PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

aramkhan
11-02-2012, 23:28
دوستانی که قیمت دارن میشه قیمت هر دو مدل رو بدن؟
ممنون

50vt30 3470
50st30 2570

ye habbe ghand
12-02-2012, 13:45
درود
یک عدد پلاسما 42 pvt30 بفروش میرسد. کاملن نو

ye habbe ghand
12-02-2012, 14:43
سلام به همه دوستان
من 3 روز پیش پس از هفته ها بررسی رفتم پلاسمای 42vt30 خریدم. واقعا که معرکه هست و با تصویرش خیلی حال می کنم ولی متاسفانه خانمم اصلا از تصویرش خوشش نمیاد.تنظیمهای مختلف هم چک کردم ولی باز راضی نشد ما موندیم شنیدن غر خانم.مرد هم مردهای قدیم.ترا خدا راهنمایی کنید چکار کنم.اگه بخوام بفروشمش چقدر باید ضرر کنم

ye habbe ghand
12-02-2012, 17:36
اقا چرا پست من نشون داده نمیشه؟

armin_gera
12-02-2012, 19:51
دوست عزیز یه دنیا ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نخیر نیازی نیست با همین فیلمی که گرفتید همه چی برام روشن شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سری R گزینه زیرنویس وجود نداره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چرا... خدا میدونه. اون گزینه های دیگه هست ولی زیرنویس نیست.
خیلی زحمت کشیدی دوست خوبم پنجره هم مشکلی نبود اصل ماجرا برام مهم بود که به خوبی فیلم گرفته بودید. امیدوارم از تلویزیونتون نهایت لذت روببرید.

خوب داره ولی برای سری R حذف شده و باید جدا خریداری بشه. روی سری های اروپایی موجود هست. من برای سینما خانگی به صورت معمولی که یک فولدر رو شیر میکنیم شیر کردم! هم کامپیوتر های دیگه روی شبکه میتونن فولدر رو ببینن هم دستگاه بلوری پلیر.
برای از ما بهترون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم وظیفه بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واقعا خیلی چرته که بین سرهای امریکایی که دوتا فیلتر دارن و فولن وسری های ما این همه تفاوت هست
خوب ادم چی بگه سیاسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تفاوت در میزان مصرف برق و طراحی ظاهری دارند
وتفاوت خیلی چشم گیری در تصویر با هم ندارند
اطلاعات زیادی راجع به thx ندارم ولی میدونم که در ایران مصرفی نداره
راستی یه تعداد ورودی مثل ورودی pc هم st30 نداره
st30 وردی pc داره البته مال من m هست

siamak_mu
12-02-2012, 21:01
چگونه تصویر درست از غلط را در تلویزیون ها تشخیص دهیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعریف شما از کیفیت تصویر مناسب در تلویزیون چیست؟ در واقع تصویر تلویزیون باید چه معیار و ویژگی هایی داشته باشد تا از نظر شما مناسب باشد؟ بیشتر کاربران تصور می کنند تلویزیون هایی که رنگ تصویر آنها اشباع شده و کنتراست بیش از حدی دارند، کیفیت تصویر بهتری دارند. در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چگونه کیفیت تصویر مناسب را از نامناسب تشخیص دهید.
آگهی تبلیغاتی

تلویزیون هایی که در ویترین مغازه ها مشاهده می کنید معمولا تنظیمات صحیحی ندارند؛ روشنایی تصویر و کنتراست این تلویزیون ها معمولا بر روی بیشترین مقدار تنظیم شده و رنگ های آنها اشباع شده هستند. به طور مثال در حالتی که تنظیمات رنگ صحیح نباشد، پوست انسان بیش از حد آبی یا قرمز نمایش داده می شود و اگر تصویری از طبیعت در این تلویزیون ها مشاهده کنید، بیشتر یاد جعبه آبرنگ می افتید. اگر در مورد رنگ بندی و تصویر صحیح، بینش درستی نداشته باشید ممکن است هنگام خرید تلویزیون، نظرتان به رنگ بندی اشباع شده و یا نکات نادرست جلب شود و انتخاب صحیحی نداشته باشید. شما باید تلویزیونی را مد نظر بگیرید که در آن همه صحنه ها، اعم از تاریک، روشن، طبیعت، کارتون و ... با رنگ صحیح نمایش داده شوند.

ما در این مقاله یک تصویر استاندارد با کیفیت مناسب را به شما نمایش می دهیم و آن را با کیفیت های نامناسب مقایسه می کنیم. به این ترتیب شما می توانید هنگام انتخاب تلویزیون، کیفیت تصویر مناسب را بهتر تشخیص دهید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس بالا، تصویری است که باید در تلویزیونی با تنظیمات استاندارد، مشاهده کنید. ما در دو طرف این عکس، از طیف رنگی طوسی و مشکی استفاده کردیم تا بتوانیم بهترین کیفیت تصویر را با توجه به آن، بررسی کنیم. با کلیک بر روی این عکس می توانید آن را در سایز اصلی مشاهده کنید.

کنتراست تصویر بیش از حد زیاد

در این عکس، کنتراست تصویر اصلی که در سمت چپ قرار دارد را بالا بردیم. این حالت بیشتر در LCD-TV ها مشاهده می شود. فروشندگان و تولیدکنندگان تلویزیون، معمولا کنتراست تصویر LCD های موجود در فروشگاه ها را به صورت اشباع شده تنظیم می کنند تا چشم بیننده را دچار اشتباه کنند. در صورتی که اگر تصویر اورجیتال را در این حالت مشاهده کنید متوجه می شوید که بسیاری از جزئیات تصویر در قسمت های تیره مشاهده نمی شوند.

به طور مثال در تصویر بالا، رنگ طوسی در پایین صفحه به مشکی تبدیل شده است. علاوه بر این قسمت بالای تصویر اصلی با افزایش بیش از حد کنتراست تقریبا مشکی شده و جزئیات تصویر قابل مشاهده نیستند. در صورتی کنتراست تصویر را باید تا حدی زیاد کنیم که جزئیات تصویر محو نشود.

بنابراین اگر هنگام خرید، از کنتراست بالای یک تلویزیون خوشتان آمد، ابتدا کنتراست را کمی پایین بیاورید تا ببینید جزئیات تصویر نمایان می شود یا خیر. اگر با پایین آوردن کنتراست جزئیاتی که پیشتر قابل مشاهده نبودند را مشاهده کردید، مطمئن باشید که این کنتراست کاذب است.

رنگ تصویر اشباع شده

یکی از حقه هایی که در فروشگاه ها برای فروش تلویزیون ها به کار می رود، تغییر تنظیمات رنگ تلویزیون است. در واقع رنگ تلویزیون ها در کارخانه تولید کننده به صورت اشباع شده تنظیم می شود و کاربران نیز احساس می کنند تصاویر تلویزیون شفاف و زنده تر هستند. به طور مثال در تصویر سمت راست، رنگ ها زنده تر هستند ولی واقعی نیستند. ممکن است این امر در ابتدا برای شما خوشایند باشد، ولی به مرور زمان مشاهده تصاویر با رنگ های غیرواقعی برایتان آزاردهنده می شود و زمانی که رنگ تلویزیون را کم می کنید متوجه می شوید که دستگاه شما نمی تواند رنگ ها را به خوبی نمایش دهد.

بنابراین پیش از خرید تلویزیون تنظیمات رنگی آن را به خوبی بررسی کنید.

اگر عکس بالا، تصویری از یک انسان را نمایش می داد، در قسمت راست تصویر، پوست او را زرد یا نارنجی مشاهده می کردید. چراکه رنگ این تصویر به صورت اشباع شده ای، زیاد است. تنظیمات تصویر این تلویزیون در نگاه اول برای شما خوشایند است ولی در طول زمان ممکن است برای شما دلزدگی ایجاد کند.

تصویری با دمای بیش از حد زیاد یا کم

دمای رنگ توسط کلوین اندازه گیری می شود و دما یا Temperatue تصویر را تعریف می کند. زمانی که دمای یک تصویر در پنل نمایشگر بیش از حد بالا باشد آنگاه تصویر به رنگ آبی و سرد تبدیل می شود. وقتی دمای رنگ ها بیش از حد کم باشد تصویر به قرمز و گرم متمایل می شود.

95 درصد تولیدکنندگان رنگ های تلویزیون ها را دست کاری می کنند چون آنها می دانند که دمای سرد به چشم مشتریان زیباتر به نظر می رسد. پس آنها به راحتی مشتری را فریب می دهند. اگر تنظیمات رنگی تلویزیون بر اساس کلوین درجه بندی شده، ابتدا آن را بر روی 6500 کلوین که دمای استاندارد است قرار دهید و سپس به بررسی کیفیت تصویر بپردازید.

عکس این قضیه هم درست نیست و اگر تصویری بیش از حد به رنگ زرد و قرمز متمایل باشد، نمی تواند گزینه خوبی برای تشخیص شما باشد.

گامای بیش از حد زیاد یا کم

اگر گاما بیش از حد زیاد باشد، رنگ های تیره، بیش از حد سیاه می شوند و جزئیات تصویر نمایان نخواهد شد. بنابراین میزان گاما نیز باید متعادل باشد تا جزئیات تصویر در صحنه های تاریک و کم نور دیده شوند. مانند تصویر بالا که جزئیات تصویر مانند برگ های پشت سر این حیوانات، قابل رویت نیست.

اگر گاما بیش از حد کم باشد، رنگ های روشن بیش از حد سفید شده و جزئیات تصویر در صحنه های روشن نمایان نمی شوند. گامای استاندارد برای تصاویر معمولا در HDTV ها 2.2 است. بنابراین پیش از بررسی تصویر، گاما را تنظیم کنید.

شارپی بیش از حد تصویر

شارپ بودن تصویر برای بسیاری از کاربران به معنی جزئیات بیشتر در تصویر است. ولی این تعریف صحیحی نیست. در واقع زمانیکه شما Sharpness تصویر را بالا می برید، کنتراست تصویر را در لبه های تصویر زیاد می کنید. ولی جزئیات کلی تصویر زیاد نمی شود. اگر sharpness در عکسی بیش از حد زیاد باشد، در لبه های تصویر سایه یا پیکسل های غیر عادی مشاهده خواهید کرد. مانند پیکسل هایی که در لبه ستون سمت راست به چشم می خورند.

نتیجه

در تصویر بالا مجموعه ای از ایراداتی که به آنها اشاره شد در کنار هم نمایش داده شده اند. شاید هنگام خرید تلویزیون مجموع این ایرادات به چشم شما نیاید و حتی تصویر تلویزیونی که یکی از این ایرادات را داشته باشد از نظر شما جذاب تر باشد.

ولی باید به این نکته توجه کنید که بعضی از این ایرادات به مرور زمان به چشمتان می آیند و ممکن است موجب دلزدگی شما شوند. بنابراین هنگام خرید تلویزیون، دقت کرده و تا جای ممکن پیش از خرید هر دستگاهی، همه جوانب را بررسی کنید.

اگر مهارت کافی در بررسی کیفیت تصاویر ندارید، بهتر است پیش از خرید محصول مورد نظرتان، به سایت های بررسی محصول سری بزنید.

منبع: zoomit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصویر-درست-تلویزیون)

منبع اصلی: FlatPanelsHD

سلام به همه دوستان
من 3 روز پیش پس از هفته ها بررسی رفتم پلاسمای 42vt30 خریدم. واقعا که معرکه هست و با تصویرش خیلی حال می کنم ولی متاسفانه خانمم اصلا از تصویرش خوشش نمیاد.تنظیمهای مختلف هم چک کردم ولی باز راضی نشد ما موندیم شنیدن غر خانم.مرد هم مردهای قدیم.ترا خدا راهنمایی کنید چکار کنم.اگه بخوام بفروشمش چقدر باید ضرر کنم

شما هم این مقاله رو نشون همسرتون بدید مطالعه بفرماین شاید نظرشون عوض شد. :46: در ضمن حالت صرفه جویی رو خاموش کنید شاید تصویر دلچسب تر شد.

ye habbe ghand
12-02-2012, 21:28
ممنونم از لطفتون
تغییرات انجام شد متاسفانه باز مورد تایید نشد. خدایا چرا ... شدم ززززن گرفتم؟اقا نگیرید ترا خدا

TATU_TATY
12-02-2012, 22:27
چگونه تصویر درست از غلط را در تلویزیون ها تشخیص دهیم

تعریف شما از کیفیت تصویر مناسب در تلویزیون چیست؟ در واقع تصویر تلویزیون باید چه معیار و ویژگی هایی داشته باشد تا از نظر شما مناسب باشد؟ بیشتر کاربران تصور می کنند تلویزیون هایی که رنگ تصویر آنها اشباع شده و کنتراست بیش از حدی دارند، کیفیت تصویر بهتری دارند. در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چگونه کیفیت تصویر مناسب را از نامناسب تشخیص دهید.
آگهی تبلیغاتی

تلویزیون هایی که در ویترین مغازه ها مشاهده می کنید معمولا تنظیمات صحیحی ندارند؛ روشنایی تصویر و کنتراست این تلویزیون ها معمولا بر روی بیشترین مقدار تنظیم شده و رنگ های آنها اشباع شده هستند. به طور مثال در حالتی که تنظیمات رنگ صحیح نباشد، پوست انسان بیش از حد آبی یا قرمز نمایش داده می شود و اگر تصویری از طبیعت در این تلویزیون ها مشاهده کنید، بیشتر یاد جعبه آبرنگ می افتید. اگر در مورد رنگ بندی و تصویر صحیح، بینش درستی نداشته باشید ممکن است هنگام خرید تلویزیون، نظرتان به رنگ بندی اشباع شده و یا نکات نادرست جلب شود و انتخاب صحیحی نداشته باشید. شما باید تلویزیونی را مد نظر بگیرید که در آن همه صحنه ها، اعم از تاریک، روشن، طبیعت، کارتون و ... با رنگ صحیح نمایش داده شوند.

ما در این مقاله یک تصویر استاندارد با کیفیت مناسب را به شما نمایش می دهیم و آن را با کیفیت های نامناسب مقایسه می کنیم. به این ترتیب شما می توانید هنگام انتخاب تلویزیون، کیفیت تصویر مناسب را بهتر تشخیص دهید.

عکس بالا، تصویری است که باید در تلویزیونی با تنظیمات استاندارد، مشاهده کنید. ما در دو طرف این عکس، از طیف رنگی طوسی و مشکی استفاده کردیم تا بتوانیم بهترین کیفیت تصویر را با توجه به آن، بررسی کنیم. با کلیک بر روی این عکس می توانید آن را در سایز اصلی مشاهده کنید.

کنتراست تصویر بیش از حد زیاد

در این عکس، کنتراست تصویر اصلی که در سمت چپ قرار دارد را بالا بردیم. این حالت بیشتر در LCD-TV ها مشاهده می شود. فروشندگان و تولیدکنندگان تلویزیون، معمولا کنتراست تصویر LCD های موجود در فروشگاه ها را به صورت اشباع شده تنظیم می کنند تا چشم بیننده را دچار اشتباه کنند. در صورتی که اگر تصویر اورجیتال را در این حالت مشاهده کنید متوجه می شوید که بسیاری از جزئیات تصویر در قسمت های تیره مشاهده نمی شوند.

به طور مثال در تصویر بالا، رنگ طوسی در پایین صفحه به مشکی تبدیل شده است. علاوه بر این قسمت بالای تصویر اصلی با افزایش بیش از حد کنتراست تقریبا مشکی شده و جزئیات تصویر قابل مشاهده نیستند. در صورتی کنتراست تصویر را باید تا حدی زیاد کنیم که جزئیات تصویر محو نشود.

بنابراین اگر هنگام خرید، از کنتراست بالای یک تلویزیون خوشتان آمد، ابتدا کنتراست را کمی پایین بیاورید تا ببینید جزئیات تصویر نمایان می شود یا خیر. اگر با پایین آوردن کنتراست جزئیاتی که پیشتر قابل مشاهده نبودند را مشاهده کردید، مطمئن باشید که این کنتراست کاذب است.

رنگ تصویر اشباع شده

یکی از حقه هایی که در فروشگاه ها برای فروش تلویزیون ها به کار می رود، تغییر تنظیمات رنگ تلویزیون است. در واقع رنگ تلویزیون ها در کارخانه تولید کننده به صورت اشباع شده تنظیم می شود و کاربران نیز احساس می کنند تصاویر تلویزیون شفاف و زنده تر هستند. به طور مثال در تصویر سمت راست، رنگ ها زنده تر هستند ولی واقعی نیستند. ممکن است این امر در ابتدا برای شما خوشایند باشد، ولی به مرور زمان مشاهده تصاویر با رنگ های غیرواقعی برایتان آزاردهنده می شود و زمانی که رنگ تلویزیون را کم می کنید متوجه می شوید که دستگاه شما نمی تواند رنگ ها را به خوبی نمایش دهد.

بنابراین پیش از خرید تلویزیون تنظیمات رنگی آن را به خوبی بررسی کنید.

اگر عکس بالا، تصویری از یک انسان را نمایش می داد، در قسمت راست تصویر، پوست او را زرد یا نارنجی مشاهده می کردید. چراکه رنگ این تصویر به صورت اشباع شده ای، زیاد است. تنظیمات تصویر این تلویزیون در نگاه اول برای شما خوشایند است ولی در طول زمان ممکن است برای شما دلزدگی ایجاد کند.

تصویری با دمای بیش از حد زیاد یا کم

دمای رنگ توسط کلوین اندازه گیری می شود و دما یا Temperatue تصویر را تعریف می کند. زمانی که دمای یک تصویر در پنل نمایشگر بیش از حد بالا باشد آنگاه تصویر به رنگ آبی و سرد تبدیل می شود. وقتی دمای رنگ ها بیش از حد کم باشد تصویر به قرمز و گرم متمایل می شود.

95 درصد تولیدکنندگان رنگ های تلویزیون ها را دست کاری می کنند چون آنها می دانند که دمای سرد به چشم مشتریان زیباتر به نظر می رسد. پس آنها به راحتی مشتری را فریب می دهند. اگر تنظیمات رنگی تلویزیون بر اساس کلوین درجه بندی شده، ابتدا آن را بر روی 6500 کلوین که دمای استاندارد است قرار دهید و سپس به بررسی کیفیت تصویر بپردازید.

عکس این قضیه هم درست نیست و اگر تصویری بیش از حد به رنگ زرد و قرمز متمایل باشد، نمی تواند گزینه خوبی برای تشخیص شما باشد.

گامای بیش از حد زیاد یا کم

اگر گاما بیش از حد زیاد باشد، رنگ های تیره، بیش از حد سیاه می شوند و جزئیات تصویر نمایان نخواهد شد. بنابراین میزان گاما نیز باید متعادل باشد تا جزئیات تصویر در صحنه های تاریک و کم نور دیده شوند. مانند تصویر بالا که جزئیات تصویر مانند برگ های پشت سر این حیوانات، قابل رویت نیست.

اگر گاما بیش از حد کم باشد، رنگ های روشن بیش از حد سفید شده و جزئیات تصویر در صحنه های روشن نمایان نمی شوند. گامای استاندارد برای تصاویر معمولا در HDTV ها 2.2 است. بنابراین پیش از بررسی تصویر، گاما را تنظیم کنید.

شارپی بیش از حد تصویر

شارپ بودن تصویر برای بسیاری از کاربران به معنی جزئیات بیشتر در تصویر است. ولی این تعریف صحیحی نیست. در واقع زمانیکه شما Sharpness تصویر را بالا می برید، کنتراست تصویر را در لبه های تصویر زیاد می کنید. ولی جزئیات کلی تصویر زیاد نمی شود. اگر sharpness در عکسی بیش از حد زیاد باشد، در لبه های تصویر سایه یا پیکسل های غیر عادی مشاهده خواهید کرد. مانند پیکسل هایی که در لبه ستون سمت راست به چشم می خورند.

نتیجه

در تصویر بالا مجموعه ای از ایراداتی که به آنها اشاره شد در کنار هم نمایش داده شده اند. شاید هنگام خرید تلویزیون مجموع این ایرادات به چشم شما نیاید و حتی تصویر تلویزیونی که یکی از این ایرادات را داشته باشد از نظر شما جذاب تر باشد.

ولی باید به این نکته توجه کنید که بعضی از این ایرادات به مرور زمان به چشمتان می آیند و ممکن است موجب دلزدگی شما شوند. بنابراین هنگام خرید تلویزیون، دقت کرده و تا جای ممکن پیش از خرید هر دستگاهی، همه جوانب را بررسی کنید.

اگر مهارت کافی در بررسی کیفیت تصاویر ندارید، بهتر است پیش از خرید محصول مورد نظرتان، به سایت های بررسی محصول سری بزنید.

منبع: zoomit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصویر-درست-تلویزیون)

منبع اصلی: FlatPanelsHD

اقا خیلی خیلی ممنون بابت مقاله جا داره تو بقیه تاپیک هم گذاشته بشه .
والا خودم از رنگ های اشباع خیلی خوشم میاد مخصوصا اون یکی که شارپی زیادی داشت . واقعا برام این صحنه چشم نوازه و همونجور که بیان کردید احساس دیدن جزییات بیشتری بهم دست بده .
ولی خوب اقا این همه هزینه ی تی وی میکنیم که رنگ ها رو بهتر ببنیم و بیشتر لذت ببریم . این جور نمیشه که تصویر یکنواخت باشه . پس دلیل این همه تکنولوژی و بگیر و ببند چیه بله قبول دارم باید هر چی به اندازه ی خودش اصولی . بقیه تصاویر که کاملا مشهود بود و افتضاح ولی از اون شارپی زیاد نمیشه به این راحتی گذشت واقعا مقاله جالبی بود .
با این مقاله بازم تو انتخابم موندم بین 42vt30 و 50st30 ...ای داد . هی من میگم میخوام کلی تنظیمات پیدا کنم شما میگید اینا همش تبلغات و زیاد اثری نداره بعدش میاد این مقاله رو میدید خوب حق بدید گیج میشم آدم ..
با تشکر

mvat
12-02-2012, 23:21
منم راجع به bdt 110 سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد
مثل اینکه کسی نمیدونه

اینجا اگه یه سووال درمورد نرخ دلار یا قیمت روز VT30 یا تفاوت VT30 با ST30 ,... بکنی، زودی همه جواب می دن !!!!!!:31:

ئظا
12-02-2012, 23:37
البته منظورم زن بود نه این پلاسما که واقعن عالی هستش
کدوم ادم عاقلی پیدا میشه که حقوقشو اختیارشو و همه زندگیشو بده دست یکی دیگه بعد غر هم بشنوه
بابا دارم دیوونه میشم

درکت میکنم داداش
منم داشتم به همین درد دچار میشدم که البته خدا خواست و قبل از عقد به هم خورد
اونم خیلی به playstation بازی کردنم با داداشاش گیر میداد
منم یه بهانه درست کردم و به هم زدم
به دوستان مجرد هم توصیه میکنم اگر نمیتونن زی زی کامل باشن ( یعنی زن ذلیل ) کلا نگیرن ( زن )
چون در اصل دارن شوهر میکنن:31:

ئظا
12-02-2012, 23:42
اینجا اگه یه سووال درمورد نرخ دلار یا قیمت روز VT30 یا تفاوت VT30 با ST30 ,... بکنی، زودی همه جواب می دن !!!!!!:31:
خوب چون ترد مخصوص "تاپیک مخصوص پلاسماهای سه بعدی ST30 و VT30 پاناسونیک" هست
و درستشم اینه که سوالهای متفرقه اولا مطرح نشه و ثانیا اگر شد جواب داده نشه تا طرف متوجه بشه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد:31:

mvat
13-02-2012, 00:08
خوب چون ترد مخصوص "تاپیک مخصوص پلاسماهای سه بعدی ST30 و VT30 پاناسونیک" هست
و درستشم اینه که سوالهای متفرقه اولا مطرح نشه و ثانیا اگر شد جواب داده نشه تا طرف متوجه بشه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد:31:

دوست عزیز، شما اگه چند پست قبلی من رو می خوندید کاملا متوجه می شدید که ارتباط موضوعی سووال بنده خیلی بیشتر از اعلام نرخ ارز و یا قیمت TV هست !!:5:

romia
13-02-2012, 01:23
سلام
قیمت جدید
50ST30 2680
42VT30 2620
50VT30 3995
البته قیمت نمایندگی های اصفهان(تقریبا همشون)
ببخشید دیشب ساعت دو شب بود خسته بودم اشتب زدم . درستش اینیه که الان زدم.

