مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
khansalar
08-05-2011, 15:10
بابا مایه دار، خدای بلوری، بابا آرشیو hd
وقتی 95 درصد کانالهای تلوزیونی sd هست چی انتظار داشتی یا شایدم فکر می کنی باید چهار تا بلوری
می خریدم و از صبح تا شب همونا رو نگاه می کردم که خودم و گول بزنم یا دیگرانو که بگم تصویر تلوزیون خوبه
حقیقت همونه که گفتم با اینکه در پیدایش تکنولوژی پلاسما حدود دو دهه یا حتی بیشتر میگذره ولی باید قبول کرد که هنوز به
سطح آرمانی نزدیک هم نشده توی پست اولم هم گفتم با توجه به اینکه سورسهای در دسترس اکثرا sd هستند
این تلوزیونها ارزش خرید ندارند مضافا اینکه با تصویر آرمانی چه در hd و چه در 3d هنوز فاصله دارند
خوب تلوزیونی که تصویر sd رو افتضاح پخش میکنه توی تصاویر hd و 3d هم هنوز جای پیشرفت داره خریدش چگونه
توجیه پذیره!!؟
سلام دوست عزیز
البته این سوالی هست که فامیل شما باید از شما بپرسه نه شما از بقیه ، و دیگه اینکه تکنولوژی پلاسما به شرایط آرمانیش نزدیک هست ولی این تصاویر SD ما هستش که بیشتر از دو دهه عقبه از دنیا بعدشم قضیه تصاویر SD کاملا واضح و مشخصه که دوستمون پاسخ علمی به شما دادن ولی شما ظاهرا خوشتون نیومد
Injaneb2
08-05-2011, 19:38
USB Remove Safely
این گزینه کجاست، من پیداش نمی کنم؟
*Alucard*
08-05-2011, 20:17
وقتی روی مدیا پلیر سویچ میکنید توی منوی اصلی
Injaneb2
08-05-2011, 21:15
وقتی روی مدیا پلیر سویچ میکنید توی منوی اصلی
من بازم پیداش نکردم! البته دارم توی VT20 دنبالش می گردم، فکر نکنم با V20 فرق کنه.
دکمه SD CARD رو می زنم و بعد وارد مدیا پلیر می شود ولی همچین گزینه ای ندارم.
A.GHARGHI
08-05-2011, 23:15
من بازم پیداش نکردم! البته دارم توی VT20 دنبالش می گردم، فکر نکنم با V20 فرق کنه.
با تشكر از جناب الوكارد قابل ذكر است كه بنده هم كليد usb remov safly را پيدا نميكنم البته بقول دوستمان در vt20 كه فكر مي كنم از نظر منو با v20 فرقي نمي كنه در ضمن مي خواستم بدانم اين اسلايدها را روزي چند بار وهر بار چه مدت زماني از تي وي پخش كنم .البته اميدوارم بنده را به خاطر اين همه سوال زياد از شما دوست گرامي ببخشيد و خسته نشويد باز هم ممنونم
A.GHARGHI
08-05-2011, 23:27
با عرض پوزش فراموش كردم بپرسم ديدن فيلم 3 بعدي در 100 ساعت اوليه مشكلي ايجاد نمي كند وهمچنين معني واژه intelligent frane creation در منوي ساير تنظيمات چيست و بهتر است در چه حالتي از on يا off باشد با عرض شرمندگي
A.GHARGHI
10-05-2011, 16:06
جناب الوكارد از راهنمايي بجاي شما در رابطه با فرمت فلش با پي سي كه دقيقا باعث حل مشكل پخش اسلايد ما در vt20 شد سپاسگذار لطف شما هستم
A.GHARGHI
10-05-2011, 16:17
قابل توجه دوستان طالب v20 بنده حدود10 روز است يك عدد vt20 از بانه خريدم با توجه به اين مطلب كه ما به جهت خريد 50v20s به بانه رفته بوديم اما انجا يك عدد هم v20 هم پيدا نكرديم و بالاجبار vt20p را خريديم البته كه از اين اجبار خيلي خرسنديم باور كنيد بدون اقراق تيوي با اين كيفيت و وضوح من تا به حال نديدم البته همه اينها را بعد از خدا مديون راهنمايي ها و تجارب شما عزيزان در اين تاپيك هستم قربون معرفت همه شما كه همه داشته هايتان را بدون چشم داشتي در اختيار ساير دوستان قرار مي دهيد
die my darling
11-05-2011, 10:01
آقا مبارک باشه ولی اینجا تاپیک v20 هستش.
A.GHARGHI
12-05-2011, 00:25
آقا مبارک باشه ولی اینجا تاپیک v20 هستش.
با تشكر صد البته كه اين تاپيك v20 است اما ما چه كنيم كه هر چه گشتيم 50v20s را نتوانستيم پيدا كنيم عرض كردم كه بالاجبار 50vt20p را 2 عدد با هم خريديم كه همين كار موجبات خرسندي ما را فراهم نموده است ضمنا من يك* ر *ي* س *ي * و *ر *ايكس كروزر hd400 را خريدم ولي كيفيت زياد خوبي در كانالهاي hd وساير كانالهاي sd البته در مقايسه با يك *ر ي س ي و ر *مثل i clas 9696 هيچ تفاوتي بنده نديدم اميد وارم شما در اين مورد هم بتوانيد بنده را راهنمايي بفر ماييد اگر مدل خاصي را داشته ايد كه كيفيت قابل قبولي داشته و دارد لطف نموده ذكر نماييد تا ما هم در اين مورد بتوانيم از تجارب شما بهر مند گرديم
samico3d
13-05-2011, 21:53
سلام
من دیشب یک وی20 50 اینچ به قیمت 2300000 از جمهوری خریدم الان مشکلم اینه که اختلاف خیلی زیادی هست بین مد داینامیک با بقیه مدها در واقع تصویر توی بقیه مدها خیلی تاریک و کدر هستش میخواستم ببینم این موضوع طبیعیه؟
و ایا راهی هست که بشه فهمید تلوزیون چقدر کار کرده؟
و بهترین تنظیمات برای شروع کار دستگاه چی هستش؟
ممنون میشم جواب بدین.
die my darling
14-05-2011, 02:08
اگر نور اتاقو کم کنی یا اتاقو خاموش کنی اختلاف روشنایی مد داینامیک با بقیه مدا کمتر به چشم میاد میتونی بری توی گزینه های پنل isfccc رو روشن کنی گامای مد سینمارو بزاری روی s.curve تصویر بهتر میشه ولی جزئیات تو رنگای نزدیک هم ممکنه روی بعضی سورسها کم بشه.
samico3d
14-05-2011, 10:54
ممنون ولی فکر میکنم یه مشکلی داره بعد از چند بار که روی مد ها جابجا میکنم یکدفعه تصویر درست میشه یعنی روی مد نرمال روشن شفاف میشه بدون اینکه دست به تنظیم زده باشم ولی بعد از چند ثانیه خودش دوباره به ارومی تاریک و کدر میشه یه دفعه مد نرمال از سینما روشن تره یه دفعه تاریک تره خلاصه رفته رو عصابم نمیدونم باید چی کار کنم
die my darling
14-05-2011, 11:15
شاید اکو مد روشنه یه چک بکن اگه اینطوری که شما میگی هست حتما خرابه ببر بزن تو سرشون.
سلام
دیروز من یک تلوزیون 42v20 گرفتم البته برای خالم و تلوزیون رو آوردن و نصب کردن تصویرش رو روی کانالهای sd تست کردم
اگر تصویر ثابت باشه کیفیتش عالی است ولی در تصاویر متحرک یا در حرکت دوربین به شدت افت میکنه با این که تلویزون پلاسما
است ولی در تصاویر متحرک کانالهای sd احساس کردم که اون حالت بلور شدن وجود داره ( تصویر تا حدودی مات میشه ) این همه
هم که از سطح مشکی و کنتراست این تلوزیون تعریف می کردند نبود در واقع شاید نسبت به lcd یا led ها بهتر باشه ولی در مقابل
لامپ تصویر چیزی برای گفتن نداره در واقع خیلی سخته کسی که تا به حال از لامپ تصویر استفاده کرده بتونه با این تلوزیونها کنار
بیاد و نهایتا اینکه تلوزیون یک مقدار نویز هم ایجاد میکنه که به راحتی شنیده میشه و شاید در زمانی که از تلوزیون با صدای کم
استفاده می کنید کمی آزار دهنده باشه در مجموع با توجه به اینکه اکثر سورسهای تلوزیونی sd هستند خرید این تلوزیونها
با این کیفیت تصویری که روی سورس sd ارائه میدهند پول دور ریختنه
راستی راضی کردن خالم که برای 100 ساعت اول از مد نرمال استفاده کنه هم تقریبا غیر ممکن بود چه برسه به پخش چندتا عکس
امیدوارم برای تلوزیونشون مشکلی پیش نیاد
اگر همون تصاویر رو توی تلوزیونهای CRT هم با دقت نگاه کنید بلور شدن تصاویر رو خواهید دید مشکل از سورسه نه TV شما مخصوصا اگر سایز TV از 24 بیشتر باشه.
A.GHARGHI
14-05-2011, 17:05
ممنون ولی فکر میکنم یه مشکلی داره بعد از چند بار که روی مد ها جابجا میکنم یکدفعه تصویر درست میشه یعنی روی مد نرمال روشن شفاف میشه بدون اینکه دست به تنظیم زده باشم ولی بعد از چند ثانیه خودش دوباره به ارومی تاریک و کدر میشه یه دفعه مد نرمال از سینما روشن تره یه دفعه تاریک تره خلاصه رفته رو عصابم نمیدونم باید چی کار کنم
مبارك باشه : قبل از هر اقدامي چون تيوي شما داراي گارانتي است ابتدا با شركت گارانتي كننده تماس بگير شايد توانستند راهنماييت كنند و مشكلت را حل كنند و اگر حل نشد بعد برو سراغ فروشنده وعلت را جويا بشو اميدوارم مسله خاصي نباشه البته از راهنمايي هاي اساتيد اين تاپيك بخصوص دوست عزيزمان اقاي الوكارد غافل نشو اميدوارم اين كامنت را ديده وراهنماييت كنند
A.GHARGHI
15-05-2011, 16:29
با عرض سلام خدمت همه دوستان چقدر بعضي از عزيزان نسبت به ديگر دوستان كم لطف شده اند و فكر مي كنم ديگر ماهي يك بار هم به تاپيك سر نمي زنند تا حداقل جواب بعضي از دوستان را كه واقعا با يك راهنمايي مي تواند گره از كار انها باز كند بدهند به اميد روزي كه از كنار مشكلات ديگران بي تفاوت نگذريم
infernal_a
17-05-2011, 08:54
شاید اکو مد روشنه یه چک بکن اگه اینطوری که شما میگی هست حتما خرابه ببر بزن تو سرشون.
موافقم، احتمالا اكو مد روشنه
*Alucard*
17-05-2011, 16:35
با تشكر از جناب الوكارد قابل ذكر است كه بنده هم كليد usb remov safly را پيدا نميكنم البته بقول دوستمان در vt20 كه فكر مي كنم از نظر منو با v20 فرقي نمي كنه در ضمن مي خواستم بدانم اين اسلايدها را روزي چند بار وهر بار چه مدت زماني از تي وي پخش كنم .البته اميدوارم بنده را به خاطر اين همه سوال زياد از شما دوست گرامي ببخشيد و خسته نشويد باز هم ممنونم
بله ممکنه این گزینه با آپدیت فیرم ویرها از منوی پنل های جدیدتر حدف شده باشه میتونید به جای اون دکمه Exit رو بزنید.
با عرض پوزش فراموش كردم بپرسم ديدن فيلم 3 بعدي در 100 ساعت اوليه مشكلي ايجاد نمي كند وهمچنين معني واژه intelligent frane creation در منوي ساير تنظيمات چيست و بهتر است در چه حالتي از on يا off باشد با عرض شرمندگي
نه دوست عزیز مشکلی ایجاد نمیکنه.
IFC یکی از الگوریتمهایی هست که پاناسونیک برای کم کردن موشن بلور ناشی از فاصله بین فریمها در سورس مورد نمایش از اون استفاده میکنه که در برندهای دیگه نامهای مختلف داره مثلا Motion Flow یا ...
اساس کار کرد این الگوریتم اضافه کردن فریمهای مجازی بین دو فریم اصلی هست البته میتونه عوارض نامطلوبی بر روی بعضی از سیگنالها داشته باشه که بهتره به روش آزمون و خطا اون رو برای سورسهای مختلف تست و روشن یا خاموش کنید.
saegheh67
19-05-2011, 16:40
بهترین تنظیمات صدا برای v20 چی هست؟ من یک مقدار دارم توی فیلم دیدن اذیت میشم بخصوص فیلم اکشن هنگامی به صحنه های اکشن میرسه مثل صدای انفجار یا تیراندازی مثل اینکه اسپیکر تلویزیون میخواهد منفجر بشه و صدا خیلی بیش از حد میشه اگرم صداشو کن کنم توی صحنه های ارام که فقط شخصیتها حرف میزنند صدا خیلی ضعیف میشه با اینکه صدای باس را روی -13 گذاشتم ولی باز هم مشکل پابرجاست
armin100
19-05-2011, 21:59
سلام دوستان عزیز
ما حدود 8 ماهی میشه که V20 خریدیم.
موضوعی که میخواستم با شما در میون بذارم، در مورد جا افتادگی تصویر هست. موقعی که این تی وی رو خریدیم، ابتدا تصمیم داشتم دوره ی 100 ساعت اول رو رعایت کنم و میزان روشنایی تلویزیون رو در حد پایین تر از اون چیزی که باید باشه قرار بدم، اما متاسفانه این موضوع رو خانواده نتونستن درک کنن و حاضر نبودن قبول کنن. به همین خاطر، از مد نرمال و کنتراست 100 استفاده کردیم. گذشت و گذشت تا زمانی که 800 ساعت از کارکرد تی وی گذشته بود و من متوجه شدم آرم یکی از شبکه ها که در طول روز به مدت 4 ساعت و پشت سر هم دیده میشد، تا حدودی روی پنل مونده. متاسفانه این شبکه هم از اون شبکه ها بود که حتی موقع تبلیغ هم آرمش رو برنمیداره! البته این رو هم بگم که اونقدرها این جا افتادگی مشخص نبود، تنها توی تصاویری که مشکی بود، اگه به اون ناحیه دقت میکردی، متوجه میشدی. یا به عبارتی اصلا مشکلی وجود نداشت؛ چون معمولا موقع تماشای تلویزیون کسی به گوشه ی تصویر دقت نمیکنه و ضمن اینکه این جا افتادگی هم تنها در تصاویر مشکی نمایان بود نه تصاویر معمولی و رنگی. در هر حال برای رفع این پدیده، دست به کار شدم و کنتراست رو به 80 رسوندم.
الان نزدیک به 2700 ساعت از کارکرد تلویزیون میگذره و باید بگم بهتر شده اما باز هم نمیشه گفت وجود نداره! شاید به این دلیل که همچنان تماشای اون شبکه ادامه داره! گرچه بازم میگم که در تصاویر معمولی به هیچ وجه مشخص نیست. فقط اگه حساس شی، میشه یه چیزایی رو اون گوشه، تازه اون هم به سختی دید.
قصدم از این پست تنها این بود که بگم: همون طور که بارها هم گفته شده با اینکه پلاسماها نسبت به نسل های قبلیشون از نظر پدیده ی جا افتادگی، پیشرفت قابل توجهی داشتن، اما همچنان مستعد جا افتادگی هستن. پس رعایت کردن یه زمان 100 ساعته نسبت به 60000 ساعتی که لا اقل قراره برامون کار کنه، چیز زیادی نیست. پس یکم اذیت شدن تو اون 100 ساعت اول، ارزشش رو داره. حالا برای ما که به خیر گذشت اما شاید یه بنده خدای دیگه به اندازه ی ما خوش شانس نباشه یا به جای 4 ساعت، مثلا 8 ساعت! از اون کانال کذایی استفاده کنه و مشکل جدی تری براش پیش بیاد. پس عزیزانی که به تازگی این تی وی (یا حتی پلاسماهای دیگه) رو خریدن یا اینکه قصد خرید دارن، این توصیه ی دوستانه رو از من بپذیرن.
در آخر هم حیفم اومد که نگم چقدر تصاویر V20 برام لذت بخشه. از کیفیت تصویرش فوق العاده راضی ام. در ضمن, الان از مد نرمال با کنتراست 90 و رنگ های گرم استفاده میکنم. این ترکیب رو از هر ترکیب دیگه ای بیشتر میپسندم.
موفق باشد
سلام.
دوستان ما کم کم داریم به خرید v20 نزدیک میشیم! کار خوبی میکنیم یا نه؟! :دی مدل جایگزین v20 تو سری جدید st30 هست دیگه؟ فکر نکنم حالا حالاها بیاد ایران! بیادم قیمتش باید بالای 2 تومن باشه! درست میگم؟ اگه اینجوری باشه که میریم سراغ همین v20.
می خواستم توصیه های نهایی رو بهم بکنید که یه وقت تو خرید اشتباه نکنیم.
قصد داریم بدون گارانتی و مدل تیونر دارش که قابلیت ضبط رو هم داره رو بگیریم، سایتی، جایی یا کسی رو سراغ دارید که با قیمت خوب بده و مطمئن باشه؟
الان تنها نگرانی ای که دارم بابت این صدای نویزی هست که بعضی جاها بهش اشاره شده که در تصاویر روشن به وجود میاد. میخواستم ببینم آیا مدل یا سری خاصی از v20 هست که این مشکل رو نداشته باشن؟ (مثلا جای فن هیت سینک داشته باشن یا ...)
اگه مورد دیگه ای هم به نظرتون میرسه که تو خرید مد نظر قرار بدم ممنون میشم بهم بگید.
با تشکر.
سلام.
دوستان ما کم کم داریم به خرید v20 نزدیک میشیم! کار خوبی میکنیم یا نه؟! :دی مدل جایگزین v20 تو سری جدید st30 هست دیگه؟ فکر نکنم حالا حالاها بیاد ایران! بیادم قیمتش باید بالای 2 تومن باشه! درست میگم؟ اگه اینجوری باشه که میریم سراغ همین v20.
