مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
julius_kiki
05-01-2012, 19:50
سلام دوستان.یه سوال فنی.st 30 چه نوع زیرنویس فارسی رو می خونه؟
sub یا idx یا srt ؟
mhentezari
05-01-2012, 20:14
سلام
کسی تا حالا پنل st30 ایش مشکل داشته؟
من الان رفتم از فروشگاه پاناسونیک سر طالقانی بخرم، میگه از هر 10 تا st30 که داشتیم، 8 تاش خراب بوده. برا همین همش رو مرجوع کردیم!!
البته ظاهرا st30 نایاب شده و بانیان هم گذاشته تا قیمت ها افزایش پیدا کنه، بعد st30 رو دوباره بده تو بازار. یک فروشگاهه هم بود که میگفت ما 1900 میدیم تو جمهوری.
احتمالا اینم چون نداشته، اینطوری گفته.
حالا کسی خبر داره؟
mehrdad_ati
05-01-2012, 20:39
دوستان الام مدل 42 اینچی vt30 پیدا میشه ؟ قیمتش حدود چقدره و از کجا میشه گیر آوردش .
ممنون .
raha1815
05-01-2012, 21:05
سلام
بله من دیروز جمهوری بورم st30 به وفور پیدا میشه قبمت از 1800 تا 1900 . vt30 هم بود که قیمت نکردم ..
julius_kiki
05-01-2012, 22:20
دوستان کسی نمی دونه که جواب بده
سلام دوستان.خواهشا راهنماییم کنید.آقا قسمت شده یکی از دوستان دارن میرن بانه.منم 800جوریدم میخوام ببینم با این پول چی میشه خرید اونجا؟
42vt20 چقدر هست؟
یا مثلا 42v20؟
خدا خیرتون بده فقط 1مدلی بگید موجود باشه.
چون اگه گیرم نیاد مجبورم برم سراغ 32ex720
فقط زودتر کمک کنید.قربانتان.
.
سلام
بله من دیروز جمهوری بورم st30 به وفور پیدا میشه قبمت از 1800 تا 1900 . vt30 هم بود که قیمت نکردم ..
شما مطمئنین؟ تا قبل از انفجار ارزی 2310000 بود.البته من تو فکر خریدش نیستم از روی عادت میام توی این تاپیک!
mr_rayan
06-01-2012, 01:53
شما مطمئنین؟ تا قبل از انفجار ارزی 2310000 بود.البته من تو فکر خریدش نیستم از روی عادت میام توی این تاپیک!
شما قیمت 50 اینچ عرض می کنید اون دوستمون 42.
خب ، بالاخره دوره ی آب بندی دستگاهم تموم شد :8:، لطفا دوستان من رو برای خرید یک بلو ری 3d خوب ، راهنمایی کنند ؛ درضمن خود نمایندگی پانا گفت تا 2 یا 3 هفته دیگه چند مدل به دستشون می رسه که قیمتش از 600000 ت به بالا خواهد بود ، با این وصف توصیه شما چیست ؟
درود بردوستان گلم که این تلویزیون رو بهم پیشنهاد دادن
آقایون خانوما همه دستا بالا..........
من که میخواستم بدون گارانتی بگیرم دیروز دلمو زدم به دریا و رفتم 1پلاسما 42vt30 از نمایندگی گرفتم که خوشبختانه کارت هدیه 300تومنی بردم و اینجوری از بدون گارانتی بیشتر به نفعم شد و به همه پیشنهاد میکنم شانس خودشونو آزمایش کنن و از نمایندگی بخرن........
قرارشد شنبه بیان واسه نصب.
سپاس از بر وبچ پرتلاش این فروم:11:
mehrdad_ati
06-01-2012, 14:54
مگه 42vt30 با گرگانتی هم موجود هست ؟ بانیان دیگه ؟ اونوقت چه قیمتی میده ؟
mhentezari
06-01-2012, 17:50
آقا الان st30 ما رو هم آوردن
یعنی کفم بریییییییییده هااااااااا
خیلی عالیه
آقا نکاتی که باید این اول کار رعایت کنم رو بفرمایید
و اگر تنظیمی لازم هست بگید
ممنون میشم
arash_a59
06-01-2012, 19:13
در مورد ساپورت نرم افزاری سری R و ارائه Firmware و آپدیت اون که طبق گفته بعضی از دوستان برای ایران آپدیتی ارائه نمیشه جهت اطمینان و آگاهی خودم به پشتیبانیه پاناسونیک در منطقه ایمیل زدم( customercare@ae.panasonic.com ) و مدتی ازین قضیه میگذره اما هیچ پاسخی نگرفتم :41:
یادمه مدتی قبل در مورد Xbox به مشکلی برخوردم و به بخش فنی ماکروسافت ایمیل زدم و به یه روز نکشید جواب دادن و اینقدر عذر خواهی کردن بابت مشکل ایجاد شده و کلی پیگیر کار شدن ...منی که از ایران بودم و در اینجا 95% بروبچ کپی باز هستند(از جمله خودم) و اونهاهم این قضیه رو میدونند.
خلاصه امیدوارم پشتیبانیه پانا اینجور که بنظر میاد نباشه.
mhentezari
06-01-2012, 20:42
آقا این میتونه روی usb تلویزیون رو ضبط کنه؟
مگه 42vt30 با گرگانتی هم موجود هست ؟ بانیان دیگه ؟ اونوقت چه قیمتی میده ؟
42vt30 رو از 2300 تا 2400 میفروشن.
alimusic
07-01-2012, 00:06
ديروز vt30 50 گرفتم دارم تست ميكنم تو كانالهاي hd عالي كانالهاي sd يكسري خوبن يكسري معمولي كه به پاي CRT34 p800 panasonic نميرسه البته شايد به خاطر سايز بزرگ tv و رزولوشن پايين كانالهاي sd باشه ولي اينكه مات باشه يا صدا فن tv من مشكلي ندارم البته زاويه ديدش از بالا بهش نگاه كني زياد جالب نيست كه يخورده واسم عجيبه چون ال اي دي ديدم كه از اين بهتر بود در مورد ٣d جالب بود ولي بيشتر از ٢ ٣ دقيقه نگاه ميكنم چشمم درد ميگيره الان گزاشتمش رو حالت نرمال لطف ميكنيد بهترين حالت تصوير و بايد واقعا اين كه ميگن ١٠٠ ساعت اول ... بايد انجام داد يا لازم نيست مرسي
ديروز vt30 50 گرفتم دارم تست ميكنم تو كانالهاي hd عالي كانالهاي sd يكسري خوبن يكسري معمولي كه به پاي CRT34 p800 panasonic نميرسه البته شايد به خاطر سايز بزرگ tv و رزولوشن پايين كانالهاي sd باشه ولي اينكه مات باشه يا صدا فن tv من مشكلي ندارم البته زاويه ديدش از بالا بهش نگاه كني زياد جالب نيست كه يخورده واسم عجيبه چون ال اي دي ديدم كه از اين بهتر بود در مورد ٣d جالب بود ولي بيشتر از ٢ ٣ دقيقه نگاه ميكنم چشمم درد ميگيره الان گزاشتمش رو حالت نرمال لطف ميكنيد بهترين حالت تصوير و بايد واقعا اين كه ميگن ١٠٠ ساعت اول ... بايد انجام داد يا لازم نيست مرسي
والا من 100 ساعت اول رو که بچه ها میگن رعایت نکردم الان 1 هفتست تی وی رو گرفتم حالتهای مختلف امتحان کردم بهترین حالت به نظر من تا الان اینه:
مد: عادی
کنتراست: 75
نور:0
رنگ: 50
وضوح:100
حالت صرفه جویی: روشن
فایلهای mkv , mpeg رو با کیفیت بی نظیر پخش میکنه من واقعا راضیم از کیفیت و کمیتش.
والا من 100 ساعت اول رو که بچه ها میگن ...... من واقعا راضیم از کیفیت و کمیتش.
سلام. منظورتون از کمیتش چیه؟
سلام. منظورتون از کمیتش چیه؟
از لحاظ امکانات ونجهیزات
دوستان نمایندگی ها دیگه v20 ندارن؟اینچش مهم نیست.اگه هست کجا و حدود قیمتش.
سپاسگذارم.
mehrdad_ati
07-01-2012, 13:20
من که این همه صبر کردم آخرش به این نتیجه رسیدم که متظر این ces بمونم شاید چیز خیلی شاخی معرفی شد که از گررفتن vt30 پشیمون بشم .
دوستان نمایندگی ها دیگه v20 ندارن؟اینچش مهم نیست.اگه هست کجا و حدود قیمتش.
سپاسگذارم.
با سلام
نمایندگی مرکزی پاناسونیک در غرب تهران واقع در خیابان ستارخان نرسیده به پل تاج این مدل را موجود دارد اما از قیمت فعلی آن اطلاعی ندارم. در نیمه اول سال که قیمتی حدود 1.720 تا 1.760 برای سایز 42 اینچ داشت.
MZA_7960
07-01-2012, 14:23
من که این همه صبر کردم آخرش به این نتیجه رسیدم که متظر این ces بمونم شاید چیز خیلی شاخی معرفی شد که از گررفتن vt30 پشیمون بشم .
ces چي هست حالا ؟
آخرین قیمت 50 vt30 در اصفهان 3350000 .امروز برادرم رفت برای برادر خانمش تی وی بگیره صاحب مغازه گفت 3350000 چون چکی میخواست خرید کنه گفت باید دو روز هم صبر کنی .این قیمت بدونه سودیه که رو چک میکشه.
ces چي هست حالا ؟
منتظره قیمتهای نجومی هم باش با توجه به بی ارزش شدن ریال:10:
mehrdad_ati
07-01-2012, 16:19
منتظره قیمتهای نجومی هم باش با توجه به بی ارزش شدن ریال
چه میشه کرد دوست عزیز ....
ces چي هست حالا ؟
یه نمایشگاه هست که هر ساله تمام شرکت ها جدیدترین فناوری هاشون رو تو اون نشون میدند . طبق معمول شرکت های ساخت tv هم همیشه تو ces مدل های اون سالشون رو معرفی می کنند ...
ces امسال حدود 2 روز دیگه شروع میشه . همین vt30 هم پارسال تو ces معرفی شد ...
manaminjamkharam
07-01-2012, 19:17
ces امسال حدود 2 روز دیگه شروع میشه . همین vt30 هم پارسال تو ces معرفی شد ...
فقط بدیش این هست که مدلایی که امسال معرفی می شه سال دیگه این موقع بدستمون می رسه :31:
اون وقت باید صبر کرد برا ces سال دیگه :20:
و بعدش هم : این داستان همچنان ادامه دارد :19:
(البته فکر کنم فکر کنم مدل های سونی تقریبا زودتر از مدلای دیگه وارد می شه)
mehrdad_ati
07-01-2012, 20:06
آره خوب ... حقیقتش من بیشتر برای همون سال دیگه هم میخوام ... الان اتاقم با داداشم مشترک هست :دی . یه پنل 40-50 اینچی میخوام برای اتاق خواب آیندم :دی (حدودا یه سال دیگه اتاق میشه مال خودم :دی)
تو سالن یه lg lx9500 داریم که vt30 تفاوتش با vt30 اونقدرها هم محسوس نیست . برای همین میگم سال دیگه بگیرم تا تفاوت بیشتر باشه ...
آره خوب ... حقیقتش من بیشتر برای همون سال دیگه هم میخوام ... الان اتاقم با داداشم مشترک هست :دی . یه پنل 40-50 اینچی میخوام برای اتاق خواب آیندم :دی (حدودا یه سال دیگه اتاق میشه مال خودم :دی)
تو سالن یه lg lx9500 داریم که vt30 تفاوتش با vt30 اونقدرها هم محسوس نیست . برای همین میگم سال دیگه بگیرم تا تفاوت بیشتر باشه ...
زیاد به سال آیندهم مطمئن نباش که وارد بشه.:8:[COLOR="Silver"]
mehrdad_ati
07-01-2012, 21:22
6-7 ماه بعد از معرفی وارد میشه ... من خهودم چند وقته دنبال tv بودم . مخصوصا ما که بندرعباس هستیم خیلی از مدل ها رو چند ماه زود تر هم بهشون دسترسی داریم .
6-7 ماه بعد از معرفی وارد میشه ... من خهودم چند وقته دنبال tv بودم . مخصوصا ما که بندرعباس هستیم خیلی از مدل ها رو چند ماه زود تر هم بهشون دسترسی داریم .
تو این چند هفته خیلی اتفاقا افتاده وخیلیاشم تو چند ماه آینده میفته .هنوز هیچی نشده بازار ریخته بهم.باید تا سال آینده دعای نزول قیمت دولار وتحریم نشدن از طرف دوبی بخونی. فکر نکنم دیگه به این راحتی بتونیم جنس به روز بخریم.
mehrdad_ati
07-01-2012, 22:00
تهش اینه میری دبی میخری میاری بندر ! البته خوب با این افت ارزش ریال احتمالا با قیمت 2 برابر !!!!!!!!
خواستی ادامه بدی این بحث و بیا تو پروفایلم . اینجا ریگه داره از بحث خارج میشه آخه ....
siamak_mu
08-01-2012, 02:06
پونل جان سلام. خوبی؟
آقا این سایت biohemmet.se که شما ویدئوهاش رو میگرفتی به جز اون دایناسوره و موج سواریه کدوماش رو دیدی خوب بوده؟
------------------------------
از دوستان کسی سه بعدی frame sequential سراغ نداره دمویی چیزی؟
دوست عزیز
اینواز سایته biohemmet.se دانلود کردم خیلی جالبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hisitis.php
benyamin2002
08-01-2012, 11:24
سلام
دوستان من با VT30 از روی Flash چند تا فیلم با فرمت MKV پخش کردم اما هر چی با کنترل دستگاه ور رفتم نفهمیدم که زیرنویس ها رو چطور بیارم .
آیا VT30 زیرنویس رو هم ساپورت میکنه ؟ اگر جواب مثبته با چه فرمتی ؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fnews%2Fsamsung-ps51d8000-201107011257.htm)من پانا و سامسونگ رو کنار هم ندیدم که بخوام نظر بدم تصویر مشابهی هم ازشون ندیدم
فقط یجا پلاسمای سامسونگ رو در کنار یه led سامسونگ سری 6 دیدم که شفافیتشون هیچ فرقی باهم نداشت
و ...
عجب تو که تا همین چندتا پست قبلت میگفتی خنده داره کسی بگه براقیت تصویر پلاسما به ال ای دی میرسه حالا تبلیغ سامسونگ که شد امکان پذیر شد.
arash_a59
08-01-2012, 14:32
عجب تو که تا همین چندتا پست قبلت میگفتی خنده داره کسی بگه براقیت تصویر پلاسما به ال ای دی میرسه حالا تبلیغ سامسونگ که شد امکان پذیر شد.
میدونستی آدم متعصب یا کوره یا کر یا هر دو؟(البته جسارت نشه منظورم شما نیستید)
بنده فن هیچ برندی نیستم
اگه فن سامسونگ بودم VT30 نمیخریدم
این بحث های خاله زنکیم بهتره تمومش کنید لطفا
4تا مطلب بنویس من و دیگران یه چیزی یاد بگیریم
در ضمن اگه فکر کردی این تاپیک واسه اینه که بیای بگی اوفففففففف VT30 طوفان میکنه 4 تا دیگه هم برات دست بزنن اشتباه میکنی و اگه واقعا این تاپیک برای این هست ناظر محترم بگه من دیگه اینجا پست نمیذارم
این تاپیک جای گفتن نقصها و همچنین نقاط مثبت این دو محصول پاناسونیک است ، اینکه یکی بیاد یه ایراد رو بیان کنه دیگران بهش برچسب فن بودنو و فلان رو بزنند که نشد کار! اگه من یک ایراد میگیرم شما با دلیل و مدرک قاطع بگو نه اینجوری نیست دیگه تیکه انداختن و سوتی گرفتن و ...در حد شخصیت من و شما نیست.
در پایان اگه خوب اون پست رو خونده باشی و معلومه که دنبال میکنی پستهای منو جهت گرفتن سوتی یا... میبینی که توی پرانتز نوشتم نور مغازه کم بود و معلوم نبود مغازه دار تنظیمات رو دستکاری کرده یا نه.
و در کل چیزیکه دیدم رو گفتم چون تعصب ندارم. شماهم بهتره روی پاناسونیک یا بقول دوستدارانش پانا تعصب نداشته باشی چون هیچ برندی پرفکت نیست.
یا علی.
ال ای دی VIERA TH-L42E3K پاناسونیک هیچکدوم از دوستان دارن یا نه اگر میدونین کانال دیجیتال رو چطور میشه جستجو نمود ممنون میشم توضیح بدین
آخرین خبر از vt30 من:
من هارداکسترنالم رو فرمت ntfs کردم همه فایلا mkv رو خوند.چرا میگین هارد باید fat باشه؟
میدونستی آدم متعصب یا کوره یا کر یا هر دو؟(البته جسارت نشه منظورم شما نیستید)
بنده فن هیچ برندی نیستم
اگه فن سامسونگ بودم VT30 نمیخریدم
این بحث های خاله زنکیم بهتره تمومش کنید لطفا
4تا مطلب بنویس من و دیگران یه چیزی یاد بگیریم
در ضمن اگه فکر کردی این تاپیک واسه اینه که بیای بگی اوفففففففف VT30 طوفان میکنه 4 تا دیگه هم برات دست بزنن اشتباه میکنی و اگه واقعا این تاپیک برای این هست ناظر محترم بگه من دیگه اینجا پست نمیذارم
این تاپیک جای گفتن نقصها و همچنین نقاط مثبت این دو محصول پاناسونیک است ، اینکه یکی بیاد یه ایراد رو بیان کنه دیگران بهش برچسب فن بودنو و فلان رو بزنند که نشد کار! اگه من یک ایراد میگیرم شما با دلیل و مدرک قاطع بگو نه اینجوری نیست دیگه تیکه انداختن و سوتی گرفتن و ...در حد شخصیت من و شما نیست.
در پایان اگه خوب اون پست رو خونده باشی و معلومه که دنبال میکنی پستهای منو جهت گرفتن سوتی یا... میبینی که توی پرانتز نوشتم نور مغازه کم بود و معلوم نبود مغازه دار تنظیمات رو دستکاری کرده یا نه.
و در کل چیزیکه دیدم رو گفتم چون تعصب ندارم. شماهم بهتره روی پاناسونیک یا بقول دوستدارانش پانا تعصب نداشته باشی چون هیچ برندی پرفکت نیست.
یا علی.
چطوری پس اون موقع با لحن مسخره میگفتی تو فکر کن همچین چیزی باشه!؟ حالا یه دفعه یاد تجربت افتادی!؟
amin_g_p
08-01-2012, 18:20
دوستانی که آب بندی کردن بعد از دیدن یک فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش سیاه هست (فکر کنم می گن اسکوپ) مشکل IR پیش نمیاد؟
arash_a59
08-01-2012, 19:00
چطوری پس اون موقع با لحن مسخره میگفتی تو فکر کن همچین چیزی باشه!؟ حالا یه دفعه یاد تجربت افتادی!؟
متوجه نشدم چی گفتی اما کلا من رو به بزرگی خودت ببخش!
بهتره توی نت یا اگه احیانا این TV رو داری خودت مطالب بدرد بخور در مورد کارایی ها(+) و نقاط ضعف(-) این TV برای من و دوستان پیدا کنی بذاری تا کسانیکه میخوان بخرن با دید بازتر و اونایم که دارند بهتر استفاده کنند.
یا علی.
mr_rayan
08-01-2012, 21:08
دوستانی که آب بندی کردن بعد از دیدن یک فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش سیاه هست (فکر کنم می گن اسکوپ) مشکل IR پیش نمیاد؟
نه مشکلی نداره.
آخرین خبر از vt30 من:
من هارداکسترنالم رو فرمت ntfs کردم همه فایلا mkv رو خوند.چرا میگین هارد باید fat باشه؟
با سلام
زمانی که شما یک هادر یا فلش مموری را از FAT به NTFS فرمت می کنید با این حرکت به راحتی می توانید فایل های با حجم های سنگین ( بالاتر از 4000 مگابایت یا همان 4 گیگابایت ) را به آن منتقل کنید اما تنها مسئله ای که قابل توجه است، اینکه که برخی سیستم های صوتی ، تصویری و الکترونیکی قدیمی تر دیگر قادر به فراخوانی آن هادر یا فلش مموری با فرمت NTFS نیستند و همچنین دیگر امکان بازگشت صحیح به فرمت قدیمی امکان پذیر نیست.
اگر شما از هادر مربوطه برای اتصال به تلویزیون می خواهید استفاده کنید که دیگر مشکلی نیست ، فقط آن را مربوط به ذخیره اطلاعات صوتی و تصویری کرده و از انتقال فایل های سیستمی به درون آن خودداری کنید.
آخرین خبر از vt30 من:
دوست عزیز ؛ توی دفترچه ی راهنماش ذکر شده که فلش یا مموری 16 تا 32 با فرمت fat رو ساپورت می کنه ...!!!:46:
alimusic
09-01-2012, 01:28
كانال اسكاي 3d اواتاروالان پخش كرد جالب بود اگه اين فيلم با دستگاه پخش بلوري 3d داشته باشه ببينه عمق تصويرش از اين بيشتره يا فرق نميكنه من چند دقيقه ضبط كردم با رسيور هم تو فلش ديدم 3d بود كاملا بعد فرق بلوري پلير با بلوري پلير 3d در چيه .هركاري هم ميكنم باز با اينكه vt30 جز بهترين 3d هاست بيشتر از ٢ دقيقه سردردوچشم درد ميگيرم فكر كنم چشم من حساسه
آخرين اخبار بانه :
100 تومان ديگه گرون كردن!
st30 42 با بلوري 1740 و بدون بلو ري 1500 اگه هزينه حملم بهش اضافه بشه ميشه 1600 تقريبا!! اينا فكر كردن مردم ديونن بخاطره 200 تومان جنس بي گارانتي بگيرن! (البته اگه هنوز st30 تو نمايندگيها موجود باشه چون مثل اينكه بانيان پخشش رو متوقف كرده)
vt30 هم كه اصلا بانه نيومده احتمالا پاناسونيك اين مدل رو تو كشورهاي عربي ارائه نداده كه بانه نياوردن
ces چي هست حالا ؟
یه نمایشگاهه ماله بابای سس فابرگاس اسم بچشو گذاشته روش:31:(شوخی)
كانال اسكاي 3d اواتاروالان پخش كرد جالب بود اگه اين فيلم با دستگاه پخش بلوري 3d داشته باشه ببينه عمق تصويرش از اين بيشتره يا فرق نميكنه من چند دقيقه ضبط كردم با رسيور هم تو فلش ديدم 3d بود كاملا بعد فرق بلوري پلير با بلوري پلير 3d در چيه .هركاري هم ميكنم باز با اينكه vt30 جز بهترين 3d هاست بيشتر از ٢ دقيقه سردردوچشم درد ميگيرم فكر كنم چشم من حساسه
ماکه رفتیم بخریم 20دقیقه فیلم final destination دیدیم مشکلی که پیش نیومد هیچ 1جا جا خالی دادم که آسیب نبینم!!!!!!!!!:31:
arash_a59
09-01-2012, 14:53
آخرين اخبار بانه :
100 تومان ديگه گرون كردن!
st30 42 با بلوري 1740 و بدون بلو ري 1500 اگه هزينه حملم بهش اضافه بشه ميشه 1600 تقريبا!! اينا فكر كردن مردم ديونن بخاطره 200 تومان جنس بي گارانتي بگيرن! (البته اگه هنوز st30 تو نمايندگيها موجود باشه چون مثل اينكه بانيان پخشش رو متوقف كرده)
vt30 هم كه اصلا بانه نيومده احتمالا پاناسونيك اين مدل رو تو كشورهاي عربي ارائه نداده كه بانه نياوردن
نه عزیزم VT30 توی کشورهای عربی از جمله امارات(دبی) فروخته میشه اگه به پشتیانی خاورمیانه پاناسونیک رجوع کنی آدرس . تلفن و فکس دفتر دبی قرار داده شده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببینید.
