مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
من پیریز برق خونمون از این یاروها که مصرف برقو نشون میده داره st30 روی داینامیک بین 270 تا 60 وات برق مصرف میکنه بیشتر روی 170 تا 150 وات میچرخه فکر کنم متوسط 180 وات مصرف میکنه.
دوست من
این که گفتی چیه ؟ پ خ کن برام جالبه تهیه کنم.
ممنون
با کیفیت ترین ----- 3d پبرای 50 vt30 چیه ؟
با کیفیت ترین ----- 3d پبرای 50 vt30 چیه ؟
تو بازار ایران ( و حتی اروپا) فعلاً این بهترینه : VU+ UNO که 590 تومنه.
لینوکسیه و هارد 3.5 و 2.5 اینچ رو میشه داخلش نصب کرد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا تا شب عید قیمت پانا vt30 پایین میاد یا نه بریم سراغ همین مدلهای st ؟
حالا که تصمیم شد سر 50"؛ 2800بدم 50vt30R تایلندی بگیرم یا 2500 بدم ازگناوه 50vt30M (شاید ژاپنی)!؟
manaminjamkharam
04-12-2011, 00:10
تو بازار ایران ( و حتی اروپا) فعلاً این بهترینه : VU+ UNO که 590 تومنه.
لینوکسیه و هارد 3.5 و 2.5 اینچ رو میشه داخلش نصب کرد.
*poonel* جان فکر نکنم 3D باشه . اگه اشتباه نکنم فقط VU+ ultimo هست که 3D tv هست و تو بازار نیومده. درسته ؟
die my darling
04-12-2011, 00:55
حالا که تصمیم شد سر 50"؛ 2800بدم 50vt30R تایلندی بگیرم یا 2500 بدم ازگناوه 50vt30M (شاید ژاپنی)!؟
vt30m فک کنم تیونر دیجیتال نداره.
*poonel* جان فکر نکنم 3D باشه . اگه اشتباه نکنم فقط VU+ ultimo هست که 3D tv هست و تو بازار نیومده. درسته ؟
3D فرمت خاصی نیست که نتونه پخشش کنه.
ر.س.ی.و.ر فقط باید بتونه Decoding فرمت رو انجام بده و کاری به 2D و 3D نداره.
3D ها مثل 2D Full HD فرمتشون Mpeg4) H.264) هست.
UNO مدل 2011 و جایگزین SOLO هست که SOLO هم 3D پخش می کرد.
Ultimo هم هیچ فرق خاصی با UNO نداره. فقط چند تیونره هست.
vt30m فک کنم تیونر دیجیتال نداره.
آره,ولی من که باید گیرنده خارجی HD بگیرم پس واسم خیلی فرق نمیکنه،ازطرفی سریM رو میتونم آپدیتش کنم.درسته؟
آره,ولی من که باید گیرنده خارجی HD بگیرم پس واسم خیلی فرق نمیکنه،ازطرفی سریM رو میتونم آپدیتش کنم.درسته؟
مزیت ----T داخلی VT30 به گفته دوستانی که استفاده کرده اند اینه که تصویرش اصلا فلیکر نداره.(فلیکر : لرزش خیلی خفیف تصویر بخاطر ناسازگاری با سیستم PAL)
با ر.س.ی.و.ر.های معمولی مثل آی کلاس و ورودی HDMI مقدار خیلی کمی فلیکر داره که از فاصله 1 متری و با دقت به لوگوی شبکه مشخصه.
درباره فلیکر با ر.س.ی.و.ر.های فول HD هنوز اطلاعات خیلی کاملی بدستم نرسیده.
manaminjamkharam
04-12-2011, 01:49
مزیت ----T داخلی VT30 به گفته دوستانی که استفاده کرده اند اینه که تصویرش اصلا فلیکر نداره.(فلیکر : لرزش خیلی خفیف تصویر بخاطر ناسازگاری با سیستم PAL)
با ر.س.ی.و.ر.های معمولی مثل آی کلاس و ورودی HDMI مقدار خیلی کمی فلیکر داره که از فاصله 1 متری و با دقت به لوگوی شبکه مشخصه.
درباره فلیکر با ر.س.ی.و.ر.های فول HD هنوز اطلاعات خیلی کاملی بدستم نرسیده.
همین طور که دوستمون هم گفتند ، این صحبت کاملا درست هست . ----T داخلی از نظر کیفیت هم حتی تا حدی بهتر از دستگاه های جانبی هست. چون به هر حال ، اگه از دستگاهای گیرنده های خارجی ( چه ما - ه - واره چه ست تاپ باکس ) استفاده کرد بین دستگاه و تلویزیون از رابط استفاده شده که معایب خودش را داره ( البته این گفته ی خود من نیست.گفته ی یکی از مسولین و مهندسین صدا سیما هست که 1 بار همین سوال رو عینا جواب داد)
درسته.
تو چند برنامه تلویزیونی از زبان دکتر عبدالعلی علی عسگری معاونت توسعه و فن آوری صدا وسیما این رو شنیدم که گیرنده دیجیتال داخلی کیفیت تصویرش بهتر از گیرنده خارجیه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
manaminjamkharam
04-12-2011, 02:08
آره منم منظورم همین ایشون بود:31:
می گم جالبه ها - اکثر جاهای دنیا معیار اصلیشون انتخاب تلویزیونی هست که بتونه تصاویر با کیفیت رو با کیفیت نشون بده . اما ما باید بیشتر تلویزیونی انتخاب کنیم که بتونه تصاویر بی کیفیت را باکیفیت نشون بده (تی وی با کیفیت مناسب برای تصاویر بی کیفیت ):27:
ممنون می شم اگه کسی قیمت جدیدی از 65 اینچ VT30 را اگه می دونه بگه.ممنون
آره منم منظورم همین ایشون بود:31:
می گم جالبه ها - اکثر جاهای دنیا معیار اصلیشون انتخاب تلویزیونی هست که بتونه تصاویر با کیفیت رو با کیفیت نشون بده . اما ما باید بیشتر تلویزیونی انتخاب کنیم که بتونه تصاویر بی کیفیت را باکیفیت نشون بده (تی وی با کیفیت مناسب برای تصاویر بی کیفیت ):27:
ممنون می شم اگه کسی قیمت جدیدی از 65 اینچ VT30 را اگه می دونه بگه.ممنون
من از نمایندگی تو اصفهان پرسیدم گفت 8500000
به گفته یکی از معاونان صدا و سیما که اسمشون یادم نمیاد صدا و سیما پخش HD رو تو برنامش داره.
منتها چون هنوز پوشش دیجیتال در کشور 100% نشده بنابراین امکانش نیست. ایشالله وقتی همه کشور دیجیتال شد شبکه ها به کیفیت HD کوچ می کنند.
الآن چند سالی هست که تمام فیلم ها و سریال ها Full HD ضبط میشن که بعداً صدا و سیما تو منبع HD کمبود نداشته باشه.
kambiz11000
04-12-2011, 04:29
گیرنده های داخلی در حال حاضر SD پخش میکنند . وهر کسی ST30 یا VT30 که بخره ناچارن باید گیرنده خارجی Full HD تهیه کنه برای دستیابی به شبکه های اچدی و سه بعدی مگر اینکه فقط بخواد بشینه SD نگاه کنه که در این شرایط مصرف لزومی به خرید ST30 VT30 نیست و مدلهایHD rady یا یک مگا پیکسل پاسخگوی مصرف کننده هست. ضمنا با پورت HDMI اصلی اگه به تلویزیون وصل بشه تصویر را با غیر فشرده گی منتقل میکنه به تلویزیون و تصویری 100 درصد دیجیتال با بالاترین کیفیت موجود در اختیار کاربر قرار خواهد داد.
amin_g_p
04-12-2011, 10:51
گیرنده های داخلی در حال حاضر SD پخش میکنند . وهر کسی ST30 یا VT30 که بخره ناچارن باید گیرنده خارجی Full HD تهیه کنه برای دستیابی به شبکه های اچدی و سه بعدی مگر اینکه فقط بخواد بشینه SD نگاه کنه که در این شرایط مصرف لزومی به خرید ST30 VT30 نیست و مدلهایHD rady یا یک مگا پیکسل پاسخگوی مصرف کننده هست. ضمنا با پورت HDMI اصلی اگه به تلویزیون وصل بشه تصویر را با غیر فشرده گی منتقل میکنه به تلویزیون و تصویری 100 درصد دیجیتال با بالاترین کیفیت موجود در اختیار کاربر قرار خواهد داد.
در بحث گیرنده دیجیتال و دریافت شبکه های داخلی: گیرنده های داخلی همان استاندارد ----T را دارند پس هرآنچه گیرنده خارجی پخش کند داخلی هم می تواند. همین الآن هم اگر اشتباه نکنم شبکه های اصلی یعنی 1 ، 2 ، 3 و ... به صورت HD در حال پخش می باشند حداقل روی ماه واره را که مطمئنم. اینم از توی ویکیپدیا کپی کردم
Iran uses MPEG-4/H.264/AAC SD video and ----T/H.264/MPEG-4 for HD transmissions
برای دیدن فیلم های 3D و Full HD (در حال حاضر ایران) حتما نیاز به یک پلیر یا کامپیوتر یا ----- هست که البته در صورت داشتن ----- دیگر به ----T نیازی نیست :31:.
tomharrison
04-12-2011, 10:55
دوستان هنوز از بدون گارانتی خبری نیست ؟
HD و حتی 3D که از نظر فنی چیز خارق العاده ای نیست که پخشش نکنه.
فرمت MPEG4ی که در SD زمینی هست تو HD فقط وضوحش بیشتر میشه.
همون Processor HD/SD که فایلهای مدیا Full HD رو Decode میکنه، دیتای ارسالی HD از فرستنده زمینی رو هم میتونه Decode کنه.
kambiz11000
04-12-2011, 11:22
در بحث گیرنده دیجیتال و دریافت شبکه های داخلی: گیرنده های داخلی همان استاندارد ----T را دارند پس هرآنچه گیرنده خارجی پخش کند داخلی هم می تواند. همین الآن هم اگر اشتباه نکنم شبکه های اصلی یعنی 1 ، 2 ، 3 و ... به صورت HD در حال پخش می باشند حداقل روی ماه واره را که مطمئنم. اینم از توی ویکیپدیا کپی کردم
برای دیدن فیلم های 3D و Full HD (در حال حاضر ایران) حتما نیاز به یک پلیر یا کامپیوتر یا ----- هست که البته در صورت داشتن ----- دیگر به ----T نیازی نیست :31:.
----- هم شامل گیرنده خارجی میشه.
kambiz11000
04-12-2011, 11:33
HD و حتی 3D که از نظر فنی چیز خارق العاده ای نیست که پخشش نکنه.
فرمت MPEG4ی که در SD زمینی هست تو HD فقط وضوحش بیشتر میشه.
همون Processor HD/SD که فایلهای مدیا Full HD رو Decode میکنه، دیتای ارسالی HD از فرستنده زمینی رو هم میتونه Decode کنه.
پونل عزیز گیرنده داخلی تلویزیون در حال حاضر HD که پخش نمیکنه هیچ 3D هم پخش نمیکنه . فرمت Mpeg4 که در SD زمینی هست تو HD وضوحش که بیشتره هیچ بیت ریتی که در فرمتش میشه جا داد در SD نمیشه جا داد اگر اینطور بود که فرمت 1080 اصلا تولید نمیشد همون 576 SD برای همه شبکه ها مورد استفاده قرار میگرفت.
MZA_7960
04-12-2011, 11:39
اينتاپيگ چرااينجو.ري شد ؟ مگه تا ديروز صفحه 107 نبود ؟؟؟؟؟!!!!!!:18:
شبکه های 1 و 2 و 3 و... همگی وضوحشون 720x576i است که HD نیست ولی قابلیت HD شدن با هزینه پایین رو دارند.
شبکه ها در سیستم دیجیتالی زمینی و ما.هوا.ره ای ----S2 با فرمت H.264 MPEG4 پخش میشن.
صدا و سیما چند سال پیش که MPEG4 چندان فراگیر نشده بود در دو راهی انتخاب بین MPEG2 و MPEG4 ، فرمت MPEG4 رو واسه پخش انتخاب کرد تا بعداً قابلیت افزایش وضوح و کیفیت شبکه ها با هزینه پایین وجود داشته باشه.
فکر کنم wikipedia اشتباه نوشته :31:
من خودم شبکه های صدا وسیما را نمی بینم و مطمئن نیستم ولی تا جایی که می دونم تمام پخش های دیجیتال زمینی (----Tِِ) و ماهواره ای(----S / ----S2) صدا وسیما در حال حاضر SD هستند . دوستانی که به کانال های صدا وسیما رو جهات ماهواره ای مختلف دسترسی دارند لطفا تایید کنند .
پونل عزیز گیرنده داخلی تلویزیون در حال حاضر HD که پخش نمیکنه هیچ 3D هم پخش نمیکنه . فرمت Mpeg4 که در SD زمینی هست تو HD وضوحش که بیشتره هیچ بیت ریتی که در فرمتش میشه جا داد در SD نمیشه جا داد اگر اینطور بود که فرمت 1080 اصلا تولید نمیشد همون 576 SD برای همه شبکه ها مورد استفاده قرار میگرفت.
برای تاکید دوباره میگم :
اینی که بیت ریت HD بیشتره قبول دارم اما مشکلی واسه ساپورت ----T داخلی نداره.
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
فکر کنم wikipedia اشتباه نوشته :31:
من خودم شبکه های صدا وسیما را نمی بینم و مطمئن نیستم ولی تا جایی که می دونم تمام پخش های دیجیتال زمینی (----Tِِ) و ماهواره ای(----S / ----S2) صدا وسیما در حال حاضر SD هستند . دوستانی که به کانال های صدا وسیما رو جهات ماهواره ای مختلف دسترسی دارند لطفا تایید کنند .
100% تایید شد.
دوستان هنوز از بدون گارانتی خبری نیست ؟
tomharrison عزيز پيام خصوصيت رو چك كن ممنون
گیرنده های داخلی بر اساس استاندارد ----T هستند که امکان پخش hd از مسیر این استاندارد هست و به عنوان مثال اگر صدا وسیما برنامه ها رو به صورت HD از طریق همین ----t بفرسته شما با همان گیرنده ----T داخل تی وی میتونید برنامه ها رو به طور hd ببینید . در مورد پخش 3d تحت استاندارد ----T من حتی یک کانال هم تا به حال ندیدم و نمی دونم ساپورت می شه یا نه
درمورد ساپورت 3d روی ----- ها , بعضی ----- های HD یا از ابتدا ساپورت می کنند یا اینکه با update نرم افزاری یا ایمیج ساپورت به اون اضافه میشه البته ----- های ارزون ساپورت نمی کنند
بچه ها من الان یه st30 خریدم خیلیم راضیم چون گیمرم باورم نمیشد روی بازی و گرافیک اینقدر تاثیر داشته باشه الان دارم روزی 5-6 ساعت فقط زوش گیم بازی میکنم روی حالت dynamic الان بعضی بچه ها شنیدم باید آب بندی بشه من که اینکارو نکردم ممکنه بعدا تی ویم خراب بشه؟
با تشکر از پونل عزیز جهت تایید پخش SD کانال های صدا و سیما در تمام جهات , Wikipedia اصلاح شد :
( Iran (uses ----T MPEG-4/H.264/AAC SD :720x576i
kambiz11000
04-12-2011, 12:48
برای تاکید دوباره میگم :
اینی که بیت ریت HD بیشتره قبول دارم اما مشکلی واسه ساپورت ----T داخلی نداره.
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
تا بعداً قابلیت افزایش وضوح و کیفیت شبکه ها با هزینه پایین وجود داشته باشه.
درسته ولی کاری به بعدا نداریم . اگر مثلا تا 4 5 سال دیگه همچین طرحی اجرایی نشه کسی حاضره تا 5 سال دیگه صبر کنه؟ و قید ----- بزنه؟
سپاس از راهنمایی های دوستان.
بااین تفاسیر خرید باگیرنده داخلی پیشنهادمیشه یاخارجی full HD باقابلیت پخش 3D؟
MZA_7960
04-12-2011, 13:09
زیاد سایز بزرگ نخرید واقعا چشم رو اذیت میکنه
درسته ولی کاری به بعدا نداریم . اگر مثلا تا 4 5 سال دیگه همچین طرحی اجرایی نشه کسی حاضره تا 5 سال دیگه صبر کنه؟ و قید ----- بزنه؟
رفیق، کی گفته قید ر.س.ی.و.ر رو بزنی؟
ر.س.ی.و.ر توپ واسه همچین TV خوبی، از واجباته. به خصوص VU+ UNO
من خودم اهل ما.هوا.ره نیستم اما ر.س.ی.و.ر توپ رو واسه Upscaling خوب شبکه های داخلی و تماشای چند تا شبکه محدود الجزیره الریاضیة HD و EuroSport HD و... خیلی لازم می دونم.
*Alucard*
04-12-2011, 13:53
بچه ها من الان یه st30 خریدم خیلیم راضیم چون گیمرم باورم نمیشد روی بازی و گرافیک اینقدر تاثیر داشته باشه الان دارم روزی 5-6 ساعت فقط زوش گیم بازی میکنم روی حالت dynamic الان بعضی بچه ها شنیدم باید آب بندی بشه من که اینکارو نکردم ممکنه بعدا تی ویم خراب بشه؟
خیالت راحت باشه در آینده هیچ مشکلی به وجود نمیاد.
MZA_7960
04-12-2011, 14:08
زیاد سایز بزرگ نخرید واقعا چشم رو اذیت میکنه
نميدونم اين تاپيك چرا اينجوري شده .
من اين جمله رو ننوشتم ولي به اسم من زده شده :41::18:
نميدونم اين تاپيك چرا اينجوري شده .
من اين جمله رو ننوشتم ولي به اسم من زده شده :41::18:
حتما Password کاربریت تو یه کامپیوتر دیگه یا کافی نت Save هست. سریع تغیرش بده.
manaminjamkharam
04-12-2011, 14:49
می دونم اینجا زیاد مربوط نمی شه .اما چون صحبتش پیش اومد گفتم.
اگه از مباحث تخصصی مربوط به کیفیت تصاویر و سیاست های صدا و سیما بگذریم ، چیزی که دکتر عبدالعلی علی عسگری معاونت توسعه و فن آوری رسانه ملی صدا وسیما توی گفتگوی ویژه خبری چند ماه پیش گفتند این بود که کیفیت تصاویر فعلا همون SD هست اما اگه تصاویری که پخش می شه با کیفت های بالا و روز دنیا باشه ، با گیرنده های دیجیتال (چه ----T داخلی تلویزیون چه دستگاهای خارجی) می تونه تصاویر را تا حد کیفیت near hd (نزدیک به hd) پخش کنه.( یعنی مثلا اگه صدا و سیما 1 برنامه full hd مثل مستند زمین را پخش کنه کیفیت near hd پخش می شه) حالا منظور ایشون از near hd از نظر رزولوشن بوده یا از نظر کیفیت یا هر دو یا کلا چیز دیگه نمی دونم .
این را هم اعلام کردن که بزودی در آینده ای نزدیک قرار هست کیفیت پخش افزایش پیدا کنه ( حالا hd بشه یا full hd رو نگفت) و مسلما همین طور نسبت تصاویر 16:9 بشه . آینده ی نزدیک هم خب معلوم نیست کی باشه (احتمالا چند سال دیگه)
سلام دوستان من چجوري از اينترنت vt30 استفاده كنم ؟
MZA_7960
04-12-2011, 15:31
سلام دوستان من چجوري از اينترنت vt30 استفاده كنم ؟
من اينترنت adsl دارم . سيم اينترنت رووصل كردم بهش و بعد از آپديت نرم افزارش تونستم استفاده كنم . تو قسمت viera conection ميتوني از facebook , youtube ... استفاده كني . سرعت اينترنت من 512 است . ولي اصلا با سرعت كارباتلويزيون حال نكردم . خيلي كند بود . بيخيالش شدم . :20:
MZA_7960
04-12-2011, 15:38
وقتي ازفاصله خيلي نزديك به st30 نگاه ميكنم (حدود 3 سانتيمتري) يه نويزي آدم ميبينه كه تو led ها نيست .تو همه پلاسماها اينجوريه ؟ البته از فاصله دور ديده نميشه ها . دوستاني پلاسما دارن ممنون ميشم اگه جواب بدن .
این را هم اعلام کردن که بزودی در آینده ای نزدیک قرار هست کیفیت پخش افزایش پیدا کنه ( حالا hd بشه یا full hd رو نگفت) و مسلما همین طور نسبت تصاویر 16:9 بشه . آینده ی نزدیک هم خب معلوم نیست کی باشه (احتمالا چند سال دیگه)
انتقال به 16:9 آغاز شده. الآن شبکه PRESS TV اولین شبکه سیماست که نسبت تصویرش 16:9 شده و شبکه های داخلی تک و توک برنامه های 16:9 هم پخش میکنن.
