مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
............
20-12-2012, 17:05
مدلهای 2012 وارد شهرهای مرزی ایران شده در تهران هم به ندرت پیدا میشود ولی قیمتهای تخیلی ای دارند مثلا :
42st50 قیمت 4میلیون 800 هزار تومان
Mm_behnam
21-12-2012, 01:01
با سلام
من چند روز پیش تهران بودم خیابون جمهوری یه فروشگاه بزرگ پاناسونیک هست نزدیک تقاطع ولیعصر چند سال پیش شو روم بود و قیمت نمیداد.
الان بعد چند سال فروشگاه شده
اون جا سری جدید رو داره و یک st50 65 اینچ روشن کرده بود قیمتش خیلی توپ بود 16800000
بعد گفت این سری m هست که اسمارت هست و به نت وصل میشه و روش گیرنده رو میدن چون گیرنده نداره مثل سری r رو خودش و گارانتی ویژه داره 2 ماه تعویض با نو در هر شرایط و 12 ماه گارانتی از خود شرکت بانیان.
vt30 50 اینچ حدود 6 تومن و 65 ش هم ناقابل 24500
فروشنده گفت فقط همین سری اول اسمارت هست بعد از اون همون سری r میاد که نه اسمارت و نه اون مجیک کنترلر رو داره.
و گفت که vt50 فقط 55 و 65 داره و50 نداره کلا سری اول وارداتشم همون r هست.
اون ته مغازه هم یه 103 اینچ گذاشته گفتم اون قدیمیس گفت نه این جدیده و 3d هست کفم برید.
راستی فروشگاه اصلی بانیان و اولین فروشگاه بانیان هستش.
ما که فعلا داریم با vt30 50 مون حال میکنیم.
شب یلدا تون هم مبارک باشه.
خوش بگذره.
parham511
21-12-2012, 04:41
اون 25 آمپر شدت جریان رو که فرمودید در صورتی قابل بهره برداری است که مستقیم از کنتور و با سیم کشی مناسب استفاده کنیم . در غیر اینصورت بدون شک مقادیر قابل چشمگیری افت شدت جریان در شبکه برق خانگی خواهیم داشت .
حالا فکرشو بکنید با این سیم کشی بی کیفیت خانه های ایرانی و پریزهای درجه 2 و 3 چه به روز لوازم خانگی میاد !
امتحانش هم راحته با کمک یک مولتی متر دیجیتال و کتاب الکتریسیته و مغناطیس هالیدی (فیزیک 2 مهندسی) میتونید این موضوع رو به عینه مشاهده کنید .
من خودم بارها در شرایط و مکان های مختلف آزمایش کردم و واقعاً شکه شدم .
اون محافظ برق در قبال تغییرات آمپر قطع نمیکنه مگه؟
یعنی محافظ برق بی فایدست تا این حد؟
اون محافظ برق در قبال تغییرات آمپر قطع نمیکنه مگه؟
یعنی محافظ برق بی فایدست تا این حد؟
محافظ برق (اونم اگر جنس خوب باشه) فقط در مواقعی که افزایش ولتاژ و کاهش ولتاژ ناگهانی رخ بده وارد عمل میشه و در قبال افت جریان و افت شدت جریان (آمپراژ) عکس العملی نشون نمیده .
یک بار کولر خونه اتصالی کرد ، در کمال تعجب دیدم از 5-6 محافظ برق خونه فقط یک دونشون قطع کرد و چراغش قرمز شد و بقیه ککشون هم نگزید .
اگر دنبال یک محافظ برق هستی که در همه زمینه ها اعم از ولتاژ و آمپراژ و افت و ... پاسخگو باشه فقط UPS یا برق اضطراری که خب البته از لحاظ قیمت با خود vt30 برابری میکنه .
parham511
21-12-2012, 10:11
محافظ برق (اونم اگر جنس خوب باشه) فقط در مواقعی که افزایش ولتاژ و کاهش ولتاژ ناگهانی رخ بده وارد عمل میشه و در قبال افت جریان و افت شدت جریان (آمپراژ) عکس العملی نشون نمیده .
یک بار کولر خونه اتصالی کرد ، در کمال تعجب دیدم از 5-6 محافظ برق خونه فقط یک دونشون قطع کرد و چراغش قرمز شد و بقیه ککشون هم نگزید .
اگر دنبال یک محافظ برق هستی که در همه زمینه ها اعم از ولتاژ و آمپراژ و افت و ... پاسخگو باشه فقط UPS یا برق اضطراری که خب البته از لحاظ قیمت با خود vt30 برابری میکنه .
ممنون از توضیح
kambiz11000
21-12-2012, 13:01
مدلهای 2012 وارد شهرهای مرزی ایران شده در تهران هم به ندرت پیدا میشود ولی قیمتهای تخیلی ای دارند مثلا :
42st50 قیمت 4میلیون 800 هزار تومان
این مدل و این سایز با این قیمت از تخیلی هم رد کرده یه چیزی تو مایه های فوق تخیلی معلوم نیست این قیمتها از کجا در آوردن میخوان بدن دست مصرف کننده. قرار بود برای واردات تلویزیون تا سایز 46 ارز مرجع بدن این قیمت با نرخ دولار بازار آزاد هم بالاتره .
*Alucard*
21-12-2012, 15:53
دیگه باید یواش یواش به این قیمتها عادت کنیم چون چاره ای نداریم!!!!(؟)
مدل اروپایی 42ST50B حدود 850 پوند قیمت داره با توجه به قیمت پوند که الان 5050 تومنه به پول ما میشه چهار میلیون و دویست و نود هزار تومن.
با این وضعیت دلار که الان بالای 3100 تومنه نمیشه توقعی داشت 9-10 ماه پیش که دلار 1050 تومن بود مدل 42ST30 تقریبا 1 میلیون و هشتصد هزار تومن قیمتش بود با افزایش 300 درصدی !!!! قیمت دلار ارزش پول ایران یک سوم شده وقتی ارزش پول یک سوم بشه طبیعیه که قیمت کالاها سه برابر میشه باور کردنش خیلی سخته ولی .... بگذریم.
اون ارز مبادلاتی و بقیه قسمتها هم که خودتون باید در جریان باشید ... الان وزارت بهداشت با بانک مرکزی سر گرفتن ارز برای وارد کردن دارو که جزو ضروریات زندگی مردمه مشکل داره مطمئن باشید اگرم ارزی برای اینکار بگیرن سودش به من و شما نمیرسه کسی که دستش به این جور ارزا میرسه از ما بهترونه, جنسو که بخره با همون قیمت دلار آزاد با مردم حساب میکنه!
brilliant1
22-12-2012, 12:04
در آمریکا که اواخر سال میلادی و حراج سال می باشد 50st50 در رنج قیمتی 1200 تا 1500 دلار عرضه می شود.
در بازارهای آسیایی که بر خلاف مناطق آزاد مثل دبی،مالیات و گمرک دارند و خبری از حراج نیست 50st50 حدود دو هزار دلار عرضه می شود.
یه ups که یه led رو جواب بده چه قدر در میاد ؟
یه ups که یه led رو جواب بده چه قدر در میاد ؟
با شرکت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیرید .
TATU_TATY
23-12-2012, 00:38
یادش بخیر قدیما با چه شور و شوقی داشتیم برای پاناسونیک نامه ی فدایت شوم می نوشتیم . اونم 2زار از ما حساب نداشت...اون متنی که لینک p30wrold داره تو متن نامش منم :n08:..... آقا کل همت دوستان 30 تا نامه بیشتر نیست ... همینه پاناسونیک خیالش نیست
با این که تو قسمت پرشین نامه هامون هست ولی زبون این قسمت سایت عربیه !!!! اینو کجای دلم بزارم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
papa2000
28-12-2012, 12:09
دوستان عزیز سلام
خواهش می کنم کمکم کنید
امروز صبح تلویزیون را روشن کردیم، 2 دقیقه نشده بود که روشن بود یه صدایی مثه پردین فیوز اومد و الآن تلویزیون روی حالت چشمک زن قرمز قرار گرفته
دیدم چندتا از دوستان هم با همین مشکل مواجه شدند، خواستم من رو هم راهنمایی کنن و اینکه هزینه تعمیر و مدتش چجوریه
از بد روزگار هم رفتم فاکتور رو گیر آوردم که اگر 1 سال باشه اعتبارش دو هفته پیش تموم شده، آیا شرکت قبول می کنه به نظر شما که 2 هفته از گارانتی گذشته؟ یه کار دیگم می شه کرد که تاریخ خرید رو توی فاکتور
دستکاری کنم، این به صلاح هست؟
لطفا منو یاری کنید عزیزان
دوستان عزیز سلام
خواهش می کنم کمکم کنید
امروز صبح تلویزیون را روشن کردیم، 2 دقیقه نشده بود که روشن بود یه صدایی مثه پردین فیوز اومد و الآن تلویزیون روی حالت چشمک زن قرمز قرار گرفته
دیدم چندتا از دوستان هم با همین مشکل مواجه شدند، خواستم من رو هم راهنمایی کنن و اینکه هزینه تعمیر و مدتش چجوریه
از بد روزگار هم رفتم فاکتور رو گیر آوردم که اگر 1 سال باشه اعتبارش دو هفته پیش تموم شده، آیا شرکت قبول می کنه به نظر شما که 2 هفته از گارانتی گذشته؟ یه کار دیگم می شه کرد که تاریخ خرید رو توی فاکتور
شما هم؟
مدل تلویزیونتون چیه؟
هزینش فکر کنم حداقل 400 - 500 باشه. با نوسانات دلار نمیشه قیمت دقیق داد.
از ماه دو به این طرف، بخاطر تحریم ها خدمات گارانتی و پس از فروش بانیان افتضاح شده. برد به سختی گیر میاد.
تعمیر کار بانیان که تلویزیونم رو واسه تعمیر تحویلش دادم گفت تلویزیونتون رو تحویل می گیرم اما هی زنگ نزنید بهم بگید پس چی شد؟ قطعه به زور گیر میاد. گیر میاد اما نه به این زودیها...
در مورد فاکتور بهتره برید پیش فروشنده ای که ازش خریدید ببینید میتونه یه فاکتور جدید بهتون بده.
papa2000
28-12-2012, 14:05
شما هم؟
مدل تلویزیونتون چیه؟
هزینش فکر کنم حداقل 400 - 500 باشه. با نوسانات دلار نمیشه قیمت دقیق داد.
از ماه دو به این طرف، بخاطر تحریم ها خدمات گارانتی و پس از فروش بانیان افتضاح شده. برد به سختی گیر میاد.
تعمیر کار بانیان که تلویزیونم رو واسه تعمیر تحویلش دادم گفت تلویزیونتون رو تحویل می گیرم اما هی زنگ نزنید بهم بگید پس چی شد؟ قطعه به زور گیر میاد. گیر میاد اما نه به این زودیها...
در مورد فاکتور بهتره برید پیش فروشنده ای که ازش خریدید ببینید میتونه یه فاکتور جدید بهتون بده.
پونل جان تلویزیونم 50vt30 هست
نمی دونم چرا اینجوری شد، خیلی حالمو گرفته
البته تلویزیون 2 ماهی بود وقتی خاموش بود یه سر و صدایی مثه روشن و خاموش شدن ممکن بود بکنه که من فکر می کردم عادی باشه
شما به این مورد بر نخوردی؟ و به نظرت علت این مشکل چیه که تا الآن من دیدم با خودم و دوستان دیگه این مشکل در 4 مورد از vt30 ها پیش اومده
من فشاریم به تلویزیون نیاوردم، 3d استفاده نکردم، همیشه هم روی استاندارد بوده
سوال دیگم اینه که تلویزیون شما الآن درست شده و بهتون تحویل دادند؟ این پروسه چقدر طرول کشید؟ آیا فاکتور رو نشونشون دادی برای اینکه بفهمن گارانتی داره هنوز یا نه خودشون توی سیستم دارن؟
بازم ممنون
البته تلویزیون 2 ماهی بود وقتی خاموش بود یه سر و صدایی مثه روشن و خاموش شدن ممکن بود بکنه که من فکر می کردم عادی باشه
شما به این مورد بر نخوردی؟ و به نظرت علت این مشکل چیه که تا الآن من دیدم با خودم و دوستان دیگه این مشکل در 4 مورد از vt30 ها پیش اومده
سوال دیگم اینه که تلویزیون شما الآن درست شده و بهتون تحویل دادند؟ این پروسه چقدر طرول کشید؟ آیا فاکتور رو نشونشون دادی برای اینکه بفهمن گارانتی داره هنوز یا نه خودشون توی سیستم دارن؟
بازم ممنون
اون صدا رو TV من نداشت.
همزمان که TV روشن بود از پریز مشترک وسیله دیگه ای هم وصل بود؟ آخه این مشکل بیشتر بخاطر کم آوردن برق TV هست.
TV من 20 روزه که تعمیرگاهه. آخرین بار که زنگ زدم تمیرگاه گفتن سفارش دادیم تهران. اگه بردش باشه میفرستن والا باید از خارج وارد بشه! با این وضع حداقل دو ماه رو واسه تعمیرش فرض کرده ام.
تعمیرکار فاکتور رو فقط نگاه کرد و اصلاً توی سیستم یا جای دیگه چک نکرد.
papa2000
28-12-2012, 14:34
اون صدا رو TV من نداشت.
همزمان که TV روشن بود از پریز مشترک وسیله دیگه ای هم وصل بود؟ آخه این مشکل بیشتر بخاطر کم آوردن برق TV هست.
TV من 20 روزه که تعمیرگاهه. آخرین بار که زنگ زدم تمیرگاه گفتن سفارش دادیم تهران. اگه بردش باشه میفرستن والا باید از خارج وارد بشه! با این وضع حداقل دو ماه رو واسه تعمیرش فرض کرده ام.
تعمیرکار فاکتور رو فقط نگاه کرد و اصلاً توی سیستم یا جای دیگه چک نکرد.
ممنون از راهنمایی هات پونل جان
دستگاه های دیگه ای وصل بودن اما از بین اون ها فقط ریسیور روشن بود
می دونی دیشب یه بار با تنظیمات تصویر بعد از مدت ها کار کردم، یه بار آوردم روی داینامیک یک بار هم از حالت دو دی به تری دی استفاده کردم شاید فشار اومده به دستگاه ولی بعید انقدر مسخره باشه
کلا حالم بدجور گرفته شده از یه طرفم نمی دونم به فرض که تر و تمیز تعمیر بشه یعنی دوباره بعد از 6 ماه یا یک سال اینجوری می شه؟!
ممنون می شم اگر اطلاعات دیگه ای در این زمینه داری با من هم در میون بذاری
هرکی اومد تو کف این تلویزیون بود فک کنم چشم خورده
ممنون از راهنمایی هات پونل جان
دستگاه های دیگه ای وصل بودن اما از بین اون ها فقط ریسیور روشن بود
می دونی دیشب یه بار با تنظیمات تصویر بعد از مدت ها کار کردم، یه بار آوردم روی داینامیک یک بار هم از حالت دو دی به تری دی استفاده کردم شاید فشار اومده به دستگاه ولی بعید انقدر مسخره باشه
کلا حالم بدجور گرفته شده از یه طرفم نمی دونم به فرض که تر و تمیز تعمیر بشه یعنی دوباره بعد از 6 ماه یا یک سال اینجوری می شه؟!
ممنون می شم اگر اطلاعات دیگه ای در این زمینه داری با من هم در میون بذاری
هرکی اومد تو کف این تلویزیون بود فک کنم چشم خورده
خواهش می کنم.
مد دینامیک و 3D و... دلیل نمیشه واسه خرابی. اینطور که شما توضیح دادید معلومه که جنس قطعات TV کیفیت لازم رو نداره و مشکل برق و این چیزا نیست. بقیه خریداران این TV لعنتی هم باید دیر یا زود آماده سوختنش باشن.
منم دقیقاً مثل شما می ترسم بعداً که درستش کردن دوباره خراب بشه. هیچ بعید نیست.
کاش می شد این موضوع رو پیگیری حقوقی کرد. ولی خب تو ایران فکر نکنم بشه.
papa2000
28-12-2012, 14:57
خواهش می کنم.
مد دینامیک و 3D و... دلیل نمیشه واسه خرابی. اینطور که شما توضیح دادید معلومه که جنس قطعات TV کیفیت لازم رو نداره و مشکل برق و این چیزا نیست. بقیه خریداران این TV لعنتی هم باید دیر یا زود آماده سوختنش باشن.
منم دقیقاً مثل شما می ترسم بعداً که درستش کردن دوباره خراب بشه. هیچ بعید نیست.
کاش می شد این موضوع رو پیگیری حقوقی کرد. ولی خب تو ایران فکر نکنم بشه.
منم دقیقا نگرانیم همینه، خواهشی که از شما و دوستانی که این تی وی رو دارن همینه که همه لطفا نظراتشونو بدن ببینیم داستان از چه قراره
من این تلویزیون رو دی ماه گذشته خریدم اونم با کلی امید و آرزو که حداقل 3 سال برام کار کنه
3 ماه ما اصلن خونه نبودیم و این تلویزیون کار نکرده و یعنی عملا ما نهایتا 9 یا شاید 10 ماهه که استفاده می کنیم، همونطورکه گفتم تا الآن شاید 3 ساعت هم 3d اون رو استفاده نکردم و هیمنطور مد دینامیک
به برق هم ترانس محافظ زدم و شاید سه چهارتا تا دستگاه دیگه وصل باشه ولی مگه همیشه دی وی دی پلیر روشنه یا سینمای خانوادگی داره کار می کنه، تازه مگه چقدر مصرف اون دستگاه ها هست ؟
من نمی دونم ما چرا باید انقدر سختی بکشیم، این تلویزیون تو ایران آپدیت نمی شه، همه فرمتارو پخش نمی کنه و عملا به اینترنت وصل شدنش هیچ فایده ای نداره، همه اینا یه طرف حتما از کیفیت قطعاتشم زدن
البته نمی خوام با یه ایراد همه چیزو زیر سوال ببرم، خداییش کیفیتش تکه ولی نباید انقدر راحت دچار مشکل و مسئله بشه، اینجوری آدم می گه بی خیال کیفیت، کیفیتش پایین تر اما راحتیش بیشتر
Soroush-S
28-12-2012, 15:22
پاناسونیک چرا اینقدر توی این مدل خرابی داره؟
فکر کنم اکثر بچه هایی که توی این انجمن VT30 دارن حداقل یکبار تلویزیونشون مشکل پیدا کرده. آیا دلیل خاصی داره؟
Dr.pedram
28-12-2012, 16:58
منم vt30دارم دی ماه پارسال خریدم فعلا مشکلی نداره 24 ساعته هم روشنه روی کنتراست 97 درصد هم است:n02::n02::n02::n02:
TATU_TATY
28-12-2012, 17:21
ای تف به پاناسونیک ...عمرا دیگه تی وی هاشو به کسی پیشنهاد بدم ...
آقا من با نظر استاد پونل موافقم ..فقط تنها راهش اینه که بری با فروشنده صحبت کنی و ایشون براتون فاکتور جدید صادر کنن که این کار ممکن هست فقط از در دوستی وارد بشید...هزینشم همون 500 تومن هست ... ماله ما که 3 ماه خراب شده بود 1 ماه تی وی توی تعمریگاه خاک میخورد ..
آقا کسی شماره تلفن جایی رو نداره بریم حداقل یه شکایت لفظی بکنیم از این پاناسونیک ...به جان خودم از آخر یه تاپیک میزنم هر چی از دهنم در بیاد به اینا میگن ...تا چه حد ما بدبختیم ..خداییش انسان میمونه از این همه خرابی ...چه خبره .. حق پاناسونیکه ضرر مالی کنه ... من که هر جا بتونم زیر آب تی وی های پانا رو میزنم...
smhsh121
28-12-2012, 17:26
آقا من یه سوالی برام پیش اومده. مثلا من یه تلویزیون دارم و پشتش زده 100-240 ولت یعنی نوسان برق روش اثر مخرب نداره چون دیگه هرچی هم برق نوسان کنه توی همین بازه ولتاژ می مونه. الان این مدل VT30 با این همه خرابی بازه ای که برای ولتاژش تعریف شده چقدره؟
آقا من یه سوالی برام پیش اومده. مثلا من یه تلویزیون دارم و پشتش زده 100-240 ولت یعنی نوسان برق روش اثر مخرب نداره چون دیگه هرچی هم برق نوسان کنه توی همین بازه ولتاژ می مونه. الان این مدل VT30 با این همه خرابی بازه ای که برای ولتاژش تعریف شده چقدره؟
از این عکس چی دستگیرت میشه؟
+ الآن نگاه کردم توی بقیه مدلها مثل V20 و GT20 و VT50 هم 240-220 هست.
smhsh121
28-12-2012, 19:55
از این عکس چی دستگیرت میشه؟
+ الآن نگاه کردم توی بقیه مدلها مثل V20 و GT20 و VT50 هم 240-220 هست.
ممنون از پاسختون. حقش بود ولناژ ورودی تلویزیون به این گرونی رو بین 100 تا 240 قرار می دادند.
1qaz2wsx3edc
28-12-2012, 20:14
بازم ممنون
این صدایی که فرمودین رو TV ما هم بعضی اوقات که خاموشه میده که من هم فکر می کردم عادی باشه ولی مثل اینکه عادی نیست !
الان هم چند هفتس از ترسم کنتراست رو روی 60 گذاشتم.
راستی فن های پشت TV هم بدجوری خاک گرفته و به صدا افتاده بهتره چجوری تمیزش کرد؟ مثل فن پاور پی سی هم نمیشه توش باد گرفت چون همه ی گرد و خاک میشینه روی قطعات و کارو بدتر می کنه.
papa2000
28-12-2012, 20:28
این صدایی که فرمودین رو TV ما هم بعضی اوقات که خاموشه میده که من هم فکر می کردم عادی باشه ولی مثل اینکه عادی نیست !
الان هم چند هفتس از ترسم کنتراست رو روی 60 گذاشتم.
راستی فن های پشت TV هم بدجوری خاک گرفته و به صدا افتاده بهتره چجوری تمیزش کرد؟ مثل فن پاور پی سی هم نمیشه توش باد گرفت چون همه ی گرد و خاک میشینه روی قطعات و کارو بدتر می کنه.
من واقعیت نمی دونم آیا اومدن اون صدا وقتی تلویزیون خاموشه ربطی به این داستان داره یا نه ولی خودم مشکوک شده بودم، باید توجه کنی ببینی قبلا هم بوده، من احساس می کنم از اول نبود یا شاید انقدر زیاد اتفاق نمی افتاد
اما شاید درست نباشه و زیاد خودت رو نگران نکن
اما به نظر من مود دینامیک رو فراموش کن و خیلی با تنظیمات تصویر هم ور نرو، غیر از اون ترانس هم بزن و وسایلی با مصرف بالارو هم زمان از پریز تی وی نگیر
در رابطه با خاک گیری هم واسه تلویزیون اونقد تخصص ندارم اما نباید خاک زیادی بگیره مگر اینکه جای خاک گیری تلویزیون رو گذاشته باشید، اما به نظرم اصلا از وسایل دمنده استفاده نکن، شاید استفاده از جارو با کمی زیاد کردن مکش راهگشا باشه، اما در کل خیلیم نگران خاک نباش مگر اینکه بیش از اندازه و خیلی قابل توجه باشه
?!...sia
28-12-2012, 20:43
اوه دوستان خیلی متاسف شدم:n03:
این مشکل برا ST30 ها هم پیش اومده؟!
من از پازسال تا حالا که 42ST30دارم مدام رو مد داینامیک بوده!
TATU_TATY
28-12-2012, 20:55
بله ...بنده 50st30 داشتم که این مشکل براش پیش اومد .....
اون صدای رله مانند وقتی که تی وی خاموش هست هم برای تی وی من شنیده میشه ...علتش رو نمیدونم چی هست ... از همون اولش که خریدم این صدا رو میداد ... کلا پاناسونیک تو این سری فاتحه خونده ..دلیل فراون دارم که میگم ..تی وی زارتش در اومده ...
تصویر رو کنتراست 50 عادی هست ولی موقعی که کنتراست رو بالا میبری گد زده میشه به تصویر به پر پر میفته ..داغون میشه تصویر ..به فروشنده و به تعمیرگاهی میگی ..میشه مشکل از آنته ..بالا اگر مشکل از آنته پس چرا توی کنتراست 50 بازی در میاره ...
papa2000
28-12-2012, 20:58
دوستان عزیز من به سختی تونستم به اطلاعاتی دست پیدا کنم، البته امیدوارم که تی وی هیچ کدومتون دچار مسئله نشه
تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک از یک «فرآیند یا مدار حفاظتی» برخورداره که باعث می شه اگر تلویزیون دچار مشکل بشه در اصطلاح شات داون بشه و بر مبنای یک چارچوب هوشمند و از قبل تعریف شده مشکل رو نشون بده
این فرآیند نشون دادن مشکل برای مدل های 2011 یعنی st30 gt30 vt30 یکسان هست
این نشون دادن از طریق تعداد خاموش و روشن شدن لامپ کوچیک پایین تلویزیون هست که به رنگ قرمز در می آد
الآن تی وی من رو حالتی رفته که مدام 7 بار چراغ قرمز خاموش و روشن می شه! بر این اساس قسمت های SD و SU از برد تی وی احتمالا آسیب دیدن که اگر اینطور باشه چون قابل تعمیر نیستن باید تعویض بشن و این یعنی به احتمال زیاد آسیبی به جای دیگه وارد نشده
منتها می گم ممکنه در حالتی چراغ سه بار خاموش و روشن بشه، یا چهار بار و... که بسته به نوع مشکل هست
دوستانی که تلویزیونشون دچار مشکل شده بود یادشون هست که این چراغ قرمز چند بار می زد؟! اگر این رو بگین می تونیم مشکل بیشتر شایع رو پیدا کنیم!
