PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

iranmard
22-01-2012, 20:43
ممنون تو همین تاپیک میدونم بچه ها از این مشکل ها داشتن که بعضی دوستان گفته بودن یه تصویر خاکستری بزار نمایش داده بشه که من دقیق یادم نیست چه تصویری رو گفتن دوستان تا این موندگی تصویر از رو پنل پاک بشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم این تصویر دینامیک گه کفتید رو امتحان میکنم .منتها الان رو حالت عادی با کنتراست98 درخشندگی3 و ضوح100 رنگ 60 توازن رنگ عادی رنگ درخشان روشن باز تولید اتوماتیک pnr حداکثر حالت صرفه جویی روشن گذاشتم که به نظرم یکی از بهترین حالتهای تصویر چه رو تصاویر sd و hd به دست میاد من تقریبا حالتهای دیگه رو هم امتحان کردم تو تنظیمات پیشرفته هم گاما رو دستکاری کردم که واقعا تصاویری متفاوت رو میشه گرفت منتها بسته به اینکه چه چیزی نگاه میکنید هر کدوم مزیتها و معایب خودشو داره

alimusic
22-01-2012, 22:41
اين مشكل جا موندن ارم هاي كانالها متاسفانه وجود داره البته واسه من رو كانالها مشخص نيست ولي وقتي عكس هاي break in ميزارم قابل ديدنه اثر جاماندگي وچند ساعت كه ميزارم عكس ها رو كم ميشه من امروز كنتراست بعد ٢ هفته زياد كردم يك ساعت كانال eurosport نگاه كردم جاش تو عكسا مونده من بيشتر از ١٠٠ ساعت رو كنتراست ٥٠ گذاشته بودم ولي بازم اين مشكل هست ولي احتمالا كنتراست بالا اثر جا ماندگي بيشتر ميكنه با توجه به تجربه من ولي نميشه كه تا اخر با اين كنتراست پايين كار كرد هر وقت اثر كانال موند ٢ ساعت تصوير بزاريم اونو از بين ببره واسه يك tv ٣ ميليون ميده انتظار بيشتري ازش ميره أونم تو سال ٢٠١١ كه يك دهه از ورود پلاسما گذشته خيلي ها البته اصلا متوجه اين مشكلات نميشن ولي من و اكثر بچه هاي اينجا كه مطلب گذاشتن اكثرا خيلي حساس هستيم اميدوارم اين مشكل حل بشه به مرور زمان  

alireza_trbi
22-01-2012, 22:53
سلام اقا پنل ما بیشتر از 100 ساعت کار کرده امروز یه تصویر فوتبال با کیفیت اچ دی ظبط کرده بودم دقت کردم دیدم پایین صفحه ارم کانل bbc فارسی به صورت لک مونده رو تصویر حالا چی کار کنم پنل vt30 هستش حتی بعد از اینکه خیلی دقت کردم دیدم یه زره از info خود ----- هم تو تصویر دیده میشه این که خیلی بده یعنی همیطوری پیش بره به مورو زمان تصویر ما پر لک میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای حل این مشکل

سلام
منم st30 رو از روز اول با مد دینامیک نگاه کردم و هیچ مشکلی تو این دو هفته بوجود نیومده تو این مدت هم متوسط روزی 15 ساعت روشن بوده.

dfbdb
22-01-2012, 23:08
منم که فقط دو سه روز اول رعایت کردم بعدش همش مشغوله تنظیم کردم بودم همشم با نور زیاد نگاه کردم هیچی نشد

unepus
22-01-2012, 23:38
سلام اقا پنل ما بیشتر از 100 ساعت کار کرده امروز یه تصویر فوتبال با کیفیت اچ دی ظبط کرده بودم دقت کردم دیدم پایین صفحه ارم کانل bbc فارسی به صورت لک مونده رو تصویر حالا چی کار کنم پنل vt30 هستش حتی بعد از اینکه خیلی دقت کردم دیدم یه زره از info خود ----- هم تو تصویر دیده میشه این که خیلی بده یعنی همیطوری پیش بره به مورو زمان تصویر ما پر لک میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای حل این مشکل

اين مشكل جا موندن ارم هاي كانالها متاسفانه وجود داره البته واسه من رو كانالها مشخص نيست ولي وقتي عكس هاي break in ميزارم قابل ديدنه اثر جاماندگي وچند ساعت كه ميزارم عكس ها رو كم ميشه من امروز كنتراست بعد ٢ هفته زياد كردم يك ساعت كانال eurosport نگاه كردم جاش تو عكسا مونده من بيشتر از ١٠٠ ساعت رو كنتراست ٥٠ گذاشته بودم ولي بازم اين مشكل هست ولي احتمالا كنتراست بالا اثر جا ماندگي بيشتر ميكنه با توجه به تجربه من ولي نميشه كه تا اخر با اين كنتراست پايين كار كرد هر وقت اثر كانال موند ٢ ساعت تصوير بزاريم اونو از بين ببره واسه يك tv ٣ ميليون ميده انتظار بيشتري ازش ميره أونم تو سال ٢٠١١ كه يك دهه از ورود پلاسما گذشته خيلي ها البته اصلا متوجه اين مشكلات نميشن ولي من و اكثر بچه هاي اينجا كه مطلب گذاشتن اكثرا خيلي حساس هستيم اميدوارم اين مشكل حل بشه به مرور زمان  

مشکل image retention (جا موندن موقتی سایه تصاویر ) در تمام پلاسما ها کم وبیش هست و حتی در یک مدل و یک سری ساخت شدت کم و زیاد داره - به همین دلیل بعضی دوستان کمتر و بعضی بیشتر با اون رو به رو میشن با وجودی که تی وی یکسانی خریدن ..... هر چی ساعت کارکرد دستگاهتون بالاتر بره image retention کمتر میشه و بالای 1000 ساعت که بره خیلی به ندرت اتفاق میافته و اصلا نگران این مورد نباشید

mzy
23-01-2012, 09:04
منم از روز نخست وسواس داشتم و میترسیدم که تلویزیون منم اینجور بشه ولی تو تنظیمات تصویر 2-3 مورد پیشنهاد داده واسه جلوگیری از بجاموندگی تصویر و لوگوی شبکه ها، که پایین مینویسه و اگه زبان پارسی باشه متوجه میشی باید چکارکنی. شب رفتم خونه یادداشت میکنم ولی شما اگه دسترسی داری برو 1 سر همشونو چک کن:11:

alireza_trbi
23-01-2012, 12:17
سلام دوستان عزیز
یک روش برای از بین بردن جاموندگی تصویر روی پنل هست که من امتحان کردم و برای همین هست که من گفتم روی پنل من این حالت وجود نداره هر دو سه روز یکبار برای مدت 5 دقیقه برید روی مد TV انالوگ و روی یک کانال بدون تصویر (همان برفکهای سیاه و سپید) بعد از 5 دقیقه یک پنل پاک مثل روز اول دارید.

alireza_trbi
23-01-2012, 15:58
سلام
امروز با بخش گارانتی بانیان تماس داشتم در مورد اپدیت شدیدا در حال پیگیری هستن و از این متن ماهم با خبر و درخواستشون این بود که شدیدا این تاپیک از طرف اعزا پیگیری بشه تا پانا حرفی برای گفتن نداشته باشه و موجاب بشه اپدیتهای ایران رو فعال کنه.

persian_m
23-01-2012, 21:35
سلام
امروز با بخش گارانتی بانیان تماس داشتم در مورد اپدیت شدیدا در حال پیگیری هستن و از این متن ماهم با خبر و درخواستشون این بود که شدیدا این تاپیک از طرف اعزا پیگیری بشه تا پانا حرفی برای گفتن نداشته باشه و موجاب بشه اپدیتهای ایران رو فعال کنه.

خوب چه عجب آقایون در حال پیگیری هستن.امیدوارم واقعا همینطور باشه

1400
24-01-2012, 11:26
دوستان اگه کسی st30 داره دمورد کیفیتش بنویسه؟

1400
24-01-2012, 15:18
کسی از آخرین قیمتهای vt30 و st30 خبر داره؟

warrio
24-01-2012, 16:07
کیفیتش خیلی خوبه .
آخرین قیمتیکه گرفتم 50 st30 دو و نیم میلیون

TATU_TATY
24-01-2012, 22:22
عذر میخوام اشتباه شد .

1400
24-01-2012, 22:31
شنیدم قیمت vt30 خیلی بالا رفته حدود 3.5 . اگه اینطوری باشه خیلی بد میشه . کسی توی این چند روز نگرفته قیمتش رو بذاره؟

Rohham
24-01-2012, 22:58
شنیدم قیمت vt30 خیلی بالا رفته حدود 3.5 . اگه اینطوری باشه خیلی بد میشه . کسی توی این چند روز نگرفته قیمتش رو بذاره؟

دو هفه پیش من رفتم بگیرم گفتن 3600!
ولی پیشنهاد می کنم نگیرید!هفتصد هزار تومن یهو به نظر من خیلی زور داره،پول یه سنمای خانگی خوب رو کشیدن روش،حساب کنید حقوق یک ماه یه کارمند در ماه اومده روش...

*Alucard*
24-01-2012, 23:06
از دوستان معذرت میخوام ولی یکی از دوستان چند صفحه قبل راجع به تکنولوژی پلاسماهای 2012 پاناسونیک سوال کرده بود که آیا 10lumen هستن یا نه D-Nice یکی از کالیبراتورهای حرفه ای و از اعضای Value electric در جواب یکی از کاربرهای سایت AVS به این مسئله جواب داده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1400
24-01-2012, 23:40
دو هفه پیش من رفتم بگیرم گفتن 3600!
ولی پیشنهاد می کنم نگیرید!هفتصد هزار تومن یهو به نظر من خیلی زور داره،پول یه سنمای خانگی خوب رو کشیدن روش،حساب کنید حقوق یک ماه یه کارمند در ماه اومده روش...

کجا رفتید؟:18:

delmajid
25-01-2012, 00:14
سلام دوستان کیفیت st30 در تصاویر sd بهتره یا کیفیت hx920 ؟

mzy
25-01-2012, 11:21
سلام دوستان کیفیت st30 در تصاویر sd بهتره یا کیفیت hx920 ؟
درود برشما
ST30 تصاویر SD رو خیلی خوب نشون میده ولی 3بعدیش از HX925 پایینتره البته قیمتش هم نصفشه...........

Rohham
25-01-2012, 15:51
کجا رفتید؟:18:

کرج...همه نمایندگی ها با هم قیمتارو بردن بالا؛بیشتر این حرکت یه حرکت صنفی،یعنی بانیان فکسی که بهشون زده بود تو اون زمان قیمت رو 2990 اعلام کرده بود اما اینا دست به دست هم 3600 می دادن،حرفم می زدی می گفتن برو از یه جا دیگه بگیر اگر بهت دادن!

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

اگر کسی با این قیمت ها بره بخره باعث تثبیت قیمت تو این قیمت ها میشه و فروشنده ها خوشبحالشون که جنس قیمت قدیم رو چجوری وارد پاچه ی ملت می کنند،حداقلش اینه که نذارید پولی که براش زحمت می کشید مفت مفت بره تو جیب این فروشنده ها....حداقل این عقیده ی منه!

warrio
25-01-2012, 16:20
درود برشما
ST30 تصاویر SD رو خیلی خوب نشون میده ولی 3بعدیش از HX925 پایینتره البته قیمتش هم نصفشه...........

به نظر من سه بعدی st30 بالاتره روی sd بهتر از hx925 هست.

delmajid
25-01-2012, 22:10
به نظر من سه بعدی st30 بالاتره روی sd بهتر از hx925 هست.

والا منم چیزی که شنیده بودم این بود که عمق تصاویر 3d در st30 بالاست وبیشتر از سونی هستش
فقط می خواستم بدونم کیفیت sd تو کدوم بهتره؟

nasserj
26-01-2012, 11:31
دوست گرامی من خودم st30 دارم درتصاویر sd خیلی بهتره اونم به خاطر نرم بودن تصویرشه
به نظر منst30 .
سه بعدیشم که خیلی عمقش بیشتراز سونیه

delmajid
26-01-2012, 17:41
سایت digikala قیمت 50st30 رو زده 2300 فکر کنم عالی نمیدونم چطور میگید قیمت ها رو بردن بالا

die my darling
26-01-2012, 18:41
قیمت دلار داره میاد پائین اگه بانک مرکزی دلارو تک نرخی کنه مثل قبل منتظر سقوط قیمتا باشید البته فروشنده ها اولش یکمی مقاومت میکنن ولی اگه کسی نخره مجبورن قیمتارو بیارن پائین دلار قراره بشه 1250 تومن !!!!!!

die my darling
26-01-2012, 18:55
این فروشنده ها عجب مارمولکایی هستن قیمت v20 رو بردن بالا تا همین چند روز پیش 1720 میدادن امروز قیمت کردم 1850 میگم چرا میگه دلار گرون شده گفتم دلار امسال گرون شده اینکه ماله پارساله یکمی من و من کرد گفت اگه میخوای آخرش 1700 بهت میدم عجب مملکتی داریم به خدا هیچ نظارتی روی هیچی نیست اگه به یکی از سران مملکت توهین بشه یا ساز مخالف بزنه سریع واکنش نشون میدن ولی وقتی مشکل گرونی باشه همه خوابن.

poonel
26-01-2012, 20:59
ارز تک نرخی شد
نرخ ارز برای واردات کالا و دانشجویان و مسافران 1226 تومان اعلام شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان فعلاً خرید نکنید تا به زودی قیمت ها برگرده سر جای اولش

mehrdadl
26-01-2012, 21:11
سلام.توروخدا یه راهنمایی بی طرفانه و بی تعصب..
بودجه حدود 2.5 واسه TV دارم.
از مدلهای زیرکدوم کیفیت بیشتری دارن؟؟
panasonic v20
sharp LE830
samsung 6960
sony nx720
46 اینچ باشه .
بعدم آیا 42vT30 کیفیتش از اینای که گفتم بهتره؟؟

mehrdadl
26-01-2012, 21:11
panasonic v20
sharp LE830
samsung 6960
sony nx720
46 اینچ باشه .

dfbdb
26-01-2012, 21:21
به نظر من پایین اومدن قیمت ارز خیلی خیلی خیلی موقتیه .چونکه هیچ کشوری دیگه نمیتونه توی تجارت با ایران از پول کشورهایی استفاده کنه که ایران رو تحریم کردن هیچ راهی برای دور زدن هم وجود نداره چونکه بانک مرکزی تحریم شده.بنابراین دولت برای کنترل موقتیه بازار مجبور شده که از اندوخته ارزی خودش استفاده کنه و همچنین سود بانکی رو بالا ببره تا بتونه نقدینگی و سرمایه های مردم رو در بانکها جذب کنه.ولی از اونجا که دولت کسریه بودجه بسیار بالا داره و به بانکها بدهکار هست وهم باید به مردم یارانه بپردازه وهم سود سرمایه های مردم در بانکها رو بپردازه یه کار بیشتر نمیتونه بکنه که اونم همتون میدونین بالا بردن قیمتها ,تورم وبی ارزش شدن پول مردم در بانکها و شاید اصلا کار به اینجاهم نکشد و خیلی زودتر دوباره قیمت ارز سکه بالا بره .در واقع اقتصاد ما مثل یک انسان سرطانی میمونه که هر دفعه مسکنهای قویتری میخوره .

dfbdb
26-01-2012, 21:30
قیمت 50vt30 اصفهان 3570000 تومان دیگه کارت هدیه هم نمیدن

die my darling
26-01-2012, 21:58
به نظر من پایین اومدن قیمت ارز خیلی خیلی خیلی موقتیه .چونکه هیچ کشوری دیگه نمیتونه توی تجارت با ایران از پول کشورهایی استفاده کنه که ایران رو تحریم کردن هیچ راهی برای دور زدن هم وجود نداره چونکه بانک مرکزی تحریم شده.بنابراین دولت برای کنترل موقتیه بازار مجبور شده که از اندوخته ارزی خودش استفاده کنه و همچنین سود بانکی رو بالا ببره تا بتونه نقدینگی و سرمایه های مردم رو در بانکها جذب کنه.ولی از اونجا که دولت کسریه بودجه بسیار بالا داره و به بانکها بدهکار هست وهم باید به مردم یارانه بپردازه وهم سود سرمایه های مردم در بانکها رو بپردازه یه کار بیشتر نمیتونه بکنه که اونم همتون میدونین بالا بردن قیمتها ,تورم وبی ارزش شدن پول مردم در بانکها و شاید اصلا کار به اینجاهم نکشد و خیلی زودتر دوباره قیمت ارز سکه بالا بره .در واقع اقتصاد ما مثل یک انسان سرطانی میمونه که هر دفعه مسکنهای قویتری میخوره .

تمام این حرفایی که شما میگی درسته اقتصاد ایران مثل یه آدم سرطانی میمونه که دیگه هیچ امیدی بهش نیست مگر کنترل نقدینگی و نظارت درست همین سال پیش 300 هزار میلیارد تومن پول وارد بازار شده که به جای صنعت جذب دلار خریدن و سکه خریدن و خرید ملک و آپارتمان به طمع گرون شدن در آینده شده این یعنی اینکه عملا پولی که باید بره تو چرخه صنعت وارد دلال بازی میشه دلیلش نداشتن نظارت و دادن پولای بی حساب و کتاب به عنوان وام به یه عده قلیل از مردم ثروتمند برای پول دار شدن و فشار بیشتر به قشر متوسطه و گرنه تحریم نفتی و تحریم بانک مرکزی و این جور چیزا نباید به این زودی اقتصادو به این فلاکت بندازه عامل بد بختی اقتصاد ایران نقدینگی سرگردانه که تو هرچیزی وارد میشه حباب ایجاد میکنه چون صنعت جذابیت کافی نداره وگرنه پول دنبال دلار و طلا و زمین و سکه نمیرفت یکی از بزرگتری عوامل بدبختی اقتصادی ایران نبودن قوانین سخت گیرانه مالیاتی برای کسایی هست که دلالی زمین و آپارتمان میکنن من خومدم الان کسیو تو تهران میشناسم که بالای 200 تا آپارتمان داره باورتون میشه 200 تا آپارتمان؟؟؟!!!! بدون اینکه یک قرون مالیات بده !!! در حالیکه تو کشورهای پیشرفته داشتن خونه دوم توی یه شهر اینقدر مالیات سنگین داره که عملا بعد از 4-5 سال باید کل خونه رو بده مالیات مگر اینکه طرف شغلش اجاره داری باشه! که در اونصورت تحت نظارت و کنترل دولت کار میکنه... تازه این نظام سرمایه داریه! نظام اقتصادیه ما سوپر سرمایه داریه!!!!!
حالا همین بنده خدایی که 200 تا آپارتمان داره 3-4 تا آپارتمانشو فروخته زده تو کار سکه و دلار این آدمو که بدون زحمت داره پول پارو میکنه دولت تنبیه که نمیکنه هیچی داره روی ملکاش بهش وام میده!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی خود نیست میگن ایران بهشت پول داراس چون بدون اینکه کسی ازت حساب کتاب بکشه پول رو پولت میزاری دولتم برات اسکناس چاپ میکنه واقعا داره این اقتصاد البته بیشتر گریه داره
فامیل ما تو کانادا برای یه شرکت ایرانی کار تحقیقاتی انجام میداد ماهی 2000 هزار دلار پول براش حواله میکردن همین اضافه در آمد باعث شد هنوز 3 ماه نشده مامور مالیات بیاد در خونشون برای مالیات این 2000 دلار اضافه و اینکه ببینن از کجا داره میاد و برای چی داره میاد!!! حالا شما برو تو بانکای ایران امروز یه حساب باز کن ماهی 100 میلیون بریز توش ببین یکی بهت میگه حالت چطوره؟ از کجا آوردی؟ شغلت چی بوده؟

Black.Hawk
26-01-2012, 23:05
سلام به همه
توی سایت پاناسونیک تو بخش اسمارت این جمله رو نوشته :
Iran & Pakistan: No Smart function, Different line-up & Digital Tuner
که معنیش اینه تو سری های ایران و پاکستان از ویژگی اسمارت خبری نیست !!!
حالا سوال من از دوستانی که st30 و vt30 خریدن اینه که دقیقا کدوم قسمت ها غیر فعال هست و نمیشه ازش استفاده کرد؟
قسمت شبکه و DLNA و پخش از USB و اینا کار میکنه ؟ اپلیکیشن هایی که نیاز به اینترنت دارن چطور؟
اصلا این دو مدل وب براوزر دارن و میشه باهاشون سایت باز کرد یا ایمیل چک کرد ؟
و اینکه اکثر مدل های بدون گارانتی سری M هستن و با توجه به اینکه این سری قابلیت هوشمند داره ولی گیرنده دیجیتال نداره به صرفه هست که این سری رو بگیرم یا سری R ؟
پیشاپیش ممنون از دوستانی که راهنماییم می کنن:40:

dfbdb
26-01-2012, 23:05
تمام این حرفایی که شما میگی درسته اقتصاد ایران مثل یه آدم سرطانی میمونه که دیگه هیچ امیدی بهش نیست مگر کنترل نقدینگی و نظارت درست همین سال پیش 300 هزار میلیارد تومن پول وارد بازار شده که به جای صنعت جذب دلار خریدن و سکه خریدن و خرید ملک و آپارتمان به طمع گرون شدن در آینده شده این یعنی اینکه عملا پولی که باید بره تو چرخه صنعت وارد دلال بازی میشه دلیلش نداشتن نظارت و دادن پولای بی حساب و کتاب به عنوان وام به یه عده قلیل از مردم ثروتمند برای پول دار شدن و فشار بیشتر به قشر متوسطه و گرنه تحریم نفتی و تحریم بانک مرکزی و این جور چیزا نباید به این زودی اقتصادو به این فلاکت بندازه عامل بد بختی اقتصاد ایران نقدینگی سرگردانه که تو هرچیزی وارد میشه حباب ایجاد میکنه چون صنعت جذابیت کافی نداره وگرنه پول دنبال دلار و طلا و زمین و سکه نمیرفت یکی از بزرگتری عوامل بدبختی اقتصادی ایران نبودن قوانین سخت گیرانه مالیاتی برای کسایی هست که دلالی زمین و آپارتمان میکنن من خومدم الان کسیو تو تهران میشناسم که بالای 200 تا آپارتمان داره باورتون میشه 200 تا آپارتمان؟؟؟!!!! بدون اینکه یک قرون مالیات بده !!! در حالیکه تو کشورهای پیشرفته داشتن خونه دوم توی یه شهر اینقدر مالیات سنگین داره که عملا بعد از 4-5 سال باید کل خونه رو بده مالیات مگر اینکه طرف شغلش اجاره داری باشه! که در اونصورت تحت نظارت و کنترل دولت کار میکنه... تازه این نظام سرمایه داریه! نظام اقتصادیه ما سوپر سرمایه داریه!!!!!
حالا همین بنده خدایی که 200 تا آپارتمان داره 3-4 تا آپارتمانشو فروخته زده تو کار سکه و دلار این آدمو که بدون زحمت داره پول پارو میکنه دولت تنبیه که نمیکنه هیچی داره روی ملکاش بهش وام میده!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی خود نیست میگن ایران بهشت پول داراس چون بدون اینکه کسی ازت حساب کتاب بکشه پول رو پولت میزاری دولتم برات اسکناس چاپ میکنه واقعا داره این اقتصاد البته بیشتر گریه داره
فامیل ما تو کانادا برای یه شرکت ایرانی کار تحقیقاتی انجام میداد ماهی 2000 هزار دلار پول براش حواله میکردن همین اضافه در آمد باعث شد هنوز 3 ماه نشده مامور مالیات بیاد در خونشون برای مالیات این 2000 دلار اضافه و اینکه ببینن از کجا داره میاد و برای چی داره میاد!!! حالا شما برو تو بانکای ایران امروز یه حساب باز کن ماهی 100 میلیون بریز توش ببین یکی بهت میگه حالت چطوره؟ از کجا آوردی؟ شغلت چی بوده؟

دوست عزیز مشکل از این حرفها خیلی عمیق تره و اگر اینطور بود که هر مشکلی رو خود مردم حل کنند دیگه نه دولتی وجود داشت نه سیستمی .داشتن اقتصاد سالم مستلزم پارامترهای بسیاری هست که ما هیچ کدومشو نداریم ومتاسفانه ایران با داشتن ثروتهای هنگفت نفنت,گاز,پتروشیمی,انواع معادن طبیعی,نیروهای متخصص وباهوش وگردشگری و..............که به نظر من ایران ثروتمندترین کشور با داشتن 7% کل منابع طبیعی دنیاست.ولی متاسفانه متاسفانه برای داشتن ارز باید چشممون به دنبال فروش همین بشکهای نفت و گاز باشه.حالا حساب کنین اگر ما همین نفت و گاز رو نداشتیم و میخواستیم روزانه چند صد میلیارد تومن سوخت برای نیروگاهها وصنایع وماشینها و گازهای خانگی و ..................وارد کنیم واقعا اونموقع چکار میکردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arash_a59
27-01-2012, 01:54
فرض کنید دولت کسری بودجه میاره
خوب چی واسه عرضه داره؟
دلار و سکه
باهاش میشه چیکار کرد؟ قیمتش رو برد بالا تا کسری بودجه جبران شه
و بعدش؟ هیچی آب ها که اسیاب افتاد کم کم قیمت هارو بر میگردونه سر جای اولش
و نتیجه؟ کسری بودجه جبران میشه(تا حدی) و این وسط قدرتمندا بخاطر گل آلود بودن آب حسابی ماهی گرفتن و بدبخت بیچاره ها زیر دست و پا له شدن.

amirfakhrian
27-01-2012, 11:43
با سلام. برای یکی از دوستان قراره یک تلویزیون بگیرم. حالا بین دو مدل sharp le830 و vt30 گیر کردم. از طرفی contrast vt30 تقریبا 10 تا 12 درصد بهتره ولی brightness vt30 خیلی کمتره. سطح مشکی vt30 هم که بالاتره. چون تا حالا با پلاسمای پانا کار نکردم و از نزدیک ندیدم و نمی تونم ببینم جاموندگی تصویر و نور کم اون منو دودل کرده. لطفا یک کمکی کنید

dfbdb
27-01-2012, 11:54
فرض کنید دولت کسری بودجه میاره
خوب چی واسه عرضه داره؟
دلار و سکه
باهاش میشه چیکار کرد؟ قیمتش رو برد بالا تا کسری بودجه جبران شه
و بعدش؟ هیچی آب ها که اسیاب افتاد کم کم قیمت هارو بر میگردونه سر جای اولش
و نتیجه؟ کسری بودجه جبران میشه(تا حدی) و این وسط قدرتمندا بخاطر گل آلود بودن آب حسابی ماهی گرفتن و بدبخت بیچاره ها زیر دست و پا له شدن.