تو تلویزیونهای CRT تصویرش بصورت عمودی کشیده میشه که در تلویزیونهای جدید 16:9 اندازه تصویر درست میشه.
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
وقتي ازفاصله خيلي نزديك به st30 نگاه ميكنم (حدود 3 سانتيمتري) يه نويزي آدم ميبينه كه تو led ها نيست .تو همه پلاسماها اينجوريه ؟ البته از فاصله دور ديده نميشه ها . دوستاني پلاسما دارن ممنون ميشم اگه جواب بدن .
بهش میگن فلیکر. بخاطر ناسازگاری با سیستم PAL هست.
تو ST30 دقیق نمی دونم اما تو VT30 گویا با تنظیم Intelligent Frame Creation روی MAX تا حد زیادی کم میشه.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
من اينترنت adsl دارم . سيم اينترنت رووصل كردم بهش و بعد از آپديت نرم افزارش تونستم استفاده كنم . تو قسمت viera conection ميتوني از facebook , youtube ... استفاده كني . سرعت اينترنت من 512 است . ولي اصلا با سرعت كارباتلويزيون حال نكردم . خيلي كند بود . بيخيالش شدم . :20:
تا وقتی کامپیوتر هست چه نیازی به اینترنت TV هست؟
همون کار رو کامپیوتر 100 برابر بهتر و راحت تر انجامش میده.
به نظر من یه تکنولوژی بیخوده. حداقلش واسه ما ایرانیها با سرعت کذایی اینترنت، بیخوده.
*Alucard*
04-12-2011, 15:58
اون PWM نویز هست و همه پلاسما ها همینطور هستن تو مدلهای جدید مثل همین VT30 و ST30 این مسئله خیلی کمتر شده تو پلاسماهای قدیمی تر هم از فاصله 30 سانتیمتری TV به بعد قابل روئیت نبودن.
منم كابل لن از مودمم زدم ولي ارتباط برقرار نشد نميدونم چرا؟
MZA_7960
04-12-2011, 16:06
اين نويز تصوير بعيده ربطي به pal داشته باشه . چون وقتي دكمه sd card رو هم ميزنيد و صفحه انتخاب تصوير و عكس هم كه مياد ، همون حالته
این فرمتهایی که vt30 میخونه مثل mkvوavchd و...من از نمایندگی سئول کردم گفت مخصوصه وسایله پاناسونیکه.مثل فیلمهایی که با دوربینه پاناسونیک ضبط میشه .کسی از مدیا پلیر vt30 خبر داره؟
manaminjamkharam
04-12-2011, 16:50
اين نويز تصوير بعيده ربطي به pal داشته باشه . چون وقتي دكمه sd card رو هم ميزنيد و صفحه انتخاب تصوير و عكس هم كه مياد ، همون حالته
بله همین طور هست که شما می گید. لرزش بخاطر ناسازگاری با pal که کلا می تونه وجود داشته باشه.اما همانطور که شما می گید این چیزی غیر از لرزش بدلیل ناسازگاری با pal هست و همونطور که *alucard* عزیز هم گفتند همه ی پلاسما ها کم و بیش این مشکل را دارند .
اتفاقا در بررسی که flatpanelshd انجام داده این مورد به عنوان عیب VT30 مطرح شده و طبق گفته ی اون ها ، توی این مورد پلاسمای d8000 سامسونگ بهتر عمل کرده. اما خب این نویز و لرزش همونطور که گفتید فقط توی فاصله ی خیلی خیلی خیلی نزدیک قابل مشاهده هست پس نمی تونه مسئله ای باشه :31:
manaminjamkharam
04-12-2011, 17:13
فکر کنم VT30 پاناسونیک از نظر بمب خبری توی ایران نسبت به مدلای دیگه حتی یادش بخیر نسبت به پلاسماهای kuro پایونیر هم بیشتر صدا کرده ( هرچند توی ایران نسبت به پلاسما کم لطفی می شه اکثرا) .
حالا که دیگه VT30 وارد شد و پلاسمای D8880 سامسونگ هم فکر کنم اومده باشه (اومده که ؟) ، کسی این دو تا مدل را از نزدیک برای مقایسه کردن دیده ؟
مدل های بالاتر پلاسماهای 2011 سامسونگ که سری 6 و 8 باشند وارد نشده اند و به نظر نمی آد که اصلا وارد شوند
سام سرویس هم که دیگه واقعا ترکونده هر اشغالی که سامسونگ تولید کرده رو وارد کردند الا همین 2 سری که اتفاقا بهترین تی وی های سامسونگ هستند . قیمتشون هم بالا نیست که آدم بگه به اون خاطر وارد نشده:thumbsdow
LoverOfHate
04-12-2011, 18:05
اگه احیاناً بدون گارانتیش هم اومد دوستان لطف کنن همینجا اعلام کنن
............
04-12-2011, 18:20
فکر کنم VT30 پاناسونیک از نظر بمب خبری توی ایران نسبت به مدلای دیگه حتی یادش بخیر نسبت به پلاسماهای kuro پایونیر هم بیشتر صدا کرده ( هرچند توی ایران نسبت به پلاسما کم لطفی می شه اکثرا) .
حالا که دیگه VT30 وارد شد و پلاسمای D8880 سامسونگ هم فکر کنم اومده باشه (اومده که ؟) ، کسی این دو تا مدل را از نزدیک برای مقایسه کردن دیده ؟
پلاسماهای سامسونگ پنلهای بسیار خوبی هستند ولی اگر هم وارد ایران میشدند هیچ استقبالی از آنها نمیشد چون در حال حاضر برایتنس پلاسماهای پاناسونیک بسیار بالا است و در نور زیاد تصویری برابر و قابل قیاس با led ها دارند ولی پلاسماهای سامسونگ به مانند پلاسماهای قدیمی همچنان مشکل برایتنس دارند و فقط به درد مکانهای کم نور میخورند در ایران هم کیفیت تصویر = براقیت تصویر.
آخرش چطور شد؟
این ----- داخلی به آنتن معمولی وصل میشه یا به د ی ش ما هوار ه؟؟؟
اگه کسی خریده و ----T داره و به د ی ش وصل میشه روی یو تل س ت w 3 A یه مجانی به اسم HD1 هست که سه بعدی هم هست روی اون امتحانش بکنید ببینم 3D جواب میده یا نه(درسته جاش اینجا نیست،اما لازمه که بدونیم )چون یه ----- دارای پرت اچ دی ام آی 1.4 که سه بعدی هم باشه زیر 250 نیست
سپاس
farshid k
04-12-2011, 19:44
عزيزجان، پنل شما سرى R هستش؟ در اينصورت مراحل اتصال به اينترنتو دقيقتر توضيح ميدين؟
کسی دقیق میدونه پانا مدل 42vt30 و 50vt30 ساخت کدام کشورند؟آیا از نظر کیفیت تصویر و غیره فرقی هم با هم دارند؟
manaminjamkharam
04-12-2011, 20:33
آخرش چطور شد؟
سپاس
--- مخفف Digital Video Broadcasting یا پخش ویدئویی دیجیتال هستکه شامل زیر مجموعه های ----CI, ----SI, ----C, ----S, ----T است .
----t مخفف ----Terrestial است و برای ارسال تصاویر دیجیتال از طریق آنتن های مرکزی زمینی از صدا سیما هست.پس برای دریافت سیگنال هاش باید آنتن های معمولی داشت.
----s مخفف ----Satellite است . که تصاویر از طریق ماهواره هایی که توی مدار زمین هستند ارسال می شه و برای گرفتن سیگنال هاشون نیاز به بشقاب ماهواره ای یا همون دیش هست
----c هم که اصلا توی ایران نیست فعلا . ارسال تصاویر از طریق کابل بطور مسقیم از مراکز مختلف به خونه ها هست و آنتن یا دیش کلا نمی خواد ( مال شهرهای خیلی شلوغ و آپارتمانی و آسمان خراش ها و ... هست )
گیرنده ی دیجیتال داخلی تلویزیون هایی هم که وارد ایران می شه ----T هست پس نیاز به آنتن هوایی داره نه دیش.
با تشکر
آخرش چطور شد؟
اگه کسی خریده و ----T داره و به د ی ش وصل میشه روی یو تل س ت w 3 A یه مجانی به اسم HD1 هست که سه بعدی هم هست روی اون امتحانش بکنید ببینم 3D جواب میده یا نه(درسته جاش اینجا نیست،اما لازمه که بدونیم )چون یه ----- دارای پرت اچ دی ام آی 1.4 که سه بعدی هم باشه زیر 250 نیست
سپاس
'گیرنده های داخلی از نوع ----T اند که امواج دیجیتال زمینی رو می گیرند و باید به آنتن هوایی وصل بشن.
نمونه های از VT30 که ----S ( ما.هوا.ره) دارند و به دیش متصل میشن سریهای E و B اروپا هستند که اینجا پیدا نمیشن.
Philosophient
04-12-2011, 21:57
سلام
من یه سوال داشتم که به احتمال زیاد راجعبش بحث شده ولی من از "جست و جو در این تاپیک" نتونستم پیداش کنم.
تو پلاسما ها این ضعف وجود داره که نماشی یه آرم یه یک عکس ثابت ممکنه یه سایه روی پنل ایجاد کنه
می خواست بدونم این قضیه برای این سری از پلاسما های پاناسونیک هم هنوز مشکل سازه ؟
چون من شنیدم که تو سری های جدید از سیستم هایی استفاده شده که مانع این مشکل بشن !
توی این سری ها هم لازمه که توی 100 یه 200 ساعت اول استفاده حساسیت هایی به خرج داده بشه ؟
delmajid
04-12-2011, 23:07
سلام من هر دو پلاسمای سامسونگ که گفتید رو اینجا تو بوشهر دیدم
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
راستی اگه سری r گیرنده داخلی داره سری m هم اسمارت هست
Neo plasma باشه ولی 3D نباشه اومده ایران؟ اسم مدلش چیه؟ اگه نیستش کی میاد و قیمتش حدوداً چند میشه؟ ۵۰ اینچ:20:
از قیمت بدون گارانتی p50st30 خبری در دست نیست؟:21:
از یه تعمیرکارفنی تلویزیون پرسیدم گفت گیرنده خارجی HD که بگیری هیچ ربطی به تیونر داخلی نداره وتصویر رو با کیفیت یکسان میشه دید.
persian_m
05-12-2011, 00:29
Neo plasma باشه ولی 3D نباشه اومده ایران؟ اسم مدلش چیه؟ اگه نیستش کی میاد و قیمتش حدوداً چند میشه؟ ۵۰ اینچ:20:
از قیمت بدون گارانتی p50st30 خبری در دست نیست؟:21:
خیر دوست عزیز تو مدلهای 2011 همچین مدلی نبود
siamak_mu
05-12-2011, 00:55
ممکنه VT30 یه آپدتی چیزی بده Web Browser اضافه کنه؟!
یکی از دوستان میخواد TV High End بخره مونده LED 47LW9500 یا 46HX925 یا 50VT30 بگیره.
VT30 رو یکی به خاطر نداشتن براوزر تو خریدش مردد هست یکی هم من یکم از مشکلاتی که تو avsforum و avforums ازش نوشتن ترسوندمش! :31: یه موردی هم شنیده منم خونده بودم میگفتن بعضی پلاسماها مثل فکر کنم V20 یا VT20 بعد از یه سال افت کیفیت یا کنتراست کرده بودن (دقیق یادم نیست.) درسته این؟
کلاً هر عزیزی VT30 رو از نزدیک دیده و اطلاعات دقیقی در مقایسه با 47LW9500 و 46HX925 ازش داره لطف کنه دریغ نکنه.
راستی گارانتی پانی چند سال هست؟
............
05-12-2011, 01:12
هیچ hdtv ای کامل نیست و vt30 هم از آن مستثنا نیست به دلیل محبوب بودن این پنل ریویوهایی که از آن میشود در نهایت نکته بینی و وسواس صورت میگیرد اگر به ریویو اکثر hdtv ها دقت کنید مشکلات خیلی بزرگتری دارند.
فصل الخطاب همه مقایسه ها همایش hdtv shootout است که تمامی hdtv ها را در کنار هم مقایسه میکنند:
میبینید که vt30 در قسمت آخر یعنی کیفیت تصویر کلی که مربوط به سورس های مختلف است بعد از پنل elite بالاترین امتیاز را دارد که نشان میدهد این پنل با هر کاستی و خطایی هم که دارد در مجموع بالاترین کیفیت تصویر را نسبت به رقبا ارائه میدهد.
در مورد تست کیفیت بعد از گذشت زمان long term test های cnet نشان داد که پنلهای vt30 و st30 بر خلاف رقبای خود از سامسونگ و ال جی نه تنها افت کنتراست و عمق رنگ مشکی نداشته اند بلکه به مرور زمان و بعد از گذشت 1400 ساعت مشکی آنها قویتر و کنتراست آنها نیز افزایش یافته است.
با لپ تاپ میشه فیلم سه بعدی پخش کرد؟من کارت گرافیکم ati 530v
persian_m
05-12-2011, 01:43
منم امروز موفق شدم هر دوتا تی وی رو کنار هم ببینم.بچه های رشت هم اگه خواستن نمایندگی مرکزی پاناسونیک توی حاجی آباد تی وی ها رو به صورت روشن تو نمایشگاه گذاشته.فقط میتونم این رو بگم که با دیدن vt30 و مقایسه کامل اون با یه تصویر یکسان با st30 نتیجه گرفتم که واقعا st30 با توجه به قیمت متعادلترش تو تمام تلویزیونهای الان بازار تو این رنج قیمت حرف اول و آخر رو میزنه.vt30 هم خیلی عالی بود بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد.اما من احساس کردم دقت رنگهای vt30 یک مقدار بهتر وکلا تصویر رونتری داره.در مورد بازتاب نور هم کاملا حق با دوستان هست اون شیشه جلویی که برا vt30 گذاشتن متاسفانه رفلکس بیشتری نسبت به st30 ایجاد میکنه که خیلی کم تو رنگ مشکی تاثیر میذاره در کل هر دوتا پنل محشرن.
یه دونه u30 هم اونجا بود که آدم رو از هر چی پلاسما زده میکرد.واقعا با دیدن بقیه مدلها آدم به ارزش این دوتا پنل بیشتر پی میبره.
خلاصه پاناسونیک هر سال داره قوی تر ظاهر میشه.اما متاسفانه با توجه به اینکه باز هم میتونست پنلهای بهتری تولید کنه اما فکر کنم به خاطر بدست آوردن بازار سال آینده تولید محصولات تکمیلی خودش تو پلاسما رو به سال 2012 موکول کرده.
ضمنا ال ای دی های جالبی هم اونجا بودن اما متاسفانه رنگشون یه خورده به آبی میزد اما شارپنس و برایتنس فوق العاده ای داشتن که بهترینشون هم E30 بود.
siamak_mu
05-12-2011, 01:49
دوستان کلاً میشه مشکلات VT30 که تا حالا تو فروم های خارجی و اینور اونور خوندید رو بیان کنید؟ (خصوصاً نسخه ای که در ایران موجود هست نسبت به نمونه های خارجی) مثلاً قضیه ی حذف فیـ__لتـ_ر توی مدل های موجود تو ایران چیه؟ یا اون قضیه صدای نویز تو فروم های خارجی اوایل بحث میکردن تو رلیز ایرانی هست؟ (دیگه دنبال نکردم نمیدونم به کجا رسید)
این منو که اینجا نوشته برای VT30 هم حذف شده؟
بنده خدا میخواد 3 تومن پول تی وی بده یه وقت مشکل ناجوری نسبت HX925 گریبانش رو نگیره...
یه سوال دیگه داخل منوی p50st30 (مثل اینکه همه پلاسماهای پاناسونیک داره) گزینه C.A.T.S هستش که وقتی ON هستش تصویر روشن تر و زنده تر هستش وقتی off میکنه تصویر در حد افتضاح کدر میشه! اصلا این گزینه چه حکمتی داره؟ همون بهتر نبود ON میذاشتن و این گزینه رو حذف میکردن!?
دوستانی که تو خونشون st30 دارند بی زحمت یه نگاهی به این ویدئو داشته باشند ( بعد از دقیقه ۵ ) آیا تصویر این ویدئو میتونه ملاک صحیح واسه سنجش کیفیت واقعی این مدل باشه؟
persian_m
05-12-2011, 01:57
دوستان کلاً میشه مشکلات VT30 که تا حالا تو فروم های خارجی و اینور اونور خوندید رو بیان کنید؟ (خصوصاً نسخه ای که در ایران موجود هست نسبت به نمونه های خارجی) مثلاً قضیه ی حذف فیـ__لتـ_ر توی مدل های موجود تو ایران چیه؟ یا اون قضیه صدای نویز تو فروم های خارجی اوایل بحث میکردن تو رلیز ایرانی هست؟ (دیگه دنبال نکردم نمیدونم به کجا رسید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبنده خدا میخواد 3 تومن پول تی وی بده یه وقت مشکل ناجوری نسبت HX925 گریبانش رو نگیره...
اگه منظورتون تنظیمات isf هست vt30 اون تنظیمات رو داره.ضمنا هم سونی هم پانا تی وی های خوبین (مدلهای مورد نظر شما) ولی ال جی رو بی خیالش.
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
یه سوال دیگه داخل منوی p50st30 (مثل اینکه همه پلاسماهای پاناسونیک داره) گزینه C.A.T.S هستش که وقتی ON هستش تصویر روشن تر و زنده تر هستش وقتی off میکنه تصویر در حد افتضاح کدر میشه! اصلا این گزینه چه حکمتی داره؟ همون بهتر نبود ON میذاشتن و این گزینه رو حذف میکردن!?
دوستانی که تو خونشون st30 دارند بی زحمت یه نگاهی به این ویدئو داشته باشند ( بعد از دقیقه ۵ ) آیا تصویر این ویدئو میتونه ملاک صحیح واسه سنجش کیفیت واقعی این مدل باشه؟
C.A.T.S در مدلهای ایرانی حذف شده . من فکر کنم این همون گزینه ذخیره انرژی هست که میشه خاموش و روشن بشه و مبحث مهمی نیست
manaminjamkharam
05-12-2011, 01:58
منم امروز موفق شدم هر دوتا تی وی رو کنار هم ببینم.بچه های رشت هم اگه خواستن نمایندگی مرکزی پاناسونیک توی حاجی آباد تی وی ها رو به صورت روشن تو نمایشگاه گذاشته.فقط میتونم این رو بگم که با دیدن vt30 و مقایسه کامل اون با یه تصویر یکسان با st30 نتیجه گرفتم که واقعا st30 با توجه به قیمت متعادلترش تو تمام تلویزیونهای الان بازار تو این رنج قیمت حرف اول و آخر رو میزنه.vt30 هم خیلی عالی بود بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد.اما من احساس کردم دقت رنگهای vt30 یک مقدار بهتر وکلا تصویر رونتری داره.در مورد بازتاب نور هم کاملا حق با دوستان هست اون شیشه جلویی که برا vt30 گذاشتن متاسفانه رفلکس بیشتری نسبت به st30 ایجاد میکنه که خیلی کم تو رنگ مشکی تاثیر میذاره در کل هر دوتا پنل محشرن.
یه دونه u30 هم اونجا بود که آدم رو از هر چی پلاسما زده میکرد.واقعا با دیدن بقیه مدلها آدم به ارزش این دوتا پنل بیشتر پی میبره.
خلاصه پاناسونیک هر سال داره قوی تر ظاهر میشه.اما متاسفانه با توجه به اینکه باز هم میتونست پنلهای بهتری تولید کنه اما فکر کنم به خاطر بدست آوردن بازار سال آینده تولید محصولات تکمیلی خودش تو پلاسما رو به سال 2012 موکول کرده.
ضمنا ال ای دی های جالبی هم اونجا بودن اما متاسفانه رنگشون یه خورده به آبی میزد اما شارپنس و برایتنس فوق العاده ای داشتن که بهترینشون هم E30 بود.
ممنون.اینجوری واقعا خیالم خیلی راحت تر شد . آخه من با دیدن مدل u30 کاملا از vt30 و st30 ناامید شده بودم.این 2 تا مدل رو هم که تا حالا از نزدیک ندیدم.
C.A.T.S در مدلهای ایرانی حذف شده . من فکر کنم این همون گزینه ذخیره انرژی هست که میشه خاموش و روشن بشه و مبحث مهمی نیست
حذف شده!!!؟ یعنی الان در حالت ON هستش یا Off ? اگه off باشه که کیفیتش خیلی بد میشه!؟؟؟؟
شاید منظورم و نتونستم درست برسونم اگه ویدئو رو ببینید متوجه منظورم خواهید شد. در کیفیت تصویر خیلی تاثیر داره...