TATU_TATY
13-02-2012, 01:29
سلام
قیمت جدید
50ST30 1680
42VT30 1620
50VT30 3995

آقا مطمعنی ..؟؟خدا کنه ارزون شده باشه ؟ دوستان بقیه جاهام ارزون شده یا نه ؟
این ارزونی همه جایی هست یا نه فقط اصفهانه ؟؟ شماره تماسی تلفنی ادرسی میتویید بدید ؟
baran77777
13-02-2012, 06:25
آقا مطمعنی ..؟؟خدا کنه ارزون شده باشه ؟ دوستان بقیه جاهام ارزون شده یا نه ؟
این ارزونی همه جایی هست یا نه فقط اصفهانه ؟؟ شماره تماسی تلفنی ادرسی میتویید بدید ؟
کجا ارزون شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50vt30 قیمتش 2990 بود حالا شده 3995 به نظر شما ارزون شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

TATU_TATY
13-02-2012, 11:39
کجا ارزون شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50vt30 قیمتش 2990 بود حالا شده 3995 به نظر شما ارزون شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی طرفای شما این قیمت بوده . بابا اون اولا که بله .الان دیگه مگه خوابش و ببینی با این قیمت
من قیمت های بیرجند رو بهت میدم کیف کنی ماله یه هفته پیش
42ST30 2050
50ST30 2550
42VT30 2550
50VT30 3400
این وسط همین 50vt30 هست که دندون گرد بازی داره در میاره . ولی 42 ها که خوب قیمشتون اومده پایین خداییش نمیدونم این دوستان مطعن هست از قیمت ها یا نه ؟ اگر این جوری خودم بلند میشم میرم اصفهان یکی میخرم . اقلا 800 میمونه جیبم خوبه .

dfbdb
13-02-2012, 12:24
سلام به همه دوستان

عزیز تی وی رو روی این حالتی که من میگم تنظیم کن نتیجشو ببین چطوره

مد:داینامیک
رنگ:50
نور:+5
کنتراست:95
وضوح:95
توازن رنگ:عادی
گاما:2.2
حالت صرفه جویی :خاموش
pnr:خاموش یا حداقل
رنگ درخشان:روشن
بعد برو تنظیمات پیشرفته تقویت رنگ آبی:+10
امتحان کن ببین باز خانمت میخواد تی وی رو بفروشه؟بعد حالت عادی رو میگم تنظیم کن که هر وقت چشمات اذیت شد بذاری رو حالت عادی.راستی یه فایل mkv 1080 بذار بعد ببین.چون اون تی وی هایی که تو فروشگاه میبینی همه با بلوری هستن بعد که خونه میاریشون کیفیتشون خیلی پایین تره .

ye habbe ghand
13-02-2012, 13:04
بدتر شد
مشکل خانم من با عدم درخشندگی و براقیت تصویر هست

ye habbe ghand
13-02-2012, 13:52
دوستان لطفا کمک کنید

dfbdb
13-02-2012, 13:54
بدتر شد

ok پس ردش کن چون خیلیا تو کفشن .من یکی که اگر پول داشتم 65 رو میگرفتم همه نمایندگی ها تو اصفهانو رفتم تی وی به این جا افتادگی و توپی ندیدم

test14
13-02-2012, 13:58
دوستان لطفا کمک کنید

باز كه فغان ميكني گفتم كه من ميخوام!

............
13-02-2012, 14:01
بدتر شد

مشکل از تی وی نیست مشکل خانم شما به احتمال خیلی زیاد این هست که توقع دارد تی وی هر سورسی را به خوبی و براقی دموهای پشت ویترینی نمایش دهد شما هر تی وی دیگه ای بخرید تا زمانیکه منبع تصویر را اصلاح نکنید مشکل خانم شما سر جایش باقی میماند اگر منبع شما تصاویر sd مثل ما*هو*ار ه و یا برنامه های شبکه های داخلی است این تصاویر بر روی اکثر hdtv ها کم رمق هستند باید یک سورس درخور این تی وی مثل فیلمهای hd با کیفیت را تست کنید.

TATU_TATY
13-02-2012, 14:07
ok پس ردش کن چون خیلیا تو کفشن .من یکی که اگر پول داشتم 65 رو میگرفتم همه نمایندگی ها تو اصفهانو رفتم تی وی به این جا افتادگی و توپی ندیدم

دوست عزیز یکی از همشهریاتون صفحه ی قبل قیمت st30 و vt30 نمیاندگی های اصفهان رو گذاستن اگر شما قیمت دارید میشه بزارید اگر شماره تلفنی هم دارید ممنون میشم بدید . تشکر. بنظر قیما های اصفهان خیلی خوب مباد .

unepus
13-02-2012, 14:19
ممنونم جناب unepus . .
میشه شما یه چند تا بلوری پلیر خوب معرفی کنید از ارزون ترینش تا گرون ترینش اونایی که به درد بخورترن . اومدم براتون پیغام خصوصی بزارم که نشد . میشه اسم تمام فیلم های دو بعدی و سه بعدی بلوری که بهنظرتون جالب و قابل دیدن بود رو بهم معرفی کنید میخوام از همون لینک اولی خرید کنم . فقط تا جایی که میشه فیلم خانوادگی باشه . اگر گزینه ای بود که واقعا عالی بود ولی برای خانواده مناسب نبود ممنو نمیشم زحمت بکشید و ذکر کنید . عذر میخوام . زیاد عجله ای نیست هر وقت که حوصله داشتید . تشکر

در مورد بلوری پلیر سونی و پاناسونیک و پایونیر مدل های خوب دارن فقط باید دقت کنید 3D ساپورت کنه / region-free باشه(دیسک های اوریجینال هر منطقه رو بتونه بخونه) / و اینکه بتونه mkv های حجم بالا با زیر نویس فارسی رو درست پخش کنه (همین آخری رو تو کمتر دستگاهی گیر میارید) من خودم از مدل های جدید موجود تو بازار خبر ندارم و نمی تونم مدل خاصی رو به شما معرفی کنم .
در مورد فیلم 3D هم که تو پست قبلیم لیست گذاشتم براتون.
در مورد خانوادگی بودن فیلم ها هر کسی یک عقیده ای داره و شاید چیزی که از نظر من خانوادگی باشه از نظر شما نباشه اگه زبان انگلیسیتون خوبه بهترین راه اینه که قبل از خرید هر فیلم برید به IMDb.com اسم فیلمو سرج کنید و در صفحه فیلم به Motion Picture Rating توجه کنید اینکه هر rating معنیش چیه رو در در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید برای توضیح کاملتر از دقیقا نوع صحنه هایی که برای بچه ها می تونه نامناسب باشه در صفحه فیلم در سایت IMDb جلوی Parents Guide روی View content advisory کلیک کنید .

dfbdb
13-02-2012, 14:35
دوست عزیز یکی از همشهریاتون صفحه ی قبل قیمت st30 و vt30 نمیاندگی های اصفهان رو گذاستن اگر شما قیمت دارید میشه بزارید اگر شماره تلفنی هم دارید ممنون میشم بدید . تشکر. بنظر قیما های اصفهان خیلی خوب مباد .

والا برادرم هر هفته قیمت میگیره 50v30 v رو اخیرا 3990000 تومن قیمت گرفت بدون کارت هدیه.

ye habbe ghand
13-02-2012, 14:36
مایندگی پانا میگه برش میدارم یه درصدی توافقی کم می کنم بجاش باید led پانا بگیری
به نظرتون خوبه ؟
چند درصد کم کنه خوبه؟
بهترین مدل led پانا چیه؟ 42
دوستان لطفا کمک کنید

delmajid
13-02-2012, 15:34
والا مشکل به نظر من چیز دیگه ایست
بعضی موقع خانوما میبینن شوهرشون به یه چیزی خیلی علاقه داره
لجبازی میکنن و بهونه میگیرن ببینن واسه شوهرشون اون چیز بیشتر ارزش داره یا خودشون
فکر کنم مشکل شما هم همینه
یعنی خانوم شما دیده به این تی وی علاقه دارید میخواد ببینه چقدر واسش ارزش قائلید.
(این تاپیک هم شد مشاوره خانواده.)

mzy
13-02-2012, 16:00
سلام
قیمت جدید
50ST30 1680
42VT30 1620
50VT30 3995
منظور ایشون
2680
2620
3995

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

مشکل از تی وی نیست مشکل خانم شما به احتمال خیلی زیاد این هست که توقع دارد تی وی هر سورسی را به خوبی و براقی دموهای پشت ویترینی نمایش دهد شما هر تی وی دیگه ای بخرید تا زمانیکه منبع تصویر را اصلاح نکنید مشکل خانم شما سر جایش باقی میماند اگر منبع شما تصاویر sd مثل ما*هو*ار ه و یا برنامه های شبکه های داخلی است این تصاویر بر روی اکثر hdtv ها کم رمق هستند باید یک سورس درخور این تی وی مثل فیلمهای hd با کیفیت را تست کنید.
منطقیه...............

mzy
13-02-2012, 16:23
دوستان لطفا کمک کنید
----- دیگه ای امتحان کن شاید ازون باشه...........
با کابل hd میبینی؟؟؟؟؟؟؟

ye habbe ghand
13-02-2012, 16:36
درود
مشکل از ----- نیست duo

تصویر sd , hd هم تا دلتون بخئاد واسش گذاشتم.به هر حال خسته شدم.مثلا اخر هفته امتحان فوق دارم نشستم پای نت ببینم چکار باید بکنم
به هر حال ممنون میشم یه راهنمایی کنید واسه سوالات بالا
خانمها رو چه به تکنولوزی حیف این مدت که نشستم تحقیق کردم
دلم میسوزه واسه انتخابم که واقعا معرکه بود

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

نمایندگی پانا میگه برش میدارم یه درصدی توافقی کم می کنم بجاش باید led پانا بگیری
به نظرتون خوبه ؟
چند درصد کم کنه خوبه؟
دوستان لطفا کمک کنید

TATU_TATY
13-02-2012, 16:50
[/COLOR]نمایندگی پانا میگه برش میدارم یه درصدی توافقی کم می کنم بجاش باید led پانا بگیری
به نظرتون خوبه ؟
چند درصد کم کنه خوبه؟
دوستان لطفا کمک کنید

پانا ال ای دی های قابل تاملی نداره . سعی کنید پول بگیرید .
چند میفروشی بچه ها اینجا مثه خودم دنبال این تی وی میگردیم شما پقیمتت رو بگو

dfbdb
13-02-2012, 17:05
ye habe ghand کم کم داری مشکوک میزنی؟نکنه جریان چیز دیگست؟

ye habbe ghand
13-02-2012, 17:14
تو سایتهای معتبر (cnet-avforums)از led pana مدلهای d25 , e30 تعریف شده.نظرتون چیه؟
من میتونم حداکثر با 10 درصد زیر قیمت بدم.باز هم تاکید میکنم هنوز از عینکاش استفاده نکردم اصلن شارژش نکردم.بر چسب و متعلقاتش جدا نکردم.با امروز میشه 4 روز که خریدم خیال جمع باشه

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

چرا مشکوک می زنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

ye habbe ghand
13-02-2012, 17:42
dfbdp شما ظاهرا اهوازی هستید من چون مهندس شرکت نفت هستم در امیدیه هم کار می کنم هم زندگی.
البته روز 5 شنبه از نمایندگی پانا در اهواز(رویال)خریدم 2580000که نهایت با تخفیف 2520 بهم داد.فاکتور هم موجوده .می تونید برید سوال کنید.لطفا دیگران متهم نکنید

behzad habib
13-02-2012, 21:14
دوستانی که در این 2 سال یکی از مدلهای v10.v20.vt20,st30,vt30 پاناسونیک را خریدن میدونن که مشکل برایتنس و کنتراست تو این مدلها نیست مشکل دوستانی که میان بحثهای الکی راه میندازن از جای دیگست. به جای حل مشکل تقصیرو به tv ربط میدن. مثلا میگن نور پنجره میوفته رو پنل و تصویر ماته, 4 میلیون هزینه کردن ولی حاضر نیستن چند هزار تومان خرج یه پرده تیره بکنن یا مکان tv رو عوض کنن یا میان روبروی tv لامپ در حد تالار روشن میکنن و رو صفحه رفلکس میندازه میگن تصویر ماته این چیه خریدیم! و عده ای هم حالا با دلیل یا بی دلیل دنبال ایراد میگردن؟ میزان برایتنس vt30 طبق بررسی با فوتومتر با کنتراست36 و برایتنس2+ عدد 89 کاندلا بوده و در حالت دینامیک چند برابر بیشتر هم خواهد بود. ای کاش این عزیزان قبل از vt30 یک lcd led داشتن تا به جواهری که دارن پی میبردن.

behzad habib
13-02-2012, 21:26
دوستانی که در این 2 سال یکی از مدلهای v10.v20.vt20,st30,vt30 پاناسونیک را خریدن میدونن که مشکل برایتنس و کنتراست تو این مدلها نیست مشکل دوستانی که میان بحثهای الکی راه میندازن از جای دیگست. به جای حل مشکل تقصیرو به tv ربط میدن. مثلا میگن نور پنجره میوفته رو پنل و تصویر ماته, 4 میلیون هزینه کردن ولی حاضر نیستن چند هزار تومان خرج یه پرده تیره بکنن یا مکان tv رو عوض کنن یا میان روبروی tv لامپ در حد تالار روشن میکنن و رو صفحه رفلکس میندازه میگن تصویر ماته این چیه خریدیم! و عده ای هم حالا با دلیل یا بی دلیل دنبال ایراد میگردن؟ میزان برایتنس vt30 طبق بررسی با فوتومتر با کنتراست36 و برایتنس2+ عدد 89 کاندلا بوده و در حالت دینامیک چند برابر بیشتر هم خواهد بود. ای کاش این عزیزان قبل از vt30 یک lcd led داشتن تا به جواهری که دارن پی میبردن.

romia
13-02-2012, 21:28
آقا من شرمندم قیمت هارو اصلا ح کردم.
این تلویزیون خوابو ازمن گرفته ساعت 2شب بود ومن هم خواب آلود.

*Alucard*
13-02-2012, 21:32
توی این تاپیک چه چیزا که ندیدیم بحث دلارو سیاسی اقتصادی اجتماعی کم بود به قول اون دستمون مشاوره خانواده هم اضافه شده الانم که تبدیل به بازاچه شد!!
یه پست دیگه خاج از قوانین ببینم مخصوصا اون دوستایی که اینجارو با سالن بورس اشتباه گرفتن دسترسی اون کاربرو به سایت قطع میکنم آقایون یا خانومهایی هم که دو سه تا دو سه تا آی دی درست کردن با خودشون وارد بحث میشن حواسشون باشه.

alimusic
13-02-2012, 22:09
حالت thx بنظرم جالب نيست رنگش به زردي ميزنه واسه شما هم همينطوره روي كانالهاي hd هم امتحان كردم نمي دونم واسه چه فيلمي خوبه كه ميگن بهترين حالت براي فيلم تو سايت ها نوشتن اگر تست كرديد نظرتونو لطف مي كنيد

*Alucard*
13-02-2012, 22:50
حالت thx بنظرم جالب نيست رنگش به زردي ميزنه واسه شما هم همينطوره روي كانالهاي hd هم امتحان كردم نمي دونم واسه چه فيلمي خوبه كه ميگن بهترين حالت براي فيلم تو سايت ها نوشتن اگر تست كرديد نظرتونو لطف مي كنيد

برای فیلمهای بلو ری اوریجینال مخصوصا فیلمهایی که گواهی THX دارن این حالت نزدیک ترین دقت رنگ و جزئیات رو به فیلم ضبط شده با دوربین داره برای همین به نوعی نزدیکترین تصویر به اون استانداردی هست که سازنده برای پخش فیلم در نظر گرفته.

TATU_TATY
13-02-2012, 23:27
توی این تاپیک چه چیزا که ندیدیم بحث دلارو سیاسی اقتصادی اجتماعی کم بود به قول اون دستمون مشاوره خانواده هم اضافه شده الانم که تبدیل به بازاچه شد!!
یه پست دیگه خاج از قوانین ببینم مخصوصا اون دوستایی که اینجارو با سالن بورس اشتباه گرفتن دسترسی اون کاربرو به سایت قطع میکنم آقایون یا خانومهایی هم که دو سه تا دو سه تا آی دی درست کردن با خودشون وارد بحث میشن حواسشون باشه.

بنده از شما عذر میخوام . خوب تایپک رو به امون خدا ول میکنید ما هم که از خدا خواسته . البته از ناشی گری ما هم نباید گذشت . به هر حال عذر خواهی

tirdad_60
13-02-2012, 23:48
امروز رفتم جمهوری
st30 50 2600000
vt30 50 3800000
کیفیت تصویر هردو کنار هم مقایسه کردم به نظرم vt30 کمی بهتر و شارپ تر بود و رنگ مشکی رو بهتر نشون میداد
اما اون 1200 هزار تومن برای کسی که همون 2600000 رو هم با دردسر جور کرده پول زیادی هست و با خریدن st30
چیز زیادی رو از دست نمیده
اما برای کسی که در هزینه مشکلی نداره موضوع برعکس هست و اون 1200000 تومن ارزش هزینه بیشتر رو داره
در کل اگر تصمیم به خرید پلاسما بگیرم با بودجه خودم ترجیح میدم که 50 st30 رو بگیرم تا vt30 42
اما این حساسیت زیاد به نظر من برای ما بی مورد است چرا؟
چون در هنگام خرید مهمترین گزینه بودجه هست بعد باقی مسائل

اما باز بین 46 ex720 با 50 st30 موندم؟؟؟

ye habbe ghand
13-02-2012, 23:53
من متاسفم
قصد بی احترامی به قوانین سایت نداشتم فقظ چون فشار زیادی وجود داشت خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم
به هر صورت عذر خواهی می کنم از تمامی دوستان
ولی باور کنید هیچ مساله ای جز مشکلات مطرح شده وجود نداشت.
در پایان ممنون میشم دوستان بزرگواری کنند بین دو مدل led pana d25 ,e30 یکی را که بهتر باشه به من معرفی کنند واسه عوض کردن چون تا فردا بیشتر فرصت ندارم

saeed636saeed
14-02-2012, 01:39
سلام عزیزان
من میخوام یه LED 3D 42بخرم یک پیشنهاد خوب میخوام

dfbdb
14-02-2012, 13:14
سلام عزیزان
من میخوام یه LED 3D 42بخرم یک پیشنهاد خوب میخوام

پیشنهاد میکنم بری تایپک led

delmajid
14-02-2012, 14:16
من متاسفم
قصد بی احترامی به قوانین سایت نداشتم فقظ چون فشار زیادی وجود داشت خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم
به هر صورت عذر خواهی می کنم از تمامی دوستان
ولی باور کنید هیچ مساله ای جز مشکلات مطرح شده وجود نداشت.
در پایان ممنون میشم دوستان بزرگواری کنند بین دو مدل led pana d25 ,e30 یکی را که بهتر باشه به من معرفی کنند واسه عوض کردن چون تا فردا بیشتر فرصت ندارم

شما بهتره خانومتو راضی کنیچون خیلی مزیت ها رو از دست میدی ولی اگه میخوای بگیری e30 بهتره

mzy
14-02-2012, 15:18
امروز رفتم جمهوری
st30 50 2600000
vt30 50 3800000
کیفیت تصویر هردو کنار هم مقایسه کردم به نظرم vt30 کمی بهتر و شارپ تر بود و رنگ مشکی رو بهتر نشون میداد
اما اون 1200 هزار تومن برای کسی که همون 2600000 رو هم با دردسر جور کرده پول زیادی هست و با خریدن st30
چیز زیادی رو از دست نمیده
اما برای کسی که در هزینه مشکلی نداره موضوع برعکس هست و اون 1200000 تومن ارزش هزینه بیشتر رو داره
در کل اگر تصمیم به خرید پلاسما بگیرم با بودجه خودم ترجیح میدم که 50 st30 رو بگیرم تا vt30 42
اما این حساسیت زیاد به نظر من برای ما بی مورد است چرا؟
چون در هنگام خرید مهمترین گزینه بودجه هست بعد باقی مسائل

اما باز بین 46 ex720 با 50 st30 موندم؟؟؟
50st30 بگیر حالشو ببر...............

tirdad_60
14-02-2012, 17:30
ممنون از راهنمایی دوستان
تفاوت منو و تنظیمات دستی دو مدل st30و vt30 در چه چیزهایی هست؟

mzy
14-02-2012, 18:44
ممنون از راهنمایی دوستان
تفاوت منو و تنظیمات دستی دو مدل st30و vt30 در چه چیزهایی هست؟
vt30 تنظیمات پیشرفته و حالت thx داره که st30 نداره.................

majid v
14-02-2012, 19:01
با سلام:
لطفا" بفرماييد بهترين تلويزيون 46 اينچ پلاسمای پاناسونيک کدام است؟
با تشکر

danial4
14-02-2012, 20:49
با سلام:
با تشکر
پاناسونیک پلاسما 46 نداره و باید بین 42 و 50 یکی رو انتخاب کنید .

mzy
15-02-2012, 08:28
با سلام:
با تشکر
تلویزیون پلاسما 46 اینچ U30
600 هرتز
FULL HD
2 ورودی USB
Wi-Fi Ready
3 پورت HDMI
قیمت 1650

Blue Stars
15-02-2012, 10:20
تفاوت كيفيت تصوير VT20 با ST30 و VT30 در چه حد و در چه مواردي هستش؟

پارسال يك دستگاه" 50 VT20 براي خانه پدري خريدم و از كيفيتش راضي هستيم و امسال براي خودم قصد خريد يكي از موارد VT30 يا ST30 رو دارم.

توي مغازه ها هم Vt20 رو با مدلهاي امسال يكجا نديده ام تا بتونم مقايسه اي انجام بدم.

دوستان اگه راهنمايي بفرمايند سپاسگذار خواهم بود.

TATU_TATY
15-02-2012, 11:12
سلا م . آقا عینک های st30 و vt30 با هم فرق میکنن . از vt30 خوب که اکتیو شاتر هست و شارژی
از st30 چجوری هست ؟ اونم اکتیو هست و عینکاش شارژی هست
تفاوت 3d دو دستگاه در چه حدیه ؟ 10% .. تفادت 2D چقدر هست ؟
می خوام بهش HTPC وصل کنم . اگر st30 تنظیمات حرفه ای نداره خوب به جاش تنظمیات رو از روی HTPc انجام میدم به نظرم اینجوری بهتر باشه هم دو بعدی و هم سه بعدیش رو میشه با HTPC و کارت گرافیک جیفورس با کودا کور خوب . ممنون میمش کسی اطلاعی داره یه راهنمایی بکنه

sameti
15-02-2012, 12:57
با سلام
دوستان لطفا من رو راهنمائی کنید . میخوام یه پلاسمای 42 اینچ مدلTX_P42S30 بگیرم ؛ میخواستم ببینم کسی راجع به این مدل تجربه ای داره و اینکه از لحاظ کیفیت چقدر با مدل V20 فرق میکنه . چون در سایتHD TV Review بهش نمره بالا دادند و در ضمن مصرف برق پائینی داره ؛ البته چیزی که در صفحه جزئیات این تلویزیون نوشته بود مصرفی در حدود 124 وات داره و اینکه در خود سایت پاناسونیک در قسمت جزئیات نوشته که این تلویزیون 2 بعدی است و فول اچ دی ؛ اما 900 لاین ، حالا میخوام بدونم این 900 لاین در کیفیتش تاثیر میذاره ، چونکه تمام فول اچ دی ها 1080 لاین هستند . با تشکر

mzy
15-02-2012, 13:12
با سلام
دوستان لطفا من رو راهنمائی کنید . میخوام یه پلاسمای 42 اینچ مدلTX_P42S30 بگیرم ؛ میخواستم ببینم کسی راجع به این مدل تجربه ای داره و اینکه از لحاظ کیفیت چقدر با مدل V20 فرق میکنه . چون در سایتHD TV Review بهش نمره بالا دادند و در ضمن مصرف برق پائینی داره ؛ البته چیزی که در صفحه جزئیات این تلویزیون نوشته بود مصرفی در حدود 124 وات داره و اینکه در خود سایت پاناسونیک در قسمت جزئیات نوشته که این تلویزیون 2 بعدی است و فول اچ دی ؛ اما 900 لاین ، حالا میخوام بدونم این 900 لاین در کیفیتش تاثیر میذاره ، چونکه تمام فول اچ دی ها 1080 لاین هستند . با تشکر
s30 یا st30؟ من تو فروشگاههای پاناسونیک s30 ندیم!!!

baran77777
15-02-2012, 15:38
قیمت 50 st30 توی یک مغازه 3 میلیون بود آیا قیمت همینه یا گرون میگه ؟

majid v
15-02-2012, 17:04
تلویزیون پلاسما 46 اینچ U30
600 هرتز
FULL HD
2 ورودی USB
Wi-Fi Ready
3 پورت HDMI
قیمت 1650

با تشکر از اينکه راهنمايی کرديد. يک سوال ديگه اينکه بين 46اینچ sony ex 520 و 46 اینچ U30 کدام را انتخاب کنم؟

mzy
15-02-2012, 17:31
با تشکر از اينکه راهنمايی کرديد. يک سوال ديگه اينکه بين 46اینچ sony ex 520 و 46 اینچ U30 کدام را انتخاب کنم؟
خواهش میکنم.......
سوال سختی پرسیدی دوست من.........
سوالتو اینجامطرح کنی بهتر جواب میگیری..............

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

قیمت 50 st30 توی یک مغازه 3 میلیون بود آیا قیمت همینه یا گرون میگه ؟
گرون میگه.............
قیمتش 2500.............