امیدوارم که البته تی وی هیچ کش دچار مشکل نشه، با این همه هزینه و امید و آرزو واقعا همچین اتفاقاتی آدم و داغون می کنه اونم تو این شرایط که خودتون می دونید چی می گم
موفق و شاد باشید
papa2000
28-12-2012, 21:06
راستی من از پونل جان و تتوی عزیز باید تشکر کنم، ممنون از همراهی و راهنمایی هاتون
?!...sia
28-12-2012, 21:11
من وقتی از برق میکشم اون صدای رله مانند رو میده....
papa2000
28-12-2012, 21:21
جهت دلگرمی همه عزیزان هم به این دو تا آدرس یه سری بزنید (البته من خودم فعلا عزادارم تی می پاناسونیک خودم هستم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to_beat.html
دوستانی که تلویزیونشون دچار مشکل شده بود یادشون هست که این چراغ قرمز چند بار می زد؟! اگر این رو بگین می تونیم مشکل بیشتر شایع رو پیدا کنیم!
با تشکر از شما
چراغ منم 7 بار چشمک می زد.
Mr-Rayan هم که از مدیران سایت هستند و 50VT30شون بردش سوخت، 7 بار چشمک میزد.
TATU_TATY
28-12-2012, 22:13
یکی منم 7 چراقه شده بود ... دو تا تی وی دیگه هم زمانی که من دستگاه خودم رو برده بودم نمایندگی به همین مسیبت دچار شده بودند ...
تازه اینم خدمت شما عرض کنم از وقتی برد تی وی عوض شده بسیار کند روشن میشه و حدودا 15 ثانیه طول میکشه تا تصویرش بیاد ..قبل از تعویض 5 الی 7 ثانیه بود
TATU_TATY
28-12-2012, 22:28
دوستان عزیز من به سختی تونستم به اطلاعاتی دست پیدا کنم، البته امیدوارم که تی وی هیچ کدومتون دچار مسئله نشه
تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک از یک «فرآیند یا مدار حفاظتی» برخورداره که باعث می شه اگر تلویزیون دچار مشکل بشه در اصطلاح شات داون بشه و بر مبنای یک چارچوب هوشمند و از قبل تعریف شده مشکل رو نشون بده
این فرآیند نشون دادن مشکل برای مدل های 2011 یعنی st30 gt30 vt30 یکسان هست
این نشون دادن از طریق تعداد خاموش و روشن شدن لامپ کوچیک پایین تلویزیون هست که به رنگ قرمز در می آد
الآن تی وی من رو حالتی رفته که مدام 7 بار چراغ قرمز خاموش و روشن می شه! بر این اساس قسمت های SD و SU از برد تی وی احتمالا آسیب دیدن که اگر اینطور باشه چون قابل تعمیر نیستن باید تعویض بشن و این یعنی به احتمال زیاد آسیبی به جای دیگه وارد نشده
منتها می گم ممکنه در حالتی چراغ سه بار خاموش و روشن بشه، یا چهار بار و... که بسته به نوع مشکل هست
امیدوارم که البته تی وی هیچ کش دچار مشکل نشه، با این همه هزینه و امید و آرزو واقعا همچین اتفاقاتی آدم و داغون می کنه اونم تو این شرایط که خودتون می دونید چی می گم
موفق و شاد باشید
دقیقا این 7 چراغه شدن مربوط به SD و SU که بر اثر ولتاژ برق هست ...البته اگر این برد آسیب دیده باشه احتمال این رو داره که به پنل ضربه بزنه ... و بلعکس هم امکان داره اگر تی وی مشکل داشته باشه و ما ندونیم مشکل از کجاست و برد رو عوض کنیم این امکان رو داره که پنلی که خراب هست به برد ضربه بزنه و برد تعویضی رو بسوزونه ...
Dr.pedram
28-12-2012, 22:28
دوستان تلویزیون من تولید june 2011 است پشت تی وی زده احتمالا تولید june مشکلی ندارند تلویزیون های تولید اگوست و بالاتر یک قسمت از بردشون عوض شده :n02: :n02:
بچه ها لطفا کمک کنید.......بین سونی سری HX853 (احتمالا تو ایران به نام HX8) و پاناسونیک GT50 کدوم رو انتخاب کنم....بزرگ ترین چیزی که منو برای خرید پلاسما به شک انداخته مشکلش تو نوره...
چون ممکنه که بخوام خونه عوض کنم..میترسم که خونه تو روز نور زیاد داشته باشه و مشکل ساز بشه چون امروز که از نزدیک تست کردم تو فروشگاه و با نور فروشگاه کنارشم یه ال ای دی پاناسونیک WT50 بود ...خیلی به شک افتادم که بین ال ای دی و پلاسما با توجه به شرایطم چیکار کنم......شب مشکلی نیست چون زیاد چراغ روشن نمیکنم.....
جدا از بحث خرابی و در مورد تصویر نظرتون چیه.....اینکه بعضی وقت ها میبینم پلاسماها تضویرشون رنگ و رو رفتس و نورشون کمه میره رو اعصابم...تو محیط نوری مناسب این مشکل بر طرف میشه؟
پاناسونیک به مدت محدود اینجا برای تلویزیون هاش داره 6 سال گارانتی میده ( تو بازه زمانی 2 ماه که تعیین کرده برای خرید)
3D هم انصافا پاناسونیک بهتر بود و همینطور عینک راحت تر...به نظرتون چیکار کنم؟
البته شخصا اگر مسئله مالی نبود ES7000 سامسونگ میگرفتم..ولی خب دیگه نداریم :n02:
hosein3224
29-12-2012, 01:03
بچه ها لطفا کمک کنید.......بین سونی سری HX853 (احتمالا تو ایران به نام HX8) و پاناسونیک GT50 کدوم رو انتخاب کنم....بزرگ ترین چیزی که منو برای خرید پلاسما به شک انداخته مشکلش تو نوره...
چون ممکنه که بخوام خونه عوض کنم..میترسم که خونه تو روز نور زیاد داشته باشه و مشکل ساز بشه چون امروز که از نزدیک تست کردم تو فروشگاه و با نور فروشگاه کنارشم یه ال ای دی پاناسونیک WT50 بود ...خیلی به شک افتادم که بین ال ای دی و پلاسما با توجه به شرایطم چیکار کنم......شب مشکلی نیست چون زیاد چراغ روشن نمیکنم.....
جا از بحث خرابی و در مورد تصویر نظرتون چیه.....اینکه بعضی وقت ها میبینم پلاسماها تضویرشون رنگ و رو رفتس و نورشون کمه میره رو اعصابم...تو محیط نوری مناسب این مشکل بر طرف میشه؟
پاناسونیک به مدت محدود اینجا برای تلویزیون هاش داره 6 سال گارانتی میده ( تو بازه زمانی 2 ماه که تعیین کرده برای خرید)
3D هم انصافا پاناسونیک بهتر بود و همینطور عینک راحت تر...به نظرتون چیکار کنم؟
البته شخصا اگر مسئله مالی نبود ES7000 سامسونگ میگرفتم..ولی خب دیگه نداریم :n02:
دوست عزیز پلاسما رو هر کاری بکنی و هرچی هم که از لحاظ کیفیت قبولش داشته باشی و تاییدش کنی بازم نورش هیچ موقع به پای ال ای دی نمیرسه و به اصطلاح "ویر" هست و در واقع رنگ سفید رو نمیتونه کاملا سفید نشون بده و دودی رنگ نشون میده که این موضوع عذاب آوره . برو یه ال ای دی سونی بخر و خیال خودت رو راحت کن
smhsh121
29-12-2012, 01:09
من نمی دونم بودجه شما چقدره ولی الان آمازون انگلستان یه 55ES8000 داره که یه فروشنده بدون هزینه حمل و نقل میده 1300 پوند که نو هم هست. از من می شنوی ریفربیشد نخر که اعتباری بهش نیست.
mr_rayan
29-12-2012, 01:15
سلام
دوستان من یه مطلبی رو بگم که بهتره همه دوستان توجه کنند.بحث استفاده از پریز به صورت همزمان برای چند وسیله بسیار بسیار بسیار مهمه و ربطی به روشن و یا خاموش بودن دستگاه های دیگه نداره چون دستگاه ها در حالت خاموش هم آمپر میکشن پس بهتره حتما پریز تی وی جدا باشه کاری که من خودمم انجام دادم و حتما از محافظ استفاده بشه.
اون صدای کلیکی که از تی وی تو حالت خاموش شنیده میشه کاملا طبیعه و حتی تو دفترچه هم نوشته شده.
دوستان برای شکایت از گارانتی پاناسونیک بمن پیام بدن تا شماره واحد رسیدگی به شکایات رو در اختیارشون قرار بدم تا کارشون سریع تر انجام بشه.خود بنده با توجه به حرف نمایندگی در مورد نبود برد و صبر یک ماهه و دو ماهه با شکایت و پیگیری کار رو به جایی رسوندم که برد تلویزیون من رو از روی یک تی وی نو باز کردن و برام فرستادن.
دوست عزیز پلاسما رو هر کاری بکنی و هرچی هم که از لحاظ کیفیت قبولش داشته باشی و تاییدش کنی بازم نورش هیچ موقع به پای ال ای دی نمیرسه و به اصطلاح "ویر" هست و در واقع رنگ سفید رو نمیتونه کاملا سفید نشون بده و دودی رنگ نشون میده که این موضوع عذاب آوره . برو یه ال ای دی سونی بخر و خیال خودت رو راحت کن
من نمی دونم بودجه شما چقدره ولی الان آمازون انگلستان یه 55ES8000 داره که یه فروشنده بدون هزینه حمل و نقل میده 1300 پوند که نو هم هست. از من می شنوی ریفربیشد نخر که اعتباری بهش نیست.
ممنونم دوستای عزیز...
ولی تو همه سایت ها بهترین ها پلاسما های GT50 و VT50 و ST50 انتخاب شدن.....
یه چیری هم که خیلی برام جالبه بیشتر جاها ST50 رتبه بالاتری نسبت به GT50 و VT50 داره
تکنولوژی THX 3D پاناسونیک خیلی تاثیر داره؟
فکر کنم با این حساب برم سراغ ال ای دی
در مورد سامسونگ هم خودم ES7000 و ES8000 رو ترجیح میدم و متاسفاته پولم فقط به ES7000 40 اینچ میرسه.....اگر داشتم حتما رو فیلیپس و ES7000 فکر میکردم...
تازه فروشگاه خود سونی یه آفر خوب داشت که HX9 نو رو میداد 1.100 + 2 تا عینک و webcam Skype رایگان که تقریبا 80 پونده....و پایه مخصوص سونی هم 50 پوند حساب میکرد....ولی کو پول :n03:
این سونی 46 رفرش شذش 870 پونده و نوش تقریبا 1.150 پوند..... بدون عینک....عینک پلاستیکی سونی (نرمال) یه جفتش 30 پونده......عینک تیتانیومیش هم دونه ای 70 پوند.....
پاناسونیک GT50 سایز 42 هم 799 و سایز 50 اینج هم 999 پوند...البته با تخفیف هاشون....و با یه جفت عینک 30 پوندی مجانی(به صورت محدود)
در مورد رفرش هم زیاد سوال کردم از خود سونی و رفرفشی که موجود دارن برگشت مشتری بوده....یعنی خرابی نبوده.....البته خب بحث مالی هم هست دیگه......
کلا سونی UK یه سایت داره به اسم outlet.sony.co.uk که جنس های رفرش رو اونجا میفروشه........
خیلی دوست داشتم میتونسم تلویزیون Vizio بگیرم ولی متاسفانه فقط و فقط تو آمریکا موجو هست..قیمت هاش مفته..تو همه بررسی های LED ام اوله :n03:
mr_rayan
29-12-2012, 07:43
ممنونم دوستای عزیز...
ولی تو همه سایت ها بهترین ها پلاسما های GT50 و VT50 و ST50 انتخاب شدن.....
یه چیری هم که خیلی برام جالبه بیشتر جاها ST50 رتبه بالاتری نسبت به GT50 و VT50 داره
تکنولوژی THX 3D پاناسونیک خیلی تاثیر داره؟
فکر کنم با این حساب برم سراغ ال ای دی
در مورد سامسونگ هم خودم ES7000 و ES8000 رو ترجیح میدم و متاسفاته پولم فقط به ES7000 40 اینچ میرسه.....اگر داشتم حتما رو فیلیپس و ES7000 فکر میکردم...
تازه فروشگاه خود سونی یه آفر خوب داشت که HX9 نو رو میداد 1.100 + 2 تا عینک و webcam Skype رایگان که تقریبا 80 پونده....و پایه مخصوص سونی هم 50 پوند حساب میکرد....ولی کو پول :n03:
این سونی 46 رفرش شذش 870 پونده و نوش تقریبا 1.150 پوند..... بدون عینک....عینک پلاستیکی سونی (نرمال) یه جفتش 30 پونده......عینک تیتانیومیش هم دونه ای 70 پوند.....
پاناسونیک GT50 سایز 42 هم 799 و سایز 50 اینج هم 999 پوند...البته با تخفیف هاشون....و با یه جفت عینک 30 پوندی مجانی(به صورت محدود)
در مورد رفرش هم زیاد سوال کردم از خود سونی و رفرفشی که موجود دارن برگشت مشتری بوده....یعنی خرابی نبوده.....البته خب بحث مالی هم هست دیگه......
کلا سونی UK یه سایت داره به اسم outlet.sony.co.uk که جنس های رفرش رو اونجا میفروشه........
خیلی دوست داشتم میتونسم تلویزیون Vizio بگیرم ولی متاسفانه فقط و فقط تو آمریکا موجو هست..قیمت هاش مفته..تو همه بررسی های LED ام اوله :n03:
سلام.
شما در مورد خرابی پلاسماهای پاناسونیک با توجه به اینکه تو کشور انگلستان هستی اصلا نگران نباش چون وضعیت برق اونجا ثبات داره و مثل ایران نیست.
در مورد استفاده توی نور اگر خونه شما پنجره آفتابگیر داره و از پرده ضخیم استفاد نمی کنی مثل تور و حریر اصلا سمت پلاسما نرو چون تصاویر رنگ و رو رفته میشه ولی توی نور معمولی تصاویر فوق العاده عالیه.
?!...sia
29-12-2012, 08:53
دوستان با این اوضا منی که گارانتی TVم تمومه شدیدا ترسیدم
آخه با این وضع کی داره دیگه 3 تومن پول tv بده؟!
به نظرتون بهتر نیست آدم خیال خودش رو راحت کنه و با 240 تومن هزینه 1 دونه از اینا بخره؟:
mr_rayan
29-12-2012, 10:49
دوستان با این اوضا منی که گارانتی TVم تمومه شدیدا ترسیدم
آخه با این وضع کی داره دیگه 3 تومن پول tv بده؟!
به نظرتون بهتر نیست آدم خیال خودش رو راحت کنه و با 240 تومن هزینه 1 دونه از اینا بخره؟:
بله مطمئنا با وجود یک استابیلایزر دیگه چنین مشکلی برای تی وی شما پیش نمیاد.
استابيلايزر چه فرقی با محافظ داره؟
یعنی 100% از خرابی TV بر اثر برق محافظت میکنه؟ مارک و مدل با کیفیتی هست که پیشنهاد بدید؟
رایان جان ، شما الآن برای محافظت از VT30تون چه کاری انجام داده اید؟
سلام.
شما در مورد خرابی پلاسماهای پاناسونیک با توجه به اینکه تو کشور انگلستان هستی اصلا نگران نباش چون وضعیت برق اونجا ثبات داره و مثل ایران نیست.
در مورد استفاده توی نور اگر خونه شما پنجره آفتابگیر داره و از پرده ضخیم استفاد نمی کنی مثل تور و حریر اصلا سمت پلاسما نرو چون تصاویر رنگ و رو رفته میشه ولی توی نور معمولی تصاویر فوق العاده عالیه.
ممنون از توضیحات خوبتون
به نظرتون GT50 و ST50 خیلی با هم فرق میکنن؟
?!...sia
29-12-2012, 16:00
یعنی 100% از خرابی TV بر اثر برق محافظت میکنه؟ مارک و مدل با کیفیتی هست که پیشنهاد بدید؟
همونی که لینک داده بودم فاراتل بود و به نظر بهترش تو ایران نباشه
parham511
29-12-2012, 16:29
و ST50 خیلی با هم فرق میکنن؟
مقایسه GT50 و ST50 طبق مشخصات اعلام شده شرکت:
1. قاب دور TV فلزی مختص GT50
2. وضوح تصاویر متحرک (Focus Field Drive) در GT50 برابر 2500 و لی در ST50 برابر 2000 هست.
3. پردازشگر 2هسته ای با قابلیت انجام چند کار همزمان (Multi Tasking) مختص GT50
4. استاندارد THX در وضعیت 2D و 3D مختص GT50.
شاید تفاوتهای دیگه ای هم داشته باشن که باید در بررسیها دنبالشون بگردید، اما فیلتر ضد انعکاس نورشون یکیه که خیلی مهمه.
مقایسه GT50 و ST50 طبق مشخصات اعلام شده شرکت:
1. قاب دور TV فلزی مختص GT50
2. وضوح تصاویر متحرک (Focus Field Drive) در GT50 برابر 2500 و لی در ST50 برابر 2000 هست.
3. پردازشگر 2هسته ای با قابلیت انجام چند کار همزمان (Multi Tasking) مختص GT50
4. استاندارد THX در وضعیت 2D و 3D مختص GT50.
ممنون......
مسئله اینه که می خوام بدونم واقعا این focous field drive تو عمل اعداد و ارقامش اتقدر تاثیر داره یا نه؟ و اینکه THX موثر هست یا نه؟ multi tasking هم که چیز مهمی نیست....
اصلا THX Mode چیکار میکنه؟ اگه Mode نرم افزاریه که بعید میدونم چیز به درد بخوری باشه
جالبه که تو سایت پاناسونیک آمریکا زده ST50 هم 2500 FF
mr_rayan
29-12-2012, 18:30
استابیلایزر ولتاژ ورودی رو اگر نوسان کمی داشته باشه تثبیت می کنه و در صورت نوسان زیاد و خارج شدن از حد مجاز قطع می کنه ولی یک محافظ فقط در صورت کم شدن یا زیاد شدن ولتاژ از حد تعریف شده برق رو قطع می کنه.
بله با استفاده از استابیلایزر با مارک خوب دیگه تی وی در اثر نوسانات برق دچار مشکل نمیشه.مدل فاراتل که دوستمون پیشنهاد دادن خوبه.
من یه محافظ معمولی گذاشتم.اگر نلویزیونم یبار دیگه خراب بشه میکوبمش تو سر خودم خوردش می کنم.
mr_rayan
29-12-2012, 18:34
ممنون......
مسئله اینه که می خوام بدونم واقعا این focous field drive تو عمل اعداد و ارقامش اتقدر تاثیر داره یا نه؟ و اینکه THX موثر هست یا نه؟ multi tasking هم که چیز مهمی نیست....
اصلا THX Mode چیکار میکنه؟ اگه Mode نرم افزاریه که بعید میدونم چیز به درد بخوری باشه
نه تاثیر زیادی نداره.
THX هم کاربردی نداره.من خودم اصلا از این mode استفاده نکردم.یه نوع mode تصویر هست.
الآن زنگ زدم نمایندگی تعمیرات پاناسونیک اهواز. گفت :
برد VT30 تو ایران نیست باید از خارج وارد بشه!
قبلاً تو بدترین شرایط که قطعه سفارش می دادیم نهایت دو هفته ای دستمون رو می گرفت اما الآن با اوضاع تحریمها شاید چهار پنج ماه هم طول بکشه!:n04:
حتی یکی رو ما داشتیم که 4 ماه طول کشید قطعه براش بیاریم.
پاناسونیک تهران سفارش میدن خارج و با پست DHL میارن دبی بعد اینکه کی بتونن ترخیص کنن بیاد ایران با خداست!!!
حالا من تا کی باید بی تلویزیونی بکشم؟:n03:
قبلاً تو بدترین شرایط که قطعه سفارش می دادیم نهایت دو هفته ای دستمون رو می گرفت اما الآن با اوضاع تحریمها شاید چهار پنج ماه هم طول بکشه!:n04:
پاناسونیک تهران سفارش میدن خارج و با پست DHL میارن دبی بعد اینکه کی بتونن ترخیص کنن بیاد ایران با خداست!!!
آقا تسلیت عرض میکنم .
ولی نباید جلو شرکت کوتاه بیای . لازم بود شکایت کن . مثل rayan مجبورشون کن از روی tv نو برد پاور را باز کنن برات .
یکم و دوکم که پول ندادی ، قیمت 50vt30r شده 6 تومن !
جون من کوتاه نیای . حق بقیه ما vt30 دارها رو ضایع میکنی .
parham511
29-12-2012, 19:40
ممنون......
تو مقاله ی معرفی خط تولید تلویزیونهای 2012 پاناسونیک در FlatpannelsHD گفته این رقم Focus Field Drive رو، شاید سایت امریکاش یا نسخه امریکاییش متفاوت باشه.
THX یه استاندارد صوتی، تصویریه برای سینماها، سیستم سینمای خانگی شامل تلویزیون و بلندگو، بلندگوی کامپیوتر، کنسول بازی، سیستم های صوتی ماشین و...
اگه اشتباه نکنم طبقه بندیهای مختلفی برای حالت های مختلف صدا اعم از دیجیتال و آنالوگ داره و همچنین طبقه بندیهای مختلف برای کیفیت تصویر اعم از رنگ و ....
اطلاعات آنچنان زیادی ازش ندارم منم متاسفانه و همچین سیستمی نداشتم، آقای رایان و دوستان VT30 دار حتما استفاده کردند،
در کل به نظر من تفاوت اصلی این 2 مدل طراحی زیباتر GT50 هست به علاوه پردازشگر 2هسته ای، و البته مود THX که شاید برای دیدن فیلم بکار بیاد شایدم نیاد.
و به نظر من بهترین حالت اینه که شما درباره امکانات تلویزیون و تصویرش تحقیق کنید اما حتما حتما خودتونم در کنارش بصورت چشمی تصویر این مدلهارو مقایسه کنید، چون کیفیت تصویر زیاد قابل بیان نیست.
parham511
29-12-2012, 19:57
تسلیت، تقصیر شما نبوده که بخواید بهش فکر کنید، اشتباهیم نکردید، مدلای امسالی فقط اینطوری بودن.
کسی کف دستشو بو نکرده بود که محصول معیوب میده تو خاورمیانه.
بازم جای شکرش باقیه که بدون گارانتی نخریدید و اگه گارانتیشم تموم شه خود شرکت تا چند سال یه پشتیبانی هایی میکنه.
davood-d
29-12-2012, 23:46
ای تف به پاناسونیک ...عمرا دیگه تی وی هاشو به کسی پیشنهاد بدم ...
آقا من با نظر استاد پونل موافقم ..فقط تنها راهش اینه که بری با فروشنده صحبت کنی و ایشون براتون فاکتور جدید صادر کنن که این کار ممکن هست فقط از در دوستی وارد بشید...هزینشم همون 500 تومن هست ... ماله ما که 3 ماه خراب شده بود 1 ماه تی وی توی تعمریگاه خاک میخورد ..
آقا کسی شماره تلفن جایی رو نداره بریم حداقل یه شکایت لفظی بکنیم از این پاناسونیک ...به جان خودم از آخر یه تاپیک میزنم هر چی از دهنم در بیاد به اینا میگن ...تا چه حد ما بدبختیم ..خداییش انسان میمونه از این همه خرابی ...چه خبره .. حق پاناسونیکه ضرر مالی کنه ... من که هر جا بتونم زیر آب تی وی های پانا رو میزنم...
من خودم پانا دارم و اين حرف ميزنم
متاسفم
davood-d
29-12-2012, 23:48
پونل جان واقعا متاسفم يك سال نشد كه اين پانا زهرشو به شما هم ريخت
چه شوقي داشتي وقتي خريدي:n03:
delmajid
30-12-2012, 08:13
سلام به همه اساتید یه سوال دارم
میخواستم ببینم این مشکل سوخته شدن برد، فقط برای سری r پیش اومده یا کسایی هم هستن که سری دیگه دارند و این مشکل رو دارند
ممنون.
?!...sia
30-12-2012, 12:06
منم همین سوال رو داشتم
مال من سری M هست مدل ST30 تا الان این مشکل رو نداشتم
اینم بگم که 2 ماه بعد از اینکه خریده بودم یه صدای مانند صدای پریدن فیوز از توش اومد و خاموش شد و فیوز خونه هم قطع شد!
ولی بعد از وصل فیوز روشن شد و بعدشم من محافظش رو عوض کردم و تا الانم گوش شیطون کر مشکلی نداره...
behzad habib
30-12-2012, 12:31
متاسفانه مشکل برق در ایران گریبان تمام ادوات برقی از هر نوع و برندی رو گرفته و بهترین راه حل پیشگیری هست از قبیل سیم کشی مناسب و گراند کردن و نسب محافظ و... البته امیدواریم مشکل دوست عزیزمون پونل جان هرچه زودتر مرتفع گردد. در این گیرو دال که مشکل اساسی ناشی از برق و عدم پشتیبانی درست توسط نماینده برند در تعمییر و تامین قطعات هست مشکل رو مستقیم به برند نسبت میدهیم و نقل قولهای نچندان تخصصی از طرف دوستانی که در مطالب سایتشون کلی نقض و اشتباه هست... و نظرات مورونی که اصلا جای بحثی رو باقی نمیگذارد.
در مورد thx در hdtv ها اشاره کنم که این یک تنظیم پیش فرض از طرف کمپانی thx هست تا کاربران تجربه ی مشاهده ی فیلم طبق استانداردهای این شرکت در تجهیز و کالیبره کردن سالنهای سینما که توسط مهندسین thx تدارک شده رو داشته باشند. البته این مد به صورت خام هست که کاربر با توجه به سورس و کابل باید یک سری تغییرات رو اعم از رنگ و روشنایی و کنتراست و ... بر روی پنل انجام دهد تا به بهترین دقت رنگ و کنتراست و بافت تصویر و بیشترین جزئیات دست یابد. اگر این مد در نمایشگرهای جدید وجود نداشت زیاد مهم نیست و با تنظیماتی در مدهای سینما و پرفشنال میتوان به نتیجه ی دلخواه رسید البته این مدها به درد سورسها و کابلهای ضعیف نمیخورد و تصاویر رو کمی بور میکند و مدهای استاندارد و دینامیک کاراتر هستند.
به طور مثال در 65vt50 در حالت کالیبره thx میزان سیاهی 0.005 هست و در مد پرفشنال این عدد 0.017 میباشد( طبق رویو hdtvtest)
در هر صورت دوستان برای مشاهده ی انواع tv های خراب با هر برندی میتوانند به مراکز تعمیراتی رجوع کنند که در اطراف خ جمهوری و پشت شهرداری و جاهای دیگر هستند و این اوضاع تا ابد ادامه داره و هیچ شرکتی نمیتواند به عدد صفر خرابی در hdtv برسد.
Sacrament
30-12-2012, 12:43
منکه سالهاس v10 دارم راضیم هستم هیچ مشکلی نداشته دوباره ام بخوام بخرم پلاسمای پاناسونیک میخرم مدلایی که امسال تو ایران اومده مشکل داشته یا برق ایران مشکل داره یا هرچی پاناسونیک شرکتی نیست که پشت مشتریاشو خالی کنه کسی کف دستشو بو نکرده بوده که ایران قراره تحریم بشه قطعه به ایران نمیرسه.
من خودم پانا دارم و اين حرف ميزنم
به قول آقاي برزين كه بارها گفتن پلاسما نخريد براي خانواده ايراني
و ايشون گفتن من پاناسونيك دوست ندارم و نميخرم
و خيلي ها حتي به خودشون اجازه دادن به ايشون به خاطر دستگاه تي وي توهين كنند
من دارم تي وي رد مي كنم تا اين بلا سرم نيومده
متاسفم
اگه راست میگی پلاسما داری چند تا عکس از پنلت با اسم کاربریت بنداز بزار تو همین تاپیک.
با اینکه VT30یم خراب شده اما از پاناسونیک اونقدرها هم ناراحت نیستم. ناراحت هستم اما کم.
من چند بار تلویزیون عوض کرده ام و همش ناسیونال و پاناسونیک داشته ام و و واقعاً این برند رو دوست دارم.
مشکل اصلی من بخاطر تحریمه. اگه تحریم نبودیم که الآن درست شده بود.
mr_rayan
30-12-2012, 17:56
آقای sacrament لطفا ادب رو تو ادبیات نوشتاریتون حفظ کنید.این نوع صحبت در شان شما و این انجمن نیست.ارسال نظر برای همه آزاده و قرار نیست اگر کسی حرفی مخالف عقیده ما زد سریع براش جبهه بگیریم و بی احترامی کنیم.
Sacrament
30-12-2012, 19:04
آقای sacrament لطفا ادب رو تو ادبیات نوشتاریتون حفظ کنید.این نوع صحبت در شان شما و این انجمن نیست.ارسال نظر برای همه آزاده و قرار نیست اگر کسی حرفی مخالف عقیده ما زد سریع براش جبهه بگیریم و بی احترامی کنیم.
من میخوام بدونم که این آقای برزین (ع) کیه که این هر 7-8 تا پست یکبار یک حدیث ازش نقل و قول میکنه؟ برای مجله یا سایت معتبری مقاله مینویسه؟ گواهینامه معتبری از جایی گرفته؟
شما که مدیری برو پستاشو بخون ببین هر 10 تا پست که میده 2 تاش از آقای برزین یه حدیث نقل و قول کرده! خوبه دیگه از این به بعد ماهم یه اسم کاربری جدید درست کنیم بریم از خودمون نقل و قول کنیم.
بعدشم شما که دم از ادب میزنی مگه پلاسمای پاناسونیک نداری همین برزین که اصلا سواد اظهار نظر در مورد خیلی چیزارو نداره اومده تو بلاگه تقلبیش که برای ملت فیلم تعریف میکنه به خودت توهین کرده نوشته کسایی که پلاسمای پاناسونیک دارن moron هستن میدونی moron یعنی چی ؟ یعنی آدم احمق و ابله.
راستي اين جريان پلاسماهاي پاناسونيك چيه؟ اينقدر از من در موردش سوال مي كنند! مگه پاناسونيك هم بلده تلويزيون بسازه!؟ ما كه هر بار پلاسماي پاناسونيك ديدم حالمون بد شده! فكر ميكنم پلاسماهاش دودي هستند؟ آخه هر كاري ميكني باز انگار يه لايه دود پشت صفحه تلويزيون گرفته! حالا چرا يه عده Moron خودشون ميكشن براي پلاسماي پاناسونيك نميدونم! Lo
اینم لینکش:
حالا به نظرت خوبه یکی به اسم آزادی بیان بیاد بهت بگه احمق و ابله؟
بعدشم ارتباط این آدمو با اون برزین ببین تا چه حده خودت به نتیجه برس این تو تاپیک پاناسونیک دنبال چی میگرده.
davood-d
30-12-2012, 20:17
من میخوام بدونم که این آقای برزین (ع) کیه که این هر 7-8 تا پست یکبار یک حدیث ازش نقل و قول میکنه؟ برای مجله یا سایت معتبری مقاله مینویسه؟ گواهینامه معتبری از جایی گرفته؟
شما که مدیری برو پستاشو بخون ببین هر 10 تا پست که میده 2 تاش از آقای برزین یه حدیث نقل و قول کرده! خوبه دیگه از این به بعد ماهم یه اسم کاربری جدید درست کنیم بریم از خودمون نقل و قول کنیم.
بعدشم شما که دم از ادب میزنی مگه پلاسمای پاناسونیک نداری همین برزین که اصلا سواد اظهار نظر در مورد خیلی چیزارو نداره اومده تو بلاگه تقلبیش که برای ملت فیلم تعریف میکنه به خودت توهین کرده نوشته کسایی که پلاسمای پاناسونیک دارن moron هستن میدونی moron یعنی چی ؟ یعنی آدم احمق و ابله.
اینم لینکش:
حالا به نظرت خوبه یکی به اسم آزادی بیان بیاد بهت بگه احمق و ابله؟
بعدشم ارتباط این آدمو با اون برزین ببین تا چه حده خودت به نتیجه برس این تو تاپیک پاناسونیک دنبال چی میگرده.
بيخيال داداش ادامه نده وبيشتر شخصت و دانش و تربيتي كه شدي به ديگران نشون نده.
در مورد آقاي برزين صحبتي داري برو تو وب ايشون نظراتتو بگو كسي كه جواب همه ميده. جرات داشته باش در مقابل مخاطب ايشون حرفهاتون بزن
من و خيلي از ديگر دوستان از ايشون ياد گرفتيم. شما اطلاعاتي در اون سطح داري خوشحال ميشيم يخونيم , اطلاعاتي به جزء فوهش:n03:
behzad habib
30-12-2012, 20:26
داود جان و دوستان خوب عزیز هرکسی با توجه به معیارهاش و توانایی مالی اقدام به خرید محصولی میکند و هدف از این خریدها جزء سرگرمی ارزش دیگه ای نداره. در حال حاضر در بازار برای خرید مخصوصا در ایران با محدودیت زیادی روبرو هستیم و فقط شامل 5 یا 6 برند میشه که به طور یقین هرکدام از برندها مشتریان خاص خودشون رو دارن و هر کسی از هر برندی خریدی انجام بده انتخابش قابل احترام هست.
هر مدلی از هر برندی دارای یک سری شاخصها هست که در ذات اون محصول نهفته هست و نمیتوان با نظرات سلیقه ای این ترکیبات رو به هم زد مثلا اگر کسی بگوید سرعت پاسخگویی مدل 42e5 پاناسونیک از vt50 بهتره یا دقت رنگ مثلا شارپ le8300 از پلاسما سامسونگ e6500 بهتره و یا بازتاب نور محیط در پنل vt30 از led سری 8 سامسونگ بهتره و یک سری از شاخصها ی دیگر در واقع یا از اطلاعات ضعیفی برخورداره یا تعصب محض داره یا به خاطر خرید یک vhs در 20 سال پیش در آلمان نگاهش منفی شده! یا اصلا خودش هم نمیدونه داره چیکار میکنه؟ یا اصلا هیچکدوم از این موارد رو با چشم ندیده!
اگر کاربری در اینجا یا جای دیگر اعلام کند که 3رنگ اصلی تشکیل دهنده ی تصاویر در طبیعت زرد و قرمز و آبی هست آیا نباید به ایشان درباره ی اشتباهش تذکر داد؟ یا اگر فردی ادعا کند که به صدای انفجار بمب در میدان نبرد با شدت بیش از 160 دی سی بل در منزل توسط بلندگوی 90 دی سی بلی رسیده است نباید انتقاد کرد؟
اگر راجب صدا و مبحث timing صحبتی میشود و ادعاهایی از قبیل رو نت بودن موسیقی میکنند نباید درباره ی مبحث time domin به ایشان انتقاد کرد؟
جالبتر از اون به کاربران توصیه میکنند برای تست صدا ولوم رو بالا ببرن تا ببینند وضعیت صدا چطوره در حالی که اکثرا یا بیشتر تحلیلگران پیشنهاد میدن حتما ولوم رو بین 10 تا 40 وات نگه دارید تا به حداکثر پاسخ خطی سیستم دست یابید!
یا زحمات یک عمر تیم آقای کوندوسان( audio note japan) رو با کلمه ی این سینگل انددهای ضعیف جواب میدن که در شوها اون نفرات عقب از کم بودن ولوم ناراحت هستند!
هنوز رایطه ی میان سیستم رو با صداهای زنده نتونستند هضم کنند و پیشنهاد میدن حتما برید موزیک زنده گوش کنید بعد سیستم بخرید یکی نیست بگه 99 درصد کنسرتها توسط میکروفون و بلندگو باز به گوش میرسد و حالا اگر کسی بخواد ببینه صدای اصلی فردی مرکوری یا گروه پینک فلوید یا صدای استاد ناظری هنگام اجرای قطعه ی آتش در نیستان و تار استاد ذوالفنون و یا حقی و یا سرپنجه های مشکاتیان یا تصنیف بیداد استاد شجریان در اوج صداشون و گیتار سانتانا و ... در زمان اوجشون چطور بوده باید چیکار کند!؟ حتما باید 100 برابر اون سیستم خرج کرد رو دور دنیا رو گشت و تک تک نفرات رو با گروهشون در یک مکانی که آکوستیک خوبی هم داره و بدون میکروفون و بلندگو جمع کرد و به صدای واقعی پی برد!!!!!!!!!
میتونید به مطالب قدیمی سایت hi fi ir مراجعه کرده و در نظرهای این وب آقای برزین رو به عنوان یک مخاطب ببینید که هم اکنون به عنوان تنها کسی که وسایل مخصوصی دارند و چشمان و گوشهای به مراتب بهتری از تمام تحلیلگران دارن( مخاطبان جای خود) مشغول ارائه ی تئوریهای صوتی و تصویری هستند.
با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان و لذت بردن از hdtv شون با هر برند و مدلی.
Sacrament
30-12-2012, 20:29
بيخيال داداش ادامه نده وبيشتر شخصت و دانش و تربيتي كه شدي به ديگران نشون نده.
در مورد آقاي برزين صحبتي داري برو تو وب ايشون نظراتتو بگو كسي كه جواب همه ميده. جرات داشته باش در مقابل مخاطب ايشون حرفهاتون بزن
من و خيلي از ديگر دوستان از ايشون ياد گرفتيم. شما اطلاعاتي در اون سطح داري خوشحال ميشيم يخونيم , اطلاعاتي به جزء فوهش:n03:
اولا درستش فحشه نه فوهش
دوما مگه فیلم دیدنو برای دیگران تعریف کردن اطلاعات میخواد؟هر فیلمی دوست داری بگو برم ببینم بیام برات تعریف کنم!
سوما تو اومدی داری خالی میبندی یه چیزیم طلب داری؟
mr_rayan
30-12-2012, 20:44
دوستان عزیز.آقایون محترم.
لطفا بحث رو همینجا تموم کنید.اینجا تاپیک پلاسما هست چیکار به شخص خاص دارید؟هر کی برای خودش نظری داره ولی اینجا جای نظر دادن در مورد پلاسماهای پاناسونیک هست نه چیز دیگه.
به علت به وجود اومدن بی احترامی و توهین از این به بعد با دوستانی که بحث رو به حاشیه ببرند برخورد میشه.
papa2000
30-12-2012, 21:03
خواهشی که از دوستان دارم اینه که اینچا تاپیک پلاسمای پاناسونیکه نه جر و بحث و طرفداری یا انتقاد از یه آدمی به اسم برزین یا فاتحه خوانی برای پاناسونیک یا طرفداری تعصبی و پیرن پاره کردن برای اون
در رابطه با این مباحث منم نظرم مثل پونل جان هست و آدمی نیستم که جنسم خراب بشه با خاک یکسانش کنم یا از اون طرف بگم پاناسونیک خداست و لا غیر، خودمم در حال حاضر تلویزیونم به مشکل خورده و حالم گرفتست
پونل جان تلویزیون من رو هم امروز بردند، نمی خواستم بذارم ببرن ولی مجبور شدم تن بدم به این داستان، مطمئن باش خبری بگیرم حتما بهت اطلاع می دم یا اگه خواستی داستان برد رو حتما با هم پیگیری می کنیم
در رابطه با مشکل VT30 هم باید بگم طبق بررسی خودم حداقل تا الآن 10 تا از این تی وی به این مشکل برخورد کردند و دقیقا مشخص نیست منشاء داستان از چیه، امیدوارم برای کسی پیش نیاد و از طرف دیگه اونایی هم که تعمیر می شه دستگاه هاشون مجدد با این مشکل مواجه نشند
خود من نظرم رو سونی بود که با این مدل از پاناسونیک آشنا شدم اما کف دستمون رو بو نکرده بودیم، تمام صحبت های داخل و خارج هم از برتر بودن این تلویزیون بود و تجربه v20 و مدل های مشابه هم چیز بدی رو نمی رسوند
در مجموع امیدوارم تو این شرایط سخت کسی با هر برندی دچار مشکل نشه اونم با وضعیت حال حاضر که می دونید منظورم چیه
papa2000
30-12-2012, 21:05
رایان جان ممنون از صحبتت، من هم نظرم رو قبل از دیدن صحبت های شما فرستادم
*Alucard*
30-12-2012, 21:14
جناب sacrament به دلیل به کار بردن ادبیات نامناسب اخطار گرفتن.
جناب davood-d برای یاد آوری:
طبق قوانین انجمن:
در صورت مشاهده تخلف از سوی یک کاربر، از دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده کنید و به هیچ وجه با کاربر خاطی وارد بحث و جدال نشوید. در صورت مشاهده با هر دو کاربر به طور یکسان برخورد خواهد شد.
لطفا از این به بعد رعایت کنید.
دوستان مدل 50st50 با قیمت 4 در شهر های مرزی رویت شده اما قیمتش عجیب به نظر میرسه:n27: از بس که قیمت های کهکشانی دیدیم که گرون رو ارزون میبینم:n04: امیدوارم قیمت های نمایندگی واقعی تر باشه البته اگه قرار باشه وارد کنه؟
mr_rayan
31-12-2012, 02:18
دوستان مدل 50st50 با قیمت 4 در شهر های مرزی رویت شده اما قیمتش عجیب به نظر میرسه:n27: از بس که قیمت های کهکشانی دیدیم که گرون رو ارزون میبینم:n04: امیدوارم قیمت های نمایندگی واقعی تر باشه البته اگه قرار باشه وارد کنه؟
نمایندگی که مطمئنا وارد میکنه منتها قیمت فروشش جای بحث داره.
با اون سایتی که شما دیدید صحبت کردم ، گفتند هنوز نیومده ولی ان شاء الله قیمتش همون حدود 4 تومن است .
با توجه به قیمت های نمایندگی و محصولات سایر شرکت ها من معتقدم 4 تومن پیشنهاد خوبی است .
amir 777
31-12-2012, 10:32
4میلیون بدیم پای تلویزیون بی گارانتی؟؟؟؟؟
اونم تازه پای تلویزون 2012 تو سال 2013 مگه مغز خر خوردیم
من نظرم اینه خیلی خیلی عاقلانه تر اگه این 4تومن را بدیم یه سری 7 سامسونگ مدل 2013 بگیریم
البته سلیقه هرکسی فرق داره
4میلیون بدیم پای تلویزیون بی گارانتی؟؟؟؟؟
اونم تازه پای تلویزون 2012 تو سال 2013 مگه مغز خر خوردیم
من نظرم اینه خیلی خیلی عاقلانه تر اگه این 4تومن را بدیم یه سری 7 سامسونگ مدل 2013 بگیریم
البته سلیقه هرکسی فرق داره
دوست عزیز فکر میکنید سری 7 سامسونگ مدل 2013 چقدر قیمت خواهد داشت ؟
همین الان سری 7 سامسونگ مدل 2012 به قیمت 4820000 تومن مهنای 350000 تومن بلوری پلایر عرضه میشود .
بگذارید به حال خودمون دعا کنم و سکوت اختیار کنم .
brilliant1
31-12-2012, 16:52
در بازارهای آسیایی که مالیات و ... دارند 50st50 با قیمت 1900دلار عرضه می شود،اگر مالیات را 20 درصد در نظر بگیریم قیمت مرزهای غربی ایران حدود 1500 دلار خواهد بود.
اگر عوارض گمرکی و ...در واردات رسمی لحاظ شود قیمت بالایی خواهد داشت،بیش از دو هزار دلار خواهد شد.
دلیل سنجش قیمت با دلار این است که اگر کاربری سال بعد هم این پست را خواند بتواند قیمت واقعی تلویزیون را محاسبه کند.
brilliant1
31-12-2012, 17:10
در ترکیه حراج آخر سال میلادی است و 50st50 از 3600 لیر به قیمت 2500 لیر(1400 دلار)فروخته میشه.
قیمت از فروشگاهی اینترنتی نقل شد.
دوستان عزیز سلام
خواهش می کنم کمکم کنید
روی کارتن تلویزیونتون رو ببینید. تا مدتی از سال گذشته گارانتی ۱۵ ماه بود که بعد شد ۱۲ ماه.بر چسب اصلی گارانتی روی کارتنش هست
البته ببخشید که دیر جواب دادم ، این بخش رو کم میام البته خودم هم یک vt30rدارم و امیدوارم که مشکلی پیش نیاد. البته میخوام یک استابیلایزر برای کل خونه بزارم که خیالم راحت باشه. چون چند سال پیش هم نوسان که هیچ،برق کل کوچه ما دوفاز(۳۸۰ ولت) شده بود که به لطف داشتن محافظ دستگاهها مشکلی پیدا نکرد ولی محافظ هم نمیتونه جلوی نوسان برق رو بگیره.
Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2
در بازارهای آسیایی که مالیات و ... دارند 50st50 با قیمت 1900دلار عرضه می شود،اگر مالیات را 20 درصد در نظر بگیریم قیمت مرزهای غربی ایران حدود 1500 دلار خواهد بود.
اگر عوارض گمرکی و ...در واردات رسمی لحاظ شود قیمت بالایی خواهد داشت،بیش از دو هزار دلار خواهد شد.
دلیل سنجش قیمت با دلار این است که اگر کاربری سال بعد هم این پست را خواند بتواند قیمت واقعی تلویزیون را محاسبه کند.
قیمت ST50 سایز 50 اینچ اینجا 900 پونده..البته تو فروشگاه های متفرقه... جالبه که قیمت حیتی تو نماندگی های رسمی خود پاناسونیک هم متفاوته و تا 1.100 پوند هم میفروشن.... تو فروشگاه اینترنتی خود پاناسونیک هم که اصلا ترکونده زده 1.520 به علاوه 30 پوند پول حمل :n08:
توی آمارون UK هم 999 پوند با هزینه حمل.....
تو آمازون هم میشه 1.352 دلار پیدا کرد با هزینه ارسال....
parham511
31-12-2012, 18:39
قیمت ST50 سایز 50 اینچ اینجا 900 پونده..البته تو فروشگاه های متفرقه... جالبه که قیمت حیتی تو نماندگی های رسمی خود پاناسونیک هم متفاوته و تا 1.100 پوند هم میفروشن.... تو فروشگاه اینترنتی خود پاناسونیک هم که اصلا ترکونده زده 1.520 به علاوه 30 پوند پول حمل :n08:
توی آمارون UK هم 999 پوند با هزینه حمل.....
تو آمازون هم میشه 1.352 دلار پیدا کرد با هزینه ارسال....
تو قسمت جست و جوی وسایل الکترونیک سایت pricegrabber اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم بگردید چیزای خوبی پیدا میشه،
تو قسمت جست و جوی وسایل الکترونیک سایت pricegrabber اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم بگردید چیزای خوبی پیدا میشه،
ممنون دوست عزیز بابت سایت...
ولی کلا اینجا کشوریه که حتی اگر یه شامپو بخوای بخری 1000 تا قیمت مختلف براش هست..یعنی هیچ وقت نمیشه گفت یه فروشگاه خاص همه چیزاش ارزونه..... ممکنه همون جنس تو یه فروشگاه گرون فروش ارزون تر فروخته بشه و بر عکسش ...دلیلش هم فقط رقابته....
خرید کردن تو ایران به راحت تره :))
999 دلار st50
1050 دلار gt50
تو آمریکا، هر دو 50 اینچ.
brilliant1
31-12-2012, 20:06
قیمت بازارهای آسیایی و همسایگان در اولویت است چرا که بدلیل حجم فروش بالاتر در اروپا و آمریکا قیمتها پایین تر است.
ممنون دوست عزیز بابت سایت...
ولی کلا اینجا کشوریه که حتی اگر یه شامپو بخوای بخری 1000 تا قیمت مختلف براش هست..یعنی هیچ وقت نمیشه گفت یه فروشگاه خاص همه چیزاش ارزونه..... ممکنه همون جنس تو یه فروشگاه گرون فروش ارزون تر فروخته بشه و بر عکسش ...دلیلش هم فقط رقابته....
خرید کردن تو ایران به راحت تره :))
با سلام
اینجا رو ببینید :
یک فروم انگلیسی است ظاهرا در این قسمتش بهترین پیشنهادها رو از سایتهای مختلف میاره برای انگلستان . قیمتهای جالبی هم داره.
?!...sia
01-01-2013, 15:03
منکه امروز رفتم یدونه استابیلایزر فاراتل خریدم خیال خودم رو راحت کردم:n10:
استابیلایزر فاراتل رو چطور باید استفاده کرد؟
آخه انگار دوشاخه نداره!:n13:
parham511
01-01-2013, 15:41
منکه امروز رفتم یدونه استابیلایزر فاراتل خریدم خیال خودم رو راحت کردم:n10:
کاش یه تاپیکی با عنوان محافظت از وسایل برقی در برابر تغییرات جریان برق بزنید و قیمت مدلی که خریدید یا مدلهای مشابه رو بزارید، بقیشو من وقت آزاد دارم درست میکنم.
به درد همه میخوره.
این آمپر پایین هاش محل دو شاخه پشت دستگاه هست ( مثل خیلی از محافظ ها). با آمپرهای 25 و 38 آمپرش هم هست که اونرو معمولا یا میگذارند زیر کنتور برق کل خونه یا قبل از فیوز اصلی خونه ( جعبه فیوز داخل منزل) که از برق کل خونه محافظت کنه.
?!...sia
01-01-2013, 17:38
دو تا جای دوشاخه پشتش داره
?!...sia
01-01-2013, 18:23
الان چک کردم ورژن جدید نرم افزار ST30اومده بود
ورژن 2117
گذاشتم آپ شه الان
الان چک کردم ورژن جدید نرم افزار ST30اومده بود
ورژن 2117
گذاشتم آپ شه الان
برای کدوم مدل ؟ ST30M یا ST30R ؟
البته نباید چیز مهمی باشد .
Improvements
Date/Version
Description
Jun. 21, 2012
Ver. 2.117
Improvement of Skype camera compatibility.
Sep. 28, 2011
Ver. 2.113
Improvement for Media player compatibility.
?!...sia
02-01-2013, 00:23
ST30M...
:n01:
ST30M...
:n01:
با سلام
لطفا اگر مزیتی مشاهده شد اطلاع دهید.
delmajid
03-01-2013, 14:54
مزیتی نداره اگه وارد سایت بشید خودش ذکر کرده به چه درد میخوره
اینم لینکش:
همینطور که دوستمون هم گذاشتن فقط قدرت وب کم در اسکایپ رو تغییر میده.
در ضمن سری R قابلیت ارتقا ندارند
بالاخره ST50 سفارش دادم...ایشلا دوشنبه میرسه....ممنون از همه دوستان برای راهنمایی :n12:
بالاخره ST50 سفارش دادم...ایشلا دوشنبه میرسه....ممنون از همه دوستان برای راهنمایی :n12:
مبارک باشه ! :n12:
چند اینچ سفارش دادی ؟
توضیحات دقیق به همراه عکس فراموش نشه ! :4:
دوستان تلویزیون من تولید june 2011 است پشت تی وی زده احتمالا تولید june مشکلی ندارند تلویزیون های تولید اگوست و بالاتر یک قسمت از بردشون عوض شده :n02: :n02:
ببینم این موضوع صحت داره چون ماله من تولیده اگوسته:n04:
از دوستانی که تی وشون بردش منهدم شده بیان بگن tv تولیده چه ماهی از 2011 بوده و اینچه tv هم بگید چون تا حالا هر کی tv اون در اینجا خراب شده سایز 50 بوده و بنظر من سایز 50 چون مصرفش یه خورده بیشتره برده tv درست باهاش مچ نشده و میسوزه.
من یه کابل برق با ضحامت 2.5 اینچ جدا در اتاقم برای کولر گازی کشیدم که فیوز جدا هم داره و بنظرتون TV بزنم بهش و من VT30 42 اینچ دارم.
یه محافط برق معمولی هم دارم که جریان ولتاژ برق رو در lcd نشون میده چند ولته و من هر وقت میدیدم ولتاژ نوسان زیاد داره tv رو خاموش میکردم و واقعا برق این کشور هنوز به سبک زمان دوره هیتلر تامین میشه و نوسانات زیاد داره و یادمه یکی از بچه های فورم که در اداره برق بود میگفت همینکه برقتون وصل میشه باید خدا رو شکر کنید وگرنه تجهیزات اداره برق بخاطره تحریمهای ایران و رسیدگی نکردنه درسته مسئولین به زیر ساختهای اون ماله عهده بوقه:n02:
بنظر من این tv بیشتر بدرد دیدنه فیلمهای با کیفیت و 3d و بازی کردن با کنسول میخوره و بدرد این نمیخوره که از صبح مثلا بزنی تو برق و بری رو شبکه من و تو و شب خاموشش کنی و برای مصارف اینچنینی بهتره از lcd یا led یا همون crt زاقارت قدیم استفاده بشه و من تابستون که tv رو روشن میکردم اگه کولر روشن نبود عین بخاری اتاق رو همچین گرم میکرد که عرقه من در میومد و خوبیش تو زمستون اینه اتاق رو گرم میکنه:n09:
mr_rayan
05-01-2013, 01:09
ببینم این موضوع صحت داره چون ماله من تولیده اگوسته:n04:
نه صحت نداره.ظاهرا این سری از پلاسماهای پاناسونیک از نسل های قبلی خود حساسیت بیشتری به نوسانات برق نشون میدن.
مبارک باشه ! :n12:
چند اینچ سفارش دادی ؟
توضیحات دقیق به همراه عکس فراموش نشه ! :4:
اول اومدم 50 بگیرم بعد که از نزدیک یه بار دیگه ساز 50 چک کردم دیدم ممکنه ادیت کنه چون اسباب کشی و اینا دیگه قابل پیش بینی نیست کجا میری...ولی ای کاش پانا 46-47 میزد....
تلویزیونم که بیاد می تونم درخواست 2 جفت عینک 3D رو بفرستم برای پانا......اگرم از فروشگاه پاناسونیک میخریدم 6 سال گارانتی میگرفتم...ولی الان بازم تو طرح مدت دار پاناسوتیک بهم 5 سال گارانتی میده....
حالت عادی هم 1 سال گارانتی داره......
چشم عکس و توضیحم حتما میزارم...راستی اگر کسی سایت یا برنامه ای برای کالیبره میشناسه بهم بگه لطفا
راستی تو این روش جلوگیری از burn in انقدر باید این تصاویر تک رنگ رو پخش کرد تا جمعا بشه 100-150 ساعت؟
متاسفانه این اولین پلاسمایی هست که میخرم.....
تا اوجام که من دیدم تو اینترنت بیشترین مشکل ST50 هم صدای Buzz ( وزوز) از پشت تلویزیونه...که خیلی های این مشکل رو داشتن...مخصوصا موقع پخش تصاویر روشن مثل سفید
اول اومدم 50 بگیرم بعد که از نزدیک یه بار دیگه ساز 50 چک کردم دیدم ممکنه ادیت کنه چون اسباب کشی و اینا دیگه قابل پیش بینی نیست کجا میری...ولی ای کاش پانا 46-47 میزد....
تلویزیونم که بیاد می تونم درخواست 2 جفت عینک 3D رو بفرستم برای پانا......اگرم از فروشگاه پاناسونیک میخریدم 6 سال گارانتی میگرفتم...ولی الان بازم تو طرح مدت دار پاناسوتیک بهم 5 سال گارانتی میده....
حالت عادی هم 1 سال گارانتی داره......
چشم عکس و توضیحم حتما میزارم...راستی اگر کسی سایت یا برنامه ای برای کالیبره میشناسه بهم بگه لطفا
راستی تو این روش جلوگیری از burn in انقدر باید این تصاویر تک رنگ رو پخش کرد تا جمعا بشه 100-150 ساعت؟
متاسفانه این اولین پلاسمایی هست که میخرم.....
تا اوجام که من دیدم تو اینترنت بیشترین مشکل ST50 هم صدای Buzz ( وزوز) از پشت تلویزیونه...که خیلی های این مشکل رو داشتن...مخصوصا موقع پخش تصاویر روشن مثل سفید
نیازی به انجام Burn-in نیست .
فقط در مدت 300-200 ساعت اول کارکرد (حدود 1 ماه) حتماً تنظیمات تصویر روی Normal و کنتراست هم 50 باشد .
از تماشای تصاویری به جز 16:9 هم اجتناب کنید (حتماً تصاویر به صورت تمام صفحه باشد) .
از تماشای مداوم کانال با آرم ثابت و زیر نویس (مثل شبکه خبر) تا حد امکان خودداری کنید .
بعد از این مدت با کمک این Pattern ها و راهنمایی های سایت و کاربران میتونید دستگاه را کالیبره کنید .
در این مدت و با تنظیم کنتراست پایین شاهد تصویر بسیار مات و ضعیفی مخصوصاً در تصاویر SD خواهید بود که جای نگرانی نخواهد بود .
پس از این مدت و کالیبره کردن مقادیر کنتراست و روشنایی و غیره شاهد تغییرات چشمگیری در تصاویر حتی SD خواهید بود .
فقط مشخص نکردید که چه مدلی را تهیه کردید ؟ P42ST50R یا P42ST50M
Mm_behnam
05-01-2013, 11:27
فقط در مدت 300-200 ساعت اول کارکرد (حدود 1 ماه) حتماً تنظیمات تصویر روی Normal و کنتراست هم 50 باشد .
از تماشای تصاویری به جز 16:9 هم اجتناب کنید (حتماً تصاویر به صورت تمام صفحه باشد) .
از تماشای مداوم کانال با آرم ثابت و زیر نویس (مثل شبکه خبر) تا حد امکان خودداری کنید .
بعد از این مدت با کمک این Pattern ها و راهنمایی های سایت و کاربران میتونید دستگاه را کالیبره کنید .
در این مدت و با تنظیم کنتراست پایین شاهد تصویر بسیار مات و ضعیفی مخصوصاً در تصاویر SD خواهید بود که جای نگرانی نخواهد بود .
پس از این مدت و کالیبره کردن مقادیر کنتراست و روشنایی و غیره شاهد تغییرات چشمگیری در تصاویر حتی SD خواهید بود .
سلام
منم تائیید میکنم برای این که تصویر ردش نمونه بهتره اصلا تصویره ثابتی رو تی وی پخش نشه.
ایشون ایران نیست uk هست (انگلیس)
پس مدلش r یا m نیست.
سلام
منم تائیید میکنم برای این که تصویر ردش نمونه بهتره اصلا تصویره ثابتی رو تی وی پخش نشه.
ایشون ایران نیست uk هست (انگلیس)
پس مدلش r یا m نیست.
ممنون از کمک و راهنماییتون....
مدل ST50B
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
............
06-01-2013, 15:04
بنده دیروز یک پلاسمای 42g10 دست دوم به قیمت 1 میلیون تومان خریدم کارت گارانتی دستگاه دست نخورده هست و پیچهای دستگاه هم جای آچار خوردگی ندارند که نشان میدهد دستگاه تا به حال تعمیر نشده به نظر دوستان به قیمت خوبی خریدم؟
این چند عکس از 42g10 بنده.
mr_rayan
06-01-2013, 15:33
بنده دیروز یک پلاسمای 42g10 دست دوم به قیمت 1 میلیون تومان خریدم کارت گارانتی دستگاه دست نخورده هست و پیچهای دستگاه هم جای آچار خوردگی ندارند که نشان میدهد دستگاه تا به حال تعمیر نشده به نظر دوستان به قیمت خوبی خریدم؟
مبارک باشه.بله قیمت خوبی گرفتید.
Sacrament
06-01-2013, 19:44
کنفرانس پاناسونیک تو ces 2013 و معرفی محصولات جدید فردا شب ساعت 9:30 به وقت ایران میتونید مستقیم از این آدرس ببینید:
arash_a59
07-01-2013, 12:37
با سلام خدمت دوستان
چند صفحه آخر رو ميخوندم ديدم متاسفانه تلوزيون يكي 2تا از دوستان مشكل دار شده
يه نكته به ذهنم رسيد كه گفتم بد نيست اينجا بگم شايد راهگشا باشه
آداره برق خسارت سوخت وسايل برقي به علت نوسانات برق رو پرداخت ميكنه
يكي از اقوام ما موتور يخچالش سوخت و اداره برق خيلي سريع و آسان بهش خسارت داد(منظور از سريع اين بود كه اصلا كاغذ بازيو فلان نداشت)
البته پرداخت خسارت به اين شكل هست كه اداره برق خودش رو بيمه مسئوليت كرده و اگه مشكلي پيش بياد شمارو به بيمه ميفرسته تا خسارتتون رو بگيريد(نمونه عينيش رو ديدم)
بهر حال اميدوارم هيچوقت همچين مشكلي براي كسي پيش نياد اما اگه خداي نكرده پيش اومد اين قضيه رو مد نظر داشته باشيد
ضمنا در مورد استفاده چند وسيله برقي از يك پريز و يك كابل با يكي از مهندسين برق بسيار وارد و با سواد مشورت كردم به گفته ايشان پريزهاي خانگي تا 10 آمپر به راحتي جواب ميدهند و با توچه به مصرف تلوزيون بنده(Vt30 50inch) كه حساب كرد چيزي بين 1.5 تا 2 آمپر مصرف ميكند و ساير وسايل همراه آن ماكزيمم جريان مصرفي به 4 يا 5 ميرسد كه بسيار طبيعي و در حد توان يك پريز است پس نگراني بابت اين قضيه وجود ندارد، فقط مطلبي كه عنوان كرد اين بود كه هيچ وقت وسايل متصل به يك پريز را همزمان راه اندازي نكنيد چون باعث ايجاد هارمونيكهاي مزاحم :n13: (اينجارو كامل متوجه نشدم) ميشه و ممكنه آسيب برسونه
گفت تلوزيونو كه روشن كردي 4-5 ثانيه بعد رسيورو به همين ترتيب ...
سلام بچه ها امروز تلویزیونم اومد فقط الان تنها مشکلی که دارم پخش زیرنویس فارسیه....که خرچنگ غورباقه نشون میده...
رو Arabic و utf-8 هم گذاشتم بازم درست نشد......امروزم یه فیلم 12 گیگی رو TV پخش کردم از طریق هارد اکسترنال خیلی راحت پخش کرد فقط مشکل زیر نویس فارسی دارم...راه حلی هست؟
راهی برای بزرگ کردن زیرنویس هم هست؟
ST50 آخرین ورزن فریمور هم روش هست....
مشکل حل شد
برای استفاده از DLNA هم از برنامه Serviio استفاده کردم خیلی راحت کار میکنه..زیرنویس فارسی هم پخش شد...
پلاسماهای پاناسونیک برای 2013 نیز تولید خواهند شد .
مدل های 3D امسال شامل ZT60 و VT60 و ST60 خواهند بود .
همچنین مدل های 2D شامل S60 و X60 خواهند بود .
در زیر اولین تصویر VT60 با طراحی جدید را میبینید .
delmajid
11-01-2013, 11:49
سلام به همه دوستان من یک پلاسمای st30 50 دارم
من این تی وی رو با کابل لن به مودم وصل کردم و لب تابم هم با وایرلس به مودم وصل بود بعد وارد منوی تی وی شدم و به قسمت شبکه رفتم
میخواستم از این طریق لب تاب رو به تی وی وصل کنم آی پی هم دادم
چند مورد داشت که باید ok میشد. همه درست شد فقط مورد آخر که گیر داد به پورت سرور
کسی تا حالا با این تی وی این کارو کرده ؟
میشه کمک کنید؟
ممنونم
mamaloo_shz
11-01-2013, 15:01
درود دوستان
میگم Vt50 بالاخره اومد ایران یا نه ؟!
قصد خرید دارم توی این هفته ، بهترین و کاملترین مدلی که میتونم پیدا کنم چی هست و قیمت حدودی هم اگر داشته باشید ممنون میشم ( 46 حداقل ، 55-60 هم حداکثر )
behzad habib
11-01-2013, 19:32
بهترین گزینه در حال حاضر مدل 50st50 هست که در شهرهای مرزی موجوده با قیمت 4000000 تومان که اگر قیاس کنیم با 50vt30 که حدود 6000000 قیمت داره فوق العادست یا اینکه صبر کنید تا ببینید نمایندگی پاناسونیک بین محصولات فکس و سیستمهای سنترال و ارتباطی آیا قصد وارد کردن hdtv رو دارد یا نه! البته با کمال تعجب قیمت درخواستی برای 50x50 رو در فروشگاهاشون 4500000 و 47e5 رو بیش از 5500000 تایین کردند که نمیدونم چرا همرو ساده فرض کردن؟! چون اکثر خریداران کم و بیش از مدلها و قیمتهای اونور آب خبر دارن و اگر هم فرض کنیم که این مدلها خوبن وقتی پلاسما 51 اینچ سری 8 رو با قیمت 4600000 میبینی یا 46ex720 رو با 3350000 انصافا به شعور مسئولان نمایندگی شک میکنی!
delmajid
12-01-2013, 08:11
سلام به همه دوستان من یک پلاسمای st30 50 دارم
من این تی وی رو با کابل لن به مودم وصل کردم و لب تابم هم با وایرلس به مودم وصل بود بعد وارد منوی تی وی شدم و به قسمت شبکه رفتم
میخواستم از این طریق لب تاب رو به تی وی وصل کنم آی پی هم دادم
چند مورد داشت که باید ok میشد. همه درست شد فقط مورد آخر که گیر داد به پورت سرور
کسی تا حالا با این تی وی این کارو کرده ؟
میشه کمک کنید؟
ممنونم
کسی هست بتونه به من کمک کنه؟
delmajid
13-01-2013, 17:18
کسی هست بتونه به من کمک کنه؟
لااقل یکی بگه این مشکل رو کجا مطرح کنم
*Alucard*
14-01-2013, 10:39
لااقل یکی بگه این مشکل رو کجا مطرح کنم
به نظرم این مشکل رو اینجا مطرح کنید زودتر جواب میگیرید:
mamaloo_shz
16-01-2013, 13:12
دوستان ، vt50 رو بدون گارانتی ، 6 تومن میصرفه خرید ؟!
mr_rayan
16-01-2013, 13:45
معلوم نیست که اینجا با گارانتی چه قیمتی عرضه میشه.
یه نکته دیگه هم صبر کن اینجا عرضه بشه ببینیم اصلا پاناسونیک چند چنده.ببین اصلا این مدل رو میخواد بیاره یا نه.اینروزا به کارای این کمپانی توی ایران زیاد نمیشه اطمینان کرد.یوقت دیدی اصلا این مدل رو وارد نکرد اونوقت دو روز دیگه اگر تلویزیونت دچار نقص فنی بشه باید دو دستی بندازیش تو سطل زباله.
parham511
16-01-2013, 14:00
تو بانه قیمتا یکم واقعی تره از بازار داخلی و روز به روز تو دنیا که حراج میخوره قیمت بانه هم میاد پایین، داستان تکراریه دلارم الان مطرح نیست و دلار ثابت شده روی 3300 .
من بودم یکم بیشتر صبر میکردم که قیمت بیاد پایین، همینطور که آقای رایان فرمودند اگه بانیان VT50 وارد نکنه این مدل تو ایران مثل تلویزیونهای Toshiba کمیاب میشه و واسه لوازم جانبی و خدماتش به مشکل میخورید.
farhadoo
22-01-2013, 00:28
سلام
دوستان خبر جدید کسی نداره؟ از بانه ؟یا نمایندگی ها که بالاخره چه خاکی می خوان تو سرشون بریزند؟
parham511
22-01-2013, 01:57
من یه خبر جدید دارم فرهادو جان، داستان تکراری ارز هست! اینکه اگه میخواید از بانه بگیرید مکث نکنید چون .....:n06: خودتون میدونید دیگه!!!
farhadoo
22-01-2013, 11:34
من یه خبر جدید دارم فرهادو جان، داستان تکراری ارز هست! اینکه اگه میخواید از بانه بگیرید مکس نکنید چون .....:n06: خودتون میدونید دیگه!!!
راستش از بانه که فعلا می ترسم بگیرم! دلیلش رو هم خودتون تو پست قبلی گفتید. میخوام ببینم بانیان می خواد چیکار کنه. راستش شهر ما نمایندگی نداره و گرنه اینجا نمی پرسیدم
amin_g_p
22-01-2013, 12:41
راستش از بانه که فعلا می ترسم بگیرم! دلیلش رو هم خودتون تو پست قبلی گفتید. میخوام ببینم بانیان می خواد چیکار کنه. راستش شهر ما نمایندگی نداره و گرنه اینجا نمی پرسیدم
می تونی از خود بانیان بپرسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahid irani
22-01-2013, 13:34
سلام دوستان. کسی مقایسه ای بین vt30 و st50 می تونه کنه؟ کدومشون بهترن؟ مثلاً الان vt30 که 42 اینچ باشه 3500000 حدوداً هست اما st50 که 50 اینچ باشه میگند حدود 4 تومنه؟ به نظر کدام ارجح هست؟
TATU_TATY
22-01-2013, 15:45
سلام دوستان. کسی مقایسه ای بین vt30 و st50 می تونه کنه؟ کدومشون بهترن؟ مثلاً الان vt30 که 42 اینچ باشه 3500000 حدوداً هست اما st50 که 50 اینچ باشه میگند حدود 4 تومنه؟ به نظر کدام ارجح هست؟
دوست من مسلما st50 بهتره ...شک نکن ..تازه 50 اینچش ...در ضمن مدل های 2011 خرابی بوردش برقش زیاد بوده ..شایشالله 2012 همشون سالمن ..
یه ماه نیم شده که VT30م تعمیرگاه هست و با تماسهایی که مرتب می گیرم به این نتیجه رسیدم که در خوش بین ترین حالت تا 5 - 6 ماه دیگه هیچ امیدی به تعمیر شدنش نیست.
با وضعیت خاصی هم که کشور داره حتی شاید هیچ وقت تعمیر نشه. :n03:
الآن دارم با CRT اوقاتم رو میگذرونم که واقعاً خیلی برام سخت و عذاب آوره! به همین خاطر خرید یه تلویزیون جدید خیلی ذهنم رو مشغول کرده.
میخواستم نظر دوستان و اساتید رو درباره پلاسما 51E8000 سامسونگ بدونم. قیمتش 4.600 هست و احتمالاً تعمیرات و پشتیبانیش تو وضعیت تحریم بهتر از پاناسونیکه.
یعنی در مقایسه با VT30 کیفیتش میتونه راضی کننده باشه؟
SAMSUNG PNE8000 TEST
Panasonic VT30 TEST
parham511
23-01-2013, 00:00
تصویرش از نظر میزان نور یا برایتنسشو من با پلاسماهای HD ارزون سامسونگ مقایسه کردم تو فروشگاه، فرقی متوجه نشدم والا...
مخصوصا تو صحنه هایی که خورشیدو نشون میداد از نظر میزان نور فرق آنچنانی نداشتند.
یه مقاله من توی فیس بوک امروز خوندم که بی نام و نشان بود اما موضوعش این بود که تلویزیونهای جدید که دوربین و میکروفون رو دارند از طریق -- کردنشون عده ای موق شدن تصاویر و صداهای محیط منزل صاحب این TV هارو دریافت کنن.
TATU_TATY
23-01-2013, 00:30
عمو پونل خدا صبرت بده ...وای 5 الی 6 ماه ...شوخی میکنی ؟؟؟عجب شانسی آوردم که تی وی یه ماه درست شد ...خدا نکنه دوباره خراب شه که باید ترک خونه و زندگی کنم
یه مقاله من توی فیس بوک امروز خوندم که بی نام و نشان بود اما موضوعش این بود که تلویزیونهای جدید که دوربین و میکروفون رو دارند از طریق -- کردنشون عده ای موق شدن تصاویر و صداهای محیط منزل صاحب این TV هارو دریافت کنن.
بله آقا پرهام ..تو این ودیو عملی بهتون نشون میده چی به چیه ....اینا همش تحت پروزه اشلون دسته بندی شدن ...این که چیزی نیست ...شما تلفن همراهی که دستت گرفت نمیترسی اون وقت از این تی وی که دیگه جای خود دارند... تا وقتی که این تلفن های همراه هست این تی ها برای شنود باید برن لنگ بندازن ..شما فکر کن کمکی هستند اینا
بله اینجوریاست
behzad habib
23-01-2013, 11:57
poonel جان این مدل رو 1 ماه پیش در شریعتی از نزدیک دیدم که متاسفانه در جای بسیار بدی برای دمو قرار داده بود دقیقا جلوی نور و تقریبا از لحاظ بازتاب تفاوتی با دیگر مدلها نداشت و دموها هم که زیاد جالب نبود و بنظرم تا این مدل در منزل با یک کالیبره خوب دیده نشه نمیشه نظری داد ولی در رویوها عالی گزارش شده که قیمت مناسبی هم داره البته فعلا!
با تشکر از دوستانی که جواب دادن
تو پست قبلیم این همه زور زدم نوشتم و عکس گذاشتم! توقع داشتم بحث زیادتری بشه!:n27:
چه خاکی به سرم کنم؟ :n03:
به جای VT30 چی بخرم؟ خودم هر چی فکر می کنم هیچ مدلی جاشو برام پر نمیکنه! ترکیـــدم از بس غصه خوردم.:n28:
behzad habib
23-01-2013, 23:35
همین امروز شریعتی بودم قیمتها به این ترتیب بود
50vt30 حدود 7400000 تومان
65st50 حدود 18500000 تومان!
65vt30 حدود 2500000 تومان!
pn51 8000 حدود 5500000 و 50st30 حدود 5800000 ناقابل!
در ضمن گفتن 50st50 هم میارن حدود 7 میلیون قیمتش هست!
با این وضعیت دیگه خرید کردن دل شیر میخواد...
آره. دل شیر میخواهد و البته مغز خر!
منو بگو خواستم TV بخرم.
پس مجبورم که با این CRT عطیقه به اجبار روزگار بگذرونم :n03:
parham511
24-01-2013, 01:16
مجبورم که با این CRT عطیقه به اجبار روزگار بگذرونم :n03:
شما گارانتی بهتون خسارت پرداخت نمیکنه؟ یا اجازه نمیده یه محصول جدید بجاش ازشون بردارید؟
اگه مشکل تامین قطعه شرکت مساله تحریمه چجوری 65ST50 وارد کرده و گفته 50ST50 هم تو راهه؟
mr_rayan
24-01-2013, 08:25
:n04::n04::n04::n04::n04::sq_14::sq_14::sq_14:
smhsh121
24-01-2013, 10:12
به نظر من اگر شرکت تا مدت محدودی مثلا حداکثر یک ماه نتونه قطعه یدکی رو تامین کنه باید تلویزیون رو تعویض کنه یا پول تلویزیون رو به خریدار پس بده. مثلا یکی از آشناها تلویزیون LG داشت و خراب شد و گلدیران نتونست یدکیشو فراهم کنه برای همین کل تلویزیون رو اومد عوض کرد. به نظرم شما از طریق نمایندگی مرکزی کارتو پیگیری کن چون شرکت موظفه از عهده تعهدش بر بیاد و خریدار این وسط گناهی نداره.
brilliant1
24-01-2013, 17:08
برای 65vt30 یک صفر کم گذاشتی،25 میلیون درسته؟
behzad habib
24-01-2013, 19:41
بله 25 میلیون درسته و جالب بود که 2 تا از نمایندگی های الجی فروش نداشتن و قیمت هم ندادن و به احتمال خیلی زیاد تا چند روز آینده بین 20 الی 30 درصد افزایش قیمت خواهند داشت.
لوازم صوتی و تصویری کم کم از حالت لوکس بودن دارن خارج میشن و به عطیقه جات تبدیل میشن که مثل انواع بنز و پورشه و ساعتهای سوئیسی و کت و شلوار آرمانی باید از پشت ویترین مشاهده کرد!
*Alucard*
24-01-2013, 20:23
یه ماه نیم شده که VT30م تعمیرگاه هست و با تماسهایی که مرتب می گیرم به این نتیجه رسیدم که در خوش بین ترین حالت تا 5 - 6 ماه دیگه هیچ امیدی به تعمیر شدنش نیست.
با وضعیت خاصی هم که کشور داره حتی شاید هیچ وقت تعمیر نشه. :n03:
الآن دارم با CRT اوقاتم رو میگذرونم که واقعاً خیلی برام سخت و عذاب آوره! به همین خاطر خرید یه تلویزیون جدید خیلی ذهنم رو مشغول کرده.
میخواستم نظر دوستان و اساتید رو درباره پلاسما 51E8000 سامسونگ بدونم. قیمتش 4.600 هست و احتمالاً تعمیرات و پشتیبانیش تو وضعیت تحریم بهتر از پاناسونیکه.
یعنی در مقایسه با VT30 کیفیتش میتونه راضی کننده باشه؟
SAMSUNG PNE8000 TEST
Panasonic VT30 TEST
E8000 پنل عالی ای هست تقریبا از هر جهت نسبت به VT30 برتری داره به جز برایتنس تو مد داینامیک.
راستش از دیدن این قیمتها دیگه زیاد شوکه نمیشم... چند روز پیش تن ماهی رو که پارسال میخردیم 2700 خریدم 6000 تومن! تو روزنامه خوندم قیمت پراید میخواد بشه 18 میلیون تومن! قیمت زمین تویه محله متوسط تو تهران رو میگن متری 10 میلیون تومن! وقتی که آب از سر بگذره چه یک وجب چه صد وجبش زیاد فرقی نمیکنه.
اینم از اظهار نظر یکی از "دست اندر کاران صنعت خودرو کشور"
در راستای زمزمه هایی مبنی بر آزاد سازی قیمت خودروها!
همان گونه که مردم با قیمت بنزین که از ۱۰۰ تومان به ۴۰۰ و ۷۰۰ تومان رسید و قیمت نان که از ۱۰۰ تومان به ۵۰۰ تومان رسید، کنار آمدند، با قیمتهای جدید خودرو نیز کنار میآیند
سخنان نجفی منش، رئیس انجمن قطعه سازان در یک مصاحبه خبری.
منبع:
.... بگذریم
farhadoo
24-01-2013, 22:33
اینم از اظهار نظر یکی از "دست اندر کاران صنعت خودرو کشور"
در راستای زمزمه هایی مبنی بر آزاد سازی قیمت خودروها!
سخنان نجفی منش، رئیس انجمن قطعه سازان در یک مصاحبه خبری.
منبع:
.... بگذریم
اتفاقا ایشون به نکته بسیار خوبی اشاره کرده اند. مشکل دقیقا از همونجا شروع میشه!!
نظرتون راجع به e6500 چیه ؟ موجوده؟ قیمت؟
behzad habib
24-01-2013, 22:58
مدل 51e6950 هم در فروشگاه موجود بود با قیمت 4100000 تومان که اگر اشتباه نکنم همون e6500 باید باشه که در رویوها حتی از e8000 هم بهتر گزارش شده.
parham511
25-01-2013, 02:29
چیزی که میگم توضیح واضحاته و اینجا هم تاپیک سامسونگ نیست اما e6950 رو من هم 3 هفته پیش دیدم از نظر طراحی و قاب داغونه اما تصویر دلنشینی داره، خیلی با طبیعی بودن رنگهاش و عمق مشکیش حال کردم، از نظر برایتنس توی نور با LCD ها تفاوت کمی داشت ... البته یکی از علتهاشم برایتنس پایین LCD های 2012 سامسونگ بغیر از سری 7 و 8 هستش که روی مد پویا هم توی خونه چنگی به دل نمیزنن و تاریکن، توی مغازه ها هم خودشون دیگه نور محیطو زیاد نمیکنن مثل قبل که کسی متوجه نشه.
کم کم عادت میکنیم زندگی گذشتمونو یه خاطره شیرین بدونیم و با همین وضع کنار بیایم، الآن زمانیه که باید حسابی از وسایلای الکترونیکی مراقبت کرد، برا لپتاپ cooldpad بخیریم، برا گوشی قاب محافظ، حتی تلویزیونو زیاد ازش کار نکشیم و... چون با این قیمتا آدم دیگه نمیتونه خرید کنه.
یه گوشی زاغارت مثل C2-00 نوکیا با صفحه 128x160 و دوربین VGA الآن شده 240 هزار تومن... !درحالی که 100 تومن هم نمی ارزه... واقعا دیگه خرید کردن سخت شده.
بازم خدا رو شکر یاد این شعر با ارزش مولانا افتادم که میتونه دنیای آدمو زیرو رو کنه:
شکر نعمت، نعمتت افزون کند *** کفر نعمت از کفت بیرون کند
vahid irani
25-01-2013, 20:20
من بالاخره یه 42vt30 خریدم.فقط من یه خورده شک کردم به نمایندگی. یه خط و خش خیلی خیلی ریز اندازه یه سکه 100 تومانی با دقت خیلی زیاد وسط صفحه دیدم. البته نصاب از تو کارتن tv رو در آورد. منوی مخفی رو آوردم با همون دستور vol و info اما نتونستم زمان کارکرد رو بیارم.بعدشم سیم رو از پریز کشیدم که مشکلی پیش نیاد.
ممنون می شم سوالاتم رو جواب بدید:
1) حالا واقعاً تو منوی مخفی هر کاری کرده باشم با این کار save نمی شه؟ یه کم به رنگش شک کردم که تیره شده باشه!
2) راستی این اسکن مضاعف 16 به 9 چیه! به چه درد می خوره اگر نباشه چه مشکلی پیش میاد؟
3) این گرداننده پیکسل رو اتوماتیک باشه یا روشن؟ کدوم واسه عمر TV بهتره؟
4) موقع ای که زیر نویسی توی کادر معمولاً روشن از نوار مشکی رنگ زیر TV رد می شه 3 ثانیه اولش خیلی مجعد و شبیه شطرنجی هست! دلیلش و راه حلش چیه!
5) کنتراست رو ، روی 50 گذاشتم، به توصیه دوستان. وضوح روی چند باشه واسه عمر TV بهتره؟
6) اون قضیه آک بودن TV هم نگرانم کرده!
7) توی فوتبال وقتی با سرعت توپ پاس داده میشه انگار پاسخ دهی توی تصاویر متحرک کم هست. واسه بهبودش تنظیم خاصی وجود داره؟
............
26-01-2013, 03:26
من بالاخره یه 42vt30 خریدم.فقط من یه خورده شک کردم به نمایندگی. یه خط و خش خیلی خیلی ریز اندازه یه سکه 100 تومانی با دقت خیلی زیاد وسط صفحه دیدم. البته نصاب از تو کارتن tv رو در آورد. منوی مخفی رو آوردم با همون دستور vol و info اما نتونستم زمان کارکرد رو بیارم.بعدشم سیم رو از پریز کشیدم که مشکلی پیش نیاد.
ممنون می شم سوالاتم رو جواب بدید:
1) حالا واقعاً تو منوی مخفی هر کاری کرده باشم با این کار save نمی شه؟ یه کم به رنگش شک کردم که تیره شده باشه!
2) راستی این اسکن مضاعف 16 به 9 چیه! به چه درد می خوره اگر نباشه چه مشکلی پیش میاد؟
3) این گرداننده پیکسل رو اتوماتیک باشه یا روشن؟ کدوم واسه عمر TV بهتره؟
4) موقع ای که زیر نویسی توی کادر معمولاً روشن از نوار مشکی رنگ زیر TV رد می شه 3 ثانیه اولش خیلی مجعد و شبیه شطرنجی هست! دلیلش و راه حلش چیه!
5) کنتراست رو ، روی 50 گذاشتم، به توصیه دوستان. وضوح روی چند باشه واسه عمر TV بهتره؟
6) اون قضیه آک بودن TV هم نگرانم کرده!
7) توی فوتبال وقتی با سرعت توپ پاس داده میشه انگار پاسخ دهی توی تصاویر متحرک کم هست. واسه بهبودش تنظیم خاصی وجود داره؟
1- اگر میخواهید چیزی در منوی مخفی ذخیره نشود باید دوشاخه دستگاه را از برق بکشید بیرون دستکاری این منو نیاز به اطلاعات بالا دارد کوچکترین دستکاری در این منو باعث صدمه به پنل میشود.
2.اسکن مضاعف هر تصویر را دوبار اسکن میکند و برای کمتر شدن پرش کاربرد دارد
3.روشن
4.معمولا مشکل از منبع نمایش است ولی برای بهتر شدن ifc را روشن کنید
5.وضوح مهم نیست 00 ساعت اول کنتراست روی 50 باشد و تصاویر break in پخش شود.
6.متاسفانه نمایندگی پاناسونیک در ایران به دست شرکتهای نا اهلی است بهترین کار این است که بگویید نماینده شرکت بیاید و پنل را عوض کند بهانه تعویض را هم همون مشکلی که خودتان عنوان کردید اعلام کنید.
7.مشکل از منبع نمایش است وقتی منبع نمایش مشکل داشته باشد کار چندانی نمیتوان صورت داد بهترین کار روشن کردن ifc و قرار دادن روی حالت حداکثر است.
............
26-01-2013, 03:47
چیزی که میگم توضیح واضحاته و اینجا هم تاپیک سامسونگ نیست اما e6950 رو من هم 3 هفته پیش دیدم از نظر طراحی و قاب داغونه اما تصویر دلنشینی داره، خیلی با طبیعی بودن رنگهاش و عمق مشکیش حال کردم، از نظر برایتنس توی نور با LCD ها تفاوت کمی داشت ... البته یکی از علتهاشم برایتنس پایین LCD های 2012 سامسونگ بغیر از سری 7 و 8 هستش که روی مد پویا هم توی خونه چنگی به دل نمیزنن و تاریکن، توی مغازه ها هم خودشون دیگه نور محیطو زیاد نمیکنن مثل قبل که کسی متوجه نشه.
کم کم عادت میکنیم زندگی گذشتمونو یه خاطره شیرین بدونیم و با همین وضع کنار بیایم، الآن زمانیه که باید حسابی از وسایلای الکترونیکی مراقبت کرد، برا لپتاپ cooldpad بخیریم، برا گوشی قاب محافظ، حتی تلویزیونو زیاد ازش کار نکشیم و... چون با این قیمتا آدم دیگه نمیتونه خرید کنه.
یه گوشی زاغارت مثل C2-00 نوکیا با صفحه 128x160 و دوربین VGA الآن شده 240 هزار تومن... !درحالی که 100 تومن هم نمی ارزه... واقعا دیگه خرید کردن سخت شده.
بازم خدا رو شکر یاد این شعر با ارزش مولانا افتادم که میتونه دنیای آدمو زیرو رو کنه:
شکر نعمت، نعمتت افزون کند *** کفر نعمت از کفت بیرون کند
برایتنس بالای سری 7-8 سامسونگ طرفند سامسونگ برای فروش بیشتر است بنده مدل سری 6 و 8 را مقایسه کرده ام به جز برایتنس بالاتر هیچ تفاوت چشمگیری در کیفیت تصویر با یکدیگر ندارند که البته برایتنس بالای سری 8 در منزل کاملا به کیفیت تصویر پنل صدمه میزند و کنتراست را پایین می آورد
Power rating در تلویزیون VT30 و اکثر پلاسماها 220 تا 240 هست :
به نظرتون استابيلايزر STB 2000 فاراتل که ولتاژ خروجیش 220V ± 13V است واسه VT30 خوبه؟
چون اگه - 13V رو در نظر بگیریم از 220V کمتر میشه و از محدوده Power rating تلویزیون خارج میشه! و بازم برد تلویزیون ممکنه بسوزه!
استابيلايزر با ولتاژ خروجی مناسب تر، چیزی هست؟
vahid irani
27-01-2013, 00:23
1- اگر میخواهید چیزی در منوی مخفی ذخیره نشود باید دوشاخه دستگاه را از برق بکشید بیرون دستکاری این منو نیاز به اطلاعات بالا دارد کوچکترین دستکاری در این منو باعث صدمه به پنل میشود.
2.اسکن مضاعف هر تصویر را دوبار اسکن میکند و برای کمتر شدن پرش کاربرد دارد
3.روشن
4.معمولا مشکل از منبع نمایش است ولی برای بهتر شدن ifc را روشن کنید
5.وضوح مهم نیست 00 ساعت اول کنتراست روی 50 باشد و تصاویر break in پخش شود.
6.متاسفانه نمایندگی پاناسونیک در ایران به دست شرکتهای نا اهلی است بهترین کار این است که بگویید نماینده شرکت بیاید و پنل را عوض کند بهانه تعویض را هم همون مشکلی که خودتان عنوان کردید اعلام کنید.
7.مشکل از منبع نمایش است وقتی منبع نمایش مشکل داشته باشد کار چندانی نمیتوان صورت داد بهترین کار روشن کردن ifc و قرار دادن روی حالت حداکثر است.
ممنون،
1) مشکل بد شدن زیر نویس از film cadence detection بود off کردم درست شد. وقتی این گزینه رو on می کنم تو تمام زیر نویس ها با زمینه روشن مشکلی که ذکر کردم به وجود میآد. دلیلش چی می تونه باشه؟ آیا طبیعیه؟
2) به نظر می رسه غنای رنگ به حدی بالاست که جزئیات رنگ های تیره رو از دست می دم و حتی چشم رو شاید خسته می کنه. مثلاً یک کت سورمه ای تو تن بازیگر مات و زیاد رنگ پس میده. مثل خودکارای دوران دبیرستانم که بعضی وقتا جوهر پس می داد. اما جوهر این فقط رو همون کت هست :n01: رنگ رو 50، روشنایی 50 و وضوح رو 50، حالت صرفه جویی خاموش، رنگ درخشان هم خاموش هست (که روشنش همچین تفاوت محسوسی هم نداره!)
روشنایی رو زیاد می کنم تصویر زشت می شه. رنگ رو هم می کنم تصویر مرده می شه اما مشکل باقی هست!
3) محتویات کارتن VT30 دقیقاً چی هست؟ کامل می شه توضیح بدید و مثلاً شکل dongle رو توصیف کنید!
Wi-Fi USB dongle مثلاً چه شکلی هست چون من ندیدم چنین چیزی رو تو کارتن، یا این DLNA چی هست؟ یک وسیله سخت افزاری هست یا صرفاً یک امکان نرم افزاری؟
به نظرتون استابيلايزر STB 2000 فاراتل که ولتاژ خروجیش 220V ± 13V است واسه VT30 خوبه؟
چون اگه - 13V رو در نظر بگیریم از 220V کمتر میشه و از محدوده Power rating تلویزیون خارج میشه! و بازم برد تلویزیون ممکنه بسوزه!
سلام
بنظرم اگر بشه ولتاژ خروجی این استابيلايزر رو روی 230 ولت تنظیم کرد با تلرانس 13 ولت بین 117 تا 243 ولت خروجیش تغییرات میده که نزدیک 220 تا 240 است و پنل ایمن میشه. :n26:
باید یکی با فاراتل مذاکره کنه!
ممنونم
mr_rayan
27-01-2013, 14:57
ممنون،
1) مشکل بد شدن زیر نویس از film cadence detection بود off کردم درست شد. وقتی این گزینه رو on می کنم تو تمام زیر نویس ها با زمینه روشن مشکلی که ذکر کردم به وجود میآد. دلیلش چی می تونه باشه؟ آیا طبیعیه؟
2) به نظر می رسه غنای رنگ به حدی بالاست که جزئیات رنگ های تیره رو از دست می دم و حتی چشم رو شاید خسته می کنه. مثلاً یک کت سورمه ای تو تن بازیگر مات و زیاد رنگ پس میده. مثل خودکارای دوران دبیرستانم که بعضی وقتا جوهر پس می داد. اما جوهر این فقط رو همون کت هست :n01: رنگ رو 50، روشنایی 50 و وضوح رو 50، حالت صرفه جویی خاموش، رنگ درخشان هم خاموش هست (که روشنش همچین تفاوت محسوسی هم نداره!)
روشنایی رو زیاد می کنم تصویر زشت می شه. رنگ رو هم می کنم تصویر مرده می شه اما مشکل باقی هست!
3) محتویات کارتن VT30 دقیقاً چی هست؟ کامل می شه توضیح بدید و مثلاً شکل dongle رو توصیف کنید!
Wi-Fi USB dongle مثلاً چه شکلی هست چون من ندیدم چنین چیزی رو تو کارتن، یا این DLNA چی هست؟ یک وسیله سخت افزاری هست یا صرفاً یک امکان نرم افزاری؟
1-طبیعیه
2-شما می تونید شارپنس رو تا 10 الی 20 تا افزایش بدید و همینطور برایتنس هم بین 5 تا 10 تا افزایش بدید.اینطوری می تونید اون تصویری که تو ذهنتون هست بگیرید.
3-دانگل تو کارتن نیست.اصلا انگار تو ایران نیست.منکه جایی ندیدم و نشنیدم.باز شاید دوستان دیگه اطلاعی داشته باشند.
saied_encoder
27-01-2013, 21:24
سلام
من 3 شنبه می خوام برم بانه برا خرید tv ، کسی خبر داره مدل st50 42 هست تو بازار بانه و قیمتش چه حدودیه؟؟
با تشکر
arash_a59
28-01-2013, 02:56
آقا پونل داداشم شما مطمئنيد تلوزينتون بخاطر افت ولتاژ سوخته؟
من قضيه شمارو خوندم و البته بسيار متاسف و متاثر شدم
شما نوشته بوديد با روشن كردن ماهوراه سينماي خانكي پلي استيشن و تي وي يهو تي وي سوخت
شما اگر آمپراژ كل اين وسايل رو هم روي هم جمع بزنيد به 8 آمپر نميرسه و تا زماني كه آمپر نكشه افت ولتاژ ايجاد نميشه
به نظر من مشكل از سيستم و شبكه برقي شهرتون يا پست محلتون يا سيم كشيه خونتون هست.
اميدوارم ديگه هيچ وقت اين مشكل براتون پيش نياد.
shayangiga
28-01-2013, 09:16
دوستان لطفا راهنمایی کنید که بین مدل های st30 وپلاسمای سامسوگ e8880 کدوم برتری دارند؟؟ بیشتر کیفیت تصویر برام مهمه؟ وتو led ها سونی hx855 از بقیه بهتره؟؟؟
kambiz11000
29-01-2013, 11:41
سلام
من 3 شنبه می خوام برم بانه برا خرید tv ، کسی خبر داره مدل st50 42 هست تو بازار بانه و قیمتش چه حدودیه؟؟
با تشکر
ST50 سایز 50 اینچ تو سایت زده 40000000 ریال سایز 42 قیمتش پایینتره ضمنا تو سایت قیمتا بالاتره بانه هست شما تماس بگیرید بانه اگه موجود باشه خبر میدن.
با سلام خدمت اساتید
مشکلی برای تی وی من پیش امده بطوریکه هیچ دکمه ای نه روی کنترل دستی ونه روی تی وی کار میکنه به غیر از پاور روی کنترل ممنون میشم راهنمایی کنید مدل42st30
با سلام خدمت اساتید
مشکلی برای تی وی من پیش امده بطوریکه هیچ دکمه ای نه روی کنترل دستی ونه روی تی وی کار میکنه به غیر از پاور روی کنترل ممنون میشم راهنمایی کنید مدل42st30
سلام. اینجا راه حلش هست :
kambiz11000
02-02-2013, 09:25
لیست تلویزیون های پاناسونیک ویرا Viera تو سایت پاناسونیک خاورمیانه برداشته شده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] egory&Filter1Value=Viera%20TV#
LoverOfHate
07-02-2013, 21:10
درود خدمت اساتید
سلام من یک پلاسما مدل TH-P50X50M دارم
مشکل دستگاه نمایش نامفهوم زیرنویس فارسیه
اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید
007matrix
13-02-2013, 12:12
سلام من امروز از نمایندگی پاناسونیک 65vt50 رو پرسیدم گفت 28میلیون و 600 خیییلی گرونه:n04:
دوستان یه مشورت بهم بدید، یه پلاسما پاناسونیک 42 اینچ st30 کارکرده از یکی دوستان میخوام بخرم. چقدر میارزه؟ چه قیمتی بخرم خوبه؟
LoverOfHate
15-02-2013, 20:09
درود
42 VT30
parham511
15-02-2013, 20:56
سلام من امروز از نمایندگی پاناسونیک 65vt50 رو پرسیدم گفت 28میلیون و 600 خیییلی گرونه:n04:
قیمت یه سمند عادی بنزینیه، که تا پیارسال 12 تومن بود.
65HX925 سونی هم تو بانه میدن 18 تومن؛ قیمت یه پراید معمولی که تا پیارسال 7 تومن بود.
kambiz11000
15-02-2013, 23:29
سلام تا چند ماه پیش با این مبلغ میشد 4 عدد تلویزیون 3 عدد از همین سری و همین سایز و یک عدد 42 از سری ST رو خریداری کرد ولی الان به جای 4 عدد 1 عدد.
smhsh121
16-02-2013, 00:20
قیمت یه سمند عادی بنزینیه، که تا پیارسال 12 تومن بود.
65HX925 سونی هم تو بانه میدن 18 تومن؛ قیمت یه پراید معمولی که تا پیارسال 7 تومن بود.
سلام تا چند ماه پیش با این مبلغ میشد 4 عدد تلویزیون 3 عدد از همین سری و همین سایز و یک عدد 42 از سری ST رو خریداری کرد ولی الان به جای 4 عدد 1 عدد.
فدای سرتون. عوضش عنتر فرستادیم فضا:n08:
parham511
16-02-2013, 11:55
تو ورژن اروپاییه دو پلاسما و 2 LED برتر امسال پاناسونیک یعنی پلاسماهای ZT60 و VT60 و LED های WT60 و DT60 از تیونر دوقلو استفاده شده که برحسب نیاز منطقه تیونر دوقلوی ----C (تلویزیون کابلی)، تیونر دوقلوی ----T (تلویزیون آنتن دار) و تیونر دوقلوی ----S ( تلویزیون ماه. واره ای) در این مدلهای اروپایی تعبیه شده، و طبیعتا میتونه تصویرو برای تلفن های هوشمند، تبلت ها و تلویزیونهای هوشمند دیگه بوسیله DLNA به اشتراک بزاره که با نام Watch and Sahre ازش نام بردن.
بیشتر از دو ماه بود که تلویزیون پلاسما VT30م تعمیرگاه بود و به کل تصویرش از یادم رفته بود. (باور کنید)
چند باری گذرم افتاد به خیابون جمهوری و تصویر تلویزیون پلاسما خودم و مدل ST30 رو کنار LEDها که می دیدم یه خورده دلسرد می شدم. چون تصویرش کنار LEd تو مغازه حالت دودی داشت! به علاوه اینکه این چند مدت LED زیاد دیدم و به تصویرشون عادت کرده بودم و تعصبم به پلاسما کم شده بود!
امروز تلویزیونم که تعمیر شد و آوردم خونه و روشن کردم به شدت جا خوردم!:n04:
عجب کنتراست توپی داره ...:n09:
عجب Upscaling محشری ...چه تصویر Sd نرمی داره ...:n10:
وای خدای من چه رنگاش طبیعیه ...:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اَه اَه، LED :n21:
TATU_TATY
16-02-2013, 22:04
بیشتر از دو ماه بود که تلویزیون پلاسما VT30م تعمیرگاه بود و به کل تصویرش از یادم رفته بود. (باور کنید)
چند باری گذرم افتاد به خیابون جمهوری و تصویر تلویزیون پلاسما خودم و مدل ST30 رو کنار LEDها که می دیدم یه خورده دلسرد می شدم. چون تصویرش کنار LEd تو مغازه حالت دودی داشت! به علاوه اینکه این چند مدت LED زیاد دیدم و به تصویرشون عادت کرده بودم و تعصبم به پلاسما کم شده بود!
امروز تلویزیونم که تعمیر شد و آوردم خونه و روشن کردم به شدت جا خوردم!:n04:
عجب کنتراست توپی داره ...:n09:
عجب Upscaling محشری ...چه تصویر Sd نرمی داره ...:n10:
وای خدای من چه رنگاش طبیعیه ...:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اَه اَه، LED :n21:
دورررود به شرفت .... شرف به دوررررودت
اتفاقا چند شب پیش یه یادی از تی وی تون کردم .. مثه اینکه درست شده ...تبریک میگم ..ایشاالله که دیگه براش مشکل پیش نیاد ..
mr_rayan
17-02-2013, 07:52
پونل جان مبارک باشه.انشالله که دیگه خراب نشه.
البته اولین نفر اینجا تلویزیون من خراب شد:n28:.پس تا وقتی دوباره تی وی من خراب نشده راحت باشید ولی به محض اینکه تی وی من دوباره خراب بشه:n03: بدونید که سرنوشت شومی در انتظارتونه:n02:
جناب poonel خوشحالم از اينكه مشكلتون حل شد
توي پستهاي قبلي اگر خاطرم باشه گفته بوديد مشكل از قسمت تغذيه دستگاه بوده و ظاهرا دامنه ولتاژ ورودي TV يه چيزي بين 220 تا 230 ولته واين مشكل احتمالا به خاطر همين دامنه ولتاژ كم و نوسانات برق زياديه كه در شبكه وجود داره
آيا واقعا همينطور بوده ؟
و اگر همينطوريه با گذاشتن يك استابلايزر كه ولتاژ را در همين محدوده نگه داره مشكل حل ميشه يا نه مسئله بزرگتر از اين حرفهاست و بايد هر از گاهي منتظر اين قضيه باشيم
جناب poonel خوشحالم از اينكه مشكلتون حل شد
توي پستهاي قبلي اگر خاطرم باشه گفته بوديد مشكل از قسمت تغذيه دستگاه بوده و ظاهرا دامنه ولتاژ ورودي TV يه چيزي بين 220 تا 230 ولته واين مشكل احتمالا به خاطر همين دامنه ولتاژ كم و نوسانات برق زياديه كه در شبكه وجود داره
آيا واقعا همينطور بوده ؟
و اگر همينطوريه با گذاشتن يك استابلايزر كه ولتاژ را در همين محدوده نگه داره مشكل حل ميشه يا نه مسئله بزرگتر از اين حرفهاست و بايد هر از گاهي منتظر اين قضيه باشيم
دقیقاً نمی دونم چه مشکلی داشت. به احتمال زیاد از برق بوده.
ولتاز پلاسما 220 - 240 هست که برای LED-LCD ها 100-240 هستن. پس پلاسما ها نسبت به نوسان ولتاژ خیلی حساس ترن.
البته خیلی ها که پلاسما دارن تا حالا مشکلی باهاش نداشتن. حالا VT30 چشه معلوم نیست.
محض اطمینان یه استابلایزر فاراتل به قیمت 247 تومن گرفتم که ولتاژ خروجیش 220 هست. امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد.
smhsh121
17-02-2013, 20:42
دقیقاً نمی دونم چه مشکلی داشت. به احتمال زیاد از برق بوده.
ولتاز پلاسما 220 - 240 هست که برای LED-LCD ها 100-240 هستن. پس پلاسما ها نسبت به نوسان ولتاژ خیلی حساس ترن.
البته خیلی ها که پلاسما دارن تا حالا مشکلی باهاش نداشتن. حالا VT30 چشه معلوم نیست.
محض اطمینان یه استابلایزر فاراتل به قیمت 247 تومن گرفتم که ولتاژ خروجیش 220 هست. امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد.
ببخشید توان خروجی این استابلایزر چند واته؟ ولتاژ ورودیش باید تو چه بازه ای باشه؟
ببخشید توان خروجی این استابلایزر چند واته؟ ولتاژ ورودیش باید تو چه بازه ای باشه؟
توان خروجی 1400 وات
ولتاژ ورودی 180-250
light_shadow
19-02-2013, 09:50
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
من دو سال قبل یک تلویزیون v20سایز 42 خریدم دو ماه قبل متاسفانه یک ضربه به صفحه آن برخورد کرد و یک ترک کوچک برداشت ظرف دو هفته چن خط مشکی بر روی صفحه ظاهر شد و الان هم روشن نمی شه
نمایندگی شهرستان گفت صفحه سوخته و باید تعویض شود اما صفحه تصویر پلاسما نیست
لطفا راهنمایی کنید
TATU_TATY
20-02-2013, 20:42
سلام ..
دوستان کسی قیمت تی وی های 2012 پاناسونیک پلاسما و ال ای دی ها رو نداره ؟!!
st50 . wt50
40 تا 50 اینجشون . نمایندگی و بانه
LED من ET5 رو 3.100 از تهران بی گارانتی قیمت گرفتم . خودمم مد نظرمه که بگیرم ولی از بی گارانتی بودن میترسم . گارانتی دارش 4 به بالا هست
متاسفانه مدل های زیبا dt50 و wt50 ندیدم جایی
amir 777
21-02-2013, 10:13
به نظر من دیگه الان hdtv خریدن کار اشتباهیه چون تجربه دارم میگم من چند سال پیش که تازه پلاسما اومد ولی هنوز گرون بود به قیمت اون زمان رفتم 1.5 میلیون یه crt پانا خریدم اون روز بین crt ها عالی بود ولی بعد با ارزون شدن پلاسما خیلی دلم سوخت نه میتونستم از سر 1.5 پولی که دادم بگذرم و نه میتونستم برم دوباره پلاسما بخرم الان هم مسلما سال اینده تلویزیون های 4k با سایز کوچکتر و قیمت مناسب تر میاد
mr_rayan
21-02-2013, 14:43
به نظر من دیگه الان hdtv خریدن کار اشتباهیه چون تجربه دارم میگم من چند سال پیش که تازه پلاسما اومد ولی هنوز گرون بود به قیمت اون زمان رفتم 1.5 میلیون یه crt پانا خریدم اون روز بین crt ها عالی بود ولی بعد با ارزون شدن پلاسما خیلی دلم سوخت نه میتونستم از سر 1.5 پولی که دادم بگذرم و نه میتونستم برم دوباره پلاسما بخرم الان هم مسلما سال اینده تلویزیون های 4k با سایز کوچکتر و قیمت مناسب تر میاد
نه به این زودی تلویزیون های 4k قیمت پایین گیر نمیاد.اگر بخواد سال دیگه تلویزیون های 4k سایز کوچیک تو بازار به فروش برسه مطمئنا به دلیل تکنولوژی برتر بالاترین قیمتها رو خواهد داشت.به نظر من هزینه برای تلویزیون های 4k در حال حاضر به کل اشتباه هست چون سورسش اصلا در دسترس نیست ولی قضیه OLED فرق می کنه.OLED تکنولوژی هستش که ارزش هزینه داره.مطمئنا تا زمان عرضه Oled به بازار نکنولوژی 4k هم همه گیرتر شده و تلویزیون های Oled با تکتولوژی 4k روانه بازار میشن.تا اون موقع هم سورس مناسب 4k بیشتر شده.
farhadoo
22-02-2013, 02:23
به نظر من دیگه الان hdtv خریدن کار اشتباهیه چون تجربه دارم میگم من چند سال پیش که تازه پلاسما اومد ولی هنوز گرون بود به قیمت اون زمان رفتم 1.5 میلیون یه crt پانا خریدم اون روز بین crt ها عالی بود ولی بعد با ارزون شدن پلاسما خیلی دلم سوخت نه میتونستم از سر 1.5 پولی که دادم بگذرم و نه میتونستم برم دوباره پلاسما بخرم الان هم مسلما سال اینده تلویزیون های 4k با سایز کوچکتر و قیمت مناسب تر میاد نباید منتظر تلویزیونهای 4kبا سایز کوچکتر بود چون همونطور که جناب رایان هم گفتند 4k مثل oledتکنولوژی متفاوتی نیست بلکه صرفا یک افزایش رزلوشنه و برای اینکه تفاوتش با 1080pمشخص باشه حداقل سایزش 84 به بالاست حتی oled هم وقتی وارد بازار بشه تا مدتها قیمت فضایی خواهد داشت که در مورد کشور عزیز واسلامی مون ایران وقتی ما یه hdtv 1300 دلاری پاناسونیک رو باید بخریم 6 میلیون دیگه حساب کنید یهolled 10000 دلاری چقدر میشه!
parham511
22-02-2013, 03:13
پاناسونیک ZT60 در برابر پایونیر کورو - آیا این ظهور یک پادشاه جدید است؟
ترجمه مقاله ی آقای راسموس لارسن.
پاناسونیک ZT60 یک تلویزیون معمولی نیست، جاه طلبانه ترین تلویزیون کمپانی پاناسونیک تا به حال است؛ یعنی نسخه ای که با تعداد محدود و با دست مونتاژ میشود، و بهمراه یک امضاء از طراح آن ارائه میشود. این اولین تلویزیون پاناسونیک است که با پنل Studio Master در حالتی که در کارخانه کالیبره شده ارائه میشود.
اما آیا میتواند این معنی را بدهد که پاناسونیک بالاخره تلویزیون قدیمی پایونیر کورو را بعنوان مرجع مغلوب کند؟
پاناسونیک در نمایشگاه شهر نیس احساس اعتماد به نفس میکند؛ حتی آنقدر زیاد که مقایسه ای بصورت پهلو به پهلو بین پایونیر کورو، و ZT60 بعنوان آخرین تلویزیون امسالشان و VT50 بعنوان برترین مدل پارسالشان ترتیب داده بودند. اما لطفا از تصاویر زیر برداشت زیادی نکنید، چون عکسبرداری در محیط کم نور اتاق ارائه با وجود اینکه تجهزیات زیادی با خودمان نداشتیم واقعا مشکل بود.
پاناسونیک ZT60 (راست) ،پایونیر کورو (چپ)
ما مدتی اونجا ایستاده بودیم و فقط تماشا می کردیم، حتی وقتی بقیه رفتند باز هم ما ایستادیم و فقط و فقط تماشا کردیم.
حالا اون چیزیو که تو این مدت تو اتاق تاریک مقایسه دیدمیو براتون بیان میکنم.
پاناسونیک ZT60 با پایونیر کورو در بازتولید عمق مشکی همسان بودند.
بازتولید حرکات سریع در ZT60 بهتر بود و ما بطور ویژه ای متوجه شدیم که چگونه ZT60 فسفر عقبه ی کمتری در دموی حرکت پانوراما به نمایش میگذارد.
پاناسونیک ZT60 کمی در مناطق تاریک جزئیات بیشتر داشت( اما پایونیر کورو کالیبره نشده بود)
رنگها در ZT60 کمی اشباع تر بودند، ولی ما در اون حال هیچ تجربه قبلی از مواد استفاده شده در ساخت تصاویر نمایشی اونها نداشتیم، بنابراین نمیدانستیم که آیا لزوما این چیز خوبی است یا خیر.
با مشاهده از فاصله نزدیک متوجه شدیم هنوز هر دو تلویزیون از مقدار بسیار زیاد نویز پیکسلی رنج میبردند.
از راست به چپ، پاناسونیک VT50 ، پاناسونیک ZT60، پایونیر کورو
همه اینها به ما اینطور نشان داد که پایونیر کورو در روی صفحه نمایش دارای رنگهای پژمرده تری است و اینکه نگاه پاناسونیک خیلی باز است و آنها اصولا نگاهی آینده نگر دارند.
تلویزیون پایونیر کورو که برای مقایسه استفاده شده بود، پس از هفته ها جست و جو توسط پاناسونیک از یک کاربر مشتاق خریداری شده بود و احتمالا پیش از آن به مدت زیادی استفاده شده بود.
پاناسونیک مشکلی با تنظیمات نداشت، حقیقتی که ما پس از دیدن منو به آن واقف شدیم.
پاناسونیک ZT60 بر اساس آنچه که ما دیدم بسیار بسیار امیدوار کننده ، اما آیا میتواند پایونیر کورو را سرنگون کند؟
آیا میتوانیم یک پادشاه جدید داشته باشیم؟ این قطعا یک احتمال است و ما نیازمند زمانی بیشتر برای رسیدن به یک نتیجه گیری دقیق هستیم.
کپی تنها با ذکر نام فروم p30world و نام کاربری من مجاز است.
آقا یه راهنمایی به من میکنین؟؟؟
برا جهیزیه میخوام یه 42ST30 بخرم
1- با توجه به این مشکلایی که مطرح کردین بخرم یا نه؟ الان قیمتش 3.600 شده
2- اگه چیز دیگه ای از نظر کیفیت سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
3- اگه یه استابلایزر فاراتل بخرم چطوره؟ مشکل حل میشه ؟
parham511
23-02-2013, 21:57
دوامشو از دوستایی که دارن باید بپرسید.
اگه میخواین پلاسما پانا هم بخرین صرف با 42VT30 هست که 150 تومن از 42ST30 گرونتره،
شما مگه دینی به پانا دارید که میخواید برای جهیزیه st30 اون هم 42 بگیرید درسته پاناسونیک در زمینه پلاسما پیشرفت کرده ولی نقطه موفقیتش به مدلهای جدید به بعدش میتونه باشه مدل st30 یک مدل معمولی با مشکلات تصویری هست که اگر گرانیه دلار رو حساب کنیم پول حروم کردنه شما با پول این تلویزیون میتونید بهترین تلویزیون 46 اینچ رو تهیه کنید من خودم مدل 50 اینچ این مدل رو پارسال گرفتم 2/350 از نمایندگی بانیان و فقط 10 روز مهمون خونه من بود به قدری رفرش ریت این tv بالا بود که همه مهمونای من متوجه اون میشدن .شدت نور کم اون در طول روشنایی روز منو مجبور کرد پرده اطاق رو تعویض کنم. از همه اینها که بکذریم وقتی به این سایت مراجعه کردم متوجه شدم بعضی از امکانات از نسخه اسیایی اون حذف شده و طوماری هم نوشته شده به نشانه اعتراض به این کار پانا سونیک به وسیله دارندگان این نوع tv.
iهمون طور که عرض کردم این تلویزیون 10 روز خونه من بود و با قیمت 2/150 فروخته شد و درسته الان قیمتش بیش از دو برابر شده ولی تنها چیزیه که برای فروختنش ناراحت نیستم مدل 42 اینچ اگر الان به قیمت 1/500 بود ارزش داشت.
به شما اگر علاقه به این نوع تلویزیونها دارید اخرین مدل پلاسمای سام رو پیشنهاد میکنم که 2 مدل اخر 51 اینچ اون الان بین 4/150 تا 4/400 قیمت داره. باز عرض میکنم اگر به من باشه تا وقتی دلار وضعیتش اینطور هست هرگز پولمو خرج خرید پلاسما نمیکنم.
بالا بحثی در مورد تلویزیونهای 4k شده.علت ساخته شدن این نوع تلویزونها امکان استفاده از تکنیک 3d به کار رفته در تلویزیونهای ال جی هست شما در پنل های ال جی برای نمایش سه بعدی برای هر چشم به خاطر محدود بودن رزولوشن سیستم از از کل 1080p تصویر به صورت یک خط در میان دو تصویر 720p ایجاد میکنه و برای هر چشم ارسال میکنه که در صورت مشاهده با پنلهای بالای 55 اینچ میشه رنگ پریدگی و کم شدن کیفیت رو دید 4k رسالتش از اومدن به بازار اینه که مشکل کمبود رزولوشن رو در پنلهای بزرگ حل کنه و با دو برابر کردن رزولوشن بتونه دو تصویر 1080p برای هر چشم بسازه و تصویر سه بعدیه کاملی با استفاده از سیستم و عینکهای پسیو عرضه کنه
و به مشکلاتی که سیستم و عینکهای اکتیو به بار اوردن پایان بده. اینها رو عرض کردم تا بدونید تلویزیونهای موجود ال جی مقرون به صرفه ترین و بهترین تلویزیونهای بازار هستند. باز انتخاب با خود شماست
امیدوارم متعصبین عزیز به خاطر انتقادی که به پاناسونیک داشتم و تجربه شخصیم منو سرزنش نکنند
ممنون
parham511
24-02-2013, 09:48
بالا بحثی در مورد تلویزیونهای 4k شده.علت ساخته شدن این نوع تلویزونها امکان استفاده از تکنیک 3d به کار رفته در تلویزیونهای ال جی هست شما در پنل های ال جی برای نمایش سه بعدی برای هر چشم به خاطر محدود بودن رزولوشن سیستم از از کل 1080p تصویر به صورت یک خط در میان دو تصویر 720p ایجاد میکنه و برای هر چشم ارسال میکنه که در صورت مشاهده با پنلهای بالای 55 اینچ میشه رنگ پریدگی و کم شدن کیفیت رو دید 4k رسالتش از اومدن به بازار اینه که مشکل کمبود رزولوشن رو در پنلهای بزرگ حل کنه و با دو برابر کردن رزولوشن بتونه دو تصویر 1080p برای هر چشم بسازه و تصویر سه بعدیه کاملی با استفاده از سیستم و عینکهای پسیو عرضه کنه
4K چهار برابر Full HD پیکسل داره و تازه وقتی نصف بشه رزولوشنش از 3840 × 2160 تبدیل میشه به 3840 × 1080 یعنی بازم 4.2 مگاپیکسل.
الان سونی، پاناسونیک، ال جی ، ویزیوو و ... 3بعدی پسیو میزنن، انحصاری ال جی نیستش دیگه.
4K چهار برابر Full HD پیکسل داره و تازه وقتی نصف بشه رزولوشنش از 3840 × 2160 تبدیل میشه به 3840 × 1080 یعنی بازم 4.2 مگاپیکسل.
الان سونی، پاناسونیک، ال جی ، ویزیوو و ... 3بعدی پسیو میزنن، انحصاری ال جی نیستش دیگه.
تنها دوشرکت موثر در این زمینه بودند یکی viZio و یکی ال جی .ایا شرکتهایی مثل سونی یا پانا و حتی سام از این مقوله پشتیبانی میکردند؟نه چون نیاز به پنلی بود که بتونه تصویری بدون ایراد و با کیفیت بالا مثل active 3d نمایش بده و در ضمن مشکلات اونو از بین ببره تلفیق pasive 3d و پنلهای 4k از پس این مشکل برمیاد
بله به قول شما الان دیگه تمام شرکتها متفق شدن که از حمایت active3d دست بردارند و از سیستم کار امدتر و همه گیرتری استفاده کنند
اطلاع دارید که ساخت فیلم با دوربینهای imax اینقدر هزینه سنگین و سختی کار داره که برای ساخت فیلمی مثل بتمن فقط دقایقی از فیلم به این شیوه فیلمبرداری میشه و بالای تیزر تبلیغاتی عنوان imax برای مهم جلوه دادن فیلم به کار میره حالا تصور کنید کی و چطور میشه صنعت فیلمسازی بیاد با دوربینهایی با این حجم رو برای فیلمسازی به کار بگیره البته الان هابیت به این شیوه فیلمبرداری شده که اون هم محدود به صحنه هایی از فیلم هست
در واقع تصویر ایجاد شده برای نمایش همون تلفیق دو تصویر 1080p هست که روی هم 2160 پیکسل رو تشکیل میده .تا رسیدن به جایی که بشه از تمام قابلیتهای این نوع پنلها استفاده کرد راه زیادی مونده
در ضمن توان ما برای خرید یک تلویزیون پانا vt50 اونقدر کمه که رسیدن به تلویزیونهای 4k رو به خوابی اشفته تبدیل میکنه فعلا که اینچی 1 میلیون باید پول بدید تا همچین تلویزیونی داشته باشید در سرزمین زیبای ایران زمین که برای خریدار بسیار بسیار ارزش قایل میشن به محض ورود تلویزیون xbr-84x900 سونی هم تبلت مخصوص هم 10 تا فیلمی که به 4k رتقا پیدا کرده و هم پلیر مخصوصش از داخل کارتن برداشته میشه .
دوستارتون
اینم عکس های پاناسونیک ST50 خودم که قول داده بودم بگیرم...شرمنده دیر شد..... سایز هم 42 هست :n12::n12::n12::11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TATU_TATY
24-02-2013, 20:25
داداش این st50 ر. از کجا و چند خریدی ؟؟
بقیه سایزاشم قیمت داری ؟؟
مبارکت باشه
--------------------
ویرایش : اااا راست میگید مثله اینکه ایشون لندن هستن ...
مبارکت باشه
فکر میکنم دوستمون تو این خراب شده زندگی نمی کنن !!
hosein3224
25-02-2013, 01:42
فکر میکنم دوستمون تو این خراب شده زندگی نمی کنن !!
دوست عزیزمون در لندن زندگی میکنن به سلامتی
:n28::n28::n28::n28:
شما مگه دینی به پانا دارید که میخواید برای جهیزیه st30 اون هم 42 بگیرید .....
ممنون از جوابت
1- دلیل خرید 42 به خاطر خونه های مستاجری امروزیه که ممکنه تو سایز بزرگ مشکل به وجود بیاد
2- دلیل خرید پانا اینه که به نظرم نسبت به تلویزون های دیگه واقعا کیفیت تصویر و هرتز خیلی خوبی داره و تو تصویر های پرسرعت کم نمیاره
3- پلاسما های برند های دیگه انگار تصویرشون خیلی سفید هستن ...
4- با این بحث هایی که خوندم واقعا مردد شدم پلاسما 42st30 پانا بخرم یا برم سراغ سونی، از سامسونگ اصلا دل خوشی ندارم چون هرچی از این مارک خریدم همیشه زود خراب شده حتی TV CRT
ممنون از جوابت
1- دلیل خرید 42 به خاطر خونه های مستاجری امروزیه که ممکنه تو سایز بزرگ مشکل به وجود بیاد
2- دلیل خرید پانا اینه که به نظرم نسبت به تلویزون های دیگه واقعا کیفیت تصویر و هرتز خیلی خوبی داره و تو تصویر های پرسرعت کم نمیاره
3- پلاسما های برند های دیگه انگار تصویرشون خیلی سفید هستن ...
4- با این بحث هایی که خوندم واقعا مردد شدم پلاسما 42st30 پانا بخرم یا برم سراغ سونی، از سامسونگ اصلا دل خوشی ندارم چون هرچی از این مارک خریدم همیشه زود خراب شده حتی TV CRT
همون طور که عرض کردم st30 مشکلات سرعت رو به خوبی نشون میده و زود شما رو دل چرکین میکنه اصلا فکر این رو هم نکنید که بخواید اونو به کامپیوتر وصل کنید و به عنوان مونیتور ازش استفاده کنید
اگر بخواید از فضای کمی استفاده کنید براکت تهیه کنید اگرم میز دارید که دیگه 2-3 اینچ بالا پایین جای زیادی نمیگیره
من اخرین مدل سام d-8880 رو داشتم مفت نمیارزید از نشت نور در صحنه های تاریک گرفته تا رنگهای غیر واقعی. بنده هم توصیه نمیکنم.
سونی به نظرم خوبه.
اگر فکر دیدن تصاویر 3d رو دارید فکر خرید ال جی باشید چون محدودیتی برای دیدن تصاویر به خاطر ips بودن پنلهاش نداره و با هزینه پایین همه خانواده میتونن از تصاویر 3d لذت ببرن
ولی اگر تصاویر 2d براتون مهمه سونی رو در نظر داشته باشید
ارزو میکنم بهترینها رو تهیه کنید و ازش لذت ببرید:n16:
کسی دیگه نظری نداره؟؟
کسانی که پاناسونیک پلاسما داشتن نظر بدن ممنون میشم
سونی به نظرم خوبه.
من برای TV و سینما خانگی حدودا 3.5 گذاشتم کنار با این قیمت TV و سینما خانگی سونی چی میشه خرید؟؟
همون طور که عرض کردم st30 مشکلات سرعت رو به خوبی نشون میده و زود شما رو دل چرکین میکنه اصلا فکر این رو هم نکنید که بخواید اونو به کامپیوتر وصل کنید و به عنوان مونیتور ازش استفاده کنید
ضمنا احتمال استفاده به عنوان مانیتور خیلی کمه ، فکر نکنم به کارم بیاد.
mr_rayan
25-02-2013, 15:58
اگر بخواید از فضای کمی استفاده کنید براکت تهیه کنید اگرم میز دارید که دیگه 2-3 اینچ بالا پایین جای زیادی نمیگیره
من اخرین مدل سام d-8880 رو داشتم مفت نمیارزید از نشت نور در صحنه های تاریک گرفته تا رنگهای غیر واقعی. بنده هم توصیه نمیکنم.
سونی به نظرم خوبه.
اگر فکر دیدن تصاویر 3d رو دارید فکر خرید ال جی باشید چون محدودیتی برای دیدن تصاویر به خاطر ips بودن پنلهاش نداره و با هزینه پایین همه خانواده میتونن از تصاویر 3d لذت ببرن
ولی اگر تصاویر 2d براتون مهمه سونی رو در نظر داشته باشید
ارزو میکنم بهترینها رو تهیه کنید و ازش لذت ببرید:n16:
مخافم چون من اصلا همچین چیزی حس نمی کنم اتفاقا تصویر کاملا نرم و روون هستش.هم تو Game و هم Movie.
ولی من در مورد خریدش با این شرایطی که در مورد خرابی ها به وجود اومده توصیه نمی کنم البته بیشتر خرابی ها مال سری VT بوده ولی سری ST هم با آمار کمی پایین تر نسبت به VT خرابی داشته.
این دوستمون چون می خواد واسه جهیزیه بخره بهتره اصلا سمت پاناسونیک های امسال نیاد چون اگه خدای نکرده دو روز دیگه به مشکل برد بخوره واقعا هم ضد حال واسه خودشه و هم اطرافیان میخوان سرزنشش کنن.
parham511
25-02-2013, 22:08
Panasonic's 2013 Plasma line-up
Panasonic ZT60 plasma
Panasonic ZT60
One-sheet-of-glass design
Studio Master panel
Ultimate Black panel
Hexa processor
3000 Hz FFD
Active 3D
Twin tuner (in Europe)
THX 2D and THX 3D
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Voice control
Built-in camera
Panasonic VT60 plasma
One-sheet-of-glass design
Infinite Black Ultra panel
Hexa processor
3000 Hz FFD
Active 3D
Twin tuner (in Europe)
THX 2D and THX 3D
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Voice control
Built-in camera
Panasonic GT60 plasma
Hexa processor
3000 Hz FFD
Active 3D
THX 2D and THX 3D
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Panasonic ST60 plasma
Infinite Black Pro-panel
2500 Hz FFD
Active 3D
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Panasonic S60 plasma(only in USA)i
Full HD panel
Media player
Panasonic X60 plasma
HD Ready panel
Media player
delmajid
25-02-2013, 22:24
سلام دوستان
من 50st30m دارم چند روز پیش سعی کردم از طریق مودم و لب تاب
تی وی رو به لب تابم وصل کنم
یه 2 - 3 روزی هستش که یه سوال میپرسید ( تا سه دقیقه وقت دارید دکمه ok رو بزنید)
که منم بدون توجه ok میزدم حالا
متوجه شدم 3 تا خط قسمت سمت راست تصویر افتاده میشه بگید باید چیکار کنم؟
آیا پیکسل سوختگیه؟
خواهشا کمک کنید:n28:
سلام دوستان
من 50st30m دارم چند روز پیش سعی کردم از طریق مودم و لب تاب
تی وی رو به لب تابم وصل کنم
یه 2 - 3 روزی هستش که یه سوال میپرسید ( تا سه دقیقه وقت دارید دکمه ok رو بزنید)
که منم بدون توجه ok میزدم حالا
متوجه شدم 3 تا خط قسمت سمت راست تصویر افتاده میشه بگید باید چیکار کنم؟
آیا پیکسل سوختگیه؟
خواهشا کمک کنید:n28:
احتمال این که پیکسل سوخته باشه کمه
به احتمال نه چندان قوی باگ نرم افزاری میتونه باشه از برق بکشید دوباره بزنید-یا ریستش کنید البته یادم نیست همچین گزینه ای داشت یا نه
مبارکت باشه
--------------------
ویرایش : اااا راست میگید مثله اینکه ایشون لندن هستن ...
دوست عزیز من 700 پوند خریدم.
کسی دیگه نظری نداره؟؟
کسانی که پاناسونیک پلاسما داشتن نظر بدن ممنون میشم
من برای TV و سینما خانگی حدودا 3.5 گذاشتم کنار با این قیمت TV و سینما خانگی سونی چی میشه خرید؟؟
ضمنا احتمال استفاده به عنوان مانیتور خیلی کمه ، فکر نکنم به کارم بیاد.
در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...ولی تجربه ای که خودم دارم و بررسی خودم والبته راهمایی دوستان ازجمله بچه های همین فروم که ازشون ممنونم.....
من عشق سامسونگم و بعدش سونی....ولی الان میبینی که تلویزیون خودم پاناسونیک
منم قبل از خریدم اصلا علاقه ای به پلاسما نداشتم ولی تمام برند ها از الجی و سام و سونی و فیلیپس تا پانا بررسی کردم چیزی که برام جالب بود تو تمام بررسی ها LED ها امتیازاشون تو هر سایتی که میرفتی متفاوت بود ولی تمام پلاسماهاس پاناسونیک امتیازاتشون تو تمام سایت ها بالا بود و جزوه بهترین های سال انتخاب شده بودن پس نمیتونست اتفاقی باشه تو چند سال اخیر و مرحله آخر این بود که خودم رفتم از نزدیک دیدم واقعا پلاسماهای پانا یه سر و گردن از تمام LED ها بالاتره...کنتراست عالی....رنگ مشکی فوق العاده و بعدش هم مزایای پلاسما اینه که برای بازی و تصاویر سریع خیلی خوبن و سرعت پاسخ گویی بالایی دارن(با چشم های خودم دیدم مقایسه پلاسمای پانا و LED سونی HX850 ( بهترین مدل سونی که تو لیست انتخابم بود و ممکنه تو ایران مدلش فرق داشته باشه) )...
رنگهای کاملا طبیعی و 3D خیلی خوب به نسبت بقیه برند ها ( تمامی این نکات برای VT50 - GT50 - ST50 صدق میکنه)
تو LED هم به نظرم بهترین ها اول از همه :
سامسونگ سری 7 و 8 هزار و فیلیپس سری 7 به بالا (که گرونه)
2.سونی HX850
3. 3 مدل آخر ال جی (که البته به اندازه بقیه برند ها به نظرم تو نشون دادن رنگ مشکی خوب نبود و البته 3D ال جی برای من لذت بخش نبود چون وضوح 3D اکتیو رو نداشت و شدیدا هم به زاویه عمودی حساس بود )
بهترین تلویزیون هم از لحاظ اسمارت بودن و اینترنت هم اول سامسنوگ بعد ال جی
در مورد سام هم بر عکس شما من هرچی داشتم از CRT تا بقیه تا الان بدون هیچ مشکلی کار کردن حتی الان همون CRT سامی که داشتم خونه مادر بزرگم تو یکی از اتاق ها در حال استفادس بعد از 10 سال ) گاهی اوقات باید حس منفی رو موقع خرید از خودت دور کنی
در نهایت هم میگم تصویر سلیقه ای هست اما تا یه حدی....... و الان بهتر بودن پلاسما باعث شد که خودم برم سمتش و الانم کاملا راضی هستم.... و همیشه هم بدون تعصب خربد کردم چون پول ارزشش بیشتر از تعصب بی جاست......
parham511
26-02-2013, 04:09
اینم عکس های پاناسونیک ST50 خودم که قول داده بودم بگیرم...شرمنده دیر شد..... سایز هم 42 هست :n12::n12::n12::11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکتون باشه:n16:
با توجه به عکسها احساس کردم تو محیط روشن و جای پرنور ازش استفاده میکنید با دیوارها و میز سفید که منعکس کننده شدید نور هستن و تو همچین شرایطی شاید سری 8 سامی یا HX850 سونی کنتراست بیشتر و مصرف برق کمتری داشتن، ولی به 700 پوند واقعا می ارزه....:n01:
delmajid
26-02-2013, 06:44
احتمال این که پیکسل سوخته باشه کمه
به احتمال نه چندان قوی باگ نرم افزاری میتونه باشه از برق بکشید دوباره بزنید-یا ریستش کنید البته یادم نیست همچین گزینه ای داشت یا نه
سلام به همه اساتید
من این اتفاق تا حالا دوبار برام افتاده که که سه تا خط یک سانتی به ضخامت یک میل روی پنل سمت چپ (از روبرو) می افته
مثلا اگه تو صفحه سیاه باشه سه تا خط نارنجی میشه یا اگه آبی باشه اون سه تا خط به رنگ تیره میشه
ولی بعدا دوباره میره
1- کسی میدونه مشکل از کجاست؟
2- من تی وی رو با کنترل خاموش میکنم بعد از برق میکشم آیا این کار درسته یا باید با دکمه جلوی پنل خاموش کنم؟
ممنون میشم جواب منم بدید
در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...
واقعا ممنونم از راهنماییت
مبارکتون باشه:n16:
با توجه به عکسها احساس کردم تو محیط روشن و جای پرنور ازش استفاده میکنید با دیوارها و میز سفید که منعکس کننده شدید نور هستن و تو همچین شرایطی شاید سری 8 سامی یا HX850 سونی کنتراست بیشتر و مصرف برق کمتری داشتن، ولی به 700 پوند واقعا می ارزه....:n01:
خونه قبلی نورگیرنبود..البته اینجا لندنه و اکثر اوقات هوا ابری همیشه انقدر خونه نورانی نیست :n02: ...و البته با نور مشکل زیادی ندارم چون اکثرا شب ها استفاده میکنم و طول روز هم پرده رو میکشم (مردم معمولا اینجا شب ها فقط یه نور کم روشن میکنن و لوستر و این چیزا اکثرا خاموشه ...... ولی بازم با این حال تو نور معمولی هم مشکل خاصی نداره....به نسبنت مدل های قبلی پلاسما.
مسئله مصرف زیاد مهم نبود چون به سبک ایران تلویزیون بدون بیننده از صبح تا شب روشن نیست (به کسی بر نخوره خودمم همینجوری بودم) و تو همون مدتی هم که روشن میکنم یه تصویر خوب بیشتر یهم میچسبه تا مصرف یه مقدار بیشتر ...:n02:
و البته به قول شما به 700 پوند واقعا ارزش داره چون سری 8 سام تقریبا 1500-1400پوند و سری 7 تقریبا 1150 تا 1300 پوند و HX850 نو تقریبا 1.150 تا 1200 پوند و قیمت رفرش شدش تقریبا 870 پوند بود (همه مدل ها 46 اینچ)
ST50 سایز 50 اینچ هم 800 پوند بود ولی به دلیل خونه های کوچیک و مستاجری از خریدش پشیمون شدم و ای کاش پانا 46 اینچ هم میزد......:11:
واقعا ممنونم از راهنماییت
کاری نکردم فقط تجربیاتم بود :n12:
دوست عزیز من 700 پوند خریدم.
در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...ولی تجربه ای که خودم دارم و بررسی خودم والبته راهمایی دوستان ازجمله بچه های همین فروم که ازشون ممنونم.....
من عشق سامسونگم و بعدش سونی....ولی الان میبینی که تلویزیون خودم پاناسونیک
منم قبل از خریدم اصلا علاقه ای به پلاسما نداشتم ولی تمام برند ها از الجی و سام و سونی و فیلیپس تا پانا بررسی کردم چیزی که برام جالب بود تو تمام بررسی ها LED ها امتیازاشون تو هر سایتی که میرفتی متفاوت بود ولی تمام پلاسماهاس پاناسونیک امتیازاتشون تو تمام سایت ها بالا بود و جزوه بهترین های سال انتخاب شده بودن پس نمیتونست اتفاقی باشه تو چند سال اخیر و مرحله آخر این بود که خودم رفتم از نزدیک دیدم واقعا پلاسماهای پانا یه سر و گردن از تمام LED ها بالاتره...کنتراست عالی....رنگ مشکی فوق العاده و بعدش هم مزایای پلاسما اینه که برای بازی و تصاویر سریع خیلی خوبن و سرعت پاسخ گویی بالایی دارن(با چشم های خودم دیدم مقایسه پلاسمای پانا و LED سونی HX850 ( بهترین مدل سونی که تو لیست انتخابم بود و ممکنه تو ایران مدلش فرق داشته باشه) )...
رنگهای کاملا طبیعی و 3D خیلی خوب به نسبت بقیه برند ها ( تمامی این نکات برای VT50 - GT50 - ST50 صدق میکنه)
تو LED هم به نظرم بهترین ها اول از همه :
سامسونگ سری 7 و 8 هزار و فیلیپس سری 7 به بالا (که گرونه)
2.سونی HX850
3. 3 مدل آخر ال جی (که البته به اندازه بقیه برند ها به نظرم تو نشون دادن رنگ مشکی خوب نبود و البته 3D ال جی برای من لذت بخش نبود چون وضوح 3D اکتیو رو نداشت و شدیدا هم به زاویه عمودی حساس بود )
بهترین تلویزیون هم از لحاظ اسمارت بودن و اینترنت هم اول سامسنوگ بعد ال جی
در مورد سام هم بر عکس شما من هرچی داشتم از CRT تا بقیه تا الان بدون هیچ مشکلی کار کردن حتی الان همون CRT سامی که داشتم خونه مادر بزرگم تو یکی از اتاق ها در حال استفادس بعد از 10 سال ) گاهی اوقات باید حس منفی رو موقع خرید از خودت دور کنی
در نهایت هم میگم تصویر سلیقه ای هست اما تا یه حدی....... و الان بهتر بودن پلاسما باعث شد که خودم برم سمتش و الانم کاملا راضی هستم.... و همیشه هم بدون تعصب خربد کردم چون پول ارزشش بیشتر از تعصب بی جاست......
به قول دوستمون این موضوع در مورد پلاسماهای سری 50 صدق میکنه و در سری 60 به اوج خودش میرسه ولی سری 30 مشکلاتی رو داره که عرض کردم و به نظر شخص بنده با این شرایط پیش اومده برای اقتصاد ایران وسه برابر شدن قیمتها گزینه ای مثل پانا به درد انتخاب نمیخوره چون دیگه عمر این سری به پایان رسیده و همون طور که عرض کردم مشکلاتی رو داره که متناسب با هزینه ای که میخواید بکنید نیست.بنده شخصا دنبال مدل ST5O بودم ولی متاسفانه تو بازار تهران نبود .از بانه قابل تهیه بود ولی چون گارنتی نداشت صرف نظر کردم. این دوستمون مبلغ مشخصی رو برای این کار کنار گذاشتند و حیفه چیزی بخرند که امروز فردا از تو لیست انبارها خط میخوره. در حال حاضر اون طوری که تو نمایندگیا میبینم چیزی نمونده تا نمونه های جدید وارد بازار بشه وسری 30 به فراموشی سپرده بشه.
به نظر من امتیاز و نگاه یک منتقد یا داور با نگاه یک بیننده عادی تفاوت داره.شما یک فیلم مثلا فلسفی رو اگر برای منتقدین و دست اندرکاران سینما پخش کنید شاید خیلی تحسینش کنند و امتیاز بهش بدن و جایزه ها رو درو کنه ولی همون فیلم وقتی برای مردم اکران میشه خیلیها ازش به عنوان یک فیلم کسالت بار یاد میکنند خیلیها فیلمو نصفه رها میکنند و بی خیال ازش میگذرند.شاید تلویزیونهای پانا امتیاز زیادی رو کسب کنن ولی مصرف کننده و ازمایش کننده واقعی ما هستیم اونا میشینن پارامترهایی رو که تعیین کردند ازمایش میکنن و نهایتا امتیازشونو میدن و میرن ولی مشکلات واقعی رو ما در طول کار با تلویزیون میبینیم.من وقتی پشت ST30 خودم رو دیدم وحشت کردم چندتا فن که مرتب در حال تخلیه گرمای تولید شده دستگاهها بودن و این نشون میده که اگر محیط خونه کمی از حد معمول گرمتر باشه به مرور باعث خرابی و نهاتا اسیب به قطعات و در واقع پایین اومدن کیفیت تصویر میشه همون طور که میدونید گرما قاتل قطعات الکترونیکیو کامپیوتری هست و در تلویزیونهای پلاسما این موضوع جدیست .
delmajid
26-02-2013, 18:30
سلام به همه اساتید
من این اتفاق تا حالا دوبار برام افتاده که که سه تا خط یک سانتی به ضخامت یک میل روی پنل سمت چپ (از روبرو) می افته
مثلا اگه تو صفحه سیاه باشه سه تا خط نارنجی میشه یا اگه آبی باشه اون سه تا خط به رنگ تیره میشه
ولی بعدا دوباره میره
1- کسی میدونه مشکل از کجاست؟
2- من تی وی رو با کنترل خاموش میکنم بعد از برق میکشم آیا این کار درسته یا باید با دکمه جلوی پنل خاموش کنم؟
ممنون میشم جواب منم بدید
آقا اگه میشه یکی هم به من کمک کنه چیکار کنم ؟
الان دوباره روشن کردم ولی اون سه تا خط نیستش ولی قبلا هم یه بار اومده بود
کسی نمیتونه بگه از چیه؟
اگه در حال پیکسل سوختگیه و میشه کاریش کرد خواهشا راهنمایی کنید
آقا اگه میشه یکی هم به من کمک کنه چیکار کنم ؟
الان دوباره روشن کردم ولی اون سه تا خط نیستش ولی قبلا هم یه بار اومده بود
کسی نمیتونه بگه از چیه؟
اگه در حال پیکسل سوختگیه و میشه کاریش کرد خواهشا راهنمایی کنید
بعید میدونم کسی کمکی بتونه بکنه بهتره مشکل رو با گارانتی در میون بگذارید البته اگه رو اعصابه.
LoverOfHate
27-02-2013, 21:15
سلام
من VT30 دام منتهی میخوام فیلم MKV با زیرنویس فارسی ببینم زیرنویسش به نمایش در نمیاد! چه با پسوند sub چه srt! کسی میدونه زیرنویس رو چجوری یا با چه پسوندی باید به فیلم اضافه کنم تا بنمایش در بیاد؟!
مرسی
Mm_behnam
27-02-2013, 21:51
سلام
من VT30 دام منتهی میخوام فیلم MKV با زیرنویس فارسی ببینم زیرنویسش به نمایش در نمیاد! چه با پسوند sub چه srt! کسی میدونه زیرنویس رو چجوری یا با چه پسوندی باید به فیلم اضافه کنم تا بنمایش در بیاد؟!
مرسی
با سلام
فکر نکنم بشه کاریش کرد من هم خیلی تلاش کردم نشد
حالا شاید دوستان حرفه ای بتتونن کمک کنن
اگه بشه عالی میشه.
*Alucard*
27-02-2013, 23:17
عکسی از آقای وبر مخترع پلاسما
در مورد مدل ZT60 حرفهای مختلفی تو فرومهای خارجی گفته میشه البته منبع بعضیهاشون آدمهایی هستن که با توجه به سابقشون میشه گفت تا حدودی با واقعیت مطابق هست مثل D-Nice کالیبراتور معروف یا Robert Zohn که دوست آقای لری اف وبر مخترع پلاسما که مدتی هم برای پاناسونیک کار میکرده هست یا آقای گری مرسون .... ولی به هر حال بخشی از این مسائل در نهایت شایعه هستن.
VT60, ZT60 از گستره رنگ استاندارد فرمت 4K استفاده میکنن یعنی فرمت 4K تنها به افزایش رزولوشن محدود نیست و بخش دیگه ای از قابلیتهای این فرمت استفاده از گستره رنگ جدیدی هست که پلاسماهای ZT60 و VT60 اون رو پشتیبانی میکنن.
در ساخت این پلاسماها از تکنولوژی 7.5 لومن استفاده شده و براتنس بالاتری نسبت به مدلهای 2012 دارن ولی درصد زیادی از این افزایش برایتنس فقط روی مد داینامیک یا Vivid اعمال میشه!
پاناسونیک از الگوریتم افزایش کنتراست خودش در سری ZT60 استفاده کرده که فقط بخش کوچکی از اون برگرفته از تکنولوژی پانیر KURO هست چون تکنیک افزایش کنتراست KURO مصرف برق رو بالا میبرده و سازگار با نئوپلاسما نبوده.
دلیل خرید تکنولوژی KURO از پایونیر ترس پاناسوینک از خریده شدن این تکنولوژی توسط سایر رقبا بوده.
مهندسای طراح پایونیر KURO که در حال حاضر در پاناسونیک کار میکنن مستقیما در طراحی و توسعه ZT60 مشارکت داشتن.
ZT60 قرار نبوده سال 2013 عرضه بشه ولی ظاهرا دلیل اصلی پاناسونیک از عرضه اون پلاسمای F8500 سامسونگ بود!
چون ZT60 قرار نبوده برای سال 2013 عرضه بشه و پاناسونیک لحظه آخر تصمیم به عرضه اون گرفته فرصت کافی برای طراحی و ساخت دیزاین جدید نداشته برای همین تغییرات کمی درکابینت VT60 اعمال کردن و اون رو به عنوان کابینت ZT60 مورد استفاده قرار دادن.
تولید پنلهای ZT60 فقط در بخش کوچکی از یکی از خطوط تولید پلاسماهای پاناسونیک انجام میشه برای همین تعداد تولید این پنل معدود هست ولی برای مدلهای 2014 اکثر خطوط تولید برای تولید پنلهای مشابه ZT60 فعلی دچار تغییرات میشن.
لایه شیشه محافظ در سری ZT60 حذف شده برای همین این پنل نسبت به ضربه مقاومت پایینی داره.
mr_rayan
28-02-2013, 00:48
با سلام
فکر نکنم بشه کاریش کرد من هم خیلی تلاش کردم نشد
حالا شاید دوستان حرفه ای بتتونن کمک کنن
اگه بشه عالی میشه.
منم تقریبا یه نصفه روز کامل وقت گذاشتم و هر ترفندی که تا بحال بشر اختراع کرده رو اجرا کردم ولی نشد که نشد.:n03:
آخر سر به این نتیجه رسیدم که کاریست نشدنی.:n13:
delmajid
28-02-2013, 07:50
سلام
مرسی
بستگی به مدل تی وی داره اگه سری R باشه نمیشه کاریش کرد چون برای ایران زده
ولی برای بقیه سری ها هنگام پخش فیلم دکمه آپشن رو بزن و وارد تنظیمات شو و از اونجا فعالش کن.
parham511
28-02-2013, 09:16
تازه زیرنویسو تو مدلهای غیر سری R هم فقط تو MKV ساپورت میکنه و تو فایلهای MP4 کلا گزینه Option واسه زیرنویس خاموش میشه.
light_shadow
11-03-2013, 15:23
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید-------- دوستان فنی
یک تلویزیون v20سایز 42 خریدم دو ماه قبل متاسفانه یک ضربه به صفحهبالا سمت چپ آن برخورد کرد و یک ترک کوچک برداشت ظرف دو هفته چند خط مشکی بر روی صفحه ظاهر شد و الان هم روشن نمی شه
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
لطفا یک نمایندگی معتبر پاناسونیک تو تهران برای خرید TH-P42VT30 معرفی کنید
آیا کسی تا حالا با پورت D-sub این تلوزیون رو به کامپیوتر متصل کرده کیفیت نمایش متن چطوره؟
آیا میشه از این تلوزیون بعنوان HTPC استفاده کرد؟
ممنون
سلام دوستان
لطفا یک نمایندگی معتبر پاناسونیک تو تهران برای خرید TH-P42VT30 معرفی کنید
آیا کسی تا حالا با پورت D-sub این تلوزیون رو به کامپیوتر متصل کرده کیفیت نمایش متن چطوره؟
آیا میشه از این تلوزیون بعنوان HTPC استفاده کرد؟
ممنون
پلاسما برای پخش تصاویر ثابت مثل نوار وظیفه Taskbar ویندوز و یا نوار عنوان برنامه های گوناگون و... به هیچ وجه مناسب نیست چون باعث جاموندگی تصویر میشه.
بنابراین حتماً باید از LED-LCD استفاده کنید.
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید-------- دوستان فنی
یک تلویزیون v20سایز 42 خریدم دو ماه قبل متاسفانه یک ضربه به صفحهبالا سمت چپ آن برخورد کرد و یک ترک کوچک برداشت ظرف دو هفته چند خط مشکی بر روی صفحه ظاهر شد و الان هم روشن نمی شه
لطفا راهنمایی کنید
مشخصه دیگه. باید یک تلویزیون جدید بخرید.
farhadoo
12-03-2013, 18:22
سلام معلوم نشد کی این سری 50 وارد بازار میشه؟ با گارانتی منظورمه
light_shadow
14-03-2013, 07:40
سلام دوستان
یه خورده بیشتر دقت کنید
خدمات بعد از فروش اینها واقعا افتضاحه
اگر حتی کوچکترین مشکل براتون پیش بیاد
دریغ از یک راهنمایی
دقت کنید در دام تبلیغات توخالی گرفتار نشوید
kambiz11000
16-03-2013, 15:27
ZT60 VT50
kambiz11000
16-03-2013, 15:28
ZT60 VT50
delmajid
22-03-2013, 10:24
سلام
من یه 50st30 دارم
جدیدا هر چند وقتی یه پیغام میده که اگه تا 3 دقیقه دیگه ok نزنی تی وی خاموش میشه
هر کار میکنم نمیتونم برش دارم
توی منو هم گشتم بازگشت به تنظیمات کارخانه نبود میشه کمک کنید من از این 3 دقیقه لعنتی خلاص بشم؟
آیا منو مخفی داره؟
باید از اونجا اقدام کنم؟
WOLF PACK
22-03-2013, 20:41
دوستان تصمیم گرفتم که یک تی وی پلاسما پاناسونیک بگیرم اینچ تی وی هم بین 50 تا 60...الان بهترین بازار چه مدلیه و قیمتش چنده؟
ممنون.
دوستان تصمیم گرفتم که یک تی وی پلاسما پاناسونیک بگیرم اینچ تی وی هم بین 50 تا 60...الان بهترین بازار چه مدلیه و قیمتش چنده؟
ممنون.
والا بهترین مدل vt50 هست
که متاسفانه موجود نیست . شاید شهرهای مرزی باشه
با گارانتی مگه 65vt30 بگیری یا 50vt30
ممنون.
والا بهترین مدل vt50 هست
WOLF PACK
23-03-2013, 00:22
والا بهترین مدل vt50 هست
این vt50 و 50vt30 قیمتشون چقدره؟
vt50 روفیمت ندارم
مدل vt30 رو سایز 42 میدونم 3.700. تا 3.800 با گارانتی
50 اینچ رو ندارم
ولی به نظرم vt30 نگیر این سری خاورمیانه بعضی موارد مشکل داشتن . تو همین تایپیک برگردی عقب میبینی
به نظرم هر کاری کردی دنبال vt50 باش
با شهرهای مرزی تماس بگیر
WOLF PACK
23-03-2013, 01:27
vt50 روفیمت ندارم
مدل vt30 رو سایز 42 میدونم 3.700. تا 3.800 با گارانتی
50 اینچ رو ندارم
ولی به نظرم vt30 نگیر این سری خاورمیانه بعضی موارد مشکل داشتن . تو همین تایپیک برگردی عقب میبینی
به نظرم هر کاری کردی دنبال vt50 باش
با شهرهای مرزی تماس بگیر
این vt50 چند اینچه مشخصاتش چیه؟
delmajid
23-03-2013, 10:40
سلام
من یه 50st30 دارم
جدیدا هر چند وقتی یه پیغام میده که اگه تا 3 دقیقه دیگه ok نزنی تی وی خاموش میشه
هر کار میکنم نمیتونم برش دارم
توی منو هم گشتم بازگشت به تنظیمات کارخانه نبود میشه کمک کنید من از این 3 دقیقه لعنتی خلاص بشم؟
آیا منو مخفی داره؟
باید از اونجا اقدام کنم؟
یکی هم به ما کمک کنه F1
این vt50 چند اینچه مشخصاتش چیه؟
این لینک محصولات 2012 آسیا پاناسونیک هست
یکی هم به ما کمک کنه F1
داداش شما حداقل متن اون پیغام رو بنویس تا دوستانی که این مدل رو دارن شاید باهاش مواجه شده باشن
delmajid
23-03-2013, 16:09
داداش شما حداقل متن اون پیغام رو بنویس تا دوستانی که این مدل رو دارن شاید باهاش مواجه شده باشن[/QUOTE]
میگه اگر تا 3 دقیقه دیگه دکمه ok را نزنید تلویزیون خاموش میشه.
بعد از هر دقیقه کم میشه ازش تا اینکه اگه ik رو نزنی خاموش میشه
همین فقط
ولی خیلی داره اذیت میکنه
ریست فکتوری هم ندیدم که اون رو بزنم
چیکار کنم
مدل تلویزیون هم 50st30 m هستش
mr_rayan
23-03-2013, 23:49
میگه اگر تا 3 دقیقه دیگه دکمه ok را نزنید تلویزیون خاموش میشه.
بعد از هر دقیقه کم میشه ازش تا اینکه اگه ik رو نزنی خاموش میشه
همین فقط
ولی خیلی داره اذیت میکنه
ریست فکتوری هم ندیدم که اون رو بزنم
چیکار کنم
مدل تلویزیون هم 50st30 m هستش
ریست فکتوری نداره منتها یه گزینه برای شرایط حمل داره.اون رو بزن ببین درست میشه یا نه
Menu ----> setup ---> system menu ----> shipping condition
delmajid
24-03-2013, 06:33
ریست فکتوری نداره منتها یه گزینه برای شرایط حمل داره.اون رو بزن ببین درست میشه یا نه
Menu ----> setup ---> system menu ----> shipping condition
منوی مخقی هم داره یا نه
اگه داره چطور میشه واردش شد؟
ممنونم
سلام رفقا دو سوال:
من یک "st30R 42 دارم.
1- تنظیمات کالیبره کردن آنرا لطفا توضیح دهید.
2- چطور به منوی مخفی وارد شوم.
دارم خفه میشم از بی تنظیماتی!
mr_rayan
24-03-2013, 11:05
منوی مخقی هم داره یا نه
اگه داره چطور میشه واردش شد؟
ممنونم
منوی مخفی داره.تو همین تاپیک دوستان آموزشش رو گذاشتن.اوایل تاپیک باید باشه.میخوای بری تو منوی مخفی چیکار؟وقتی نمیدونی این ارور بابت چی هست بری توی منوی مخفی بدتره که.یه موقع یه گزینه دیگه هم دستکاری می کنی اونوقت میشه قوز بالا قوز.
mr_rayan
24-03-2013, 11:07
سلام رفقا دو سوال:
من یک "st30R 42 دارم.
1- تنظیمات کالیبره کردن آنرا لطفا توضیح دهید.
2- چطور به منوی مخفی وارد شوم.
دارم خفه میشم از بی تنظیماتی!
1-تنظیمات پبشفرض خود تی وی در صورت نیاز با کمی دستکاری خوبه.
2-منوی مخفی تنظیمات پایه و اساسی تی وی به شما میده که به هیچ درد من و شما نمیخوره.حتی الامکان از ورود به منوی مخفی خودداری کنید.
............
24-03-2013, 22:37
با درود خدمت دوستان گرامی و عرض تبریک و شادباش به مناسبت نوروز
led مدل l42e6 پاناسونیک که led بسیار ارزان قیمتی هست موفق شده از نظر کنتراست و دقت رنگ و تاخیر در پردازش تصویر از led مدل 55f8000 از سامسونگ پیشی بگیرد.
panasonic l42e6
دقت رنگ
samsung 55f800
دقت رنگ
parham511
25-03-2013, 04:57
با درود خدمت دوستان گرامی و عرض تبریک و شادباش به مناسبت نوروز
led مدل l42e6 پاناسونیک که led بسیار ارزان قیمتی هست موفق شده از نظر کنتراست و دقت رنگ و تاخیر در پردازش تصویر از led مدل 55f8000 از سامسونگ پیشی بگیرد.
panasonic l42e6
دقت رنگ
samsung 55f800
دقت رنگ
عید شما هم مبازک:n16:
..... جان توی بنچ مارکی که از سایت hdtvtest گذاشتید میزان مشکی رو در حالت صفحه تاریک و حالت Ansi میشه مقایسه کرد اما میزان روشنایی رو ننوشته، چطوری فهمیدید کنتراست e6 از f8000 بیشتره؟
چون وقتی مقایسه میکنن که یه شباهتی از نظر قیمت، سایز یا نوع کاربری باشه، اما این 2 مدل اصلا بهم نمیخورن، بعدم در دقت رنگ و input lag بهتر بود، در بقیه موارد ضعیفتر بود،
اینطوری میشه گفت Xvision KD30 مثلا brightness اش در صفحه سفید از pioneer kuro بیشتره یا شارپ Le8300 صداش از سونی Hx850 بهتره، یا مدل پارسال سامسونگ 46es5500 که قیمت 46 اینچش 690 دلار هست از e6 که 42 ش 800 دلارهست هم از نظر 1.یکنواختی و نداشتن نشت نور 2. نمایش رنگهای اصلی 3.زاویه دید 4.وضوح تصاویر متحرک(نسبتا) 5.input lag (تاخیر ورودی یا بقول شما تاخیر در پردازش تصویر) بهتره(جدول پایین) اما وقتی نقطه ضعفهاشو نگم یا این 2 TV نکته مشترکی نداشته باشن که دیگه میشه قیاس مع الفارق.
............
25-03-2013, 10:50
parham511 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما تشریف ببرید و متن لینکهایی را که من قرار دادم مطالعه بفرمایید خیلی راحت متوجه میشوید که هدف این سایت کالیبره کردن تصویر بر روی 120cd/m هست متن زیر استخراج شده از داخل بررسی f8000 هست.
Under this configuration, the black centre patch of an ANSI checkerboard test pattern measured 0.049 cd/m2. Interestingly, there is still some form of contrast or backlight processing going on, because the white window we had previously aligned to 115 cd/m2 (the closest [Backlight] setting to the 120 cd/m2 target – we could have gone brighter, but chose not to) now came in at 105 cd/m2 when placed on screen beside black patches. A totally black screen causes the F8000 to shut the LEDs out, but we can defeat the auto dimming by keeping a small amount of lit pixels on screen. In that scenario, blacks also came in at 0.05 cd/m2
بنابراین با یک حساب خیلی ساده مشخص میشود و میتوان به این نتیجه رسید که کنتراست واقعی پاناسونیک :
120/0.0268 حدودا 4195 هست.
و کنتراست واقعی سامسونگ:
115/0.049 حدودا 2350 هست.
که این خبر بسیار بدی برای طرفداران سامسونگ میباشد که یک led بسیار گران قیمت این شرکت در مهمترین فاکتورهای کیفیت تصویر یعنی کنتراست و دقت رنگ پشت سر یک led بسیار ارزان قیمت از پاناسونیک قرار میگیرد.
parham511
25-03-2013, 14:00
بنابراین با یک حساب خیلی ساده مشخص میشود و میتوان به این نتیجه رسید که کنتراست واقعی پاناسونیک :
120/0.0268 حدودا 4195 هست.
و کنتراست واقعی سامسونگ:
115/0.049 حدودا 2350 هست.
که این خبر بسیار بدی برای طرفداران سامسونگ میباشد که یک led بسیار گران قیمت این شرکت در مهمترین فاکتورهای کیفیت تصویر یعنی کنتراست و دقت رنگ پشت سر یک led بسیار ارزان قیمت از پاناسونیک قرار میگیرد.
حرفتون رو کاغذ کاملا درسته بنظرم:n01:
اما با اون قسمت Bold موافق نیستم، آدم واسه تکنولوژی پول میده پس انتظار رقابت از برندها داره، هیچکس از اینکه رقابت نباشه حوشحال نمیشه.
ولی یه سوال این TV ها همه بر اساس روشنایی 120cd/m2 کالیبره شدن، کی میاد روشنایی TV شو روی 120cd/m2 بزاره آخه؟
بزارید یه مثال بزنم، برای مثال این ارزونترین و افتضاحترین LED 32 اینچ سامسونگ هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ال-ای-دی/32-اینچ/32EH5550
اینم بررسیش:
Amazingly, this deep level of blacks was retained even on an ANSI checkerboard pattern: our light meter returned the exact same figure of 0.035 cd/m2 (ok, 0.0351). To put the EH5000′s outstanding black-level performance into perspective, the numbers recorded on the ES8000 and ES7000 – Samsung’s high-end models costing several times more – were 0.05 and 0.056 cd/m2 respectively (the lower the number, the deeper the blacks, and vice versa).
یا طبق review ش توی این سایت:
[A 32in TV as cheap as the 32EH5000 clearly has potential as a gaming monitor, despite its lack of a D-Sub PC port. So we were very pleased to record an average input lag figure of just 25ms. This is one of the lowest around right now
Read more at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].99/QUOTE]
حالا یه نگاه به flagship غول LED سازی جهان بندازید، مدل اروپایی HX923
[QUOTE]Of course, nobody watches a full black screen, so we were curious to see how well the contrast performance would hold up with the ANSI test chart, which gives a better idea of performance with actual programme material. Here, the black patch in the middle of the chequered white/black screen returned a value of 0.05 cd/m2, which, sure enough, is exactly what black measures if we disable the [LED Dynamic Control] option (we’re not sure why anyone would disable it after paying so much for it in the first place, though, but we can hardly complain about being given the option). 0.05 cd/m2 is a couple of nits higher than we’re used to seeing on much cheaper Samsung CCFL-backlit LCD TV displays, which seemed a little unreasonable at this price point, but the Sony HX923′s panel has enough strong points of its own (see the next section on Viewing Angle).
اینم benchmark اش
این فقط یه مثال بود اما طبق فرمایش شما پس منم باید بگم ورود ضعیفترین LED 2012 سامسونگ باید خبر بدی برای طرفداران sony باید باشه چون کنتراست و input lag اش بهتره،
اگه صرفا برتری 2-3 مورد و ضعف در 20-30 مورد ملاک برتری از نظر شما باشه، پس sony با اون سابقه LCD سازی و برند Bravia ش کلا زیر سوال میره دوست من.
............
25-03-2013, 16:57
parham511 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز مشکل شما فلسفه غلط شماست که بازاری فکر میکنید مدل متوسط یا ضعیف سامسونگ اگر واقعا کنتراست و مشکی عمیق تری نسبت به سونی داشته باشد خبر بدی برای سونی هست دلیل ورود کاربران گرامی به این انجمن این است که بر اساس واقعیتهای موجود تی وی خریداری کنند نه بر اساس تبلیغات سازندگانی مثل سونی یا سامسونگ یا هر برند دیگری.
برندهای مختلف شاید دوست داشته باشند یک پنل را با انواع و اقسام قابلیتهای اضافی و ظاهر زیبا آرایش و با قیمت چندین برابر ارزش واقعی به خریدار کم اطلاع بفروشند ولی واقعیت این هست که کسانی که به دنبال خرید یک تی وی بر اساس واقعیات بدور از هیاهو و تبلیغات بازار هستند باید بدانند که کیفیت یک پنل متوسط سامسونگ از سونی بالاتر هست دقیقا مثل اتفاقی که فعلا افتاده کیفیت مولفه های تصویری یک پنل متوسط پاناسونیک از مدل به قول شما flagship سامسونگ بالاتر است.
مقایسه جز به جز:
دقت رنگ پاناسونیک بالاتر است ولی نزدیک هستن.
گامای پاناسونیک بهتر است.
پیکسل مرده هر دو پنل هیچ پیکسل مرده ای ندارند
Screen uniformity ( یکنواختی نمایشگر) نزدیک هستند ولی سامسونگ بهتر است
Overscanning on HDMI یکسان هستند
Blacker than black در هردو پاس شده
Calibrated black level این تست برای LED ها بی ارزش است ولی تو ارقام پاناسونیک بهتر است.
Calibrated black level (عمق مشکی در الگوی کنتراست انسی) پاناسونیک با عمق0.0268 بهتر از سامسونگ با عمق 0.049
Black level retention عملکرد یکسان
Primary chromaticity رنگهای قرمز و سبز در پاناسونیک مقدار خیلی خیلی کمی اشباع کمتری دارد.
Scaling (تبدیل مقیاس) در هر دو عالی
Video mode deinterlacing (تبدیل کننده Interlace به Progressive داخلی در تی وی) سامسونگ کمی بهتر ولی پاناسونیک هم خیلی خوبه البته این مولفه اکثرا توسط خود دی وی دی یا بلوری انجام میشود پس زیاد مهم نیست
Viewing angle (زاویه دید) پاناسونیک از 30 درجه به بعد افت کنتراست و اشباع رنگ / سامسونگ گفته شده برای ال سی دی خیلی خوبه و افت کنتراست و ایجاد رنگ بنفش مقدار کمی دیده میشود
Motion resolution (رزولوشن متحرک) سامسونگ با روشن بودن موشن پلاس 1080 ولی به صورت معمولی 300 خط / پاناسونیک 300 خط
Digital noise reduction (نویز گیر دیجیتال) سامسونگ عالی و پاناسونیک قابل قبول
Sharpness (تیزی تصویر) هر دو قابل قبول
Luma/Chroma bandwidth 2D Blu-ray (پهنای باند درخشش و رنگ) پاناسونیک بهتر است سامسونگ روی بعضی مدها مشکل دارد.
1080p/24 capability (سازگاری با 24 فریم بر ثانیه) هر دو در بعدی یکسان ولی سامسونگ در سه بعدی قابلیت انطباق ندارد.
Input lag (تاخیر در پردازش) پاناسونیک بهتر است.
Full 4[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] reproduction PC (پشتیبانی از بازتولید رنگ با دقت بالا از روی PC) هر دو دارند.
parham511
26-03-2013, 00:32
درسته، اما تو کشوری که تحریمه و TV هایی که اینجا میاد با بقیه دنیا فرق دارن اعتماد صرف به اعداد سایتای خارجی یکم سخته.
Sacrament
27-03-2013, 00:22
درسته، اما تو کشوری که تحریمه و TV هایی که اینجا میاد با بقیه دنیا فرق دارن اعتماد صرف به اعداد سایتای خارجی یکم سخته.
جالبه وقتی سایتا میگن ال ای دی سامسونگ بهتره همه سایتای خارجی معتبرن ولی وقتی همون سایتا میگن ال ای دی پاناسونیک بهتره اعدادشون زیر سوال میره اونم به دلیل تحریم!:n13:
parham511
27-03-2013, 00:56
جالبه وقتی سایتا میگن ال ای دی سامسونگ بهتره همه سایتای خارجی معتبرن ولی وقتی همون سایتا میگن ال ای دی پاناسونیک بهتره اعدادشون زیر سوال میره اونم به دلیل تحریم!:n13:
جالبترش اینجاست که من اصلا همچین چیزی نگفتم در مورد LED سامسونگ چون سامسونگ کلا مونتاژ داخله.
خوش باشی.
............
27-03-2013, 17:04
در فروم avs کالیبراتور حرفه ای به نام chad b تلویزیون st60 را تست کرده و نتیجه عالی بوده.
کنتراست انسی برای st60 عدد 11200 به 1 به دست آمده و عمق رنگ مشکی 0.00232 فوت لامبرت میباشد جالب آنکه همین شخص یک الی دو روز پیش سامسونگ f8500 را هم تست کرده عمق رنگ مشکی به طور متوسط 0.0047 فوت لامبرت و کنتراست 7436 به 1 بوده.
از او در باره میزان درخشش st60 در مقایسه با f8500 سوال شده و او جواب داده:
Not quite.. Mid panel brightness, anyway. Close though.
روی حالت درخشش mid panel brightness نزدیک میباشند که با توجه به وجود سه سطح درخشش در پلاسماهای پاناسونیک مدل آمریکایی یعنی low panel و mid panel و high panel به نظر میرسد st60 باید درخششی بالاتر و یا برابر با f8500 در حالت high panel brightness داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_23127523 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_23127523)
با این نتایج به نظر میرسد پاناسونیک در ارائه کیفیت تصویر همچنان یک برند دست نیافتنی برای سامسونگ هست چون st60 یک پلاسمای رده پائین است و مدلهای vt60 و zt60 باید بهتر باشند.
Soroush-S
27-03-2013, 17:21
این شدت روشنایی و عمق رنگ مشکی چطور اندازه گیری می کنن؟
آزمایشگاه مخصوص در اختیار دارن ؟
............
27-03-2013, 17:31
ابتدا با چشم مقایسه میکنند و بعد تفاوت را با دستگاهی به نام فتومتر یا لومینانس متر اندازه گیری میکنند. جالب این است که ثابت شده در تشخیص عمق رنگ مشکی چشم انسان تفاوت تا 0.001 کاندلا بر متر مربع یا 0.0003 فوت لامبرت را هم تمیز میدهد ولی دستگاهی که این مقدار دقت داشته باشد بسیار گران قیمت هست (3500 دلار به بالا). برای اندازه گیری احتیاج به هیچ آزماشگاهی نیست فقط باید محیط کاملا تاریک باشد تا دستگاه موقع اندازه گیری تحت تاثیر نورهای خارجی قرار نگیرد.
بنده در دبی میخواستم اقدام به خرید یک دستگاه فتومتر دقیق بکنم ولی به دلایلی در دبی از خریده شدن این دستگاه توسط ایرانیان جلوگیری به عمل می آید البته نوعهای غیر دقیق این دستگاه را میتوان تهیه کرد که روی اکثر گوشی های موبایل یا hdtv ها برای سنجش میزان نور محیط نصب شده ولی دقت کافی برای اندازه گیری نورهای کم را ندارد.
هر 1 فوت لامبرت حدودا برابر است با 3.426 کاندلا بر متر مربع .
این فتومتر یکی از دستگاههای بسیار عالی و دقیق ساخت کونیکا ژاپن است و 3800 دلار قیمت دارد که قدرت تشخیصی برابر با چشم انسان یعنی 0.001 کاندلا بر متر مربع را دارا میباشد.
amin_g_p
27-03-2013, 18:09
منظور از e6 همون et60 هست؟ اگر اینطوره صفحه ش IPS تولید ال جی هست! این ریویو هم بسیار جالبه!!!
............
27-03-2013, 18:13
منظور از e6 همون et60 هست؟ اگر اینطوره صفحه ش IPS تولید ال جی هست! این ریویو هم بسیار جالبه!!!
et60 و e6 دو مدل متفاوت هستند et60 از پنل ips استفاده میکند که زاویه دید عریض دارد و برای سه بعدی بهتر است e6 از پنل va استفاده میکند که کنتراست بالایی دارد برندهای دیگری مثل سامسونگ و سونی هم از پنلهای va استفاده میکنند.
مقایسه دیگری بین e6 و et60
e6:
et60:
سلام :n01:
نمایندگی شهر ما 42VT30 رو میده 4.900 :n04:
میخواستم بدونم همه جا قیمت همین طوره یا نمایندگی داره گرون میده؟!
ضمنا امکان خرید حضوری از شهرهای مرزی مثل پیرانشهر و بانه هم برای من وجود داره ...
قیمت اون جا در چه حدی هست؟ (بدون گارانتی)
(دوستان اگر فروشگاه مطمئنی تو شهرهای مرزی سراغ دارند ممنون میشم مشخصاتش رو pm کنند چون هفته آینده قصد خرید دارم) :n16:
قیمت با گارانتی 42vt30 فکر منم 3.700 تا 3.800 باشه شایدم کمتر
برای خرید مرزی هم
یه سرچ تو گوگل بزن تلویزیون بانه ! کلی سایت میاد
قیمت با گارانتی 42vt30 فکر منم 3.700 تا 3.800 باشه شایدم کمتر
برای خرید مرزی هم
یه سرچ تو گوگل بزن تلویزیون بانه ! کلی سایت میاد
که این طور پس نمایندگی گرون گفته ...
سایت های فروش بانه رو هم بررسی کردم ... هیچ کدوم VT30 رو تو سایتشون نداشتن! :n03: یعنی تو بانه نیست؟!
parham511
28-03-2013, 07:56
که این طور پس نمایندگی گرون گفته ...
سایت های فروش بانه رو هم بررسی کردم ... هیچ کدوم VT30 رو تو سایتشون نداشتن! :n03: یعنی تو بانه نیست؟!
VT30 مدل سال 2011 هست، قدیمی شده، تو شهرای مرزی سخت پیدا میشه. تو شهرای مرزی باید دنبال VT50 و ST50 باشید که تصویرشون از VT30 بهتره مطمئنا اما یکم رییسک داره چون بانیان سایزهای متوسطشو وارد نکرده از نظر پشتیبانی ممکنه بعدا به مشکل بخورید.
VT50 و ST50 سایز 42 دارند؟؟ (آخه دیروز نمایندگی که بودم میگفت پاناسونیک دیگه این سایز تولید نمیکنه)
اگر تو شهرهای مرزی پیدا بشه قیمت سایز 42 در چه حدودی میشه؟!
parham511
28-03-2013, 09:28
vt30 و st30 سایز 42 حدود 2.5 م باید باشه اگه بدون گارانتیش پیدا شه، vt50 و st50 منم 42 نشنیدم، نمیدونم.
st50 سایز 42 داره اما اگر اما اگر منظور از شهر مرزی بانه است هیچ کدام از مدل های تاپ پلاسمای پاناسونیک پیدا نمی کنید حداقل یک هفته پیش که اینطور بود . در مورد VT30 با گارانتی هم بعید می دونم مدل 42 این اون رو الان 3800 گیر بیارید .
amin_g_p
28-03-2013, 12:40
et60 و e6 دو مدل متفاوت هستند et60 از پنل ips استفاده میکند که زاویه دید عریض دارد و برای سه بعدی بهتر است e6 از پنل va استفاده میکند که کنتراست بالایی دارد برندهای دیگری مثل سامسونگ و سونی هم از پنلهای va استفاده میکنند.
مقایسه دیگری بین e6 و et60
e6:
et60:
e6 به این گرونی اونم دو بعدی اصلا صرفه اقتصادی نداره. et60 هم که کیفیت نداره مخصوصا سه بعدی پسیو که نصف تصویر برای یک چشم خاموش و تصویر خط خطی هست!
(به نظر من AVforums یکم دست بالا نمره می ده همیشه نه فقط برای پانا برای سایر برندها سامسونگ و ... . نظر دیگه من هم این هست که تا وقتی منبعی برای مقایسه پنل های واردشده به ایران نیست نمی شه به این ریویو ها 100% اطمینان کرد حتی مدل اروپا و امریکا هم متفاوتند چه برسه به آسیا و ایران.)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.