ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29

behroozgh
08-07-2012, 21:00
سلام

عکس های پست 108# مربوط به کدوم سری از تی وی های امسال میشه ؟

سپاس

mr_rayan
08-07-2012, 22:09
سلام

عکس های پست 108# مربوط به کدوم سری از تی وی های امسال میشه ؟

سپاس
سلام
مدل VT50

behroozgh
08-07-2012, 22:26
سلام
مدل VT50

ممنون، به نظر که درخشندگی و فیلتر مناسب تری نسبت به مدل VT30 داره. اما خوب قیمتش هم به نسبت مناسبتره !
دیروز نمایندگی دبی که قیمت کردم، 55 اینچ را می گفت 10299 و 65 اینچ هم 19499 درهم !
در ضمن می گفت سری GT هم اصلا امسال واسه خاورمیانه عرضه نشده و نمایندگی امارات هم این سری را وارد نکرده بود در صورتی که من تو سایت پاناسونیک که چک کرد به نظر این سری را واسه آسیا معرفی کرده بود ! البته حالا نمی دونم که خاورمیانه جزء آسیا محسوب میشه یا نه !!!

سپاس

smhsh121
09-07-2012, 01:04
ممنون، به نظر که درخشندگی و فیلتر مناسب تری نسبت به مدل VT30 داره. اما خوب قیمتش هم به نسبت مناسبتره !
دیروز نمایندگی دبی که قیمت کردم، 55 اینچ را می گفت 10299 و 65 اینچ هم 19499 درهم !
در ضمن می گفت سری GT هم اصلا امسال واسه خاورمیانه عرضه نشده و نمایندگی امارات هم این سری را وارد نکرده بود در صورتی که من تو سایت پاناسونیک که چک کرد به نظر این سری را واسه آسیا معرفی کرده بود ! البته حالا نمی دونم که خاورمیانه جزء آسیا محسوب میشه یا نه !!!

سپاس

معمولا شرکت ها تقسیم بندی منطقه ایشون اینجوریه که خاورمیانه و شمال آفریقا از آسیا و بقیه آفریقا جدا هست و مثلا یه کم کلاسش شبیه اروپا هست.

farshid k
09-07-2012, 12:01
فقط روي زيرنويسهايي كه در حال حركت هستند اين مشكل هست. مثلاً توي شبكه خبر خيلي وقتها دو رديف زينويس هست پاييني در حال حركت و بالاتريش ثابته. وقتي زيرنويس پاييني قاطي ميكنه بالاييش مشكل نداره. روي تصوير اصلي متوجه مشكلي نميشم ولي لحظه اي كه منوي رسيور رو ميزنم يه لحظه اول معلومه كه به سرعت آشكار شدن منو نمي رسه و يه كم شطرنجي ميشه ولي خيلي دقت كني و تو يه لحظه كوتاه اتفاق مي افته بعد هم همه چي عادي ميشه

دوست عزيز مشكلت حل نشد؟ منم همين مشكلو دارم با 42vt30! من با گارانتى گرفتم ،حالا بنظر اساتيد اين مورد عيب محسوب ميشه؟ يعنى ايراد سخت افزاريه؟!

baran77777
09-07-2012, 14:22
1- من خودم VT30 دارم. .
جناب پونل خان تا اونجایی که یادمه خیلی دنبال تلویزیون میگشتی آخرش هم vt30 گرفتی که مبارکت باشه . بهنظر شما این همه دنبال بهترین تلویزیون گشتن و پرداخت مبالغ بالا ایا به نظر شما فرقی داره و کیفیتها اینقدر با هم تفاوت دارن که خیلی مشهود باشن ؟ یا اینکه یه تلویزیون معقول و نه چندان نمره 100 اتخاب کنیم که همون کارو انجام بده ؟؟؟چون معمولا ذوقش چند رورز اوله بعد تکراری میشن. الان اگه تلویزیون نگرفته بودید با توجه به تجربتون چه تلویزیونی رو انتخاب میکردید ؟؟

poonel
09-07-2012, 16:53
جناب پونل خان تا اونجایی که یادمه خیلی دنبال تلویزیون میگشتی آخرش هم vt30 گرفتی که مبارکت باشه . بهنظر شما این همه دنبال بهترین تلویزیون گشتن و پرداخت مبالغ بالا ایا به نظر شما فرقی داره و کیفیتها اینقدر با هم تفاوت دارن که خیلی مشهود باشن ؟ یا اینکه یه تلویزیون معقول و نه چندان نمره 100 اتخاب کنیم که همون کارو انجام بده

واقعاً کیفیت خیلی متفاوته.
بخصوص بین دو تکنولوژی متفاوت مثل LED-LCD و پلاسماهای High End تفاوت تصویر کاملاً مشهود و تابلوئه!

چون معمولا ذوقش چند رورز اوله بعد تکراری میشن. الان اگه تلویزیون نگرفته بودید با توجه به تجربتون چه تلویزیونی رو انتخاب میکردید ؟؟
اتفاقاً واسه من برعکسه. هر چی از زمان خرید VT30 بیشتر میگذره تصویرش برام دلپذیرتر میشه.
چون زیاد VT30 دیدم دیگه تصویرهای LED-LCDها برام قابل تحمل نیست.تصویر LED-LCD برام حالت کارتون و نقاشی داره اما قبل خرید VT30 این موضوع زیاد حالیم نبود!
اگه همین امروز بخوام باز تلویزیون بگیرم، بدون ذره ای شک VT30 میگیرم. اگه هم خریدم عجله ای نباشه صبر می کنم GT50 می گیرم(چون احتمالاً پولم به VT50 نمیرسه) و اصلاً و ابداً به هیچ مدل LED ئی فکر نخواهم کرد.

farshid k
10-07-2012, 11:04
فقط روی زیر نویس این مشکل پیش میاد!؟
خیلی عجیبه اگه مشکلی باشه باید روی همه تصاویر تاثیر داشته باشه چک کن ببین روی صحنه های سریع مثلا وقتی دوریین سریع حرکت میکنه یا... همین مشکل پیش میاد یا نه.
جنسای بانه ای اکثرا جنسایی هستن که تو خط تولید مشکل دارن یا به هر دلیلی به کارخونه مرجوع شدن و خیلی از تاجرها میرن این جنسارو با قیمت خیلی کم میخرن میارن بانه میفروشن اگه میتونی به اون کسی که تی وی رو ازش خریدی پنلتو مرجوع کن شایدمدلای گارانتی دار گرونتر باشن و اختلاف قیمتشونم نا معقول به نظر بیاد ولی حداقل بعد از خرید خیالت از این مسائل راحته.

جناب alucard منم همين مشكل دوستمونو دارم، البته تى ويرو از همينجا با گارانتى بانيان گرفتم، بنظر شما با نمايندگى در ميون بذارم؟ ايراد سخت افزاريه بنظرتون؟!

delmajid
10-07-2012, 15:00
سلام من تو خبرا خوندم که تی وی ال جی با صفحه سوپر تین بهترین تی وی سال 2012 شده.
آیا حقیقت داره؟
آیا این تی وی همون OLED هستش؟

ehsan.aref
10-07-2012, 21:47
تو خبر کجا خوندی؟ اگرم انتخاب شده باشه باید ببینی کی انتخابش کرده!؟ مثلا سایت فارس نیوز انتخابش کرده یا سی نت؟ یه موقع هست من میرم در مورد هواپیما نظر میدم میگم فلان هواپیما بهترین هواپیمای دنیاس یه موقعم مثلا انجمن هوا فضای ژاپن میاد 500 تا تست میکنه نظر میده جفتش انتخابه ولی به قول شاعر.
چـــه چــه بلبل به باغ وعــرعــر خـردرچــمن
هــردو آوازند ، امـــا اين كــــجا وآن كـــــــجا؟

delmajid
10-07-2012, 22:00
خبر از سایت cnet و در نمایشگاه ces 2012 بوده
از دوستانی که اطلاع دارند میخواستم برتری ها و تفاوتهای پلاسما و oled رو بزارند ببینیم.

baran77777
10-07-2012, 22:29
واقعاً کیفیت خیلی متفاوته.
بخصوص بین دو تکنولوژی متفاوت مثل LED-LCD و پلاسماهای High End تفاوت تصویر کاملاً مشهود و تابلوئه!

اتفاقاً واسه من برعکسه. هر چی از زمان خرید VT30 بیشتر میگذره تصویرش برام دلپذیرتر میشه.
چون زیاد VT30 دیدم دیگه تصویرهای LED-LCDها برام قابل تحمل نیست.تصویر LED-LCD برام حالت کارتون و نقاشی داره اما قبل خرید VT30 این موضوع زیاد حالیم نبود!
اگه همین امروز بخوام باز تلویزیون بگیرم، بدون ذره ای شک VT30 میگیرم. اگه هم خریدم عجله ای نباشه صبر می کنم GT50 می گیرم(چون احتمالاً پولم به VT50 نمیرسه) و اصلاً و ابداً به هیچ مدل LED ئی فکر نخواهم کرد.
برای من کیفیت سه بعدی مهمه کیفیت این تلویزیون از نظر سه بعدی چطوریه ؟؟؟

poonel
10-07-2012, 23:37
برای من کیفیت سه بعدی مهمه کیفیت این تلویزیون از نظر سه بعدی چطوریه ؟؟؟

کیفیت سه بعدیش بسیار عالیه بطوری که Refrence محسوب میشه. اما خب چون تکنولوژی اکتیو هست سردرد و سرگیجه داره.

اگه فقط سه بعدی مهمه از پسیوهای LG بگیرید که چشمتون اذیت نشه. کیفیتشم خوبه.

baran77777
11-07-2012, 14:58
کیفیت سه بعدیش بسیار عالیه بطوری که Refrence محسوب میشه. اما خب چون تکنولوژی اکتیو هست سردرد و سرگیجه داره.

اگه فقط سه بعدی مهمه از پسیوهای LG بگیرید که چشمتون اذیت نشه. کیفیتشم خوبه.

یه دفعه ظاهرا شما یه سری تصاویر مخصوص برای تست پیکسلهای تلویزیون گذاشته بودید اگه امکان داره دوباره برای دانلود بذارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

poonel
11-07-2012, 23:20
تصاویر Break in برای تست پیکسل :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا

msoft
12-07-2012, 06:47
یک سوال داشتم: آیا بهتره صبر کنم یک vt 50 یا gt50 بگیرم و یا همین حالا vt30 رو بخرم؟؟ تفاوتشان چقدر هستش؟ یک سوال دیگه داشتم آیا از سه بعدی دیدن با پلاسما لذت می برید ؟؟ مزایا و معایبش رو با سه بعدی های دیگر پسیو و اکتیو به صورت تئوری می دونم اما متاسفانه به صورت عملی نتونسته ام تست کنم. از دوستانی که تجربش رو داشتن می خوام کمکم کنند !!

farhadoo
13-07-2012, 00:44
معمولا شرکت ها تقسیم بندی منطقه ایشون اینجوریه که خاورمیانه و شمال آفریقا از آسیا و بقیه آفریقا جدا هست و مثلا یه کم کلاسش شبیه اروپا هست.
این یعنی بالاخره سری GT برای خاورمیانه عرضه میشه یانه؟:41:

saba520
13-07-2012, 21:39
سلام دوستان
42vt30که تازگی گرفتم رو برای جلوگیری از برن این شدن تا حالا 50 ساعت گذاشتم روشن باشه البته به طور ناپیوسته. امروز با خودم گفتم چک کنم ببینم کارکردش چقدره . وارد منوی مخفی که شدم و کارکردش رو نگاه کردم 140:30 و 118 رو زده بود . به نظرتون این تلوزیون داخل مغازه ای است ؟ چه کار باید کرد ؟ فکر نمی کردم مغازه دار گولم بزنه و تلوزیون کار کرده رو بهم بده .

davood-d
14-07-2012, 03:02
تصاویر Break in برای تست پیکسل :

یا

سلام پونل جان
ميشه يكم در مورد اين "تصاویر Break in برای تست پیکسل" توضيح بده كه چه ربطي به هم دارن؟ يعني تست پيكسل چه ربطي به Break in داره؟

poonel
14-07-2012, 16:26
با عکس های Break in :
1. میشه پیکسلها را تست کنیم و پیکسلهای سوخته را به راحتی پیدا کنیم.
2. میشه برای آب بندی پلاسما در 100 ساعت اول استفاده کرد. برای این کار تصاویر باید بصورت Image Show پخش شوند. تو مدلهای جدید چندان ضرورت نداره.
3. میشه برای محو سایه هایی که تصاویر ثابت روی صفحه های پلاسما ایجاد کرده اند استفاده کرد. فکر کنم رنگ خاکستریش را باید دو سه ساعت مداوم پخش کرد تا سایه های قبلی پاک بشن و صفحه تمیز بشه.

saba520
15-07-2012, 01:02
جناب پونل اگه یه لطفی کنی به سوالات ما جواب بدی ممنون میشیم . انگار هیچ کی توی این فروم به تازه واردا محل نمی زاره !

nemesis_sim
15-07-2012, 10:38
با سلام به دوستان
بعد از چند روزی مطالعه در فورومها تصمیم گرفتم که تلویزیون پلاسمای 55 اینچی Panasonic TC-P55VT50 بخرم. از اونجاییکه در دبی زندگی میکنم با بودجه حدود 5 میلیمون من مناسبه. اینجا با درهم 520 تومانه میشه حدود 5.5 میلیون. کسی نظر مثبت یا منفی نداره. نور خونمون هم همیشه ملایمه چون از اطاق خیلی روشن متنفرم.!
من معمولا فیلم تو تلویزیون نگاه میکنم تا برنامه های تلویزیونی. معمولا فیلمها رو از اینترنت داونلود میکنم و بعدش زیرنویس انگلسیشو از اینترنت پیدا میکنم .بعدش با نرم افزار jetauidio فیلم رو روی کامپیوتر پخش میکنم و با کابل HDMI میفرستم روی تلویزیون.
میخواستم بدونم با استفاده از تلویزیونهایاسمارت مانند Vt50 و احتمالا با یه پلیر خوب میشه کامپیوتر رو از این چرخه حذف کنم. آنچه که مهمه اینه که تلویزیون و یا پلیر قابلیت سینک کردن فایل زیر نویس و فیلم را داشته باشه تا از شر کامپیوتر و jetaudio و کبل HDMI راحت بشم.
با سپاس فراوان

poonel
15-07-2012, 14:48
شما از نمایندگی خریدی یا فروشگاههای دیگه؟

فروشگاههای متفرقه شاید از این کارها بکنن اما نمایندگی بعیده.

اگه نو بوده باید موقعی که اولین بار روشنش کردی اتوماتیک روی منوی تنظیمات زبان رفته باشه.

در هر صورت زمانش زیاد نیست پس نگرانی نمیخواد.

Iman Bala
15-07-2012, 20:01
من از کجا می تونم قیمت ها ی ایم مدل ها رو بدونم اینجا کلا مرخصا نمایندگی ها !! هیچی ندارن ! دوستان اگر پیشنهادی هم دارن زیر ۳ تومان ۵۰ اینچ و به بالا

saba520
16-07-2012, 00:09
شما از نمایندگی خریدی یا فروشگاههای دیگه؟

فروشگاههای متفرقه شاید از این کارها بکنن اما نمایندگی بعیده.

اگه نو بوده باید موقعی که اولین بار روشنش کردی اتوماتیک روی منوی تنظیمات زبان رفته باشه.

در هر صورت زمانش زیاد نیست پس نگرانی نمیخواد.

سلام دوست عزیز
ممنون که جواب ما رو دادی.خیلی با مرامی.
از یه نمایندگی در شیراز خریدم . وقتی که میخواستم تلویزیون رو تحویل بگیرم راننده ای که تلویزیون رو از انبار آورده بود بعد از یه عالمه گشتن و تعویض پریز های برق تازه فهمیده دکمه پاورش کجاست !بعد از روشن شدن به منوی تنظیمات زبان رفت وبر روی سرچ آنالوگ کانال ها رفت ولی چون آنتن وصل نبود ادامه نداد. بعد از تحویل گرفتن و بردن به شهرستان وقتی که خودم تلویزیون رو به همراه آنتن وصل کردم دوباره به منوی تنظیم زبان رفت و این بار کانال ها رو سرچ کردم و چند تا کانال آورد .بعد از اون موقع دیگه وقتی تلویزیون رو روشن میکنم مستقیم کانال ها رو میاره .

siavash_sat
16-07-2012, 17:54
سلام دوستان
کیفیت سه بعدی روی st30 و vt30 چجوریه؟
بحث سردرد عمومیه یا مخصوص پلاسما هاست...کلا در مقایسه با ال ای دی سه بعدی پلاسما چه عملکردی داره
ممنون

poonel
16-07-2012, 18:29
1. VT30 و ST30 بهترین کیفیت سه بعدی را دارند.
2. بحث سردرد عمومیه.
3. اگه میخواید با سه بعدی سردرد و چشم درد نداشته باشید، تکنولوژی پسیو LG بگیرید.

Ebi725
17-07-2012, 11:40
با سلام به دوستان
بعد از چند روزی مطالعه در فورومها تصمیم گرفتم که تلویزیون پلاسمای 55 اینچی Panasonic TC-P55VT50 بخرم. از اونجاییکه در دبی زندگی میکنم با بودجه حدود 5 میلیمون من مناسبه. اینجا با درهم 520 تومانه میشه حدود 5.5 میلیون. کسی نظر مثبت یا منفی نداره. نور خونمون هم همیشه ملایمه چون از اطاق خیلی روشن متنفرم.!
من معمولا فیلم تو تلویزیون نگاه میکنم تا برنامه های تلویزیونی. معمولا فیلمها رو از اینترنت داونلود میکنم و بعدش زیرنویس انگلسیشو از اینترنت پیدا میکنم .بعدش با نرم افزار jetauidio فیلم رو روی کامپیوتر پخش میکنم و با کابل HDMI میفرستم روی تلویزیون.
میخواستم بدونم با استفاده از تلویزیونهایاسمارت مانند Vt50 و احتمالا با یه پلیر خوب میشه کامپیوتر رو از این چرخه حذف کنم. آنچه که مهمه اینه که تلویزیون و یا پلیر قابلیت سینک کردن فایل زیر نویس و فیلم را داشته باشه تا از شر کامپیوتر و jetaudio و کبل HDMI راحت بشم.
با سپاس فراوان

دوست عزیز مدل VT50 مشکلی در پخش فرمت های رایج نداره یک مدیا پیلیر داخل خود تی وی هست که قابلیت پخش انواع فرمت ها + زیرنویس فارسی با پسوند SRT رو هم داره پس از این نظر هیچ گونه مشکلی رو نخواهید داشت . از نظر بنده انتخاب بسیار خوبی رو برای خرید کردید.

hooooooman
18-07-2012, 12:28
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایندگی پانا توی انزلی یه مدل 50 اینچ داشت ولی هواسم نبود یادم رفت مدل رو بپرسم ولی قیمتش 1میلیون 750 بود ،سه بعدی هم بودش
می خوام بدونم الان st30 قیمتش چنده ،آیا این مدلی که من دیدم همین st30 هستش ؟؟
گارانتی پانا 15 ماهه هستش ؟؟
این تلوزیون ارزش خرید داره یا سامسونگ 5550 بهتره ؟؟
راستی این مدلی که من امروز دیدم پایش بیظی بودش و ساخت سنگاپور بود

ممنون میشم جواب بدید ،
چون پدرم به دوستش پول قرض داده بود ،اونم داره پولو پس میده ،می خوام با این پول یه تی وی خوب برای دیدن شبکه ها و فیلم سه بعدی و فول اچ دی بگیرم

Ebi725
18-07-2012, 12:38
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایندگی پانا توی انزلی یه مدل 50 اینچ داشت ولی هواسم نبود یادم رفت مدل رو بپرسم ولی قیمتش 1میلیون 750 بود ،سه بعدی هم بودش
می خوام بدونم الان st30 قیمتش چنده ،آیا این مدلی که من دیدم همین st30 هستش ؟؟
گارانتی پانا 15 ماهه هستش ؟؟
این تلوزیون ارزش خرید داره یا سامسونگ 5550 بهتره ؟؟
راستی این مدلی که من امروز دیدم پایش بیظی بودش و ساخت سنگاپور بود

ممنون میشم جواب بدید ،
چون پدرم به دوستش پول قرض داده بود ،اونم داره پولو پس میده ،می خوام با این پول یه تی وی خوب برای دیدن شبکه ها و فیلم سه بعدی و فول اچ دی بگیرم

دوست عزیز من نمی دونم شما چه مدلی دیدید ولی برای اطلاع شما پلاسما های پاناسونیک مدل 2011 همگی ( به جز 55 و 65 اینچ به بالا) ساخت تایلند می باشند
2- قیمت 50ST 30 در حال حاضر 3200 است در ضمن قیمت 42ST30 هم 2150 است پس فکر نمی کنم شما این مدل رو دیده باشید
3- الان ارزان ترین مدل سه بعدی پاناسونیک 42UT30 است که قیمت اون هم 1720 است

سوالی داشتید در خدمت هستم

hooooooman
18-07-2012, 12:45
سلام
OOoOOooOOOoOOO
پس الان این مدلی که من دیدم سه بعدی نیستش پس ؟؟؟چون 50 اینچ بودش
طرف گفت سه بعدی هستش ،فکر کنم اشتباه پس گفتش
والا نمیدنم کدوم مدلش بود
الان پلاسمای بدونن سه بعدی پاناسونیک 50 اینچ پانا بهترین مدلش چی هست ؟

