PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29

soooti
18-08-2013, 16:27
بین مدلهای زیر کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟!:
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880
توروخدا زودتر جواب بدید...ممنونتون میشم:n03:

sarafara
18-08-2013, 16:37
بین مدلهای زیر کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟!:
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880
توروخدا زودتر جواب بدید...ممنونتون میشم:n03:

Samsung ES8880...بسیار عالیه...

delmajid
18-08-2013, 17:32
هیچی پانا نمیشه..................

soooti
18-08-2013, 17:33
دوستان بالاخره پاناسونیک سامسونگ شارپ یا سونی؟!با دلیل بگید که یجوری منم قانع بشم دیگه :-/
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880

matinpour
18-08-2013, 18:32
دوستان بالاخره پاناسونیک سامسونگ شارپ یا سونی؟!با دلیل بگید که یجوری منم قانع بشم دیگه :-/
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880
دوست عزیز
اگر بودجه تان می رسدتلویزیون سامسونگ سری f8880 را بخرید چون تنها تلویزیون در جهان است که قابلیت ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری در هرسال را دارد و شما را از خرید تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز می کند و چهار هسته است و تشخیص صدا و حرکت را دارد که فقط در تلویزیون سامسونگ سری 7 به بعد می توانید از این امکانات استفاده کنید و سرعت پردازش فوق العاده و امکانات بسیار زیاد دیگر و مشگلات دیگر که در برندهای دیگر مانند فرمتهای زیر نویس -صدا- تصویر را دارند این برند ندارد

ام تجاری محصول

46F8880

اندازه صفحه

46 اینچ

کنترل از طریق حرکت دست و صدا

دارد

جستجوی هوشمند

دارد

مرورگر صفحات وب

دارد

SMART هوشمند

دارد

قابلیت ارتقاء از طریق کیت هوشمند

دارد

قابلیت 3D

دارد

تنظیم دقیق نور

Ultimate

انطباق تصویر

1000hz

WIFI

داخلی B.IN

ریموت کنترل هوشمند

دارد

ارتباط بی سیم با سایر دستگاه ها

دارد

وضوح تصویر

Full HD

نوع پردازنده

4 هسته ای

صدای سه بعدی

دارد

صدای فراگیر

دارد

گیرنده دیجیتال

دارد

امکان تصویر در تصویر

دارد

USB پخش عکس و موزیک

دارد

USB پخش فیلم

دارد

تعداد ورودی AV

2

تعداد ورودی COMPONENT

1

تعداد ورودی HDMI

4

ورودی PC/DIV Audio In

ندارد

ورودی مانیتور

ندارد

ورودی LAN

دارد

خروجی Digital Audio Out

دارد

خروجی هدفون

دارد

خروجی صدا Audio Out

دارد

ارتفاع با پایه رومیزی

63cm

ارتفاع بدون پایه رومیزی

59cm

عمق با پایه رومیزی

25cm

عمق بدون پایه رومیزی

4cm قطر قاب 1cm

عرض

103cm

وزن

9KG

مصرف برق

145Watt

MRG66
18-08-2013, 18:47
دوستان f8880دو تیونر دیجیتال داره؟ یعنی دو کانال متفاوت در حالت تصویر در تصویر میشه دید؟

soooti
18-08-2013, 19:00
ببخشید ولی من ترجیح میدم بالای 50 اینچ باشه....بودجمم تا 10 تومن...سه بعدیش واسم مهمه!اینکه کیفیت پخش خیلی خوبی داشته باشه و قابلیت اتصال هارد اکسترنال و فلش های حجیم رو داشته باشه و فرمت MKV رو همه جوره از قبیل 1080 پخش کنه.خودم بیشتر دلم با مدل پاناسونیکه ولی این موندن لوگوهای شبکه ها واسه ی من یک مسئله ی عیر قابل قبوله!اومدیمو شب طرف جلوی تلویزیون خوابش ببره!دیگه بدبخت میشه آدم!کچلم میشه!از مدل سونی هم به خاطر کیفیت سه بعدی بالاش و زیباییش نمیتونم چشم پوشی کنم ولی اونم گارانتی نداره!!!کلاً با برند سامسونگم مشکل دارم در ضمن این ارتقا سخت افزاری به نظرم در حد حرف باقی میمونه(البته نظر شخصی منه!)اینم میدونم بالاترین کیفیت و Refresh Rate مربوط به پلاسماست و اینکه مدل VT50 بهترین مدل سال 2012 شده!ولی معایبش غیر قابل قبوله!در مورد شارپ هم بگم که از نزدیک دیدم قیافش ساده و قشنگ بود...60 اینچ...تازه همراهش یک دستگاه پخش بلوری سه بعدی همراه دوعدد عینک میدادن تازه گارنتی هم داره...بین خودمون باشه ولی فروشنده ی پاناسونیک گفت این مدلای VT50 داخلشون ازین دستگاههای خاک برسریه فول اچ دی هم داره!ولی نمیدونم VT50 اصلاً گارنتی داره توی ایران یا نه!چون به نظرم این مدلو با این دستگاه داخلش بعیده گارانتی کنن مگه مثل شارپ دستگاهشو دربیارن...واقعاً موندم...لامصب مثله انتخاب رشته واسه خودش اینم پروژه ای شده :n09::n27:

matinpour
18-08-2013, 19:03
دوستان f8880دو تیونر دیجیتال داره؟ یعنی دو کانال متفاوت در حالت تصویر در تصویر میشه دید؟

دوست عزیز
این سری از تلویزیون چهار هسته ای است یعنی شما در آن واحد می توانید در حال که در اینترنت ایمیلتان را چک می کنید کانالهای تلویزیونی و دستگاه های دیگری که در حال پخش را هم دارید تماشا کنید و دیگر قابلیت های دیگر که شما را متعجب خواهد کرد.

WOLF PACK
18-08-2013, 19:52
دوستان الان vt50-st50-gt50 زیر 60 اینچ چند شده؟هست اصلا؟کسی نمیدونه؟تو بانه تهران؟

sarafara
18-08-2013, 19:55
دوست عزیز
اگر بودجه تان می رسدتلویزیون سامسونگ سری f8880 را بخرید چون تنها تلویزیون در جهان است که قابلیت ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری در هرسال را دارد و شما را از خرید تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز می کند و چهار هسته است و تشخیص صدا و حرکت را دارد که فقط در تلویزیون سامسونگ سری 7 به بعد می توانید از این امکانات استفاده کنید و سرعت پردازش فوق العاده و امکانات بسیار زیاد دیگر و مشگلات دیگر که در برندهای دیگر مانند فرمتهای زیر نویس -صدا- تصویر را دارند این برند ندارد

ام تجاری محصول
46F8880

اندازه صفحه
46 اینچ

کنترل از طریق حرکت دست و صدا
دارد

جستجوی هوشمند
دارد

مرورگر صفحات وب
دارد

SMART هوشمند
دارد

قابلیت ارتقاء از طریق کیت هوشمند
دارد

قابلیت 3D
دارد

تنظیم دقیق نور
Ultimate

انطباق تصویر
1000hz

WIFI
داخلی B.IN

ریموت کنترل هوشمند
دارد

ارتباط بی سیم با سایر دستگاه ها
دارد

وضوح تصویر
Full HD

نوع پردازنده
4 هسته ای

صدای سه بعدی
دارد

صدای فراگیر
دارد

گیرنده دیجیتال
دارد

امکان تصویر در تصویر
دارد

USB پخش عکس و موزیک
دارد

USB پخش فیلم
دارد

تعداد ورودی AV
2

تعداد ورودی COMPONENT
1

تعداد ورودی HDMI
4

ورودی PC/DIV Audio In
ندارد

ورودی مانیتور
ندارد

ورودی LAN
دارد

خروجی Digital Audio Out
دارد

خروجی هدفون
دارد

خروجی صدا Audio Out
دارد

ارتفاع با پایه رومیزی
63cm

ارتفاع بدون پایه رومیزی
59cm

عمق با پایه رومیزی
25cm

عمق بدون پایه رومیزی
4cm قطر قاب 1cm

عرض
103cm

وزن
9KG

مصرف برق
145Watt

نایید میشه ...من تصویرش رو دیده ام ...یه حالت کریستالی و خیس داره که تو هیچ برند دیگه ای نمی تونین پیدا کنین ...مطمئن باشین ...

soooti
18-08-2013, 21:37
فقط مدل 50VT50 رو میدونم که قیمتش 9 تومن بود(امروز)

soooti
18-08-2013, 22:37
ببخشید من این مدل رو جایی ندیدم!اگه اومده بگین من پیگیری کنم ممنون میشم

soooti
19-08-2013, 15:48
تاپیک پاناسونیک چه سوت و کور شده ها!

اینم سیستم من :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلویزیون 50VT30R
سیستم صوتی آمپلی فایر DENON 1311 با اسپیکرهای 5.1 DENON 391HT
'گیرنده دیجیتال Xcruiser 400 HD Plus
پلیر 3D و کنسول Play Station 3
+
اون سفیده هم مودم Tenda هست که پشتش استابیلایزر فاراتل ـه
کنار PS 3 هم هارد اکسترنال Silicon Power Armor A80 ــه

ببخشید جناب پونل.چنتا سوال داشتم از خدمتتون!من تلویزیون 50VT50 مد نظرم هست!دیروزم قیمت گرفتم میگفت 9 میلیون تومن!میگفت ازین گیرنده های خاک بر سریه فول اچ دی هم داره :n02:
راستش میخواستم بدونم اصلاً این تلویزیون با گارانتیش وارد شده؟!و مورد مهتر اینکه میخوام بدونم اگه واقعاً مثلاً آدم جلوی تلویزیون خوابش ببره و مثلاً 6-7 ساعت تلویزیون روی یک شبکه بمونه!چه اتفاقی میوفته؟!اون هاله ای که رو صفحه ایجاد بشه دائمیه؟!یعنی خلاص؟! یا اینکه این قابلیت رو داره دوباره برگرده به حالت اولش؟!خواهش میکنم جواب سوالمو زودتر بدید مُردم از بی تلویزیونی :n03:

behzad habib
19-08-2013, 16:48
soooti جان قیمت vt50 فکر کنم تو بانه زیر 7 تومن باید باشه.
اگر شما یادت بره tv رو خاموش کنی در صورتی که محتوای نمایش تصاویرش ثابت باشه بعد از چند دقیقه نور صفحه اتومات خیلی کم میشه و احتمال جاماندگی رو به حداقل میرسونه و نگران جاماندگی تصویر در پلاسماهای جدید نباش و احتمالش خیلی پایینه.
این مدل هم گیرنده ی دیجیتال داخل ایران رو داره هم گیرنده ی اون بالاها.
اگر از تهران خرید کنید فروشگاه 1 سال گارانتی میکنه و رو فاکتورت مهر گارانتی میزنه و اعتبارش با خودشون و گارانتی اصلی شرکتی روش نیست.
باز هم اگر نگران روشن بودن tv در شب هستید فکر میکنم اگر کانال عوض نشه ظرف 180 دقیقه tv خاموش میشه و این امکان هست که در منو این زمان رو کاهش یا افزایش بدی و بابت این موضوع نگران نباش.
راستی نور منزلتون در چه وضعیتی هست؟

soooti
19-08-2013, 17:29
soooti جان قیمت vt50 فکر کنم تو بانه زیر 7 تومن باید باشه.
اگر شما یادت بره tv رو خاموش کنی در صورتی که محتوای نمایش تصاویرش ثابت باشه بعد از چند دقیقه نور صفحه اتومات خیلی کم میشه و احتمال جاماندگی رو به حداقل میرسونه و نگران جاماندگی تصویر در پلاسماهای جدید نباش و احتمالش خیلی پایینه.
این مدل هم گیرنده ی دیجیتال داخل ایران رو داره هم گیرنده ی اون بالاها.
اگر از تهران خرید کنید فروشگاه 1 سال گارانتی میکنه و رو فاکتورت مهر گارانتی میزنه و اعتبارش با خودشون و گارانتی اصلی شرکتی روش نیست.
باز هم اگر نگران روشن بودن tv در شب هستید فکر میکنم اگر کانال عوض نشه ظرف 180 دقیقه tv خاموش میشه و این امکان هست که در منو این زمان رو کاهش یا افزایش بدی و بابت این موضوع نگران نباش.
راستی نور منزلتون در چه وضعیتی هست؟

خیلی ممنون دوست عزیز
فقط اینم بهم جواب بدی دیگه شرّو کم میکنم:n02:
اگه همچین مسثله ای(هاله)پیش بیاد!کلاً میمونه یا اینکه به مرور رفع میشه!و اینکه به این گارانتی های غیرشرکتی که شما گفتین قابل اطمینان هستن؟!در ضمن دیروز به من توی شریعتی قیمت 9 میلیون دادن!:n13::n04:
نور خونمون خیلی زیاد نیست!در واقع تاریکه:n02:لوسترمونم به زور روشنش میکنه:n08:
یه سوال دیگه تا یادم نرفته!این سری R و M و اینا که میگن چیه؟!موقع تحویل به چه نکاتی باید دقت کنم؟:n13:
یه سوال دیگه:n02: به نظر شما بین مدلای زیر کدوم؟!
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880
Samsung F8880

matinpour
19-08-2013, 18:15
خیلی ممنون دوست عزیز
فقط اینم بهم جواب بدی دیگه شرّو کم میکنم:n02:
اگه همچین مسثله ای(هاله)پیش بیاد!کلاً میمونه یا اینکه به مرور رفع میشه!و اینکه به این گارانتی های غیرشرکتی که شما گفتین قابل اطمینان هستن؟!در ضمن دیروز به من توی شریعتی قیمت 9 میلیون دادن!:n13::n04:
نور خونمون خیلی زیاد نیست!در واقع تاریکه:n02:لوسترمونم به زور روشنش میکنه:n08:
یه سوال دیگه تا یادم نرفته!این سری R و M و اینا که میگن چیه؟!موقع تحویل به چه نکاتی باید دقت کنم؟:n13:
یه سوال دیگه:n02: به نظر شما بین مدلای زیر کدوم؟!
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880
Samsung F8880

دوست عزیز
در این مدلهای که گفتید Samsung F8880 نهایت تلویزیون است که شما بدون اینکه در هیچ زمینه ای مشگلی داشته باشید می توانید از امکانات فوق العاده و زیاد آن بهره ببرید و خود را از خرید تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز کنید

soooti
19-08-2013, 18:53
دوست عزیز
در این مدلهای که گفتید Samsung F8880 نهایت تلویزیون است که شما بدون اینکه در هیچ زمینه ای مشگلی داشته باشید می توانید از امکانات فوق العاده و زیاد آن بهره ببرید و خود را از خرید تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز کنید

میشه بگید اصلاً این مدلی که گفتید توی ایران وارد شده یا نه؟!اگه هست گارانتی اصلی داره؟!:n16:

behzad habib
19-08-2013, 19:10
اگر میخوای بگیری برو جمهوری اونجا قیمت پایینتره.
سونی w900 رو قیمت ندارم ولی با توجه به سایز و قیمت و گارانتی به نظرم شارپ گزینه ی خوبی براتون باشه که اگر bd پلیر رو بر ندارید 8300 براتون در میاد.
اگر اهل دیدن فیلم های کپی و ریپ شده هستید و پخش تمامی محتواها با هر فرمتی براتون مهمه فکر کنم سامسونگ براتون بهتر باشه. البته نمیدونم شارپ از تمامی فرمت ها پشتیبانی میکنه یا نه!؟
پسوند R وM نشون دهنده ی منطقه ی کالاست که vt50 فقط r هستند و مخصوص اروپا و از ترکیه به اینجا رسیده. ولی 65 اینچش m هست و فاقد گیرنده ی اون بالاها و دارای گارانتی معتبر شرکتی.
اگر جای شما بودم 1 روز وقت میزاشتم و میرفتم جمهوری و مدلهارو از نزدیک میدیدم و حتما شما شارپ رو از نزدیک ببین شاید خوشت اومد.
انشاا... اگر خریدی کردید به این نکات توجه کن:
پنل رو از نظر خط و خش بررسی کن
بعد از روشن نمودن از نزدیک به تمام پنل نگاه کن تا ببینی پیکسل سوخته ای در کار هست یا نه .برای اینکار نشون دادن رنگ سفید و 3 رنگ اصلی توصیه میشه
به صدای بلندگوهاش توجه کن تا یک وقت آسیب دیده نباشد
پشت tv مخصوصا vt50 دارای فن هستند حتما توجه کن ببین کار میکنند یا نه
زمان پر کردن برگ گارانتی هم دقت فرمایید
بعدش هم بشین و از تلویزیونت لذت ببر.

soooti
19-08-2013, 19:56
اگر میخوای بگیری برو جمهوری اونجا قیمت پایینتره.
سونی w900 رو قیمت ندارم ولی با توجه به سایز و قیمت و گارانتی به نظرم شارپ گزینه ی خوبی براتون باشه که اگر bd پلیر رو بر ندارید 8300 براتون در میاد.
اگر اهل دیدن فیلم های کپی و ریپ شده هستید و پخش تمامی محتواها با هر فرمتی براتون مهمه فکر کنم سامسونگ براتون بهتر باشه. البته نمیدونم شارپ از تمامی فرمت ها پشتیبانی میکنه یا نه!؟
پسوند R وM نشون دهنده ی منطقه ی کالاست که vt50 فقط r هستند و مخصوص اروپا و از ترکیه به اینجا رسیده. ولی 65 اینچش m هست و فاقد گیرنده ی اون بالاها و دارای گارانتی معتبر شرکتی.
اگر جای شما بودم 1 روز وقت میزاشتم و میرفتم جمهوری و مدلهارو از نزدیک میدیدم و حتما شما شارپ رو از نزدیک ببین شاید خوشت اومد.
انشاا... اگر خریدی کردید به این نکات توجه کن:
پنل رو از نظر خط و خش بررسی کن
بعد از روشن نمودن از نزدیک به تمام پنل نگاه کن تا ببینی پیکسل سوخته ای در کار هست یا نه .برای اینکار نشون دادن رنگ سفید و 3 رنگ اصلی توصیه میشه
به صدای بلندگوهاش توجه کن تا یک وقت آسیب دیده نباشد
پشت tv مخصوصا vt50 دارای فن هستند حتما توجه کن ببین کار میکنند یا نه
زمان پر کردن برگ گارانتی هم دقت فرمایید
بعدش هم بشین و از تلویزیونت لذت ببر.

واقعاً ازت ممنونم دوست عزیز:n16::n12:
والّا شارپ رو از نزدیک دیدم!خیلی خوب بود!ولی مونتاژ ایرانه(مادیران)....از خیلی از فرمتها پشتیبانی میکنه ولی زیرنویس فارسی پخش نمیکنه!روش بلوری و عینک میدن به عنوان هدیه...میدونم اسپیکرهای خیلی خوبیم داره!ولی خوب در هر صورت LED هستش...منم بیشتر دلم با پلاسماست!ولی خداییش از طراحی مدل سونی W904 نمیشه چشم پوشی کرد!که اونم فهمیدم پنل هاشو ال جی میزنه...قیمت هم 55 اینچش رو بدون گارانتی 8.5 میلیون قیمت دادن:n27:
یک جملتون رو دقیق متوجه نشدم!VT50 دارای گارانتی معتبر هست یا فاقد اونه؟!و اینکه جواب یک سوالمو نگرفتم و اون اینکه اگه همچین مسئله ای(هاله)پیش بیاد!کلاً میمونه یا اینکه به مرور رفع میشه؟!!!یه چیزیم که از خوندن 50 و خورده ای صفحه از فروم دستم اومد این بوده که پلاسماهای پاناسونیک خرابی زیاد داشته!!!:n03:
خیلی دودل هستم کدومو بردارم چون هزینه ی زیادی دارم واسش پرداخت میکنم و خیلی نگرانم:n13::n30:
بابت توجهت و دقت در جوابات ممنونم دوست عزیز:n16:

matinpour
19-08-2013, 21:05
میشه بگید اصلاً این مدلی که گفتید توی ایران وارد شده یا نه؟!اگه هست گارانتی اصلی داره؟!:n16:

دوست عزیز
بله وارد شده و گارانتی هم دارد برای خرید به این سایت مراجعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

6,290,000تومان
ال ای دی 46F8880 سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ال ای دی سامسونگ 46F8880 محصول نسل آینده LED سامس�..

soooti
19-08-2013, 21:27
دوست عزیز
بله وارد شده و گارانتی هم دارد برای خرید به این سایت مراجعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

6,290,000تومان
ال ای دی 46F8880 سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ال ای دی سامسونگ 46F8880 محصول نسل آینده LED سامس�..

ممنونم ازت
ولی من فک کنم گفته بودم که دنبال تلویزیون با اینچ 50 به بالا هستم...بازم لطف کردی

WOLF PACK
19-08-2013, 21:59
دوستان vt50 تو گناوه گیر میاد؟اگه باشه اونجا 50 اینچش قیمتش چقدر میتونه باشه؟

poonel
19-08-2013, 22:01
ببخشید جناب پونل.چنتا سوال داشتم از خدمتتون!من تلویزیون 50VT50 مد نظرم هست!دیروزم قیمت گرفتم میگفت 9 میلیون تومن!میگفت ازین گیرنده های خاک بر سریه فول اچ دی هم داره :n02:
راستش میخواستم بدونم اصلاً این تلویزیون با گارانتیش وارد شده؟!و مورد مهتر اینکه میخوام بدونم اگه واقعاً مثلاً آدم جلوی تلویزیون خوابش ببره و مثلاً 6-7 ساعت تلویزیون روی یک شبکه بمونه!چه اتفاقی میوفته؟!اون هاله ای که رو صفحه ایجاد بشه دائمیه؟!یعنی خلاص؟! یا اینکه این قابلیت رو داره دوباره برگرده به حالت اولش؟!خواهش میکنم جواب سوالمو زودتر بدید مُردم از بی تلویزیونی :n03:

تا یه ماه پیش فقط 65 سری R وارد شده بود و 50 نداشت.
درباره جاموندگی :
نمیشه 100% گفت تصویر ثابت 6 -7 ساعته چه مشکلی ایجاد میکه چون بستگی به میزان ساعت کارکرد تلویزیون و مقدار نورش داره . گزینه Pixel Orbit تو منوش هست که باید همیشه On باشه. Pixel Orbit پیکسلها رو جا بجا میکنه تا نمونن رو پنل.
جاموندگی در اکثر مواقع با تصویر برفکی (که روی سیستم آنالوگه) قابل رفعه. اصلاً جاموندگی چیز مهمی نیست که خودتون رو براش نگران می کنید.

تجربه: یه بار گیرنده خاک بر سری و خاموش کردم. تلویزیون رو یادم رفت ببندم. نوشته STB منو تلویزیون گوشه تصویر مونده بود. بعد 5 ساعت برگشتم دیدمش حالم خراب شد. تلویزیون برای جلوگیری از موندگی تصویر نورش اتوماتیک کم شده بود. STB رو صفحه مونده بود، اما بعد 10 دقیقه محو شد.

soooti
19-08-2013, 22:11
تا یه ماه پیش فقط 65 سری R وارد شده بود و 50 نداشت.
درباره جاموندگی :
نمیشه 100% گفت تصویر ثابت 6 -7 ساعته چه مشکلی ایجاد میکه چون بستگی به میزان ساعت کارکرد تلویزیون و مقدار نورش داره . گزینه Pixel Orbit تو منوش هست که باید همیشه On باشه. Pixel Orbit پیکسلها رو جا بجا میکنه تا نمونن رو پنل.
جاموندگی در اکثر مواقع با تصویر برفکی (که روی سیستم آنالوگه) قابل رفعه. اصلاً جاموندگی چیز مهمی نیست که خودتون رو براش نگران می کنید.

تجربه: یه بار گیرنده خاک بر سری و خاموش کردم. تلویزیون رو یادم رفت ببندم. نوشته STB منو تلویزیون گوشه تصویر مونده بود. بعد 5 ساعت برگشتم دیدمش حالم خراب شد. تلویزیون برای جلوگیری از موندگی تصویر نورش اتوماتیک کم شده بود. STB رو صفحه مونده بود، اما بعد 10 دقیقه محو شد.

خیلی ممنونم پونل جان
سوال دیگه اینکه با گارانتی اصلین؟!اون کسی که ازش قیمت گرفتم یکم راستیتش آدم مشکوکی بود:n02:
البته فروشگاه پاناسونیک بودشااا!توی شریعتی!طرف میگفت توی مغازه نداریم 50 اینچ هم هست...پخش سه بعدی رو باید جدا بخری اونم تقدیم حضورتون میکنیم 1.200!:n30::n28:
خواستم بدونم این پلاسماهای پاناسونیک اینقدر ازشون گزارش خرابی توی این فروم اومده؟!خیلی دودل شدم:n27:

poonel
19-08-2013, 23:30
خیلی ممنونم پونل جان
سوال دیگه اینکه با گارانتی اصلین؟!اون کسی که ازش قیمت گرفتم یکم راستیتش آدم مشکوکی بود:n02:
البته فروشگاه پاناسونیک بودشااا!توی شریعتی!طرف میگفت توی مغازه نداریم 50 اینچ هم هست...پخش سه بعدی رو باید جدا بخری اونم تقدیم حضورتون میکنیم 1.200!:n30::n28:
خواستم بدونم این پلاسماهای پاناسونیک اینقدر ازشون گزارش خرابی توی این فروم اومده؟!خیلی دودل شدم:n27:

چون تهران نیستم از 50 با گارانتیش اطلاعی ندارم. فقط میدونم 65ش با گارانتی بانیان بود، اشتباه نکنم به قیمت 24 تومن.