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) VT30 در سایت خاورمیانه پاناسونیک(دبی)
بنظرم یکی از علتهایی که نمیارن تفاوت اندک قیمتی که پاشون تموم میشه با قیمت گارانتی دارش هست جوریکه کسی حاضر نیست برای اون تفاوت اندک پاشه بره بانه و بی گارانتی بخره.
البته من با مسئول فروش یکی از این سایتهای بانه صحبت میکردم نگران وضعیت دلار و درهم هستند که معلوم نیست فردا چه قیمتی داشته باشه و واسه خرید فعلا دست نگه داشتن.
نه عزیزم VT30 توی کشورهای عربی از جمله امارات(دبی) فروخته میشه اگه به پشتیانی خاورمیانه پاناسونیک رجوع کنی آدرس . تلفن و فکس دفتر دبی قرار داده شده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببینید.
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) VT30 در سایت خاورمیانه پاناسونیک(دبی)
بنظرم یکی از علتهایی که نمیارن تفاوت اندک قیمتی که پاشون تموم میشه با قیمت گارانتی دارش هست جوریکه کسی حاضر نیست برای اون تفاوت اندک پاشه بره بانه و بی گارانتی بخره.
البته من با مسئول فروش یکی از این سایتهای بانه صحبت میکردم نگران وضعیت دلار و درهم هستند که معلوم نیست فردا چه قیمتی داشته باشه و واسه خرید فعلا دست نگه داشتن.
البته من قبل از خرید حدود یکی دو ماه پیش تقریبا با همه فروشندگان بدون گارانتی حرفیدم st30 بود ولی vt30 نبود و بیشتریا میگفتن st30 جدیدتره داریم vt30...!!!!!!
بچه ها توجه کنن هر 50 تومنی که بره رو دلار اگه vt30 رو 2000 دلار حساب کنی100000 (مبلغ به حروف:صد هزار تومان) میره رو قیمت تی وی. و این هم در نظر بگیرین که تلوزیونهایی که تو بازارن با قیمت قبلیه دلار وارد شدن.برای همین هنوز زیاد گرون نکردن.قیمت امروز 50vt30:3360000 تومان.
تاثیر 3d روی افراد مختلف متفاوته , بعضی ها بعد از چند دقیقه سردرد و چشم درد میگیرند بعضی ها هم می تونن به راحتی یک فیلم بلندو تماشا کنن - نکته جالب اینجاست که میزان افکت 3d هم که هر شخص حس می کنه کمی با فرد دیگه فرق می کنه و درصد کمی افراد (طبق آمار در امریکا 5 تا 10 درصد) stereo blindness هستند یعنی نابینایی استریسکوپیک(همین که تولیدکنندگان تلویزون وسینما بهش 3D می گن) دارند و این افراد اصلا با زدن عینک نمی تونن تصویرو 3 بعدی ببینن .
arash_a59
09-01-2012, 22:46
تاثیر 3d روی افراد مختلف متفاوته , بعضی ها بعد از چند دقیقه سردرد و چشم درد میگیرند بعضی ها هم می تونن به راحتی یک فیلم بلندو تماشا کنن - نکته جالب اینجاست که میزان افکت 3d هم که هر شخص حس می کنه کمی با فرد دیگه فرق می کنه و درصد کمی افراد (طبق آمار در امریکا 5 تا 10 درصد) stereo blindness هستند یعنی نابینایی استریسکوپیک(همین که تولیدکنندگان تلویزون وسینما بهش 3D می گن) دارند و این افراد اصلا با زدن عینک نمی تونن تصویرو 3 بعدی ببینن .
کسانیکه میخوان این قابلیتشون رو تست کنند و ببینند آیا نابینایی استریسکوپیک دارند یا نه این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه تست ساده گذاشته البته عینک میخواد:31:
qwerty2322
10-01-2012, 00:30
آقا امروز رفتم یه VT30 خریدم. پولم به HX925 نرسید. خریدم آوردم خون باز کردیم دیدیم پانل کامل جروجر شده. ولی تلویزیون دورش با شیشه روش کامل سالم بود. زنگ زدم نمایندگی گفتن تا فردا ساعت ۱ یکی دیگه میفرستن. الان خیلی ناراحتم.
die my darling
10-01-2012, 04:34
مدلای 2012امروز معرفی شد
vt50
gt50
st50
برای آسیا هنوز معلوم نشده چه مدلایی میاد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
قصد خرید تلوزیون دارم نظرم روی st30 هست 50 اینچ
نظر دوستان چیه و این که این مدل تله تکس هم داره (تو یه سری سایتا دیدم زدن نداره)و این که شبکه های دیجیتال داخلی رو ساپورت میکنه؟
البته راستش عمده استفاده ما در حقیقت مثل یه مانیتور هست شبکه های زیبا و پر بیننده داخلی رو محرومیم همش چیز بی سی و خورشید پاره نیگا میکنیم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
معرفي تلويزيونهاي جديد پاناسونيك
دوستاني كه نگران بودن محصولات جديد بياد مدلهاي 2011 دلشون رو بزنه خيالشون راحت اينجور كه پيداست زياد فرقي ندارن با مدلهاي امسال (البته مشخصات دقيق تر هنوز اعلام نشده)
مشخصا تغییرات بنیادین نداشته؛به سمت اسمارت و امکانات جانبی رفته و البته دیزاین بهتری ارائه داده مخصوصاً توی ال ای دی ها !مشخصات روی کاغذ یکسان به نظر میاد اما باید برسه به دست مصرف کننده ها و ریویوهای cnet و avforoums رو باید دید...تحول عجیبی حس نمی کنم و تصور می کنم امسال هر کی بخره راحت تره با این وضع بازار...
اینم لینک مشخصاتشون پاناسونیک 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
siamak_mu
10-01-2012, 11:21
ببخشید برای VT30 منظور از USB 3 همون USB ورژن 3 هست USB شماره سه تو این تلویزیون؟! موندم به USB پایین USB 2 HDD میشه فلش دیگه وصل کرد یا نه؟ یا دو تا عینک رو همزمان شارژ کرد؟
ببخشید برای VT30 منظور از USB 3 همون USB ورژن 3 هست USB شماره سه تو این تلویزیون؟! موندم به USB پایین USB 2 HDD میشه فلش دیگه وصل کرد یا نه؟ یا دو تا عینک رو همزمان شارژ کرد؟
مشخصاً حرفی از ورژن usb زده نشده و تعدادش رو گفته اما اگر usb3 هم باشه عجیب نخواهد بود...فکر نکنم مشکلی پیش بیاد البته اطلاعات کافی ندارم و حرفم مستند نیست در این زمینه اما تصور می کنم وقتی شما یه usb2 رو به پورتusb3 وصل کنید سرعتی به اندازه ی usb2 خواهد داشت و بالعکس ،اینکه کلاً نخونه رو بعید می دونم....معمولاً سیاست ها بر اینه که کسی خیال نکنه باید خیلی خرج سخت افزاری کنه و بیخیال خرید محصولی به این خاطر بشه....البته تصورم بر اینه بخاطر چیزایی که در گذشته بوده
دوستان سلام من حدود يك هفته هست كه يك دستگاه پلاسماي پاناسونيك VT30 سايز 42 اينچ خريدم. ولي هنوز نتونستم شبكه اينترنتي و قابيليت سه بعدي اون رو راه بندازم-- اگه كسي هست كه ميتونه به من كمك بده ممنون ميشم-- اين مدل توي اروپا داراي رسيور ماهواره و قابليت ذخيره سازي فيلم روي هارد هم داره كه متاسفانه توي ايران اين دو قابليت رو از كار انداختن-- حالا رسيورش مهم نيست-- كاش ميشد قابليت ذخيره رو هارد رو فعال كرد-- من روي اينترنت ديدم سري مدلي كه توي ايران مياد اسمش سري R هست كه هيچ فريمويري واسش به روز نشده--
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم--
اگه شد با ايميل hrebrahimik@gmail.com بهم جواب بدين
العان قیمت vt30 42 چند هست؟
دیروز تو کرج 2700 قیمت دادن که از خرید پشیمون شدم اگه کسی تو تهران یا کرج جایی سراغ داره همون 2360 بده بگه
مگه قيمتها رفته بالا؟ من هفته گذشته خريد 2300 كه 50 تومن هم كارت هديه داشت شد 2250
دوستان سلام من حدود يك هفته هست كه يك دستگاه پلاسماي پاناسونيك VT30 سايز 42 اينچ خريدم. ولي هنوز نتونستم شبكه اينترنتي و قابيليت سه بعدي اون رو راه بندازم-- اگه كسي هست كه ميتونه به من كمك بده ممنون ميشم-- اين مدل توي اروپا داراي رسيور ماهواره و قابليت ذخيره سازي فيلم روي هارد هم داره كه متاسفانه توي ايران اين دو قابليت رو از كار انداختن-- حالا رسيورش مهم نيست-- كاش ميشد قابليت ذخيره رو هارد رو فعال كرد-- من روي اينترنت ديدم سري مدلي كه توي ايران مياد اسمش سري R هست كه هيچ فريمويري واسش به روز نشده--
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم--
اگه شد با ايميل hrebrahimik@gmail.com بهم جواب بدين
arash_a59
10-01-2012, 15:19
سیامک جان منظور USB شماره 3 هست
هرجا USB ورژن 3 منظور باشه اینجوری مینویسن : USB 3.0
arash_a59
10-01-2012, 16:41
معرفي تلويزيونهاي جديد پاناسونيك
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fpromos%2Fces%2F2012%2Fproduct-lineup.aspx)
دوستاني كه نگران بودن محصولات جديد بياد مدلهاي 2011 دلشون رو بزنه خيالشون راحت اينجور كه پيداست زياد فرقي ندارن با مدلهاي امسال (البته مشخصات دقيق تر هنوز اعلام نشده)
طبق معرفی که جناب die my darling گذاشتند کمی فرق میکنه
ازجمله شفافیت بیشتر
فیلتر کنتراست قوی تر
مشکی عمیقتر
و صد البته دیزاین فوق العاده تر!
موارد بالا باید دست تستر ها قرار بگیره و دید واقعا تا چه حد پیشرفت کرده.
siamak_mu
10-01-2012, 18:02
سیامک جان منظور USB شماره 3 هست
هرجا USB ورژن 3 منظور باشه اینجوری مینویسن : USB 3.0
مرسی آرش جان. خودمم بیشتر رو همین USB شماره 3 نظرم دارم ولی پس چرا جلوی USB 2 نوشته HDD بقیه رو ننوشته؟!
arash_a59
10-01-2012, 18:40
مرسی آرش جان. خودمم بیشتر رو همین USB شماره 3 نظرم دارم ولی پس چرا جلوی USB 2 نوشته HDD بقیه رو ننوشته؟!
راستش من فرصت نکردم پورتهای USB رو بررسی کنم اینقدر که سر کیفیت تصویر ...و عینکهاشم با USB کامپیوتر شارژ کردم
اگه پورت خاصی رو گذاشته واسه شارژ عینک که هیچ(یادمه روی پورت USB که پشتش هست(نه کنارش) یه برچسب مشکی رنگ زده بود و یه چیزی روش نوشته بود اونو بخون) اما اگه ازون پورت واسه فلش هم میشه استفاده کرد پس ولتاژش مثل تمامی پورتهای USB هست و شما حتی با USB کامپیوتر یا لپ تاپ هم میتونی شارژش کنی(منکه جفت عینک رو با لپ تاپ شارژ کردم)
الان که توی سایتش نگاه میکنم جلوی پورتها اینو نوشته:
USB.....3(side)massstorage/keyboard/wifi/skype camera
mass storage هم شامل هارد میشه هم فلش مموری
سرعتم خیلی پایینه و نتونستم Manual رو بگیرم که بهتر راهنمایی کنم
سلام به دوستان امروز یک فقره st30 خریداری شد به قیمت 1730 .(1830-100)
میخواستم vt30 بگیرم اما دیدم کیفیت تصویر هردو یکی هست و فقط ظاهرش تفاوت داره برای همین دیدم400 بیشتر ارزش نداره بدیم.
فقط چند تا لینک فیلم 3d میدید دانلود کنم(صفحات قبل بود ولی پیدا نکردم)
تو 100 ساعت اول تنظیمات روی چی باشه؟
دوستان میخوام گیرنده خارجی hd بگیرم نمیدونم چی خوبه؟؟؟
k9k9 خوبه؟ از یکی پرسیدم گفت کانالهای hd بیشتر کارتین و کارایی آنچنانی نداره!!!!! میشه راهنماییم کنین. باتوجه به اینکه vt30 گرفتم پولم کم اومده و نمیخوام خرج بیخود کنم البته اگه ارزش داشته باشه که خیالی نیست.
باسپاس
سلام به دوستان امروز یک فقره st30 خریداری شد به قیمت 1730 .(1830-100)
میخواستم vt30 بگیرم اما دیدم کیفیت تصویر هردو یکی هست و فقط ظاهرش تفاوت داره برای همین دیدم400 بیشتر ارزش نداره بدیم.
فقط چند تا لینک فیلم 3d میدید دانلود کنم(صفحات قبل بود ولی پیدا نکردم)
تو 100 ساعت اول تنظیمات روی چی باشه؟
مبارک باشه.
واسه 100 ساعت اول بهتره تنظیمات تصویر رو بیشتر از 50 نزارید.
شبکه های با لوگو و تصاویر ثابت رو هم بیشتر از 20 دقیقه نگاه نکنید.
البته زیاد سخت گیری لازم نیست فقط محض احتیاطه.
arash_a59
10-01-2012, 21:46
دوستان میخوام گیرنده خارجی hd بگیرم نمیدونم چی خوبه؟؟؟
k9k9 خوبه؟ از یکی پرسیدم گفت کانالهای hd بیشتر کارتین و کارایی آنچنانی نداره!!!!! میشه راهنماییم کنین. باتوجه به اینکه vt30 گرفتم پولم کم اومده و نمیخوام خرج بیخود کنم البته اگه ارزش داشته باشه که خیالی نیست.
باسپاس
سلام دوست عزیز
ایشون درست فرمودند اکثر شبکه های HD کارتی است و شما 3 راه دارید یا باید با دانگل(شرینگ ماهواره ای) یا CCCAM(شرینگ اینترنتی) اونارو باز کنید.یا برید کارت مخصوص اون شبکه هارو بخرید که بشدت گران هستند و غیر اقتصادی کلا از بین اینها CCCAM صدرصد بهتر و اقتصادی تر است.
اگه میخوای شبکه های HD تماشا کنی و این هدف اصلیت هست پس باید یه رس..ی..ور لینوکسی مثل VU+ SOLO بگیری که حدود 400 تومن قیمتشه
یه کلاس پایین ترش Xcruiser که 220-230 تومن هست و در حد معمول(نه حرفه ای) جوابگوت هست.
ضمنا شما باید اکانت CCCAM هم خریداری کنی. در مورد این مسائل اگه خواستی در پیام خصوصی بیشتر میتونم راهنماییت کنم چون تا همینجاشم فکر کنم خلاف قوانین است:11:
خوب اینجوری که بوش میاد باید قید vt30 رو زد نه به دلیل نورسیده به دلیل اینکه فروشنده ها دارن قیمتارو می کشن بالا...
delmajid
10-01-2012, 22:58
واقعا دیزاین vt50 عالیه
iranmard
10-01-2012, 23:23
usb ورزن 2 هستش من خودم هارد 750 با ورزن usb3 وصل کردم جواب داد که در واقع با سرعت usb2 کار میکنه برای این نوشته hdd که فکر کنم با کلید ویرا تولز میتونید انتخاب کنید که عکس میخوای ببنی یا فیلم یا موزیک در vt30 50
سلام
در نظر دارم یه 50 اینچ VT30 بگیرم.
در مورد قیمتش در بانه و بازار تهران خبر دارید ؟
یه ----- HD هم میخوام بگیرم که هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم.
چه چیزهایی لازم دارم ؟ هزینه ها چطوریه ؟ اشتراک ماهانه و کانال های باز و پولی HD
arash_a59
11-01-2012, 08:22
دوستان بلاخره پاناسونیک جواب ایمیلم رو در مورد ارائه آپدیت برای سری R داد فقط خط آخرش جالبه:
Due to Government Regulation applicable in Iran certain features/updates may not be available in models “R” sold in Iran.
عجب.
siamak_mu
11-01-2012, 12:18
دوستان بلاخره پاناسونیک جواب ایمیلم رو در مورد ارائه آپدیت برای سری R داد فقط خط آخرش جالبه:
Due to Government Regulation applicable in Iran certain features/updates may not be available in models “R” sold in Iran.
عجب.
بی وجدان ها... مگه گناه کردیم ایرانی شدیم :41:
...هرکی امکانش رو داره واسه زندگی بهتر که خیلی از این مشکلات و بدبختیارو نداشته باشه بصورت قانونی و با افتخار از ایران مهاجرت کنه بره! والا :18:
alimusic
11-01-2012, 16:28
من دقت كه ميكنم البته از فاصله ٢٠ تا ٣٠ سانتي تو تلويزيون چه برنامه hd و غيره تو تصوير مشكي يك حالتي نقطه نقطه ريز مثل برفك داره تو ديناميك بيشتر از حالت هاي ديگه هست و وقتي روشنايي تلويزيون كم ميكنم مثلا -١٠ يا -١٥ از بين ميره بيشتر هم وقتي كه كنار رنگ مشكي يه رنگه ديگه باشه نه صفحه كاملا سياه لطف ميكنيد از كسايي كه vt30 دارن اگه امتحان كردن نظرشون بدن مرسي در مورد زاويه ديد از بالا هم به نظرم يكخورده ضعيفه نمي دونم چرا از پاناسونيك بعيده
اون حالت نقطه نقطه تو همه پلاسماها هست از 20-30 سانتی دیده نمیشه زاویه دیدم میگن به خاطر فیلترشه مهم نیست واسه اینکه کسی از بالا فیلم نگا نمیکنه.
arash_a59
11-01-2012, 19:13
من دقت كه ميكنم البته از فاصله ٢٠ تا ٣٠ سانتي تو تلويزيون چه برنامه hd و غيره تو تصوير مشكي يك حالتي نقطه نقطه ريز مثل برفك داره تو ديناميك بيشتر از حالت هاي ديگه هست و وقتي روشنايي تلويزيون كم ميكنم مثلا -١٠ يا -١٥ از بين ميره بيشتر هم وقتي كه كنار رنگ مشكي يه رنگه ديگه باشه نه صفحه كاملا سياه لطف ميكنيد از كسايي كه vt30 دارن اگه امتحان كردن نظرشون بدن مرسي در مورد زاويه ديد از بالا هم به نظرم يكخورده ضعيفه نمي دونم چرا از پاناسونيك بعيده
برفکی بودن از نزدیک طبیعی هست بخاطر سیستم پلاسماست زاویه دید از بالا منظورتون چیه؟وقتی از بالا به TV نگاه میکنید؟!
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
سلام
در نظر دارم یه 50 اینچ VT30 بگیرم.
در مورد قیمتش در بانه و بازار تهران خبر دارید ؟
یه ر س ی و ر HD هم میخوام بگیرم که هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم.
چه چیزهایی لازم دارم ؟ هزینه ها چطوریه ؟ اشتراک ماهانه و کانال های باز و پولی HD
بنا به درخواستتون پیام خصوصی شد.
alimusic
11-01-2012, 22:30
متاسفانه چشم من با ٣d سازگارنيست و عمق تصويرش خيلي كمه واسه من إفسرده شدم
غصه نخور کلا 3d همینه و نکنه فکر کردی 3 متر از تلوزیون دور شدی یارو دافه بجای بوس کردنه طرف تو فیلم 3 متر میاد جلو تو رو میبوسه:31:
برای 3d خوب دیدن هم برو فیلم دزدان دریایی کارایی بلوری یا فایلش که نباید زیر 40 گیگ باشه رو گیر بیار شاید یه چیزی دیدی:8:
دوستان عزيز سلام تي وي من vt30 50 هست حدود 200ساعت هم كار كرده دوشب قبل حدود يك ساعت رو فارسي وان بود ارم فارسي وان الان دو شبه كه مثل يه لكه تيره روش مونده يكي از دوستان جناب alucard يه عكسي رو به من دادند كه گفتند نيم ساعت بذار رديف ميشه من تكرار طولاني هم داشتم ولي رفع نشد تا كي اينجوري بايد باشه چيكار بايد كرد
دوستان من فیلم با فرمت MKV پخش میکنم اما هر کار میکنم زیرنویس که با فرمت srt هست نمیاد. اسم 2 فایل مثل هم هست ولی نمیاد. کسی میدونه مشکل چیه؟
دوستان عزيز سلام تي وي من vt30 50 هست حدود 200ساعت هم كار كرده دوشب قبل حدود يك ساعت رو فارسي وان بود ارم فارسي وان الان دو شبه كه مثل يه لكه تيره روش مونده يكي از دوستان جناب alucard يه عكسي رو به من دادند كه گفتند نيم ساعت بذار رديف ميشه من تكرار طولاني هم داشتم ولي رفع نشد تا كي اينجوري بايد باشه چيكار بايد كرد
از صیح تا شب میگن فارسی وان بده برای همینه:31:یه چند روز من و تو ببین شاید فرجی بشه:8:
به نظره من این یک چیزه معمولی در پلاسماها هست و زیاد نگران نشو خودش درست میشه:5:
*Alucard*
12-01-2012, 02:09
خودش بعد از یه مدت از بین میره اگه میخوای زودتر از بین بره همون عکس خاکستریو برای مدت زمان بیشتر بزار بمونه یا اینکه برای نتیجه گیری بهتر عکسهای Break in رو بزار پخش بشه ولی به نظر من حساس نشو خودش به مرور زمان کمتر میشه.
عمق تصویر به کیفیت محتوای مورد پخش بستگی داره اگر تصاویر پخش شده با دوربینهای سه بعدی ضبط و مستر شده باشن عمق قابل توجهی دارن مگر اینکه مغز شما جزو اون دسته از آدمهایی باشه که تصاویر سه بعدی رو از طریق stereoscopic تشخیص نمیده.
arash_a59
12-01-2012, 09:54
سیامک جان
دیروز به محض رسیدن خونه تلوزیون رو 7 ساعت یه ریز روشن گذاشتم نتیجه این شد که فن ها همچنان سایلنت کار میکردن اما به نظرم دور فنها زیاد شده بود و همچنین هوای بسیییار داغی رو خارج میکردند دستمو پشت TV که گذاشتم بشدت داغ کرده بود
خلاصه اینکه بعد از 7 ساعت:
نویز TV اضافه نشد و همون وزززز سابق از سایدها خصوصا سمت چپ میومد.(که اونم از همون ابتدای روشن کردن TV هست)
alimusic
12-01-2012, 10:00
عمق تصویر به کیفیت محتوای مورد پخش بستگی داره اگر تصاویر پخش شده با دوربینهای سه بعدی ضبط و مستر شده باشن عمق قابل توجهی دارن مگر اینکه مغز شما جزو اون دسته از آدمهایی باشه که تصاویر سه بعدی رو از طریق stereoscopic تشخیص نمیده.[/QUOTE]
فيلم كاملا ٣بعدي چون بقيه كاملا تصاوير برجسته حتي تا چند متر عمق ميديدن ولي من نه كه اصلا نبينم يه حالتي مثل يه سري كارت پستالهاي بود تو خود صفحه تلويزيون كاملا عمق مشخصه ولي بيرون نميزنه أينم از شانس ما
دوستان من فیلم با فرمت MKV پخش میکنم اما هر کار میکنم زیرنویس که با فرمت srt هست نمیاد. اسم 2 فایل مثل هم هست ولی نمیاد. کسی میدونه مشکل چیه؟
خب معلومه. زیرنویس ساپورت نمی کنه.
siamak_mu
12-01-2012, 12:18
البته خیلی بیشتر از یک ساعت بوده فکر کنم!