تشکر از توجه تان:11:
siamak_mu
05-12-2011, 02:21
الآن قطعی شده مدل 50 اینچ VT30 ژاپنی هست؟
جناب *Alucard* تو صفحه 100 گفتن ژاپنی هست ولی تو یه صفحه دیگه انگار دوستان گفته بودن تایلندی هست.
ببخشید ولی مگه قاب دور پنل تو ریلیز های ایرانی نازک تر از ریلیزهای خارجی هست؟! آخه VT30 قاب خیلی ضخیمی داره که تو عکس هایی که من دیدم:
منو خیلی تو شک فرو بردید وقتی از لفظ "بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد" استفاده کردید چون هم من هم دوستم قصد خرید داره از دیزاین VT30 بدومون اومده :2:
یعنی قابش در حد D8000 هست؟! :18:
این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟
kambiz11000
05-12-2011, 04:14
روی یکی از ورودیهای دیگه TEST بزن مثلا HDMI 4 که خالیه و چیزی بهش وصل نیست بعد دکمه sd card یا menu بزن .
TEST بعدی اینه که به کامپیوتر وصل کنی با خروجی دیجیتال .اول بالایی انجام بده .
C.A.T.S
Contrast Automatic Tracking System
(Automatic Brightness Control function)
Adjusts picture settings automatically dependent on ambient lighting conditions [Off] / [On]
Set to [On] to make the suitable contrast setting automatically. The
default setting is [On] when [Viewing Mode] is set to [Normal}
وقتی ON باشه با توجه به نور محیط روشنایی تصویر رو اتوماتیک تنظیم میکنه.
اگه تو مدل ایرانی نیست یعنی Off هست و خودتون دستی باید نور رو تنظیم کند.
persian_m
05-12-2011, 09:02
جناب *Alucard* تو صفحه 100 گفتن ژاپنی هست ولی تو یه صفحه دیگه انگار دوستان گفته بودن تایلندی هست.
ببخشید ولی مگه قاب دور پنل تو ریلیز های ایرانی نازک تر از ریلیزهای خارجی هست؟! آخه VT30 قاب خیلی ضخیمی داره که تو عکس هایی که من دیدم:
منو خیلی تو شک فرو بردید وقتی از لفظ "بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد" استفاده کردید چون هم من هم دوستم قصد خرید داره از دیزاین VT30 بدومون اومده :2:
این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟
واقعا دیزاینش عالیه.
اون گزینه چیز خاصی نیست و مربوط میشه به تنظیم خودکار تصویر در روز و شب و کلا در مدلهای آمریکا و اروپا به اون اسم گذاشته شده
با لپ تاپ میشه فیلم 3 بعدی پخش کرد؟کارت گرافیکم 530v . با رسیوره k9k9 یاstrong 4902 چطور؟کدامشون بهتره؟
بنده خدا میخواد 3 تومن پول تی وی بده یه وقت مشکل ناجوری نسبت HX925 گریبانش رو نگیره...
تمام تی وی ها و نه فقط پاناسونیک در کشورهای مختلف تفاوت های جزیی در کیفیت و امکانات جانبی دارند ولی شما خیالت راحت باشه بهترین کیفیت تصویر حتی در ایران همین vt30 هستش . sony hx925 هم خوبه ولی اصلا در حد vt30 نیست تازه قیمتشم خیلی بالاتره .
صدای نویز اونقدر کمه که تو شب ساکت باید گوشتو ببری نزدیک پنل تا بشنوی
siamak_mu
05-12-2011, 11:01
واقعا دیزاینش عالیه.
اون گزینه چیز خاصی نیست و مربوط میشه به تنظیم خودکار تصویر در روز و شب و کلا در مدلهای آمریکا و اروپا به اون اسم گذاشته شده
ببخشیدا ولی شما چرا جواب آدمو میپیچونید persian_m جان :31:
من میگم شما فرمودین "پنل بدون قابش" اگه شبیه این عکس باشه که بدون قاب نیست این! نکنه رلیز ایران قابش باریک شده. شما تو جواب میفرمایین "واقعا دیزاینش عالیه." ! اگه مثل این عکس باشه کجا پنلش بدون قاب هست و طراحیش عالی :31: یه چیز ضمخت شبیه به همه طراحی های کذایی پاناسونیک! آدم یاد تلویزیون های 10 سال پیش میفته! خدایی اگه پانی طراح های سامی رو داشت میترکوند. بدون قاب به LED D8000 میشه گفت نه VT30. اتفاقاً VT30 قاب ضخیمی داره یه نظر من. طراحی عالی به LED D8000 سامسونگ یا HX925 سونی میشه گفت. خدایی VT30 چیز جداب و خاصی تو طراحیش نداره.
cnet هم به طراحی D8 نمره 10 داده و vt30 نمره 8 اما کیفیت باطن پانی کجا و سامی کجا.
یا من میگم "این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟" شما میفرمایید "اون گزینه چیز خاصی نیست "! :31: نپرسیدم اون گزینه چیه دوست گلم :31:
البته یه وقت جسارت نشه و نوشته های جنبه شوخی داره نه طلبکاری :10: نه شما بدهکاری نه من طلبکار. بابت همین جواب ها هم ازتون یه دنیا ممنونم :11:
ویرایش:
تو صفحه 99 دیدم *Alucard* جان نوشتن "دلیل اینکه فیلتر کنتراست VT30 از ST30 ضعیفتر هست فکر میکنم به خاطر شیشه اضافه ای هست که برای طراحی یک تیکه روی پنل استفاده کردن که به نظر من دیزاین قشنگی داشت"
با توضحیات شما و *Alucard* جان فکر کنم پس طراحی نمونه ایرانی با خارجی تفاوت داره و برای ایرانی مثل HX92x یه شیشه یه تیکه کشیدن روی کل صفحه و حتی قاب و شما به این دلیل فرمودین پنل بدون قاب. البته نمیدونم مدل 50 اینچ هم این شیشه اضافه رو داره یا خیر که خدا کنه نداشته باشه.
آقای admin کامنتهای منو خیلی دیر منتشر میکنی .هیچ کس جواب نمیده چون میره تو پستای قبلی
اون گزینه C.A.T.S کارش اینه که روشنایی تصویر رو بر اساس اندازه گیری نور محیط توسط سنسوری که در پایین پنل قرار گرفته به طور اتوماتیک تغییر بده و اصلا چیزه مهمی نیستش ... این که تو مدلای ایران حذف شده یا نه رو نمی دونم. به هر حال راه بهتر و حرفه ای تر اینه که شما خودتون 2 مود جداگانه یکی برای روز و یکی دیگه برای شب دقیقا اونجوری که دوست داریر تعریف کنید .
تو ویدیو اصلا کیفیت تصویرو نمی تونی ببینی باید حتما بری نمایندگی پاناسونیک از رو برو ببینی
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
ممکنه VT30 یه آپدتی چیزی بده Web Browser اضافه کنه؟!
یکی از دوستان میخواد TV High End بخره مونده LED 47LW9500 یا 46HX925 یا 50VT30 بگیره.
VT30 رو یکی به خاطر نداشتن براوزر تو خریدش مردد هست یکی هم من یکم از مشکلاتی که تو avsforum و avforums ازش نوشتن ترسوندمش! :31: یه موردی هم شنیده منم خونده بودم میگفتن بعضی پلاسماها مثل فکر کنم V20 یا VT20 بعد از یه سال افت کیفیت یا کنتراست کرده بودن (دقیق یادم نیست.) درسته این؟
کلاً هر عزیزی VT30 رو از نزدیک دیده و اطلاعات دقیقی در مقایسه با 47LW9500 و 46HX925 ازش داره لطف کنه دریغ نکنه.
راستی گارانتی پانی چند سال هست؟
هیچ وقت کیفیت تصویرو فدای امکانات جانبی نکنید . web browser که اصلا اهمیت چندانی نداره.
در ضمن lg و سامسونگ را به طور کامل فراموش کنید[COLOR="Silver"]
گارانتی بانیان یکساله هستش
persian_m
05-12-2011, 11:25
ببخشیدا ولی شما چرا جواب آدمو میپیچونید persian_m جان :31:
من میگم شما فرمودین "پنل بدون قابش" اگه شبیه این عکس باشه که بدون قاب نیست این! نکنه رلیز ایران قابش باریک شده. شما تو جواب میفرمایین "واقعا دیزاینش عالیه." ! اگه مثل این عکس باشه کجا پنلش بدون قاب هست و طراحیش عالی :31: یه چیز ضمخت شبیه به همه طراحی های کذایی پاناسونیک! آدم یاد تلویزیون های 10 سال پیش میفته! خدایی اگه پانی طراح های سامی رو داشت میترکوند. بدون قاب به LED D8000 میشه گفت نه VT30. اتفاقاً VT30 قاب ضخیمی داره یه نظر من. طراحی عالی به LED D8000 سامسونگ یا HX925 سونی میشه گفت. خدایی VT30 چیز جداب و خاصی تو طراحیش نداره.
cnet هم به طراحی D8 نمره 10 داده و vt30 نمره 8 اما کیفیت باطن پانی کجا و سامی کجا.
یا من میگم "این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟" شما میفرمایید "اون گزینه چیز خاصی نیست "! :31: نپرسیدم اون گزینه چیه دوست گلم :31:
البته یه وقت جسارت نشه و نوشته های جنبه شوخی داره نه طلبکاری :10: نه شما بدهکاری نه من طلبکار. بابت همین جواب ها هم ازتون یه دنیا ممنونم :11:
ویرایش:
تو صفحه 99 دیدم *Alucard* جان نوشتن "دلیل اینکه فیلتر کنتراست VT30 از ST30 ضعیفتر هست فکر میکنم به خاطر شیشه اضافه ای هست که برای طراحی یک تیکه روی پنل استفاده کردن که به نظر من دیزاین قشنگی داشت"
با توضحیات شما و *Alucard* جان فکر کنم پس طراحی نمونه ایرانی با خارجی تفاوت داره و برای ایرانی مثل HX92x یه شیشه یه تیکه کشیدن روی کل صفحه و حتی قاب و شما به این دلیل فرمودین پنل بدون قاب. البته نمیدونم مدل 50 اینچ هم این شیشه اضافه رو داره یا خیر که خدا کنه نداشته باشه.
نه خواهش میکنم شما داداش بزرگ مایی.اون گزینه برای هر دو مدل st30 و vt30 ایرانی حذف شده.در مورد دیزاین هم پنلvt30 رو با قابش با یه شیشه یکپارچه کردند.این قدر هم نازک شده که با ال ای دی ها قابل مقایسه هست
دوست عزیز این عکسی که شما گذاشتی st30 هستش vt30 اینه که لینک عکسشو این زیر برات گذاشتم :
حتما همشونو ببین
vt30 های تو بازار که من دیدم همه تایلندی بودند
siamak_mu
05-12-2011, 11:32
هیچ وقت کیفیت تصویرو فدای امکانات جانبی نکنید . web browser که اصلا اهمیت چندانی نداره.
در ضمن lg و سامسونگ را به طور کامل فراموش کنید
گارانتی بانیان یکساله هستش
آره web browse رو بی خیال شدیم LW9500 هم چون هنوز امتحان پس نداده بیخیال ولی بین 50VT30 با گارانتی و LED 46HX925 بدون گارانتی بدجوری گیر کرده. جفتشون هم 200 بالا پایین تو یه رنج قیمت هستن. من چون VT30 رو از نزدیک ندیدم نمیدونم HX925 بهتره یا VT30. من HX925 رو دارم میتونم کیفیتش رو تضمین کنم براش ولی نمیدونم اگه اون موقع که من گرفتم VT30 هم بود کدوم رو انتخاب میکردم.
دوست عزیز این عکسی که شما گذاشتی st30 هستش vt30 اینه که لینک عکسشو این زیر برات گذاشتم :
حتما همشونو ببین
vt30 های تو بازار که من دیدم همه تایلندی بودند
آره حق با شماست اون عکس gt30 بود (لینک نوشته gt30 نه vt30 یا st30)
البته عکس های vt30 رو تو سایت های مختلف از جمله flatpanelshd و cnet زیاد دیدم و هیچ کدوم این شیشه یه تیکه رو نداشتن که به قول دوستان برای مدل آسیا زدن ظاهرا و به نظرم تابلو تقلید از hx925 هست.
ویرایش: راااااااااااااااااست میگین. الآن همه عکس ها رو دوباره میبینم اون شیشه رو دارن.
مرســــــــــــــــــــــ ـــی
*Alucard*
05-12-2011, 12:05
البته عکس های vt30 رو تو سایت های مختلف از جمله flatpanelshd و cnet زیاد دیدم و هیچ کدوم این شیشه یه تیکه رو نداشتن که به قول دوستان برای مدل آسیا زدن ظاهرا و به نظرم تابلو تقلید از hx925 هست.
دوست عزیز طراحی One Sheet Glass یا همون شیشه یک دست روی سطح بیرونی پنل رو اولین بار پاناسونیک با مدل PZ800 و بعد از اون V10 به دنیای تلویزیون وارد کرد پس اگر بحث تقلید مطرح باشه الان داره از خودش تقلید میکنه.
siamak_mu
05-12-2011, 12:11
دوست عزیز طراحی One Sheet Glass یا همون شیشه یک دست روی سطح بیرونی پنل رو اولین بار پاناسونیک با مدل PZ800 و بعد از اون V10 به دنیای تلویزیون وارد کرد پس اگر بحث تقلید مطرح باشه الان داره از خودش تقلید میکنه.
نمیدونستم. مرسی از اطلاعات :10: پس سونی تقلید کرده :31:
میگم استاد هنوز شما متوجه نشدین 50VT30 ژاپنی هست یا تایلندی؟
persian_m
05-12-2011, 13:04
سری R همشون تایلندیه
siamak_mu
05-12-2011, 13:42
سری R همشون تایلندیه
آخه صفحه ی 100 یه کم منو مردد کرد که 50 اینچش R باشه.
دوست دارم برم جمهوری از نزدیک ببینمش. کیفیتش هم یه مقایسه کنم.
*Alucard*
05-12-2011, 13:53
نمیدونستم. مرسی از اطلاعات :10: پس سونی تقلید کرده :31:
میگم استاد هنوز شما متوجه نشدین 50VT30 ژاپنی هست یا تایلندی؟
والا اطلاعات من دقیق نیست در سطح همون اطلاعاتی هست که از فروشنده اون مغازه گرفتم ولی این دوستمون Persian_m و دوستان دیگه فرموند که همه مدلهای سری R تایلندی هستن.
دوستانی که لطف میکنن به من "استاد" میگن من کوچیک همتون هستم و از اطلاعات شما استفاده میکنم.
:40:
دوستان بالاخره کدوم مدل تبدیل به بهترین مدل موجود در ایران شد ؟
Panasonic VT30R تایلندی (گارانتی بانیان) یا Sony HX925 مالزی (بدون گارانتی) ؟
کلیه شرایط رو در نظر بگیرین لطفاً . پلاسما واقعاً عالیه ، ولی حداکثر روزی 4،5 ساعت تو خونه تاریکی مطلقه !
واقعاً منی که عاشق فیلمم باید دنبال LED باشم یا Plasma ؟ آخه خونه ما به شدت نورگیره فقط همون روزی 4،5 ساعت تاریکه که اونم دیگه وقت خوابمه ! (11،12 شب تا اول سحر) :31:
به خاطره مشغله شدید درسی هنوز وقت نکردم برم سعدی VT30 رو از نزدیک ببینم تا تصمیم نهاییم رو بگیرم .
اگه یکم در مورد مقایسه این دو مدل وقت بذارین و بحث کنین واقعاً ممنون میشم .
vt30 و st30 خیلی از پلاسماهایی که قبلا دیدید پرنورترند و نورشون برای 99% خونه ها کافیه حالا اگه فرض کنیم که خونه شما آنقدر نور گیره که شامل اون 1% میشه خوب یکم نورشو کم کن :31: :
می تونید پرده ها رو رو حالت نیمه باز بگذارید اینطوری کیفیت تصویرتون نه تنها برای پلاسما بلکه برای led هم بهتر میشه
شمایی که عشق فیلمی باید حتما پلاسما بگیری. در مورد مزایای پلاسما کلا زیاد بحث شده با این حال اگه سوالی داری حتما بپرس اینجا دوستان راهنمایی می کنن
alimusic
05-12-2011, 15:20
من که تو تمام سایت ها عکس ها و فیلم ها دیدم چه اروپا و اسیا طرح صفحه یکپارچه شیشه بود نمی دونم چی میگن آسیا داره اروپایی نداره یا برعکس. بعد لطفا کسی اگه 3d از ----- تست کرده نظرش بده . کسی از طریق فلش یا هارد 3d دیده بخش میکنه یا مدیا پلیر یا تنها با بلوری پلیر 3d پخش میشه .واسه 3dحتما باید از hdmi وصل شه یا نه. بعد یه نمایندگی زنگ زدم گفت mkv پخش نمیکنه یکی دیگه میگفت پخش میکنه . و اخر کسایی که دیدن یا خریدن کیفیت و نظر واقعی خودشونو بگن بدون تعصب رو اسم چون تا حالا بیشتر راجب سابز ساخت کدوم کشور پخش ----t نظر دادن . که نصبت به hx925 و فیلیپس 9705 بهتره یا نه
مرسی از نظرات شما
*Alucard*
05-12-2011, 15:32
کلیه شرایط رو در نظر بگیرین لطفاً . پلاسما واقعاً عالیه ، ولی حداکثر روزی 4،5 ساعت تو خونه تاریکی مطلقه !
واقعاً منی که عاشق فیلمم باید دنبال LED باشم یا Plasma ؟ آخه خونه ما به شدت نورگیره فقط همون روزی 4،5 ساعت تاریکه که اونم دیگه وقت خوابمه ! (11،12 شب تا اول سحر) :31:
به خاطره مشغله شدید درسی هنوز وقت نکردم برم سعدی VT30 رو از نزدیک ببینم تا تصمیم نهاییم رو بگیرم .
استفاده از برتریهایی که تصویر پلاسماها دارن احتیاج به محیط مطلقا تاریک نداره زیر نور متعارف خیلی از خونه ها پلاسماهای سال 2009 هم تصویر تاثیر گذار دارن و به حد کفایت برای غلبه بر نور محیط براق هستن پلاسماهای ST30 و VT30 به نظر من برایتنسی در حد LED ها دارن و قابل قیاس هستن و فیلتر کنتراست مخصوص مکانهای پرنور هم به حفظ کنتراستشون در نور زیاد کمک قابل توجهی کرده به نظر من در حال حاضر دیگه نمیشه LCD هارو تنها تکنولوژی مناسب برای مکانهای پرنور دونست از این نظر فاصله خیلی کم شده.کنتراست بالا و نمایش بهتر طیف رنگ مشکی , جزئیات بالا در نماهای تاریک و روشن ,زاویه دید عریض و وضوح حرکتی در نماهای سریع و قیمت و کیفیت بالانس تر هنوز موارد برتری پلاسماهای high end هستن.
اگر کسی تهران زندگی میکنه نمایندگی پاناسونیک بالاتر از تقاطع خیابان شریعتی و میرداماد تقریبا همه پنلهای LED و پلاسمارو در شرایط نوری مختلف با سورسهای یکسان دو بعدی و سه بعدی و کابلهای یکسان با هم تست میکنه و کنترل تی وی رو هم در اختیارتون قرارمیده ST30 و VT30 رو هم در کنار هم داره به نظر من دیدنش ضرری نداره.
siamak_mu
05-12-2011, 17:21
با پوزش. حذف شود.
اینجایی که میفرمایین بی سابقه و رویایی هست تو ایران. HX925 هم داره؟ اگه داره که خیلی زود میرم اینجا. پلاکش هم تو پخ میگیرم.
آقا سیامک بنظرم شما میرفتی تو تایپک سونی بهتر بود فکر کنم شما اومدی برای سونی تبلیغ کنی .در صورتی که سونی در مقابل پاناسونک کیفیت خیلی پایین تری داره.برای م کیفیت مهمتره تا شکل پنل
arash_a59
05-12-2011, 18:29
دوستان من یه سوال کلی دارم!
همه جا خوندم و دیدم و شنیدم که VT30 خداست و چیزی از بهترین LED فوق پیشرفته سونی از لحاظ تصویر کم نداره
تا اینجا درست؟
حالا با توجه به قیمت بسیار پایین تر پلاسما نسبت به LED مشابه چرا استقبال از Plasma نسبت به LED اینقدرررر پایین تره؟
اگه میگید کیفیت vt30 تمام led و lcd های معمولی بازار رو تو جیبش میذاره پس چرا ملت اینقدر میرن سمت led و lcd ؟! قطعا جواب من مصرف برق نیست چون خیلی ها اصلا گیره این 100-200 وات مصرف بیشتر پلاسما نیستند
آیا دلیلش این نیست که LED های موجود در بازار تصاویری به مراتب براق تر پر زرق و برق تر ، جیغ تر و مشتری پسند تر دارند؟!
