مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
parham511
25-03-2012, 11:38
"50 ST50 در سایت آمازون 1,260 دلار
"55 ST50 در سایت آمازون 1,550 دلار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A New TV Sound Experience[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3D Real Sound with 8-Train Speakers
Speaker System
8-Train Speakers
Eight dome-type microspeakers with reflectors deliver wide-ranging, high-quality sound. Only about 8 mm thick, these compact units also contribute to the beauty of the narrow-edge design.
Super Slim Sub-Woofer
The sub-woofer, which is mounted to the rear surface of the panel, delivers robust bass sounds. Its super slim design, with a thickness of only 22 mm, helps to keep the entire display attractively thin.
Sound Lifting Driver
Original Panasonic acoustic-field compensation technology produces highly accurate sound imaging. Matched to human auditory characteristics, the frequency for the bandwidth in which the sound is located is adjusted and the optimal compensation is applied.
behzad habib
25-03-2012, 16:48
این امتیازی که avforum به st50 داده جالبه! در حالی که مشکیش تقریبا 2 برابر vt30 هست به st50 نمره excellent داده و سال قبل به vt30 نمره reference داده بود ! احتمالا به خاطر vt50 این امتیاز رو داده و reference را برای اون در نظر گرفته.
arash_a59
25-03-2012, 18:05
با سلام و عرض تبریک به مناسبت سال نو خدمت تمامی دوستانم
امیدوارم سال خوب همراه با موفقیت و کامیابی برای همه دوستان باشه:11:
با سلام
برای تنظیم VT30 از تنظیمات یکی از کالیبراتورهای سایتهای خارجی استفاده کردم و در بخشی از این تنظیمات ایشون پییکچر مود رو Customize انتخاب کرده اند ،میخواستم ببینم که این مود وجود داره و یا باید اون رو بروی یکی از مودهای پیش فرض مثل مود نرمال و یا مودهای دیگه پیاده کنم .
با تشکر
behzad habib
27-03-2012, 13:48
اگر از تنظیمات cnet استفاده میکنی مود thx و اگر از دیگر سایتها بهره میبری مود professional مد نظر هست.
alireza_trbi
27-03-2012, 16:03
سلام
امروز از توانایی کرج مرکزی 42ST30R گرفتم برای برادرم 2120000 خیلی کارش درسته.
40000 تومان هم تخفیف گرفتم شد 2080000
dada_zebel
27-03-2012, 16:14
دوست عزیز این نمایندگی ها واسه شهرستان ها هم ارسال دارن یا نه . من یکی میخام تو تبریز گیر نمی یاد اگه شمارشو بدی باهاش تماس بگیرم خیلی ممنون
siamak_mu
28-03-2012, 18:48
با سلام
برای تنظیم VT30 از تنظیمات یکی از کالیبراتورهای سایتهای خارجی استفاده کردم و در بخشی از این تنظیمات ایشون پییکچر مود رو Customize انتخاب کرده اند ،میخواستم ببینم که این مود وجود داره و یا باید اون رو بروی یکی از مودهای پیش فرض مثل مود نرمال و یا مودهای دیگه پیاده کنم .
با تشکر
توجه داشته باشید ما نمیتونیم دقیقاْ از اعداد کالیبراتورهای خارجی استفاده کنیم چون مبنای اعداد در سری R که برای ایران زدن از ۱۰۰ هست و برای رلیزهای اروایی از 60 بود فکر کنم. اگه مثلاْ سایتی نوشته باشه کنتراست 40 معنیش این نیست که شما باید روی ۴۰ بذارید چون برای شما از ۱۰۰ هست و اگه نسبتی بخواهیم بگیم میشه 66 برای ما.
*Alucard*
28-03-2012, 22:34
AVforums پنل VT50 رو تست کرده:
جالبه گفته نتونستن عمق رنگ مشکیشو روی full black اندازه بگیرن ولی موقع اندازه گیری کنتراست به شیوه ANSI برابر با 0.0095 cd/m2 بوده.
behraniha
29-03-2012, 00:31
دوستان من از گناوه st30 سریm پنجاه اینچ با یک دستگاه بلوری پاناسونیک مدل bd110 گرفتم 2550 ،میخواستم ببینم فرق سری m با r چیه ؟ و نحوه فعال سازی ----t چجوریه ؟ سپاس
siamak_mu
29-03-2012, 11:15
متأسفانه چند هفته هست دو قسمت از VT30 من دچار burn-in شده (IR رو رد کرده!) و از این بابت برای پاناسونیک متأسفم چون لگوی من*ـو you_ که لگوی حرفه ای هم هست و مقداری opacity داره روی تصویر سوخته! البته بعد از چند هفته یه مقدار کمرنگ شده و فقط روی تصویر سبز رنگ بیشتر خودشو نشون میده و امید دارم تا ماه دیگه(!) محو بشه. چیزی که بیشتر اعصابمو خورد کرده یک خط عمودی باریک سیاه هم روی سمت چپ تصویر سوخته که مربوط به خط مرز بین تصویر اصلی و پنل کنار که مربوط به تصاویر 4:3 هست میشه. هر اقدامی هم که فکرش رو کنید کردم. از گزینه داخل خود تلویزیون برای از بین بردن ابقا تصویر گرفته تا وایت نویز و... . سمت راستش هم بود ولی از بین رفت ولی چپ جاش مونده کم هم نشده.
دوستان بهترین روشی که تا حالا برای از بین بردن جا ماندگی انجام دادن و خوب جواب داده چی بوده؟
دوستان من از گناوه st30 سریm پنجاه اینچ با یک دستگاه بلوری پاناسونیک مدل bd110 گرفتم 2550 ،میخواستم ببینم فرق سری m با r چیه ؟ و نحوه فعال سازی ----t چجوریه ؟ سپاس
با سلام
سری R برای ایران تولید شده و دارای ----T ولی سری M برای کشورهای عربی خاورمیانه هستش و فکر میکنم فاقد گیرنده دیجیتال یا همون ----T باشه .
kaveh1589
31-03-2012, 00:36
درود
دوستان کسی بالاخره موفق شد مشکل زیرنویس ( خرچنگ قورباغه ) رو حل کنه ؟
توی سایت سی نت به st50 امتیاز کیفیت تصویر 9 داده گفته اولین تی وی ای هست که با این قیمت این امتیازو گرفته.
این مشکل حل شدنی نیست واسه اینکه st30 یا vt30 یونی کدای فارسی رو ندارن.
siamak_mu
01-04-2012, 02:12
درود
دوست عزیز تنها راهش تبدیل دوباره فیلم هست و زیرنویس بچسبه به فیلم. اگه نرم افزار خواستی بهتون معرفی میکنم ولی 3-4 درصد از کیفیت فیلم کم میشه که چندان محسوس نیست.
kaveh1589
02-04-2012, 07:29
دوست عزیز تنها راهش تبدیل دوباره فیلم هست و زیرنویس بچسبه به فیلم. اگه نرم افزار خواستی بهتون معرفی میکنم ولی 3-4 درصد از کیفیت فیلم کم میشه که چندان محسوس نیست.
درود
من با نرم افزار mkvtoolnix زیرنویس رو به فیلم می چسبونم در کامپیوتر به راحتی اجرا میشه یعنی در حالی که زیرنویس کنار فایل نیست فیلم با زیرنویس پخش میشه
ولی وقتی همین فایل رو روی فلش می ریزم تی وی میشناسه اسم فایل هم میاد ولی پخش نمیشه روی تایم 0 می مونه و حرکت نمی کنه هیچ اروری هم مبنی بر ساپورت یا چیز دیگه ای نمیده
شما نرم افزار دیگری سراغ دارید
با سپاس از شما
behraniha
02-04-2012, 09:26
دوستان چطوري مطمعن بشم كه سري m سيستم ديجيتال(----t) نداره ؟
دوستان چطوري مطمعن بشم كه سري m سيستم ديجيتال(----t) نداره ؟
از اینکه سری m هیچوقت گیرنده دیجیتال نداره:11:
behraniha
02-04-2012, 15:42
از اینکه سری m هیچوقت گیرنده دیجیتال نداره:11:
دوست عزيز هيچ راهي نداره ،مثلا ميشه از نمايندگي خواست كيتش را روش سوار كنه و يا از اين usb هاي جديد كه اومده استفاده كرد ؟نميخوام از رسيور استفاده كنم ...
parham511
02-04-2012, 17:05
دوست عزيز هيچ راهي نداره ،مثلا ميشه از نمايندگي خواست كيتش را روش سوار كنه و يا از اين usb هاي جديد كه اومده استفاده كرد ؟نميخوام از رسيور استفاده كنم ...
گیرنده های یو اس بی برای PC هست چون باید روی ویندوز یا لینوکس نصب بشن اول،
درمورد کیت اطلاعی ندارم،
ست آپ باکس شاید گزینه بهتری باشه اگه کیفیت بالا می خواین.
siamak_mu
02-04-2012, 20:15
درود
من با نرم افزار mkvtoolnix زیرنویس رو به فیلم می چسبونم در کامپیوتر به راحتی اجرا میشه یعنی در حالی که زیرنویس کنار فایل نیست فیلم با زیرنویس پخش میشه
ولی وقتی همین فایل رو روی فلش می ریزم تی وی میشناسه اسم فایل هم میاد ولی پخش نمیشه روی تایم 0 می مونه و حرکت نمی کنه هیچ اروری هم مبنی بر ساپورت یا چیز دیگه ای نمیده
شما نرم افزار دیگری سراغ دارید
با سپاس از شما
سلام.
mkvtoolnix در واقع زیرنویس رو فیلم نمیچسبونه و بدون دستکاری و تبدیل فایل اصلی زیرنویس رو اضافه میکنه. فرمت MKV این قابلیت رو داره که چند فایل تصویری و صوتی و زیرنویس رو در یک فایل به صورت قابل انتخاب جای بده و زیرنویس در واقع با یه گیره به فیلم وصل میشه که میشه گیره رو جدا کرد یا وصل کرد ولی شما نیاز به نرم افزاری دارید که زیرنویس رو با چسب به صورت جدا نشدنی بچسبونه که نیاز به تبدیل دوباره فیلم داره که بستگی به سیستمتون و رزولوشن و کیفیت فیلم ممکنه تا ساعت ها طول بکشه.
شما دفترچه سری M رو نگاه به من بگو چه فرمت های زیرنویسی رو ساپورت میکنه شاید تونستم یه راهی پیدا کنم خرچنگی نشون نده! آخه من خودم VT30 R دارم کلاً زیرنویس ساپورت نمیکنه!
دوستانی که 42VT30 دارید لطف کنید یه نگاهی به منو تلویزیون بندازید. ببینید مثل 50VT30 گزینه Tint و Colour Remaster داره؟
TATU_TATY
02-04-2012, 23:30
با سلام خدمت دوستان گلم . عیدتون مبارک . امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید . زحمت داشتم براتون
میشه یه تنظیمات توپ . خوش اب و رنگ البته نه تند و جیغ برای 50st30 بهم بگدی. فقط فقط مخصوص دیدن شبکه های دیجیتال داخلی و یکی هم برای دیدن فایل های ویدیویی از طرق فلش و ....وسایل جانبی.
وقتی رو مد داینامیک میزارم صدای ویز ویز تی وی بلند میشه . فشار میاد مثه اینکه روش ...
هر کار میکنم نمیتونه سفید رو خوب نشون بده رنگاشم همچین جیغی شده . 200 ساعت رو هم رده کرده .
ممنون میشم کمک کنید . تشکر. این اپدیت کوفتیشم که باید خوابش رو ببینیم انگاری . شانس که نداریم .
دوستانی که 42VT30 دارید لطف کنید یه نگاهی به منو تلویزیون بندازید. ببینید مثل 50VT30 گزینه Tint و Colour Remaster داره؟
داره این گزینه ها رو
حالا مگه چی شده؟
داره این گزینه ها رو
حالا مگه چی شده؟
چون یکی از کاربران سایت بهم پیام داد که نداره!
چون یکی از کاربران سایت بهم پیام داد که نداره!
احتمالا منوش فارسی بوده ندیده:31:
شایدم پاناسونیک مدل جدیده R Plus داده برای خاورمیانه و زده ابن دفه همه چی رو حذف کرده:27:
1qaz2wsx3edc
03-04-2012, 15:19
42VT30R[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم اين دو مورد زماني به منو اضافه ميشه كه سيگنال ارسالي بصورت ( NTSC و 60 هرتز ) باشه ... . اگه سيگنال بصورت ( PAL و 50 هرتز باشه اين دو گزينه طبيعتا نبايد وجود داشته باشه ((( دوستان در اين مورد يك بررسي داشته باشيد )))
ببینم اون گزینه Advance isfccc ON در منوی setup فعاله؟(شاید به اون ربط داشته باشه)
از اول نداشت این گزینه رو یا تنظیماتی رو دستکاری کردی اینجوری شد و احتمالا ماله همینه.
TATU_TATY
03-04-2012, 17:11
با سلام خدمت دوستان گلم . عیدتون مبارک . امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید . زحمت داشتم براتون
میشه یه تنظیمات توپ . خوش اب و رنگ البته نه تند و جیغ برای 50st30 بهم بگدی. فقط فقط مخصوص دیدن شبکه های دیجیتال داخلی و یکی هم برای دیدن فایل های ویدیویی از طرق فلش و ....وسایل جانبی.
وقتی رو مد داینامیک میزارم صدای ویز ویز تی وی بلند میشه . فشار میاد مثه اینکه روش ...
هر کار میکنم نمیتونه سفید رو خوب نشون بده رنگاشم همچین جیغی شده . 200 ساعت رو هم رده کرده .
ممنون میشم کمک کنید . تشکر. این اپدیت کوفتیشم که باید خوابش رو ببینیم انگاری . شانس که نداریم .
ممنون میشم بهم کمک کنید !!1
PNR چی هست ؟باید روشن باشه یا خاموش ؟؟؟تشکر
ممنون میشم بهم کمک کنید !!1
PNR چی هست ؟باید روشن باشه یا خاموش ؟؟؟تشکر
PNR اگه روشن باشه نویز تصویر رو میگیره و کمی در رفه برفک موثره و عوضش تصویر مات تر میشه و وضوحش کم میشه و برای تصاویر sd مثل تیونر دیجیتال روی mid یا max باشه بهتره ولی برای hd خاموش باشه بهتره.
:10:هنوز برچسباشو نکندی؟من که خاموش کردم
1qaz2wsx3edc
03-04-2012, 19:26
اون دو تا گزینه از اول نبود
تلوزیون رو هم یه بار مستر ریست کردم اون دو تا نیومدن!
isfccc هم روشنه
p-nr هم به نظر من عملا به جز مات کرن تصویر کاره دیگه ای نمی کنه (البته خیلی کم):13:
حالا یه سوال ؟
بعد از ریست کردن پرسید رو حالت shop باشه یا home حالت shop رو برایتنس تاثیری داره؟ یا اینکه همین دوتا تنظیم رو اضافه می کنه ؟
اون دو تا گزینه از اول نبود
تلوزیون رو هم یه بار مستر ریست کردم اون دو تا نیومدن!
isfccc هم روشنه
p-nr هم به نظر من عملا به جز مات کرن تصویر کاره دیگه ای نمی کنه (البته خیلی کم):13:
حالا یه سوال ؟
بعد از ریست کردن پرسید رو حالت shop باشه یا home حالت shop رو برایتنس تاثیری داره؟ یا اینکه همین دوتا تنظیم رو اضافه می کنه ؟
در مورد نبود اون دوتا گزینه نظری ندارم ولی pnr برای از بین بردن نویز تا حدی موثره و بیشتر سلیقه ای کاربردش هست و در مورد ریست هم من که تا حالا نکردم و حالا هر دو گزینه رو امتحان کن ببین چی میشه و حالت home رو باید قاعدتا انتخاب کنید.
شما شبکه ها را با ----T داخلی تلویزیون می گیرید؟
اون دو گزینه فکر کنم روی ورودی HDMI یا سیگنالهای NTSC فقط فعال میشه.
من چون با ----- فول اچ دی HDMI شبکه ها را می گیرم اون دو گزینه را دارم.
آنتن هوایی ندارم که منوها را با ----T را تست کنم، ببینم کم داره یا نه.
+
رنگ را گذاشتی روی 70!
حالت بهم نمیخوره از این همه رنگ الکی زیاد؟
برایتنس رو بین 0 تا 5- بزاری کنتراست بهتر میشه.
1qaz2wsx3edc
03-04-2012, 22:20
شبکه ها رو با تیونر دیجیتال خوده TV میگیرم
فعلا هم BD نگرفتم تا با HDMI امتحان کنم
تبدیل PC رو هم جمع کردم می گردم پیداش می کنم با لپ تاب امتحان می کنم:12:
ولی با فلش هم فیلم HD اجرا می کنم هم این دو تا گزینه نیست
رنگ هم روی 55 هست موقع عکس انداختن زیادش کردم (نمی دونم چرا؟:9:)
این پاناسونیک هم کلا تو کار پاک سازیو سر و ته زدن مهارت خاصی داره :2:
wareshteam
03-04-2012, 22:50
با سلام
تفاوت تلویزیون های PLASMA 3D TV PANASONIC 50ST30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])PANASONIC PLASMA 3D 50UT30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در چیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
تفاوت تلویزیون های PLASMA 3D TV PANASONIC 50ST30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])PANASONIC PLASMA 3D 50UT30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در چیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهمترین فرقش اینه که کنتراست و 3بعدی st30 از ut30 بهتره ولی سری U بدلیل قیمت مناسبتر خوش فروشه............
مشخصات st30:
Full HD 3D
600Hz
contrast 1:5000000
Flush Design
Infinite Black 2 Panel
VIERA® Connect WiFi Ready
(VIERA® Image Viewer with 3D Playback (Movie & Photo Capable
behzad habib
03-04-2012, 23:51
اون 2گزینه فقط در صورتی فعال میشه که منبع پخش بوسیله ی کابل hdmi انتقال داده بشه و در مد سینما قرار بگیره.
داداش واسه ما هم داشت.