می خواستم توصیه های نهایی رو بهم بکنید که یه وقت تو خرید اشتباه نکنیم.
قصد داریم بدون گارانتی و مدل تیونر دارش که قابلیت ضبط رو هم داره رو بگیریم، سایتی، جایی یا کسی رو سراغ دارید که با قیمت خوب بده و مطمئن باشه؟
الان تنها نگرانی ای که دارم بابت این صدای نویزی هست که بعضی جاها بهش اشاره شده که در تصاویر روشن به وجود میاد. میخواستم ببینم آیا مدل یا سری خاصی از v20 هست که این مشکل رو نداشته باشن؟ (مثلا جای فن هیت سینک داشته باشن یا ...)
اگه مورد دیگه ای هم به نظرتون میرسه که تو خرید مد نظر قرار بدم ممنون میشم بهم بگید.
با تشکر.
آقا کمک!
فقط یه جا برای خرید بهم معرفی کنید هم کافیه! اگه اشکال داره که تو تاپیک بگید تو pm بهم بگید. ممنون.
در مورد اون صدای نویز هم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بهم بگید.
sezareta
21-05-2011, 11:44
مدل تیونر دارش که قابلیت ضبط رو هم داره!!!
میشه توضیح بیشتری در مورد این تیونر دارش که قابلیت ضبط رو هم داره بدی؟
مدل بدون گارانتي تيونر ديجيتال داره كه اگه اشتباه نكنم قابليت ضبط كردن برنامه هاي تلويزيون رو هم روي فلش داره، ولي مدل گارانتي دار تيونر ديجيتال و قابليت ضبط كردن رو نداره.
infernal_a
21-05-2011, 12:20
اونايي كه شركتين و گارانتي دارن مدل V20r هستن كه براي Middle east صادر ميشن كه خدا رو شكر نه تيونر داخلي داره و نه ظبط و نه wireless LAN adapter ... اونايي كه مدل V20e,s,u,a هستن چون خدا دوسشون داشته و اينجا نيستن و از ما بهترونن يعني اروپا و امريكا، داراي اين مزيتا هستن .
البته شايد بتوني بدون گارانتي تو بانه S يا E پيدا كني .
mehrdad2009
22-05-2011, 17:38
این عکس v20 ایه که تیونر دیجیتال داره اون بالای تی وی نوشته freesat hd یعنی اینکه این تی وی تیونر hd داره یعنی میتونه کار یه ر-س-ی-و-ر اچ دیو انجام بده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يعني اين مدل وي 20 واقعا رسيور اچ دي داخلي داره؟؟؟
اگه داره پس اون رسيور پايين تلويزيون براي چي نصب شده؟؟؟
hadi-dindar
22-05-2011, 18:01
میشه دوستانی که مدل اس دارن بگن چه جوری میشه تصویر در تصویر کرد یا برنامه ها رو ضبط کرد
من هم 3 ماهی میشه از بانه خریدک
تو بانه هم خیلی کمیاب هست
ولی سایتی هایی هستن که میفروشن محصولات بانه رو
hadi-dindar
22-05-2011, 18:08
دوستان توجه کنن که ال ای دی های باناسونیک هم تو بانه اومدن
میتونین به اونا هم توجه داشته باشین
TH-L42E3s
دوستان با توجه به اینکه اینجا کلوپ وی20 ه یه سوال داشتم :دی لطف کنین بدون توجه به عنوان تاپیک جواب بدید !
من زیاد حرفه ای نیستم !
بین تحقیقی کردم ای ایکس710 سونی و وی20 پاناسونیک تو یه رنج قیمتن ! ولی سونی ال ای دی ولی پانا پلاسما !
کیفیت تصویر پانا مثکه بهتره !
ولی اینکه پلاسماست و مصرف برقش زیاده تا چه حده ؟ چند واته ؟
و سوال بعدی اینکه بنظر شما خرید کدوم بهتره ؟ عمر کدوم بهتره ؟ دوام کدوم پنل بهتره ؟
مرسی
Terry Bogard
23-05-2011, 17:51
مصرف برق وی بیست دوبله سونیه ولی ساید ماهی دو هزار تومن برق بیشتر مصرف کنه اگه اتاق خونتون خیلی خیلی نورش زیاده سونیو بخر ولی اگر نورش معمولیه بدون هیچ شکی وی بیست.
2برابر یعنی یه چی تو همون مایه های 250 وات دیگه :دی ؟؟
2هزار تومن که پولی نیست :دی ولی اگه بیشتر از 20 تومن باشه یه جورایی منصرف میشدم :دی
راستی نور خونه هم میتونه کم باشه و هم زیاد :دی ولی کلاً خونمون بدون لامپ و کلاً روشناییهای برقی تاریکه حتی تو روزا ! چون شیشه ها رفلکس برنزی هست و تازه پرده هم جلوشه :دی
حالا کیفیت اون پاناسونیک اونقدر تفاوت داره که من بخام بخرمش (چون جفتشون یه قیمتن :دی)
میشه یکی ریز به ریز برتریهای پانا نسبت به سونی و برعکسش رو بگه ؟؟
مرسی...............
A.GHARGHI
25-05-2011, 02:40
2برابر یعنی یه چی تو همون مایه های 250 وات دیگه :دی ؟؟
2هزار تومن که پولی نیست :دی ولی اگه بیشتر از 20 تومن باشه یه جورایی منصرف میشدم :دی
راستی نور خونه هم میتونه کم باشه و هم زیاد :دی ولی کلاً خونمون بدون لامپ و کلاً روشناییهای برقی تاریکه حتی تو روزا ! چون شیشه ها رفلکس برنزی هست و تازه پرده هم جلوشه :دی
حالا کیفیت اون پاناسونیک اونقدر تفاوت داره که من بخام بخرمش (چون جفتشون یه قیمتن :دی)
میشه یکی ریز به ریز برتریهای پانا نسبت به سونی و برعکسش رو بگه ؟؟
مرسی...............
دوست گرامي شما سعي كن v20 پاناسونيك را با هيچ tv چه lcd وled مقايسه نكني چون پلاسماي پاناسونيك داراي برتريهايي است كه اگر در اين تاپيك كمي بچرخي ان وقت متوجه مي شوي كه هيچ tv با اين همه امتياز كه شامل 1- كنتراست بالا 2- رزلوشن عالي 3-توليد رنگ سياه توسط تك تك پيكسلها 4-عمر 100000 ساعتي پنل 5-نداشتن محدوديت زاويه ديد 6-و هزاران قابليتهاي ديگر كه در اين تاپيك اكثر انها را دوستان مورد اشاره قرار داده اند خوب دوست من به نظر شما اين همه امتياز با اندكي مصرف بيشتر برق كه اصلا قابل توجه هم نيست قابل قياس است من خودم vt20 دارم كه در كل از نظر كيفي با v20 فرق زيادي ندارند و به شما توصيه مي كنم شك نكن و حتما برو سراغ v20 البته اگر مشكل مالي نداري سعي كن سايز 50 رابخري كه پلاسما هر چه بزرگتر باشد كيفيت تصوير بهتر خواهد شد:11:
mehrdad2009
25-05-2011, 17:18
با سلام
منظور از روشنايي زياد يعني چقدر؟
من 3 تا لامپ كم مصرف هر كدوم 250 وات( بر حسب لامپهاي معمولي) در يك اتاق تقريبا 60 متري دارم به نظر شما براي اين تلويزيون اين نور زياده؟
حداكثر مقدار نوري كه در اون بشه تصاوير را با كيفيت خوب ديد چقدره؟
با تشكر
*Alucard*
26-05-2011, 09:56
تقریبا مناسبه ولی هر چی نور محیط کمتر باشه تصویر پلاسما بهتره.
mehrdad2009
26-05-2011, 16:16
سلام
کسی از دوستان آدرس یا تلفن فروشگاهی در بانه که این مدل را داشته باشه داره ؟ مخصوصا اگه v20B یا v20S
باشه
درضمن میشه در شهرهای مرزی دیگه مثل جوانرود هم با قیمت مناسب پیدا کرد
من چون پستهام زیر 10 هست نمیتونم پیغام خصوصی برای کسی بفرستم ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره پیغام خصوصی به من بده
با تشکر
A.GHARGHI
27-05-2011, 02:59
سلام
کسی از دوستان آدرس یا تلفن فروشگاهی در بانه که این مدل را داشته باشه داره ؟ مخصوصا اگه v20B یا v20S
باشه
درضمن میشه در شهرهای مرزی دیگه مثل جوانرود هم با قیمت مناسب پیدا کرد
من چون پستهام زیر 10 هست نمیتونم پیغام خصوصی برای کسی بفرستم ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره پیغام خصوصی به من بده
با تشکر
دوست عزيز ما كه به تازگي در بانه بوديم tv وي20 سريM,R هم نبود چه برسه به سري S و ديگه چه برسه بهB كه اكثر كاسبهاي بانه نمي دانند چي هست اما به جهت راهنمايي در بانه در پاساژ كردستان چند مغازه فروشنده TV پاناسونيك هستند كه مهمترين انها اقا اسماعيل است كه يك فروشگاه اينترنتي هم داره اگر اسماعيل نداشته باشه مطمن باش هيچكس نداره
saeed1351
29-05-2011, 20:34
سلام حدود 20 روزه مطالب دوستان را می خوانم خیلی از مسایل را الان میدانم اما چون امکان تست کردن را ندارم (در شهر ما همه مدل تی وی داخل فروشگاه ها نیست)لطف کنید کمک کنید خودمم تی وی که گرفتم قول میدم چند ماهی بدون غرض به دوستان اطلاعات بدهم!!!!
اما محل استفاده از تی وی یک سالن 24 متری با سه پنجره 2در1.60 که میتوانم با پرده کلی از نور را کم کنم!
اما روشنایی در شب هم مانند خانه های معمولی دیگر است.
اینها را گفتم ببینم آیا P42V20 برای سالن من مناسب است از لحاظ برگشت نور یا انعکاس لامپ های خانه
البته تا حدودی اگر راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن میزان انعکاس آیا مانند تی وی های معمولی 21 اینچ است یا خیلی کمتر است؟
*Alucard*
30-05-2011, 10:23
توی روز حتی الامکان پنل رو باید جایی نصب کنی که پشت به نور پنجره باشه تا رفلکشن کمتری داشته باشه V20 تهای موجود در ایران فیلتر ضد تابش ضعیفتری نسبت به نمونه های تست شده اروپایی و آمریکایی دارن ولی فکر میکنم اگر اون نکته رو رعایت کنید برای اتاق شما به حد کافی خوب باشن.
blue_graphic
31-05-2011, 11:00
سلام دوستان من جمعه یه v20 گرفتم و به یه مشکل کوچیک برخوردم چون از طریق usb نمیتونم فیلم ببینم تو دفترچه خوندم فرمت تصویری که از طریق usb میشه تماشا کرد MPEG-2 PS 1.2 SD و AVCHD هست من با نرمافزارهای مختلف فایلامو به این فرمت ها تبدیل کردم ولی نتیجه ای نگرفتم در ضمن فایلهای عکس و MP3 رو راحت پخش میکنه ولی فایلهای تصویری رو نه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه با تشکر از همه
blue_graphic
31-05-2011, 11:21
با سلام خدمت دوستای خوبم من یه سوال داشتم میخوام ببینم کسی میدونه ؟ من جمعه یه TV V20 PANASONIC 42 گرفتم همانطور که میدونید این تلویزیون مجهز به درگاه USB برای پخش فیلم عکس و موزیکه ولی من نمیتونم از بخش فیلم ها استفاده کنم چون فیلم ها رو پخش نمیکنه فقط عکس و MP3 رو پخش میکنه تو دفترچه TV خوندم فایلهای تصویری که پشتیبانی میکنه عبارتند از : MPEG-2 PS 1.2 SD و MPEG-1 LAYER2 و AVCHD من فایلامو با نرم افزارهای مختلف به این فرمت ها تبدیل کردم ولی جواب نگرفتم دوستان میدونن PS در MPEG2 و 1.2 SD چیه و با چه نرم افزاری میشه CODEC کرد با تشکر از دوستان منتظر جوابهای خوبتون هستم
Injaneb2
31-05-2011, 13:43
سلام دوستان من جمعه یه v20 گرفتم و به یه مشکل کوچیک برخوردم چون از طریق usb نمیتونم فیلم ببینم تو دفترچه خوندم فرمت تصویری که از طریق usb میشه تماشا کرد MPEG-2 PS 1.2 SD و AVCHD هست من با نرمافزارهای مختلف فایلامو به این فرمت ها تبدیل کردم ولی نتیجه ای نگرفتم در ضمن فایلهای عکس و MP3 رو راحت پخش میکنه ولی فایلهای تصویری رو نه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه با تشکر از همه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
میخواستم بدونم کدوم مدل v20 تلتکست فارسی داره ( S,R,E,B,...)
magi1366
24-06-2011, 18:37
mikhasam bedunam telvesione lcd viera panasonic shabakehaye ostanio migire?age migire chejuri?age kasi midune please help meeee
die my darling
27-06-2011, 09:48
سلام دوستان
میخواستم بدونم کدوم مدل v20 تلتکست فارسی داره ( S,R,E,B,...)
مدلای سری r همشون منوی فارسی دارن
die my darling
03-07-2011, 10:18
تاپیک چراخوابیده؟
p30worldiran
03-07-2011, 12:42
تاپیک چراخوابیده؟
خوب دیگه از هیجان افتاده و دنبال مدل جدید هستند؟!
magi1366
03-07-2011, 21:08
mikhasam bedunam telvesione lcd viera panasonic shabakehaye ostanio migire?age migire chejuri?age kasi midune please help meeee
infernal_a
11-07-2011, 13:42
سلام.
تجربه جالبي داشتم از Game با كنسول Xbox 360 با Lcd samsung و با Plasma V20 .
ميدونستم كه پلاسما خوراك گيم بازيه . ولي چون خودم Gamer نيستم تا ديروز فكر نميكردم كه تفاوت به اين فاحشي باشه .
وقتي بعد از LCD كنسولو وصل كردم به V20 دقيقا به اين شكل :18:موندم .چون اصلا انتظار اين همه اختلاف توي كنتراست ،عمق ، حركات سريع تصوير و البته Black level كه احتياجي به توضيح نداره.. رو نداشتم .
البته منظورم مقايسه با برند خاصي نبود، كلا منظورم در مورد Neo PDP هاس كه واقعا تو يه سري از موارد تخصصي خيلي سرتر از LED يا LCD ها هستن كه اصلا قابل قياس با هم نيستن و در مورد گير اصلي بابت Brightness كه بهشون ميدن ميشه تو Neo PDP ها كاملا ديد كه نه تنها از يه سري LCD ها بهتر بلكه پا به پاي LED ها هم ميان . كه كلا اين مواردو خودم در مورد گيم نديده بودم كه ديدم.
............
12-07-2011, 00:57
سلام.
ميدونستم كه پلاسما خوراك گيم بازيه . ولي چون خودم Gamer نيستم تا ديروز فكر نميكردم كه تفاوت به اين فاحشي باشه .
وقتي بعد از LCD كنسولو وصل كردم به V20 دقيقا به اين شكل :18:موندم .چون اصلا انتظار اين همه اختلاف توي كنتراست ،عمق ، حركات سريع تصوير و البته Black level كه احتياجي به توضيح نداره.. رو نداشتم .
البته منظورم مقايسه با برند خاصي نبود، كلا منظورم در مورد Neo PDP هاس كه واقعا تو يه سري از موارد تخصصي خيلي سرتر از LED يا LCD ها هستن كه اصلا قابل قياس با هم نيستن و در مورد گير اصلي بابت Brightness كه بهشون ميدن ميشه تو Neo PDP ها كاملا ديد كه نه تنها از يه سري LCD ها بهتر بلكه پا به پاي LED ها هم ميان . كه كلا اين مواردو خودم در مورد گيم نديده بودم كه ديدم.
1000000000000000000% تائید میشود بنده قبل از v20 یک ال ای دی 6960 داشتم که وقتی با آن گیم بازی کردم به مدت دو روز افسردگی داشتم چونکه تی وی قبلی بنده پلاسمای v80 پاناسونیک بود که تصویر آن هم به مراتب بهتر و طبیعی تر از از این ال ای دی گران قیمت بود واقعا بازیها بر روی ال ای دی و ال سی دی یک فاجعه واقعی هست.
infernal_a
12-07-2011, 07:26
1000000000000000000% تائید میشود بنده قبل از v20 یک ال ای دی 6960 داشتم که وقتی با آن گیم بازی کردم به مدت دو روز افسردگی داشتم چونکه تی وی قبلی بنده پلاسمای v80 پاناسونیک بود که تصویر آن هم به مراتب بهتر و طبیعی تر از از این ال ای دی گران قیمت بود واقعا بازیها بر روی ال ای دی و ال سی دی یک فاجعه واقعی هست.
سلام.
قطعاااااا همينطوره كه شما ميگي . من كه گيمر نيستم با ديدن تفاوتا ، ناراحتيه روحي گرفتم . چه برسه به اوناييكه دنبال گيمن و با اين واقعيت مواجه ميشن ، احنمالا اونا روبه روي TV هاراگيري ميكنن:31:
die my darling
12-07-2011, 09:19
سلام.
دقیقا همینجوریه منم وقتی بازیای ps3 یا 360 روی چندتا led و lcd کاملا اینطوری شدم :2:
دلیلشم معلومه تصویر lcd خیلی خیلی آور شارپه که حالت طبیعی نداره رنگاش کارتونیه و کنتراست واقعیش پائینه.
به نظر دو ستان تا 1700000 led 42 d25 رو بگیرم بهتره یا plasma 42 v20 لطفا با دلیل بگید قیمت حال حاظر این دو مدل چنده لطفا جواب بدبد مرسی
............
13-07-2011, 10:41
هر دو در حدود یک میلیون و هفتصد تا هشتصد هزار تومان قیمت دارند توصیه من به شما خرید v20 هست به دلیل کیفیت تصویر برتر تکنولوژی پلاسما.
infernal_a
13-07-2011, 11:44
به نظر دو ستان تا 1700000 led 42 d25 رو بگیرم بهتره یا plasma 42 v20 لطفا با دلیل بگید قیمت حال حاظر این دو مدل چنده لطفا جواب بدبد مرسی
سلام.