ممنون میشم یکی جواب منطقی بده.
با تشکر.
saeed.dm8000
05-12-2011, 19:02
دو رود دوست عزیز من امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم در مورد پرسشهای که فرمودین فقط بهتم بگم که vt30 از لحاظ کیفیت بسیار بهتره قابل مقایسه نیست با tv که گفتین من تو پیام خصوصی کامل توضیح دادم خدمت شما انتخابش با شما ست شاد باشین
saeed.dm8000
05-12-2011, 19:11
ممنون.اینجوری واقعا خیالم خیلی راحت تر شد . آخه من با دیدن مدل u30 کاملا از vt30 و st30 ناامید شده بودم.این 2 تا مدل رو هم که تا حالا از نزدیک ندیدم.
استفاده از برتریهایی که تصویر پلاسماها دارن احتیاج به محیط مطلقا تاریک نداره زیر نور متعارف خیلی از خونه ها پلاسماهای سال 2009 هم تصویر تاثیر گذار دارن و به حد کفایت برای غلبه بر نور محیط براق هستن پلاسماهای ST30 و VT30 به نظر من برایتنسی در حد LED ها دارن و قابل قیاس هستن و فیلتر کنتراست مخصوص مکانهای پرنور هم به حفظ کنتراستشون در نور زیاد کمک قابل توجهی کرده به نظر من در حال حاضر دیگه نمیشه LCD هارو تنها تکنولوژی مناسب برای مکانهای پرنور دونست از این نظر فاصله خیلی کم شده.کنتراست بالا و نمایش بهتر طیف رنگ مشکی , جزئیات بالا در نماهای تاریک و روشن ,زاویه دید عریض و وضوح حرکتی در نماهای سریع و قیمت و کیفیت بالانس تر هنوز موارد برتری پلاسماهای high end هستن.
اگر کسی تهران زندگی میکنه نمایندگی پاناسونیک بالاتر از تقاطع خیابان شریعتی و میرداماد تقریبا همه پنلهای LED و پلاسمارو در شرایط نوری مختلف با سورسهای یکسان دو بعدی و سه بعدی و کابلهای یکسان با هم تست میکنه و کنترل تی وی رو هم در اختیارتون قرارمیده ST30 و VT30 رو هم در کنار هم داره به نظر من دیدنش ضرری نداره.
دو رود استاد
من این tv رو گرفتم اگه شما در مورد کالیبره شدنش راهنمائی یا آموزشی هست بذارین ممنون میشم با سپاس شاد باشین
دوستان من یه سوال کلی دارم!
همه جا خوندم و دیدم و شنیدم که VT30 خداست و چیزی از بهترین LED فوق پیشرفته سونی از لحاظ تصویر کم نداره
تا اینجا درست؟
حالا با توجه به قیمت بسیار پایین تر پلاسما نسبت به LED مشابه و هم قیمت چرا استقبال از Plasma نسبت به LED اینقدرررر پایین تره؟
اگه میگید کیفیت vt30 تمام led و lcd های معمولی بازار رو تو جیبش میذاره پس چرا ملت اینقدر میرن سمت led و lcd ؟! قطعا جواب من مصرف برق نیست چون خیلی ها اصلا گیره این 100-200 وات مصرف بیشتر پلاسما نیستند
آیا دلیلش این نیست که LED های موجود در بازار تصاویری به مراتب براق تر پر زرق و برق تر ، جیغ تر و مشتری پسند تر دارند؟!
ممنون میشم یکی جواب منطقی بده.
با تشکر.
اجازه بده من بعنوان 1مشتری 1ساله که هنوز نخریده و همه نمایندگی های اهواز رو گشته بگم؛
1-قبل ازرفتن به بازار همه دوستان گفتن LED بگیر.
2-رفتم فروشگاه فروشنده گفت پلاسما قدیمی شده همه LED میبرن. مردم هم چون میبینن LED جدیدتره میبرن.
3-مصرف برق رو که نمیشه انکار کرد ولی همه فکرمیکنن فرقشون زیاده و باید ماهی 50تومن باید پول بیشتری بدن.
4-پلاسما تبلیغات نداره.
5- یه مورد هم این بود که یکی گفت پلاسما گازیه و بعد 3-4 سال باید گازشو شارژ کنی!!!!!!!!!!!!!
ولی وقتی چشمی v20 رو با 1 ال ای دی سونی یا سامسونگ تو همون رنج دیدم نظرم برگشت.
این رو هم قبول دارم کهLED های موجود در بازار تصاویری براق تر پر زرق و برق تر و جیغ تری دارن ولی این فقط درنور زیاده.
ببخشید اگه خیلی بد نوشتم آخه هنوز بین vt30 و st30 با گارانتی Rو بدون گارانتی M دو دلم:41:
siamak_mu
05-12-2011, 20:03
یه مقایسه ای کردم بین برق مصرفی و هزینه برق چند مدل ال ای دی و پلاسما از جمله VT30 با مدرک امیدوارم مفید باشه براتون: :31:
نمونه مدارک!:
تاپیک مقایسه:
arash_a59
05-12-2011, 20:26
اجازه بده من بعنوان 1مشتری 1ساله که هنوز نخریده و همه نمایندگی های اهواز رو گشته بگم؛
1-قبل ازرفتن به بازار همه دوستان گفتن LED بگیر.
2-رفتم فروشگاه فروشنده گفت پلاسما قدیمی شده همه LED میبرن. مردم هم چون میبینن LED جدیدتره میبرن.
3-مصرف برق رو که نمیشه انکار کرد و همه فکرمیکنن فرقشون زیاده و ماهم 50تومن باید پول بیشتری بدن.
4-پلاسما تبلیغات نداره.
5- یه مورد هم این بود که یکی گفت پلاسما گازیه و بعد 3-4 سال باید گازشو شارژ کنی!!!!!!!!!!!!!
ولی وقتی چشمی v20 رو با 1 ال ای دی سونی یا سامسونگ تو همون رنج دیدم نظرم برگشت.
این رو هم قبول دارم کهLED های موجود در بازار تصاویری براق تر پر زرق و برق تر و جیغ تری دارن ولی این فقط درنور زیاده.
ببخشید اگه خیلی بد نوشتم آخه هنوز بین vt30 و st30 با گارانتی Rو بدون گارانتی M دو دلم:41:
عزیزم منم تمامی نمایندگی های هر برندی رو که بگی در شیراز زیر پا گذاشتم
توی نمایندگی های ال جی - سامسونگ(سونی که پلاسما نداره) مات ترین و بی روح ترین تصاویر متعلق به پلاسما بود! بعضی از نمایندگی ها رفتم دیدم اون صاحب مغازه داره خودش رو جر میده و تمامی دلایل علمی برتر بودن پلاسما رو واسه مشتری توضیح میده (حتی یکی از نمایندگی های پاناسونیک چند ماه پیش این مورد رو دیدم) و میگه مثلا هرتز پلاسما بالاست رنگ پلاسما طبیعی تره و...مشتری میگفت برو بابا ما داریم الان ساید بای ساید نگاه میکنیم LED زمین تا آسمون فرق داره پلاسما انگار نورش رو کم کردی و یه هاله جلوشه(این نظ من هم بود البته اونوقت هنوز VT30 نیومده بود،)و در نهایت LED خریدن و رفتن این مورد رو حد اقل 3 یا 4بار دیدم و فروشنده دست از پا دراز تر LED رو براشون آورد...:41:
saeed.dm8000
05-12-2011, 20:46
با دو رود خدمت شما دوست عزیز شما این tv دارین واسه یه کیفیت خوبش از کدوم گزینه استفاده میکنید
آیا تنظیمات خاصی رو اعمال کردین
از thx واسه تصویرش استفاده کزدین
راهنمائی کنید مرسی از توجه شما شاد و پیروز باشین
die my darling
05-12-2011, 21:18
عزیزم منم تمامی نمایندگی های هر برندی رو که بگی در شیراز زیر پا گذاشتم
توی نمایندگی های ال جی - سامسونگ(سونی که پلاسما نداره) مات ترین و بی روح ترین تصاویر متعلق به پلاسما بود! بعضی از نمایندگی ها رفتم دیدم اون صاحب مغازه داره خودش رو جر میده و تمامی دلایل علمی برتر بودن پلاسما رو واسه مشتری توضیح میده (حتی یکی از نمایندگی های پاناسونیک چند ماه پیش این مورد رو دیدم) و میگه مثلا هرتز پلاسما بالاست رنگ پلاسما طبیعی تره و...مشتری میگفت برو بابا ما داریم الان ساید بای ساید نگاه میکنیم LED زمین تا آسمون فرق داره پلاسما انگار نورش رو کم کردی و یه هاله جلوشه(این نظ من هم بود البته اونوقت هنوز VT30 نیومده بود،)و در نهایت LED خریدن و رفتن این مورد رو حد اقل 3 یا 4بار دیدم و فروشنده دست از پا دراز تر LED رو براشون آورد...:41:
یعنی به خودت زحمت ندادی قبل اینکه این حرفارو بزنی توی همین انجمن یه چرخی میزدی
اول همه پلاسماهای ال جیو سامسونگو اصلا با پانا مقایسه نکن مخصوصا مدلایی که تو ایران میارن برایتنس فقط زیر نور زیاد مهمه مثل مغازه که نور زیاده و 10 - 15 تا لامپ روشنه برایتنس ال ای دی یا ال سی دی خودشو نشون میده توی خونه برایتنس پلاسما کافیه از برایتنس مهم تر کنتراسته که توی جای پرنور متوجه نمیشی وقتی میری مغازه حتی توی همون فروشگاه ال جی به فروشنده بگو نور مغازه رو برات کم کنه اونوقت متوجه میشی کنتراست به چی میگن تصویر پلاسماهای جدید پاناسونیک مثل vt30 و st30 برایتنس خیلی بالایی داره مطمئن باش بیاری خونه نورشو کم میکنی یه چیز دیگه ام اینکه پلاسما داریم تا پلاسما کلا هر چی که اسمش پلاسما باشه دلیل نمیشه نماینده همه اون تکنولوژی باشه همین پاناسونیک خودش 4-5 تا grade واسه پلاسما داره.
سری vt مدل high end
سری gt مدل متوسط یا درجه دو
st مدل درجه سه
سری s درجه چهار
سری x و u و .... مدلای درجه چندمن.
حالا ایندفعه که رفتی یه مغازه سامسونگ یا ال جی اگه تونستی و مغازه دار نور اونجارو واست کم کرد نگاه کن ببین چه جوری یه پلاسما درجه 3 یا 4 پوز یه ال ای دی درجه 1 و گرونو میزنه.
این فرق کنتراسته سمته راستیه ال ای دیه سمت چپیه پلاسماس تو نور کم
اینم یه عکس دیگه سمت راستیه پلاسماس سمت چپیه ال ای دی تو جای کم نور:
اینام عکسای یه پلاسماس البته مدل سال 2009 که قدیمیه این عکسارو قبلا جناب آلوکارد زحمت کشیده انداخته پلاسما زیر نور خیلی خیلی زیاد توی این نور تصویر ال ای دی خیلی خوبه:
پلاسما زیر نور معمولی خونه:
پلاسما تو اتاق تاریکه تاریک:
اینم واسه فهم بهتر موضوع:
منبع:
mr_rayan
05-12-2011, 21:32
سلام.
گفتم چند خطی از تجربه خودم در مورد نمایش فیلم 3D توی VT30 بنویسم.
فیلم avatar و مستند deep sea imax رو به طور کامل دیدم.دستگاه پخشمم PS3 بود.
به نظر من بهترین فاصله بین 2 الی 3 متر هستش.تو قاصله کمتر از 2 متر تصویر تار میشه و تو فاصله بیشتر از 3 متر تصوبر تاثیر گذاری خودش رو از دست میده.البته بستگی به سایز پنل هم داره.من پنل 50 اینچ دارم و فاصله نشستنم با TV حدود 4 متر هستش.تو فاصبه 4 متری تاثیر تصویر کم هستش و تصویر به مقدار خیلی جزیی تار میشه.
پدیده crosstalk متاسفانه توی این پنل هم مثل پنل های سه بعدی دیگه به چشم می خوره منتها این قضیه زمانی نمود پیدا می کنه که زمینه تصویر مشکی باشه و توی رنگ مشکی هاله تصویر نمایش در امده به چشم می خوره.در غیر این صورت اصلا به چشم نمیاد.
گوشه های پایین تصویر کمی لرزش داره.نمی دونم چرا ولی این مشکل وجود داره.البته تو فاصله 3 متری این قضیه به مقدار حداقل میرسه ولی باز هم وجود داره.
تصویر با عینک سه بعدی کم نور میشه.به نظرم حتما رو مد داینامیک باید تماشا کرد.حتما باید تو تاریکی مطلق تماشا کرد تا هیچ رفلکس نوری به چشم نخوره.
دوستانی که در مورد انعکاس نور سوال دارن بدونن که این پنل کلا انعکاس نور رو داره.البته رو مد داینامیک خیلی کم به چشم میاد ولی این قضیه رو در نظر بگیرید که رو مد داینامیک اصلا تصویر سینمایی نیست و به عبارتی از جزییات کم میشه و فقط به درد شبکه های خودمون می خوره.البته واسه نور خونه رو مد نرمال هم باشه کافیه مگر اینکه کسی تصویر جیغ دوس داشته باشه.
غلظت رنگ و اشباع رنگ توی این پنل به شکل عجیبی زیاده.تصویر این پنل به قدری درخشنده هستش که هرکس از بستگان اومد خونه ما اصلا باورش نمیشد که این پنل پلاسماست و خلاصه واسه هرکس اندازه دوتا دفترچه 40 برگ قسم می خوردم که این پلاسماست.هر کس از فامیل هم شروع می کرد از LED خوبی گفتن وقتی یه فیلم بلوری واسش میذاشتم جلوی پنل زانو میزد.
saeed.dm8000
05-12-2011, 22:04
سلام دوست عزیزم
با تشکر از توضیح دقیق شما منم یه vt30 50 گرفتم در مورد زانو زدن جلوی این tv با شما موافق هستم اصلا از گزینه دینامیک استفاده نمیکنم فقط روی thx ازش کار میگیرم شما خودنون اگه تنظیم خاصی دارین بگین ممنون میشم باسپاس از شما استاد شادباشین
به نظر شما برای دیدن فیلم و نیز فیلمهای سه بعدی پنل 30 50st بهتره یا 42vt30 چون این دو پنل هم قیمت هستند این مقایسه رو انجام دادم
die my darling
05-12-2011, 22:09
غلظت رنگ و اشباع رنگ توی این پنل به شکل عجیبی زیاده.تصویر این پنل به قدری درخشنده هستش که هرکس از بستگان اومد خونه ما اصلا باورش نمیشد که این پنل پلاسماست و خلاصه واسه هرکس اندازه دوتا دفترچه 40 برگ قسم می خوردم که این پلاسماست.هر کس از فامیل هم شروع می کرد از LED خوبی گفتن وقتی یه فیلم بلوری واسش میذاشتم جلوی پنل زانو میزد.
دقیقا هیچ وقت یادم نمییره اولین روزی که st30 رو تو فروشگاه دیدم باره سومی بود که میدیدمش چون همیشه فکر میکردم ال ای دیه بار اول که خاموش بود فیلتر مشکی رنگ روش دقیقا مثل ال ای دی بود بار دوم روشن بود گفتم عجب ال ای دیه جالبیه چقدر رنگاش طبیعی شده عجب تصویر نرمی داره دمش گرم فکر کنم دیگه کم کم باید برم سر وقت ال ای دی !!! بار سوم از فروشگاه پرسیدم آقا st30 نیومده؟ یارو گفت همونیه که داری نگاش میکنی پیش خودم گفتم حتما یکی دیگه از همین فروشنده های خنگه ! دوباره گفتم پلاسمای st30 منظورمه ها که گفت همونه دیگه!!! تا وقتی که اومدم از بقل نگاش کردم دیدم تصویرش محو نمیشه باورم نمیشد پلاسماس!!!
arash_a59
05-12-2011, 23:36
یعنی به خودت زحمت ندادی قبل اینکه این حرفارو بزنی توی همین انجمن یه چرخی میزدی
اول همه پلاسماهای ال جیو سامسونگو اصلا با پانا مقایسه نکن مخصوصا مدلایی که تو ایران میارن برایتنس فقط زیر نور زیاد مهمه مثل مغازه که نور زیاده و 10 - 15 تا لامپ روشنه برایتنس ال ای دی یا ال سی دی خودشو نشون میده توی خونه برایتنس پلاسما کافیه از برایتنس مهم تر کنتراسته که توی جای پرنور متوجه نمیشی وقتی میری مغازه حتی توی همون فروشگاه ال جی به فروشنده بگو نور مغازه رو برات کم کنه اونوقت متوجه میشی کنتراست به چی میگن تصویر پلاسماهای جدید پاناسونیک مثل vt30 و st30 برایتنس خیلی بالایی داره مطمئن باش بیاری خونه نورشو کم میکنی یه چیز دیگه ام اینکه پلاسما داریم تا پلاسما کلا هر چی که اسمش پلاسما باشه دلیل نمیشه نماینده همه اون تکنولوژی باشه همین پاناسونیک خودش 4-5 تا grade واسه پلاسما داره.
سری vt مدل high end
سری gt مدل متوسط یا درجه دو
st مدل درجه سه
سری s درجه چهار
سری x و u و .... مدلای درجه چندمن.
حالا ایندفعه که رفتی یه مغازه سامسونگ یا ال جی اگه تونستی و مغازه دار نور اونجارو واست کم کرد نگاه کن ببین چه جوری یه پلاسما درجه 3 یا 4 پوز یه ال ای دی درجه 1 و گرونو میزنه.
این فرق کنتراسته سمته راستیه ال ای دیه سمت چپیه پلاسماس تو نور کم
اینم یه عکس دیگه سمت راستیه پلاسماس سمت چپیه ال ای دی تو جای کم نور:
اینام عکسای یه پلاسماس البته مدل سال 2009 که قدیمیه این عکسارو قبلا جناب آلوکارد زحمت کشیده انداخته پلاسما زیر نور خیلی خیلی زیاد توی این نور تصویر ال ای دی خیلی خوبه:
پلاسما زیر نور معمولی خونه:
پلاسما تو اتاق تاریکه تاریک:
اینم واسه فهم بهتر موضوع:
منبع:
عزیزم زووووود قضاوت نکن!
من همه تاپیک رو از صفحه اول تا آخر خوندم و بعد سوالم رو مطرح کردم
منظور از این پرسش زیر سوال بردن VT30 نبود اگرهم دقت کنید ابتدا نوشتم که در نمایشگاه های سامسونگ و ال جی و در پاناسونیک چند ماه پیش شاهد این ماجرا بودم، چیزی روهم که دیدم نقل کردم.
دیگه اینکه به هیچ عنوان قبول نخواهم کرد Plasma ال جی یا سامسونگ از LED های 2011 خودشون با کیفیت تر هستند.
از بابت مطلب جالبی که گذاشتید هم ممنونم.
face_2_faces
05-12-2011, 23:58
سلام به همه شما عزیزان منم کم کم دارم قانع می شم vt30 50 بگیرم فقط 1 مشکل دارم اونم ینکه تو بندرعباس نیست.... باور کنید نیست من کلیه مغازه ها رو گشتم و نبود .نمایندگی پاناسونیک هم تو بندرعباس تا اونجا که میدونم نیست.به مردم ایرن میگن جهان سومی اون وقت اسم مارو می خوان چی بذارن .از هر فروشنده ای می پرسیدم دهنش 6 متر باز بود و اصلا نمی دونست من در مورد چی دارم صحبت می کنم .خیلی دلم به حال خودم سوخت . دوستان اگه لیستی از نمایندگی های ÷انسونیک تو یران تو سایتی هست لینکشو بذارین ممنون می شم
به نظر شما برای دیدن فیلم و نیز فیلمهای سه بعدی پنل 30 50st بهتره یا 42vt30 چون این دو پنل هم قیمت هستند این مقایسه رو انجام دادم
برای کسانی که به تنظیمات isf نیاز ندارند 50st30 بهتر از 42vt30 هستش . خصوصا تو بحث 3بعدی که دیگه سایز بزرگتر اهمیتش خیلی بیشتر میشه
siamak_mu
06-12-2011, 00:37
سلام به همه شما عزیزان منم کم کم دارم قانع می شم vt30 50 بگیرم فقط 1 مشکل دارم اونم ینکه تو بندرعباس نیست.... باور کنید نیست من کلیه مغازه ها رو گشتم و نبود .نمایندگی پاناسونیک هم تو بندرعباس تا اونجا که میدونم نیست.به مردم ایرن میگن جهان سومی اون وقت اسم مارو می خوان چی بذارن .از هر فروشنده ای می پرسیدم دهنش 6 متر باز بود و اصلا نمی دونست من در مورد چی دارم صحبت می کنم .خیلی دلم به حال خودم سوخت . دوستان اگه لیستی از نمایندگی های ÷انسونیک تو یران تو سایتی هست لینکشو بذارین ممنون می شم
هست! 5 ماه زودتر از تهران هم بود! برات پیغام خصوصی کردم دوست عزیز. دلت هم نسوزه چون به دبی نزدیک هستی و هر مدلی اراده کنی برات میارن :10:
face_2_faces
06-12-2011, 01:17
ممنون
بندرعباس نداره
اینهم یه ویدئو که p50vt30 رو بررسی کرده کیفیتش خیلی خوب بود گفتم لینکشو اینجا بذارم شاید از دوستان به دردشون بخور البته به زبان ترکی هستش. دوستانیکه ترکی بلد هستند حتما ببینند.