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

سلا م . آقا عینک های st30 و vt30 با هم فرق میکنن . از vt30 خوب که اکتیو شاتر هست و شارژی
از st30 چجوری هست ؟ اونم اکتیو هست و عینکاش شارژی هست
تفاوت 3d دو دستگاه در چه حدیه ؟ 10% .. تفادت 2D چقدر هست ؟
می خوام بهش HTPC وصل کنم . اگر st30 تنظیمات حرفه ای نداره خوب به جاش تنظمیات رو از روی HTPc انجام میدم به نظرم اینجوری بهتر باشه هم دو بعدی و هم سه بعدیش رو میشه با HTPC و کارت گرافیک جیفورس با کودا کور خوب . ممنون میمش کسی اطلاعی داره یه راهنمایی بکنه
درودبرشما
عینک هاشون یکیه.........
2بعدی نزدیک بهم..........
3بعدی vt30 بهتره......... اونقدر بهتره که تو همه سایت ها اول vt30 رو نوشتن بعد st30..........
درمورد گزینه آخر اطلاعاتی ندارم...........

TATU_TATY
15-02-2012, 18:20
درودبرشما
عینک هاشون یکیه.........
2بعدی نزدیک بهم..........
3بعدی vt30 بهتره......... اونقدر بهتره که تو همه سایت ها اول vt30 رو نوشتن بعد st30..........
درمورد گزینه آخر اطلاعاتی ندارم...........

تشکر . مگه پنلاشون یکی نیست . 3بعدش خوب از یه دستگاه دیگه پخش میشه یعنی تی وی فقط وظیفه نمایش دادن رو داره . اگر تو نمایش دادن مثلا کم و کاستی هست که نمیدونم وگرنه سورس که قراره از بیرون بیاد اگر داخل خبری هست که احتمالا هست .. حالا این 3بعدش بهتر تقریبا میشه به درصد بیان کرد . منظور همون عمقش هست دیگه ؟
تشکر از پاسخ

love4love
15-02-2012, 19:14
یه سوال ابتدایی داشتم
قصد خرید p50st30 دارم . با این تلویزیون حتما باید بصورت سه بعدی دید یا حالت معمولی هم داره ؟ . اگه سه بعدی مطرح نباشه تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید .

tirdad_60
15-02-2012, 19:36
یه سوال ابتدایی داشتم
قصد خرید p50st30 دارم . با این تلویزیون حتما باید بصورت سه بعدی دید یا حالت معمولی هم داره ؟ . اگه سه بعدی مطرح نباشه تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید .

سوال خوبیه اگر سه بعدی رو حذف کنیم مدلی هست که دو بعدی مانند st30 یا vt30 داشته باشه؟

siamak_mu
15-02-2012, 23:32
یه سوال ابتدایی داشتم

نه خیر برای دیدن سه بعدی نیاز به سورس سه بعدی دارید. برنامه های معمول تلویزیون که قبلاً میدید 2 بعدی هستن و باید به روال سابق به صورت دو بعدی بدون نیاز به عینک مشاهده بفرمایید. دیگه سه بعدی یه قابلیت منحصر به چند مدل نیست و اکثر مدل های دوبعدی مطرح قابلیت سه بعدی هم دارن. چند سال دیگه کسی نمیگه تلویزیون سه بعدی دارم چون میشه یه مشخصه جدا نشدنی تلویزیون مثل حالا که کسی دیگه نمیگه تلویزیون رنگی دارم! چون دیگه تلویزیون سیاه و سفید تولید نمیشه.

mzy
16-02-2012, 10:11
سوال خوبیه اگر سه بعدی رو حذف کنیم مدلی هست که دو بعدی مانند st30 یا vt30 داشته باشه؟
v20...........پلاسما 2010 پاناسونیک

mzy
16-02-2012, 10:17
تشکر . مگه پنلاشون یکی نیست . 3بعدش خوب از یه دستگاه دیگه پخش میشه یعنی تی وی فقط وظیفه نمایش دادن رو داره . اگر تو نمایش دادن مثلا کم و کاستی هست که نمیدونم وگرنه سورس که قراره از بیرون بیاد اگر داخل خبری هست که احتمالا هست .. حالا این 3بعدش بهتر تقریبا میشه به درصد بیان کرد . منظور همون عمقش هست دیگه ؟
تشکر از پاسخ
درصدی که نمیشه گفت باید بری تو سایت های معتبر سرچ بزنی امتیاز دادن.............
پیش از این بارها دوستان لطف کردن و لینک گذاشتن......................

behzad habib
16-02-2012, 13:06
در مورد تفاوتهای st30 و vt30 به نظر نمیرسه از متریال یکسانی استفاده شده باشه چون میزان سیاهی در vt30 به میزان 0.02 اعلام شده و در st30 به میزان 0.028 اعلام شده و دقت رنگ و خطای گاما در vt30 به نسبت بهتر بوده. اگر از سورس اورجینال و حرفه ای استفاده میکنید قطعا vt30 گزینه ی بهتری است و اگر از سورس معمولی بهره میبرید باید ببینید ارزش هزینه بیشتر رو دارد یا نه. در مورد 3d هر دو مورد توجه تحلیلگران قرار گرفته اند و از این بابت نگران نباشید و تصاویر را به بهترین نحو ممکن به نمایش میزارن و فقط افراد حساس و تیز بین میتونن تفاوت رو ببینن و 100البته به دلیل نبود تنظیمات حرفه ای در st30 نمیتوانید دقت رنگ واقعی سطح خاکستری و سایه ها را در حد vt30 بیرون بکشید.

kaveh1589
17-02-2012, 19:57
درود
دوستانی که st30دارن موفق شدن هارد ntfs رو به tv شون بشناسونن؟
راهی هست که بدون از دست دادن اطلاعات فرمت هارد رو از ntfs به fat32 تغییر داد؟

Black.Hawk
17-02-2012, 22:12
درود
دوستانی که st30دارن موفق شدن هارد ntfs رو به tv شون بشناسونن؟
راهی هست که بدون از دست دادن اطلاعات فرمت هارد رو از ntfs به fat32 تغییر داد؟

st30 m که خیلی راحت هارد NTFS رو می شناسه و نیاز به تغییر فرمت هم نداری ولی اگه بخوای بدون از دست دادن اطلاعات فرمت رو به FAT 32 تغییر بدی از برنامه EASEUS partition master نسخه 9 به بعد استفاده کن . من قبلا هارد اکسترنال 500 گیگ رو با همین برنامه ظرف 2 3 دقیقه تبدیل کردم ولی در نظر داشته باش که فرمت FAT32 فایل های بزرگتر از 4 گیگ رو قبول نمی کنه !!!

kaveh1589
17-02-2012, 22:52
st30 m که خیلی راحت هارد NTFS رو می شناسه و نیاز به تغییر فرمت هم نداری ولی اگه بخوای بدون از دست دادن اطلاعات فرمت رو به FAT 32 تغییر بدی از برنامه EASEUS partition master نسخه 9 به بعد استفاده کن . من قبلا هارد اکسترنال 500 گیگ رو با همین برنامه ظرف 2 3 دقیقه تبدیل کردم ولی در نظر داشته باش که فرمت FAT32 فایل های بزرگتر از 4 گیگ رو قبول نمی کنه !!!
درود
اتفاقاً تی وی من ST30m هست ولی هارد ntfs رو نمی شناسه

arash_a59
18-02-2012, 01:45
دوستان من حس میکنم صدای وززززز یا buzzz تی ویم بیشتر شده!
مثل اینکه این مسئله برای پلاسماها خصوصا پاناسونیک زیاد بوجود میاد یا اصلا هست!(ربطی هم به فن نداره، از همون مداری هست که یبار گفتم!)
این فیلم رو اگه خواستید ببینید نحوه فیکس این صدا توی یکی از مدلهای پلاسماست Panasonic TH-50PZ
جالبه
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7304624515%2FFix_for_buzzing_Panasonic_Plas ma.mp4.html)
این لینکم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جالبه

poonel
18-02-2012, 05:10
دوستان من حس میکنم صدای وززززز یا buzzz تی ویم بیشتر شده!
مثل اینکه این مسئله برای پلاسماها خصوصا پاناسونیک زیاد بوجود میاد یا اصلا هست!(ربطی هم به فن نداره، از همون مداری هست که یبار گفتم!)
ا
گوشاتون بیش از اندازه حساسه.
تو سکوت شب و از فاصله 1 متری میشه یه صدای خفیفی شنید. در حالت عادی اصلاً و ابداً

kaveh1589
18-02-2012, 12:08
سلام
دوستان من چطوری می تونم tv رو (st30m) آپدیت کنم ؟ با آپدیت چه تغییری ایجاد میشه ؟

Black.Hawk
18-02-2012, 17:53
درود
اتفاقاً تی وی من ST30m هست ولی هارد ntfs رو نمی شناسه

جالبه شاید مدل و سرعت پورت هارد هم تاثیر داشته باشه
هارد من 500 usb3 هست و مارکش هم silicon power هست . شما هارد با چه ظرفیتی استفاده میکنی ؟
شاید اگه هارد 1 ترا وصل می کنی نمی تونه شناسایی کنه
البته این رو هم بگم که من هاردم رو به 2 تا پارتیشن تقسیم کردم و یه پاتیشن 25 گیگی ازش جدا کردم چون لود کردن فایل ها توی پارتیشن بزرگه خیلی طول می کشه وعلتش هم تعداد زیاد فایل های فیلم و عکس و آهنگه ولی هر فایلی که بخوام ببینم میریزم توی پارتیشن 25 گیگ که سرعت لودش بیاد بالا

در مورد آپدیت کردن تی وی هم من جایی پیدا نکردم که تغییرات رو بصورت دقیق ذکر کرده باشه و سایت پاناسونیک هم به صورت کلی بهبود مدیا پلیر رو عنوان کرده

tirdad_60
18-02-2012, 22:50
سلام روز 5شنبه یکدد st30 50 به قیمت 2550000 خریداری کردم
تلویزیون از سری R هست M نداشتند
در مورد نصب چون قراره بعد از عید استفاده بشه نصب نکردم اما نمایندگی آورد تحویل داد و گفت اگر از شرکت زنگ زدند بگید نصب شد!!!!
گفتم گارانتی چی؟ گفت هر وقت خواستی بگو بیایم نصب بعد سریال رو اعلام میکنیم!!

memo61
18-02-2012, 23:29
درخواست راهنمایی از دوستان !
بین ال جی lw65100 47 , پاناسونیک 50st30 موندم کدومو انتخاب کنم با توجه به اینکه قیمت هر دو نزدیکه ولی امکاناتی که دارن کمی با هم فرق داره - در ضمن دوام و طول عمر tv هم برام مهمه و هم کیفیت تصویرش - با توجه به اینکه بعضی سایتها به این مدل
ال جی امتیاز بالایی دادن و حتی تو یه سایت رتبه 2 بود ولی st30 رتبه 8 - خلاصش گیج شدیم حسابی -اگه کسر بودجه نداشتیم تو خرید 50vt30 شک نمیکردم اونم از شانس ما گرون شد

kaveh1589
18-02-2012, 23:40
جالبه شاید مدل و سرعت پورت هارد هم تاثیر داشته باشه
هارد من 500 usb3 هست و مارکش هم silicon power هست . شما هارد با چه ظرفیتی استفاده میکنی ؟

هارد لپ تاپ 320 گیگ که با هارد باکس به هارد اکسترنال تبدیلش کردم
در ضمن نفرمودید tv رو چطوری آپدیت کنم؟
با سپاس

Black.Hawk
19-02-2012, 00:17
هارد لپ تاپ 320 گیگ که با هارد باکس به هارد اکسترنال تبدیلش کردم
در ضمن نفرمودید tv رو چطوری آپدیت کنم؟
با سپاس

پیشنهاد من اینه که با یه هارد اکسترنال ( نه تبدیل شده ) هم امتحان کنین و مطمئنا جواب می گیرین

در مورد آپدیت هم دو روش کلی وجود داره یکی از طریق خود تی وی و یکی هم دانلود و انتقال ورژن جدید از طریق فلش که به نظر من روش اول مطمئن تر هست
واسه روش اول بعد از اینکه تی وی رو به اینترنت وصل کردین میشه از این مسیر وارد منوی آپدیت شد:
Menu>setup>network setup> software update
که بعد از انتخاب گزینه آپدیت خود تی وی آخرین ورژن رو سرچ می کنه و در صورت تمایل می تونید آپدیت کنید
فعلا آخرین ورژن واسه st30m شماره 2113 هست

روش دوم هم باید بعد از ورود به سایت زیر فایل مناسب تی وی رو دانلود و از طریق فلش منتقل کنید که توضیحات کامل تر توی همون صفحه داده شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بازم تاکید می کنم که آپدیت با روش دوم حساس و ریسکی هست و اگه فایل اتباه رو دانلود کنید ممکنه تی وی آسیب ببینه و دردسر های بعدی ...
تاریخ تولید پنل من نوامبر 2011 هست و به طور پیش فرض آخرین ورژن رو داشت و مطالب بالا رو از اینترنت گذاشتم و شخصا امتحان نکردم و توصیه می کنم با احتیاط مراحل رو انجام بدین

alireza_trbi
19-02-2012, 01:28
درخواست راهنمایی از دوستان !
بین ال جی lw65100 47 , پاناسونیک 50st30 موندم کدومو انتخاب کنم با توجه به اینکه قیمت هر دو نزدیکه ولی امکاناتی که دارن کمی با هم فرق داره - در ضمن دوام و طول عمر tv هم برام مهمه و هم کیفیت تصویرش - با توجه به اینکه بعضی سایتها به این مدل
ال جی امتیاز بالایی دادن و حتی تو یه سایت رتبه 2 بود ولی st30 رتبه 8 - خلاصش گیج شدیم حسابی -اگه کسر بودجه نداشتیم تو خرید 50vt30 شک نمیکردم اونم از شانس ما گرون شد

سلام
همین حالا هم تو خرید 50ST30 شک نکن به نظر من از بانه بگیری بهتره چون یک بلوری هم همراهش هست و راحت هم اپدیت میشه قیمت بانه 2200000 هست.

memo61
19-02-2012, 01:33
سلام
همین حالا هم تو خرید 50ST30 شک نکن به نظر من از بانه بگیری بهتره چون یک بلوری هم همراهش هست و راحت هم اپدیت میشه قیمت بانه 2200000 هست.
آخه THX نداره به نظرتون ارزش داره یک تومن بیشتر بدی VT30 بگیری - قیمت 50VT30 تو بانه میدونی چنده ؟

moslem47
19-02-2012, 01:40
سلام
چطور از بانه خرید کنیم؟

pinokiu
19-02-2012, 05:57
آخه THX نداره به نظرتون ارزش داره یک تومن بیشتر بدی VT30 بگیری - قیمت 50VT30 تو بانه میدونی چنده ؟
این thx چی هست؟

(@.@)
19-02-2012, 11:31
سلام
سلام
من ادرس این فروشنده را می خوام................

poonel
19-02-2012, 15:27
این thx چی هست؟
[THX (True Cinema)] :
یکی از modeهای تماشای تصویر.
کیفیت اصلی تصویر را بدون هرگونه تغییر بازتولید می کند.
توصیه شده برای پخش دیسک THX (دیسک دارای آرم [THX])
حالت THX برای بازتاب تنظیمات تصویر استفاده شده توسط فیلمسازان حرفه ای مورد استفاده قرار گرفته و کیفیت تصویر فیلمهای تایید شده THX را به دقت بازتولید می کند.
فیلمهای تایید شده THX دارای آرم [THX] بر روی دیسک می باشند.

poonel
19-02-2012, 15:33
THX برای ما ایرانی ها که فیلمهای اورجینال بلوری نمی بینیم کاربرد نداره.
ببینید توانایی دارید برای دیزاین زیباتر و شیک تر VT30 یک میلیون هزینه کنید؟

tirdad_60
19-02-2012, 17:21
سلام روز 5شنبه یکدد st30 50 به قیمت 2550000 خریداری کردم
تلویزیون از سری R هست M نداشتند
در مورد نصب چون قراره بعد از عید استفاده بشه نصب نکردم اما نمایندگی آورد تحویل داد و گفت اگر از شرکت زنگ زدند بگید نصب شد!!!!
گفتم گارانتی چی؟ گفت هر وقت خواستی بگو بیایم نصب بعد سریال رو اعلام میکنیم!!

امروز نمایندگی پانا زنگ زد گفت تلویزیون رسیده گفتم بله اما گارانتی رو نمیخوام استفاده کنم تا بعد عید گفت نمیشه!! ما به تاریخ خرید شما هم کار نداریم به تاریخ روی کارتن نگاه میکنیم
گفتم پس سامسونگ اینا تا مهر نزنند گارانتی شروع نمیشه گفت نمیدونم والا ما اینجوری هستیم
اینم از خدمات بانیان
اگر بانه اینقدر گرون نشده بود حتما از بانه میگرفتم

tirdad_60
19-02-2012, 21:09
آقا توی این جعبه تلویزیون فیلم3d برای تست هست؟

sameti
19-02-2012, 23:27
با سلام
دوستان گرامی من میخوام یک ST30 چهل و دو اینچ کارکرده از یکی از آشنایان بگیرم ، اگه ممکن من رو رهنمائی بفرمائید که چگونه میتونم وارد منوی مخفی بشم وبه صورت درست از اون خارج بشم ، میخوام بدونم که دقیقا چقدر کار کرده . با تشکر

siamak_mu
20-02-2012, 00:48
آقا توی این جعبه تلویزیون فیلم3d برای تست هست؟

خیر

با سلام
دوستان گرامی من میخوام یک ST30 چهل و دو اینچ کارکرده از یکی از آشنایان بگیرم ، اگه ممکن من رو رهنمائی بفرمائید که چگونه میتونم وارد منوی مخفی بشم وبه صورت درست از اون خارج بشم ، میخوام بدونم که دقیقا چقدر کار کرده . با تشکر

برای VT30 که من اینطوری رفتم:

1- نگه داشتن کلید VOL- کنار تی وی (نه کنترل) و زدن 3 بار کلید 0 یا info روی کنترل
2- زدن یک بار کلید 2 برای رفتن به آخرین گزینه و انتخاب SVR-Tool با کلید OK
3- ردن کلید پایین و یک بار جهت راست (جهت های کنار OK) برای رفتن روی خانه جلوی PTCT
4- نگه داشتن 3 ثانیه کلید Mute

توجه: به هیچ وجه کلید VOL+ یا VOL- رو نزنید

بعد از این کارا زمان نشون داده میشه و برای اینکه تغییر ناخواسته سیو نشه تی وی رو از برق بکشید

اینم با عکس با چیز باز کنید چون عکس هاش چیز شده:

test14
20-02-2012, 10:46
سلام

من كه بانه هر جا زنگ ميزنم ميگن نداريم! شما جايي رو سراغ داري؟

sameti
20-02-2012, 12:33
با سلام
از عزیزانی که تلویزیون V20 ویا VT20 رو خریدند ، میخواستم بپرسم که کیفیت تصاویر SD در این تلویزیونها چقدر است ، مخصوصا شبکه های داخلی خودمون 1 تا 5 و همچنین بعضی از کانالهای ماهواره مثل جم ویا فارسی . . .
در واقع میخوام بدونم تصاویر SD در V20 ویا VT20 به پای کیفیت تلویزیونهای قدیمی Crt میرسه یا نه و اینکه اختلافشون در چه حدیه .
با تشکر از عزیزان

mzy
20-02-2012, 12:45
من كه بانه هر جا زنگ ميزنم ميگن نداريم! شما جايي رو سراغ داري؟
این قیمت واسه قبل ازگرونیاس داداش........... دلارزدبالا این قیمتا هم رفته بالا:11:

test14
20-02-2012, 14:13
این قیمت واسه قبل ازگرونیاس داداش........... دلارزدبالا این قیمتا هم رفته بالا:11:

قبل از گرونيها كه سايز 50 تو بانه 1900000 بود! با بلوري...

poonel
20-02-2012, 18:25
با سلام

TX-S30 از مدلهای آسیایی نیست و مخصوص اروپاست. عجیبه،چطور آوردن ایران؟
فکر کنم توی فروشگاه دیده باشمش.
مشابه مدل آسیایی U30 هست.
V20 و ST30 و VT30 حدود 20 - 30 درصد نور و کنتراست بهتری نسبت به S30 دارند.
900 لاین و 1080 لاین تفاوت تاثیر گذار ندارند. تو صحنه هایی که دوربین حرکات سریع داره تفاوت 900 و 1080 لاین هست. فکر نمی کنم محسوس باشه.
برای S30 تو سایت اروپایی 1080 لاین نوشته :

سعی کنید غیر VT30 و ST30 هیچ پلاسمای دیگه ای نخرید.

baran77777
20-02-2012, 20:29
امروز رفتم نمایندگی پانا تو شهرمون 50st30 رو میگه 3 میلیون دوستان میدونید تو نمایندگی های اصلی تهران قیمت چقدر هست ؟
از نظر کیفیت چقدر این مدل با vt30 تفاوت داره ؟؟؟

memo61
21-02-2012, 00:52
دوستانی که مدل st30 50 یا 55 دارن لطفا در مورد 3d این مدل و اینکه تا چه حد قابل استفاده است (یعنی مثلا چشمو اذیت میکنه یا نه ) نظر بدن

memo61
21-02-2012, 01:25
فن تعبیه شده در مدل ST30 یا VT30 از چه نوع بوده ؟ صدایش در چه حد است ؟ آیا بعد از چند ماه یا یکی دو سال مشکل پیدا نمیکنن مثله فن CPU که بعد از یکی دو سال( با توجه به میزان استفاده ) باید تعویض بشه ؟

khansalar
21-02-2012, 12:38
قیمت دیروز:
50u30:1680
50st30:2570
50vt30:3850
50vt20:3050

test14
21-02-2012, 14:12
پلاسماهاي 2012 فروشش تو آمريكا شروع شده:
SMART VIERA® 55" Class ST50 Series Retail Price:$1,699.95
VIERA® 50" Class U50 Series Full HD Retail Price:$899.95
SMART VIERA® 50" Class ST50 Series Retail Price:$1,399.95
SMART VIERA® 50" Class XT50 Series Retail Price:$799.95

armin_gera
21-02-2012, 16:27
من که رفته بودم نمایندگی پاناسونیک دیدم یه فیلم سه بعدی داره از تلوزیون st30 و vt20 پخش میشه
فیلم از دنیای زیر اب بود و ماهی و ...
فقط یه چیزی توجهم رو خیلی جلب کرد و اون این بود که تصاویر رو درون تلوزیون نمیدیدم یعنی سه بعدی توی تلوزیون شکل نگرفته بود بلکه بیرونه تلوزیون بود یعنی انگار حس میکردی ماهی از تلوزیون اومده بیرون و داره میاد طرفت
ولی اگثر فیلمای 3d ی که من دیدم سه بعدیشون توی تلوزیون دیده میشد و یه جورایی فقط عمق داشتن ولی اینی که من دیدم کلا ماهی رو بیرون از تلوزیون میدیدی و عمق نداشت واقعا سه بعدی بود

میشه یکی تفاوت این دو نوع فیلمو برام توضیح بده؟
که چه طوره این فیلمایی که من دیدم همهشون جسم رو در درون تلوزیون شبیه سازی میکردن ولی این فیلم تبلیغاتی این ماهی رو کاملا در بیرون تلوزیون نشون میداد؟
و اینکه من اون فیلم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

siamak_mu
21-02-2012, 20:36
فن تعبیه شده در مدل ST30 یا VT30 از چه نوع بوده ؟ صدایش در چه حد است ؟ آیا بعد از چند ماه یا یکی دو سال مشکل پیدا نمیکنن مثله فن CPU که بعد از یکی دو سال( با توجه به میزان استفاده ) باید تعویض بشه ؟

صداش در حالت mute از فاصله یکی دو متری قابل شنیدن هست ولی در حالت طبیعی که تلویزیون صدا داره به هیچ وجه قابل شنیدن نیست. فن CPU هم اگه مثل این فن اصل باشه به صدا نمیوفته. الآن مادربورد من باز بیرون کیس هست و صدای فن CPU بغد از 3 سال صبح تا شب کار کردن به هیچ وجه شنیده نمیشه و تقریباً مثل این میمونه که کامپیوتر خاموشه و تازه میفهمم هرچی صدا از کامپیوترم میومده زیر سر فن های نامرغوب چینی کیس بوده... چیزی که دوستان قبلاً هم اشاره کردن فن های پلاسماهای پانی ضد گرد و خاک هست و به مرور زمان چیزی نمیشه ولی من تضمینی نمیدم که بعداً اتفاقی افتاد از چشم من نبینید. :31:

من که رفته بودم نمایندگی پاناسونیک دیدم یه فیلم سه بعدی داره از تلوزیون st30 و vt20 پخش میشه
فیلم از دنیای زیر اب بود و ماهی و ...
فقط یه چیزی توجهم رو خیلی جلب کرد و اون این بود که تصاویر رو درون تلوزیون نمیدیدم یعنی سه بعدی توی تلوزیون شکل نگرفته بود بلکه بیرونه تلوزیون بود یعنی انگار حس میکردی ماهی از تلوزیون اومده بیرون و داره میاد طرفت
ولی اگثر فیلمای 3d ی که من دیدم سه بعدیشون توی تلوزیون دیده میشد و یه جورایی فقط عمق داشتن ولی اینی که من دیدم کلا ماهی رو بیرون از تلوزیون میدیدی و عمق نداشت واقعا سه بعدی بود