حالت: عادی
HDMI
Blue Stars
04-04-2012, 10:44
سلام و عرض تبريك سال نو
دموي vt30 رو چه جوري غير فعال كنم؟
هر 20 دقيقه يكبار ميره رو حالت دمو و روي Dynamic mode و هر چي با دكمه انتخاب سمت راست كه off هستش رو تا حالا زدم باز فعال شده.كلافه ام كرده
لطفا راهنمايي بفرماييد:42:
*Alucard*
04-04-2012, 12:05
Cnet اروپا:
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
Dr.pedram
04-04-2012, 13:28
سلام و عرض تبريك سال نو
دموي vt30 رو چه جوري غير فعال كنم؟
هر 20 دقيقه يكبار ميره رو حالت دمو و روي Dynamic mode و هر چي با دكمه انتخاب سمت راست كه off هستش رو تا حالا زدم باز فعال شده.كلافه ام كرده
لطفا راهنمايي بفرماييد:42:
دوست عزیز فکر کنم شما مد shop را انتخاب کردید reset کنید مد home انتخاب کنید
avare 3355
04-04-2012, 21:17
سلام
دوستان خیلی ممنون از کمکاتون
با خرید st30 تعطیلات توپی رو پشت سر گذاشتم واقعا کیفیت تصویرش عالیه
الان رو مد سینما گذاشتم که قشنگ بریک این بشه بعد کم کم نور رو زیاد کنم, فقط یه سوال ایا برای شما هم پیش میاد وقتی رو مد داینامیک میذارین تصویر جا میندازه ( عین lcd قدیمیای سونی میشه )
البته شدت نورش چشم رو میزنه رو داینامیک نمی ذارم
کمک...:42:
دیشب داشتیم تی وی می دیدیم("ST30M50)یهو تی وی خاموش شد !!! و چراغ LED پایینش شروع کرد به چشمک قرمز.و دیگه روشن نمیشه اصلا.ازپریز برق در آوردم و دوباره روشن کردم و...خلاصه روشن نمیشه اصلا دیگه.توی فرومای خارجی نگاه کردم و دیدم که هر تی وی تعداد چشمک زدناش هر کدوم یه معنی خاصی داره و میگه ایراد از کجاس و کجاش خراب شده.این 7 بار چشمک میزنه.چیز خاصی پیدانکردم که ایرادش چیه.مشکل من اینجاس که کرمانشاهم و نمایندگی و خدمات پس از فروش پاناسونیک نداره و تی وی هم بدون گارانتیه.ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن:37:
tirdad_60
06-04-2012, 22:56
درود
سلام دوستان من st30 رو گرفتم اما هنوز باز نشده به دلایلی
این داستان زیر نویس چیه؟
یعنی نمیشه فیلمهای dvd رو با زیر نویس نگاه کرد؟
؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من st30 رو گرفتم اما هنوز باز نشده به دلایلی
این داستان زیر نویس چیه؟
یعنی نمیشه فیلمهای dvd رو با زیر نویس نگاه کرد؟
؟؟؟؟؟؟
میشه نگاه کرد.منظور از مشکلش با زیرنویس فارسی اینه مثل کامپیوتر که فایل زیرنویستو هم اسم فیلمت میکنی و با فلش می خوای باتلویزیونت نگاه کنی تلویزیوت نمیتونه فارسیو نشون بده.
کمک...
دیشب داشتیم تی وی( "ST30M 50 ) نگاه می کردیم که یهو خاموش شد و اون LED پایینش شروع کرد به چشمک زدن.خاموش و روشن ، از پریز در آوردم دوباره روشن کردم...خلاصه دیگه روشن نمیشه.توی فرومای خارجی پیگیر شدم و فهمیدم که تعداد چشمک زدن LED نشون میده که ایراد از کجاس و کجاش خراب شده.این 7 بار چشمک میزنه.
مشکل من اینه که کرمانشاهیم و پاناسونیک اینجا نمایندگی و خدمات پس از فروش نداره و تی وی من گارانتی هم نداره.الان موندم چیکارش کنم.اساتید ممنون میشم کمک کنین
delmajid
07-04-2012, 06:44
سلام من 50st30m دارم
موقع پخش کانال های sd تصویر یه کم میلرزه
یعنی مثلا آرم شبکه یا کادر فیلم یه کم میلرزه خود تصویر نه
میشه بگید مشکل کجاست؟
حل شدنی است
ali gamma
07-04-2012, 19:22
یه سوال داشتم دوستان خیلی برام مهمه: ایا موشن و پخش تصاویر سریع تو St30 به همون سرعت تلویزیون های قدیمی CRT هستش؟
یه سوال داشتم دوستان خیلی برام مهمه: ایا موشن و پخش تصاویر سریع تو St30 به همون سرعت تلویزیون های قدیمی CRT هستش؟ قیمت 40 اینچش چنده با گارانتی اصلا قیمتشو پیدا نمیکنم!
یه سوال داشتم دوستان خیلی برام مهمه: ایا موشن و پخش تصاویر سریع تو St30 به همون سرعت تلویزیون های قدیمی CRT هستش؟
سرعتش بالاتره داداش، 600هرتزه و سرعت پاسخ گویی به تصویر=1هزارم میلی ثانیه......... قیمت 40اینچش هم حدود 2تومنه.
ali gamma
07-04-2012, 21:50
اون ٦٠٠ هرتز كه اسميه. در واقع همون ٦٠ هرتزه همه ي پلاسماها. فقط ميخوام بدونم ايا حتي ذره ي bluring هم حس ميشه با اين پلاسما ها يا نه؟ يه ال سي دي داشتم كه bluring خيلي كمي داشت اما دلمو زد. ميخوام اصلا با چشم قابل تشخيص نباشه.
در مورد روشنايي چي؟ اگه در حد همون crt هم باشه برا من كافيه.
behzad habib
07-04-2012, 23:54
در مورد bluring تو تصاویر sd از فاصله ی نزدیک این اتفاق مشهوده بخصوص اگر سورس و کابل ضعیف باشه و تصاویر خوب handle نشه و این تقصیر tv نیست و مشکل از منبع پخشه. اگر سورس bluray و کابل hdmi با فیلم اصل در اختیار باشه tv با حداکثر پتانسیل تصاویر رو در اختیارتون میذاره وگرنه مجبورید تصاویر رو با نویز و لرزش و تارشدگی و کلا با عدم دقت کافی مشاهده کنید و آخرش تقصیر رو گردن tv بندازید.
میزان روشنایی st30 در محیط منزل عالیه و از این لحاظ مشکلی نداره.
avare 3355
08-04-2012, 11:13
سلام من 50st30m دارم
موقع پخش کانال های sd تصویر یه کم میلرزه
یعنی مثلا آرم شبکه یا کادر فیلم یه کم میلرزه خود تصویر نه
میشه بگید مشکل کجاست؟
حل شدنی است
مشکل نیست یه ابتکار پاناسونیک بوده برای جلو گیری از سوختن فسفر پنل .چون ارم شبکه مدت زیادی سابت می مونه تلویزیون برای جلو گیری از اسیب دیدن پنل تصویر رو میلرزونه که از اسیب جلوگیری کنه
kambiz11000
08-04-2012, 12:45
قراره OLED شرکت داده بشه توی 2012 Flat panel HDTV shoot-out نوشته یک تهدید جدی برای VT50 خواهد بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود و سلام به دوستان.
به نظرتون میشه روی این تی وی یک --- نصب کرد؟
می دونم که مدل های دیگش --- داره و فقط مدل ایرانیشه که نداره، راهی هست یک کارت --- مثل مدل های دیگه خرید و روی این تی وی نصب کرد؟
*Alucard*
08-04-2012, 13:26
پست اول آپدیت شد.
*Alucard*
08-04-2012, 13:29
چرا --- اکسترنال نمیخری؟
یادمه یکی از بچه ها که تی ویش --- داشت گفته بود کیفیت --- خود تی وی بهتره، هر چی هم جا کمتر گرفته بشه بهتره.
parham511
08-04-2012, 14:59
قراره OLED شرکت داده بشه توی 2012 Flat panel HDTV shoot-out نوشته یک تهدید جدی برای VT50 خواهد بود.
آره، نیمه دوم امسال وارد بازار میشه،
USA: LG’s 55-inch OLED-TV will be available in the second half of 2012 dubbed 55EM9600.
Europe: LG’s 55-inch OLED-TV will be available in the second half of 2012 dubbed 55EM960V.
ضخامت پنلش 4میلیمتر،
کنتراستش 1:100M
هرتزش 100 برابر LCD-LED های موجود.
قیمتشو من یه جایی خوندم 7,900$.
اینم چند تا خبر:
کنترل هوشمند صوتی ال جی هم همین ماه وارد بازار میشه،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fnews.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D133362 0400)
سامسونگ تا 2013 احتمالا oled میده بازار،
راستی پلیس کره 11 نفرو دستگیر کرده که بهشون مضنون بودن به دزدی تکنولوژی oled سامسونگ برای یکی از رقبا، در حالی که تکنولوژی oled ال جی کاملا متفاوته و زودتر به بازار عرضه شده، مال کدوم کارخونه بودن خدا میدونه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fnews.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D133369 8097)
آره، نیمه دوم امسال وارد بازار میشه،
USA: LG’s 55-inch OLED-TV will be available in the second half of 2012 dubbed 55EM9600.
Europe: LG’s 55-inch OLED-TV will be available in the second half of 2012 dubbed 55EM960V.
ضخامت پنلش 4میلیمتر،
کنتراستش 1:100M
هرتزش 100 برابر LCD-LED های موجود.
قیمتشو من یه جایی خوندم 7,900$.
اینم چند تا خبر:
کنترل هوشمند صوتی ال جی هم همین ماه وارد بازار میشه،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fnews.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D133362 0400)
سامسونگ تا 2013 احتمالا oled میده بازار،
راستی پلیس کره 11 نفرو دستگیر کرده که بهشون مضنون بودن به دزدی تکنولوژی oled سامسونگ برای یکی از رقبا، در حالی که تکنولوژی oled ال جی کاملا متفاوته و زودتر به بازار عرضه شده، مال کدوم کارخونه بودن خدا میدونه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fnews.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D133369 8097)
خریدن oled ال جی اشتباهه خیلی خیلی بزرگیه در اصل پول دور ریختنه اولا که به فاصله 5-6 ماه بعد oled پاناسونیکم میاد تو بازار که 100 درصد از ال جی با کیفیت تره دوما قیمت خیلی خیلی بالاشه که اصلا صرف نداره.
ولی اون قضیه سامسونگ خیلی باحاله بیشتر شبیهه جوکه میگن دزدی که به دزد بزنه شاه دزده سامسونگ خودش الان حداقل از 4-5 تا کمپانی گردن کلفت و 10-15 تا کمپانی گردن نازک شکایت عیلهش شده به خاطر دزدی تکنولوژی تکنولوژی oled سامسونگم ایندفعه از کدوم بدبختی دزدی شده معلوم نیست کلا این کره ایا دزدای خوبین ماشین سازیشونم که ماشالا چی بگم؟ جلوی یه ماشینو میچسبونن به عقب یه ماشین دیگه میشه یه ماشین جدید!!
البته نا گفته نمونه دزدای ترو فرزی هستن چون هر چیو میبینن فرداش از روش میسازن.
میگن oled ال جی تاخیر خورده احتمالا حالا حالاها عرضه نمیشه اون مدلی که تو نمایشگاه نشون دادن مدل اولیه بوده کلا اگرم عرضه بشه با قیمت 3-4 برابر یا حتی بالاتر از vt50 اصلا ارزش نداره.
کمک...:42:
دیشب داشتیم تی وی می دیدیم("ST30M50)یهو تی وی خاموش شد !!! و چراغ LED پایینش شروع کرد به چشمک قرمز.و دیگه روشن نمیشه اصلا.ازپریز برق در آوردم و دوباره روشن کردم و...خلاصه روشن نمیشه اصلا دیگه.توی فرومای خارجی نگاه کردم و دیدم که هر تی وی تعداد چشمک زدناش هر کدوم یه معنی خاصی داره و میگه ایراد از کجاس و کجاش خراب شده.این 7 بار چشمک میزنه.چیز خاصی پیدانکردم که ایرادش چیه.مشکل من اینجاس که کرمانشاهم و نمایندگی و خدمات پس از فروش پاناسونیک نداره و تی وی هم بدون گارانتیه.ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن:37:
7 تا چشمک یکی از آی سیای روی SU-Board / SD-Board دستگاهت سوخته دلیلشم نوسان برقه.
یادمه یکی از بچه ها که تی ویش --- داشت گفته بود کیفیت --- خود تی وی بهتره، هر چی هم جا کمتر گرفته بشه بهتره.
هیچ فرقی نداره --- خارجی اگه مارکش خوب باشه کیفیتش در حد همون --- داخلیه بعدشم --- شبکه های آب دوغ خیاری خودمونون نشون میده دیگه که زیادم ارزش دیدن نداره واسه همین خیلی تو نخ کیفیت نباش.
این تاپیکای پاناسونیک همیشه مورد ترول قرار میگیره الان تو همین دو صفحه قبلا فنای سامسونگ ترول میکردن الانم فنای ال جی اضافه شدن بابا صبر کنید کمپانی مورد علاقتون یه تی وی درست کنه که جزو 10 تا اول دنیا کسی آدم جسابش بکنه بعد بیاید واسه پاناسونیک شاخ و شونه بکشید! :31:
اون ٦٠٠ هرتز كه اسميه. در واقع همون ٦٠ هرتزه همه ي پلاسماها. فقط ميخوام بدونم ايا حتي ذره ي bluring هم حس ميشه با اين پلاسما ها يا نه؟ يه ال سي دي داشتم كه bluring خيلي كمي داشت اما دلمو زد. ميخوام اصلا با چشم قابل تشخيص نباشه.
بلور توش به اندازه بلور منبعه بلور اضافه نداره اگه منبع بلوری باشه یا فریم ریت پائین باشه بلور داره ولی اگه منظورت بلور تریلیر اضافی مثل ال سی دیه نه نداره روشنائیشم از crt بیشتر نباشه کمتر مطمئن باش نیست.
kambiz11000
09-04-2012, 09:16
میگن oled ال جی تاخیر خورده احتمالا حالا حالاها عرضه نمیشه اون مدلی که تو نمایشگاه نشون دادن مدل اولیه بوده کلا اگرم عرضه بشه با قیمت 3-4 برابر یا حتی بالاتر از vt50 اصلا ارزش نداره.
درسته فعلا البته برای عموم ارزش خرید نداره ولی همین که وارد بازار بشه رقابت نفس گیر و تنگاتنگ میشه و کلیه شرکتهای سازنده TV مجبورند سال 2013 LCD و پلاسماها رو با حداکثره کیفیت ممکن و آخرین تکنولوژی در دسترس روانه بازار کنند همینطور با کاهش قیمت و این مزیت بزرگی برای مصرف کنندگان در سراسر جهان خواهد بود.
parham511
10-04-2012, 04:14
کلا این کره ایا دزدای خوبین ماشین سازیشونم که ماشالا چی بگم؟ جلوی یه ماشینو میچسبونن به عقب یه ماشین دیگه میشه یه ماشین جدید!!
البته نا گفته نمونه دزدای ترو فرزی هستن چون هر چیو میبینن فرداش از روش میسازن.
آره مثل 3بعدی پسیو که از رو پاناسونیک زدن:27:
parham511
10-04-2012, 04:39
oled ال جی نیمه دوم 2012 عرضه میشه، قیمتشم 3 برابر VT50، به نظر منم نمی ارزه، چون 16 میلیون مفت ندارم واسه تی وی بدم، اونم چیزی که پول نو بودنشو می گیره:20:
اینم یکم اطلاعات زمان عرضه به بازار و قیمت:
All four of the models in the UT50 Series have support for 3D content, as well as a 2D-to-3D conversion, VIERA Connect service, Social Networking, two HDMI connections and two USB ports. According to Value Electronics, the 42-inch TC-P42UT50 and the 50-inch TC-P50UT50 will start selling on February 24. Value Electronics has listed prices on those to be $799 and $1099, respectively. The retailer expects to deliver the 55-inch TC-P55UT50 on March 17, for $1399. The largest of the UT50 lot is the 60-inch TC-P60UT50, which will be coming on April 14 with a price of $1799.
Another four models comprise the ST50 Series. These have the same features mentioned above, along with the Infinite Black Pro Panel, built-in Wi-Fi, three HDMI connections and two USB ports. The 50-inch TC-P50ST50 is expected to arrive on February 20, for $1399. The 55-inch TC-P55ST50 will follow on February 27 for $1699. The larger models will arrive in April, with the 60-inch TC-P60ST30 hitting on the 14th and the 65-inch TC-P65ST50 coming on the 23rd. Those models will be priced at $2099 and $2999, respectively.
The four GT50 models have all of the same features mentioned above, adding in THX certification, four HDMI ports and three USB ports. The 50-inch TC-P50GT50 will be available on March 12 for $1799, with the 55-inch TC-P55GT50 following on March 23 for $2099. Again, the two larger models will come in April, with the 60-inch TC-P60GT50 arriving on the 14th with a $2599 price tag and the 65-inch TC-P65GT50 coming on the 23rd for $3499.
Last, but certainly extremely cool, is the VT50 Series, which we covered extensively ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) back in January. However, it's important to note that this flagship model includes everything mentioned above, including full HD 3D, the Infinite Black Ultra Panel, Deep Black hues, 24,576 steps of gradation technology, THX-certification, and ISFccc Calibration Mode with Advanced Calibration. Both will be coming in May, with the 55-inch TC-P55VT50 hitting on the 7th for $2499 and the 65-inch TC-P65VT50 coming on the 14th for $3999.
parham511
10-04-2012, 04:57
این تاپیکای پاناسونیک همیشه مورد ترول قرار میگیره الان تو همین دو صفحه قبلا فنای سامسونگ ترول میکردن الانم فنای ال جی اضافه شدن بابا صبر کنید کمپانی مورد علاقتون یه تی وی درست کنه که جزو 10 تا اول دنیا کسی آدم جسابش بکنه بعد بیاید واسه پاناسونیک شاخ و شونه بکشید! :31:
حتما یه پخی هست که ترول میشه:31:
اگه نه ال جی و سامسونگ ماهی یه بار بیشتر ترول نمیشن،
میخوای بیا تاپیک X-vision میبرمت تا حالا ترول نشده، آرزوشون اینه یه روز توسط فنای سونی ترول شن.
تصویر 50VT30 را بصورت Side by Side با تلویزیون Panasonic 29FG20 که از آخرین مدلهای CRT بود مقایسه کردم.
تفاوت روشنایی در VT30 حداقل 3 - 4 برابر (بلکه هم بیشتر) بهتر از CRT بود.
در کنتراست و اشباع رنگ تفاوت فوق العاده زیاد بود بطوری که نمی تونم بصورت عددی بیان کنم.
تصویر VT30 کنار CRT به شدت منو را یاد FULL LEDها مینداخت. البته تو نور اتاق من کنتراست VT30 بیشتر از FULL LED هست.
هر کی CRT تو خونش جواب میده مطمئن باشه پلاسما نه 100%، بلکه 1000% راضیش میکنه.