اگه حتماً میخوای پلاسما بخری و از پاناسونیک دودلی صبر کن سری 8 پلاسما سامسونگ بیاد بعد تصمیم بگیر. F8500 قیمتش باید خیلی مناسب تر از VT50 باشه.

soooti
19-08-2013, 23:55
24 تومن؟! :n04::n28:

007matrix
21-08-2013, 21:51
من امروز از نمایندگی پاناسونیک خیابان جمهور پرسیدم 50VT50 رو 7.5 میلیون گفت و65 اینچ رو 19.5 میلیون . 50 اینچ از اونا داشت که وصل بود به بالا :n01:ولی 65 اینچش نداشت :n28: و هر دوتاش یکسال گارانتی شرکت

007matrix
21-08-2013, 21:52
راستی اینم بگم تصویر کانال HD خوب بود

ali1029
22-08-2013, 00:40
باسلام
تلویزیون گرفتن ما هم معمایی شده دوستان بعد از چند ماه منتظر ورود سری fسامسونگ وwt60 پاناسونیک بودم ومصمم برای گرفتن hx925ویاپلاسمای vt50پاناسونیک ازقضا سونی مدل950aرامعرفی کرد دراین بین چند روز پیش تو شهر بعضی مغازه ها را سر می زدم چشمم به مدل es8000سامسونگ افتاد که پشت آن درکنار فیش آنتن هوای (یا دیجیتال) فیش گیرنده خاک برسری هم بود ازفروشنده پرسیدم گفت مدل اروپایی این مدله حالا بین این جند مدل ماندم چه کارکنم لطفا با دلیل ومنطق وبدون تعصب برروی برند خاصی راهنمایی کنید مدلهایی که گفتم بهترین مدل از هر برند می باشد
1-wt60
2-hx925
3-vt50
4-sony w950a
5- es8880/es8000
6-f8000/f8880
باتشکر از هم دوستان

soooti
22-08-2013, 18:39
من امروز از نمایندگی پاناسونیک خیابان جمهور پرسیدم 50VT50 رو 7.5 میلیون گفت و65 اینچ رو 19.5 میلیون . 50 اینچ از اونا داشت که وصل بود به بالا :n01:ولی 65 اینچش نداشت :n28: و هر دوتاش یکسال گارانتی شرکت

برادر پس این قیمت 9 تومنی که به من توی نمایندگی شریعتی دادن چیه؟!:n13:

ali1029
22-08-2013, 19:32
باسلام
تلویزیون گرفتن ما هم معمایی شده دوستان بعد از چند ماه منتظر ورود سریfسامسونگ وwt60 پاناسونیک بودم ومصمم برای گرفتن hx925ویاپلاسمای vt50پاناسونیک ازقضا سونی مدل950aرامعرفی کرد دراین بین چند روز پیش تو شهر بعضی مغازه ها را سر می زدم چشمم به مدل es8000سامسونگ افتاد که پشت آن درکنار فیش آنتن هوای (یا دیجیتال) فیش گیرنده خاک برسری هم بود ازفروشنده پرسیدم گفت مدل اروپایی این مدله حالا بین این جند مدل ماندم چه کارکنم لطفا با دلیل ومنطق وبدون تعصب برروی برند خاصی راهنمایی کنید مدلهایی که گفتم بهترین مدل از هر برند می باشد
1-wt60
2-hx925
3-vt50
4-sony w950a
5- es8880/es8000
6-f8000/f8880
باتشکر از هم دوستان
سلام کسی نیست جواب مارو بده تشکر

soooti
23-08-2013, 00:18
سلام کسی نیست جواب مارو بده تشکر

سلام
میتونم بپرسم چه فاکتورهایی واستون توی انتخاب تلویزیون مهمه؟!
این مدلها در تکنولوژی بکار رفته و قیمت متفاوتن
پلاسما یا ال ای دی؟با محاسن و معایب جفتشون آشنایی کامل دارید؟
رنج قیمت؟
سایز نمایشگر؟چند اینچ؟
اون گیرنده ی خاک بر سری رو خودتون هم جدا میتونید تهیه کنید!فاکتور مهمی نیست!
ولی ایتو میتونم بهتون بگم که در زمینه ی کیفیت و سرعت تصویر پلاسما حرف اول رو میزنه

ali1029
23-08-2013, 00:45
سلام
میتونم بپرسم چه فاکتورهایی واستون توی انتخاب تلویزیون مهمه؟!
این مدلها در تکنولوژی بکار رفته و قیمت متفاوتن
پلاسما یا ال ای دی؟با محاسن و معایب جفتشون آشنایی کامل دارید؟
رنج قیمت؟
سایز نمایشگر؟چند اینچ؟
اون گیرنده ی خاک بر سری رو خودتون هم جدا میتونید تهیه کنید!فاکتور مهمی نیست!
ولی ایتو میتونم بهتون بگم که در زمینه ی کیفیت و سرعت تصویر پلاسما حرف اول رو میزنه

سلام دوست عزیز از پلاسماهها فقط پاناسونیک وال ای دی هم 46 اینچ هر مارکی که از لحاظ کیفیت تصویرو3بعدی وامکانات خوب باشه آیاسامسونگ درطول زمان کیفیت تصویرش راحفظ میکندسری (f)جدیدش خوبه؟وآیا توایران پاناسونیکwt60گیر میاد آیا سونیw904/w950کیفیت تصویری خوبی داره وامکانات جانبی

باتشکر

DREAD KING
23-08-2013, 01:08
پلاسما و led پاناسونیک در برابر همدیگه :

behzad habib
23-08-2013, 01:36
با توجه به پیشرفتهایی که در زمینه ی تصویر صورت گرفته و شاهد ورود oled ها هستیم که شاید خاتمه دهنده ی مباحث اختلافات lcd و پلاسما ها خواهند بود. در حال حاضر اگر برای مدت کوتاهی پای تصاویر پلاسما های خوب بشینید و کمی عادت کنید شاید دیگر نتونید تصاویر lcd led هارو تحمل کنید مخصوصا اگر پنلی از نوع ips باشه که دارای کنتراست ضعیفی هستند و...

soooti
23-08-2013, 10:09
سلام دوست عزیز از پلاسماهها فقط پاناسونیک وال ای دی هم 46 اینچ هر مارکی که از لحاظ کیفیت تصویرو3بعدی وامکانات خوب باشه آیاسامسونگ درطول زمان کیفیت تصویرش راحفظ میکندسری (f)جدیدش خوبه؟وآیا توایران پاناسونیکwt60گیر میاد آیا سونیw904/w950کیفیت تصویری خوبی داره وامکانات جانبی

باتشکر

امکاناتی از قبیل سه بعدی مسلماً روی پلاسما عمق و کیفیت بالاتری داره...من اطلاعات زیادی در مورد سری F سامسونگ ندارم ولی دوستان میگن کیفیتش خیلی خوبه!در مورد vt60 هم اطلاعی ندارم دوستان باید بیان توضیح بدن.من w904 رو از نزدیک دیدم هست ولی گارانتی دارش رو ندیدم!ولی طراحی بسیار چشم نوازی داره!کیفیتش هم از نظر من خیلی خوب بود!خود فروشنده میگفت در حد HX925 یا بالاتره!!اگه اشتباه نکنم سری 904 سه بعدی اکتیو داره ولی w804 سه بعدی پسیو داره...کیفیت این دو سری سه بعدی ها از بقیه ی مدلهای سونی بالاتره و البته مدلهای جدید سونی هستن.ولی این که میگم شاید درسن نباشه ولی جایی خوندم پنل این دوسری رو ال جی میزنه!نظر شخصی خود من VT50 هستش چون الان دیگه فهمیدم گارانتی هم داره نسبت بقیه هم قیمت مناسب تره

007matrix
23-08-2013, 19:52
اونی که تو شریعتی بهتون قیمت گفته خیلی گرون گفته شما میتونید اولین نمایندگی پاناسونیک تو جمهوریحدود100 متر بعد از ولیعصر سمت راست نبش پاساژ خرید کنید هم 65 داره هم 50 داره تو سایت بانه مارکت هم 65 رو زده 16.200 میلیون و 50 رو زده 6.200 میلیون:n01:

007matrix
23-08-2013, 19:55
ریویوی سونی مدل 47w805a توسایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده دوستان می تونن مشخصات و تست رواونجا ببینن

soooti
24-08-2013, 09:06
دوستان!امروز برای خرید تلویزیون 50VT50 به همراه دستگاه پخش سه بعدی مراجعه کردم به خیابان جمهوری!قیمت دستگاه پخش پاناسونیک 1میلیون و 600 هزار تومن بود!!!:n04:کسی میدونه چرا اینقدر قیمتش گرونه؟!!واسه برندهای سونی،سامسونگ و ....حدود 300 الی 400 هزار تومن بیشتر نیست!!!!آخه چرا اینقدر گرونه؟!در ضمن خود تلویزیون بدون گارانتی موجود بود به قیمت 7میلیون و 200 هزار چوق:n02:خیلی طراحی قشنگی داشت و سری E بود!کسی میدونه این سری واسه کجاست؟

soooti
27-08-2013, 10:01
از برادرا کسی نیست جواب مارو بده؟!:n02:

behzad habib
27-08-2013, 17:28
E به منزله ی اروپایی بودن این مدله که دارای گیرنده ی dvbs هست و در جمهوری چک مونتاژ شده.
اگر این مدلو خرید کردید میرید زیر پل حافظ یا پاساژ شرکا و بلوری پلیر پایونیر مدل bd440 که قیمتی حدود 600 الی 700 داشت الان رو نمیدونم یا اگر وارد شده باشه مدل bd450 که کمی بهتر از 440 هست رو دیدن و در صورت پسند میخرید.
فروشگاه ها در این بازار به هر نحوی شده میخوان حداکثر سود رو ببرن و کاریش هم نمیشه کرد. در حالی که دستگاه پخش بلوری پاناسونیک که وارد شده قیمتی حدود 100 الی 150 دلار داره و نباید بالای 500 بیارزه.

soooti
27-08-2013, 17:55
E به منزله ی اروپایی بودن این مدله که دارای گیرنده ی dvbs هست و در جمهوری چک مونتاژ شده.
اگر این مدلو خرید کردید میرید زیر پل حافظ یا پاساژ شرکا و بلوری پلیر پایونیر مدل bd440 که قیمتی حدود 600 الی 700 داشت الان رو نمیدونم یا اگر وارد شده باشه مدل bd450 که کمی بهتر از 440 هست رو دیدن و در صورت پسند میخرید.
فروشگاه ها در این بازار به هر نحوی شده میخوان حداکثر سود رو ببرن و کاریش هم نمیشه کرد. در حالی که دستگاه پخش بلوری پاناسونیک که وارد شده قیمتی حدود 100 الی 150 دلار داره و نباید بالای 500 بیارزه.

خیلی ممنون ازشما
اگه ممکنه جواب این سوالمو سریع بدبد چون همین الان دارم میرم بخرمش!من مدل سونی w904 رو هم دیدم خیلی عالی بود!!!فقط دلم میخواد یکی بدون جانبداری بهم بگه این مدل یا سونی!که دلم قرص بشه برم بخرم!و اینکه قصد دارم بدون گارانتی بگیرم چون با گارانتی 700 هزار تومن قیمتش بود!آیا میارزه با گارانتی بگیرم؟!
ممنونت میشم سریع جواب بدی

mehran_west
27-08-2013, 18:59
دوستان vt50 تو گناوه گیر میاد؟اگه باشه اونجا 50 اینچش قیمتش چقدر میتونه باشه؟

نه رفیق، توی گناوه دنبالش نباش. این چیزا رو اونجا نمیارن. مخصوصا الان و با این بازار آشفته.

poyasalary
27-08-2013, 23:42
سلام
میگن پاناسونیک میخواد تولید پلاسما رو تا اواخر 2014 متوقف کنه . خب راستشو بخواید این برام مهم نیست چون چه متوقف بکنه چه نکنه خدمات پس از فروش در ایران خیلی معنای خاصی نداره ضمن اینکه در خارج از ایران هم فکر نمیکنم صرفا بهخاطر تعطیل شدن تولید پلاسما شرکتی با اعتبار پاناسونیک بیاد و تو خدمات پس از فروشش کم بذاره
در هر صورت قصدم خرید PANASONIC PLASMA VT50 با مبلغی حدود 7.500.000 تومان هست اما از اونجا که هیچوقت با تعصب روی برند خاصی خرید نکرده ام لذا از دوستانی که تعصب ندارند و اطلاعاتشون خوبه خواهش میکنم به من کمک کنند و بهم بگن با هزینه ماکزیموم 8 میلیون تومان چه تلویزیونی میشه تهیه کرد که از vt50 برتر باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1- اولویت برای ما دیدن تصاویر SD هست یعنی دی وی دی و فیلم و شبکه های داخلی و.....البته میخوام یک ریسیور HD هم بگیرم پس مسلما اینکه بتونه تصاویر HD رو خوب نشون بده میشه اولویت دوم . زیاد اهل 3D نیستم ولی خوب اینهم مهمه و میشه اولویت سوم . فعلا بازی نمیکنم اما بچم که یکی دوسال دیگه بزرگتر بشه و کمی عقلش برسه اونوقت با توجه به سابقه علاقمندی شدید من به بازی قطعا بازی هم به موارد مصرف افزوده میشه

2 - پشتیبانی از فرمت ها مختلف تصویر هم برام خیلی مهمه
پشتیبانی از فایل های زیر نویس فارسی هم خیلی مهمه چون یکی از تفریحات غالب من اینه که فیلم دانلود کنم و بعد به فرمت دی وی دی تبدیلش کنم و یک زیر نویس براش بذارم و بشینیم با خانوم تماشا کنیم

3 - زیبایی بدنه و شیک بودنش هم مهمه اما نه به اندازه کیفیت پانل و عملکرد دقیق و صحیح در نشان دادن تصاویر

ضمنا همونطور که تعصبی روی برند ندارم روی LED یا PLASMS بودن هم تصبی ندارم هرچند اگر قرار باشه LED بخرم ترجیح میدم که FULL ARRAY + LOCAL DIMMING باشه و FULL LED باشه و همه صفخه پشتی با LED پوشیده شده باشه و نمیخوام EDGE LED باشه

انصافا با تعصب جواب ندید که جوابهاتون هم برای من و هم برای سایر دوستان قابل استفاده باشه / ارادتمندم

behzad habib
28-08-2013, 02:07
از اونجایی که مدل w904 یا 900 سونی تونسته نظر مثبت ادیتورهارو جلب کنه و دارای کنتراست و دقت رنگ خوبی هست ولی بنده بالاترین مدلی که از سونی مشاهده کردم hx925 بود و از نزدیک این مدل رو ندیدم و شاید دوستانی که این مدل رو از نزدیک مشاهده یا دارنده ی اون هستند بهتر بتونن کمک کنند.
با توجه به وضعیت فعلی خرید با گارانتی اشتباهه چون معلوم نیست اون مهری که رو برگه فروش میزنه تو خرابی به کار بیاد یا نه. اگر به هر صورت پنل tv به مشکل بر بخوره لاجرم مجبور به تعویض اون خواهید بود که به نظر نمیرسه فروشگاه زیر بار همچین مشکلی بره و در غیر این صورت در سایر موارد خرابی میشه با هزینه ی کمتر گارانتی tv رو تعمیر کرد.
به دوست عزیز پویا:
اولویت شما تصاویر sd هست و یک نکته ی اساسی برای شما:
tv های موجود در بازار با رزولوشن فول hd بهترین عملکردشون زمانی هست که تصاویر رو از منبع خوب مثل bd با کابل خوب دریافت کنند و در غیر این صورت منابع ضعیفی مثل شبکه های داخلی یا حتی بیشتر شبکه های سات لاییتت دارای مشکلاتی هستند که بهترین tv های بازار هم نمیتونن از پسش بر بیان از قبیل دقت رنگ و وضوح تصویر مخصوصا خطوط و بافت و حرکت سوژه ها و... و حتی رنگ مشکی و عمقشون هم دچار مشکل هست و نمیشه کاریش کرد و نباید از tv انتظار معجزه داشت.
vt50 دارای ریس یووورر بالایی و پایینی وطنی هست و نیازی به تهیه اونها نیست و از کیفیت مطلوبی برخورداره و راضی کننده هست.
اگر محیط منزل شما دارای فضایی پر نور هست و دکور tv جلوی منبع نوری مثل پنجره ها قرار داره این مدل توصیه نمیشه مگر اینکه جایگاه tv مناسب و دور از پنجره و منابع نورانی باشه.
نشون دادن زیر نویس برای تصاویر دانلودی شاید با مشکل روبرو بشه ولی فیلم های dvd معمولی که در بین کاربران به وفور یافت میشه رو با زیر نویس بدون مشکل پخش میکنه.
3d این مدل هم اگر بهترین نباشه جزو بهترینهاست و بعد از مدت کوتاهی 3d جزابیتش کم میشه و شاید کمتر به سه بعدی نگاه کنید.
در حال حاضر tv فول led کمتر تولید میشه مگر مدلهای سال پیش سونی مثل hx925 یا 950 رو در سایز 55 و 65 بگیرید و در سایر موارد اکثرا led حاشیه ای هستند.

soooti
28-08-2013, 10:01
از اونجایی که مدل w904 یا 900 سونی تونسته نظر مثبت ادیتورهارو جلب کنه و دارای کنتراست و دقت رنگ خوبی هست ولی بنده بالاترین مدلی که از سونی مشاهده کردم hx925 بود و از نزدیک این مدل رو ندیدم و شاید دوستانی که این مدل رو از نزدیک مشاهده یا دارنده ی اون هستند بهتر بتونن کمک کنند.
با توجه به وضعیت فعلی خرید با گارانتی اشتباهه چون معلوم نیست اون مهری که رو برگه فروش میزنه تو خرابی به کار بیاد یا نه. اگر به هر صورت پنل tv به مشکل بر بخوره لاجرم مجبور به تعویض اون خواهید بود که به نظر نمیرسه فروشگاه زیر بار همچین مشکلی بره و در غیر این صورت در سایر موارد خرابی میشه با هزینه ی کمتر گارانتی tv رو تعمیر کرد.
به دوست عزیز پویا:
اولویت شما تصاویر sd هست و یک نکته ی اساسی برای شما:
tv های موجود در بازار با رزولوشن فول hd بهترین عملکردشون زمانی هست که تصاویر رو از منبع خوب مثل bd با کابل خوب دریافت کنند و در غیر این صورت منابع ضعیفی مثل شبکه های داخلی یا حتی بیشتر شبکه های سات لاییتت دارای مشکلاتی هستند که بهترین tv های بازار هم نمیتونن از پسش بر بیان از قبیل دقت رنگ و وضوح تصویر مخصوصا خطوط و بافت و حرکت سوژه ها و... و حتی رنگ مشکی و عمقشون هم دچار مشکل هست و نمیشه کاریش کرد و نباید از tv انتظار معجزه داشت.
vt50 دارای ریس یووورر بالایی و پایینی وطنی هست و نیازی به تهیه اونها نیست و از کیفیت مطلوبی برخورداره و راضی کننده هست.
اگر محیط منزل شما دارای فضایی پر نور هست و دکور tv جلوی منبع نوری مثل پنجره ها قرار داره این مدل توصیه نمیشه مگر اینکه جایگاه tv مناسب و دور از پنجره و منابع نورانی باشه.
نشون دادن زیر نویس برای تصاویر دانلودی شاید با مشکل روبرو بشه ولی فیلم های dvd معمولی که در بین کاربران به وفور یافت میشه رو با زیر نویس بدون مشکل پخش میکنه.
3d این مدل هم اگر بهترین نباشه جزو بهترینهاست و بعد از مدت کوتاهی 3d جزابیتش کم میشه و شاید کمتر به سه بعدی نگاه کنید.
در حال حاضر tv فول led کمتر تولید میشه مگر مدلهای سال پیش سونی مثل hx925 یا 950 رو در سایز 55 و 65 بگیرید و در سایر موارد اکثرا led حاشیه ای هستند.

بهزاد جان ممنون
ولی متاسفانه من دیروز همون موقع رفتم vt50 رو گرفتم!با گارانتی!فقط تنها چیزی که توجهمو جلب کرد این بود که انگار دستگاه باکسش باز شده بود و دوباره چسب زده بودن روش ولی طرف میگفت برای این که مطمئن بشیم پنلش خط نداره و پشتش ضربه نخورده باشه باز شده و تست شده!!!طرف میگفت نمایندگی با گارانتی PGF حرف زده و قراره در صورت مشکل،درستش کنن!ولی توی قرار داد فقط نوشتن گارانتی و گفتن یه جز ریختن آب و نوسانات برقی و ضربه هر اتفاقی بیفته قبول میکنن!و اینکه من فقط یه جا رفتم قیمت کردم و همونجا خریدم چون قیمتش از شریعتی پایین تر بود...حدود 1/5 میلیون پایین تر...با گارانتیش شد 7 میلیو ن و 900 هزار تومن...
یه فروشگاهی به اسم فروشگاه یک...توی جمهوری نبش چهار راه دانشگاه!حالا نمیدونم ،ولی طرف میگفت ما نمایندگی بانیان رو داریم و از این حرفا...فروشگاه بزرگی هم بود ولی تفن و لوازم خانگی هم داشتن و اینکه من توی جمهوری تا جایی که دیدم هیچ فروشگاه پاناسونیکی به چشمم نخورد...هنوز برام نیاوردنش...خیلی استرس دارم یه وقت دست دوم و کارکرده باشه...و اصلاً فروشگاهی که ازش خرید کردم نمایندگی نباشه!و اینکه الان گفتی که گارانتی فایده ای نداره من یجورایی شدم چون 700 هزار تومن روی قیمت دستگاه کشیدن!اصلش گفت بی گارانتی 7200!نمیدونم زنگ بزنم بگم بدون گارانتی میخوام یا همین گارانتیش خوبه؟موندم توی این قضیه :n28::n03:

poyasalary
28-08-2013, 11:46
سلام. آقا منم قصد خرید دارم و بین vt50 , سامسونگ f8880 مردد هستم . راستشو بخوای اگر هرکدوم برو بخوام بگیرم از بانه میگیرم و بدون گارانتی
اگر پولت حلال باشه شک نکن بدون هیچ مشکلی تی وی به دستت میرسه. که حتما مال شما حلاله پس نگران نباش
اما در مورد گارانتی من چندان اعتقادی به گارانتی ندارم
ضمنا لطفا وقتی گرفتی چک کن ببین آیا اگر یک فیلم رو با زیر نویس srt تو یک فولدر بذاریم و بریزیم رو فلش مموری و از طریق پورت usb به تلویزیون وصلش کنیم قادر به پخش فیلم با زیر نویس فارسی هست یا نه ؟

soooti
28-08-2013, 12:06
سلام. آقا منم قصد خرید دارم و بین vt50 , سامسونگ f8880 مردد هستم . راستشو بخوای اگر هرکدوم برو بخوام بگیرم از بانه میگیرم و بدون گارانتی
اگر پولت حلال باشه شک نکن بدون هیچ مشکلی تی وی به دستت میرسه. که حتما مال شما حلاله پس نگران نباش
اما در مورد گارانتی من چندان اعتقادی به گارانتی ندارم
ضمنا لطفا وقتی گرفتی چک کن ببین آیا اگر یک فیلم رو با زیر نویس srt تو یک فولدر بذاریم و بریزیم رو فلش مموری و از طریق پورت usb به تلویزیون وصلش کنیم قادر به پخش فیلم با زیر نویس فارسی هست یا نه ؟

والّا باید ببینی چه کاری ازش میخوای؟!اینکه ساپورت فرمت بخوای به نظرم سامسونگ...و اینکه این یکی پلاسماست اون یکی led و اینکه شما روی مدل w904 رو هم یه بررسی بکن حتماً!!!!کیفیتش تصویرش فوق العادست و در واقع بهترین led سال 2013 شناخته شده!خیلی خیلی هم شیکه!من خودم f8880 رو دیدم ولی به نظرم تصویر داخلش به شدت روشن و رنگها کمی غیر دقیق و اشباع بودن و برای من کارکردهای اینترنتی و حرکات دست و سر یا کیت evoloution مهم نیست...و اینکه مدل مد نظر شما فقط 46 داره!اگه قصد صبر کردن هم دارید میتونید صبر کنید تا مدل f8500 بیاد!واقعاً ارزششو داره...
در مورد زیرنویس فک کنم دوستان هم گفتن،پخش نمیشه

delmajid
28-08-2013, 18:16
نه رفیق، توی گناوه دنبالش نباش. این چیزا رو اونجا نمیارن. مخصوصا الان و با این بازار آشفته.

سلام اتفاقا تو گناوه گیر میاد من شماره مغازه ای که تو گناوه بود رو گذاشتم توی یکی از پست های همین سایت فکر کنم حدودا صفحه های 290 بود
میتونین پیداش کنید و باهاش تماس بگیرید
در ضمن من خودم توی مغازه یارو بودم که از شیراز بهش زنگ زدن و درخواست جنس عمده دادن
مطمئن نیستم ولی احتمالا از اجناس 2013 آورده

soooti
28-08-2013, 20:21
دوستان بالاخره گرفتمش!:n02:
بسیار هم عالی!فقط اگه 55 اینچش موجود بود که اصلاً میترکوند:n02:
بدون گارانتی هم گرفتم!صاحب مغازه خودش گفت اگه بدون گارانتی هم بگیری جای دوری نمیره!میگفت این تلویزیون اینقدر کیفیت قطعاتش بالاست که احتمال خرابیش خیلی کمه...منم نگرفتم:n02:
البته به نظرم مدل سونی W904 هم واقعاً عالیه!به نظرم عمق رنگ مشکیش اندازه ی همین VT50 خودمه:n01:

farshid k
29-08-2013, 11:13
بدون گارانتی هم گرفتم!صاحب مغازه خودش گفت اگه بدون گارانتی هم بگیری جای دوری نمیره!میگفت این تلویزیون اینقدر کیفیت قطعاتش بالاست که احتمال خرابیش خیلی کمه...منم نگرفتم:n02:
البته به نظرم مدل سونی W904 هم واقعاً عالیه!به نظرم عمق رنگ مشکیش اندازه ی همین VT50 خودمه:n01:

اقا مباركت باشه،چند براى شما تموم شد؟ يه زحمتيم بكش چك كن ببين گيرندش سيسيكم و اين داستانارو ساپورت ميكنه يا نه؟! ممنون

soooti
29-08-2013, 12:33
ممنون...
برای من 7200 درومد
منظورتونو متوجه نمیشم،گیرنده ی چی چی؟!:n13:

farshid k
29-08-2013, 12:39
ممنون...
برای من 7200 درومد
منظورتونو متوجه نمیشم،گیرنده ی چی چی؟!:n13:

منظورم cccam بود! يه چك بكن ببين روى گيرنده كفار! ميشه استفاده كرد لطفا، ممنون

soooti
29-08-2013, 15:09
منظورم cccam بود! يه چك بكن ببين روى گيرنده كفار! ميشه استفاده كرد لطفا، ممنون

ببخشید اینکه میگید چی هست...من اصولاً آدم فنی نیستم:n27:

matinpour
30-08-2013, 11:29
ببخشید اینکه میگید چی هست...من اصولاً آدم فنی نیستم:n27:

دوست عزیز
در این سایت صحبت در رابطه با ما-هو-اره ممنوع می باشد.

poyasalary
30-08-2013, 17:54

سلام . منم رفتم همین وی تی 50 رو گرفتم . همه چیش خوبه . فقط به نظرم زیادی حرارت تولید میکنه . نکنه فنش خراب باشه ؟ مال شما م داغ میکنه ؟ یا مال اولاش هست و بعدا بهتر میشه ؟!!!
ضمنا قبل از خرید چک کردم و همه فرمت هایی رو که سامسونگ پشتیبانی میکرد پاناسونیک هم پشتیبانی میکرد و فرقی نداشتند اما زیرنویس رو هیچکدوم پخش نمیکنند
در مورد حرارت اگر کسی توضیحی بده ممنون میشم . آقای سوتی عزیز اگر تونستی یک زنگی به من بزن بعضی چیزاشون یاا هم چک کنیم ممنونم . 09121879349

soooti
30-08-2013, 20:09
دوست عزیز
در این سایت صحبت در رابطه با ما-هو-اره ممنوع می باشد.

من عذزخواهی میکنم!این سوال رو دوستمون از من پرسیدن و من هم چون نمیدونستم چیه پرسیدم!بازم شرمنده

soooti
30-08-2013, 20:19
سلام . منم رفتم همین وی تی 50 رو گرفتم . همه چیش خوبه . فقط به نظرم زیادی حرارت تولید میکنه . نکنه فنش خراب باشه ؟ مال شما م داغ میکنه ؟ یا مال اولاش هست و بعدا بهتر میشه ؟!!!
ضمنا قبل از خرید چک کردم و همه فرمت هایی رو که سامسونگ پشتیبانی میکرد پاناسونیک هم پشتیبانی میکرد و فرقی نداشتند اما زیرنویس رو هیچکدوم پخش نمیکنند
در مورد حرارت اگر کسی توضیحی بده ممنون میشم . آقای سوتی عزیز اگر تونستی یک زنگی به من بزن بعضی چیزاشون یاا هم چک کنیم ممنونم . 09121879349

سلام برادر...مبارکت باشه...چند گرفتی حالا؟
حرارت که تولید میکنه(این از مشخصات تلویزیونهای نئوپلاسما و دستگاههای با مصرف بالاتر هستش)!برای من هم گرم میشه ولی من خیلی بهش توجهی نکردم...به هر حال وقتی هم که فنش کار کنه حرارت رو میده بیرون بیشتر به چشم میاد...ایشالله که چیزی نیست...خیلی حساس نباش...اولش همیشه همینه...آدم خیلی حساس میشه
اگه واقعاً حرارت خیلی زیادی تولید میکنه،خدای نکرده شاید پشت دستگاه موقع حمل آسیب دیده باشه!ممکنه فنش ایراد پیدا کرده باشه!فوق فوقش باید فنش عوض بشه که هزینه ی زیادی نباید قاعدتاً داشته باشه مگر اینکه به پنل دستگاه آسیبی وارد کنه،ولی اون چیزی که من شنیدم اینه که این دستگاه قطعات و کیفیت بسیار بالایی دارن!
بهر حال این تلویزیون بهترین تلویزیون سال 2012 شده!پس اینکه ساپورتش خوب باشه که معلومه!من فقط یه هارد یک ترابایت بهش وصل کردم اصلاً نخوند هاردو!:n13:

poonel
31-08-2013, 01:08
من فقط یه هارد یک ترابایت بهش وصل کردم اصلاً نخوند هاردو!:n13:
فرمت هاردتون را از NTFS به FAT32 تبدیل کنید.
از هارد ها و فلش هایی ساپورت میکنه که فرمتشون FAT32، FAT16 یاexFAT باشه.

mehran_west
31-08-2013, 15:15
سلام اتفاقا تو گناوه گیر میاد من شماره مغازه ای که تو گناوه بود رو گذاشتم توی یکی از پست های همین سایت فکر کنم حدودا صفحه های 290 بود
میتونین پیداش کنید و باهاش تماس بگیرید
در ضمن من خودم توی مغازه یارو بودم که از شیراز بهش زنگ زدن و درخواست جنس عمده دادن
مطمئن نیستم ولی احتمالا از اجناس 2013 آورده

آخه من یک زمستون 89 گناوه بودم، فقط کالاهای استوک ش مرغوب بود. الان هم دوستی دارم که با اینکه اونجا زندگی می کنه واسه خرید TV رفت شیراز!

mehran_west
31-08-2013, 15:20

مبارک باشه، خوشگل و با کیفیته، انتخاب خوبی کردید. کانال های HD و 3D رو بگیرید باهاش ببینید چه می کنه این پاناسونیک! :n06:

mehran_west
31-08-2013, 15:31
از دوستان متخصص پرسشی دارم.
با اینکه دقت می کردم که صفحه تصویر ثابت نداشته باشه، دبروز متوجه شدم روی صفحه ی تلویزیونم (50 اینچ VT50) یک سری خط و نوشته به صورت سایه مونده. آیا این رد به مرور پاک میشه یا باید کاری بکنم؟

soooti
31-08-2013, 16:29
فرمت هاردتون را از NTFS به FAT32 تبدیل کنید.
از هارد ها و فلش هایی ساپورت میکنه که فرمتشون FAT32، FAT16 یاexFAT باشه.