میشه یکی تفاوت این دو نوع فیلمو برام توضیح بده؟
که چه طوره این فیلمایی که من دیدم همهشون جسم رو در درون تلوزیون شبیه سازی میکردن ولی این فیلم تبلیغاتی این ماهی رو کاملا در بیرون تلوزیون نشون میداد؟
و اینکه من اون فیلم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

سه بعدی های عمق دار از ابتدا 3 بعدی فیلمبرداری و تهیه نشدن ولی سه بعدی های برجسته با دوربین سه بعدی فیلم برداری شدن یا برای انیمیشن ها سه بعدی بهتره بگیم سه بعدی ساخته شدن. مثلاً تبدیل دو بعدی به سبعدی خود تلویزیون به هیچ وجه برجسته نمیکنه و چیز بیخودی هست و شاید چند درصد عمث بده. اصل سه بعدی Frame Sequential روی Blue-Ray هست که یک بلوری اورجینال 25GB حدود 25 تومن قیمت داره و کپی ها حدود 5 تومن. 50 گیگی هاش هم حدود 50 تومن مایشه!

m1050
21-02-2012, 21:26
سلام

آیا مدل 42st30 در بازار موجود است ؟

با تشکر

navareh
21-02-2012, 22:33
سلام دوستان من تازگیا 50 اینچ st30 ' گرفتم راستش تنظیمات تصویرش رو وارد نیستم الان حس میکنم تصویر خیلی بیروحه میشه لطفا راهنمایم کنین چیکار کنم تصویر زیبایی داشته باشم؟ در مورد سه بعدی هم سوالم این بود که چرا کلیژهای سه بعدی که از نت دانلود میکنم بد پخش میشن؟؟ حتما باید بلوری پلیر داشته باشم؟؟ ضمنا با تبدیل دوبعدی به سه بعدی تو کانالهای ماهواره چیز چندان جالبی به من نمیده
راستش قبل از خرید با خوندن ریووهای چندین سایت از جمله همینجا عاشق این پلاسما بودم ولی الان یکم تو ذوقم خورده البته مطمئنم اشکال از بی اطلاعی منه نه تلویزیون
ممنون میشم راهنماییم کنین

TATU_TATY
22-02-2012, 00:23
پلاسماهاي 2012 فروشش تو آمريكا شروع شده:
SMART VIERA® 55" Class ST50 Series Retail Price:$1,699.95
VIERA® 50" Class U50 Series Full HD Retail Price:$899.95
SMART VIERA® 50" Class ST50 Series Retail Price:$1,399.95
SMART VIERA® 50" Class XT50 Series Retail Price:$799.95

ایشالله حداقل 6 ماه وگرنه 9 ماه دیگه چشمون به جمال این عزیزان رو خواهد شد . بزن به افتخارش که همیشه باید چشم براه باشیم .

armin_gera
22-02-2012, 22:32
صداش در حالت mute از فاصله یکی دو متری قابل شنیدن هست ولی در حالت طبیعی که تلویزیون صدا داره به هیچ وجه قابل شنیدن نیست. فن CPU هم اگه مثل این فن اصل باشه به صدا نمیوفته. الآن مادربورد من باز بیرون کیس هست و صدای فن CPU بغد از 3 سال صبح تا شب کار کردن به هیچ وجه شنیده نمیشه و تقریباً مثل این میمونه که کامپیوتر خاموشه و تازه میفهمم هرچی صدا از کامپیوترم میومده زیر سر فن های نامرغوب چینی کیس بوده... چیزی که دوستان قبلاً هم اشاره کردن فن های پلاسماهای پانی ضد گرد و خاک هست و به مرور زمان چیزی نمیشه ولی من تضمینی نمیدم که بعداً اتفاقی افتاد از چشم من نبینید. :31:

سه بعدی های عمق دار از ابتدا 3 بعدی فیلمبرداری و تهیه نشدن ولی سه بعدی های برجسته با دوربین سه بعدی فیلم برداری شدن یا برای انیمیشن ها سه بعدی بهتره بگیم سه بعدی ساخته شدن. مثلاً تبدیل دو بعدی به سبعدی خود تلویزیون به هیچ وجه برجسته نمیکنه و چیز بیخودی هست و شاید چند درصد عمث بده. اصل سه بعدی Frame Sequential روی Blue-Ray هست که یک بلوری اورجینال 25GB حدود 25 تومن قیمت داره و کپی ها حدود 5 تومن. 50 گیگی هاش هم حدود 50 تومن مایشه!
از کجا میتونم چند تا فیلم کوتاه از این 3 بعدی های واقعی دان کنم
میشه لینک بدین
ممنون

siamak_mu
23-02-2012, 02:27
از کجا میتونم چند تا فیلم کوتاه از این 3 بعدی های واقعی دان کنم
میشه لینک بدین
ممنون

کوتاهشو جایی ندیدم. فیلم کامل هم واقعاً ارزش نداره آدم 50 گیگ دانلود کنه! چندان هم برای دانلود نیستن. چندتا از خیلی معروف ها مثل avatar هست ولی به صورتی کپی بخرید به صرفه تره. دیسک های 25 گیگی حدود 5 تومن 50 گیگی حدود 10-15 تومن. سرچ کنید پیدا میکنید :46:

Y & M
23-02-2012, 12:20
قيمت ديشب مشهد با گارانتي : 50VT30 :4.060.000 50VT20 :3.150.000 50ST30 :2.650.000 50HX925 :4.637.000 46D7000 :3.250.000 افزايش قيمت نسبت به 1.5 ماه قبل : 50VT30 :1.130.000 50VT20 : ? 50ST30 :800.000 50HX925 : ? 46D7000 :400.000 با اين وضعيت فكر ميكنم ديگه بايد قيد PANASONIC را زد. آخه هر محصول خوبي در كنار قيمت خوب ميتونه توجيهي براي خريد داشته باشه و اگر نه محصولاتي مثل SHARP و يا همين VT30 "65 هم من شنيدم جزو برترين محصولات 2011 هستند ولي چرا اونها هيچ وقت پيشنهاد نميشن ؟ دقيقا چون هيچ توجيه منطقي براي دادن 5 يا 6 ميليون يا حتي بيشتر از اينها براي تنها شايد "15 اضافه تر وجود نداره و يا تنها داشتن امكاناتي ناچيز كه اون هم تا 2 يا3 سال ديگه با تاريخ ميپيونده ( يادمه يك زماني داشتن يك صفحه كاملا مسطح براي يك TV كلي بود ) البته بد برداشت نشه من نميگم چون سرعت پيرفت تكنولوژي زياده پس آدم نبايد خريد كنه نه ولي معتقدم دو نكته ( كارايي وكيفيت وقيمت ) بايد با هم همخواني داشته باشند. به نظر من( 50VT30 بهترين محصول تصويري 2011 ) با اين قيمت اصلا توجيهي براي خريد در قشر متوسط جامعه را نداره اين نظر منه بعد از مطالعه 265 صفحه اين تاپيكه البته از دوستان عزيز هم تشكر ميكنم كه مطالب مفيدي را گذاشته بودند كه به اطلاعات ما هم افزوده شد تبريك ميگم به دوستاني كه زودتر اين TV راتهيه كردند لذتشو ببريد حيف شد كه ما نتونستيم ...

mzy
23-02-2012, 13:16
دوستان دیشب روی همه حالت های تصویر کنتراست رو گذاشتم رو 100........ با حالت کارخانه خیلی متفاوت شده.........
تلویزیون های دیگه رو که میبینم تفاوت دقت و کیفیت تصویر مشهوده....... شما امتحان کردید؟؟؟؟؟؟؟؟

alix19446
23-02-2012, 13:18
چجوری میشه کانال انالوگ گرفت . اینجا ما ماهواره رو از طبقه بالا با یه کابل انتن معمولی گرفتیم با تلویزیون معمولی بدون مشکل هر کانالی اونا میدیدن ما هم می دیدیم ولی با این تلویزیون هیچی نشون نمیده وقتی میزنیم رو tv

TATU_TATY
23-02-2012, 19:46
با سلام . آقا ما هم رفتیم یدونه 50st30 رو به قیمت 2650 خریدیم . که 20 تومن تخفیف داد و یه کابل ای چی ام ای هم داد که میگفت 28 تومن قیمتش هست . 2تومن نقد باقی 630 تومن چک تا 20 فروردین ؟ به نظرتون خوبه
به هر حال میخوان بیان نصب . دلهره عجیبی دارم .کاشکی به جاش 42vt30 میگرفتم. اخه دوستان تو انجمن گفتن که هر چی سایز بیشتر بهتر و از طرفی خیلی از دوستان گفتن که st30 & vt30 توی 2 بعدش تفاوت کیفیتی خیلی کمی دارند و من هم بیشتر 2 بعدی برام مهم هست . برای همین رفتم سایز 50 ای تی سی رو گرفتم ایشالله اونی طبع دلم باشه از اب در بیاد توی مغازش که پره لامپ کم مصرف سفید بود و مغازش کاملا روشن بود تصویرش خوب بود اما خیلی بزرگ به نظرم اومد . خدایا خودت به خیر بگزرون .
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن تا فرصت هست برم عوضش کنم .ممنونم

TATU_TATY
24-02-2012, 00:36
ای آقا بدبخت شدیم رفت . خونواده همچین زدن تو سرم که رفتم تو زمین .
آخه ای تی وی چی هست خریدی به این گندگی ؟ حال خونمون تقریبا 24 متری هستش
تصویرش بهم نچسبید واقعیتش رو بخواید . هنوز بهش انتن وصل نکردم ببینم اقلا باز اگر اون خوب باشه که میشه باهاش کنار اومد .
کامپیوتر رو کابل HDMi بهش وصل کردم یکم از تصویر صفحه ی دستکتابم رو نشون نمیده سمت راست و چپ تصویر به اندازه ی یک ستون ایکن نشون نمیده .
باهاش ویدیو نیگا کردم ای بد نبود یعنی ویدیو 4k باهاش نیگا میکردم شما ای بد نبود رو این جوری در نظر بگیرد یعنی پشیمونم از خریدم نمیدونم چرا حالا . از نصاب سوال کردم گفت کیفیت 50% از 50vt30 کمتره ؟؟؟پناه بر خدا . گفت 50vt30 فوق العاده بوده و هر کی برده برگشته یکی دیگه هم خریده .بماند . خلاصه .ولی گفت 42vt30 خوب از کار در نیومده خودشم میگفت نمیدونم چرا اینجوریه ولی 50ش خیلی تعریف میکرد . خلاصه نصبش کردیم و اون بنده خدا رفت و ما موندیم و حوضمون . بابا میخواست کلم رو بکنه ای داد بیداد 2.5 میلیون بهت دادم رفتی این غول رو اوردی که کجای دلم بزارم و از این حرفا . الحمد الله نتونستیم باهاش 3d نیگا کنیم ضایع شدیم رفت
به هر حال احتمال میدم از ناشی بودن خودم هست که کمی دارم عذاب میشک از انتخابم . ایشالله فردا که بهش انتن وصل کردم اوضاع بهتر بشه حداقلش برای مامی و ددی کم نذاره امیدوارم . دیگه پس دادنش هم کار سختی هست باید ساخت باهاش
میخواستم ازتون تنظیمات و نحوه ی تنظیم رو بگیرم به فکرم رسید که من با کامپیوتر باهاش وصلم خوب از طریف کام تنظیم میکنم یا نه باید از طریق تی وی تنظیم کرد . اخی تصویرش کمی نورش کم بود البته خوبه این ها ولی کمی چشم چون بهش عادت نداشت اینجوری به نظرم عذاب اور میامد .
ولی شما فکر کنم من دیگه چه بشری هستم با km player اونم با کدک core avc که واسه خودش خدای هرچی کدکه فول اچ دی و ویدیو با کیفیت 4k بشینی پای تی وی و بگی ای بدک نیست . از صدتا فحش به پاناسونیک بدتره . ما رو چه به پلاسما باید بریم پشت همون دوو 22 بشینیم و بگیم اره تصویر این تی وی حرف نداره . قاطی کردم دوست دارم تا فردا صبح بنویسم تا جالی شم . خودم کردم که .......... بله دیگه
ممنون و تشکر
اینم مشخصات HTPC
case : green optimize
cpu : core i3 2100
vga : gforce gtx 460
ram : 2*2gig 1600 corsair
power : green 535ab
keyboard & mouse wirless
main : asus p8z68-v
dvd writer
fan : 7cm 3ta
خداییش همه چیزش فوله نمیدونم چرا منه خاک........ نمیتونم ازش تصویر دلچسبم رو بگیرم .

hooraman
24-02-2012, 13:31
من که 50st30 دارم از همه چیزش راضی هستم چند روزی هست یک مشکلی باهاش پیدا کردم توxbox وبلوری پلیر وقتی صورتم رو به صفحه تلوزیون کمی نزدیک می کنم (نیم متری تلوزیون) تو تصویر دائم یه سری دونه ها دقیقا عین همون برفکی که تو تلوزیون انالوگ تو تصویر بود رو می بینم

دوستان دیگه هم تا به حال به این مشکل برخوردن ؟

برای تست هم روی هر تصویری با هر کابلی تلوزیون رو رو مد داینامیگ بزارید بعدش منو تلوزیون رو بزنید از فاصله نیم متری به نوار پهن سیاه رنگ پایینی دقت کنید من توش برفک می بینم

ضمنا تصاویری هم که بالا پایینش سیاه رنگ هست داخل سیاهی هاش دونه هایی دقیقا عین همون برفک های تلوزیون انالوگ می بینم

این هم بگم اگر تو فاصله دو متری صفحه تلوزیون باشی و این موضوع رو در ندونی تقریبا هیچی حس نمی کنی

برای دوستان هم همینطوره ؟ یا تلوزیون من ایراد دار شده ؟

nob2003
24-02-2012, 14:35
من که 50st30 دارم از همه چیزش راضی هستم چند روزی هست یک مشکلی باهاش پیدا کردم توxbox وبلوری پلیر وقتی صورتم رو به صفحه تلوزیون کمی نزدیک می کنم (نیم متری تلوزیون) تو تصویر دائم یه سری دونه ها دقیقا عین همون برفکی که تو تلوزیون انالوگ تو تصویر بود رو می بینم

دوستان دیگه هم تا به حال به این مشکل برخوردن ؟

برای تست هم روی هر تصویری با هر کابلی تلوزیون رو رو مد داینامیگ بزارید بعدش منو تلوزیون رو بزنید از فاصله نیم متری به نوار پهن سیاه رنگ پایینی دقت کنید من توش برفک می بینم

ضمنا تصاویری هم که بالا پایینش سیاه رنگ هست داخل سیاهی هاش دونه هایی دقیقا عین همون برفک های تلوزیون انالوگ می بینم

این هم بگم اگر تو فاصله دو متری صفحه تلوزیون باشی و این موضوع رو در ندونی تقریبا هیچی حس نمی کنی

برای دوستان هم همینطوره ؟ یا تلوزیون من ایراد دار شده ؟

نه این ایراد نیست و برای همه همینجوریه و نباید زیاد جلو بشینی و شما برایتنس رو هر چی کمتر کنی این برفکها کمتر میشه و اگه روی 0 باشه دیگه میشه گفت اصلا دیگه معلوم نیست و قسمت pn-r هم اگه هر چی بالاتر باشه روی این قضیه تاثیره مثبت میزاره مثلا اگه روی max باشه تاثیره خوبی میزاره.

behzad habib
24-02-2012, 15:42
3روز پیش واسه دوستم st30 گرفتیم 2650000 و دون دون شدنش تو نوارهای مشکی از نزدیک کاملا معلوم بود تقریبا از 1 متری به جلو و فاصله کاناپه 4 متر بود و اصلا معلوم نبود. در منو تنظیمی هست به اسم گرداننده پیکسل که گزینه ی of نداشت و رو اتوماتیک گذاشتم کمی بهتر شد البته با کابل hdmi که تست زدم خیلی کمتر بود و بیشتر رو تصاویر sd ماهوا.. این دون دونا معلوم بود. بعد از دیدن چند تا فیلم و ما ه و ا... بهترین تنظیم واسه فیلم دی وی دی و بلوری همون مد سینما استانداردش عالیه و ماهوا... مد عادی با کنتراست 55 روشنایی 50 و رنگ 40 و ... بود البته بعد از 200 ساعت که از کارکردش گذشت ببینیم تصویر چه قدر فرق میکنه. دوستانی که تصویرو میزارن رو مد دینامیک با کنتراست 90 و رنگ 50 و وضوح 100 انصافا چطوری تحمل میکنید! در هر صورت با وجود گرون شدنش واقعا میرزه و ایکاش تنظیمات pro هم داشت. جدیدا هم مثل اینکه پشیمونی از خرید در تایپیکهای پاناسونیک به طرز مشکوکی رواج پیدا کرده! و ایرادهایی میگیرن از قبیل کنتراست ضعیف و روشنایی کم و صدای فن و ... که آدمو به فکر میبره؟

siamak_mu
24-02-2012, 15:56
تصویرش بهم نچسبید واقعیتش رو بخواید . هنوز بهش انتن وصل نکردم ببینم اقلا باز اگر اون خوب باشه که میشه باهاش کنار اومد .
کامپیوتر رو کابل HDMi بهش وصل کردم یکم از تصویر صفحه ی دستکتابم رو نشون نمیده سمت راست و چپ تصویر به اندازه ی یک ستون ایکن نشون نمیده .
باهاش ویدیو نیگا کردم ای بد نبود یعنی ویدیو 4k باهاش نیگا میکردم شما ای بد نبود رو این جوری در نظر بگیرد یعنی پشیمونم از خریدم نمیدونم چرا حالا . از نصاب سوال کردم گفت کیفیت 50% از 50vt30 کمتره ؟؟؟پناه بر خدا . گفت 50vt30 فوق العاده بوده و هر کی برده برگشته یکی دیگه هم خریده .بماند . خلاصه .ولی گفت 42vt30 خوب از کار در نیومده خودشم میگفت نمیدونم چرا اینجوریه ولی 50ش خیلی تعریف میکرد . خلاصه نصبش کردیم و اون بنده خدا رفت و ما موندیم و حوضمون . بابا میخواست کلم رو بکنه ای داد بیداد 2.5 میلیون بهت دادم رفتی این غول رو اوردی که کجای دلم بزارم و از این حرفا . الحمد الله نتونستیم باهاش 3d نیگا کنیم ضایع شدیم رفت
به هر حال احتمال میدم از ناشی بودن خودم هست که کمی دارم عذاب میشک از انتخابم . ایشالله فردا که بهش انتن وصل کردم اوضاع بهتر بشه حداقلش برای مامی و ددی کم نذاره امیدوارم . دیگه پس دادنش هم کار سختی هست باید ساخت باهاش
میخواستم ازتون تنظیمات و نحوه ی تنظیم رو بگیرم به فکرم رسید که من با کامپیوتر باهاش وصلم خوب از طریف کام تنظیم میکنم یا نه باید از طریق تی وی تنظیم کرد . اخی تصویرش کمی نورش کم بود البته خوبه این ها ولی کمی چشم چون بهش عادت نداشت اینجوری به نظرم عذاب اور میامد .
ولی شما فکر کنم من دیگه چه بشری هستم با km player اونم با کدک core avc که واسه خودش خدای هرچی کدکه فول اچ دی و ویدیو با کیفیت 4k بشینی پای تی وی و بگی ای بدک نیست . از صدتا فحش به پاناسونیک بدتره . ما رو چه به پلاسما باید بریم پشت همون دوو 22 بشینیم و بگیم اره تصویر این تی وی حرف نداره . قاطی کردم دوست دارم تا فردا صبح بنویسم تا جالی شم . خودم کردم که .......... بله دیگه
ممنون و تشکر
اینم مشخصات HTPC
keyboard & mouse wirless
dvd writer
خداییش همه چیزش فوله نمیدونم چرا منه خاک........ نمیتونم ازش تصویر دلچسبم رو بگیرم .

مبارک باشه دوست من. به پدر و مادرتون قول میدم بعد از 1 هفته بگن کاش 65 اینچش رو میگرفتیم! به زودی براشون سایزش عادی میشه که هیچ کوچک هم به نظر میاد. منم اولش به نظرم بزرگ اومد ولی بعد از چند روز نرمال شد. ویدئو 4K هم که آخه تو تلویزیون 1080 نمیبینن! تصویر از بعضی جهات افت میکنه. مثلاً لبه های نازک برخی اجسام در تصویر خط خط میشه چون تصویر 4 برابر کوچیک میشه و چروک میخوره! شما یه لباس معمولی (تصویر SD) رو شاید بتونی تن یه آدم چاق تر (تلویزیون 1080) کنی و لباس (تصویر) کش بیاد ولی یه لباس 4 سایز بزرگتر (تصویر 4K) رو اگه تن یه آدم لاغر تر (تلویزیون 1080) کنی تو تنش چروک میخوره و جمع میشه! مطمئنم اگه رزولوشن 1080 همون فیلم یا کلیپ 4K که پخش کردی پخش کنی نتیجه به مراتب بهتر از خود 4K میگیری :46:
فعلاً فقط برای تست یه دقه بذار رو مد داینامیک ببین نور صفحه راضیتون میکنه چون بیشتر به LED میخوره تصویرش. ولی برای 100-200 ساعت اول سعی کن از داینامیک استفاده نکنی. یا break-in کنی یا با نور کم تلویزیون نگاه کنی و نذاری لگویی چیزی زیاد ثابت بمونه.

TATU_TATY
24-02-2012, 16:35
مبارک باشه دوست من. به پدر و مادرتون قول میدم بعد از 1 هفته بگن کاش 65 اینچش رو میگرفتیم! به زودی براشون سایزش عادی میشه که هیچ کوچک هم به نظر میاد. منم اولش به نظرم بزرگ اومد ولی بعد از چند روز نرمال شد. ویدئو 4K هم که آخه تو تلویزیون 1080 نمیبینن! تصویر از بعضی جهات افت میکنه. مثلاً لبه های نازک برخی اجسام در تصویر خط خط میشه چون تصویر 4 برابر کوچیک میشه و چروک میخوره! شما یه لباس معمولی (تصویر SD) رو شاید بتونی تن یه آدم چاق تر (تلویزیون 1080) کنی و لباس (تصویر) کش بیاد ولی یه لباس 4 سایز بزرگتر (تصویر 4K) رو اگه تن یه آدم لاغر تر (تلویزیون 1080) کنی تو تنش چروک میخوره و جمع میشه! مطمئنم اگه رزولوشن 1080 همون فیلم یا کلیپ 4K که پخش کردی پخش کنی نتیجه به مراتب بهتر از خود 4K میگیری :46:
فعلاً فقط برای تست یه دقه بذار رو مد داینامیک ببین نور صفحه راضیتون میکنه چون بیشتر به LED میخوره تصویرش. ولی برای 100-200 ساعت اول سعی کن از داینامیک استفاده نکنی. یا break-in کنی یا با نور کم تلویزیون نگاه کنی و نذاری لگویی چیزی زیاد ثابت بمونه.