آرش جان دولت واقعا ارز نداره وهیچ موقع هم از این راه نمیتونه کسری بودجه رو جبران کنه.چونکه با این کار تورم بالا میره و این به نفع دولت نیست.من پیش بینی میکنم تا چند روز آینده دوباره قیمت ارز بالا میره :46:و هیچ راهی هم برای کنترلش نداره.چونکه بانک مرکزی تحریم شده.البته هنوز کامل اجرا نشده ولی تاثیرشو میذاره.

die my darling
27-01-2012, 12:14
با سلام. برای یکی از دوستان قراره یک تلویزیون بگیرم. حالا بین دو مدل sharp le830 و vt30 گیر کردم. از طرفی contrast vt30 تقریبا 10 تا 12 درصد بهتره ولی brightness vt30 خیلی کمتره. سطح مشکی vt30 هم که بالاتره. چون تا حالا با پلاسمای پانا کار نکردم و از نزدیک ندیدم و نمی تونم ببینم جاموندگی تصویر و نور کم اون منو دودل کرده. لطفا یک کمکی کنید

کنتراست vt30 که خیلی خیلی از شارپ بالاتره مخصوصا روی حالت داینامیک مشکیشم خیلی عمقترو طبیعی تره برعکس مشکی شارپ که خیلی به رنگ آبی میزنه ولی برایتنس vt30 کمتره البته نمیدونم چقدر ولی فکر نکنم خیلی باشه مخصوصا روی داینامیک برایتنس اگه جایی که میخوای تی وی نگا کنی خیلی پر نور باشه مهمه ولی تو جای کم نور کنتراست و اشباع رنگ مهمهتره که تو جفتش vt30 خیلی سرتره.

die my darling
27-01-2012, 12:30
جوابتو تو تاپیک راهنمایی دادم.

amirfakhrian
27-01-2012, 12:30
ممنون از جوابتون.
contrast و brightness و black level این دو تلویزیون با توجه به سایت flatpanelshd بعد از کالیبره کردن بدین صورت است:

sharp
Black level
0.04 cd/m2
Brightness
120 cd/m2
Contrast ratio
4000:1

pana
Black level
0.02 cd/m2
Brightness
89 cd/m2
Contrast ratio
4450:1
مقاله این سایت در مورد sharp رو خوندم و خوب از این مدل تعریف کرده بود.
این عکسی که شما گذاشتید با این اطلاعات همخونی نداره. اگر این سایت معتبر نیست یک سایت مرجع خوب معرفی کنید. با تشکر

manaminjamkharam
27-01-2012, 12:36
دلار می خواد گرون بشه می خواد ارزون بشه فرقی نداره (تاثیر داره اما فرقی نداره) چون توی ایران فروشنده ها فقط دنبال یه بهونه هستند برا گرون کردن جنساشون.

اما در هرصورت ، به نظرم قیمت پلاسماهای پانا پایین می کشه . چون همینجوریشم با جو حاکم روی تلویزیون ها ، بازار پلاسما توی ایران خراب هست . چه برسه اینکه قیمتش اینجور هم گرون بشه .

مگه چند نفر توی ایران هستند که مباحث تکنیکی و فنی تی وی براشون مهم هست. اکثرا فقط می خوان یه تی وی داشته باشن که ارزون باشه و به اشتباه هم فکر می کنند هرچی رنگ و لعاب تصاویر بیشتر باشه با کیفیت تر هست .

شاید تو کل ایران فقط بچه های همین تاپیک مسایل فنی مثل کنتراست و ... خیلی براشون مهم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بخاطر همین مسایل هست که طرفدار پلاسمای پاناسونیک هست هستند چون نیازاشون رو می تونه برطرف کنه ( و خب اگه یه تی وی قویتر تولید بشه قطعا طرف دار اون می شن) بقیه ی مردم عام ، پلاسما رو بخاطر قیمت ارزونترش می خرند .

حالا اگه قرار باشه گرون بشه همون مردم عام هم نمی خرند. به نظر من که اگه فعلا زیر بار خرید vt30 با این قیمت نریم ، مجبورن که قیمت ها رو برگردون ( البته شایدم نظرم اشتباه باشه)

die my darling
27-01-2012, 12:41
ممنون از جوابتون.
contrast و brightness و black level این دو تلویزیون با توجه به سایت flatpanelshd بعد از کالیبره کردن بدین صورت است:
sharp
Black level
0.04 cd/m2Brightness
120 cd/m2Contrast ratio
4000:1pana
Black level
0.02 cd/m2Brightness
89 cd/m2Contrast ratio
4450:1مقاله این سایت در مورد sharp رو خوندم و خوب از این مدل تعریف کرده بود.
این عکسی که شما گذاشتید با این اطلاعات همخونی نداره. اگر این سایت معتبر نیست یک سایت مرجع خوب معرفی کنید. با تشکر

این سایت کنتراستو بعد از کالیبره کردن گفته سایت معتبر هست ولی با روشی که اونا پنلو کالیبره کردن فقط برای دیدن فیلم تو اتاق کاملا تاریک کاربرد داره
تنها سایتیم هستن که با این پنل حال کرده مثلا این امتیازی هست که cnet به این تی وی داده:

manaminjamkharam
27-01-2012, 12:46
panasonic v20
sharp LE830
samsung 6960
sony nx720
46 اینچ باشه .

شما باید ببینید دیدگاه و نظر خودتون در مورد کیفیت چیه و چه چیز رو کیفیت می دونی . اما اگه منظورت تعریف دقیق و تکنیکی مجموعه پارامترهایی هست که همگی را در قالب "کیفیت" بیان کنی ، اینجا همه می گن VT30 بهتر هست.

اما اگه براق بودن رنگ ها خیلی خیلی برات مهم هست حتما این یه مورد رو بین مدل های led و پلاسمایی که گفتید مقایسه کنید.

(توی تصاویر sd کلا پلاسماها بخاطر نوع فناوریشون تصاویر باکیفیت تری دارند .)

die my darling
27-01-2012, 12:50
اینم یه مقایسه دیگه:

شارپ

پانا

amirfakhrian
27-01-2012, 12:57
[QUOTE=die my darling;6802311]این سایت کنتراستو بعد از کالیبره کردن گفته سایت معتبر هست ولی با روشی که اونا پنلو کالیبره کردن فقط برای دیدن فیلم تو اتاق کاملا تاریک کاربرد داره
ممنون از جوابتون
آیا این نور تلویزیون برای خونه 40 متری با 2 لامپ کم مصرف و 3 مهتابی خوب است یا نه
فقط یک نکته دیگر اینکه آیا مدل st30 تفاوت زیادی با vt30 داره. چون مهم کیفیت تصویر است. و 3 بعدی زیاد به کارش نمی یاد.

die my darling
27-01-2012, 12:59

die my darling
27-01-2012, 13:04
[QUOTE=die my darling;6802311]این سایت کنتراستو بعد از کالیبره کردن گفته سایت معتبر هست ولی با روشی که اونا پنلو کالیبره کردن فقط برای دیدن فیلم تو اتاق کاملا تاریک کاربرد داره
ممنون از جوابتون
آیا این نور تلویزیون برای خونه 40 متری با 2 لامپ کم مصرف و 3 مهتابی خوب است یا نه
فقط یک نکته دیگر اینکه آیا مدل st30 تفاوت زیادی با vt30 داره. چون مهم کیفیت تصویر است. و 3 بعدی زیاد به کارش نمی یاد.

نمیدونم بهتره از mr.rayan یا poonel بپرسی چون اونا این پنلو تویه اتاقای کوچیک با نور زیاد استفاده میکنن.
ولی بین st30 و vt30 به نظر من اگه دکور برات مهم نیست st30 بخر هم قیمتش کمتره هم تصویرش زیر نور زیاد اگه نخوای کالیبره حرفه ای بکنی زیاد فرقی با vt30 نداره تازه بعضیا از جمله خود من نظر دارن تصویر st30 بهتر از vt30 زیر نور زیاده چون به نظر من اون طراحی one sheet که صفحه یه دست رو vt30 کشیده زیر نور زیاد یکمی به سبز میزنه ولی st30 اینطوری نیست.

amirfakhrian
27-01-2012, 13:12
[QUOTE=amirfakhrian;6802347]

نمیدونم بهتره از mr.rayan یا poonel بپرسی چون اونا این پنلو تویه اتاقای کوچیک با نور زیاد استفاده میکنن.
ولی بین st30 و vt30 به نظر من اگه دکور برات مهم نیست st30 بخر هم قیمتش کمتره هم تصویرش زیر نور زیاد اگه نخوای کالیبره حرفه ای بکنی زیاد فرقی با vt30 نداره تازه بعضیا از جمله خود من نظر دارن تصویر st30 بهتر از vt30 زیر نور زیاده چون به نظر من اون طراحی one sheet که صفحه یه دست رو vt30 کشیده زیر نور زیاد یکمی به سبز میزنه ولی st30 اینطوری نیست.
از ابتدا مدل مد نظر خودم pana بود. به خاطر جوابتون واقعا ممنون

die my darling
27-01-2012, 13:20
دلار می خواد گرون بشه می خواد ارزون بشه فرقی نداره (تاثیر داره اما فرقی نداره) چون توی ایران فروشنده ها فقط دنبال یه بهونه هستند برا گرون کردن جنساشون.

اما در هرصورت ، به نظرم قیمت پلاسماهای پانا پایین می کشه . چون همینجوریشم با جو حاکم روی تلویزیون ها ، بازار پلاسما توی ایران خراب هست . چه برسه اینکه قیمتش اینجور هم گرون بشه .

مگه چند نفر توی ایران هستند که مباحث تکنیکی و فنی تی وی براشون مهم هست. اکثرا فقط می خوان یه تی وی داشته باشن که ارزون باشه و به اشتباه هم فکر می کنند هرچی رنگ و لعاب تصاویر بیشتر باشه با کیفیت تر هست .

شاید تو کل ایران فقط بچه های همین تاپیک مسایل فنی مثل کنتراست و ... خیلی براشون مهم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بخاطر همین مسایل هست که طرفدار پلاسمای پاناسونیک هست هستند چون نیازاشون رو می تونه برطرف کنه ( و خب اگه یه تی وی قویتر تولید بشه قطعا طرف دار اون می شن) بقیه ی مردم عام ، پلاسما رو بخاطر قیمت ارزونترش می خرند .

حالا اگه قرار باشه گرون بشه همون مردم عام هم نمی خرند. به نظر من که اگه فعلا زیر بار خرید vt30 با این قیمت نریم ، مجبورن که قیمت ها رو برگردون ( البته شایدم نظرم اشتباه باشه)

شما توی این پستی که زدین یه جوری صحبت کردی که انگار قیمت همه چیز ثابت مونده فقط پلاسماهای پاناسونیک داره گرون میشه !!!!
همه چی داره گرون میشه.

Black.Hawk
27-01-2012, 13:36
سلام به همه
آقا چرا من پست میدم میگه باید مدیر تایید کنه تا نمایش داده بشه بعد تایید هم نمیشه ؟:31: مطلب خلاف قوانین هم که تو پستم نبود !
به هر حال ...
از دوستانی که مدل st30 و vt30 دارن چند تا سوال دارم و چون احتمالا تا 2 3 روز میخوام st30 رو بخرم ممنون میشم جوابمو بدین
توی سایت پاناسونیک زده که محصولات مربوط به ایران فاقد کارکرد هوشمند هستن حالا سوال من از دوستانی که این مدل ها رو خریدن اینه که دقیقا کدوم قسمت ها غیر فعال هستن؟
شبکه LAN و DLNA کار میکنه؟
پخش از طریق USB و کارت حافظه چی؟ فعاله؟
امکانات اینترنتی تی وی چطور هستن یعنی اپلیکشن ها و وب براوزر کار می کنن و با اتصال تی وی به اینترنت میشه ازشون استفاده کرد؟ ( اصلا امکان باز کردن سایت و مثلا چک کردن ایمیل داره ؟ )
و در آخر هم با توجه به این که اکثر مدل های بدون گارانتی سری M هستن که امکان آپدیت دارن و بخش اسمارتشون هم فعاله ولی گیرنده دیجیتال ندارن به صرفه هست که سری R رو بگیرم که گیرنده و گارانتی داره یا سری M که اسمارتش فعال هست ؟
البته این رو هم اضافه کنم که اگه این امکانات هم فعال نباشه باز هم همین مدل رو می خرم چون قبل از همه این ها کیفیت تصویر واسم مهم هست و الان فقط بین سری M و R شک دارم !!!
ممنون :40:

dfbdb
27-01-2012, 13:59
من 50 Vt30 دارم فکر نکنم کسی به اندازه من خونه رو نورانی کنه اونقدر که فامیلا میگن اینجا خونست یا میوه فروشی.به نظر من تصویر تو نور زیاد هیچ فرقی نمیکنه اینو واقعا میگم فقط باید بلد باشی تی وی رو درست تنظیم کنیم من از موقعی که گرفتم همش تو تنظیماتم تا بهترین کیفیت تصویر رو ببینم یکی از بچه ها گفت اگه میخوای تصویر براق ببینی برو ال ای دی بگیر ولی به نظرم با همین vt30 میتونی تصویرای براقتر ببینی با کنتراست بالا و کیفیت خیلی طبیعی.تنظیماتی که من تا الان کردم و خیلی راضیم اینه:

مد:داینامیک
کنتراست:90
رنگ:45
وضوح:80
توجه توازن رنگ:عادی
نور:0
pnr:حداکثر
گاما:2.2
بقیه تنظیمات رو دست نزنید.بعد رو حالت عادی یا پیشرفته هم یه تنظیمی که خودتون دوست دارید انجام بدبد مقایسه کنید فرقشو تو تصویرای مختلف ببینید

mvat
27-01-2012, 14:40

برخلاف نظر شما ، من گمان نمی کنم قیمت این محصول (حداقل به این زودی ها ) پایین بیاد ، نمونش هم VT20 که با وجود یه مدل بالاتر توی بازار ، هنوز حدود 100 تا 150 هزار تومان (50اینچ) گرون تره ؛ افت قیمت ، بیشتر در محصولاتی محسوسه که روز به روز از کیفیتش هم کاسته می شه( مثل سونی یا ال جی ) ؛ من یه مایکروویو پانا حدود 3سال پیش خریدم 580هزار تومان در حالی که قیمت همون مدل قبل از نوسانات ازر ( یک ماه ونیم پیش) در نماینگی 625 هزار تومان بود و این تنها کالایی بوده که تا الان خریدم ارزون نشده که هیچ ، گرونتر هم شده !!!:31:

poonel
27-01-2012, 15:53
سلام به همه
آقا چرا من پست میدم میگه باید مدیر تایید کنه تا نمایش داده بشه بعد تایید هم نمیشه ؟:31: مطلب خلاف قوانین هم که تو پستم نبود !
به هر حال ...
از دوستانی که مدل st30 و vt30 دارن چند تا سوال دارم و چون احتمالا تا 2 3 روز میخوام st30 رو بخرم ممنون میشم جوابمو بدین
توی سایت پاناسونیک زده که محصولات مربوط به ایران فاقد کارکرد هوشمند هستن حالا سوال من از دوستانی که این مدل ها رو خریدن اینه که دقیقا کدوم قسمت ها غیر فعال هستن؟
شبکه LAN و DLNA کار میکنه؟
پخش از طریق USB و کارت حافظه چی؟ فعاله؟
امکانات اینترنتی تی وی چطور هستن یعنی اپلیکشن ها و وب براوزر کار می کنن و با اتصال تی وی به اینترنت میشه ازشون استفاده کرد؟ ( اصلا امکان باز کردن سایت و مثلا چک کردن ایمیل داره ؟ )
و در آخر هم با توجه به این که اکثر مدل های بدون گارانتی سری M هستن که امکان آپدیت دارن و بخش اسمارتشون هم فعاله ولی گیرنده دیجیتال ندارن به صرفه هست که سری R رو بگیرم که گیرنده و گارانتی داره یا سری M که اسمارتش فعال هست ؟
البته این رو هم اضافه کنم که اگه این امکانات هم فعال نباشه باز هم همین مدل رو می خرم چون قبل از همه این ها کیفیت تصویر واسم مهم هست و الان فقط بین سری M و R شک دارم !!!
ممنون :40:

1.کارکرد هوشمندش باید اینترنت TV باشه.
2. LAN و DLNA داره اما انتخابشون می کنم Eror میده. فکر کنم به Wireless Lan Adaptor نیاز باشه که انگاری تو ایران گیر نمیاد.
3. پخش USBش بدک نیست.
واسه من که اهل فیلم نیستم و عکس و بیشتر موسیقی استفاده می کنم خوبه اما واسه آدم عشق فیلم خوب نیست.
4. Web Browser نداره. پس نمیشه باهاش ایمیل چک کرد.شما که کامپیوتر داری، اینترنت TV میخوای چکار؟
به قول معروف هر کسی را بهر کاری ساختند
5.خرید بی گارانتی رو اصلاً توصیه نمی کنم. اگه میخوی خیالت راحت باشه فقط گارانتی دار

poonel
27-01-2012, 15:58
من 50 Vt30 دارم فکر نکنم کسی به اندازه من خونه رو نورانی کنه اونقدر که فامیلا میگن اینجا خونست یا میوه فروشی.به نظر من تصویر تو نور زیاد هیچ فرقی نمیکنه اینو واقعا میگم فقط باید بلد باشی تی وی رو درست تنظیم کنیم من از موقعی که گرفتم همش تو تنظیماتم تا بهترین کیفیت تصویر رو ببینم یکی از بچه ها گفت اگه میخوای تصویر براق ببینی برو ال ای دی بگیر ولی به نظرم با همین vt30 میتونی تصویرای براقتر ببینی با کنتراست بالا و کیفیت خیلی طبیعی.تنظیماتی که من تا الان کردم و خیلی راضیم اینه:

مد:داینامیک
کنتراست:90
رنگ:45
وضوح:80
توجه توازن رنگ:عادی
نور:0
pnr:حداکثر
گاما:2.2
بقیه تنظیمات رو دست نزنید.بعد رو حالت عادی یا پیشرفته هم یه تنظیمی که خودتون دوست دارید انجام بدبد مقایسه کنید فرقشو تو تصویرای مختلف ببینید

منم اولا خیلی با تنظیمهاش ور می رفتم و به این نتیجه رسیدم همون default کارخونش بهتره.

همیشه رو مد نرمال هست فقط کنتراستش رو 60 هست و شارپنس روی 100.
فکر نمی کنم کسی با این تنظیم حال کنه اما من نور کم خوشم میاد.

وقتی مهمون میاد خونه میزارم رو دینامیک بدون هیچ تغییری تو منوهاش.

mzy
27-01-2012, 16:34
درود دوستان...
تو اهواز هم کارت هدیه پاناسونیک برداشته شده و 50vt30 به قیمت 3400 معامله میشه......
تنظیماتی که تو منو تصویر قسمت تنظیمات پیشرفته برای جلوگیری از بجامادگی تصویر باید واسه vt30 فعال باشه:
گرداننده پیکسل ها: روشن
پانل کناری : زیاد
بالا و پایین بردن تصویر: به مدت زیاد(در مواقعی که اثر لوگو و یا... روی صفحه باقی مانده)
1چیز دیگه باسپاس از دوستانی که واسه خرید گیرنده خارجی راهنماییم کردن xcruiser گیرم نیومد starmax 5000 full HD گرفتم 100تومن ارزونتر و در همون حد از نظر کیفیت و کارایی........:11:

poonel
27-01-2012, 16:54
قابل توجه دوستان

سکه شد 650 :18:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

die my darling
27-01-2012, 19:05
قابل توجه دوستان

سکه شد 650 :18:

پونل جان امروز که بازار تعطیله تا آخرین ساعتای دیروز قیمت حدود 800 بود این سایت فارس نیوز اخبار نوید بخش زیاد میگه البته...
ولی نگران نباش سکه ارزون بشه بنزین گرون میشه گاز گرون میشه برق گرون میشه آب گرون میشه خلاصه مردم الان شدن مثل کیسه بوکس افتادن گوشه رینگ هر دقیقه یه ضربه جدید میخورن الان فاز دوم هدفمند کردن اجرا بشه دوباره قیمتا میترکه من نمیدونم کی این ملت قراره روی آسایش اقتصادی ببینه.

die my darling
27-01-2012, 21:09
راستی یه چیز دیگه اینکه دولت خودش اومده دلارو کرده 1226 تومن این یعنی رسمی کردن بالا بردن 8-9 درصدی قیمتا
یعنی یه تی ویه دو میلیونی به همین راحتی 150 هزارتومن گرونتر از قبل !!!!!!! تازه ملت به به چه چهم میکنن یاد یه مثله قدیمی افتادم که میگن:
به مرگ بگیر که به تب راضی بشه

warrio
27-01-2012, 21:36
راستی یه چیز دیگه اینکه دولت خودش اومده دلارو کرده 1226 تومن این یعنی رسمی کردن بالا بردن 8-9 درصدی قیمتا
یعنی یه تی ویه دو میلیونی به همین راحتی 150 هزارتومن گرونتر از قبل !!!!!!! تازه ملت به به چه چهم میکنن یاد یه مثله قدیمی افتادم که میگن:
به مرگ بگیر که به تب راضی بشه

+++++++++++++++++++++++

dfbdb
27-01-2012, 21:38
دولت هیچ گزینه ای برای کنترل قیمت ارز نداره و در چند روز آینده دوباره قیمتها به روند صعودی گذشته برمیگردند ولی ایندفعه با شتاب بیشتر.

alireza_trbi
27-01-2012, 23:40
Panasonic VT30

Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1

test14
28-01-2012, 09:33
کرج...همه نمایندگی ها با هم قیمتارو بردن بالا؛بیشتر این حرکت یه حرکت صنفی،یعنی بانیان فکسی که بهشون زده بود تو اون زمان قیمت رو 2990 اعلام کرده بود اما اینا دست به دست هم 3600 می دادن،حرفم می زدی می گفتن برو از یه جا دیگه بگیر اگر بهت دادن!

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

اگر کسی با این قیمت ها بره بخره باعث تثبیت قیمت تو این قیمت ها میشه و فروشنده ها خوشبحالشون که جنس قیمت قدیم رو چجوری وارد پاچه ی ملت می کنند،حداقلش اینه که نذارید پولی که براش زحمت می کشید مفت مفت بره تو جیب این فروشنده ها....حداقل این عقیده ی منه!

منم به شدت موافقم تو اينهمه برند فقط بانيانو فروشنده هاي پاناسونيك اين بساط رو راه انداختن بقيه برندها گرون نكردن!

test14
28-01-2012, 09:35
ارز تک نرخی شد
نرخ ارز برای واردات کالا و دانشجویان و مسافران 1226 تومان اعلام شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان فعلاً خرید نکنید تا به زودی قیمت ها برگرده سر جای اولش

من واقعا ميخواستم st30 بگيرم ولي با اين داستاني كه فروشنده هاي پاناسونيك درست كردن (بقيه ماركها اصلا گرون نكردن) دلمو زد اين برند!

test14
28-01-2012, 10:53
شما توی این پستی که زدین یه جوری صحبت کردی که انگار قیمت همه چیز ثابت مونده فقط پلاسماهای پاناسونیک داره گرون میشه !!!!
همه چی داره گرون میشه.