به دفترچه راهنما صفحه 37 مراجعه کنید.
1- روی حالت TV وارد منو شوید
2- وارد تنظیمات پیشرفته برید.
3- سعی کنید برای پیشگیری این مشکل در دفعات بعدگرداننده پیکسل روی حالت روشن باشد. (البته فکر کنم پیشفرض روشن باشه)
4- بالا و پایین بردن صفحه رو فعال کنید تا یه مستطیل روی یک بک گراند مشکی مرتب حرکت کنه. این روش پیشنهادی خود پاناسونیک برای رفع IR هست. بذارید یه مدت این تصویر پخش بشه ایشالا که رفع بشه. :10:
سیامک جان
دیروز به محض رسیدن خونه تلوزیون رو 7 ساعت یه ریز روشن گذاشتم نتیجه این شد که فن ها همچنان سایلنت کار میکردن اما به نظرم دور فنها زیاد شده بود و همچنین هوای بسیییار داغی رو خارج میکردند دستمو پشت TV که گذاشتم بشدت داغ کرده بود
خلاصه اینکه بعد از 7 ساعت:
نویز TV اضافه نشد و همون وزززز سابق از سایدها خصوصا سمت چپ میومد.(که اونم از همون ابتدای روشن کردن TV هست)
آقا آرش قربون مرامت برم :10: به خدا راضی نبودم تو زحمت بیفتی :11:
منم دیگه چون دیگه عکس های break in رو نمیذارم پخش بشه هر وقت تی وی رو روشن میکنم صدا داره و اصلاً نه صدای فن نه اون صدای نویز رو حس نمیکنم. سعی کردم حساس نشم روش تا خریدم به کامم تلخ نشه :31:
بازم ازت ممنونم.
به نظرم فیلمهای سه بعدی هنوز خیلی جا برای پیشرفت دارن مهم اینه که ما یه تلوزیون خوب برای پخش سه بعدی داریم.حالا باید منتظر فیلمهای نسل جدید سه بعدی که روز به روز داره بیشتر میشه بمونیم.من چند تا کلیپ دیدم که با اینکه کیفیت اصلی نبودن ولی عمق زیادی داشتن ولی تصویر رو تا جلو بینیم حس میکردم.من خیلی راضیم از تی ویم .یه تصویر از روار کوستر یا همون ترن شهربازی سه بعدی دیدم از ترس عینک رو در اوردم .
siamak_mu
12-01-2012, 13:40
دوستان راهی وجود نداره کلیپ های یه فولدر رو به ترتیب پخش کنه؟ من که گشتم نبود. عکس رو میشه به صورت اسلاید زد پخش کرد ولی برای ویدئو چیزی پیدا نکردم.
به نظرم فیلمهای سه بعدی هنوز خیلی جا برای پیشرفت دارن مهم اینه که ما یه تلوزیون خوب برای پخش سه بعدی داریم.حالا باید منتظر فیلمهای نسل جدید سه بعدی که روز به روز داره بیشتر میشه بمونیم.من چند تا کلیپ دیدم که با اینکه کیفیت اصلی نبودن ولی عمق زیادی داشتن ولی تصویر رو تا جلو بینیم حس میکردم.من خیلی راضیم از تی ویم .یه تصویر از روار کوستر یا همون ترن شهربازی سه بعدی دیدم از ترس عینک رو در اوردم .
اگه همین تصویری که دیدین از ترس عینک رو دراوردین دانلودی بوده میشه لینکشو یا اسم کلیپش رو بدین دانلود کنیم؟
سلام دوست عزیز میشه لینک اون کلیپ رو که میگی{من چند تا کلیپ دیدم که با اینکه کیفیت اصلی نبودن ولی عمق زیادی داشتن ولی تصویر رو تا جلو بینیم حس میکردم.من خیلی راضیم از تی ویم .یه تصویر از روار کوستر یا همون ترن شهربازی سه بعدی دیدم از ترس عینک رو در اوردم} بدی تا ما هم استفاده کنیم
Arashmartini
12-01-2012, 16:51
با سلام خدمت دوستان
این تلویزیون st30 خیلی چشمو گرفته طوری که با ال ای دی هم دیگه حال نمیکنم میخوام یکی برای دکساپ بگیرم یعنی مانیتورش کنم اما یه موضوعی که هست من قبلا یه ال سی دی پانا رو دکستاپ کردم تا یه رزولوشن خاصی جواب میده یعنی اکثر بازیهای که رو پی سی نصب میکردم رو تصویر نمیداد تصویرش سیاه با لکه های متحرک سبز بود و مجبور بودم end task کنم حال این st30 این مشکلو داره؟
amin_g_p
12-01-2012, 17:20
با سلام خدمت دوستان
این تلویزیون st30 خیلی چشمو گرفته طوری که با ال ای دی هم دیگه حال نمیکنم میخوام یکی برای دکساپ بگیرم یعنی مانیتورش کنم اما یه موضوعی که هست من قبلا یه ال سی دی پانا رو دکستاپ کردم تا یه رزولوشن خاصی جواب میده یعنی اکثر بازیهای که رو پی سی نصب میکردم رو تصویر نمیداد تصویرش سیاه با لکه های متحرک سبز بود و مجبور بودم end task کنم حال این st30 این مشکلو داره؟
پلاسما برای مانیتور زیاد مناسب نیست چون اثر تصویر ثابت روش می مونه و در ویندوز تصاویر ثابت مثل تسکبار و اینا زیاد هست ولی اگر برای فیلم و بازی نه خود ویندوز می خواهید استفاده کنید که خوب هست.
در مورد رزولوشن که اگر از HDMI استفاده می کنید نباید مشکلی داشته باشه و تا 1080 را ساپورت می کند باقی پورت ها هم در دفترچه توضیح داده حداکثر رزولوشن چقدر هست.
خوب اینجوری که بوش میاد باید قید vt30 رو زد نه به دلیل نورسیده به دلیل اینکه فروشنده ها دارن قیمتارو می کشن بالا...
گول فروشنده های سو استفاده چی رو نخورید....... من خواستم بخرم 1جامیگفت 2500 ، 50متر اون طرف تر میگفت 2350.....؟
هنوز گرون نشده.
siamak_mu
12-01-2012, 19:48
با سلام خدمت دوستان
همون طور که دوستمون فرمودن پلاسما رو به هیچ وجه به عنوان مانیتور نمیشه استفاده کرد. اصلاً فکرش رو هم نکنید. بله در تصاویر متحرک خیلی خوب عمل میکنه پلاسما ولی تصویر ثابت روش باشه یه مدت جا میندازه و مدت زیادی هم بمونه دیگه از بین نمیره.
arash_a59
12-01-2012, 22:03
گول فروشنده های سو استفاده چی رو نخورید....... من خواستم بخرم 1جامیگفت 2500 ، 50متر اون طرف تر میگفت 2350.....؟
هنوز گرون نشده.
امروز نمایندگی اصلی پاناسونیک در شیراز بودم رفتم ببینیم واقعا قیمتها چقدر فرق کرده
گفت VT30 42inch قیمت 2800 !!!
50 اینچم نداریم تا 2-3روز دیگه میاد از تهران(بانیان) با قیمت جدید.:18:
هنوز گرون نشده.
من دارم ایمان میارم که فروشنده ی با انصاف تو این مملکت وجود نداره!عملآ! دزد!امشب قصد کردیم وی تی سی رو بگیریم!یه جا که از همه با انصاف تر بود-توی کرج-قسمتش رو بهمون نشون داد فکسی که نمایندگی بهشون داده بود که شده 2990 یعنی 90 تومن زیاد شده بود قیمتش و آخرش هم گفت اصلاً موجودی نداریم!
دو جا دیگه رو سر زدیم،به زور طرف می خواست وی تی 20 رو بکنه تو پاچمون 3250 که اصلاً وی تی 30 چیکار می خوای این اصل جنسه هر چیم دلیل براش میاوردم یه چرت و پرتایی می گفت که کی گفته این واس 2010؟؟؟این ژاپنیه کل دنیا اینو دارن!!!!ملت رو گیر آوردن دیگه حالا ژاپنی بودن رو اینا روش سوار میشن هر چی می خوان پشتش می بندن ولی اس تی سی رو می گفت 2350!...
رفتیم پیش یکی دیگشون می گفت وی تی سی 3600!گفتم تو یه هفته 700 تومن گرون شد؟ترسید نکنه اومدیم خفتش کنیم زد تو فاز اینکه هیچ فروشنده ای به قیمت پایین تر نمیده!شرکت هم خودش می خواد ببره بالا ...هر چیم گفتیم مگه برده بالا هنوز؟می گفت نه ولی از هفته ی دیگه میره بالا...
کاری نداریم...
فقط من به این فکر می کنم : تلویزیون از نون شب واجب تر نیست که آدم بخواد چیزی رو بگیره که هفته ی قبلش 700 تومن ارزون تر بوده...مثل چی دروغ می گ این فروشنده ها،بخدا خیلی بی وجدان شدن ملت،خیلی!
arash_a59
13-01-2012, 01:47
من دارم ایمان میارم که فروشنده ی با انصاف تو این مملکت وجود نداره!عملآ! دزد!امشب قصد کردیم وی تی سی رو بگیریم!یه جا که از همه با انصاف تر بود-توی کرج-قسمتش رو بهمون نشون داد فکسی که نمایندگی بهشون داده بود که شده 2990 یعنی 90 تومن زیاد شده بود قیمتش و آخرش هم گفت اصلاً موجودی نداریم!
دو جا دیگه رو سر زدیم،به زور طرف می خواست وی تی 20 رو بکنه تو پاچمون 3250 که اصلاً وی تی 30 چیکار می خوای این اصل جنسه هر چیم دلیل براش میاوردم یه چرت و پرتایی می گفت که کی گفته این واس 2010؟؟؟این ژاپنیه کل دنیا اینو دارن!!!!ملت رو گیر آوردن دیگه حالا ژاپنی بودن رو اینا روش سوار میشن هر چی می خوان پشتش می بندن ولی اس تی سی رو می گفت 2350!...
رفتیم پیش یکی دیگشون می گفت وی تی سی 3600!گفتم تو یه هفته 700 تومن گرون شد؟ترسید نکنه اومدیم خفتش کنیم زد تو فاز اینکه هیچ فروشنده ای به قیمت پایین تر نمیده!شرکت هم خودش می خواد ببره بالا ...هر چیم گفتیم مگه برده بالا هنوز؟می گفت نه ولی از هفته ی دیگه میره بالا...
کاری نداریم...
فقط من به این فکر می کنم : تلویزیون از نون شب واجب تر نیست که آدم بخواد چیزی رو بگیره که هفته ی قبلش 700 تومن ارزون تر بوده...مثل چی دروغ می گ این فروشنده ها،بخدا خیلی بی وجدان شدن ملت،خیلی!
دوست گلم تا اندازه ای حرف شما صحیحه و واقعا متاسفم که خریدتون با این نا بسامانی ارز مواجه شد
اما یه چیزی رو هم باید قبول کنید
قیمت این تی وی قبل از گرانی بوده 3049 که با احتساب دلار 1200 تومنیه سابق میشه 2540 دلار تقریبا
حالا دلار چند شده؟ نگیم 1700 دلال ها 1500 شده دیگه؟ قبول؟ میشه 3810 تومن!!
حالا کی از سود بدش میاد؟اونیکه 100تا تی وی توی انبار داشته از قبل وقتی میبینه اگه امروز بخواد این تی وی رو بخره باید 3810 پول بده ، تی وی های قبل رو با قیمت روز میده
من اصلا قصد دفاع از مغازه دارها رو ندارم و دلی خوشی هم از بازاری جماعت ندارم(البته بعضی هاشون مستثنا هستند)
اما اینجور اجناس رو اگه شخصی بخواد ارزون بده کل بازار رو بهم میریزه خصوصا در شهرهای نسبتا کوچک
فرض کنید کسی خرید قبل داشته باشه و بخواد تی وی 3800 رو 3000 بده اونجاست که تمام هم صنفاش میریزن سرش که بازار رو به گند کشیدی و بین همکارها بی اعتبار میشه و فردا اگه جنس امانی خواست بهش نمیدن و...
عزیزم مشکل از جای دیگست مشکل اینه که ریال(پول ملی) بشدت بی ارزش شده.:41:
delmajid
13-01-2012, 07:41
امروز نمایندگی اصلی پاناسونیک در شیراز بودم رفتم ببینیم واقعا قیمتها چقدر فرق کرده
گفت VT30 42inch قیمت 2800 !!!
50 اینچم نداریم تا 2-3روز دیگه میاد از تهران(بانیان) با قیمت جدید.:18:
از کدوم نمایندگی پرسیدی تو کدوم خیابان؟
نمایندگی اصلیش تو سینما سعدیه از اون پرسیدی؟
دوست گلم تا اندازه ای حرف شما صحیحه و واقعا متاسفم که خریدتون با این نا بسامانی ارز مواجه شد
قیمت این تی وی قبل از گرانی بوده 3049 که با احتساب دلار 1200 تومنیه سابق میشه 2540 دلار تقریبا
حالا کی از سود بدش میاد؟اونیکه 100تا تی وی توی انبار داشته از قبل وقتی میبینه اگه امروز بخواد این تی وی رو بخره باید 3810 پول بده ، تی وی های قبل رو با قیمت روز میده
من اصلا قصد دفاع از مغازه دارها رو ندارم و دلی خوشی هم از بازاری جماعت ندارم(البته بعضی هاشون مستثنا هستند)
اما اینجور اجناس رو اگه شخصی بخواد ارزون بده کل بازار رو بهم میریزه خصوصا در شهرهای نسبتا کوچک
فرض کنید کسی خرید قبل داشته باشه و بخواد تی وی 3800 رو 3000 بده اونجاست که تمام هم صنفاش میریزن سرش که بازار رو به گند کشیدی و بین همکارها بی اعتبار میشه و فردا اگه جنس امانی خواست بهش نمیدن و...
لعنت به این انگلیس.......
Arashmartini
13-01-2012, 10:05
پلاسما برای مانیتور زیاد مناسب نیست چون اثر تصویر ثابت روش می مونه و در ویندوز تصاویر ثابت مثل تسکبار و اینا زیاد هست ولی اگر برای فیلم و بازی نه خود ویندوز می خواهید استفاده کنید که خوب هست.
در مورد رزولوشن که اگر از HDMI استفاده می کنید نباید مشکلی داشته باشه و تا 1080 را ساپورت می کند باقی پورت ها هم در دفترچه توضیح داده حداکثر رزولوشن چقدر هست.
همون طور که دوستمون فرمودن پلاسما رو به هیچ وجه به عنوان مانیتور نمیشه استفاده کرد. اصلاً فکرش رو هم نکنید. بله در تصاویر متحرک خیلی خوب عمل میکنه پلاسما ولی تصویر ثابت روش باشه یه مدت جا میندازه و مدت زیادی هم بمونه دیگه از بین نمیره.
خیلی ممنون دوستان که منو روشن کردید اما ای کاش خودتون هم یه پیشنهادی میدادید که چه برندی خوبه برای هم فیلم هم بازی و هم دکستاپ
کارت گرافیکم hdmi ساپورت نیست vga استفاده میکنم برام ساپورت رزولوشن خیلی مهمه
بله اما یه چیز رو شما در نظر نمی گیری،این ها به اسم وارد کننده ی انحصاری دارند وارد می کنند یعنی دلارشون 1700 تومن نیست،معامله ایه که فروشنده های یه جا با هم می کنند...بعد اینکه من خودم دو هفته پیش 2900 دیدم اما خوب اون موقع بنابه دلایلی نتونستیم بگیریم!دیشب هم جدیدترین قیمتش رو باز به وسیله ی همون فکسی که از طرف بانیان براشون می شه دیدم : 2990 یعنی همون موقعش هم باز زدو بند صنفی بود که خیلی جاها 3490 یا 3050 می فروختن دلیلش هم این بود که تقریباً به طور متوسط 50 تا 150 تومن کارت تخفیف در میومد و فروشنده ها ضرری نمی کردند!
ادامه ی حرفتون رو کاملاً قبول دارم که کار صنفی!
متأسفانه وقتی نظارت نباشه همین میشه!نظارت صنفی درست و حسابی نیست،وارد کننده نظارت نمی کنه بگیر برو تا بالا بالاها...همه دستشون تو دست هم تا ملت رو سر کیسه کنند!
نقل قول:
(من دارم ایمان میارم که فروشنده ی با انصاف تو این مملکت وجود نداره!عملآ! دزد!امشب قصد کردیم وی تی سی رو بگیریم!یه جا که از همه با انصاف تر بود-توی کرج-قسمتش رو بهمون نشون داد فکسی که نمایندگی بهشون داده بود که شده 2990 یعنی 90 تومن زیاد شده بود قیمتش و آخرش هم گفت اصلاً موجودی نداریم!
کاری نداریم...
فروشگاه اینترنتی البسکو الان داره vt30 رو با قیمتهای سابق می فروشه هر کی می خواد زودتر اقدام کنه.
siamak_mu
13-01-2012, 13:53
آخر معلوم نشد کدوم مدل دانگل وایرلس به VT30 میخوره؟ کسی اطلاع داره تو رلیزهای خارجی که رو خودش دانگل wifi هست چه مدلی بوده؟ DY-WL10 هماهنگه؟
arash_a59
13-01-2012, 14:12
آخر معلوم نشد کدوم مدل دانگل وایرلس به VT30 میخوره؟ کسی اطلاع داره تو رلیزهای خارجی که رو خودش دانگل wifi هست چه مدلی بوده؟ DY-WL10 هماهنگه؟
سیامک جان Dy-wl10 هماهنگه و ظاهرا روی خودش هست
توی ایران پیدا نمیکنی مگر اینکه کسی برات ازون ور بیاره
سایت ebuy دست دومش پیدا میشه که معلوم نیست سالم باشه یا نه بین 30 تا 50 دلار
به یکی از اشناها گفتم از استرالیا اگه تونست بیاره قیمت گرفت اونجا 80 دلار هست
3 میلیون دادیم تی وی یه وای فای داخلی نداره به کی بگی این درد رو؟:41:
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
از کدوم نمایندگی پرسیدی تو کدوم خیابان؟
نمایندگی اصلیش تو سینما سعدیه از اون پرسیدی؟
خیابان توحید(داریوش سابق)
arash_a59
13-01-2012, 14:39
دو مورد از تفاوتهای VT30 سری B با سری R که به ما دادند
کنترل VT30 سری B ( به نور اطراف کلید ها دقت کنید)
کنترل VT30 سری R
نمایی از پشت دستگاه سری B
نمایی از پشت دستگاه سری R
آیا کیفیت تصویر این دو مدل دقیقا مثل همه؟! امیدوارم.
siamak_mu
13-01-2012, 15:37
سیامک جان Dy-wl10 هماهنگه و ظاهرا روی خودش هست
توی ایران پیدا نمیکنی مگر اینکه کسی برات ازون ور بیاره
سایت ebuy دست دومش پیدا میشه که معلوم نیست سالم باشه یا نه بین 30 تا 50 دلار
به یکی از اشناها گفتم از استرالیا اگه تونست بیاره قیمت گرفت اونجا 80 دلار هست
3 میلیون دادیم تی وی یه وای فای داخلی نداره به کی بگی این درد رو؟:41:
منم این مدل تو سایت هایی که برادرم میتونه از اروپا خرید کنه دیدم 82 دلار زده بودن که پشیمون شدم. فکر میکردم 20-30 دلار باشه! آخه مگه چی داره! به اندازه پول 2تا مودم وایرلسه. با وایرلس سینما خانگی پایونیرم میتونم ویدئو پخش کنم ولی نه هر ویدئویی رو! اکثر ویدئو های 1080 MP4 رو پخش نمیکنه. اون یک درصدی هم که با کدک خاصی تبدیل کنم پخش میکنه ولی با وایرلس پهنای باند نمیکشه و تیک تیک میشه طوری که نمیشه دید. (همون طور که میدونید پهنای باند شبکه بیسیم خیلی کمتر از شبکه باسیم هست) ولی 720p ها رو روون و بدون مشکل کدک یا پهنای باند پخش میکنه. دیگه گفتم 82 دلار (با دلار 1700 و هزینه حواله و پست میشه 150 تومن!) بخوام 150 برا یه دانگل پول بدم آیا پهنای باندش بکشه آیا نکشه فعلاً منصرف شدم و گفتم 140 تومن رو یه هارد 1TB میگیرم (البته وقتی فروشنده ها دست از سر کچل این سیل تایلند بردارن و قیمت ها رو طبیعی کنن) هرچی خواستم میریزم روش همیشه هم وصل باشه به TV یا راه دیگه یه مدیاپلیر میگیرم. یا راه حل سوم اینکه با یه سیم کشی طریف که کسی هم شک نکنه :31: یه کابل شبکه میکشم به تی وی خلاص.
به کنترل هم دقت نکرده بودم! چقدر نامردن! از همه چی زدن... :41: از کنترل گرفته تا رنگ مشکی و فـ_لـ_تر و ... پس انگار یه 50G10 خریدیم تو قاب 50VT30! :27: افتخار میکنم ایرانی هستم :31: (البته مطمئناً برندهای دیگه هم برای آسیا و ایران از یه جایی میزنن تا هزینه هاشون بیاد پایین تر. مشکل پاناسونیک نیست. مشکل از بیخ و بنه :41: )
arash_a59
13-01-2012, 15:56
منم این مدل تو سایت هایی که برادرم میتونه از اروپا خرید کنه دیدم 82 دلار زده بودن که پشیمون شدم. فکر میکردم 20-30 دلار باشه! آخه مگه چی داره! به اندازه پول 2تا مودم وایرلسه. با وایرلس سینما خانگی پایونیرم میتونم ویدئو پخش کنم ولی نه هر ویدئویی رو! اکثر ویدئو های 1080 MP4 رو پخش نمیکنه. اون یک درصدی هم که با کدک خاصی تبدیل کنم پخش میکنه ولی با وایرلس پهنای باند نمیکشه و تیک تیک میشه طوری که نمیشه دید. (همون طور که میدونید پهنای باند شبکه بیسیم خیلی کمتر از شبکه باسیم هست) ولی 720p ها رو روون و بدون مشکل کدک یا پهنای باند پخش میکنه. دیگه گفتم 82 دلار (با دلار 1700 و هزینه حواله و پست میشه 150 تومن!) بخوام 150 برا یه دانگل پول بدم آیا پهنای باندش بکشه آیا نکشه فعلاً منصرف شدم و گفتم 140 تومن رو یه هارد 1TB میگیرم (البته وقتی فروشنده ها دست از سر کچل این سیل تایلند بردارن و قیمت ها رو طبیعی کنن) هرچی خواستم میریزم روش همیشه هم وصل باشه به TV یا راه دیگه یه مدیاپلیر میگیرم. یا راه حل سوم اینکه با یه سیم کشی طریف که کسی هم شک نکنه :31: یه کابل شبکه میکشم به تی وی خلاص.
