مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
در سایت digitalversus.com و با بررسی V20 با چند تلویزیون از برندهای دیگر (سامسونگ، ال جی و سونی)، نتایج در حالت 576p چنگی به دل نمی زند. ظاهرا upscaling آن زیاد جالب نیست. اما در عوض، سامسونگ در مقایسه با بقیه واقعا عالی است.
آیا تصاویر SD ایران، دقیقا همین 576p هست یا فرق داره؟ و دیگر اینکه اصلا چنین مقایسه ای صحیح هست یا خیر؟
از اون موقع که اینو دیدم، خیلی تو ذوقم خورده. درسته که همه ی ما باید کم کم به سمت تصاویر HD بریم ولی واقعیت اینه که در حال حاضر، بیشتر از 95 درصد تصاویر مورد استفاده در خانواده ی ما از همین تصاویر بی کیفیت هست.
از طرفی میگم این همه ویژگی های مثبت V20 (مثل عمق رنگ مشکی، رنگ های طبیعی، زاویه دید بالا، زمان پاسخگویی پایین، قیمت نسبتا مناسب و ...) رو نمیشه به خاطر upscaling نادیده گرفت و از اون طرف هم میگم اگر upscaling خوب نباشه، این قابلیت ها به هیچ دردی نمی خوره و مثل استعدادی می مونه که هیچ وقت شکوفا نشه.
کسی می تونه به من کمک کنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقن منم همین مشکلو دارم و هنوز نتونستم تصمصم قطعی بگیرم.
کلی فیلم مسابقات رزمی و فیلم های دی وی دی معمولی دارم که می خوام توی تی وی جدیدم با دقت ببینم که فکر نمیکم هیچکدوم فول اچ دی باشه، حالا اگه یه تی وی بگیرم که خوب اینا رو نشون نده این همه پولی که با زحمت به دست اومده رو صرف یه چیزی میکنم که ممکنه فعلن به کارم نیاد.
من می خوام الانم بتونم با تی ویم حال کنم نه اینکه وقتی همه چی فول اچ دی شد:13:.
من به یه تی وی نیاز دارم که هم آپ اسکیلش خوب باشه هم حرکات سریع فیلمهای بوکس و غیره رو خوب و روون نشون بدهد :rambo:.
ببخشید سوال مبتدی میپرسم
کسی میتونه تو ضیح بده که این خاصیت upscaling چیه ؟
و به چه درد میخوره؟
تا اونجایی که من فهمیدم یعنی پخش روزلوشن پایین تر توسط تی وی های فول اچ دی.
البت من تازه کارم اینجا :31:.
afshin b
14-09-2010, 14:45
ببخشید سوال مبتدی میپرسم
کسی میتونه تو ضیح بده که این خاصیت upscaling چیه ؟
و به چه درد میخوره؟
upscaling یعنی بزرگنمایی تصویر.
اگه نمایشگر شما فرضاً 1080*1920 پیکسل داشته باشه (فول اچ دی باشه) و شما فیلمی ببینید که سایزش کمتر از 1080*1920 باشه اونوقت تی وی باید تصویر رو بزرگ کنه که فیتِ صفحه بشه (یا از طول یا از عرض یا هردو). که این کار باعث میشه کیفیت افت کنه.
من دیروز تو یه مغازه جمهوری تلویزیون V20 رو دیدم البته از سمت ولیعصر به سمت علاالدین میرفتم دقیقا ادرسش نمی دونم کجا بود
قیمتش رو زده بود 1.780.000 تومن حالا نمی دونم گارانتی کجا بود چندین مدل دیگه از پلاسمای پاناسونیک و از جمله VT20 رو هم داشت
خودم هم الان مطالب دوستان رو خوندم جا خوردم 100.000 اختلاف کم نیست !!!!!
من دیروز تو یه مغازه جمهوری تلویزیون V20 رو دیدم البته از سمت ولیعصر به سمت علاالدین میرفتم دقیقا ادرسش نمی دونم کجا بود
قیمتش رو زده بود 1.780.000 تومن حالا نمی دونم گارانتی کجا بود چندین مدل دیگه از پلاسمای پاناسونیک و از جمله VT20 رو هم داشت
شما مطمئنی که VT20 هم داشت؟ قیمتش چند بود؟
فکر میکنم اون VT20 نمایشی بوده و برای فروش نبوده، من خودم امروز جمهوری بودم و فقط در یکی از نمایندگی های پاناسونیک V20 رو برای فروش پیدا کردم با همین قیمتی که شما گفتید.
فکر میکنم اون VT20 نمایشی بوده و برای فروش نبوده، من خودم امروز جمهوری بودم و فقط در یکی از نمایندگی های پاناسونیک V20 رو برای فروش پیدا کردم با همین قیمتی که شما گفتید.
حقیقت قیمتی روش ندیدم روشن هم نبود نمی دونم شاید حق با شماست برای تبلیغ بوده !!!!!!
s.hossein45
14-09-2010, 23:56
با سلام دوستانی که v20 دارند ایا توی دفترچه راهنمایی که همراه تی وی هست ایا در مورد ضبط تصویر روی هارد از طریق usb اشارهای شده؟
s.hossein45
15-09-2010, 07:25
با سلام اینهم یک بررسی دیگه v20 با توضیحات خوب والبته نظرات کاربران در پایین صفحه هم جالبه
amirvania
15-09-2010, 07:35
اتفاقن منم همین مشکلو دارم و هنوز نتونستم تصمصم قطعی بگیرم.
کلی فیلم مسابقات رزمی و فیلم های دی وی دی معمولی دارم که می خوام توی تی وی جدیدم با دقت ببینم که فکر نمیکم هیچکدوم فول اچ دی باشه، حالا اگه یه تی وی بگیرم که خوب اینا رو نشون نده این همه پولی که با زحمت به دست اومده رو صرف یه چیزی میکنم که ممکنه فعلن به کارم نیاد.
من می خوام الانم بتونم با تی ویم حال کنم نه اینکه وقتی همه چی فول اچ دی شد:13:.
من به یه تی وی نیاز دارم که هم آپ اسکیلش خوب باشه هم حرکات سریع فیلمهای بوکس و غیره رو خوب و روون نشون بدهد :rambo:.
خیلی عالیه . بهترین انتخاب هستش . شک نکن .
من از بانه 1300 خریدم ولی الان تو تهران 1800 شده حدودا . تا گرونتر نشده برو بخر .
اصولا پنلای خیلی عالی و تاپ یا قیمتشون رو خیلی میبرن بالا برای اینکه بتونن پنلای دیگشون رو بفروشن یا اینکه اساسا دیسکانتینیو میشه و کلا واردش نمیکنن .
ایرانه دیگه بجای بالا بردن کیفیت اونای دیگه اونی که باکیفیت از صحنه رقابت خارج میکنن . بجای اینکه مسئله رو حل کنن صورت مسئله رو پاک میکنن .
سپاس :10:
omid1351
15-09-2010, 07:55
سلام امیر خان
آقا اون شهر اسمشو نبر 50 اینچ چند بود؟
متشکرم
V20 را در دو مغازه پاناسونيك در شيراز ديدم( 42 اينچ) . قيمت: 000/880/1 تومان. خيلي قشنگ تر از آن چيزي است كه در عكسها مي بينيم.
البته تو سايت خاورميانه 50 را هم تبليغ كرده.
این مقایسه ها رو ببینید، انگار این پلاسمای سامسونگ هم تو 1080 و هم تو 576 کیفیتش بهتره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی به خاطر اینکه 8 اینچ بزرگتره کیفیتش بهتر هست؟
Sacrament
15-09-2010, 13:07
LOL از روی عکس که نمیشه قضاوت کرد هر جند به نظر من تو این الگوها v20 بهتره.
بعدش یه نگاه به مقایسه کنتراست اینا بنداز!!!!!!!!!!!!!!!
کنتراست واقعی v20 تقریبا 10 برابر بالاتر از b850 شده!
اینجارو نگا کن:
خب جزییات توی سامسونگ که بیشتره، پاناسونیک سفیدش تار و خاکستری تر هست.
بعد آدم از روی چشمش قضاوت میکنه نه فقط از روی عددها.
amirvania
15-09-2010, 14:11
خب جزییات توی سامسونگ که بیشتره، پاناسونیک سفیدش تار و خاکستری تر هست.
بعد آدم از روی چشمش قضاوت میکنه نه فقط از روی عددها.
دوست عزیز مطمئن باش که اون عکس نمیتونه ملاک قضاوت باشه چون اگه اینطوری بود سایتای بررسی کننده تی وی با اتفاق نظر این پنل رو بهترین تو سال 2010 معرفی نمیکردن . و نهایتا این که هر کسی یه سلیقه ای داره . شما اگه سام رو باکیفیت تر میبینی میتونی همونو بخری . بالاخره اونا هم باید نون بخورن دیگه :31:
خب اونا کلی چیزا رو در نظر میگیرن که با چیزایی که من در نظر میگیرم فرق دارد :20:.
میگم یه چند تا از این سایتا که گفتی رو لینک میدی که توش گزینه ی مقایسه هم داشته باشد؟ بریم اونا رو هم ببینم :27:.
این سایته یه سری تلویزیون ها توش نیست.
Sacrament
15-09-2010, 14:56
سامسونگ b850 تو جمهوری یه زمانی بود اگر بقل دست v10 میدیدیش به عمق فاجعه پی میبردی چون برایتنسش نصف v10 هستش و با py800 پاناسونیک به زور رقابت میکنه دیگه چه برسه به v20!
jabarsink2000
15-09-2010, 15:51
خب اونا کلی چیزا رو در نظر میگیرن که با چیزایی که من در نظر میگیرم فرق دارد :20:.
میگم یه چند تا از این سایتا که گفتی رو لینک میدی که توش گزینه ی مقایسه هم داشته باشد؟ بریم اونا رو هم ببینم :27:.
این سایته یه سری تلویزیون ها توش نیست.
شما سایت بهتر برای مقایسه پیدا نکرده بودی.
این قدر Reviewمعتبر .
با تشکر.
هادی.
reza_amir54321
15-09-2010, 17:42
یادمه چند سال پیش یکی از دوستان رفت یک تلوزیون شهاب خرید گتم چرا شهاب خرید گفت کیفیتش خیلی عالیه حتی از سونی بهتره گفتم چطور فهمیدی گفت توی تبلیغش که از تلوزیون پخش میشد دیدم کیفیت شهاب از سونی هم بهتره !!! گفتم تلوزیون خودت چیه گفت : گروندیگ
حکایت این دوستمون که از روی عکس میگه سام از پانا بهتره شبیه این حکایته البته شاید مانیتور رفیقمون ال جی هست !!
شما سایت بهتر برای مقایسه پیدا نکرده بودی.
این قدر Reviewمعتبر .
با تشکر.
هادی.
اون رو هم خودم نیافته بودم یکی از دوستان لینک داده بود.
یادمه چند سال پیش یکی از دوستان رفت یک تلوزیون شهاب خرید گتم چرا شهاب خرید گفت کیفیتش خیلی عالیه حتی از سونی بهتره گفتم چطور فهمیدی گفت توی تبلیغش که از تلوزیون پخش میشد دیدم کیفیت شهاب از سونی هم بهتره !!! گفتم تلوزیون خودت چیه گفت : گروندیگ
حکایت این دوستمون که از روی عکس میگه سام از پانا بهتره شبیه این حکایته البته شاید مانیتور رفیقمون ال جی هست !!
اتفاقن تلویزیونم ال جی هست :27: سی آر تی :46:.
والاو تا اونجایی که دیدم اساتید فروم میگن آپ اسکیل سام بهتر است.
از روی عکس هم، می شود قضاوت کرد، خود دوستان هم تو تاپیک های دیگه عکسای تی وی های مختلف رو گذاشتن برای قضاوت.
حالا یه تریپ باید برم از نزدیک مشاهده کنم البت وقتی وی20 اومد، فقط جی10 و چند تا دیگه رو از رو از نردیک دیدم.
از روی عکس هم، می شود قضاوت کرد، خود دوستان هم تو تاپیک های دیگه عکسای تی وی های مختلف رو گذاشتن برای قضاوت.
حالا یه تریپ باید برم از نزدیک مشاهده کنم البت وقتی وی20 اومد، فقط جی10 و چند تا دیگه رو از رو از نردیک دیدم.
reza_amir54321
16-09-2010, 13:38
اگه بری از نزدیک مقایسه کنی بهتره و خیالت راحت تر هر چند به ندرت امکانش هست بتونی در کنار هم و با سورس مشابه مقایسه کنی
بنده هم مدل v20 رو یکشنبه از بانه خریدم 1270 که البته 1300 می گفت و با کلی چونه و ... راضی شد
بانه اصلا نبود و چند ساعتی تمام مغازه ها رو گشتم تا از یکی از مغازه ها یک فقط یکی داشتم تونستم بخرم
دنبال 50 اینچش هم بودم اما فروشنده همین مغازه می گفت دوبی هم فقط 50 اینچ سه بعدی هست که اونم با حساب و کتاب خودش 3700 در می اومد و می گفت به احتمال زیاد اصلا نیارند
رنگ پنل خاکستری و واقعا زیباست
برای تصاویر HD به خصوص پخش شده از WD Live TV کیفیت حرف نداره و برای تصاویر SD هم کیفیت کاملا قابل قبوله و من برای اینکه بیشتر در این زمینه مطمئن بشم قهوه تلخ رو دیروز روی چند تا HDTV دیگه از سامسونگ و الجی مقایسه کردم البته مدلهای تاپ این برندها نبودند کیفیت واقعا در پاناسونیک بهتر بود
خلاصه یکی از خریدهایی هست که از انجامش واقعا راضیم.
بنده هم مدل v20 رو یکشنبه از بانه خریدم 1270 که البته 1300 می گفت و با کلی چونه و ... راضی شد
بانه اصلا نبود و چند ساعتی تمام مغازه ها رو گشتم تا از یکی از مغازه ها یک فقط یکی داشتم تونستم بخرم
دنبال 50 اینچش هم بودم اما فروشنده همین مغازه می گفت دوبی هم فقط 50 اینچ سه بعدی هست که اونم با حساب و کتاب خودش 3700 در می اومد و می گفت به احتمال زیاد اصلا نیارند
رنگ پنل خاکستری و واقعا زیباست
برای تصاویر HD به خصوص پخش شده از WD Live TV کیفیت حرف نداره و برای تصاویر SD هم کیفیت کاملا قابل قبوله و من برای اینکه بیشتر در این زمینه مطمئن بشم قهوه تلخ رو دیروز روی چند تا HDTV دیگه از سامسونگ و الجی مقایسه کردم البته مدلهای تاپ این برندها نبودند کیفیت واقعا در پاناسونیک بهتر بود
خلاصه یکی از خریدهایی هست که از انجامش واقعا راضیم.
مبارک باشه دوست من
اگه می شه چندتا عکس از TV داخل سایت قرار بده کیفیتش حدودا دستمون بیاد.
ممنون
آره از نزدیک باید دید منتها اکثر تی وی فروشیها تصاویر فول اچ دی پخش میکنن که فقط از روی فول اچ دی نمیشه تصمیم نهایی رو گرفت.
------------------------
فریدجان مبارک باشه :46:، بی زحمت می تونی یه چند تا عکس هنگام پخس اس دی و دی وی دی ازش بگیری.مرسی داداش :20:،من الان چند روزه خواب ندارم دنبال اینم که چه تی وی ای هم رو اس دی خوب باشه هم در آینده برا اچ دی بتونم ازش استفاده کنم.
ببخشید کسی از دوستان میدونه منوی مخفی V20 رو چه جوری میشه آورد ممنون میشم راهنمائی کنید
ali_nnn13
16-09-2010, 17:18
ببخشید کسی از دوستان میدونه منوی مخفی V20 رو چه جوری میشه آورد ممنون میشم راهنمائی کنید
سلام دوست عزیز...
توی صفحه زیر آقا ابی عزیز یک تصویر گذاشتن شاید بکارتون بیاد...
پست جناب *Alucard* عزیز رو هم ملاحظه کنید...
موفق باشید...:11:
CHEGUEVARA.
16-09-2010, 18:41
سلام
دوستان اين TVوارد ايرن شده.....؟؟؟
قيمتش رو هم اگه ميشه لطف كنين.....:20:
behzady2002
16-09-2010, 18:42
آقا ما كه بانه نميتونيم بريم چطوري بايد اين تي وي رو تهيه كنيم...من هم به بانيان هم به كوفرد ايميل زدم ولي جوابي نگرفتم..همينطور بيخودي بايد صبر كنيم ببينيم چي ميخواد بشه؟
اومديم تا يه ماه ديگه وارد بازار نشد .. جايگزين اين تلويزيون در همين كيفيت چه برنديه؟ البته در بازار موجود باشه!
من به جفتشون زنگ زدم هنوز ندارن، یه نمایندگی گفت مهر میارن حالا ببینیم چقدر سر قولشون وای می استن و چه قسمتی میدن، امدیوارم حداقل 100-200 از بدون گارانتی بیشتر باشد.
والا تلویزیون خوب با امکانات خوب که تو بازار زیاد هست، من خودمم موندم چی بگیرم، فعلن دارم از دوستان راهنمایی میگیرم.
مبارک باشه دوست من
اگه می شه چندتا عکس از TV داخل سایت قرار بده کیفیتش حدودا دستمون بیاد.
ممنون
آره از نزدیک باید دید منتها اکثر تی وی فروشیها تصاویر فول اچ دی پخش میکنن که فقط از روی فول اچ دی نمیشه تصمیم نهایی رو گرفت.
------------------------
فریدجان مبارک باشه :46:، بی زحمت می تونی یه چند تا عکس هنگام پخس اس دی و دی وی دی ازش بگیری.مرسی داداش :20:،من الان چند روزه خواب ندارم دنبال اینم که چه تی وی ای هم رو اس دی خوب باشه هم در آینده برا اچ دی بتونم ازش استفاده کنم.
ممنون از شما
در اولین فرصت احتمالا فردا عکسهایی از حالت پخش فایلهای با کیفیت متفاوت میذارم.
help please
16-09-2010, 22:06
نمایندگی و تصاویر fhd !!!!
فکر کنم یکی از اشکالاشون اینه که تصویر sd پخش میکنن اونم با کلی نویز.
من خودم با یکی تو نمایندگی کامران samsung (جمهوری) که نمایندگی
بزرگه سام هست آشنام اونجا به من میگفت که خیلی ناراحتن که چرا بهشونن
امکانات پخش fhd نمیدن .
نمایندگی های پانا هم همینجورن .
کلا تو نمایندگی ها بجز دستگاه تست 3d خیلی دنبال HD نباش .
َََََArtam01 جان از تو نمایندگی واقعا نمیشه قضاوت کرد .
والاو من اونجا که دیدم انگار فیلما رو با بلو ری پخش میکردن.روی بعضی دموها هم نوشته بود FHD :13:.
jabarsink2000
17-09-2010, 08:31
درست هست تو LG همه از بلوری استفاده میکنند که به وسیله هاب HDMI به LCD وصل میکنیم.
چند تا سورس FULL HD هم میدن برای پخش که می تونیم سورس های دیگه هم پخش کنیم .
با تشکر.
هادی
*Alucard*
17-09-2010, 13:35
من از نمایندگیها خبر ندارم ولی حدودا پارسال رفته بودم یه نمایندگی پاناسونیک تو شریعتی سورس نمایش تصویرشون VCD بود!!!
help please
17-09-2010, 13:46
من تو یکی از نمایندگیهای پانا یه چیز باحال دیدم . یارو میگفت تصویر چندتا از
tv ها از دستگاهBD player هست . راستم میگفت ولی به همشون با پرت کامپوزیت وصل کرده بود ( سه رنگ ) !!!
پس احتمالن تو مایه های شطرنج نشون میداده با وی سی دی :31:.
----------------------
یه چیز بامزه اینکه دوستانی که وی20 می خرن اول قول میدن برامون عکس ازش بزارن بعدش یهو کم پیدا میشن، احتمالن با تی وی شون زیاد حال میکنن دیگه ما رو یادشون میرود :5:.
ali_nnn13
17-09-2010, 15:05
سلام به همگی دوستان...
منم یه V20 خریدم ! ولی هنوز به دستم نرسیده ! فکر میکنم فردا به دستم برسه... با قیمت 1.285 تومن و بدون گارانتی ! حدود 100 تومنم هزینه حملش تا شهر ما میشه ! شایدم کمتر...
من از نمایندگیها خبر ندارم ولی حدودا پارسال رفته بودم یه نمایندگی پاناسونیک تو شریعتی سورس نمایش تصویرشون VCD بود!!!
من تو یکی از نمایندگیهای پانا یه چیز باحال دیدم . یارو میگفت تصویر چندتا از
tv ها از دستگاهBD player هست . راستم میگفت ولی به همشون با پرت کامپوزیت وصل کرده بود ( سه رنگ ) !!!
پس احتمالن تو مایه های شطرنج نشون میداده با وی سی دی :31:.
----------------------
یه چیز بامزه اینکه دوستانی که وی20 می خرن اول قول میدن برامون عکس ازش بزارن بعدش یهو کم پیدا میشن، احتمالن با تی وی شون زیاد حال میکنن دیگه ما رو یادشون میرود :5:.
نمایندگی های پاناسونیک سیاست خیلی خیلی بدی دارن ! منم سال پیش توی نمایندگی پایتخت دیدم که با DVD Player و با سورس خیلی بی کیفیت و کابل های کامپوزیت که متراژشونم خیلی زیاد بود و دور هم پیچیده شده بودن TVها رو روشن کرده بودن و به ملت نشون میدادن که کیفیت پلاسما اینجوریاست...
اولای ورود G10 بود که من اولین بار G10 رو اونجا دیدم... بهشون گفتم حیف نیست از این سورس و این کابلها استفاده میکنین ؟ خب ملت این کیفیت رو میبینن و میگن پاناسونیک بده و کیفیت نداره...! فرمودن کی میگه کیفیت پایینه ؟! منم دیگه حرفی نزدم...
------------------------
یک روز از ورودش به منزل بگذره سعی میکنم چندتا عکس بگیرم ! البته باید یه تبدیل DVI به HDMI تهیه کنم ! چون کارت گرافیکم خروجی HDMI نداره و فعلا" دستگاهی ندارم که سورس 1080p پخش کنه...
همگی موفق باشید...:11:
مبارم باشه، به سلامتی ازش سود ببری، فقط ما رو فراموش نکنی .
بی زحمت چند تا عکس تو حالت پخش تلویزیون و VCD و DVD و HD بزارید تا کیفیتشو تو SD هم ببینیم و گرنه در مورد کیفیت این تی وی تو FullHD که شکی نیست.