تو tv فقط پانا گرون كرده

warrio
28-01-2012, 13:49
تو tv فقط پانا گرون كرده

سامسونگ فروشی در خونه ما که همرو 100 تا 200 گرون کرده.
دلار امروز شده 1730 تومن 30 تومن گرونتر شده نسبت به 5 شنبه!
امیدی نیست بیاد پائین :41:

*Alucard*
28-01-2012, 16:55
دوستان لطفا بحث قیمت دلار و سکه رو ادامه ندین چون بی ارتباط به موضوع تاپیکه.

mzy
28-01-2012, 17:25
سینما بلو ری چی خوبه دوستان؟؟؟
پایونیر تو اهواز گیر نمیاد...........

delmajid
28-01-2012, 17:34
من از دوبی یه تی وی 50st30 به قیمت 2100 خریدم. به نظر شما ضرر که نکردم؟
البته دو تا عینک و یه پایه دیواری و 2 تا فیلم با یه کابل HDMI همراهش هستش
آخه بعضی ها میگن باید 42vt30 میگرفتی بهتر بود
من رو یکم زده کردن نمیدونم چیکار کنم

mzy
28-01-2012, 20:24
من از دوبی یه تی وی 50st30 به قیمت 2100 خریدم. به نظر شما ضرر که نکردم؟
البته دو تا عینک و یه پایه دیواری و 2 تا فیلم با یه کابل HDMI همراهش هستش
آخه بعضی ها میگن باید 42vt30 میگرفتی بهتر بود
من رو یکم زده کردن نمیدونم چیکار کنم
بسیار کار خوبی کردی 50گرفتی با این پول نمیشه 42vt30 هم خرید............
بهت تبریک میگم[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

davood-d
28-01-2012, 20:45
کالیبراسیون : عبارت است از تنظیم اولیه و یا مجدد یک وسیله که بنا به استفاده و تاثیر پذیری از محیط و یا تغییر شرایط محیطی برای کسب بیشترین بازده از وسیله و

یا صحت در کار آن وسیله صورت میگیرد .

هیچ قانون کلی برای کالیبره صدا و تصویر که بتونه برای هر بیننده و یا شنونده رضایتبخش باشه به وجود نیامده .امروزه دیگه تمام تلویزیون ها و سیستم های صوتی

قابلیت های کالیبره شدن اولیه رو دارن فقط تو سیستم های حرفه ای تر شما به تنظیمات ابتدایی تر هم دسترسی دارید که چون ممکنه برای استفاده کننده معمولی

سردرگمی ایجاد کنه . تو کالیبره کردن سلیقه شخصی حرف اول رو میزنه .

بخاطر همین ممکنه هر تنظیم و یا تغییری ، مورد قبول هر بیننده و یا شنونده ای قرار نگیره و این به شرایط محیطی نیز بستگی داره .بنابراین برای آن استاندارد خاصی

نمیتوانیم در نظر بگیریم .

Panasonic VT30

Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1

برادر خيلي زحمت كشيدي ملت راهنمايي كردي:13:
كاليبراسيون يعني يك نمايشگر هرچه بيشتر به انچه از سورس دريافت مي كنه نزديك كني! نه اين كه هرچي خودت دوست داري همون درسته!
نمايشگر كاليبره مي كنند تا تصوير يك فيلم نزديك به واقعيت اون فيلم نمايش بده:41:

شما ظاهره مطالب كاليبراسيون آقاي برزين نخواندي؟

delmajid
28-01-2012, 22:27
بهت تبریک میگم

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

بهت تبریک میگم

منظورم اینه که ارزش داشت که یه سیصد تومانی بهش اضاف کنم و vt30 بگیرم

mr_rayan
28-01-2012, 23:57
تنظیمات جدید رو برای دیدن فیلم قرار میدم.تنظیماتی که من بهش رسیدم.به نظرم طبیعی ترین تصویر و رنگ ها رو به نمایش میذاره.

mode professional 1
contrast 60
brightness 0
colour 50
sharpness 50
Tint 0
Colour Remaster off
Eco Mode on
P-NR Off

White Balans
RG -7
GG 1
BG 8
RC -1
GC 0
BC -1

More Detailed
10IR -1,-1,-4
20IR 0,1,-4
30IR 2,0,-2
40IR 3,-1,1
50IR 2,0,-3
60IR 0,1,-1
70IR -2,-1,1
80IR -4,-1,0
90IR 0,3,0
100IR 0,5,-5

Colour Managment
RH 4
GH 4
BH 2
RS 0
GS 1
BS 3
RL 0
GL -3
BL -4

More Detailed
YH 3
CH -3
MH 4
YS -5
CS -3
MS -3
YL 0
CL 0
ML 0

Gama 2.2
More Detailed
10IR -10
20IR 12
30IR 6
40IR 5
50IR 4
60IR 3
70IR 0
80IR 1
90IR -1
100IR 0

alireza_trbi
29-01-2012, 01:45
برادر خيلي زحمت كشيدي ملت راهنمايي كردي:13:
كاليبراسيون يعني يك نمايشگر هرچه بيشتر به انچه از سورس دريافت مي كنه نزديك كني! نه اين كه هرچي خودت دوست داري همون درسته!
نمايشگر كاليبره مي كنند تا تصوير يك فيلم نزديك به واقعيت اون فيلم نمايش بده:41:

شما ظاهره مطالب كاليبراسيون آقاي برزين نخواندي؟

ممنون میشم لینکش رو بدین

davood-d
29-01-2012, 02:29
ممنون میشم لینکش رو بدین

به ترتيب و كامل بخوانيد:20:

dadasalam
29-01-2012, 10:35
سلام بچه ها من دو سالیه وی تی 20 دارم
میخام وی تی 30 بخرم 58 یا 65 چه قیمت هست و از کجا میتونم بخرم من که اصفهان اصلا پلاسما پاناسونیک 3 دی دار ندیدم

samirs
29-01-2012, 11:34
ایا در پلاسمای پاناسونیک هنگام تصاویر سریع مثل فوتبال باز هم تاری خیلی کمی داریم؟

dadasalam
29-01-2012, 11:50
ایا در پلاسمای پاناسونیک هنگام تصاویر سریع مثل فوتبال باز هم تاری خیلی کمی داریم؟

تاری به دلیل 600 هرتز بودن اصلا نداریم

poonel
29-01-2012, 12:43
سلام بچه ها من دو سالیه وی تی 20 دارم
میخام وی تی 30 بخرم 58 یا 65 چه قیمت هست و از کجا میتونم بخرم من که اصفهان اصلا پلاسما پاناسونیک 3 دی دار ندیدم

58 نداره.
42 50 65 اینچ داره که 65 اینچش این اواخر 9.700 بود.
برای خرید :
1. یه سفر برید تهرون و بخریدش.
2 . زنگ بزنید نمایندگیهای تهران بگید براتون بفرستن. لیست نمایندگیهای تهران با شماره تلفن :

dadasalam
29-01-2012, 13:16
58 نداره.
42 50 65 اینچ داره که 65 اینچش این اواخر 9.700 بود.
برای خرید :
1. یه سفر برید تهرون و بخریدش.
2 . زنگ بزنید نمایندگیهای تهران بگید براتون بفرستن. لیست نمایندگیهای تهران با شماره تلفن :

یا پیغمبر
نه سایز بزرگتر از 50 میخام چون خودم 50 وی تی 20 دارم
فقط در صورت خرید سایز بزرگتر میخرم
65 چرا اینقدر گرونه؟
50 چنده ؟

delmajid
29-01-2012, 13:54
یا پیغمبر
نه سایز بزرگتر از 50 میخام چون خودم 50 وی تی 20 دارم
فقط در صورت خرید سایز بزرگتر میخرم
65 چرا اینقدر گرونه؟
50 چنده ؟

با قیمت قبلی دولار 2950 ولی الان معلوم نیست مگر اینکه به قیمت قبل گیر بیاری

dadasalam
29-01-2012, 13:56
با قیمت قبلی دولار 2950 ولی الان معلوم نیست مگر اینکه به قیمت قبل گیر بیاری

اونوقت یعنی تفاوت 65 اینچ با 50 اینچ وی تی 30 حدود 6.5 میلیون تفاوت 15 اینچ بیشتره ؟ :13::18::18::18::18::18::18::18:

Black.Hawk
29-01-2012, 14:15
دیروز رفتم st30 50 اینچ بخرم . شیراز جایی زیر 2900 نمی داد !!!:19:
برگشتم خونه همین سامسونگ قوزی 21 اینچ رو تر و تمیز کردم نشستم پاش !!!:13:

delmajid
29-01-2012, 17:43
اونوقت یعنی تفاوت 65 اینچ با 50 اینچ وی تی 30 حدود 6.5 میلیون تفاوت 15 اینچ بیشتره ؟ :13::18::18::18::18::18::18::18:
والا آره بر طبق این قیمت هایی که تو ایران میدن آره

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

من دادم از دوبی بیارن که تو دبی قیمتش 4470 درهم بود و با توجه به درهمی 470 تومان
میشه 2100 من میگم فعلا خرید نکنید
یارو دیده یکم درهم رفته بالا الکی کشیده رو قیمت
اگه منم دو ماه پیش خریده بودم یه چیزی حول حوش 1600 می افتاد:41:

dadasalam
29-01-2012, 17:47
ولی با این همه برین خداروشکر کنید که یم شرکت درست و حسابی نماینده پاناسونیک هست و تلویزیون های پلاسما که اوج کیفیت تصویر هستد با اوج کیفیت 3دی را شما با 2900 میتونی بخرین وگرنه همون ال ای دی های آشغال سامسونگ که بیرون ایران 2 میلیونه و اینجا 5 6 میلیون تو پاچه مردم میکنن که در سه بعدی 1 سانت بیشتر عمق نداره را باید میخریدید

بازم به بانیان این اضافه رو که میگیره نوشه جونش گوشت بشه به تنش

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

ولی با این همه برین خداروشکر کنید که یم شرکت درست و حسابی نماینده پاناسونیک هست و تلویزیون های پلاسما که اوج کیفیت تصویر هستد با اوج کیفیت 3دی را شما با 2900 میتونی بخرین وگرنه همون ال ای دی های آشغال سامسونگ که بیرون ایران 2 میلیونه و اینجا 5 6 میلیون تو پاچه مردم میکنن که در سه بعدی 1 سانت بیشتر عمق نداره را باید میخریدید

nasserj
29-01-2012, 18:44
معرفی تلویزیون پلاسمای فوق العاده جذاب vt50

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Black.Hawk
29-01-2012, 18:50

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

دوست عزیر همین الان هم قیمت این تی وی دو برابر قیمت جهانی هست !!!
حالا چون سامسونگ یا هر شرکت دیگه قیمت الکی واسه محصولاتش میزاره که دلیل نمیشه ما خدا رو شکر کنیم که بانیان کمتر از سامسونگ می کنه تو پاچمون:13:

siamak_mu
29-01-2012, 19:49
دوستان من یه توضیحی در مورد کالیبره کردن بدم:

کالیبره کردن حرفه ای برای رسیدن به صحیح ترین و طبیعی ترین رنگ ها کار من و شما نیست چون با ابزار خاصی انجا میشه نه چشم انسان. چشم های مصنوعی وجود داره مثل LaCie Blue Eye 2 یا NEC SpectraView و... که روی مانیتور یا تلویزیون چسبانده میشن و اطلاعات تصویر مثل رنگ ها و گاما و... رو به یه نرم اقزار مخصوص منتقل میکنن و فرد کالیبراتور بدون دخالت چندان چشم خودش با اعداد و تنظیمات بازی میکنه تا به اعداد استاندارد برای طبیعی ترین تصویر برسه. مثل رسیدن با به Gamma 2.2 و Kelvin 6500 و...
تصاویری از برخی چشم های مصنوعی:

مثلاً آقای Rasmus Larsen تصاویری از اعداد و ارقام قبل و بعد از کالیبره کردن مانیتورها و تلویزیون ها از جمله همین VT30 میذاره. (برخی سایت های دیگه هم این کار رو میکنن)

قبل از کالیبره VT30 :

مد THX:

بعد از کالیبره نهایی:

میبینیم قبل از کالیبره، تصویر VT30 با استاندارد فاصله داشته و بعد از کالیبره، بسیار نزدیک شده به استاندارد.

با این که هر پنل با پنل بعدیش که قراره چند ثانیه یا دقیقه بعد از خط تولید خارج بشه با اندک تفاوتی باید کالیبره بشه ولی باز بهترین راه اینه آدم بیس کار رو تنظیمات کالیبراتورهای حرفه ای که با ابزار خاصی که گفته شد کالیبره کردن قرار بده و بعد بسته به سلیقه خودش و با عکس های خاص مثل Grandient مشکی به سفید روی رنگ مشکی و سفید و جزئیات کار بشه. اگر براتون این امکان وجود داره که کامپیوتر رو به تی وی وصل کنید این برنامه بدون نیاز به نصب تحت فلش میتونه خیلی مفید باشه:
حالا آیا واقعاً راست میگم که دوتا پنل که یک مدل هستن و در یک کارخونه تولید شدن در اصل نباید دقیقاً با تنظیمات کپی هم کالیبره بشن؟! بله راست میگم چون واقعاً همینه! بعضی از تولید کننده به این کار رو آوردن که برای محصولات ویژشون که مصرف کننده های حرفه ای دارن در کارخونه کالیبره کنن. مثل مانیتور ASUS PA238Q که وقتی بسته بندی رو باز کنید یک برگه از گزارش کالیبراسیون مانیتور خودتون خواهید دید که اعداد نوشته شده روش ممکنه با اعدا نوشته شده رو PA238Q دوستتون تفاوت داشته باشه! و این یعنی اینکه یه متخصص همین پنلی که شما قراره روشن کنید رو قبلاً روشن و به صورت حرفه ای تنظیم کرده. به همین خاطر هست که این مانیتور و مانیتورهایی از این دست رو به طراحان و گرافیست ها توصیه میکنن.
دو تا پنل تو یه کارخونه با هم فرق دارن دیگه چه برسه تو دو تا کارخونه مجزا و چه برسه به اینکه تغییراتی تو سری R برای ایران دادن! ولی برای ما چاره نیست باید بیس کار رو تنظیمات فرنگی ها قرار داد و عکس های مثل همون عکس هایی که اون برنامه بالایی گذاشتم به بهترین حالت رسید. :31:

اگر قسمتی رو اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن. :46:

من این مطلب رو میخواستم دو هفته قبل پست بزنم ولی از بخت بد کارت گرافیکم سوخت حدود 2 هفته نبودم با این وضع دلار هم باید 2 برابر قیمت پول کارت بدم. الآن با یه کارت امانی هستم. :41:

aramkhan
29-01-2012, 20:55
سلام دوستان
قیمت 50ST30 در هایپر مارکت تهران همان قیمت
قبلی است 2350
3روز پیش پرسیدم

1400
29-01-2012, 22:08

با اینکه خودم خیلی از سامسونگ خوشم نمی آمد ولی این اواخر فهمیدم اگه یه نمایندگی درست و حسابی داشته باشیم سام سرویسه نه بانیانی که تی وی 2011 رو تو 2012 با چند برابر قیمت بکنه تو پاچه ملت؟:41: 50st30 رو رفتم نمایندگی دیدم با اینکه خوشبختانه نمایندگی خیلی زرنگ بود و تو دو سه متری تی وی فقط یه لامپ کم مصرف 40 وات روشن کرده بود و هیچ نور دیگه ای نبود باز هم از کمبود نور ای ن تی وی رنج می بره.:41: حالا این st30 به گفته همه دوستان برایتنس بیشتری هم از vt30 داره حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل....:31:

arash_a59
29-01-2012, 23:54
من این مطلب رو میخواستم دو هفته قبل پست بزنم ولی از بخت بد کارت گرافیکم سوخت حدود 2 هفته نبودم با این وضع دلار هم باید 2 برابر قیمت پول کارت بدم. الآن با یه کارت امانی هستم. :41:
سلام سیامک جان
مثل همیشه با این پستت ترکوندیا !
جای تشکر ویژه داره:11:
عزیز یه سر به سایت پر..شین..ت...ولز بخش بازارچش بزن(سخت افزار) چیزای ناب و به روز و خوش قیمتی میتونی پیدا کنی کارت گرافیک زیاد دیدم.
اگه آدرسشو پیدا نکردی بگو پیام خصوصی برات اوکی کنم

mvat
29-01-2012, 23:56
آقا لطفا یک پلیر 3d بلوری خوب به من معرفی کنید در حصرت دیدن یک فیلم 3D اورجینال موندم...!!:19: ( توضیح این که : رفتم پایونیر بگیرم ، فروشنده گفت این برند پلیر 3d بلوری نداره ،نمایندگی پاناسونیک هم گفت چند مدل قرار بوده برامون بیاد ولی هنوز به دستمون نرسیده و قیمتش هم حداقل از 600000 تومان شروع می شه !! :18:)

*Alucard*
30-01-2012, 00:04
با اینکه خودم خیلی از سامسونگ خوشم نمی آمد ولی این اواخر فهمیدم اگه یه نمایندگی درست و حسابی داشته باشیم سام سرویسه نه بانیانی که تی وی 2011 رو تو 2012 با چند برابر قیمت بکنه تو پاچه ملت؟:41: 50st30 رو رفتم نمایندگی دیدم با اینکه خوشبختانه نمایندگی خیلی زرنگ بود و تو دو سه متری تی وی فقط یه لامپ کم مصرف 40 وات روشن کرده بود و هیچ نور دیگه ای نبود باز هم از کمبود نور ای ن تی وی رنج می بره.:41: حالا این st30 به گفته همه دوستان برایتنس بیشتری هم از vt30 داره حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل....:31:

حالا من تجربه کاملا متفاوتی با شما داشتم!
من توی یه فروشگاه ST30 رو بقل یه ال ای دی سامسونگ دیدم نور و برایتنس ST30 تو اکثر صحنه ها بالاتر بود البته به جز مواقعی که درصد زیادی از تصویر رنگ سفید نشون میداد قبلا توی یه پست تجربم رو عنوان کردم.

امروز جمهوری بودم توی یه مغازه (بهترینهای دنیا داخل پاساژ حافظ) پلاسمای ST30 و یک ال ای دی سامسونگ رو (مدلش رو متوجه نشدم) با سورس یکسان با هم روشن کرده بودن نور مغازه نسبتا زیاد بود و در یک محیط کوچیک تعداد زیادی لامپ هالوژن روشن کرده بود.
Average Brightness پلاسمای ST30 به نظر من از LED بالاتر بود البته وقتی درصد زیادی از تصویر رنگ سفید نشون میداد برایتنس LED روی رنگ سفید بالاتر بود ولی در 80 الی 90 درصد مواقع ST30 تصویر براقتری نمایش میداد!!
از فروشنده خواستم تا کنترل ال ای دی رو بده تصویر روی مد داینامیک و بالاترین کنتراست بود روی مدهای دیگه بک لایت رو تا آخر زیاد کردم ولی تصویر ST30 بازم در اغلب موارد به جز همون مواقع که گفتم براقتر بود چندتا عکسم گرفتم البته فروشنده مغازه رفتار زیاد دوستانه ای نداشت و وقتی بعد از تشکر ازش خداحافظی کردم حتی زورش اومد خداحافظی کنه انگار که بهش برخورده باشه واقعا فروشنده ها فکر میکنن مثلا یه تی وی دو میلیونی پفکه که هر کی میاد تو مغازشون باید حتما یکی بخره!!
ST30:
LED:

ولی یه احتمال وجود داره اگر تصویر VT30 و ST30 رو از بالا نگاه کنید برایتنس تصویر خیلی کمتر از زمانی هست که از روبرو یا پائین به اون نگاه میکنید ممکنه شما سطح دیدتون بالاتر از سطح پنل بوده باشه یا اینکه سورس مورد نمایش چیز جالبی نبوده باشه.

tezden
30-01-2012, 03:58

من که کاملا برعکس شما فکر می‌کنم در این مورد! البته بحثی‌ در کیفیت پاناسونیک نیستش، بحث ما رقابت نمایندگی‌ برند‌های مختلف در سؤ استفاده از وضعیّت موجود بازار و افزایش قیمت کالاهای "موجود در انبار" می‌باشد که در اینمورد بانیان لقب بی‌ انصاف‌ترین برند رو بین همه برند‌ها به خود اختصاص داده ! چون هیچ مارکی چه مونتاژ داخلی‌ چه وارداتی‌ مثل این پاناسونیک (بانیان) با کمال پررویی جنس های جدید (۲۰۱۱)!!! رو تو انبارهاش احتکار نکرده و جنس های قدیمی و ۲۰-۳۰ درصد گرونتر واسه مردم قالب نکرده! (البته تو نمایندگی‌‌های پاناسونیک مگس هم پر نمی‌زنه دیگه :)

test14
30-01-2012, 10:15

:20: همون كاري كه من با سوني 21 اينچم كردم:12:

delmajid
30-01-2012, 13:56
شما میتونی از سایت خرید کنی digikala قیمتش رو زده 2350

arash_a59
30-01-2012, 15:02
خداروشکر مشکل برایتنس در مدلهای 2012 تا اندازه ای حل شده(1.5 برابر روشن تر هستند) و با اومدن نسل جدید دیگه برایتنس از لیست مشکلات پلاسما کلا حذف خواهد شد!:10:
اتفاقا توی شیراز چندتا فروشگاه فروش TV های پاناسونیک هستند(که فقط مدلهای 2010 و قدیمی تر رو دارند) اینقدر تاریکه که ته فروشگاه رو نمیشه دید! 2-3 تا لامپ کم مصرف سفید روشن کردند و بسیار تابلو (مغازه های کناری وحشتناک روشن اینها شام غریبان!:31:)

warrio
30-01-2012, 15:45
ما که خونه هم ال ای دی سامسونگ داریم هم st30 براقیت st30 من اگه از ال ای دی بالاتر نباشه پائینتر نیست اگه کسی تهرانه ما خیابون گلزار بالای میدون نوبنیاد هستیم تشریف بیارید ببینید در خدمت دوستان هستم.

delmajid
30-01-2012, 17:42
ببخشید که سوال تکراری میپرسم ولی میخواستم بدونم که
آیا st30 هم تنظیمات پیشرفته داره یا نه؟
و اینکه چون از دوبی خریدم احتمالا سری r نیست
آیا اسمارت یا اینترنت داره یا نه؟

1400
30-01-2012, 22:13
ولی یه احتمال وجود داره اگر تصویر VT30 و ST30 رو از بالا نگاه کنید برایتنس تصویر خیلی کمتر از زمانی هست که از روبرو یا پائین به اون نگاه میکنید ممکنه شما سطح دیدتون بالاتر از سطح پنل بوده باشه یا اینکه سورس مورد نمایش چیز جالبی نبوده باشه.[/QUOTE]
همین دوساعت پیش رفتم و دوباره ال ای دی سا مسونگ و st30 رو دیدم . اینبار تنها هم نرفته بودم تا ببینم نظر طرف م چطوریه؟ اول سامسونگ رو دیدیم و بعد پانا رو. اونیکه باهام بود عکس العمل جالبی داشت:
:18:(دوستم مقابل st30) این همون تی وی هست که این همه ازش تعریف می کردی؟ دیزاینش که مال عهد تزاره!:27:
تصویرش همه که آدمو یاد بدهکاریاش میندازه! بریم همون سامسونگ رو بگیریم.:31:
تی وی پانا درست مقابل صورت و حتی کمی بالاتر قرار داشت و بهیچ وجه از بالا نمی تونستیم به اون نگاه کنیم.

velvet revoulver
30-01-2012, 22:15
ولی یه احتمال وجود داره اگر تصویر VT30 و ST30 رو از بالا نگاه کنید برایتنس تصویر خیلی کمتر از زمانی هست که از روبرو یا پائین به اون نگاه میکنید ممکنه شما سطح دیدتون بالاتر از سطح پنل بوده باشه یا اینکه سورس مورد نمایش چیز جالبی نبوده باشه.

مگه پلاسماها مشکل زاویه دید دارن؟:18:

delmajid
30-01-2012, 22:33
مگه پلاسماها مشکل زاویه دید دارن؟:18:

از بالا یه کم مشکل دارند ولی کسی که نمیشینه از بالا به تی وی نگاه کنه

alireza_trbi
31-01-2012, 02:31
سلام
دوستان از شما در خواست دارم علاوه بر تاپیک متن ارسالی برای پانا به این فیلد برید و مراتب اعتراض خودتون رو اعلام کنید.
ممنون از همکاریتون

delmajid
31-01-2012, 06:59
بالاخره تی وی ما هم رسید ولی متاسفانه من خونه نیستم
تی وی که اومده یک دستگاه بلوری پلیر panasonic bdt110 نیز
همراشه. میخواستم ببینم آیا زیرنویس srt رو ساپورت یا نه؟
چطور میتونم زبون فارسی رو روش بریزم؟

Blue Stars
31-01-2012, 10:27
ديروز از نمايندگي مركزي جمهوري قيمت" VT30 50 رو سوال كردم....

ناقابل فقط 4 ميليون !!!

