ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

w990
26-12-2010, 04:48
اگه میشه شماره اون فروشنده تو بانه که vt20 داشت رو برام پ.خ کنید :20:
داشتم ناامید می شدم از امدن این tv به ایران :19:
پیشاپیش ممنون :8::10:

Farnood
26-12-2010, 07:06
دوستان آیا قیمت 3.5 میلیون برای 50VT20 اونم در شهر مرزی و بدون گارانتی معقوله؟

بنظرتون با این وضعیت قیمت با گارانتیش چند خواهد بود؟

mehrdad_ati
26-12-2010, 07:13
در حد 3 تومن تا 3.5 تومن باید باشه ...

amirvania
26-12-2010, 08:09
تلویزیونی که در حدود 8 ماه بعد از زدن تاپیکش بیش از 1000نظر در بیش از 100 صفحه براش وجود داره و نزدیک به 60000 نفر هم بازدید کننده داشته ( که این آمار در نوع خودش بینظیره و یک رکورده ) ، حتما و بدون شک تو دنیا بهترینه حتی اگه تعدادی از افراد هم بخوان حالا یا مغرضانه یا ناآگاهانه خرابش کنن .
زنده باد V20
:10:

poonel
26-12-2010, 11:50
دوستان آیا قیمت 3.5 میلیون برای 50VT20 اونم در شهر مرزی و بدون گارانتی معقوله؟

بنظرتون با این وضعیت قیمت با گارانتیش چند خواهد بود؟

نمی ارزه.
تکنولوژی سه بعدی هنوز کامل نشده و خیلی ناقصه. تلویزیونهای فعلی سه بعدی در نمایش سه بعدی برای چشم خیلی ضرر داره و باعث کشیدگی ماهیچه های چشم میشه. دیدن فیلمهای سه بعدی باعث سرگیجه و سردرد میشه. عینک های سه بعدی هنوز خذف نشده اند.
پولتون رو برای تکنولوژی سه بعدی که هنوز فراگیر نشده و ناقصه دور نریزید. زمان فراگیری و تکامل تلویزیونهای سه بعدی سال 2020 اعلام شده. کو تا اون موقع...

mehrdad_ati
26-12-2010, 13:42
اتفاقا برعکس .

سه بعدی داره به شدت پیشرفت می کنه شاید تو ایران هنوز خیلی ها نتونند این حرفی که میزنم رو لمس کنند . اما یه نگاه به nvidia 3d vision بندازید ! 70 درصد بازیهایی که از 2006 به بعد ریلیز شدند 3d هستند (فرض کنید اون عنوان doom3 یا half-life رو سه بعدی بازی کنید)

برای فیلم ها هم کافیه ببینید که چند صد عنوان داره هر ماه روی imax اکران میشه .

در مورد ناراحتی چشم ها هم مربوط به lcd و led میشه و پلاسما ها کلا eye-friendly هستند و نگاه کردن به یه صفحه ی پلاسما مثل نگاه کردن به یه تابلوی تبلیغاتی میمونه . مورد دیگه که چشم ها رو اذیت میکنه توی 3d دوتایی شدن تصویر هست که باز هم فقط در lcd یا lled ها دیده میشه و در پلاسماهمچین مشکلی اصلا وجود نداره و سه بعدی کاملا تمیز و بی نقص هست . تنها مشکل سه بعدی پلاسما بر میگرده به اینکه کلا پلاسما ها صفحه های روشنی نیستند و اینکه خود عینک هم مقداری از نور رو کم میکنه . که البته برای پنل های بر مبنای g13 این مشکل خیلی کم اذیت میکنه (مثل iهمین vt20)

در ضمن معمولا تلویزیون هایی که بتونند سه بعدی رو پخش کنند به دلیل قدرت و سرعت بالای سخت افزاری و کیفیت بالایی که برای پخش سه بعدی لازم هست . بهترین 2 بعدی ها رو هم دارند . مثلا vt20 امسال هم بهترین تلویزیون سه بعد شد هم بهترین تلویزیون 2 بعدی .

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

البته اگر خیلی اهل تکنولوژی و .. نبایشید منم قبول دارم که سه بعدی مناسب نباشه در اون حالت . اما اگر خوره ی تکنولوژی هستید یه امکان خیلی سودمند هست .

sadegh_2010
26-12-2010, 14:59
با عرض سلام خدمت دوستان گلم. این هم از تصاویر تلویزیون بنده تصویر اول رو در حالتی که OVER SCAN فعال نباشه گرفتم آیا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند؟؟؟
تصویر سوم هم از پشت تلویزیون هست مربوط به مارک و مدل و ساخت تلویزیون آیا دوستان دیگه هم که تلویزیون 50 اینچی این مدل رو گرفتن برچسب پشت تلویزیونشون مثل منه؟ ساخت سنگاپور هست؟؟
2 تصویر آخر هم مربوط به کارتن و برچسب روی کارتن هست که با سریال پشت تلویزیون مطابقت میکنه

در ضمن یه مشکل حاد دیگه ای که توش مشاهده کردم اینه که مثلا در صفحاتی که کاملا سیاه هستند و نوشته های ریز سفید وجود دارند ( مثل آخر فیلم ها ) نوشته های سفید که مربوط به نام بازیگران و ... هستند نا خوانا هستند و به رنگ بنفش در میان نمیدونم این مشکل چطور حاصل میشه

چندتا عکس با کیفیت HD داشتم تو فلش ریختم اونا رو خیلی با کیفیت نشون میده ولی همین مشکلاتی که ذکر کردم و مثلا خط سفیدی که در تصویر اول شما مشاهده میکنید یه مقدار تو ذوقم زده یعنی جز فعال کردن Over Scan 16:9 راه دیگه ای نداره؟ اخه اینطور یه مقدار حالت Zoom پیدا میکنه تصویر که من اینطوری خوشم نمیاد

ممنون میشم دوستان نظرات خودشون رو بدن مخصوصا کسانی که این تلویزیون رو دارند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

irmedia
26-12-2010, 16:06
با عرض سلام خدمت دوستان گلم. این هم از تصاویر تلویزیون بنده تصویر اول رو در حالتی که OVER SCAN فعال نباشه گرفتم آیا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند؟؟؟
تصویر سوم هم از پشت تلویزیون هست مربوط به مارک و مدل و ساخت تلویزیون آیا دوستان دیگه هم که تلویزیون 50 اینچی این مدل رو گرفتن برچسب پشت تلویزیونشون مثل منه؟ ساخت سنگاپور هست؟؟
2 تصویر آخر هم مربوط به کارتن و برچسب روی کارتن هست که با سریال پشت تلویزیون مطابقت میکنه

در ضمن یه مشکل حاد دیگه ای که توش مشاهده کردم اینه که مثلا در صفحاتی که کاملا سیاه هستند و نوشته های ریز سفید وجود دارند ( مثل آخر فیلم ها ) نوشته های سفید که مربوط به نام بازیگران و ... هستند نا خوانا هستند و به رنگ بنفش در میان نمیدونم این مشکل چطور حاصل میشه

چندتا عکس با کیفیت HD داشتم تو فلش ریختم اونا رو خیلی با کیفیت نشون میده ولی همین مشکلاتی که ذکر کردم و مثلا خط سفیدی که در تصویر اول شما مشاهده میکنید یه مقدار تو ذوقم زده یعنی جز فعال کردن Over Scan 16:9 راه دیگه ای نداره؟ اخه اینطور یه مقدار حالت Zoom پیدا میکنه تصویر که من اینطوری خوشم نمیاد

با سلام

مشخصات قرار داده شده در عکس ها کاملا درست است و در این باره شکی نداشته باشید. کلا مدلهای آسیایی 2010 پاناسونیک مربوط به خط تولید سنگاپور هستند البته خود پنل اصل ژاپن است و در سنگاپور به قول معروف بسته بندی میشود. اگر در پشت تلویزیون به گوش بالا سمت راست پنل توجه کنید برچسب Made in Japan را مشاهده خواهید کرد.

در مورد Over Scan هم این گزینه به صورت پیشفرض باید فعال باشد . این گزینه هیچ گونه زوم یا همان بزرگنمایی در تصویر نخواهد داشت بلکه به نوعی خطاهای ورودی تصاویر 16:9 را تصحیح می کند . این موضوع بسته به نوع سورس پخش شده و نوع خروجی آنها دارد برای مثال در تصاویر HD پخش شده از ----- های HD و بلوری ها این مشکل وجود ندارد چون 16:9 آنها فیکس واید شده و تمام صفحه است اما در صورت خاموش بودن این گزینه در تلویزیون در هنگام مشاهده برخی شبکه های ماهواره ای ( رسیورهای SD ) و یا سورس های پخش شده از دی وی دی پلیرها با این مسئله روبرو خواهید شد. در کل این موضوه برخواهد گشت به Widescreen یا Fullscreen بودن تصایر که به عنوان نقص تلویزیون مربوط نخواهد شد و در هر حالتی باید گزینه Overscan فعال باشد که در اکثر تلویزیون ها به صورت پیشفرض و از تنظیمات منوی مخفی فعال است و اتفاقا خوبی پاناسونیک این است که این گزینه را در منوی اصلی قرار داده و به نوعی برای شما حق انتخاب گذاشته که در مواقعی که لازم به روشن بودن آن نیست این مقدار را غیرفعال کنید.

مشکل ناخوانا بودن نوشته های آخر فیلم ها هم برخواهد گشت به پایین بودن Bitrate تصویر سورس پخش شده که اکثرا در تصاویر SD مانند فیلم های ریپ شده با فرمت Divx و WMV و ... مشاهده میشود. که باز هم این مشکل از تلویزیون نیست و به دلیل پایین بودن کیفیت سورس پخش شده است.

مطمئنا پس از 100 ساعت اول کارکرد و بعد کالیبره کردن تلویزیون متوجه با ارزش بودن این پنل خواهید شد.

persian_m
26-12-2010, 16:33
دوست عزیز اینکه کارت ضمانت بانیان روشه شما چطور 1380000 خریدیش اخه؟اونم 50 اینچ رو:20:

poonel
26-12-2010, 16:56

این پشت نوشته مصرف برق 415w :18:
من قبلا تو سایتهای پاناسونیک دیده بودم 350 واته. LCD های 46 اینچ حدود 200 وات هستند. مصرف برق این پلاسما در مقایسه با LCD خیلی زیاده.

poonel
26-12-2010, 17:09
ببینید روزنامه جام جم درباره VT25 چی نوشته :

پلاسماي فوق سريع

محصول جديد شركت پاناسونيك در زمره فناوري‌هاي برتر و ويژه‌اي قرار گرفته است كه در سال 2010 به مردم جهان ارائه شده است و از آنجا كه در زمره فناوري‌هاي كاملا كاربردي قرار دارد استقبال خوبي نيز از آن شده است. اين فناوري نوين TC-P50VT25 نام دارد كه با پيشوند ويرا ارائه شده است. در حالي كه در عرصه فناوري تلويزيون‌هاي سه بعدي غول‌هاي اين عرصه در حال به روز كردن LCD‌هاي قبلي خود هستند، پاناسونيك نخستين شركتي بوده كه كار روي پلاسماي فوق‌العاده سريع را آغاز كرده است. محققان پاناسونيك به اين نتيجه رسيده‌اند كه با استفاده از پلاسماي فوق سريع مي‌توان زيبايي نهفته در طبيعت را با شفافيت و وضوح به مراتب بيشتري به خانه‌ها آورد. محصول جديد اين شركت تصاوير با وضوح بسيار بالايي ارائه مي‌كند، حتي زماني كه انبوهي از حركات سريع به نمايش گذاشته مي‌شود. به عقيده محققان اين شركت زماني كه از اين محصول جديد براي تماشاي صحنه‌هاي سريع و جذاب فوتبال يا تعقيب و گريزهاي ديدني استفاده مي‌شود مي‌توان به تفاوت آن با ساير محصولات مشابه پي برد. اما راز اين شفافيت در چيست؟ پاسخ ساده و البته هيجان‌انگيز است: هر نقطه در صفحه 50 اينچي اين محصول جديد در هر ثانيه 120 بار نو (رفرش) مي‌شود. به نظر مي‌رسد محصول جديد پاناسونيك حرف‌هاي تازه‌اي در دنياي پلاسما ارائه كند.

اینم لینکش:

amir 777
26-12-2010, 17:10
دوست عزیز میشه شماره این فروشنده را پ.خ کنید

Injaneb2
26-12-2010, 18:29
دوستان در مورد دیدن فیلم با USB یا SD card کسی تجربه ای ندارد؟

die my darling
26-12-2010, 18:38

این پشت نوشته مصرف برق 415w :18:
من قبلا تو سایتهای پاناسونیک دیده بودم 350 واته. LCD های 46 اینچ حدود 200 وات هستند. مصرف برق این پلاسما در مقایسه با LCD خیلی زیاده.

این توان نهایی پاور دستگاهه نه مصرف دستگاه همیشه قدرت پاورو باید حداقل 20 درصد از حد نهایی مصرف بالاتر بگیرن تا اگر مشکلی پیش اومد پاور نقص پیدا نکنه به دستگاه صدمه بزنه.شما مثل اینکه کلا زیاد با نحوه کار کردن پلاسماها و مصرف برق متغیر اونها آشنایی نداری چون تو بعضی جاها مصرف برق پلاسما حتی از led کمتر میشه.

die my darling
26-12-2010, 18:43

همون جوری که دوستمون تو صفحه قبل گفت over scan تو تی ویای پاناسونیک به شکل پیش فرض روشن نیست چون تو اکثر مارکای دیگه همیشه روشنه قابلیت خاموش کردنم نداره مگر تو منوی مخفی ولی تو پانا تو منوی اصلیه.
اون جریان نوشته های سفید کابل اتصالو عوض کن یه کابل خوب بخر یا اینکه برو تو منوهای ----- گزینه های خروجیو دونه دونه امتحان کن ببین مشکل کجاس.

poonel
26-12-2010, 19:08
این توان نهایی پاور دستگاهه نه مصرف دستگاه همیشه قدرت پاورو باید حداقل 20 درصد از حد نهایی مصرف بالاتر بگیرن تا اگر مشکلی پیش اومد پاور نقص پیدا نکنه به دستگاه صدمه بزنه.شما مثل اینکه کلا زیاد با نحوه کار کردن پلاسماها و مصرف برق متغیر اونها آشنایی نداری چون تو بعضی جاها مصرف برق پلاسما حتی از led کمتر میشه.

اون مصرف برقی که از LED شنیدید ، حداکثر مصرفشه که خیلی مواقع مصرفش کمتره. پس مصرف پلاسما رو با LED مقایسه نکنید.

sadegh_2010
26-12-2010, 19:44
QUOTE=irmedia;5721303]با سلام

مشخصات قرار داده شده در عکس ها کاملا درست است و در این باره شکی نداشته باشید. کلا مدلهای آسیایی 2010 پاناسونیک مربوط به خط تولید سنگاپور هستند البته خود پنل اصل ژاپن است و در سنگاپور به قول معروف بسته بندی میشود. اگر در پشت تلویزیون به گوش بالا سمت راست پنل توجه کنید برچسب Made in Japan را مشاهده خواهید کرد.

در مورد Over Scan هم این گزینه به صورت پیشفرض باید فعال باشد . این گزینه هیچ گونه زوم یا همان بزرگنمایی در تصویر نخواهد داشت بلکه به نوعی خطاهای ورودی تصاویر 16:9 را تصحیح می کند . این موضوع بسته به نوع سورس پخش شده و نوع خروجی آنها دارد برای مثال در تصاویر HD پخش شده از ----- های HD و بلوری ها این مشکل وجود ندارد چون 16:9 آنها فیکس واید شده و تمام صفحه است اما در صورت خاموش بودن این گزینه در تلویزیون در هنگام مشاهده برخی شبکه های ماهواره ای ( رسیورهای SD ) و یا سورس های پخش شده از دی وی دی پلیرها با این مسئله روبرو خواهید شد. در کل این موضوه برخواهد گشت به Widescreen یا Fullscreen بودن تصایر که به عنوان نقص تلویزیون مربوط نخواهد شد و در هر حالتی باید گزینه Overscan فعال باشد که در اکثر تلویزیون ها به صورت پیشفرض و از تنظیمات منوی مخفی فعال است و اتفاقا خوبی پاناسونیک این است که این گزینه را در منوی اصلی قرار داده و به نوعی برای شما حق انتخاب گذاشته که در مواقعی که لازم به روشن بودن آن نیست این مقدار را غیرفعال کنید.

مشکل ناخوانا بودن نوشته های آخر فیلم ها هم برخواهد گشت به پایین بودن Bitrate تصویر سورس پخش شده که اکثرا در تصاویر SD مانند فیلم های ریپ شده با فرمت Divx و WMV و ... مشاهده میشود. که باز هم این مشکل از تلویزیون نیست و به دلیل پایین بودن کیفیت سورس پخش شده است.

مطمئنا پس از 100 ساعت اول کارکرد و بعد کالیبره کردن تلویزیون متوجه با ارزش بودن این پنل خواهید شد.[/QUOTE]

دوست عزیز اینکه کارت ضمانت بانیان روشه شما چطور 1380000 خریدیش اخه؟اونم 50 اینچ رو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون جوری که دوستمون تو صفحه قبل گفت over scan تو تی ویای پاناسونیک به شکل پیش فرض روشن نیست چون تو اکثر مارکای دیگه همیشه روشنه قابلیت خاموش کردنم نداره مگر تو منوی مخفی ولی تو پانا تو منوی اصلیه.
اون جریان نوشته های سفید کابل اتصالو عوض کن یه کابل خوب بخر یا اینکه برو تو منوهای ----- گزینه های خروجیو دونه دونه امتحان کن ببین مشکل کجاس.

سلام

با تشكر از تمامي كساني كه كمكم كردن و من رو از اين دو دلي در اوردن

عزيز جان برادر بخدا اشتباه تايپي بود من اين تلويزيون رو 2.380.000 تومان گرفتم با اين حال اگر كسي مايله ميتونم شمارش رو واستون پ.خ كنم
از همگي تشكر ميكنم

فقط يه خواهش كوچيك دارم خواهشا كساني كه اين تلويزيون رو دارند تنظيمات كاليبراسيوني كه دارند رو پست كنند تا من هم اون رو اعمال كنم چون از تنظيمات كاليبراسيون زياد سرم نميشه
قربان تك تك شما عزيزان

mehrdad_ati
26-12-2010, 22:50
تو نت خیلی تنظمیات متونعی میتونی پیدا کنی ...

persian_m
26-12-2010, 23:05
QUOTE=irmedia;5721303]با سلام

مطمئنا پس از 100 ساعت اول کارکرد و بعد کالیبره کردن تلویزیون متوجه با ارزش بودن این پنل خواهید شد.

سلام

با تشكر از تمامي كساني كه كمكم كردن و من رو از اين دو دلي در اوردن

عزيز جان برادر بخدا اشتباه تايپي بود من اين تلويزيون رو 2.380.000 تومان گرفتم با اين حال اگر كسي مايله ميتونم شمارش رو واستون پ.خ كنم
از همگي تشكر ميكنم

فقط يه خواهش كوچيك دارم خواهشا كساني كه اين تلويزيون رو دارند تنظيمات كاليبراسيوني كه دارند رو پست كنند تا من هم اون رو اعمال كنم چون از تنظيمات كاليبراسيون زياد سرم نميشه
قربان تك تك شما عزيزان[/QUOTE]

عزیزم کلا کالیبره کردن یه چیز سلیقه ای هستش

خودت یک ساعت وقت بزار با نور دلخواه خودت توی اتاق بهترین تصویر رو میتونی بدست بیاری

reza_amir54321
26-12-2010, 23:55
توش از فسفر معمولی استفاده شده
ساپورت نرم افزاری شرکت رو نداره

الان توی ترکیه مدل اروپائی 50v20 رو میشه با کسر مالیات 2200 دلار خرید به نظر دوستان با توچه به تفاوتهای مدل آسیائی و اروپائی ارزشش رو داره یا نه

persian_m
27-12-2010, 02:38
رضا جان اینکه دوستان میگن تو مدل آسیایی از فسفر معمولی استفاده شده یه چیز اثبات شده نیست در حال حاضر تنها تفاوت ثابت شده تو اینها black pro بودن مدل اروپایی هست که اون هم تو بعضی از کشورها مثل انگلیس اعمال شده و حتی مدل هلندی اون تا جایی که من میدونم black pro نیست.
البته بغیر از --- و بعضی امکانات جانبی دیگه...

به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

mehrdad_ati
27-12-2010, 05:59
بله من خودم از پاناسونیک پرسیدم که گفتند همون فیلتر infinite black pro با infinite black تعویض شده و همچنین internet tv و تیونر دیجیتال نداره

anastasi
27-12-2010, 07:30
سلام دوستان.
اقا ما رفتیم بانه و برگشتیم دست از پا درازتر!!!
ما که کل مغازه هارو زیر پا گذاشتیم فقط 2 تا وی20 بود که اونا هم 1320000 کمتر نمیدادن!!!
حتی یکیشونم v20m داشت که گفتش فروخته شده!!!
این بانه ایها هیچی حالیشون نمیشه!!
تا دیروز قیمت 1230000 هم داشتیم برای 42 اینچ ولی معلوم نیست تخمشو ملخ خورده بود یا .....!
خلاصه اینقدر اعصابمون بهم ریخت که نزدیک بود دعوامون بشه!!!!
در نهایت باید بگم همشون خالی بندن!!!
من فکر نکنم اصلا بفهمن وی20 رو با کدوم ز مینویسن!!
زت زیاد!!

mehrdad_ati
27-12-2010, 11:29
آره بابا نباید از همچین جاهایی انتظار بیشتر از همین هم داشته باشیم ....

mana341
27-12-2010, 12:59
سلام دوستان.
اقا ما رفتیم بانه و برگشتیم دست از پا درازتر!!!
ما که کل مغازه هارو زیر پا گذاشتیم فقط 2 تا وی20 بود که اونا هم 1320000 کمتر نمیدادن!!!
حتی یکیشونم v20m داشت که گفتش فروخته شده!!!
این بانه ایها هیچی حالیشون نمیشه!!
تا دیروز قیمت 1230000 هم داشتیم برای 42 اینچ ولی معلوم نیست تخمشو ملخ خورده بود یا .....!
خلاصه اینقدر اعصابمون بهم ریخت که نزدیک بود دعوامون بشه!!!!
در نهایت باید بگم همشون خالی بندن!!!
من فکر نکنم اصلا بفهمن وی20 رو با کدوم ز مینویسن!!
زت زیاد!!