به کنترل هم دقت نکرده بودم! چقدر نامردن! از همه چی زدن... :41: از کنترل گرفته تا رنگ مشکی و فـ_لـ_تر و ... پس انگار یه 50G10 خریدیم تو قاب 50VT30! :27: افتخار میکنم ایرانی هستم :31: (البته مطمئناً برندهای دیگه هم برای آسیا و ایران از یه جایی میزنن تا هزینه هاشون بیاد پایین تر. مشکل پاناسونیک نیست. مشکل از بیخ و بنه :41: )
قسمت "کسی شک نکنه" رو خیلی خوب اومدی کلی خندیدم:31:
در مورد مودم در صورتی که یک مودم سری N بگیری و این تی وی هم سری N رو پشتیبانی کنه میتونی تا 300Mbps ازش سرعت بگیری!
With wireless network speed up to 300Mbps, you can be very comfortable to have experience of faster web surfing, files downloading, online game playing, and video conference session and streaming high quality multimedia materials.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مودم برای مثال با قیمت 71تومن
یه دستگاه دیگه توی فرومهای خارجی دیدم بنام apple airport که طرف بجای دانگل وای فای برای Vt30 استفاده کرده بود.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این دستگاه.
چرا همیشه بی کیفیت ترین قسمت ماجرا سهم ما میشه؟:19:
بله اما یه چیز رو شما در نظر نمی گیری،این ها به اسم وارد کننده ی انحصاری دارند وارد می کنند یعنی دلارشون 1700 تومن نیست،معامله ایه که فروشنده های یه جا با هم می کنند...بعد اینکه من خودم دو هفته پیش 2900 دیدم اما خوب اون موقع بنابه دلایلی نتونستیم بگیریم!دیشب هم جدیدترین قیمتش رو باز به وسیله ی همون فکسی که از طرف بانیان براشون می شه دیدم : 2990 یعنی همون موقعش هم باز زدو بند صنفی بود که خیلی جاها 3490 یا 3050 می فروختن دلیلش هم این بود که تقریباً به طور متوسط 50 تا 150 تومن کارت تخفیف در میومد و فروشنده ها ضرری نمی کردند!
ادامه ی حرفتون رو کاملاً قبول دارم که کار صنفی!
متأسفانه وقتی نظارت نباشه همین میشه!نظارت صنفی درست و حسابی نیست،وارد کننده نظارت نمی کنه بگیر برو تا بالا بالاها...همه دستشون تو دست هم تا ملت رو سر کیسه کنند!
در مورد مودم در صورتی که یک مودم سری N بگیری و این تی وی هم سری N رو پشتیبانی کنه میتونی تا 300Mbps ازش سرعت بگیری!
With wireless network speed up to 300Mbps, you can be very comfortable to have experience of faster web surfing, files downloading, online game playing, and video conference session and streaming high quality multimedia materials.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D5 2172) این مودم برای مثال با قیمت 71تومن
یه دستگاه دیگه توی فرومهای خارجی دیدم بنام apple airport که طرف بجای دانگل وای فای برای Vt30 استفاده کرده بود.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rportexpress%2F) این دستگاه.
واقعا تمامی اینایی که حذف کردن کاربردی برای من بوده و واقعا ضد حاله و همین قسمت رکورد کردن روی هارد که نرم افزاری حذف کردن خیلی ذور داره و همین نور کنترل توی شب که لامپها رو خاموش میکنی و دکمه های کنترل معلوم نیستن واقعا کاربرد داره و این wifi هم دیگه اصله حالگیری هست که ذورشون اومده یک قطعه ده هزارتومنی رو بزارن توی خود tv و خدا میدونه شاید تصویر ماله خارجیها هم زمین تا اسمون با اینی که برای ما زدن فرق بکنه و بیان یه نامه اعتراضی درست کنیم و همه ایمیل کنیم به این پانای نامرد!!!
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D5 2172) این مودم برای مثال با قیمت 71تومن
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rportexpress%2F) این دستگاه.
حالا خنده دارترین و ذور دارترین جاش اینه که قسمتهای نرم افزاری این tv هم برای ما حذف کردن و این قابلیت رکورد کردن روی هارد واقعا برای من مهم بود که این نامردها زدن حذفش کردن و این توهین به ایرانی نیست شا... به ایرانی هست و مگه یه wifi ده هزارتومنی چی بود که توی خوده tv نذاشتین و این نور کنترل هم توی شب که لامپ اتاق رو خاموش میکنی واقعا کاربرد داره و خدا میدونه شاید تصویر مدل خارجی هم زمین تا اسمون با ماله ما فرق بکنه و اینجوری نمیشه و بیان حاله این پانای نامرد رو بگیریم و یه نامه اعتراضی بنویسین و خودم روزی هزارتاش رو فقط میفرستم تا حداقل قسمتهای نرم افزاریش رو راه بندازن!!!:19:
arash_a59
13-01-2012, 17:17
حالا خنده دارترین و ذور دارترین جاش اینه که قسمتهای نرم افزاری این tv هم برای ما حذف کردن و این قابلیت رکورد کردن روی هارد واقعا برای من مهم بود که این نامردها زدن حذفش کردن و این توهین به ایرانی نیست شا... به ایرانی هست و مگه یه wifi ده هزارتومنی چی بود که توی خوده tv نذاشتین و این نور کنترل هم توی شب که لامپ اتاق رو خاموش میکنی واقعا کاربرد داره و خدا میدونه شاید تصویر مدل خارجی هم زمین تا اسمون با ماله ما فرق بکنه و اینجوری نمیشه و بیان حاله این پانای نامرد رو بگیریم و یه نامه اعتراضی بنویسین و خودم روزی هزارتاش رو فقط میفرستم تا حداقل قسمتهای نرم افزاریش رو راه بندازن!!!:19:
مشکل ABL که جناب Alucard هم عرض کردند به احتمال خیلی زیاد در سری R حل نشده!
این مشکل abl چی بود؟
arash_a59
13-01-2012, 19:34
این مشکل abl چی بود؟
اتوماتیک برایتنس لیمیتر
یعنی کاهنده اتوماتیک روشنایی
وقتی سفیدی تصویر زیاد میشه بطور اتوماتیک روشنایی رو کم میکنه که از آسیب جلوگیری کنه
persian_m
13-01-2012, 21:43
والله ما چند ماه پیش اومدیم یه تاپیک اعتراضی درست کردیم و گفتیم همه بیان تایید کنن که با تعداد بالا لینکش رو بفرستیم هم به پاناسونیک ژاپن و هم خاور میانه ولی از این همه کاربر سایت تا الان حدود113 نفر تاییدش کردن و بعضیها هم با کمال بی ادبی ازش ایراد گرفتن.وقتی که هر کی ساز خودش رو بزنه همین میشه که اونها بی کیفیت ترین محصولاتش رو برا ایران میفرستن.
چون فکر میکنن ما بی خیال امکانات و کیفیت بالا و آپدیت وخیلی چیزهای دیگه هستیم.به نظر من هر سال هم که بگذره با توجه به اینکه ما پیام محکمی براشون نمیفرستیم وضع بدتر هم میشه.
من حتی با بانیان هم تماس گرفتم برای آپدیت بلوری پلیر اونها هم میگفتن که ما ازشون تقاضا کردیم ولی گفتن برای کشور شما اپدیت نمیدیم.به هر حال دیگه نمیدونم چی بگم
قیمت P50ST30 از یه نمایندگی تهران پرسیدیم ۲۴۰۰ نقدی گفتند، نمایندگی خوی هم ۲۴۵۰ نقدی، چکی هم ۳ درصد میاد روش میده.. واقعا تعجب میکنم نمایندگی تبریز 2 هفته پیش چرا ۲۷۰۰ نقدی قیمت داده!!؟
دوستان اصلا به حرف این فروشندهها اعتماد نکنید مخصوصا نمایندگی های رسمی شرکت بعضی هاشون واقعا وحشی شدن دیگه نمیشه مهارشون کرد! ۲۳۰۰ (قیمت واقعیش) کجا ۲۷۰۰ کجا! هر دوشون هم میگن ما اینجا کارگر (کارمند) هستیم واسه ما نفعی نداره، حالا تعطیلات تموم بشه باز چند جا هم میپرسم میخوام دیگه بخرم.. فقط یه سوال هم داشتم به نظر اساتید اگه من این تیوی رو از خوی یا تهران بخرم و با باربند پراید بیارمش تبریز ایراد داره؟ آخه از دوستان شنیدم که حتما باید ایستاده (عمودی) باید حمل بشه! منتظر راهنماییتون هستم تشکر
amin_g_p
13-01-2012, 22:37
قابلیت رکورد را من توی دفترچه های مدل های دیگه هم دیدم نیاز به DIGA Recorder یا DVD Recorder داره و توی دفترچه به رکورد مستقیم روی هارد یا فلش اشاره نشده بود. (شاید تو این مدل هایی هم که من دیدم نبوده؟!)
mhentezari
13-01-2012, 23:32
قابلیت رکورد را من توی دفترچه های مدل های دیگه هم دیدم نیاز به DIGA Recorder یا DVD Recorder داره و توی دفترچه به رکورد مستقیم روی هارد یا فلش اشاره نشده بود. (شاید تو این مدل هایی هم که من دیدم نبوده؟!)
آقا این DIGA چیه؟ میدونید؟
خیلی ممنون دوستان که منو روشن کردید اما ای کاش خودتون هم یه پیشنهادی میدادید که چه برندی خوبه برای هم فیلم هم بازی و هم دکستاپ
کارت گرافیکم hdmi ساپورت نیست vga استفاده میکنم برام ساپورت رزولوشن خیلی مهمه
به برند ربطی نداره - پلاسما برای تمامی موارد به جز استفاده به عنوان مانیتور کامپیوتر بهترینه - در صورتی که می خواهید از یک تلویزیون هم به عنوان تلویزیون و هم برای مانیتور استفاده کنید باید سراغ lcd/led بروید . بودجه را مشخص کنید تا دوستان راهنمایی کنند
آقا این DIGA چیه؟ میدونید؟
DIGA یک لوگو تجاری مخصوص پاناسونیک هست که نشان دهنده قابلیت Recording می باشد.
شما درست میفرمایید دوست گرامی بعضی جاهاشو زدن توسرش و........ ولی ABL تو دفترچش درموردش توضیح داده و بنظرمیاد این یکی رو نشده کاری کنن!!!!!!!
قیمت P50ST30 از یه نمایندگی تهران پرسیدیم ۲۴۰۰ نقدی گفتند، نمایندگی خوی هم ۲۴۵۰ نقدی، چکی هم ۳ درصد میاد روش میده.. واقعا تعجب میکنم نمایندگی تبریز 2 هفته پیش چرا ۲۷۰۰ نقدی قیمت داده!!؟
دوستان اصلا به حرف این فروشندهها اعتماد نکنید مخصوصا نمایندگی های رسمی شرکت بعضی هاشون واقعا وحشی شدن دیگه نمیشه مهارشون کرد! ۲۳۰۰ (قیمت واقعیش) کجا ۲۷۰۰ کجا! هر دوشون هم میگن ما اینجا کارگر (کارمند) هستیم واسه ما نفعی نداره، حالا تعطیلات تموم بشه باز چند جا هم میپرسم میخوام دیگه بخرم.. فقط یه سوال هم داشتم به نظر اساتید اگه من این تیوی رو از خوی یا تهران بخرم و با باربند پراید بیارمش تبریز ایراد داره؟ آخه از دوستان شنیدم که حتما باید ایستاده (عمودی) باید حمل بشه! منتظر راهنماییتون هستم تشکر
درسته. باید عمودی حمل بشه. شمامیخوای بخری تاگرون نشده بخر که پشیمون نشی.
اگه اشتباه نکنم تو یه سایت ترکی (فکر کنم همون سری اروپا باشه) امکان رکورد مستقیم رو هارد یا فلش رو داشت فقط یه ایراد داشت که این کپی رو فقط میتونستی رو خود همون پلاسما تیوی ببینیش که ازش ضبط کردی! (همون مسالهٔ مبارزه با کپی رایت و از این حرفا..) این امکان رکورد بیشتر واسه از دست ندادن برنامه مورد علاقه ات هستش. فکر کن مثلا وسط بازی تراختور و پرسپولیس یه مزاحم اومده باهات کار واجب داره:27: میتونی دکمه pause رو بزنی بعد موقع برگشت از همون جا ادامه مسابقه رو تماشا کنی یا جلو بزنی و خودتو به پخش مستقیم کانال برسونی..
در ضمن مدل اروپایی این تیوی ----- داخلی داره که تنها با وصل کردن کابل دیش میتونی کانالهای موجود در اون مسیر رو ببینی..
درسته. باید عمودی حمل بشه. شمامیخوای بخری تاگرون نشده بخر که پشیمون نشی.
ممنون از پیشنهادتون منم با شما موافقم دارم سعی میکنم احتمالا این هفته بخرم . شما مطمئن هستین که افقی نمیشه حملش کرد؟ فروشنده نمایندگی خوی گفت مشکلی نیست واسه ما هم همینطوری میارن (افقی) خوابید یعنی! اگه اینطور که شما میگین باشه اون موقع حداقل ۵۰ تومن هم باید بدیم هزینه حمل..
دوستانی که تجربه خرید پلاسما دارند اگه یادتون مونده میشه بگین موقع تحویل تیوی تو ماشین عمودی جاسازی شده بود یا افقی؟!! :31:
پلاسما حتماً باید عمودی حمل بشه.
از نمایندگی هم واسه من آوردن، تو وانت عمودی گذاشته بودن.
چون کارتن خودم تو انباره عکس کارتن اروپایی رو میزارم :
چرا داداش وجود داره در مدلهای اروپایی و یه کلیپی جناب Aulcard گذاشته بودن و درش همه چی مشخص بود و همین که قابلیت نرم افزاری هم از ما دریغ کردن ادم ذورش میگیره!!!
من فلشم رو فرمت ntfs میکنم بعد فیلم میریزم روش نشون میده ماله شماهم همینطوره؟پس چرا میگن فقط fat رو میخونه؟
من فلشم رو فرمت ntfs میکنم بعد فیلم میریزم روش نشون میده ماله شماهم همینطوره؟پس چرا میگن فقط fat رو میخونه؟
احتمالا علی رغم این که توی دفتر چه ی راهنما به این نکته اشاره کردن ، یادشون شده این قابلیت رو برای ایران حذف کنند !!!!!:31:
s.hossein45
14-01-2012, 14:40
سلام :دوستان کیفیت تصاویر دریافتی از تیونر دیجیتال vt30 از تصاویر همون کانالها از ر س ی و ر (البته کانالهای داخلی) بهتر هست . بخصوص وضوح تصاویر بیشتره . البته tv در 100 ساعت اولیه کارکرده.
البته خیلی بیشتر از یک ساعت بوده فکر کنم!
به دفترچه راهنما صفحه 37 مراجعه کنید.
1- روی حالت TV وارد منو شوید
2- وارد تنظیمات پیشرفته برید.
3- سعی کنید برای پیشگیری این مشکل در دفعات بعدگرداننده پیکسل روی حالت روشن باشد. (البته فکر کنم پیشفرض روشن باشه)
4- بالا و پایین بردن صفحه رو فعال کنید تا یه مستطیل روی یک بک گراند مشکی مرتب حرکت کنه. این روش پیشنهادی خود پاناسونیک برای رفع IR هست. بذارید یه مدت این تصویر پخش بشه ایشالا که رفع بشه. :10:
من همین مشکل رو با آرم شبکه دو دارم (چون پسرم دایم برنامه های ضبط شده ی فیتیله رو نگاه می کنه ، آرم دو حتی توی خواب هم دست از سرم بر نمی داره !! :19: ) و حتی از طریق راهنمایی های دفترچه هم نتیجه ای حاصل نشده ...!!!:41:
سلام :دوستان کیفیت تصاویر دریافتی از تیونر دیجیتال vt30 از تصاویر همون کانالها از ر س ی و ر (البته کانالهای داخلی) بهتر هست . بخصوص وضوح تصاویر بیشتره . البته tv در 100 ساعت اولیه کارکرده.
شما با یه گیرنده دیجیتال مثل ایکس ویژن تست کنید ، به نظر من تصویر گیرنده بهتره به خصوص در شبکه هایی مثل IFILM , نمایش .
دستگاه شما هم وقتی که پیام های زیر نویس رد می شن ، اونا رو به صورت سایه دار یا نویز دار نشون می ده ؟؟
s.hossein45
14-01-2012, 19:08
شما با یه گیرنده دیجیتال مثل ایکس ویژن تست کنید ، به نظر من تصویر گیرنده بهتره به خصوص در شبکه هایی مثل IFILM , نمایش .
دستگاه شما هم وقتی که پیام های زیر نویس رد می شن ، اونا رو به صورت سایه دار یا نویز دار نشون می ده ؟؟
سلام :زیر نویسها مشکلی ندارد. ممکن مشکل سایه از مقدار سیگنال باشد. متاسفانه گیرنده دیجیتال ندارم .
arash_a59
14-01-2012, 20:37
دوستان توی نت با نرم افزاری برخوردم که سازندش معتقده فیلم های 2 بعدی رو تبدیل به 3 بعدی میکنه(اینم ازون حرفاست!)
بنام MakeMe3D
از ویژگی های این نرم افزار
- ارائه ي خروجي با فرمت هاي AVI، WMV، MP4 و MPG
- امكان تنظيم Horizontal يا Vertical فايل خروجي
- پشتيباني از فرمت هاي ورودي AVI، WMV، MP4، 3GP،MPG، TS و ...
- پشتيباني از انواع عينك هاي 3 بعدي، فناوري Shutter و عينك هاي Polarisation
- تبديل كليپ ها و فيلم هاي معمولي و 2 بعدي به فيلم هاي 3 بعدي
- توانايي تبديل خودكار رزوليشن تصوير براي iPad، Xbox 360، PS3 و ...
- تنظيم خودكار شفافيت تصاوير و اضافه كردن افكت هاي عمقي متنوع به فايل
- توانايي تبديل چندين فايل به طور هم زمان
- داراي قدرت و سرعت بسيار بالا در تبديل
- سازگار با نسخه هاي مختلف ويندوز از جمله ويندوز 7
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmakeme3d.exe)
حجمش 26 مگا بایت هست
اگه کسی دانلود کرد باهاش کار کنه ببینه چطوره.
چرا این تاپیک اینقدر بی مزه شده؟
روزی 20 - 30 بار به این تاپیک سر میزنم.
جونم بالا اومد از بس اومدم اینجا و هیچ سوال، بحث و حرف درست و حسابی نیست!
arash_a59
14-01-2012, 20:49
چرا این تاپیک اینقدر بی مزه شده؟
روزی 20 - 30 بار به این تاپیک سر میزنم.
جونم بالا اومد از بس اومدم اینجا و هیچ سوال، بحث و حرف درست و حسابی نیست!
کلا بحث های اینجا حول دو محوره
یا حول تعریف و تمجید این دو محصوله که در جوابش کلی کف و سوته
یا نقد و بیان مشکله که جوابش برچسب و رد اون مشکل و پاک کردن صورت مسئله است...
دوستان میشه بگید فرق این ها در چیه:
panasonic 50st30-r
panasonic 50st30-m
panasonic 50st30-b
mr_rayan
14-01-2012, 22:23
سلام.کسی فیلم سه بعدی جدیدا ندیده که ارزش داشته باشه ما هم ببینیم؟اگر هست معرفی کنید.منکه تا حالا تو این جندتایی که دیدم آواتار از همه بهتر بوده.بقیه میشه گفت معمولی بوده.فیلم SANCTUM هم دیدم،اونکه با توجه به اینکه فیلم همش تو غار بود زیاد با دو بعدی فرقی نداشت.صحنه های تاریکی داشت.
به نظرم فیلم هایی که فیلتر هایی تیره برای اونها استفاده میشه اصلا مناسب سه بعدی نیست.
از اساتید محترم کی می دونه که این مشکل از چی می تونه باشه ؟ :
وقتی کنسول بازی (XBOX360) رو به TV وصل می کنم در صفحه ی اول که به داشبورد معروفه ، زمانی که منوها رو پشت سر هم عوض می کنم ، تصویر همراه با سایه ی کاملا محسوسی دیده می شه و لی وقتی روی یک منو ثابته صاف میشه ؟!!
در ضمن حالت سایه یا نویز در پیام های زیر نویس تلویزیون هم دیده می شه ..!!! :45:
arash_a59
15-01-2012, 00:50
وقتی کنسول بازی (XBOX360) رو به TV وصل می کنم در صفحه ی اول که به داشبورد معروفه ، زمانی که منوها رو پشت سر هم عوض می کنم ، تصویر همراه با سایه ی کاملا محسوسی دیده می شه و لی وقتی روی یک منو ثابته صاف میشه ؟!!
مشکل اولتو منم دارم و راه حلی هم پیدا نکردم
وقتی منو هارو عوض میکنی هاله عجیبی روی منو ها میوفته خصوصا وقتی با سرعت منو هارو عوض کنی که دیگه افتضاح میشه.
این مشکل رو با ال سی دی نداشتم
توضیح : بنده کاملا واقفم که پلاسما از هر جهت بهتر از ال سی دی هست از هر جهههت! و اینکه این مشکل وجود داره احتمالا از ایکس باکسمه:20:.
siamak_mu
15-01-2012, 01:36
وقتی منو هارو عوض میکنی هاله عجیبی روی منو ها میوفته خصوصا وقتی با سرعت منو هارو عوض کنی که دیگه افتضاح میشه.
توضیح : بنده کاملا واقفم که پلاسما از هر جهت بهتر از ال سی دی هست از هر جهههت! و اینکه این مشکل وجود داره احتمالا از ایکس باکسمه:20:.
آقا آرش اذیتمون نکن! :31:
دیگه خودتون که تو نمایندگی زمان پاسخ گویی LCD و Plasma رو از نزدیک مقایسه کردین. همون خانوم آقاهه رو تعریف کردین فروشنده براشون توضیح میداد. شایدم شما نبودین با کس دیگه اشتباه گرفتم.
پس اگه این طوره شاید واقعاً گند زدن پلاسماهای سری R !! :41: حیف من ایکس باکس ندارم تست کنم. ولی کلاً تو صحنه های سریع من هاله ای نمیبینم و از این نظر راضی هستم. شما رو صحنه های سریعِ دیگه به جز منوی ایکس باکس هم این مشکل رو دارین؟ شاید واقعاً مدل منوی ایکس باکس با هاله باشه و تو ال سی دی جزئیاتش حذف میشده! :25: آخه حتی پلاسما های قدیمی هم دیگه هرچی نباشن سرعتشون از جدیدترین LED ها بیشتره!
دوستان میشه بگید فرق این ها در چیه:
panasonic 50st30-r
panasonic 50st30-m
panasonic 50st30-b
یکی نیست جواب من رو بده؟!
يه تبريك ديگه به بانيان فعلا تنها نمايندگي هستش كه رسما قيمت ها رو 10 تا 20 درصد گرون كرده! 5 شنبه جمهوري بودم ال جي سامسونگ شارپ سوني با همون قيمت هاي سابق ميفروشن (تازه سوني ارزونم كرده! ) اما بانيان ليست قيمت جديد داده به فروشگاهها St30 سايز 42 1860 بود الان شده 1990
تازه ال جي از يكي دو هفته ديگه فستيوال فروش داره رو تلويزيوناش بلوري مجاني و كنترل جادويي هم ميخواد بده....
یکی نیست جواب من رو بده؟!