من خودم يكي از طرفداراي پر و پا قرص D25 هستم و اگه كسي بخواد قطعا LED بگيره اين مدلو بهش پيشنهاد ميكنم. ولي خيالتو راحت كنم برتري قطعي بلا شك با Plasma V20 .
قيمت D25 1.800
قيمت V20 1.700
ممنون از هردو عزیز بعد یک سوال ایا d25 full led هست منظور از full led چیست یک سوال مهم v20 اسپیکر داخلی داره لطفا جواب بدبد برام مهمه
*Alucard*
14-07-2011, 12:11
ممنون از هردو عزیز بعد یک سوال ایا d25 full led هست منظور از full led چیست یک سوال مهم v20 اسپیکر داخلی داره لطفا جواب بدبد برام مهمه
Full LED که اسم اصلیش Direct LED هست LED ـها (دیودهای مخصوص نوردهی) پشت صفحه LCD قرا میگیرن و D25 یک مدل Direct LED نیست و LED ـها در اون در کناره های کابینت پنل قرار دارن که بهش Edge lit میگن.
منظورتونو از اسپیکر داخلی درست متوجه نشدم ولی V20 مثل همه پنلهای دیگه اسپیکر داره که درون کابینت پنل جاسازی شده و قابل جدا کردن نیست.
dark fear
14-07-2011, 15:05
سلام بهترین tv با این مشخصات چیه:
زیر 800 باشه
بالای 40 اینچ باشه
نوع پنلش مهم نیس
تصویرش روان باشه و درحرکت ، تار نشه
اگه بتونه تصویر رو روی کول دیسک ضبط کنه خیلی خوبه
فول اچدی بودن زیاد مهم نیست برام
نظرتون درباره پلاسما 42pj350 الجی چیه؟
یکی از آشناهامون یه پلاسما پاناسونیک 42 خریده 600 تومن
واقعا کیفیتش از lcd 32 اینچ 1.300 تومن خودمون بهتره!!
تازه ضبط هم میکنه!
اساتید لطفا کمک کنن.. چه مدلی مناسبه؟
ممنون جناب alucard لطف کردید کیفیت صداش چطوره دالبی که هست
*Alucard*
15-07-2011, 11:42
سلام بهترین tv با این مشخصات چیه:
زیر 800 باشه
بالای 40 اینچ باشه
نوع پنلش مهم نیس
تصویرش روان باشه و درحرکت ، تار نشه
اگه بتونه تصویر رو روی کول دیسک ضبط کنه خیلی خوبه
فول اچدی بودن زیاد مهم نیست برام
نظرتون درباره پلاسما 42pj350 الجی چیه؟
یکی از آشناهامون یه پلاسما پاناسونیک 42 خریده 600 تومن
واقعا کیفیتش از lcd 32 اینچ 1.300 تومن خودمون بهتره!!
تازه ضبط هم میکنه!
اساتید لطفا کمک کنن.. چه مدلی مناسبه؟
پلاسمای 42pj350 انتخاب خوبی هست.
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
ممنون جناب alucard لطف کردید کیفیت صداش چطوره دالبی که هست
دالبی دیجیتال هست کیفیت صدای خوبی داره صدای کاراکترها و گوینده ها واضح و خوب شنیده میشه و تنظیمات صدا هم نسبتا خوب هستن ولی برای موزیک Bass نسبتا ضعیفی داره که برای یک پنل باریک بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.
kambiz11000
15-07-2011, 13:56
سلام با توجه به این
که یک سری استاندارها از این tv ها حذف کردند میشه گفت hdtv های درجه 2 و3 خرید فروش میشه (نظر شخصی) که با دستگاهای مخصوص می توان پی برد.95 درصد مجبورند همین tv ها بخرند چون دسترسی به جایی که نوع مرغوب وجود داشته باشه رو ندارند. اشاره شد که در امریکا فلان سال فروش پلاسما 30 درصد افزایش داشته نسبت به سال قبل اگر این مشکلات جا ماندن تصویر وصدای اظا فی و............... که درصدیش دوستان در این انجمن خریدند داشتند به هیچ عنوان سال بعد فروش افزایش نخواهد داشت و بر عکس افت فروش پیدا میکرد به این نکته می رسیم که مدلهای آمریکایی و اروپایی اختلاف زیادی دارند با این مدلهایی که توی بازار به خریدار میدهند. فقط میشه به این سایتای خارجی برای سرگرمی رفت آنجا چون مدلی که می خوای بخری با اون مدل اختلاف زیادی داره مگر اینکه کسی بتونه همون مدلو پیدا کنه که 98 درصد غیر ممکنه ممنون
saeed1351
16-07-2011, 18:10
دوستان V20 قابلیت اتصال به اینترنت را دارد((VIERA CAST)) این مورد چه تفاوتی با بروزر در smart ها دارد ایا در V20 می توان در اینترنت گشت وگذار کرد یا نه فقط به سایتی خاص مثل تعین اب و هوا ... میتوان دست رسی داشت اگر امکان دارد کمی بیشتر توضیح دهید اصلا فرق استفاده از اینترنت در V20 با smartها در چیست؟؟؟؟
saeed1351
18-07-2011, 07:58
ضایع شدیم رفت کسی جواب نمیده ولیفکر کنم اکثز این بزرگواران این چند روزه در جشن و عروسی بسر میبرند بس بزن به افتخارشون دست قشنگه رو:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3:
banehmarket.com
18-07-2011, 23:00
یعنی سری G برای اسیا عرضه نمیشه ؟
اگه میشه لینک این V20 سایت اسیایی پاناسونیک را بزارید چون من هرچی گشتم پیدا نکردم
چرا دوست عزیز عرضه شده
سری g به ایران هم اومد و تمووم شد سری vاز اون بالاتره الان در بعضی نقاط کشور وجود داره
*Alucard*
19-07-2011, 00:35
دوستان V20 قابلیت اتصال به اینترنت را دارد((VIERA CAST)) این مورد چه تفاوتی با بروزر در smart ها دارد ایا در V20 می توان در اینترنت گشت وگذار کرد یا نه فقط به سایتی خاص مثل تعین اب و هوا ... میتوان دست رسی داشت اگر امکان دارد کمی بیشتر توضیح دهید اصلا فرق استفاده از اینترنت در V20 با smartها در چیست؟؟؟؟
قابلیت "گشت و گذار" تو اینترنت رو نداره فقط به یکسری سایتهای خاص دسترسی مثل همون موارد که گفتین دسترسی داره.
hossein61
20-07-2011, 08:44
قابلیت "گشت و گذار" تو اینترنت رو نداره فقط به یکسری سایتهای خاص دسترسی مثل همون موارد که گفتین دسترسی داره.
البته تا جایی که من میدونم Viera Cast از سری R حذف شده و فقط توی سری S از V20 وجود داره متاسفانه.
die my darling
23-07-2011, 13:32
چرا دوست عزیز عرضه شده
سری g به ایران هم اومد و تمووم شد سری vاز اون بالاتره الان در بعضی نقاط کشور وجود داره
g20 هیچوقت تو ایران وارد نشد فقط سری S و V و VT وارد ایران شده.
p30worldiran
23-07-2011, 22:04
سلام
آیا امکان آپدیت این تی وی هست؟تا Viera Castاضافه بشه؟
سلام من 9 ماهه قبل قیمت v20 رو از نمایندگی پرسیدم گفتن 1700000 چند روز پیش هم پرسیدم گفتن همین قیمت دلیلش رو پرسیدم گفتن چون این مدل بهترین پلاسما غیر سه بعدی سال 2010 بوده و مدل های 2011 هنوز وارد نشده دلیل گرونی اینه به نظر شما بعد از امدن مدلهای 2011 در ایران قیمت مدلهای 2010 کاهش پیدا میکنه خبری از امدن مدل st30 و s30 g30 نشده از دوستان هر کی اطلاع داره لطفا بگه
............
26-07-2011, 02:31
st30 حداکثر یکی دو ماه دیگه میاد مطمئن باش ولی vt30 سال 91 به ایران میاد.
siamak_kh
26-07-2011, 13:50
مدل جديد تر از v20 كه 3 بعدي نباشه از پاناسونيك چي اومده؟؟؟( v30 يا s30 )؟؟؟؟...چه مزيت هايي نسبت به v20 داره؟؟؟ و كي وارد بازار ايران ميشه؟؟؟
مدل جديد تر از v20 كه 3 بعدي نباشه از پاناسونيك چي اومده؟؟؟( v30 يا s30 )؟؟؟؟...چه مزيت هايي نسبت به v20 داره؟؟؟ و كي وارد بازار ايران ميشه؟؟؟
امسال جایگزینی برای V20 نیست.
بالاترین مدل غیر 3D میشه U30 که جایگزین U20 است و پایین تر از V20 است.
مجبورید به فکر 3D باشید مثل VT30 و ST30
ممنون از جواب دوستان من حدود 20 روز اینده قصد خرید v20 سایز 42 را دارم بنظر دوستان همین رو بگیرم یا برای مدل st30 صبر کنم بهتره با قیمت الان v20 میشه st30 رو خریدخبری از امدن s30 نیست من برام 2d مهمتره ولی اگر بشه با حدود همون قیمت st30 خرید خوب بهتره 3d هم هست تو تصاویر دو بعدی v20 بهتره یا st30 ذوستان اهل فن لطفا پاسخ بدهند مرسی
ST30 تو تصاویر دو بعدی بهتره.
کنتراستش Infinit Black Pro است ولی V20 فقط Infinit Black
به نظرم باید قیمتش نزدیک به V20 بشه.
مدل S30 برای آسیا نیست. مخصوص آمریکاست.
prodoctornuke
30-07-2011, 18:55
این مدل چه سایزایی داره؟
منوی مخفی داره که بشه ساعت کارکرد رو دید؟
کلا برای خریدش به چه نکاتی باید توجه کرد تا خریدموفقی داشته باشیم
تنظیمات خاص تصویر داره برای فیلم و بازی؟
روی مود خاصی باید کار کنه
infernal_a
31-07-2011, 07:53
این مدل چه سایزایی داره؟
منوی مخفی داره که بشه ساعت کارکرد رو دید؟
کلا برای خریدش به چه نکاتی باید توجه کرد تا خریدموفقی داشته باشیم
تنظیمات خاص تصویر داره برای فیلم و بازی؟
روی مود خاصی باید کار کنه
42 و 50 داره .
منو مخفي هم براي ساعت كاركرد و هم براي دفعات روشن شدن .
از همه مهمتر يك چسب بودن زير و روي كارتن .
تو همين تاپيك هم فايل عكساي Breakin Image گذاشته شده ميتوني با اوونا هم اگه پيكسل سوخته داشته باشه هم ببيني . من خودمم همينكارو كردم .
تنظيمات هم سليقه ايه . ولي اگه دوست داشتي يه تيريپ 100 ساعت اوليه براي يكسان سازي پيكسلاش ميتوني انجام بدي ( همه چيز زير 50 ست بشه تا 100 ساعتش توتم شه )
siamak_kh
02-08-2011, 15:21
v20 ديگه تو جمهوري موجود نيست......هيچ كدوم از نمايندگي ها نداشتن.....به جز يكي كه نصيب من شد....تاريخ خريد 90/5/9
v20 ديگه تو جمهوري موجود نيست......هيچ كدوم از نمايندگي ها نداشتن.....به جز يكي كه نصيب من شد....تاريخ خريد 90/5/9
آخ جون :31:
چه عالی!
وقتی موجودی V20 بازار کم بشه ، مجبور میشن زودتر مدلهای ST30 و VT30 (:40:) رو وارد کنند.
siamak_kh
03-08-2011, 00:26
چه عالی!
وقتی موجودی V20 بازار کم بشه ، مجبور میشن زودتر مدلهای ST30 و VT30 (:40:) رو وارد کنند.
فعلا كه گويا مدل u30 جايگزين v20 شده...نميدونم چرا اينقدر بانيان ضعيف كار ميكنه.....بعد 5-6 ماه تازه مدلهاي جديد رو مياره.
فعلا كه گويا مدل u30 جايگزين v20 شده...نميدونم چرا اينقدر بانيان ضعيف كار ميكنه.....بعد 5-6 ماه تازه مدلهاي جديد رو مياره.
چه جایگزینی مسخره ای! U30 که خیلی ضعیف تر از V20 است.
نمی دونم فقط نمایندگی ایران اینقدر ضعیفه یا بطور کلی پاناسونیک تو خاورمیانه اینطوره. آخه خود بانیان زیر مجموعه شرکت PGF نماینده پاناسونیک خاورمیانه است و مرکزش تو اماراته.
kambiz11000
03-08-2011, 04:12
چه عالی!
دوست عزیز می خوای پلاسما بگیری؟
با این مشکلات میخوای چیکار کنی؟
1_ آرم شبکه ها که اکثر شبکه ها آرم ثابت دارند.
2_با دستگا هایی که خروجی 50 هرتز دارن پلاسما ها خوب کار نمی کنند.
3_ تصاویر SD که بعضی LCD ها بهتر نشون میدن.
4-حرکت Jerky در موقع Panning
گزینه 1 رو فقط می شه به جون بخری که بگی اگه خراب شد یکی دیگه میخرم بقیه گزینه ها که کاریش نمیشه کنی.
گزینه 1 رو فقط می شه به جون بخری که بگی اگه خراب شد یکی دیگه میخرم بقیه گزینه ها که کاریش نمیشه کنی.
شما خودتون پلاسما داری؟ چه مدلی؟
من رنگهای کارتونی و الکی LCD برام قابل تحمل نیست و رنگ طبیعی و کنتراست خیلی برام مهمه برای همین رفتم تو نخ پلاسما
در ادامه...
1- من بیشتر از دو ساعت یه شبکه رو نگاه نمی کنم که تازه وسطش پیام بازگانی هست و آرم برداشته میشه.
2- میشه خروجی دستگاهها رو روی NTSC تنظیم کرد و Intelligent Frame Creation را روی MAx قرار داد.
3- به گفته بسیاری از سایتها مدل VT30 تصاویر SD را با جزئیات بهتری نمایش میده.
مثلا یک نمونه سایت flatpanelsHD
SD picture quality is impressive. I can honestly say that Panasonic still manages to squeeze out even small details from the softer SD pictures and I think that Panasonic’s plasma TVs are amongst the best TVs when it comes to SD
4- اینو دیگه نمی دونم چیه.؟
kambiz11000
03-08-2011, 07:03
شما خودتون پلاسما داری؟ چه مدلی؟
من رنگهای کارتونی و الکی LCD برام قابل تحمل نیست و رنگ طبیعی و کنتراست خیلی برام مهمه برای همین رفتم تو نخ پلاسما
در ادامه...
1- من بیشتر از دو ساعت یه شبکه رو نگاه نمی کنم که تازه وسطش پیام بازگانی هست و آرم برداشته میشه.
2- میشه خروجی دستگاهها رو روی NTSC تنظیم کرد و Intelligent Frame Creation را روی MAx قرار داد.
3- به گفته بسیاری از سایتها مدل VT30 تصاویر SD را با جزئیات بهتری نمایش میده.
مثلا یک نمونه سایت flatpanelsHD
4- اینو دیگه نمی دونم چیه.؟
فکر نکنم لزومی داشته باشه که بخوام داشته باشم همین که چند نفر مشکلاتشو نو عنوان کنن فکر کنم کافیه. این سایت معتبره؟
مطمعنی که با Intelligent Frame Creation مشکل حل می شه خودت Test زدی؟چون NTSC تا جایی که می دونم مربوط به تصاویر SD می شه؟ و اگه دقت کنی CRT هم داره.
حلا اومدیم پیام بازرگانی گذاشت آرم شبکه هم ور نداشت مطمعنی تا 2 سا عت هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ بطوری دیگه یک خردسال یا یک نفر که با تکنولوژی پلاسما آشنا نبود اومد خونت خودت خونه نبودی یک شبکه نگاه کرد و بیشتر 2 ساعت آرم شبکه هم ورداشته نشد آرم موند بعد چی؟
یک نفر هم که داشته بازی میکرده بود جای تصاویر بازی مونده بود داشت کلافه میشد.
4- هم یعنی سوژه متحرک از روبرو تشنجی یا(غیر واضح) نشون میده
اینجا هم یه نگاهی بنداز.
infernal_a
03-08-2011, 07:28
سلام.
از تمام اين مواردي كه شما گفتي فقط با مورد 2 شما تقريبا موافقم درمورد 50 هرتزي ها . ديگه اين مشكلو بايد با كاليبره كردنش حل كنيم كه البته حل كه نميشه ولي خيلي خيلي كم ميشه طوري كه اصلا شايد به چشت نياد . ( ديگه پانيه ديگه ... ميگه با 50 هرتز حال نميكنه و قديمي شده :5: )
در مورد پرشهاي حركتاي افقي يا همون Panning مورد نظر شما هم بايد بگم من تا حالا با اين مسئله برخورد نكردم و نديدم .
در ضمن من تمام كانالامو از طريق ري.سي.ور كه تازه اونم با كابل " كامپوزيت" به TV وصله ميبينم كه ببيني شايد باورت نشه كه تصاوير SD رو به اين خوبي نشون ميده ( دستگاه ري.سي.وره من مدل قديميه كه فقط خروجيه كامپوزيت داره )
در مورد مشكل آرم شبكه ها هم كه ان موضوع در مورد LED . LCD هم اتفاق ميافته .... خيالت راحت تو NEO PDP ها اين مسئله خيلي نادر شده . بله دوست عزيز اگه با LED .LCD هم 3-4 ساعت بدون وقفه و حتي چند ثانيه استراحت يه آرم يا هر چيز ثابتو نگاه كني اونا هم دچار Image Sticking ميشن . بقول شما اگه يه بچه هم بياداينكارو بكنه تو پلاسما ميشه با چند بار Breakin image حلش كرد يا حداقل كمش كرد ولي تو LED.LCD اگه بمونه رفتي واسه خودت .