ماهم 21 اینچ QntrixF پاناسونیک داریم و 42vt30 گرفتیم بسیارراضی هستیم.
ولی تا دلت بخواد تصاویر ال ای دی های سایر برندها تو ذوقم میزنه:11:
p30worldiran
14-04-2012, 18:52
سلام
با بانیان صحبت کردم در مورد آپدیت Tv ... گفتن هرگز منتظر آپدیت نباشید و خیال راحت!!
behzad habib
14-04-2012, 19:38
دوستانی که علاقمندن تا oled ال جی بیاد و دنیای جدیدی از تصاویر ایجاد کند باید به این نکته اشاره کنم که معیار تصویر استاندارد هنوز تغییری نکرده و همون rec709 هست.
اگر lg توانست oled تولید کنه که باز مدیون کمپانیهای ژاپنیه. به عرضتون برسونم متریال این oled از کمپانی idemitsu kosan تهیه شده و این فن آوری ارتباط مستقیم با علم شیمی داره و کمپانیهایی که در این زمینه فعالند اکثرا ژاپنی هستند.
همه ی کاربران دوست دارن که تصاویر بهتر بشه حالا کدام شرکت پیشگامه مهم نیست مهم رقابته که کمپانیهارو مجبور به ارتقا بخشیدن میکنه.
oled نیز آخرین تکنولوژی نیست و مطمئن باشید باز هم فن آوریهای جدید عرضه میشن و این خاصیت رقابته.
alijigari
14-04-2012, 23:05
برای vt30 بخش کانالهای سه بعدی به چه صورت هست ؟
ایا راضی کننده هست ؟
hx925 دارم اما معنی خاصی از سه بعدی نفهمیدم خواستم ببینم برای vt30 هم تبدیل هست ؟
دوستان من ال جی 98000 دارم و انصافا هم میتونم بگم از 3D یش و کلا تصاویرش و کیفیتش راضی هستم
متاسفانه tv یه ایراد فنی داره و گارانتیش قرار شد تعویض کنه
بعد از چند روز زنگ زدن گفتن از این مدل موجود ندارن
یا باید پول رو پس بگیرم یا اینکه برام تعمیرش کنن
با توجه به اینکه من اعتقادی به تعمیرش ندارم
اگر انفاق خاصی نیوفته پولم رو پس میگیرم که 3.900.000 هست
با توجه به اینکه من گیمر هستم و 3D هم برام مهم هست
و شنیده هام از این tv پاناسونیک گفتم از این بگیرم
منتهی یه موردی هست
اولا که این vt30 و st30 پلاسما هستن و من خیلی ایراد از پلاسما شنیدم
سوختن تصویر و جا افتادگی تصاویر ثابت و مصرف خیلی زیاد و پایین بودن نور تصویر و کم آوردن تو پخش تصاویر بسیار سریع تعدادی از ایرادهای پلاسما ها هستن
و اما میرسم به سه بعدیش که چون اکتیو هست چشم رو اذیت میکنه و سر درد و سرگیجه میاره و لرزش و سایه هم داره
خواستم از دوستانی که این تلوزیون رو دارن خواهش کنم بدون جانبداری
و خداوکیلی منصفانه راهنمایی کنن که اگر تلوزیون رو پس دادم از این
پلاسما بگیرم یا نه و اینکه از بین این st30 و vt30 کدوم بهتر هست
قیمت 50 اینچشون هم اگر ممکنه بگید لطفا
خیلی ممنون و متشکر میشم ازتون
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
من که سه ماهه VT30 دارم برای مواردی که مطرح کردید این پاسخ ها را می تونم بدم
سوختن : با استفاده عادی امکان ندارد
جاماندگی : دارد و بصورت یه سایه هست. موقته و در بیشتر موارد در عرض چند ثانیه برطرف میشه. این مورد را زیاد دیده ام.
قبلاً بخاطرش نگران می شدم اما وقتی دیدم زود برطرف میشه خیالم راحت شد.
اگه وسواس نداشته باشید حتی متوجه اون چند ثانیه هم نمیشد.
مصرف خیلی زیاد : مصرفش میانگین در حد LCD است پس اونقدرها که بر علیه پلاسما تبلیغ می کنند، زیاد نیست.
پایین بودن نور تصویر : نورش چندان کمتر از LEDها نیست و با خیلی ها شون برابری میکنه.
اگه نور خونه متعادل باشه نور VT30 کاملاً کافیه.
فرقش اینه که در تصاویر مشکی و محیط روشن نمیتونه مشکی مثل LED داشته باشه.
پخش تصاویر بسیار سریع : مهمترین مورد برتری پلاسما بر LED LCD
سه بعدی : بهترین کیفیت تصویر سه بعدی اما با سردرد و سرگیجه. لرزش و سایه هم ندیدم.
خلاصه : شما چون چشمت به رنگهای LED و سه بعدی پسیو LG عادت داره ، به نظر من VT30 برای شما مناسب نیست.
من که سه ماهه VT30 دارم برای مواردی که مطرح کردید این پاسخ ها را می تونم بدم
سوختن : با استفاده عادی امکان ندارد
جاماندگی : دارد و بصورت یه سایه هست. موقته و در بیشتر موارد در عرض چند ثانیه برطرف میشه. این مورد را زیاد دیده ام.
قبلاً بخاطرش نگران می شدم اما وقتی دیدم زود برطرف میشه خیالم راحت شد.
اگه وسواس نداشته نباشد حتی متوجه اون چند ثانیه هم نمیشد.
مصرف خیلی زیاد : مصرفش میانگین در حد LCD است پس اونقدرها که بر علیه پلاسما تبلیغ می کنند، زیاد نیست.
پایین بودن نور تصویر : نورش چندان کمتر از LEDها نیست و با خیلی ها شون برابری میکنه.
اگه نور خونه متعادل باشه نور VT30 کاملاً کافیه.
فرقش اینه که در تصاویر مشکی و محیط روشن نمیتونه مشکی مثل LED داشته باشه.
پخش تصاویر بسیار سریع : مهمترین مورد برتری پلاسما بر LED LCD
سه بعدی : بهترین کیفیت تصویر سه بعدی اما با سردرد و سرگیجه. لرزشو سایه هم ندیدم.
خلاصه : شما چون چشمت به رنگهای LED و سه بعدی پسیو LG عادت داره ، به نظر من VT30 برای شما مناسب نیست.
خیلی از راهنمایی صادقانتون ممنونم
موفق باشید
TATU_TATY
15-04-2012, 13:09
اقا نحوه ی تمیز کردن پنل پلاسما چیه .. 50st30
خواهر زاده اومده به گند کشیدتش . دفترچه راهنماشم گم کردم .. به به
توی دفترچه چیز خاصی برای تمیز کردن نگفته.
می تونید از کیت پاک کننده که مخصوص تمیز کردن صفحه نمایشه استفاده کنید . هیچ لکه ای روی صفحه باقی نمیزاره و دستمالش به صفحه خش نمیندازه.
این کیت بنده :
تو سایت چاره مدلهای مختلفش هست.
دوستم ut50 را اصفهان دیده، 2.1 تومن.
توی دفترچه چیز خاصی برای تمیز کردن نگفته.
می تونید از کیت پاک کننده که مخصوص تمیز کردن صفحه نمایشه استفاده کنید . هیچ لکه ای روی صفحه باقی نمیزاره و دستمالش به صفحه خش نمیندازه.
این کیت بنده :
تو سایت چاره مدلهای مختلفش هست.
دوست عزیز من شنیدم که این مواد شیمیایی هست و ضرر داره!?
میگن فقط با دستمال مخصوص که تو LCD های قدیمی هم بود( مثل اوناییکه که باهاش شیشه عینک و تمییز میکنیم) تمییز کنید و فقط با کمی رطوبت
من یه سامسونگ LCD دارم که حد اقل 6 ساله ازش استفاده میکنم
و با همین دستمال خودش با کمی رطوبت تمییزش میکردم
هیچ خط و خشی هم بهش نیوفتاده
از دستمال نرم و مرطوب هم میشه استفاده کرد.
اما یه خورده تمیز کردن باهاش سخته و لکه ها را مثل کیت پاک کننده به آسونی نمی بره.
از دستمال نرم و مرطوب هم میشه استفاده کرد.
اما یه خورده تمیز کردن باهاش سخته و لکه ها را مثل کیت پاک کننده به آسونی نمی بره.
منظورم اینه که این مایعی که تو این کیت هست خودش برای پنل ضرر نداره , البته تلوزیونی که من دارم شیشه محافظ رو پنلش داره و در هر حال تماسی با پنل اصلی ندارم
میدونید اون مایع چی هست?!
مواد تشکیل دهنده را روی بسته ننوشته.
به نظر مایع خیلی ملایمی میاد. خیلی خیلی آبکی هست و زودم تبخیر میشه.
روی بستش اینو نوشته :
بی خطر برای تمیز کردن صفحه نمایش، دیسک ، دوربین و لنز
فرمول بی نظیر که به صفحه نمایش آسیب نخواهد زد
برطرف کننده لک، خاک و اثر انگشت بدون باقی ماندن ذره ای از اثر آنها
سطوح شیشه ای مثل صفحه های پلاسما و حتی میزهای شیشه ای تلویزیون را خیلی راحت و سریع برق میندازه.
صفحه های LCD مات را هم خوب تمیز میکنه.
مواد تشکیل دهنده را روی بسته ننوشته.
به نظر مایع خیلی ملایمی میاد. خیلی خیلی آبکی هست و زودم تبخیر میشه.
روی بستش اینو نوشته :
بی خطر برای تمیز کردن صفحه نمایش، دیسک ، دوربین و لنز
فرمول بی نظیر که به صفحه نمایش آسیب نخواهد زد
برطرف کننده لک، خاک و اثر انگشت بدون باقی ماندن ذره ای از اثر آنها
سطوح شیشه ای مثل صفحه های پلاسما و حتی میزهای شیشه ای تلویزیون را خیلی راحت و سریع برق میندازه.
صفحه های LCD مات را هم خوب تمیز میکنه.
حالا یه بار امتحانی میگیرم ببینم چطوره
رو تلوزیون قدیمیه تستش میکنم :D
ali gamma
16-04-2012, 11:04
]چند اینچش به این قیمت دیده؟ با گارانتی؟
parham511
18-04-2012, 12:19
سلام
دوستان بین سری های G و S پلاسمای پاناسونیک کدومش برای استفاده خانگی بهتره، واسه یه خونه فوق العاده روشن می خوام.
VT30 رو دیدم، رنگاش خیلی طبیعی بود.
می خوام از اونور بگم GT50 یا ST50 بفرستن. بین این 2 مدل کدومش بهتره؟
gt50 بهتره دیگه
به ترتیب:
vt50
gt50
st50
.
.
.
سلام
دوستان بین سری های G و S پلاسمای پاناسونیک کدومش برای استفاده خانگی بهتره، واسه یه خونه فوق العاده روشن می خوام.
برای محیط فوق العاده روشن اصلا پلاسما به درد نمیخوره دوست عزیز
]چند اینچش به این قیمت دیده؟ با گارانتی؟
ای بابا یادم رفته بود سایزش را بنویسم. 50 اینچ با گارانتی :20:
عینک روش نیست.
سلام
همونطور که دوستمون گفتند برای محیط فوق العاده روشن پلاسما مناسب نیست.
چون نمیتونه کنتراستش را خوب نشون بده.
LED-LCD تو این محیط ها کنتراست خوبی دارند.
پس ترجیحاً از LED های زیر تهیه کنید :
SONY HX925
SAMSUNG D8000
SAMSUNG D7000
SONY HX925
SAMSUNG D8000
SAMSUNG D7000
ال جی lw98000 رو جا انداختی :D
البته فعلا یه دونه هم تو بازار وجود نداره ولی نمیشه نادیده گرفتش
دوست عزیز منظورتون از خیلی روشن چه اندازه ای هست ، چون خونه ما در طول روز نورگیر هست و با کیفیت تصویر مشگلی ندارم ، البته تصویر در شب به مراتب با کیفیت تر هستش ولی با اینکه در روز خونه نورگیر هستش ، تاثیری در کیفیت رنگ مشگی نداره وتا اونجائی هم که اطلاع دارم محیط منزل کاربر پونل هم تا حدودی نورگیر هستش ، شما اگه اندازه نورگیر بودن محیط رو تائین کنی فکر کنم دوستان بهتر بتونند شما رو راهنمائی کنند ، گر چه من هم با نظر دوستان موافقم که پلاسماهای فعلی به درد محیط های خیلی پور نور نمی خوره ، مثل خونه های قدیمی که پنجره های زیادی داشتند .
دوست عزیز منظورتون از خیلی روشن چه اندازه ای هست ، چون خونه ما در طول روز نورگیر هست و با کیفیت تصویر مشگلی ندارم ، البته تصویر در شب به مراتب با کیفیت تر هستش ولی با اینکه در روز خونه نورگیر هستش ، تاثیری در کیفیت رنگ مشگی نداره وتا اونجائی هم که اطلاع دارم محیط منزل کاربر پونل هم تا حدودی نورگیر هستش ، شما اگه اندازه نورگیر بودن محیط رو تائین کنی فکر کنم دوستان بهتر بتونند شما رو راهنمائی کنند ، گر چه من هم با نظر دوستان موافقم که پلاسماهای فعلی به درد محیط های خیلی پور نور نمی خوره ، مثل خونه های قدیمی که پنجره های زیادی داشتند .
چطوری مقدار نور گیر بودن را تعیین کنم؟ چون واحد نور لومن هست من با واحدش بگم کسی متوجه نمیشه. مثلا بگم 400 لومن خوبه کی می فهمه؟
مجبورم ساده بگم :
شما اگه تو خونت نور و کنتراستCRT کافیه، پلاسما حتماً خوبه واست. نور و کنتراستشم بیشتر از CRTه.
اگه آفتاب مستقیم تو اتاقت نیست و یا پرده درست و حسابی داره پلاسما برات خوبه.
اگه با لوستر و لامپ خونه را چراغونی نکردی، پلاسما برات خوبه.
من نور خونه خودم و فک و فامیل و دوست و آشنا را که تصور میکنم می بینم برای اکثر خونه ها نورش کاملاً کافیه و به راحتی به نور محیط غلبه میکنه.
والا اون موقع که میخواستم VT30 بگیرم همش دلهره داشتم نکنه نورش کم باشه و پولم حروم بشه. وقتی اومدن نصبش کردن دیدم عجب! اینکه نورش از سرم هم زیاده!
نکته مهم : پلاسما برای کسی خوبه که بدونه کیفیت = کنتراست نه اونایی که به غلط میگن کیفیت = نور
با سلام
جناب پونل منظور من اون دوستی بود که در باره جی تی 50 و اس تی 50 سئوال کرده بودند هستش و دقیقا منظور بعدیم از تائین مقدار نور همین مطلبی هستش که شما توضیح دادید در هر حال از توضیح کامل شما متشکرم
kaveh1589
20-04-2012, 22:20
درود
دوستان کیفیت تصویر توی کدام مورد زیر بهتره ؟ (با فرض این که همه ی فایل های یکی باشه )
یو اس بی خود تی وی - اچ دی پلیر با کابل hdmi - ر ی س ور اچ دی با کابل hdmi - اتصال لپ تاپ (pc)
درود
دوستان کیفیت تصویر توی کدام مورد زیر بهتره ؟ (با فرض این که همه ی فایل های یکی باشه )
یو اس بی خود تی وی - اچ دی پلیر با کابل hdmi - ر ی س ور اچ دی با کابل hdmi - اتصال لپ تاپ (pc)
اگر منظورت اینه که یک فایل رو با همه اینا پخش کنید
هیچ فرقی نداره و کاملا یکسان خواهد بود
درود
طبق تجربه، غیر از مورد آخر که تست نکردم بقیه با فیلم یکسان کیفیتشون فرقی نداشت.
سلام
قربونت اين اونور كه ميگي چقدر اونورتره؟ چند در مياد بگو يه چند تا بيشتر بفرستن ما هم ميخوايم
kaveh1589
21-04-2012, 10:57
درود
دوستان فیلم Sherlock.holmes.a.game.of.shadows.2011.1080p.blura y.5.1AUDIO.x264 با حجم 1.63g رو ریختم روی فلش ولی موقع اجرا گیرمی کنه چرا ؟ به خاطر 1080p بودنش هست ؟
parham511
21-04-2012, 12:49
یه حال و پذیرایی سرهم به مساحت 120 متر
1800 وات مهتابی، 1200 ولت لامپ زرد رنگ شمعی.
چیدمانش یه این شکل:
45 تا مهتابی 40 وات دور تا دور حال و پذیرایی بصورت نور مخفی کار شده،
و 2 تا لوستر متوسط و یک لوستر بزرگ با با 35 لامپ شمعی.
توی روز نور خوبه،
توی شبم خوبه اما وقتی مهمون داریم معمولن بیشتر چراغها رو روشن میکنیم.
با این وضعیت اصلا چیزی از تصویر وقتی مهمون بیاد میشه دید؟
الآن CRT Tooshiba داریم 29 اینچ، سری pz، وقتی چراغا روشن میشه کم میاره اما تصویرش دیده میشه حداقل.
parham511
21-04-2012, 12:54
SONY HX925
SAMSUNG D8000
SAMSUNG D7000
اگه LED بگیرم که سامسونگ و سونی نمیگیرم.
سونی جدیدا خیلی خراب شده، از سامسونگم خاطره بد دارم.
یا WT50 پانا یا ازین passive های LG میخرم.
parham511
21-04-2012, 13:02
قربونت اين اونور كه ميگي چقدر اونورتره؟ چند در مياد بگو يه چند تا بيشتر بفرستن ما هم ميخوايم
دبی, بحرین، امریکا، ایتالیا، آلمان، کانادا، کره جنوبی، مالزی و... هرجا بخوای:20:
شایدم وایسم از همین ایران بگیرم چون اول باید بیاد اینجا وقتی تصویرشو از نزدیک دیدم تصمیم میگیرم، نه روی کاغذ.
قیمت دقیق نگرفتم، درگیر مدلم فعلا، قیمت تقریبیش که تو آمازون هست دیگه، همونه.
راستی اینطور که فهمیدم پنل ST50 و GT50 فرقی نداره، تفاوت قیمت بخاطر 2 هسته ای بودن و THX داشتن GT50 هستش که هیچکدوم بکارم نمیاد.