-نه برادر اتفاقا خیلی تیز و زبل تشریف دارن اغلب این بانه ایها؛کل مملکت رو کشیدن اونجا اونوقت میگی نمیفهمن؟
- بعدشم ؛ آخه شما برای بانه رفتن وقت پیداکردی؟ یه هفته مونده به ژانویه اصلا وقت مناسبی برای رفتن به اونجا نیست
بذار یه هفته ده روزی از ژانویه بگذره اونوقت برو قیمت کن و ببین اوضاع از چه قراره.
- " فروخته شده " برای جنسی که خودت دست بذاری روش ؛بخصوص اگه از جنسای پرطرفدارم باشه؛ از عادتهای همیشگی اوناست بازارشو داغ میکنن تا گرونتر قالبش کنن.
اوایل سالجاری دامادمون پاشو کرد تو یه کفش که الا بلا من باید برم بانه و تلویزیون بگیرم اون روزها هم همین EX500 سونی بورس بازار اینجا و بانه بود خلاصه رفتیم و گشتیم و گشتیم تا فقط تو یه مغازه دوتا دونه از این مدل پیداکردیم
اونروزا قیمت 46 اینچیش تو بانه 2000 تا 2100 بود .فروشنده تا دید بمحض ورود دست گذاشتیم رو اونا بلافاصله جمله معروف " فروخته شد " مثل آوای ملکوتی فضای مغازه رو عطرآگین کرد...!!!؟؟؟:31: دوساعت کلنجار رفتن و اصرار از آقا داماد ما و انکار از فروشنده ؛ بالاخره جنس فروخته شده رو 80 بالاتر انداخت به داماد ما
حالا شما هی بگو نمیفهمن V20 رو باکدوم ز مینویسن:8:
ارادت :
ناصر:11:

mehrdad_ati
27-12-2010, 13:07
از اون لحاظ که می فرمایید خیلی تیز هستند ! اما از اون یکی لحاظ که اون یکی دوستمون می فرمایند خیلی .... :دی

persian_m
27-12-2010, 13:42
بچه ها این v20m برا کدوم کشور تولید میشه؟؟؟

irmedia
27-12-2010, 14:44

سلام

مدل V20M مربوط به کل کشورهای عربی خاورمیانه ، شمال آفریقا و اسرائیل به اضافه مدل V20P که مختص عربستان سعودی است می باشد.

anastasi
27-12-2010, 14:55

فکر کنم مال مالزیه!!

irmedia
27-12-2010, 15:19
فکر کنم مال مالزیه!!

سلام

خیر این مدل برای خاورمیانه است به لینک زیر مراجعه کنید :

برای مشاهده مدلهای آسیایی هم به لینک زیر مراجعه نمایید:

hadi_gholami2001
27-12-2010, 16:04
سلام .ايااين تيونرديجيتال دارهmv20

poonel
27-12-2010, 16:24
سلام .ايااين تيونرديجيتال دارهmv20
نه . نداره

persian_m
27-12-2010, 17:21
سلام

خیر این مدل برای خاورمیانه است به لینک زیر مراجعه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای مشاهده مدلهای آسیایی هم به لینک زیر مراجعه نمایید:

جالب اینجاست که V20R نه تو لینک خاورمیانه هست نه تو لینک آسیاییها احتمالا ما تو یه قاره دیگه زندگی میکنیم خودمون خبر نداریم شایدم ایران رفته تو کره ماه و ما خبر دار نشدیم
بهتره در این باره با کارشناسان محترم بانیان یه مشورت بزنیم
که البته فکر کنم این هم یکی از شاهکارهای این عزیزان باشه:41:

p30worldiran
27-12-2010, 18:09
جالب اینجاست که V20R نه تو لینک خاورمیانه هست نه تو لینک آسیاییها احتمالا ما تو یه قاره دیگه زندگی میکنیم خودمون خبر نداریم شایدم ایران رفته تو کره ماه و ما خبر دار نشدیم
بهتره در این باره با کارشناسان محترم بانیان یه مشورت بزنیم
که البته فکر کنم این هم یکی از شاهکارهای این عزیزان باشه:41:

سلام
من قبلا 1ساعت با مهندسین فنی بانیان صحبت کردم نتیجه :برای ما جهان سومی زیادی!!البته از نگاه پاناسونیک هرچند به نظر من بانیان میتونه نقشی داشته باشه؟!

hadi-dindar
27-12-2010, 20:22
بجه به جای اینکه برید بانه به پیرانشهر را سردشت برید
از بانه هم ارزون تر هست
مخصوصا پیرانشهر
حتمآ یه دوری به این شهر بزنید تا ببینید بیشتر جنس های عمده بانه از این شهر میرن
یا حق

mehrdad_ati
28-12-2010, 08:18
ما اینجل کنارمون گچین هست . اما مشکلش اینه که دیر به دیر جنساشو به روز میکنه . مثلا v20 رو تازه هفته ی دیگه داره میاره ! البته خدا رو شکر vt20 رو هم میخواد بیاره . قیمت ها هم عالی هستند . از خود بندر هم ارزون تره

koh
28-12-2010, 09:37
ما اینجل کنارمون گچین هست . اما مشکلش اینه که دیر به دیر جنساشو به روز میکنه . مثلا v20 رو تازه هفته ی دیگه داره میاره ! البته خدا رو شکر vt20 رو هم میخواد بیاره . قیمت ها هم عالی هستند . از خود بندر هم ارزون تره

سلام
من نفهمیدم چی نوشتی؟:31:

Artam01
28-12-2010, 10:10
این Over Scan به فارسی چه می شود؟ من منوی تی وی ام فارسی است.
در کدام قسمت منو یافت می شود؟

mehrdad_ati
28-12-2010, 10:12
سلام
من نفهمیدم چی نوشتی؟

اینجا رو نوشتم اینجل :دی

گچین یه روستایی هست 20 کیلومتری بندرعباس که جنس قاچاق از امارات میاره با قیمت خیلی کم .

sayyahico
28-12-2010, 11:45

سلام مهرداد جان
قيمت رو ذكر نكردي چنده.
ممنون.

mehrdad_ati
28-12-2010, 12:13
برا v20 و vt20 باید هفته ی دیگه برم . گفت چند روز بعد از کریسمس میاریم

من فقط چند مدل قیمت کردم . اینجا u20 46 اینچ 800 تومنه . سامسونگ سری 8000 و سه بعدی 50 هست 2.400

anastasi
28-12-2010, 14:55
ما که یه سفر ناموفق تا بانه داشتیم!!
منتظریم تا این دوستمون قیمت از گچین هم بده!!
تصمیم گیری کنیم!!!
هر چی پول داشتیم میدیم در راه رسیدن به وی 20!!!
:31:

hadi_gholami2001
28-12-2010, 15:53

من فقط چند مدل قیمت کردم . اینجا u20 46 اینچ 800 تومنه . سامسونگ سری 8000 و سه بعدی 50 هست 2.400

دوست عزيز ميخواستم بدونم اين وي20كه فرموديد 42هست يا50اينچ ودرمورد خريدش ازگچين من كه درمشهد زندگي ميكنم به راهتي ميتونم بيارم .وتوراه دچار مشكل نميشم

mana341
28-12-2010, 18:43
از بانه هم ارزون تر هست
مخصوصا پیرانشهر
یا حق

با سلام
-هادی جان این خبری که دادی نقل قول از کسی بود یا خودت رفتی و دیدی؟ من تا حالا یه ده باری رفتم پیرانشهر ولی چیز خاصی اونجا ندیدم البته این بگم آخرین بارکه رفتم اردیبهشت ماه بود ازون وقت تا حالا نتونستم برم .شما تازگیها اونجابودی؟
-این مدلهای رو بورس از ال جی و سامی و پاناسونیک هم داشتن؟
-راستی خودتون کجا تشریف دارین ؟ تهران یا استان و شهر دیگه؟
ارادت :
ناصر

mana341
28-12-2010, 18:53

مهرداد جان عجب خبر توپی داری میدی
منظورت از سه بعدی 50 مدل 8000 چیه؟ این مدل که 50 اینچی نداره بجاش 55 اینچی داره یعنی این قیمتی که دادی برای 55 ایچی بود؟؟؟؟:8::26:
میشه کاملتر توضیح بدین چه مارکها و دقیقا چه مدلهایی رو داشتن و یا میخوان بیارن؟ از ال ئی دی ها و سه بعدیهای ال جی هم چیزی داشتن؟
- بین راه چی؟ اطلاع از وضع آمد و رفت مسیرش دارین؟ گیر نمیدن که؟ میشه زود به زود از اوضاع و موجودیهای اونجا مارو هم مطلع بفرمایین ؟
با شکر و ارادت
ناصر:11:

mehrdad_ati
28-12-2010, 21:42
راهش که مشکلی نداره . گیر هم نمی دند . اون 50 اینچ هم خودم تقریبی گفتم ! سری 8 بود و سه بعدی .
بقیه ی مارک ها رو خیلی مد نظر نداشتم و نگاه نکردم . یه جا بود همش lg داشت که من طرفش نرفتم . احتمالا 2 هفته ی دیگه برای چک کردن وضعیت v20 و vt20 دوباره میرم اونجا و بقیه ی مدل ها رو هم چک میکنم حتما

راستی مدل های سامسونگ همگی سفارش ازوپا هستند و تیونر دیجیتال و ----- ماهواره دارند . بقیه ی مارک ها هم اکثرا سفارش کشور های عربی هستند .

aliitaly
29-12-2010, 19:56
دوستان سلام

من تمامی پستهای ایجا رو خوندم و باید بگم که این tv واقعا ارزش این همه وقت گذاشتن و در موردش بحث کردن رو داره.

من خودم حدود 1 ماه پیش 50v20r رو به همراه سینمای خانگی pt980 خریدم و چند نکته هست که در مورد خریدش باید به شما بگم. اگر شما قصد دارید این tv رو در تهران و با گارانتی بخرید حتما از فروشگاه مرکزی پاناسونیک تهیه کنید چون یه قانون غلطی در شرکت پاناسونیک هست که اگر شما از فروشگاه مرکزی خرید کنید 18 ماه گارانتی از تاریخ فاکتور خواهید داشت ولی اگر از نمایندگی های دیگر پاناسونیک خرید کنید 15 ماه گارانتی از تاریخ تولید خواهید داشت. البته اینم بگم که فروشگاه مرکزی کمی گرون تر میده.

من 50v20r رو 2420000 و سینمای خانگی رو 580000 خریدم و کارت تخفیف هم 75000 تومان شد:8:

Download Master
29-12-2010, 20:00
راهش که مشکلی نداره . گیر هم نمی دند . اون 50 اینچ هم خودم تقریبی گفتم ! سری 8 بود و سه بعدی .
بقیه ی مارک ها رو خیلی مد نظر نداشتم و نگاه نکردم . یه جا بود همش lg داشت که من طرفش نرفتم . احتمالا 2 هفته ی دیگه برای چک کردن وضعیت v20 و vt20 دوباره میرم اونجا و بقیه ی مدل ها رو هم چک میکنم حتما

راستی مدل های سامسونگ همگی سفارش ازوپا هستند و تیونر دیجیتال و ----- ماهواره دارند . بقیه ی مارک ها هم اکثرا سفارش کشور های عربی هستند .

مهرداد جان خبر خوبی دادی . به شدت منتظریم ببینیم این VT20 ریجن اروپا کی میاد :25:

آی خسته شدم بسکه صبر کردم.:45: بانه اورده آسیاییشو ولی ما منتظر اروپاییش هستیم:17: هیچ جا نمیریم همینجا هستیم :33:
فقط لطف کن سریع خبر بده

Farnood
29-12-2010, 20:02
دوستان بلاخره بنده هم VT20 رو از بانه تهیه کردم (قیمت 3.100 با 1 عدد عینک) البته کمی شانسی چون ظاهرا آخریش بود و تا حدود 1 ماه دیگه بارهای جدیدشون میرسه!

از راهنماییهای تمامی دوستان نیز تشکر میکنم:)

aliitaly
29-12-2010, 20:14
دوستان سلام

من تمامی پستهای ایجا رو خوندم و باید بگم که این tv واقعا ارزش این همه وقت گذاشتن و در موردش بحث کردن رو داره.

من خودم حدود 1 ماه پیش 50v20r رو به همراه سینمای خانگی pt980 خریدم و چند نکته هست که در مورد خریدش باید به شما بگم. اگر شما قصد دارید این tv رو در تهران و با گارانتی بخرید حتما از فروشگاه مرکزی پاناسونیک تهیه کنید چون یه قانون غلطی در شرکت پاناسونیک هست که اگر شما از فروشگاه مرکزی خرید کنید 18 ماه گارانتی از تاریخ فاکتور خواهید داشت ولی اگر از نمایندگی های دیگر پاناسونیک خرید کنید 15 ماه گارانتی از تاریخ تولید خواهید داشت. البته اینم بگم که فروشگاه مرکزی کمی گرون تر میده.

من 50v20r رو 2420000 و سینمای خانگی رو 580000 خریدم و کارت تخفیف هم 75000 تومان شد:8:

اینم عکسش

mehrdad_ati
29-12-2010, 20:46
اون رفیقی که vt20 خریده . لطفا بیاد بگه تجربش چه طوریه چون من هم همین چشمم رو گرفته . 50 اینچ 3و 100 دیگه ؟ خوب بیا تجربت رو بگو .

Download Master
29-12-2010, 20:59
دوستان بلاخره بنده هم VT20 رو از بانه تهیه کردم (قیمت 3.100 با 1 عدد عینک) البته کمی شانسی چون ظاهرا آخریش بود و تا حدود 1 ماه دیگه بارهای جدیدشون میرسه!

از راهنماییهای تمامی دوستان نیز تشکر میکنم:)

سلام. مبارک باشه
ریجنش رو میدونید چیه ؟ مدل دقیقشو اگه بفرمائید خیلی ممنون میشم

Farnood
29-12-2010, 21:05
اون رفیقی که vt20 خریده . لطفا بیاد بگه تجربش چه طوریه چون من هم همین چشمم رو گرفته . 50 اینچ 3و 100 دیگه ؟ خوب بیا تجربت رو بگو .

فعلا که چیز زیادی نمیتونم در بارش بگم چون تازه دیروز رسیدم تهران و بیش از 4-5 ساعت پشت تلویزیون نبودم، اما از امکاناتش و مدلش : p50VT20P که ظاهرا سفارش عربستان هست و تیونر دیجیتال نداره، ویرا کست داره، Infinite black pro، تنظیمات THX و مابقی هم فکر میکنم مشابه v20 هست.

در ضمن گزینه ای نیز برای تبدیل 2D به 3D داره که مثل سامسونگ هست و زیاد جالب نیست.

mehrdad_ati
29-12-2010, 21:16
THX پس داره ؟! آخه V20 آسیایی نداره ! چند تا فیلم 1080 باش ببین نظرت رو بگو . راستی سه بعدی هم اگه تونستی تست کن . ممنون

mana341
29-12-2010, 21:25

-ممنون از شما دوست عزیز
میدونم زحمته ولی یه لطفی در حق همه بکن و یه لیست جامع قیمت (از هر برندموجود وسایزهاشون) دربیار اینجوری خودتم راحتتری و مجبور نمیشی یکی یکی جواب ما هارو بدی...:10:
در ضمن لطف کن اینبار طرف ال جی برو و از بخصوص ال ئی دی هاش یه آمار درست درمون بگیر ایشاله که خبرات مثل قبلیه خوب باشه.
ارادت :
ناصر

Farnood
29-12-2010, 21:36
THX پس داره ؟! آخه V20 آسیایی نداره ! چند تا فیلم 1080 باش ببین نظرت رو بگو . راستی سه بعدی هم اگه تونستی تست کن . ممنون

در مورد 3D : ظاهرا فقط از 2 طریق پخش میکنه : 1- تیونر دیجیتال(که این ریجن نداره) 2- بلوری پلیر با اتصال HDMI که سورس هم باید دیسک بلوری 3D باشه.

تا الان هم فقط زمان خرید که فروشنده برای تست روشنش کرد تونستم یک فیلم 3D و برای چند دقیقه ببینم که واقعا کیفیتش عالی و بی نقص بود.

mehrdad_ati
29-12-2010, 22:13
یه راه دیگه هم هست : کارت گرافیک NVIDIA که 3D VISOION ساپورت کنه (GT320 به بالا ) یا کارت ATI سری 6800 و 6900 البته همراه با کابل HDMI 1.4 و نرم افزار CYBERLINK POWERDVD 3D . مطالب سه بعدی هم که تو نت پر هست برای دانلود .

بعضی شبکه ها ی ماهواره ای هم سه بعدی هستند که خوب دوستان احتمالا بیشتر میتونند در این زمینه کمکت کنند .

الان کارت گرافیکت چیه ؟

Farnood
30-12-2010, 00:20
یه راه دیگه هم هست : کارت گرافیک NVIDIA که 3D VISOION ساپورت کنه (GT320 به بالا ) یا کارت ATI سری 6800 و 6900 البته همراه با کابل HDMI 1.4 و نرم افزار CYBERLINK POWERDVD 3D . مطالب سه بعدی هم که تو نت پر هست برای دانلود .

بعضی شبکه ها ی ماهواره ای هم سه بعدی هستند که خوب دوستان احتمالا بیشتر میتونند در این زمینه کمکت کنند .

الان کارت گرافیکت چیه ؟
از PC برای پخش نمیتونم استفاده کنم، بخاطر یه سری مشکلات.
برای شروع اول رفتم سراغ شبکه های 3 بعدی که متاسفانه جواب نداد یعنی تلویزیون بعنوان یک سورس 3D نشناختش و عینکها هم چون فقط با تلویزیون هماهنگ هستن نتوستن تصویر رو 3D نمایش بدن.

امروز رفتم و Granturismo 5 و گرفتم و گذاشتم در حالت 3D، برای مدت بیش از 10 دقیقه باعث چشم درد شد! تصویر هم با عینک کمی تیره میشه اما در کل خوب بود.

naatamam
30-12-2010, 10:09
سلام دوستان
من هم مدتی است دنبال مدل اروپایی V20 (یعنی مدل TX-P42V20E یا TX-P50V20E ) میگردم.
گویا هنوز وارد ایران نشده .
حتی از بعضی دوستان شنیدم مدل اروپایی در دبی نیز پیدا نمیشود .

حال می خواستم ببینم کسی مدل اوپایی را خریده ؟ یعنی مدل TX-P42V20E یا TX-P50V20E

Injaneb2
30-12-2010, 14:23
برای شروع اول رفتم سراغ شبکه های 3 بعدی که متاسفانه جواب نداد یعنی تلویزیون بعنوان یک سورس 3D نشناختش و عینکها هم چون فقط با تلویزیون هماهنگ هستن نتوستن تصویر رو 3D نمایش بدن.

امروز رفتم و Granturismo 5 و گرفتم و گذاشتم در حالت 3D، برای مدت بیش از 10 دقیقه باعث چشم درد شد! تصویر هم با عینک کمی تیره میشه اما در کل خوب بود.
برای ساپورت پخش 3D، ظاهرا PC یا لپتاپ و احتمالا ریسیور و BD player باید HDMI 1.4 داشته باشند.

Farnood
30-12-2010, 15:40
برای ساپورت پخش 3D، ظاهرا PC یا لپتاپ و احتمالا ریسیور و BD player باید HDMI 1.4 داشته باشند.

من برای Playstation از کابل HDMI 1.3 استفاده کردم و 3D هم پخش کرد، فکر نمیکنم الزامی به 1.4 بودن باشه.

koh
30-12-2010, 16:48
سلام
مثل اینکه کم کم داره vt20 داره وارد بازار می شه
این مطالب هم تقدیم به طرفداران این تلویزیون و مقایسه امکانات آن با V20::11:

Injaneb2
30-12-2010, 17:41
من برای Playstation از کابل HDMI 1.3 استفاده کردم و 3D هم پخش کرد، فکر نمیکنم الزامی به 1.4 بودن باشه.
دوست عزیز منظور من از HDMI 1.4 در واقع پورت HDMI 1.4 بود.

در مورد کابل، طبق طبقه بندی خود سازمان HDMI، از نظر امکانات و سرعت کابل دو سطح کیفی وجود دارد که به عنوان کابل استاندارد و کابل High-Speed شناخته می شوند و بطور رسمی کابل HDMI 1.3 نداریم. ولی کابلی که بتواند از تمام امکانات HDMI 1.3 استفاده کند قاعدتا باید High-Speed باشد که باید امکانات HDMI 1.4 را هم جواب دهد.

با تشکر از اطلاع رسانی شما

peyyyman
30-12-2010, 19:01

دوست عزیز مطمئن هستید کانال های 3D ماهواره که از دو تصویر فول اچ دی در کنار هم تشکیل شدند رو نمی تونه به صورت 3D پخش کنه ؟ معمولا برای این کار باید وارد منو و انتخاب گزینه 3D دو تصویر در کنار هم انتخاب کنید این کار رو کردید و در منو ها گشتید ؟ اگر نتونه شبکه های 3d ماهواره رو به این صورت پخش کنه که ارزشی نداره .

soranstar
30-12-2010, 19:31
با سلام خدمت دوستان گرامی
اگه ممکنه فرق v20 رو با v20m بفرمائید , ممنون میشم .

mehrdad_ati
31-12-2010, 12:35
برای استفاده از 3d با کابل 1.3 باید خودتون برید و برای تلویزیون تعریف کنید که چه نوع 3d دارید استفاده میکنید (side by side یا top and bottom یا ...) چون کابل 1.3 بر خلاف 1.4 نوع سه بعدی رو نمیتونه برای تلویزیون تعریف کنه . توی 1.4 خود tv میفهمه که چه نوع سورسی داره استفاده میشه .

aliitaly
31-12-2010, 14:06
جناب koh من تا پستام به 10 تا نرسه نمی تونم پیغام خصوصی بدم اگه id yahoo داری برام پ خ کن

mehrdad_ati
31-12-2010, 19:57
تو av forums خوندم که vt20 توی پردازش مطالب 50 هرتزی ضعیف عمل میکنه و تصاویر حالت بلور شده پیدا میکنند . البته ظاهرا همه ی ریجن ها اینجوری نیستند .

شما که vt20 دارید مشکل بلور شدن و تاری رو دارید روی vt20 ?? کلا کیفیت تصویر به نظرتون چطوره ؟ این قضیه یه کم نگرانم کرده .

Download Master
31-12-2010, 20:46
خدا رو شکر VT20 رو بانیان اورد. میخواستیم خانوادگی فیلم ببینیم 2 تا عینک کم بود :31: . حالا میریم 2 تا دیگه میخریم.
فقط خدا کنه نگن فقط همراه تلوزیون میفروشن . (مثل قدیما که ساندویچیا همراه ساندویچ نوشابه میدادن:31: )
کسی اطلاعی داره از فروش عینکاش ؟ قیمتش ؟

Farnood
31-12-2010, 22:21
تو av forums خوندم که vt20 توی پردازش مطالب 50 هرتزی ضعیف عمل میکنه و تصاویر حالت بلور شده پیدا میکنند . البته ظاهرا همه ی ریجن ها اینجوری نیستند .

شما که vt20 دارید مشکل بلور شدن و تاری رو دارید روی vt20 ?? کلا کیفیت تصویر به نظرتون چطوره ؟ این قضیه یه کم نگرانم کرده .

خیر، چنین مشکلی رو روی پردازش 50 هرتز ندیدم.

amirvania
01-01-2011, 08:10
خدا رو شکر VT20 رو بانیان اورد. میخواستیم خانوادگی فیلم ببینیم 2 تا عینک کم بود :31: . حالا میریم 2 تا دیگه میخریم.
فقط خدا کنه نگن فقط همراه تلوزیون میفروشن . (مثل قدیما که ساندویچیا همراه ساندویچ نوشابه میدادن:31: )
فکر کنم دونه ای 200 تومن باشه

koh
01-01-2011, 09:04
سلام
مگه بانیان Vt20 را آورده؟
به چه قیمتی داره می فروشه؟
ممنون

Schahab
01-01-2011, 11:38
سلام
مگه بانیان Vt20 را آورده؟
به چه قیمتی داره می فروشه؟
ممنون

:18:
ای بابا... خبرش رو که خودت صفحه پیش دادی!!!! الان از همون خبر تعجب کردی؟؟؟؟؟

koh
01-01-2011, 11:46
:18:
ای بابا... خبرش رو که خودت صفحه پیش دادی!!!! الان از همون خبر تعجب کردی؟؟؟؟؟

آن خبری که من دادم برای خرید این تلویزیون توسط یکی از دوستان از بانه بود نه از نمایندگی !!
البته من الان به شرکت بانیان زنگ زدم و آنها گفتند در سطح نمایندگیها این تلویزیون توزیع شده ولی قیمت نداد.
به تلفن: 19-88870417 021
من که در نمایندگیهای مشهد این تلویزیون را ندیدیم و هنوز نیاوردند
در شهری که شما زندگی می کنید چطور ؟
بدرود:10:

mana341
01-01-2011, 13:07

-خوش خبر باش اخوی؛
-بانیان چه قیمتی براش زده؟ بازم نجومی دیگه نه؟:18:

mehrdad_ati
01-01-2011, 13:30
بانیان فکر نکنم زیر 4 بده :دی

Schahab
01-01-2011, 13:43
[QUOTE=koh;5735990]آن خبری که من دادم برای خرید این تلویزیون توسط یکی از دوستان از بانه بود نه از نمایندگی !!
البته من الان به شرکت بانیان زنگ زدم و آنها گفتند در سطح نمایندگیها این تلویزیون توزیع شده ولی قیمت نداد.
به تلفن: 19-88870417 021
من که در نمایندگیهای مشهد این تلویزیون را ندیدیم و هنوز نیاوردند
در شهری که شما زندگی می کنید چطور ؟
بدرود:10:[/QUOTE

مطمئن نیستم تو نمایندگی ها توزیع شده یا نه.. 5 شنبه جمهوری بودم ، چیزی ندیدم... کسی هم چیزی نگفت... باز چک می کنم...

Farnood
01-01-2011, 15:11
دوستانی که v20 دارن، آیا توانستن فیلم را از طریق فلش یا هارد اکسترنال بر روی تی وی اجرا کنند؟

mana341
01-01-2011, 18:20
از بانه هم ارزون تر هست
مخصوصا پیرانشهر
یا حق

- هادی جان ؛ جناب دیندار عزیز؛ یه چیزی گفتی و رفتی؟
-سوال کردیم از خدمتتون یه جوابی چیزی .....:8:

rommel1933
01-01-2011, 23:17
ای کاش من ژاپنی بودم.
حتی یه نظافتچی توی کارخونه پانا

amirvania
02-01-2011, 08:14
دوستانی که v20 دارن، آیا توانستن فیلم را از طریق فلش یا هارد اکسترنال بر روی تی وی اجرا کنند؟
من یه WD Media Player Live به اضافه یه هارد اکسترنال پاسپورتی 500 گیگ گرفتم و یه کابل HDMI مجموعا 260 تومن هر فرمتی و هر پسوندی با هر رزولوشنی از ابتدای خلقت عالم بشریت رو نشون میده :31:

mehrdad_ati
02-01-2011, 09:44
میخوای یه چیزی بگم نشون نده ؟! :دی

Farnood
02-01-2011, 14:47
من یه WD Media Player Live به اضافه یه هارد اکسترنال پاسپورتی 500 گیگ گرفتم و یه کابل HDMI مجموعا 260 تومن هر فرمتی و هر پسوندی با هر رزولوشنی از ابتدای خلقت عالم بشریت رو نشون میده :31:

درسته، من هم دارم اما اشکالش اینه که نمیتونه فایل صوتی DTS رو پخش کنه! و اکثر فیلمهایی هم که من دارم با فرمت صدای DTS هستن
آیا با فایلهای AVCHD مشکلی نداره؟

mehrdad_ati
02-01-2011, 21:42
نه مشکلی نداره . البته مدلی کخ من تست کردم lتوجه نکردم live بود یا نه . اما هاردم پر از فیلم های دوربین بود که همه avchd هستند که راحت پخش کرد . میشه گفت سنگین ترین و پیچیده ترین کدک تصویری هست . پس کلا هیچچ مشکل سخت افزاری در پردازش کدک های پیشرفته و با بیت ریت سنگین نداره ظاهرا

سیدمرتضی
03-01-2011, 08:10
دوستان سلام ،سه ماهه که پلاسمای v20 را خریدم اما چند روزه که آرام شبکه دوم بصورت مات جامانده و از بین نمی رود التبه در تصاویر روشن مثل سفید و از فاصله نزدیک مشخص است . بنابر توصیه دوستان تصویر ثابت خاکستری را به مدت 20 دقیقه پخش کردم،درست نشد. الان چکار کنم تا این موضوع برطرف شود. التبه دوستان و کارشناسان گفته بودند که موضوع جاماندن تصویر در پلاسماهای جدید برطرف شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.

amirvania
03-01-2011, 08:39
درسته، من هم دارم اما اشکالش اینه که نمیتونه فایل صوتی DTS رو پخش کنه! و اکثر فیلمهایی هم که من دارم با فرمت صدای DTS هستن
آیا با فایلهای AVCHD مشکلی نداره؟
اگه مال شما مدل Live باشه dts رو پخش میکنه .

mehrdad_ati
03-01-2011, 08:42
دوستان سلام ،سه ماهه که پلاسمای v20 را خریدم اما چند روزه که آرام شبکه دوم بصورت مات جامانده و از بین نمی رود التبه در تصاویر روشن مثل سفید و از فاصله نزدیک مشخص است . بنابر توصیه دوستان تصویر ثابت خاکستری را به مدت 20 دقیقه پخش کردم،درست نشد. الان چکار کنم تا این موضوع برطرف شود. التبه دوستان و کارشناسان گفته بودند که موضوع جاماندن تصویر در پلاسماهای جدید برطرف شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.

شما باید یه plasma saver بگیری حد اقا یه شب (12 ساعت) یا حتی بیشتر بزاری .

amirvania
03-01-2011, 08:46
شما احتمالا تو 100 ساعت اول از مد دینامیک استفاده کردی درسته ؟
من 4 ماهه که دارمش و هیچ مشکل اینچنینی باهاش نداشتم . البته من فقط از مد سینما (THX) استفاده میکنم چون تو این حالت هم تصویر طبیعی تر و زیباتره و هم مصرف برقش از دینامیک خیلی پائینتره ضمن اینکه تو این مد دیگه شما اصلا مشکل Burn in نخواهید داشت .
الانم اصلا نگران نباشید اون زمان 20 دقیقه رو بیشترش کنید مثلا 30 یا 40 مطمئن باشید که درست میشه .
سپاس :10:

naamre
03-01-2011, 08:48
دوستان در مورد فرمت فیلمهایی که USB پاناسونیک V20 پخش میکنه کسی نمونه کلیپ یا فیلمی داره. من خیلی سعی کردم با نرم افزار های مختلف فیلم ها یا کلیپ ها رو به فرمت ساپورت شده تبدیل کنم ولی نتیجه نگرفتم . شک کردم شاید مشکلی وجود داره .میشه لطفا در این مورد راهنمایی کنید. ممنون

mehrdad_ati
03-01-2011, 13:07
فکر کنم باید حتما فولدر بندی فرمت ها درست باشه - اونم فقط avc hd برای مدل های آسیایی . شما یه دوربین فیلم برداری full hd پیدا کن و ببین فولدر بندیش چه جوریه و تو چه فولدری فایلهای تصویریش رو save میکنه . بعد خودت یه همچون فولدر بندی درست کن و فایلهات رو تو همون فولدر کپی کن . اگر خواستی من فولدر بندیش رو بهت بگم چه جوریه .

من 4 ماهه که دارمش و هیچ مشکل اینچنینی باهاش نداشتم . البته من فقط از مد سینما (THX) استفاده میکنم چون تو این حالت هم تصویر طبیعی تر و زیباتره و هم مصرف برقش از دینامیک خیلی پائینتره ضمن اینکه تو این مد دیگه شما اصلا مشکل Burn in نخواهید داشت .

مد سینما خیلی تاریک نیست تصویرش ؟ راحتی باهاش ؟ تو روز مشکل نداره این مد ؟ به نظرت نرمال بهتر نیست ؟

naamre
03-01-2011, 13:31
فکر کنم باید حتما فولدر بندی فرمت ها درست باشه - اونم فقط avc hd برای مدل های آسیایی . شما یه دوربین فیلم برداری full hd پیدا کن و ببین فولدر بندیش چه جوریه و تو چه فولدری فایلهای تصویریش رو save میکنه . بعد خودت یه همچون فولدر بندی درست کن و فایلهات رو تو همون فولدر کپی کن . اگر خواستی من فولدر بندیش رو بهت بگم چه جوریه .

ممنون میشم اگر بهم بگی ولی موضوع اینه که در مورد عکسها و فایلهای mp3 مشکلی نداره راحت پیدا می کنه و می خونه راستی من برای تبدیل فایلها از نرم افزار xilisoft استفاده میکردم وقتی به نتیجه نرسیدم نمونه فیلم دوربین پاناسونیک GF1 رو که فرمتَشavchd هست رو از یکی از سایتها دانلود کردم ولی نتونست بخونه ! امید وارم قضیه مربوط به فولدر ها باشه.

سیدمرتضی
03-01-2011, 13:41
شما احتمالا تو 100 ساعت اول از مد دینامیک استفاده کردی درسته ؟
الانم اصلا نگران نباشید اون زمان 20 دقیقه رو بیشترش کنید مثلا 30 یا 40 مطمئن باشید که درست میشه .
سپاس :10:
ضمن تشکر از پاسخ شما، خدمت شما عرض کنم، از مد سینما با کنتراست 80 استفاده می کنم فقط در هنگام استفاده از فیلم hd بمنظور تست از مد دینامیک استفاده کردم آن هم در مجموع چند ساعت نمی شود.

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

شما باید یه plasma saver بگیری حد اقا یه شب (12 ساعت) یا حتی بیشتر بزاری .
با سلام خدمت دوست عزیز ، منظور شما از plasma saver چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ باتشکر

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

ممنون میشم اگر بهم بگی ولی موضوع اینه که در مورد عکسها و فایلهای mp3 مشکلی نداره راحت پیدا می کنه و می خونه راستی من برای تبدیل فایلها از نرم افزار xilisoft استفاده میکردم وقتی به نتیجه نرسیدم نمونه فیلم دوربین پاناسونیک GF1 رو که فرمتَشavchd هست رو از یکی از سایتها دانلود کردم ولی نتونست بخونه ! امید وارم قضیه مربوط به فولدر ها باشه.
با سلام ، من نظر این دوست عزیز را تایید می کنم در خصوص عکسها و فایلهای MP3 مشکلی ندارد ولی فایلهای ویدئویی را نمی شناسد . حتی فیلمی که توسط دوربین FULL HD پاناسونیک ضبط شده را پخش نکرد.

mehrdad_ati
03-01-2011, 13:54

من شب میرم خونه برات فولدر بندی دوربین رو میزارم .

با سلام خدمت دوست عزیز ، منظور شما از plasma saver چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ باتشکر

خودت هم میتونی درست کنی . چیز خاصی نیست . یه تصویر کاملا full screen با نسبت 16 به 9 و کاملا متحرک که به مدت زیاد مثل 10 ساعت پخش بشه . اگر یه همچین ویدیویی داری امشب که یمری بخوابی بزار پخش بشه و فردا صبح که بیدار شدی احتمالا تلویزیونت مشکلش حل شده . معمولا مستند ها برای این کار مناسب هستند

naamre
03-01-2011, 14:41
من شب میرم خونه برات فولدر بندی دوربین رو میزارم .

خودت هم میتونی درست کنی . چیز خاصی نیست . یه تصویر کاملا full screen با نسبت 16 به 9 و کاملا متحرک که به مدت زیاد مثل 10 ساعت پخش بشه . اگر یه همچین ویدیویی داری امشب که یمری بخوابی بزار پخش بشه و فردا صبح که بیدار شدی احتمالا تلویزیونت مشکلش حل شده . معمولا مستند ها برای این کار مناسب هستند

مرسی در ضمن من مجموعه ای از تصاویر JPEG رو دارم که دوستمون می تونه رو USB بریزه و به TV وصل کنه بعد بزاره یه مدتی به گفته ی دوستان چند ساعتی رو slide show پخش بشه از آدرس زیر دانلود میشه. فایل rar هست. موفق باشی.

p30worldiran
04-01-2011, 10:02
سلام دوستان
در مورد avchdو .. فيلم تاپيك جدا گانه هست لطفا مراجعه كنيد جواب ميگيريد

Artam01
04-01-2011, 12:15
مد سینما خیلی تاریک نیست تصویرش ؟ راحتی باهاش ؟ تو روز مشکل نداره این مد ؟ به نظرت نرمال بهتر نیست ؟

منم مد سینما رو ترجیح میدم، مود دینامیکش یجورایی تصنعیه، اصلن حال نمیکنم باهاش.
ولی در عوض دی وی دی پلیرم یه مود دینامیک خیلی خوب داره که تو روز برای فیلم دیدن تی وی رو میزارم روی سینما و دی وی دی پلیر رو میگذارم روی مد دینامیک 1 و بسنه به فیلمش گاهی هم روی دینامیک 2.

سیدمرتضی
04-01-2011, 17:26
مرسی در ضمن من مجموعه ای از تصاویر JPEG رو دارم که دوستمون می تونه رو USB بریزه و به TV وصل کنه بعد بزاره یه مدتی به گفته ی دوستان چند ساعتی رو slide show پخش بشه از آدرس زیر دانلود میشه. فایل rar هست. موفق باشی.

دوست عزیز سلام من فایلها را دانلود کردم ، دیشب چند ساعتی بصورت slide show پخش کردم اما مشکل tv نشد هنوز آرام شبکه دو روی تصویر است. دوستان اگر راه حل دارند کمک کنند با تشکر

mehrdad_ati
04-01-2011, 18:03
تنها راه حل اینه که مدتش رو بیشتر کنی . البته اگر صبر کنی خودش به مرور درست میشه

p30worldiran
04-01-2011, 21:08
سلام
من هم دقیقا نگاه میکنم(عکس تک رنگ)یه خط به طول 30 سانتی بصورت کج سمت چپ تلویزیون است؟

*Alucard*
05-01-2011, 01:04
برای ازبین بردن Image retention بهترین کار نمایش یک تصویر خاکستری متعادل (نه خیلی تیره نه خیلی روشن) به مدت یک تا دو ساعته.

skull_avatar
05-01-2011, 11:30
به نظرم منطقی نمیاد اولا مگه شبکه دو چی داره که آدم اینقدر نگاه کنه که دچار IR بشه,بعدم به فرض که tv بیست و چهار ساعته شبکه دو رو نشون بده,این پیام بازرگانی که میذاره آرم شبکه رو پاک میکنه.قاعدتا نباید اینجوری میشد.
جالبه با اینکه گفته میشه این مشکلات برطرف شده ولی توی دفترچه گارانتی نوشته اگه همچین مشکلی پیش بیاد یا تی وی پیکسل سوخته داشته باشه شامل گارانتی نمیشه.فکر کنم شما بدون گارانتی گرفتید پس در این مورد چیز زیادی رو از دست ندادید.

برای ازبین بردن Image retention بهترین کار نمایش یک تصویر خاکستری متعادل (نه خیلی تیره نه خیلی روشن) به مدت یک تا دو ساعته.
این کار واسه پلاسما هم توصیه میشه؟
من حس میکنم اگه مدت زیادی تصویر خاکستری ثابت رو صفحه باشه باعث کاهش کنتراست میشه.

به هر حال واسه حل این مشکل پیشنهاد منم به عنوان آخرین راه اینه که تصویر خاکستری استفاده بشه.برای اینکه در مدت زمان کوتاهتری مشکل برطرف بشه می تونید این عملیات رو در مود دینامیک و با کنتراست حداکثر انجام بدید.

ویرایش:الان به این مطلب برخوردم گفتم بد نیست اینجا هم بذارمش:

How Many Plasma Users Experience Burn-In?

In fact, not many. Recent technologies make modern plasma displays much more resistant to permanent image retention. A research sponsored by Pioneer Electronics demonstrates that leaving a static image for 48 hours did cause a clearly visible image retention on all three of their test plasmas, but running a movie loop for 24 hours removed all signs of the after-image.

mehrdad_ati
05-01-2011, 12:30
جالبه با اینکه گفته میشه این مشکلات برطرف شده ولی توی دفترچه گارانتی نوشته اگه همچین مشکلی پیش بیاد یا تی وی پیکسل سوخته داشته باشه شامل گارانتی نمیشه

تازه جالبیش اینه که توی دفترچه ی llcd ها و led ها هم که اصلا همچین مشکلی توشون گزارش نمیشه هم این هشدار هست !!!!!

*Alucard*
05-01-2011, 13:47
تازه جالبیش اینه که توی دفترچه ی llcd ها و led ها هم که اصلا همچین مشکلی توشون گزارش نمیشه هم این هشدار هست !!!!!

این مشکل در LCD ـها هم به وجود میاد و به اسم Image sticking مصطلح شده توی چند ماهه اخیر فکر میکنم چندتا از بچه های همین انجمن با این مشکل مواجه شدن یکی از نمونه های این مشکلات اینجا مطرح شده:

یک نکته ای که جایی میخوندم و جالب بود این بود که با بالا رفتن عمر پلاسماها احتمال Image retention کم میشه در حالیکه با بالا رفتن عمر LCD ـها احتمال Image sticking افزایش پیدا میکنه.

mehrdad_ati
05-01-2011, 22:27
دوستان تو اروپا خیلی ها اشاره می کنند که توی تماشای فوتبال با vt20 یا v20 وقتی کانال از سورس 50 هرتزی باشه اصلا نمیشه فوتبال دید و خیلی اذیت میکنه . یادمه یکی همینجا هم همچین مشکلی اشاره کرده بود .

میخواستم تجربه ی فوتبال دیدن دوستان با پنلشون v20 و vt20 رو بیان برای ما بگند . این طور که تو av forums خوندم این مشکل برای همه ی پنل ها نیست و از یه تاریخی به بعد مثل اینکه مشکل حل شده .

لطفا نام شبکه ای که باهاش فوتبال میبینید و نوع سورس و تجربه (خوب بودن یا بد بودن تصویر) رو بگید .

ممنون .

persian_m
06-01-2011, 02:02
دوستان تو اروپا خیلی ها اشاره می کنند که توی تماشای فوتبال با vt20 یا v20 وقتی کانال از سورس 50 هرتزی باشه اصلا نمیشه فوتبال دید و خیلی اذیت میکنه . یادمه یکی همینجا هم همچین مشکلی اشاره کرده بود .

میخواستم تجربه ی فوتبال دیدن دوستان با پنلشون v20 و vt20 رو بیان برای ما بگند . این طور که تو av forums خوندم این مشکل برای همه ی پنل ها نیست و از یه تاریخی به بعد مثل اینکه مشکل حل شده .

لطفا نام شبکه ای که باهاش فوتبال میبینید و نوع سورس و تجربه (خوب بودن یا بد بودن تصویر) رو بگید .

ممنون .

خب خدا رو شکر که دوستان اروپایی هم به این مورد اشاره داشتن به هر حال همونطوری که حقیر قبلا هم گفته بودم نه تنها تو تماشای فوتبال بلکه تو تمام صحنه هایی که با سرعت دوربین به سمت راست و چپ حرکت میکنه البته باز هم همونطوری که دوستمون گفتن فقط تو 50 هرتز حتی متاسفانه 1080i پنجاه هرتزی این مشکل وجود داره

حالا اگه مشکل این مساله تو بقیه پنلهایی که جدیدا تولید شدن حل شده احتمالا میشه با آپدیت یه کاریش کرد دیگه

من دفعه قبل هم خواهش کردم باز هم خواهش میکنم از جناب Alucard و جناب [mehrdad_ati] و همه بچه های متخصص و اونهایی که v20 دارن اگه تو سایتهای اروپایی و کلا خارجی مساله آپدیت کردن پنل ویا حتی راه حلی برای حل این مساله پیدا کردن اینجا مطرح بشه که دوستان هم استفاده ببرن.بانیان هم که اصلا نه تنها تو اینجور مساله ها جوابگو نیست لااقل یه متخصص درست و درمون هم اونجا نیست که آدم رو راهنمایی کنه

خداییش بخصوص تو فوتبال این مساله زجر آوره در حال حاضر هم که اکثر ر س ی و ر ه ا پنجاه هرتز و حداکثر 1080i هستند واقعا نمیدونم چی کار باید کرد.

به نظر من این مهمترین وبدترین ضعف این تلویزیون هست که باید حل بشه حالا اگه دوستان موافق بودن من براش یه پست جداگونه میزنم

البته با اجازه از اساتید.ببخشید پر حرفی کردم قربون همتون

mehrdad_ati
06-01-2011, 07:41
اینطور که من فهمیدم . تنها راه اینه که یه جوری سورستون رو تغییر بدید ! شما با آنتن معمولی چک کن ببین باز هم همین مشکل هست یا نه ؟ گرچه فکر کنم شبکه ی آنالوگ ایران هم 50 هرتزی باشه .

البته راه حل باید باشه چون من یادمه یکی از بچه ها می گفت من 99 درصد سورسام 60 هرتزی هستد !! باید ازش بپرسم سورساش رو از کجا میگیره !!!!

اون قضیه ی پنل های جدید این طور که من متوجه شدم پنل های vt20 که توشون قابلیت تبدیل 2 بعدی به س بعدی وجود داره مثل اینکه یه سری تغییرات سخت افزاری دارند نسبت به قبلیها که این مشکل رو ندارند . در ضمن این مشکل فقط مختص به v20 نیست و حتی بعضی برند های دیگه هم این مشکل رو تو بعضی از set هاشون دارند !!!!

mehrdad_ati
06-01-2011, 11:09
البته یه راه موقت وجود داره !

شما میتونی یه کارت --- خوب برای کامپیوترت تهیه کنی و بعد pc رو با hdmi وصل کنی به tv و تمام مطالبی که مشکل دارند (ملا فوتبالهایی با سورس 60 هرتزی ) رو از --- و با pc به tv منتقل کنی . اینجوری عمل پردازش با pc میشه و هیچگونه مشکلی پیدا نمیکنی .

البته راه مناسبش اینه که بتونی یه سورس خوب غیر 50 هرتزی پیدا کنی تا وقتی که پاناسونیک یه firmware خوب بده بیرون .

alirafaat
06-01-2011, 12:19
سلام

میشه دوستان سورسی که با اون فوتبال مبینند و دچار مشکل هستند رو ذکر کنند

من از دوسورسی که استفاده می کنم حتی یک بار هم دچار این مشکل نشدم
سورس اول:
شبکه داخلی با انتن هانی ؟!!!!! 50 hrz

سورس دوم :

1. ----- اچ دی - کانال اچ دی - مستقیم به تلویزیون ( 1920i ) ------ پنجاه هرتز
2. ----- اچ دی - کانال اچ دی - به a/v ----- به تلویززیون ( 1920p ) ----پنجاه هرتز

persian_m
06-01-2011, 13:17
ضمن تشکر از جنابmehrdad_ati و جناب Alirafaat بنده رسیورم ایکس کروز 400 Hd هست از خروجی av که نمیتونم تصویر بالای 576i بگیرم ولی تو خروجی HDMI تا 1080i ولی پنجاه هرتز رو دارم یه دی وی دی پلیر ال جی هم دارم که اون تا 1080p هم تو av و هم تو hdmi تصویر میده منتها جفت پخش کننده ها پنجاه هرتز هستند وبا جفتشون این مشکل هم هست

حالا اگه جنابmehrdad_atiمحبت کنن یه راهی برا تبدیل اینها به شصت هرتز یا حتی معرفی ----- 60 هرتز پیدا کنن واقعا ازشون ممنون میشم

با کامپیوتر هم خودتون میدونید که سخته که از اون استفاده بشه لااقل برا خانواده سخته چون به هر حال ----- رو تو خونه همه استفاده میکنن

ضمنا تو اچ دی مدیا پلیر اصلا این مشکل دیده نمیشه چون سورس هاش تا 24p بالا میرن

به هر حال متشکرم

p30worldiran
06-01-2011, 20:03
سلام دوستان
من با ----- ایکس کروز400 همین حالا هم بصورت hd 1080i50hz دارم هم فوتبال و هم اسکی میبینم ولی مشکلی ندارم شاید در سرعت خیلی بالا یکم تصویر محو میشه(به نمه)ولی مشکلی نیست

mehrdad_ati
06-01-2011, 20:51
خوب همونطور که گفته شد این مشکل همگانی نیست . ولی اون ست هایی که این مشکل رو دارند خیلی اذیت کننده هست براشون توی 50 هرتزی ها .

شما سعی کن از ----- های آشناها استفاده کنی ببینی مشکل پیش میاد یا نه . بهترین ----- رو انتخاب کن . تنها راهش همینه یا اینکه بری سراغ pc .

persian_m
06-01-2011, 22:22
نمیدونم شاید من خیلی حساسم به هر حال ممنونم

*Alucard*
06-01-2011, 22:33
من پنلم رو با چندتا سورس 50 هرتز تست کردم و مشکلی نداشت بعض وقتها بلوری که در تصویر دیده میشه به خاطر سورس نمایش و فاصله بین دو فریم هست و به نظر من موشن بلور غیر طبیعی در تصویر پنلی که من دارم دیده نمیشد.

WOLF PACK
08-01-2011, 13:04
دوستان سلام.
من می خوام TH-P42V20 رو بگیرم می خوام بدونم TV خوبیه؟؟؟مشکلی نداره؟؟
و بعد اینکه الان که دیگه وارد 2011 شدیم مدل های جدید نمی اد؟؟بگیرم یا صبر کنم مدل های جدید بیاد؟(تو سبک همین TV)

Download Master
08-01-2011, 14:23
دوستان سلام.
من می خوام TH-P42V20 رو بگیرم می خوام بدونم TV خوبیه؟؟؟مشکلی نداره؟؟
و بعد اینکه الان که دیگه وارد 2011 شدیم مدل های جدید نمی اد؟؟بگیرم یا صبر کنم مدل های جدید بیاد؟(تو سبک همین TV)

بگیر . اگه بخوای صبر کنی بازم سال بعد همین موقع 2012/8/1 باید بگی صبر کنم یا نه :31:

saegheh67
08-01-2011, 16:51
بچه ها من قصد خریدن v20 را دارم البته 50 اینچشو اول اینکه قبل از خریدش به چه نکته هایی باید توجه کنم؟ دوم اینکه طراحیش اصلا چشممو نگرفته شما دوستانی که خریدین نظرتتون در مورد طراحیش چیه ایا چیزی هست که توی چشم بیاد؟ و سوم اینکه اصفهانیهای عزیز لطفا منو راهنمایی کنید کدام مغازه در اصفهان v20 با قیمت مناسب میفروشه ؟با تشکر

WOLF PACK
08-01-2011, 16:57
بگیر . اگه بخوای صبر کنی بازم سال بعد همین موقع 2012/8/1 باید بگی صبر کنم یا نه :31:
منظورم اینه که مدل های جدید تا دو سه ماه یا چند ماهه دیگه نمی اد؟؟؟

بعد راستی این TV چطوره؟؟ایرادی چیزی نداره؟؟برای HD بازی کردن 360 و فیلم دیدن توپه؟

persian_m
08-01-2011, 19:54
دوستان عزیز اگه یه خورده وقت بزارین پست های قبلی رو بخونین همه چیز دستتون میاد

Download Master
08-01-2011, 20:33
منظورم اینه که مدل های جدید تا دو سه ماه یا چند ماهه دیگه نمی اد؟؟؟

بعد راستی این TV چطوره؟؟ایرادی چیزی نداره؟؟برای HD بازی کردن 360 و فیلم دیدن توپه؟

نه به این زودیا نمیاد . هنوز مدلای 2011 خارج نیومده وقتی بیاد تازه 3-4 ماه طول میکشه برسه .

ایراد خاصی کهفکر نکنم داشته باشه اگه اطلاعات بیشتری خواستی از Mehrdad_Ati بپرس ایشون وارد ترن ( تو AVforum هم ردشون زده شده :31: )

برای HD , ... همه TV ها خوبن و وقتی یه TV به عنوان بهترین TV سال 2010 انتخاب میشه دیگه شما خودت قضاوت کن.

قیمتش هم حدود 3 میلیون ببین اگه بودجشو داری کاملا توصیه میشه!

die my darling
08-01-2011, 21:46
بچه ها من قصد خریدن v20 را دارم البته 50 اینچشو اول اینکه قبل از خریدش به چه نکته هایی باید توجه کنم؟ دوم اینکه طراحیش اصلا چشممو نگرفته شما دوستانی که خریدین نظرتتون در مورد طراحیش چیه ایا چیزی هست که توی چشم بیاد؟ و سوم اینکه اصفهانیهای عزیز لطفا منو راهنمایی کنید کدام مغازه در اصفهان v20 با قیمت مناسب میفروشه ؟با تشکر

به این نکته که تی وی نو باشه.
طراحیش تو خونه خوبه ظاهرش سنگین رنگینه با دکور خونه خوب مچ میشه زیر نور کم قابش سربی تیره میشه تو اتاق تاریک مشکی به نظر میاد من که با طراحیش حال میکنم از این طراحیاس که اولش به ظرافتاش نمیشه پی برد ولی بعد از یه مدت ظرافتاش معلوم میشه تو نگاه اولم طراحیش تاثیر میزاره روی آدم یعنی توجه جلب میکنه هر کی بیاد خونه میفهمه یه چیز جدید اضافه شده فقط بدیش اینه که زود چرک میشه ولی خوبیش اینه که چون شیشه ای نیست بعد یه مدت جای خطو خش روش نمیمونه.

reza_amir54321
08-01-2011, 21:46
دوستان یه خبر بد دوستان یه خبر خوب
بد واسه مخالفای پاناسونیک و خوب واسه طرفداراش
اونم این که هنوز ما چشممون به جمال سری 20 روشن نشده سری 30 عرضه شد و از نگاه گیزمودو بهترینها به ترتیب اعلام شده

لینک گیزمودو

لینک نارنجی

die my darling
08-01-2011, 21:51
داداش تازه فهمیدی vt30 اومده به اینجا یه سر بزن تو سایت سی نتم نامزد بهترین تی وی نمایشگاه شده

naamre
09-01-2011, 11:33
دوستان الان چند روزی که وقتی V20 رو روشن می کنم یه صدای اضافی آزار دهنده داره شبیه صدایی که موقع انبساط و انقباض بدنه ی بعضی TV ها شنیده می شه یه تیک آهسته. وقتی خونه آرومه و صدای تلویزیون کمه رو اعصاب آدم راه میره جالب هر 10 یا 15 ثانیه تکرار میشه. کسی یه همچین تجربه ای داشته؟

die my darling
09-01-2011, 11:54
دوستان الان چند روزی که وقتی V20 رو روشن می کنم یه صدای اضافی آزار دهنده داره شبیه صدایی که موقع انبساط و انقباض بدنه ی بعضی TV ها شنیده می شه یه تیک آهسته. وقتی خونه آرومه و صدای تلویزیون کمه رو اعصاب آدم راه میره جالب هر 10 یا 15 ثانیه تکرار میشه. کسی یه همچین تجربه ای داشته؟

جای تی ویو عوض کن درست میشه

naamre
09-01-2011, 12:01
دوست عزیز سلام من فایلها را دانلود کردم ، دیشب چند ساعتی بصورت slide show پخش کردم اما مشکل tv نشد هنوز آرام شبکه دو روی تصویر است. دوستان اگر راه حل دارند کمک کنند با تشکر
نمی دونم بالاخره مشکل شما برطرف شد؟

die my darling
09-01-2011, 12:07
من یه بار تی وی یو از روی میز آوردم پائین دوباره گذاشتم سرجاش درست شد تی وی قبلیمونم ال سی دی سامسونگ بود همین جوری شده بود اونم درست شد نمیدونم مشکل از میزه یا از جای تی وی ولی یه امتحانی بکن ضرر که نداره فقط تی وی بعد جا به جا کردن سعی کن تا یه ساعت روشن نکنی.

naamre
09-01-2011, 12:59
من یه بار تی وی یو از روی میز آوردم پائین دوباره گذاشتم سرجاش درست شد تی وی قبلیمونم ال سی دی سامسونگ بود همین جوری شده بود اونم درست شد نمیدونم مشکل از میزه یا از جای تی وی ولی یه امتحانی بکن ضرر که نداره فقط تی وی بعد جا به جا کردن سعی کن تا یه ساعت روشن نکنی.

Thanks, let's try it

سیدمرتضی
09-01-2011, 13:39
نمی دونم بالاخره مشکل شما برطرف شد؟
دوست عزیز سلام، متاسفانه مشکل tv من حل نشده است. راه کار های که دوستان گفتند را امتحان کردم اما درست نشد. البته از کارشناسان فنی خدمات پس از فروش پاناسونیک سئوال کردم گفتند که در یکی دوسال گذشته در خصوص جا ماندن تصویر گزارش نشده است مخصوصا برای پلاسمای V20 . همچنین گفتند که راه کار عملی برای رفع این مشکل استفاده از تست مد tv می باشد که باید توسط تعمیر کار انجام گیرد.

دوستان یک سئوال داشتم بالاخره نفهمیدم پلاسمای v20 چه فرمتی را پخش می کند فیلم ضبط شده توسط دوربین پاناسونیک را نشناخت و پخش نکرد اگر راه حلی هست دوستان بفرمایند

mehrdad_ati
09-01-2011, 13:58
یعنی شما مموری که با دوربین فیلم گرفته بودی رو در آوردی گذاشتی تو tv اما پخش نکرد ؟

سیدمرتضی
09-01-2011, 14:05
یعنی شما مموری که با دوربین فیلم گرفته بودی رو در آوردی گذاشتی تو tv اما پخش نکرد ؟
با سلام نه ، دوربین دارای هارد می باشد از هارد دوربین به USB کپی کردم و USB را به TV وصل کردم تلویزیون پیغام هیچ فایل معتبری نیست را نشان میده.

mehrdad_ati
09-01-2011, 14:24
کل پوشه ها رو کپی کردی یا فقط فایل رو ؟! با sd card تست شده و جواب داده .

persian_m
10-01-2011, 00:31

لطفا اطلاع بدید با این راهکاری که دوستمون گفتن مشکلتون حل شد یا نه؟

متشکرم

سیدمرتضی
10-01-2011, 16:18
کل پوشه ها رو کپی کردی یا فقط فایل رو ؟! با sd card تست شده و جواب داده .

با سلام، کل پوشه توی هارد دوربین را کپی کردم، فایل ها را شناخت و پخش کرد . اما اگر یکی فایل MTS را جدا کپی کنی پخش نمی کند . آیا راه کاری دارد؟

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

دوست عزیز سلام، متاسفانه مشکل tv من حل نشده است. راه کار های که دوستان گفتند را امتحان کردم اما درست نشد. البته از کارشناسان فنی خدمات پس از فروش پاناسونیک سئوال کردم گفتند که در یکی دوسال گذشته در خصوص جا ماندن تصویر گزارش نشده است مخصوصا برای پلاسمای V20 . همچنین گفتند که راه کار عملی برای رفع این مشکل استفاده از تست مد tv می باشد که باید توسط تعمیر کار انجام گیرد.

با سلام دوستان نظر شما چیه ؟ آیا راه کار دیگری را پیشنهاد می کنید ؟ لطفا راهنمایی کنید .

Schahab
10-01-2011, 16:42
با سلام

دوستان، من تقریبا تصمیم قطعی داشتم که پاناسونیک وی 20 رو تهیه کنم، اما با خوندن بعضی پست ها نسبت به عملکردش واسه سورس های غیر اچ دی شک کردم. می شه بگید کدوم پنل ها بهترین عملکرد رو با سورس های اس دی دارند؟ مثلا سونی EX 500 چطوره؟ من بیشتر دی وی دی و کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو نگاه می کنم... اگر هم در مورد وی 20 اشتباه میکنم، لطفا بگید.... خوشحال می شم بدونم شما که این تی وی رو دارید، از خریدش راضی هستید یا خدای نکرده پشیمون شدید؟؟؟

afshin b
10-01-2011, 17:06
با سلام

دوستان، من تقریبا تصمیم قطعی داشتم که پاناسونیک وی 20 رو تهیه کنم، اما با خوندن بعضی پست ها نسبت به عملکردش واسه سورس های غیر اچ دی شک کردم. می شه بگید کدوم پنل ها بهترین عملکرد رو با سورس های اس دی دارند؟ مثلا سونی EX 500 چطوره؟ من بیشتر دی وی دی و کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو نگاه می کنم... اگر هم در مورد وی 20 اشتباه میکنم، لطفا بگید.... خوشحال می شم بدونم شما که این تی وی رو دارید، از خریدش راضی هستید یا خدای نکرده پشیمون شدید؟؟؟
من الان چند ماهه دارم و اصلاً مشکلی باهاش ندارم و از خریدش راضیم:31:
من وقتی این تی وی رو خریدم انتظار داشتم تصویر اس دی رو خیلی بد ببینم ولی اصلا اینطور نبود. یعنی خیلی بهتر از انتظارم نشون داد.

mehrdad_ati
10-01-2011, 19:59
یه سری دوستان اوایل می گفتند بهترین تصاویر sd رو سامسونگ داره اما اینطور که به نظر میاد و اینجور که من تو این یه ماه از نظرات کاربرهای مختلف تو نت فهمیدم بهترین sd رو پاناسونیک و بعد از اون سامسونگ ارائه میده

poonel
10-01-2011, 20:12
یه سری دوستان اوایل می گفتند بهترین تصاویر sd رو سامسونگ داره اما اینطور که به نظر میاد و اینجور که من تو این یه ماه از نظرات کاربرهای مختلف تو نت فهمیدم بهترین sd رو پاناسونیک و بعد از اون سامسونگ ارائه میده
معمولا وقتی ما یه وسیله ای مثل تلویزیون داریم ، فکر می کنم وسیله ما بهترینه. مثلا دوستانی که پلاسما دارن میگن تلویزیون ما بهتره. اونی هم که LCD داره میگه مال ما بهتره.
دوست عزیز باید دنبال نظرات بدون تعصب باشی. میتونی از سایتهای رویو مطرح اطلاعات بگیری. تو بررسی های سایت Cnet همیشه یکی از گزینه های بررس یکیفیت پخش تلویزیون با DVD است. حتما برو ببین چی گفته اونوقت متوجه میشی که دوستانی که این اطلاعات گمراه کنند رو بهت داده اند نظر شخصیشون رو میگن نه اون چیزی که واقعا درسته.

persian_m
10-01-2011, 20:26
من هم حرف پونل جان رو قبول دارم با اینکه خودم v20 دارم ولی چیزی که من تو تصاویر سامسونگ دیدم تو sd یه چیز دیگه ااست اما مساله مهم متاسفانه چیزی هست که همیشه من رو ازار میده واون ساخت سفارشی شرکت های مختلف برا ایرانه.

متاسفانه هیچ شرکتی حتی پاناسونیک محصولات خوبش رو برا ایران ارسال نمیکنه. حالا به نظر من تو سامسونگ این وضع از بقیه برندها مثل پانا و ال جی بدتر و بدتره.حالا ایبن بماند سامسونگ و ال جی که دیگه کل سیستمشون رو منتقل کردن تو چین.البته هنوز کره تولید داره ولی به گفته یکی از دوستان که کارش تو یکی از شرکت های گارانتی هستش محصولات کره دیگه فقط برا اروپا و آمریکای شمالی و خود کشور کره تولید میشه.حتی دیگه تو امارات هم دیگه جنس کره ای اصل پیدا کردنش خیلی سخت شده

خداییش اصلا دیگه از شنیدن اسم چین حالم بد میشه خداییش یکی از دلایلی که رفتم پانا خریدم فقط بخاطر پنل ژاپنیش بود و بس

*Alucard*
10-01-2011, 20:34
بدون شک عملکرد پردازنده های سامسونگ در تصاویر SD بهتر از پانا هست مثلا Deineterlacing رو با خطای کمتر انجام میدن و بزرگنمایی بدون اوجاج و تمیز تری از پانا دارن اما دو نکته:
1.
Cnet عملکرد پردازنده پنل رو بررسی کرده که به این معنی نیست که V20 از نکات مثبت Performance خودش مثل کنتراست عالی و ... در نمایش تصاویر SD بهره نمیگیره و عملکرد پردازنده پنل در تصاویر SD فقط بخشی از پازلی هست که کیفیت نهایی پنل رو میسازه.
2.
Cnet آمریکا پنلهای آمریکایی رو تست میکنه که با سیستم NTSC کار میکنن ولی ریویوهای اروپایی V20 راجع به پردازنده پنل تو پردازش سیگنالهای SD/PAL اکثرا مثبت هست نمونش :

Viewing SD material on the Panasonic TX-P42V20B gave us a sense of deja vu: performance here is basically the same as the rest of Panasonic’s 2010 lineup. So, the quick summary is: the picture will look as crisp as the source allows, will almost never look jagged, but very detailed SD film content may show small flickering in areas of very fine detail. All in all, SD content looks good on the Panasonic TX-P42V20 plasma television
.
If you’d prefer to read a more in-depth version of the above: diagonal interpolation is on the better end of the scale, meaning that the Panasonic TX-P42V20B does a good job with suppressing jaggies during the video deinterlacing process. With the HQV Benchmark test DVD’s “three rotating bars” test pattern, all three bars looked smooth for the most part, but would look slightly jagged for a few frames after they reversed direction. This does not translate into any significant real-world performance deficiency. Also, all of the film cadence tests on the disc (2-2 PAL, 2-2 NTSC, 3-2 NTSC, etc.) failed, so anyone watching film material is advised to do so using a high quality Progressive Scan/”Upscaling” DVD player. However, as we always note, most SD content on DVD and broadcast TV is too blurry to reveal deinterlacing limitations, so this is not as big a problem as it might have been.

منبع:

mehrdad_ati
10-01-2011, 21:25
معمولا وقتی ما یه وسیله ای مثل تلویزیون داریم ، فکر می کنم وسیله ما بهترینه. مثلا دوستانی که پلاسما دارن میگن تلویزیون ما بهتره. اونی هم که LCD داره میگه مال ما بهتره.
دوست عزیز باید دنبال نظرات بدون تعصب باشی. میتونی از سایتهای رویو مطرح اطلاعات بگیری. تو بررسی های سایت Cnet همیشه یکی از گزینه های بررس یکیفیت پخش تلویزیون با DVD است. حتما برو ببین چی گفته اونوقت متوجه میشی که دوستانی که این اطلاعات گمراه کنند رو بهت داده اند نظر شخصیشون رو میگن نه اون چیزی که واقعا درسته.

دوست عزیز بنده خودم این پنل رو ندارم ! بنده فعلا در حال تحقیق هستم به همین دلیل به همه جا سر میزنم و همهی نظر ها رو میخونم . بنده از یکی از بهترین سایتهای review کننده ی tv ها یعنی hd review نقل کردم و اینطوری که اونها نتیجه گیری کرده بودند به نظر می رسید پاناسونیک کمی از سامسونگ بهتر باشه sd اش . ورگنه برای من فرقی نمیکنه !

مثلا همین cnet مه میفرمایید بی طرف هست و بهریتن review ها رو داره این متن رو در review از c8000 نوشته :

Samsung’s scaling doesn’t produce quite as crisp a picture as Panasonic’s (who, coincidentally, probably have the best in-TV scaling around right now), but that’s not to say it’s necessarily worse. In fact, it is very slightly more suited to overcompressed digital TV content because it does not put as much emphasis on high frequencies (which results in mosquito noise being less visible).

اگر نیاز به ترجمه هست تا ترجمه کنم .

حاز این جور مطالب زیاد دیدم . در مورد deinterlacing قطعا در سامسونگ بهتر انجام میشه و کلا panasonic همیشه مشکل deinterlacing داشته که البته ظاهرا مدل های 46 اینچی vt20 این مشکل رو ندارند و deinterlacing خیلی خوبی دارند .

منبع متن :

*Alucard*
10-01-2011, 22:44
این متنی که بالا نقل و قول کردین داخل لینک منبع نبود.

poonel
10-01-2011, 23:38
من هم حرف پونل جان رو قبول دارم با اینکه خودم v20 دارم ولی چیزی که من تو تصاویر سامسونگ دیدم تو sd یه چیز دیگه ااست اما مساله مهم متاسفانه چیزی هست که همیشه من رو ازار میده واون ساخت سفارشی شرکت های مختلف برا ایرانه.

متاسفانه هیچ شرکتی حتی پاناسونیک محصولات خوبش رو برا ایران ارسال نمیکنه. حالا به نظر من تو سامسونگ این وضع از بقیه برندها مثل پانا و ال جی بدتر و بدتره.حالا ایبن بماند سامسونگ و ال جی که دیگه کل سیستمشون رو منتقل کردن تو چین.البته هنوز کره تولید داره ولی به گفته یکی از دوستان که کارش تو یکی از شرکت های گارانتی هستش محصولات کره دیگه فقط برا اروپا و آمریکای شمالی و خود کشور کره تولید میشه.حتی دیگه تو امارات هم دیگه جنس کره ای اصل پیدا کردنش خیلی سخت شده

خداییش اصلا دیگه از شنیدن اسم چین حالم بد میشه خداییش یکی از دلایلی که رفتم پانا خریدم فقط بخاطر پنل ژاپنیش بود و بس

مهدی جان دیگه مثل قدیما کشور سازنده مهم نیست. مهم تکنولوژی و کیفیت ساخته و فرقی نمی کنه کجا تولید بشه. کیفیت و استانداردها همونند. تفاوتهای ساخت فقط وقتی مطرح میشه که مثلا V20 اروپا گیرنده داخلی دیجیتال و پنل Infinit Black Pro داره و مدل ایران نداره. پاناسونیک سطح توقع مردم ایران رو خیلی پایین در نظر گرفته!
خوشبختانه تو مدلهای سامسونگ و ال جی ، من که از این کلاهبرداریها ندیدم. اصلا برام فرق نمیکنه مال کجاست
سامسونگ اگه مال ایران هم باشه می خرمش. اون دوستت هم اشتباه بهت گفته. مدلهای سامسونگ تو آمریکا ساخت مکزیکند و تو اروپا هم سامسونگها اگه اشتباه نکنم تولید مجارستانن.اونجا هم کره ای نیست
این عکس پشت سامسونگ کاناداست که زده شرکت Samex مکزیک (تو آمریکا هم همین مکزیکی هان):

persian_m
11-01-2011, 00:03
پونل عزیزم متاسفانه من این قسمت حرفتو که ساخت کجا باشه قبول ندارم.اگه یه محصول فقط یه محصول تصویری 2010 سامسونگ و ال جی رو پیدا کردی که گارانتی داخل باشن و پشتش هم نوشته ساخت کدوم خراب شده هست من حرفتو قبول میکنم

به نظر من جنس باید اصل و نصب دار باشه معلوم باشه دقیقا کجا ساخته میشه اصلا همینکه پانا هنوز پنلهای خودش رو برای سراسر دنیا تو ژاپن میسازه دمش خیلی گرمه محصولاتشم که یا کلا ژاپنیه یا مالزی و سنگاپور.مگه میشه کارخونه ای که کارگراش توی چین با حقوق پایین و ساعت کار بالا یه محصول رو تولید میکنن با یه کارخونه که تو یه کشور منظم مثل مثلا ژاپن و مالزی یا .... محصول تولید میکنه بازدهی و کیفیتتشون یکی باشه.به هر حال از نظرت تشکر میکنم

*Alucard*
11-01-2011, 00:16
دوستان لطفا تو پستهاتون از کلمات توهین آمیز استفاده نکنید و از توهین به هر قوم و ملیتی جدا خودداری کنید.

poonel
11-01-2011, 02:00
قربونت برم کی توهین کرد!!!:18:
همه می دونن که آمریکایی ها یانکی اند. خودشونم می دونن. هیچ عیبی هم نداره. یانکی تو فرهنگ ما خره ولی تو فرهنگ اونا یه موجود دوست داشتنیه!
نماد کشورها :آمریکا خر. ایران شیر. فرانسه خروس. قطر بز. کره جنوبی و شمالی سگ. چین اژدها. انگلیس روباه. عربستان شتر.
به نظر شما عیب داره؟

mehrdad_ati
11-01-2011, 06:37
این متنی که بالا نقل و قول کردین داخل لینک منبع نبود.

شرمنده عجله داشتم لینک رو اشتباه گذاشتم :دی

اینم لینک

Schahab
11-01-2011, 10:05
با سلام

با تشکر ار همه دوستانی که وقت گذاشتند و خیلی مفصل و مستند جواب دادند.
با توجه به این که این پنل فعلا در برخی مناطق غربی کشور کیمیا شده و اصلا گیر نمیاد، و با توجه به آلرژی شخصی من به سامسونگ، کماکان در انتظار خواهم ماند تا همین پنل رو تهیه کنم. تو این فرصت اگر دوستان دیگه هم نظری داشتند، از شنیدنش خیلی خوشحال می شم.

باز هم از همه تون ممنونم.

persian_m
11-01-2011, 10:43
با تشکر ار همه دوستانی که وقت گذاشتند و خیلی مفصل و مستند جواب دادند.
با توجه به این که این پنل فعلا در برخی مناطق غربی کشور کیمیا شده و اصلا گیر نمیاد، و با توجه به آلرژی شخصی من به سامسونگ، کماکان در انتظار خواهم ماند تا همین پنل رو تهیه کنم. تو این فرصت اگر دوستان دیگه هم نظری داشتند، از شنیدنش خیلی خوشحال می شم.

باز هم از همه تون ممنونم.

داداش چرا از بانیان نمیخری خودتو راحت نمیکنی؟
من که هیچ وقت از بانه خرید نمیکنم.خداییش جنس الکترونیک اونم پلاسما از بانه خریدنش دل شیر میخواد.بانیان هر چه قدرم که خدماتش بد باشه لااقل پنل رو به طور استاندارد تحویل آدم میده.تازه شاید نزدیک نوروز جشنواره هم بزارن.

mehrdad_ati
11-01-2011, 11:49
جشنواره که فکر کنم گذاشته . اما چون قیمت v20 نسبت به سایر پلاسما ها زیاد تره به نظرم از بدون گرانتی خریدنش توجیه مالی بهتری داشته باشه

Schahab
11-01-2011, 11:53
جشنواره که فکر کنم گذاشته . اما چون قیمت v20 نسبت به سایر پلاسما ها زیاد تره به نظرم از بدون گرانتی خریدنش توجیه مالی بهتری داشته باشه

فعلا که در غرب از وی 20 خبری نیست. خودم هم به فکر افتادم برم از همین تهران بخرم، قالشو بکنم... وی 20 اون موقع که بود؛ 350 با تهران تفاوت قیمت داشت....

naamre
11-01-2011, 13:02
لطفا اطلاع بدید با این راهکاری که دوستمون گفتن مشکلتون حل شد یا نه؟

متشکرم

نه متاسفانه حل نشد. نمی دونم شاید مشکل فلش مموری من یاشه به هر حال توی نرم افزار معرفی شده هم یه سری تنظیمات می شه انجام داد که شاید تاثیر بگذاره اگر نتیجه گرفتم براتون می نویسم.

naamre
11-01-2011, 13:39
بدون شک عملکرد پردازنده های سامسونگ در تصاویر SD بهتر از پانا هست مثلا Deineterlacing رو با خطای کمتر انجام میدن و بزرگنمایی بدون اوجاج و تمیز تری از پانا دارن اما دو نکته:
1.
Cnet عملکرد پردازنده پنل رو بررسی کرده که به این معنی نیست که V20 از نکات مثبت Performance خودش مثل کنتراست عالی و ... در نمایش تصاویر SD بهره نمیگیره و عملکرد پردازنده پنل در تصاویر SD فقط بخشی از پازلی هست که کیفیت نهایی پنل رو میسازه.
2.
Cnet آمریکا پنلهای آمریکایی رو تست میکنه که با سیستم NTSC کار میکنن ولی ریویوهای اروپایی V20 راجع به پردازنده پنل تو پردازش سیگنالهای SD/PAL اکثرا مثبت هست نمونش :

منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fnews%2Fpanasonic-tx-p42v20b-tx-p42v20-20100624748.htm)
عذر می خوام کجا متن بالا گفته Samsung تصاویر SD بهتری نسبت به pany داره اون چیزی که من می فهمم گفته کاملا بستگی به کیفیت سورست داره و در مجموع خوبه ولی هیچ مقایسه ای در کار نیست من رویو سایتهای دیگه رو هم نگاه کردم و آدرسشون رو می ذارم

گفته کیفیت SD و HD زیباست یا خیلی خوبه و تویه HD هم از بهترینهاست.

اینجا بهش Excellent دادن
اینم رودو G20 که خوب مشاهبت های زیادی دارن و اگر کسی دوست داره مطالعه کنه

*Alucard*
11-01-2011, 14:18
عذر می خوام کجا متن بالا گفته Samsung تصاویر SD بهتری نسبت به pany داره اون چیزی که من می فهمم گفته کاملا بستگی به کیفیت سورست داره و در مجموع خوبه ولی هیچ مقایسه ای در کار نیست من رویو سایتهای دیگه رو هم نگاه کردم و آدرسشون رو می ذارم

قبلا من راجع به این قضیه توضیح دادم هر سیگنالی چه SD چه HD از قابلیتهای پنل در مجموع باید بهره ببره , کیفیت تصویر خوب وابسته به عوامل زیادی هست مثل:
1.کنتراست
2.اشباع رنگ و دقت رنگ مناسب
3.جزئیات در سایه ها و رنگهای نزدیک به هم
4.وضوح حرکتی
5.عملکرد پردازنده پنل مثل Deinterlacing و interpolation و Scale
عملکرد پردازنده های سامسونگ (مورد شماره 5) در مجموع کم ایراد تر از پانا هست ولی تصاویر SD علاوه بر عملکرد پردازنده از 4 فاکتور دیگه هم باید بهره مند باشن که V20 در اون 4 مورد پنل خوبی هست پس دلیلی نداره که کیفیت تصاویر SD روی V20 بد باشه من فقط راجع به پردازنده صحبت کردم نه راجع به کیفیت تصاویر SD در مجموع.

اون منبع و نقل و قول برای این قسمت از نوشته من بود دوست عزیز:

ولی ریویوهای اروپایی V20 راجع به پردازنده پنل تو پردازش سیگنالهای SD/PAL اکثرا مثبت هست نمونش :

poonel
12-01-2011, 19:55
اساتید این ویژگی Moving Picture Resolution 1080 Lines دقیقا چیه و تو مدل V20 ایران هست؟
آیا تنظیماتی تو منو براش وجود داره؟ یعنی میتونه کیفیت پخش SD رو در حد LCDهای سامسونگ تیز کنه و نویز تصویر رو کمتر کنه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

afshin b
12-01-2011, 20:12
اساتید این ویژگی Moving Picture Resolution 1080 Lines دقیقا چیه و تو مدل V20 ایران هست؟
آیا تنظیماتی تو منو براش وجود داره؟ یعنی میتونه کیفیت پخش SD رو در حد LCDهای سامسونگ تیز کنه و نویز تصویر رو کمتر کنه؟

[]
تا اونجایی که از گفته های Alucard عزیز یادمه، توی تصاویر در حال حرکت تلویزیون ها یکم مشکل دارن و بعضی هاشون نمیتونن همه ی 1080 خط افقی رو نشون بدن که طبیعتاً از وضوح کم میشه. فکر کنم V10 هم این قابلیت رو داشت.
توی عکس هم که خودش کاملا گویاست.

mehrdad_ati
12-01-2011, 21:14
تا اونجایی که از گفته های Alucard عزیز یادمه، توی تصاویر در حال حرکت تلویزیون ها یکم مشکل دارن و بعضی هاشون نمیتونن همه ی 1080 خط افقی رو نشون بدن که طبیعتاً از وضوح کم میشه. فکر کنم V10 هم این قابلیت رو داشت.
توی عکس هم که خودش کاملا گویاست.

بعضی از ست ها v20 و vt20 با پردازش مطالب 50 هرتزی مشکل دارند و توی حرکات سریع دچار مشکل میشند . اما این فقط یه قضیه ی پردازشی هست و ربطی به پنل و تکنولوژی ساختش نداره . مثلا در مطالب 60 هرتزی یا 100 هرتزی (dual pal) مشکلی که وجود نداره هیچ ، بهترین هم هست .

بله تمام v20 ها از جمله مدل های آسیایی این قابلیت رو دارند

poonel
13-01-2011, 01:55
بعضی از ست ها v20 و vt20 با پردازش مطالب 50 هرتزی مشکل دارند و توی حرکات سریع دچار مشکل میشند . اما این فقط یه قضیه ی پردازشی هست و ربطی به پنل و تکنولوژی ساختش نداره . مثلا در مطالب 60 هرتزی یا 100 هرتزی (dual pal) مشکلی که وجود نداره هیچ ، بهترین هم هست .

بله تمام v20 ها از جمله مدل های آسیایی این قابلیت رو دارند
منظورتون از مطالب 60 هرتزی و 100 هرتزی چیه؟؟؟ میشه یکم کاربردی تر توضیح بدید. من قبلا شنیده بودم پلاسما تو تصاویر اکشن و خیلی اکتیو نسبت به ال سی دی سریعتره ولی شما نظر دیگه ای دارید.
راستی نگفتید این ویژگی توی منو تنظیمات هست؟تاثیری تو کیفیت داره؟ مثل Upscaling عمل می کنه؟

! Alex !
13-01-2011, 03:01
اگه بخوایم
v20
vt20 رو با هم مقایسه کنیم به جز سه بعدی بودن این تلویزیون چه تفاوتی دارند با هم ؟

نقاط ضعف v20 چیه ؟ میخوام بدونم کسی به مشکل بر نخورده باهاش ؟ یعنی این 116 صفحه فقط تعریق تمجید بودخ با سوال ؟
نارضایتی نداشته ؟
در ضمن از تفاوت قیمت این دو مدل کسی با خبر هست ؟

mehrdad_ati
13-01-2011, 08:46
منظورتون از مطالب 60 هرتزی و 100 هرتزی چیه؟؟؟ میشه یکم کاربردی تر توضیح بدید. من قبلا شنیده بودم پلاسما تو تصاویر اکشن و خیلی اکتیو نسبت به ال سی دی سریعتره ولی شما نظر دیگه ای دارید.
راستی نگفتید این ویژگی توی منو تنظیمات هست؟تاثیری تو کیفیت داره؟ مثل Upscaling عمل می کنه؟

60 هرتز یعنی هر ثانیه 60 تصویر یا فیلد (نصف فرم) داره . 100 هرتز یعنی 100 تا داره . 50 هرتز یعنی 50 تا داره . در عمل خیلی نباید با هم تفاوت داشته باشند اما بعضی از پنل های پانیسونیک(مخصوصا اروپایی ها) توی 50 هرتز مشکل دارند یعنی مطالب 50 هرتزی رو نمیتونند خوب deinterlace کنند که چارش اینه که از یه سینمای خانگی که قابلیت deinterlacing بالایی داشته باشه و ورودی هم داشته باشه استفاده کرد . البته خوب این مشکل ظاهرا در پنل های جدید کاملا رفع شده .

کودوم ویژگی ؟ 1080 moving lines ? نه این از قابلیت های پنل هست ! مثلا samsung c8000 هم به همین میزان هست moving line اش

گه بخوایم
v20
vt20 رو با هم مقایسه کنیم به جز سه بعدی بودن این تلویزیون چه تفاوتی دارند با هم ؟

تو مدل آسیاییش خوب یکی infinite black هست و اون یکی infinite black pro و فکر میکنم vt20 سرویس internet tv درش فعال باشه بر خلاف v20 دیگه اینکه vt20 به دلیل سه بعدی بودن توش از فسفر های باکیفیت تر و سریع تری استفاده شده که خوب ممکنه توی صحنه های خیلی سریع و بیشتر gaming خودشو نشون بده .

فرق محسوسی توی کیفیت تصویر در کل نباید داشته باشند . ولی سه بعدی vt20 یه سه بعدی تر و تمیز و بی نقصه

! Alex !
13-01-2011, 11:07
اینترنت تی وی که اینطور من شنیدم فقط برای امریکای شمالی فعلا فعال هستش
اما در مورد infinite black pro چیزی نشنیدم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم که به چه کار میاد اصلا ؟؟؟؟

mehrdad_ati
13-01-2011, 11:59
اما در مورد infinite black pro چیزی نشنیدم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم که به چه کار میاد اصلا ؟؟؟؟

اینترنت tv رو خیلی راحت میشه فعال کرد اما موضوع اینه که اصلا v20 های ایرانی ندارند که بخوای فعال کنی :دی

infinite black pro نوعی فیلتر هست که به تولید رنگ مشکی بهتر کمک میکنه . البته فرق pro با معمولی اونقدرها هم زیاد نیست .

die my darling
13-01-2011, 12:00

برای عمیق کردن رنگ مشکی تو اتاق روشن و تاریک

! Alex !
13-01-2011, 14:44
یعنی تقریبا به جز 3d برتری نداره تقریبا
امروز قیمت میگیرم ببینم چه قدر تفاوت قیمت دارند اگه زیاد نبود میگیرم اگه که زیاد بود نه همون وی 20 خودمون بهتره

hakim2020
14-01-2011, 01:26
آيا كسي از دوستان كه V20 غير R داره از --- اون چه براي كانالهاي ديجيتال ايران چه براي رسيور م*ا*ه*و*ا*ر*ه استفاده كرده ؟ كيفيت گيرنده ديجيتال اون چطوره راضي هستين يا نه؟

hakim2020
14-01-2011, 01:31
دوستان اگر كسي مشخصات فروشنده مطمئني رو توي تهران داره كه بشه ازش V20 غير مدل R تهيه كرد ممنون ميشم برام بفرسته.
من شنيدم كه پلاسماهايي كه از مرزهاي غربي وارد ميشه و گارانتي بانيان نيستن توشون مدلهاي اروپايي و غير ايراني ( R ) پيدا ميشه كه تيونر --- هم داشته باشن. اما من خريد از تهران رو به خريد از بانه ترجيح ميدم نظر شما چيه ؟
اگر كسي فروشنده مطمئن ميشناسه دريغ نكنه , متشكرم.

die my darling
14-01-2011, 21:54
آيا كسي از دوستان كه V20 غير R داره از --- اون چه براي كانالهاي ديجيتال ايران چه براي رسيور م*ا*ه*و*ا*ر*ه استفاده كرده ؟ كيفيت گيرنده ديجيتال اون چطوره راضي هستين يا نه؟

v20 غیر ایرانی (R) فقط تو بانه گیر میاد اگه مدلای آسیای شرقیشو بخری فقط ----t داره یعنی با شبکه های دیجیتالی زمینی کار میکنه مثل همین شبکه های صدا وسیمای خودمون :2:
ولی اگه اروپایی بتونی گیر بیاری ----s م داره یعنی م-ا-ه-و-ا-ر-ه میگیره تو سایتایی که دیدم میگن کیفیت تیونر دیجیتالش خیلی بالاس و با سیگنالای ضعیفم خیلی خوب کار میکنه .

! Alex !
14-01-2011, 23:17
v20 غیر ایرانی (R) فقط تو بانه گیر میاد اگه مدلای آسیای شرقیشو بخری فقط ----t داره یعنی با شبکه های دیجیتالی زمینی کار میکنه مثل همین شبکه های صدا وسیمای خودمون :2:
ولی اگه اروپایی بتونی گیر بیاری ----s م داره یعنی م-ا-ه-و-ا-ر-ه میگیره تو سایتایی که دیدم میگن کیفیت تیونر دیجیتالش خیلی بالاس و با سیگنالای ضعیفم خیلی خوب کار میکنه .

این مطالب یعنی صحت داره 100 درصد

die my darling
14-01-2011, 23:51

نه از خودم ساختم خوبه سال 2011 شده بفرمائید این شما و این هم :

moj63
15-01-2011, 00:08

اینجا رو یه نگا کن:

moj63
15-01-2011, 00:14
دوستان من یکیشو می خوام سفارش بدم از دبی برام بفرستن تو این

قیمت و چیزی شبیه این تو مارک های دیگه پیدا میشه ؟؟

hakim2020
15-01-2011, 08:18
دوستان من یکیشو می خوام سفارش بدم از دبی برام بفرستن تو این

قیمت و چیزی شبیه این تو مارک های دیگه پیدا میشه ؟؟

اگر دنبال پلاسما هستيد فكر كنم پاناسونيك بهترين باشه.من مدتيه دارم روش تحقيق ميكنم و در جاهاي مختلف Panasonic V20 رو بهترين پلاسما معرفي كردن.
باز دوستان با تجربه تر نظر بدن.

mehrdad_ati
15-01-2011, 09:40

برای چی نداشته باشه !

naamre
15-01-2011, 10:33
مهدی جان دیگه مثل قدیما کشور سازنده مهم نیست. مهم تکنولوژی و کیفیت ساخته و فرقی نمی کنه کجا تولید بشه. کیفیت و استانداردها همونند. تفاوتهای ساخت فقط وقتی مطرح میشه که مثلا V20 اروپا گیرنده داخلی دیجیتال و پنل Infinit Black Pro داره و مدل ایران نداره. پاناسونیک سطح توقع مردم ایران رو خیلی پایین در نظر گرفته!
خوشبختانه تو مدلهای سامسونگ و ال جی ، من که از این کلاهبرداریها ندیدم. اصلا برام فرق نمیکنه مال کجاست
سامسونگ اگه مال ایران هم باشه می خرمش.

خوب من محصولی رو می خرم که بیشتر نیازهام رو براورده کنه در مورد مارک هم تعصبی ندارم اصولا این شرکتها منافع خودشون رو در اولویت قرار می دن و ارزش جانبداری ندارن. تکنولوژی رو ذره ذره و به فیمت گزافی به خورد مشتریها میدن. من یه رویو از میذارم ببنید محصولی که تو انگلستان عرضه می شه چطور می تونه خریدار رو دچار سردر گمی کنه

Samsung unsurprisingly produced yet another winner that will appeal to consumers (including gamers) due its exceptional performance especially considering its price tag. In fact, I was so impressed with the Samsung LE40C580; I purchased one myself.To my surprise, the Samsung LE40C580 I received was embedded with an older SPVA panel (1009), which was made in China (our review unit sported the new 1012 panel manufactured in Slovakia).
Upon testing, the 1009 version produced ANSI black level of 0.04 cd/m2. It also had the classic white tinting and certain degree of backlight bleed, which did vanish following break-in. The response time on the 1009 version was identical to the 1012 version but did lag in certain circumstances (dark tones), and the 1009 did require greyscale calibration as the default setting was too warm. Aside from the minor differences, both LCD panels are an improvement over the 2009 version, and both share the same pixel structure.
After reading the above, I’m sure many will try and hunt for the 1012 (or above) version of Samsung LE40C580 in hopes of obtaining slightly better blacks, but in my honest opinion it’s best not to unless the panel purchased suffers from poor blacks, dead pixels or poor uniformity. If an individual (outside the UK) already has an 1009 panel, it is better to retain it, since the replacement model may contain the MVA panel from CMO, which could be much worse. However, if an individual notices persistent “grey ghosting”, then it may be worth attempting to obtain an A-MVA panel by AUO as they are known have better pixel response (in comparison to the latest S-PVA panel).
Samsung is no stranger to panel lottery and such dealings are not exclusive to Samsung. It is in fact a common practice among manufacturers. As far as I’m aware, only Sharp and Panasonic embed in-house panels on the majority of their product line-up.
Please note that the main review is based on the Samsung LTF400HM01 (1012-Slovakia) panel, and apart from the white uniformity and black level, the 1009 (LTF400HM01 – China) version is essentially identical to the 1012.In the LE40C580, Samsung has produced an excellent HDTV that is extremely difficult beat in terms of cost vs. performance (regardless of the panel), and therefore has earned our Highly Recommended award

جالب که نویسنده اشاره می کنه که بین محصولی که پنلش ساخت اسلواکی هست به شماره 1012 و ساخت چین 1009 تفاوتهایی از لحاظ کیفیت تصویر وجود داره مخصوصا توی عمق رنگ مشکی ولی به هر حال سوای این اختلافات جزیی این پنلها نسبت به مدلهای 2009 پیشرفت داشتن. در ادامه اشاره می کنه که می دونم بعد از خوندن این مطلب شما سراغ پنلهای ساخت اسلواکی خواهید رفت به خاطر عمق رنگ مشکی ولی اگر پنل مشکل خاصی نداره این کار رو نکنید به ویژه خارج از انگلستان ممکنه اگر پنل 1009 رو برگردانید پنل جایگزین شده به جایSPVA از نوعMVA باشه که کیفیت خیلی پایین تری داره ...

و گفته در این قمار رفتار سامسونگ چندان عجیب نیست که رفتار معمولی بین بیشتر شرکتها است تا جایی که من می دونم فقط دو شرکت پنلهای ساخت خودشون رو در محصولاتشون به کار می گیرند.

Update 1 [Thursday, 29th of July 2010]: After returning the 1009 panel, I placed another Samsung LE40C580 order in hopes of receiving an AUO panel to benchmark, but I received an SPVA one instead, which led me to believe the UK consumers have a greater chance of obtaining SPVA than A-MVA or P-MVA panels. Thankfully, the received version (1015 – China) did match the blacks rendered by the Slovakian panel, but retained all the characteristic of the previous Chinese panel
average white uniformity and pixel response

در ادامه گفته پنل 1009 رو پس داده تا نوع AUO رو تحویل بگیره ولی به جاش 1015 ساخت چین رو تحویلش دادن که تست کرده که از لحاظ عمق رنگ مشکی مثل پنل اسلوواکی هست ولی مشخصات دیگه ی پنل چینی رو داره(زمان پاسخ گویی متوسط و یکنواختی رنگ سفید)

نتیجه گیری که می کنم اینه که محل ساخت و عرضه محصول می تونه روی کیفیت کالا تاثیر بگذاره . دوم هیچ وقت ذهن خودم رو به برند خاصی محدود نمی کنم و توی بازار رقابتی که بین شرکت هاست بهترین رو انتخاب می کنم برای اینم تا اونجا که بتونم وقت می گذارم چون این کارم برام خیلی لذت بخشه.

die my darling
15-01-2011, 14:20
تو تاپیک بررسیای 2011 این پستارو دیدم که بیشتر به درد این تاپیک میخوره واسه همین اینجا میزارمشون.

اتفاقا بنده کاملا متوجه این عیبها هستم.
همین دیروز از الجزیره الریاضیة داشتم ازبکستان و کویت رو می دیدم اونم با CRT پاناسونیک. گفتم تصویرش رو تو LCD یه تستی کنم. یه مقدارش رو ضبط کردم. تلویزیون LCD که نداشتم با مانیتور Full HD و 23 اینچ سامسونگ که کنتراست دینامیکش 1:50.000 است تست کردم. واقعا که رنگها چقدر تو LCD الکی بودند. همه رنگها تقلبی بود. حالت نقاشی آب رنگ داشت. وقتی هم یه بازیکن زیاد ورجه وورجه می کرد تصویر جا می موند. بازیکنه می شد دو تا. یعنی یکیش که خود بازیکن بود یکی دیگش سایه بازیکن. ولی CRT همه چیزش واقعی بود. من عاشق تصویر طبیعیم. از رنگهای بیخودی اصلا خوشم نمی یاد. ولی چه کنم که اصلا با پلاسما آشنایی ندارم. خونه هر فک و فامیل و دوست وآشنایی هم که می رم فقط LCD داره. هیچ جایی تصویر پلاسما رو تست نکرده ام. تو مغازه ها هم که تصویر فقط دودیه.
چند روز پیش رفتم نمایندگی سامسونگ. LED و پلاسما و LCD ، همه رقم بود. تصویر پلاسماش اصلا مشکی نبود یه چیزی تو مایه های طوسی بود. ولی LED و LCD عجب مشکی خوب و براقی داشتند. به فروشنده گفتم مشکی کدوم بهتره و چرا پلاسما اینطوره. اونم گفت اگه سه تا رو خاموش کنیم مشکیش معلوم میشه. راست گفته؟ یعنی مشکی پلاسما همون رنگ صفحه در حالت خاموشی است؟ توی CRT و LCD و LED که همینطوره.
این سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده که پلاسما وقتی روشنه صفحه اش مشکی تر میشه؟ تو یه اتاقی که پنجره اش رو به آفتابه و همیشه نور گیره است ، تصویر پلاسما دودی نمیشه؟ توی همین اتاق با CRT تصویر دودی میشه ولی شب تصویر کنتراستش بهتر میشه.
این صفحه در حالت خاموشی مشکی نیست چطوری مشکی تولید می کنه؟؟؟
ببخشید فکر کنم خیلی وراجی کردم.:31:

اینطوری نگاه کن:

Sacrament
15-01-2011, 20:45
چندتا عکس دیگه از vt20 روی حالت سینما:

*Alucard*
15-01-2011, 20:56
این عکسها برای V20 نیست مربوط به VT20 ـهای آمریکایی هست به دلیل اینکه برچسب Energy Star داره ( سمت چپ پائین پنل ) و LED پنل موقعی که روشن هست قرمز رنگه.

poonel
15-01-2011, 22:37
با تشکر از دوستان به خصوصSacrament عزیز
کاش دوستان یه لطفی می کردند چند تا عکس از شبکه های داخلی می زاشتند و چراغ های اتاق رو هم خاموش نمی کردند. فکر کنم بعضی مواقع که نور زیاده کیفیت پلاسما تو عکس معلوم نیست. یعنی عکسش خوب در نمی یاد.
والا عکس از V20 تو کامپیوتر زیاد دارم (حدود 60 مگابایت) ولی همه با سورس HD و هر چی رو نت می گردم SD نیست.
تو این عکس زیر کیفیت خفن V20 تو سورس HD کاملا مشخصه و جای هیچ حرفی باقی نمی زاره ولی SD چی؟ از نظر Upscaling میگم.

عجب کیفیتی!!! :18:

Sacrament
15-01-2011, 23:01
چندتا از بچه های انجمن خودمون که از شبکه های ما****ره اس دی و dvd معمولی عکس انداختن.

Sacrament
15-01-2011, 23:18
واسه شبکه های sd بهترین کار به نظر من مد داینامیکه چون دیگه زیاد ارزش نداره آدم بره دنبال جزئیات تو تصویر ولی این عکسو یه دوستی تو انجمن خودمون روی مد استاندارد که من اصلا خوشم نمیاد از شبکه ها داخلی با دوربین n95 انداخته یادم نیست گفت از آنتن معمولی انداخته یا -----.
مد استاندارد پلاسماهای پانا خیلی تصویر بدی داره بدترین مد تصویر به نظر من همین مد استاندارده چون تصویرو خیلی مرده میکنه واسه فیلم hd بهترین مد cinema یا thx (در صورت وجود) هستش اگه کسی با رنگای جیغ حال کنه داینامیک خوبه ولی واسه sd به نظر من بهترین حالت فقط داینامیکه موقع دیدن فیلم سینمایی sd یم بهترین تنظیم مد سینما با گامای s.curve هستش واسه اتاق کم نور واسه اتاق پر نور همون داینامیک.

poonel
15-01-2011, 23:38
ممنون ساکرامنت جون:11:
واقعا تصویرش عروسکه. من این عکسها رو دارم از تو LCD (مانیتور) نگاه می کنم و با چشم حتما قشنگ تره.

amirvania
16-01-2011, 08:37
کیفیت V20 عین واقعیته . نه کمتر و نه بیشتر

koh
16-01-2011, 11:27
سلام دوستان
آیا panasonic vt20 توسط شرکت بانیان عرضه شد یا نه؟
چقدر حرکت بانیان لاک پشتی است. با ورود به سال 2011 و تولید مدلهای جدید هنوز این تلویزیون در بازار ایران عرضه نشده است. وقتی هم عرضه بشه معلوم نیست که چه امکاناتش را حذف کردند:13:
ممنون

love021
16-01-2011, 11:50
vt20 تو ایران اومده که یکی تو همین تاپیک میگفت خریده.

love021
16-01-2011, 11:56
یه چیزی که تو v20 هستو من باهاش خیلی حال میکنم رنگ پوست هستش که خیلی طبیعیه کمتر تی وی ای من دیدم رنگ پوستو به این خوبیو واقعی نشون بده تو سایت پاناسونیک یه جایی نوشته بود که پردازنده تی وی پوست و صورتو تو تصویر شناسایی میکنه و سعی میکنه رنگ طبیعی تولید کنه.

hamed8470
16-01-2011, 12:51
سلام دوستان
آیا panasonic vt20 توسط شرکت بانیان عرضه شد یا نه؟
چقدر حرکت بانیان لاک پشتی است. با ورود به سال 2011 و تولید مدلهای جدید هنوز این تلویزیون در بازار ایران عرضه نشده است. وقتی هم عرضه بشه معلوم نیست که چه امکاناتش را حذف کردند:13:
ممنون
حدود 10 روز پيش توي يكي از نمايندگيهاي جمهوري كه vt20 رو بصورت دمو گذاشته بود پرسيدم كه بانيان مياره گفت نه بصورت رسمي وارد نميشه حالا راست و دروغش پاي فروشنده .ولي كلا بانيان زياد جالب كار نميكنه

die my darling
16-01-2011, 15:22
لیست جوایزی که اچ دی تیویای پانا تو سال 2010 برده:

die my darling
16-01-2011, 18:50

WOLF PACK
16-01-2011, 19:11
دوستان من تو سایت CNET خوندم برای اینکه حالت '''BURN IN''' یا جاافتادگی تصویر رخ نده باید 100 ساعت اول رو به خوبی استفاده کردو...
حالا می خوام بدونم برای اینکه این حالت رخ نده باید تو 100 ساعت اول چه کارهایی رو انجام داد؟؟
و اگه این حالت رخ بده راهی برای برطرف کردنش وجود داره؟؟
ممنون.

hakim2020
16-01-2011, 23:59
دوستان من تو سایت CNET خوندم برای اینکه حالت '''BURN IN''' یا جاافتادگی تصویر رخ نده باید 100 ساعت اول رو به خوبی استفاده کردو...
حالا می خوام بدونم برای اینکه این حالت رخ نده باید تو 100 ساعت اول چه کارهایی رو انجام داد؟؟
ممنون.

ميگفتن كه تو سريهاي جديد پلاسما همچون V20 اين مورد كاملا حل شده , پس چي شد ؟

hakim2020
17-01-2011, 07:18
دوستان من دارم ميرم پلاسماي V20 بخرم لطفا راهنماييم كنيد كه موقع خريد به چه مواردي بايد توجه كنم؟
1- آيا ميشه تشخيص داد كه تي وي واقعا آكبند هستند و كاركرده نيست ؟ جايي رو داره كه نشون بده چند ساعت كار كرده ؟
2- آيا در پلاسما هم مسئله پيكسل سوخته مطرح هست يا فقط اين موضوع مربوط به LCD ميشه؟
اگر هست راه تشخيص اون چي هست ؟

موارد ديگه اي اگر بايد بهش توجه كنم چي هست خصوصا در اين مدل V20 ؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

anastasi
17-01-2011, 09:05
سلام
اون رفیقمون که میگفت تو گچین میپرسه ببینه وی 20 پیدا میشه چی شد؟؟؟

koh
17-01-2011, 11:09
vt20 تو ایران اومده که یکی تو همین تاپیک میگفت خریده.

اون نوشته بود از بانه خریداری کرده هر چند بعد دیگه خبری ازش نشد!!
قرار بود چند تا عکس ازش بگذارد که نگذاشت.
ممنون:11:

mohammad6
17-01-2011, 11:45
اینقدر دنبال تلویزون 3 بعدی نباشید!
این تلویزیون ها سورس 3 بعدی میخوان که متاسفانه اگرم داشته باشید باید bd 3بعدیه اون فیلم رو داشته باشید و با فایل دانلودی نمیشه 3 بعدی دید!
مگر اینکه با کنسول بخواید بشینید 3 بعدی بازی کنید که اونم تو دراز مدت پدر چشم رو در میآره!
که اونم در حال حاظر فقط من یه black ops و گرن توریسمو هست که میشناسم 3 بعدی هستن!
که حالا حتی اگه کیلزون و 2-3 تا دیگه 3بعدی بیان هم به نظرم ارزش نداره 1 میلیون بیشتر بدین!
الان v20 هست که کیفیتش همون vt20 هست منهای حالت 3بعدی.
حالا این نظر من بود! شاید یکی زیاد با خارج در ارتباطه و براش فیلمای 3 بعدی میارن

hakim2020
17-01-2011, 13:39
سلام
اون رفیقمون که میگفت تو گچین میپرسه ببینه وی 20 پیدا میشه چی شد؟؟؟

فعلا كه توي بانه V20 پيدا نميشه

persian_m
17-01-2011, 17:28
دوستان من هم میخواستم vt20 بخرم . اما به دو دلیل تصمیم گرفتم که این کار رو نکنم و الان حدود دو ماه که v20 دارم و ازش راضیم.اول اینکه چون هنوز ما حتی تو فراهم کردن فیلمهای HD هم با مشکل مواجهیم و اکثر فیلمهایی هم که تو نت به عنوان HD هستند ریپ شده میباشن و واقعی نیستن. و فیلمهای اچ دی واقعی یا بلو ری بسیار کم یاب و گرون قیمت هستند چه برسه به فیلمهای 3Dکه هنوز تو کل دنیا جا نیفتادن چه برسه به ایران.

دوم اینکه تو تصاویر SD که الان 80 درصد کل ماهواره و شبکه های تلویزیونی رو در بر گرفتن حتی با توجه به دیجیتال بودن تصویر قاعدتا تصاویر SD تو اینچ بالا از کیفیت تصویر کم میکنن.چون اصلا برای اینچ های بالا ساخته نمیشن و استاندارد تصویر اونها برای همون تلویزیونهای لامپی CRT قدیمی هست چون اکثرا واید نیستندو کیفیت تصویرشون هم از 576i بالاتر نمیره.پس هم برای ضرر مالی کمتر هم اینکه تصویر بهتری داشته باشیم من 42 اینچ رو انتخاب کردم.در حالی که vt20 و کلا 3D پانا زیر 50 اینچ نیست.(لااقل هنوز تو ایران نیست)

به این دو دلیل من تصمیم گرفتم که فعلا همون v20 رو بخرم. هنوز تا کامل شدن سیستم 3D راه زیادی باقیمونده .اما شرکت های سازنده به خاطر سود بیشتر مدلهای کامل نشده خودشون رو ارایه میدن.

من که تا اواسط سال 2013 قصد خرید تلویزیون 3D رو ندارم شما رو نمیدونم:31:

shfarshad
17-01-2011, 17:33
سلام دوستان
لطفا در خصوص فرمت هایی که درگاههای usb و sd این تلویزیون ساپورت می کنه اطلاعات در اختیار بگذارید .
ظاهرا فرمت AVCHD رو ساپورت می کنه و MPEG 2.
لطفا مشخصات این فرمت ها رو هم اشاره نمائید منظورم اطلاعات تخصصی و کامل .با تشکر

poonel
17-01-2011, 20:02
با سورسهای موجود ، هیچ تلویزیونی کیفیتش به پای CRT نمی رسه . اگه هم فیلم HD پیدا شد میشه با کامپیوتر نگاه کرد.
تا وقتی صدا و سیمای ما HD نشه (مثل الجزیره الریاضیه HD و... ) همین آشه و همین کاسه.

vroom
17-01-2011, 20:46
سلام:20:
امروز چشمم به جمال v20 روشن شد:دی
نمایندگی پاناسونیک خیابان شیخ بهایی اصفهان
42 اینچ 1700000 و 50 اینچ 2400000 بود
من که خیلی از کابینت یا قابش خوشم اومد یعنی دقیقاً همونطوری بود که من میخوام ، کیفیت تصویر هم که نیاز به گفتن نداره
ایشالا پولامون جمع شد یکی میخریم:دی

clickestan
17-01-2011, 20:49
سلام
امروز چشمم به جمال v20 روشن شد
من که خیلی از کابینت یا قابش خوشم اومد یعنی دقیقاً همونطوری بود که من میخوام ، کیفیت تصویر هم که نیاز به گفتن نداره
ایشالا پولامون جمع شد یکی میخریم
چرا اینقدر گرونه این پلاسما؟
من امروز 40 اینچ سامسونگ اونم led قیمت کردم 1700000

mehrdad_ati
17-01-2011, 20:57
اینقدر دنبال تلویزون 3 بعدی نباشید!
این تلویزیون ها سورس 3 بعدی میخوان که متاسفانه اگرم داشته باشید باید bd 3بعدیه اون فیلم رو داشته باشید و با فایل دانلودی نمیشه 3 بعدی دید!
مگر اینکه با کنسول بخواید بشینید 3 بعدی بازی کنید که اونم تو دراز مدت پدر چشم رو در میآره!
که اونم در حال حاظر فقط من یه black ops و گرن توریسمو هست که میشناسم 3 بعدی هستن!
که حالا حتی اگه کیلزون و 2-3 تا دیگه 3بعدی بیان هم به نظرم ارزش نداره 1 میلیون بیشتر بدین!
الان v20 هست که کیفیتش همون vt20 هست منهای حالت 3بعدی.
حالا این نظر من بود! شاید یکی زیاد با خارج در ارتباطه و براش فیلمای 3 بعدی میارن

البته اینجوریا هم نیست دوست عزیز الان یه کارت گرافیک داشته باشی که hdmi 1.4 بده میتونی از نت هر فیملی که سه بعدی باشه دانلود کنی و با pc ببینی . کارت گرافیک ارزون و در حد 100 تومن و حتی کمتر هم پیدا میشه با خروجی 1.4 .

بازی ها هم که همه سه بعدی هستند .

شما فرض کن الان سه بعدی نگیری ! خوب 2 سال دیگه همه چی سه بعدی میشه مجبور میشیش 1 تلویزیون دیگه بخری ! اما الان که بیگری آینده نگری هم کردی .

clickestan
17-01-2011, 21:02
شما فرض کن الان سه بعدی نگیری ! خوب 2 سال دیگه همه چی سه بعدی میشه مجبور میشیش 1 تلویزیون دیگه بخری ! اما الان که بیگری آینده نگری هم کردی .
البته اینم د ر نظر بگیرید که الا سه بعدی ها احتیاج به عینک دارن
ولی تا 3 سال دیگه بدون نیاز به عینک میشه تصاویر رو دید
یعنی الان تلویزیون سه بعدی بدون نیاز به عینک ساختن موجوده ولی تجاریش نکردن و وارد بازار نکردن
نو مصاحبه یکی از مدیرای سامسونگ میخوندم میگفت تا سه سال دیگه تجاری میشه

سلام
امروز چشمم به جمال v20 روشن شد
ایشالا پولامون جمع شد یکی میخریم

hamidrezars
17-01-2011, 22:33
سلام دوستان خبرجالب در موردتلویزیون سه بعدی vt20مدتی که دنبال این مدل هستم یکی از نمایندگی های پاناسونیک در شهر رشت این مدل را برای نمایش آورده که این مدل نمایشی همان مدلی است که به اصطلاح دوستان مدل اروپایی می باشد که دیوبی تی و دیوبی اس یا همان ----- خودمان رادارد من قصد خرید همین مدل اروپایی ا
دارم واین موضوع را بافروشنده درمیان گذاشتم فروشنده که آدم مطلعی بود ودر مورد فرق مدل اوپایی وآسیای اطلاع داشت به من قول داد تا در مورد اینکه مدلی را که قرار است برای فروش از نمایندگی تجاری این شرکت وارد شود تحقیق کند وعلت تاخیر ورد این کالا به بازار به من اطلاع دهد ظاهرا با واردکننده اصلی آن در تهران صحبت کرد ومی گفت مدلی که قرار است برای فروش عرضه شود دقیقا همین مدلی است که برای نمایش آورده ایشان می گفتند که این مدل خیلی مدت است که در گمرک امده ولی اجازه ورودنیافته دلیل آن هم همین وجود ----- در دستگاه است که کار ورود آن را کمی دشوارکرده ومی گفتن که ولی احتمالا اجازه ورود می گیرد زمان آن هم احتمالا اسفند ماه می باشد

afshin b
17-01-2011, 22:38
یه جوری گفتی چقدر گرونه گفتم الان میگی ال ای دی سامی یه تومنه:31:
خوب اینا که یه قیمتن، اگرم فقط سایز رو مقایسه کنیم باز وی 20 بصرفه تره، کیفیت تصویر بماند.
مخلصیم.

hamidrezars
17-01-2011, 22:40
دوستان به نظر شما امکان دارد به دلیل این که ما در تحریم هستیم وپاناسونیک مدل مخصوص ایران را تولید نکرده این مسئله درست باشد یعنی واردکنند مجبور به وارد کردن مدل اروپایی شده باشد

poonel
17-01-2011, 22:49
البته اینجوریا هم نیست دوست عزیز الان یه کارت گرافیک داشته باشی که hdmi 1.4 بده میتونی از نت هر فیملی که سه بعدی باشه دانلود کنی و با pc ببینی . کارت گرافیک ارزون و در حد 100 تومن و حتی کمتر هم پیدا میشه با خروجی 1.4 .

بازی ها هم که همه سه بعدی هستند .

من نمی دونم سرعت اینترنت شما چطوریه ولی ما با همین سرعت 256 بزور دانلودهای معمولی انجام می دیم چه برسه به سه بعدی. من یه شب که اینترنت رو می زارم برای دانلود به زور 3-4 تا تریلر Trailer فیلم HD می گیرم اونم تازه کیفیت و حجمش رو کم کردند تا بشه دانلود کرد. شما سرعت اینترنتت چنده؟؟؟

هر چی دیرتر بریم سراغش بهتره. چون هنوز تکنولوژیش در حال رشده و کامل نشده. فرض کن الآن یه TV 3D بگیری به قیمت بیشتر از 3.000.0000. دو سه سال دیگه عینک هاش رو بردارن و قیمتشم خیلی ارزونتره. اونوقت شما می مونید با یه تلویزیون مسخره و عینک دار.
تکنولوژی الآن ما در حد VCD است و خیلی با کیفیت باشیم در DVD. یه سر به این CD فروشی ها بزن، همش VCD است :2: . کو تا ما بخوایم HD بشیم. کو تا سه بعدی . با این سرعت تکنولوژی ایران فکر نمی کنم به عمر ما قد بده. باز صد هزار رحمت به عربها که تکنولوژیشون از ما بالاتره.بازیهای کاس آسیا روی الجزیره الریاضیة HD 1 و HD2 رو دیدم کف بر شدم:19:. کو تا شبکه سه ما بخواد HD بشه. اصلا بشه یا نشه. الآن با همین دیجیتالشون کلی سر ما منت گذاشته اند که ما تو منطقه اولیم. تکنولوژی صدا و سیمای ما حرف اول رو می زنه:38:. در حالی که امارات و رژیم صهیونیستی خیلی زودتر از اینها دیجیتالی شده اند و شبکه های HD هم راه انداخته اند.
آخ ببخشید فکر کنم بحث به بیراهه رفت.

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

دوستان به نظر شما امکان دارد به دلیل این که ما در تحریم هستیم وپاناسونیک مدل مخصوص ایران را تولید نکرده این مسئله درست باشد یعنی واردکنند مجبور به وارد کردن مدل اروپایی شده باشد

کاش که اینطوری باشه که نیست. اگه اینطور باشه که خیلی به نفع ما میشه. حداقلش از کلاهبرداریهای پاناسونیک و کم فروشیهاش خلاص میشیم.

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

سلام دوستان خبرجالب در موردتلویزیون سه بعدی vt20مدتی که دنبال این مدل هستم یکی از نمایندگی های پاناسونیک در شهر رشت این مدل را برای نمایش آورده که این مدل نمایشی همان مدلی است که به اصطلاح دوستان مدل اروپایی می باشد که دیوبی تی و دیوبی اس یا همان ----- خودمان رادارد من قصد خرید همین مدل اروپایی ا
دارم واین موضوع را بافروشنده درمیان گذاشتم فروشنده که آدم مطلعی بود ودر مورد فرق مدل اوپایی وآسیای اطلاع داشت به من قول داد تا در مورد اینکه مدلی را که قرار است برای فروش از نمایندگی تجاری این شرکت وارد شود تحقیق کند وعلت تاخیر ورد این کالا به بازار به من اطلاع دهد ظاهرا با واردکننده اصلی آن در تهران صحبت کرد ومی گفت مدلی که قرار است برای فروش عرضه شود دقیقا همین مدلی است که برای نمایش آورده ایشان می گفتند که این مدل خیلی مدت است که در گمرک امده ولی اجازه ورودنیافته دلیل آن هم همین وجود ----- در دستگاه است که کار ورود آن را کمی دشوارکرده ومی گفتن که ولی احتمالا اجازه ورود می گیرد زمان آن هم احتمالا اسفند ماه می باشد

فکر نکنم اجازه بدن. مگه میشه؟
ماهواره که مثلا ممنوعه:38:. بلکه ماهواره اش رو بردارند.

hamidrezars
17-01-2011, 22:59
منم باور نکردم ولی این عین جملاتی که من امروز از فروشنده شنیدم که گویا با واردکننده اصلی در تهران آشنایی ودوستی داشت

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

من نمی دونم سرعت اینترنت شما چطوریه ولی ما با همین سرعت 256 بزور دانلودهای معمولی انجام می دیم چه برسه به سه بعدی. من یه شب که اینترنت رو می زارم برای دانلود به زور 3-4 تا تریلر Trailer فیلم HD می گیرم اونم تازه کیفیت و حجمش رو کم کردند تا بشه دانلود کرد. شما سرعت اینترنتت چنده؟؟؟

هر چی دیرتر بریم سراغش بهتره. چون هنوز تکنولوژیش در حال رشده و کامل نشده. فرض کن الآن یه TV 3D بگیری به قیمت بیشتر از 3.000.0000. دو سه سال دیگه عینک هاش رو بردارن و قیمتشم خیلی ارزونتره. اونوقت شما می مونید با یه تلویزیون مسخره و عینک دار.
تکنولوژی الآن ما در حد VCD است و خیلی با کیفیت باشیم در DVD. یه سر به این CD فروشی ها بزن، همش VCD است :2: . کو تا ما بخوایم HD بشیم. کو تا سه بعدی . با این سرعت تکنولوژی ایران فکر نمی کنم به عمر ما قد بده. باز صد هزار رحمت به عربها که تکنولوژیشون از ما بالاتره.بازیهای کاس آسیا روی الجزیره الریاضیة HD 1 و HD2 رو دیدم کف بر شدم:19:. کو تا شبکه سه ما بخواد HD بشه. اصلا بشه یا نشه. الآن با همین دیجیتالشون کلی سر ما منت گذاشته اند که ما تو منطقه اولیم. تکنولوژی صدا و سیمای ما حرف اول رو می زنه:38:. در حالی که امارات و رژیم صهیونیستی خیلی زودتر از اینها دیجیتالی شده اند و شبکه های HD هم راه انداخته اند.
آخ ببخشید فکر کنم بحث به بیراهه رفت.

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

کاش که اینطوری باشه که نیست. اگه اینطور باشه که خیلی به نفع ما میشه. حداقلش از کلاهبرداریهای پاناسونیک و کم فروشیهاش خلاص میشیم.

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

فکر نکنم اجازه بدن. مگه میشه؟
ماهواره که مثلا ممنوعه:38:. بلکه ماهواره اش رو بردارند.

--------------------------------------------------------------------------------

منم باور نکردم ولی این عین جملاتی که من امروز از فروشنده شنیدم که گویا با واردکننده اصلی در تهران آشنایی ودوستی داشت البته احتمال دارد که اجازه ورود هم نگیرد تا بحال که اجازه ورود نگرفته

poonel
17-01-2011, 23:22
ایشان می گفتند که این مدل خیلی مدت است که در گمرک امده ولی اجازه ورودنیافته دلیل آن هم همین وجود ----- در دستگاه است که کار ورود آن را کمی دشوارکرده ومی گفتن که ولی احتمالا اجازه ورود می گیرد زمان آن هم احتمالا اسفند ماه می باشد

خدا وکیلی در باره معطلی تو گمرک راست گفته.
امروز داشتم یه گشتی تو کامپیوترم می زدم که این تبلیغه رو دیدم. تاریخش مربوط به 20-05-2010 است. یعنی 8 ماه پیش:18:. این تبلیغ اون موقع تو روزنامه ها چاپ شده بود و همزمان کلی تبلیغات تلویزیونی به خصوص از شبکه سه داشت. از اون موقع تا حالا این تلویزیون تو گمرک معطله که به احتمال زیاد بخاطر ----S داخلیه.

WOLF PACK
17-01-2011, 23:41
ممنون.

کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟

hakim2020
18-01-2011, 00:06
من براي خريد پلاسماي 42V20 Panasonic تصميم خودم رو گرفتم لطفا در مورد نكاتي كه بايد مد نظرم باشه موقع خريد راهنماييم كنيد
1- آيا موضوع پيكسل سوخته در پلاسما هم مطرحه يا فقط مال LCD هست ؟ چطوري بايد تشخيصش بدم موقع خريد؟
2- چطور ميتونم مطمئن بشم كه تلوزيون كاركرده نيست و آكبنده ؟ آيا شمارنده ساعتي چيز يداره ؟
3- آيا انتخاب خوبي كردم يا مسرفتم سراغ LCD بهتره ؟

لطفا راهنماييم كنيد چون قراره فردا برم تهران بخرم , اگر چيز ديگه اي هم هست و من نميدونم لطفا يادآورى يكنيد.

afshin b
18-01-2011, 01:09
من براي خريد پلاسماي 42V20 Panasonic تصميم خودم رو گرفتم لطفا در مورد نكاتي كه بايد مد نظرم باشه موقع خريد راهنماييم كنيد
1- آيا موضوع پيكسل سوخته در پلاسما هم مطرحه يا فقط مال LCD هست ؟ چطوري بايد تشخيصش بدم موقع خريد؟
2- چطور ميتونم مطمئن بشم كه تلوزيون كاركرده نيست و آكبنده ؟ آيا شمارنده ساعتي چيز يداره ؟

لطفا راهنماييم كنيد چون قراره فردا برم تهران بخرم , اگر چيز ديگه اي هم هست و من نميدونم لطفا يادآورى يكنيد.
سلام
1. اطلاع دقیق ندارم
2. توی منوی مخفی پنل، ساعت کارکرد نمایش داده میشه. برای رفتن به منوی مخفی این پست هارو بخونید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3. فک کنم انتخاب خوبی کردی.:46:

persian_m
18-01-2011, 01:59

دوست عزیز من الان دو ماهی هست که v20 دارم.اولش که گرفته بودم زیاد راضی نبودم چون به نظرم زیاد تصویرش خوب نبود اما بعد از رعایت مسایل فنی 100 ساعت اول واقعا موضوع فرق کرد من خواهرم ال ای دی داره تصویر ال سی دی هم زیاد دیدم اما باور کن که بعد از حدود 200 ساعت کار با این تی وی به شرط رعایت نکات اولیه هیچ تلویزیونی به گرد پای v20 نمیرسه.
البته این نظر من هستش.باز هم میتونی تحقیق کنی.و بهتر هم این هست از کسایی تحقیق کنی که این تی وی رو دارن نه اونهایی که از راه دور چیزهایی شنیدن.که شاعر گفته شنیدن کی بود مانند دیدن.
در ارتباط با 3D همکه قبلا هم گفتم تا یه تکنولوزی کامل نشه نباید براش هزینه کرد.به نظر من که کار اشتباهیه.
فعلا بهترین گزینه v20 اون هم 42 هست.

امری بود در خدمتیم:5:

hakim2020
18-01-2011, 02:05
دوست عزیز من الان دو ماهی هست که v20 دارم.اولش که گرفته بودم زیاد راضی نبودم چون به نظرم زیاد تصویرش خوب نبود اما بعد از رعایت مسایل فنی 100 ساعت اول واقعا موضوع فرق کرد من خواهرم ال ای دی داره تصویر ال سی دی هم زیاد دیدم اما باور کن که بعد از حدود 200 ساعت کار با این تی وی به شرط رعایت نکات اولیه هیچ تلویزیونی به گرد پای v20 نمیرسه.
البته این نظر من هستش.باز هم میتونی تحقیق کنی.و بهتر هم این هست از کسایی تحقیق کنی که این تی وی رو دارن نه اونهایی که از راه دور چیزهایی شنیدن.که شاعر گفته شنیدن کی بود مانند دیدن.
در ارتباط با 3D همکه قبلا هم گفتم تا یه تکنولوزی کامل نشه نباید براش هزینه کرد.به نظر من که کار اشتباهیه.
فعلا بهترین گزینه v20 اون هم 42 هست.

امری بود در خدمتیم:5:

با تشكر
جالب بود
لطفا اون مسائل فني كه 100 ساعت اول بايد مراعات كنم رو بهم ياد بديد , ظاهرا خيلي مهمه
من هم دارم يك V20 البته مدل تيونر ديجتال دارش رو ميخرم
متشكرم

persian_m
18-01-2011, 02:09

با عرض سلام و ادب
اولا که دوست عزیز بر اساس تجربم میگم من الان 11 سال هست که تلویزیون فقط پاناسونیک دارم اولش یه crt داشتم بعد s10 الان هم که v20 اصلا به حرفهای نماینده ها و فروشنده های بانیان اعتماد نکن.
براحتی از خودشون چیز در میارن و حرفهاشون اصلا حساب کتاب خاصی هم نداره.
اگر هم منظورتون تو رشت خیابون حاجی آباد هستش اون فروشنده الان چند ماهه که این 3D رو آورده و داره نمایشش میده.
اون اولا که آورده بود من که پرسیدم گفتش چند روز دیگه برا فروش میاریمش البته من مدلش رو دقت نکردم که آسیایی بود یااروپایی ولی اگه شما دنبال 3D هستی به نظر من با نمایندگی مرکزی بانیان تو تهران تماس بگیری بهتره
اگه شماره هاش هم میخوای بگو برات پیغام خصوصی بدم.

persian_m
18-01-2011, 02:15
با تشكر
جالب بود
لطفا اون مسائل فني كه 100 ساعت اول بايد مراعات كنم رو بهم ياد بديد , ظاهرا خيلي مهمه
من هم دارم يك V20 البته مدل تيونر ديجتال دارش رو ميخرم
متشكرم

عزیزم پیشاپیش بهت تبریک میگم
تو 100 ساعت اول به هیچ وجه از مود داینامیک استفاده نکن.وبهتره از مد نرمال استفاده کنی
تمام تنظیمها هم پایین تر از عدد 50 قرار بده .مثل کنتراست .روشنایی و غیره
همچنین شبکه هایی که آرم دارن سعی کن استفاده نکنی یا اگه مجبوری از حالت زوم1 استفاده کن که آرمشون پنهان بشه.
مسایل دیگه ای هم هست که تو پلاسماهای جدید رعایت نکردنشون مشکل خاصی ایجاد نمیکنه

رعایت این مسایل باعث میشه تمام فسفرهای موجود در تی وی یکدست و فعال بشن

در 100 ساعت دوم هم که از مد سینما استفاده بشه خیلی بهتره

hakim2020
18-01-2011, 02:25
عزیزم پیشاپیش بهت تبریک میگم
تو 100 ساعت اول به هیچ وجه از مود داینامیک استفاده نکن.وبهتره از مد نرمال استفاده کنی
تمام تنظیمها هم پایین تر از عدد 50 قرار بده .مثل کنتراست .روشنایی و غیره
همچنین شبکه هایی که آرم دارن سعی کن استفاده نکنی یا اگه مجبوری از حالت زوم1 استفاده کن که آرمشون پنهان بشه.
مسایل دیگه ای هم هست که تو پلاسماهای جدید رعایت نکردنشون مشکل خاصی ایجاد نمیکنه

رعایت این مسایل باعث میشه تمام فسفرهای موجود در تی وی یکدست و فعال بشن

در 100 ساعت دوم هم که از مد سینما استفاده بشه خیلی بهتره
فقط يك سوال آخر
همونطور كه ميدونيد در مدلهايي كه بانيان ميفروشه يعني مدلهاي R تيونر ديجيتال حذف شده و قيمتش تقريبا 1700 هست اما در عوض يكسال ضمانت داره.
اما ايني كه من پيدا كردم تقريبا 1400 تومن هست و تيونر ديجيتال داره اما بدون ضمانت.
كار درستيه بخرمش و قيد ضمانت رو بزنم يا نه ؟ چون با احتساب 50 تومن براي تيونر ديجيتال تقريبا 350 تومن فرقشون ميشه
همون جا مثلا تو مغازه تستهاي لازم رو انجام ميدم براي اطمينان. هر چند تستهاي لازم رو هم نميدونم چي هستن.:11:

poonel
18-01-2011, 02:50
دوستان عرذ میخوام ، یه سوال داشتم فقط بهم نخندید. :31:
نور V20 در مقایسه با CRT چطوره؟:45:

persian_m
18-01-2011, 03:03

پونل گلم

هنوز هیچ تی وی به پای crt نمیرسه

ولی نورش قابل قبوله

---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

فقط يك سوال آخر
همونطور كه ميدونيد در مدلهايي كه بانيان ميفروشه يعني مدلهاي R تيونر ديجيتال حذف شده و قيمتش تقريبا 1700 هست اما در عوض يكسال ضمانت داره.
اما ايني كه من پيدا كردم تقريبا 1400 تومن هست و تيونر ديجيتال داره اما بدون ضمانت.
كار درستيه بخرمش و قيد ضمانت رو بزنم يا نه ؟ چون با احتساب 50 تومن براي تيونر ديجيتال تقريبا 350 تومن فرقشون ميشه
همون جا مثلا تو مغازه تستهاي لازم رو انجام ميدم براي اطمينان. هر چند تستهاي لازم رو هم نميدونم چي هستن.:11:

دوست عزیز من یه بار تو پست های بالاترگفتم من خودم هیچوقت جنس الکترونیکی بدون گارانتی نمیخرم منتها اگه شما این فروشنده رو میشناسی و بهش اعتماد داری قضیش فرق میکنه.

به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

Schahab
18-01-2011, 10:48
دوستان

من هم از دیشب به جمع وی 20 داران پایتخت اضافه شدم. با گارانتی گرفتم از تهران، با جایزه اش 1600 پام در اومد. ظاهرا همه چیزش مرتبه؛ غیر از یک عدد پیکسل سوخته که البته فقط تو رنگ آبی صفحات تست تک رنگ خودش رو نشون می ده و تو رنگای دیگه نیست. فقط چیزی که خیلی بهم فشار آورد این بود که تاریخ شروع گارانتی تی وی که دیشب به من تحویل دادن، سپتامبر 2010 هست. یعنی دستی دستی 4 ماه از 15 ماه گارانتی کذایی این بانیان کلاه بردار گذشته. به فروشنده که اعتراض کردم گفت: گارانتی 1 ساله است از تاریخ فاکتور. گفتم بقیه دو سال گارانتی می کنند مثل سونی. گفت: اونا گارانتی رو از زمان تولید تو مبدا حساب می کنند. ولی باز هم با این حساب سونی حد اقل 18 ماه گارانتی از زمان خرید داره، پانی 1 سال به زور. مادیران هم که شارپ رو دو سال فول گارانتی می کنه، بدون ادا و اطوار. می خواستم ببینم فروشنده منو پیچونده و جنس انباری بهم انداخته یا این که واقعا راست می گه و همه تی وی های پانی گارانتی هاشون همین جوریه....
(دیشب SIN CITY رو با حداقل تنظیم ممکن تماشا کردم - یعنی همه چی مینیمم - بسیار افسوس خوردم که چرا 50 اینچ نخریدم).

clickestan
18-01-2011, 13:21
موقع تا حالا این تلویزیون تو گمرک معطله که به احتمال زیاد بخاطر ----S داخلیه.

یکی ما رو روشن میکنه این کلمه رو که قرمز کردم چیه و به چه کاری میاد؟

hakim2020
18-01-2011, 13:27
یکی ما رو روشن میکنه این کلمه رو که قرمز کردم چیه و به چه کاری میاد؟

اين يعني اينكه با خودش ر-س-ي-و-ر م-ا-ه-و-ا-ر-ه داره

clickestan
18-01-2011, 14:06
اين يعني اينكه با خودش ر-س-ي-و-ر م-ا-ه-و-ا-ر-ه داره
بعد نیاز به د-ی-ش و... هست؟

hakim2020
18-01-2011, 14:13
بعد نیاز به د-ی-ش و... هست؟

صد در صد د-ي-ش و ا-ل-ن-ب-ي رو ميخواد فقط از ر-س-ي-و-ر جداگانه بي نياز ميشيد

smith-xy
18-01-2011, 16:19
دوستان

من هم از دیشب به جمع وی 20 داران پایتخت اضافه شدم. با گارانتی گرفتم از تهران، با جایزه اش 1600 پام در اومد. ظاهرا همه چیزش مرتبه؛ غیر از یک عدد پیکسل سوخته که البته فقط تو رنگ آبی صفحات تست تک رنگ خودش رو نشون می ده و تو رنگای دیگه نیست. فقط چیزی که خیلی بهم فشار آورد این بود که تاریخ شروع گارانتی تی وی که دیشب به من تحویل دادن، سپتامبر 2010 هست. یعنی دستی دستی 4 ماه از 15 ماه گارانتی کذایی این بانیان کلاه بردار گذشته. به فروشنده که اعتراض کردم گفت: گارانتی 1 ساله است از تاریخ فاکتور. گفتم بقیه دو سال گارانتی می کنند مثل سونی. گفت: اونا گارانتی رو از زمان تولید تو مبدا حساب می کنند. ولی باز هم با این حساب سونی حد اقل 18 ماه گارانتی از زمان خرید داره، پانی 1 سال به زور. مادیران هم که شارپ رو دو سال فول گارانتی می کنه، بدون ادا و اطوار. می خواستم ببینم فروشنده منو پیچونده و جنس انباری بهم انداخته یا این که واقعا راست می گه و همه تی وی های پانی گارانتی هاشون همین جوریه....
(دیشب SIN CITY رو با حداقل تنظیم ممکن تماشا کردم - یعنی همه چی مینیمم - بسیار افسوس خوردم که چرا 50 اینچ نخریدم).
مگه اساتيد نگفتند پلاسما مشگل پيكسل سوخته ندارد؟ پس اين دوست عزيز چي ميگه؟:18:

saegheh67
18-01-2011, 18:47
دوستان اگر کسی فروشگاهی میشناسه که مدلی که تیونر داره را میفروشه لطفا ادرس وشماره تلفنش را برای من پیغام خصوصی کنه

mohsen_21p
18-01-2011, 20:34
سلام تا اینجا که هرچی خوندم اکثرا تعریف و تمجید بودولی در مقایسه با lcd,led سونی مخصوصا سری EX بارم همینv20 بهتره؟

mehrdad_ati
18-01-2011, 20:42
مگه اساتيد نگفتند پلاسما مشگل پيكسل سوخته ندارد؟ پس اين دوست عزيز چي ميگه؟

کی همچین چیزی گفته ؟! همچین چیزی امکان نداره همه ی display ها ممکنه پیکسل معیوب داشته باشند .

hakim2020
18-01-2011, 22:37
دوستان اگر کسی فروشگاهی میشناسه که مدلی که تیونر داره را میفروشه لطفا ادرس وشماره تلفنش را برای من پیغام خصوصی کنه

در صورتي كه چنين فروشگاهي رو ميشناسيد براي من هم پ خ كنيد لطفا

Schahab
19-01-2011, 09:37
دوستان

دوستان لطفا جواب سوال منو هم بدید....

zendar
19-01-2011, 09:48
تکرار پست 642

نکاتی جهت اطلاع دوستانی که به تازگی V20 خریداری کرده و خریداری خواهند کرد.

1 - مشکل Burn in یا سوختگی در پلاسما های نسل اول ( سال های 2003 ) وجود داشت و امروزه تقریبا وجود ندارد.
2 -مشکل Image Retention IR یا ماندگی تصویر در پلاسماهای اولیه وجود داشت و امروزه مخصوصا در پلاسماهای پاناسونیک تا حد زیادی از بین رفته است ( در پلاسماهای ال جی و سامسونگ هنوز گاهی وجود دارد )
بدین دلیل توصیه می شود در 100 ساعت اولیه عمر پلاسما تمهیدات خاصی شامل موارد زیر جهت جلوگیری از این اتفاق اتخاذ گردد.

الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.

بسیاری از استفاده کنندگان توصیه آخررا زاید دانسته و با توجه به پیشرفت تکنولوژی پلاسما آنرا انجام نمی دهند.

اما توصیه آخر دلیل دیگری نیز دارد که انجام آنرا در شرایط فعلی نیز مفید می داند. با توجه به آنکه ممکن است در 100 ساعت اول تصاویری که دیده می شود دارای بخش های تیره و سیاه باشد ( با توجه به تکنولوژی پلاسما که از تعداد بسیار زیادی لامپ ریز تشکیل شده است و جوان بودن آنها) و تعدادی از لامپ های پلاسما بسیار کم و یا هیچگاه روشن نشوند یکنواختی تولید رنگ در تمام بخش ها ی صفحه یکسان نخواهد بود لذا در صورت استفاده از تصاویر تک رنگ تمام لامپ ها به مدت مساوی در تمام بخش های صفحه روشن و خاموش شده و یکنواختی رنگ تضمین خواهد گردید.

die my darling
19-01-2011, 12:37

از crt قبلی پاناسونیک ما که 29p800 بود بالاتره.

دوستان

من فکر نکنم پیکسل سوخته واسه پلاسما طبیعی باشه به شرکت یه زنگ بزن سوال کن.

die my darling
19-01-2011, 15:11
این عکس v20 ایه که تیونر دیجیتال داره اون بالای تی وی نوشته freesat hd یعنی اینکه این تی وی تیونر hd داره یعنی میتونه کار یه ر-س-ی-و-ر اچ دیو انجام بده.

naamre
19-01-2011, 16:07
دوستان

فکر می کنم گارانتی محصول به همین منواله یعنی 15 ماه از تاریخ روی کاتن یا 12 ماه از تاریخ خرید و روی فاکتور خواستی با این شماره که برات می ذارم تماس بگیر و در مورد پیکسل سوخته هم صحبت کن در اصل بهش می گن پیکسل چسبیده یا stuck pixel. بهتر بود تلویزیون رو تحویل نمی گرفتی ولی به هر حال اگر پنل مشکلی توی سه ماه اول داشته باشه تعویضش می کنن خیلی نگران نباش قبل از خرید من با یکی از تعمیر گاههای پاناسونیک در مورد این مشکل صحبت کردم که اونا گفتن یه یا دوتا پیکسل سوخته رو جزو ایریداتش در نظر نمی گیرن و عادیه! چون توی پلاسما پیکسل سوخته مثل ال سی دی زیاد نمی شه که یه بخشی از صفحه رو بگیره. اینو نگفتم که باعث بشی کوتاه بیایی با نمایندگی تماس بگیر و سعی کن عوضش کنی و حقتو بگیری نتیجه اش رو به ما هم بگو

88664934-35
88870417-19

راستی یه شرکت دیگه هم نمایندگی محصولات پاناسونیک رو داره می تونی با اونم صحبت کنی فکر می کنم
شمارش اینه

73039

hakim2020
19-01-2011, 18:43
فکر می کنم گارانتی محصول به همین منواله یعنی 15 ماه از تاریخ روی کاتن یا 12 ماه از تاریخ خرید و روی فاکتور خواستی با این شماره که برات می ذارم تماس بگیر و در مورد پیکسل سوخته هم صحبت کن در اصل بهش می گن پیکسل چسبیده یا stuck pixel. بهتر بود تلویزیون رو تحویل نمی گرفتی ولی به هر حال اگر پنل مشکلی توی سه ماه اول داشته باشه تعویضش می کنن خیلی نگران نباش قبل از خرید من با یکی از تعمیر گاههای پاناسونیک در مورد این مشکل صحبت کردم که اونا گفتن یه یا دوتا پیکسل سوخته رو جزو ایریداتش در نظر نمی گیرن و عادیه! چون توی پلاسما پیکسل سوخته مثل ال سی دی زیاد نمی شه که یه بخشی از صفحه رو بگیره. اینو نگفتم که باعث بشی کوتاه بیایی با نمایندگی تماس بگیر و سعی کن عوضش کنی و حقتو بگیری نتیجه اش رو به ما هم بگو

88664934-35
88870417-19

راستی یه شرکت دیگه هم نمایندگی محصولات پاناسونیک رو داره می تونی با اونم صحبت کنی فکر می کنم

شمارش اینه

73039

فكر كنم هر دو مال بانيان باشه شركت ديگه اي نميانده پاناسونيك رو در ايران نداره , بانيان نميانده انحصاري در ايرانه , براي همين هم هست كه يكه تازي ميكنه چون رقيب نداره.

die my darling
19-01-2011, 18:55
شرکت کوفردم نمایندگی پاناسونیکه

hakim2020
19-01-2011, 22:08
شرکت کوفردم نمایندگی پاناسونیکه

متاسفانه بانيان نماينده انحصاري پاناسونيك هست و كوفورد هم نماينده بانيان هست نه اينكه خودش مستقيم نماينده پاناسونيك باشه , به لينك زير رديف 30 دقت كنيد :

poonel
19-01-2011, 23:29
این عکس v20 ایه که تیونر دیجیتال داره اون بالای تی وی نوشته freesat hd یعنی اینکه این تی وی تیونر hd داره یعنی میتونه کار یه ر-س-ی-و-ر اچ دیو انجام بده.

ببخشید سورس این که داره نشون میده چیه؟ HD یا SD است؟
----Sش رو امتحان کرده ای؟ کیفیتش نسبت به ر-س-ی-و-ر جداگانه چقدر است؟ آیا جزئیات و شفافیت تصویر بیشتر نیست؟
اسم کامل مدل شما V20B است؟ یعنی سری B بریتانیا

poonel
19-01-2011, 23:44
پونل گلم

هنوز هیچ تی وی به پای crt نمیرسه

ولی نورش قابل قبوله

از crt قبلی پاناسونیک ما که 29p800 بود بالاتره.

ما که نفهمیدیم یکی میگه نورش بالاتره یکی میگه نورش پایین تره.:24:
این سوال خیلی برام مهمه. اگه نورش پایین تره برم سراغ LED [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

die my darling
20-01-2011, 09:25
من جفتشونو روی 1080i با xbox 360 مقایسه کردم هر دوشون با کمپوننت به نظرم روی داینامیک v20 برایتنسش بالاتره و رنگاش براقتره از بقیه نظرام که اصلا قابل قیاس نیست با p800 مثل مقایسه فراری میمونه با پراید.
اگه میخوای led بخری دور مدلای c6000 و c7000 خط بکش چون برایتنسشون از v20 کمتره من با چشم خودم دیدم واسه برایتنس بالا بهتره به ال سی دی c690 یا سونی nx700 فکر کنی.
اگه میتونی بری جمهوری یه دستگاه با کابل hdmi ببر خودت همرو تست بزن الان بازار خرابه تو جمهوری فروشنده ها واسه مشتری شیرین کاریم میکنن.

poonel
20-01-2011, 17:43
Die My Darling عزیز اون عکسه که گذاشتید V20 خودتونه یا اینکه عکسه رو از تو اینترنت پیداش کردید.
این مدل سری B است که مال انگلیسه. شما تو انگلیس هستید یا ایران؟
میخوام ببینم از اینها تو ایران پیدا میشه؟

psychoplatoon
20-01-2011, 23:04
سلام
من امروز رفتم یکی از نمایندگی های پاناسونیک واسه خریدv20.
v20 رو کناره دو تا lcd و led گذاشته بود میشد تصویر رو مقایسه کرد.
v20 روی داینامیک بود. درخشندگی خوبی داشت. اما چیزی که من به وضوح میتونستم ببینم تفاوتی رزولوشن بود. با اینکه هر سه تا full hd بودن اما led از همه تصویرش با دقت تر بود و شارپنس بهتری داشت. تصویری یه مسابقه فوتبال بود. شماره های روی لباس بازیکنان رو مثلا میشد به راحتی با فیلم برداری دور دید. اما تو تصویر v20 شماره ها کدر بودن. v20 روی مود داینامیک هم بود.بعد از مطالبی که از v20 خوندم اینجا توی این چند روز انتظارم بیشتر بود . شاید هم من تصویر شناس نیستم!
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

hakim2020
20-01-2011, 23:21
سلام
v20 روی داینامیک بود. درخشندگی خوبی داشت. اما چیزی که من به وضوح میتونستم ببینم تفاوتی رزولوشن بود. با اینکه هر سه تا full hd بودن اما led از همه تصویرش با دقت تر بود و شارپنس بهتری داشت. تصویری یه مسابقه فوتبال بود. شماره های روی لباس بازیکنان رو مثلا میشد به راحتی با فیلم برداری دور دید. اما تو تصویر v20 شماره ها کدر بودن. v20 روی مود داینامیک هم بود.بعد از مطالبی که از v20 خوندم اینجا توی این چند روز انتظارم بیشتر بود . شاید هم من تصویر شناس نیستم!

همشون از پاناسونيك بودن يا LED فرق ميكرد ؟

afshin b
20-01-2011, 23:51
سلام
اصلا مهم نیست که شما تصویر شناس هستین یا نه، مهم اینه که شما از کدوم تصویر بیشتر خوشتون میاد و باید اونو بخرین.
ولی از نظر من توی فروشگاه ها نمیشه تصاویر رو مقایسه کرد، شاید تنظیمات یه تی وی خواسته یا ناخواسته در حالت مناسب نباشه و شما رو به اشتباه بندازه.

die my darling
21-01-2011, 01:16
Die My Darling عزیز اون عکسه که گذاشتید V20 خودتونه یا اینکه عکسه رو از تو اینترنت پیداش کردید.
این مدل سری B است که مال انگلیسه. شما تو انگلیس هستید یا ایران؟
میخوام ببینم از اینها تو ایران پیدا میشه؟

سلام نه عزیز دل اینو از تو سایت avforums پیدا کردم فکر نکنم تو ایران پیدا بشه .

سلام

حتما یه جای کار یه اشکالی داشته چون من که رفتم تی ویمو بخرم یه مسابقه قایقرانی داشت پخش میشد ولی اصلا مشکل شارپنس نداشت یعنی تصویر به همون شارپیه led d20 پاناسونیک بود اگه نگم v20 بهتر بود مثل هم بودن توی نمایندگیا خیلی چیزا رعایت نمیشه مثلا فاصله بعضی کابلا از بعضی دیگه بلندتره بعضی کابلا درست هویه نشدنو نویز دارن برو یه نمایندگیه دیگه حتما یه نگاه بنداز.

hamidrezars
21-01-2011, 13:52
در صورتي كه چنين فروشگاهي رو ميشناسيد براي من هم پ خ كنيد لطفا

دوستان من هم دنبال فرشگاهی می گردم که تلویزیون با تیونر دیجیتال رو بفروشه دوستان اگه اطلاع دارند به طور خصوصی به من اطلاع بدید .باتشکرفراوان

hamidrezars
21-01-2011, 14:00

دوست عزیز شما این رو از کجا خریدکردید اگر بازم از این نوع داره اگه برات زحمت نباشه آدرس فروشگاهشو به طور خصوصی بهم می دی با تشکر فراوان

psychoplatoon
21-01-2011, 15:01
نمایندگی پاناسونیک رفته بودم. همه پانا بود.

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

همشون از پاناسونيك بودن يا LED فرق ميكرد ؟

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

اصلا مهم نیست که شما تصویر شناس هستین یا نه، مهم اینه که شما از کدوم تصویر بیشتر خوشتون میاد و باید اونو بخرین.
ولی از نظر من توی فروشگاه ها نمیشه تصاویر رو مقایسه کرد، شاید تنظیمات یه تی وی خواسته یا ناخواسته در حالت مناسب نباشه و شما رو به اشتباه بندازه.
با تشکر
با شما موافقم
اما یه سری چیزا مثه وضوح تصویر جزو اصول هستن . نمیشه گفت من خوشم میاد یا نمیاد . مثه این میمونه که من چشام نیم نمره ضعیف باشه اما بگم اینطوری بهتره !
از طرفی فک نکنم تلویزیونی باشه که بشه رزولوشنه اونو پائین آورد . میشه شارپنس رو تغییر داد یه خورده . اما وضوح این سه تا خیلی متفاوت بود . v20 واقعا ضعیف بود.
اما باید یکی دو جای دیگه هم برم ببینم .

persian_m
21-01-2011, 19:14

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

با تشکر
با شما موافقم
اما یه سری چیزا مثه وضوح تصویر جزو اصول هستن . نمیشه گفت من خوشم میاد یا نمیاد . مثه این میمونه که من چشام نیم نمره ضعیف باشه اما بگم اینطوری بهتره !
از طرفی فک نکنم تلویزیونی باشه که بشه رزولوشنه اونو پائین آورد . میشه شارپنس رو تغییر داد یه خورده . اما وضوح این سه تا خیلی متفاوت بود . v20 واقعا ضعیف بود.
اما باید یکی دو جای دیگه هم برم ببینم .

دوست خوبم درسته که ال ای دی پانا سونیک هم به گفته سایت hdtvtest یکی از بهترین هاست و وضوح خیلی خوبی داره اما این درست نیست که شما با یه نیگاه فورا اون رو ضعیف فرض کنید یعنی واقعا وضوح تصویر v20 حتی از ال سی دی های پانا هم پایین تره.
من واقعا تعجب میکنم از این نظر شما:41:

من فکر میکنم شما یک برداشت اشتباه انجام دادید کلا کیفیت تصویر در تلویزیونها شامل برتری در مواردی میشه که ذکر میکنم (البته کامل نیست):

1.کنتراست واقعی یا Interfield Contrast
2.اشباع رنگ
3.بازتولید رنگ مشکی
4.دقت رنگ
5.توانایی پنل در وضوح حرکات

اینها عواملی هستن که میتونن تجربه جذابی از تماشای تصاویر یک پنل ایجاد کنن.

حالا بر فرض اگر هم یکی از این موارد دارای ضعف باشه در کل نمیشه با نگاه روی یک تصویر از یک سورس خاص به نتیجه درست رسید

hakim2020
21-01-2011, 19:33
واقعا جالبه که شما با یه نگاه فقط یه نگاه به ضعف این منتخب (V20) بسیاری از متخصصین ومنتقدان دنیای تکنولوژی که تو بسیاری از سایت های معتبر و مطرح بارها و بارها اون رو تحصین کردن پی بردین

دوست خوبم درسته که ال ای دی پانا سونیک هم به گفته سایت hdtvtest یکی از بهترین هاست و وضوح خیلی خوبی داره اما این درست نیست که شما با یه نیگاه فورا اون رو ضعیف فرض کنید یعنی واقعا وضوح تصویر v20 حتی از ال سی دی های پانا هم پایین تره.
من واقعا تعجب میکنم از این نظر شما:41:

من فکر میکنم شما یک برداشت اشتباه انجام دادید کلا کیفیت تصویر در تلویزیونها شامل برتری در مواردی میشه که ذکر میکنم (البته کامل نیست):

1.کنتراست واقعی یا Interfield Contrast
2.اشباع رنگ
3.بازتولید رنگ مشکی
4.دقت رنگ
5.توانایی پنل در وضوح حرکات

اینها عواملی هستن که میتونن تجربه جذابی از تماشای تصاویر یک پنل ایجاد کنن.

حالا بر فرض اگر هم یکی از این موارد دارای ضعف باشه در کل نمیشه با نگاه روی یک تصویر از یک سورس خاص به نتیجه درست رسید

چرا فقط تعريف ؟!!
اين بنده خدا يك تصوير رو در يك مكان با شرايط يكسان ديده , مثلا گفته كه شماره بازيكن در LED از نماي دور دوربين واضح بوده ولي در V20 نه , خوب اين نظر ايشون از نگاه نزديك هست , حالا هزارتا كارشناس بگن خيلي عاليه , آيا دليل ميشه كه اون چيزي كه آدم با چشم داره ميبينه رو انكار كنه !!!
به نظر من هيچ تعجبي نداره , البته شايد تا حدودي بشه گفت تنظيمات اما اين كل ماجرا نبوده , دقت كنيد من دست گذاشتم رو قسمتي از صحبتهاي اين دوستمون كه نشون ميده كل تصوير رو كدر نميديده در نتيجه من نميتونم قبول كنم كه اين ماجرا صرف تنظيمات باشه , شماره روي پيراهن بازيكن يك شاخص در كل تصوير رو در نظر بگيريد اون موقع ميشه گفت كه ممكنه هم ايراد كار جاي ديگه باشه !!!
به هر حال نظر اين دوستمون كاملا محترمه.

poonel
21-01-2011, 19:39
امروز چند تا عکس تو اینترنت پیدا کردم که مدلهای مختلف پاناسونیک رو با هم مقایسه کرده بود عکسهاش رو میزارم اینجا
مقایسه TH-P42S10 + TH-P42V20 + TH-L37D25 اون که سمت راسته LED است و اون دو تای دیگه پلاسما هستند.

poonel
21-01-2011, 19:51
حالا به جای LED سری D پلاسما پاناسونیک مدل U20 رو قرار میدیم.
مقایسه TH-P42S10 + TH-P42V20 + TH-P46U20

نتیجه اینکه LED پاناسونیک در مقابل پلاسماها بخصوص V20 حرفی برای گفتن نداره و مشکی مدل U20 با اینکه کمتر از V20 است اما بهش نزدیکه.