دوست عزيزم مختصر ميگم سري r براي ايران توليد شده سري m براي كشورهاي عربي و سري m اروپا .
توسري r تيونر ديجيتال وجود داره ولي سري m نداره . براي سري m درحال حاضر اپديت نرم افزاري وجوددارد سري r خير سري b تيونر ديجتال . اپديت . ورسيور داخلي دارد اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم
qwerty2322
15-01-2012, 10:20
من چند روزه يه vt30 خريدم. نويز داره ولي هر چند دقيقه يك بار به مدت متوسط. تو دفترچشو خوندم نوشته بود خود ولويزيون اتوماتيك اينكارو ميكنه كه مشكل سوختگي فسفر پيش نياد.
بهرحال نميدونم منظورت ن دقيقا همين نويز بوده يا نه ولي اميدوارم كمك كرده باشم.
با تشكر
arash_a59
15-01-2012, 10:45
آقا آرش اذیتمون نکن! :31:
دیگه خودتون که تو نمایندگی زمان پاسخ گویی LCD و Plasma رو از نزدیک مقایسه کردین. همون خانوم آقاهه رو تعریف کردین فروشنده براشون توضیح میداد. شایدم شما نبودین با کس دیگه اشتباه گرفتم.
پس اگه این طوره شاید واقعاً گند زدن پلاسماهای سری R !! :41: حیف من ایکس باکس ندارم تست کنم. ولی کلاً تو صحنه های سریع من هاله ای نمیبینم و از این نظر راضی هستم. شما رو صحنه های سریعِ دیگه به جز منوی ایکس باکس هم این مشکل رو دارین؟ شاید واقعاً مدل منوی ایکس باکس با هاله باشه و تو ال سی دی جزئیاتش حذف میشده! :25: آخه حتی پلاسما های قدیمی هم دیگه هرچی نباشن سرعتشون از جدیدترین LED ها بیشتره!
نه خودم بودم که تعریف کردم سیامک جان:31:!
نه جای دیگه ای این مشکل رو ندارم و توی صحنه های سریع مثل بنز عمل میکنه
فقط توی مورد منوها که گفتم اینجوریه
فقط یه دلیل میتونه داشته باشه(شوخی) اونم اینکه ایکس باکس سرعتش بشدت بالاتر از 600 هرتز این لاکرداره و این VT30 نمیکشه آخه ایکس باکسه PS3 نیست که (یکم فن بازی بچه گانه:31:)
راستش نمیدونم علتش چیه اولم فکر کردم شاید افکت باشه تا اینکه این دوستمون اشاره کرد و منم تایید کردم:31:
اگه افکته واقعا مسخرست
عزیز یه ایکس باکس بخر حیفه ها؟!:10:
اصلا نمیدونم علتش چیه اولم فکر کردم شاید افکت باشه تا اینکه این دوستمون اشاره کرد و منم تایید کردم:31:
اگه افکته واقعا مسخرست
اقا منم 360 دارم ولی هاله رو ندارم و مشکل خاصی نیست فقط شما برو از منوی 360 تنظیمات tv رو انجام بده من این کارروانجام دادم تصویرم بهتر شد.
یک خواهش دارم از مدیرا دارم که پست اول تاپیک رو کامل کنه
تا خیلی از سوال ها دیگه الکی مطرح نشه.
مثلا من دیشب 2تا فایل mkv رو میخواستم نگاه کنم ولی یکیش رو اجرا کردو یکیش رو اجرا نکرد یادم هست تو یکی از پست ها توضیح داده بودند چه نوع mkv رو میاره ولی نتونستم پیدا کنم :41:
سلام.کسی فیلم سه بعدی جدیدا ندیده که ارزش داشته باشه ما هم ببینیم؟اگر هست معرفی کنید.منکه تا حالا تو این جندتایی که دیدم آواتار از همه بهتر بوده.بقیه میشه گفت معمولی بوده.فیلم SANCTUM هم دیدم،اونکه با توجه به اینکه فیلم همش تو غار بود زیاد با دو بعدی فرقی نداشت.صحنه های تاریکی داشت.
به نظرم فیلم هایی که فیلتر هایی تیره برای اونها استفاده میشه اصلا مناسب سه بعدی نیست.
من تو فروشگاه مقصدنهایی 5 رو 1قسمت هاییشو دیدم باحال بود البته فیلم دیگه ای ندیدم. شما دیدید؟؟؟؟؟
فقط یه دلیل میتونه داشته باشه(شوخی) اونم اینکه ایکس باکس سرعتش بشدت بالاتر از 600 هرتز این لاکرداره و این VT30 نمیکشه آخه ایکس باکسه PS3 نیست که (یکم فن بازی بچه گانه:31:)
راستش نمیدونم علتش چیه اولم فکر کردم شاید افکت باشه تا اینکه این دوستمون اشاره کرد و منم تایید کردم:31:
اگه افکته واقعا مسخرست
من اصلا این هاله یا نویز رو تو منو xbox360 ندارم:31::31::31:چون من دستگام جیتگه و منوی من با ماله شما فرق داره:8::8::8:
راستی منظورت از منو اون جدیدس که با اپدیت جدید اومده یا اون ورژن قدیمی:20:
اینم یه عکس داغون از منوی جیتگ من که با موبایل گرفتم:31:
راستی منوی PS3 در vt30 فوق العاده عالی نشون میده مخصوصا با تمهای متحرک که ادم فقط میخواد بمونه در منو:8:
arash_a59
15-01-2012, 15:16
راستی منظورت از منو اون جدیدس که با اپدیت جدید اومده یا اون ورژن قدیمی:20:
نه منو قدیمیه
در حالت سکون که مشکلی نداره وقتی منو هارو عوض میکنی قاطی میشه
در کل چیز مهمی نیست اصل داخل بازی هست که ازین جور مشکل ها وجود نداره.
vahid irani
15-01-2012, 15:35
من بالاخره نفهمیدم این VT30 پاناسونیک ارزش خریدن داره یا نه؟
یه جایی تو یکی از کاتالوگ های Panasonic خوندم که TV تو ایران و پاکستان فاقد کارکرد های هوشمند هست!
با تمام این اوصاف و برخی گلایه های دوستان راجع به ماندن رد آرم شبکه ها که واقعاً می تونه آزار دهنده باشه با این هزینه و ادعای این که من بهترین TV موجود رو خریدم! خیلی سرد کننده هست.
و مشکلات و مواردی از این دست، با حدود 3 تا 3/5 میلیون تومان آیا 50 اینچ VT30 ارزش خریدن داره یا نه؟ یا چه گزینه های دیگه ای تو این قیمت ها و 50 اینچ موجود هست!
arash_a59
15-01-2012, 15:48
یه جایی تو یکی از کاتالوگ های Panasonic خوندم که TV تو ایران و پاکستان فاقد کارکرد های هوشمند هست!
با تمام این اوصاف و برخی گلایه های دوستان راجع به ماندن رد آرم شبکه ها که واقعاً می تونه آزار دهنده باشه با این هزینه و ادعای این که من بهترین TV موجود رو خریدم! خیلی سرد کننده هست.
و مشکلات و مواردی از این دست، با حدود 3 تا 3/5 میلیون تومان آیا 50 اینچ VT30 ارزش خریدن داره یا نه؟ یا چه گزینه های دیگه ای تو این قیمت ها و 50 اینچ موجود هست!
در اینکه VT30 یکی از بهترین های بازار هست شکی نیست
اما به عنوان یه راهنمایی مختصر :
شما برو در یه فروشگاهی که VT30 رو در کنار یه ال ای دی کار درست( سونی سری NX یا HX ، شارپ سری کواترون یا سامسونگ سری D7XXX or D8XXX)بذاره و برات یه تصویر رو همزامان پخش کنه اونوقت ببین از تصویر و رنگ و لعاب کدومش خوشت میاد(نور فروشگاه هم نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم)
اگه vt30 بهتر بود که معلومه VT30 بخر
اگه واست فرقی نداشت باز VT30 بخر چون از لحاظ های دیگه قطعا از ال ای دی سر تره
اگه رنگای VT30 بدلت نبود یا حس کردی کمی مات و کدر هست و روشنایی ال ای دی رو نداره و این مسئله واست آزار دهندست دیگه تامل نکن و نیازی نیست برگردی اینجا و باز مشورت بگیری همونجا به فروشنده بگو تا گرون نشده اون LED رو بهت بده بخر بیار خونه و حالشو ببر.:11:
دوستان چه نوع از MKV ها رو St30 اجرا میکنه؟( کدک باید چی باشه)غیر از mkv دیگه چه فرمتی میاره؟
vahid irani
15-01-2012, 17:00
در اینکه VT30 یکی از بهترین های بازار هست شکی نیست
اما به عنوان یه راهنمایی مختصر :
شما برو در یه فروشگاهی که VT30 رو در کنار یه ال ای دی کار درست( سونی سری NX یا HX ، شارپ سری کواترون یا سامسونگ سری D7XXX or D8XXX)بذاره و برات یه تصویر رو همزامان پخش کنه اونوقت ببین از تصویر و رنگ و لعاب کدومش خوشت میاد(نور فروشگاه هم نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم)
اگه vt30 بهتر بود که معلومه VT30 بخر
اگه واست فرقی نداشت باز VT30 بخر چون از لحاظ های دیگه قطعا از ال ای دی سر تره
اگه رنگای VT30 بدلت نبود یا حس کردی کمی مات و کدر هست و روشنایی ال ای دی رو نداره و این مسئله واست آزار دهندست دیگه تامل نکن و نیازی نیست برگردی اینجا و باز مشورت بگیری همونجا به فروشنده بگو تا گرون نشده اون LED رو بهت بده بخر بیار خونه و حالشو ببر.:11:
ممنون دوست گرامی.
من کلاً از رنگ و لعاب پلاسما خوشم می آد.
از طراحی جذاب ظریف VT30 هم همینطور.
سامسونگ هم کلاً دوست ندارمش :20:
سونی فکر کنم "50 نداره اما "55 خیلی گرون می شه.
شارپ رو خیلی نمی شناسم.
من چند سال یه CRT WEGA سونی که تازه چند روزه به علت کهولت سن داره مرخص می شه رو داشتم خیلی راضی بودم. رنگ هاش طبیعی بودند مثل LED و LCD رنگ ها رو اغراق آمیز نشون نمی دادند. فکر کنم پلاسما هم همینطور باشه. VT30 رو از نزدیک دیدم خیلی دوست داشتم فقط نگران موندن رد آرم شبکه ها و چیزایی مثل اونم و اینکه نمیشه به اینترنت باهاش متصل شد (به گفته دوستان).
اگر نگرانی من از این آثار رد آرم شبکه ها رو صفحه حل شه، به امید خدا آخر این هفته یا شنبه یه VT30 رو به روم هست. :31:
ما خونه هم پلاسما داربم هم ال ای دی پلاسما از هر نظری سرتره اگه نور خونه کم باشه هم تصویرش براقتره هم کنتراستش بالاتره زاویه دیدش خیلی بهتره تو تصویرای سریعم کم نمیاره بدون هیچ شکی vt30 و st30 بهترین تی وی بازار ایرانه منتها بعضیا بلد نیستن تی ویو درست تنظیم کنن ایراد الکی میگیرن.
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
دوستان چه نوع از MKV ها رو St30 اجرا میکنه؟( کدک باید چی باشه)غیر از mkv دیگه چه فرمتی میاره؟
من خودمم هنوز نفهمیدم st30 چرا بعضی mkv هارو پخش میکنه بعضیارو نه اگه کسی فهمید به منم بگه.
arash_a59
15-01-2012, 17:51
ما خونه هم پلاسما داربم هم ال ای دی پلاسما از هر نظری سرتره اگه نور خونه کم باشه هم تصویرش براقتره هم کنتراستش بالاتره زاویه دیدش خیلی بهتره تو تصویرای سریعم کم نمیاره بدون هیچ شکی vt30 و st30 بهترین تی وی بازار ایرانه منتها بعضیا بلد نیستن تی ویو درست تنظیم کنن ایراد الکی میگیرن.
جناب warrio عزیز میشه تنظیماتی که شما انجام دادید رو باذکر جزئیات اینجا بذارید تا ما هم استفاده کنیم؟
iranmard
15-01-2012, 18:03
سلام تو این تاپیک من فکر میکردم اگه اولیتن نفر نباشم که vt30 میخره حداقل نفر دوم باشم که از همه زودتر میخرم ولی به خاطر جابه جایی اخرین نفر شدم دیگه اینقدر تو این تاپیک راجب این tv بحث شده چیزی نمونده که من بخوام بگم ولی حالا برای اینکه عقده ای نشم خیلی کوتاه نظرم رو راجب این tv میگم من موقع خرید حتی نرفتم از نزدیک ببینم تصویرش رو حتی با st30 هم مقایسه نکردم چون میدونستم بهترین tv تو بازار هستش یه راست رفتم این tv رو خریدم بماند بازار به گند کشیدم با قیمت 2850 خریدم که 100 تومان هم کارت جایزه شد 2750 وقتی tv رو روشن کردم اولین چیزی که برام جالب بود تصویر نرمی بود که داشت لازم به ذکر تصویر رو با کابل hdmi از سیور دریم باکس 500 اچ دی میگیرم دومین چیزی حال کردم کیفین رو کانال های hd بود رو کانال های sd هم از نظر من از led ها بهتر عمل میکنه ولی از tv p700x crt پاناسونیکم که مال سال 2004 یه مقدار کیفیت پایین تر که اونم به خاطر سایز ش هم میتونه باشه و... کیفیت رنگها طبیعی و عالی سرغت تو تصاویر متحرک عالی نشون دادن جزییات تو تصاویر hd عالی کنتراست خیلی خوب ولی فکر میکردم بهتر از این باشد در کل بهترین tv تو بازار فعلا همین هستش ولی من خودم باز توقع بالاتری داشتم یه خورده حداقل از نظر کنتراست حرف زیاد بخوام بزنم ولی دوستان همه رو گفتن ببخشید سرتون رو درد اوردم من برای این tv خیلی صبر کردم دلیلشم راضی نکردن من از تمام led ها و پلاسما های قذیمی بود رفت تا 6 سال دیگه اگه عمری باقی موند دوباره tv بخریم منتها این دفعه سایز 65 به بالا هر چبی بزرگتر بهتر فقط پانا
سلام تو این تاپیک من فکر میکردم اگه اولیتن نفر نباشم که vt30 میخره حداقل نفر دوم باشم که از همه زودتر میخرم ولی به خاطر جابه جایی اخرین نفر شدم دیگه اینقدر تو این تاپیک راجب این tv بحث شده چیزی نمونده که من بخوام بگم ولی حالا برای اینکه عقده ای نشم خیلی کوتاه نظرم رو راجب این tv میگم من موقع خرید حتی نرفتم از نزدیک ببینم تصویرش رو حتی با st30 هم مقایسه نکردم چون میدونستم بهترین tv تو بازار هستش یه راست رفتم این tv رو خریدم بماند بازار به گند کشیدم با قیمت 2850 خریدم که 100 تومان هم کارت جایزه شد 2750 وقتی tv رو روشن کردم اولین چیزی که برام جالب بود تصویر نرمی بود که داشت لازم به ذکر تصویر رو با کابل hdmi از سیور دریم باکس 500 اچ دی میگیرم دومین چیزی حال کردم کیفین رو کانال های hd بود رو کانال های sd هم از نظر من از led ها بهتر عمل میکنه ولی از tv p700x crt پاناسونیکم که مال سال 2004 یه مقدار کیفیت پایین تر که اونم به خاطر سایز ش هم میتونه باشه و... کیفیت رنگها طبیعی و عالی سرغت تو تصاویر متحرک عالی نشون دادن جزییات تو تصاویر hd عالی کنتراست خیلی خوب ولی فکر میکردم بهتر از این باشد در کل بهترین tv تو بازار فعلا همین هستش ولی من خودم باز توقع بالاتری داشتم یه خورده حداقل از نظر کنتراست حرف زیاد بخوام بزنم ولی دوستان همه رو گفتن ببخشید سرتون رو درد اوردم من برای این tv خیلی صبر کردم دلیلشم راضی نکردن من از تمام led ها و پلاسما های قذیمی بود رفت تا 6 سال دیگه اگه عمری باقی موند دوباره tv بخریم منتها این دفعه سایز 65 به بالا هر چبی بزرگتر بهتر فقط پانا
ایرانمرد مدله رسیورت چیه؟کیفت دستگاه پخش خیلی مهمه.مثلا من یه استارست قدیمی دارم که hdmi هم نداره ولی کیفیت رنگش از k9k9 برادرم خیلی بهتره.برای امتحان یه فایل mkv با کیفیت 1080 پخش کن.بعد تنظیمات رو بذاررو حالت :عادی
رنگ:50
کنتراست:80 یا 85
گاما 2.2
حالت صرفه جویی : روشن
ببین کیفیت که میبینی چطوره؟فقط فیلمت با کفیت باشه.final destination 5 گیر بیاری کیفیتش خوبه.یا آواتار.
siamak_mu
15-01-2012, 19:28
اگه افکته واقعا مسخرست
پس حتماً افکت خود ایکس باکسه!
اتفاقاً به خاطر کینکت میخواستم بخرم ولی دیگه دیدم سال دیگه xbox720 میاد :31: خدا کنه تاریخ رلیزش رو زودتر کنه. تو CES که فعلاً خبری نخوندم دربارش.
iranmard
15-01-2012, 19:51
مدل ----- دریم باکس 500hd هستش دیگه از این ریسیور با کیفیت تر نداریم حدود 600 هزار خریدم کانال های hd با کیفیت عالی پخش میکنه البته کلا کانال fullhd تو ماهواره نداریم کیفیت پخش 1080i هستش نهایتا به دلیل پهنای باندی که تصویر FULL HD اشغال میکنه ترانسپاندر و هزینه بالا برای کانال پخش کننده. دقیقا تنظیم رنگ و رو همون چیزی که شما گفتید گذاشتم کنتراست 91 وضوح 100 رنگ 50 روشنایی 54 هنوز خیلی ور نرفتم تو حالتهای دیگه وقت نکردم ولی خود ریسیور هم تنظیمات پیشرفته تصویر زیادی داره که سر موقع تست میکنم از طزیق هارد خود ----- تصویر فول اچ دی پخش کردم عالی بود یه نکته دیگه ایمیجی که من یرای زسیور استغاده میکنم نیو انیگما 2 هستش در صورتی که ایمیج هایی مثل دریم الایت و CVS و مخصوصا مرلین کیفیت خیلی بهتری دارن نسبت به ایمیج من که بعدا سر وقت میخوام تست بزنم راستی تو بخش 3D رو کانال SKY از همه TV هایی که تا حالا دیدم بهتر عمل میکنه ولی عینک سنگینی داره که خسته کننده هستش باید صبر کنیم پانا عینک های با وزن کمتر بزنه
arash_a59
15-01-2012, 22:07
اتفاقاً به خاطر کینکت میخواستم بخرم ولی دیگه دیدم سال دیگه xbox720 میاد :31: خدا کنه تاریخ رلیزش رو زودتر کنه. تو CES که فعلاً خبری نخوندم دربارش.
ایکس باکس 720 یا هر نامی که بشه براش گذاشت حداقل تا اواخر 2013 نمیاد،
ماجرای وای فای و رسوندن اینترنت به تی وی رو به کجا رسوندی؟
arash_a59
15-01-2012, 23:29
ممنون دوست گرامی.
من کلاً از رنگ و لعاب پلاسما خوشم می آد.
از طراحی جذاب ظریف VT30 هم همینطور.
سامسونگ هم کلاً دوست ندارمش :20:
سونی فکر کنم "50 نداره اما "55 خیلی گرون می شه.
شارپ رو خیلی نمی شناسم.
من چند سال یه CRT WEGA سونی که تازه چند روزه به علت کهولت سن داره مرخص می شه رو داشتم خیلی راضی بودم. رنگ هاش طبیعی بودند مثل LED و LCD رنگ ها رو اغراق آمیز نشون نمی دادند. فکر کنم پلاسما هم همینطور باشه. VT30 رو از نزدیک دیدم خیلی دوست داشتم فقط نگران موندن رد آرم شبکه ها و چیزایی مثل اونم و اینکه نمیشه به اینترنت باهاش متصل شد (به گفته دوستان).
اگر نگرانی من از این آثار رد آرم شبکه ها رو صفحه حل شه، به امید خدا آخر این هفته یا شنبه یه VT30 رو به روم هست. :31:
عزیزم نگران اون آرم شبکه اینا نباش اگر هم ایجادشه حل میشه و 100 ساعت استفاده رو که رد کردی دیگه میشه گفت ایجاد نخواهد شد
من از روز اول که گرفتم گذاشتم روی داینامیک اکثرا هم شبکه NatGeo HD یا Animal planet HD میبینم که یه آرم گنده اون بالاش داره و میشه گفت شده 3-4 ساعت روی این شبکه بوده اما جای آرم نمونده!
اگه از رنگ و روشناییش خوشت اومده پس سریع ردیفش کن.
پیشاپیش مبارک:11:
درسته دوست من ، این مشکل در ال سی دی وجود نداره (LCD 40 W400 SONY) :41:
من اصلا این هاله یا نویز رو تو منو xbox360 ندارم:31::31::31:چون من دستگام جیتگه و منوی من با ماله شما فرق داره:8::8::8:
راستی منظورت از منو اون جدیدس که با اپدیت جدید اومده یا اون ورژن قدیمی:20::
منوی قدیمیه ، پس لازم شد به جای پلیر بلوری ، برم یه PS3 بخرم که هم بلوری باهاش ببینم هم از منوش لذت ببرم !!:27:
سال دیگه؟؟!! ای بابا ، حالا کو تا 720 بیاد ، تازه اونم کپی خور شده و قیمت مناسب !!:5:
دوستان توی نت با نرم افزاری برخوردم که سازندش معتقده فیلم های 2 بعدی رو تبدیل به 3 بعدی میکنه(اینم ازون حرفاست!)
بنام MakeMe3D
از ویژگی های این نرم افزار
- ارائه ي خروجي با فرمت هاي AVI، WMV، MP4 و MPG
- امكان تنظيم Horizontal يا Vertical فايل خروجي
- پشتيباني از فرمت هاي ورودي AVI، WMV، MP4، 3GP،MPG، TS و ...
- پشتيباني از انواع عينك هاي 3 بعدي، فناوري Shutter و عينك هاي Polarisation
- تبديل كليپ ها و فيلم هاي معمولي و 2 بعدي به فيلم هاي 3 بعدي
- توانايي تبديل خودكار رزوليشن تصوير براي iPad، Xbox 360، PS3 و ...
- تنظيم خودكار شفافيت تصاوير و اضافه كردن افكت هاي عمقي متنوع به فايل
- توانايي تبديل چندين فايل به طور هم زمان
- داراي قدرت و سرعت بسيار بالا در تبديل
- سازگار با نسخه هاي مختلف ويندوز از جمله ويندوز 7
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmakeme3d.exe)
حجمش 26 مگا بایت هست
اگه کسی دانلود کرد باهاش کار کنه ببینه چطوره.