يه چيز جالب خوندم تو يكي از اين تاپيكا كه يكي از دوستان LED 46 داشته و يه بچه با تفنگاي اسباب بازي كه تيراي پلاستيكي دارن زده به وسط TV و الان اوون بندهد خدا عكساشم گذاشته ... كه پنل بايد عوض شه .... يكي ديگه هم بچه با توپ شوتيده وسط خال TV و پنلو مرخص كرده ... ولي پلاسما خدا خيرش بدده حداقل يه شيشه محافظم داره واسه اينجور خرابكاريا :31:
نوشته شده توسط kambiz11000
مطمعنی که با Intelligent Frame Creation مشکل حل می شه خودت Test زدی؟چون NTSC تا جایی که می دونم مربوط به تصاویر SD می شه؟ و اگه دقت کنی CRT هم داره.
با تنظیمات Intelligent Frame Creation کاملا حل نمیشه ولی تا حد خیلی زیادی برطرف میشه. متاسفانه خودم تست نکردم. تو سایتها خوندم.
تنظیم خروجی روی NTSC به این خاطره که سیستم NTSC بصورت 60 هرتزه که با پلاسما سازگاره ولی سیستم پال 50 هرتزه.
flasher_for_nokia
03-08-2011, 09:40
الان زنگ زدم بانیان یکیشون گفت تا 2 هفته دیگه vt30 میاد بازار بعد یکی دیگه گفت نه الان فقط vt20 داریم خبری از vt30 نیست اصلا معلوم نیست اونجا چه خبره دوستان پیگیری کنن
الان زنگ زدم بانیان یکیشون گفت تا 2 هفته دیگه vt30 میاد بازار بعد یکی دیگه گفت نه الان فقط vt20 داریم خبری از vt30 نیست اصلا معلوم نیست اونجا چه خبره دوستان پیگیری کنن
حتما یارو یه چی می دونسته که گفته دو هفته.
دوستان دیگه اگه خواستید پیگیری کنید این شمارش:
تلفن: 19-88870417 و 88664934 و 88664935
اینم یه شماره بهتر : 88671020 مرکز اطلاع رسانی و پاسخگویی پاناسونیک
من هم پیگیر شدم. گفتند تاریخ دقیقش معلوم نیست. هر موقع وارد شد تبلیغ می کنیم!
siamak_kh
03-08-2011, 11:01
آقا اين v20 هارد اكسترنال ساپورت ميكنه؟؟
usb 1 و usb2 با هم تفاوتي دارند ؟
بانيان برگه ضمانتنامه نداره؟
و آخر اينكه اين tv قابليت تصوير در تصوير رو ساپورت نميكنه؟
من امروز جمهوری بودم یک سر رفتم نمایندگی پاناسونیک دیدم مدل42u30 اومده بود قیمتش هم 1300000 بود پرسیدم st30 کی میاد ایران گفت احتمال زیاد 1 ماهه دیگه
kambiz11000
04-08-2011, 06:58
در مورد پرشهاي حركتاي افقي يا همون Panning مورد نظر شما هم بايد بگم من تا حالا با اين مسئله برخورد نكردم و نديدم .
تو سه بعدی بیشتر گزارش شده احتمالا تو صحنه های خاصی با پیچیده گی بالا بوجود میاید.
در ضمن من تمام كانالامو از طريق ري.سي.ور كه تازه اونم با كابل " كامپوزيت" به TV وصله ميبينم كه ببيني شايد باورت نشه كه تصاوير SD رو به اين خوبي نشون ميده ( دستگاه ري.سي.وره من مدل قديميه كه فقط خروجيه كامپوزيت داره )
نظر دادن درابطه با تصاویر تا حدودی صلیقه ای هستش شاید یه نفر بگه تصویرش خیلی خوبه و یه نفر دیگه که تصویر بهتری دیده ببینه بگه تصویر تعریفی نداره
پسندیدن تصاویر صلیقه ایه خیلی نظر ها دیدم که از رنگهای طبیعی پلاسما خوششون نمیاد
steve jobs
05-08-2011, 18:40
دوستان پشت V20 فن داره؟
اخه امروز رفته بودم جمهوری از نزدیک دیدم فن نداشت.
g10 خودم دوتا پشتش داره.
قضیه چیه؟
دوستان پشت V20 فن داره؟
اخه امروز رفته بودم جمهوری از نزدیک دیدم فن نداشت.
g10 خودم دوتا پشتش داره.
قضیه چیه؟
نمونه های اول V20 فن داشتند ولی بعداً فن برداشته شد.
-
دوستانی که پلاسما دارید، ممکنه لطف کنید در مورد سوسو زدن تصویر (Flicker) بنده را راهنمایی کنید؟
من حدود 1.5 گیگ فیلم با وضوح بالا از سایت یوتیوب و... دانلود کرده ام که پخش تصاویر رو در VT30 نشون میده.
تو پنلهای اروپایی چون محتوای سورس، مشابه ایران سیستم PAL بوده و 50Hz است تصویر یه لرزش خفیف و سوسو زدن داره. تو پنلهای آمریکایی که سورس NTSC و 60Hz است اصلا سوسو زدن نداره.
توی فیلمهایی که دیدم، سوسو زدن این پنل با اینکه خیلی خفیفه ولی آزار دهنده است. سوالی که برام پیش اومده اینکه فقط توی دوربین تصویر سوسو زدن مشخصه یا اینکه با چشم هم معلومه؟
متاسفانه توی فروشگاهها محتوایی که نمایش میدن 60Hz است و این مشکل معلوم نیست.
لطفا دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارید دریغ نکنید و راهنمایی بفرمایید.
marsha_mahdi
05-08-2011, 22:47
دوستان اینجا احیانا کسی نیست که بخواد v20 42 شو رد کنه بره یه مدل دیگه بگیره ؟
اگه هست من 42 ور می دارم
جایی تو تهران هست 42 رو به قیمت بانه بده +کرایه حمل
سایت امیر کالا داره این مدلو کسی تا حالا از این سایت خرید کرده؟
اعتباری بهش هست؟
و احیانا اگر سفارش دادم طرف اورد چیاشو باید تست کنم؟
ببخشید سوالهام زیاد شد
من از این tv فقط برای xbox و شبکه های ایران می خوام استفاده کنم اونم با گیرنده دیجیتال
مشکلی نداره انشالا؟
ممنون میشم جواب بدین:20:
این تایپیکه چرا اینقدر خلوت شده؟
کسی نیست جواب بنده و دوستان دیگه رو بده؟
همه V20 دارها، حاجی حاجی مکه...:sad:
siamak_kh
06-08-2011, 01:10
كسي نبود جواب بده.........حداقل يكي شو
Injaneb2
06-08-2011, 06:28
هارد؟ نمی دونم، فکر نکنم.
USB؟ منظورتون از 1 و 2چیه؟ اگر پورت است، ظاهرا فرقی ندارند.
برگ ضمانت؟ دو برچسب روی جعبه است که به عنوان برگ ضمانت هستند و در صورت دور انداختن جعبه باید آنها را نگه دارید.
تصویر در تصویر؟ ندارد.
Injaneb2
06-08-2011, 06:35
دوستانی که پلاسما دارید، ممکنه لطف کنید در مورد سوسو زدن تصویر (Flicker) بنده را راهنمایی کنید؟
من حدود 1.5 گیگ فیلم با وضوح بالا از سایت یوتیوب و... دانلود کرده ام که پخش تصاویر رو در VT30 نشون میده.
تو پنلهای اروپایی چون محتوای سورس، مشابه ایران سیستم PAL بوده و 50Hz است تصویر یه لرزش خفیف و سوسو زدن داره. تو پنلهای آمریکایی که سورس NTSC و 60Hz است اصلا سوسو زدن نداره.
توی فیلمهایی که دیدم، سوسو زدن این پنل با اینکه خیلی خفیفه ولی آزار دهنده است. سوالی که برام پیش اومده اینکه فقط توی دوربین تصویر سوسو زدن مشخصه یا اینکه با چشم هم معلومه؟
سورس 50 هرتز مثلا چیه که من امتحان کنم؟
infernal_a
06-08-2011, 12:36
سلام.
چون اول سئوال شما رو توو تاپيك VT20 ديدم اوونجا جواب دادم . ولي دقيقا منظور شما رو متوجه نشدم ... دوربين ؟!!!؟
ببيبن flicker توو 50 زمانيه كه توو تصاوير خيلي سفيد زماني كه مثلا سمت چپ تصويرو ميبيني از گوشه چشم ميتوني ببينيكه سمت راست داره Flicker يا سوسو يا پرش داره .
در مورد دوربين و .. منظور شما رو متوجه نشدم ؟!
steve jobs
06-08-2011, 14:06
نمونه های اول V20 فن داشتند ولی بعداً فن برداشته شد.
-
دلیلش چی میتونه باشه که بعدا برداشتن؟
خود پاناسونیک برداشته؟
p30worldiran
07-08-2011, 13:47
نقل قول:
نوشته شده توسط siamak_kh
هارد؟ نمی دونم، فکر نکنم.
USB؟ منظورتون از 1 و 2چیه؟ اگر پورت است، ظاهرا فرقی ندارند.
برگ ضمانت؟ دو برچسب روی جعبه است که به عنوان برگ ضمانت هستند و در صورت دور انداختن جعبه باید آنها را نگه دارید.
تصویر در تصویر؟ ندارد.
42v20r هارد ساپورت نمیکنه
هیچ فرقی نداره usb
سورس 50 هرتز مثلا چیه که من امتحان کنم؟
سورسهای 25 fps
سورسهای متداول از رسیورها و DVD های موجود. یعنی سیستم PAL
دلیلش چی میتونه باشه که بعدا برداشتن؟
خود پاناسونیک برداشته؟
يعني توي توليدات بعديش heat sink رو جايگزين فن كرد. به لينك زير مراجعه كنيد
سلام.
چون اول سئوال شما رو توو تاپيك VT20 ديدم اوونجا جواب دادم . ولي دقيقا منظور شما رو متوجه نشدم ... دوربين ؟!!!؟
ببيبن flicker توو 50 زمانيه كه توو تصاوير خيلي سفيد زماني كه مثلا سمت چپ تصويرو ميبيني از گوشه چشم ميتوني ببينيكه سمت راست داره Flicker يا سوسو يا پرش داره .
در مورد دوربين و .. منظور شما رو متوجه نشدم ؟!
منظورم: فیلمهایی که من گرفتم تو بعضی صحنه ها یه لرزش خیلی خیلی خفیفی و سو سو زدن داشت.
گفتم شاید این مشکل فقط توی فیلم معلومه و با چشم انسان معلوم نباشه.
آخه چشم انسان یه مقدار خطا داره و تاخیر و ماندگاری چند صدم ثانیه از تصاویر پیشین در ذهن.
مثلا تلویزیونهای CRT رو اگه با چشم نگاه کنید تصویر خوب و شفافه ولی اگه با دوربین فیلمش رو بگیرید تو فیلم یه خطهایی مرتب بالا و پایین میشن که با چشم معلوم نیست.
به نظرتون فلیکر عیب تلقی میشه؟ فلیکر تابلوئه؟ یعنی با این عیب من قید پلاسما رو بزنم؟
آخه من خیلی آدم جزئی بینی هستم. می ترسم پلاسما بخرم بعدش فلیکر بخوره تو ذوقم.
marsha_mahdi
08-08-2011, 23:43
دوستان اینجا احیانا کسی نیست که بخواد v20 42 شو رد کنه بره یه مدل دیگه بگیره ؟
اگه هست من 42 ور می دارم
infernal_a
09-08-2011, 10:57
منظورم: فیلمهایی که من گرفتم تو بعضی صحنه ها یه لرزش خیلی خیلی خفیفی و سو سو زدن داشت.
گفتم شاید این مشکل فقط توی فیلم معلومه و با چشم انسان معلوم نباشه.
آخه چشم انسان یه مقدار خطا داره و تاخیر و ماندگاری چند صدم ثانیه از تصاویر پیشین در ذهن.
مثلا تلویزیونهای CRT رو اگه با چشم نگاه کنید تصویر خوب و شفافه ولی اگه با دوربین فیلمش رو بگیرید تو فیلم یه خطهایی مرتب بالا و پایین میشن که با چشم معلوم نیست.
به نظرتون فلیکر عیب تلقی میشه؟ فلیکر تابلوئه؟ یعنی با این عیب من قید پلاسما رو بزنم؟
آخه من خیلی آدم جزئی بینی هستم. می ترسم پلاسما بخرم بعدش فلیکر بخوره تو ذوقم.
بنظر من بله - تابلوء - منم خيلي روو اين مسائل حساسم كه بخاطرش كلي اي ميل بازي كردم با 20 نفر حرف زدم و وقت گذاشتم تا بتونم حلش كنم ولي بصورت كامل نشد و نميشه ولي بخاطر كيفيت و توانايي هاي بالاش تو تصاوير كه واقعا عاليه و بحثي تووش نيست من قيد flicker رو زدم و بيخيالش شدم. شايد شما نتوني ...
بمظر من چند تا مغازه برو كاري كن كه 50 هرتز بهت نمايش بدن ببين ميتوني بيخيالش شي يا نه !؟ البته اگه V20 پيدا كني .
*Alucard*
09-08-2011, 13:35
@poonel
اون سو سو زدنی که تو فیلمهای مثلا یو تیوب میبینی برای این هست که سرعت شاتر دوربین با رفرش ریت پنل Sync نمیشه ولی تو سورسهای 60 هرتزی که بهتر با سرعت شاتر دوربینها که اغلب 1/30 ثانیه هستن sync میشه توی فیلم سوس زدن کمتره ولی اون فیلما رو مبنا نکن چون تو واقعیت او مقدار فلیکر وجود نداره.
من خودم روی پلاسما هیچ Flicker ـی نمیبینم ولی این دوستمون infernal_a میبینه و خیلیای دیگه ممکنه روی سورس 50 هرتزی ببینن توی VT20 ظاهرا میشه پنل رو روی 100 هرتز تنظیم کرد تا Flicker نداشته باشه ولی V20 این قابلیت رو نداره در مورد VT20 تحقیق میکنم بهت میگم ولی اگر کسی روی CRT سوسو زدن تصویر رو ببینه به احتمال زیاد روی Plasma هم میبینه البته شرایطی هست که چشم خسته میشه مثلا من خودو وقتی بی خوابی کشیده باشم سوس زدن تصویر رو میبینم ظاهرا چشمای خسته (مثل آدمای عینکی :31: ) سوسو زدن تصویر رو بیشتر از دیگران تجربه میکنن.
Injaneb2
09-08-2011, 16:31
منظور از این flicker یا سوسوزدن چیه؟ اگر منظور کم و زیاد شدن نور brightness تصویر است است، من تو vt20 و v20 متوجه چنین چیزی نمی شم.
اگر منظور حرکت ریز ولی منقطع تصویر در هنگام panning است، بله vt20 که داره ولی v20 یادم نیست.
واسه پاك كردن و تميز كردن صفحه و پنلش بايد از چي استفاده كرد ؟ از چي استفاده كنيم بهتره ؟
@poonel
اون سو سو زدنی که تو فیلمهای مثلا یو تیوب میبینی برای این هست که سرعت شاتر دوربین با رفرش ریت پنل Sync نمیشه ولی تو سورسهای 60 هرتزی که بهتر با سرعت شاتر دوربینها که اغلب 1/30 ثانیه هستن sync میشه توی فیلم سوس زدن کمتره ولی اون فیلما رو مبنا نکن چون تو واقعیت او مقدار فلیکر وجود نداره.
من خودم روی پلاسما هیچ Flicker ـی نمیبینم ولی این دوستمون infernal_a میبینه و خیلیای دیگه ممکنه روی سورس 50 هرتزی ببینن توی VT20 ظاهرا میشه پنل رو روی 100 هرتز تنظیم کرد تا Flicker نداشته باشه ولی V20 این قابلیت رو نداره در مورد VT20 تحقیق میکنم بهت میگم ولی اگر کسی روی CRT سوسو زدن تصویر رو ببینه به احتمال زیاد روی Plasma هم میبینه البته شرایطی هست که چشم خسته میشه مثلا من خودو وقتی بی خوابی کشیده باشم سوس زدن تصویر رو میبینم ظاهرا چشمای خسته (مثل آدمای عینکی :31: ) سوسو زدن تصویر رو بیشتر از دیگران تجربه میکنن.
خیلی ممنون:11:
شدیداً منتظر نتیجه تحقیقاتتون می مونم.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
واسه پاك كردن و تميز كردن صفحه و پنلش بايد از چي استفاده كرد ؟ از چي استفاده كنيم بهتره ؟
با پارچه خیلی نرم و لطیف و کمی مرطوب
Injaneb2
10-08-2011, 06:09
منظور از این flicker یا سوسوزدن چیه؟گر منظور حرکت ریز ولی منقطع تصویر در هنگام panning است، بله vt20 که داره ولی v20 یادم نیست.
البته این موضوع در vt20 روی همه فیلمها نیست و همه هم متوجهش نمی شوند.
همچنین در ارسال 60 هرتز هم ممکنه دیده شود (اتصال لپ تاپ توسط HDMI).
anaconda
10-08-2011, 08:54
دوست عزیز چطور پنل رو روی 100 هرتز تنظیم کنیم میشه زودتر تحقیقاتتونو انجام بدید خیال ما راحت بشه؟
kambiz11000
10-08-2011, 08:55
دوستانی که پلاسما دارید زاویه دید پلاسما و کیفیت تصویر SD در حد CRT می رسه یا کمتره یا بهتره ؟ انعکاس نورش هم کمتره CRT هست؟ (با سورس و خروجی 50 هرتز)
die my darling
10-08-2011, 11:13
اونایی که نگران فلیکر پلاسما هستن برن یه پلاسما از نزدیک ببینن اگه فلیکر داشت که یعنی چشمشون حساسه ولی اگه نداشت یعنی نمیبینن به همین راحتی خیلیا روی lcd رنگین کمون خیلیا soap opera میبینن خیلیام هستن اصلا فیلم میبینن بیهوش میشن اینم جریانش مثل اونه.
infernal_a
13-08-2011, 09:06
سلام.