VT50 زیادی گرونه، حیف آدم میاد. بعدم 60 اینچ میخوام که VT50 نداره.
mazloom1353i
21-04-2012, 22:13
سلام
در تلویزیون VT30 نسبت به TV های دیگه مثل ال جی ، در تصویر سه بعدی عمق تصویر به سمت داخل صفحه تلویزیون است و خیلی کم بیرون می زنه ، آیا تنظیماتی دارد که تصویر رو به صورت بیرون زده از صفحه تلویزیون و جلوی بینی آدم نشان بده؟
با تشکر
سلام
در تلویزیون VT30 نسبت به TV های دیگه مثل ال جی ، در تصویر سه بعدی عمق تصویر به سمت داخل صفحه تلویزیون است و خیلی کم بیرون می زنه ، آیا تنظیماتی دارد که تصویر رو به صورت بیرون زده از صفحه تلویزیون و جلوی بینی آدم نشان بده؟
با تشکر
دوست عزیز عمق و بیرون زدگی تصاویر سه بعدی ارتباط مستقیم با فیلم یا هر تصویر سه بعدی داره که شما داری استفاده میکنی
مثلا من ال جی 98000 دارم و فیلم legend of guardians رو که نگاه میکنم از اول تا آخر فقط عمق هست ولی در عوض فیلم Rio برعکس هست و انگار پرنده ها دارن تو اتاق میچرخن
فکر نکنم تلوزیون ها در این مورد فرقی داشته باشن و تفاوتشون ممکنه بیشتر تو تکنولوژی تصویر و کنتراست و نور و .... باشه
یه حال و پذیرایی سرهم به مساحت 120 متر
1800 وات مهتابی، 1200 ولت لامپ زرد رنگ شمعی.
چیدمانش یه این شکل:
45 تا مهتابی 40 وات دور تا دور حال و پذیرایی بصورت نور مخفی کار شده،
و 2 تا لوستر متوسط و یک لوستر بزرگ با با 35 لامپ شمعی.
توی روز نور خوبه،
توی شبم خوبه اما وقتی مهمون داریم معمولن بیشتر چراغها رو روشن میکنیم.
با این وضعیت اصلا چیزی از تصویر وقتی مهمون بیاد میشه دید؟
الآن CRT Tooshiba داریم 29 اینچ، سری pz، وقتی چراغا روشن میشه کم میاره اما تصویرش دیده میشه حداقل.
با سلام
دوست عزیز من هم یک CRT 32 اینچ مدل GRUNDIG دارم و به نظر من پلاسمای VT خیلی بهتر عمل میکنه یعنی اگر CRT شما تصویر رو بتونه نشون بده مطمئنا پلاسما تصویری به مراتب با کیفیت تر نشون میده در واقع حال و پذیرائی ما در حدود 90 متر و با داشتن حدودا هزار وات لامپ روشن در پور نور ترین حالت مشگلی در کیفیت تصویر ندارم ، البته یه مقدار تاثیر گذار هست ولی خیلی کم و باز کیفیت تصویر کاملا قابل قبول هستش تازه اون هم رو مد نورمال واگه بخوام از مد داینامیک استفاده کنم که کیفیت تصویر به مراتب بهتر هم میشه ، نکته اصلی در مورد محیط منزل شما این است که اون 1800 واتی که فرمودید به صورت نور مخفی هستش و نه نور مستقیم و فقط باید به لوسترها که نور مستقیم دارند توجه کنی که اون هم اگه تلویزیون شما فاصله کافی رو داشته باشه ، فکر نکنم اصلا مشگلی پیش بیاد .
parham511
22-04-2012, 11:51
با سلام
دوست عزیز من هم یک CRT 32 اینچ مدل GRUNDIG دارم و به نظر من پلاسمای VT خیلی بهتر عمل میکنه یعنی اگر CRT شما تصویر رو بتونه نشون بده مطمئنا پلاسما تصویری به مراتب با کیفیت تر نشون میده در واقع حال و پذیرائی ما در حدود 90 متر و با داشتن حدودا هزار وات لامپ روشن در پور نور ترین حالت مشگلی در کیفیت تصویر ندارم ، البته یه مقدار تاثیر گذار هست ولی خیلی کم و باز کیفیت تصویر کاملا قابل قبول هستش تازه اون هم رو مد نورمال واگه بخوام از مد داینامیک استفاده کنم که کیفیت تصویر به مراتب بهتر هم میشه ، نکته اصلی در مورد محیط منزل شما این است که اون 1800 واتی که فرمودید به صورت نور مخفی هستش و نه نور مستقیم و فقط باید به لوسترها که نور مستقیم دارند توجه کنی که اون هم اگه تلویزیون شما فاصله کافی رو داشته باشه ، فکر نکنم اصلا مشگلی پیش بیاد .
خیلی ممنون.
اشتباه شد، 2800 وات نور مخفی هست، دور لوستر ها هم نور مخفی هست.
پس اگه نور مخفی تاثیر مخرب نداشته باشه که خیلی خوبه، دیگه از لوستر ها استفاده نمیکنیم تو مهمونیها.
اما من منظورم سری S و یا G بود. قصد خرید VT50 ندارم چون اونقد بودجه ندارم.
آخه فیلترهای S و G با سری high end e V فرق میکنه و V خیلی بهتره.
پس اینطور که می فرمایید و VT30 تصویرش تو نور مناسبه، حالا اگه فیلتر ST50 هم مثل VT30 باشه خوب میشه دیگه.
VT50 آخه 60 اینچ نداره، اگه بخوام 55 بگیرم ترجیح میدم یه برند ارزون بردارم، مثل مدلای ارزون ال جی یا ایکس ویژن،
ولی 60 به بالا میخوام با بودجه 5-4 تومن، 3بعدی هم لازم ندارم مگه اینکه پسیو باشه.
فقط "ST50 60 میمونه تو این بودجه من.
*Alucard*
22-04-2012, 13:21
فیلتر کنتراست ST50 بهترین فیلتری هست که تا به حال برای یک پلاسما ساخته شده هم از جهت حفظ رنگ مشکی در محیط پرنور هم از نظر مقدار بازتاب نور.
باسلام
فیلتری که روی ST50 هستش همون فیلتری که روی VT30قرار داره منظورم فیلتر Infinite Black Pro و البته این چیزی که در سایت پاناسونیک ذکر شده ، و شاید فیلتر امسال بهینه تر شده باشه ولی نکته اصلی این که فیلتر سری V و یا S فرق چندانی با هم ندارند و بیشتر اختلافشون در دیزاین و تنظیمات حرفه ای و این قبیل چیزهاست . البته بعضی از دوستان هم هستند که اعتقاد دارند که بازتاب نور در سری S به خاطر نداشتن شیشه یک تکه از سریهای V کمتر و خوب به نظر من هم حرف درستی .
*Alucard*
22-04-2012, 15:10
باسلام
فیلتری که روی ST50 هستش دقیقا فیلتری که روی VT30قرار داره منظورم فیلتر Infinite Black Pro و در واقع فیلتر سری V و یا S فرق چندانی با هم ندارند و بیشتر اختلافشون در دیزاین و تنظیمات حرفه ای و این قبیل چیزهاست .
به نقل از Cnet:
The ST50 handled overhead lighting better than any plasma I've ever tested. Comparing it with last year's Panasonics, the filter over the screen is better in both important ways. Under the lights, dark areas looked a bit darker on the ST50 than on the 2011 Panasonics as well as the Samsung D7000 plasma. Reflections in the ST50's screen also appeared a bit dimmer than on the other Panasonic plasmas
mehrdad_ati
22-04-2012, 19:48
بیخشید دیدم صحبت vt50 شده ! مگه vt50 هم الان داخل گیر میاد ؟!! چند اونوقت ؟
بیخشید دیدم صحبت vt50 شده ! مگه vt50 هم الان داخل گیر میاد ؟!! چند اونوقت ؟
نیومده. احتمالاً اوایل زمستون بیاد. حدود دیماه.
50 اینچش نباید زیر 4 تومن باشه.
kambiz11000
23-04-2012, 02:19
امسال پلاسمای سری high end پاناسونیک مثل پارسال تنوع سایز نداره فقط سایز 55 و65 داره .
الان به يكي از نمايندگي هاي پانا زنگ زدم آماره st30 رو بگيرم گفت شركت ديگه نداره سوال كردم مدل هاي جديد كي ميان مثل st50 گفت يك ماه ديگه!
اونايي كه نخريدن نخرن امثال با توجه به اينكه st30 , vt30 تموم شده شايد يه همتي بكنن مدلهاي جديد رو زودتر از پارسال وارد كنن
parham511
23-04-2012, 12:15
فیلتر کنتراست ST50 بهترین فیلتری هست که تا به حال برای یک پلاسما ساخته شده هم از جهت حفظ رنگ مشکی در محیط پرنور هم از نظر مقدار بازتاب نور.
ما که شاگردیمو درس پس میدیم،
اما تاریخ این مقاله مربوط به زمانیه که هنوز VT50 نیومده بود، و VT50 فیلتر قوی تری داره اینطور که شنیدم، درسته؟
الان به يكي از نمايندگي هاي پانا زنگ زدم آماره st30 رو بگيرم گفت شركت ديگه نداره سوال كردم مدل هاي جديد كي ميان مثل st50 گفت يك ماه ديگه! اونايي كه نخريدن نخرن امثال با توجه به اينكه st30 , vt30 تموم شده شايد يه همتي بكنن مدلهاي جديد رو زودتر از پارسال وارد كنن __________________ تاييد ميشه به منم همينو گفتند ... البته گفتند تا 10 روز ديگه . قيمتها هم معلوم نيست چجوري باشه
mehrdad_ati
23-04-2012, 17:49
برای من که خیلی بد شد ! من برای اتاق خواب میخواستم st30 بگیرم ! حالا این st50 که اصلا سایز زیر 55 نداره !!!!!
برای من که خیلی بد شد ! من برای اتاق خواب میخواستم st30 بگیرم ! حالا این st50 که اصلا سایز زیر 55 نداره !!!!!
ST50 مدل 42 و 50 اینچ داره .
siamak_mu
23-04-2012, 20:03
برای مدل های 2011 هم از بهار هی گفتن یه هفته 10 روز دیگه آخرش هم تا زمستون کشش دادن. امسال بعید میدونم به این زودی بیاد!
mehrdad_ati
23-04-2012, 20:37
احتمالا قراره براشون بار جدید بیاد نه مدل جدید !!
ST50 مدل 42 و 50 اینچ داره .
چه عالی
[QUOTE=mehrdad_ati;6966355]احتمالا قراره براشون بار جدید بیاد نه مدل جدید !!
بار جديد از كجا بياد وقتي ديگه توليد نميشه همه جاي دنيا اين مدلها تموم شده يه سري به سايتهاي مختلف بزنيد متوجه ميشيد ، بانه كه از قبل از عيد تموم شد. اميدوارم هر چي زودتر بياد البته با قيمت منطقي...
mehrdad_ati
24-04-2012, 10:16
چرا تو آمیزون مدل های 2011 هنوز عرضه میشه . البته منم از خدامه 2012 بیاد ایران اما خیلییییییییی بعیده .
چرا تو آمیزون مدل های 2011 هنوز عرضه میشه . البته منم از خدامه 2012 بیاد ایران اما خیلییییییییی بعیده .
آمازونم جسته گريخته است همه سايزها رو نداره اكثرا هم دست دوم هستن كسي تا حالا از آمازون خريد كرده؟ چجوريه چقدر در مياد؟
parham511
24-04-2012, 11:21
بانیان خیلی زرنگ بازی در میاره،
مدلهای 2011 که الآن تو دنیا به نصف قیمت فروش می رنو وارد می کنه، به قیمت خود سال 2011 میفروشه و سرمایشو 2برابر میکنه، امکاناتشم مثل زیرنویس و آپدیت و این چیزاشم که همه میدونن در پایینترین سطح ممکنه.
هیچ شرکتی دیگه اینقد دیر مدلای جدید نمیده تو بازار...
اگه قرار باشه تا دی ماه مجبور شم صبر کنم که خودم میرم دبی از نزدیک میبینمشو میخرم.
یه دوریم میزنم، جشنواره تابستونیم هست، یه 1500 دلار ارز دولتیم به جیب میزنم.
parham511
24-04-2012, 11:22
..........
*Alucard*
24-04-2012, 11:38
ما که شاگردیمو درس پس میدیم،
اما تاریخ این مقاله مربوط به زمانیه که هنوز VT50 نیومده بود، و VT50 فیلتر قوی تری داره اینطور که شنیدم، درسته؟
سلام دوست عزیز شما خودتون استادید.
Cnet.com مدلهای ساخته شده برای بازار آمریکای شمالی رو تست میکنه و ظاهرا VT50 تو ایالات متحده هنوز رسما ریلیز نشده فقط چندتا مدل برای نمایش تو فروشگاههای بزرگ عرضه شده و بعضی سایتها و فروشگاهها پیش فروش میکنن ولی بین مدلهای اروپایی ظاهرا تفاوتی بین فیلتر کنتراست ST50 و GT50 , VT50 در نور زیاد نیست.
دوستان لطفا ادامه بحث در مود مدلهای 2102 رو در تاپیک مخصوص خودش ادامه بدن تا دوستان دیگه ناراضی نباشن.
ali gamma
24-04-2012, 12:09
بانيان از پليدترين شركتهاي واردكننده است. هميشه جنسهاشو با قيمتهاي كذايي ميفروشه.
*Alucard*
24-04-2012, 12:20
من دقیقا نمیدونم بانیان چه سیاستی داره ولی معمولا اجناس کره ای داخل ایران مونتاژ میشن برای همین گمرکی واردات قطعات رو پرداخت میکنن که نسبتا پائین هست ولی برندهای ژاپنی چون اجناس رو به صورت مونتاژ شده وارد میکنن گمرکی بالایی میدن.
smhsh121
24-04-2012, 12:40
من دقیقا نمیدونم بانیان چه سیاستی داره ولی معمولا اجناس کره ای داخل ایران مونتاژ میشن برای همین گمرکی واردات قطعات رو پرداخت میکنن که نسبتا پائین هست ولی برندهای ژاپنی چون اجناس رو به صورت مونتاژ شده وارد میکنن گمرکی بالایی میدن.
من پاناسونیک رو نمی دونم ولی سونی و شارپ که به اصطلاح ژاپنی هستند الان تو ایران مونتاژ می شن.
mehrdad_ati
24-04-2012, 13:26
با گارانتی چه شرکتی ؟ بانیان ؟ ut50 ? :18:
amir 777
24-04-2012, 13:54
من اصفهانم میشه ادرس یا شماره را پ.خ کنی
منم از شرکت بانیان دفاع نمیکنم ولی بخاطر همینه که رو پاکت و بدنه سونی ننوشته ساخت کدوم کشور نوشته محصول سونی ولی پاناسونیک دقیقا زده ساخت ژاپن یا تایلند.
kambiz11000
24-04-2012, 20:07
قیمت جهانی تمامی مدلها و تلفن فروش همراه با 5 سال ضمانت و کاهش قیمت مدلهای 2011.
*Alucard*
25-04-2012, 12:24
داشتم تو نت چرخ میزدم دیدم بعضی سایتهای آمریکایی الان 50 اینچ ST30 رو تا 980 دلار هم میفروشن!! که با همین دلار 1800 تومن تقریبا نصف ایران قیمت داره البته با کلی امکانات اضافی.
arash-sat
25-04-2012, 19:30
داشتم تو نت چرخ میزدم دیدم بعضی سایتهای آمریکایی الان 50 اینچ ST30 رو تا 980 دلار هم میفروشن!! که با همین دلار 1800 تومن تقریبا نصف ایران قیمت داره البته با کلی امکانات اضافی.
البته 55 اینچ رو هم میتونید 1000 دلار بخرید. 60 اینچ هم 1400 دلار.
چی بگه ادم. حالا یه سری هم مالیات رو بعدا اضافه میکنند یه سری با مالیات هست. یه سری حمل رایگان تو کل امریکای شمالی. ادم میمونه قیمت ها رو با اینجا مقایسه میکنه.
دوستان عزيز سلام من پلاسما 50vt30 دارم حدود 1200 ساعت از عمرش مي گذره زماني كه 120 ساعت از عمرش گذشته بود حدود يكي دو ساعت روي شبكه فارسي وان بود كه از اون موقع تا الان كه 1200 ساعت از عمرش گذشته ارم سبكه فارسي وان گوشه سمت راست تلويزيون مونده اگر راهي سراغ داريد كه از بين بره به من بگيد ممنون ميشم
delmajid
25-04-2012, 21:07
سلام دوستان میشه لطف کنید لینک آپدیت فریمور st30 m رو بزارید؟ ممنون میشم
kaveh1589
26-04-2012, 07:32
سلام دوستان میشه لطف کنید لینک آپدیت فریمور st30 m رو بزارید؟ ممنون میشم
من آپدیت کردم تغییری ندیدم
اون زمانیکه خواستم بخرم هم قیمت همین بود(اواخر دی ماه) و قیمت 50st30 در بازار حدود 2350 بود.
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
دوستان عزيز سلام من پلاسما 50vt30 دارم حدود 1200 ساعت از عمرش مي گذره زماني كه 120 ساعت از عمرش گذشته بود حدود يكي دو ساعت روي شبكه فارسي وان بود كه از اون موقع تا الان كه 1200 ساعت از عمرش گذشته ارم سبكه فارسي وان گوشه سمت راست تلويزيون مونده اگر راهي سراغ داريد كه از بين بره به من بگيد ممنون ميشم
گزینه گرداننده پیکسل ها رو در تنظیمات حرفه ای روشن کن تا این حالت کمتر پیش بیاد.
به سفارش یکی از اساتید میتونی بمدت 1 تا 2 ساعت هم رو حالت برفک بذاری احتمال زیاد درست میشه.
با گارانتی چه شرکتی ؟ بانیان ؟ ut50 ? :18:
من اصفهانم میشه ادرس یا شماره را پ.خ کنی
الان تماس گرفتم از دوستم پرسیدم، گفت با گارانتی بانیان بوده. شماره مغازه را نداشت، گفتی نمایندگی پاناسونیک توی شمس آبادی بوده.
البته در نظر داشته باشید که عینک را جدا باید بخریدا!
siamak_mu
26-04-2012, 19:37
دوستان عزيز سلام من پلاسما 50vt30 دارم حدود 1200 ساعت از عمرش مي گذره زماني كه 120 ساعت از عمرش گذشته بود حدود يكي دو ساعت روي شبكه فارسي وان بود كه از اون موقع تا الان كه 1200 ساعت از عمرش گذشته ارم سبكه فارسي_ و*ا_ن گوشه سمت راست تلويزيون مونده اگر راهي سراغ داريد كه از بين بره به من بگيد ممنون ميشم
منم با یه شبکه دیگه دچار این مشکل شدم. تا اونجایی که من تجربه کردم مؤثرترین روش ثابت گذاشتن یه تصویر دیگه روی قسمت جا انداخته هست. مثلاً اون قسمتی که برای من جا انداخته بود برای مدتی آرم شبکه 3 و تعدادی شبکه دیگه روی نصفیش موند و رفع شد. البته یه قسمت کوچیکش که چیزی روش ثابت نمونده هنوز جا انداته که باید به صورت کنترل شده یه تصویر روش ثابت بذارم تا اونم محو بشه. من برفک مرفک هم تست کردم ولی به نظرم بهترین روش همینه. البته باید مراقبش باشید و مثلاً هر نیم ساعت تصویر رو عوض کنید برای چند دقیقه که قوز بالا قوز نشه!