پونل جان نمیتونم اینکارو بکنم!چون هاردم پرپره و اینکه نمیتونم جایی اطلاعاتشو خالی کنم و اینکه اکثراً فیلمهای حجیم هستن!و اگه به FAT تبدیل بشن نمیتونم مجداداً بریزمشون توی هاردم!در ضمن من توی فرومهای خارجی خوندم که NTFS هم میخونه!مشکل من اینجاست که اصلاً چراغ هاردم روشن نمیشه!ولی هارد توشیبایی که دارم و USB 2.0 هستش رو روشن میکنه چراغشو!من نمیدونم حالا با USB 3.0 مشکل داره یا اینکه کلاً با نوع هارد و میزان برق مصرفی هارد مشکل داره

delmajid
31-08-2013, 17:53
پونل جان نمیتونم اینکارو بکنم!چون هاردم پرپره و اینکه نمیتونم جایی اطلاعاتشو خالی کنم و اینکه اکثراً فیلمهای حجیم هستن!و اگه به FAT تبدیل بشن نمیتونم مجداداً بریزمشون توی هاردم!در ضمن من توی فرومهای خارجی خوندم که NTFS هم میخونه!مشکل من اینجاست که اصلاً چراغ هاردم روشن نمیشه!ولی هارد توشیبایی که دارم و USB 2.0 هستش رو روشن میکنه چراغشو!من نمیدونم حالا با USB 3.0 مشکل داره یا اینکه کلاً با نوع هارد و میزان برق مصرفی هارد مشکل داره

من تلویزیون 50st30 دارم و هارد اکسترنال USB3 سامسونگ دارم با فرمت NTFS ولی براحتی فیلم ها رو از روی هارد اجرا میکنه
راستی دقت کردی؟ فقط یکی از USB ها روش نوشته مخصوص هارد فقط باید توی اون بزنی

matinpour
31-08-2013, 18:30

دوست عزیز
بعضی از تلویزیونها از هارد usb hdd نوع RAID پشتیبانی نمی کند و همچنین اگر سرعت آن از 5400 دور در دقیقه کمتر باشد.

soooti
31-08-2013, 18:38
من تلویزیون 50st30 دارم و هارد اکسترنال USB3 سامسونگ دارم با فرمت NTFS ولی براحتی فیلم ها رو از روی هارد اجرا میکنه
راستی دقت کردی؟ فقط یکی از USB ها روش نوشته مخصوص هارد فقط باید توی اون بزنی

بله دقیقاً همون پورت رو استفاده میکنم ولی نمیخونه!احتمالاً با هارد من مشکل داره...چون احتمالاً میزان برق مصرفیش بالاتر از حد خاصی هست

soooti
31-08-2013, 18:42
دوست عزیز
بعضی از تلویزیونها از هارد usb hdd نوع RAID پشتیبانی نمی کند و همچنین اگر سرعت آن از 5400 دور در دقیقه کمتر باشد.

منظورتون دقیقاً از RAID چیه؟هارد من سرعت 5400 داره!مسئله اینه که اصلاً هارد روشن نمیشه ولی اگه به پورت USB شماره 3 بزنم روشن میشه ولی نمیخونه!پورت ها هم همگی سالم هستن چون با دستگاههای دیگه تست شدن
این مشکلو خیلیا توی فرومهای خارجی داشتن و اکثراً جواب داده بودن از هاردهایی که با منبع تغذیه ی جدا هستن استفاده کردن...احتمالاً مشکل همون ناتوانی دستگاه در تامین میزان برق مصرفی هارد هستش

matinpour
31-08-2013, 19:29
منظورتون دقیقاً از RAID چیه؟هارد من سرعت 5400 داره!مسئله اینه که اصلاً هارد روشن نمیشه ولی اگه به پورت USB شماره 3 بزنم روشن میشه ولی نمیخونه!پورت ها هم همگی سالم هستن چون با دستگاههای دیگه تست شدن
این مشکلو خیلیا توی فرومهای خارجی داشتن و اکثراً جواب داده بودن از هاردهایی که با منبع تغذیه ی جدا هستن استفاده کردن...احتمالاً مشکل همون ناتوانی دستگاه در تامین میزان برق مصرفی هارد هستش

دوست عزیز
بعضی از تلویزیونها از هارد ( USB (0A.1 5V HDD پشتیبانی می کنند و اگر از این مقدار بیشتر باشد پشتیبانی نمی کنند.و اگر با کابل هم USB را وصل کنید ممکن است تلویزیون آن را شناسایی نکند

soooti
31-08-2013, 20:19
دوست عزیز
بعضی از تلویزیونها از هارد ( USB (0A.1 5V HDD پشتیبانی می کنند و اگر از این مقدار بیشتر باشد پشتیبانی نمی کنند.و اگر با کابل هم USB را وصل کنید ممکن است تلویزیون آن را شناسایی نکند

ممنون از راهنماییتون
فقط یه چیزی مگه هارد اکسترنال بدون کابل USB هم وجود داره؟

matinpour
31-08-2013, 21:20
ممنون از راهنماییتون
فقط یه چیزی مگه هارد اکسترنال بدون کابل USB هم وجود داره؟

دوست عزیز
بستگی به اندازه کابل نوع آن و کیفیت آن را دارد.

poyasalary
01-09-2013, 23:21
سلام برادر...مبارکت باشه...چند گرفتی حالا؟
حرارت که تولید میکنه(این از مشخصات تلویزیونهای نئوپلاسما و دستگاههای با مصرف بالاتر هستش)!برای من هم گرم میشه ولی من خیلی بهش توجهی نکردم...به هر حال وقتی هم که فنش کار کنه حرارت رو میده بیرون بیشتر به چشم میاد...ایشالله که چیزی نیست...خیلی حساس نباش...اولش همیشه همینه...آدم خیلی حساس میشه
اگه واقعاً حرارت خیلی زیادی تولید میکنه،خدای نکرده شاید پشت دستگاه موقع حمل آسیب دیده باشه!ممکنه فنش ایراد پیدا کرده باشه!فوق فوقش باید فنش عوض بشه که هزینه ی زیادی نباید قاعدتاً داشته باشه مگر اینکه به پنل دستگاه آسیبی وارد کنه،ولی اون چیزی که من شنیدم اینه که این دستگاه قطعات و کیفیت بسیار بالایی دارن!
بهر حال این تلویزیون بهترین تلویزیون سال 2012 شده!پس اینکه ساپورتش خوب باشه که معلومه!من فقط یه هارد یک ترابایت بهش وصل کردم اصلاً نخوند هاردو!:n13:

سلام . ممنون از راهنماییت . من 7 تومان خریدم
به گکمانم کمی حساس شده بودم و داره درست کار میکنه
اینجا نباید راجع به گیرنده خاک بر سری صحبت کرد و منم میدونم اما من تا حالا از این گیرنده ها نداشتم و چندان علاقه ای هم بهش ندارم ولی حالا که توفیق اجباری نصیبم شده میخوام اینو بدونم که این گیرنده فقط یک م-ا-ه-و-ا ...رو میگیره یا همه satellite ها رو میتونه بگیره چون فروشنده گفت تا جایی که من میدونم فقط یکی رو میگیره (هات برد )
من عذر میخوام در این باره سوال کردم ولی هیچکی جوابشو نمیدونه و من سردرگم شدم .
راستی این گیرنده خاک بر سری ازنوع HD هست یا FULL HD ؟
یا علی

mehran_west
02-09-2013, 21:34
اینجا نباید راجع به گیرنده خاک بر سری صحبت کرد و منم میدونم اما من تا حالا از این گیرنده ها نداشتم و چندان علاقه ای هم بهش ندارم ولی حالا که توفیق اجباری نصیبم شده میخوام اینو بدونم که این گیرنده فقط یک م-ا-ه-و-ا ...رو میگیره یا همه satellite ها رو میتونه بگیره چون فروشنده گفت تا جایی که من میدونم فقط یکی رو میگیره (هات برد )
یا علی

اگه علاقه ندارید، پیگیری نکنید! پیچیده تر (و بهتر) از گیرنده های مرسومه. من که علاقه داشتم توش موندم!

rainman1061
03-09-2013, 12:37
سلام به نظرتون 50x50 ارزش خرید داره یا نه؟
در مقایسه با پلاسمای سامسونگ 4950 کدوم بهتره ؟
باسپاس

unepus
03-09-2013, 14:07
سلام به نظرتون 50x50 ارزش خرید داره یا نه؟
در مقایسه با پلاسمای سامسونگ 4950 کدوم بهتره ؟
باسپاس

هر دو مدل hd ready 1024x768 هستند . در صورتی که فقط می خواهید dvd و کانال های sd تماشا کنید کافی هستند ( اگر می خواهید فیلم اچ دی هم تماشا کنید به فکر مدل های بالاتر باشید ) 50x50 رنگ مشکی بهتری تولید می کنه و برای فیلم دیدن تو نور کم مناسب تره برعکس 4950 مشکی ضعیف تری داره ولی روشنایی تصویر بیشتری داره و برای تماشا تو نور زیاد بهتره . در کل هر دو جز مدل های پایین پلاسما هستند و در صورتی که بودجتون اجازه میده من پیشنهاد می کنم به سراغ مدل های بالاتر بروید

soooti
03-09-2013, 22:01
یا علی

خوب مبارکتون باشه،من که خیلی راضیم ازش مخصوصاً وقتی قیلمهای با کیفیت FullHD پخش میکنم توش!فقط یه قسمت سوالتون رو جواب میدم!گوشه ی تصویر مینویسه 1080i!

eiman256
04-09-2013, 08:22
کمک :n28:
سلام دوستان فایلی ندارید که من تلویزیون x50 پاناسونیک رو فارسی کنم یا به اصطلاح آپدیتش کنم ، تلویزیونی که خریدم بدون گارانتی بوده و فارسی رو ساپورت نمیکنه ، لطفا اگه میشه کمک کنید ، فیلمهایی که زیرنویس فارسی هست زیر نویس فارسیشو ساپورت نمیکنه :n03:

model pr-50X50

mr_rayan
04-09-2013, 15:38
کمک :n28:
سلام دوستان فایلی ندارید که من تلویزیون x50 پاناسونیک رو فارسی کنم یا به اصطلاح آپدیتش کنم ، تلویزیونی که خریدم بدون گارانتی بوده و فارسی رو ساپورت نمیکنه ، لطفا اگه میشه کمک کنید ، فیلمهایی که زیرنویس فارسی هست زیر نویس فارسیشو ساپورت نمیکنه :n03:

model pr-50X50
اگر تاپیک مطالعه کرده باشید می بینید که دوستان بارها به این نکته اشاره کردن که زیرنویس فارسی کلا ساپورت نمیشه.اگر با گارانتی هم میخرید باز وضعیت به همین منوال بود.

arash_a59
04-09-2013, 20:33
سلام دوستان
منم تلوزیونم سوختتتتت
پاناسونیک VT30 50inch
یعنی خاکککک بر سر پاناسونیک با این تلوزیون ساختنششش
من توی یه شهر نسبتا محروم هستم نزدیک ترین شهر مهم به من یزد هست
چه خاکی بر سر کنم؟
تلوزیون روشن بود یهو صفحش کم نور شد یه خط سیاه افتاد وسطش یه صدای تیک داد و خاموش شد
الان هفت بار چراغ قرمز روشن میشه...
خواهش میکنم راهنمایی کنید
چقدر هزینه تعمیرش هست؟

eiman256
05-09-2013, 08:11
ببخشید نخوندم ، ولی کلا منوهای تلویزیون هم فارسی نیست

بازم از اینکه جواب دادید ممنون ( mr_rayan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) :n16:

mr_rayan
05-09-2013, 12:17
سلام دوستان
منم تلوزیونم سوختتتتت
پاناسونیک VT30 50inch
چه خاکی بر سر کنم؟
تلوزیون روشن بود یهو صفحش کم نور شد یه خط سیاه افتاد وسطش یه صدای تیک داد و خاموش شد
چقدر هزینه تعمیرش هست؟
سلام.متاسفم.
شما هم مشکل برد پیدا کردید و بردتون باید تعویض بشه.اگر گارانتی باشید که مشکلی نیست.شماره تلفن نمایندگی های کشور روی کارت گارانتی نوشه شده.

arash_a59
05-09-2013, 13:33
نه متاسفانه گارانتی تموم شده!
چقدر هزینش هست؟
علامت سوختن برد همون هفت بار چراغ زدن هست؟

TATU_TATY
05-09-2013, 14:53
سلام دوستان
منم تلوزیونم سوختتتتت
پاناسونیک VT30 50inch
چه خاکی بر سر کنم؟
چقدر هزینه تعمیرش هست؟

خدا صبرت بده ... خداییش وقتی تی وی سوخت تو خونه همه میخواستن منو بزنن ..البته ما 50st30 رو تقریبا 2700 خریده بودیم اول گرونی ها ... همه میگفتن بیا اینم دست گلت ... از بس گفتن دیگه با ترس و لرز نون میگرفتم ..همه چی رو به همه میدوختن

ای داد .. این قضیه سوختن تی وی های پانا 2011 مثه جریان حضرت ملک الموت میمونه ..دیر و زود داره ولی کسی هنوز از دستش نتونسته در بره ... دریق از یه یک عذرخواهی شرکت پانا یا نمایندگیش

arash_a59
05-09-2013, 15:14
خدا صبرت بده ... خداییش وقتی تی وی سوخت تو خونه همه میخواستن منو بزنن ..البته ما 50st30 رو تقریبا 2700 خریده بودیم اول گرونی ها ... همه میگفتن بیا اینم دست گلت ... از بس گفتن دیگه با ترس و لرز نون میگرفتم ..همه چی رو به همه میدوختن

ای داد .. این قضیه سوختن تی وی های پانا 2011 مثه جریان حضرت ملک الموت میمونه ..دیر و زود داره ولی کسی هنوز از دستش نتونسته در بره ... دریق از یه یک عذرخواهی شرکت پانا یا نمایندگیش
شما گارانتی داشت تلوزیونتون؟
کسی نمیدونه چقدره هزینش من نمایندگی یزد بهم گفت بیارش تا هزینش رو بهت بگم!
من فکر میکنم این قضیه اصلا ربطی به نواسان برق نداره برای همه پیش خواهد اومد و ظاهرا این قضیه برای همه پیش خواهد اومد.

mr_rayan
05-09-2013, 15:37
نه متاسفانه گارانتی تموم شده!
چقدر هزینش هست؟
علامت سوختن برد همون هفت بار چراغ زدن هست؟
از هزینش اطلاعی ندارم.
بله نشونه سوختن برد هفت بار چشمک چراغ هست.

arash_a59
05-09-2013, 16:29
از هزینش اطلاعی ندارم.
بله نشونه سوختن برد هفت بار چشمک چراغ هست.
الان زنگ زدم نمایندگی که شنبه ببرمش
گفت هفت چراغ چشمک خرابی برد هست اما معلوم نیست کدوم برد
گفت این تلوزیون ها 4تا برد دارند که قیمت هرکدوم متفاوت هست ، برد ss برد تغذیه و...
من تقریبا مطمئنم که این قضیه ربطی به نوسان برق نداره و به کارکرد تلوزیون مربوطه
ما تقریبا در یک تاریخ تلوزیون هامون رو خریدم و یکی پس از دیگری داره میسوزه...
چه تضمینی هست بعد از تعمیر مجددا نسوزه؟!

rainman1061
05-09-2013, 17:38
سلام
من تو شهرستان هستم و نمایندگی پاناسونیک نداریم، کسی شماره فروشنده مطمئن داره که تلفنی یه پلاسما بخرم؟

poonel
05-09-2013, 18:41
سلام
من تو شهرستان هستم و نمایندگی پاناسونیک نداریم، کسی شماره فروشنده مطمئن داره که تلفنی یه پلاسما بخرم؟
تو لینک زیر می تونید نزدیکترین نمایندگان رسمی فروش به شهرتون رو پیدا کنید. تماس بگیرید بگید براتون بفرستن.

ali gamma
06-09-2013, 14:06
دوستان پاناسونيك S60 پلاسما وارد نشده؟ با گارانتي و بي گارنتي ؟ قيمتش در چه حدوديه؟

poonel
06-09-2013, 14:42
الان زنگ زدم نمایندگی که شنبه ببرمش
گفت هفت چراغ چشمک خرابی برد هست اما معلوم نیست کدوم برد
گفت این تلوزیون ها 4تا برد دارند که قیمت هرکدوم متفاوت هست ، برد ss برد تغذیه و...
من تقریبا مطمئنم که این قضیه ربطی به نوسان برق نداره و به کارکرد تلوزیون مربوطه
ما تقریبا در یک تاریخ تلوزیون هامون رو خریدم و یکی پس از دیگری داره میسوزه...
چه تضمینی هست بعد از تعمیر مجددا نسوزه؟!

خیلی متاسف شدم. این شتریه که بالاخره در خونه همه ما میخوابه.
امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه. اگه تعمیرکار گفت قطعه نیست و تحریمه و طول میکشه حتماً شماره تهران رو ازش بگیرید و از اون طریق پیگیری کنید.
دستگاه من دو ماه تو تعمیرگاه خوابیده بود تا اینکه زنگ زدم تهران شکایت کردم و مجبور شدن زود قطعه رو بفرستن اهواز. والا چند ماه دیگه هم بی تلویزیون بودم.

soooti
06-09-2013, 22:24
امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه. اگه تعمیرکار گفت قطعه نیست و تحریمه و طول میکشه حتماً شماره تهران رو ازش بگیرید و از اون طریق پیگیری کنید.
دستگاه من دو ماه تو تعمیرگاه خوابیده بود تا اینکه زنگ زدم تهران شکایت کردم و مجبور شدن زود قطعه رو بفرستن اهواز. والا چند ماه دیگه هم بی تلویزیون بودم.

پونل جان این مشکل شامل مدل VT50 هم میشه؟

poonel
06-09-2013, 23:15
پونل جان این مشکل شامل مدل VT50 هم میشه؟
تو این فروم تا حالا خرابی VT50 نداشتیم.
اما مدل VT30 همه بردشون سوخته. یه موردم ST30 برد سوخته داشتیم.

soooti
06-09-2013, 23:25
تو این فروم تا حالا خرابی VT50 نداشتیم.
اما مدل VT30 همه بردشون سوخته. یه موردم ST30 برد سوخته داشتیم.

ممنون پونل جان
راستی یه سوال دیگه هم داشتم!من باید حتماً عینک سه بعدیه پاناسونیک واسه تلویزیونم بگیرم یا از برندهای دیگه مثل سونی و شارپ و اینا هم میشه استفاده کرد؟

poonel
07-09-2013, 01:07
ممنون پونل جان
راستی یه سوال دیگه هم داشتم!من باید حتماً عینک سه بعدیه پاناسونیک واسه تلویزیونم بگیرم یا از برندهای دیگه مثل سونی و شارپ و اینا هم میشه استفاده کرد؟
نه.
اینکه بخواید از عینک یه برند دیگه استفاده کنید به نوع عینک که Active باشه یا Passive یا اینکه از نوع IR باشه یا FR بستگی داره.
بطور کلی عینک های هر برندی بطور خاص برای کار کردن با تلویزیون های خودشون طراحی شدن. تلویزیونهای پاناسونیک که اکتیو هستند فقط باید از عینک اکتیو پاناسونیک استفاده بشه.
یا اگه تلویزیون سامسونگه اکتیوه فقط از سامسونگ ها میشه استفاده کرد. البته یه سری عینک های موسوم به Universal داریم که میتونن با برندهای مختلف کار کنند که نمی دونم تو بازار ایران هست یا نه.

در مورد عینک های پسیو، این عینک ها با اکثر برندها و مدلهای تلویزیون های پسیو کار میکنن اما ممکنه تو کیفیت 3D اثر بذاره.

soooti
07-09-2013, 10:11
نه.
اینکه بخواید از عینک یه برند دیگه استفاده کنید به نوع عینک که Active باشه یا Passive یا اینکه از نوع IR باشه یا FR بستگی داره.
بطور کلی عینک های هر برندی بطور خاص برای کار کردن با تلویزیون های خودشون طراحی شدن. تلویزیونهای پاناسونیک که اکتیو هستند فقط باید از عینک اکتیو پاناسونیک استفاده بشه.
یا اگه تلویزیون سامسونگه اکتیوه فقط از سامسونگ ها میشه استفاده کرد. البته یه سری عینک های موسوم به Universal داریم که میتونن با برندهای مختلف کار کنند که نمی دونم تو بازار ایران هست یا نه.

در مورد عینک های پسیو، این عینک ها با اکثر برندها و مدلهای تلویزیون های پسیو کار میکنن اما ممکنه تو کیفیت 3D اثر بذاره.

راستش نمیدونم چرا از عینکای پاناسونیک استفاده کردم سردرد گرفتم ولی عینکهای سونی و شارپ اینجوری نبودن!اونا هم اکتیو بودن ولی اینجوری نبودن...به نظرم بزرگتر هم بودن ولی این خیلی کوچیکه و گرون!از نوع RF هم هست...شانسه داریم آخه؟:n27::n28:

arash_a59
07-09-2013, 13:18
ممنونم پونل جان بابت پاسخت...
من دستگاه رو به نمایندگی معرفی شده خود بانیان(نوشته شده روی کارتن) نبردم
چون آشنا به یزد نبودم شماره تعمیرگاه های مجاز پاناسونیک رو از 118 گرفتم، یه شماره بهم داد بهشون زنگ زدم مشکل رو براش شرح دادم طرف کاملا میدونستند مشکل چیه گفت بیارش...
اصولا معتقدم نمایندگی ها دزدترین و کم کار ترین مراکز تعمیراتی هستند.
البته جایی که رفتم بالای تعمیرگاه نوشته بود نمایندگی رسمی تعمیرات سونی!
اول هم طرف تلفنی در رابطه با گارانتیش پرسید که گفتم نداره...
رفتم داخل دیدم به به یه پلاسمای 50 اینچ پاناسونیک هم هست جزو خرابی ها(مدلش رو ندیدم...)
تلوزیون رو گذاشتیم رو میز طرف یکی دوتا دکمش رو باهم گرفت روشنش کرد و دید باز همون هفت بار چشمک رو میزنه!
گفت هیچی دیگه باید باز شه و حداقل 20 روز زمان میبره!!!
برام رسید دریافت زدند و گفتند برو باهات تماس میگیریم
در مورد نبود قطعه گفت ما اگه نتونیم از نمایندگی قطعه تامین کنیم از همکارهای سطح شهر یا استانهای دیگه میگیریم
پرسیدم ایا تعمیر برد در صورت نبود قطعه بجای تعویض امکانش هست؟گفت تا باز نشه نمیشه گفت اما امکانش هست.
دیگه با خداست.
یه زمانی من اینجا وقتی پلاسمای پاناسونیک خریدم اومدم و گفتم از کیفیتش ناراضیم، همه ریختن سرم و بنده رو مورد لطف(!) قرار دادند!
امروز بعد از 2سال به هرکسی که این مطلب رو میخونه توصیه میکنم پلاسما نخره یا اگه میخره پاناسونیک نخره.که بجز دردسر هیییچی نداره.
این بلایی که سر ما میاد و خواهد اومد(سوختن تلوزیون) اگر در یک کشور پدر و مادر دار بود سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده درب پاناسونیک رو تخته میکرد.
این سوختن برد مربوط به یه مشکل در فرایند ساخت در کارخونست نه نوسان برق و چیزای دیگه....

arash_a59
07-09-2013, 19:37
خوب...
امروز عصر از تعمیرگاه باهام تماس گرفتند گفتند با فلان شماره تماس بگیر مهندس فلانی تا بهت بگه جریانت چیه!
تماس گرفتم مهندس...برداشت و معرفی کردم خودم رو گفت دوست عزیز برد SD دستگاه شما سوخته و امکان تعمیرش اینجا برای ما نیست و میفرستیم تهران، هزینش هم حدود 600 میشه، بفرستیم؟
گفتم چرا اینجوری شده؟ گفت این یه مشکل عمده در سری Vt30 , Ut30 و گاها st30 هست و همشون اینجوری میشن
گفتم خوب علت؟ گفت از کنتراست بالاست، وقتی دستگاهت رو روی کنتراست بالا میذاری، برد ساخته شده برای اون در این مدلها کشش ندارند و بعد از مدتی میسوزه! کنتراست رو بیشتر از 80 نذار(من همیشه کنتراستم 90 تا 95 بود)

گفتم نوسان برق چی میتونه علت باشه؟ گفت بندرت!
خوبکه یه استبلایزر 200 تومنی نخریدم، با وجود استابلایزر سوختنش شدیدا روی اعصاب میشد...
حالا از دوستان اهل فن کسی هست بتونه صحت حرفهای ایشون رو تایید کنه؟

پاورقی: قبل از این تماس صبح با نمایندگی اصلی معرفی شده روی کارتن تماس گرفتم مشکل رو گفتم گفت بیارش، گفتم هزینش؟ گفت بردش سوخته و حداقل 700 خرجشه.

اینم کدهای خطای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستگاه که دارندگان پاناسونیک باید کم کم با این کدها آشنا شند.
که برای 7بار چراغ چشمک زن نوشته:
SU-Board / SD-Board

در توضیح وظیفه هر برد نوشته:

SU Board = Scan Out (Upper) - Non serviceable. Must be replaced for service

SD Board = Scan Out (Lower) - Non serviceable. Must be replaced for service

arash_a59
07-09-2013, 23:23
Does Your Panasonic Plasma have the 7 blinks of deathA couple of months ago, Panasonic notified authorized service centers of a warranty extension on SC board replacement for Panasonic Plasmas that have a 7 blink failure. I have spent several hours now searching the internet for notice of the recall and have come up with nothing, including on Panasonic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])'s site. I must tell you, I am more than a little shocked. I have found many complaints, many threats to start a class action lawsuit, but no one that claims to know about the warranty extension ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

Failure of SC, SD, and SU board Panasonic made the lofty claim that their plasma ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) televisions would last for 40,000 to 60,000 hours of life. Owner's of the 2007-2009 models have found that 2,000 to 5,000 hours would have been more realistic. A common cause of "death" is the 7 blink failure.

The problem is with one, both, or all of the following boards: SC board, SD board, and SU board. Most commonly, the SC board is the culprit. Panasonic has received enough complaints that they have decided to issue a voluntary warranty extension to replace the SC board. However, they have chosen not to publicize it.

Rules of Repair So your Panasonic Plasma has no picture or sound and the standby light is blinking 7 times, what next?

The first thing you need to do is call the Panasonic VIERA Concierge Hotline at 877-95-VIERA. Let them know what the problem with your tv is and that your are aware of the SC board warranty extension. They will issue you a customer case number and refer you to an authorized service center. When you speak to the service center give them your case number and tell them you would like them to arrive with the SC board.

Now, here comes the part that will make most of you unhappy. If it turns out that the SC board was not the problem, you are then responsible for paying the servicer their trip charge and diagnostic time. If the SC board resolves it, you are home free and the servicer should not charge you anything

اینم یه کامنت از یکی از کاربران مربوط به 10 روز پیش در ذیل این دستور العمل:Sarah 10 days ago
My Panasonic died this morning, with 7 blinks and it's only 20 months old, it's not good enough!!! Won't buy Panasonic again

خلاصه کلام :
تمامی پاناسونیک داران، مبلغی برای این اتفاق ناگوار کنار بذارید تا در صورت بروزحادثه با مشکل مواجه نشید.
اینطور که در سایتهای خارجی دیدم این اتفاق (سوختن برد)دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.
ضمنا این مسئله هیچ ربطی به نوسانات برق نداره و بیخود پولتون رو بابت خرید بهترین محافظ و استابلایزر هدر ندید.
این یک مشکل ساختاری در طراحی و ساخت این برد هست و پاناسونیک هم خودش اینرو پذیرفته اما نه حاضر به تعویض شده نه حتی عذر خواهی.
یا علی.

soooti
09-09-2013, 19:11
دوستان مشکل هارد اکسترنالم حل شد!فقط یکم با پورت یو اس بی دستگاه ور رفتم درست شد:n02:
اگه پورت یو اس بی رو خیلی به داخل فشار بدی نمیخونه...باید یکمی سیم یو اس بی رو بیرون بیاریش:n06:

soooti
09-09-2013, 19:14
Does Your Panasonic Plasma have the 7 blinks of death

A couple of months ago, Panasonic notified authorized service centers of a warranty extension on SC board replacement for Panasonic Plasmas that have a 7 blink failure. I have spent several hours now searching the internet for notice of the recall and have come up with nothing, including on Panasonic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])'s site. I must tell you, I am more than a little shocked. I have found many complaints, many threats to start a class action lawsuit, but no one that claims to know about the warranty extension ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

Failure of SC, SD, and SU board

Panasonic made the lofty claim that their plasma ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) televisions would last for 40,000 to 60,000 hours of life. Owner's of the 2007-2009 models have found that 2,000 to 5,000 hours would have been more realistic. A common cause of "death" is the 7 blink failure.

The problem is with one, both, or all of the following boards: SC board, SD board, and SU board. Most commonly, the SC board is the culprit. Panasonic has received enough complaints that they have decided to issue a voluntary warranty extension to replace the SC board. However, they have chosen not to publicize it.

Rules of Repair

So your Panasonic Plasma has no picture or sound and the standby light is blinking 7 times, what next?

The first thing you need to do is call the Panasonic VIERA Concierge Hotline at 877-95-VIERA. Let them know what the problem with your tv is and that your are aware of the SC board warranty extension. They will issue you a customer case number and refer you to an authorized service center. When you speak to the service center give them your case number and tell them you would like them to arrive with the SC board.

Now, here comes the part that will make most of you unhappy. If it turns out that the SC board was not the problem, you are then responsible for paying the servicer their trip charge and diagnostic time. If the SC board resolves it, you are home free and the servicer should not charge you anything

اینم یه کامنت از یکی از کاربران مربوط به 10 روز پیش در ذیل این دستور العمل:
Sarah 10 days ago
My Panasonic died this morning, with 7 blinks and it's only 20 months old, it's not good enough!!! Won't buy Panasonic again

خلاصه کلام :
تمامی پاناسونیک داران، مبلغی برای این اتفاق ناگوار کنار بذارید تا در صورت بروزحادثه با مشکل مواجه نشید.
اینطور که در سایتهای خارجی دیدم این اتفاق (سوختن برد)دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.
ضمنا این مسئله هیچ ربطی به نوسانات برق نداره و بیخود پولتون رو بابت خرید بهترین محافظ و استابلایزر هدر ندید.
این یک مشکل ساختاری در طراحی و ساخت این برد هست و پاناسونیک هم خودش اینرو پذیرفته اما نه حاضر به تعویض شده نه حتی عذر خواهی.
یا علی.