ممنون آقا سیامک . والا امروز بهش انتن خونه رو وصل کردم تقریبا راضی کننده بود مثه اینکه از بس تلقین زیاد بزرگ نبودن تی وی رو تو گش اینا خوندم دیگه سره ظهری خبری از غر زدن نبود و مثه اینکه تا حدودی باهاش کنار اومدن ولی خداییش دیشب اوردنش برای نصب داشتم سکته میزدم از ابعادش الان خدا رو شکر به چشمون کمتر درشتی میکنه و از این بابت مه 50 گرفتن با اینکه یه نصف روز بیشتر نگذشتخ خیلی راضیم . رنگاشم خوبه مثه اینکه از این به بعد تلویزیون در سیطره مادر گرام هم و ماهواه و سیستم و این حرفا تعطیله چون از صبح مثه ندید پدیدا نشستن پاش تکونم نمیخورن .
در مورد ویدیو 4k باید بگم که الان که دوباره گذاشتمش خیلی عالی جواب داد دیشب چون استرس داشتم همه چی به نظرم بد میومده خداییش نگا کردن 4k لذتی داره اصلا هم هیچ گونه خط رو خط افتادی و افت کیفیت ندیدم همه چی ته کیفیت بود از نظر من و فقط چیزی مه منو کمی ازار میشه همچین کم زور و کم نور بودن تصاویر هست که ایشالله بعد 200 ساعت میزارمش روی مد داینامیک (منظور به فارسی میشه مغازه دیگه ) درسته ؟
چون بعد سرچ تکانال دو تا گزینه میاد حالت منزل و مغازه که تو کاتالوگ فارسی نوشته بود برای نشون داد قدرت تی وی بکار میره .
هر کار کردم نتونستم 3بعدش درست ببینم باهاش . سیستم رو که میبینید برای 3بعدی دیدن نقصی نداره . فقط موندم آا هر 4 تا درگاه پشت تی وی HDMI 1.4 هست یا نه به هر کدوم بزنم فرقی نمیکنه ؟
با ارم افزارهای قوی تست کردم اما نتونستم 3بعدی ببینیم شاید تصور من از 3بعدش یه چیزه دست نیافتنی باشه

راستی تا یادم نرفته یه سوال داشتم این سایت cnet.com چقدر معتبر و میشه به ریویرهاش اعتماد کرد . تو رتبه بندی هاش توی بهترین تی وی ها از نظر کیفیت تصویر و بهترین پلاسما و بهترین تی وی از همه نظر و همه نوع فقط لینک 50st30 رو گذاشته و مدل های 42 & 55 ش مثه اینکه کیفیتی کمتر دارن نسبت به 50
فقط تو تست های سایز های 33 تا 42 و 50 تا 55 اینچ میشه اسمش st3042 و تو رده بندی بعدش 50st30 به عنوان یکی مونده به آخر و 55st30 به عنوان اخرین تو رده بندی نمایش داده میشه میخوام ببنیم حال اینا اوضاع چجوریاست !!؟؟
و چیز جالبی که دیروز فهمیدم و از نصاب پرسیدم گفت مدل 42 اینچ vt30 اصلن خوب در نیومده و خودش هم میگفت نمیدونه چرا اینجوریه ؟؟؟ و خودمم وقتی سایت cnet.com رو داشتم زیر رو رو میکردم هیچ گونه اسمی از 42vt30 ندیدم ؟ جریانش چیه ؟ تی وی رو تو مغازه دیدم خیلی عالی بود که !!! حتی میشد تو رده بندی 33 تا 42 اسمش 42st30 رو دید ولی خبری از 42vt30 نبود تو رده بندی ها کاملا عجیبه برا م چرا این چوریه ؟؟

عذر میخوام خیلی زیاد شد راستی خبری از آچدیت نشد کسی پیگیر نیست ؟ من اا میتونم این تنظیمات سایت cnet.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو برای 50st30 انجام بدم یا نه اینا تنظیمات حرفه ایش هست که برای ما حذف شده ؟

dfbdb
24-02-2012, 17:00
ممنون و تشکر
اینم مشخصات HTPC
keyboard & mouse wirless
dvd writer

دوست عزیز بعد از چند روز 50 اینچ برات کوچیک میشه و روزی 1000 بار خدا رو شکر میکنی که اشتباه نکردی .فقط من چند تا کار میگم بکن بعد بیا بگو کیفیت چطوره
1:چند تا فیلم با کیفیت mkv 1080 پیدا کن.بعد از طریق usb وصل کن tv
2:تصویر حالت داینامیک
3:کنتراست :100
4:وضوح:100
5:رنگ:50
6:برایتنس:+5
7:توازن رنگ:عادی
8:pnr :خاموش یا حداقل
9:گاما:2.2
10:تقویت رنگ آبی:10
بقیه چیزا رو دست نزن فقط اگر میخوای ماهواره نگاه کنی تنظیمات خروجی رسیورت رو بزار رو 16:9 .روی حالت عادی هم تصویر رو ملایم تر تنظیم کن که هر وقت خواستی حالت رو عوض کنی.
امتحان کن ببین چطوره؟

TATU_TATY
24-02-2012, 17:06
دوست عزیز بعد از چند روز 50 اینچ برات کوچیک میشه و روزی 1000 بار خدا رو شکر میکنی که اشتباه نکردی .فقط من چند تا کار میگم بکن بعد بیا بگو کیفیت چطوره
1:چند تا فیلم با کیفیت mkv 1080 پیدا کن.بعد از طریق usb وصل کن tv
2:تصویر حالت داینامیک
3:کنتراست :100
4:وضوح:100
5:رنگ:50
6:برایتنس:+5
7:توازن رنگ:عادی
8:pnr :خاموش یا حداقل
9:گاما:2.2
10:تقویت رنگ آبی:10
بقیه چیزا رو دست نزن فقط اگر میخوای ماهواره نگاه کنی تنظیمات خروجی رسیورت رو بزار رو 16:9 .روی حالت عادی هم تصویر رو ملایم تر تنظیم کن که هر وقت خواستی حالت رو عوض کنی.
امتحان کن ببین چطوره؟

خیلی خیلی ممنون ازتون اقا . از کجا باید به این نوشته ها برسم ؟
راستی فکر کنم زدم بلندگوهاشو ترکوندم صدای غر غر میده وقتی جایی باس ناجور داره در بقیه حالات خوب صدا رو ادا میکنه ولی بعضی موقع ها به غر غر میفته ؟ ببرم گارانتی شامل گارانتی میشه ؟

راستی تو بعضی از حرکت های سریع توصویر البته به صورت نه قابل محسوس یه کوچولو پر میفیته هم تصابر با کیفیت هم بی کیفیت !!!! البته خیلی کم مثه حرکت دست تو فاصله تقریبا زیاد بیشتر از 30 سانت مثلا از این تی وی بعدیه ؟ انت که بهش وصب کردم سبکه های ایران رو بعی موقع ها اینطوری نشون میشه . دق اصلیم هم بلندگوهاشه که نمیدونم چی کارش کردم سریعا باید برم سینما خانگی بگیرم براش..تشکر

*Alucard*
24-02-2012, 18:20
Cnet.com فقط پنلای آمریکای شمالی رو تست میکنه تو آمریکا VT30 فقط 55 و 65 اینچ داره و ST30 هم زیر 50 اینچ نداره باید ریویوهای اروپایی رو نگاه کنی مثلا Cnet اروپا که آدرسش cnet.co.uk هست یا Cnet آسیا asia.cnet.com البته پنلهای اروپایی تقریبا با پنلهای اکثر نواحی آسیا یکی هستن.

اگه کارت گرافیک شما خروجی HDMI داره حتما سعی کنید از خروجی HDMI تصویر بگیرید چون ورودی VGA در این پنلها محدودیت داره و خروجی تصویر رو روی 1080p قرار بدین و اگر گزینه ای برای گستره رنگها وجود داره روی sRGB قرار بدین.
کانالهای ماهواره ای بسته به کیفیت خروجی کیفیتهای متفاوت دارن بعضی کانالها بی کیفیت هستن و نوع ----- هم در کیفیت تصویر تی وی شما تاثیر مستقیم داره رسیورهایی هستن که کیفیت خروجی جالبی ارائه نمیدن البته Setup کردن ----- هم مهم هست.
در کل به نظر من پنل عالی ای هست کیفیت خارق العاده ای داره مخصوصا روی تصاویر HD با کیفیت کاملا مبهوت کنندس امیدوارم ازش لذت ببرید.

siamak_mu
24-02-2012, 18:43
ممنون آقا سیامک . والا امروز بهش انتن خونه رو وصل کردم تقریبا راضی کننده بود مثه اینکه از بس تلقین زیاد بزرگ نبودن تی وی رو تو گش اینا خوندم دیگه سره ظهری خبری از غر زدن نبود و مثه اینکه تا حدودی باهاش کنار اومدن ولی خداییش دیشب اوردنش برای نصب داشتم سکته میزدم از ابعادش الان خدا رو شکر به چشمون کمتر درشتی میکنه و از این بابت مه 50 گرفتن با اینکه یه نصف روز بیشتر نگذشتخ خیلی راضیم . رنگاشم خوبه مثه اینکه از این به بعد تلویزیون در سیطره مادر گرام هم و ماهواه و سیستم و این حرفا تعطیله چون از صبح مثه ندید پدیدا نشستن پاش تکونم نمیخورن .
در مورد ویدیو 4k باید بگم که الان که دوباره گذاشتمش خیلی عالی جواب داد دیشب چون استرس داشتم همه چی به نظرم بد میومده خداییش نگا کردن 4k لذتی داره اصلا هم هیچ گونه خط رو خط افتادی و افت کیفیت ندیدم همه چی ته کیفیت بود از نظر من و فقط چیزی مه منو کمی ازار میشه همچین کم زور و کم نور بودن تصاویر هست که ایشالله بعد 200 ساعت میزارمش روی مد داینامیک (منظور به فارسی میشه مغازه دیگه ) درسته ؟
چون بعد سرچ تکانال دو تا گزینه میاد حالت منزل و مغازه که تو کاتالوگ فارسی نوشته بود برای نشون داد قدرت تی وی بکار میره .
هر کار کردم نتونستم 3بعدش درست ببینم باهاش . سیستم رو که میبینید برای 3بعدی دیدن نقصی نداره . فقط موندم آا هر 4 تا درگاه پشت تی وی HDMI 1.4 هست یا نه به هر کدوم بزنم فرقی نمیکنه ؟
با ارم افزارهای قوی تست کردم اما نتونستم 3بعدی ببینیم شاید تصور من از 3بعدش یه چیزه دست نیافتنی باشه

راستی تا یادم نرفته یه سوال داشتم این سایت cnet.com چقدر معتبر و میشه به ریویرهاش اعتماد کرد . تو رتبه بندی هاش توی بهترین تی وی ها از نظر کیفیت تصویر و بهترین پلاسما و بهترین تی وی از همه نظر و همه نوع فقط لینک 50st30 رو گذاشته و مدل های 42 & 55 ش مثه اینکه کیفیتی کمتر دارن نسبت به 50
فقط تو تست های سایز های 33 تا 42 و 50 تا 55 اینچ میشه اسمش st3042 و تو رده بندی بعدش 50st30 به عنوان یکی مونده به آخر و 55st30 به عنوان اخرین تو رده بندی نمایش داده میشه میخوام ببنیم حال اینا اوضاع چجوریاست !!؟؟
و چیز جالبی که دیروز فهمیدم و از نصاب پرسیدم گفت مدل 42 اینچ vt30 اصلن خوب در نیومده و خودش هم میگفت نمیدونه چرا اینجوریه ؟؟؟ و خودمم وقتی سایت cnet.com رو داشتم زیر رو رو میکردم هیچ گونه اسمی از 42vt30 ندیدم ؟ جریانش چیه ؟ تی وی رو تو مغازه دیدم خیلی عالی بود که !!! حتی میشد تو رده بندی 33 تا 42 اسمش 42st30 رو دید ولی خبری از 42vt30 نبود تو رده بندی ها کاملا عجیبه برا م چرا این چوریه ؟؟

عذر میخوام خیلی زیاد شد راستی خبری از آچدیت نشد کسی پیگیر نیست ؟ من اا میتونم این تنظیمات سایت cnet.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو برای 50st30 انجام بدم یا نه اینا تنظیمات حرفه ایش هست که برای ما حذف شده ؟

خوشحالم راضی تر شدید. سه بعدی هم با فلش تست کنید. سه بعدیتون SBS هست؟
cnet خیلی معتبره! :31: اینا معمولاً یک سایز از یک مدل رو بررسی میکنن به سایز های دیگه هم در همون مدل تعمیم میدن. مثلاً متن ریویو های سایز 55 و 65 یکی هست و فقط یکیشون نقد شده.
دلیل نبود 42 اینه که اصلاً برای آمریکا سایز 50 و 42 ساخته نشده!
سایت flatpanelshd در ابتدای نقدش توضیح داده:

Panasonic VT30 is available in 55 and 65 inches in the US called TC-P55VT30 and TC-P65VT30. In EU VT30 will be available in 42, 50, 55 and 65 inches called TX-P42VT30, TX-P50VT30, TX-P55VT30 and TX-P65VT30. The TV is basically the same.

نصاب هم اگر کارخونه تایلندی سوتی نداده باشه و به 42 گند زده باشه کلاً حرف بیخودی زدن چون سازنده هیچ چیزی در سایزهای مختلف از یه مدل کم نمیذاره.

*Alucard*
24-02-2012, 18:49
متاسفانه گندو زدن 42ST30 با 42VT30 کاملا یکسان هستن تنها تفاوتی که دارن این هست که VT30 صفحه نمایش یک دست داره و منوی تنظیمات گسترده تر در عوض 42ST30 فیلتر کنتراست بهتری داره ولی مدلهای 50 اینچ و بالاتر VT30 از پنلهای متفاوت استفاده میکنن.

TATU_TATY
24-02-2012, 19:49
Cnet.com فقط پنلای آمریکای شمالی رو تست میکنه تو آمریکا VT30 فقط 55 و 65 اینچ داره و ST30 هم زیر 50 اینچ نداره باید ریویوهای اروپایی رو نگاه کنی مثلا Cnet اروپا که آدرسش cnet.co.uk هست یا Cnet آسیا asia.cnet.com البته پنلهای اروپایی تقریبا با پنلهای اکثر نواحی آسیا یکی هستن.

اگه کارت گرافیک شما خروجی HDMI داره حتما سعی کنید از خروجی HDMI تصویر بگیرید چون ورودی VGA در این پنلها محدودیت داره و خروجی تصویر رو روی 1080p قرار بدین و اگر گزینه ای برای گستره رنگها وجود داره روی sRGB قرار بدین.
کانالهای ماهواره ای بسته به کیفیت خروجی کیفیتهای متفاوت دارن بعضی کانالها بی کیفیت هستن و نوع ----- هم در کیفیت تصویر تی وی شما تاثیر مستقیم داره رسیورهایی هستن که کیفیت خروجی جالبی ارائه نمیدن البته Setup کردن ----- هم مهم هست.
در کل به نظر من پنل عالی ای هست کیفیت خارق العاده ای داره مخصوصا روی تصاویر HD با کیفیت کاملا مبحوت کنندس امیدوارم ازش لذت ببرید.

ممنون اقا این st30 های ما چقدر تفاوت دارن از نظر پنل و کیفیت کرای نسبت به st30 های امریکایی؟ چه چیزایی کمتر دارن . به خشکی سانش گفتم به خیال خودم رفتیم چیزه تاپ خریدیم ؟
TATU_TATY
24-02-2012, 19:57
3بعدی والا یه چند کلیپ کوتاه 3 4 دقیقه ای دانلود کردم از نت بله ساید بای ساید هستش ولی با نرم افزارهای مختف چک کردم اصلا تفاوتی احساس نکردم . اصلن با تنظیمات کارت گرافیک سیستم رو به صورت 3 بعدی در اوردم ولی بارم حین پخش چیزه خاصب ندیدم حالا فعلن باید بگردم دنبال بلوری 3بعدی ببینم چیزی میشه که بشه .
تشکر از حمایتتون

nob2003
24-02-2012, 22:53
متاسفانه گندو زدن 42ST30 با 42VT30 کاملا یکسان هستن تنها تفاوتی که دارن این هست که VT30 صفحه نمایش یک دست داره و منوی تنظیمات گسترده تر در عوض 42ST30 فیلتر کنتراست بهتری داره ولی مدلهای 50 اینچ و بالاتر VT30 از پنلهای متفاوت استفاده میکنن.

سلام
میگم حالا این 42vt30 با 50vt30 چه تفاوت محسوسی در تصویر دارن؟

من تصویر 50vt30 و 42vt30 رو دیدم و تفاوتی درش ندیدم و 42vt30 تو تصاویر sd بهتر عملکردش از نظره من هست بخاطره کوچکتر بودنش و کلا اگه تفاوتی هم داره چشم ما خیلی قادر به تشخیصش نیست و حالا اون فیلتر کنتراستش بهتره یا بدتره هم خیلی تاثیر نداشته و بیشتر بدرد همین سایتهای امتیاز دهی میخوره و حتی همون st30 هم انچنان تفاوتی نداره با vt30 مگر در تنظیمات تصویر که اونم از کج سلیقگی و سیاست پاناسونیک برای گرونتر انداختن vt30 هست.

اینم که نمایندگی میگه 50 از 42 بهتره میخواد جنسه خودش رو بفروشه و این نمایندگیها اصلا هیچی بارشون نیست و روزی که رفته بودم tv بخرم نمایندگی میگفت st30 بهتر از vt30 هست و اگه من اطلاعات از قبل نداشتم حتما روی خریدم تاثیر داشت و هر چی باشه خیلی از ماها خودمون رو تو این تابیک کشتیم که بگیم 50 اینچ بهتره و همین باعث شد تقاضا برای 50 بالاتر بره و گرونتر بشه.

nob2003
25-02-2012, 02:08
سلام
چرا نقل قولها بعضی وقتها تایید مدیر میخواد؟
حالا کو پست من؟

hooraman
25-02-2012, 02:26
خیلی خیلی ممنون ازتون اقا . از کجا باید به این نوشته ها برسم ؟
راستی فکر کنم زدم بلندگوهاشو ترکوندم صدای غر غر میده وقتی جایی باس ناجور داره در بقیه حالات خوب صدا رو ادا میکنه ولی بعضی موقع ها به غر غر میفته ؟ ببرم گارانتی شامل گارانتی میشه ؟

راستی تو بعضی از حرکت های سریع توصویر البته به صورت نه قابل محسوس یه کوچولو پر میفیته هم تصابر با کیفیت هم بی کیفیت !!!! البته خیلی کم مثه حرکت دست تو فاصله تقریبا زیاد بیشتر از 30 سانت مثلا از این تی وی بعدیه ؟ انت که بهش وصب کردم سبکه های ایران رو بعی موقع ها اینطوری نشون میشه . دق اصلیم هم بلندگوهاشه که نمیدونم چی کارش کردم سریعا باید برم سینما خانگی بگیرم براش..تشکر

ببخشید از اینکه این حرف رو می زنم ها شما نوار پلاسیتکی دور قاب پایینش رو کندید؟ چون من روز اول نکنده بودمش و جلوی اسپیکر ها رو گرفته بود وقتی صدای بیس دار می اومد صدای تلوزیون گز گز می کرد

TATU_TATY
25-02-2012, 03:04
نه آقا خواهش میکنم . نه ولا من یه روزه هنوز گرفتمش . نکندم از این بایت که خیلی گنده بود به اصرار خانواده قرار بود پسش بدیم .بهش دست نزدیم بهش . ممنونم از لطفتون . اقا بعید میکنم نواز پلاستیکی دوره قاب به این صدای گزگز مربوط باشه ؟ من یادم نمیاد صدا رو طوری زیاد کرده باشم که بلندگوهاش اسیب ببینه ولی مقه اینکه هر وقت صدای بیس زیاد میشه به جوری اعجاج پیش میاد که بلندگوها جواب میکنه و صدای گز گز مثه پارگی بلندگو میده . این کار رو میکنم ببینم درست میشه . ولی خیلی چیز عجیبیه اخه صدای تی وی از پشتش پخش میشه و این یه لایه پلاستیک 5 سانتی چجوری میتونه اینکار رو بکنه . بلندگوش سمت چپیم این جوری میشه اون یکی تا حدودی سالم هستش
تشکر و ممنون از لطفتون

ادیت :

اقا خیلی ممنون از راهنماییتون الان رفتم تو تاریکی شب نور گوشی رو انداختم قسمت پایینی تی وی ددیم بله شما درست میگید پاینه پایینه انگار محلی برای خروج صدا به صورت توری بسیار ریز وجود داره که از قرار معلوم همون لایه پلاستیکی مانع خروج صدای بهتر و همچنین اعجاج و گز گز میشه . بازم تشکر ممنون . خودم تا حالا دوروبرش نپلکیده بودم .
راستی همین روزی اوای اثرات جا موندگی ارم های شبکه های روی پنل دیدم و امیدوارم مشکلی نباشه . البته زیاد نبود . چون اخر شب داشتم تی وی نیگا مرکردم و چراغ ها همه خاموش بود طبیعتا این جا موندگی رو راحت تر میشه تشخیص داد البته اون قدری نبود که هر کسی متوجه بشه چون این مسله برام مهم بود همش از اول صبحی دنبالش میگشتم که دیگه اخر شب به علت خاموش بودن چراغ رو پنل زوم کردم و پیداش کردم .
اقا من تا چند ساعت روی همین حالت معمولی تی وی نیگا کنم . تا حالا روی مد مغازه یا همون داینامیک نزدمش و قصد هم ندارم به همین زودیا بزنم . همین تصویرشم منو اندکی راضی نگه داشته تا حالا .
بازم زیاد شد . تشکر فراوان از دوستان

*Alucard*
25-02-2012, 12:44
سلام
میگم حالا این 42vt30 با 50vt30 چه تفاوت محسوسی در تصویر دارن؟

من تصویر 50vt30 و 42vt30 رو دیدم و تفاوتی درش ندیدم و 42vt30 تو تصاویر sd بهتر عملکردش از نظره من هست بخاطره کوچکتر بودنش و کلا اگه تفاوتی هم داره چشم ما خیلی قادر به تشخیصش نیست و حالا اون فیلتر کنتراستش بهتره یا بدتره هم خیلی تاثیر نداشته و بیشتر بدرد همین سایتهای امتیاز دهی میخوره و حتی همون st30 هم انچنان تفاوتی نداره با vt30 مگر در تنظیمات تصویر که اونم از کج سلیقگی و سیاست پاناسونیک برای گرونتر انداختن vt30 هست.

اینم که نمایندگی میگه 50 از 42 بهتره میخواد جنسه خودش رو بفروشه و این نمایندگیها اصلا هیچی بارشون نیست و روزی که رفته بودم tv بخرم نمایندگی میگفت st30 بهتر از vt30 هست و اگه من اطلاعات از قبل نداشتم حتما روی خریدم تاثیر داشت و هر چی باشه خیلی از ماها خودمون رو تو این تابیک کشتیم که بگیم 50 اینچ بهتره و همین باعث شد تقاضا برای 50 بالاتر بره و گرونتر بشه.

تو سایت پاناسونیک نوع تکنولوژی پنلهای 42 اینچ رو متفاوت اعلام کردن و تست بعضی سایتها که همه سایزها رو تست کردن تائید میکنه که کنتراست و عمق رنگ مشکی پنلهای 50 و بالاتر در مدل VT30 بهتر هست البته در محیطهای تاریک و کم نور اگه شما دو پنل رو بقل هم ببینید متوجه میشید.
در مورد فیلتر دودی رنگ که باعث افزایش کنتراست در محیطهای پرنور میشه 42ST30 برتری داره و عمق رنگ مشکی رو در محیطهای پرنور بهتر حفظ میکنه فیلتر 42VT30 به نظر من کمی به سمت رنگ سبز تمایل داره.

kayhanm
25-02-2012, 16:26
درود
ببخشید اینجا درخواست قیمت میدم
آقا vt30 65 اینچ و 55 اینچ اصلی که پانلش ژاپنی باشه کسی اطلاعی نداره چنده؟من گیج شدم در رابطه با قیمت
سپاس

siamak_mu
26-02-2012, 00:03
3بعدی والا یه چند کلیپ کوتاه 3 4 دقیقه ای دانلود کردم از نت بله ساید بای ساید هستش ولی با نرم افزارهای مختف چک کردم اصلا تفاوتی احساس نکردم . اصلن با تنظیمات کارت گرافیک سیستم رو به صورت 3 بعدی در اوردم ولی بارم حین پخش چیزه خاصب ندیدم حالا فعلن باید بگردم دنبال بلوری 3بعدی ببینم چیزی میشه که بشه .
تشکر از حمایتتون

حالت سه بعدی رو فعال کردین دوتا تصویر یکی بشه؟ دکمه viera tools رو بزنید 3D رو فعال کنید موقع پخش تصویر ساید بای ساید تا دوتا تصویر یکی بشه.

نه آقا خواهش میکنم . نه ولا من یه روزه هنوز گرفتمش . نکندم از این بایت که خیلی گنده بود به اصرار خانواده قرار بود پسش بدیم .بهش دست نزدیم بهش . ممنونم از لطفتون . اقا بعید میکنم نواز پلاستیکی دوره قاب به این صدای گزگز مربوط باشه ؟ من یادم نمیاد صدا رو طوری زیاد کرده باشم که بلندگوهاش اسیب ببینه ولی مقه اینکه هر وقت صدای بیس زیاد میشه به جوری اعجاج پیش میاد که بلندگوها جواب میکنه و صدای گز گز مثه پارگی بلندگو میده . این کار رو میکنم ببینم درست میشه . ولی خیلی چیز عجیبیه اخه صدای تی وی از پشتش پخش میشه و این یه لایه پلاستیک 5 سانتی چجوری میتونه اینکار رو بکنه . بلندگوش سمت چپیم این جوری میشه اون یکی تا حدودی سالم هستش
تشکر و ممنون از لطفتون

ادیت :

اقا خیلی ممنون از راهنماییتون الان رفتم تو تاریکی شب نور گوشی رو انداختم قسمت پایینی تی وی ددیم بله شما درست میگید پاینه پایینه انگار محلی برای خروج صدا به صورت توری بسیار ریز وجود داره که از قرار معلوم همون لایه پلاستیکی مانع خروج صدای بهتر و همچنین اعجاج و گز گز میشه . بازم تشکر ممنون . خودم تا حالا دوروبرش نپلکیده بودم .
راستی همین روزی اوای اثرات جا موندگی ارم های شبکه های روی پنل دیدم و امیدوارم مشکلی نباشه . البته زیاد نبود . چون اخر شب داشتم تی وی نیگا مرکردم و چراغ ها همه خاموش بود طبیعتا این جا موندگی رو راحت تر میشه تشخیص داد البته اون قدری نبود که هر کسی متوجه بشه چون این مسله برام مهم بود همش از اول صبحی دنبالش میگشتم که دیگه اخر شب به علت خاموش بودن چراغ رو پنل زوم کردم و پیداش کردم .
اقا من تا چند ساعت روی همین حالت معمولی تی وی نیگا کنم . تا حالا روی مد مغازه یا همون داینامیک نزدمش و قصد هم ندارم به همین زودیا بزنم . همین تصویرشم منو اندکی راضی نگه داشته تا حالا .
بازم زیاد شد . تشکر فراوان از دوستان

جا موندگی رو همون طور که همه ادیتورها میگن بین 100-200 ساعت اول بیشتر باید مراقب باشید چون گازهای فسفر تازه هستن و احتمال سوختنشون بالاتره. یه کم که کهنه تر بشن به این راحتی جا نمیندازه. منم خودم تو 200 ساعت اول با VT30 این قضیه رو تجربه کردم و تأیید میکنم که حتی با کنتراست زیر 50 هم راحت جا مینداخت ولی الآن خیر.