مرسی.
s.hossein45
17-09-2010, 17:33
با سلام دوستان در بررسی مدل vt در مورد تصاویر sd گفته یکی از بدترین پنلهای اخیر میباشد حالا اگر سری v20 هم که شبیه vt هست بدون 3d همین کیفیت رو داشته باشه تکلیف چیه من هم دنبال خرید v20 هستم اساتید لطفا راهنمایی کنید .
jabarsink2000
17-09-2010, 17:59
با سلام دوستان در بررسی مدل vt در مورد تصاویر sd گفته یکی از بدترین پنلهای اخیر میباشد حالا اگر سری v20 هم که شبیه vt هست بدون 3d همین کیفیت رو داشته باشه تکلیف چیه من هم دنبال خرید v20 هستم اساتید لطفا راهنمایی کنید .
منم می خواهم یکی بخرم مشکل شما را دارم چون کیفیت سورس sd خیلی برام مهم است.
با تشکر.
هادی.
*Alucard*
17-09-2010, 18:56
من فیلمهای SD زیادی روی G10 دیدم این پنل روی فیلمهای SD با رزولوشن اغلب VCD ـهای پال معمولی به خوبی سامسونگ B690 یکی از بهتری TV ـهای پارسال از نظر پردازنده SD نیست (البته روی سامسونگ هم این رزولوشن چندان جالب نبود که بر میگرده به مشکلات ذاتی این رزولوشن و اصلا ربطی به پنل نداشت) لبه های تصویر موقع حرکت کنگره دار میشد و تصویر مجموعا سافت هست ولی تو فاصله 1.5 تا 2 متری به بعد نمیشد تفاوت رو با پنلی که پردازنده SD قوی داره حس کرد , روی رزولوشن DVD ـهای پال معمولی اوضاع کمی بهتر بود و اگر خروجی پلیر روی Progressive Scan ست میشد (البته در صورت وجود) مشکلات به حداقل میرسید اگر کسی از فاصله نزدیک بخواد تصاویر SD رو با سامسونگ (پنل مورد نظر من B690) مقایسه کنه قطعا نتیجه راضی کننده نیست به خصوص راجع به سیگنالهای Interlace ولی اگر از فاصله 1.5 تا 2 متری تماشا کنه متوجه خیلی مشکلات روی G10 نمیشه البته سلیقه هم هست چون بعضیها مجموعا تصویر G10 رو به CRT نزدیکتر میدونن به خاطر سافت بودن تصویر!!
در مورد فیلمهای Full HD ولی دقیقا این موضوع برعکس میشد به غیر از رزولوشن 1080i که عملکرد ِDeinterlacing رو از پردازنده پنل طلب میکنه G10 در بقیه موارد عالی هست از جمله آپ اسکیل 720p به 1080p کاملا دقیق صورت میگرفت و هیچ جزئیاتی از دست نمیرفت و پنل رزولوشن 1080p رو هم به خوبی هندل میکنه (کاری که به نظر من پردازنده سامسونگ زیاد خوب انجام نمیده).
به هر حال نظر من این هست که اگر کسی به دنبال پنلهای پانا هست برای داشتن کیفیت ایده آل حتما باید DVD پلیر و یا رسیوری تهیه کنه که خروجی پروگرسیو داشته باشه و تا جای ممکن از به کار گیری کابلهای کامپوزیت دوری کنه راجع به برنامه های شبکه های آنالوگ صدا و سیما این برنامه ها روی هر HDTV ای به حدی افتضاح هست که به نظر من ارزش مقایسه نداره!!
اما در مورد V20 امیدوارم اوضاع بهتر شده باشه به زودی یکی از این پنلها به دست یکی از دوستای نزدیک من میرسه من خودمم قصد دارم این پنل رو بخرم به محض اینکه پنلو از نزدیک دیدم هر موردی که به ذهنم رسید تست میکنم.
afshin b
17-09-2010, 19:04
ولی توی avforums بهش امتباز خیلی خوبی داده!
s.hossein45
17-09-2010, 19:42
با سلام دوست عزیز من هم این بررسی avforums رو دیده بودم اما مشکلش اینه که sd و hd رو تفکیک نکرده . بهرحال با رشد شتابان سورسها و کانالهای hd بنظر نمیاد که کمپانیهای سازنده توجه زیادی به کیفیت upscaling سورسهای sd نشون بدهنی.
help please
17-09-2010, 20:03
اوه ایول یه نکته جالب . :21::21:
Alucard هم میخاد همین v20 رو بخره . منم منتظر بودم ببینم کیا میخرن
اخه خودمم میخواستم بخرم همش دو به شک بودم . دیگه خیالم
راحت شد .:31::31:
ََAlucard جان یه 7-8 تا تصویر side by side از v20 در مقابل tv های
شونصد ملیونی سام و سونی وال جی بزار که حال کنیم .
فقط kuro تو تصویرا نباشه!!!:31:
aftab_azad20
17-09-2010, 22:40
اوه ایول یه نکته جالب . :21::21:
Alucard هم میخاد همین v20 رو بخره . منم منتظر بودم ببینم کیا میخرن
اخه خودمم میخواستم بخرم همش دو به شک بودم . دیگه خیالم
راحت شد .:31::31:
ََAlucard جان یه 7-8 تا تصویر side by side از v20 در مقابل tv های
شونصد ملیونی سام و سونی وال جی بزار که حال کنیم .
فقط kuro تو تصویرا نباشه!!!:31:
چی میگی Alucardمیخواد c9000بخره مگه نه؟
خروجی Progressive چی هست؟ تو مشخصات پلیرها مینوسه که آیا اینو دارند؟
ali_nnn13
18-09-2010, 01:23
سلام به همگی دوستان...
بلاخره بعد از دو سال تحقیق و صبر برای خرید ، V20 به دستم رسید..
کلمه فوق العاده برای این TV خیلی خیلی کمه !
بیش از حد انتظارم کیفیت داره ! اصلا" فکر نمیکردم که تا این حد خوب باشه...
اصالت رو میتونید توی این برند و این مدل ببینید ! دکورشم فوق العادست...
پدر من یکی از اونایی بود که میگفت فقط LCD ! حالا نظرش کاملا" عوض شده و تو اولین نگاه گفت که تصویرش خیلی نرمه...
از تمام دوستانی که این مدت با پستهاشون من رو راهنمایی کردند ممنونم...
از اساتیدی مثل *Alucard* عزیز که استاد بنده هستند ، و t_tanhayam عزیز که با صبر کامل راهنمایی میکنند ، تشکر میکنم...
در اولین فرصت که جای TV مشخص شد از سورس های مختلف عکس میذارم تا دوستان با قدرت این TV آشنا بشن...
فقط همین رو عرض کنم که Upscaling این TV واقعا" عالیه ! این رو دارم نسبت به TV های سری 5 و 6 سامسونگ که اخیرا" در نمایندگی دیدم عرض میکنم...
راستی ! آنتن ما خیلی داغونه ! کسی از دوستان میتونه من رو برای خرید یه آنتن خوب راهنمایی کنه ؟ ما فقط شبکه 1 رو میتونیم با این آنتن نسبتا" مناسب ببینیم !
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
omid1351
18-09-2010, 07:54
سلام آقا مبارکه
دلمون آب شد:11:
amirvania
18-09-2010, 08:00
علی جان مبارک باشه :11:
آخرش چند برات تموم شد ؟
t_tanhayam
18-09-2010, 09:03
-سلام علي جان عزيز لطف شما هميشه شامل حال ما بوده و از اين بابت ممنونم:10:
-مبارك باشه سر فرصت ازت شيريني بگيريما :46:
-حتما عكس بگذار وتست هاي مختلفي كه به ذهنت ميرسه رو انجام بده وبا دوستان خودت در اينجا share كن كه كمكي به خلق خدا كرده باشي
-در مورد انتن هم اگه منظورت انتن هاي معمولي وهوايي هست مارك هاي مختلفي مثل هاني وسيماران ميتونه گزينه هاي خوبي باشه
-يا علي
ali_nnn13
18-09-2010, 09:06
سلام به همگی دوستان...
سلام آقا مبارکه
دلمون آب شد:11:
ممنونم آقا امید عزیز...
انشاالله قسمت شما هم بشه :10:
علی جان مبارک باشه :11:
آخرش چند برات تموم شد ؟
خیلی ممنونم آقا امیر عزیز...
1.280 خودش شد ! 100 تومنم هزینه کرایه تا شهر ما ! جمعا" 1.380 !
------------------
یه چیزی که خیلی ناراحتم کرد اینه که فرمت Divx به هیچ عنوان پخش نمیشه ! فقط برای مدل TH-P42V20R حذف شده و برای بقیه کشورها هستش ! لعنت به این سیاست پاناسونیک ! خیلی حالم گرفته شد...
حالا باید دید که فرمت MPEG2 رو تحت چه شرایطی و با چه برنامه ای کانورت کنم که بتونه پخشش کنه !
------------------
دوستان کسی آنتن خوب میشناسه ؟ آنتن ما خیلی داغونه...
-سلام علي جان عزيز لطف شما هميشه شامل حال ما بوده و از اين بابت ممنونم:10:
-مبارك باشه سر فرصت ازت شيريني بگيريما :46:
-حتما عكس بگذار وتست هاي مختلفي كه به ذهنت ميرسه رو انجام بده وبا دوستان خودت در اينجا share كن كه كمكي به خلق خدا كرده باشي
-در مورد انتن هم اگه منظورت انتن هاي معمولي وهوايي هست مارك هاي مختلفي مثل هاني وسيماران ميتونه گزينه هاي خوبي باشه
-يا علي
سلام آقا ابی عزیز...
خیلی خیلی ممنونم از لطفتون...
چشم ، حتما" همین کار رو انجام میدم...
بابت معرفی آنتن ممنونم... بله ! منظورم همین آنتن های هوایی و معمولی هستش. میرم ببینم این مدلها رو میتونم پیدا کنم یا نه ! اینجا چیز درست حسابی پیدا نمیشه !
موفق باشی دوست من...:11:
به سلامتی.
علی جان یعنی اگر یه فایل AVI رو همراه زیرنویس بریزی رو فلش تلویزیون پخش نمیکنه؟
jabarsink2000
18-09-2010, 11:13
یه چیزی که خیلی ناراحتم کرد اینه که فرمت Divx به هیچ عنوان پخش نمیشه ! فقط برای مدل TH-P42V20R حذف شده و برای بقیه کشورها هستش ! لعنت به این سیاست پاناسونیک ! خیلی حالم گرفته شد...
حالا باید دید که فرمت MPEG2 رو تحت چه شرایطی و با چه برنامه ای کانورت کنم که بتونه پخشش کنه !
------------------
دوستان کسی آنتن خوب میشناسه ؟ آنتن ما خیلی داغونه...
[/QUOTE]
با عرض سلام وخسته نباشید به دوست عزیز:
مشکل پخش فرمت را که بهت پیشنهاد میکنمwd tv live بگیری تا تمام مشکلات حل بشه.
مشکل انتن هم در پیام خصوصی شما را راهنمایی میکنم
با تشکر.
هادی.
afshin b
18-09-2010, 12:12
مبارکت باشه رفیق.
میشه شماره فروشنده رو برام پی ام کنی؟
s.hossein45
18-09-2010, 13:03
با سلام و تبریک دوست عزیز شماره فروشنده رو برای منهم پی ام کن .متشکرم
mahoutchian
18-09-2010, 14:26
سلام
کسی
v20 یا g20 بانه یا تهران قیمت داره ؟
50 می خوام .
لطفا بگید/
Mohammad560
18-09-2010, 17:05
با سلام
اول از همه اطلاعات و راهنمايي هاي خوبي كه تا حالا از اين سايت گرفتم تشكر ميكنم
من هم دو هفته پيش پلاسما P42V20S رو از بانه به قيمت 1.300 خريدم با توجه به اينكه كد S در تقسيم بندي پاناسونيك مربوط به سنگاپور هست ميخوام بدونم چه فرقي با V20 R كه مخصوص ايران هست داره؟ آيا سري R داراي منوي فارسيه؟ يا مزيت خاصي به سري S داره؟
ali_nnn13
18-09-2010, 19:16
سلام به همگی دوستان...
به سلامتی.
علی جان یعنی اگر یه فایل AVI رو همراه زیرنویس بریزی رو فلش تلویزیون پخش نمیکنه؟
سلامت باشی دوست من.. :10:
نه متاسفانه ! هنوز نتونستم هیچ فرمتی رو به این TV بقبولونم :31: تقریبا" فرمت تصویری توی این TV یعنی کشک !
مبارکت باشه رفیق.
میشه شماره فروشنده رو برام پی ام کنی؟
ممنونم دوست عزیز...:10:
چشم ، شماره رو پیغام شخصی زدم...
با سلام و تبریک دوست عزیز شماره فروشنده رو برای منهم پی ام کن .متشکرم
سلام دوست عزیز،
ممنونم از شما، شماره رو برای شما هم پیغام شخصی زدم...:10:
-------------------------
خب الوعده وفا
سورس 720p ریپ شده از HDTV
سورس تصویر SD ریپ شده از HDTV با اندازه 350×640
سورس تصویر 1080p فول HD
سورس تصویر VCD سیستم Pal سریال قهوه تلخ نوع تصویر SD
سورس تصویر دریافتی از رسـیور HD اندازه 1080p البته با aspect ratio 4:3
بازم اگر عکس دیگه مد نظر بود بگید میذارم.
در ضمن مجبور شدم برای اینکه حجم لود صفحه به 40 مگ نرسه عکسها رو ریسایز کنم که روی کیفیت تاثیر گذشات اگر خواستید میتونم عکسهای اصلی رو هم لینک بدم.
s.hossein45
18-09-2010, 21:14
با سلام : دوست عزیز تنظیمات تی وی بخصوص کنتراست در موقع عکسبرداری چطور بوده واز چه دوربینی استفاده کردید؟ متشکرم
با سلام
من هم دو هفته پيش پلاسما P42V20S رو از بانه به قيمت 1.300 خريدم با توجه به اينكه كد S در تقسيم بندي پاناسونيك مربوط به سنگاپور هست ميخوام بدونم چه فرقي با V20 R كه مخصوص ايران هست داره؟ آيا سري R داراي منوي فارسيه؟ يا مزيت خاصي به سري S داره؟
دوست عزیز تست کن شاید امکان دریافت کامالهای دیجیتال صدا و سیما(dvbt) رو داشته باشی تو سری R که این امکان رو حذف کردند
سری R منوی فارسی داره
حدس میزنم تی وی سنگاپوری این دوستمون دی وی بی داشته باشد، چه خوب.
دستت درد نکنه فرید جان.
این تی وی در فول اچ دی بسیار عالیست.
jabarsink2000
18-09-2010, 22:54
اما همان طور که سایت های خارجی گفته بودن تو سورس SDچنگی به دل نمیزنه.
با تشکر.
هادی
s.hossein45
18-09-2010, 23:04
حدس میزنم تی وی سنگاپوری این دوستمون دی وی بی داشته باشد، چه خوب.
با سلام:دوستان من پاناسونیک سنگاپور رو چک کردم و v20 s تیونر دیجیتال داره.
اما همان طور که سایت های خارجی گفته بودن تو سورس SDچنگی به دل نمیزنه.
با تشکر.
هادی
تو سورس تصویر SD ریپ شده از HDTV با اندازه 350×640 به نظر من زیاد جالب نیست، رنگ سبز هم انگار به قول دوستان یکمی جیغ است :31:.
ولی با توجه با در نظر گرفتن همه ی جوانب تلویزیون خوبی است، خوش به حال صاحبش :5:.
سلام به همه یه چیزی بهتون بگم خیالتونو راحت کنم!
من سام b690 دارم امروز v20 تو خونه یکی از فامیلا دیدم :18: کیفیت sd روی v20 خیلی راحت بالاتر از سامسونگه b690 منه بعضیا به نظر من فکر میکنن که همه چی تو تصویر sd به upscale ختم میشه ولی توی همون تصویر sd این upscale فقط یه بخشی از کیفیت تصویره کیفیت رنگ و کنتراست v20 اینقدر بالاس که همون برای بیننده کافیه و تصویرای sd از این کیفیت و کنتراست تو v20 بی بهره نموندن کیفیت hd که دیگه واقعا فک آدمو میندازه اینو الکی نمیگم با این تی وی یه فیلم فول hd تماشا کنید تا خودتون با چشم خودتون ببینید روی کره زمین به نظر من با این قیمت که این تی وی داره یه چیز مافوق تصوره که هیچ با قیمت 10 برابر اینیم که هست بازم رقیبی براش نیست من منتظرم بتونم با گارنتی این تی ویو بخرم.
سیدمرتضی
19-09-2010, 06:43
با سلام و تبریک خدمت دوست عزیز ، لطفا شماره فروشنده رو برای من هم پی ام کن .متشکرم
با سلام : دوست عزیز تنظیمات تی وی بخصوص کنتراست در موقع عکسبرداری چطور بوده واز چه دوربینی استفاده کردید؟ متشکرم
با توجه به توصیه سازنده و اینکه صد ساعت اول هنوز سپری نشده همه تنظیمات روی دیفالت هست.
دوربین هم Sony HDR-XR500E
ali_nnn13
19-09-2010, 10:05
سلام به همگی دوستان عزیز...
سلام به همه یه چیزی بهتون بگم خیالتونو راحت کنم!
من سام b690 دارم امروز v20 تو خونه یکی از فامیلا دیدم :18: کیفیت sd روی v20 خیلی راحت بالاتر از سامسونگه b690 منه بعضیا به نظر من فکر میکنن که همه چی تو تصویر sd به upscale ختم میشه ولی توی همون تصویر sd این upscale فقط یه بخشی از کیفیت تصویره کیفیت رنگ و کنتراست v20 اینقدر بالاس که همون برای بیننده کافیه و تصویرای sd از این کیفیت و کنتراست تو v20 بی بهره نموندن کیفیت hd که دیگه واقعا فک آدمو میندازه اینو الکی نمیگم با این تی وی یه فیلم فول hd تماشا کنید تا خودتون با چشم خودتون ببینید روی کره زمین به نظر من با این قیمت که این تی وی داره یه چیز مافوق تصوره که هیچ با قیمت 10 برابر اینیم که هست بازم رقیبی براش نیست من منتظرم بتونم با گارنتی این تی ویو بخرم.
100 درصد تایید میشه !
دیشب شبکه 3 که داشت فوتبال نشون میداد (نمیدونم کدوم تیمه بودن، اهل فوتبال نیستم) بابام فکش افتاد !
1 ماه پیش پدرم رو بردم نمایندگی سامسونگ ! اتفاقا" توی نمایندگی داشت کلیپ های فوتبال رو که ظاهرا" HD یا Full HD بودن رو نشون میداد ! روی سری 5 سامسونگ که توپ یک خط بود ! باز روی سری 6 بهتر بود ! بعد از چند ثانیه چشمامون درد گرفت، به بابا گفتم این همه میگن LCD یعنی این !
دیشب که تصویر خیلی روون و با جزئییات رو توی V20 میدید هی بهم میگفت دستت درد نکنه که این TV رو گرفتی...!
توی تصاویر SD من کاملا" ازش راضی هستم ! هنوز نتونستم HD تست کنم ! ولی وقتی توی SD اینقدر قویه ! توی HD دیگه کولاک میکنه...
اینم به دوستانی که قصد خرید دارن و در مورد این TV شک دارن باید عرض کنم که مطمئن باشن که از خرید این TV پشیمون نمیشن !
اگه 4 میلیون هم پول داشتم بازم همین مدل رو میخریدم !
aftab_azad20
19-09-2010, 10:28
سلام به همگی دوستان عزیز...
100 درصد تایید میشه !
1 ماه پیش پدرم رو بردم نمایندگی سامسونگ ! اتفاقا" توی نمایندگی داشت کلیپ های فوتبال رو که ظاهرا" HD یا Full HD بودن رو نشون میداد ! روی سری 5 سامسونگ که توپ یک خط بود ! باز روی سری 6 بهتر بود ! بعد از چند ثانیه چشمامون درد گرفت، به بابا گفتم این همه میگن LCD یعنی این !
فک نکنم اینجوری باشه که شما میگید یعنی ال سی دی ال ای دی همشون شدند کشک فقط پلاسما است که میماند پس شرکت های معروف سونی سامسونگ شارپ و هزار تای دیگه دارن زور الکی میزنن
Ami R 940
19-09-2010, 10:36
از لحاظ upscaler چیپست های پردازش گر سامسونگ پیشتاز هستن و عملکرد فوق العاده ای نسبت به دیگر برندها جز پایونیر البته دارن .
upscaler برای تصاویر sd از 100 درصد- 35 تا 40 درصد کیفیت تصویر رو تشکیل میده و همه چیز برای تشکیل یک تصویر با کیقیت نیست و 60 درصد دیگر مابقی اجزای تشکیل دهنده یک تصویر خوب مشکی عمیق -اشباع رنگ-هندل تصویر- دقت و صحت رنگ ها و . . . هستش
v20 پنل فوق العاده ای هستش به نظر من یک جهت چشمگیری نسبت به v10 و پلاسماهای نسل گذشته پانا داشته.
برای دیدن کانال های دیجیتال که دوستان گفته بودن به چه صورت هستش نیازی به کابل کواکسیال یا آنتن مخصوصی و... نیست . فقط کافی پنل شما تیونر دیجیتال رو داشته باشه - فیش آنتن معمولی رو مثل همیشه به پنل متصل کنید و در منو پنل به جستجو search digital chanel بپردازید .
کلا تو آسیا کشور های شرقی از جمله ژاپن سنگا پور کره و در غرب مدل های سفارشی در هند دارای تیونر دیجیتال هست .
* پنل های شرق آسیا v20 دارای یه سری امکانات اضافه از جمله یک Mode برای حذف نیوز ها در سورس های sd به صورت پیشرفته هست.
یه سوال،
اگه بخوای فیلمای HD و یا FullHD رو که دانلود کردی و تو کامپیوتر داری تو این تی وی نگاه کنی چکار باید کرد؟
Ami R 940
19-09-2010, 11:04
اگه بخوای فیلمای HD و یا FullHD رو که دانلود کردی و تو کامپیوتر داری تو این تی وی نگاه کنی چکار باید کرد؟
*باید کارت گرافیکت حالا چه آنبرد چه غیر آنبرد دارای خروجی HDMI باشه ,و ساپورتش 1080p به صورت NATIVE . شما با متصل کردن کابل HDMI از کامپیوتر به پنل می تونی فول اچ دی بگیری .