Ebi725
18-07-2012, 13:10
سلام
OOoOOooOOOoOOO
پس الان این مدلی که من دیدم سه بعدی نیستش پس ؟؟؟چون 50 اینچ بودش
طرف گفت سه بعدی هستش ،فکر کنم اشتباه پس گفتش
والا نمیدنم کدوم مدلش بود
الان پلاسمای بدونن سه بعدی پاناسونیک 50 اینچ پانا بهترین مدلش چی هست ؟

تو مدلهای 2011 50U30 قیمتش هم حدود 1930 هست ولی از نظر من بهتر شما 3بعدی بگیری
تو مدلهای سال 2012 هم پانا فقط یک مدل 50 اینچ معمولی داره و بقیه مدلها هم 3 بعدی هستن

siavash_sat
18-07-2012, 13:56
دوستان من میخوام یه پلاسمای پانا بگیرم...خودم v20 دارم و از کیفیتش کاملا راضیم...متاسفانه نمیتونم برای st50 صبر کنم ...گزینه هام میشن st30 و vt30 ... حال می خوام ببینم این یه میلیون و اندی اختلاف بین این دو مدل ارزش هزینه کردن داره؟
اختلاف این دو مدل چیاست؟
کلا کیفیت st30 در مقایسه با v20 خودم چجوریه؟ اگه در همون حد هست برای من کافیه....قیافه st30 اصلا راضیم نمیکنه ولی یه جوری تحملش میکنم

hooooooman
18-07-2012, 14:38
سلام دوباره
فکر کنم اون مدلی که دیدم v20 یا V25بودش
می بخوام بدونم این مدل با اندازه 50 اینچ و قیمت 1750 ارزش خرید داره ؟؟
این مدل DVBT داره ؟؟
این مدل هم مثل ST30 پشتش فن داشت
به نظر شما از نظر کیفیت ساخت و تصویر پلاسما های سامسونگ چطورن ؟؟
امروز تو نمایندگی پانا طرف با دستش محکم زد توی پنلش ،بعد هیچ مشکلی برای پنل پیش نیومد :18:

*Alucard*
18-07-2012, 15:12
یک سوال داشتم: آیا بهتره صبر کنم یک vt 50 یا gt50 بگیرم و یا همین حالا vt30 رو بخرم؟؟ تفاوتشان چقدر هستش؟ یک سوال دیگه داشتم آیا از سه بعدی دیدن با پلاسما لذت می برید ؟؟ مزایا و معایبش رو با سه بعدی های دیگر پسیو و اکتیو به صورت تئوری می دونم اما متاسفانه به صورت عملی نتونسته ام تست کنم. از دوستانی که تجربش رو داشتن می خوام کمکم کنند !!تفاوتشون نسبتا زیاد هست مخصوصا بین مدلهای st50 و vt30 که اولی مدل درجه سه سال 2012 هست و دومی مدل high end سال 2011 هست تقریبا در همه موارد برتری با st50 هست بازتولید مشکی عمیقتر , کنتراست بهتر ئ برایتنس بالاتر و فیلتر کنتراست قویتر و موشن هندلینگ بهتر با وجود قیمت کمتر. برای سه بعدی بهتره مدلهای پسیو رو انتخاب کنید مخصوصا برای ال ای دی ها بهترین تکنولوژی هستن و کیفیت تصویر سه بعدیشون به پلاسماهای سه بعدی نزدیک هست بعضی فاکتورها تو کیفیت تصویر دو بعدی تو سه بعدی هم تاثیر گذار هست مثل عمق رنگ مشکی و کنتراست و بازتولید بهتر رنگها و جزئیات ولی بعضی فاکتورهای دیگه مثل بدون باتری بودن عینکهای پسیو و تقریبا نداشتن کراس تاک و عدم ایجاد فلیکر (لرزش) و عدم ایجاد سردرد و چشم درد در تماشاهای طولانی مدت و براتنس بالا برتری های پسیو هستن.مجموعا من برای سه بعدی پسیو رو بهتر و بی دردرسر تر میدونم میدونم
سلام دوستان من امروز رفتم نمایندگی پانا توی انزلی یه مدل 50 اینچ داشت ولی هواسم نبود یادم رفت مدل رو بپرسم ولی قیمتش 1میلیون 750 بود ،سه بعدی هم بودش می خوام بدونم الان st30 قیمتش چنده ،آیا این مدلی که من دیدم همین st30 هستش ؟؟گارانتی پانا 15 ماهه هستش ؟؟این تلوزیون ارزش خرید داره یا سامسونگ 5550 بهتره ؟؟راستی این مدلی که من امروز دیدم پایش بیظی بودش و ساخت سنگاپور بود ممنون میشم جواب بدید ،چون پدرم به دوستش پول قرض داده بود ،اونم داره پولو پس میده ،می خوام با این پول یه تی وی خوب برای دیدن شبکه ها و فیلم سه بعدی و فول اچ دی بگیرماگر بودجتون به خرید پلاسمایی مثل st30 نمیرسه به مدلهای پائینتر فکر نکنید بین مدلهای 2012 مدل ut50 پنل ارزنده ای هست ولی در مدلهای 2011 مدل ut30 پردازنده تصویر زیاد مناسبی هم نداره در نتیجه برای دیدن سیگنالهای sd هم چندان جالب نیست ولی اگر اهل دیدن فیلمهای hd مخصوصا در اتاقهای کم نور و تاریک هستین کنتراست خوبی داره مخصوصا به نسبت قیمتش و اندازه ای که داره در غیر اینصورت بهتره بری سراغ یه ال ای دی همون مدل 5550 سامسونگ هم انتخاب نسبتا خوبی تو رنج قیمتی خودش هست.
دوستان من میخوام یه پلاسمای پانا بگیرم...خودم v20 دارم و از کیفیتش کاملا راضیم...متاسفانه نمیتونم برای st50 صبر کنم ...گزینه هام میشن st30 و vt30 ... حال می خوام ببینم این یه میلیون و اندی اختلاف بین این دو مدل ارزش هزینه کردن داره؟اختلاف این دو مدل چیاست؟کلا کیفیت st30 در مقایسه با v20 خودم چجوریه؟ اگه در همون حد هست برای من کافیه....قیافه st30 اصلا راضیم نمیکنه ولی یه جوری تحملش میکنمv20 با st30 تو اتاقهای با نور متعارف و کم فرق زیادی با هم ندارن ولی تصویر st30 تو نور زیاد بهتره چون فیلتر کنتراست بهتری داره v20 های ایرانی تقریبا هیچ نوع فیلتری ندارن اگر بخوای بقیه فاکتورها رو به غیر از کیفیت تصویر در نظر بگیری st30 مجموعا ارزنده تر هست سه بعدی , ضخامت کمتر , مصرف برق کمتر....

shamika
20-07-2012, 18:49
دوستان خبری از مدل های 2012 نیست ؟ نکنه امسال هم قراره ST50 مهر بیاد و VT50 هم بابانوئل بیاره ؟
اگه کسی تو بانیان منبع موثقی داره همین جا اعلام کنه تا همه از نگرانی در بیاییم .

hosein3224
21-07-2012, 11:34
سلام من یک پلاسمای پاناسونیک مدل st30 سایز 42 خریدم الان که دارم میبینم کیفیتش خیلی خوبه ولی از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟
این تلوزیون رو من با گارانتی بانیان خریدم
و سوال دوم اینکه چجوری میشه نور صفحه رو بیش از اینی که هست کرد آخه نورش خیلی کمه حتی از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ولی زیاد نمیشه چکار کنم ؟

hooooooman
21-07-2012, 14:06
سلام
مبارکتون باشه
دوست من st30 رو چند خریدید ؟از نمایندگی یا بانه ؟
راضی هستی ؟؟

TATU_TATY
21-07-2012, 15:10
سلام
مبارکتون باشه
دوست من st30 رو چند خریدید ؟از نمایندگی یا بانه ؟
راضی هستی ؟؟

همنجور که قبلا گفتم هیچ موردی از پلاسمای های پاناسونیک رو به غیر vt30 که قیمت خیلی بالاست و بهترین تی وی 2011 شناخته شده و st30 و vt20 که مدل 2010 هست و بعید میدونم گیرت بیاد و اگر گیرت بیاد همتراز st30 هست از نظر کیفیت و 3بعدی مدل دیگه ای پیشنهاد نمیدم .

از جناب *Alucard* اینجا کسی استادتر نداریم . ایشون هم کاملا تایید کردن

hosein3224
21-07-2012, 16:58
از نمایندگی خریدم 2.250 ولی کسی جواب منو نداد
از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟
و سوال دوم اینکه چجوری میشه نور صفحه رو بیش از اینی که هست کرد آخه نورش خیلی کمه حتی از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ولی زیاد نمیشه چکار کنم ؟

baran77777
21-07-2012, 17:19
دوستان کسی قیمت 50vt30 رو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

poonel
21-07-2012, 17:52
سلام من یک پلاسمای پاناسونیک مدل st30 سایز 42 خریدم الان که دارم میبینم کیفیتش خیلی خوبه ولی از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟

اولاً کی از فاصله 30 سانت و کمتر تلویزیون می بینه!؟
دوماً چون شبکه های SD وضوحشون کمه و تلویزیون باید بزرگنمایی کنه از فاصله خیلی نزدیک کیفیت افتضاح SD ها مشخصه و دیدن نقطه های ریز طبیعیه.
سوماً برای بهترین تصویر SD گزینه های Intelligent Frame Creation و Resoulation Enhancer و P-NR را روی Max بزارید. Sharpness را هم روی حداکثر مقدارش قرار بدید.

برای حداکثر روشنایی، در منو Picture و از Viewing Modeها گزینه Dynamic را انتخاب کنید.

aminamz
21-07-2012, 21:00
كسي ميدونه چيكار كنيم واسه اسيا VT50 سايز هاي كوچيكتر از 55 بزاره.يكي گفت تو سايتش درخواست بدين اما نگفت چجوري

Ebi725
21-07-2012, 23:45
دوستان کسی قیمت 50vt30 رو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز قیمت این مدل 4300 است

poonel
22-07-2012, 00:09
دوستان خبری از مدل های 2012 نیست ؟ نکنه امسال هم قراره ST50 مهر بیاد و VT50 هم بابانوئل بیاره ؟
اگه کسی تو بانیان منبع موثقی داره همین جا اعلام کنه تا همه از نگرانی در بیاییم .
منبع موثق نیست. هر سال ورود مدلهای جدید پاناسونیک به بازار تهران ماههای آذر و دی هست. تو بعضی شهرستان ها ممکنه تا اوایل بهمن اومدنش طول بکشه.

كسي ميدونه چيكار كنيم واسه اسيا VT50 سايز هاي كوچيكتر از 55 بزاره.يكي گفت تو سايتش درخواست بدين اما نگفت چجوري
هیچ راهی نداره. رسیدگی نمیشه بخصوص در مورد ایران.
سایز 55 اتفاقاً سایز خیلی خوبیه. اگه ارزش پول ایران نصف نمیشد با قیمت مناسب می شد خریدش.
ایرانی،هر روز بیچاره تر و فقیر تر...!

saeed191
22-07-2012, 00:13
سلام دوستان. من تازه 42st30 گرفتم. در مورد کیفیتش اصلا حرفی نمیزنم. فقط در مورد قیمتش من از نمایندگی پرسیدم گفتن 3 تومن، همراهشم دستگاه بلوری و 2 تا عینک.
اما از بانه 2050000 تموم شد. خیلی گشتم تا پیدا کردم،مثله اینکه دیگه نمیاد این مدلش.

ehsan.aref
25-07-2012, 14:50
یه خبر بد!یکی از فروشنده های پاناسونیک امروز میگفت شاید مدلای 2012 تا زمان رفع تحریما به ایران وارد نشن.

traffic rush
25-07-2012, 22:19
اگه كسى خواست اينجا هست برا فروش pvt30 , 50 اينچ

Mm_behnam
26-07-2012, 22:50
سلام
اقا ۲ ۳تا سوال داشتم در مورد 50 tv pana vt30
۱-محتویات داخل جعبه که اون تبدیل ها روش هست یا نه و دیگه چی داره؟
۲-و اصل کار گارانتیش که از کجا میشه فهمید که اصلی هستش یا .....
اگه میشه از گارانتی تون یه عکس بگذارید و یه توضیحاتی بدین ممنون
فقط یکم عجله دارم
اگه زود تر بتونید جواب بدین ممنونتون میشم.
چون شنبه یا یک شنبه میخوام بخرم.

*Alucard*
27-07-2012, 01:12
سلاماقا ۲ ۳تا سوال داشتم در مورد 50 tv pana vt30۱-محتویات داخل جعبه که اون تبدیل ها روش هست یا نه و دیگه چی داره؟۲-و اصل کار گارانتیش که از کجا میشه فهمید که اصلی هستش یا .....اگه میشه از گارانتی تون یه عکس بگذارید و یه توضیحاتی بدین ممنونفقط یکم عجله دارماگه زود تر بتونید جواب بدین ممنونتون میشم.چون شنبه یا یک شنبه میخوام بخرم.سوال اولو اصلا متوجه نشدم2.اگه از نمایندگی بخرید گارانتی اصلی دارن و خودشون میان تی وی رو نصب میکنن.

poonel
27-07-2012, 02:25
سلام
اقا ۲ ۳تا سوال داشتم در مورد 50 tv pana vt30
۱-محتویات داخل جعبه که اون تبدیل ها روش هست یا نه و دیگه چی داره؟
۲-و اصل کار گارانتیش که از کجا میشه فهمید که اصلی هستش یا .....
اگه میشه از گارانتی تون یه عکس بگذارید و یه توضیحاتی بدین ممنون
فقط یکم عجله دارم
اگه زود تر بتونید جواب بدین ممنونتون میشم.
چون شنبه یا یک شنبه میخوام بخرم.
سلام.

1-منظورتون از تبدیل ها رو متوجه نمی شم. یه سری کابل و کانکتور تو کارتنش هست که چندان کاربرد ندارند. الآن فقط HDMI کاربرد داره.
زمانی که من خریدم باهاش هدیه فیش HDMI میدادن که تو جعبه نیست. خود نمایندگی داد. کنترل و دو تا عینک و سیم های شارژ عینک ها و دفترچه باهاش هست.
دقت به محتویات لازم نیست. خود نمایندگی میاره خونه نصب میکنه و همه چیز توی کارتن دست نخورده و کامل هست. چند هفته بعد نصب هم نمایندگی مرکزی پاناسونیک زنگ میزنه و می پرسه آوردن براتون نصب کردن. راضی بودید؟

2-گارانتی روی کارتن هست و کارتن بنده توی انباره. الآنم که ساعت 3:25 بامداده نمیشه رفت تو انبار.
شما برای خرید VT30 با گارانتی کافیه با خیال راحت به یکی از نمایندگیهای فروش پاناسونیک مراجعه کنید.
نمایندگی فروش شهرتون رو از اینجا می تونید پیدا کنید:

fordi
28-07-2012, 23:35
سلام
با توجه به قیمت نسبتآ بالای VT3050 ایا نمایندگی ها بصورت قسطی هم این تی وی رو میفروشن ؟ اگر بله شرایطش چیه؟و کجای جمهوری ؟

farhadoo
29-07-2012, 11:56
شما برای خرید VT30 با گارانتی کافیه با خیال راحت به یکی از نمایندگیهای فروش پاناسونیک مراجعه کنید.
نمایندگی فروش شهرتون رو از اینجا می تونید پیدا کنید:

سلام
حالا ما که تو شهرمون نمایندگی نداره برای اینکه خیالمون تو خرید راحت باشه چیکار باید بکنیم؟

poonel
29-07-2012, 15:38
سلام
حالا ما که تو شهرمون نمایندگی نداره برای اینکه خیالمون تو خرید راحت باشه چیکار باید بکنیم؟
علیک سلام

با نزدیکترین نمایندگی به شهرتون تماس بگیرید، ببینید ارسال به شهرستان داره.

مثلاً همین نمایندگی پاناسونیک در اهواز که من از اونجا خرید کردم ارسال به شهرستان هم داره :

اگه نمایندگی نزدیکتون ارسال به شهرستان تو برنامه عادیشون نیست، می تونید سوال کنید آیا مقدوره براش به یه وانتی آشنا بده براتون بیاره. معمولاً راننده وانت آشنا میشناسن.
همراهش هم اگه می تونند کسی رو واسه نصب بفرستن و اگه نمیشه با نمایندگی طی کنید که وقتی تلویزیون رسید به دستتون در حضور راننده وانت، خودتون (اگه بلدید) تلویزیون را تست کنید. در صورت عیب و کم و کاستی آنرا به راننده بدید ببره.

TATU_TATY
29-07-2012, 17:44
مشکلی عجیب در حالت داینامیک شبکه های دیجیتال

با سلام خدمت عزیزان . واقعا کلافم کرده....نمیدونم ایراد از شبکه ای دیجیتاله یا از تی وی . یه 10 روزی میشه که 8 تا شبکه ی اول دیجیتال خونه ی ما به هم ریخته که به صورت شطرنجی و داغون نشون میداد ولی 8 شبکه ی دوم رو بسیار عالی و بدون نقص میگرفت.
هر چی انتن رو دست میزدم کابلا رو چک میکردم هی روزی 5 بار تنظمیات تی وی رو به حالت کارخونه میبردم و دوباره کانال یابی میکردم درست نمیشد بازم همینجوری بود و 8 شبکه ای اول رو خراب بود . دیگه امروز صبح کلافه شدم زنگ زدم به صدا سیما و موضوع رو بهشون گفتم . منطقه خونه رو سوال کردند و گفتند نه اصلا هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از انتن و دستگاه شماست ما مطمن هستیم از طرفا ما مشکلی نیست . هر چی براش دلیل و برهان اوردن قبول نکرد . با خودم گفتم حتما مشکل از خودمون . رفتم یه انتن واقعا عالی گرفتم بردارم الکترونیک کاره و این چیزا سرش میشه .
به هر حال انتن رو نصب کردیم از شانس ما بازم همینجوری شد . یعنی 8 تا اول وقتی شماره شبکه رو میزدی و برات میاورد بعد 10 ثانیه که عادی میگرفت یهو قاطی می کرد و بهم میریخت تصویر ولی 8 شبکه دومی سالم میگرفت .
یه جورایی فهمیدم مشکل از کجا بود تا حدودی .. نمیدونم اسمش رو میشه مشکل گذاشت یا نه ...من هر وفت 8 شبکه های اول رو روی مد داینامیک میزاشتم این حالت بهم ریخیتی پیش میادم یعنی اگر روی حالت عادی تی وی رو نیگا میردک با کنتراست 50 همه چی خوب و عالی بود ولی به محض اینکه کنتراست رو 5 تا بالاتر میبردم دیگه میشه همون مشکل قبلی .!!!خیلی برام عجیب بود چون روی 8 تا شبکه دوم مد داینامیک رو هم تا 100 برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این 8 تا شبکه ی اول رو به محض تکون دادن دادن عدد کنتراست بهم میریخت و این بسیار بسیار برام عجیب هست که چرا اینجوری شده ؟؟؟
اگر تصاویر دریافتی دیجیتال خرابه پس چرا روی کنتراست 50 همه چی خوبه اگر تی وی خرابه پس چرا روی 8 تا شبکه ی دیگه میشه رو مد داینامیک کنتراست 100 رو داشت ...یه جورایی اینا با هم جور نمیاد ..اولش فکر میکردم تی ویم خراب شده که نمیتونم رو مد داینامیک قرار بدم ولی خوب اون شبکه ای دیگه ای درست میگرفت این نظرم رو عوض کرد ...

خداییش هر سال ماه رمضونی پدر مادر ما کلی پای تی وی سریال و فیلم میدیدن که امسال حسابی منو دارن دق میدن که چیکار کردی تی وی بهم ریخته هر چی میگم دست من نیست باورشون نمیشه ...
ممنو نمیشم منو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست . عذر میخوام که زیاد شد خواستم تا جایی که میشه کامل توضیح بدم که اگر کسی چیزی به فکرش میشه همه چی رو بدونه و هی سوال پرسیده نشه..
نماز روزه هاتون قبول در پناه حق

smhsh121
29-07-2012, 19:24

با سلام خدمت عزیزان . واقعا کلافم کرده....نمیدونم ایراد از شبکه ای دیجیتاله یا از تی وی . یه 10 روزی میشه که 8 تا شبکه ی اول دیجیتال خونه ی ما به هم ریخته که به صورت شطرنجی و داغون نشون میداد ولی 8 شبکه ی دوم رو بسیار عالی و بدون نقص میگرفت.
هر چی انتن رو دست میزدم کابلا رو چک میکردم هی روزی 5 بار تنظمیات تی وی رو به حالت کارخونه میبردم و دوباره کانال یابی میکردم درست نمیشد بازم همینجوری بود و 8 شبکه ای اول رو خراب بود . دیگه امروز صبح کلافه شدم زنگ زدم به صدا سیما و موضوع رو بهشون گفتم . منطقه خونه رو سوال کردند و گفتند نه اصلا هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از انتن و دستگاه شماست ما مطمن هستیم از طرفا ما مشکلی نیست . هر چی براش دلیل و برهان اوردن قبول نکرد . با خودم گفتم حتما مشکل از خودمون . رفتم یه انتن واقعا عالی گرفتم بردارم الکترونیک کاره و این چیزا سرش میشه .
به هر حال انتن رو نصب کردیم از شانس ما بازم همینجوری شد . یعنی 8 تا اول وقتی شماره شبکه رو میزدی و برات میاورد بعد 10 ثانیه که عادی میگرفت یهو قاطی می کرد و بهم میریخت تصویر ولی 8 شبکه دومی سالم میگرفت .
یه جورایی فهمیدم مشکل از کجا بود تا حدودی .. نمیدونم اسمش رو میشه مشکل گذاشت یا نه ...من هر وفت 8 شبکه های اول رو روی مد داینامیک میزاشتم این حالت بهم ریخیتی پیش میادم یعنی اگر روی حالت عادی تی وی رو نیگا میردک با کنتراست 50 همه چی خوب و عالی بود ولی به محض اینکه کنتراست رو 5 تا بالاتر میبردم دیگه میشه همون مشکل قبلی .!!!خیلی برام عجیب بود چون روی 8 تا شبکه دوم مد داینامیک رو هم تا 100 برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این 8 تا شبکه ی اول رو به محض تکون دادن دادن عدد کنتراست بهم میریخت و این بسیار بسیار برام عجیب هست که چرا اینجوری شده ؟؟؟
اگر تصاویر دریافتی دیجیتال خرابه پس چرا روی کنتراست 50 همه چی خوبه اگر تی وی خرابه پس چرا روی 8 تا شبکه ی دیگه میشه رو مد داینامیک کنتراست 100 رو داشت ...یه جورایی اینا با هم جور نمیاد ..اولش فکر میکردم تی ویم خراب شده که نمیتونم رو مد داینامیک قرار بدم ولی خوب اون شبکه ای دیگه ای درست میگرفت این نظرم رو عوض کرد ...

