مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
jupiterx
19-11-2010, 22:32
درود
الان چه مدل هایی از v20 در ایران است و چند اینچ ؟
چون میگم Panasonic TX-L37V20B در ایران نیست ؟
پس شما ها روی چه چیزی بحث میکنید لطفا مدلش رو بگید
با تشکر
42و 50 اینچ مدل v20
یعنی این ؟ Panasonic TX-L42V20
sami_1985
19-11-2010, 22:56
یعنی این ؟ Panasonic TX-L42V20
خير دوست عزيز
اين مدل که شما ميگيد LCD هست،به دليل حرف L
مدل پلاسما به جای حرف L حرف P هست:10:
يعنی
Panasonic TX-P42V20
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
s.hossein45
20-11-2010, 08:49
سلام :دوست عزیز مدل رسمی موجود در ایران Panasonic TH-P42V20R هست.
سلام.ببخشید اگه اینجا مطرح میکنم جاشا دقیق نمدونم
قیمت 42" تو بانه ؟کسی خریده؟آدرس و شماره تلفن؟(اگه اصفهان باشه بهتر،نشد بانه؟)
دوستانی که از بانه خریدند یا سفارش دادند یه لطفی بکنند یه پی ام بدند:41:
aminashtari
20-11-2010, 12:00
فعلا مد سینما با تنظیمات پیش فرض و گامای 2.2 به نظر من بهترین و ساده ترین تنظیم برای دیدن فیلمهای HD تو اتاق تاریک هست چیزی که تا اینجا راجع به Performance پنل متوجه شدم این هست که بالا بردن کنتراست و برایتنس تا حد زیادی جای مانور داره و با وجود بالا رفتن درخشش رنگها از عمق مشکی چندان کم نمیکنه که در قیاس با پلاسماهایی که من تا به حال دیدم فوق العاده هست به استثنای پایونیر Kuro همچین موردی رو به شخصه تا به حال روی پلاسمای هیچ برند دیگه ای ندیده بودم !! این کارایی جای مانور زیادی روی پنل ایجاد میکنه که تصاویر رو با دقت بالا و کنتراست عالی همزمان با هم ارائه بده فکر میکنم سر فرصت بشه یه تنظیم حسابی روی پنل انجام داد که به درد محیطهای نسبتا روشن هم بخوره و تصویر رو هم کاملا POP و سرزنده نگه داشت.
اگر فرصت شد و این تنظیمات رو برای محیط های روشن انجام دادید خوشحال میشم بنده و احتمالاً بقیه دوستان رو از نتیجه کارتون مطلع کنید.
خوب با توجه به پاسخهای دوستان نباید از بابت برایتنس پایین در V20 نگران بود هرچند البته هنوز Artam از مات بودن تصویر توی مد سینما شکایت داره!!!
ممنون
p30worldiran
20-11-2010, 13:01
سلام
توضيحاتي درباره شبكه V20
تمام مدلهاي مودم وايرلس ها (روتر)و تمام مدل اكسس پوينت ها قابليت متصل شدن رو دارن فقط اينكه بعد از متصل كردن و چك كردن حتما Stream مديا پلير كامپيوتر رو روشن كنيد و همينطور براي موبايل sharing روشن باشد در غير اينصورت در مديا سرور TVهيچ گزينه هاي نمي بينيد.(دقت كنيد)
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
سلام
p30worldiran عزیز من مودم وایرلسم رو با لن به تی وی وصل کردم و کانکشن رو توی تی وی تست کردم و دیدم همه چیز اوکی هست یعنی هر چهار گزینه تیک داره. توی لپتاپم هم چند فیلم و عکس شیر کردم ولی توی تی وی نمیتونم پیداشون کنم و بازشون کنم.
میرم توی قسمت viera tools media server ولی چیزی نیست.
هر چیزی رو نمیشه از این طریق پلی کرد دیگه، درسته؟ یعنی چیزایی رو پلی میکنه که خود تی وی بتونه پخش کنه؟
خیلی ممنون میشم کمک کنی.
اول واير لس لپتاپ رو روشن و نام ssid مودمت رو جستجو و بعد كانكت شو و بعد از كانكت كردم stream مدياپلير لپ تاپ رو روشن كن و بعد نام لپ تاپ رو در مديا سرور tv مي بيني
سلام وخسته نباشید
باتشکراز سایت مفید وپرمحتوایی که داریدمن سئوالی داشتم که اگر تکراری است لطفامن را به صفحه پاسخ قبلی خود راهنمایی نمایید.من ازبانه پلاسمای V20Rبرایم ارسال شدولیکن برای خواندن USBدچار مشکل شدم یعنی با توجه به اینکه فلش را میشناسدونیز سعی کردم فایلهای صوتی وعکس قابل شناسایی برایش بریزم ولی باز هم هیچ فایلی رو نمیخواند.
باتشکر
samira_googleOne
20-11-2010, 16:42
در مورد پلاسماي پاناسونيك بيشتر اينجا بخونيد
در مورد كاليبره شدنش هم مطالبي هست:
سلام وخسته نباشید
باتشکراز سایت مفید وپرمحتوایی که داریدمن سئوالی داشتم که اگر تکراری است لطفامن را به صفحه پاسخ قبلی خود راهنمایی نمایید.من ازبانه پلاسمای V20Rبرایم ارسال شدولیکن برای خواندن USBدچار مشکل شدم یعنی با توجه به اینکه فلش را میشناسدونیز سعی کردم فایلهای صوتی وعکس قابل شناسایی برایش بریزم ولی باز هم هیچ فایلی رو نمیخواند.
باتشکر
احتمالا فلش مموری دارای فرمت NTSF می باشد چون USB پاناسونیک فقط فرمت FAT 32 را شناسایی می کند.
سلام وخسته نباشید
باتشکر
باید وارد ویرا تولز بشید بعد هر چیزی رو که می خواهید پخش کند انتخاب کنید.
البته فقط عکس و ام پی 3 پخش میکند.
قابلیت پخش فیلم تقریبن ندارد.
die my darling
21-11-2010, 10:34
اگر فرصت شد و این تنظیمات رو برای محیط های روشن انجام دادید خوشحال میشم بنده و احتمالاً بقیه دوستان رو از نتیجه کارتون مطلع کنید.
خوب با توجه به پاسخهای دوستان نباید از بابت برایتنس پایین در V20 نگران بود هرچند البته هنوز Artam از مات بودن تصویر توی مد سینما شکایت داره!!!
ممنون
مد سینمای همه تی ویا نورشون کمه چون اسمش مد سینماس! یعنی باید محیط تاریک باشه تا مثل سینما بشه.:13:
مسئله فقط برایتنس نیست، شما می تونی رو مد دینامیک 100 نور خوبی رو ببینی منتها شادابی رنگ ها هم ملاک می باشد.
البته من هنوز با فیلم ها و تصاویر HD تست نکردم چون HD پلیر ندارم، یو اس بی خود تی وی هم که هیچ نشان می دهد.
amirvania
21-11-2010, 16:38
برای دیدن تصاویر HD و Full HD یه HD Media Player WD بخرید با یه کابل HDMI با قیمت مجموعا حدود 160 تومن . اون وقت ببینید چطوری با کیفیت بینظیر و جادوئیش هیپنوتیزمتون میکنه . من اولین فیلم HD که تازه Full HD هم نبود با این تی وی دیدم آواتار بود که حدود 3 ساعت که زمان این فیلم بود از جام تکون نخوردم و چشم از تی وی برنداشتم .
سپاس :10:
gholamhoseyn
21-11-2010, 23:35
سلام خدمت تمام دوستان ممنون از اطلاعات بسیار خوبتون
آقا میخواستم بدونم این v20که وارد شده با اونی که واسه اروپاست چقدر فرق میکنه یعنی چه چیزایی رو از روش برداشتن.مرسی
aminashtari
22-11-2010, 00:24
مسئله فقط برایتنس نیست، شما می تونی رو مد دینامیک 100 نور خوبی رو ببینی منتها شادابی رنگ ها هم ملاک می باشد.
البته من هنوز با فیلم ها و تصاویر HD تست نکردم چون HD پلیر ندارم، یو اس بی خود تی وی هم که هیچ نشان می دهد.
:18: بابا Artam جان مارو جون به لب کردی که بابا. شما در مورد تصاویرsd از مات بودن شاکی بودی؟!! خوبه:20: چون این تصاویر نمیتونه ملاک مناسبی برای تست باشه. لطفاً وقتی HD هم امتحان کردی حتماً نتیجه رو اعلام کن چون خیلی برام مهمه ببینم یه نفر مثل خودم که خیلی روی کدری و ماتی ( با برایتنس پایین اشتباه نشه ) حساس هست و دقت و کیفیت پلاسما و درخشندگی نسبیه led رو باهم میخواد :5:بالاخره از تصویر راضی میشه یا خیر.
ممنون
فیلم اچ دی دارم، ولی اچ دی پلیر ندارم، فعلن منتظرم WD HUB بیاد که اونو بگیرم.
در مورد ماتی یه نمونه بزنم مثلن رنگ لب آدم رو قرمز کدر نشون میده ولی تو یه ال ای دی همونو قرمز روشن نشون می دهد.
سلام.ببخشید اگه اینجا مطرح میکنم جاشا دقیق نمدونم
قیمت 42" تو بانه ؟کسی خریده؟آدرس و شماره تلفن؟(اگه اصفهان باشه بهتر،نشد بانه؟)
مازدوستان چشم یاری داشتیم!:10:
بابا یکی به داد ما برسه:41:
سلام خدمت تمام دوستان ممنون از اطلاعات بسیار خوبتون
آقا میخواستم بدونم این v20که وارد شده با اونی که واسه اروپاست چقدر فرق میکنه یعنی چه چیزایی رو از روش برداشتن.مرسی
گیرنده های دیجیتالش رو برداشتن ---.
یه چیز دیگش هم فک کنم کم بود الان یادم نیست چی بود.
فیلم اچ دی دارم، ولی اچ دی پلیر ندارم، فعلن منتظرم WD HUB بیاد که اونو بگیرم.
در مورد ماتی یه نمونه بزنم مثلن رنگ لب آدم رو قرمز کدر نشون میده ولی تو یه ال ای دی همونو قرمز روشن نشون می دهد.
خوب شاید در ال ای دی ماتیک زده و در v20 ماتیک نزده:31:
در ضمن این WD HUB چی است و چه کاربردی دارد ؟
ممنون
خوب شاید در ال ای دی ماتیک زده و در v20 ماتیک نزده:31:
در ضمن این WD HUB چی است و چه کاربردی دارد ؟
ممنون
جفتش از یه فیلم بود :31:.
اون هم یک وسیله ی پخش کننده ی مولتی مدیاست که برای این تی وی که یو اس بیش هیچی پخش نمیکنه مناسب است.
die my darling
22-11-2010, 15:27
Artam جان به نکته خوبی اشاره کردی چندی قبل من خونه یکی از دوستام در ال سی دی ایشون فیلمی میدیدم که خانومی زیر تابلو یک مغازه ایستاده بود تابلو قرمز رنگ بود و رنگ ماتیک لب اون خانوم دقیقا قرمز رنگ به رنگ تابلوی بالا سرش بود و رنگ پوست صورتشم کمی نارنجی رنگ شده بود وقتی این فیلمو تو v20 دیدم رنگ قرمز تابلو با رنگ قرمز ماتیک این خانوم کاملا فرق داشت و رنگ پوست صورتش واقعا طبیعی بود همین قضیه تو رنگ برگای درخت هم بود داخل ال سی دی برگ درختا به رنگ سبز فسفری دیده میشه ولی داخل v20 رنگ برگا خیلی خیلی طبیعی هست من فکر کنم این از نقطه قوتای اصلی v20 هست که هر رنگیو درست سر جاش نشون میده و مثل بیشتر ال سی دیا که من تا به حال دیدم رنگاش فسفری نیست البته v20 جایی که باید رنگ فسفری نشون بده دقیقا فسفری نشون میده و مثل ال سی دی نیست که بیشتر جاها رنگارو فسفری نشون میده فیلمای hd تو ال سی دی مثل کارتون میشه و کاملا حالت طبیعی خودشو از دست میده و کمیم به نظر کاغذی میاد یعنی انگار آدمارو با کاغذ روی زمینه فیلم چسبوندن انگار که تصویر اصلا عمقی نداره اوایل من با اینجور رنگبندی خیلی حال میکردم ولی بعد از گذشت یک مدت کوتاه این نوع رنگبندی کاملا دل آدمو میزنه توی v20 میشه با زیاد کردن رنگا و یکم دستکاری و یا مد دینامیک کاری کرد که تصویر دقیقا مثل ال سی دی بشه و رنگا فسفری و براق پلاستیکی به نظر بیان البته اینم اضافه کنم که ال ای دی از نظر رنگ بهتر از ال سی دی هست و رنگا کمی طبیعیتر هستن ولی بازم به v20 نمیرسه.
ال سی دی های قدیمی رو بی خیال، ولی ال ای دی های مدل بالای برندهای سامسونگ و سونی و فیلیپس و یا شارپ واقعن رنگ های خوب و طبیعی و همچنین شادابی رو ارائه میدن.
من دو ماه پیش که می خواستم تی وی بخرم خیلی با دقت به تی وی های مختلف نگاه کردم. کمبود بودجه باعث شد بسنده کنم به پلاسما.
jupiterx
22-11-2010, 18:19
ال سی دی های قدیمی رو بی خیال، ولی ال ای دی های مدل بالای برندهای سامسونگ و سونی و فیلیپس و یا شارپ واقعن رنگ های خوب و طبیعی و همچنین شادابی رو ارائه میدن.
من دو ماه پیش که می خواستم تی وی بخرم خیلی با دقت به تی وی های مختلف نگاه کردم. کمبود بودجه باعث شد بسنده کنم به پلاسما.
از نظر شما چه مدلهایی از ال ای دی سونی و سامسونگ میتونه با وی 20 برابری و یا حتی بهتر باشه.میشه نام ببرید
ممنون
die my darling
22-11-2010, 18:31
اتفاقا ال سی دی که من دیدم سونی nx700 بود شما اگه رنگای براق میخوای پلاسماتو بزار روی دینامیک البته اگه واقعا این پنلو خریدی!!!
از نظر شما چه مدلهایی از ال ای دی سونی و سامسونگ میتونه با وی 20 برابری و یا حتی بهتر باشه.میشه نام ببرید
ممنون
مدل های دو تومنی و بالاتر سامسونگ و سونی و ال جی و سه به بالا فیلیپس.
اتفاقا ال سی دی که من دیدم سونی nx700 بود شما اگه رنگای براق میخوای پلاسماتو بزار روی دینامیک البته اگه واقعا این پنلو خریدی!!!
رو دینامیک تصنعی براق میشود.
امروز با یه پلیر جدید امتحان کردم تصویر بهتر بود ولی به ال ای دی نمیرسید هنوز.
--------------
راستی کسی کلید میانبر برای تغییر مودها سراغ داره؟
یعنی بدون رفتن تو منو چطوری میشه مود رو از دینامیک به سینما و یا مودهای دیگر برد؟
die my darling
22-11-2010, 20:30
LOL تصنعی براق میشود یعنی چی میشه ترجمه بفرمائید!!؟؟ چون نور پلاسماها native هست و هر رنگی توسط خود پیکسل تولید میشود بر عکس ال ای دی و ال سی دی که نور سفید بک لایت باید فیلتر شود و نور واقعی وجود ندارد اصطلاح تصنعی برای ال سی دی و ال ای دی بیشتر قیاس دارد.
jupiterx
23-11-2010, 07:42
مدل های دو تومنی و بالاتر سامسونگ و سونی و ال جی و سه به بالا فیلیپس.
میشه دقیقا یکی دومدل رو نام ببرید از سام و سونی
ممننون
amirvania
23-11-2010, 08:41
رو دینامیک تصنعی براق میشود.
امروز با یه پلیر جدید امتحان کردم تصویر بهتر بود ولی به ال ای دی نمیرسید هنوز.
--------------
راستی کسی کلید میانبر برای تغییر مودها سراغ داره؟
یعنی بدون رفتن تو منو چطوری میشه مود رو از دینامیک به سینما و یا مودهای دیگر برد؟
قصد جسارت ندارم ولی باید خدمتتون بگم که تمام سایتای بررسی کننده پنلها تو دنیا به اتفاق V20 رو بهترین پنل دنیا تو سال 2010 اعلام کردند و تنها پنلی که از ابتدای خلقت عالم :31: از این پنل یه مقداری برتر هستش KURO پایونیره و لاغیر که البته اون هم پلاسماس . حالا اینکه شما از یه سری ال ای دی ها بیشتر خوشتون اومده فقط و فقط نظر شخصی شماست (و البته قابل احترام ) ولی به هیچ وجه ملاک نیست .
براقیتش از این نظر تصنعیه که انگار از درون تصویر نیست انگار فقط روی بیرونش براق شده باشه، مثل این میشه که همه ی آدم ها عرق کرده باشند.
زیاد به دل من نمینشیند، مود سینما و مود عادی 70 رو در فضای تاریک ترجیح میدهم.
میشه دقیقا یکی دومدل رو نام ببرید از سام و سونی
ممننون
Sony EX700,Samsung 9690,LG LD8500 و به بالا ،فیلیپس هم مدل های 9000 به بالا، شارپ هم مدل جدیدش رنگ های خوبی تولید میکند.
شما بودجتون رو مشخص کنید در تاپیک راهنمایی برای خرید HDTV بپرسید حتمن جواب میگیرید.
این فروم به صورت اختصاصی جهت راهمایی و تبادل نظر برای استفاده بهتر برای افراد علاقه مند به V20 به وجود آمده است.
در صورتی که بعضی از دوستان علاقه و سلیقه شون به دیدن رنگ ها به صورت بیش از حد اشباع و کارنونی می باشد دیگر دلیلی به حضور در فروم های پلاسما وجود ندارد
از نظر تولید رنگهای فوق اشباع و براق بودن بیش از حد و تولید تصاویر کارتونی V20 از تمام LCD ها حتی از ارزانترین و بدترین آنها نیز ضعیف تر است پس دیگر نیازی به مقایسه نیست.
اما اگر هدف دیدن تصاویر به صورت طبیعی و با کیفیت بسیار عالی است در حال حاضر تنها رقیب V20 پلاسمای Pioneer Kuro می باشد که با قیمتی بیش از دو برابر و بسیار کمیاب در بازار ممکن است یافت شود.
پس اگر بعضی از دوستان علافه ای به V20 ندارند نیازی نیست وقت خود را در این فروم تلف کنند این فروم مخصوص افرادی است که می خواهند اطلاعات بیشتری جهت اسنفاده بهتر از V20 خود به دست آورند.
jupiterx
23-11-2010, 11:06
سلام
به نظر دوستان بهترین تنظیمات برای داشتن بهترین تصویر در محیطهای روشن و پرنور و در محیطهای کم نور چی هستش؟؟؟
دوستانی که V20 دارن اعلام نظر بکنن .بقیه دوستان استاد نیز اعلام نظر بکنن ممنون میشم
سلام
به نظر دوستان بهترین تنظیمات برای داشتن بهترین تصویر در محیطهای روشن و پرنور و در محیطهای کم نور چی هستش؟؟؟
دوستانی که V20 دارن اعلام نظر بکنن .بقیه دوستان استاد نیز اعلام نظر بکنن ممنون میشم
برای انتخاب این حالت و تنظیم Setting مورد نظرتان، ابتدا در زیرمنوی Setup حالت ISFccc را فعال نمایید تا بتوانید در کلیه تنظیمات دست ببرید.
بعد از کالیبراسیون
Profile
Professional1
Contrast
36
Brightness
0
Colour
30
Sharpness
0
Vivid Color
Off
Eco mode
On/Off
Intelligent Frame Creation
Off
P-NR
Off
Gamma
2.2
R-Gain
-1
G-Gain
-1
B-Gain
+6
R-Cutoff
0
G-Cutoff
0
B-Cutoff
+1
jupiterx
23-11-2010, 18:37
برای انتخاب این حالت و تنظیم Setting مورد نظرتان، ابتدا در زیرمنوی Setup حالت ISFccc را فعال نمایید تا بتوانید در کلیه تنظیمات دست ببرید.
بعد از کالیبراسیون
Profile
Professional1
Contrast
36
Brightness
0
Colour
30
Sharpness
0
Vivid Color
Off
Eco mode
On/Off
Intelligent Frame Creation
Off
P-NR
Off
Gamma
2.2
R-Gain
-1
G-Gain
-1
B-Gain
+6
R-Cutoff
0
G-Cutoff
0
B-Cutoff
+1
ممنون این مربوط به محیطهای روشنه یا کم نور؟؟؟
بقیه دوستان نظرشون چیه؟؟؟بقیه هم نظرشون رو بگن
*Alucard*
23-11-2010, 19:22
سلام
اگر محیط خیلی پر نور باشه مد داینامیک اگر کم نور باشه مد سینما با گامای 2.2 بهترین و بی دردسر ترین تنظیم برای این پنل هست اگر بخواین دقتی در حد رفرنس از این پنلها بگیرین نیاز به ابزار دقیق و حرفه ای و گرون قیمت برای تنظیم پنلها هست.
در مورد کالیبراسیون پنل به نظر من دوستان بهتر هست به این دو نکته توجه داشته باشن که:
1.بعضی از تنظیماتی که دوستان معرفی میکنن توسط کالیبراتورهای حرفه ای با تجهیزات حرفه ای و برای پنلهای اروپایی و آمریکایی هست که ممکنه برای پنلهای آسیایی مناسب نباشن.
2. اکثر کالیبراتورهای حرفه ای با بلو ری های اورجینال و پلیرهای High-end پنل رو کالیبره میکنن بنابراین با عوض کردن پلیر و حتی کابل اتصال برای داشتن تنظیمات حرفه ای باید کالیبراسیون مجددا انجام بشه.