*از VGA نمیشه تو این پنل فول اچ دی به صورت Native گرفت .
*اگه ورژن اروپایی این پنل رو داشته باشی می تونی از طریق Lan و شبکه کردن با پنل هم فول اچ دی بگیری .
*به این اصل توجه داشته باش کارت های گرافیک ارزون قیمتی که دارای HDMI هستن چندان چنگی به دل نمی زنند تو ارائه خروجی تصویر, پیشنهاد من خرید یه wd پلیر یا خرید کارت های جدید عرضه شده گرافیکی در راس اون مدل هایی از ATI .
jabarsink2000
19-09-2010, 11:07
یه سوال،
یا باید نوت بوک داشته باشی که بتونی با خروجی hdmi ان مستقیم ان را به lcdوصل کنی.
یا باید wd tv liveبگیری یا از طریق بیسیم یا از طریق شبکه یا به صورت ریختن روی هارد اکسترنال یا کول دیسک ان را پخش کنی.
چون ورودی پاناسونیک قابلیت پخش فرمت های مختلف با رزولوشن های مختلف را ندارد.
با تشکر.
هادی
مرسی.
حالا اگه یه فیلم HD یا FullHD رو به صورت دیتا رایت کنی روی یه DVD یعد تو بزاری تو ضبط و پخش که پخش کنه کیفیتش چطوری میشه؟
ali_nnn13
19-09-2010, 11:42
سلام به همگی دوستان...
فک نکنم اینجوری باشه که شما میگید یعنی ال سی دی ال ای دی همشون شدند کشک فقط پلاسما است که میماند پس شرکت های معروف سونی سامسونگ شارپ و هزار تای دیگه دارن زور الکی میزنن
من در مورد مدل V20 این موضوع رو عرض کردم ! وگرنه بعضی از مدل های قبلی پاناسونیک که در این مورد عملکرد بدی داشتن ! الانم تا خودتون از نزدیک مقایسه نکنید متوجه کیفیت و اختلاف این مدل با بقیه نمیشین...
کلا" پست قبلی من بیشتر در مورد نرم بودن تصویر , Response time پلاسما نسبت به LCD بود که همه این قضیه رو قبول دارن... و همون مدل های چند میلیونی LCD و LED Backlite برند های دیگه هم در این مورد به پای پلاسما نخواهند رسید !
*باید کارت گرافیکت حالا چه آنبرد چه غیر آنبرد دارای خروجی HDMI باشه ,و ساپورتش 1080p به صورت NATIVE . شما با متصل کردن کابل HDMI از کامپیوتر به پنل می تونی فول اچ دی بگیری .
*از VGA نمیشه تو این پنل فول اچ دی به صورت Native گرفت .
*اگه ورژن اروپایی این پنل رو داشته باشی می تونی از طریق Lan و شبکه کردن با پنل هم فول اچ دی بگیری .
*به این اصل توجه داشته باش کارت های گرافیک ارزون قیمتی که دارای HDMI هستن چندان چنگی به دل نمی زنند تو ارائه خروجی تصویر, پیشنهاد من خرید یه wd پلیر یا خرید کارت های جدید عرضه شده گرافیکی در راس اون مدل هایی از ATI .
آقا امیر عزیز ، بابت توضیحاتتون خیلی ممنونم...
کارت گرافیک من خروجی DVI داره ! به نظر شما با تبدیل DVI به HDMI میتونم رزولوشن 1080p رو بدون مشکل داشته باشم ؟
کارت گرافیکم از نظر قدرت و عملکرد خیلی خوبه ! درسته که برای بازی های جدید جوابگو نیست، ولی برای فیلم دیدن با هر بیت ریتی (البته نقش CPU خیلی بیشتره) خیلی خوب عمل میکنه...
اگه نیاز به خرید کارت گرافیک هست، میشه بفرمائین کارم با 4650 یا 4670 از برند SAPPHIRE راه میوفته یا خیر ؟
مرسی.
حالا اگه یه فیلم HD یا FullHD رو به صورت دیتا رایت کنی روی یه DVD یعد تو بزاری تو ضبط و پخش که پخش کنه کیفیتش چطوری میشه؟
اگه پلیرتون بتونه اون فرمت رو پخش کنه که کیفیت عالیه ! من خودم میخوام فعلا" با کامپیوتر فیلمهای Full HD رو ببینم ! تا سر فرصت یه پلیر خوب تهیه کنم..
علی جون یا فرید جان، اگه تونستید بی زحمت یه دو سه تا عکس موقع فوتبال دیدن یا یه فیلم رزمی در حال مبارزه بگیرید.مرسی.
ماشالا چقد پست زدین - ۲ ساعته دارم میخونم از صفحه اول
یه سوال :
اینجوری که من فهمیدم که شاید اشتباه فهمیده باشم
چند سری داره
آسیا
خاور میانه
اروپا
بعضیهاش تونر دیجیتال داره بعضیهاش نداره
و اینکه THXبالاخره داره یا نه -
میشه یکی به چه پسوند پیشوندی داره
مثلا VT25a - b -c - d
بیشتر از ی سوال شود
مرسی
سلام راستی :D
تاریخ عضویت و تعداد پست ارو حال کنید :D
به من میگن عضو فعال :D
amirvania
19-09-2010, 13:21
مد THX نداره به خاطر هزینه های لایسنسش ولی به جای اون مدهای سینما ، سینمای واقعی داره که همون THX هستش . ضمنا شما روی مدهای ÷رفشنال 1و2 میتونید دقیقا تنظیمات THX رو اعمال کنید .
مدلایی که ÷سوند R دارن ----T ندارن .
:10:
سیدمرتضی
19-09-2010, 16:06
با سلام، با توجه به اينكه V20 S در تقسيم بندي پاناسونيك مربوط به سنگاپور هست و دارای منو انگلیسی و تیونر دیجیتال می باشد چه فرق دیگری با V20 R كه مخصوص ايران و داراي منوي فارسيه دارد؟ و نظر به اینکه قیمت هر دو مدل یکی است،خرید کدام مدل نسبت به دیگری برتری دارد؟
ali_nnn13
19-09-2010, 16:14
با سلام، با توجه به اينكه V20 S در تقسيم بندي پاناسونيك مربوط به سنگاپور هست و دارای منو انگلیسی و تیونر دیجیتال می باشد چه فرق دیگری با V20 R كه مخصوص ايران و داراي منوي فارسيه دارد؟ و نظر به اینکه قیمت هر دو مدل یکی است،خرید کدام مدل نسبت به دیگری برتری دارد؟
سلام دوست عزیز...
نظر شخصی من اینه که منوی فارسی هیچ اهمیتی نداره !
اگه از من میشنوین V20S بگیرین که تیونر دیجیتال هم داره ! و احتمالا" فرمت DivxHD هم میتونه اجرا کنه !
اگه من میدونستم که مدل S هم توی بانه وجود داره حتما" S میخریدم !
موفق باشی دوست عزیز...:11:
t_tanhayam
19-09-2010, 17:17
کارت گرافیک من خروجی DVI داره ! به نظر شما با تبدیل DVI به HDMI میتونم رزولوشن 1080p رو بدون مشکل داشته باشم ؟
کارت گرافیکم از نظر قدرت و عملکرد خیلی خوبه ! درسته که برای بازی های جدید جوابگو نیست، ولی برای فیلم دیدن با هر بیت ریتی (البته نقش CPU خیلی بیشتره) خیلی خوب عمل میکنه...
اگه نیاز به خرید کارت گرافیک هست، میشه بفرمائین کارم با 4650 یا 4670 از برند SAPPHIRE راه میوفته یا خیر ؟
-با اجازه امير جان ميگم
چون من خودم يك سالي هست با hdmi به سيستم وصل ميكنم وبجاي مونيتور استفاده ميكنم از hdtv عرض ميكنم خدمتت علي جان
-خوب همونطور كه ميدوني dvi خروجي صدا نداره هر چند ديجيتال هست منتها من تست هايي كه تجربي انجام دادم به نظرم خروجي مستقيم hdmi از خروجي مستقيم dvi كمي روشن تر وبدون نويز تر هست
-مدل هاي زيادي رو تست كردم از كارت گرافيك هاي مختلف همونطور كه امير عزيز ميگه ati خيلي خروجي با جزئيات بيشتري ميده تا كارت هاي geforce
كارت هاي خروجي geforce كمي ملايم هست تصوير وشارپي ati رو نداره كه كاملا توي خروجي متوجه خواهين شد
- مهم چيپست مورد استفاده در كارت گرافيك هست مارك اونقدرها مهم نيست البته نظر شخصي وتجربه شخصيم بود علي جان
ali_nnn13
19-09-2010, 19:07
-با اجازه امير جان ميگم
چون من خودم يك سالي هست با hdmi به سيستم وصل ميكنم وبجاي مونيتور استفاده ميكنم از hdtv عرض ميكنم خدمتت علي جان
-خوب همونطور كه ميدوني dvi خروجي صدا نداره هر چند ديجيتال هست منتها من تست هايي كه تجربي انجام دادم به نظرم خروجي مستقيم hdmi از خروجي مستقيم dvi كمي روشن تر وبدون نويز تر هست
-مدل هاي زيادي رو تست كردم از كارت گرافيك هاي مختلف همونطور كه امير عزيز ميگه ati خيلي خروجي با جزئيات بيشتري ميده تا كارت هاي geforce
كارت هاي خروجي geforce كمي ملايم هست تصوير وشارپي ati رو نداره كه كاملا توي خروجي متوجه خواهين شد
- مهم چيپست مورد استفاده در كارت گرافيك هست مارك اونقدرها مهم نيست البته نظر شخصي وتجربه شخصيم بود علي جان
سلام آقا ابی عزیز...
واقعا" ممنونم که راهنمایی کردین...:10:
پس باید به فکر خرید یه کارت گرافیک باشم... انشاالله ماه آینده میخرم !
آدم وقتی دستش توی جیب خودش میره زورش میاد زیاد خرج کنه :31:
انشاالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
دوستان اسم تایپیک هم عوض شد!
کسی دقیق اطلاع داره که توی مهرماه آیا VT20 هم وارد بازار میشه یا نه؟
hamed8470
20-09-2010, 17:08
دوستان اسم تایپیک هم عوض شد!
کسی دقیق اطلاع داره که توی مهرماه آیا VT20 هم وارد بازار میشه یا نه؟
از تاريخ دقيق اطلاعي ندارم ولي توي مجتمع پايتخت پيش فروش ميكنن ميشه از اونجا سوال كرد البته اگه زمان دقيقو بگن
help please
20-09-2010, 20:51
دوستان کسی click این هفته bbc رو دید گفت پانا یه پلاسما 158 اینچ
3d و 4k تو نمایشگاه IFA2010 اورده بود :5: .
یه موقع ما نریم v20 که FHD هست بخریم بعد ساله دیگه پلاسما 4k بیاد !!
3d که خیلی مهم نیست اما 4k رو چیکار کنیم ؟؟؟؟
راستی اساتید سایت چرا یه topic واسه IFA2010 نمیزنید البته مرتبط با TV ؟
از لحاظ upscaler چیپست های پردازش گر سامسونگ پیشتاز هستن و عملکرد فوق العاده ای نسبت به دیگر برندها جز پایونیر البته دارن .
v20 پنل فوق العاده ای هستش به نظر من یک جهت چشمگیری نسبت به v10 و پلاسماهای نسل گذشته پانا داشته.
.
به نام الله
سلام، همونطور که میدونید طبق قراردادی که سال 2009 بین پاناسونیک و پایونیر امضا شد، پاناسونیک تکنولوژی ساخت پلاسماها و کلیه پتنتهای مربوطه رو از آن خودش کرد و قرار بود در محصولات سال 2010 از اون استفاده بکنه که من فکر میکنم کیفیت بالای سریهای V20 و VT20 و همین جهشی که شما اشاره کردین کاملا به این موضوع مرتبط باشه.
در واقع کسی که از این دو سری تلویزیون خرید میکنه از تکنولوژی پایونییر در عرصه ساخت پلاسما بی بهره نیست ...
ضمنا خوشحالم که به جمع شما عزیزان پیوستم.
این 4k چی هست؟ :5:
به نام الله
پنل 4K2K دارای رزولوشن 4,096x2,160 هستش به عبارتی 8.84 میلیون پیکسل.
قیمت هم آنقدر بالا هست که جای نگرانی برای خرید تلویزیونهای فعلی وجود نداره.
t_tanhayam
20-09-2010, 23:00
این 4k چی هست؟ :5:
s.hossein45
21-09-2010, 03:14
با سلام :دوستان بالاخره دل به دریا زدم و v20r رو گرفتم منو مخفی برای تعیین ساعت کارکرد :در حالت روشن دکمه v- در کنار پنل را فشار دهید و همزمان دکمه recal روی کنترل را سه بار فشار دهید حالا باید صفحه منو را ببینید حالا کلید 2 را بزنید وبعد ok کنید حالا بوسیله کروزر پایین امده وروی ptct بروید حالا بطرف راست جدول که خالی هست بروید ودکمه mute را 3 ثانیه فشار دهید . عدد روبروی time کارکرد پنل شماست. اگر تکرایه ببخشید
hamed8470
21-09-2010, 08:44
دوستان کسی click این هفته bbc رو دید گفت پانا یه پلاسما 158 اینچ
3d و 4k تو نمایشگاه IFA2010 اورده بود :5: .
یه موقع ما نریم v20 که FHD هست بخریم بعد ساله دیگه پلاسما 4k بیاد !!
3d که خیلی مهم نیست اما 4k رو چیکار کنیم ؟؟؟؟
راستی اساتید سایت چرا یه topic واسه IFA2010 نمیزنید البته مرتبط با TV ؟
باسلام فقط شركت پانا 4k نزده .فيليپس هم امسال چنين تلويزيوني توي ifa2010 زده ولي گفته بعلت غير اقتصادي بودن توليد انبوه نميشه.بعدم شما حساب بفرماييد بايد همه چيز مربوط به اين تكنولوژي بياد ازدستگاه فيلمبرداري گرفته تا پخش و غيره . موفق باشيد:11:
samira_googleOne
21-09-2010, 10:08
ميتونيد تو سايت zoomit.ir بررسي كامل پاناسونيك رو به زبان فاسي ببينيد. از flatpanelshd گرفته
بررسي با كيفيت ترين پلاسماي پاناسونيك، مدل V20
مدل V20 بدون 3D پاناسونيك يك مدل بالاتر از سري G20 و يك مدل پايين تر از سري VT20/25 سه بعدي است. اين مدل رنگ مشكي عميقي را به نمايش گذاشته و كيفيت تصوير بسيار عالي به شما ارائه خواهد داد. آيا پرداخت هزينه بيشتر و خريد V20 به جاي G10 به صرفه تر است؟
دوستان اين سايت ، كليك راست رو بسته و نميتونيد كپي كنيد ازش. براي همين مجبورم لينك بزارم.
ادامه مطلب در
afshin b
21-09-2010, 10:24
با سلام :دوستان بالاخره دل به دریا زدم و v20r رو گرفتم منو مخفی برای تعیین ساعت کارکرد :در حالت روشن دکمه v- در کنار پنل را فشار دهید و همزمان دکمه recal روی کنترل را سه بار فشار دهید حالا باید صفحه منو را ببینید حالا کلید 2 را بزنید وبعد ok کنید حالا بوسیله کروزر پایین امده وروی ptct بروید حالا بطرف راست جدول که خالی هست بروید ودکمه mute را 3 ثانیه فشار دهید . عدد روبروی time کارکرد پنل شماست. اگر تکرایه ببخشید
از منوی مخفی چطوری میشه خارج شد. باید پنل رو خاموش کنیم؟
ميتونيد تو سايت zoomit.ir بررسي كامل پاناسونيك رو به زبان فاسي ببينيد. از flatpanelshd گرفته
بررسي با كيفيت ترين پلاسماي پاناسونيك، مدل V20
مدل V20 بدون 3D پاناسونيك يك مدل بالاتر از سري G20 و يك مدل پايين تر از سري VT20/25 سه بعدي است. اين مدل رنگ مشكي عميقي را به نمايش گذاشته و كيفيت تصوير بسيار عالي به شما ارائه خواهد داد. آيا پرداخت هزينه بيشتر و خريد V20 به جاي G10 به صرفه تر است؟
دوستان اين سايت ، كليك راست رو بسته و نميتونيد كپي كنيد ازش. براي همين مجبورم لينك بزارم.
ادامه مطلب در
دوست عزیز این سایت توسط دوستانتون تا حالا صد بار معرفی شده، دیگه فکر کنم همه بشناسن سایت رو.
Sacrament
21-09-2010, 10:55
پلاسمای 4k پاناسونیکو 8-9 ماه پیش اولین بار تو نمایشگاه ces 2010 نشون دادن یه تاپیکم واسش تو همین فروم هست قیمتشم 500 هزار دلار ناقابله که میشه 525 میلیون تومن!
s.hossein45
21-09-2010, 13:27
[QUOTE=afshin b;5436178]از منوی مخفی چطوری میشه خارج شد. باید پنل رو خاموش کنیم؟ با سلام دوست عزیز فراموش کردم برای خارج شدن بایستی دکمه exit رو چند ثانیه فشار دهید .
s.hossein45
21-09-2010, 16:25
سلام به همگی :دوستان این مدل R مثل اینکه قابلیتهای اینترنتی مثل youtube وskype رو هم نداره واقعا باعث تاسفه . وقتی اپشنهای مدل اروپایی (انگلیس)رو نگاه میکنم واینکه یک قیمت و پرداخت میکنیم تعجب میکنم چرا سیاست پاناسونیک اینجوره چرا اینقدر از امکانات پنل رو حذف کردن. اگه ما هم مثل اروپاییها سازمان حمایت از مصرف کننده داشتیم هیچ تولید کننده ای جرات همچین کارهایی رو نداشت
امروز جمهوری بودم! تلویزیون VT20 رو از نزدیک دیدم.50 اینچش بود.:8:
فروشنده گفت از هفته دیگه وارد بازار میشه! از 50 اینچ داره به بالا!
قیمت 50 اینچش 3800 هزار تومان هستش!!!:19:
FARSHAD_DIGITAL
21-09-2010, 20:21
با سلام
سلام رفیق.میشه آدرس و شماره مغازه رو واسه ما هم پ خ کنی.
aftab_azad20
21-09-2010, 23:17
امروز جمهوری بودم! تلویزیون VT20 رو از نزدیک دیدم.50 اینچش بود.:8:
فروشنده گفت از هفته دیگه وارد بازار میشه! از 50 اینچ داره به بالا!
قیمت 50 اینچش 3800 هزار تومان هستش!!!:19:
بابا ول کنید پلاسما رو از وقتی nx700سونی رو دیدم همه مدلها و برند ها(البته به جز سام عزیز:40:)از چشمم افتادند
ولی شاید نتونم تهیه اش کنم قیمتش بالاست
بابا ول کنید پلاسما رو از وقتی nx700سونی رو دیدم همه مدلها و برند ها(البته به جز سام عزیز:40:)از چشمم افتادند
عزیز جان لطفا اسپم نزن لطفا تبلیغات الکی نکن هر وقت این پلاسمارو هم از نزدیک دیدی اونوقت بیا نظر بده.
s.hossein45
22-09-2010, 01:37
با سلام دوست عزیز اگر ظاهر این مدل توجه شما رو جلب کرده قابل قبوله ولی اگر منظورتان کیفیت تصویر هست که اصلا با v20 قابل مقایسه نیست مشکی این پنل متمایل به سورمه ای و با سطح فوق العاده براقی که داره کوچکترین منبع روشنایی در محیط کیفیت تصویر رو کاهش میده . سیستم بکلایت این تی وی از نوع edgelight هست که حتما از معایب اون با خبرید.البته ر انتخاب تی وی سلیقه شخصی هم موثر است.
ساسان مهاجم
22-09-2010, 09:15
عزيز
بهت پيشنهاد مي كنم مشخصات v20 رو از تو سايت zoomit.ir ببين. كف مي كني... طراحيشم خفنگه بابا
alirafaat
22-09-2010, 09:29
با سلام
سلام
این موارد اختلاف ذکر شده رو داره ؟ : ؟
1.پورت usb برای ضبط برنامه ها
2.تیونر دیجیتال
3. lan
با تشکر
_LOVE_CODER_
22-09-2010, 16:18
ما هم یک V20 پلاسما 42 اینج گرفتیم به قیمت 1270 بدون اینکه اصلا بانه برم یا چونه بزنم یا چیزی بگم خودش 30 تومن کم کرد ! (وقتی فهمید از تهران سفارش دادم 30 تومن کم کرد ! :18:)
دیروز ظهر سفارش دادم امروز صبح رسید دستم:31:
با کرایه تهران 80 تومن شد 1350 ولی واقعا نسبت کیفیتش به قیمتش میرزه :8:
تو این رنج قیمت واقعا دستگاه خوبیه
سیدمرتضی
22-09-2010, 16:30
با سلام و تبریک دوست عزیز شماره فروشنده رو برای من پی ام کن .متشکرم
Nakamichi
22-09-2010, 16:37
سلام میشه امید داشت که ورژن اروپایی/امریکایی رو هم تو ایران پیدا کرد یا امکان پذیر نیس....( هم از طریق بانیان هم دوستان خدمتگذار دیگر....)
ممنون
mehrdadb3
22-09-2010, 16:56
دوست عزیز شماره فروشنده رو برای من هم پی ام کنید لظفا
راستی سری S گرفتی یا R
t_tanhayam
22-09-2010, 17:02
سلام میشه امید داشت که ورژن اروپایی/امریکایی رو هم تو ایران پیدا کرد یا امکان پذیر نیس....( هم از طریق بانیان هم دوستان خدمتگذار دیگر....)
ممنون
-در مورد ورژن هاي ديگه كه امكانات حذف نشده اي دارند از طريق دوستان ديگر شايد بشه اميد داشت
به سلامتی.
ازش چند تا عکس بزار ببینیم حال کنیم.
FARSHAD_DIGITAL
22-09-2010, 20:39
با سلام
این آقامحمد فعلا"داره با V20 S حال میکنه.اصلا"تحویل نمیگیره.:19::19::19::19:
با سلام به همه دوستان
من ميخواهم با يه هزينه حدود 1.5 يك HDTV خوب انتخاب كنم.
گارانتي هم لازم ندارم ... ولي كيفيت تصوير برام مهمه
بررسي كه كردم با اين رنج قيمت گويا پلاسما ميتواند بهترين گزينه باشد ...