اونوقت من ميگم سوختگي تصوير دارن اينا دوستان قبول نميکنن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
sarukhan
27-04-2012, 05:21
اونوقت من ميگم سوختگي تصوير دارن اينا دوستان قبول نميکنن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من یه مدته که می خوام یه تلویزیون بخرم
اول می خواستم پلاسما vt30 بگیرم ولی سر همین مشکل پشیمون شدم
دوستان این مشکل خیلی حاده ؟ یعنی همه اش باید حواسمون باشه شبکه رو عوض کنیم تا تصویر جا نندازه ؟
این جوری که ادم اعصابش خراب میشه و لذتی از دیدن برنامه نمی بره !!!
*Alucard*
27-04-2012, 14:16
اون تصاویری که جاشون به صورت یک هاله کم رنگ میمونه IR یا اثر موقتی تصویر هستن و برطرف میشن باید یک تصویر خاکستری ثابت رو برای مدت طولانی بزارین روی پنل نمایش داده بشه (تا زمانیکه هاله تصویر جامونده کم بشه) میتونید به جای تصویر خاکستری از همون تصاویر Break in یا حتی یک کانال برفکی هم استفاده کنید ... ولی اگر پیکسلهای اون ناحیه سبز یا بنفش یا هر رنگ دیگه ای به خودشون گرفتن و دیگه تغییر رنگ نمیدن پنل دچارBurn in شده پلاسماها معمولا IR دارن ولی اکثر مواقع خوب به خود بر طرف میشه و بعد از 1000 ساعت اول هر چی از عمر پنل بگذره کمتر دچار IR میشن برای خود من بارها پیش اومده که پنلم دچار IR شده مخصوصا تو ویدئو گیم ولی چون حساس نیستم بعد از مدتی بر طرف میشه ولی معمولا هر یکی دو ماه یک مرتبه یک تصویر خاکستری رو برای مدت 3-4 ساعت روی پنل نمایش میدم تا پنل کاملا تمیز بشه.
استاد Alucard لطف می کنید تصویر خاکستری رو که استفاده می کنید برامون آپلود کنید.
شاید بعداً نیاز شد.
mazloom1353i
27-04-2012, 18:04
دوست عزیز عمق و بیرون زدگی تصاویر سه بعدی ارتباط مستقیم با فیلم یا هر تصویر سه بعدی داره که شما داری استفاده میکنی
مثلا من ال جی 98000 دارم و فیلم legend of guardians رو که نگاه میکنم از اول تا آخر فقط عمق هست ولی در عوض فیلم Rio برعکس هست و انگار پرنده ها دارن تو اتاق میچرخن
فکر نکنم تلوزیون ها در این مورد فرقی داشته باشن و تفاوتشون ممکنه بیشتر تو تکنولوژی تصویر و کنتراست و نور و .... باشه
با تشکر
من فکر می کنم فرق دارند. والا من هر چی فیلم ساید بای ساید نگاه کردم خیلی بیرون زدگی تصویر نداشت. فقط عمق داخل دارند. شاید هم منبع فیلمهام مناسب نبوده! چون من بلو-ری ندارم.
از دوستانی که تجربه 3D رو با پاناسونیک VT30 داشتند لطفن نظرشون رو اعلام کنند. :5:
kaveh1589
27-04-2012, 22:22
با تشکر
من فکر می کنم فرق دارند. والا من هر چی فیلم ساید بای ساید نگاه کردم خیلی بیرون زدگی تصویر نداشت. فقط عمق داخل دارند. شاید هم منبع فیلمهام مناسب نبوده! چون من بلو-ری ندارم.
از دوستانی که تجربه 3D رو با پاناسونیک VT30 داشتند لطفن نظرشون رو اعلام کنند. :5:
درود
من st30 دارم شبکه ی sky 3d رو که نگاه می کنم اکثر صحنه هاش بیرون تی وی هست
بیرون بودن یا عمق داشتن بستگی به نوع فیلم داره نه تی وی
siamak_mu
27-04-2012, 22:45
دوستان این مشکل خیلی حاده ؟ یعنی همه اش باید حواسمون باشه شبکه رو عوض کنیم تا تصویر جا نندازه ؟
نه دیگه اونطور نیست که همش حواستون باشه. مثلاً شبکه 3 یکی از بدترین آرم ها رو برای پلاسما ها داره و تو ایام نوروز آخر شب 3 ساعتی یه بند برنامه های شبکه 3 میدیدم ولی اتفاقی نیافتاد یا این حال یه بار چند روز خانواده از روی ناآگاهی کانال رو عوض نکرده بودن آرم مــن _و _you جا انداخته بود و هنوز هم یه اثر کوچیک ازش مونده که یه تصویر سبز یه دست بذارم خودش رو نشون میده ولی درحال رفع شدن هست. قبول دارم زیاد طول کشید تا رفع بشه ولی یه جورایی تقصیر خودمون بوده. میخوام بگم حتی دیدن 2-3 برنامه پشت سر هم در یک شبکه مشکلی ایجاد نمیکنه ولی عقل حکم میکنه مثلاً هر یکی دو ساعت که شبکه رو دیدین چند دقیقه تصویر رو عوض کنید. البته شبکه های صدا سیما بین برنامه ها اینقدر تبلیغ بانک میده که هرچی IR اینا باشه رفع میشه. مــن _و _you متأسفانه دیگه تبلیغ نداره استراحت های بین برنامه هاش 1 دقیقه بیشتر طول نمیکشه وگرنه اونم فکر نکنم مشکلی ایجاد میکرد.
اون تصاویری که جاشون به صورت یک هاله کم رنگ میمونه IR یا اثر موقتی تصویر هستن و برطرف میشن باید یک تصویر خاکستری ثابت رو برای مدت طولانی بزارین روی پنل نمایش داده بشه (تا زمانیکه هاله تصویر جامونده کم بشه) میتونید به جای تصویر خاکستری از همون تصاویر Break in یا حتی یک کانال برفکی هم استفاده کنید ... ولی اگر پیکسلهای اون ناحیه سبز یا بنفش یا هر رنگ دیگه ای به خودشون گرفتن و دیگه تغییر رنگ نمیدن پنل دچارBurn in شده پلاسماها معمولا IR دارن ولی اکثر مواقع خوب به خود بر طرف میشه و بعد از 1000 ساعت اول هر چی از عمر پنل بگذره کمتر دچار IR میشن برای خود من بارها پیش اومده که پنلم دچار IR شده مخصوصا تو ویدئو گیم ولی چون حساس نیستم بعد از مدتی بر طرف میشه ولی معمولا هر یکی دو ماه یک مرتبه یک تصویر خاکستری رو برای مدت 3-4 ساعت روی پنل نمایش میدم تا پنل کاملا تمیز بشه.
3-4 ساعت یکسره فقط تصویر خاکستری باشه خودش مشکل ایجاد نمیکنه؟ چون تصاویر break-in هم هر 30 ثانیه عوض میشه ولی این یه کم ترسنامه برام 3-4 ساعت فقط تصویر خاکستری :31:
كسي تا حالا از آمازون خريد كرده؟ از ايران ميشه اينكارو كرد؟
*Alucard*
28-04-2012, 11:42
استاد Alucard لطف می کنید تصویر خاکستری رو که استفاده می کنید برامون آپلود کنید.
شاید بعداً نیاز شد.
نه دیگه اونطور نیست که همش حواستون باشه. مثلاً شبکه 3 یکی از بدترین آرم ها رو برای پلاسما ها داره و تو ایام نوروز آخر شب 3 ساعتی یه بند برنامه های شبکه 3 میدیدم ولی اتفاقی نیافتاد یا این حال یه بار چند روز خانواده از روی ناآگاهی کانال رو عوض نکرده بودن آرم مــن _و _you جا انداخته بود و هنوز هم یه اثر کوچیک ازش مونده که یه تصویر سبز یه دست بذارم خودش رو نشون میده ولی درحال رفع شدن هست. قبول دارم زیاد طول کشید تا رفع بشه ولی یه جورایی تقصیر خودمون بوده. میخوام بگم حتی دیدن 2-3 برنامه پشت سر هم در یک شبکه مشکلی ایجاد نمیکنه ولی عقل حکم میکنه مثلاً هر یکی دو ساعت که شبکه رو دیدین چند دقیقه تصویر رو عوض کنید. البته شبکه های صدا سیما بین برنامه ها اینقدر تبلیغ بانک میده که هرچی IR اینا باشه رفع میشه. مــن _و _you متأسفانه دیگه تبلیغ نداره استراحت های بین برنامه هاش 1 دقیقه بیشتر طول نمیکشه وگرنه اونم فکر نکنم مشکلی ایجاد میکرد.
3-4 ساعت یکسره فقط تصویر خاکستری باشه خودش مشکل ایجاد نمیکنه؟ چون تصاویر break-in هم هر 30 ثانیه عوض میشه ولی این یه کم ترسنامه برام 3-4 ساعت فقط تصویر خاکستری :31:
نه مشکلی پیش نمیاد چون رنگ خاکستری همه ساب پیکسلهارو تقریبا به یک اندازه فعال میکنه (بین سفید که همه ساب پیکسلها روی پیک هستن و مشکی که همه خاموش هستن) بر عکس رنگهای دیگه که دلیل اصلی IR هم همین مسئله هست که بعضی ساب پیکسلها فعالتر از بقیه میمونن و رنگ خاکستری مصرف برق کمی هم داره.
parham511
28-04-2012, 11:48
من فک می کردم این IR ها خیلی کم شده، یکم دودل دارم میشم تو خرید پلاسما:20:
نور خونمون وحشتناک نجومیه، 3d ایش هم تو اغلب سایتا نوشته Crosstalk زیاد داره اونم مدلای 2012، IR هم که هنوز هست، بازی هم که کسی نمیکنه.
از یه طرف حرفاب بچه ها درباره شبکه SKY 3d هم دلمو آب انداخته که پسیو بگیرم.
حداقل واسه من یکم مشکل ساز میشه اگه بگیرم، با این حال صبر میکنم د لار بیشتر بیاد پایین، 2012 ها هم بیاد ایرانو 2نفر بخرنو نظر بدن ببینیم چجوری شدن:13:
مرسی از دوستانی که تا الان کمکم کردن.
ممنون.
kambiz11000
28-04-2012, 12:37
واسه من که 4ماهه دارم استفاده میکنم پیش نیومده البته از روز نخست همه تنظیمات لازم واسه عدم بجاماندن لوگوی شبکه ها رو انجام دادم:11:
sarukhan
28-04-2012, 14:43
واسه من که 4ماهه دارم استفاده میکنم پیش نیومده البته از روز نخست همه تنظیمات لازم واسه عدم بجاماندن لوگوی شبکه ها رو انجام دادم:11:
کلا پشیمون شدم از خرید این تلویزیون
من اعصاب این جور مشکلات رو ندارم.
با سلام
جناب Alucard ویا دوستان دیگه میشه در مورد Scrolling Bar یه توضیحی بفرمائید واینکه کارکردهاش چی هستند .
با تشکر
کارش اینه که ir یا همون جای تصویرو از بین میبره.
کارش اینه که ir یا همون جای تصویرو از بین میبره.
ممنون از پاسخت ، چون بعد از 15 دقیقه استفاده از Scrolling Bar به صورت محسوسی کیفیت تصویر بهتر میشه ولی یه جا خوندم که استفاده بیش از حد باعث افت کیفیت تصویر میشه ، میخواستم ببینم که این نکته تا چه حد صحت داره .
با تشکر
فکر نکنم همچین چیزی باشه که کیفیت تصویر بعد از یه مدت استفاده از اسکرولینگ بار افت کنه حالا بازم بیشتر تحقیق کن.
ali gamma
29-04-2012, 20:05
ايبابا ادم اين تاپيك رو ميخونه ميفهمه پلاسما چقدر دنگ و فنگ داره. بايد با سلام و صلوات ازش استفاده كرد!!!
siamak_mu
29-04-2012, 20:35
ايبابا ادم اين تاپيك رو ميخونه ميفهمه پلاسما چقدر دنگ و فنگ داره. بايد با سلام و صلوات ازش استفاده كرد!!!
نه عزیز شما درست قسمتی از تاپیک رو خوندید که بحث IR شروع شده. اونجوری هم که بعضی از دوستان رو ترس برداشته نیست. پست صفحه قبل منو بخونید بی طرفانه توضیح دادم در چه حد باید مراقب و نگران IR بود. برای صدا سیمای ایران که زیاد نگران IR نباشید چون همون طور که گفتم همون چند دقیقه پیام بازگانی ای که میده کافیه.
smhsh121
29-04-2012, 21:24
نه عزیز شما درست قسمتی از تاپیک رو خوندید که بحث IR شروع شده. اونجوری هم که بعضی از دوستان رو ترس برداشته نیست. پست صفحه قبل منو بخونید بی طرفانه توضیح دادم در چه حد باید مراقب و نگران IR بود. برای صدا سیمای ایران که زیاد نگران IR نباشید چون همون طور که گفتم همون چند دقیقه پیام بازگانی ای که میده کافیه.
یه سوال فنی: من خودم ال ای دی دارم و برای تصاویر شبکه های داخلی aspect ratio رو روی 4:3 می ذارم. اگر همین کارو برای مدت مثلا یک سال با پلاسما بکنیم، اون دو تا نوار سیاه رنگ کنار تصویر جا می ندازه؟ یا مثلا خود تلویزیون برای نوار سیاه بغل صفحه برنامه ای داره که مثلا رنگشو عوض کنه. می خواستم بپرسم توی این مورد پلاسما چجویه؟
siamak_mu
29-04-2012, 22:18
یه سوال فنی: من خودم ال ای دی دارم و برای تصاویر شبکه های داخلی aspect ratio رو روی 4:3 می ذارم. اگر همین کارو برای مدت مثلا یک سال با پلاسما بکنیم، اون دو تا نوار سیاه رنگ کنار تصویر جا می ندازه؟ یا مثلا خود تلویزیون برای نوار سیاه بغل صفحه برنامه ای داره که مثلا رنگشو عوض کنه. می خواستم بپرسم توی این مورد پلاسما چجویه؟
خود پلاسمایی که من دارم (50VT30) برای پنل کناری تصاویر 4:3 چند رنگ از حاموش (مشکی) تا زیاد (خاکستری) رو در نظر گرفته که قابل تنظیمه و خودش پیشنهاد کرده که روی زیاد بذارید که از ابقاء تصویر جلوگیری کنه. ولی من اولاش دیدم که به این راحتی جا نمیدازه از روی نادونی جوگیر شدم و گذاشتم روی خاموش و مدتی جا انداخته بود رو تصویر :31: ولی اینکه یک سال فقط از تصاویر 4:3 استفاده کنید فکر کنم burn-in هم رد کنه چه برسه به IR . اگر فقط برای 4:3 میخواهید پلاسما نگیرید.
behzad habib
30-04-2012, 20:43
دوستان مثل اینکه به خاطر کاهش فروش 3ماهه اول سال پلاسما پاناسونیک قصد بستن خط تولید برای جلوگیری از زیان داره و این خبر صحت داره و اگر این اتفاق بیوفته... اگر خبرهای کاملی دارید مارو در جریان بزارید
رفقا به نظرتون St50 رو کی می تونیم تو بازار ایران داشته باشیم ؟
اصلاً الان موجود هست (حالا بانه یا هر جای دیگه)
بعضی سایت ها 42 اینچش رو هم معرفی کردن !
میشه امیدوار بود 42 هم برای اسیا داره ؟
*Alucard*
01-05-2012, 15:35
دوستان مثل اینکه به خاطر کاهش فروش 3ماهه اول سال پلاسما پاناسونیک قصد بستن خط تولید برای جلوگیری از زیان داره و این خبر صحت داره و اگر این اتفاق بیوفته... اگر خبرهای کاملی دارید مارو در جریان بزارید
پاناسونیک چندین خط تولید پلاسما و LCD داره که بعضیهاشون رو داره تعطیل میکنه دلیلش ضرر دهی این خطوط به دلیل بهره وری کم و سرمایه گذاری روی OLED هست.
rahman3081
04-05-2012, 08:35
سلام منم یه مدل v20 خریدم بخاطر امکاناتش ولی متاسفانه رو دست خوردم و برای مدل ایرانیش که با حرف r مشخص میشه تموم امکاناتش بسته است و شما فقط یه تلویزیون خشک و خالی ولی با کیفیت تصوصر خوب دارید.
parham511
04-05-2012, 12:20
درود و سلام به دوستان.
به نظرتون میشه روی این تی وی یک --- نصب کرد؟
می دونم که مدل های دیگش --- داره و فقط مدل ایرانیشه که نداره، راهی هست یک کارت --- مثل مدل های دیگه خرید و روی این تی وی نصب کرد؟
سلام من موقتا یه گیرنده دنای مدل STB327HD خریدم تا تابستون که تی ویمو عوض کنم خیلی راضیم ازش، 2 تا تصویر Full HD داره همزمان، یه کانالو همزمان Full HD ضبط میکنه یه کانال دیگرو هم همزمان Play،
امکانات و سرعتش واقعا آخرشه، من یه چیزی می گم یه چیزی میشنوین اصلا:20:
80 تومن از مشهد خریدم تقریبا 5 اردیبهشت.
*Alucard*
05-05-2012, 12:30
Cnet پلاسمای UT50 رو ریویو کرده در مورد UT50 نوشته که به جز در موارد جزئی مثل ضغیفتر بودن فیلتر کنتراست برای مکانهای پرنور اختلاف چندانی با ST50 نداره.
magiteq1
07-05-2012, 19:23
دوستان من نیت خرید vt30 رو دارم در چند نکته ابهام دارم:
از این tv میخوام به عنوان مانیتور استفاده کنم و از طریق کابل hdmi گرافیک رو متصل کنم به tv ایا config خاصی نیاز داره.
ایا باید refresh رو از طریق کنترل پنل گرافیک fix کنم یا خود tv اتومات تنظیم میکنه.
دیگه محدودیتی تو پخش فرمت های زیرنویس و فرمت هایی ویدیویی ندارم.
