ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

FARSHAD_DIGITAL
06-10-2010, 08:10
این تی وی تازه اومده فکر نکنم نیاز به آپدیت شدن داشته باشه، ولی با یو اس بی باید بشود.
مرسی از پاسختون.firmware کنونی رو از کدوم قسمت باید فهمید؟یک سوال مهم دیگه:از دوستانی که V20 دارند کسی تا حالا با dlna اون کار کرده؟به اینترنت وصل شدید؟

armin100
06-10-2010, 22:47
بالاخره انتظارها به پایان رسید. V20 50 در ایران رونمایی شد!:33:
دوستان عزیز، همون طور که در پست قبلی هم نوشته بودم، من V20 42 رو از بانه و به قیمت 1.240 چند هفته پیش خریده بودم. اما دیروز مطلع شدم که فروشگاهی (البته در کرج و واقع در فلکه اول گوهردشت) سایز 50 این TV رو داره. برای همین هم، امروز از روی کنجکاوی اونجا رفتم تا ببینم چه خبره. بله، خبر صحت داشت و بالاخره چشممون به جمال 50 اینچ V20 هم روشن شد. قیمت رو جویا شدم و فرمودن 3.200 که البته به احتمال زیاد به خاطر تحریم های صورت گرفته، قیمتش رو به زودی شرکت افزایش میده (مثل سینماهای پاناسونیک که 50 الی 60 تومن گرون شدن). در مورد سایز 42 هم گفت که 3 عدد آورده بوده که 2 عدد از اونها آکبند فروش رفته و یک مورد هم که پشت ویترین بوده، به صورت غیر آکبند! در هر صورت، الان سایز 42 نداره ولی قیمتش رو 1.790 اعلام کرد. گارانتی هم 15 ماهه بانیان الکترونیک که 5 ماه اول، تعویض و 10 ماه بعدی تعمیر انجام میشه. کشور سازنده هم سنگاپور بود.
در ضمن، اعلام کرد که تنها فروشگاهی در ایران هست که سایز 50 رو برای فروش گذاشته و هنوز در ایران پخش نشده. اما اگه میخواید بدونید چرا این فروشگاه این سایز رو داره، این طور عنوان کرد که اولا، این فروشگاه به تازگی افتتاح شده و ثانیا، با وارد کننده ی اون وابستگی فامیلی داره و یه جورایی پارتی بازیه!
با این که اون جا همه چیز نمایان بود، تا دلتون هم بخواد ازش تعریف کرد و عنوان کرد که تلویزیون ساله.:thumbsup: البته به غیر از بازارگرمی ها، منکر نمیشم که کلی هم اطلاعات تخصصی داشت. در ضمن، چند تا مشت محکم هم توی تلویزیون هاش کوبید:47: و استحکام پنل های ژاپنیش رو به رخ کشید (میدونستم پنلها محکم هستن ولی دیگه نه اینقدر:18:) خیلی هم روی پخش فیلم از طریق USB اون تأکید داشت. حالا قضیه چیه، نمیدونم.:9:
راستی V10 رو هم کنار V20 گذاشته بود و قیمتش رو هم 2.920 زده بود. به نظر من، کابینتش خیلی قشنگتر از V20 بود ولی کیفیت هاشون واقعا باهم فرق داشت (عمدی یا غیرعمدی بودن رو نمیدونم).
عزیزانی که تصاویر دودی پلاسماها تو ذهنشونه:41:، اگه یه سر بزنن، ضرر نمی کنن:20:. فقط کارتش رو یادم رفت بگیرم تا اگه کسی خواست زنگ بزنه. پوزش می طلبم.
همگی، موفق باشید.:7:

s.hossein45
07-10-2010, 01:46
سلام : دوستان جدول مدل وسری تلوزیونهای پانا بر اساس کشورهایی که در انها توزیع میشوند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Farnood
07-10-2010, 06:21
از Vt20 خبری نبود؟

armin100
07-10-2010, 08:43
از Vt20 خبری نبود؟

دوست عزیز، اونقدر تو نخ V20 50 بودم که دیگه VT20 فراموشم شد. اگر هم داشت، خاموش بوده. چون همین V20 هم اولش خاموش بود.

Artam01
07-10-2010, 12:18
این پاناسونیک فروشا نمی دونم چرا زورشون میاد تی وی هاشون رو روشن کنن.

zendar
07-10-2010, 12:27
آخرین خبر

بانیان به تعدادی از نمایندگی ها قول تحویل V20 را برای هفته آخر مهر داده است ( ضمنا گفته در صورتی که قیمت دلار ثابت بماند )

irmedia
08-10-2010, 21:21
سلام

امروز به طور رسمی مدل V20 در سایز 42 اینچ در فروشگاه مرکزی غرب تهران پاناسونیک در خیابان ستارخان با قیمت 1.750 به همراه ضمانتنامه بانیان برای فروش عرضه شد . همچنین طی سوالی که از مسئول این نمایندگی پاناسونیک کردم گقتند که مدل VT20 هفته آینده در سایز 50 اینج با قیمت حدود 3.500 تا 3.700 برای فروش عرضه خواهد شد همچنین علت تاخیر در عرضه پنل های 2010 را نوسانات قیمت ارز اعلام کردند که با این حساب ممکن است در قیمت ها در آینده تغییراتی به وجود بیاد!!!

اما بنده تا به امروز مدل V20 را از نزدیک مشاهده نکرده بودم که در این نمایندگی در میان مدلهایی چون G10 و V10 قرار گرفته بود که با اولین برخورد به غیر از طراحی جذاب آن میشد تفاوت در کیفیت را مشاهده کرد! . عمق رنگ مشکی و اشباع رنگ ها و شفافیت این مدل نسبت به مدلهای دیگر کاملا مشهود بود. سورس پخش شده هم تصاویر فول اچ دی از لیگ فوتبال انگلستان به همراه مناظری از طبیعت بود که توسط یک بلوری پاناسونیک با خروجی HDmi به تی وی متصل شده بود. ولی متاسفانه چون وقت کافی برای بررسی کامل نداشتم نشد که در مورد پخش USB و تیونر دیجیتال از فروشنده سوال کنم و یا تست عملی انجام بدم که فکر می کنم این دو مسئله مورد نظر برخی دوستان بود اما سعی می کنم در اولین فرصت با حضور دوباره در آنجا یک بررسی کامل در این مورد برای اطمینان خاطر دوستان انجام بدهم.

سیدمرتضی
09-10-2010, 11:01
با سلام خدمت دوستان عزیز ، من همیشه معتقد بودم که لوازم صوتی و تصویری را باید با گارانتی خرید و پس از مطالعه پست ها متفاوت و تحقیقات و راهنمای دوستان این انجمن ( همین جا از همه آنها تشکر می گردد) قصد داشتم پلاسمای پاناسونیک v20 با گارانتی بخرم و از تیر ماه تاکنون هم منتظر ماندم اما دیگر از امروز و فردا کردن شرکت بانیان خسته شده و هفته قبل چهارشنبه سفارش خرید پلاسمای v20R از بانه را دادم به قیمت 1400 با کرایه حمل ( شمال ) . می خواستم چند مورد را خدمت دوستان عزیز که قصد خرید را دارند عرض نمایم
1 - تصویر شبکه های ایران با ----- خوب و دیگر شبکه ها خارجی خیلی بهتر است ، حتی از سامسونگ LED C620 که یکی از آشنایان هم هفته قبل خریده بهتر بود بطوریکه در LED سریال مختار که دارای کیفت بهتری است حتی از دو متری واضح نبود . در صورتیکه همین سریال در پلاسمای V20 حتی از فاصله یک متری واضح است و مشکلی نداشت .
2 - فیلم ها و کنسرت های HD و FUll HD محشر می باشد و قابل مقایسه با دیگر TV نیست . از نظر کیفت و رنگ و ...
3 - پخش فیلم از طریق USB و دیگر امکانات تست نکردم . چون من یک HD player پاتریوت دارم که کامل است و به این امکانات در TV نیاز ندارم .
4 - مدل V20R تیونر دیجیتال ندارد.
5- گرمای پلاسما با کنتراست 80 خیلی کم و در حد LCD و LED دیگر برندها می باشد اما با کنتراست 100 و در مد دینامیک یک مقدار افزایش می یابد که محسوس نیست و گویا طبیعی است.

در پایان ضمن تشکر از کلیه دوستان دو سئوال داشتم که لطفا جواب بدهید:
1 - نحوه کالیبره کردن و تنظیم پلاسمای V20 را بفرمایید؟
2 - در تصاویر SD وقتی از نزدیک نگاه میکنی ( کمتر از 40 سانتی ) انگار تصویر برفکی است مخصوصا توی رنگهای خاکستری و مشکی آیا این طبیعی است ؟

amirvania
09-10-2010, 11:39
با سلام خدمت دوستان عزیز ، من همیشه معتقد بودم که لوازم صوتی و تصویری را باید با گارانتی خرید و پس از مطالعه پست ها متفاوت و تحقیقات و راهنمای دوستان این انجمن ( همین جا از همه آنها تشکر می گردد) قصد داشتم پلاسمای پاناسونیک v20 با گارانتی بخرم و از تیر ماه تاکنون هم منتظر ماندم اما دیگر از امروز و فردا کردن شرکت بانیان خسته شده و هفته قبل چهارشنبه سفارش خرید پلاسمای v20R از بانه را دادم به قیمت 1400 با کرایه حمل ( شمال ) . می خواستم چند مورد را خدمت دوستان عزیز که قصد خرید را دارند عرض نمایم
1 - تصویر شبکه های ایران با ----- خوب و دیگر شبکه ها خارجی خیلی بهتر است ، حتی از سامسونگ LED C620 که یکی از آشنایان هم هفته قبل خریده بهتر بود بطوریکه در LED سریال مختار که دارای کیفت بهتری است حتی از دو متری واضح نبود . در صورتیکه همین سریال در پلاسمای V20 حتی از فاصله یک متری واضح است و مشکلی نداشت .
2 - فیلم ها و کنسرت های HD و FUll HD محشر می باشد و قابل مقایسه با دیگر TV نیست . از نظر کیفت و رنگ و ...
3 - پخش فیلم از طریق USB و دیگر امکانات تست نکردم . چون من یک HD player پاتریوت دارم که کامل است و به این امکانات در TV نیاز ندارم .
5- گرمای پلاسما با کنتراست 80 خیلی کم و در حد LCD و LED دیگر برندها می باشد اما با کنتراست 100 و در مد دینامیک یک مقدار افزایش می یابد که محسوس نیست و گویا طبیعی است.

2 - در تصاویر SD وقتی از نزدیک نگاه میکنی ( کمتر از 40 سانتی ) انگار تصویر برفکی است مخصوصا توی رنگهای خاکستری و مشکی آیا این طبیعی است ؟
سلام دوست عزیز
اول اینکه مبارک باشه و دوم اینکه به بهترین انتخابت تبریک میگم :
1-کالیبره کردن به گفته اساتید یه امر سلیقه ایه . تنظیماتش رو بالا پائین کن ببین کدومش بیشتر به دلت میشنه و به قول معروف بیشتر بهت حال میده . من خودم همیشه از مد سینما استفاده میکنم که همون THX هستش . واقعا رنگها توی این مد زیبا ، طبیعی و دلپذیر هستن . کنتراست رو روی 100 میذارم شارپنس روی 80 و مقدار رنگ روی 37 .
2- دوست عزیز ، عزیز دل برادر ، آخه کی از فاصله 40 سانتیمتری به یه تی وی 42 اینچی نگاه میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!:24:
سپاس :10:

سیدمرتضی
09-10-2010, 12:02
سلام دوست عزیز
اول اینکه مبارک باشه و دوم اینکه به بهترین انتخابت تبریک میگم :
1-کالیبره کردن به گفته اساتید یه امر سلیقه ایه . تنظیماتش رو بالا پائین کن ببین کدومش بیشتر به دلت میشنه و به قول معروف بیشتر بهت حال میده . من خودم همیشه از مد سینما استفاده میکنم که همون THX هستش . واقعا رنگها توی این مد زیبا ، طبیعی و دلپذیر هستن . کنتراست رو روی 100 میذارم شارپنس روی 80 و مقدار رنگ روی 37 .
2- دوست عزیز ، عزیز دل برادر ، آخه کی از فاصله 40 سانتیمتری به یه تی وی 42 اینچی نگاه میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!:24:
ضمن تشکر از پاسخگویی سریع ، من نگفتم که از 40 سانتی باید به تی وی 42 اینچی نگاه کرد سئوال اینکه دون دون ریز روی صفحه( اما تصویر واضح ) برعکس lcd و led که بصورت پیکسل و صاف است ولی تصویر واضح نیست طبیعی است یا نه ؟ و جزء خصوصات سیستم پلاسما می باشد ؟

تشکر فراوان :10:

amirvania
09-10-2010, 14:48
ضمن تشکر از پاسخگویی سریع ، من نگفتم که از 40 سانتی باید به تی وی 42 اینچی نگاه کرد سئوال اینکه دون دون ریز روی صفحه( اما تصویر واضح ) برعکس lcd و led که بصورت پیکسل و صاف است ولی تصویر واضح نیست طبیعی است یا نه ؟ و جزء خصوصات سیستم پلاسما می باشد ؟

تشکر فراوان :10:
طبیعیه دوست عزیزم

Artam01
09-10-2010, 19:54

به سلامتی.
اگه تونستی یه چند تا عکس از تی وی بزار.

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

سلام

امروز به طور رسمی مدل V20 در سایز 42 اینچ در فروشگاه مرکزی غرب تهران پاناسونیک در خیابان ستارخان با قیمت 1.750 به همراه ضمانتنامه بانیان برای فروش عرضه شد . همچنین طی سوالی که از مسئول این نمایندگی پاناسونیک کردم گقتند که مدل VT20 هفته آینده در سایز 50 اینج با قیمت حدود 3.500 تا 3.700 برای فروش عرضه خواهد شد همچنین علت تاخیر در عرضه پنل های 2010 را نوسانات قیمت ارز اعلام کردند که با این حساب ممکن است در قیمت ها در آینده تغییراتی به وجود بیاد!!!

اما بنده تا به امروز مدل V20 را از نزدیک مشاهده نکرده بودم که در این نمایندگی در میان مدلهایی چون G10 و V10 قرار گرفته بود که با اولین برخورد به غیر از طراحی جذاب آن میشد تفاوت در کیفیت را مشاهده کرد! . عمق رنگ مشکی و اشباع رنگ ها و شفافیت این مدل نسبت به مدلهای دیگر کاملا مشهود بود. سورس پخش شده هم تصاویر فول اچ دی از لیگ فوتبال انگلستان به همراه مناظری از طبیعت بود که توسط یک بلوری پاناسونیک با خروجی HDmi به تی وی متصل شده بود. ولی متاسفانه چون وقت کافی برای بررسی کامل نداشتم نشد که در مورد پخش USB و تیونر دیجیتال از فروشنده سوال کنم و یا تست عملی انجام بدم که فکر می کنم این دو مسئله مورد نظر برخی دوستان بود اما سعی می کنم در اولین فرصت با حضور دوباره در آنجا یک بررسی کامل در این مورد برای اطمینان خاطر دوستان انجام بدهم.

سلام، رفیق این فروشگاه کجای ستارخان است؟

irmedia
09-10-2010, 20:30
سلام، رفیق این فروشگاه کجای ستارخان است؟

سلام

تهران - ستارخان ، نرسیده به پل ستارخان ( غرب به شرق ) نبش کوچه کوروش پلاک 598 - فروشگاه مرکزی غرب تهران ( نمایندگی رسمی فروش )

این آدرسی هست که بر روی کارتی که از فروشگاه گرفتم قید شده که شماره تلفن و فکس هم دارد اما نمی دونم طبق قوانین انجمن امکان قرار دادن شماره تلفن وجود دارد یا خیر؟

هنور هم وقت نکردم حضوری دوباره آنجا سر بزنم.:20::31:

auha88j
10-10-2010, 21:19
سلام. اول باید از Alucard به خاطر راهنمایی هاش و شماره تلفن تشکر کنم.
الان دیگه بیشتر نمایندگی های پانا v20 رو با گارانتی دارن.قیمتش هم حدود یک میلیون و هفتصده.

koh
11-10-2010, 07:05
سلام. اول باید از Alucard به خاطر راهنمایی هاش و شماره تلفن تشکر کنم.
الان دیگه بیشتر نمایندگی های پانا v20 رو با گارانتی دارن.قیمتش هم حدود یک میلیون و هفتصده.

سلام
در مشهد که هنوز هیچ نمایندگی نداره؟؟
راستی بچه های مشهدی آیا به جز فروشگاههای دستمالچی که در خیابانهای مختلف مشهد شعبه زده نمایندگی تلویزیونهای پاناسونیک دیگری را می شناسند؟
اگه بله لطفا آدرس آنرا پ خ کنید
ممنون:10:

سیدمرتضی
11-10-2010, 07:12
با آرزوی توفیق الهی ، قابل توجه دوستانیکه نگران برق مصرفی پلاسما بوده اند . من با دستگاه آمپرسنج برق مصرفی پلاسمای v20 را برای 10 دقیقه در مد دینامیک با کنتراست 100 اندازه گیری کردم میزان آمپر بین 0.3 الی 0.9 متغیر بوده یعنی برق مصرفی حدوا بین 70وات الی 200 وات .التبه برق مصرفی به تصویر بستگی داشته است تصاویر تیره و مشکی حداقل و تصاویر سفید و روشن بالاتر . با تشکر

sasanv
11-10-2010, 21:55
سلام دوست عزیز؟ این قیمت 42 اینچه؟ در مورد قیمت 50v20 و 50vt20 در نمایندگی ها و ب ا ن ه هم اگر اطلاعی دارید متشکر میشم بفرمایید.
البته اگر سوالم خارج از بحثه معذرت میخام.

s.hossein45
12-10-2010, 20:08
سلام : دوستان چند تا عکس از v20 که از سورسهای sd و mode :cinema با تنظیمات default ولی رنگ روی 45 قرار داره . پنل حدود 170 ساعت کار کرده .سایز عکسها کاهش داده شده پس کیفیت هم پایین امده و کیفیت اصلی پنل معلوم نیست. دوربین canon g9 با mode : auto در محیط تاریک گرفته شده .[

n822
12-10-2010, 20:49
اگه کسی سایز 42 میخواد که 3 بعدی باشه بزودی GT42 هم میاد

PD1362
12-10-2010, 20:58
بچه ها سلام
ازتون كمك ميخوام !
ميدونم اينجا تاپيك تخصصي V20 هست ولي منم يه جورايي سئوالم به V20 مربوطه !
من بعد از كلي بررسي به V20 رسيدم و در حاليكه قراره هفته آينده برم بانه!
حالا تصور كنيد رفتيم از نزديك يكي از نمايندگي ها و اين مدل را ديديم ...
دروغ چرا راستش فريمش خيلي تو ذوق زد و حالا از طرف خانوم اصرار كه اين چرا انقدر بد رنگه و نمي خوام !!!!
و از من انكار كه از نظر تصوير، قيمت، استحكام و مشخصات فني يكي از بهترين‌هاست ... !
حالا از شما و دوستاني كه خريد كردن سئوال دارم كه آيا قابل تحمل خواهد بود ؟ اون‌ هم روي ميز تمام MDF پشت دار مشكي ...
و تو اين رنج قيمت نظر نهاييتون را بين مدل هاي زير بهم بديد ... !
فقط شرايط تصوير، كنتراست، 120 هرتز و ... را در نظر داشته باشيد ...
مدل هاي مد نظر :
Panasonic 42v20
Sony 46EX500
Samsung 46C650
samsung 46c5000
samsung 46c6200

amirvania
13-10-2010, 09:39
سلام
ظاهر تی وی یه امر کاملا سلیقه ایه . با اینحال به نظر من تو تی وی های 2010 این مدل یکی از زیباترین هاست و کیفیت و اصالت کاملا ازش پیداست . گذشته از V20 که پادشاهه :31: بین اون 4 مدل دیگه : اول C650 دوم ‍C6200 سوم C5000 سونی هم که بنده خدا کاملا تعطیله و کارش به مقایسه و این حرفا نمیکشه .

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------

سلام
ظاهر تی وی یه امر کاملا سلیقه ایه . با اینحال به نظر من تو تی وی های 2010 این مدل یکی از زیباترین هاست و کیفیت و اصالت کاملا ازش پیداست . گذشته از V20 که پادشاهه :31: بین اون 4 مدل دیگه : اول C650 دوم ‍C6200 سوم C5000 سونی هم که بنده خدا کاملا تعطیله و کارش به مقایسه و این حرفا نمیکشه .

sorennaz
13-10-2010, 09:43
بچه ها سلام
ازتون كمك ميخوام !
دروغ چرا راستش فريمش خيلي تو ذوق زد و حالا از طرف خانوم اصرار كه اين چرا انقدر بد رنگه و نمي خوام !!!!
و از من انكار كه از نظر تصوير، قيمت، استحكام و مشخصات فني يكي از بهترين‌هاست ... !
حالا از شما و دوستاني كه خريد كردن سئوال دارم كه آيا قابل تحمل خواهد بود ؟ اون‌ هم روي ميز تمام MDF پشت دار مشكي ...
مدل هاي مد نظر :
Panasonic 42v20
Sony 46EX500
Samsung 46C650
samsung 46c5000
samsung 46c6200

سلام

اتفاقا من هم وقتی که رفتم از نزدیک این تلویزیون را دیدم همین حال شما را داشتم . اما با توجه به تعریف های که از این مدل بخصوص در سایت های خارجی بعمل آمده و این که در فروشگاه نمی توان با توجه به شرایط نوری و تنظیمات انجام شده تصمیم گرفت ،تصمیم به خرید آن کردم و از خرید آن با توجه به پولی که برای آن پرداخت کرده ام خوشحال هستم . قابل ذکر است در محیط خانه شکل و کیفیت تصویر به گونه دیگری است

zendar
13-10-2010, 09:43
بچه ها سلام
ازتون كمك ميخوام !
مدل هاي مد نظر :
Panasonic 42v20
Sony 46EX500
Samsung 46C650
samsung 46c5000
samsung 46c6200

فریم V20 در فروشگا ه ها که میزان نور زباد است به رنگ نقره ای روشن دیده می شود اما در محیط های مسکونی که میزان نور بسیار کمتر است به رنگ فولادی تیره دیده می شود و بسیار خوش رنگ است ( به عکس هایی که یکی از دوستان در صفحه قبل گرفته است توجه کنید )

اگر تلویزیون دیگری در همین محدوده مورد نظر باشد بهترین پیشنهاد پلاسمای سامسونگ مدل 50c585 با قیمت 1900000 تومان می باشد که بعد از V20 فعلا بهترین مورد موجود در بازار است

Unisam
13-10-2010, 23:52
به نام الله

امشب جمهوری بودم ... قیمتهای P42V20 حول و حوش 1،700 بود با گارانتی بانیان ... یک فروشگاه مرکزی پاناسونیک بود جنب ساختمون آلومینیوم که با گارانتی بانیان میداد 1،680 از 50 اینچش پرسیدم که فروشنده گفت هنوز نیومده اما صاحب مغازه از اون ته فروشگاه گفت اومده ! قیمت ؟ با کلی مکث و نگاه به برگه ها گفت 2،350 اما خواهش کرد قیمتش رو به همکارهاش نگیم. خلاصه خوب قیمتیه برای P50V20

Farnood
14-10-2010, 05:56
دوستان، هنوز از VT20 خبری در دست نیست!؟

sasanv
14-10-2010, 08:08
دوستان، هنوز از VT20 خبری در دست نیست!؟

3,700,000 اینچ 50 در نمایندگی. اما معلوم نیست با چند عینک

Artam01
14-10-2010, 08:48
به نام الله

امشب جمهوری بودم ... قیمتهای P42V20 حول و حوش 1،700 بود با گارانتی بانیان ... یک فروشگاه مرکزی پاناسونیک بود جنب ساختمون آلومینیوم که با گارانتی بانیان میداد 1،680 از 50 اینچش پرسیدم که فروشنده گفت هنوز نیومده اما صاحب مغازه از اون ته فروشگاه گفت اومده ! قیمت ؟ با کلی مکث و نگاه به برگه ها گفت 2،350 اما خواهش کرد قیمتش رو به همکارهاش نگیم. خلاصه خوب قیمتیه برای P50V20

شما هم نگفتی قیمتو به کسی :31:.
به نظرتون می ارزه 50 ش رو گرفت؟

afshin b
14-10-2010, 09:06
شما هم نگفتی قیمتو به کسی :31:.
به نظرتون می ارزه 50 ش رو گرفت؟
به نظر من می ارزه.
نگفت کی میاره؟

zendar
14-10-2010, 11:25
سایت چاره ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) پلاسمای 42V20 را با قیمت 1695000 تومان عرضه کرده است.