خداییش هر سال ماه رمضونی پدر مادر ما کلی پای تی وی سریال و فیلم میدیدن که امسال حسابی منو دارن دق میدن که چیکار کردی تی وی بهم ریخته هر چی میگم دست من نیست باورشون نمیشه ...
ممنو نمیشم منو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست . عذر میخوام که زیاد شد خواستم تا جایی که میشه کامل توضیح بدم که اگر کسی چیزی به فکرش میشه همه چی رو بدونه و هی سوال پرسیده نشه..

تو دریافت سیگنال دیجیتال دو تا پارامتر کیفیت و قدرت سیگنال هست که توی منوی تلویزیون نشون داده میشه. اونا رو چک کردی؟ ممکنه مثلا کیفیت یا قدرت فرستنده اول تو منطقه شما خراب شده.

TATU_TATY
29-07-2012, 19:59
موقع سرچ کانال ها قدرت سیگنال روی 10 بود ........ تازه انتن رو عوض کردم ...از این نظر مطمعنم که مشکلی نیست

fordi
29-07-2012, 22:19
سلام
با توجه به قیمت نسبتآ بالای VT3050 ایا نمایندگی ها بصورت قسطی هم این تی وی رو میفروشن ؟ اگر بله شرایطش چیه؟و کجای جمهوری ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Artam01
30-07-2012, 00:27
دوستان ممکنه بگید فرق VT30 و ST30 در چه مواردی می باشد؟
با تشکر.

farhadoo
30-07-2012, 00:57
علیک سلام

با نزدیکترین نمایندگی به شهرتون تماس بگیرید، ببینید ارسال به شهرستان داره.

مثلاً همین نمایندگی پاناسونیک در اهواز که من از اونجا خرید کردم ارسال به شهرستان هم داره :

اگه نمایندگی نزدیکتون ارسال به شهرستان تو برنامه عادیشون نیست، می تونید سوال کنید آیا مقدوره براش به یه وانتی آشنا بده براتون بیاره. معمولاً راننده وانت آشنا میشناسن.
همراهش هم اگه می تونند کسی رو واسه نصب بفرستن و اگه نمیشه با نمایندگی طی کنید که وقتی تلویزیون رسید به دستتون در حضور راننده وانت، خودتون (اگه بلدید) تلویزیون را تست کنید. در صورت عیب و کم و کاستی آنرا به راننده بدید ببره.

ممنون از پاسختون. گزینه تشکر فعال نبود که تشکر کنم. فقط یه سوال دیگه و اونم اینه که ایا در حال حاضر خرید vt30 با قیمت موجود کار درستیه یا اینکه 6ماهی صبر کنم برایgt50 که احتمالا تقریبا هم قیمت الان vt30 باشه؟ امکان داره به دلیل تحریمها مدلهای2012 وارد نشن؟

poonel
30-07-2012, 01:16
من اگه بودم صبر می کردم، GT50 می گرفتم. اگه عجله ندارید یه 5 - 6 ماه صبر کنید تا جنس بهتر بخرید.

تحریم ها را اطلاع ندارم.

hosein3224
30-07-2012, 02:12
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم در مورد پلاسمای st30
من الان یک هفته ای هست این مدل رو خریدم با گارانتی بانیان و در مورد کیفیتش که کاملا راضیم همچنین در مورد رنگهای اون و همچنین عمق رنگ مشکی .
اما مشکل من جایی دیگه است اول این که نور صفحه اون کمه مخصوصا در تصاویر سفید رنگ مثلا جایی که آسمان رو نشون میده یا توصحنه ای از روز یا در تصاویر پرنور متاسفانه اون رو از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ، کنتراستش رو هم بردم تا آخر ولی در این گونه تصاویر خیلی که هیچ در واقع هیچ تفاوتی ندیدم خواستم ببینم راه حلی داره که بشه نور تصاویر رو زیاد کرد مثلا با آپدیت تلوزیون به آخرین فریم ویر تنظیمات جدیدی بهش اضافه میشه که بشه نور تصویر رو زیاد کرد یا نه باید بهش عادت کنم ؟
و دوم این که در تصاویر تاریک از فاصله نزدیک که نگاه میکنی دانه های ریزی شبیه برفک در تصویر میبینی مثلا در فاصله 30 سانتی یا کمتر خواستم ببینم آیا مال شما هم همینطوره یا نه یک اشکاله و باید به گارانتی رجوع کنم ؟

متشکر میشم جواب من را بدهید

Artam01
30-07-2012, 08:17
کلن فکر کنم پلاسما با تولید رنگ سفید مشکل دارد، من V20 دارم که اون هم رنگ سفید را یکمی شیری رنگ و کدر نشان می دهد.
البته پلاسما مزایای زیادی دارد که می توان بعضی از نقایص را نادیدیده گرفت.
من تو همین یکی دو هفته قصد خرید VT30 و یا ST30 را دارم منتها دوسالی هست که از فروم تلویزیون ها دور بودم و دیگر آشنایی با تی وی های جدید ندارم.

TATU_TATY
30-07-2012, 11:04

کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟؟

farshad.fitnes
30-07-2012, 19:17
سلام...جناب v20 رو میفروشی؟ من خریدارم...اگه مونتاژ ژاپن باشه

farshad.fitnes
30-07-2012, 19:26
من یه v10 پیدا کردم...نو 50inch ...اصل ژاپن....چند بگه می ارزه؟ مرسی

farshad.fitnes
30-07-2012, 21:08
من یه v10 پیدا کردم...نو 50inch ...اصل ژاپن....چند بگه می ارزه؟ مرسی :6:

behzad habib
30-07-2012, 22:22
اگر v10 رو حدود 3 میلیون بفروشه میرزه.
در مورد نشان دادن رنگ سفید و مشکل پلاسما ها عرض کنم که اگر نمایشگر شما دارای تنظیمات RGB باشد براحتی میتونید رنگ سفید خالص رو بدست بیارید با توجه به سورسی که دارید؟ یکی از مزایای بزرگ پلاسماها عدم مشکل وایت کراش هست که در بسیاری از led ها وجود داره و تمام جزئیات حتی در نماهایی با زمینه ی سفید مثل مسابقات اس کی روی برف به خوبی نمایان هست.

Artam01
31-07-2012, 00:04
سلام...جناب v20 رو میفروشی؟ من خریدارم...اگه مونتاژ ژاپن باشه

قابل شما رو نداره، فکر کنم پشتش زده سنگاپور یا مالزی، از نمایندگی گرفتم.

Artam01
31-07-2012, 00:05
اگر v10 رو حدود 3 میلیون بفروشه میرزه.
در مورد نشان دادن رنگ سفید و مشکل پلاسما ها عرض کنم که اگر نمایشگر شما دارای تنظیمات RGB باشد براحتی میتونید رنگ سفید خالص رو بدست بیارید با توجه به سورسی که دارید؟ یکی از مزایای بزرگ پلاسماها عدم مشکل وایت کراش هست که در بسیاری از led ها وجود داره و تمام جزئیات حتی در نماهایی با زمینه ی سفید مثل مسابقات اس کی روی برف به خوبی نمایان هست.

یکمی بیشتر توضیح میدی؟

hosein3224
31-07-2012, 00:09
یک دستگاه پلاسمای سه بعدی st30 سایز 42 اینچ به فروش میرسد یک هفته کار کرده تاریخ گارانتی آن از شنبه 31 تیر مهر خورده و یکسال گارانتی دارد که متعلق به خود من است هر کس مشتری است به بنده پیام خصوصی بزند
قیمت پیشنهادی من 1.900 فقط نقدی .

farshad.fitnes
31-07-2012, 02:20
خواهش میکنم...پس فک میکنم v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ. البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
راستی v20 رو چند گذاشتید؟

farshad.fitnes
31-07-2012, 02:24
خواهش میکنم...پس فک میکنم v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ. البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
راستی v20 رو چند گذاشتید؟

ehsan.aref
31-07-2012, 11:35
v10 به نظر من ارزش خریدن نداره خیلی قدیمیه تصویرش تو نمایندگی کنار st30 دیدم به نظرم st30 خیلی سرتره.

ehsan.aref
31-07-2012, 11:44

سلام منم یه مدت همین مشکل شمارو با ستاپ باکس داشتم خودش بعد از یه مدت رفع شد یه بارم بردمش نمایندگی تو خونه مشکل داشت اونجا سالم بود!! ولی بازم ضرر نداره یه زنگ بزن از نمایندگی بیان یه نگاه بهش بندازن.

farshad.fitnes
31-07-2012, 15:35
v10 به نظر من ارزش خریدن نداره خیلی قدیمیه تصویرش تو نمایندگی کنار st30 دیدم به نظرم st30 خیلی سرتره.

کجا؟ چند گذاشته بود؟

farshad.fitnes
31-07-2012, 15:48
v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ؟ البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

farshad.fitnes
31-07-2012, 16:09
سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:11:

mr_rayan
31-07-2012, 17:59
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:11:
پولتون رو برای تکنولوژی دوسال پیش حروم کنید.یکی از مدل های امسال رو بگیرید.

farshad.fitnes
31-07-2012, 18:25
پولتون رو برای تکنولوژی دوسال پیش حروم کنید.یکی از مدل های امسال رو بگیرید.

چه طور مگه؟ خواهش میکنم با دلیل منطقی بفرمایید.

mr_rayan
31-07-2012, 18:34
چه طور مگه؟ خواهش میکنم با دلیل منطقی بفرمایید.
دلیل منطقی همین تکنولوژی قدیمی پنل هست.شما خودتون تشریف ببرید و از نزدیک فرقش رو با مدلی مثل st30 ببینید.شما پنلی می خواید که تو تصاویر دو بعدی از مدل های امسال کم نیاره و مدل v10 قطعا کم میاره.

farshad.fitnes
01-08-2012, 00:28
دلیل منطقی همین تکنولوژی قدیمی پنل هست.شما خودتون تشریف ببرید و از نزدیک فرقش رو با مدلی مثل st30 ببینید.شما پنلی می خواید که تو تصاویر دو بعدی از مدل های امسال کم نیاره و مدل v10 قطعا کم میاره.

دوست عزیز رایان
دلیل نمیشه که اگه یه تکنولوژی پنل جدیدتر بیاد بهتر از تکنولوژی قبلی باشه. امشب رفتم و ساید با ساید مقایسه کردم...تصویر v10 از همه ی مدلهای پاناسونیک بهتر بود بجز مدلهای vt . که با vt ها هم یکی بود فقط یه مقدار کنتراستش کمتر بود. که اینم طبیعیه چون vt خیلی ازاین گرونتره...شاید دلیلش اینه که این v10 مونتاژ ژاپن هستش. کلا من دقت کردم تلویزیون هایی که تو ژاپن مونتاژ میشه تصویر بهتری نسبت به اون یکی ها داره حتی اگه هم مدل باشن. بلاخره اگه فرقی نمیکرد که ژاپن واسه چی باید تو کشور خودش مونتاژ کنه, همه رو میداد همون سنگاپور و مالزی مونتاژ میکردن.
بازم اگه فکر مکنید نظر من اشتباهه بفرمایید. مرسی

mr_rayan
01-08-2012, 02:25
دوست عزیز رایان
دلیل نمیشه که اگه یه تکنولوژی پنل جدیدتر بیاد بهتر از تکنولوژی قبلی باشه. امشب رفتم و ساید با ساید مقایسه کردم...تصویر v10 از همه ی مدلهای پاناسونیک بهتر بود بجز مدلهای vt . که با vt ها هم یکی بود فقط یه مقدار کنتراستش کمتر بود. که اینم طبیعیه چون vt خیلی ازاین گرونتره...شاید دلیلش اینه که این v10 مونتاژ ژاپن هستش. کلا من دقت کردم تلویزیون هایی که تو ژاپن مونتاژ میشه تصویر بهتری نسبت به اون یکی ها داره حتی اگه هم مدل باشن. بلاخره اگه فرقی نمیکرد که ژاپن واسه چی باید تو کشور خودش مونتاژ کنه, همه رو میداد همون سنگاپور و مالزی مونتاژ میکردن.
بازم اگه فکر مکنید نظر من اشتباهه بفرمایید. مرسی

سزی st و vt تصویر تقریبا یکسانی داره.مدل v10 که هیچگونه فیلتری جهت مکان های پرنور نداره و مطمئنا تو محیط خونه دچار عدم درخشش پایین پنلتون میشید.همچنین تو خیلی از مسایل دیگه مثل قدرت پنل تو نماهای سربع و بازتولید رنگ مشکی و دقت رنگ و ...
در مورد مونتاژ هم که دلیل نمیشه کیفیت فرق کنه.سری های جدید درسته که مونتاژ ژآپن نیست ولی پنل ها و قطعات ساخت ژاپن هست و این مهمترین چیزه.
نظر شما محترمه.من نظر خودم رو میگم.من اگر باشم هیچوقت پول برای مدل قدیمی نمیدم.

die my darling
01-08-2012, 06:03
اون دوستمون صفحه قبل سوال کرده بود white crush چیه؟ وایت کراش وقتی نور صفحه بیشتر از حالت طبیعی باشه و نشه روش کنترلی داشت به وجود میاد مثل led یا lcd یا مخصوصا وقتی تنطیم نورشون روی زیاده باعث میشه رنگای نزدیک به سفید از بین برن و سفید خالص نمایش داده بشن اینم یه عکس برای فهم بهتر قضیه گربه سمت راستی دچار وایت کراش شده و جزئیات موهای بدنش مشخص نیست توی خیلی جاها مخصوصا بازیای کامپیوتری با وقتی آسمون دیده میشه و تصویر براقه این مشکل وایت کراش خیلی ضد حاله ولی بعضیا باهاش حال میکنن!!!!!

nemesis_sim
01-08-2012, 10:07
با سلام به دوستان
کسی از اساتید میدونه که آیا مدیا پلیر داخلی پاناسونیک مدل TC-P55VT50 توانایی خوندن زیرنویس با فرمت srt را داره یا نه؟
با سپاس

Ebi725
01-08-2012, 12:20
با سلام به دوستان
کسی از اساتید میدونه که آیا مدیا پلیر داخلی پاناسونیک مدل TC-P55VT50 توانایی خوندن زیرنویس با فرمت srt را داره یا نه؟
با سپاس

بله دوست عزیز فرمت SRT رو ساپورت می کنه برای نمایش خوانا زیرنویس فارسی با فرمت اس آر تی شما برو تو قسمت تنظیمات زیرنویس و زیرنویس رو روی عربی اوکی کن و بعد بر راحتی زیرنویس فارسی اجرا و نمایش داده میشه( فراموش نکن که فایل اس ار تی باید همنام با فایل فیلم شما باشه

farshad.fitnes
01-08-2012, 12:41
سزی st و vt تصویر تقریبا یکسانی داره.مدل v10 که هیچگونه فیلتری جهت مکان های پرنور نداره و مطمئنا تو محیط خونه دچار عدم درخشش پایین پنلتون میشید.همچنین تو خیلی از مسایل دیگه مثل قدرت پنل تو نماهای سربع و بازتولید رنگ مشکی و دقت رنگ و ...
در مورد مونتاژ هم که دلیل نمیشه کیفیت فرق کنه.سری های جدید درسته که مونتاژ ژآپن نیست ولی پنل ها و قطعات ساخت ژاپن هست و این مهمترین چیزه.
نظر شما محترمه.من نظر خودم رو میگم.من اگر باشم هیچوقت پول برای مدل قدیمی نمیدم.

شما لطف دارید
پس به نظر شما با 2میلیون 50اینچ چی بگیرم؟ 50اینچ بودنش خیلیی واسم مهمه, چون من فیلم زیاد میبینم...مرسی

mr_rayan
01-08-2012, 23:24
شما لطف دارید
پس به نظر شما با 2میلیون 50اینچ چی بگیرم؟ 50اینچ بودنش خیلیی واسم مهمه, چون من فیلم زیاد میبینم...مرسی
با دو میلیون مدل UT30 پاناسونیک رو میشه گرفت.اگر بتونید کمی بودجه رو افزایش بدید و st30 بگیرید خیلی بهتر هستش.

hooooooman
02-08-2012, 10:21
سلام
باز من اومدم
چون گیج شدم
کدوم یکی از این بهتره
samsung 6920 46
ex720 46
nx720 40
pana 50ut30 50
برای سالن می خوام
اینا برام مهمه
1کیفیت ساخت (خر کار باشه )روزی بیشتر از 10 ساعت روشنه
2-کیفیت دو بعدی (هم اچ دی و هم اس دی )
3-کیفیت سه بعدی
4-پشتیبانی از فرمت های مختلف
5-گیرنده دیجیتال خوب

با تشکر

mahiran
02-08-2012, 15:03
دوست عزيز مشكلت حل نشد؟ منم همين مشكلو دارم با 42vt30! من با گارانتى گرفتم ،حالا بنظر اساتيد اين مورد عيب محسوب ميشه؟ يعنى ايراد سخت افزاريه؟!
دوست عزيز من بي خيالش شدم، فكر كنم مشكل از تلويزيون نباشه بلكه احتمالاً خود زيرنويسها نويز داره كه تو اين تلويزيون بيشتر ديده ميشه

shamika
02-08-2012, 18:04
سلام
باز من اومدم
چون گیج شدم
کدوم یکی از این بهتره
samsung 6920 46
ex720 46
nx720 40
pana 50ut30 50
برای سالن می خوام
اینا برام مهمه
1کیفیت ساخت (خر کار باشه )روزی بیشتر از 10 ساعت روشنه
2-کیفیت دو بعدی (هم اچ دی و هم اس دی )
3-کیفیت سه بعدی
4-پشتیبانی از فرمت های مختلف
5-گیرنده دیجیتال خوب

با تشکر

خب دونه سوالاتت رو با هم بررسی میکنیم .
1- کیفیت ساخت تمام مدل ها تقریباً خوبه ، شاید ex720 و d6920 از بقیه کمتر باشند .
2- کیفیت تصویر تمام مدل ها یکسانه . بهترین کیفیت مربوط به nx720 و ضعیفترین کیفیت ماله ex720 هستش .
3- در زمینه سه بعدی nx720 و d6920 بالاترین عملکرد رو تو این مدل ها دارند .
4- در زمینه پشتیبانی از فرمت های مختلف d6920 مدال طلا رو میگیره و sony پایین ترین تعداد فرمت رو ساپورت میکنه .
5- گیرنده دیجیتال تمام مدل ها در سطح خوبی عمل میکنه .

در نهایت من اگه جای شما بودم با توجه به اینکه nx720 فقط تو مدل 40 اینچ وارد نمایندگی ها شده انتخابم رو فقط به d6920 سامسونگ 46 اینچ محدود میکردم .
امید است کمکی به شما کرده باشم .

طاعات و عبادات قبول درگاه حق

smhsh121
02-08-2012, 19:11
خب دونه سوالاتت رو با هم بررسی میکنیم .
1- کیفیت ساخت تمام مدل ها تقریباً خوبه ، شاید ex720 و d6920 از بقیه کمتر باشند .
2- کیفیت تصویر تمام مدل ها یکسانه . بهترین کیفیت مربوط به nx720 و ضعیفترین کیفیت ماله ex720 هستش .
3- در زمینه سه بعدی nx720 و d6920 بالاترین عملکرد رو تو این مدل ها دارند .
4- در زمینه پشتیبانی از فرمت های مختلف d6920 مدال طلا رو میگیره و sony پایین ترین تعداد فرمت رو ساپورت میکنه .
5- گیرنده دیجیتال تمام مدل ها در سطح خوبی عمل میکنه .

در نهایت من اگه جای شما بودم با توجه به اینکه nx720 فقط تو مدل 40 اینچ وارد نمایندگی ها شده انتخابم رو فقط به d6920 سامسونگ 46 اینچ محدود میکردم .
امید است کمکی به شما کرده باشم .