و با سرچي كه داشتم مشخصات V20 را پسنديدم
لطفا قيمت 42 و 50 اينچ را بفرماييد (بدون گارانتي)
من از بانه استعلام كردم پيدا نشد ... نمايندگي پانا هم گفتند هنوز نيامده و شايد تا 20-30 روز ديگه بياد
ولي نميخواهم پول زور گارانتي بدم !
اگه ممكن شماره تماس و آدرس فروشگاه را برام پيام بدهيد.
ممنون
ما هم یک V20 پلاسما 42 اینج گرفتیم به قیمت 1270 بدون اینکه اصلا بانه برم یا چونه بزنم یا چیزی بگم خودش 30 تومن کم کرد ! (وقتی فهمید از تهران سفارش دادم 30 تومن کم کرد ! :18:)
دیروز ظهر سفارش دادم امروز صبح رسید دستم:31:
با کرایه تهران 80 تومن شد 1350 ولی واقعا نسبت کیفیتش به قیمتش میرزه :8:
تو این رنج قیمت واقعا دستگاه خوبیه
آقا سلام مبارك باشه
از كجا گرفتي به سلامتي
راضي ازش؟
تلويزيون ديجيتال را ميگيره يا --- لازم داره ؟
50" هم بود ؟ قيمت ؟
VT20 چطور؟ هنوز نيومده؟
بچه ها كمك !
تا هفته ديگه ميخوام برم بانه بگيد چي كار كنم ؟ چي بگيرم ؟
نهايت تا 1700 ميتونم هزينه كنم ! برسيد به دادم !!!
help please
22-09-2010, 22:34
بانیان خدا بگم چیکارت کنه . آخه چرا v20 رو نمیارییی!!!!!!
بعد از جشنواره که میاد . البته امیدی هم به بردن نداشتم .:41:
فقط دلم میخاد 1 ریال از 1700 گرونتر باشه اونوقت ...
help please
22-09-2010, 22:56
آها تا یادم نرفته چندتا سوال بپرسم .
1.همه ورودی های hdmi . v20 . ,ورژن 1.4 هست ؟ گویا فقط یهدونه برگشت
صدا داره .
2. این قضیه deep color چجوریاست v20 میتونه نشون بده ؟
3 . اصلا فایلی که deep color باشه هست ؟
4 . 8بیت 16 بیت ماله رنگاست ؟
5 . اونوقت مثلا wd tv live خروجی hdmi 1.4 داره بنده خدا ؟ میتونه deep color نمایش بده ؟
(شرمنده خیلی سوالا زیاد شد !!!)
t_tanhayam
23-09-2010, 00:07
آها تا یادم نرفته چندتا سوال بپرسم .
1.همه ورودی های hdmi . v20 . ,ورژن 1.4 هست ؟ گویا فقط یهدونه برگشت
صدا داره .
2. این قضیه deep color چجوریاست v20 میتونه نشون بده ؟
3 . اصلا فایلی که deep color باشه هست ؟
4 . 8بیت 16 بیت ماله رنگاست ؟
5 . اونوقت مثلا wd tv live خروجی hdmi 1.4 داره بنده خدا ؟ میتونه deep color نمایش بده ؟
(شرمنده خیلی سوالا زیاد شد !!!)
-مشابه vt20 هست 4 تا hdmi v 1.4 كه البته گويا 2 تا audio return channel(ARC) رو هم ساپورت مي كنه
-deep color يا همون عمق رنگ كه بر ميگرده به تقريبا نشون دادن طيف رنگي و خاكستري (در سايه ها)
-هر چقدر بيت ها بالاتر جزئيات بيشتر و طيف گسترده تر و متمايز تر رنگ ها رو در داريم
-در واقع اين قابليت تعداد بيت هاي كه از كانال ها در حال انتقال هستند رو افزايش ميده و رنگ هاي عميق تري رو ميتونيد داشته باشيم
-ورژن 1.3 هم ميتونست 10 و 12 و16 بيت رو پشتيباني كنه
-در مورد wd live مطمئن نيستم ولي گويا 1.3 هست
-بيشتر بستگي به سورس و منبع داره والبته ورژن كابل تا حدي كه ميتونه ساپورت ميكنه
salam, soale man ham hamine, lotfan agar khabari shod be manam etela bedi mamnoonet misham.
مرسی.شما اینو حتما چک کردی دیگه؟
help please
23-09-2010, 12:35
tanhayam جان آخه تو چرا انقدر خفنی !
آرزوی یه سوال به دل ما موند که تو بلد نباشی . MER30 :40:
t_tanhayam
23-09-2010, 13:31
قربونت برم لطف داري داداش گلم
-هم شاگردي هستيم :10::46:
_LOVE_CODER_
23-09-2010, 14:01
سلام به دوستان
با سلام و تبریک دوست عزیز شماره فروشنده رو برای من پی ام کن .متشکرم
دوست عزیز شماره فروشنده رو برای من هم پی ام کنید لظفا
راستی سری S گرفتی یا R
به سلامتی.
ازش چند تا عکس بزار ببینیم حال کنیم.
ممنونم
شماره فروشنده رو براتون میفرستم
سری R
الان که دوربین ندام ولی بعدا میزارم
ولی کیفیتش عالیه
مخصوصا FULL HD معرکه هست
با پلی 3 امتحان کردم :8:
آقا سلام مبارك باشه
از كجا گرفتي به سلامتي
راضي ازش؟
تلويزيون ديجيتال را ميگيره يا --- لازم داره ؟
50" هم بود ؟ قيمت ؟
VT20 چطور؟ هنوز نيومده؟
بچه ها كمك !
تا هفته ديگه ميخوام برم بانه بگيد چي كار كنم ؟ چي بگيرم ؟
نهايت تا 1700 ميتونم هزينه كنم ! برسيد به دادم !!!
از بانه فقط V42 اینچ بود VT و 42 به بالا هنوز نیستش
سلام به دوستان
ممنونم
سری R
ولی کیفیتش عالیه
مخصوصا FULL HD معرکه هست
سلام
شماره فروشنده را براي ما هم پي ام كن بي زحمت
ممنون
امروز جمهوري رفتم
هنوز نمايندگي ها نياوردنش !
از يكي پرسيدم گفت شركت 1950 گفته و هنوز بعضي از فروشندگان و نمايندگان زير بار نرفتند ... !
از طرفي هم گفت احتمالا بعد از محرم و عاشورا ميدن تو بازار ...
خلاصه به نظر ميرسه فعلا به اومدن شركتيش اميدي نيست !
يه نمايندگي هم گفت بدون گارانتيش را ميده 1500 البته جاي چك و چونه هم داشت ...
چي كار كنم ؟ من تو اين يكي دو هفته ميخوام بخرمش !
(فقط رنگ قابشم نقرهاي - طوسي هست كه يكم دو دلم كرد !)
كمككككككككككككككككككككككك ككككككك
سلام به دوستان
ممنونم
سری R
ولی کیفیتش عالیه
مخصوصا FULL HD معرکه هست
با سلام به همه دوستان:
تو رو به خدا اگه کسی v20 50 اینچ تو ب.ا.ن.ه سراغ داره به منم خبر بده. بسیار ممنون میشم.
بابا پس این v20 50inch چی شد؟ کسی از بانه خبر نداره که اومده یا نه؟
سلام
لطفا اگر کسی 50 اینچ v20 رو سراغ داره ما رو هم بی خبر نذاره.ممنون میشم.
s.hossein45
24-09-2010, 10:02
مرسی.شما اینو حتما چک کردی دیگه؟
با سلام : بله دوست عزیز تست شده .
سلام.
دفترچه راهنمای (Manual) پلاسمای TH-P42V20R رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
ممنون...
t_tanhayam
24-09-2010, 13:24
سلام.
دفترچه راهنمای (Manual) پلاسمای TH-P42V20R رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
ممنون...
-اگه منظورتون فارسي هست كه نميدونم در غير اين صورت :
-اگه منظورتون فارسي هست كه نميدونم در غير اين صورت :
ممنون ابی جان!
یعنی پسوند R با A هیچ فرقی توی امکانات ندارن؟
چون من دقیقا manual این پلاسما هایی که وارد ایران میشن رو میخواستم!
t_tanhayam
24-09-2010, 16:29
ممنون ابی جان!
یعنی پسوند R با A هیچ فرقی توی امکانات ندارن؟
چون من دقیقا manual این پلاسما هایی که وارد ایران میشن رو میخواستم!
-خواهش ميكنم
توي منوال و منوها تصور من اينه كه تفاوتي نيست هر چند توي امكانات متفاوت هست
- حالا جايي چشمم خورد دنبالش ميگردم براتون :46:
دوستان چطوریمیشه تغییرات ایجاد شده در منوی سیستمی رو ریست کرد
من چند تا گزینه رو تغییر دادم به نظرم میاد کیفیت تصویر خیلی افت کرده !
امیدوارم راهی باشه دارم از عذاب وجدان میمیرم
در ضمن گزینه ای که دوستمون برای مشاهده ساعت کارکرد گفته برای من کار نکرد
یعنی تا گزینه آخر پیش میرم اما زدن ۳ بار پشت سر هم دکمه mute کاری نمیکنه
واقعا ممنون میشم در مورد اول کمکم بکنید
s.hossein45
24-09-2010, 19:13
دوستان چطوریمیشه تغییرات ایجاد شده در منوی سیستمی رو ریست کرد
من چند تا گزینه رو تغییر دادم به نظرم میاد کیفیت تصویر خیلی افت کرده !
امیدوارم راهی باشه دارم از عذاب وجدان میمیرم
در ضمن گزینه ای که دوستمون برای مشاهده ساعت کارکرد گفته برای من کار نکرد
یعنی تا گزینه آخر پیش میرم اما زدن ۳ بار پشت سر هم دکمه mute کاری نمیکنه
واقعا ممنون میشم در مورد اول کمکم بکنید
سلام: دوست عزیز باید 3 ثانیه mute را فشار دهید نه سه بار بزنید.
با تشكر از LOVE_CODER عزيز كه شماره را پي ام كرد اگر بتونم فردا زنگ ميزنم ببينم چه خبره !
اگر سري S بخوام هم پيدا ميشه!؟ يا مجبورم R بگيرم!؟
و اگه ممكنه دوستان عزيز راهنمايي كنند كه سري S و R چه تفاوت هايي دارند و آيا سري ديگهاي هم وجود دارد ؟
FARSHAD_DIGITAL
24-09-2010, 21:38
با تشكر از LOVE_CODER عزيز كه شماره را پي ام كرد اگر بتونم فردا زنگ ميزنم ببينم چه خبره !
اگر سري S بخوام هم پيدا ميشه!؟ يا مجبورم R بگيرم!؟
و اگه ممكنه دوستان عزيز راهنمايي كنند كه سري S و R چه تفاوت هايي دارند و آيا سري ديگهاي هم وجود دارد ؟
ظاهرا"سر کاریم.اصلا"سری s گیرنمیاد.من یک V20R (اجبارا".چون سری S گیرم نیومد)فردا تهران تحویل میگیرم.البته تا حالا فقط یک نفر توی این فروم گفته که سری S گرفته.هر چی هم آه و ناله کردیم طدف نیومد.من چند جاتوی بانه تماس گرفتم.اصلا" نمیدونستن سری S هم وجود داره.در هر حال V20 عشقه.
Mohammad560
24-09-2010, 23:31
سلام
این موارد اختلاف ذکر شده رو داره ؟ : ؟
1.پورت usb برای ضبط برنامه ها
2.تیونر دیجیتال
3. lan
با تشکر
پورت usb رو نمیدونم که میشه برای ضبط استفاده کرد یا نه،هنوز چک نکردم
پورت lan داره
dvbt رو نمیدونم چجوری باید فهمید البته هنوز کاتالوگش رو هم نخوندم
چون دو هفته که خریدم اصلا خونه نبودم در ضمن تازه از تلویزیون crt به پلاسما شیفت کردم و اطلاعاتم خیلی کمه!
Mohammad560
25-09-2010, 08:59
سلام
در صورت امکان در مورد نحوه پرداخت وجه به ایشان بنویسید که چگونه بوده است؟
تمام وجه را اول فرستادی بعد تلویزیون برات ارسال شد یا وجه را پس از دریافت تلویزیون پرداخت کردی؟
ممنون
ارسالی در کار نبود،شخصا رفته بودم بانه،تلویزیون رو پس از تست حضوری نقد خریدم و خودم با وسیله شخصی حمل کردم ضمنا با توجه به نیاز 2 تا یکی برای خودم و یکی برای خونه پدری خریدم.
t_tanhayam
25-09-2010, 12:30
سرس R چه فرقی داره ؟
-خوب پسوند هايي هست كه نشون دهنده منطقه وريجن خاصي هست در تمامي برندها وجود داره
-ممكنه توي بعضي ريجن ومنظقه ها امكاناتي اضافه و يا كم بشه
-كه متاسفانه در ريجن هايي كه مربوط به ايران ميشه اكثرا امكاناتي حذف ميشه
-براي نمونه V20R كه ب راي ايران هم محسوب ميشه گويا قابليت ----t رو مشابه مدل هاي v20A نداره
baghbanzadeh
25-09-2010, 15:00
با سلام دوست عزیز اگر ظاهر این مدل توجه شما رو جلب کرده قابل قبوله ولی اگر منظورتان کیفیت تصویر هست که اصلا با v20 قابل مقایسه نیست مشکی این پنل متمایل به سورمه ای و با سطح فوق العاده براقی که داره کوچکترین منبع روشنایی در محیط کیفیت تصویر رو کاهش میده . سیستم بکلایت این تی وی از نوع edgelight هست که حتما از معایب اون با خبرید.البته ر انتخاب تی وی سلیقه شخصی هم موثر است.
سلام
من این NX700 رو دارم اصلا چنین چیزی که شما میگین نیست مشکی این TV مشکیه نه سورمه ای فکر کنم شما باید به چشم پزشک مراجعه کنید !! در مورد انعکاس مگه آیینه هست که کوچکترین نور رو انعکاس بده ؟؟؟ مگر شما TV تون رو روبه سقف میگیرید که انعکاس چراغها رو دارید!!!! ضمنآ پنل پلاسما که از گچ درست نشده که انعکاس نداشته باشه !!!؟؟؟!!! این حرفهایی که شما میگید اصلآ صحت نداره !! ظاهرآ اطلاعاتتون بسیار کمه!! . این NX کنتراست بسیار بالایی داره و یکی از بهترین LED های موجود تا کنون هست .
لطفآ اطلاعات اشتباه ندید .
amirvania
25-09-2010, 15:34
سلام
من این NX700 رو دارم اصلا چنین چیزی که شما میگین نیست مشکی این TV مشکیه نه سورمه ای فکر کنم شما باید به چشم پزشک مراجعه کنید !! در مورد انعکاس مگه آیینه هست که کوچکترین نور رو انعکاس بده ؟؟؟ مگر شما TV تون رو روبه سقف میگیرید که انعکاس چراغها رو دارید!!!! ضمنآ پنل پلاسما که از کچ درست نشده که انعکاس نداشته باشه !!!؟؟؟!!! این حرفهایی که شما میگید اصلآ صحت نداره !! ظاهرآ اطلاعاتتون بسیار کمه!! . این NX کنتراست بسیار بالایی داره و یکی از بهترین LED های موجود تا کنون هست .
دوست عزیز مشکیه NX700 اصلا و ابدا با V20 قابل قیاس نیست . شما میتونید از سایت avforums جهت گرفتن اطلاعات بیشتر استفاده کنید . همونطور که دوستمون هم گفتن یکی از ایرادات بزرگ NX700 انعکاس فاجعه آمیز صفحه ش ولی این قضیه تا حدود خیلی زیادی تو V20 به دلیل استفاده از یه سری فیلترهای ضدانعکاس حل شده . همونطور که اشاره کردم از فیلترهای پیشرفته استفاده شده و برخلاف تصور شما گچ توش بکار نرفته .
شما هم برای اینکه اطلاعاتتون رو کامل کنید با یه سرچ ساده خیلی چیزا دستگیرتون میشه .
NX700 از یه تی وی خوب فقط قیمت بالاش رو داره و نه هیچ چیز دیگه .
baghbanzadeh
25-09-2010, 15:53
دوست عزیز مشکیه NX700 اصلا و ابدا با V20 قابل قیاس نیست . شما میتونید از سایت avforums جهت گرفتن اطلاعات بیشتر استفاده کنید . همونطور که دوستمون هم گفتن یکی از ایرادات بزرگ NX700 انعکاس فاجعه آمیز صفحه ش ولی این قضیه تا حدود خیلی زیادی تو V20 به دلیل استفاده از یه سری فیلترهای ضدانعکاس حل شده . همونطور که اشاره کردم از فیلترهای پیشرفته استفاده شده و برخلاف تصور شما گچ توش بکار نرفته .
شما هم برای اینکه اطلاعاتتون رو کامل کنید با یه سرچ ساده خیلی چیزا دستگیرتون میشه .
NX700 از یه تی وی خوب فقط قیمت بالاش رو داره و نه هیچ چیز دیگه .
سلام دوست عزیز احتمالآ ادبیات شما کمی ضعیف هست اگه دوباره بخونید شاید متوجه بشید من نگفتم از گچ ساخته شده !! مثال زدم (ضمنآ پنل پلاسما که از گچ درست نشده که انعکاس نداشته باشه !!!؟ )
مثل اینکه از شیشه ساخته شده و با وجود اون فلیترها باز هم انعکاس داره دوست من :10:
amirvania
25-09-2010, 16:11
سلام دوست عزیز احتمالآ ادبیات شما کمی ضعیف هست اگه دوباره بخونید شاید متوجه بشید من نگفتم از گچ ساخته شده !! مثال زدم (ضمنآ پنل پلاسما که از گچ درست نشده که انعکاس نداشته باشه !!!؟ )
مثل اینکه از شیشه ساخته شده و با وجود اون فلیترها باز هم انعکاس داره دوست من :10:
دوست عزیز من ادبیاتم ضعیف نیست این شما هستی که همه رو داری به یه ضعفی متهم میکنی یکی چشمش ضعیفه یکی ادبیاتش ضعیفه و.... چیزی هم که من گفتم کنایه بود در برابر نیش شما . :31:
ضمن اینکه سطح V20 از شیشه ساخته نشده و همونطور که خدمتتون عرض کردم از فیلترهای بسیار پیشرفته ضد انعکاس ساخته شده که اون هم از جنس پلیمر هستن و نه شیشه .
baghbanzadeh
25-09-2010, 16:38
دوست من این بحث باشما به جایی نمیرسه اصلا بحث مقایسه نیست واینکه از چی درست شده واز چی درست نشده . بله خودتون میگین ( فیلتر ) کل پنل که از فیلتر ساخته نشده دوست من ؟
متاسفانه شما هم بدون اطلاع از محصولی ایراد روی اون میزارید! همینطور که قبلآ گفتم من این NX رو دارم و به نظر من واقعآ کیفیتش از پلاسما بالاتر هست هم از نظرکنتراست وهم وضوح تصویر و بقیه موارد و حتی دیزاین .
در ضمن کیفیت یک پنل که فقط مختص کنتراست بالا نیست گزینه های زیادی در بالا رفتن کیفیت تصویر نقش دارند :27::10:
samira_googleOne
25-09-2010, 16:54
دوست عزيزم
ببخشيد وارد بحث ميشم.
پلاسماي V20 يه كارهاي اضافي رو تلوزيونش كرده كه انعكاس نور رو تا ميزان زيادي كاهش ميده
بررسی ظاهری
تلویزيون های پلاسماي پاناسونيك در دو سايز 42و 50 اينچ موجود بوده و نام اين مدل ها TX-P42V20E و TX-P50V20E مي باشند. V20 داراي قاب نقره اي رنگ و لبه گرد است و ظاهري مشابه مدل VT20/VT25 دارد. پاناسونيك ظاهر شيشه اي جلوي صفحه تلوزيون را حذف كرده تا ازبازتاب نور در اين مدل بكاهد.
منبع كامل : متن كامل بررسي v20 پاناسونيك
s.hossein45
25-09-2010, 17:56
سلام
من این NX700 رو دارم اصلا چنین چیزی که شما میگین نیست مشکی این TV مشکیه نه سورمه ای فکر کنم شما باید به چشم پزشک مراجعه کنید !! در مورد انعکاس مگه آیینه هست که کوچکترین نور رو انعکاس بده ؟؟؟ مگر شما TV تون رو روبه سقف میگیرید که انعکاس چراغها رو دارید!!!! ضمنآ پنل پلاسما که از گچ درست نشده که انعکاس نداشته باشه !!!؟؟؟!!! این حرفهایی که شما میگید اصلآ صحت نداره !! ظاهرآ اطلاعاتتون بسیار کمه!! . این NX کنتراست بسیار بالایی داره و یکی از بهترین LED های موجود تا کنون هست .
سلام: اولا این عبارات وادبیات که بکار بردید باعث تاسف . ثانیا چون شما این تی وی رو داری دلیل خوب بودن اون نیست.ثالثا من برای حرفام دلیل ومدرک دارم شما اگر این بررسی که میگذارم بخونی میفهمی که توضیحات من درست بوده و با عکس نشوون داده مانند انعکاس و رنگ و ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در ضمن اینجا تاپیک v20 هست نمیدونم sony اینجا چه کار میکنه؟
FARSHAD_DIGITAL
25-09-2010, 18:58
سلام به همه V20 بازهای عزیز.امروز V20R رو تحویل گرفتم.عالیه.من توی یک مغازه توی پاساژ بزرگمهر توی جمهوری بودم و داشتم یک سیستم صوتی تست میکردم که باربر برتم آورد.حقیقتش کف کردم.حتی مغازه داره که این کاره بود شماره بانه رو ازم گرفت.با یک BLUERAY PLAYER SONY S360 و با کابل معمولی تست کردم که محشر بود.راستی شماره سریال پشت TV با روی کارتنش میخوند.
baghbanzadeh
25-09-2010, 20:27
سلام: اولا این عبارات وادبیات که بکار بردید باعث تاسف . ثانیا چون شما این تی وی رو داری دلیل خوب بودن اون نیست.ثالثا من برای حرفام دلیل ومدرک دارم شما اگر این بررسی که میگذارم بخونی میفهمی که توضیحات من درست بوده و با عکس نشوون داده مانند انعکاس و رنگ و ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در ضمن اینجا تاپیک v20 هست نمیدونم sony اینجا چه کار میکنه؟
سلام : مگر هر مطلبي تو هر سايتي رو كه ميخونيد بايد قبول كنيد . يعني اونا براي شما تصميم ميگيرند كه چي خوبه وچي بده اينكه مدرك نشد !؟ در سته كه مقداري انعكاس داره ولي نه اينطور كه شما ميگيد. توي خونه اصلا به چشم نمياد مگر زاويه شما با TV طوري باشه كه انعكاس بسيار كمي از نور چراغها رو ببينيد اون هم خيلي كم پيش مياد مگر TV خاموش باشه كه طبيعيه انعكاسي داشته باشيد . اين انعكاس رو بيشتر همه پلاسماها هم دارند ولي دليل بر بد بودن اونا نيست. در ضمن ملاك شما چيه ؟ همين توضيحات تئوري ؟؟؟ من عملآ بااين TV كار ميكنم و اصلا اين چيزهايي كه شما ميگيد كنتراست سورمه اي و غيره ..... درست نيست.