Artam01
14-10-2010, 12:28
از نمایندگی ارزون تر میدهد.

lurenzo
14-10-2010, 14:11
3,700,000 اینچ 50 در نمایندگی. اما معلوم نیست با چند عینک

نمایندگی برای فروش آورده یا نه؟

armin100
15-10-2010, 00:34
به نام الله

دوست عزیز، وقتی V10 قیمتش هنوز حدود 2.800 هست، چطور ممکنه V20 قیمتش 2.350 باشه؟!
شاید طرف میخواسته بگه 3.250 ؟ چون من 10 روز پیش و جای دیگه ای قیمت 3.200 گرفته بودم.
وگرنه بانیان الکترونیک یه دفعه ای واقعا مهربون شده!!!

koh
15-10-2010, 08:59
دوست عزیز، وقتی V10 قیمتش هنوز حدود 2.800 هست، چطور ممکنه V20 قیمتش 2.350 باشه؟!
شاید طرف میخواسته بگه 3.250 ؟ چون من 10 روز پیش و جای دیگه ای قیمت 3.200 گرفته بودم.

سلام
من هم همینطور فکر می کنم
ضمن اینکه در مشهد V10 قیمتش حدود 3.100 است و نمایندگیهای پانا در اختیار خانواده دستمالچی است که گرانتر از سایر شهرها عرضه می کنه !!!!!!
مگه نباید در تمامی نمایندگیهای ایران قیمت یکسان باشه؟
ممنون

Artam01
15-10-2010, 11:24
نه، پاناسونیک مثل ال جی و سامسونگ و سونی حساب کتاب نداره، هر کی یه قیمتی می دهد.
تازه پول حمل و نصب رو هم جدا می گیرند.

Unisam
15-10-2010, 11:37

به نام الله

ممکنه ... البته بنده مطمئنم که اشتباه نشنیدم اما شاید ایشون قیمت رو اشتباه گفته باشن ...
فهمیدنش کاری نداره ! هر کس رفت جمهوری دوباره قیمت بگیره !

mamok
15-10-2010, 17:51
سلام بجه ها مي خوام يكv20بگيرم قيمتش 1/600به نظرتون قيمتش خوبه

reza_amir54321
16-10-2010, 00:08

قیمت دبی هست
Dh-8499 با گارنتی و حمل رایگان
یعنی 2.400 یعنی اینجا باید چیزی حدود 2700 - 2800 بدن چ.ن تا یه ماه دیگه بانه 2400 میشه گیر آورد

*Alucard*
17-10-2010, 23:59
امروز برای یکی از دوستان این پنل رو گرفتیم چندتا نکته متوجه شدم که دیدم شاید بد نباشه دوستان بدونن.
V20R مدلی که ما گرفتیم صفحه محافظ داره خود پنل لایه ضد بازتاب بهتری نسبت به G10 و همه پلاسماهای پاناسونیک که من تا به حال دیدم داره ولی این لایه محافظ به نظر میاد کمی از این قابلیت برای مدلهای آسیایی کاسته باشه به هر حال به نظر من برای اتاقهایی با نور متعارف OK بود.
دکور پنل در کل جالب هست به خصوص تو محیط خونه ظاهر نسبتا کلاسیکی داره من کمی نسبت به رنگش مشکل داشتم ولی در محیط خونه به شکل خیلی خوبی با سایر لوازم هماهنگ میشه.
جنس بدنه پنل خوب هست و پنل هم کاملا خوب مونتاژ شده.
روی مد داینامیک برایتنس خیلی بالایی داره که بیشتر تی وی های LCD رو برای آدم تدایی میکنه.
حرارت کمتری نسبت به G10 داره.
صدای فنهای دستگاه فقط تا زمانی که صدای پنل قطع هست و اتاق کاملا ساکت باشه شنیده میشه از این نظر فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.
بازتولید سطح مشکی پنل خیلی عالی هست , جزو بهترینها و جزئیات زیادی رو هم تو نماهای تاریک نشون میده ( به جز مد داینامیک) که برای یه پلاسما نمیشه گفت تعجب آوره ولی جهش زیادی فکر نمیکنم از این نظر با نسل قبلی داشته باشه.
سیستم محدود کننده برایتنس پنل نسبت به مدلهای قبلی جهش خوبی داشته و آستانه عملکردش بالا رفته و دیرتر وارد مدار میشه.
اشباع رنگ بالاتری نسبت به مدل G10 داره و من فکر میکنم از این نظر میتونه کاملا راضی کننده باشه (برای علاقه مندان این نوع تصاویر) به خصوص وقتی فیلمهای HD نمایش میده کلی رنگای Oversaturate (بیش از حد اشباع) شده به بیننده تحویل میده که ممکنه برای بعضیا جالب باشه.
روی مد سینما رنگهای کاملا طبیعی و شبیه به سالن سینما بازتولید میکنه فقط نکته ای که برای من تعجب آور بود این بود که گاما به جای 2.2 به طور پیش فرض روی 2.0 ست شده بود! که کمی عمق تصویرو کم میکنه (تا حدودی سلیقه ای هست البته).
پنل صدای خیلی خوبی داره به خصوص روی سورسهای با کیفیت جزئیات صوتی بالایی قابل شنیدن هستن و وقتی سوراندهای پنل روشن میشن صدا هم کاملا سینمایی میشه فقط صدای Bass پنل کمی ضعیف هست که البته مشکل شایعی برای تی ویهای باریک محسوب میشه.
ورودی کارت حافظه دستگاه هیچ فرمتیو به جز چندتا فرمت محدود و با ماده تبصره زیاد پخش نمیکنه !!! برای همین اصلا روش حساب باز نکنید.
در کل بالانس قیمت و کیفیت به نظر من به نحو احسن تو این مدل رعایت شده.
از پنل چندتا عکس انداختم که اگر فرصت شد آپلود میکنم.

koh
18-10-2010, 07:55
امروز برای یکی از دوستان این پنل رو گرفتیم چندتا نکته متوجه شدم که دیدم شاید بد نباشه دوستان بدونن.
V20R مدلی که ما گرفتیم صفحه محافظ داره خود پنل لایه ضد بازتاب بهتری نسبت به G10 و همه پلاسماهای پاناسونیک که من تا به حال دیدم داره ولی این لایه محافظ به نظر میاد کمی از این قابلیت برای مدلهای آسیایی کاسته باشه به هر حال به نظر من برای اتاقهایی با نور متعارف OK بود.
دکور پنل در کل جالب هست به خصوص تو محیط خونه ظاهر نسبتا کلاسیکی داره من کمی نسبت به رنگش مشکل داشتم ولی در محیط خونه به شکل خیلی خوبی با سایر لوازم هماهنگ میشه.
جنس بدنه پنل خوب هست و پنل هم کاملا خوب مونتاژ شده.
روی مد داینامیک برایتنس خیلی بالایی داره که بیشتر تی وی های LCD رو برای آدم تدایی میکنه.
حرارت کمتری نسبت به G10 داره.
صدای فنهای دستگاه فقط تا زمانی که صدای پنل قطع هست و اتاق کاملا ساکت باشه شنیده میشه از این نظر فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.
بازتولید سطح مشکی پنل خیلی عالی هست , جزو بهترینها و جزئیات زیادی رو هم تو نماهای تاریک نشون میده ( به جز مد داینامیک) که برای یه پلاسما نمیشه گفت تعجب آوره ولی جهش زیادی فکر نمیکنم از این نظر با نسل قبلی داشته باشه.
سیستم محدود کننده برایتنس پنل نسبت به مدلهای قبلی جهش خوبی داشته و آستانه عملکردش بالا رفته و دیرتر وارد مدار میشه.
اشباع رنگ بالاتری نسبت به مدل G10 داره و من فکر میکنم از این نظر میتونه کاملا راضی کننده باشه (برای علاقه مندان این نوع تصاویر) به خصوص وقتی فیلمهای HD نمایش میده کلی رنگای Oversaturate (بیش از حد اشباع) شده به بیننده تحویل میده که ممکنه برای بعضیا جالب باشه.
روی مد سینما رنگهای کاملا طبیعی و شبیه به سالن سینما بازتولید میکنه فقط نکته ای که برای من تعجب آور بود این بود که گاما به جای 2.2 به طور پیش فرض روی 2.0 ست شده بود! که کمی عمق تصویرو کم میکنه (تا حدودی سلیقه ای هست البته).
پنل صدای خیلی خوبی داره به خصوص روی سورسهای با کیفیت جزئیات صوتی بالایی قابل شنیدن هستن و وقتی سوراندهای پنل روشن میشن صدا هم کاملا سینمایی میشه فقط صدای Bass پنل کمی ضعیف هست که البته مشکل شایعی برای تی ویهای باریک محسوب میشه.
ورودی کارت حافظه دستگاه هیچ فرمتیو به جز چندتا فرمت محدود و با ماده تبصره زیاد پخش نمیکنه !!! برای همین اصلا روش حساب باز نکنید.
در کل بالانس قیمت و کیفیت به نظر من به نحو احسن تو این مدل رعایت شده.
از پنل چندتا عکس انداختم که اگر فرصت شد آپلود میکنم.
سلام
ضمن تشکر از نظرات ارزنده شما
ولی من وقتی پانلهای پانا را با سامسونگ مقایسه می کنم به نظرم می رسه تصاویر سامسونگ خیلی روشنتر و شفافتر است و تلویزیونهای پاناسونیک کم نور و کدر هستند !!!
در کل تصاویر ال ای دی سامسونگ بیشتر به دلم می شینه
شاید اشتباه می کنم
حالا موندم کدامشون را بگیرم

محیط منزل ما پر نور و روشن است چون در کل نور گیر ساختمان مناسب است
از طرف دیگر من بیشتر برای بازی با XBOX و نگاه کردن به کانلهای ----- می خواهم تلویزیون بخرم
شما بودید چکار می کردید
بین 6960 سامسونگ و V20 کدامیک را انتخاب می کنید

amirvania
18-10-2010, 08:10
سلام
ولی من وقتی پانلهای پانا را با سامسونگ مقایسه می کنم به نظرم می رسه تصاویر سامسونگ خیلی روشنتر و شفافتر است و تلویزیونهای پاناسونیک کم نور و کدر هستند !!!
شاید اشتباه می کنم

از طرف دیگر من بیشتر برای بازی با XBOX و نگاه کردن به کانلهای ----- می خواهم تلویزیون بخرم
شما بودید چکار می کردید
دوست گلم من از وقتی بچه بودم یادمه که شما مونده بودی کدوم مدل رو بین پانا و سام انتخاب کنی ( الان 38 سالمه :31: ) . به نظر من همون ال ای دی سام رو بگیر البته اگه بخوای با ایکس باکس بازی کنی به شدت تو ذوقت میخوره .

s.hossein45
18-10-2010, 08:14
با سلام : من مدتی هست یک سوال برام پیش امده . این v20 ما هیچوقت صدای فن ازش بیرون نمیاد . ایا باید خیلی گرم کنه تا فن روشن بشه؟ من بیشتر از مود سینما با کنتراست 60 استفاده میکنم . با مود دینامیک و کنتراست 60 هم روشن نمیشه برای یک فیلم دو ساعته. ایا در کنتراست بالا فن روشن میشه؟ دوستان راهنمایی کنند . متشکرم

MAPNAZ
18-10-2010, 10:41
قيمت V20 در سايت چاره: 000/695/1 تومان

*Alucard*
18-10-2010, 12:08
سلام
شاید اشتباه می کنم

شما بودید چکار می کردید

دوست عزیز هر کدوم مورد پسند شما هست همون رو تهیه کنید.
با سلام : من مدتی هست یک سوال برام پیش امده . این v20 ما هیچوقت صدای فن ازش بیرون نمیاد . ایا باید خیلی گرم کنه تا فن روشن بشه؟ من بیشتر از مود سینما با کنتراست 60 استفاده میکنم . با مود دینامیک و کنتراست 60 هم روشن نمیشه برای یک فیلم دو ساعته. ایا در کنتراست بالا فن روشن میشه؟ دوستان راهنمایی کنند . متشکرم

فنهای V20 کاملا بی صدا هستن ولی اگر در اتاق هیچ صدایی نباشه کمی صدای فنها شنیده میشه البته از فاصله کم , ممکنه بالا بردن کنتراست باعث بشه فنها در دور بالاتری کار کنن در نتیجه صدای فنها کمی بیشتر بشه حتما در اولین فرصت این مسئله رو بررسی میکنم البته خودتون هم میتونید چک کنید.

Farnood
18-10-2010, 12:22
دوستان، کسی خبر موثقی از زمان عرضه VT20 داره؟

هر نمایندگی یه چیز میگه، یکی میگه 10 روز و یکی میگه 3 ماه دیگه!

flashmemory
19-10-2010, 13:08
دوستان آخرین قیمت v20 بعد از نوسان دلار تو بانه چیه !؟
کسی خرید داشته ؟

amir.h.f
19-10-2010, 14:54
سلام دوستان می خواستم بپرسم کسی تو تهران جایی رو میشناسه که پلاسماهای پاناسونیک رو بدون گارانتی و تقریبا به قیمت بانه بفروشه؟اگه میشناسید سریع آدرس رو به من بدید که عجله دارم برای خرید و همینطور شماره تلفنش رو؟
کسی میدونه الآن v20 تو بانه چنده؟تو نمایندگی چطور؟
در آخر هم یه سوال خارج از گود داشتم کلا پلاسماها تلویزیون ایران رو بهتر نشون میدن یا lcd ها؟

afshin b
19-10-2010, 15:48
من همین امروز سفارش دادم واسم بیارن.
قیمت توی بانه 1280.

s.hossein45
19-10-2010, 18:11
با سلام : دوستانی که v20 دارن ایا فن دستگاه از پشت پنل قابل دیدن هست؟ من که هر چی نگاه کردم (سوراخهای عبور هوا ) چیزی ندیدم . در مورد صدای فن هم که در هر هیچ وضعیتی شنیده نمیشه حتی از فاصله خیلی نزدیک . فقط یک صدای ویز مانند ضعیف وجود داره که باید برای شنیدنش گوشتو باید تقریبا بچسبونی به بالای پنل . نظر دوستان چیه ؟

amir.h.f
19-10-2010, 18:24
من همین امروز سفارش دادم واسم بیارن.
قیمت توی بانه 1280.

لطف میکنید بگید چطور سفارش دادید؟از طریق سایت یا ... و همینطور چند روزه به دستتون میرسه؟اول پول دادید یا موقع تحویل پول میدید؟و در آخر چقدر اطمینان دارید که یه چیزه سالم بهتون بدن مورد دار نباشه؟ ممنون میشم سریع تر بهم بگید. اگه هم مغایر قوانین سایته pm بدید.در آخر هم اگه لطف کنید شمارتون رو بدید اگه سوالی داشتم بپرسم.خیلی ممنون

meim007
19-10-2010, 19:24
آیا 50 اینچش هم هست و بویژه مدل vT20\25 پنجاه اینچش در بانه هست (پرسیدید؟) و چطوری می‌شه از آنجا گرفت؟ (راهنمای کنید ممنون میشم)

millad1388
20-10-2010, 07:42
این مدل vt25 3d کی مییآد؟مردم از بس صیر کردم یک پلاسمای سه بعدی بخرم و نبود!!!این مدل های samsung pdp 3d از چه نوع پنلی اشتفاده میکند؟10 بیتی هستش یا نه؟neo pdp هستش یا نه؟

afshin b
20-10-2010, 09:28
این مدل vt25 3d کی مییآد؟مردم از بس صیر کردم یک پلاسمای سه بعدی بخرم و نبود!!!این مدل های samsung pdp 3d از چه نوع پنلی اشتفاده میکند؟10 بیتی هستش یا نه؟neo pdp هستش یا نه؟
neoPDP یک تکنولوزی مخصوص پاناست و برند دیگه ای ازش استفاده نمیکنه.

afshin b
20-10-2010, 19:41
دوستانی که این پنل رو دارن آیا dlna داره؟ تاحالا کسی استفاده کرده؟

s.hossein45
21-10-2010, 01:13
دوستانی که این پنل رو دارن آیا dlna داره؟ تاحالا کسی استفاده کرده؟

سلام : بله دوست عزیز dlna داره من استفاده کردم . دستگاه در صورت انتخاب گزینه بصورت دستی یا اتوماتیک با مودم وپی سی شبکه میشه.

millad1388
21-10-2010, 04:30
لطف میکنید بگید چطور سفارش دادید؟از طریق سایت یا ... و همینطور چند روزه به دستتون میرسه؟اول پول دادید یا موقع تحویل پول میدید؟و در آخر چقدر اطمینان دارید که یه چیزه سالم بهتون بدن مورد دار نباشه؟ ممنون میشم سریع تر بهم بگید. اگه هم مغایر قوانین سایته pm بدید.در آخر هم اگه لطف کنید شمارتون رو بدید اگه سوالی داشتم بپرسم.خیلی ممنون
من هم عینآ همین سوال بالایی رو دارم کسی جوابی براش نداره؟؟؟؟

سیدمرتضی
21-10-2010, 07:58
من هم عینآ همین سوال بالایی رو دارم کسی جوابی براش نداره؟؟؟؟

دوست عزیز سلام
1 - از طریق تلفن میشه تلویزیون را سفارش داد.
2 - معمولا یک روزه با ماشین سواری می فرستند. خودم که سفارش دادم برای شهر شمالی بابل 24 ساعته رسید.
3- مبلغی را بعنوان بیعانه به حساب آنها واریز می کنید، مابقی بعد از تحویل تلویزیون در منزل ( پس از تست کامل ) می گیرند.

afshin b
21-10-2010, 08:18
سلام : بله دوست عزیز dlna داره من استفاده کردم . دستگاه در صورت انتخاب گزینه بصورت دستی یا اتوماتیک با مودم وپی سی شبکه میشه.
یعنی از طریق لپتاپ بدون کابل باهاش فیلم پخش کردین؟
راستی پنل شما آسیاییه؟ R

s.hossein45
21-10-2010, 13:14
یعنی از طریق لپتاپ بدون کابل باهاش فیلم پخش کردین؟
راستی پنل شما آسیاییه؟ R

سلام:من با کابل لن شبکه کردم .از usb wireless هم میشه استفاده کرد. فیلم رو امتحان نکردم ولی عکس و موسیقی رو پخش کرد . البته بنظر من تنها فرمتهایی رو که ساپورت میکنه پخش میشه. پنل هم سری R اسیایی هست . اینجوری که من دیدم اگر از یک مدیا پلیر استفاده بشه بهتره.

sasanv
21-10-2010, 20:11
نمایندگی برای فروش آورده یا نه؟

من یک سمپل در یکی از نمایندگیهای اهواز دیدم.خودشونم از قیمت نهایی فروش مطمئن نبودند. حتی حاضر نبودند بپذیرند که همه سایتها با یک جفت عینک ارائه مدن. این تمام چیزی بود که دستگیرم شد.خواستم مطرح کنم شاید کسی اطلاعات دقیقتری داشته باشه.

skull_avatar
21-10-2010, 23:28
v20 42 قیمت گارانتی دارش چنده الان؟
راحت گیر میاد؟

Farnood
21-10-2010, 23:33
v20 42 قیمت گارانتی دارش چنده الان؟
راحت گیر میاد؟

1.695 در سایت چاره با 12 ماه گارانتی PGF.

Bardia1
22-10-2010, 22:02
ببخشيد دوستان حذف --- T از تلويزيونهاي پاناسونيك سري R براي من خيلي جاي تعجبه آيا دوستان به مطلب يا اطلاعيه از پاناسونيك در مورد اين كار برخورد كردند يا تمام اين صحبتها براساس حدس و گمانه و مشاهداته
دوستان گراميه چون تا جائي كه من ميدونم يكسري از امكانات تلوبزيون به صورت پيش فرض غير فعاله و از منوي مخفي تلويزيونها فعال ميشه البته من هوز جرات نكردم اين منو رو بررسي كنم اماميخواستم بدونم دوستان به مطلبي در اين مورد تو نت برخورد كردند كه خود شركت اين موضوع رو اعلام كرده چون طبق گفته اساتيد تلويزيونهاي سري اسيا فقط تو چند گزينه با ورژن اروپايي فرق داشتند و اشاره اي به نداشتن --- t نشده بود

skull_avatar
23-10-2010, 04:49
کسایی که این tv رو خریدند برای پیش گیری از IR و Burn In با تصاویر تک رنگ break in (آب بندی) کردن؟
اینم تاپیک مربوطش:

من که از وقتی مانیتور lcd ایم مشکل image retention پیدا کرده از هر چی IR و Burn In هست وحشت دارم.(کلا پدیده ایه که واقعا میره رو اعصاب آدم) :19:
حالا آب بندی کردن چقدر لازمه؟

p30worldiran
23-10-2010, 11:17
سلام
شبكه بيسيم DLNA فقط با اين مدل Netgear wnda3100v2(يو اس بي وايرلس) سازگاري داره كه فعلا تو ايران نيست دارم سرچ ميكنم!خبري بود اعلام ميكنم. و --- T هم نداره !

lebowski
23-10-2010, 11:47
کسایی که این tv رو خریدند برای پیش گیری از IR و Burn In با تصاویر تک رنگ break in (آب بندی) کردن؟
اینم تاپیک مربوطش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن که از وقتی مانیتور lcd ایم مشکل image retention پیدا کرده از هر چی IR و Burn In هست وحشت دارم.(کلا پدیده ایه که واقعا میره رو اعصاب آدم) :19:
100 ساعت اول بهتره که روی استاندارد باشه.

من خودم v10 دارم امروز یه فیلم مشترک که قبلا روی v10 خودم دیده بودم روی v20 یه تست زدم به نظرم v20 از هر نظر بهتر از v10 هستش ولی من تا دو سال دیگه حداقل نمیتونم تی وی جدید بخرم :41:

saeidghodrati
23-10-2010, 18:54
دوستان اگر كسي ميتونه كمكي راجع به تبديل فرمت AVCHD براي ديدن فيلم توي پلاسماي پاناسونيك بكنه توي تاپيك(امضا) زير نظرش بده تا تمام كسايي كه پانا دارن بتونن استفاده كنن
ممنون

omid1351
23-10-2010, 20:50
سلام دوستان
منم از بانه سری R را حضوری گرفتم 1200 هنوزم دارم آببندیش میکنم از دوستان راهنمایی کننده ممنونم.

omid1351
24-10-2010, 09:15
سلام
دوستان میشه اینجا آدرس و تلفن مغازه رو گذاشت؟

afshin b
24-10-2010, 09:50
سلام
دوستان میشه اینجا آدرس و تلفن مغازه رو گذاشت؟
نه دوست عزیز. اگه کسی خواست توی پیغام خصوصی بهشون بدین.

flashmemory
24-10-2010, 10:58
سلام دوستان
منم از بانه سری R را حضوری گرفتم 1200 هنوزم دارم آببندیش میکنم از دوستان راهنمایی کننده ممنونم.

سلام
لطفا آدرسو تلفن مغازه رو برای من پی ام کنید .. ممنون

afshin49
24-10-2010, 12:13
سلام
امروز نمایندگی رشت 50V 20 آورده بود 2.380 و هیچ اطلاعات فنی هم نداشتن! رنگ کابینت طوسی به نظر میاد و ست کردنش با رنگ سنتی مشکی سایر تجهیزات صوتی تصویری و میز کار آسونی نباید باشه.

omid1351
24-10-2010, 13:29
نه دوست عزیز. اگه کسی خواست توی پیغام خصوصی بهشون بدین.

با تشکر آدرس برای دوستان پی ام شد.

omid1351
24-10-2010, 13:50
دوستان عزیز
من در منزل یک مودم دی لینک معمولی دارم برای اینترنت پر سرعت ازش استفاده می کنم
آیا میشه به وی بیست از طریق کامپیوتر فیلم برای پخش ارسال کرد؟

p30worldiran
24-10-2010, 15:51
دوستان عزیز
من در منزل یک مودم دی لینک معمولی دارم برای اینترنت پر سرعت ازش استفاده می کنم
آیا میشه به وی بیست از طریق کامپیوتر فیلم برای پخش ارسال کرد؟

بله فقط تو تنظيمات اگراتوماتيك نشناخت به صورت دستي ip رو بده اين عدد رو 192.168.1.1 (پيش فرض مودم adsl) , و بعد viera castحتما نتيجه رو بگو

afshin b
24-10-2010, 23:37
هر چند وقت یکبار یه تصویری گوشه صفحه ظاهر میشه که یه جورایی تبلیغاتیه در مورد این تی وی که در مورد امکاناتش اینا تصویر نشون میده، دوستایی که وی 20 دارن باید بدونن چی میگم. نمیدونم چیکارش کنم که نیاد، شاید این سوالم یکم پیش پا افتاده باشه ولی من همه جا رو گشتم نتونستم off ش کنم.
اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه.

koh
25-10-2010, 06:40
سلام
یعنی امکان دارد که شرکت بانیان V 20 پنجاه اینج را ارزانتر از V 10 عرضه کند؟
البته در سایت چاره قیمت V 20 پنجاه اینج را 2.400 و V 10 پنجاه اینچ را 2.850 اعلام کرده!!!
چرا v10 گرانتر از v20 پنجاه اینچ است؟؟؟

:31::31:

millad1388
25-10-2010, 07:38
سلام
لطفا آدرسو تلفن مغازه رو برای من پی ام کنید .. ممنون
برای من هم همینطور!!!

zendar
25-10-2010, 08:06
سلام
البته در سایت چاره قیمت V 20 پنجاه اینج را 2.400 و V 10 پنجاه اینچ را 2.850 اعلام کرده!!!
ممنون:31::31:

دلیل اصلی تفاوت قیمت

50V10 پنل ژاپنی است و مونتاژ هم در ژاپن انجام شده است و محصولی کاملا ژاپنی است ولی 50V20 فقط پنل ژاپنی است و مونتاژ در سنگاپور انجام شده است.

koh
25-10-2010, 09:26
سلام
تفاوت تلویزیون پلاسما 42 اینچ TH-P42V20 با تلویزیون پلاسما 42 اینچ P42V20 در چی است ؟
چون در سایت چاره اولی را 1.720 قیمت داده و دومی را 1.695 ؟؟؟
علت را کسی می داند؟
ممنون

:31::31:

s.hossein45
25-10-2010, 10:23
سلام
تفاوت تلویزیون پلاسما 42 اینچ TH-P42V20 با تلویزیون پلاسما 42 اینچ P42V20 در چی است ؟
چون در سایت چاره اولی را 1.720 قیمت داده و دومی را 1.695 ؟؟؟
علت را کسی می داند؟
ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:31::31:

سلام :دوست عزیز ظاهرا تفاوت در گارانتی اونهاست

sasanv
25-10-2010, 10:30
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:31::31:

سلام دوست عزیز
این سوال را خیلی ها دارند. تا جایی که من میدونم چون وی10 تمام ژاپنیه اینقدر گرونه. وگرنه هیچ مزیت خاص دیگه ای نداره که ارزش داشته باشه اینقدر نسبت به سایر مدلهای 2009 گرانتر باشه.

omid1351
25-10-2010, 12:28
با تشکر از جواب شما فکر کنم به توضیح بیشتر نیاز دارم میگه به شبکه وصل نیست

بله فقط تو تنظيمات اگراتوماتيك نشناخت به صورت دستي ip رو بده اين عدد رو 192.168.1.1 (پيش فرض مودم adsl) , و بعد viera castحتما نتيجه رو بگو

s.hossein45
25-10-2010, 13:05
هر چند وقت یکبار یه تصویری گوشه صفحه ظاهر میشه که یه جورایی تبلیغاتیه در مورد این تی وی که در مورد امکاناتش اینا تصویر نشون میده، دوستایی که وی 20 دارن باید بدونن چی میگم. نمیدونم چیکارش کنم که نیاد، شاید این سوالم یکم پیش پا افتاده باشه ولی من همه جا رو گشتم نتونستم off ش کنم.
اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه.