درود
آقا vt30 65 اینچ و 55 اینچ اصلی که پانلش ژاپنی باشه کسی اطلاعی نداره چنده؟من گیج شدم در رابطه با قیمت
سپاس

65 بالای 10 میلیون تومن هست. قبل گرون شدن قیمت ها 9 و خورده ای بود.
55 تو ایران نیست. ژاپنی فقط 65 هست که قیمت غیر معقول و غیر قابل توجیهی داره.

mzy
26-02-2012, 01:11
درود
سپاس
درودبرشما
55st30 قیمت 5میلیون........... made in japan

TATU_TATY
26-02-2012, 02:38
خیلی یخیل ممنون آقا سیامک درست شد . نمیدونم چرا قبلا من این کارا رو کردم بهم 3بعدی نشون نمیداد . جالب برای سرگرمی خوبه . چشمام اذیت شد 20 مین هم بیشتر نیگا نکردم ها...

اقا گازای فسفر کهنه تر بشن رنگشونم بهتر میشه ؟ تو این 200 ساعته اولا اگر گه گهداری حدود 30 ثانیه مد رو روی دینامیک که بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
davood-d
26-02-2012, 14:53
خیلی یخیل ممنون آقا سیامک درست شد . نمیدونم چرا قبلا من این کارا رو کردم بهم 3بعدی نشون نمیداد . جالب برای سرگرمی خوبه . چشمام اذیت شد 20 مین هم بیشتر نیگا نکردم ها...

اقا گازای فسفر کهنه تر بشن رنگشونم بهتر میشه ؟ تو این 200 ساعته اولا اگر گه گهداری حدود 30 ثانیه مد رو روی دینامیک که بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
پلاسما تا كاملا گرم نشه به اون درجه واقعي كنتراست نميرسه.

siamak_mu
26-02-2012, 21:05

خوشحالم درست شد. اونم طبیعی هست. حالا باز 20 مین خوبه بعضی 2-3 مین بیشتر نمیتونن :31:

میگن بهتر میشه ولی یواش یواش بعد از مدتی شروع به کم رمق شدن میکنن تا 100.000 ساعت (روزی 5 ساعت استفاده میشه 54 سال) نصف روز های اول رنگ و رو داره.
ولی من به چشم تفاوت خاصی بین روزهای اول ندیدم چون شاید برای اینه که مثل یه بچه میمونه یواش یواش بزرگ میشه شما متوجه قد کشیدنش نمیشین. اینم شاید برای این باشه و واقعاً تغییر کنه ولی چون کم کم بوده من متوجه نشدم.
نه دیگه در اون حد هم حساس نیست :31:

Pooria.BaroBax
26-02-2012, 21:18
آخر من نفهمیدم تفاوت ببین VT30 50 با ST30 50 چی هست فقط پنلش فهمیدم که برجستگی داره بین صفحه اش
فقط موندم کدومو بگیرم؟

rezazm
26-02-2012, 22:33
با سلام حضور کلیه دوستان حاضر در فروم
از عزیزان محترم استدعا دارم در هر فروم با توجه به عنوان آن اقدام به طرح سئوال و بحث نمایند. متاسفانه اخیرا به طور مکرر مشاهده میشه در این فروم عده قابل توجهی از دوستان بدون توجه به موضوع انچمن صرفا با اشاره به اینکه راجب تلویزیون پلاسما صحبت شده اقدام به طرح سئوالات و گاها موضوعات بی ربط و بی محتوی در این انچمن میکنند/ لطفا سعی شود سئوالات در خصوص مضوعات فنی باشد واصولا کسانی که پاسخ مستدل دارند نسبت به جواب اقدام نمایند/با تشکر

r000r
27-02-2012, 01:22
با سلام به دوستان اقا یه سوال فنی شرمنده پیش پا افتاده ست
THX 3D برای قسمت صوتی هست یا تصویر
من خودم گشتم و توضیحی که دیدم برای قسمت صوتی بود
یعنی فرق بین VT30 با ST30 فقط در همینه
یا ...؟

mohammad_55
27-02-2012, 09:19
ايا مدل vt30 كه توسط بانيان وارد مي شه ، تيونر ديجيتال داره؟

Black.Hawk
27-02-2012, 10:36
ايا مدل vt30 كه توسط بانيان وارد مي شه ، تيونر ديجيتال داره؟

کلا سری R تیونر داره و سری M نداره . بانیان تا اونجایی که من اطلاع دارم سری R وارد می کنه

delmajid
27-02-2012, 13:42
سلام
من یه 50st30 m دارم به کمک نیاز دارم
میشه راهنمایی کنید ببینم چطور میتونم زیر نویس فارسی با فایل های mkv نگاه کنم؟

baran77777
27-02-2012, 15:27
دوستانی که vt30 و یا st30 گرفتن و تا حالا استفاده کردن لطف کنن مهمترین مزایا و معایب این تلویزیون ها رو برای اطلاع بقیه دوستان ذکر کنن . و اینکه چقدر از خرید خودشون راضی هستن و اگه بار دیگه میخواستن خرید کنن همین مدل رو انتخاب میکردند یا مدل دیگه ایی ؟؟؟؟/.

farshid k
27-02-2012, 15:28
تو سایت پاناسونیک نوع تکنولوژی پنلهای 42 اینچ رو متفاوت اعلام کردن و تست بعضی سایتها که همه سایزها رو تست کردن تائید میکنه که کنتراست و عمق رنگ مشکی پنلهای 50 و بالاتر در مدل VT30 بهتر هست البته در محیطهای تاریک و کم نور اگه شما دو پنل رو بقل هم ببینید متوجه میشید.
در مورد فیلتر دودی رنگ که باعث افزایش کنتراست در محیطهای پرنور میشه 42ST30 برتری داره و عمق رنگ مشکی رو در محیطهای پرنور بهتر حفظ میکنه فیلتر 42VT30 به نظر من کمی به سمت رنگ سبز تمایل داره.

Dear Customer,

We are in receipt of your Email dated 26th February 2012 sent to Panasonic Marketing Middle East and Africa FZE, the regional HQ for Middle East and Africa, based in Dubai, UAE.

At the outset we would like to thank you for using Panasonic products.

Please be noted the specifications of the model TH-P42VT30 and TH-P50VT30 are the same except the screen size.

Thank you for your kind understanding.

Yours faithfully,

Narmadha Fernando | Executive - Customer Care
Customer Care Solutions Department | Panasonic Marketing Middle East & Africa FZE
P.O Box 17985, Jebel Ali Free Zone (South)
Dubai, United Arab Emirates
Tel: +971-4-886 2142 | Fax: +971-4-886 4001
Toll Free No: 800 - 7262
Website: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جواب ایمیل من به پاناسونیکه در مورد تفاوت تکنولوزی ساخت پنلهای این دو مدل

r000r
27-02-2012, 18:49
با سلام به دوستان اقا یه سوال فنی شرمنده پیش پا افتاده ست
یا ...؟

کسی نبود به ما کمک کنه

siamak_mu
27-02-2012, 20:25
دوستانی که vt30 و یا st30 گرفتن و تا حالا استفاده کردن لطف کنن مهمترین مزایا و معایب این تلویزیون ها رو برای اطلاع بقیه دوستان ذکر کنن . و اینکه چقدر از خرید خودشون راضی هستن و اگه بار دیگه میخواستن خرید کنن همین مدل رو انتخاب میکردند یا مدل دیگه ایی ؟؟؟؟/.

VT30 دارم خوبی هاش زیاده من فقط چندتا کاستی رو از دید خودم میگم:

1- نداشتن وایرلس داخلی یا دانگل بیرونی در بسته بندی محصول.
2- عدم پخش زیرنویس در سری R و تا اونجایی که بعضی از دوستانم میگفتن سری M هم زیرنویس فارسی پخش نمیکنه.
3- عدم پخش ویدئوها به صورت خودکار پشت سر هم در یک فولدر از طریق USB طوری که باید تک تک بعد از تموم شدن یکی بعدی رو انتخاب کرد.

delmajid
27-02-2012, 22:26
کسی نیست بدونه چطور میشه زیرنویس فارسی رو روی st30 m فعال کرد؟

siamak_mu
28-02-2012, 01:27
کسی نیست بدونه چطور میشه زیرنویس فارسی رو روی st30 m فعال کرد؟

دکمه options رو بزنید بعد subtitle رو روشن کنید.

این دوستمون هم زحمت کشیدن یه فیلم تهیه کردن:

papa2000
28-02-2012, 10:36
دوستان سلام
کسی این دانگل Dy-wl10 رو تست کرده؟!

delmajid
28-02-2012, 12:37
دکمه options رو بزنید بعد subtitle رو روشن کنید.

این دوستمون هم زحمت کشیدن یه فیلم تهیه کردن:

میدونم چطور زیرنویس رو بیارم منظورم اینه که میشه کاری کرد که زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه
یا اصلا امکان نداره؟

khansalar
28-02-2012, 12:54

من به عنوان کسی که یک ساله 50vt20 دارم و جدیدا 50st30 برای کسی گرفتم به شدت vt20 رو به st30 ترجیح میدم از نظر پخش تصاویر sd مخصوصا کانالهای ایران ولی در مورد vt30 نمیدونم چطوره

poonel
28-02-2012, 14:21

sameti
28-02-2012, 16:22
با سلام

دوستان عزیز اگر ممکن کمی در مورد ایجاد سایه به روی تصاویر در تلویزیونهای پلاسما توضیح بدند ؛ به عنوان مثال ؛ پس از چند دقیقه تماشا کردن شبکه هائی که دارای لوگو هستند ، سایه ائی از لوگوی شبکه به روی تصویر بعدی ایجاد میشه و آیا احتمال داره این سایه به روی تصویر باقی بمونه ونشه اون رو از بین برد . و اینکه این حالت به چه اصطلاحی معروفه . با تشکر

delmajid
28-02-2012, 20:27
میدونم چطور زیرنویس رو بیارم منظورم اینه که میشه کاری کرد که زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه
یا اصلا امکان نداره؟

کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟

rzabgy
28-02-2012, 22:54
سلام دوستان، گفتم شاید اینجا بهترین جا برای پرسش من باشه
البته پلاسمای من سه بعدی نیست، 50 اینچه فول اچ دی سری U هستش...
وقتی میخوام به adsl وصلش کنم و کابل lan رو بهش وصل کنم همه ای پی و dns رو خودش میگیره اما تنظیمات ------ رو خودم باید وارد کنم، کسی تجربه داره چطور باید اینو تنظیمش کنم؟ چون اداپتور وایرلس رو تی وی نبود مجبورم از کابل استفاده کنم

ممنون

poonel
29-02-2012, 00:30
با سلام

دوستان عزیز اگر ممکن کمی در مورد ایجاد سایه به روی تصاویر در تلویزیونهای پلاسما توضیح بدند ؛ به عنوان مثال ؛ پس از چند دقیقه تماشا کردن شبکه هائی که دارای لوگو هستند ، سایه ائی از لوگوی شبکه به روی تصویر بعدی ایجاد میشه و آیا احتمال داره این سایه به روی تصویر باقی بمونه ونشه اون رو از بین برد . و اینکه این حالت به چه اصطلاحی معروفه . با تشکر

چند دقیقه یا حتی چند ساعت تماشای شبکه های با لوگوی ثابت مشکلی ایجاد نمی کنه.
ممکنه سایه ایجاد بشه که با تعویض کانال معمولاً در 2 - 3 ثانیه برطرف میشه.
این حالت به Image Retention یا باقی ماندن موقت تصویر معروفه.

باقی موندن دائمی تصویر تو مدلهای قدیمی زیاد بود. تو مدلهای های جدید که من ندیدمه.

alimusic
29-02-2012, 14:40
با تيونر ديجيتال تلويزيون vt30 سرچ ميكنم كانالا رو هم پيدا ميكنه واسه ايران ولي بعد از چند روز گاهي كانالها اسماشون هست ولی روشون میرم نشون نمیده مثل اینکه پاك شده باشه مينويسه كانالهاي جديد پيدا شده ok میزنم از نو سرچ ميكنم از نو پيدا ميكنه واسه شما هم اينطوري یا واسه من مشکل داره این چندمین باره که اینطوری میشه

Y & M
01-03-2012, 12:39

پانا همينطوي هم فروشش نسبت به باقي برندها كمتر بود... از اون طرف هم كه در افزايش قيمتها بين برندهاي مختلف پيشتاز بوده... توي هر فروشگاهشون كه ميري همه دارن مگس ميپرونن به نظر من به جاي گذاشتن اين جايزه هاي 100 ميليوني براي بالا بردن فروش آخر سال و جذب مشتري بيان يك كمي براي مصرف كننده ها ارزش قائل بشن و قيمتها را منطقي تر كنند تا همه بتونند از محصولات خوب استفاده ببرند اينا همه برميگرده به سياستهاي غلط بانيان كه نه يك قيمت درستي تعيين ميكنه و نه بعدش يك ساپرت نرم افزاري درستي ميده تازه ريجنهاي ما هم كه در مقايسه با مدلهاي اروپايي و آمريكايي ياحتي خاور ميانه اي ميگن هيچي نداره... اونوقت مصرف كننده ايراني با چه انگيزهاي بياد پانا بخره اونم مدلهاي سال 2011

TATU_TATY
01-03-2012, 19:21
با سلام خدمت شما . اقا من وقتی کامپیوتر رو به تی وی وصل میکنم به اندازه ی یک ردیف ایکن تصویر از صفحه بیرون میزنه به طوری که دیگه ایکن های ردیف اول رو نمیتونم ببینم . ایا ارهی شد درست بشه وقتی کابل hdmi وصل میکنم اینجوریه تو بقیه حالات تست نکردم

بعدش چه جوری میشه کانال های رادیویی رو حذف کرد چون وقتی سرچ کانال یابی میکنم کانال های رادیویی وسط کانال های دیجیتال تصویری میفته و این عذاب اوره . راهی هست بشه کانال را مرتب کردن یا اصلن کانال های رادیویی رو حذف کنن .؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید . تشکر

siamak_mu
01-03-2012, 20:55
با سلام خدمت شما . اقا من وقتی کامپیوتر رو به تی وی وصل میکنم به اندازه ی یک ردیف ایکن تصویر از صفحه بیرون میزنه به طوری که دیگه ایکن های ردیف اول رو نمیتونم ببینم . ایا ارهی شد درست بشه وقتی کابل hdmi وصل میکنم اینجوریه تو بقیه حالات تست نکردم

بعدش چه جوری میشه کانال های رادیویی رو حذف کرد چون وقتی سرچ کانال یابی میکنم کانال های رادیویی وسط کانال های دیجیتال تصویری میفته و این عذاب اوره . راهی هست بشه کانال را مرتب کردن یا اصلن کانال های رادیویی رو حذف کنن .؟؟؟

مطمئنی رزولوشن کامپیوتر روی 1920x1080 تنظیم شده؟

Menu>Setup>Digital TV...>Chanel list

بعد میشه ادیت کرد.

mr_rayan
01-03-2012, 21:16

شما باید از قسمت منو به picture و سپس گزینه 16:9 overscan رو off کنی.

traffic rush
01-03-2012, 21:22
با سلام
من یه دو هفته ای میشه یه vt30 50 گرفتم.و به علت خرید vt30 65 قصد فروش ان رو دارم فاکتور هم موجوده از تهران گرفتم اگه کسی خواست pm بده.

TATU_TATY
01-03-2012, 22:43
خیلی خیلی ممنون دوستان بابت راهنمایی هر دو مشکل بر طرف شد . برق بزنه به بی سوادی

delmajid
02-03-2012, 21:08
کسی نیست به من کمک کنه که بتونم زیرنویس فارسی رو
روی st30m راه بندازم؟
میشه کاری کرد که فارسی ساپورت کنه؟

rzabgy
02-03-2012, 23:42
وقتی میخوام به adsl وصلش کنم و کابل lan رو بهش وصل کنم همه ای پی و dns رو خودش میگیره اما تنظیمات ------ رو خودم باید وارد کنم، کسی تجربه داره چطور باید اینو تنظیمش کنم؟ چون اداپتور وایرلس رو تی وی نبود مجبورم از کابل استفاده کنم

ممنون
:11::11::11:

r000r
03-03-2012, 11:29
کسی نبود به ما کمک کنه

سلام بر همگی دوباره کسی نبود به ما بگه که

اقا یه سوال فنی شرمنده پیش پا افتاده ست
یا ...؟

poonel
03-03-2012, 14:22
سلام بر همگی دوباره کسی نبود به ما بگه که

اقا یه سوال فنی شرمنده پیش پا افتاده ست
یا ...؟

THX مربوط به تصویره

یکی از مدهای منو Picture هست.
کیفیت اصلی تصویر را بدون هر گونه تغییر باز تولید می کند.
برای بازتاب تنظیمات تصویر استفاده شده توسط فیلمسازان حرفه ای مورد استفاده قرار گرفته و کیفیت تصویر فیلمهای تایید شده THX را به دقت بازتولید می کند.
فیلمهای تایید شده THX دارای آرم[THX] بر روی دیسک می باشند.

behraniha
03-03-2012, 16:53
با سلام
من یه دو هفته ای میشه یه vt30 50 گرفتم.و به علت خرید vt30 65 قصد فروش ان رو دارم فاکتور هم موجوده از تهران گرفتم اگه کسی خواست pm بده.

دوست عزيز pm را چك كن ...

r000r
03-03-2012, 19:27
THX مربوط به تصویره

یکی از مدهای منو Picture هست.
کیفیت اصلی تصویر را بدون هر گونه تغییر باز تولید می کند.
برای بازتاب تنظیمات تصویر استفاده شده توسط فیلمسازان حرفه ای مورد استفاده قرار گرفته و کیفیت تصویر فیلمهای تایید شده THX را به دقت بازتولید می کند.
فیلمهای تایید شده THX دارای آرم[THX] بر روی دیسک می باشند.
تشکر از جواب
پس فرق اساسی بین سری V با S نداره(برای من که حرفه ای نیستم میگم)
یعنی پخش 3بعدی برام خیلی اهمیت داره که یه موقع سری v بهتر از s نشون نده

delmajid
03-03-2012, 20:30
کسی که جواب ما رو نداد راجع به زیرنویس فارسی در 50st30m
لااقل یه راهنمایی راجع به عینک این تی وی بدید عینکش بار اول چقدر باید شارژ بشه؟
برای دیدن یک فیلم عینک چه مدت باید تو شارژ باشه؟

poonel
03-03-2012, 22:01
تشکر از جواب
پس فرق اساسی بین سری V با S نداره(برای من که حرفه ای نیستم میگم)
یعنی پخش 3بعدی برام خیلی اهمیت داره که یه موقع سری v بهتر از s نشون نده
تفاوت سری V و S را با توجه به جداول زیر ملاحضه بفرمایید:

VT30

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدST30

hatamir66
03-03-2012, 22:22
سلام
من چند روزه که پلاسمای st30 رو خریدم
تا حالا هر چی فیلم 3D از اینترنت دانلود کردم وقتی با عینک نگاه می کنی سه بعدی نیست
کلا می خواستم یکی منو راهنمایی کنه که چه فیلمی رو میتونم با این TV سه بعدی ببینم
چون گویا انواع مختلف فیلم 3D داریم مثل ساید بای ساید (SBS) یا آناگليف ANAGLYPH
ممنون میشم اگه سایتی برای دانلود فیلم سه بعدی که با این TV سازگار باشه میشناسید بم معرفی کنید

poonel
03-03-2012, 22:37
کسی که جواب ما رو نداد راجع به زیرنویس فارسی در 50st30m
لااقل یه راهنمایی راجع به عینک این تی وی بدید عینکش بار اول چقدر باید شارژ بشه؟
برای دیدن یک فیلم عینک چه مدت باید تو شارژ باشه؟

اگه عینکش مثل عینک VT30 باشه :
زمان شارژ : تقریباً 2 ساعت
زمان کارکرد : تقریباً 30 ساعت

hamid.m.n
03-03-2012, 23:07
دوستان قیمت 42 vt30 تو نمایندگی چنده؟

delmajid
04-03-2012, 11:44
اگه عینکش مثل عینک VT30 باشه :
زمان شارژ : تقریباً 2 ساعت
زمان کارکرد : تقریباً 30 ساعت

عینکش دقیقا همینه
فقط یه سوال
میشه با یو اس بی کامپیوتر شارژش کرد؟
مشکلی پیش نمیاد؟

rave-87
04-03-2012, 13:39
دوستان، کسی خبری از منبع موثقی در مورد اینکه سری 2012 تلویزیون های پاناسونیک احتمالاً کی توی ایران میاد داره؟ (بی زحمت منبع خبر هم بگین)
قبلاً فکر کنم یکی از دوستان توی این تاپیک گفته بودن که احتمالاً اواخر تابستون میاد :13:
یک سوال دیگه، vx300 توی ایران هست؟ فقط سایزش همون 65 هستش؟

accreedaal
04-03-2012, 21:11
سلام قیمت vt30 چنده 50 اینچ؟

poonel
04-03-2012, 21:53
عینکش دقیقا همینه
فقط یه سوال
میشه با یو اس بی کامپیوتر شارژش کرد؟
مشکلی پیش نمیاد؟

به نقل از دفترچه راهنما VT30:
با وصل کردن کابل شارژ ارائه شده به پایانه USB تلویزیون Panasonic که از حالت سه بعدی پشتیبانی می کند شارژ را انجام دهید.
شارژ کردن با سایر دستگاهها میتواند باعث نشت کردن باتری، گرم شدن یا انفجار گردد.

TATU_TATY
04-03-2012, 22:36
به نقل از دفترچه راهنما VT30:
با وصل کردن کابل شارژ ارائه شده به پایانه USB تلویزیون Panasonic که از حالت سه بعدی پشتیبانی می کند شارژ را انجام دهید.
شارژ کردن با سایر دستگاهها میتواند باعث نشت کردن باتری، گرم شدن یا انفجار گردد.

ممنون اقا پونل . من 50 st30 دارم شما میدونید کدوم یکی از یو اس بی هاش تری دی ساپورت هست ؟
راستی ایا همه پورت های hdmi روی تی وی من 1.4 و قابلیت پخش 3 بعدی رو دارا هستند ؟
با تشکر

mzy
05-03-2012, 10:07
دوستان قیمت 42 vt30 تو نمایندگی چنده؟
2600.............

mzy
05-03-2012, 10:13
سلام قیمت vt30 چنده 50 اینچ؟
4 تومن................

poonel
05-03-2012, 14:22
ممنون اقا پونل . من 50 st30 دارم شما میدونید کدوم یکی از یو اس بی هاش تری دی ساپورت هست ؟
راستی ایا همه پورت های hdmi روی تی وی من 1.4 و قابلیت پخش 3 بعدی رو دارا هستند ؟
با تشکر

1. تفاوتی بین USBهاش نیست.
2.بله. 1.4 هستند.
+حتی با 1.3 هم میشه 3D تماشا کرد.
فقط نهایت کیفیت تصویر سه بعدی 1.3، 1080iهست و با 1.4 کیفیت سه بعدی 1080p

farshid k
05-03-2012, 18:24
Dear Customer,

We are in receipt of your Email dated 26th February 2012 sent to Panasonic Marketing Middle East and Africa FZE, the regional HQ for Middle East and Africa, based in Dubai, UAE.

At the outset we would like to thank you for using Panasonic products.

Please be noted the specifications of the model TH-P42VT30 and TH-P50VT30 are the same except the screen size.

Thank you for your kind understanding.