طاعات و عبادات قبول درگاه حق

ضمن تایید صحبت های دوستمون اگر بودجتون اجازه میده مدل های 6940 یا 6960 توصیه میشه که فرکانس پنل اونا دو برابر 6920 هست.

farshad.fitnes
02-08-2012, 21:54
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار؟ ارزش داره بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. خواهشن دلیل فنی بیارید. من امروز رفتم با 50اینچ st30 هم مقایسه کردم. شاید باورتون نشه ولی تصویر v10 از نظر رنگها واقعی تر بود. تو بقیه موارد یکی بودند...میخوام یه همفکری هم با شما دوستان بکنم. مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Alucard*
03-08-2012, 22:39
دوست عزیز وقتی جفت تی وی ها خاموش هستن صفحه ST30 تیره تره و به مشکی نزدیکتره این نشون میده که کنتراست ST30 تو جاهای پرنور بالاتره.
وقتی تو محیط کم نور قرار بگیرن مشکی ST30 عمیقتره که نتیجش این میشه که کنتراستش بالاتره.
روی مدهای داینامیک برایتنس ST30 بیشتره (البته به شرطی که از بالا بهش نگاه نکنی!)
روی مدهای سینما رنگهای ST30 به استاندارد گستره رنگ های فیلمهای HD نزدیکتره.
جزئیات ST30 تو نماهای تاریک بیشتره طیف بیشتری از رنگهای نزدیک به مشکی نشون میده هر چند تو این مورد تفاوت خیلی کمه ولی اگر یه فیلم HD که نماهای تاریک زیادی داره ببینی مثل بت من دارک نایت متوجه میشی.
کیفیت ST30 روی سیگنالهای SD بهتره.
احتمال به وجود اومدن IR و Burn in توش کمتره.
مصرف برق ST30 کمتره.
V10 ساخت ژاپن هست و کیفیت مونتاژش بالاتره ولی اکثر قطعه های ST30 هم ژاپنی هستن.
V10 منوی تنظیمات تصویر گسترده تری داره.
دکور V10 خیلی کلاسیکترو قشنگ تره (نظر شخصی)
خیلی از مدلای سال 2010 از جمله V10 یک نقص فنی داشتن که عمق رنگ مشکیشون خیلی زودتر از حد نرمال افت میکرد برای همین خریدنش ممکنه ریسک باشه.

hooooooman
04-08-2012, 00:03
سلام
ایم مدل ها وارد شده ؟؟؟
کسی تو بانه اینا رو دیده ؟؟
حدود قیمتشون چقدره ؟؟؟

Artam01
04-08-2012, 00:13
هفته قبل ST30 50 قیمت گرفتم گفت 3400، فعلن بی خیالش شدم خیلی گرون شده، VT30 هم یافت می نشود.
به نظرتون شاید مدل های جدید بیاد قبلی ها ارزون تر بشه؟

Artam01
04-08-2012, 00:18
هفته قبل ST30 50 قیمت گرفتم گفت 3400، فعلن بی خیالش شدم خیلی گرون شده، VT30 هم یافت می نشود.
به نظرتون شاید مدل های جدید بیاد قبلی ها ارزون تر بشه؟

farshad.fitnes
04-08-2012, 11:39
دوست عزیز وقتی جفت تی وی ها خاموش هستن صفحه ST30 تیره تره و به مشکی نزدیکتره این نشون میده که کنتراست ST30 تو جاهای پرنور بالاتره.
وقتی تو محیط کم نور قرار بگیرن مشکی ST30 عمیقتره که نتیجش این میشه که کنتراستش بالاتره.
روی مدهای داینامیک برایتنس ST30 بیشتره (البته به شرطی که از بالا بهش نگاه نکنی!)
روی مدهای سینما رنگهای ST30 به استاندارد گستره رنگ های فیلمهای HD نزدیکتره.
جزئیات ST30 تو نماهای تاریک بیشتره طیف بیشتری از رنگهای نزدیک به مشکی نشون میده هر چند تو این مورد تفاوت خیلی کمه ولی اگر یه فیلم HD که نماهای تاریک زیادی داره ببینی مثل بت من دارک نایت متوجه میشی.
کیفیت ST30 روی سیگنالهای SD بهتره.
احتمال به وجود اومدن IR و Burn in توش کمتره.
مصرف برق ST30 کمتره.
V10 ساخت ژاپن هست و کیفیت مونتاژش بالاتره ولی اکثر قطعه های ST30 هم ژاپنی هستن.
V10 منوی تنظیمات تصویر گسترده تری داره.
دکور V10 خیلی کلاسیکترو قشنگ تره (نظر شخصی)
خیلی از مدلای سال 2010 از جمله V10 یک نقص فنی داشتن که عمق رنگ مشکیشون خیلی زودتر از حد نرمال افت میکرد برای همین خریدنش ممکنه ریسک باشه.

واقعا مرسی...به این مییگن توضیح منطقی. خیلی خوب بود.:12::40: پس شما هم 50inch st30 رو پیشنهاد میکنید؟

hooooooman
06-08-2012, 11:04
سلام به همگی
توی این چند روزه کل این تاپیک رو خوندم و به st30 خیلی علاقه مند شدم (عاشقش شدم)
ولی چنتا نکته هستش که یخوده منو داره اذیت میکنه
1:این جاموندگی تصویر(IR)چیه ؟؟توی ایم مدل هم بوجود میاد ؟اگه بوجود اومد باید چی کار کنم ؟؟
2-توی تاپیک (مشاوره برای خرید تی وی )یکی گفته بود استحلاک پلاسما بخاطر گرما ،زیاده و برای همین پشتش فن داره !!!آیا این درسته ؟؟مگه عمرش 100 هزار ساعت نیستش ؟؟
3-این قضیه بستن خط تولید پلاسمای پاناسونیک چیه ؟؟میگن میخواد خط تولیدش رو ببیند !!!!
4-اگه با گارنتی بگیرم روش ----t داره ؟؟؟
5-گارانتی بانیان از نظر سرویس دهی و تعمیرات چطوره ؟
6-صدای اسپیکر های دستگاه چطوره ؟؟
7-توی همین تاپیک یکی از دوستان زده بود که توی بعضی شبکه ها وقتی میخواد زیر نویس پخش کنه کلمات تار هستش ،این درسته ؟؟؟؟
8-هنوزم کارت هدیه میدن ؟
9 راستی این آب بندی که می گن چی هست ؟؟؟باید توی 100 ساعت اولیه چی کار کنم ؟؟؟

من این تی وی رو بیشتر برای خانواده میخوام و بیشتر در حال دیدن سورس اس دی (شبکه های وطنی و اونوری ) هستن ،(خودمم کمی فیلم فول اچ دی و سه بعدی)به نظر شما می تونه نیاز های ما رو بر طرف کنه؟؟
من ساکن انزلی هستم و نمایندگی پانا متاسفانه اصلا خوب کار نمی کنه و فقط محصولات قدیمی و معمولی میاره (الان به نظر شما من چی کار کنم برای خرید )

از این تی وی خیلی خوشم اومده (1 ماه هست می خوام تی وی بخرم ولی خیلی گیچ شدم)خودمم علاقه خاصی به برند پانا دارم (اونم با اون سیستم های استریو که داشت )یادش بخیر

با تشکر از همتون

behking
07-08-2012, 13:21
سلام
دوستان من مادرم رفته بود بانه گفته بودم v20 بگیره ولی پیدا نکرد همینطور سرخود p50st30 گرفت من در مورد این تلوزیون اطلاعاتی ندارم چون تو فکر 3d اصلا نبودم
آیا این تلوزیون در سطح v20 هست یا نه در مورد قیمتشم یکی از دوستان بالا گفته 3400 ولی اینا گرفتن 2300 درسته بانه هست ولی به نظر این همه اختلاف قیمت منطقی نمیاد آیا ممکن هست که این تلوزیون مشکل خاصی داشته باشه ؟ چون هنوز به دستم نرسیده و تو راهه میپرسم

Ebi725
07-08-2012, 14:50
سلام
دوستان من مادرم رفته بود بانه گفته بودم v20 بگیره ولی پیدا نکرد همینطور سرخود p50st30 گرفت من در مورد این تلوزیون اطلاعاتی ندارم چون تو فکر 3d اصلا نبودم
آیا این تلوزیون در سطح v20 هست یا نه در مورد قیمتشم یکی از دوستان بالا گفته 3400 ولی اینا گرفتن 2300 درسته بانه هست ولی به نظر این همه اختلاف قیمت منطقی نمیاد آیا ممکن هست که این تلوزیون مشکل خاصی داشته باشه ؟ چون هنوز به دستم نرسیده و تو راهه میپرسم

دوست عزیز در مورد کیفیت تصویر بله کیفیت st30 بهتر است و 100% از این بابت مطمن باش
در مورد قیمت اون قیمت 3400 قیمت با گارانتی محصول می باشد البته محصولی که به صورت قانونی وارد شده و قیمتی که مادر شما خریداری کرده کاملا معقول می باشد

مبارکت باشه و امیدوارم سالهای سال از کیفیت او لذت ببری

hooooooman
07-08-2012, 20:05
سلام به همگی
1:این جاموندگی تصویر(IR)چیه ؟؟توی ایم مدل هم بوجود میاد ؟اگه بوجود اومد باید چی کار کنم ؟؟
2-توی تاپیک (مشاوره برای خرید تی وی )یکی گفته بود استحلاک پلاسما بخاطر گرما ،زیاده و برای همین پشتش فن داره !!!آیا این درسته ؟؟مگه عمرش 100 هزار ساعت نیستش ؟؟
3-این قضیه بستن خط تولید پلاسمای پاناسونیک چیه ؟؟میگن میخواد خط تولیدش رو ببیند !!!!
7-توی همین تاپیک یکی از دوستان زده بود که توی بعضی شبکه ها وقتی میخواد زیر نویس پخش کنه کلمات تار هستش ،این درسته ؟؟؟؟
8-هنوزم کارت هدیه میدن ؟

من این تی وی رو بیشتر برای خانواده میخوام و بیشتر در حال دیدن سورس اس دی (شبکه های وطنی و اونوری ) هستن ،(خودمم کمی فیلم فول اچ دی و سه بعدی)به نظر شما می تونه نیاز های ما رو بر طرف کنه؟؟
من ساکن انزلی هستم و نمایندگی پانا متاسفانه اصلا خوب کار نمی کنه و فقط محصولات قدیمی و معمولی میاره (الان به نظر شما من چی کار کنم برای خرید )

از این تی وی خیلی خوشم اومده (1 ماه هست می خوام تی وی بخرم ولی خیلی گیچ شدم)خودمم علاقه خاصی به برند پانا دارم (اونم با اون سیستم های استریو که داشت )یادش بخیر

با تشکر از همتون

یکی هم جوابه منو بده لطفا

davood-d
08-08-2012, 01:20
یکی هم جوابه منو بده لطفا

دوست جان جواب تمام اين سوالات دوستان در همين تايپ دادن!
پلاسما براي افردا حرفه اي و اهل فيلم خوبه. در غير اين صورت براي برنامه هاي SD لازم نيست تي وي به اين گروني بخريد كه شايد مشكلاتي براي استفاده خانواده درش ايجاد شود.

hooooooman
08-08-2012, 12:03
من امروز رفتم نمایندگی پانا یه سر بزنم ببینم جنس جدید کی میارن
امروز تمام تی وی ها رو روشن کرده بودن
یه مدل از پلاسما پانا مدل x30 هم روشن بود
هم از نظر وضوح و هم از نظر شفافیت خیلی پایین تر از ال ای دی ها بود
خانواده هم با من بودن و از کیفیت تصویرش خوششون نیومد
می خوام بدونم کیفیت تصویر و روشنایی st30 هم مثل این هستش
خیلی تو ذوقم خورد،اگه این جوری باشه خیلی بده که
همون ال ای دی سامسونگ یا سونی رو بگیرم بهتره که

farshad.fitnes
08-08-2012, 18:10
دوستای عزیز
من تصویر st30 رو دیدم. به نسبت v10 "که شانسی باقیمت 2ملیون تومن پیدا کردم:5: " فرق آنچنانی نداشت که بخوام 1میلیون بیشتر هزینه کنم. فقط کنتراستش بیشتر بود. رنگهای v10 خیلی زنده تر بودند و لرزش کمتری هم نسبت به st30 داشت. ولی بازم میگم کنتراست st30 بیشتر بود ولی واسه ما که خونمون خیلی نور زیاد نیست" کنتراست خیلی مهم نیست. ut30 هم که کلا تو تعطیلاته. رنگ آمیزیش اصلا قابل قیاس با v10 نیست و لرزش داره. البته باید دقت کنید تا متوجه بشید. اینم باید در نظر داشت که تو وضعیت بازار الان با 2ملیون میشه تلویزیون 50اینچ خوب خرید؟! :9:

در هر صورت ماکه رفتیم همون v10 رو بخریم تا تلویزیون های 2500هرتز پاناسونیک وارد ایران شه و اینو عوض کنیم...فک کنم 2, 3سالی طول بکشه.:6:

poonel
08-08-2012, 23:43
سلام به همگی
8-هنوزم کارت هدیه میدن ؟

با تشکر از همتون

1- اگه یه تصویر ثابت مثل لوگو شبکه ها، چند ساعتی بطور مداوم روی تلویزیون باشه بوجود میاد. یه حالت سایه مانند روی پنل ایجاد میشه که چندان مشخص نیست.
در مدلهای جدید معمولاً موقتی هست و طی چند ثانیه تا چند دقیقه از بین میره. هر چی کارکرد پلاسما بیشتر بشه احتمال جاموندگیش هم کمتر میشه. این مورد اصلاً جای نگرانی نداره. من بارها و بارها این مورد را روی پنلم دیده ام و خیلی سریع هم برطرف شده.
قبل خرید پلاسما فکر میکردم چیز مهمی باشه اما الآن که هفت ماهه VT30 دارم می بینم چه نگرانی بیخودی داشتم. اونقدر مساله بیخودی هست که ارزش فکر کردن هم نداره.
2- خیر اتفاقاً ماندگاری کیفیت تصویر پلاسما در طی زمان نسبت به LED-LCD خیلی بیشتره. گرمای پنل پلاسما طبیعیه و اختلالی تو کارکردش بوجود نمیاره.
3- فعلاً که داره تولید میکنه. بلکه OLED خیلی فراگیر و ارزون بشه و همچنین طول عمرشون بیشتر بشه تا شاید تولید پلاسما یه تغییری کنه.
4 - بله . دارد.
5- خبر ندارم. هر چی باشه از جنس بی گارانتی بهتره.
6- اسپیکرهاش قدرت و کیفیت خیلی خوبی داره بطوری که سینمای خانگی کنارش تقریباً بی مصرفه.
7- خیر. اتفاقاً بخاطر Upscaling عالی که داره زیرنویس ها رو خیلی شارپ و شفاف نشون میده. حتی بهتر از تصویر شبکه و فیلم!
8- خبر ندارم
7- 100 ساعت اول برای جلوگیری از جاماندگی موقت تصویر ، بهتره مقادیر تنظیمات تصویر مثل نور و کنتراست زیر 50 باشه و تصویر ثابت به مدت زیاد روش نباشه. تو مدلهای جدید ضرورتی نداره. من که 100 ساعت اول رو چندان رعایت نکردم و مشکلی نداشتم.

اگه تنظیمات را درست انجام بدید ، برای تصاویر SD بهترینه. تصویر SDش بزرگنمایی خیلی خوبی داره و خیلی نرم هست.

poonel
08-08-2012, 23:48
من امروز رفتم نمایندگی پانا یه سر بزنم ببینم جنس جدید کی میارن
امروز تمام تی وی ها رو روشن کرده بودن
یه مدل از پلاسما پانا مدل x30 هم روشن بود
هم از نظر وضوح و هم از نظر شفافیت خیلی پایین تر از ال ای دی ها بود
خانواده هم با من بودن و از کیفیت تصویرش خوششون نیومد
می خوام بدونم کیفیت تصویر و روشنایی st30 هم مثل این هستش
خیلی تو ذوقم خورد،اگه این جوری باشه خیلی بده که
همون ال ای دی سامسونگ یا سونی رو بگیرم بهتره که

کنتراست و روشنایی X30 تا حدود 40 - 50 درصدی کمتر از ST30 هست.
اگه عاشق تصویر خیلی روشن و خوش رنگ و لعاب الکی هستید و حذف جزئیات تصاویر براتون مهم نیست LED بگیرید.

caplosa
09-08-2012, 02:20
سلام به همه دوستان
من یه تلوزیون vt30 panasonic دارم (50 اینچ) خیلییی هم ازش راضی هستم ...
حالا به یه تلوزیون دیگه احتیاج دارم. اولین چیزی که برام خیلی مهمه کیفیت هست و ترجیحا ظاهر شیک.
3d بودنش مهم نیست فقط full hd باشه.
سایز بین 46 تا 65
میشه چند مدل با قیمتاشون بهم معرفی کنید ؟
امروز یه ut30 گرفتم 2.400 اما پشیمون شدم و کنسل کردمش.... (50اینچ)
لطفاااااااااااااااااااااا ا سریع راهنماییم کنید
ممنون

farshad.fitnes
09-08-2012, 04:17
دوستای عزیز
من تصویر st30 رو دیدم. به نسبت v10 "که شانسی باقیمت 2ملیون تومن پیدا کردم:5: " فرق آنچنانی نداشت که بخوام 1میلیون بیشتر هزینه کنم. فقط کنتراستش بیشتر بود. رنگهای v10 خیلی زنده تر بودند و لرزش کمتری هم نسبت به st30 داشت. ولی بازم میگم کنتراست st30 بیشتر بود ولی واسه ما که خونمون خیلی نور زیاد نیست" کنتراست خیلی مهم نیست. ut30 هم که کلا تو تعطیلاته. رنگ آمیزیش اصلا قابل قیاس با v10 نیست و لرزش داره. البته باید دقت کنید تا متوجه بشید. اینم باید در نظر داشت که تو وضعیت بازار الان با 2ملیون میشه تلویزیون 50اینچ خوب خرید؟! :9:

در هر صورت ماکه رفتیم همون v10 رو بخریم تا تلویزیون های 2500هرتز پاناسونیک وارد ایران شه و اینو عوض کنیم...فک کنم 2, 3سالی طول بکشه.:6:

آقا یکی یه نظز به ما بده که انقدر منطقی باشه پشیمون بشم...! مرسی

sameti
09-08-2012, 10:12
آقا یکی یه نظز به ما بده که انقدر منطقی باشه پشیمون بشم...! مرسی

نظر از این منطقی تر بعیده ، دوست عزیز حتما V10 بگیر ، V10 خیلی بهتره مدلش هم شیک تره حتی میشه قابش کرد و گذاشت تو طاقچه ، شما آدم زرنگی هستی و با این حرکت میتونی 1 میلیون بزاری تو جیب ، دوستان صاحب نظری هم که نظرشون رو گفتند کاملا غیر منطقی هست نظراتشون ، چرا که همه آنچه که واقعیت داشت رو گفتند و کسی نظر شما رو تائید نکرد . ولی شما به این حرفها توجه نکن چرا که از قدیم گفتن ، مرغ یه پا داره!

poonel
09-08-2012, 14:14
سلام به همه دوستان
من یه تلوزیون vt30 panasonic دارم (50 اینچ) خیلییی هم ازش راضی هستم ...
حالا به یه تلوزیون دیگه احتیاج دارم. اولین چیزی که برام خیلی مهمه کیفیت هست و ترجیحا ظاهر شیک.
3d بودنش مهم نیست فقط full hd باشه.
سایز بین 46 تا 65
میشه چند مدل با قیمتاشون بهم معرفی کنید ؟
امروز یه ut30 گرفتم 2.400 اما پشیمون شدم و کنسل کردمش.... (50اینچ)
لطفاااااااااااااااااااااا ا سریع راهنماییم کنید
ممنون

چون از VT30 راضی هستی باید یه چیزی بگیری که از نظر کیفیت و دیزاین در حد VT30 باشه.
بخاطر همین نمیشه مدلهای زیادی پیشنهاد داد.
ST30 هست که تصویرش تقریباً یکی هست اما دیزاینش به پای VT30 نمیرسه. پس رد میشه!
مدلهای سامسونگ و ال جی هم که نسبت به مدل VT30 ، دیزاین متفاوت و زشتی دارند بخصوص با اون پایه هاشون! فکر کنم شما از طرح های ساده و شیک خوشتون میاد پس ال جی و سامسونگ هم رد میشن!

هر چی فکر می کنم فقط مدل HX925 سونی بنظرم میاد که دیزاین زیبا و مشاهی با VT30 داره. زیاد تجربه تصویرش را ندارم اما فکر میکنم با تنظیمات بشه تصویر طبیعی تقریباً نزدیک VT30 ازش گرفت.قیمتش را ندارم.

به نظرم چون میخوای زیاد هزینه کنی خیلی بهتره تا دیماه صبر کنی و یه VT50 بگیری(اگه تحریم مساله ساز نباشه)

farshad.fitnes
09-08-2012, 14:20
نظر از این منطقی تر بعیده ، دوست عزیز حتما V10 بگیر ، V10 خیلی بهتره مدلش هم شیک تره حتی میشه قابش کرد و گذاشت تو طاقچه ، شما آدم زرنگی هستی و با این حرکت میتونی 1 میلیون بزاری تو جیب ، دوستان صاحب نظری هم که نظرشون رو گفتند کاملا غیر منطقی هست نظراتشون ، چرا که همه آنچه که واقعیت داشت رو گفتند و کسی نظر شما رو تائید نکرد . ولی شما به این حرفها توجه نکن چرا که از قدیم گفتن ، مرغ یه پا داره!

okولی اگه ناراحت نمیشین من 1چیزیو تو این چند تا جواب متوجه شدم: اینکه شماها فقط بر حسب مشخصاتی که شرکت پاناسونیک یا هر شرکت دیگه ای میده نتیجه گیری میکنید. اونا که نمیان از 1محصول بدشون بد بگن. تقریبا سایتهای کارشناسی مثل c.net هم همینطورند. خوب پس اینجا میمونیم من وشما و چیزی که با چشم میبینیم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Benygh
09-08-2012, 18:16
سلام
ممنونم از شما بابت اطلاعات مفید توی تاپیک که خیلی بهم کمک کرد.
من امروز برای خرید رفتم و مدل ST30 42 اینچی رو با قیمت 2.5 با گارانتی بانیان دیدم، حالا قرار شد شنبه قیمت 50 اینچ این مدل و هر دو سایز VT30 رو بهم بدن.
به نظر شما با چه اختلاف قیمتی مدل VT30 رو بگیرم ؟
قیمتی دارید از بازار که چقدر اختلاف دارند این مدل ها و سایزها؟

در لینک زیر ببینید که UT30 گرونتر از ST30 50 اینچ هست،‌دلیلش چیه ؟

ba ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) nehmar ket.com/product/category/45

متشکرم.

poonel
09-08-2012, 19:40
علیک سلام.
خواهش می کنم.
آخرین قیمت گارانتی دار VT30 در بازار 4.300 بود.
اگه دنبال بدون گارانتی پاناسونیک هستید توجه داشته باشید که اونها سری M هستند که برای بازار عربستان و عراق و ... سفارش داده شده اند و ----t داخلی ندارند.