سلام:دوست عزیز اول راه اندازی پنل که منطقه و زبان و... میپرسه یک گزینه منزل وفروشگاه وجود داره شما کدوم رو انتخاب کردی ؟شاید بخاطر گزینه انتخاب فروشگاه باشه .روی پنل خودم که همچین چیزی ندیدم.

afshin b
25-10-2010, 14:34
سلام:دوست عزیز اول راه اندازی پنل که منطقه و زبان و... میپرسه یک گزینه منزل وفروشگاه وجود داره شما کدوم رو انتخاب کردی ؟شاید بخاطر گزینه انتخاب فروشگاه باشه .روی پنل خودم که همچین چیزی ندیدم.
والا من راه اندازی اول رو انجام ندادم. چون قبل ارسال پنل رو تست میکنن حتماً خود فروشنده این کارو کرده. به هرحال اگه کسی راه حلی بلده بگه که ما اینو درستش کنیم.

*Alucard*
25-10-2010, 14:47
احتمالا باید بری تو سرویس منو و دمو رو خاموش کنی. ولی به نظرمن زنگ بزن از یه نمایندگی بپرس چون ممکنه که یه شورت کات داشته باشه که احتیاجی به سرویس منو نباشه مثلا دکمه خاصیو چند ثانیه نگه داری و ...

p30worldiran
25-10-2010, 15:12
احتمالا بايد بري به منو وارد منو فكر كنم (حمل و نقل) بشي و ريست كني يعني همه ديتا ها كانالها و .. ريست ميشه و دوباره تلويزيون راه اندازي كني و حالت خانگي و سرچ دوباره و ... انجام بدي

afshin b
25-10-2010, 19:22
از دوستانی که نظر دادن خیلی خیلی ممنونم.
یه راه حل خیلی ساده داشت:
menu<setup<system menu<demo setting<automatic demo=off

Unisam
25-10-2010, 22:32

به نام الله

لطفا برای من هم pm کنید.

s.hossein45
26-10-2010, 08:10
از دوستانی که نظر دادن خیلی خیلی ممنونم.
یه راه حل خیلی ساده داشت:
menu<setup<system menu<demo setting<automatic demo=off

سلام:این گزینه فقط در صورت انتخاب فروشگاه در راه اندازی اولیه فعال میشه. دوستانی که منزل رو انتخاب کردن این گزینه رو ندارند.

koh
26-10-2010, 09:25
سلام
یک سوال برام پیش آمد گفتم اینجا مطرحش کنم که اکثر کارشناسان فن به آن سر می زنند
اغلب دوستان منتظر آمدن تلویزیون سه بعدی VT20 به ایران هستند و در بازار فعلی player فیلمهای 3D هم در ایران یافت می شود
ولی آیا فیلم سه بعدی هم در بازار ایران وجود دارد؟
اگه بله قیمت هر فیلم حدودا چقدر است و یا کرایه آن چند است؟
فکر کنم هزینه خرید فیلمهای سه بعدی زیاد باشه
اگه مثل بازیهای پلی استیشن 3 باشه و روی دیسکهای بلوری رایت بشه باید 40 تا 50 هزار تومان قیمت هر فیلم باشه که بدین ترتیب خیلها نمی توانند آن را خریداری نمایند
در نتیجه انتظار کشیدن برای آمدن VT20 به ایران چندان توجیه ای ندارد
نظر شما چی است؟
ممنون

omid1351
26-10-2010, 09:38
به نام الله

لطفا برای من هم pm کنید.

با سلام
ارسال شد.

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

یک نکته
همان طور که دوستان قبلا گفتند روی کارتن وی بیست نوشته شده که عمودی حمل شود.
متشکرم

skull_avatar
26-10-2010, 10:27
موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کرد؟
پلاسما هم ممکنه مثل lcd پیکسل سوخته داشته باشه؟؟

p30worldiran
26-10-2010, 10:30
سلام
دوستاني كه از بانه v20رو خريدن ببين مدل تلويزيون چي هست؟ يعني Th-42v20r هست يا چيزي ديگه هست.چون من تازه امروز فهميدم گارانتي دار منظورم بانيان چه كلاهي سر ملت گذاشته!!!! اين تلوزيون اين موارد رو ندارد
1- شبكه بيسيم (wireless usb adapter) ساپورت نميكند
2- اينترنت يعني viera cast ندارد
3- ضبط روي هارد pvr ندارد
4- سيستم ديجيتال ----t ندارد
خلاصه از هر چه شركت هاي ايراني حالم به هم ميخوره.
اگر كسي تلويزيون 42v20r خواست من ميفروشم گارانتي بانيان خريدم 1690 در ضمن 4 روز كار كرده!!!!

*Alucard*
26-10-2010, 10:32
موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کرد؟
پلاسما هم ممکنه مثل lcd پیکسل سوخته داشته باشه؟؟

بله ممکنه (البته فوق العاده کمتر) ولی به هر حال خوب هست که چک کنید بهترین حالت چک کردن این مشکل با چهار عکس سبز و قرمز و آبی و مشکی هست که به تناوب پنل اونهارو نمایش بده و روی هر عکس سعی کنید با دقت همه نواحی پنل رو بررسی کنید.

afshin b
26-10-2010, 10:33
سلام
دوستاني كه از بانه v20رو خريدن ببين مدل تلويزيون چي هست؟ يعني Th-42v20r هست يا چيزي ديگه هست.چون من تازه امروز فهميدم گارانتي دار منظورم بانيان چه كلاهي سر ملت گذاشته!!!! اين تلوزيون اين موارد رو ندارد
اگر كسي تلويزيون 42v20r خواست من ميفروشم گارانتي بانيان خريدم 1690 در ضمن 4 روز كار كرده!!!!

این مدل با این امکانات برای آسیا درنظر گرفته شده. توی بانه هم همینه.

p30worldiran
26-10-2010, 10:37
بله حداقل اينترنت بايد داشته باشه الان مدل سوني و سامسونگ و ال جي هموشن اينترنت دارن!

*Alucard*
26-10-2010, 10:40
سلام

وقتی تیونر دیجیتال نداره مسلما روی هارد دیسکم ضبط نمیکنه چون لازمه ضبط کردن روی هاردیسک وجود تیونر دیجیتال هست ولی به هر حال کم کردن این امکانات ربطی به بانیان نداره و متاسفانه کمپانی مادر این تصمیمات رو میگیره.

p30worldiran
26-10-2010, 10:46
شما وقتي وارد سايت اصلي پاناسونيك وارد ASIA2010 كه ميشي همه امكانات رو داره مدل هاي مثلا ساخت سنگاپور 42v20s رو ببين حداقل شبكه وايرلس رو ساپورت ميكنه اما به نظر من اين شركت هاي ايراني هستن كه سفارش كالا با تجهيزات كمتر ميدن.

aminashtari
27-10-2010, 00:47
سلام
یک سوال برام پیش آمد گفتم اینجا مطرحش کنم که اکثر کارشناسان فن به آن سر می زنند
اغلب دوستان منتظر آمدن تلویزیون سه بعدی VT20 به ایران هستند و در بازار فعلی player فیلمهای 3D هم در ایران یافت می شود
ولی آیا فیلم سه بعدی هم در بازار ایران وجود دارد؟
اگه بله قیمت هر فیلم حدودا چقدر است و یا کرایه آن چند است؟
فکر کنم هزینه خرید فیلمهای سه بعدی زیاد باشه
اگه مثل بازیهای پلی استیشن 3 باشه و روی دیسکهای بلوری رایت بشه باید 40 تا 50 هزار تومان قیمت هر فیلم باشه که بدین ترتیب خیلها نمی توانند آن را خریداری نمایند
در نتیجه انتظار کشیدن برای آمدن VT20 به ایران چندان توجیه ای ندارد
نظر شما چی است؟
ممنون
سلام
دقیقاً همینطوره و ما عنوانهای سه بعدی بسیار محدودی در دسترس داریم البته اصولاً در کل دنیا هم فعلاً همینطوره و تا اونجائیکه من میدونم کمتر از 5-6 عنوان فیلم سینمایی سه بعدی درست و حسابی ساخته شده. اما خوب شاید تماشای همین چند عنوان محدود در منزل و لذت بردنی که خیلی ها ازش محرومن علت لازم و کافی باشه برای خیلی ها جهت خرید 3dtv. البته من خودم اگر الان تلویزیون سه بعدی داشتم به کامپیوتر وصل میکردم و فایل سه بعدی رو روش پخش میکردم که هزینه رایت روی بلوری رو هم نداشته باشه. فکر میکنم الان بشه Monster VS Aliens 3D رو بصورت Image Bluray از سایتهای داخلی زیادی که عنوانهای hd رو برای فروش دارن تهیه کرد.
موفق باشید

koh
27-10-2010, 07:35
سلام

سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه شما چند روزی است Th-42v20r را خریداری نمودید و با آن کار کردید اگر الان بخواهید تلویزیون خریداری کنید چه مدلی و مارکی را انخاب می نمایید؟؟
آیا باز هم Th-42v20r را انتخاب می کنید؟
آیا از کیفیت تصویر تلویزیون خود راضی هستید ؟ یا دلتان می خواست برند دیگری را خریداری می کردید؟
ممنون از اینکه تجربه خود را در اختیار ما می گذارید:10:

MAPNAZ
27-10-2010, 08:59
نوشته شده توسط omid1351

لطفا برای من هم pm کنید.

koh
27-10-2010, 09:15
دوستان تلویزیون پلاسمای Samsung PN50C8000 که قابلیت پخش فیلمهای سه بعدی 3D را دارد آیا در ایران وارد نمی شود؟ یا لان وجود ندارد؟
این تلویزیون در سایت cnet رتبه اش 2 شده است و از قرار کیفیت خوبی دارد. این هم لینک مطلب:

hamed8470
27-10-2010, 09:35
دوستان تلویزیون پلاسمای Samsung PN50C8000 که قابلیت پخش فیلمهای سه بعدی 3D را دارد آیا در ایران وارد نمی شود؟ یا لان وجود ندارد؟
این تلویزیون در سایت cnet رتبه اش 2 شده است و از قرار کیفیت خوبی دارد. این هم لینک مطلب:

الان فقط c7000 سام كه پلاسماي 3d هستش تو بازار موجوده 63 اينچ .تازه همين مدل هم خيلي كم گير مياد من فقط يه جا توي جمهوري ديدم

p30worldiran
27-10-2010, 11:05
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه شما چند روزی است Th-42v20r را خریداری نمودید و با آن کار کردید اگر الان بخواهید تلویزیون خریداری کنید چه مدلی و مارکی را انخاب می نمایید؟؟
آیا باز هم Th-42v20r را انتخاب می کنید؟
آیا از کیفیت تصویر تلویزیون خود راضی هستید ؟ یا دلتان می خواست برند دیگری را خریداری می کردید؟
ممنون از اینکه تجربه خود را در اختیار ما می گذارید:10:

من هر روزي كه ميگذره از اين تلويزيون بيشتر خوشم مياد مخصوصا تفكيك رنگ البته من همه كانالها رو ا ز ماهواره ميگيرم كيفيت عالي شك نكن .البته تنظيمات دقيقي انجام بدي باز هم بهتر خواهد شدمن فقط گيرم روي اينترنت بوده كه حالا دارم با بانيان چك ميكنم البته خوشبختانه شبكه بيسيم dlna رو راه انداختم كه خيلي خوب و حال ميده و با سرعت هم است فقط فكركنم اينترنتش كار نكنه چون vira cast نداره البته دنبالش هستم اگه چيزي بدست آوردم حتما اعلام ميكنم و خلاصه 2تا 3 ماه بررسي گزينه خوبي انتخاب كردم و اگر سوالي هست در خدمتم

koh
27-10-2010, 12:14
من هر روزي كه ميگذره از اين تلويزيون بيشتر خوشم مياد مخصوصا تفكيك رنگ البته من همه كانالها رو ا ز ماهواره ميگيرم كيفيت عالي شك نكن .البته تنظيمات دقيقي انجام بدي باز هم بهتر خواهد شدمن فقط گيرم روي اينترنت بوده كه حالا دارم با بانيان چك ميكنم البته خوشبختانه شبكه بيسيم dlna رو راه انداختم كه خيلي خوب و حال ميده و با سرعت هم است فقط فكركنم اينترنتش كار نكنه چون vira cast نداره البته دنبالش هستم اگه چيزي بدست آوردم حتما اعلام ميكنم و خلاصه 2تا 3 ماه بررسي گزينه خوبي انتخاب كردم و اگر سوالي هست در خدمتم

ضمن تشکر
اگه امکان دارد در مورد امکانتات مورد نظرتان از جمله شبكه بيسيم و ......... کمی توضیح دهید که چی هستند و تا چقدر اهمیت دارند که یک TV این امکانات را داشته باشد؟
متاسفانه همان گونه که خودتان اشاره نمودید این مدل TV گیرنده دیجیتال ندارد که کاشکی داشت ولی آیا سایر برندهای موجود در بازار این امکان را دارند؟؟
من هنوز تلویزیون منزلمان را عوض نکردم ولی می خواهم اگه بشه بزودی این کار را انجام دهم و تلاش می کنم که تجربه شما دوستان استفاده کنم تا انتخاب بهتری داشته باشم
ممنون:40:

omid1351
27-10-2010, 14:21
با سلام ارسال شد.

لطفا برای من هم pm کنید.

irmedia
27-10-2010, 15:51
ضمن تشکر
اگه امکان دارد در مورد امکانتات مورد نظرتان از جمله شبكه بيسيم و ......... کمی توضیح دهید که چی هستند و تا چقدر اهمیت دارند که یک TV این امکانات را داشته باشد؟
متاسفانه همان گونه که خودتان اشاره نمودید این مدل TV گیرنده دیجیتال ندارد که کاشکی داشت ولی آیا سایر برندهای موجود در بازار این امکان را دارند؟؟
من هنوز تلویزیون منزلمان را عوض نکردم ولی می خواهم اگه بشه بزودی این کار را انجام دهم و تلاش می کنم که تجربه شما دوستان استفاده کنم تا انتخاب بهتری داشته باشم

سلام

دوست عزیز بگذارید خیلی منصفانه این موضوع را برای شما روشن کنم. بنده هم مانند شما خیلی تحقیق کردم ( که تقریبا به یک سال کشید ) و چندین بار به صورت حضوری در فروشگاها به مشاهده و مقایسه همه برندها پرداختم همچنین در اینترنت با مطالعه دقیق ریویوها به مقایسه ، نقد و بررسی تی وی ها چه در سایت های خارجی و چه فارسی زبان که باید به این نکته اشاره کنم که تنها سایت و انجمن فعال در این زمینه همین جا بود که دوست دارم در این زمان از راهنمایی و تجربیات کلیه دوستان و زحمات مدیران تشکر کنم که با جمع بندی همه این اطلاعات و یکی دوتا کردن آخر به همین V20 رسیدم که از فردا دقیقا یک هفته خواهد شد که این تی وی را خریداری کرده و از آن استفاده می کنم و از خریدی که کرده ام راضی هستم .

البته ممکن است کم و کاستی هایی وجود داشته باشد که به نظر بنده در همه محصولات و برندها به یک میزان نقاط قوت و ضعف وجود دارد و نمی توان به جرات و با اطمینان گفت که فلان محصول از فلان برند بهترین تی وی است و هیچ مشکل و نقصی ندارد اما نقاط قوت V20 بیشتر از کمیت های آن است که اگر جزء آن دسته از افرادی باشید که کیفیت را فدایی کمیت های ظاهری و بعضا در اکثر موارد غیر قابل استفاده نخواهید کرد به شما پیشنهاد می کنم در انتخاب این تلویزیون شک نکنید. همچنین پیشنهاد می کنم همیشه آینده نگر باشید چون از سال 2012 اکثر سورس های قابل دسترس شما HD خواهد شد مانند فیلم و ماهواره و ... که به همین دلیل بهتره هست مناسب ترین HD تی وی را انتخاب کنید تا از مشاهده تصاویر با کیفیت لذت ببرید .

به نظر بنده بزرگترین مشکل تی وی V20 موجود در ایران عدم پخش فرمت های مختلف به خصوص HD از طریق پورت USB و SD است که آن هم با خرید یک HD مدیا پلیر معمولی که قیمتی حدودی 150 تومان دارد نه تنها این کمبود آن رفع خواهد شد بلکه از سایر تی وی با برندهای مختلف دیگر کاملتر خواهد شد. برای مثال اگر شما به تی وی احتیاج دارید که تیونر دیجیتال داشته باشد که به غیر از یکی دو مدل موجود در بازار مانند Kuro و LG و ... می توانید از یک HD مدیا پلیر حرفه ای که تیونر دیجیتال هم داشته باشد خریداری و استفاده کنید که قیمتی حدود 250 تومان دارد یا می توانید از رسیورهای جدید که هم قابلیت ----S و هم ----T دارند استفاده کنید که خیلی هم کاملتر هستند.

دوستان در کل تاپیک به امکانات و نکات قابل توجه این تی وی اشاره کردند اما بنده هم لازم دیدم به دو نکته دیگر درباره V20 اشاره کنم . اول اینکه امکان شبکه کردن به صورت بیسیم ( DLNA ) از طریق پورت USB را دارد اما از طریق LAN خیر و دوم اینکه جدای از کیفیت تصویر بی نظیر و دیدنی این تی وی ، برای کیفیت پخش صدای آن به جرات می توانم بگویم جزء بهترین HDTV ها موجود و شاید بهترین در نوع خود باشد فقط احتیاج به مقدار تنظیمات برای بهترین حالت پخش را دارد.

omid1351
27-10-2010, 20:11
سلام دوستان من وی بیست دارم
1-نمیدونم چطور و با چه امکاناتی میشه از dlna استفاده کرد.
2-تو دفترچه نوشته فایل mpeg2 را اجرا میکنه این فایلها با چه مشخصه ای و چه پسوندی هستند؟
3-اگه با روش سوال اول به کامپیوتر وصل شیم بایستی روی کامپیوتر از همین فایل فرمت mpeg2 باشه تا پلیر تی وی پخشش کنه درسته و مثلا فایل mkv رو نمیشه با شبکه کردن پخش کر درسته؟
ممنون

p30worldiran
28-10-2010, 09:21
ضمن تشکر

شبكه بيسيم شما از طريق يك اكسس پوينت كه به تلويزيون وصل ميشه مي توانيد يك شبكه بيسيم كه از قابليت هاي Dlna استفاده كنيد يعني از طريق Wifi موبايل و يا Wifi لب تاپ و ... بصورت وايرلس به تلويزيون كانكت و از عكس و فيلم و ميوزيك به اشتراك گذاشته و از ميديا سنتر تلويزيون ببنيد و گوش كنيد يعني سيم ديگر اين وسط نيست و يا اينترنت (اليته هنوز نتونستم اينترنت رو راه بياندازم و شايد هم نداره) تلويزيون هاي جديد مثل سوني از مدل Ex700 به بالا و سامسونگ ال اي دي از c6960 به بالا و ال سي دي ازc695 به بالا وال جي ... اين قابليت رو دارن البته خودم چك نكردم خلاصه Dlna و اينترنت اينقدر كاربرد ندارن مخصوصا اينترنت كه بيش از چند تا سايت مثل هواشناسي و يوتيوب و .. نميره كه اونم ----- شده ولي تيونر ديجيتال به نظرم مهم است البته اگر از ماهواره استفاده كني اينقدر مهم نيست و يا ميتوني يه ست تاب باكس بگيري اينكار و بكنه كه البته داشته باشه بهتره و در آخر حتما تلويزيونهاي مورد انتخاب خود رو حتما از نزديك ببين و بررسي كن و كاملا باهاش كنار بيا و بعد اقدام به خريد كن .. و در پلاسما يكي از بهترينها پاناسونيك 42v20r درحال حاضر است .... موفق باشيد.

p30worldiran
28-10-2010, 09:29
سلام

دوست عزیز بگذارید خیلی منصفانه این موضوع را برای شما روشن کنم. بنده هم مانند شما خیلی تحقیق کردم ( که تقریبا به یک سال کشید ) و چندین بار به صورت حضوری در فروشگاها به مشاهده و مقایسه همه برندها پرداختم همچنین در اینترنت با مطالعه دقیق ریویوها به مقایسه ، نقد و بررسی تی وی ها چه در سایت های خارجی و چه فارسی زبان که باید به این نکته اشاره کنم که تنها سایت و انجمن فعال در این زمینه همین جا بود که دوست دارم در این زمان از راهنمایی و تجربیات کلیه دوستان و زحمات مدیران تشکر کنم که با جمع بندی همه این اطلاعات و یکی دوتا کردن آخر به همین V20 رسیدم که از فردا دقیقا یک هفته خواهد شد که این تی وی را خریداری کرده و از آن استفاده می کنم و از خریدی که کرده ام راضی هستم .

البته ممکن است کم و کاستی هایی وجود داشته باشد که به نظر بنده در همه محصولات و برندها به یک میزان نقاط قوت و ضعف وجود دارد و نمی توان به جرات و با اطمینان گفت که فلان محصول از فلان برند بهترین تی وی است و هیچ مشکل و نقصی ندارد اما نقاط قوت V20 بیشتر از کمیت های آن است که اگر جزء آن دسته از افرادی باشید که کیفیت را فدایی کمیت های ظاهری و بعضا در اکثر موارد غیر قابل استفاده نخواهید کرد به شما پیشنهاد می کنم در انتخاب این تلویزیون شک نکنید. همچنین پیشنهاد می کنم همیشه آینده نگر باشید چون از سال 2012 اکثر سورس های قابل دسترس شما HD خواهد شد مانند فیلم و ماهواره و ... که به همین دلیل بهتره هست مناسب ترین HD تی وی را انتخاب کنید تا از مشاهده تصاویر با کیفیت لذت ببرید .

به نظر بنده بزرگترین مشکل تی وی V20 موجود در ایران عدم پخش فرمت های مختلف به خصوص HD از طریق پورت USB و SD است که آن هم با خرید یک HD مدیا پلیر معمولی که قیمتی حدودی 150 تومان دارد نه تنها این کمبود آن رفع خواهد شد بلکه از سایر تی وی با برندهای مختلف دیگر کاملتر خواهد شد. برای مثال اگر شما به تی وی احتیاج دارید که تیونر دیجیتال داشته باشد که به غیر از یکی دو مدل موجود در بازار مانند Kuro و LG و ... می توانید از یک HD مدیا پلیر حرفه ای که تیونر دیجیتال هم داشته باشد خریداری و استفاده کنید که قیمتی حدود 250 تومان دارد یا می توانید از رسیورهای جدید که هم قابلیت ----S و هم ----T دارند استفاده کنید که خیلی هم کاملتر هستند.