دانلود و نصب شد ؛ نتایج به دست آمده :
1- نرم افزار ریجستر نشده است و نیاز به خرید KEY دارد ، و در حال حاضر دارای محدودیت تبدیل حجم می باشد ( حداکثر 5 دقیقه )
2-یک فایل MKV رو به حالت MP4 به اصطلاح 3D !! تبدیل کردم که هنگام پخش از TV ، می فرمایند : کیفیت این فایل پشتیبانی نمی شود !! ( توضیح این که در کامپیوتر با کیفیتی پایینتر از فایل اصلی و به صورت دوتصویر (ساید بای ساید ) اجرا می شود ؛ با پلیر دیگری هنوز آزمایش نکردم):11:
persian_m
16-01-2012, 01:59
ایا کسی از دوستان تصاویر 42 اینچ و 50 اینچ vt30 & st30 رو با هم مقایسه کرده؟
آیا امکان داره تو42 اینچ به خاطر پنل کوچکتر تصاویر درخشانتر و واضح تر به نظر برسن. البته منظورم تو تصاویر sd هست البته sd های استاندارد و مطلوب و البته با کابل کامپوننت یا hdmi
ایا کسی از دوستان تصاویر 42 اینچ و 50 اینچ vt30 & st30 رو با هم مقایسه کرده؟
آیا امکان داره تو42 اینچ به خاطر پنل کوچکتر تصاویر درخشانتر و واضح تر به نظر برسن. البته منظورم تو تصاویر sd هست البته sd های استاندارد و مطلوب و البته با کابل کامپوننت یا hdmi
درسته........ تصاویر sd در سایزهای بزرگ کیفیت پایینتری دارن ولی hd-3d در سایزهای بزرگ کیفیت بهتری دارن............
arash_a59
16-01-2012, 13:38
بهترین تلوزیون CES2012 از دید سایت Cnet
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت سازنده معتقده که تا سال 2016 قیمت OLED ها معادل قیمت LCD های کنونی میشه
آیا تا سال 2016 تکنولوژی ساخت پلاسما پیشرفت چشمگیری خواهد کرد؟یا از رده خارج خواهد شد؟یا با همین سبک و سیاق بازهم تلوزیون های 2016 به پای آن نخواهند رسید؟!
اساتید اهل فن نظر بدهند
ممنونم.:11:
iranmard
16-01-2012, 15:21
سلام میخواستم از vt30 به عنوان مانیتور استفاده کنم ولی یکی از دوستان میگفت این کار نباید کرد چون جای تصویر ثابت میمونه رو تصویر حالا اگه من این کارو انجام بدمک طوری که خیلی نزارم این عمل انجام بشه یعنی مثلا تو صفحه های اینترنت خیلی رو تصویر ثابت صبر نکنم بازم مشکلی پیش میاد؟؟
*Alucard*
16-01-2012, 17:31
بهترین تلوزیون CES2012 از دید سایت Cnet
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت سازنده معتقده که تا سال 2016 قیمت OLED ها معادل قیمت LCD های کنونی میشه
آیا تا سال 2016 تکنولوژی ساخت پلاسما پیشرفت چشمگیری خواهد کرد؟یا از رده خارج خواهد شد؟یا با همین سبک و سیاق بازهم تلوزیون های 2016 به پای آن نخواهند رسید؟!
اساتید اهل فن نظر بدهند
ممنونم.:11:
اتفاقا سال پیش مصاحبه ای با یکی از مدیران ارشد سامسونگ در مورد همین مسئله شده بود و ایشون معتقد بود که پلاسما پنلها تا سال 2018 خیلی راحت به حیات خودشون ادادمه میدن.
با حرکت به سمت رزولوشن های 4K و 2K مسئله رسپانس تایم یک مسئله فوق العاده مهم میشه سرعت حرکت اجسام متحرک بر روی صفحه نمایش با واحدی به اسم pps یا پیکسل بر ثانیه سنجیده میشه چون تراکم پیکسلها در فرمتهای Ultra HD زیاد میشه رسپانس تایمهای 1ms و 2ms روی این رزولوشنها با مشکلات زیادی مواجه میشن همین مسئله محدودیت زیادی برای lcd ها ایجاد میکنه البته روی oled ها مشکل رسپانس تایم وجود نداره و مسئله اصلی قیمت و طول عمر هست برایتنس بالای صفحه نمایش به شدت عمر OLED ها رو پائین میاره علاوه بر اون ارگانیک بودن این تکنولوژی علی الخصوص در سایزهای بالا شرایط نگهداری و حساسیت زیادی ایجاد میکنه اما این پنلها توانایی ایجاد عمق رنگ مشکی فوق العاده بالایی دارن ولی دمویی از پایونیر Kuro در سال 2008 نمایش داده شد که نشون میداد پلاسماها هم توانایی absolute black level در نتیجه کنتراست واقعی بی نهایت رو دارن.
تکنولوژیهای نسل بعدی پلاسما مثل 10 Lumen/watt در حال حاضر در مرحله تستهای نهایی هستن که باعث میشن برایتنس پلاسماها تا 1000 الی 800 کاندلا بر متر مربع (دو برابر براقتر از براقترین ال سی دی ها) بالا بره و مصرف برق در اونها در سطح 70-80 وات برسه این تکنولوژی با حذف خیلی از مدارات فعلی قیمت پنلهای پلاسما رو به شدت پائین میاره و ضخامت این پنلها رو هم به کمتر از 4 میلیمتر میرسونه.
با همه این حرفها OLED ها به احتمال زیاد آینده تکنولوژیهای تصویری هستن! البته سونی معتقد به این مسئله نیست و تکنولوژی کریستال LED رو معرفی کرده که در اونها دیگه از ال سی دی خبری نیست و ساب پیکسلها توسط دیدوهای رنگی در اندازه های نانو ساخته میشن و ارگانیک هم نیستن ولی تکنولوژی پلاسماها هم در حال رشد هست و میتونن با قیمت فوق العاده کمتر تصاویری در همون سطح و کیفیت ارائه بدن.
به نظر من تا فراگیر شدن OLED ها زمان زیادی باقی مونده و ریسک خرید مدلهای اولیه اونها هم علاوه بر قیمت بالا تا مشخص نشدن نقاط ضعف این تکنولوژی خیلی زیاده.
*Alucard*
16-01-2012, 17:52
امروز جمهوری بودم توی یه مغازه (بهترینهای دنیا داخل پاساژ حافظ) پلاسمای ST30 و یک ال ای دی سامسونگ رو (مدلش رو متوجه نشدم) با سورس یکسان با هم روشن کرده بودن نور مغازه نسبتا زیاد بود و در یک محیط کوچیک تعداد زیادی لامپ هالوژن روشن کرده بود.
Average Brightness پلاسمای ST30 به نظر من از LED بالاتر بود البته وقتی درصد زیادی از تصویر رنگ سفید نشون میداد برایتنس LED روی رنگ سفید بالاتر بود ولی در 80 الی 90 درصد مواقع ST30 تصویر براقتری نمایش میداد!!
از فروشنده خواستم تا کنترل ال ای دی رو بده تصویر روی مد داینامیک و بالاترین کنتراست بود روی مدهای دیگه بک لایت رو تا آخر زیاد کردم ولی تصویر ST30 بازم در اغلب موارد به جز همون مواقع که گفتم براقتر بود چندتا عکسم گرفتم البته فروشنده مغازه رفتار زیاد دوستانه ای نداشت و وقتی بعد از تشکر ازش خداحافظی کردم حتی زورش اومد خداحافظی کنه انگار که بهش برخورده باشه واقعا فروشنده ها فکر میکنن مثلا یه تی وی دو میلیونی پفکه که هر کی میاد تو مغازشون باید حتما یکی بخره!!
ST30:
LED:
سلام میخواستم از vt30 به عنوان مانیتور استفاده کنم ولی یکی از دوستان میگفت این کار نباید کرد چون جای تصویر ثابت میمونه رو تصویر حالا اگه من این کارو انجام بدمک طوری که خیلی نزارم این عمل انجام بشه یعنی مثلا تو صفحه های اینترنت خیلی رو تصویر ثابت صبر نکنم بازم مشکلی پیش میاد؟؟
استفاده از پلاسما به عنوان مانیتور کار جالبی نیست تصاویر ثابت برای مدت زمان طولانی میتونه مشکل ایجاد کنه البته بعد از گذشت 300 الی 400 ساعت از کارکرد این تی وی ها و کهنه شدن فسفرهای پیکسلها مشکلات IR کمتر پیش میاد ولی در کل این تکنولوژی مناسب برای تصاویر ثابت نیست هر چند روی LCD ها هم ممکنه شما دچار مشکلاتی مثل Image stick بشین ولی این مشکلات در LCD ها نسبت به پلاسماها بسیار نادر هستن.
arash_a59
16-01-2012, 18:03
اتفاقا سال پیش مصاحبه ای با یکی از مدیران ارشد سامسونگ در مورد همین مسئله شده بود و ایشون معتقد بود که پلاسما پنلها تا سال 2018 خیلی راحت به حیات خودشون ادادمه میدن.
با حرکت به سمت رزولوشن های 4K و 2K مسئله رسپانس تایم یک مسئله فوق العاده مهم میشه سرعت حرکت اجسام متحرک بر روی صفحه نمایش با واحدی به اسم pps یا پیکسل بر ثانیه سنجیده میشه چون تراکم پیکسلها در فرمتهای Ultra HD زیاد میشه رسپانس تایمهای 1ms و 2ms روی این رزولوشنها با مشکلات زیادی مواجه میشن همین مسئله محدودیت زیادی برای lcd ها ایجاد میکنه البته روی oled ها مشکل رسپانس تایم وجود نداره و مسئله اصلی قیمت و طول عمر هست برایتنس بالای صفحه نمایش به شدت عمر OLED ها رو پائین میاره علاوه بر اون ارگانیک بودن این تکنولوژی علی الخصوص در سایزهای بالا شرایط نگهداری و حساسیت زیادی ایجاد میکنه اما این پنلها توانایی ایجاد عمق رنگ مشکی فوق العاده بالایی دارن ولی دمویی از پایونیر Kuro در سال 2008 نمایش داده شد که نشون میداد پلاسماها هم توانایی absolute black level در نتیجه کنتراست واقعی بی نهایت رو دارن.
تکنولوژیهای نسل بعدی پلاسما مثل 10 Lumen/watt در حال حاضر در مرحله تستهای نهایی هستن که باعث میشن برایتنس پلاسماها تا 1000 الی 800 کاندلا بر متر مربع (دو برابر براقتر از براقترین ال سی دی ها) بالا بره و مصرف برق در اونها در سطح 70-80 وات برسه این تکنولوژی با حذف خیلی از مدارات فعلی قیمت پنلهای پلاسما رو به شدت پائین میاره و ضخامت این پنلها رو هم به کمتر از 4 میلیمتر میرسونه.
با همه این حرفها OLED ها به احتمال زیاد آینده تکنولوژیهای تصویری هستن! البته سونی معتقد به این مسئله نیست و تکنولوژی کریستال LED رو معرفی کرده که در اونها دیگه از ال سی دی خبری نیست و ساب پیکسلها توسط دیدوهای رنگی در اندازه های نانو ساخته میشن و ارگانیک هم نیستن ولی تکنولوژی پلاسماها هم در حال رشد هست و میتونن با قیمت فوق العاده کمتر تصاویری در همون سطح و کیفیت ارائه بدن.
به نظر من تا فراگیر شدن OLED ها زمان زیادی باقی مونده و ریسک خرید مدلهای اولیه اونها هم علاوه بر قیمت بالا تا مشخص نشدن نقاط ضعف این تکنولوژی خیلی زیاده.
واسه این مطلب با ارزش زدن دکمه تشکر کم بود:11:
پس در آینده نزدیک دو دسته TV داریم که غول بازار هستند:
1- OLED هایی که از همین الان مشخصه کیفیت تصویرشون فوق العاده خواهد بود و البته مشکلاتی داره که تا اون وقت رفع خواهد شد و صد البته قیمتی معادل یک ال سی دی گران قیمت کنونی خواهد داشت (به گفته کارشناسان)
2- پلاسماهایی با تکنولوژی گفته شده که مصرف بسیار پایین تر و برایتنس بسیار بالاتر دارند و صد البته قیمتی بسیار کم تر از OLED های عصر خود!
پس میشه نتیجه گرفت پلاسما در آن زمان هم رغیب سرسختی برای OLED ها خواهد بود (با توجه به قیمت)
بازم ممنون از پاسختون.:11:
mr_rayan
16-01-2012, 20:48
من تو فروشگاه مقصدنهایی 5 رو 1قسمت هاییشو دیدم باحال بود البته فیلم دیگه ای ندیدم. شما دیدید؟؟؟؟؟
Avatar,green hornet,sanctum,thor,tron,priest و دو تا هم مستند.
siamak_mu
16-01-2012, 20:57
دوستان واقعاً VT30 این قابلیت پیش پا افتاده رو نداره که یه ویدئو تموم شد بره ویدئوی بعدی؟!
ایکس باکس 720 یا هر نامی که بشه براش گذاشت حداقل تا اواخر 2013 نمیاد،
ماجرای وای فای و رسوندن اینترنت به تی وی رو به کجا رسوندی؟
این طور که مایکروسافت و سونی پیش میرن بعید نیست زودتر هم بیاد. از 2113 شروع کردن رسیدن به 2013! تاریخ رو خیلی جلو انداختن چند بار. دو دلم راستش شایدم گرفتم تا ماه دیگه...
سال دیگه؟؟!! ای بابا ، حالا کو تا 720 بیاد ، تازه اونم کپی خور شده و قیمت مناسب !!:5:
کلاً مایکروسافت میونه ی خوبی با کپی داره! به نظر من که از قصد انقدر شل میگیره! فروشش بیشتر میشه کپی خور باشه. 720 هم فکر کنم همون روزهای اول هـ_ک بشه.
یعنی رسماً باید بیخیال پلاسما به عنوان مانیتور بشید. مسئله صفحه وب نیست مسئله تسکبار ویندوزه، مسئله Status bar مرورگره، مسئله علامت Close و Restore و minimize و خیلی چیزهای ثابت دیگه هست که شما دقت نکردید. برای مانیتور فقط LED فعلاً بهترین گزینه هست.
arash_a59
16-01-2012, 21:28
این طور که مایکروسافت و سونی پیش میرن بعید نیست زودتر هم بیاد. از 2113 شروع کردن رسیدن به 2013! تاریخ رو خیلی جلو انداختن چند بار. دو دلم راستش شایدم گرفتم تا ماه دیگه...
ماکروسافت که میگه این کنسول هنوز جاداره و نیازی به تعویضش نیست!
کلاً مایکروسافت میونه ی خوبی با کپی داره! به نظر من که از قصد انقدر شل میگیره! فروشش بیشتر میشه کپی خور باشه. 720 هم فکر کنم همون روزهای اول هـ_ک بشه.
نه اینجوری نیست اگه راحت کپی شه شرکت های بازی ساز جرات نمیکنند واسش بازی بسازن و اصلا دوست نداره کپی بشه و نهایت تلاششم میکنه
همین اسلیم روز اول که اومد ه.ک شد اما تا Firmware رسمیش ریلیز شد یکسال طول کشید!
شما حتما بخر حالا یا ایکس باکس یا پی اس
لذت بازی با VT30 واقعا ارزششو داره
( این همه گفتم هیچ ربطی به VT30 و این تاپیک نداشت جز همون خط آخر! از دوستان عذر میخوام:11:)
manaminjamkharam
16-01-2012, 23:58
تکنولوژیهای نسل بعدی پلاسما مثل 10 Lumen/watt در حال حاضر در مرحله تستهای نهایی هستن که باعث میشن برایتنس پلاسماها تا 1000 الی 800 کاندلا بر متر مربع (دو برابر براقتر از براقترین ال سی دی ها) بالا بره .
حالا این نسل از پلاسماها که اشاره شد معلوم نیست کی توی بازار فراگیر بشه ؟
iranmard
17-01-2012, 00:25
ممنون از راهنمایی دوستان ولی بد خورد تو حالم ا.ایکس باکس 720 تا سال 2015 نمیاد 2013 یا 2014 رونمایی میشه تا بازی براش ساخته بشه بیاد دست من شما 3 سالی طول میکشه که خودش یه عمر برو 360 بگیر حالشو ببر دوست من
arash_a59
17-01-2012, 01:15
همونجور که جناب Alucard فرمودند نسل جدید پلاسماها که دارای براقیتی به مراتب بیشتر از ال سی های کنونی (یا همان LED-LCD) هست در مرحله تست نهایی است احتمالش هست در سال 2013 معرفی بشه از طرفی با توجه به مشکلاتی که OLED فعلا دست به گریبان است از جمله طول عمر پنل و قیمت بالای آن(طبق گفته جناب Alucard) به این زودی ها فراگیر نخواهد شد و طبق گفته شرکت ال جی که امسال یکی از بهترین تلوزیون ها را با این تکنولوژی ارائه داد (OLED 55inch) تا سال 2016 قیمتها متعادل نخواهد شد!
در کل بحث قیمت یکی از فاکتورهای بسیار مهم در انتخاب تی وی است که دراین مقوله برگ برنده قطعا دست پلاسماست.
جدای ازین بحث یه انتقاد کوچک هم از دوستان VT30 دار و ST30 دار این تاپیک دارم(از جمله خودم)
توی فروم های خارجی اکثر بحث های راجب این دو تی وی در مورد کالیبراسیون و نحوه گرفتن بهترین تصویر از این دو تی وی هست حال اینکه ما اصلا تا بحال ( بجز جناب rayan عزیز) یه تنظیمات بدرد بخور یا تنظیمی که خودمون باهاش بهترین تصویر رو گرفته باشیم اینجا نذاشتیم تا باقی دوستان تست کنند و اگر مطلوب افتاد استفاده کنند
در اینکه این دو مدل، تی وی های حرفه ای هستند و تنظیمات و کالیبره کردن اونها نیاز به دانش و مهارت داره هیچ شکی نیست اما با به اشتراک گذاشتن تجربیات هر چند ابتدایی در این زمینه میتونیم تا اندازه ای راه گشا باشیم!
من با این تنظیمات تا بحال بهترین تصویر رو (از دید خودم و با توجه به اینکه برایتنس برام خیلی اهمیت داره) گرفتم:
مد : داینامیک
کنتراست 100
برایتنس 16
کالر 45
شارپنس 5
تینت 0
کالر بلنس cool
ویواید کالر on
کالر ریمستر Auto
اکو مد off
پی-ان ار MAX
وایت بلنس Default
گاما 2.2
اینتلیجنت فریم MAX
رزولیشن اینهنسر MAX
ساید پنل High
16:9 اور اسکن High
پیکسل اوربیتر Auto
پاور سیور off
توضیح : من با این تنظیمات روی رنگهای آبی - زرد و نارنجی تصاویر بسیار جذاب و زیبایی رو گرفتم (از دید خودم) اما روی رنگهای قرمز و سفید بد عمل میکنه و هنوز نتونستم تنظیم بهتری انجام بدم.
دوستان اگر جایی عیبی هست و میتونند راهنمایی بفرمایند:11:
manaminjamkharam
17-01-2012, 01:22
همیشه خبر تلویزیون های 2012 ces توی سایت های فارسی اینجوری هست یا امسال اینجوری شده ؟ آخه تا الان که هرچی خبر بود خوندیم دیدیم 90 % خبرا مربوط به طرح های تحقیقاتی هست که چند سال آینده شاید شروع به تولید بشه . باز به سال پیش خیلی بیشتر از امسال مدل دیدیم.
تلویزیون oled LG که فکر نکنم تا چند سال آینده تولید انبوه بشه . درسته ؟ (توی دید اول که گفتن نسبت به همه پلاسماها و lcd و led ها بهتره)
یه مدل سامسونگ هم بود که اینجور که معلومه فقط روی قابلیت های جانبی و اینترنتیش کار شده (ES8000)
مدل سونی هم که به کریستال مایع معروف شده ، اونم تا چندین سال آینده هیچ ...
می مونه 2 تا مدل که اشاره شده :
یکی مدل دیگه ی LG که بزودی وارد می شه ، lw9800 هست . که توی همه ی موارد گفته شده نسبت به پلاسما پایین تر هست اما بین led ها خوبه . ترجمه ی بررسی سایت felatpanel روی این مدل را از سایت زومیت در چهار صفحه به آدرس زیر می تونید بخونید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و دیگری هم VT50 (و مشتقات اون st50 , ...)
حالا مدل دیگه ای هست که مثل دو مدل آخر جزء مدلای تجاری باشه نه تحقیقاتی ، نمی دونم.اگه کسی می دونه بگه.
حالا ربطش به این جا این بود که ، اگه کسی از سایتهای خارجی و متفرقه ، مشخصات دقیق تری از VT50 می دونه بگه تا ببینیم اصلا تغییر خیلی چشمگیری کرده نسبت به مدل قبل یا نه ؟
از یه طرف با نگاه به VT20 و VT25 و VT30 که اونقدرها هم نسبت هم تغییری نداشتن ، ممکنه بگیم اینم خیلی تغییری نکرده (تا الان که دقیقا همون رفتاری که سال پیش با اومدن VT30 با مدل قبلش یعنی VT20 توی نمایشگاه شده بود ، امسالم همین رفتار با VT30 شده) از طرف دیگه اگه اشتباه نکنم سال پیش زمان ارایه ی VT20 تا VT30 خیلی زیاد نبود و تقریبا پشت سر هم بود اما اگه اشتباه نکنم زمان بین VT30 تا VT50 بیشتر بوده و امکان ایجاد تغییرات و رفع عیوبش بیشتره.
*Alucard*
17-01-2012, 14:12
مشخص نیست دقیقا کی واد بازار میشه ولی چند ماه پیش یه PDF از سایت پاناسونیک دانلود کردم که مربوط به سرمایه گذاری های این کمپانی بود و بخشی از هزینه هاشون مربوط به توسعه این تکنولوژی میشد.
اینم یه لینک از در مورد تکنولوژی 10lumen/watt که البته کمی قدیمی هست:
ftp://ftp.panasonic.com/pub/Panasonic/consumer_electronics/whitepapers/Future_Looks_Bright_for_Plasma_TVs.pdf
آخرین قیمت 50VT30 در بازار اهواز : 3.450.000 :18:
50VT20 قیمت : 3.450.000 :18:
و در ادامه :
PS3 16 gb بدون گارانتی : 450.000
دوربین Canon 60D body only با گارانتی آفومار : 1.900.000
فریزر BOSCH 32A40 ساخت آلمان : 1.800.000
هارد 2 ترابایت سیگیت 235.000
این چه وضعیه...:angry:
kambiz11000
17-01-2012, 15:46
باید ببینیم پلاسماهای 2012 چند لومن ( lumen/watt ) شده مدلهای اروپایی و اسیایی هم هنوز مشخص نشده.
*Alucard*
17-01-2012, 15:51
باید ببینیم پلاسماهای 2012 چند لومن ( lumen/watt ) شده مدلهای اروپایی و اسیایی هم هنوز مشخص نشده.
کسی دقیق نمیدونه مدلای 2011 رو که خیلیا میگفتن 5 لومن بر وات هستن اگه واقعا امسال 50 درصد برایتنس زیاد شده باشه احتمالا 7.5 لومن هست.
*Alucard*
17-01-2012, 15:59
حالا ربطش به این جا این بود که ، اگه کسی از سایتهای خارجی و متفرقه ، مشخصات دقیق تری از VT50 می دونه بگه تا ببینیم اصلا تغییر خیلی چشمگیری کرده نسبت به مدل قبل یا نه ؟
از یه طرف با نگاه به VT20 و VT25 و VT30 که اونقدرها هم نسبت هم تغییری نداشتن ، ممکنه بگیم اینم خیلی تغییری نکرده (تا الان که دقیقا همون رفتاری که سال پیش با اومدن VT30 با مدل قبلش یعنی VT20 توی نمایشگاه شده بود ، امسالم همین رفتار با VT30 شده) از طرف دیگه اگه اشتباه نکنم سال پیش زمان ارایه ی VT20 تا VT30 خیلی زیاد نبود و تقریبا پشت سر هم بود اما اگه اشتباه نکنم زمان بین VT30 تا VT50 بیشتر بوده و امکان ایجاد تغییرات و رفع عیوبش بیشتره.