گرونتر بودن UT30 نسبت به ST30 دلیل خاصی نداره. ST30 تکنولوژی نئوپلاسما هست که تصویر بهتر و مصرف برق کمتری داره اما UT30 یک پلاسما معمولی هست.

Benygh
09-08-2012, 23:57
ممنونم بابت پاسخ شما،
چند سوال دارم.
اینکه میگید سری M هستند، منظورتون رو متوجه نمیشم، در لینک بالا مدلهای ST30 بودند که بدون گارانتی بودند.
آیا اونها ----T داخلی ندارند ؟
VT30 اگر با گارانتی اینطوری باشه خیلی گرونه.
آیا تفاوت زیادی بین این دو مدل موجوده ؟ چرا که اکثر کاربران تاپیک که نظراتشون رو داده بودند میگفتند در کیفیت تفاوت چندانی وجود نداره.

در مورد قیمت سایر سایزهای این دو مدل اطلاعی دارید ؟

poonel
10-08-2012, 02:27
نام گذاری مدلهای پاناسونیک و همچنین دیگر شرکت ها با توجه به منطقه عرضه شده با هم متفاوته و حتی بعضی مشخصاتشون هم فرق میکنه.
مثلاً مدل ایران 50ST30R هست اما در کشورهای دیگه ST30M یا ST30B ، ST30E و... هست.

سریهای M بانه ای چون برای کشورهای فاقد سیستم پخش دیجیتال عرضه میشن، ----t ندارند.

تصویر دو تا کنار هم مقایسه نکردم اما جدا جدا که دیدم تفاوت خاصی حس نکردم. تفاوتشون باید از نظر کنتراست توی محیط تاریک باشه.
یه جدولی تو لینکهای زیر هست که تفاوت رو نشون میده اما چون در مورد مدلهای B (بریتانیا) هست ممکنه در مورد مدلهای ایران یا بانه 100% صدق نکنه اما نزدیکه به مدلهای ما :
ST30
VT30

در مورد قیمت اطلاع بیشتری ندارم.

Benygh
10-08-2012, 03:12
ممنونم در مورد اطلاعات مفید شما، متاسفانه با جستجو به نتیجه دقیقی نرسیدم.
آیا میدونید که مدلی که توی ایران هست و از پسوند R براش استفاده میشه چه قابلیتی رو از لیست زیر نداره ؟

poonel
10-08-2012, 05:13
کدوم مدل را میخواید با لینکی که گذاشتید مقایسه کنید. ST50R یا ST30R
اگه ST50R :
ST50 مدل 2012 هست که هنوز به ایران نرسیده پس سری Rی نداره که بشه با مدل آمریکایی (TC) مقایسه کرد.
میشه حدس زد که مشخصاتش تقریباً یکسانه فقط ممکنه مدل ایران قابلیت اینترنتی و Skype و IPTV نداشته باشه (مثل مدلهای 2011)
اگه ST30R :
تفاوت ها
1. ST50 دارای WiFi داخلی با Browser هست که ST30 نداره.
2. پنل درایو 2500 هرتز ST50 در برابر 600 هرتز ST30 برای نمایش روان تر صحنه های اکشن
3.Brightness بالاتر ST50
4. کنتراست و فیلتر کنتراست قویتر ST50 برای محیط های پرنور
5. پشتیبانی از فرمت صوتی Flac در ST50

farshad.fitnes
10-08-2012, 12:37
نکته ی اول اینکه st30 استندارد THX تداره ولی v10 داره. نکته ی دوم اینکه سری s پاناسونیک بعد از سری v و g رده بندی میشه. یعنی محصول درجه3 پاناسونیک هست. نکته ی سوم اینکه همونطور که در جدول ملاحظه میکنید دقت رنگ و همچنین تفاوت و وضوح تصریر در سیاه و سفید در v10 بسیار قویتره...
من قصد طرفداری یا تعصب به مدل خاصی رو ندارم.. چون خیلی احمقانس که بخوام از مدل خاصی کورکورانه طرفداری کنم. بلکه مقصودم اینه که وقتی یه شخصی مثل من که تجربه ای از پلاسما نداره و سوال میکنه صرفا بخاطر اینکه اعلام شده کنتراستش بیشتره و یا تکنولوژیش جدیدتره مدلای جدید رو پیشنهاد ندید. درسته تکنولوژی جدیدتر کیفیت بهتری در تصویر ارائه میکنه ولی این در قیاس سری gجدید باvقدیم هستش. اگه من شخصا تحقیق نکرده بودم و مدل st30رو بجای v10میگرفتم با اینکه 1ملیون بیشتر هزینه میکردم تصویر نامرغوب تری نسبت به v10 داشتم و دلیلش هم راهنمایی های شما اساتید محترم بود.
مقایسه ی v10 و از st30...قابل توجه دوستان متعصب st30...سایتavforums:
Panasonic ST30

Scores

Contrast ratio/dynamic range

Black level

Colour reproduction out of the box

Colour reproduction calibrated

Greyscale out of the box

Greyscale calibrated

ISF or calibration controls available

Video processing SD/HD

3D performance side by side

3D performance sequential

3D performance crosstalk

3D Glasses comfort/performance

Networking/DNLA/internet/audio video streaming

Features

Ease of use/menus/remote/settings

Sound quality built-in

Value for money

Overall

Panasonic TX-P50V10 Review

Scores

Black level

Greyscale out of box

Greyscale calibrated

Video processing SD/HD

Sound quality built in

Features

Value for money

Overall

Benygh
10-08-2012, 14:17
کدوم مدل را میخواید با لینکی که گذاشتید مقایسه کنید. ST50R یا ST30R
اگه ST50R :
ST50 مدل 2012 هست که هنوز به ایران نرسیده پس سری Rی نداره که بشه با مدل آمریکایی (TC) مقایسه کرد.
میشه حدس زد که مشخصاتش تقریباً یکسانه فقط ممکنه مدل ایران قابلیت اینترنتی و Skype و IPTV نداشته باشه (مثل مدلهای 2011)
اگه ST30R :
تفاوت ها
1. ST50 دارای WiFi داخلی با Browser هست که ST30 نداره.
2. پنل درایو 2500 هرتز ST50 در برابر 600 هرتز ST30 برای نمایش روان تر صحنه های اکشن
3.Brightness بالاتر ST50
4. کنتراست و فیلتر کنتراست قویتر ST50 برای محیط های پرنور
5. پشتیبانی از فرمت صوتی Flac در ST50

سلام
در لینک زیر که برای ST30 هست نوشته شده که Wifi داخلی داره.

ولی چیزی از امکانات اینترنتی مثل اسکایپ گفته نشده، حداقل یک مرورگر برای استفاده از اینترنت هم نداره ؟
اگر نداره این اتصال برای چی هست ؟

poonel
10-08-2012, 15:27
اون لینک مدل مخصوص آمریکا هست.
اول نام مدل وقتی TC باشه میشه آمریکا
TX اروپا
TH آسیا
مدل مشابه ایران اینه :

مدلهای WiFi داخلی برای آپدیت نرم افزار تلویزیون از طریق اینترنته و دیدن چند تا سایت محدود Facebook و Twiter و Youtube و Picasa هست.

پاناسونیک تو امکانات اینترنتی مثل سامسونگ و ال جی، خوب نیست.

hooooooman
10-08-2012, 16:38
پونل جان یه سوال
به نظر شما st30 خوبه یا 6920 سامسونگ ؟؟؟
از نظر کیفت تصویر (طبیعی بودن و شفافیت تصویر خیلی مهمه )
راستی از نظر روشنایی st30 مثل ال ای دی هستش ؟؟
توی روشنایی خونه کم نمیاره که ؟؟

poonel
10-08-2012, 18:16
st30 تصویرش طبیعی تره.
اما خیلی بد ریخته. دکوراسیون خونه رو خراب میکنه.

از نظر روشنایی مثل LED نیست. اما کافیه.
اگه نور خونه عادی و معمولی باشه، نورش کافیه و توی 90% خونه ها به راحتی به نور محیط غلبه میکنه.
فقط اگه خونتون نور آفتاب خیلی توش هست یا اتاقت رو حسابی چراغونی کردی LED بهتره.
از طرف دیگه از نظر بعضیها کیفیت = نور . اگه شما از اون دسته ای پلاسما نگیر.

اگه تفاوت کنتراست تصاویر تلویزیونها رو متوجه میشی و میتونی درک کنی پلاسما بگیر. متاسفانه بیشتر عوام الناس مفهوم کنتراست رو نمی تونن درک کنن.

فکر می کنم هر چی هم توضیح بدم کافی نباشه. مثل اون موقع ها که پلاسما نداشتم و جناب Alucard برام توضیح میداد و بازم 100% متوجه نمیشدم.
منم مثل شما نگرانی نور پلاسما را داشتم. وقتی VT30 رو (با وجود اینکه توی فروشگاه اونقدرها تصویرش چشم گیر نبود) گرفتم و توی خونه اولین بار روشن کردم خیلی تعجب کردم:18:.
عجب نوری عجب رنگی چه کنتراست دقیقی. پیش خودم خیال میکردم نورش کمتر باشه اما نورش در حالت دینامیک زیادتر از اندازه هم بود.

abraham.r
10-08-2012, 18:57
سلام
دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
دیروز جمهوری بودم. st30 مدل r سایز 50 قیمتش 3.700 بود، ut30 هم مدل r 2.750، اما الان که تو اینترنت گشتم دیدم قیمتو کمتر زدن اینجا.
گیج شدم، به نظرتون اینترنتی بخرم مطمئن هست؟

behking
10-08-2012, 22:22
دوستان این پلاسما ها رو برای اولش فقط همون 100 ساعت اول آب بندیش با حالت استاندارد زیر 50 هست یا کار دیگه ای هم باید انجام داد ؟

poonel
10-08-2012, 22:59
سلام
دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
دیروز جمهوری بودم. st30 مدل r سایز 50 قیمتش 3.700 بود، ut30 هم مدل r 2.750، اما الان که تو اینترنت گشتم دیدم قیمتو کمتر زدن اینجا.
گیج شدم، به نظرتون اینترنتی بخرم مطمئن هست؟
چه سایتی؟ چه قیمتی؟
اگه که جنس بانه ای و بی گارانتی هست ریسک داره. پیشنهاد نمی کنم.

دوستان این پلاسما ها رو برای اولش فقط همون 100 ساعت اول آب بندیش با حالت استاندارد زیر 50 هست یا کار دیگه ای هم باید انجام داد ؟
تو مدلهای جدید تنظیمات زیر 50 چندان ضروری نیست و بیشتر محض احتیاطه .
بهتره که زمان طولانی رو تصاویر ثابت نزارید. ساعتهای اولیه احتمال جاموندگی موقت هست. هر چی بیشتر کار میکنه احتمال جاموندگیش کمتر و کمتر میشه. اگه هم چیزی جا موند اصلاً نگرانی نداره موقت هست. معمولاً با تعویض کانال در عرض چند ثانیه حل میشه.

brilliant1
11-08-2012, 02:09
تو کشورهای منطقه 50st30 با قیمت کمتر از 3 میلیون تومان و 50st50 با قیمتی بین 3.5 تا 4میلیون فروخته می شود.
پیش فرض:دلار 2100 تومان

abraham.r
11-08-2012, 03:23
[QUOTE=poonel;7150832]چه سایتی؟ چه قیمتی؟
اگه که جنس بانه ای و بی گارانتی هست ریسک داره. پیشنهاد نمی کنم.

سایت
نوشته 2135
اما تو بازار 2750 بود.

st30 r هم در سایت آخرین قیمت 2600 بود اما نوشته بود تمام شده ولی در بازار 3700، مغازه داره میگفت بخاطر دلار چند روزه که قیمتها رفته بالا.
واسه همین دست نگه داشتم ]چند روز تا شاید دلار ارزون بشه.
اگه st30 بتونم اینترنتی تا 3 هم بخرم و سایت معتبر باشه می خرم.

abraham.r
11-08-2012, 03:33
تو کشورهای منطقه 50st30 با قیمت کمتر از 3 میلیون تومان و 50st50 با قیمتی بین 3.5 تا 4میلیون فروخته می شود.
پیش فرض:دلار 2100 تومان

الان st50 تو اینترنت دیدم،چه خوشگله.
اونقدر پول ندارم، همینم با کلی بدبختی جور کردم، فردا یه سر میرم نمایندگی سامسونگ تلویزیونای اونم ببینم.
اگه سامسونگ گرون نشده باشه ایه تی وی سامسونگ بردارم شرشو بکنم بره.

farshad.fitnes
11-08-2012, 17:44

نکته ی اول اینکه st30 استندارد THX تداره ولی v10 داره. نکته ی دوم اینکه سری s پاناسونیک بعد از سری v و g رده بندی میشه. یعنی محصول درجه3 پاناسونیک هست. نکته ی سوم اینکه همونطور که در جدول ملاحظه میکنید دقت رنگ و همچنین تفاوت و وضوح تصریر در سیاه و سفید در v10 بسیار قویتره...
من قصد طرفداری یا تعصب به مدل خاصی رو ندارم.. چون خیلی احمقانس که بخوام از مدل خاصی کورکورانه طرفداری کنم. بلکه مقصودم اینه که وقتی یه شخصی مثل من که تجربه ای از پلاسما نداره و سوال میکنه صرفا بخاطر اینکه اعلام شده کنتراستش بیشتره و یا تکنولوژیش جدیدتره مدلای جدید رو پیشنهاد ندید. درسته تکنولوژی جدیدتر کیفیت بهتری در تصویر ارائه میکنه ولی این در قیاس سری gجدید باvقدیم هستش. اگه من شخصا تحقیق نکرده بودم و مدل st30رو بجای v10میگرفتم با اینکه 1ملیون بیشتر هزینه میکردم تصویر نامرغوب تری نسبت به v10 داشتم و دلیلش هم راهنمایی های شما اساتید محترم بود.
مقایسه ی v10 و از st30...قابل توجه دوستان متعصب st30...سایتavforums:
Panasonic ST30

Scores

Black level

Greyscale out of the box

Greyscale calibrated

Video processing SD/HD

3D performance side by side

3D performance sequential

3D performance crosstalk

3D Glasses comfort/performance

Features

Sound quality built-in

Value for money

Overall

Panasonic TX-P50V10 Review

Scores

Black level

Greyscale out of box

Greyscale calibrated

Video processing SD/HD

Sound quality built in

Features

Value for money

Overall

die my darling
13-08-2012, 13:40
ای کاشف ! ای باقر العلوم! ای آشکار کننده حقایق بر مردم گمراه! v10 مدل 2009 اون جدول واسه قیاس با بقیه مدلای پلاسمای سال 2009 هست ولی st30 تو مقایسه با مدلای پلاسمای 2011 .

ehsan.aref
13-08-2012, 15:44
من امروز قشنگ 20 دقیقه تو یکی از نمایندگیای پاناسونیک v10 و با st30 مقایسه کردم به نظرم st30 سرتر اومد.

ehsan.aref
13-08-2012, 15:47
قیمتم که دیگه هیچی نگم بهتره فعلا که مملکت یه جوری شده هر 10-20 روز یه بار واسمون یه سورپریز جدید دارن یه روز قیمت مرغ میترکه یه روز قیمت گوشت یه روز دلار یه روز خونه یه روز ماشین الانم که قیمت لوازم الکتریکی داره ثانیه ای تغییر میکنه.

farshad.fitnes
13-08-2012, 17:26
من امروز قشنگ 20 دقیقه تو یکی از نمایندگیای پاناسونیک v10 و با st30 مقایسه کردم به نظرم st30 سرتر اومد.
سلام. آقا تو کدوم نمایندگی v10 رو دیدی؟ چند گذاشته بود؟ مرسی

farshad.fitnes
13-08-2012, 17:42
ای کاشف ! ای باقر العلوم! ای آشکار کننده حقایق بر مردم گمراه! v10 مدل 2009 اون جدول واسه قیاس با بقیه مدلای پلاسمای سال 2009 هست ولی st30 تو مقایسه با مدلای پلاسمای 2011 .
اولا اینکه این امتیازبندی که این سایت میده قیاس بندی نیست.اگ یه تلویزیون مدل 2012 باشه و خوب باشه امتیاز بالا میگیره.امتیاز اون تلویزیون رو در قیاس با کاراییش میده. نه مقایسه با بقیه تلویزیونها!!!
دوما در مورد استاندارد THX و تکنولوژی Digital Cinema Colour که V10 داره...ولیST30نداره چی داری بگی؟

payamkab
14-08-2012, 14:52
سلام
عزیزان با 2تومن چی بگیرم؟ut30 پاناسونیک خوبه؟یا چیزه دیگه؟مثل سامسونگ یا سونی؟ فول اچ دی و 3D حتما باشه چون ریسیورم فول اچ دی هست دوست فقط خواهشا زودتر راهنمایی بفرمایید چون تا غروب قول دادم تو خنه باشه بینهایت سپاس

payamkab
14-08-2012, 14:56
عذر میخوام 40 یا 42 اینچ میخوام بیشتر هم برنامه های ماهواره رو میبینن و ورزشیهای ایران و غیر ایران

ehsan.aref
14-08-2012, 15:01
سلام. آقا تو کدوم نمایندگی v10 رو دیدی؟ چند گذاشته بود؟ مرسیقیمت نگرفتم شریعتی پائینتر از پمپ بنزین ظفر

ehsan.aref
14-08-2012, 15:06
سلام عزیزان با 2تومن چی بگیرم؟ut30 پاناسونیک خوبه؟یا چیزه دیگه؟مثل سامسونگ یا سونی؟ فول اچ دی و 3D حتما باشه چون ریسیورم فول اچ دی هست دوست فقط خواهشا زودتر راهنمایی بفرمایید چون تا غروب قول دادم تو خنه باشه بینهایت سپاسut30 خوب نیست اینظور که اساتید میگن به نظرمنم st30 خیلی خوبه چهلو دو حدودای دومیلیونو چهارصد پونصد هر جا یه قیمت میگن همه ام میگن ماله ما اصله رو بقیه یه ایرادی میزارن ولی اگه عجله نداری صبر کن مدلای 2012 بیاد مشکلای مدلای قدیمیو ندارن من خودم منتظر مدلای جدیدم.

payamkab
14-08-2012, 15:16
بشنو این حکایت:
سلام
چند وقتی هست واسه خانواده دنبال تی وی هستم بعد از کلی کنکاش تو سایتهای داخلی و جارجی از پاناسونیک st30 خوشم اومد اون زمان 2100 بود یکی از دوستان گفت از بانه بخر تماس گرفتم گفتن فعلا نداریم تا هفته دیگه میاد 1900 هم قیمتشه صبرکن هفته بعد، تماس گرفتم گفتن نیومده تا اینکه یکی دوماهی گذشت و گفتن نمیاد خلاصه تا 3روز پیش که صبر خانواده سر اومد گفتم از اینجا بگیرم دیدم شده 2450 گفتم به درک سونی ex720 میگیرم کار اینارو راه میندازه زنگ زدم به آقایی در بانه به نام شناوری ایشون گفت دو مدل ex720 و EX 720 GOLD دارم من هرچی تو اینترنت گشتم چیزی به نام GOLD پیدا نکردم گفتم EX720 بفرست که قیمتش 1750 با حمل و نصب و گارانتی در میومد این آقای تقریبا محترم امروز زنگ زده میگه 2200 فاکتورته بده به باربر گفتم چرا اینقدر میگه GOLD خواستی هرچی نشونی و توضیح دادم قبول نکرد حتی گفتم اگه میخواستم بالای 2میلیون هزینه کنم پاناسونیک میگرفتم خودت واسم دنبال پاناسونیک بودی گفتی گرون شده بیا EX720 معمولی بگیر قول میدم واسه خونه خودت st30 گیر میارم ولی متاسفانه IQ ایشون داغونه و بینهایت بی ادب گفتم گور بابای 150 تومن خودم میدم (طبق معمول ما میخوایم خودمونو قانع کنیم میگیم قسمت نبوده نه قانونه درستی نداریم) با نمایندگی سونی و پاناسونیک تماس گرفتم سونی که 40 اینچ نداره و تو قیمت گذاری جدید EX720 میشه بالای 2تومن فقط پاناسونیک st30 داشت 2480 و UT30 داره 1980 حالا واقعا نمیدونم چه کنم؟؟؟؟؟؟
راستی خیلیها میگن اکثر تی وی های بانه بعداز 2-4سال یه کیتی داره و میسوزه اینجا هم گیر نمیاد از طرفی میگن تی وی های اونجا اصلی تره و کیفیت بهتری نسبت به اینجا داره البته از دوستانی که از بانه خرید کردم پرسیدم ولی بهتر از من میدونید متاسفانه اکثر ما چیزی رو که خودمون داریم بهترین میدونیم و هرگز حقیقت رو نمیگیم به همین دلیل نمیتونیم از کسی چیزی بپرسیم و مطمئن باشیم

farshad.fitnes
14-08-2012, 15:25
قیمت نگرفتم شریعتی پائینتر از پمپ بنزین ظفر

سلام مرسی از توجهتون...چند اینچ بود؟
شما که 20دقیقه بغل هم v10 و st30 رو باهم مقایسه کردی...st30از چه نظر بهتر بود؟ شاید من اشتباه میکنم...مرسی. منتظر راهنماییت هستم

farshad.fitnes
14-08-2012, 15:27
آقا پیام پول به led نده...البته اگه خونتون خیلی روشنه ledبهتره

payamkab
14-08-2012, 16:04
ut30 خوب نیست اینظور که اساتید میگن به نظرمنم st30 خیلی خوبه چهلو دو حدودای دومیلیونو چهارصد پونصد هر جا یه قیمت میگن همه ام میگن ماله ما اصله رو بقیه یه ایرادی میزارن ولی اگه عجله نداری صبر کن مدلای 2012 بیاد مشکلای مدلای قدیمیو ندارن من خودم منتظر مدلای جدیدم.
اخه گرون میشه عزیزم از یه ماه پیش 500 تومن رفته بالا میترسم با این پول نتونم تا چند هفته دیگه چیزی خرید
جدا خوب نیست؟اخه تو مقایسه با st30 غیر از چیزهای تقریبا جزئی فقط کنتراست (ناگفته نمونه خیلی مهمه اما خانواده من خیلی برنامه های خاص نمیبینن) کمتر بود و یادم نمیاد جفتشون 600 هرتز سرعت نسبت به سونی که 200 هست و.... واسه همین فکرکردم خیلی تفاوت ندارن فروشنده هم همینو میگفت مرسی که تفهیمم کردین چون میخواستم یکی دوساعت دیگه بخرم نظرتون دباره سامسونگ چیه چون اگه جسارت نباشه خیلی از این برند خوشم نمیاد(بازم عذر میخوام نظر شخصیمو گفتم)با اینکه تبلتشو دارم ولی نمیدونم چرا؟ البته تصویر led,Lcd و پلاسمای پاناسونیک رو با سامسونگی که 7میلیون کنتراستش بود دیدم و به نظرم رنگ پلاسما تیره (تو فروشگاه بوده) و تصویر سامسونگ غیر واقعی بوده گرچند نمیشه به تصاویری که تو نمایندگیها پخش میشه اطمینان کرد چون بهتر میدونید چطور و با چه دوربینها و ادیتهایی این فیلمها رو میسازن
زیاد حرف زدم خواهشا دوستان محبت کنن راهنمایی بفرمایند سپاس

payamkab
14-08-2012, 16:36
آقا پیام پول به led نده...البته اگه خونتون خیلی روشنه ledبهتره

چه کنم فرشاد عزیز خودم پاناسونیک رو ترجیح میدم اما با این مبلغ فقط ut30 میشه خرید که دوستان میگن خوب نیست حالا نمیدونم چی باید بگیرم

ehsan.aref
14-08-2012, 16:36
سلام مرسی از توجهتون...چند اینچ بود؟شما که 20دقیقه بغل هم v10 و st30 رو باهم مقایسه کردی...st30از چه نظر بهتر بود؟ شاید من اشتباه میکنم...مرسی. منتظر راهنماییت هستمخواهش میکنم داداش.راستش قبل از اینکه بیام تو این انجمن زیاد از این چیزا سر در نمیاوردم ولی کنتراست st30 بالاتر بود به نظر من از نظر رنگم بهتر بود تصویرش زیر نور زیاد از بقیه پلاسماها بالاتر بود تو نور کم زیاد فرقی نداشتن ولی بازم تصویر st30 بهتر بود اون فروشگاه پاناسونیک که من رفتم خیلی خوب راهنمایی میکنن دوستان تو همین تاپیک راهنمایی کردن منم رفتم اونجا شما هم بری بد نیست نور مغازه رو کم و زیاد میکنن تا تو هر شرایطی تصویرو ببینی اون دوتا که من روشون تمرکز کرده بودم 42st30 بود با 50v10 ولی نگفته نمونه که v10 خیلی قشنگتره تقریبا شکل سونی nx720 میمونه.

ehsan.aref
14-08-2012, 16:48
اخه گرون میشه عزیزم از یه ماه پیش 500 تومن رفته بالا میترسم با این پول نتونم تا چند هفته دیگه چیزی خریدجدا خوب نیست؟اخه تو مقایسه با st30 غیر از چیزهای تقریبا جزئی فقط کنتراست (ناگفته نمونه خیلی مهمه اما خانواده من خیلی برنامه های خاص نمیبینن) کمتر بود و یادم نمیاد جفتشون 600 هرتز سرعت نسبت به سونی که 200 هست و.... واسه همین فکرکردم خیلی تفاوت ندارن فروشنده هم همینو میگفت مرسی که تفهیمم کردین چون میخواستم یکی دوساعت دیگه بخرم نظرتون دباره سامسونگ چیه چون اگه جسارت نباشه خیلی از این برند خوشم نمیاد(بازم عذر میخوام نظر شخصیمو گفتم)با اینکه تبلتشو دارم ولی نمیدونم چرا؟ البته تصویر led,Lcd و پلاسمای پاناسونیک رو با سامسونگی که 7میلیون کنتراستش بود دیدم و به نظرم رنگ پلاسما تیره (تو فروشگاه بوده) و تصویر سامسونگ غیر واقعی بوده گرچند نمیشه به تصاویری که تو نمایندگیها پخش میشه اطمینان کرد چون بهتر میدونید چطور و با چه دوربینها و ادیتهایی این فیلمها رو میسازنزیاد حرف زدم خواهشا دوستان محبت کنن راهنمایی بفرمایند سپاساونطوری که من دیدم و بقیه دوستان گفتن تصویر پلاسما واسه نور خونه خیلی خوبه ولی اگه نور خونه زیاده برو ال ای دی بخر تصویر ut30 خوبه ولی زیر نور زیاد از بقیه پلاسماها مثل st30 و vt30 کمتره مثلا من خودم قیاس گرفتم خونه ما حداکثر تو شب 5 تا لامپ بیشتر روشن نیست چون لوستر ما 5 شاخس بیشتر وقتا دو تاشو روشن میکنیم ولی تو فروشگاه که دیدم همیشه خیلی بیشتر لامپ روشنه تازه پرده هم نداره وقتی نور فروشگاهو کم کردن البته بازم نصف لامپا روشن بود به اضافه نور بیرن بعد از ظهر ساعت پنجو نیمو در نظر بگیر تصویر st30 از ut30 بهتر بود واسه همین میگم ut30 تو خونه هر کسی شاید جواب نده ولی st30 بیشتر خونه هارو که من دیدم راحت جواب میده حالا بازم شما باید خونه خودتو در نظر بگیری اگه تهرانی همین الان تا دیر نشده برو شریعتی از اول خیابون میرداماد تا اون بالا پره نمایندگی سونی و سامسونگو ال جی و پاناسونیکه برو همرو یه نگاهی بنداز آخر یکیو بخر خودتو خلاص کن.

farshad.fitnes
14-08-2012, 16:52
چه کنم فرشاد عزیز خودم پاناسونیک رو ترجیح میدم اما با این مبلغ فقط ut30 میشه خرید که دوستان میگن خوب نیست حالا نمیدونم چی باید بگیرم

خوب چرا نمیری همین v10رو بگیری. من دارم 1دونه میگیرم. منم 2تومن بیشتر نداشتم. 1تومنشو دادم. تاآخر هفته هم 1تومنشو میدم میگیرم. به نظر من شما هم برو از همین فروشگاه شریعتی که آقا احسان آدرس دادv10 رو بگیر. داداش از قدیم گفتن جنس ژاپن اصل مرگ نداره:5:

farshad.fitnes
14-08-2012, 17:18
هرکی st30 میخواد کرج 3100000گذاشته. 50 اینچ

payamkab
14-08-2012, 17:24
خوب چرا نمیری همین v10رو بگیری. من دارم 1دونه میگیرم. منم 2تومن بیشتر نداشتم. 1تومنشو دادم. تاآخر هفته هم 1تومنشو میدم میگیرم. به نظر من شما هم برو از همین فروشگاه شریعتی که آقا احسان آدرس دادv10 رو بگیر. داداش از قدیم گفتن جنس ژاپن اصل مرگ نداره:5:

فرشاد جان هرچی سرچ میکنم این مدل رو نمیبینم من هم Vt10 , V10 رو 42 اینچ سرچ کردم چیزی نیومده میشه لطف کنی اسمشو بهم بگی مرسی عزیز
متاسفانه خانواده شهرستان هستن (ساری) نمایندگی اینجا هم فقط ut30 داره میشه محبت کنید شماره اون فروشگاهی رو که گفتین بهم بدین واقعا شرمنده

payamkab
14-08-2012, 17:41

فرشاد جان هرچی سرچ میکنم این مدل رو نمیبینم من هم Vt10 , V10 رو 42 اینچ سرچ کردم چیزی نیومده میشه لطف کنی اسمشو بهم بگی مرسی عزیز
متاسفانه خانواده شهرستان هستن (ساری) نمایندگی اینجا هم فقط ut30 داره میشه محبت کنید شماره اون فروشگاهی رو که گفتین بهم بدین واقعا شرمنده

farshad.fitnes
14-08-2012, 17:48

من که نرفتم نمایندگی پاناسونیک شریعتی. احسان میگه من اونجا دیدم...p50v10 این tvکه من میخوام بخرم. البته با موبایل 2مگاپیکسلی و زیر نور لامپای فروشگاه عکس انداختم. واسه اینه که کیفیت عکس خوب نیست.

payamkab
15-08-2012, 12:41
دوستان عزیزم متاسفانه پاناسونیک پیدا نکردم الان گزینه هایی که دارم sony EX720 و panasonic UT30 کدوم از لحاظ کیفیت و کارایی با توجه به اینکه خونه ما روشن و تقریبا پر نوره بهتره؟راستی سامسونگ چطوره؟کسی تجربه استفاده ازش رو داره؟کدوم مدلش تا 2 تومن خوبه؟

farshad.fitnes
15-08-2012, 12:53
دوستان عزیزم متاسفانه پاناسونیک پیدا نکردم الان گزینه هایی که دارم sony EX720 و panasonic UT30 کدوم از لحاظ کیفیت و کارایی با توجه به اینکه خونه ما روشن و تقریبا پر نوره بهتره؟راستی سامسونگ چطوره؟کسی تجربه استفاده ازش رو داره؟کدوم مدلش تا 2 تومن خوبه؟

اگه50اینچ v10 گیرت نیومده. 42اینچ st30 بگیر. تو کرج با گیرت میاد.2,100

payamkab
15-08-2012, 13:45
اگه50اینچ v10 گیرت نیومده. 42اینچ st30 بگیر. تو کرج با گیرت میاد.2,100

جدا تو کرج st30 رو 2100 میدن؟ میدونی کجای کرج هست؟مطمئنید؟ اگه شماره یا آدرسی دارین بهم محبت میکنید فرشاد جان چون آشانایی تو کرج دارم که به از شما نباشه دوسته نازنینیه اگه مطمئن باشم اونجا 42 اس تی سی 2100 هست میگم امروز واسم هر طوری شده بخره خواهشا اگه شماره آدرس یا هر نشونی داری بهم بده
چون راستشو بخوای فرشاد جان میخواستم برم دیگه سامسونگ بگیرم البته اگه مدلهای خوبه اینو هم داشته باشن
فرشاد جان میدونید کدوم مدل 40 اینچ سامسونگ که full HD,3D,کنتراست خوب و .... داشته باشه کدومه و حول و حوشه قیمتش رو هم دارین؟راستی پلاسمای سامسونگ چطوره؟
شرمنده خیلی سئوال پرسیدم

farshad.fitnes
15-08-2012, 14:19
جدا تو کرج st30 رو 2100 میدن؟ میدونی کجای کرج هست؟مطمئنید؟ اگه شماره یا آدرسی دارین بهم محبت میکنید فرشاد جان چون آشانایی تو کرج دارم که به از شما نباشه دوسته نازنینیه اگه مطمئن باشم اونجا 42 اس تی سی 2100 هست میگم امروز واسم هر طوری شده بخره خواهشا اگه شماره آدرس یا هر نشونی داری بهم بده
چون راستشو بخوای فرشاد جان میخواستم برم دیگه سامسونگ بگیرم البته اگه مدلهای خوبه اینو هم داشته باشن
فرشاد جان میدونید کدوم مدل 40 اینچ سامسونگ که full HD,3D,کنتراست خوب و .... داشته باشه کدومه و حول و حوشه قیمتش رو هم دارین؟راستی پلاسمای سامسونگ چطوره؟
شرمنده خیلی سئوال پرسیدم
اصلا سراغ سامسونگ نرو که بعدا پشیمون میشی. اگه بر فرض محال تصویر امروزش خوب باشه فردا هیچ تضمینی نیست که افت کیفیت یا خرابی نداشته باشه...
02634201077- 02634201079
بگو از آشناهای "عیوضی" هستم. همونی که ازتون v10رو خریده. که بهت قیمت قبل رو بدن.

payamkab
15-08-2012, 14:32
اصلا سراغ سامسونگ نرو که بعدا پشیمون میشی. اگه بر فرض محال تصویر امروزش خوب باشه فردا هیچ تضمینی نیست که افت کیفیت یا خرابی نداشته باشه...
02634201077- 02634201079
بگو از آشناهای "عیوضی" هستم. همونی که ازتون v10رو خریده. که بهت قیمت قبل رو بدن.

مرسی فرشاد جان واقعا لطف کردی نمایندگی فروش هست عزیز؟ شما وی 10 رو چقدر گرفتین؟ با محسن عیوضی (معماری خونده) نسبتی دارین؟

farshad.fitnes
15-08-2012, 14:41
خواهش...آره نمایندگی فروشه...ساعت 5 میان

farshad.fitnes
15-08-2012, 14:48
هرکی فیلمbluray 3D میخواد(حجم50GIG). میتونم با قیمت16000 تومان از یکی از آشناهامون بگیرم. (این قیمتیه که به همکاراش میده)

bahsalam1
15-08-2012, 15:01
اولین عینک های سه بعدی که همون آناگلایف هستند و یکدفعه میبینی نصفش ۳D شد و نصفش خرابه و به چشم هم آسیب میرسونه و خلاطه کلی دنگ و فنگ دارن بعد عینک های شاتر که شارژی هستند و وقتی یکم جا به جا بشین سرعت شاتر به هم میریزه و جاهای دیگه شات میزنه که خوب نمیتونید فیلم رو خوب ببینید و از سه بعدی بودنش لذت ببرین گروه دیگه عینک های سه بعدی جدیدی هستند که ال جی سینما ۳D داره. نه شات میزنه نه به چشم آسیب میزنه و کاملا هم تصویر ۳D میسازه. خیلی با کیفیته ولی تلویزیونش حدودا ۳ ۴ میلیون تومنه که تا ۸ میلیون قیمت ها بالا و پایینن. اگه خواستین از اینا بگیرین مدل LW57000 Cinema 3D چون مبدل تصاویر دو بعدی به سه بعدی روی خودش هست و بعد از اون هم مدل ۴۲LW65100 خیلی عالیه. برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای قیمت تلویزیون و مانیتورهای سه بعدی به سایت دیجی کالا مراجعه بفرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم این نسخه ها فوق العاده مناسب هست و برای یک فیلم عالی حدود 1 گیگ با کیفیت ۷۲۰p هست که نسبت به نسخه iso original خیلی بهتره ولی باید برای سه بعدی دیده شدن فیلم، تنظیمات گوشی evo یا تلویزیون یا مانیتورتون رو به side by side تغییر بدید که بعد دوتا تصویر روی هم قرار میگیرند و تصویر کاملا ۳ بعدی دیده میشه.
پس اگر فیلمی رو دانلود کردید و نوشته بود ۳D ولی ۲ تا تصویر ۲ بعدی و عادی بود، مطمئن باشید که فیلمتون سه بعدی هست و نباید نگران باشید، فقط کمی دستکاری و تغییر در تنظیمات دستگاه ۳D تون لازمه تا بتونید ببینیدش.

farshad.fitnes
15-08-2012, 17:42
مدل st30 سایز 50اینچ: 3,100

payamkab
15-08-2012, 18:23
خواهش...آره نمایندگی فروشه...ساعت 5 میان

فرشاد جان مرسی عزیز تماس گرفتم گفته 2.230 بعد شما رو معرفی کردم گفتم دیروز ازتون v10 گرفته گفت یه ساعت دیگه تماس میگیرم بازم مرسی جالبه این میگفت قیمتها تو کل نمایندگیهای ایران یه اندازه هست ولی نمایندگی ساری میگه 2.480 چون آشناست قسم میخوره 2.280 خریدش هست به من 2.380 میده حالا منتظرم اگه 2.230 بده از همینجا میگیرم جالبه تهرانم میگه ندارم
راستی فرشاد جان اینا نمایندگی رسمی مگه نیستن پس چرا بهش گفتم واسه نصب کسی بیاد گفت نمیخواد خودم واست تنظیم میکنم بعد من یه پاناسونیک چند هفته پیش واسه خودم خریده بودم 18 ماه گارانتی داشته این میگه یکسال گفتم 18 ماه نیست گفته نه یکسال گارانتی و خودمون دو سال هم خدمات میدیم سخترین کاره دنیا خرید واسه خانواده هست میخوای کمترین قیمت و بهترین رو بخری باور کن واسه خودم ظهر رفتم تو سایت غروب رفتم پایین شب واسم نصب کردن حالا واسه یه تی وی معمولی باورکن یکماهه درگیرم چشام سوخته از بس گشتم
عزیز جان بازم بینهایت تشکر خیلی لطف کردی ببخشید اینقدر وسواس بخرج میدم چون همون طوری که گفتم خرید واسه خانواده سخته بخدا 150 تومن فرستادم بانه (شناوری و کریمی) پول رو پیچوندن مرسی خیلی سپاس عزیز

Blue Stars
19-08-2012, 11:29
سلام

توی مدل VT30 آیا میشه با پورت USB فرمت Blue Ray iso رو از روی هارد پخش کرد ؟

با سپاس

mr_rayan
19-08-2012, 12:13
سلام

با سپاس
خیر نمیشه.

Ebi725
19-08-2012, 12:15
سلام

با سپاس

خیر دوست عزیز امکان ندارد فایل ایزو یا ایمیج رو پخش کنه.
برای دیدن فیلم همای سه بعدی از طریق یو اس بی می تونید از فیلم های ساید با ساید استفاده کنید البته بهتر که فیلم با بیتریت بالا داشته باشید تا از دیدن فیلم سه بعدی لذت ببرید

siamak_mu
19-08-2012, 15:19
سلام

با سپاس

با قاطعیت نمیگم ولی فکر نکنم تلویزیونی وجود داشته باشه که iso بخونه!

*Alucard*
20-08-2012, 03:36
به دلیل وجود تاپیکهای متعدد و پراکنده برای ایجاد سهولت دسترسی دوستان یک تاپیک واحد برای پلاسماهای پاناسونیک تشکیل شد.

poonel
20-08-2012, 14:44
چند روز پیش رفته بودم بازار، گفتم محض کنجکاوی ببینم VT30 چند شده.

رفتم همون نمایندگی که ازش 50VT30م رو 2.800 خریده بودم.

یه 50VT30 بیشتر نداشت. گفتم چنده؟

گفت 5.300 !!!:18::18::18::wac::44:

رفتم ----- Xcruser 400HD Plus رو که 320 گرفته بودم قیمت کردم یارو گفت 500!!!:18: تازه بالاترم میره!

قیمت موبایل و کامپیوتر و لوازم خانگی هم وحشتناک رفته بود بالا.

خیلی عصبی شدم:angry: . من اصلاً 30یاسی نیستم اما واقعاً این ***ها مملکت رو به لجن کشیدنه! بیچاره مردم.

Ebi725
20-08-2012, 21:46

رفتم ----- Xcruser 400HD Plus رو که 320 گرفته بودم قیمت کردم یارو گفت 500!!!:18: تازه بالاترم میره!

خیلی عصبی شدم:angry: . من اصلاً 30یاسی نیستم اما واقعاً این ***ها مملکت رو به لجن کشیدنه! بیچاره مردم.

داداش من 50VT30 رو کی به شما گفت 5300 ؟؟؟ شما مگه اهواز نیست ؟ کدوم نمایندگی تشریف بردید که همچین قیمتی به شما دادن ؟؟
قیمتش این نیست برای اطلاع شما قیمت روزش الان 4500

poonel
20-08-2012, 23:06
فروشگاه رویال (نمایندگی رسمس بانیان) تو کاوه این قیمت میداد!

تازه VT30ش ویترینی هم بود!

4.500م باشه نسبت به بهمن ماه 90 که با هدیه حدود 2.800 بود خیلیه.

kaveh1589
20-08-2012, 23:11

در مورد Xcruser 400HD Plus چرت گفته
420 پلاس که به مراتب بهتر از 400 شما هست قیمت حدود 350 تومنه اونم توی تهران که همیشه حدود 20 درصد گرونتر از شهرهای جنوبی هست

Ebi725
20-08-2012, 23:41
فروشگاه رویال (نمایندگی رسمس بانیان) تو کاوه این قیمت میداد!

تازه VT30ش ویترینی هم بود!

4.500م باشه نسبت به بهمن ماه 90 که با هدیه حدود 2.800 بود خیلیه.

بله درست همون یدونه رو دارن که روی دیوار سمت چپ پشت صندوق نصب شده
خدمت شما عرض کنم بنده کارمند پاناسونیک هستم ( نه بانیان خود PGF ) بعدظهر ها ساعت 7 تا 9 همیشه یا تو این نمایندگی هستم یا نمایندگی زیتون میدان چیتا
چون شما فرمودید 5300 بنده تعجب کردم خواستم ببینم کدوم یکی از نماینده های فروش این قیمت رو به شما گفته البته اگر بعدظهر اومد باشید احتمالا ممکن با بنده هم صحبت کرده باشید

poonel
21-08-2012, 00:16
بله درست همون یدونه رو دارن که روی دیوار سمت چپ پشت صندوق نصب شده
خدمت شما عرض کنم بنده کارمند پاناسونیک هستم ( نه بانیان خود PGF ) بعدظهر ها ساعت 7 تا 9 همیشه یا تو این نمایندگی هستم یا نمایندگی زیتون میدان چیتا
چون شما فرمودید 5300 بنده تعجب کردم خواستم ببینم کدوم یکی از نماینده های فروش این قیمت رو به شما گفته البته اگر بعدظهر اومد باشید احتمالا ممکن با بنده هم صحبت کرده باشید
آره درسته
من با شاگرد مغازه صحبت کردم. همون جوون لاغره که پیرهن قرمز می پوشه.
شما فروشنده مغازه اید؟ همون که اگه اشتباه نکنم پسر عموهاش فروشگاه محمد تو کاوه را دارند.

Ebi725
21-08-2012, 00:33
آره درسته
من با شاگرد مغازه صحبت کردم. همون جوون لاغره که پیرهن قرمز می پوشه.
شما فروشنده مغازه اید؟ همون که اگه اشتباه نکنم پسر عموهاش فروشگاه محمد تو کاوه را دارند.

نمی دونم دوست عزیز دقیقا با کی صحبت کردید
نه من کارمند رسمی پاناسونیک منطقه خاورمیانه یا همون PGF هستم و بعدظهر به بعضی از نمایندگی ها کمک فکری میدم
فروشگاه رویال و محمد هر دو متعلق به یک شخص است

imiimi
21-08-2012, 17:15
نه من کارمند رسمی پاناسونیک منطقه خاورمیانه یا همون PGF هستم و بعدظهر به بعضی از نمایندگی ها کمک فکری میدم
بنده هم از اهواز هستم و خوشبختم از آشنایتون.
حالا که شما صاحب نظر هستید میتونید به ما کمک کنید که چطوری زیرنویس فیلم های (MKV و AVI) روی VT30R ببینیم؟
ممنون

behking
21-08-2012, 18:22
دوستان بعضی از تلوزیون ها تنظیم حالت روز و شب دارن st30 نداره ؟
تو منوهاش چیزی پیدا نکردم .
دیگه اینکه راه سریعتری برای تغییر تنظیمات تصویر جز رفتن توی منو و انتخاب حالات مختلف نیست ؟ منظورم رنگ و کنتراست و اینا نیست مثلا چند مدل حالت رنگ تنظیم کردی حالا روی کانالهای مختلف میخوای اون ترکیب رنگ رو انتخاب کنی حتما باید بری تو منو ؟و این گزینه eco-mod که نوشته بر اساس نور محیط تنظیم میکنه این سنسور داره که تنظیم میکنه یا همینطوری میزان نور و کنتراست رو پایین تر میاره تا مصرف برق کم بشه .

بعد اینکه یکسری عکس بود که برای میزان کردن تنظیمات تصویر استفاده میشد و روش استفادش رو اگه قرار بدید که نورالی نور میشه قبلنا تو یه جایی از همین سایت دیده بودم ولی الان یک مقدار گشتم پیدا نکردم . ;
کسی لینک دانلود این دی وی بی تنظیم رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس

farshid k
21-08-2012, 18:39
كسى ميدونه دقيقا كاربرد گزينه "film cadence detection" توى تى وى vt30 چيه؟

Behi09
21-08-2012, 19:06
سلام دوستان.ازتون یه خواهشی داشتم!!نمی دونم چرا بخش مشاوره خلوته،دیگه نمی دونم کارم درسته یا نه،با این حال خواسته م رو اینجا هم میپرسم!
تو رنج 1.5تومن، پاناسونیک محصولی داره که مشخصات پایینیا رو داشته باشه؟؟

حتما فول اچ دی باشه،ورودی hdmi حتماو رسپانس تایمش مهمه برام واسه خاطر استفاده از xbox،کیفیت صداش هم تک باشه.سایز خاصی درنظر ندارم ولی دیگه از 42 کمتر نباشه،هرچه قدر بزرگتر باشه بهتر.(البته اگه با این پول بشه خرید!!!)
دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه!!!فعلا
با تشکر

Ebi725
21-08-2012, 22:29
بنده هم از اهواز هستم و خوشبختم از آشنایتون.
حالا که شما صاحب نظر هستید میتونید به ما کمک کنید که چطوری زیرنویس فیلم های (MKV و AVI) روی VT30R ببینیم؟
ممنون

دوست عزیز VT30 قابلیت پخش زیرنویس با پسوند SRT رو ندارد و از یونکد که الفبایی فارسی و عربی هستن به هیچوجه ساپورت نمی کند فقط در مدل های جدید منظور مدل های سال 2012 این قابلیت رو دارد
ولی شما زیرنویس SRT رو به فرمت SUB تبدیل کنید ممکن قابل پخش باشه

Ebi725
21-08-2012, 22:37
سلام دوستان.ازتون یه خواهشی داشتم!!نمی دونم چرا بخش مشاوره خلوته،دیگه نمی دونم کارم درسته یا نه،با این حال خواسته م رو اینجا هم میپرسم!
تو رنج 1.5تومن، پاناسونیک محصولی داره که مشخصات پایینیا رو داشته باشه؟؟

حتما فول اچ دی باشه،ورودی hdmi حتماو رسپانس تایمش مهمه برام واسه خاطر استفاده از xbox،کیفیت صداش هم تک باشه.سایز خاصی درنظر ندارم ولی دیگه از 42 کمتر نباشه،هرچه قدر بزرگتر باشه بهتر.(البته اگه با این پول بشه خرید!!!)
دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه!!!فعلا
با تشکر

با اون مقدار پولی که در نظر گرفتید الان می تونید این مدل ها رو خریداری کنید
Plasma
P42U30 ....... 1450
LCD
L42U30........ 1500

Behi09
21-08-2012, 23:11
با اون مقدار پولی که در نظر گرفتید الان می تونید این مدل ها رو خریداری کنید
Plasma
P42U30 ....... 1450
LCD
L42U30........ 1500

ممنون از راهنماییتون. به نظرتون پلاسما بهتره یا ال سی دی.البته تو این دو گزینه!

farhadoo
22-08-2012, 00:41

سلام
اقای نماینده 2 سوال:
1. مدل های 2012 کی وارد ایران میشن و کلا علت اینکه مدل های هر سال پاناسونیک، سال بعد وارد ایران میشن چیه؟
2. ایا امکان داره مدلهای 2012 به دلایلی مثلا تحریم وارد ایران نشه؟
ممنون و متشکر

Ebi725
22-08-2012, 10:21
سلام
اقای نماینده 2 سوال:
1. مدل های 2012 کی وارد ایران میشن و کلا علت اینکه مدل های هر سال پاناسونیک، سال بعد وارد ایران میشن چیه؟
2. ایا امکان داره مدلهای 2012 به دلایلی مثلا تحریم وارد ایران نشه؟
ممنون و متشکر

1- بدلیل شرایط بد اقتصادی و یک سری مشکلات احتمالا حتی ممکن است امسال مدل های 2012 وارد بازار ایران نشود ولی هنوز نمیشه این موضوع رو قاطعیت گفت
ولی درمورد ورود با تاخیر کالا به ایران معمولا دلیل متفاوتی وجود دارد ولی بزرگترین دلیل همیشه موجود بودن مدل های سال قبل در انبار نماینده ایران -گاهی هم موضوعاتی مانند استاندارد کالاها و گمرکی موجب میشه که کالا دیرتر وارد بازار ایران بشه

2- سوال دوم شما رو در قسمت اول جواب دادم ولی به احتمال زیاد بله- برای اطلاع شما بعضی از مدل های جدید در مناطق جنوبی ایران بصورت قاچاق موجود می باشد

Ebi725
22-08-2012, 10:39
ممنون از راهنماییتون. به نظرتون پلاسما بهتره یا ال سی دی.البته تو این دو گزینه!

برای مصرف خانگی بنده پلاسما رو کلا می پسندم ( نظر شخصی من )
ولی توجه داشته باشید چون شما فرمودید گیم باز هستی هر دو مدل بالا معایب و مزایایی برای شخص شما داره
کلا ال سی دی قدرت پاسخ گویی پایین با تصاویر با سرعت بالا داره در نظر بگیرید که شما گیم باز هستید و در بازی های که مدام شخصیت و ایتم ها در حال حرکت با سرعت بالا هستند با جا مانده تصویر چه اتفاقی برای چشم شما می افته توجه داشت باشید قدرت پاسخ گویی بر حسب میلی ثانیه است
در مورد پلاسما بالا تنها عیبی که برای شما می تونه داشته باشه اینه که اگر تصاویرثابت با مدت زمان بالا بصورت ثابت بماند مثلا بازی رو استپ کنید برای چند دقیقه ( بالا 5 دقیقه) یا جای تو بازی باشه که شخصیت بازی رو برای مدت زمان طولانی رو صفحه تی وی بصورت ثابت باشه اون موقع تی وی شما اصطلاحا برن میشه یعتی تصاویر در لایه های پلاسما ( پنل )تی وی شما برای مدت زمان کوتاهی باقی می ماند البته اگر ادم حساسی باشید و به جزییات تصویر بیشتر از اون چیزی که باید باشه دقت کنید

به هر حال دوست عزیز بنده خودم هم ایکس باکس دارم و تی وی خودمم هم پلاسما است
انتخاب با شما است

یا علی

arashmidos200x
22-08-2012, 11:39
دوستان الان با 3 میلیون سایز بزرگ چی مدلی میتونم بگیرم پلاسما؟

shamika
22-08-2012, 12:14

فقط P50ST30 تازه اگه شانس بیاری با این قیمت پیدا کنی .

Ebi725
22-08-2012, 12:28

دوست عزیز تو مدل های با گارانتی شما فقط می تونید 50U30 و 50UT30 خرید کنید
ولی بدون گارانتی می تونید مدل 50ST30 البته اگر پیدا کنید خریداری کنید چون قیمت همین مدل با گارانتی الان حدود 3600 شده

mamaloo_shz
22-08-2012, 12:36
درود دوستان

خواستم نظرتون رو در مورد 50 اینچ سه یعدی ، سری vt30 بدونم !؟

پلاسمای خوبی هست ؟!

جدید تر از این که توی بازار ایران موجود باشه ، چی داریم ؟! و یا شاید بهتر از این !
قیمت مهم نیست

1 سوال دیگه ، اینکه این مدل 55 یا 60 اینچ هم داره یا خیر ؟!

مرسی

behking
22-08-2012, 13:41
کسی نیست اینجا در مورد کالیبره کردن راهنمایی کنه - اگه جاش اینجا نیست و تایپیک مخصوص داره لطفا راهنمایی کنید
می دونم که دستگاههای مخصوص و گران میخواد و تو ایران امکانش نیست ولی شنیدم thx بلوری هایی داره قابلیت کالیبره کردن اتوماتیک دارن . اینا چطوره حتما باید سخت افزارری باشه و با بوری پلیر اجرا بشه یا من اگه این بلوری رو دانلود کنم و از توی کامپیوتر روی تلوزیون اجراش کنم هم میشه ازش استفاده کرد ؟

Artam01
22-08-2012, 14:42
درود دوستان

خواستم نظرتون رو در مورد 50 اینچ سه یعدی ، سری vt30 بدونم !؟

پلاسمای خوبی هست ؟!

جدید تر از این که توی بازار ایران موجود باشه ، چی داریم ؟! و یا شاید بهتر از این !
قیمت مهم نیست

1 سوال دیگه ، اینکه این مدل 55 یا 60 اینچ هم داره یا خیر ؟!

مرسی

خوبه ولی 50 اینچش تو بازار تهران که نبود، من می خواستم بخرک که پیدا نشد.

mamaloo_shz
22-08-2012, 15:03
خوبه ولی 50 اینچش تو بازار تهران که نبود، من می خواستم بخرک که پیدا نشد.
مدل بالاتر از این ، پلاسما ، چیزی داریم ؟!
شیراز هست ، 4500 و 4200 من 2 جا قیمت دادن بهم !

poonel
22-08-2012, 16:05
مدل بالاتر از این ، پلاسما ، چیزی داریم ؟!
شیراز هست ، 4500 و 4200 من 2 جا قیمت دادن بهم !

مدل VT50 هست که 2012 ــه و هنوز بطور رسمی وارد ایران نشده.
کنتراستش بالاتره
فیلتر کنتراستش برای اتاقهای روشن قویتره
2500 هرتز هست
طراحی دور پنل نازک تر شده
در سایزهای 55 و 65 اینچ است.

Ebi725
22-08-2012, 17:13
دوستانی که قصد خرید محصولات تصویری پاناسونیک رو دارند لازم که بدوند از فردا پاناسونیک افزایش قیمت داره و دیگه به قیمت قبل محصولی رو پیدا نمی کنید

برای مثال قیمت جدید مدل های زیر

42ST30 ........... 2400
50ST30 ........... 3600
50VT30 ........... 4700

این قیمت ها قیمت فروشگاهی اگر قیمت بقیه محصولات رو خواستید اطلاع بدید

arashmidos200x
22-08-2012, 23:06
فقط P50ST30 تازه اگه شانس بیاری با این قیمت پیدا کنی .

دوست عزیز تو مدل های با گارانتی شما فقط می تونید 50U30 و 50UT30 خرید کنید
ولی بدون گارانتی می تونید مدل 50ST30 البته اگر پیدا کنید خریداری کنید چون قیمت همین مدل با گارانتی الان حدود 3600 شده

دوستان این مدل های که فرمودید با سری vt چه تفاوتی داره؟

arashmidos200x
22-08-2012, 23:08
دوستان مدل vt50 در بانه یافت میشه؟ یا کسی میشناسید در تهران بدون گارانتی داشته باشه؟

shamika
22-08-2012, 23:40
سری VT پس از سری VX (سری فوق تصور و حرفه ای) بالاترین محصول تولیدی کمپانی پاناسونیک است .
مهم ترین تفاوت ها با سری های پایین تر شامل تأییدیه THX ، کیفیت بالای صدا و تصویر ، زیبایی ساخت و در مدل های امسال امکاناتی از جمله کنترل جادویی و ... می باشد .

تو بانه خیلی کم پاناسونیک پیدا میشه و مهم تر از همه اینکه ----T ندارند . مدل VT50 هنوز وارد ایران نشده . حالا حالا هم بعیده وارد بشه .
تنها جایی که بتونی پیدا کنی بندر عباس و خمیر و گچین هستش که البته با توجه به اینکه فقط 55 و 65 داره قیمت 55 اینچش خیلی بعیده زیر 6 -7 میلیون تومن باشه .

Actros
23-08-2012, 12:33
آقا من ميخوام 42st30 از شهراي مرزي طرف خودمون بگيرم 1.800
اين نمونه ها فرقي با نمونه هاي بانيان دارن ؟‌ كلا بايد ساخت مالزي باشن ديگه ؟‌ چون طرف ميگه ميارم برات خونه تست ميكنم . خودم نميتونم برم. چه مسائلي رو بايد چك كنم ؟

arashmidos200x
23-08-2012, 16:13
دوستان من امروز مدل st30 50 اینچ رو از نمایندگی جمهوری 3700 قیمت دارم پنل ژاپن مونتاژ تایلند یکی از فروشگاه های بانه میده 2640 ژاپن مونتاژ سنگاپور اینا چه فرقی دارند به نظرتون بگیرم؟

Ebi725
23-08-2012, 23:06
دوستان من امروز مدل st30 50 اینچ رو از نمایندگی جمهوری 3700 قیمت دارم پنل ژاپن مونتاژ تایلند یکی از فروشگاه های بانه میده 2640 ژاپن مونتاژ سنگاپور اینا چه فرقی دارند به نظرتون بگیرم؟

دوست عزیز توجه داشته باشید تمام پلاسما های مدل 2011 پنل ژاپن و ساخت تایلند می باشد و به هیجوجه ساخت سنگاپور نیست مدل های 2010 ساخت سنگاپور بوده 2011 به بعد ساخته تایلند است.

farhadoo
24-08-2012, 01:34
1-
ولی درمورد ورود با تاخیر کالا به ایران معمولا دلیل متفاوتی وجود دارد ولی بزرگترین دلیل همیشه موجود بودن مدل های سال قبل در انبار نماینده ایران -گاهی هم موضوعاتی مانند استاندارد کالاها و گمرکی موجب میشه که کالا دیرتر وارد بازار ایران بشه

سلام و ممنون از پاسختون اما اینجا سوال مهمتری پیش میاد و اونم اینکه چرا این موردی که گفتید در مورد سایر برند ها صدق نمیکنه و اصولا چرا مثل اکثر جاهای دنیا با عرضه مدل های جدید مدل های سال قبل از نمایندگی ها جمع اوری نمیشن؟
مرسی

Ebi725
24-08-2012, 03:17
سلام و ممنون از پاسختون اما اینجا سوال مهمتری پیش میاد و اونم اینکه چرا این موردی که گفتید در مورد سایر برند ها صدق نمیکنه و اصولا چرا مثل اکثر جاهای دنیا با عرضه مدل های جدید مدل های سال قبل از نمایندگی ها جمع اوری نمیشن؟
مرسی

دوست عزیز این موضوع در مورد سایر برندها هم صدق می کنه البته منظور من داخال ایران شاید به دلیل سفارش کالا و شیپمنت کالا زمان کمی فرق بکنه برای مثال الان مدل های 2012 سایر برنده در بازار جهانی موجوده ولی بنظر شما الان سایر برنده ها مدل های جدید رو وارد بازار ایران کردند ؟! البته باید متوجه وضعیت اقتصادی و مشکلات خاص هم باشیم
ولی در مورد این کالا جمع بشه این موضوع به سیاست داخلی نمایندگان فروش منطقه ایران بر میگرده و هیچ یک از کمپانی های مادر به تنهایی همچین تصمیم رو نمی گیرند

Artam01
24-08-2012, 12:41
درود به نظرتون V20 من رو چند میخرند؟

Actros
24-08-2012, 15:03
دوستان من در آستانه ی خریدم . بعد چون طرف میخواد بفرسته برام باید اول باهاش طی کنم . چون وقتی بیاره اینجا دیگه نمیشه کاری کرد این که st30 کجایی باشه مهمه ؟ الان باید کجایی باشه ؟ مالزی یا سنگاپور. 2 تا هم عینک داشته باشه ؟

Ebi725
24-08-2012, 15:51
دوستان من در آستانه ی خریدم . بعد چون طرف میخواد بفرسته برام باید اول باهاش طی کنم . چون وقتی بیاره اینجا دیگه نمیشه کاری کرد این که st30 کجایی باشه مهمه ؟ الان باید کجایی باشه ؟ مالزی یا سنگاپور. 2 تا هم عینک داشته باشه ؟

ساخت تایلند می باشد و به همراه این مدل دو عدد عینک هست
دوست عزیز برای اطلاع شما تمام پلاسما های پاناسونیک از سال 2011 در تایلند تولید می شود به جز مدل های 55 اینچ به بالا
و ال سی دی و ال ای دی ها ساخت مالزی می باشند

Actros
24-08-2012, 16:02
ساخت تایلند می باشد و به همراه این مدل دو عدد عینک هست
دوست عزیز برای اطلاع شما تمام پلاسما های پاناسونیک از سال 2011 در تایلند تولید می شود به جز مدل های 55 اینچ به بالا
و ال سی دی و ال ای دی ها ساخت مالزی می باشند

خب این فروشنده توسایتش زده سنگاپور !! اینایی که گارانتی بانیان دارن کجایین ؟ کلا این مسئله مهمه که ساخت کجا باشه ؟

Ebi725
24-08-2012, 19:07
خب این فروشنده توسایتش زده سنگاپور !! اینایی که گارانتی بانیان دارن کجایین ؟ کلا این مسئله مهمه که ساخت کجا باشه ؟

دوست عزیز اگر فروشنده این مدل رو زده ساخت سنگاپور اشتباه کرده بردار من تمام پلاسما های مدل 2011 به بعد ساخت تایلند می باشند
و فقط مدل های سال 2010 به پایین ساخت سنگاپور می بودند

arashmidos200x
24-08-2012, 23:02
پس الان از بانه 50ST30 بخریم؟ میگه سنگاپوره؟ اقا تو تهران جایی سراغ ندارید بدون گارانتی بفروشن؟

Actros
25-08-2012, 22:12
امروز زنگ زدم نمایندگی مرکزی پاناسونیک . جمهوری گقت که 42st30 رو میده 2.280
منم دیگه بیخیال گارانتی شدم . از همین شهرای مرزی خودمون میگریم 1.820 . هر چه باد ا باد !

arashmidos200x
26-08-2012, 12:06
دوستان این پلاسمای ST30 راهی نداره که بشه فهمید قبلا روشن شده یا نه؟ برای اکبند بودنش چه راهی هست؟

arashmidos200x
26-08-2012, 19:42
دوستان این پلاسمای ST30 راهی نداره که بشه فهمید قبلا روشن شده یا نه؟ برای اکبند بودنش چه راهی هست؟

خواهشا به این سوالم سریع تر جواب بدید یدونه سفارش دادم فردا میرسه دستم میخوام ازین بابت تستش کنم

x_enrique_1818
26-08-2012, 20:14
مدل VT50 هست که 2012 ــه و هنوز بطور رسمی وارد ایران نشده.
کنتراستش بالاتره
فیلتر کنتراستش برای اتاقهای روشن قویتره
2500 هرتز هست
طراحی دور پنل نازک تر شده
در سایزهای 55 و 65 اینچ است.

حدود قیمتش مشخص نیست؟

مشخصاتش مافوق عالیه !

mamaloo_shz
26-08-2012, 21:51
دوستان ، ارزش داره برای VT50 صبر کنم ؟! یا VT30 بگیرم بره ؟!

حدس میزنید قیمتِ حدودی اش چقدر باشه !؟

mr_rayan
26-08-2012, 23:41

اگر عجله ای ندارید صبر کنید.مطمئنا ارزش داره بهرحال مدل جدیدتره و با مشخصات بهتر و قوی تر.
سایز 55 به نظر من با توجه به قیمت دلار فکر کنم بین 5 الی 6 تومن باید قیمت داشته باشه.

alkaline
27-08-2012, 00:59
سلام
کد مخفی برای نمایش مدت زمان کارکرد p50st30 چیه؟

arashmidos200x
27-08-2012, 09:54
منم سوال این دوست بالا رو دارم لطفا راهنمایی کنید

mamaloo_shz
27-08-2012, 13:08
اگر عجله ای ندارید صبر کنید.مطمئنا ارزش داره بهرحال مدل جدیدتره و با مشخصات بهتر و قوی تر.
سایز 55 به نظر من با توجه به قیمت دلار فکر کنم بین 5 الی 6 تومن باید قیمت داشته باشه.
در جریان نیستید نمایندگی ها حدودا" کی میارن این VT50 رو ؟!
مرسی

ehsan.aref
27-08-2012, 14:10

آره که ارزش داره خیلیم ارزش داره من خارج کشور بودم تصویر st50 رو دیدم با vt30 واقعا فرق داره دیگه چه برسه به vt50 من خودم منتظرم ایران بیاد با گارانتیشو بخرم اگه ایرانم نیاد ایشالا ایندفعه اولین سفری که برم میخرم.

mr_rayan
27-08-2012, 15:54
در جریان نیستید نمایندگی ها حدودا" کی میارن این VT50 رو ؟!
مرسی
احتمالا اواخر پاییز یا اوایل زمستون.

Actros
27-08-2012, 16:16
بازار هیچیش معلوم نیست . ولی به نظرتون از اینی که هست پایین تر میاد ؟ من که فکر میکنم بالا میره ولی پایین نمیاد

romia
27-08-2012, 19:30
سلام پونل جان
ببخشید که شمارو خطاب قرار می دم.فکر کنم شما از بهمن 90به این ور vt30 گرفتی. می خواستم بپرسم در کل ازش راضی هستی؟ با فن هاش مشکلی که پیدا نکردی؟چون شنیدم ریز گردها تو اهواز غوغا می کنه فن های تلویزیون همه اون هارو تو تلویزیون نمی کشه؟ فن هاش صداش کمتر و بیشتر نشده؟راستی فن هاش قابل تعویض هست(مثل کامپیوتر)؟تا چه سالی خدمات پس از فروش داره؟ تا چه سالی فن هاش گیر می آد که بشه عوضش کرد؟ اگه الان من بخوام یه تی وی بخرم هنوزم همونو پیشنهاد می کنی؟ شرمنده سوالهام زیاد شد.
با تقریبا 3تومن چیز بهتری سراغ نداری؟(من 42 می خوام بگیرم)
mr_rayan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز شما که با تی وی تون به مشکل خوردید چی؟با 3 تومن چیزی برام سراغ ندارید؟

davood-d
28-08-2012, 00:15
سلام پونل جان
ببخشید که شمارو خطاب قرار می دم.فکر کنم شما از بهمن 90به این ور vt30 گرفتی. می خواستم بپرسم در کل ازش راضی هستی؟ با فن هاش مشکلی که پیدا نکردی؟چون شنیدم ریز گردها تو اهواز غوغا می کنه فن های تلویزیون همه اون هارو تو تلویزیون نمی کشه؟ فن هاش صداش کمتر و بیشتر نشده؟راستی فن هاش قابل تعویض هست(مثل کامپیوتر)؟تا چه سالی خدمات پس از فروش داره؟ تا چه سالی فن هاش گیر می آد که بشه عوضش کرد؟ اگه الان من بخوام یه تی وی بخرم هنوزم همونو پیشنهاد می کنی؟ شرمنده سوالهام زیاد شد.
mr_rayan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز شما که با تی وی تون به مشکل خوردید چی؟با 3 تومن چیزی برام سراغ ندارید؟

البته ببخشيد
ولي مگه شما چند سال ميخواي از تي وي استفاده كني كه اينقدر نگران تعويض قطعاتش هستي. ما كه هيچ مشكلي نداشتيم.
:18:

mr_rayan
28-08-2012, 06:47
سلام پونل جان
درسته من به مشکل برخوردم ولی جنس برقیه دیگه.هر لحظه احتمال داره خراب بشه.من از تلویزیونم راضیم و همچنان هم انتخابم VT30 هست.
در مورد فن هم تکنسین شرکت پاناسونیک بمن گفت که بهتره هر سه یا شش ماه یکبار(بستگی به گرد و غبار محل سکونت داره) خیلی با احتیاط در پشت پنل رو باز کنم و با یه پنبه به آرامی فن ها رو تمیز کنم.خودش برای من اینکارو کرد و بمنم پیشنهاد داد.

TATU_TATY
28-08-2012, 07:22
درسته من به مشکل برخوردم ولی جنس برقیه دیگه.هر لحظه احتمال داره خراب بشه.من از تلویزیونم راضیم و همچنان هم انتخابم VT30 هست.
در مورد فن هم تکنسین شرکت پاناسونیک بمن گفت که بهتره هر سه یا شش ماه یکبار(بستگی به گرد و غبار محل سکونت داره) خیلی با احتیاط در پشت پنل رو باز کنم و با یه پنبه به آرامی فن ها رو تمیز کنم.خودش برای من اینکارو کرد و بمنم پیشنهاد داد.

آفا من هر 2 ماه تقریبا پشت تی وی رو بادستگاه باد با احتیاط باد میکنم و گرد و غبار قابل ملاحه ای هم از چشت تی وی بیرون میاد ...طرفای ما خیلی خیلی گرد و خاکی هست وویعنی صبح تی وی رو پاک میکنم تی تا ظهر تی وی گرد و غبار میگیره..
ایا با دستگاه باد فشاری به فن ها میاد...؟؟؟ میشه در مورد تمیز کردن فن ها بیشتر توضیح بدید..50st30 دارم...تشکر

............
28-08-2012, 14:48
به نظر بنده حقیر بادگیری فنهای هر دستگاه الکتریکی مخصوصا کار اشتباهی است و باعث سرایت گردو خاک به قسمتهای حساس تر فن و داخل دستگاه میشود.

mohammadv2
28-08-2012, 16:07
با سلام
به نظر شما با 2 میلیون led 3d‌ بگیرم بهتره (مثلا lg 47lw5700 ) یا اینکه پلاسما بگیرم. مثلا (50ut30) . گرچه قیمت این حدود 2100 است.
دوستان لطفا 50vt50 پیشنهاد ندن. میدونم اون بهتره ولی بودجه ما روهم لحاظ کنید.:19:
در صورت پیشنهاد مدل بالاتر 42 هم مشکلی نداره ولی از 1900 بالاتر نره.
lg‌ قیمت هاش تو بانه 400 تومن ارزون تره ولی ظاهرا پاناسونیک توی بانه از اینجا هم گرونتره.
متشکرم.

Actros
28-08-2012, 17:26
آقا اين فن هاي st30 تميز كردنش كاره ما هست ؟ يا كاره حساسيه . ميگم مثل فن كارت گرافيك كامپيوتر به صدا نميافته ؟‌:31:
نميدونم اينو بگيرم يا 835 شارپ

Actros
28-08-2012, 17:33
حذف شود.........

mr_rayan
29-08-2012, 00:50
آفا من هر 2 ماه تقریبا پشت تی وی رو بادستگاه باد با احتیاط باد میکنم و گرد و غبار قابل ملاحه ای هم از چشت تی وی بیرون میاد ...طرفای ما خیلی خیلی گرد و خاکی هست وویعنی صبح تی وی رو پاک میکنم تی تا ظهر تی وی گرد و غبار میگیره..
ایا با دستگاه باد فشاری به فن ها میاد...؟؟؟ میشه در مورد تمیز کردن فن ها بیشتر توضیح بدید..50st30 دارم...تشکر
نه سعی کنید باد نگیرید.اینجوزی امکان داره گرد و غبار به قسمت های دیگه تی وی سرایت کنه و حتی به قول تکنسین پاناسونیک احتمال داره گرد و غبار روی پنل قرار بگیره و به مرور زمان تصویر رو مات کنه.
تمیز کردن خیلی سادست فقط کمی ظرافت و حوصله می خواد.شما با یک پنبه و مقدار کمی آب و یا محلول شیشه پاک کن به طوری که اول پنبه رو به محلول شیشه پاک کن آغشته کنید و بعد به آرامی روی فن ها بکشید تا تمیز بشه.

Actros
29-08-2012, 10:06
آقا 42vt20 or 42st30?
كدوم نسبت به اينيكي مزيت هاي بيشتري داره ؟

Artam01
29-08-2012, 19:11
از مدل های 2012 کدامیک 50 یا 46 اینج می باشند؟

kambiz11000
29-08-2012, 22:21
از مدل های 2012 کدامیک 50 یا 46 اینج می باشند؟
46 موجود نیست. 42 و 50 و65 ST50
42 50 GT50
50 UT50

viper.killer
31-08-2012, 15:26
با سلامدوستان من قصد خرید 1تلویزیون با کیفیت عالی تا سقف 2/5میلیون رو دارم نظرم روی 50vt30 در بانه هست ولی در بانه ظاهرا فقط st30 هستst30 از لحاظ کیفیت تصویر با vt30 خیلی فرق میکنه؟اگر نظری در مورد دیگر برند ها دارین راهنمایی کنین

mr_rayan
31-08-2012, 17:29
با سلامدوستان من قصد خرید 1تلویزیون با کیفیت عالی تا سقف 2/5میلیون رو دارم نظرم روی 50vt30 در بانه هست ولی در بانه ظاهرا فقط st30 هستst30 از لحاظ کیفیت تصویر با vt30 خیلی فرق میکنه؟اگر نظری در مورد دیگر برند ها دارین راهنمایی کنین
نه خیلی فرق نمی کنه.

viper.killer
31-08-2012, 19:04
سلام
امروز 1 پلاسمای lg دیدم میگفت سری 20 هست پن تاچ هست
600h بود میگفت 2012 هست 50 اینچ
قیمت 1700
ایا ارزش داره بخرم؟
کیفیت تصویر CX520 سونی بهتره یا این پلاسمای الجی؟
میخوام در حد 1700 خرید کنم با بقیه پولم دوربین بخرم بهتره یا کل 2/5 میلیون رو بابت Tv بدم؟

davood-d
31-08-2012, 23:40
سلام
قیمت 1700
ایا ارزش داره بخرم؟
میخوام در حد 1700 خرید کنم با بقیه پولم دوربین بخرم بهتره یا کل 2/5 میلیون رو بابت Tv بدم؟

واقعا پلاسماي 50 اينچ مدل 2012 ال جي 1700:18:

mr_rayan
01-09-2012, 06:39
سلام
قیمت 1700
ایا ارزش داره بخرم؟
ببینید دوست من پلاسماهای شرکت های دیگه مثل پلاسماهای پاناسونیک فیلتر جهت مکان های پرنور ندارند و تو نور زیاد رنگ مشکیشون رو از دست می دهند.اگر محیط خونتون واقعا کم نور هست پلاسمای ال جی بخر در غیر این صورت اصلا بهش فکر نکن.

arashmidos200x
01-09-2012, 13:17
دوستان تو این مدت کسی از این سایت های انلاین بانه خرید کرده؟ اگه از خریدتون راضی هستید لطفا به بنده هم معرفی کنید یدونه ST30 میخوام

viper.killer
01-09-2012, 13:28
به این نتیجه رسیدم که 50st30 رو بگیرم از بانه 2/5انتخاب بهتر از این هم دارم با 2/5؟

mr_rayan
01-09-2012, 13:38
به این نتیجه رسیدم که 50st30 رو بگیرم از بانه 2/5انتخاب بهتر از این هم دارم با 2/5؟
عالیه.یکی از بهترین هاست.

arashmidos200x
01-09-2012, 13:43
lمیشه بین انتخاب sony hx750 ta ex 520 و پلاسمای 50st30 راهنمایی بکنید؟ اختلاف چندانی ندارند و خوب سونی 2012 و ال ای دی هستش ولی پاناسونیک هم دیدم کیفیتش عالیه و اینکه من بیشتر واسه بازی میخوام

mr_rayan
01-09-2012, 13:56
lمیشه بین انتخاب sony hx750 ta ex 520 و پلاسمای 50st30 راهنمایی بکنید؟ اختلاف چندانی ندارند و خوب سونی 2012 و ال ای دی هستش ولی پاناسونیک هم دیدم کیفیتش عالیه و اینکه من بیشتر واسه بازی میخوام
ببینید در این موارد قبلنا بحث زیاد شده.شما اول از همه باید انتخاب کنید که led می خواید یا plasma و بعد از این تصمیم گیری مدل مورد نظرتون رو انتخاب کنید.شما مثلا از من سوال می پرسید و من چون تصویر پلاسمارو می پسندم نظرم روی پلاسماست.از شخص دیگه ای که تصویر LED می پسنده بپرسید نظرش قطعا روی LED هستش.اینجوری به نتیجه ای نمی رسی.ببین کدوم تصویر رو می پسندی.اگر روی کاغذ بخوای مقایسه کنی مطمئنا پلاسما یه سر و گردن از LED بالاتره.
واسه بازی که مطمئنا پلاسما بهتره.من رو تلویزیون خودم فوتبال بازی می کنم و خونه دوستان هم روی LED فوتبال بازی می کنم.مثلا توی فوتبال روی LED توپ کمی سایه داره و تو نماهای سریع هم کمی تار هست ولی تو پلاسما اینگونه نیست.
از طرقی LED هم مناسب خونه هایی هستش که نورگیری زیادی داره و اگر تو اینجور خونه ها از پلاسما استفاده کنی حتی پلاسماهای پاناسونیک که فیلترهای بسیار قوی داره ولی باز دچار مشکل میشی چون تا یه اندازه ای فیلترها خوب عمل می کنه و اگر نور خیلی زیاد باشه کارایی فیلترها هم کم میشه و اون موقع هستش که امکان داره تصویر بخوره تو ذوقتون.من این مطلب رو گفتم بخاطر اینکه بودن دوستانی که خریدن و پشیمون شدن.

arashmidos200x
01-09-2012, 14:06
ببینید در این موارد قبلنا بحث زیاد شده.شما اول از همه باید انتخاب کنید که led می خواید یا plasma و بعد از این تصمیم گیری مدل مورد نظرتون رو انتخاب کنید.شما مثلا از من سوال می پرسید و من چون تصویر پلاسمارو می پسندم نظرم روی پلاسماست.از شخص دیگه ای که تصویر LED می پسنده بپرسید نظرش قطعا روی LED هستش.اینجوری به نتیجه ای نمی رسی.ببین کدوم تصویر رو می پسندی.اگر روی کاغذ بخوای مقایسه کنی مطمئنا پلاسما یه سر و گردن از LED بالاتره.
واسه بازی که مطمئنا پلاسما بهتره.من رو تلویزیون خودم فوتبال بازی می کنم و خونه دوستان هم روی LED فوتبال بازی می کنم.مثلا توی فوتبال روی LED توپ کمی سایه داره و تو نماهای سریع هم کمی تار هست ولی تو پلاسما اینگونه نیست.
از طرقی LED هم مناسب خونه هایی هستش که نورگیری زیادی داره و اگر تو اینجور خونه ها از پلاسما استفاده کنی حتی پلاسماهای پاناسونیک که فیلترهای بسیار قوی داره ولی باز دچار مشکل میشی چون تا یه اندازه ای فیلترها خوب عمل می کنه و اگر نور خیلی زیاد باشه کارایی فیلترها هم کم میشه و اون موقع هستش که امکان داره تصویر بخوره تو ذوقتون.من این مطلب رو گفتم بخاطر اینکه بودن دوستانی که خریدن و پشیمون شدن.

اره دوست عزیز منم دقیقا تمام اون بحث هارو خوندم و خودمم بیشتر نظرم رو پلاسما بود اما خوب از یه طرف این مدل های سونی هم خیلی جدید هستش و تکنولوژی های جالبی روش داره و از نظر طراحی فوق العاده سرتره (هرچند من از تکنولوژی هاش استفاده ای نخواهم کرد) و اختلاف قیمت هم چندان نیست مخصوصا اگر بخوای از بانه بگیری واقعا گیج شدم .در مورد نور من تلویزیون لامپی هم نور پشت سر توش منعکس میشه اعصابم خورد میشه ایت تلویزیون ها هم همشون صفحه هاشون شفافه و نورو منعکس میکنه و لی خونه ی ما اونقدر پر نور نیست (ازین خونه هاست که تو شیبه از یه طرف زیر زمینه از طرف دیگه طبقه همکف و فقط نور لوستر هستش) واقعا نمیدونم چه انتخابی بکنم چون ازون ادمائیم نیستم که زود به زود تلویزیون عوض کنم

mr_rayan
01-09-2012, 14:19
اره دوست عزیز منم دقیقا تمام اون بحث هارو خوندم و خودمم بیشتر نظرم رو پلاسما بود اما خوب از یه طرف این مدل های سونی هم خیلی جدید هستش و تکنولوژی های جالبی روش داره و از نظر طراحی فوق العاده سرتره (هرچند من از تکنولوژی هاش استفاده ای نخواهم کرد) و اختلاف قیمت هم چندان نیست مخصوصا اگر بخوای از بانه بگیری واقعا گیج شدم .در مورد نور من تلویزیون لامپی هم نور پشت سر توش منعکس میشه اعصابم خورد میشه ایت تلویزیون ها هم همشون صفحه هاشون شفافه و نورو منعکس میکنه و لی خونه ی ما اونقدر پر نور نیست (ازین خونه هاست که تو شیبه از یه طرف زیر زمینه از طرف دیگه طبقه همکف و فقط نور لوستر هستش) واقعا نمیدونم چه انتخابی بکنم چون ازون ادمائیم نیستم که زود به زود تلویزیون عوض کنم
خب نورتون زیاد نیست.نور آفتاب خیلی بده.نور لوستر اونجوری اذیت کننده نیست مگر اینکه خونتون رو چراغونی کرده باشی.
خلاصه بگم که تصویر LED عوام پسنده ولی PLASMA نه.پلاسمارو کسی می پسنده که می فهمه تصویر سینمایی یعنی چی.کسی که می فهمه رنگ طبیعی یعنی چی.کسی که دوست داره فیلم سینمایی رو توی تاریکی ببینه و ...
اما برای کسی که می خواد چهارتا شبکه ماهپاره ای که شو نشون میده و رنگای جیغ و آبرنگی ببینه و آخر شب هم یه سریال از شبکه های خودمون ببینه بخوابه من بهش LED پیشنهاد می دم.

arashmidos200x
01-09-2012, 14:35
خب نورتون زیاد نیست.نور آفتاب خیلی بده.نور لوستر اونجوری اذیت کننده نیست مگر اینکه خونتون رو چراغونی کرده باشی.
خلاصه بگم که تصویر LED عوام پسنده ولی PLASMA نه.پلاسمارو کسی می پسنده که می فهمه تصویر سینمایی یعنی چی.کسی که می فهمه رنگ طبیعی یعنی چی.کسی که دوست داره فیلم سینمایی رو توی تاریکی ببینه و ...
اما برای کسی که می خواد چهارتا شبکه ماهپاره ای که شو نشون میده و رنگای جیغ و آبرنگی ببینه و آخر شب هم یه سریال از شبکه های خودمون ببینه بخوابه من بهش LED پیشنهاد می دم.

خیلی خیلی منطقی و قانع کننده بود ممنونم ازت پس همون پلاسمارو میگیرم فقط یه مشکلی هست من نمیدونم به کدوم فروشنده های بانه میشه اطمینان کرد شما خودت کسیو میشناسی ازش خرید خوبی کرده باشی ؟

mr_rayan
01-09-2012, 14:44
خواهش می کنم.
نه متاسفانه از فروشنده های بانه من کسی رو نمیشناسم.

arashmidos200x
03-09-2012, 08:13
دوست عزیز میشه بگید چه کارهائی برای تست تلویزیون بعد از رسیدن باید انجام بدم تا از سلامتش مطمئن بشم؟

arashmidos200x
03-09-2012, 08:15
میشه راهنمائی کنید ساخت مالزی و تایلند چه تفاوتی داره؟

mr_rayan
03-09-2012, 11:53
دوست عزیز میشه بگید چه کارهائی برای تست تلویزیون بعد از رسیدن باید انجام بدم تا از سلامتش مطمئن بشم؟
تست پیکسل باید انجام بدید با استفاده از چند عکس تمام رنگی.اصل کاری همینه.
تست کنید فن ها سالم باشه و کار کنه.صدای تلویزیون تو ولوم های بالا خرخر نکنه.از لحاظ ظاهری هم که سلامت باشه.

mr_rayan
03-09-2012, 11:54
میشه راهنمائی کنید ساخت مالزی و تایلند چه تفاوتی داره؟
تلویزیون های سال 2011 به نظرم ساخت مالزی نداره و همه ساخت تایلند هست.

arashmidos200x
03-09-2012, 11:55
پس واسه چی یه سری میگن مال ما مالزیه یه سری میگن تایلند یه سریم میگن سنگاپور حالا من کدومو بگیرم؟

delmajid
03-09-2012, 12:43
سلام به همه
من یه سر زدم گناوه گفت که فقط تلویزیون 2012 دارم. و دیگه از جایی که خرید میکنم تی وی های 2011 نیست.
42 et5 رو میگفت 2450000
50 et5 رو میگفت 5000000
گفت سری قبل که رفتم فقط ال ای دی آوردم ولی این سری که برم پلاسما میارم.