من پريشب جايي مهموني بودم . اونجا TVي CRT Sony Wega داشتن . جالب اين بود كه من تو تصاوير خيلي روشن توو CRT هم Flicker ديدم . حالا اين ايراد چشم منه يا اينكه چشمام خيلي ريزبين شده ( ميترسم يه ليوان آب هويج هم بخورم بعد اوون وره ديوار رو هم ببينم :31:)
شايد بنا به گفته دوستمون بعضيا ببينن و بعضيا هم نبينن .
سلام.
من پريشب جايي مهموني بودم . اونجا TVي CRT Sony Wega داشتن . جالب اين بود كه من تو تصاوير خيلي روشن توو CRT هم Flicker ديدم . حالا اين ايراد چشم منه يا اينكه چشمام خيلي ريزبين شده ( ميترسم يه ليوان آب هويج هم بخورم بعد اوون وره ديوار رو هم ببينم :31:)
:18::18::18:
kambiz11000
15-08-2011, 02:40
سلام.
شايد بنا به گفته دوستمون بعضيا ببينن و بعضيا هم نبينن .
نکنه تو crt هم هست بخواطر اینکه کوچیکه کسی متوجه نمیشه.
---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
دوستان اینجا x20 از v20 بیشتر امتیاز گرفته.
infernal_a
15-08-2011, 09:09
نکنه تو crt هم هست بخواطر اینکه کوچیکه کسی متوجه نمیشه.
[/CODE]
سلام.
من دقيقا تو CRT Sony Wega سايز 25 ديدم .
اولش فكر كردم اشتباه ميبينم . ولي بعد كه بيشتر دقت كردم ديدم آرهههههههههههه يه خبرايي هست ...
من خودم CRT Panasonic 29 داشتم ولي چيزي نميديدم . ولي تو Sony ديدم .
kambiz11000
16-08-2011, 18:32
جایگزین مدل قبلی پاناسونیک شد
اوج کیفیت در بعدی تازه
شرکت پاناسونیک تلویزیون سه بعدی خود را با کیفیتی ایده ال و قیمتی سرسام آور معرفی می کند.
برند پاناسونیک برای کاربران در زمینه تولید محصولات خانگی به عنوان سازنده سرآمد شناخته نشده است اما در چند سال اخیر با پیشرفتهای فراوانی که دچار شده به سازندهای خوشنام در حوزه تلویزیونهای سهبعدی تبدیل شده و پخش کنندههای بلو-ری آن نیز جزو مجهزترین پخشکنندههای موجود در بازار شناخته میشوند.
در حالیکه دستگاه VT20 در سال 2010 توسط بسیاری از منتقدین به عنوان یکی از بهترین تلویزیونهای سهبعدی سال شناخته شده هم اکنون مدلی با نام VT30 از طرف پاناسونیک وارد بازار شده که موفقیتهای دستگاه قبلی را با قابلیتهای بیشتر تکرار میکند و عملکرد آن در زمینه پخش تصاویر سهبعدی نظیر ندارد.
اگر دوست دارید برای دیدن با کیفیتترین تصاویر سهبعدی ممکن هزینه کنید دستگاه VT30 پاناسونیک یکی از انتخابهای مناسب شما است که البته تهیه آن مستلزم برنامهریزی مالی دقیق و طولانی مدتاست.
در حالیکه ساختههای پیشین پاناسونیک همواره دارای بخشی منحنی در قسمت تحتانی بودند و پاناسونیکیبودن آنها از چندین متری هویدا بود اما در نسل جدید ساختههای این برند همانند مدلهای GT30، VT30 و DT30 این نوع طراحی بهطور کامل کنار گذاشته شده و با کمک طرحی بیقاب و صیقلی که گاه با لبههای فلزی نیز همراه میشود، تلویزیونی بسیار شیک و شکیل در اختیار کاربر قرار میگیرد.
با اینکه پاناسونیک تنها سازندهای است که بهطور اختصاصی تلویزیونهای سهبعدی را با فناوری پلاسما میسازد و در این باب تنها به نظر میرسد اما هر چه برندهای دیگر در فناوری LED پیشرفت میکنند، پاناسونیک برای بهبود دادن فناوری پلاسما بیشتر ترغیب میشود.
در آخرین نسل از ساختههای پلاسمای این برند از فناوری NeoPlasma استفاده شده که جایگزین NeoPDP شده و با استفاده از ماده فسفری با راندمان بالاتر سرعت پاسخگویی به مراتب بالاتری دارد.
پوشش مخصوص بهکار رفته در ساخت این پنل انعکاس نور اتاق را کاهش میدهد تا بتوان از درخشندگی بالاتر تصاویر لذت برد و نیاز به انرژی کمتر برای دشارژ سلولهای تصویری مصرف برق دستگاه را به نحو محسوسی کاهش میدهد.
سرآمدبودن در میان ساختههای پاناسونیک مزیت دیگری برای VT30 رقم زده که بهصورت کاربرد ف ی ل ت ری مخصوص برای افزایش کنتراست و درجه سیاهی تصویر نمود دارد و تصویر آن را یک سر و گردن بالاتر از GT30 قرار میدهد.
در بخش پشتی دستگاه میتوان علاوه بر 4 ورودی HDMI، دو پورت USB مشاهده کرد، این در حالی است که امکان ذخیره و نمایش تصاویر از روی کارت SD نیز وجود دارد. در نهایت باید گفت که همراه این دستگاه یک رابط Wi-Fi و دو عینک سهبعدی به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار میگیرد که در تلویزیونهای دیگر پاناسونیک دیده نمیشود.
در منوهای دستگاه گزینههای جالبی وجود دارد که مهمترین آنها حالت اختصاصی THX برای تصاویر دوبعدی و سهبعدی است که تنها با فشار یک دکمه تنظیمات تصویری را بهطور خودکار برای بهترین تجربه بصری سینمایی اختیار میکند و کاربر مجبور نیست تکتک پارامترها را بهصورت دستی تغییر دهد.
با این حال طیف گستردهای از پارامترهای قابل تنظیم در منوهای دستگاه یافت میشود که آن را مناسب گواهی ISF کرده و از همینرو هر مهندس علوم و فنون تصویری میتواند دستگاه را به طور دقیق کالیبره کند. ریموت کنترل دستگاه نیز همانند سایر طرحهای اخیر پاناسونیک کاربرد بسیار سادهای داشته و با چند دقیقه کارکرد میتوان وظیفه تمام دکمههای آن را فرا گرفت.
با ترکیب تمام فناوریهایی که پاناسونیک در ساخت پنلهای NeoPlasma لحاظ کرده همراه کیفیت عالی فناوری Active 3D تصویر دستگاه VT30 را در رده بهترینهای جهان یکهتاز میکند و کمتر کاربری پیدا میشود که بتواند در این باره از آن ایراد بگیرد.
در حین نمایش تصاویر سهبعدی یکی از مهمترین پارامترهای تعیینکننده کیفیت تصویر درخشندگی آن است که بسیاری از دستگاهها در ارایه آن عاجز هستند. عینک Active Shutter بخش قابل توجهی از درخشندگی تصویر را کاهش میدهد و به همین دلیل فناوری LED با درخشندگی بالاتر خود گزینه ایدهآل ساخت تلویزیون سهبعدی به شمار میرود.
فناوری پلاسما برای تولید درخشندگی بالا نیازمند انرژی الکتریکی فراوانی است اما پاناسونیک توانسته با مصرف برق کمتر درخشندگی بالاتری در پنل تلویزیونهای خود ایجاد کند که به تصاویر آن ظاهری زیبا و رنگی زنده میبخشد. به نظر میرسد تنها مشکل تلویزیون VT30 قیمت بسیار بالای آن باشد که آن را از دسترس بسیاری از کاربران دور کرده و برای تهیه مدل 55 اینچی آن باید حدود 4 میلیون تومان هزینه کرد.
با این حال افرادی که کیفیت تصویر دستگاه VT30 را دیده باشند این خرید را موجه خواهند یافت و هر چه سریعتر برای خرید یکی از این تلویزیونها سرمایهگذاری میکنند.
die my darling
16-08-2011, 20:30
مقاله خوبیه منبع خاصی داره یا خودتون نوشتین؟
برند پاناسونیک برای کاربران در زمینه تولید محصولات خانگی به عنوان سازنده سرآمد شناخته نشده اس
البته من با این تیکش مشکل دارم پاناسونیک در قدیم اسمش ناسیونال بود که تو هر خونه ایرانی یه چیزیش پیدا میشد این برند خیلی ساله جزو برندای پیشرو مطرحه دنیاس مثلا الان 10-11 تا المپیک هستش که با تجهیزات پاناسونیک ضبط میشه و فرمت dvcpro که سازندش پاناسونیکه فرمت رسمی ضبط و پخش مسابقاته المپیکه.
دوربینها و تجهیزات p2hd پاناسونیک الان تو اکثر ایستگاهای تلویزیونی دیجیتال استفاده میشن و بزرگترین install base در سیستمهای broadcasting در دنیاس یکی از مشتریهای این سیستمها سازمان NASA ی آمریکاس.
QC یا بخش کنترل کیفیت پاناسونیک تو دنیا کم رقیبه حتی ال جی چند سال پیش تو تبلیغاتش میگفت که QC ما با QC پاناسونیک رقابت میکنه.
یکی از بزرگترین مشتریهای لب تاپتهای پاناسونیک ارتش آمریکاس که لب تاپهای ضد ضربه و ضد حرارت این کمپانیو برای ارتش خرید میکنه.
ماشین سازی تویوتا یعنی کمپانی ماشین سازی اول دنیا از تجهیزات صوتی و تصویری پاناسونیک روی ماشینهای تویوتا استفاده میکنه.
برند RAMSA یکی از برندهای صدای حرفه ای و زیر مجموعه پاناسونیک تجهیزات بزرگترین استودیوهای ورزشی دنیا رو طراحی و پیاده سازی میکنه.
دوربینهای فیلمبرداریش تو رده کاربرهای معمولی تقریبا هر ساله یکی از جوایز بزرگ دنیا رو میبرن.
تلویزیونهای این کمپانی همیشه جزو تی وی های مطرح بازار بودن.
دوربینهای لومیکس این کمپانی جزو دوربینهای خوب و مطرح برای کاربرهای معمولی هستن و هر ساله جوایز متعددی میبرن.
پاناسونیک یکی از برندهای پیشرو در ساخت نیمه هادی ها هست.
بزرگترین کمپانی سازمنده لوازم الکتریکی با 330 هزار پرسنل در دنیاس.
چیپهای بلو ری درایوهای اکثر برندهای بزرگ دنیا ساخت و طراحی پاناسونیکه.
Silent TR
16-08-2011, 20:40
جایگزین مدل قبلی پاناسونیک شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداوج کیفیت در بعدی تازه
شرکت پاناسونیک تلویزیون سه بعدی خود را با کیفیتی ایده ال و قیمتی سرسام آور معرفی می کند.
یعنی چی ؟ یعنی خیلی گرونه ؟ 42 اینچش میدونید تقریبا چنده ؟
من این مطلب رو چند ماه پیش تو هفته نامه عصر ارتباط خوندم. از سایت عصر ارتباط برداشته شده.
توی این مقاله گفته 55 اینچ حدود 4 میلیون. ولی 55 برای آسیا نیست و مخصوص آمریکاست.
اینجا 42 و 50 و 65 اینچه.
قیمتش باید در حدود VT20 باشه که از بعضی از LED های با کیفیت بازار مثل HX925 ارزونتر هست.
از این گذشته چون VT20 اولین مدل سه بعدی پاناسونیک بود، قیمتش بالا بود ولی تو مدلهای بعدی قاعدتا باید قیمتش یه خرده کمتر هم بشه.
ehsanxps
17-08-2011, 01:34
حدودا کی مدل 50 اینچش وارد ایران میشه؟
mr_rayan
17-08-2011, 02:36
42 اینجش تو انگلستان با قیمت حدود 1290 پوند عرضه شده.با توجه به اینکه قیمت پوند الان حدود 1950 تومنه میشه حدود 2 میلیون 500 هزار تومن.
حالا باید دید توی ایران با چه قیمتی می خواد عرضه بشه.
kambiz11000
17-08-2011, 05:32
البته من با این تیکش مشکل دارم پاناسونیک در قدیم اسمش ناسیونال بود که تو هر خونه ایرانی یه چیزیش پیدا میشد این برند خیلی ساله جزو برندای پیشرو مطرحه دنیاس مثلا الان 10-11 تا المپیک هستش که با تجهیزات پاناسونیک ضبط میشه و فرمت dvcpro که سازندش پاناسونیکه فرمت رسمی ضبط و پخش مسابقاته المپیکه.
دوربینها و تجهیزات p2hd پاناسونیک الان تو اکثر ایستگاهای تلویزیونی دیجیتال استفاده میشن و بزرگترین install base در سیستمهای broadcasting در دنیاس یکی از مشتریهای این سیستمها سازمان NASA ی آمریکاس.
QC یا بخش کنترل کیفیت پاناسونیک تو دنیا کم رقیبه حتی ال جی چند سال پیش تو تبلیغاتش میگفت که QC ما با QC پاناسونیک رقابت میکنه.
یکی از بزرگترین مشتریهای لب تاپتهای پاناسونیک ارتش آمریکاس که لب تاپهای ضد ضربه و ضد حرارت این کمپانیو برای ارتش خرید میکنه.
ماشین سازی تویوتا یعنی کمپانی ماشین سازی اول دنیا از تجهیزات صوتی و تصویری پاناسونیک روی ماشینهای تویوتا استفاده میکنه.
برند RAMSA یکی از برندهای صدای حرفه ای و زیر مجموعه پاناسونیک تجهیزات بزرگترین استودیوهای ورزشی دنیا رو طراحی و پیاده سازی میکنه.
دوربینهای فیلمبرداریش تو رده کاربرهای معمولی تقریبا هر ساله یکی از جوایز بزرگ دنیا رو میبرن.
تلویزیونهای این کمپانی همیشه جزو تی وی های مطرح بازار بودن.
دوربینهای لومیکس این کمپانی جزو دوربینهای خوب و مطرح برای کاربرهای معمولی هستن و هر ساله جوایز متعددی میبرن.
پاناسونیک یکی از برندهای پیشرو در ساخت نیمه هادی ها هست.
بزرگترین کمپانی سازمنده لوازم الکتریکی با 330 هزار پرسنل در دنیاس.
چیپهای بلو ری درایوهای اکثر برندهای بزرگ دنیا ساخت و طراحی پاناسونیکه.
توی یکی از سایتای متفرقه بود . در بعضی از کشورها از جمله ایران روی خوشی به پلاسما نشان نمی دهند( به غیر از درصدی از افراد) فکر کنم عدم آشنایی کامل باشه یا همینطور میتونه نقاط منفی که در مدلهای پیشین وجود داشت . الان شما خونه 20 نفر تو ایران برید شاید یه پلاسما ببینید برعکس crt و led lcd تو اکثر خونه ها می بینی باز این دلیلش بر میگرده به مطلبی که ذکر شد. ولی تو امریکا و ژاپن بیشتر پلاسما میخرند.
به حرحال HDTV ها بعد از چندین سال هنوز perfect نشدند.
Silent TR
17-08-2011, 06:29
42 اینجش تو انگلستان با قیمت حدود 1290 پوند عرضه شده.با توجه به اینکه قیمت پوند الان حدود 1950 تومنه میشه حدود 2 میلیون 500 هزار تومن.
حالا باید دید توی ایران با چه قیمتی می خواد عرضه بشه.
اگه واقعا اینطوری باشه که به نسبت اینکه پلاسما هستش خیلی گرونه
kambiz11000
17-08-2011, 13:27
اگه واقعا اینطوری باشه که به نسبت اینکه پلاسما هستش خیلی گرونه
بعضی جاها مشخصا گرونتر از جاهای دیگه بفروش میرسه یکی از دلیلاش این میشه که نظارتی بر قیمتها نیست دلیل بعدی واسطه ها هستند و تورم و تحریم و .................. عامل افزایش قیمت میشه. گذشته از قیمت نظارتی بر استانداردها هم در خیلی از جاها نیست.
die my darling
20-08-2011, 09:49
توی یکی از سایتای متفرقه بود . در بعضی از کشورها از جمله ایران روی خوشی به پلاسما نشان نمی دهند( به غیر از درصدی از افراد) فکر کنم عدم آشنایی کامل باشه یا همینطور میتونه نقاط منفی که در مدلهای پیشین وجود داشت . الان شما خونه 20 نفر تو ایران برید شاید یه پلاسما ببینید برعکس crt و led lcd تو اکثر خونه ها می بینی باز این دلیلش بر میگرده به مطلبی که ذکر شد. ولی تو امریکا و ژاپن بیشتر پلاسما میخرند.
به حرحال HDTV ها بعد از چندین سال هنوز perfect نشدند.
پلاسما مشکلش اینه که تو جاهای پر نور کنتراستش پائینه مردم ایرانم سرانه مطالعه شون به جز مطالب درسی که یه عده مجبورن بخونن سالی 5 دقیقس حالا خودت به عمق فاجعه پی ببر.
از این پس کلیه مباحث مربوط به پلاسمای VT30 در این تایپک قرار خواهد گرفت.
مشخصات بصورت pdf:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامتیازات در Avforums.com
جوایز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Silent TR
20-08-2011, 14:38
اولین بحثش طبیعتا باید قیمت و زمان آمدن این تلویزیون در ایران باشه
کارخانه ماتسوشیتا الکتریک (پاناسونیک) در شهر اوزاکا ژاپن، جایی که پنل های VT30 اونجا ساخته میشن.
kuhestan2
22-08-2011, 14:35
سلام. قیمت این پلاسما در بازاز هسیا هنوز معلوم نیست؟
............
23-08-2011, 09:44
کارخانه ماتسوشیتا الکتریک (پاناسونیک) در شهر اوزاکا ژاپن، جایی که پنل های VT30 اونجا ساخته میشن.
سونامی آن را نابود نکرده؟
سونامی آن را نابود نکرده؟
خوشبختانه نه. سالمه.