عالی بود!!!!
{سند ازایفون 4 ورژن 5}
manaminjamkharam
06-12-2011, 03:32
برخی از دوستان در انتخاب برتر بودن بین sony hx929 و VT30 تردید داشتند.بطور گذری بررسی سایت flatpanelshd رادر مورد مدل سونی خوندم گفتم خلاصه ی ترجمه ی قسمتهایی که در این بررسی با vt30 مقایسه شده بود را قرار بدم شاید به درد بعضی دوستان بخوره. ( هرچند که از نظر قیمت بدون هیچ بررسی ای vt30 مناسب تر هست)
بررسی این سایت بر روی سایز 46 اینچ این مدل است
Gamma rises from 2.2 to 2.4, which is fair but not on par with color accuracy on Panasonic VT30.
بعد از کالیبره شدن گاما از 2.2 به 2.4 افزایش یافته که خوب است اما از نظر دقت رنگ همتراز با VT30 پاناسونیک نیست.
Sony HX920 has a glossy plastic cover on the front that causes some reflections from windows. Sony is not using the glass front like in the NX models but it still has some heavy reflection when placed in a brightly lit living room. See the picture below
جلوی سونی دارای پوشش پلاستیکی براق است که باعث انعکاس نور می شود.شیشه جلوی این مدل مانند مدل NX نیست اما همچنان برخی از بازتاب های نوری که در یک اتاق وجود دارد را دارا می باشد.
Color gradation on HX929 has not been improved compared to last year’s HX909/HX900 model and I still see some “bands” in our smooth color gradient tests. Sony HX929 has some problems distinguishing all of the dark color shades and that is a shame. Panasonic VT30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) performed better in the dark end of the color scale.رنگ بندی ( از نظر رنگ هایی که به نمایش می گذارد) این مدل نسبت به مدل های سال گذشته اش تغییری نکرده و از نظر رنگ سیاه در رنگ بندی ، vt30 در مقیاس بهتری قرار دارد.
SD picture quality is good but not fantasticکیفیت تصاویر SD خوب است اما فوق العاده نیست.(توجه : تازه سایز تصویر 46 اینچ هست)
I still feel that plasma TVs provide a better experience when watching low resolution content
من هنوز احساس می کنم که پلاسما برای نمایش تصاویر با رزولوشن پایین ، بهتر عمل می کند
Sony HX929 is a top performer in this area when compared to the general LCD/LED market but compared to certain mid-end and high-end plasma TV from for example Samsung and Panasonic, HX929 is a few steps behind in my opinion.
این مدل در بازار led ، ایفا کننده ی برتری هایی هست ( بالاتر از led های دیگه هست) اما نسبت به بازار پلاسما مخصوصا مدل های high end در سامسونگ و پاناسونیک پند قدم عقب تر است.
HD picture quality is excellent. The very deep black depth ensures intense and vivid pictures and detailing is very high
کیفیت تصاویر Hd عالی است .تصاویر با عمق بسیار زیاد و جزییات واضح است.
Only in the darker areas of the picture I noticed some light overdrive trailing (halos around moving objects) but it is not a problem. Sony HX929 also handles fast-gaming gaming and action scenes very well with only very little blurring. However, motion resolution is not on par with Panasonic VT30.
با این حال در مناطق تیره ی تصویر متوجه هاله ای در اطراف اجسام محرک شدم.(اما این زیاد به عنوان یک مشکل بحاسب نمیاد). به هرحال در motion resolution (رزولوشن های متحرک) همتراز VT30 نمی باشد.
3D picture quality is pretty good and HX929 has low crosstalk. In 2010 Sony was one of the best LCD manufactures in terms of 3D picture quality and they have improved picture quality further in 2011. I only rarely saw crosstalk and even though it is there I did not find it particularly annoying in practice. And that makes HX929 one of the best performing 3D LCD/LED TVs in 2011. However, I still feel that plasma TVs have better 3D picture quality based on lower crosstalk and better 3D depth
در بین led ها بهترین کیفیت تصاویر سه بعدی را دارد. بااین حال تصاویر سه بعدی در پلاسماها باکیفیت تر و عمق بیشتری است.
Sony has developed new 3D glasses for their 2011 models. Weight is lower but besides that they are not really any different. Personally I think Sony has the least appealing 3D glasses. Not because of the shape; because the shape is pretty much identical to all other 3D glasses, but instead the 3D effect. On plasma TVs nothing happens if you tilt your head to the side. On other LCD/LED models the picture gets darker. On Sony’s 3D TVs the 3D effect simply disappears and colors get a strange tint. Even with a 5-10 degree tilt to the side the 3D effect disappears – not very optimal
وزن عینک در سال 2011 کم شده است . من فکر می کنم که عینک سه بعدی سونی زیاد جذاب نیست. نه بخاطر ظاهر بلکه بخاطر اثر آن . در پلاسماها با تغییر وضعیت و شیب پیدا کردن سر ، همچنان تصاویر خوب است اما در led ها حتی با تغییر 10 درجه ای در سر تصاویر سه بعدی از بین می رود و رنگ ها عجیب غریب می شود .
manaminjamkharam
06-12-2011, 03:38
به نظر من که vt30 از همه نظر بهتر هست.
benyamin2002
06-12-2011, 07:30
سلام
دوست من شما میتونی از تهران شیراز یا اصفهان از نمایندگی های معتبر خرید کنی به صورت زیر :
تماس میگیری و قیمت و مواردی مثل داشتن کابل HDMI و کارت هدیه رو با فروشنده طی میکنی .
بعد پول رو به حسابشون واریز میکنی . با با خیال راحت منتظر میشی تا با تیپاکس برات بفرستن .
فکر کنم بعد سه روز کاری VT30 رو توی خونه ات داری !
در ضمن من شنیدم که اطراف بندرعباس یه جایی به نام گچین هست که انواع تلوزیون ها رو بدون گارانتی میارن .
اگر بررسی کنی ببینی اونجا VT30 هست یا نه خیلی خوبه !
benyamin2002
06-12-2011, 08:11
دوست من بدون در نظر گرفتن برند و بدون تعصب قطعا تصاویر پلاسما خیلی خوب و طبیعی هستند . شک نکن !
من در طول سه سال گذشته LCD SONY LED samsung رو خریدم و خیلی ضرر کردم بعد که تحقیقات بیشتری البته در اینترنت ( چون فروشنده ها فقط به فکر فروش جنس خودشون هستند ) انجام دادم یک سال و نیم پیش plasma panasonic 42' G10 خریدم و الان هم تصوریش کاملا راضیم میکنه اما .... به خاطر 3D و طراحی زیبای VT30 و 8 اینچ بزرگتر بودن میخوام برم و VT30 50 inch بخرم .
البته نمایندگی سعدی ( مشهد ) فعلا یک نمونه ۴۲ اینچی آورده که قیمتش رو ۲۴۱۰۰۰۰ تومان میگه !!!
من میخوام از تهران خرید کنم با تیپاکس بفرستن ( البته ۵۰ اینچی )
بعد تعطیلات از نمایندگی های دیگه ی مشهد یا تهران خبر میگیرم . شما هم لطفا پیگیر باش خبر بده .
benyamin2002
06-12-2011, 08:26
دوستان لطفا هر کی VT30 خریده سایز / قیمت / ساخت کجاست / و لوازم همراه TV مثل مدل عینک و کابل HDMI و کارت هدیه رو اینجا اعلام کنه !!!!
سلام دوستان من تازه یه lg 47lw9500 خریدم و چیز زیادی ازش نمیدونم لطفا دوستان اطلاعاتی که دارن(1-ورود به منو مخفی و....) رو به ماهم بدن
چند تا مشکل هم هست
1- وقتی میخوام برنامه های تلویزیونی رو ضبط کنم میگه رسانه usb از ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه(1-یعنی چی؟ 2-چی کنم برا حلش؟)
2-بعد یه مدت روشن بودن خیلی داغ میشه آیا طبیعی یا مشکلش جدیه؟
ممنون
یاعلی
kambiz11000
06-12-2011, 10:17
سلام.
به نظر من بهترین فاصله بین 2 الی 3 متر هستش.تو قاصله کمتر از 2 متر تصویر تار میشه و تو فاصله بیشتر از 3 متر تصوبر تاثیر گذاری خودش رو از دست میده.البته بستگی به سایز پنل هم داره.من پنل 50 اینچ دارم و فاصله نشستنم با TV حدود 4 متر هستش.تو فاصبه 4 متری تاثیر تصویر کم هستش و تصویر به مقدار خیلی جزیی تار میشه.
پدیده crosstalk متاسفانه توی این پنل هم مثل پنل های سه بعدی دیگه به چشم می خوره منتها این قضیه زمانی نمود پیدا می کنه که زمینه تصویر مشکی باشه و توی رنگ مشکی هاله تصویر نمایش در امده به چشم می خوره.در غیر این صورت اصلا به چشم نمیاد.
گوشه های پایین تصویر کمی لرزش داره.نمی دونم چرا ولی این مشکل وجود داره.البته تو فاصله 3 متری این قضیه به مقدار حداقل میرسه ولی باز هم وجود داره.
تصویر با عینک سه بعدی کم نور میشه.به نظرم حتما رو مد داینامیک باید تماشا کرد.حتما باید تو تاریکی مطلق تماشا کرد تا هیچ رفلکس نوری به چشم نخوره.
دوستانی که در مورد انعکاس نور سوال دارن بدونن که این پنل کلا انعکاس نور رو داره.البته رو مد داینامیک خیلی کم به چشم میاد ولی این قضیه رو در نظر بگیرید که رو مد داینامیک اصلا تصویر سینمایی نیست و به عبارتی از جزییات کم میشه و فقط به درد شبکه های خودمون می خوره.البته واسه نور خونه رو مد نرمال هم باشه کافیه مگر اینکه کسی تصویر جیغ دوس داشته باشه.
سلام این لرزش bug پلاسماهای 2011 پاناسونیکه ظاهرا توی ژاپن و امریکا این مشکل وجود نداره. این لرزش شما توی سورس دو بعدی هم مشاهده میکنید؟ شما انواع تستهای مختلف با انواع گیرنده ها و دستگاههای مختلف روش انجام بدید ببینید این لرزش نمیره.
siamak_mu
06-12-2011, 13:29
سلام دوستان من تازه یه lg 47lw9500 خریدم و چیز زیادی ازش نمیدونم لطفا دوستان اطلاعاتی که دارن(1-ورود به منو مخفی و....) رو به ماهم بدن
چند تا مشکل هم هست
1- وقتی میخوام برنامه های تلویزیونی رو ضبط کنم میگه رسانه usb از ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه(1-یعنی چی؟ 2-چی کنم برا حلش؟)
2-بعد یه مدت روشن بودن خیلی داغ میشه آیا طبیعی یا مشکلش جدیه؟
ممنون
یاعلی
چه ربطی داشت به تاپیک پلاسمای پاناسونیک؟!!
اینجا بپرس دوست عزیز:
منو مخفی ال جی:
اینهم یه ویدئو که p50vt30 رو بررسی کرده کیفیتش خیلی خوب بود گفتم لینکشو اینجا بذارم شاید از دوستان به دردشون بخور البته به زبان ترکی هستش. دوستانیکه ترکی بلد هستند حتما ببینند.
خوب بود. satellite هم داشت:10:
brilliant1
06-12-2011, 16:29
سلام
در سایت
نوشته TC-P46ST30 به قیمت 690 دلار به فروش می رسد که با دلار 1400 تومان می شود 966هزار تومان.قیمت ایران را با این قیمت مقایسه کنید.
سلام
شرمنده میدونم جاش اینجت نیست.
دوستان من شیراز هستم و ایا جایی میشناسید vt30 سایز 42 اینچش رو قسطی بفروشه؟
من یک میلیون نقد دارم و ماهی 200 تومن هم میتونم قسط بدم!!!
هر کی جایی میشناسه لطفا کمک کنه.با تشکر
Black.Hawk
06-12-2011, 18:01
سلام
شرمنده میدونم جاش اینجت نیست.
دوستان من شیراز هستم و ایا جایی میشناسید vt30 سایز 42 اینچش رو قسطی بفروشه؟
من یک میلیون نقد دارم و ماهی 200 تومن هم میتونم قسط بدم!!!
هر کی جایی میشناسه لطفا کمک کنه.با تشکر
سلام کاکو:31:
این طور که من اطلاع دارم اکثر مغازه ها فقط مدل هایی که گارانتی دارن رو بصورت اقساط می فروشن و پنل های بدون گارانتی رو بصورت نقدی می فروشن
شما یه سر به داریوش بزن اونجا نماینده پاناسونیک زیاده مخصوصا نبش پاساژ وحدت و داخلش چند تا مغازه بود که اولین st30 و vt30 های بدون گارانتی شیراز رو آوردن و احتمالا تا الان دیگه مدل 42 اینچ رو هم موجود دارن
MZA_7960
06-12-2011, 18:45
عزيزجان، پنل شما سرى R هستش؟ در اينصورت مراحل اتصال به اينترنتو دقيقتر توضيح ميدين؟
نه مال من m هستش
face_2_faces
06-12-2011, 19:33
سلام
در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نوشته TC-P46ST30 به قیمت 690 دلار به فروش می رسد که با دلار 1400 تومان می شود 966هزار تومان.قیمت ایران را با این قیمت مقایسه کنید.
46 اینچ هم مگه داره ؟من 55 اینچشو مقایسه کردم 1781400 ت اختلاف بود:18: درست حساب کردم
دوستان لطفا هر کی VT30 خریده سایز / قیمت / ساخت کجاست / و لوازم همراه TV مثل مدل عینک و کابل HDMI و کارت هدیه رو اینجا اعلام کنه !!!!
سلام، این همسایه ما که خریده سایز ۶۵ با گارانتی بانیان ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساخت ژاپن، مدل عینک ty-ew3d2ma، کابل و لوازم دیگه ای روش نداشته رو کارت هدیه ۱۰۰ هزار تومان داشته
mr_rayan
06-12-2011, 20:19
سلام دوست عزیزم
با تشکر از توضیح دقیق شما منم یه vt30 50 گرفتم در مورد زانو زدن جلوی این tv با شما موافق هستم اصلا از گزینه دینامیک استفاده نمیکنم فقط روی thx ازش کار میگیرم شما خودنون اگه تنظیم خاصی دارین بگین ممنون میشم باسپاس از شما استاد شادباشین
سلام.خواهش می کنم.
بنده فعلا صبر کردم که 100 ساعت اول پنل پر بشه بعدش بیفتم به جونش.فعلا از حالات پبش فرض استفاده می کنم.
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
سلام این لرزش bug پلاسماهای 2011 پاناسونیکه ظاهرا توی ژاپن و امریکا این مشکل وجود نداره. این لرزش شما توی سورس دو بعدی هم مشاهده میکنید؟ شما انواع تستهای مختلف با انواع گیرنده ها و دستگاههای مختلف روش انجام بدید ببینید این لرزش نمیره.
سلام.نه این لرزش فقط هنگام تماشای تصاویر سه بعدی مشاهده میشه.
siamak_mu
06-12-2011, 20:28
نه مال من m هستش
شما m از کجا گیر آوردین؟ ژاپنی هست؟ بدون گارانتی دیگه؟
میشه یه تست با رنگ خاکستری روشن و تیره و یه تست با رنگ های دیگه از جمله سبز بگیرید ببینید قسمتی از صفحه سبز رنگ نیست؟
سلام.خواهش می کنم.
بنده فعلا صبر کردم که 100 ساعت اول پنل پر بشه بعدش بیفتم به جونش.فعلا از حالات پبش فرض استفاده می کنم.
100 ساعت رو باید به صورت پشت سر هم اسلاید گذاشت؟ یعنی 4 روز پشت سرهم تی وی روشن باشه؟ یا باید بینش استراحت داد بهش؟
شما هم هاله سبز رنگ مشکوکی تو قسمتی از صفحه نمیبینید؟ مخصوصاً تو رنگ های خاکستری و سبز.
آیا قیمت vt30 تا عید کمتر میشه؟
mr_rayan
06-12-2011, 20:35
100 ساعت رو باید به صورت پشت سر هم اسلاید گذاشت؟ یعنی 4 روز پشت سرهم تی وی روشن باشه؟ یا باید بینش استراحت داد بهش؟
نه شما 100 ساعت اول سعی کنید از مد داینامیک استفاده نکنید.و از نمایش طولانی مدت تصاویری که لگوی ثابت دارن پرهیز کنید من جمله تصاویری که 16:9 نیستند و باعث میشه بالا پایین تصویر نوار مشکی رنگ به وجود بیاد.
siamak_mu
06-12-2011, 20:38
نه شما 100 ساعت اول سعی کنید از مد داینامیک استفاده نکنید.و از نمایش طولانی مدت تصاویری که لگوی ثابت دارن پرهیز کنید من جمله تصاویری که 16:9 نیستند و باعث میشه بالا پایین تصویر نوار مشکی رنگ به وجود بیاد.
مرسی. تو این فاصله که شما لطف کردین و پاسخ میدادین من پستم رو ویرایش کرده بودم اینو اضافه کردم:
شما هم هاله سبز رنگ مشکوکی تو قسمتی از صفحه نمیبینید؟ مخصوصاً تو رنگ های خاکستری و سبز.
دوستان ۱ سوال، توی کاتالوگ نوشته عینک سه بعدی ۳،۲ متر برد داره من هم تست کردم تا ۴،۵ متر باز هم جواب میداد ولی بیشتر از اون قطع و وصل میشد آیا روشی هست که بشه این برد رو برای vt30 و st30 بیشتر کرد؟ البته تو ایران قابل دسترس باشه چون ir booster هست مه با vx300 کار میکنه ولی هم تو ایران نیست هم معلوم نیست با این مدلها کار کنه
ممنون
manaminjamkharam
06-12-2011, 21:08
تو این فاصله که شما لطف کردین و پاسخ میدادین من پستم رو ویرایش کرده بودم اینو اضافه کردم:
منظورت همون هاله ی سبز رنگی هست که بطور خیلی جزیی و نامحسوس اطراف اجسام متحرک در تصاویر دیده می شه ؟ ( اونم توی فاصله نزدیک و با دقت زیاد ؟)
سلام.
من خونه این رفیقم pirates of caribbean 4 رو با vt30 دیدم ۶۵ اینچ پخشش هم pioneer lx54 بود البته سر راهش به تلویزیون یک pioneer lx85 av receiver هم گذاشته که تصویر از پخش میره توی اون بعد میره به vt30
crosstalk رو داشت با توجه به اینکه این فیلم بیشترش توی تاریکی بود ولی متوجه لرزشی توش نشدم
در مورد فاصله هم کاملا موافقم حدود ۳ متر بهترینه
توی نور هم رفلکس چراغها تو عینک اذیت میکنه
خلاصه من هر روز که میرم خونه اینها به تلویزیونشون تعظیم میکنم (البته قکر کنم همین روزهاست که باباش دیگه راهم نده)
سلام.