دوستان در کل تاپیک به امکانات و نکات قابل توجه این تی وی اشاره کردند اما بنده هم لازم دیدم به دو نکته دیگر درباره V20 اشاره کنم . اول اینکه امکان شبکه کردن به صورت بیسیم ( DLNA ) از طریق پورت USB را دارد اما از طریق LAN خیر و دوم اینکه جدای از کیفیت تصویر بی نظیر و دیدنی این تی وی ، برای کیفیت پخش صدای آن به جرات می توانم بگویم جزء بهترین HDTV ها موجود و شاید بهترین در نوع خود باشد فقط احتیاج به مقدار تنظیمات برای بهترین حالت پخش را دارد.
شبكه بيسيم از طريق يك اكسس پوينت كه به lan كانكت ميشه ميتونيد Dlna استفاده كنيد كه من دارم واستفاده ميكنم پس دارد!! و در ضمن از همين طريق ميتونيد فيلم hd رو ببيند خيلي خيلي راحت تر از اينكه فكرش رو بكنيد و در آخر از طريق usb و SD نيز ميتونيد فيلم full HD رو نيز ببيند ... به زودي خواهم گفت!

afshin b
28-10-2010, 10:13
شبكه بيسيم از طريق يك اكسس پوينت كه به lan كانكت ميشه ميتونيد Dlna استفاده كنيد كه من دارم واستفاده ميكنم پس دارد!! و در ضمن از همين طريق ميتونيد فيلم hd رو ببيند خيلي خيلي راحت تر از اينكه فكرش رو بكنيد و در آخر از طريق usb و SD نيز ميتونيد فيلم full HD رو نيز ببيند ... به زودي خواهم گفت!
منظورتون از اکسس پوینت چیه دقیقاً؟ یعنی یه چیز خارجی به تی وی وصل میکنین تا dlnaش کار کنه؟

p30worldiran
28-10-2010, 10:27
منظورتون از اکسس پوینت چیه دقیقاً؟ یعنی یه چیز خارجی به تی وی وصل میکنین تا dlnaش کار کنه؟

بله يك دستگاه اكسترنال هست كه دستگاهی است برای برقرای ارتباط بین دستگاه های بدون سیم به یکدیگر با هدف تشکیل یک شبکه بدون سیم و در اغلب موارد نقش پل ارتباطی بین این شبکه بدون سیم را با یک شبکه اترنت سیمی نیز بر عهده دارد. و بعد از متصل كردن به tv و ارتباط آن مي توانيد از Dlna استفاده كنيد كه حتي خيلي راحت از طريق مثلا لب تاب فيلم HD رو روي tv ببيني . مدلي هاي اكسس پوينت مثل dlink2100 و يا dlink1350 و .. خيلي راحت مي توانيد شبكه وايرلس داشته باشي كه اين مدل 1350 خيلي كوچك و زيبا و مشكي كه كنار tv قرار ميگره و جالب برقش رو هم از usb تلويزيون ميگره و كابل lan رو هم وصل ميكنيد.

p30worldiran
28-10-2010, 10:36
در ضمن درحال تهيه يك راهنماي كامل جهت استفاده از اكسس پوينت در اين tv هستم ..

s.hossein45
28-10-2010, 17:56

سلام:دوستان عزیز بوسیله مودم روتر دار و کابل لن هم میتوانید از dlna استفاده کنید.

amir.h.f
29-10-2010, 10:28
می توانید از یک HD مدیا پلیر حرفه ای که تیونر دیجیتال هم داشته باشد خریداری و استفاده کنید که قیمتی حدود 250 تومان دارد یا می توانید از رسیورهای جدید که هم قابلیت ----S و هم ----T دارند استفاده کنید که خیلی هم کاملتر هستند.

سلام دوستان من یه سری سوال برام پیش اومده:
مگه وقتی ما تصویر رو از ----- میگیریم در واقع داریم تصویر رو دیجیتال میگیریم دیگه پس این قابلیت ----S , ----T دیگه چیه؟
واینکه اگه ما یه دی وی دی پلیر جدید داشته باشیم بهتره یا این HD مدیا پلیر؟مگه دی وی دی پلیر هایی که usb میخورن اکثر فورمت ها رو پخش نمیکنن؟دیگه چه نیازی به این دستگاه است؟و حدود قیمت یه چنین دی وی دی چقدره؟ یا اینکه این دستگاه رو در کنار دی وی دی میگیرین؟
وقتی از این dlna استفاده میشه اگه ما یه فیلم رو از رو لب تاب ببینیم چقدر کیفیت داره؟به خاطر اینکه از کابلی استفاده نمیشه کیفیت پایین نمیاد؟

koh
29-10-2010, 11:43
سلام
بالاخره در مشهد چشممان به جمال تلویزیون 50 اینج V20 روشن شد ولی متاسفانه با قیمت 2.515 !!!!!
نمی دانم چرا در مشهد نمایندگی های بانیان که در اختیار خانواده دستمالچیان می باشد گرانتر از بقیه ایران می فروشند؟؟
ولی هنوز از VT20 خبری نیست
در شهر شما قیمت چند است و آیا VT20 به فروش می رسد؟
به خودم می گم من که تا حالا صبر کردم یکم دیگه هم صبر کنم تا VT20 بیاد اگه حدکثر تا 500 هزار تومان تفاوت داشته باشه ارزشش بیشتر از V20 است ؟ نظر شما چی است؟
ممنون

hamed8470
29-10-2010, 12:12
سلام
بالاخره در مشهد چشممان به جمال تلویزیون 50 اینج V20 روشن شد ولی متاسفانه با قیمت 2.515 !!!!!
نمی دانم چرا در مشهد نمایندگی های بانیان که در اختیار خانواده دستمالچیان می باشد گرانتر از بقیه ایران می فروشند؟؟
به خودم می گم من که تا حالا صبر کردم یکم دیگه هم صبر کنم تا VT20 بیاد اگه حدکثر تا 500 هزار تومان تفاوت داشته باشه ارزشش بیشتر از V20 است ؟ نظر شما چی است؟
ممنون
قيمت v20 توي مشهد خيلي بالاست تهران گرونترين جاييكه قيمت كردم با گارانتي 1.720 بود .vt20 هم اگه بياد بعيد ميدونم زير 3.700 باشه تازه با دستگاه بلو ري 4.500 حداقل البته هنوز براي فروش موجود نيست

lurenzo
29-10-2010, 12:19
سلام

واقعا 50 اینچ V20 رو 2515 میدن؟ پس V10 رو چند میدن؟

قيمت v20 توي مشهد خيلي بالاست تهران گرونترين جاييكه قيمت كردم با گارانتي 1.720 بود .

ایشون مدل 50 اینچ رو گفتن و مدلی که شما با اون قیمت میگید 42 اینچ هست!

afshin49
29-10-2010, 13:43
سلام
ممنون

سلام
نمایندگی رشت 50 رو میده2.380 و 42 اینچ رو 1.710 و از سه بعدی هم خبری نیست.البته VT20 با توجه به قیمت جهانی حدود 2100 پوندی(حدود 3.800 میشه که حتما شرکتیش بالاتر هم خواهد بود:13:

irmedia
29-10-2010, 16:05
سلام دوستان من یه سری سوال برام پیش اومده:
مگه وقتی ما تصویر رو از ----- میگیریم در واقع داریم تصویر رو دیجیتال میگیریم دیگه پس این قابلیت ----S , ----T دیگه چیه؟
واینکه اگه ما یه دی وی دی پلیر جدید داشته باشیم بهتره یا این HD مدیا پلیر؟مگه دی وی دی پلیر هایی که usb میخورن اکثر فورمت ها رو پخش نمیکنن؟دیگه چه نیازی به این دستگاه است؟و حدود قیمت یه چنین دی وی دی چقدره؟ یا اینکه این دستگاه رو در کنار دی وی دی میگیرین؟
وقتی از این dlna استفاده میشه اگه ما یه فیلم رو از رو لب تاب ببینیم چقدر کیفیت داره؟به خاطر اینکه از کابلی استفاده نمیشه کیفیت پایین نمیاد؟

سلام

توضیح ساده : ----S یعنی دریافت سیگنال ویدئویی ماهواره ای که S آخر آن هم مخفف همین Satellite به معنی ماهواره است و ----T یعنی دریافت سیگنال ویدئویی زمینی که T آخر آن هم مخفف Terrestrial به معنی زمینی است حال چندی است سیستم پخش دیجیتال در ایران و برخی شهرها آغاز شده که تیونر تلویزیون ها به علت آنالوگ بودن قادر به دریافت سیگنال های دیجیتال نیستند بنابراین شما برای دریافت شبکه های رادیویی و تلویزیونی از طریق سیگنال دیجیتال احتیاج به دستگاه --- با قابلیت Terrestrial دارید که هم اکنون دستگاهایی دریافت کننده مختلفی با این قابلیت چه برای تلویزیون و چه کامپیوتر در بازار موجود است.

اما تیونر های رسیورهای ماهواره ای فعلی تنها قابلیت دریافت سیگنال هوایی یا همان ماهواره ای را دارند اما در برخی رسیورهای جدید به غیر از دریافت سیگنال ماهواره ای امکان دریافت سیگنال های زمینی یا همان ----T هم به این دریافت کننده های ویدئویی دیجیتال افزوده شده است.

کلا DVD پلیرها به خاطر ماهیت نرم افزاری و سخت افزاری قادر به پخش تصاویر با رزولویشن HD یا همان 720p و 1080p را ندارند حال چه این تصاویر از طریق پورت USB اجرا شوند یا از طریق دیسک های سخت بنابراین شما برای پخش تصاویر با فرمت و کیفیت HD احتیاج به پخش کننده Blu-ray دارید که با توجه به قیمت بالای فعلی این دستگاها در ایران چندان توجیح اقتصادی ندارند همچنین دیسک های سخت این دستگاها فعلا قیمت بالایی چه برای خرید به صورت خام و چه ضبط شده دارند. بنابراین خرید دستگاهای HD Media Player با قیمتی معقول که می توانند از طریق مموری فلش و هادر درایو و شبکه کردن به کامپیوتر به راحتی تمامی فایل های صوتی و تصویری SD و HD را پخش کنند به صرفه تر خواهد بود. حدود قیمت این مدیا پلیرها هم بین 120 تا 300 بسته به امکانات و قابلیت ها متغییر است.

اگر لب تاپ شما دارای کارت گرافیک قوی و با کیفیتی باشد تصویر خوب و عالی را به شما خواهد داد .

bigidol
29-10-2010, 19:11
آداپتور Lan بیسیم این tv رو از کجا تهیه کردید؟ قیمت چند بود ؟ تکی می فروشن یا حنما باید tv هم ازشون خرید؟ p42v20

آب بندی tv چیه ؟ ضروری هست ؟

بهترین تنظیمات v20 برای کیفبت پخش و صدا چی هست و چطور تنظیم کنم؟ ( توی لپ تاپ با صفحه نمایش led که به tv وصل می کنم تصویرها قشنگ تر و روشن تر هست و بعضا طبیعی تر چیکار کنم tv هم کیفیت تصویرش بهتر بشه؟ )

hamed8470
29-10-2010, 20:16
در مورد قيمت v20 اشتباه كردم دوستان درست ميفرمايند شرمنده به اينچ تلويزيون توجه نكردم ولي 50 اينچ اين tv در مشهد گرانتر از تهران ميباشد

amir.h.f
29-10-2010, 23:34
سلام

توضیح ساده : ----S یعنی دریافت سیگنال ویدئویی ماهواره ای که S آخر آن هم مخفف همین Satellite به معنی ماهواره است و ----T یعنی دریافت سیگنال ویدئویی زمینی که T آخر آن هم مخفف Terrestrial به معنی زمینی است حال چندی است سیستم پخش دیجیتال در ایران و برخی شهرها آغاز شده که تیونر تلویزیون ها به علت آنالوگ بودن قادر به دریافت سیگنال های دیجیتال نیستند بنابراین شما برای دریافت شبکه های رادیویی و تلویزیونی از طریق سیگنال دیجیتال احتیاج به دستگاه --- با قابلیت Terrestrial دارید که هم اکنون دستگاهایی دریافت کننده مختلفی با این قابلیت چه برای تلویزیون و چه کامپیوتر در بازار موجود است.

اما تیونر های رسیورهای ماهواره ای فعلی تنها قابلیت دریافت سیگنال هوایی یا همان ماهواره ای را دارند اما در برخی رسیورهای جدید به غیر از دریافت سیگنال ماهواره ای امکان دریافت سیگنال های زمینی یا همان ----T هم به این دریافت کننده های ویدئویی دیجیتال افزوده شده است.

کلا DVD پلیرها به خاطر ماهیت نرم افزاری و سخت افزاری قادر به پخش تصاویر با رزولویشن HD یا همان 720p و 1080p را ندارند حال چه این تصاویر از طریق پورت USB اجرا شوند یا از طریق دیسک های سخت بنابراین شما برای پخش تصاویر با فرمت و کیفیت HD احتیاج به پخش کننده Blu-ray دارید که با توجه به قیمت بالای فعلی این دستگاها در ایران چندان توجیح اقتصادی ندارند همچنین دیسک های سخت این دستگاها فعلا قیمت بالایی چه برای خرید به صورت خام و چه ضبط شده دارند. بنابراین خرید دستگاهای HD Media Player با قیمتی معقول که می توانند از طریق مموری فلش و هادر درایو و شبکه کردن به کامپیوتر به راحتی تمامی فایل های صوتی و تصویری SD و HD را پخش کنند به صرفه تر خواهد بود. حدود قیمت این مدیا پلیرها هم بین 120 تا 300 بسته به امکانات و قابلیت ها متغییر است.

اگر لب تاپ شما دارای کارت گرافیک قوی و با کیفیتی باشد تصویر خوب و عالی را به شما خواهد داد .

ممنون از اطلاعاتی که دادید.آخه من یه بار از یه فروشنده تو جمهوری پرسیدم اگه ما تصویر رو از طریق ----- بگیریم دیجیتال گرفتیم و ایشون گفتن بله ولی طبق گفته شما تا ----- دارای ----t نباشه تصویر دیجیتال نیست درسته؟
و در مورد دی وی دی پلیر پس چرا روشون نوشته hd و کابل hd هم که میخورن شما مطمعنی 720p رو هم پخش نمیکنن؟نهایتا اگه آدم ps3 داشته باشه همه چیز حله دیگه چون بلوری هم پخش میکنه فقط موندم واسه گرفتن تصویر دیجیتال از این دستگاههایی که اومده بگیرم یا از ----- بگیرم یا یه hd مدیا پلیر بگیرم؟ هر چی ارزون تر در بیاد بهتره!

p30worldiran
30-10-2010, 09:34
ممنون از اطلاعاتی که دادید.آخه من یه بار از یه فروشنده تو جمهوری پرسیدم اگه ما تصویر رو از طریق ----- بگیریم دیجیتال گرفتیم و ایشون گفتن بله ولی طبق گفته شما تا ----- دارای ----t نباشه تصویر دیجیتال نیست درسته؟
و در مورد دی وی دی پلیر پس چرا روشون نوشته hd و کابل hd هم که میخورن شما مطمعنی 720p رو هم پخش نمیکنن؟نهایتا اگه آدم ps3 داشته باشه همه چیز حله دیگه چون بلوری هم پخش میکنه فقط موندم واسه گرفتن تصویر دیجیتال از این دستگاههایی که اومده بگیرم یا از ----- بگیرم یا یه hd مدیا پلیر بگیرم؟ هر چی ارزون تر در بیاد بهتره!

دوست عزيز دستگاه دي وي دي پلير هم حتي full hd رو هم ساپورت و پخش ميكنه .فيلمت بايد hd باشه و در ضمن رسيور ديجيتال ميگره ولي رسيور معمولي hd نيست اگر خواستي hd بگيري بايد رسيور مخصوص hd رو بگيري كه اكثر كانال ها كد شده است و كم .... برو يه رسيور معمولي ولي خروجي hdmi داشته باشه تا تصويرت مثلا بهتر باشه!

zendar
30-10-2010, 09:42
برای دریافت تصاویر دیجیتال حتما باید یک تیونر دیجیتال وجود داشته باشد تیونر دیجیتال انواع متفاوتی دارد که دوستمان به طور کامل آنها را توضیح داد در ایران به تیونر دیحیتال ماهواره ای اکسترنال ----- گفته می شود و قادر به دریافت تصاویر دیجیتال زمینی نمی باشد برای دریافت این تصاویر به یک تیونر دیجیتال داخلی ----T ویا خارجی نیاز است.

نحوه دریافت این تصاویر ربطی به رزولوشن آنها ندارد و همگی تصاویر SD دارند مگر آنکه تیونر دیجیتال HD استفاده شود.

بهترین روش دیدن تصاویر HD در ایران استفاده از دستگاهای HD Media Player می باشد.
به دلیل گرون بودن بلو ری پلیر و کم بودن فیلم های بلو ری خرید آن فعلا توصیه نمی شود.

نکته : یک مزیت بسیار عالی در V20

در هنگام استفاده از دستگاهای HD Media Player تصاویر را می توان براحتی با کابل HDMI به تلویزیون منتقل نمود اما برای انتقال صدا به سینمای خانگی همیشه این اشکال وجود داشته است که انتقال صدای دیجیتال با بیت ریت بالا با هیچ کابلی جز HDMI امکان پذیر نیست و هیچ سینمای خانگی هم ورودی HDMI ندارد .

این مشکل در V20 حل شده است در صورت استفاده از سینمای خانگی PT-980 با توجه به وجود امکان برگشت صدا از کابل HDMI براحتی می توان صدای دیجیتال را نیز شنید.

p30worldiran
30-10-2010, 10:19
برای دریافت تصاویر دیجیتال حتما باید یک تیونر دیجیتال وجود داشته باشد تیونر دیجیتال انواع متفاوتی دارد که دوستمان به طور کامل آنها را توضیح داد در ایران به تیونر دیحیتال ماهواره ای اکسترنال ----- گفته می شود و قادر به دریافت تصاویر دیجیتال زمینی نمی باشد برای دریافت این تصاویر به یک تیونر دیجیتال داخلی ----T ویا خارجی نیاز است.

نحوه دریافت این تصاویر ربطی به رزولوشن آنها ندارد و همگی تصاویر SD دارند مگر آنکه تیونر دیجیتال HD استفاده شود.

بهترین روش دیدن تصاویر HD در ایران استفاده از دستگاهای HD Media Player می باشد.
به دلیل گرون بودن بلو ری پلیر و کم بودن فیلم های بلو ری خرید آن فعلا توصیه نمی شود.

نکته : یک مزیت بسیار عالی در V20

در هنگام استفاده از دستگاهای HD Media Player تصاویر را می توان براحتی با کابل HDMI به تلویزیون منتقل نمود اما برای انتقال صدا به سینمای خانگی همیشه این اشکال وجود داشته است که انتقال صدای دیجیتال با بیت ریت بالا با هیچ کابلی جز HDMI امکان پذیر نیست و هیچ سینمای خانگی هم ورودی HDMI ندارد .

این مشکل در V20 حل شده است در صورت استفاده از سینمای خانگی PT-980 با توجه به وجود امکان برگشت صدا از کابل HDMI براحتی می توان صدای دیجیتال را نیز شنید.

خروجي صداي ديجيتال در V20 پشت تلويزيون پورت خروجي صداSPDIF دارد شما ان را با كابل ميتونيد به ورودي spdif سينماي خانگي وصل كنيد مثل p875 در ضمن اين خروجي Dolby هست

bigidol
30-10-2010, 11:09
آداپتور Lan بیسیم این tv رو از کجا تهیه کردید؟ قیمت چند بود ؟ تکی می فروشن یا حنما باید tv هم ازشون خرید؟ p42v20

آب بندی tv چیه ؟ ضروری هست ؟

بهترین تنظیمات v20 برای کیفبت پخش و صدا چی هست و چطور تنظیم کنم؟ ( توی لپ تاپ با صفحه نمایش led که به tv وصل می کنم تصویرها قشنگ تر و روشن تر هست و بعضا طبیعی تر چیکار کنم tv هم کیفیت تصویرش بهتر بشه؟ )

سوالهای ما رو هم لطفا جواب بدید
zendar
30-10-2010, 12:06
خروجي صداي ديجيتال در V20 پشت تلويزيون پورت خروجي صداSPDIF دارد شما ان را با كابل ميتونيد به ورودي spdif سينماي خانگي وصل كنيد مثل p875 در ضمن اين خروجي Dolby هست

خروجی های صدای audio optical و audio coaxial که در اغلب تلویزبون ها و مدیا پلیر ها وجود دارد و ورودی آن نیز در سینمای خانگی موجود است اما استاندارد انتقال صدای دیجیتال برای آنها تا 16 بیت تعریف شده است
و قادر به انتقال صدای 24 بیتی DTS و Dolby Digital Pro Logic نمی باشند و فقط ساده ترین صدای دیجیتال یعنی Dolby Digital را منتقل می کنند. تنها کابلی قادر است صدای دیجیتال با بیت ریت بالا را انتقال دهد کابل HDMI می باشد.

p30worldiran
30-10-2010, 13:57
خروجی های صدای audio optical و audio coaxial که در اغلب تلویزبون ها و مدیا پلیر ها وجود دارد و ورودی آن نیز در سینمای خانگی موجود است اما استاندارد انتقال صدای دیجیتال برای آنها تا 16 بیت تعریف شده است
و قادر به انتقال صدای 24 بیتی DTS و Dolby Digital Pro Logic نمی باشند و فقط ساده ترین صدای دیجیتال یعنی Dolby Digital را منتقل می کنند. تنها کابلی قادر است صدای دیجیتال با بیت ریت بالا را انتقال دهد کابل HDMI می باشد.

SPDIF يك پورت تخصصي صداست و پيش فرض 16 بيت و لي تا 24 بيت هم ساپورت (آپشنال)ميكنه و همينطور DTS

p30worldiran
30-10-2010, 14:20
سوالهای ما رو هم لطفا جواب بدید
1-
2-
3-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با-کیفیت-ترین-پلاسمای-پاناسونیک،-مقایسه-با-g20

zendar
30-10-2010, 15:52
SPDIF يك پورت تخصصي صداست و پيش فرض 16 بيت و لي تا 24 بيت هم ساپورت (آپشنال)ميكنه و همينطور DTS

با تشکر زیاد از ارجاع شما به سایت فوق

همانطور که در سایت فوق هم اشاره شده است پیش فرض اصلی 16 بیت است ولی امکان افزایش پهنای باند تا 24 بیت هم در این استاندارد در نظر گرفته شده است

اما در عمل 90 درصد تمام کابل هایی با این استاندارد ساخته می شود همگی 16 بیت بوده و از امکان 24 بیتی استفاده نمی شود ( . While many equipments use more than 16 bits in internal processing, it's not unusual for the output to be limited to 16 bits. Typical S/PDIF equipments only use 16 or 20 bit resolutions ).(ارجاع از سایت فوق)

Digital audio bitstream. Originally limited to 48 kHz at 20 bits. Extended to support all modern formats, except Dolby Digital Plus, TRUE HD ,DTS HD
(ارجاع از ویکیپدیا)

Optical connections will only carry compressed Dolby Digital 5.1, compressed DTS 5.1, and uncompressed PCM 2.0 (stereo).

copressed DTS 5.1 فرمت صدای موجود در DVD می باشد.
در نهایت اگر فیلم HD از مدیا پلیر HD پخش شود تنها راه شنیدن صدای DTS HD کابل HDMI خواهد بود.

amir.h.f
30-10-2010, 18:47
دوستان من آخر نفهمیدم به فرض اگه ----- کابل hd خور باشه و ----t یا تیونر دیجیتال داخلی نداشته باشه تصویر دیجیتال هست یا باید ----t حتما داشته باشه؟:41: من که گیج شدم!
در ضمن باید واسه تلویزیون ایران یه دیش جدا وصل شه؟

SEIFIAZAD
31-10-2010, 02:17
من بعداز تعویض g20پلاسمای v20خریدم قیمتش در دو سایز 42 و 50 اینچ به ترتیب 1780000 و 3200000 تومان است هم خیلی زیباست و هم شیک تصویرشم با کیفیت تره پورت usb داره فقط هنوز نتونستم با usb فیلم تماشا کنم و هنوز با هیچکدوم از مبدلها نشده فایل تصویری را به فرمت مخصوص آن تبدیل کنم اگه کسی برنامش رو پیدا کرد تو تایپیک بذاره تا ما هم استفاده کنیم

flashmemory
31-10-2010, 10:27
سلام
با تشکر از همه دوستان TV منم دیروز رسید ...بعد از ظهر با شبکه 3 فوتبالو تماشا کردم کیفیت تصویر خوب بود ولی کیفیت اصلی رو شب تو بازی میلان و یووه دیدم بازی رو از شبکه SKY Calcio HD دیدم معرکه بود ...به عمرم تصویر فوتبال به این شفافی ندیده بودم .... حس میکردی بازی رو تو سانسیرو داری تماشا میکنی !!!
واقعا فکم افتاد !! گرفتم دوستان هی میگن تو تصاویر HD خودشو نشون داد جریان چیه ... :27:

جا داره تشکر کنم از همه عزیزانی که تو این تاپیک تجربیات خودشونو برای خرید در اختیار گذاشتن :11:

kaveh1589
31-10-2010, 10:56
دوستان این مدل بهتره یا d25؟

bigidol
31-10-2010, 11:59
بله يك دستگاه اكسترنال هست كه دستگاهی است برای برقرای ارتباط بین دستگاه های بدون سیم به یکدیگر با هدف تشکیل یک شبکه بدون سیم و در اغلب موارد نقش پل ارتباطی بین این شبکه بدون سیم را با یک شبکه اترنت سیمی نیز بر عهده دارد. و بعد از متصل كردن به tv و ارتباط آن مي توانيد از Dlna استفاده كنيد كه حتي خيلي راحت از طريق مثلا لب تاب فيلم HD رو روي tv ببيني . مدلي هاي اكسس پوينت مثل dlink2100 و يا dlink1350 و .. خيلي راحت مي توانيد شبكه وايرلس داشته باشي كه اين مدل 1350 خيلي كوچك و زيبا و مشكي كه كنار tv قرار ميگره و جالب برقش رو هم از usb تلويزيون ميگره و كابل lan رو هم وصل ميكنيد.