در مورد سونامی فقط شنیدم یکی از کارخونه های سونی رو آب برده.
majid_266
23-08-2011, 14:54
خوبببببببب بدددد زششتتت
kambiz11000
23-08-2011, 16:53
مشخصات بصورت pdf:
دقیقه 90 یه سری چیزا در مدلهای آسیایی و ایرانی حذف نشه خوبه که با این نمونه یکی باشه.
دقیقه 90 یه سری چیزا در مدلهای آسیایی و ایرانی حذف نشه خوبه که با این نمونه یکی باشه.
چرا دقیقه 90؟
همین الآن فیلتر مدل آمریکایی رو تو اروپایی ها و آسیایی ها حذف کردنه.
مدل ریجن آمریکا پنلش Infinite Black Pro 2 است که تو اروپا آسیا پنل Infinite Black Pro است.
فیلتر Black Pro 2 برای حفظ کنتراست و رنگ مشکی تو اتاق های روشن طراحی شده که فقط برای آمریکاست.
مشخصات VT30 آمریکا بصورت pdf:
*Alucard*
25-08-2011, 10:15
در مورد VT30 ـهای اروپایی من از یکی از کاربرای برجسته سایت AVforums که پلاسماهای VT20 و VT30 رو داره در مورد کنتراست و بازتولید مشکی این دو تاپنل در اتاقهای روشن و پر نور سوال کردم و ایشون گفتن که VT30 از این نظر "به صورت کاملا مشهودی بهتر هست و بهترین پلاسمایی هست که تا به حال دیده" از ایشون دوباره سوال کردم که آیا از این نظر به LED یا LCD ـهای خوب میرسه و ایشون گفتن که "نه به اون خوبی نیست ولی نزدیک هست!"
kambiz11000
25-08-2011, 17:25
سایت cnet vt30 اول گذاشته بود D7000 دوم D8000 سوم 929 چهارم st30 پنجم کلیپی از vt30 و st30 دانلود کردم از نمونه غیر آسیایی بود نشون می داد میمونی داشت tv نگاه می کرد تو اتاق کاملا روشن بدون پرده به طوری که اطرافش کاملا شیشه بود.
سایت cnet vt30 اول گذاشته بود D7000 دوم D8000 سوم 929 چهارم st30 پنجم کلیپی از vt30 و st30 دانلود کردم از نمونه غیر آسیایی بود نشون می داد میمونی داشت tv نگاه می کرد تو اتاق کاملا روشن بدون پرده به طوری که اطرافش کاملا شیشه بود.
منظورت از میمونی، monkey هست؟؟؟
لینک دانلودش رو لطف نمی کنی بزاری؟
kambiz11000
26-08-2011, 02:43
البته گوریله بزرگتره میمونه.
kuhestan2
27-08-2011, 00:39
سلام.از قیمت vt30 هنوز خبری نشده؟تا چه مدت دیگر باید انتظار ورودش به ایران را کشید؟ایا در دبی موجود هست؟
manaminjamkharam
27-08-2011, 01:14
توی ایران راهی برای خرید مدلای آمریکایی VT30 هست؟چیزی که با احتمال و شاید سروکار نداشته باشه؟کلا تفاوتای اصلی و مهم مدلای آمریکا و اروپا و آسیایی VT30 بطور خلاصه چیه؟
هنوز زمان وارد شدن vt30 معلوم نیست؟
manaminjamkharam
27-08-2011, 01:20
باتشکرازهمه
توی ایران راهی برای خرید مدلای آمریکایی VT30 هست؟چیزی که با احتمال و شاید سروکار نداشته باشه؟کلا تفاوتای اصلی و مهم مدلای آمریکا و اروپا و آسیایی VT30 بطور خلاصه چیه؟
موقع تبدیل تصاویر با نسبت 4:3 به 16:9 خیلی ابعاد بیخود در میاد.(این درواقع مربوط به همون پخش تصاویر sd توی فول اچ دی ها می شه؟) مدلای مختلف تلویریون توی نمایش این تصاویر باهم فرق دارن؟یعنی ممکنه بعضی از مدلا بهتر این تصاویر رو نشون بده؟اگه آره اسم یه همچین تکنولوژی ای چیه و چه مدلایی چنین امتیازی رو دارن؟کلا چه مدلایی یا چه ویزگی و تکنولوژی ای توی نمایش تصاویر sd بهترین عملکرد رو داره؟
1-بطور معمول راهی نیست که مدل آمریکایی VT30 رو بخرین. تنها راهی که به ذهنم میاد اینه که کسی تو آمریکا بخره و براتون بفرسته. حالا چطور بفرسته هم خودش سوالیه!
2- تفاوت اصلی: مدل ریجن آمریکا پنلش Infinite Black Pro 2 است که تو اروپا و آسیا پنل Infinite Black Pro است.
فیلتر Black Pro 2 برای حفظ کنتراست و رنگ مشکی تو اتاق های روشن طراحی شده که فقط برای آمریکاست.
3- خب تصاویر 4:3 وقتی 16:9 بشن بطور افقی کشیده میشن. دقیقا متوجه سوالتون نمی شوم.
اما برای افزایش کیفیت شبکه های SD از نظر وضوح بیشتر و نرمی تصویر، باید ----- Full HD بگیرین و از یه تلویزیون که Upscaling خوبی داشته باشه مثل مدلهای LED سامسونگ یا پلاسماهای پاناسونیک استفاده کنین.
مدلهای مختلف حتی از یک برند، تو تصاویر SD با هم متفاوتن.
پلاسما VT30 از بهترین مدلها برای پخش SD است.
kambiz11000
27-08-2011, 03:06
سلام.از قیمت vt30 هنوز خبری نشده؟تا چه مدت دیگر باید انتظار ورودش به ایران را کشید؟ایا در دبی موجود هست؟
دبی هست دبی خیلی وقته وارد بازار شده تو ایران فقط از پلاسماهای end پاناسونیک مدل st30 وارد شده اگه VT30 می خوای بگو از دبی برات بیارند.
توی ایران راهی برای خرید مدلای آمریکایی VT30 هست؟
با وجود تحریمات یه خورده مشکله مدل آمریکایی پیدا کنی. اگه تحریم نبود با پست برات میفرستادن.
اخیراً چند تایی از کاربرای سایت مدل ST30 رو تهیه کردن. می تونن اینجا مباحثش رو بزارن.
MZA_7960
28-08-2011, 00:52
سلاااااااام
من st30 خریدم مممممممممممممممممم
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
50 اینچچچچچ
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
اگه کسی کمک بخواد در خدمتم
در مورد VT30 ـهای اروپایی من از یکی از کاربرای برجسته سایت AVforums که پلاسماهای VT20 و VT30 رو داره در مورد کنتراست و بازتولید مشکی این دو تاپنل در اتاقهای روشن و پر نور سوال کردم و ایشون گفتن که VT30 از این نظر "به صورت کاملا مشهودی بهتر هست و بهترین پلاسمایی هست که تا به حال دیده" از ایشون دوباره سوال کردم که آیا از این نظر به LED یا LCD ـهای خوب میرسه و ایشون گفتن که "نه به اون خوبی نیست ولی نزدیک هست!"
خوب تواين سايت مقايسهاي بين دو مدل VT30 و VT20 همچنين ST30 با VT20 انجام شده اين طور كه از اعداد و ارقام به نظر مي رسه برايتنس ST30 حتي از VT30 هم بالاتره و حدودا دو برابر VT20 هست كه چقدر مهمه نمي دونم ولي نكته ي اصلي و مهم اينه كه ما هيچ وقت يه محصول پرفكت تو بازار نداريم و و قتي بخشي از تواناييهاي يه محصول رو افزايش مي دند توي بخشهاي ديگه كاستيهايي ايجاد مي شه ظاهرا قرار نيست هيچ وقت يه محصول كامل توي بازار باشه. مثلا زاويه ديد VT30 به بازي و وسعت VT20 نيست از طرف ديگه ST30 توي MOTION ضعف داره و توليد تصاويري مصنوعي مي كنه كه به چشم مياد. لينك رو ببينيد.
توي سايت زير يه ريو از ST30 هست اين سايت فرانسويه نگاه كنيد جزه نقاط ضعف ST30 بازتاب نور رو ذكر كرده كه و مشكل برايتنس در تصاوير پر نور . مي تونيد در بخش FACE OFFS تي وي هاي مختلف رو با مقايسه كنيد. من VT20 و 30 رو انتخاب كردم برخلاف تصوري كه سايت قبلي آمريكايي برام ايجاد كرده بود علاوه بر زاويه ديد در كنتراست هم برتري با VT20 بود شما هم يه نگاهي بندازيد شايد من درست متوجه منظور نويسنده نشدم.
kambiz11000
28-08-2011, 02:07
سلاااااااام
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
50 اینچچچچچ
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
سلام مبارک باشه یه خورده تعریف کن ببینیم چطوره آببندی شده؟
1_کیفیت تصویرش چطوره با SD و HD
2_با خروجی 50 هرتز چطوره فلیکر داره ؟
3_چند تا لامپ می شه روشن کنی تو شب که تصویر تغیری نکنه؟
4_ چند گرفتی؟ و از کجا؟
5_چه رنگیه؟ و چه رنگهای دیگه ای داشت؟
6_مثل مدلهای 2010 فن که نداره یا داره؟
7_مدل آسیایی گرفتی؟
kambiz11000
28-08-2011, 04:01
اینجا هم یه سری بحث پلاسماهای 2011 پاناسونیک
اینجا هم توضیحاتی درابطه با VT30 ظاهرا سایت اختصاصی VT30 هست.یه قسمتی برای سوال گذاشته.
ولی متاسفانه همشون انگلیسیه مترجم گوگل هم چنگی به دل نمیزنه اگه کسی مترجم درست حسابی در دسترس داره برای دوستان ترجمه کنه.
kambiz11000
28-08-2011, 06:37
من هم 42ST30 گرفتم
مبارک باشه آببندی شده؟ دوست عزیز لطفا به این سوالات پاسخ دهید اون دوستمون که 50 اینچ گرفته جداگونه پاسخ می ده.
1__کیفیت تصویرش چطوره با SD و HD
3_چند تا لامپ می شه روشن کنی ( چند وات) تو شب که تصویر تغیری نکنه؟
7_مدل اروپایی نداشت؟
amir 777
28-08-2011, 08:35
سلاااااااام
50 اینچچچچچ
از کجا گرفتید من هر جا رفتم نداشتن چند قیمت خریدید
*Alucard*
28-08-2011, 09:21
خوب تواين سايت مقايسهاي بين دو مدل VT30 و VT20 همچنين ST30 با VT20 انجام شده اين طور كه از اعداد و ارقام به نظر مي رسه برايتنس ST30 حتي از VT30 هم بالاتره و حدودا دو برابر VT20 هست كه چقدر مهمه نمي دونم ولي نكته ي اصلي و مهم اينه كه ما هيچ وقت يه محصول پرفكت تو بازار نداريم و و قتي بخشي از تواناييهاي يه محصول رو افزايش مي دند توي بخشهاي ديگه كاستيهايي ايجاد مي شه ظاهرا قرار نيست هيچ وقت يه محصول كامل توي بازار باشه. مثلا زاويه ديد VT30 به بازي و وسعت VT20 نيست از طرف ديگه ST30 توي MOTION ضعف داره و توليد تصاويري مصنوعي مي كنه كه به چشم مياد. لينك رو ببينيد.
توي سايت زير يه ريو از ST30 هست اين سايت فرانسويه نگاه كنيد جزه نقاط ضعف ST30 بازتاب نور رو ذكر كرده كه و مشكل برايتنس در تصاوير پر نور . مي تونيد در بخش FACE OFFS تي وي هاي مختلف رو با مقايسه كنيد. من VT20 و 30 رو انتخاب كردم برخلاف تصوري كه سايت قبلي آمريكايي برام ايجاد كرده بود علاوه بر زاويه ديد در كنتراست هم برتري با VT20 بود شما هم يه نگاهي بندازيد شايد من درست متوجه منظور نويسنده نشدم.
اون سایتهایی که شما لینک گذاشتین هر کدومشون اعداد و ارقام رو بعد از کالیبره کردن به شیوه خودشون اعلام کردن برای همین با هم متفاوت هستن سایت اول تاکیدش روی دقت رنگ بر اساس گستره رنگهای استاندارد هست که تو مدلهای 2011 پاناسونیک از این گستره رنگها استفاده نمیشه و روی مد سینما پنل رو کالیبره کرده! مد سینما برای یک اتاق کاملا تاریک برای شبیه سازی ساالن سینما هست.
دلیلش رو نمیدونم چرا این سایت پنل ST30 رو فقط روی مد سینما کالیبره کرده ولی 95 درصد سایتهایی که من دیدم روی مد Custom این پنلهارو کالیبره کردن.
فیلترهای کنتراست روی پلاسما دو کار انجام میدن:
1. جلوگیری از بازتاب نور.
2. عمیق نگه داشتن رنگ مشکی در مکانهای پرنور.
به جز گزینه (1) تو سایت دوم هیچکدوم از این موارد تو سایت اول تست نشده.
برایتنس مدل G10 که محصول سال 2009 هست 92.2 فوت لامبرت در مد VIVId یا همون داینامیک بود:
With the contrast control set to 100% and the picture control set to Vivid, the G10 produced a retina searing maximum brightness of 92.2 ft lamberts (using the same window pattern). This is the highest level we’ve measured on any plasma and is comparable to many LCD models. Viewing HD content with the contrast control maxed out confirmed the G10 is capable of producing an image so intense, it’s uncomfortably bright
92.2x3.426=315.8 cd/m^2
منبع:
حالا با توجه به اینکه برایتنس مدلهای 2010 دو برابر مدلهای 2009 در مصرف برق یکسان هست و با توجه به اینکه پاناسونیک مقداری از قدرت پاور دستگاه رو کم کرده باید حداقل 50 درصد براقتر از مدلهای 2009 باشه و مدلهای 2011 هم 25 تا 30 درصد بالاتر از 2010 هست فکر میکنم AB یا متوسط درخشش این تی وی ها نهایتا نزدیک به بهترین LED ـها شده باشه.
مبارک باشه آببندی شده؟ دوست عزیز لطفا به این سوالات پاسخ دهید اون دوستمون که 50 اینچ گرفته جداگونه پاسخ می ده.
1__کیفیت تصویرش چطوره با SD و HD
3_چند تا لامپ می شه روشن کنی ( چند وات) تو شب که تصویر تغیری نکنه؟
7_مدل اروپایی نداشت؟
ممنونم
1-کیفیت تصویر Sd در مقایسه با تلویزیون های هم ردش به نظر من عالی هست .چه با ورودی ما.هو.ار.ه چه با ورودی آنتن تلویزیون.
2-من متوجه نشدم.اگه راهنمایی کنین شاید بتونم بفهمم داره یا نه؟!!!
3-تو جایی که تلویزیون هست 6 تا لامپ 80 وات داره و به نظر من تغییری نکردش.
4-تو مایه های یشمی و مشکی فکر کنم.
5-2 تا فن پشتش داره.
6-نه.همین مدل بودش فقط و تو کل بانه 2 تا فروشگاه بیشتر نداشتن ولی GT20 بیشتر بودش.
من امروز سعی میکنم یه سری عکس بذارم تا بهتر جواب سوالاتتون رو بگیرین.
فقط مشکل زیرنویس فارسی و ----T داره که اگه کسی بلده کمک کنه
kambiz11000
28-08-2011, 23:58
ممنونم
1-کیفیت تصویر Sd در مقایسه با تلویزیون های هم ردش به نظر من عالی هست .چه با ورودی ما.هو.ار.ه چه با ورودی آنتن تلویزیون.
2-من متوجه نشدم.اگه راهنمایی کنین شاید بتونم بفهمم داره یا نه؟!!!
3-تو جایی که تلویزیون هست 6 تا لامپ 80 وات داره و به نظر من تغییری نکردش.
4-تو مایه های یشمی و مشکی فکر کنم.
5-2 تا فن پشتش داره.
6-نه.همین مدل بودش فقط و تو کل بانه 2 تا فروشگاه بیشتر نداشتن ولی GT20 بیشتر بودش.
من امروز سعی میکنم یه سری عکس بذارم تا بهتر جواب سوالاتتون رو بگیرین.
فقط مشکل زیرنویس فارسی و ----T داره که اگه کسی بلده کمک کنه
1_فلیکر با سورسهای مختلف که Test بزنی احتمال داره ببینی از م ا ه و ا ر ه با خروجی 50 هرتز .
2_6 تا لامپ 80 وات که می گی خوبه کم مصرفند این لامپها یا پرمصرف؟
3_با رنگ سیاه راحت می شه Test بزنی ببینی رنگ سیاه که می بینی تغییری می کنه یا نه با این 6 لامپ.
4_این 2 تا فنی که پشتش داره زمانی که کولر خاموشه و خونه کاملا ساکته بدون هیچگونه صدایی صدا نمیدن یا صدا نداره؟
5_زاویه دیدش چطوره مثل CRT کامله از هر جای اتاق می شه نگاه کنی ؟
6_یکی از ریوها نوشته بود یکی از دوستان ترجمه کرده بود مثل کارتونی نشون می ده و با صحنه های سریع مشکل داره ؟
7_----T هم فکر کنم مثل دستگاهای دیگه باشه زبون مالزی یا اندونزی که بزاری شبکه های دیجیتال باید بیان.
8_ یه دستگاه اکسترنال هم بهت معرفی می کن برای شبکه های HD که شبکه های سه بعدی هم نشون می ده ولی رو تلویزیون سه بعدی Test نزدم.