خوش بحالت!من بر اساس اطلاعات اینجا رفتم یه استابیلایزر فاراتل گرفتم 300 هزار تومن...اینو که گفتی جیگرم آتیش گرفت:n28:

arash_a59
10-09-2013, 07:30
خوش بحالت!من بر اساس اطلاعات اینجا رفتم یه استابیلایزر فاراتل گرفتم 300 هزار تومن...اینو که گفتی جیگرم آتیش گرفت:n28:

متاسفم...
این مشکل سوختن برد در این تلوزیون هیچ ربطی به نوسانات برق نداره
بر اساس یک باور قدیمی ، وقتی چیزی میسوزه میگیم برق ضعیف قوی شده...
در VT30 چندین برد هست که هر کدام وظیفه ای بر عهده دارند ، از جمله پاور برد(یا supply board) که کارش دقیقا تغذیه برق TV هست، اگه اون میسوخت نشانه مشکل برقی یا نوسانات برق بود.اما مشکل این TV برد SD اون هست که مربوط به اسکن تصاویر میشه...
من از وقتی دیدم تلوزیون بچه ها داره به صورت سریالی میسوزه به این قضیه شک کردم که نباید از برق باشه، آخه برق همه ما نوسان داره؟ اونم از نقاط مختلف کشور؟! من برق خونه جدیدم رو تست کردم بین 219 تا 222 هست که بسیار عالیه اما با این وجود سوخت...جالبه که تلوزیون یکی از اقوام هم که پلاسمای پاناسونیک سری قدیمی تر هست(فکر کنم V20 باشه) چند روز قبل من سوخت! اونم 480 تومن خرجش شد...
من محصولات سونی رو بکل حذف کردم از چرخه تارگت هام
پاناسونیک هم به این جرگه پیوست
دیشب داشتم به این فکر میکردم که تلوزیونم درست شد بفروشمش یه ال ای دی LG یا سامسونگ بخرم، رفتم قیمت گرفتم زیر 4تومن نبودند، حالا این TV یکبار تعمیر شده منو که 2سال پیش با دلار 1050 حدود 3تومن خریدم رو چند میخرند؟ هیییچییی!:n03:

MAPNAZ
10-09-2013, 08:45
"من محصولات سونی رو بکل حذف کردم از چرخه تارگت هام"
آرش جان چرا؟؟
من يه ال سي دي سوني چهار - پنج سال پيش خريدم هنوز هم از كيفيت تصوير اون نسبت به بعضي از اين تلويزيون هاي جديد بسيار راضي ترم . سوني كارش حرف نداره
البته من هم مدتي بود كه به شدت دنبال پلاسماي پاناسونيك بودم بخصوص منتظر آمدن vt60 ولي حالا با اين مشكلات دودل شدم . :n13::n13:

soooti
10-09-2013, 09:41
متاسفم...
این مشکل سوختن برد در این تلوزیون هیچ ربطی به نوسانات برق نداره
بر اساس یک باور قدیمی ، وقتی چیزی میسوزه میگیم برق ضعیف قوی شده...
در VT30 چندین برد هست که هر کدام وظیفه ای بر عهده دارند ، از جمله پاور برد(یا supply board) که کارش دقیقا تغذیه برق TV هست، اگه اون میسوخت نشانه مشکل برقی یا نوسانات برق بود.اما مشکل این TV برد SD اون هست که مربوط به اسکن تصاویر میشه...
من از وقتی دیدم تلوزیون بچه ها داره به صورت سریالی میسوزه به این قضیه شک کردم که نباید از برق باشه، آخه برق همه ما نوسان داره؟ اونم از نقاط مختلف کشور؟! من برق خونه جدیدم رو تست کردم بین 219 تا 222 هست که بسیار عالیه اما با این وجود سوخت...جالبه که تلوزیون یکی از اقوام هم که پلاسمای پاناسونیک سری قدیمی تر هست(فکر کنم V20 باشه) چند روز قبل من سوخت! اونم 480 تومن خرجش شد...
من محصولات سونی رو بکل حذف کردم از چرخه تارگت هام
پاناسونیک هم به این جرگه پیوست
دیشب داشتم به این فکر میکردم که تلوزیونم درست شد بفروشمش یه ال ای دی LG یا سامسونگ بخرم، رفتم قیمت گرفتم زیر 4تومن نبودند، حالا این TV یکبار تعمیر شده منو که 2سال پیش با دلار 1050 حدود 3تومن خریدم رو چند میخرند؟ هیییچییی!:n03:

البته من تلویزیونم مدل VT50 هستش!فعلاً که به مشکلی باهاش برنخوردم و ایشالله نخورم!
من توی این تلویزیونهای LED توی بازار فقط سونی و شارپ رو می پسندم...با توجه به اینکه خط تولید پلاسماهای پاناسونیک داره حذف میشه به نظرم خریدشون دیگه منطقی نیست...منم خریدم یکم از روی احساس بود...بگذریم از این که واقعاً هیچ LED ای توانایی تولید رنگ مشکی رو با عمق زیاد مثل پلاسماها نداره!در مورد Refresh Rate هم باید بگم یکی از آشنایان تلویزیون سونی قدیمی داره با موتور پردازشی X-Reality، به نظرم تصاویرش از تلویزیون من Smooth تر و نرمتر هستش!در ضمن به نظر میاد که تکنولوژی سه بعدی هم داره به سمت Passive شدن پیش میره!من 7میلیون و خورده ای پول بابت تی وی دادم الان نمیتونم از سه بعدیش خیلی استفاده کنم چون سرم و چشمام درد میگیره!(نمیدونم چرا ولی با عینکهای Active سایر برندها سردرد و چشم درد نمیگیرفتم!شانس نداریم که:n27:)
و در حال حاضر اینها چیزهایی هستن که توی بازار موجودن...
تلویزیون LED سونی قدیمی من یه سنسور داره روش که وقتی حرکتی جلوش صورت نگیره تصویر پنل خاموش میشه و فقط صدای اسپیکرها میاد!تا وقتی میری جلوش دوباره اتومات تصویرش میاد!من نمیدونم چرا!ولی وجود این سنسور به نظرم توی پلاسماها خیلی ضروریه!به نظر میاد این عیبها بعضاً از روی قصد غرض روی تی وی ها قرار میگیره تا فروش تی وی های نسل بعدشونم تضمین بشه

soooti
10-09-2013, 09:46
آرش جان چرا؟؟
من يه ال سي دي سوني چهار - پنج سال پيش خريدم هنوز هم از كيفيت تصوير اون نسبت به بعضي از اين تلويزيون هاي جديد بسيار راضي ترم . سوني كارش حرف نداره
البته من هم مدتي بود كه به شدت دنبال پلاسماي پاناسونيك بودم بخصوص منتظر آمدن vt60 ولي حالا با اين مشكلات دودل شدم . :n13::n13:

در مورد پلاسماها باید بگم:
1)تولید حرارت
2)وجود فن برای خنک کردن سیستم
3)مصرف بالا
4)مشکلات سخت افزاری بعضاً عجیب(مثل بردهای VT30)
رو باید در نظر بگیرید!
در ضمن سونی سری W900 رو یه نگاهی بندازید بد نیست!

arash_a59
10-09-2013, 11:20
آرش جان چرا؟؟
این دید و نظر شخصی من هست: سونی خیلی از محصولاتش دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره و اینجوری نیست که بگی چون سونیه پس خداست، مثلا سینماهای خانگیش، من خریدم و کیفیتش بسیار آشغال هست، منظورم از کیفیت کارکردش نیست کیفیت صدای خروجیش هست که اصلا و ابدا در حد محصولاتی چون پایونیر و حتی فیلیپس نیست.
در مورد تلوزیون هم شما همون تلوزیون سونی رو در کنار یک محصول مشابه از سامسونگ قرار بده بعد اختلاف تصویرشون رو یادداشت کن(مثلا به سونی میدی 100 به سامسونگ میدی 90) بعد قیمتهاشونم کنار هم بنویس بعد متوجه میشی.
یه توصیه برادرانه: دور پلاسمارو خط بکش، این رفرش ریت و عمق تصویر مشکی و هزارتا پارامتر دیگه وقتی که تلوزیونت بگه پووووک بسوزه برات دوزار ارزش نداره، الان تلوزیون من توی تعمیرگاست خدا میدونه کی درست میشه زن و بچم هم صبح تا شب نگای درو دیوار میکنند، اگه یه سامسونگ با رفرش ریت پایین تر عمق رنگ مشکی کمتر و هزارتا کوفت پایین تر خریده بودم الان مثل آدم داشتم تلوزیون نگاه میکردم.

البته من تلویزیونم مدل VT50 هستش!فعلاً که به مشکلی باهاش برنخوردم و ایشالله نخورم!
من توی این تلویزیونهای LED توی بازار فقط سونی و شارپ رو می پسندم...با توجه به اینکه خط تولید پلاسماهای پاناسونیک داره حذف میشه به نظرم خریدشون دیگه منطقی نیست...منم خریدم یکم از روی احساس بود...بگذریم از این که واقعاً هیچ LED ای توانایی تولید رنگ مشکی رو با عمق زیاد مثل پلاسماها نداره!در مورد Refresh Rate هم باید بگم یکی از آشنایان تلویزیون سونی قدیمی داره با موتور پردازشی X-Reality، به نظرم تصاویرش از تلویزیون من Smooth تر و نرمتر هستش!در ضمن به نظر میاد که تکنولوژی سه بعدی هم داره به سمت Passive شدن پیش میره!من 7میلیون و خورده ای پول بابت تی وی دادم الان نمیتونم از سه بعدیش خیلی استفاده کنم چون سرم و چشمام درد میگیره!(نمیدونم چرا ولی با عینکهای Active سایر برندها سردرد و چشم درد نمیگیرفتم!شانس نداریم که:n27:)
و در حال حاضر اینها چیزهایی هستن که توی بازار موجودن...
تلویزیون LED سونی قدیمی من یه سنسور داره روش که وقتی حرکتی جلوش صورت نگیره تصویر پنل خاموش میشه و فقط صدای اسپیکرها میاد!تا وقتی میری جلوش دوباره اتومات تصویرش میاد!من نمیدونم چرا!ولی وجود این سنسور به نظرم توی پلاسماها خیلی ضروریه!به نظر میاد این عیبها بعضاً از روی قصد غرض روی تی وی ها قرار میگیره تا فروش تی وی های نسل بعدشونم تضمین بشه

امیدوارم پاناسونیک عقلش رسیده باشه و این مشکل رو در سری شما برطرف کرده باشه چون این مشکل در اکثر تی وی های سری قبل دیده شده در غیر اینصورت خدای نکرده در صورت اتمام گارانتی با توجه به مدل تی وی تون چیزی حدود 1تومن پیاده خواهید شد(تازه اگه قطعش پیدا شه).
ضمنا شما با 7 تومن میتونستید یه ال ای دی شارپ یا سامسونگ با مشخصه های بسیار عالی(حالا نه در حد Vt50) بخرید و مدتها بی دردسر لذت ببرید.

soooti
10-09-2013, 11:52
این دید و نظر شخصی من هست: سونی خیلی از محصولاتش دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره و اینجوری نیست که بگی چون سونیه پس خداست، مثلا سینماهای خانگیش، من خریدم و کیفیتش بسیار آشغال هست، منظورم از کیفیت کارکردش نیست کیفیت صدای خروجیش هست که اصلا و ابدا در حد محصولاتی چون پایونیر و حتی فیلیپس نیست.
در مورد تلوزیون هم شما همون تلوزیون سونی رو در کنار یک محصول مشابه از سامسونگ قرار بده بعد اختلاف تصویرشون رو یادداشت کن(مثلا به سونی میدی 100 به سامسونگ میدی 90) بعد قیمتهاشونم کنار هم بنویس بعد متوجه میشی.
یه توصیه برادرانه: دور پلاسمارو خط بکش، این رفرش ریت و عمق تصویر مشکی و هزارتا پارامتر دیگه وقتی که تلوزیونت بگه پووووک بسوزه برات دوزار ارزش نداره، الان تلوزیون من توی تعمیرگاست خدا میدونه کی درست میشه زن و بچم هم صبح تا شب نگای درو دیوار میکنند، اگه یه سامسونگ با رفرش ریت پایین تر عمق رنگ مشکی کمتر و هزارتا کوفت پایین تر خریده بودم الان مثل آدم داشتم تلوزیون نگاه میکردم.

امیدوارم پاناسونیک عقلش رسیده باشه و این مشکل رو در سری شما برطرف کرده باشه چون این مشکل در اکثر تی وی های سری قبل دیده شده در غیر اینصورت خدای نکرده در صورت اتمام گارانتی با توجه به مدل تی وی تون چیزی حدود 1تومن پیاده خواهید شد(تازه اگه قطعش پیدا شه).
ضمنا شما با 7 تومن میتونستید یه ال ای دی شارپ یا سامسونگ با مشخصه های بسیار عالی(حالا نه در حد Vt50) بخرید و مدتها بی دردسر لذت ببرید.

البته این درست هست که بعضی ار پنلهای سونی و سامسونگ یکی هست!ولی اگه با تحقیق کسی خرید کنه میبینه مدلهای خوب توی سونی هنوز هم هست...مثل همین سری W900 که گفتم...من خودم این تلویزیون رو دیدم...واقعاً کار سونی در این تلویزیون جای تحسین داره چه از لحاظ تصویر و کیفیت ساخت و چه از لحاظ طراحی!ایم مدل امسال به عنوان بهترین LED سال شناخته شده...قیمتشم حدود 8-8.5 برای مدل 55 اینچشه
راستش به نظر من مدلهای خوب شارپ توی ایران هنوز وارد نشده و اینکه همشون الان مونتاژ مادیران هستن و یک سری قطعاتی از روشون برداشته میشه!در مورد سامسونگ هم باید بگ نظر شخصیه من اینه که خیلی رنگها رو اشباع و مصنوعی و روشن نشون میده ولی همچین موردی توی سونی دیده نمیشه!من خودم هم علاقه ای ندارم با حرکات سر و کله و دست با تلویزیونم ارتباط برقرار کنم!و اینکه به نظرم هنوز شرکتهای کره ای برای جذب مشتری سراغ شرایط گارانتی و امکانات نرم افزاری و و سخت افزاری سلیقه ای میرن...اما به قول شما اگه تلویزیون بسوزه دیگه این چیزا واست مهم نیست!این حرفتون درسته!در ضمن من به این نتیجه رسیدم که تلویزیونها اونقدر باهم تفاوت محسوسی ندارن که شما بخواین بابتشون 3-4 میلیون یا بیشتر هزینه کنید!به نظرم با این شرایط که گفتم و اوضاع بازار،خرید تلویزون ارزون قیمت تر ولی با اینچ بزرگتر مثلاً 50-55-60-65 منطقی تره تا اینقدر بخوایم وارد جزییات بشیم!چون واقعاً خیلیا این جزییات براشون مهم نیست و درک نمیکنن فرقشون رو!برای مثال یکی از اقوام رفته بود تلویزیون یکی از آشناهاشونو دیده بود که اون ال سی دی 60 اینچ بود میگفت کیفیتش از مال شما بهتره!:n24::n08:
بعداً مشخص شد معیار ایشون اینچ تلویزیون بوده!:n27::n09:

unepus
10-09-2013, 18:20

در مورد سونی تا حدی موافقم خیلی از محصولاتش واقعا آشغال شده خصوصا همون سینمای خانگی که فرمودید من خودم چند مدلشو تست کردم و همه مزخرف بودن
البته شما در مورد تی وی اگه مدل های جدید سونی و سامسونگ رو مقایسه کنی تازه می بینی که قیمت های سونی بهتر هم هست مثلا 46w900 سونی قیمتش 5.5 هست ولی معادل سامسونگ که بشه سری 8 6.300 قیمتشه

در مورد آمار خرابی بالای vt30 هم این هیچ ربطی به پلاسما و ال ای دی بودن نداره این به خاطر کیفیت پایین board های استفاده شده تو vt30 هست اگه بخواهیم آمار خرابی پنل هارو مقایسه کنیم کلا پلاسما ها پنلشون کمتر از پنل های led / lcd خراب میشه خیلی شرکت ها ( به خصوص پاناسونیک که قسمت تلویزیونش این چند ساله فروش خوبی نداشته ) دارن برای اینکه هزینه تولید رو پایین بیارن از برد های نا مرغوب تو محصولات استفاده می کنن ... توی لینک زیر در این مورد توضیح داده :

دوستان عزیز که قصد خرید تی وی دارن شاید بهترین کار این باشه که مدل های جدید که میاد صبر کنن امتحانشونو پس بدن و آمار خرابیشون معلوم بشه بعد بسته به سلیقه و نیازشون از بین پلاسما و led های خوب یکی رو انتخاب کنن .

arash_a59
11-09-2013, 07:22
در مورد سونی تا حدی موافقم خیلی از محصولاتش واقعا آشغال شده خصوصا همون سینمای خانگی که فرمودید من خودم چند مدلشو تست کردم و همه مزخرف بودن
البته شما در مورد تی وی اگه مدل های جدید سونی و سامسونگ رو مقایسه کنی تازه می بینی که قیمت های سونی بهتر هم هست مثلا 46w900 سونی قیمتش 5.5 هست ولی معادل سامسونگ که بشه سری 8 6.300 قیمتشه

در مورد آمار خرابی بالای vt30 هم این هیچ ربطی به پلاسما و ال ای دی بودن نداره این به خاطر کیفیت پایین board های استفاده شده تو vt30 هست اگه بخواهیم آمار خرابی پنل هارو مقایسه کنیم کلا پلاسما ها پنلشون کمتر از پنل های led / lcd خراب میشه خیلی شرکت ها ( به خصوص پاناسونیک که قسمت تلویزیونش این چند ساله فروش خوبی نداشته ) دارن برای اینکه هزینه تولید رو پایین بیارن از برد های نا مرغوب تو محصولات استفاده می کنن ... توی لینک زیر در این مورد توضیح داده :

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان عزیز که قصد خرید تی وی دارن شاید بهترین کار این باشه که مدل های جدید که میاد صبر کنن امتحانشونو پس بدن و آمار خرابیشون معلوم بشه بعد بسته به سلیقه و نیازشون از بین پلاسما و led های خوب یکی رو انتخاب کنن .
عزیز دل
بنده اصلا قصد خراب کردن یا تبلیغ منفی کردن ندارم
فرمودید برد، بنده هم کلی قلم فرسایی کردم راجب همین برد جایی بنده راجب پنل صحبت کردم؟

این برد آشغالی که فرمودید در حال حاضر در کدوم تی وی استفاده شده؟ جواب: پلاسمای پاناسونیک
آیا تلوزیون های هم نسل این تی وی (چه پلاسما چه ال ای دی چه ال سی دی از برندهای سونی، سامسونگ، ال جی) این مشکل رو دارند که چپ و راست برد بسوزونند؟ جواب: خیر
آیا لازمه یک تی وی خوب فقط داشتن یک پنل عالی هست؟ جواب: خیر می بایست تمامی قطعات از جمله برد دارای کیفیت بالا باشه
آیا هزینه تعویض برد 600 تا 1 تومنی با توجه به گارانتی بسیار محدود(1ساله) این تی وی کمر شکن نیست؟ جواب : بله
ایا داشتن یک تلوزیون با کیفیت پنل و تصویر فوق العاده اما عمر مفید 2سال به صرفه تره یا یک تلوزیون عادی و نسبتا خوب با عمر بیشتر؟ جواب: گزینه دوم
نتیجه گیری(از دید بنده): با توجه به تکرار این مشکل در چند سری از پلاسماهای پاناسونیک، از دید من پلاسمای پاناسونیک غیر قابل اعتماده.

mr_rayan
11-09-2013, 13:38
خوب...
امروز عصر از تعمیرگاه باهام تماس گرفتند گفتند با فلان شماره تماس بگیر مهندس فلانی تا بهت بگه جریانت چیه!
تماس گرفتم مهندس...برداشت و معرفی کردم خودم رو گفت دوست عزیز برد SD دستگاه شما سوخته و امکان تعمیرش اینجا برای ما نیست و میفرستیم تهران، هزینش هم حدود 600 میشه، بفرستیم؟
گفتم چرا اینجوری شده؟ گفت این یه مشکل عمده در سری Vt30 , Ut30 و گاها st30 هست و همشون اینجوری میشن
گفتم خوب علت؟ گفت از کنتراست بالاست، وقتی دستگاهت رو روی کنتراست بالا میذاری، برد ساخته شده برای اون در این مدلها کشش ندارند و بعد از مدتی میسوزه! کنتراست رو بیشتر از 80 نذار(من همیشه کنتراستم 90 تا 95 بود)

گفتم نوسان برق چی میتونه علت باشه؟ گفت بندرت!
خوبکه یه استبلایزر 200 تومنی نخریدم، با وجود استابلایزر سوختنش شدیدا روی اعصاب میشد...
حالا از دوستان اهل فن کسی هست بتونه صحت حرفهای ایشون رو تایید کنه؟

پاورقی: قبل از این تماس صبح با نمایندگی اصلی معرفی شده روی کارتن تماس گرفتم مشکل رو گفتم گفت بیارش، گفتم هزینش؟ گفت بردش سوخته و حداقل 700 خرجشه.

اینم کدهای خطای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستگاه که دارندگان پاناسونیک باید کم کم با این کدها آشنا شند.
که برای 7بار چراغ چشمک زن نوشته:
SU-Board / SD-Board

در توضیح وظیفه هر برد نوشته:

SU Board = Scan Out (Upper) - Non serviceable. Must be replaced for service

SD Board = Scan Out (Lower) - Non serviceable. Must be replaced for service

زمانی که تلویزیون من سوخت,اومدم اینجا و علل سوخت رو عنوان کردم.گفتم یکیش هم کنتراسته و بهتره بالای 70 قرار نگیره.از اون موقع به بعد مال من روی 68 بوده همیشه.تصاویر سینمایی هم روی 60.

soooti
11-09-2013, 13:53
زمانی که تلویزیون من سوخت,اومدم اینجا و علل سوخت رو عنوان کردم.گفتم یکیش هم کنتراسته و بهتره بالای 70 قرار نگیره.از اون موقع به بعد مال من روی 68 بوده همیشه.تصاویر سینمایی هم روی 60.

برادر یک سوالی دارم از شما!من تلویزیونم کنتراستش حد آخرش 60 هست!الان مال شما حد آخرش چنده؟یعنی من باید نسبت بگیرم مثلاً از 40 بیشتر نذارم؟

arash_a59
11-09-2013, 13:57
من با کنتراست 90 از کم نور بودن تصویر شاکی بودم
حالا با 70...:n03::n03::n03:

delmajid
11-09-2013, 18:21

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
در مورد خرابی پلاسمای مدل 2013 باید بگم من تو همین تاپیک که دیدم و مطالعه کردم
فقط اونایی خرابی داشتند که پنل مخصوص ایران بودند یعنی سری r من ندیدم کسی از سریای دیگه شکایت کنه
مثلا vt30 همه کسانی که سری r داشتند شکایت کردند.
به نظر من پلاسمای پاناسونیک رو نباید از سری r خرید

arash_a59
11-09-2013, 20:49
سلام
در مورد خرابی پلاسمای مدل 2013 باید بگم من تو همین تاپیک که دیدم و مطالعه کردم
فقط اونایی خرابی داشتند که پنل مخصوص ایران بودند یعنی سری r من ندیدم کسی از سریای دیگه شکایت کنه
مثلا vt30 همه کسانی که سری r داشتند شکایت کردند.
به نظر من پلاسمای پاناسونیک رو نباید از سری r خرید
نه داداشم این چه حرفیه؟ شما کافیه توی گوگل بزنید panasonic SC board failure (یا Sd/Su Board) تا ببینید از چهارگوشه جهان و در مدلهای های مختلف(از جمله VT30) این مشکل بوده و هست.
این مشکل اصلا ربطی به سری R و ایران نداره.

mr_rayan
12-09-2013, 06:56
برادر یک سوالی دارم از شما!من تلویزیونم کنتراستش حد آخرش 60 هست!الان مال شما حد آخرش چنده؟یعنی من باید نسبت بگیرم مثلاً از 40 بیشتر نذارم؟
عزیز بیشتر این مشکلات به سری 30 بر می گرده که سری 30 هم همگی تا عدد 100 درجه تنظیم کنتراستش هست.اگر شما از سری های قدیمی تر و یا جدیدتر دارید نگران نباشید.انشالله که مشکلی پیش نمیاد.ولی اگر خیلی واستون این قضیه مهمه روی 40 قرار بدید.

arash_a59
12-09-2013, 07:16
عزیز بیشتر این مشکلات به سری 30 بر می گرده که سری 30 هم همگی تا عدد 100 درجه تنظیم کنتراستش هست.اگر شما از سری های قدیمی تر و یا جدیدتر دارید نگران نباشید.انشالله که مشکلی پیش نمیاد.ولی اگر خیلی واستون این قضیه مهمه روی 40 قرار بدید.

جناب رایان من اکثر تاپیکای خارجی رو که سر زدم هیچ جا در مورد علت این قضیه که کنتراست بالا هست چیزی نگفته بودند، دوست دارم راجب این قضیه مطمئن شم
آخه کنتراست 70 خیلی پایینه...:n03:
شما بر اساس گفته تعمیر کار این مطلب رو گفتید؟ تعمیر کار منم همین رو گفت...
ضمنا با عرض معذرت این مشکل در سری های قبل از 30 هم هست، مثال عینیش پلاسمای فامیل ما که سری قدیمی تر از من هست و تقریبا با هم خریدیم و اون چند روز زودتر از من بردش سوخت و 480 تومن خرجش شد. روزی که اون تلوزیونش رو از تعمیرگاه تحویل گرفت من اینو بردم تعمیرگاه !

poonel
12-09-2013, 07:55
یه سوال مهم: بردی که بعد خرابی روی vt30 ما گذاشتن دقیقا همون برد قبلی هست یا جدیده کیفیت بالاتری داره؟
اگه دقیقا همون قبلی باشه که بازم میسوزه

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

arash_a59
12-09-2013, 08:30
یه سوال مهم: بردی که بعد خرابی روی vt30 ما گذاشتن دقیقا همون برد قبلی هست یا جدیده کیفیت بالاتری داره؟

این سوال واقعا مهمه! سوال منم هست
من برای یافتن جواب این سوال کلی سرچ کردم هیچجا چیزی نبود فقط توی یه تاپیک یه نفر نوشته بود من Vt30 خریدم و بعد از 10 ماه سوخت، سرویس کار اومد و نگاه کرد و جای تعویض برد یه VT30 نو بمن دادند و گفتند این سری جدید(با برد جدید)هست و دیگه مشکلی نداره...این نقل قول هست از یکی از تاپیکهای خارجی صحت و اعتبارش رو نمیدونم...

چیزیکه من متوجه شدم، بردهای ما چه با کنتراست 100 چه با 60 میسوزه! فقط با 100 زودتر و با 60 دیرتر...
اما حالا آیا واقعا برد جدید و رفع ایراد شده وجود داره؟اگه داره روی تی وی ما بسته شده؟ اصلا پاناسونیک فکری برای برد کرده؟ اگه خیر که 2سال دیگه یا شاید هم زودتر دوباره باید اینجا جمع شیم و بهم دلداری بدیم!

من 2روز پیش یه ایمیل به پاناسونیک زدم و مشکلم رو براش توضیح دادم و ازش راهنمایی خواستم برای جلوگیری از تکرار این معضل، هنوز پاسخی نداده...!

arash_a59
12-09-2013, 13:53
برگرفته از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ درج این پست: 2013-01-05 (یعنی حدود 4ماه پیش)

So I've followed the trouble-shooting guide for 2011 televisions, and have identified the problematic part as the SU board. The guide recommends replacing the SU/SD/SC boards all together if any single one is defective. I can find the SU and SD boards online, but the SC board is sold out everywhere and has apparently been back-ordered with Panasonic since December with no production date in sight.

Panasonic themselves were no help, suggesting that I should provide an estimate from an authorized Panasonic repair shop ($150), and they will give me 10% off another Panasonic TV (but from their online store, which is about 10-20% more expensive than Fry's or Amazon [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). I don't know what kind of drugs they are smoking over there, but I want some!

Could I use the SC board from a 65" vt30, or perhaps the SC boards from a newer set like the VT50? Or should I just risk changing the SU/SD boards only, and see if that fixes my problem?

Any help would be greatly appreciated

این آقا هم با مشکل ما برخورده
اونجارو که قرمز کردم نکته مهمی رو میگه: اگه یکی از بردهای SD-SU-SC خراب شد، پیشنهاد شده هر سه باهم عوض شوند!
و اینکه میگه برد SC رو نتونستم پیدا کنم و هیچجا نیست...
خلاصه کلام اینکه اینسری برد SD عوض کردم سری بعد نوبت برد SC هست و اونم پیدا نمیشه و تلوزیون میره گوشه انباری ...