ایا کیفیت پخش tv تحت تاثیر گرافیک قرار میگیره یا به صورت مستقل عمل میکنه.
با توجه به تصاویر ثابت رو دسکتاب ایا امکان burn_in وجود داره.
siamak_mu
07-05-2012, 19:25
دوستان من نیت خرید vt30 رو دارم در چند نکته ابهام دارم:
از این tv میخوام به عنوان مانیتور استفاده کنم و از طریق کابل hdmi گرافیک رو متصل کنم به tv ایا config خاصی نیاز داره.
ایا باید refresh رو از طریق کنترل پنل گرافیک fix کنم یا خود tv اتومات تنظیم میکنه.
دیگه محدودیتی تو پخش فرمت های زیرنویس و فرمت هایی ویدیویی ندارم.
ایا کیفیت پخش tv تحت تاثیر گرافیک قرار میگیره یا به صورت مستقل عمل میکنه.
با توجه به تصاویر ثابت رو دسکتاب ایا امکان burn_in وجود داره.
پلاسما رو به همون دلیل burn-in که خودتون فرمودید نمیشه به عنوان مانیتور استفاده کرد. باید به فکر LED باشید.
magiteq1
08-05-2012, 00:04
پلاسما رو به همون دلیل burn-in که خودتون فرمودید نمیشه به عنوان مانیتور استفاده کرد. باید به فکر LED باشید.
اخه vt30 بدجوری چشم رو گرفته راهی نداره.
بقیه مواردی که گفتم مشکلی نداره دیگه همین یه مورد فقط ؟
siamak_mu
08-05-2012, 17:11
اخه vt30 بدجوری چشم رو گرفته راهی نداره.
بقیه مواردی که گفتم مشکلی نداره دیگه همین یه مورد فقط ؟
نخیر اگه راهی داشت پاناسونیک و سامسونگ اینا این مشکل رو تو پلاسماها ریشه کن میکردن. پلاسما رو بخواین مانیتور 100% پشیمون میشین. فقط به درد تلویزیون دیدن و فیلم دیدن و اینا میخوره که توی این زمینه عالی و بی نظیر عمل میکنه. :8:
خودم کامپیوتر رو از طریق HDMI وصل نکردم ولی فکر نکنم تنظیم خاصی بخواد. فقط از طریق کنترل و دکمه AV باید بذارید روی HDMI 1 یا 2 ... . از لحاظ پخش فرمت خوبه. mp4 و mkv از طریق USB هم پخش میکنه ولی mkv از طریق کابل lan پخش نمیکنه. از نظر زیرنویس هم سری R که برای ایران زدن زیرنویس حذف شده!
magiteq1
09-05-2012, 00:22
نخیر اگه راهی داشت پاناسونیک و سامسونگ اینا این مشکل رو تو پلاسماها ریشه کن میکردن. پلاسما رو بخواین مانیتور 100% پشیمون میشین. فقط به درد تلویزیون دیدن و فیلم دیدن و اینا میخوره که توی این زمینه عالی و بی نظیر عمل میکنه. :8:
خودم کامپیوتر رو از طریق HDMI وصل نکردم ولی فکر نکنم تنظیم خاصی بخواد. فقط از طریق کنترل و دکمه AV باید بذارید روی HDMI 1 یا 2 ... . از لحاظ پخش فرمت خوبه. mp4 و mkv از طریق USB هم پخش میکنه ولی mkv از طریق کابل lan پخش نمیکنه. از نظر زیرنویس هم سری R که برای ایران زدن زیرنویس حذف شده!
اگر استفاده کنم چه مشکلاتی پیش میاد. روی صفحه دستکتاپ مرتبا پنجره باز میشه یعنی یک تصویر ثابت رو ندارم ایا
باز هم burn-in به وجود میاد.
منظورت از حذف زیرنویس چیه یعنی فرمت های srt و sub رو نمیخونه.
behraniha
09-05-2012, 07:41
دوستان تصوير كامپيوتر به صورت كامل روي تلويزيون نمياد،راهش چيه ؟ سپاس
kambiz11000
09-05-2012, 07:44
GT50
parham511
09-05-2012, 08:28
GT50
یعنی برای رسیدن به همچین کنتراستی اینقدر باید اتاقو تاریک کنیم واقعا؟
یا اشتباه می کنم؟
آره. هر چی اتاق تاریک تر کنتراستم بهتر.
البته فیلتر های کنتراستی که داره باعث میشه در نور متعادل با اختلاف خیلی کمی، بازم کنتراستش خوب باشه.
تفاوت کنتراستش تو نور متعادل نسبت به LED-LCDها محسوسه.
+
امروز صبح یه چند تا کلیپ موسیقی دانلود کردم. روی مانیتور LCDسامسونگم دیدم گفتم عجب خوش رنگه چه رنگ های شادی داره. مردم حق دارن از LCD و صد البته LED خوششون بیاد.
ریختم رو فلش با VT30 پلی کردم. بی اغراق یه لحضه این طور شدم ->:18:
رنگ VT30 عجب طبیعی بود. تصویر زنده بود اما تو مانیتور انگار نقاشی آبرنگ بود.
kambiz11000
09-05-2012, 11:14
GT50 تو جای روشن
*Alucard*
09-05-2012, 12:08
قضاوت کردن از روی عکس کار درستی نیست ولی این عکسها ST50 رو در کنار LED DT50:
عکسها همگی با سرعت شاتر یکسان و ISO یکسان گرفته شده
سمت راست ST50 سمت چپ DT50 زیر نور فروشگاه:
زیر نور کم:
در مورد برایتنس تصویر ST50 رابرت ژان یکی از کالیبراتورهای حرفه ای و کسی که خودش یه فروشگاه لوازم الکتریکی داره و اسپانسر HDTV SHOOT OUT هست:
these new displays are much brighter than previous years so when the scene goes to a bright content it gets very bright, almost LCD bright.
Read more: First Review: 2012 Panasonic VIERA TC-P50ST50 Plasma HDTV - Discussion Thread - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com
*Alucard*
09-05-2012, 12:17
تفاوت فیلتر کنتراست VT50 و VT30 برای حفظ رنگ مشکی زیر نور زیاد:
parham511
09-05-2012, 12:29
خیلی ممنون، راستی از مقایسه فیلتر ST50 با VT30 عکسی ندیدید شما؟
LED DT50 که حقیقت انگار زیاد جالب نیست تو اشباع رنگ و عمق رنگ مشکی گرچه خوبیای خودشم داره، رویو شو تو فلت پنا خوندم، اگه WT50 هم بخواد اینطوری باشه نا امید می کنه مارو امسال اونم با اون قیمت بالاش:11:.
DT50 performs fairly well but fails to really set itself apart from the LED competition with its oversaturated (undersaturated at times) colors and subpar black levels. On the other hand, DT50 has fast response time, wide viewing angles, low crosstalk for an active 3D LCD-TV and high detailing in both SD and HD content.
*Alucard*
09-05-2012, 12:46
فیلتر کنتراست ST50 بهتر از VT30 هست اتفاقا چندتا عکس جالب دارم ولی هر چی میگردم پیدا نمیکنم سال پیش تو مدلهایی که وارد ایرن شدن فیلتر کنتراست 42ST30 بهتر از 42VT30 بود!! و جالب اینکه فیلتر کنتراست مدلهای 42 اینچ ST30 هم تیره تر با به عبارتی بهتر از مدلهای 50 اینچ بود ولی نتونستم فروشگاهی رو پیدا کنم که مدلهای 50 اینچ ST30 و VT30 رو بقل هم داشته باشه تا بشه مقایسه کرد.
*Alucard*
09-05-2012, 13:43
ظاهرا حداکثر رزولوشنی که تی وی از روی پورت VGA ساپورت میکنه 1366x768 هست اگر از این پورت استفاده میکنید رزولوشن کامپیوتر رو روی این حد تنظیم کنید اگر از پورت HDMI استفاده میکنید گزینه Overscan رو امتحان کنید.
اگر استفاده کنم چه مشکلاتی پیش میاد. روی صفحه دستکتاپ مرتبا پنجره باز میشه یعنی یک تصویر ثابت رو ندارم ایا
باز هم burn-in به وجود میاد.
منظورت از حذف زیرنویس چیه یعنی فرمت های srt و sub رو نمیخونه.
سلام
در هر حال شما روی دسکتاپ همیشه Taskbar رو داری و خوب در این صورت احتمال Burn in زیاده .
behzad habib
09-05-2012, 17:22
wt50 هم مانند دیگر ledها دارای تراوش نور و ایجاد هاله هست و در avforums رویو شده و میتونید عملکردش را ببینید و طبق اعلام مهندسین پاناسونیک نمایش بیشتر جزئیات برای اونها در اولویت هست تا رسیدن به حد بالای سیاهی.
قبل از عید در نمایندگی شریعتی 42st30 و 50vt30 را کنار هم دیدم و کاملا برتری با st30 بود و فیلترش بهتر عمل میکرد ولی در 50 اینچ تفاوتی احساس نکردم.
VT30 و VT50 چون یک لایه شیشه رو صفحشون هست انعکاس نور داره. بخصوص موقعی که از کنار که نگاه کنی.
همین موضوع فکر می کنم رو فیلتر کنتراست تاثیر میزاره.
اونطور که به چشم دیدم، این حالت توی Full LEDهای صفحه شیشه ای هم هست.
البته اگه اتاق تاریک باشه کنتراست VT30 و VT50 بهتر از ST30 و ST50 هست.
سلام
من یه ST30 دارم و الان چند وقته که یه خط پایین تصویر و یه مربع،در قسمت بالا سمت چپ به صورت ثابت مونده رو تصویر
رنگشون هم تقریبا به بنفش میخوره،البته خیلی به چشم نمیاد اما از نزدیک میشه متوجه شد
به نظرتون مشکلش چیه؟
درست بشو هست؟
راهش چیه؟
kambiz11000
10-05-2012, 11:24
به نقل از cnet
In the United States, hundreds of new TVs are released every year, and our job is to pick out the diamonds from among the dirt clods. In the past six months, two TVs have really stood out to me not only as diamonds, but iconic in the same way that the Pioneer Kuro was all of those years ago.
While we all wait for OLEDs to appear later in 2012, I have seen only two televisions in recent memory that I would consider buying for myself: the Sharp Elite Pro and the Panasonic ST50. Both have amazing image quality, but one you'll pay dearly for and one you won't.
TATU_TATY
12-05-2012, 15:09
آقا کسی پیگیر آپدیتا نشده ؟؟؟؟؟
دوستان كسي از پايينترين قيمت جهاني اين مدلاي 2012 (منظورم 50 vt50 st50 gt50 هست ) خبري داره ؟ راستي زماني كه 50 vt30 را بانيان ميداد 2850 كسي ميدونه قيمت جهاني اون يا قيمتي كه تو امارات بود چند بوده ؟
die my darling
14-05-2012, 11:19
خداوکیلی 600 هزار دلار واسه یه تی وی نامردیه
parham511
14-05-2012, 11:37
خداوکیلی 600 هزار دلار واسه یه تی وی نامردیه
نه بابا کجاش نامردیه، با دلار 3000 تومن که بانیان تی وی هاشو حساب میکنه، درمیاد 2میلیارد تومن نا قابل، چیزی نیست که، به این میگن حقوق مصرف کننده! سر راه یه 2 تا ازین 2میلیارد تومنیای خوشگل برا من بگیره هرکی مسیرش اونطرفا افتاد:31:
ولی نویسنده این مقاله، خانوم عسگری انگار اطلاعات زیادی نداشتن و فقط خواستن یه مقاله بنویسن همینطوری، آخه ارزونترین 3D پارسال سونی EX720 جزو گرونترینای الآنه بازاره؟:19:
آخه D6060 سامی، 2 تومن گرونه یعنی؟ 2تومن آخه یه دوچرخه هم نمیدن الآن به آدم. مقالشم مربوط به 10 روز پیشه مثلا، اینجور مقاله ها آدمو اینطوری میکنن:2:
تو قسمت اوج مقالش نوشته:
گفته میشود(VX200) نخستین تلویزیون جهان محسوب میشود که نمایشگر آن میتواند از خود نور تولید کند و به عبارت دیگر به نور پسزمینه نیاز ندارد.
( منظور اولین پلاسما میباشد:31:) واسه خنده خوبه این مقاله فقط.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ext%2F2484525)
smhsh121
14-05-2012, 11:58
نه بابا کجاش نامردیه، با دلار 3000 تومن که بانیان تی وی هاشو حساب میکنه، درمیاد 2میلیارد تومن نا قابل، چیزی نیست که، به این میگن حقوق مصرف کننده! سر راه یه 2 تا ازینا برا من بگیره هرکی مسیرش اونطرفا افتاد:31:
ولی نویسنده این مقاله، خانوم عسگری انگار اطلاعات زیادی نداشتن و فقط خواستن یه مقاله بنویسن همینطوری، آخه ارزونترین 3D پارسال سونی EX720 جزو گرونترینای الآنه بازاره؟:19:
آخه D6060 سامی 2 تومنی گرونه؟:13:مقالشم مربوط به 10 روز پیشه مثلا، اینجور مقاله ها آدمو اینطوری میکنن:2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ext%2F2484525)
اصلا سامسونگ مدلی به نام 6060 نداره!!!
parham511
14-05-2012, 13:10
مقاله درباره آینده پلاسما مربوز به امروز
اطلاعان جالبی داره:20:
زومیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون-پلاسما-lcd-led
Mashable Tech
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Mashable)
سلام
من یه ST30 دارم و الان چند وقته که یه خط پایین تصویر و یه مربع،در قسمت بالا سمت چپ به صورت ثابت مونده رو تصویر
رنگشون هم تقریبا به بنفش میخوره،البته خیلی به چشم نمیاد اما از نزدیک میشه متوجه شد
به نظرتون مشکلش چیه؟
درست بشو هست؟
راهش چیه؟
سلام
دوست عزيز يكي از معايب بزرگ پلاسما همينه كه اگه يه تصوير ثابت بمونه سايه ميندازه و به مرور كدر ميشه تصوير كه دوستان اين مشكل رو كوچيك ميدونن.براي مثال ارم شبكه هاي تي وي.تنها راهش اينه تا جايي كه ميشه نذاري هيچ تصويري ثابت بمونه...
parham511
14-05-2012, 14:48
حاجی تو دانشگاه ما مسئولین دانشمند خرید پارسال رفتن نزدیک 20 تا پلاسمای XT30 و UT30 پاناسونیک خریدنو تو دانشکده ها و جاهای دیگه نصب کردن، به 3-4 ماه نرسید همشون Burn in شدن و دیگه همرو خاموش کردن.
جالبه که این TV هارو تو طبقه همکف هر دانشکده یدونه گذاشته بودن که ساعت تشکیل کلاسهارو مینوشت و اینکه آیا تشکیل میشن یا نه، و تصویر تقریبا ثابت بود.
الآن همه TV هارو خاموش کردن اما رو همشون عکس منوهای لیست کلاس و علامت سورس ورودی که PC یا PCI بود بالا سمت چپ تصویر به رنگ بین آبی و بنفش رد اومده.
و دیگه روشنشون نمی کنن، روشونم نمیشه تی وی هارو بردارن:19:
با پول دانشجوها ازین غلطا میکنن بی سوادا.
behzad habib
14-05-2012, 19:35
جناب پرهام سال گذشته اکثر تولبد کنندگان حتی سازنده های ال سی دی دچار زیان شدن و این مربوط به وضعیت اقتصادی و اشباح بازار میشه و ربطی به عمر پلاسما نداره و تحلیل zoom it هم مثل ذهن نویسندش دچار نقصان هست و ذکر میکنه که در این چند سال تصویر پلاسما درجا زده و معلومه فقط کاتالوگ نگاه میکنه و این کنتراستای عجیب غریب که در بروشور میبینه هیجان زدش میکنه مثل مدلهای امسال سامسونگ که زده 1 به 30میلیون! در حالی که flatpanelshd اونو تست کرده و 1 به 3000 به دست آورده!
این تاپیکها مختص معرفی محصول و رویو اون هست نه عملکرد مالی شرکتها مگر اینکه شما سهامدار باشید یا فروشنده lg در خیابان جمهوری.
behzad habib
14-05-2012, 20:44
دوستانی که hdtvهای پاناسونیک ندارن یا نمایندگی lg دارن یا مشکلی با پاناسونیک دارن چرا میان در این تایپیکها دیگران رو بیخودی به اشتباه میندازن!
دوستانی که دچار burn in شدن عکس بگیرن نشون بدن یا آدرس بدن ما هم بریم ببینیم واقعا بوده!
متاسفانه چند کاربر در تمام تاپیکها نظر میدن! سونی.پاناسونیک.شارپ.سامسون .فیلیپس.ال جی. توشیبا و ... انگار همه ی اونهارو خریدن و داشتند! و آخر کار هم lg پیشنهاد میدن اونم با تست فایلهای usb و فرمتهای پخش!
دانشگاه ما هم 50 تا lg خرید به سال نکشید همشون سوخت! اینگونه نظرات به هیچ دردی نمیخوره فقط باعث بحث بیخودی میشه و ماراتن تاپیک.
parham511
14-05-2012, 20:51
دوستانی که hdtvهای پاناسونیک ندارن یا نمایندگی lg دارن یا مشکلی با پاناسونیک دارن چرا میان در این تایپیکها دیگران رو بیخودی به اشتباه میندازن!
دوستانی که دچار burn in شدن عکس بگیرن نشون بدن یا آدرس بدن ما هم بریم ببینیم واقعا بوده!
متاسفانه چند کاربر در تمام تاپیکها نظر میدن! سونی.پاناسونیک.شارپ.سامسون .فیلیپس.ال جی. توشیبا و ... انگار همه ی اونهارو خریدن و داشتند! و آخر کار هم lg پیشنهاد میدن اونم با تست فایلهای usb و فرمتهای پخش!
دانشگاه ما هم 50 تا lg خرید به سال نکشید همشون سوخت! اینگونه نظرات به هیچ دردی نمیخوره فقط باعث بحث بیخودی میشه و ماراتن تاپیک.
تهمت زدن کار پسندیده ای نیست آقا بهزاد
تشریف بیارین دانشگاه آزاد زاهدان مشاهده بفرمایید
بنده دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستم اونجا و هر 2 هفته میرم،
الآن فرجه هاست، تا 5 تیر که آخرین امتحانمه در اولین فرصت براتون عکس میگیرم میزارم تو همین تاپیک.
شما هم در اولین فرصت عکس بگیرین بزارین، اگر نه از نظر اخلاقی به همه بچه های پی سی ورد مدیونین یخاطر اطلاعات اشتباه.