من خونه این رفیقم pirates of caribbean 4 رو با vt30 دیدم ۶۵ اینچ پخشش هم pioneer lx54 بود البته سر راهش به تلویزیون یک pioneer lx85 av receiver هم گذاشته که تصویر از پخش میره توی اون بعد میره به vt30
crosstalk رو داشت با توجه به اینکه این فیلم بیشترش توی تاریکی بود ولی متوجه لرزشی توش نشدم
خلاصه من هر روز که میرم خونه اینها به تلویزیونشون تعظیم میکنم (البته قکر کنم همین روزهاست که باباش دیگه راهم نده)
die my darling
06-12-2011, 21:52
مقایسه led / lcd و پلاسما به روایت تصویر :
اینکه میگن به برایتنس led یا lcd زیر نور مغازه ها توجه نکنید بیشتر این برایتنس fake هست و باعث میشه حقیقت ماجرا رو نبینید که همون کنتراسته واسه اینه:
led / lcd:
plasma:
led/lcd:
plasma:
led/lcd:
plasma:
led/lcd:
plasma:
led/lcd:
plasma:
amir3681
06-12-2011, 22:27
از اساتید محترم سایت کسی راجع به طول عمر VT30 اطلاع داره، در کل عمر VT30 بیشتر هستش یا LED و LCD های موجود در بازار؟
die my darling
06-12-2011, 22:31
عمر کامل پلاسما معلوم نیست نیمه عمر نئوپلاسما پاناسونیک 100 هزار ساعت یعنی بعد از 100 هزار ساعت درخشش نصف روز اول میشه عمر کامل ال سی دی 60 هزار ساعت بعد از 12 هزار ساعت درخشش نصف روز اول میشه (نیمه عمر) عمر ال ای دی 100 هزار ساعت.
moslem47
06-12-2011, 22:32
عمر پلاسما کمتره ولی افت کیفیت تصویر هم کمتره..............................
pedrammelle
06-12-2011, 22:48
vt30 تو بانه چند است کسی ادرسی داره
persian_m
06-12-2011, 22:51
عمر پلاسما کمتره ولی افت کیفیت تصویر هم کمتره..............................
neo pdp و neo plasma پاناسونیک در حال حاضر بیشترین نیمه عمر رو در تمام تی وی ها دارن.این مساله رو وقتی میتونید حس کنید که با گذشت زمان کیفیت و درخشندگی تصویر در اونها بر خلاف ال ای دیها و ال سی دی ها که کمتر میشه افزایش پیدا میکنه
persian_m
06-12-2011, 22:57
میگم با این vt30 رفیقت که 65 اینچه مسافرت هم میشه رفت.آخه قیمتش از پراید دوگانه سوز هم بیشتره:31:
جدا چه حالی میده با این اینچ فیلم سه بعدی دیدن.woooooow خوش به حال صاحبش
siamak_mu
06-12-2011, 23:16
منظورت همون هاله ی سبز رنگی هست که بطور خیلی جزیی و نامحسوس اطراف اجسام متحرک در تصاویر دیده می شه ؟ ( اونم توی فاصله نزدیک و با دقت زیاد ؟)
نه ربطی به متحرک و این صحبت ها نداره. تو فروم های لاتین از روزهای اول این مشکل بحث داغی برای مدل های 2011 پانی بود. یه چیزی تو مایه های این عکس:
تازه تاپیک هم داره!!!
همین مسئله بود که من 6 ماه پیش با اینکه می تونستم 50VT30 رو با قیمت حدود 2.5 به همراه یه دوربین سه بعدی پانا تهیه کنم و نکردم و رفتم سمت HX925
الآن که دوستم میخواد میگم شاید تو رلیز R مشکلات رفع شده باشه برای همین دارم تحقیق میکنم.
دوستانی که VT30 تهیه کردن وقتی ولوم off باشه و خونه ساکت صدایی از تلویزیون نمیشنون؟
............
07-12-2011, 01:06
همچین مشکل تابلویی جای نگرانی ندارد مشخصا پنل معیوب است همان زمان که پنل را برای نصب می آورند میتوان متوجه آن و تعویش تلویزیون شد.
manaminjamkharam
07-12-2011, 01:14
نه ربطی به متحرک و این صحبت ها نداره. تو فروم های لاتین از روزهای اول این مشکل بحث داغی برای مدل های 2011 پانی بود. یه چیزی تو مایه های این عکس:
تازه تاپیک هم داره!!!
اتفاقا همچین چیزی را نشنیده بودم.توی بررسی کارشناسای خود اکثر سایت ها نیز فکر نکنم چنین چیزی دیده باشم.فقط همون هاله ی سبز رنگ اطراف اجسام متحرک بود که خیلی جزیی بود و مهم نبود.
عزیزانی که VT30 و ST30 دارن خواهشا این مورد را بررسی کنند و اگه ممکنه مانند تصویری که دوستمون قرار داده ، خواهشا اونها هم عکسی از قسمت مربوط به "جستجوی کانال" را که پیش زمینه ی خاکستری داره ، از تی وی بگیرن و قرار بدن. پیشا پیش ممنون از دوستان
همین مسئله بود که من 6 ماه پیش با اینکه می تونستم 50VT30 رو با قیمت حدود 2.5 به همراه یه دوربین سه بعدی پانا تهیه کنم و نکردم و رفتم سمت HX925
چجوری؟! :31: بگو تا ما هم همینجوری تهیه کنیم خب :10:
ببخشید چرا بعد از 6 ماه الان گفتین؟کیفیته خوبه پاناسونیک باعث نمیشه من بخاطر برخی ایراداته جزیی که برای هر تلوزیونی پیش میاد برم سراغه hx925 گرامی:13:
mr_rayan
07-12-2011, 01:38
اتفاقا همچین چیزی را نشنیده بودم.توی بررسی کارشناسای خود اکثر سایت ها نیز فکر نکنم چنین چیزی دیده باشم.فقط همون هاله ی سبز رنگ اطراف اجسام متحرک بود که خیلی جزیی بود و مهم نبود.
عزیزانی که VT30 و ST30 دارن خواهشا این مورد را بررسی کنند و اگه ممکنه مانند تصویری که دوستمون قرار داده ، خواهشا اونها هم عکسی از قسمت مربوط به "جستجوی کانال" را که پیش زمینه ی خاکستری داره ، از تی وی بگیرن و قرار بدن. پیشا پیش ممنون از دوستان
جای تعجب داره.من اون هاله سبز رو تا حالا ندیدم.نه تو تصاویر متحرک و نه تو تصاویر خاکستری.خالا انشالله سر فرصت به دقت نگاه می کنم ببینم چیزی می بینم یا نه.
mr_rayan
07-12-2011, 01:44
دوستانی که VT30 تهیه کردن وقتی ولوم off باشه و خونه ساکت صدایی از تلویزیون نمیشنون؟
وقتی که گوشت رو به فاصله 20 سانتی پنل برسونی یه صدای ویز ویز می شنوی.
کسی از قیمت بانه (بدون گارانتی) p50st30 خبر داره؟
یه سوال تجربی از اساتید، قیمت گارانتی دار و بدون گارانتی در آینده نزدیک (۱-۲ ماه) افت قیمت پیشبینی میشه یا خیر؟ اگه کاهش داشته باشه حدوداً چند خواهد بود؟ یعنی به حدی افت قیمت خواهد داشت که ارزش صبر کردن داشته باشه؟
............
07-12-2011, 01:59
با توجه به سیر صعودی دلار و مسائل پیش آمده پیش بینی در مورد مسائل اقتصادی بسیار سخت خواهد بود به نظر بنده اگر قصد خرید چیزی دارید به بعدا موکول نکنید مخصوصا اجناس خارجی.
siamak_mu
07-12-2011, 02:06
همچین مشکل تابلویی جای نگرانی ندارد مشخصا پنل معیوب است همان زمان که پنل را برای نصب می آورند میتوان متوجه آن و تعویش تلویزیون شد.
آخه مشکل اینجاست ممکنه اول ظاهر نشه و بعد از مثلاً چند ماه ظاهر بشه :41:
از ته قلبم امیدوارم تو ایران برای کسی این مشکل پیش نیاد و دیگه مشکلش رو رفع کرده باشن.
خیلی مشکلات تو ریویو ها گفته نمیشه. مثلاً مشکل crease در HX925 هم اشاره ای نشده بود. دیگه کاربرها خیلی به cnet ایمیل زده بودن اونم بعد از یه ماه نوشته دقت کردم دیدم مشکل رو. البته مشکل crease حداقل مادرزایی بود و موقع تست خرید میشد تشخیص داد و زیاد و کم نمیشه طی زمان. البته تو نسخه های موجود در نمایندگی های سونی من چیزی ندیدم. ظاهراً حل کرده بودن مشکلش رو چون بعد از چند ماه تازه تو ایران اومد.
شنبه آمار میگیرم ببینم هنوزم VT30 بدون گارانتی داره یا نه و قیمتش نسبت به با گارانتی میارزه یا نه با پخ خبرت میکنم. با توجه به افزایش 300 تومنی دلار بعید نیست گرون تر هم شده باشه!
ببخشید چرا بعد از 6 ماه الان گفتین؟کیفیته خوبه پاناسونیک باعث نمیشه من بخاطر برخی ایراداته جزیی که برای هر تلوزیونی پیش میاد برم سراغه hx925 گرامی:13:
من نمیدونستم نمایندگی بعد از یه سال که تو دنیا پخش شده میاره!!! چند ماه دیگه مدل های 2012 میاد اینا تازه 2011 میارن.
ببخشید ایراد جزئــــــی؟!!! یه تیکه گنده صفحه همیشه جلو چشم آدم سبز رنگ باشه بهش میگن ایراد جزئی؟!
ولی نا گفته نماند همون تاپیکی که از avforums دادم بعضی ها نوشتن با break-in کردن مشکل رو به حداقل رسوندن و تا مرز محو شدن قسمت سبز رنگ پیش رفتن.
دلیلش هم خود پاناسونیک میگه با سیستم برق اروپا نمیدونم ولتاژش چیش مشکل داره و به اندازه کافی برق نمیگیره این طوری میشه. ولی اکثراً میگن دروغ میگه و ربطی نداره چون میگن تو avsforum (نسخه آمریکایی همین فروم) و حتی خود ژاپن هم این مشکل گزارش شده.
جای تعجب داره.من اون هاله سبز رو تا حالا ندیدم.نه تو تصاویر متحرک و نه تو تصاویر خاکستری.خالا انشالله سر فرصت به دقت نگاه می کنم ببینم چیزی می بینم یا نه.
خبر خوبی بود. مرسی.
وقتی که گوشت رو به فاصله 20 سانتی پنل برسونی یه صدای ویز ویز می شنوی.
نه دیگه 20 سانت :31: آخه خارجی ها میگن از 10 فوتی هم قابل شنیدن هست! صدای زیادیه بهش هم میگن مشکل buzzing
خدا رو شکر انگار این تأخیر چند ماه لااقل به رفع مشکلات کمک کرده.
manaminjamkharam
07-12-2011, 02:13
اون هاله ای که بنده گفتم ، اگه اشتباه نکنم ، اطراف اجسام متحرک وجود داره Phosphor trailing نام داره که از معایب جزیی فناوری پلاسماها هست و به هاله زرد/سبز/بنفش/آبي است كه در اطراف اشياي متحرك ظاهر ميشه و بيشتر در صحنههايي با كنتراست بالا قابل مشاهده هست.که در مدل VT30 به کمترین حد خودش رسیده (حتی در سطحی پایین تر ازkuro پاییونیر)
به هر حال ممنون می شم اگه لطف کنید و هر 2 مورد را بررسی کنی و عکسش رو هم قرار بدی تا این تردید هم انشالله برطرف بشه. واقعا ممنون
kaveh1589
07-12-2011, 06:43
درود
قیمت st30 40 اینچ الان چند هست؟
kambiz11000
07-12-2011, 07:33
pioneer lx85 av receiver قیمت £1,999.00
کسی این دستگاه کامل استفاده کرده؟
آیا قیمت vt30 تا عید کمتر میشه؟
چی تو عید ارزون میشه که تلویزیون ارزون بشه؟
vt30 تو بانه چند است کسی ادرسی داره
فکرنکنم باشه! اصلا نمیدونستن چی هست. میگفتن st30 جدیدتره اومده.
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
درود
قیمت st30 40 اینچ الان چند هست؟
درودبرشما
40نداره،42" باگارانتی 1850 که 50تا500تومن هم کارت هدیه داره. بدون گارانتی هم 1300-1400.
infernal_a
07-12-2011, 11:24
آخه خارجی ها میگن از 10 فوتی هم قابل شنیدن هست[/B]! صدای زیادیه بهش هم میگن مشکل buzzing
خدا رو شکر انگار این تأخیر چند ماه لااقل به رفع مشکلات کمک کرده.
بله دوست عزیز Buzzing هست .و اینکه اسم دیگش گیره ، بنی اسرائیلیه .
وقتی از تصویر نمیتونن ایراد بگیرن از صداش ایراد میگیرن . بالاخره یه گیری باید بهش بدن دیگه !!!
از 10 فوتیییییییییییییی چرت محضهههههههههه .
بله صدا داره ولی ساعت 3 نصفه شب که همه توو خونه و خیابونا خوابن و صدای TVی شما هم رو ماکزیموم رو 1 یا 2 باشه ( یعنی تقریبا خفه باشه ) یه چیزیایی میشنوی مثل ویز ویز که اوونم ممتد نیست و میادو میره و 100 البته یکی از موارد لازمش وسواسه که اوونم بابد داشته باشی .......وگرنه هیچی نیست که بخواد باعث نگرانی بشه یا اذیتت کنه .
با لپ تاپ میشه فیلمه 3D پخش کرد؟چه تنظیماتی داره؟فیلمای 3D که MKV هستن چطور؟کارت گرافیکه من ATI 530 V
amir3681
07-12-2011, 13:52
امروز براتون آمار گرفتم، کلا VT30 تو بانه و مریوان گیر نمیاد
farshid k
07-12-2011, 14:08
اون هاله ای که بنده گفتم ، اگه اشتباه نکنم ، اطراف اجسام متحرک وجود داره Phosphor trailing نام داره که از معایب جزیی فناوری پلاسماها هست و به هاله زرد/سبز/بنفش/آبي است كه در اطراف اشياي متحرك ظاهر ميشه و بيشتر در صحنههايي با كنتراست بالا قابل مشاهده هست.که در مدل VT30 به کمترین حد خودش رسیده (حتی در سطحی پایین تر ازkuro پاییونیر)
به هر حال ممنون می شم اگه لطف کنید و هر 2 مورد را بررسی کنی و عکسش رو هم قرار بدی تا این تردید هم انشالله برطرف بشه. واقعا ممنون
منم این موردو مشاهده کردم. خواهشا بقیه دوستان هم یه بررسی دقیقتر بکنن رو تی وی شون
امروز براتون آمار گرفتم، کلا VT30 تو بانه و مریوان گیر نمیاد
آره کمیاب شده. گناوه هم به یکی زنگیدم نداشت!
من st30 دارم هیچ مشکلی روش ندیدم دقیقه دقیق نگاه کردم یه صفحه خاکستری کامل روش گذاشتم حتی یه دونه پیکسل سبزم ندیدم
همشهری، از نمایندگیهای اهواز خبر نداری که آوردن یا نه؟
infernal_a
07-12-2011, 15:40
'
نمونه های از VT30 که ----S ( ما.هوا.ره) دارند و به دیش متصل میشن سریهای E و B اروپا هستند که اینجا پیدا نمیشن.
برای این مسئله میشه به برند Pioneer KURO مدل PDP-LX6090H اشاره کرد که بغیر از DVBT به
Sd/Hd*Digital (----S/----S2) Satellite tuner مجهزه .
البته اوون داستان S و S2 جالبه .
شاید منظور از S2 دو تیونر بودنشه .
برای VT30 چیزی به اسم S2 دیدی ؟
amin_g_p
07-12-2011, 15:54
برای این مسئله میشه به برند Pioneer KURO مدل PDP-LX6090H اشاره کرد که بغیر از DVBT به
S2 که استاندارد جدیدتر نسبت به S هست حتی ----T2 هم هست ولی فقط شبکه های خاصی هستند مثلا شبکه های اصلی ایران روی ماه واره بدر ----S2 هستند. این استاندارد های تیونر به کشورها بستگی دارد مثلا امریکا ATSC
تو دفترچه سری B (بریتانیا) سیستم دریافتی رو اینطور نوشته :
انگلستان : ----S/S2 بعدش در مورد حساسیت فرکانسیش توضیح داده
----T/T2 نوشته سرویس دیجیتال زمینی و یه توضیحاتی درباره PAL و NTSC و UHF
ایرلند : ----S/S2 باز همون توضیحات قبلی رو داده
----T باز همون توضیحات قبلی با یه توضیحات اضافه درباره CATV و VHF
نمی دونم ----T2 چیه که واسه انگلستان هست و تو ایرلند نیست؟
----S2 سیستمیه که فرکانسهایی تصاویر MPEG4 با وضوح SD و بیشتر HD و سه بعدی روش هست.
درودبراستادگرامی:11:
کاوه که هیچ ولی زیتون که حدود 2ماهه st30 داره وقتی بهش گفتم تهرانvt30 اورده تعجب کرد زنگ زد بعدش گفت هفته دیگه میارم.
شوربختانه اهواز بازار خوبی نداره
kaveh1589
07-12-2011, 17:57
فکرنکنم باشه! اصلا نمیدونستن چی هست. میگفتن st30 جدیدتره اومده.
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
درودبرشما
40نداره،42" باگارانتی 1850 که 50تا500تومن هم کارت هدیه داره. بدون گارانتی هم 1300-1400.
سلام
معذرت می خوام خرید بدون گارانتی کار عاقلانه ای است ؟
با سپاس ازشما
arash_a59
07-12-2011, 18:13
سلام
با سپاس ازشما
با کسب اجازه از اساتید...
قطعا خرید بدون گارانتی مقداری ریسک داره اما باید دید تا چه حد؟!
من خودم اصلا جنس با گارانتی نمیخرم(در حالتی که قرار باشه بابت گارانتی پول بدم)
متاسفانه توی کشور ما از آنجاکه با همه جا فرق داره شما باید بابت گارانتی پول هنگفتی بدید در صورتی که در خارج وظیفه شرکت هست به عنوان حقوق خریدار که کالاش رو گارانتی کنه و تضمین بده به مشتری که این تلوزیون(مثلا) تا دوسال خراب نمیشه اگه شد بامن(این یعنی گارانتی)
حالا تو ایران میگن این تلوزیون خراب نمیشه اگه شد در صورتی با من که موقع خرید 700-800 تومن پول بدی!
دوست عزیز گارانتی در ایران یعنی کشک تازه خیلی از شرکتها بعد از خرابی کالا میگن فلان و فلان و فلان شامل گارانتی نیست و باید هزینه تعمیرش رو بدید...
من باشم از یه جای مطمئن یک تلوزیون سالم و تست شده بدون گارانتی میخرم و اون پول هنگفت رو نمیریزم تو گلوی یه مشت مفت خور.
یا علی.
kaveh1589
07-12-2011, 18:26
متاسفانه توی کشور ما از آنجاکه با همه جا فرق داره شما باید بابت گارانتی پول هنگفتی بدید در صورتی که در خارج وظیفه شرکت هست به عنوان حقوق خریدار که کالاش رو گارانتی کنه و تضمین بده به مشتری که این تلوزیون(مثلا) تا دوسال خراب نمیشه اگه شد بامن(این یعنی گارانتی)
حالا تو ایران میگن این تلوزیون خراب نمیشه اگه شد در صورتی با من که موقع خرید 700-800 تومن پول بدی!
دوست عزیز گارانتی در ایران یعنی کشک تازه خیلی از شرکتها بعد از خرابی کالا میگن فلان و فلان و فلان شامل گارانتی نیست و باید هزینه تعمیرش رو بدید...
من باشم از یه جای مطمئن یک تلوزیون سالم و تست شده بدون گارانتی میخرم و اون پول هنگفت رو نمیریزم تو گلوی یه مشت مفت خور.
یا علی.
من هم با نظر شما موافق هستم دوست عزیز
کلاً توی ایران گارانتی چیز مسخره ای هست
تا حالا چند مورد ( هارد کامپیوتر - مادربورد - دوربین دیجیتال ) داشتم که بدون دلیل مشکل براشون پیدا شد و گارانتی به بهانه های مختلف ( نوسان برق - مچ نبودن قطعات - رطوبت و... ) از تعمیر قطعه سر باز زد
با سپاس از شما
die my darling
07-12-2011, 18:29
یا علی.
این شرکتایی که گارانتی میکنن (منظورم شرکتای معتبره که نمیانده رسمی از سارنده دارن مثل بانیان یا سام سرویس) چون باید جنساشون از گمرک رد بشه بهشون گمرکی میخوره اون تفاوت قیمت 90 درصدش واسه خاطره گمرکیه که میره تو جیب همونا که خودت میدونی جنسایی که گمرکی ندارن چون قاچاقی وارد میشن قیمتشون خیلی کمتره واسه اینکه گمرکی میدن وگرنه همون جنسیم که شما بدون گارانتی میخری گارانتی سازنده روشه چون شماره سریال داره اگه بتونی ببری تویه یه نمایندگی توی یه کشور با قانون تجارات آزاد مثل دوبی همونجا واست درستش میکنن.