سلام:دوستان عزیز بوسیله مودم روتر دار و کابل لن هم میتوانید از dlna استفاده کنید.

اینم تاپیک مربوطش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن که از وقتی مانیتور lcd ایم مشکل image retention پیدا کرده از هر چی IR و Burn In هست وحشت دارم.(کلا پدیده ایه که واقعا میره رو اعصاب آدم)

من یه مودم Adsl بیسیم سیسکو Linksys دارم و به کامپیوتر تو اتاق دیگه ای وصل هست و لپ تاپ و tv رو در اتاق دیگه ای می خوام بصورت بیسیم با اون مودم به همدیگه متصل کنم و نمی خوام از مودم یا اکسس پویت تا تلوزیون کابل بکشم حتما یه قطعه ای هست که کار کارت شبکه یا آداپتور lan بیسیم رو برای tv انجام بده اون رو از کجا میشه تهیه کرد تا دیگه کابل lan vرو وصل نکنم به tv برای استفاده از dlna

+++++++++++++++++++++++

آدرسی که گفتید برای آب بندی کردن تی وی رفتم مطالبش و دست و پا شکسته خوندم اما درست نفهمیدم که چند ساعت باید اون تصاویر رو بگذاریم پخش بشه و اینکه با لپ تاپ و کابل hdmi هم میشه یا حتما باید دی وی دی پلیر باشه و اینکه تنظیماتtv پیش فرض باشن یا خیر در ضمن من چند روزی هست از tv استفاده کردم الان انجام دادنش فایده ای داره؟

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

p30worldiran
31-10-2010, 12:27
دوستان من آخر نفهمیدم به فرض اگه ----- کابل hd خور باشه و ----t یا تیونر دیجیتال داخلی نداشته باشه تصویر دیجیتال هست یا باید ----t حتما داشته باشه؟:41: من که گیج شدم!
در ضمن باید واسه تلویزیون ایران یه دیش جدا وصل شه؟

دوست عزيز رسيور تيونرش ديجيتال هست چه ----t داشته باشه چه نداشته باشه اما رسيوري كه تيونرش hd رو ساپورت بكنه فرق ميكنه نه اينكه كابل hd داشته باشه شايد منظورت hdmi باشه خلاصه آقا تصويرت ديجيتال هست در ضمن بعضي رسيورها خروجي hdmi داره اما تيونرش hd ساپورت نميكنه و براي ايران ديش جداگانه ميخواداگر ترك داشته باشي با يك قيچي ايران(شبكه استاني نه) رو ميگيري....

p30worldiran
31-10-2010, 12:38
[QUOTE=bigidol;5569669]من یه مودم Adsl بیسیم سیسکو Linksys دارم و به کامپیوتر تو اتاق دیگه ای وصل هست و لپ تاپ و tv رو در اتاق دیگه ای می خوام بصورت بیسیم با اون مودم به همدیگه متصل کنم و نمی خوام از مودم یا اکسس پویت تا تلوزیون کابل بکشم حتما یه قطعه ای هست که کار کارت شبکه یا آداپتور lan بیسیم رو برای tv انجام بده اون رو از کجا میشه تهیه کرد تا دیگه کابل lan vرو وصل نکنم به tv برای استفاده از dlna

+++++++++++++++++++++++

آدرسی که گفتید برای آب بندی کردن تی وی رفتم مطالبش و دست و پا شکسته خوندم اما درست نفهمیدم که چند ساعت باید اون تصاویر رو بگذاریم پخش بشه و اینکه با لپ تاپ و کابل hdmi هم میشه یا حتما باید دی وی دی پلیر باشه و اینکه تنظیماتtv پیش فرض باشن یا خیر در ضمن من چند روزی هست از tv استفاده کردم الان انجام دادنش فایده ای داره؟

تشکر[/QUOTE

فقط متاسفانه بايد از tv به مودمت سيم بكشي(اگر سوئيچر داشته باشه) اگر هم با usb wireless بخواي فقط اين مدل رو tv ساپورت ميكنه DY-WL10E-K كه تو ايران نيست پس فقط بايد از اكسس پوينت استفاده كني براي آب بندي توي سرچي كه كردم پلاسماهاي قديمي به اين مشكلات بر ميخوردن پس اينقدر گير نيست ولي حداقل 100 ساعت بصورت نرمال استفاده كن!!

skull_avatar
31-10-2010, 20:08
+++++++++++++++++++++++

من فقط حواسم هست که تصاویر ثابت مخصوصا تو این 100 ساعت اول به مدت طولانی رو صفحه نباشه.
-بله ,شما با هر چیزی که بتونید تصویر تک رنگ رو روی صفحه نمایش بدید این کار رو می تونید انجام بدید به نظرم بهترین راهش اینه که روی یک فلش مموری چند تا عکس تک رونگ که خودتون از paint ویندوز با ابزار سطل رنگ پاش درست کرده باشید رو بریزید به تی وی متصل کنید و بصورت اسلاید بذارید به نمایش درآد.
اینکه چه تنظیماتی باشه دو نظریه هست(منبع :همون تاپیکی که آدرسش رو گذاشتم -صفحات آخر-)
1.تنظیمات رو حداکثر باشه تا زودتر آب بندی بشه
2.تنظیمات حداقل باشه تا اگه اشکالی پیش اومد مثلا تصویر گیر کرد تی وی نابود نشه!!!

من خودم به شخصه این کارا رو انجام ندادم و فقط رو مد دینامیک فعلا نمی ذارم
پ.ن:اون تاپیکی که آدرسش رو گذاشتم تاریخش مربوط به زمانیه که پلاسماها این مشکلات توشون زیاد بوده اما به هر حال با مطالعش می تونید ببینید که ملت هنوزم به این کار اعتقاد دارن.

koh
01-11-2010, 09:33
سلام دوستان
من دیروز رفتم V20 را بخرم ولی متاسفانه در مشهد قیمت را بالا می پرانند!!!
42 اینچ 1.800 و 50 اینچ 2.515 ؟؟؟؟
دوستان مشهدی آیا فروشگاهی نمی شناسند که گران فروشی نکند؟
ممنون

zendar
01-11-2010, 10:10
نکاتی جهت اطلاع دوستانی که به تازگی V20 خریداری کرده و خریداری خواهند کرد.

1 - مشکل Burn in یا سوختگی در پلاسما های نسل اول ( سال های 2003 ) وجود داشت و امروزه تقریبا وجود ندارد.
2 -مشکل Image Retention IR یا ماندگی تصویر در پلاسماهای اولیه وجود داشت و امروزه مخصوصا در پلاسماهای پاناسونیک تا حد زیادی از بین رفته است ( در پلاسماهای ال جی و سامسونگ هنوز گاهی وجود دارد )
بدین دلیل توصیه می شود در 100 ساعت اولیه عمر پلاسما تمهیدات خاصی شامل موارد زیر جهت جلوگیری از این اتفاق اتخاذ گردد.

الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.

بسیاری از استفاده کنندگان توصیه آخررا زاید دانسته و با توجه به پیشرفت تکنولوژی پلاسما آنرا انجام نمی دهند.

اما توصیه آخر دلیل دیگری نیز دارد که انجام آنرا در شرایط فعلی نیز مفید می داند. با توجه به آنکه ممکن است در 100 ساعت اول تصاویری که دیده می شود دارای بخش های تیره و سیاه باشد ( با توجه به تکنولوژی پلاسما که از تعداد بسیار زیادی لامپ ریز تشکیل شده است و جوان بودن آنها) و تعدادی از لامپ های پلاسما بسیار کم و یا هیچگاه روشن نشوند یکنواختی تولید رنگ در تمام بخش ها ی صفحه یکسان نخواهد بود لذا در صورت استفاده از تصاویر تک رنگ تمام لامپ ها به مدت مساوی در تمام بخش های صفحه روشن و خاموش شده و یکنواختی رنگ تضمین خواهد گردید.

lurenzo
01-11-2010, 11:44
ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.

ممنون از راهنماییتون!:10:

این دو موردی که در بالا جدا کردم ، واقعا انجامشون ضروری هست؟ چون خیلی ضد حال هستن! الان اکثر فیلم ها 16:9 هستن و اون نوار سیاه رنگ رو در بالا و پایین دارن.حالا منی که بعد یه عمر میخوام HDTV بخرم و باهاش فیلم HD نگاه کنم که ضد حال میخورم!:19:
مورد دوم اینکه اکثر افراد بزرگسال به اخبار علاقه دارن! :8: (البته اکثر کانال ها آرم یا لوگوی ثابت رو دارن!)

s.hossein45
01-11-2010, 12:09
ممنون از راهنماییتون!:10:

این دو موردی که در بالا جدا کردم ، واقعا انجامشون ضروری هست؟ چون خیلی ضد حال هستن! الان اکثر فیلم ها 16:9 هستن و اون نوار سیاه رنگ رو در بالا و پایین دارن.حالا منی که بعد یه عمر میخوام HDTV بخرم و باهاش فیلم HD نگاه کنم که ضد حال میخورم!:19:
مورد دوم اینکه اکثر افراد بزرگسال به اخبار علاقه دارن! :8: (البته اکثر کانال ها آرم یا لوگوی ثابت رو دارن!)

سلام :دوستان اگر از zoom1 استفاده کنند خیلی از مشکلات حل میشه.

aminashtari
01-11-2010, 14:23
با سلام
حالا که بحث dlna داغه یه سئوال برام پیش اومده.اگر یه pc داشته باشیم با یه کارت وایرلس و v20 رو به یه اکسس پوینت وصل کنیم میتونیم از v20 بصورت بیسیم بعنوان مانیتور استفاده کنیم یعنی هم اجرای فیلم hd یا بازی 1080 و هم استفاده های روزمره کامپیوتری. اگر این امکان باشه دیگه اون بحث پیدا کردن کیس HTPC که خیلی کمیابه و توی ایران مدلهای با ظاهر نامناسبی برای دکوراسیون منزل وجود داره و در فروم خودمون در تاپیکه مربوطه راجع بهش زیاد صحبت شده، منتفی میشه و میشه یه کیس معمولی یه گوشه خونه که توی دید نیست جا داد و با یه موس و کیبرد بیسیم و ارتباط با v20 براحتی امکانات مالتی مدیا رو روی v20 فرستاد.
عزیزانی که امتحان کردند ممنون میشم اگه پاسخ بدن.

lurenzo
01-11-2010, 15:20
سلام :دوستان اگر از zoom1 استفاده کنند خیلی از مشکلات حل میشه.

آقا شرمنده ولی من متوجه منظور شما از zoom1 نشدم! یه امکان در TV هست؟

Artam01
01-11-2010, 15:27
درود رفقا، من هم سرانجام یک دستگاه وی20 خریدم.
فقط و فقط به خاطر فیلم های اکشن و مسابقات رزمی و گرنه پلاسما نمی گرفتم یه ال ای دی و یا دی وی دی می گرفتم.
به قول آقای برزین همچین تصویرش اندگی دودی است :31:.
البته برا شب حال میده ولی تو روز باید حتمن با دینامیک و برایتنس 100 ببینی.
اونکسی هم که تی وی رو آورد و روشن کرد گفت اگه همش با 100 ببینی یکی دو سال دیگه 100 هم دودی میشه پش فعلن با 60-70 ببین سال دیگه برو بالاتر :41:.
من می خواستم اول ال جی بگیرم چون پول اینو نداشتم ولی اقوام وام بدون بهره دادن گرفتم.
فقط نمی دونم چرا رو یکی دو تا فیلم تصویرش مثل ال سی دی ها بلوری مانند میشد یعنی تو صحنه های اکشن تصویر یجوری بود که بیننده متوجه حرکات زد و خورد فیلم نمیشد.
ایکاش این تی وی یو ای بی خور خوبی داشت.
روی هم رفته میشه گفت راضی هستم.

afshin b
01-11-2010, 18:53
فقط نمی دونم چرا رو یکی دو تا فیلم تصویرش مثل ال سی دی ها بلوری مانند میشد یعنی تو صحنه های اکشن تصویر یجوری بود که بیننده متوجه حرکات زد و خورد فیلم نمیشد.

فیلمی که میگید 1080p نیست دیگه درسته؟
اگه نیست، برای اینه که بیت ریت پایینی داره یا خوب از نسخه ی با کیفیت کانورت نشده.

Artam01
01-11-2010, 19:36
دی وی دی بود افشین جان.

s.hossein45
01-11-2010, 19:42

سلام:اگر کلید aspect روی کنترل بزنید وzoom1 رو انتخاب کنید لوگو و تا حدود زیادی نوار مشکی بعضی کانالها حذف میشود البته 100 تا 200 ساعت اول تا مرحله break in تموم بشه.

Artam01
01-11-2010, 19:47
دکمه ای روی کنترل که علامت چهارتا پیکان در جهات مختلف داره رو چند بار بزنی به زوم 1 میرسی.

Artam01
01-11-2010, 19:52
سلام:اگر کلید aspect روی کنترل بزنید وzoom1 رو انتخاب کنید لوگو و تا حدود زیادی نوار مشکی بعضی کانالها حذف میشود البته 100 تا 200 ساعت اول تا مرحله break in تموم بشه.

منم تقریبن همزمان با شما جواب اون دوستمون رو دادم :31:.

من که زیاد تی وی نمی بینم فقط گاهی باهاش فیلم میبینم و بیشتر اوقات خاموشه، برا همین قید آب بندی و اینا رو باید زدم و هر فیلمی دم دستم بیاد میبینم.
اون زوم باعث میشه یه مقدار از اینور و اونور فیلم بره بیرون صفحه اصلن حال نمیده، به نظرتون آب بندی نکنم مشکلی برا تی وی پیش میاد؟
من اصلن وقت و حوصله ندارم الکی تی وی رو روشن کنم تا 100 ساعت اولش بگذرد.

amir.h.f
01-11-2010, 23:09
سلام دوستان بالاخره ما هم این tv رو گرفتین و از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم فقط یه چیزی وقتی tv خاموشه صفحه تلویزیون مشکی نیست و یه جورایی به سبز لجنی میخوره و وقتی هم روشنه اگه دستت رو بگیری جلو صفحه نمایش یه حرارت نسبتا زیاد حس میشه خواستم بپرسم ماله شما تو این دو مورد چجوریه؟و این تو همه پلاسما ها است یا فقط این مدل؟همینطور نور لامپ و مهتابی خیلی راحت و زیاد تو صفحه میفته!
من صفحه های اول تاپیک رو خوندم ولی هر کاری کردم نتونستم منو مخفی رو بیارم اگه یه بار دیگه یکی از دوستان دوباره بگه ممنون میشم.

s.hossein45
02-11-2010, 00:34
منم تقریبن همزمان با شما جواب اون دوستمون رو دادم :31:.

من که زیاد تی وی نمی بینم فقط گاهی باهاش فیلم میبینم و بیشتر اوقات خاموشه، برا همین قید آب بندی و اینا رو باید زدم و هر فیلمی دم دستم بیاد میبینم.
اون زوم باعث میشه یه مقدار از اینور و اونور فیلم بره بیرون صفحه اصلن حال نمیده، به نظرتون آب بندی نکنم مشکلی برا تی وی پیش میاد؟
من اصلن وقت و حوصله ندارم الکی تی وی رو روشن کنم تا 100 ساعت اولش بگذرد.

سلام:هدف عمده اینه که تمام (سلولهای گازی)پنل بصورت یکنواخت این دوره بحرانی 100 تا 200 ساعت اول رو پشت سر به گزارند حالا اگر قرار باشه نوار بالایی و پایینی صفحه همیشه خاموش باشند و قسمت میانی صفحه همیشه روشن باشه ممکن هست مشکلاتی رو بوجود بیاره .بنظر من احتیاط شرط عقله ضمن اینکه مواردی که یاداوری شده(عدم استفاده از مود دینامیک که خیلی مهم هست واستفاده از تمام صفحه) برای این مدت محدود قابل تحمله .اگر هشت ساعت در روز حساب کنید یک ماه هم طول نمیکشه.

s.hossein45
02-11-2010, 01:01
سلام دوستان بالاخره ما هم این tv رو گرفتین و از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم فقط یه چیزی وقتی tv خاموشه صفحه تلویزیون مشکی نیست و یه جورایی به سبز لجنی میخوره و وقتی هم روشنه اگه دستت رو بگیری جلو صفحه نمایش یه حرارت نسبتا زیاد حس میشه خواستم بپرسم ماله شما تو این دو مورد چجوریه؟و این تو همه پلاسما ها است یا فقط این مدل؟همینطور نور لامپ و مهتابی خیلی راحت و زیاد تو صفحه میفته!
من صفحه های اول تاپیک رو خوندم ولی هر کاری کردم نتونستم منو مخفی رو بیارم اگه یه بار دیگه یکی از دوستان دوباره بگه ممنون میشم.

سلام:دوست عزیز در مورد منوی مخفی صفحه 35 پستهای 345و 350 را ملاحظه کنید.

koh
02-11-2010, 07:35
سلام
در V20 میزان ساعت کارکرد تلویزیون چطور مشخص می شه؟
ممنون

amir.h.f
02-11-2010, 12:54
سلام:دوست عزیز در مورد منوی مخفی صفحه 35 پستهای 345و 350 را ملاحظه کنید.

بله اونا رو دیدم پست 162 صفحه 17 رو هم دیدم ولی دکمه بقل پنل tv ما کانال ها رو پایین و بالا میکنه و واسه صدا نیست:13: هرچند همون رو هم که میزنم بعدش سه بار 0 رو زدم هیچی نیومد حتی با recall هم امتحان کردم بازم چیزی نیومد!
لطفا جواب سوال های دیگه هم که پرسیده بودم رو بدید.ممنون

p30worldiran
02-11-2010, 13:12
با سلام
حالا که بحث dlna داغه یه سئوال برام پیش اومده.اگر یه pc داشته باشیم با یه کارت وایرلس و v20 رو به یه اکسس پوینت وصل کنیم میتونیم از v20 بصورت بیسیم بعنوان مانیتور استفاده کنیم یعنی هم اجرای فیلم hd یا بازی 1080 و هم استفاده های روزمره کامپیوتری. اگر این امکان باشه دیگه اون بحث پیدا کردن کیس HTPC که خیلی کمیابه و توی ایران مدلهای با ظاهر نامناسبی برای دکوراسیون منزل وجود داره و در فروم خودمون در تاپیکه مربوطه راجع بهش زیاد صحبت شده، منتفی میشه و میشه یه کیس معمولی یه گوشه خونه که توی دید نیست جا داد و با یه موس و کیبرد بیسیم و ارتباط با v20 براحتی امکانات مالتی مدیا رو روی v20 فرستاد.
عزیزانی که امتحان کردند ممنون میشم اگه پاسخ بدن.

نه دوست عزيز Dlnaفقط بصورت مالتي مديا يعني عكس و موزيك و فيلم رو ميتونيد روي tv ببينيد نه كاري ديگي در ضمن به اين tv ميتونيد كيبرد usb وصل كنيد ولي در مود Viera cast كه اين مدل تو ايران ندارد ولي از كليد مالتي مديا كيبرد ميتونيد استفاده كنيد.

Artam01
02-11-2010, 13:38
رفقا، چطوری سریع میشه رفت رو مد های مختلف؟
یعنی بدون اینکه بری داخل منو با یک دکمه یا دو دکمه سریع مد رو عوض کرد، مثل قابلیت زوم و اینا که چند بار دکمه میزنی پشت سر هم عوض می شود.

afshin b
02-11-2010, 14:48

در مرود رنگ تصویر و گرما در پلاسماها کاملا طبیعیه.
نور هم توش بازتاب میشه ولی نه زیاد.

بله اونا رو دیدم پست 162 صفحه 17 رو هم دیدم ولی دکمه بقل پنل tv ما کانال ها رو پایین و بالا میکنه و واسه صدا نیست:13: هرچند همون رو هم که میزنم بعدش سه بار 0 رو زدم هیچی نیومد حتی با recall هم امتحان کردم بازم چیزی نیومد!
لطفا جواب سوال های دیگه هم که پرسیده بودم رو بدید.ممنون

اگه دکمه F رو نزنین دوتا دکمه زیریش کاری انجام نمیدن، یعنی نه صدا رو تغییر میدن نه کانال و نه هیچ چیز دیگه.
شما اول دکمه -V رو نگه دار (که هیچ اتفاقی نمیافته) بعد سه باز از روی کنترل دکمه RECALL رو بزن، بعد چند ثانیه منو ظاهر میشه.

سلام
در V20 میزان ساعت کارکرد تلویزیون چطور مشخص می شه؟
ممنون

amir.h.f
02-11-2010, 22:23
در مرود رنگ تصویر و گرما در پلاسماها کاملا طبیعیه.
نور هم توش بازتاب میشه ولی نه زیاد.

اگه دکمه F رو نزنین دوتا دکمه زیریش کاری انجام نمیدن، یعنی نه صدا رو تغییر میدن نه کانال و نه هیچ چیز دیگه.
شما اول دکمه -V رو نگه دار (که هیچ اتفاقی نمیافته) بعد سه باز از روی کنترل دکمه RECALL رو بزن، بعد چند ثانیه منو ظاهر میشه.

سلام دوست عزیز.من قبلا F رو زدم و الان وقتی V- رو میزنم کانال عوض میکنه و هر چی دوباره F رو میزنم فایده نداره و بازم کانال عوض میکنه یعنی اونطور که شما گفتی که هیچ کار نکنه نمیشه ولی وقتی F رو نگه میدارم و سه بار recall رو میزنم یه صفحه ی مستطیلی میاد که سه تا سر برگ داره و عکس فوتبال داره (همین منو هست؟) ولی طبق دستورات وقتی 2 رو میزنم این میره و هیچی نمیاد اگه هیچی رو هم نزنم یه خط میاد وسط صفحه!
یه سوال دیگه هم دارم تو مد عادی کنتراست چقدره؟مال من رو 60 بود ولی دیدم تو دفترچه زده کنتراست 90 حالا چون دوستان گفتن 100 ساعت اول رو مد عادی باشه خواستم بپرسم کنتراست رو 60 باشه یا 90؟
خیلی ممنون

Artam01
02-11-2010, 23:04
امیر جان من اون لینکی که افشین داد رو دیدم زدم تونستم مدت زمان استفاده از دستگاه رو ببینم 0000024:56 بود.
دستت رو رو دکمه V نگه دار، بعد ریکال رو سه بار بزن، عیب نداره اگر کانال عوض بشود.

p30worldiran
03-11-2010, 10:20
نکاتی جهت اطلاع دوستانی که به تازگی V20 خریداری کرده و خریداری خواهند کرد.

1 - مشکل Burn in یا سوختگی در پلاسما های نسل اول ( سال های 2003 ) وجود داشت و امروزه تقریبا وجود ندارد.
2 -مشکل Image Retention IR یا ماندگی تصویر در پلاسماهای اولیه وجود داشت و امروزه مخصوصا در پلاسماهای پاناسونیک تا حد زیادی از بین رفته است ( در پلاسماهای ال جی و سامسونگ هنوز گاهی وجود دارد )
بدین دلیل توصیه می شود در 100 ساعت اولیه عمر پلاسما تمهیدات خاصی شامل موارد زیر جهت جلوگیری از این اتفاق اتخاذ گردد.

الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.

بسیاری از استفاده کنندگان توصیه آخررا زاید دانسته و با توجه به پیشرفت تکنولوژی پلاسما آنرا انجام نمی دهند.

اما توصیه آخر دلیل دیگری نیز دارد که انجام آنرا در شرایط فعلی نیز مفید می داند. با توجه به آنکه ممکن است در 100 ساعت اول تصاویری که دیده می شود دارای بخش های تیره و سیاه باشد ( با توجه به تکنولوژی پلاسما که از تعداد بسیار زیادی لامپ ریز تشکیل شده است و جوان بودن آنها) و تعدادی از لامپ های پلاسما بسیار کم و یا هیچگاه روشن نشوند یکنواختی تولید رنگ در تمام بخش ها ی صفحه یکسان نخواهد بود لذا در صورت استفاده از تصاویر تک رنگ تمام لامپ ها به مدت مساوی در تمام بخش های صفحه روشن و خاموش شده و یکنواختی رنگ تضمین خواهد گردید.