به نظر من مد سینمای V20 در حد کفایت برای شبیه سازی کردن تصویر یک سالن سینما دقیق هست و نیازی به تنظیمات اضافی وجود نداره.
چند نکته ابتدایی در مورد کالیبراسیون وجود داره که دوستان به صورت ابتدایی میتونن رعایت کنن تا تصویر قابل قبولی داشته باشن:
یکی از این موارد بالا بردن جزئیات هست که معمولا با بالا بردن برایتنس در پلاسماها رابطه مستقیم داره یعنی میتونید برایتنس رو بالا ببرید تا جزئیات بیشتری دیده بشه ولی در عوض این بالا بردن برایتنس از عمق رنگ مشکی کم میکنه بنابراین شما باید برایتنس رو در حدی بالا ببرید که بالانس خوبی بین عمق رنگ مشکی و جزئیات بر قرار کنه که خوشبختانه V20 در این مورد یک پنل عالی هست یعنی میشه جزئیات رو بالا برد و مشکی عمیق هم داشت.
به عکس زیر دقت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سمت چپ جزئیات بالا و مشکی ضعیف , عکس وسط جزئیات ضعیف و مشکی قوی , عکس سمت راست جزئیات خوب مشکی خوب.
از اینترنت میتونید الگوهایی رو دانلود کنید که به همین منظور ساخته شدن ویا DVD ـهایی که برای کالیبره کردن پنلها درست شدن رو تهیه کنید.
مورد دیگه دقت رنگ هست بالا بردن دقت رنگ در حد رفرنس احتیاج به ابزار و کالیبراتور حرفه ای داره اما شما میتونید از تحلیل و ذهنیت خودتون استفاده کنید و سعی کنید کاری کنید که رنگها از حالت نئونی و بیش اشباع و یا تمایل رنگهای پنل به یک رنگ خاص فاصله پیدا کنن برای اینکار میتونید از تنظیمات مربوط به رنگ و اشباع و ... کانالهای مختلف رنگ استفاده کنید.
باید دقت کنید که تا جای ممکن رنگها طبیعی بشن ولی این طبیعی شدن نباید به قیمت از دست رفتن ماهیت اصلی رنگهای موجود در تصویر بشه یعنی اگر رنگی واقعا نئونی هست در تصویر نئونی باقی بمونه و برعکس.
بعضی از کالیبراتورهای حرفه ای دقت رنگ رو به کنتراست و جزئیات ارجح میدونن یعنی ابتدا پنل رو تا جایی که امکان داره از نظر دقت رنگ بدون در نظر گرفتن عوامل دیگه کالیبره میکنن ولی بعضی دیگه کنتراست رو ارجح میدونن در کل این مورد سلیقه ای هست ولی به صورت کلی دسته دوم موفق تر هستن چون مجموعه ای از عوامل رو در نظر میگیرن که عامه پسندتر هست.
چند تا عکس از پنلهای کالیبره شده:
تفاوت در جزئیات و بازتولید رنگ مشکی بین دو پنل کالیبره شده.
تفاوت در جزئیات و دقت رنگ بین دو پنل کالیبره شده:
mehrdad2913
24-11-2010, 00:08
باید وارد ویرا تولز بشید بعد هر چیزی رو که می خواهید پخش کند انتخاب کنید.
البته فقط عکس و ام پی 3 پخش میکند.
قابلیت پخش فیلم تقریبن ندارد.
دوست عزیز با یو اس پی v20 هم فیلمhd , هم full hd راپخش می کند فقط باید تبدیل شود
omid1351
24-11-2010, 08:36
سلام دوستان
در منوی فارسی این گاما که میفرمایند کدوم گزینه میشه؟
متشکرم
افتتاح فرستنده دیجیتال مشهد: دهم آذر
بنا بر اعلام بخش خبری شبکه استانی سیمای خراسان رضوی، فرستنده دیجیتال مشهد چهارشنبه دهم آذر ماه ۸۹ و همزمان با روز مباهله راه اندازی خواهد شد.
گفتنی است فرستنده دیجیتال مشهد از تاریخ ۲۵/۰۸/۸۹ به طور آزمایشی برنامه های چهارده شبکه تلویزیونی و ده شبکه رادیویی را به این شرح پخش می کند:
شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، چهار، خبر، آموزش، قرآن و استانی خراسان رضوی (مشهد)، مستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و یک کانال که هر روز برنامه های یکی از شبکه های استانی از آن پخش می شود.
شبکه های رادیویی ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت + گفتگو، تجارت + آوا + نوا.
فرکانس هشت شبکه اول در فرستنده دیجیتال مشهد برابر با 482 و فرکانس سایر شبکه ها 506 مگاهرتز می باشد.
هم اکنون دوستان مشهدی می توانند امتحان کنند که تلویزیونی را که خریداری کردند قابلیت گرفتن تصاویر دیجیتال را دارد یا خیر و به بقیه هم اطلاع رسانی کنند
ممنون
سلام
بهترین راه رسیدن به بهترین تنظیمات یا Setting کالیبره کردن واقعی پنل با استفاده از تجهیزات و نرم افزار مناسب می باشد متاسفانه در ایران هیچ کدام وجود ندارد تنها راهی که امکان پذیر است استفاده از توصیه های سایت های معتبر و تجربیات سایر دوستان می باشد .
با توجه به وجود تفاوت های سخت افزاری و نرم افزاری بین پنل های V20 موجود در کشور های مختلف احتمالا هیچ کدام از توصیه های ارائه شده بهترین تنظیم برای پنل های موجود در ایران نخواهد بود به عنوان مثال توصیه ارائه شده در سایت flatpanel که توسط دوستان در پست ها آورده شده است تصویر مناسبی در پنل های ایران نمی باشد. به نظر بهتر است دوستان با ارائه تجربیات شخصی در این فروم و تست آنها توسط بقیه به صورت شراکتی بهترین تنظیماتی را که با سلیقه شون انطباق دارد انتخاب نمایند .
توصیه عملی 1
Mode : Cinema
Contrast : 60
Brightness : 12
Color : 58
Sharpness : 50
Color Balance : Normal
Gamma : 2.4
دلیل انتخاب گاما برابر 2.4 آنست که بر اساس توصیه های موجود در صورت انتخاب گاما روی پنل 2.2 گامای واقعی حدود 2.05 و انتخاب 2.4 گامای واقعی حدود 2.2 خواهد بود.
لطفا تنظیمات فوق را تست کرده و نتیجه را گزارش نمایید.
دوست عزیز با یو اس پی v20 هم فیلمhd , هم full hd راپخش می کند فقط باید تبدیل شود
آیا شما توانستی تبدیل کنید؟
چگونه؟
jupiterx
24-11-2010, 10:09
منظورتون چی که گفتین باید تبدیل بشه؟؟؟یعنی باید کانورت بشه؟؟به چی؟؟لطفا توضیح بدین؟؟؟
میشه بگید این وی 20 شبکه های دیجیتال رو هم میگیره ؟؟؟منظور همون تیونر دیجیتاله؟؟ با توجه به اینکه مشهد اعلام کردن که قراره شبکه دیجیتال راه اندازی بشه به زودی؟؟؟
نه دوست عزیز،V20 مدل ایران با پسوند R در آخر نام تی وی، گیرنده دیجیتال ندارد ولی اگر شما بتونی مدل های دیگه رو پیدا کنی گیرنده دیجیتال خواهد داشت.
با سلام
یک نوع از کالیبره کردن V20 مناسب محیط های روشن برای مدلهای خاورمیانه ای R ، P ، M و همچنین S آسیایی که در سایت avforums توصیه شده است :
ابتدا از منو وارد قسمت Setup شده و وارد گزینه Other Setting شوید سپس بر روی Intelligent Frame Creation رفته و مقدار را به حالت Off قرار دهید سپس بر روی Resolution Enhancer رفته و مقدار را بر روی Max قرار دهید.
کالیبره :
مد : Normal
کنتراست : 78
برایتنس : 0 تا 8+ ( میزان دلخواه بسته یه نوع اتصالات و سورس پخش شده یعنی SD یا HD )
رنگ : 44
شارپنس : 50
بالانس رنگ : Normal
رنگ Vivid : روشن
اکو مد : خاموش ( در محیط خیلی پر نور مانند برخورد نور شدید کاملا مستقیم به صفحه روشن شود در غیر اینصورت همیشه خاموش )
مقدار P-NR : بر روی Mid ( در مشاهده تصاویر بدون نویز مانند تصویر HD با اتصال HDMI خاموش باشد )
مقدار 3D-COMB : روشن
گاما : مقدار دیفالت مد نرمال ( این مقدار می تواند بین 2.2 تا 2.4 متغییر باشد )
در حالت TV مقدار ست رنگ کانال : می تواند بین 0 تا 1+ باشد
توجه : کالیبره توصیه شده می بایست بعد از 100 ساعت اول کارکرد تلویزیون اجرا شود . همچنین این کالیبره در روز و برای محیط های نسبتا روشن خانگی توصیه میشود. برای شب به خصوص مشاهده تصاویر HD مد سینما با حداکثر کنتراست 70 توصیه میشود. در مشاهده تصاویر با کیفیت بالا ( HD ) میزان Resolution Enhancer می توانند به حداقل مقدار تعریف شده باشد و در محیط تاریک از مد سینما استفاده شود. برای مشاهده تصاویر ورزشی مانند فوتبال که بیشتر دارای زمینه سبز رنگ هستند توصیه میشود میزان عمق رنگ در مد نرمال بین 40 تا 44 باشد.
نکته : میزان کنتراست 78 در مد نرمال برابر است با کنتراست 66 در مد دینامیک!!!
در صورت مشاهده کالیبره های مناسب دیگر در همین تاپیک اعلام خواهد شد.
رفقا، این حالت صرفه جویی رو در روز اگه خاموش کنید تصویر خیلی بهتر و روشنتری خواهید گرفت، به خضوض در نماهای روشن و برفی خاموش باشه خیلی بهتر جواب می دهد.
---------------------
راستی این P-NR دقیقن چه کاری انجام می دهد؟
mehrdad2913
24-11-2010, 13:01
آیا شما توانستی تبدیل کنید؟
چگونه؟
منظورتون چی که گفتین باید تبدیل بشه؟؟؟یعنی باید کانورت بشه؟؟به چی؟؟لطفا توضیح بدین؟؟؟
میشه بگید این وی 20 شبکه های دیجیتال رو هم میگیره ؟؟؟منظور همون تیونر دیجیتاله؟؟ با توجه به اینکه مشهد اعلام کردن که قراره شبکه دیجیتال راه اندازی بشه به زودی؟؟؟
[/URL]
بله من تبدیل کردم باید به فرمت AVCHD تبدیل شود من از این نرم افزار یا به قولی کانورتور multiAVCHD استفاده کردم .دوستان در این تاپیک توضیحات را داه اند . دز ضمن من بعد از تبدیل هم در USB دیدم هم در SD
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان کیفیت پخش تصاویر sd با کابل کامپوننت و hdmi فرق میکنه ؟(بخصوص م-ا ه--واره)،چقدر؟
درمورد تصاویر HD کسی از قابلیت های شبکه (DLNA, vira cast) استفاده کرده؟مشکلی ،باگی،محدودیتی؟نسبت کیفیت با HDMI فرق میکنه؟
p30worldiran
24-11-2010, 23:40
تصویر این تلویزیون در تصاویر full hd معرکه است مود داینامیک ان از10 تا led شفاف تره امتحان کنید از پای تلویزیون کنار نمی رین
die my darling
25-11-2010, 01:03
این فروم به صورت اختصاصی جهت راهمایی و تبادل نظر برای استفاده بهتر برای افراد علاقه مند به V20 به وجود آمده است.
در صورتی که بعضی از دوستان علاقه و سلیقه شون به دیدن رنگ ها به صورت بیش از حد اشباع و کارنونی می باشد دیگر دلیلی به حضور در فروم های پلاسما وجود ندارد
از نظر تولید رنگهای فوق اشباع و براق بودن بیش از حد و تولید تصاویر کارتونی V20 از تمام LCD ها حتی از ارزانترین و بدترین آنها نیز ضعیف تر است پس دیگر نیازی به مقایسه نیست.
اما اگر هدف دیدن تصاویر به صورت طبیعی و با کیفیت بسیار عالی است در حال حاضر تنها رقیب V20 پلاسمای Pioneer Kuro می باشد که با قیمتی بیش از دو برابر و بسیار کمیاب در بازار ممکن است یافت شود.
پس اگر بعضی از دوستان علافه ای به V20 ندارند نیازی نیست وقت خود را در این فروم تلف کنند این فروم مخصوص افرادی است که می خواهند اطلاعات بیشتری جهت اسنفاده بهتر از V20 خود به دست آورند.
والا من به عنوان کسی که تا حالا چندتا تجربه مشترک از v20 با ال سی دیو ال ای دیای مختلف داشتم روی مد دینامیک تصویر v20 از هر چی ال سی دی و ال ای دی که تا حالا دیدم اگه براقترو رنگاش اشباعتر نباشه کمتر نیست در کنارش با اینکه رنگا براقترو اشباعتر هست بسیار بسیار هم طبیعیه وقتی با v20 فیلمیو که با دوربین فیلمبرداری پاناسونیک فول اچ دی فیلم گرفته بودم نگاه کردم میخواستم تلویزیونو بوس کنم :31: این تی وی از نظر من کامله هم مثل پلاسماهای قدیمی نیست که خیلی داغ باشه هم براقیتش اندازه ال سی دیه هم رنگاش مثل پلاسماهای دیگه طبیعیه بلور که نداره زاویه دیدشم که تکمیله قیمتشم فوق العاده عالیه تنها نقطه ضعفش تا اینجا یو اس بیشه که البته از نظر من مهم نیست ولی خوب با وجود همچین تی وی ای سامسونگ و بقیه بایدم به تی ویاشون پلیر مجانی اضافه کنن. :27:
امشب تا همین نیم ساعت پیش که این پستو بزنم سه تا فیلم فول اچ دی پشت هم دیدم:5: فیلم اول avatar بود که واقعا میخکوب شدم فیلم دوم 2012 بود که اونم میخکوب شدم فیلم سوم باراکا بود که دیگه نمیدونم چی بگم میخکوب که هیچی روانم پاک شد:18: کیفیت فیلم باراکا از هرچی فیلم فول اچ دی تا حالا دیده بودم بالاتره اگر این فیلمو جایی گیر آوردین حتما حتما ببینین.
فقط یه سوال من وقتی فیلم فول اچ دی با v20 میبینم حس میکنم تی وی حرارتش بیشتر از فیلمای معمولی دی وی دیه واقعا اینطوریه یا من اینطوری حس میکنم؟
die my darling
25-11-2010, 01:16
والا من به عنوان کسی که تا حالا چندتا تجربه مشترک از v20 با ال سی دیو ال ای دیای مختلف داشتم روی مد دینامیک تصویر v20 از هر چی ال سی دی و ال ای دی که تا حالا دیدم اگه براقترو رنگاش اشباعتر نباشه کمتر نیست در کنارش با اینکه رنگا براقترو اشباعتر هست بسیار بسیار هم طبیعیه وقتی با v20 فیلمیو که با دوربین فیلمبرداری پاناسونیک فول اچ دی فیلم گرفته بودم نگاه کردم میخواستم تلویزیونو بوس کنم :31: این تی وی از نظر من کامله هم مثل پلاسماهای قدیمی نیست که خیلی داغ باشه هم براقیتش اندازه ال سی دیه هم رنگاش مثل پلاسماهای دیگه طبیعیه بلور که نداره زاویه دیدشم که تکمیله قیمتشم فوق العاده عالیه تنها نقطه ضعفش تا اینجا یو اس بیشه که البته از نظر من مهم نیست ولی خوب با وجود همچین تی وی ای سامسونگ و بقیه بایدم به تی ویاشون پلیر مجانی اضافه کنن. :27:
من یه دی وی دی سونی خریدم که خودش مود دینامیک خیلی خوبی داره، من تی وی رو میذارم روی نرمال یا سینما بعد دینامیک پلیر رو آن می کنم تصویر خیلی خوبی میشه، تازه دارم با تی وی حال میکنم موقع فیلم دیدن، دینامیک خود تی وی رو نمی پسندیدم.
anastasi
25-11-2010, 15:22
سلام.
هر 800 پستی رو که موجوده خوندم
منم میخام وی 20 بخرم میشه آدرس و تلفن فروشنگاد بانه رو برام بفرستین!!
کرمان 1700 میدن!! با گارانتی!!
بچه ها، شما فیلم های فول اچ رو با چی در این تی وی می بینین؟
reza_amir54321
26-11-2010, 01:15
بچه ها، شما فیلم های فول اچ رو با چی در این تی وی می بینین؟
anastasi
26-11-2010, 13:18
سلام.
مثه اینکه تو این سایت جواب غریبه ها رو نمیدن!!!
من یه سئوال کردم در مورد پ.خ کردن آدرس و تلفن یه فروشگاه معتبر تو بانه!!!
توی فرومهای دیگه مدیر بودم(مدیر سیستمهای کدگذاری کانالهای ماهواره ای) اما هیچ وقت جواب کسیرو بی پاسخ نمیگذاشتم.!!
یه سئوال دیگه با توجه به اینکه بنده ساکن کرمانم و مسافت راه تا بانه تقریبا 2 روز میشه!!!
هیچکدوم از دوستان از قیمتv20 تو گچین(بندری نزدیک بندر خمیر در هرمزگان) خبری ندارن؟؟
یا آدرسی و شماره تلفنی از فروشندگان در گچین!!!
ممنون میشم اساتید توجه خاص مبذول دارن!!
ضمنا من دو سالی میشه فروم شمارو مطالعه میکنم ولی بنا به دلایلی عضو نشدم!1 هر چند یوزر اولیمو فراموش کردم !
امیدوارم دوستان این سئوال منو بیجواب نگذارند!!
سلام
دوستان کیفیت پخش تصاویر sd با کابل کامپوننت و hdmi فرق میکنه ؟(بخصوص م-ا ه--واره)،چقدر؟
درمورد تصاویر HD کسی از قابلیت های شبکه (DLNA, vira cast) استفاده کرده؟مشکلی ،باگی،محدودیتی؟نسبت کیفیت با HDMI فرق میکنه؟
دوستان یه لطفی،مرحمتی:20:
سلام.
توی فرومهای دیگه مدیر بودم(مدیر سیستمهای کدگذاری کانالهای ماهواره ای) اما هیچ وقت جواب کسیرو بی پاسخ نمیگذاشتم.!!
یه سئوال دیگه با توجه به اینکه بنده ساکن کرمانم و مسافت راه تا بانه تقریبا 2 روز میشه!!!
هیچکدوم از دوستان از قیمتv20 تو گچین(بندری نزدیک بندر خمیر در هرمزگان) خبری ندارن؟؟
ضمنا من دو سالی میشه فروم شمارو مطالعه میکنم ولی بنا به دلایلی عضو نشدم!1 هر چند یوزر اولیمو فراموش کردم !
عزیزم گچین هنوز این پلاسما وارد نشده وندارن
alirafaat
27-11-2010, 00:48
سلام.
سلام
گذاشتن ادرس و شماره تلفن توی فروم نیمه مجازه !! - ادرس فروشگاهی رو تو بانه که یکی از دوستان برام فرستاده بود براتون pm کردم
در مورد گچین هم تا حالا زیاد بحثی نشده فکر نکنم زود اینجا نتیجه بگیری
anastasi
27-11-2010, 12:55
دوستان عزیزی که لطف کردن جواب مارودادند از همتون ممنونم!!
ولی متاسفانه نمیتونم جوابتونو تو جواب خصوصی بدم.(قانون زیر 10 پست)
دوست عزیز amjad2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی سئوال کن ببینی هزینه تا کرمان چند در میاد! شمارشم بدی ممنون!!
دوستان عزیز afshin b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و alirafaat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم ممنون از هر دوتون!!
سلام.
دوست عزیز دیروز برات فرستادم که !!
دوستان محترم V20 مند
می شه بگید تفاوت این مدل R با مدل S دقیقا چیه؟؟ من شنیدم مدلS تیونر دیجیتال داره. این قضیه درسته؟؟ تفاوت دیگه ای هم دارن؟؟ (مثل پخش دایویکس با یو اس بی و...) من این بحث رو کامل خوندم، اما اغلب حرفا به جمع بندی کامل نرسیدن... آخرش هم نفهمیدم تفاوت های این دو مدل چیه؟ در ضمن اگر کسی مدل اس را جایی سراغ داره، لطفا تلفنش رو برام پ خ کنه...
دست همگی درد نکنه...
die my darling
27-11-2010, 17:07
مدل r واسه ایران ساخته شده و هیچی نداه ! مدل s سفارش سنگاپوره تیونر دیجیتال داره و دایو ایکس و mp4 پخش میکنه تو تهران که گیر نمیاد اگر بخواد گیر بیاد باید تو بانه باشه که از کسایی که خبر دارن سوال کنی بهتره.
afshin49
27-11-2010, 22:07
مدل r واسه ایران ساخته شده و هیچی نداه ! مدل s سفارش سنگاپوره تیونر دیجیتال داره و دایو ایکس و mp4 پخش میکنه تو تهران که گیر نمیاد اگر بخواد گیر بیاد باید تو بانه باشه که از کسایی که خبر دارن سوال کنی بهتره.