ضمنآ
SONY اینجا كاري نميكنه اين جواب شما بود.:20::10:
سلام به همه V20 بازهای عزیز.امروز V20R رو تحویل گرفتم.عالیه.من توی یک مغازه توی پاساژ بزرگمهر توی جمهوری بودم و داشتم یک سیستم صوتی تست میکردم که باربر برتم آورد.حقیقتش کف کردم.حتی مغازه داره که این کاره بود شماره بانه رو ازم گرفت.با یک BLUERAY PLAYER SONY S360 و با کابل معمولی تست کردم که محشر بود.راستی شماره سریال پشت TV با روی کارتنش میخوند.
مبارکه دوست عزیز.
Sacrament
26-09-2010, 00:27
سلام : مگر هر مطلبي تو هر سايتي رو كه ميخونيد بايد قبول كنيد . يعني اونا براي شما تصميم ميگيرند كه چي خوبه وچي بده اينكه مدرك نشد !؟ در سته كه مقداري انعكاس داره ولي نه اينطور كه شما ميگيد. توي خونه اصلا به چشم نمياد مگر زاويه شما با TV طوري باشه كه انعكاس بسيار كمي از نور چراغها رو ببينيد اون هم خيلي كم پيش مياد مگر TV خاموش باشه كه طبيعيه انعكاسي داشته باشيد . اين انعكاس رو بيشتر همه پلاسماها هم دارند ولي دليل بر بد بودن اونا نيست. در ضمن ملاك شما چيه ؟ همين توضيحات تئوري ؟؟؟ من عملآ بااين TV كار ميكنم و اصلا اين چيزهايي كه شما ميگيد كنتراست سورمه اي و غيره ..... درست نيست.
ضمنآ
ببین داداش اینقدر اینجا سونی سونی نکن این تاپیکم واسه کساییه که این تی ویو انتخاب کردن شما اگه سونی خریدی ازش راضی هستی و حرف هیچ کسیم به جز خودت قبول نداری برو حال کن الکی بحث بیخودی راه ننداز.
موفقیت.
سیدمرتضی
26-09-2010, 07:53
با سلام خدمت دوستان ، توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یک مطلبی در خصوص پلاسمای v20 نوشته است ( یکی از ایرادات پلاسما داغ شدن آنهاست . v20 برای حل این مشکل، چند فن پشت این تلویزیون نصب کرده که خیلی هم بی صدا نیستند.) دوستانی که پلاسمای V20 دارند توضیح دهند صدای این فن ها چقدر آزار دهنده است؟ گرمای پلاسمای V20 چقدر است؟
amirvania
26-09-2010, 08:22
با سلام خدمت دوستان ، توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یک مطلبی در خصوص پلاسمای v20 نوشته است ( یکی از ایرادات پلاسما داغ شدن آنهاست . v20 برای حل این مشکل، چند فن پشت این تلویزیون نصب کرده که خیلی هم بی صدا نیستند.) دوستانی که پلاسمای V20 دارند توضیح دهند صدای این فن ها چقدر آزار دهنده است؟ گرمای پلاسمای V20 چقدر است؟
صدای از فاصله بیش از 2 متری تی وی اصلا شنیده نمیشن .
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
ضمنآ
شما میگی Review های سایت غولی مثل flatpanels رو قبول نکنیم که صدها کارشناس خبره دارن روش کار میکنن و حرف شما رو ملاک قرار بدیم ؟ خدائیش خیلی شوخ طبعی دوست عزیز :27:
شما هم برو عملا با تی ویت کار کن و حال کن و اگه درمورد V20 اطلاعات داری بگو که ما هم استفاده کنیم وگرنه سکوت کن و یاد بگیر .
*Alucard*
26-09-2010, 09:21
1.دوستان لطفا با لحن مناسبتری با هم بحث کنید تا باعث ناراحتی دیگران نشین.
2.اگر روی مطلب یا نکته فنی خاصی تاکید دارین لطفا مستند و با ارائه منابع معتبر بحث کنید.
نکاتی در مورد تلویزیون های LCD سونی سری 700
1- از نظر کیفیت تصویر در گروه تلویزیون های خوب قرار دارد. بر اساس ارزش گذاری 0 تا 10 (به طور متوسط ) در گروه 6 تا 7 قرار می گیرد
2- از نظر زیبایی و کیفیت قطعات هم سونی جزو تلویزیون های بسیار خوب می باشد
3- با توجه به آنکه کیفیت تصویر LCD تا حدی سلیقه ای است این تلویزیون برای طرفداران LCD انتخاب خوبی می باشد
4- مهمترین نقطه ضعف سونی هزینه بالای آن در مقایسه با تلویزیون های هم ردیف خود از نظر کیفیت تصویر می باشد. در بین تلویزیون های با کیفیت تصویر مشابه ( با امتیاز 6 تا 7 ) از موارد زیر می توان نام برد
LCD های درجه 2 سامسونگ ( C630)
Plasma های درجه 2 ال جی ( PK750)
Plasma های درجه 2 سامسونگ (C590)
Plasma های درجه 3 پاناسونیک (S20 )
با توجه به مشابهت تصویر 4 مورد بالا و سری 700 سونی انتخاب به سلیقه فرد می باشد
نکته آخر آنکه اگر از دوستان تلویزیونی را خریداری کرده و از تصویر آن لذت می برد دیگر به فکر مقایسه آن با تلویزیون های رده بالاتر نباشد چون بهتر از آن همیشه وجود دارد و با توجه به پیشرفت تکنولوژی سال به سال تلویزیون های بهتری نیز خواهد آمد.
omid1351
26-09-2010, 10:20
سلام
جناب amirvania اگر ما وی بیست سری اس بگیریم با توجه به اینکه منوی فارسی نداره آیا با زیرنویس فارسی مشکل داریم یا این محدودیت فقط برای پخش از یو اس بی هستش و از سورس خارجی (مثل شما که wd player دارید) ربطی به تی وی نداره چه زبانهایی را پشتیبانی کنه؟
به نظر شما سری آر بگیرم یا اس ؟
متشکرم
amirvania
26-09-2010, 10:48
منفکر نمیکنم زیرنویس فارسی ربطی به منوی فارسی داشته باشه . در مورد منوی فارسی هم زیاد سخت نگیرید چون مال من با اینکه منوی فارسی داره ولی من خودم همیشه از منوی انگلیسیش استفاده میکنم .
مال من سری R هستش و با WD هیچ مشکلی ندارم . نمیدونم سری S هم اینجوری هست یا نه . ولی اگه ----T داره به نظر من سری S انتخاب بهتری حتی اگه یه قدری گرونتر هم باشه .
سلام!
از دوستانی که V20R دارن خواهش میکنم به سوالات زیر پاسخ بدن :
1. آیا پورت Lan داره ؟ اگر داره راحت با کامپیوتر شبکه میشه؟ راحت میشه اینترنت رو به تی وی رسوند؟
2. تا حالا چه فرمت های صوتی و تصویری رو تونستید از طریق پورت USB اجرا کنید؟
3. در این ساعاتی که تا الان از تی وی استفاده کردید ، مشکل Burn in براتون پیش نیومده ولو خفیف باشه؟
ممنون...
amirvania
26-09-2010, 11:51
1- داره
2- AVCHD*/DivXHD/SD-VIDEO*/JPEG/MP3/AAC
Flash Memory/Keyboard/WiFi/HUB
3- حتی به اندازه نوک سوزن همچین مشکلی باهاش نداشتم
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
1- داره
Mohammad560
26-09-2010, 12:18
منفکر نمیکنم زیرنویس فارسی ربطی به منوی فارسی داشته باشه . در مورد منوی فارسی هم زیاد سخت نگیرید چون مال من با اینکه منوی فارسی داره ولی من خودم همیشه از منوی انگلیسیش استفاده میکنم .
مال من سری R هستش و با WD هیچ مشکلی ندارم . نمیدونم سری S هم اینجوری هست یا نه . ولی اگه ----T داره به نظر من سری S انتخاب بهتری حتی اگه یه قدری گرونتر هم باشه .
سلام من V20s گرفتم ولی داخل منوی تلویزیون هیچی از ----T پیدا نکردم فکر کنم سری S هم نداره این قابلیت رو! دوستان راهنمایی کنن لطفا؟
1- داره
ممنونم از پاسخگوییت!:11:
اما :
1. نگفتید از طریق پورت Lan تونستید راحت شبکه کنید یا نه؟ علی الخصوص رسوندن اینترنت به تی وی! (البته ببخشید گیر دادم آخه نگفتید اصلا شرایط رسوندن اینترنت به تی وی رو دارید یا نه!:20:)
2. این فرمت هایی رو که نوشتید خودتون امتحان کردید یا از روی دفترچش نوشتید؟ ( که اگر از روی دفترچش هم باشه برای من کفایت میکنه! آخه توی هیچ سایتی نتونستم مدل V20R رو پیدا کنم!)
amirvania
26-09-2010, 13:59
متاسفانه شما با این لحن بیان ثابت کردی که باید سکوت کنی و یاد بگیری ! من قبلا گفتم این بحث با شما بیفایده هست پس لطفآ اسپم نزن :27::10:
شما یه نگاهی به پستات بنداز ، اینجا تاپیک V20 هستش . میشه بگی درمورد V20 ما از شما چی یاد گرفتیم .
شما داری اسپم میزنی و بیخودی وقت بقیه رو میگیری .
jabarsink2000
26-09-2010, 15:02
اما :
1. نگفتید از طریق پورت Lan تونستید راحت شبکه کنید یا نه؟ علی الخصوص رسوندن اینترنت به تی وی! (البته ببخشید گیر دادم آخه نگفتید اصلا شرایط رسوندن اینترنت به تی وی رو دارید یا نه!:20:)
2. این فرمت هایی رو که نوشتید خودتون امتحان کردید یا از روی دفترچش نوشتید؟ ( که اگر از روی دفترچش هم باشه برای من کفایت میکنه! آخه توی هیچ سایتی نتونستم مدل V20R رو پیدا کنم!)
2.فرمت هایHD پخش نمیکنه.ورودی خوده LCD.
فکر هم نکنم اصلا ورودیLAN داشته باشه.
اما در ورژن های اروپایی این امکانات وجود دارد.
با تشکر.
هادی
amirvania
26-09-2010, 15:24
اما :
1- من امتحان نکردم چون برای اینترنت فقط از لپ تاپم استفاده میکنم:31: . اما قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه .
2- از رو دفترچه ش نوشتم .
amirvania
26-09-2010, 15:29
2.فرمت هایHD پخش نمیکنه.ورودی خوده LCD.
فکر هم نکنم اصلا ورودیLAN داشته باشه.
اما در ورژن های اروپایی این امکانات وجود دارد.
با تشکر.
هادی
هم فرمت HD پخش میکنه و هم ورودی LAN داره .
jabarsink2000
26-09-2010, 16:33
گفته های دوستان :
{یه چیزی که خیلی ناراحتم کرد اینه که فرمت Divx به هیچ عنوان پخش نمیشه ! فقط برای مدل TH-P42V20R حذف شده و برای بقیه کشورها هستش ! لعنت به این سیاست پاناسونیک ! خیلی حالم گرفته شد...
نه متاسفانه ! هنوز نتونستم هیچ فرمتی رو به این TV بقبولونم :31: تقریبا" فرمت تصویری توی این TV یعنی کشک !}
حالا من نمیدونم شما چه طور میگید پخش میکنه نمیدونم.
با تشکر.
هادی
بالاخره USB این پنل فورمتهای مختلف رو پخش میکنه یا خیر؟
ali_nnn13
26-09-2010, 18:51
سلام به همگی دوستان...
در مورد فرمت تصویری من هنوز موفق نشدم با USB این TV فیلم ببینم ! با هر برنامه ای که داشتم کانورت کردم و با تمام فرمتهای مجاز این TV تسک کردم ولی اصلا" فایلی رو نمیشناخت !
دوستانی که تست کردن ممنون میشم نتیجه رو بگن...
فرمت Divx برای سر V20R اصلا" قابل پردازش نیست ! اما برای V20S باید اجرا کنه ! توی خود دفترچه و حتی روی دفترچه سری R اسمی از Divx نیست !
ورودی LAN هم که توی تمام ورژن ها هستش ! ولی من به کارم نمیاد ! هنوزم تست نکردم که ببینم چه کارایی میشه باهاش انجام داد !
سلام به همگی دوستان...
در مورد فرمت تصویری من هنوز موفق نشدم با USB این TV فیلم ببینم ! با هر برنامه ای که داشتم کانورت کردم و با تمام فرمتهای مجاز این TV تسک کردم ولی اصلا" فایلی رو نمیشناخت !
دوستانی که تست کردن ممنون میشم نتیجه رو بگن...
فرمت Divx برای سر V20R اصلا" قابل پردازش نیست ! اما برای V20S باید اجرا کنه ! توی خود دفترچه و حتی روی دفترچه سری R اسمی از Divx نیست !
ورودی LAN هم که توی تمام ورژن ها هستش ! ولی من به کارم نمیاد ! هنوزم تست نکردم که ببینم چه کارایی میشه باهاش انجام داد !
دوست عزیز اگر براتون امکان داره بگید که توی دفترچه V20R چه فرمت های صوتی و تصویری رو نوشته ساپورت میکنه؟
ali_nnn13
26-09-2010, 22:04
دوست عزیز اگر براتون امکان داره بگید که توی دفترچه V20R چه فرمت های صوتی و تصویری رو نوشته ساپورت میکنه؟
سلام دوست عزیز...
خدمت شما عرض کنم که چیزی که توی دفترچه نوشته به صورت زیر هستش:
Video:
AVCHD , MPEG2
Music:
MP3 , AAC
Photo:
JPG
دیگه برای من چیزی ننوشته ! فقط عکس و موزیک رو تونستم تست کنم ! ولی ویدئو رو اصلا" نمیشناسه ! معلوم نیست استاندارد این TV توی فرمت چیه و با چه برنامه ای باید کانورت کنیم...
Mohammad560
27-09-2010, 13:18
سلام دوست عزیز...
خدمت شما عرض کنم که چیزی که توی دفترچه نوشته به صورت زیر هستش:
Video:
AVCHD , MPEG2
Music:
MP3 , AAC
Photo:
JPG
دیگه برای من چیزی ننوشته ! فقط عکس و موزیک رو تونستم تست کنم ! ولی ویدئو رو اصلا" نمیشناسه ! معلوم نیست استاندارد این TV توی فرمت چیه و با چه برنامه ای باید کانورت کنیم...
V20S فرمت Divx رو پخش میکنه امتحان کردم،البته Divx HD رو نمیدونم یعنی فایلی نداشتم که امتحان کنم
سلام دوستان
عجب آشفته بازاری در نرخ ارز ایجاد شده
دیروز دلار رکورد 1100 تومان را پشت سر گذاشت!!
بدین ترتیب دور از انتظار نیست که شرکت محترمه بانیان قیمت محصولاتش را باز هم افزایش دهد و تمامی گمانه زنیها در مورد قیمت نهایی V20 & VT20 را نقش بر آب کند؟؟؟؟
قبلا هم قیمت G10 را از 1460 به 1560 تغییر داده بود؟؟ فکر کنم حالا 1600 قیمت بزنه و V20 را حدود 2 میلیون؟؟
شرکت بانیان دیگه؟؟؟
amirvania
28-09-2010, 08:14
دو تا از نمایندگیها تو خیابون جمهوری این مدل رو دارن که یکی 1680 و اون یکی 1690 میده البته بدون گارانتی ( خود مغازه دار گارانتیش میکنه :27: ) با گارانتیش رو از چند تا نمایندگی اصلی پرسیدم گفتن 2 ماه بعد میارن :18: . گفتم شما 2 ماه پیشم همینو میگفتین :19: گفتن حرف مرد یکیه :5: ( شوخی کردم ) . گفتم قیمتش چه حدودی میشه گفتن بین 200 تا 300 بیشتر از این قیمت 1680 یعنی حدودا 1900 تا دوتومن . خیلی بی انصافا :41:
همين حالا در شيراز 1880 تا 1900 به فروش مي رسد.
*Alucard*
28-09-2010, 13:02
من امروز V20 رو برای اولین بار از نزدیک دیدم توی فروشگاه شرق پاناسونیک پائین تر از میدان هفت حوض پنل دقیقا بقل G10 نصب شده بود تو نگاه اول فبلتر آنتی رفلکتور پنل کمی از G10 بهتر به نظر میومد البته ساعت 10.5 صبح بود و نور مغازه فوق العاده زیاد بود میشد حدس زد که داخل نور منزل این صفحه باید خوب عمل کنه از نظر غنای رنگ و میزان درخشش و شارپنس تصویر این پنل برتر زیادی نسبت به G10 داره راجع به سایر موئلفه های تصویری مثل بازتولید مشکی نمیشد زیر نور مغازه نظر داد و باید توی اتاق تاریک تست بشن در کل به نظر من پنل ارزنده ای هست به خصوص که رقبای نزدیکش با سایز تقریبا مشابه قیمت بسیار بالاتری نسبت به V20 دارن اما در کل فکر میکنم این پنل همون مدل G25 اروپایی هست که با کابینت V20 در آسیا عرضه میشه.
قیمت فروش پنل توی فروشگاه 1850 بود که فروشنده شرایط پرداخت قسطی رو هم در ازای پرداخت 1/3 پول به صورت نقد قبول میکرد.
موفق باشید
help please
28-09-2010, 13:18
با گارانتی ؟؟؟
من با گارانتی میخوام . بانیان که معلوم نیست داره چیکار میکنه .
امروز زنگیدم کوفرد گفت ده روز دیگه !!!
کسی میتونه جایی به من معرفی کنه ( پ خ ) برم بخرم . قیمتشم بگید . لطفا .
تو تهران .
*Alucard*
28-09-2010, 14:03
حواسم نبود کارت مغازه رو گرفته بودم الان زنگ زدم راجع به گارانتی سوال کردم گفتن: " 15 ماه گارانتی و 15 سال ضمانت بانیان داره"
سیدمرتضی
28-09-2010, 15:11
حواسم نبود کارت مغازه رو گرفته بودم الان زنگ زدم راجع به گارانتی سوال کردم گفتن: " 15 ماه گارانتی و 15 سال ضمانت بانیان داره"
با سلام، مطمئنی گفته ضمانت بانیان داره، آخرین خبر اینکه شرکت بانیان گفته به دلیل نوسان قیمت دلار زمان توزیع محصولات جدید معمول نیست. به هر حال لطفا شماره تلفن فروشگاه را برایم بفرست ( پ خ ). با تشکر
*Alucard*
28-09-2010, 15:48
با سلام، مطمئنی گفته ضمانت بانیان داره، آخرین خبر اینکه شرکت بانیان گفته به دلیل نوسان قیمت دلار زمان توزیع محصولات جدید معمول نیست. به هر حال لطفا شماره تلفن فروشگاه را برایم بفرست ( پ خ ). با تشکر
سلام
بله دوست عزیز مطمئنم که گفت گارانتی بانیان هست شماره تلفن رو برای شما میفرستم شما هم استعلام کن.
منم بالاخره چشمم به جمال این جناب وی بیست روشن شد.
این نمایندگی های پاناسونیک اکپرا یا تی وی هاشون خاموشه یا اینکه همش روشن نیست، ولی تو یکی از اونا که همش روشن بود دیدم یه تی وی غیر مشکی کنار یه ال سی دی و یه پلاسمای دیگه س و از اونجا که عکسشو دیده بودم از فروشنده پرسیدم که گفت این وی بیسته، بغلیش یو بیست یا یه همچین چیزی.
به نظرم صفحه ی تی وی بیشتر طوسی پر رنگ اومد تا مشکی اون یو بیسته و اون یکی پلاسما که به نظرم فول اچ دی هم نبودن تصورشون مشکی غلیظ تر و رنگهای روشن و براق تری داشتتد ولی وی بیست تصویر سرد تر و کمی مات تر و البته با کیفیت و طبیعی تری داشت، نظر شخصی من اینه که بالای 1.5 پول برای این تی وی و یا پلاسما 42 اینچ دادن اشتباه است.
سلام . alucard جان اگه امکان داره شماره رو واسه من هم پ خ بدید.
راستی تو تهران هم v20s گیر میاد؟
s.hossein45
29-09-2010, 01:43
این نمایندگی های پاناسونیک اکپرا یا تی وی هاشون خاموشه یا اینکه همش روشن نیست، ولی تو یکی از اونا که همش روشن بود دیدم یه تی وی غیر مشکی کنار یه ال سی دی و یه پلاسمای دیگه س و از اونجا که عکسشو دیده بودم از فروشنده پرسیدم که گفت این وی بیسته، بغلیش یو بیست یا یه همچین چیزی.
به نظرم صفحه ی تی وی بیشتر طوسی پر رنگ اومد تا مشکی اون یو بیسته و اون یکی پلاسما که به نظرم فول اچ دی هم نبودن تصورشون مشکی غلیظ تر و رنگهای روشن و براق تری داشتتد ولی وی بیست تصویر سرد تر و کمی مات تر و البته با کیفیت و طبیعی تری داشت، نظر شخصی من اینه که بالای 1.5 پول برای این تی وی و یا پلاسما 42 اینچ دادن اشتباه است.
سلام: دوست عزیز البته من شرایط محیط از جمله نور ومحل قرار گرفتن و مهمتر از اون تنظیمات v20 را نمیدونم ولی این برداشت شما با تمام بررسی هایی که از این پنل در سایتهای معتبر دیدم بخصوص در مورد تولید رنگ مشکی و کیفیت رنگ متفاوت هست .باضافه اینکه شخصا کارایی های این مدل در خانه را هم دیدم . باید دید که سایر دوستان چه نظری دارند . در مورد قیمت با شما موافقم.
من وی بیستو کنار چندتا دیگه پلاسما دیدم جالبه که از همشون براقتر و رنگاشم گرمتر بود.