*Alucard*
31-01-2012, 11:37
امروز روزنامه دنیای اقتصاد مطلبی نوشته تحت عنوان:

کاهش موجودی برندها و رشد هزینه‌های واردات
بازار تلویزیون در انتظار توفان؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@=287760

nasrGod
31-01-2012, 12:18
سلام دوستان عزيز يه سينما خانواده سه بعدي اپتيكال ميخوام واسه تلويزيونم بخرم چي پيشنهاد ميديد
خواهشن راهنمائيم كنيد

warrio
31-01-2012, 12:25
ببخشید که سوال تکراری میپرسم ولی میخواستم بدونم که
آیا st30 هم تنظیمات پیشرفته داره یا نه؟
و اینکه چون از دوبی خریدم احتمالا سری r نیست
آیا اسمارت یا اینترنت داره یا نه؟

نداره مال من st30r هستش.
فک کنم اسمارت باشن ولی چون دوبی هستی راحت به روز میشه آخرین مدل نرم افزارو بریز روش

delmajid
31-01-2012, 14:03
نداره مال من st30r هستش.
فک کنم اسمارت باشن ولی چون دوبی هستی راحت به روز میشه آخرین مدل نرم افزارو بریز روش
نمیدونم از کجا باید فایل آپدیتش رو گیر بیارم

ilililililiili
31-01-2012, 14:54
سلام بچه ها من امروز کل جمهوریو زیرو رو کردم نتونستم V20 گیر بیارم.
امروزم زنگ زدم اینجا > 22888284 گفت آره داریم (چند؟) 2500000. (چرا) این چند مدت خواستارش زیاد شده ماهم قیمت و بردیم بالا.
نمیدونم دیگه چیکار کنم. از گشتن که نا امید شدم. به نظر شما برای مدل V30 منتظر بمونم یا برم سراغ یه برند دیگه؟!.

عطارد
31-01-2012, 16:06

و من با پروجکشن 12 ساله پاناسونیکم ...

*Alucard*
31-01-2012, 16:08
مدل V30 که نداریم VT30 اومده الانم تو بازار موجوده.

arash_a59
31-01-2012, 21:45
قیمت امروز پاناسونیک
VT30 - 50 inch 4150
ST30 - 50inch 3600
گارانتی بانیان.
شیراز - خیابان توحید(داریوش سابق) فروشگاه مرکزی پاناسونیک
به فروشنده گفتم vt30 آخرش چند میدی ؟ گفت 4150 مقطوع !:5:

TATU_TATY
31-01-2012, 22:11
قیمت امروز پاناسونیک
VT30 - 50 inch 4150
ST30 - 50inch 3600
گارانتی بانیان.

آقا شما مطمعنی اس تی سی رو 3600؟؟؟
آ قدرت و بزرگی خدا رو بگردم که اینا ملت رو گوسپند فرض کردن . st30 چی داره که 50 اینچش 3600 باشه .
بری به کی بگی آخه .
گیریم خونه ی پرش 1700 دلار که نیست قیمت داره . شما که ناراحتی به یورو حساب کن .اینم به خاطر شما . اونم با امکاناتی بیش از این چیزایی که اینا پاچه ملت میکنن.
ای ولا به خودمون که میدونیم اینا رو می زاریم صاف صاف بهمون با خنده جا کنن .

arash_a59
31-01-2012, 22:21
آقا شما مطمعنی اس تی سی رو 3600؟؟؟
آ قدرت و بزرگی خدا رو بگردم که اینا ملت رو گوسپند فرض کردن . st30 چی داره که 50 اینچش 3600 باشه .
بری به کی بگی آخه .
گیریم خونه ی پرش 1000 دلار که نیست قیمت داره . شما که ناراحتی به یورو حساب کن .اینم به خاطر شما . اونم با امکاناتی بیش از این چیزایی که اینا پاچه ملت میکنن.
ای ولا به خودمون که میدونیم اینا رو می زاریم صاف صاف بهمون با خنده جا کنن .
آره عزیز st30 رو گفت 3600
ایکس باکس 250 اسلیم هم 620 همون خیابان داریوش پاساژ مهدی(مرکز فروش کنسولهای بازی در شیراز)
ببین اون فروشنده ها هم یه جورایی حق دارند اونهاهم مجبورند با این تورم دست و پنجه نرم کنند حالا یه سومبه پرزور از بد روزگار دستشون هست بذار بتازونن کشور هرکی هرکیه من و شماهم اگه بازاری بودیم همین آش و کاسه بود

nsaba
31-01-2012, 22:27
و من با پروجکشن 12 ساله پاناسونیکم ...

و ما با JVC 21 حدود ۲۱ ساله مون :41:

Black.Hawk
31-01-2012, 22:49
با عرض پوزش
حذف شود

Black.Hawk
31-01-2012, 22:49
دزدی مگه فقط از دیوار بالا رفتنه ؟
آخه بانیان این جنس ها رو با نرخ دولتی از مجرای قانونی وارد میکنه و حتی اگه دلار دولتی هم در کار نباشه مگه دلار امروز چند درصد نسبت به دلار 3 هفته پیش گرون تر شده که اینا نزدیک 50 درصد کشیدن رو قیمت جنس هاشون؟ اونم جنس هایی که از قبل وارد شده و تو انبار بوده؟

tirdad_60
31-01-2012, 23:46
البته احتمالا فروشنده یه تومن اشتباه گفته یعنی منظورش 2600 بوده!!

حالا این دو مدل در چه حد تفاوت دارند یه نقد فارسی درست حسابی نیست؟>

manaminjamkharam
01-02-2012, 00:18
و ما با JVC 21 حدود ۲۱ ساله مون :41:

و ما با crt sony 29" wega

هر دم از این باغ بری می رسد / نرخی پس از نرخ دگر می رسد :20:

با احترام به همه اما با این حرفا فکر نکنم هیچ کسی به فکر خرید بیفته :31:

باید صبر کرد ببینیم توی نمایشگاه لوازم خانگی نزدیک عید قیمتا چه جور می شه

delmajid
01-02-2012, 06:49
قیمت امروز پاناسونیک
VT30 - 50 inch 4150
ST30 - 50inch 3600
گارانتی بانیان.
دوست عزیز نمایندگی رسمی پاناسونیک تو خیابان سینما سعدی
شما از پارامونت که وارد بشی نرسیده به خود سینما سمت چپ
این نمایندگی که تو سایت پاناسونیک درج شده
شما یه سر به اونجا بزن

TATU_TATY
01-02-2012, 11:02
آخه بانیان این جنس ها رو با نرخ دولتی از مجرای قانونی وارد میکنه و حتی اگه دلار دولتی هم در کار نباشه مگه دلار امروز چند درصد نسبت به دلار 3 هفته پیش گرون تر شده که اینا نزدیک 50 درصد کشیدن رو قیمت جنس هاشون؟ اونم جنس هایی که از قبل وارد شده و تو انبار بوده؟

خو درد همینه مگر اینا خرن که جنس رو به نرخ بازار بیارن داخل . فکر مکنی اونا مثه من و شمان . شک نکن که دلار با نرخ دلار دولتی استفاده میکنن برای واردات .
اقا مگه کالا رو خودش درست میکنه که این همه میشکه روش . بابا اونی که تولید میکنه با هزار دنگ و فنگ این همه که اینا پز جنس رو میدن قیف نمیان . خوبه والا . حالا گیرم 6 ماه پولش میخاد بخوابه 10 برابر میخواد ازش اسکنت در بیاره .
نه خدایی کسی رفته بره به اینا بگه اقا این تی وی چی داره که 3600 قیمت میزنی .؟؟نکنه خودتون تولید میکنید که از دل ور نمیاد پایین تر بدید . اینا اگر به فکر مشتری بودن با این همه بزرگیشون حداقل یه اپدیت واسه اس تی سی میگرفتن که عرضه ی همون رو هم ندارن متاسفانه .

siamak_mu
01-02-2012, 12:02

اگه قرار بود دولت به کسی دلار دولتی بده اول به صراف ها میداد! نه عزیز یه چرخی تو سایت ها بزنی میفهمی موضوع از چه قراره! بانیان و همه وارد کننده ها حق دارن گرون کنن چون باید از بازار سیاه با نرخ 1900 تومن دلار بخرن (و در آینده بالای 2000) تومان. آخه با تحریم نفت دیگه دلاری وجود نخواهد داشت که تو بازار پخش کنه! دوست خود منم وارد کننده لوازم آشپزخانه هست سالی چند باره میره چین جنس میاره ولی دیگه این بار مونده فروردین بره یا نه چون هیچ رقمه نتونسته دلار دولتی بگیره!!! آخه مثلاً کی میاد یه چای ساز 100 تومنی رو 200 تومن بخره وقتی حقوق ها ثابت مونده و قیمت اجناسی که آدم به طور مستمر خرید میکنه مثل مواد خوراکی و اینا نسبت به 7 سال قبل 10 برابر شده! (سکه 80 تومنی هم شده 800 تومن!!)
تازه این روزهای خوبمونه و داریم پادشاهی میکنیم. روزهای بدبختی (به معنی واقعی) در پیش رو مونده... :41:
جناب *Alucard* هم یه بار تذکر دادن بحث دلار نشه چون به تاپیک ربط نداره. دوستان لطفاً ادامه ندین تاپیک رو نبندن یه وقت :31:

arash_a59
01-02-2012, 12:10
دوست عزیز نمایندگی رسمی پاناسونیک تو خیابان سینما سعدی
شما از پارامونت که وارد بشی نرسیده به خود سینما سمت چپ
این نمایندگی که تو سایت پاناسونیک درج شده
شما یه سر به اونجا بزن
عزیزم شیراز بر اساس گفته بانیان 7 تا نمایندگی فروش داره(زیر نظر بانیان) اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید
و فکر نمی کنم قیمتهای این نمایندگی ها فرق خیلی زیادی داشته باشه نهایتا در حد 50 تا 100 تومن میتونن کم و زیاد کنند. اگه این تلوزیون رو نمایندگی X بده 4150 نمایندگی Y که نمیده 2900 !
ضمنا مامورین کنترل قیمت بشدت این روزها ریختن توی بازار و به اصطلاح قیمت هارو دارن چک میکنن:31:
یه بنده خدایی رو میشناسم که دیروز 30 تومن بخاطر فروش یک مموری کارت جریمه شد(خریده بود 8 تومن داده بود 11 تومن ماموره بهش گفته بود باید 12% بکشید روی اجناس نه بیشتر!)شیوه کاری این مامورها به این شکله که به صورت ناشناس وارد مغازه میشن خوب جنس هارو قیمت میگیرن و بعد از فروشنده فاکتور خرید همه اونهارو میخوان !
به نظر شما با فروشنده ای که یک TV رو خریده باشه 2700 و بده 4150 چه برخوردی میکنن؟
یا این بابایی که 30 تومن جریمه شد شیوه کار(رشوه) رو بلد نبوده یا واقعا قیمت خرید TV ها بالا رفته که قیمت فروششون هم نجومی شده.:11:

*Alucard*
01-02-2012, 12:18
صبح جمهوری بودم از دو تا فروشگاه سوال کردم:
50ST30
2,500,000

42ST30
موجود نیست

42VT30
2,500,000

50VT30
3,750,000

گالری محبی
66747533

بهتربنهای دنیا
66708257

test14
01-02-2012, 12:53
شما میتونی از سایت خرید کنی digikala قیمتش رو زده 2350

بشنو و باور نكن وقتي زنگ ميزني چيز ديگه ميگن...

در ضمن جناب مدير اينايي كه اينجوري قيمت ميدن يا ويتريني هارو ميگن يا اصلا ندارن! اونروز جمهوري رو زيرو رو كردم يه st30 42 رو يكي گفت 1800!!! گفتم بده گفت الان ميگم بيارن (فهميدم خودش نداره!) زنگ كه زد گفت 2200!!! :41:

test14
01-02-2012, 13:02
50ST30
2,500,000

42ST30
موجود نیست

42VT30
2,500,000

50VT30
3,750,000

گالری محبی
66747533

بهتربنهای دنیا
66708257

جناب مدير اينايي كه قيمت پايين ميدن همون ويتريني هارو ميگن يا اصلا ندارن قيمت الكي ميدن من اونروز جمهوري رو زيرو رو كردم يكي st30 42 رو ميگفت 1800!!!!! گفتم بده گفت صبر كن بگم بيارن زنگ كه زد مثل بقيه گفت 2200

delmajid
01-02-2012, 13:52
عزیزم شیراز بر اساس گفته بانیان 7 تا نمایندگی فروش داره(زیر نظر بانیان) اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gentsf.aspx%3Fstate%3D6) رو ببینید
و فکر نمی کنم قیمتهای این نمایندگی ها فرق خیلی زیادی داشته باشه نهایتا در حد 50 تا 100 تومن میتونن کم و زیاد کنند. اگه این تلوزیون رو نمایندگی X بده 4150 نمایندگی Y که نمیده 2900 !
ضمنا مامورین کنترل قیمت بشدت این روزها ریختن توی بازار و به اصطلاح قیمت هارو دارن چک میکنن:31:
یه بنده خدایی رو میشناسم که دیروز 30 تومن بخاطر فروش یک مموری کارت جریمه شد(خریده بود 8 تومن داده بود 11 تومن ماموره بهش گفته بود باید 12% بکشید روی اجناس نه بیشتر!)شیوه کاری این مامورها به این شکله که به صورت ناشناس وارد مغازه میشن خوب جنس هارو قیمت میگیرن و بعد از فروشنده فاکتور خرید همه اونهارو میخوان !
به نظر شما با فروشنده ای که یک TV رو خریده باشه 2700 و بده 4150 چه برخوردی میکنن؟
یا این بابایی که 30 تومن جریمه شد شیوه کار(رشوه) رو بلد نبوده یا واقعا قیمت خرید TV ها بالا رفته که قیمت فروششون هم نجومی شده.:11:
شما یه سر به همین سایت پانا بزنی و از قسمت (از کجا خرید میکنی ) رو بزنی شهر شیراز رو که انتخاب کنی فقط خ سینما سعدی رو میزنه و قیمت هاش هم با داریوش متفاوته شما اگه شیرازی یه سر به اونجا هم بزنی بد نیست

delmajid
01-02-2012, 15:58
کسی نیست به ما کمک کنه فریمور st30 و بلوری پلیر panasonic bdt 110 رو گیر بیارم و آپدیتشون کنیم

vahid irani
01-02-2012, 21:51
اگه قرار بود دولت به کسی دلار دولتی بده اول به صراف ها میداد! نه عزیز یه چرخی تو سایت ها بزنی میفهمی موضوع از چه قراره! بانیان و همه وارد کننده ها حق دارن گرون کنن چون باید از بازار سیاه با نرخ 1900 تومن دلار بخرن (و در آینده بالای 2000) تومان. آخه با تحریم نفت دیگه دلاری وجود نخواهد داشت که تو بازار پخش کنه! دوست خود منم وارد کننده لوازم آشپزخانه هست سالی چند باره میره چین جنس میاره ولی دیگه این بار مونده فروردین بره یا نه چون هیچ رقمه نتونسته دلار دولتی بگیره!!! آخه مثلاً کی میاد یه چای ساز 100 تومنی رو 200 تومن بخره وقتی حقوق ها ثابت مونده و قیمت اجناسی که آدم به طور مستمر خرید میکنه مثل مواد خوراکی و اینا نسبت به 7 سال قبل 10 برابر شده! (سکه 80 تومنی هم شده 800 تومن!!)
تازه این روزهای خوبمونه و داریم پادشاهی میکنیم. روزهای بدبختی (به معنی واقعی) در پیش رو مونده... :41:
جناب *Alucard* هم یه بار تذکر دادن بحث دلار نشه چون به تاپیک ربط نداره. دوستان لطفاً ادامه ندین تاپیک رو نبندن یه وقت :31:

خیر دوست عزیز استفاده از ارز دولتی برای واردات محال نیست! اصولا صرافی ها برای معاملات بزرگ به هیچ عنوان استفاده نمی شوند. چه برسد به دلال ها!

در گذشته (دولت قبلی) ارز تک نرخی شد تا جلوی این مسائل گرفته شه که در این دولت مجددا از سر گرفته شد اما قراره دوباره تک نرخی بشه.

به هر حال اگر هم تک نرخی بشه با 1226 تومان می خرند نه مثل من و شما!

تو این حرف هم شک نکن! مسائل اقتصادی رو تو سرچ پیدا نکن برو وزارت بازرگانی بگو می خوام 100 پارتی لوازم صوتی وارد کنم! ببین چی می گن!

ضمنا این تازه بخش رسمی هست حالا شما این موارد رو اضافه کن که امکان پذیره! توجه کنید نمی گم اینا هستا! میگم می تونه باشه!

1) تو گمرک برای تعرفه تمامی TV ها اسم های با قیمت پایین تر اعلام شه مثلا vt30 رو با نام st30 وارد کنند!
2) قیمت ها پایین تر اعلام شه!
3) غیر رسمی وارد شه

و ... که به این تاپیک مرتبط نیست! تا همین جاش هم تقریبا حاشیه هست!

عطارد
01-02-2012, 22:31
چیزی رو که نوشته بودم ترجیح دادم سانسور کنم و خلاصه ش رو تو پست بعدی نوشتم.

عطارد
01-02-2012, 22:39
بانیان و همه وارد کننده ها حق دارن گرون کنن چون باید از بازار سیاه با نرخ 1900 تومن دلار بخرن (و در آینده بالای 2000) تومان. :31:

عزیزم متاسفانه این جوری نیست. برندهای معروف منحصرا توسط کسانی وارد می شه که دلار دولتی می گیرن. بیشتر نمی تونم بگم.

die my darling
01-02-2012, 23:24
چرا قضیه رو عجیب غریب میکنید!؟
دلار دولتی تا قبل انفجار دلار 1050 تومن بود الان شده 1250 تومن همین یعنی افزایش 19 درصدی یعنی یه جنس یه میلیونی الان 190 هزار تومن گرون شده اینو که دیگه قبول دارین به همین راحتی رو هر جنسی باید به ازای 1 میلیون تومن 190 هزار بزارین روش یه بحث دیگه الان تحریمه که بانک مرکزی تحریم شده بانکای خارجی در نتیجه شرکتای خارجی با مشکل مواجهن همین بیمه های مالیو افزایش میده و واسه حمل و نقل جنسا هم هزینه افزایش پیدا میکنه هم بیمه حمل و نقل جنس به ایران بالا میره.

mvat
01-02-2012, 23:26
آقا لطفا یک پلیر 3d بلوری خوب به من معرفی کنید در حصرت دیدن یک فیلم 3D اورجینال موندم...!!:19: ( توضیح این که : رفتم پایونیر بگیرم ، فروشنده گفت این برند پلیر 3d بلوری نداره ،نمایندگی پاناسونیک هم گفت چند مدل قرار بوده برامون بیاد ولی هنوز به دستمون نرسیده و قیمتش هم حداقل از 600000 تومان شروع می شه !! :18:)

کلا مضمون 90% پست ها تبدیل شده به بحث درمورد وضعیت دلار یا اعلام قیمت روزانه TV ، پست هایی هم که به تاپیک ربط داره بی پاسخ می مونه؛ فکر کنم بهتره با وضعیتی که دوستان در این تاپیک پیش گرفتند ، یه چندتا TV هم بزاریم برای فروش تا حداقل تاپیک ارتباط موضوعیش رو حفظ کنه !!!:31:یعنی خداییش این همه استاد در زمینه بازار و مسایل اقتصادی و ارایه کننده ی آمار قیمت روز TV و...، براشون مقدور نیست (با توجه به دستگاهی که برای دیدن دیسک های 3D استفاده می کنند) تجربیاتشون رو دراختیار بنده و دوستان دیگه قرار بدن ؟!!:46:

die my darling
01-02-2012, 23:33
جالبه بعضیا یه جوری حرف میزنن انگار مثلا مملکت ما ژاپنه یا سوئده که 20 سال تورم منفی یا حداکثر 2 درصدی داشته دولت همین الان خودش به راحتی دلار 1050 تومنیو بعد از کلی جنگولک بازی کرده 1250 تومن یعنی رسما خودش 19 درصد گذاشته رو قیمت همه چیزای وارداتی و غیر مستقیم روی جنسای داخلی چون 80 - 90 درصد صنایع ما مواد اولیه وارداتی استفاده میکنن
یه توصیه:
از الان منتظر موج بعدی انفجار قیمتا بعد از گرون شدن دوباره گاز و آب و برق و بنزین باشید اگه میخواین چیزی بخرین این دست اون دست نکنید تو این مملکت ارزون شدن که هیچی ثابت موندن قیمتا فاینال فانتزی شده اگه الان تی ویه 2 میلیونی که تا 1 ماه قبل 1750 بوده نخرین فردا باید 2.5 میلیون بخرین و زیادم خوشحال نباشید بگید بقیه برندا هنوز قیمت بالا نبردن اونام امروز فردا که جنس جدید وارد کنن مجبورن ببرن بالا قیمتو پس اگه میخواین خرید کنید این دست اون دست نکنید که فردا باید جیب مبارکو بیشتر خالی کنید این قصه ادامه داره

mzy
02-02-2012, 10:24
50ST30
2,500,000

42ST30
موجود نیست

42VT30
2,500,000

50VT30
3,750,000

گالری محبی
66747533

بهتربنهای دنیا
66708257
بی شک بانیان تو این گرونی دلار کالا وارد نکرده که جنسشون جور نیست پس بیخود گرون کرده. (واسشون متاسفم.........)
ال جی و سامسونگ قیمت هارو نسبت به آذر اوردن پایین.........!
قیمت در بازار اهواز:
42st30 = 2200
50st30 = 2600
42vt30 = 2600
50vt30 = 3500

ilililililiili
02-02-2012, 11:11
میدونم V30 نداریم. منم نوشتم ((آیا)به نظر شما برای مدل V30 منتظر بمونم یا برم سراغ یه برند دیگه)

ms1342
02-02-2012, 13:12
من فکر میکنم اینجا دیگه تاپیک مخصوص پلاسماهای سه بعدی ST30 و VT30 پاناسونیک نیست !
بحث سیاسی / کارشناسی اقتصادی / دعوای نوشتاری/ حتی بی احترامی به همدیگه/
ولی یه سوال فنی رو هیچ کس جواب نمیده یا کسی بررسی نمیکنه!
چتون شده ؟
برای همه بهتره به عنوان تاپیک توجه بیشتری داشته باشن ... موافقید؟
ممنونم

mhzsoft
02-02-2012, 13:16
من كه ديگه خسته شدم يه ٥٠ اينچ st30 گرفتم!
٢٨٠٠ ميگفت كه ٢٥٠٠٠ تخفيف ٧٥٠٠٠ هم كارت هديه.
٢٧٠٠ داديم
ولي عجب تلوزيونيه!
من كه دارم حال ميكنم باهاش.

dfbdb
02-02-2012, 13:53
بچه ها میتونین درباره مد پروفشنال بیشتر صحبت کنین من تو مد پروفشنال هر تنظیمی میکنم تصویر تغییری نمیکنه یا تغییر خیلی کمه مثلا نور و کنتراست تا آخر میبرم بالا ولی تصویر زیاد روشن نمیشه.یعنی اصلا به حالت عادی و داینامیک نمیرسه کسی میدونه از چیه؟مد پروفشنال برای چه تصویرهایی استفاده میشه؟

mzy
02-02-2012, 14:13
آخه v30 اصلا نزدن دوست من...............
u30 هست..........
vt20....... st30........... vt30........

mzy
02-02-2012, 14:21
جناب mhzsoft درسته تلویزیون خوبیه ولی خیلی گرون داده.........
میتونی ازش شکایت کنی آخه نرخش 2300 بوده که شده 2500-600..........[COLOR="Silver"]

delmajid
02-02-2012, 17:39
سلام من از کجا میتونم دفترچه راهنمای فارسی 50st30 رو گیر بیارم؟

*Alucard*
02-02-2012, 22:51
بچه ها میتونین درباره مد پروفشنال بیشتر صحبت کنین من تو مد پروفشنال هر تنظیمی میکنم تصویر تغییری نمیکنه یا تغییر خیلی کمه مثلا نور و کنتراست تا آخر میبرم بالا ولی تصویر زیاد روشن نمیشه.یعنی اصلا به حالت عادی و داینامیک نمیرسه کسی میدونه از چیه؟مد پروفشنال برای چه تصویرهایی استفاده میشه؟
اسمش روشه برای کاربردهای حرفه ای یعنی اونهایی که حرفشون ایجاب میکنه تنظیمات رفرنس استودیویی داشته باشن مثلا تو اتاقهای تدوین برای اینکه دقیقا شدت رنگها و جرئیات و گاما رو همونی که دوربین فیلمبرداری ضبط کرده ببینن یا دست کم نزدیکترین حالت رو به تصاویر ضبط شده دوربین داشته باشن یا حتی در کاربردهای حساس مثل پزشکی و ...
برایتنس روی این مد محدود شده و از یه حدی بالاتر نمیره دلیلش احتمالا مسائل فنی هست.