منو این همه خوشبختی محاله...!

unepus
12-09-2013, 15:59
عزیز دل
بنده اصلا قصد خراب کردن یا تبلیغ منفی کردن ندارم
فرمودید برد، بنده هم کلی قلم فرسایی کردم راجب همین برد جایی بنده راجب پنل صحبت کردم؟

این برد آشغالی که فرمودید در حال حاضر در کدوم تی وی استفاده شده؟ جواب: پلاسمای پاناسونیک
آیا تلوزیون های هم نسل این تی وی (چه پلاسما چه ال ای دی چه ال سی دی از برندهای سونی، سامسونگ، ال جی) این مشکل رو دارند که چپ و راست برد بسوزونند؟ جواب: خیر
آیا لازمه یک تی وی خوب فقط داشتن یک پنل عالی هست؟ جواب: خیر می بایست تمامی قطعات از جمله برد دارای کیفیت بالا باشه
آیا هزینه تعویض برد 600 تا 1 تومنی با توجه به گارانتی بسیار محدود(1ساله) این تی وی کمر شکن نیست؟ جواب : بله
ایا داشتن یک تلوزیون با کیفیت پنل و تصویر فوق العاده اما عمر مفید 2سال به صرفه تره یا یک تلوزیون عادی و نسبتا خوب با عمر بیشتر؟ جواب: گزینه دوم
نتیجه گیری(از دید بنده): با توجه به تکرار این مشکل در چند سری از پلاسماهای پاناسونیک، از دید من پلاسمای پاناسونیک غیر قابل اعتماده.

شما درست متوجه عرایض بنده نشدی
جواب سوال اول vt30 هست نه همه مدلای پلاسما پاناسونیک - شما از خرابی بالای یه مدل داری نتیجه میگیری که کلا پاناسونیک اشغاله و پلاسما مزخرفه واز این چیزا کما اینکه این حرفا رو قبلش در مورد سونی هم زده بودید
تا جایی که من خبر دارم تو ایران تا الان همین vt30 خراب در اومده و بقیه خوب بودن حتی همین مدل st30 که با vt30 اومد آمار خرابیش خیلی پایین بوده اینو در جواب اون پست شما دادم که فرموده بودید "" پلاسما نخرید یا اگه می خرید پاناسونیک نخرید "" حالا چون این vt30 آشغال در اومده نمیشه نتیجه گرفت همه پلاسما ها اینجورین یا همه پاناسونیک ها اینجورین

توی همین سایت ها خارجی که شما در مورد خرابی پاناسونیک گذاشتید کلی مطالب هم در مورد خرابی مدل های دیگه از برند های دیگه هم پلاسما و هم led هست پس اگه اینجور باشه دیگه کلا اصلا نباید تی وی بخریم
اون لینکی که تو پست قبلیم گذاشته بودم رو اگه خونده بودید می دیدید که گفته عمر متوسط تلویزیون های لامپی قدیمی و پلاسمای نسل اول که مال 10 تا 15 سال قبل بودن بین 5 تا 10 سال بوده در صورتی که عمر محصولات جدید چه پلاسما چه led کمتر از 5 سال هست
حالا فرضا 2 روز دیگه یکی از مدلای led سامسونگ عین vt30 آشغال در اومد اونوقت نمیشه نتیجه گرفت که همه led ها آشغالن .
نتیجه از دید من اینکه اگه یه مدل پلاسما یا LED از هر برندی خراب در بیاد دلیل نمیشه کلا پلاسما یا LED مشکل بده یا اینکه همه محصولات اون برند بی کیفیته

mr_rayan
12-09-2013, 16:24
جناب رایان من اکثر تاپیکای خارجی رو که سر زدم هیچ جا در مورد علت این قضیه که کنتراست بالا هست چیزی نگفته بودند، دوست دارم راجب این قضیه مطمئن شم
شما بر اساس گفته تعمیر کار این مطلب رو گفتید؟ تعمیر کار منم همین رو گفت...
ضمنا با عرض معذرت این مشکل در سری های قبل از 30 هم هست، مثال عینیش پلاسمای فامیل ما که سری قدیمی تر از من هست و تقریبا با هم خریدیم و اون چند روز زودتر از من بردش سوخت و 480 تومن خرجش شد. روزی که اون تلوزیونش رو از تعمیرگاه تحویل گرفت من اینو بردم تعمیرگاه !
این حرفی بود که تکنسین شرکت پاناسونیک به صورت غیر مستقیم بهش اشاره کرد و عنوان کرد که این هم یکی از دلایل می تونه باشه.
میشه با کمی تامل به این نتیجه رسید.با توجه به اینکه پلاسما حرارت بالایی تولید می کنه و هرچی کنتراست افزایش پیدا می کنه این حرارت بیشتر میشه در نتیجه کنتراست بالا ضرر بیشتری داره چون شما داری از حداکثر توان تی وی استفاده میکنید.مثل این میمونه ماشینی که حداکثر سرعتش 200 تا هست شما بخوای فقط باهاش 200 تا سرعت بری اونم برای طولانی مدت.خب مطمئنا دچار خرابی میشه.این قضیه برای LED خیلی کمتر پبش میاد به دلیل اینکه حرارت بالایی تولید نمیکنه چون همین حرارت باعث تشدید قضیه میشه.این مشکل برمیگرده به طراحی برد و ... تی وی.پاناسونیک برای افزایش کنتراستش نسبت به مدل های سالهای قبلش و درخشندگی بیشتر اقدام به استفاده از توان بیش از اندازه تی وی هاش گرفته که نتیجه شده این.اگر هم دقت کرده باشی وقتی برای بار اول تی وی روشن میشه سوال میپرسه که حالت مغازه یا منزل که اگر حالت مغازه استفاده بشه کنتراست حداکثر و اگر حالت منزل انتخاب میشه کنتراست متعادل میشه.

mr_rayan
12-09-2013, 16:26
!
اگر کنتراست 70 برای شما پایینه یا نور منزل کم کنید و یا تی وی با یه مدل LED عوض کنید.
به نظر من هم 70 زیاد نیست ولی کم هم نیست و برای من کافیه.برای من بیشتر تصاویر فیلم های سینمایی مهمه که استفاده اونم همیشه تو نور فوق العاده کمه,مثل سینما.

mr_rayan
12-09-2013, 16:29

والله سوال خوبیه.ولی مشخص نیست.مال منکه مطمئنم از سری جدید نیست چون اگر خاطرتون باشه تی وی من خیلی زود سوخت و هنوز قطعات این تی وی وارد نشده بود و با اصرار بیش از حد و پیگیری های زیادی که داشتم مجبور شدن یه برد از روی یه تی وی نو باز کنند و برای من ببندند.
خلاصه اینکه تو یه جاده خاکی داریم حرکت می کنیم.هر لحظه احتمال داره اتفاقی بیفته.

parham511
12-09-2013, 17:14
تو دانشگاه ماهم بیشتر از 10 تا پلاسما پانا خریدن همشون ظرف یه ماه پکیدن، دیگه هم درستشون نکردن، بهار 91 اومدم واسه اینکه کسی به اشتباه نیوفته عنوان کردم.
بجای محافظ یدونه برد یدکی بگیرید که اگه دوباره سال بعد خراب شه قطعاتش پیدا نمیشه دیگه...

poonel
12-09-2013, 20:37
این حرفی بود که تکنسین شرکت پاناسونیک به صورت غیر مستقیم بهش اشاره کرد و عنوان کرد که این هم یکی از دلایل می تونه باشه.
میشه با کمی تامل به این نتیجه رسید.با توجه به اینکه پلاسما حرارت بالایی تولید می کنه و هرچی کنتراست افزایش پیدا می کنه این حرارت بیشتر میشه در نتیجه کنتراست بالا ضرر بیشتری داره چون شما داری از حداکثر توان تی وی استفاده میکنید.مثل این میمونه ماشینی که حداکثر سرعتش 200 تا هست شما بخوای فقط باهاش 200 تا سرعت بری اونم برای طولانی مدت.خب مطمئنا دچار خرابی میشه.
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی :
استفاده طولانی مدت از مد دینامیک

در مورد خرابی VT30 من اینطوری نبود. کنتراست تلویزیون من تو 99.99% زمان استفادش که یکسال بود روی 65 بود.

زمانی که که سوخت شاید حدود نیم ساعت مجبور شدم بزارم رو دینامیک، چون فیلمی که می دیدم رو مد نرمال جواب نمیداد. تو یه صحنه تصویر خیلی روشن بود، یهو تلویزیون خاموش شد و ادامه داستان...

با این حساب استفاده خیلی خیلی کوتاه مد دینامیک بازم احتمال سوختن برد داره. طولانی مدت و کوتاه مدت نداره. دیگه هر چی قسمت باشه.:n09:

arash_a59
12-09-2013, 21:49
شما درست متوجه عرایض بنده نشدی
جواب سوال اول vt30 هست نه همه مدلای پلاسما پاناسونیک - شما از خرابی بالای یه مدل داری نتیجه میگیری که کلا پاناسونیک اشغاله و پلاسما مزخرفه واز این چیزا کما اینکه این حرفا رو قبلش در مورد سونی هم زده بودید
تا جایی که من خبر دارم تو ایران تا الان همین vt30 خراب در اومده و بقیه خوب بودن حتی همین مدل st30 که با vt30 اومد آمار خرابیش خیلی پایین بوده اینو در جواب اون پست شما دادم که فرموده بودید "" پلاسما نخرید یا اگه می خرید پاناسونیک نخرید "" حالا چون این vt30 آشغال در اومده نمیشه نتیجه گرفت همه پلاسما ها اینجورین یا همه پاناسونیک ها اینجورین

توی همین سایت ها خارجی که شما در مورد خرابی پاناسونیک گذاشتید کلی مطالب هم در مورد خرابی مدل های دیگه از برند های دیگه هم پلاسما و هم led هست پس اگه اینجور باشه دیگه کلا اصلا نباید تی وی بخریم
اون لینکی که تو پست قبلیم گذاشته بودم رو اگه خونده بودید می دیدید که گفته عمر متوسط تلویزیون های لامپی قدیمی و پلاسمای نسل اول که مال 10 تا 15 سال قبل بودن بین 5 تا 10 سال بوده در صورتی که عمر محصولات جدید چه پلاسما چه led کمتر از 5 سال هست
حالا فرضا 2 روز دیگه یکی از مدلای led سامسونگ عین vt30 آشغال در اومد اونوقت نمیشه نتیجه گرفت که همه led ها آشغالن .
نتیجه از دید من اینکه اگه یه مدل پلاسما یا LED از هر برندی خراب در بیاد دلیل نمیشه کلا پلاسما یا LED مشکل بده یا اینکه همه محصولات اون برند بی کیفیته
شما وارد فاز تعصب شدید و دیگه بنده ادامه نمیدم
پاناسونیک عالی همه پلاسماهاشم عالی Vt30 هم عالی فقط به طور موردی مال من سوخت
البته پلاسمای فامیلمون یه سری قدیمی تر از من هست و با هم خریدیم و اتفاقا اونم چند روز قبل من بردش سوخت و 480 گذاشت رو دستش
ضمنا 2تا پست بالاتر پست جناب parham511 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نگاه کن، اون عکسها هیچکدوم VT30 نیستند که سوختند...
وسلام.

arash_a59
12-09-2013, 21:59
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی :
استفاده طولانی مدت از مد دینامیک

در مورد خرابی VT30 من اینطوری نبود. کنتراست تلویزیون من تو 99.99% زمان استفادش که یکسال بود روی 65 بود.

زمانی که که سوخت شاید حدود نیم ساعت مجبور شدم بزارم رو دینامیک، چون فیلمی که می دیدم رو مد نرمال جواب نمیداد. تو یه صحنه تصویر خیلی روشن بود، یهو تلویزیون خاموش شد و ادامه داستان...

با این حساب استفاده خیلی خیلی کوتاه مد دینامیک بازم احتمال سوختن برد داره. طولانی مدت و کوتاه مدت نداره. دیگه هر چی قسمت باشه.:n09:

پونل جان شما ساعت کارکرد تی ویت وقتی سوخت رو یادته؟
منم از تعمیرگاه گرفتم چک کنم ببینم چند ساعت کارکرد داشته

poonel
12-09-2013, 22:17
پونل جان شما ساعت کارکرد تی ویت وقتی سوخت رو یادته؟
منم از تعمیرگاه گرفتم چک کنم ببینم چند ساعت کارکرد داشته
دقیق نمی دونم.
ساعت کارکردش خیلی بود. تقریبا هر روز از ساعت 10 صبح تا 2 شب روشنه.
وقتی سوخت 10 روز مونده بود گارانتی یکسالش که از تاریخ خریده تموم بشه.
یعنی یه سال اینطوری کار کرد.

arash_a59
12-09-2013, 22:39
دقیق نمی دونم.
اما ساعت کارکردشه خیلی بود. تقریبا هر روز از ساعت 10 صبح تا 2 شب روشنه.
وقتی سوخت 10 روز مونده بود گارانتی یکسالش که از تاریخ خریده تموم بشه.
یعنی یه سال اینطوری کار کرد.

مال من ساعت کارکردش خیلی کم بود من به خاطر شرایط کاریم در ماه کلا 8 روز خونه بودم و اون 8 روز هم نهایتا روزی 4 ساعت روشن بود،
البته مال من همیشه روی مد داینامیک و کنتراست بالای 90 بود.
این تی وی رو به نظرتون چند میخرند؟
موندم به کدوم بدبختی بفروشمش که به یکسال نکشیده بسوزه و نفرینم نکنه...:n03:
اگه عیبشم بگم که چیه دیگه هیچ آدم عاقلی نمیخردش...

unepus
13-09-2013, 01:06
شما وارد فاز تعصب شدید و دیگه بنده ادامه نمیدم
پاناسونیک عالی همه پلاسماهاشم عالی Vt30 هم عالی فقط به طور موردی مال من سوخت
البته پلاسمای فامیلمون یه سری قدیمی تر از من هست و با هم خریدیم و اتفاقا اونم چند روز قبل من بردش سوخت و 480 گذاشت رو دستش
ضمنا 2تا پست بالاتر پست جناب parham511 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نگاه کن، اون عکسها هیچکدوم VT30 نیستند که سوختند...
وسلام.

من تعصب ندارم از هیچ برندی هم طرفداری نکردم

اینم در جواب اون 10 تا پلاسما که تو دانشگاه پکیدن :
1.6 میلیون تلویزیون lcd سونی داغ میکنند و دود از کلشون بلند میشه :n05:

poonel
13-09-2013, 01:50
مال من ساعت کارکردش خیلی کم بود من به خاطر شرایط کاریم در ماه کلا 8 روز خونه بودم و اون 8 روز هم نهایتا روزی 4 ساعت روشن بود،
چرا بفروشی؟
درست که شد راحت استفاده کن. تا حالا مال کسی بار دوم خراب نشده.
VT30 من الآن 6 - 7 ماهه بعد تعمیر ( با کنتراست 75) عین ... داره کار میکنه. یه سره 10 صبح تا 2 شب.

mr_rayan
13-09-2013, 06:21
درسته.خداروشکر هنوز آماری برای خرابی دوباره عنوان نشده.

parham511
13-09-2013, 09:02
من تعصب ندارم از هیچ برندی هم طرفداری نکردم

اینم در جواب اون 10 تا پلاسما که تو دانشگاه پکیدن :
1.6 میلیون تلویزیون lcd سونی داغ میکنند و دود از کلشون بلند میشه :n05:

چه ربطی داشت؟:n13:

کی از سونی طرفداری کرد برادر من، سونی هم سوتی زیاد میده.

پلاسمای پانا تصویرش فوق العادست منم واقعا قبول دارم یدونه مدل 2010 اش که احتمالا V20 هست هر روز جلوی چشممه تو محل کارم و وافعا تحسینش میکنم. اما سوختنش تی وی تو این شرایط اقتصادی واسه مردم سخته.

arash_a59
13-09-2013, 09:25
چرا بفروشی؟
درست که شد راحت استفاده کن. تا حالا مال کسی بار دوم خراب نشده.
VT30 من الآن 6 - 7 ماهه بعد تعمیر ( با کنتراست 75) عین ... داره کار میکنه. یه سره 10 صبح تا 2 شب.

درسته.خداروشکر هنوز آماری برای خرابی دوباره عنوان نشده.

خدا از زبونتون بشنوه...
اما اگه از شانس بد استفاده کردیم و خراب شد و قطعش نبود؟!
به قول جناب رایان میایم توی جاده خاکی میریم جلو ببینیم چی میشه...

unepus
13-09-2013, 09:29
چه ربطی داشت؟:n13:

کی از سونی طرفداری کرد برادر من، سونی هم سوتی زیاد میده.

پلاسمای پانا تصویرش فوق العادست منم واقعا قبول دارم یدونه مدل 2010 اش که احتمالا V20 هست هر روز جلوی چشممه تو محل کارم و وافعا تحسینش میکنم. اما سوختنش تی وی تو این شرایط اقتصادی واسه مردم سخته.

ربط داره عزیز ... نه شما نه هیچ کس دیگه اینجا از سونی طرفداری نکرده ... اینو در جواب به arash_a59 گفتم که به این پست شما اشاره کرده بود ... ایشون فکر می کنه فقط پاناسونیک اشغال می زنه و بقیه برند ها آمار خرابیشون پایینه
تمام برند ها هم محصولات خر کار دارن هم محصولاتی که تو همون یکی دو سال اول می پکن و فقط با گذشت زمان معلوم میشه

zed2
13-09-2013, 19:25
می گم به پیر پاتال های g10 دار هم اجازه می دید شرکت کنن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این اتفاق برد برای من هم رخ داده و دو تا از برد های من هم دو سال پیش سوخت و تعویض کردیم ( ان موقع هم تعمیرکار کشف کرده بود کنتراست رو 100 بوده در حالت دینامیک برای مدت زیاد - منم نبودم ان موقع ولی احتمال اینکه یکی حواسش نبود تنظیمات رو دست کاری کرده باشه دادم ) - به من هم ان موقع همین مورد رو گفته بودن که باید کنتراست پایین باشه تا مشکل پیش نیاد .
باسه دور تعمیرات بعدی فعلا نگران نباشید چون اولین کسی که دچار مشکل مجددا خواهد شد من خواهم بود. ( و فعلا بیشتر از دو سال گذشته از ان موقع با رعایت این موضوع )

تو دانشگاه ماهم بیشتر از 10 تا پلاسما پانا خریدن همشون ظرف یه ماه پکیدن، دیگه هم درستشون نکردن، بهار 91 اومدم واسه اینکه کسی به اشتباه نیوفته عنوان کردم.
بجای محافظ یدونه برد یدکی بگیرید که اگه دوباره سال بعد خراب شه قطعاتش پیدا نمیشه دیگه...

من نمی دونم مسئول خرید دانشگاه کی بوده ولی به دانشش شک دارم:n08:.... اخه تو اون محیط به ان روشنی پلاسما چی کار می تونه بکنه - انهم با ان همه گرد و خاک محیط ......:n27:
اگر باسه سالن کنفرانس یا جاهای تاریک می زاشتن یک چیزی ولی درست گذاشتنش جلوی مهتابی واقعا باید تبریک گفت بهشون:n02:

arash_a59
13-09-2013, 20:01
می گم به پیر پاتال های g10 دار هم اجازه می دید شرکت کنن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این اتفاق برد برای من هم رخ داده و دو تا از برد های من هم دو سال پیش سوخت و تعویض کردیم ( ان موقع هم تعمیرکار کشف کرده بود کنتراست رو 100 بوده در حالت دینامیک برای مدت زیاد - منم نبودم ان موقع ولی احتمال اینکه یکی حواسش نبود تنظیمات رو دست کاری کرده باشه دادم ) - به من هم ان موقع همین مورد رو گفته بودن که باید کنتراست پایین باشه تا مشکل پیش نیاد .
باسه دور تعمیرات بعدی فعلا نگران نباشید چون اولین کسی که دچار مشکل مجددا خواهد شد من خواهم بود. ( و فعلا بیشتر از دو سال گذشته از ان موقع با رعایت این موضوع )

من نمی دونم مسئول خرید دانشگاه کی بوده ولی به دانشش شک دارم:n08:.... اخه تو اون محیط به ان روشنی پلاسما چی کار می تونه بکنه - انهم با ان همه گرد و خاک محیط ......:n27:
اگر باسه سالن کنفرانس یا جاهای تاریک می زاشتن یک چیزی ولی درست گذاشتنش جلوی مهتابی واقعا باید تبریک گفت بهشون:n02:

پس این مشکل برد در سری های قبل هم بوده و مشکلی نیست که فقط برای VT30 پیش اومده باشه!
ممنون از اطلاع رسانیتون.
حالا برای من یه سوال پیش اومده
یکی از دوستان چند صفحه قبل مثال جالبی زدند، گفتند اگه با ماشین با دور موتور تا آخر، یه مدت زمانی رانندگی کنی قطعا موتور داغون میشه و مشکل بهم میزنه
کاملا درسته!
برای همین هم هست که همه ماشین ها در قسمت دور موتور چیزی بنام ردلاین دارند، یعنی به من راننده هشدار میده دور موتور رو توی این بازه قرمز نیار یا اگه آوردی زیاد نمون
بعضی از سازنده ها باز محتاط تر عمل میکنند و پروسه ای بنام کات آف میگذارند یعنی اینکه اگه راننده مثل من ناشی بود و پاشو تا ته گذاشت روی گاز و خواست با دنده 2 100 تا بره، دور موتور به یه حد بالا که رسید(حد آسیب) کات آف کنه و بالاتر نره تا به موتور آسیب نرسه
این یه اصله، و شرط عقل و حکمت سازنده، اینکه همه جوانب رو رعایت کنه
حالا این کمپانی معظم(!) پاناسونیک اگه میدونه و اینو میفهمه که کنتراست بالای 90 برای تلوزیون هاش مشکل ساز هست چرا هیچ توصیه ای، هشداری ، کامنتی چیزی نذاشته؟
من ناشی و از همه جا بی خبر از کجا باید بدونم کنتراست بالای 90 ضرر داره؟
البته جناب پونل گفتند تی ویشون 99 درصد مواقع روی کنتراست 65 بوده و با این وجود سوخته!

zed2
13-09-2013, 22:22
پس این مشکل برد در سری های قبل هم بوده و مشکلی نیست که فقط برای VT30 پیش اومده باشه!
ممنون از اطلاع رسانیتون.
حالا برای من یه سوال پیش اومده
یکی از دوستان چند صفحه قبل مثال جالبی زدند، گفتند اگه با ماشین با دور موتور تا آخر، یه مدت زمانی رانندگی کنی قطعا موتور داغون میشه و مشکل بهم میزنه
کاملا درسته!
برای همین هم هست که همه ماشین ها در قسمت دور موتور چیزی بنام ردلاین دارند، یعنی به من راننده هشدار میده دور موتور رو توی این بازه قرمز نیار یا اگه آوردی زیاد نمون
بعضی از سازنده ها باز محتاط تر عمل میکنند و پروسه ای بنام کات آف میگذارند یعنی اینکه اگه راننده مثل من ناشی بود و پاشو تا ته گذاشت روی گاز و خواست با دنده 2 100 تا بره، دور موتور به یه حد بالا که رسید(حد آسیب) کات آف کنه و بالاتر نره تا به موتور آسیب نرسه
این یه اصله، و شرط عقل و حکمت سازنده، اینکه همه جوانب رو رعایت کنه
حالا این کمپانی معظم(!) پاناسونیک اگه میدونه و اینو میفهمه که کنتراست بالای 90 برای تلوزیون هاش مشکل ساز هست چرا هیچ توصیه ای، هشداری ، کامنتی چیزی نذاشته؟
من ناشی و از همه جا بی خبر از کجا باید بدونم کنتراست بالای 90 ضرر داره؟
البته جناب پونل گفتند تی ویشون 99 درصد مواقع روی کنتراست 65 بوده و با این وجود سوخته!

مثال دور موتورت باسه کشوری که drift ازش امده و همیشه تو محدوده قرمز کار می کنن صادق نیست :n02:

تا جایی که می دونم این سیاست شرکت ها هست که اینجور سیستم هارو بزاره یا نه و همیشه هم گذاشتنش یا نذاشتنش باسه شرکت ها دردسر است چون بزارن گروه های مخالف محدودیت ها که می دونن چطور بدون صدمه زدن از تمام توان وسایل استفاده کنند اعتراض می کنند نزارن هم گروه هایی که در حد عادی هستن بخاطر نداشتن اطلاعات کافی با این مسئله و احتمال صدمه خوردن به وسایلشون اعتراض می کنند.

+
از انجایی که نوع برد هارو من نمی دونم چی بوده شاید این اطلاعاتی که من می دم گمراه کننده باشه ( چون من خیلی وقته اینور نیامدم ) و با مسئله شما نخوره و البته فکر کنم من تنها کسی از سری 10 باشم که این مورد باسش رخ داده ولی اشتراک گذاشتنش خارج از لطف نیست.

parham511
14-09-2013, 09:55

آره واقعا... منم روز اولی که دیدم واسه همچین استفاده ای پلاسما خریدن و تازه بعضیاشونم 3بعدین خندم گرفت.
تو زاهدان تو هر خیابون یدونه نمایندگی پاناسونیک داشت حداقل؛ سونی هم نسبتا نمایندگیاش زیاد بود اما نه مثل پاناسونیک. ال جی و سامسونگ تقریبا تعطیل بودن. حدسم این بود رو حساب زد و بند یا پارتی بازی شاید از رفیقاش مجبور شده بخره.

soooti
15-09-2013, 00:48
دوستان امروز به این نتیجه رسیدم که به علت اینکه سری ساخت تی وی من واسه اروپاست(E) صدای شبکه های آنالوگ ایرانو درست پخش نمیکنه:n02:
دارم تمام سعیمو میکنم این موضوع رو از خانوادم مخفی نگه دارم :n02:

دعام کنید وگرنه خدا میدونه چه بلایی قراره سرم بیاد:n24::n28::n08:

arash_a59
15-09-2013, 13:10
دوستان امروز تماس گرفتم تعمیرگاه گفت برد شما رفته برای تعمیر، هنوز خبری نیست و از تهران نفرستادند.
گفتم توی اینترنت که نوشته غیر قابل تعمیر؟ گفت توی اینترنت اینم نوشته که بردهاش دیگه تولید نمیشه و اصلا نیست؟!
گفت تعمیر میشه و معلوم نیست بیاد جواب بده یا خیر، ما اینجا 48 ساعت میذاریمش زیر تست ، چون داشتیم برد اومده و بعد از چندساعت دوباره...
گفت پاناسونیک نه تنها این برد رو اصلاح نکرد و برد سری جدید نداد بلکه با علم به اینکه اینها مشکل دارند و میسوزند تولیدش رو هم متوقف کرد...

mehran_west
15-09-2013, 15:20

بنده ی خدا مث خودم پروژه ای هستی انگار! آدم بره تو غربت پول در بیاره، بیاد با کلی ذوق و شوق TV بخره، اونوقت ...! :n28:

arash_a59
15-09-2013, 16:22
بنده ی خدا مث خودم پروژه ای هستی انگار! آدم بره تو غربت پول در بیاره، بیاد با کلی ذوق و شوق TV بخره، اونوقت ...! :n28:
دست رو دلم نذار داداش
ماتم گرفتم چکار کنم
تی وی با برد تعمیری دیگه تی وی بشو نیست، 600 میدی تعمیر بعد معلوم نیست تا کی کار کنه
دوستانی هم که میگن تا بحال هیچ تی وی برد تعویض شده نسوخته، دلیلی قانع کننده ای از دید من نیست، برد که همون برد هست و هیچ تغییر ساختاری نکرده، پس چرا باید بعد از تعویض نسوزه؟ به اون ساعت کارکرد که رسید حتما میسوزه.
قیمت تلوزیون ها وحشتناک رفته بالا، نگاه میکردم 46 اینچ سامسونگ-ال جی زیر 4میلیون نیست...
روزی که من این تاول داغ رو خریدم 2930 قیمت تمامی سری های سامسونگ ال جی(تا46 اینچ) زیر 2800 بود...
افسوس:n03:

zed2
15-09-2013, 23:02
آره واقعا... منم روز اولی که دیدم واسه همچین استفاده ای پلاسما خریدن و تازه بعضیاشونم 3بعدین خندم گرفت.
تو زاهدان تو هر خیابون یدونه نمایندگی پاناسونیک داشت حداقل؛ سونی هم نسبتا نمایندگیاش زیاد بود اما نه مثل پاناسونیک. ال جی و سامسونگ تقریبا تعطیل بودن. حدسم این بود رو حساب زد و بند یا پارتی بازی شاید از رفیقاش مجبور شده بخره.
دیگه بستگی به طرف داره - بعضی هاشون حق حساب می گیرن می گیرن - بعضی هاشون هم واقعا نمی دونن و چون حوصله بررسی کردن هم ندارن اولین چیزی که با تخفیف زیاد بهشون بدن می گیرن

دوستان امروز تماس گرفتم تعمیرگاه گفت برد شما رفته برای تعمیر، هنوز خبری نیست و از تهران نفرستادند.
گفتم توی اینترنت که نوشته غیر قابل تعمیر؟ گفت توی اینترنت اینم نوشته که بردهاش دیگه تولید نمیشه و اصلا نیست؟!
گفت تعمیر میشه و معلوم نیست بیاد جواب بده یا خیر، ما اینجا 48 ساعت میذاریمش زیر تست ، چون داشتیم برد اومده و بعد از چندساعت دوباره...
گفت پاناسونیک نه تنها این برد رو اصلاح نکرد و برد سری جدید نداد بلکه با علم به اینکه اینها مشکل دارند و میسوزند تولیدش رو هم متوقف کرد...

