ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

MZA_7960
08-11-2011, 12:04
من با اينترنت نرم افزلرشو از 2109 به 2113 ارتقا دادم ولي فرقه خاصي نديدم . اگه كسي اطلاعاني داره بگه

rreza1
08-11-2011, 13:35
سلام دوستان من st30 خریدم میخام وصلش کنم به pc از کابل ترکیبی استفاده کردم ( ورودی به hdmi...tvهست وروردی به pc مثل مانیتورهای معمولی هست کارت گرافیکم خروجی hdmi نداره GF7300 le ) ولی تصویر روی tv ندارم هر چی تو تنضیمات دستکاری میکنم نمیشه یکی به داد برسه ...
از کابلی که ورودیش به تی وی هم مثل مانیتورهای معمولی باشه نمیخام استفاده کنم چون صدا ازش میخام که این نداره

iranmard
08-11-2011, 20:18
سلام پونل جان اره واقعا این tv ها بدون دریم باکس و سی سی کم معنی نداره به نظر من خریدشون مخصوصا کانل های 3d که یواش یواش داره راه میوفته تو پکیج های مختلف بگذریم حرفی که میخواستم بزنم اینه که من الان نزدیک به 3 ساله میخوام tv بگیرم منتها هر دفعه به یه دلیلی نشده هی دیدم داره جدیدتر میاد بیخیال شدم مخصوصا که با تصویر led ها اصلا حال نمیکنم بماند کاری به اون نداریم چون خودم همیشه طرفدار پلاسما بودم الان میخوام یه vt30 50 اینچ بخرم حتما هم باید تو این چند روزه بگیرم دیگه خسته شدم میخواستم از دوستان خاهش کنم یه جواب درست حسابی بدن تا تکلیف ما روشن بشه من ساکن تهران هستم از کجا بلاخره میتونم این مدل رو تهیه کنم از بانه یا... هر جایی که بفرستن فرقی نمیکنه فقط بفرستن دوستان کسی اگه جایی رو میشناسه اعتماد داره راهنمایی کنه من رو حالا یا همین جا یا تو پیغام خصوصی ممنون از همگی

mr_rayan
08-11-2011, 21:24
سلام پونل جان اره واقعا این tv ها بدون دریم باکس و سی سی کم معنی نداره به نظر من خریدشون مخصوصا کانل های 3d که یواش یواش داره راه میوفته تو پکیج های مختلف بگذریم حرفی که میخواستم بزنم اینه که من الان نزدیک به 3 ساله میخوام tv بگیرم منتها هر دفعه به یه دلیلی نشده هی دیدم داره جدیدتر میاد بیخیال شدم مخصوصا که با تصویر led ها اصلا حال نمیکنم بماند کاری به اون نداریم چون خودم همیشه طرفدار پلاسما بودم الان میخوام یه vt30 50 اینچ بخرم حتما هم باید تو این چند روزه بگیرم دیگه خسته شدم میخواستم از دوستان خاهش کنم یه جواب درست حسابی بدن تا تکلیف ما روشن بشه من ساکن تهران هستم از کجا بلاخره میتونم این مدل رو تهیه کنم از بانه یا... هر جایی که بفرستن فرقی نمیکنه فقط بفرستن دوستان کسی اگه جایی رو میشناسه اعتماد داره راهنمایی کنه من رو حالا یا همین جا یا تو پیغام خصوصی ممنون از همگی

نمایندگی جمهوری نبش سی تیر داره.3200 با ضمانت نامه بانیان.

poonel
08-11-2011, 21:36
ممنون.
رایان جان یعنی 100% خودش بوده؟
آخه چند بار تو این سایت گفتن اومده. بعد معلوم شد نیومده. یه بارم که یکی اشتباه کرده بود ST30 رو دید و گفت VT30 اومده.

شما با چشم خودتون رویت کردید؟ خبر دارید بطور عمده وارد شده یا محدود؟

Black.Hawk
08-11-2011, 22:01

تایید میشه . شیراز هم مدل 50 اینچ با ضمانت بانیان همین قیمت هست.
از سایز های دیگه هم فعلا خبری نیست

mr_rayan
09-11-2011, 00:06
ممنون.
رایان جان یعنی 100% خودش بوده؟
آخه چند بار تو این سایت گفتن اومده. بعد معلوم شد نیومده. یه بارم که یکی اشتباه کرده بود ST30 رو دید و گفت VT30 اومده.

شما با چشم خودتون رویت کردید؟ خبر دارید بطور عمده وارد شده یا محدود؟

من تماس گرفتم و حضوری نرفتم.پشت تلفن که اینجوری گفت.

persian_m
09-11-2011, 02:48
دوستان عزیزی که st30 دارن و از نداشتن گزینه isf Mode رنج میبرن که البته حق هم دارن.میتونن از طریق منوی مخفی که البته بهتره فقط حرفه ای ها انجامش بدن تصویر تی وی خودشون رو کالیبره کنن.
البته بهتره فقط gain ها رو دستکاری کنین ضمنا قبلش از تمام مقادیر اورجینال پنل خودتون تو منوی مخفی عکس بگیرین که مقاذیر استانداردش رو داشته باشین.
فقط تورو خدا خیلی مواظب باشین .بقیه مقادیر رو به هیچ وجه تغییر ندین.از ما گفتن بود من همین الان با یه اشتباه سهوی تو منوی مخفی با پنل c650 خودم مشکل پیدا کردم.البته به نظر من منوی مخفی پانی خیلی بهتر و دقیقتر از سامسونگ هست.

اگه کسی از دوستان هم این کار رو تست کرده لطف کنه تجربش رو در اختیار بنده و بقیه دوستان قرار بده
باز هم تاکید میکنم فقط حرفه ای ها انجامش بدن.بعد نگی نگفتی

kambiz11000
09-11-2011, 07:19
سلام دوستان من st30 خریدم میخام وصلش کنم به pc از کابل ترکیبی استفاده کردم ( ورودی به hdmi...tvهست وروردی به pc مثل مانیتورهای معمولی هست کارت گرافیکم خروجی hdmi نداره GF7300 le ) ولی تصویر روی tv ندارم هر چی تو تنضیمات دستکاری میکنم نمیشه یکی به داد برسه ...
از کابلی که ورودیش به تی وی هم مثل مانیتورهای معمولی باشه نمیخام استفاده کنم چون صدا ازش میخام که این نداره

با این مدل کارت گرافیک فکر نمیکنم بشه صدا انتقال بدی صدا را از کارت صوتی انتقال بده . تصویر از DVI انتقال بده که خروجی دیجیتاله به یک مبدل dvi به hdmi نیاز داری که این کارو انجام بده.

kambiz11000
09-11-2011, 08:16
آره . فکر کنم بخاطر ایمیج باشه.
در هر صورت دوستانی که LED LCD و بخصوص پلاسما پاناسونیک میخوان بگیرین حتماً حتماً ، یه VU+ یا DreamBox رو تو برنامه خریدشون بزارن.
با توجه به قیمت، VU+ انتخاب بهتریه. مدلهای 2011 خوبی هم داره. VU+ UNO جایگزین SOLO شده و 590 هست. VU+ Ultimo هم جایگزین Duo هست که تو بازار نیومده.
از توضیحات بیشتر بخاطر قوانین سایت معذورم. همینم که گفتم خط قرمز بود.

یه سری برندهای مدل 2011 تو بازار موجوده که تنظیمات خروجی جدید و متفاوتی دارند از طرفی دیگه تا حدودی مشکل 50 هرتز بهبود یافته تو مدلهای 2011 مثل VT30 ST30 احتمال داره برندهای دیگه هم همین قابلیت را داشته باشند ولی تا TEST زده نشه بر روی تلویزیون مشخص نمیشه .حالا اینجای قضیه معلوم نیست چرا سیستم 50 هرتز با وجود اینکه فریمهای کمتری هم نسبت به 60 هرتز نمایش میده کلا عوض نمیشه که کل جهان یک سیستم داشته باشه.

تو منوش بجای 50 و 60 هرتز PAL و NTSC نوشته :
اینم یه سری مطالب درابطه با NTSC , PAL , SECAM

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Rohham
09-11-2011, 15:56
حواستون به گارانتی بانیانش هست؟من یک نمونه گارانتی جعلی از بانیان دیدما...خود فروشنده جعل کرده بود...شدیداً حواستون به هلووگرام باشه...امیدوارم زودتر پیدا شه...خیلی منتظر موندیم

unepus
09-11-2011, 16:54
جدا از صحبت های فروشنده ها اکثر فروم های معتبر خارجی هم سه بعدی مدل های gt30 , vt30 , st30 رو در یک سطح می دونن البته بعضی ها هم برتری خیلی کمی به vt30 میدن که به نظر می رسه جنبه روانی و تبلیغاتی داره و چون vt30 سری high end هست این مساله عنوان می شه
در کل پاناسونیک در زمینه سه بعدی و عمق زیاد تصاویر و کراس تاک بسیار کم نسبت به سازنده های دیگه معروف هست و از این بابت جای نگرانی نیست

دوست عزیز من باشما موافق نیستم من vt30 رو هنوز ندیدم ولی vt20 و st30 رو مقایسه کردم و باید بگم st30 فقط تو مورد روشنایی تصویره که از vt20 بهتره ولی در عوض تو تمام موارد زیر برتری با vt20 هستش :
3ِD
کیفیت رنگ ها
تفکیک پزیری دقیق رنگها ( تو صحنه های تاریک فیلم ها vt20 جزیات بیشتری نسبت به st30 نشون میده )
رنگ سیاه عمیق تر
کیفیت صدای کمی بهتر