اگه ال جی بنجله و میسوزه بنده از شما تشکر میکنم بگین تا بقیه به اشتباه نیوفتن، هرگز عین شما برخورد نمیکنم.
گر چه واقعنم ال جی نسبت به پانا بنجلتره.
ali gamma
14-05-2012, 21:28
واقعا كدوم ديوونه اي ٦٠٠٠٠٠دلار ميده برا تلويزيون؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟
behzad habib
14-05-2012, 21:34
دوست خوبمون آقای پرهام همین نظرات شما باعث این بحث ها میشه و من هیچوقت تهمتی به کسی نزدم ولی شما با اخباری که اصلا مربوط به این تاپیک نمیشه و سایر تاپیکها با استناد به منابع نا معتبر که مبلغ دیگر شرکتها هستند و اینکه اینجارو با مجله ی فورچون و اکونومیک اشتباه گرفتید و آمار سود و زیان میدید که به درد کاربر نمیخوره و سعی و همت ویژه برای تخریب پاناسونیک گماشتید.
چرا ما در تاپیکهای ال جی و سامسونگ و سونی و شارپ نظری نمیدیم ! هرجا درخواست مقایسه میشه و ال جی در اون نباشه شما میایید و میگید پس ال جی کو!
خرابی در وسایل الکترونیک امری عادیه چه موبایل چه لپ تاپ و tv... اینکه شما و دیگران جزء را به کل تعمیم میدین و فقط ایرادهارو میبینین جای سوال داره حالا اگر از 100 تا مثلا 2 مورد خرابی باشه اینو به کل محصول نسبت میدید!
hdtv بنده دچار burn in نشده که عکسی براتون بزارم!
parham511
14-05-2012, 22:45
به احترام بچه های تاپبک دیگه جوابتونو نمیدم،
عکسارم تا 7-8 تیر آپ میکنم تو همین تاپیک،
والسلام.
parham511
14-05-2012, 22:58
آره. هر چی اتاق تاریک تر کنتراستم بهتر.
البته فیلتر های کنتراستی که داره باعث میشه در نور متعادل با اختلاف خیلی کمی، بازم کنتراستش خوب باشه.
تفاوت کنتراستش تو نور متعادل نسبت به LED-LCDها محسوسه.
+
امروز صبح یه چند تا کلیپ موسیقی دانلود کردم. روی مانیتور LCDسامسونگم دیدم گفتم عجب خوش رنگه چه رنگ های شادی داره. مردم حق دارن از LCD و صد البته LED خوششون بیاد.
ریختم رو فلش با VT30 پلی کردم. بی اغراق یه لحضه این طور شدم ->:18:
رنگ VT30 عجب طبیعی بود. تصویر زنده بود اما تو مانیتور انگار نقاشی آبرنگ بود.
VT30 رنگش خداست واقعا، منم اولین بار تو نمایندگیه پانا که دیدم بین 15-16 تا تا TV همین VT30 چشممو گرفت اونم بخاطر اشباع رنگ دقیق و عمق رنگ مشکیش تو فیلم آواتار که گذاشته بود.
بعد فهمیدم قیمتشم از همه پانا ها بیشتره.:20:
smhsh121
14-05-2012, 23:30
دوست خوبمون آقای پرهام همین نظرات شما باعث این بحث ها میشه و من هیچوقت تهمتی به کسی نزدم ولی شما با اخباری که اصلا مربوط به این تاپیک نمیشه و سایر تاپیکها با استناد به منابع نا معتبر که مبلغ دیگر شرکتها هستند و اینکه اینجارو با مجله ی فورچون و اکونومیک اشتباه گرفتید و آمار سود و زیان میدید که به درد کاربر نمیخوره و سعی و همت ویژه برای تخریب پاناسونیک گماشتید.
چرا ما در تاپیکهای ال جی و سامسونگ و سونی و شارپ نظری نمیدیم ! هرجا درخواست مقایسه میشه و ال جی در اون نباشه شما میایید و میگید پس ال جی کو!
خرابی در وسایل الکترونیک امری عادیه چه موبایل چه لپ تاپ و tv... اینکه شما و دیگران جزء را به کل تعمیم میدین و فقط ایرادهارو میبینین جای سوال داره حالا اگر از 100 تا مثلا 2 مورد خرابی باشه اینو به کل محصول نسبت میدید!
hdtv بنده دچار burn in نشده که عکسی براتون بزارم!
به احترام بچه های تاپبک دیگه جوابتونو نمیدم،
عکسارم تا 7-8 تیر آپ میکنم تو همین تاپیک،
والسلام.
ببخشید وارد بحثتون میشم ولی به نظر من آقای پرهام در بیشتر نظرشون در مورد تکنولوژی پلاسما بوده نه برند خاصی. اگر واقعا پاناسونیک دچار چنین سوختگی ای توی پلاسماهاش بشه دیگه سامسونگ و ال جی که جای خود دارند. در ضمن خیلی از دوستان دیگه توی این تاپیک این مشکلو مطرح کردند. به هر حال ما منتظر عکس ها هستیم:20:
parham511
14-05-2012, 23:49
smhsh121 جان
من برام فرق نداره اصلا پاناسونیک بوده یا برند دیگه، فقط خواستم حقیقتو بگم، چون از گفتن و شنیدن حقیقت لذت میبرم هرچند تلخ باشه. خودمم یکی از گزینه هام واسه خزید امسال احتمالا 60ST50 هست،
در ضمن نمیشه بخاطر اینکه کنتراست ال جی و سامسونگ پاییینتره اینو گفت که burn in هم توشون بیشتره، اینا حرف کار کارشناسی می خواد.
مساله اینه 3-4 ماه هر روز تصویر برنامه کلاسها پخش میشد اونم با یه کادر ثابت!
و واسه نمایش این تصویر خرید پلاسما اشتباه بود!
لطفا بحثو کش ندیم دیگه، من فن هیچ برندی نیستم، از عصبیت و رفتارهای تعصبی هم بدم میاد،
با عرض پوزش از همه که اسپم دادیم تو تاپیکتون.
البته هر کسی نظری داره و نظرش هم محترمه به شرطی که دیگران رو به اشتباه نندازند و کلا جهت آگاهی اشخاص کم تجربه و بالا بردن سطح اطلاعاتشون باشه همین اقا پرهام با من مشاوره کرد و من رو از خرید یک tv منصرف کرد که اسمشو نمیبرم و اگه میخریدمش پشیمون میشدم ... امیدوارم این حرف منو به دید نیک بگیرید ممنون:10:
parham511
15-05-2012, 10:23
جناب پرهام سال گذشته اکثر تولبد کنندگان حتی سازنده های ال سی دی دچار زیان شدن و این مربوط به وضعیت اقتصادی و اشباح بازار میشه و ربطی به عمر پلاسما نداره و تحلیل zoom it هم مثل ذهن نویسندش دچار نقصان هست و ذکر میکنه که در این چند سال تصویر پلاسما درجا زده و معلومه فقط کاتالوگ نگاه میکنه و این کنتراستای عجیب غریب که در بروشور میبینه هیجان زدش میکنه مثل مدلهای امسال سامسونگ که زده 1 به 30میلیون! در حالی که flatpanelshd اونو تست کرده و 1 به 3000 به دست آورده!
این تاپیکها مختص معرفی محصول و رویو اون هست نه عملکرد مالی شرکتها مگر اینکه شما سهامدار باشید یا فروشنده lg در خیابان جمهوری.
این مقاله از Mshable tech امریکایی با ترجمه ایرانیش هست، نه نوشته زومیت. پایین همون صفحه زومیت یه منبع گزاشته که اگه مراجعه کنید میبینید، فقط خبرو از سایت Mshable tech امریکا که تو نیویورک و سان فرانسیسکو قرار داره ترجمه کرده. اونا مثل ما تعصبی نیستن.
در ضمن من اینو واسه اونا که قصد دارن خرید کنن گذاشتم که علاوه بر دونستن مزایای فوق العاده پلاسماهای V, G, S پاناسونیک آگاهانه تر تصمیم بگیرن نه واسه شما:46:
عملکرد مالی شرکتها هم نمایانگر آینده اونهاست، و استمرار تولید تکنولوژی که ما قصد خریدشو داریم. یعنی آینده نگری! همه مثل شما هر سال یه TV عوض نمیکنن آخه.:10:
خودم تا به حال pv60,py800,v20,vt30 را خریداری کردم و کاملا راضی بودم
.
بنده نه فن ال جیم نه شرکت دیگه، نه سهمی دارم، نه فروشنده هستم.
شما هم اولین فردی نیستید که میبینم خبر رسانیرو محکوم میکنه.
*Alucard*
15-05-2012, 13:11
نمایش یه تصویر ثابت برای مدت طولانی روی هر تکنولوژی ای مشکل ایحاد میکنه حتی روی LED/LCD بر اثر نمایش طولانی مدت یک تصویر ثابت مشکل Image sticking به وجود میاد که قبلا برای چند تا از بچه های همین تاپیک هم پیش اومده اتفاقا در مورد این مشکل در دفترچه راهنمای اکثر برندها هم اخطار داده شده.
توضیح در مورد Image sticking در LED , LCD:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پلاسماهای فعلی کمتر دچار مشکل Burn in مگر اینکه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی مثلا ساعتها و یا روزها روی این پنلها رها بشه که معمولا در خلال کاربردهای عادی روزانه به وجود اومدن همچین سناریویی خیلی بعید هست.
اون چیزی که در مورد پلاسماهای امروزی پیش میاد Image retention یا احتباس موقتی تصویر هست که همونطور که از اسمش پیداس موقتی هست و بعد از چند ثانیه تا چند ساعت خود به خود بر طرف میشه در صورت بر طرف نشدن هم میتونید با نمایش طولانی مدت یک صفحه خاکستری یا به کار بردن الگوریتمهای دیگه این اثرات رو پاک کنید.
اون چیزی که مانع از به وجود اومدن IR یا Burn in در پلاسماها یا IS در ال سی دی ها میشه آگاهی از این مسئله هست که شما نباید بک تصویر ثابت رو برای مدتهای طولانی روی صفحه نمایش رها کنید و اگر پنل رو برای کاربردهایی مثل ادارات و .... لازم دارید که کاریردی غیر متعارف هست و ممکنه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی نمایش داده بشه بهتره از پلاسماها که نسبت به این مشکل مستعدتر هستناستفاده نکنید.
*Alucard*
15-05-2012, 13:22
مقاله در اینترنت زیاده از جمله مقالاتی که نوشته ال سی دی ها باعث سردرد و ضعیف شدن چشم و حتی تغییر رفتار میشن.
دوستان لطفا در چهارچوب موضوع تاپیک بحث کنید از این به بعد دسترسی دوستانی که علاقه ندارن در مورد موضوع تاپیک بحث کنن قطع میشه.
parham511
15-05-2012, 13:34
نمایش یه تصویر ثابت برای مدت طولانی روی هر تکنولوژی ای مشکل ایحاد میکنه حتی روی LED/LCD بر اثر نمایش طولانی مدت یک تصویر ثابت مشکل Image sticking به وجود میاد که قبلا برای چند تا از بچه های همین تاپیک هم پیش اومده اتفاقا در مورد این مشکل در دفترچه راهنمای اکثر برندها هم اخطار داده شده.
سلام جناب آلوکارد،
وقتتون بخیر
اگر این مشکل در LCD ها هم وجود داره چرا واسه مانیتورها که تصویر ثابت دارن همیشه از LCD استفاده میشه؟
آخه بحث ازونجا شروع شد که دوستان می خواستن از پلاسما به عنوان مانیتور استفاده کنند.
پیشاپیش ممنون،
بازم ببخشید، ولی این سایتی که گذاشنید یه وب نوشت شخصی بود مربوط به آقای Andrew Ghigo که مهندس الکترونیک هست و سابقه کاریشون در زمینه های مخابراتی بوده تا الان.
به نظرتون یک طرفه نیست؟
اگر پنل رو برای کاربردهایی مثل ادارات و .... لازم دارید که کاریردی غیر متعارف هست و ممکنه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی نمایش داده بشه بهتره از پلاسماها که نسبت به این مشکل مستعدتر هستناستفاده نکنید.
باور کنید منم همینو گفتم،
کسی راجع به تصاویر تلویزیونی یا اسنفاده خانگی صحبت نکرد! تازه آدرسم دادم هرکی خواست Burn in ببینه بتونه ببینه از نزدیک، اما بعضیا که مثلا فن هستن به این اظهار نظر با ادله من هرچی از دهنشون درومد گفتنو منو به سهامدار ال جی و فروشنده متهم کردن،
من تو تاپیک خود ال جی هم بیشتر معایب مدلارو میگم تا مزایاشون. چون به اندازه کافی خود برندا از مزایا تبلیغ میکنن، مسئله مشکلاته که کسی ازش حرفی نمیزنه. وقتیم میزنه این میشه، و فن ها هجوم میارن سر آدم!
ارادتمندیم....
smhsh121
15-05-2012, 13:39
توضیح در مورد Image sticking در LED , LCD:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پلاسماهای فعلی کمتر دچار مشکل Burn in مگر اینکه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی مثلا ساعتها و یا روزها روی این پنلها رها بشه که معمولا در خلال کاربردهای عادی روزانه به وجود اومدن همچین سناریویی خیلی بعید هست.
اون چیزی که در مورد پلاسماهای امروزی پیش میاد Image retention یا احتباس موقتی تصویر هست که همونطور که از اسمش پیداس موقتی هست و بعد از چند ثانیه تا چند ساعت خود به خود بر طرف میشه در صورت بر طرف نشدن هم میتونید با نمایش طولانی مدت یک صفحه خاکستری یا به کار بردن الگوریتمهای دیگه این اثرات رو پاک کنید.
اون چیزی که مانع از به وجود اومدن IR یا Burn in در پلاسماها یا IS در ال سی دی ها میشه آگاهی از این مسئله هست که شما نباید بک تصویر ثابت رو برای مدتهای طولانی روی صفحه نمایش رها کنید و اگر پنل رو برای کاربردهایی مثل ادارات و .... لازم دارید که کاریردی غیر متعارف هست و ممکنه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی نمایش داده بشه بهتره از پلاسماها که نسبت به این مشکل مستعدتر هستناستفاده نکنید.
درسته که توی دفترچه LED ها هم همچین هشداری داده شده ولی من الان 9 ماهه که aspect ratio رو روی 4:3 گذاشتم (D6600) و 2 تا نوار سیاه رنگ دو طرف تلویزیون هست و روزانه 5-6 ساعت تلویزیون توی این حالته ولی حتی به اندازه یک اپسیلون هم اون دو تا نوار سیاه جا ننداخته. البته ممکنه اگر 10 سال تو این حال بمونه یه تغییراتی بکنه.
*Alucard*
15-05-2012, 13:49
روی مانیتورها هم این مشکل هست ولی مسلما پلاسماها مستعدتر هستن البته روی مانیتورها از نوع خاصی از پنلهای ال سی دی استفاده میکنن که با تی وی متفاوت هست و گفته میشه تغییر ولتاژی رو به صورت نامحسوس روی تصاویر ثابت ایجاد میکنه با این تفاسیر وجود Screen Saver یا نجات دهنده صفحه نمایش برای همین منظوره.
نمونه ای از Image sticking روی LCD مانیتور:
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
درسته که توی دفترچه LED ها هم همچین هشداری داده شده ولی من الان 9 ماهه که aspect ratio رو روی 4:3 گذاشتم (D6600) و 2 تا نوار سیاه رنگ دو طرف تلویزیون هست و روزانه 5-6 ساعت تلویزیون توی این حالته ولی حتی به اندازه یک اپسیلون هم اون دو تا نوار سیاه جا ننداخته. البته ممکنه اگر 10 سال تو این حال بمونه یه تغییراتی بکنه.
منم 5 ساله دارم روی یه پلاسما بازی میکنم و فیلم نگاه میکنم Burn in نشده شاید IR شده باشه ولی خود به خود بر طرف شده.
*Alucard*
15-05-2012, 13:55
منبع دیگه در مورد IS:
parham511
15-05-2012, 14:29
خیلی ممنونم از سایت خوبی که معرفی کردین.
amin_g_p
15-05-2012, 21:31
من جا ماندگی تصویر روی CRT هم دیدم. ولی پلاسما خیلی مستعدتر از بقیه هست
GT50
arash_a59
16-05-2012, 16:52
دوستان چند روز پیش به یکی از نمایندگی های پاناسونیک مراجعه کردم برای پرسیدن قیمت VT30(از روی کنجکاوی) بعد از اینکه قیمت 4.5 رو بهم گفتند شدیدا پیشنهاد کردند VT30 برندارم!
پرسیدم چرا؟ فروشنده گفت واسه خونه خودم Vt30 پنجاه اینچ بردم به یک ماه نکشید یک دفعه خاموش شد و دیگه هم روشن نشد بردمش نمایندگی گفت 3تا از برداش سوخته و نداریم باید بمونه ببینیم چی میشه! الان چند مدتی است توی نمایندگیش مونده و قطعه هم ندارند
گفت من فروشندم الانم بخوای VT30 برات فاکتور میکنم ببر اما از من میشنوی نخر!!!
اول احتمال دادم این بنده خدا دچار نوسان برق یا چیزی شبیه این شده که اگه اینطوری باشه مدار پاور تلوزیون میسوزه نه 3تا از بردهای اصلیش! نظر اساتید چیه؟
یعنی اگه یوقت خدای نکرده همچین اتفاقی بیوفته 4.5 میلیون تلوزیون تو هواست؟!
siamak_mu
16-05-2012, 21:18
دوستان چند روز پیش به یکی از نمایندگی های پاناسونیک مراجعه کردم برای پرسیدن قیمت VT30(از روی کنجکاوی) بعد از اینکه قیمت 4.5 رو بهم گفتند شدیدا پیشنهاد کردند VT30 برندارم!
پرسیدم چرا؟ فروشنده گفت واسه خونه خودم Vt30 پنجاه اینچ بردم به یک ماه نکشید یک دفعه خاموش شد و دیگه هم روشن نشد بردمش نمایندگی گفت 3تا از برداش سوخته و نداریم باید بمونه ببینیم چی میشه! الان چند مدتی است توی نمایندگیش مونده و قطعه هم ندارند
اول احتمال دادم این بنده خدا دچار نوسان برق یا چیزی شبیه این شده که اگه اینطوری باشه مدار پاور تلوزیون میسوزه نه 3تا از بردهای اصلیش! نظر اساتید چیه؟
هر وسیله ای احتمال خراب شدن یا نشدنش هست. چه از بهترین برند چه از بدترین برند. آره دیگه همچین اتفاقی بیوفته 4.5 میلیون تلویزیون رو هواست!
parham511
16-05-2012, 21:53
آرش جان ایشون فقط پاناسونیک می فروختن یا برندای دیگه هم داشتن؟
مرسی.
die my darling
16-05-2012, 23:17
وقتی نوشته نمایندگی پاناسونیک یعنی فقط پاناسونیک میفروخته دیگه.