دوستانی که از اونجا مدل s رو خریدن این مطلب را تایید میکنن؟تا جایی که من از صفحات گذشته این تاپیک یادمه کسی نگفت مدل اونجا تیونر دیژیتال یا امکانات اضافه ای نسبت به مدل شرکتی داشته باشه:41:
s.hossein45
27-11-2010, 23:57
دوستانی که از اونجا مدل s رو خریدن این مطلب را تایید میکنن؟تا جایی که من از صفحات گذشته این تاپیک یادمه کسی نگفت مدل اونجا تیونر دیژیتال یا امکانات اضافه ای نسبت به مدل شرکتی داشته باشه:41:
سلام:دوستان مشکل اینه که اونجا هم همین مدل R موجود هست .گویا تعدادی امده وتموم شده .بله مدل S تیونر دیجیتال و امکانات دیگه رو داره.
anastasi
28-11-2010, 07:55
حداقل پست مارو حذف نکنید بزارید پستامون تا ده برسن تا بتونیم از آقایون تشکر کنیم/ آقای مدیر
*Alucard*
28-11-2010, 10:23
دوستان لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید ارائه آدرس و شماره تلفن از محل خرید اجناس به خصوص از بانه مطابق با قوانین در تالار های عمومی انجمن ممنوع هست.
anastasi
28-11-2010, 17:32
سلام.
با تشکر از دوستان عزیز alirafaat و afshin b
دوست عزیز amjad2 میتونی بپرسی تا کرمان چند در میاد؟؟
در ضمن شماره تلفنش رو بهم بده!!
ممنون از همتون مخصوصا *Alucard* عزیز!
hadi-dindar
28-11-2010, 20:53
برای من هم ادرس فروشگاه بانه رو بیام کنید
لطفا يكي از دوستان شماره تلفن فروشگاه بانه رو بام پ خ بفرسته.
anastasi
30-11-2010, 07:07
آقایون بانه هم فکر کنم گرون شده!!!
قیمت 1350000 گرفتم!! این بانه ایها هم کیسه دوختند!!
jupiterx
30-11-2010, 08:49
سلام به دوستان
دوستانی که V20 دارن میشه لطف کنن و دقیقا بگن که این مدل که تو ایران ارائه میشه دقیقا چه پورتهایی رو داره .فکر کنم که اقای آلوکارد دارن .
ممنون میشم
4 عدد پورت HDMI که یکی از آنها Arc دارد.
4 سری پورت AV که دو سری پورت کامپوننت و یک S Video هم به آن اضافه می شود
2 عدد پورت USB
1 عدد خروجی Optical Audio Out
1 عدد ورودی آنتن
1 سری خروجی مونیتور شامل صدا و تصویر
1 عدد پورت PC
jupiterx
30-11-2010, 13:45
4 عدد پورت HDMI که یکی از آنها Arc دارد.
4 سری پورت AV که دو سری پورت کامپوننت و یک S Video هم به آن اضافه می شود
2 عدد پورت USB
1 عدد خروجی Optical Audio Out
1 عدد ورودی آنتن
1 سری خروجی مونیتور شامل صدا و تصویر
1 عدد پورت PC
ممنون دوست عزیز
یعنی همه پورتهای موجود همینه؟؟؟
میشه بگید که این Arc و پورت AV و کامپوننت و S Video و خروجی Optical Audio Out کارشون چیه؟؟ اگه کمی توضیح بددی ممنون میشم.
خروجی مونیتور کارش چیه؟؟؟
ممنون
*Alucard*
30-11-2010, 16:52
قابلیتی در بعضی از ادوات صوتی و تصویری وجود داره به اسم Audio Return Channel که با کمک اون میشه بازگشت صدا رو از طریق پورت و کابل HDMI بین دستگاه پخش کننده مثل سینمای خانگی و پنل با یک کابل واحد داشته باشین و نیازی به کابل کشی اضافه به خصوص از پورتهای اپتیکال وجود نداره (یعنی همون کابل HDMI که باهاش صدا و تصویر رو به پنل میفرستین قابلیت انتقال صدارو از پنل به دستگاه پخش کننده شما داره ) برای اینکار باید از پورتی که قابلیت ARC ( مخفف همون Audio Return Channel ) داشته باشه استفاده کنید و البته دستگاههای شما هم همگی باید قابلیت Audio Return Channel داشته باشن.
نحوه اتصال بدون داشتن قابلیت ARC:
با قابلیت ARC:
خیلی ساده اگه بخوام بگم پورت AV کارش انتقال صدا و تصویر به صورت مجزا هست این پورتهای AV دو دسته هستن نوع کامپوزیت که شامل خروجی صدا جدا (که البته در حال حاضر تقریبا همگی استریو هستن و دو کانال مختلف برای صدا دارن ) و تصویر هم جدا میشن و دیگری نوع کامپوننت که نوع پیشرفته تر پورتهای AV کامپوزیت هستن و خیلی هم عمومیت دارن و چون پورتهای بیشتری رو برای انتقال اطلاعات تصویری به صورت مجزا دارن باعث میشه کیفیت ویدئویی بالاتری داشته باشن و Svideo هم نوعی دیگه ای از این پورتها هستن که کیفیتی معادل کامپوننت دارن ولی شکل پورت متفاوت هست! که دلیلش مجتمع بودن شکل ظاهری این پورت هست که روی ادوات صوتی و تصویری کوچک مثل دوربینهای فیلمبرداری و ... بیشتر استفاده میشن .
خروجی اپتیکال صدا هم برای گرفتن صدای دیجیتال از پنل و متصل کردن پنل به سینمای خانگی هست زمانی که سورسهای دیجیتال پخش میکنه ( که البته اگر از قابلیت ARC استفاده کنید دیگه نیازی بهش نیست)
خروجی هم برای گرفتن صدا و تصویر به صورت آنالوگ از TV هست مثلا برای زمانی که شما بخواین برنامه های TV رو کپچر کنید یا روی فیلم VHS و DVD رکوردر ضبط کنید کاربرد خوبی داره.
سلام دوستان
من ديروز از بانه قيمت 42 اينچ پلاسمای v20 رو گرفتم. 950 هزار تومان!فروشنده هم همه چيز که آکبند باشه و اصلی تأييد کرده.پول هم 100 تومان بايد ريخت به حساب ايشون و 60 تومان هم هزينه کرايه ميشه تا تهران.ميخوام تا دوشنبه سفارشم رو بدم به فروشنده.
حالا به نظرتون دليل خاصی نمياد که چرا انقد ارزون هست؟من که هرچی به ذهنم رسيد از طرف پرسيدم.
راستی رنگ قاب v20 چی هست؟نقره ايی يا خاکستری
شاد باشيد
سلام دوست عزیز
مبارک باشه ایشاله مدتهای زیاد پنلش براتون بدرخشه:11:
درمورد رنگ قابش چون دیشب از نزدیک دیدم به نظرمن چیز زیباییه رنگ دورتا دور قابش یه چیزی شبیه نوار پایینی قاب EX500 سونیه ولی زیباتر؛خاکستری زیبا با نما و ظاهر فلزی بعلاوه بالا و پایین قابشم دو نوار باریک و خوشگلی تو مایه های استیل داره که ترکیبش با کل قاب یه چیز دوست داشتنی ازش ساخته :40::40::40:
میشه لطف کنی شماره فروشنده رو پ.خ کنی شاید ماهم مستفیض شدیم و دعاگو؟
alirafaat
30-11-2010, 20:51
سلام
در مورد arc سئوال برام پیش اومده
این قابلیت قابلیت بزرگیه ولی فکر کنم ( تا اونجا که متوجه شدم ) برا ما که سورس تلویزیون انتن هواییه وجود یا عدم وجود این قابلیت تفاوتی نکنه
چون صدای سینمای خانگی که خودش از بلندگو -بلندگوها - پخش میشه
صدایی هم که از سینمای خانگی نگذره صدای شبکه های داخلی هست که همه مونو هستند و برگشتشون فایده ای نداره
درسته ؟
با تشکر
سلام
در مورد arc سئوال برام پیش اومده
این قابلیت قابلیت بزرگیه ولی فکر کنم ( تا اونجا که متوجه شدم ) برا ما که سورس تلویزیون انتن هواییه وجود یا عدم وجود این قابلیت تفاوتی نکنه
چون صدای سینمای خانگی که خودش از بلندگو -بلندگوها - پخش میشه
صدایی هم که از سینمای خانگی نگذره صدای شبکه های داخلی هست که همه مونو هستند و برگشتشون فایده ای نداره
درسته ؟
با تشکر
سلام
قابلیت ARC زمانی ماهیت مهم خود را نمایش می دهد که شما چندین دستگاه مانند ----- ، مدیا پلیر ، کنسول بازی و ... را به تلویزیون متصل کرده باشید و بخواهید صدای پخش شده از این دستگاها هم به غیر از خود تلویزیون در سینمای خانگی بدون اتصال اضافی پخش شود یعنی اگر شما سینمای خانگی خود را از طریق کابل HDMI به پورت HDMI ARC ( در V20 پورت دوم از بالا ) تلویزیون متصل کرده باشید صدای تمامی دستگاها متصل شده به تلویزیون را خواهید داشت و دیگر نیازی به اتصالات اضافی برای پخش صداهای متفرقه در سینماخانگی ندارید. فقط در نظر داشته باشید که این امکان زمانی ممکن خواهد بود که به غیر از تلویزیون سینمای خانگی هم قابلیت ARC داشته باشد همچنین این قابلیت فقط با کابل HDMI ورژن 1.4 امکان پذیر است.
tigertronica
30-11-2010, 22:53
دوستان مدل 50 اینچ تو بانه موجوده؟ میشه لطف کنین شماره یه فروشنده معتبر رو تو بانه pm کنید
ممنون
alirafaat
01-12-2010, 00:26
سلام
قابلیت ARC زمانی ماهیت مهم خود را نمایش می دهد که شما چندین دستگاه مانند ----- ، مدیا پلیر ، کنسول بازی و ... را به تلویزیون متصل کرده باشید و بخواهید صدای پخش شده از این دستگاها هم به غیر از خود تلویزیون در سینمای خانگی بدون اتصال اضافی پخش شود یعنی اگر شما سینمای خانگی خود را از طریق کابل HDMI به پورت HDMI ARC ( در V20 پورت دوم از بالا ) تلویزیون متصل کرده باشید صدای تمامی دستگاها متصل شده به تلویزیون را خواهید داشت و دیگر نیازی به اتصالات اضافی برای پخش صداهای متفرقه در سینماخانگی ندارید. فقط در نظر داشته باشید که این امکان زمانی ممکن خواهد بود که به غیر از تلویزیون سینمای خانگی هم قابلیت ARC داشته باشد همچنین این قابلیت فقط با کابل HDMI ورژن 1.4 امکان پذیر است.
سلام
درسته
این حالت رو در نظر نگرفته بودم
تو حسابهام سینمای خانگی رو مثل av-receiver در نظر گرفته بودم که چندین ورودی داره و میشه همه ورودی ها رو به اون وصل کرد
سلام دوستان
من ديروز از بانه قيمت 42 اينچ پلاسمای v20 رو گرفتم. 950 هزار تومان!فروشنده هم همه چيز که آکبند باشه و اصلی تأييد کرده.پول هم 100 تومان بايد ريخت به حساب ايشون و 60 تومان هم هزينه کرايه ميشه تا تهران.ميخوام تا دوشنبه سفارشم رو بدم به فروشنده.
حالا به نظرتون دليل خاصی نمياد که چرا انقد ارزون هست؟من که هرچی به ذهنم رسيد از طرف پرسيدم.
راستی رنگ قاب v20 چی هست؟نقره ايی يا خاکستری
شاد باشيد
سامی خان
والا به نظر من که قیمتت از بس خوبه، عجیبه... من بانه رو زیر و رو کردم (تلفنی البته) اما زیر 1250 پیدا نکردم. چون پست شما دو هفته ای ازش می گذره، تا الان باید تی وی رو دریافت و تست کرده باشی.... ممنون می شم من رو هم از نتیجه بی خبر نگذاری... اگر همه چیش مرتبه، لطفا شماره این مغازه رو واسه من هم پ خ کن... ببینیم قضیه چیه؟؟
با کابل HDMI ورژن 1.4 گویا هنوز در بازار باب نشده است.
arash_geran
01-12-2010, 17:09
دوستان مدل 50 اینچ تو بانه موجوده؟ میشه لطف کنین شماره یه فروشنده معتبر رو تو بانه pm کنید
ممنون
والا منم دنبال v20 50 اینچ هستم
اگه منو راهنمایی کنید که تو بانه هست یا نه خیلی ممنون میشم
اینجا قیمتش 2.450.000 هست با 15 ماه گارانتی
می خوام ببینم اگه قیمت بانه با اینجا زیاد فرق داره بپرم برم از اونجا بگیرم
یه گردشیم کرده باشیم
سلام
منم میخام وی 20 بخرم میشه آدرس و تلفن فروشگاه بانه رو برام پ خ بفرستين!!
anastasi
01-12-2010, 17:28
سامی خان
والا به نظر من که قیمتت از بس خوبه، عجیبه... من بانه رو زیر و رو کردم (تلفنی البته) اما زیر 1250 پیدا نکردم. چون پست شما دو هفته ای ازش می گذره، تا الان باید تی وی رو دریافت و تست کرده باشی.... ممنون می شم من رو هم از نتیجه بی خبر نگذاری... اگر همه چیش مرتبه، لطفا شماره این مغازه رو واسه من هم پ خ کن... ببینیم قضیه چیه؟؟
این قیمت مال U20 هست عزیز!! منم سئوال کردم اینا(بانه ایها) زبونشون u , v رو مثه هم میگن!!!
sami_1985
02-12-2010, 01:17
سامی خان
سلام دوست عزيز
من وقتی پيگيری کردم،فروشنده به من گفت که اشتباه بوده قيمتی که داده، چون قيمت رو از کس ديگه اي ميگرفته!طرفش قيمت U20 ميداده!
متأسفانه من تهيه نکردم هنوز،چون چند روزی که تعطيل بود عيد قربان،قيمتها رفتن بالا!و الان همون فروشنده که به من قبل از عيد 1.210.000 قيمت داده بود،الان ميگه 1.270.000!به همين دليل چون قيمت 1.210.000 رو ديدم،دلم نمياد حتی 60 هزار تومان بيشتر بدم(يه کم خصيص بازی دارم در ميارم:31:)منتظرم که باز هم قيمت بياد پايين.:5:
باز هم اگه دوست داشتی که باهاش تماس بگيری،بگو تا شماره و سايتش رو برات بفرستم
شاد و پيروز باشی
abcdwxyz
02-12-2010, 01:30
سلام بر همه دوستان.
1_آیا V20 قابلیت ضبط روی حافظه جانبی داره ؟
2_اگه جای این سوال اینجا نیست ببخشید چون خیلی با انجمنها و تاپیکها آشنا نیستم . اگه میشه همینجا دوستان جواب بدن اگه هم نه بگن تو کجا عنوان کنم .من تا چند روز پیش میخواستم مدل جدید 4 رنگ شارپ بگیرم ولی حالا میبینم تو اینترنت همه دارن از V20 تعریف میکنند . اگه کسی از دوستان هر دوی این دو تا رو از نزدیک امتحان کرده خیال ما رو راحت کنه بگه کدومشون ؟
afshin b
02-12-2010, 10:17
سلام بر همه دوستان.
2_اگه جای این سوال اینجا نیست ببخشید چون خیلی با انجمنها و تاپیکها آشنا نیستم . اگه میشه همینجا دوستان جواب بدن اگه هم نه بگن تو کجا عنوان کنم .من تا چند روز پیش میخواستم مدل جدید 4 رنگ شارپ بگیرم ولی حالا میبینم تو اینترنت همه دارن از V20 تعریف میکنند . اگه کسی از دوستان هر دوی این دو تا رو از نزدیک امتحان کرده خیال ما رو راحت کنه بگه کدومشون ؟
نه دوست عزیز، چنین قابلیتی حداقل توی مدل های آسیایی نیست.
با سلام
دو سئوال درباره V20 داشتم :
1) آیا mode خاصی در تنظیمات تصویر وجود دارد که تصویر قطع باشد و فقط صدا از بلندگو ها شنیده شود ؟
2) آیا امکان نصب بر روی دیوار وجود دارد ؟
ممنون
arash_geran
02-12-2010, 11:45
سلام دوست عزيز
من وقتی پيگيری کردم،فروشنده به من گفت که اشتباه بوده قيمتی که داده، چون قيمت رو از کس ديگه اي ميگرفته!طرفش قيمت U20 ميداده!
متأسفانه من تهيه نکردم هنوز،چون چند روزی که تعطيل بود عيد قربان،قيمتها رفتن بالا!و الان همون فروشنده که به من قبل از عيد 1.210.000 قيمت داده بود،الان ميگه 1.270.000!به همين دليل چون قيمت 1.210.000 رو ديدم،دلم نمياد حتی 60 هزار تومان بيشتر بدم(يه کم خصيص بازی دارم در ميارم:31:)منتظرم که باز هم قيمت بياد پايين.:5:
باز هم اگه دوست داشتی که باهاش تماس بگيری،بگو تا شماره و سايتش رو برات بفرستم
شاد و پيروز باشی
sami جان اگه امکان داره pm خصوصی کن برا من هم تلفن و هم سایت و هم اگه اسمه طرف میدونی
من میخوام حضوری برم تست کنم بخرم
اینجوری میتونم برا 2 ..3 نفرم تست کنم بگم بفرسته براشون
حضوری برم فکر کنم یه تخفیف کوچول موچولم میشه گرفت
*Alucard*
03-12-2010, 00:58
سلام بر همه دوستان.
در مدلهایی که تیونر دیجیتال دارن قابلیت ضبط بر روی هارد دیسک خارجی وجود داره.
سلام قیمت دقیق این پنل با گارانتی بانیان چنده ؟ 1400 ؟؟ 42 اینچ رو میخام !
راستی تو این رنج قیمت تا 1500 بهترین همینه دیگه :دی ؟؟
DLNA هم داره این ملوسک ؟
سلام قیمت دقیق این پنل با گارانتی بانیان چنده ؟ 1400 ؟؟ 42 اینچ رو میخام !
راستی تو این رنج قیمت تا 1500 بهترین همینه دیگه :دی ؟؟
DLNA هم داره این ملوسک ؟
بستگی داره از کجا می خواهی خریداری کنی؟
42 اینچ در تهران 1.700 در مشهد 1.800
50 اینچ در تهران 2.380 در مشهد 2.515
در مشهد فروش محصولات پاناسونیک در اختیار فردی بنام دستمالچیان است و چون تنها عرضه کننده در کل مشهد خودش است گران فروشی می کند:19:
باید زنگ زد تعزیرات حالش رو بگیرند:31:
با سلام
دو سئوال درباره V20 داشتم :
1) آیا mode خاصی در تنظیمات تصویر وجود دارد که تصویر قطع باشد و فقط صدا از بلندگو ها شنیده شود ؟
2) آیا امکان نصب بر روی دیوار وجود دارد ؟
ممنون
سلام
1 - در هر مد تصویری مانند Normal یا Cinema بر روی گزینه Panel رفته و آن را Off کنید به اینصورت صفحه نمایش خاموش و تنها صدا خواهید داشت که این قابلیت زمانی مناسب است که فقط قصد شنیدن موسیقی یا صدا از تلویزیون دارید و می خواهید در مصرف انرژی صرفه جویی کنید. برای روشن شدن دوباره صفحه تلویزیون دکمه چپ یا راست فشار دهید.
2 - بله امکان نصب بر روی دیوار وجود دارد که پایه فلزی مربوطه را می توانید از برخی نمایندگی ها و فروشگاهای فروش میزهای تلویزیون خریداری کنید فقط هنگام خرید حتما باید اینچ تلویزیون خود را به فروشنده بگویید. در صورت وجود توصیه میشه از پایه اورجینال مدل TY-WK4P1RW برای نصب بر روی دیوار استفاده شود.
arash_geran
03-12-2010, 13:15
sami جان اگه امکان داره pm خصوصی کن برا من هم تلفن و هم سایت و هم اگه اسمه طرف میدونی
من میخوام حضوری برم تست کنم بخرم
اینجوری میتونم برا 2 ..3 نفرم تست کنم بگم بفرسته براشون
حضوری برم فکر کنم یه تخفیف کوچول موچولم میشه گرفت
کسی به من جواب نمیده دوستان گل من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
jupiterx
03-12-2010, 14:37
سلام
1 - در هر مد تصویری مانند Normal یا Cinema بر روی گزینه Panel رفته و آن را Off کنید به اینصورت صفحه نمایش خاموش و تنها صدا خواهید داشت که این قابلیت زمانی مناسب است که فقط قصد شنیدن موسیقی یا صدا از تلویزیون دارید و می خواهید در مصرف انرژی صرفه جویی کنید. برای روشن شدن دوباره صفحه تلویزیون دکمه چپ یا راست فشار دهید.
2 - بله امکان نصب بر روی دیوار وجود دارد که پایه فلزی مربوطه را می توانید از برخی نمایندگی ها و فروشگاهای فروش میزهای تلویزیون خریداری کنید فقط هنگام خرید حتما باید اینچ تلویزیون خود را به فروشنده بگویید. در صورت وجود توصیه میشه از پایه اورجینال مدل TY-WK4P1RW برای نصب بر روی دیوار استفاده شود.
سلام
این پایه اورجینال TY-WK4P1RW میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد .و کلا از کجا میشه مدل پایه ها رو تشخیص داد؟؟کمی توضیح بدین ممنون میشم
سلام
ممنون و متشکر از راهنمائیتون
tmmorteza
03-12-2010, 21:42
سلام
منم میخام وی 20 بخرم میشه آدرس و تلفن فروشگاه بانه رو برام پ خ بفرستين!!
anastasi
04-12-2010, 15:07
بلاخره چشم ما هم به جمال وی20 روشن شد!
تازه آورده بود! متافانه خاموش بود چون روز رفتم اونجا!!
میگفت 1795000 تومن! البته تو کرمان!!