دوستان حالا که قیمت st30 50 خیلی به پلاسما D8880 51 سامسونگ نزدیک شده کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
الان قیمت سامی حدود 3 تومن هست و از نزدیک هم دیدمش !
از لحاظ ظاهری نسبت به st30 شیک تر هست و توی فروم های خارجی هم هر چی گشتم اکثرا سامی رو بهتر قبول دارن ( البته در مقایسه با st30 ) اما بین vt30 و D8000 همه می گن vt30 بهتره که البته با قیمت فعلی vt30 امکان خریدش رو ندارم !
اگه دوستان لطف کنن در مورد انتخاب بین st30 و D8000 نظرشون رو بگن ممنون میشم و اینکه مشکل screen peeling که تو بعضی از پنل های سامسونگ گزارش شده چی هست و تا حد این مشکل جدی هست ؟
ممنون

اگر به تصاویر سینمایی و دقت رنگ و تصاویر کالیبره شده علاقه و یا احتیاج دارین D8 ولی روی مد داینامیک برایتنس و اشباع رنگ ST30 بهتره.

mhzsoft
02-02-2012, 23:07
اخه فقط يه جا تونستم پيداش كنم!
ميدونم گرونه ولي ديگه صبرم تموم شد

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

اخه فقط يه جا تونستم پيداش كنم!
ميدونم گرونه ولي ديگه صبرم تموم شد

poonel
03-02-2012, 00:27

گشتم نبود، نگرد نیست.

ilililililiili
03-02-2012, 00:55
(میدونم) شاخترین مدل دو بعدی همین V20 بود الان هیچ مدل دیگه ای به پای V20 نمیرسه .
به جاش VT30 و ST30 هست که اونم به خاطر سه بعدی بودنش قیمت بالاست. حالا تکلیف منی که یه دو بعدیه شاخ میخوام چیه؟
میدونم سریهای U و X دو بعدیه، ولی به پای V20 نمیرسن. Panasonic حتما یه مدل دو بعدی شاخ باید برای کسانی که سه بعدی نمیخوان بزنه. نه؟ منظور منم همین بود ((( V30 ))) میخواد بیاد ؟ داره میزنه ؟ میخواد چی بجای V20 بده؟

delmajid
03-02-2012, 08:02
گشتم نبود، نگرد نیست.

سلام پونل جان لااقل آموزش آپدیت فریمور st30 و بلوری پلیر bdt110 رو
نمیتونم گیر بیارم

arash_a59
03-02-2012, 11:02
سلام پونل جان لااقل آموزش آپدیت فریمور st30 و بلوری پلیر bdt110 رو
نمیتونم گیر بیارم
عزیزم واسه st30 اگه سری R باشه که آپدیتی نماید! اگه هم بیاد شما به این صورت میتونید آپدیت کنید که TV رو مستقیم وصل کنید به اینترنت (از طریق کابل) بعد توی تنظیمات یه گزینه به اسم آپدیت سافتور داره، اونو بزنید خودش فایل آپدیت رو پیدا و نصب میکنه.

metallover
03-02-2012, 17:23
من یه سال وخورده ایه که v20 42 اینچ دارم وتا حالا مشکل burn-in و image retention رو نداشتم (تمام اون مسایل احتیاطی صد ساعت اول و...رو رعایت کرده بودم) اما حدود یه ماه پیش حدود ده دقیقه تا یه ربع تلویزیون روی منوی ----- ایکس کروز 400 hd مونده بود و من حواسم نبود و داشتم با تلفن حرف میزدم (دیگه خیالمون راحت بود که تلویزیون دیگه چند هزار ساعت کار کرده و حسابی آببندی شده و دیگه مشکل موندن تصویر رو صفحه توش اتفاق نمیفته).همون شب که داشتم تلویزیون نگاه میکردم هر بار که تلویزیون تصویری به رنگ خیلی روشن نشون میداد متوجه یه خط تو سمت چپ تصویر میشدم.تو این یه ماه از screen washer پایونیر و pixel protector v2 استفاده کردم ولی هنوز نتونستن این خط رو بطور کامل محو کنن و تو فوتبال این خطه که همون اثر منوی ----- هست که جا مونده رو تلویزیون آزار دهندس.حالا دوستان روشی میشناسن که این مشکل رو حل کنه؟pixel protector رو اینهمه ازش تعریف میکردن نتونست چندان کاری انجام بده و کمی در حد جزیی خط رو کمرنگ کرد.اگه تلویزیون burn-in شده باشه اصلا" درست میشه و یا اینکه دیگه باید عادت کنیم به این خط آزار دهنده.مگه خود پاناسونیک نگفته بود که burn-in دیگه مال گذشته هاس ؟چون بنظر میاد که این خط گوشه سمت چپ تلویزیون burn-in باشه که به این راحتیها محو نمیشه.

die my darling
03-02-2012, 19:44
بزار یه ساعت برفک نشون بده درست میشه.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

(میدونم) شاخترین مدل دو بعدی همین V20 بود الان هیچ مدل دیگه ای به پای V20 نمیرسه .
به جاش VT30 و ST30 هست که اونم به خاطر سه بعدی بودنش قیمت بالاست. حالا تکلیف منی که یه دو بعدیه شاخ میخوام چیه؟
میدونم سریهای U و X دو بعدیه، ولی به پای V20 نمیرسن. Panasonic حتما یه مدل دو بعدی شاخ باید برای کسانی که سه بعدی نمیخوان بزنه. نه؟ منظور منم همین بود ((( V30 ))) میخواد بیاد ؟ داره میزنه ؟ میخواد چی بجای V20 بده؟

راهی نیست دیگه میخوای یه زد بزن پاناسونیک بگو برات یه مدل درس کنن

p30worldiran
03-02-2012, 20:27
من یه سال وخورده ایه که v20 42 اینچ دارم وتا حالا مشکل burn-in و image retention رو نداشتم (تمام اون مسایل احتیاطی صد ساعت اول و...رو رعایت کرده بودم) اما حدود یه ماه پیش حدود ده دقیقه تا یه ربع تلویزیون روی منوی ----- ایکس کروز 400 hd مونده بود و من حواسم نبود و داشتم با تلفن حرف میزدم (دیگه خیالمون راحت بود که تلویزیون دیگه چند هزار ساعت کار کرده و حسابی آببندی شده و دیگه مشکل موندن تصویر رو صفحه توش اتفاق نمیفته).همون شب که داشتم تلویزیون نگاه میکردم هر بار که تلویزیون تصویری به رنگ خیلی روشن نشون میداد متوجه یه خط تو سمت چپ تصویر میشدم.تو این یه ماه از screen washer پایونیر و pixel protector v2 استفاده کردم ولی هنوز نتونستن این خط رو بطور کامل محو کنن و تو فوتبال این خطه که همون اثر منوی ----- هست که جا مونده رو تلویزیون آزار دهندس.حالا دوستان روشی میشناسن که این مشکل رو حل کنه؟pixel protector رو اینهمه ازش تعریف میکردن نتونست چندان کاری انجام بده و کمی در حد جزیی خط رو کمرنگ کرد.اگه تلویزیون burn-in شده باشه اصلا" درست میشه و یا اینکه دیگه باید عادت کنیم به این خط آزار دهنده.مگه خود پاناسونیک نگفته بود که burn-in دیگه مال گذشته هاس ؟چون بنظر میاد که این خط گوشه سمت چپ تلویزیون burn-in باشه که به این راحتیها محو نمیشه.

سلام
من هم همین تلویزیون رو دارم(1000تا راضیم) اتفاقا رسیو 400 hd دارم یه بار روی منو رسیو حدود 3 ساعت ثابت موند(در حقیقت خوابم برد)بیدار شدم گفتم خال رو زد اما بعد از چند تصویر هیچ اثری نبود....
برای مطمنن شدن شما تو نرم افزار paint ویندوز 10 تا عکس با پیکسل 1080*1920 با رنگ های مختلف (تک رنگ مثلا قرمز و ابی و ...)درست کن و بعد پخش کن ببین ایا اثر قبلی هست یا نه هر رنگ رو حداقل 10 دقیقه امتحان کن مطمنن میره..

1400
03-02-2012, 20:49
از ماجرایی که گفتید خبر ندارم و هر دوجا که رفتم واسه فروش گذاشته بودند و قیمت رو هم بهم گفتند (قبل از گرانی دلار 2950 بود اگه اشتباه نکنم)

قیمت چند بود؟:11:

die my darling
03-02-2012, 21:50

مگه توش دفترچه فارسی نیست؟

poonel
03-02-2012, 23:01
اینم اون عکسهای رنگی که P30worldiran فرمودند :

mzy
03-02-2012, 23:35
یکی 1 بلو ری خوب معرفی کنه.......

delmajid
04-02-2012, 06:52
مگه توش دفترچه فارسی نیست؟

من از دوبی خریدم و سری m هستش سری r رو نمیدونم

*Alucard*
04-02-2012, 12:04
پستهای مرتبط با پلاسمای D8000 سامسونگ به تاپیک زیر منتقل شد:

test14
04-02-2012, 14:14
ميگم ها بجاي اينكه اينقدر غرغر كنيم سره گرون كردن بعضي نمايندگي ها پيشنهاد ميكنم دست به اقدام بزنيم ايندفعه
وقتي يه تعداد زيادي از عرضه كننده يه برند شكايت شه تو تعزيرات معمولا ترتيب اثر ميدن ، هر كي ميتونه زنگ بزنه تعزيرات بگه ضرر كه نداره اونروز نمايندگي سوني بودم ex720 v رو 1500 ميدادن گرون كردن تعزيرات بهشون گير داده دوباره آوردن پايين همين بلارو بياين سره بانيانو پاناسونيك بياريم مخصوصا كساني كه كه گرون خريد كردن

tezden
04-02-2012, 17:22
ميگم ها بجاي اينكه اينقدر غرغر كنيم سره گرون كردن بعضي نمايندگي ها پيشنهاد ميكنم دست به اقدام بزنيم ايندفعه
وقتي يه تعداد زيادي از عرضه كننده يه برند شكايت شه تو تعزيرات معمولا ترتيب اثر ميدن ، هر كي ميتونه زنگ بزنه تعزيرات بگه ضرر كه نداره اونروز نمايندگي سوني بودم ex720 v رو 1500 ميدادن گرون كردن تعزيرات بهشون گير داده دوباره آوردن پايين همين بلارو بياين سره بانيانو پاناسونيك بياريم مخصوصا كساني كه كه گرون خريد كردن

آفرین! موافقم با شما..
البته من دیگه تقریبا منصرف شدم از خرید این تی‌وی هم گرون میدان هم نقد می‌گیرن. امروز و فرداست که دیگه میرم یه ال‌ای‌دی lg میگیرم و خیالمو راحت می‌کنم، از بس تحقیق کردم و حرص خوردم که حالم از هر چی‌ تی‌وی هست بهم می‌خوره :13:

فقط از دوستانی که قیمت حقیقی این تی‌وی رو میدونند لطفا اعلام کنند که موقع تماس با تعزیرات اطلاعات دقیق بتونیم بدیم، اصلا از کدوم مرکز می‌تونیم قیمت واقعی‌ اجناس بانیان رو بگیریم؟!

از دوستان اگه هم استانی تا هم شهری هست لطفا هماهنگ بشیم تعداد زیاد باشه تاثیرش بیشتره

آذربایجان شرقی‌-تبریز

delmajid
04-02-2012, 17:37
آفرین! موافقم با شما..
البته من دیگه تقریبا منصرف شدم از خرید این تی‌وی هم گرون میدان هم نقد می‌گیرن. امروز و فرداست که دیگه میرم یه ال‌ای‌دی lg میگیرم و خیالمو راحت می‌کنم، از بس تحقیق کردم و حرص خوردم که حالم از هر چی‌ تی‌وی هست بهم می‌خوره :13:

فقط از دوستانی که قیمت حقیقی این تی‌وی رو میدونند لطفا اعلام کنند که موقع تماس با تعزیرات اطلاعات دقیق بتونیم بدیم، اصلا از کدوم مرکز می‌تونیم قیمت واقعی‌ اجناس بانیان رو بگیریم؟!

از دوستان اگه هم استانی تا هم شهری هست لطفا هماهنگ بشیم تعداد زیاد باشه تاثیرش بیشتره

آذربایجان شرقی‌-تبریز

والا من دادم از اونور برام آوردن با درهمی 470 که میشه همون دلار 1800 قیمت شد 2100000
البته یه بلوری پلیر پانا bdt110 دوتا فیلم و پایه دیواری هم همراش بود.حالا ببا این وسایل همراه و قمیتش فکر کنم خیلی عالی گرفتم.
منظورم اینه که اگه وسایل همراش رو برداریم میشه 1800
پس اینجا نباید قیمتش بیشتر از 2300 باشه اونم تنهایی(50st30)

metallover
04-02-2012, 17:59
اینم اون عکسهای رنگی که P30worldiran فرمودند :

آقا دستت درد نکنه.این braeak-in image ها رو اون اولایی که تلویزیون رو خریده بودم زیاد استفاده میکردم.الان نیم ساعت گذاشتم ولی نتونست بازم کامل حذف کنه فکر کنم باید شب تا صبح بذارم بصورت اسلاید شو نشون بده شاید بتونه این خط رو حذف کنه.البته توی یه فوروم خارجی دیده بودم که نوشته بود اگه v20 بعد شش هفت ماه دچار image retention و burn-in بشه رفعش مشکلتر و زمانبر تر از زمانیه که تلویزیون نو هست و هنوز فسفرها ی صفحه تصویر زیاد روشناییشون رو از دست ندادن.البته من هرچی به تصویر نگاه میکنم زیاد افتی در روشنایی نمیبینم و در مقایسه با تلوزیون سامسونگی که برادرم حدود یه هفته قبل از من خرید این خیلی بیشتر تونسته کیفیت اولیه اش رو حفظ کنه.

*Alucard*
04-02-2012, 20:36
50ST30 رو به همراه دو تا عینک , یک بلو ری پلیر سه بعدی پاناسونیک و 10 تا فیلم بلو ری "اورجینال" به صورت یک پک کامل قبل از گرون شدن دلار تو تهران 3 میلیون میفروختن.

*Alucard*
04-02-2012, 20:40
به نظر من بهترین کار اینه که به مدت طولانی بزارین تی ویتون برفک نشون بده این روش سریعتر و بهتره.

f_22
04-02-2012, 22:10
سلام دوستان
من زنگ زدم فروشگاه اینترنتی چاره قیمت vt30 سایز 50 اینچ رو 3990 و 42 اینچ رو 2500 اعلام کرد.

TATU_TATY
05-02-2012, 01:32
به نظر من بهترین کار اینه که به مدت طولانی بزارین تی ویتون برفک نشون بده این روش سریعتر و بهتره.

ممنونم از شما . به چه میزان یعنی چند ساعت یا دقیقه..؟؟
manaminjamkharam
05-02-2012, 03:29
اگه کسی دوست داشت می تونه از تاپیک زیر مقایسه کوتاهی از پلاسماهای دو مدل VT30 با D8000 سامسونگ را بخونه.باتشکر

arash_a59
05-02-2012, 06:26
سلام دوستان
من زنگ زدم فروشگاه اینترنتی چاره قیمت vt30 سایز 50 اینچ رو 3990 و 42 اینچ رو 2500 اعلام کرد.
اگه چاره این قیمت رو داده بدونید این قیمت رسمی و قانونیشه!
چاره پلاسماهای پاناسونیک رو از خود بانیان میگیره و معمولا کمترین درصد رو روی اجناس میکشه:41:

mzy
05-02-2012, 09:23
ممنونم از شما . به چه میزان یعنی چند ساعت یا دقیقه..؟؟

dfbdb
05-02-2012, 11:13
منم اصفهان قیمت گرفتم 3990 بدونه کارت هدیه

TATU_TATY
05-02-2012, 19:52
قیمتای نمایندگی بیرجند . با تو جه قیمت ای بقیه دوستان بیرجند ای بدک نیست . ولی کلا قیمتا بد هست .

42st30 = 2050
50st30 = 2500
42vt30 = 2500
50vt30 = 3300
فقط به همراه دو تا عینک (بدون کارت هدیه و بلوری) .
این مدلای vt30 چی هست /؟؟vt30b or vt30e vt30r نمیدونم. کسانی که خریدن ایا راضی هستند ؟
پیشنهاد دوستان چی هست؟؟؟42vt30 بگیرم خوبه. حال خونمون 24 متری بیش تر نیست . اگر بخوام برای مدل vt50 منتظر بمونم ایا عاقلانه هست یا همین رو به .بگیرم تا اوضاع از این خراب تر نشده . ممنون میشم راهنمایی کنید تا گرون نشده بگیرم .این vt30 های که نمایندگی ها میدن آیا اپدیت براش میاد یا نه اینکه مثه st30 هستش که ول معطل هست ...ای خدا از دست این بانیان...ای داد . چیزی که 1100 یورو بیشتر نیست باید 2500 بالاش پول بدی . راستی این تی وی های که نمایندگی ها میدن رکورد و از این حرفا چشم دیگه درسته فقط دی وی بی تی دارند ؟؟؟ ایشالله که میشه بهش هارد وصل کرد .

poonel
05-02-2012, 21:37
1.مدلهای گارانتی دار سری R هستند: VT30R
2.فوق العاده از VT30 راضیم
3. به نظر من که اتاق کوچیک محدودیتی براس سایز ایجاد نمیکنه. تا می تونید سایز بزرگ بخرید. تلویزیون هر چی بزرگتر، بهتر.
در ضمن 50 اینچ بزرگ نیست. فقط چند روز اول خیال میکنی بزرگه بعدش کوچیک میشه. اونوقت میگی کاش پول داشتم 65 می گرفتم.
4.آپدیت نداره.
5.----T داره بدون قابلیت رکورد.
6. هارد FAT 32 رو میشناسه. NTFS تست نکردم. اما فرمت های زیادی ساپورت نمی کنه. زیرنویس هم ساپورت نمیشه.

TATU_TATY
05-02-2012, 23:16
آقا پونل یادته چند ماه پیش جلز و ولز ورود وی تی 30 رو داشتیم . حالا که اومده مگه میشه با این قیمت خریدش .خوب پونل جان اگر پول داشتم که 80 اینچش رو میگرفتم . 2.5 بدی برای 42 برای سایز 50 که باید حداقل 1 تومن بیشتر بدی. واسه کسی که داره خوبه . والا من که اهل آنن نیستیم زیاد البته اگر اینو بگیرم حالا برای استفاده انتن هم بگیرم . بعدا حالا که اینجوریه به نهایت بودجه 2.5 شما صلاح میدونید 50st30 or 42vt30 ؟؟؟
ای بابا این که نشد فرمت زیادی رو ساچورت نمیکنه پس چجوری باهاش حال کنیم . 200 تومن باز برای بلوری باید بدیم . عجبا
هر جفتش رو از نزدیک دیدم با رفیقم رفته بودیم که تو خونشون ال سی دی داشت . دیگه از اخر مغازه دار ما رو به زور از مغازش بیرون کرد .vt30 واقعا از همه نظر سر تر بود خداییش . اواتر گذاشته بود تری دی نیگا کردیم البته برام تازگی داشت اولین باری بود که تری دی میدیدم زیاد چیزی حالیم نشد از این تری دی . با خودم میگم حالا که دارم 2 تومن میدم برای سایز 42 جهنم و ضرر بیا این 500 تومن رو هم بزارم روش ببینم میشه چیزی بشه .
با 2.5 بودجه تی وی بهتر از vt30 or st30 نمیشه گیر اورد بریم بگیرم که سایزم بزرگتر باشه ؟؟؟. البته فقط و فقط کیفیت برام مهمه . ادمی هستم که بسیار تو تنظیمات دست میبرم برای اون چیزی که دوست داریم در حالت بهترین کیفیت ممکنه. اصولن تا نکنم از این کارا و خرابش نکنم سره جام نمیشینم . ولی سایز 42 برای حال 24 متری 4*6 واقعا جفت و جور در میاد . تازه ما تی وی رو عرض اتاق میزاریم یعنی چیزی حدود 3 متر بین بیننده و تی وی فاصله هست . خوب این خودش بسه دیگه . بودجه نیست همین 2.5 هم معلوم نیست جور بشه یا نشه . اقا اگر ایشالله خریدمش و رفتم تو تنظیمات منفجرش کردم راهی هست که بشه به حالت اول برش گردوند .
ببه چه زیاد شد . عذر میخوام . با تشکر

tirdad_60
05-02-2012, 23:30
دیروز نمایندگی پاناسونیک بودم st30و vt30 هردو 50 رو کنار هم زده بود دیوار اما من تفاوتی در تصویر ندیدم

از فروشنده سوال کردم گفت تفاوت کمی در کنتراست و دیگر در thx هست که زیاد تاثیر آنچنانی نداره

حالا از کسانی که تجربه دارن میخوام بدونم که واقعا تفاوت در حدی هست که 42 رو بگیریم و از 50 اینچ st30 بگذریم؟

راستی با توجه با معرفی vt50 تا چه حد موافقید یه lcd سری 5 سامسونگ بگیرم یه سالی صبر کنم تا سری جدید بیاد؟؟

poonel
05-02-2012, 23:59
آقا پونل یادته چند ماه پیش جلز و ولز ورود وی تی 30 رو داشتیم . حالا که اومده مگه میشه با این قیمت خریدش .خوب پونل جان اگر پول داشتم که 80 اینچش رو میگرفتم

باید همون موقع که اومد می گرفتید. منم چون می دونستم گرون میشه زود گرفتم.

تازه ما تی وی رو عرض اتاق میزاریم یعنی چیزی حدود 3 متر بین بیننده و تی وی فاصله هست . خوب این خودش بسه دیگه .
تو فاصله 3 متری و سورس SD کیفیت تصویر 50 اینچ عالی هست و از نظر من تو این فاصله 42 فسقلیه.

اگر ایشالله خریدمش و رفتم تو تنظیمات منفجرش کردم راهی هست که بشه به حالت اول برش گردوند .

منو Picture ، گزینه Reset به حالت اول برمیگردونه.

mzy
06-02-2012, 00:09
آقا پونل یادته چند ماه پیش جلز و ولز ورود وی تی 30 رو داشتیم . حالا که اومده مگه میشه با این قیمت خریدش .خوب پونل جان اگر پول داشتم که 80 اینچش رو میگرفتم . 2.5 بدی برای 42 برای سایز 50 که باید حداقل 1 تومن بیشتر بدی. واسه کسی که داره خوبه . والا من که اهل آنن نیستیم زیاد البته اگر اینو بگیرم حالا برای استفاده انتن هم بگیرم . بعدا حالا که اینجوریه به نهایت بودجه 2.5 شما صلاح میدونید 50st30 or 42vt30 ؟؟؟
ای بابا این که نشد فرمت زیادی رو ساچورت نمیکنه پس چجوری باهاش حال کنیم . 200 تومن باز برای بلوری باید بدیم . عجبا
هر جفتش رو از نزدیک دیدم با رفیقم رفته بودیم که تو خونشون ال سی دی داشت . دیگه از اخر مغازه دار ما رو به زور از مغازش بیرون کرد .vt30 واقعا از همه نظر سر تر بود خداییش . اواتر گذاشته بود تری دی نیگا کردیم البته برام تازگی داشت اولین باری بود که تری دی میدیدم زیاد چیزی حالیم نشد از این تری دی . با خودم میگم حالا که دارم 2 تومن میدم برای سایز 42 جهنم و ضرر بیا این 500 تومن رو هم بزارم روش ببینم میشه چیزی بشه .
با 2.5 بودجه تی وی بهتر از vt30 or st30 نمیشه گیر اورد بریم بگیرم که سایزم بزرگتر باشه ؟؟؟. البته فقط و فقط کیفیت برام مهمه . ادمی هستم که بسیار تو تنظیمات دست میبرم برای اون چیزی که دوست داریم در حالت بهترین کیفیت ممکنه. اصولن تا نکنم از این کارا و خرابش نکنم سره جام نمیشینم . ولی سایز 42 برای حال 24 متری 4*6 واقعا جفت و جور در میاد . تازه ما تی وی رو عرض اتاق میزاریم یعنی چیزی حدود 3 متر بین بیننده و تی وی فاصله هست . خوب این خودش بسه دیگه . بودجه نیست همین 2.5 هم معلوم نیست جور بشه یا نشه . اقا اگر ایشالله خریدمش و رفتم تو تنظیمات منفجرش کردم راهی هست که بشه به حالت اول برش گردوند .
هرچی بزرگتر بگیری واسه تصاویر بی کیفیت بیشتر ضد میخوری...........
اگه hd بازی یا ps3 بازی میکنی 50 بگیر درغیر اینصورت 42 کافیه........
میگن st30 با vt30 فرقی نمیکنه ولی به نظر من کیفیت پنل vt30 بالاتره.......