فروشنده ها چرت زیاد میگن همین چند روز پیش تو تهران نمایندگی پاناسونیک میگفت تا حالا تنها تلویزیونی که واسه تعمیر پیش ما نیاوردن vt30 یه.
TATU_TATY
16-05-2012, 23:39
آی ایها الناس اپدیت ....... مردشور بانیان رو ببره....
چه خبره چرا vt30 شده 4.5 ؟؟؟اوهههههههه
آقا خداییش یکم ملاحضه میخواد برای پلاسما 200 ساعت اول بزارین روی مد معمولیش باشه بعدش هم برید مد داینامیک با کنتراست معقول..بعدش حال کنین پای تی وی ی. .. والا من تا حالا به صورت جدی به Ir و نه به burn in بر نخوردم . تی وی هم روزانه 10 ساعت و بیشتر روشن هست . با رنگش کلی حال میکنم . راضیم هم از تی وی st30 50 دارم . کمی رعایت . الان st30 50 چند شده ؟
من آپدیت میخوام...
davood-d
17-05-2012, 00:41
اين جور موقع ها يه دوست بفرست بره همون نمايندگي ببينيد باز همين چرت پرت هارو ميگه؟
شاد مدل هاي ديگه تو انبارش باد كرده داره ميزنه تو سر يه مدل تا اونارو بفروشه. همچين كه پارت جديد همون مدل بد بياد ميشه بهترين تي وي!
brilliant1
17-05-2012, 00:49
سایتی اماراتی در خبر زیر نوشته تلویزیونهایی که برای نمایش در فروشگاهها استفاده میشود با 50 درصد تخفیف در امارات فروخته می شود.
50st30را 3000درهم می فروشند که کمتر از 1.4 میلیون تومان با قیمت فعلی درهم است.
Here’s your chance to buy a brand new television at half its market value.
Major brands have decided to sell their display models at discounts that are as high as 50 per cent to customers.
According to information made available to Emirates 24|7, several major television brands, including Panasonic, Samsung and LG, have told retailers to sell 2011 models that have been used as display units at 50 per cent discount.
Which means, an LG LW6510 which is a 55” full HD LED 3D TV can now be purchased for just Dh4,499 as against original retail value of Dh8,999.
Similarly the Panasonic ST30, the 50“ Plasma 3D TV originally priced at Dh5,999, can be obtained for Dh2,999.
However, when Emirates 247 called retail stores we were told that the final decision to extend the same offer to retail customers would be made by store managers.
used as display units همین معنی را میدهد؟
parham511
17-05-2012, 05:39
الان st30 50 چند شده ؟
50ST30
3.050
42VT30
2.800
parham511
17-05-2012, 05:49
آخه یه وقتایی نمایندگیای رسمی تخلف می کنن و برندای دیگه هم میارن واسه فروش حالا چجوری تهیه میکننش بماند، چند تا راه داره...
اگه اینطور باشه ممکنه اونی که براش بیشتر سود داشته رو معرفی کنه، و هدفش فقط همین باشه.
من چند روز پيش زنگ زدم بانيان گفت : نه st30 داريم نه vt30 چون قراره مدلاي جديدش بياد البته فكر كنم با قيمت دلار جديد . طبق اطلاعاتي كه من از سايتهاي مختلف گرفتم ظاهرا به علت كاهش قيمت دلار همه جنسهاشونو از انبارا خارج كردن و دارند ميفروشند و بازارها ظاهرا داره يواش يواش راه ميافته اما قيمتها همچنان بالاست ( بعضيها كه مونتاژ داخل هستند افزايش قيمت زيادي نداشتند و مدلهاشون هم تو بازار زياده . تازه خبرش مياد كه تا اول تير ميخوان مدلاي 2012 را هم بيارند ولي بعضي مثل پانا هم تا الان جنساي خريد قبلشونو با قيمت بالا فروختند و حالا هم جنس ندارند و افزايش قيمت دوباره هم به خاطر نبود جنس از طرف بانيانه و هر كس داره از قبل داشته و حالا هر قيمتي دوست داره ميگه جالبه كه هيچ نظارتي هم روي قيمتهاشون نميشه تا چند وقت ديگه كه محصولات 2012 بياد تو بازار صبر كنيد ببينيد بازم همين قيمت ميدن من ميگم احتمالش زياده كه قيمتها بياد پايين چون فاكتورهاي كاهش قيمت زياده و الان بدترين موقع براي خريده آخه خودتون قضاوت كنين 1.با كاهش قيمت دلار و 2.كاهش شديد قيمتهاي مدلهاي 2011 (يك سري با سايت آمازون بزنيد) و 3. ورود مدلهاي جديد 2012 چه از همين برند و چه از برندهاي ديگه و4. بحث رقابت و خيلي چيزهاي ديگه باز هم كسي حاضر ميشه يك vt30 كه موقع ورودش به ايران در ابتداي2012 قيمتش 2850 تومان بود را حالا 4500 پول بده ؟ ((( آره در يك صورت كه عشق داشتن vt30 حسابي براش غير قابل تحمل باشه )))
parham511
21-05-2012, 20:30
قیمت ST30 امروز تو مشهد 50 اینچش 2.800
و 50 اینچ VT30 هم نداشت اما گفت 4.100 تا 4.200 هست.
VT20 هم هنوز داشت 50 و 42 شو.
به نظر فیلتر ST30 از VT20 بهتر میومد.
arash_a59
21-05-2012, 20:44
هر وسیله ای احتمال خراب شدن یا نشدنش هست. چه از بهترین برند چه از بدترین برند. آره دیگه همچین اتفاقی بیوفته 4.5 میلیون تلویزیون رو هواست!
آره سیامک جان ولی این اصلا خوشایند نیست تلوزیونی که نمایندگی رسمی توی ایران داره قطعه نداشته باشه!
آرش جان ایشون فقط پاناسونیک می فروختن یا برندای دیگه هم داشتن؟
مرسی.
عزیزم نمایندگی پاناسونیک بود و تمامی تلوزیونهاشو با گارانتی اصلی میداد.
فروشنده ها چرت زیاد میگن همین چند روز پیش تو تهران نمایندگی پاناسونیک میگفت تا حالا تنها تلویزیونی که واسه تعمیر پیش ما نیاوردن vt30 یه.
بعید نیست شاید ازین دروغ سودی میبرده مثلا بتونه مدلهای دیگه رو بفروشه اما با سوز ضرر تعریف میکرد(نقره داغ شده بود!)
اين جور موقع ها يه دوست بفرست بره همون نمايندگي ببينيد باز همين چرت پرت هارو ميگه؟
شاد مدل هاي ديگه تو انبارش باد كرده داره ميزنه تو سر يه مدل تا اونارو بفروشه. همچين كه پارت جديد همون مدل بد بياد ميشه بهترين تي وي!
آره ازین جور کلکها بسیاره اما در کل امیدوارم مال هیچ کسی این بلا سرش نیاد و اگه خدای نکرده پیش اومد مشکل عدم قطعه صحت نداشته باشه.
امروز تو مشهد
42st30 2100
42vt30 2600
50st30 2700
حالا به نظر دوستان مدل های 2012 که بیاد ارزونتره یا نه
*Alucard*
21-05-2012, 22:43
مدلهای 2012 از مدلهای 2011 ارزونترن ولی تو ایران چون قیمتها تابع ارزش برابری دلار و ریاله به احتمال خیلی زیاد از مدلهای 2011 گرونتر هستن چون ارزش ریال سقوط کرده.
جناب arash_a59 میشه بیشتر توضیح بدی. منظورم این که شما از جانب یک فروشنده نقل قول کردی و بعدش هم نظر دادی که ،
اول احتمال دادم این بنده خدا دچار نوسان برق یا چیزی شبیه این شده که اگه اینطوری باشه مدار پاور تلوزیون میسوزه نه 3تا از بردهای اصلیش! نظر اساتید چیه؟ وبعدش در جواب یکی از دوستان گفتید که این اصلا خوشایند نیست تلوزیونی که نمایندگی رسمی توی ایران داره قطعه نداشته باشه! و بعد هم گفتید
بعید نیست شاید ازین دروغ سودی میبرده مثلا بتونه مدلهای دیگه رو بفروشه اما با سوز ضرر تعریف میکرد(نقره داغ شده بود) و بعد هم
آره ازین جور کلکها بسیاره اما در کل امیدوارم مال هیچ کسی این بلا سرش نیاد و اگه خدای نکرده پیش اومد مشکل عدم قطعه صحت نداشته باشه.
شما ابتدا قاطعانه در مورد نبود قطعه صحبت کردی و بعد احتمال دادی که کل حرف فروشنده دروغ باشه و بعدش هم از ترفندهای فروش و کلک صحبت کردی . در نهایت میشه بگی منظورت از این مقلمه چیه ؟
یک کلمه مینوشتی که VT30 تلویزیون آشغالی ،برای اینکه یه فروشنده این حرف رو زده و تازه معلوم هم نیست که حرفش درست ویا غلط و دیگه احتیاجی به این همه آسمون و ریسمون و به در و تخته زدن نبود .
اين پاناسونيكم ديگه شورشو در آورده! 6 ماه از سال 2012 گذشته هنوز مدلهاي 2012 رو تو آسيا پخش نكرده! حتي تو مالزي و تايلند كه اونجا داره توليد ميشه! اونوقت مينالن كه سال گذشته 10 ميليارد دلار ضرر داشتن...
mr_rayan
22-05-2012, 09:04
اين پاناسونيكم ديگه شورشو در آورده! 6 ماه از سال 2012 گذشته هنوز مدلهاي 2012 رو تو آسيا پخش نكرده! حتي تو مالزي و تايلند كه اونجا داره توليد ميشه! اونوقت مينالن كه سال گذشته 10 ميليارد دلار ضرر داشتن...
عجله نکن حالا حالاها باید صبر پیشه کنی.
arash_a59
22-05-2012, 15:22
جناب arash_a59 میشه بیشتر توضیح بدی. منظورم این که شما از جانب یک فروشنده نقل قول کردی و بعدش هم نظر دادی که ،
اول احتمال دادم این بنده خدا دچار نوسان برق یا چیزی شبیه این شده که اگه اینطوری باشه مدار پاور تلوزیون میسوزه نه 3تا از بردهای اصلیش! نظر اساتید چیه؟ وبعدش در جواب یکی از دوستان گفتید که این اصلا خوشایند نیست تلوزیونی که نمایندگی رسمی توی ایران داره قطعه نداشته باشه! و بعد هم گفتید
بعید نیست شاید ازین دروغ سودی میبرده مثلا بتونه مدلهای دیگه رو بفروشه اما با سوز ضرر تعریف میکرد(نقره داغ شده بود) و بعد هم
شما ابتدا قاطعانه در مورد نبود قطعه صحبت کردی و بعد احتمال دادی که کل حرف فروشنده دروغ باشه و بعدش هم از ترفندهای فروش و کلک صحبت کردی . در نهایت میشه بگی منظورت از این مقلمه چیه ؟
یک کلمه مینوشتی که VT30 تلویزیون آشغالی ،برای اینکه یه فروشنده این حرف رو زده و تازه معلوم هم نیست که حرفش درست ویا غلط و دیگه احتیاجی به این همه آسمون و ریسمون و به در و تخته زدن نبود .
عزیزم من خودم VT30 پنجاه اینچ دارم.
منظورم رو مخاطبین اون پست فهمیدند.
موفق باشید.
*Alucard*
23-05-2012, 14:11
ریویوی سایت FlatpanelsHD از GT50
die my darling
23-05-2012, 16:30
اگه گروه 5+1 با ابران توافق کنه قیمتا بعد یه مدت کوتاه وحشتناک میشکنه.
die my darling
23-05-2012, 16:31
عمق مشکی تو تست کنتراست صفر بوده!!!؟؟ :18:
kaveh1589
23-05-2012, 19:50
درود
دوست عزیز من موبایل فروشم
هیچ وقت حرف راست از مغازه دار نشنو
در ضمن اگه نمایندگی توی خیابون داریوش بوده که تا تهش رو میشه خوند
پیروز باشید
parham511
24-05-2012, 00:36
بنابر اعتراض دوستان پاک شد.
die my darling
24-05-2012, 00:49
امیدوارم کسی ناراحت نشه، واسه خنده این پستو میزارم:
داشتم تو نت دنبال معنی ژاپنی یا انگلیش پاناسونیک میگشتم یه چیز جالب پیدا کردم
ببینین:38:
نشر دانش » سال بیستم، زمستان 1382 - شماره 4
پایگاه مجلات تخصصی نور
فرهنگ لغات زبان مخفی (با مقدمهای درباره جامعهشناسی زبان). تألیف مهدی سمائی. تهران. نشر مرکز. 1382. 116ص.
فرهنگ لغات زبان مخفی که عموما به زبان جوانان میپردازد، کاری نو در زبان فارسی است. البته پیش از این نیز آثاری در جهت بررسی اصطلاحات عامیانه زبان فارسی به رشته تحریر درآمده است که شاید مهمترین آنها فرهنگ فارسی عامیانه، تألیف استاد ابوالحسن نجفی (1378)، باشد. اما فرهنگ لغات زبان مخفی، از آنجا که به گونه خاصی از کلمات و اصطلاحات فارسی نظر داشته که بیشتر جوانها به کار میبرند، کاری جدید است. شاید این کتاب به این دلیل «زبان مخفی» نامیده شده که افرادی که از این لغات و اصطلاحات استفاده میکنند، میخواهند طوری حرف بزنند که اسرارشان پوشیده بماند و هر کسی متوجه حرف آنها نشود. البته زبان مخفی، همانگونه که مؤلف کتاب گفته، زبانی مستقل نیست بلکه یکی از شکلها و گونههای زبان معیار است. ویژگی اصلی این زبان، طفیلی و زایدبودن آن است به این معنی که بسیاری از واژههای این زبان، همان واژههای زبان معیار است که معنای جدیدی به آنها افزوده شده است. کلماتی مثل پاستوریزه، پنیر، جاروبرقی، پاناسونیک:18: و غیره همگی لغات و اصطلاحات زبان معیار است، اما در زبان مخفی معانی متفاوت به خود گرفته است. ویژگی دیگر لغات مخفی مدرّجبودن آنهاست، به این معنی که معانی برخی کلمات کاملاً تیره است، مانند پاناسونیک (به معنای دختر):38:، اما معانی برخی دیگر شفافتر است، مانند قاطیکردن (به معنای کنترل خود را از دست دادن).
نکته جالب دیگری که مؤلف ذکر میکند فراوانبودن مترادفها در لغات زبان مخفی است. مثلاً برای افراد سمج کلمات و اصطلاحهایی مانند زگیل، تاول، گیر، گیرِ سهپیچ، کنه، کلید، کلیپس، سریش، سرطان و آویزان به کار میرود. مؤلف این لغات را از مناطق مختلف تهران و از طریق مصاحبه با جوانان جمع کرده است.
این فرهنگ به سه بخش تقسیم شده است: در بخش نخست فهرست الفبایی لغات و اصطلاحات آمده است؛ در بخش دوم لغات براساس حوزه معنایی تقسیمبندی شده است، مانند اسامی فریبکاران و اسامی فعلهای مربوط به فریب، اسامی جنس مخالف، اسامی و افعال و ترکیبات مربوط به حالات روانی و الیآخر؛ و در بخش سوم فقط کلمات و اصطلاحات مترادف آمده است. تلفظ لاتینی لغات نیز داده شده است.
خداوکیلی الان ربط این پست به تاپیک vt30 چیه؟ الان هدف چیه واقعا!؟
parham511
24-05-2012, 02:09
خداوکیلی الان ربط این پست به تاپیک vt30 چیه؟ الان هدف چیه واقعا!؟
خط اول پستمو دوباره بخونید.
یادش به خیر یه زمانی چقدر اطلاعات عالی تو تاپیکای انجمن به خصوص تاپیکای پلاسماهای پانا بود الان یه خط در میون شده اسپم و تبلیغ برندای دیگه یکی ال جی تبلیغ میکنه یکی سامسونگ تبلیغ میکنه یکی شارپ تبلیغ میکنه هیچ برخورد جدی ایم نمیشه دوباره بعد یه مدت روز از نو روزی از نو.
ریویوی سایت FlatpanelsHD از GT50
واقعا مشکی gt50 در حد صفره؟
یکی دو تا از فروشنده های پاناسونیک میگن قبل از شروع المپیک مدلای جدید میارن ایران
*Alucard*
24-05-2012, 23:56
نه صفر نیست فتومتری (وسیله ای که برای اندازه گیری مقدار عمق رنگ مشکی ازش استفاده میکنن) که سایت Flatpanelshd ازش استفاده میکنه دقیق نیست و کمتر از 0.02 کاندلا رو با خطا اندازه گیری میکنه برای همین زده صفر.
دوستان توجه کنند اگه هر کسی که تو نت چرخ میزنه ویا اینکه توی خیابون برای ارضای حس کنجکاوی خودش با موردی روبرو میشه بخواد بیاد توی این تایپک و در کمال بی ادبی در درجه اول به خودش و سپس به دیگران مطالب مورد نظرش رو درج کنه، خوب نتیجه واضح باید اسم تایپک رو گذاشت جک و خنده، دوست عزیز خط اول پست شما رو من هم خوندم ولی متوجه نشدم چه ربطی به این تایپک داره شما به راحتی میتونستی برای خنده یه تایپک جداگانه ایجاد کنی .لطفا به خودمون و دیگران کمی احترام بگذاریم.
die my darling
25-05-2012, 01:26
دوستان توجه کنند اگه هر کسی که تو نت چرخ میزنه ویا اینکه توی خیابون برای ارضای حس کنجکاوی خودش با موردی روبرو میشه بخواد بیاد توی این تایپک و در کمال بی ادبی در درجه اول به خودش و سپس به دیگران مطالب مورد نظرش رو درج کنه، خوب نتیجه واضح باید اسم تایپک رو گذاشت جک و خنده، دوست عزیز خط اول پست شما رو من هم خوندم ولی متوجه نشدم چه ربطی به این تایپک داره شما به راحتی میتونستی برای خنده یه تایپک جداگانه ایجاد کنی .لطفا به خودمون و دیگران کمی احترام بگذاریم.
دقیقا همینه تائید میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.