همدردی منو بپزیرید.:n29:

ولی یکم حرفش مشکوکه - چون اگر دیگر تولید نکنه با توجه به تضمین حداقل 10 سال پشتیبانی ، از لحاظ حقوقی تو خارج می تونن ازش شکایت کنن و در کنار تولید مجدد باید خسارت هم بده.:n27:

poonel
16-09-2013, 01:10

شما باید حتماً تلویزیون رو می بردید نمایندگی تعمیرات بانیان،
تعمیرگاههای متفرقه به حرفشون اعتمادی نیست و فکر نمی کنم دسترسی به قطعات داشته باشند.
من نمایندگی مجاز هم دادم گفتن باید از خارج برد برات بیاریم. سفارش میدیم بانیان تهران و اونا هم سفارش میدن به پاناسونیک در خارج تا از طریق دبی براتون وارد بشه. تازه اون موقع اوج بحران ارز و تحریم بود نمایندگیها سخت قطعه براشون تامین میشد و چند ماه طول می کشید.اما بالاخره قطعه میومد.
وقتی برای نمایندگی اصلی تامین قطعه مشکله ، دیگه از تعمیرگاه غیرمجاز توقعی نیست.

arash_a59
16-09-2013, 07:23
شما باید حتماً تلویزیون رو می بردید نمایندگی تعمیرات بانیان،
تعمیرگاههای متفرقه به حرفشون اعتمادی نیست و فکر نمی کنم دسترسی به قطعات داشته باشند.
من نمایندگی مجاز هم دادم گفتن باید از خارج برد برات بیاریم. سفارش میدیم بانیان تهران و اونا هم سفارش میدن به پاناسونیک در خارج تا از طریق دبی براتون وارد بشه. تازه اون موقع اوج بحران ارز و تحریم بود نمایندگیها سخت قطعه براشون تامین میشد و چند ماه طول می کشید.اما بالاخره قطعه میومد.
وقتی برای نمایندگی اصلی تامین قطعه مشکله ، دیگه از تعمیرگاه غیرمجاز توقعی نیست.
پونل جان تعمیرگاه غیر مجاز چیه؟ اولش بمن گفت تی ویت گارانتی داره؟ اگه داره رایگان تعمیر میشه و همه خرجش با شرکته، حالا یه نمایندگی غیر مجاز این اختیار رو داره ؟
یکی دو روز پیش باز هم این رو پرسید که اگه گارانتی داره هیچ هزینه ای رو نمیخواد بپردازی و کل خرج با شرکته، که گفتم خیر نداره
اینها نمایندگی مجاز تعمیرات هستند و با بانیان کار میکنند اما اسمش توی لیست معرفی شده روی کارتن تی وی نبود
ضمنا وقتی برد تولید نمیشه، بین این همه کشور سهم ایران چقدر میشه؟هیچی
دیدید که طرف توی خارج نوشته بود هرجا رو گشتم برد SC رو نتونستم پیدا کنم و تولیدش متوقف شده
ضمنا بانیان بعد از اتمام گارانتی ملزم به تعویض قطعه نیست، تعمیر قطعه هم جزء خدمات پس از فروش هست که داره انجام میده
جای شما دوستان بودم این تی وی رو تا سالم هست و کار میکنه ردش میکردم بره، این استدلالم که هیچ تی وی تعمیر شده دوباره نسوخته، خود گول زنی هست، برد مورد دار اصلاح نشده و هیچ تغیری نکرده ، چرا نباید بسوزه؟؟؟!
امروز با خود تعمیرگاه صحبت میکنم اگه مشتری براش داره و مفت خرش نمیکنه میفروشمش بره چون این قصه سر دراز داره...

arash_a59
16-09-2013, 07:25
دیگه بستگی به طرف داره - بعضی هاشون حق حساب می گیرن می گیرن - بعضی هاشون هم واقعا نمی دونن و چون حوصله بررسی کردن هم ندارن اولین چیزی که با تخفیف زیاد بهشون بدن می گیرن

همدردی منو بپزیرید.:n29:

ولی یکم حرفش مشکوکه - چون اگر دیگر تولید نکنه با توجه به تضمین حداقل 10 سال پشتیبانی ، از لحاظ حقوقی تو خارج می تونن ازش شکایت کنن و در کنار تولید مجدد باید خسارت هم بده.:n27:

ممنونم
ولی عزیزم پشتیبانی به معنی تعویض قطعه نیست، پشتیبانی یعنی اینکه وقتی شما به مشکل میخوری مشکل رو براتون رفع کنه! غیر از اینه؟

arash_a59
16-09-2013, 10:05
کسی مدل دقیق این VT30 رو میدونه؟ THXVT30 یا p-vt30 ... زنگ زدم یه نمایندگی دیگه مدل دقیقش رو برای استعلام قطعه میخواد
دسترسی به کارتن تی وی ندارم...

poonel
16-09-2013, 10:59
کسی مدل دقیق این VT30 رو میدونه؟ THXVT30 یا p-vt30 ... زنگ زدم یه نمایندگی دیگه مدل دقیقش رو برای استعلام قطعه میخواد
دسترسی به کارتن تی وی ندارم...

TH-P50VT30R

arash_a59
17-09-2013, 23:14
سلام امروز از تعمیرگاه زنگ زدند و گفتند تلوزیونت درست شده بیا ببر
رفتم اونجا دیدم خدا برکت بده ، بالای تعمیرگاه نوشته بود تعمیرگاه مجاز سونی...اما وقتی میرفتی داخل با یک صحنه عجیب روبرو میشدی ،با تلوزیون من 5تا پلاسمای 50 اینچ پاناسونیک کنار هم قطار بودند واسه تعمیر خواستم با موبایل عکس بگیرم ازشون چون عظمت پاناسونیک خیلی توی چشم میومد متاسفانه موبایلم توی ماشین جا مونده بود، تی وی کناری من که به درد من دچار شده بود و گذاشته بودنش زیر تستst30 بود!
540 ناقابل دادم تعمیرکار(با هزارتا چک و چونه) و تلوزیون رو برداشتم آوردم. ضمنا در مورد سفارشی که گذاشته بودم برای فروشش کسی نبود بخردش
آوردمش خونه فعلا روشنه...

shetabandeh
18-09-2013, 09:40
سلام, این قضیه فقط برای 50 اینچ پیش میاد یا ارتباطی به اندازه صفحه نداره و ممکنه برای هر سایزی رخ بده؟

arash_a59
18-09-2013, 10:06
سلام, این قضیه فقط برای 50 اینچ پیش میاد یا ارتباطی به اندازه صفحه نداره و ممکنه برای هر سایزی رخ بده؟
از اونجایی که بردهای سایزهای مختلف بهم نمیخوره(اینو توی یکی از فرومهای خارجی یه نفر که 50 اینچ داشت و بردش سوخته بود و پیدا نکرده بود دنبال برد سایز بالاتر یا پایینتر بود که بهش گفته بودند بردهاشون بهم نمیخوره) ممکنه برد 42 با 50 طراحیش فرق کنه
برای اطمینان بیشتر سرچ کنید

matinpour
18-09-2013, 14:01
از اونجایی که بردهای سایزهای مختلف بهم نمیخوره(اینو توی یکی از فرومهای خارجی یه نفر که 50 اینچ داشت و بردش سوخته بود و پیدا نکرده بود دنبال برد سایز بالاتر یا پایینتر بود که بهش گفته بودند بردهاشون بهم نمیخوره) ممکنه برد 42 با 50 طراحیش فرق کنه
برای اطمینان بیشتر سرچ کنید

دوست عزیز
بله مین بردها بعضی در سایز که در موقع بستن پیچ جا های آنها با هم نمیخورد و گاهی در پورت های خروجی که در قاب بیرونی نمی خورند و گاهی بدلیل هم خوانی نداشتن با پاور سوپلای (منبع تغذیه)

khansalar
23-09-2013, 17:28
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید
3سال پیش با راهنمایی شما و دوستای انجمن یه 50vt20 پاناسونیک گرفتم از بانه ولی متاسفانه چند روز پیش پسرم با پیچ گوشتی به صفحش ضربه زد روش ترک خورد و حالا وقتی تی ویو روشن میکنی 80 درصد صفحه تی وی سیاهه ، با نمایندگیها تماس گرفتم مثل کوفرد و ... میگن باید صفحه عوض بشه و قیمت 3 میلیون به بالا دادن واسه تعویض صفحه
حالا میخواستم بدونم شما راهی به ذهنتون میرسه که مثلا صفحه تی وی رو از اون ور آورد یا تعمیرش کرد یا ................
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

chaharnazm
02-10-2013, 10:17
می خوام یه تلویزیون 42 اینچ بخرم. نظرتون درباره کیفیت تصویر تلویزیون نئوپلاسمای پاناسونیک چیه؟ از الجی و سامسونگ خوشم نمیاد. سونی هم قطعاتش الجی یا سامسونگ شده. شارپ و فیلیپس هم گرونند. این تلویزیون پاناسونیکی که دیدم 3750 تومن بود.

WOLF PACK
06-10-2013, 14:15
دوستان الان تهران اصلا vt50 پیدا نمیشه؟یا هستش؟نمایندگی گفت اصلا نیست!

m_semiari
06-10-2013, 21:09
سلام .من تو جمهوری پرسیدم گفتن بدون گارانتی هستش حدود 7 تومن 50 اینچ. دوستان میشه بگید تصویر w804 سونی در مقایسه با VT50 پاناسونیک کدوم برتره هم تو sd هم تو hd؟

hamed473
11-10-2013, 11:48
سلام دوستان من یک پلاسما 42x30 دارم که گیرنده داخلی دیجیتال داره الان هم اکثر شبکه های داخلی دیجیتال epgشون راه افتاده ولی وقتی تو کنترل دکمه guide رو میزنم واسه نشون دادن epgفقط لیست کانالها وساعت رونشون میده وخبری از زمان پخش برنامه ها نیست چند بار کانالها رو مجددا سرچ کردم فرقی نکرد ایا روشی هست واسه نشون دان epg?

poyasalary
11-10-2013, 14:02
کمک فوری لطفا

سلام دوستان
من یک پلاسما پاناسونیک vt50 رو 2 ماهی هست که خریدم و خیلی هم تا امروز راضی بودم ولی امروز یکهو متوجه یک لکه وسط تلویزیون شدم. لکه سفیدی که شدت سفیدیش کم و زیاد میشد . تی وی رو خاموش کردم ولی حتی بعد از خاموش شدن هم باز این لکه خود نمایی میکنه . بعد از چند دقیقه کمرنگ تر شد اما دو لکه کوچکتر در جای دیگه صفحه پدیدار شد که اینها هم هی شدت سفیدیشون کم و زیاد میشه دقیقا مثل ستاره ای که بهت چشمک میزنه . خب طبیعیه که اعصابم کلا بهم ریخت . به نظرتون مشکل کجاست و چه باید کرد ؟

matinpour
11-10-2013, 15:14
کمک فوری لطفا

سلام دوستان
من یک پلاسما پاناسونیک vt50 رو 2 ماهی هست که خریدم و خیلی هم تا امروز راضی بودم ولی امروز یکهو متوجه یک لکه وسط تلویزیون شدم. لکه سفیدی که شدت سفیدیش کم و زیاد میشد . تی وی رو خاموش کردم ولی حتی بعد از خاموش شدن هم باز این لکه خود نمایی میکنه . بعد از چند دقیقه کمرنگ تر شد اما دو لکه کوچکتر در جای دیگه صفحه پدیدار شد که اینها هم هی شدت سفیدیشون کم و زیاد میشه دقیقا مثل ستاره ای که بهت چشمک میزنه . خب طبیعیه که اعصابم کلا بهم ریخت . به نظرتون مشکل کجاست و چه باید کرد ؟

دوست عزیز
به این تایپیک رفته و مطالب آن را بخوانید و عمل کنید

poyasalary
11-10-2013, 16:34
دوست عزیز
به این تایپیک رفته و مطالب آن را بخوانید و عمل کنید

سلام وتشکر
دوست گرامی پستی را که ادرسش رو دادید رو مطالعه کردم و الان میرم که بهش عمل کنم اما به گمانم همه این کارها برای پیشگیری از burn in هست و نه برای درمان !!!
حالا اگر مشکل من burn in باشه- که امیدوارم همینطور باشه - آیا با انجام این کارهایی که در اون پست نوشته شده بود این مشکل مرتفع میشه ؟

matinpour
11-10-2013, 16:41
سلام وتشکر
دوست گرامی پستی را که ادرسش رو دادید رو مطالعه کردم و الان میرم که بهش عمل کنم اما به گمانم همه این کارها برای پیشگیری از burn in هست و نه برای درمان !!!
حالا اگر مشکل من burn in باشه- که امیدوارم همینطور باشه - آیا با انجام این کارهایی که در اون پست نوشته شده بود این مشکل مرتفع میشه ؟

دوست عزیز
امتحانش ضرر ندارد و امیدوارم مشگلتان حل شود

hamed473
12-10-2013, 09:35
سلام دوستان من یک پلاسما 42x30 دارم که گیرنده داخلی دیجیتال داره الان هم اکثر شبکه های داخلی دیجیتال epgشون راه افتاده ولی وقتی تو کنترل دکمه guide رو میزنم واسه نشون دادن epgفقط لیست کانالها وساعت رونشون میده وخبری از زمان پخش برنامه ها نیست چند بار کانالها رو مجددا سرچ کردم فرقی نکرد ایا روشی هست واسه نشون دان epg?

کسی راه حلی نداشت؟

kiankiana
14-10-2013, 07:40
با سلام و درود
با تمام تفاسیری که از پلاسمای پاناسونیک در این تاپیک بود . از تمام کسانی که از این برند و این تکنولوژی استفاده میکنند . میخاستم بپرسم اگه دوباره قرار بود tv انتخاب کنند بدون هیچ تعصبی آیا باز هم این tvرا انتخاب میکردند یا واقعا انتخاب دیگری داشتند.. از باب خرابیها و استرسهایی که بنده حس میکنم داره به دارندگان این tv ها وارد میشه عرض میکنم .
و آیا به نظر شما تو سریهای 2012 هم این مشکلات هست ؟
و واقعا برادرانه پیشنهاد شما به کسی که میخاد تازه tv بخره چیه...؟:n12:
وآیا به نظر شما برای خرید یه tv تو این بازار آشفته ارزش داره که بیش از 4000 هزینه کنه. با توجه به اینکه tv چیزی جز یه پنل نیست و هر لحظه ممکنه دیگه روشن نشه و تمام و گوشه انباری . نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه مثلا یه یخچال اگه گرونه حداقل خرابیشم معطوف به یه جاهایی میشه نه همش رو هیچی کنه..در آخر با توجه به اینکه بنده هم یکی از عاشقان تصویر پلاسمای پاناسونیکم. مرا راهنمایی کنید.... بسیار ممنون میشم...

MAPNAZ
14-10-2013, 11:40
من هم مدتها تو فكر پانا بودم ولي با اين اوصاف نظرم رفته روي سوني سري W كه هم كيفيت بالايي داره و هم از لحاظ ساخت مطمئن است.
با اين افتضاحاتي كه اين سالها پاناسونيك به بار آورده ياد گفته مرحوم ماتسو شيتا سازنده كارخانه ناسيونال(همان پاناسونيك فعلي) افتادم : محصول دل سوخته : مشتري دل ساخته

arash_a59
14-10-2013, 13:19
با سلام و درود
با تمام تفاسیری که از پلاسمای پاناسونیک در این تاپیک بود . از تمام کسانی که از این برند و این تکنولوژی استفاده میکنند . میخاستم بپرسم اگه دوباره قرار بود tv انتخاب کنند بدون هیچ تعصبی آیا باز هم این tvرا انتخاب میکردند یا واقعا انتخاب دیگری داشتند.. از باب خرابیها و استرسهایی که بنده حس میکنم داره به دارندگان این tv ها وارد میشه عرض میکنم .
و آیا به نظر شما تو سریهای 2012 هم این مشکلات هست ؟
و واقعا برادرانه پیشنهاد شما به کسی که میخاد تازه tv بخره چیه...؟:n12:
وآیا به نظر شما برای خرید یه tv تو این بازار آشفته ارزش داره که بیش از 4000 هزینه کنه. با توجه به اینکه tv چیزی جز یه پنل نیست و هر لحظه ممکنه دیگه روشن نشه و تمام و گوشه انباری . نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه مثلا یه یخچال اگه گرونه حداقل خرابیشم معطوف به یه جاهایی میشه نه همش رو هیچی کنه..در آخر با توجه به اینکه بنده هم یکی از عاشقان تصویر پلاسمای پاناسونیکم. مرا راهنمایی کنید.... بسیار ممنون میشم...

دوست عزیز پاناسونیک کیفیت تصویر فوق العاده ای داره اما به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و خریدش در واقع حکایت روزه شک دار گرفتنه.
نه کمپانی پاسخ گویی هست نه گاراتیش توی ایران اعتبار درست و حسابی داره، ته گارانتیش بانیان هست که 2سال پیش که من VT30 ام رو خریدم باهاشون تماس گرفتم گفتم چرا شما توی همه شهرها روی تلوزیون هاتون یدونه کارت هدیه 50تا150 تومنی میدید اما شیراز همچین چیزی ندارید؟ خیلی رک و بی ادبانه گفت: اینجور صلاح دونستیم خدانگهدار. و قطع کرد.
این دیگه غول گارانتی پاناسونیک ایرانشه...دیگه تا تهش رو بخون.
به نظرم شما از یه برند دیگه تلوزیون تهیه کن، امسال سامسونگ پلاسماهای فوق العاده ای زده که نتایجش توی همین فروم هم هست...

kiankiana
14-10-2013, 14:48
من هم مدتها تو فكر پانا بودم ولي با اين اوصاف نظرم رفته روي سوني سري W كه هم كيفيت بالايي داره و هم از لحاظ ساخت مطمئن است.
با اين افتضاحاتي كه اين سالها پاناسونيك به بار آورده ياد گفته مرحوم ماتسو شيتا سازنده كارخانه ناسيونال(همان پاناسونيك فعلي) افتادم : محصول دل سوخته : مشتري دل ساخته

دوست عزیز پاناسونیک کیفیت تصویر فوق العاده ای داره اما به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و خریدش در واقع حکایت روزه شک دار گرفتنه.
نه کمپانی پاسخ گویی هست نه گاراتیش توی ایران اعتبار درست و حسابی داره، ته گارانتیش بانیان هست که 2سال پیش که من VT30 ام رو خریدم باهاشون تماس گرفتم گفتم چرا شما توی همه شهرها روی تلوزیون هاتون یدونه کارت هدیه 50تا150 تومنی میدید اما شیراز همچین چیزی ندارید؟ خیلی رک و بی ادبانه گفت: اینجور صلاح دونستیم خدانگهدار. و قطع کرد.
این دیگه غول گارانتی پاناسونیک ایرانشه...دیگه تا تهش رو بخون.
به نظرم شما از یه برند دیگه تلوزیون تهیه کن، امسال سامسونگ پلاسماهای فوق العاده ای زده که نتایجش توی همین فروم هم هست...

به نظر شما پلاسمای سامسونگ دوباره این مشکلاتو نداره؟ :n03:
یا اینکه کیفیتش به پلاسمای پانا میرسه؟ :n13:

من نظرم به الجی LA74000 جلب شده چون به نظرم اومد هم قیمتش نسبت به سونی بهتره هم امکاناتش و یه جورایی الجی تکنولوژیهای کاربردی تری رو نسبت به سامسونگ ارائه میده و اونقدر سروصداهم را نمیندازه..

البته دلم واقعا با تصویر پلاسماست ..و نمیدونم تصویر این پلاسمای سامسونگ مدلF8500 واقعا در حد پانا هست یا نه..؟
واحیانا شما دوستان نمیتونید پلاسمایی رو از ال جی یا سامسونگ معرفی کنید که در حد پانا باشه.... خیلی ممنونم ازتون:n16:

behzad habib
14-10-2013, 19:16
خسته نباشی دوست گرامی.
بنده از اولین tv که خریدم تا به حال کاملا راضی بودم و به مشکلی بر نخوردم و دوستان و اقوام هم که داشته اند نیز راضی بوده اند و شاید از شانس خوبمون بوده از مدلهای pv30 بگیرید تا مدلهای 2012 و حتی 2011 شاید هم به خاطر استفاده از مد تصویر سینما و استاندارد بوده باشه و هیچ وقت از مد دینامیک استفاده نکردم و همین الان هم مد تصویر مورد استفادم از vt50 استاندارد و THX هست و میزان روشنایش رو 36 از 60.
اما در مورد انتخاب های شما و خرید پلاسما:
مدل f8500 سامسونگ یکی از بهترین محصولات حال حاضر هست و قابل قیاس با پلاسماهای lg نیست و یک رده بالاتره و امکانات هوشمندش رو در جریان نیستم و قابل قیاس با پلاسماهای پاناسونیک هست و کیفیت خوبی رو ارائه میده.
اگر هم قصد شما خرید lcd هست به شخصه از 3 برند سونی و سامسونگ و شارپ پیشنهاد میدم و نکته اصلیتر اینه که در انتخاب برند سعی کنید همیشه سری های بالاتر اون رو انتخاب کنید و ارزش پرداخت مبلغ اضافی رو حتما داره مثل:
سامسونگ سری 7 و 8
سونی w900,w800
شارپ سری le9400
پاناسونیک dt60
فیلیپس سری 8و9
اینچ بالاتر رو ارجحتر بدونید و اگر دیدید مثلا قیمت 46w900 با 55w800 تو یک سطح هست در خرید 55 اینج شک نکنید و همینطور دیگران.
اگر هم پلاسما میخرید به چزء f8500 و مدلهای پاناسونیک سایر مدلهارو به خاطر نداشتن فیلتر مناسب زد بازتاب از لیست خریدتون حذف کنید.
همه ی اینها به بودجه ی شما بستگی داره و قیمت روز مدلها تا بشه بهتر کمک کرد.

kiankiana
14-10-2013, 21:49
خسته نباشی دوست گرامی.
بنده از اولین tv که خریدم تا به حال کاملا راضی بودم و به مشکلی بر نخوردم و دوستان و اقوام هم که داشته اند نیز راضی بوده اند و شاید از شانس خوبمون بوده از مدلهای pv30 بگیرید تا مدلهای 2012 و حتی 2011 شاید هم به خاطر استفاده از مد تصویر سینما و استاندارد بوده باشه و هیچ وقت از مد دینامیک استفاده نکردم و همین الان هم مد تصویر مورد استفادم از vt50 استاندارد و THX هست و میزان روشنایش رو 36 از 60.
اما در مورد انتخاب های شما و خرید پلاسما:
مدل f8500 سامسونگ یکی از بهترین محصولات حال حاضر هست و قابل قیاس با پلاسماهای lg نیست و یک رده بالاتره و امکانات هوشمندش رو در جریان نیستم و قابل قیاس با پلاسماهای پاناسونیک هست و کیفیت خوبی رو ارائه میده.
اگر هم قصد شما خرید lcd هست به شخصه از 3 برند سونی و سامسونگ و شارپ پیشنهاد میدم و نکته اصلیتر اینه که در انتخاب برند سعی کنید همیشه سری های بالاتر اون رو انتخاب کنید و ارزش پرداخت مبلغ اضافی رو حتما داره مثل:
سامسونگ سری 7 و 8
سونی w900,w800
شارپ سری le9400
پاناسونیک dt60
فیلیپس سری 8و9
اینچ بالاتر رو ارجحتر بدونید و اگر دیدید مثلا قیمت 46w900 با 55w800 تو یک سطح هست در خرید 55 اینج شک نکنید و همینطور دیگران.
اگر هم پلاسما میخرید به چزء f8500 و مدلهای پاناسونیک سایر مدلهارو به خاطر نداشتن فیلتر مناسب زد بازتاب از لیست خریدتون حذف کنید.
همه ی اینها به بودجه ی شما بستگی داره و قیمت روز مدلها تا بشه بهتر کمک کرد.

با تشکر از شما دوست عزیز ایا منبعی از مقایسه فنی همین پلاسما سامسونگ با vt50 یا vt60 وجود دارد.؟
وپلاسمای f8500 سامسونگ دارای چه قیمتی هست ؟

و اینکه احتمالا به نظر شما اونم مشکلات خرابی پانا رو نداره ؟

از لحاظ بودجه من حرفی ندارم که بخاطر تصویر بهتر قیمت 50vt50 رو بپردازم ولی از خرابیش نگرانم.؟

و سوال دیگم اینه که تفاوت قیمت بین 50 اینچ پانا مدل st50 با vt50 حدود 3 میلیونه آیا این تفاوت قیمت ارزششو داره برای vt50...؟

ودر آخر اینکه خداییش اگه شما بودید بین مدلهای ال ای دی های جدید و همین پلاسماها کدومو انتخاب میکردید؟

ودر آخر آیا منبعی وجود داره که خرابیهای پلاسماها و ال ای دی ها رو باهم مقایسه کرده باشه.یا آماری از خرابیهاشون داشته باشه که بشه به یه نتیجه ای رسید...؟:n13:

behzad habib
14-10-2013, 23:32
بهترین منبع برای تحلیل تصاویر سایت hdtvtest هست و میتونید تک تک مدلهارو اونجا پیدا کنید و مسابقه ی بهترین hdtv سال که توسط cnet هرسال برگزار میشه و تاپیکش موجوده.
f8500 از مدلهای 2012 پاناسونیک کمی بهتره و دارای بهترین فیلتر زد انعکاس نور هست که شرایط تصویر در محیط های پر نور رو بهتر حفظ میکنه و در سایر موارد با اختلاف کمتری پشت سر مدلهای 2013 قرار میگیره و قیمتش و موجود بودن در بازار رو اطلاعی ندارم.
اگه st50 قیمتش 3 میلیون پایینتر باشه ارزش خریدش از vt50 بهتره و میتونید مابقی پولتون رو صرف خرید ادوات صوتی بکنید تا همزمان از صدا و تصویر لذت ببرید.
اگر هم دسترسی به مدلهای 2013 پاناسونیک داشته باشید یا وارد شده باشن st60 بهترین گزینه تو عملکرد و قیمت داره و شاید بتونید سایز بالاتر تهیه کنید.
ال ای دی های 2013 رو فقط پشت ویترین دیدم و هنوز در منزل دوستان ندیده و فقط با توجه به رویوها میتونم بگم سونی w900 و سامسونگ سری 7 و8 و تو ال ای دی ها هم بهترین عملکرد و قیمت بدون شک متعلق به سونی w800 و شارپ le9400 هست و باز بستگی به نیازهای شما در استفاده داره از قبیل نوع محتوا و 3بعدی و دیزاین و امکانات جانبی و...
بنده اگر باز تلویزیونی بخوام بخرم یا پاناسونیک میخرم یا f8500 و هنوز تو عملکرد تصویر ال ای دی ندیدم که تصاویر رو با دقت پلاسماها نشون بدن و شاید هم یه جور عادت شده و چشم هام نمیتونه ضعف های ال ای دی رو نادیده بگیره.
هیج شرکتی و یا منبع موثقی وجود نداره که آمار خرابی tv ها و برندهارو دقیقا اعلام کنه و فقط میشه به چند تعمیرگاه مراجعه کرد یا سمساریها یا تجارب دوستان در این محافل و بشخصه چیزی که تا به حال دیدم اینه که همه ی برندها دارای خرابی هستند و ممکنه به خاطر عدم توجه به برخی نکات این خرابی ها بیشتر هم بشه مثل:
رطوبت
گرما و عدم تحویه مناسب
نور آفتاب
ضربه
استفاده از حداکثر ظرفیت دستگاه تا ساعت های متمادی بدون در نظر گرفتن استراحت
شرایط حمل و حتی نگهداری tv در انبارهای نامناسب و جابجایی غیر اصولی
غبار گیری دستگاه هر چند ماه بوسیله ی تعمیر کار خبره و توجه به اسکان حشره ی مضر سوسک که این یکی رو بشخصه تو تعمیرگاه دیدم و جالبه به خاطر گرمای tv محل خوبی برای تجمع این حشره بوده و با توجه به ترشح ماده ای باعث اتصالی در دستگاه شده.
و در آخر هم عدم توجه به مونتاژ در مبداء و یا عدم استفاده از متریال های با کیفیت توسط سازنده باعث بشه یک tv کمتر از اونی که باید عمر کنه.