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

دیروز نمایندگی پاناسونیک بودم st30و vt30 هردو 50 رو کنار هم زده بود دیوار اما من تفاوتی در تصویر ندیدم

از فروشنده سوال کردم گفت تفاوت کمی در کنتراست و دیگر در thx هست که زیاد تاثیر آنچنانی نداره

حالا از کسانی که تجربه دارن میخوام بدونم که واقعا تفاوت در حدی هست که 42 رو بگیریم و از 50 اینچ st30 بگذریم؟

راستی با توجه با معرفی vt50 تا چه حد موافقید یه lcd سری 5 سامسونگ بگیرم یه سالی صبر کنم تا سری جدید بیاد؟؟
1تومن دور میریزی و بس...........
هروقت خواستی بگیری هرچی خواستی بگیری پلاسما 3بعدی پاناسونیک بگیر

TATU_TATY
06-02-2012, 00:14
آقا پونل و اقا مزی کلی ممنونتونم . 250 صفحه گذشت ولی من هنوز موندم با این بودجه 50st30 or 42vt30
????خداییش اگر 3.5 بخوام خرج کنم میرم ماشین رو تعیوض میکنم که بیشتر به کارم میاد تا 3.5 بگیرم بندازم گوشه خونه . ته تهش 2.5 تازه قراره به بابا بگیم 1.5 و بعدش خودم 1 تومن بزارم بعدش برم بگیرم اگر بهش بگم 2.5 که هیچی ما رو با متعلقاتمون از خونه میندازه بیرون .
چیزی بهم پیشنهاد کنید که بشه روش همه رقمه تنظمات زد یعنی جوری بهش فن زد که بشه ازش ته کیفیت رو گرفت.. مصرف انرژی و طول عمر و پول برق فعلن در حد جک بهشون نیگا میکنم . چون دو سال دیگه خودم با لگد میندازمش بیرون این تی وی رو .
سیستم کامپیتر خونم چیزه بدکی نیست برای بازی هم حتما سیستم رو به این تی وی وصل خواهم کرد . کلی سورس اچ و فول اچ دارم که اگر حوصلم بشه سیستم رو به تی وی وصل میکنم تا باتنظیمات سی چی بو کور تو کواد کیو 9400 و کارت گرافیک جیفورس 460 و نرم افزاری های سیستم به همراه کدک کور ای وی سی و پلیر های خفن حالی به تی وی بدم البته اگر ساپورت بشه از طرف تی وی . مثلا الان 10 تا ویدیو با رزولیشن 4096 دارم خوب اینا رو که دیگه تی وی نمیتونه بخونه اینا برای دیدن اینا باید سیستم رو وصل کنم درسته .
به هر حال بازم زیاد شد . چیزی بهم معرفی کنید که روش زیاد فن میزنم استقامت داشته باشه . کلی هم بعد تنظیمات به ما حال بده .

mzy
06-02-2012, 00:30
آقا پونل و اقا مزی کلی ممنونتونم . 250 صفحه گذشت ولی من هنوز موندم با این بودجه 50st30 or 42vt30
????خداییش اگر 3.5 بخوام خرج کنم میرم ماشین رو تعیوض میکنم که بیشتر به کارم میاد تا 3.5 بگیرم بندازم گوشه خونه . ته تهش 2.5 تازه قراره به بابا بگیم 1.5 و بعدش خودم 1 تومن بزارم بعدش برم بگیرم اگر بهش بگم 2.5 که هیچی ما رو با متعلقاتمون از خونه میندازه بیرون .
چیزی بهم پیشنهاد کنید که بشه روش همه رقمه تنظمات زد یعنی جوری بهش فن زد که بشه ازش ته کیفیت رو گرفت.. مصرف انرژی و طول عمر و پول برق فعلن در حد جک بهشون نیگا میکنم . چون دو سال دیگه خودم با لگد میندازمش بیرون این تی وی رو .
سیستم کامپیتر خونم چیزه بدکی نیست برای بازی هم حتما سیستم رو به این تی وی وصل خواهم کرد . کلی سورس اچ و فول اچ دارم که اگر حوصلم بشه سیستم رو به تی وی وصل میکنم تا باتنظیمات سی چی بو کور تو کواد کیو 9400 و کارت گرافیک جیفورس 460 و نرم افزاری های سیستم به همراه کدک کور ای وی سی و پلیر های خفن حالی به تی وی بدم البته اگر ساپورت بشه از طرف تی وی . مثلا الان 10 تا ویدیو با رزولیشن 4096 دارم خوب اینا رو که دیگه تی وی نمیتونه بخونه اینا برای دیدن اینا باید سیستم رو وصل کنم درسته .
به هر حال بازم زیاد شد . چیزی بهم معرفی کنید که روش زیاد فن میزنم استقامت داشته باشه . کلی هم بعد تنظیمات به ما حال بده .
vt30 تنظیمات پیشرفته داره ولی st30 نداره............
فکرکنم vt30 بگیری تا 10سال دیگه نیازی به شوت کردن tv نداشته باشی:31:

TATU_TATY
06-02-2012, 00:35
vt30 تنظیمات پیشرفته داره ولی st30 نداره............
فکرکنم vt30 بگیری تا 10سال دیگه نیازی به شوت کردن tv نداشته باشی:31:

vt50 و سال بعدش شاید vt60 or vt70 or vt80 با اینا و تبلیغات دیوانه کنندش چکنم اون وقت ؟

mzy
06-02-2012, 00:40
راستی یادم رفت، 42vt30 بگردی 2350 هم گیرت میاد........
اونایی که موجود ندارن 2500 میدن ولی اونایی که از قبل داشتن ممکنه 2350 هم بدن........... زیر بار حرف زور استکبار هم نرو:10:

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

vt50 و سال بعدش شاید vt60 or vt70 or vt80 با اینا و تبلیغات دیوانه کنندش چکنم اون وقت ؟
اینجور که در تبلیغاتش زده vt50 در 2سایز 50 و 65 اینچ تولید میشه و بنظر میاد گرونتر از vt30 باشه.............

tezden
06-02-2012, 00:54
دیگه اصلا واسم مهم نیست پلاسما , led ، lcd,.. حالم از همشون بهم می‌خوره.. امروز واسه آخرین بار به همهٔ نمایندگی‌‌های پاناسونیک در آذربایجان شرقی - غربی (اردبیل شماره نداشت) زنجان ۲ تا هم تهران زنگ زدم اکثرا نداشتند (نمیدونم واسه چی‌ نشستن اونجا!) یکی‌ تو زنجان داشت p50st30 میداد ۲۸۸۰!!! تو تهران هم یکی‌ گفت ندارم یکیش هم ۴۰" داشت، تبریز هم قربونش برم قبل از اینکه دلار گرون بشه ۲۷۰۰ کرده بود.. همینکه آخرین تماس رو قطع کردم یه راست رفتم مغازه لوازم خانه محله سفارش یه led lw57000 LG دادم البته با قیمت گرونتر از بازار و بدون ۱ ریال هدیه جشنواره! یکم نقد باقیش چک..

TATU_TATY
06-02-2012, 01:01
یکی از دلایلی که دیگه نمیخوام صبر کنم واسه vt50 و st50 هست همین قضیه سایزش هست . که دیگه واقعا میدونم از دستم خارج میشه . اون موقع بعید میدونم زیر 4 تومن بشه اینا رو خرید .
نه بابا این بنده خدایی که جاش رفتم 1 ماه پیش هم پیشش رفته بودم نداشت فقط st30 اونم 42 داشت . الان هم بعید میدونم vt30 در سایز های 42 و 50 جداگانه برای فروش داشته باشه باید سفارش بده .
واسه همین تصمیم گرفتم تا کشور نابود نشده ما هم کمی ازش زندگی لذت ببریم تا زنده ایم . با این اوضاع عمرا دیگه قیمتا تعدیل بشه . نزدیکی دمه عید رو هم در نظر بگیرید اگر تونستم تا 2 هفته ی دیگه بگیرم که خوشا به حالم وگرنه دیگه بودجم کفاف خریدش رو خواهد داد مطمعنا همین جوری میشه . آرزو بر جوانان ننگ نیست .

TATU_TATY
06-02-2012, 01:08
دیگه اصلا واسم مهم نیست پلاسما , led ، lcd,.. حالم از همشون بهم می‌خوره.. امروز واسه آخرین بار به همهٔ نمایندگی‌‌های پاناسونیک در آذربایجان شرقی - غربی (اردبیل شماره نداشت) زنجان ۲ تا هم تهران زنگ زدم اکثرا نداشتند (نمیدونم واسه چی‌ نشستن اونجا!) یکی‌ تو زنجان داشت p50st30 میداد ۲۸۸۰!!! تو تهران هم یکی‌ گفت ندارم یکیش هم ۴۰" داشت، تبریز هم قربونش برم قبل از اینکه دلار گرون بشه ۲۷۰۰ کرده بود.. همینکه آخرین تماس رو قطع کردم یه راست رفتم مغازه لوازم خانه محله سفارش یه led lw57000 LG دادم البته با قیمت گرونتر از بازار و بدون ۱ ریال هدیه جشنواره! یکم نقد باقیش چک..

چقده ناراحتی دادشه من . منم یک ساله که دنباله این تی وی ها بودم . ت االان که موقعیتش برام پیش اومده . من خداد خدا میکنم این نمایندگی شهر ما بعدا که رفتم سراغش ما رو نیچونه و تی وی رو بهمون بده . نگه دیگه نیست و موجودی ندارم و دیگه تموم شد و قیمتا رفته بالا و از این جور حرفا .

arash_a59
06-02-2012, 02:00
1.مدلهای گارانتی دار سری R هستند: VT30R
2.فوق العاده از VT30 راضیم
3. به نظر من که اتاق کوچیک محدودیتی براس سایز ایجاد نمیکنه. تا می تونید سایز بزرگ بخرید. تلویزیون هر چی بزرگتر، بهتر.
در ضمن 50 اینچ بزرگ نیست. فقط چند روز اول خیال میکنی بزرگه بعدش کوچیک میشه. اونوقت میگی کاش پول داشتم 65 می گرفتم.
4.آپدیت نداره.
5.----T داره بدون قابلیت رکورد.
6. هارد FAT 32 رو میشناسه. NTFS تست نکردم. اما فرمت های زیادی ساپورت نمی کنه. زیرنویس هم ساپورت نمیشه.
در مورد سایز کاملا حرف جناب پونل رو تایید میکنم
من قبل از خرید میگفتم 50 خیلی بزرگه و فکر میکردم اگه 50 بگیرم خیلی ضایع و گنده جلوه میده
اما حالا همش میگم کاش پول داشتم 65 میگرفتم! 50 نه تنها گنده نیست بلکه بسیار خوش سایز است اگه پولش رو دارید اصلا طرف 42 نرید تلوزیون هرچه بزرگتر باشه لذت تماشاش بیشتره
من قبلا تلوزیون 40 اینچ داشتم و باهاش گیم بازی میکردم اصلا حال و هوای این 50 اینچ رو نداره با این میری در بطن بازی!
و در نهایت اگه پول دستم بیاد و عمری باقی باشه تلوزیون بعدی رو حتما بزرگتر از 50 میگیرم.:31:

TATU_TATY
06-02-2012, 02:40
من قبل از خرید میگفتم 50 خیلی بزرگه و فکر میکردم اگه 50 بگیرم خیلی ضایع و گنده جلوه میده
اما حالا همش میگم کاش پول داشتم 65 میگرفتم! 50 نه تنها گنده نیست بلکه بسیار خوش سایز است اگه پولش رو دارید اصلا طرف 42 نرید تلوزیون هرچه بزرگتر باشه لذت تماشاش بیشتره
من قبلا تلوزیون 40 اینچ داشتم و باهاش گیم بازی میکردم اصلا حال و هوای این 50 اینچ رو نداره با این میری در بطن بازی!
و در نهایت اگه پول دستم بیاد و عمری باقی باشه تلوزیون بعدی رو حتما بزرگتر از 50 میگیرم.:31:

خیلی خیلی ممنون . چرا کاری میکنید که ادم دودل بشه اخه ..از دست شما چیکار کنم من :42:. اخه هزینش برام خیلی میفته . واقعا از نظر شما 3300 زیاد نیست واسه 50 اینچ :9::37:. مگه این تی وی چند سال میخواد برام بمونه که این همه براش هزینه کنم . vt20 هم زمان خودش غولی بود الان چی یکسال که گذشت st30 هم براش شاخ شده . :2:

اقا ارش شما الان تی وی چی هست ؟ چند اینچ دارید که راضی نیستی ؟ اگر پول داشتید چی میگرفتید ؟ خداییش در توانم نیست 3300 هزینه کنم واسه تی وی . با 4 تومن پی کی میخری خوب که به درد اخر و عاقبتتم بخوره .:33::blink:

TATU_TATY
06-02-2012, 03:08
راستی یادم رفت سوال کنم کسی از این شبکه چیزی میدونه ؟؟؟
شبکه تلویزیونی دیجیتالی «شبکه یکپارچه متعامل ایرانی (شیما) shima .ir

کیفیتاش چه جوریه . اچ دیه . فول اچ دیه . اصلن جکه همش . به درد میخوره . این شبکه ی دیجیتالی الان که میگم اچ دی هست ولی شما یمگید اس دی هست . این شیما چه جوری هست . مثه اینکه از اول سال 91 قراراه عرض بشه تو کل کشور .
اینجا رو بخونید یه چیزاییی گفته ادم شاخ در میاره . اخه 400 شبکه کجا بود

siamak_mu
06-02-2012, 03:14

تأیید میشه.

خیلی خیلی ممنون . چرا کاری میکنید که ادم دودل بشه اخه ..از دست شما چیکار کنم من :42:. اخه هزینش برام خیلی میفته . واقعا از نظر شما 3300 زیاد نیست واسه 50 اینچ :9::37:. مگه این تی وی چند سال میخواد برام بمونه که این همه براش هزینه کنم . vt20 هم زمان خودش غولی بود الان چی یکسال که گذشت st30 هم براش شاخ شده . :2:

اقا ارش شما الان تی وی چی هست ؟ چند اینچ دارید که راضی نیستی ؟ اگر پول داشتید چی میگرفتید ؟ خداییش در توانم نیست 3300 هزینه کنم واسه تی وی . با 4 تومن پی کی میخری خوب که به درد اخر و عاقبتتم بخوره .:33::blink:

نه دوست عزیز دودل نشو چون هرکی باید به جیب خودش نگاه کنه. آره دلار تأثیر بدی گذاشته و 3300 زیاد هست. من خودم 50VT30 رو گرفتم کارت 100-2880 . ولی 3300 رو مطمئنی؟ چون دوستان میگن تا نزدیک4 تومن رفته ها!
منظور آرش جان هم اگه پول داشتم سایز بزرگتر میگرفتم 1 میلیون دو میلیون بیشتر نیست! سایز بعدش میشه 65VT50 که قبل گرون شدن دلار 9-10 میلیون تومن بود!! الآنش رو خدا داند!

nob2003
06-02-2012, 03:28

کیفیتاش چه جوریه . اچ دیه . فول اچ دیه . اصلن جکه همش . به درد میخوره . این شبکه ی دیجیتالی الان که میگم اچ دی هست ولی شما یمگید اس دی هست . این شیما چه جوری هست . مثه اینکه از اول سال 91 قراراه عرض بشه تو کل کشور .

شیما hd چه مزخرفاتی:18:
hd کجا بوده و اینها همین هم که پخش میکنن در حده sd یکی از کانالهای پکیج اسکای هم نیست و در ضمن اگه کانالها کیفیتش hd هم بود بازم کیفیتی نداشت چون این برنامه ها و چیزهای مزخرفه دیگه ای که اینا پخش میکنن باید سورس اصلیش hd باشه تا کیفیت واقعی ببینی و مثلا توقع نداشته باش پخش مستقیم گریه و زاریه زواران حرم امام رضا رو برات با دوربین hd ضبط و پخش کنن و در همین ایام هم داره تصاویره 30 ساله پیش:2:رو هی زرت و زرت پخش میکنه که 3gp موبایل هم نیست.

در ضمن حرفه داش ارش هم گوش کن تلوزیون هر چی بزرگتر باشه بهتره:31:

arash_a59
06-02-2012, 07:52
عزیزم اگه واقعا پول نداری که هیچ و به قول شما وسیله نقلیه واجب تر از 8 اینچ بزرگتر بودنه TV هست اما اگه میتونی جور کنی خوب بهتره که 50 بگیری که لذتش رو بعد از خریدش خواهی دید، منم الان دوست دارم 65 بگیرم اما اصلا پولش رو ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همانجور که دوست گلم سیامک جان گفت خیلی گرون هست و اختلافش با 50 در حد 1-2 تومن نیست)
تلوزیون من اول سامسونگ 40 اینچ بود(LCD) و بعدش VT30 خریدم 50 و کاملا ازین سایز راضیم
40 اینچ قبلیم که خوب TV کوچکی نبود و میگفتم همین 42 هم میتونه منو راضی کنه اما خدا خواستو 50 گرفتم و حالا به زیر 50 رضایت نمیدم! اصلا خیلی فرق میکنه !
برای فیلم دیدن که خداست این سایز(و البته بزرگتر از اون بهتر)
واسه بازی میتونم بگم با 40 هیچ حالی نمیداد اما با این فوق العادست
واسه دیدن شبکه های معمولی TV هم من اکثرا شبکه های مستند ماهوراه رو میبینم که بازهم با این سایز جذاب تره
شما یه جا پیدا کن که قسطی بهت بده که نخوای یجا پول بدی خیلی جاها هستند که با چک قسطی میدن (4-5 قسطه) سود چندانیم روش نمیکشن.
به هر حال امیدوارم بهترین انتخاب رو نسبت به بودجت انجام بدی.:11:

delmajid
06-02-2012, 11:35
عزیزم اگه واقعا پول نداری که هیچ و به قول شما وسیله نقلیه واجب تر از 8 اینچ بزرگتر بودنه TV هست اما اگه میتونی جور کنی خوب بهتره که 50 بگیری که لذتش رو بعد از خریدش خواهی دید، منم الان دوست دارم 65 بگیرم اما اصلا پولش رو ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همانجور که دوست گلم سیامک جان گفت خیلی گرون هست و اختلافش با 50 در حد 1-2 تومن نیست)
تلوزیون من اول سامسونگ 40 اینچ بود(LCD) و بعدش VT30 خریدم 50 و کاملا ازین سایز راضیم
40 اینچ قبلیم که خوب TV کوچکی نبود و میگفتم همین 42 هم میتونه منو راضی کنه اما خدا خواستو 50 گرفتم و حالا به زیر 50 رضایت نمیدم! اصلا خیلی فرق میکنه !
برای فیلم دیدن که خداست این سایز(و البته بزرگتر از اون بهتر)
واسه بازی میتونم بگم با 40 هیچ حالی نمیداد اما با این فوق العادست
واسه دیدن شبکه های معمولی TV هم من اکثرا شبکه های مستند ماهوراه رو میبینم که بازهم با این سایز جذاب تره
شما یه جا پیدا کن که قسطی بهت بده که نخوای یجا پول بدی خیلی جاها هستند که با چک قسطی میدن (4-5 قسطه) سود چندانیم روش نمیکشن.
به هر حال امیدوارم بهترین انتخاب رو نسبت به بودجت انجام بدی.:11:

شیراز خیابان داریوش قسطی میدن اگه شیراز باشی میتونی یه سر بزنی اونجا

test14
06-02-2012, 11:42
سنگ مفت گنجشك مفت ما كه زنگ زديم تعزيرات زيرآبه بانيانو زديم توصيه ميكنم بقيه دوستانم همين كارو بكنن...

TATU_TATY
06-02-2012, 12:25
حقیقتا در توان نیست .

manaminjamkharam
06-02-2012, 18:09

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fp%3D2828)

این شبکه تلویزیون دیجیتال هست اما نه اونچه که الان داریم با ستاپ باکس های معمولی یا تی وی های جدید می بینیم. فعلا توی تهران هست . شرکتهایی هم که ارائه کردن خیلی کم هست . فعلا بهتره صبر کرد تا کامل جا بیفته و رقابت بینشون زیاد بشه تا هزینه های ماهیانشون کمتر بشه.

برای این باید یه دستگاه جدا خریداری بشه و تصاویر از طریق خطوط تلفن ( مثل اینترنت) دریافت می شه . با هر شرکتی که قرارداد تنظیم کنی ، می تونی هر موقع که خواستی از آرشیو اون شرکت هرچیزی که موجود هست رو با توجه به نوع اشتراکت ببینی . حالا می تونه برنامه های زنده تلویزیونی باشه یا فیلم های ویدیویی و موزیک و ... که توی آرشیوش موجود هست.

امکان اینکه تصاویر hd یا حتی full hd پخش کنن هست اما به شرطی که تصاویر ظبط شده هم با همون کیفیت باشه . پس پخش شبکه های صدا و سیما که الان بصورت SD ضبط و پردازش می شه ، بصورت sd هم پخش می شه و شما هم بصورت sd دریافت می کنی . اما اگه توی آرشیو ویدیوهاش ، ویدیوهای HD هم موجود باشه ، می تونید با کیفیت hd ببینید.

TATU_TATY
06-02-2012, 19:56
اقا بالاخره من برم 42vt30 بگیرم . برم ؟؟؟ خداییش دیگه در توانم نیست .همینشم محتمل هست جور بشه . والا این همه توی سایتا گشتم چند مورد فروش st30 در سایز های 42 و 50 رو دیدم . ولی تا حالا vt30 رو ندیدم کسی بزاره برا فروش (منظورم استفاده شده هاست ). خوب یعنی اینکه تو هر اینچی تونسته رضایت جلب کنه . برای ما که میخوایم با جیب خالی پز عالی بدیم خوب هست ولی واسه شما مایه داره ها بله دیگه 50 اینچشم خوب کم جلوه میکنه . نیگا تو رو خدا 8 اینچ و این همه اختلاف قیمتی . ظلم خوب . 42 اینچ زدن 2500 شده حالا 8 اینچ اضافه رو 1500 براش باید پول بدی . دق کردم از بس خواب این تی وی رو دیدم . میترسم بگیرمش بعدش ببینم اون چیزی که فکر میکردم نیست . اون وقته خودمو دار میزنم .
کیفیت 42 اینچش با 50 اینچش چقدر تفاوت داره . بی تفاوت نباید باشه . چون هر چی بزرگتر کیفیت بهتر درست دیگه .
نبود با 2500 به کیفیت vt30 نمیشه چیزه دیگه ای گیر اورد ؟

Black.Hawk
06-02-2012, 21:51
اقا بالاخره من برم 42vt30 بگیرم . برم ؟؟؟ خداییش دیگه در توانم نیست .همینشم محتمل هست جور بشه . والا این همه توی سایتا گشتم چند مورد فروش st30 در سایز های 42 و 50 رو دیدم . ولی تا حالا vt30 رو ندیدم کسی بزاره برا فروش (منظورم استفاده شده هاست ). خوب یعنی اینکه تو هر اینچی تونسته رضایت جلب کنه . برای ما که میخوایم با جیب خالی پز عالی بدیم خوب هست ولی واسه شما مایه داره ها بله دیگه 50 اینچشم خوب کم جلوه میکنه . نیگا تو رو خدا 8 اینچ و این همه اختلاف قیمتی . ظلم خوب . 42 اینچ زدن 2500 شده حالا 8 اینچ اضافه رو 1500 براش باید پول بدی . دق کردم از بس خواب این تی وی رو دیدم . میترسم بگیرمش بعدش ببینم اون چیزی که فکر میکردم نیست . اون وقته خودمو دار میزنم .
کیفیت 42 اینچش با 50 اینچش چقدر تفاوت داره . بی تفاوت نباید باشه . چون هر چی بزرگتر کیفیت بهتر درست دیگه .

به نظر من st30 50 اینچ بگیری بهتره ! جدا از بحث قیافه ظاهری و تنظیمات حرفه ای رنگ در vt30 موارد دیگه ای نیست که خیلی به چشم بیاد و st30 نداشته باشه ولی در عوض تفاوت بین 42 و 50 اینچ از لحاظ تعداد اینچ ها شاید زیاد نباشه ولی در واقعیت و مقایسه این دو سایز خیلی با هم فرق دارن

armin_gera
06-02-2012, 21:51
تو st30 چه جوری زیرنویسو بیارم؟
اصلا چه فرمتایی رو ساپورت میکنه؟
ممنون

manaminjamkharam
06-02-2012, 22:05

دوست عزیز اونجور که همه ی بچه های صاحب نظر این تاپیک که هر دو مدل را باهم از نزدیک مقایسه کردن گفتن ST30 و VT30 از نظر کیفیت کاملا شبیه هم هست

و حتی اونجور که دوستان گفتن بطور خیلی نامحسوس ST30 توی روز کنتراست را بهتر نگه می داره

و اکثر کسایی که بجای ST30 رفتن VT30 گرفتن بخاطر ظاهر زیباتر و همچنین برای این بوده که آخرین مدل را داشته باشن تا جای هیچگونه شکی براشون نمونه . پس اگه پول برات مهم هست ( که برا همه مهمه) با این شرایطی که گفتی بین این دو تا St30 رو بگیر.