سلام vt30-50 چنده برای گیم مناسبه و برای بازی های 3 بعدی مناسبه کلا برای گیم وفیلم عالی هست یا نه ممنون میشم جواب بدید
arash_a59
07-12-2011, 18:41
این شرکتایی که گارانتی میکنن (منظورم شرکتای معتبره که نمیانده رسمی از سارنده دارن مثل بانیان یا سام سرویس) چون باید جنساشون از گمرک رد بشه بهشون گمرکی میخوره اون تفاوت قیمت 90 درصدش واسه خاطره گمرکیه که میره تو جیب همونا که خودت میدونی جنسایی که گمرکی ندارن چون قاچاقی وارد میشن قیمتشون خیلی کمتره واسه اینکه گمرکی میدن وگرنه همون جنسیم که شما بدون گارانتی میخری گارانتی سازنده روشه چون شماره سریال داره اگه بتونی ببری تویه یه نمایندگی توی یه کشور با قانون تجارات آزاد مثل دوبی همونجا واست درستش میکنن.
عزیزم بعضی از همین شرکتهایی که گفتید توی ایران کارخونه(کارخونه که چه عرض کنم) اسمبلینگ تاسیس کردند که نخوان پول آنچنانی واسه گمرک بدند قطعات میاد اینجا سرهم میشه و میدند دست مشتری مثالی که دقیق میدونم شرکت گلدایران(نماینده محصولات ال جی هست)
سام سرویس هم طبق گفته یکی از نمایندگی های رسمی توی ایران کارخونه(همون سالن اسمبل کردن) داره و خودش تلوزیون میده بیرون.
حتما هم اطلاع دارید تعرفه گمرکی قطعات یدکی وسایلی که در ایران سرهم میشه بخاطر حمایت از صنعت پوچ و بی معنی مونتاژ بسیار پایین است.
arash_a59
07-12-2011, 18:48
سلام vt30-50 چنده برای گیم مناسبه و برای بازی های 3 بعدی مناسبه کلا برای گیم وفیلم عالی هست یا نه ممنون میشم جواب بدید
قیمت نمایندگیش 3049000 تومن هست (آخرین قیمتی که دارم به تاریخ 90/9/13) قاچاقشم که متغیره
خوراک گیم هست!
3 بعدیش رو باید بری و خودت تست کنی من که دیدم خوب بود.
یا علی.
خیلی گرونه 42 چنده
ارش جون ممنون بابت جواب دادنت
arash_a59
07-12-2011, 20:00
خیلی گرونه 42 چنده
ارش جون ممنون بابت جواب دادنت
42 رو دقیق یادم نیست اما فکر کنم 2300-400 باشه
شما اگه خونتون امکانش رو داره حتما 50 بگیر پولی که میخوای بدی 42 با گارانتی بده 50 بی گارانتی.:11:
تا جایی که من می دونم گمرکی تلویزیون %50 است
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
برای گیم و فیلم حتما تلویزیون پلاسما بگیرید . vt30 و st30 هم بهترین پلاسماهای بازار هستن اگه بودجتون به 50vt30 نمی رسه می تونید بدون گارانتی بگیرید یا به جاش 50st30 بگیرید .
saeed.dm8000
07-12-2011, 22:30
دو رود خدمت دوستان خوبم با این tv چه واسه گیم باشه یا فلیم از لحاظ کیفیت فوق العاده هستش من تمام پستها با دقت مطالعه کردم تنها ایرادی که گرفتن فقط اون صدای فن که اصلا منطقی نیستش در مورد هاله سبز رنگش هم که چیزی به چشم نخورد و آخر اینکه میگن جلوی این tv زانو میزنن خودم تو منزل به چشمم دیدم که چطور همه مجذوبش میشن الن دو هفته که دارمش خیلی باهاش حال میکنم شاد باشین :46:
pedrammelle
07-12-2011, 22:40
اقا بدون گارانتی vt30 را کجا داره وچند است
moslem47
07-12-2011, 23:21
VT30 گیرنده ----s و ----t داره؟.......................
die my darling
07-12-2011, 23:58
مدلایی که تو ایران میاد آخرش حرف R داره فقط ----t داره.
tigerland52
08-12-2011, 00:23
با سلام
فقط drembox7020hd
یا اگه قدرت خردش رو نداری drem800se
سلام
با سپاس ازشما
درودبرشما
بستگی داره. وقتی قیمت باگارانتی وبی گارانتی اختلاف زیادی ندارن نیست ولی وقتی 400-500 اختلاف باشه...
46hx925 سونی با بدون گارانتیش بیشتر از 1میلیون اختلاف دارن،من باشم بدون گارانتیشو میگیرم.
در پایان همش بستگی به خریدار داره و اونه که مشخص میکنه عاقلانه هست یا نه.:11:
خیلی جالبه! امروز رفته بودم خیابان شهناز بورس صوتی تصویری تبریز هستش اینجا جمعاً ۳ نمایندگی رسمی پاناسونیک هستش که ۲ تاش همین خیابون بود یکیش که مدتی هست تعطیل! از اون یکیش هم پرسیدم گفت هنوز st30 نیاوردیم مغازه انبار هستش! قیمت پرسیدم گفتش هنوز معلوم نیست. جنس هارو بیاریم قیمت هم معلوم میشه!! نمایندگی سومی رو پرسیدم ازش گفت اونهم فامیلشن میدونه ندران اوناهم!
اینجاهست که معلوم میشه نمایندگی پاناسونیک در ایران چقدر بیعرضه تشریف داره!
اگه بدونم مرز گیر نمیدن بخدا میرم از ترکیه میگیرم هم ارزون درمیاد هم اینکه جنس اروپا یی هستش ماهواره هم روش داره.. حالا ۱۵- ۲۰ روز دیگه پول دستم میرسه (امیدوارم) یه تحقیقی میکنم روش شاید امکان داشته باشه، اگه از دوستان تجربه یی یا اطلاعی دارند ممنون میشم راهنمائی بکنند
kambiz11000
08-12-2011, 11:34
ST30 42 50 و VT30 42 بدون گارانتی سایت بانه مارکت داره ولی قیمت Vt30 درج نشده.
kaveh1589
08-12-2011, 12:17
درود
دوستان من شیراز هستم 40 اینچ با 15 ماه گارانتی می گفت 1750
بدون گارانتی جایی ندیدم
دوستان بدون گارانتی رو از کجا تهیه کنم ؟
من تقریباً قصدم خریدم 100 درصد شده چه مواردی رو هنگام خرید رعایت کنم ؟ چه چیزی رو چک کنم
با تشکر
MZA_7960
08-12-2011, 12:26
شما m از کجا گیر آوردین؟ ژاپنی هست؟ بدون گارانتی دیگه؟
میشه یه تست با رنگ خاکستری روشن و تیره و یه تست با رنگ های دیگه از جمله سبز بگیرید ببینید قسمتی از صفحه سبز رنگ نیست؟
من از عسلویه گرفتم . بدون گارانتی . تایلندیه . همه رنگی رو روش تست کردم . مشکلی نداره . فقط معمولا اثر آرم آخرین شبکه ای که قبلش داشتم نگاه میکردم تو این حالت مشخصه که نگران کننده نیست و حذف میشه
همشهری دیشب کاوه بودم 1نمایندگی بزرگ پانا وسط خ کاوه هست اون هم st30 اورده. vt30 هم نداشت و بزودی نمیاره!
67تا نمایندگی فروش سامسونگ هم بود:27:
amir3681
08-12-2011, 13:28
اتفاقا من هم سوال کردم که آیا قبلا این مدل در بانه فروخته شده یا فعلا کمیاب شده اما طرف میگفت کلا این مدل توی بانه وارد نشده و احتمالا از مسیری که جنس وارد بانه میشه این مدل تلویزیون موجود نبوده
درسته،منم آمار گناوه رو دادم. بانه هم که نداشته بنظر میاد اورده. بانه ازکردستان عراق میارن، گناوه از دبی که سری m. اگه خدابخواد بانیان داره به سمتی میره که قیمت شرکتی و بدون گارانتی بهم نزدیک باشن تا فروشش بیشتر بشه.
tomharrison
08-12-2011, 13:53
این نبودن جنس در مناطق مرزی بخاطر نوسانات قیمت ارز در این مدت بوده .
دوباره داره اجناس جدید میاد براشون ، با توجه به این نوسانات ریسک خرید رو نکردن و جنس جدید نیاوردن .
kaveh1589
08-12-2011, 16:51
درود
دوستان من شیراز هستم 40 اینچ با 15 ماه گارانتی می گفت 1750
بدون گارانتی جایی ندیدم
دوستان بدون گارانتی رو از کجا تهیه کنم ؟
من تقریباً قصدم خریدم 100 درصد شده چه مواردی رو هنگام خرید رعایت کنم ؟ چه چیزی رو چک کنم
با تشکر
دوستان نظری نداشتند؟
دوستان نظری نداشتند؟
یکی از دوستان قبلا گفته بود خ داریوش پاساژ وحدت داره!
ساعت کارکردشو میتونی چک کنی که سرچ بزنی گیرش میاری.
mr_rayan
08-12-2011, 20:04
من هرچی نگاه کردم چیزی مشاهده نکردم.خیلی دقت کردم ولی هاله ای ندیدم.خداروشکر فعلا که مشکلی نداره.
siamak_mu
08-12-2011, 20:31
من هرچی نگاه کردم چیزی مشاهده نکردم.خیلی دقت کردم ولی هاله ای ندیدم.خداروشکر فعلا که مشکلی نداره.
خوشحالم. برای نمایندگی شریعتی هم من دیروز دیدم تو صفحه خاکستری چیزی نداشت. بهش که گفتم قضیه رو گفت اتفاقاً صبحی هم یکی میگفت این مشکل رو ولی با اون هم تست کردیم چیزی نبود گفت تو سری های جدید R مشکل رو رفع کردن! اصلاً نمیدونست همچین مشکلی بوده بعد زود میگه رفع کردن! :31:
break in کردن دیگه تموم شد؟
اگه حسن منحصر به فردی دیدید برامون توضیح میدید؟
شما حس نمیکنید گوشه های تصویر تو حالت دو بعدی تار هست؟ من این تاری رو تو نمایندگی دیدم دموی فوتبال بود خودش گفت برای فوکوس دوربین هست. یه دمو دیگه گذاشت ولی خیلی تاریک بود گوشه ها چیزی معلوم نبود دیگه روم نشد بگم یکی دیگه بذاره :31:
تبدیل دو بعدی به سه بعدی خوب کار میکنه یا مثل بقیه تی وی ها تبلیغاتیه بیشتر؟ (تبدیل HX925 رو قبلاً دیده بودم 10-20 درصد بیشتر افکت سه بعدی ایجاد نمیکرد که فایده نداشت)
مرسی.
mr_rayan
08-12-2011, 21:04
خوشحالم. برای نمایندگی شریعتی هم من دیروز دیدم تو صفحه خاکستری چیزی نداشت. بهش که گفتم قضیه رو گفت اتفاقاً صبحی هم یکی میگفت این مشکل رو ولی با اون هم تست کردیم چیزی نبود گفت تو سری های جدید R مشکل رو رفع کردن! اصلاً نمیدونست همچین مشکلی بوده بعد زود میگه رفع کردن! :31:
شما حس نمیکنید گوشه های تصویر تو حالت دو بعدی تار هست؟ من این تاری رو تو نمایندگی دیدم دموی فوتبال بود خودش گفت برای فوکوس دوربین هست. یه دمو دیگه گذاشت ولی خیلی تاریک بود گوشه ها چیزی معلوم نبود دیگه روم نشد بگم یکی دیگه بذاره :31:
تبدیل دو بعدی به سه بعدی خوب کار میکنه یا مثل بقیه تی وی ها تبلیغاتیه بیشتر؟ (تبدیل HX925 رو قبلاً دیده بودم 10-20 درصد بیشتر افکت سه بعدی ایجاد نمیکرد که فایده نداشت)
مرسی.
نه تموم نشده.
تو حالت دو بعدی تصویر از همه نظر عالیه.من هنوز ضعفی ندیدم.
تبدیل دو بعدی به سه بعدی هم فقط تیلیغاتیه.
برای دوستانی هم که دنیال گیم بازی کردن به صورت سه بعدی هستند عرض کنم که من امتحان کردم و دبدم اصلا نمیشه گیم سه بعدی بازی کرد.از این جهت عرض می کنم که به چشم و اعصاب خیلی فشار وارد می کنه.چون توی بازی باید به همه صحنه ها دقت کرد و برای شلیک کردن خیلی دقیق شد.همین موارد باعث میشه که بعد از 5 دقیقه احساس کنی چشات داره از کاسه در میاد.:18:
مرسی.
اره سيامك جان من ديروز اونجا بودم واين مورد رو دقيقا توي همون منوي --- تست كردم وهيچ ايرادي نداشت ديروز كه من اين رو بهشون گفتم همه تعجب كردند همشون جمع شدند كه ببينن صحت داره يا نه كه من وفروشنده ها كه اونجا بودند دقيقا با هم تست كرديم كه خوشبختانه مشكلي نبود
نه تموم نشده.
برای دوستانی هم که دنیال گیم بازی کردن به صورت سه بعدی هستند عرض کنم که من امتحان کردم و دبدم اصلا نمیشه گیم سه بعدی بازی کرد.از این جهت عرض می کنم که به چشم و اعصاب خیلی فشار وارد می کنه.چون توی بازی باید به همه صحنه ها دقت کرد و برای شلیک کردن خیلی دقیق شد.همین موارد باعث میشه که بعد از 5 دقیقه احساس کنی چشات داره از کاسه در میاد.:18:
دوست عزيز سلام اگر لطف كني مراحل دقيق break in کردن و همچنين از چه تصاويري و باچه مدت زمان ممتد براي پخش اين تصاوير رو توضيح بدي ممنونت ميشم كلا مراحل دقيق break in ديگه اگه تصوير خاصي هم مد نظره وشما داري ازش استفاده ميكني ولينك دانلود هم بذاري ممنونت ميشم پيشاپيش سپاسگذارم
kaveh1589
09-12-2011, 00:05
یکی از دوستان قبلا گفته بود خ داریوش پاساژ وحدت داره!
ساعت کارکردشو میتونی چک کنی که سرچ بزنی گیرش میاری.
سلام
شرمنده با جستجو چیزی دستگیرم نشد
میشه یه کم توضیح بدید چطوری بفهمم چند ساعت کار کرده ؟
چیز خاص دیگری نیست که کنترل کنم ؟
با تشکر
Injaneb2
09-12-2011, 08:58
نه تموم نشده.
من تجربه بازی crisis 2 را بطور 3 بعدی در VT20 دارم، حدود 2 تا 3 ساعت مداوم. چشمام متناسب با جاهای دیگه خسته شد!
بنظرم بهترین حالت اینه که محیط تاریک باشه و فاصله با تلویزیون حدود 2.5 متر.
saeed.dm8000
09-12-2011, 12:16
دو رود
از دوستان عزیزی که اطلاع در مورد کالیبره شدن دارن بگن که همه استفاده کنن ازش :46:
سلام
شرمنده با جستجو چیزی دستگیرم نشد
میشه یه کم توضیح بدید چطوری بفهمم چند ساعت کار کرده ؟
چیز خاص دیگری نیست که کنترل کنم ؟
با تشکر
o Press and hold the {VOL -} button ON THE PLASMA TV.
o Then press the {INFO} button on the remote control 3 times.
o "Start Adjustment Menu" message will be displayed followed
by the Service Menu after few seconds.
ADJUST {Picture Adjustment}
WB-ADJUST {White Balance Adjustment}
OPTION {Option Setting}
V-SUS {V-SUS Adjustment}
AGING
SRV-TOOL {Service Tool}
{1} & {2} buttons move through options
o Press the {2} button once to select "SRV-TOOL".
o Then press the {OK} button to access it.
o Using the cursor keys, highlight the right side
of the last item "PTCT :00.00.00.00.00" :
o Then press and hold the {MUTE} button for 3 seconds.
o Time and Count will be displayed in red color:
__TIME = Hours : Minutes of operation.
COUNT = Times the Plasma was powered on.
o To exit, unplug the power cable.
WARNING BY BRUZZI: The {VOL+} and {VOL-} buttons are used
to change values while in the Service Menu. Make sure not to touch
those buttons when navigating menus / sub-menus.
اینو قبلا کپی کردم. ببخشید اگه 1کم بهم ریختس. موفق باشی:11:
sarafara
09-12-2011, 14:07
سلام دوستان...من تمامي 128 صفحه تاپيك رو مطالعه كردم و قصدم اينه كه vt30 رو حتما تهيه كنم...من مدل st30 رو توي فروشگاه تماشا كردم و واقعا فوق العاده بود ولي فروشنده از روشن كردن سه بعديش شونه خالي مي كرد براي همين دو به شك شدم !
اينجا هم دوستان نوشته ان كه وي تي اصل ژاپنه و صفحه اش هم شيشه ايه !...پي نظرم همون وي تيه !
سلام دوستان...من تمامي 128 صفحه تاپيك رو مطالعه كردم و قصدم اينه كه vt30 رو حتما تهيه كنم...من مدل st30 رو توي فروشگاه تماشا كردم و واقعا فوق العاده بود ولي فروشنده از روشن كردن سه بعديش شونه خالي مي كرد براي همين دو به شك شدم !
اينجا هم دوستان نوشته ان كه وي تي اصل ژاپنه و صفحه اش هم شيشه ايه !...پي نظرم همون وي تيه !
درودبرشما،واقعا خسته نباشی!
مدل های موجود تایلندین ولی کیفیت قطعات همونه. صفحه نمایش با شیشه یکپارچه از ویژگی های سری VT هستش که باعث زیبایی این مدل شده.
ST30 42 50 و VT30 42 بدون گارانتی سایت بانه مارکت داره ولی قیمت Vt30 درج نشده.
بان مارکت قیمت p50st30 رو زده ۲۲۰۰۰۰۰ اینکه فقط ۱۰۰ تومن از قیمت گارانتی (بدون جایزهٔ ۱۰۰ تومنی) کمتره! تازه اگه بخوای کرایه حمل رو هم حساب کنی از گارانتی گرونتر درمیاد! فکر کنم اشتباهی نوشته!؟؟؟
من از عسلویه گرفتم . بدون گارانتی . تایلندیه . همه رنگی رو روش تست کردم . مشکلی نداره . فقط معمولا اثر آرم آخرین شبکه ای که قبلش داشتم نگاه میکردم تو این حالت مشخصه که نگران کننده نیست و حذف میشه
مبارک تون باشه دوست عزیز، میشه بپرسم پلاسماای شما دقیقاً چه مدلی بود و چند خریدید از عسلویه؟
MZA_7960
10-12-2011, 08:16
مبارک تون باشه دوست عزیز، میشه بپرسم پلاسماای شما دقیقاً چه مدلی بود و چند خریدید از عسلویه؟
مرسي . 50st30m . چند ماه پيش حدودا ماه رمضون بود فك كنم ، گرفتمش 1600
infernal_a
10-12-2011, 08:52
شما حس نمیکنید گوشه های تصویر تو حالت دو بعدی تار هست؟ من این تاری رو تو نمایندگی دیدم دموی فوتبال بود خودش گفت برای فوکوس دوربین هست. یه دمو دیگه گذاشت ولی خیلی تاریک بود گوشه ها چیزی معلوم نبود دیگه روم نشد بگم یکی دیگه بذاره
.
اوون قسمت تاری که شما میگی رو منم دیدم یه نوار عمودی در منتها علیه سمت راست TV ی که تصویر رو تار نشون میدهد و 100% شما توو نمایش فوتبالش دیدی .
این تاری هیچ ربطی به TV نداره و فقط برای پخش اوون تصویرDemo اینجوریه .
کیفیت سه بعدیش عالیه فرقی با vt20 نداره همونجوری عمیقه.
کارت جایزه چقدره؟سال قبل از 50 بود تا 500
دوستان عزیز امروز با تمام نمایندگی های مشهد تماس گرفتم (5 نمایندگی) ولی هیچکدوم VT30 نداشتن و فقط ST30 داشتن .
فقط پاناسونیک شماره یک زرنگی کرد گفت بیا فاکتور کنم برات بیارم .
از دوستان که اعلام کردن VT30 رو تو مشهد دیدن خواهش میکنم بگن تو کدوم نمایندگی دیدن .
خبر مهم : اضافه شدن VT30 به فروشگاه چاره
50VT30 3.049.500
42VT30 2.407.500
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
کارت جایزه چقدره؟سال قبل از 50 بود تا 500
الآن هم همونه.
sarafara
10-12-2011, 15:36
خود نمايندگي بانيان به من گفت كه وي تي 30 رو هم دارن با ضمانت نامه و كارت قرعه كشي به قيمت دوميليون و چهارصد !...ولي من تصميم دارم يكي رو بفرستم بندر برام از قاچاقاش بياره !...باور نمي كنم كه فرقي با اين به اصطلاح گارانتي دارهاش داشته باشه !...نظر شما غير از اينه ؟
تازه نمايندگيش اصرار مي كرد كه سي تي 30 همون كيفيت وي تي 30 رو داره و خريدن وي تي 30 پول دور ريختنه !...البته خودش تو مغازه نداشتش و منم تا حالا وي تي 30 رو زيارت نكرده ام !
siamak_mu
10-12-2011, 16:23
اوون قسمت تاری که شما میگی رو منم دیدم یه نوار عمودی در منتها علیه سمت راست TV ی که تصویر رو تار نشون میدهد و 100% شما توو نمایش فوتبالش دیدی .
این تاری هیچ ربطی به TV نداره و فقط برای پخش اوون تصویرDemo اینجوریه .
مرسی که خیالمو راحت کردین. آره منم که نوشته بودم دموی فوتبال :31:
50VT30 3.049.500
42VT30 2.407.500
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]
منم از نمایندگی 50VT30 قیمت کردم 3050. پس بعضی از دوستان چطوری میفرماین 2900 بدون احتساب کارت جایزه خزیدن؟ اگه قیمت ثابت هست چطوری با 150 اختلاف خریدن؟
بان مارکت قیمت p50st30 رو زده ۲۲۰۰۰۰۰ اینکه فقط ۱۰۰ تومن از قیمت گارانتی (بدون جایزهٔ ۱۰۰ تومنی) کمتره! تازه اگه بخوای کرایه حمل رو هم حساب کنی از گارانتی گرونتر درمیاد! فکر کنم اشتباهی نوشته!؟؟؟
درسته بانه ویترین هم زده 2200
خوب شد گفتین پس با این وضع اگه VT30 هم بیاره زیاد نباید کمتر از با گارانتی بده.
manaminjamkharam
10-12-2011, 17:44
منم از نمایندگی 50VT30 قیمت کردم 3050. پس بعضی از دوستان چطوری میفرماین 2900 بدون احتساب کارت جایزه خزیدن؟ اگه قیمت ثابت هست چطوری با 150 اختلاف خریدن؟
فکر کنم کلا گرون تر شده.چون از یکی نمایندگی پاناسونیک اصفهانم که پرسیدم همین حدود بود. احتمالا نرخش داره حبابی می شه . باید به مسئولین بگیم که تا بیشتر نشده یه فکری بکنه :31:
siamak_mu
10-12-2011, 18:35
فکر کنم کلا گرون تر شده.چون از یکی نمایندگی پاناسونیک اصفهانم که پرسیدم همین حدود بود. احتمالا نرخش داره حبابی می شه . باید به مسئولین بگیم که تا بیشتر نشده یه فکری بکنه :31:
من الآن به 2تا نمایندگی جمهوری زنگ زدم 2950 قیمت دادن.
afshari28
10-12-2011, 19:49
در مورد پاناسونیک مدل 50VT30R آیا WiFi دارد یا خیر ؟ واگر ندارد چگونه میتوان بصورت Wireless به اینترنت وصل شد؟
با تشکر
sarafara
10-12-2011, 19:54
عجب !...اين وي تي 30 كه تو گناوه هم پيدا نميشه !...اونجا هم ميگن كه تا دو سه هفته ديگه ازش خبري نيست ...
به نظرتون اصلا خريد اين بدون گارانتي هاش ميصرفه ؟...
نمي دونم كدوم پستها بود خوندم كه تو جمهوري 42 اينچش 2200 بوده...يعني راسته ؟..اينجا ( كاشان ) 2400 قيمت گذاشتن !
benyamin2002
10-12-2011, 20:48
دوستان عزیز امروز با تمام نمایندگی های مشهد تماس گرفتم (5 نمایندگی) ولی هیچکدوم VT30 نداشتن و فقط ST30 داشتن .
فقط پاناسونیک شماره یک زرنگی کرد گفت بیا فاکتور کنم برات بیارم .
از دوستان که اعلام کردن VT30 رو تو مشهد دیدن خواهش میکنم بگن تو کدوم نمایندگی دیدن .
نمایندگی پاناسونیک مشهد خیابان سعدی - نبش سعدی ۱۴ تلفن فروشگاه ۰۵۱۱۲۲۳۲۵۹۲
VT30 سایز ۴۲ رو توی فروشگاه موجود داشت
من الآن به 2تا نمایندگی جمهوری زنگ زدم 2950 قیمت دادن.
با کسر مبلغ کارت جایزه یا بدون اون ؟
چون من یکبار قیمت گرفتم بعدش فهمیدم فروشنده 100 تومن بابت کارت جایزه کم کرده بود . معلوم بود از قبل خبر داشته کارت ها 100 تومنیه :5:
benyamin2002
10-12-2011, 21:04
خود نمايندگي بانيان به من گفت كه وي تي 30 رو هم دارن با ضمانت نامه و كارت قرعه كشي به قيمت دوميليون و چهارصد !...ولي من تصميم دارم يكي رو بفرستم بندر برام از قاچاقاش بياره !...باور نمي كنم كه فرقي با اين به اصطلاح گارانتي دارهاش داشته باشه !...نظر شما غير از اينه ؟
تازه نمايندگيش اصرار مي كرد كه سي تي 30 همون كيفيت وي تي 30 رو داره و خريدن وي تي 30 پول دور ريختنه !...البته خودش تو مغازه نداشتش و منم تا حالا وي تي 30 رو زيارت نكرده ام !
تا جایی که من میدونم نمایندگی ها همیشه جنسی رو که دارن تبلیغ می کنن . معیار من برای انتخاب سایت ها و نظر اکثریت هستش.
طراحی VT30 خیلی زیباست و من از پنل یکدست شیشه ای اون خیلی خوشم میاد .
به نظر من اگر تفاوت قیمت بدون گارانتی با گارانتی دار خیلی باشه قطعا صرف با خرید بدون گارانتی هست
benyamin2002
10-12-2011, 21:11
در مورد پاناسونیک مدل 50VT30R آیا WiFi دارد یا خیر ؟ واگر ندارد چگونه میتوان بصورت Wireless به اینترنت وصل شد؟
با تشکر
توی سایت چاره مشخصات VT30 رو دیدم فکر کنم وایرلس داشته باشه .
البته با این سرعت اینترنت و با این همه فیلتر استفاده از این امکانات اینترنتی عملا غیر ممکنه !!!!
دقیقا دوست من . امکانات اینترنتی این تی وی ها به دلیل محدودیت های اینترنتی برای %99.9 مردم کارایی نداره و در نتیجه چیزی نیست که در معیار های انتخاب تی وی قرار بگیره
با شماره ای که دوست عزیز benyamin2002 دادن تماس گرفتم . گفتش الان فقط 42 دارم به قیمت 2410000 تومن .
سایز 50 رو هم گفت تا آخر هفته میاد . به نظرتون چی کار کنم ؟ همین 42 رو بگیرم یا صبر کنم 50 بیاد ؟
اصلاً بهتر نیست بگم واسم بدون گارانتی از گچین بیارن ؟ راستی با حدود 3200000 میتونم 46HX925 بدون گارانتی رو بگیرم .
به نظرتون 3050000 بدم 50VT30 بگیرم یا با همین حدود 46HX925 قاچاق بگیرم ؟
pedrammelle
10-12-2011, 22:08
دوستان من با فاصله 2 تا 3متری تی وی می شینم حالا 42 بگیرم یا 50 بدون در نظر گرفتن قیمت
afshari28
10-12-2011, 23:18
پائین بودن سرعت اینترنت یکطرف( بفرض اینکه سرعت اینترنت زیاد باشد!!!) موضوع مهم اینست که آیا WiFi هست یاخیر؟ وکلا" چطور میشود بصورت بیسیم به اینترنت وصل شد ؟
با شماره ای که دوست عزیز benyamin2002 دادن تماس گرفتم . گفتش الان فقط 42 دارم به قیمت 2410000 تومن .
سایز 50 رو هم گفت تا آخر هفته میاد . به نظرتون چی کار کنم ؟ همین 42 رو بگیرم یا صبر کنم 50 بیاد ؟
اصلاً بهتر نیست بگم واسم بدون گارانتی از گچین بیارن ؟ راستی با حدود 3200000 میتونم 46HX925 بدون گارانتی رو بگیرم .
حتی اگه 46HX925 با گارانتی هم قیمت 50VT30 بود , باز هم 50VT30 خرید بهتری بود . دیگه بدون گارانتی شو که اصلا صحبتشم نکن .
توی سایت چاره مشخصات VT30 رو دیدم فکر کنم وایرلس داشته باشه .
البته با این سرعت اینترنت و با این همه فیلتر استفاده از این امکانات اینترنتی عملا غیر ممکنه !!!!
WiFi داخلی نداره. باید Wierless Lan Adaptor رو از طریق USB به تلویزیون وصل کرد:
یا اینکه Wierless Lan Adaptor را روی پایه اش بزارید و بزنید به USB تلویزیون :
تو کشورهای دیگه Wierless Lan Adaptor و پایه اش جزء متعلقات (Accessories) تلویزیونه و توی کارتن هست.
دوستانی که VT30 سری R گرفته اند، تو کارتن اینو داشتن یا نه؟
تعدادی از متعلقات در کارتن VT30 :
دوستان من با فاصله 2 تا 3متری تی وی می شینم حالا 42 بگیرم یا 50 بدون در نظر گرفتن قیمت
بستگی به رزولوشن تصویر شما داره :
برای تصویر SD واین فاصله به طور قطع 42 بهتره
برای تصاویر HD از 42 2.5متر فاصله و از 50 3 متر فاصله مناسبه . که هر دو سایز با در نظر گرفتن فاصله شما مناسبند.
برای تصاویر Full HD مثل بلوری, حداکثر فاصله برای 42 رو 2 متر فرض کن که دراین حالت 50 به طور قطع بهتره .
با فرض محدود بودن فاصله شما تو رنج 2 تا 3 متر انتخاب شما بستگی به این داره که بیشتر بخوای HD نگاه کنی یا SD
afshari28
11-12-2011, 00:24
WiFi داخلی نداره. باید Wierless Lan Adaptor رو از طریق USB به تلویزیون وصل کرد:
یا اینکه Wierless Lan Adaptor را روی پایه اش بزارید و بزنید به USB تلویزیون :
تو کشورهای دیگه Wierless Lan Adaptor و پایه اش جزء متعلقات (Accessories) تلویزیونه و توی کارتن هست.
دوستانی که VT30 سری R گرفته اند، تو کارتن اینو داشتن یا نه؟
تعدادی از متعلقات در کارتن VT30 :
من خودم اخیرا" این تلویزون را خریده ام ولی Wierless Lan Adaptorو پایه اش جزء متعلقات (Accessories) کارتن نبود از این نظر گفتم شاید اصلا" نشود بصورت بیسیم به اینترنت وصل بشود حال از دوستانی که این تلویزیون را خریده اند و جواب این سئوال را میدانند تقاضای پاسخ دارم.
die my darling
11-12-2011, 00:59
یه سوال خیلی مهم ارزش داره آدم vt20 با st30 با یه بلوری سه بعدی و 10 تا فیلم اورجینال طاق بزنه؟
مرسي . 50st30m . چند ماه پيش حدودا ماه رمضون بود فك كنم ، گرفتمش 1600
خیلی خوبه! ۷۰۰ تومن پایینتر از قیمت بازار تازه
بازار عسلویه چطوره میشه با اطمینان خرید کرد از هزینه حمل توی ۵۰ اینچ خبر دارین؟ اگه ممکن میشه شماره تماس فروشنده رو واسه ما هم بدین؟
آقا این سایت چاره که معرفی کردید تو مشخصات vt30 چیزی راجع به dvbt ننوشته...
این World 17-System که نوشته یعنی چی؟
بعد این کابل CHES15 همونی هست که مال پاناسونیکه و باید روی TV بدن نمایندگیها؟
----T داره.
World 17 System منظورش 17 سیستم پخش منطقه های جغرافیایی هست که زیر مجموعه PAL و NTSC هستند.
Ches15 ، فیش HDMI 1.4 پاناسونیکه.
نمایندگی HDMI مارک پاناسونیک میده اما نمی دونم نمایندگیها دقیقاً همینو میده یا اون مدل دیگه ایه.
siamak_mu
11-12-2011, 02:59
راستی صحبت از ----T شد دوستانی که VT30 خریدن از جمله جناب mr_rayan میشه بفرمایین کیفیت تصویر گیرنده دیجیتال VT30 بهتر هست یا آنتن معمولی یا دریافت از طریق مــ_ــا*هو_اره؟
من تو پیام خصوصی با ایشون دربارش گفتگو کردم، که فرمودند کیفیت ----T داخلیش بهتر از ر.س.ی.و.ر معمولی با فیش HDMI هست.
اگه سورس از ر.س.ی.و.ر معمولی باشه با دقت به لوگو شبکه یه لرزش خیلی خفیفی می بینید که در غیر اینصورت محسوس نیست اما با ----T داخلی اصلاً این مورد وجود نداره.
manaminjamkharam
11-12-2011, 03:42
یه چیزی بنظرم جالب اومد گفتم که بگم . سایت cnet بهترین تلویزیون سال تا به اینجا رو Sharp Elite PRO-X5FD معرفی کرد . یکم نامردی نیست ؟ اونم با مدل premium ؟ هرچند قیمتش بیشتر جالبه . $4,500. !!! اونوقت گرونترین مدل vt30 هست $2,099
نه . واقعا جالب نیست. آخ آخ فکر کنم جای vx300 خالیه :31:
manaminjamkharam
11-12-2011, 04:15
راستی من تازه فهمیدم بعد از رزولوشن full hd ؛ 4k2k قرار داره که 4 برابر full hd هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیگه چه قدر از تکنولوژی عقبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار TH-152UX1 پاناسونیک هم (152 اینچ) دارای این وضوح تصویر هست . ( هر چند منبع با این کیفیت هنوز خیلی زیاد گیر نمیاد)
حالا سوال اول: این کیفیت برای اینچ های در حد 50 اینچ هم معنا داره ؟ یعنی تفاوت کیفیت خیلی چشمگیر هست ؟ یا تفاوت این کیفیت با full hd فقط توی نمایشگرهای با سایز خیلی خیلی بزرگ معنا داره ؟ ( منظورم اینه که مثل الان که تبلت های 4 اینچ و گوشی های موبایل صفحه نمایش full hd دارن اما چون سایزشون کوچیک هست ، چه باهاشون تصاویر full hd ببینی چه مثلا sd ، تفاوت خیلی زیادی نداره)
سوال دوم : حالا ربطش به اینجا چیه : فرض کنید چند سالی از خرید Vt30 منزلمون گذشته و منابع پخش با کیفیت 4k هم زیاد می شه . حالا تلویزیون باید اون تصاویر با کیفیت رو روی full hd بتونه بخوبی upscaling بکنه دیگه . حالا اصلا vt30 می تونه این کار را بکنه یا مجبوریم اون موقع بریم یه A/V receivers بگیریم که این کارو برامون انجام بده ؟
سوال سوم :کسی خبر داره که چه مدت دیگه (چند سال دیگه) این تی وی ها توی بازار فراگیر می شه ؟ (هرچند توی خود امریکا هم علم سریع تر از زمان پیش می ره . برسه به .............!!!! )
moslem880
11-12-2011, 07:54
سلام
دوستان تفاوت vt30 با st30 توی چی هست ؟
kambiz11000
11-12-2011, 08:48
راستی من تازه فهمیدم بعد از رزولوشن full hd ؛ 4k2k قرار داره که 4 برابر full hd هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیگه چه قدر از تکنولوژی عقبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار TH-152UX1 پاناسونیک هم (152 اینچ) دارای این وضوح تصویر هست . ( هر چند منبع با این کیفیت هنوز خیلی زیاد گیر نمیاد)
حالا سوال اول: این کیفیت برای اینچ های در حد 50 اینچ هم معنا داره ؟ یعنی تفاوت کیفیت خیلی چشمگیر هست ؟ یا تفاوت این کیفیت با full hd فقط توی نمایشگرهای با سایز خیلی خیلی بزرگ معنا داره ؟ ( منظورم اینه که مثل الان که تبلت های 4 اینچ و گوشی های موبایل صفحه نمایش full hd دارن اما چون سایزشون کوچیک هست ، چه باهاشون تصاویر full hd ببینی چه مثلا sd ، تفاوت خیلی زیادی نداره)
سوال دوم : حالا ربطش به اینجا چیه : فرض کنید چند سالی از خرید Vt30 منزلمون گذشته و منابع پخش با کیفیت 4k هم زیاد می شه . حالا تلویزیون باید اون تصاویر با کیفیت رو روی full hd بتونه بخوبی upscaling بکنه دیگه . حالا اصلا vt30 می تونه این کار را بکنه یا مجبوریم اون موقع بریم یه A/V receivers بگیریم که این کارو برامون انجام بده ؟
سوال سوم :کسی خبر داره که چه مدت دیگه (چند سال دیگه) این تی وی ها توی بازار فراگیر می شه ؟ (هرچند توی خود امریکا هم علم سریع تر از زمان پیش می ره . برسه به .............!!!! )
4k روی صفحه 50 اینچ فقط مناسب مانیتور کامپیوتره که احتمالا در آینده معمول می شه. الان مانیتورهای حرفه ای 2.5k در سایز 30 بهترین استاندارد پر کاربرد فعلی هستند .
4k برای تی وی وقتی عالیه که سایز هم به همون نسبت بالابره .فرضا اگه 42 یا 50 کمترین سایز ها ی معقول برای ful hd که حدود 2k هست باشند پس برای 4k سایز معقول حداقل 85 یا 100 باید باشه
در مورد سوال دوم باید بگم که نه نیازی به AV Receivers برای downscale کردن به 2k نیست وخود همون دستگاه چه ریسور ماهواره باشه چه نسل بعدی بلوری یا ... حتما تصویر 2k هم می تونه خروجی بده . همونطور که دستگاه های full hd فعلی خروجی های آنالوگ SD هم دارند .
در مورد سوال سوم فعلا تاریخ دقیق مشخص نیست ولی میشه فرض کرد تا شروع گستره اون حدود 5 سال و تا فراگیر شدن اون حدود 10 سال زمان مونده . البته همین الانشم تو زاپن پخش آزمایشی اون هست ولی خوب تا بخواد تو ایران معمول و در دسترس بشه کار زیاد داره :19:
benyamin2002
11-12-2011, 10:41
به نظرم صبر کنی VT30 50 بگیری بهتره .
من مشهد هستم و میخوام از تهران خرید کنم با تیپاکس بیارن چون روی حرف فروشنده ها خیلی حساب نمی کنم . نتیجه رو اینجا اعلام می کنم .
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
به نظر من 50 بگیر .
papa2000
11-12-2011, 10:43
سلام به همه دوستان و ممنون از این همه اطلاعات
من واقعا موندم چیکار کنم
لطف کنید با منطق در رابطه با این چند مدل یه مقایسه انجام بدید تا بشه تصمیم گیری کرد.
Panasonic VT30
Sony HX925
یه سوال دیگه هم دارم اینه که کسانی که این TV رو خریدن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدند، مخصوصا اینکه آیا دانگل وای فای رو داره روش یا نه؟!
papa2000
11-12-2011, 10:53
سلام به همه
دوستان لطف کنید به صورت منطقی یه مقایسه ای بین VT30 و HX925 انجام بدید چون من واقعا موندم چیکار کنم
یه سوال دیگه: اونایی که این TV رو گرفتن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدن و اینکه آیا دانگل وای فای داخلش هست یا نه؟!
papa2000
11-12-2011, 10:54
سلام به همه
دوستان لطف کنید به صورت منطقی یه مقایسه ای بین VT30 و HX925 انجام بدید چون من واقعا موندم چیکار کنم
یه سوال دیگه: اونایی که این TV رو گرفتن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدن و اینکه آیا دانگل وای فای داخلش هست یا نه؟!
سلام
دوستان تفاوت vt30 با st30 توی چی هست ؟
به جدولهای صفحات زیر توجه کنید.
VT30
ST30
[/COLOR]
یه سوال خیلی مهم ارزش داره آدم vt20 با st30 با یه بلوری سه بعدی و 10 تا فیلم اورجینال طاق بزنه؟
50VT20 بدی 50ST30 با بلوری و 10تا فیلم بگیری شیرینه:5: من بودم میگرفتم.
siamak_mu
11-12-2011, 12:21
البته پونل جان لینک D8000 رو اشتباهی دادن.
لینک ST30 اینه:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.