U_2
15-10-2013, 03:07
سلام دوستان این پلاسماهای40تا46ایتچ سامسونگ.ال جی. وپاناسونیک که قیمتشون حدود1600کیفیتشون چطوره؟؟
برا بازی کردن و فیلم دیدن تو اتاق خواب تاریک میخوام

kiankiana
15-10-2013, 11:31
بهترین منبع برای تحلیل تصاویر سایت hdtvtest هست و میتونید تک تک مدلهارو اونجا پیدا کنید و مسابقه ی بهترین hdtv سال که توسط cnet هرسال برگزار میشه و تاپیکش موجوده.
f8500 از مدلهای 2012 پاناسونیک کمی بهتره و دارای بهترین فیلتر زد انعکاس نور هست که شرایط تصویر در محیط های پر نور رو بهتر حفظ میکنه و در سایر موارد با اختلاف کمتری پشت سر مدلهای 2013 قرار میگیره و قیمتش و موجود بودن در بازار رو اطلاعی ندارم.
اگه st50 قیمتش 3 میلیون پایینتر باشه ارزش خریدش از vt50 بهتره و میتونید مابقی پولتون رو صرف خرید ادوات صوتی بکنید تا همزمان از صدا و تصویر لذت ببرید.
اگر هم دسترسی به مدلهای 2013 پاناسونیک داشته باشید یا وارد شده باشن st60 بهترین گزینه تو عملکرد و قیمت داره و شاید بتونید سایز بالاتر تهیه کنید.
ال ای دی های 2013 رو فقط پشت ویترین دیدم و هنوز در منزل دوستان ندیده و فقط با توجه به رویوها میتونم بگم سونی w900 و سامسونگ سری 7 و8 و تو ال ای دی ها هم بهترین عملکرد و قیمت بدون شک متعلق به سونی w800 و شارپ le9400 هست و باز بستگی به نیازهای شما در استفاده داره از قبیل نوع محتوا و 3بعدی و دیزاین و امکانات جانبی و...
بنده اگر باز تلویزیونی بخوام بخرم یا پاناسونیک میخرم یا f8500 و هنوز تو عملکرد تصویر ال ای دی ندیدم که تصاویر رو با دقت پلاسماها نشون بدن و شاید هم یه جور عادت شده و چشم هام نمیتونه ضعف های ال ای دی رو نادیده بگیره.
هیج شرکتی و یا منبع موثقی وجود نداره که آمار خرابی tv ها و برندهارو دقیقا اعلام کنه و فقط میشه به چند تعمیرگاه مراجعه کرد یا سمساریها یا تجارب دوستان در این محافل و بشخصه چیزی که تا به حال دیدم اینه که همه ی برندها دارای خرابی هستند و ممکنه به خاطر عدم توجه به برخی نکات این خرابی ها بیشتر هم بشه مثل:
رطوبت
گرما و عدم تحویه مناسب
نور آفتاب
ضربه
استفاده از حداکثر ظرفیت دستگاه تا ساعت های متمادی بدون در نظر گرفتن استراحت
شرایط حمل و حتی نگهداری tv در انبارهای نامناسب و جابجایی غیر اصولی
غبار گیری دستگاه هر چند ماه بوسیله ی تعمیر کار خبره و توجه به اسکان حشره ی مضر سوسک که این یکی رو بشخصه تو تعمیرگاه دیدم و جالبه به خاطر گرمای tv محل خوبی برای تجمع این حشره بوده و با توجه به ترشح ماده ای باعث اتصالی در دستگاه شده.
و در آخر هم عدم توجه به مونتاژ در مبداء و یا عدم استفاده از متریال های با کیفیت توسط سازنده باعث بشه یک tv کمتر از اونی که باید عمر کنه.

ممنونم دوست عزیز از راهنمایی کاملتون:n16:

میخاستم بدونم نظر دوستان در مورد گرفتن tv بدون گارانتی چیه؟

سوال دیگم در مرد زیرنویس پلاسماهای پانا که اکثرا بهش اشاره کردند. میخاستم ببینم زیر نویسو از روی یو اس بی نشون نمیده یا که اصلا زیر نویسو از
دریافت کننده دیگه ای مثل لب تاب یا مدیا پلیرها هم نشون نمیده..؟

m_semiari
15-10-2013, 21:45
سلام.میتونید بگید پاناسونیک ST50 که حدود 3 تومن از VT50 ارزونتره رو کجا دارن؟

kiankiana
16-10-2013, 22:30
سلام . سایت بانه مارکت قیمت 50 اینچ ST50 را 4000 زده و قیمت 50 اینچ VT50 هم تو تهران که فکر میکنم چیزی حدود 7500 باشه.
و تو همون بانه مارکتم اگه اشتباه نکنم 6800 قیمت VT50 رو زده .

m_semiari
17-10-2013, 14:02
سلام .تو سایت بانه مارکت قیمت زده ولی موجود نداره،این قیمت هم برای چند ماهه قبل هست.تو کل بانه و تهران پرسیدم هیچ کجا ST50 پنجاه اینچ رو ندارن.VT50 هم حدوده 7 تومنه که به بودجه من یکی نمی خوره.

kiankiana
17-10-2013, 18:19
والا تو سایتهای خارجی که نگاه میکنی قیمت این tv ها رو به دلار زده و حتی قیمت همین st50 رو تو سایز 50 اینچ فکر میکنم 1000 دلار قیمت زده . ومن واقعا تعجب میکنم از قیمتهای ایران که حتی با

دلار 3000 تومان فعلی هم نباید این قیمتها باشه . و تازه اینکه موجود هم ندارند..؟! و دیگه اینکه قیمت بانه هم که بصورت قاچاق وارد میکنند بازم با اونا برابری نمیکنه....!

سوالم اینه کلا امکان این هست که پلاسما پاناسونیکو بتونیم از خارج از ایران تهیه کنیم . مخصوصا سری های 2013 شو.:n13:

اگه راهی وجود داره . به چه شکل . و به نظر شما احتمال بروز مشکل در این زمینه هست یا خیر.؟

و یا اگر به نظر شما کمی برای خرید کمی صبر کنیم قیمتها شکسته نمیشه . ویا مدلای جدید وارد نمیشن؟

mr_rayan
17-10-2013, 20:16
والا تو سایتهای خارجی که نگاه میکنی قیمت این tv ها رو به دلار زده و حتی قیمت همین st50 رو تو سایز 50 اینچ فکر میکنم 1000 دلار قیمت زده . ومن واقعا تعجب میکنم از قیمتهای ایران که حتی با

دلار 3000 تومان فعلی هم نباید این قیمتها باشه . و تازه اینکه موجود هم ندارند..؟! و دیگه اینکه قیمت بانه هم که بصورت قاچاق وارد میکنند بازم با اونا برابری نمیکنه....!

سوالم اینه کلا امکان این هست که پلاسما پاناسونیکو بتونیم از خارج از ایران تهیه کنیم . مخصوصا سری های 2013 شو.:n13:

اگه راهی وجود داره . به چه شکل . و به نظر شما احتمال بروز مشکل در این زمینه هست یا خیر.؟

و یا اگر به نظر شما کمی برای خرید کمی صبر کنیم قیمتها شکسته نمیشه . ویا مدلای جدید وارد نمیشن؟

اگر واقعا مدل های 2013 بخواید می تونید از طریق دبی وارد کنید ولی با هزینه حمل و نقل و جابجایی قیمتش نزدیک به قیمت اینجا براتون تموم میشه فقط با این تفاوت که مدل جدید به دستتون میرسه.احتمال بروز مشکل هست،البته اگر به کسی که کارش این هست سفارش بدی نباید مشکلی پیش بیاد.
با صبر بعید میدونم قیمت ها شکسته بشه،شاید شاید شاید به صورت خیلی جزیی در آینده ارزون تر بشه ولی زیاد امید نداشته باشید.مدلای جدید هم حداقل حداقل یکسال دیگه وارد میشه.شاید هم همه مدل ها وارد نشه.کلا نمایندگی پاناسونیک تو ایران قابل پیشبینی نیست.

kiankiana
17-10-2013, 21:35
اتفاقا چند دقیقه پیش با یکی از اقوام که کارش وارد یه سری کالاهای رده 10 هست صحبت میکردم و ایشونم گزینه دوبی را مطرح کرد.

سوالی که دارم اینه که بنظر شما کدوم مدلای پلاسمای 2013 پانا هم مقرون به صرفه هست هم کارایشم نسبت به قیمت کامله (بنظرم همون st60 باید باشه احتمالا...؟! ). و البته بیشتر از همه تصویر خوب..؟

و دیگه اینکه بالاخره اگه کسی بخاد پانا بگیره باید از چه سری بگیره. منظورم R یا E یا B یا .... که البته گیرنده دیجیتالم داشته باشه و احتمالا تو جایی مثل دوبیم پیدا بشه...؟

و با توجه به اینکه مساله گارانتی هم تو این شرایط منتفی میشه و تازه تلویزیونم مال 2013 هست و احتمال اینکه اگه مشکلی پیش بیاد قطعشم اینجا نباشه بنظر دوستان کار عاقلانه ای هست..؟

از دوستان ارجمند خواهش دارم نظر کارشناسی شونو اعلام کنن ... بسیار ممنون میشم .

و در آخر اگر کسی مطلع از وضعیت وامکانات وتفاوتهای سریهای مختلف که در بالا ذکر شد هست . توضیح مختصری راجع به اونا بده..

m_semiari
18-10-2013, 01:24
کارایی و قیمت بهترینش st60 یا gt60 هست تو سایت ها و نقدهای خارجی نگاه کنید میبینید که پلاسماهای پاناسونیک تو کیفیت تصویر حرف اول رو میزنن.منتها متاسفانه الان که نزدیک اخر سال میلادی 2013 هست هنوز هیچ کدوم از این مدلا تو ایران نیومدن معلوم هست نیست که تا اخر سال میلادی هم بیان! اگر هم بیان با قیمت های سرسام آور،از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت st60 معلوم نیست کی بیاد اگر هم بیاد زیر 6 تومن نیست مدل 50 اینچش. من که دارم یواش یواش بیخیال میشم از خرید پلاسما می خوام برم LG بخرم که حداقل قیمتش با قیمت دلاریش اختلاف فاحش نداره.

mr_rayan
20-10-2013, 07:45
و با توجه به اینکه مساله گارانتی هم تو این شرایط منتفی میشه و تازه تلویزیونم مال 2013 هست و احتمال اینکه اگه مشکلی پیش بیاد قطعشم اینجا نباشه بنظر دوستان کار عاقلانه ای هست..؟

دوست عزیز من اگر جای شما بودم و شرایط شمارو داشتم با مشکلی که برای مدل های سری 2011 پیش اومده و ساپورت ضعیف قطعات شرکت پاناسونیک در ایران هیچوقت همچین ریسکی نمیکردم و تلویزیونی که هنوز به صورت رسمی وارد ایران نشده و پدربزرگ اونم آمار خرابی زیادی داره خریداری کنم چون اگر مشکلی براش پیش بیاد حداقل یکسال باید خاک بخوره تا درست بشه.
از فکرت بیرون کن مدل 2013 .باور کن تفاوت کیفیت تصویر 2012 و 2013 انقدری نیست که به ریسکش بیرزه.سری 2011 که من خودم دارم هنوز که هنوز تصویرش فوق العادست.شاید کنار یه تلویزیون 2013 قرار بگیره تازه ضعف های تصویرش مشخص بشه ولی تو خونه که نگاه میکنی لذت می بری.

armin100
21-10-2013, 12:02
سلام
یه سئوال داشتم...
تو Cnet که مشخصات تلویزیون ها قرار داره... عددی که جلوی عبارت Power consumption operational واسه پلاسماها نوشته میشه... حداکثر توان مصرفی هست؟ یا میانگین توان مصرفی؟
الان مثلا Panasonic TC-P55ST60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حداکثر توان مصرفیش 382 واته یا میانگین توان مصرفیش؟

راستی...
الان 3 سال از عمر V20 ما میگذره...
عاشقشم! تصویرشو با هیچی عوض نمی کنم... جز مدل های بالاتر پانا... :n02:
تا حالا 12,000 ساعت کار کرده... به عبارتی میشه سالی 4000 ساعت...
یعنی اگه طبق وعده ای که میدن واقعا 100,000 کار کنه، هنوز 22 سال دیگه جا داره!
خدا حفظش کنه... :n02:

poonel
22-10-2013, 00:02
سلام
یه سئوال داشتم...
تو Cnet که مشخصات تلویزیون ها قرار داره... عددی که جلوی عبارت Power consumption operational واسه پلاسماها نوشته میشه... حداکثر توان مصرفی هست؟ یا میانگین توان مصرفی؟
الان مثلا Panasonic TC-P55ST60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حداکثر توان مصرفیش 382 واته یا میانگین توان مصرفیش؟

382 وات Rated Power Consumption هست یعنی حداکثر مصرفش
Average Power Consumption یا میانگین مصرفش 149 وات ـه

armin100
22-10-2013, 22:36
382 وات Rated Power Consumption هست یعنی حداکثر مصرفش
Average Power Consumption یا میانگین مصرفش 149 وات ـه
یک دنیا ممنون پونل خان... :n16:

ای کاش یه فکری به حال مصرف انرژی پلاسماها می کردن، کمتر میشد... اون وقت دیگه واقعا هیچی کم نداشتن... :n01:

A_Gh772
26-10-2013, 14:41
....

مشکل حل شد

برای استفاده از DLNA هم از برنامه Serviio استفاده کردم خیلی راحت کار میکنه..زیرنویس فارسی هم پخش شد...

سلام
من یه 42ST30 دارم میشه کمکم کنی و بگید چجوری مشکل زیرنویس رو حل کردید؟؟؟

matinpour
26-10-2013, 20:39
سلام
من یه 42ST30 دارم میشه کمکم کنی و بگید چجوری مشکل زیرنویس رو حل کردید؟؟؟

دوست عزیز
شما می توانید از این دو تایپیک استفاده کنید

f.t.g
26-10-2013, 21:04
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده پلاسمای 42-vt30 پاناسونیک رو خریداری کردم. میخواستم دوستان در مورد موارد زیر بنده را راهنمایی کنند. ممنون میشم

1. چگونگی بروز رسانی پلاسما و خصوصا مدیاپلیر آن.

2. نمایش دادن زیر نویس فیلم ها

با تشکر

poonel
26-10-2013, 23:46
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده پلاسمای 42-vt30 پاناسونیک رو خریداری کردم. میخواستم دوستان در مورد موارد زیر بنده را راهنمایی کنند. ممنون میشم

1. چگونگی بروز رسانی پلاسما و خصوصا مدیاپلیر آن.

2. نمایش دادن زیر نویس فیلم ها

با تشکر

1. سری ایران یعنی 42VT30R آپدیت ندارد. سریهای غیر ایران هم با آپدیت، مدیا پلیر کاملی نخواهند داشت.
2. زیرنویس فارسی را ساپورت نمی کند.

بهتره از یه دستگاه پلیر جداگانه برای پخش فیلم استفاده کنید.

f.t.g
27-10-2013, 13:34
1. سری ایران یعنی 42VT30R آپدیت ندارد. سریهای غیر ایران هم با آپدیت، مدیا پلیر کاملی نخواهند داشت.
2. زیرنویس فارسی را ساپورت نمی کند.

بهتره از یه دستگاه پلیر جداگانه برای پخش فیلم استفاده کنید.

ابتدا از راهنماییتان تشکر میکنم
فقط میمونه این نکته که چرا توی سیستم تلویزیون مورد نظر گزینه بروزرسانی وجود داره و شروع به خواندن میکنه؟

delmajid
27-10-2013, 14:16
سلام دوستان
من میخوام یه دانگل یو اس بی وایرلس بخرم که هم روی تی وی جواب بده هم روی کامپیوتر
یه مدل تی پی لینک هست بخرم یا نه؟

TP Link TL-WN727N
به نظرتون روی همه مدل تلویزیون میخوره؟

a.jiryaei
27-10-2013, 15:55
با سلام خدمت دوستان و عزیزان خبره خصوصن جناب POONEL
پلاسمای P42ST30-R دارم.فایلهای MKV رو هم از طریق یو اس پی راحت میخونه، ولی زیرنویسها رو نمیخونه، با اینکه همنام هم هست و مشکلی ندارند. نکنه این سری اصلن زیرنویس ساپورت نمیکنه؟ اگر نه که راهکار بدید.در ضمن تا حالا هم اصلن آپدیت نکردم

delmajid
27-10-2013, 17:31
با سلام خدمت دوستان و عزیزان خبره خصوصن جناب POONEL
پلاسمای P42ST30-R دارم.فایلهای MKV رو هم از طریق یو اس پی راحت میخونه، ولی زیرنویسها رو نمیخونه، با اینکه همنام هم هست و مشکلی ندارند. نکنه این سری اصلن زیرنویس ساپورت نمیکنه؟ اگر نه که راهکار بدید.در ضمن تا حالا هم اصلن آپدیت نکردم
شما حین پخش فیلم گزینه آپشن را بزن و زیر نویس رو فعال کن ولی متاسفانه فارسی ساپورت نمیکنه

chay
02-11-2013, 18:16
سلام
مدل TH-L42ET5M دارم که نمیدونم کانال یاب دیجیتال داره یا نه من که پیدا نمی کنم !!!

poyasalary
05-11-2013, 12:59
سلام به همه عزیزان
آقا من PANASONIC PLASMA VT50 دارم و خیلی هم راضیم و تصاویرش فوق العاده هست مشکلی هم با زیر نویس ندارم واقعا
الان تنها مشکلم تو پخش زیر نویس فارسی در فبلمهای سه بعدی هست
سوال :
آیا راهی هست که این زیر نویس های معمولی تغییر کنند و مثل فیلمهای معمولی فایل زیر نویس رو با فایل فیلم در یک فولدر قرار بدم و تلویزیون هم درست پخشش کنه ؟
اگر جواب سوال قبلی منفی باشه به نظرم راهی نیست جز پخش فیلمها در کامپیوتر و انتقال تصاویر به تلویزیون مثلا از طریق DLNA. خب اگر اینطوری باشه من بلد نیستم کامپیوتر رو میزیم رو با DLNA به تی وی وصل کنم. میشه راهنماییم کنید؟

matinpour
05-11-2013, 21:28
سلام به همه عزیزان
آقا من PANASONIC PLASMA VT50 دارم و خیلی هم راضیم و تصاویرش فوق العاده هست مشکلی هم با زیر نویس ندارم واقعا
الان تنها مشکلم تو پخش زیر نویس فارسی در فبلمهای سه بعدی هست
سوال :
آیا راهی هست که این زیر نویس های معمولی تغییر کنند و مثل فیلمهای معمولی فایل زیر نویس رو با فایل فیلم در یک فولدر قرار بدم و تلویزیون هم درست پخشش کنه ؟
اگر جواب سوال قبلی منفی باشه به نظرم راهی نیست جز پخش فیلمها در کامپیوتر و انتقال تصاویر به تلویزیون مثلا از طریق DLNA. خب اگر اینطوری باشه من بلد نیستم کامپیوتر رو میزیم رو با DLNA به تی وی وصل کنم. میشه راهنماییم کنید؟

دوست عزیز
از این نرم افزار می توانید استفاده کنید و فایل srt را به فرمت سه بعدی تبدیل کرده و هم نام فایل فیلم مورد نظر آن را هم نام کنید و بعد روی مموری ریخته و با تلویزیون تماشا کنید
srt23dass ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(تبدیل زیر نویس srt به ass که متنی هست و 2 ثانیه ای انجام میشه)

- همین که نرم افزار را باز کردید فایل srt را می خواهد. بقیه تنظیمات در عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])زیر

در آخر بعد کانورت فایل با پسوند ass ساخته می شود که متنی است (مثل idx sub نیست)
و اگر نشد
از این تایپیک استفاده کنید ببینید مشگلتان حل می شود

poyasalary
06-11-2013, 16:13
دست شما درد نکنه . من همیشه تو این سایت و این فروم جواب سوالاتمو میگیرم . خدا خیرت بده
همینکارو کردم و جواب داد
واقعا ممنونم
فقط گاهی گیر میکنه یا هماهنگی صدا و تصویر بهم میریزه . راه حلی هست ؟

m_semiari
06-11-2013, 19:33
دوست عزیز از کجا و کی vt50 خریدی؟کیفیتش در مقایسه با led چقدر بهتره.تو جمهوری که من هر چی پلاسما دیدم کیفیتش بد بود احتمالا یا به خاطر نور مغازه هاس یا کالیبره بد؟ ارزش اضافه هزینه کردن بیشتر در مقایسه با led ها رو داره.میشه از کیفیت تصویرش بگی چون تو سایتها همه از این مدل تعریف میکنن؟

poyasalary
06-11-2013, 23:58
دوست عزیز
از این نرم افزار می توانید استفاده کنید و فایل srt را به فرمت سه بعدی تبدیل کرده و هم نام فایل فیلم مورد نظر آن را هم نام کنید و بعد روی مموری ریخته و با تلویزیون تماشا کنید
srt23dass ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(تبدیل زیر نویس srt به ass که متنی هست و 2 ثانیه ای انجام میشه)

- همین که نرم افزار را باز کردید فایل srt را می خواهد. بقیه تنظیمات در عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])زیر

در آخر بعد کانورت فایل با پسوند ass ساخته می شود که متنی است (مثل idx sub نیست)
و اگر نشد
از این تایپیک استفاده کنید ببینید مشگلتان حل می شود

دست شما درد نکنه . من همیشه تو این سایت و این فروم جواب سوالاتمو میگیرم . خدا خیرت بده
همینکارو کردم و جواب داد
واقعا ممنونم

poyasalary
07-11-2013, 00:11
دوست عزیز از کجا و کی vt50 خریدی؟کیفیتش در مقایسه با led چقدر بهتره.تو جمهوری که من هر چی پلاسما دیدم کیفیتش بد بود احتمالا یا به خاطر نور مغازه هاس یا کالیبره بد؟ ارزش اضافه هزینه کردن بیشتر در مقایسه با led ها رو داره.میشه از کیفیت تصویرش بگی چون تو سایتها همه از این مدل تعریف میکنن؟

سلام
من تقریبا اواخر شهریور ماه خریدم
با قیمت 7 میلیون تومان
از جمهوری
من واسه خونه مادرم در سال 2010 یک led سامسونگ 46 اینچ خریدمکه اونموقع در سایت cnet به عنوان بهترین hdtv دنیا در سال 2009 معرفی شده بود یعنی وقتی رفتیم بازار در واقع یک کمی سخت پیدا میشد .ولی تصویر فوق العاده ای داره.و من فقط تجربه دیدن همین یک led رو از نزدیک دارم و واقعا تصاویرش خوبه ولی من خودم الان پلاسما پاناسونیک گرفتم و واقعا فوق العادست تصویرش . نمیدونم در مقایسه با led های هم طراز با خودش چطوریه اما به هر حال این تلویزیون بهترین hdtv دنیا در سال 2012 بوده
در مقایسه با سامسونگ f8800 شاید از نظر کیفیت فرق چندانی نکنند ولی سامسونگ پر نور تره چون ال ای دی هست ولی در عوض رنگها در تی وی من طبیعی ترند و واقعا پلاسماها چشم رو کمتر خسته میکنند مضاف بر اینکه 4 اینچ هم بزرگتره و خیلی هم به چشم میاد این بزرگتر بودنش مگر اینکه بخوای 55 اینچ f8800 رو بخری که به نظرم در مقایسه با قیمتش به صرفه نیست
در ضمن این vt50 گیرنده دیجیتال اینور آب و اونور آب رو داره که عملکرد بسیار مطلوبی داره
در کل من راضیم

saeid199_p
07-11-2013, 00:44
با سلام
یه پلاسمای 50 پاناسونک دارم.جدیداً وقتی رو یه تصویر چند ثانیه مکث میکنم و یا به منوی دستگاه میرم بعد از خارج شدن،سایه منو یا تصویری که ثابت بوده روی تصویر میمونه.مشکل از چی هست؟قابل درست شدن هست؟

saeid199_p
07-11-2013, 12:39
با سلام
یه پلاسمای 50 پاناسونک دارم.جدیداً وقتی رو یه تصویر چند ثانیه مکث میکنم و یا به منوی دستگاه میرم بعد از خارج شدن،سایه منو یا تصویری که ثابت بوده روی تصویر میمونه.مشکل از چی هست؟قابل درست شدن هست؟
كسي نيست راهنمايي كنه؟

poyasalary
07-11-2013, 13:59
با سلام

سلام . این پست رو یک نگاهی بکن

matinpour
07-11-2013, 19:11
همینکارو کردم و جواب داد
واقعا ممنونم

دوست عزیز
در هنگام تماشا از منوی TOOLS نگاه کنید ببینید آیتمی دارد که میزان زمان بندی صدا و تصویر را تنظیم کند معمولا برای زیر نویس در سیستمهای سامسونگ این آیتم وجود دارد.

chay
10-11-2013, 02:02
سلام
مدل TH-L42ET5M دارم که نمیدونم کانال یاب دیجیتال داره یا نه من که پیدا نمی کنم !!!

poonel
10-11-2013, 07:53
سلام

دکمه TV روی کنترل رو یکبار یا دوبار فشار بدید تیونر تلویزیون بین سیستم دیجیتال و آنالوگ جابه جا میکنه و بعدش کانال یابی...
البته تا جایی که دیدم سریهای M چون برای کشورهای عربی تهیه شدن گیرنده دیجیتال ندارند.
تیونرشون World 17 System Analogue هست.

poonel
10-11-2013, 08:04
با سلام

در منو Picture / Advancd Setting گزینه Pixel Orbiter رو فعال کنید تا با جابجایی پیکسلهای تصویر ثابت از ماندگی تصویر جلوگیری کند.
هر چی نور صفحه بیشتر باشه احتمال ماندگی بیشتر است پس از منو Picture / Dynamic استفاده نکنید یا کنتراست را بیشتر از 70 - 80 نزارید.
با افزایش ساعت کارکرد تلویزیون جاماندگی کمتر خواهید دید

اگه با وجود شرایط بالا باز هم ماندگی موقت تصویر دیدید طبیعی هست. برای پلاسما من هم پیش میاد ولی به چشم من نمیاد. پس حساس نباشید.

traffic rush
10-11-2013, 15:13
سلام
امروز صبح که tv vt30,50 اینچم رو خواستم با کنترلش روشن کنم دیدم روشن نمیشه tv رو از برق کشیدم و دوباره به برق زدم این بار چراغ زرد یه چند ثانیه تند تند چشمک زد
و بعد ان چراغ قرمز 7 با میزنه!!! و دیگر هیچ اقا poonel چی کار باید کنم
دوستانی که این مشکل رو داشتن راهنمایی کنید....

mr_rayan
10-11-2013, 19:58
سلام
امروز صبح که tv vt30,50 اینچم رو خواستم با کنترلش روشن کنم دیدم روشن نمیشه tv رو از برق کشیدم و دوباره به برق زدم این بار چراغ زرد یه چند ثانیه تند تند چشمک زد
و بعد ان چراغ قرمز 7 با میزنه!!! و دیگر هیچ اقا poonel چی کار باید کنم
دوستانی که این مشکل رو داشتن راهنمایی کنید....
سلام،متاسفم.
مثل همیشه مشکل خرابی برد به وجود اومده،با نمایندگی خدمات پس از فروش تماس بگیرید.

mvat
14-11-2013, 01:10
سلام به دوستان پاناسونیکی ؛ من یه VT30 پنجاه دارم ، دو سه روزیه وقتی روشنش می کنم یه صدای گیز گیز بدجوری گوش نوازی میکنه !!! اول فکر کردم از فن دستگاست که خاک گرفته ولی الان که دقت کردم از داخل دستگاه و اون سوراخای نزدیک به دکمه های کنترل کنار تلویزیون صدا در میاد؛ جالبه که وقتی کانال عوض می کنم اگه زمینه روشن باشه صداش زیاد می شه و اگه تیره تر باشه کم !!!! لطفا استاتید گرام راهنمایی کنند که بدجوری حالم رو گرفته.....:n28:

traffic rush
14-11-2013, 02:34
درکت میکنم ماله من که تو تعمیرگاهه.......
به یکی از اشناهام تو اروپا گفتم برام تلویزیون پاناسونیک مدل vt60 50 اینچ برام بخره و بفرسته که حساب کردم دیدم نزدیک به 8.500.000 با هزینه گمرک میوفته
اساتید یه نظر بدن ببینم صلاح که ok کنم یا اینکه برم سراغ pf8500 سامسونگ؟
(علت اینکه میخوام دوباره پلاسما بگیرم اینه که زیاد بازی میکنم نزدیک به 6 یا 7 ساعت , با led ها این همه وقت چشمام درد میگیره)علتشو نمیدونم.....

mr_rayan
15-11-2013, 07:39
به یکی از اشناهام تو اروپا گفتم برام تلویزیون پاناسونیک مدل vt60 50 اینچ برام بخره و بفرسته که حساب کردم دیدم نزدیک به 8.500.000 با هزینه گمرک میوفته
(علت اینکه میخوام دوباره پلاسما بگیرم اینه که زیاد بازی میکنم نزدیک به 6 یا 7 ساعت , با led ها این همه وقت چشمام درد میگیره)علتشو نمیدونم.....
در حال حاضر خرید تلویزیون بدون گارانتی اونم پلاسماهای پاناسونیک به هیچیک از دوستان توصیه نمیشه.

poonel
15-11-2013, 11:50

پلاسما F8500 سامسونگ تو ایران نیست.