اما یه چیزی که همه به هم توصیه می کنن اینکه حتما حتما حتما خودت برو و از نزدیک توی فروشگاه شبکه های صدا سیما رو با این تی وی ببین و ببین اصلا اونجوری هست که توی ذهنت بوده یا نه . وگرنه ممکنه تصورت خیلی خیلی با واقعیت فرق داشته باشه و اونموقع پشیمون بشی

درسته که این تی وی بهترین تی وی در حال حاضر هست ، اما ممکنه معیارهای شما برای اینکه یه تصویر را تصویر خوب بدونید ، با معیارهای اصلی متفاوت باشه . درسته که این تصویر واقعی ترین رنگ ها رو نشون می ده اما خب ممکن هم هست کسی بیشتر دوست داشته باشه رنگ های تصویر غیر واقعی و جیغ باشه.

پس حتما خودت یکی از این دو مدل را (VT30 یا ST30 ) از نزدیک با شبکه های خود صدا و سیما ببین بعد تصمیم بگیر بخری یا نه

قیمت ها هم فعلا معلوم نیست گرونتر بشه یا ارزونتر . اما چیزی که مشخص هست اینه که به قیمت چند ماه پیش که تازه وارد شد ، دیگه نمی رسه . ( شاید شاید شاید توی جشنواره های لوازم خانگی که نزدیکای عید توی نمایشگاه ها برگزار می شه قیمت ها یکم مناسب تر باشه)

poonel
06-02-2012, 22:10
ممنون

زیرنویس ساپورت نمی کنه.

1400
06-02-2012, 22:34
شیما hd چه مزخرفاتی:18:
hd کجا بوده و اینها همین هم که پخش میکنن در حده sd یکی از کانالهای پکیج اسکای هم نیست و در ضمن اگه کانالها کیفیتش hd هم بود بازم کیفیتی نداشت چون این برنامه ها و چیزهای مزخرفه دیگه ای که اینا پخش میکنن باید سورس اصلیش hd باشه تا کیفیت واقعی ببینی و مثلا توقع نداشته باش پخش مستقیم گریه و زاریه زواران حرم امام رضا رو برات با دوربین hd ضبط و پخش کنن و در همین ایام هم داره تصاویره 30 ساله پیش:2:رو هی زرت و زرت پخش میکنه که 3gp موبایل هم نیست.

در ضمن حرفه داش ارش هم گوش کن تلوزیون هر چی بزرگتر باشه بهتره:31:

:41::41:بهتره دوستان ادب و احترام رو رعایت کنند:41:

siamak_mu
07-02-2012, 00:50
زیرنویس ساپورت نمی کنه.

منم امشب فهمیدم ساپورت نمیکنه!! واقعاً برام عجیب بود چون فکرش رو هم نمیکردم. حالا سال 2007 میخریدم ساپورت نمیکرد یه چیزی ولی اصلاً باورم نمیشد بالاترین مدل سال 2011 کلاً زیرنویس پخش نکنه چه برسه به فارسی! جای سؤال هست چرا بعد از این همه سال پاناسونیک یه قابلیت به این پیش پا افتادگی رو روی گرون ترین تلویزیونش نگذاشته! شاید میخواد سینما خانگی هاش فروش بره!

TATU_TATY
07-02-2012, 01:24
منم امشب فهمیدم ساپورت نمیکنه!! واقعاً برام عجیب بود چون فکرش رو هم نمیکردم. حالا سال 2007 میخریدم ساپورت نمیکرد یه چیزی ولی اصلاً باورم نمیشد بالاترین مدل سال 2011 کلاً زیرنویس پخش نکنه چه برسه به فارسی! جای سؤال هست چرا بعد از این همه سال پاناسونیک یه قابلیت به این پیش پا افتادگی رو روی گرون ترین تلویزیونش نگذاشته! شاید میخواد سینما خانگی هاش فروش بره!

اره والا خیلی بعیده از پانا ولی خوب راه حلشم همون طور که میدونید یه پلیر قوی که بتونه تمام این کاستی ها رو جبران کنه . اونم بلوری پلیر هست . فقط نمیدونم ایا این بلوری پلیر های میتونن 3بعدی درست بخونن و درست انتقال بدن . بهترین بلوری پلیر چی هست کسی سر رشته داره میشه معرفی کنه البته زیاد گرون نباشه ..با تشکر

siamak_mu
07-02-2012, 02:02
اره والا خیلی بعیده از پانا ولی خوب راه حلشم همون طور که میدونید یه پلیر قوی که بتونه تمام این کاستی ها رو جبران کنه . اونم بلوری پلیر هست . فقط نمیدونم ایا این بلوری پلیر های میتونن 3بعدی درست بخونن و درست انتقال بدن . بهترین بلوری پلیر چی هست کسی سر رشته داره میشه معرفی کنه البته زیاد گرون نباشه ..با تشکر

بله بدبختی من از سینما خانگی هم ضربه خوردم! مثلاً پایونیر گرفتم بهترین باشه ولی MP4 AVC 1080 پخش نمیکنه ولی با 1080 رو کدک های دیگه مشکل نداره! بدبختی اکثر فایل های منم همین کدک رو داره. ولی با همین کدک رو رزولوشن پایین تر مشکلی نداره.

برای سینما و پلیر هم تشریف ببرید بخش خودش بهتر نتیجه میگیرید:

armin_gera
07-02-2012, 10:08
بدجور ضد حال خوردم
یعنی این st30 یا این همه دبدبه کب کبه زیرنویس ساپورت نمیکنه؟!!
اخه بدبختی اینجاست که من بلوری پلیر پاناسونیکم دارم مدل bd110 ولی خداروشکر ائنم زیرنویس ساپورت نمیکنه
جالبیش اینجاست که کلان هم mp4 پخش نمیکنه و باید مستقیما با هارد وصل کنم به تلوزیون و شاید بعضی mp4 هارو باز کنه

ولی زیرنویس هایی که تو خود فیلم هستن رو نشون میده
من چند نا فیلم دان کرده بودم که زیر نویساشون با mkvmarage بهشون چسبیده بود و راحت زیرنویسارو آورد ولی من خودم یه فیلمو با همین برنامه زیرنویسشو بهش چسبوندم ولی تلوزیون کلا فیلمو پخش نکرد
نمیدونم مشکل چیه

دوستان اگه کسی از برنامه mkvmarge اطلاعاتی داره راهنمایی کنن
چون فک کنم تنها راه پخش زیرنویس باشه

Black.Hawk
07-02-2012, 11:44
ممنون

زیرنویس ساپورت نمی کنه.

زیر نویس انگلیسی رو ساپورت می کنه و واسه فعال کردنش موقعی که کلیپ یا فیلم رو اجرا کردین دکمه options رو بزنین و video setup رو انتخاب کنین و از اونجا subtitle رو که off هست تغییر بدین و یکی از گزینه های موجود رو انتخاب کنین

armin_gera
07-02-2012, 12:44
st30 زیرنویس ساپورت میکنه :8::27:

الان یه لحظه هارمو که توش پره فیلم و زیر نویسه رو انداختم رو تلوزیون و یه فیلم شانسی باز کردم و زیرنویساشو راحت اورد
شک کردم شاید زیرنوسی به فیلم چسبیده باشه و مال خود فیلم باشه ولی با کامپیوتر تست کردم دیدم اون زیرنویس یه فایل جدا گانه بود و اصلا خود فیلم زیرنویس توش نداشت
تنها مشکل اینه که من تو اون پوشه نزدیک 100 تا فایل زیرنویس با فرمت های مختلف داشتمو نمیدونم کدوم فرمتو ساپورت و پخش کرد الان دارم دونه دونه امتحان میکنم و نتیجه رو اینجا میگنم

arash-sat
07-02-2012, 12:47
چند تا مطلب دیدم در مورد سایه سبز رنگی که ایجاد شده روی صفحه. یه سری ویدیو هم هست تو یوتیوب که نشون داده از دوستان کسی به این مورد بر خورده؟ من بیشتر خودم برای گیم میخوام از این پلاسما استفاده کنم. حالا موندم. دو سال پیش پیش هم که پاناسونیک پنلش بعد از مدتی رنگ مشکی رو یه صورت خاکستری و یا بنفش نشون میداد که تو فروم هایی مثله AVS خیلی صر و صدا کرد.

poonel
07-02-2012, 14:07
st30 زیرنویس ساپورت میکنه :8::27:

الان یه لحظه هارمو که توش پره فیلم و زیر نویسه رو انداختم رو تلوزیون و یه فیلم شانسی باز کردم و زیرنویساشو راحت اورد
شک کردم شاید زیرنوسی به فیلم چسبیده باشه و مال خود فیلم باشه ولی با کامپیوتر تست کردم دیدم اون زیرنویس یه فایل جدا گانه بود و اصلا خود فیلم زیرنویس توش نداشت
تنها مشکل اینه که من تو اون پوشه نزدیک 100 تا فایل زیرنویس با فرمت های مختلف داشتمو نمیدونم کدوم فرمتو ساپورت و پخش کرد الان دارم دونه دونه امتحان میکنم و نتیجه رو اینجا میگنم

عجیبه. والا من که تست کردم و زیرنویس SRT و فیلم تو یه پوشه بود پخش نشد!

یه نکته: تو دفترچه سری اروپایی زیرنویس رو گفته فقط برای Divx ساپورت میشه.

delmajid
07-02-2012, 14:33
چند تا مطلب دیدم در مورد سایه سبز رنگی که ایجاد شده روی صفحه. یه سری ویدیو هم هست تو یوتیوب که نشون داده از دوستان کسی به این مورد بر خورده؟ من بیشتر خودم برای گیم میخوام از این پلاسما استفاده کنم. حالا موندم. دو سال پیش پیش هم که پاناسونیک پنلش بعد از مدتی رنگ مشکی رو یه صورت خاکستری و یا بنفش نشون میداد که تو فروم هایی مثله AVS خیلی صر و صدا کرد.
یعنی st30 هم بعد از مدتی روش لک میوفته؟:41:

poonel
07-02-2012, 14:36

armin_gera
07-02-2012, 14:46
عجیبه. والا من که تست کردم و زیرنویس SRT و فیلم تو یه پوشه بود پخش نشد!

یه نکته: تو دفترچه سری اروپایی زیرنویس رو گفته فقط برای Divx ساپورت میشه.

هرکار میکنم فارسی رو درست نشون نمیده
srt پخش میکنه ولی فقط انگلیسی
srt های فارسی رو خرچنگ غورباقه نشون میده

delmajid
07-02-2012, 17:35

یعنی در st30 , vt30 هم لک می افته؟

nob2003
07-02-2012, 18:43

شاید بشه تا تغیر unicode مشکل خرچنگ قورباقه رو حل کرد و فرمت sub رو امتحان نکردی ببینی جواب میده یا نه؟

TATU_TATY
07-02-2012, 21:16
هر چی حساب کتاب می کنم نمی تونم 50vt30 بگیرم . اخه قسطی نمیده یه هیچ وجه . میگه من نقد میخرم و نقد هم میفروشم . رفتم نماینده ی الجی که خدای قسطی دادن بود رو در و دیوارش زدن فقط نقد . این و که دیددم به پانا حق داد م .الجی که این جوری کنه وای به حال بقیه .
کسی 50vt30 نداره ازش بخرم ؟؟؟
اصلن دست و دلم به st30 نمیره . دوستانی که میگم تصاویر st30 و vt30 رو بقل هم دیدن ولی هیچ تفاوتی ندیدن نمیدونم اونا چه جوری نیگاش میکردن . ما که دیدن میشد تفاوت رو تشخیص داد . نمیدونم شاید چشای ما قاطی داره یا اینکه چون خیلی بهش علاقه دارم رو دیدنم تاثیر داشته . به هر حال نظرم رفت روی همون 42vt30 واقعا در توان نیست . حالا پشیمون شدن رو مطمنم پشیمون میشم ولی با این پول st30 نمیگیرم به هیچ وجه .

armin_gera
07-02-2012, 22:10
شاید بشه تا تغیر unicode مشکل خرچنگ قورباقه رو حل کرد و فرمت sub رو امتحان نکردی ببینی جواب میده یا نه؟
فرمت sub وsup و idx و... رو ساپورت نمیکنه
فقط srt
من تو unicod و... زیاد وارد نیستم ولی حتما encodingش باید ANSI باشه تا پخشش کنه روی UTF-8و... پخشش نکرد
تو خود تلوزیون اونجایی که مال تنظیمات زیرنویس هستش چند تا زبانو نوشته
لاتین 1 و لاتین 2 و سرلیک و چینی 1 و چینی 2 و ترکی و یه چند تا دیگه که متاصفانه توشون عربی یا فارسی نیست

با یونیکد چه جوری؟

siamak_mu
07-02-2012, 23:46
زیر نویس انگلیسی رو ساپورت می کنه و واسه فعال کردنش موقعی که کلیپ یا فیلم رو اجرا کردین دکمه options رو بزنین و video setup رو انتخاب کنین و از اونجا subtitle رو که off هست تغییر بدین و یکی از گزینه های موجود رو انتخاب کنین

من رو VT30 همچین گزینه ای نمیبینم. برای زیرنویس فارسی هم این گزینه میاد یا فقط برای انگلیسی میاد؟! فرمت فیلم و زیرنویس شما چیه؟

بله منم خیلی از این مشکل میترسیدم ولی ظاهراً تو سری R برطرف شده چون خدا رو شکر کسی تو ایران گزارش این مشکل رو نداده.

زیرنویس رو با notepad ویندوز باز کنید و File>save as رو بزنید بعد هم تو قسمت encoding بذارید روی Unicode یا UTF-8 . سینما خانگی منم srt ansi رو درست نشون نمیده ولی srt UTF-8 و srt unicode و sub-idx رو درست نشون میده ولی نمیدونم چطوری زیرنویس رو روی خود VT30 بیارم.

شما فرمت فیلمتون چیه چون من هر کاری کردم تو آپشن گزینه زیرنویس نبود! زیرنویس هم با فرمت های مختلف و encpding های مختلف تست کردم و همنام با فیلم کردم.

remix.hotel
08-02-2012, 00:10
ببخشید دوستان کمی من خارج میزنم بهد 250 تا صفحه چندتا سوال داشتم
ظاره الان بهترین پلاسما v30هست .طبق گفته دوستان این دستگاه برای مانیتو بودن نباید استفاده بشه درسته؟
و فقط تصاویر پویا یعنی مثلا لوگویی یه شبکه میتونه تو مدت زمان پنل رو خراب کنه؟
اخرین قیمتای این دستگاه نسبت به قبل زمان سناریوی دلار قدر رفته بالا؟
ایا شی یر کردن رو بستر وایرلس رو کسی تجربه کرده ببینه سرعتش چطوره؟
و اینکه نسبت به LED های SONYچقدر میتونه خودی نشون بده؟
ممنونم

Black.Hawk
08-02-2012, 00:22
من رو VT30 همچین گزینه ای نمیبینم. برای زیرنویس فارسی هم این گزینه میاد یا فقط برای انگلیسی میاد؟! فرمت فیلم و زیرنویس شما چیه؟

زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کنه یعنی نشون می ده ولی فونتش قاطی ی هست
من mkv با زیرنویس srt رو امتحان کردم راحت اجرا می کنه شاید vt30 یه کم فرق داشته باشه من با اون کار نکردم

siamak_mu
08-02-2012, 00:23
ببخشید دوستان کمی من خارج میزنم بهد 250 تا صفحه چندتا سوال داشتم
ظاره الان بهترین پلاسما v30هست .طبق گفته دوستان این دستگاه برای مانیتو بودن نباید استفاده بشه درسته؟
و فقط تصاویر پویا یعنی مثلا لوگویی یه شبکه میتونه تو مدت زمان پنل رو خراب کنه؟
اخرین قیمتای این دستگاه نسبت به قبل زمان سناریوی دلار قدر رفته بالا؟
ایا شی یر کردن رو بستر وایرلس رو کسی تجربه کرده ببینه سرعتش چطوره؟
و اینکه نسبت به LED های SONYچقدر میتونه خودی نشون بده؟
ممنونم

بله کلاً پلاسما رو نمیشه مانیتور کرد.
این مشکل تو VT30 کمتر از پلاسماهای قدیمی تر دیده میشه. فقط تا 100-200 ساعت اول من به چشم دیدم سریع جا مینداخت ولی بعدش یه بازی فوتبال بشینی با لوگوی ثابت شبکه سه ببینی مشکلی پیش نمیاد. در واقع خیلی کم پیش میاد که ساعت ها یه تصویر ثابت بمونه رو صفحه. شما فیلم هم ببینید وسطش پیام بازگانی میره و لگو حذف میشه. فوتبال هم همین طور بین دو نیمه پیام هست. نوار مشکلی بالا و پایین فیلم هم برای یه فیلم سینمایی مشکلی ایجاد نمیکنه اگه نشه 2-3 تا فیلم پشت سر هم.
قبل من قیمت کف خریدم 2880 الآن دوستان میگن تا 3750 رفته. برید سایت بانیان نمایندگی های خیابون جمهموری زنگ بزنین قیمت بگیرید.
این تلویزیون وای فای داخلی نداره و از طریق دانگل USB امکان پذیر هست که تو ایران نیست اگه هم باشه بالای 150 تومن باید مایش باشه با این وضع دلار. ولی من تجربه ام رو از وایرلس با سینما خانگی بگم که برای 1080 مناسب نیست. برای 720 جواب میده. 1080 هم شاید اگه خیلی مودم نزدیک باشه جواب بده چون من با سیگنال نصف تست کردم و فاصله تقریباً 10 متری با مودم.
فقط HX925 میتونه با VT30 رقابت کنه.

زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کنه یعنی نشون می ده ولی فونتش قاطی ی هست
من mkv با زیرنویس srt رو امتحان کردم راحت اجرا می کنه شاید vt30 یه کم فرق داشته باشه من با اون کار نکردم

مطمئن هستین احیاناً زیرنویس رو خود فایل MKV نبوده؟ چون MKV این قابلیت رو داره بدون اینکه زیرنویس به فیلم بچسبه تو خودش زیرنویس رو جای بده اگه خواستی قطعش کنی.

mvat
08-02-2012, 01:19
یکی 1 بلو ری خوب معرفی کنه.......

ای بابا؛ من که چندبار این سوال رو مطرح کردم هیچ یک ازدوستان افتخار ندادن راهنمایی کنند تا بالاخره خسته شدم و یک بلوری 3D پاناسونیک مدل BD-110 رو با هزار بدبختی گیر آوردم (به مبلغ 400000 ت) که فکر می کنم باتوجه به نوع TV بهترین گزینه همین باشه..!:46:

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------

حداقل دوستان چندتا از 3d هایی که دیدنشون واقعا ارزش داره (باتوجه به قیمت هر دیسک که معمولا حدود20000 تومانه) رو معرفی کنند تا ما هم از وجود این نعمات الهی، بهره مند شیم !!:31:

Black.Hawk
08-02-2012, 12:31
مطمئن هستین احیاناً زیرنویس رو خود فایل MKV نبوده؟ چون MKV این قابلیت رو داره بدون اینکه زیرنویس به فیلم بچسبه تو خودش زیرنویس رو جای بده اگه خواستی قطعش کنی.

بله مطمئن هستم و زیر نویس رو میشه از طریق منوی تی وی فعال و غیر فعال کرد . فایل زیر نویس رو که پاک کردم دیگه گزینه subtitle رو نمی شد از حالت off تغییر داد

البته این رو اضاف کنم که من مدل ST30 M رو دارم که نرم افزارش هم به آخرین نسخه آپدیت شده شاید سری R این امکان رو نداره

delmajid
08-02-2012, 14:29
بله مطمئن هستم و زیر نویس رو میشه از طریق منوی تی وی فعال و غیر فعال کرد . فایل زیر نویس رو که پاک کردم دیگه گزینه subtitle رو نمی شد از حالت off تغییر داد

البته این رو اضاف کنم که من مدل ST30 M رو دارم که نرم افزارش هم به آخرین نسخه آپدیت شده شاید سری R این امکان رو نداره

منم سری m خریدم میشه فایل آپدیتش رو بذارید منم دانلود کنم؟

armin_gera
08-02-2012, 14:59

بله منم خیلی از این مشکل میترسیدم ولی ظاهراً تو سری R برطرف شده چون خدا رو شکر کسی تو ایران گزارش این مشکل رو نداده.

زیرنویس رو با notepad ویندوز باز کنید و File>save as رو بزنید بعد هم تو قسمت encoding بذارید روی Unicode یا UTF-8 . سینما خانگی منم srt ansi رو درست نشون نمیده ولی srt UTF-8 و srt unicode و sub-idx رو درست نشون میده ولی نمیدونم چطوری زیرنویس رو روی خود VT30 بیارم.

شما فرمت فیلمتون چیه چون من هر کاری کردم تو آپشن گزینه زیرنویس نبود! زیرنویس هم با فرمت های مختلف و encpding های مختلف تست کردم و همنام با فیلم کردم.

به فرمت فیلم ربطی نداره من فیلمو میزنم مموری و فایل srt که زیرنویسه رو هم نام با فیلم میکنم و تو option گزینه زیر نویس میاد
انکدینگ فقط ansi رو نشون میده و بقیه رو نشون نمیده

Black.Hawk
08-02-2012, 17:24
منم سری m خریدم میشه فایل آپدیتش رو بذارید منم دانلود کنم؟

من شخصا دانلود و نصب نکردم ولی چون تاریخ تولید پنل نوامبر 2011 بود خودش به صورت دیفالت آخرین نسخه رو داشت که همون 2113 هست .شما ورژن رو رو چک کن اگه 4 رقم اول کمتر از 2113 بود میتونی آپدیت کنی .
واسه دانلود و مراحل نصب هم به این آدرس برو :

فقط توی انتخاب مدل وسایز خیلی دقت کن . اگه فریم ور یه مدل دیگه رو فلش کنی ممنکه تی وی دیگه بالا نیاد

unepus
08-02-2012, 20:13
ای بابا؛ من که چندبار این سوال رو مطرح کردم هیچ یک ازدوستان افتخار ندادن راهنمایی کنند تا بالاخره خسته شدم و یک بلوری 3D پاناسونیک مدل BD-110 رو با هزار بدبختی گیر آوردم (به مبلغ 400000 ت) که فکر می کنم باتوجه به نوع TV بهترین گزینه همین باشه..!:46:

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------

حداقل دوستان چندتا از 3d هایی که دیدنشون واقعا ارزش داره (باتوجه به قیمت هر دیسک که معمولا حدود20000 تومانه) رو معرفی کنند تا ما هم از وجود این نعمات الهی، بهره مند شیم !!:31:

در مورد بلوری اگر منظورتون BDT110 هستش دستگاه خوبیه
در مورد فیلم هم که قیمت ها اصلا اونی نیست که شما می فرمایید . قیمت فیلم های تک لایه( 25 گیگی) 5000 و دو لایه (50گیگی) 11000~ 13000 هست . (من هر چی 3 بعدی تا حالا دیدم 50 گیگی بودن ) به این 3 جا یک سری بزنید :

در مورد فیلم 3D هم اینا به نظرم خوبن :

Alice In Wonderland
Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides
The Green Hornet
Saw 3D
Resident Evil - Afterlife
Captain America - The First Avenger
Transformers: Dark of the Moon
Tron: Legacy
Drive Angry
Under the Sea
Step Up 3D

در مورد کارتون 3D هم اینا به نظرم خوبن : (بعضی هاشون از فیلم هام باحال ترن)

Cloudy With a Chance of Meatballs
Megamind
Toy Story 3
Coraline
Monsters Vs Aliens
Bolt
Kung Fu Panda 2
A Christmas Carol
Tangled
Despicable Me

siamak_mu
08-02-2012, 21:33

یعنی اگه زیرنویس نباشه باز گزینه زیرنویس به صورت off میاد ولی قابل تغییر نیست. پس یک کاستی دیگه سریR مشخص شد! از زیرنویس هم زدن!!! میشه این زیرنویس رو دانلود کنید مطمئن بشم از جانب زیرنویس مشکلی نیست. لطفاً یه عکس از منوی زیرنویس بگیرید ببینم دقیقاً همون جایی هست که من چک میکنم.

خیلی ممنونم.

TATU_TATY
08-02-2012, 23:09
در مورد بلوری اگر منظورتون BDT110 هستش دستگاه خوبیه
در مورد فیلم هم که قیمت ها اصلا اونی نیست که شما می فرمایید . قیمت فیلم های تک لایه( 25 گیگی) 5000 و دو لایه (50گیگی) 11000~ 13000 هست . (من هر چی 3 بعدی تا حالا دیدم 50 گیگی بودن ) به این 3 جا یک سری بزنید :

در مورد فیلم 3D هم اینا به نظرم خوبن :

Alice In Wonderland
Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides
The Green Hornet
Saw 3D
Resident Evil - Afterlife
Captain America - The First Avenger
Transformers: Dark of the Moon
Tron: Legacy
Drive Angry
Under the Sea
Step Up 3D

در مورد کارتون 3D هم اینا به نظرم خوبن : (بعضی هاشون از فیلم هام باحال ترن)

Cloudy With a Chance of Meatballs
Megamind
Toy Story 3
Coraline
Monsters Vs Aliens
Bolt
Kung Fu Panda 2
A Christmas Carol
Tangled
Despicable Me

سلام .اقا خیلی ممنون بابت لینکا . میشه یه دستگاه بلوری خوب معرفی کنی که ما بریم سراغش . واقعا خوب حالا که قراره پول داده بشه بزار خوبشو بگیریم . بعدش کدوم یکی از این لینکایی که دادید فروشندش بهتره و دیتاش بیشتر و کلا به نفع مشتری کار میکنه . ازشون هاردی بگیرم بهتره نه ؟؟؟

آقا یه سوال دیگه یکی از دوستان لینک قیمت های سری 2012 پاناسونیک رو گذاشتند از استاتید اهل فن میشه کمک بخوام که یه حساب کتاب سر انگشتی بکنن و قیمت ها رو به تومن خودمون بگن تا یه مقایشه کوچیک بتونیم داشته باشم .
Panasonic 2012 Plasma HDTV Prices Leaked?

