مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
ممنون از پاسختون این اعداد و ارقام در عکس رو در چه سایتی اعلام کردند ادرس بدید لطفا
من بیشتر میخوام فیلم فول اچدی ببینم سه بعدی هم دارم از این 10 گیگی ها گیرنده دیجیتال هم برای ایران
امروز تونستم مدل 74000 رو در حالت روشن ببینم. کیفیتش خوب بود ولی بازهم باید برم ببینم تا نظر قطعی بدم..با فول اچ دی مشکل زیادی نداری مشکل اصلی همون شبکه های ملی هستش که با سورس 576 پیکسل پخش میشه.اگه
گیرنده ی دیجیتالت فلش میخوره حتمآ باهاش چند دقیقه از کانال های ملی بخصوص تماشا فیلم ضبط کن و روی تلویزیون مورد نظرت که میخوای بخری پخش کن تا کیفیت تصویرش رو ببینی.مثلا امشب شبکه تماشا ساعت 7 قسمت سوم
جنگ ستارگان رو میده وبهتره که چند تا از سکانس هاش رو ظبط کنی هم سکانس روشن و هم تاریک .سکانس تاریک از هر فیلمی گیر اوردی حتما بزار رو فلش . تو صحنه تاریک اگه تلویزیون جزییات رو به خوبی نشون بده تو خریدش شک
نکن.ولی هرکی تلویزیون فول اچ دی میگیره بعدش یه رسیورررر هم میگیره تا از کیفیت پنلش به خوبی استفاده کنه.راستی امروز تلویزیون ال ای دی پانا et5 رو کنار یک مدل سامسونگ سری 6 دیدم و هردوشون یک تصویر رو پخش میکردن.تصویر سامسونگ خیلی پرنورتر بود ولی تلویزیون پانا et5 رنگ هاش ملایم تر و جزییات رو بهتر نشون میداد.
ادرس سایت مدل 86000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-review
مدل 74000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-review
تو همین سایت میتونی ریوویو های تلویزیون های دیگه رو ببینی. راسته یه فروشنده ی بانه مدل pfl8008 فیلیپس رو بهم پیشنهاد داد و گفت هم کیفیت دو بعدی بالای داره و هم اینکه رسیورررر سرخود هم داره.
تشکر به خاطر معرفی سایت یک سوالچجوری میشه تشخیص داد پلاسمای پاناسونیک که خریداری میشه اصل هست و تقلبی نیست.ورودی پی سی چه کاربردی داره؟چون بعضی مدلها ندارند
تشکر به خاطر معرفی سایت یک سوالچجوری میشه تشخیص داد پلاسمای پاناسونیک که خریداری میشه اصل هست و تقلبی نیست.ورودی پی سی چه کاربردی داره؟چون بعضی مدلها ندارند
پی سی همون کامپیوتر هستش و این ورودی به ان معنیه که میتونی با کابل مخصوص کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنی و به عنوان یک مانیتور بزرگ ازش استفاده کنی.به نظر من که پورت مهمی نیست چون الان همه از وای-فای و غیره که بی سیم هستش استفاده میکنن.در مورد تشخیص اصل بودن که من زیاد اطلاع ندارم باید یه خورده تو نت سرچ کنم ببینم پلاسما ها رو خود ژاپن میزنه یا مثل بعضی شرکت ها برای تولید انبوه اون رو میده به چین یا مالزی و اگه رسیوررر داشته باشه که احتمالا باید مجارستان باشه که به نظرم بهترین سری پانا همین سری مجار هستش که برای اروپا میزنه ..اگه ژاپن باشه باید made in japan باشه که در اینصورت در مورد کیفیت قطعاتش شکی نیست .همچنین با بارکدی که روی محصول هستش میشه فهمید چون الان روی گوشی ها یک نرم افزار بارکد هست که اگه اعداد رو وارد کنی بهت میگه که متعلق به کدوم کشوره.در کل باید برای تشخیص اصل و تقلبی افراد باسابقه ای مثل اقا پونل و الوکاد که هردو ناظر انجمن هستن کمکت کنن چون اونها خودشون تلویزیون پانا مدل vt30 دارن.
حالا ورودی پی سی نداشته باشه با کابل hdmi میشه از خروجی کارت گرافیک وصل کرد به تی وی ؟
تو سایت بانه زده
کشور سازنده :
قطعات ژاپن مونتاژ تایلند
توی این عکس یک چیزی شبیه ورودی ان*تن داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این افراد که معرفی کردید چجوری میتونم ازشون کمک بخوام ( اقا پونل و الوکاد....) که به بنده در این زمینه کمک کنند.
حالا ورودی پی سی نداشته باشه با کابل hdmi میشه از خروجی کارت گرافیک وصل کرد به تی وی ؟
تو سایت بانه زده
کشور سازنده :
قطعات ژاپن مونتاژ تایلند
این افراد که معرفی کردید چجوری میتونم ازشون کمک بخوام ( اقا پونل و الوکاد....) که به بنده در این زمینه کمک کنند.
همون طور که گفتم این پورت اصلا مهم نیست وبه نظر من یک پورت اضافی هستش. من که حاظر نیستم 10 متر کابل hdmiبگیرم که کلی قیمتشه تا پی سی رو به تی وی وصل کنم. اصلا چه فایده ای داره؟؟!!!!!. متاسفانه لینک خراب بود و نتونستم ببینم چیه و لی حدس میزنم مال چیه. اخه پاناسونیک روی تلویزون هاش رسیوررررر میزاره البته مدل های که پسوندE دارن این قابلیت رو دارن وگرنه سری Mکه سفارش کشورهای عربیه اون رو نداره و همچنین سری r که مخصوص ایران و به غیر از نداشتن ----- پشتیبانی هم نمیشه.در واقع اگه پانا گرفتی پسوندRرو نگیر (پسوند یک تلویزیون در سری های مختلف:ST50E---ST50M---ST50R)برای ارتباط با این دوستان کافیه تو همون قسمت تایپکها به جای ورود به تایپک پلاسماهای پانا ؛بری پایین تایپک ها ؛اونجا نوشته مدیر انجمن و زیر اون ها نوشته کاربران انلاینی که دارن تایپکها رو میخونن ؛خلاصه روی poonel والوکاد کلیک کن وبراشون پیام خصوصی بفرست.امیدوارم بهت پاسخ بدن.
عکس رو اینجا اپلود کردم ببخشید که لینک مشکل داشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](369×427)_4342113 8601188924125.jpg
بیشتر توضیحاتی که دیدم مربوط به این پسوند بوده B
Panasonic Viera TX-P55ST50B
اینم یک فایل پی دی اف از مشخصات پشت تی وی
Aloneman2005
03-12-2013, 21:05
مدل پلاسما x50 با x60 چه فرق هایی میکنه فکر میکنم یه چیزی در حدود 300 400 تومان اختلاف دارند ممنون.
تو سایت بانه زده
کشور سازنده :
قطعات ژاپن مونتاژ تایلند
سلام. کامپیوتر یا لپ تاپ یا هر وسیله که خروجی HDMI داشته باشه با اتصال کابل HDMI تصویرش رو توی تلویزیون دارید.
چون محیط ویندوز علائم ثابتی داره (مثل Taskbar و منو بارهای نرم افزارهای مختلف) ، پلاسما گزینه مناسبی بعنوان مانیتور نیست.
50ST50 رو چون ندیدم نمیدونم اما VT30 خودم قطعاتش ژاپن و مونتاژ تایلنده. از سوراخ های پشت دستگاه اگه داخلش رو نگاه کنید پشت پنل باید زده باشه Made in Japan
ورودی آنتن ـه. تو سریهای اروپا E و بریتانیا B ، برای گیرنده فضایی ـه. تو ایران R گیرنده دیجیتال و سریهای عربی E گیرنده آنالوگ هست.
با تشکر از شما اقا پونل
الان پلاسمای خودتون vt30 با قضیه burn in مشکلی نداره؟
چه فرمتهایی رو با فلاش از طریق پورت یو اس بی پشتیبانی میکنه؟
تله تکست فارسی رو پشتیبانی میکنه؟
پنلش مشکل رفلکس نور نداره زیاد؟
عینک هم داخل کارتنش بود یا جدا تهیه کرد؟قیمت عینکهاش چنده؟
کیفیت سه بعدیش چطوره مشکل تاری تصویر یا پرش هم داره؟
ببخشید سوالات زیاد شد.
با تشکر از شما اقا پونل
الان پلاسمای خودتون vt30 با قضیه burn in مشکلی نداره؟
چه فرمتهایی رو با فلاش از طریق پورت یو اس بی پشتیبانی میکنه؟
تله تکست فارسی رو پشتیبانی میکنه؟
پنلش مشکل رفلکس نور نداره زیاد؟
عینک هم داخل کارتنش بود یا جدا تهیه کرد؟قیمت عینکهاش چنده؟
کیفیت سه بعدیش چطوره مشکل تاری تصویر یا پرش هم داره؟
ببخشید سوالات زیاد شد.
1. نه. تو استفاده معمولی مشکلی نداره.
2. فرمتهای MP3 وMP4 و JPG و MOV و TS و AVCHD و AVI و MKV و MPEG1 و MPEG2 و WMA و ACC.
بنظر فرمتهای زیادی میاد اما هر کدوم از فرمت ها نیازمند کدک صدا و تصویر خاصی هستن تا پخش بشن.
در عمل پلیرش چندان تعریفی نداره. در مقایسه با سامسونگ و ... نمیشه روش حساب کرد.
3. روی ریموت کنترلش دکمه تله تکست هست که تا حالا استفاده نکردم.
از تله تکست گیرنده فضاییم فقط استفاده کردم چون آنتن معمولی ندارم. تلویزیونهای اسمارت، تله تکست رو از رده خارج کرده
4. بستگی به محیط داره. مثلاً اگه آباژور توی اتاق پذیراییم که روبروی تلویزیون هست روشن کنم تصویر آباژور راحت میفته توی تلویزیون یا وقتی جلوی تلویزیون دراز میکشم، تصویر مهتاب های سقف رو توی تلویزیون می بینم. واسه صفحه شیشه ای طبیعیه.
5.دو تا عینک همراهش بود. قیمتشو ندارم.
6. تاری و پرش ندیدم. سه بعدی چیز مهمی نیست که معیار انتخابتون باشه. اونقدر چشم رو اذیت میکنه و سردرد میاره که نمیشه یه فیلم حدود دو ساعته باش دید. سریع بی مزه میشه و کلاً چیز بیخودی هست. اصلاً فکرش رو نکن.
iranmard
06-12-2013, 17:56
سلام بر همگی الان 2 روز هستش vt30 50 اینچ من دچار مشکل شده طوری که کنترل تی وی کار نمیکنه فقط دکمه پاور برای روشن خاموش کردن کار میکنه اول فکر کردم کنترل خراب بعد که میرم دکمه های روی خود تی وی رو از پشت بزنم که صدا رو زیاد یا کم کنم یا ورودی hdmi رو عوض کنم دیدم نمیشه هیچ عکس العملی انجام نمیشه الان رو hdmi 4 مونده چه tv رو از برق بکشم یا با خود کنترل خاموش کنم وقتی روشن میکنم رو همون hdmi 4 مونده دوستان راهنمایی کنید چی کار کنم زنگ بزنم نمایندگی ؟ شماره یا چیزی دارید ؟ راستی برای کسی تا حالا مشکل مشابه من پیش اومده خواهشا کمک کنید
سلام بر همگی الان 2 روز هستش vt30 50 اینچ من دچار مشکل شده طوری که کنترل تی وی کار نمیکنه فقط دکمه پاور برای روشن خاموش کردن کار میکنه اول فکر کردم کنترل خراب بعد که میرم دکمه های روی خود تی وی رو از پشت بزنم که صدا رو زیاد یا کم کنم یا ورودی hdmi رو عوض کنم دیدم نمیشه هیچ عکس العملی انجام نمیشه الان رو hdmi 4 مونده چه tv رو از برق بکشم یا با خود کنترل خاموش کنم وقتی روشن میکنم رو همون hdmi 4 مونده دوستان راهنمایی کنید چی کار کنم زنگ بزنم نمایندگی ؟ شماره یا چیزی دارید ؟ راستی برای کسی تا حالا مشکل مشابه من پیش اومده خواهشا کمک کنید
سلام. وقتی چند تا دکمه ریموت کنترل را همزمان بزنید، تلویزیون قفل میشه.
مراحل پست 5133 از لینک زیر را انجام بدید.
iranmard
06-12-2013, 22:35
اقا پونل زدم ولی نشد که نشد ببینم تی وی کابل ماهواره وصل هستش بهش باید اون رو قطع کنم ؟ وقتی دکمه Chanel رو میزدید شما به چه صورت بود به فاصله چند ثانیه میزدید؟؟ اعصابم خورد شده به خدا ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
اقا پونل زدم ولی نشد که نشد ببینم تی وی کابل ماهواره وصل هستش بهش باید اون رو قطع کنم ؟ وقتی دکمه Chanel رو میزدید شما به چه صورت بود به فاصله چند ثانیه میزدید؟؟ اعصابم خورد شده به خدا ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
اصلاً ربطی به مـــــا.هــوا.ره نداره.
دکمه که علامت - و جهت نما بطرف پایین داره رو نگه دار.
همینطور که دکمه رو نگه داشتی ، سه بار پشت سر هم بدون مکث دکمه Menu کنترل رو بزن.
بعد یه صفحه فکر کنم مشکی رنگ پر از نوشته باز میشه. بدون کوچکترین دستکاری سیم برق تلویزیون رو از پریز بکش.
اینطور تلویزیون ریست میشه.
iranmard
07-12-2013, 02:49
درست شد اقا پونل نمیدونم چه طوری تشکر کنم واقعا بابت همه چی ممنون خیلی خیلی لطف کردید خدا خیرت بده با تشکر فراوان
درود
این قسمت 24p Cinematic Playback مفهموش چی هست و چرا دربرخی مدلها رقمش فرق میکنه ؟
VT50 Series =96 Hz/48Hz
ST50 Series=48 Hz
در قسمت پشتیبانی فایلهای MKV از طریق مدیاپلیر پلاسما با فلاش اینچنین نوشته شده:
mkv files
video codec H.264/MPEG1/MPEG2
حالا با این حساب میشه فیلمهای دو گیگی با فرمت MKV(ریلیز Ganool) رو با فلاش رو تی وی پخش کرد؟
برای پخش زیرنویس فارسی باید چه کار کرد؟
ما یک LED پاناسونیک مدل et5 داریم . فیلم رو که با فلش پخش میکنه زیرنویسش رو نشون نمیده . نه فرمت srt و نه sub/idx .داخل یک پوشه و هم نام با فیلمه !! راهی برای حل این مشکل هست ؟ دیگه اینکه بعضی فرمتهای همسان رو نشون نمیده مثلا دو تا فیلم با فرمت flvاز یوتیوب دانلود شده یکیشو نشون میده و یکیو نه چرا اینجوریه ؟ تله تکست رو هم به هم ریخته نشون میده با اینکه زبان تله تکست هم فارسی انتخاب شده .
poyasalary
10-12-2013, 19:43
ما یک LED پاناسونیک مدل et5 داریم . فیلم رو که با فلش پخش میکنه زیرنویسش رو نشون نمیده . نه فرمت srt و نه sub/idx .داخل یک پوشه و هم نام با فیلمه !! راهی برای حل این مشکل هست ؟ دیگه اینکه بعضی فرمتهای همسان رو نشون نمیده مثلا دو تا فیلم با فرمت flvاز یوتیوب دانلود شده یکیشو نشون میده و یکیو نه چرا اینجوریه ؟ تله تکست رو هم به هم ریخته نشون میده با اینکه زبان تله تکست هم فارسی انتخاب شده .
سلام. ما پلاسما vt50 داریم و خیلی به این مشکل برخورد نکردیم. اما فقط یک مشکل بود اونهم اینکه سایز زیر نویس کوچیک بود. یعنی من فیلم رو تو یک پوشه و زیر نویس رو به صورت همنام تو همون پوشه قرار میدادم و هیچ چیز دیگه نباید تو اون پوش باشه فقط یک فایل فیلم و یک فایل زیر نویس . بعد تلویزیون در 80 در صد موارد بدون هیچ مشکلی زیر نویس رو نمایش میده فقط سایز زیرنویس کوچیکه ونمیشه خیلی دور نشست و زیر نویس رو راحت خوند . خب با این مشکل کنار اومده بودم تا اینکه یک هارد اکسترنال رو با قیمت بالاتر از بازار خریدم . قیمت بالاش برای این بود که فروشنده هارد رو با فیلمهای 3d برام پر کرده بود. ماهم خوشحال اومدیم فیلم ها رو ببینیم دیدم ای دل غافل زیر نویس رو درست پخش نمیکنه و فروشنده هم در جوابم گفت آره تلویزیونهای سونی و پاناسونیک با زیر نویس فارسی در فیلمهای سه بعدی مشکل دارند . کلی ضد حال خوردم تا اینکه یک مطلبی رو تو همین سایت در مورد DLNA خوندم و عملی کردمش و مشکل زیر نویس سه بعدی هم حل شد یعنی تلویزیون با کامپیوتر از طریق وای فای به هم لینک میشن و تی وی فیلمها رو از روی کامپیوتر میخونه . حالا دیگه اغلب اینطوری فیلم میبینم ولی اینهمه رو گفتم که این نکته رو بگم : با این روش اولا همه فیلمها(چه دو بعدی و چه سه بعدی) بدون استثنا با زیر نویس پخش میشن در حالی که وقتی از طریق USB میخواستم فیلم ببینم گاهی نمیشد . دوما سایز زیر نویس به خوبی قابل تنظیمه و کلا مشکل آدم از بیخ با زیر نویس برطرف میشه . این هم اون لینکی که باید بخونید و اجراش کنید :
البته ناگفته نمونه که دوستان با سوادی هستند که شاید راه های دیگه ای رو هم پیشنهاد بدن اما به نظر من این راه به طور کلی مشکل رو مرتفع میکنه. انشالله که با صبر و حوصله بخونید و اجرا کنید و لذت ببرید
سلام
مدل TH-L42ET5M دارم که نمیدونم کانال یاب دیجیتال داره یا نه من که پیدا نمی کنم !!!
چگونه مس شود فونت زیر نویس را در LEDTV بزرگ کرد
poyasalary
17-12-2013, 13:25
سلام به اساتید محترم
امیدوارم این سوال من جواب داده بشه آخه اخیرا اینجا یکمی زیادی سوت و کور شده
من تلویزیون plasma vt50 پاناسونیک دارم و برای تماشای زیرنویس فارسی از تکنولوژی vlan استفاده میکنم ولی الان مشکلم اینه که تی وی به اینترنت وصل نمیشه و مرتب error میده . وقتی تو setting میرم میبینم که کاملا مودم و adsl خونه رو میشناسه و میزان اوماج رو هم قوی ارزیابی میکنه . از طریق wifi و به کمک گوشی تلفن سامسونگم به راحتی به تی وی وصل میشم ولی تلویزیون نمیتونه صفحات وب رو browse کنه و به همین دلیلم با کامپیوتر لینک نمیشه . کلافه شدم. اگر کسی چیزی میدونه میشه راهنمایی کنه ؟
من مدل سامسونگ f6400رو انتخاب كردم ولي فروشنده آشنا بود گفت مدل پاناسونيك E6 بگير
قيمت هر دو 2200 تومن مدل 42 اينچش هست.
كيفيت تصوير e6 رو خيلي تعريف مي داد
ولي سرچ كه كردم توي سايتاي ايراني راجبش مطلبي نبود فقط توي سايت رسمي پاناسونيك بود كه زده فقط دو بعدي !
اصلاً اين e6 پلاسماست يا ال اي دي؟
حالا به نظر شما كدومشون بهتر هستند.
اولويت با كيفيت تصوير هست.
امكانات زياد مهم نيست فوقش دانگل وصل مي كنم تا هوشمند بشه
مدل led 3D پاناسونيك پيشنهادي شما چي هست كه بهتر از سامسونگ انتخابي من باشه. (پلاسما نباشه)
متشكر.
delmajid
17-12-2013, 17:15
من مدل سامسونگ f6400رو انتخاب كردم ولي فروشنده آشنا بود گفت مدل پاناسونيك E6 بگير
ولي سرچ كه كردم توي سايتاي ايراني راجبش مطلبي نبود فقط توي سايت رسمي پاناسونيك بود كه زده فقط دو بعدي !
مدل led 3D پاناسونيك پيشنهادي شما چي هست كه بهتر از سامسونگ انتخابي من باشه. (پلاسما نباشه)
متشكر.
سری E پاناسونیک ال ای دی هستش
و فکر کنم سری D , DT از پاناسونیک ال ای دی سه بعدی باشند
ولی راجع به سامسونگ من چیزی نمیدونم
منم میخواستم اول پلاسما پانا بگیرم هر چی گشتم فقط دو مدل st30 و vt30 رو داشتن مدل 50 اینچ st30 با گارنتی حدود پنج میلیون اخرش 46 اینچ F6400 رو گرفتم مدلی که گفتید e6 کیفیتش ممکنه بیشتر باشه ولی سه بعدی نیست من برای همین نگرفتمش کنتراست مدل سامسونگ در حد عالی هست یک به سه هزار کیفیت رنگ هم نسبت به مدلهای میان قیمت الجی طبیعی تر هست مدیا پلیرش از بیشتر فرمتها پشتیبانی میکنه از لحاظ ورودی و خروجی و اسمارت بودن خیلی خوب هست این ال ای دی تا الان که بررسیش کردم دو تا مشکل داشته اول زاویه دید هست با تغییر زاویه کنتراست و رنگ افت میکنه مشکل دوم تو بعضی صحنه ها پدیده اپرا صابونی اتفاق میفته نتونستم درستش کنم اگر کسی وارده کمک کنه.
کیفیت سه بعدی خیلی خوب هست .البته مدل F6300 هست اونم سه بعدی ولی اسمارت نیست نسبت به کیفیتی که ارائه میکند ارزش خرید دارند
javad1361839
18-12-2013, 09:25
دوستان در حال حاضر تو رنج 3500 پلاسما چی پیشنهاد میکنید؟؟ خرید VT30 ریسکه یا نه! میگن تولید خاورمیانش مشکل سوختن برد داره!
chaharnazm
19-12-2013, 10:46
درود
تفاوت نئوپلاسما با پلاسما چیه؟
mr_rayan
19-12-2013, 14:57
دوستان در حال حاضر تو رنج 3500 پلاسما چی پیشنهاد میکنید؟؟ خرید VT30 ریسکه یا نه! میگن تولید خاورمیانش مشکل سوختن برد داره!
بله مشکل سوختن برد وجود داره.
saeid_61u
20-12-2013, 15:12
در نئوپلاسماها مصرف برق کاهش پیدا کرده، مشکل Burn in تا حدود زیادی برطرف شده، ضخامت محصول کمتر شده و غیره. در کل جای وسواس و دقت وجود نداره چون امروزه همه ی تولید کننده ها از نئو پلاسما استفاده میکنن
saeid_61u
20-12-2013, 16:18
متشكر.
اگه ملاک شما کیفیت تصویر هست خب پلاسما بگیرین. ولی اگه اصرار دارین یکی از اون دو تا رو بگیرین باید بگم پنل های پاناسونیک IPS هستن و زاویه ی دید بهتری دارن و کنتراست پایین تر. و سامسونگ برعکس از نوع VA هستن و زاویه دید ضعیفتر و کنتراست بهتری دارن. پلاسما کنتراست و زاویه دید هردوشو با هم داره!!
javad1361839
20-12-2013, 16:46
تو سایتهای باانه ای هر چی گشتم خبری از ST50 نبود!! :n03:
تو تهران کسی ST50 برای فروش سراغ داره؟؟ "50 باشه ................... موقع خریدش به چه نکاتی باید توجه کنم؟؟ مونتاژ کجا باید باشه؟؟ آیا تست پیکسل سوخته شامل پلاسما هم میشه!؟
ممنون میشم راهنماییم کنیـــد:n16:
saeid_61u
20-12-2013, 16:57
تو سایتهای باانه ای هر چی گشتم خبری از ST50 نبود!! :n03:
تو تهران کسی ST50 برای فروش سراغ داره؟؟ "50 باشه ................... موقع خریدش به چه نکاتی باید توجه کنم؟؟ مونتاژ کجا باید باشه؟؟ آیا تست پیکسل سوخته شامل پلاسما هم میشه!؟
ممنون میشم راهنماییم کنیـــد:n16:
توی تهران VT30 و ST30 زیاده ولی ST50 نمیدونم پیدا بشه یا نه. سری به نمایندگی اصلیش توی کرج بزنین. توی بانه چندی پیش موجود بود 50 اینچش به قیمت 4 میلیون. گفتن که در آینده ی نزدیک دوباره میارن. الان با توجه به اینکه سری 60 پلاسماهای پاناسونیک متاسفانه وارد بازار ایران نشدن بهترین انتخاب همین مدل ST50 هستش... مهم نیست مونتاژ کجا باشه، قطعات همگی مورد تایید و تحت لیسانس شرکت پاناسونیکه. روشن باید بکنین و همه جای صفحه رو تست کنین که جاماندگی تصویر یا مشکل دیگه ای نداشته باشه. پشتش دستگاه رو هم نگاه کنین که مشکلی نداشته باشه
age kasi plasma pana dare vt30 ya st30 ya vt50 in aks ro ke linkesh ro dar paeen matn gozashtam ba plasma pakhsh kone bad yek
aks az tv bezare ba kefyat bala ke omgh rang meshki va contrast tasvir ro beshe did
link aks: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir 777
24-12-2013, 11:16
الان st60 حتی بانه هم نیست ؟
saeid_61u
24-12-2013, 19:37
الان st60 حتی بانه هم نیست ؟
به هیچ عنوان این مدل توی ایران پیدا نمیشه. در حالیکه یازده ماهه که وارد بازارهای جهانی شده
mehrdad_ati
24-12-2013, 22:10
یعنی منتظر vt60 نباشیم کلا ؟
اونایی که plasma panasonic دارند این عکس رو که لینکشو در \این گزاشتم با tv \خش کنند بعد یک عکس از کیفیت تصویرشون بزارند ببینیم کنتراست تصویر چجوری هستش تا بقیه هم بتونند با تی وی های خودشون مقایسه کنند
با تشکر
mr_rayan
25-12-2013, 16:03
اونایی که plasma panasonic دارند این عکس رو که لینکشو در \این گزاشتم با tv \خش کنند بعد یک عکس از کیفیت تصویرشون بزارند ببینیم کنتراست تصویر چجوری هستش تا بقیه هم بتونند با تی وی های خودشون مقایسه کنند
با تشکر
از طریق عکس اونچنان نمیشه مقایسه کرد.اگر تی وی ها کنار هم باشن و توی یک عکس باشن باز بهتر میشه فهمید وگرنه عکس ها با دوربین های متفاوت و شرایط نوری متفاوت هیچگونه ملاکی برای مقایسه نیست.
chaharnazm
26-12-2013, 10:31
درود
تصمیم خرید تلویزیون دارم و از میون این دو گزینه میخوام یکی رو بخرم.
ال ای دی سونی 42w804
پلاسمای پاناسونیک 42vt/st30
کدوم بهترند؟ (بعدا پشیمونم نکنن)
تصویر هر دو شون تو فروشگاه خوب بودن
saeid_61u
26-12-2013, 12:05
یعنی منتظر vt60 نباشیم کلا ؟
منتظر باشین! همین الانشم این مدل توی بانه موجوده . منتها فعلا فقط سایز 60 اینچش هست با قیمت حدود 17 میلیون. مطمئنا در آینده سایز 55 هم میاد که قیمتش مناسب تره. این مدل سایز 50 اینچ هم داره (البته این سایز رو فقط برای اروپا میزنه و برای آمریکا یا آسیا میزنه)
saeid_61u
26-12-2013, 12:08
درود
تصمیم خرید تلویزیون دارم و از میون این دو گزینه میخوام یکی رو بخرم.
ال ای دی سونی 42w804
پلاسمای پاناسونیک 42vt/st30
کدوم بهترند؟ (بعدا پشیمونم نکنن)
تصویر هر دو شون تو فروشگاه خوب بودن
اینکه تصویر کدومشون توی فروشگاه خوب بود رو فراموش کن. (در فروشگاه نور زیاده و ضمنا TV هم روی بدترین مد تصویر یعنی داینامیک قرار داره) شما اگه یه بار کیفیت تصویر پلاسمای پاناسونیک رو توی اتاق تاریک یا نیمه تاریک ببینی دیگه بعد از اون هرگز سمت هیچ LED LCD ای نخواهی رفت. احتیاط هم شرط عقله! منظورم اینه که با توجه به نارضایتی دوستان از مدل VT30 و خرابی زیادی که داره بنابراین توصیه میکنم یا همون ST30 رو بگیر یا اینکه کمی صبر کن و از بانه مدل ST60 رو بگیر که یک شاهکاره واقعا
chaharnazm
28-12-2013, 13:45
رفتم فروشگاه خانه پاناسونیک دو مدل پلاسمای 42st30 و vt30 رو داشت. همین موضوع خرابی vt30ها رو بهش گفتم که انکارش کرد و در سنجش با سامسونگ درباره ی خرابی ها گفت سامسونگ از هر 10 مدل یکیش خرابه ولی پاناسونیک از هر 1000 تا یکیش.
یه مدل led فکر کنم et هم داشت که قیمت 46 اش 3880 بود. یکم وسوسه شدم اینو بخرم چون بهای 42st30 برابر 3880 بود و 42vt30 نزدیک 4380 میلیون. پیشنهاد شما چیه؟
میگفت نزدیک سونی نشو که پنلهاش سامسونگه. اگه خواسنی سامسونگ سری 8 اش رو بگیر. وگرنه همین پلاسمای پاناسونیکو که بهترینه.
saeid_61u
28-12-2013, 14:31
رفتم فروشگاه خانه پاناسونیک دو مدل پلاسمای 42st30 و vt30 رو داشت. همین موضوع خرابی vt30ها رو بهش گفتم که انکارش کرد و در سنجش با سامسونگ درباره ی خرابی ها گفت سامسونگ از هر 10 مدل یکیش خرابه ولی پاناسونیک از هر 1000 تا یکیش.
یه مدل led فکر کنم et هم داشت که قیمت 46 اش 3880 بود. یکم وسوسه شدم اینو بخرم چون بهای 42st30 برابر 3880 بود و 42vt30 نزدیک 4380 میلیون. پیشنهاد شما چیه؟
میگفت نزدیک سونی نشو که پنلهاش سامسونگه. اگه خواسنی سامسونگ سری 8 اش رو بگیر. وگرنه همین پلاسمای پاناسونیکو که بهترینه.
به حرف فروشنده ها توجه نکن. شما اگه فروشگاه سامسونگ هم بری میگه سامسونگ بهترینه و بقیه ی برندها آشغالن، اگه نمایندگی سونی بری فروشنده میگه سونی بهترینه و بقیه برندها آشغالن و الی آخر.
تا چندی پیش پلاسمای پاناسونیک 42st50 توی بانه موجود بود. متاسفانه تموم کردن. هم کیفیتش از ST30 دو پله بالاتره و هم اینکه قیمتش 2میلیون ارزونتر از ST30 هستش!! دو میلیون ناقابل فقط بخاطر گارانتی! من بودم صبر میکردم یه دونه ST60 یا ST50 از بانه میگرفتم و با مابقی پولم یه دونه سینما خانگی و بلوری میگرفتم. اگر هم میخوای زودتر تلویزیون بخری همون ST30 رو بگیر ضرر نمیکنی. مد تصویرشم بذار روی "سینمای واقعی" و فیلمهای باکیفیت 1080 باهاش نگا کن و از کیفیت تصویر تلویزیونت لذت ببر
chaharnazm
28-12-2013, 16:49
سپاسگزار از شما دوست ارجمند.
یه مساله ای که با بررسی هر سه گونه تلویزیونها دریافتم این بود که توی پلاسماهای زیر 50 اینچ نمیتونی کیفیت full hd رو داشته باشی ( با اینکه روی پلاسماهای 42 من برچسب full hd رو دیدم) اما تو lcd و led نه که یکم دید منو درباره ی پلاسما نگران میکنه. همچنین خوندم که رزولوشن led از پلاسما بالاتره.
مساله ی دیگه مصرف برق پلاسماست که با این اوضاع افزایش بهاهای برق یکم نگران کننده ست.
دلم با پلاسماست اونم پاناسونیک اما میترسم پشیمونم کنه. آخه کم براش پول نمیدی که دلت نسوزه
saeid_61u
29-12-2013, 09:50
سپاسگزار از شما دوست ارجمند.
یه مساله ای که با بررسی هر سه گونه تلویزیونها دریافتم این بود که توی پلاسماهای زیر 50 اینچ نمیتونی کیفیت full hd رو داشته باشی ( با اینکه روی پلاسماهای 42 من برچسب full hd رو دیدم) اما تو lcd و led نه که یکم دید منو درباره ی پلاسما نگران میکنه. همچنین خوندم که رزولوشن led از پلاسما بالاتره.
مساله ی دیگه مصرف برق پلاسماست که با این اوضاع افزایش بهاهای برق یکم نگران کننده ست.
دلم با پلاسماست اونم پاناسونیک اما میترسم پشیمونم کنه. آخه کم براش پول نمیدی که دلت نسوزه
نگران مصرف برقش نباش. شما که از صبح کله ی سحر تا نصف شب نمیخوای روشنش بذاری. نهایتا روزی 6 ، 7 ساعت روشن باشه که در طول یکماه تفاوت پول برقش با یه ال ای دی قابل توجه نیست.
پلاسماهای زیر 50 اینچ سامسونگ و ال جی نمیشه رزولوشن full HD داشته باشی ولی اکثر پلاسماهای زیر 50 اینچ پاناسونیک رزولوشن فول اچ دی دارن و از نزدیک که نگا کنی تفاوت کیفیت دارن با رزولوشن HD اون چیزی هم که شنیدی مال روزگاری بود که پلاسما در رزولوشن پایینتر از LCD/LED تولید میشد؛ رزولوشن هایی مثل 480*854 و 768*1024 اما امروزه اکثر تلویزیون های پلاسما رزولوشن 1080*1920 دارن.
اگه کیفیت تصویر میخوای فقط پلاسما بگیر. ولی اگه فقط یه تلویزیون میخوای که تصاویر دریافتی رو برات نشون بده و کارتو راه بندازه LCD/LED بگیر.
برای دریافت بهترین کیفیت از یک تلویزیون 42 اینچ، اگه تصویری که نگاه میکنی HD هست باید 3 متر از تلویزیون فاصله بگیری و اگه تصویری که نگاه میکنی SD هستش باید فاصله ی چشمت تا صفحه ی تلویزیون حدود 4متر باشه.
mehrdad2
29-12-2013, 18:25
دوستان من میخوام 50x60 بگیرم
قیمتش مناسبه
ازش خرید داره؟
saeid_61u
29-12-2013, 18:56
دوستان من میخوام 50x60 بگیرم
قیمتش مناسبه
ازش خرید داره؟
پلاسماهای سری 60 پاناسونیک واقعا حرف ندارند. این مدل ساده ترین و ارزان ترین مدلش هستش و در حال حاضر فقط همین مدل توی ایران هست و مابقی مدلهای 2013 نیومده به بازار ایران.
اگه سایز 50 میخوای گزینه ی خوبیه و کیفیت تصویر و کنتراست خیلی خوبی هم داره. در کل با توجه به کیفیتش قیمتش خیلی مناسبه. تنها ایرادش اینه که 720p هستش و 1080p نیست. که اگه شما فیلمهای بلوری زیاد می بینی یه تلویزیون 1080p بگیر اما اگه برای دیدن فیلم های روی فلش مموری و ماه - وار- ه و شبکه های داخلی میخوای همین گزینه ی مناسبیه
mehrdad2
29-12-2013, 20:42
من اصلا اهل بلوری نیستم
یکی از دوستان پیشنهاد مدل فوق را بدون ضمانت بقیمت 2400 داده
با سپاس از پاسختون
راستی این مدل قابلیت فیلم با زیر نویس رو داره
در این سایت اطلاعات خیلی خوبی در مورد تلویزیونهای سال 2013 و 2012 ارائه شده یک سکانس تاریک و یک سکانس روشن از فیلم skyfall 00:55:45 انتخاب شده و به تی وی ها امتیاز داده شده طبق معمول پلاسما های پانا اول هستند ولی برای من سواله چرا جزییات در مناطق تاریک در پلاسما st60 مشخص نیست اینم ادرس صفحه و عکس که از پنل پلاسما گرفته شده هست.
saeid_61u
01-01-2014, 13:28
من اصلا اهل بلوری نیستم
یکی از دوستان پیشنهاد مدل فوق را بدون ضمانت بقیمت 2400 داده
با سپاس از پاسختون
راستی این مدل قابلیت فیلم با زیر نویس رو داره
الان اهل بلوری نیستی ولی در آینده ی نزدیک دیسک های بلوری بعنوان منابع رایج فیلم درمیاد.
قیمتش از 2400 یه مقداری کمتره توی بانه.
اگه میخوای فیلم با زیرنویس فارسی رو پخش کنه سامسونگ بگیر. سایز 51 اینچ مدل F4500 که بدون گارانتی موجوده و قیمتشم یک مقدار از اون مدل پاناسونیک کمتره. توی نمایندگی ها هم موجوده به اسم 51F4850
mr_rayan
01-01-2014, 16:35
در این سایت اطلاعات خیلی خوبی در مورد تلویزیونهای سال 2013 و 2012 ارائه شده یک سکانس تاریک و یک سکانس روشن از فیلم skyfall 00:55:45 انتخاب شده و به تی وی ها امتیاز داده شده طبق معمول پلاسما های پانا اول هستند ولی برای من سواله چرا جزییات در مناطق تاریک در پلاسما st60 مشخص نیست اینم ادرس صفحه و عکس که از پنل پلاسما گرفته شده هست.
تو این مقایسه ملاک نمایش رنگ مشکی هست نه نمایش جزییات در سایه ها.بنابراین تی وی ها رو حالتی تنظیم شدن که بتونن بیشترین قدرت خودشون تو رنگ مشکی داشته باشن.
behzad habib
01-01-2014, 23:09
مدل vt60 در شهرهای مرزی عرضه شده و دوستم یک 50 اینچ خرید به قیمت 6 میلیون و800 و یک هفته هست روشنه و باید بگم کیفیت بی نظیری رو ارائه میده و تا به حال همچین وضوح حرکتی رو ندیده بودم و اون مشکل همیشگی در تصاویر 50 هرتز کاملا مرتفع شده.
در تعجبم چرا وارد کننده های مرزی مدل ارزانتر st رو وارد نمیکنند!؟ بهشون چندین بار پیشنهاد دادم و گفتن چشم ولی هنوز خبری نشده و مستقیم میرن مدلهای گران رو وارد میکنند.
saeid_61u
01-01-2014, 23:43
مدل vt60 در شهرهای مرزی عرضه شده و دوستم یک 50 اینچ خرید به قیمت 6 میلیون و800 و یک هفته هست روشنه و باید بگم کیفیت بی نظیری رو ارائه میده و تا به حال همچین وضوح حرکتی رو ندیده بودم و اون مشکل همیشگی در تصاویر 50 هرتز کاملا مرتفع شده.
در تعجبم چرا وارد کننده های مرزی مدل ارزانتر st رو وارد نمیکنند!؟ بهشون چندین بار پیشنهاد دادم و گفتن چشم ولی هنوز خبری نشده و مستقیم میرن مدلهای گران رو وارد میکنند.
مطمئن هستین که جایی سایز 50 اینچ این مدل رو داره یا قبلا داشته؟؟؟ چون هیچ اثری ازش نیست متاسفانه.
منم مث شما کچلشون کردم و بارها گفتم که ST60 بیارین. ولی معلوم نیست چرا اقدامی نمیکنن. متاسفانه فقط X60 دارن. که این مدل فقط اسم پاناسونیک رو یدک میکشه همین! پسر کو ندارد نشان از پدر!!
درود.
برای V20 آپدیتی چیزی راهی وجود نداره بشه باهاش مستقیم فیلم دید؟
یه گیرنده دیجیتال دارم فلش مموری به اون میزنم فیلم می بینم ولی کیفیت صدا رو داغون میکنه بعد تحویل میده.
afshin b
02-01-2014, 13:17
درود.
برای V20 آپدیتی چیزی راهی وجود نداره بشه باهاش مستقیم فیلم دید؟
یه گیرنده دیجیتال دارم فلش مموری به اون میزنم فیلم می بینم ولی کیفیت صدا رو داغون میکنه بعد تحویل میده.
منم v20 دارم. فکر نکنم با آپدیت نرم افزاری بشه کاریش کرد. فرمت های خیلی محدودی رو پشتیبانی میکنه.
بهترین راه شبکه کردن با کامپیوتر یا لپتاپ هست که در این حالت ویندوز میدیا پلیر فرمت تصاویر رو تغییر میده تا تلویزین بتونه اونارو پخش کنه. (DLNA)
این کار از نظر کیفیت تصویر هم قابل قبوله.
سلام
میخواستم یه TV بخرم و دل خودم میگه یه پلاسمای پاناسونیک بگیرم :)
سری های VT60- ZT60 رو انتخاب کردم (ST60 رو تعریفش رو زیاد شنیدم ولی پنل زیبایی نداره)
و یه سوال WT60 پلاسما میشه یا LED ?
چند تا سوال داشتم :
کسی این مدل ها رو داره و یا جایی دیده (شهر های مرزی دیده ) ؟
کلاْ این مدل ها رو پیشنهاد می کنید ؟
پشتیبانی پلاسما ها از فرمت های پخش کننده ی ویدیو تو چه وضعیه ؟
گیرنده ی داخلی برای پخش شبکه های دیجیتال داره ؟
03-01-2014, 10:10
wt دوست عزیز led حساب میشه مدل های vt60 وzt60 خیر هنوز کسی رویت نکرده ولی احتمالا تو همین 2 الی 3 ماه تو شهرهای مرزی یا از طریق نمایندگی وارد بشه البته مدل zt60 v بهش فکر نکن چون حداقل تا 1 سال دیگه نمیاد ولی vt60 احتمالش هست
behzad habib
03-01-2014, 12:00
vt60 در سایز 50 و 65 در بانه موجوده قیمت 50 رو بالا گفتم و 65 اینچ رو 14 میلیون و 600 اعلام کرد البته فروشنده گفت شاید 55 و 60 اینچشو هم بیارن.
گیرنده دیجیتال هم دارند (برای ایران سازگاره)؟
کلاْ VT60 رو توصیه میکنید ؟
behzad habib
04-01-2014, 00:46
بله دوست گرامی.
دارای 2 تیونر ----s هست و هم ----t و آنالوگ و مشکلی در سازگاری نداره.
رندر کردن تصاویر sd و hd این مدل واقعا بی نظیره و خودم که vt50 دارم با دیدن تصاویر جا خوردم و به جرات میگم یک سر و گردن بالاتره و اگر وضوح حرکتی و دقت رنگ و دقت سایه ها و عمق و بافت و حتی صدا رو ببینید دیگه نگاه کردن به سایرین کمی سخت میشه!
تقریبا هم قیمت vt50 هست ولی با این توانایی ها ارزش تصویریش یک قدم جلوتره.
mehrdad_ati
04-01-2014, 10:26
جای تاسف داره که امسال دیگه خبری از پلاسما نیست :n28:
بهترين پلاسماي سه بعدي پانا كه فول اچ دي باشه و پورت hdmiداشته باشه و حدود قيمت در بانه زير 2.5 ميليون باشه چي هست
اگه كيفيت بالاتري باشه كه كمي از 2.5 بالاتر بره هم مساله اي نيست.
پلاسماهاي فول اچ دي (1080p ) ميگن 50 اينچ به بالاش كيفيت تصويرش بهتره
الان مدل x60-x50-ut30-gt50-st60gt30
رو پيدا كردم ولي نمي دونم كدوم جديدتر هستن
كدومشون توي اين رنج قيمت بهتر هستن.
ممنون
vt60 در سایز 50 و 65 در بانه موجوده قیمت 50 رو بالا گفتم و 65 اینچ رو 14 میلیون و 600 اعلام کرد البته فروشنده گفت شاید 55 و 60 اینچشو هم بیارن.
سلام ، اگه میشه تلفن یا آدرس اینترنتی این فروشنده رو pm کنید:42:
behzad habib
04-01-2014, 17:55
با اجازه و صلاحدید مدیران:
صفر نه یک نه شش چهار دو نه صفر یک نه
آقای آیدین
Cyber-Dude
04-01-2014, 19:08
چجوریه که همه سایتای فروش کوچکترین سایز vt60 رو زدن 55 اینچ؟ یعنی 50 اینج نداره؟
vivaz360
05-01-2014, 12:15
با اجازه و صلاحدید مدیران:
صفر نه یک نه شش چهار دو نه صفر یک نه
آقای آیدین
داداش به نظرت st60 رو تا عید میارن؟
سلام از دوستان کسی
WT50 و یا WT60 دیده ؟
قیمت دارید ؟
منم v20 دارم. فکر نکنم با آپدیت نرم افزاری بشه کاریش کرد. فرمت های خیلی محدودی رو پشتیبانی میکنه.
بهترین راه شبکه کردن با کامپیوتر یا لپتاپ هست که در این حالت ویندوز میدیا پلیر فرمت تصاویر رو تغییر میده تا تلویزین بتونه اونارو پخش کنه. (DLNA)
این کار از نظر کیفیت تصویر هم قابل قبوله.
ممنون، یکمی راجبش توضیح میدی؟
mehrdad_ati
06-01-2014, 13:43
مگه vt60 توی سایز 50 اینچ هم تولید شده ؟
behzad habib
07-01-2014, 12:16
بله دوست گرامی.
vt60 در 4 سایز
50
55
60
65
تولید شده.
afshin b
07-01-2014, 14:27
ممنون، یکمی راجبش توضیح میدی؟
باید با یه کابل لن تی وی رو به مودم وصل کنین و بعدش مطمئن بشین که تو وی به شبکه وصله. برای اینکار میرین تو تنظیمات تی وی و در قسمت شبکه گزینه تست رو میزنه تا چک کنه. باید اوکی بده.
کامپیوتر هم باید به مودم وصل باشه و در قسمت stream ویندوز میدیا پلیر باید گزینه more streaming option رو بزنید و به دستگاه ها اجازه نمایش بدین.
شاید فایروال روی سیستم مشکل ایجاد کنه پس میتونین غیرفعالش کنین.
حالا دکمه سبز روی ریموت تلویزیون رو میزنید و وارد media server میشید. از اونجا میتونین فایل های صوتی و تصویریتون رو پلی کنین.
9199088377
07-01-2014, 17:35
دوستان من میخواهم از نمایندگی یه vt60 پنجاه اینچ بگیرم لطفا بگید موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم و تست کنم و میخواستم بدونم ایا پلاسما هم مثل led پیکسل سوخته داره یا نه . دوستان سریعتر راهنمایی کنید خواهشا :n16:
9199088377
07-01-2014, 17:41
دوستان من میخواهم از نمایندگی یه vt60 پنجاه اینچ بگیرم لطفا بگید موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم و تست کنم و میخواستم بدونم ایا پلاسما هم مثل led پیکسل سوخته داره یا نه . دوستان سریعتر راهنمایی کنید خواهشا :n16:قیمت نمایندگی 8.400.000 برای vt60 وبرای vt50 هم 8 تومن البته من تلفنی پرسیدم و گفت بیای نمایندگی جای تخفیف هم داره
behzad habib
07-01-2014, 19:26
پلاسما هم میتونه پیکسل سوخته داشته باشه و بهترین راه مشاهده پخش یک زمینه ی سفید رنگ هست و اگر پیکسلی سوخته باشه خودشو نشون میده.
چقدر دارن سود میگیرن! سعی کن زیر 8 میلیون تمام کنی و باهاشون چونه بزن. قیمت معقول در تهران 7 میلیون و 500 باید باشه.
موقع خرید به وضعیت کارتونش توجه کن ببین آسیب دیدگی داره یا نه چون ممکنه موقع حمل دچار آسیب شده باشه.
خط و خش پنل رو بررسی کن و اگر ایرادی دیدی قبول نکن.
پشت دستگاه فن هست و صدایی نداره حتما ببین و از کارکردشون مطمئن بشید.
فاکتور با مهر فروشگاه رو بگیرید.
9199088377
07-01-2014, 20:54
داش بهزاد تشکر . شما خودت vt50 داری و گفتی دوستت vt60 داره میخواستم بدنم کیفیت تصویرش نسبت به vt50 پیشرفت زیادی داشته یا نه .خودمم تا 3ماه پیش تصمیم داشتم vt50 بگیرم ولی فروشنده گفت تا چند وقت دیگه vt60 میاریم منم تا الان صبر کردم حالا به نظرت تا 1ماه دیگه قیمتش پایین تر میاد و اگه تصویری از مقایسه vt60 و سایر تلوزیونهای led داری لطفا بذار
9199088377
07-01-2014, 21:00
داش بهزاد تشکر . شما خودت vt50 داری و گفتی دوستت vt60 داره میخواستم بدنم کیفیت تصویرش نسبت به vt50 پیشرفت زیادی داشته یا نه .خودمم تا 3ماه پیش تصمیم داشتم vt50 بگیرم ولی فروشنده گفت تا چند وقت دیگه vt60 میاریم منم تا الان صبر کردم حالا به نظرت تا 1ماه دیگه قیمتش پایین تر میاد و اگه تصویری از مقایسه vt60 و سایر تلوزیونهای led داری لطفا بذار
سلام به طرفداران پلاسما
ما هر چی گشتیم مدل دلخواه رو پیدا نکردیم اخرش سامسونگ خریدم براتون چندین عکس از تصویر پلاسما و ال ای دی ها مطرح جهان میزارم همشون بعد از کالیبره کردن تصویر گرفته شدن همه هم متعلق به یک سکانس از یک فیلم میباشد تفاوت کیفیت تصویر رو میتونید در این عکسها ملاحظه بکنید.
9199088377
07-01-2014, 21:48
بعد16 ماه که تلوزیونمونو دزد برده تازه میخواهیم یه تلوزیون خوب بخریم و دوستان یه سوالی مهمی داشتم اینه که مدل های اروپایی که بگیریم با محافظ برق مشگلی در رابطه با مصرف برق و سوختن برد واز این جور مسائل براش پیش نمیاد چون ولتاز برق اروپا با ایران فرق داره و ما هم 8 تومن پول تلوزیون ندیم بعد چند وقت بسوزه و اونوقته که دیگه خانواده دست از سر ما بر نمیداره . هر کی دراین باره اطلاعاتی داره لطفا بگه :n16:
behzad habib
07-01-2014, 22:09
اگر تصویر vt50 و vt60 رو بخواهیم مقایسه کنیم تقریبا تو تمام موئلفه ها vt60 سرتره.
از کنتراست و عمق سیاهی و سایه های بهتر.
دقت رنگ بهتر.
وضوح حرکتی بهتر به خصوص در سیگنالهای 50 هرتز.
تنظیمات تصویر بیشتر و کاملتر.
صدای بهتر.
رندر کردن تصاویر sd و hd در سطح عالی.
سلام برای سرقت متاسفم
ولی اگه واقعا برای برق و هشت تومنت نگرانی یک راه حل منطقی داری,
اونم استفاده از محافظ های برق "فقط صوت و تصویر" هست
نه این اشغالهایی که توی ایران رواج داره اصلا فکر نکن , اگه دوشاخرو همین جوری بکنی تو برق سنگین تری !!
یکی از بهترین نمونه هاش مال کمپانی بزرگ Monster (جزو پرفروشترین محافظ برق امریکا) که البته نمیدونم اینجا گیرمیاد یا نه !
یکی هم کمپانی Furman هست که بیشتر از سی سال این کارش تو امریکا , این مورد تو سایت اکوستیک دیدم نمی دونم
الان داره یا نه یه تماس بگیری بد نیست ضرر نمیکنی :
chaharnazm
08-01-2014, 11:54
من چه کار کنم؟ با کلی سختی دارم چهار و نیم میلیون جور میکنم تلویزیون بخرم اونم برای پلاسما! و اونم پاناسونیک vt30 که برای 3 سال پیشه اونوقت عکسایی که دوستمون john3 گذاشت پشیمونم کرد چون نسبت به پلاسماهای دیگه خیلی تاریک بود! بررسی vt30 که سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش انجام داده بود که خیلی خوب میومد... نمیدونم ...
شیطونه میگه برم همون ال ای دی سامسونگ سری 7 یا 8 رو بگیرم!
:grrr:
saeid_61u
08-01-2014, 14:42
من چه کار کنم؟ با کلی سختی دارم چهار و نیم میلیون جور میکنم تلویزیون بخرم اونم برای پلاسما! و اونم پاناسونیک vt30 که برای 3 سال پیشه اونوقت عکسایی که دوستمون john3 گذاشت پشیمونم کرد چون نسبت به پلاسماهای دیگه خیلی تاریک بود! بررسی vt30 که سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش انجام داده بود که خیلی خوب میومد... نمیدونم ...
شیطونه میگه برم همون ال ای دی سامسونگ سری 7 یا 8 رو بگیرم!
:grrr:
خب پول کمی نیستش؛ اگه من بودم کمی صبر میکردم و با این پول یه پلاسمای سری 60 پاناسونیک میگرفتم که کیفیت تصویرشون بسیار بهتر از مدلهای 2011 یعنی سری 30 هستش. اگه صبر کنی بالاخره سر و کله ی ST60 و S60 توی بانه پیدا میشه.
چهار و نیم میلیون پول بابت یه تلویزیون مربوط به 2011 اونم سایز 42 اینچ دادن عاقلانه نیست؛ مدل فوق العاده ی ST60 اگه به بازار بیاد سایز 50 اینچش چیزی حدود 3400 قیمت خواهد داشت! دقت کن 8 اینچ بزرگتر؛ کیفیت تصویر بهتر، امکانات به روز تر، تلویزیون جدیدتر و یک میلیون ارزان تر!!!!
حود من کاری که انجام دادم با توجه به اینکه الان پلاسماهای سری 60 توی بازار ایران پیدا نمیشه، رفتم یه پلاسمای ارزان قیمت 720p خریدم و به محض اینکه مدلهای سری 60 پاناسونیک وارد بانه بشن اینو 200 تومن زیر قیمت میفروشم و مدل مورد نظرمو خریداری میکنم. 200 تومن ضرر کردن بهتر از اینه که 4.5 میلیون پول بابت محصولی بدم که انقد قدیمی شده که غیر از ایران توی هیچ کجای دنیا نه پیدا میشه نه کسی میخره! حتی پلاسماهای سری 50 هم به زحمت توی اروپا و آمریکا پیدا میشن چه برسه به سری 30 که من نمیدونم ایران چرا تا این حد عقبه و ظاهرا با شتر این اجناس رو میفرستن ایران که دو سال عقب تر از بازارهای جهانیه!
chaharnazm
08-01-2014, 16:16
راستش شما درست میگی، خودمم بدم نمیاد این کارو بکنم اما خرید کالایی بی گارانتی یکم پرخطره اونم تو این روزگار که کالاها اینقدر بد کیفیت شدن. همکارم 4 ماه پیش w670 سونی خرید هفته پیش ال ای دی یک سوم صفحه اش سوخت. داد نمایندگی همه ی صفحه شو براش عوض کردند
chaharnazm
08-01-2014, 16:20
دیگه اینکه vt از st پیشرفته تره. بهتر نیست به جای st60 مدل vt60 بگیری؟
saeid_61u
08-01-2014, 18:01
دیگه اینکه vt از st پیشرفته تره. بهتر نیست به جای st60 مدل vt60 بگیری؟
نه بهتر نیست! در سایز 50 اینچ بیش از 3میلیون اختلاف قیمت دارن! در حالیکه کیفیت تصویرشون تفاوت چندانی با هم نداره و VT60 مقداری بهتره ولی نه در حدی که قیمتش دوبرابر این باشه. با اون سه میلیون اضافه یه سینما خانگی و یه پلی استیشن 3 بخر و حالشو ببر!
chaharnazm
09-01-2014, 10:00
حالا تا 4 تومن کدوم ال ای دیاش بهترن؟
تا 4 تومن فقط میتونی et5 بگیری در سایز47.نمیدونم چرا اس تی 60 رو وارد نمی کنن این ویژه خواران عزیز.st60 اهاو کجاییی هه وووووووووووووووووووووو.
matin rz
10-01-2014, 10:03
سلام
میگم این خرابیهای زیاد پلاسما فقط مربوط به همون سری 30 هست یا سری 60 هم از این مشکلات داره؟؟؟
و این که st60 کی میاد تو بانه؟؟؟
و ایا عاقلانس که این تلوزیون رو بدون گارانتی تهیه کرد؟؟؟
در کل پیشنهاد شما تا 3/5 میلیون چیه؟
ممنونمیشم راهنماییم کنید
saeid_61u
10-01-2014, 13:08
سلام
میگم این خرابیهای زیاد پلاسما فقط مربوط به همون سری 30 هست یا سری 60 هم از این مشکلات داره؟؟؟
و این که st60 کی میاد تو بانه؟؟؟
و ایا عاقلانس که این تلوزیون رو بدون گارانتی تهیه کرد؟؟؟
در کل پیشنهاد شما تا 3/5 میلیون چیه؟
ممنونمیشم راهنماییم کنید
تلویزیون های پاناسونیک در مجموع آمار خرابی پایینی دارن و همیشه قابل اعتماد هستن. تا 3.5 میلیون پیشنهاد من مدل 50ST60 هستش. مدل S60 حدود یک میلیون ارزانتره ولی کیفیت تصویرش کمی پایین تره، تعداد پورت هاش کمتره و سه بعدی هم نیست. احتمالا به زودی بیاد توی بانه ولی با توجه به اینکه پاناسونیک تولید پلاسما رو متوقف کرده اصلا احتمال هم داره که نیاد تو ایران. در مورد تلویزیون بدون گارانتی که خریدش عاقلانه هست یا نه باید بگم از نظر من یک میلیون و خورده ای پول اضافه بابت گارانتی دادن عاقلانه نیست!! اونم برای کالایی که در مجموع حدود 3 درصد آمار خرابی داره
chaharnazm
10-01-2014, 21:59
چرا راه دور میرید تا بانه؟ همین فروشگاههای جمهوریم کالای بی گارانتی بخواین میدن. چند ماه پیش تفاوتشون 600،700 تومن بود
سلام از دوستان کسی
WT50 و یا WT60 دیده ؟
قیمت دارید ؟
دوستان یکی جواب مارو میده ؟؟
saeid_61u
11-01-2014, 01:02
دوستان یکی جواب مارو میده ؟؟
اینجا تاپیک پلاسماهای پاناسونیکه؛ این دو مدل پلاسما نیستن
............
11-01-2014, 01:19
سلام بر دوستان.
پاناسونیک در نمایشگاه ces 2014 از led جدیدی پرده برداری کرده که رزولوشن 4k دارد و کیفیت تصویر آن به تصدیق سایت cnet نزدبک به پلاسمای افسانه ای zt60 میباشد و در آن از اثر halo و کم شدن جزئیات black crush در صحنه های تاریک هم خبری نیست! با توجه به متوقف شدن تولید پلاسما توسط پاناسونیک خبر ساخت این led از کمپانی پاناسونیک که توجه خاصی به کیفیت واقعی تصویر دارد خبر خوشحال کننده ای برای علاقه مندان به کیفیت تصویر هست!
The black bars on the prototype also looked black. There was a distinct lack of blooming or sudden changes in the backlight which makes this one of the best and most subtle dimming systems I've ever seen.
Read more: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid_61u
11-01-2014, 16:32
سلام بر دوستان.
پاناسونیک در نمایشگاه ces 2014 از led جدیدی پرده برداری کرده که رزولوشن 4k دارد و کیفیت تصویر آن به تصدیق سایت cnet نزدبک به پلاسمای افسانه ای zt60 میباشد و در آن از اثر halo و کم شدن جزئیات black crush در صحنه های تاریک هم خبری نیست! با توجه به متوقف شدن تولید پلاسما توسط پاناسونیک خبر ساخت این led از کمپانی پاناسونیک که توجه خاصی به کیفیت واقعی تصویر دارد خبر خوشحال کننده ای برای علاقه مندان به کیفیت تصویر هست!
جای خالی پلاسماهای این شرکت رو پر نخواهد کرد؛ چون متاسفانه این تلویزیون قیمت نجومی خواهد داشت و برای اکثر افراد خریدش مقدور یا به صرفه نیست
سلام الان vt60 وارد بانه شده دوستان ، قیمت 65 اینچش 17.5 میلیون !!! ولی st50 42 رو 2.5 میدن که خیلی خوبه تقریبا هم قیمت اشغالای ال جیه !!!
سلام الان vt60 وارد بانه شده دوستان ، قیمت 65 اینچش 17.5 میلیون !!! ولی st50 42 رو 2.5 میدن که خیلی خوبه تقریبا هم قیمت اشغالای ال جیه !!!
خبرنداری ST60 اومده یا نه ؟
Vt60 ـه ۵۰ اینچ چی ؟
chaharnazm
13-01-2014, 16:59
دیروز زنگ زدم فروشگاه مرکزی پاناسونیک و از داشتن مدلهای پلاسمای 2013 پرسیدم :
st60 ندارن
vt60 پنجاه اینچشو میده 8،200
دیروز زنگ زدم فروشگاه مرکزی پاناسونیک و از داشتن مدلهای پلاسمای 2013 پرسیدم :
st60 ندارن
vt60 پنجاه اینچشو میده 8،200
گرون میدن :(
اتفاقاْ یکی از بچه ها دوهفته پیش همین جا پست داده بود
VT60 50 inch رو ۶۸۰۰ از بانه گرفته بود
امیدوارم قیمتش پایین تر بیاد.
............
14-01-2014, 06:37
سایت trusted reviews بهترین تی وی نمایشگاه ces 2014 را led پاناسونیک انتخاب کرده که تصویر آن به خوبی پلاسمای zt60 پاناسونیک است.
نکات جالب در این مقایسه این است که این led که سیستم نوردهی منطقه ای دارد از تکنولوژی ای استفاده میکند که اثر halo یا نشتی نور در آن دیده نمیشود و عمق رنگ مشکی و جزئیات در سایه های آن به طور همزمان به همان خوبی و دقت پلاسمای zt60 است .
به گفته این سایت جزئیات در صحنه های تاریک و عمق رنگ مشکی در این تلویزیون مبهوت کننده بوده و جزیئات به صورت پیکسل به پیکسل با پلاسمای zt60 قابل قیاس است علاوه بر همه اینها اشباع رنگ در این lcd برای اولین بار در تاریخ بالاتر از اشباع رنگ یک پلاسمای حرفه ای مثل zt60 دیده میشود ولی بازتولید رنگها فوق العاده طبیعی و نزدیک به پلاسمای zt60 هست . مانند اکثر led ها رنگها را بی دلیل فسفری و نئونی نمایش نمیدهد .
درخشش این تی وی به مانند سایر lcd ها در نور زیاد بالاتر از پلاسما هست و علاوه بر آن در محیط کم نور و تاریک تصویر ان قابل قیاس با پلاسماهای حرفه ای هست تنها مشکل این تی وی نسبت به پلاسما zt60 رزولوشن تصاویر متحرک در آن و زاویه دید محدود تر آن نسبت به پلاسما هست هر چند زاویه دید آن در این مقاله برای یک lcd عالی برآورد شده است.
Panasonic Studio Master 4K LCD
parham511
14-01-2014, 23:32
دم پاناسونیک گرم که نمیزنه وقتیم میزنه اینقد خاص میزنه، اما همون ZT60 برا مصرف کننده ایرانی بهتره، همچین LCD خاصی اونم با کیفیت 4K قیمتش n تومنه، همین سری W سال قبل اونقد گرون بود که استقبالی ازش نشد تو ایران. اکثر سایتا موجودی نداشتن هیچوقت ازش، فقط مدلای ارزون مثل et5 تو ایران فروش رفت.
دوستان فرق بین سری S و ST توی پلاسما هاش چیه ؟
9199088377
15-01-2014, 23:42
دوستان بالاخره vt60 رو گرفتیم واقعا تلوزیون فوق العاده ای وکیفیت تصویرش رو کنتراست 50 واقعا عالیه حالا کنتراست بالاتر بماند و واقعا صدای فوق العادهای داره که ادم لذت میبره باهاش اهنگ های یانی رو گوش میده. ازبانه گرفتیم 7600 و 100 تومن برای حمل و100 تومن برای گارانتی . دوستان من هم اولش میخواستم از نمایندگی بگیرم ولی وقتی پرسیدم گارانتی داره بهم گفت اصلا گارانتی نداره تازه اونم با قیمت 8400 و وقتی زنگ زدم بانه اولش گفت 7000 تومن وگفت ببینم موجود دارم ودید نداره وگفت بذار ببینم کسی داره یا نه و بعدش من چندجا زنگ زدم و همه گفتن نداریم وفقط یکیشون گفت دارم 7500 وگفت 250 برای حمل ونقل بیخیال شدم وبه اولی که سایت معروفی بود همون با... ویترین گفتم اورد و وقتی تست کردم وتحویل گرفتم زنگ زدم برای گارانتی که بیاد نصب کنه 2 ساعت بعد اومد نصب کرد . سری اروپایی هم است و در عرض 40 دقیقه هات..برد وعرب رو کانالهاشو گرفت و اصلا دردسر نداشت . روی عرب کانال تماشا سلامت ورزش و همهی شبکه های گیرنده رو گرفت . دوستان اگه از من میشنوید و میخواهید این تلوزیون رو بگیرید تا تمام نشده و قیمتش نجومی نشده بگیرید چون از فروشنده و اون چند جا که زنگ زدم اکثرا گفتن دیگه نمیاریم و یکی 2تاشون گفتن شاید بیاریم . امیدوارم کمکی به دوستان عزیز کرده باشم
دوستان بالاخره vt60 رو گرفتیم واقعا تلوزیون فوق العاده ای وکیفیت تصویرش رو کنتراست 50 واقعا عالیه حالا کنتراست بالاتر بماند و واقعا صدای فوق العادهای داره که ادم لذت میبره باهاش اهنگ های یانی رو گوش میده. ازبانه گرفتیم 7600 و 100 تومن برای حمل و100 تومن برای گارانتی . دوستان من هم اولش میخواستم از نمایندگی بگیرم ولی وقتی پرسیدم گارانتی داره بهم گفت اصلا گارانتی نداره تازه اونم با قیمت 8400 و وقتی زنگ زدم بانه اولش گفت 7000 تومن وگفت ببینم موجود دارم ودید نداره وگفت بذار ببینم کسی داره یا نه و بعدش من چندجا زنگ زدم و همه گفتن نداریم وفقط یکیشون گفت دارم 7500 وگفت 250 برای حمل ونقل بیخیال شدم وبه اولی که سایت معروفی بود همون با... ویترین گفتم اورد و وقتی تست کردم وتحویل گرفتم زنگ زدم برای گارانتی که بیاد نصب کنه 2 ساعت بعد اومد نصب کرد . سری اروپایی هم است و در عرض 40 دقیقه هات..برد وعرب رو کانالهاشو گرفت و اصلا دردسر نداشت . روی عرب کانال تماشا سلامت ورزش و همهی شبکه های گیرنده رو گرفت . دوستان اگه از من میشنوید و میخواهید این تلوزیون رو بگیرید تا تمام نشده و قیمتش نجومی نشده بگیرید چون از فروشنده و اون چند جا که زنگ زدم اکثرا گفتن دیگه نمیاریم و یکی 2تاشون گفتن شاید بیاریم . امیدوارم کمکی به دوستان عزیز کرده باشم
مبارک باشه دوست عزیز
چند اینچ گرفتید ؟
مبارک باشه دوست عزیز
چند اینچ گرفتید ؟
این قیمتی که دوستمون میگه 55 اینجش هستش (احتمالا) اخه من تماس گرفتم برای مدل 50 اینجش 6800 قیمت داد.امروز هم تماس گرفتم بهم گفتن تا ده رو دیگه مدلst60 هم میارن. من پولم به vt نمی رسه ولی میخوام مدل st60 رو بگیرم.
9199088377
17-01-2014, 02:19
سلامت باشید 50 اینچ
سلامت باشید 50 اینچ
دوست گرامی بهتون گرون فروختن. حداقل600 تومن ازتون اضافه گرفتن.همون طور که گفتم از چند تا فروشنده ای بانه قیمت گرفتم همشون برای مدل 50 اینج 6800تا6850 میگفتن.در کل مبارک باشه .اگه میشه و براتون زحمتی نیست چند تا عکس در حالت روشن و خاموش بگیرین و بزارین توسایت تا کیفیت تصویرش رو ببینیم.اگه این کار رو بکنیین به خیلی از دوستان و من لطف کردین.
این قیمتی که دوستمون میگه 55 اینجش هستش (احتمالا) اخه من تماس گرفتم برای مدل 50 اینجش 6800 قیمت داد.امروز هم تماس گرفتم بهم گفتن تا ده رو دیگه مدلst60 هم میارن. من پولم به vt نمی رسه ولی میخوام مدل st60 رو بگیرم.
دوست عزیز لطفا اگه براتون زحمت نیست شماره تلفن این فروشنده رو پ.خ کن برام
دوست عزیز لطفا اگه براتون زحمت نیست شماره تلفن این فروشنده رو پ.خ کن برام
سلام.پ.خ شد. اگر ارسال نشده بگین تا دوباره بفرستم.
sami_1985
17-01-2014, 21:22
سلامت باشید 50 اینچ
دوست گرامی بهتون گرون فروختن. حداقل600 تومن ازتون اضافه گرفتن.همون طور که گفتم از چند تا فروشنده ای بانه قیمت گرفتم همشون برای مدل 50 اینج 6800تا6850 میگفتن.در کل مبارک باشه .اگه میشه و براتون زحمتی نیست چند تا عکس در حالت روشن و خاموش بگیرین و بزارین توسایت تا کیفیت تصویرش رو ببینیم.اگه این کار رو بکنیین به خیلی از دوستان و من لطف کردین.
دوستان عزیز اگه ممکنه شماره تلفن هایی که دارید واسه خرید Vt60 از بانه، برام پ.خ کنید.همینطور اینکه کدام فروشگاه در تهران vt60 رو موجود دارند. مرسی.
Cyber-Dude
17-01-2014, 21:58
درسته که vt60 بهترین کیفیت تصویر رو بین تی وی ها داره ولی خدایی 7 میلیون واسه 50 ایننچ خیلی زیاده اونهم درحالیکه بهترین led های 55 اینچ همین حدودا قیمتشونه
درسته که vt60 بهترین کیفیت تصویر رو بین تی وی ها داره ولی خدایی 7 میلیون واسه 50 ایننچ خیلی زیاده اونهم درحالیکه بهترین led های 55 اینچ همین حدودا قیمتشونه
قیمت بالای این تلویزیون به این دلیله که پانا ایران رو تحریم کرده و وارد نمیشه و واردکنندهای بانه ای هم دارن حسابی مردم رو میچاپونن.وگرنه قیمت55 اینچش در بازار جهانی به زیر 2000 دلار رسیده.
دوستان عزیز اگه ممکنه شماره تلفن هایی که دارید واسه خرید Vt60 از بانه، برام پ.خ کنید.همینطور اینکه کدام فروشگاه در تهران vt60 رو موجود دارند. مرسی.
چون من تهران نیستم ،اطلاعی در مورد بودن یا نبودنش در اونجارو نمی دونم ولی در مورد بانه فقط کافیه بنویسی خرید از بانه.بعدش وارد اون سایت ها میشی و به شماره تلفنی که در سایت هستش زنگ بزنی.تمام.ولی باز من برات شماره دو تا از فروشنده های بانه رو برات پ.خ میکنم.:n18:
9199088377
18-01-2014, 17:11
دوست عزیز راستشو بخوای بلد نیستم عکس بذارم ولی اگه راهنمایی کنی که چطوری عکس بذارم حتما براتون میذارم
دوست عزیز راستشو بخوای بلد نیستم عکس بذارم ولی اگه راهنمایی کنی که چطوری عکس بذارم حتما براتون میذارم
سلام. اول روی insert imageکلیک میکنی بعدش روی گزینه upload727کلیک میکنی در اون سایت اگه اکانت نداری یک اکانت میسازی و بعدش عکس ها رو در اون سایت اپلود میکنی.بعد از اپلود برای هر عکس یه url بهت میده که اون رو باید در کادری که در فروم باز کردی وارد میکنی.به تصاویر زیر نگاه کن متوجه میشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از دادن نشانی عکس ها کلید start upload رو میزنی. وادامه ...
9199088377
18-01-2014, 18:22
9199088377میشه یک سکانس از یک فیلم مانند skyfall یا یک فیلم سینمایی رو با تی وی پخش کنید بعد عکس بزارید ممنون میشم
9199088377
18-01-2014, 22:27
باشه دوست عزیز تا چند روز دیگه یه فیلم با کیفیت بالا دانلود میکنم و براتون میذارم . درظمن tv رو حالت نرمال هست و کنتراست 50 . 100 ساعت اولیه تموم شد و تلوزیون رو کالیبره کردم براتون عکس های بیشتری میذارم .
9199088377
18-01-2014, 22:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - دوستان تصاویر برای مستند life هست
ali.reihani
19-01-2014, 00:00
داداش بیا از این تصاویر این سایت بزار تو تلویزیونت کیفیت واقعی رو تجربه کن!
همون جا رزولوشن اش مشخص هستش میتونی انتخاب کنی سعی کن اولترا اچ دی باشه!
داداش بیا از این تصاویر این سایت بزار تو تلویزیونت کیفیت واقعی رو تجربه کن!
همون جا رزولوشن اش مشخص هستش میتونی انتخاب کنی سعی کن اولترا اچ دی باشه!
دوست عزیز تلویزیون ایشون فول اچ دی هستش. حالا شما میخوای اولترا نگاه کنه. مثل اینکه بخوای یک تلویزیون 576 کیفیت فول رو پخش کنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - دوستان تصاویر برای مستند life هست
دوست عزیز میشه از همین شبکه ملی خودمون که sd هستش عکس بزاری .البته توی اتاق روشن. هم میخوام کیفیت تصاویر اس دی معلوم بشه و هم قدرت فیلترش رو ببینم. اخه تا 10 روز دیگه میریم بانه .اگه توی نور (نور خونه)خوب نباشه یک ال ای دی بگیریم.به خاطر عکس هات هم ممنون. :11:
ال ای دی پاناسونیک ما تصویرش مشکل پیدا کرده به اینصورت که یه شبه از تصاویر قبلی که قبلا نشون داده رو میشه دید مشکلش چیه راهنمایی فرمایید لطفا !؟
ال ای دی پاناسونیک ما تصویرش مشکل پیدا کرده به اینصورت که یه شبه از تصاویر قبلی که قبلا نشون داده رو میشه دید مشکلش چیه راهنمایی فرمایید لطفا !؟
احتمالا دچار burn in شده. این موضوع برای پلاسما ها رایج تره تا ال ای دی.این مشکل بیشتر به این دلیل به وجود میاد که یه تصویر ثابت به مدت طولانی پخش بشه .
9199088377
19-01-2014, 23:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - دوستان این عکس اول که براتون گذاشتم نویز دوربینی که باهاش عکس انداختم رو مشخص میکنه وتصاویری که براتون میذارم تصاویر خود تلوزیون که من داخل خونه میبینم همگی شفاف هست وخیلی با کیفیت هستند تصاویر sd ولی تو عکس ها یی که میذارم شفافیت مشخص نیست که اون هم از دوربین گوشی n96 من هست . به هر حال امیدوارم استفاده کنند دوستان ویه نکته ای هم که هست من تصاویر sd رو که تو تلوزیون led چندتا از اشنایان دیدم هرگز به vt60 نزدیک هم نیستند حالا تصاویر hd بماند و تونور منزل هم اصلا کم نور نیست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا دچار burn in شده. این موضوع برای پلاسما ها رایج تره تا ال ای دی.این مشکل بیشتر به این دلیل به وجود میاد که یه تصویر ثابت به مدت طولانی پخش بشه .
خوب بله فکنم همین باشه چون من فوتبالم به مدت طولانی بازی کردیم رم ای اس پورت و به صورت خیلی کدر نشون میداد بعد از مدتی ام دوباره پاک میشه و روی یه چیز دیگه هنگ میکنه چیکار باید بکنم لطفا کمک کنید
mehrdad_ati
20-01-2014, 14:57
یه صفحه با رنگ خاکستری با paint درست کن بزار 2 ساعت ثابت روی تلویزیون پخش بشه
خوب بله فکنم همین باشه چون من فوتبالم به مدت طولانی بازی کردیم رم ای اس پورت و به صورت خیلی کدر نشون میداد بعد از مدتی ام دوباره پاک میشه و روی یه چیز دیگه هنگ میکنه چیکار باید بکنم لطفا کمک کنید
توی یکی از تایپکها ،نحوه رفع این مشکل رو توضیح دادن. شما می تونی توی اینترنت بگردی ببینی چه راهی رو پیشنهاد میدن ویا به مدیر این انجمن alucad پیام بدی تا برات دقیقا توضیح بده. من فقط تا اونجاش رو میدنم که باید یک سری تصاویر ثابت مثل خاکستری و..... رو دانلود میکنی بعد روی تی وی برای مدتی نمایش میدی
اما این رو بدون که دلیل اصلی این مشکل اینکه کنتراست و روشنای رو روی 100 قرار دادی.ویک تصویر به مدت طولانی پخش شده.هیچ وقت کنتراست و روشنای رو از 4/5 توان تی وی بالاتر نبر هم عمرش پایین میاد و زودتر خراب میشه و هم با مشکلاتی اینچنینی رو به رو میشی تازه پنل هم داغ میشه و این خودش باعث ایجاد پیکسل سوخته میشه.یه ابدیت هم بکن شاید مشکل نرم افزاری هم پیدا کرده.(منظورم برای هنگ کردنه)
مرسی ممنون از راهنمایی شما راهی که گفتیدو حتما امتحانش میکنم آپدیت نرم افزارشو از کجا میتونم گیر بیارم میشه یه لینک بهم بدید با تشکر از شما
مرسی ممنون از راهنمایی شما راهی که گفتیدو حتما امتحانش میکنم آپدیت نرم افزارشو از کجا میتونم گیر بیارم میشه یه لینک بهم بدید با تشکر از شما
خواهش میکنم دوست عزیز.برای ابدیت اول باید مدل تلویزیون تون معلومه بشه. مدل تلویزیون و ورژن نرم افزاریش رو بنویس تا لینک بدم.
پلاسما هم پیکسلش میسوزه؟ اون وسط های تی وی یکی دو تا پیکسله که به نظر میرسه سوخته مثل مانیتور.
mehrdad_ati
21-01-2014, 23:26
آره میسوزه
chaharnazm
22-01-2014, 17:13
از دوستان کسی هست که vt30 چهل و دو اینچ داشته باشه؟
راضیید؟ مشکلی نداره؟
خوبی ها و بدیهاش چیه؟
از دوستان کسی هست که vt30 چهل و دو اینچ داشته باشه؟
راضیید؟ مشکلی نداره؟
خوبی ها و بدیهاش چیه؟
دوست عزیز این مدل خیلی قدیمی شده و ارزش خرید نداره. این رو خیلی از دوستان توی این تایپک داشتن و گفتن مشکل سوختن برد در این تی وی خیلی بالاست اگه تایپک ها رو از اول خونده باشی حتما متوجه میشی..ارزش ریسک نداره بخصوص اینکه امکانات اون قدیمی و هم اینکه چون توی بازار نیست اون رو به قیمت یک تی وی جدید بهت میفروشن. .بهتره یک تی وی جدید بگیری.
chaharnazm
23-01-2014, 23:11
اگه مشکل زمان و پول نداشتم حتما همین کارو میکردم. تو هایپر ال ای دی ای 5 و پلاسمای اس تی 30 رو گذاشته بود با یه سورس بلوری. یعنی حالت از تصویرش بهم میخورد. ریسک پذیری خرید از بانه هم ندارم. نمیدونم چیکار کنم. وی تی 30که تو ریوی یوها خوب نمره ای اورده بود.
اگه مشکل زمان و پول نداشتم حتما همین کارو میکردم. تو هایپر ال ای دی ای 5 و پلاسمای اس تی 30 رو گذاشته بود با یه سورس بلوری. یعنی حالت از تصویرش بهم میخورد. ریسک پذیری خرید از بانه هم ندارم. نمیدونم چیکار کنم. وی تی 30که تو ریوی یوها خوب نمره ای اورده بود.
دوست گرامی درسته که خرید از بانه ریسک هست ولی این رو بدون طبقه گفته بعضی از دوستان در پست های قبلی،اون هام از بانه میارن و جنس رو با ضمانت ارائه میدن و اگه تی وی که از بانه میاد خراب باشه پس هیچ فرقی نمی کنه از کجا بخری در ضمن اگه از بانه هم بخری می تونی با حداکثر 100 تومن اون رو خودت بیمه کنه.ولی اگه باز هم اسرار به خرید این تی وی داری برو به چند تا تعمیر گاه و بگو بردش خراب شده ببین قطعه براش پیدا میشه یا نه؟من خودم الان چند ماه منتظرم که اس تی 60 بیاد بانه تا برم بخرم.
دوست عزیز لطفا شماره تلفن فروشنده رو برای من پ.خ کنید.
ممنونم
سری های مختلف پلاسماهای پاناسونیک چه تفاوتی با هم دارن ؟ مثلا سری ut , st چه فرقی دارن و ایا سری ut کیفیتش خیلی پایینه با توجه به اختلاف قیمتی که با سری های دیگه داره ؟ سری xt چطور هستش ؟
chaharnazm
25-01-2014, 12:56
دوست ارجمندم، متوجه این گفته ات نشدم:
اگه از بانه هم بخری می تونی با حداکثر 100 تومن اون رو خودت بیمه کنه
یه پلاسما ۴۳ دارم میخام اگه بشه ابدیتش کنم امکانش هست ؟؟؟ خودم میتونم ؟؟
delmajid
25-01-2014, 16:47
یه پلاسما ۴۳ دارم میخام اگه بشه ابدیتش کنم امکانش هست ؟؟؟ خودم میتونم ؟؟
اره دوست عزیز
یا مستقیم وصلش کن به لن و از اینترنت خودش آپدیت میشه
یا اینکه برو تو سایت پاناسونیک و فریمور جدیدش رو بگیر و با فلش بریز روش
دوست ارجمندم، متوجه این گفته ات نشدم:
اگه از بانه هم بخری می تونی با حداکثر 100 تومن اون رو خودت بیمه کنه
یعنی اونجا شرکت های هستن مثل تکنو سرویس و نوین وغیره که تی وی شما رو با 70 تومن بیمه میکنن.
^^SAEED^^^
27-01-2014, 00:33
دوستان st60 به بازار اومده؟ قيمت ٥٠اينچشو داريد؟
سری های مختلف پلاسماهای پاناسونیک چه تفاوتی با هم دارن ؟ مثلا سری ut , st چه فرقی دارن و ایا سری ut کیفیتش خیلی پایینه با توجه به اختلاف قیمتی که با سری های دیگه داره ؟ سری xt چطور هستش ؟
کسی اطلاعاتی دراین زمینه نداره ؟
chaharnazm
27-01-2014, 09:30
در این صورت اگه تیوی خراب بشه نمایندگیهای پاناسونیک اینجا گارانتی رو قبول میکنند؟
chaharnazm
27-01-2014, 09:31
یعنی اونجا شرکت های هستن مثل تکنو سرویس و نوین وغیره که تی وی شما رو با 70 تومن بیمه میکنن.
در این صورت اگه تیوی خراب بشه نمایندگیهای پاناسونیک اینجا گارانتی رو قبول میکنند؟
این سوال رو باید از خود نمایندگی بپرسی.
نشانی و تماس تکنو سرویس:
تلفن: 66381774-6
فکس: 66381773
سایت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایمیل: info@technoservice.ir
آدرس: انقلاب-روبروي دانشگاه تهران - مجتمع فروزنده - طبقه سوم -واحد 606
اینم نشانی و سایت نوین:
تلفن: 77616873 - 77617122
سایت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایمیل: sales@novincharger.com
آدرس: تهران - میدان تجریش - پاساژ نیکو - واحد 41
khansalar
27-01-2014, 18:45
دوستان vt20 50 رو پسرم با ضربه پیچ گوشتی و چکش پوکوند کسی قیمت صفحه نداره؟ و اینکه از کجا میشه مطمئن گرفت یا دسته دوم
پیکسل سوخته درست میشود آیا؟
mr_rayan
28-01-2014, 07:30
دوستان vt20 50 رو پسرم با ضربه پیچ گوشتی و چکش پوکوند کسی قیمت صفحه نداره؟ و اینکه از کجا میشه مطمئن گرفت یا دسته دوم
:n04:
اگر پنل آسیب دیده باشه معمولا 60% قیمت تی وی شاملش میشه.بایستی با نمایندگی مشورت کنی.
chaharnazm
28-01-2014, 10:35
این سوال رو باید از خود نمایندگی بپرسی.
نشانی و تماس تکنو سرویس:
تلفن: 66381774-6
فکس: 66381773
ایمیل: info@technoservice.ir
آدرس: انقلاب-روبروي دانشگاه تهران - مجتمع فروزنده - طبقه سوم -واحد 606
اینم نشانی و سایت نوین:
تلفن: 77616873 - 77617122
ایمیل: sales@novincharger.com
آدرس: تهران - میدان تجریش - پاساژ نیکو - واحد 41
تعمیرگاه نمایندگی رسمی پاناسونیک به نام کوفرد است
arash_a59
29-01-2014, 17:27
جدا بعضی از دوستان دل و جرات بالایی دارند
اینجارو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_23807676) ببینید، پست شماره 5262 ، طرف VT50 داشته که کلا اعصابشو بهم ریخته بوده و هیچ جوره درست نشده آخر سر گارانتی یدونه VT60 بهش داده !
پاناسونیک خیلی وقته که پلاسما میزنه اگه Vt60 که هنوز امتحانش رو پس نداده بذاریم کنار، سری های قبلش عموما مشکل حاد سوختن برد داشتند.
عجیبه دوستان 6-7 میلیون پولشون رو چطوری با خیال راحت میدند به تلوزیونی که سابقش تا این حد خرابه.
من خودم Vt30 دارم و صابون سوختن بردش به تنم خورده...
شاید بعضی از دوستان بگند که اینجور خرابی ها در همه برندها هست ، راستش من تا بحال ندیدم شرکتی چند مدل در چندسال پیاپی بزنه و همه مدلها یک مشکل واحد داشته باشند اونم SC Board ...
به هر حال امیدوارم عزیزانی که این تلوزیون رو میخرند از خریدشون لذت ببرند و سالیان سال بدون مراجعه به تعمیرگاه براشون کار کنه.:n16:
پاناسونیک تلویزیون های لامپیش هم خیلی زیاد خراب میشد ولی واقعا کیفیت تصویرش خیلی عالی بود
chaharnazm
30-01-2014, 12:51
جدا بعضی از دوستان دل و جرات بالایی دارند
اینجارو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_23807676) ببینید، پست شماره 5262 ، طرف VT50 داشته که کلا اعصابشو بهم ریخته بوده و هیچ جوره درست نشده آخر سر گارانتی یدونه VT60 بهش داده !
پاناسونیک خیلی وقته که پلاسما میزنه اگه Vt60 که هنوز امتحانش رو پس نداده بذاریم کنار، سری های قبلش عموما مشکل حاد سوختن برد داشتند.
عجیبه دوستان 6-7 میلیون پولشون رو چطوری با خیال راحت میدند به تلوزیونی که سابقش تا این حد خرابه.
من خودم Vt30 دارم و صابون سوختن بردش به تنم خورده...
شاید بعضی از دوستان بگند که اینجور خرابی ها در همه برندها هست ، راستش من تا بحال ندیدم شرکتی چند مدل در چندسال پیاپی بزنه و همه مدلها یک مشکل واحد داشته باشند اونم SC Board ...
به هر حال امیدوارم عزیزانی که این تلوزیون رو میخرند از خریدشون لذت ببرند و سالیان سال بدون مراجعه به تعمیرگاه براشون کار کنه.:n16:
یکم از vt30 ات برام بگو. چون منم قصد خریدشو دارم. تو review ها که خیلی خوب ازش نوشتن. خدا کنه نسوزه چون خدایی تلویزیون خوبیه
mr_rayan
30-01-2014, 14:46
یکم از vt30 ات برام بگو. چون منم قصد خریدشو دارم. تو review ها که خیلی خوب ازش نوشتن. خدا کنه نسوزه چون خدایی تلویزیون خوبیه
احتمال سوختن به نظر من 7 به 10 چون اینجا 70% کسایی که خریدن بردشون سوخته.اگر VT30 خریدی از لحاظ روحی خودتو آماده کن چون معمولا بعد از گذشته 6 ماه به بعد احتمالا سوختنش شروع میشه.
آقا ما دو ساله42 st30 داریم ، آخ هم نگفته :n10: با کیفیت تصویری که داره من دیگه نمیتونم به تی وی دیگه ای نگاه کنم (فقط پلاسماپانا:n02:
میخوام یه st60 55 بگیرم ، امروز زنگ زدم دوتا فروشگاه معروف بانه ای ، هیچکدوم نداشتن
به نظرتون اگه بیاد قیمتش چقدر در میاد؟
arash_a59
31-01-2014, 00:49
احتمال سوختن به نظر من 7 به 10 چون اینجا 70% کسایی که خریدن بردشون سوخته.اگر VT30 خریدی از لحاظ روحی خودتو آماده کن چون معمولا بعد از گذشته 6 ماه به بعد احتمالا سوختنش شروع میشه.
اقا رایان سوختن برد مذکور به 2عامل مهم بستگی داره
1- کنتراست
2- مدت زمان استفاده
برای مثال من که کنتراستم روی 95% بود بعد از 200ساعت استفاده بردش سوخت، حالا یکی از دوستان که کنتراستش روی 65% هست بعد از مثلا 300 ساعت استفاده بردش میسوزه
همچنین به نوع تصویری که ازش میگیریم نیز بستگی داره
کسایی که بردشون نسوخته، هنوز این "کنتراست/مدت زمان کارکرد" رو پر نکردند.
طراحی این برد اشکال داره یعنی بخاطر طراحیه غلطش عمر قطعات بکار رفته درش شدیدا با گذشت زمان کاهش پیدا میکنه(بخاطر فشاری که روی اونها ایجاد میشه) و در نهایت میسوزه
چون طراحی برد مشکل داره
این بلا متاسفانه بدون استثنا سر همه دوستان میاد
من این مشکل رو توی تاپیک های خارجی در همه سری ها(اروپا-آمریکا-آسیا...)دیدم که بوده و تکرار شده، شرکت هم سعی نکرده مشکل رو رفع کنه بلکه از مدت زمان محدود گارانتی استفاده میکنه برای در رفتن
ایمیل من هم به خود شرکت پاناسونیک سر این قضیه بی جواب موند و پاسخ ندادند.
اون دوستی که خواستار توضیح در مورد VT30 هست،در یک جمله: کیفیت تصویر عالی و بی نظیر اما ریسک سوختن بسیار زیاد پس هیچ عقل سلیمی حکم به خریدش نمیکنه.
یا علی.
من هم تجربه شخصی خودم رو اضافه کنم.
ما 1 سال و 9 ماه پیش یدونه vt30 پنجاه اینچ خریدیم، که بردش 2 هفته پیش سوخت. 350 تومن هزینه برداشت بردش رو عوض کردن، ولی واقعاً این اشکال طراحیه.
تازه بردی که انداختن، نو نیست. بلکه برد تعمیر شده 1 بنده خدا دیگست.
الأن من تنظیمات رو گذاشتم روی دینامیک- کنتراست 75- حالت صرفه جویی خاموش.
با این حساب که دوستان می گن، لااقل 2 سال دیگه، همین برد دوباره خراب می شه. تازه اگر شانس بیاریم. ایکاش اون مدل پایین تر ها رو خریده بودیم.
arash_a59
31-01-2014, 01:31
دوستان فن تلوزیون من به سر و صدا افتاده(مثل فن کیس کامپیوتر) چکارش کنم؟
دو-سه ماه پیش که برای تعمیر برده بودمش گفت برات فنش رو سرویس کردم!
مثل اینکه دهن فن رو سرویس کرده...این فنها فنهای خاصیه؟ نمونش پیدا میشه؟
mr_rayan
31-01-2014, 08:03
دوستان فن تلوزیون من به سر و صدا افتاده(مثل فن کیس کامپیوتر) چکارش کنم؟
دو-سه ماه پیش که برای تعمیر برده بودمش گفت برات فنش رو سرویس کردم!
مثل اینکه دهن فن رو سرویس کرده...این فنها فنهای خاصیه؟ نمونش پیدا میشه؟
احتمال داره زیادی پیچش سفت کرده باشه یا شاید هم شل شده.خودت اگه میتونی باز کن یه نگاه بنداز.فن خاصی نیست والله قیافش که شبیه فن های دیگه بود.:n01:
من هم تجربه شخصی خودم رو اضافه کنم.
ما 1 سال و 9 ماه پیش یدونه vt30 پنجاه اینچ خریدیم، که بردش 2 هفته پیش سوخت. 350 تومن هزینه برداشت بردش رو عوض کردن، ولی واقعاً این اشکال طراحیه.
تازه بردی که انداختن، نو نیست. بلکه برد تعمیر شده 1 بنده خدا دیگست.
الأن من تنظیمات رو گذاشتم روی دینامیک- کنتراست 75- حالت صرفه جویی خاموش.
با این حساب که دوستان می گن، لااقل 2 سال دیگه، همین برد دوباره خراب می شه. تازه اگر شانس بیاریم. ایکاش اون مدل پایین تر ها رو خریده بودیم.
منم vt30 42 دارم و همون اوایل که اومده بود با گارانتی خریدم و تا حالا اخ نگفته و اینو هم بگم همین هفته پیش (دستم بشکنه) رفتم سونی 42W804 3d خریدم از بانه لعنتی و روز اول درست بود چک کردم پیکسل سوخته نداشت ولی بعد از یک هفته ps3 رو اوردم بهش وصل کردم هنگام وصل کردن hdmi یه تکون خیلی کوچولو که معمولا موقع نصب hdmi تی وی ممکنه بخوره رو خورد و بعد دیدم یه دونه پیکسلش سبز شده و چیزی که من هم بدم میاد و روش حساسم پیکسله سوخته هست و با اموزشهای الکی در نت هم درست نشد و الان اعصابم خورده و میترسم فردا کلا بیفته بسوزه و بانه حرومی هم چیزی قبول دار مثله همیشه نیست و میخواستم بگم صد رحمت به vt30 که هی میگفتن میسوزه و من هزار بلا سرش اوردم طوریش نشد و کلا من از سونی شانس نیاوردم و psp خریدم اونم بعد از دو هفته پیکسلش سوخت و لبتاپ سونی خریدم اونم پیکسلش سوخت و ps3 هم مدله فتش که تا حالا دوبار خمیر سلیکونش رو عوض کردم بازم مشکل گرمایشی داره و این اخری هم دیگه شاهکار بود و اصلا تصویر و کیفیت ساخت vt30 در براه این قارقارک جدیدی که خریدم زمین تا اسمون فرق میکنه و عین سگ پشیمونم چرا بدون گارانتی از این بانه ای های قاچاقچی خریدم و نمیدونم چرا این پدرسگها رو نمیریزن بگیرن و اگه مملکت اینقدر گل و بلبل نبود الان باید تی وی ارزون با گارانتی اصلی سونی میخریدیم و 2700 پولم دود شد رفت هوا:n28:
منم vt30 42 دارم و همون اوایل که اومده بود با گارانتی خریدم و تا حالا اخ نگفته و اینو هم بگم همین هفته پیش (دستم بشکنه) رفتم سونی 42W804 3d خریدم از بانه لعنتی و روز اول درست بود چک کردم پیکسل سوخته نداشت ولی بعد از یک هفته ps3 رو اوردم بهش وصل کردم هنگام وصل کردن hdmi یه تکون خیلی کوچولو که معمولا موقع نصب hdmi تی وی ممکنه بخوره رو خورد و بعد دیدم یه دونه پیکسلش سبز شده و چیزی که من هم بدم میاد و روش حساسم پیکسله سوخته هست و با اموزشهای الکی در نت هم درست نشد و الان اعصابم خورده و میترسم فردا کلا بیفته بسوزه و بانه حرومی هم چیزی قبول دار مثله همیشه نیست و میخواستم بگم صد رحمت به vt30 که هی میگفتن میسوزه و من هزار بلا سرش اوردم طوریش نشد و کلا من از سونی شانس نیاوردم و psp خریدم اونم بعد از دو هفته پیکسلش سوخت و لبتاپ سونی خریدم اونم پیکسلش سوخت و ps3 هم مدله فتش که تا حالا دوبار خمیر سلیکونش رو عوض کردم بازم مشکل گرمایشی داره و این اخری هم دیگه شاهکار بود و اصلا تصویر و کیفیت ساخت vt30 در براه این قارقارک جدیدی که خریدم زمین تا اسمون فرق میکنه و عین سگ پشیمونم چرا بدون گارانتی از این بانه ای های قاچاقچی خریدم و نمیدونم چرا این پدرسگها رو نمیریزن بگیرن و اگه مملکت اینقدر گل و بلبل نبود الان باید تی وی ارزون با گارانتی اصلی سونی میخریدیم و 2700 پولم دود شد رفت هوا:n28:
این رفیق ما هم از بانه یک سونی ex500 چندسال پیش گرفت 46 اینچ و سپس برای خونه پدرش هم 55 اینچش رو با گارانتی گرفت ولی نمیدونم چرا مال خودش که بانه ای هست اینقدر تصویرش کدر و ماته . مگه یک مدل که یکی از بانه گرفته شده و دیگری با گارانتی خریده شده چه فرقی دارن که تصویرشون فرق میکنه .
حالا شما بگو کیفیت تصویر w804 در مقابل vt30 چطوره ؟ لطفا بدون عصبانیت و تعصب بگو
این رفیق ما هم از بانه یک سونی ex500 چندسال پیش گرفت 46 اینچ و سپس برای خونه پدرش هم 55 اینچش رو با گارانتی گرفت ولی نمیدونم چرا مال خودش که بانه ای هست اینقدر تصویرش کدر و ماته . مگه یک مدل که یکی از بانه گرفته شده و دیگری با گارانتی خریده شده چه فرقی دارن که تصویرشون فرق میکنه .
حالا شما بگو کیفیت تصویر w804 در مقابل vt30 چطوره ؟ لطفا بدون عصبانیت و تعصب بگو
اصلا از نظره کیفیت بدنه و غیره که به پای vt30 نمیرسه و تصویرش هم در یک نگاه بی کیفیت تره با اینکه برایتنس خوبی داره و رنگ تصاویر هم بد نیست و زاویه دیدیش هم نسبت به vt30 بهتره خصوصا از سمت بالا که vt30 ضعف داره و همون ps3 که بهش وصل کردم اون کیفیت و شفافیت و عمقه رنگی که تو vt30 بود رو اصلا ندیدم و کلا خورد تو ذوقم و البته منم توقع نداشتم که بهتر باشه چون اینو برای یه اتاق دیگه خرید بودم که بیشتر ماه.واره ببینم و بیشتر برا این عصبانیم که بعد از یک هفته پیکسلش الکی سوخت و همون اول هم نسوخت که بدم فروشنده تعویضش کنه و شما هم خواستی بخری با گارانتی بخر و از جای معتبر و از این قاچاقچیهای بانه ای هم نخر که میرن جنس بنجل و خراب رو ارزون میخرن میان اینجا میندازن به ملت.
chaharnazm
01-02-2014, 12:13
پنج شنبه دوباره رفتم جمهوری. دو تا فروشگاه پاناسونیک رفتم (یکیش خانه پاناسونیک بود). برای اولین بار کیفیت 65VT60 رو از نزدیک دیدم. روانی کننده ست!!! خداست! قیمت داد 17.200. پنجاه اینچشم 8.200. گفتم کسی اینو (65) رو خریده؟ گفت از اون موقع 7،8 تا فروختم! مردم دارن دیگه!:n02:
رفتم سراغ VT30 ST30 و یه G20 هم کنار اینها داشت! هر سه شون به چشم من خوب اومدن با اینکه توی هر سه داشت یه فیلم پخش میشد. فقط حس کردم G20 یکم روشنتره. این قضایا مال فروشگاه خانه پاناسونیک بود.
اون یکی فروشگاهه که به قول خودش 10% تخیخف زده بود VT30 و ST30 رو داشت. 50VT60 هم اورده بود اما هنوز تو کارتونش بود. بهش گفتم حالا که VT60 اومده چرا VT30 رو که مال 2011 است ارزونتر نمیدی گفت VT30 مال 2011 نیست چون من خودم 6،7 سال پیش اونو برای خونم خریدم هر چیم بهش گفتم همه ی سایتای خارجی مدل VT30 رو نوشتن 2011 زیر بار نمیرفت و میگفت سال ساخت مدلهای توی ایران با سایتا فرق میکنه!:n08:
خلاصه مساله ی سوختن برد VT30 رو با فروشنده ی خانه پاناسونیک (از اتفاقات این فروم هم بهش گفتم ) دوباره مطرح کردم و باز گفت درسته ولی این مساله رو بگم که درباره پاناسونیک سوختن تلویزیون از هر هزار مورد شاید برای ده مورد پیش بیاد. در آخر هم گفت خود من بجز گارانتی یکساله ی نمایندگی که رایگانه برات 3 ماه گارانتی میکنم اگرم بردی و راضیت نکرد برات مدل تلویزیون رو عوض میکنیم. (هر مدل دیگه ای که خواستی) حمل و نصبشم رایگانه. بعدها هم اگر قصد جایجایی تلویزیونو داشتی زنگ بزن میاییم و تلویزیون رو برات بسته بندی و جابه جا میکنیم. راستی من یه سوال از کسانی که VT30 دارن داشتم: زیر کلیدای شماره کنترلش چراغ داره؟ خود کنترلش سیاهه یا نقره ای؟
راستی همون شب یه سری هم به فروشگاه راستین پایونیر زدم میخواستم بدوم پلاسماهایی که تو فروشگاهشه همون pioneer kuro هستن یا نه که دیدم همون kuro ی افسانه ایه. با اینکه برای 2008 اما چه رنگ سیاه عمیقی داشت خدایی حقشه بهش بگن reference plasma !
ببخشید پر چونگی کردم:blush:
TATU_TATY
01-02-2014, 18:37
خداییش این مدل 2011 واقعا حال بهم زن بود و هست
خوودم 50st30 دارم که بردش بعد 9 ماه سوخت بعد از تعویض به رنگ سفید حساس شده .. نمیدونم دلالیش چیه همه روی نرمال اصلاکنتراست رو زیاد نمیکنم ولی وقتی صفحه سفید یا به رنگ روشن مثل اسمون به دست میشه دیگه تصویر به پر پر میفته
10 بار انتن رو عوض کردم هر چی به ذهنم رسید از کم کردن نویز پیاده کردم درست نمیشه که نمیشه ... فقط یه راه داره که اونم پایین اوردن کنتراست از 50 به 20 یا 30 هست که دیگه با این مشکل اعصاب خورد که برنخوردی ... هر چی فحش دارم باید به پاناسونیک بدم ... آه
chaharnazm
02-02-2014, 10:03
st30 هم آره؟!
کم کم باید بیخیال پلاسما بشم.
کسی ال ای دی پاناسونیک داره؟ اگه ال ای دیاش خوبه بریم سراغ اون؟
سلام دوستان یه خبر خوش. امروز زنگ زدم بانه گفتن مدل 65 اینچ st60 رو موجودی دارن:26:. البته گفت اینچ های پایین رو معلوم نیست کی میارن:45:. احتمالا میخوان ببین چقدر طرفدار داره.:3:
دوستان با فروشنده تماس گرفتم گفت چون این تلویزیون ها خاصه کمتر میاریم ولی اگه ببینیم که کسی خواهانش هست میاریم. من گفتم اگه باشه چی؟گفت میتونید مبلغی رو به عنوان بیعانه بهم بدین تا تلویزیون رو براتون بیارم . هرکی خواست اعلام امادگی کنه. اگه تعدادمون بیشتر از 10 نفر بشه خیلی سریع اون رو برامون سفارش میده و میاره.
afshin b
05-02-2014, 19:12
دوستان با فروشنده تماس گرفتم گفت چون این تلویزیون ها خاصه کمتر میاریم ولی اگه ببینیم که کسی خواهانش هست میاریم. من گفتم اگه باشه چی؟گفت میتونید مبلغی رو به عنوان بیعانه بهم بدین تا تلویزیون رو براتون بیارم . هرکی خواست اعلام امادگی کنه. اگه تعدادمون بیشتر از 10 نفر بشه خیلی سریع اون رو برامون سفارش میده و میاره.
قیمتش چقدره؟
Sent from my HUAWEI G700-U10
قیمتش چقدره؟
Sent from my HUAWEI G700-U10
سلام دوست عزیز.بهم گفت چه سایزی رو میخواید منم گفتم 50 و 55 اینچ .اونم گفت تا فردا قیمت رو میگیره الان دیر وقته و اونطرفی ها جواب نمیدن ولی فردا قبل از ظهر قیمت تمام شده رو برام اس میزنه. فردا یک تایپک میزنم و قیمت ها رو اعلام میکنم. البته شما هر سایزی رو خواستین سفارش بدین.فعلا اطلاع رسانی کردم.تا دوستان اگه خواستن سفارش بدن.
سلام به همه دوستان خانواده پاناسونیک
من تازه عضوشدم ومشکلی دارم که ابتداعذرخواهی میکنم اگه اینجامکان مناسب برای مطرح کردنش نیست واون اینکه پلاسما 42اینچ G10 دارم وبرای دیدن هربرنامه ضبط شده ای درمحل کارت خوان که البته فرمتش MTS از شاخه AVCHD هستش مشکل دارم وبجز این فرمت هیچ چیز دیگه ای رو پخش نمیکنه ولذا بدنبال هر نرم افزار وکانورتی رفتم موفق به تبدیل فرمتهای رایج به این فرمت mts نشدم
آیا عزیزی هست تواین زمینه منو دقیق راهنمایی وکمک بکنه یانه
قبلا از توجه و همکاری شما کمل تشکر را دارم
سلام دوست عزیز.بهم گفت چه سایزی رو میخواید منم گفتم 50 و 55 اینچ .اونم گفت تا فردا قیمت رو میگیره الان دیر وقته و اونطرفی ها جواب نمیدن ولی فردا قبل از ظهر قیمت تمام شده رو برام اس میزنه. فردا یک تایپک میزنم و قیمت ها رو اعلام میکنم. البته شما هر سایزی رو خواستین سفارش بدین.فعلا اطلاع رسانی کردم.تا دوستان اگه خواستن سفارش بدن.
سلام قیمت ها چی شد؟
سلام قیمت ها چی شد؟
سلام. یک ساعت پیش باهام تماس گرفت و گفت توی عراق نبوده و توی امارات پیدا کرده و اونم 65 اینچش با قیمت حدودای 13 میلیون به بالا.خلاصه عذرخواهی کرد و گفتش به خیلی از فروشنده های اون وری تماس گرفته و اونهام هیچکدوم نداشتن وگفتن اونهام به تعداد محدود اوردن و تموم شده. بخشکی شانس. البته گفت اس تی پنجاه موجوده ولی 65 اینچش و یو تی 30 هم داره.الان 5 ماهه منتظرم این تیوی بیاد اخرش هم نیومد. دیگه از لجم شده هفته اینده حتما میرم و تی وی میخرم چه پانا باشه چه سونی وغیره. اعصابم بهم ریخته.
سلام. یک ساعت پیش باهام تماس گرفت و گفت توی عراق نبوده و توی امارات پیدا کرده و اونم 65 اینچش با قیمت حدودای 13 میلیون به بالا.خلاصه عذرخواهی کرد و گفتش به خیلی از فروشنده های اون وری تماس گرفته و اونهام هیچکدوم نداشتن وگفتن اونهام به تعداد محدود اوردن و تموم شده. بخشکی شانس. البته گفت اس تی پنجاه موجوده ولی 65 اینچش و یو تی 30 هم داره.الان 5 ماهه منتظرم این تیوی بیاد اخرش هم نیومد. دیگه از لجم شده هفته اینده حتما میرم و تی وی میخرم چه پانا باشه چه سونی وغیره. اعصابم بهم ریخته.
ببین از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی سفارش بدی؟
البته اول باید لینک خرید رو از یک سایت معتبر براشون بفرستی بعد اونا برآورد قیمت میکنن و بهت میگن !
ببین از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی سفارش بدی؟
البته اول باید لینک خرید رو از یک سایت معتبر براشون بفرستی بعد اونا برآورد قیمت میکنن و بهت میگن !
سلام. از راهنماییتون خیلی ممنونم دوست عزیز. ولی این جور خرید ها مشکل داره. یعنی اگه تی وی خراب برام بفرستن کاریش نمیشه کرد. البته چون نمی خوام زود نتیجه گیری کنم یکم راجبش تحقیق میکنم و ببینم از امازون هم میشه خرید کرد. واگه قیمت مناسب باشه که به نظرم بهترین گزینه خرید هستش.خودتون یا دوستاتون تا حالا به این روش خرید داشتین؟
mr_rayan
07-02-2014, 17:52
سلام. از راهنماییتون خیلی ممنونم دوست عزیز. ولی این جور خرید ها مشکل داره. یعنی اگه تی وی خراب برام بفرستن کاریش نمیشه کرد. البته چون نمی خوام زود نتیجه گیری کنم یکم راجبش تحقیق میکنم و ببینم از امازون هم میشه خرید کرد. واگه قیمت مناسب باشه که به نظرم بهترین گزینه خرید هستش.خودتون یا دوستاتون تا حالا به این روش خرید داشتین؟
خرید کالاهای با وزن زیاد از آمازون و به این روش اصلا عاقلانه نیست.فوق العاده گرون در میاد.
arash_a59
07-02-2014, 18:25
احتمال داره زیادی پیچش سفت کرده باشه یا شاید هم شل شده.خودت اگه میتونی باز کن یه نگاه بنداز.فن خاصی نیست والله قیافش که شبیه فن های دیگه بود.:n01:
ممنون رایان جان
باز کردن کاور پشت که کار سختی نیست؟:n06:
در مورد فن شنیده بودم فن سوپر سایلنت هست و ...
دوست عزیز شما میتونی از سایت های معتبر امارات یا سایت های اروپایی لینک خرید رو براشون بفرستی تا هزینه کمتری بپردازید به نظرم که امتحانش ضرر نداره ! اصن میتونی تلفنی باهاشون تماس بگیری تا هزینه تمام شده رو بهت بگن.
یه توصیه دیگه هم برات دارم من الان یه ماهه یه ال جی 8600 خریدم از اون روز تا به حال روزی نیست که خودمو نفرین نکنم بابت پولی که برای این تیکه آشغال دادم نتیجه اینکه اگه میخوای تی وی بخری یه چیز درس درمون بگیر حتی اگه پول زیادی خرج کردی !
دوست عزیز شما میتونی از سایت های معتبر امارات یا سایت های اروپایی لینک خرید رو براشون بفرستی تا هزینه کمتری بپردازید به نظرم که امتحانش ضرر نداره ! اصن میتونی تلفنی باهاشون تماس بگیری تا هزینه تمام شده رو بهت بگن.
یه توصیه دیگه هم برات دارم من الان یه ماهه یه ال جی 8600 خریدم از اون روز تا به حال روزی نیست که خودمو نفرین نکنم بابت پولی که برای این تیکه آشغال دادم نتیجه اینکه جان من اگه میخوای تی وی بخری یا یه چیز درس درمون بگیر حتی اگه پول زیادی خرج کردی !
از این مدل که خیلی تعریف میکنن !!!
چه مشکلی داره ؟
mr_rayan
08-02-2014, 08:21
ممنون رایان جان
باز کردن کاور پشت که کار سختی نیست؟:n06:
در مورد فن شنیده بودم فن سوپر سایلنت هست و ...
نه سخت نیست.یه تعداد پیچ داره که خیلی راحت باز میشه.
پاناسونیک پلاسمای ST61 داره؟ من هرچی تو سایتا گشتم فقط ST60 بودش. یه مغازه دار سپردم واسه این تلویزیون از دبی امار بگیره؛ طرف دبی ای گفته ST60 نداریم ولی ST61 هستش!!!!!!!!!!
mehrdad_ati
09-02-2014, 15:13
دوستان من بلاخره تصمیم گرفتم که پلاسمای vt60 رو با گرانتی بگیرم . فقط می خواستم بدونم با توجه به اینکه این مدل ظاهرا تازه وارد ایران شده به طور رسمی و از طرفی هم تولیدش متوقف شده تا تابستون که من میخوام بخرم تو بازار موجودی داره به نظرتون ؟
و اینکه مدل های اروپایی و آسیایی دقیقا چه تفاوت هایی دارند (توی مدل vt60) . توی vt20 یادمه که کلا فیلتری که واسه مدل اروپایی بود فرق داشت و کنتراستاشون هم متفاوت بود ! میخواستم ببینم توی vt60 هم این تفاوت ها تا این حد هست ؟
chaharnazm
09-02-2014, 16:46
کسی هست که کارایی LED samsung f 8880 رو از نزدیک دیده باشه؟ تلویزیون خوبی هست بگیریمش؟
دوستان من بلاخره تصمیم گرفتم که پلاسمای vt60 رو با گرانتی بگیرم . فقط می خواستم بدونم با توجه به اینکه این مدل ظاهرا تازه وارد ایران شده به طور رسمی و از طرفی هم تولیدش متوقف شده تا تابستون که من میخوام بخرم تو بازار موجودی داره به نظرتون ؟
و اینکه مدل های اروپایی و آسیایی دقیقا چه تفاوت هایی دارند (توی مدل vt60) . توی vt20 یادمه که کلا فیلتری که واسه مدل اروپایی بود فرق داشت و کنتراستاشون هم متفاوت بود ! میخواستم ببینم توی vt60 هم این تفاوت ها تا این حد هست ؟
تا تابستون احتمالش کمه که موجودی باشه همین الانشم حداقل توی بانه بسیار کمیابه .
کسی هست که کارایی LED samsung f 8880 رو از نزدیک دیده باشه؟ تلویزیون خوبی هست بگیریمش؟
بهترین ال ای دی در حال حاضر همین مدله یه کم گرونه ولی در مقایسه با رقیبهاش یه سر و گردن بالاتره و البته طراحی فوق العاده ای داره! در گرفتنش یه لحظه هم تردید نداشته باش!
mehrdad_ati
09-02-2014, 22:36
مگه بانیان vt60 رو وارد نکرده ؟ پاناسونیکم که ظاهارا تا آخر 2014 فروش پلاسما رو ادامه می ده ... پس قاعدتا باید تا تابستون بشه vt60 پیدا کرد !
chaharnazm
10-02-2014, 09:21
بهترین ال ای دی در حال حاضر همین مدله یه کم گرونه ولی در مقایسه با رقیبهاش یه سر و گردن بالاتره و البته طراحی فوق العاده ای داره! در گرفتنش یه لحظه هم تردید نداشته باش!
تا دیروز میخواستم 42vt30 بگیرم اما وقتی دیدم 46f8880 سامسونگ رسیده به 4600 گفتم چه کاریه که 4380 برای vt30 پر ریسک بدم. یه سنجش ترازویی از هر دو کردم دیدم f8880 به vt30 میچربه. باز تا ببینیم چی بشه.......
mehrdad_ati
10-02-2014, 13:41
led نگیر به نظر من ! منم چند سال پیش تو موقعیت شما بودم . انفدر بالا پایین کردم آخرش بین vt20 و lx9900 گفتم دردسر پلاسما زیاده رفتم 9900 رو گرفتم . الان از کارم خیلی پشیمونم واقعا تصویر led پر از نقصه ! تازه 9900 یه تلویزیون local dimm هست و یکی از پیشرفته ترین led ها محسوب میشه ولی تصویرش پر از نقصه ! از halo و banding بگیر تا کنتراست غیر ثابت و رنگ های غیر طبیعی . خلاصه ایندفعه هر جور شده پلاسما می گیرم . تجربه ی خیلی بدی بود اون همه پول بی زبون که پای led لعنتی دادم
chaharnazm
10-02-2014, 14:56
راستش بد جور شیفته پلاسمای vt30 شده بودم اما دوستان میگن خرابی زیاد داشته حتا از st30 هم نارضایتی کارایی داشتند. دوست داشتم vt60 میگرفتم که گرونه. st60 هم که تهران نمیاد و اونم گرونه. پلاسماهای قدیمی تر هم اشکال زیاد داشتند اینکه نگاهم اومد روی این led. چند تا review خوندم نکات منفی کمی ازش گفته بود. لامصب پلاسماهای پاناسونیکی که تو جمهوری دیدم نسبت به اندازه و سال ساختشون قیمت الکی بالایی دارن. زور داره 4 تومن پول واسه پلاسمای 3 سال پیش 42 اینچ بدی.
9199088377
10-02-2014, 15:24
دوستان بعد از 3 هفته ای که vt60 رو گرفتیم متوجه یه موضوعی شدم وقتی از گیرنده داخلی تلوزیون استفاده میکنی حتی به مدت 1 ساعت باعت میشه تلوزیون خیلی داغ بشه اما وقتی ازطریق هارد و کابل hdmi و av بازی و فیلم نگاه میکنی اونم 3 یا 4 ساعت متوالی خیلی خیلی کم داغ میکنه وحتما سعی کنید یه گیرنده خارجی خوب براش تهیه کنید واز گیرنده خودش به هیچ وجه استفاده نکید . در ظمن دوست عزیز vt60 های تهران بدون گارانتی هستن چون زنگ زدم نمایندگی پرسیدم و قیمت 7800
led نگیر به نظر من ! منم چند سال پیش تو موقعیت شما بودم . انفدر بالا پایین کردم آخرش بین vt20 و lx9900 گفتم دردسر پلاسما زیاده رفتم 9900 رو گرفتم . الان از کارم خیلی پشیمونم واقعا تصویر led پر از نقصه ! تازه 9900 یه تلویزیون local dimm هست و یکی از پیشرفته ترین led ها محسوب میشه ولی تصویرش پر از نقصه ! از halo و banding بگیر تا کنتراست غیر ثابت و رنگ های غیر طبیعی . خلاصه ایندفعه هر جور شده پلاسما می گیرم . تجربه ی خیلی بدی بود اون همه پول بی زبون که پای led لعنتی دادم
تایید میشه .من قبلا lcd داشتم چشم کمتر اذیت میشد .تو led تصویر وقتی جابجا میشه کمی رنگ بجا میزاره اگه خیلی دقت کنی ! هرچند led از نظر مصرف برق و کنتراس خیلی بالاتره . در کل اون lcd ها بهتر بود پلاسما رواطلاعی ندارم
دوستان بعد از 3 هفته ای که vt60 رو گرفتیم متوجه یه موضوعی شدم وقتی از گیرنده داخلی تلوزیون استفاده میکنی حتی به مدت 1 ساعت باعت میشه تلوزیون خیلی داغ بشه اما وقتی ازطریق هارد و کابل hdmi و av بازی و فیلم نگاه میکنی اونم 3 یا 4 ساعت متوالی خیلی خیلی کم داغ میکنه وحتما سعی کنید یه گیرنده خارجی خوب براش تهیه کنید واز گیرنده خودش به هیچ وجه استفاده نکید . در ظمن دوست عزیز vt60 های تهران بدون گارانتی هستن چون زنگ زدم نمایندگی پرسیدم و قیمت 7800
نگران نباش .من وقتی از هارد متصل به تی وی فیلم های حجم بالا و سه بعدی میبینم داغ میشه ولی عادیه .
9199088377
11-02-2014, 23:36
دوستان این هم چنتا تصویر بعد از کالیبره کردن از سایت cnet با یه تفاوت برای cnet کنتراست روی 80 بود ومن روی 65 گذاشتم . کیفیت فیلمها یکی 8 گیگ و دیگری 14 گیگ بود وbitrate هم بالای 13 مگ بود . انیمیشن ماداگاسکار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تبدیل شوندگان 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza_amir54321
12-02-2014, 02:14
دوستان به نظر شما با توجه به اینکه ورود با گارانتی و خدمات Samsung F8500 از Panasonic Vt60 محتمل تر هستش آیا منطقی نیست به سمت سامسونگ سوئیچ کرد ؟
توی یکی از تایپکها ،نحوه رفع این مشکل رو توضیح دادن. شما می تونی توی اینترنت بگردی ببینی چه راهی رو پیشنهاد میدن ویا به مدیر این انجمن alucad پیام بدی تا برات دقیقا توضیح بده. من فقط تا اونجاش رو میدنم که باید یک سری تصاویر ثابت مثل خاکستری و..... رو دانلود میکنی بعد روی تی وی برای مدتی نمایش میدی
اما این رو بدون که دلیل اصلی این مشکل اینکه کنتراست و روشنای رو روی 100 قرار دادی.ویک تصویر به مدت طولانی پخش شده.هیچ وقت کنتراست و روشنای رو از 4/5 توان تی وی بالاتر نبر هم عمرش پایین میاد و زودتر خراب میشه و هم با مشکلاتی اینچنینی رو به رو میشی تازه پنل هم داغ میشه و این خودش باعث ایجاد پیکسل سوخته میشه.یه ابدیت هم بکن شاید مشکل نرم افزاری هم پیدا کرده.(منظورم برای هنگ کردنه)
خواهش میکنم دوست عزیز.برای ابدیت اول باید مدل تلویزیون تون معلومه بشه. مدل تلویزیون و ورژن نرم افزاریش رو بنویس تا لینک بدم.
ببخشید من یه مدت نبودم
اینکارو که گفتید انجام دادم گذاشتم یه تصویر خاکستری رو به مدت چند ساعت پخش کرد بعد از اون شروع کرد به پخش کردن شبه تصویر خاکستری کیفیتش هنوز فرقی نکرده
مدلشم اینه viera TH-L42E30r ال ای دیه
الان ۳ و خورده ای قیمتشه
اون تایپکه که میگفتید مفصل توضیح داده کجاس ؟
دوستان به نظر شما با توجه به اینکه ورود با گارانتی و خدمات Samsung F8500 از Panasonic Vt60 محتمل تر هستش آیا منطقی نیست به سمت سامسونگ سوئیچ کرد ؟
بستگی داره با چه قیمتی وارد بشه اگه اختلاف قابل توجهی با vt60 داشت خب منطقی تره اما در صورت نداشتن اختلاف فاحش و در شرایط برابر من پانا رو ترجیح میدم
ببخشید من یه مدت نبودم
اینکارو که گفتید انجام دادم گذاشتم یه تصویر خاکستری رو به مدت چند ساعت پخش کرد بعد از اون شروع کرد به پخش کردن شبه تصویر خاکستری کیفیتش هنوز فرقی نکرده
مدلشم اینه viera TH-L42E30r ال ای دیه
الان ۳ و خورده ای قیمتشه
اون تایپکه که میگفتید مفصل توضیح داده کجاس ؟
سلام. برای ابدیت باید بگم که چون تلویزیونتون پسوند ار داره(r)قابلیت ابدیت نداره.پس این قسمت رو بیخیال.چون پاناسونیک تلویزیون های که این پسوند رو دارند پشتیبانی نمیکنه.
درمورد اون تایپک لینکش رو براون میزارم. احتمال داره که خونده باشین
قیمتی که گفتین مهم نیست چون تلویزیون های پاناسونیک در ایران بیخودی گرون هستن.
تصویر خاکستری اگه اشتباه نکنم برای پلاسما هستش ولی چون تلویزیون شما ال ای دی هستش احتمالا باید یک تصویر سفید رو پخش بکنید.امیدوارم که مشکلتون حل بشه وگرنه کلی هزینه میزاره روی دستتون.(در ضمن لینک بالا رو کامل بخونید فکر کنم یک دستور والعمل هم داده مثلا اینکه کنتراست و روشنای رو در زمان پخش تصویر سفید بزارید روی حداکثر تا پنل داغ بشه-البته به نظر من به مدت 1 ساعت بیشتر این کار رو نکنید یا در 2 یا 3 مرحله 1 ساعتی این کار رو بکنید.ممکنه دچار پیکسل سوختگی بشین که اون وقت مجبور به تعویض پنل میشین و در صورت سوختن پنل یعنی باید حداقل 80 درصد قیمت تلویزیون رو هزینه کنید. تازه اگه پنلش پیدا بشه.)
WILD GOAT
12-02-2014, 17:10
درود
دوستان نظرتون راجع به ET60 چیه؟
درود
دوستان نظرتون راجع به ET60 چیه؟
تلویزیون خوبی هست.در سایت دیجی کالا یه ریوویو راجب به تلویزیون سامسونگ 6450 وجود داره که در اون گفته اگه امکانات مثل کنترل صدا و....براتون مهم نیست این مدل پاناسونیک رو بر اون مدل سامسونگ ارجح دونسته و گفته که از نظر تصویر بهتر هستش.در کل از خرید محصولات پاناسونیک پشیمون نمیشید.
WILD GOAT
13-02-2014, 13:01
تلویزیون خوبی هست.در سایت دیجی کالا یه ریوویو راجب به تلویزیون سامسونگ 6450 وجود داره که در اون گفته اگه امکانات مثل کنترل صدا و....براتون مهم نیست این مدل پاناسونیک رو بر اون مدل سامسونگ ارجح دونسته و گفته که از نظر تصویر بهتر هستش.در کل از خرید محصولات پاناسونیک پشیمون نمیشید.
ممنون بابت پاسخ.
اتفاقا منم همون ریویو رو خوندم که به سمت et60 جلب شدم. کلا تو نت ریویو هاش خوب بوده ولی توی همین تاپیک یکی در رابطه باهاش گفته بود که ظاهرا در حالت 3d درهم میشه و یه سری چیز دیگه.
حالا این سری ET60 از چند اینچ شروع میشه؟ قیمتاش چجوریاس؟
این پست بود: شماره ی 6000
e6 به این گرونی اونم دو بعدی اصلا صرفه اقتصادی نداره. et60 هم که کیفیت نداره مخصوصا سه بعدی پسیو که نصف تصویر برای یک چشم خاموش و تصویر خط خطی هست!
(به نظر من AVforums یکم دست بالا نمره می ده همیشه نه فقط برای پانا برای سایر برندها سامسونگ و ... . نظر دیگه من هم این هست که تا وقتی منبعی برای مقایسه پنل های واردشده به ایران نیست نمی شه به این ریویو ها 100% اطمینان کرد حتی مدل اروپا و امریکا هم متفاوتند چه برسه به آسیا و ایران.)
البته واسه من 3d کلا مهم نیست.
ممنون بابت پاسخ.
اتفاقا منم همون ریویو رو خوندم که به سمت et60 جلب شدم. کلا تو نت ریویو هاش خوب بوده ولی توی همین تاپیک یکی در رابطه باهاش گفته بود که ظاهرا در حالت 3d درهم میشه و یه سری چیز دیگه.
حالا این سری ET60 از چند اینچ شروع میشه؟ قیمتاش چجوریاس؟
این پست بود: شماره ی 6000
e6 به این گرونی اونم دو بعدی اصلا صرفه اقتصادی نداره. et60 هم که کیفیت نداره مخصوصا سه بعدی پسیو که نصف تصویر برای یک چشم خاموش و تصویر خط خطی هست!
(به نظر من AVforums یکم دست بالا نمره می ده همیشه نه فقط برای پانا برای سایر برندها سامسونگ و ... . نظر دیگه من هم این هست که تا وقتی منبعی برای مقایسه پنل های واردشده به ایران نیست نمی شه به این ریویو ها 100% اطمینان کرد حتی مدل اروپا و امریکا هم متفاوتند چه برسه به آسیا و ایران.)
البته واسه من 3d کلا مهم نیست.
از 42 شروع میشه با قیمت 2800 به بالا.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9-Panasonic-TH-L42ET60M-42inche
من راجب به کیفیت قطعات این محصول اطلاعی ندارم. تمام تلویزیون های که پسیو هستن این مشکل رو بدون استثنا دارن مگر تلویزیون های 4کی با قابلیت پسیو که رزلویشنش میشه 2کی .به نظر من سه بعدی زیاد مهم نیست چون فکر نکم بجز اون اوایلی که تلویزیون رو بخرین سراغش برین. مخصوصا فیلم های سه بعدی اورجینال قیمت های 40 تومن به بالا دارن .در کل خودتون برین و کیفیت تصویرش رو ببینید چون شما باید انتخاب کنید. مثلا من خودم سامسونگ اف8880 رو میخواستم بخرم اما وقتی اون رو در کنار سونی 804 و الجی7400دیدم واقعا نظرم عوض شد چون تفاوت کیفیت تصویر اینقدر نبود که بخوام برای 55 اینچ سامی 2یا3میلیون بیشتر خرج کنم.
از 42 شروع میشه با قیمت 2800 به بالا.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9-Panasonic-TH-L42ET60M-42inche
من راجب به کیفیت قطعات این محصول اطلاعی ندارم. تمام تلویزیون های که پسیو هستن این مشکل رو بدون استثنا دارن مگر تلویزیون های 4کی با قابلیت پسیو که رزلویشنش میشه 2کی .به نظر من سه بعدی زیاد مهم نیست چون فکر نکم بجز اون اوایلی که تلویزیون رو بخرین سراغش برین. مخصوصا فیلم های سه بعدی اورجینال قیمت های 40 تومن به بالا دارن .در کل خودتون برین و کیفیت تصویرش رو ببینید چون شما باید انتخاب کنید. مثلا من خودم سامسونگ اف8880 رو میخواستم بخرم اما وقتی اون رو در کنار سونی 804 و الجی7400دیدم واقعا نظرم عوض شد چون تفاوت کیفیت تصویر اینقدر نبود که بخوام برای 55 اینچ سامی 2یا3میلیون بیشتر خرج کنم.
به هیچ وجه سراغ ال جی 7400 و 8600 نرو من 8600 دارم فیلم های با کیفیت اچ دی و فول اچ دی رو با فریز نشون میده که اعصاب آدمو خورد میکنه !
به هیچ وجه سراغ ال جی 7400 و 8600 نرو من 8600 دارم فیلم های با کیفیت اچ دی و فول اچ دی رو با فریز نشون میده که اعصاب آدمو خورد میکنه !
سلام. از راهنماییتون خیلی ممنون دوست عزیز. خودم هم پشیمون شدم و میخوام سونی 804 رو بگیرم . این هفته اگه مشکلی پیش نیاد میرم بانه و امیدوارم که پلاسمای پاناسونیک st60 در سایز 55 اونجا باشه.بانه مارکت بهم گفت سایز 65 اینچش رو داره که برای هال خونمون خیلی بزرگه.
amirrezan95
18-02-2014, 16:28
سلام
الان سایز 42 پلاسما پانا برای خرید تو بازار همشون مشکل دارن ؟ مدل های که دارن میان سایز 42 دارن ؟
سلام
الان سایز 42 پلاسما پانا برای خرید تو بازار همشون مشکل دارن ؟ مدل های که دارن میان سایز 42 دارن ؟
دوست عزیز این مشکل که شما میگین مربوط به مدل های 2011 بود یعنی مدل های که پسوند 30 داشتن. الان توی بازار مدل های 2013 کمتر از 60 یا 65 اینچ گیر بیاری نشونه اینکه خیلی خوش شانسی
amirrezan95
18-02-2014, 22:08
دوست عزیز این مشکل که شما میگین مربوط به مدل های 2011 بود یعنی مدل های که پسوند 30 داشتن. الان توی بازار مدل های 2013 کمتر از 60 یا 65 اینچ گیر بیاری نشونه اینکه خیلی خوش شانسی
آره منظور منم همین بود که الان 42 فقط همین مدلهای 30 دار داخله بازاره مثل وی تی 30 ...پس یعنی 42 مدلهای جدید نیست ؟پلاسما سامسونگ هم به جز سری 4 که 43 داره انگار همه بالای 50 اینچ هستن .درسته؟در مدلهی جدید که داره میاد چطور ؟
ممنون
آره منظور منم همین بود که الان 42 فقط همین مدلهای 30 دار داخله بازاره مثل وی تی 30 ...پس یعنی 42 مدلهای جدید نیست ؟پلاسما سامسونگ هم به جز سری 4 که 43 داره انگار همه بالای 50 اینچ هستن .درسته؟در مدلهی جدید که داره میاد چطور ؟
ممنون
پلاسما به غیر از پاناسونیک هر مدلی بگیری سرت کلاه رفته. مگه اینکه f8500 سامسونگ بگیری که اونم برای خاورمیانه نمیزنه.توی بانه هم نیست.پانا دیگه پلاسما تولید نمیکه و اخرین مدل ها2013 هستن سری 60.پلاسمای پانا x60 وسری 4 سامسونگ همشون اچ دی هستن. فول اچ دی نیستن.همونطور که گفتم پلاسما یا پاناسونیک یا تنها مدلی که میمونه فقط8500 سامی..تمام.
amirrezan95
18-02-2014, 22:55
پلاسما به غیر از پاناسونیک هر مدلی بگیری سرت کلاه رفته. مگه اینکه f8500 سامسونگ بگیری که اونم برای خاورمیانه نمیزنه.توی بانه هم نیست.پانا دیگه پلاسما تولید نمیکه و اخرین مدل ها2013 هستن سری 60.پلاسمای پانا x60 وسری 4 سامسونگ همشون اچ دی هستن. فول اچ دی نیستن.همونطور که گفتم پلاسما یا پاناسونیک یا تنها مدلی که میمونه فقط8500 سامی..تمام.
اتفاقا یه مدل سامی 4850 الان داریم این مدل هم به نظرم باز کیفیت خوبی داره...الان دنبال یه پلاسما 42 برای اتاق میگردم ولی این طور که شما فرمودین 42 های پانا که قدیمی و مشکل دارن و مدل های پانا 2013 هم که اکثرا بالای 50 و کمیاب هستن و این پلاسما های سامی هم که تو ایران نمیان ..پس یا باید منتظر پلاسما های سامی ماند در آینده یا به سراغ ال ای دی رفت :n03:
*Alucard*
22-02-2014, 20:16
کسی از دوستان قیمت به روز سایزهای مختلف VT60 رو داره؟
mehrdad_ati
22-02-2014, 22:35
آخرین قیمن 7800 واسه 50 اینچ vt60 تو بانه بود ...
شنبه یکی از دوستان داره میره دبی بش گفتم ببینه اگه امارات گیر میاد قیمت تموم شدش تو بندرعباسم تا چند روز دیگه می گم . ولی با توجه به قیکت جهانیش همون حدود 7 تومنه
کسی از دوستان قیمت به روز سایزهای مختلف VT60 رو داره؟
من پنچشنبه رفتم بانه و 60 اینچش رو داشتن با قیمت 12400.متاسفانه این مدل خیلی کم پیدا میشد و فقط سه مغازه دار داشتن. مابقی به همین سه مغازه زنگ میزدن و یه سودی مکشیدن روشن و به ما قیمت میدادن.
9199088377
23-02-2014, 01:12
دوستان عزیز من بهتون گفتم که زودتر بخیرید تا تموم نشده . حالا به این شماره زنگ بزنید که میذارم تا 2 هفته پیش داشت نمایندگی تهران 66756987
arash_a59
23-02-2014, 11:13
داداشم این حرفتون اشتباست
مشکلی که گفتید توی مدلهای قبل و بعد از 2011 هم بوده و تا VT50 این مشکل مشاهده شده، برای VT60 بخاطر جدید بودنش هنوز بردش امتحانش رو پس نداده، اما ظاهرا این مدل مشکل جدیدی داره و اونم Red-Cyan Blob هست یعنی لکه های رنگی که روی صفحه ایجاد میشه،
برای مثال:
I am from Italy and I'm in the same situation: 50VT60 with 1300 hours with red tint (or "blob") in the middle of the screen (and barely green on sides) clearly visible in EPG and update screen.
Honestly speaking during normal content is barely visible but I know it's there and if I look for it, I can often find it.
Already called a Panasonic CAT but the "technician" come out to my home was not even able to see the "red blob" during the update screen!!
طرف از ایتالیاست تلوزیونش 1300 ساعت کار کرده و اینجوری شده...(منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اما عکس:
به نظر من چون سري آخر پلاسماي پانا هست خريدش ريسكه. هم از نظر كيفيت محصول وهم از نظر خدمات قطعات.
mr_rayan
24-02-2014, 16:09
چون بحث خرابی تلویزیون توی تاپیک خیلی داغه و یک سری از دوستان دچار سردرگمی شدن باید عرض کنم احتمال مشکل خرابی برد تو تی وی های پلاسما پاناسونیک بسیار زیاده ولی این مشکل برای هرکسی هم که اتفاق افتاده فقط یکبار بوده و ظاهرا با تعویض برد دیگه همچین مشکلی پیش نیومده.
داداشم این حرفتون اشتباست
مشکلی که گفتید توی مدلهای قبل و بعد از 2011 هم بوده و تا VT50 این مشکل مشاهده شده، برای VT60 بخاطر جدید بودنش هنوز بردش امتحانش رو پس نداده، اما ظاهرا این مدل مشکل جدیدی داره و اونم Red-Cyan Blob هست یعنی لکه های رنگی که روی صفحه ایجاد میشه،
برای مثال:
I am from Italy and I'm in the same situation: 50VT60 with 1300 hours with red tint (or "blob") in the middle of the screen (and barely green on sides) clearly visible in EPG and update screen.
Honestly speaking during normal content is barely visible but I know it's there and if I look for it, I can often find it.
Already called a Panasonic CAT but the "technician" come out to my home was not even able to see the "red blob" during the update screen!!
طرف از ایتالیاست تلوزیونش 1300 ساعت کار کرده و اینجوری شده...(منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اما عکس:
والا چی بگم. هر دم از این باغ بری میرسد.
Sacrament
02-03-2014, 16:26
سوختن تی وی که همه تی وی های دنیا میسوزن و خرابی دارن سونی چند وقت پیش 1.6 میلیون تی ویشو به خاطر خرابی و آتیش سوزی خود به خود فراخوان داد.اینطور که من تحقیق کردم سری 50 آمار خرابیش در حد نرماله و failur rate طبیعی داره مثل همه محصولات الکتریکی دنیا ولی سری 30 آمار خرابیش بالاتر از حد استاندارد بوده.
تولید سری 60 متوقف شده و تو آمریکا دیگه گیر نمیاد همشونم sold out شدن یعنی تا دونه آخرو ملت خریدن تنها پلاسمایی که تو آمریکا هنوز موجوده f8500 سامسونگه.
یه توصیه دیگه هم برات دارم من الان یه ماهه یه ال جی 8600 خریدم از اون روز تا به حال روزی نیست که خودمو نفرین نکنم بابت پولی که برای این تیکه آشغال دادم نتیجه اینکه اگه میخوای تی وی بخری یه چیز درس درمون بگیر حتی اگه پول زیادی خرج کردی !
8600 که خیلی ها از اون تعریف می کنن. شما بابت چی از اون ناراضی هستین؟
vahid irani
07-03-2014, 11:23
دوستان چند سوال داشتم ممنون می شم پاسخ بدید:
1) برخی نوشتند که مشکلات پلاسما های پاناسونیک فقط در سری 2011 هست.اینجا منظور سال معرفی هست یا سال ساخت؟
2) چون برای من vt30 هست و 42 اینچ اما تولید march 2012 هست؛ باید الآن منتظر سوختن اون باشم یا خیر؟ :n02:
3) این سوختن و خرابی فقط شامل بورد هست و آیا بعد تعویض مشکل حل می شه به طور تقریبا دائم؟
4) هزینه بورد و تعمیرات معمولا چقدر هست؟
در مورد سوختن مدلهای قدیمی باید بگویم که ما یک 50v10 و یک 42v20 داریم که هر کدام نزدیک 100000 ساعت کار کردند و واقعا عالی و بی نظیر هستند و اشکال برد مدلها ظاهرا برای مدلهای قبل از 2011 نمیباشند.
سلام دوستان
من یرای شمال کشور که رطوبت بالایی داره میخوام ی تی وی بخرم بهم پلاسما پیشنهاد کردن بخاطر شیشه ای بودن صفحش
حالا موندم چی بگیرم که هم باکیفیت باشه و زود خراب نشه توی اون محیط هم گرون نباشه.ترجیحا زیر 40 اینچ میخوام چون طولش میخوام زیر 100 سانت باشه
بودجه هم حدود 1تومن
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
mr_rayan
08-03-2014, 08:37
سلام دوستان
من یرای شمال کشور که رطوبت بالایی داره میخوام ی تی وی بخرم بهم پلاسما پیشنهاد کردن بخاطر شیشه ای بودن صفحش
حالا موندم چی بگیرم که هم باکیفیت باشه و زود خراب نشه توی اون محیط هم گرون نباشه.ترجیحا زیر 40 اینچ میخوام چون طولش میخوام زیر 100 سانت باشه
بودجه هم حدود 1تومن
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
نگرد که نیست.بودجت خیلی کمه.
vivaz360
08-03-2014, 18:10
دوستان قیمت VT60 50 اینچ با گارانتی چنده؟
سلام
دوستان بسیار عزیز یه خواهش داشتم میشه صفحه دانلود فریمور تلوزیون پلاسما پاناسونیک TH-P42ST30 رو واسم بزارید هر چی گشتم پیدا نکردم
بخدا خسته شدم از بس گشتم:n01:
سلام
دوستان بسیار عزیز یه خواهش داشتم میشه صفحه دانلود فریمور تلوزیون پلاسما پاناسونیک TH-P42ST30 رو واسم بزارید هر چی گشتم پیدا نکردم
بخدا خسته شدم از بس گشتم:n01:
قبل از دانلود 2تا چیز رو باید کنترل کنی
1- ورژن نرم افزار (توی لینک 2.22 هستش) 2- پسوند تلویزیونت اگه R هستش هیچگونه ابدیتی نداره پس بیخودی خودت رو سرکار نزار
اگه دوتا شرط بالا رو داری توی لینک زیر روی یه لینک ابی رنگ که داده و نوشته دانلود کلیک کن.
قبل از دانلود 2تا چیز رو باید کنترل کنی
1- ورژن نرم افزار (توی لینک 2.22 هستش) 2- پسوند تلویزیونت اگه R هستش هیچگونه ابدیتی نداره پس بیخودی خودت رو سرکار نزار
اگه دوتا شرط بالا رو داری توی لینک زیر روی یه لینک ابی رنگ که داده و نوشته دانلود کلیک کن.
ممنون دوست عزیز . جالبه ورژن خود تلویزیون 3.20 هست . چرا داخل سایت اینقدر قدیمیه:n13:
farshad2014
14-03-2014, 16:14
سلام دوستان کسی میتونه کمکم بکنه ببینه مشکل از کجاست همون طوری داشتیم نگاه میکیردیم که یهو یه خط عمودی نازک وسط ال سی دی( ال ای دی) ظاهر شد اول فکرکردم از ما +ه+وا+ره هست ولی بعد که به قسمت تلوزیون هم رفتم باز همون شکل بود دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست، مونده گاره یا اینکه دوباره میره چون ما قبلا یه دوربین هم داشتیم که یه مدت یه خط عمودی وسط ای سی دیش ظاهر شده بود و بعد از یه مدتی رفت. دوستان کمک کنید و بگید مشکل از کجاست آیا قابل تعمیره یا به فنا رفته. مدل ال سی دی هم TH-L42ESR VIERAپاناسونیک هستش یه عکس ازش میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehrdad_ati
15-03-2014, 22:14
مشکل شدیدی نیست ولی باید ببریش تعمیر بشه ...
احتمال زیاد ضربه خورده
farshad2014
16-03-2014, 22:00
مشکل شدیدی نیست ولی باید ببریش تعمیر بشه ...
احتمال زیاد ضربه خورده
فکر نکنم ضربه باشه چون اصلا کسی بهش دست نزده ، به هر حال ممنون . هزینه اش زیاد میشه یا اینکه بصورت جزئی قابل حله میترسم ببرم ابروشو درست کنم آخر سر چشمشو کور بکنن!
mr_rayan
17-03-2014, 07:21
فکر نکنم ضربه باشه چون اصلا کسی بهش دست نزده ، به هر حال ممنون . هزینه اش زیاد میشه یا اینکه بصورت جزئی قابل حله میترسم ببرم ابروشو درست کنم آخر سر چشمشو کور بکنن!
اگر آسیب به پنل وارد شده باشه هزینه تعمیر بسیار زیادی داره.
farshad2014
17-03-2014, 13:53
اگر آسیب به پنل وارد شده باشه هزینه تعمیر بسیار زیادی داره.
ممنون حالا بمونه برا عید ببینیم چی میشه ببریم گارانتی البته فکر کنم تموم شده وقتش . باز ممنون بابت جواب موفق باشین
mehrdad_ati
17-03-2014, 22:01
من یه بار مانیت.رم اینجوری شد . هزینهی تعمیرش زیاد نشد. طرف می گفت مشکلش توی ماتریس صفحه بوده ...
farshad2014
18-03-2014, 16:04
من یه بار مانیت.رم اینجوری شد . هزینهی تعمیرش زیاد نشد. طرف می گفت مشکلش توی ماتریس صفحه بوده ...
انشاالله که درس شه تو این اوضاع گرونی و نداری اینم درد نشه برامون
سلام دوستان
من یک vt30 42 خریدم. ازنظر کیفیت و رنگ فوق العاده هست ولی الان صبحت هایی در مورد خرابیشون خوندم. مال من تولید 2012 هست.
نظرتون چیست؟
تازه داشت بمون خوش میگذشتا!!!!!:n28:
mehrdad_ati
18-03-2014, 17:00
داداش مطمئن باش اونقدرها هم گسترده نیست خرابیش ! وگرنه خود شرکت جمع آوری می کردش از سطح بازار ...
Sacrament
20-03-2014, 01:02
اینو یه نجار خوش ذوق به افتخار آخرین پلاسمای پاناسونیک ساخته :n28:
سلام لطفا کمک کنید
من یه پلاسما 42 st30 دارم که متاسفانه دیروز یه صدای انفجار(مثل صدای ترکیدن فیوز) از داخل پنل اومد و تلوزیون خاموش شد ، بعد از اون هم وقتی به برق وصل میکنم ، چراغ قرمزش روشن میشه ، سبز میشه و دوباره برقش قطع میشه
پنل رو باز کردم وسه تا فیوز سرامیکی دیدم که ظاهرا سالم بودن
به نظر شما مشکلش چیه؟
LoverOfHate
25-03-2014, 18:18
درود
من vt30 دارم 42 اینچش. روشن بود داشتم نگاه میکردم که یهو تصویر قط شد و خاموش شد!!! دیگه هم روشن نمیشه! وقتی دکمه پاورش رو از جلوی خود تلویزیون خاموش روشن میکنم برای 2 ثانیه چراغش سبز میشه که ینی داره روشن میشه بعد تا میاد روشن بشه دوباره قرمز میشه و به حالت چشمک زن میشه!!!
دوستان کسی میدونه مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم یکی پاسخ بده
اینم بگم که اوایل سال 2012 خریداری کردم این تی وی رو!
mr_rayan
25-03-2014, 20:43
مشکل هر دو دوستمون 100% سخت افزاریه.با گارانتی تماس بگیرید.
LoverOfHate
25-03-2014, 22:00
ممنونم mr_rayan
ولی شما نمیتونی حدسی بزنی که چش شده باشه؟؟
چون گارانتی هم تموم شده! میخوام ببینم مشکلش چی میتونه باشه و هزینه ی تعمیرش چقد در میاد؟! میخوام ببینم مشکلش اساسیه یا جزئی؟!
سپاس
دوستان میشه نحوه وارد شدن به منوی مخفی VT60 و نحوه دیدن تعداد ساعاتی که از دستگاه استفاده شده رو یه توضیح بدید ؟
mr_rayan
27-03-2014, 19:30
ممنونم mr_rayan
ولی شما نمیتونی حدسی بزنی که چش شده باشه؟؟
چون گارانتی هم تموم شده! میخوام ببینم مشکلش چی میتونه باشه و هزینه ی تعمیرش چقد در میاد؟! میخوام ببینم مشکلش اساسیه یا جزئی؟!
سپاس
مشکل سوختن برد هست به احتمال زیاد.فکر کنم دور و بر400 یا 500 تومنی هزینه تعویض بردش باشه.
arash_a59
29-03-2014, 07:46
سلام لطفا کمک کنید
من یه پلاسما 42 st30 دارم که متاسفانه دیروز یه صدای انفجار(مثل صدای ترکیدن فیوز) از داخل پنل اومد و تلوزیون خاموش شد ، بعد از اون هم وقتی به برق وصل میکنم ، چراغ قرمزش روشن میشه ، سبز میشه و دوباره برقش قطع میشه
پنل رو باز کردم وسه تا فیوز سرامیکی دیدم که ظاهرا سالم بودن
به نظر شما مشکلش چیه؟
درود
من vt30 دارم 42 اینچش. روشن بود داشتم نگاه میکردم که یهو تصویر قط شد و خاموش شد!!! دیگه هم روشن نمیشه! وقتی دکمه پاورش رو از جلوی خود تلویزیون خاموش روشن میکنم برای 2 ثانیه چراغش سبز میشه که ینی داره روشن میشه بعد تا میاد روشن بشه دوباره قرمز میشه و به حالت چشمک زن میشه!!!
دوستان کسی میدونه مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم یکی پاسخ بده
اینم بگم که اوایل سال 2012 خریداری کردم این تی وی رو!
به جمع سوخته دلان و سوخته برد(board)آن پاناسونیک خوش آمدید.
این شتریه که در خونه همه پانا(!) داران نشسته.
اگه تلوزینتون گارانتی داره که هیچ سریعا ببرید گارانتی و باقی کارها...
اگه نداره همونطور که جناب رایان عزیز گفتند حدود 400 تا 500 خرجتون هست، البته همین کار رو نمایندگی محترم موجود در لیست بانیان در صورت نداشتن گارانتی با 700 تومن براتون انجام میده!
جناب mehrdad_ati ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز هم گفتند گسترده نیست، مهرداد جان میزان خرابی پاناسونیک خصوصا در این مدل فاجعه هست، شما اینجا شاید 10% پاناسونیک داران کشور رو هم عضو نداشته باشی، من به تعمیرگاهای پاناسونیک مراجعه کردم به تعمیرگاهای جنرال(همه مدل تی وی) هم مراجعه کردم ، آمار خرابی پاناسونیک (پلاسما) در حد فاجعه هست.روزی که تلوزیون من سوخت به یه تعمیرگاه مجاز که ظاهرا نمایندگی سونی بود اما همه برندی رو تعمیر میکرد مراجعه کردم 3تا پلاسمای پاناسونیک قبل من توی نوبت بود! طرف دیگه حفظ بود، تا دید گفت 7 چراغ چشمک زن به به...
دوستان اگه کارکرد تلوزیونشون رو به ساعت بگند جهت تسکین درد و آرامش قلب شاید بد نباشه، کارکرد تلوزیون من تا این ساعت حدود 11700 ساعته:n10: من موقع سوختن کارکرد رو متاسفانه نگاه نکردم اما با توجه به زمانش (حدود 7 ماه پیش) و میزان استفادم در روز که این 7 ماه شدیدا تی وی روشن هست و در روز میانگین حدود 15 ساعت میشه تقریبا ساعت کارکرد در زمان سوخت 8500 بدست میاد.
mehrdad_ati
30-03-2014, 09:29
احتمالی که هست اینه که توی مدل های سری m که میاد خاورمیانه این مشکل زیاد باشه ! به هر حال به غیر از سری 30 من ندیدم توی سری دیگه ای توی همین سایت گزارش شده باشه ...
همون سری 30 هم قطعا اگر بقیه ی دنیا هم مثل ایران مشکل داشت پاناسوینک جمع می کرد مدل رو از بازار . بیشترین فروش پانا توی آمریکاست و اونجت هم حقوق مصرف کننده حرف اول رو می زنه و اگر این مشکلات اونجا شایع بود هرگز نمیتونست فروش خوبی داشته باشه اونجا.
matinpour
30-03-2014, 09:58
احتمالی که هست اینه که توی مدل های سری m که میاد خاورمیانه این مشکل زیاد باشه ! به هر حال به غیر از سری 30 من ندیدم توی سری دیگه ای توی همین سایت گزارش شده باشه ...
همون سری 30 هم قطعا اگر بقیه ی دنیا هم مثل ایران مشکل داشت پاناسوینک جمع می کرد مدل رو از بازار . بیشترین فروش پانا توی آمریکاست و اونجت هم حقوق مصرف کننده حرف اول رو می زنه و اگر این مشکلات اونجا شایع بود هرگز نمیتونست فروش خوبی داشته باشه اونجا.
دوست عزیز
تلویزیونهای پلاسما پاناسونیک بدلیل اصلاح ساختار ی آن از رده خارج می شود به این مطلب توجه کنید
پاناسونیک تولید تلویزیون پلاسما را متوقف میکند
شرکت ژاپنی پاناسونیک تصمیم گرفته تولید پانلهای تلویزیونی پلاسما را تا مارس ۲۰۱۴ در قالب اصلاحات ساختاری خود متوقف کند.
خبرگزاری آلمان از توکیو گزارش داد، فروش ضعیف تلویزیونهای صفحه تخت دلیل اصلی زیان بیش از 1.5 تریلیون ینی (15.5 میلیارد دلاری) این شرکت در دو سال گذشته اعلام شده است.
این شرکت الکترونیک ژاپنی ابتدا قصد داشت تولید خود را در سال مالی آینده که پایان آن مارس 2015 است، متوقف کند، اما تصمیم گرفته این جدول زمانی را جلوتر بکشد.
این شرکت همین حالا هم توسعه تلویزیونهای پلاسمای جدید را متوقف کرده است.
تولیدکنندگان کره جنوبی در این عرصه بر بازار مسلط شدهاند. سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])51.9 درصد بازار جهانی را در سال 2012 از آن خود کرد، ال جی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 23.9 درصد از این سهم و پاناسونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])16.5 درصد را در اختیار خود داشت.
و این یکی
خروج پاناسونیک از بازار تلویزیونهای پلاسما
پاناسونیک شرکت ژاپنی تولیدکننده تجهیزات الکترونیکی در قالب کاهش بخشی از سهم خود از بازار تلویزیون، قصد چشم پوشی از تجارت تلویزیونهای پلاسما را دارد.
شبکه خبری او ار اف اتریش گزارش داد، آن طور که روزنامه "نیکئی" امروز نوشته، پاناسونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قصد دارد در بازه زمانی سه ساله تولید تلویزیونهای پلاسما را متوقف کند.این شرکت در حال حاضر هم دیگر داراییهای خود همچون اموال غیرمنقول را به فروش رسانده یا اعلام کرده به فروش میرساند تا اوضاع مالی خود را بهبود بخشد.در این گزارش آمده است که در بازار تلویزیون گزینه های بسیاری مورد بررسی قرار گرفته، اما هنوز قطعی نشده است.به نوشته "نیکئی" احتمالا فروش دستگاههای تلویزیون پاناسونیک در سالهای 2015 تا 2016 به نصف رکورد فروش 2009 تا 2010 خواهد رسید.
و البته این به دلیل همان مشگلاتی که تمامی مصرف کننده ها در سراسر جهان برایشان بوجود آمده و دیگر کسی به این برند اعتمادی ندارد و همین امر باعث نقصان فروش و ضرر و زیان بسیاری برای شرکت شده
mehrdad_ati
31-03-2014, 00:38
متاسفانه وضع شرکت های ژاپنی در حال حاضر خیلی وخیمه که .اقعا جای تاسف داره . ولی از لحاظ کیفی هنوز فاصله بین کره ای ها و ژاپنی ها زیاده
و البته این به دلیل همان مشگلاتی که تمامی مصرف کننده ها در سراسر جهان برایشان بوجود آمده و دیگر کسی به این برند اعتمادی ندارد و همین امر باعث نقصان فروش و ضرر و زیان بسیاری برای شرکت شده
پلاسمای پاناسونیک به دلیل اصلاح ساختاری کارخونه تولیدش متوقف شد و کلا خط تولیدش رو هم پانا فروخت نه به دلیل اصلاح ساختار پلاسما ! در واقع کلا ضرر بود واسه شرکت و هزینه ی تولیدش بیش از حد بالا بود ... تولید پلاسمای 4k هم تقریبا غیر ممکنه و به همین دلیل پانا مجبود به فروش خط تولیدش شد متاسفانه . تا وقتی oled وارد بازار نشه بطور گسترده خلاء پلاسماهای پانی همیشه احساس میشه تو بازار .
البته چیزی که واضحه اینه که شاید یکی دو سال افت کیفی داشته باشه پانا بدون پلاسماهاش ولی قطعا با oled قوی تر از قبل بر می گرده و دوباره مثل روال سابق هر سال بهترین tv سال دوباره تولید همین شرکت ژاپنی خواهد بود .
Sacrament
31-03-2014, 15:23
led a900 پاناسونیک امسال جایگزین پلاسما zt60 شده اونجوری که سایت hdtvtest نوشته تو کنفرانس Panasonic Convention 2014 این تی وی بقل پلاسمای zt60 روشن بوده و سایت تخصصی hdtvtest از عمق رنگ مشکی و جزیئات در سایه های این تی وی به شدت تعریف کرده و اونو قابل قیاس با zt60 دونسته این تی وی از سیستم جدید بک لایت لوکال دایم و الگوریتم بازتولید رنگ ساخت پاناسونیک استفاده میکنه که منحصر به فرد هست و تیم پایونیر کورو و پاناسونیک ویرا اون رو طراحی کردن.
Sacrament
31-03-2014, 15:25
یه خبر حوب دیگه اینکه پاناسونیک امسال بعد از 2 سال ضرر دهی به سود دهی رسیده و مدیر عامل جدید شرکت اعلام کرده پاناسونیک رو تا سال 2016 به جایگاه قبلی یعنی پر فروش ترین تی وی ساز جهان بر میگردونه.
............
31-03-2014, 18:26
جناب matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) علاقه زیادی به تبلیغات فول سامسونگی دارند! برای همین منابعی هم که استفاده میکنند به مانند اعداد و ارقام کنتراست سامسونگی بسیار نامعتبر هست!
پاناسونیک تا قبل از متوقف کردن تولید پلاسما 40.7 در صد کل شیپینگ پلاسما را در دنیا انجام میداده که البته با فروش متفاوت هست و در فروش آمار بسیار بالاتری نسبت به سامسونگ و ال جی دارد چون بنابر گزارشها پلاسماهای پاناسونیک به نسبت 2 به 1 در بازار نسبت به سامسونگ و ال جی فروش دارند.
در مورد آمار خرابیها من خودم دو پلاسمای پاناسونیک دارم یکی مدل g10 هست که دست دوم خریداری کردم و یکی دیگر مدل v20 که هر دو بدون مشکل هستند مدلهای سری 30 پاناسونیک که در ایران هم به تعداد زیاد توسط مصرف کنندگان خریداری شده متاسفانه آمار خرابی بسیار زیادی دارند که دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند.
توجه بفرمایید که برد را حتما با برد مدل جدید جایگزین کنید چون اگر با برد سری قبلی جایگزین شود بازهم مشکل به وجود می آید و در واقع تعمیر موقتی خواهد بود. البته در مورد بردهای غیر معیوب اطلاعات کمی در دسترس هست و نحوه شناخت این بردها و سریال حک شده روی اونها به درستی بر کسی معلوم نیست ولی من در حال تحقیق در بین دوستان تعمیرکار هستم تا متوجه این موضوع بشوم و در صورت رسیدن به نتیجه قطعی اخبار تکمیلی را با شکل و توضیح مفصل به اطلاع دوستان خواهم رساند.
مدلهای سری 50 و 60 طبق گزارشها میزان خرابی متعادلی دارند توجه بفرمایید متعادل یعنی در حد استاندارد که رقمی طبیعی برای لوازم الکتریکی مصرفی هست و خرید آنها همان مقدار ریسکی را دارد که هر مدل تی وی از هر برندی را بخرید یعنی بین 3 تا 7 درصد failure rate
این هم عکسهای پلاسمای g10 و v20 بنده
g10
v20
mr_rayan
01-04-2014, 10:17
یه عکس از سورس بلوری
VT30
arash_a59
03-04-2014, 12:50
جناب matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) علاقه زیادی به تبلیغات فول سامسونگی دارند! برای همین منابعی هم که استفاده میکنند به مانند اعداد و ارقام کنتراست سامسونگی بسیار نامعتبر هست!
پاناسونیک تا قبل از متوقف کردن تولید پلاسما 40.7 در صد کل شیپینگ پلاسما را در دنیا انجام میداده که البته با فروش متفاوت هست و در فروش آمار بسیار بالاتری نسبت به سامسونگ و ال جی دارد چون بنابر گزارشها پلاسماهای پاناسونیک به نسبت 2 به 1 در بازار نسبت به سامسونگ و ال جی فروش دارند.
در مورد آمار خرابیها من خودم دو پلاسمای پاناسونیک دارم یکی مدل g10 هست که دست دوم خریداری کردم و یکی دیگر مدل v20 که هر دو بدون مشکل هستند مدلهای سری 30 پاناسونیک که در ایران هم به تعداد زیاد توسط مصرف کنندگان خریداری شده متاسفانه آمار خرابی بسیار زیادی دارند که دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند.
توجه بفرمایید که برد را حتما با برد مدل جدید جایگزین کنید چون اگر با برد سری قبلی جایگزین شود بازهم مشکل به وجود می آید و در واقع تعمیر موقتی خواهد بود. البته در مورد بردهای غیر معیوب اطلاعات کمی در دسترس هست و نحوه شناخت این بردها و سریال حک شده روی اونها به درستی بر کسی معلوم نیست ولی من در حال تحقیق در بین دوستان تعمیرکار هستم تا متوجه این موضوع بشوم و در صورت رسیدن به نتیجه قطعی اخبار تکمیلی را با شکل و توضیح مفصل به اطلاع دوستان خواهم رساند.
مدلهای سری 50 و 60 طبق گزارشها میزان خرابی متعادلی دارند توجه بفرمایید متعادل یعنی در حد استاندارد که رقمی طبیعی برای لوازم الکتریکی مصرفی هست و خرید آنها همان مقدار ریسکی را دارد که هر مدل تی وی از هر برندی را بخرید یعنی بین 3 تا 7 درصد failure rate
این هم عکسهای پلاسمای g10 و v20 بنده
g10
v20
سلام دوست عزیز
ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی خوب برای شما و همه دوستان انجمن باید عرض کنم دوره تعصبات برندی دیگه گذشته و هیچ چیزی بهتر از واقع بینی و قضاوت صحیح نیست
نوشته شماهم کمی بوی تعصب روی پاناسونیک رو میداد، پاناسونیکی که حتی حاضر نیست برای من و شمای ایرانی یک آپدیت خشک و خالی ارائه بده، ضرب المثلی زیبا در زبان فارسی داریم که میگه "برای کسی بمیر که واست تب کنه"
اما در مورد مطالبی که نوشتید، باید بگم مشکل برد از سری 2010 به طور جدی تا سری 2012 وجود داشته، این رو من و تعمیر کارای شهرمون نمیگن، فیدبکهای موجود در اینترنت میگن که من به تفصیل لینک ها و مطالبش رو در پستهای قبلی گذاشته بودم، نمونه آخرش هم مطلبی گذاشتم راجع به Vt50 که دقیقا همون مشکل SC برد رو داشت(در ایتالیا)
در مورد فیلر ریت(failure rate) کاملا درست میفرمایید، 3 تا 7 درصد طبیعی هست، اما همیشه این درصد مربوط به خرابی عمومی هست، یعنی یکی رنگ قاطی کنه، یکی پاور بسوزونه، یکی تصویرش مات شه و و و ، حالا توی همون بحث آماری اگه تمام اون 7 % SC Board بسوزونند به نظر شما یجای قضیه بو دار نیست؟!
در مورد VT30 در اینترنت طبق مطالبی که یوزرهای خارج نشین نوشتند و قطعا پاناسونیک اونها رو قابل تر میدونه و در برابرشون جوابگو تر هست، طراحی این برد مشکل داره و پاناسونیک هم حاضر به دوباره-طراحی نشده، جوریکه یوزرها خواستند سراغ برد سری های قبل یا بعد بروند و در رابطه با امکان سنجی نصب بردهای دیگه روی اون صحبت میشد در این گونه محافل...
اما ازونجا که جواب مستندی از سوی پاناسونیک در رابطه با این قضیه وجود نداره مطلبی که شما فرمودید میتونه نقطه امیدی باشه برای کسانی که بخش زیادی از پولشون رو برای خرید این TV صرف کردند و امیدوارم اینگونه باشه که فرمودید و بی صبرانه منتظریم.
سال خوبی داشته باشید.
............
04-04-2014, 02:10
سلام دوست عزیز
ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی خوب برای شما و همه دوستان انجمن باید عرض کنم دوره تعصبات برندی دیگه گذشته و هیچ چیزی بهتر از واقع بینی و قضاوت صحیح نیست
نوشته شماهم کمی بوی تعصب روی پاناسونیک رو میداد، پاناسونیکی که حتی حاضر نیست برای من و شمای ایرانی یک آپدیت خشک و خالی ارائه بده، ضرب المثلی زیبا در زبان فارسی داریم که میگه "برای کسی بمیر که واست تب کنه"
اما در مورد مطالبی که نوشتید، باید بگم مشکل برد از سری 2010 به طور جدی تا سری 2012 وجود داشته، این رو من و تعمیر کارای شهرمون نمیگن، فیدبکهای موجود در اینترنت میگن که من به تفصیل لینک ها و مطالبش رو در پستهای قبلی گذاشته بودم، نمونه آخرش هم مطلبی گذاشتم راجع به Vt50 که دقیقا همون مشکل SC برد رو داشت(در ایتالیا)
در مورد فیلر ریت(failure rate) کاملا درست میفرمایید، 3 تا 7 درصد طبیعی هست، اما همیشه این درصد مربوط به خرابی عمومی هست، یعنی یکی رنگ قاطی کنه، یکی پاور بسوزونه، یکی تصویرش مات شه و و و ، حالا توی همون بحث آماری اگه تمام اون 7 % SC Board بسوزونند به نظر شما یجای قضیه بو دار نیست؟!
در مورد VT30 در اینترنت طبق مطالبی که یوزرهای خارج نشین نوشتند و قطعا پاناسونیک اونها رو قابل تر میدونه و در برابرشون جوابگو تر هست، طراحی این برد مشکل داره و پاناسونیک هم حاضر به دوباره-طراحی نشده، جوریکه یوزرها خواستند سراغ برد سری های قبل یا بعد بروند و در رابطه با امکان سنجی نصب بردهای دیگه روی اون صحبت میشد در این گونه محافل...
اما ازونجا که جواب مستندی از سوی پاناسونیک در رابطه با این قضیه وجود نداره مطلبی که شما فرمودید میتونه نقطه امیدی باشه برای کسانی که بخش زیادی از پولشون رو برای خرید این TV صرف کردند و امیدوارم اینگونه باشه که فرمودید و بی صبرانه منتظریم.
سال خوبی داشته باشید.
با سلام خدمت شما دوست گرامی و تبریک سال نو
مشکل ارائه ندادن آپدیت برای ایران مشکلی هست که ریشه های اون خارج از موضوع این تاپیک و بحثهای مربوطه هست و باید دید چه عواملی باعث شده تا کمپانی ای که یکی از شعبات معتبر اون در دنیا قریب به 4 دهه پیش به اسم شرکت ناسیونال ایران فعالیت میکرده و به دنبال ایجاد خط تولید در ایران بوده بعدا منصرف و دقیقا همان خطوط تولید را به سنگاپور منتقل کرده.
در مورد عرایض شما که بلد کردم بنده در پست خودم به وضوح این مطلب را اعلام کردم:
دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند
که طراحی نا متناسب و معیوب یکی از قطعات باعث این مشکل هست و البته این مشکل برای کمپانی ای در حد و اندازه و اعتبار پاناسونیک که ادعای مهندسی برتر در صنایع الکترونیک رو هم دارد فاجعه هست و جای هیچ دفاعی ندارد ولی ارتباط دادن این موضوع به کل پلاسماها و همه مدلها و همه سری های تولید شده اشتباه هست همانطور که در پست خود بنده میبینید نزدیک به چند سال هست که بنده دارم از این پنلها استفاده میکنم و ساعات کارکرد اونها هم به بالای روزی 10 تا 12 ساعت و حتی بیشتر هم میرسد و فعلا مشکلی ایجاد نشده.
در رابطه با جوابیه پاناسونیک باید عرض کنم مشکل باید بسیار جدی تر از این حرفها باشد تا یک شرکتی به صورت رسمی زیر بار مشکل ایجاد شده برود البته نه اینکه تایید کنم این مسئله رو ولی کلا روال کمپانیهای بزرگ این هست که تا جای ممکن از قبول کردن مشکلات این چنینی طفره میروند چون قبول آن به صورت رسمی به معنی از دست دادن مارکتینگ هست در حالیکه اگر مشکل را به صورت معلق نگه دارند صرف اقتصادی بیشتری دارد مگر اینکه مشکل بسیار جدی باشد و فشار مضاعفی روی کمپانی وارد شود مثل مشکل آتش گرفتن خود به خود تی وی های سونی و یا مشکلات دیگر در برندهای دیگر که اگر در نت تحقیق کنید همگی کم و بیش با آن مواجه شده اند.
مسئله نوع بردی که باید جایگزین شود مسئله پیچیده ای هست اگر مطلع باشید بردهای وارداتی برای تعمیر به صورت پارتهای مختلف وارد ایران میشوند مثلا روال چنین هست یک سری برد وارد میشود و بعد از مدتی که به اتمام میرسد بر اثر تقاضا و سفارش تعمیرکاران سری بعد وارد میشود و الی آخر دوستان تعمیرکار بنده از روی تجربه به این مسئله رسیده اند که از نظر بازه زمانی تعویض بردهای معیوب با یک سری از پارتی بردهای وارداتی همگی موفق بوده ولی تعویض با یک سری از بردها موقتی و یا حتی در همان مرحله تعمیر ناموفق بوده برای همین به دنبال کشف تفاوت در بردهایی دارای تعویض و کارکرد موفق با بردهایی که مجددا خراب شده هستن که البته مسئله راحتی نیست چون تی وی هایی که تعمیر اونها موفق بوده به ندرت و برای مشکلات دیگر به تعمیرگاه فرستاده میشن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.