MZA_7960
29-08-2011, 03:24
-کبفیت sd بد نیست . hd خوبه . full hd عالیه
-منظورتو نگرفتم
-دوتا لامپ 40وات کم مصرف . تو کیفیت زیاد تاثیر نمیزاره . ولی وقتی نور کمه تصویر بیشتر میچسبه
-از عسلویه 1600 با دوتا فیلم 3d دوتا عینک با پایه دیواری
-نوک مدادی . نمیدونم رمگ دیگه داره یا نه . اینم که خریدم سفارش دادم آوردن وگرنه کسی اینجا پاناسونیک نمیفروشه
-فن داره . اما صدا اصلا نداره اصلا . قیافش نازکترو شیکتر از vt20 شده . شبیه led ها شده
-ساخت تایلنده
- مصرفش تو حالت دو بعدی 1 آمپر و تو حالت سه بعدی 1.5 آمپره (حداکثر)
-thx که vt20 داشت این نداره . نمیدونم چقدر این آیتم مفیده
-کیفیت دوبعدیش مثل سونی nx720 میمونه که اینجا 2300 قیمتشه (46 اینچش) . اما تو سه بعدی st30 کمی بهتره
kambiz11000
29-08-2011, 05:15
-کبفیت sd بد نیست . hd خوبه . full hd عالیه
-منظورتو نگرفتم
-دوتا لامپ 40وات کم مصرف . تو کیفیت زیاد تاثیر نمیزاره . ولی وقتی نور کمه تصویر بیشتر میچسبه
-از عسلویه 1600 با دوتا فیلم 3d دوتا عینک با پایه دیواری
-نوکمدادی . نمیدونم رمگ دیگه داره یا نه . اینم که خریدم سفارش دادم آوردن وگرنه کسی اینجا پاناسونیک نمیفروشه
-فن داره . اما صدا اصلا نداره اصلا . قیافش نازکترو شیکتر از vt20 شده . شبیه led ها شده
-ساخت تایلنده
- مصرفش تئ حالت دو بعدی 1 آمپر و تو حالت سه بعدی 1.5 آمپره (حداکثر)
-thx که vt20 داشت این نداره . نمیدونم چقدر این آیتم مفیده
-کیفیت دوبعدیش مثل سونی nx720 میمونه گه اینجا 2300 قیمتشه (46 اینچش) . اما تو سه بعدی st30 کمی بهتره
اونی که نگرفتی مال 50 هرتزه سیستم پخش ایران و اروپا 50 هرتزه که بعضی کاربران فلیکر یعنی سوسو زدن تصویر می بینند آمریکا و ژاپن 60 هرتزه اونجا این مورد وجود نداره. البته اگه ندیدی شاید نبینی چون بعضیا نبینند. این بلورای پلیرها 60 هرتزه با این دستگاهها ظاهرا این مورد وجود نداره.با این حساب بانه خیلی داره گرون میده. فکر کنم دیگه کسی از بانه دیگه خرید نکنه همه مشتریها از جنوب خرید کنند. VT30 نداشت؟
THX گویا تو ایران فعال نیست نمیدونم الان فعال شده یا نه یعنی VT30 هم که داره معلوم نیست تو ایران کار کنه یا نه.
_زاویه دیدش چطوره مثل CRT کامله یعنی از هر جا که نگاه کنی تصویر افت نمی کنه؟
_ ST30 توي MOTION ضعف داره و توليد تصاويري مصنوعي مي كنه كه به چشم مياد این گفته چقدر صحیحه؟
_نقاط ضعف ST30 بازتاب نور این گفته چی؟
MZA_7960
29-08-2011, 08:37
از کجا گرفتید من هر جا رفتم نداشتن چند قیمت خریدید
من 50 اینچش رو یک میلیون و ششصصد گرفتم از عسلویه، اینجا ناشناخته است این مدل ، این مارک رو نمیارن من سفارش دادم آوردن :20:
amir 777
29-08-2011, 08:46
من 50 اینچش رو یک میلیون و ششصصد گرفتم از عسلویه، اینجا ناشناخته است این مدل ، این مارک رو نمیارن من سفارش دادم آوردن :20:
خیلی عالی گرفتین بانه 42 را میدن 1700 اون جا که خریدین مثل بانه ارسال هم می کرد
MZA_7960
29-08-2011, 09:49
خیلی عالی گرفتین بانه 42 را میدن 1700 اون جا که خریدین مثل بانه ارسال هم می کرد
راستش نمیدونم اما دیدم که واسه یکی یه تی وی فرستاد اصفهان ،اینجا از دبی میاد ،کلی حال کردم ارزون خریدم،اینجا 500 بیعانه دادم یه هفته نشد آورد برام
amir 777
29-08-2011, 09:51
راستش نمیدونم اما دیدم که واسه یکی یه تی وی فرستاد اصفهان ،اینجا از دبی میاد ،کلی حال کردم ارزون خریدم،اینجا 500 بیعانه دادم یه هفته نشد آورد برام
میشه شمارش را پ.خ کنید شما خودتون جنوب زندگی می کنید؟
MZA_7960
29-08-2011, 10:03
نوشته شده توسط nhajis
من هم 42ST30 گرفتم
مبارکه شما چند خریدین؟
اگه تلفن فروشنده را برای من هم به فرستید ممنون می شم
مرسی
دوستانی که ST30 گرفتید یه چند تا عکس لطف کنید از TV تو دکوراسیون منزل بزارید، ببینیم این مدل دقیقاً چه رنگیه و تو خونه زشته یا نه؟
من هم شاید به خوام این مدل رو بخرم فکر میکنید تهران گیر بیاد
اگه کمک کنید ممنون می شم
خودم امشب دارم می رم شریعتی فردا هم می رم شاید برم امین حضور اگه دیدمش خبرتون می کنم
مرسی
دوست عزیز
مبارکت باشه. خبری از vt30 نداری؟ قیمتی از سایزهای بالاتر st30 نداری؟ شما ساکن عسلویه ای؟ از برندهای دیگه هم گیر میاد؟ مثلا شارپ و فیلیپس؟
MZA_7960
30-08-2011, 02:38
دوست عزیز
مبارکت باشه. خبری از vt30 نداری؟ قیمتی از سایزهای بالاتر st30 نداری؟ شما ساکن عسلویه ای؟ از برندهای دیگه هم گیر میاد؟ مثلا شارپ و فیلیپس؟
بله عزیز، عسلویه ام،برندهای دیگه رو باید سفارش بدی،قیمت بگیره فروشنده بعد قیمت رو بهت میگه ،بیعانه میگیره واست میاره،از vt30 خبر ندارم بعیده گیر بیاد انگار قراره مهر ماه بیاد تهران،از سایزهای بالاتر خبر ندارم
---------- Post added at 04:36 AM ---------- Previous post was at 04:34 AM ----------
دوستانی که ST30 گرفتید یه چند تا عکس لطف کنید از TV تو دکوراسیون منزل بزارید، ببینیم این مدل دقیقاً چه رنگیه و تو خونه زشته یا نه؟
فعلا دوربینم دم دست نیست رفته مسافرت،:31: خوشگله مثل led میمونه سادست ،دوربینم اومد عکسشو میزارم:46:
---------- Post added at 04:38 AM ---------- Previous post was at 04:36 AM ----------
میشه شمارش را پ.خ کنید شما خودتون جنوب زندگی می کنید؟
من جنوبم اگه شماره خواستید این ایمیلمه: mza_7960@yahoo.com
MZA_7960
30-08-2011, 03:30
اونی که نگرفتی مال 50 هرتزه سیستم پخش ایران و اروپا 50 هرتزه که بعضی کاربران فلیکر یعنی سوسو زدن تصویر می بینند آمریکا و ژاپن 60 هرتزه اونجا این مورد وجود نداره. البته اگه ندیدی شاید نبینی چون بعضیا نبینند. این بلورای پلیرها 60 هرتزه با این دستگاهها ظاهرا این مورد وجود نداره.با این حساب بانه خیلی داره گرون میده. فکر کنم دیگه کسی از بانه دیگه خرید نکنه همه مشتریها از جنوب خرید کنند. VT30 نداشت؟
THX گویا تو ایران فعال نیست نمیدونم الان فعال شده یا نه یعنی VT30 هم که داره معلوم نیست تو ایران کار کنه یا نه.
_زاویه دیدش چطوره مثل CRT کامله یعنی از هر جا که نگاه کنی تصویر افت نمی کنه؟
_ ST30 توي MOTION ضعف داره و توليد تصاويري مصنوعي مي كنه كه به چشم مياد این گفته چقدر صحیحه؟
_نقاط ضعف ST30 بازتاب نور این گفته چی؟
زاویه دیدش خوبه فکر کنم شبیه crt باشه
MOTION رو نمیدونم ضعف داره یا نه ،چیزی حس نکردم
بعید میدونم بازتاب نور براش نقطه ضعف محسوب شه
thx کارش چیه ؟توضیح لطفا
:10:
............
30-08-2011, 10:47
من شنیده ام که vt30 میتواند خودش را کالیبره کند لطفا در مورد این مطلب توضیح دهید.
برایتنس مدل G10 که محصول سال 2009 هست 92.2 فوت لامبرت در مد VIVId یا همون داینامیک بود:
92.2x3.426=315.8 cd/m^2
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onic-tcp50g10-50-plasma-review%2F416%2F)
حالا با توجه به اینکه برایتنس مدلهای 2010 دو برابر مدلهای 2009 در مصرف برق یکسان هست و با توجه به اینکه پاناسونیک مقداری از قدرت پاور دستگاه رو کم کرده باید حداقل 50 درصد براقتر از مدلهای 2009 باشه و مدلهای 2011 هم 25 تا 30 درصد بالاتر از 2010 هست فکر میکنم AB یا متوسط درخشش این تی وی ها نهایتا نزدیک به بهترین LED ـها شده باشه.
جناب استاد Alucard عزیز
این مقادیر برایتنسی که تو اکثر سایت ها برای پلاسما اعلام میشه خیلی کمتر از LED است و با 315cd/md2 که شما برای مدلهای 2009 فرمودید فاصله زیادی داره.
بخاطر همین خیلی برام سخته قبول کنم برایتنس پلاسما بتونه نزدیک LED بشه.
قضیش چیه؟
منبع:
*Alucard*
30-08-2011, 13:30
اگر شما در اون سایت به قسمتی که پنل رو کالیبره کرده مراجعه کنید میبینید که اونها پیک برایتنس و عمق رنگ مشکی رو بعد از کالیبره کردن به شیوه خودشون اندازه گیری کردن . نقل و قول این سایت در مورد نحوه اندازه گیری پیک برایتنس:
Our score is based on how bright the white is after calibration
منبع:
مثلا در مورد VT30 این کالیبره ای هست که این سایت اعلام کرده!!:
Calibrated
Mode THX
Contrast 46
Brightness 55
Color 50
Tint 0
Sharpness 0
Color Temp Warm2
Color Management Off
C.A.T.S. Off
Video NR Off
Mosquito NR Off
Motion Smoother Off
Black Level Light
اونها اول VT30 رو به این شکل کالیبره کردن که به قول خیلی از کاربرهای حرفه ای سایت AVS یا HDJ به یه جک بیشتر شبیه هست بعد شروع کردن به اندازه گیری عمق رنگ مشکی و پیک برایتنس !!! مد THX به طور پیش فرض برای یک اتاق تاریک در نظر گرفته شده توی کالیبره پیشنهادی این سایت کنتراست رو تا 46 روی این مد پائین آوردن من تعجب میکنم چرا پنل رو کلا خاموش نکردن چون اگر این کار رو میکردن سنگینتر بودن بعضی سایتها مثل Consumerreports ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میزان پیک برایتنس و اوریج برایتنس رو روی همه مدها اندازه گیری میکنن ولی متاسفانه ریویوهاشون پولی هست و حتما باید هزینه اشتراک پرداخت کرده باشید تا بتونید دسترسی پیدا کنید.
ببخشید سوال می کنم
فکر می کنید st 30 بهتره یا gt 20
می تونید این دو تا را با هم مقایسه کنید
مرسی لطف کنید
kambiz11000
31-08-2011, 00:00
زاویه دیدش خوبه فکر کنم شبیه crt باشه
MOTION رو نمیدونم ضعف داره یا نه ،چیزی حس نکردم
بعید میدونم بازتاب نور براش نقطه ضعف محسوب شه
thx کارش چیه ؟توضیح لطفا
:10:
با یک دکمه کیفیت تصویر مطابق با فیلم تنظیم می کنه به طور استاندارد تو ایران ظاهرا فعال نیست .
............
31-08-2011, 00:21
vt20 من در مد داینامیک برایتنسی در سطح ال ای دیها دارد.
............
31-08-2011, 00:26
thx برای زمانی هست که شما یک فیلم اوریجینال را با گواهینامه thx تماشا میکنید مثل یک فیلم بلو ری در آن صورت با انتخاب حالت thx فیلم کالیبره میشود و مطابق با آنچه که در اصل ضبط شده نمایش داده میشود در پنلهایی که حالت thx ندارند حالت سینما بسیار نزدیک به thx میباشد.
............
31-08-2011, 00:37
ببخشید سوال می کنم
فکر می کنید st 30 بهتره یا gt 20
می تونید این دو تا را با هم مقایسه کنید
مرسی لطف کنید
st30 بهتر از gt20 هست کنتراست بالاتر و تکنولوژی جدیدتر و مصرف برق کمتر.
kambiz11000
31-08-2011, 01:19
دانلود دموهای SUPER HD با کیفیت 4096P برای Test پنل پلاسما ST30 پاناسونیک
die my darling
31-08-2011, 16:08
یه جا میخوندم پلاسمای vt20 روی حالت ویوید که همون داینامیک اروپایی و آسیایی میشه وقتی پنل برایتنس روی های باشه و کنتراست روی 100 باشه و رنگ سفید کمتر از 10 درصد باشه درخشش 450 کاندلا داره این قضیه تکنولوژی 10 لومن بر وات چیه؟ کسی چیزی میدونه؟
kambiz11000
01-09-2011, 13:05
thx برای زمانی هست که شما یک فیلم اوریجینال را با گواهینامه thx تماشا میکنید مثل یک فیلم بلو ری در آن صورت با انتخاب حالت thx فیلم کالیبره میشود و مطابق با آنچه که در اصل ضبط شده نمایش داده میشود در پنلهایی که حالت thx ندارند حالت سینما بسیار نزدیک به thx میباشد.
تا حالا فیلم اوریجینال را با گواهینامه THX باهاش نگاه کردی با بلورای؟ تو آسیا گیر میاد؟ از طریق م ا ه و ا ره چطور پخش نمیشه که نگاه کنی TEST زدی ؟
همینطور که دوستان میدونن من تلویزیون 42ST30M از بانه خریدم.
قرار بود یه سری عکس ازش بذارم تا دوستان بتونن در خرید بهتر تصمیم گیری کنن.
تلویزیون قبلی من که جی وی سی 29 بودش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارتن تلویزیون---قابل توجه دوستان خود تلویزیون دارای سه پورت usb هستش و میتونه هارد اکسترنال تا 2 ترا بایت هستش و تقریبا هر فایل تصویری رو که من تو هاردم بود پخش کردش ( هاردی که من وصل کردم WD 1 tera) و فایلهای Mkv رو تا 5 گیگ کاملا طبیعی پخش میکنه ولی بیشتر از اون رو تصویر پرش داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم کارتن تلویزیون و بلوری پلیر پاناسونیک هست که رو دستگاه بودش(هگه نمیخواستی 300 تومن کسر میشد از قیمت)
بلوری پلیر BTP110 پاناسونیک و 2 تا فیلم 3 بعدی
داخل کارتن تلویزیون 2 تا عینک 3 بعدی قابل شارژ وجود داره
اتاق تاریک با فیلم بلوری Clash of titan تنظیم تصویر در حالت داینامیک
همون صحنه با نور اتاق (6 تا لامپ کم مصرف معادل 480 وات)
در اتاق تاریک
اتاق روشن با نور فلاش
تصویر کانال ایران با آنتن هوایی
تصویر کانال ایران با آنتن هوایی در اتاق روشن
فقط دوستان یه راهنمایی در مورد پخش زیر نویس فارسی و ----T بکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
کلی مبارک باشه..........به خوبی و خوشی
چندتا سوال
اول اینکه کابل HDMI داشت ؟ خودش یا پلیر
بعدش بلو ری پلیر می تونه فایل های سنگین (بالا 25 گیگ را ) یا با سرعت بالا MKV بدون پرش پخش کنه
مرسی
کلی مبارک باشه..........به خوبی و خوشی
چندتا سوال
اول اینکه کابل HDMI داشت ؟ خودش یا پلیر
بعدش بلو ری پلیر می تونه فایل های سنگین (بالا 25 گیگ را ) یا با سرعت بالا MKV بدون پرش پخش کنه
مرسی
کابل نداشت .نه تو تلویزیون نه تو پلیر.
نه پلیر مثل تلویزیون پخش میکنه فایل بالای 5 گیگ پخش نمی کنه.....
............
02-09-2011, 10:13
عکسهای st30 بسیار عالی هستن و مشکی این پنل با وجود فلاش هم خوب حفظ شده است.
die my darling
02-09-2011, 12:45
اینطوری که بوش میاد فیلترای کنتراست واسه آسیا حذف نشده :40:
کیفیت صداش چطوره؟
لطفآ از پشت و کنار پنل هم عکس بذارین
khansalar
03-09-2011, 10:48
دوستان اگه شما روی بهترین پنل دنیا هم اینقدر زوم کنید مطمئنا اشکالاتی توش میبینید چون تکنولوژی هیچوقت کامل نمیشه به نظر من خیالتون راحت در نگاه کلی و جزئی v20 یا vt20 حرف نداره و اینقدر این پنلو با یه سری پنل ........... مقایسه نکنید چون اونارو دارید بزرگ میکنید(عجب تعصبی :D)
TATU_TATY
04-09-2011, 01:03
اقا منم میخوام.......
infernal_a
04-09-2011, 07:52
Panny کماکان یکه تاز ( Europian Award ):
Check this out
کیفیت صداش چطوره؟
لطفآ از پشت و کنار پنل هم عکس بذارین
کیفیت صداش در حد عالی هستش بصورتیکه خودم تعجب کردم.
*Alucard*
04-09-2011, 17:17
امروز یکی از دوستان شماره یکی از نمایندگیهای پاناسونیک رو در شریعتی تهران داد و زنگ زدم قیمت ST30 رو پرسیدم راستو دروغشو نمیدونم ولی گفت که چندتا دونه بیشتر بهشون تحویل نداده بودن که پک کامل سه بعدی 42 اینچشو به قیمت 3.300.000 تومان فروختن!!!!!!!!!!
اینم شماره نمایندگی که من زنگ زدم دوستان دیگه هم استعلام کنن بد نیست.