سلام دوستان من صحبتي كه با مهندس فني شركت بانيان داشتم(خيلي مفصل)در مورد آب بندي . اين موارد كه مثل Burn in و Image Retention IR و.. كاملا حل شده است ميگفت اين مشكلات براي پلاسما قديم وجود داشت(بيشتر سامسونگ) اما در حال حاضر اين مشكلات رفع شده و حتي از همام زمان اول كه راه اندازي كرديد حتي مود دايناميك كار كند هيچ اتفاقي نميفته و مطمئن باشيد!
درمورد viera cast هم هنوز جواب نگرفتم كه آيا اين tv ساپورت ميكند يا نه..

p30worldiran
03-11-2010, 10:27
سلام دوست عزیز.من قبلا F رو زدم و الان وقتی V- رو میزنم کانال عوض میکنه و هر چی دوباره F رو میزنم فایده نداره و بازم کانال عوض میکنه یعنی اونطور که شما گفتی که هیچ کار نکنه نمیشه ولی وقتی F رو نگه میدارم و سه بار recall رو میزنم یه صفحه ی مستطیلی میاد که سه تا سر برگ داره و عکس فوتبال داره (همین منو هست؟) ولی طبق دستورات وقتی 2 رو میزنم این میره و هیچی نمیاد اگه هیچی رو هم نزنم یه خط میاد وسط صفحه!
یه سوال دیگه هم دارم تو مد عادی کنتراست چقدره؟مال من رو 60 بود ولی دیدم تو دفترچه زده کنتراست 90 حالا چون دوستان گفتن 100 ساعت اول رو مد عادی باشه خواستم بپرسم کنتراست رو 60 باشه یا 90؟
خیلی ممنون

شما در حالت عادي بعد از روشن كردن Tvدكمه V- روي تلويزيون نگه دار و بعد دكمه recall روي كنترل رو 3 بار بزن و بعد دستت رو از روي -v بردار روي تلوزيون سرويس منو ظاهر ميشه. باور كن

Artam01
03-11-2010, 10:33
من که از اولش آب بندی نکردم، یعنی وقتشو نداشتم، با مد دینامیک هم دیدم ولی روی 60 گذاشتمش.
راستی این صرفه جویی چکار میکنه؟ وقتی خاموشش میکنی تصویر بهتر و صفحه براق تر میشود.

amir.h.f
03-11-2010, 16:24
دوستان خیلی ممنون بالاخره منو مخفی رو آوردم فقط یکی بگه تو مد عادی کنتراست چنده؟ ممنون

skull_avatar
03-11-2010, 17:48
دوستان خیلی ممنون بالاخره منو مخفی رو آوردم فقط یکی بگه تو مد عادی کنتراست چنده؟ ممنون

کنتراست 60 هه

zendar
04-11-2010, 09:10
سلام دوستان من صحبتي كه با مهندس فني شركت بانيان داشتم(خيلي مفصل)در مورد آب بندي . اين موارد كه مثل Burn in و Image Retention IR و.. كاملا حل شده است ميگفت اين مشكلات براي پلاسما قديم وجود داشت(بيشتر سامسونگ) اما در حال حاضر اين مشكلات رفع شده و حتي از همام زمان اول كه راه اندازي كرديد حتي مود دايناميك كار كند هيچ اتفاقي نميفته و مطمئن باشيد!
درمورد viera cast هم هنوز جواب نگرفتم كه آيا اين tv ساپورت ميكند يا نه..

با تشکر از دوست عزیز

1- طرفداران استفاده از تمهیدات خاص در 100 ساعت اول عمر پلاسما اصلی ترین دلیل رعایت موارد فوق را بی ضرر بودن آنها می دانند مثلا توصیه یکی از دوستان در مورد استفاده از Zoom 1 در 100 ساعت اول مطمئا اگر خیلی مفید نباشد ضرری هم ندارد ضمنا اگر دوستان به نمایندگی های پاناسونیک مراجعه کنند و پلاسما های S10 را که کمتر از یک سال در مد دینامیک استفاده شده است را ببینند تقریبا همگی IR دارند.

2- در حال حاضر اطلاعات فنی شما و بسیاری از دیگر دوستان این فروم از تمام مهندسین فنی شرکت بانیان بیشتر است شرکت بانیان اگر اطلاعات کافی داشت V20 را باتمام قطعات مورد نیاز به ایران وارد می کرد هم اکنون به دلیل آنکه شرکت بانبان فراموش کرده کابل HDMI v 1.4 را وارد نماید خریداران V20 و سینمای خانگی PT-980 نمی توانند از امکان ARC یا برگشت صدای تلویزیون به سینمای خانگی استفاده کنند. با توجه به آنکه در پشت سینمای خانگی فقط یک ورودی Optical وجود دارد که آنرا مدیا پلیر اشغال می کنددر این صورت اجبارا برای انتقال صدا می بایست از کابل آنالوگ AV استفاده شود.

RENDANEH
04-11-2010, 14:24
سلام بر اعضای فروم
سئوالی داشتم از دوستان. ممنون میشم اگر کسی می دونه کمکم کنه.
می خواستم بدونم چطور میشه در حالت استفاده از «رسیور» (به فرض ورودی AV1)، خروجی صدا رو از بلندگوهای سینمای خانگی (ورودی AV2/HD) دریافت کنم؟ آیا اصلا چنین امکانی وجود داره؟
تلویزیونم V20r هست و سینمای خانگی هم PT-980.
متاسفانه فرصت مرور مطالب گذشته برام مقدور نبوده و از طریق جستجو هم به نتایج قابل قبولی نرسیدم. در هر صورت اگر سئوالم خارج از روال موضوع یا تکراری بوده، از دوستان عذر خواهم.
سپاس...

Artam01
04-11-2010, 16:35
مگه V20 کابل 1.4 می خورد؟ یکمی راجب کارکردش توضیح می دید؟ یعنی با همون کابل صدای تی وی میره توی سینما؟

afshin b
04-11-2010, 18:52
سلام بر اعضای فروم
سئوالی داشتم از دوستان. ممنون میشم اگر کسی می دونه کمکم کنه.
می خواستم بدونم چطور میشه در حالت استفاده از «رسیور» (به فرض ورودی AV1)، خروجی صدا رو از بلندگوهای سینمای خانگی (ورودی AV2/HD) دریافت کنم؟ آیا اصلا چنین امکانی وجود داره؟
تلویزیونم V20r هست و سینمای خانگی هم PT-980.
متاسفانه فرصت مرور مطالب گذشته برام مقدور نبوده و از طریق جستجو هم به نتایج قابل قبولی نرسیدم. در هر صورت اگر سئوالم خارج از روال موضوع یا تکراری بوده، از دوستان عذر خواهم.
سپاس...
پشت تی وی خروجی هم داره (از پشت که به ورودی ها و خروجی ها نگاه کنین میشه از چپ اولین ستون)، کافیه دوتا کابل سفید و قرمز رو از خروجی تی وی به ورودی سینما بزنین تا صدا از اون بیاد، حالا میتونین هر صدایی که از تی وی پخش میشه رو از سینما هم داشته باشین. من دارم همین کارو میکنم.

skull_avatar
04-11-2010, 19:33
dlna با چیا کار می کنه؟
من یه مودم وایرلس tp link 8901 g دارم, با این می تونم راش بندازم؟
اونوقت فیلم از هر وسیله ای که وایرلس داشته باشه پخش بشه میشه؟مثلا با گوشی موبایلی که وایرلس داره فیلم رو اجرا کنیم از tv ببینیم؟

یه سوال دیگه اگه دستگاهی رو با کابل vga به tv وصل کنیم اونوقت صداش رو چجوری بگیریم(از خود تلویزیون منظورمه)؟

afshin b
04-11-2010, 19:46
dlna با چیا کار می کنه؟
من یه مودم وایرلس tp link 8901 g دارم, با این می تونم راش بندازم؟
اونوقت فیلم از هر وسیله ای که وایرلس داشته باشه پخش بشه میشه؟مثلا با گوشی موبایلی که وایرلس داره فیلم رو اجرا کنیم از tv ببینیم؟

یه سوال دیگه اگه دستگاهی رو با کابل vga به tv وصل کنیم اونوقت صداش رو چجوری بگیریم(از خود تلویزیون منظورمه)؟
به احتمال زیاد باید دستگاهی که فیلم رو به تی وی انتقال میده خودش فیلم رو پخش کنه و تصویر رو انتقال بده، چون تی وی زیاد قدرت پخش نداره، اگه داشت از USB پخش میکرد. یعنی با موبایل اگه بشه، فقط فیلم هایی که خودش پخش میکنه میشه.

در مورد انتقال صدا شما باید از خروجی صدای دستگاه به ورودی تی وی وصل کنین.

RENDANEH
04-11-2010, 20:41
پشت تی وی خروجی هم داره (از پشت که به ورودی ها و خروجی ها نگاه کنین میشه از چپ اولین ستون)، کافیه دوتا کابل سفید و قرمز رو از خروجی تی وی به ورودی سینما بزنین تا صدا از اون بیاد، حالا میتونین هر صدایی که از تی وی پخش میشه رو از سینما هم داشته باشین. من دارم همین کارو میکنم.

ابتدا از پاسخگویی شما متشکرم.
و اما آنچه گذشت! کاری رو که گفتید انجام دادم. خروجی صدای تلویزیون رو به ورودی (و خروجی!؟) قسمت AUX سینمای خانگی متصل کردم و همونطور که شما گفتید، صدا از بلندگوی سینمای خانگی پخش شد اما فقط از یکیش (بلندگوی سمت چپ left).
آیا این بخاطر مونو بودن سیستم صداست و طبیعیه یا اینکه مشکل دیگری وجود داره؟
.................................................. ....
مشکل بالا از اتصالات بین دو دستگاه بود که رفع شد.

alirafaat
04-11-2010, 23:18

سلام

اگه از کابل hdmi 1.4 استفاده بشه نمیشه روی برگشت صدا از خود کابل hdmi حساب کرد ؟
(با فرض اینکه امپ ------ - هم خروجی 1.4 hdmi داشته باشه ؟

با تشکر

skull_avatar
04-11-2010, 23:45
به احتمال زیاد باید دستگاهی که فیلم رو به تی وی انتقال میده خودش فیلم رو پخش کنه و تصویر رو انتقال بده، چون تی وی زیاد قدرت پخش نداره، اگه داشت از USB پخش میکرد. یعنی با موبایل اگه بشه، فقط فیلم هایی که خودش پخش میکنه میشه.

در مورد انتقال صدا شما باید از خروجی صدای دستگاه به ورودی تی وی وصل کنین.

به ورودی av میزنم صدا رو از av دارم تصویر رو از pc اما همزمان ندارم!

afshin b
05-11-2010, 01:01
ابتدا از پاسخگویی شما متشکرم.
و اما آنچه گذشت! کاری رو که گفتید انجام دادم. خروجی صدای تلویزیون رو به ورودی (و خروجی!؟) قسمت AUX سینمای خانگی متصل کردم و همونطور که شما گفتید، صدا از بلندگوی سینمای خانگی پخش شد اما فقط از یکیش (بلندگوی سمت چپ left).
آیا این بخاطر مونو بودن سیستم صداست و طبیعیه یا اینکه مشکل دیگری وجود داره؟
.................................................. ....
مشکل بالا از اتصالات بین دو دستگاه بود که رفع شد.
اگه اشتباه نکنم مشکلتون حل شد. درسته؟

سلام

اگه از کابل hdmi 1.4 استفاده بشه نمیشه روی برگشت صدا از خود کابل hdmi حساب کرد ؟
(با فرض اینکه امپ ------ - هم خروجی hdmi داشته باشه ؟

با تشکر
والا تا اونجایی که من خوندم 1.4 قابلیت برگشت صدا داره، ولی من در مورد قضیه شما اطلاع دقیقی ندارم، دوستان واردتر کمکتون میکنن.

به ورودی av میزنم صدا رو از av دارم تصویر رو از pc اما همزمان ندارم!
رفیق من دقیق متوجه نشدم شما دارین چیکار میکنین، دارین پی سی رو با وی جی ای به تی وی وصل میکنین که تصویر از تی وی پخش شه؟ اگه اینطوریه شما از پشت کیس صدا رو به ورودی تی وی بدین باید صدا از تی وی بیاد، اگه اشتباه متوجه شدم توضیح بدین.

p30worldiran
05-11-2010, 10:51
فقط سينماي خانگي مدلpt980 برگشت صداarc رو ساپورت ميكنه با كابل hdmi ورژن 1.4 و مدل هاي ديگر يا از aux آنالوگ استفاده كنيد يا از Spdif ديجيتال

skull_avatar
05-11-2010, 15:04
رفیق من دقیق متوجه نشدم شما دارین چیکار میکنین، دارین پی سی رو با وی جی ای به تی وی وصل میکنین که تصویر از تی وی پخش شه؟ اگه اینطوریه شما از پشت کیس صدا رو به ورودی تی وی بدین باید صدا از تی وی بیاد، اگه اشتباه متوجه شدم توضیح بدین.
منظورم رو درست متوجه شدید,همین کار رو انجام می دادم اما صدا نداشتم نمی دونم مشکل از چی بود شاید چون صدا رو به ورودی av4 می زدم (همون که بغل تلویزیون هست) اما الان دوباره امتحان کردم بدون مشکل کار کرد.
ممنون بابت پاسختون.

skull_avatar
05-11-2010, 15:15
در ضمن درحال تهيه يك راهنماي كامل جهت استفاده از اكسس پوينت در اين tv هستم ..

آقا دمت گرم, زودتر بنویسش منتظریما :11:

RENDANEH
06-11-2010, 09:06
[QUOTE=afshin b;5583017]اگه اشتباه نکنم مشکلتون حل شد. درسته؟

بله دوست عزیز. مشکل رفع شد و از این بابت از شما سپاسگزارم.

(هر چی گشتم کلیدی، دکمه ای، نشانه ای چیزی از "تشکر" ندیدم!)

afshin b
06-11-2010, 09:10
بله دوست عزیز. مشکل رفع شد و از این بابت از شما سپاسگزارم.

(هر چی گشتم کلیدی، دکمه ای، نشانه ای چیزی از "تشکر" ندیدم!)
پست هاتون به مرز 10 تا برسه دكمه تشكر ظاهر ميشه.

p30worldiran
06-11-2010, 15:21
سلام دوستان راهنماي نصب اكسس پوينت به تلويزيون42V20R آمده شده است البته خيلي با سرعت انجام دادم ولي باز كار راه انداز فايل PDF رو دانلود كنيد و به ترتيب پيش برويد و اگر به مشكل برخورد كرديد من در خدمتم و براي تهيه اكسس پوينت به مشكل برخورد كرديد من ميتونم آدرس و تلفن بدم براي تهيه اش لطفا PM بگذاريد.

skull_avatar
06-11-2010, 17:00
سلام دوستان راهنماي نصب اكسس پوينت به تلويزيون42V20R آمده شده است البته خيلي با سرعت انجام دادم ولي باز كار راه انداز فايل PDF رو دانلود كنيد و به ترتيب پيش برويد و اگر به مشكل برخورد كرديد من در خدمتم و براي تهيه اكسس پوينت به مشكل برخورد كرديد من ميتونم آدرس و تلفن بدم براي تهيه اش لطفا PM بگذاريد.

ممنون از آموزش خوبتون
من تنظیمات IP رو بصورت دستی انجام ندادم گذاشتم همون اتوماتیک باشه وقتی آزمایش اتصال رو زدم همه موارد رو تیک زد و پیغام موفقیت رو نشون داد,متاسفانه لپ تاپ نداشتم تا باهاش تست کنم (اما خوب آدم کنجکاوه دیگه :31: )منظورتون رو از stream در media player رو هم نفهمیدم کجا باید دنبالش بگردم؟اگه بخوایم از روی پاکت پی سی فیلم اجرا کنه چی؟همچین گزینه ای در اونم وجود داره مثلا در نرم افزار coreplayer?

پ.ن : من با مودم وایرلس tp link 8901 g این کار رو کردم قیمتشم نزدیک 40 تومنه.

ویرایش:الان من یه چند تا سوال اساسی واسم پیش اومد.
لپ تاپ هم باید از dlna پشتیبانی کنه یا همین که wifi داشته باشه کافیه؟
بعد این جوری دیگه همه فرمت های ویدئویی رو نشون میده یا بازم فقط avchd پاناسونیک رو؟

p30worldiran
06-11-2010, 17:34
اين عكس رو نگاه كن

براي پاكت پي سي wifi رو روشن كن و اون نام كه براي ssid انتخاب كردي (در صورتي كه مودمت قابليت اكسس پوينت داشته باشه)رو سرچ كن و بعد از كانكت كردن فيلم و ..... روي tv ميبيني.
wifi داشته باشه كافي.
اكثر فرمت ها رو ساپورت ميكنه جالب اين كه اگر codec نرم افزارwindows media player رو بريز بيشتر ساپورت ميكنه و جالبتر اينكه فيلم fullhd رو هم ساپورت ميكنه البته اكسس پوينت حتما 8901/n باشه

afshin b
06-11-2010, 19:15
من زیاد از توضیخاتتون سر در نیاوردم.
من مودم وایرلس alfex دارم، با این میتونم این کارو بکنم؟

p30worldiran
06-11-2010, 21:28
اگر مودمت قابلیت اکسس پوینت (پشتش 4تا lan و1 wan داره)که میتونی

sasanv
07-11-2010, 04:59

سلام و تشکر بسیار. من اینترنتم وایرلسه و یک مودم/روتر وایرلس به کابل wan وصله. اما اینا توی اطاق دیگه ای هستن و من نمیخام از پشت مودمم تا تلوزیون سیم بکشم چون یه پسر کوچولوی عاشق سیم و کابل و ... دارم!! یک اکسس پوینت دیلینک 2100 هم اضافی از قبل دارم. شنیدم میشه این ها رو به هم مرتبط یا اگر درست میگم بریج کرد اما نمیدونم چطور؟ مودم و اکسس پوینت چه تنظیماتی باید داشته باشن؟
میتونید منو راهنمایی کنید؟ ( مودم : level one با 4 خروجی لن)
باز هم ممنون

hadi_gholami2001
07-11-2010, 13:00
سلام دوستان من تازه وارد بحث شما شدم لطفا اگه خبری از ورود vt20وقیمت اون داریدبنویسید. باتشکر

Pedram_IR
07-11-2010, 14:11
V20 اسم مدل دقیقش چی میشه؟(42 اینچ)
به نظرتون کیفیت تصویر V20 بهتره یا LG LCD660؟(فقط برای مشاهده تصاویر شبکه های ایران، مخصوصا فوتبال شبکه سه)

afshin b
07-11-2010, 18:01
نه مثل اینکه wan نداره، جز خرید یه مودم جدید، راه دیگه ای وجود نداره؟

p30worldiran
08-11-2010, 09:22
نه مثل اینکه wan نداره، جز خرید یه مودم جدید، راه دیگه ای وجود نداره؟
wan منظور وايرلس بودن مودمت است اكثر تمام مودم هاي كه وايرلس هست و پشتش 4 تا lan داره قابليت اكسس پوينت رو داره 99% مطمئن براي اين كار فقط كافي مودمت رو به tv وصل كني و در شبكه جستجوي اتوماتيك بزاري . بعد از تست كردن . وسيله اي كه رو ميخواي بصورت سرورdlna باشه را روشن (لپ تاپ و يا موبايل wifiداشته باشه) و نام اون شبكه رو (نام ssid وايرلست)جستجوو پسورد وارد كرده و بعد در tv سرور رسانه انتخاب و در آنجا نام آن وسيله رو مي بيني و بعد وارد آن و.......فيلم و عكس و موزيك

koh
08-11-2010, 09:57
سلام
آیا میزان کنتراست واقعی V20 را کسی می داند؟
چون میزان کنتراست دینامیک 5000000:1 در حالت دینامیک است نه واقعی؟
بیشترین میزان کنتراست واقعی در محصولات پاناسونیک قبلا در V10 1:40000 (Native 40,000:1) اعلام شده بود.
در V20 میزان (Native ؟؟؟؟:1)چقدر است؟
ممنون

vvc
08-11-2010, 11:47
فکر کنم کنتراست اصلیش 1:60000 باشه :5:

meim007
08-11-2010, 21:30
هنوز مدل VT20\25 هنوز در بازار تهران یا بانه نیومده است ؟ اگر آمده است قیمت چند هست؟

Farnood
09-11-2010, 00:57
هنوز مدل VT20\25 هنوز در بازار تهران یا بانه نیومده است ؟ اگر آمده است قیمت چند هست؟

خیر، به گفته نمایندگی های بانیان 3 ماه دیگر وارد بازار خواهد شد، از بانه خبر ندارم!

amjad2
09-11-2010, 02:09
wan منظور وايرلس بودن مودمت است اكثر تمام مودم هاي كه وايرلس هست و پشتش 4 تا lan داره قابليت اكسس پوينت رو داره 99% مطمئن براي اين كار فقط كافي مودمت رو به tv وصل كني و در شبكه جستجوي اتوماتيك بزاري . بعد از تست كردن . وسيله اي كه رو ميخواي بصورت سرورdlna باشه را روشن (لپ تاپ و يا موبايل wifiداشته باشه) و نام اون شبكه رو (نام ssid وايرلست)جستجوو پسورد وارد كرده و بعد در tv سرور رسانه انتخاب و در آنجا نام آن وسيله رو مي بيني و بعد وارد آن و.......فيلم و عكس و موزيك

سلام

دوست عزیز من همه این کارها رو کردم و tv هم در تستش اوکی داد. ولی وقتی که در قسمت سرور رسانه وارد میشم هیچی پیدا نمیکنه !!

مودم من وایمکس ایرانسله و اون آدرس 192.168.0.50 رو در pc نمیاره ولی وقتی که با کابل مودم رو به tv میزنم و رو اتوماتیک قرار میدم خودش ip رو 192.168.1.3 پیدا میکنه . بعد از اوکی دادن تست من با گوشیم ( که ایفون هست ) به شبکه هم وصل میشم ولی tv هیچی پیدا نمیکنه

ایراد کار کجاست؟
در ضمن من یه مودم dlink 2640t هم دارم.

یه سوال دیگه : من یه هارد اکسترنال دارن که به usb تلویزیون وصل میکنم ولی نمی دونم که از کجا باید محتویات هارد رو دید؟

ممنون

p30worldiran
09-11-2010, 08:50
اگر تست تو tv با موفقيت كامل انجام شده شما در موبايل نام ssid مودمت رو پيدا كردي و آيا كانكت شدي و همچنين گزينه اي در موبايل هست كه بعد از كانكت كردن با نام ssid مودمت بايد sharingبشه تا نام و محتويات موبايل رو نشان بده
در منو sd cardو يا viera tools مي توني عكس و فيلم و موزيك رو پيدا كني البته شايد هم هارد اكسترنال رو ساپورت نكنه!!من چك نكردم.

amjad2
09-11-2010, 11:29
ببینید دوست من

من میخوام که از طریق کامپیوتر فیلم پخش کنم و از طریق tv ببینیم.( به صورت بی سیم ). حالا به چه وسایل سخت افزاری نیاز دارم؟
من یه مودم وایمکس wifi دارم و یک مودم dlink 2640t , حالا با این وسایل میتونم به صورت شبکه بی سیم فیلم رو با pc پخش کنم و با tv ببینیم یا به قطعات دیگه ای هم نیاز هست؟

لطفا کمی راهنمایی کنید.
ممنون

mehrdad2913
09-11-2010, 16:41
سلام دوست عزیز

ممنون از راهنمائی شما من کارهای که گفتید را انجام دادم و آزمایش اتصال هم درست بود . ولی در سرور رسانه چیزی یافت نشد چکار باید انجام بدهم . مودمم هم cisco wag120n است با تشکر
در ضمن برای من با 192.168.1.1 set شد

amir.h.f
09-11-2010, 22:01
دوستان من هدفون که به tv میزنم کار نمیکنه کسی میدونه قضیه چیه؟

p30worldiran
09-11-2010, 22:10
ببینید دوست من

من میخوام که از طریق کامپیوتر فیلم پخش کنم و از طریق tv ببینیم.( به صورت بی سیم ). حالا به چه وسایل سخت افزاری نیاز دارم؟
من یه مودم وایمکس wifi دارم و یک مودم dlink 2640t , حالا با این وسایل میتونم به صورت شبکه بی سیم فیلم رو با pc پخش کنم و با tv ببینیم یا به قطعات دیگه ای هم نیاز هست؟

لطفا کمی راهنمایی کنید.
ممنون

مودم dlink به tv وصل کن و باکانفیگ مودم (وایمکس)در network conection(ویندوز7)بصورت birdge conection کانکت بشو

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

دوستان من هدفون که به tv میزنم کار نمیکنه کسی میدونه قضیه چیه؟

در منو صدا وبعد صدای گوشی رو بالا بردی؟

skull_avatar
09-11-2010, 22:59
من ایکس باکس رو که وصل می کنم(با کابل hdmi) میزنه 60 هرتز,چطور می تونم این میزان هرتزش رو بالاتر ببرم؟

amjad2
09-11-2010, 23:25
مودم dlink به tv وصل کن و باکانفیگ مودم (وایمکس)در network conection(ویندوز7)بصورت birdge conection کانکت بشو

سلام

ممنون از پاسخگویی شما

ولی دوست عزیز همه که مثل شما وارد نیستن که , آدمهای بیسواد و ناشی هم مثل من به تور شما میخوره :D
لطفا کمی واضحتر و کاملتر توضیح بدید که دقیقا چطور باید این کار رو انجام بدم؟
الان کانکشن من روی public هست همین خوبه یا باید به home network تغییرش بدم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی

flashmemory
10-11-2010, 10:47
سلام

ممنون از پاسخگویی شما

ولی دوست عزیز همه که مثل شما وارد نیستن که , آدمهای بیسواد و ناشی هم مثل من به تور شما میخوره :D
لطفا کمی واضحتر و کاملتر توضیح بدید که دقیقا چطور باید این کار رو انجام بدم؟
الان کانکشن من روی public هست همین خوبه یا باید به home network تغییرش بدم؟

مرسی

سلام
شما mezzmo رو نصب کنید ... توی برنامه مدیاتونو شیر کنید !
راهنمای جامع تر و لینک دانلود برنامه اینجاست :

amjad2
10-11-2010, 13:37
سلام
شما mezzmo رو نصب کنید ... توی برنامه مدیاتونو شیر کنید !
راهنمای جامع تر و لینک دانلود برنامه اینجاست :

ممنونم ولی فعلا مشکل من اینه که چطور با این دو تا مودم , tv رو با pc شبکه کنم؟

amir.h.f
10-11-2010, 16:14
در منو صدا وبعد صدای گوشی رو بالا بردی؟

سلام.اصلا صدا tv قطع نمیشه و انگار نه انگار که هدفون بهش وصل شده!از تو منو صدای گوشی رو هم بالا بردم ولی نه صدای tv قطع شد نه از هدفون صدایی در اومد:41:

skull_avatar
11-11-2010, 00:27
سلام.اصلا صدا tv قطع نمیشه و انگار نه انگار که هدفون بهش وصل شده!از تو منو صدای گوشی رو هم بالا بردم ولی نه صدای tv قطع شد نه از هدفون صدایی در اومد:41:

صدای بلندگو های تلویزیون با کلید ولوم روی کنترل یا Mute می تونید قطعش کنید (صدا رو تا آخر کم کنید) روی صدای هدفون تاثیری نداره و صدای هدفون فقط از منو تنظیم میشه. صدای هدفون رو بذارید روی 30 و صدای تی وی تون رو ببندید اگه بازم صدا نداشتید با یه هدفون دیگه امتحان کنید.

koh
11-11-2010, 11:08
من ایکس باکس رو که وصل می کنم(با کابل hdmi) میزنه 60 هرتز,چطور می تونم این میزان هرتزش رو بالاتر ببرم؟

سلام
مگه در v20 نبایستی 600 هرتز باشد
Intelligent Frame Creation 600 Hz Sub Field Drive Intelligent Frame Creation Pro
آیا توانستی این مشکل را درست کنی؟

Artam01
11-11-2010, 18:34
فکر میکنم بستگی به سورس داره، منم تا اینجا که یادم میاد فقط 50 و 60 دیدم بالاتر مدیدم.