قیمت واقعا زیاده(سر گردنه)؟؟؟
دیزاینش بد نیست همه چیرو باید توی خونه بررسی کرد!!
اونجور که اساتید تعریف کردن باید خریدش!!
jupiterx
05-12-2010, 09:43
سلام
این پایه اورجینال TY-WK4P1RW میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد .و کلا از کجا میشه مدل پایه ها رو تشخیص داد؟؟کمی توضیح بدین ممنون میشم
کسی جواب مارو نمیده ؟؟؟:13:
سلام
سلام
اگر پایه اورجینال موجود داشته باشند که از برخی نمایندگی های مرکزی می توانید آن را تهیه کنید . همچنین شاید با تماس به خدمات پس از فروش بانیان یا کوفرد بتوانید این پایه را تهیه کنید در غیر اینصورت باید پرس و جو کنید تا پایه اورجینال یا مشابه آن را پیدا کنید.
در داخل کاتالوگ یا همان دفترچه راهنمای تلویزیون درباره مدل پایه دیواری متناسب با تلویزیون و نحوه نصب آن توضیح داده شده است.
mehrdad_ati
05-12-2010, 23:17
سلام دوستان :
دو تا سوال :
1- آیا این بانه که صحبتش رو می کنید به جایی به غیر از تهران هم می فرسته ؟! مثلا به بندرعباس هم می فرسته ؟ من قیمت های بندر دستم نیست فردا میرم ببینم قیمت ها چطوره !
2- بعد این مدل 50 اینچ بدون گارانتی هم هست ؟ چنده ؟ بانه 50 اینچ گیر میاد ؟ چند ؟
ممنون
anastasi
06-12-2010, 07:12
سلام دوستان :
دو تا سوال :
1- آیا این بانه که صحبتش رو می کنید به جایی به غیر از تهران هم می فرسته ؟! مثلا به بندرعباس هم می فرسته ؟ من قیمت های بندر دستم نیست فردا میرم ببینم قیمت ها چطوره !
2- بعد این مدل 50 اینچ بدون گارانتی هم هست ؟ چنده ؟ بانه 50 اینچ گیر میاد ؟ چند ؟
ممنون
من پرسیدم گفتن میفرستن تهران!! بعد به هر جایی بخای از تهران ترانسفر میشه!!
هزینش برای من تو کرمان زیاده! ضمنا تا بانه هم برای من اومدن واقعا سخته!!!
50 اینچ تو کرمان 2530000 هست خیلی زیاده!!
راستی شما سئوال کن ببین تو بندر یا گچین یا فشم چنده؟؟
اگه شد ما هم از بندر بگیریم!
مرسی
afshin b
06-12-2010, 22:10
سلام دوستان :
دو تا سوال :
ممنون
سلام
1 بله میفرستن، برای من به ساری فرستادن، بسته به فاصله هزینه رو براورد میکنن.
2 فکر کنم 50 هم پیدا بشه ولی مطمئن نیستم.
Injaneb2
07-12-2010, 06:08
نمایندگی های پاناسونیک میگن خبری از ورود VT20/25 نیست و بعیده که وارد بشه. علت را هم نبود فیلم 3D بیان میکنند.
راستی آیا VT20/25 می تونه از طریق فلش مموری وصل شده به USB هم فیلم 3D پخش کنه؟
Download Master
07-12-2010, 10:21
نمایندگی های پاناسونیک میگن خبری از ورود VT20/25 نیست و بعیده که وارد بشه. علت را هم نبود فیلم 3D بیان میکنند.
راستی آیا VT20/25 می تونه از طریق فلش مموری وصل شده به USB هم فیلم 3D پخش کنه؟
شما باور نکن دلیلش این باشه.با توجه به اینکه اکثر مردم دنبال design تلوزیون هستن متاسفانه افراد زیادی حاضر نیستن برای یه تلوزیون پلاسما (هر چقدر هم که عالی باشه ) حدود 2000.000 پول بدن واسه همین فروش نمیکنه
V20 هم بخاطر قیمتشه فروش خوبی داره
در مورد VT20 نه نمیشه با فلش فیلم 3D پخش کرد برای پخش فیلم 3D (که الان تعدادشون خیلی کمه ) یا باید یه بلوری پلیر 3D بخرید که تو ایران زیر 300 پیدا نمیشه یا راه کار به صرفه تر اینه که یه PS3 بخرید (البته Firmware رو به 3.5 ارتقا بدید یعنی باید ارجینال باشه کپی خور نباشه ! ) و از PS3 به عنوان Bluray Player 3D استفاده کنید البته تنها مشکلی که هست اینه که صدا رو به صورت 5.1 پخش میکنه (که البته 99% مردم همین نوع سینمای خانگی دارن )
در ضمن میتونید بازیهای زیبای PS3 رو به صورت 3D بازی کنید (الان تعداد این بازیها روز به روز در حال افزایشه )
در ضمن میتونید از قابلیت 2D به 3D هم استفاده کنید و فیلمهای قدیمیتون رو 3D ببینید.
در آخر باید بگم همه ی اینها در صورتی قابل انجامه که VT20 بیاد و گرنه که باید برید سراغ یه 3DHDTV دیگه که به نظر من PN50C8000 سامسونگ (با احترام به همه پاناسونیک داران عزیز ) بهترین مدل بعد از VT20
mehrdad_ati
07-12-2010, 11:31
این قابلیت 2d به 3d رو پاناسونیک نداره . فقط سامسونگ داره . اما در مورد design به نظرم v20 و vt20 دیزاین خیلی خوبی دارند . شاید led ها یه خورده جلف تر باشند اما بعد از یه مدت از دل میرند و تو ذوق می زننند اما v/vt 20 خیلی باوقاره دیزاینش و اصلا از دل نمی ره در ضمن کیفیت ساختش هم به نظر خیلی بالا میاد . تصویرش هم که تکه
alirafaat
07-12-2010, 11:35
سلام
قیمت v20 به شدت داره ایرانیزه !! میشه
اول تو نمایندگی ها
با اینکه همه نمایندگی رسمی هستند و باید قیمتها یکی باشه
42 اینچش
تهران : 1/720
مشهد 1/780
زاهدان : 1/850
تو شهر کذایی هم دیروز قیمت 1/320 بود امروز قیمت 1/380
خدا به خیر کنه فکر کنم ایران تنها کشوریه تو جهان که وسایل الکترونیک با گذشت زمان گرونتر میشن ( البته فارغ از بحث تورم جهانی )
*Alucard*
07-12-2010, 13:11
پاناسونیک همیشه محصولای High end خودش رو یکسال بعد از عرضه جهانی تو بعضی کشورهای خاورمیانه به صورت رسمی ریلیز میکنه برای همین مدل VT20 به صورت رسمی سال 2011 وارد ایران میشه مدل V10 هم سال پیش در ایران به همین شکل عرضه شد.
دوستانی که پلاسما دارند ممکنه یه عکس از پلاسماشون در حالت غیر دودی بودن بزارند. یعنی یک عکس در حالت دودی و یک عکس بعد از تنظیمات تصویر در حالت غیر دودی. آخه من هر چی تصویر تو مغازه ها دیده ام دودی بودند. یعنی میشه با تنظیمات از حالت دودی در بیاد. تصویر چقدر بهتر میشه؟
لطفا اگه براتون مقدوره با یه دوربین با کیفیت (نه موبایل) عکس بگیرید.
تصویر دودی G20 مدل سال 2010 :
Download Master
07-12-2010, 14:16
مطمئنید VT20 قابلیت تبدیل 2D به 3D نداره ؟ چون تو سایت پاناسونیک این قابلیت ذکر شده ولی در فروم AVS قابلیت نفی شده .
نقل قول از سایت panasonic :
Original Panasonic technology converts 2D images into high-quality 3D images. Depending on the image type, dynamic 3D images can be achieved by intricately generating the appearance of depth. This makes it possible to watch 3D images from regular TV broadcasts or BD/DVD media.
شاید مسئله به ریجن ربط داشته باشه چون ریجن این مدل اروپا بوده
Injaneb2
07-12-2010, 14:27
در مورد VT20 نه نمیشه با فلش فیلم 3D پخش کرد VT20
مطمئنید؟ چون در مورد سامسونگ 3D میشه.
یا باید یه بلوری پلیر 3D بخرید که تو ایران زیر 300 پیدا نمیشه یا راه کار به صرفه تر اینه که یه PS3 بخرید (البته Firmware رو به 3.5 ارتقا بدید یعنی باید ارجینال باشه کپی خور نباشه ! ) و از PS3 به عنوان Bluray Player 3D استفاده کنید
البته یک راه دیگه هم استفاده از لپ تاپی هست که HDMI 1.4 داشته باشه.
در ضمن میتونید از قابلیت 2D به 3D هم استفاده کنید و فیلمهای قدیمیتون رو 3D ببینید.
ظاهرا تبدیل دو بعدی به سه بعدی آش دهن سوزی نیست (منطقا هم همینطور بنظر می رسه)، چون فرض را بر این میذاره که هر چیزی در بالای تصویر هست دورتره و هرچه در پایین هست نزدیک تره و بر این اساس سه بعدی می کنه که خوب این همیشه صادق نیست.
anastasi
07-12-2010, 18:06
من نمیدونم چرا پستم حذف میشه؟
*Alucard*
07-12-2010, 19:39
دوستانی که پلاسما دارند ممکنه یه عکس از پلاسماشون در حالت غیر دودی بودن بزارند. یعنی یک عکس در حالت دودی و یک عکس بعد از تنظیمات تصویر در حالت غیر دودی. آخه من هر چی تصویر تو مغازه ها دیده ام دودی بودند. یعنی میشه با تنظیمات از حالت دودی در بیاد. تصویر چقدر بهتر میشه؟
لطفا اگه براتون مقدوره با یه دوربین با کیفیت (نه موبایل) عکس بگیرید.
تصویر دودی G20 مدل سال 2010 :
دوستان تو گالری عکسهای زیادی از پلاسماهاشون قرار دادن میتونید به اونجا مراجعه کنید.
معمولا فیلمها و عکسهایی که در نت هست از مد سینما و THX گرفته میشه که برای اتاق تاریک و شبیه سازی سینما هست و دقت رنگ و جزئیات بالا در سایه ها مد نظر قرار میگیره تا فیلم دقیقا مطابق خواسته کارگردان و فیلمبردار و با رعایت استانداردهای گستره رنگ و .... نمایش داده بشه.
من فعلا دوربین خوبی ندارم تا از V20 عکس بندازم ولی این یک عکس از G10 روی مد داینامیک و سورس HD
mehrdad_ati
07-12-2010, 21:49
البته یه چیزی من متوجه شدم . اگر با دذئربین از lcd و led و پلاسما با هم عکس بگیرید عکس پلاسما خوب در نمیاد ! نمیدونم چرا !
*Alucard*
08-12-2010, 06:42
البته یه چیزی من متوجه شدم . اگر با دوربین از lcd و led و پلاسما با هم عکس بگیرید عکس پلاسما خوب در نمیاد ! نمیدونم چرا !
دلیلش احتمالا وجود شیشه در لایه خارجی پلاسما هست که زیر نور زیاد تصویرو Washed out میکنه.
این عکسا از پلاسمای G10 هست.
این عکس زمانیکه دوربین از فاصله نزدیک فلاش میزده گرفته شده:
همون نما بدون فلاش:
همون نما در اتاق تاریک:
*Alucard*
08-12-2010, 06:57
مطمئنید VT20 قابلیت تبدیل 2D به 3D نداره ؟ چون تو سایت پاناسونیک این قابلیت ذکر شده ولی در فروم AVS قابلیت نفی شده .
نقل قول از سایت panasonic :
Original Panasonic technology converts 2D images into high-quality 3D images. Depending on the image type, dynamic 3D images can be achieved by intricately generating the appearance of depth. This makes it possible to watch 3D images from regular TV broadcasts or BD/DVD media.
شاید مسئله به ریجن ربط داشته باشه چون ریجن این مدل اروپا بوده
مدلهای VT فکر نمیکنم این قابلیت رو داشته باشن البته ممکنه به مدلهای آسیایی اضافه شده باشه ولی مدلهای GT دارن.
Download Master
08-12-2010, 07:19
فهمیدم کدوما تبدیل 2D به 3D داره
مدلای VT20 ریجن امریکا (= VT25 ) نداره
مدلای VT20 ریجنهای آسیا و اروپا دارن هر دو
پس با این اوصاف VT20 که ایران میاد چون یا ریجن آسیاس یا اروپاست پس داره :8:
تفاوت ریجن آسیا و اروپا
1- ریجن آسیا یک عینک سه بعدی داره ولی ریجن اروپا 2 تا داره (البته تا اینجا برسه فکر نکنم یه عینک آفتابی هم داشته باشه :31: )
2- دانگل Wi/Fi در ریجن آسیا حذف شده و باید جداگانه خرید ولی در ریجن اروپا هست (زحمت حذف کردن این قطعه رو هم کشیدن دیگه لازم نیست فروشنده ها اینجا زحمت بکشن :31:)
3- تو مصرف انرژی که ریجن اروپا استاندارد Eco داره و مصرفش کمتره (مثل اینکه خبر ندارن قراره اینجام هدفمند بشه :31: )
4- ریجن آسیا در دو سایز 50 , 65 عرضه میشه ولی ریجن اروپا تو سایز 42 و 46 رو هم داره ( دیدن خونه ها اینجا بزرگن گفتن سایز بالا بزنیم :31: )
فقط خدا کنه سریع تر بیاد :42:
سلام
به نظر شما آیا بعد از انجام قطع یارانه ها قیمت v20 چه تغییری می کنه؟
ممنون
mehrdad_ati
08-12-2010, 12:40
تو بندر که فکر نکنم تاثیری داشته باشه . اینها نمیدوند یارانه چیه اصلا :دی
amir 777
08-12-2010, 18:03
مگه اجناس بانه قاچاق نیست پس چرا این vt20 را از مرز جایی مثل ترکیه وارد نمیکنند
Download Master
08-12-2010, 21:50
مگه اجناس بانه قاچاق نیست پس چرا این vt20 را از مرز جایی مثل ترکیه وارد نمیکنند
جنسی که فروش داشته باشه میارن . چون اکثر کسائیکه میرن بانه دنبال یه LCD یا LED هستن و Design واسشون مهمه کسی دنبال کیفیت تلویزیون زیاد نیست:13:
ولی با پیگیری هایی که شده مثل اینکه در شرف ورود هستن فعلا باید یه 1 ماهی صبر کنید تا ایشاا... برسه :20:
die my darling
08-12-2010, 22:44
آقایونی که قصد خرید V20 از بانه دارن سعی کنن سری V20S رو بخرن نه V20R
moslem47
08-12-2010, 23:20
چرا؟
فرقشون چیه؟
الان قیمت این مدل تو بانه حدودا چنده؟
qwerty2322
09-12-2010, 03:01
چند تا سوال از اساتید داشتم.
1- من الان تا 3.5 هم میتونم واسه تلویزیون هزینه کنم. حالا واقعا اگه اینو بخرم کیفیتش بهتره؟
2- مصرف واسه تو خونست روزی 7 ساعت کار کنه و از تمام زوایا تو نور معمولی و روز کار کنه. مشکلی نداره؟ چون تو صفحه های قبل یکی نوشته بود کیفیت رنگش میاد پایین و واسه تو محیط تاریک فیلم دیدن ساخته شده.
3- کیفیتش دکور خونه رو زشت نمی کنه؟ چون اینم مهمه.
4- واسه مدل VT صبر کنم یا صبر کنم که ارزونتر شه یا کلا صبر نکنم؟
die my darling
09-12-2010, 09:01
چرا؟
فرقشون چیه؟
الان قیمت این مدل تو بانه حدودا چنده؟
v20s تیونر دیجیتال داره روی هارد اکسترنال یا فلش میتونه فیلم ضبط کنه یو اس بیش میتونه divx پخش کنه.
1- من الان تا 3.5 هم میتونم واسه تلویزیون هزینه کنم. حالا واقعا اگه اینو بخرم کیفیتش بهتره؟
2- مصرف واسه تو خونست روزی 7 ساعت کار کنه و از تمام زوایا تو نور معمولی و روز کار کنه. مشکلی نداره؟ چون تو صفحه های قبل یکی نوشته بود کیفیت رنگش میاد پایین و واسه تو محیط تاریک فیلم دیدن ساخته شده.
1. کیفیتش عالیه اگر میخوای باهاش فیلم hd ببینی که دیگه شک نکن.
2.v20 واسه کار کردن تو نور روز مشکلی نداره برایتنسش در حد lcd بالاس و بر عکس lcd که برایتنسش با تغییر زاویه کم میشه مشکل زایه ام نداره یعنی برایتنس و کنتراستش از بقل دقیقا مثله روبرو میمونه.
3.رنگ بدنش تو نور زیاد نقره ایه ماته که به نظر من خیلی خوشگله توی نور کم رنگش به سربی میزنه که واقعا قشنگه اگه خونتون مبل داره با یه میز چوبی خیلی زیبا میشه.
4.واسه vt اگر سه بعدی میخوای صبر کن وگرنه همین v20 بگیر.
سلام
من اگه 3.5 می تونستم هزینه کنم حتما c8880 سامسونگ در سایز 46 اینچ می گرفتم
design واقعا زیبایی داره و کنتراست معرکه و واقعا کیفیت تصویر شفاف و روشنی داره 3D هم می باشد
من هر چقدر در مغازه به تصویر v20 نگاه می کنم و آنرا با c8880 مقایسه می کنم تصویر و شکل ظاهری c8880 خیلی بیشتر به دلم می شینه ولی متاسفانه در حال حاضر قدرت خریدش را ندارم:19::41:
در عین حال انتخاب تلویزیون مقدار زیادی به سلیقه فرد بستگی داره
شما هم سری به بازار بزن و ببین چه برندی بیشتر به دلت می شینه و از دیدن و کار کردن باهش بیشتر حال می کنی چون بعد از خرید دیگه پشیمان شدن فایده نداره:41:
خوش باشید
p30worldiran
09-12-2010, 13:17
سلام
کسی از دوستان فریمور V20 رو آپدیت کرده از منو سرویس هم گزینه آپدیت نداره!
p30worldiran
09-12-2010, 13:25
من بودم برای VT صبر میکردم یکی از بهترین tv سال2010بود در ضمن تصویر Hd در این Tv عالی عالی عالی هست من بعد از 1ماه تحقیق 42V20 گرفتم باور کن اصلا غیر از این Tv با هیچ چیز حال نمیکنم (حتی سونی و ...)تصویر FullHd که دیگه.....
p30worldiran
09-12-2010, 14:25
من نمیدونم چرا کسی تورو از این تاپیک بیرون نمیندازه!؟ الان دو ساله داری تو تاپیکای پلاسما پارازیت ول میدی و حرف مفت میزنی و با ترول تبلیغ سامسونگ میکنی c8000 با اینکه ال سی دیه برایتنسش از v20 کمتره من اینو خودم 10 دفه بقل هم دیدم پس دیگه اینجا تبلیغ نکن تو که تی وی بخر نیستی فقط اسپم میزنی.
آقا چقدرعصبانی!هرکه دوست داره نظر خودش رو بده !زیاد سخت نگیر!!
afshin49
09-12-2010, 14:30
عزیز من آیا ارزش داره بابت خرید تلویزیون این طور به هم توهین کنیم؟وای برما
با سلام
قابل توجه دوستداران پاناسونیک به ویژه دارندگان V20 :
بر طبق آخرین گزارش سایت Cnet بریتانیا، امسال پاناسونیک بهترین برند در HD TV های سال 2010 لقب گرفت. این گزارش بر اساس آماری از انتخاب میانگین بین کاربران و تیم فنی بررسی کننده تلویزیون ها گرفته شده که بر این اساس به ترتیب :
1 - تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل VT20 به دلیل نمایش تصاویر عالی در هر دو حالت پخش Standard و High-definition و همچنین نبود Motion blur و Crosstalk ( مشکل موجود در LED و LCD های سه بعدی ) در تصاویر سه بعدی به عنوان بهترین تلویزیون سه بعدی سال 2010 لقب گرفت.
2 - تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل V20 ( انتخاب اول تیم فنی ) با برچسب High-end به دلیل نمایش تصاویر بی نظیر در هر دو حالت Standard و High-definition و همچنین نمایش رنگ مشکی فوق العاده ( درج شده در گزراش مشکی واقعی ) به همراه قیمت عالی به عنوان بهترین HD TV و پلاسما سال 2010 لقب گرفت.
3 - تلویزیون ال سی دی ( بک لایت LED ) پاناسونیک مدل D25 به دلیل نمایش تصاویر خوب در هر دو حالت پخش Standard و High-definition و همچنین نمایش رنگ مشکی خوب با پخش رنگ های طبیعی ( نسبت به ال سی دی های دیگر ) به عنوان بهترین LCD سال 2010 لقب گرفت.
همچنین در این گزراش به ترتیب برندهای سامسونگ ( مدل C8000 ) ، ال جی ( LE8900 ) ، سونی ( NX703 ) و فیلیپس ( L9705 ) در مکان های بعدی به عنوان بهترین HD TV ها و برندهای تولید کننده تلویزیون های LED ، LCD و پلاسما در سال 2010 این سایت قرار گرفتند.
منبع :
mehrdad_ati
09-12-2010, 17:31
منبع لطفا ؟
mehrdad_ati
09-12-2010, 17:38
خودم پیدا کردم :دی
منبع لطفا ؟
خودم پیدا کردم :دی
سلام
منبع قرار داده شد.