22888284
TATU_TATY
04-09-2011, 17:29
نامردا مگه چه خبره....کجای این تی وی 3300 میرزه......
یه سوال داشتم با بانه ویترین تماس گرفتم بهش گفتم تی وی تا 2 تومن بهم معرفی کن فقط بهم سونی ان ایکس 720 رو پیشنهاد داد ..بهش گفتم این اس تی 30 چه جوریه ..گفت که خوب نیست همین سونی از همشون بهتره..؟؟دوستان اهل فن ایا تایید میکنن؟؟؟
*Alucard*
04-09-2011, 17:50
یه جا میخوندم پلاسمای vt20 روی حالت ویوید که همون داینامیک اروپایی و آسیایی میشه وقتی پنل برایتنس روی های باشه و کنتراست روی 100 باشه و رنگ سفید کمتر از 10 درصد باشه درخشش 450 کاندلا داره این قضیه تکنولوژی 10 لومن بر وات چیه؟ کسی چیزی میدونه؟
10 لومن بر وات تکنولوژی آینده پلاسماهاس (فعلا منحصرا پاناسونیک) که احتمالا باید تو سال 2012 یا 2013 عرضه بشه در این تکنولوژی با تغییر ساختار سلولها و ترکیب جدیدی از گاز و فسفر میتونن بهره وری رو به حدی بالا ببرن که به ازای هر وات توان مصرفی پنل 10 لومن درخشش تولید کنه و یک پنل 200 وات میتونه 2000 لومن درخشش تولید کنه که به دلیل بهروه وری بالا تولید حرارت هم به صورت خیلی زیادی کم میشه و قیمت پنل هم پائین میاد تکنولوژی الان پنلها 5 لومن بر وات هست احتمالا اول 7.5 لومن و بعد 10 لومن رو عرضه میکنن.
pintorikio
05-09-2011, 00:37
امروز رفتم نمایندگی پانا تو کرج نرسیده به میدون آزادگان.یارو مثلاً کارشناسه برگشنتگفت که VT30 وارد بازار ایران نخواهد شد و St30 فقط برای فروش وارد میشه.
به نظرتون حرف مفت زده یا امکانش هست همچین اتفاقی بیفته؟
saeidajor
05-09-2011, 05:57
.................................
infernal_a
05-09-2011, 07:53
یه سوال داشتم با بانه ویترین تماس گرفتم بهش گفتم تی وی تا 2 تومن بهم معرفی کن فقط بهم سونی ان ایکس 720 رو پیشنهاد داد ..بهش گفتم این اس تی 30 چه جوریه ..گفت که خوب نیست همین سونی از همشون بهتره..؟؟دوستان اهل فن ایا تایید میکنن؟؟؟
سلام.
بابا دمشون گرم مردم چه روحیه ای دارن. :18:
این همه اعتماد به نفسو از کجاشون میکشن بیرون ، واقعا جای بحث داره :46: :همین سونی از همشون بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saeidajor
05-09-2011, 08:19
سلام
احتمالأ طرف فقط سونی کار میکرده:46:
تی وی42 منم ساعت 5 و نیم صبح از بانه رسید با بلوری پلیر پانا 300 و دو عدد فیلم بلوری اوریجینال
و هزینه حمل 1940
TATU_TATY
05-09-2011, 10:12
سلام
تی وی42 منم ساعت 5 و نیم صبح از بانه رسید با بلوری پلیر پانا 300 و دو عدد فیلم بلوری اوریجینال
و هزینه حمل 1940
اقا شما همین اس تی 30 رو گرفتی میشه شماره تماسی از بانه بهم بدی..قایل اعتماد هست؟؟؟واسه شیراز میخوام هزینه حملش تقریبا چند در میاد؟؟تشکر..راضی هستی از تی ویت ..میشه بگی این فیلتر کع برای اسیایی میگن حذف شده ایا واقعا حذف شده یا نه..
سلام
و هزینه حمل 1940
مبارکتون باشه
kuhestan2
06-09-2011, 01:11
سلام.قیمت امروز 50VT30 در فروشگاه دبی مال خلیفه 11000 درهم امارات بود.11000*330=3630000تومان.
die my darling
06-09-2011, 09:19
امروز رفتم نمایندگی پانا تو کرج نرسیده به میدون آزادگان.یارو مثلاً کارشناسه برگشنتگفت که VT30 وارد بازار ایران نخواهد شد و St30 فقط برای فروش وارد میشه.
به نظرتون حرف مفت زده یا امکانش هست همچین اتفاقی بیفته؟
حرف مفت زده ولی vt30 سال 2012 تو ایران میاد یعنی بعد از کریسمس سال میلادی 2012 میشه بعد از دی ماه تو ایران.
kambiz11000
07-09-2011, 12:04
اگر شما در اون سایت به قسمتی که پنل رو کالیبره کرده مراجعه کنید میبینید که اونها پیک برایتنس و عمق رنگ مشکی رو بعد از کالیبره کردن به شیوه خودشون اندازه گیری کردن . نقل و قول این سایت در مورد نحوه اندازه گیری پیک برایتنس:
منبع:
مثلا در مورد VT30 این کالیبره ای هست که این سایت اعلام کرده!!:
Calibrated
Mode THX
Contrast 46
Brightness 55
Color 50
Tint 0
Sharpness 0
Color Temp Warm2
Color Management Off
C.A.T.S. Off
Video NR Off
Mosquito NR Off
Motion Smoother Off
Black Level Light
اونها اول VT30 رو به این شکل کالیبره کردن که به قول خیلی از کاربرهای حرفه ای سایت AVS یا HDJ به یه جک بیشتر شبیه هست بعد شروع کردن به اندازه گیری عمق رنگ مشکی و پیک برایتنس !!! مد THX به طور پیش فرض برای یک اتاق تاریک در نظر گرفته شده توی کالیبره پیشنهادی این سایت کنتراست رو تا 46 روی این مد پائین آوردن من تعجب میکنم چرا پنل رو کلا خاموش نکردن چون اگر این کار رو میکردن سنگینتر بودن بعضی سایتها مثل Consumerreports ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میزان پیک برایتنس و اوریج برایتنس رو روی همه مدها اندازه گیری میکنن ولی متاسفانه ریویوهاشون پولی هست و حتما باید هزینه اشتراک پرداخت کرده باشید تا بتونید دسترسی پیدا کنید.
این نرم افزار با کامپیوتر خودش VT30 رو کالیبره می کنه چجوریه اینها دستی پنل رو کالیبره کردند.یعنی امکان داره تو بعضی از کشورها از جمله ایران این قابلیت کار نکنه؟
ISFccc- Imaging Science Foundation Certified Calibration Configuration
An ISF-certified installer can calibrate your VIERA, so that image reproduction is customised to actual viewing conditions in your home and your personal preferences. The calibration process provides the settings that bring out the full expressive potential within the image signals. Settings for contrast, tint, sharpness and colour are optimised to meet your home's lighting conditions for both daytime and nighttime viewing. The VT Series allows expert ISF Calibration, which allows full-scale professional calibration.
* ISF and IMAGING SCIENCE FOUNDATION are trademarks owned by Imaging Science Foundation, Inc.
* This function is exclusively for calibrator use. It is not intended for use by ordinary consumers.
Injaneb2
08-09-2011, 11:02
خبری در مورد اضافه شدن بعضی از امکانات نرم افزاری مدلهای 2011 پاناسونیک به مدلهای 2010
infernal_a
10-09-2011, 09:57
خبری در مورد اضافه شدن بعضی از امکانات نرم افزاری مدلهای 2011 پاناسونیک به مدلهای 2010
سلام.
ممنون دوست عزیز ، این خبر برای 4 روز گذشتش ، و داغه داغه و هنوز Release نشده . اگه هرکی از دوستان Launch ه این برنامه ها رو دید لطف کنه و سریعا اطلاع رسانی کنه .
نيلا فيلم
11-09-2011, 10:53
سلام به همه
بين st30 و vt20 در سايز 50 اينچ كدومش رو توصيه ميكنيد
و ايا Z1 54 از اين دو مدل خيلي عقب تر هست؟
خيلي ممنون از توجهتون
من هم یه st30 گرفتم 42 اینچ 1/620/000 تومن
دیشب از بانه رسید
دوتا عینک و یه دستگاه بلوری همراهش بود
فیلم سه بعدی رو از طریق usb پخش میکنه؟
MZA_7960
12-09-2011, 13:15
من هم یه st30 گرفتم 42 اینچ 1/620/000 تومن
دیشب از بانه رسید
دوتا عینک و یه دستگاه بلوری همراهش بود
فیلم سه بعدی رو از طریق usb پخش میکنه؟
تی وی شما ساخت کجاست ؟
من امروز از بانه 50 st30 را 1430 قیمت گرفتم ! با بلو پلیر و 2 عینک. ارزش داره؟
50 رو دادن 1/430 ؟:18::18:
مطمئنی 50 بوده؟
این قیمت مربوط به 42 بدون بلوری هست
مطمئنی 50 بوده؟
مطمئن نیستم . اما طرق پیامک داده بود. دوباره میپرسم !
delmajid
13-09-2011, 21:06
سلام میشه بپرسم ورودی پی سی داره یا نه؟
kambiz11000
13-09-2011, 23:16
مطمئنی 50 بوده؟
قیمتها نوسان داره اینطور نیست که یه جنس قیمتش ثابت باشه برای همیشه گذشته از این بعضی فروشنده ها با قیمت مناسبتر جنس رو به دست خریدار می رسونند اگه بیشتر توی خرید و فروش باشی اختلاف ملیونی هم تو جنسهای مختلف خواهی دید.
Black.Hawk
14-09-2011, 12:10
میشه لطف کنید و مشخصات فروشنده رو واسم پ خ کنید:40:
delmajid
14-09-2011, 16:45
شما که استفاده کردید ممکنه بگید مصرف برقش چطوره؟:worried::worried::worried::worried:
امروز کرج نمایندگی توانایی داشت 2700 می گفت .
کیفیتش خیلی خوب بود کلا باهاش حال کردم
شما که استفاده کردید ممکنه بگید مصرف برقش چطوره؟:worried::worried::worried::worried:
اصلا نگران مصرف برق پلاسما نباشین.
پلاسماهای 2010 و 2011 خیلی نسبت به مدلهای قبلی کاهش مصرف داشتن. مشکل مصرف برق تو مدلهای قدیمی بود که الآن دیگه حل شده.
پلاسما بر خلاف LCD و LED که مصرفشون ثابته، با تغییر نور و رنگ تصویر مصرفش نوسان داره یعنی تو رنگ سفید مصرفش بالاست و تو رنگ مشکی مصرف خیلی کمتره. بطور میانگین مصرفش در حد LCD است پس تاثیر خاصی تو قبض برق نداره.
]ورودی pc
3 ورودی usb
4 ورودی hdmi
1 ورودی sd
و.........:27:
من چند بار تو این تایپیک از دوستان تقاضا کردم یه چند تا عکس از ST30 بزارن، ببینیم تو خونه چه ریختیه. ولی کو گوش شنوا؟
یکی از دوستان هم عکس گذاشت،از پشتش!
آخه پشتش به چه درد می خوره؟ از جلوش عکس بزارین.
نمی دونم چرا کسی حاضر نیست یه 10 - 15 دقیقه وقت بزاره چند تا عکس بزاره؟
amir 777
15-09-2011, 09:18
اون دوستمون که گفت 50 اینچ st30 تو بانه 1400 هست چرا نمیاد یه توضیح کاملتر بده
MZA_7960
15-09-2011, 15:22
salam
dostani ke az bane kharidan st30 ro lotfan began sakhte kodom keshvare
میشه لطف کنید و مشخصات فروشنده رو واسم پ خ کنید:40:
با طرف تماس گرفتم ... تو پیامک 2 رو 1 زده بود!.... یعنی 2/430 درسته.... همین.
نيلا فيلم
20-09-2011, 17:12
سلام
با توجه به قيمت ذيل و با توجه به طراحي تلويزيون كدو يك از مدلهاي زير انتخاب درست و عقلاني هست
VT20 2.000.000
V20 50" 1.700.000
V20 42" 1.200.000
خيلي ممنون از توجهتون
سلام
با توجه به قيمت ذيل و با توجه به طراحي تلويزيون كدو يك از مدلهاي زير انتخاب درست و عقلاني هست
VT20 2.000.000
V20 50" 1.700.000
V20 42" 1.200.000
خيلي ممنون از توجهتون
VT20 بهتره ولی خب طراحی سلیقه ای است. من باشم VT20 می گیرم. چون تحمل بدنه نقره ای V20 رو ندارم.
kambiz11000
21-09-2011, 05:54
جایگزین V20 در اروپا اما با قابلیتهای بالاتر
neo plasma G30
*Alucard*
22-09-2011, 10:37
رزونامه دنیای اقتصاد قیمت این پنل رو زده بود 1,904,000 تومان.
alireza_trbi
25-09-2011, 10:46
سلام دوستان
من هم 42ST30M گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم گیرندهی دیجیتال داخلیش رو فعال کنم لطفا راهنمای کنید.
چند تا عکس از کیفیت تصاویر VT30
p30worldiran
27-09-2011, 22:24
سلام.
ممنون دوست عزیز ، این خبر برای 4 روز گذشتش ، و داغه داغه و هنوز Release نشده . اگه هرکی از دوستان Launch ه این برنامه ها رو دید لطف کنه و سریعا اطلاع رسانی کنه .
خبری نشدهنوز؟
از اونجایی که صفحه 7 این تایپیک خیلی وقته خراب شده و مدیرها درستش نمی کنند، مجبورم پست بدم تا تایپیک وارد صفحه 8 بشه و مشکل یه جورایی حل بشه
دوستان همونطور که می دونید صفحه 7 این تایپیک مدتهاست خراب شده و با وجود تماسهای بنده با مدیران ، مشکل حل نشد.
بنابراین مجبور شدم خودم مشکل رو یه جورایی حل کنم.
یه چند تا پست الکی زدم تا تایپیک به صفحه 8 برسه و خوشبختانه موقتا مشکل حل شد.
پس از این به بعد بی خیال صفحه 7 بشید.
kambiz11000
28-09-2011, 04:42
دوستان اگه پستهای مفیدی تو صفحه 7 زدید می تونید بیارید تو این صفحه.
behroozgh
28-09-2011, 08:09
با سلام
دوستان کسی از نحوه کار با نرم افزار ISFccc و کالیبره کردن این پنل اطلاعاتی داره ؟
آیا کالیبره کردن این پنل توسط خود یوزر هم امکان پذیر هست ؟
در ضمن آیا کالیبره کردن پنل تفاوت محسوسی در کیفیت تصویر به وجود میاره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
دوستان من 50اینچ st30 رو از کجا گیر بیارم.منتظرم پیدا بشه زودی برم بگیرم.اگه آدرس یا شماره تلفنی از بانه دارین ممنون میشم.راستی قیمتش چقدره؟
MZA_7960
28-09-2011, 18:55
دوستانی که خریدن بگن تلویزیونشون ستخت کجاست ؟
مال من ساخت تایلند بود
مال من هم تایلند بود
TH-P42ST30
TH یعنی تایلند (اگه اشتباه نکنم)
mr_rayan
28-09-2011, 22:29
چند تا عکس از کیفیت تصاویر VT30
پونل عزیز این سایت فیل هست.جایی آپ می کردی که امکان استفاده همگان باشه.
mr_rayan
28-09-2011, 22:33
ST30 الان با گارانتی وارد بازار شده.من امروز قیمت گرفتم 1680 سایز 42.
دیگه تقریبا اکثر مغازه ها دارند.تو بانه هم یکی از دوستان قیمت گرفته بود 1550 با یک بلوری پلیر سایز 42.
ولی VT30 حالا حالاها مثل اینکه خبری ازش نیست.
این هم همون عکسها ، بدون فیلدر. سایز اصلی درون کادر است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MZA_7960
29-09-2011, 22:35
st30 50 اینچش چنده با گارانتی ؟
من دیروز (7/7/90) زنگ زدم نمایندگی گفت که یه ماه دیگه وارد می کنن 50 اینچشو
mr_rayan
30-09-2011, 05:18
من دیروز (7/7/90) زنگ زدم نمایندگی گفت که یه ماه دیگه وارد می کنن 50 اینچشو
نه 50 هم تو نمایندگی ها موجوده.فکر کنم حدود 2200 هستش.من جایی بازش رو ندیدم ولی اکثر مغازه دارها می گفتن تو انباره.اگه میخوای واست بیاریم.
kambiz11000
30-09-2011, 09:02
مال من هم تایلند بود
TH-P42ST30
TH یعنی تایلند (اگه اشتباه نکنم)
TH یعنی تولید شده برای آسیا . پشت تلویزیون یا روی کارتن میزنه ساخت کجاست البته اگه مثل مبایل نشه که یه عده ای بیان برچسبها و چیزای دیگه عوض کنند که متاسفانه تو بعضی جنسها به این صورت هست.
نکته: فعلا منتاجهای الجی که صورت میگیره پنل تقلبی در بعضی مدلها پیدا شده در برندهای دیگه فعلا روال عادی داره طی میشه.
amir 777
30-09-2011, 12:15
نه 50 هم تو نمایندگی ها موجوده.فکر کنم حدود 2200 هستش.من جایی بازش رو ندیدم ولی اکثر مغازه دارها می گفتن تو انباره.اگه میخوای واست بیاریم.
فکر کنم فقط تهران اومده چون اصفهان که هنوز 50 نیومده
داداش به نظرم داری اشتباه می کنی.میشه آدرس یا شماره تلفن اونی که گفته نو انباره بدی؟
من می خوام بخرم ولی نیییییست:23:
behroozgh
30-09-2011, 18:37
سلام
دوستان من مشکلی که با این تی وی دارم اینکه موقع دیدن تصاویر 3 بعدی از فاصله بیشتر از 4-5 متر تصویر از هم می پاشه، اما وقتی نزدیک میشم دوباره درست میشه !!! آیا این مسئله واسه تمام تی وی ها صادقه یا اینکه مشکل از تی وی منه ؟
آیا تنظیم خاصی برای دیدن تصاویر 3 بعدی وجود داره ؟ (مثلا تنظیم فاصله از تی وی)
سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.