*Alucard*
12-11-2010, 12:16
رفرش ریت یا سرعت نوسازی تصویر همون 50 و 60 هرتز هست پلاسماها برای بالا بردن وضوح حرکتی در تصویر از الگوریتم دیگه ای استفاده میکنن که به اسم ساب فیلد درایو مصطلح شده و معادل (بنابر ادعای سازنده ها) 600 هرتز رفرش ریت هست ولی از اونجایی که بالا بردن رفرش ریت Side effect (عوارض جانبی ناخواسته) داره این روش در پلاسما پنلها جایگزین بالا بردن سرعت نوسازی تصویر شده در LCD ـها هم افزایش سرعت نوسازی فقط در مورد بک لایت پنل صادق هست به هر حال این اعداد بیشتر جنبه تبلیغاتی و روانی دارن در کل وضوح حرکتی پلاسماها بهتر از LCD ـها هست و تصاویر در این پنلها نرم تر و طبیعی تر به نظر میان به خصوص در سایزهای بالا.

koh
13-11-2010, 08:57
سلام دوستان
نمایندگیهای سونی در ایران  تلویزیون ال ای دی 46 اینچ Bravia hX800‎ سونی را به بازار عرضه کرده اند که قابلیت پخش فیلمهای سه بعدی را دارد.
قیمت آن هم در سایز 46 اینچ 6.500000 تومان ناقابل البته یک دستگاه پخش بلوری و کابل انتقال دیتای فیلمهای سه بعدی نیز به عنوان هدیه تقدیم می دارند
جالب اینه که هیچ خبری از 3D پاناسونیک نیست!!
خوش باشی

Blue Stars
13-11-2010, 11:17
سلام دوستان
نمایندگیهای سونی در ایران تلویزیون ال ای دی 46 اینچ Bravia hX800‎ سونی را به بازار عرضه کرده اند که قابلیت پخش فیلمهای سه بعدی را دارد.
قیمت آن هم در سایز 46 اینچ 6.500000 تومان ناقابل البته یک دستگاه پخش بلوری و کابل انتقال دیتای فیلمهای سه بعدی نیز به عنوان هدیه تقدیم می دارند
جالب اینه که هیچ خبری از 3D پاناسونیک نیست!!
خوش باشید

سلام

دوست عزیز من پنج شنبه از نمایندگی های پاناسونیک در جمهوری راجع به تاریخ ورود 3D سوال کردم که گفتن یه ماه

دیگه که امیدوارم این خبر درست باشه.

من هم خیلی وقته صبر کردم تا این سه بعدی هاش بیاد...
شاید این ماه بیاید شاید :12:

fotovat
14-11-2010, 12:31
سلام
من پس از مدت ها تحقیق و استفاده از نظرات دوستان این انجمن v20 رو خریدم بمبلغ 1.700 بهمراه یک سینمای خانواده بلوری bd205 بقیمت 700 زیاد فرصت نبود که تست کنم
اطلاعات تکمیای متعاقبا ارسال خواهد شد :20:

sami_1985
14-11-2010, 14:20
سلام دوستان
من ديروز از بانه قيمت 42 اينچ پلاسمای v20 رو گرفتم. 950 هزار تومان!فروشنده هم همه چيز که آکبند باشه و اصلی تأييد کرده.پول هم 100 تومان بايد ريخت به حساب ايشون و 60 تومان هم هزينه کرايه ميشه تا تهران.ميخوام تا دوشنبه سفارشم رو بدم به فروشنده.
حالا به نظرتون دليل خاصی نمياد که چرا انقد ارزون هست؟من که هرچی به ذهنم رسيد از طرف پرسيدم.
راستی رنگ قاب v20 چی هست؟نقره ايی يا خاکستری
شاد باشيد

afshin b
14-11-2010, 19:35
سلام دوستان
من ديروز از بانه قيمت 42 اينچ پلاسمای v20 رو گرفتم. 950 هزار تومان!فروشنده هم همه چيز که آکبند باشه و اصلی تأييد کرده.پول هم 100 تومان بايد ريخت به حساب ايشون و 60 تومان هم هزينه کرايه ميشه تا تهران.ميخوام تا دوشنبه سفارشم رو بدم به فروشنده.
حالا به نظرتون دليل خاصی نمياد که چرا انقد ارزون هست؟من که هرچی به ذهنم رسيد از طرف پرسيدم.
شاد باشيد
قیمتش خیلی عجیبه!
رنگش خاکستریه.

lucky_luke
14-11-2010, 23:22
سلام
من امروز این جناب v20 رو زیارت کردم و یه شبهه واسم ایجاد شده که امیدوارم علما رفعش کنن:

کنار v20 یه ال ای دی بود از پانا فکر کنم d25 وقتی مقایسه کردم مشکی ال ای دی بهتر بود و در واقع مشکی v20 سبز لجنی تیره بود!!!!
و تازه روشنایی ال ای دی کمتر از پلاسما بود (سفید پلاسما بهتر و روشن تر بود)
با فروشنده هم صحبت کردم و منوی هردو رو نشونم داد تنظیمات هردو یکی بود

مگه قرار نبود مشکی پلاسما تیره تر باشه و نورش کمتر؟

amirvania
15-11-2010, 08:43
سلام دوستان
شاد باشيد
به شما قیمت U20 رو داده . بدون شک

---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

سلام
من امروز این جناب v20 رو زیارت کردم و یه شبهه واسم ایجاد شده که امیدوارم علما رفعش کنن:

کنار v20 یه ال ای دی بود از پانا فکر کنم d25 وقتی مقایسه کردم مشکی ال ای دی بهتر بود و در واقع مشکی v20 سبز لجنی تیره بود!!!!
و تازه روشنایی ال ای دی کمتر از پلاسما بود (سفید پلاسما بهتر و روشن تر بود)
با فروشنده هم صحبت کردم و منوی هردو رو نشونم داد تنظیمات هردو یکی بود

مگه قرار نبود مشکی پلاسما تیره تر باشه و نورش کمتر؟
زیر نور شدید مغازه ها اینطوری به نظر میرسه ولی وقتی V20 رو تو نور معمولی خونه روشنش میکنید مشکیش مثل قیره . واقعا بینظیره . ضمنا D25 یکی از بهترین ال ای دی هاست ولی تو نور خونه مشکیش تبدیل میشه به سرمه ای :31:

sami_1985
15-11-2010, 08:51
به شما قیمت U20 رو داده . بدون شک

دوست عزيز آخه حتی من براش email هم فرستادم و تاکيد کردم که به حرف V20 دقت کنه و با U20 اشتباه نگيره.که باز هم همون قيمت رو دادن.
درضمن ايشون يکی از سايت های قديمی در اين ضمينه را اداره ميکنند. با اين شرايط باز هم شما جای اشتباه ميبينيد؟
ممنون از جوابتون

koh
15-11-2010, 09:37
دوست عزيز آخه حتی من براش email هم فرستادم و تاکيد کردم که به حرف V20 دقت کنه و با U20 اشتباه نگيره.که باز هم همون قيمت رو دادن.
درضمن ايشون يکی از سايت های قديمی در اين ضمينه را اداره ميکنند. با اين شرايط باز هم شما جای اشتباه ميبينيد؟
ممنون از جوابتون

نکنه کلاه برداری باشه؟؟
چون از قدیم گفتن هر ارزانی بی مشکل نیست؟
در صورت امکان تلفن و آدرس سایت آنرا برای من pm کن تا من هم تماس بگیرم ببینم چی می گه و نتیجه را بهت بگم

Artam01
15-11-2010, 09:52
پلاسما باید ارزون باشه، ما بیخود گرون خریدیم :41:.

mahsafar
15-11-2010, 22:23
اگر بخوایم تعصب رو کنار بگذاریم سامسونگ هم در زمینه پلاسما حرفهائی برای گفتن داره

die my darling
15-11-2010, 22:29
امروز پلاسمای v20 پاناسونیک توی فروشگاه پاناسونیک در کنار ال سی دی u20 روشن بود برایتنس این پلاسما از ال سی دی u20 بالاتر بود.

اگر بخوایم تعصب رو کنار بگذاریم سامسونگ هم در زمینه پلاسما حرفهائی برای گفتن داره

این سایت یک سایت ناسالم هست که اطلاعات نادرست منتشر میکنه لینک این سایت تو avsforum که بزرگترین انجمن علمی دنیای اینترنیت هست فیلتر میشه و اطلاعاتش مورد تائید نیست خودتون میتونید تست کنید البته سامسونگ بعد از پایونیر و پاناسونیک پلاسماهای خوبی میسازه.

amjad2
15-11-2010, 23:09
سلام دوستان
شاد باشيد

دوست عزیز
پسرخاله من خودش از بانه tv و کولر و .... میاره و کارش اینه
هفته قبل هم برای من v20 آورد و قیمتش 1280000 بود و کرایه 80 تومن. حالا چطور ممکنه که کسی v20 رو 950 تومن بده!!!

کمی مواظب باش

koh
16-11-2010, 10:16
سلام
شرکت پاناسونیک در یک اقدام خدا پسندانه و بنده خدا پسندانه مبلغ50000 تا 500000 تومان برای خرید تلویزیون هدیه می دهد
شما بعد از خرید کارت هدیه را تحویل می گیرد و روی آنرا می تراشید و به شانس تان از 50000 تا 500000 تومان جایزه می برید!!ا
یعنی قیمت V20 با این حساب ارزانتر می شه؟

با توجه به سابقه شرکت با نیان حتما تمام کارتها 50 هزار تومانی است و اصلا 500 هزار تومانی در آن یافت نمی شود!!
البته من به شرکت بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران نیز تلفن زدم و آنها گفتند که یک عدد سینمای خانگی نیز هدیه می دهند ولی فروشگاههای موجود در سطح شهر اظهار بی اطلاعی می کردند.
خوش باشید

Schahab
16-11-2010, 10:26
پلاسما باید ارزون باشه، ما بیخود گرون خریدیم :41:.

آرتام خان

من این هفته دارم میرم تو کار وی 20.... با این حرف نگرانم کردید... از خریدتون راضی نیستید؟ چرا؟ اگر نباید پلاسمای گرون خرید، برم سراغ ای ایکس 500 سونی...

*Alucard*
16-11-2010, 12:10
سلام به دوستان من یه پنل V20 خریدم به قیمت 1700 که البته یک سوم پولشو نقد دادم و مابقی رو به صورت 5 تا چک 264 هزار تومان در مدت 10 ماه (هر دو ماه یک چک)
ضمنا کارت جایزه من 50 هزار تومانی بود که از مبلغ چک اولم کم کردم.

چند روز قبل من بازی Call of duty BO رو با Xbox 360 روی LCD نسبتا جدید یکی از دوستان بازی کرده بودم بازی رو روی V20 هم تست کردیم نتیجه برای من و البته دوستم فوق العاده جالب بود!!! بازی از بعضی جهات به شکل کاملا ملموسی بهتر به نظر میرسید عمق رنگ مشکی و جزئیات بالا در نماهای مختلف و حرکت نرمتر کاراکترها به نظر بازیو چند پله طبیعی تر و عمیقتر و به میزان زیادی چشم نوازتر نمایش میداد.
در کل برای من تجربه جالبی بود لطفا اگر دوستان دیگه ای میتونن تجربه مشترک داشته باشن مطرح کنن.

p30worldiran
16-11-2010, 12:44
آرتام خان

من این هفته دارم میرم تو کار وی 20.... با این حرف نگرانم کردید... از خریدتون راضی نیستید؟ چرا؟ اگر نباید پلاسمای گرون خرید، برم سراغ ای ایکس 500 سونی...

الان نزديك به يك ماه كه دارمش هر روز بيشتر از ش خوشم مياد...

koh
16-11-2010, 13:07
سلام به دوستان من یه پنل V20 خریدم به قیمت 1700 که البته یک سوم پولشو نقد دادم و مابقی رو به صورت 5 تا چک 264 هزار تومان در مدت 10 ماه (هر دو ماه یک چک)
ضمنا کارت جایزه من 50 هزار تومانی بود که از مبلغ چک اولم کم کردم.

چند روز قبل من بازی Call of duty BO رو با Xbox 360 روی LCD نسبتا جدید یکی از دوستان بازی کرده بودم بازی رو روی V20 هم تست کردیم نتیجه برای من و البته دوستم فوق العاده جالب بود!!! بازی از بعضی جهات به شکل کاملا ملموسی بهتر به نظر میرسید عمق رنگ مشکی و جزئیات بالا در نماهای مختلف و حرکت نرمتر کاراکترها به نظر بازیو چند پله طبیعی تر و عمیقتر و به میزان زیادی چشم نوازتر نمایش میداد.
در کل برای من تجربه جالبی بود لطفا اگر دوستان دیگه ای میتونن تجربه مشترک داشته باشن مطرح کنن.

مبارکت باشد
آیا سینما خانگی نیز بهت هدیه دادن؟
چون من به شرکت بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران نیز تلفن زدم و آنها گفتند که یک عدد سینمای خانگی نیز هدیه می دهند ولی فروشگاههای موجود در سطح شهر اظهار بی اطلاعی می کردند.
تجربه شخصیت را در مورد v20 بیشتر در اختیار ما بگذار :10:
خوش باشید

*Alucard*
16-11-2010, 13:42
نه چیزی راجع به سینمای خانگی نگفتن منم اطلاع نداشتم که پیگیری کنم.
اگر تجربه جدیدی داشتم که دوستان قبلا مطرح نکرده بودن چشم حتما اینجا مطرح میکنم حقیقتش من برنامه های صدا و سیما و ماهواره نگاه نمیکنم و این پنل تی وی شخصی خودم هست و با تی وی خانواده متفاوته ولی در اولین فرصت میبرمش تو اتاقی که ماهواره هست و با ماهواره و شبکه های داخلی پنلو چک میکنم.
جا داره از پستهای مفید دوستمون p30worldiran هم جداگونه تشکر کنم.

Artam01
16-11-2010, 13:52
آرتام خان

زیاد ناراضی نیستم من چون مسابقات رزمی و ورزشی می بینم به خاطر رفرش ریت بالا پلاسما گرفتم ولی شادابی رنگ های ال ای دی یه چیز دیگه ای است.
رنگ پنل هم مشکی نیست زیاد با وسایل خونه جور نیست.
به نظرم 1700 برای این تی وی زیاده، حداکثر 1500.
اگر خواستی سونی بگیری به نظر من EX500 نگیر 700 بهتر است.
V20 هم خوبه، بد نیست فقط یکمی مات هست تصویرش اگه خونت پر نوره ال ای دی بگیر، در کل بیشتر از این ناراحتم که به نظرم قیمتش گرون تر از اون چیزی که باید باشه هست.

amzamdeli
16-11-2010, 13:56
با سلام خدمت دوستان
من اطلاع زیادی توی این زمینه های صوتی تصویری ندارم و فقط یه یوزر ساده م ! ولی در مقاله ای خوندم که مدل های اروپایی V20 دارای ریسیور داخلی برای ماهواره هم هستند ! که البته شاید روی مدل های ایران وجود نباشه !

اول اینکه میخواستم ببینم این قضیه صحت داره ؟

بعدش هم اینکه ، آیا تلویزیون های پاناسونیک هم مثل برند سونی از اسم مدلوشن میشه فهمید که اروپایی هستن یا آسیایی ؟
( آخه سونی مدل های اروپاییش رو با KDL و مدلها آسیاییش رو با KLV نام گذاری میکنه )

آخر از همه هم اینکه اگه واقعا ریسیور دارن ، آیا به خوبی ریسیورهای معمولی همه کانال ها رو میگیرن یا نه ؟

بی زحمت اگه کسی قیمت 42 اینچ هم داره ، از V10 , v20 , g10 , g20 بذاره

خیلی خیلی ممنون و متشکر از همتون

*Alucard*
16-11-2010, 13:59
زیاد ناراضی نیستم من چون مسابقات رزمی و ورزشی می بینم به خاطر رفرش ریت بالا پلاسما گرفتم ولی شادابی رنگ های ال ای دی یه چیز دیگه ای است.
رنگ پنل هم مشکی نیست زیاد با وسایل خونه جور نیست.
به نظرم 1700 برای این تی وی زیاده، حداکثر 1500.
اگر خواستی سونی بگیری به نظر من EX500 نگیر 700 بهتر است.
V20 هم خوبه، بد نیست فقط یکمی مات هست تصویرش اگه خونت پر نوره ال ای دی بگیر، در کل بیشتر از این ناراحتم که به نظرم قیمتش گرون تر از اون چیزی که باید باشه هست

شما مطمئنی V20 که خریدی مشکل نداره دوست عزیز؟
من خونه یه LCD سونی دارم و روی مد داینامیک V20 برایتنس بالاتری داره!! (البته من با سورس Full HD و کابل HDMI تست کردم شاید روی سورس های SD قضیه فرق کنه) داخل فروشگاهی که پنل رو خریدم وضع به همین منوال بود و از اغلب LED ـها و LCD ـهای پاناسونیک موجود تصویر برایتنس بیشتری داشت! ممکنه پنل شما معیوب باشه اگر میشه چندتا عکس از پنلتون به همراه تنظیمات برامون بزارین.

با سلام خدمت دوستان
من اطلاع زیادی توی این زمینه های صوتی تصویری ندارم و فقط یه یوزر ساده م ! ولی در مقاله ای خوندم که مدل های اروپایی V20 دارای ریسیور داخلی برای ماهواره هم هستند ! که البته شاید روی مدل های ایران وجود نباشه !

اول اینکه میخواستم ببینم این قضیه صحت داره ؟

بعدش هم اینکه ، آیا تلویزیون های پاناسونیک هم مثل برند سونی از اسم مدلوشن میشه فهمید که اروپایی هستن یا آسیایی ؟
( آخه سونی مدل های اروپاییش رو با KDL و مدلها آسیاییش رو با KLV نام گذاری میکنه )

آخر از همه هم اینکه اگه واقعا ریسیور دارن ، آیا به خوبی ریسیورهای معمولی همه کانال ها رو میگیرن یا نه ؟

بی زحمت اگه کسی قیمت 42 اینچ هم داره ، از V10 , v20 , g10 , g20 بذاره

خیلی خیلی ممنون و متشکر از همتون
مدلهای موجود در ایران ----- ماهواره ندارن.
بله کد مدلهای آسیایی با اروپایی و آمریکایی فرق میکنه و تقریبا همه برندها همینطور هستن.
در مورد مدلهایی که ----- ماهواره ای دارن توی اغلب ریویوها به کیفیت بالای تیونر این پنل اشاره کردن که متاسفانه تو ایران حذف شده.
G20 مدلی هست که وارد ایران نمیشه به جای اون GT20 وارد خواهد شد که قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی داره....
قیمت 42 اینچ V20 حدود 1700 هست و 50 اینچ بین 2300 تا 2400 قیمت 50 اینچ V10 در حدود 2700 الی 2800 هست دلیلش هم ساخت ژاپن بودن پنل V10 از سوی فروشنده ها اعلام میشه.

amzamdeli
16-11-2010, 14:30
خیلی ممنون بابت پاخی که دادین
:11:

afshin b
16-11-2010, 15:13
سلام
p30worldiran عزیز من مودم وایرلسم رو با لن به تی وی وصل کردم و کانکشن رو توی تی وی تست کردم و دیدم همه چیز اوکی هست یعنی هر چهار گزینه تیک داره. توی لپتاپم هم چند فیلم و عکس شیر کردم ولی توی تی وی نمیتونم پیداشون کنم و بازشون کنم.
میرم توی قسمت viera tools media server ولی چیزی نیست.
هر چیزی رو نمیشه از این طریق پلی کرد دیگه، درسته؟ یعنی چیزایی رو پلی میکنه که خود تی وی بتونه پخش کنه؟
خیلی ممنون میشم کمک کنی.

irmedia
16-11-2010, 17:40
با سلام

تجربه اینجانب در طول مدت یک ماه خرید و استفاده از V20 :

در طول این مدت استفاده که از نظر زمانی حدود 300 ساعت کارکرد دارد و اکنون از مد دینامیک با کنتراست 65 ، برایتنس 0 ، عمق رنگ 40 ، شارپنس 50 و از حالت رنگ نرمال استفاده می کنم ( 200 ساعت اول کارکرد به ترتیب 100 ساعت اول مد نرمال و 100 ساعت دوم سینما بوده است ) و با تست های مختلف از تصاویر SD و HD گرفته تا گیم و ... از همه نظر برای بنده راضی کننده و بدون تعصب جالب و در مواردی خیره کننده بوده!

در مد دینامیک همان طور که جناب Alucard فرمودند برایتنس تی وی اینقدر بالا است که مجبور خواهیم شد تا کنتراست را به زیر 80 برده تا چشمان تحمل این درخشندگی بسیار بالا را داشته باشند. به همین دلیل به دوستانی که این تی وی را خریداری کرده و در مرحله آب بندی یا همان 100 ساعت اول کارکرد به سر می برند که لزومی هم به این کار نیست و بیشتر جنبه اطمینان خاطر از عدم مواجه با مشکلاتی است که در پنل ها قدیمی مشاهده می شد و همچنین به خاطر صرفه جویی در مصرف انرژی از مد نرمال استفاده می کنند خاطر نشان کنم که زمان استفاده از مد دینامیک قضیه کاملا برعکس است و این V20 است که قدرت خود را به رخ ال سی دی ها خواهد کشید! ( ملاک اصلی بررسی کلیه تی وی ها هم روی مد دینامیک است )

عمق رنگ مشکی بسیار بالا ( بیشتر شبیه به قیر است ! ) که در هنگام شب و زمانی که در محیط کاملا تاریک و بدون نور به سر ببرید و در حال تماشای فیلم و ... باشید هنگامی که با یک تصویر مشکی مواجه بشوید در یک آن فقط چراغ سبز پایین تی وی قابل مشاهده است که این موضوع برای بنده خیلی جالب بود که تا کنون چنین عمق رنگ مشکی تا به حال از تلویزیون های مختلفی که آزمایش شده مشاهده نکردم. این موضوع زمانی که در حال مشاهده تصاویر HD باشید و از کابل HDMI برای اتصال استفاده کرده باشید ( کابل و اتصال HDMI به میزان 10 درصد مشکی عمیق تری نمایش میدهد ) بدتر هم خواهد شد برای مثال زمانی که از طریق WD TV یک فیلم مشاهده می کنم در برخی مواقع مجبور میشوم میزان برایتنس تلویزیون را دقیقا 10+ کنم تا برخی جزئیات قابل مشاهده شود! . در صورتی که همان فیلم را با همین اتصالات به یکی از ال سی دی ها جدید از برند معروف وصل و تست کردم و با تعجب کامل مشاهده کردم که مشکی به خاکستری تیره مایل به سورمه ای شباهت داشت!

میزان کنتراست که دیگه جای بحث ندارد و میزان وضوح تصاویر بسیار بالاست . از نکات قابل توجه دیگر هم می توانم به Upscaling قوی V20 در تصاویر SD اشاره کنم چیزی که در دیگر پلاسماها به این حد ندیده بودم و برای من جالب بود که قابل توجه دوستانی باشد که می گفتند چرا در بررسی ها نمره عالی گرفته و این موضوع به خاطر تصاویر HD بوده نه SD !!!