Yours faithfully,

Narmadha Fernando | Executive - Customer Care
Customer Care Solutions Department | Panasonic Marketing Middle East & Africa FZE
P.O Box 17985, Jebel Ali Free Zone (South)
Dubai, United Arab Emirates
Tel: +971-4-886 2142 | Fax: +971-4-886 4001
Toll Free No: 800 - 7262
Website: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جواب ایمیل من به پاناسونیکه در مورد تفاوت تکنولوزی ساخت پنلهای این دو مدل

جناب" alucard "در اینمورد نظری دارید؟

rzabgy
06-03-2012, 00:01

ممنون

خوب از کمکتون نه متشکرم :31: شوخی کردم...بالاخره وصلش کردم به اینترنت و fb و SHOUCAST رو براحتی میرم...اگه سوالی داشتین در خدمتم:40:

*Alucard*
06-03-2012, 00:50
@farshid
تو جوابیه پاناسونیک اومده:

Please be noted the specifications of the model TH-P42VT30 and TH-P50VT30 are the same except the screen size
که به نظرم جواب خیلی سطحی ای هست اینو که هر بنده خدایی میدونه مشخصات اعلام شده برای این مدلها توسط پاناسونیک یکین اون چیزی که مهمه تفاوت تو واقعیته.

mzy
06-03-2012, 12:21
درود دوستان
منم 42vt30 دارم و از تصویرش بسیار راضیم....... بنظر من حداقل تفاوت st30 و vt30 در ظاهر بسیار زیبای سری vt و اینکه بهرحال از دیرباز پاناسونیک بین سری V و S اختلاف قیمتی داشته که ذهن مشتری را به اختلاف تکنولوژی، دقت رنگ وتصویر و یا کیفیت پنل میکشونه......

Y & M
06-03-2012, 12:39
سلام... اساتيد محترم ميخاستم بدونم به نظر شما با اين قيمتها خريد را باز هم صلاح ميدونيد يا نه؟ يا اينكه شايد فرجي بشه و اون طرف سال وضعيت بازار بهتر بشه؟

mehrdad2009
06-03-2012, 18:04
درود دوستان
منم 42vt30 دارم و از تصویرش بسیار راضیم....... بنظر من حداقل تفاوت st30 و vt30 در ظاهر بسیار زیبای سری vt و اینکه بهرحال از دیرباز پاناسونیک بین سری V و S اختلاف قیمتی داشته که ذهن مشتری را به اختلاف تکنولوژی، دقت رنگ وتصویر و یا کیفیت پنل میکشونه......
البته اين دو يه اختلاف ديگه هم دارند:
VT30 ساخت ژاپن ولي ST30 ساخت تايلنده

memo61
06-03-2012, 19:59
دوستانی که شانس مقایسه st30 50 و vt30 50 را داشتند لطفنا راهنمایی کنند که آیا vt30 ارزش یک میلیون بیشتر خرج کردن رو داره واقعا؟

mz64
06-03-2012, 20:57
مقایسه بین gt20 , st30 کدام را پیشنهاد می کنید ؟؟؟
یه چیزی جایگزین تله تکست چیه کدامیک تله تکست دارند

nob2003
06-03-2012, 22:26
@farshid
تو جوابیه پاناسونیک اومده:

که به نظرم جواب خیلی سطحی ای هست اینو که هر بنده خدایی میدونه مشخصات اعلام شده برای این مدلها توسط پاناسونیک یکین اون چیزی که مهمه تفاوت تو واقعیته.

اقا خبری از راه اندازی اپدیت نرم افزاره vt30 برای سری R نیست؟

mz64
07-03-2012, 08:55
با سلام مجدد خدمت همه دوستان
من یه بار دیگه توضیح میدم امیدوارم اساتید بدون تعصب و منطقی من را اراهنمایی کنند
قضیه از این قراره که من بین دو مدل 1- سونی ex720 و پاناسونیک st30 تحقیق می کردم کاری به اختلاف تکنولوژی ندارم و دلم با st30 بود خوب اختلاف 500 هزار تومانی دارند در کل بی خیال پول شدم و گفتم برای من این ویژگی ها مهمه
1- کارایی یعنی میزانی خرابی کم و قطعات با کبفبت
2- کیفیت تصاویر
3- امکانات جانبی مثل پخش زیرنویس فارسی اینترنت پخش فیلم فول اچ دی از روی فلش که انگار سونی پخش نمیکنه تله تکست وو مهمترین نکته ضبط تصاویر و فیلم
4- کیفیت 3D

رفتم به مغازه پاناسونیک که طرف st باز نداشت اما gt20 داشت و شروع به تعریف که gt20 بهتر از st30 است ساخت ژاپنه و .. که من رو به شک انداخت
رفتم توی مغازه دیگه طرف gt20 نداشت و گفت که st30 بهتره و gt20 سفارشه پاکستان و با اینکه ساخت ژاپنه خرابی زیادی داره .
حالا اساتید به نظر شما اولا کدامیک از این سه مدل این ویژگی که من نیاز دارم را دارن و کدام بهتر هستند

test14
07-03-2012, 11:04
من یه بار دیگه توضیح میدم امیدوارم اساتید بدون تعصب و منطقی من را اراهنمایی کنند
قضیه از این قراره که من بین دو مدل 1- سونی ex720 و پاناسونیک st30 تحقیق می کردم کاری به اختلاف تکنولوژی ندارم و دلم با st30 بود خوب اختلاف 500 هزار تومانی دارند در کل بی خیال پول شدم و گفتم برای من این ویژگی ها مهمه
2- کیفیت تصاویر
3- امکانات جانبی مثل پخش زیرنویس فارسی اینترنت پخش فیلم فول اچ دی از روی فلش که انگار سونی پخش نمیکنه تله تکست وو مهمترین نکته ضبط تصاویر و فیلم
4- کیفیت 3D

رفتم به مغازه پاناسونیک که طرف st باز نداشت اما gt20 داشت و شروع به تعریف که gt20 بهتر از st30 است ساخت ژاپنه و .. که من رو به شک انداخت
رفتم توی مغازه دیگه طرف gt20 نداشت و گفت که st30 بهتره و gt20 سفارشه پاکستان و با اینکه ساخت ژاپنه خرابی زیادی داره .
حالا اساتید به نظر شما اولا کدامیک از این سه مدل این ویژگی که من نیاز دارم را دارن و کدام بهتر هستند

من استاد نيستم ولي چيزي كه ميدونم ميگم:
1- از لحاظ كيفيت قطعات فكر كنم در يه حد باشن سوني اين مدلش ايران مونتاژ ميشه و پانا تايلند
2- كيفيت تصويره st30 بهتره
3- در مورد امكانات جانبي كه گفتين جفتشونم در يك حد افتضاح هستن (پخش زيرنويس فارسيو فلشو اينجور چيزا ضبطم كه ندارن هيشكدوم)
4- كيفيت 3d در st30 بالاتره
در كل st30 توصيه ميشه البته اگر امكانات بند 3 براتون خيلي مهمه بريد سراغ lg و samsung

mz64
07-03-2012, 11:10
از نظر من ترتیب ویژگی های بالا به ترتیب زیر
1-2-4-3 برام مهمه اگر لطف کنید نظرتان را درباره gt20 بیان کنید ممنون میشم

khansalar
08-03-2012, 11:17
2- کیفیت تصاویر
4- کیفیت 3D

سلام دوست عزیز
اگر اختلاف قیمت 500 تومنی برات مهم نیست بهت پیشنهاد میدم هیچکدومو نگیر چون تو سونی به نظر من سری ex یا سری hx بهتر از بقیه هستن که hx قیمت بالایی داره , ex هم به نسبت قیمتش خوبه ولی کیفیت 3d به نسبت خوب نیست
تو پاناسونیک هم vt30 گرونه st30 هم احتمالا راضیت نمیکنه از نظر تصاویر sd ، من پیشنهادم vt20 هست مخصوصا اگر بتونی سری p گیر بیاری مطمئن باش پشیمون نمیشی چون به ترتیب اولویتهایی که نوشتی راضی میشی و کلا اولویت سومو بیخیال شو چون تو خرید tv خوب به اشتباه میفتی برای اون هم میتونی یه hd player تهیه کنی

ئظا
08-03-2012, 15:19
من استاد نيستم ولي چيزي كه ميدونم ميگم:
1- از لحاظ كيفيت قطعات فكر كنم در يه حد باشن سوني اين مدلش ايران مونتاژ ميشه و پانا تايلند
2- كيفيت تصويره st30 بهتره
3- در مورد امكانات جانبي كه گفتين جفتشونم در يك حد افتضاح هستن (پخش زيرنويس فارسيو فلشو اينجور چيزا ضبطم كه ندارن هيشكدوم)
4- كيفيت 3d در st30 بالاتره
در كل st30 توصيه ميشه البته اگر امكانات بند 3 براتون خيلي مهمه بريد سراغ lg و samsung

این مدلهای پاناسونیک از بهترینها هستن
سونی که کلا مدتی هست تعطیله
سامسونگ هم به همین منوال
برای 3D هم فقط ال جی پیشنهاد میشه و همین vt30 , st30
ال جی چون پسیو هست الان بهترین گزینه برای سه بعدی محسوب میشه

CLP
08-03-2012, 16:04
این مدلهای پاناسونیک از بهترینها هستن
سونی که کلا مدتی هست تعطیله
سامسونگ هم به همین منوال
برای 3D هم فقط ال جی پیشنهاد میشه و همین vt30 , st30
ال جی چون پسیو هست الان بهترین گزینه برای سه بعدی محسوب میشه

تلویزیون های 3D پسیو گزینه خوبی هستند، خودم شخصا یک بار تو تیراژه هم سامسونگ و هم ال جی رو تست کردم که LG کیفیت 3Dخیلی خوبی داشت، منظورم اینکه تصویر 3D بیشتر خودش رو از صفحه نمایش بیرون نشون می داد و به قولی معروف 3D تر بود. ولی تصویر 3D سامسونگ چنگی به دل نمی زد.

paket
08-03-2012, 20:39
یه سوال :
من پلاسمای ۴۳اینچ دارم مدل ۴۵۵ موقع اسباب کشی خوده صفحه پلاسماش اندازه ۱سانت ترک خورده طوریه که وقتی روشنه اصلاپیدانیس موقعی که خاموشه ازنزدیگ دقت کنی معلوم میشه حالا سوالم اینه که امکان بیشتر شدن این ترک درمرور زمان هست یا نه ؟؟؟
نگرانم نکنه بیشتربشه ترک خوردگیش !!! ممنون

سندازایفون4 ورژن5.0.1

ئظا
09-03-2012, 01:06
یه سوال :
من پلاسمای ۴۳اینچ دارم مدل ۴۵۵ موقع اسباب کشی خوده صفحه پلاسماش اندازه ۱سانت ترک خورده طوریه که وقتی روشنه اصلاپیدانیس موقعی که خاموشه ازنزدیگ دقت کنی معلوم میشه حالا سوالم اینه که امکان بیشتر شدن این ترک درمرور زمان هست یا نه ؟؟؟
نگرانم نکنه بیشتربشه ترک خوردگیش !!! ممنون

سندازایفون4 ورژن5.0.1

مگه کاری هم میشه کرد؟!
متاسفانه کاری که نباید بشه شده
فکرت رو مشغول نکن
تا کار میکنه استفاده کن
فکرشم نکن چون عملا کاریش نمیشه کرد

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

navareh
10-03-2012, 09:33
نقل قول:--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان.من lg lw95000 داشتم اما تو تصاویر سریع تار می شد.جوری که سر درد می گرفتم.خلاصه فروختمش و الان می خوام 42st30 بخرم اما تو سایت های خارجی خواندم که st30 هم کم و بیش این مشکلو داره.لطفا یه راه نمایی بکنین.چون یه مقداری حساس هم شدم.

راستش منم که st30 50 اینچ دارم بعضی وقتا حس میکنم تو تصاویر سریع کمی سردرد میگیرم دوستانی که اطلاعات دارن از جمله پونل عزیز راهنمایی کنن چرا اینطوریه مگه 600 هرتز نیست؟؟

poonel
11-03-2012, 00:00
نقل قول:--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان.من lg lw95000 داشتم اما تو تصاویر سریع تار می شد.جوری که سر درد می گرفتم.خلاصه فروختمش و الان می خوام 42st30 بخرم اما تو سایت های خارجی خواندم که st30 هم کم و بیش این مشکلو داره.لطفا یه راه نمایی بکنین.چون یه مقداری حساس هم شدم.

راستش منم که st30 50 اینچ دارم بعضی وقتا حس میکنم تو تصاویر سریع کمی سردرد میگیرم دوستانی که اطلاعات دارن از جمله پونل عزیز راهنمایی کنن چرا اینطوریه مگه 600 هرتز نیست؟؟

600 هرتز وقتی فعاله که Intelligent Frame Creation روی Max باشه.

منم موقعی که چند دقیقه متوالی تصاویر خیلی سریع می بینم مثلاً موقع Game ، سرم درد میگیره.
این موضوع کاملاً طبیعیه و ربطی به TV نداره.

ئظا
11-03-2012, 00:47
600 هرتز وقتی فعاله که Intelligent Frame Creation روی Max باشه.

منم موقعی که چند دقیقه متوالی تصاویر خیلی سریع می بینم مثلاً موقع Game ، سرم درد میگیره.
این موضوع کاملاً طبیعیه و ربطی به TV نداره.

دقیقا این ایراد مختص سه بعدی های اکتیو هست و ربطی به مارک و مدلش نداره
وقتی میگن سه بعدی فقط پسیو به همین خاطر هست .

poonel
11-03-2012, 01:15

بنده دو بعدی رو گفتم، نه سه بعدی

navareh
11-03-2012, 09:00

اگه منظورتون مثلا سینمای خانگی ال جیه که واقعا اگه پلاسمای پانا رو بنز فرض کنیم اون حداکثر یه پراید به حساب میاد نه تو دوبعدی و نه تو سه بعدی حرفی برا گفتن نداره این جمله رو دقیقا یکی از همکارای من که سینمای ال جی داره وقتی میاد پیش من بهم گفت واقعیت اینه که پانا سونیک تو پلاسما حداقل یه شرکت بزرگ و صاحب سبک و اعتباره ولی ال جی و سامسونگ کارشون کپی برداریه
البته ببخشید دوست عزیز قصد جسارت نداشتم ولی واقعیتو گفتم

ئظا
11-03-2012, 13:40
اگه منظورتون مثلا سینمای خانگی ال جیه که واقعا اگه پلاسمای پانا رو بنز فرض کنیم اون حداکثر یه پراید به حساب میاد نه تو دوبعدی و نه تو سه بعدی حرفی برا گفتن نداره این جمله رو دقیقا یکی از همکارای من که سینمای ال جی داره وقتی میاد پیش من بهم گفت واقعیت اینه که پانا سونیک تو پلاسما حداقل یه شرکت بزرگ و صاحب سبک و اعتباره ولی ال جی و سامسونگ کارشون کپی برداریه
البته ببخشید دوست عزیز قصد جسارت نداشتم ولی واقعیتو گفتم

منظورم سینمای خانگی نیست تصویر سه بعدی هست
چند تا پست بالاتر رو نگاه کنی میبینی گفتم این مدل پانا جزو بهترین ها هست
دوستتون هم اشتباه میکنن یا سینما سهبعدی ال حی رو ندیدن یا راجع به همون سینما خانگی که میگی صحبت کرده
در مورد سبک واعتبار هم فقط همین رو بدون دوسته عزیز که ابداع کننده پنل ال سی دی سامسونگ بود
ابداع کننده 3D پسیو هم ال جی ( سینما سه بعدی )
تا الان هم پنل های سونی رو سامسونگ براش تولید میکرد
در مورد تصاویر سریع و اشکالشون تو پلاسما هم باید بگم این ایراد کلی هست و ربطی هم به هرتز بالا نداره
همه پلاسماها علی رقم این اعداده 600 هرتز و ..... تو پخش تصاویر سریع عاجز هستن و اینم یه ایراد بر ایرادات
دیگه پلاسما هست ( فرقی نمیکنه پانا یا سونی یا ال جی یا .... )

Y & M
11-03-2012, 14:19
دوستان فركانس تصوير كه با واحد هرتز بيان ميشه در برندهاي مختلف با نامهاي گوناگون گفته ميشه مثلا در LED SAMSUNG مدل D8000 فركانس تصوير 200 هرتزه و گزينه ديگري به نام انطباق تصوير بيان ميشه كه شامل 800 هرتزه كه اين مساله انطباق تصوير براي خودمم سواله ؟ و در SONY به نام Motion Flow هستش كه مثلا Motion Flow HX-925 800 هرتزه و اين مساله در پلاسماها 600 هرتز هستش كه باز SAMSUNG اونو فركانس ميداني گفته حالا سوال كه پيش مياد اينه كه ((( در صحنه هاي سريع فركانس هر چه بالاتر باشه تصاوير نرمتر و دقيقتر ميشه))) يعني D8000 و HX-925 تصاوير نرمتر و دقيقتري نسبت به VT30 _600 هرتزي دارند ؟ يا نه اون فركانس 800 LED ها شبيه سازي شده است ؟ و از لحاظ سخت افزاري فركانسشون همون 200 هرتزه ؟

warrio
11-03-2012, 14:35
بی خیال بابا سه بعدی ال جی که دو و نیم بعدیم نیست من هر وقت سه بعدی ال جیو میبینم افسردگی مزمن میگیرم عمق کم تصویر دندونه دندونه خیلی خنده داره واقعا.

poonel
11-03-2012, 14:38
این جدول Shoutout HDTV 2011 هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدملاحضه می کنید که پلاسما VT30 بهترین Moving Resolution را داره.
علاوه بر 600 هرتز بودن ، Moving 1080 Line هم باعث افزایش سرعت پاسخدهی در VT30 میشه.
در LED-LCDها Moving Line برابر 900 هست.

warrio
11-03-2012, 14:46
در مورد سبک واعتبار هم فقط همین رو بدون دوسته عزیز که ابداع کننده پنل ال سی دی سامسونگ بود
اینو جای درست حسابیم گفته یا شما از خودت در آوردی؟

kambiz11000
11-03-2012, 15:35
مدلهای 2012 2000 هرتز و 2500 هرتز هستند تا ببینیم تو تصاویر سریع و فوق سریع چه تغییری کردند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

poonel
11-03-2012, 15:45

شرکت SHARP اولین بار LCD ها را در ماشین حساب ها بکار برد و اولین LCD TV در سال 1988 توسط این شرکت ابداع شد.

mjd323232
11-03-2012, 16:15
دوستان قیمت vt30 چند شده ؟

poonel
11-03-2012, 16:35
دوستان قیمت vt30 چند شده ؟

آخرین قیمت نمایندگی پاناسونیک در اهواز

50VT30 : 4.150.000
42VT30 : 2.580.000

بعد از عید قراره 30% دیگه افزایش قیمت داشته باشه.
طبق گفتگو با نماینده بانیان در اهواز اگه وضعیت آشفته دلار به همین منوال پیش بره به احتمال زیاد بانیان قراردادش با شرکت پاناسونیک را که تا خرداد ماه است تمدید نخواهد کرد.
از این بعد وارداتی نخواهد بود . بلکه بصورت مسافری بشه پاناسونیک وارد کرد.

mjd323232
11-03-2012, 17:40
آخرین قیمت نمایندگی پاناسونیک در اهواز

50VT30 : 4.150.000
42VT30 : 2.580.000

بعد از عید قراره 30% دیگه افزایش قیمت داشته باشه.
طبق گفتگو با نماینده بانیان در اهواز اگه وضعیت آشفته دلار به همین منوال پیش بره به احتمال زیاد بانیان قراردادش با شرکت پاناسونیک را که تا خرداد ماه است تمدید نخواهد کرد.
از این بعد وارداتی نخواهد بود . بلکه بصورت مسافری بشه پاناسونیک وارد کرد.

پونل جان خدا خیرت بده همیشه اخبار بروز میدی
جاشه دیگه یه پست مدیریتی به شما بدن

behzad habib
11-03-2012, 21:55
دوستانی که از دنیا خبر ندارن اطلاعات اشتباه به کاربران ندن یا به نام کره ای ها نزنن!
crt توسط جان لوکی برد در 1926 ابداع شد.
پلاسما در یک روند طولانی کامل شد. از سال 1936 که کالمن تیهانی شروع و توسط دانشگاه ایلینویز در 1964 ادامه پیدا کرد و ibm در 1983 یک مدل پلاسما 2 رنگ, نارنجی و مشکی ارائه کرد. کامل کننده ی پلاسما کمپانی فوجیتسو بود و در 1992 اولین پلاسما تمام رنگی رو ساخت و در این بین شرکتهای پاناسونیک و هیتاچی و فیلیپس به همراه فوجیتسو بیشترین نقش رو در تکمیل پلاسما در دهه ی 90 داشتند و اولین پلاسما 42 اینچ در 1997 قیمتی معادل 15000 دلار داشت!
lcd در سال 1976 توسط شارپ ابداع و از دهه ی 80 کاربردی شد و در ماشین حساب و ساعت بیشترین استفاده رو داشت.
oled هم توسط 2 دانشمند آمریکایی و چینی در یکی از دانشگاههای آمریکا در 1989 ابداع شد و بیشترین سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه رو شرکتهای mitsui,sumitomo,idemitsu kosan انجام داده اند و اگر شرکتهایی چون توشیبا و سونی و پاناسونیک و ال جی و چند شرکت دیگر به غیر از سامسونگ یک oled بیرون دادنند مطمئن باشید با همکاری 3 شرکت فوق میباشد.

navareh
11-03-2012, 22:30
دوستانی که st30 دارند :
برا کالیبره کردن چطور میشه وارد منوی isf mode شد و اصولا ایا صلاح هست اونجا تنظیمی رو تغییر بدیم یا نه؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟ ممنون میشم بگید راستش من هنوز نتونستم تنظیمات مناسبی از تصویر داشته باشم

aliiiiiii
11-03-2012, 23:54
با سلام

قیمت st30 50 و st30 42 رو میخواستم.

ممنونم

love021
12-03-2012, 03:33
دوستانی که st30 دارند :
برا کالیبره کردن چطور میشه وارد منوی isf mode شد و اصولا ایا صلاح هست اونجا تنظیمی رو تغییر بدیم یا نه؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟ ممنون میشم بگید راستش من هنوز نتونستم تنظیمات مناسبی از تصویر داشته باشم

اس تی 30 اصلا isf نداره روی کانالای بی کیفیت بزار روی dynamic اگه ----- معمولی داری بعضی رسیورا با پانا مشکل دارن باید کلا ----- عوض کنی

با سلام

قیمت st30 50 و st30 42 رو میخواستم.

ممنونم
50st30 2700
42st30 2150

love021
12-03-2012, 03:40
قیمت جدید 42v20
2000000 تومن

alimusic
12-03-2012, 15:36
ا تيونر ديجيتال تلويزيون vt30 سرچ ميكنم كانالا رو هم پيدا ميكنه واسه ايران ولي بعد از چند روز گاهي كانالها اسماشون هست ولی روشون میرم نشون نمیده مثل اینکه پاك شده باشه مينويسه كانالهاي جديد پيدا شده ok میزنم از نو سرچ ميكنم از نو پيدا ميكنه واسه شما هم اينطوري یا واسه من مشکل داره این چندمین باره که اینطوری میشه

paket
12-03-2012, 16:50
میبخشید سوالمو اینجا میپرسم :

من واسه تنظیم حالت رنگ تو تنظیمات رنگ صفحه که میام دستی تنظیم کنم تنظیم میشه اما نمیدونم چرا تازگی ها بعده خاموش کردن ال سی دی باز برمیگرده به حالت اول ، قبلا اینجوری نبود. اخه من تنظیمات اصلی خودمو دارم چه جوری میشه سیو کرد که دیگه برنگرده به حالت اولش ؟؟میشه کمکم کنید ؟
سامسونگ پلاسما 43اینچ .
سپاس.

سندازایفون4 ورژن5.0.1

nob2003
12-03-2012, 17:21
ا تيونر ديجيتال تلويزيون vt30 سرچ ميكنم كانالا رو هم پيدا ميكنه واسه ايران ولي بعد از چند روز گاهي كانالها اسماشون هست ولی روشون میرم نشون نمیده مثل اینکه پاك شده باشه مينويسه كانالهاي جديد پيدا شده ok میزنم از نو سرچ ميكنم از نو پيدا ميكنه واسه شما هم اينطوري یا واسه من مشکل داره این چندمین باره که اینطوری میشه

چیزه مهمی نیست و بعضی وقتها فرکانسهای کانالهای دیجیتال از طرف صدا و سیما عوض میشه یا کاناله جدیدی میاد که ازت میپرسه که اپدیت کنم یا نه و من به غیر از vt30 دستگاه دیجیتاله ایکس ویژن هم دارم که اون هم همینطور است و چند روز پیش که بعضی کانالها فرکانسش عوض شد (از طرف صدا و سیما) و قطع شد و vt30 که پیغام not servic روی کانالها میداد و باید از اول جستجو میکردی و گیرنده ایکس ویژن هم به همین صورت بود و از اول کانالها رو سرچ کردم.

کلا دیجیتاله ایران به دلیل نو پا بودن تغییر و تحول زیاد داره و تا ثبات کامل یکی دوسالی زمان میبره.

navareh
12-03-2012, 17:26
نقل قول:
اس تی 30 اصلا isf نداره روی کانالای بی کیفیت بزار روی dynamic اگه ----- معمولی داری بعضی رسیورا با پانا مشکل دارن باید کلا ----- عوض کنی

درست میفرمایید ولی ظاهرا یه منو مخفی برا تنظیمات اضافی منظورم اون بود چجور واردش بشم و اصولا مشکلی پیش نمیاد؟؟

farivarnima
13-03-2012, 16:03
با سلام بر اساتید

احتمالا این سوال بد تکراریه ! شایدم تو مخی ولی بریدم دیگه گفتم مددی بجویم شاید فرجی شد.