این رنگ طوسی روی صفحه v20 به خاطر مواد ضد انعکاسه روشه و تو نور اتاق وقتی تی وی روشن باشه کاملا مشکی میشه چون مقدار رنگ مشکی به مقدار نور پیکسلا ربط داره که تو پلاما کاملا رنگ مشکی نشون میده ولی تو ال سی دی یا ال ای دی همیشه به آبی میزنه.
در کل به نظر من پول واسه ال سی دیای بی خود سامسونگ و سونی دادن بدترین کار ممکنه حتی 500 هزار تومن چون مشکی نمایش نمیدن زاویه دیدشون هنوز خیلی مشکل داره فقط باید بشینی جلوش هنوزم که هنوزه موقع فوتبال دیدن بلوری میشن کلا ال سی دی رنگاشونم در هر حالی غیر طبیعی و مصنوعیه.
من توصیه میکنم به جای پولی که برای قیمتای مسخره سونی و سامسونگ میدین تا یه شبه تلویزیون بخرین برین یه تلویزیون واقعی بخرین.
سیدمرتضی
29-09-2010, 07:32
سلام
بله دوست عزیز مطمئنم که گفت گارانتی بانیان هست شماره تلفن رو برای شما میفرستم شما هم استعلام کن.
باسلام خدمت همه دوستان عزیز،
من هم از فروشگاه و هم از شرکت بانیان استعلام کردم این موضوع درست است ضمانت بانیان دارد. گویا شرکت بانیان به دو نمایندگی بزرگ خود در هفته جاری چند دستگاه داده ولی به علت تغییر قیمت دلار توزیع را متوقف کرده تا ثبات قیمت دلار( تا هفته آینده ). شاید می خواهد قیمت را افزایش دهد.
به هر حال،چند سئوال داشتم لطفآ جواب دهید
1 - قیمت پلاسمای V20 با گارانتی 1830 و بدون گارانتی با حمل 1400 آیا این اختلاف قیمت برای گارانتی می ارزد؟
2 - پلاسمای های غیر گارانتی V20s و V20r ساخت یا مونتاژ کدام کشور است ؟ آیا این موضوع درست است که این تلویزیون ها مونتاژ یا ساخت چین است ؟
3 - من قصد خرید V20 ، پنجاه اینچ را داشتم آیا اختلاف قیمت در حدود 1200 با 42 اینچ ارزش دارد؟
سلام
دوستان آیا VT20 هم در فروشگاه موجود بود؟ قیمت؟
ممنون
amirvania
29-09-2010, 08:29
باسلام خدمت همه دوستان عزیز،
من هم از فروشگاه و هم از شرکت بانیان استعلام کردم این موضوع درست است ضمانت بانیان دارد. گویا شرکت بانیان به دو نمایندگی بزرگ خود در هفته جاری چند دستگاه داده ولی به علت تغییر قیمت دلار توزیع را متوقف کرده تا ثبات قیمت دلار( تا هفته آینده ). شاید می خواهد قیمت را افزایش دهد.
به هر حال،چند سئوال داشتم لطفآ جواب دهید
1 - قیمت پلاسمای V20 با گارانتی 1830 و بدون گارانتی با حمل 1400 آیا این اختلاف قیمت برای گارانتی می ارزد؟
2 - پلاسمای های غیر گارانتی V20s و V20r ساخت یا مونتاژ کدام کشور است ؟ آیا این موضوع درست است که این تلویزیون ها مونتاژ یا ساخت چین است ؟
3 - من قصد خرید V20 ، پنجاه اینچ را داشتم آیا اختلاف قیمت در حدود 1200 با 42 اینچ ارزش دارد؟
سلام دوست عزیز :
1-اینکه میارزه یا نمیارزه رو شما و درواقع نظر خریداره که تعیین کننده س . اما خب با توجه به کیفیت ساخت خیلی عالی و پنل ژاپن این دستگاه فکر نمیکنم به این زودیا طوریش بشه . من 1 ماه و 3 روزه که دارمش . هر روز علاقه م بهش بهش بیشتر میشه خصوصا وقتی با نزدیکترین رقیبش یعنی LX8500 الجی مقایسش میکنم و میبینم که من کمتر از نصف قیمت اون تی وی رو پرداخت کردم و کیفیت بسیار بالاتری از اون رو دارمش .
2- پنل ساخت ژاپن ( پشت دستگاه دقیقا این رو نوشته ) و مونتاژ سنگاپوره . اونوقت چین این وسط چیکاره س ؟!!!
3- این سایز 42 برای فاصله 3 الی 4 متری عالی جواب میده ولی اگه فاصله تون بیشتره همون 50 بهتره و اختلافی که گفتین هم طبیعیه .
amirvania
29-09-2010, 08:35
اینی که میفرمائید نظر شخصی شماست و قابل احترام . اما نظر تمام سایتای علمی و مقایسه کننده تی وی ها و البته بیشتر دوستان که بدون تعصب نظر میدن (البته نه اونایی که متعصبن ) در رابطه با مشکی این پنل ، اشباع رنگ و زنده بودن تصویر خلاف نظر شماست .
جالبه تو این تاپیک همه متفق القول هستند که این پنل فوق العاده س و وقتی هم که دوستی نظر مخالف میده که البته کاملا قابل احترام و قابل بررسی هستش کسانی آماده باش هستن که ازش تشکر کنن و تو دلشون بگن آخیش یکی هم پیدا شد که از این پنل بد بگه و دلمون رو خنک کنه :27:
lebowski
29-09-2010, 09:40
امیر خان حرف شما کاملا تائید میشه کلا یه عده معلوم الحال همیشه تو این تاپیک هستن که برتری پنلای شرکتای رقیب فشار سنگینی بهشون وارد میکنه و بالاخره باید از یه جایی تخلیه بشن دیگه :27:
من هم G10 رو کنار یه LCD دیدم و هم V20 رو، ولی هیچ کدوم از نظر اشباع رنگ و ایجاد حس شادابی و گرمی به پای LCD ها نمیرسیدن، تو LCD تصویر طوریه که انگار جلوتره نسیت به Plasma ، شما وقتی پلاسما رو نگاه میکنی انگار تصویر دورتر به نظر میرسد.
البته اگر زیر 1.5 این TV رو گیر بیارم ممکنه بخرم ولی با 1.8 ترجیح میدم یه LCD بگیرم.
amirvania
29-09-2010, 09:52
من هم G10 رو کنار یه LCD دیدم و هم V20 رو، ولی هیچ کدوم از نظر اشباع رنگ و ایجاد حس شادابی و گرمی به پای LCD ها نمیرسیدن، تو LCD تصویر طوریه که انگار جلوتره نسیت به Plasma ، شما وقتی پلاسما رو نگاه میکنی انگار تصویر دورتر به نظر میرسد.
البته اگر زیر 1.5 این TV رو گیر بیارم ممکنه بخرم ولی با 1.8 ترجیح میدم یه LCD بگیرم.
از نظر براقیت تصویر حرف شما درسته . البته مطمئن باشید V20 رو مد دینامیک و کنتراست 100 نبوده . برای اینکه صحت حرف بنده برای شما تائید بشه میتونید تشریف ببرید همون مغازه و ازش بخوائید که تنظیماتی رو که خدمتتون عرض کردم براتون انجام بده . V20 با این تنظیمات از تمام ال سی دی های که من تا بحال دیدم براقتره و تو طولانی مدت حتی چشم رو اذیت میکنه .
lebowski
29-09-2010, 09:53
توی ال سی دی تصویر کلا مصنوعیه و رنگا کاملا غیر واقیعه تازه توی اتاق معمولی اصلا نمیتونه مشکی نشون بده و کنتراستش خیلی کمتر از پلاسماس شما مشکلت اینه که داری اینارو زیر نور مغازه مقایسه میکنی ولی وقتی بیای زیر نور خونه رنگای السیدی washed oud میشه و متوجه عمق کم رنگ مشکی میشی البته اینا تجربه من بود به عنوان کسی که هم ال سی دی داشته هم پلاسما در ضمن اشباع رنگ پلاسما خیلی بالاتر از ال سی دی هست البته ال سی دیای پاناسونیک اشباع رنگ و برایتنسشون از همه ال سی دیای بازار بالاتره ولی مشکیشون خیلی ضعیفه اما نه زیر نور مغازه چون رنگ فیلم ال سی دیا مشکیه تو اتاق با نور زیاد مشکین ولی وقتی نور اتاق کم بشه آبی رنگ میشه که دلیلش لامپ بک لایته.
البته من منظورم از LCD شامل LED هم میشود.
الان LED های خوبی تو بازار موجوده که رنگ ها رو شاد و طبیعی نشون میدن، مثلا در یک فروشگاه سونی که LED و LCD ها در کنار هم بود شما با نگاه کردن به سادگی می تونستی پی ببری که مدل های جدید رنگ های شاداب و طبیعی تری نسبت به مدل های قدیمی تر دارند مثلن در مدل قدیمی رنگ سبز برگها پر رنگ تر بود و با کیفیت کمتر و حالیت مصنوعی تر داشت ولی در مدل های جدیدتر رنگ سبز زیباتر و طبیعی تر بود، کلن مدل های جدید سونی و الجی و سامسونگ پیشرفت خوبی نسبت به مدل های قدیمی تر دارند به خصوص سونی و ال جی،البته من بودجم به مدلهای جدید این محصولات نمیرسه، من طرفدار برند خاصی نیستم، در حال حاضر CRT دارم بنابراین به همه ی تی وی ها با دید بی طرف و به چشم یک منتقد نگاه میکنم و دنبال بهترین گزینه با توجه به بودجم هستم.
lebowski
29-09-2010, 10:20
شما اگه تو نمایندگی سامسونگ بری بتونی یه ال ای دی با یه ال سی دی پیدا کنی که فیلم یه جور پخش کنن و منوهاشونم دستکاری نشده باشه مطمئن باش میگی ال سی دی بهتره دلیلش اینه که متوجه برتری کنتراست ال ای دی زیر نور مغازه نمیشی ولی تو کشورای خارجی درست و درمون توی فروشگاها یه اتاقایی هست که نورشون کنترل شده و شبیه سازی شدس به اندازه نور خونه مردم میرن اونجاها پنلارو با فیلمای دلخواهشون مقایسه میکنن نه با دموهای تقلبی سازنده ها نمونش اتاقای مگنولیا تو قروشگاهای best buy آمریکا ولی تو ایران اصلا ملت نمیدونن پول بالای چه چیزی میدن چون اطلاعات مردم ضعیفه و مطالعه نزدیکه صفره از نظر مردم ایران قیمت بیشتر = جنس بهتر !!
به این فروشنده های اکثرا متقلب ایرانی نگا نکن چون من خودم دیدم وقتی یه جنسی تو انبارشون زیاد میشه یا براشون سود بیشتری داره چه جوری پشت ویترین دستکاریش میکنن تا بهتر به نظر بیاد.
خلاصه این حرفایی که به شما زدم بخشیش تجربس بقیشم ماله مطالعه تو سایتای تخصصیه و ار خودم در نیاوردم.
من LCD C650 و LED C6900 رو در زیر یک نور و با یک فیلم دیدم،که LED برتری محسوسی داشت هم از نظر رنگ و هم کیفیت تصاویر البته تفاوت قیمتشون حدود 500 بود که به بودجه من نمی خورد.
من LCD C650 و LED C6900 رو در زیر یک نور و با یک فیلم دیدم،که LED برتری محسوسی داشت هم از نظر رنگ و هم کیفیت تصاویر البته تفاوت قیمتشون حدود 500 بود که به بودجه من نمی خورد.
استاد جسارت نباشه ولی شما مطمئنی همه اینایی که میگیو دیدی چون من تو نمایندگی سامسونگ c695 و بقل c6960 یا یه همچین چیزایی روشن دیدم ولی همه کسایی که اونجا بودن میگفتن تصویر c695 بهتره در مورد پلاسماهایی که شما قبلا دیدی تجربت خیلی عجیبه چون بر عکس نظر همه حرف میزنی شما!!! فکر کنم کلا شما دیدت با همه فرق داره!:46:
amirvania
29-09-2010, 10:49
استاد جسارت نباشه ولی شما مطمئنی همه اینایی که میگیو دیدی چون من تو نمایندگی سامسونگ c695 و بقل c6960 یا یه همچین چیزایی روشن دیدم ولی همه کسایی که اونجا بودن میگفتن تصویر c695 بهتره در مورد پلاسماهایی که شما قبلا دیدی تجربت خیلی عجیبه چون بر عکس نظر همه حرف میزنی شما!!! فکر کنم کلا شما دیدت با همه فرق داره!:46:
صحبت شما تائید میشه . همیشه بهترین ال سی دی ها از بهترین ال ای دی های حاشیه ای بهترن . با توجه به اینکه تمام ال ای دی های ساسمسونگ از نوع حاشیه ای هستن .
ولی در مورد فول ال ای دی ها قضیه برعکسه .
من 695 ، 6960 و 6260 رو کنار هم دیدم که 6960 از نظر کیفیت و روشنی برتری داشت.
دوست عزیز همه میدونن که پلاسما تصویر مات تری دارد.
afshin b
29-09-2010, 11:49
وقتی معیار سنجش شما مقایسه تصاویر توی فروشگاه های مختلف ایرانی باشه مطمئناً همچین نتایج عجیب و غریبی بدست میاد.
شما توی هر فروشگاه که میرین از کجا میدونین تنظیمات تصویر تلویزیون ها مناسبه؟ یا این فروشگاه از چه سورسی استفاده میکنه و اون فروشگاه از چه سورسی؟ یا همینطور کابل.
شما با اون نور فروشگاه ها و با شرایط کاملا متفاوت تلویزیون ها، چطور میتونین اینا رو مقایسه کنین، خدا میدونه!!
amirvania
29-09-2010, 11:51
این گفته تا سال 2009 درست بود . ولی پلاسماهای 2010 پاناسونیک به خصوص مدلهای VT20/25 ، V20 ، G20/25 از تمام ال سی دیها براق ترن .
*Alucard*
29-09-2010, 11:53
سلام
دوست عزیز پیک برایتنس پنلهای سری C6xx سامسونگ بالاتر از LED ـهای سری C6xxx از همین برند هست در نتیجه تصویر براقتری داره منم خودم شخصا این دوتا رو در کنار هم دیدم وقتی تنطیمات هر دو پنل روی مد داینامیک باشه و بک لایت روی بالاترین درجه ست شده باشه پنل C6xx از LED C6xxx به مراتب براقتر هست شاید اونجایی که شما این دو پنل رو دیدین تنظیمات متفاوت بودن.
در مورد مات تر بودن تصویر پلاسماها نسبت به LCD ـهای معمولی هر پنلی یک پیک برایتنس داره یک اوریج برایتنس معمولا پیک برایتنس پلاسماها پائینتر از LCD ـهای معمولی هست چون بالا رفتن برایتنس در پلاسماها با مصرف برق و تولید حرارت رابطه مستقیم داره ولی اوریج برایتنس این پنلها نزدیک به هم هست در کل برایتنس بالا در محیطهای پرنور میتونه مناسب باشه ولی برای اتاقهای کم نور و معمولی برایتنس بالا مزیت محسوب نمیشه بنابراین فاکتور برایتنس در سنجش کیفیت تصویر پنلها فاکتور مهمی نیست ولی در اغوا کردن خریداران پشت ویترین مغازه ها میتونه تاثیر گذار باشه.
راجع به بازتولید رنگ مشکی بازهم مسئله مهم میزان نوری هست که از پیکسلهای پنل متصاعد میشه تو پلاسماها نور پیکسل توسط خود پیکسل تولید میشه بنابراین وقتی یک پیکسل خاموش باشه رنگ مشکی نمایش داده میشه ولی در LCD پنلها لامپهای CCFL یا LED ـها برای مرئی شدن تصویر دائما باید از پشت نور بتابونن در یک محیط روشن که میزان نور محیط بالاتر از میزان نور بک لایت هست شما متوجه نور تابیده شده از پشت موقع نمایش رنگ مشکی نمیشید ولی در محیطهای کم نور مثل نور اغلب منازل و یا هنگامی که تو تاریکی فیلم تماشا میکنید نور بک لایت به طور کامل بلاک نمیشه و باعث میشه رنگ مشکی به رنگ آبی تیره تمایل پیدا کنه.
در کل پلاسماها تکنولوژی مناسب برای محیطهای کم نور و تاریک هستن و به واسطه کنتراست بالا تصویر زیباتری تو این محیطها دارن و شما میتونید از مزایای اونها مثل وضوح حرکتی بهتر و زاویه دید وسیعتر بهره مند بشید.
موفق باشید
وقتی معیار سنجش شما مقایسه تصاویر توی فروشگاه های مختلف ایرانی باشه مطمئناً همچین نتایج عجیب و غریبی بدست میاد.
شما توی هر فروشگاه که میرین از کجا میدونین تنظیمات تصویر تلویزیون ها مناسبه؟ یا این فروشگاه از چه سورسی استفاده میکنه و اون فروشگاه از چه سورسی؟ یا همینطور کابل.
شما با اون نور فروشگاه ها و با شرایط کاملا متفاوت تلویزیون ها، چطور میتونین اینا رو مقایسه کنین، خدا میدونه!!
در یک فروشگاه با یک سورس و در کنار هم دیدم، البته مدل های سام با هم سونی با هم و پانا با هم.
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
این گفته تا سال 2009 درست بود . ولی پلاسماهای 2010 پاناسونیک به خصوص مدلهای VT20/25 ، V20 ، G20/25 از تمام ال سی دیها براق ترن .
کنار وی بیست یه ال سی دی پانا یو بیست یا یه همچین چیزی بود که به طور آشکاری ال سی دی روشنتر و براقتر بود.
هم از دور هم از نزدیک، این در مورد جی 10 و ال سی دی پانا کناریش هم صدق میکرد.
*Alucard*
29-09-2010, 12:35
من فکر میکنم V20 از نظر برایتنس پیشرفت خیلی زیادی کرده و در محیطهای پر نور تصویر فوق العاده POP و تاثیرگذاری ارائه میده ولی وقتی در کنار LCD G10 یا V10 یا S10 این پنل رو ببینید متوجه میشید که برایتنس پنل پائینتر از LCD ـهایی که گفتم هست ولی مجموعا برایتنس قابل قبولی داره ضمن اینکه بازتولید نور توسط پیکسلهای پلاسما به نظر من زیبایی خاصی به رنگها و اشباع اونها میده و برایتنس این پنل رو زیبا تر جلوه میده البته بازم سلیقه ای هست ولی تصویر V20 از نظر من واقعا زیبا بود حتی تو محیط پر نور چون من این پنل رو حول حواشی ساعت 10.5 تا 11 صبح دیدم و نور خورشید هم به طور مستقیم به مغازه میتابید.
----------------------------------------------
@Artam01
در کل اگر مهمترین معیار برای شما برایتنس تصویر هست بهترین انتخاب برای شما قطعا LCD هست.
من وی 20 رو کنار یه پلاسما و یک ال سی دی دیگه دیدم، یه پلاسما اچ دی کنار وی 20 بود که به نظر رنگ هاش پر رنگ تر و مشکیش بیشتر به چشم می اومد اول فکر کردم اون مدلش بالاتره چون رنگاش بیشتر به چشم می اومد به خاطر همین در مورد اینکه کناریش آیا وی 20 ه تردید داشتم که از فروشنده پرسیدم.
اما یه نکته ای هم بگم که دوستان گول رنگ بیشتر رو نخورند، رنگ باید طبیعی باشه نه بیخودی پر رنگ، اینو وقتی فهمیدم که توی تی وی ها داشت تصویر طلا و جواهرات رو نشون میداد.
در وی 20 رنگ طلا کاملا طلایی و با تللالو و طبیعی تر بود ولی تو دو تا تی وی کناریش رنگ طلا بیشتر به نارنجی می خورد،برای همین دوستان توجه کنند که تصویر باید علاوه بر کنترست و براقیت دارای رنگ های طبیعی تری هم باشد.
من در مقایسه دو مدل سام ال سی دی C650 و ال ای دی C6960 باز به همین نکته پی بردم.
سلام
دوستان آیا VT20 هم در فروشگاه موجود بود؟ قیمت؟
ممنون
Koh, من که ندیدم.
Alucard, من چندین معیار دارم ازجمله: برایتنس، کیفیت، رنگ های طبیعی تر، قیمت مناسب و البته بودجه که مهمتر از همه هست که بالای دو تومن نمی تونم هزینه کنم.
behzady2002
29-09-2010, 13:41
سلام
خواهشان شماره نمايندگي رو براي من هم بفرستيد
سیدمرتضی
29-09-2010, 15:16
با سلام
با سلام ، از دوستانی که پلاسمای پاناسونیک V20S خریدند، خواهشمند است شماره تلفن و آدرس مغازه را برایم پ خ کنند.
چندتا عکس از v20:
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
alirafaat
29-09-2010, 19:36
سلام
از این زیر گروه چه مدلهایی در اینده نزدیک ممکنه وارد ایران بشه ؟ (vt20-v25-vt25 )
ایا مدل ( v25-vt25 ) برتری محسوسی داره تا منتظر ورود اون بشیم ؟
با تشکر
s.hossein45
29-09-2010, 20:07
با سلام: دوست عزیزاین عکسها رو خودتون گرفتید ؟ چون اون چراغ پایین صفحه در مدل موجود در ایران سبز هست و برچسبهای کنار پنل رو نداره .
Mohammad560
29-09-2010, 20:17
با سلام ، از دوستانی که پلاسمای پاناسونیک V20S خریدند، خواهشمند است شماره تلفن و آدرس مغازه را برایم پ خ کنند.
با توجه به عدم امکان ارسال پیام خصوصی(کاربر جدید&پست کم) شماره تلفن و نام فروشگاه رو توی یکی از پستهام اعلام کردم که حذف شد.....ضمنا از بانه تهیه شده بود
با سلام: دوست عزیزاین عکسها رو خودتون گرفتید ؟ چون اون چراغ پایین صفحه در مدل موجود در ایران سبز هست و برچسبهای کنار پنل رو نداره .