نظر کلی اینه که st30 خوبه ولی برتری vt20 به اون کاملا محسوسه

Black.Hawk
09-11-2011, 20:22
دوست عزیز من باشما موافق نیستم من vt30 رو هنوز ندیدم ولی vt20 و st30 رو مقایسه کردم و باید بگم st30 فقط تو مورد روشنایی تصویره که از vt20 بهتره ولی در عوض تو تمام موارد زیر برتری با vt20 هستش :
3ِD
کیفیت رنگ ها
تفکیک پزیری دقیق رنگها ( تو صحنه های تاریک فیلم ها vt20 جزیات بیشتری نسبت به st30 نشون میده )
رنگ سیاه عمیق تر
کیفیت صدای کمی بهتر

نظر کلی اینه که st30 خوبه ولی برتری vt20 به اون کاملا محسوسه

من هیچ کدوم از این دو مدل رو ندارم و قصد طرفداری از هیچ کدوم رو هم ندارم

ولی همین امروز رفتم توی یکی از فروشگاه های شیراز و از شانس خوب من هر دو مدل رو کنار هم روشن داشت !:27:
و از اونجایی که فروشنده هم آدم با حالی بود و به مشتری احترام می گذاشت ازش خواستم که بهم عینک بده تا 3 بعدی هر دو مدل رو تست کنم و اونم قبول کرد.
اول هر دو مدل داشتن گلف رو بصورت 3بعدی نشون می دادن که خوب اکثر تصویر ها ثابت بود و واسه تست 3 بعدی جالب نبود ولی بعد خود فروشنده یه مستند زیر آب گذاشت که با اون می شد کاملا افکت و عمق 3 بعدی رو حس کرد
این رو بگم که با اینکه هر دو مدل کنار هم بودن من واقعا متوجه تفاوت محسوسی نشدم به غیر از اینکه st30 یه مقدار اشباع رنگ بیشتری داشت . هیچ کدوم هم فلیکر و کراس تاک نداشتن و واقعا رو مد 3 بعدی راحت بودم ( البته حدود 5 دقیقه بیشتر نگاه نکردم) ولی به نظرم از لحاظ 3بعدی واقعا این دو مدل جز بهترین ها هستن (قبلا 3 بعدی مدل های جدید ال جی و سونی و سامسونگ رو هم دیدم که می گم)

در مورد انتخاب این که کدوم یک از این دو مدل بهتره نمی خوام بحث کنم ولی این رو در نظر داشته باشین که در شرایط مساوی vt20 چند صد هزار تومنی گرون تر هست و به هر حال سری 2010 هست و ساپورت نرم افزاریش مطمئنا زودتر از st30 به پایان میرسه و پاناسونیک ممکنه ورژن های جدید فریم ور و واسش تولید نکنه
در مورد کیفیت هم به نظر من حتما باید کسی که می خواد خرید کنه شخصا تصویر هر دو مدل رو ببینه و این که بر اساس نظر من و شما یا هر کس دیگه ای تصمیم بگیره کاملا اشتباه هست . آخه هر کسی توقعات شخصی خودش رو داره
در نهایت اگه قرار باشه بین این دو مدل یکی رو انتخاب کنم قطعا st30 خواهد بود
البته vt30 روشن رو هنوز ندیدم:31:

mn3999
09-11-2011, 23:37
دوستان برای وصل کردن لپتاپ به این تی وی و پخش تصاویر 3D چه نوع کابل HDMI استفاده میکنید؟
آیا ورژن 1.4 بهش میخوره؟

من از ورژن 1.4 استفاه میکنم مشکلی نیست و3d رو نشون می ده.
کسی اگه بتونه با 1.3a تست کنه بگه چون قیمت 1.4 15 هزار تومنه ولی 1.3 تقریبا 6 تومنه.

unepus
10-11-2011, 00:41
من هیچ کدوم از این دو مدل رو ندارم و قصد طرفداری از هیچ کدوم رو هم ندارم

ولی همین امروز رفتم توی یکی از فروشگاه های شیراز و از شانس خوب من هر دو مدل رو کنار هم روشن داشت !:27:
و از اونجایی که فروشنده هم آدم با حالی بود و به مشتری احترام می گذاشت ازش خواستم که بهم عینک بده تا 3 بعدی هر دو مدل رو تست کنم و اونم قبول کرد.
اول هر دو مدل داشتن گلف رو بصورت 3بعدی نشون می دادن که خوب اکثر تصویر ها ثابت بود و واسه تست 3 بعدی جالب نبود ولی بعد خود فروشنده یه مستند زیر آب گذاشت که با اون می شد کاملا افکت و عمق 3 بعدی رو حس کرد
این رو بگم که با اینکه هر دو مدل کنار هم بودن من واقعا متوجه تفاوت محسوسی نشدم به غیر از اینکه st30 یه مقدار اشباع رنگ بیشتری داشت . هیچ کدوم هم فلیکر و کراس تاک نداشتن و واقعا رو مد 3 بعدی راحت بودم ( البته حدود 5 دقیقه بیشتر نگاه نکردم) ولی به نظرم از لحاظ 3بعدی واقعا این دو مدل جز بهترین ها هستن (قبلا 3 بعدی مدل های جدید ال جی و سونی و سامسونگ رو هم دیدم که می گم)

در مورد انتخاب این که کدوم یک از این دو مدل بهتره نمی خوام بحث کنم ولی این رو در نظر داشته باشین که در شرایط مساوی vt20 چند صد هزار تومنی گرون تر هست و به هر حال سری 2010 هست و ساپورت نرم افزاریش مطمئنا زودتر از st30 به پایان میرسه و پاناسونیک ممکنه ورژن های جدید فریم ور و واسش تولید نکنه
در مورد کیفیت هم به نظر من حتما باید کسی که می خواد خرید کنه شخصا تصویر هر دو مدل رو ببینه و این که بر اساس نظر من و شما یا هر کس دیگه ای تصمیم بگیره کاملا اشتباه هست . آخه هر کسی توقعات شخصی خودش رو داره
در نهایت اگه قرار باشه بین این دو مدل یکی رو انتخاب کنم قطعا st30 خواهد بود
البته vt30 روشن رو هنوز ندیدم:31:

منم مثل شما قصد طرفداری از هیچ کدوم رو ندارم و در پست های قبلیم بارها st30 رو به دوستان توصیه کردم
ولی چند نکته را در مورد vt20 می گم :

- دیدن تصویر تو فروشگاه ملاک نیست حتی اگر یک سورسو به هر دو تی وی وصل کرده باشند به این دلیل که ممکنه اصول کابل کشی رعایت نشده باشه وتازه اگر هم رعایت شده باشه تی وی ها به درستی تنظیم نشده اند . بعضی تی وی ها با یک تنظیم ساده به طور محسوسی بهتر می شن و بعضی ها هم خیلی فرقی نمیکنن و این البته بستگی به تعداد option های ارایه شده هم داره که به عنوان مثال vt20 در این مورد خیلی کاملتره تا st30 و باتنظیم دقیق می تونید کیفیت عالی ازش بگیرید .
- crosstalk , st30 داره ولی خیلی کمه و گاهی حس می شه . vt20 در این مورد کمی بهتره و این تو بعضی موارد قابل تشخیصه .
- در مورد 3 بعدی های sony , samsung , lg هم همون طور که خودتون گفتید اصلا قابل قیاس با panasonic st/vt نیستند.
- vt20 از سری high-end پاناسونیکه که معمولا ساپورت نرم افزاری طولانی تری دارند و تا هر زمان که st30 ساپورت بشه اونم میشه با وجودی که یکسال قدیمی تره

برتری های vt20 که در پست قبلی گفتم در حالتیه که شما هر دو تی وی را به دقت تنظیم کنید تا بهترین کیفیتو ازشون بگیرید.
شاید اگه تو این حالت این 2 تا رو مقایسه کنید با وجود قیمت بالاتر vt20 رو انتخاب کنید. در هر صورت هر در قیمت خودشون بهترین گزینه اند .

kambiz11000
10-11-2011, 04:01
البته vt30 روشن رو هنوز ندیدم
خاموش که باشه می گی برات روشنش کنه که تصویره شو ببینی مثل بقیه TV ها.

die my darling
10-11-2011, 11:28
من تصویر vt30 رو با st30 بقل هم دیدم زیر نور فروشگاه که فرقی با هم ندارن البته یکمی به نظرم تصویر vt30 جیغ تره اونم خیلی کم فیلتر رنگ مشکی vt30 هم یکمی کمتر رفلکس داره یه نیم درجه مات تره فکر کنم ولی بازم نظر قطعی نمیشه داد باید برم یه دور کامل نگا کنم جفتشونو.

die my darling
10-11-2011, 11:29
من تصویر vt30 رو با st30 بقل هم دیدم زیر نور فروشگاه که فرقی با هم ندارن البته یکمی به نظرم تصویر vt30 جیغ تره اونم خیلی کم فیلتر رنگ مشکی vt30 هم یکمی کمتر رفلکس داره یه نیم درجه مات تره فکر کنم ولی بازم نظر قطعی نمیشه داد باید برم یه دور کامل نگا کنم جفتشونو.

Black.Hawk
10-11-2011, 14:41
خاموش که باشه می گی برات روشنش کنه که تصویره شو ببینی مثل بقیه TV ها.

شوخییییی می کنی !!!!:18:
منظورم این بود که هنوز واسه نمایش نیاوردن و فقط عکس هاش رو دیدم

unepus
10-11-2011, 17:23
یه سری برندهای مدل 2011 تو بازار موجوده که تنظیمات خروجی جدید و متفاوتی دارند از طرفی دیگه تا حدودی مشکل 50 هرتز بهبود یافته تو مدلهای 2011 مثل VT30 ST30 احتمال داره برندهای دیگه هم همین قابلیت را داشته باشند ولی تا TEST زده نشه بر روی تلویزیون مشخص نمیشه .حالا اینجای قضیه معلوم نیست چرا سیستم 50 هرتز با وجود اینکه فریمهای کمتری هم نسبت به 60 هرتز نمایش میده کلا عوض نمیشه که کل جهان یک سیستم داشته باشه.

به دلیل اختلاف ولتاز برق تو کشورهای مختلف (برای مثال امریکا و ژاپن=110v / اروپا=220v ) سییتم های تلویزیونی اونا از ابتدا به ترتیب 50hz و 60hz پایه گذاری شدند . الانم که تکنولوزی پخش دیجیتال اومده هنوز به دلیل سازگاری با آرشیو های قدیمی ترکیبی از انواع رزولوشن و فریم ریت (18 حالت) تو استاندارد جدید تعریف شده که تمام شامل تمام رزولوشن ها و فریم ریت های sdtv ,hdtv هستش

afshin b
10-11-2011, 19:37
سلام
من دیروز مودم (وایرلس) رو با لن وصل کردم به تی وی و رفتم توی Viera Tools - Media Server دیدم خودش لپتاپ رو شناخت و دوتا فایل تصویری با فرمت wtv و mpeg رو شناخت و پلی کرد. جالب بود. ولی مثل اینکه فقط همین دوتا رو ساپورت می کنه.

بعد این به فکر این افتادم که از لپتاپ به صورت وایرلس فیلم هام رو تی وی ببینم. کسی تونسته این کارو بکنه؟ این تی وی dlna داره؟

luca_toni
10-11-2011, 20:11
سلام
الان زنگ زدم نمایندگی شیراز VT30 سایز 42 رو با 4 تا عینک و گارانتی می داد 1.950 و می گفت ساخت ژاپن - سنگاپوره
نمایندگی گناوه که زنگ زدم می گفت ساخت تایلنده البته فقط 50 اینچ داشت
این مدل بالاخره کجاییه؟؟؟

mostafa6734
10-11-2011, 21:02
سلام به همه ی دوستان
می خواستم بدونم چطور می شه فیلم ها را ظبط کرد و در usb فلش خیره شود . ممنون می شم اگه می تونید منو راهنمایی کنید

amin_g_p
10-11-2011, 21:24
سلام
الان زنگ زدم نمایندگی شیراز VT30 سایز 42 رو با 4 تا عینک و گارانتی می داد 1.950 و می گفت ساخت ژاپن - سنگاپوره
نمایندگی گناوه که زنگ زدم می گفت ساخت تایلنده البته فقط 50 اینچ داشت
این مدل بالاخره کجاییه؟؟؟

من که پرسیدم گفتند تایلندی و VT20 ژاپنی که 50 اینچش 1 تومن گرونتر بود از VT30 !

amin_g_p
10-11-2011, 22:15
یک سوال داشتم فرق ظاهری VT30 با ST30 چی هست چون من یکجا دیدم فکر کردم ST30 هست ولی پرسیدم گفت VT30 هست؟!

die my darling
10-11-2011, 23:07
vt30 خیلی خوشکلتره دوره قابش یه نوار نازک نقره ای داره و شیشه روش یه دسته ابهتش از st30 خیلی بیشتره.

amin_g_p
10-11-2011, 23:41
vt30 خیلی خوشکلتره دوره قابش یه نوار نازک نقره ای داره و شیشه روش یه دسته ابهتش از st30 خیلی بیشتره.
ممنون آخه من از نزدیک ST30 ندیدم :31: فقط عکس هایی که بچه ها گذاشته بودند شبیه بود شایدم من اشتباه کردم اونی که من دیدم سیاه بود قابش (چه جزییات دقیقی!) این دفعه که دیدم نوار نازک نقره ای را حتما چک می کنم

kambiz11000
11-11-2011, 08:02
unepus دوست عزیز
پاناسونیک هم یه توضیحاتی داده ولی کامل نیست.احتمال داره دو بعدی هم با همین فناوری پخش کنه ولی اشاره نکرده.

nasserj
11-11-2011, 09:35
کمک
شماره ای از یه فروشنده که vt3042 داشته باشه تا حد امکان بدون گارانتی باشه میخوام میشه لطف کنید برام بفرستید ممنون

من ساکن همدانم

اینجا اصلا هیچ مدلی از پاناسونیک پلاسما نیست

unepus
11-11-2011, 13:28
unepus دوست عزیز
پاناسونیک هم یه توضیحاتی داده ولی کامل نیست.احتمال داره دو بعدی هم با همین فناوری پخش کنه ولی اشاره نکرده.

این 2 سیستم اولی برای پخش بدون فلیکر تصاویر و دومی برای نرم کردن حرکات سریع هستش و اون قضیه 50/60 که تو پست قبلی اشاره کردم مربوط به چگونگی تولید و ضبط برنامه های تلویزیونیه که یک مبحث جداگانست

luca_toni
11-11-2011, 13:41
قطر این مدل چقدره؟؟
کسی عکسی از بغل این مدل نداره؟؟ تو نت همه عکس ها از جلوئه

poonel
11-11-2011, 14:33
قطر این مدل چقدره؟؟
کسی عکسی از بغل این مدل نداره؟؟ تو نت همه عکس ها از جلوئه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moslem47
11-11-2011, 14:52
این پلاسما از لحاظ حرارت و دما و برق مصرفی چطوره؟

persian_m
11-11-2011, 21:17
بازم دردسر -آقا ما یه اشتباهی کردیم پنجشنبه رفتیم برا داداشمون یک فروند 42 ST30 با گارانتی بانیان خریدیم.الان گیر داده میگه چرا این تی وی تنظیمات

isf Modeرو نداره.هیچ تنظیم حرفه ای روش نمیشه انجام داد.خداییش 1890 هم پولش رو دادیم.البته برگه گارانتیش پر نشده و چون خوشش نیومد فورا تی وی رو تو جعبه گذاشتیم حالا اگه دوستان مایل به خرید هستن من میتونم باهاشون راه بیام
اگه دوست داشتین میتونیین هینجا مطرح کنین یا بهم پیغام خصوصی بدین.
ولی بد ضایع شدما کل خونواده فکر میکنن من آخر این چیزام حالا پیش همه ضایع شدم.البته من اولش گفتم که ISF MODE رو نداره اما اون بنده خدا نمیدونست که مربوط به تنظیمات حرفه ای میشه.تا من باشم که دیگه از این کارها نکنم.واقعا این مطلبی که این پایین از انشتین گذاشتم در مورد من هم صدق میکنه
به هر حال ممنونم

irmedia
11-11-2011, 21:53
بازم دردسر -آقا ما یه اشتباهی کردیم پنجشنبه رفتیم برا داداشمون یک فروند 42 ST30 با گارانتی بانیان خریدیم.الان گیر داده میگه چرا این تی وی تنظیمات

isf Modeرو نداره.هیچ تنظیم حرفه ای روش نمیشه انجام داد.خداییش 1890 هم پولش رو دادیم.البته برگه گارانتیش پر نشده و چون خوشش نیومد فورا تی وی رو تو جعبه گذاشتیم حالا اگه دوستان مایل به خرید هستن من میتونم باهاشون راه بیام
ولی بد ضایع شدما کل خونواده فکر میکنن من آخر این چیزام حالا پیش همه ضایع شدم.البته من اولش گفتم که ISF MODE رو نداره اما اون بنده خدا نمیدونست که مربوط به تنظیمات حرفه ای میشه.تا من باشم که دیگه از این کارها نکنم.واقعا این مطلبی که این پایین از انشتین گذاشتم در مورد من هم صدق میکنه
به هر حال ممنونم

با سلام

جهت اطلاع :

تنظیمات مربوط به ISF Mode یا همان کالیبره کردن حرفه ای تصویر در تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک فقط در مدلهای سری V و VT و برخی مدلهای جدید سری GT وجود دارد . اما برای سایر مدلها برای کالیبره کردن حرفه ای تصویر تنها می توان از طریق منوی مخفی این تنظیمات را انجام داد که باز هم اگر در این زمینه های دقت کافی و سر رشته لازم را نداشته باشید ممکن است کلا دچار مشکل شوید.

Black.Hawk
11-11-2011, 22:33

به هر حال ممنونم

حالا مگه کیفیت تصویر با همین تنظیمات دیفالت و گزینه ها محدودی که وجود داره راضی کننده نیست؟

unepus
12-11-2011, 00:34
شما باید vt20 می گرفتید به جای st30

amin_g_p
12-11-2011, 01:01
قیمت عینک هاش چند هست؟

die my darling
12-11-2011, 01:43
اخیرا مد شده فن بویای سامسونگی توی تاپیکای پاناسونیک ادعا میکنن یه پنل از پاناسونیک خریدن ولی راضی نبودن ............

به هر حال ممنونم

شما کلا مثل اینکه به ترول کردن عادت خاصی داری چند وقت پیشم ادعا میکردی یه v20 خریدی ولی راضی نبودی, درسته؟

kambiz11000
12-11-2011, 04:15
این 2 سیستم اولی برای پخش بدون فلیکر تصاویر و دومی برای نرم کردن حرکات سریع هستش و اون قضیه 50/60 که تو پست قبلی اشاره کردم مربوط به چگونگی تولید و ضبط برنامه های تلویزیونیه که یک مبحث جداگانست
درسته اون پست قبلی مبهثی جداگونست ولی چون دیدم یه جورایی با هم ربط دارند من عنوان کردم.
حالا این سیستم دومی انطباق 24p که برای نرم کردن تصویره احتمالا برای سه بعدی گذاشته چون به دو بعدی اشاره نکرده اگر اینجور باشه یه عقبگرد محسوب میشه برای تصاویر دو بعدی بر روی مدلهای 2011 پاناسونیک.

poonel
12-11-2011, 06:34
درسته اون پست قبلی مبهثی جداگونست ولی چون دیدم یه جورایی با هم ربط دارند من عنوان کردم.
حالا این سیستم دومی انطباق 24p که برای نرم کردن تصویره احتمالا برای سه بعدی گذاشته چون به دو بعدی اشاره نکرده اگر اینجور باشه یه عقبگرد محسوب میشه برای تصاویر دو بعدی بر روی مدلهای 2011 پاناسونیک.
24p Smooth Film فقط برای سیگنال ورودی 24p در هر دو حالت 2D و 3D در دسترس هست.
کارش مشابه Intelligent Frame Creation هست.

kambiz11000
12-11-2011, 07:28
24p Smooth Film فقط برای سیگنال ورودی 24p در هر دو حالت 2D و 3D در دسترس هست.
کارش مشابه Intelligent Frame Creation هست.

اینجا همچین قابلیتی برای سه بعدی توضیح داده.

poonel
12-11-2011, 08:01
اینجا همچین قابلیتی برای سه بعدی توضیح داده.

تو دفترچش که این mode رو کامل توضیح داده و گفته Only 24P input Signal و هیچ اشاره ای به 2D و 3D نشده.
24p چیز جدیدی که نیست. رو اکثر TV ها هست و برای 2D و 3D کاربرد داره.
تو منو Picture گزینه های که مربوط به سه بعدی است کاملا مجزا و مشخص شده :

3D Refresh Rate که سه بعدی 50 هرتز رو 100 هرتز میکنه.
3D Setting تنظیمات کامل سه بعدی

به غیر این دو تا گزینه، بقیه منوهای Picture کاری به 2D و 3D بودن تصویر نداره.

kambiz11000
12-11-2011, 08:54
poonel@
یه چیزی دیگه که نگاه کردم تو سایت پاناسونیک آسیا 24p Playback که سیستم جداگونست و فقط برای سه بعدی توضیح داده احتمالا فقط پاناسونیک برای سه بعدی گذاشته.

poonel
12-11-2011, 09:12
poonel@
یه چیزی دیگه که نگاه کردم تو سایت پاناسونیک آسیا 24p Playback که سیستم جداگونست و فقط برای سه بعدی توضیح داده احتمالا فقط پاناسونیک برای سه بعدی گذاشته.
منظورش اینه که روی 3D هم هست.

persian_m
12-11-2011, 10:55
اخیرا مد شده فن بویای سامسونگی توی تاپیکای پاناسونیک ادعا میکنن یه پنل از پاناسونیک خریدن ولی راضی نبودن ............

شما کلا مثل اینکه به ترول کردن عادت خاصی داری چند وقت پیشم ادعا میکردی یه v20 خریدی ولی راضی نبودی, درسته؟

نه خدا شاهده این طور نیست.من همیشه گفتم هر برندی مدلهای خوب و بد داره و اصلا خودم رو در جایگاهی نمیبینم که در مورد شرکت بزرگی مثل پاناسونیک و محصولاتش ایراد بگیرم من فقط نظر خودم رو میگم.
ضمنا من فن بوی سامسونگ هم نیستم.نامردا جدیدا کل محصولاتشون رو خراب کردن یکی از دوستام که فروشگاه داره میگه مثلا از هز 10 تا dvdplayer سامسونگ 5 تاش خراب از آب در میاد.بقیه محصولاتم هر کدومشون رو که سام سرویس روشون دست میزاره بی کیفیت شدن.
به هر حال من امروز رفتم تو منوی مخفی این تی وی البته با هزار خواهش از برادر م که بالاخره راضیش کردم.جالب این بود که توی وایت بالانس گزینه gain نداره و بجاش DRV داشت هر چقدر هم گشتم گاما رو پیدا کنم نبود.از دوستان و اساتید مثل جناب Alucard و poonel و بقیه دوستان عزیز خواهش میکنم اگه ممکنه من رو راهنمایی کنن

ضمنا به نظر من این تی وی تو این رنج قیمت بی نظیره و خیلی از مشکلات مدلهای 2010 رو نداره بخصوص من خیلی دقت کردم مشکل 50 هرتز تا حد بسیار زیادی حل شده و نویز هم بهتره بگم اصلا مشخص نیست.فقط یه مقدار رنگهای جیغی داره که میخوام از منوی مخفی حلش کنم
مخلص همه بچه های انجمن

ramincybran
12-11-2011, 12:17

فدای اولترا فن های پانی:31: (diedie خودمون تو bc )

رفقا دعا کنن من بزودی بتونم برای اتاقم یه 42st30 بخرم بعد قسم میخورم با 4 تا که نه حالا با 3 تا hdtv شاخ که توی اقوام هست و خودمونم hx92 داریم مقایسه بقل بقل کنم رفقا حال کنن.

از لحاظ عمق رنگ مشکی که گمون نکنم جز sharp elite و 65 اینچی VT30 هیچ HDTV نزدیک به hX92 شه.چون به گفته David katzmaier

The Sony XBR-HX929 series produces deeper black levels than any current LCD or plasma TV

این شامل تمام ورژن هایی (از جمله vt30 که البته کاتزمایر 55inch رو تست کرده وبه گمانم در shout out 2011 ورژن 65 اون در رده premier های پانی مثل vx300 قرار میگرفته) بوده که کاتزمایر تست کرده.

اما چند نکته هست که پلاسماهارو واقعا برتر میکنه.اول اینکه من با تنظیمات tv و بالابردن غلظت رنگ عمرا نتونستم به غلظت رنگ پلاسما هایی که تست کردم برسم( یعنی اصلا نشد:27: )

نکته بعد عمق رنگ مشکی این tv چیزی که من میبینم عملا بینهایته و عمق بالاتر مشکی sharp یا 65vt30 به نظرم جدا باید فقط توسط Photo meter قابل سنجش باشه.(با چشم قابل تشخیص نیست لاقل برای من که عمق مشکی tv با حضور نور(interfield contrast ) باز هم بینهایته

در گوشه ها اگر back light رو بالا ببریم و حواشی اون مشکی باشه با اینکه این tv از نوع edge led نیست اندکی شبه نور دیده میشه که با کم کردن back light کم میشه اما بلاخره هست و این در پلاسما ها عملا وجود نداره.

در نور زیاد این tv عمق مشکیش عملا بی نهایته و از تمام plasma یک سر گردن براق تر و مشکیش عمیق تره اما در تاریکی مطلق به خاطر glossy antirefelector اگر gamma ئ برایتنس زیاد باشه نور تولیدی tv روی شیشه بازتاب داره و حواشی اون یک نور اندک ایجاد میکنه که قابل اغماض هست.

بعدا انشالا با خرید st30 (اگه پول دستم رسید ) توضیحات بیشتری خدمت رفقا میدم

............
12-11-2011, 13:40
فدای اولترا فن های پانی:31: (diedie خودمون تو bc )

رفقا دعا کنن من بزودی بتونم برای اتاقم یه 42st30 بخرم بعد قسم میخورم با 4 تا که نه حالا با 3 تا hdtv شاخ که توی اقوام هست و خودمونم hx92 داریم مقایسه بقل بقل کنم رفقا حال کنن.

از لحاظ عمق رنگ مشکی که گمون نکنم جز sharp elite و 65 اینچی VT30 هیچ HDTV نزدیک به hX92 شه.چون به گفته David katzmaier

The Sony XBR-HX929 series produces deeper black levels than any current LCD or plasma TV

این شامل تمام ورژن هایی (از جمله vt30 که البته کاتزمایر 55inch رو تست کرده وبه گمانم در shout out 2011 ورژن 65 اون در رده premier های پانی مثل vx300 قرار میگرفته) بوده که کاتزمایر تست کرده.

اما چند نکته هست که پلاسماهارو واقعا برتر میکنه.اول اینکه من با تنظیمات tv و بالابردن غلظت رنگ عمرا نتونستم به غلظت رنگ پلاسما هایی که تست کردم برسم( یعنی اصلا نشد:27: )

نکته بعد عمق رنگ مشکی این tv چیزی که من میبینم عملا بینهایته و عمق بالاتر مشکی sharp یا 65vt30 به نظرم جدا باید فقط توسط Photo meter قابل سنجش باشه.(با چشم قابل تشخیص نیست لاقل برای من که عمق مشکی tv با حضور نور(interfield contrast ) باز هم بینهایته

در گوشه ها اگر back light رو بالا ببریم و حواشی اون مشکی باشه با اینکه این tv از نوع edge led نیست اندکی شبه نور دیده میشه که با کم کردن back light کم میشه اما بلاخره هست و این در پلاسما ها عملا وجود نداره.

در نور زیاد این tv عمق مشکیش عملا بی نهایته و از تمام plasma یک سر گردن براق تر و مشکیش عمیق تره اما در تاریکی مطلق به خاطر glossy antirefelector اگر gamma ئ برایتنس زیاد باشه نور تولیدی tv روی شیشه بازتاب داره و حواشی اون یک نور اندک ایجاد میکنه که قابل اغماض هست.

بعدا انشالا با خرید st30 (اگه پول دستم رسید ) توضیحات بیشتری خدمت رفقا میدم

خواندن هر چیزی نیازمند یک سری اطلاعات جامع از قبل هست مشکی vt30 زمانیکه سیستم infinit black روی مدار این پنل روشن باشد برابر با 0 هست ولی بر روی مدهای thx و سینما و کاستوم سیستم اینفینیت بلک از مدار این تی وی خارج میشود دلیل این مسئله حفظ گاما در منحنی صحیح است ضمنا آقای کاتزمایر در کالیبره کردن پنل vt30 سطح عمق مشکی را بر روی light قرار داده :

Picture mode: THX
Contrast: +86
Brightness: +54
Color: +54
Tint: -1
Sharpness: 0
Color temp: Warm 2
Color mgmt: Off
Photo enhancement: [grayed out]
C.A.T.S.: Off
Video NR: Off
Pro settings: [grayed out]

--Aspect adjustments:
Screen format: FULL
HD Size: Size 2
[others grayed out]

--PC adjustments: Grayed out

--HDMI settings: [no change from default]

--Advanced picture:
3D Y/C filter: Off [grayed out]
Color matrix: HD [grayed out]
Block NR: Off
Mosquito NR: Off
Motion smoother: Off [grayed out]
Black level: Light
3:2 pulldown: On
24p Direct in: 60Hz

ولی در avforums پنل را طوری کالیبره کرده اند که عمق رنگ مشکی آن از پایونیر Kuro عمیقتر است....

So, with that important disclaimer out of the way, the VT30 measured with our Klein K-10 in dark surroundings and calibrated mode we got 0.02 cd/m2 at 0IRE and 79.35 cd/m2 at 100IRE (approx. 3,967:1 on/off) using standard window patterns from our Sencore VP401. Our 8 month old VT20 measured 0.04 cd/m2 at 0IRE and 75.12 cd/m2 at 100IRE calibrated (1878:1 approx on/off). Our 2 year old Pioneer LX5090 Kuro measured 0.03 cd/m2 at 0IRE and 110.1 cd/m2 at 100IRE calibrated (3,670:1 approx). Ansi-contrast measurements on the Pioneer were 0.04 cd/m2 black and 85.4 cd/m2 white averaged results, with the VT30 managing 0.03 cd/m2 black and 72.4 cd/m2 white averaged results.

شما همین الان در فروهای مختلف مطالعه بفرمائید مشکی پاناسونیک روی 0% stimuli pattern مساوی 0.0000000 فوت لامبرت هست همین عدد در مورد پایونیر کورو و شارپ الیت مساوی با 0.0005 و 0.0004 فوت لامبرت هست .
هر برندی فلسفه ای پشت سر محصولات هست و فلسفه پاناسونیک روی بالا نگه داشتن جزئیات در نماهای تاریک بدون black crush است در مورد شارپ الیت حرفی نیست ولی مشکی hx92 در صحنه های تاریک همچنان تمایل به رنگ آبی دارد و کنتراست پائینتری هم نسبت به vt30 دارد بالا رفتن عمق رنگ مشکی در این پنل فقط زمانی حادث میشود که بک لایت پشت صحنه خاموش شود که در یک نمای واقعی هر گز این اتفاق نمیوفتد...
نمونه:
50VT30:
توجه شود که در این مد اینفینیت بلک از مدار خارج شده وگرنه مشکی برابر با 0 بود.
Calibrated black level (black screen) 0.02 cd/m2
کنتراست واقعی
Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.02 cd/m2

Sony HX923
LED ها خاموش شده اند:
Calibrated black level (black screen) 0 cd/m2 (LEDs turn off)
کنتراست واقعی:
Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.05 cd/m2

iranmard
12-11-2011, 14:13
جناب..... حال کردم با این همه اطلاعاتی که دارید اینجا گذاشتید led اخه کی میتونه بشه پلاسما با اون تصویر بورش هر کاری هم میکنن اخر تو ذق ادم میزنه

kambiz11000
12-11-2011, 15:00
بعدا انشالا با خرید42st30(اگه پول دستم رسید ) بخرم توضیحات بیشتری خدمت رفقا میدم
همین الان قیمت 42 VT30 اختلافی نداره با 42 ST30

همین الان قبل از مقایسه ST30 با 925 میشه حدس زد 925 امتیاز بیشتری میگیره.
ولی اگه بخواهید با VT30 مقایسه کنید مقایسه جالبی در میاد پس بهتره بجای ST30 یک VT30 بگیری.
نمونه عکس برای مقایسه البته نمونه های دیگه هم می شه بگیری حتی بهتر.مثلا بجای این 4 تا 925 که دارید و VT30 که گرفتید.یا نمونه های دیگه.

(از جمله vt30 که البته کاتزمایر 55inch رو تست کرده وبه گمانم در shout out 2011 ورژن 65 اون در رده premier های پانی مثل vx300 قرار میگرفته) بوده که کاتزمایر تست کرده.
vt30 42 و 50vt30 65 vt30 تو سایت avfurom نگاه کردم یه خورده امتیازاتشون فرق میکنه.

ramincybran
12-11-2011, 15:03
خواندن هر چیزی نیازمند یک سری اطلاعات جامع از قبل هست مشکی vt30 زمانیکه سیستم infinit black روی مدار این پنل روشن باشد برابر با 0 هست ولی بر روی مدهای thx و سینما و کاستوم سیستم اینفینیت بلک از مدار این تی وی خارج میشود دلیل این مسئله حفظ گاما در منحنی صحیح است ضمنا آقای کاتزمایر در کالیبره کردن پنل vt30 سطح عمق مشکی را بر روی light قرار داده :

Picture mode: THX
Contrast: +86
Brightness: +54
Color: +54
Tint: -1
Sharpness: 0
Color temp: Warm 2
Color mgmt: Off
Photo enhancement: [grayed out]
C.A.T.S.: Off
Video NR: Off
Pro settings: [grayed out]

--Aspect adjustments:
Screen format: FULL
HD Size: Size 2
[others grayed out]

--PC adjustments: Grayed out

--HDMI settings: [no change from default]

--Advanced picture:
3D Y/C filter: Off [grayed out]
Color matrix: HD [grayed out]
Block NR: Off
Mosquito NR: Off
Motion smoother: Off [grayed out]
Black level: Light
3:2 pulldown: On
24p Direct in: 60Hz

ولی در avforums پنل را طوری کالیبره کرده اند که عمق رنگ مشکی آن از پایونیر Kuro عمیقتر است....

شما همین الان در فروهای مختلف مطالعه بفرمائید مشکی پاناسونیک روی 0% stimuli pattern مساوی 0.0000000 فوت لامبرت هست همین عدد در مورد پایونیر کورو و شارپ الیت مساوی با 0.0005 و 0.0004 فوت لامبرت هست .
هر برندی فلسفه ای پشت سر محصولات هست و فلسفه پاناسونیک روی بالا نگه داشتن جزئیات در نماهای تاریک بدون black crush است در مورد شارپ الیت حرفی نیست ولی مشکی hx92 در صحنه های تاریک همچنان تمایل به رنگ آبی دارد و کنتراست پائینتری هم نسبت به vt30 دارد بالا رفتن عمق رنگ مشکی در این پنل فقط زمانی حادث میشود که بک لایت پشت صحنه خاموش شود که در یک نمای واقعی هر گز این اتفاق نمیوفتد...
نمونه:
50VT30:
توجه شود که در این مد اینفینیت بلک از مدار خارج شده وگرنه مشکی برابر با 0 بود.
Calibrated black level (black screen) 0.02 cd/m2
کنتراست واقعی
Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.02 cd/m2

Sony HX923
LED ها خاموش شده اند:
Calibrated black level (black screen) 0 cd/m2 (LEDs turn off)
کنتراست واقعی:
Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.05 cd/m2

دوست من پیش از همه اینها از نظرتون متشکرم و بسیار خوب تحلیل کردید اما یکسری مشکلات و اشتباهاتی در برسیتون دارید که به قول خودتون اگر اینقدر حرفه ای به بحث نگاه میکنید باید یک مقدار اطلاعاتتون رو در مورد برند و محصولی که باهاش قیاس رو انجام میدید داشته باشید

اول از همه اینکه در لینک های HDTV Test که شما محبت فرمودید ولینک کردید مدل hx923 سونی تست شده درواقع KDL-HX923 هست و HDTV که دیوید کاتزمایر تست کرده سری Premium سونی بوده XBR-hx929 هست که با hx925 و hx923 تا حدود نسبتا زیادی تفاوت داره از 960 هرتزی بودن پنل xbr تا جزئیات دیگر (که باعث شده کاتزمایر اون نظر رو بده) .

دوست من اینکه کاتزمایر بلک لول رو روی LIGHT قرار داده بسته به تنظیم کالیبریشن ایشون بوده و حتما قرار دادن infinit black باعث مواردی میشه که ادیتور ها ترجیح دادن روی مد های دیگه مثل THX پنل رو کالیبره کنن.عدد 0 کاندلا متر مربع رو خوب Photo meter ها میسنجن لطفا یک ادیتور معتبر که به این عدد رسیده رو نقل کنید من مطالعه کنم تا مطمئن شم چون برام جالبه.(بحث کل کل نیست برام جالبه چون من مدت زیادیه که از دنیای tv ها دور بودم و سراغ avs و av نرفتم :د ی)

اما در مورد hx923 و hx925 .دوست من اینکه تنها با خاموش بودن led ها میزان نور تولیدی این tv برابر 0 کاندلا مترمربع هست و با روشن شدن led ها مشکی خیلی کمی میاد(حول و حوش قسمت روشن به خاطر روشن بودن led اون قسمت) کاملا قابل قبول هست و من در عرایض بالا تر هم عرض کردم که در گوشه ها و در تاریکی مطلق و سفیدی در پنل اندکی halo effect مشاهده میشه.من نمیدونم این برای hx929 هم هست یا خیر اما مطمئنم در گوشه های پنل برای hx929 وجود داره.اما این در نور عادی خونه غیر قابل تشخیصه ومشکی تولیدی بسیار عمیق تر از پلاسما است که در تاریکی مطلق 0.02 cd/m2 رو نشون میده.در زیر نور حتی عادی خونه مشکی یک ;ed اونم چیزی در حد hx925 بسیار عمیق تر از vt30 هست شک نکن(این رو از روی فن بازی میخوای قبول کنی یا نکنی برای من فرقی نداره دوست من اما چیزیه که بر اساس تجربه خدمتتون میگم)

یک نکته اینه که تنظیمات ادیتور ها کاملا با هم تفاوت داره و به طور مثال برای black level پانی VT30 به نظر HDTV Test مشکیش نسبت به VT20 کاهش هم داشته:

We measured the P50VT30B’s black level as being 0.02 cd/m2, which is minutely higher than last year’s TX-P50VT20 (which measured a hairline under 0.01 cd/m2)

که خوب البته با بالاتر بودن برایتنس VT30 قابل پیشبینی هم بوده.در مورد پایونیر هم من نمیدونم چرا پاینور ELITE توی بحث ها نیست چون سری ELITE پاینور در رده Premiem ها هستن و اونها باید توی بحث باشن.یا در رقابت vx300 پانی

یک نکته مهم دیگه:

مشکی PLASMA در زیر نور واقعا کاهش پیدا میکنه در فیلم های shout out 2011 کاملا مشخص بود ویکی از دوستان تصویر اون رو گذاشته که vt30 چطور در برابر یه led tv مثل d8000 چطور رنگ باخته بود. من خودم مدتها پلاسما باز بودم و تصاویر پلاسماها لذت بخش تره . اما در زیر نور(حتی نور هادیی خونه 50 تا 200 لومن) led قطعا تصاویر بسیار جذاب تری تولید میکنن.

برای همین برای پذیرایی بنده led رو واسه خونواده ترجیح دادم و برای اتاقم انشالا st30 یا vt30 شاید سری 2012 پانی

amin_g_p
12-11-2011, 16:36
اینم عکس از دفترچه TC-P55VT30 و TC-P65VT30 ص53 (96Hz فقط برای دوبعدی هست پس 60 و 48 مشترک دو و سه بعدی هست.)

Black.Hawk
12-11-2011, 18:24
به نظر من این نمونه مقایسه ها فقط به درد همون کل کل کردن شرکت ها و سازنده ها میخوره وگرنه واقعا اگه یه کاربر خونگی دنبال کیفیت باشه به جای اینکه بیاد 0.02 cd/m2 رو با 0.01 cd/m2 مقایسه کنه ( که عمرا به وسیله چشم قابل تفکیک و تشخیص باشه) بهتره بره و از وسایل جانبی با کیفیت و مرغوب استفاده کنه و فکر یه بلوری پلیر خوب و کابل با کیفیت و محتوای تصویری با کیفیت بالا باشه .
بعضی از موارد که دوستان عنوان می کنن واقعا مهم و تاثیر گذار هست . مثلا همین black level واقعا مهمه ولی نه در این حد که 0.01 رو با 0.0005 یا مثلا 0.02 مقایسه کنیم . اتفاقا چیزی که مهم تر هست توانایی پنل در نگه داشتن این مقادیر بعد از بازه های زمانی طولانی مدت هست و اینکه ببینی فلان پنل اگه black level فعلی اون 0.01 هست آیا بعد از 1 سال هم میتونه همین سطح کیفیت رو ارائه بده یا نه و این پایداری کیفیت خیلی مهم تر از اون تفاوت های جزئی هست
به نظر من اینا بیشتر بازی تبلیغاتی هست که تولید کننده ها راه انداختن :46:

............
12-11-2011, 18:28
دوست من پیش از همه اینها از نظرتون متشکرم و بسیار خوب تحلیل کردید اما یکسری مشکلات و اشتباهاتی در برسیتون دارید که به قول خودتون اگر اینقدر حرفه ای به بحث نگاه میکنید باید یک مقدار اطلاعاتتون رو در مورد برند و محصولی که باهاش قیاس رو انجام میدید داشته باشید

اول از همه اینکه در لینک های HDTV Test که شما محبت فرمودید ولینک کردید مدل hx923 سونی تست شده درواقع KDL-HX923 هست و HDTV که دیوید کاتزمایر تست کرده سری Premium سونی بوده XBR-hx929 هست که با hx925 و hx923 تا حدود نسبتا زیادی تفاوت داره از 960 هرتزی بودن پنل xbr تا جزئیات دیگر (که باعث شده کاتزمایر اون نظر رو بده) .

دوست من اینکه کاتزمایر بلک لول رو روی LIGHT قرار داده بسته به تنظیم کالیبریشن ایشون بوده و حتما قرار دادن infinit black باعث مواردی میشه که ادیتور ها ترجیح دادن روی مد های دیگه مثل THX پنل رو کالیبره کنن.عدد 0 کاندلا متر مربع رو خوب Photo meter ها میسنجن لطفا یک ادیتور معتبر که به این عدد رسیده رو نقل کنید من مطالعه کنم تا مطمئن شم چون برام جالبه.(بحث کل کل نیست برام جالبه چون من مدت زیادیه که از دنیای tv ها دور بودم و سراغ avs و av نرفتم :د ی)

اما در مورد hx923 و hx925 .دوست من اینکه تنها با خاموش بودن led ها میزان نور تولیدی این tv برابر 0 کاندلا مترمربع هست و با روشن شدن led ها مشکی خیلی کمی میاد(حول و حوش قسمت روشن به خاطر روشن بودن led اون قسمت) کاملا قابل قبول هست و من در عرایض بالا تر هم عرض کردم که در گوشه ها و در تاریکی مطلق و سفیدی در پنل اندکی halo effect مشاهده میشه.من نمیدونم این برای hx929 هم هست یا خیر اما مطمئنم در گوشه های پنل برای hx929 وجود داره.اما این در نور عادی خونه غیر قابل تشخیصه ومشکی تولیدی بسیار عمیق تر از پلاسما است که در تاریکی مطلق 0.02 cd/m2 رو نشون میده.در زیر نور حتی عادی خونه مشکی یک ;ed اونم چیزی در حد hx925 بسیار عمیق تر از vt30 هست شک نکن(این رو از روی فن بازی میخوای قبول کنی یا نکنی برای من فرقی نداره دوست من اما چیزیه که بر اساس تجربه خدمتتون میگم)

یک نکته اینه که تنظیمات ادیتور ها کاملا با هم تفاوت داره و به طور مثال برای black level پانی VT30 به نظر HDTV Test مشکیش نسبت به VT20 کاهش هم داشته:

We measured the P50VT30B’s black level as being 0.02 cd/m2, which is minutely higher than last year’s TX-P50VT20 (which measured a hairline under 0.01 cd/m2)

که خوب البته با بالاتر بودن برایتنس VT30 قابل پیشبینی هم بوده.در مورد پایونیر هم من نمیدونم چرا پاینور ELITE توی بحث ها نیست چون سری ELITE پاینور در رده Premiem ها هستن و اونها باید توی بحث باشن.یا در رقابت vx300 پانی

یک نکته مهم دیگه:

مشکی PLASMA در زیر نور واقعا کاهش پیدا میکنه در فیلم های shout out 2011 کاملا مشخص بود ویکی از دوستان تصویر اون رو گذاشته که vt30 چطور در برابر یه led tv مثل d8000 چطور رنگ باخته بود. من خودم مدتها پلاسما باز بودم و تصاویر پلاسماها لذت بخش تره . اما در زیر نور(حتی نور هادیی خونه 50 تا 200 لومن) led قطعا تصاویر بسیار جذاب تری تولید میکنن.

برای همین برای پذیرایی بنده led رو واسه خونواده ترجیح دادم و برای اتاقم انشالا st30 یا vt30 شاید سری 2012 پانی

عرض کردم که خواندن هر مطلبی در اینترنت نیازمند یکسری اطلاعات جامع از قبل است چون وقتی در فرومی حرفه ای بحث میشود یکسری اطلاعات به صورت پیش فرض بین افراد وجود دارد ولی متاسفانه در اینجا باید با کسانی بحث شود که اطلاعات پایه کافی ندارند و تنها بر اساس اینکه یک محصولی را دارند توقع دارند بهترین محصول دنیا باشد .... مثلا در مورد شما مدل HX929 در آمریکا همان مدل HX923 در انگلستان هست و تفاوت رفرش ریت این دو را هم قبلا جناب Alucard عنوان نمودند که به دلیل سیستم پخش هست که در آمریکا 60 هرتزی هست و 960 هرتز مضربی با عدد صحیح برای 60 هرتز ان تی اس سی هست یعنی 60x16=960 ولی در اروپا 800 هرتز هست چون در آنجا سیستم پخش 50 هرتزی پال هست 50x16=800 میشود پس این دلیل تفاوت رفرش ریت...

منبعی که تائید میکند سونی hx929 در آمریکا همان hx923 یا hx925 در اروپا هست:

Sony HX929 is available in 46, 55 and 65 inches called 46HX929, 55HX929 and 65HX929. The same TV is called either HX920, HX923 or HX925 in Europe.

پس این اولین ادعای غلط شما....