من یه 50 اس تی 30 دارم که هنوز چند ساعت هم کار نکردم باهاش.
دورادور مواردی به چشمم خورد مثل اینکه باید 100 ساعت روی یه حالت باشه بعد تازه می تونی بری روی دامامیکو این حرفا.هر چی هم سرچ کردم به تنظیماتی رسیدم که اصلا ربطی به دستگاه بنده نداره مثلا گفته برایتنس 70 در حالیکه دستگاه من نهش 50 تاس! ظاهرا مدل آسیایی و این قضایاس.
خلاصه آقا کمک! چی کار باید بکنم؟ حقیقت چیه؟ الان باید تنظیم چی باشه؟بعد 100 ساعت چی می شه؟
مرسی از حوصله شما

*Alucard*
13-03-2012, 16:21
با سلام بر اساتید

احتمالا این سوال بد تکراریه ! شایدم تو مخی ولی بریدم دیگه گفتم مددی بجویم شاید فرجی شد.

من یه 50 اس تی 30 دارم که هنوز چند ساعت هم کار نکردم باهاش.
دورادور مواردی به چشمم خورد مثل اینکه باید 100 ساعت روی یه حالت باشه بعد تازه می تونی بری روی دامامیکو این حرفا.هر چی هم سرچ کردم به تنظیماتی رسیدم که اصلا ربطی به دستگاه بنده نداره مثلا گفته برایتنس 70 در حالیکه دستگاه من نهش 50 تاس! ظاهرا مدل آسیایی و این قضایاس.
خلاصه آقا کمک! چی کار باید بکنم؟ حقیقت چیه؟ الان باید تنظیم چی باشه؟بعد 100 ساعت چی می شه؟
مرسی از حوصله شما

خیلی از تنظیمات در اینترنت با توجه به پارامترهای مدلهای اروپایی و آمریکایی هستن که با مدلهای خاورمیانه متفاوتند.
100 ساعت اول پیشنهاد میشه برای جلوگیری از IR (اثرات موقتی تصویر) و به اصلاح آب بندی شدن فسفر پیکسلها تصویر رو روی مدهای کم نور قرار بدین.

kaveh1589
13-03-2012, 18:51
درود
st30 من فقط فایل های mkv رو پخش می کنه ( نه dat نه mpeg )
دوستان تست کردن ؟

mohsen_21p
13-03-2012, 20:49
خیلی ها گول v20 مدل های اروپایی و غیره و خوردن در صورتی که مدل ایرانیش به حق هیچ پوخی نبود و هیچ امکانات خاصی هم نداشت حتی الان که توی این فروم دیدم ظاهرا برای اکثر مدل ها پچ نرم افزاری اومده جز این مدل کذایی!

saegheh67
13-03-2012, 22:36
خیلی ها گول v20 مدل های اروپایی و غیره و خوردن در صورتی که مدل ایرانیش به حق هیچ پوخی نبود و هیچ امکانات خاصی هم نداشت حتی الان که توی این فروم دیدم ظاهرا برای اکثر مدل ها پچ نرم افزاری اومده جز این مدل کذایی!
والا من به شخصه برای امکانات تلویزیونو نخریدم الویتم کیفیت تصویر بوده و هست که واقعا از این نظر منو راضی کرده امکاناتم با یک wdtv براحتی جبران کردم ولی در کل قبول دارم اصلا ساپورتی روی کل محصولات پاناسونیک ایران وجود نداره

farivarnima
14-03-2012, 08:55
خیلی از تنظیمات در اینترنت با توجه به پارامترهای مدلهای اروپایی و آمریکایی هستن که با مدلهای خاورمیانه متفاوتند.
100 ساعت اول پیشنهاد میشه برای جلوگیری از IR (اثرات موقتی تصویر) و به اصلاح آب بندی شدن فسفر پیکسلها تصویر رو روی مدهای کم نور قرار بدین.

اول اینکه ممنون از جوابتون
مد های کم نور یعنی استاندارد؟ یا حتی پایین تر؟
و مهمتر اینکه پس از 100 ساعت استفاده چه تنظیمی باید باشه؟منظورم اینه که می دونم که داینامیک رو هیچ کس کاملا قبول نداره و از ساده ترین بخشش مثلا برایتنس گرفته تا نویز ریداکشنش رو دست کاری و به اصطلاح سلیقه ای تنظیم می کنند.اون ها رو چه کار باید بکنم؟

باز هم ممنون

*Alucard*
14-03-2012, 13:33
درود
st30 من فقط فایل های mkv رو پخش می کنه ( نه dat نه mpeg )
دوستان تست کردن ؟

به دفترچه پنلتون مراجعه کنید فرمتهایی که توسط دستگاه پخش میشه و شرایط پخش فرمتهای مختلف شرح داده شده.

اول اینکه ممنون از جوابتون
مد های کم نور یعنی استاندارد؟ یا حتی پایین تر؟
و مهمتر اینکه پس از 100 ساعت استفاده چه تنظیمی باید باشه؟منظورم اینه که می دونم که داینامیک رو هیچ کس کاملا قبول نداره و از ساده ترین بخشش مثلا برایتنس گرفته تا نویز ریداکشنش رو دست کاری و به اصطلاح سلیقه ای تنظیم می کنند.اون ها رو چه کار باید بکنم؟

باز هم ممنون

بیشتر اون تنظیمات برای فیلمهای اوریجینال بلو - ری و در اغلب مواقع برای دیدن این فیلمها در محیط کم نور تنظیم شدن حتی بعضی از این تنطیمات ممکنه با توجه به خصوصیات ضبط تصویر در فیلمهای مختلف تغییر کنه روی سیگنالهای SD که کم جرئیات هستن و اشباع رنگ نامناسب دارن کالیبره کردن تصویر بیهوده هست و تنظیمات بیشتر مطابق با سلیقه هست برای فیلمهای اوریجینال full HD و کیفیت بالا مد سینما برای شبیه سازی سالن سینما و ارائه تصویر سینمایی ساخته شده میتونید با کمی تغییرات مثل بالا بردن برایتنس و کم و زیاد کردن کنتراست جزئیات رو در تصویر بیشتر و یا کمتر کنید اگر به رنگهای شدید علاقه دارید و جرئیات تصویر براتون مهم نیست مد داینامیک میتونه خوب باشه روی مد داینامیک هم با تغییر دادن برایتنس و کنتراست و یا مولفه گاما میتونید میزان جرئیات در تصویر رو مرئی تر کنید.

saeed pana
14-03-2012, 17:44
سلام دوستان
میخواستم بدونم کدام سری vt30 زیرنویس فارسی دارد

poonel
14-03-2012, 18:40
سلام دوستان
میخواستم بدونم کدام سری vt30 زیرنویس فارسی دارد

هیچکدام فارسی ساپورت نمیکنه.

irmedia
14-03-2012, 19:39

با سلام

این موضوع از ارتباطی به مدل V20 و X و Y و ... ندارد!!!

کلیه مدلهای سری R چه قدیم و چه جدید که ویژه ایران مونتاژ شده ، اصلا از سوی پاناسونیک ساپورت نرم افزاری نمیشود. شما اصلا تلویزیون پاناسونیک دارید که در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشید!؟

saeed pana
15-03-2012, 21:46
باسلام خدمت دوستان من یه 50st30سریmسفارش دادم ازدبی برام آوردند راستش امروزدستم رسیده وهنوز بازش نکردم اما میخوام ردش کنم چون میخوام 55اینچ بگیرم اگرکسی ازدوستان قصد داره50st30بگیره pm بده

farshid k
16-03-2012, 18:40
بالاخره اولین شبکه اچ دی قابل دریافت شد.کافیه گیرنده دیجیتال تلویزیونو مجدد سرچ کنید شبکه بنام R&S دریافت میشه
البته فعلا دمو پخش میکنه!

nasrGod
18-03-2012, 11:31
دوستان عزيز كسي تونسته در حد عالي كاليبره كنه ؟
اگه تونسته مقادير رو بزاره منم انجام بدم
ممنون ميشم

poonel
18-03-2012, 12:00
شما VT30 دارید یا ST30 ؟

به هر حال من با 50VT30 به تنظیمات زیر رسیدم و به نظر خودم تو این حالت تصویری زیبا و نسبتاً طبیعی داره :

Wieving Mode : Normal
Contrast : 70 (اگه محیط پرنوره روی 100 بزارید)
Brightness : -10
Colour : 50
Sharpness : 100
Tint : 0
Colour Balance : Cool
Vivide Color : On
Colour Remaster : Auto
Eco Mode : Off
P-NR : Max
Advanced Setting ---> Intelligent Frame Creation : Max
Resoulation Enhancer : Max

دوستان لطفاً تست کنید، نظرتون را بگید.

ali.cheguevara
20-03-2012, 19:10
درود.
سه تا سوال.
65VT30 تو تهران چنده؟سری M هست یا R؟
60VT30 و 55VT30 یا 65ST30 تو تهران پیدا میشه؟
واسه تصاویر سه بعدی سریع(فوتبال و گیم) که چشم آدم اذیت نشه شما چه پیشنهادی دارید؟VT30 یا ST30 یا سینمای الجی که پسیو هست؟
با سپاس.

alimusic
20-03-2012, 19:14
من امروز كانال يابي كردم با تلويزيون جالب بود ١٠ تا كانال اذربايجان باكو پيدا كرد كانالاي ١ تا ٥ ايران پيدا نميكنه

mehdi speed 700
21-03-2012, 00:45
دوستان تاپیک جدید ایجاد کردم برای کلیپ های سه بعدی.میتونین واسه دانلود بهش مراجعه کنید خودم لیچ کردم:

arash-sat
21-03-2012, 16:14
درود خدمت همه دوستان. سال نو همگی مبارک. یه خواهش داشتم از دوستانی که ST30 دارن عکس از تی وی در حالت روشن و روی تنظیمات خودشون برام بگیرن. به خصوص کانال های SD از ماهوا..ره و تلویزیون داخلی.و تجربشون رو بگن کلا. منوی مخفی و اینکه کارکرد تلویزیون هم چطوری هست. تا مطمئن بشم دوستان یه موقع ویترینی ننداختن بهمون. ایا میشه صفرش کرد به اسونی؟

mzy
22-03-2012, 13:38
درود.
سه تا سوال.
65VT30 تو تهران چنده؟سری M هست یا R؟
60VT30 و 55VT30 یا 65ST30 تو تهران پیدا میشه؟
واسه تصاویر سه بعدی سریع(فوتبال و گیم) که چشم آدم اذیت نشه شما چه پیشنهادی دارید؟VT30 یا ST30 یا سینمای الجی که پسیو هست؟
با سپاس.
درودبرشما
اگه باشه حدود 10 تا 12 تومنه
60 و 55 نداره.... 42" و 50" و 65"
"55 st30 داره که حدود 5تومنه ومثلmade in Japan 65vt30
برای دیدن تصاویر 3بعدی عالیه..........

ئظا
22-03-2012, 21:26
بالاخره اولین led 3d passive پاناسونیک هم به بازار اومد
هر چند در حد پسیو های ال جی نیست ولی برای شروع خوبه

amir 777
23-03-2012, 13:05
بالاخره اولین led 3d passive پاناسونیک هم به بازار اومد
هر چند در حد پسیو های ال جی نیست ولی برای شروع خوبه

توی ایران اومده ؟
مدل2012؟

mzy
23-03-2012, 14:06
توی ایران اومده ؟
مدل2012؟
مدل های 2012 به این زودی وارد نمیشن............

*Alucard*
23-03-2012, 21:21
"نئوپلاسمای" ST50 پاناسونیک که سال 2012 تولید شده به بازارهای آمریکای شمالی و اروپا عرضه شده بعضی از سایتها , مجلات و کالیبراتورهای حرفه ای هم این پنل رو بررسی کردن نکاتی در این رویوها هست که از جمله اونها میشه به موارد زیر اشاره کرد.
این پنل در آسیا در سایزهای 42 و 50 و 65 اینچ عرضه میشه.
مشخصات پنل در سایت پاناسونیک:

نکات مثبت:
کنتراست و بازتولید فوق العاده رنگ مشکی در سطح بهترین پنلهای دنیا با قیمت خیلی کمتر.
بالا بردن برایتنس و کم کردن محدودیت برایتنس در مدهای قابل تنظیم.
مشکی عمقتر و کنتراست قابل مقایسه با VT30 با قیمت خیلی کمتر.
فیلتر کنتراست قویتر برای مکانهای پرنور با رفلکشن کمتر و مشکی عمیقتر در مکانهای پرنور.
بالا رفتن رزولوشن تصاویر متحرک و وضوح حرکتی بهتر.
نمایش بهتر جزئیات.
سه بعدی بهتر.
مصرف برق کمتر.
کم کردن نویز.
بزرگنمایی بهتر و بهتر شدن کیفیت تصاویر SD
ضخامت کمتر.
رعایت بهتر بالانس قیمت/کیفیت.
کم شدن IR با اثرات موقتی تصویر.
input lag فوق العاده پائین برای گیمرها.
بیشتر و بهتر شدن امکانات جانبی و آنلاین.

نکات منفی:
باقی موندن Bug 50Hz
ممکنه چشم بعضی افراد در رفرش ریتهای پائین متوجه سوسو زدن تصویر در پلاسماها بشه که در مورد ST50 هم صادقه.
مصرف برق بیشتر نسبت به LED ها
فیلتر کنتراست ST50 باعث محدود شدن زاویه دید از بالا میشه بنابراین باید پنل رو جایی نسب کنید که از بالا به پنل نگاه نکنید!
محدودیت در دریافت رزولوشن کامل و RGB 4 : 4 : 4 از پورت VGA
افت کیفیت تصویر در مکانهای فوق العاده پرنور

لینک بررسی های مختلف:
ریویو شده توسط رابرت ژان:

ریویو شده توسط HDTV Test

ریویو شده توسط Avforums

----------------------------------------------------------------
GT50
پلاسمای مدل GT50 پاناسونیک امسال برای آسیا هم معرفی شده این پنل در کیفیت تصویر و کنتراست مشابه پنل ST50 هست با این تفاوت که این پنل مد THX داره که بدون نیاز به کالیبره شدن میتونه تصویری نسبتا دقیق و پرجزئیات برای فیلمهای HD و FullHD ارائه بده تقاوت دیگه GT50 با ST50 وجود پردازنده دو هسته ای در این پنل برای بالا بردن سرعت عملکرد پنل به عنوان یک Smart TV هست البته پاناسونیک ادعا میکنه که این پنل وضوح و جزئیات بهتری نسبت به ST50 داره ولی در تستهای حرفه ای تفاوت چندانی بین ST50 و GT50 در این مورد وجود نداره , ظاهرا این پنل قصد داره قسمتی از بازار رو هدف قرار بده که کیفیت تصویر ST50 رو میپسندن ولی دکور و طراحی زیباتر و قابلیتهای وبگردی و امکانات جانبی بیشتر براشون مورد توجه هست.

این پنل در آسیا در سایزهای 42 و 50 اینچ عرضه میشه.
مشخصات رسمی در سایت پاناسونیک:

-------------------------------------------------------------

VT50
مدل High end سال 2012 پاناسونیک نئوپلاسمای VT50 هست که امکانات زیاد و طراحی زیبا رو در کنار کیفیت تصویر بالا رو با هم ارائه میده بازتولید رنگ مشکی و کنتراست این پنل بهتر از دو مدل قبلی هست و گفته میشه فیلتر کنتراست قویتری هم برای مکانهای پرنور داره.

این پنل در آسیا در سایزهای 55 و 65 اینچ عرضه میشه.
مشخصات رسمی این پنل در سایت رسمی پاناسونیک:

---------------------------------------------------------------
جدول مقایسه مدلهای مختلف 2012 در سایت رسمی پاناسونیک:

parham511
24-03-2012, 03:27
سلام
خسته نباشید
عیدتون مبارک باشه انشالله...
ببخشید 3 سوال
قیمت این تلویزیون در سایز 60 یا 65 اینچ چقدر میباشد؟
باقی موندن Bug 50Hz یعنی چه؟
و سوم اینکه در برتر بودن این تلویزیون شکی نیست اما بنظر شما آیا خرید پلاسماهای ارزان قیمتی مثل ال جی و سامسونگ که از ارز دولتی برای واردات استفاده میکنند هم توصیه میشود؟

مثل این 2 مدل:
60 اینچ کنتراست 1:3m، در سایت امازون 1500$
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =1-1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G-60PM6700-60-Inch-Active-Plasma%2Fdp%2FB0074YRGKM%2Fref%3Dsr_1_1%3Fs%3Delec tronics%26ie%3DUTF8%26qid%3D1332357123%26sr%3D1-1)

60 اینچ کنتراست 1:3m، در سایت امازون 1200$

یا این مدل گرونتر ، فکنم شبیه همون که تو مسابقات tv shoot out پارسال آخر شد.
60 اینچ کنتراست 1:5m، قیمت 2400$

حقیقتا نمی خوام زیاد هزینه کنم، و اینطور که شنیدم می گن پلاسماهای خوب پانا متاسفانه ارز واردات ندارند.
و دوست ندارم با دلار 2000 تومن تلویزیون بخرم واقعا.
آیا این ال جی ها هم کار راه انداز هستند برای استفاده خانگی؟
خیلی ممنونم...:40:

arash-sat
24-03-2012, 11:48
دیروز بود که مطالب مربوط به این تی وی رو میخوندم. واقعا همون چیزی هست که من منتظرش هستم. متاسفانه هنوز معلوم نیست که کی برای اسیا و خاورمیانه عرضه میشه تا ما هم شاهد این تی وی تو ایران باشیم. دوستانی که از بازار بانه خبر دارند خواهشمندم که یه اطلاع رسانی بکنند که ایا خبری هست یا نه. انتخاب من ST 50 اینچ بود اما گویا باید به 42 این مدل رضایت بدم. { البته اگه پولم برسه}
سلام
خسته نباشید
ببخشید 3 سوال
و سوم اینکه در برتر بودن این تلویزیون شکی نیست اما بنظر شما آیا خرید پلاسماهای ارزان قیمتی مثل ال جی و سامسونگ که از ارز دولتی برای واردات استفاده میکنند هم توصیه میشود؟

مثل این 2 مدل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tvs%2Flg-60PM9700)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =1-1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G-60PM6700-60-Inch-Active-Plasma%2Fdp%2FB0074YRGKM%2Fref%3Dsr_1_1%3Fs%3Delec tronics%26ie%3DUTF8%26qid%3D1332357123%26sr%3D1-1)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tvs%2Flg-60PA6500-plasma-tv)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G-60PA6500-60-Inch-1080p-Plasma%2Fdp%2FB006VFS4J2%2Fref%3Dsr_1_2%3Fie%3DUTF 8%26qid%3D1332357020%26sr%3D8-2)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tvs%2Flg-60PM9700)

حقیقتا نمی خوام زیاد هزینه کنم، و اینطور که شنیدم می گن پلاسماهای خوب پانا متاسفانه ارز واردات ندارند.

دوست عزیز این موردی که در مورد ارز گفتین به نظر من اصلا صحت نداره. شما اگر با قیمتی که بانک داره ارز میده و هزینه ها و مالیات و .... قیمت یه محصول رو حساب کنید میبینید که جور در نمی اید. همه وارد کننده ها دارن محصولشون رو با دلار 2000 تومن میفروشن. از یه گوشی موبایل بگیر تا بیاین به تلویزیون و ماشین و....

*Alucard*
24-03-2012, 12:15
سلام
خسته نباشید
ببخشید 3 سوال

مثل این 2 مدل:

اگر محیط منزل شما کم نور هست و اغلب در خلال شب و زیر نور خیلی کم تی وی تماشا میکنید پلاسماهای ارزون قیمت میتونن مناسب باشن.
پلاسماهای پاناسونیک روی سیگنالهای 50 هرتز در لبه های اجسام متحرک اوجاج ایجاد میکنن البته این مشکل خیلی ضعیف هست و تا وقتی که شما ندونید و توجه نکنید شاید اصلا متوجه نشید (خیلی افراد هم با علم وجود این پدیده اصلا متوجه نمیشن) ولی به هر حال برای کسایی که خیلی حساس هستن و کوچکترین نقصی براشون قابل قبول نیست دونستنش لازمه.

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

دیروز بود که مطالب مربوط به این تی وی رو میخوندم. واقعا همون چیزی هست که من منتظرش هستم. متاسفانه هنوز معلوم نیست که کی برای اسیا و خاورمیانه عرضه میشه تا ما هم شاهد این تی وی تو ایران باشیم. دوستانی که از بازار بانه خبر دارند خواهشمندم که یه اطلاع رسانی بکنند که ایا خبری هست یا نه. انتخاب من ST 50 اینچ بود اما گویا باید به 42 این مدل رضایت بدم. { البته اگه پولم برسه}

دوست عزیز این موردی که در مورد ارز گفتین به نظر من اصلا صحت نداره. شما اگر با قیمتی که بانک داره ارز میده و هزینه ها و مالیات و .... قیمت یه محصول رو حساب کنید میبینید که جور در نمی اید. همه وارد کننده ها دارن محصولشون رو با دلار 2000 تومن میفروشن. از یه گوشی موبایل بگیر تا بیاین به تلویزیون و ماشین و....

مدلهای آسیایی این تی وی احتمالا تا اواخر آپریل همزمان با کنفرانس محصولات پاناسونیک در سنگاپور معرفی میشه ولی تا اواخر تابستون امسال وارد ایران نمیشه.

parham511
24-03-2012, 13:57
دوست عزیز این موردی که در مورد ارز گفتین به نظر من اصلا صحت نداره. شما اگر با قیمتی که بانک داره ارز میده و هزینه ها و مالیات و .... قیمت یه محصول رو حساب کنید میبینید که جور در نمی اید. همه وارد کننده ها دارن محصولشون رو با دلار 2000 تومن میفروشن. از یه گوشی موبایل بگیر تا بیاین به تلویزیون و ماشین و....[/QUOTE]

جناب آکوارد پیشاپیش ببخشید که ربطی به تاپبکتون نداره.

آرش جون مرسی از راهنماییت من موبایل و ماشینو اطلاعی ندارم اما تو بحث تی وی وقتی حساب میکنم یه جور دیگه در میاد دادا
بزار یه مثال بزنم برات مدل LW6510
قیمتش تو امریکا 1900 دلاره

تو ایران 2,690,000 تومانه که یه کارت هدیه 250 تومانی هم بهت میدن،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ال-ای-دی-سه-بعدی-47LW65100-جدید.html

به علاوه یک سال اینترنت ایرانسل به ارزش 100 تومن که میتونی انصراف بدیو پولشو بگیری.
7 تا عینک 3 بعدیم پلاروید داره باهش ک قیمت هرکدوم 17 تومنه و در کل فقط 119 تومن عینک داره باهش فقط.
یعنی قیمت تلویزیون تنهاش تو ایران 2,221,000 تومانه.
درحالی که قیمت جهانیش به دلار 1900 دلاره.
یعنی با دلار 1,169 تومن داره وارد میشه و دو سال هم گارانتی میشه تازه.

این فقط یه مثال بود، ال جی خوشبختانه ارز دولتی داره دادا.
اینم بگم که قیمت محصولاتش تو شهرای مرزی از نمایندگیها معتبر داخلی گرونتره گرچه اینو خودم ندیدم اما از چند نفر که اونجا رفتن شنیدم .
اگه فک میکنی اشتباه میکنم بگو.

brilliant1
24-03-2012, 16:37
قیمت 47LW6500 در آمریکا 1150 دلار است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roduct%2FProduct.aspx%3FItem%3DN82E16889005214)
و همین مدل در سایتهای اماراتی 1360 دلار تا یکماهه پیش فروخته میشد.(منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمالا قیمت محصولات LG در آمریکا و امارات نزدیک هم باشه.اما محصولات پاناسونیک در امارات گرونتر از آمریکا فروخته میشه و دلیل اختلافش را نمی دونم
50st30 پاناسونیک در امارات 1250 دلاره(قبلا 4500 درهم دیدم فروخته میشد،اما الان منبعش را نیافتم)در حالی که این محصول در آمریکا کمتر از 1000 دلار فروخته میشد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Facb%2Fstores%2F1%2FPanasonic-TCP50ST30-Plasma--50-Inch-Class-499-Inch-viewable-plasma-TV---1080p-FullHD--P11842C307.aspx)
به دلیل تحریم،ارز دولتی برای واردات کالاهای اساسی ارائه میشود و برای کالاهای غیر اساسی به سختی ارز 1226 تومانی میدهند.

*Alucard*
25-03-2012, 11:08
دوستان لطفا در چهارچوب موضوع تاپیک بحث کنید پستهای بی ارتباط از این به بعد پاک میشه.

parham511
25-03-2012, 11:18
دوستان لطفا در چهارچوب موضوع تاپیک بحث کنید پستهای بی ارتباط از این به بعد پاک میشه.

کاش علاوه بر پست آخر من پست آقای Briliant رو هم پاک میکردین، چون بنظرم منبعشون موثق نبود، به هرحال تاپیک خوبی دارین.
ممنون از تاپیک:40: