ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29

arash_a59
04-04-2014, 12:08
با سلام خدمت شما دوست گرامی و تبریک سال نو
مشکل ارائه ندادن آپدیت برای ایران مشکلی هست که ریشه های اون خارج از موضوع این تاپیک و بحثهای مربوطه هست و باید دید چه عواملی باعث شده تا کمپانی ای که یکی از شعبات معتبر اون در دنیا قریب به 4 دهه پیش به اسم شرکت ناسیونال ایران فعالیت میکرده و به دنبال ایجاد خط تولید در ایران بوده بعدا منصرف و دقیقا همان خطوط تولید را به سنگاپور منتقل کرده.
در مورد عرایض شما که بلد کردم بنده در پست خودم به وضوح این مطلب را اعلام کردم:

که طراحی نا متناسب و معیوب یکی از قطعات باعث این مشکل هست و البته این مشکل برای کمپانی ای در حد و اندازه و اعتبار پاناسونیک که ادعای مهندسی برتر در صنایع الکترونیک رو هم دارد فاجعه هست و جای هیچ دفاعی ندارد ولی ارتباط دادن این موضوع به کل پلاسماها و همه مدلها و همه سری های تولید شده اشتباه هست همانطور که در پست خود بنده میبینید نزدیک به چند سال هست که بنده دارم از این پنلها استفاده میکنم و ساعات کارکرد اونها هم به بالای روزی 10 تا 12 ساعت و حتی بیشتر هم میرسد و فعلا مشکلی ایجاد نشده.
در رابطه با جوابیه پاناسونیک باید عرض کنم مشکل باید بسیار جدی تر از این حرفها باشد تا یک شرکتی به صورت رسمی زیر بار مشکل ایجاد شده برود البته نه اینکه تایید کنم این مسئله رو ولی کلا روال کمپانیهای بزرگ این هست که تا جای ممکن از قبول کردن مشکلات این چنینی طفره میروند چون قبول آن به صورت رسمی به معنی از دست دادن مارکتینگ هست در حالیکه اگر مشکل را به صورت معلق نگه دارند صرف اقتصادی بیشتری دارد مگر اینکه مشکل بسیار جدی باشد و فشار مضاعفی روی کمپانی وارد شود مثل مشکل آتش گرفتن خود به خود تی وی های سونی و یا مشکلات دیگر در برندهای دیگر که اگر در نت تحقیق کنید همگی کم و بیش با آن مواجه شده اند.
مسئله نوع بردی که باید جایگزین شود مسئله پیچیده ای هست اگر مطلع باشید بردهای وارداتی برای تعمیر به صورت پارتهای مختلف وارد ایران میشوند مثلا روال چنین هست یک سری برد وارد میشود و بعد از مدتی که به اتمام میرسد بر اثر تقاضا و سفارش تعمیرکاران سری بعد وارد میشود و الی آخر دوستان تعمیرکار بنده از روی تجربه به این مسئله رسیده اند که از نظر بازه زمانی تعویض بردهای معیوب با یک سری از پارتی بردهای وارداتی همگی موفق بوده ولی تعویض با یک سری از بردها موقتی و یا حتی در همان مرحله تعمیر ناموفق بوده برای همین به دنبال کشف تفاوت در بردهایی دارای تعویض و کارکرد موفق با بردهایی که مجددا خراب شده هستن که البته مسئله راحتی نیست چون تی وی هایی که تعمیر اونها موفق بوده به ندرت و برای مشکلات دیگر به تعمیرگاه فرستاده میشن.
ممنون از پاسختون کامل و جامع بود
فقط ذکر یک نکنه رو مهم میدونم اونم اینکه در رابطه با این مشکل اگر ایران رو مستثتی کنیم در دیگر کشورها، اغلب کابران تا زمانیکه تلوزیون گارانتی داشته براشون برد رو سریعا عوض کردند و بعد از اتمام گاارنتی دیگه کاربر مونده و خودش! اگه سرچ کرده باشید بازار برد استوک برای این سری ها در خارج داغه داغه! حتی آموزش تعویض بردهای 3گانه پلاسماهای پاناسونیک ازین تاپیک به اون تاپیک ازین سایت به اون سایت دست به دست میشه!
در خارج یه عده توی مدت زمان گارانتیشون بنا به مصرف کمشون(ساعت کارکرد) دچار این مشکل نمیشند که تعدادشون هم کم نیست پس علت فشار نیاوردن بر این کمپانی میتونه همین باشه چون بعد از اتمام گارانتی دیگه همه چیز از جیب مشتری هست...و کمپانی هم دیگه خیلی راحت زیر بار نمیره
در یه مورد که نقل کردم اینجارو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_23807676) ببینید پست 5262، طرف Vt50 داشته که هیچ جوره درست نشده و آخر سر گارانتی یدونه VT60 بهش داده، حالا این VT60 هم که مدل 2013 است ظاهرا مشکل داره، لکه های رنگی! آخرین موردی که نقل کرده بودم چند صفحه قبل این بود:

I am from Italy and I'm in the same situation: 50VT60 with 1300 hours with red tint (or "blob") in the middle of the screen (and barely green on sides) clearly visible in EPG and update screen.
Honestly speaking during normal content is barely visible but I know it's there and if I look for it, I can often find it.
Already called a Panasonic CAT but the "technician" come out to my home was not even able to see the "red blob" during the update screen

اون Same situation حکایت اون تاپیکه که همه دچار این مشکل شدند...
به هر حال خبر خوبی بود اینکه تولید پلاسماهای پاناسونیک متوقف شد. من خودم VT30 دارم و تصویرش رو با هیچی عوض نمیکنم اما همین تلوزیون 2هفته خونه منو سوت و کور و اعصابم رو بهم ریخت و 500 خرده ای هم خرج روی دستم گذاشت و کلی رفت آمد بین شهر محل سکونتم و مرکز استان ! تلوزیونی که به اعتبار برندش و بنچ مارکهاش، زمان ارزانی دلار حدود 3میلیون بابتش پول دادم....
من فکر میکنم بازار رقابت و ارائه کیفیت برتر تصویر و زمان محدود برای عقب نیوفتادن از رقبا باعث شده یه سری مسائل از جمله مهندسی دقیق و تست های سنگین و حساب شده قبل از ریلیز فدای جلو بودن در بازار شه...

armin100
04-04-2014, 19:56
دوستان پلاسماهای پاناسونیک روی میز تلویزیون نصب میشن؟

من یه V20 دارم...
و الان روی پایه ی خود تلویزیون نصب هست...
اما چون زاویه ی چرخش تلویزیون روی پایه ی خودش محدود هست، می خوام اگه بشه روی پایه ی میز نصبش کنم... تا زاویه ی چرخش بیشتر بشه...
اما نمی دونم اصلاً چنین چیزی برای این مدل تلویزیون امکان پذیر هست یا نه...
کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داشته؟

میز تلویزیونی که دارم، یه سری لوازم و تجهیزات برای نصب تلویزیون داره...
البته روش جعبه ش نوشته که برای تلویزیون های ال سی دی هست...
و من هم از بعضی قطعاتش سر در نیاوردم که چی به چیه!

Lavania
04-04-2014, 19:57
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mr_rayan
05-04-2014, 07:15
دوستان پلاسماهای پاناسونیک روی میز تلویزیون نصب میشن؟

من یه V20 دارم...
و الان روی پایه ی خود تلویزیون نصب هست...
اما چون زاویه ی چرخش تلویزیون روی پایه ی خودش محدود هست، می خوام اگه بشه روی پایه ی میز نصبش کنم... تا زاویه ی چرخش بیشتر بشه...
اما نمی دونم اصلاً چنین چیزی برای این مدل تلویزیون امکان پذیر هست یا نه...
کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داشته؟

میز تلویزیونی که دارم، یه سری لوازم و تجهیزات برای نصب تلویزیون داره...
البته روش جعبه ش نوشته که برای تلویزیون های ال سی دی هست...
و من هم از بعضی قطعاتش سر در نیاوردم که چی به چیه!
من VT30 به دیوار نصب کردم و مشکلی ندارم ولی نمیدونم با توجه به وزن بالای پلاسما براکت میز شما توان تحملش رو داره یا نه.

armin100
05-04-2014, 09:13
من VT30 به دیوار نصب کردم و مشکلی ندارم ولی نمیدونم با توجه به وزن بالای پلاسما براکت میز شما توان تحملش رو داره یا نه.
خیلی ممنون جناب رایان بابت پاسختون...

پلاسمای ما 42 اینچ هست... و وزنش بدون پایه 20 کیلو هست...
آیا وزنش زیاد هست؟
یه ال سی دی وزنش خیلی کمتر از این مقدار هست؟

تو سایت ها که یه نگاه انداختم، حداکثر وزن رو 40، 50 کیلو برای براکت ها نوشته بودن...
حالا باز نمی دونم این براکت های ما چه جوریاست... :n13:

mr_rayan
05-04-2014, 12:13
خیلی ممنون جناب رایان بابت پاسختون...

پلاسمای ما 42 اینچ هست... و وزنش بدون پایه 20 کیلو هست...
آیا وزنش زیاد هست؟
یه ال سی دی وزنش خیلی کمتر از این مقدار هست؟

تو سایت ها که یه نگاه انداختم، حداکثر وزن رو 40، 50 کیلو برای براکت ها نوشته بودن...
حالا باز نمی دونم این براکت های ما چه جوریاست... :n13:
ال سی دی وزنش فکر کنم زیر 10 کیلو باشه.
اگر مطمئنید که میتونه تحمل کنه وصل کنید.پشت بدنه تلویزیون جای پیچ داره که محل نصب فلز نگهدارندست.

Lavania
05-04-2014, 15:20
سلام
قصد خرید مدل st60رو دارم چند سوال دارم در این زمینه
1)ایا انتخاب مناسبی هست ؟
2)قیمت و از کجا میتونم تهیه کنم
3)اگه بتونم بدم از دبی یا کشورهای هم جوار بگیرم میشه اطمینان کرد که اصل (مشابه تقلبی)و یا ایراد نداشته باشه (خرابی که بعدا نشون بده )
متشکرم

armin100
05-04-2014, 16:15
ال سی دی وزنش فکر کنم زیر 10 کیلو باشه.
اگر مطمئنید که میتونه تحمل کنه وصل کنید.پشت بدنه تلویزیون جای پیچ داره که محل نصب فلز نگهدارندست.
ممنونم رایان عزیز بابت راهنماییتون...

والا مطمئن نیستم...
اما این قدر که هی مدام مجبوریم تو خونه میز به اون گندگی رو این ور اون ور بچرخونیم، واقعا خسته شدم...
گفتم یه امتحان کنم ببینم اگه بشه رو میز ببندمش... تا چرخش تلویزیون راحت باشه...

4 تا حفره ی پشت تلویزیون رو دیدم...
فقط اینکه پیچ های مخصوص این حفره ها رو باید از کجا بگیرم؟
یه سری پیچ که خونه داشتیم، هیچ کدوم به درد نخورد... :n13:

در ضمن تجهیزاتی که من الان دارم این هاست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته به علاوه یک بخش دیگه که به میز پیچش کردم.... و میله ای که الان تو تصویر دیده میشه، وارد اون بخش میشه...
این تجهیزات کافی هست دیگه نه؟
یعنی الان براکت ها رو پیچ کنم به تلویزیون، محکم میشه؟
چون الان حس می کنم براکت ها کاملاً شل و ول هستن و هیچ گونه تعادلی ندارن!

راستی تو تجهیزات مربوط به براکت یه 8 تا پیچ هم هست... ولی ظاهرا به درد این مدل تلویزیون نمی خوره...

mr_rayan
06-04-2014, 00:00
ممنونم رایان عزیز بابت راهنماییتون...

والا مطمئن نیستم...
اما این قدر که هی مدام مجبوریم تو خونه میز به اون گندگی رو این ور اون ور بچرخونیم، واقعا خسته شدم...
گفتم یه امتحان کنم ببینم اگه بشه رو میز ببندمش... تا چرخش تلویزیون راحت باشه...

4 تا حفره ی پشت تلویزیون رو دیدم...
فقط اینکه پیچ های مخصوص این حفره ها رو باید از کجا بگیرم؟
یه سری پیچ که خونه داشتیم، هیچ کدوم به درد نخورد... :n13:

در ضمن تجهیزاتی که من الان دارم این هاست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته به علاوه یک بخش دیگه که به میز پیچش کردم.... و میله ای که الان تو تصویر دیده میشه، وارد اون بخش میشه...
این تجهیزات کافی هست دیگه نه؟
یعنی الان براکت ها رو پیچ کنم به تلویزیون، محکم میشه؟
چون الان حس می کنم براکت ها کاملاً شل و ول هستن و هیچ گونه تعادلی ندارن!

راستی تو تجهیزات مربوط به براکت یه 8 تا پیچ هم هست... ولی ظاهرا به درد این مدل تلویزیون نمی خوره...
خب اول از همه اینکه مواظب باشید و هر پیچی استفاده نکنید چون وزن پلاسما بالاست و حتما باید یه پیچ با آلیاژ مناسب تهیه کنید.من چون براکت خود شرکت پاناسونیک گرفتم مشکلی با پیچ نداشتم اگر شما پیچهای براکتی که داری مناسب نیست میتونید با اندازه گرفتن دهانه جای پیچ و رفتن به یک مغازه فروش ابزار و مهره یک پیچ با اندازه و آلیاژ مناسب تهیه کنید.
دقت کنید که بعد از سفت کردن پیچ و براکت؛همه چیز کاملا محکم باشه.

Lavania
06-04-2014, 14:37
سلام
قصد خرید مدل st60رو دارم چند سوال دارم در این زمینه
1)ایا انتخاب مناسبی هست ؟
2)قیمت و از کجا میتونم تهیه کنم
3)اگه بتونم بدم از دبی یا کشورهای هم جوار بگیرم میشه اطمینان کرد که اصل (مشابه تقلبی)و یا ایراد نداشته باشه (خرابی که بعدا نشون بده )
متشکرم

:n13::n13::n13:

magiteq1
06-04-2014, 14:54
:n13::n13::n13:

1: انتخاب فوق العاده ای هست
2: ببین بانه داره
3: اگر وارد کنی هیچ تضمینی نیست باید همون جا که میخری تست کنی

kaveh1589
09-04-2014, 10:28
درود دوستان
من یک تی وی st30 m 42 دارم
با توجه به آمار خرابی که دوستان ذکر کردند بدجوری ترسیدم
اگه چند بفروشم خوبه ؟

m365
10-04-2014, 10:46
آقا ما تی وی مون(st30) رو تعمیر کردیم هزینه اش 680 تومن شد
برد sn سوخته بود +دوتا ترانزیستور و یه فیوز
ای بر پدر پاناسونیک لعنت که از اول تعطیلات تا حالا هم حالمون رو گرفت و هم کلی ضرر زد

f.t.g
10-04-2014, 11:06
آقا ما تی وی مون(st30) رو تعمیر کردیم هزینه اش 680 تومن شد
برد sn سوخته بود +دوتا ترانزیستور و یه فیوز
ای بر پدر پاناسونیک لعنت که از اول تعطیلات تا حالا هم حالمون رو گرفت و هم کلی ضرر زد

ای بابا!
یعنی اینقدر اوضاع خرابه!؟ آمار خرابی Vt30 چطوره؟ من vt30 تولید 2012 دارم.

kaveh1589
10-04-2014, 16:31
به جمع سوخته دلان و سوخته برد(board)آن پاناسونیک خوش آمدید.
این شتریه که در خونه همه پانا(!) داران نشسته.
اگه تلوزینتون گارانتی داره که هیچ سریعا ببرید گارانتی و باقی کارها...
اگه نداره همونطور که جناب رایان عزیز گفتند حدود 400 تا 500 خرجتون هست، البته همین کار رو نمایندگی محترم موجود در لیست بانیان در صورت نداشتن گارانتی با 700 تومن براتون انجام میده!
جناب mehrdad_ati ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز هم گفتند گسترده نیست، مهرداد جان میزان خرابی پاناسونیک خصوصا در این مدل فاجعه هست، شما اینجا شاید 10% پاناسونیک داران کشور رو هم عضو نداشته باشی، من به تعمیرگاهای پاناسونیک مراجعه کردم به تعمیرگاهای جنرال(همه مدل تی وی) هم مراجعه کردم ، آمار خرابی پاناسونیک (پلاسما) در حد فاجعه هست.روزی که تلوزیون من سوخت به یه تعمیرگاه مجاز که ظاهرا نمایندگی سونی بود اما همه برندی رو تعمیر میکرد مراجعه کردم 3تا پلاسمای پاناسونیک قبل من توی نوبت بود! طرف دیگه حفظ بود، تا دید گفت 7 چراغ چشمک زن به به...
دوستان اگه کارکرد تلوزیونشون رو به ساعت بگند جهت تسکین درد و آرامش قلب شاید بد نباشه، کارکرد تلوزیون من تا این ساعت حدود 11700 ساعته:n10: من موقع سوختن کارکرد رو متاسفانه نگاه نکردم اما با توجه به زمانش (حدود 7 ماه پیش) و میزان استفادم در روز که این 7 ماه شدیدا تی وی روشن هست و در روز میانگین حدود 15 ساعت میشه تقریبا ساعت کارکرد در زمان سوخت 8500 بدست میاد.
درود
دوست عزیز کارکرد تی وی رو از کجا میشه فهمید ؟ منوی مخفی ؟
ممنون میشم بفرمائید چطوری میشه وارد منوی مخفی شد ؟

m365
10-04-2014, 16:46
ای بابا!
یعنی اینقدر اوضاع خرابه!؟ آمار خرابی Vt30 چطوره؟ من vt30 تولید 2012 دارم.
از من میشنوی پلاسما رو بیخیال شو و برو w904 sony بگیر

MAPNAZ
14-04-2014, 09:13
پاناسونیک گل سرسبد تلویزیونهای ال ای دی خود را بنام AX900 که 4K می باشد را پاییز امسال معرفی می کند. قبلا در نمایشگاه CES در لاس وگاس در ماه ژانویه مدل AX800 را معرفی نمود که قرار است تا یکماه آینده و برای جام جهانی برزیل وارد بازار شود. هنوز مشخصات دقیقی از مدل AX900 اعلام نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAPNAZ
14-04-2014, 09:15
پاناسونیک گل سرسبد تلویزیونهای ال ای دی خود را بنام AX900 که 4K می باشد را پاییز امسال معرفی می کند. قبلا در نمایشگاه CES در لاس وگاس در ماه ژانویه مدل AX800 را معرفی نمود که قرار است تا یکماه آینده و برای جام جهانی برزیل وارد بازار شود. هنوز مشخصات دقیقی از مدل AX900 اعلام نشده است.

magiteq1
14-04-2014, 11:52
عزیز line-up 2014 اعلام شده
ax900 در سایز های 65 و 55 و 85 لانچ خواهد شد سیستم کاهنده نور local dimming بیشترین پوشش رو در این پنل خواهد داشت
از پنل ips استفاده کرده
دارای یک cpu قدرتمند جهت حداکثر کارائی در پلتفرم smart معروف به +life هست.( پردازنده hexa pro)
پشتیبانی از hdmi 2 و displayport 1.2
دارای ریموت لمسی
پشتبانی از استاندارد thx 4k

یک مقایسه ای هم بین ax900 و zt60 صورت گرفته که عملا عمق رنگ سیاه ax900 با zt60 برابری میکرده و از این جهت میشه گفت چندین لول در بحث کنتراست و عمق رنگ سیاه lcd ها رو ارتقاء داده
با اینکه از پنل ips استفاده کرده ولی به دلیل استفاده از local dimming در 128 منطقه در سایز 55 و 65 و 32 منطقه در سایز 85 نور در مناطق سیاه به شدت کاهش پیدا کرده.
در کل با یک شاهکار در مورد طرف هستیم.

mehrdad_ati
15-04-2014, 16:48
32 منطقه در سایز 85 ؟ اشتباه نمی کنی ؟ احتمالا 132 منطقه باید باشه !

در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .

mehrdad_ati
15-04-2014, 16:49

در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .

magiteq1
15-04-2014, 19:52

نه دادش 32 منطقه هست. احتمال میره سایز 85 به دلیل قیمت تموم شده بالاش ا مناطق تحت پوشش کاهش پیدا کرده).
halo عمومیت نداره بین lcd هر چند اکثر از این مشکل رنج میبرن ولی به هر حال نمونه هایی هم وجود دارن مثل hx929 و f8000 و x900
ولی نشت نور بسیار شایع هست تقریبا 99 دردصد پنل ها رنج میبرن مخصوا ips ها.
اگر از یک پنل va در کنار local dimming استفاده میکرد به نظرم پانا نتیجه بهتری میگرفت ولی احتمالا به دلیل اینکه در سایز های بزرگ زاویه دید یک مشکل هست ips رو ترجیح داده
فرض کن یک شخص در مقابل یک پنل 4k با سایز 65 بشینه طبیعتا از کناره ها زاویه دید خیلی زیاد میشه و افت کنتراست به وجود میاد.

mehrdad_ati
15-04-2014, 20:35
اصلا 32 منطقه واسه 84 اینچ خودت حساب کن ببین میشه تقریبا هر 3 اینچی یه منطقه ! با عقل جور در نمیاد آخه ... local dimm نمی زاشت که سنگین تر بود !

راستی f8000 اصلا edgelit هست و halo واسش مطرح نیست . full array ها همگی halo دارن من خودم 2 تا full led از lg خونه دارم تو شب صحنه های تاریک اقتضاحه اصلا نمیشه نگاش کرد . banding هم تو مسابقه های فوتبال با زمینه ی سبز یا زمینه ی سفید خیلی اذیت می کنه .

کاش یه چی می ساختن کیفیت CRT رو داشت :)

magiteq1
15-04-2014, 21:58
اصلا 32 منطقه واسه 84 اینچ خودت حساب کن ببین میشه تقریبا هر 3 اینچی یه منطقه ! با عقل جور در نمیاد آخه ... local dimm نمی زاشت که سنگین تر بود !

راستی f8000 اصلا edgelit هست و halo واسش مطرح نیست . full array ها همگی halo دارن من خودم 2 تا full led از lg خونه دارم تو شب صحنه های تاریک اقتضاحه اصلا نمیشه نگاش کرد . banding هم تو مسابقه های فوتبال با زمینه ی سبز یا زمینه ی سفید خیلی اذیت می کنه .

کاش یه چی می ساختن کیفیت CRT رو داشت :)

سمت چپی های zt60 هست و راست ax900

در ax900 گفته شده color temp بالاتر هست تو تصاویر هم مشخصه اصلا
تو اولین عکس رنگ پوست نارنجی هست در ax900 ( که چندان دور از انتظار نیست)

مگه f7000
edgelit نیست ولی haloing فاحش داره اکثر محصولات 2013 -2014
edgedit هستن شما 5 تا full led ای که اخیرا عرضه شدن نام ببر؟
در f8000 'گفته شده led های کمتری استفاده شده واسه همین halo نداره البته فقط در حد گمانه زنی هست.
در lm 9600 به عنوان یک full led هم local dimming استفاده نشده. همین پنل صفحه یکدست تر و نشت نور کمتری حتی نسبت به la8600 داره

bleu2u4u
16-04-2014, 00:05
پانا قراره كلا توليد پلاسما رو كنار بذاره يا فقط تحقيق و توسعه تو پلاسما رو تموم ميكنه و ديگه مدل جديد نميده؟

magiteq1
16-04-2014, 00:37
پانا قراره كلا توليد پلاسما رو كنار بذاره يا فقط تحقيق و توسعه تو پلاسما رو تموم ميكنه و ديگه مدل جديد نميده؟

این دو تا چه فرقی میکنه
اخرین پلاسما همین zt60 خواهد بود وقعا هم بی نقص هست

1580
16-04-2014, 17:50
سلام دوستان
حالا که قرار پاناسونیک پلاسما رو کنار بذاره شما هم بیاید این بحث پلاسماها رو کم کنید:20: و یه مقدار هم راجع به LED های جدید پانا صحبت کنید بنظرم در مورد پلاسماها به اندازه کافی دوستان اطلاعات پیدا کردن. البته میدونم اینجا تاپیک پلاسماهاست اما هیچ جایی در مورد سری های LED مثل WT60 , DT60, FT60, ET60, E6 صحبتی نشده. حالا اگر دوستان در مورد این سری ها بخصوص FT60 و ET60 و E6 که تو بازار هم موجوده اطلاعاتی دارند یا همین جا و یا اینکه تو یه تاپیک جدید در موردش صحبت کنند. مثل کیفیتشون، کاراییشون و ارزش خریدشون نسبت به برندهای دیگه مثل w804 سونی و ... . و اینکه این مدلهایی که پسوندها و پیشوندهای مختلفی دارند (TX-L42FT60B یا TX-L42FT60E یا TC-L42FT60B ) در کدام کشورها مونتاژ میشن و قطعات مال کجاست. من شنیدم پسوند E در کشور چک مونتاژ میشه که قطعاتش رو نمیدونم مال کجاست و R احتمالا در ایران مونتاژ میشه و اونم قطعاتش ملوم نیست مال کجاست و در مورد B و M هم هیچ اطلاعاتی ندارم . خلاصه هر چیزی که میدونید مفیده بگید. فکر کنم این سوال خیلی هاست.
با تشکر از همه دوستان

mehrdad_ati
17-04-2014, 12:44
والله دیگه اینکه چطور تولیزیون edgelit میتونه halo داشته باشه فکر کنم تنها از هنر های سامسونگ هست !! :D

سال دیگه امیدی به oled مقرون به صرفه هست به نظرتون ؟

magiteq1
17-04-2014, 13:29
والله دیگه اینکه چطور تولیزیون edgelit میتونه halo داشته باشه فکر کنم تنها از هنر های سامسونگ هست !! :D

سال دیگه امیدی به oled مقرون به صرفه هست به نظرتون ؟

در همه برند ها مشاهده میشه تنها مختص سامسونگ نیست .

قیمت oled ها یک طرف عمر کم ساب پیکسل های ابی که تنها 20 هزار ساعت هست هم طرف دیگه
فعلا 4k ها خیلی زودتر از oled بازار اش رونق خواهد گرفت هم به دلیل عدم مشکلی خاص در طراحی( اگر محتوای 4k رو نادیده بگیریم) و هم تنوع بسیار اش
تقریبا همه برندهای مطرح محصولات 4k دارن بر خلاف oled که تنوع بسیار کم داره و یه چند برند خاص مثل سامسونگ و lg تنها در اش فعالیت دارن
در کل فکر نمیکنم دو یا 3مدل oled بیشتر وجود داشته باشه
oled 4k هم که فعلا برای مصرف کنندگان خرید اش در حد یک رویا هست تا چندین سال اینده.

bleu2u4u
17-04-2014, 22:18
این دو تا چه فرقی میکنه
اخرین پلاسما همین zt60 خواهد بود وقعا هم بی نقص هست
شما چند سالتونه؟
واقعا شما تو اين دو تا هيچ فرقي نميبيني؟
تو يكي قراره كلا خط توليد پلاسما جمع بشه و پانا ديگه هيچ پنل پلاسمايي توليد نميكنه
ولي تو اون يكي فقط بخش تحقيق و توسعه جمع ميشه و پانا ديگه پنل پلاسماي جديدي توليد نميكنه اما هنوز به توليد پنل هايي كه سالهاي پيش معرفي كرده ادامه ميده
حالا متوجه شدي عزيزم

mehrdad_ati
18-04-2014, 08:50
در همه برند ها مشاهده میشه تنها مختص سامسونگ نیست .

قیمت oled ها یک طرف عمر کم ساب پیکسل های ابی که تنها 20 هزار ساعت هست هم طرف دیگه
فعلا 4k ها خیلی زودتر از oled بازار اش رونق خواهد گرفت هم به دلیل عدم مشکلی خاص در طراحی( اگر محتوای 4k رو نادیده بگیریم) و هم تنوع بسیار اش
تقریبا همه برندهای مطرح محصولات 4k دارن بر خلاف oled که تنوع بسیار کم داره و یه چند برند خاص مثل سامسونگ و lg تنها در اش فعالیت دارن
در کل فکر نمیکنم دو یا 3مدل oled بیشتر وجود داشته باشه
oled 4k هم که فعلا برای مصرف کنندگان خرید اش در حد یک رویا هست تا چندین سال اینده.

وضوح تصویر خیلی اهمیتی نداره ! مخصوصا ایمکه محتوا هم نداریم واسه این وضوح !

چیزی که به چشم انسنان میاد قبل از وضوح ، کنتراست تصویر هست . حالا 8k هم بزنن ! آخرش led هست و مشکلات خودش رو داره !

عمر کم subpixel آبی موضوعی حل شده هست ! الان توی گوشی ها هم دیگه چند وقتیه از آرایش RGB معمولی استفاده میکنن (مدل های oled) ولی تا همین اواخر برای افزایش عمر صفحه نمایش از آرایش Pentile استفاده می شد تا کمبود عمر ساب پیکسل آبی جبران بشه .

در کل یه oled با رزولیشن 1080 حتی به 8k از نوع lcd می ارزه !

magiteq1
18-04-2014, 13:09
وضوح تصویر خیلی اهمیتی نداره ! مخصوصا ایمکه محتوا هم نداریم واسه این وضوح !

چیزی که به چشم انسنان میاد قبل از وضوح ، کنتراست تصویر هست . حالا 8k هم بزنن ! آخرش led هست و مشکلات خودش رو داره !

عمر کم subpixel آبی موضوعی حل شده هست ! الان توی گوشی ها هم دیگه چند وقتیه از آرایش RGB معمولی استفاده میکنن (مدل های oled) ولی تا همین اواخر برای افزایش عمر صفحه نمایش از آرایش Pentile استفاده می شد تا کمبود عمر ساب پیکسل آبی جبران بشه .

در کل یه oled با رزولیشن 1080 حتی به 8k از نوع lcd می ارزه !

افزایش subpixle در وضوح 4k و در نتیجه افزایش جزییات به شرطی که سورس 4k موجود باشه به راحتی نمیشه از اش گذشت
ولی رزولیشن اصلا قرار نیست صعف کنتراست رو پوشش بده و حتی یک fhd میتونه شارپی به مراتب بیشتر از 4k داشته باشه به عنوان
مثال f8000 حتی از x900 هم شارپ تر هست. ولی به هر حال مشکلات lcd نه با وضوح بالاتر حل میشه و نه local dimming و نه باب هیچ تکنیک دیگه ای.
در oled ها هنوز هم مشکل عمر ساب پیکسل ابی وجود داره به عنوان مثال در سامسونگ ke55s9 از ارایش خاصی برای ساب پیکسل ها استفاده شده

تو این روش پیکسل های بر خلاف چینش رایج به شکل عمودی , در این پنل به شکل افقی چیده شده
و نکته اینجاست ساب پیکسل ها هم اندازه نیستن و ساب پیکسل ابی بزرگتر از مابقی ساب پیکسل هاست که گفته شده هدف این روش افزایش طول عمر ساب پیکسل ابی هست
نتیجه: حتی در RGB OLED هم معضل ساب پیکسل ابی وجود داره)

ولی در lg ea980 چینش متفاوت هست در این پنل با اضافه کردن یک دیود نوری سفید در عمل چهار ساب پیکسل وجود خواهد داشت برای هر پیکسل
یک ساب پیکسل با فیلتر ابی یکی با فیلتر قرمز یکی با فیلتر سبز و یکی هم بدون فیلتر( WRGB)

1580
20-04-2014, 12:24
سلام دوستان
بالاخره موفق شدم تی وی LED پاناسونیک مدل TX-L42FT60E رو تو بازار پیدا کنم کیفیتش فوق العاده و نگفتنی هست. این مدل که با TX شروع میشه قطعاتش و پنلش ژاپنی هست و در کشور چک مونتاژ میشه اما مدل TH یا در ایران یا مالزی و تایلند مونتاژ میشه. من کیفیت تصویر هر دو مدل TX و TH رو کنار هم دیدم و واقعا با هم یه تفاوت فاحش دارن. در مدلی که با TX شروع میشه کیفیت نگفتنیست و هیچ جایی برای ایراد باقی نمیذاره این مدل 1600 هرتز هست و من هیچ لرزش و کشیدگی در تصویر ندیدم وقتی فلش بهش وصل کردم و یه فوتبال رو تو اون دیدم واقعا شگفت زده شدم چون همون فوتبال رو توی مدلهای w804 سونی و خیلی تی وی های دیگه بازار دیده بودم و هیچ کدام به این کیفیت و روانی تصویر نبود. این تی وی خیلی باریک و زیبا هست که باز هم از این نظر بی رقیبه و پشت تلویزیون رو که دیدم خیلی با کیفیت و از جنس فلز بود برعکس تی وی های دیگه که از جنس پلاستیک کهنه هستن، سه پورت HDMI و سه پورت USB داشت که یکی از USBهاش USB3 بود. من تو تعمیر کارهای تی وی چند تایی آشنا دارم و همه میگن اکثر تی وی های بازار رو چین میزنه اما این TX خوشبختانه در چک مونتاژ میشه. خلاصه که از لحاظ کیفیت تصویر فکر نکنم هیچ کدام از تی وی های LED تو این رنج قیمتی و یا حتی تا بالاتر هم قابل رقابت با این مدل باشن. دو فروشگاه که با هم فامیل بودن یکیشون قیمت رو 4700 میگفت و اون یکی اول 4400 گفت بعد از کلی چونه و پیدا کردن یه آشنا تا 4 تومن هم بدون گارانتی راضی شد. ولی قیمت اون TH رو 3400 میگفت که البته نباید اینهمه اختلاف قیمت توی یه مدل باشه ولی چون فقط همون دو تا فروشنده این مدل رو دارن، هر قیمتی که دلشون میخواد میگن حالا دوستان ببینن تو شهر خودشون این مدل رو پیدا میکنن که قیمتش پایین تر باشه . اگه بود یه خبری هم به من بدن.

1580
20-04-2014, 14:12
راستی یه سوال از دوستان
تو مدلهای پاناسونیک (مثلا همین مدل بالا که گفتم) چطور میشه ساعت کارکرد داخلی تلویزیون رو چک کرد. یعنی از کدام قسمت منوی تی وی میشه آوردش

mehrdad_ati
20-04-2014, 22:34
این آرایش pentile هست که الان خیلی رو بورسه واسه oled ها و ظاهرا عمر subpixel آبی تو این آرایش تا حد زیادی بالاتر می ره . ولی بهترین آرایش همون RGB هست که امیدوارم تلویزیون های پانا هم از همین RGB معمولی استفاده کنند ...

magiteq1
20-04-2014, 22:47
این آرایش pentile هست که الان خیلی رو بورسه واسه oled ها و ظاهرا عمر subpixel آبی تو این آرایش تا حد زیادی بالاتر می ره . ولی بهترین آرایش همون RGB هست که امیدوارم تلویزیون های پانا هم از همین RGB معمولی استفاده کنند ...

کدوم tv oled از این ارایش استفاده کرده؟
تو این ارایش هم ساب پیکسل ابی بزگتر هست نسبت به بقیه
در کل در تمام ارایش ها تمرکز بر روی ساب ابی هست

mehrdad_ati
22-04-2014, 18:03
بله مشکل روی sub آبی هست .

تلویزیون های oled که شمارشون به تعداد انگشت های دست هم نمی رسه جناب . pentile الان روی تقریبا تمام صفحات oled از 2009 به بعد استفاده شده ( از جمله گوشی های سامسنوگ و نوکیا و سونی)

1580
25-04-2014, 12:20
سلام دوستان
من تلویزیون پاناسونیک
TX-L42FT60E رو خریدم و حالا دو تا سوال از دوستان دارم که ممنون میشم راهنمایی کنند یکی اینکه چطور میتونم ساعت کارکرد این تلویزیون رو پیدا کنم یعنی از کدام منو میشه اینکار رو انجام داد و سوال دوم هم اینکه کجا میشه یه کالیبراسیون دقیق از این تی وی پیدا کرد. خیلی گشتم چیز خاصی ندیدم ممنون میشم دوستان کمک کنند.

magiteq1
25-04-2014, 12:33
سلام دوستان
من تلویزیون پاناسونیک
TX-L42FT60E رو خریدم و حالا دو تا سوال از دوستان دارم که ممنون میشم راهنمایی کنند یکی اینکه چطور میتونم ساعت کارکرد این تلویزیون رو پیدا کنم یعنی از کدام منو میشه اینکار رو انجام داد و سوال دوم هم اینکه کجا میشه یه کالیبراسیون دقیق از این تی وی پیدا کرد. خیلی گشتم چیز خاصی ندیدم ممنون میشم دوستان کمک کنند.

مدل tv ایت رو پیدا کن و پروفایل کالیبره اش رو بهت میده

shetabandeh
25-04-2014, 13:48
سلام, دیروز از یک فروشگاه پاناسونیک در شیراز قیمت 42TX-FT60 رو پرسیدم گفت ندارم ولی میتونم بیارم. قیمت هم گفت 3900 تا 4

1580
25-04-2014, 17:16
مدل tv ایت رو پیدا کن و پروفایل کالیبره اش رو بهت میده

سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون متاسفانه این مدل رو تو سایت ندیدم. راه دیگه ای نداره؟
راستی یه سوال دیگه من طبق یه روشی که تو یکی از سایت ها پیدا کردم (البته با یکمی تفاوت) وارد منوی مخفی تی وی شدم که چک کنم ساعت کارکردش چقدره چون فروشنده رفت اون رو از جای دیگه آورد و شکم برد که رفته همون TV ای که تو مغازه برادرش روشن بود رو بیاره. حالا خلاصه با این روشی که میگم این منو رو که عکسش رو پایین گذاشتم آوردم. اول ساعت خاموش شدن تی وی رو رو ۱۵ دقیقه گذاشتم بعد ولم صدا رو صفر کردم و بعد همزمان ولم منفی صدا رو رو تی وی و دکمه ok رو روی کنترل زدم و وارد این منو که عکسش رو این پایین گذاشتم شدم حالا اگه میدونید اینا یعنی چی به من بگید.

rahvar77
25-04-2014, 17:45
سلام دوستان
قصد خرید تلویزیون پاناسونیک مدل 55VT60 رو دارم. میخوام بدونم چطور تلویزیونیه و حین خرید به چه چیزایی دقت کنم؟ ضمنا الان قیمتش با و بدون گارانتی چنده؟
ممنونم

mehrdad_ati
25-04-2014, 19:07
بعیده گیرت بیاد . تولیدش متوقف شده

nob2003
26-04-2014, 11:04
سلام دوستان
من تلویزیون پاناسونیک

سلام دوست گرامی
ببخشید شما از کجا گرفتی و من شیرازم و ایا از کیفیت تی وی راضی هستین و میشه یه توضیح بدین چه قابلیتهایی داره و خودم سونی w804 دارم راضی نیستم و از لحاظ نشت نور و مشکی عمیق و کیفیت تصاویر sd و hd هم نظرتون رو بگید و این تی وی واقعا 1600 هرتزه؟.ممنون

سلام, دیروز از یک فروشگاه پاناسونیک در شیراز قیمت 42TX-FT60 رو پرسیدم گفت ندارم ولی میتونم بیارم. قیمت هم گفت 3900 تا 4

دوست عزیز اگه جایی تو شیراز دیدین داره لطفا ادرس و قیمتش رو بزارید.با تشکر

1580
27-04-2014, 18:27
سلام دوست گرامی
ببخشید شما از کجا گرفتی و من شیرازم و ایا از کیفیت تی وی راضی هستین و میشه یه توضیح بدین چه قابلیتهایی داره و خودم سونی w804 دارم راضی نیستم و از لحاظ نشت نور و مشکی عمیق و کیفیت تصاویر sd و hd هم نظرتون رو بگید و این تی وی واقعا 1600 هرتزه؟.ممنون

سلام در مورد کیفیت فعلا با این وضعیت که تنظیماتش درست نیست و خودم هم یکم دست کاریش کردم خوبه ولی بذارید تنظیمات درستش رو انجام بدم (البته با کمک دوستان) اونوقت بهتر میشه راجع به کنتراست و غیره صحبت کرد اما با همین تنظیمات تو فروشگاهی که خریدمش کنار یه تی وی سامسونگ F8880 گذاشته بودنش که وقتی مقایسشون کردم از لحاظ جزئیات تصویر و کیفیت بهتر از سامسونگ بود ولی روشنایی تصویر سامسونگ بیشتر بود. هرتز تصویرشم بله 1600 هست امکانات جانبیش هم خوبه سه پورت hdmi و 2 پورت usb و یک پورت usb3 و یه پورت sd card داره wifi داخلی هم داره که با کلی ور رفتن باهاش بالاخره تونستم تصویر و فیلم رو باهاش ارسال کنم روی تی وی اما یه مشکلی که دارم وقتی از طریق وایرلس میخوام به اینترنت وصل شم تی وی به مودم وصل میشه اما به اینترنت کانکت نمیشه ولی با کابل به اینترنت وصل میشه. در مورد اتصال به اینترنت با وایرلس خطای آی پی میده عکسش رو پایین گذاشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

این عکس بالا اتصال بصورت خودکار بود و همونطور هم که تو عکس پیداست اتصال با تی وی برقراره اما با اینترنت نه. IP ای هم که خودش پیدا کرده و با اون به مودم وصل شده تو عکس زیر مشخصه . بعد اومدم دستی تنظیمش کنم و هرچی IP دادم نشد. Gateway رو هم از تو مودم در آوردم گذاشتم بازم نشد حالا اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

در مورد تنظیمات تصویر هم دوستان راهنمایی کنند

با تشکر از همه

mehranironi
01-05-2014, 14:44
يك تلويزيون پاناسونيك پلاسما دارم سال گذشته اچ دي ام اي قطع شد بردم نمايندگ گفت بايد بردش عوض بشه كلي هزينه كردم حالا كمتر از يكساله دوباره همنجور شده مدل th42pv8mr راهنمايي كنيد ممنون ميشم

poyasalary
10-05-2014, 00:33
سلام در مورد کیفیت فعلا با این وضعیت که تنظیماتش درست نیست و خودم هم یکم دست کاریش کردم خوبه ولی بذارید تنظیمات درستش رو انجام بدم (البته با کمک دوستان) اونوقت بهتر میشه راجع به کنتراست و غیره صحبت کرد اما با همین تنظیمات تو فروشگاهی که خریدمش کنار یه تی وی سامسونگ F8880 گذاشته بودنش که وقتی مقایسشون کردم از لحاظ جزئیات تصویر و کیفیت بهتر از سامسونگ بود ولی روشنایی تصویر سامسونگ بیشتر بود. هرتز تصویرشم بله 1600 هست امکانات جانبیش هم خوبه سه پورت hdmi و 2 پورت usb و یک پورت usb3 و یه پورت sd card داره wifi داخلی هم داره که با کلی ور رفتن باهاش بالاخره تونستم تصویر و فیلم رو باهاش ارسال کنم روی تی وی اما یه مشکلی که دارم وقتی از طریق وایرلس میخوام به اینترنت وصل شم تی وی به مودم وصل میشه اما به اینترنت کانکت نمیشه ولی با کابل به اینترنت وصل میشه. در مورد اتصال به اینترنت با وایرلس خطای آی پی میده عکسش رو پایین گذاشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

این عکس بالا اتصال بصورت خودکار بود و همونطور هم که تو عکس پیداست اتصال با تی وی برقراره اما با اینترنت نه. IP ای هم که خودش پیدا کرده و با اون به مودم وصل شده تو عکس زیر مشخصه . بعد اومدم دستی تنظیمش کنم و هرچی IP دادم نشد. Gateway رو هم از تو مودم در آوردم گذاشتم بازم نشد حالا اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

با تشکر از همه

من پاناسونیک vt50 دارم و گاهی اینطوری میشه . همینجا از دوستان سوال کردم و راهنمایی گرفتم و آی پی ها رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد . ولی با پذشت زمان خود به خود حل شد . البته حالا هم گاهی اینطور میشه ولی از اونجاییکه من با تی وی به اینترنت وصل نمیشم و به نظرم کار بیخودی هست لذا خیلی با قطع شدنهای گاه به گاه اینترنت مشکلی ندارم. چون اصلی ترین استفاده من از وای فای تلویزیون مربوط به دریافت تصاویر و اجرای فیلمها از روی کامپیوتر هست ( تکنولوژی dlna) که اینکار نیاز به وصل بودن اینترنت نداره . پیشنهاد میکنم کمی زمان بدید خودش درست میشه چون به گمانم مشکل از خود مرکز پاناسونیک باشه

poyasalary
10-05-2014, 00:36

با تشکر از همه

من پاناسونیک vt50 دارم و گاهی اینطوری میشه . همینجا از دوستان سوال کردم و راهنمایی گرفتم و آی پی ها رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد . ولی با پذشت زمان خود به خود حل شد . البته حالا هم گاهی اینطور میشه ولی از اونجاییکه من با تی وی به اینترنت وصل نمیشم و به نظرم کار بیخودی هست لذا خیلی با قطع شدنهای گاه به گاه اینترنت مشکلی ندارم. چون اصلی ترین استفاده من از وای فای تلویزیون مربوط به دریافت تصاویر و اجرای فیلمها از روی کامپیوتر هست ( تکنولوژی dlna) که اینکار نیاز به وصل بودن اینترنت نداره . پیشنهاد میکنم کمی زمان بدید خودش درست میشه چون به گمانم مشکل از خود مرکز پاناسونیک باشه

siamak_mu
10-05-2014, 22:16
الآن تا 2400 مدل به درد بخوری از پاناسونیک میشه گرفت؟ از بانه یا نمایندگی فرقی نداره.

1580
11-05-2014, 12:39
سلام دوستان
مشکل وصل شدن تی وی با وایرلس به اینترنت رو حل کردم . فقط یه مشکل دیگه مونده که اون هم تنظیمات درست تصویر هست که متاسفانه سایتی رو پیدا نمیکنم که تنظیمات تصویر رو گفته باشه. لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

hotplay
14-05-2014, 13:20
الآن تا 2400 مدل به درد بخوری از پاناسونیک میشه گرفت؟ از بانه یا نمایندگی فرقی نداره.
بلی پلاسمای 42 اس تی 50

mr_rayan
15-05-2014, 07:17
سلام دوستان
مشکل وصل شدن تی وی با وایرلس به اینترنت رو حل کردم . فقط یه مشکل دیگه مونده که اون هم تنظیمات درست تصویر هست که متاسفانه سایتی رو پیدا نمیکنم که تنظیمات تصویر رو گفته باشه. لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
سلام
بهترین حالت تنظیم برای استفاده از شبکه های داخلی و یا خارجی مد نرمال هست.کنتراستش هم با توجه به نور محیط تنظیم کنید و سردی و گرمی رنگ هم با توجه به سلیقتون انتخاب کنید ولی در کل تنظیمات پیش فرض تلویزیون خوبه و نیاز به دستکاری زیادی نداره.برای تنظیمات جهت دیدن فیلم های بلوری هم نیاز به دیسک کالیبره داری که میتونی کمی روی تصویر مانور بدی و به تصویر دلخواهت برسی که اونم با توجه به نوع پلیر و نوع کابل برای هر کسی متفاوت هست.

mehrdad_ati
15-05-2014, 10:01
من خودم بهترین مد رو در هر تلویزیونی مد سینما (در صورت وجود THX) می دونم . و برای مصرف عادی هم فقط نورش رو زیاد می کنم .

mr_rayan
15-05-2014, 11:15
من خودم بهترین مد رو در هر تلویزیونی مد سینما (در صورت وجود THX) می دونم . و برای مصرف عادی هم فقط نورش رو زیاد می کنم .
روی مد سینما تو نور زیاد درخشندگی رنگها از بین میره.هر چقدر هم که نور زیاد باشه باز هم نمیشه تصویر شارپی گرفت.البته بحث تصویر سلیقه ای هست.من خودم مد سینما فقط برای نور کم و فیلم سینمایی می پسندم.

1580
16-05-2014, 01:45
سلام
بهترین حالت تنظیم برای استفاده از شبکه های داخلی و یا خارجی مد نرمال هست.کنتراستش هم با توجه به نور محیط تنظیم کنید و سردی و گرمی رنگ هم با توجه به سلیقتون انتخاب کنید ولی در کل تنظیمات پیش فرض تلویزیون خوبه و نیاز به دستکاری زیادی نداره.برای تنظیمات جهت دیدن فیلم های بلوری هم نیاز به دیسک کالیبره داری که میتونی کمی روی تصویر مانور بدی و به تصویر دلخواهت برسی که اونم با توجه به نوع پلیر و نوع کابل برای هر کسی متفاوت هست.

سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون. این دیسک کالیبره چی هست؟ میشه بیشتر توضیح بدید.
چند تا سوال دیگه: 1- اگه برایتنس تصویر رو زیاد کنم از عمر تی وی کم میشه؟ با زیاد کردن اون خیلی از جزئیاتی که تو تاریکی هستن معلوم میشه مثلا لبه های کت مشکی یا یخه پیراهن مشکی که اگه برایتنس صفر باشه اینا اصلا معلوم نیستن. حالا اگه این برایتنس رو 53 که انتهاش هست بزارم عمر پیکسلها رو کم میکنه؟
2- تصویر تی وی رو فیلم های سینمایی یه جورایی مصنوعیه نمیدونم چطوری میشه توضیح داد . مثلا فیلم هابیت رو تو لپ تاپ که میبینم اون حالت سینمایی و جذاب رو داره و هیجانش رو حس میکنی اما تو تی وی یه جورایی تصویر زندست و هیجانی نداره بقول برادرم تصویرش مثل فیلم کلید اسرار (فیلم ترکیه ایه) میمونه خیلی زنده و بی روحه و حس فیلم اکشن رو بهت نمیده انگار دارن جلوت فیلم بازی میکنن. البته بگم کیفیت عالیه ها ولی این مشکل زنده بودن رو داره نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. خیلی هم با تنظیماتش ور رفتم رو حالتهای داینامیک و نرمال و سینمایی و ... هم گذاشتم تفاوتی نکرد. بنظرم اگه بشه سرعت تصویر رو تو تی وی کم کرد شاید درست بشه چون یکم هم سرعتش بنظرم زیاد میاد البته نمیدونم اصلا میشه سرعت پخش تصویر رو کم و زیاد کرد یا نه شاید اصلا ربطی به سرعت نداشته باشه. فقط هم در مورد این یه فیلم نیست تو همه فیلمای اکشن اینجوریه چه خود گیرنده دیجیتال تی وی بذاره چه خودم از رو فلش مموری.
حالا ممنون میشم راهنمایی کنید. یه جورایی دارم پشیمون میشم چرا 4 تومن دادم تلویزیون.

behzad habib
19-05-2014, 20:45
1580 جان.
برای اینکه به حرکت سوژه ها بر روی پنل به صورت دلخواه برسی میتونی گزینه ی intellignet frame creation رو تغییر بدی که 4 حالت داره max , mid,min,off
معمولا در حالت max حرکت سوژه ها حالت فیلم های سریالی یا تاتری پیدا میکنه و به قول معروف زیادی نرمه! ولی از طرفی مزیتی مثل حفظ جزییات رو در پی داره و خیلی ها این گزینه رو میپسندند.
این گزینه در مد thx خاموشه و اگر باز با حرکت سوژه ها و اون حالت نرمی زیاد دیده بشه دیگه کاریش نمیشه کرد و بر میگرده به رندر کردن تصاویر توسط خود tv با الگوهایی که براش تعریف کردند و در کل چیز بدی نیست و مطمئن باشید tv شما تصاویر رو سینماتیک تر از لپ تاپتون پخش میکنه.
دیسک های کالیبره بلوری حاوی الگوهایی هستند که با اون میتونید نمایشگر خودتون رو به دقت تنظیم کنید که شامل گزینه هایی برای رنگ و کنتراست و شارپنس و ... هستند و حالت هایی پیش فرض سینما و thx در نمایشگرهای پاناسونیک به هیچ عنوان کامل نبوده و خام هستند که نیاز هست تغییراتی رو روی اونها اعمال کنید و بهتون مد thx رو پیشنهاد میدم :
کنتراست رو کمی از حالت نرمال بیشتر کنید
برایتنس رو تغییر ندهید
در حالت عادی رنگ ها در این مد کمی حالت قرمزی دارند که در وایت بالانس با تغییرات اونها میتونید به بالانس رنگ خوبی دست یابید
شارپنس رو هم با توجه به محتواتون تغییر دهید بدین صورت که در زمان پخش محتوای با کیفیت شارپنس رو بالا ببرید و در حالت عادی و پخش محتوای معمولی اونو پایین بیارید و در حد وسط نگهدارید.
در صورتی که دیسک کالیبره در اختیارتون نباشه پیدا کردن بهترین تنظیم عملا غیر ممکن میشه و فقط میتونید با پیدا کردن الگوها به صورت تک عکس یا stop کردن برخی صحنه های فیلم ها به خصوص صورت انسان یا صحنه های تاریک و سایه دار و... تقریبا به تنظیم دلخواهتون برسید.
چند وقت پیش چندتا ژاپنی رو در خیابان جمهوری در نمایندگی پاناسونیک دیدم و از فروشنده پرسیدم که اینا کی هستند که گفت مشغول راه اندازی خط تولید tv در اطراف تهران که فکر کنم هشتگرد یا شهریار باشه هستند و بازدید از وضعیت نمایندگی ها که اگر اینطور باشه باز جای شکرش باقیه که قیمت ها در آیند ه ای نچندان دور پایین بیاد.

............
22-05-2014, 15:41
وبسایت hdtvtest پنل ال سی دی جدید پاناسونیک مدل ax800 را ارزیابی کرده و به گفته این سایت نزدیک ترین کیفیت تصویر را به پلاسما دارد البته مدل بالاتر یعنی ax900 هنوز عرضه نشده ولی این قدم خوبی برای ال سی دی های پاناسونیک هست که با وجود سیستم نوردهی edge دقت رنگ و عمق مشکی خوبی ارائه میدهند.

the TX50AX802B was as close as we’ve seen any LED LCD approached plasma’s supremely cinematic image quality.

1580
22-05-2014, 21:31
1580 جان.
برای اینکه به حرکت سوژه ها بر روی پنل به صورت دلخواه برسی میتونی گزینه ی intellignet frame creation رو تغییر بدی که 4 حالت داره max , mid,min,off
معمولا در حالت max حرکت سوژه ها حالت فیلم های سریالی یا تاتری پیدا میکنه و به قول معروف زیادی نرمه! ولی از طرفی مزیتی مثل حفظ جزییات رو در پی داره و خیلی ها این گزینه رو میپسندند.
این گزینه در مد thx خاموشه و اگر باز با حرکت سوژه ها و اون حالت نرمی زیاد دیده بشه دیگه کاریش نمیشه کرد و بر میگرده به رندر کردن تصاویر توسط خود tv با الگوهایی که براش تعریف کردند و در کل چیز بدی نیست و مطمئن باشید tv شما تصاویر رو سینماتیک تر از لپ تاپتون پخش میکنه.
دیسک های کالیبره بلوری حاوی الگوهایی هستند که با اون میتونید نمایشگر خودتون رو به دقت تنظیم کنید که شامل گزینه هایی برای رنگ و کنتراست و شارپنس و ... هستند و حالت هایی پیش فرض سینما و thx در نمایشگرهای پاناسونیک به هیچ عنوان کامل نبوده و خام هستند که نیاز هست تغییراتی رو روی اونها اعمال کنید و بهتون مد thx رو پیشنهاد میدم :
کنتراست رو کمی از حالت نرمال بیشتر کنید
برایتنس رو تغییر ندهید
در حالت عادی رنگ ها در این مد کمی حالت قرمزی دارند که در وایت بالانس با تغییرات اونها میتونید به بالانس رنگ خوبی دست یابید
شارپنس رو هم با توجه به محتواتون تغییر دهید بدین صورت که در زمان پخش محتوای با کیفیت شارپنس رو بالا ببرید و در حالت عادی و پخش محتوای معمولی اونو پایین بیارید و در حد وسط نگهدارید.
در صورتی که دیسک کالیبره در اختیارتون نباشه پیدا کردن بهترین تنظیم عملا غیر ممکن میشه و فقط میتونید با پیدا کردن الگوها به صورت تک عکس یا stop کردن برخی صحنه های فیلم ها به خصوص صورت انسان یا صحنه های تاریک و سایه دار و... تقریبا به تنظیم دلخواهتون برسید.
چند وقت پیش چندتا ژاپنی رو در خیابان جمهوری در نمایندگی پاناسونیک دیدم و از فروشنده پرسیدم که اینا کی هستند که گفت مشغول راه اندازی خط تولید tv در اطراف تهران که فکر کنم هشتگرد یا شهریار باشه هستند و بازدید از وضعیت نمایندگی ها که اگر اینطور باشه باز جای شکرش باقیه که قیمت ها در آیند ه ای نچندان دور پایین بیاد.

سلام دوست عزیز و گرامی
بسیار بسیار ممنون و سپاسگزارم از راهنماییتون گزینه ی intellignet frame creation رو تغییر دادم و بهتر شد اول روی min گذاشتم و بعد هم off که این دو گزینه خوب بود و سرعت تصویر سینمایی تر شد اما بنظرم تصویر هم یکم بعد داره ولی چند بار که حالت دوبعدی و سه بعدیش رو با دکمه روی کنترل عوض کردم تغییری نکرد احتمال داره جایه دیگه ای تو تنظیمات باشه که به تصویر بعد بده ؟ البته تو تنظیمات سه بعدی توی منوی picture هم رفتم و حالت سه بعدی رو off کردم ولی با همه اینها همون موردی که فرمودید تصویر رو بهتر کرد. در مورد مد thx که صحبت فرمودید این مد رو من جایی تو تی وی ندیدم میشه بگید از کجا میشه پیداش کرد مدهایی که تی وی من داره dynamic و normal، cinema ، true cinema و custom هست. و همچنین در مورد دیسک کالیبره از کجا میشه تهیش کرد و چطور باید ازش استفاده کنم یعنی اون رو باید روی کامپیوتر نصب کنم و بعد کامپیوتر رو به تی وی وصل کنم و با اون نرم افزار تصویرش رو کالیبره کنم؟ اگه زحمتی نیست روش کار رو با جزئیات بهم بگید.
با تشکر از دوستان

hotplay
23-05-2014, 00:51
امروز زنگ زدم یه فروشگاهی تو بانه واسه اس تی گفت هنوز وی تی 60 رو دارن!!! 50 و 55 اینچ ! 50 اینچش هفت و دویست !!!

behzad habib
23-05-2014, 19:04
1580 جان:
اگر بلوری پلیر در اختیار ندارید و با لپ تاپ فیلم می بینید از این مقاله بهره ببرید
اگر هم بلوری پلیر دارید میتونید با خرید دیسک مربوط از چند کمپانی معروف سازنده مثل dve , disney wow , calman , thx و... و آموزش ساده ای که آقای برزین در اینجا ذکر کردن این کار رو انجام دهید:
برای تهیه دیسک کالیبره از آقای داوود که در تاپیک سینما بیشتر فعالند کمک بگیرید.
برای تنظیم tv خودتون از همون مد true cinema استفاده کنید

83400691
24-05-2014, 20:04
سلام
نظر شما در مورد مدل TH L47E5R ?
چه فرقی بین مدل TH L47E5 با TH L47E5 ?
ایا قیمت 4800000 توامان هست؟
با همین رنج قیمت کدوم مارک پاناسونیک را پیشنهاد میدهید
متشکرم

1580
25-05-2014, 09:56
سلام
نظر شما در مورد مدل TH L47E5R ?
چه فرقی بین مدل TH L47E5 با TH L47E5 ?
ایا قیمت 4800000 توامان هست؟
با همین رنج قیمت کدوم مارک پاناسونیک را پیشنهاد میدهید
متشکرم

سلام دوست عزیز
تا اونجایی که میدونم E5 یه مدل ساده قدیمی و دو بعدی پاناسونیکه که مال سال 2012 هست و بهتر از اون مدلهای زیادی وجود داره، مثل ET5 که اونم مدل 2012 هست و سه بعدیه و مدلهای 2013 هم E6 (که مثل E5 دو بعدیه و انتخاب بهتری نسبت به E5 هست ولی نسبت به ET5 نه) و مدلهای سه بعدی هم ET60 و FT60 و DT60 و WT60 هستند که اینها مدلهای LED پانا هستن و اگر هم پلاسما میخوای ST60 و VT60 و ZT60 هم بهترینهای پلاسما در سال 2013 هستن که از این مدلهایی که گفتم DT60 و WT60 و VT60 و ZT60 رو هنوز تو بازار ندیدم (شاید دوستان دیده باشند). در مورد اون R که جلوی 5 بود باید بگم من اولش میخواستم ET5 رو بگیرم که دیدم تو بازار دو مدل از اون هست یکی ET5R و یکی هم ET5M که میگفتن ET5R گیرنده دیجیتال داره ولی وایرلس نداره اما ET5M گیرنده دیجیتال نداره ولی وایرلس داره و دلیل نداشتن گیرندش هم میگفتن چون برای کشورهای عربی تولید میشه گیرنده نداره شاید در مورد E5 هم همین قضیه باشه. ولی خلاصه چون دیدم این مسخره بازیا تو این مدل هست رفتم سراغ مدلهای بعد و بالاخره TX-L42FT60E رو گرفتم که چون با TX شروع میشه مونتاژ چک هست ولی مدلهایی که با TH شروع میشه در مالزی مونتاژ میشه و احتمالا اگر اشتباه نکنم ایران و چین هم مونتاژ میکنن و قیمتش هم با کلی چک و چونه از 4400 آوردیم 4 تومن خریدیمش ولی شما با اون 4800 میتونی سایز 47 رو بگیری و شایدم بتونی چیز بهتری هم پیدا کنی. امکاناتش هم چند صفحه قبل در موردش صحبت کردم.

siamak_mu
27-05-2014, 07:54
دوستان 42st50 ر30ور داخلی (----S) داره؟

mehrdad_ati
27-05-2014, 11:15
مدل های اروپایی دارند

siamak_mu
27-05-2014, 13:24
مدل های اروپایی دارند

مدل های اروپاییش تو ایران پیدا میشه؟ الآن چند هست؟ اگه جایی سراغ دارین پ.خ میدید؟

mehrdad_ati
27-05-2014, 21:17
فروشگاه های مرزی می تونید پیدا کنید .

Sacrament
02-06-2014, 15:01
Panasonic AX802 is Best 4K TV; ZT Plasma Pips LG OLED

رقابت بین این تی وی ها بوده

Samsung UE65HU8500 curved ultra high-definition (UHD) TV
Panasonic TX-65AX802B 4K television
Sony KD-65X9005B 4K Ultra HD TV
Samsung UE65HU7500 UHD television
LG 55EA980V curved OLED TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Panasonic TX-P60ZT65B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) plasma display panel (PDP)

برنده
Best 4K Ultra HD TV
Panasonic TX-65AX802B

برنده
Best TV
Panasonic ZT60
LG OLED 55EA980V

جالبه که تو تست مشخص شده OLED مثل پلاسما abl داره یعنی موقعی که درصد رنگ سفید زیاده از درخشش تصویر کم میکنه

آخرم گفته:

That the Viera AX802/ AX800 managed to score a comfortable win over Samsung’s and Sony’s offerings just goes to demonstrate how good Panasonic is at making top-notch TVs: you can take TV (plasma) out of a company, but you can’t take the company out of TV.

1580
03-06-2014, 10:01
سلام دوستان عزیز
یه سوال فنی. میخواستم بدونم در تصاویر سه بعدی میشه عمق تصویر رو به داخل یا بیرون TV تغییر داد. منظورم اینه که مثلا تو یه TV سه بعدی که یکی از دوستان دارن وقتی فیلم سه بعدی نگاه میکنی بنظر تصویر بیرون تلویزیون هست و انگار به سمت ما میاد اما تو TV ما بنظرم، بیشتر عمق تصویر، به طرف داخل تلویزیون هست حالا میخواستم ببینم تنظیماتی هست که بشه این عمق رو به بیرون یا داخل تی وی برد؟

arash_a59
17-06-2014, 10:50
سلام دوستان
مشکل ماندگاری تصویر روی صفحه تلوزیون من خیلی حاد شده، الان اگه تصویری بالای 5-6 ثانیه فیکس شه تا 3-4 دقیقه روی صفحه جاش میمونه، آرم یکی از شبکه های تلوزیونی که زیاد میبینم هم به طور همیشگی اون بالا مونده
چکار کنم ؟ تلوزیونم هم VT30 50 هست
کارکرد هم نزدیک به 3سال.

matinpour
17-06-2014, 14:15
سلام دوستان
مشکل ماندگاری تصویر روی صفحه تلوزیون من خیلی حاد شده، الان اگه تصویری بالای 5-6 ثانیه فیکس شه تا 3-4 دقیقه روی صفحه جاش میمونه، آرم یکی از شبکه های تلوزیونی که زیاد میبینم هم به طور همیشگی اون بالا مونده
کارکرد هم نزدیک به 3سال.
دوست عزیز
معمولا برای رفع این مشگل پیکسلهایش را شارژمی کنند بدین صورت که از یک عکس کاملا سفید با کنتراست بالا به مدت 2 تا سه ساعت استفاده می کنند و به این منظور از مطالب این تایپیک هم استفاده کنید

magiteq1
17-06-2014, 16:18
سلام دوستان عزیز
یه سوال فنی. میخواستم بدونم در تصاویر سه بعدی میشه عمق تصویر رو به داخل یا بیرون TV تغییر داد. منظورم اینه که مثلا تو یه TV سه بعدی که یکی از دوستان دارن وقتی فیلم سه بعدی نگاه میکنی بنظر تصویر بیرون تلویزیون هست و انگار به سمت ما میاد اما تو TV ما بنظرم، بیشتر عمق تصویر، به طرف داخل تلویزیون هست حالا میخواستم ببینم تنظیماتی هست که بشه این عمق رو به بیرون یا داخل تی وی برد؟

تمام TV ها تنظیم تنظیم عمق 3D رو دارن که به راحتی میتونید عمق تصویر رو تعیین کنید
همچنین برای دیدن تصاویر 3D با کیفیت و عمق خوب باید سورس تصویریتون حتمی با کیفیت باشه. حجم های 5-6 گیگ و بیشتر مناسب هست

arash_a59
17-06-2014, 21:01
دوست عزیز
معمولا برای رفع این مشگل پیکسلهایش را شارژمی کنند بدین صورت که از یک عکس کاملا سفید با کنتراست بالا به مدت 2 تا سه ساعت استفاده می کنند و به این منظور از مطالب این تایپیک هم استفاده کنید
ممنونم از پاسختون
فقط در این لینک برای پلاسما صفحه خاکستری رو پیشنهاد داده، برای شارژ سفید یا خاکستری؟!

davood-d
19-06-2014, 04:13
سلام دوستان عزیز

دوست عزیز فیلم های روی بلوری سه بعدی برجسته نیستن و فقط عمق دارن که اصلا سه بعدی واقعی که تو سینما نمایش میدن نیست

5-6 گیگ هم داستان کودکانه ای
بلوری های 50 گیگ اصل تو بهترین پلیرها دنیا برجسته نیستن چه برسه به دانلودی های بی ارزش
فقط دموهای فروشگاهی برجسته هستند

davood-d
19-06-2014, 04:16
ممنونم از پاسختون
فقط در این لینک برای پلاسما صفحه خاکستری رو پیشنهاد داده، برای شارژ سفید یا خاکستری؟!

برادر شما چرا دست از سر این پلاسمای پانا بر نمیداری و خودتو اینقدر درگیر خرابی های این برند میکنی
واقعا ارزش داره برای چند ساعت تی وی دیدن تنت بلرزه که اخ نسوزه یا تصویر جا نمونه

البته ببخشیدا

magiteq1
19-06-2014, 12:57
دوست عزیز فیلم های روی بلوری سه بعدی برجسته نیستن و فقط عمق دارن که اصلا سه بعدی واقعی که تو سینما نمایش میدن نیست

5-6 گیگ هم داستان کودکانه ای
بلوری های 50 گیگ اصل تو بهترین پلیرها دنیا برجسته نیستن چه برسه به دانلودی های بی ارزش
فقط دموهای فروشگاهی برجسته هستند

تفاوت برجسته بودن با عمق داشتن تو چی هست!
عمق 3D هم کاملا میتونه به خود فیلم وابسته باشه فیلمی که با دوربین دو بعدی ضبط و سپس به سه بعدی تبدیل میشه تفاوت داره با فیلمی که از ابتدا با دو ربین سه بعدی فیلم برداری میشه.

davood-d
19-06-2014, 18:59
تفاوت برجسته بودن با عمق داشتن تو چی هست!
عمق 3D هم کاملا میتونه به خود فیلم وابسته باشه فیلمی که با دوربین دو بعدی ضبط و سپس به سه بعدی تبدیل میشه تفاوت داره با فیلمی که از ابتدا با دو ربین سه بعدی فیلم برداری میشه.

برجسته بودن یعنی جلو بودن سوژه ها از تی وی تا جلوی پای شما مثل سینما imax
اینقدر سه بعدی خانگی بد بود که تقریبا جم شد و شد یه امکانی که فقط هست

arash_a59
19-06-2014, 21:28
برادر شما چرا دست از سر این پلاسمای پانا بر نمیداری و خودتو اینقدر درگیر خرابی های این برند میکنی
واقعا ارزش داره برای چند ساعت تی وی دیدن تنت بلرزه که اخ نسوزه یا تصویر جا نمونه

البته ببخشیدا
اگه اشتباه نکنم شما از طرفداران 3آتشه این برند بودید در ایامی که بنده این تی.وی رو خریدم...!
برادر جوابتون خیلی سادست: پول ندارم! تلوزیون بنده رو به قیمتی نمیخرند که بخوام با اندک پولی اضافه اون رو به یه 50 اینچ درست و حسابی ارتقا بدم.
یا علی.

davood-d
19-06-2014, 21:34
اگه اشتباه نکنم شما از طرفداران 3آتشه این برند بودید در ایامی که بنده این تی.وی رو خریدم...!
برادر جوابتون خیلی سادست: پول ندارم! تلوزیون بنده رو به قیمتی نمیخرند که بخوام با اندک پولی اضافه اون رو به یه 50 اینچ درست و حسابی ارتقا بدم.
یا علی.

بله هستم و اعتقاد دارم کیفیت رنگ و کنتراست پلاسما پانارو هیچ برندی در این قیمت نداره اما از خرابی و ترس از خرابی این برند هم خسته شدم

خدا شرایط برات جور کنه

magiteq1
19-06-2014, 23:56
برجسته بودن یعنی جلو بودن سوژه ها از تی وی تا جلوی پای شما مثل سینما imax
اینقدر سه بعدی خانگی بد بود که تقریبا جم شد و شد یه امکانی که فقط هست

شما یه پنل 40-50اینچی رو دارید با IMAX مقایسه میکنی
جمع نشده. الان مدل های 2014 حتی پیشرفت هم کردن.

davood-d
20-06-2014, 00:07
شما یه پنل 40-50اینچی رو دارید با IMAX مقایسه میکنی
جمع نشده. الان مدل های 2014 حتی پیشرفت هم کردن.

مقایشه نکردم
عرض کردم سه بعدی واقعی اون نه عمق تصویر الکی تو تی وی های خانگی

farshid k
20-06-2014, 11:58
پلاسماى 42vt30 ديروز يه صداى تق بلند كردو خاموش شد،زنگ زدم نمايندگى اومدن بردنش، تكنيسينشون تماس گرفته ميگه بردش سوخته قيمتشم ٧٨٠ هزار تومنه! بچه هايى كه اطلاع دارن بنظرتون بدم تعويض كنه؟! قيمتش همينه؟؟

OSEN
21-06-2014, 12:28
سلام دوستان.
همونطور که میدونید صدا و سیما برای جام جهانی یه شبکه ی HD Test گذوشته. مشکل من اینه که این شبکه رو که میگیرم تصویر بصورت ایراد دار پخش میشه. دقیقا عین قدیما که سی‌دی خش دار بود، تصویر شبکه HD همونجوری هست دقیقا.

تلویزیونم Panasonic Viera TH L32C30R هست (این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و گیرنده دیجیتال داخلی داره. همه ی شبکه های صدا و سیما رو هم با بهترین کیفیت و بدون نویز میگیره. حتی همین شبکه ی HD Test هم فرکانسش روی ۱۰ هست که یعنی کامل ترین حالتشه اما تصویر عین سی‌دی خش دار ها پخش میشه...

یکی از دوستان راهنمایی کرده بودن که نرم افزار رو آپدیت کنم. توی منوهای تلویزیون که میگردم ورژنش رو زده 3.003 و میگه که آخرین ورژن هست.
شبکه ها رو هم مجددا سرچ کردم اما مشکل همچنان پا برجاست...

چیکار کنم بنظرتون ؟

matinpour
21-06-2014, 12:41
پلاسماى 42vt30 ديروز يه صداى تق بلند كردو خاموش شد،زنگ زدم نمايندگى اومدن بردنش، تكنيسينشون تماس گرفته ميگه بردش سوخته قيمتشم ٧٨٠ هزار تومنه! بچه هايى كه اطلاع دارن بنظرتون بدم تعويض كنه؟! قيمتش همينه؟؟

دوست عزیز
بله متاسفانه قیمت برد برابر یک سوم مبلغ خود تلویزیون است و فکر می کنم این مشگل را اغلب در پاناسونیک همه دارند.

matinpour
21-06-2014, 13:17
سلام دوستان.
همونطور که میدونید صدا و سیما برای جام جهانی یه شبکه ی HD Test گذوشته. مشکل من اینه که این شبکه رو که میگیرم تصویر بصورت ایراد دار پخش میشه. دقیقا عین قدیما که سی‌دی خش دار بود، تصویر شبکه HD همونجوری هست دقیقا.

تلویزیونم Panasonic Viera TH L32C30R هست (این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و گیرنده دیجیتال داخلی داره. همه ی شبکه های صدا و سیما رو هم با بهترین کیفیت و بدون نویز میگیره. حتی همین شبکه ی HD Test هم فرکانسش روی ۱۰ هست که یعنی کامل ترین حالتشه اما تصویر عین سی‌دی خش دار ها پخش میشه...

یکی از دوستان راهنمایی کرده بودن که نرم افزار رو آپدیت کنم. توی منوهای تلویزیون که میگردم ورژنش رو زده 3.003 و میگه که آخرین ورژن هست.

چیکار کنم بنظرتون ؟

دوست عزیز
برای فهمیدن اینکه مشگل از کجاست
1- باید تنظیمات آنتنتان را مجدد تست کنید
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
دوم : استفاده از یک ستاب باکس اگر مشگل نبود
و پس از آن ازدیجیتال تلویزیونتان استفاده کنید و اگر مشگل همچنان بر قرار بود ممکن است که تیونر تلویزیون شما با فرمت ارسالی سازگار نیست و شما باید از داخل منوی سیستم از یک تیونر دیگر که قابلیت دیجیتال دارد استفاده کنید.

arash_a59
28-06-2014, 14:40
من با حدود 500 دادم درستش کرد البته شهریور پارسال بود و به نمایندگی معرفی شده بانیان ندادم،
به نظرم سمت نمایندگی بانیان نرو که هم پول اضافی میدی هم شدیدا معطل میشی. نمایندگی بانیان فقط برای وقتی خوبه که گارانتی داری و میخوای رایگان تعمیر شه.
اون روزی که دادم اون نمایندگی درستش کنه زنگ زدم به یکی از نمایندگی های معرفی شده توسط بانیان گفت 700 میشه و کلی هم باید وایسی تا قطعه بیاد.
اما توی این نمایندگی با اینکه قبل من 4-5 تا پلاسمای پاناسونیک دیگه هم توی صف تعمیر بودند در حدود 10 روز زمان برد و بهم تحویل داد، دوستان اینجا بودند تا نزدیک 1ماه حتی بیشتر معطل شدند.

farshid k
28-06-2014, 15:01
من با حدود 500 دادم درستش کرد البته شهریور پارسال بود و به نمایندگی معرفی شده بانیان ندادم،
به نظرم سمت نمایندگی بانیان نرو که هم پول اضافی میدی هم شدیدا معطل میشی. نمایندگی بانیان فقط برای وقتی خوبه که گارانتی داری و میخوای رایگان تعمیر شه.
اون روزی که دادم اون نمایندگی درستش کنه زنگ زدم به یکی از نمایندگی های معرفی شده توسط بانیان گفت 700 میشه و کلی هم باید وایسی تا قطعه بیاد.
اما توی این نمایندگی با اینکه قبل من 4-5 تا پلاسمای پاناسونیک دیگه هم توی صف تعمیر بودند در حدود 10 روز زمان برد و بهم تحویل داد، دوستان اینجا بودند تا نزدیک 1ماه حتی بیشتر معطل شدند.

ممنون دوست عزيز بابت راهنمايتون،اتفاقاپارسال اين تاپيكو مرتب دنبال ميكردم و دقيقا در جريان مشكل شما بودم ، نكته جالب درمورد تلويزيون بنده اينجاست كه هزينه تعميرش حدود ٨٠٠ تومن در اومد در صورتى كه شما ميفرماييد كه حدود ٥٠٠ هزينه كردين! در ضمن پارسال قيمت دلار خيلي بيشتر از الان بود! نميدونم چى بگم ، البته بهم گفتن كه ٢تا بردت سوخته يكيشو نو گذاشتن اون يكى تعميرى!! تنها نكته مثبتش اين بود كه ٢ روزه تحويل دادن! امان از پلاسماى vt30 با چه اشتياقى خريديمش، افسوس

arash_a59
29-06-2014, 22:36
ممنون دوست عزيز بابت راهنمايتون،اتفاقاپارسال اين تاپيكو مرتب دنبال ميكردم و دقيقا در جريان مشكل شما بودم ، نكته جالب درمورد تلويزيون بنده اينجاست كه هزينه تعميرش حدود ٨٠٠ تومن در اومد در صورتى كه شما ميفرماييد كه حدود ٥٠٠ هزينه كردين! در ضمن پارسال قيمت دلار خيلي بيشتر از الان بود! نميدونم چى بگم ، البته بهم گفتن كه ٢تا بردت سوخته يكيشو نو گذاشتن اون يكى تعميرى!! تنها نكته مثبتش اين بود كه ٢ روزه تحويل دادن! امان از پلاسماى vt30 با چه اشتياقى خريديمش، افسوس
دوست عزیز مراقب باشید کنتراست رو به هیچ عنوان بالای 90 نذارید البته تعمیرکار به من گفت بالای 80 اما 80 دیگه تصویر خیلی بی نور و غیر قابل تحمل میشه(البته برای من)
بله واقعیت درمورد این تی.وی همینه ، اخیرا هم بنده با مشکل جاماندگی تصویر مواجه شدم یعنی هر تصویری بیش از 4-5 ثانیه ثابت باشه تا چند دقیقه بعد ردش روی صفحه میمونه صفحه تلوزیونم شده عین دفترچه نفاشی کودکان مهد...
آرم یکی از شبکه های تلوزیونی هم که برای همیشه اون بالا سمت راست مونده و جزء ثابت همه تصاویرم شده.
حیف 2600 دلاری که پای این تلوزیون دادم(با دلار 1100).

poonel
29-06-2014, 23:29
اخیرا هم بنده با مشکل جاماندگی تصویر مواجه شدم یعنی هر تصویری بیش از 4-5 ثانیه ثابت باشه تا چند دقیقه بعد ردش روی صفحه میمونه صفحه تلوزیونم شده عین دفترچه نفاشی کودکان مهد...
آرم یکی از شبکه های تلوزیونی هم که برای همیشه اون بالا سمت راست مونده و جزء ثابت همه تصاویرم شده.

منم گاهی جاموندگی می بینم اما خیلی جزئی هست و سریع برطرف میشه. اصلاً در حدی نیست که فکر آدم رو درگیر کنه.
در مورد آرم شبکه حتما واسه طولانی مدت یه شبکه رو نگاه می کنید ( یا شاید فقط همین یه شبکه رو می بینید ) والا با استفاده معمول مشکلی پیش نمیاد. چطوره که VT30 من حداقل روزی 14 - 15 ساعت روشنه و تا حالا با آرم های ثابت مشکلی نداشته؟
بنظرم شما بیش از اندازه حساسی یا نحوه استفاد تون از شبکه های تلویزیونی مناسب پلاسما نیست.

farshid k
29-06-2014, 23:34
دوست عزیز مراقب باشید کنتراست رو به هیچ عنوان بالای 90 نذارید البته تعمیرکار به من گفت بالای 80 اما 80 دیگه تصویر خیلی بی نور و غیر قابل تحمل میشه(البته برای من)
بله واقعیت درمورد این تی.وی همینه ، اخیرا هم بنده با مشکل جاماندگی تصویر مواجه شدم یعنی هر تصویری بیش از 4-5 ثانیه ثابت باشه تا چند دقیقه بعد ردش روی صفحه میمونه صفحه تلوزیونم شده عین دفترچه نفاشی کودکان مهد...

خيلى جالبه! فكر ميكنم علت سوختن برد اين مدل پاناسونيك بصورت يكى از اسرار باقى بمونه!
منم از اين تعميركار محترم پرسيدم كه بايد چكار كنم تا اين اتفاق دوباره نيفته گفت تلويزيونو فقط
بايد با كليد خاموش روشن كنى نه با ريموت!!! من الان موندم كنتراستو بيارم پايين يا از ريموت
استفاده نكنم، البته بدون استفاده از ريموت كنترل فكر نميكنم عملا فرقى بين اين تلويزيون با
تلويزيونهاى دوسه دهه پيش باشه!

mr_rayan
30-06-2014, 06:45
خيلى جالبه! فكر ميكنم علت سوختن برد اين مدل پاناسونيك بصورت يكى از اسرار باقى بمونه!
منم از اين تعميركار محترم پرسيدم كه بايد چكار كنم تا اين اتفاق دوباره نيفته گفت تلويزيونو فقط
بايد با كليد خاموش روشن كنى نه با ريموت!!! من الان موندم كنتراستو بيارم پايين يا از ريموت
استفاده نكنم، البته بدون استفاده از ريموت كنترل فكر نميكنم عملا فرقى بين اين تلويزيون با
تلويزيونهاى دوسه دهه پيش باشه!
علت سوختن برد فقط کنتراست بالاست.کنتراستی که برای استفاده توی فروشگاه طراحی شده و با استفاده طولانی مدت باعث صدمه زدن به برد میشه.موردی که تو مشخصات و دفترچه این تی وی ذکر شده ولی متاسفانه ما رعایت نمی کنیم.البته حق داریم چون پاناسونیک رو این افزایش کنتراستش کلی تبلیغات کرد و به نوعی مشتری های خودش فریب داد و بعد از خرید مشخص شد که نباید از حداکثر کنتراست استفاده کنیم.

............
30-06-2014, 14:49
سلام دوستان
کارکرد هم نزدیک به 3سال.

شما اگر تازگی برد عوض کردین بهتر هست که مجددا break in کنید چون وقتی برد پنل رو عوض میکنید شرایط شارژ و دی شارژ پیکسلها که توسط برد پنل تنظیم میشه به حالت پیش فرض کارخونه تغییر پیدا میکنه.

poonel
30-06-2014, 16:44
علت سوختن برد فقط کنتراست بالاست.کنتراستی که برای استفاده توی فروشگاه طراحی شده و با استفاده طولانی مدت باعث صدمه زدن به برد میشه.موردی که تو مشخصات و دفترچه این تی وی ذکر شده ولی متاسفانه ما رعایت نمی کنیم.البته حق داریم چون پاناسونیک رو این افزایش کنتراستش کلی تبلیغات کرد و به نوعی مشتری های خودش فریب داد و بعد از خرید مشخص شد که نباید از حداکثر کنتراست استفاده کنیم.
وقتی که برد VT30 من سوخت شاید 20 دقیقه نمی شد که روی مد دینامیک و کنتراست 100 بود.تا اون موقع مد دینامیک استفاده نمی کردم. اکثر مواقع کنتراستم روی 60 بود.
همون 20 دقیقه برد رو تـرکــــوند.
دیگه حتی حاضر نیستم واسه لحضه ای کنتراست رو 100 بزارم. خیلی خطرناکه...

arash_a59
30-06-2014, 16:56
وقتی که برد VT30 من سوخت شاید 20 دقیقه نمی شد که روی مد دینامیک و کنتراست 100 بود.تا اون موقع مد دینامیک استفاده نمی کردم. اکثر مواقع کنتراستم روی 60 بود.
همون 20 دقیقه برد رو تـرکــــوند.
دیگه حتی حاضر نیستم واسه لحضه ای کنتراست رو 100 بزارم. خیلی خطرناکه...
جناب پونل بنده از لحظه ای که تلوزیون رو خریدم تا شهریور پارسال که سوخت کنتراستش روی 100 بود و مد هم مد داینامیک، 20 دقیقه چیه برادر؟!
این برد بر اثر طراحی نامناسب مشکل داره و عمرش محدوده، شما باکنتراست 60 ممکنه 2000 ساعت و من با کنتراست 100 ممکنه 500 ساعت برام کار کنه.
ضمنا اصلا از برق و دکمه پاور و ...که دوستان اشاره کردند نیست و الکی پی این قضایا نرید.
در مورد تلوزیون من این Break in رو با صفحه سفید، یا خاکستری یا برفکی انجام بدم؟

Amir-Rainman
30-06-2014, 17:08
با سلام

مثل اینکه این مشکل سوختن برد رو اکثرا دارن!!!! این فقط تو تلویزیونای پلاسمای پاناسونیک اتفاق میفته یا کلا تو همه پلاسما هاست؟؟!

الآن مدلای GT50 و ST60 تو بازار هست؟ قیمتشون چه حدودیه؟

arash_a59
01-07-2014, 03:13
با سلام

مثل اینکه این مشکل سوختن برد رو اکثرا دارن!!!! این فقط تو تلویزیونای پلاسمای پاناسونیک اتفاق میفته یا کلا تو همه پلاسما هاست؟؟!

الآن مدلای GT50 و ST60 تو بازار هست؟ قیمتشون چه حدودیه؟
مشکل برد و سوختن اینچنینیش و اشتباه در طراحی و عدم سازگاری با نهایت کنتراست و زیربار نرفتن کمپانی و عدم تصحیح و رفع اساسی عیب و تکرار دوباره این اشتباه در سری بعد، تا کنون فقط در پاناسونیک دیده شده.

1qaz2wsx3edc
01-07-2014, 20:34
دوستانی که vt30 یا st30 دارین بدون مشکل کانال irib hd پخش میشه؟

farshid k
01-07-2014, 20:49
دوستانی که vt30 یا st30 دارین بدون مشکل کانال irib hd پخش میشه؟

نه دوست عزيز، تصوير خش دار پخش ميشه، البته وقتى تصوير ثابته مثلا روى كالر باره اين حالت وجود نداره! مشكل از گيرنده داخلى تلويزيونه،من با گيرنده ديجيتال جداگانه تست كردم مشكلى نداشت

javad6262
08-07-2014, 10:09
با سلام خدمت دوستان گرامی
کسی اینجا با تلوزیون پاناسونیک مدل tx- l47ft60e آشنایی دارد آیا؟ من هرچی سرچ میکنم سایتهای فارسی که هیچ. سایتهای خارجی هم که اطلاعاتی در مورد این تلوزیون دارند به زبان انگلیسی نیستند. این تلوزیون مدلی منزوی است آیا؟
سوالی که البته من دارم مربوط به motion rate این tv هست!!! آیا 1600hz صحیح می باشد یا 100hz ؟ و اینکه اگر اینجا کسی داره از کیفیت تصویرش راضی هست؟

behzad habib
08-07-2014, 18:58
دوست عزیز رویو کامل و جامع برای مدل 42 اینچ هستش و زیاد نتایج با 47 اینچ تفاوتی نخواهد داشت:
اون 1600 هرتز مربوط به اسکن بک لایت هست و الگویی که پاناسونیک برای نوردهی زمینه قرار داده و اسکن حرکتی رو نمیدونم چقدره اما مطمئن باشید یکی از نرم ترین تصاویر بین led ها رو داراست.
قیمت 47 اینچش تو بازار حدود 4 میلیون و 700 هست و اگر نظر بنده رو بخواهید کمی بیشتر هزینه کنید مدل 50 اینچ سونی w850 رو تهیه فرمایید بهتره.
البته دیزاین ft60 واقعا بی نظیره و با تمام محاسنش در کنتراست ضعیفه و در نور کم منزل با نشت نور روبرو خواهید بود و اگر حساس باشید این قضیه کمی رو اعصاب راه میره!

mehrdad_ati
09-07-2014, 00:59
خبری از ax900. نشده هنوز؟ ax800 که فیدبک خوبی گرفته

MAPNAZ
09-07-2014, 07:53
آیا این سوختن برد در ال سی دی های پانا هم دیده شده یا فقط مختص پلاسماها است؟

javad6262
09-07-2014, 15:35
دوست عزیز رویو کامل و جامع برای مدل 42 اینچ هستش و زیاد نتایج با 47 اینچ تفاوتی نخواهد داشت:
اون 1600 هرتز مربوط به اسکن بک لایت هست و الگویی که پاناسونیک برای نوردهی زمینه قرار داده و اسکن حرکتی رو نمیدونم چقدره اما مطمئن باشید یکی از نرم ترین تصاویر بین led ها رو داراست.
قیمت 47 اینچش تو بازار حدود 4 میلیون و 700 هست و اگر نظر بنده رو بخواهید کمی بیشتر هزینه کنید مدل 50 اینچ سونی w850 رو تهیه فرمایید بهتره.
البته دیزاین ft60 واقعا بی نظیره و با تمام محاسنش در کنتراست ضعیفه و در نور کم منزل با نشت نور روبرو خواهید بود و اگر حساس باشید این قضیه کمی رو اعصاب راه میره!
ممنون دوست گرامی
انگار حسابی سرم کلاه رفته چون من این TV رو حدود 2 هفته پیش 5 میلیون و 900 بدون گارانتی خریدم. البته با گارانتیش 6 و نیم میگفت. حرومش باشه بی انصاف

behzad habib
09-07-2014, 18:00
ای کاش زودتر مشورت میگرفتید و با قیمت مناسبتر میخریدید.
همین الان مدل 47 اینچ et60 در بانه حدود 4,300 هست که کیفیت تصویر تفاوتی با ft60 نداره و واقعا فروشنده ها بی انصافی میکنند.

steps
09-07-2014, 18:29
خدا رو شکر پلاسمایه خریداری شده تا به حال هیچ مشکلی نداشته.
اما یک نکته هست اونم دریافت شبکه ورزش hd هست که بعضی از دوستان مشکل داشتن تو گرفتنش.
ایا مشکل از گیرنده تلویزیون هست یا چون هنوز تست هست به این صورت هست ؟
کسی از دوستان تونسته به راحتی این شبکه رو دریافت کنه یا این مشکل رو هم به بقیه مشکلا اضافه کنیم؟

mehrdad_ati
09-07-2014, 22:23
مشکل از گیرنده هست. مبارک باشه مدل پلاسماتون چی هست؟ چند گرفتید. این روزا که خیلی نایاب شده

delmajid
10-07-2014, 10:26
شبکه اچ دی تست هنوز برای خیلی از شهر ها قابل دسترس نیست ( البته از روی گیرنده دیجیتال)

steps
10-07-2014, 14:09
مشکل از گیرنده هست. مبارک باشه مدل پلاسماتون چی هست؟ چند گرفتید. این روزا که خیلی نایاب شده
مدل st30 هست 2 سال قیل خریداری شده و تا العان مشکل نداشته /

farokh1969
16-07-2014, 09:42
سلام دوستان.

چیکار کنم بنظرتون ؟

آقا من هم همین مشکل رو دارم. نمیدونم مشکل نرم افزارییه و با آپدیت حل میشه یا نه. لطفا" هر کسی میدونه راهنمایی کنه.

kambiz11000
16-07-2014, 12:50
پلاسما ST60 سایز 42 یا 50 چنده الان؟

nakhl123
16-07-2014, 16:14
در بندر عباس 50VT60 الان حدودشش میلیون و چهارصد می باشد البته باید سفارش بدی تا از دبی بیاره 2 تا 3 روز طول میکشه مغازه دار بیعانه 1 میلیون میگیره برات میاره.

steps
16-07-2014, 16:22
دوستانی که تو دریافت شبکه hd مشکل دارن مدل TV خودشون رو ذکر کنن

blusky2181
17-07-2014, 13:47
تلوزيون من plasma st30 هست.تصوير کانال hd رو شطرنجي ميگيرم.لطفا راهنمايي کنيد

farshid k
17-07-2014, 13:54
تلوزيون من plasma st30 هست.تصوير کانال hd رو شطرنجي ميگيرم.لطفا راهنمايي کنيد

بعيد ميدونم قابل حل باشه! ظاهرا همه اين مشكلو دارن، احتمالا با اپديت برطرف بشه كه متاسفانه اين مدلا اپديت نميشن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

MAPNAZ
17-07-2014, 16:59
بدجوری روی ال ای دی WT60 زوم کردم . کسی نمیدونه کی وارد میشه و آیا در بندر یا بانه موجود است؟ :n13:

mehrdad_ati
18-07-2014, 22:43
مدل پارساله که! یه خورده دیگه صبر کن مدلهای امسال وارد بشند یه دنیا متفاوت هستند با پارسالیا

vahid irani
19-07-2014, 09:44
تلویزیون من 42VT30 هست.
تلویزیونی که HD رو نتونه دریافت کته به درد سطل آشغال هم نمی خوره!

MAPNAZ
19-07-2014, 10:43
مدل امسال یکسال دیگه وارد ایران میشه اونوقت میگیم یکم صبر کن مدل سال بعد میاد. مدل های وسوسه انگیزی که خرید رو واسه ما سخت کرده. فقط انتظار. ای کاش مدیریت پاناسونیک در ایران تغییر می کرد.

magiteq1
19-07-2014, 12:02
مدل امسال یکسال دیگه وارد ایران میشه اونوقت میگیم یکم صبر کن مدل سال بعد میاد. مدل های وسوسه انگیزی که خرید رو واسه ما سخت کرده. فقط انتظار. ای کاش مدیریت پاناسونیک در ایران تغییر می کرد.

از برندهای دیگه مدل هایی در داخل هست که کیفیت بهتری بهت میده. سری AX ارزش خرید داره. WT60 چندان ارزش خرید نداره در مقابل رقبا

steps
19-07-2014, 18:32
منتظر میمونیم تا شبکه HD تو کرج قابل دریافت بشه بعد بطور رسمی از پانا درخواست میکنیم یک کاری بکنه؟
البته شبکه HD فغلا تست هست و شاید در اینده مشکل برطرف بشه؟
از خرید ST30 میشه گفت کم کم دارم پشیمون میشم چون تلویزیون فقط کیفیت تصویرخوبی(خوب که نه عالی) داره در سایر زمینه ها افتضاح بوده مثل سوختن برد- عدم دادن ابدیت و.... .
قطعا TV بعدی که خریداری بشه از برند پاناسونیک نخواهد بود و به هیچ کس هم توصیه خرید از این برند رو نمیکنم

mehrdad_ati
20-07-2014, 08:33
ولی با همه این اوصاف به نظر می رسه امسال هم ax900 پاناسونیک بهترین tv باشه. فقط منتظرم ببینم جلوی پلاسما کم میاره یا نه

farokh1969
21-07-2014, 13:28
دوستانی که تو دریافت شبکه hd مشکل دارن مدل TV خودشون رو ذکر کنن

مدل تلویزیون من 50VT30 هست ولی فکر میکنم مدلهای دیگه هم همین مشکل رو داشته باشن.

XENON24
24-07-2014, 09:02
واقعا خیلی مسخرست!
فقط تلویزیون های پاناسونیک این مشکل رو داره ؟هیچ راهی پیدا نشده؟
L32E30 هم مشکل داره

mehrdad_ati
25-07-2014, 15:28
مشخصه که با فرمت پخش ابن کانال تیونرهای پاناسونیک مشکل دارن تنها راهش هم استفاده از ست تاپ باکس هست

khansalar
05-08-2014, 18:04
دوستان کسی تصویری از 50X60 دیدن؟؟؟
به نظرتون ارزش خرید داره؟

khansalar
10-08-2014, 12:32
دوستان کسی بنّای خوب سراغ نداره؟

vahid irani
20-08-2014, 17:41
تلویزیون 42vt30 یک تلویزیون کاملا آشغال و بدرد نخور هست.
دوستانی که سنگش رو به سینه می زدند، امروز باید پاسخگو باشن
اون از سوخت و سوز بالا
حالا هم که HD رو اونطوری نشون می ده.
زنگ می زنیم بانیان می گه مشکل از آنتن هست. فکر کردن با دسته کورا طرف هستن.
سیگنال رو حداکثر هست و سیم آنتن نو و آنتن با بهترین وضعیت.
متاسفم برای چنین کمپانی آشغالی.
ضمنا دوستان احتمالا معترض به ادبیات من بدانند؛ که حرف بنده فحاشی نیست، بلکه بیان واقعیات هست.

love4love
20-08-2014, 23:34
کسی راحلی واسه دریافت کانال اچ دی با خود تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک پیدا نکرده؟
صفحه شطرنجی میشه تو تغییر تصاویر

XENON24
21-08-2014, 21:48
واقعا لعنت بهشون ..اصلا نظرم در مورد مارک پاناسونیک برگشت چقدر الکی ازش تعریف کردم..:n21:

nakhl123
24-08-2014, 01:27
دوستان میشه نحوه وارد شدن به منوی مخفی VT60 و نحوه دیدن تعداد ساعاتی که از دستگاه استفاده شده رو یه توضیح بدید ؟

mr_rayan
28-08-2014, 05:53
کسی راحلی واسه دریافت کانال اچ دی با خود تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک پیدا نکرده؟
صفحه شطرنجی میشه تو تغییر تصاویر
این مشکل بر می گرده به استانداردی که صدا و سیما جهت پخش کانال HD از اون استفاده می کنه.مشخصه که با استاندارد جهانی متفاوته چون تو هیچ کشوری این مشکل مطرح نشده.

vahid irani
28-08-2014, 10:14
این مشکل بر می گرده به استانداردی که صدا و سیما جهت پخش کانال HD از اون استفاده می کنه.مشخصه که با استاندارد جهانی متفاوته چون تو هیچ کشوری این مشکل مطرح نشده.

تو هیچ کشوری هم این سری R توزیع نشده، ضمن این که خودت داری می گی استاندارد، وقتی استاندارد هست، باید ساپورت کنه تلویزیون. تو هیچ تلویزیون سرشناسی هم همچین مشکلی در ایران گزارش نشده.
سری ای که پاناسونیک تو ایران توزیع کرده از تفاوت ریموت تا آپدیت نشدنش، نشون می ده که این کمپانی هیچ چیزی از مشتری مداری و خدمات پس از فروش رو نمی فهمه.
و این که تو سوختن پنل ها هم که این مشکل بود مگر پاناسونیک چه کرد؟ به جای جمع آوری، فقط تو مدل هایی که پنل سوخت در لحظه گارانتی تعمیر انجام داد، که مجبور بود. نه این که فراخوان بده.
زنگ زدم بانیان، طرف می گفت که رو مد داینامیک نگذارید، نمی دونم طرف چه طور به خودش اجازه می ده که حد و حدود تعیین کنه، مثل این که ماشین بخری، طرف بگه با دنده 5 نرید تا مشکل پیش نیاد.
من احتمالا تو این ماه اگر زمان داشته باشم، یک شکایت نامه رسمی تنظیم کنم و از پاناسونیک و نماینده رسمی اون به سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده. شکایت کنم. در صورت عدم موفقیت هم به دادسرا شکایت خواهم کرد.

mr_rayan
28-08-2014, 13:01
تو هیچ کشوری هم این سری R توزیع نشده، ضمن این که خودت داری می گی استاندارد، وقتی استاندارد هست، باید ساپورت کنه تلویزیون. تو هیچ تلویزیون سرشناسی هم همچین مشکلی در ایران گزارش نشده.
سری ای که پاناسونیک تو ایران توزیع کرده از تفاوت ریموت تا آپدیت نشدنش، نشون می ده که این کمپانی هیچ چیزی از مشتری مداری و خدمات پس از فروش رو نمی فهمه.
و این که تو سوختن پنل ها هم که این مشکل بود مگر پاناسونیک چه کرد؟ به جای جمع آوری، فقط تو مدل هایی که پنل سوخت در لحظه گارانتی تعمیر انجام داد، که مجبور بود. نه این که فراخوان بده.
زنگ زدم بانیان، طرف می گفت که رو مد داینامیک نگذارید، نمی دونم طرف چه طور به خودش اجازه می ده که حد و حدود تعیین کنه، مثل این که ماشین بخری، طرف بگه با دنده 5 نرید تا مشکل پیش نیاد.
من احتمالا تو این ماه اگر زمان داشته باشم، یک شکایت نامه رسمی تنظیم کنم و از پاناسونیک و نماینده رسمی اون به سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده. شکایت کنم. در صورت عدم موفقیت هم به دادسرا شکایت خواهم کرد.
متاسفانه تو کشور ما به اینجور مساءل هیچ اهمیتی نمیدن.

pedrammelle
28-08-2014, 23:31
تلویزیون ما هم سوخت بردم نمایندگی گفت بردش تو تهران نیست بانه باید بیاره ۷۰۰ تومن فقط بردشه
این بردش دقیقا مشخصاتش چیه vt30

nakhl123
29-08-2014, 07:10
دوستان میشه نحوه وارد شدن به منوی مخفی VT60 و نحوه دیدن تعداد ساعاتی که از دستگاه استفاده شده رو یه توضیح بدید ؟

amir_t6262
30-08-2014, 11:39
دوستان نظرتان درباره P42VT30 چیه؟

این اشکال شبکه های دیجیتالش حل نمیشه؟

برای استفاده با PS4 چطوره؟

mehrdad_ati
30-08-2014, 12:24
از همون سری معیوب هست. اصلا پیشنهاد نمیشه.

arash_a59
04-09-2014, 07:08
دیروز از یکی از تعمیرگاه های مجاز قیمت برد مورد بحث VT30 رو پرسیدم که گفت شدیدا کم شده و اگه پیدا شه بالای 1 تومن هست
فکر کنم تا چند ماه دیگه اگه TV هامون سوخت باید بذاریم دم در ماشین آشغالی ببرتش...

Mehrdad092000
09-09-2014, 01:05
سلام دوستان من فصد خرید یه tvدارم تا 3 اینا از بانه
این چطوره به نظرتون ؟
VIERA 42ET50

Sacrament
13-09-2014, 22:22
مقایسه led ax900 پاناسونیک با پلاسمای zt60

Sacrament
13-09-2014, 22:25
سیستم جدید نوردهی ماتریس 5x5 برای رفع بلومینگ

Sacrament
13-09-2014, 22:28
معرفی oled جدید پاناسونیک 4k که به خاطر تکنولوژی پرینت پاناسونیک باید قیمت کمتر از بقیه رقبا داشته باشه دقیق نگفتن چنده ولی حدس میزنن در حدود 4 هزار دلاره

Sacrament
13-09-2014, 22:36
این قضیه خرابی پلاسماهای vt30 خیلی تو مخ و تاسف آوره :n21:نمیدونم مشکل از چیه ولی پلاسمای v10 من بعد از گذشت این همه مدت هنوز مشکلی نداره یکی از دوستامم که به سفارش من و بعد از دیدن تصویر پلاسما v20 خریده بود خدارو شکر همچنان بدون مشکل داره استفاده میکنه.
من پیشنهاد میکنم همه دوستایی که vt30 خریدن همگی همزمان باهم از نمایندگی پاناسونیک شکایت کنن احتمالش هست که شرکت اصلی از وضع نمایندگی داخل ایران خبر نداشته باشه برای همین باید یه شکایت برای خود دفتر مرکزی بفرستید اینطور که میگن با عوض شدن مدیر عامل قبلی پاناسونیک که عامل ضرر 15 میلیارد دلاری این شرکت تو 3-4 سال قبل بوده اوضاع کل پاناسونیک رو به بهبوده امسالم بعد از 4 سال سود دهی داشتن که به خاطر همین تغییر وضعیت هست.

magiteq1
14-09-2014, 12:02
پانا با معرفی AX900 , کلاس LCD ها رو واقعا ارتقاء داد

mehrdad_ati
17-09-2014, 14:13
ax900 مگه معرفی رسمی شد ؟ شاید کلاس lcd ها رو ارتقا داده باشه ولی هیچی پلاسمای پانا نمیشه :(((

vahid irani
19-09-2014, 10:56
این سوختگی بورد VT30 علائمی داره؟
امروز تلویزیون خودش خاموش شد، یک چند تا تیک صدا داد، دوباره خودش روشن شد.
آماده باشم؟

Sacrament
19-09-2014, 19:46
ax900 مگه معرفی رسمی شد ؟ شاید کلاس lcd ها رو ارتقا داده باشه ولی هیچی پلاسمای پانا نمیشه :(((

ماه نوامبر تو اروپا میاد بازار یعنی کمتر از دوماه دیگه

Sacrament
19-09-2014, 19:48
این سوختگی بورد VT30 علائمی داره؟
امروز تلویزیون خودش خاموش شد، یک چند تا تیک صدا داد، دوباره خودش روشن شد.
آماده باشم؟
فکر نکنم علایم داشته باشه ولی خاموش روشن شدن تلویزیون خود به خود برا منم دوبار پیش اومده فکر کنم برای نوسان برق باشه.

Sacrament
19-09-2014, 19:49
Panasonic AX900/AX902 Could Be Best 4K LED TV Yet

mr_rayan
21-09-2014, 06:05
این قضیه خرابی پلاسماهای vt30 خیلی تو مخ و تاسف آوره :n21:نمیدونم مشکل از چیه ولی پلاسمای v10 من بعد از گذشت این همه مدت هنوز مشکلی نداره یکی از دوستامم که به سفارش من و بعد از دیدن تصویر پلاسما v20 خریده بود خدارو شکر همچنان بدون مشکل داره استفاده میکنه.
من پیشنهاد میکنم همه دوستایی که vt30 خریدن همگی همزمان باهم از نمایندگی پاناسونیک شکایت کنن احتمالش هست که شرکت اصلی از وضع نمایندگی داخل ایران خبر نداشته باشه برای همین باید یه شکایت برای خود دفتر مرکزی بفرستید اینطور که میگن با عوض شدن مدیر عامل قبلی پاناسونیک که عامل ضرر 15 میلیارد دلاری این شرکت تو 3-4 سال قبل بوده اوضاع کل پاناسونیک رو به بهبوده امسالم بعد از 4 سال سود دهی داشتن که به خاطر همین تغییر وضعیت هست.
دیگه برای اینکار دیره.اکثر کسانی که این مدل داشتن بردشون سوخت و تعویض کردن و مشکلشون حل شد.

Blue Stars
21-09-2014, 15:02
سلام

3-4 سال پيش زماني كه VT30 هم متعاقب مدلهاي پيشين خودش عنوان بهترين پنل سال رو به خودش اختصاص داد ، من هم يه دستگاه 50 Vt30 با مشاوره از دوستان و صاحب نظران اين فروم خريداري كردم.

انصافا كيفيت و تصوير رضايت بخشي داشته تا اينكه از يه هفته پيش داستان شروع شده...به اين منوال :

1) ظهور نوار افقي پهن خاكستري رنگ (به عرض حدود 10 سانتي متر ) در وسط تصوير كه بين يك دقيقه تا 15 دقيقه رو تصوير ميمونه و فقط موقع روشن كردن تلويزيون پديدار ميشه ، البته هميشه هم اين ايراد پيش نمياد.

2) پيش آمدن گاه به گاه صداي تق تق ضعيف زماني كه تلويزيون خاموش است همراه با چشمك زدن LED قرمز رنگ پاور

دوستان و اساتيد ميشه راهنمايي كنن كه آيا پنل داره ميسوزه يا ....چيكار كنيم؟؟:n03:

poonel
21-09-2014, 16:25
سلام

3-4 سال پيش زماني كه VT30 هم متعاقب مدلهاي پيشين خودش عنوان بهترين پنل سال رو به خودش اختصاص داد ، من هم يه دستگاه 50 Vt30 با مشاوره از دوستان و صاحب نظران اين فروم خريداري كردم.

انصافا كيفيت و تصوير رضايت بخشي داشته تا اينكه از يه هفته پيش داستان شروع شده...به اين منوال :

1) ظهور نوار افقي پهن خاكستري رنگ (به عرض حدود 10 سانتي متر ) در وسط تصوير كه بين يك دقيقه تا 15 دقيقه رو تصوير ميمونه و فقط موقع روشن كردن تلويزيون پديدار ميشه ، البته هميشه هم اين ايراد پيش نمياد.

2) پيش آمدن گاه به گاه صداي تق تق ضعيف زماني كه تلويزيون خاموش است همراه با چشمك زدن LED قرمز رنگ پاور

دوستان و اساتيد ميشه راهنمايي كنن كه آيا پنل داره ميسوزه يا ....چيكار كنيم؟؟:n03:
1) واسه منم پیش اومد. وقتی تلویزیون رنگ های روشن رو نشون میداد اون نوار به نظر پر رنگ تر میشد. مال من تقریباً دائمی شده بود.
بردمش نمایندگی. اگه دستگاه باز بشه یه سری نوار از بغل های پنل بیرون میاد ، اونها رو یه خرده دستکاری کرد مشکل حل شد.
2) تا حالا دقت نکردم به این موضوع

farshid k
21-09-2014, 17:57
سلام

اون صداى تق تقو تلويزيون منم ميده،ولى چشمك نميزنه!!

khansalar
24-09-2014, 10:25
فوری فوری
سلام دوستان کسی میدونه تصویر Panasonic 60UT50 چجوریه؟ خواهشا هر کی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم چون بین این مدل و Sony 55W800B که هر دو تو بانه تو یه رنج قیمتن موندم . من قبلا خودم 50VT20 داشتم نمیدونم این مدل چطوره حدود 5 میلیون قیمتشه ، یا اگر پیشنهادی دارین لطف کنید بگید

mehrdad_ati
24-09-2014, 11:52
تو مایه های همون vt20 هست البته کنار هم ندیدم.

khansalar
24-09-2014, 12:21
نگران اینم تصویرش زیادی تار باشه

mehrdad_ati
24-09-2014, 12:31
ببخشید من اشتباه کردم فکر کردم منظورتون ut20 بود ! ut50 در حد vt50 هست ! اگر پلاسما بازی فک نکنم تصویر lcd خیلی واست جالب باشه ...

m365
24-09-2014, 13:06
فوری فوری
سلام دوستان کسی میدونه تصویر Panasonic 60UT50 چجوریه؟ خواهشا هر کی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم چون بین این مدل و Sony 55W800B که هر دو تو بانه تو یه رنج قیمتن موندم . من قبلا خودم 50VT20 داشتم نمیدونم این مدل چطوره حدود 5 میلیون قیمتشه ، یا اگر پیشنهادی دارین لطف کنید بگید
کیفیت تصویرش بد نیست اما بیشتر به درد اتاقهای تاریک میخوره
The Good In pure dollar/performance terms the Panasonic TC-PUT50 series is one of the best TVs we've seen, with astounding picture quality for the money. Black levels are the equal of Panasonic's ST50 series in a darkened room, shadow detail is very good, and colors are accurate. Unlike an LCD, as a plasma TV it has superb off-angle and uniformity characteristics. Despite the low price, the UT50 is still studded with the latest features, including 3D and Smart TV.
The Bad The UT50 series doesn't perform very well in a lit room, with blacks becoming muddy and indistinct. The performance of 3D is only passable, with quite distinct ghosting effects. The TV lacks advanced setup controls, which makes tweaking a better picture almost impossible. With only three video inputs it's not suited to users with lots of gear.
The Bottom Line The Panasonic TC-P50UT50 plasma TV nearly matches the world-beating picture quality of the ST50 series, at an even lower price.

khansalar
24-09-2014, 13:15
ببخشید من اشتباه کردم فکر کردم منظورتون ut20 بود ! ut50 در حد vt50 هست ! اگر پلاسما بازی فک نکنم تصویر lcd خیلی واست جالب باشه ...
فکر نکنم چون دیگه خیلی اغراق آمیزه در حد vt50 باشه چون ظاهرا این مدل فیلتر صفحه مدل vt رو نداره ، اگر در حد VT30 هم باشه خوبه فقط نمیدونم نسب به 55w800b سونی کدوم بهتره به خصوص نمایش رنگ مشکیش

mehrdad_ati
24-09-2014, 14:18
کلا سری UT , ST و VT تو لایناپ پانا اختلاف ناچیزی دارند با هم

khansalar
24-09-2014, 14:19
کیفیت تصویرش بد نیست اما بیشتر به درد اتاقهای تاریک میخوره
The Good In pure dollar/performance terms the Panasonic TC-PUT50 series is one of the best TVs we've seen, with astounding picture quality for the money. Black levels are the equal of Panasonic's ST50 series in a darkened room, shadow detail is very good, and colors are accurate. Unlike an LCD, as a plasma TV it has superb off-angle and uniformity characteristics. Despite the low price, the UT50 is still studded with the latest features, including 3D and Smart TV.
The Bad The UT50 series doesn't perform very well in a lit room, with blacks becoming muddy and indistinct. The performance of 3D is only passable, with quite distinct ghosting effects. The TV lacks advanced setup controls, which makes tweaking a better picture almost impossible. With only three video inputs it's not suited to users with lots of gear.
The Bottom Line The Panasonic TC-P50UT50 plasma TV nearly matches the world-beating picture quality of the ST50 series, at an even lower price.

آره منم از همین مساله میترسم -تو یه جا خوندم شما هم دارید تحقیق میکنید واسه خرید - تا الان به چه نتیجه ای رسیدین؟

mehrdad_ati
24-09-2014, 14:24

این ریویو هم میتونه کمک کنه بهتون . کنتراست بسیار خوبی داره ظاهرا ...

m365
24-09-2014, 16:40
آره منم از همین مساله میترسم -تو یه جا خوندم شما هم دارید تحقیق میکنید واسه خرید - تا الان به چه نتیجه ای رسیدین؟
والا با توجه به بودجه ای که دارم (6.5) و اینکه اینچ 55 یا 60 مد نظرمه ، یه led شارپ و یه فیلیپس رو نشون کردم ، vt60 پانا هم 50 اینچش قیمتی در حد اینا داره(ولی خدای تصویره)
اون شارپه بدجوری رفته تو مخم ، چون هم پنلش ژاپنیه وهم کنتراست خیلی بالایی داره به اضافه ی اینکه سفارش اروپا و اندازه ی توپی داره(60 اینچ)
هرچی ریویو ، عکس و فیلم تو نت بوده در مورد این تی وی ، جمع کردم و به احتمال زیاد همینو بگیرم

khansalar
24-09-2014, 18:28
منکه سفارش دارم60ut50 رو -

m365
24-09-2014, 23:20
منکه سفارش دارم60ut50 رو -
مبارک باشه ، تو این دنیای تی وی آدم هرچه بیشتر تحقیق میکنه بیشتر هم گیج میشه
خوب کاری کردی تصمیم نهایی رو گرفتی، کیفیت پلاسمای پاناسونیک خیلی خوبه و ارزش خرید داره
اگه رسید ، ازتصویرش چندتا عکس بذار ببینیم چطوریاس:n18:

hosseinhb11
25-09-2014, 07:22
سلام به همه دوستان. بنده سال ۹۰بعد از حدود یکسال تحقیق و تفحص یک فقرهP50VT30R خریدم . که متاسفانه دستگاه من هم ۲ ماه پیش سوخت. دوستانی که تهران هستند و دستگاهشون رو تعمیر کردند راهنمایی کنند کجا مراجعه کنم که کلاه سرم نره و قطعه دیگه رو برنداره. اگر جایی باشه که بردهاشو بتونم بگیرم که خیلی بهتره چون تعویضش برام مشکلی نیست. در ضمن به نظر بنده فعلاً سونی حرف اولو میزنه . چون هم تعمیرش راحتتره و هم قطعاتش موجوده و هم عمر مفید قطعاتش بالاست.

mehrdad_ati
25-09-2014, 07:36
انگار پاناسونیک تو vt30 تایمر گذاشته بعد یه تابم مشخص بسوزه!!!

khansalar
27-09-2014, 12:05
خوب کاری کردی تصمیم نهایی رو گرفتی، کیفیت پلاسمای پاناسونیک خیلی خوبه و ارزش خرید داره
ممنون
دیروز رسید دستم - در کل راضیم ازش ، تصاویرش اونجور که میترسیدم تار باشه خدا رو شکر تار نبود در حد خودش خوبه البته تلویزیون از نور پنجره فاصله داره و پشت به پنجره و رو به پنجره هم نیست یه ری30ور a100 هم گرفتم که تصاویر کانالای اچ دیش فوق العادس ، تلویزیو ایرانم خوبه بد نیست به نظرم از سونی W800b که تو نمایندگی دیدم کانالای ایرانو این تی وی بهتر نشون میده
یه نکته اینکه اولش یه برنامه عمو پورنگ و کلاه قرمزی که فرمت mkv بود و قبلا تو vt20 خوب نشون میداد تو این تی وی گذاشتم اصلا مثل اون شارپ نبود و رنگای خوبی نشون نمیداد که اولش بد جور ترسیدم ولی خب بالاخره باید یه فرقی بین سری V و سری U باشه دیگه ، هنوز وقت نشده باهاش درست سر کله بزنم ببینم چجوریاس
یه مساله ادیگه اینکه این TV گیرنده دیجیتال نداره ظاهرا که اصلا فکرشو نمیکردم

khansalar
27-09-2014, 12:06
ممنون
دیروز رسید دستم - در کل راضیم ازش ، تصاویرش اونجور که میترسیدم تار باشه خدا رو شکر تار نبود در حد خودش خوبه البته تلویزیون از نور پنجره فاصله داره و پشت به پنجره و رو به پنجره هم نیست یه ری30ور a100 هم گرفتم که تصاویر کانالای اچ دیش فوق العادس ، تلویزیو ایرانم خوبه بد نیست به نظرم از سونی W800b که تو نمایندگی دیدم کانالای ایرانو این تی وی بهتر نشون میده
یه نکته اینکه اولش یه برنامه عمو پورنگ و کلاه قرمزی که فرمت mkv بود و قبلا تو vt20 خوب نشون میداد تو این تی وی گذاشتم اصلا مثل اون شارپ نبود و رنگای خوبی نشون نمیداد که اولش بد جور ترسیدم ولی خب بالاخره باید یه فرقی بین سری V و سری U باشه دیگه ، هنوز وقت نشده باهاش درست سر کله بزنم ببینم چجوریاس
یه مساله ادیگه اینکه این TV گیرنده دیجیتال نداره ظاهرا که اصلا فکرشو نمیکردم

khansalar
27-09-2014, 12:09
دوستان به نظرتون لازمه اون برنامه 100 ساعت اولیه رو رو این TV پیاده کنم (نمایش اسلاید عکس)؟؟
و کسی تنظیمات تصویر واسه این تلویزیونو میدونه یا لینکی داره؟

mehrdad_ati
27-09-2014, 18:54
مبارکتون باشه .

به نظر من کاملا ضروری هست حتی برای مدل های جدید

Picture Mode: Custom
Contrast: 79
Brightness: 63
Color: 49
Sharpness: 15
Tint: 0
Color Temp: Warm 2
CATS: OFF
Mosquito NR: OFF
Motion Smoother: OFF
Black Level: Light
24P Direct In: 60Hz

farshid k
28-09-2014, 11:43
هردم از اين باغ برى ميرسد!! پلاسماى vt30 بنده جديدا يه مشكل ديگه پيدا كرده، وقتى فلش ممورى بهش وصل ميكنم براى ديدن فيلم بعد از چند دقيقه تصوير ثابت ميمونه وفقط صدا پخش ميشه!! اين ايراد نميدونم ديگه ازكجا دراومد، با چندتا فلش ديگم امتحان كردم بازم همونجوريه! دوستان راهنمايي كنيد لطفا

farshid k
28-09-2014, 11:47
يه ايراد جديد تو پلاسماى vt30! جديدا وقتى فلشو به تى وى ميزنم براى ديدن فيلم، چند دقيقه كه پخش ميكنه تصوير ثابت ميشه وفقط صداى فيلم پخش ميشه!! دوستان واساتيد راهنمايي بفرمايين لطفا

mr_rayan
29-09-2014, 16:33
يه ايراد جديد تو پلاسماى vt30! جديدا وقتى فلشو به تى وى ميزنم براى ديدن فيلم، چند دقيقه كه پخش ميكنه تصوير ثابت ميشه وفقط صداى فيلم پخش ميشه!! دوستان واساتيد راهنمايي بفرمايين لطفا

هر فرمتی که وصل پخش می کنید این مشکل داره؟

farshid k
30-09-2014, 16:09
هر فرمتی که وصل پخش می کنید این مشکل داره؟

بله با همه فرمتا مشكل پيدا كرده! فيلماى قديمى خودمم كه راحت باهاش ميديدم الان به مشكل خورده،ممكنه از نرم افزار تلويزيون باشه؟ البته لازم به ذكره كه بعد از تعويض برد اين مشكل برام پيش اومده!

m365
01-10-2014, 14:48
سلام
من هم دلم رو زدم به دریا و 60ut50 رو سفارش دادم
بالاخره با توجه به بودجه و کیفیت تصویری که مدنظرم بود ، فکر میکنم بهترین انتخاب باشه

M8CRX
02-10-2014, 04:28
سلام دوستان

متاسفانه VT30 ما هم دیشب سوخت ! یعنی همون مشکل چشمک زدن 7 بار چراغ قرمز پنل رو پیدا کرد
بعد از حدود 2 سال و نیم ، بدون هیچ مقدمه ای ، هیچ مشکلی نداشت ، تو این مدت هم روزانه واقعا سر جمع شاید 6 ساعت روشن بود نه بیشتر . براش استابلایزر فاراتل هم خریده بودم از ترس نواسانات احمقانه برق ایران، خلاصه داشتیم دسته جمعی با خانواده (بی بی شی پارسی) رو نگاه میکردیم که یهو یه صدای تیکی (همون صدای رله معروف) اومد و تیوی خاموش شد و دو سه بار سعی کردم روشنش کنم به امید اینکه چیزی نی و الان روشن میشه، دیدم به صورت منظم چراغ قرمز پنل 7 بار چشمک میزنه، متوجه شدم نخیر مشکل جدیه و اینم علامتشه، اینجا دیدم دوستان گفتن مشکل از برد SD یا SU هست ... مطالب دوستان واسه سال 2012 بود ، حالا الان چطوره اوضاع تعمیر ؟ هنوز این قطعات کم یابه ؟ هنوز باید تیوی یه ماه بمونه تعمیرگاه ؟ ضمانت ایناش که تموم شده دیگه ، هزینه تعمیرش چقده الان ؟

راستی اگه بخوام یه تیوی دیگه بگیرم جای تعمیر این ، چی پیشنهاد میکنید ؟
یه چیزی که مثل این بمب ساعتی نباشه، دیدم انقد این مشکل شایعه که دوستان زیادی باهاش مواجه شدن شوکه شدم، همیشه به کیفیت تولید پاناسونیک اعتقاد داشتم، الان احساس اینو دارم که سرم کلاه رفته.
به نظرتون جای Plasma بهتر نیست برم سراغ LED ؟ مصرفش گویا خیلی پایین تره ، شما چی پیشنهاد میدید ؟ 50 اینچ

ضمن تسلیت به سایر دوستان هم درد !
لعنت بر پاناسونیک :n27:، البته ماشین اصلاحش حرف نداره انصافا ! :n14:

mr_rayan
02-10-2014, 07:25
بله با همه فرمتا مشكل پيدا كرده! فيلماى قديمى خودمم كه راحت باهاش ميديدم الان به مشكل خورده،ممكنه از نرم افزار تلويزيون باشه؟ البته لازم به ذكره كه بعد از تعويض برد اين مشكل برام پيش اومده!

اگر با تعویض برد این مشکل پیش اومده پس با نمایندگی مربوطه تماس بگیرید و خواستار تعمیر بشید.

mr_rayan
02-10-2014, 07:30
سلام دوستان

متاسفانه VT30 ما هم دیشب سوخت ! یعنی همون مشکل چشمک زدن 7 بار چراغ قرمز پنل رو پیدا کرد
بعد از حدود 2 سال و نیم ، بدون هیچ مقدمه ای ، هیچ مشکلی نداشت ، تو این مدت هم روزانه واقعا سر جمع شاید 6 ساعت روشن بود نه بیشتر . براش استابلایزر فاراتل هم خریده بودم از ترس نواسانات احمقانه برق ایران، خلاصه داشتیم دسته جمعی با خانواده (بی بی شی پارسی) رو نگاه میکردیم که یهو یه صدای تیکی (همون صدای رله معروف) اومد و تیوی خاموش شد و دو سه بار سعی کردم روشنش کنم به امید اینکه چیزی نی و الان روشن میشه، دیدم به صورت منظم چراغ قرمز پنل 7 بار چشمک میزنه، متوجه شدم نخیر مشکل جدیه و اینم علامتشه، اینجا دیدم دوستان گفتن مشکل از برد SD یا SU هست ... مطالب دوستان واسه سال 2012 بود ، حالا الان چطوره اوضاع تعمیر ؟ هنوز این قطعات کم یابه ؟ هنوز باید تیوی یه ماه بمونه تعمیرگاه ؟ ضمانت ایناش که تموم شده دیگه ، هزینه تعمیرش چقده الان ؟

راستی اگه بخوام یه تیوی دیگه بگیرم جای تعمیر این ، چی پیشنهاد میکنید ؟
یه چیزی که مثل این بمب ساعتی نباشه، دیدم انقد این مشکل شایعه که دوستان زیادی باهاش مواجه شدن شوکه شدم، همیشه به کیفیت تولید پاناسونیک اعتقاد داشتم، الان احساس اینو دارم که سرم کلاه رفته.
به نظرتون جای Plasma بهتر نیست برم سراغ LED ؟ مصرفش گویا خیلی پایین تره ، شما چی پیشنهاد میدید ؟ 50 اینچ

ضمن تسلیت به سایر دوستان هم درد !
لعنت بر پاناسونیک :n27:، البته ماشین اصلاحش حرف نداره انصافا ! :n14:
سلام
عرض تسلیت.انشالله غم آخرت باشه:n16:
نگران نباش مشکل رفع میشه و مثل روز اولش میشه.فکر کنم هزینه تعمیر حدود 500 الی 800 تومنی باشه.تقریبا این بردها کمیاب هست ولی پیدا میشه.
اگر بخوای تلویزیون جدید بگیری که انتخابای زیادی تو بازار هست و بستگی به بودجه شما داره ولی حیف از دست دادن تصویر این تی وی.

nakhl123
03-10-2014, 08:58

M8CRX
03-10-2014, 19:02
سلام
عرض تسلیت.انشالله غم آخرت باشه:n16:
نگران نباش مشکل رفع میشه و مثل روز اولش میشه.فکر کنم هزینه تعمیر حدود 500 الی 800 تومنی باشه.تقریبا این بردها کمیاب هست ولی پیدا میشه.
اگر بخوای تلویزیون جدید بگیری که انتخابای زیادی تو بازار هست و بستگی به بودجه شما داره ولی حیف از دست دادن تصویر این تی وی.

ممنون :n14: ، انشاالله که آخری باشه،ولی نی خب :n27:

دادمش دست نمایندگی تعمیر پاناسونیک،رفت زیر تیغ تعمیرکار،خدا کنه سالم بیاد بیرون،گفتن تا 600 هزینش میشه !
آره واقعا، حیف کیفیت تصویر این تیوی، اولین بار که عاشقش شدم سر صحنه پرواز هلیکوپتر رو نیویورک تو شب تو فیلم Heat بود، نسخه Bluray سیزده گیگش،جدی مو به تنم سیخ کرد این تیوی،مخصوصا تاریکی شبش و چراغای ساختمونا و ماشینای خیابون تو شب !
منم وسواسی،همین صحنه رو روی چندتا تیوی ال سی دی دیدم، ولی VT30 ایمان منو به دست آوورد.
ولی خدایی از نظر امکانات حاشیه ای مثل زیر نویس فارسی و DVR و اینا کم کاری کردن، فقط فقط فقط کیفیت تصویر محض.

من یه تحقیقاتی هم کردم این چند روزه راجع به این مشکل، تو چندتا تاپیک خارجی دیدم خیلیا میگن دلیل این مشکل نرم افزاری هم میتونه باشه و باید Firmware تیوی رو آپدیت میکردیم تا اینطوری نشه ! حالا من به نمایندگی سپردم آپدیتشم بکنه و گفت اوکی ! ولی میخوام بدونم از کجا بفهمم این کارو کرده، نسخه Firmware رو کجاش میزنه و آخرین نسخه رو کجا میشه پیدا کرد تو اینترنت ؟ خود سایت پاناسونیک مثلا میذاره واسه دانلود ؟ خیلی جاها دیدم با کابل شبکه میگن باید آپدیت کنی و این حرفا !

ولی خدایی از پاناسونیک خیلی توقع دوام داشتم،اونم منی که با وسواس رفتم واسش استابلایزرم گرفتم،جدی خیلی حس بدی بهم داد بعد سه سال اینطوری شد، بعد ده سال حالا یه چیزی ! کلاً خونوادگی شوکه شدیم،اونم فقط بخاطر توقعی که از پاناسونیک داشتیم، ولی خدایی شارپ هیچ وقت از این بلاها سر مشتریا نمیاره،فکو فامیل شارپ بازن،جدی تاحالا شکایت نشنیدم ازشون.

mr_rayan
04-10-2014, 07:18
ممنون :n14: ، انشاالله که آخری باشه،ولی نی خب :n27:

دادمش دست نمایندگی تعمیر پاناسونیک،رفت زیر تیغ تعمیرکار،خدا کنه سالم بیاد بیرون،گفتن تا 600 هزینش میشه !
آره واقعا، حیف کیفیت تصویر این تیوی، اولین بار که عاشقش شدم سر صحنه پرواز هلیکوپتر رو نیویورک تو شب تو فیلم Heat بود، نسخه Bluray سیزده گیگش،جدی مو به تنم سیخ کرد این تیوی،مخصوصا تاریکی شبش و چراغای ساختمونا و ماشینای خیابون تو شب !
منم وسواسی،همین صحنه رو روی چندتا تیوی ال سی دی دیدم، ولی VT30 ایمان منو به دست آوورد.
ولی خدایی از نظر امکانات حاشیه ای مثل زیر نویس فارسی و DVR و اینا کم کاری کردن، فقط فقط فقط کیفیت تصویر محض.

من یه تحقیقاتی هم کردم این چند روزه راجع به این مشکل، تو چندتا تاپیک خارجی دیدم خیلیا میگن دلیل این مشکل نرم افزاری هم میتونه باشه و باید Firmware تیوی رو آپدیت میکردیم تا اینطوری نشه ! حالا من به نمایندگی سپردم آپدیتشم بکنه و گفت اوکی ! ولی میخوام بدونم از کجا بفهمم این کارو کرده، نسخه Firmware رو کجاش میزنه و آخرین نسخه رو کجا میشه پیدا کرد تو اینترنت ؟ خود سایت پاناسونیک مثلا میذاره واسه دانلود ؟ خیلی جاها دیدم با کابل شبکه میگن باید آپدیت کنی و این حرفا !

ولی خدایی از پاناسونیک خیلی توقع دوام داشتم،اونم منی که با وسواس رفتم واسش استابلایزرم گرفتم،جدی خیلی حس بدی بهم داد بعد سه سال اینطوری شد، بعد ده سال حالا یه چیزی ! کلاً خونوادگی شوکه شدیم،اونم فقط بخاطر توقعی که از پاناسونیک داشتیم، ولی خدایی شارپ هیچ وقت از این بلاها سر مشتریا نمیاره،فکو فامیل شارپ بازن،جدی تاحالا شکایت نشنیدم ازشون.
این اتفاق برای همه Vt30 دارها میفته.برای یکی مثل شما بعد سه سال و برای یکی مثل من بعد از 6 ماه.شتریه که دم خونه همه Vt30 بازها میخوابه.

در مورد آپدیت فریمور هم به نظرم اون یه نظریست که عنوان کردن.بعید میدونم ربطی داشته باشه.
شرکت پاناسونیک هم هیچ آپدیتی برای این مدل که سری R هست ارایه نداده.

m365
04-10-2014, 08:20
آقا ut50 ما هم رسید 60 اینچ
کیفیت تصویرش حرف نداره ، قاب زیبایی داره ، رفلکس نور هم اذیت نمیکنه اون جوری که میگفتن
در کل با قیمت 5 میلیون بهترین انتخابه
بعدا چندتا عکس ازش میذارم
واقعا پلاسمای پانا یه چیز دیگه است

poonel
04-10-2014, 17:57
آقا ut50 ما هم رسید 60 اینچ
کیفیت تصویرش حرف نداره ، قاب زیبایی داره ، رفلکس نور هم اذیت نمیکنه اون جوری که میگفتن
در کل با قیمت 5 میلیون بهترین انتخابه
بعدا چندتا عکس ازش میذارم
واقعا پلاسمای پانا یه چیز دیگه است

سلام دوست عزیز.
مبارک باشه. UT50 واقعاً انتخاب خیلی خوبیه
فکر کنم قبلاً ST30 داشتی. کنتراست و نورش در مقایسه با اون چطوره؟

m365
05-10-2014, 09:59
سلام دوست عزیز.
مبارک باشه. UT50 واقعاً انتخاب خیلی خوبیه
فکر کنم قبلاً ST30 داشتی. کنتراست و نورش در مقایسه با اون چطوره؟
خیلی ممنون
کنتراست تقریبا یکسانه(البته هنوز کالیبره نکردم و در حال آب بندیه)
نورش هم خوبه و اگه روی حالت دینامیک یذاری که عین یه لامپ پرنور میشه
رنگها طبیعی تر هستند نسبت به st30
باب فوتبال hd و مستند و فیلم hd هست و وقتی متخصصین میگن تلویزیون هرچه بزرگتر ، بهتر .............واقعا حق دارند
یعنی تو این قیمت و سایز هیچ led tv نمیتونه باهاش رقابت کنه

m365
06-10-2014, 12:17
کسی میدونه چطور باید وارد منوی مخفی ut50 بشم

khansalar
06-10-2014, 16:12
کسی میدونه چطور باید وارد منوی مخفی ut50 بشم

1. Press Vol- button on TV side panel and keep it pressed
2. While Vol- button is pressed press "INFO" button on remote 3 times quickly
3. TV will display "Entering Adjustment Menu" and then will display the "Adjustment Menu"
4. Press the "2" button on remote twice and then press "OK" on remote
5. You will see SRV Tool
6. Using arrow keys on remote navigate to the table row that says "PICT ..."
7. Use the right arrow key to enter the cell next to "PICT"
8. Press and hold "MUTE" button on remote till the cell displays the values
The only button on TV to be used is the "Vol-" button. All other buttons from remote.

arash_a59
07-10-2014, 16:25
دوستان لایه رویی صفحه نمایش VT30 چیه؟ شیشست یا پلاستیک؟ اگه خش برداره قابل ترمیم هست؟ راهکاری داره؟

mehrdad_ati
07-10-2014, 16:29
شیشه ی یکپارچست

AliReza7087
07-10-2014, 22:52
دوستان یک تی وی 42 اینچ vt30 خیلی تر و تمیز با ساعت کاری زیر که در عکس میبینید بنظرتون چقدر قیمت میشه روش گذاشت و قصد فروش ندارم فقط میخوام قیمتش بیاد دستم و اگه ساعت کارکرد سمت چپی هست که 960 ساعت هست پس اون عدد سمت راستی چیه.ممنون:n16:

khansalar
09-10-2014, 11:02
احتمالا 1240 بار روشن و خاموش شده

Mehrdad.R201
09-10-2014, 18:30
ببخشید یه سوال داشتم.

ما یه تلویزیون پاناسونیک داریم . مدلش اینه . TH-L42E3R

من میخوام بدونم فرکانس این تی وی چقدره. منتها در اینترنت هر چقدر دتبال جزئیات این مدل گشتم چیزی نیست. کسی میتونه کمکم کنه.

nob2003
10-10-2014, 23:07
سلام بر همه دوستان
یکی به من بگه الان led WT50 تو ایران اومده یا نه چون هر چی گشتم سایتی برای فروش ندیدم و چقدر فرق هست بین این مدل و led DT50 و ایا ارزش داره اصلا این دو مدل رو خرید یا بهتره برم سراغ یه مارک و مدل دیگه و الان چشمم مدل LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 49UB850 گرفته ولی یه جا نقدش دیدم تو سایتهای خارجی زده بود نشت نور زیاد داره و کلا افتضاحترین تی وی 4k هست.

من دنبال یه led 3d هستم که اولن کنتراست و برایتنس و کلا نور دهی خوبی داشته باشه و رنگهاش هم در محدوده پلاسما باشه و سرعت هرتز اون هم خیلی بالا باشه و کمتر از 1000 هم نباشه چون برای بازی کردن میخوام و از همه مهمتر مشکی عمیق و نشت نورش کم باشه و باریک و شیک هم باشه و تا 6 تومن هم هزینه میتونم بکنم و یدونه تی وی سونی w804a هم خریدم از کرده خودم پشیمون شدم چون هم همون اول پیکسلش سوخت و هم نشت نور زیادی داشت و کنتراست و برایتنسش هم تعریفی نداشت و کیفیت ساختش هم انگاری پلاستیک کهنه بود و با بدبختی ردش کردم رفت و اصلا از تی وی سونی دیگه خوشم نمیاد با این سریهای ابکی W و پلاسما هم بعد از فاجعه هیروشیمای vt30 دیگه حاضر نیستم بگیرم با اون مشکل بجاموندگی تصویرش که نمیشه یه بازی با نقشه روش بازی کرد اخرشم بترکه تو پک و پوزمون.

دوستان فوحش هم خواستین بدین فقط جان من نظر بدین پست ما صد روز اینجا نمونه بی جواب.با سپاس فراوان:n16:

arash_a59
11-10-2014, 16:10
دوستان VT30 پنجاه اینچ رو بخوام بفروشم (دست دوم) چه قیمتی بگم که نه مفت داده باشم و نه گرون...حدود قیمت چقدره برای مصرف کننده؟ کسی اطلاع داره؟

mehrdad_ati
11-10-2014, 21:04
با انتظارات شما فقط پلاسما میتونی بخری!!

Mehrdad092000
12-10-2014, 00:21
PANASONIC LED 3D SMART TV 42FT60
32,100,000 ريال
-----------------
PANASONIC LED 3D SMART TV 42AS670
30,700,000 ريال
---------------
PANASONIC LED 3D FULL HD TV TX- L42ET6
33,700,000 ريال

این 3تا چجورین ؟فرقشون چیه

nob2003
12-10-2014, 19:26
سلام بر همه دوستان
یکی به من بگه الان led WT50 تو ایران اومده یا نه چون هر چی گشتم سایتی برای فروش ندیدم و چقدر فرق هست بین این مدل و led DT50 و ایا ارزش داره اصلا این دو مدل رو خرید یا بهتره برم سراغ یه مارک و مدل دیگه و الان چشمم مدل LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 49UB850 گرفته ولی یه جا نقدش دیدم تو سایتهای خارجی زده بود نشت نور زیاد داره و کلا افتضاحترین تی وی 4k هست.

من دنبال یه led 3d هستم که اولن کنتراست و برایتنس و کلا نور دهی خوبی داشته باشه و رنگهاش هم در محدوده پلاسما باشه و سرعت هرتز اون هم خیلی بالا باشه و کمتر از 1000 هم نباشه چون برای بازی کردن میخوام و از همه مهمتر مشکی عمیق و نشت نورش کم باشه و باریک و شیک هم باشه و تا 6 تومن هم هزینه میتونم بکنم و یدونه تی وی سونی w804a هم خریدم از کرده خودم پشیمون شدم چون هم همون اول پیکسلش سوخت و هم نشت نور زیادی داشت و کنتراست و برایتنسش هم تعریفی نداشت و کیفیت ساختش هم انگاری پلاستیک کهنه بود و با بدبختی ردش کردم رفت و اصلا از تی وی سونی دیگه خوشم نمیاد با این سریهای ابکی W و پلاسما هم بعد از فاجعه هیروشیمای vt30 دیگه حاضر نیستم بگیرم با اون مشکل بجاموندگی تصویرش که نمیشه یه بازی با نقشه روش بازی کرد اخرشم بترکه تو پک و پوزمون.

دوستان فوحش هم خواستین بدین فقط جان من نظر بدین پست ما صد روز اینجا نمونه بی جواب.با سپاس فراوان:n16:

دوستان حداقل کسی نمیدونه led WT50 پانا هست تو ایران یا نه و یه led که حداقل قابل قبول با مشخصه هایی که گفتم به غیر از سونی معرفی کنید.ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_rayan
13-10-2014, 07:09
دوستان VT30 پنجاه اینچ رو بخوام بفروشم (دست دوم) چه قیمتی بگم که نه مفت داده باشم و نه گرون...حدود قیمت چقدره برای مصرف کننده؟ کسی اطلاع داره؟
4 الی 5 کف و سقفشه

mr_rayan
13-10-2014, 07:24
دوستان حداقل کسی نمیدونه led WT50 پانا هست تو ایران یا نه و یه led که حداقل قابل قبول با مشخصه هایی که گفتم به غیر از سونی معرفی کنید.ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WT60 هم احتمالا پیدا کنی.

mehrdad_ati
13-10-2014, 10:39
به نظرم اگه میخوای led بگیری صبر کن AX800 هم بیاد تو بازار بعد تصمیم بگیر ....

nob2003
13-10-2014, 17:18
به نظرم اگه میخوای led بگیری صبر کن AX800 هم بیاد تو بازار بعد تصمیم بگیر ....

ممنون دوست عزیز حدود قیمتش مشخص نیست و یا اینکه دقیق کی میاد؟

mehrdad_ati
14-10-2014, 22:31
اگر بخوای میتونی بیای بندرعباس بگی واست بیارن از امارات . حدود قیمت رو الان ندارم ولی در حدود 4k های سامسونگ هست ...

Mehrdad092000
15-10-2014, 08:21
32,100,000 ريال
-----------------
30,700,000 ريال
---------------
33,700,000 ريال

nob2003
15-10-2014, 12:54
اگر بخوای میتونی بیای بندرعباس بگی واست بیارن از امارات . حدود قیمت رو الان ندارم ولی در حدود 4k های سامسونگ هست ...

اگه اینقدر پولدار بودم که زنگ میزدم کمپانی پاناسونیک میگفتم یه تی وی اختصاصی اصلا بسازین برام بفرستین:n09:

فوقش باید صبر کنیم بیاد قیمتش هم ثابت بشه بعد بریم یه پولی پیش بدیم باقیش هم قسطی:n14:(اخرش هم از شانس ما مثل vt30 ترکیدنی درمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mashtio
17-10-2014, 17:49
سلام دوستان عزیز لطفا از تجربیاتتون به من کمک کنید.قصدم خرید تلوزیون VT60هستش قیمت بانه 50اینچ 6800هست ولی 1فروشنده اینجا که خودش جنساشو مستقیم ازدبی میاره بم گفت 47اینچ VT60دارم قیمت 4500 بهم داده ولی من هرچی گشتم سایتا 47اینچ رو توسایت ها ندیدم بعدگفتم سایز 55 50میخوام جلو خودم زنگ زد به طرف تودبی باهاشم انگلیسی صحبت کرد بعد گفت سایز 60ش هست اونم به قیمت 6150 یه لحظه هنگ کردم گفت بخوای بیعانه بده تا 20روز دیگه با بارهای دیگه بهت تحویل میدم الان من موندم سایز 55ش بانه 8500میدن ولی این 60اینچش 6150 همش میگم یارو بلف میزنه یا با مدل دیگه اشتباه گرفته دوباره رفتم بهش گفتم کفت تو VT60 میخوای منم VT60بهت تحویل میدم اگر چیزه دیگه ای بود تحویل نگیر حالا نمیدونم سری اسیایی هست یا سری اروپایی یا چینی هست یا فرعی توش موندم کلا.از اون ظرفم یگه سایز 47ش هم هست اگه بخوای ولی قکنم سایز 47نداره حالا شما راهنمایی کنید ممنون میشم

m365
17-10-2014, 20:16
سلام دوستان عزیز لطفا از تجربیاتتون به من کمک کنید.قصدم خرید تلوزیون VT60هستش قیمت بانه 50اینچ 6800هست ولی 1فروشنده اینجا که خودش جنساشو مستقیم ازدبی میاره بم گفت 47اینچ VT60دارم قیمت 4500 بهم داده ولی من هرچی گشتم سایتا 47اینچ رو توسایت ها ندیدم بعدگفتم سایز 55 50میخوام جلو خودم زنگ زد به طرف تودبی باهاشم انگلیسی صحبت کرد بعد گفت سایز 60ش هست اونم به قیمت 6150 یه لحظه هنگ کردم گفت بخوای بیعانه بده تا 20روز دیگه با بارهای دیگه بهت تحویل میدم الان من موندم سایز 55ش بانه 8500میدن ولی این 60اینچش 6150 همش میگم یارو بلف میزنه یا با مدل دیگه اشتباه گرفته دوباره رفتم بهش گفتم کفت تو VT60 میخوای منم VT60بهت تحویل میدم اگر چیزه دیگه ای بود تحویل نگیر حالا نمیدونم سری اسیایی هست یا سری اروپایی یا چینی هست یا فرعی توش موندم کلا.از اون ظرفم یگه سایز 47ش هم هست اگه بخوای ولی قکنم سایز 47نداره حالا شما راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام اولا که کوچکترین سایزش 50 اینچه--ثانیا قیمت55 اینچ توی بازار جهانی 2600 دلار بوده که معادل 8300000 تومانه و با توجه به کمیاب بودن ، قیمت بالاتر از این هم خواهد بود
احتمالا با یکی از مدلهای led اشتباه گرفته یا دستگاه مشکل داری میخواد بیاره(از اینایی که مرجوعی بوده و رو دست فروشنده مونده)
به نظر من از بانه بگیری بهتره

mehrdad_ati
17-10-2014, 20:34
از سایزش معلومه چقدر معتبره حرفش!!!

mashtio
18-10-2014, 02:39
والا چی بگم بازم میرم باهاش صحبت میکنم شاید سایز 50اینچش بوده این اشتباه میکنه من که گیج شدم از دست این یارو.بچه ها بخام زمانی خرید کنم چطوری باید ساعت کارکرد vt60 رو تو مغازه بیارم؟

mr_rayan
18-10-2014, 08:00
قضیه بو داره.سمتش نرو.

mashtio
18-10-2014, 12:44
ساعت کارکرده تلوزیون های پلاسما پاناسونیک رو چطوری بیارم تو مغازه که 1وقت تلوزیون ویترینی ندن بهم؟قصدم خرید vt60 هست.اتفاقا یکی ازدوستان هم در صفحات قبلی همین سوالو جندبار پرسیده بود ولی کسی چیزی نگفته بود

MAPNAZ
18-10-2014, 13:53
یک مقایسه:

سمت چپ ZT60 وسط AX800 سمت راست WT600

خودتان قضاوت کنید.

mehrdad_ati
18-10-2014, 14:10
فقط کافیه به پنجره نگاه کنید تا دقت کنتراست رو متوجه بشید . اگر lcd بخواد نزدیک zt60 بشه فقط ax900 که اونم با قیمت 3 برابر و البته فقط تقلیدی از plasma هست local dimming و یک تقلید کننده هیچ وقت مثل اصلش نمیشه ...

nob2003
18-10-2014, 19:35
تو سایت بانه مارکت مثلا سوال پرسیدم و جواب اینو داده:n29:

سلام میگم چرا مدل AX802 که یکی از بهترین Led های 4k در جهانه و فقط 2000 هرتز اسکن تصویرشه و مشکی عمیقش در حد پلاسما هست رو نمیارین و الان خیلیها دنبال خرید این تی وی هستن ولی جایی نیست بگیرن خصوصا مدل ----- دارش و اگه امکانش رو دارین بجای این ال جی و سامسونگ در پیت از این مدلها خصوصا پنجاه اینچش بیارین.با تشکر

پاسخ سلام

دوست گرامی قیمت این مدل بالا است و برای خاور میانه تولید نشده است.
واقعا جواب قانع کننده و ویران گری داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخه یکی نیست به اینا که مثلا فروشنده هستن بفهمونه اون ورژن عامریکاییش شرف داره به مدل خاورمیانه ایش که حالا سخت افزارش تو سرشون بخوره که همه چیش رو کم میکنن و قابلیتهای نرم افزاری و اپدیتش هم برمیداره پاناسونیک و اون تیونر دیجیتال ایران هم من حاضرم بکنم بندازم دور اگه قراره با همچین تی وی بشینم کانالهای به لعنت خدا نیارز ایران رو ببینم:n21:

mashtio
19-10-2014, 00:40
ساعت کارکرده تلوزیون های پلاسما پاناسونیک رو چطوری بیارم تو مغازه که 1وقت تلوزیون ویترینی ندن بهم؟قصدم خرید vt60 هست.اتفاقا یکی ازدوستان هم در صفحات قبلی همین سوالو جندبار پرسیده بود ولی کسی چیزی نگفته بود

mashtio
19-10-2014, 19:21
بچه ها اولا از شهرخودمون قیمت گرفتم که 60 اینچ vt60 رو میگفت 6150 که البته باعقل زیادجور درنمیومد بعد گفتم بزار از گچین قیمت بگیرم و ازگچین قیمت گرفتم البته نداشتن سفارشی میارن از دبی.منvt60 میخواستم که زنگ زد دبی گفت نداریم بعد قیمت 65اینچ st60 رو بهم داد که گفت 8 تومن درمیاد البته گفت قیمتی که باسودش براخودم درمیاد اینقدر میشه ولی قیمت بازارشو ندارم اگر باشه حتماگرونتر میدن خلاصه عرضم به حضورتون هرکی دنبال st60 هست 65اینچ قیمتش نسبت به بانه 2.5میلیون پایینتره راستی اینم بگم گفت مدل 55es800 قیمتش 8500 درمیاد ولی گفتم es یا ax گفت به من یارو گفت es منم گفتم فکرنکم Es800 باشه ax800 گفت دیگه نمیدونم به من که اینو گفت

به نظرشما من همون vt60 رو بخرم یا st60 بخرم درکل چه فرقی باهم دارن؟

mehrdad_ati
19-10-2014, 19:53
خیلی فرقی ندارن. سایز بزرگتر ارجحیت داره

mashtio
19-10-2014, 20:10
خیلی فرقی ندارن. سایز بزرگتر ارجحیت داره

اقا مهرداد اصلا پیدا نکردم vt60 توگچین شما شماره مغازه دارایی که vt60 سراغ دارند به من میدادید ممنون میشدم.به نظرشما قیمت 65st60 چطور هست؟امکاناتش چه چیزهایی کمتر از vt60 هست؟

nasrGod
23-10-2014, 22:15
سلام دوستان عزیز من با بخش مشکلات تلویزیونهای پانوسونیک کار داشتم پیدا نکردم هرکدوم از دوستان بلدن زحمت بکشن لینک بزارن
بازم ممنون

Sacrament
24-10-2014, 19:09
به ترتیب از چپ سونی x950b - اون کوچیکه مانیتور حرفه ای oled سونی - ax900 پاناسونیک - ax800 پاناسونیک - zt60 پلاسما پاناسونیک.

Sacrament
24-10-2014, 19:12

Sacrament
24-10-2014, 19:18

تو این سایت نوشته که ax900 اگه بخواد میتونه تا 700 کاندلا به متر مربع روشنایی تولید کنه بدون halo که با سیستم جدیدی نوردهی که مهندسای کورو و zt60 درستش کردن به دست اومده. یه سیستم کنترل گاما جدید داره bt1886 که تا قبل این فقط تو مانیتورهای حرفه ای بوده.اولین بار تو تاریخ led تونستن اشباع رنگو به پلاسما برسونن و بقیه و چیزا.

mehrdad_ati
25-10-2014, 07:00
عجب کنتراستی داره ... حیف که halo effect هنوز به قوت خودش باقیه :(((( اون عکس که tv ها صفحه ی مشکی رو نشون میدن به وضوح مشخصه ... نکته ی جالب clouding وحشتناک سونیه که واسه یه flagship فاجعه است ....

امسال منتظر oled پاناسونیک هستم تا بعد از سالها بعد از CRT یه پنل بدون نقص ببینم

mehrdad_ati
25-10-2014, 07:00
عجب کنتراستی داره ... حیف که halo effect هنوز به قوت خودش باقیه :(((( اون عکس که tv ها صفحه ی مشکی رو نشون میدن به وضوح مشخصه ... نکته ی جالب clouding وحشتناک سونیه که واسه یه flagship فاجعه است ....

امسال منتظر oled پاناسونیک هستم تا بعد از سالها بعد از CRT یه پنل بدون نقص ببینم

MAPNAZ
25-10-2014, 09:36
به نظر من که یه جورایی تو تنظیمات برایتنس و کنتراست سونی دست برده و تنظیم کرده اند که جلوی پاناسونیک ضایع بشه. وگرنه در چند سال گذشته ال ای دی ها ی سونی را دیده ایم که بهتر از پاناسونیک ظاهر شده.:n13::n13:

mehrdad_ati
25-10-2014, 11:47
دلیلش این بوده که تا چند سال گذشته کلا پانسونیک در رده ی flagship حاضر نبوده و تمام تمرکزش روی پلاسما بوده ! این اولین flagship پانی با تکنولوژی led محسوب میشه (و شاید هم آخرین)

Sacrament
25-10-2014, 12:52

اونی که عکسو انداخته تو همون ترد که لینکشو گذاشتم گفته اون halo به خاطر اثری که نور روی سنسور دوربینش ایجاد کرده به وجود اومده تو واقعیت اونجوری نیست.

mehrdad_ati
25-10-2014, 14:48
کافیه چراغا رو خاموش کنی و از زاویه به tv نگا کنی تا تو واقعیتم همونجوری بشه !!! من خونه خودم تلویزیون local dimm دارم تو نور عادی تقریبا halo نداره ولی تو شب فاجعست ! مخصوصا از زاویه که اصلا نمیشه بهش نگاه کرد ... این خاصیت local dimming هست غیر قابل اجتنابه . ولی احتمالا تو AX900 به حد اقل رسوندنش

nasrGod
25-10-2014, 20:47
سلام دوستان من تلویزیون پاناسونیکم مدل vt30 هست بعد 7 چراغه شده دادم بردش رو عوض کردن الان نگاه می کنم حالت مشاهده اون دوتا گزینه حرفه ای 1 و حرفه ای 2 که میشد کالیبره کنیم رو نداره دوستان علتش رو میدونن؟

nob2003
25-10-2014, 21:13
سلام دوستان من تلویزیون پاناسونیکم مدل vt30 هست بعد 7 چراغه شده دادم بردش رو عوض کردن الان نگاه می کنم حالت مشاهده اون دوتا گزینه حرفه ای 1 و حرفه ای 2 که میشد کالیبره کنیم رو نداره دوستان علتش رو میدونن؟

تو قسمت setup باید گزینه Advanced (isfccc رو فعال کنی تا اون گزینه ها بیاد.

nasrGod
25-10-2014, 23:09
تو قسمت setup باید گزینه Advanced (isfccc رو فعال کنی تا اون گزینه ها بیاد.
ممنون دوست عزیز در ضمن گارانتی بانیان میگفت نباید
حالت مشاهده رو داینامیک بزاری و در ضمن نباید دوباره کالیبرش بکنی و کنتراست رو بالا ببری وگرنه دوباره برد تلویزیون میسوزه واقعا" اینجوریه؟

nob2003
26-10-2014, 09:45
ممنون دوست عزیز در ضمن گارانتی بانیان میگفت نباید
حالت مشاهده
رو داینامیک بزاری و در ضمن نباید دوباره کالیبرش بکنی و کنتراست رو بالا ببری وگرنه دوباره برد تلویزیون میسوزه واقعا" اینجوریه؟
میخواستی بگی خاموش بزارمش دکوری چطوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم دقیق نمیدونم ولی اره راست میگن و هر چی کنتراست رو بالاتر ببری بیشتر داغ میکنه و به طبع به برد بیشتر فشار میاد و خود من حالت ecomode روشنه و روی حالت تی وی ایران کنتراست 0 و مد نرمال گذاشتم چون محتواش بی ارزشه از نظر خودم و روی حالت بازی و فیلم حداکثر 50 یا 60 میزارم و کارم هم که تموم شد خاموش میکنم بکل و با کالیبره کردن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی کنتراست رو هر چی کمتر بزاری عمره همون برد کذایی بیشتر میشه.
مال شما چند اینچ هست و چقدر ساعت کارکرد موقع خراب شدن برد بود و چقدر هزینه تعویض برد شد؟

nasrGod
26-10-2014, 13:38
میخواستی بگی خاموش بزارمش دکوری چطوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم دقیق نمیدونم ولی اره راست میگن و هر چی کنتراست رو بالاتر ببری بیشتر داغ میکنه و به طبع به برد بیشتر فشار میاد و خود من حالت ecomode روشنه و روی حالت تی وی ایران کنتراست 0 و مد نرمال گذاشتم چون محتواش بی ارزشه از نظر خودم و روی حالت بازی و فیلم حداکثر 50 یا 60 میزارم و کارم هم که تموم شد خاموش میکنم بکل و با کالیبره کردن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی کنتراست رو هر چی کمتر بزاری عمره همون برد کذایی بیشتر میشه.
مال شما چند اینچ هست و چقدر ساعت کارکرد موقع خراب شدن برد بود و چقدر هزینه تعویض برد شد؟

بازم ممنون
50 اینچ
ساعت کار کرد رو چجور باید حساب کنم؟
بله بردش سوخت هزینشم 420 شد

nob2003
26-10-2014, 14:51
بازم ممنون
50 اینچ
ساعت کار کرد رو چجور باید حساب کنم؟
بله بردش سوخت هزینشم 420 شد

ساعت کارکرد رو باید وارد منوی مخفی بشی و بهتره انجام ندی اگه بلد نیستی و تا حالا انجام ندادی چون ریسک داره.

nasrGod
26-10-2014, 19:34
ساعت کارکرد رو باید وارد منوی مخفی بشی و بهتره انجام ندی اگه بلد نیستی و تا حالا انجام ندادی چون ریسک داره.

تازه 420 خرجش کردم ریسک نکنم بهتره :n02:

Mehrdad092000
26-10-2014, 20:52
32,100,000 ريال
-----------------
30,700,000 ريال
---------------
33,700,000 ريال

Sacrament
26-10-2014, 20:58

magiteq1
26-10-2014, 23:38
در کیفیت باور نکردنی AX900 که شکی نیست , ولی قیمت اصلا خوبی نداره , گرون تر از OLED LG هست
در کل بهترین 4K سال 2015 هست , البته اگر 4K OLED ها به حساب نیاد

mehrdad_ati
26-10-2014, 23:42
قیمتش تاید نشده ولی احتمالا چندان با oled ها فرقی نداشته باشه و کلا فکر نکنم خیلی رو فروشش پانی حساب کرده باشه. فقط خواسته نشون بده که نهایت LCD ها چه شکلیه

mehrdad_ati
26-10-2014, 23:45
تاریخ ces رو کسی می دونه؟ خدا کنه دو تا oled درست حسابی پانی معرفی کنه...

mashtio
28-10-2014, 00:30
بچه ها من سریع میخوام بدونم که بین این مدل ها کدوم رو بخرم پاناسونیک مدل vt60پلاسما که ماله 2013ست وپاناسونیک 55as800aکه led هست مال 2014 2تاش هم قیمت هستن فقط بگید کدوم بهتره که بخرم

mehrdad_ati
28-10-2014, 00:43
قطعا پلاسما تصویر بهتری داره ولی مراقبت بیشتری هم میطلبه و مصرف برقش هم یه مقدار بیشتره...

nob2003
28-10-2014, 02:09
بچه ها من سریع میخوام بدونم که بین این مدل ها کدوم رو بخرم پاناسونیک مدل vt60پلاسما که ماله 2013ست وپاناسونیک 55as800aکه led هست مال 2014 2تاش هم قیمت هستن فقط بگید کدوم بهتره که بخرم

این مدل led که گفتید الان تو ایرانه یا از جای دیگه میخواید بخرید و اگه سایتی میفروشه ادرسش بزارید و قیمتش هم بگید.ممنون:n16:

mashtio
28-10-2014, 11:50
این مدل led که گفتید الان تو ایرانه یا از جای دیگه میخواید بخرید و اگه سایتی میفروشه ادرسش بزارید و قیمتش هم بگید.ممنون:n16:

توایران که هیچ نمایندگی یاحتی بانه نداره تازه تو دبی اومده ولی بندر عباس سفارشی 48ساعته از دبی میارن 55اینچش قیمتش 8800 درمیاد مدل دقیقش هم th55as800a هستش.حالا vt60 بخرم یا اینو؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sacrament
28-10-2014, 13:32
32,100,000 ريال
-----------------
30,700,000 ريال
---------------
33,700,000 ريال

فرقشون تو امکانات جانبیه بیشتر
ft60 و et60 مدلای 2013 هستن as670 مدل 2014 هست به نظرم as670 بخر.

Sacrament
28-10-2014, 13:35
توایران که هیچ نمایندگی یاحتی بانه نداره تازه تو دبی اومده ولی بندر عباس سفارشی 48ساعته از دبی میارن 55اینچش قیمتش 8800 درمیاد مدل دقیقش هم th55as800a هستش.حالا vt60 بخرم یا اینو؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بستگی به محیط خونت داره اگه پر نوره و بیشتر کاربردت با تی وی اخبار دیدن و از اینجور چیزاس as800 بخر ولی اگه خونه معمولا کم نوره و فیلم بازی یعنی فیلم اچ دی و فول اج دی زیاد نگاه میکنی حتما پلاسما بخر.

nob2003
28-10-2014, 14:13

تو اینکه تصویر vt60 یه چیزه دیگس حرفی نیست ولی من ترجیح میدم همون th55as800a رو بخرم و مشکل burn in پلاسما رو مخم نباشه.

mehrdad_ati
28-10-2014, 15:19
burn-in دیگه مشکل چندان حادی نیست تو پلاسما ... بیشتر در حد image retention هست که اجتناب ناپذیره و باید یه جورایی باش مدارا کرد دیگه ...

nob2003
28-10-2014, 20:08
burn-in دیگه مشکل چندان حادی نیست تو پلاسما ... بیشتر در حد image retention هست که اجتناب ناپذیره و باید یه جورایی باش مدارا کرد دیگه ...

والا ما بورن این هم ساختیم ولی مشکلاتی همچوت سوختن برد vt30 کلا حال ما رو از همه پلاسماها بهم زد:n27:

mehrdad_ati
28-10-2014, 20:50
حق دارید ... اون همه پول بابت تلویزیون اینجوری حروم بشه واقعا غیر قابل توجیه هست ... این اتفاقات چهره ی برند رو خراب می کنند . ولی من فقط در مورد جنبه ی فنی گفتم وگرنه فاجعه ی vt30 ننگی بود واسه پلاسماها !

Mehrdad092000
30-10-2014, 01:45
فرقشون تو امکانات جانبیه بیشتر
ft60 و et60 مدلای 2013 هستن as670 مدل 2014 هست به نظرم as670 بخر.

کیفیت چی؟
یا مدل دیگه هم هست توی این قیمتا

mashtio
02-11-2014, 01:24
بچه ها بین این 2مدل کدوم بهتره؟باذکردلیل
1.پاناسونیک TH 55AS800Aمدل 2014

2.پاناسونیک 55WT60مدل 2013
ممنون