مورد دوم در مورد سیستم اینفینیت بلک :
در پلاسماهای high end پاناسونیک فعال بودن آن تنها در مدهای vivid یا داینامیک صورت می پذیرد که مساله جدیدی نیست و مربوط به سال 2008 هست یعنی از مدلهای pz800 در آمریکا و در ایران py800 تا به حال که تنها در مد داینامیک و vivid سیستم اینفینیت بلک فعال میشود که عمق رنگ مشکی آن 0.0 هست دیلیل اینکه چرا سیستم اینفینیت بلک در پلاسماهای پاناسونیک تنها در مد داینامیک فعال میباشد احتمالا برخورد با پدیده black crush در مدهای سینما و thx است که توجه به تصویر life like بیش از کنتراست اهمیت دارد.
مطلب جدیدی نیست و در همان سال 2008 در مورد آن در فرومهای حرفه ای بحثهای زیادی شده....
مثلا یک نمونه از اندازه گیری عمق رنگ مشکی بر روی مد vivid یا همان داینامیک در مورد vt20 از سایت hdguru:

Panasonic’s “Infinite Black Pro” mode kicks in when using the “Vivid” setting and yielded a black level reading of 0.000 (meaning below our Minolta LS-100 light meter sensitivity) with a 0 IRE black test signal, making the contrast ratio indeed infinite.

در مورد فیلتر رنگ مشکی در اتاق روشن من در فروشگاهی با نور زیاد فیلتر st30 را دیدم و مشکی آن با مشکی یک led پاناسونیک در محیط روشن کاملا قابل قیاس بود شما خودتان می توانید بروید تجربه کنید...

به نظر من این نمونه مقایسه ها فقط به درد همون کل کل کردن شرکت ها و سازنده ها میخوره وگرنه واقعا اگه یه کاربر خونگی دنبال کیفیت باشه به جای اینکه بیاد 0.02 cd/m2 رو با 0.01 cd/m2 مقایسه کنه ( که عمرا به وسیله چشم قابل تفکیک و تشخیص باشه) بهتره بره و از وسایل جانبی با کیفیت و مرغوب استفاده کنه و فکر یه بلوری پلیر خوب و کابل با کیفیت و محتوای تصویری با کیفیت بالا باشه .
بعضی از موارد که دوستان عنوان می کنن واقعا مهم و تاثیر گذار هست . مثلا همین black level واقعا مهمه ولی نه در این حد که 0.01 رو با 0.0005 یا مثلا 0.02 مقایسه کنیم . اتفاقا چیزی که مهم تر هست توانایی پنل در نگه داشتن این مقادیر بعد از بازه های زمانی طولانی مدت هست و اینکه ببینی فلان پنل اگه black level فعلی اون 0.01 هست آیا بعد از 1 سال هم میتونه همین سطح کیفیت رو ارائه بده یا نه و این پایداری کیفیت خیلی مهم تر از اون تفاوت های جزئی هست
به نظر من اینا بیشتر بازی تبلیغاتی هست که تولید کننده ها راه انداختن :46:
اتفاقا تفاوت بین 0.01 cd با 0.02 cd خیلی زیاد هست دوست عزیز مثلا شما یک پنل دارید که 50 cd درخشش دارد زمانیکه عمق رنگ مشکی شما 0.01 باشد کنتراست واقعی شما ( نه کنتراستهایی که سازندگانی مثل سامسونگ اعلام میکنند) برابر با 5000 خواهد بود ولی زمانیکه عمق رنگ مشکی به 0.02 افت کند کنتراست 2500 به 1 میشود که دقیقا نصف است و کاملا به چشم می آید.
تفاوت مدلهای 2010 پاناسونیک مثل vt20 با vt30 در این است که عمق رنگ مشکی vt30 در یک صحنه با کنتراست بالا ثابت میماند و داینامیسم بهتری دارد ولی vt20 افت میکند هر چند در ابتدا ممکن است عمق بهتری داشته باشد.

behroozgh
12-11-2011, 22:41
3D Refresh Rate که سه بعدی 50 هرتز رو 100 هرتز میکنه.

سلام

البته تا جایی که من دیدم تنظیمات 3 بعدی (3D Refresh Rate) شامل سه گزینه 100 و 120 و AUTO بود که من روی 120 قرار دادم.

ramincybran
12-11-2011, 22:45
عرض کردم که خواندن هر مطلبی در اینترنت نیازمند یکسری اطلاعات جامع از قبل است چون وقتی در فرومی حرفه ای بحث میشود یکسری اطلاعات به صورت پیش فرض بین افراد وجود دارد ولی متاسفانه در اینجا باید با کسانی بحث شود که اطلاعات پایه کافی ندارند و تنها بر اساس اینکه یک محصولی را دارند توقع دارند بهترین محصول دنیا باشد .... مثلا در مورد شما مدل HX929 در آمریکا همان مدل HX923 در انگلستان هست و تفاوت رفرش ریت این دو را هم قبلا جناب Alucard عنوان نمودند که به دلیل سیستم پخش هست که در آمریکا 60 هرتزی هست و 960 هرتز مضربی با عدد صحیح برای 60 هرتز ان تی اس سی هست یعنی 60x16=960 ولی در اروپا 800 هرتز هست چون در آنجا سیستم پخش 50 هرتزی پال هست 50x16=800 میشود پس این دلیل تفاوت رفرش ریت...

منبعی که تائید میکند سونی hx929 در آمریکا همان hx923 یا hx925 در اروپا هست:

پس این اولین ادعای غلط شما....

مورد دوم در مورد سیستم اینفینیت بلک :
در پلاسماهای high end پاناسونیک فعال بودن آن تنها در مدهای vivid یا داینامیک صورت می پذیرد که مساله جدیدی نیست و مربوط به سال 2008 هست یعنی از مدلهای pz800 در آمریکا و در ایران py800 تا به حال که تنها در مد داینامیک و vivid سیستم اینفینیت بلک فعال میشود که عمق رنگ مشکی آن 0.0 هست دیلیل اینکه چرا سیستم اینفینیت بلک در پلاسماهای پاناسونیک تنها در مد داینامیک فعال میباشد احتمالا برخورد با پدیده black crush در مدهای سینما و thx است که توجه به تصویر life like بیش از کنتراست اهمیت دارد.
مطلب جدیدی نیست و در همان سال 2008 در مورد آن در فرومهای حرفه ای بحثهای زیادی شده....
مثلا یک نمونه از اندازه گیری عمق رنگ مشکی بر روی مد vivid یا همان داینامیک در مورد vt20 از سایت hdguru:

در مورد فیلتر رنگ مشکی در اتاق روشن من در فروشگاهی با نور زیاد فیلتر st30 را دیدم و مشکی آن با مشکی یک led پاناسونیک در محیط روشن کاملا قابل قیاس بود شما خودتان می توانید بروید تجربه کنید...

اتفاقا تفاوت بین 0.01 cd با 0.02 cd خیلی زیاد هست دوست عزیز مثلا شما یک پنل دارید که 50 cd درخشش دارد زمانیکه عمق رنگ مشکی شما 0.01 باشد کنتراست واقعی شما ( نه کنتراستهایی که سازندگانی مثل سامسونگ اعلام میکنند) برابر با 5000 خواهد بود ولی زمانیکه عمق رنگ مشکی به 0.02 افت کند کنتراست 2500 به 1 میشود که دقیقا نصف است و کاملا به چشم می آید.
تفاوت مدلهای 2010 پاناسونیک مثل vt20 با vt30 در این است که عمق رنگ مشکی vt30 در یک صحنه با کنتراست بالا ثابت میماند و داینامیسم بهتری دارد ولی vt20 افت میکند هر چند در ابتدا ممکن است عمق بهتری داشته باشد.

اهه پس خدارو شکر راستش من قسمت نبوده اون قسمت از کامنت استاد عزیزم مهدی جان رو که رفرش ریت بالاتر رو به خاطر استاندارد pal و ntsc بوده بخونم و علت 960 و 800 هرتزی بودن این پنل هارو متوجه بشم.(خدارو شکر که شما این قسمت از کامنتشون رو به بنده گوش زد کردید و به قول خودتون اطلاعات پیش فرضتون رو با همین یک مورد به ارش کبریا رسوندید : دی)

پس پیش از هر چیزی خدارو شکر که تفاوت بین XBR ها و KDL ا نیست.به طور مرسوم همیشه XBR ها High end ]ای سونی بودن و من فکر میکردم در اینجا هم این صادق باشه که خدار شکر منتفیه.

اما RECALLING سری HX923 سونی که چند وقت پیش هم صحبتش شده بود باعث شده بود دیگه کلا سری XBR رو جدا بدونم.البته نمیدونم در ریجن 925 هم این مورد گذارش شده بود یا خیر اما برای 929 هرگز چینین چیزی نبوده (یا لاقل من خبر ندارم)

پس با کالیبره بودن 923 به این خواهیم رسید

البته نمیدونم کاتزمایر با pattern های تست شده در flatpanels و hdtv test به این نتیجه رسیده یا در همون خاموش بودن کل led ها که مشکی رو 0.00 کرده

درمورد اینکه چون من 925 دارم میخوام بهترین باشه سخت در اشتباهی رفیق من خدمتت عرض کردم یک مدت بسیاری نزدیک به 2 سال هست از دنیای hdtv ها دورم و من در دورانی سوپر پلاسما فن بودم و الان هم هستم(البته نه به ننگیت قدیم) و G10 پانی S10 پانی , حتی V10 برای یکی از دوستان عزیزم تیهه کردم .خدمتتون هم عرض کردم اگر یک روزی مثلا من vt30 برای اتاق گرفتم باید حالا مثلا بشم فن پلاسما؟

خدمتتون عرض کردم مشکل پلاسما ها اینه که در زیر نور عمق مشکیشون بشدت کاهش پیدا میکنه حتی پلاسما های براقی چون VT30 و ST30 اما در زیر نور کم تصویر پلاسماها هر LED TV رو دود میکنه.همون نداشتن Halo effect واسه یک پلاسما به کل led tv ها می ارزه.