نه عزیز از اینترنت پیدا کردم عکسایی بود که مردم ای تی ویشون گرفته بودن مدلای آمریکایی یا اروپایی وقتی روشن میشن ال ای دی شون قرمز میشه.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
سلام
از این زیر گروه چه مدلهایی در اینده نزدیک ممکنه وارد ایران بشه ؟ (vt20-v25-vt25 )
ایا مدل ( v25-vt25 ) برتری محسوسی داره تا منتظر ورود اون بشیم ؟
با تشکر
فقط vt20 تو ایران میاد اونم سه بعدیه برایتنسشم بالاتره.
aftab_azad20
29-09-2010, 22:35
اگه میشه چند عکس از شبکه های ایرانی بزارید
reza_amir54321
30-09-2010, 00:25
دوستان این هم قیمت 50v-20 توی نمایندگی پانا سونیک دبی یعنی حدود 2720 با درهم 330 تومن امروز
Please find the price for t he request is Dh-8499
Regards
Zaker
armin100
30-09-2010, 16:33
ما هم به لطف خدا V20 رو 12 روز پیش از بانه خریدیم و تا الآن 160 ساعت از اون استفاده کردیم (قطعات اصل ژاپن و مونتاژ سنگاپور). اون موقع نمی دونستیم دو سری R و S وجود داره وگرنه، حتما S می گرفتیم. فروشنده 1.280 می گفت و ما با چک و چونه ی بسیار به رقم توافقی 1.240 رسیدیم. (در حالی که بقیه جاها 1.280 می گفتند و تا 1.270 هم پایین میومدند ولی این مغازه یکی، دو دونه دیگه بیشتر براش نمونده بود و شاید به این خاطر راضی شد ارزونتر بده و البته این رو هم گفت که تا چند وقت دیگه قیمتش به 1.500 میرسه!) در مورد حملش هم، توی دفترچه نوشته شده بود که به صورت عمودی حمل بشه. اما فروشنده به ما اطمینان خاطر داد که هیچ مشکلی با حمل اون روی باربند پیش نمیاد و ما هم، همین کارو کردیم. (توی پرانتز این مورد رو هم بگم که حمل یک دستگاه TV به هیچ عنوان اشکالی نداره و کاملا هم قانونی است. این موضوع با پارچه ای بزرگ هنگام ورود به شهر نمایان هست. بعضی ها فکر میکنن این کار غیر قانونیه، در صورتی که کاملا قانونیه و نیروی انتظامی هم در جریانه. کسی که جنس بدون گارانتی بخره، اگه مشکلی براش پیش بیاد، خودش باید تاوان بده. حالا از بحث در مورد بعضی گارانتی های مثلا معتبر و موجود در کشور بگذریم که سر دراز دارد.)
اول از همه باید بگم موقع خرید چون هیچ کدام از فروشگاه ها، نمایندگی از برند خاصی نبودند، می شد تلویزیون ها رو از چندین و چند برند مختلف کنار هم دید. جای شما خالی، توی یکی از این فروشگاهها هر TV که شما بگید، وجود داشت. از سامسونگ و ال جی گرفته تا سونی و پاناسونیک و شارپ و توشیبا و ... . حتی اون جا LCD گراندیگ دیدیم و پدرم پرسید: مگه گراندیگ هم هنوز وجود داره؟ و فروشنده هم جواب داد که تازه به جز گراندیگ، چند تا برند قدیمی دیگه هم داره که من حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم. خلاصه بگم، همه نوع LCD, LED, Plasma وجود داشت. (البته TV خودمونو از این فروشگاه نخریدیم، چون تخفیف نمی داد!) اونجا بود که قدرت واقعی این TV رو درک کردم. با اینکه تصویر توی بعضی صحنه ها، تفاوت معنی داری با بقیه نداشت، اما توی بعضی از صحنه ها هم یه تفاوت 10 الی 20 درصدی رو خیلی راحت میشد احساس کرد و بیشتر این تفاوت هم ناشی از طبیعی تر بودن رنگ ها توی این مدل بود. اما بعد از این فروشگاه، چشمتون روز بد نبینه، وارد فروشگاه دیگه ای شدیم که شرایط نوری مثل فروشگاه قبلی داشت و این مدل رو در کنار 2 ، 3 مدل سونی و ال جی گذاشته بود. تصاویر به قدر فاجعه آمیزی بد بود. نه رنگ ها خوب بود. نه درخشش خوبی داشت. نه چیزی به نام رنگ سیاه وجود داشت. بد جوری تو ذوقم زد. اون جا بود که متوجه شدم تصمیم گیری برای خرید، صرفا از طریق مقایسه ی تلویزیون ها در فروشگاه ها کاری بی فایده است. مگر اینکه واقعا کسی حرفه ای باشه، کنترل رو از فروشنده بگیره و تنظیمات رو به بهترین حالت ممکن تغییر بده تا کیفیت اصلی هر کدوم مشخص بشه. (تازه باید با منوهای TV های مختلف هم آشنایی قبلی داشته باشه) چیزی که 99 درصد مردم دانشش رو ندارن و اصلا شاید ندونن که تنظیمات چقدر میتونه تاثیرگذار باشه. باز هم، در این صورت نتایجی که بدست میاد، فقط در شرایط نوری مثل اون فروشگاه معتبره، نه محیط خونه.
البته یک بار دیگر هم تجربه ای مشابه به این موضوع رو پیدا کرده بودم ولی این بار محسوس تر بود. زمانی که برای مقایسه ی B690 و B7000 جمهوری رفته بودم، درست توی نیمی از فروشگاه ها LCD برتر بود و توی نیمی دیگر LED. هر چی تلاش کردم، نفهمیدم کدوم بهتره.
مواردی که به ذهنم می رسه رو از تجربیات و دیده های خودم در پایین قرار میدم. فقط همین ابتدا باید بگم، از اون جایی که در حال حاضر، امکان دیدن تصاویر HD رو ندارم، تا به حال فقط از تصاویر شبکه های SD (هم ایران هم ماه...) استفاده کردم و این موارد هم تماما مربوط به همین نوع تصاویر هست:
1- توی هیچ کدوم از فروشگاه ها، این TV سطح مشکی مورد انتظارم رو نداشت. نمیدونم به خاطر تنظیمات نادرست بود یا نور زیاد محیط، در هر صورت موقعی که صفحه تماما سیاه میشد، از LED های کناریش شکست میخورد. (البته توی تصاویری هم که کاملا سفید میشد، باز هم به راحتی شکست میخورد و حتما میدونید به خاطر کاهش مصرف برق، میزان روشنایی به صورت خودکار کاهش پیدا میکنه و این مورد کاملا عمدی است.) من هم بهترین سناریو رو درنظر گرفتم و پایین بودن سطح مشکی رو ناشی از هر دو مورد دونستم و دیگه هم بهش فکر نکردم. تا اینکه به خونه اومدم و با تنظیمات اولیه ای که انجام دادم، متوجه شدم باز هم این مشکی، از اون مشکی های قابل تعریف نیست و ناامید شدم. بعد از چند روز متوجه شدم این مورد به خاطر بالا بودن میزان Brighness رخ داده. اول Brighness رو روی 20 گذاشته بودم که باعث میشد مشکی به سمت سرمه ای دربیاد. اما بعد، Brightness رو روی 10 گذاشتم و برای جبران تاریکی نسبی که به وجود میومد، Contrast را بالا بردم. حالا هم روشنایی خوبی داره و هم سطح مشکی عالی داره. (اگه Brighness روی 0 باشه، مشکیش چیزی شبیه به قیر میشه ولی به نظرم کمی تصاویر تاریک هستند)
اما نکته ای رو که اینجا می خواستم بگم اینه که احساس می کنم در تصاویر تیره، جزئیات به اندازه ی کافی نیست و باید بیشتر از اینها باشه. دلیلش رو نمی دونم، شاید به خاطر بی کیفیت بودن تصاویر باشه، شاید به خاطر تنظیمات نادرست من و شاید هم انتظارات بی جا.
2- رنگ ها توی این تلویزیون فوق العاده اند. در عین حال که رنگ ها طبیعی هستند، غنای خیلی خوبی هم دارند و واقعا تجربه اش لذت بخشه. نه افراطی وجود داره و نه تفریطی، رنگ ها همون جوری هستند که باید باشند. بعضی تلویزیون هایی که قبلا دیده بودم، با اینکه غلظت رنگ خیلی خوبی داشتند اما تصویر، فانتزی و غیر طبیعی بود و از این حالت اصلا خوشم نمیومد ولی اینجا واقعا قضیه فرق می کنه.
3- در مورد کانال های ایران باید بگم مطمئن باشید با داشتن یک آنتن خوب، مشکلی از این بابت نخواهید داشت و راضی کننده هست. به شخصه، در خصوص کیفیت بزرگنمایی تصاویر، از اون چیزی که فکر می کردم بهتره. اگه با یک تیونر دیجیتال تصاویر رو دریافت کنید که دیگه نور علی نور. با یک فاصله ی مناسب از TV، همون کیفیتی رو داره که CRT داره.
4- از نظر زاویه دید، واقعا عالیه و اصلا محدودیت های بعضی LCD ها رو نداره. فکر نمی کنم چیزی بیشتر از چند درجه تا 180 فاصله داشته باشه. این مورد، به خاطر نحوه ی قرارگیری TV تو خونه ی ما خیلی اهمیت داشت. تو این زمینه، شاهکاره.
5- بعد از 2 روز اول، تنظیمات رو به حد ایده آل رسوندم و تا به حال هم روزانه بین 10 الی 15 ساعت از TV استفاده کردیم. خوشبختانه تا به حال کوچکترین جا افتادگی تصویر یا همون Burn-in رخ نداده.
6- در مورد انعکاس نور محیط عملکرد خیلی خوبی داره.
7- با این که فاصله تا TV حدود 4 متر هست، بعضی وقت ها، صدای وزوز تلویزیون به گوش می رسه که فکر می کنم مربوط به صدای فن ها باشه. این مورد بیشتر در طول شب که محیط ساکت تره و مخصوصا توی تصاویر سفید رنگ، ملموس تر هست. به پنل هم که دست می زنم، گرمای زیادی رو احساس میکنم. با این حال، جای نگرانی نیست و فکر کنم همه ی پلاسما ها گرم می کنن و شاید علت اصلی شنیدن این صدا هم، سکوت بیش از حد خونه ی ما باشه و شما زیاد جدی نگیرید! معمولا باید دقت کنید تا این صدا رو بشنوید و نمیشه اینو مشکل به حساب آورد. در هر صورت، باید به این موضوع هم اشاره می کردم. (البته اگه کسی خیلی تو این زمینه حساسه، دو راهکار وجود داره. یکی اینکه می تونه صدای بلندگوها را بیشتر کنه و دیگه اینکه از سینمای خانگی استفاده کنه تا منبع صوتی نزدیکتر بشه!)
8- از نظر صدا، راضی هستم و مشکلی وجود نداره.
9- در مورد پخش فرمت های ویدئویی پشتیبانی شده از طریق پورت USB ، باید بگم که توی دفترچه نوشته شده MPEG-2 رو پخش می کنه ولی من با کانورت کردن، موفق نشدم و پیغام زیبای زیر نمایش داده میشه:
No valid file to play
البته این توضیح رو توی دفترچه داده که اگه داده ی مورد نظر از طریق کامپیوتر تغییر داده شده باشه، ممکنه به درستی نمایش داده نشه. یعنی فایل باید Original باشه تا استاندارد های صوتی و تصویری مورد نظر شرکت پاناسونیک رعایت شده باشه!!! در هر صورت، از طریق 2 پورت USB میتونید برای موزیک و عکس استفاده کنید که به نظر من همون یکیش هم اضافیه چه برسه... .
10- در خصوص شبکه شدن با کامپیوتر، اون طور که توی دفترچه نوشته شده، احتیاج به یک نرم افزار سرور هست که از قبل روی کامپیوتر نصب شده باشه. با این حال، من همین جوری لپ تاپم رو متصل کردم. اتفاقا کامپیوتر رو شناخت و حتی اسمش رو هم نشون داد ولی نتونستم کاری انجام بدم. توی بخش تست شبکه هم که می رفتم، پیغام پایین رو می داد:
11- از لحاظ قیمتی هم فکر میکنم خیلی به صرفه هست. اگه می خواستم پلاسما نگیرم، قطعا به سمت LE8500 می رفتم که تفاوت قیمتی بارزی داره.
12- فاصله ی تلویزیون تا محل نشستن ما حدود 4 متر هست و به همین خاطر فکر می کردیم 42 کوچیک باشه ولی وقتی اومد تو خونه به قول معروف، خودشو نشون داد. مخصوصا برای ما که استفاده مون بیشتر SD هست، بزرگتر از 42، کاهش نسبی کیفیت رو در پی داره اما برای تصاویر HD قطعا اوضاع فرق می کنه. الان خوشحالم که 50 اینچ نخریدیم.
13- از نظر دیزاین TV، موقع خرید به خاطر رنگ حاشیه، زیاد جالب به نظر نمیومد ولی الآن به نظرم خیلی قشنگه. مخصوصا اگه با پایه ی خودش که همرنگ حاشیه هست، نصب بشه و میزی هم که زیرش میذارید، باهاش ست کنید.
14- از طرفی دوربین مناسبی در اختیار ندارم و نمی خوام تصویری خلاف واقع قرار بدم و از طرفی هم آنتن خیلی خوبی نداریم. با این حال چون دوست دارم براتون عکس بذارم، با N95 چند عکس گرفتم و سایزشون رو هم کم کردم تا همه بتونن استفاده کنن. ولی نباید معیار قضاوتتون این عکس ها باشه.
در کل از خرید این TV بسیار راضی هستم و خرید اونو به بقیه ی دوستان هم توصیه میکنم. کافیه یکم حتی تو همون تصاویر SD، سورس شما باکیفیت باشه؛ اون جاست که قدرتشو به رخ میکشه. در آخر هم بگم اینها فقط و فقط مشاهدات و تجربیات بنده ی حقیر بود و سعی کردم بدون اغراق بگم. ممکنه تو بعضی موارد هم اشتباه کرده باشم (که حتما همین طوره). اگه بازم چیزی به ذهنم رسید، خدمتتون عرض می کنم. :11:
دوستان زیادی برای این فروم، زحمت میکشن. از همشون تشکر میکنم و برای همگی، آرزوی موفقیت میکنم. :10:
armin100
01-10-2010, 09:29
با عرض پوزش، لینک عکس ها در ابتدا به درستی قرار داده نشده بود.
لینک ها تصحیح شدند.:46:
hamed8322
01-10-2010, 13:38
اقا ارمین دستت درد نکنه ؛ واقعا بد مدت ها یه ریویو خوب و جامع دیدم که خیلی از ابهاما رو رفع کرد.به خصوص تو تصاویر sd که برای من و شاید خیلی ها جای سوال داشت.
چند تا سوال داشتم :
1- تو تصاویر مقایسه ای vs که تو بانه انجام دادی با توجه به اینکه اساتید اشاره میکنن که تصاویر تو این پلاسما براقتر از السیدی ها شده شما خودتم این موضوعو متوجه شدی؟اون تصویر مات و دودی مانندی که تو پلاسماها نسبت به السیدی ها وجود داشته تو این tv هم وجود داشت؟
2-چقدر اختلاف کیفیت تو تصاویر مغازه ها با وقتی که خونه خودت دیدی داره؟چون واقعا یه تعداد مثل همون تجربت تو یکی از مغازه ها با دیدن تصاویر تو مغازه ها از خریدش پشیمون شدن! ( مثل چند وقت پیش خودم)
3- نویز فن ها از چه فاصله ای قابل شنیدنه؟ مثلا برای شب که معمولا صدایی غیر از tv شنیده نمیشه و ولوم کمه شنیده میشه؟
4-به هر حال هر تلویزیونی غیر از تصویر، صدا هم داره.نظرت راجع به صداش و اسپیکر هاش چیه؟( شفافه یا حجم داره،...)و اینکه سه اسپیکر داره ایا این نقش subwoofer تو بقیه تلویزوینهاس یا فقط یه باند معموله که تاثیر چندانی هم نداره(به قول معروف واسه خالی نبودن عریضه س).
5-در اخرنظرتو راجع به این قضیه میخام بدونم: هر چند این deep black توی پلاسماها نسبت به السیدی ها که سورمه ای یا آبی نشون میدی یک مزیت شده اما به نظرم دیگه به قول معروف از اون ور پشت بوم افتاده چون به نظر شخصی خودم که تو خیلی از عکسهایی که از ریویو ها و عکسها دیدم (exaggerated) هست و از جزییات تصویر کم میکنه و تحت تاثیر قرارا میده متلا دکمه کت مشکی یا خط و خطوطش یا جنسش یا انحناهای کم بدنه ماشین یا هر چیز مشکیه دیگه که جزییاتی توشون هست( به هر حال سیاه مطلق نداریم به غیر از شب ظلمات و یه بازتابی دارن بالاخره ) (به قول خودت قیر)؛ این قضیه چقدر اذیت کنندست و چقدر میشه کمش کرد(با برایتنس یا کنتراست یا هر تنظیم دیگه)
دوستان دیگه هم این tv رو دارن اگه نظری دارن بگن ممنون میشم.:11:
aftab_azad20
01-10-2010, 17:01
اقا ارمین دستت درد نکنه ؛ واقعا بد مدت ها یه ریویو خوب و جامع دیدم که خیلی از ابهاما رو رفع کرد.به خصوص تو تصاویر sd که برای من و شاید خیلی ها جای سوال داشت.
چند تا سوال داشتم :
1- تو تصاویر مقایسه ای vs که تو بانه انجام دادی با توجه به اینکه اساتید اشاره میکنن که تصاویر تو این پلاسما براقتر از السیدی ها شده شما خودتم این موضوعو متوجه شدی؟اون تصویر مات و دودی مانندی که تو پلاسماها نسبت به السیدی ها وجود داشته تو این tv هم وجود داشت؟
2-چقدر اختلاف کیفیت تو تصاویر مغازه ها با وقتی که خونه خودت دیدی داره؟چون واقعا یه تعداد مثل همون تجربت تو یکی از مغازه ها با دیدن تصاویر تو مغازه ها از خریدش پشیمون شدن! ( مثل چند وقت پیش خودم)
3- نویز فن ها از چه فاصله ای قابل شنیدنه؟ مثلا برای شب که معمولا صدایی غیر از tv شنیده نمیشه و ولوم کمه شنیده میشه؟
4-به هر حال هر تلویزیونی غیر از تصویر، صدا هم داره.نظرت راجع به صداش و اسپیکر هاش چیه؟( شفافه یا حجم داره،...)و اینکه سه اسپیکر داره ایا این نقش subwoofer تو بقیه تلویزوینهاس یا فقط یه باند معموله که تاثیر چندانی هم نداره(به قول معروف واسه خالی نبودن عریضه س).
5-در اخرنظرتو راجع به این قضیه میخام بدونم: هر چند این deep black توی پلاسماها نسبت به السیدی ها که سورمه ای یا آبی نشون میدی یک مزیت شده اما به نظرم دیگه به قول معروف از اون ور پشت بوم افتاده چون به نظر شخصی خودم که تو خیلی از عکسهایی که از ریویو ها و عکسها دیدم (exaggerated) هست و از جزییات تصویر کم میکنه و تحت تاثیر قرارا میده متلا دکمه کت مشکی یا خط و خطوطش یا جنسش یا انحناهای کم بدنه ماشین یا هر چیز مشکیه دیگه که جزییاتی توشون هست( به هر حال سیاه مطلق نداریم به غیر از شب ظلمات و یه بازتابی دارن بالاخره ) (به قول خودت قیر)؛ این قضیه چقدر اذیت کنندست و چقدر میشه کمش کرد(با برایتنس یا کنتراست یا هر تنظیم دیگه)
شما تا حالا کجا بودی دوست عزیز(تاریخ عضویت و تعداد پست ها رو یه چک کنید):18::18::18:
hamed8322
01-10-2010, 17:55
من بودم دوست عزیز از اولش.منتاها پست نمیزدم.پشت صحنه از اطلاعات اساتید و دوستان فیض میبردیم.
خیلی با حاله نه؟:31:
اینم چون خودم دنبال این tv بودم از اول ( جدی دنبالشم ) گفتم دستم و رو کنم یه پستی بزنم افتتاح کنم.:27:
الان این میشه دومیش.تا ببینم بعدیش کی پیش بیاد.:31:
s.hossein45
01-10-2010, 18:51
با سلام : با اجازه دوستان من چند نکته رو که بنظرم میرسه را توضیح میدم. 1 : دوستانی که ازcrt یا همون تلویزیون لامپی استفاده میکنند و تصمیم به خرید hdtv دارند توجه داشته باشند که تصاویری که از این تی وی ها میبینند تفاوت زیادی با crt دارند هم از لحاظ ابعاد - رنگ و رزولوشن این موضوع در مورد پلاسما یا ال سی دی هر برندی که میشناسید تقریبا به یک اندازه صدق میکنه پس مدتی فرصت لازم هست تا چشمها به این تصاویر عادت کنند . 2 : باید دید فقط بزرگ شدن صفحه تی وی و یا ظاهر زیبا مورد نظر هست یا نه کیفیت ساخت و پخش تصاویر هم مهم است اگر قسمت دوم برای شما اهمیت بیشتری داره پس در نظر داشته باشید مقایسه پنلها در فروشگاهها با توجه به شرایط نامتناسب محیطی مانند نور و مهم تر از اون تنظیمات پنل راه حل مناسبی برای انتخاب نیست .ضمن اینکه نباید تحت تاثیر تبلیغات تصمیم گیری کرد.3 :بنظر میرسد که استفاده از بررسیهای موجود در سایتهای معتبر که در مورد هر پنل جداگانه انجام میشه و توجه خاص به اتفاق نظر سایتها در امتیاز عملکرد یا performance پنل میتواند کمک بزرگی در انتخاب تی وی باشد . البته باید نیم نگاهی هم به نظرات کاربران خانگی پنل مورد نظر داشت .4 : یک نکته مهم در انتخاب پنل کنتراست یا همون فاصله میان روشنترین و تیره ترین نقاط پنل هست و همونطور که دوستان میدونند طیف رنگ میان سفید وسیاه قرار داره حالا هر چه فاصله اینها از هم بیشتر باشه (پنل رنگ مشکی عمیقتری تولید کنه)رنگهای بیشتر وبا کیفیت تری تولید خواهد شد. خوب حالا بریم سراغ v20 که بیشتر محسنات فوق را داره و تمام سایتها اون رو reommend کردن اگرچه در مدل R که بیشتر دوستان دارند تعدادی از امکانات جانبی حذف شده ولی از لحاظ کیفیت تصویر یکی از انتخابهای خوبه در مورد میزان کنتراست یا برایتنس هم که با قدرت تنظیمات خوبی که داره بسته به سلیقه هر شخصی میتوان اونو کم یا زیاد کرد(مهم اینه که توانایی کنتراست و برایتنس بالا رو داره) از نظر طیف رنگ هم کیفیت واشباع عالی داره . در مورد مصرف برق هم اولا نسل جدید پلاسما مصرف کمتری دارند ثانیا مصرف اونها یکنواخت نیست (هر چه تصاویر روشنتر باشه مصرف بالاتر و هرچه تیره تر مصرف کمتر) بر عکس ال سی دی که مصرف ثابتی داره . بنابر این مصرف برقی که پشت پنل درج شده نشانگر پیک مصرف هست در نتیجه با تنظیمات معمولی مصرف خیلی کمتر خواهد بود .