سایت HDguru گفته تو مقایسه بقل به بقل بین VT30 و VT50 پیشرفت در کیفیت تصویر VT50 واضح بوده و VT50 رو بهترین HDTV نمایشگاه انتخاب کرده.
With picture improvements coming from almost every major TV maker gave us a long lists of finalists to consider. However, the improvements in the 2012 Panasonic top of the line VT50 plasma series are significant. Last year’s VT30 series took top honors for picture performance. In 2012 Panasonic raised the bar with a new way to drive the pixels that lowers the black level to the deepest ever, and better motion clarity using its new 2500 focused field drive circuit, according to a Panasonic spokesperson.
In a side-by-side comparison of the VT30 and VT 50 plasmas on the show floor the improvements a clear. The VT50 has the best image quality of any 2012 plasma or LED LCD we’ve seen at the show.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-7066
اخرين قيمت پاناسونيك vt30 از فروشگاه مهرگان تهران
vt30 50 :3500000
vt30 42 :2580000
arash_a59
17-01-2012, 17:50
مشخص نیست دقیقا کی واد بازار میشه ولی چند ماه پیش یه PDF از سایت پاناسونیک دانلود کردم که مربوط به سرمایه گذاری های این کمپانی بود و بخشی از هزینه هاشون مربوط به توسعه این تکنولوژی میشد.
اینم یه لینک از در مورد تکنولوژی 10lumen/watt که البته کمی قدیمی هست:
ftp://ftp.panasonic.com/pub/Panasonic/consumer_electronics/whitepapers/Future_Looks_Bright_for_Plasma_TVs.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fpub%2FPanasonic%2Fconsumer_electronics%2Fwhitepap ers%2FFuture_Looks_Bright_for_Plasma_TVs.pdf)
مقاله بسیار جالبی بود ! در این مقاله با عنوان " آینده برای پلاسما همچنان روشن است" یه جا در ادامه صحبتهای جناب Alucard نوشته با این تکنولوژی جدید ما به 2 برابر شفافیت LCD های کنونی دست پیدا میکنیم و درون حالت مصرف انرژی در یک پنل 42 اینچ 150 وات میشه هرچند که نیاز به اون مقدار برایتنس نیست(چون 2 برابر ال سی دی هست) و با نصف اون برایتنس(معادل ال سی دی) مصرفی زیر 100 وات خواهید داشت:18:
ازین مقاله فقط یه نتیجه اخلاقی میشه گرفت اینکه با اومدن پلاسماهای نسل جدید LCD و LED های کنونی کاملا از رده خارج خواهند شد
در پلاسماهای جدید نسب به LCD های کنونی :
1- مصرفشون که کمتر از اونها یا در حد اونها میشه
2- برایتنسشون (گیر و مشکل من:31:) که 2 برابر میشه:10:
3- دیزاینشون هم نوشته دستخوش تغییرات میشه چون مدارهای کم حجم تر و کوچک تری داره
4- حرارت تولیدیشم نوشته بشدت کم میشه
دیگه چه عیبی موند؟!
راستی با توجه به این عکس که مدار یک پلاسما است من منشا صدای وززززززز رو یافتم از Scan IC هست:31:
و در ادامه :
هر دم ازین باغ بری میرسد.......تازه تر از تازه تری میرسد
دوستان اگه براتون مقدوره تنظیمات کالیبره کردن تصاویر در مد پروفشنال در فرومهای خارجی برای vt30 رو اینجا بزارین.با تشکر
بچه ها من رو حالت پروفشنال هر تغییری میدم تصویر فرقی نمیکنه دلیلش چیه؟
کسی مونه چه کدک هایی از MKV رو میخونه؟؟ تو کف فیلم موندم:41:
arash_a59
17-01-2012, 19:50
دوستان اگه براتون مقدوره تنظیمات کالیبره کردن تصاویر در مد پروفشنال در فرومهای خارجی برای vt30 رو اینجا بزارین.با تشکر
Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1
............................
Professional 1
Contrast 35
Brightness 0 (default)
Coulor 30 (default)
Gamma:
2.2
10IRE -11
20IRE 0
30IRE 0
40IRE 0
50IRE 0
60IRE 0
70IRE -2
80IRE 1
90IRE 1
100IRE 0
White Balance:
RG 9
GG -6
BG 9 (typical of what I said above in the remarks, corrected below but I think there's no added value in getting this to a lower figure and correcting less below)
RC 2
GC 0
BC 0
Detailed:
IRE10 -7, 1, -11
IRE20 -6, 0, -13
IRE30 -2, 0, -5
IRE40 0, 0, -3
IRE50 1, 2, -4
IRE60 3, 0, 3
IRE70 2, 0, -2
IRE80 0, 0, -4
IRE90 -2, 0, -1
IRE100 -3, 0, -3
Color Management:
Here we bring primary and secondary colors to match the CIE references for precise color reproduction.
My values:
RH 0
GH -3
BH 11
RS -3
GS -11
BS 20
RL -4
GL -7
BL 14
YH 6
CH -2
MH 5
YS 2
CS -2
MS 0
YL -2
CL -2
ML -5
منبع سایت avforums
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
بچه ها من رو حالت پروفشنال هر تغییری میدم تصویر فرقی نمیکنه دلیلش چیه؟
یبار روی همین مد ریست تو دیفالت کن همه چیو بعد تی وی رو از برق بکش دوباره روشن کن تست کن ببین تغییر میکنه؟
mr_rayan
17-01-2012, 21:39
جدای ازین بحث یه انتقاد کوچک هم از دوستان VT30 دار و ST30 دار این تاپیک دارم(از جمله خودم)
توی فروم های خارجی اکثر بحث های راجب این دو تی وی در مورد کالیبراسیون و نحوه گرفتن بهترین تصویر از این دو تی وی هست حال اینکه ما اصلا تا بحال ( بجز جناب rayan عزیز) یه تنظیمات بدرد بخور یا تنظیمی که خودمون باهاش بهترین تصویر رو گرفته باشیم اینجا نذاشتیم تا باقی دوستان تست کنند و اگر مطلوب افتاد استفاده کنند
در اینکه این دو مدل، تی وی های حرفه ای هستند و تنظیمات و کالیبره کردن اونها نیاز به دانش و مهارت داره هیچ شکی نیست اما با به اشتراک گذاشتن تجربیات هر چند ابتدایی در این زمینه میتونیم تا اندازه ای راه گشا باشیم!
من با این تنظیمات تا بحال بهترین تصویر رو (از دید خودم و با توجه به اینکه برایتنس برام خیلی اهمیت داره) گرفتم:
مد : داینامیک
کنتراست 100
برایتنس 16
کالر 45
شارپنس 5
تینت 0
کالر بلنس cool
ویواید کالر on
کالر ریمستر Auto
اکو مد off
پی-ان ار MAX
وایت بلنس Default
گاما 2.2
اینتلیجنت فریم MAX
رزولیشن اینهنسر MAX
ساید پنل High
16:9 اور اسکن High
پیکسل اوربیتر Auto
پاور سیور off
توضیح : من با این تنظیمات روی رنگهای آبی - زرد و نارنجی تصاویر بسیار جذاب و زیبایی رو گرفتم (از دید خودم) اما روی رنگهای قرمز و سفید بد عمل میکنه و هنوز نتونستم تنظیم بهتری انجام بدم.
دوستان اگر جایی عیبی هست و میتونند راهنمایی بفرمایند:11:
سلام.over scan 16:9 رو فکر کنم off کنی بهتره.سایز تصویر استاندارد میشه.
من تنظیماتم رو دوباره عوض کردم.تنظیمات قیلیم روی هر فیلمی خوب جواب نمیداد مخصوصا فیلم های تاریک.تصویر رو به قرمزی می رفت.تنظیمات دیفالت مد پروفشنال خوبه ولی باز جای کار داره.همچنان در حال سر و کله زدن هستم.
تنظیمات شما خوبه ولی به نظر من فقط بدرد شبکه های TV و سریال و شو می خوره.
بیشترین قدرت پلاسما تو تولید تصویر سینمایی هستش.شما برای تنظیمات سینمایی به جایی نرسیدی؟
arash_a59
17-01-2012, 22:03
من تنظیماتم رو دوباره عوض کردم.تنظیمات قیلیم روی هر فیلمی خوب جواب نمیداد مخصوصا فیلم های تاریک.تصویر رو به قرمزی می رفت.تنظیمات دیفالت مد پروفشنال خوبه ولی باز جای کار داره.همچنان در حال سر و کله زدن هستم.
بیشترین قدرت پلاسما تو تولید تصویر سینمایی هستش.شما برای تنظیمات سینمایی به جایی نرسیدی؟
سلام جناب رایان
over scan رو که off میکنم لبه های تصویر شروع میکنه به لرزش ، چهار لبه تصویر میلرزه!
آره این تنظیم در مورد شبکه های TV خصوصا HD بهترین جواب رو به من داد
اما در مورد تنظیمات سینمایی به کیفیت مطلوب و تنظیم مشخصی نرسیدم هنوز :41:
به نظرم این تنظیم زیاد جالب نیست چون در حالت داینامیک تنظیمات گاما مثل حالت انحنای s چشم رو اذیت میکنه و وقتی رو حالت cool میزاری تصویراصلا برای فیلم دیدن مناسب نیست تنظیماتی که من تا الان کردم اینه و فعلا حالت آزمایشیه شماهم امتحان کنید
مد:عادی
کنتراست:95
توازن رنگ:عادی
برایتنس:12 یا 15
گاما:2.6
حالت صرفه جویی :روشن
بقیه چیزارو دست نزنید تصویر از نظر من خیلی خوبه من هنوز با فیلم امتحان نکردم ولی تصویره ----- خوبه.شماهم یه امتحانی کنید
armin_gera
17-01-2012, 22:26
سلام به همگی
امروز یه برنامه پیدا کردم گفتم واسه شما هم بزارم حالشو ببرید
این برنامه واسه گوشی های ios و android فعلا اومده و من براتون لینکاشو میزارم
itunes.apple.com/us/app/viera-remote/id427126362?mt=8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash_a59
17-01-2012, 22:57
به نظرم این تنظیم زیاد جالب نیست چون در حالت داینامیک تنظیمات گاما مثل حالت انحنای s چشم رو اذیت میکنه و وقتی رو حالت cool میزاری تصویراصلا برای فیلم دیدن مناسب نیست تنظیماتی که من تا الان کردم اینه و فعلا حالت آزمایشیه شماهم امتحان کنید
برایتنس:12 یا 15
گاما:2.6
بقیه چیزارو دست نزنید تصویر از نظر من خیلی خوبه من هنوز با فیلم امتحان نکردم ولی تصویره ----- خوبه.شماهم یه امتحانی کنید
برایتنس توی این حالت خیلی کم میشه
از لحاظ رنگ بندی بهتره اما روشنایی تصویر خیلی کم میشه
من کالر بلنس رو روی نرمال دوست دارم بذارم اما روی نرمال رنگهای قرمز افتضاح میشه و روی cool قابل تحمله البته ممکنه با تنظیمات خاصی بهتر شه که هنوز بهش نرسیدم!
تنظیماتی که من تا الان کردم اینه و فعلا حالت آزمایشیه شماهم امتحان کنید
برایتنس:10
گاما:2.4
آرش جان گاما رو 2.4 بذار ببین چطوره ولی من رو 2.6 گذاشتم بد نیست میتونی برایتنس رو بالاتر بذاری حالا اینقدر باید آزمایش کنیم تا یه بهترین تصویر برسیم.
سلام به همگی
امروز یه برنامه پیدا کردم گفتم واسه شما هم بزارم حالشو ببرید
این برنامه واسه گوشی های ios و android فعلا اومده و من براتون لینکاشو میزارم
itunes.apple.com/us/app/viera-remote/id427126362?mt=8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک آندرویدش جواب نمی ده !!!:5:
و در ادامه :
شاید این جمعه بیاید...................
سایت HDguru گفته تو مقایسه بقل به بقل بین VT30 و VT50 پیشرفت در کیفیت تصویر VT50 واضح بوده و VT50 رو بهترین HDTV نمایشگاه انتخاب کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-7066
باید ببینیم تفاوت قیمت vt50 با vt30 چقدره...............
die my darling
18-01-2012, 12:38
آخرین قیمتا کف بازار
42vt30 قیمت 2410 -2380
42st30 قیمت 1850-1920
50st30 قیمت 2480-2520
die my darling
18-01-2012, 12:47
آقا امروز چندتا چیز دیدم پشمام ریخته تو بازار لب تاب بیشتر مغازه ها قیمت لب تابو به دلار آمریکا زده بودن اگه میخواستی بخری همون موقع زنگ میزدن به یه دلار فروش قیمت دلار میگرفتن بهت قیمت میدادن تو بازار لوازم صوتی تصویریم بعضی مغازه دارا از اینکارا میکنن یه چیز دیگه قیمت سکه بود که بهتره از این به بعد اسمشو بزارن سکته!
سکه 790 هزار تومن اگه با زنتون دعوا مرافه دارین همین الان برین یه دسته گلی چیزی بخرین اگه شده پول قرض کنید یه کادو ام بخرین که موقع دادن مهریه 100% باید برین آب خنک بخورین...
آقا امروز چندتا چیز دیدم پشمام ریخته تو بازار لب تاب بیشتر مغازه ها قیمت لب تابو به دلار آمریکا زده بودن اگه میخواستی بخری همون موقع زنگ میزدن به یه دلار فروش قیمت دلار میگرفتن بهت قیمت میدادن تو بازار لوازم صوتی تصویریم بعضی مغازه دارا از اینکارا میکنن یه چیز دیگه قیمت سکه بود که بهتره از این به بعد اسمشو بزارن سکته!
سکه 790 هزار تومن اگه با زنتون دعوا مرافه دارین همین الان برین یه دسته گلی چیزی بخرین اگه شده پول قرض کنید یه کادو ام بخرین که موقع دادن مهریه 100% باید برین آب خنک بخورین...
من که زن ندارم ولی اگه داشتم براش vt30 میخریدم تا ندازتم زندان:31:(البته زنهای این دوره بی چشم رو هستن عاقبت کاره خودشون رو میکنن:19:)
راستی دوستان اون حالت برفک در تصاویر که بعضی دوستان بهش اشاره کردن با کم کردن برایتنس کمتر میشه و حالت PN-R هم اگه روی Max یا حداقل Mid باشه روی این قضیه تاثیر مثبت داره و کلا هر چی تنظیمات رو به کدری و سیاه شدن تصویر بره این حالت بیشتر از بین میره.
بابا برای ما بدبخت بیچاره ها که پول نداشتم vt30بخرم و به جاش st30گرفتم کسی پیدا میشه تنظیمات کالیبره کردن تصاویر برای این مدل بگه ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید:8:
بابا برای ما بدبخت بیچاره ها که پول نداشتم vt30بخرم و به جاش st30گرفتم کسی پیدا میشه تنظیمات کالیبره کردن تصاویر برای این مدل بگه ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید:8:
توکلت به خدا باشه دوست من.....................
آخرین قیمتا کف بازار
42vt30 قیمت 2410 -2380
42st30 قیمت 1850-1920
50st30 قیمت 2480-2520
دوستان من
هایپراستار امروز قیمت 50st30 2350 هرکی میخواد بره بخره ... شاید سری جدید قیمت جدید!
delmajid
18-01-2012, 21:08
سلام دوستان
من یه دوست دارم از دوبی داره میاد
میگه 42vt30 گیر نمیاد.منم پول پنجاش رو ندارم
میگم اگه بهش بگم 50st30 بیاره خوبه؟
ضرر نکردم؟
یا همینجا بگیرم و 42vt30 بگیرم
راستی قیمت 50st30 میگه 2100
میشه راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یه دوست دارم از دوبی داره میاد
میگه 42vt30 گیر نمیاد.منم پول پنجاش رو ندارم
میگم اگه بهش بگم 50st30 بیاره خوبه؟
ضرر نکردم؟
یا همینجا بگیرم و 42vt30 بگیرم
راستی قیمت 50st30 میگه 2100
میشه راهنمایی کنید
درود برشما.
دوستان میگن هنوز 2350 گیرمیاد و +نصب رایگان و گارانتی 1ساله به شما 1کابل HD 3D میدن + کارت هدیه 50 تا 500تومنی...
انتخاب با شما.............
بنظرمن اگه بیشتر میخوای فیلم با کیفیت HD ببینی 50ST30 بگیر اگه میخوای وصلش کنی به رس-یور و کانالهای ایران و ما-واره رو ببینی 42VT30 ارضات میکنه.................
arash_a59
18-01-2012, 23:34
تنظیماتی که من تا الان کردم اینه و فعلا حالت آزمایشیه شماهم امتحان کنید
برایتنس:10
گاما:2.4
آرش جان گاما رو 2.4 بذار ببین چطوره ولی من رو 2.6 گذاشتم بد نیست میتونی برایتنس رو بالاتر بذاری حالا اینقدر باید آزمایش کنیم تا یه بهترین تصویر برسیم.
عزیز تنظیمات قابل قبولی بود البته با پاور سیور خاموش !
تست کردم :11:
رنگ ها بهتر از رنگهای من شد اما روشنایی یک پرده کمتر شد
من گاما رو روی 2.4 گذاشتم و برایتنس رو روی 15
به نظر دوستان ، دستگاه پلیر بلوری 3D پاناسونیک به قیمت حدودی 600000تومان بهتر ه بگیرم یا یک دستگاه PS3 ؟ آیا کیفیت خروجی(به خصوص تصاویر سه بعدی) در هر دو دستگاه مشابه است یا..؟؟؟ :13:
mr_rayan
19-01-2012, 02:11
سلام.من دو مدل عکس از TV گرفتم.گفتم اینجا بگذارم برای دوستانی که می خوان تفاوت تصویر رو توی نور ببیند.
دو مدل تصویر روشن و تیره رو انتحاب کردم.البته من دوربین خوبی ندارم پس مطمئنا تصویری که شما اینجا می بینید با تصویر اصلی از نظر رنگ و جزییات تفاوت داره ولی اصل موضوع رو می رسونه.
عکس ها اول صبح گرفته شده.تلویزیون VT30 50.
مد Dynamic اتاق تاریک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مد Dynamic اتاق با نور معمولی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مد Dynamic اتاق فوق العاده روشن
مد Profesional اتاق تاریک
mr_rayan
19-01-2012, 02:17
مد Dynamic اتاق تاریک
مد dynamic اتاق با نور معمولی
مد Dynamic اتاق با نور فوق العاده زیاد
مد Profesional اتاق تاریک
arash_a59
19-01-2012, 02:18
سلام.من دو مدل عکس از TV گرفتم.گفتم اینجا بگذارم برای دوستانی که می خوان تفاوت تصویر رو توی نور ببیند.
دو مدل تصویر روشن و تیره رو انتحاب کردم.البته من دوربین خوبی ندارم پس مطمئنا تصویری که شما اینجا می بینید با تصویر اصلی از نظر رنگ و جزییات تفاوت داره ولی اصب موضوع رو می رسونه.
عکس ها اول صبح گرفته شده.تلویزیون VT30 50.
بابت تصاویر دستتون درد نکنه
تنظیماتی که روی داینامیک انجام دادید رو اگه لطف کنید ممنون میشم:11:
mr_rayan
19-01-2012, 02:21
بابت تصاویر دستتون درد نکنه
تنظیماتی که روی داینامیک انجام دادید رو اگه لطف کنید ممنون میشم:11:
خواهش می کنم.
تنظیمات دیفالت خود کارخونه هستش.
دوستان ، به نظرتون دقیق ترین و واقعی ترین رنگ رو چطوری میشه در VT30 بدست آورد؟
البته به خودی خود تصویرش طبیعی هست اما با چه تنظیمی میشه واقعی تر بشه؟
die my darling
19-01-2012, 03:08
به نظر من تنظیمای pro آقای رایان خیلی خوبه توی عکسای اول توی حالت pro رنگ درختا از حالت سبز فسفری در اومده رنگ پوست طبیعی تر شده جزئیاتم خیلی بیشتر شده توی عکسای دومم همینطوره مخصوصا اون نوری که روی صورت خورده تو عکس دوم خیلی طبیعی شده یعنی گاما به نظرم خیلی دقیق شده البته عکسای سری دوم تو عکس آخر روی حالت pro دست موقع عکاسی یکمی لرزیده تصویر بلوری شده ولی معلومه جزئیاتم زیاد شده.
arash_a59
19-01-2012, 08:58
کلا وقتی ارزش پول ملی یک کشور پایین میاد خیلی ها معاملاتشون رو برای جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی با پول رایج جهانی انجام میدند
توی ترکیه که یک زمانی نرخ تورمش تا 70% میرسید و ارزش پولش به شدت افت کرد این مسئله(خرید و فروش با دلار) رایج شد و حتی هم اکنون که اقتصادی بسیار استوار داره همچنان دلار حکم لیر رو داره یعنی شما میتونی مثل آمریکا اونجا دلار خرج کنی حتی با دست فروش با دلار معامله کنی و باقی پولت رو به لیر بگیری! و با کمال تعجب در بعضی مغازه ها نیز فقط جنس با دلار فروخته میشه و همه مردم از کفاش و نانوا بگیر تا پزشک و مهندس قیمت روز دلار رو میدونند.
امیدوارم در ایران کار به اینجا نکشه:41:
قیمت روز دلار طبق اخبار پراکنده در بین دست فروشان تا 2200 تومن هم رسیده
و ارزش واقعی ریال در برابر دلار بنا به نظر کارشناسان 5000تومن در برابر یک دلار است.
من حدودا یکماه پیش یه سوال اینجا مطرح کردم که : آیا بانیان قیمت Vt30 رو ممکنه کاهش بده؟
با این وضعیت بازار VT30 به علت احتکار و ... نایاب نشه خوبه! کاهش پیشکش.
alimusic
19-01-2012, 14:06
الان دوهفته هست vt30 خريدم روزي هم حدود ٧ ٨ ساعت روشنه تو حالت عادي گذاشتم فقد چند بار واسه تست رو ديناميك گزاشتم امروز يك سري عكسهاي break in گذاشتم ديدم تو رنگ سبز و تاحدودي ابي قرمز جاي تصوير منوي viera و جهت نماي دايره پايين جاش مونده الان گذاشتم چند ساعت ببينم درست ميشه تو كانالها تلويزيون هيچ ارمي از كانالها معلوم نيست ولي تو عكسهاي break in جاي منو كمرنگ معلومه چيكار كنم درست ميشه
دوستان من
پنل من 50VT30 هست.
چند روزه روی هر مد تصویری تنظیم میکنم وقتی دوباره روشنش میکنم روی مد داینامیک برگشته .
لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم
آیا tv سامسونگ مثل d7770و d8880در مقابل پلاسمای vt30 حرفی برای گفتن دارند . من بدلیل اینکه خونه لامپ زیاد داره توخرید پلاسما دچار شک هستم. خودم نظرم به سمتd7770 جلب شده. البته هنوز هیچکدوم رو از نزدیک ندیدم . اگه کسی این دوتارو با هم دیده مقایسه رو بنویسه؟ استفاده من از tv بیشتر کانالهای دیجیتال ایران و فیلمهای hd است و البته بازی های کامپیوتری . خواهشا کمک کنید.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
mr_rayan با تشکر از عکسهای خوبتون بفرمایید منظور از اتاق با نور فوق العاده زیاد یعنی چی؟ چقد نور داشتید؟
*Alucard*
19-01-2012, 22:05
آیا tv سامسونگ مثل d7770و d8880در مقابل پلاسمای vt30 حرفی برای گفتن دارند . من بدلیل اینکه خونه لامپ زیاد داره توخرید پلاسما دچار شک هستم. خودم نظرم به سمتd7770 جلب شده. البته هنوز هیچکدوم رو از نزدیک ندیدم . اگه کسی این دوتارو با هم دیده مقایسه رو بنویسه؟ استفاده من از tv بیشتر کانالهای دیجیتال ایران و فیلمهای hd است و البته بازی های کامپیوتری . خواهشا کمک کنید.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
mr_rayan با تشکر از عکسهای خوبتون بفرمایید منظور از اتاق با نور فوق العاده زیاد یعنی چی؟ چقد نور داشتید؟
اگه تهران زندگی میکنید برید پاساژ حافظ جمهوری فروشگاه بهترینهای دنیا یکی دو مدل LED سامسونگو در کنار پلاسمای ST30 روشن کرده تصویر ST30 و VT30 زیر نور زیاد تقریبا یکسان هستن.
بچه ها یادتونه از همون اول که هنوز تی وی نگرفته بودم گفتم من رو کیفیت تصویر خیلی حساسم الان 3 هفته ای میشه که گرفتم فکر کنم وسواس گرفتم همش تو تنظیماتم تا بهترین تصویر رو پیدا کنم یه تنظیمه خوب پیدا کردم شماهم امتحان کنید جوابشو بگین تا نقطه ضعفاشو پیدا کنم بهترین تنظیم تا الان از نظر من:
اول تنظیمات مد داینامیک رو همون حالت پیش فرض که تا حالا بهش دست نزدید برگردونید
مد:حالت داینامیک
رنگ:45
توجه توازن رنگ : عادی
گاما:2.0
کنتراست:85 یا 90 به نظر من 85 بهتره
بقیه چیزاهم دست نزنید یه تست کنید ببینید چطوره من خیلی خوشم اومد از این حالت
arash_a59
20-01-2012, 08:25
دوست خوبم همونجور که جناب Alucard گفتند برید و از نزدیک ببینید و مقایسه کنید و اگه قبلا در منزل ال سی دی یا ال ای دی داشتید و حالا به فکر ارتقا هستید بسیار دقت کنید
vt30 تلوزیون بسیار بسیار خوبیست و از لحاظ کنتراست دقت رنگ سرعت و زمان پاسخگویی یکه تازه بازار فعلیست اما روشنایی و رنگ بندی آن ممکنه به سلیقه عده ای سازگار نباشه.:11:
نمیدونم کسی دقت کرده یا نه ولی درخشش ال سی دیا با هم فرق میکنه من توی فروشگاه تعاونی اداره که ال سی دی سامسونگ و سونی و ال جی و پاناسونیک داره تصویر پاناسونیک از همه نورش بیشتره بعدش سامسونگ و ال جی.
یه چیز دیگه که متوجه شدم نور ال سی دی از ال ای دی بیشتره ولی کنتراست ال ای دی خیلی بیشتر از ال سی دیه تو نور کمتر مثل خونه این قضیه خیلی مشخص میشه جزئیات تصویر ال ای دیم بیشترم از ال سی دیه.
ال سی دی اصلا نمیتونه رنگ مشکی نشون بده فوق العاده رنگ مشکیش ضعیفه و یه سری رنگارو مثل پوست صورت کامل قرمز نشون میده بین همه ال ای دیا سونی رنگاش از همه بهترو طبیعی تره ال ای دیای پاناسونیکم تو رنگ خوبن نورشون بیشتر از بقه هست.
به نظرم اگه کسی ال سی داره و با اون مدل رنگای جنگولک ال سی دی حال میکنه با ال ای دیم حال نمیکنه.
من که زن ندارم ولی اگه داشتم براش vt30 میخریدم تا ندازتم زندان:31:(البته زنهای این دوره بی چشم رو هستن عاقبت کاره خودشون رو میکنن:19:)
راستی دوستان اون حالت برفک در تصاویر که بعضی دوستان بهش اشاره کردن با کم کردن برایتنس کمتر میشه و حالت PN-R هم اگه روی Max یا حداقل Mid باشه روی این قضیه تاثیر مثبت داره و کلا هر چی تنظیمات رو به کدری و سیاه شدن تصویر بره این حالت بیشتر از بین میره.
زن که نداشته باشی شاید یه مشکل داشته باشی ولی زن که بگیری 1100 تا مشکل جدید پیدا میکنی.
خواستم بهت تبریک بگم که زن نداری واقعا خوش به حالت!:27:
سعی کن هیچ وقت خر نشی.
دوستان من
پنل من 50VT30 هست.
چند روزه روی هر مد تصویری تنظیم میکنم وقتی دوباره روشنش میکنم روی مد داینامیک برگشته .
لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم
كسي ميتونه كمك كنه
آقا نحوه نقل و قول پست قبلی چطوریه؟
آقا نحوه نقل و قول پست قبلی چطوریه؟
روي QUOTE كليك كن و زير نقل قول متن پست رو
mr_rayan
20-01-2012, 19:31
[/COLOR]mr_rayan با تشکر از عکسهای خوبتون بفرمایید منظور از اتاق با نور فوق العاده زیاد یعنی چی؟ چقد نور داشتید؟
یا نور خیلی زیاد یعنی یه چیزی تو مایه های مغازه ها شایدم بیشتر.هال من 20 متر هستش.توی این فضا 4 تا مهتابی از نوع کم مصرف و 5 عدد لامپ لوستر معمولی روشن هستش.
آقا یکی می تونه بگه اگه ما نتونیم vt30 , st30 بگیریم چه ال ای دی بگیریم که هم کیفیت دو بعدی و هم سه بعدی اون خوب باشه؟ ترجیحا 46 و 40 و حول و حوش دو و نیم دربیاد ؟ عجیب برای ما این خرید تلویزیون مساله شده؟ بعد از مدتها می خوایم یه تلویزیون بخریم نمیدونیم دیگه ....؟
arash_a59
20-01-2012, 22:45
آقا یکی می تونه بگه اگه ما نتونیم vt30 , st30 بگیریم چه ال ای دی بگیریم که هم کیفیت دو بعدی و هم سه بعدی اون خوب باشه؟ ترجیحا 46 و 40 و حول و حوش دو و نیم دربیاد ؟ عجیب برای ما این خرید تلویزیون مساله شده؟ بعد از مدتها می خوایم یه تلویزیون بخریم نمیدونیم دیگه ....؟
شارپ سری کواترون
سامسونگ سری D7000 or D8000
آخرین قیمتا کف بازار
42vt30 قیمت 2410 -2380
42st30 قیمت 1850-1920
50st30 قیمت 2480-2520
اين قيمت ها مال كف كدوم بازاره؟ من كه St30 42 رو قيمت كردم گفتن 1990
st30 یک میلیون و نهصدو ده نمایندگی پاناسونیک تو خیابون جمهوری
ال ای دی ها در کل نسبت کیفیت به قیمت خیلی بدی دارند .با حدود 2.5 هم نمی تونید ال ای دی که به گفته خودتون دو بعدی و سه بهدی قوی داشته باشه تهیه کنید . با این حال اگه میخواهید ال ای دی بگیرید شارپ بهترین پنل ها رو داره ... مدل های بالای سونی هم از پنل شارپ استفاده می کنند :
البته نقطه ضعف شارپ همون 4 رنگه بودنشه که روش مانور تبلیقاتی می کنه ... این 4 رنگه بودن دقت رنگ ها رو پایین میاره ولی در کل اونقدر خصوصیات مثبت داره که اونو به برند های کره ای ترجیح می دم
دلار 1900 تومن شد به نظر میرسه با این قیمته دلار واردات جدید گرونتر خواهد شد.قیمتهایی هم که الان هست ماله واردات قبلیه.اگه 50vt30 رو2200 دلار حساب کنید با دلاره 1900 میشه: 4180000 تومن .به احتماله زیاد یا این قیمت اجناس گرونتر خواهد شد یا اصلا وارد نخواهد شد
دلار 1900 تومن شد به نظر میرسه با این قیمته دلار واردات جدید گرونتر خواهد شد.قیمتهایی هم که الان هست ماله واردات قبلیه.اگه 50vt30 رو2200 دلار حساب کنید با دلاره 1900 میشه: 4180000 تومن .به احتماله زیاد یا این قیمت اجناس گرونتر خواهد شد یا اصلا وارد نخواهد شد
آقا اینا همش حرفه! نمایندگی رسمی با مجوز رسمی از خارج جنس وارد میکنه که صد البته با دلار ۱۱۳۰ تومن (قیمت امروز دلار بانکی) خرید میکنه. پوشاک و لوازم آرایشی نیستش که از راه قاچاق بیاره مجبور باشه دلار رو به قیمت بازار آزاد ۱۹۰۰ تومن بخره.
---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
در ۳ استان آذربایجان شرقی غربی اردبیل تنها ۱ جا تبریز P50st30 پیدا کردم ۲۷۰۰ میگه البته یکی هم بود خوی که میگفت ۲۴۵۰ میده ولی سفارش هاش نرسیده بود (اونم پشیمون شده مثل اینکه تلفن هارو جواب نمید دیگه) به هر حال بعد از ماهها تحقیق وقت تلف کردن چشم درد و بی خوابی آخر سر به این نتیجه رسیدم که ایرانی کجا و استفاده از جنس با کیفیت کجا! در اولین فرصت میرم یه آشغال از مونتاژ های داخلی با قیمت ارزون با هدایای بیشتر ( آخ جون ) انتخاب کنم و وقتمو بیشتر از این هدر ندم، همین وقتی که واسه تحقیق تیوی تلف کردم عوضش میرفتم جمهوری آذربایجان کار میکردم الان گرانترین تیوی بازار خرید بودم :31:
۱منات = ۲۰.۵۰۰ ریال
بی نهایت تشکر میکنم از دوستانی که تا حالا با حوصله سوالات منو پاسخ دادن و راهنمایی کردند:40::11:
به نظر دوستان ، دستگاه پلیر بلوری 3D پاناسونیک به قیمت حدودی 600000تومان بهتر ه بگیرم یا یک دستگاه PS3 ؟ آیا کیفیت خروجی(به خصوص تصاویر سه بعدی) در هر دو دستگاه مشابه است یا..؟؟؟ :13:
اینقدر مشکل بود که کسی نمی تونه نظری بده ؟؟!!! :18:
davood-d
22-01-2012, 05:41
اینقدر مشکل بود که کسی نمی تونه نظری بده ؟؟!!! :18:
اين قيمت براي بلوري پانا بالا نيست؟ چه مدلي هست؟
پلير بهتره چرا كه PS3 در حالت 3D صداي چند كانال پخش نميكنه.
آقا اینا همش حرفه! نمایندگی رسمی با مجوز رسمی از خارج جنس وارد میکنه که صد البته با دلار ۱۱۳۰ تومن (قیمت امروز دلار بانکی) خرید میکنه. پوشاک و لوازم آرایشی نیستش که از راه قاچاق بیاره مجبور باشه دلار رو به قیمت بازار آزاد ۱۹۰۰ تومن بخره. دوستان ناراحت نشند ولی الحق ما ملت ایران سزاوار بدترینها هستیم! تیوی رو که دیگه احمدی نژاد وارد نمیکنه بگیم گرونی تقصیر دولت هستش! (البته بیعرضگی دولت در کنترل قیمت بازار بحث خود دارد). سخنم با اون "شخصی" هستش که جنسشو با دلار ۱۱۳۰ خرید میکنه میاره به به بهانهٔ دلار ۱۹۰۰ تومن داخل کشور ۲۰-۳۰ درصد بیشتر از قیمت روز میفروشه، البته شاید من هم جای اون "شخص"ها بودم همین کارو میکردم آخه من هم ایرانی هستم :21:
---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
در ۳ استان آذربایجان شرقی غربی اردبیل تنها ۱ جا تبریز P50st30 پیدا کردم ۲۷۰۰ میگه البته یکی هم بود خوی که میگفت ۲۴۵۰ میده ولی سفارش هاش نرسیده بود (اونم پشیمون شده مثل اینکه تلفن هارو جواب نمید دیگه) به هر حال بعد از ماهها تحقیق وقت تلف کردن چشم درد و بی خوابی آخر سر به این نتیجه رسیدم که ایرانی کجا و استفاده از جنس با کیفیت کجا! در اولین فرصت میرم یه آشغال از مونتاژ های داخلی با قیمت ارزون با هدایای بیشتر ( آخ جون ) انتخاب کنم و وقتمو بیشتر از این هدر ندم، همین وقتی که واسه تحقیق تیوی تلف کردم عوضش میرفتم جمهوری آذربایجان کار میکردم الان گرانترین تیوی بازار خرید بودم :31:
۱منات = ۲۰.۵۰۰ ریال
بی نهایت تشکر میکنم از دوستانی که تا حالا با حوصله سوالات منو پاسخ دادن و راهنمایی کردند:40::11:
اون دلاری که شما میگین بانک 1130 میده بصورت تزیینی وخیلی محدوده و فقط برای اینه که بگن دولت ارز فراوان در اختیار داره حالا سئوال اینجاست اگه دولت ارز فراوان داره پس چرا وارد بازار نمیکنه؟چرا دلاره بدون مدرک رو جرم اعلام کرده؟چرا سایتهای اعلام روزانه دلار رو فیلتر کرده؟چرا دلالهارو دستگیر میکنه؟
دولت برای سکه هم قیمت فروش تو بانک رو زده بود 500 تومن حالا زده 900 تومن این قیمت ماله دیروزه تو بانکه نه بازار.بعدم اینکه وقتی پول ملی یک کشور 70 80 درصد توی چند ماه بی ارزش میشه این دیگه به همین سادگی نیست که بخوایم با دعا و بحثهای فلسفی حلش کنیم .
*Alucard*
22-01-2012, 12:54
شرکتهایی که جنس از مجراهای قانونی وارد بازار میکنن مثل نمایندگیهای معتبر , تو کشورهای صادر کننده کالا گشایش اعتبار میکنن و ارز رو از بانک مرکزی به نرخ رسمی حواله میکنن ولی مشکل این هست که الان بانکهای خارجی حاضر به مبادله تجاری با بانک مرکزی نیستن برای همین باید ارز حواله ای از بازار آزاد خریده بشه که همون هم درصدی گرونتر از ارز اسکناسی هست یعنی اگر ارز اسکناسی در بازار 1900 تومن باشه ارز حواله ای 2000 الی 2100 تومن میشه درسته که اغلب این کالاها قبل از بحران ارزی وارد شده ولی شرکتها از همین الان قیمتهارو برای جبران ضرر در آینده بالا بردن که اگر دولت نتونه قیمت دلار رو کنترل کنه که به احتمال زیاد نمیتونه در آینده شاهد قیمتهای تعحب آور و انفجاری خواهید بود و به احتمال زیاد کلا ورود کالا هم به ایران از روشهای متعارف غیر ممکن میشه.
خوش بحال خودم که رفتم گرفتم............
سینمای خوب چی هست دوستان؟ ps3 نمیخوام.......... حدود 600-700 باشه با پخش تصاویر بلو ری
شارپ سری کواترون
سامسونگ سری D7000 or D8000
شما خودت این سرایها رو از نزدیک دیدی وضعیت رفلکشن نور توی اونها چطوره؟ من خونم یه خورده شاید پرنور باشه؟ در کل اگه از اونها تصویر دیدی برام بگو :46:
alimusic
22-01-2012, 14:50
عادي كنتراست ٦٥ روشنايي ١٥- رنگ ٥٠ وضوح ٦٥ ته رنگ ٠ توازن رنگ سرد. رنگ درخشان روشن بازتوليد رنگ اتوماتيك. حالت صرفه جويي روشن. P-nr حداقل گاما ٢٠٢ تست كنيد بد نيست البته باز دنبال بهتر از اينم روشنايي كم كنيد چون تو رنگ مشكي نويزش ازبين ميبره رنگ سردم تو رنگ سفيد و برف ديدم طبيعي تر أز عادي بود عادي به زردي تاحدودي ميزنه. همه رو تو كانالهاي hd تست كردم
arash_a59
22-01-2012, 15:50
شما خودت این سرایها رو از نزدیک دیدی وضعیت رفلکشن نور توی اونها چطوره؟ من خونم یه خورده شاید پرنور باشه؟ در کل اگه از اونها تصویر دیدی برام بگو :46:
تصویر D7000 و شارپ رو دیدم d8000 رو ندیدم(هرجا رفتم خاموشش رو گذاشته بودند انگار دلشون نمیومد روشنش کنن اما تفاوت چندانی با 7000 نداره بر اساس اونچه که خوندم)
ضمنا کنار به کنار هیچ کدوم از پلاسماهای پاناسونیک هم ندیدم این دو مدل رو که بخوام مقایسه کنم!
تصاویرشون خیلی خوب بود( مغازه هایی که این دو رو دیدم یکی نبود که بخوام بگم تصویر کدوم بهتر بود اما با سورس غیر یکسان تصویر شارپ توی رنگهای زرد "خصوصا" بسیار چشم نواز بود!)
یه نکته ای هم دیدم که بد نیست بگم
شارپ رو که دیدم نگاه به پشتش انداختم تا نوع پورتاش و ... رو ببینم دیدم سوکتهای HDMI اون نسبت به قاب کج و مووج هستند جوری که یکی از سوکتهاشو اگر با پیچ گوشتی صافش نمیکردی امکان نداشت کابل HDMI بره داخلش! خیلی تعجب کردم بنظرم کیفیت ساخت مناسبی نداره(البته بجز پنلش که به گفته مادایران ساخت ژاپن هست)
اگه نظرتون روی شارپ بود به این مسائلش دقت کنید.
در مورد نور منزل ....در حالت کلی توی نور زیاد ال ای دی مشکلی براش پیش نمیاد و اگه نور خونتون زیاد است نگران این قضیه نباشید.
موفق باشید.
vahid irani
22-01-2012, 16:05
شرکتهایی که جنس از مجراهای قانونی وارد بازار میکنن مثل نمایندگیهای معتبر , تو کشورهای صادر کننده کالا گشایش اعتبار میکنن و ارز رو از بانک مرکزی به نرخ رسمی حواله میکنن ولی مشکل این هست که الان بانکهای خارجی حاضر به مبادله تجاری با بانک مرکزی نیستن برای همین باید ارز حواله ای از بازار آزاد خریده بشه که همون هم درصدی گرونتر از ارز اسکناسی هست یعنی اگر ارز اسکناسی در بازار 1900 تومن باشه ارز حواله ای 2000 الی 2100 تومن میشه درسته که اغلب این کالاها قبل از بحران ارزی وارد شده ولی شرکتها از همین الان قیمتهارو برای جبران ضرر در آینده بالا بردن که اگر دولت نتونه قیمت دلار رو کنترل کنه که به احتمال زیاد نمیتونه در آینده شاهد قیمتهای تعحب آور و انفجاری خواهید بود و به احتمال زیاد کلا ورود کالا هم به ایران از روشهای متعارف غیر ممکن میشه.
1) در حال حاضر با ژاپن برای حواله یا مسائلی از این دست مشکلی نداریم (از کره و EU راحت تر اما از چین سخت تر هست).
2) بانیان و شرکت هایی از این دست درسته که با قیمت های ارز دولتی مبادله نمی کنند. (اون ارز وزارتخانه ها و صنایع زیر بنایی هست) اما رانت استفاده از قیمت 1400 و 1350 مصوب رو دارند. چون خرید در حجم بالا انجام می شه)
برای مثال به این خبر دقت کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) با بخشی از این جمله موافقم : "ولی شرکتها از همین الان قیمتها رو برای جبران ضرر در آینده بالا بردن" که این به دلیل کاهش فروش در آینده به علت قیمت بالا هست. چون سیاست تزریق ارز و چند نرخی بودن آن نمی تونه دوام داشته باشه.
بهترین تصویری که من تا الان تنظیم کردم:
مد:داینامیک
روشنایی:0
کنتراست:90
وضوح:80
توجه توازن رنگ:عادی
گاما:2.2
بقیه تنظیمات رو دست نزنید یه تست کنید نقطه ضعفاشو حتما بهم بگین.توی این تنظیم شما هم کیفیت پلاسما دارید هم ال ای دی هم ال سی دی .یه تنظیم رو حالت عادی هم دارم که برای موقع هایی تو شبه که شما دارید یه تصویره sd میبینید و چشمتون اذیت میشه بعدا میزارم
arash_a59
22-01-2012, 17:11
خوش بحال خودم که رفتم گرفتم............
سینمای خوب چی هست دوستان؟ ps3 نمیخوام.......... حدود 600-700 باشه با پخش تصاویر بلو ری
سینمای خوب رو میتونید با جناب Rayan مشورت کنید
اما در کل برند پایونیر و سپس فیلیپس در کلاس متوسط تا نیمه حرفه ای بهترین هستند.
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
بهترین تصویری که من تا الان تنظیم کردم:
مد:داینامیک
روشنایی:0
کنتراست:90
وضوح:80
توجه توازن رنگ:عادی
گاما:2.2
بقیه تنظیمات رو دست نزنید یه تست کنید نقطه ضعفاشو حتما بهم بگین.توی این تنظیم شما هم کیفیت پلاسما دارید هم ال ای دی هم ال سی دی .یه تنظیم رو حالت عادی هم دارم که برای موقع هایی تو شبه که شما دارید یه تصویره sd میبینید و چشمتون اذیت میشه بعدا میزارم
ممنون دوست عزیز که زحمت میکشی و تجربیاتتو در اختیار همه قرار میدی
دلم میخواست بتونم تست کنم این تنظیماتو اما متاسفانه تا چند روز دسترسی به TV ندارم
امیدوارم دوستان تست کنند و نتیجشو بگند:11:
iranmard
22-01-2012, 19:21
سلام اقا پنل ما بیشتر از 100 ساعت کار کرده امروز یه تصویر فوتبال با کیفیت اچ دی ظبط کرده بودم دقت کردم دیدم پایین صفحه ارم کانل bbc فارسی به صورت لک مونده رو تصویر حالا چی کار کنم پنل vt30 هستش حتی بعد از اینکه خیلی دقت کردم دیدم یه زره از info خود ----- هم تو تصویر دیده میشه این که خیلی بده یعنی همیطوری پیش بره به مورو زمان تصویر ما پر لک میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای حل این مشکل
arash_a59
22-01-2012, 20:26
سلام اقا پنل ما بیشتر از 100 ساعت کار کرده امروز یه تصویر فوتبال با کیفیت اچ دی ظبط کرده بودم دقت کردم دیدم پایین صفحه ارم کانل bbc فارسی به صورت لک مونده رو تصویر حالا چی کار کنم پنل vt30 هستش حتی بعد از اینکه خیلی دقت کردم دیدم یه زره از info خود ----- هم تو تصویر دیده میشه این که خیلی بده یعنی همیطوری پیش بره به مورو زمان تصویر ما پر لک میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای حل این مشکل
این چیزیکه میگم کارشناسی و حتی علمی نیست بر اساس تجربه شخصیه
من از همان لحظه ای که TV رو خریدم چون خیلی از لحاظ روشنایی باهاش مشکل داشتم گذاشتمش روی داینامیک با نهایت کنتراست !
تا الان که نزدیک به 50-60 ساعت از کارکردش میگذره هیچگونه مشکلی از این دست نداشتم
شبکه هایی هم که نگاه میکنم اکثرا یه آرم گنده بالاش داره و شده چندین ساعت روی اون شبکه مونده و هیچی نشده
شماهم اگه صلاح دونستید بذارید روی داینامیک و مدتی تست کنید ببینید باز اینجوری خواهد شد یا خیر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.