البته به یک نکته مهم اشاره می کنم و اینکه نوع کابل و اتصالات در نمایش و وضوح هر چه بهتر تصاویر به خصوص SD خیلی مهم هستند برای مثال بنده زمانی که یک فیلم با کیفیت SD را در اچ دی مدیا پلیری که با کابل HDMI به تلویزیون متصل شده مشاهده می کنم تصویر شفاف ، وضوح بالاتر و همچنین اشباع رنگ بهتری نمایش میدهد تا زمانی که همان پلیر را با کابل کامپوننت به تلویزیون متصل کرده باشم حالا دیگر ببینید تفاوت با اتصال کامپوزیت به چه حد خواهد رسید که هم اکنون بیش از 80 درصد دستگاها متصل شده به تلویزیون ها مانند رسیورها تنها خروجی کامپوزیت دارند و حتی نمی توانند RGB پایین برای پخش در HDTV ها را نمایش دهند. بنابراین موضوع نوع کابل و اتصالات در نمایش هر چه بهتر تصاویر مهم هستند.

یکی از مشخصه های قابل ستایش در V20 کیفیت خوب صدای آن است . پیشنهاد بنده هم برای کالیبره کردن صدا به این صورت است که اولا از مد Music استفاده کرده و به دلیل اینکه صدای بم تلویزیون در این حالت نرمال است میزان Bass را بیشتر از 6+ نکنید و برای صدای ریز هم میزان Treble را می توانید تا 10+ افزایش دهید تا صدای شفاف تری داشته باشید. زمانی هم در حال مشاهده فیلم و سریال و .. هستید صدای فراگیر را روشن و روی حالت V-Audio ProSurround قرار دهید اما زمانی که قصد پخش و شنیدن موسیقی از طریق USB تلویزیون و یا پلیر دارید صدای فراگیر را خاموش کنید تا بتوانید صدای Bass نرمال را گوش دهید حتما هم انتخاب گزینه فاصله 30 سانتیمتر یا بیشتر تلویزیون از دیوار را مد نظر داشته باشید چون در میزان پخش صدای فراگیر تاثیر بسزایی دارد. اگر هم که از سینمایی خانگی برای شنیدن موسیقی استفاده می کنید احتیاجی به خاموش کردن صدای فراگیر ندارید.

برخی دوستان نگران گرما و صدای فن تلویزیون را دارند که باید بگم میزان حرارت پخش شده کاملا طبیعی و زیاد نیست و این گرمایی است که فن ها و بیشتر از قسمت چپ یعنی تغذیه دستگاه خارج میشود به طوری که هر زمان تلویزیون خاموش شود در مدت زمان کمی اگر به پشت دستگاه دست بزنید اثری از گرما حس نخواهید کرد و پشت تلویزیون و صفحه کاملا خنک هستند. صدای ویز تلویزیون فقط در محیط کاملا آرام و آن هم از فاصله کمتر از 50 سانتیمتر قابل تشخیص است و پیشنهاد می دهم در این مورد حساسیت و وسواس به خرج ندهید.

برای اتصالات شبکه ای هم دوست عزیز p30worldiran توضیحاتی دادند و در ادامه آن فقط اضافه می کنم که با اکثر مودم های وایرلس که روتر هستند می توانید به راحتی تلویزیون را با سایر وسایل WiFi شبکه متصل یا به قولی DLNA کنید و حتما احتیاج به اکسس پوینت نیست .

باز هم اگر مورد خاصی بود حتما تو همین تاپیک به آن اشاره خواهم کرد.

nesta1363
17-11-2010, 10:30
سلام
کسی میدونه تو بانه 50 اینچ چنده؟

jupiterx
17-11-2010, 13:36
با سلام

تجربه اینجانب در طول مدت یک ماه خرید و استفاده از V20 :

در طول این مدت استفاده که از نظر زمانی حدود 300 ساعت کارکرد دارد و اکنون از مد دینامیک با کنتراست 65 ، برایتنس 0 ، عمق رنگ 40 ، شارپنس 50 و از حالت رنگ نرمال استفاده می کنم ( 200 ساعت اول کارکرد به ترتیب 100 ساعت اول مد نرمال و 100 ساعت دوم سینما بوده است ) و با تست های مختلف از تصاویر SD و HD گرفته تا گیم و ... از همه نظر برای بنده راضی کننده و بدون تعصب جالب و در مواردی خیره کننده بوده!

در مد دینامیک همان طور که جناب Alucard فرمودند برایتنس تی وی اینقدر بالا است که مجبور خواهیم شد تا کنتراست را به زیر 80 برده تا چشمان تحمل این درخشندگی بسیار بالا را داشته باشند. به همین دلیل به دوستانی که این تی وی را خریداری کرده و در مرحله آب بندی یا همان 100 ساعت اول کارکرد به سر می برند که لزومی هم به این کار نیست و بیشتر جنبه اطمینان خاطر از عدم مواجه با مشکلاتی است که در پنل ها قدیمی مشاهده می شد و همچنین به خاطر صرفه جویی در مصرف انرژی از مد نرمال استفاده می کنند خاطر نشان کنم که زمان استفاده از مد دینامیک قضیه کاملا برعکس است و این V20 است که قدرت خود را به رخ ال سی دی ها خواهد کشید! ( ملاک اصلی بررسی کلیه تی وی ها هم روی مد دینامیک است )

عمق رنگ مشکی بسیار بالا ( بیشتر شبیه به قیر است ! ) که در هنگام شب و زمانی که در محیط کاملا تاریک و بدون نور به سر ببرید و در حال تماشای فیلم و ... باشید هنگامی که با یک تصویر مشکی مواجه بشوید در یک آن فقط چراغ سبز پایین تی وی قابل مشاهده است که این موضوع برای بنده خیلی جالب بود که تا کنون چنین عمق رنگ مشکی تا به حال از تلویزیون های مختلفی که آزمایش شده مشاهده نکردم. این موضوع زمانی که در حال مشاهده تصاویر HD باشید و از کابل HDMI برای اتصال استفاده کرده باشید ( کابل و اتصال HDMI به میزان 10 درصد مشکی عمیق تری نمایش میدهد ) بدتر هم خواهد شد برای مثال زمانی که از طریق WD TV یک فیلم مشاهده می کنم در برخی مواقع مجبور میشوم میزان برایتنس تلویزیون را دقیقا 10+ کنم تا برخی جزئیات قابل مشاهده شود! . در صورتی که همان فیلم را با همین اتصالات به یکی از ال سی دی ها جدید از برند معروف وصل و تست کردم و با تعجب کامل مشاهده کردم که مشکی به خاکستری تیره مایل به سورمه ای شباهت داشت!

میزان کنتراست که دیگه جای بحث ندارد و میزان وضوح تصاویر بسیار بالاست . از نکات قابل توجه دیگر هم می توانم به Upscaling قوی V20 در تصاویر SD اشاره کنم چیزی که در دیگر پلاسماها به این حد ندیده بودم و برای من جالب بود که قابل توجه دوستانی باشد که می گفتند چرا در بررسی ها نمره عالی گرفته و این موضوع به خاطر تصاویر HD بوده نه SD !!!

البته به یک نکته مهم اشاره می کنم و اینکه نوع کابل و اتصالات در نمایش و وضوح هر چه بهتر تصاویر به خصوص SD خیلی مهم هستند برای مثال بنده زمانی که یک فیلم با کیفیت SD را در اچ دی مدیا پلیری که با کابل HDMI به تلویزیون متصل شده مشاهده می کنم تصویر شفاف ، وضوح بالاتر و همچنین اشباع رنگ بهتری نمایش میدهد تا زمانی که همان پلیر را با کابل کامپوننت به تلویزیون متصل کرده باشم حالا دیگر ببینید تفاوت با اتصال کامپوزیت به چه حد خواهد رسید که هم اکنون بیش از 80 درصد دستگاها متصل شده به تلویزیون ها مانند رسیورها تنها خروجی کامپوزیت دارند و حتی نمی توانند RGB پایین برای پخش در HDTV ها را نمایش دهند. بنابراین موضوع نوع کابل و اتصالات در نمایش هر چه بهتر تصاویر مهم هستند.

یکی از مشخصه های قابل ستایش در V20 کیفیت خوب صدای آن است . پیشنهاد بنده هم برای کالیبره کردن صدا به این صورت است که اولا از مد Music استفاده کرده و به دلیل اینکه صدای بم تلویزیون در این حالت نرمال است میزان Bass را بیشتر از 6+ نکنید و برای صدای ریز هم میزان Treble را می توانید تا 10+ افزایش دهید تا صدای شفاف تری داشته باشید. زمانی هم در حال مشاهده فیلم و سریال و .. هستید صدای فراگیر را روشن و روی حالت V-Audio ProSurround قرار دهید اما زمانی که قصد پخش و شنیدن موسیقی از طریق USB تلویزیون و یا پلیر دارید صدای فراگیر را خاموش کنید تا بتوانید صدای Bass نرمال را گوش دهید حتما هم انتخاب گزینه فاصله 30 سانتیمتر یا بیشتر تلویزیون از دیوار را مد نظر داشته باشید چون در میزان پخش صدای فراگیر تاثیر بسزایی دارد. اگر هم که از سینمایی خانگی برای شنیدن موسیقی استفاده می کنید احتیاجی به خاموش کردن صدای فراگیر ندارید.

برخی دوستان نگران گرما و صدای فن تلویزیون را دارند که باید بگم میزان حرارت پخش شده کاملا طبیعی و زیاد نیست و این گرمایی است که فن ها و بیشتر از قسمت چپ یعنی تغذیه دستگاه خارج میشود به طوری که هر زمان تلویزیون خاموش شود در مدت زمان کمی اگر به پشت دستگاه دست بزنید اثری از گرما حس نخواهید کرد و پشت تلویزیون و صفحه کاملا خنک هستند. صدای ویز تلویزیون فقط در محیط کاملا آرام و آن هم از فاصله کمتر از 50 سانتیمتر قابل تشخیص است و پیشنهاد می دهم در این مورد حساسیت و وسواس به خرج ندهید.

برای اتصالات شبکه ای هم دوست عزیز p30worldiran توضیحاتی دادند و در ادامه آن فقط اضافه می کنم که با اکثر مودم های وایرلس که روتر هستند می توانید به راحتی تلویزیون را با سایر وسایل WiFi شبکه متصل یا به قولی DLNA کنید و حتما احتیاج به اکسس پوینت نیست .

باز هم اگر مورد خاصی بود حتما تو همین تاپیک به آن اشاره خواهم کرد.

خیلی ممنون از توضیح کاملتون
چند تا سوال اول اینکه به نظر دوستان این فنهای پشت تی وی ممکنه در اثر گذر زمان دچار خاک گرفتگی بشه و دقیقا مثل فن کامپیوتر که دراثر خاک گرفتگی صدای بدی میده و باید خاکگیری بشه؟؟اگه اینطور باشه باید چیکار کرد؟؟؟
میشه بپرسم چند خریدین تو کدوم شهر هستین شما؟؟
در مورد پرش تصویر که چند جایی در موردش صحبت شده شما نظرتون چیه ایا شما هم این پرش تصویر رو متوجه میشید یا نه؟؟؟
با تشکر

aminashtari
17-11-2010, 14:25

با سلام
واقعاً گیج شدم. تا یک ماه دیگه میخوام تلویزیون بگیرم. v20 واقعاً نظرم رو جلب کرده. اما این موردی که بعضی از دوستان در مورد برایتنس پایین یا ماتی تصویر ازش صحبت میکنن واقعاً ناراحت کنندس البته در صورت وقوع. البته هنوز از نزدیک ندیدم و مقایسه نکردم.

artam عزیز
شما توی چند پست از مات بودن تصویر و برایتنس تقریباً پایین v20 شکایت کردید. در حالیکه دوستان دیگه تجربه های کاملاً متفاوتی داشتند( نقل قول بالا). آیا از سالم بودن تلویزیون خودتون مطمئنید؟ یا شاید در مورد سلیقه رنگی خیلی Vivid fan هستید و اصولاً باید led میخریدید.
ممنون اگه بیشتر توضیح بدید

amjad2
17-11-2010, 15:57
سلام
کسی میدونه تو بانه 50 اینچ چنده؟

من پسرخالم از بانه وسایل میاره و خودم نزدیک به یک ماه منتظر بودم تا تو بانه بتونه یه 50 اینچ برام پیدا کنه ولی تو بانه 50 اینچش نیست که نیست. یکی از دلایلش اینه که چون این tv ها به صورت قاچاق و به الاغو قاطر میاد احتمال شکستن 50 اینچ خیلی زیاده . خودم با یکی از فروشنده ها که صحبت میکردم , میگفت که 4 تا 50 اینچش شکسته و دیگه تا آخر عمرش 50 نمیاره

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

با سلام
واقعاً گیج شدم. تا یک ماه دیگه میخوام تلویزیون بگیرم. v20 واقعاً نظرم رو جلب کرده. اما این موردی که بعضی از دوستان در مورد برایتنس پایین یا ماتی تصویر ازش صحبت میکنن واقعاً ناراحت کنندس البته در صورت وقوع. البته هنوز از نزدیک ندیدم و مقایسه نکردم.

artam عزیز
شما توی چند پست از مات بودن تصویر و برایتنس تقریباً پایین v20 شکایت کردید. در حالیکه دوستان دیگه تجربه های کاملاً متفاوتی داشتند( نقل قول بالا). آیا از سالم بودن تلویزیون خودتون مطمئنید؟ یا شاید در مورد سلیقه رنگی خیلی Vivid fan هستید و اصولاً باید led میخریدید.

دوست عزیز من یه پایونیر کورو 5 میلیون تومنی دارم و یه پانا v20
باید بگم که برایتنس یا براقیت v20 خیلی زیاده و شما روی بعضی از تصاویر واقعا اذیت میشید و حتما باید از برایتنسش کم کنید.
شما اگه 5 دقیقه روی حالت سینمایی به تصاویر نگاه کنید بعد روی حالت دینامیک بزارید چشمتون یهو درد میگیره. انگار که شما رو از یه سیاه چال درآوردن و یک مرتیه جلوی آفتاب گذاشتن!!!

afshin b
17-11-2010, 18:37
با سلام

artam عزیز
من که روی مد داینامیک، کنتراست رو بیشتر از 80 نمیتونم بزارم، چون واقعا نور زیادش چشمم رو اذیت میکنه.
نمیدونم چطور بعضی از دوستان تصویر این تی وی رو مات میدونن!

irmedia
17-11-2010, 19:07
خیلی ممنون از توضیح کاملتون
چند تا سوال اول اینکه به نظر دوستان این فنهای پشت تی وی ممکنه در اثر گذر زمان دچار خاک گرفتگی بشه و دقیقا مثل فن کامپیوتر که دراثر خاک گرفتگی صدای بدی میده و باید خاکگیری بشه؟؟اگه اینطور باشه باید چیکار کرد؟؟؟
میشه بپرسم چند خریدین تو کدوم شهر هستین شما؟؟
در مورد پرش تصویر که چند جایی در موردش صحبت شده شما نظرتون چیه ایا شما هم این پرش تصویر رو متوجه میشید یا نه؟؟؟
با تشکر

سلام

خیر این نوع فن ها احتیاج به خاک گیری ندارند چون مانند فن کیس های کامپیوتر از نوع سیم پیچی نیستند و اصولا نباید مشکلی از نظر صدای فن ها در طولانی مدت بوجود بیاد آن هم به دو دلیل: اول اینکه نوع و کیفیت ساخت این فن ها کلا با فن های نوع سیم پیچی و حتی فن های جدید بولبرینگی گران قیمت کیس های کامپیوتر متفاوت است و با تصویری که از پشت V20 در ریویو سایت avforums مشاهده کردم کاملا مشخص بود که فن ها از کیفیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند و توضیح داده بوده که حتی از کم صداترین فن های پردازنده های گران قیمت هم کم صداتر و از تکنولوژی به روزتری استفاده شده است. در کل هیچ وقت نباید فن تلویزیون ها را با فن کیس های کامپیوتر مقایسه کنید چون همان طور که گفته شد از نظر کیفیت و تکنولوژی ساخت هم سطح و یا حتی بالاتر از فن پردازنده های گرانقیمت هستند.

بنده در تهران ساکن هستم و V20 را یک ماه پیش از نمایندگی با قیمت 1.720 خریداری کردم.

در مورد پرش تصویر هم خیر تا کنون به چنین مشکلی برخورد نکردم .

با سلام

artam عزیز

دوست عزیز کلا پلاسما ها به دلیل نوع تکنولوژی ساخت از نظر برایتنس مقداری از ال سی دی ها پایین تر هستند البته به نظر شخصی بنده در V20 این موضوع برعکس شده و همان طور که در پست بالا عرض کردم در مد دینامیک از نظر شفافیت و درخشندگی کیفیت از ال سی دی ها هم بالاتر است اما باز بهتر است شما از نزدیک بهترین مدل از برندهای مختلف هم از پلاسما ها و هم از ال سی دی ها را مشاهده کرده و چیزی که مد نظرتون خودتون هست را انتخاب کنید چون برخی مواقع مسئله سلیقه در نوع تصویر هم برای همه متفاوت است اما خود بنده به شخصه تصویر روان و طبیعی ، مدت زمان پاسخ دهی بالاتر در تصاویر سریع ، عمق و اشباع رنگ بالاتر و کنتراست بالا را به برایتنس بیشتر ترجیح می دهم.

لازمه به این نکته هم برای استفاده کنندگان اشاره کنم و اینکه هر چه قدر میزان کنتراست و برایتنس کمتر باشد میزان طول عمر تلویزیون بالاتر خواهد بود به همین دلیل توصیه میشه در مد دینامیک کنتراست زیر 80 باشد و البته باید هم پایین تر از این مقدار باشد چون به نظر من چشمان نمی توانند تحمل این مقدار درخشندگی و شفافیت را در طولانی مدت داشته باشند و سریع خسته خواهند شد و یا برای کسانی که چشمانشان به نور زیاد حساسیت داشته و یا چشمان آستیکمات دارند ممکن است دچار سردرد شود.

*Alucard*
17-11-2010, 20:25
من از مد داینامیک زیاد لذت نمیبرم به نظرم رنگها بیش از حد لازم اشباع هستن و سبز و قرمز و آبی کاملا به سمت رنگهای نئونی گرایش دارن البته کمتر از LCD ـهایی که تا به حال دیدم ولی با این وجود از حالت طبیعی فاصله زیادی دارن مشکی پنل هم تا حدود نسبتا زیادی روی مد داینامیک از پدیده Black crush رنج میبره و جزئیات رو در نماهای تاریک از دست میده که دلیلش تنظیم منحنی گامای پنل به صورت حالت S.Curve هست که در رنگهای روشن و تیره اغراق میکنه تا کنتراست بالا بره ولی Shadow detail به شکل کاملا واضحی ازبین میره.
چیزی تو این مایه ها اگر به حالت S.curve دقت کنید تغییر تدریجی رنگها روی تخم مرغها به میزان زیاد کاهش پیدا کرده.

S.Curve:

فعلا مد سینما با تنظیمات پیش فرض و گامای 2.2 به نظر من بهترین و ساده ترین تنظیم برای دیدن فیلمهای HD تو اتاق تاریک هست چیزی که تا اینجا راجع به Performance پنل متوجه شدم این هست که بالا بردن کنتراست و برایتنس تا حد زیادی جای مانور داره و با وجود بالا رفتن درخشش رنگها از عمق مشکی چندان کم نمیکنه که در قیاس با پلاسماهایی که من تا به حال دیدم فوق العاده هست به استثنای پایونیر Kuro همچین موردی رو به شخصه تا به حال روی پلاسمای هیچ برند دیگه ای ندیده بودم !! این کارایی جای مانور زیادی روی پنل ایجاد میکنه که تصاویر رو با دقت بالا و کنتراست عالی همزمان با هم ارائه بده فکر میکنم سر فرصت بشه یه تنظیم حسابی روی پنل انجام داد که به درد محیطهای نسبتا روشن هم بخوره و تصویر رو هم کاملا POP و سرزنده نگه داشت.

Artam01
18-11-2010, 00:37
رفقا من رو مد سینما استفاده میکنم چون با تی وی فقط فیلم می بینم.
دینامیک درسته تصویر رو براق تر میکنه ولی یجوریه رنگ ها رو غیر طبیعی میکنه، انگار آدم ها همه عرق کردن :31:.
بعد هم بعد یکی دو سال نور تی وی میگن میاد پایین اگه با دینامیک همش نگاه کنی.
برا همین بیشتر رو مد سینما هستم، که این هم تصویرش ماته، به خصوص در روز.
عکس هم گرفتم یه چند تا ولی اینرنتم فعلن از نوع نفتی می باشد اینترنتم ردیف شد پست می کنم.

zendar
18-11-2010, 09:25
بهترین setting پس از 100 ساعت 50V20 ( این تنظیمات با استفاده از دو DVD مخصوص کالیبراسیون به دست آمده است)

Mode : Cinema
Contrast : 60
Brightness : 12
Color : 58
Sharpness : 50
Color Balance : Normal
Gamma : 2.4

برای تصاویر SD و HD به طور جداگانه تنظیم شده اما تفاوت محسوسی ندارد

( بهترین setting به میزان زیادی به سلیقه تصویری دوستان ارتباط داشته و به هیچ وجه یک قانون برای همه نیست )

تنظیمات بالا میانگین دید روز و شب است برای بهترین حالت در محیط های تاریک سه کنترل اول می بایست یک تا دو درجه کاهش یابد.

jupiterx
18-11-2010, 19:09
[QUOTE=irmedia;5620108]سلام

خیر این نوع فن ها احتیاج به خاک گیری ندارند چون مانند فن کیس های کامپیوتر از نوع سیم پیچی نیستند و اصولا نباید مشکلی از نظر صدای فن ها در طولانی مدت بوجود بیاد آن هم به دو دلیل: اول اینکه نوع و کیفیت ساخت این فن ها کلا با فن های نوع سیم پیچی و حتی فن های جدید بولبرینگی گران قیمت کیس های کامپیوتر متفاوت است و با تصویری که از پشت V20 در ریویو سایت avforums مشاهده کردم کاملا مشخص بود که فن ها از کیفیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند و توضیح داده بوده که حتی از کم صداترین فن های پردازنده های گران قیمت هم کم صداتر و از تکنولوژی به روزتری استفاده شده است. در کل هیچ وقت نباید فن تلویزیون ها را با فن کیس های کامپیوتر مقایسه کنید چون همان طور که گفته شد از نظر کیفیت و تکنولوژی ساخت هم سطح و یا حتی بالاتر از فن پردازنده های گرانقیمت هستند.

بنده در تهران ساکن هستم و V20 را یک ماه پیش از نمایندگی با قیمت 1.720 خریداری کردم.

در مورد پرش تصویر هم خیر تا کنون به چنین مشکلی برخورد نکردم .

ممنون که پاسخ دادین
اما میخام بدونم که زمانی که در اتاق کاملا ساکت تلویزیون روشن هست ایا صدای فن تی وی رو میشنوید حتی از فاصله کم؟؟؟معمولا وقتی تی وی روشن میشه فن هم شروع به کار میکنه؟؟؟یا هر وقت گرما میره بالا روشن میشه؟؟و وقتی تی وی خاموش میشه اونم خاموش میشه یا کمی روشن میمونه تا تی وی رو خنک کنه بعد خاموش میشه؟؟

p30pc
18-11-2010, 19:30
سلام.ببخشید اگه اینجا مطرح میکنم جاشا دقیق نمدونم
قیمت 42" تو بانه ؟کسی خریده؟آدرس و شماره تلفن؟(اگه اصفهان باشه بهتر،نشد بانه؟)

irmedia
18-11-2010, 19:34
ممنون که پاسخ دادین
اما میخام بدونم که زمانی که در اتاق کاملا ساکت تلویزیون روشن هست ایا صدای فن تی وی رو میشنوید حتی از فاصله کم؟؟؟معمولا وقتی تی وی روشن میشه فن هم شروع به کار میکنه؟؟؟یا هر وقت گرما میره بالا روشن میشه؟؟و وقتی تی وی خاموش میشه اونم خاموش میشه یا کمی روشن میمونه تا تی وی رو خنک کنه بعد خاموش میشه؟؟

سلام

اگر در فاصله خیلی کم مثلا از بالا گوش خود را نزدیک به پشت تلویزیون کنید بله یک صدای کم ویز مانند را احساس خواهید کرد. این صدا هر زمان که تلویزیون را روشن کنید در فاصله ای که گفته شد قابل شنیدن است تا زمانی که تلویزیون از روی کنترل خاموش یا به قولی به حالت استندبای ببرید که همان لحظه صدا هم قطع خواهد شد.

hamedh2
19-11-2010, 21:54
سلام دوستان من یه سوال راجب wlan این v20 داشتم میخواستم بدونم حتما باید اکسس پوینت دارای کانکشن usb باشه ؟ من یک اکسس دارم که قابلیت اتصال adsl هم داره میخواستم ببینم اینو میشه کاریش کرد وصل بشه به v20 اینم لینک مشخصاتش هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HOPE666
19-11-2010, 22:22
درود

الان چه مدل هایی از v20 در ایران است و چند اینچ ؟
چون میگم Panasonic TX-L37V20B در ایران نیست ؟
پس شما ها روی چه چیزی بحث میکنید لطفا مدلش رو بگید

با تشکر