65″ VT50: $3999
55″ VT50: $2499
65″ GT50: $3499
60″ GT50: $2599
55″ GT50: $2099
50″ GT50: $1799
65″ ST50: $2999
60″ ST50: $2099
55″ ST50: $1699
50″ ST50: $1399
60″ UT50: $1799
55″ UT50: $1399
50″ UT50: $1099
42″ UT50: $799

اینم بهم کمک کنید بیشتر ممنون میشم . من الان دیگه خرید 42vt30 قطعی شده برام . حالا اگر حساب حساب کنم مثلا اگر الان مثلا این سری 2012 تو بازار بود و من میخواستم بخرم بهتر بود همین 42vt30 رو بخرم یا مثلا 50st50؟؟؟؟
اساتید میشه قیمت ها رو به حال حاظر به صورت تقریبی به پول خودمون برای این تی وی ها بزارید که مزنه کمی دستمون بیاد .از نظر کیفیتی vt30 بالاتره یا st50 .حالا ما دیگه اسمی از vt50 نمیبریم دلیلش اینکه قده این حرفا نیستیم .تشکر فراوان .

mvat
08-02-2012, 23:14
در مورد فیلم هم که قیمت ها اصلا اونی نیست که شما می فرمایید . قیمت فیلم های تک لایه( 25 گیگی) 5000 و دو لایه (50گیگی) 11000~ 13000 هست Despicable Me

منظورم دیسک اورجینال بود نه رایتی !!:31:

iranmard
09-02-2012, 02:17
سلام جناب tatu _taty من خیلی وقت هستش میبینم شما قصد خرید دارید ولی دوذل هستید ببخشید من اینقدر خودمونی میگم امیدوارم ناراحت نشید ولی اینقدر دست رو دست گذاشتید قیمتها رفت بالا دیگه از 50vt 30 رسیدید به 42 ولی باز خودتون میدونید من به شخصه هیچ وقت 8 اینچ تصویر بزرگتر رو ول نمیکنم برم برای دیزاین قشنگ تر یا 10 در صد تصویر بهتر یه tv 42 بخرم برو st30 50 بخر حالشو ببر اینقدرم سخت نگیر والا اون 10 در صدم اصلا به چشم نمیاد یاز خودتون میدونید من نظر خودم گفتم 10 در صدم من به این دلیل میگم بهتر که جزییات تو تصویر hd یه ذره اگه زوم کنی خیلی دقیق باشی میفهمی مگر هیچ فرقی ندارن با هم این تنضیمات پیشرفته تصویر هم ول کن فکر نکن چیز شاخی هستش من تو نمام این مدت داشتم ور میرفتم با این تنظیمات تو تصاویر hd وsd اخر فهمیدم بهترین تصویر همون تصویر رو مد عادی با کنتراست 92 با وضوح 100 هستش ..ووو تنظیمات پیشرفته هم دست نزنی بهتره مگرنه برای یه فیلم خاص میبینی به یه تصویر دلخواه میرسی بعد دوباره میری رو ماهواره حتی رو کانال های hd میبینی اون تنظیم به درد نمیخوره همون تصویر عادی بهتره باز خودت میدونی من خودم اون موقع که خریدم 2800 vt50 رو اگه پول داشتم میدادم st3055 زاپن بود 4200 اگه اشتباه نکنم این 55 رو میگرفتم چون 5 اینچ بزرگتر در نهایت لذت بیشتر از چیزی که میدیدم حالا باز خودت میدونی من نظر شخصی خودم گفتم ایشالا که یه خرید خوب داشته باشی که به دلت بشینه ولی در کل این دو مدل بهترین tv تو بازار هستش شک نکن ولی اون چیز خاصی هم که فکر میکی نیست اینم بگم ایراد کم نداره ولی بازم میگم از 100 تا سونی سامسونگ اینا بهتره موفق باشی

TATU_TATY
09-02-2012, 02:44
خیلی ممنونم . آره دیگه زیادی روو هر چی حساس بشی همین میشه اخر و عاقبت . می ترسم از اخر قید تی وی بزنم بشیم پای همین دوو 22 اینچی باباقوری. اقلا مشکیش واقعا مشکیه :) ;)

ali gamma
09-02-2012, 10:48
اون قيمتها رو همه رو ضربدر دو كن. مثلا ١٠٩٩ دلار ميشه دو ميليون و دويست. شايد هم تا اون موقع كه بيان ايران دلار شده باشه پنج هزارتوومن.

armin_gera
09-02-2012, 15:49
یعنی اگه زیرنویس نباشه باز گزینه زیرنویس به صورت off میاد ولی قابل تغییر نیست. پس یک کاستی دیگه سریR مشخص شد! از زیرنویس هم زدن!!! میشه این زیرنویس رو دانلود کنید مطمئن بشم از جانب زیرنویس مشکلی نیست. لطفاً یه عکس از منوی زیرنویس بگیرید ببینم دقیقاً همون جایی هست که من چک میکنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7288184187%2Fsub.srt.html)

خیلی ممنونم.
این زیر نویسی که گذلشتیو من همنام با فیلم underwrold3 کردم و زدم تو پوشه ای که اکه فیلم توشه ولی چون زیرنویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد والا انگلیسی ها رو قشنگ و درست میاره
رو فارسیشم دارم کار میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم میگم
اینجا دوتافیلم هست که یکیش تو پوشش زیر نویس نداره و فقط فیلمه و اون یکی فیلم ,تو پوشش زیر نویسی که گفتی رو گذاشتم
اگه خواستی با زیر نویس انگلیسی هم تست کنم بگو
بابت عکس پنجره هم که افتاده تو تلوزیون پیشاپیش شرمنده نخواستم بزارم عصر جواب بدم

unepus
09-02-2012, 18:04
سلام .اقا خیلی ممنون بابت لینکا . میشه یه دستگاه بلوری خوب معرفی کنی که ما بریم سراغش . واقعا خوب حالا که قراره پول داده بشه بزار خوبشو بگیریم . بعدش کدوم یکی از این لینکایی که دادید فروشندش بهتره و دیتاش بیشتر و کلا به نفع مشتری کار میکنه . ازشون هاردی بگیرم بهتره نه ؟؟؟

آقا یه سوال دیگه یکی از دوستان لینک قیمت های سری 2012 پاناسونیک رو گذاشتند از استاتید اهل فن میشه کمک بخوام که یه حساب کتاب سر انگشتی بکنن و قیمت ها رو به تومن خودمون بگن تا یه مقایشه کوچیک بتونیم داشته باشم .
Panasonic 2012 Plasma HDTV Prices Leaked?

65″ VT50: $3999
55″ VT50: $2499
65″ GT50: $3499
60″ GT50: $2599
55″ GT50: $2099
50″ GT50: $1799
65″ ST50: $2999
60″ ST50: $2099
55″ ST50: $1699
50″ ST50: $1399
60″ UT50: $1799
55″ UT50: $1399
50″ UT50: $1099
42″ UT50: $799

اینم بهم کمک کنید بیشتر ممنون میشم . من الان دیگه خرید 42vt30 قطعی شده برام . حالا اگر حساب حساب کنم مثلا اگر الان مثلا این سری 2012 تو بازار بود و من میخواستم بخرم بهتر بود همین 42vt30 رو بخرم یا مثلا 50st50؟؟؟؟
اساتید میشه قیمت ها رو به حال حاظر به صورت تقریبی به پول خودمون برای این تی وی ها بزارید که مزنه کمی دستمون بیاد .از نظر کیفیتی vt30 بالاتره یا st50 .حالا ما دیگه اسمی از vt50 نمیبریم دلیلش اینکه قده این حرفا نیستیم .تشکر فراوان .

در مورد دستگاه بلوری شما اول بودجه را مشخص کنید .

در مورد فرو شندگان من خودم به شخصه قبلا از اولی خرید کردم و خیلی راضی بودم . از اون 2 نفر دیگه خرید نکردم
فقط اینکه لیست کدومشون کاملتره مهم نیست مهم اینه که کدومشون بیشتر فیلم هایی که شما بخواهین رو داشته باشن . لیست هر 3 تاشونو بگیرین و مقایسه کنید . در ضمن در مورد مارک بلوری هم قبل خرید سوال کن .

در مورد اینکه روی هارد بهتره یا روی دیسک بستگی داره ... روی هارد بگیرید با وجودی که الان قیمت هارد 2 برابر شده هنوز از روی دیسک یکم ارزون تره ولی خوب دیسک رو راحت با بلوری پلیر تماشا می کنید ولی از روی هارد یا باید از یک کامپیوتر یا لپتاپ مناسب ( با کارت گرافیک بالا جهت پخش 3ِd استفاده کنید . تازه خروجی 3d از روی pc دردسر داره) یا از یک مدیا پلیر قوی که بتونه ایمیج بلوری یا فولدر بلوری رو از روی هارد منودار پخش کنه.به طور کلی برای 90% مردم الان خرید روی دیسک به صرفه تره چون این دردسر هارو نداره

قیمت های مدل 2012 پاناسونیک هنوز مشخص نیست چون هنوز عرضه نشده و اعداد اون لینک هم اون هم فقط حدس و گمانه . تا این مدل ها به ایران برسه حدود 1 سال زمان مونده ( خیلی زود بیاد آخر تابستونه ) تا اون موقع هم که قیمت دلار ممکنه سر به جهنم بزنه .

arash_a59
09-02-2012, 18:37
مطلبی در مورد نوع خاصی از فن ها به نام فنهای بدون پره یا bladless fan که تکنولوژی بسیار جالبی داره رو خوندم که گفتم بد نیست اینجا بذارم
این نوع فن ها که اولین بار در سال 2009 توسط James Dyson ساخته شد به Dyson Air Multiplier هم معروفند و در ساخت اونها پره یا Blade استفاده نشده!

نحوه کار این فنها در شکل زیر کاملا توضیح داده شده :

این فن ها میتونن به راحتی تا 25 لیتر بر دقیقه فلوی هوای خروجی داشته باشند.
البته سایز این فنها تا جایی که من دیدم بزرگ بودند و در حد فن هایی که بشه پشت TV کار گذاشت ندیدم ولی اگه ساخته شده امیدوارم پاناسونیک در تلوزیون های خود ازین گونه فن ها استفاده کنه
اینروهم اضافه کنم که این تکنولوژی اینقدر جا افتاده و معمول شده که حتی در ایران(!) هم میتونید اینگونه فن هارو خریداری کنید. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dcategories.view%26category_id% 3D2342%26subcats%3DY%26features_hash%3DV399)
جناب Alucard اگه توضیحی دارند خوشحال میشم.

armin_gera
09-02-2012, 20:20

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7288184187%2Fsub.srt.html)

خیلی ممنونم.
یه پست نوشتم ارسال هم کردم ولی نوشت بعد از تایید مدیر ثبت خواهد شد ئالا این چی بود دیگه نمیدونم
مدیرا لطف کنن ائن پست رو تایید کنن
تو اون پست این فیلم که از تی وی خودم بود و با اون زیر نویسی که دادی رو برات گذاشتم فقط چون زیر نویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد اگه خواستی بده با زیرنویس انگلیسی برات تست کنم

TATU_TATY
09-02-2012, 20:37
ممنونم جناب unepus . .
میشه شما یه چند تا بلوری پلیر خوب معرفی کنید از ارزون ترینش تا گرون ترینش اونایی که به درد بخورترن . اومدم براتون پیغام خصوصی بزارم که نشد . میشه اسم تمام فیلم های دو بعدی و سه بعدی بلوری که بهنظرتون جالب و قابل دیدن بود رو بهم معرفی کنید میخوام از همون لینک اولی خرید کنم . فقط تا جایی که میشه فیلم خانوادگی باشه . اگر گزینه ای بود که واقعا عالی بود ولی برای خانواده مناسب نبود ممنو نمیشم زحمت بکشید و ذکر کنید . عذر میخوام . زیاد عجله ای نیست هر وقت که حوصله داشتید . تشکر

remix.hotel
09-02-2012, 20:38
[QUOTE=siamak_mu;6828697]بله کلاً پلاسما رو نمیشه مانیتور کرد.
این مشکل تو VT30 کمتر از پلاسماهای قدیمی تر دیده میشه. فقط تا 100-200 ساعت اول من به چشم دیدم سریع جا مینداخت ولی بعدش یه بازی فوتبال بشینی با لوگوی ثابت شبکه سه ببینی مشکلی پیش نمیاد. در واقع خیلی کم پیش میاد که ساعت ها یه تصویر ثابت بمونه رو صفحه. شما فیلم هم ببینید وسطش پیام بازگانی میره و لگو حذف میشه. فوتبال هم همین طور بین دو نیمه پیام هست. نوار مشکلی بالا و پایین فیلم هم برای یه فیلم سینمایی مشکلی ایجاد نمیکنه اگه نشه 2-3 تا فیلم پشت سر هم.
قبل من قیمت کف خریدم 2880 الآن دوستان میگن تا 3750 رفته. برید سایت بانیان نمایندگی های خیابون جمهموری زنگ بزنین قیمت بگیرید.
این تلویزیون وای فای داخلی نداره و از طریق دانگل USB امکان پذیر هست که تو ایران نیست اگه هم باشه بالای 150 تومن باید مایش باشه با این وضع دلار. ولی من تجربه ام رو از وایرلس با سینما خانگی بگم که برای 1080 مناسب نیست. برای 720 جواب میده. 1080 هم شاید اگه خیلی مودم نزدیک باشه جواب بده چون من با سیگنال نصف تست کردم و فاصله تقریباً 10 متری با مودم.
فقط HX925 میتونه با VT30 رقابت کنه.

اقا اگه شده نزدیک 4 تمن پس تا قیمت HX925که زیاد فاصلهی نداره.تو کانفیگ داستگاه که نوشته داره وای فای داره
البته اینو نوشته Wireless LAN Adaptor!
ایا اون سونی که گفتید THX داره؟
شما واس فای رو چطوری شیر کردید SAMBA یاFTP?
یه سوال خارج از گوود/دلار برای کیا شده 1225 تمن؟اینکه رو هیچ قیمتی تاثیر نذاشته؟ کلا منتظر کاهش قیمت این دستگاها نباشیم؟

siamak_mu
10-02-2012, 00:53
این زیر نویسی که گذلشتیو من همنام با فیلم underwrold3 کردم و زدم تو پوشه ای که اکه فیلم توشه ولی چون زیرنویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد والا انگلیسی ها رو قشنگ و درست میاره
رو فارسیشم دارم کار میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم میگم
اینجا دوتافیلم هست که یکیش تو پوشش زیر نویس نداره و فقط فیلمه و اون یکی فیلم ,تو پوشش زیر نویسی که گفتی رو گذاشتم
اگه خواستی با زیر نویس انگلیسی هم تست کنم بگو
بابت عکس پنجره هم که افتاده تو تلوزیون پیشاپیش شرمنده نخواستم بزارم عصر جواب بدم

یه پست نوشتم ارسال هم کردم ولی نوشت بعد از تایید مدیر ثبت خواهد شد ئالا این چی بود دیگه نمیدونم
تو اون پست این فیلم که از تی وی خودم بود و با اون زیر نویسی که دادی رو برات گذاشتم فقط چون زیر نویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد اگه خواستی بده با زیرنویس انگلیسی برات تست کنم

دوست عزیز یه دنیا ممنونم. :10: نخیر نیازی نیست با همین فیلمی که گرفتید همه چی برام روشن شد. :46: برای سری R گزینه زیرنویس وجود نداره! :41: حالا چرا... خدا میدونه. اون گزینه های دیگه هست ولی زیرنویس نیست.
خیلی زحمت کشیدی دوست خوبم پنجره هم مشکلی نبود اصل ماجرا برام مهم بود که به خوبی فیلم گرفته بودید. امیدوارم از تلویزیونتون نهایت لذت روببرید.

اقا اگه شده نزدیک 4 تمن پس تا قیمت HX925که زیاد فاصلهی نداره.تو کانفیگ داستگاه که نوشته داره وای فای داره
البته اینو نوشته Wireless LAN Adaptor!
ایا اون سونی که گفتید THX داره؟
شما واس فای رو چطوری شیر کردید SAMBA یاFTP?
یه سوال خارج از گوود/دلار برای کیا شده 1225 تمن؟اینکه رو هیچ قیمتی تاثیر نذاشته؟ کلا منتظر کاهش قیمت این دستگاها نباشیم؟

خوب داره ولی برای سری R حذف شده و باید جدا خریداری بشه. روی سری های اروپایی موجود هست. من برای سینما خانگی به صورت معمولی که یک فولدر رو شیر میکنیم شیر کردم! هم کامپیوتر های دیگه روی شبکه میتونن فولدر رو ببینن هم دستگاه بلوری پلیر.
برای از ما بهترون! :27:

delmajid
10-02-2012, 07:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7289399351%2FVID_20120209_152159.rar.html)

سلام یعنی اگه زیر نویس فارسی باشه پخش نمیکنه مگه منو فارسی نداری
یا فونت فارسی نمیخونه؟

remix.hotel
10-02-2012, 22:07
خوب داره ولی برای سری R حذف شده و باید جدا خریداری بشه. روی سری های اروپایی موجود هست. من برای سینما خانگی به صورت معمولی که یک فولدر رو شیر میکنیم شیر کردم! هم کامپیوتر های دیگه روی شبکه میتونن فولدر رو ببینن هم دستگاه بلوری پلیر.
برای از ما بهترون! :27:[/QUOTE]
اقا همشو که جواب ندادی

siamak_mu
10-02-2012, 23:42
اقا همشو که جواب ندادی

اگه منظورتون مد THX هست نمیدونستم که جواب ندادم. جایی ندیدم گفته باشن داره. تو تاپیک HX925 سؤال بفرمایید بهتر جواب خواهید گرفت.

mvat
11-02-2012, 03:55
راهنمای فارسی بلوری پلیر BDT-110 پاناسونیک موجوده ؟؟ درضمن مگه این دستگاه نباید ژاپنی باشه (پشتش نوشته ساخت چین!!!)؟؟:18:

mrm10
11-02-2012, 10:31
اینم نتیجه تست VT30 بنده :

اگه مانیتورتون LCD هست یه ذره از جاتون بلند شید و از بالا نگاه کنید.

تو تاریکی تابلوئه که مشکی نیست!
وقتی تو تاریکی تلویزیون خاموشه مشکی هست ولی روشن که باشه تو مشکیش یه نوری هست.

روی مد دینامیک و نرمال تست کردم و برایتنس و کنتراست رو تغییر دادم اما نتیجه کار تغییر نکرد.

تعجب می کنم سایتAvForoum چطوری black levelش رو refrence داده؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو نور محیط معمولی و تصویری که رنگهای مختلف داره مشکیش خوبه و دقت نوردهی و رنگ های طبیعیش 100% بهتر از LED هست اما انتظار داشتم تو تاریکی کاملاً مشکی باشه که نیست!
یادمه دوستان میگفتند که یکی از برتریهای پلاسما به led میزان کنترل نوره. اونجا نشت دایمی نور باعث میشه که سیاه آبی بشه و از این حرفا... ولی تو پلاسما هر بلوک مجزا روشن و خاموش میشه و وقتی مشکیه یعنی همه بلوکها خاموشند و کنتراست فوق العاده و از این حرفا...
حالا بفرمایید وقتی اتاق تاریکه چرا مثه led نشت نور وجود داره؟ این پنل که دیگه آخرین نسل تکنولوژیک بود که جناب پونل میتونست بخره. جناب پونل فرمودین که لایه شیشه ای باعث میشه که از شدت سیاهی و کنتراست این پنل کم بشه . اما حالا که تو اتاق تاریک دیدین که نشت نور وجود داره، فکر نمیکنین دلیل خاکستری بودن تصاویر مشکی چندان به لایه مربوط نباشه و به خاطر نشت نور باشه. یعنی همون عاملی که همیشه مثل پتک بر سر led میکوبیدیم. درست حدس زدین من خودم هم vt20 دارم اما باید قبول کرد بعضی وقتا ما از اون ور بوم میافتیم.

delmajid
11-02-2012, 11:40
راهنمای فارسی بلوری پلیر BDT-110 پاناسونیک موجوده ؟؟ درضمن مگه این دستگاه نباید ژاپنی باشه (پشتش نوشته ساخت چین!!!)؟؟:18:

منم راجع به bdt 110 سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد
مثل اینکه کسی نمیدونه

warrio
11-02-2012, 12:06
یادمه دوستان میگفتند که یکی از برتریهای پلاسما به led میزان کنترل نوره. اونجا نشت دایمی نور باعث میشه که سیاه آبی بشه و از این حرفا... ولی تو پلاسما هر بلوک مجزا روشن و خاموش میشه و وقتی مشکیه یعنی همه بلوکها خاموشند و کنتراست فوق العاده و از این حرفا...
حالا بفرمایید وقتی اتاق تاریکه چرا مثه led نشت نور وجود داره؟ این پنل که دیگه آخرین نسل تکنولوژیک بود که جناب پونل میتونست بخره. جناب پونل فرمودین که لایه شیشه ای باعث میشه که از شدت سیاهی و کنتراست این پنل کم بشه . اما حالا که تو اتاق تاریک دیدین که نشت نور وجود داره، فکر نمیکنین دلیل خاکستری بودن تصاویر مشکی چندان به لایه مربوط نباشه و به خاطر نشت نور باشه. یعنی همون عاملی که همیشه مثل پتک بر سر led میکوبیدیم. درست حدس زدین من خودم هم vt20 دارم اما باید قبول کرد بعضی وقتا ما از اون ور بوم میافتیم.

ایشالا هر وقت led خریدی تفاوت که دیدی خودت میفهمی.

behzad habib
11-02-2012, 12:23
برای اینکه مشکی vt30 را ببینید باید یک صحنه سیاه از سورس خوب پخش کنید. اگر همینطوری tv را بدون پخش تصویر ببینید اصلا مشکی نیست. تا اینجا سایتهای مختلفی میزان سیاهی vt30 را اندازه گیری کردن. cnet 0.0065. hdtvtest 0.012. flatpanelshd 0.02 و نزدیکترین led lcd که سونی hx925 بوده سیاهیش 0.05 اعلام شده.

Bahman No1
11-02-2012, 12:41
سلام دوستان، یه سوال فوری و سرپایی داشتم.
ST30 دقیقا چه فرقایی با VT30 داره؟
منظورم اینه که تو کیفیت تصویر هم با هم فرق دارن؟
بعد این THX چیه که ST30 نداره؟

kambiz11000
11-02-2012, 13:18
برای اینکه مشکی vt30 را ببینید باید یک صحنه سیاه از سورس خوب پخش کنید. اگر همینطوری tv را بدون پخش تصویر ببینید اصلا مشکی نیست. تا اینجا سایتهای مختلفی میزان سیاهی vt30 را اندازه گیری کردن. cnet 0.0065. hdtvtest 0.012. flatpanelshd 0.02 و نزدیکترین led lcd که سونی hx925 بوده سیاهیش 0.05 اعلام شده.

این عکس با سورس خوب تست زده شده حتی مدلهای 2012 هم مشکیشون رنگ قاب دور tv نیست. و پیکسلها خاموش نمیشوند در نقاط تاریک و نور تراوش کرده.

delmajid
11-02-2012, 14:26
سلام دوستان، یه سوال فوری و سرپایی داشتم.
ST30 دقیقا چه فرقایی با VT30 داره؟
منظورم اینه که تو کیفیت تصویر هم با هم فرق دارن؟
بعد این THX چیه که ST30 نداره؟

تفاوت در میزان مصرف برق و طراحی ظاهری دارند
وتفاوت خیلی چشم گیری در تصویر با هم ندارند
اطلاعات زیادی راجع به thx ندارم ولی میدونم که در ایران مصرفی نداره
راستی یه تعداد ورودی مثل ورودی pc هم st30 نداره

hooraman
11-02-2012, 15:24
دوستان من هم بالاخره 50St30 خریدم فقط یک کلام بگم معرکست اما دوستان یک بلوری پلیر پاناسونیک رو 850 تومن خریدم که حس می کنم . . . .:sad:

لطقا این تاپیک رو بخونید نیاز به کمک دارم

کمک فوری در مورد panasonic Blue-ray player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aramkhan
11-02-2012, 19:04
مبارک باشه
از کجا و چند خریدی

remix.hotel
11-02-2012, 20:32
دوستانی که قیمت دارن میشه قیمت هر دو مدل رو بدن؟
ممنون