ما هم به لطف خدا V20 رو 12 روز پیش از بانه خریدیم و تا الآن 160 ساعت از اون استفاده کردیم (قطعات اصل ژاپن و مونتاژ سنگاپور). اون موقع نمی دونستیم دو سری R و S وجود داره وگرنه، حتما S می گرفتیم. فروشنده 1.280 می گفت و ما با چک و چونه ی بسیار به رقم توافقی 1.240 رسیدیم. (در حالی که بقیه جاها 1.280 می گفتند و تا 1.270 هم پایین میومدند ولی این مغازه یکی، دو دونه دیگه بیشتر براش نمونده بود و شاید به این خاطر راضی شد ارزونتر بده و البته این رو هم گفت که تا چند وقت دیگه قیمتش به 1.500 میرسه!)
دوست عزيز آرمين جان ممنون از توضيحات خوبت
من هم احتمال بسيار زياد تو اين هفته برم بانه ...
خريد V20 هم مد نظرم هست ... اميدوارم با توجه به تغييرات شديد نرخ ارز و استقبالي كه از اين TV شده قيمت بالا نرفته باشه ... !
ميخواستم اگر ممكنه آدرس يا تلفن فروشگاه را برام PM كني بپرسم ببينم S هم داره ...
از همه دوستان هم بابت راهنمايي ها و نظرات ارزشمندشان سپاسگزارم ...
armin100
02-10-2010, 01:05
چند تا سوال داشتم :
خواهش می کنم دوست عزیز، خوشحالم که این مطلب بدردت خورده.
ابتدا سئوال دوم: شما میگید که چقدر اختلاف کیفیت بین فروشگاه و خونه وجود داره؟ اگه به 5 فروشگاه مختلف برید و یک تلویزیون واحد رو ببینید، 5 تصویر مختلف از اون می بینید. چون شرایط نوری متفاوته، تنظیمات TV ها متفاوته، سورس و کیفیت تصاویر متفاوته، کابل ها متفاوته و حتی محتوای نمایشی اون ها متفاوته. تجربه ی من در مورد خرید V20 هم همین جوری بود؛ تصویر بد ازش دیدم، تصویر معمولی ازش دیدم، تصویر عالی هم ازش دیدم. حالا اگه بخوام بگم، تفاوت کیفیت چقدره، نمی دونم کدومشو با مال خودم مقایسه کنم. از بعضی هاش قطعا بهتره، از بعضی هاش هم پایین تره (فقط و فقط به این خاطر که سورس بعضی هاشون واقعا باکیفیت بود و چه این TV و چه بقیه ی TV ها تصویرهای خیلی خوبی داشتند وگرنه دلیلی برای بدتر بودن کیفیت نسبت به فروشگاه وجود نداره). این رو هم مد نظر داشته باشید که اگه به عنوان مثال، دنبال پلاسمایی بودید و هر جایی هم که رفتید، تصویر بدی ازش دیدید، دیگه دلیلی واسه توجیه باقی نمی مونه. نمی تونید بگید تمام فروشگاه ها تنظیماتشون اشتباه بوده، توی خونه فوق العاده عمل می کنه، زاویه دیدش وسیع میشه، رنگهاش کاملا تغییر می کنه، اصلا به یک باره رنگ هاش طبیعی میشه و ... . اما به عنوان یک فرد آگاه، باید توجه داشته باشید که اگه میخواید توانایی یک Plasma و یک LED-LCD رو تو نشون دادن رنگ سفید مقایسه کنید، توی تصاویر کاملا سفید این کارو انجام ندید؛ چون نتیجه ای غیر واقعی بدست میاد و عملا بیانگر هیچ چیزی نیست. یا اگه میخواید توانایی یک Plasma و یک LED-LCD رو در مورد عمق رنگ مشکی مقایسه کنید، اینو بدونید که نتایج به دست اومده، ممکنه توی خونه به خاطر شرایط نوری، به هیچ وجه معتبر نباشه.
سئوال اول: در مورد تصاویر مات و دودی پلاسماها و مقایسه ی اون با LCD ها هم نکته ای که در بالا گفتم صادقه، اما اینو بگم توی فروشگاهی که تصویرهای قابل قبولی از TV هاش وجود داشت، چیزی کمتر از LCD ها مشاهده نکردم.
سئوال سوم: صدای فن ها بسته به محتوای نمایش، متفاوته و همون طور که گفتم حتی گاهی اوقات از فاصله ی 4 متری هم صداش به گوش میرسه. اما نباید فکر کنید صداش مثل صدای فن های کامپیوتره! صدایی ریز که خیلی هم به نظر من اهمیت نداره. همون طور که صدایی به مراتب بلندتر رو هنگام کار با کامپیوتر میشنویم. فکر نمیکنم این موضوع، مشکل خاصی باشه و باید به چیزهای مهم تر فکر کرد.
سئوال چهارم: از نظر صدا، همون طور که توی اکثر ریویوها هم نوشته شده، روز به روز پنل ها نازک و نازک تر میشن و نمیشه ازشون یه صدای استثنایی و فراگیر رو انتظار داشت و به همین خاطر هم فکر میکنم خیلی بین TV ها تفاوت وجود نداشته باشه. مگر اینکه دیگه مدلی از یک برند، صدای خیلی بدی داشته باشه که تو ریویوها به اون اشاره میشه وگرنه بقیه، تقریبا در یک سطحند. از نظر من، صدای متقاعدکننده و خوبی داره. اما در نهایت، مسلما هیچ چیزی مثل یک سینمای خانگی خوب، نمیتونه انتطارات رو برآورده کنه و باز هم به نظر من، باید به چیزهای مهم تر فکر کرد.
سئوال پنجم: در این خصوص، به خاطر شما هم که شده، دست به تجربه ای جدید زدم. از اون جایی که فیلم HD نمیتونستم پخش کنم، انواع و اقسام عکس های HD و Full HD که داشتم، روی فلش ریختم و اونها رو بررسی کردم. نتایج واقعا با تصاویر SD که من میدیدم، فرق می کنه. همین الان، یک مانیتور 900*1440 Dell و همین طور یک مانیتور 2262 LG که Full HD هست و یکی از بهترین مانیتورهای LCD، پیش روی منه. تفاوت چیزهایی که توی TV و توی این مدل LG هست، از زمین تا آسمون فرق میکنه. باید بگم که توی تصاویر تیره هم دقت رنگ فوق العاده ای داره و جزئیات واقعا استثناییه. لینک یکی از این عکس ها رو پایین تر میذارم. توی این عکس، ده ها یا شاید صدها رنگ شبیه به مشکی وجود داره و فقط توی این TV تونستم همچین طیف رنگی رو ببینم. ضمن اینکه اون موردی که در مورد Brightness گفته بودم که اگه روی 0 باشه، تصویر تاریک میشه، به هیچ وجه توی این عکس های با کیفیت، صادق نیست. اونقدر تصاویر براقند که از 0 هم میتونید کمترش کنید. با این که کنتراست تو همین تصاویر SD هم عالیه ولی توی این عکس و موقعی که Brightness رو 0 گذاشتم، کنتراست وحشتناکی رو تجربه کردم. ستاره های کاملا درخشان، در یک پس زمینه ی بسیار تاریک. یک پیکسل کاملا روشن، در کنار یک پیکسل کاملا خاموش. هم طیف رنگ مشکی خیلی خوبه و هم توانایی قراردادن پیکسل های بسیار روشن و تاریک در کنار هم که مورد دوم خیلی عجیب نیست؛ چون همون طور که میدونید توی پلاسماها، نوردهی پیکسل به پیکسل صورت میگیره. در یک کلام، جزئیات، باورنکردنی است.
اما برای اینکه تصاویر SD رو شبیه سازی کنم، همین عکس رو با رزولوشن هایی کمتر از عکس اصلی، روی فلش ریختم و اونها رو با هم مقایسه کردم. هر چقدر پیکسل ها کمتر میشد، جزئیات هم کمتر و کمتر میشد. تا اینکه از هزاران نقاط روشن، حتی یه دونش هم باقی نموند و همین طور، اون طیف رنگ مشکی هم، کم کم ناپدید شد. در واقع این همون اتفاقیه که واسه من تو تصاویر SD می افتاد و علتش هم تا اندازه ای طبیعیه و فکر کنم دیگه یه جورایی قدرت TV، به بخش Upscaling واگذار میشه. حالا اینکه توی تصاویر SD، جزئیات V20 در مقایسه با بقیه ی TV ها چطوره، من نمیتونم نظر بدم. اما با بررسی های من تو تصاویر HD، نتیجه خارق العاده بود.:46:
موفق باشید.:11:
hamed8322
02-10-2010, 10:34
بازم دستت درد نکنه بابت پاسخ.بخصوص آخریش با تجربه جدیدت.:46:
aminashtari
02-10-2010, 14:33
دوستان از VT20 چه خبر؟
دوستانی که بانه تشریف بردند، اونجا موجود بود؟ قیمت؟
راستی V20 پنجاه توی بانه اومده؟ قیمت؟
دوستان لطفا شماره تلفن نمایندگی پاناسونیک هفت حوض رو برای من هم پ خ کنید!
اگه ممکنه شماره نمایندگی هفت حوض رو برای من هم پ خ کنید. با تشکر
f-secure
02-10-2010, 16:42
توی یکی از این فروشگاهها هر TV که شما بگید، وجود داشت. از سامسونگ و ال جی گرفته تا سونی و پاناسونیک و شارپ و توشیبا و ... . حتی اون جا LCD گراندیگ
مسآلتن
اونجا پایونیر حالا اصل یا فرع!
اصلاً به چشم شما خورد؟؟ اوضاع قیمتی و.... چطور داشت؟؟
چون تا پایونیر هستش مخصوصاً سری کورو
بقیه مارکها باید بوق بوق بازی کنن
aminashtari
03-10-2010, 11:05
سلام. ببینید، نظر بدید:
پست با موضوع"کمپانیهای شجاع":question::exclamati
راستي اين جريان پلاسماهاي پاناسونيك چيه؟ اينقدر از من در موردش سوال مي كنند! مگه پاناسونيك هم بلده تلويزيون بسازه!؟ ما كه هر بار پلاسماي پاناسونيك ديدم حالمون بد شده! فكر ميكنم پلاسماهاش دودي هستند؟ آخه هر كاري ميكني باز انگار يه لايه دود پشت صفحه تلويزيون گرفته! حالا چرا يه عده Moron خودشون ميكشن براي پلاسماي پاناسونيك نميدونم! Lo
نظر اساتید چیه؟
آقای برزین ( نویسنده سایت سینمای خانوادگی ) یکی از اساتید تجهیزات صوتی هستند که اطلاعات بسیار خوبی در مورد سیستم های صوتی و مخصوصا سیستم های کلاس A دارند . اما با توجه به پیچیدگی تخصص های مختلف ایشان بدون داشتن تخصص و اطلاعات لازم و بیشتر بر اساس سلیقه شخصی ( پسندیدن تصاویر کارتونی LCD ) سیستم های تصویری را نیز بررسی می کنند . من قبلا طی نامه ای از ایشون درخواست کرده بودم این کار به افراد خبره تجهیزات تصویری بسپارند اما بنظر می رسد ایشان هنوز هم نظرات قبلی را ادامه می دهد لذا بهترین توصیه آن است که خیلی جدی نگیرید
armin100
03-10-2010, 12:51
دوستان از VT20 چه خبر؟
دوستانی که بانه تشریف بردند، اونجا موجود بود؟ قیمت؟
راستی V20 پنجاه توی بانه اومده؟ قیمت؟
نه دوست عزیز، موقعی که من اونجا بودم، نه از VT20 خبری بود و نه از V20 50.
فروشنده ها هم اطلاعات بیشتری نداشتند.
مسآلتن
اونجا پایونیر حالا اصل یا فرع!
اصلاً به چشم شما خورد؟؟ اوضاع قیمتی و.... چطور داشت؟؟
چون تا پایونیر هستش مخصوصاً سری کورو
بقیه مارکها باید بوق بوق بازی کنن
دوست عزیز، من اونجا دنبالش نبودم، اما به چشمم هم نخورد.
در ضمن، اونجا معمولا TV های جدید هست. من 6 ماه پیش که دنبال LH90 بودم، نتونستم پیدا کنم و میگفتن که دیگه قدیمی شده! حالا پایونیر که دیگه ظاهرا تولیدش هم متوقف شده. امیدوارم شما بتونی پیدا کنی.
Terry Bogard
03-10-2010, 14:50
سلام. ببینید، نظر بدید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست با موضوع"کمپانیهای شجاع":question::exclamati
نظر اساتید چیه؟
LOL
توصیه من به این آقا اینه که بهتره تو وبلاگشون به تعریف کردن فیلم برای بقیه ادامه بدن هرچند ما یه بچه محل داریم از ایشون بهتر فیلم تعریف میکنه!! و در نهایت حداکثر به همون جمع آوری اطلاعات دسته چندم از اینترنت اداده بدن.
چون ظاهرا ایشون اصلا نمیدونن برای اینکه فیلم رو ببینن در کنار داستان فیلم و جلوه های ویژه مسائل مهمتری مثل جزئیات و دقت رنگ هم هست که منتقدهای حرفه ای بر اساس اون به خیلی از مفاهیم در پس ذهن کارگردان فیلم پی میبرن ولی خوب ایشون به فیلمای آب دوغ خیاری و سطحی نگری ظاهرا بیشتر علاقه داره.
s.hossein45
03-10-2010, 18:01
سلام :دوستان ایا کسی v20 با کابل vga به کامپیوتر وصل کرده ؟ من وقتی اینکارو میکنم رنگ تی وی با lcd لب تاپ تفاوت داره . ایا تنظیمات خاصی داره؟
reza_amir54321
03-10-2010, 23:58
با انتقاد و تعجب از نحوه بر خورد جناب برزین با محصولات پاناسونیک از دوستان دیگر خواهشمند است در انتقادهای خود جانب انصاف و ادب را رعایت کنند البته برا من جالب است که ایشان هم مدل v20 را تست کرده اند هم مدل G20 که نحوه دسترسی هم زمان ایشان به دو مدلی که یکی اصلا وارد بازار نشده ودیگری بسیار محدود بسیار شگفت انگیز !!!
behzady2002
04-10-2010, 00:11
تاپيك از دست رفته...ديگه هيچكس حرفي واسه گفتن نداره.
شايد بهتر باشه ديگه تاپيك بسته بشه.
*Alucard*
04-10-2010, 14:06
دوستان لطفا در چهارچوب عنوان تاپیک بحث کنید.
aminashtari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
دوست عزیز نظرات دیگران تا زمانی که حاوی توهین نباشه نظر شخصی افراد هست و قابل احترام لطفا دفعه بعد نظر دیگران رو که حاوی کلمات توهین آمیز و رکیک هست در این انجمن نقل و قول نکنید.
aminashtari
04-10-2010, 16:49
با سلام
خدمت Alucard عزیز
ابتدا تشکر میکنم از مطالب مفیدی که از شخص شما در این فروم یاد گرفتم.
هدف از راه اندازیه اینگونه فروم ها بالا بردن اطلاعات فردی جهت حصول بهترین نتیجه و خرید مناسب هست که بوسیله اطلاع رسانیه دسته جمعی حاصل میشه.
کاری هم که بنده انجام دادم فقط اطلاع رسانی بود، اونهم نه از یک منبع متفرقه و غیر مرتبط، بلکه از جایی این مطلب عنوان شده که مطمئن هستم حداقل 90% عزیزانی که در این فروم فعالیت میکنند، مطالب وبلاگ فوق الذکر رو دنبال میکنند و در خیلی از پستهای فروم خودمون به چشم دیدم که مطالب ایشون نقل قول شده و اتفاقاً کاملا تاثیر گذار بوده و بنوعی کلامشون برش داره در بحث A\V.
برای من واقعاً جای تعجب بود از اینگونه اظهار نظر بی مهابا با ادبیات خاص! و خواستم به عنوان یک شخص تازه وارد به 2 دلیل این نقل قول رو انجام بدم:
1- نظر دوستانی که از تلویزیونهای پاناسونیک استفاده میکنند و مقایسه مشابهی با برندهای دیگه در محیط منزل داشته اند رو بدونم و به نوعی اگر کیفیت این تلویزیونها واقعاً قابل دفاع هست( به غیر از ستاره های سایتCnet) خوب انتقادی از طرف اهل فن مطرح شده و وظیفه این هست که اطلاع رسانیه واقعی صورت بگیره برای کسانی که قصد خرید دارند و سردرگم هستند مثل خود بنده. همونطور که اگر بنده در زمینه ای اطلاعات دقیقی دارم باید کاملا شجاعانه و با اعتماد به نفس اطلاعاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم.
2- چون خودم در خیلی از پستهای فروم پی سی ورلد، دیدم که از کلام ایشون نقل قول شده و نظر ایشون کاملاً در خرید ها تاثیر گذار هست لازم دونستم این اطلاع رسانی رو انجام بدم تا بدونیم خیلی هم نمیشه روی حرف خیلی ها حساب کرد!!
در هر صورت قصد بدی نداشتم از این نقل قول و امیدوارم به کسی بی احترامی نشده باشه.
*Alucard*
04-10-2010, 17:06
دوست عزیز من اول از همه ممنون که نییت شما خیر بوده ! ولی کاری که شما انجام دادین نقل و قول حرفهای زده شده از کسی هست که تو وبلاگ شخصیش مشخصا الفاظ نامناسب به کار برده که شما دقیقا کلمه توهین آمیز ایشون رو با رنگ قرمز و فونت Bold مارک کردی.
من کاری به صحت و سقم مطالب وبلاگ ایشون ندارم ایشون یک وبلاگ شخصی داره و میتونه توش از الفاظ رکیک یا حتی فحشهای آبدار هم استفاده کنه ولی اینجا یک فروم عمومی هست لطفا طبق قوانین انجمنی که دارین داخلش فعالیت میکنین رفتار کنید.
ضمنا اینکه مطالب یک وبلاگ شخصی برای شما معتبر هست مسئله شخصی و مربوط به شما هست لطفا دفعه بعد اگر مطلبی رو نقل و قول میکنید که مرجع رسمی و معتبر نداره سعی کنید دست کم دارای بار علمی و فنی باشه نه اینکه حاوی فحش یا کلمات توهین آمیز باشه.
lebowski
04-10-2010, 17:44
با انتقاد و تعجب از نحوه بر خورد جناب برزین با محصولات پاناسونیک از دوستان دیگر خواهشمند است در انتقادهای خود جانب انصاف و ادب را رعایت کنند البته برا من جالب است که ایشان هم مدل v20 را تست کرده اند هم مدل G20 که نحوه دسترسی هم زمان ایشان به دو مدلی که یکی اصلا وارد بازار نشده ودیگری بسیار محدود بسیار شگفت انگیز !!!
این جناب برزین (ع) حتما طی العرض داشتن که تونستن پلاسمایی رو که هیچوقت وارد ایران نشده و وارد ایران هم نمیشه تست کنن!!!!
کلا خالی بندی عالمی داره.
جالبه که جناب آلوکارد عزیز به محض اینکه تو تاپیکی کسی به سامسونگ توهین میکنه پستشو پاک میکنه ولی اینجا پست حاوی توهین که پاک نمیشه هیچی پست کسایی که اعتراض میکنن در عوضش پاک میشه واقعا جالبه!
*Alucard*
04-10-2010, 17:56
این جناب برزین (ع) حتما طی العرض داشتن که تونستن پلاسمایی رو که هیچوقت وارد ایران نشده و وارد ایران هم نمیشه تست کنن!!!!
کلا خالی بندی عالمی داره.
جالبه که جناب آلوکارد عزیز به محض اینکه تو تاپیکی کسی به سامسونگ توهین میکنه پستشو پاک میکنه ولی اینجا پست حاوی توهین که پاک نمیشه هیچی پست کسایی که اعتراض میکنن در عوضش پاک میشه واقعا جالبه!
من واقعا تعجب میکنم شما چطور این حرفو میزنین بارها گفته شده که در کنار هر پستی یک دکمه برای گزارش تخلف وجود داره شما اگر فکر میکنید پستی توهین آمیز هست روی دکمه گزارش تخلف کلیک کنید اگر مطلبی مغایر با قوانین انجمن باشه حتما رسیدگی میشه.
---------------------------------------
از این به بعد پستهایی که در چهارچوب عنوان تاپیک نباشه پاک میشه لطفا خارج از عنوان تاپیک بحث نکنید تا همین الان هم به اندازه کافی پستهای Off topic زده شده.
با تشکر
FARSHAD_DIGITAL
05-10-2010, 08:45
سلام.من هفته قبل v20 رو از بانه خریدم.چند تا سوال دارم:
1-تلوزیونهای panasonic قابلیت update شدن رو دارند؟firmaware فعلی اونارو از کجا میشه فهمید؟
2-این تلوزیون رو میتونم register کنم؟به چه دردی میخوره؟
این تی وی تازه اومده فکر نکنم نیاز به آپدیت شدن داشته باشه، ولی با یو اس بی باید بشود.
aminashtari
05-10-2010, 19:58
سلام
دوست عزیز v20 50 اینچ توی بانه به چشمتون خورد؟ قیمت؟
afshin b
05-10-2010, 20:53
سلام
دوست عزیز v20 50 اینچ توی بانه به چشمتون خورد؟ قیمت؟
ای کاش بود، ولی کسی تاحالا ندیده!
s.hossein45
05-10-2010, 21:27
سلام :دوستان ایا کسی v20 با کابل vga به کامپیوتر وصل کرده ؟ من وقتی اینکارو میکنم رنگ تی وی با lcd لب تاپ تفاوت داره . ایا تنظیمات خاصی داره؟
سلام : اساتید و دوستان کسی در این مورد تجربه ای نداره ؟
t_tanhayam
06-10-2010, 00:07
سلام : اساتید و دوستان کسی در این مورد تجربه ای نداره ؟
-بزرگوار خروجي گرفتن با VGA بهيچ وجه توصيه نميشه
-ربطي به اين مدل نداره مربوط به نوع خروجي انالوگ وبي كيفيتي هست كه از VGA ميشه انتظار داشت
-تصوير مات وجزئيات كمتر ميشه همينطور رنگ ها شادابي و طراوت خودشون رو از دست ميدهند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.