در حال حاضر واسه پلاسما بازها هیچ انتخاب خوبی تو بازار ایران نداریم. فقط باید صبر کرد و منتظر آینده شد.

poonel
15-11-2013, 11:59
سلام به دوستان پاناسونیکی ؛ من یه VT30 پنجاه دارم ، دو سه روزیه وقتی روشنش می کنم یه صدای گیز گیز بدجوری گوش نوازی میکنه !!! اول فکر کردم از فن دستگاست که خاک گرفته ولی الان که دقت کردم از داخل دستگاه و اون سوراخای نزدیک به دکمه های کنترل کنار تلویزیون صدا در میاد؛ جالبه که وقتی کانال عوض می کنم اگه زمینه روشن باشه صداش زیاد می شه و اگه تیره تر باشه کم !!!! لطفا استاتید گرام راهنمایی کنند که بدجوری حالم رو گرفته.....:n28:

اگه پلاسما صداش مات باشه و محیط خیلی خیلی ساکت (مثل سکوت شبها) با دقت یه صدای خیلی کم ویــززززززززززززززز رو میشه شنید. به نظرم روی مد دینامیک صداش بیشتر میشه بخصوص تو صحنه های سفید.
اگه بیشتر از این هست ببریدش نمایندگی ممکنه یکی از بردها مشکل پیدا کرده.

mvat
16-11-2013, 23:24
اگه پلاسما صداش مات باشه و محیط خیلی خیلی ساکت (مثل سکوت شبها) با دقت یه صدای خیلی کم ویــززززززززززززززز رو میشه شنید. به نظرم روی مد دینامیک صداش بیشتر میشه بخصوص تو صحنه های سفید.
اگه بیشتر از این هست ببریدش نمایندگی ممکنه یکی از بردها مشکل پیدا کرده.

ممنون پونل عزیز ، صداش اینقدر شده که وقتی ،صدای پلاسما کمه هم شنیده میشه ، درضمن من معمولا از حالت سینما یا حرفه ای برای تلویزیون یا فیلم و حالت بازی برای کنسول استفاده می کنم و درحدود 2سالی که دارمش تا حالا روی حالت دینامیک نگذاشتمش..؛ خدا خودش به خیر بگذرونه!!!
درضمن اگه بخوام قبل این که اتفاقی براش بیفته بفروشمش ، به نظر شما چه قیمتی براش تعیین کنم منطقیه ؟

poonel
17-11-2013, 01:02
ممنون پونل عزیز ، صداش اینقدر شده که وقتی ،صدای پلاسما کمه هم شنیده میشه ، درضمن من معمولا از حالت سینما یا حرفه ای برای تلویزیون یا فیلم و حالت بازی برای کنسول استفاده می کنم و درحدود 2سالی که دارمش تا حالا روی حالت دینامیک نگذاشتمش..؛ خدا خودش به خیر بگذرونه!!!
درضمن اگه بخوام قبل این که اتفاقی براش بیفته بفروشمش ، به نظر شما چه قیمتی براش تعیین کنم منطقیه ؟

توصیه می کنم به فکر تعمیرش باشید.
اگه ردش کنید فعلاً تو شرایط ایران تلویزیونی که تصویرش بهتر یا مثل VT30 بشه واسه جایگزینی نیست.
واسه کسی که 2 سال چشمش به پلاسما با کیفیت عادت کرده، حتی تصویر بهترین LEDهای بازار ایران براش "نچسب" است.

............
18-11-2013, 10:57
سلام به دوستان پلاسما دوست. متاسفانه پاناسونیک تولید پلاسما را برای همیشه متوقف کرد و علاقه مندان به کیفیت تصویر رو در شوک بزرگی فرو برد!
این نظر افراد حرفه ای در صنعت در مورد توقف تولید پلاسما توسط پاناسونیک

I've been recommending Panasonic plasma TVs to friends and family since the mid 2000s. Compared to LED and LCD TVs, plasmas (particularly Panasonic plasmas) simply produce a more realistic-looking, enjoyable image. I am undoubtedly sad to see Panasonic leaving the plasma business, particularly in light of the excellent performance of their 2013 crop of plasma TVs. I look forward to see what the future holds for OLED and as yet unimagined technological alternatives, but for now the the TV-buying consumer will suffer for the loss of such a high quality, high value television. RIP, Panasonic PDP

کریس بایلان:
من از سال 2000 پلاسماهای پاناسونیک رو به دوستان و فامیلهام پیشنهاد میکردم.در مقایسه با led و lcd ، پلاسماها مخصوصا پاناسونیک به راحتی تصاویر واقعی تر و لذت بخش تری اراده میکردن.من بدون شک از اینکه پاناسونیک ساخت پلاسمارا متوقف کرده غمگینم مخصوصا با توجه به کیفیتی که محصولات 2013 ارائه میکردن.من به آینده برای oled ها و تکنولوژیهای دیگر امیدوارم اما در حال حاضر خریداران تی وی از نبودن چنین کیفیت تصویر و تی وی ارزشمندی در رنج خواهند بود.روح پلاسماهای پاناسونیک شاد!

راسموس لارسن از flatpanelsHD

I was sad to learn that Panasonic will exit the plasma business, not just because they make great TVs, but also because the plasma engineers seemed to care about accurate and great picture quality. In the short term, it will leave a void in the TV market place, but I feel confident that OLED technology will offer even more impressive picture quality in the years to come.

دیوید کاتزمایر Cnet

I've spent the best years of my professional career recommending Panasonic plasmas just about everyone, secure in the knowledge that they provide great picture quality and value. I can't help but feel a sense of loss. Yes, it's just a TV, but comparing Panasonic and Samsung plasmas was one of the highlights of my job. It'll be way too long before I can compare Panasonic and Samsung OLED TVs my readers can actually afford.

.....

یک منبع داخلی از پاناسونیک علت این توقف را هزینه بالای ساخت پلاسمای 4k اعلام کرده که باعث بالا رفتن قمیت محصول در بازار و مشکل در رقابت میشود.

در موردی خرابی تی وی ها سری vt30 و st30 پاناسونیک failure rate بالایی دارند بسیار بالاتر از حد استاندارد برای همین خرید آنها ریسک هست این مشکل در سری 50 بسیار کمتر شده و در سری 60 به حد استاندارد رسیده البته در سری 20 و 10 این مشکل در حد استاندارد بوده.
failure rate در هر وسیله الکتریکی امری طبیعی هست ولی بالا رفتن failure rate از حد استاندارد که معمولا 1 درصد محصول است نشان از مشکل در طراحی و مهندسی و یا به کار گیری قطعات نامرغوب و مونتاژ نا مناسب هست سونی دو سال پیش مجبور به تعویض 1.6 میلیون پنل ال ای دی به دلیل آتش گرفتن خود به خود شد و بقیه برندها هم کم و بیش در بعضی محصولات failure rate بالایی دارند ولی خراب شدن سری 30 پنلهای پلاسمای پاناسونیک را باید از شانس بد علاقه مندان به پلاسما مخصوصا در ایران دونست چون پاناسونیک تا قبل از این کمترین میزان failure rate را بین محصولات بازاری یا consumer level داشته.

خبر بد دیگر بالا رفتن قیمت پنلهای پلاسمای پاناسونیک بعد از اعلام خبر توقف تولید پلاسما در بازار هست که باعث شده پنلهای سری 60 پاناسونیک با افزایش قیمت محسوسی در بازارهای اروپا و آمریکا خرید فروش شوند و به نوعی بازار سیاه برای آنها پدید اومده دلیل اون ترس مردم از وجود تکنولوژی جایگزین برای کیفیت تصویر تا ارزون شدن پنلهای oled هست بنابراین اگر قصد خرید پلاسما را دارید و آشنایی را در کشورهای خارجی دارید که بتونن این محصول را برای شما تهیه کنن بهتر است هر چه زدوتر برای خرید محصول اقدامات لازم را انجام بدین.

john3
20-11-2013, 12:37
سلام
من بین مدل 47 اینچ الجی lm 6410 و پلاسمای پاناسونیک st50 سایز 50 اینچش گیر کردم هر دو سه بعدی هستند کیفیت تصاویر در پلاسما بهتر است و از طرف دیگر مشکلات پخش سه بعدی در الجی کمتر هست (سردرد-تاری تصویر-....) ایا برد st50 هم مانند مدلهای vt30 , st30میسوزه؟کسی این مدل رو اگر خریداری کرده توضیح بده.

m_semiari
21-11-2013, 01:19
سلام .میشه بگید کجا st50پانا رو داره کل تهران وبانه رو گشتم نبود اخر الجی خریدم.فقط vt50 گیرت میاد که قیمتش خیلی بالاست.

john3
21-11-2013, 10:40
درسته vt50 خیلی گرونه من چون سه بعدی برام مهم هست در بین تکنولوژی اکتیو پلاسما رو انتخاب میکنم چون تارشدگی تصویر کمتر از ال ای دی های اکتیو هست و با تغییر زاویه سر تصویر تار نمیشه و کیفیت تصویر پانا حرف نداره و در بین پسیو هم الجی عالی هست و مشکلات دیدن تصاویر سه بعدی در اکتیو رو نداره ولی کیفیت تصویرش به پای پانا نمیرسه حالا بین st50 و الجی گیر کردم چه مدلی از الجی میتونه کیفیت تصویرش با st50 برابری کنه ؟هر دو مدل رو هم بانه داره 65 اینچ st50 گمونم داشت.

m_semiari
21-11-2013, 10:59
اره 65 اینچ داره تو تهران هم هست ولی 50 هیچ کجا ندارن. ال ای دی رو به این شکل نمیشه با پلاسما اونم پانا مقایسه کرد

john3
21-11-2013, 11:39
این مشکل پرش تصویر Flickerو سردرد در دیدن تصاویر سه بعدی و جاموندگی تصویر به خصوص ارم شبکه ها و زیرنویس شبکه خبر روی پنل پلاسما خیلی جدی هست ؟من مردد موندم برای خریدش در ضمن سوختن برد مدلهای 2011 مانعی هست برای خریدst50 کساینکه مدلهای سه بعدی الجی دارند کیفیت تصویرش در دوبعدی چجوریه؟

farhat1357
21-11-2013, 12:58
اینجوری که وقت گذاشتم برای تحقیق یه کم بیشترشو میزاشتم برای کنکور فوق حتما قبول میشدم :n29:
پانا سری 30 که کلا ویروسی بیش نیست با این تفاصیل :n21:... (داشتم میرفتم vt30 بگیرماااا ...به خیر گذشت!!!) ...سری 50 هم که پولم نمیرسه... این 4 مدل پلاسمای ال جی یا سامسونگ رو کسی تایید میکنه یا برم رو ال ای دی ؟! (بودجه 4 تومن)
+ ابراز همدردی با بازماندگان و صدمه دیدگان سری 30 :n03:

m_semiari
21-11-2013, 14:25
دوست عزیز منم مثل شما میخواستم با 4 تومن بهترین tv رو بخرم st50 با سایز 50 که گیرم نیومد vt50 هم که خیلی خوب بود به بودجه نمی خورد ناچار ال ای دی خریدم از بانه. با 4 تومن 3تا گزینه بهترینه 50w700 سونی که سه بعدی نیست.47w800 که تقریبا از هر لحاظ تو این قیمت خوبه یا اگر سایز بزرگتر مهمه الجی 55la6600 که من اخری رو انتخاب کردم چون میخواستم سایزش بزرگ باشه. با سورس خوب تصویرش خیلی هم خوبه و من راضیم به نسبت پولی که دادم پلاسما هم vt50 یا st50 پانا خیلی خوبه یا سامسونگ سری f8500 که تو ایران اصلا نیست.

farhat1357
21-11-2013, 15:36
دوست عزیز منم مثل شما میخواستم با 4 تومن بهترین tv رو بخرم st50 با سایز 50 که گیرم نیومد vt50 هم که خیلی خوب بود به بودجه نمی خورد ناچار ال ای دی خریدم از بانه. با 4 تومن 3تا گزینه بهترینه 50w700 سونی که سه بعدی نیست.47w800 که تقریبا از هر لحاظ تو این قیمت خوبه یا اگر سایز بزرگتر مهمه الجی 55la6600 که من اخری رو انتخاب کردم چون میخواستم سایزش بزرگ باشه. با سورس خوب تصویرش خیلی هم خوبه و من راضیم به نسبت پولی که دادم پلاسما هم vt50 یا st50 پانا خیلی خوبه یا سامسونگ سری f8500 که تو ایران اصلا نیست.

ممنون از توضیحاتتون...من 47" هم برام کافیه چون تازه دارم از 29" CRT سویئچ میکنم به دنیای مدرن :n08:
فقط دو نکته : یکی اینکه انتخابم بهترین تصویر ممکن sd رو بده تا نخوره تو ذوقم والبته که FHD هم باشه ... دو اینکه سونی رو که فرمودین اگه یه کوفتیش بشه یه وقت ، برای قطعه باید مثل پانا برم تو باقالیا چند وقتی!!!:n30:

m_semiari
21-11-2013, 15:52
تو تصویر sd تو ال ای دی سونی به نظرم بهتر از همست بالاخره بدون گارانتی ریسک هم داره.اگر از بانه گرفتی میتونی بدی گارانتی کنن ولی گارانتیشون شامل خرابی پانل نمیشه

007matrix
22-11-2013, 16:24
من امروز تو سایت بانه آنلاین پلاسمای پاناسونیک مدل p65vt60m رو دیدم زده 17.400 میلیون :n28:

KATALONIA
23-11-2013, 09:02
سلام دوستان :n12::n12:
آقا من میخوام تلویزیون 42 اینچ پلاسمای پانا بخرم . کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟

matinpour
23-11-2013, 20:24

دوست عزیز
شما می توانید سوالتان را اینجا بپرسید و مشاوره بگیرید

farhat1357
23-11-2013, 21:48
اگه هزینه براتون مهم نیست : از سری ST60 (نمیدونم اصلا 42 داره یا نه) ...وگرنه که فقط میتونید P42X50 که فول اچ دی هم نیست رو بگیرین...از سری ST30 هم اگه میخواین بگیرین حتما قبلش از صفحه 500 به بعد همین تاپیک رو مطالعه کنید (اکثرا مشکل دارند) ...گزینه دیگری هم الان موجود نیست اگه اشتباه نکنم!

KATALONIA
24-11-2013, 13:56
اگه هزینه براتون مهم نیست : از سری ST60 (نمیدونم اصلا 42 داره یا نه) ...وگرنه که فقط میتونید P42X50 که فول اچ دی هم نیست رو بگیرین...از سری ST30 هم اگه میخواین بگیرین حتما قبلش از صفحه 500 به بعد همین تاپیک رو مطالعه کنید (اکثرا مشکل دارند) ...گزینه دیگری هم الان موجود نیست اگه اشتباه نکنم!

مرسی بابت جوابت دوست عزیز :n16:
بله مدل TX-P42ST60 هستش . منتها نمیدونم کسی از دوستان تجربه کار با اون رو داره یا نه ؟؟ و اینکه این مدل هم مثل VT30 مشکل BOARD دارن یا نه ؟؟؟
اگه کسی از دوستان تجربه یا اطلاعاتی داره ممنون میشم به من هم بگه

اینم لینک اطلاعات فنیش :

farhat1357
24-11-2013, 17:35
[QUOTE=KATALONIA;7992602]مرسی بابت جوابت دوست عزیز :n16:
بله مدل TX-P42ST60 هستش . منتها نمیدونم کسی از دوستان تجربه کار با اون رو داره یا نه ؟؟ و اینکه این مدل هم مثل VT30 مشکل BOARD دارن یا نه ؟؟؟
اگه کسی از دوستان تجربه یا اطلاعاتی داره ممنون میشم به من هم بگه

اینم لینک اطلاعات فنیش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE

سری 50 و 60 انقدری جدید هستن که اگرهم مشکل داشته باشن هنوز در نیومده مشکلشون!
ولی تو فرومهای خارجی هم مقوله ای راجع به مشکل دار بودن اونها ندیدم من

Aloneman2005
25-11-2013, 00:25
سلام من یکم بین مدل ها گیچ شدم . میشه لطفا بگید بین مدلها حال در حد قیمت 2,200 تا 2.400 چه مدلی از پلاسما خوبه امکاناتش برام مهم نیست من فقط کیفیتش رو می خوام. حالا یه usb هم بخوره بد نیست ممنون .
دیروز قیمت گرفت نمیدونم هرچه میگردم این مدل رو پیدا نمی کنم میگه 50x50 بدون گارنتی 2200 در ضمن میخوام حتما 50 اینچ باشه ممنون

farhat1357
25-11-2013, 01:59
سلام من یکم بین مدل ها گیچ شدم . میشه لطفا بگید بین مدلها حال در حد قیمت 2,200 تا 2.400 چه مدلی از پلاسما خوبه امکاناتش برام مهم نیست من فقط کیفیتش رو می خوام. حالا یه usb هم بخوره بد نیست ممنون .
دیروز قیمت گرفت نمیدونم هرچه میگردم این مدل رو پیدا نمی کنم میگه 50x50 بدون گارنتی 2200 در ضمن میخوام حتما 50 اینچ باشه ممنون

بفرمایید که بین چه مدلها یی گیج شدید تا در صورت امکان اطلاعات بدم خدمتتون

Aloneman2005
25-11-2013, 02:41
اگر امکان داره شما بفرمائید من با این قیمت کدوم tv با بهترین کیفیت رو می تونم بگیرم ممنون

farhat1357
25-11-2013, 11:05

بنده هم تعجب کردم که بین چه مدلهایی گیج شدید !! گزینه های مختلفی نیست توی بازار...50 اینچ...بین 2 تا 2.5 .... همون 50x50 رو میتونید بگیرید

Aloneman2005
25-11-2013, 11:26
میشه لطفا کامل توضیح بدید مثلا در مورد کیفیتش که چقدر نسب به بقیه تلویزیون ها برتری داره و اینکه اشکلات پلاسما توی این تلویزیون برطرف شده ؟
قیمت VT30 یا ... چقدر ممنون . من دیدم مدل v20 هول هوش 23000 حالا فکر کنم 46 اینچ باشه میخواستم بدون آیا مدل های VT بالاتر از x50
توی سایت این مدل x50 رو نمی بینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farhat1357
25-11-2013, 11:56
میشه لطفا کامل توضیح بدید مثلا در مورد کیفیتش که چقدر نسب به بقیه تلویزیون ها برتری داره و اینکه اشکلات پلاسما توی این تلویزیون برطرف شده ؟
قیمت VT30 یا ... چقدر ممنون . من دیدم مدل v20 هول هوش 23000 حالا فکر کنم 46 اینچ باشه میخواستم بدون آیا مدل های VT بالاتر از x50
توی سایت این مدل x50 رو نمی بینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد کیفیت نگفتم که برتری داره که بگم "چقدر"...فول اچ دی نیست و جدیدا وارد شده...با بودجه مورد نظر شما تنها گزینه پلاسمای موجود در بازار (به جز 4850 و 4950 samsung و یکی دو مدل ال جی که راجع بهشون اطلاعی ندارم) همونه و انتخاب دیگری ندارید...v20 هم بعید میدونم موجود باشه و مدل 3-4 سال پیشه...vt30 هم حدود 4 تومنه

Aloneman2005
25-11-2013, 12:22
عذر خواهی میکنم جوابهاتون خیلی مبهمه . من می خواستم بدونم کیفیتش چطوره همین ؟حالا نسبت به بقیه پلاسما ها یا حتی led ها . که تو این رنج قیمت هستن.

farhat1357
25-11-2013, 12:46
عذر خواهی میکنم جوابهاتون خیلی مبهمه . من می خواستم بدونم کیفیتش چطوره همین ؟حالا نسبت به بقیه پلاسما ها یا حتی led ها . که تو این رنج قیمت هستن.

برای رسیدن به جواب این سوالتون : مقایسه کیفیت ، باید 10-15 روز بررسی کنید و فرومها رو شخم بزنید و حضورا برین کیفیت تصویر ها رو ببینید...کاری که خودم کردم و میخوام سامسونگ f6400 از بانه بگیرم...من آشنایی با 50x50 و کیفیتش ندارم...شما سوال اولتون این بود : پلاسما ، بین 2 -2.5 تومن ، حتما هم 50 اینچ
منم عرض کردم گزینه دیگری به جز این ندارین
همین

mn3999
25-11-2013, 22:48
من یک ۴۲ اینچ مدل st30 دارم که فقط سه ماه کار کرد و صفحه اش بر اثر ضربه خراب شد
اگر کسی خریدار باشه فروشنده هستم
همه بردها سالم هستند و دو عدد عینک هم دارد

Sent from my ET 754-k13 using Tapatalk now Free ('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]')

john3
26-11-2013, 23:00
من میخوام پلاسمای پانا مدل st50 بخرم بررسی تخصصی کیفیت تصاویرش رو تو سایتهای خارجی دیدم تو رنج قیمتی خودش (کمتر از 3.5 میلیون و سایز 46 اینچ) از همه led ها برتر بوده فقط مونده این مشکل burn in اینو باید چه کارش کرد حیف این قد پول خرج کنی بعد تی وی خراب شه راهی داره برای جلوگیری از این مشکل؟
اگر هم تا قیمت سه و نیم مدل دیگری با سایز حداقل 46 اینچ سراغ دارید که کیفیت تصویرش در حد st50 باشه معرفی کنید لطفا.
با تشکر.

matinpour
26-11-2013, 23:36
من میخوام پلاسمای پانا مدل st50 بخرم بررسی تخصصی کیفیت تصاویرش رو تو سایتهای خارجی دیدم تو رنج قیمتی خودش (کمتر از 3.5 میلیون و سایز 46 اینچ) از همه led ها برتر بوده فقط مونده این مشکل burn in اینو باید چه کارش کرد حیف این قد پول خرج کنی بعد تی وی خراب شه راهی داره برای جلوگیری از این مشکل؟
اگر هم تا قیمت سه و نیم مدل دیگری با سایز حداقل 46 اینچ سراغ دارید که کیفیت تصویرش در حد st50 باشه معرفی کنید لطفا.
با تشکر.

دوست عزیز
جواب شما را در این تایپیک دادم

bi poli
27-11-2013, 23:40
سلام دوستان .چند لحضه پیش دنبال قیمت تلویزیون های پانا میگشتم که دو مدل رو پیدا کردم با قیمت های زیر
65vt60------->17400000
50vt50--------> 6700000
یهو به سرم زد رفتم تو سایت پانا ببینم قیمت های جهانی تو چه وضعیه..اینم نتیجه(قیمت های دلار رو تو پرانتز مینویسم )با دلار 3000 تومان حساب کردم.

(65wt600...4k----------->16500000 (5500 dollar تلویزیون 65vt60 پانا تو ایران از مدل 4k پانا گرونتره...​یعنی من عاشق کاغذ پاره شدم...والا....
(65zt60---------------> 9600000 (3200 dollar
(60zt60-------------->7880000 (2625 dollar
(65vt60---------------> 7200000 (2400 dollar
(60vt60--------------> 6000000 (2000 dollar
(55vt60--------------> 5250000 (1750 dollar
خلاصه بنده بعد از دیدن این قیمت ها یه حالیم.......تو مایه های این :n04::n28::n30::n08::n14::n24::n23::n03:به قول فامیل دور من الان چه چوریم؟؟؟؟!!!!!
البته برای اطمینان لینک میزارم شما هم برید ببینید شاید یورو باشه .

john3
29-11-2013, 09:22
درود
کسی از قیمت این پلاسماها تو ایران اطلاعی داره؟
Samsung PN51F8500
Samsung PN51E6500
Samsung PN51E8000
Samsung PN51D7000
Samsung PN51D8000
کیفیت تصویر خوبی باید داشته باشند.

matinpour
29-11-2013, 19:33
درود
کسی از قیمت این پلاسماها تو ایران اطلاعی داره؟
Samsung PN51F8500
Samsung PN51E6500
Samsung PN51E8000
Samsung PN51D7000
Samsung PN51D8000
کیفیت تصویر خوبی باید داشته باشند.

دوست عزیز
این مدلهای که ذکر کردین مدل خارجی هستند و هم پای همین تلویزیونها یعنی سری F ورژن 8 هنوز در ایران نیامده و ورژن 6-7-8
سری E- D هم باید مخصوصا D را دست دوم پیدا کنید و سری E هم اگر باشد خیلی کم گیر میاید و شایدهم موجود نباشد حتی در فروشگاههای مرزی

john3
29-11-2013, 19:48
حدود قیمتها رو میتونید برای مدلهای بالا ورژن 6-7-8
سری E- D سایز بین 46 تا 51 اینچ که در سالهای پیش فروش رفته ذکر کنبد
با تشکر.
پلاسماهای فوق در عملکرد دوبعدی کیفیت خیلی خوبی دارند و امتیاز نه از ده کسب کرده اند همچنین در عملکرد سه بعدی خیلی خوب هستند.

matinpour
29-11-2013, 21:06
حدود قیمتها رو میتونید برای مدلهای بالا ورژن 6-7-8
سری E- D سایز بین 46 تا 51 اینچ که در سالهای پیش فروش رفته ذکر کنبد
با تشکر.
پلاسماهای فوق در عملکرد دوبعدی کیفیت خیلی خوبی دارند و امتیاز نه از ده کسب کرده اند همچنین در عملکرد سه بعدی خیلی خوب هستند.

دوست عزیز

46,500,000
قیمت تلویزیون پلاسما سامسونگ(Samsung) مدل : 51PSE8880 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قیمت تلویزیون پلاسما سامسونگ(Samsung) مدل : 51PSE6950 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
43,900,000

bleu2u4u
01-12-2013, 04:01
ما به اندكي انصاف محتاج تريم تا بسياري علم

john3
01-12-2013, 08:59
از بین مدلهای زیر کدام رو پیشنهاد میکنید برای خرید نهایی ؟کیفیت تصویر در حالت دوبعدی اولویت اول و کیفیت در حالت سه بعدی اولویت دوم.قیمت همه در یک محدوده هست با توجه به سایز
40 اینچ hx750
40 اینچ f6450
42 اینچ lm7610
42 اینچ la6610
47 اینچ lm6200
47اینچ lw5700
50 اینچ st50

bi poli
01-12-2013, 10:36
از بین مدلهای زیر کدام رو پیشنهاد میکنید برای خرید نهایی ؟کیفیت تصویر در حالت دوبعدی اولویت اول و کیفیت در حالت سه بعدی اولویت دوم.قیمت همه در یک محدوده هست با توجه به سایز
40 اینچ hx750
40 اینچ f6450
42 اینچ lm7610
42 اینچ la6610
47 اینچ lm6200
47اینچ lw5700
50 اینچ st50
رتبه بندی بر اساس سایز:
اول st50
دوم 76100
سوم hx750
چهارم f6450ر
در نهایت بدون در نظر گرفتن سایز بخوای بهترین تصویر دو بعدی رو داشته باشی باز هم اس تی پانا اول هستش چون کنتراست واقعی اون 5000 هزاره و کنتراست ما بقی زیر 3000 هستش.در مرحله دوم هم hx750... راستی این اس تی 50 رو از کجا داری میخری و با چه قیمتی.از یه فروشگاه بانه ای پرسیدم st60کی وارد میشه گفت تابستون سال اینده!!!!!ا:n27:الان قیمت اس تی 60 زیر هزار دلاره که به نظرم هرکی بطونه اون رو بدون واسطه بخره بهترین تلویزیون رو خریده. اگه کسی جای سراغ داره که این مدل پانا st60 رو میفروشه لطفا اطلاع رسانی کنه. ممنون.

john3
01-12-2013, 11:00
در مورد کیفیت درستهst50 اوله امتیاز 9 از 10 ولی در مورد بقیه رتبه دوم متعلق به lm7610 میشه امتیاز 7 از ده اورده تو cnet در حالیکه hx750 امتیاز 6 از ده کسب کرده .یعنی در سایز 40 اینچ lm7610 نسبت به بقیه برتر هست f6450 هم امتیاز 6 رو کسب کرده .
یک سوال
تا اونجایی که من تحقیق کردم این مدلهای
la 6210
lm6200
la6610
lm6410
lm6710
lm7610
فقط در طراحی و هرتز هست(lm7610 هشتصد هرتز و lm6200 صد و بیست هرتز ) که با هم متفاوت هستند کیفیت تصویر بین این مدلها چجوری هست از کجا میشه فرق بین اینا رو فهمید.کدوم مدل از سه بعدی های الجی (سایز 47 اینچ)تا قیمت چهار تومن بهترین کیفیت تصویر رو داره؟
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wc&output=html

bi poli
01-12-2013, 22:19
1-به غیر از دو مدل 6710 و 7610 سراغ مدل های پایین نرو که حالت گرفته میشه من کیفیت تصویر6610 رو دیدم البته 55 اینچش واقعا خیلی بد بود . ولی بگو ببینم میخوای باهاش ماهواره ببینی یا شبکه های ملی خودمون؟این سوال مهمه.
2-تا 4 میلیون تو مدل های ال جی 86000 la74000 ---la هستش.این دو مدل از یک پنل هستن و هیچ تفاوت تصویری ندارند تنها فرقشون اینه که مدل 86000 یک دوربین داره برای اسکایپ که با این سرعت نت اصلا به درد نمی خوره.
3-به هرتز اصلا اهمیت نده چون هیچ تلویزیونی هرتز واقعیش بیشتر از 240 نیست.
به عکس زیر نگاه کن کنتراست واقعی مدل 620 حدود750 هستش که خیلی پایینه و عمق سطح سیاهیش 0.27 هستش که این هم خیلی بده. تو قسمت عمق سیاهی عدد هر چقدر کمتر باشه بهتره که در واقع رو کل تصاویر تاثیر میزاره. کنتراست مدل 74000 و 86000 دقیقا 1130 هستش .رو تصویر کلیک کن تا بزرگتر بشه.

john3
01-12-2013, 23:43
ممنون از پاسختون این اعداد و ارقام در عکس رو در چه سایتی اعلام کردند ادرس بدید لطفا
من بیشتر میخوام فیلم فول اچدی ببینم سه بعدی هم دارم از این 10 گیگی ها گیرنده دیجیتال هم برای ایران