لینک مورد نظر شما مربوط به Cnet آمریکا است نه بریتانیا و در آمریکا اصلا مدلی به عنوان V20 وجود ندارد ، به لینک زیر مراجعه کنید :
arash504
09-12-2010, 23:02
سلام عزیزان
بعد از خوندن همه مطالب مصمم برای خرید این برند و این مدل خاص شدم :)
بازارجمهوری هم قیمت گرفتم 1650 با گارانتی
میخواستم از دوستانی که تالفنی و یا مشخصاتی از فروشندگان در ب. ا . ن .ه دارند به من هم پیام خصوصی داده و تلفنی از این فروشندگان بدهند
ممنون میشم
persian_m
10-12-2010, 11:10
با سلام
دوستان من تمام توصیه های زیر رو که در مورد 100 ساعت اول استفاده از v20 هست رو متوجه شدم به غیر از اون آخریشو:
الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.
منظور از اینکه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.
چی هستش یعنی تنظیم خاصی میخواد یا مربوط به فیلمی هست که نمایش میده
با تشکر
با سلام
دوستان من تمام توصیه های زیر رو که در مورد 100 ساعت اول استفاده از v20 هست رو متوجه شدم به غیر از اون آخریشو:
الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.
منظور از اینکه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.
چی هستش یعنی تنظیم خاصی میخواد یا مربوط به فیلمی هست که نمایش میده
با تشکر
سلام
ببینید دوست عزیز این موارد گزینه هایی هستند که بیشتر به عنوان توصیه آن هم برای مدلهای قدیمی باید انجام گیرند و قطعا لزومی به رعایت همه موارد نیست اما باز احتیاط شرط اول عقل است پس بهتره که در دوره نخست کارکرد تلویزیون این موارد رعایت شود.
استفاده از تصاویر تک رنگ هم بیشتر برای این موضوع مطرح میشه که تمام پیگسل های سلولی پلاسما در دوره 100 ساعت اول کارکرد خود روشن و خاموش شوند یعنی همه سلول ها به طور یکنواخت کار کرده تا تصاویر یکپارچه ای نمایش بدهند. که باز هم این توصیه ای که می توانید تصاویری مانند عکس های تک رنگ به صورت دوره ای در تلویزیون نمایش دهید تا این سلول های پلاسما همگی روشن و فعال شوند . اما بنده به شخصه چنین کاری رو انجام ندادم.
پیشنهاد می کنم در 100 ساعت اول از مد نرمال یا سینما استفاده کنید و بیشتر از تصاویری استفاده کنید که به صورت فول اسکرین هستند یعنی تمام صفحه را دربر بگیرند اما باز هم استفاده از تصاویری که دارای نوار مشکی در بالا و پایین و حتی لوگو هستند در مدت زمان نه چندان بلند مشکلی ندارند.
بعد از این دوره نخست تصاویر بهتر میشوند که خودتون هم می توانید احساس کنید چون یکی از خاصیت های پلاسما ها همین است که به مرور زمان کیفیت تصویری بهتری ارائه می دهند یعنی شما بعد از حدود تقریبا 1 ماه تازه تصویر واقعی پلاسما را خواهید داشت که این موضوع هم بر خواهد گشت به همان یکنواخت شدن سلول های پلاسما. در کل با توجه به تجربه شخصی خودم اگر موارد الف و د و ه ( اگر از مد نرمال و سینما استفاده کنید لزومی به تغییرات نیست ) را در 100 ساعت اول رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت.
از جناب Alucard عزیز بخاطر عکسهی زیبایی که از پلاسماشون گرفتند خیلی ممنونم :20:. واقعاً مفید بود.
این V20 عجب قدرت مشکی جالبی داره . مشکیش کاملا مشکیه. در اینصورت همه رنگهاش طبیعیه!!!
این عکس V20 در حال پخش تیتراژه فیلمه. مشکیش با تاریکی اتاق دقیقا یکیه و هیچ نوری نداره :18: ولی LED و LCD ها همیشه در تاریکی کمی نور دارند. بیچاره اونی که بجای این پلاسماهای نازنین بره سراغ LED و LCD :27:
anastasi
10-12-2010, 22:00
پونل جان!
شما سری s داری؟
پونل جان!
شما سری s داری؟
نه عزیزم. من فعلا سری CRT دارم:31: اینه :
پاناسونیک 29 اینچ (CRT) : کنتراست فوق العاده ، رنگهای واقعی ، زاویه دید بالا ، مصرف برق کم ، بهترین کیفیت تصویر برای شبکه های ایران ، بهترین تلویزیون برای تماشای فیلمهای سینمایی ایرانی VCD
اون عکس پلاسما V20 بالا از یکی از فرومهای معروف خارجی است. V20 تلویزیون خیلی خوبیه فقط حیف که از ریختش خوشم نمی یاد وگرنه می خریدمش.
moslem47
10-12-2010, 23:27
دوستان لطفا یک تاپیک مجزا با ریو کامل از این دو مدل پاناسونیک (GT20 - VT20) قرار بدید.
10-12-2010, 23:31
کسی از بانه v20 50inch خریده؟ کسی قیمت میدونه؟
دوستان لطفا یک تاپیک مجزا با ریو کامل از این دو مدل پاناسونیک (GT20 - VT20) قرار بدید.
این تلویزیونهای مورد نظر شما هنوز وارد ایران نشده در نتیجه نمی شه بررسی شون کرد!!:41:
خوش باشید:46:
پاناسونیک 29 اینچ (CRT) : کنتراست فوق العاده ، رنگهای واقعی ، زاویه دید بالا ، مصرف برق کم ، بهترین کیفیت تصویر برای شبکه های ایران ، بهترین تلویزیون برای تماشای فیلمهای سینمایی ایرانی VCD
اون عکس پلاسما V20 بالا از یکی از فرومهای معروف خارجی است. V20 تلویزیون خیلی خوبیه فقط حیف که از ریختش خوشم نمی یاد وگرنه می خریدمش.
من هم قبل از اینکه تلویزیون جدید بخرم یک 29 p800 داشتم که زمان خودش غولی بود . از مال شما یک پله بالاتر است ولی متاسفانه 3 بار خراب شد و در بار سوم ترجیح دادم تلویزیون جدید بخرم .
متاسفانه پاناسونیک در مشهد نمایندگی درست حسابی نداره و همینطور تعمیرات درست درمونی نداره
amir 777
11-12-2010, 09:00
من هم دقیقا همین tv را دارم واقعا زمان خودش غولی بود من 1 ملیون براش دادم
دارلینگ جان
من هم شدیدا قصد دارم به توصیه شما عمل کنم... دو هفته ای هم هست که دارم تلفنی بانه رو می گردم. مدل S رو پیدا نکردم. همش مدل R هست. شما اگر جایی سراغ داری، شماره اش رو برام پ خ کن، لطفا....
mehrdadb3
11-12-2010, 13:05
دوستان تو بانه 50 اینچ v20 هست یا نه؟قیمتش چنده؟
persian_m
11-12-2010, 16:53
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده من برای اینکه این 100 ساعت اول رو برای آببندی v20 که اساتید گفتن زودتر بگذرونم دو روزه که tv رو هر روز حدود 20 ساعت با روشهای گفته شده روشن میزارم آیا این مدت طولانی مصرف ضرری برای plasma نداره؟
reza.orangi
11-12-2010, 17:21
از جناب Alucard عزیز بخاطر عکسهی زیبایی که از پلاسماشون گرفتند خیلی ممنونم :20:. واقعاً مفید بود.
این V20 عجب قدرت مشکی جالبی داره . مشکیش کاملا مشکیه. در اینصورت همه رنگهاش طبیعیه!!!
این عکس V20 در حال پخش تیتراژه فیلمه. مشکیش با تاریکی اتاق دقیقا یکیه و هیچ نوری نداره :18: ولی LED و LCD ها همیشه در تاریکی کمی نور دارند. بیچاره اونی که بجای این پلاسماهای نازنین بره سراغ LED و LCD :27:
اين مشکی دقیقا مثل مشکی C7000 هست و من اونو با بازی GRID2 امتحان کردم.
p30worldiran
11-12-2010, 20:06
سلام
مواردی مثل Burn in و Image Retention IR و.. كاملا حل شده است و اين مشكلات براي پلاسما قديم وجود داشت(بيشتر سامسونگ) اما در حال حاضر اين مشكلات رفع شده و حتي از همان زمان اول كه راه اندازي كرديد حتي مود دايناميك كار كند هيچ اتفاقي نميفته در ضمن صفحه 5 کاتالوگ تلویزیون در مورد تصاویر ثابت بطور کلی گفته
Injaneb2
11-12-2010, 23:12
دوستان عزیز
مدل 65 اینچی VT20/25 در یکی از فروشگاه ها برای نمایش و، در صورت تمایل، سفارش وجود دارد. اگر خلاف قوانین نیست همینجا آدرس بنویسم و در غیر این صورت، در پیام خصوصی آدرس بدم.
دوستان عزیز
مدل 65 اینچی VT20/25 در یکی از فروشگاه ها برای نمایش و، در صورت تمایل، سفارش وجود دارد. اگر خلاف قوانین نیست همینجا آدرس بنویسم و در غیر این صورت، در پیام خصوصی آدرس بدم.
قیمت این تلویزیون در سایز 65 اینچ 4299 دلار می باشد و با توجه به سیاستهای شرکت محترمه بانیان در ایران حدود 8 میلیون تومان خواهد بود!!!:13:
با این قیمت داوطلب خرید آن کم است الا توسط از ما بهتران:41:
این تلویزیون ۶۵ اینچی FULL HD دارای ویژگیهایی چون، وضوح تصویر ۱۹۲۰×۱۰۸۰ نقطه در اینچ، نسبت کنتراست ۵۰۰۰۰۰۰:۱ ، قابلیت AR (Anti-Reflective) Filter ، Deep Color و۳D Color Management است.
تجهیز به سه اسپیکر، ووفر، Full-range و… از سایر ویژگیهای این دستگاه است.
تلویزیون پلاسمای سه بعدی جدید پاناسونیک همچنین به Integrated ATSC Tuner ، ورودیهای HDMI ، Composite Video ، Audio ، PC،Audio Input (for Component Video) و LAN Port و USB مجهز است.
تجهیز به تایمر خاموش و روشن، Game Mode و برچسب انرژی از سایر ویژگیهای این تلویزیون سه بعدی پلاسماست.
البته حتما تلویزیونی که در ایران عرضه خواهد شد تمام این مشخصات را ندارد و شرکت پاناسونیک ویژگیهای مثبت آنرا برای ایرانیان کم می کند:19:
خوش باشید:10:
mehrdad_ati
12-12-2010, 08:34
بانیان که نیاورده هنوز این رو . شما کجا دیدی ؟ قیمت ؟
Injaneb2
12-12-2010, 12:03
دوستانی که اطلاعات در مورد محل عرضه VT20 خواستند، اطلاعات را براشون در پیام خصوصی خواهم فرستاد. این مدل فعلا بصورت نمایشگاهی است و گفتند که در صورت تمایل باید با قیمت حدود 9 میلیون! سفارش داده شود. البنه شاید قیمت را درست نگفته باشند چون خیلی غیر منطقی است.
mehrdad_ati
12-12-2010, 14:14
این مدل تا حد اکثر 1 ماه دیگه با قیمت 3 میلیون تو بندر موجوده
Injaneb2
12-12-2010, 15:09
متاسفانه تا پستهام به دهتا نرسه نمی تونم پست خصوصی بدم!
حالا چی کار کنم؟؟!!
دوستان می توانند اطلاعات بیشتر را از بانیان الکتریک بگیرند.
mehrshad2010
13-12-2010, 08:27
سلام دوستان
درمورد فهميدن مدت زمان كاركرد پاناسونيك lcd u20 و plasma v20 راهنمايي مي خواستم.
با سپاس
سلام دوستان
درمورد فهميدن مدت زمان كاركرد پاناسونيك lcd u20 و plasma v20 راهنمايي مي خواستم.
با سپاس
در حالت روشن دکمه v- در کنار پنل را فشار دهید و همزمان دکمه recal روی کنترل را سه بار فشار دهید
حالا باید صفحه منو را ببینید و کلید 2 را بزنید و بعد ok کنید
بوسیله کروزر پایین آمده و روی ptct بروید
بطرف راست جدول که خالی است بروید و دکمه mute را 3 ثانیه فشار دهید
عدد روبروی time کارکرد پنل شماست
برای خارج شدن بایستی دکمه exit را چند ثانیه فشار دهید
خوش باشید:10:
persian_m
13-12-2010, 13:55
کالیبره جدید اگه دارین برامون بزارین ضمنا در مد حرفه ای تصویر خیلی تاریکه از این مد برای چه جاهایی باید استفاده کرد؟
متشکرم
یه سوال :
پلاسماهای پاناسونیک مثل V20 و G10 توی کیفیت تصویر SD نسبت به LCD های با کیفیت چطورند؟ نویز بیشتری دارند؟
persian_m
14-12-2010, 03:00
میخواستم بپرسم کسی از بچه ها بوده که قبلا g10 داشته و الان v20 خریده باشه آیا کیفیت تصویر از دید شما تو v20 تغییری داشته یا نه؟
ضمنا ایا میشه v20 رو اپدیت کرد
با تشکر
کالیبره جدید اگه دارین برامون بزارین ضمنا در مد حرفه ای تصویر خیلی تاریکه از این مد برای چه جاهایی باید استفاده کرد؟
متشکرم
سلام
حالت های مختلفی برای تعیین کیفیت این تلویزیون در نظر گرفته شده که حالت THX بهترین تصویر ممکن را ارائه می دهد. در این حالت تصویر بسیار خوبی خواهید داشت. در جدول زیر بهترین حالت تنظیم تلوزیون ذکر شده تا در صورت نیاز تنظیمات را به صورت دستی وارد کنید. این تنظیمات همان حالت THX هستند البته با اندکی تغییرات.
همان طور که در جدول مشاهده می کنید از Profile یا حالت تصویر "Professional1" استفاده شده است. برای انتخاب این حالت و تنظیم Setting مورد نظرتان، ابتدا در زیرمنوی Setup حالت ISFccc را فعال نمایید تا بتوانید در کلیه تنظیمات دست ببرید.
بعد از کالیبراسیون
Profile Professional1
Contrast 36
Brightness 0
Colour 30
Sharpness 0
Vivid Color Off
Eco mode On/Off
Intelligent Frame Creation Off
P-NR Off
Gamma 2.2
R-Gain -1
G-Gain -1
B-Gain +6
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1
خوش باشید
میخواستم بپرسم کسی از بچه ها بوده که قبلا g10 داشته و الان v20 خریده باشه آیا کیفیت تصویر از دید شما تو v20 تغییری داشته یا نه؟
با تشکر
پاناسونيك در ساخت V20 يك تكنولوژي جديد به كار برده و لايه اي روي پنل تلويزيون خود قرار داده كه با استفاده از آن مشكل رفلكس نور به ميزان زيادي كم شده است و از اين بابت مشكلي نخواهيد داشت.
amirvania
14-12-2010, 09:05
با تشکر
من قبلا G10 نداشتم ولی خب زیاد دیدم و مقایسه کردم الان هم دقیقا 110 روز هستش که با V20 دارم زندگی میکنم :
1- تو V20 دقت رنگ به میزان کمی بهتره
2- براقیت تصویر ( همون چیز گول زنک که مردم رو به طرف ال سی دیها میکشونه ) به میزان بسیار قابل توجهی تو V20 بالاتره ( تو مد دینامیک )
3- مصرف برق به میزان قابل توجهی پائینتره ( تو V20 مصرف متوسط 139 وات هستش و تو G10 فکر میکنم حول و حوش 200 وات باشه )
4- همونطورکه دوستمون گفتن مشکل رفلکس نور به میزان قابل توجهی تو V20 حل شده .
5- دکور و ظاهرش که البته سلیقه ایه اما به نظر من V20 از G10 خیلی قشنگتر و ظریفتره .
6- کیفیت صدا تو V20 به مقدار کمی از G10 بهتره .
7- از نظر ورودی و خروجی هم که V20 تقریبا کامله اما از این لحاظ G10 هیچ حرفی برای گفتن نداره .
8- در رابطه با تصاویر SD پنل V20 به میزان قابل توجهی بهتر از G10 هستش .
9- عمق مشکی که از همه اینایی که گفتم مهمتره : G10 خیلی عالیه اما تو این مورد میشه گفت که V20 بی نظیره و یه شاهکاره .
حالا شما تصمیم بگیرید که برتریهایی که خدمتتون گفتم با پرداخت 300 هزار تومن مبلغ بیشتر میرزه یا نه .
persian_m
14-12-2010, 09:29
من قبلا G10 نداشتم ولی خب زیاد دیدم و مقایسه کردم الان هم دقیقا 110 روز هستش که با V20 دارم زندگی میکنم :
1- تو V20 دقت رنگ به میزان کمی بهتره
2- براقیت تصویر ( همون چیز گول زنک که مردم رو به طرف ال سی دیها میکشونه ) به میزان بسیار قابل توجهی تو V20 بالاتره ( تو مد دینامیک )
3- مصرف برق به میزان قابل توجهی پائینتره ( تو V20 مصرف متوسط 139 وات هستش و تو G10 فکر میکنم حول و حوش 200 وات باشه )
4- همونطورکه دوستمون گفتن مشکل رفلکس نور به میزان قابل توجهی تو V20 حل شده .
5- دکور و ظاهرش که البته سلیقه ایه اما به نظر من V20 از G10 خیلی قشنگتر و ظریفتره .
6- کیفیت صدا تو V20 به مقدار کمی از G10 بهتره .
7- از نظر ورودی و خروجی هم که V20 تقریبا کامله اما از این لحاظ G10 هیچ حرفی برای گفتن نداره .
8- در رابطه با تصاویر SD پنل V20 به میزان قابل توجهی بهتر از G10 هستش .
9- عمق مشکی که از همه اینایی که گفتم مهمتره : G10 خیلی عالیه اما تو این مورد میشه گفت که V20 بی نظیره و یه شاهکاره .
حالا شما تصمیم بگیرید که برتریهایی که خدمتتون گفتم با پرداخت 300 هزار تومن مبلغ بیشتر میرزه یا نه .
ضمن عرض ارادت و تشکر از شما دوست عزیزم من هم یک هفته ای میشه کهv20 رو دارم کلا ازش راضیم قبلا s10 داشتم که که یه طورایی داشت رو اعصابم راه میرفت در یک کلام اصلا به قیمتش نمیرزه به خاطر همون رفتم و تلویزیونم رو عوض کردم و یه L42D25 pana گرفتم چشمتون روز بد نبینه اونقدر با تصویر پلاسما عادت کرده بودم که با توجه به اینکه این ال ای دی یکی از بهترین های بازار هم هست اما با هزار مکافات ردش کردم و رفتم یه v20 خریدم الان تصویرش به میزان قابل توجهی از نظر تصویر یه تلویزیون مناسب راضی کننده است اما با توجه به تبعیضی که همیشه شرکت پاناسونیک برای مدلهای ایرانی خودش قایل میشه و در یکی از پست های
King of HDTV 2010 در موردش توضیح دادم چقدر خوب بود که شرکت بانیان یه ذره بیشتر احساس مسئولیت میکرد.متن پستم رو در ذیل براتون درج میکنم
نقل قول:
نوشته شده توسط *Alucard* [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینطور که من تحقیق کردم در بعضی ریجنهای اروپایی V20 در تصاویر دو بعدی با VT20 یکسان هستن مثل مدلهای بریتانیایی ولی در بعضی ریجنها از فسفرهای معمولی در V20 استفاده شده مثل مدلهای دانمارکی راجع به مدلهای ایرانی هم خدا عالمه!
مورد دیگه اینکه V20 ـهای آسیایی فیلتر Infinite Black Pro ندارن
منبع:
وبسایت رسمی پاناسونیک ریجن آسیا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c%2Fviera%2Fasia2010%2Fproduct%2Fv20_plasma.html)
کاملا درسته جناب Alucard مدلهای آسیایی همانطور که در پست قبلی اشاره کردم خاصیت Infinite Black Pro
ندارن
اما با توجه به فرمایشات شما و با توجه به تبعیضی که همیشه شرکت پاناسونیک برای مدلهای ایرانی خودش قایل میشه من فکر میکنم که حتما در مدل V20R هم از فسفرهای معمولی استفاده کردن
نه تیونر دیجیتال گذاشتن روش نه Infinite Black Pro حالا هم که فسفرهای معمولی چند روز دیگه بچه ها چه کشفی کنن خدا میدونه
آها پشتیبانی مدلهای ایرانی هم که بماند نامردا انگار با ما سر ناسازگاری دارن
چه قدر خوب بود همه بچه ها با هم یه اعتراضی تو سایت پاناسونیک میکردیم
به هر حال با همه این کاستیها باز هم v20 ایرانی رو به همه تلویزیونهای فعلی بازار تو این رنج قیمت ترجیح میدم شما رو نمیدونم
با تشکر
*Alucard*
14-12-2010, 09:38
یه سوال :
پلاسماهای پاناسونیک مثل V20 و G10 توی کیفیت تصویر SD نسبت به LCD های با کیفیت چطورند؟ نویز بیشتری دارند؟
V20 کیفیت بهتری تو تصاویر SD نسبت به G10 داره البته سلیقه ای هست به نظر من G10 تو تصاویر SD کمی بلوری تر بود ولی V20 تصویر شارپتری داره و نویز کمتری تو تصویر دیده میشه.
با تشکر
من G10 نداشتم ولی یکی از دوستان نزدیکم G10 داره و تقریبا همه جور تستی روی این پنل انجام دادم و الان هم که V20 دارم.
موارد برتری V20 نسبت به G10 از دید من:
تصویر در V20 کنتراست بالاتری داره و مشکی عمیقتری داره.
تصویر V20 هم در سورس SD و هم در HD شارپتر هست که البته این تفاوت در تصاویر SD بیشتر دیده میشه.
V20 اشباع رنگ بالاتری داره
V20 برایتنس بالاتری داره
در V20 به نظر میاد وضوح حرکتی اجسام و نماهای اکشن کمی بهتر هندل میشه.
V20 قابلیت انطباق 24P داره که برای دیدن فیلمهای بلو ری خیلی مهم هست.
V20 امکانات جانبی بیشتری داره و مصرف برق کمتری هم داره.
amirvania
14-12-2010, 10:00
همه مواردی که تو سایتای مختلف بر برتری V20 نسبت به پنل های دیگه گفتن یه طرف و اینکه استادی مثل Alucard (مهدی عزیز ) این پنل رو داره هم یه طرف که باعث میشه کسانی که هنوز تو خرید این پنل مرددن با چشم بسته برن و زودتر بخرنش .
p30worldiran
14-12-2010, 10:55
سلام دوستان
من از خريد كردن 42V20 خودم پشيمونم بخدا باور كنيد شما نخريد حرف گوش كنيد !!!!!!؟
...
...
...
...
...
كاش بجاش 50V20 خريد كرده بودم تا 10 سال راحت بودم با اين تلويزيون!
amirvania
14-12-2010, 11:10
سلام دوستان
من از خريد كردن 42V20 خودم پشيمونم بخدا باور كنيد شما نخريد حرف گوش كنيد !!!!!!؟
...
...
...
...
...
كاش بجاش 50V20 خريد كرده بودم تا 10 سال راحت بودم با اين تلويزيون!
42 تا فاصله 4 تا 4/5 متر هیچ مشکلی نداره اما اگه فاصله تون بیشتره حق با شماست .
*Alucard*
14-12-2010, 11:20
همه مواردی که تو سایتای مختلف بر برتری V20 نسبت به پنل های دیگه گفتن یه طرف و اینکه استادی مثل Alucard (مهدی عزیز ) این پنل رو داره هم یه طرف که باعث میشه کسانی که هنوز تو خرید این پنل مرددن با چشم بسته برن و زودتر بخرنش .
ممنون دوست عزیز شما لطف زیادی نسبت به من دارین ولی من با کمال احترام با اون قسمت آخر جمله بالا شما که با فونت بلد مارک کردم مخالفم مطالعات نشون داده که خرید یک HDTV بعد از خرید خانه و ماشین معمولا یکی از پر هزینه ترین خریدهای یک خانواده محسوب میشه هدف از این بحثها هم این هست که دوستان بتونن پنلی رو انتخاب کنن که بهترین تجربه رو باهاش داشته باشن این مسئله تا حدودی به سلیقه افراد مرتبط میشه برای همین خواهش من این هست که اگر کسی قصد خرید این پنل یا هر پنل دیگه ای رو داره لطفا با دید باز و در نظر گرفتن سلیقه و علایق خودش انتخاب کنه تا از خریدش راضی باشه.
p30worldiran
14-12-2010, 11:28
42 تا فاصله 4 تا 4/5 متر هیچ مشکلی نداره اما اگه فاصله تون بیشتره حق با شماست .
البته من منظورم اين بود كه شيفته اين تلويزيونم الان كه 80 تا كانال Full Hd مي بينم باور كن از 1 متري هم عالي (وحشتناك)ميبينم و كاش 50 اينچ خريد كرده بودم . جالب اينجاست مد حرفه اي با كم تغييرات اصلا از جلوي تلويزيون پا نميشي حتي تصاويرSD هم عالي هستن .خلاصه آقا الان فهميدم سام.. و ال... اصلا چيزي به نام تلويزيون ندارن؟؟!!!!!!!
mehrdad_ati
14-12-2010, 12:12
شما با گرانتی خریدی ؟ چند ؟ به نظرت چطوره تصویرش ؟ راضیت می کنه ؟ 1080 هم باهاش نگاه کردی ؟ بیشتر دوست دارم بدونم کیفیت 1080 اش چه جوریاست ؟!
البته من منظورم اين بود كه شيفته اين تلويزيونم الان كه 80 تا كانال Full Hd مي بينم باور كن از 1 متري هم عالي (وحشتناك)ميبينم و كاش 50 اينچ خريد كرده بودم . جالب اينجاست مد حرفه اي با كم تغييرات اصلا از جلوي تلويزيون پا نميشي حتي تصاويرSD هم عالي هستن .خلاصه آقا الان فهميدم سام.. و ال... اصلا چيزي به نام تلويزيون ندارن؟؟!!!!!!!
دوست عزیز
این 80 تا کانال HD رو چطور گرفتی؟؟؟ چه کانالهایی؟ الجزیره الریاضیه HD ؟ EuroSport HD ؟...؟
با توجه به قوانین نمیشه اینجا از این بحث ها کرد. لطفا یه پیام خصوصی بده.
p30worldiran
14-12-2010, 12:44
شما با گرانتی خریدی ؟ چند ؟ به نظرت چطوره تصویرش ؟ راضیت می کنه ؟ 1080 هم باهاش نگاه کردی ؟ بیشتر دوست دارم بدونم کیفیت 1080 اش چه جوریاست ؟!
بله -1690000-عالي-بله-بله-و100% مطمئن 1080 كه من هنوز باورم نميشه با اين كيفيت عالي رنگ ها 100%طبيعي
mehrshad2010
14-12-2010, 12:55
با سلام
lcd u20 پاناسونيك از نظر كيفيت تصوير و ساير موارد چگونه است؟راهنمايي در مورد كاليبره و بهترين تنظيمات تصويردر u20؟لطفا در مورد كاليبره و بهترين تنظيمات تصوير در v20 نيز راهنمايي كنيد.
با سپاس
persian_m
14-12-2010, 15:51
با سلام
یک نوع از کالیبره کردن V20 مناسب محیط های روشن برای مدلهای خاورمیانه ای R ، P ، M و همچنین S آسیایی که در سایت avforums توصیه شده است :
ابتدا از منو وارد قسمت Setup شده و وارد گزینه Other Setting شوید سپس بر روی Intelligent Frame Creation رفته و مقدار را به حالت Off قرار دهید سپس بر روی Resolution Enhancer رفته و مقدار را بر روی Max قرار دهید.
کالیبره :
مد : Normal
کنتراست : 78
برایتنس : 0 تا 8+ ( میزان دلخواه بسته یه نوع اتصالات و سورس پخش شده یعنی SD یا HD )
رنگ : 44
شارپنس : 50
بالانس رنگ : Normal
رنگ Vivid : روشن
اکو مد : خاموش ( در محیط خیلی پر نور مانند برخورد نور شدید کاملا مستقیم به صفحه روشن شود در غیر اینصورت همیشه خاموش )
مقدار P-NR : بر روی Mid ( در مشاهده تصاویر بدون نویز مانند تصویر HD با اتصال HDMI خاموش باشد )
مقدار 3D-COMB : روشن
گاما : مقدار دیفالت مد نرمال ( این مقدار می تواند بین 2.2 تا 2.4 متغییر باشد )
در حالت TV مقدار ست رنگ کانال : می تواند بین 0 تا 1+ باشد
توجه : کالیبره توصیه شده می بایست بعد از 100 ساعت اول کارکرد تلویزیون اجرا شود . همچنین این کالیبره در روز و برای محیط های نسبتا روشن خانگی توصیه میشود. برای شب به خصوص مشاهده تصاویر HD مد سینما با حداکثر کنتراست 70 توصیه میشود. در مشاهده تصاویر با کیفیت بالا ( HD ) میزان Resolution Enhancer می توانند به حداقل مقدار تعریف شده باشد و در محیط تاریک از مد سینما استفاده شود. برای مشاهده تصاویر ورزشی مانند فوتبال که بیشتر دارای زمینه سبز رنگ هستند توصیه میشود میزان عمق رنگ در مد نرمال بین 40 تا 44 باشد.
نکته : میزان کنتراست 78 در مد نرمال برابر است با کنتراست 66 در مد دینامیک!!!
در صورت مشاهده کالیبره های مناسب دیگر در همین تاپیک اعلام خواهد شد.
ضمن عرض خسته نباشی میخواستم خواهش کنم لینک ادرس این مطلب در سایت avforums رو قرار دهید
با تشکر
persian_m
14-12-2010, 16:01
با سلام
lcd u20 پاناسونيك از نظر كيفيت تصوير و ساير موارد چگونه است؟راهنمايي در مورد كاليبره و بهترين تنظيمات تصويردر u20؟لطفا در مورد كاليبره و بهترين تنظيمات تصوير در v20 نيز راهنمايي كنيد.
با سپاس
دوست عزیز اگر منظورتون حالت ISFccc هست باید بگم که این پنل از این مد پشتیبانی نمیکنه و کلا خاصیت کالیبره شدن حرفه ای رو نداره
این هم لینک مربوطه در سایت شرکت پاناسونیک
در مورد کالیبره کردن v20 هم که دوستان توضیح کافی رو دادند
ممنون دوست عزیز شما لطف زیادی نسبت به من دارین ولی من با کمال احترام با اون قسمت آخر جمله بالا شما که با فونت بلد مارک کردم مخالفم مطالعات نشون داده که خرید یک HDTV بعد از خرید خانه و ماشین معمولا یکی از پر هزینه ترین خریدهای یک خانواده محسوب میشه هدف از این بحثها هم این هست که دوستان بتونن پنلی رو انتخاب کنن که بهترین تجربه رو باهاش داشته باشن این مسئله تا حدودی به سلیقه افراد مرتبط میشه برای همین خواهش من این هست که اگر کسی قصد خرید این پنل یا هر پنل دیگه ای رو داره لطفا با دید باز و در نظر گرفتن سلیقه و علایق خودش انتخاب کنه تا از خریدش راضی باشه.
سلام آقا مهدی
عزیز دل ؛دو تا سوال از خدمتتون دارم :
اول اینکه اگه میشه لطف کنین آخرین قیمت هردو سایز این تلویزیون رو بفرمایین البته اگه دسترسی دارین و زحمتی نیست
دوم : آیا خبر دارین که تو اون شهر مرزی زیبا ....!!!! سایز 50 اینچش موجود هست ؟ و اگه هست قیمتش چنده؟
با تشکر از شما و همه دوستان :11:
ارادتمند :
ناصر
*Alucard*
15-12-2010, 10:22
یه سوال :
عملکرد پردازنده های سامسونگ و چند برند دیگه در بزرگنمایی تصاویر SD بهتر از پاناسونیک هست مثلا لبه های اجسام در تصویر با دقت تر رسم میشن و تصویر اورجینال تر به نظر میرسه و فیلتر های ضد نویز بهتر عمل میکنن ولی این مسئله فقط محدود به عملکرد پردازنده هست برتریهای عمومی V20 در کیفیت تصویر مثل کنتراست بالا و Motion Clarity عالی و اشباع رنگ جالب توجه و ... تصاویر SD رو هم روی این پنل بی بهره نگذاشته برای همین به نظر من تصاویر SD روی این پنل چیزی رو از دست نمیدن و همون کیفیتی در حد تصاویر SD دارن و از برتریهای V20 تو کیفیت تصویر سود میبرن.
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
سلام آقا مهدی
عزیز دل ؛دو تا سوال از خدمتتون دارم :
اول اینکه اگه میشه لطف کنین آخرین قیمت هردو سایز این تلویزیون رو بفرمایین البته اگه دسترسی دارین و زحمتی نیست
دوم : آیا خبر دارین که تو اون شهر مرزی زیبا ....!!!! سایز 50 اینچش موجود هست ؟ و اگه هست قیمتش چنده؟
با تشکر از شما و همه دوستان :11:
ارادتمند :
ناصر
سلام دوست عزیز متاسفانه من از قیمت ها اطلاع ندارم لطفا سوالتون در مورد قیمت رو در این تاپیک مطرح کنید:
p30worldiran
15-12-2010, 10:30
سلام دوستان
چند مقاله جالب در مورد پلاسما و ال سی دی
mehrdad_ati
15-12-2010, 21:33
بچه ها من چند روزیه دارم با پاناسونیک خاور میانه در مورد تفاوت v20 های اروپایی و ایرانی میپسرم ! جواب دادند که پنل نسخه ی اروپایی با پنل نسخه ی ایران متفاوت هست !!!!!
این در حالیه که تو سایت خاور میانه v20 همون پنل g13 رو داره که نسخه ی اروپایی هم داره !!
این کل متن هاییه که رد و بدل شده :
ایمیل اول من :
Hi
Is there any difference between Asian and European version of v20 ? because in global Panasonic site I can see v20 has infinite black pro panel but in Asian sites it has just infinite black .
Do they have different panels ? do European versions have better blacks ? I want to know the exact differences because I can buy both Asian and European versions and I need to know the differences .
Thanks .
جواب پاناسونیک:
At the outset we would like to thank you for your keen interest in Panasonic products.
Please provide the complete models two numbers which you are trying to compare in order for us to give the full information also Kindly let us know your location (country) from where you are writing from so we may guide you accordingly.
Thank you for your kind understanding.
Yours faithfully,
Narmadha Fernando
ایمیل بعدیم :
hi
i live in tehran (iran)
i want to know the difference between tx-p42v20b (which is European ) and th-p42v20 (which is available in Iran) . i think the 1st one has infinite black pro panel but second has infinite black panel . but both have 5000000:1 contrast . so does this two have identical image quality ? or there is a difference ? if there is a difference please tell me because i can buy both of them .
جوابشون :
Dear Mr. Mehrdad,
Thank you for your email once again.
Please note that panel for plasma TV model TX-P42V20B (Europe model) is different then model TH-P42V20R (Iran Model).
- For V20B Digital tuner built –in ,VIERA Cast available and infinite black pro
- For V20R Analogue tuner only , VIERA Cast not available and infinite black
We hope the above mentioned info is useful.
Yours faithfully,
Wail Ahmed
Customer Care Solutions Department (CCSD)
خوب حالا با توجه به صحبتی که این کرده میخوام خود دوستانی که هم v20 رو داشتند هم سایر hdtv های خوب بازار رو دیدند بیان بگن پولی که من بابت v20 میدم ارزشش رو داره یا نه ؟ (نسخه ی ایرانیش)
منظورم اینه که مثلا از سایر hdtv های هم قیمت بهتره یا بدتره ؟ کلا با این اوصاف نظرتون در مورد خریدش چیه ؟
ممنوون .
*Alucard*
15-12-2010, 21:55
سلام دوستان
چند مقاله جالب در مورد پلاسما و ال سی دی
مقاله خوبی هست مجموعا ولی چند نکته مهم درش فاکتور گرفته شده !
پلاسماها هنوز در نمایش رنگ مشکی برتر هستن عمق رنگ مشکی و جزئیات در نماهای مشکی دو فاکتور مجزا در نمایشگرها برای نمایش رنگ مشکی هستن نکته ای که داخل مقاله در مورد بازتولید رنگ مشکی در LED ـها نوشته شده مربوط به LED های Local Dimm هست که تا حدودی مشکل عمق رنگ مشکی رو حل میکنه و البته این نمایشگرها هم مشکلات خودشونو دارن از جمله قیمت فوق العاده بالا و مشکلات فنی مثل افکت هاله نور و در بعضی نمونه ها پدیده Black crush که نوعی افراط در نمایش رنگ سیاه هست چون LED ـهای Local Dimm به صورت منطقه ای نور دهی میکنن یعنی در پشت نواحی مشکی برای بالا بردن عمق رنگ مشکی LED ـهای پنل رو خاموش و در پشت نواحی روشن برای دیده شدن تصویر باید LED ـها رو روشن کنن , این مسئله باعث به وجود اومدن افکت هاله ای در تصویر به خصوص زمانی که یک شی روشن بر روی یک بک گراند تیره قرار بگیره میشه , دلیلش هم این هست که در یک نمایشگر FullHD شما دو میلیون پیکسل دارین ولی برای نوردهی این دو میلیون پیکسل در بهترین LED ـهای Local Dimm امروزی 512 (به استثناء توشیبا Cell Regza که 1024 منطقه داره) منطقه برای نوردهی دارین که باعث میشه هر دسته بزرگی از پیکسلها یک منطقه مشترک برای نوردهی داشته باشن.
مثل این عکسها:
مسئله بعدی پدیده Black Crush هست که نوعی افراط در نمایش رنگ مشکی هست LED ـهای Local dimm برای نمایش نماهایی که رنگ مشکی همراه با پیچیدگی زیاد در جزئیات در اونها وجود داره (مخلوطی از رنگ مشکی و رنگهای نزدیک به مشکی) مجبور به انتخاب بین دو حالت هستن یا باید LED ـها روشن بزارن که در نتیجه رنگ مشکی به سمت رنگ آبی گرایش پیدا میکنه که مشکل اصلی همه LCD ـها هست مثل این تصویر:
و یا اینکه از شدت تابش LED ـها کم کنن که این مسئله هم باعث به وجود اومدن Black Crush میشه مثل عکس زیر که نمونه ای از یک تصویر Black Crush شده هست:
این هم یک مقایسه تصویری از چند نمونه LCD در کنار یک پلاسمای نسل هشتم از پایونیر:
در پلاسماها با توجه به اینکه نور پیکسلها توسط خود پیکسل تولید میشه میتوان عنوان کرد که به ازای هر پیکسل یک منظقه برای نوردهی وجود داره یعنی به جای 512 یا 1024 منطقه که در LED ـهای Local Dimm هست بالای دو میلیون منطقه مجزا برای نوردهی موجود هست که دلیلش Pixel Level بودن پلاسماس همین خاصیت در نمایشگرهای OLED هم موجود هست.
- For V20B Digital tuner built –in ,VIERA Cast available and infinite black pro
خوب حالا با توجه به صحبتی که این کرده میخوام خود دوستانی که هم v20 رو داشتند هم سایر hdtv های خوب بازار رو دیدند بیان بگن پولی که من بابت v20 میدم ارزشش رو داره یا نه ؟ (نسخه ی ایرانیش)
منظورم اینه که مثلا از سایر hdtv های هم قیمت بهتره یا بدتره ؟ کلا با این اوصاف نظرتون در مورد خریدش چیه ؟
ممنون .
خیلی جالب بود. مخصوصا این قسمتش:
- For V20R Analogue tuner only , VIERA Cast not available and i
nfinite black
p30worldiran
16-12-2010, 14:23
[
We hope the above mentioned info is
ممنوون .[/QUOTE]
تیونر دیجیتال و اینترنت رو می دونستیم اما این فیلتر رو نه دیگه....
A new filter, improvements to the cell discharge area, and enhanced cell performance have greatly increased luminous efficiency to produce crisp blacks. And minimising the electrical pre-discharge helps to both raise contrast and save energy
از بانیان باید تشکر کرد و شاید هم برای ما جهان سومی ها این رو دیدن!؟
persian_m
16-12-2010, 19:14
اگه میخواهید مطمئن بشید میتونید پست های جناب ALUCARD رو دقیقا مطالعه بفرمایید.
s.hossein45
16-12-2010, 21:30
سلام دوستان :این موردی که پانا درباره فیلتر اشاره کرده خیلی از دوستان میدونستن حتی قبل از خرید . در تاپیک king of hdtv در پستهای اولیه بهش اشاره شده .با یک سرچ ساده در نت متوجه میشوید که تفاوت بین infinite black pro و infinite black اینقدر نیست که کیفیت این پنل رو زیر سوال ببره . مابقی هم که امکانات جانبی هستند .
s.hossein45
16-12-2010, 21:57
سلام : دوستانی که دنبال تحقیق بیشتری هستند این لینک مشاهده کنند
چقدر تفاوت زیاده:18:
mehrdad_ati
16-12-2010, 23:12
از اونجایی که جفت پنلها کنترسات دینامیکشون 1 به 5 میلیون هست . احتمالا تفاوتی کلا ندارند ! مدل استرالیایی هم مثل ایرانی هست و ریویوی خوبی گرفته . به نظر خیلی مهم نمیاد . البته کاش تیونر رو بر نمیداشتند ...
ویرایش : تو این لینکه نوشته کنتراست native مدل های infinite black پنج میلیون به 1 و infinite black pro بیش از 5 میلیون به 1 هست !!!! همچین چیزی غیر ممکنه :18:
ویرایش 2 : خوب مدل اروپایی کنتراستش 5.000.000 :1 native هست اما آسیایی dynamic . واقعا معلوم نیست چه جوری تونسته با native همچین عددی برسه !
persian_m
17-12-2010, 00:18
چقدر تفاوت زیاده:18:
پونل جون این جا که چیزی معلوم نیست از کجا فهمیدی این قدر تفاوت رو بگو ما هم بفهمیم:10:
پونل جون این جا که چیزی معلوم نیست از کجا فهمیدی این قدر تفاوت رو بگو ما هم بفهمیم:10:
مهدی جون، عزیزم:40:
اینطوری که معلومه پیکسلهای پلاسماهای Black pro موقع نمایش رنگ مشکی هیچ نوری ساطع نمی کنه و مشکیش واقعیه :27:
mehrdad_ati
17-12-2010, 21:40
من یه مانیتور lcd دارم کنتراستش دینامیک 50 هزار به 1 هست و مشکیش عالیه اما موضوع اینه که جزئیات تصویر تو رنگ مشکیش تعریفی نداره . حالا این که 5 میلیون به 1 هست قطعا مشکیش بی نظیره اما مهم اینه که بتونه جزئیات تصویر رو در تصوایر تیره و مشکی حفظ کنه . اگر دوتسانی که دارند در این مورد هم توضیح بدند ممنون میشم .
jupiterx
17-12-2010, 23:05
For V20R Analogue tuner only , VIERA Cast not available and infinite black
سلام
این ویرا کست که نوشته چی هستش؟؟کاربردش چیه؟؟
persian_m
18-12-2010, 02:27
دوستان چند لحظه پیش که توی فرومهای خارجی گشتی میزدم متوجه ارایه آپدیت برای مدلهای اروپایی V20 و G20 شدم
لینکش رو براتون میزارم شما هم ببینید.البته بیشتر آپدیتها مربوط به ----- داخلی تلویزیون هست.
با این حال لطفا اساتید و متخصصین محبت کنند بررسی بشه که برای مدلهای آسیایی هم کاربرد داره یا خیر.اگه واقعا مدلهای ایرانی از طرف پانا ساپورت نمیشن باید یه فکری به حال خودمون بکنیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا کاملا طریقه آپدیت رو هم توضیح داده
من یه مانیتور lcd دارم کنتراستش دینامیک 50 هزار به 1 هست و مشکیش عالیه اما موضوع اینه که جزئیات تصویر تو رنگ مشکیش تعریفی نداره . حالا این که 5 میلیون به 1 هست قطعا مشکیش بی نظیره اما مهم اینه که بتونه جزئیات تصویر رو در تصوایر تیره و مشکی حفظ کنه . اگر دوتسانی که دارند در این مورد هم توضیح بدند ممنون میشم .
مشکیش زیادی مشکیه، اون سری تی وی میدیدم نور روی 0 بود طرف موهاش مشکی بود بعد نور تی وی رو زیاد کردم دیدم موهاش جو گندمی شد، ولی وقتی نورو زیاد میکنم توی تصاویر مربوط به روز زیاد جالب نیست.
برای لذت بردن از فیلم و رنگ های واقعی همش باید کنترل دستت باشه نتظیم کنی، منم حساس، دلم می خواد اونی باشه که باید باشه مجبورم مدام برم تو منو تنظیم و مودها، ایکاش مثل تی وی های دیگه با یک کلید میشد رفت توی تنظیمات، این کنترل V20 خیلی دکمه کم دارد.
jupiterx
19-12-2010, 23:56
For V20R Analogue tuner only , VIERA Cast not available and infinite black
سلام
این ویرا کست که نوشته چی هستش؟؟کاربردش چیه؟؟
دوستان کسی نمیدونه جواب چیه؟؟
t_tanhayam
20-12-2010, 01:34
دوستان کسی نمیدونه جواب چیه؟؟
قابليت مربوط به گشت وگذار در اينترنت و اتصال اون به hdtv تون :
persian_m
20-12-2010, 09:22
دوستان این گشت و گذار تو نت چه سرعتی میخواد آیا باadsl 256 کارمون راه میفته یا نه؟
ضمنا امکان داره نرم افزار tv ویروسی بشه؟
mehrdad_ati
20-12-2010, 09:23
که البته تو مدل های ایرانی نیست :دی
ضمنا امکان داره نرم افزار tv ویروسی بشه؟
فقط با فلش کردن میشه firmware روی tv رو دستکاری کرد . پس در حالت عادی امکانش صفره
persian_m
20-12-2010, 13:43
دوستان یکی از مواردی که یکی دو روزه فکر من رو مشغول کرده رو میخوام با هاتون در میون بزارم شاید با یه دلیل قانع کننده روبرو بشم
همینطور که در پست های مختلفی جناب Alucard و بقیه دوستان اشاره داشتن یکی از مزیتهای پلاسما به ال سی دی ها توانایی پنل در وضوح حرکات هستش
اما من الان به یه چیزی برخورد کردم که تو ال سی دی اون رو ندیدم یا اصلا بسیار اثرش کمتر هست واون ناتوانی پنل در حرکاتی هست که با چرخش سریع دوربین پیش میاد
مثلا هنگامی که شما فوتبال میبینید چه در تصاویر SD چه HD وقتی دوربین سریع از سمتی به سمت دیگه حرکت میکنه تصاویر یه جورایی دو تایی میشن انگار یه دنباله ای یه تاریه محسوسی مثلا دنبال یه بازیکن که دوربین داره با سرعت ازش عبور میکنه پیش میاد(تار شدن لحظه ای ) نمیدونم درست توضیح میدم یا نه اما به هر حال این رو من دیدم اولش گفتم شاید فقط پنل من این طور هست ولی وقتی پنلهای پلاسمای چند تا از بچه ها رو هم دیدم همینطور بود.ضمنا پنلهایی که دیدم v20.g10.s10.انگار با کابل HDMI این مورد بیشتر به چشم میخوره
به نظر شما با این مشکل چطور میشه کنار اومد؟
mehrdad_ati
20-12-2010, 14:28
اون سورسی که شما ازش تصویر رو دیدید قطعا interlace بوده و در واقع اینجا عمل deinterlacing خوب انجام نشده که در این حالت به خصوص حرکات از چپ به راستی یا از راست به چپ خیلی آزار دهنده هست .
این قضیه ربطی به پنل و نوع ساختش نداره . بلکه به نوع سورس و قدرت و تکنلوژی deintelacing بستگی داره .
شما از چه سورسی مسابقه ی فوتبال رو دیدی ؟
الان اینکاری که من میگم رو انجام بده تا از صحت پنلت آگاه بشی . حتما بیا نتیجه رو هم اینجا بگو .
این کلیپ progressesive scan هست . این رو دانلود کن و ببین همون مشکل رو داری یا نه ؟ منتظر خبرش هستم . راستی پنلت v20 هست ؟ با نرم افزار idm میتونی از youtube دانلود کنی . بعد از اینکه داننلود شروع شد میتونی فیلتر ششکن رو هم غیر فعال کنی . حتما 1080 رو بگیر
سعی کن pc رو با hdmi وصل کنی به پنل و از pc این رو پخش کنی .
pesarkhaleee
20-12-2010, 16:28
سیام دوستان من می خوام پلاسمای 50 اینچ بگیریم بهترین مدل بازار رو اگه می دونید لطف کنید معرفی کنید.ممنون
Injaneb2
20-12-2010, 17:26
اما من الان به یه چیزی برخورد کردم که تو ال سی دی اون رو ندیدم یا اصلا بسیار اثرش کمتر هست واون ناتوانی پنل در حرکاتی هست که با چرخش سریع دوربین پیش میاد
فقط جهت اطلاع دوستان، این حرکت دوربین را panning می گویند.
persian_m
20-12-2010, 17:55
اون سورسی که شما ازش تصویر رو دیدید قطعا interlace بوده و در واقع اینجا عمل deinterlacing خوب انجام نشده که در این حالت به خصوص حرکات از چپ به راستی یا از راست به چپ خیلی آزار دهنده هست .
این قضیه ربطی به پنل و نوع ساختش نداره . بلکه به نوع سورس و قدرت و تکنلوژی deintelacing بستگی داره .
شما از چه سورسی مسابقه ی فوتبال رو دیدی ؟
الان اینکاری که من میگم رو انجام بده تا از صحت پنلت آگاه بشی . حتما بیا نتیجه رو هم اینجا بگو .
این کلیپ progressesive scan هست . این رو دانلود کن و ببین همون مشکل رو داری یا نه ؟ منتظر خبرش هستم . راستی پنلت v20 هست ؟ با نرم افزار idm میتونی از youtube دانلود کنی . بعد از اینکه داننلود شروع شد میتونی فیلتر ششکن رو هم غیر فعال کنی . حتما 1080 رو بگیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسعی کن pc رو با hdmi وصل کنی به پنل و از pc این رو پخش کنی .
ممنون دوست عزیز حتما انجام میدم و خبرتون میکنم
فقط میشه یه توضیحی در مورد interlace و deinterlacing بدین آیا این کار داخل پنل انجام میشه؟
ضمنا پنل من v20 هست
Download Master
20-12-2010, 21:00
سیام دوستان من می خوام پلاسمای 50 اینچ بگیریم بهترین مدل بازار رو اگه می دونید لطف کنید معرفی کنید.ممنون
بهترین مدل الان VT20 پلاسمای سه بعدی پاناسونیکه که ریجن آسیاش تو اون شهر مرزی حدود 3 - 3200 فروخته میشه
اگه شماره میخوای پ . خ کنم
mehrdad_ati
20-12-2010, 23:34
ممنون دوست عزیز حتما انجام میدم و خبرتون میکنم
فقط میشه یه توضیحی در مورد interlace و deinterlacing بدین آیا این کار داخل پنل انجام میشه؟
ضمنا پنل من v20 هست
اگر تصویر به صورت interlace به پنل داده بشه خود پنل سعی میکنه deinterlace کنه تصویر رو که خوب سیستم ها و الگوریتم های شرکت های مختلف در deinterlace کردن متفاوت هست و قطعا تصویر هایی که از سورس های interlace میدند با هم متفاوت هست . مثلا احتمالا سامسونگ ها باید بهترین deinterlacing رو داشته باشند .
بهترین راه اینه که سورسی تهیه کنی که خودش تصویر رو progressive بده به پنل . برای پیدا کردن هم میتونی تو نت سرچ کنی . مثلا دنبال مدل رسیوری باش که بهترین deinterlacing رو داشته باشه تا بار سنگینی رو پنل نباشه برای deinterlacing .
در مورد interlace هم به صورت خلاصه اینطوری بگم در تصاویر interlace هر فریم از دو تصویر (یا همون فیلد) تشکیل شده که یه فیلد سمت چپ هست و یه فیلد سمت راست . موضوع اینجاست که این دو تصویر همزمان گرفته نشدند و یه فاصله ی زمانی کوتاهی بین captuer کردن فیلد راست با چپ هست . برای همین اگر سوژه خیلی تحرک داشته باشه فیلد سمت چپ با سمت راست یه خورده متفاوت میشه . خوب برای ساختن یه فرم دوربین فیلم برداری میاد فیلد سمت راست رو با چپ ادغام میکنه ! و اینن دوفیلد هم خودشون دقیقا یکسان نیستند ! نتیجه این میشه که فرم تصویر واضحی نداره . این حالت بیشتر وقتی پیش میاد که دوربین افقی حرکت کنه چون فیلد ها به صورت چپ و راست ذخیره میشند نه بالا و پایین .
در مورد deinterlacing هم درواقع یک متد پیچیده هست که میان اون دو فیلد چپ و راست رو جدا میکنند و یه طوری تغییرشون میدند و همپوشونیشون میکنند که فرم واضح بشه . خوب الگو ها و متد های بسیاری هست برای این کار . هر شرکتی الگوریتم مختص به خودش رو داره . علاوه بر اون چند الگوریتم معروف و شناخته شده هم برای این کار وجود داره . شخصا بهترین deinterlace هایی که دیدم مربوط به deinterlacing سخت افزاری کارت های گرافیک شرکت ati هست . یعنی اگر از کدک های جدید decoder مربوط به شرکت ati (همون amd) + یکی از کارت های گرافیک نسبتا جدید این شرکت استفاده کنی یه تصویر deinterlace شده ی خوب رو میتونی داشته باشی . deinterlacing این شرکت انقدر خوبه که نمیشه توی تصویر فرقی با حالت progresessive مشاهده کرد .
خوب حالا progresessive چی هست !؟ در فیلم برداری تو حالت progresessive دیگه هر فرم فقط 1 فیلد (تصویر) هست پس دیگه قضیه ی ادغام فیلد ها و ... نداریم و همهچی روونه روونه .
راستی دوربین های فیلم برداری همگی interlace فیلم برداری میکنند اما روی خودشون مناسب ترین deinterlacing مربوط به دوربین خودشون رو دارند . برای همین اگر فیلم ضبط شده از هر دوربین رو روی خود دوربین پخش کنید (مثلا دوربین رو با hdmi وصل کنی به tv) خیلی بهتر از زمانی هست که مموری دوربین رو وصل کنی به tv .
نمونه ای از تصویر interlace با deinterlacing نه چندان خوب :
البته در عمل به این بدی ها هم نیست ! و اگر deinterlacing خوب رو روی تصویر انجام بدی میشه گفت تصاویر interlace از progressesive در بیشتر جنبه ها بهتر هستند که دیگه اینجا جای مناسبی برای گفتن دلایلش نیست .
امیدوارم متوجه شده باشی . اگر گنگ گفتم شرمنده تازه از کتابخونه میام امروز 12 ساعت درس خودنم دیگه نمیفهمم چی دارم می نویسم ! :دی
موفق باشی .
دوستان یکی از مواردی که یکی دو روزه فکر من رو مشغول کرده رو میخوام با هاتون در میون بزارم شاید با یه دلیل قانع کننده روبرو بشم
همینطور که در پست های مختلفی جناب Alucard و بقیه دوستان اشاره داشتن یکی از مزیتهای پلاسما به ال سی دی ها توانایی پنل در وضوح حرکات هستش
مثلا هنگامی که شما فوتبال میبینید چه در تصاویر SD چه HD وقتی دوربین سریع از سمتی به سمت دیگه حرکت میکنه تصاویر یه جورایی دو تایی میشن انگار یه دنباله ای یه تاریه محسوسی مثلا دنبال یه بازیکن که دوربین داره با سرعت ازش عبور میکنه پیش میاد(تار شدن لحظه ای ) نمیدونم درست توضیح میدم یا نه اما به هر حال این رو من دیدم اولش گفتم شاید فقط پنل من این طور هست ولی وقتی پنلهای پلاسمای چند تا از بچه ها رو هم دیدم همینطور بود.ضمنا پنلهایی که دیدم v20.g10.s10.انگار با کابل HDMI این مورد بیشتر به چشم میخوره
به نظر شما با این مشکل چطور میشه کنار اومد؟
اینگونه مسائل به کیفیت شبکه ها هم مربوط میشه . شبکه ها و فیلم هایی که Bit Rate پایینی دارند موقع پخش تصاویر متحرک و یا تصاویر با جزئیات بالا شطرنجی یا تار میشن. کیفیت شبکه های Mpeg2 با اندازه 720X576 بین 1 تا 5 مگابیت Bit Rate متغیر است که برای شبکه های داخلی حدود 3.5 است که ایده آل نیست و این مشکلات را سبب می شود.
anastasi
21-12-2010, 07:27
سلام دوستان.
راستی یه سئوال این مدل ساخت مالزیه!!؟؟؟
بعدشم این که یه نفر به من قیمت داده مدل v20s بقیمت 1250000 تومان البته توی بانه و v20rقیمت 1150000 با ضمانت!!
البته فکر کنم خودش تضمین میکنه!!
از آشناهامونه!!
بدون ضمانتم هر دوشونو 200 تومان پایینتر میده!!!
نظرتون چیه؟؟ به نظر خالی بندی میرسه ، نه؟
البته خودم فردا شب دارم میرم بانه!! تلفنی نمیشه اعتماد کرد!!
شرمنده میشه یه عکس از پشت v20s بزارین و بگین تفاوتشون حداقل توی ظاهر با هم چیه؟
alirafaat
21-12-2010, 09:04
سلام
توی این پنل ( v20 ) برای تصحیح تصاویر هایپر ساچوریت ! چه کار باید کرد ؟
من 10 -20 ایزوی بلوری دارم یکی دو تا از اونها تصاویر خیلی اشباح و یا ماسکه دارند هر کاری می کنم نمیتونم تصحیحشون کنم ایا راه حلی وجود داره ؟
با تشکر
mehrdad_ati
21-12-2010, 19:10
متوجه نشدم منظورتون چی هست ! میشه بیشتر توضیح بدید
persian_m
21-12-2010, 19:24
سلام مهرداد جان همانطوری که گفته بودی با اون فیل پنلم رو تست کردم و همچنین چند تا 1080p دیگه .ظاهرا که مشکلی نیست منتها قضیه این هست که اون کار پردازش تصویر رو الان داره کارت گرافیک انجام میده
اما تو ر س ی ور که 1080i هم هست باز هم متاسفانه حتی تو کانالهای اچ دی ولی خیلی کمتر این مشکل هست
البته یه چیز جالب اینکه وقتی ر س ی و ر رو رویntsc تنظیم میکنم هرتز ورودی نسبت به پال که 50 هست میره رو 60 و در این حالت این مشکل به چشم نمیخوره ولی متاسفانه کیفیت تصاویر sd پایین میاد و کلا یکم محو میشه
mehrdad_ati
21-12-2010, 22:40
سله پس قظیه مشخص شد .
1080i اون i آخر همون نشانه ی interlace هست و 1080p اون p نشانه ی progressive .
اگه تونستی ----- رو عوض کن چون اینجوری که شما گقتی پنل شما deinterlacing چندان قدرتمندی نداره ... .
alirafaat
22-12-2010, 13:48
متوجه نشدم منظورتون چی هست ! میشه بیشتر توضیح بدید
سلام
منظورتون من بودم ؟
منظورم این بود که رنگها زیادی اشباح هستند و تصاویر وضوح ندارند مثل اینگه با ابرنگ نقاشی کرده باشی (مد استفاده شده - عادی- سینمایی )
من با سایر بلو ری ها (با همون پلیر- همون تنظیمات این مشکل رو ندارم و تصاویر خروجی عالی است )
سلام مهرداد جان همانطوری که گفته بودی با اون فیل پنلم رو تست کردم و همچنین چند تا 1080p دیگه .ظاهرا که مشکلی نیست منتها قضیه این هست که اون کار پردازش تصویر رو الان داره کارت گرافیک انجام میده
اما تو ر س ی ور که 1080i هم هست باز هم متاسفانه حتی تو کانالهای اچ دی ولی خیلی کمتر این مشکل هست
البته یه چیز جالب اینکه وقتی ر س ی و ر رو رویntsc تنظیم میکنم هرتز ورودی نسبت به پال که 50 هست میره رو 60 و در این حالت این مشکل به چشم نمیخوره ولی متاسفانه کیفیت تصاویر sd پایین میاد و کلا یکم محو میشه
از چه زسیوری استفاده می کنید ؟
من از vu solo استفاده می کنم اون هم h080i هست اما اصلا چنین مشکلی ندارم
mehrdad_ati
22-12-2010, 14:24
خوب البته 1080i داریم تا 1080i ... . که بازم اینجا نمیشه توضیح داد ... .
سلام
منظورتون من بودم ؟
منظورم این بود که رنگها زیادی اشباح هستند و تصاویر وضوح ندارند مثل اینگه با ابرنگ نقاشی کرده باشی (مد استفاده شده - عادی- سینمایی )
من با سایر بلو ری ها (با همون پلیر- همون تنظیمات این مشکل رو ندارم و تصاویر خروجی عالی است )
خوب پس یعنی شما میگید که شما از بین بلوری هایی که دارید دو سه تاشون اونجور که باید نیستند و تصاویرشون مورد داره ؟!
خوب اول از همه مشخصه که مربوط به پنل نیست . اما برای اینکه منشاش رو پیدا کنید باید چند تا تست انجام بدید . اول اینکه شیوه ی پخشتون رو عوض کنید . یعنی اگر با مدیا پلیر پخش میکردید با pc پخش کنید (حتما hdmi برای pc استفاده کنید) و اگر با pc پخش می کردید سعی کنید از یه نرم افزار دیگه برای پخشش استفاده کنید .
بعد با خود pc چک کنید ببینید مشکل در pc هم مشاهده میشه (منظور مانیتور pc ) اگر مشکلی نداشت با همون برنامه ای که در pc پخشش کردید همون فایل رو روی پنل پخش کنید با hdmi .
بعد سوال خودم اینکه شما این ایزو ها رو از کجا میگیرید ؟ و اینکه حجم هر ایزو چقدر هست ؟
موفق باشی
p30worldiran
22-12-2010, 14:28
سلام
تمام كانال هاي HD ماهواره بصورت 1080i هستن و همچنين 98%رسيور هم 1080i
alirafaat
22-12-2010, 21:18
خوب البته 1080i داریم تا 1080i ... . که بازم اینجا نمیشه توضیح داد ... .
خوب پس یعنی شما میگید که شما از بین بلوری هایی که دارید دو سه تاشون اونجور که باید نیستند و تصاویرشون مورد داره ؟!
خوب اول از همه مشخصه که مربوط به پنل نیست . اما برای اینکه منشاش رو پیدا کنید باید چند تا تست انجام بدید . اول اینکه شیوه ی پخشتون رو عوض کنید . یعنی اگر با مدیا پلیر پخش میکردید با pc پخش کنید (حتما hdmi برای pc استفاده کنید) و اگر با pc پخش می کردید سعی کنید از یه نرم افزار دیگه برای پخشش استفاده کنید .
بعد با خود pc چک کنید ببینید مشکل در pc هم مشاهده میشه (منظور مانیتور pc ) اگر مشکلی نداشت با همون برنامه ای که در pc پخشش کردید همون فایل رو روی پنل پخش کنید با hdmi .
بعد سوال خودم اینکه شما این ایزو ها رو از کجا میگیرید ؟ و اینکه حجم هر ایزو چقدر هست ؟
موفق باشی
سلام
با انواع پلیرها ازمایش کردم همون طوریه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی مانیتور هم به همین صورته
رابط کامپیوتر و تلویزیون هم hdmi هست
در مورد ایزوها هم حدود 1 ترا بایت (فقط ایزو ) + ریپ شده حدود 1 ترا بایت
حجم هر ایزو هم متفاوته مثلا ایزوهای audio bluray کم حجم ترند و تا 6 گیگ هم پایین میان بقیه هم از 12 تا 42 گیگ (تقریبا تمام دمونستریشن های برند های تلویزیون رو دارم )
منبع : اینترنت (دانلود دولتی و مفتی !!!!)
mehrdad_ati
22-12-2010, 23:28
خوش به حالت که انقدر سرعت بالا داری :دی
من امسال اگه بتونم برم دانشگاه تهران شاید به سرعت دانلود 10 مگ در ثانیه دست پیدا کنم و همینطور بلو ری هست که dl کنم دیگه :دی
راستی شما میشه چند تا از منابع دانلدتون رو برام بفرسیتد . آخه ایزوی بلوری خیلی سخت پیدا میشه تو نت .
سلام
تمام كانال هاي HD ماهواره بصورت 1080i هستن و همچنين 98%رسيور هم 1080i
بله کانالها که interlace تصویر رو میدند اما همون ----- هو یه سری پردازش رو تصویر انجام میده و اون interlace که ----- میده با اونی که مستقیم از کانال میاد زمین تا آسمون فرق میکنه . بعد اکثر ----- هایی که 1080i میدند 720p هم میدند که اگر کسی حتما تصویر progressive میخواد میتونه از این وضوح استفاده کنه ...
بهترین مدل الان VT20 پلاسمای سه بعدی پاناسونیکه که ریجن آسیاش تو اون شهر مرزی حدود 3 - 3200 فروخته میشه
اگه شماره میخوای پ . خ کنم
سلام دوست عزیز
قربون دستت اون شماره رو اگه برای منم پ . خ کنی ممنونت میشم:11:
راستی چه سایزش رو این قیمت میگن؟
با تشکر :
ناصر
سلام دوستان.
راستی یه سئوال این مدل ساخت مالزیه!!؟؟؟
بعدشم این که یه نفر به من قیمت داده مدل v20s بقیمت 1250000 تومان البته توی بانه و v20rقیمت 1150000 با ضمانت!!
البته فکر کنم خودش تضمین میکنه!!
از آشناهامونه!!
بدون ضمانتم هر دوشونو 200 تومان پایینتر میده!!!
نظرتون چیه؟؟ به نظر خالی بندی میرسه ، نه؟
البته خودم فردا شب دارم میرم بانه!! تلفنی نمیشه اعتماد کرد!!
شرمنده میشه یه عکس از پشت v20s بزارین و بگین تفاوتشون حداقل توی ظاهر با هم چیه؟
آ قا حالا که تشریف میبرین بانه ماروهم بیخبر نذارین
بله بقول شما کمی تا قسمتی خالی بندی بنظر میاد ولی اگه خالی بندی نباشه چی میشه؟ خیلی عالی میشه
میشه اونجا که رفتین سراغ 50 اینچی این تلویزیون روهم بگیرین؟من خیلی وقته دنبالشم ولی پیدا نمیکنم
با تشکر :
ناصر
:11:
Injaneb2
23-12-2010, 17:41
سلام
لطفا دوستانی که تجربه اتصال USB مموری به V20 برای تماشای فیلم دارند راهنمایی کنند:
آیا V20 فولدر ها را نشان می دهد؟ توضیح اینکه من یک فایل MKV را به MPEG-2 و AVCHD تبدیل کردم . در فولدرهای جداگانه ریختم. در V20 فقط می نویسد که هیچ فایل قابل پخشی پیدا نشد و هیچ فولدری هم نشان نمی دهد. ولی در یک پنل LED سامسونگ که همین کار را کردم، فولدرها را کاملا نشان می داد و فایل MPEG-2 را هم پخش کرد ولی فایل AVCHD را پخش نکرد.
1- آیا V20 نباید حداقل فولدرها را نشان میداد؟
2- چرا V20 فایل MPEG-2 را نشان نداد؟
tigertronica
23-12-2010, 18:51
من الان زنگ زدم بانه 50 اینچی ندارن اما 46 رو میدن 1050000 تومان
این 46 رو تا حالا کسی دیده؟
در ضمن 42 اینچ 870 تومان
mehrdad_ati
23-12-2010, 20:40
این v20 نیست . v20 اصلا 46 نداره . یحتمل u20 هست که باز هم گرونه نسبت به بانه
من الان زنگ زدم بانه 50 اینچی ندارن اما 46 رو میدن 1050000 تومان
این 46 رو تا حالا کسی دیده؟
در ضمن 42 اینچ 870 تومان
اگه منظورتون V20 باشه این مدل فقط در دوسایز تولید میشه 42 و 50
اگه بازم منظورتون از این قیمتها مربوط به V20 باشه یا طرف خالی بسته یا طبق معمول اغلب اوقات؛ V20 رو با U20 اشتباه گرفته و قیمت U20 بهتون داده
آخرین قیمتی که دوستان از V20 برای سایز 42 از بانه گرفتن 1250 بوده و تا 1230 هم دیدم و پایینتر از اون یوخدی...!!؟؟؟
:8:
tigertronica
23-12-2010, 22:43
حتما همین طوره-من در به در دنباله یه فروشنده تو بانم که 50 اینچ داشته باشه اگر کسی سراغ داره لطفا شماره بده
sadegh_2010
23-12-2010, 23:17
سلا دوستان.من هفته پیش v20 مدل 50 اینچی سفارش دادم و ازتهران رسید نزدیکای 2.380.000 پام درومد.
من خیلی تعریفش رو شنیدم ولی وقتی با ذوق دل روشنش کردم خیلی تو دلم زده یعنی تصویرش اصلا اونطور که فکر میکردم نیست.هم رنگاش جذاب نیستن هم اینکه انگار یه لایه مات روی تصویر نشسته. قبلا هم خونده بودم که نباید از مد دینامیک در 100 ساعت اول استفاده کرد.
در ضمن تلویزیون من 4تا مد داره
1- دینامیک 2- نرمال 3- سینما 4- سینما پرو
من از دوستان همین سایت شنیده بودم که مد سینما نداره چطوره که مال من داره تازه 2 نمونش رو هم داره؟؟؟؟
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
و تنظیمات کالییراسیونش چطوراست؟ باور کنید که خیلی تو ذوقم زده تصویرش.ئر ضمن هرچی پشت رو نگاه کردم خبری از 2تا فنی که گفته بودن نبود!!! پشت تلویزیون همش از آلومینیوم هست در ضمن یه صدای وزززز هم میده که خیلی کمه ولی خب یه مقدار واسه من آزار دهنده هست.در اصل 2تا Heat singk روی مادر برد در قسمتهای بالا سمت راست و بالا سمت چپ تلویزیون کار گذاشته شده که صدای وززز از این قسمتها بلند میشه
دوستان توروخدا به دادم برسید چیکار کنم؟ پشت تلویزیون هم نوشته p50v20R و ساخت سنگاپور هست.
دوستانی که خریدن چنین مشکلاتی دارند؟باید چیکار کرد؟؟؟
nesta1363
24-12-2010, 07:50
بچه ها یه خبر خوب
من دیروز زنگ زدم بانه گفت 42 اینچ 1350 و 50 اینچ تو بانه نیست و جالب اینکهvt20 رو گفت که اوردیم 3500 و 80 کرایه حمل تا تهران
tigertronica
24-12-2010, 12:40
میشه شماره این فروشنده رو تو بانه به منم بدین؟
بچه ها یه خبر خوب
من دیروز زنگ زدم بانه گفت 42 اینچ 1350 و 50 اینچ تو بانه نیست و جالب اینکهvt20 رو گفت که اوردیم 3500 و 80 کرایه حمل تا تهران
-قیمت 42 از مدل V20 رو بنظرم گرون گفته باشه . 1250 بود بنظرم
-این قیمتی که برای VT20 فرمودین برای چه سایزیه ؟ 42 یا 50 ؟
-در صورت امکان و اگه زحمتی براتون نیست شماره فروشنده رو به منم پ.خ کنین ممنون میشم
hadi-dindar
24-12-2010, 14:03
شماره اون فروشنده که vt20 رو آورده به من هم بی ام کنید
اگه این جوری که باشه عالی میشه
mehrdad_ati
24-12-2010, 16:20
vt20 برای آسیا زیر 50 اینچ نداره
sadegh_2010
24-12-2010, 18:44
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟
سلا دوستان.من هفته پیش v20 مدل 50 اینچی سفارش دادم و ازتهران رسید نزدیکای 1380 پام درومد.
من خیلی تعریفش رو شنیدم ولی وقتی با ذوق دل روشنش کردم خیلی تو دلم زده یعنی تصویرش اصلا اونطور که فکر میکردم نیست.هم رنگاش جذاب نیستن هم اینکه انگار یه لایه مات روی تصویر نشسته. قبلا هم خونده بودم که نباید از مد دینامیک در 100 ساعت اول استفاده کرد.
من از دوستان همین سایت شنیده بودم که مد سینما نداره چطوره که مال من داره تازه 2 نمونش رو هم داره؟؟؟؟
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
و تنظیمات کالییراسیونش چطوراست؟ باور کنید که خیلی تو ذوقم زده تصویرش.ئر ضمن هرچی پشت رو نگاه کردم خبری از 2تا فنی که گفته بودن نبود!!! پشت تلویزیون همش از آلومینیوم هست در ضمن یه صدای وزززز هم میده که خیلی کمه ولی خب یه مقدار واسه من آزار دهنده هست.در اصل 2تا Heat singk روی مادر برد در قسمتهای بالا سمت راست و بالا سمت چپ تلویزیون کار گذاشته شده که صدای وززز از این قسمتها بلند میشه
دوستان توروخدا به دادم برسید چیکار کنم؟ پشت تلویزیون هم نوشته p50v20R و ساخت سنگاپور هست.
اینطور که از نوشته ات فهمیدم قبل از اینکه V20 بخری ، از نزدیک ندیده بودیش. منم تعریف V20 رو زیاد شنیده بودم. ولی وقتی تو بازار دیدمش حالم بهم خورد. ریختش در مقایسه با ال سی دی های سامسونگ ، افتضاح بود
به نظر من باید می رفتی سراغ ال سی دی های سامسونگ مثل C690. حداقلش اینه که خیلی خوشگلتره. تصویرشم توپه.
afshin b
24-12-2010, 19:32
سلا دوستان.من هفته پیش v20 مدل 50 اینچی سفارش دادم و ازتهران رسید نزدیکای 1380 پام درومد.
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
50 اینچ 1380؟!!!:18:
نمیدونم من چرا این مشکلات رو توی این تی وی نمیبینم!
شما حتما اول باید تصویرش رو میدیدین و بعد خرید میکردین. حالا تصویر توی مد دینامیک چطوره؟
mehrdad_ati
24-12-2010, 19:36
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
قیمت خیلی عجیب بهت داده ! عجیب تر اینکه کسی تا حالا اونورا 50 اینچ بدون گرانتی گیر نیاورده ... . به هر حال در کل تصویرش جزو 5 تا hdtv اول بازار هست . من g10 و u20 رو دیدم تصویرشون عالی بوده حالا دیگه v20 که جای خود داره ....
البته design های پاناسونیک همیشه مورد انتقاد بوده ولی من ازشون خوشم میاد . یه جور صلابت خاصی داره . جلف نیست
sadegh_2010
24-12-2010, 21:58
ببخشید دوستان قیمت رو اشتباه واستون نوشتم 2.380.000 تومان داده به جای 2 اشتباهی نوشته بودم 1 :31:
با هزینه بارش نزدیکای 2.420.000 پام درومد. فردا ازش عکس میگیرم واقعا نمیدونم چرا اینطوری هست کیفیت دینامیکش خوبه ولی خب شنیده بودم که تو 100 ساعت اول استفاده نباید رو مد دینامیک گذاشتش
die my darling
25-12-2010, 09:21
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
قیمتی که خریدی خیلی مشکوکه 50 اینچش تو تهران 2300 هستش تو بانه هم کسی نداره شما از کجا خریدی؟
بعدشم کی گفته نباید بزاری روی داینامیک!؟ توی 100 ساعت اول بهتره که کمتر از داینامیک استفاده کنی.
باهاش چی میبینی اگه ماهواره میبینی با کابل کامپوزیت یا شبکه های تی وی با آنتن باید آنتن خوب بخری و کابلاتو عوض کنی.
باهاش یه فیلم اچ دی ببین اونوقت بیا نظرتو بگو.
دیزاینشم به نظر من از دیزاین داهاتی پسند سامسونگ که به درد فرشای قرمز گل گلی میخوره خیلی قشنگ تره.
alirafaat
25-12-2010, 10:36
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
سلام
این وسط یه مشکلی هست (مطمئنا )
شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی ( به این شدت داری ) مطمئن هستید مدل تلویزیون رو خودشون نچسبوندند؟
الان مدل 42 تو بانه حدود 1350 تا 1380 هست
قیمت جهانیش دور و بر 2000 دلاره
اونوقت چه جوری با کرایه برای شما 1380 در اومده ؟؟!!!!!!!!!
رنگ مات رو تلویزیون رو با دیدن چه تصویری میگید ؟ sd یا hd ؟
من الان 42 دارم روی مد سینما هست همینطوریش وضوح- کنتراست - روشنایش برابر با تلویزیون مدل b690 سامسونگ خونه خواهرمه تصمیم هم ندارم برم رو مد دینامیک
*****از تشابه پستها عذر می خوام - پست بالایی رو نخونده بودم
sadegh_2010
25-12-2010, 10:46
قیمتی که خریدی خیلی مشکوکه 50 اینچش تو تهران 2300 هستش تو بانه هم کسی نداره شما از کجا خریدی؟
بعدشم کی گفته نباید بزاری روی داینامیک!؟ توی 100 ساعت اول بهتره که کمتر از داینامیک استفاده کنی.
باهاش چی میبینی اگه ماهواره میبینی با کابل کامپوزیت یا شبکه های تی وی با آنتن باید آنتن خوب بخری و کابلاتو عوض کنی.
باهاش یه فیلم اچ دی ببین اونوقت بیا نظرتو بگو.
دیزاینشم به نظر من از دیزاین داهاتی پسند سامسونگ که به درد فرشای قرمز گل گلی میخوره خیلی قشنگ تره.
با سلام
حقیقتش فقط با تصویرش مشکل ندارم کم کم به خود تلویزیون هم دارم شک میکنم
اخه توی منوش تنظیمات پیشرفته تصویر نداره امکان داره از فریم ورش باشه؟ چطور میتونم آپدیتش کنم؟
sadegh_2010
25-12-2010, 10:53
سلام
شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی ( به این شدت داری ) مطمئن هستید مدل تلویزیون رو خودشون نچسبوندند؟
من الان 42 دارم روی مد سینما هست همینطوریش وضوح- کنتراست - روشنایش برابر با تلویزیون مدل b690 سامسونگ خونه خواهرمه تصمیم هم ندارم برم رو مد دینامیک
ببخشید به جای 2 نوشتم 1 :31:
من تلویزیون رو 2.380.000 تومان گرفم :31: بابت اشتباه تایپی ببخشید منو
راستش خودمم دارم شک میکنم ولی اخه نمایندگی مگه چنین کاری میکنه؟؟تا امروز حتما ازش عکس میگیرم و بهتون نشون میدمآخه رو کارتون تلویزیون برچسب ضمانت هست حتی با توجه به سریال تلویزیون واسش کارت گارانتی پر کردن یعنی با این وجود چنین چیزی امکان داره؟؟
2تا مشکل اساسی دارم
1- تنظیمات مد پیشرفته رو در منو اصالا ندارم !!!!
2- وقتی کانال هایی که تمام صفحه نیستن رو باهاش نگاه میکنم در قسمت سیاه پایین تصویر یک خط سفید یا بنفش به قطر 1 میلی متر رو مشاهده میکنم و اسه درک بهره حتما ازش عکس این دو مورد عکس میگیرم
خواهش میکنم که یه راهنمایی بکنید
p30worldiran
25-12-2010, 11:24
راستش خودمم دارم شک میکنم ولی اخه نمایندگی مگه چنین کاری میکنه؟؟تا امروز حتما ازش عکس میگیرم و بهتون نشون میدمآخه رو کارتون تلویزیون برچسب ضمانت هست حتی با توجه به سریال تلویزیون واسش کارت گارانتی پر کردن یعنی با این وجود چنین چیزی امکان داره؟؟
2تا مشکل اساسی دارم
2- وقتی کانال هایی که تمام صفحه نیستن رو باهاش نگاه میکنم در قسمت سیاه پایین تصویر یک خط سفید یا بنفش به قطر 1 میلی متر رو مشاهده میکنم و اسه درک بهره حتما ازش عکس این دو مورد عکس میگیرم
سلام
اولا مباركت باشه شما 8 تا مد 1 دايناميك2نرمال3سينما4سينما حقيقي5گيم6عكس7حرفه اي1 و 8حرفه اي 2 بايد داشته باشي و همچنين گارانتي اصلي pgf شركت بانيان است و براي مد پيشرفته حالتAdvance(isfccc) بايد روشن باشه تا دسترسي داشته باشي و اون خط پايين هم با 16:9 Overscan رو روشن كني از بين ميره
سلام
-برادر جان عذر خواهی نداره که ! همه چشاشون شده چهار تا با دیدن توضیحات این دادا و بالاخص با دیدن قیمتی که میفرمایند:18:
بنظر منم مشکوک میزنه و یه جای کار میلنگه ،همش فکر میکنم شاید یه مدل دیگه بجای V20 ریمارک کردن و فروختن به این اخوی ؛ تازه شم تا اونجاییکه من شنیدم و نماینده بانیان تو شهرمون میگفت همه 50 اینچی های این مدل ساخت ژاپنه و تمام 42 اینچی ها هم پپنل ژاپنی دارن و با توجه به اینکه میفرمایند مدلش V20R هستش پس برای ایرانه و طبق اظهارات نمایندگی نمیتونه ساخت مالزی باشه:24:
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
سلام
-صادق جان با توجه به قیمتی که میدین بنظر میاد کار لنگی داره .شما کارتن و سریالهای تلویزیون رو که رو کارتن و پشت تلویزیون هستن رو با هم مقایسه کردین؟ یکی هستن؟
اگه یکی باشن که مشکلی نیست و خریدتون درسته ولی اگه نباشن طرف معامله تون بهتون یه مدل دیگه بجای V20 فروخته و باید پی گیرش باشین
و در نهایت اگه تلویزیونتون V20 باشه و اینطور دل شمارو زده باشه خیالی نیست به شرط سالم بودنش من ازتون خریدارم
اگرم فروشنده نیستین پس لااقل لطف کن شماره فروشنده رو برام پ.خ کن تن منم یکی از همین بخرم اگرم خواستی آدرس بدم خودتون زحمت سفارش رو بکشین من وجهش رو تقدیم کنم
با تشکر :
ناصر:11:
mehrdad_ati
25-12-2010, 16:43
منم شماره ی فروشنده رو میخوام تا ببینم چی بهت فروختن . برام pm کن .
persian_m
25-12-2010, 17:12
دوست عزیز شما محبت کن یه عکس از جلو وپشت پنل با موبایلت بنداز تا ببینیم چی خریدی؟
s.hossein45
25-12-2010, 17:37
2تا مشکل اساسی دارم
سلام:دوست عزیز برای ظاهر شدن تنظیمات پیشرفته باید advance ifccc در setup روشن باشد . برای حذف اون خط پایین صفحه باید 16:9overscanدر setup روشن باشد.
سلام:دوست عزیز برای ظاهر شدن تنظیمات پیشرفته باید advance ifccc در setup روشن باشد . برای حذف اون خط پایین صفحه باید 16:9overscanدر setup روشن باشد.
- نه اخوی نمایندگی همچه کاری نمیکنه تموم هرچی که گفتیم برمیگشت به قیمت ناجوری که خودت داده بودی حالاکه قیمت اصلاح شد تموم اون حرفای من و سایر دوستان همگی " پر " ؛ تنها چیزی که میمونه اینه که نمایندگی شهر ما گفت که همه 50 اینچی ها ساخت ژاپن هستن یعنی پشتشون خورده :Made In JAPAN
اگه خواستی زنگ بزنی و سوالی بکنی در اینمورد بپرس
مبارکه تلویزیونی که خریدی یکی از بهترینهای HdTv تو تموم دنیاس و تنها تلویزیونیه که کیفیت تصویرش بپای پایونیر میرسه شک نکن .شاید مال تو تنظیمات تصویرش درست نیست والا اینایی که میگی با قواره این تی وی اصلا جور درنمیاد
ارادت :
ناصر:10:
sadegh_2010
25-12-2010, 22:26
مرسي واقعا ممنونم كه اينهمه خوب راهنمايي كرديد منو مشكل مربوط به منو حل شد يعني با فعال كردن Isfcc تنظيمات پيشرفته تصوير فعال شد:20:
در مورد اون خط يك ميلي متري هم با فعال كردن Over Scan 16:9 اونم از بين رفت ولي نفهميدم مشكل اين تلويزيون چيه كه حتما بايد Over scan كني تا اون خط بره اصلا دليل بودنش چي هست؟ راستش يه سري عكس با كيفيت HD تو فلش گذاشتم و پخشش كردم و ديدم كه نه بابا كيفيت عكس ها خيلي خيلي خيلي بالا و عالي هست و نكته جالب اينكه اون خط بنفش 1 ميلي متري كه پايين صفحه روي بعضي كانال ها ظاهر ميشه هم توي اون عكس ها نبود! فقط يه مشكل ديگه ميمونه اونم احساس ميكنم تصاوير اين تلويزيون نسبت به سامسونگي كه داشتم كدر تر هستند مثل اينكه يه لايه خاكستر خيلي كم رو صفحه نشسته باشه
باشه چشم عكس هم ميگيرم .الان كه شبكار هستم و توشركتم ولي به محض اينكه رفتم خونه با موبايلم از جلو و عقب و كنار تلويزيون عكس ميگيرم همينطور از كارتونش تا دوستان در مورد چيزي كه گرفتم قظاوت كنن
خوشحال ميشم اگر كسي اين تلويزيون رو داره از پشتش هم عكس بگيره تا با مال خودم مقايسه كنم ببينم چيزي كم كاست نداره:31:
بابت راهنمايي هاتون تشكر ميكنم
reza_amir54321
26-12-2010, 01:29
دوستان مدل آسیائی به غیر از نداشتن --- و نداشتن مد THX دیگه چه کاستیای نسبت به مدل اروپائی داره
tigertronica
26-12-2010, 01:42
دوستان مدل آسیائی به غیر از نداشتن --- و نداشتن مد THX دیگه چه کاستیای نسبت به مدل اروپائی داره
توش از فسفر معمولی استفاده شده
ساپورت نرم افزاری شرکت رو نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.