عرض من در زیر نور پزیرایی و جاهای با نور کافی هست که از لذت تصاویر تولیدی پلاسما کاهش میده و led ها تصاویر بشدت براق تر و با عمق مشکی بالاتر تولید میکنن.

این نظر من دوست من بدون هیچ گونه فن بازی بر حسب تجربه خدمتت میگم.برای اتاق تاریک من vt30/st30 بهترین انتخاب ممکن هست اما برای پذیرایی led ارجح تر هست.

poonel
12-11-2011, 23:15
سلام

البته تا جایی که من دیدم تنظیمات 3 بعدی (3D Refresh Rate) شامل سه گزینه 100 و 120 و AUTO بود که من روی 120 قرار دادم.
100 واسه سیستم متداول پال هست.
120 سیستم NTSC هست. چون شما از رسیورتون خروجی 60 هرتز گرفتین 120 واسه شما بهتر جواب میده.

mzy
12-11-2011, 23:20
[QUOTE=kambiz11000;6624156]همین الان قیمت 42 VT30 اختلافی نداره با 42 ST30
مگه 42" vt30 اومده؟ میشه بگی کجا؟

............
12-11-2011, 23:47
خدمتتون عرض کردم مشکل پلاسما ها اینه که در زیر نور عمق مشکیشون بشدت کاهش پیدا میکنه حتی پلاسما های براقی چون VT30 و ST30

عرض کنم خدمت شما که عزیز جان louver filter پلاسمای st30 ای که من دیدم زیر نور مغازه ای که کاملا روشن بود مشکی را دقیقا مانند یک lcd یا led حفظ میکرد و فاصله زیادی از پلاسماهای v20 و vt20 در این مورد یعنی حفظ کردن رنگ مشکی در محیط بسیار پرنور داشت.

ولی ممکن است فیلتر های vt30 ضعیفتر باشد یا دست کم در مدلهای آمریکایی ضعیفتر از مدلهای اروپایی و آسیایی باشد اگر شما تشریف بردید یک فروشگاه پاناسونیک وقتی که پنل st30 خاموش است مشکی آن را با یک led یا lcd مقایسه کنید کاملا با آنها برابری میکند این موضوع را بنده با چشم خود تجربه کردم.

mzy
13-11-2011, 00:20
این پلاسما از لحاظ حرارت و دما و برق مصرفی چطوره؟
TX-P65VT30E: 500 W
TX-P55VT30E: 430 W
TX-P50VT30E: 410 W
TX-P42VT30E: 350 W
اگه مثل st30 باشه 1مقدار گرما تولید میکنه که اگه نزدیکش بشی متوجه میشی.

poonel
13-11-2011, 00:38
دوستان توجه داشته باشند مصرفی که دوستمون mzy فرمودند مصرف حداکثرشه و فقط موقعی هست که کل صفحه سفید باشه. پس خیلی خیلی به ندرت مصرف به اون میزان میرسه.
پلاسما برعکس LED LCD که مصرفشون ثابته ، با تاریک شدن تصویر مصرفش کمتر میشه.
میانگین مصرف پلاسما در حد LCD است ولی بیشتر از LEDه

kambiz11000
13-11-2011, 05:35
E=;]
نقل قول:
نوشته شده توسط ; mzy
مگه 42" vt30 اومده؟ میشه بگی کجا؟
یکی از کاربرهای سایت تماس گرفته شیراز VT30 سایز 42 را با 4 تا عینک و گارانتی می داد1.950.000تومان و می گفت ساخت ژاپن - سنگاپوره
قیمت 50 اینچ VT30
با گارانتی تهران 3200000
باگارانتی شیراز 3200000
بدون گارانتی شیراز 2700000
بدون گارانتی گناوه 2500000

سایز 65 هم فعلا موجود نیست.

unepus
13-11-2011, 09:59
TX-P65VT30E: 500 W
TX-P55VT30E: 430 W
TX-P50VT30E: 410 W
TX-P42VT30E: 350 W
اگه مثل st30 باشه 1مقدار گرما تولید میکنه که اگه نزدیکش بشی متوجه میشی.

مصرف متوسط پلاسما تقریبا نصف حداکثر مصرف اوناست .
تکنولوزی پلاسما طوریه که توی تصاویر روشن مصرف اون بالا میره می رسه و تو تصویر سفید به حداکثر می رسه و تو تصاویر تیره پایین می یاد و تو تصویر سیاه به حداقل می رسه طوری که تو این لحظه از تمام led هام کمتر مصرف می کنه
ولی خوب مصرف متوسطش همون طور که جناب پونل گفتند مشابه lcd هاست

unepus
13-11-2011, 10:07
خوب شد تاپیک st30 , vt30 ادغام شد

mzy
13-11-2011, 10:44
مصرف متوسط پلاسما تقریبا نصف حداکثر مصرف اوناست .
تکنولوزی پلاسما طوریه که توی تصاویر روشن مصرف اون بالا میره می رسه و تو تصویر سفید به حداکثر می رسه و تو تصاویر تیره پایین می یاد و تو تصویر سیاه به حداقل می رسه طوری که تو این لحظه از تمام led هام کمتر مصرف می کنه
ولی خوب مصرف متوسطش همون طور که جناب پونل گفتند مشابه lcd هاست
درسته اون حداکثر مصرفش بود.این هم میانگین
TX-P65VT30E: 311 W
TX-P55VT30E: 222 W
TX-P50VT30E: 190 W
TX-P42VT30E: 156 W

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

این هم مصرف انرژی سالیانه با میانگین استفاده 4ساعت در روز
TX-P65VT30E: 454 kWh
TX-P55VT30E: 324 kWh
TX-P50VT30E: 277 kWh
TX-P42VT30E: 228 kWh

mzy
13-11-2011, 10:58
THX] mode (2D)200 watts
THX] mode (3D)219 watts
Calibrated [Professional1] mode (2D)151 watts
Calibrated [Professional1] mode (3D)212 watts
Standby1 watt
این هم مصرف انرژی در حالت های مختلف

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

یکی از کاربرهای سایت تماس گرفته شیراز VT30 سایز 42 را با 4 تا عینک و گارانتی می داد1.950.000تومان و می گفت ساخت ژاپن - سنگاپوره
قیمت 50 اینچ VT30
با گارانتی تهران 3200000
باگارانتی شیراز 3200000

میشه لطفا شماره و یا آدرس اونجا رو پ.خ کنید. آخه قیمت st30 "42 تو نمایندگی هم اینقدره. خب معلومه که vt30 بصرفه تره.

luca_toni
13-11-2011, 11:08
درود
متاسفانه نمایندگی پانا تو شیراز به من اطلاعات غلط داد و من دیروز که رفتم شیراز برای خرید VT30 گفت اشتباه کرده و این مدلو نداره و هرجا هم زنگ زد نتونست گیر بیاره:41:
خلاصه منم دست از پا درازتر برگشتم بوشهر:19:

moslem47
13-11-2011, 13:51
درسته اون حداکثر مصرفش بود.این هم میانگین
TX-P65VT30E: 311 W
TX-P55VT30E: 222 W
TX-P50VT30E: 190 W
TX-P42VT30E: 156 W

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

این هم مصرف انرژی سالیانه با میانگین استفاده 4ساعت در روز
TX-P65VT30E: 454 kWh
TX-P55VT30E: 324 kWh
TX-P50VT30E: 277 kWh
TX-P42VT30E: 228 kWh
هزینه برق مصرفی سالیانه با میانگین 10 ساعت استفاده در روز برای سایز 42 اینچ چقدر میشه؟
اگه امکانش هست نحوه محاسبه را هم ذکر کنید

mzy
13-11-2011, 14:10
هزینه برق مصرفی سالیانه با میانگین 10 ساعت استفاده در روز برای سایز 42 اینچ چقدر میشه؟
اگه امکانش هست نحوه محاسبه را هم ذکر کنید
این آدرس صفحه ایست که اطلاعات رو ازش کپی کردم.

mzy
13-11-2011, 14:44
درود
متاسفانه نمایندگی پانا تو شیراز به من اطلاعات غلط داد و من دیروز که رفتم شیراز برای خرید VT30 گفت اشتباه کرده و این مدلو نداره و هرجا هم زنگ زد نتونست گیر بیاره:41:
خلاصه منم دست از پا درازتر برگشتم بوشهر:19:
وضعیت تو گناوه چطوره؟ هروقت بریم st30 هست؟ میشه آدرس بدید؟ شاید تو این هفته رفتم.

abbas_p
13-11-2011, 15:05
وضعیت تو گناوه چطوره؟ هروقت بریم st30 هست؟ میشه آدرس بدید؟ شاید تو این هفته رفتم.
اره دوست عزیز شما برو ما منتظر میمونیم برگردی :20:
قیمتهای سری vt30 50 , 42 رو برای ما بگیر نحوه خرید هم اگر بپرسی خوب میشه :11:

delmajid
13-11-2011, 17:14

سلام دوست عزیز آره تو گناوه 42, 50 st30 و همچنین 50vt30 موجوده
شما اول یه تماس بگیر اگه قیمت رو دوست داشتی برو بگیر
شماره تماسشم قبلا گذاشتم مراجعه کن وبگیر

mzy
13-11-2011, 18:12
اگه خدابخواد سه شنبه میرم شماهم 2آ کنید:8:

ms1342
13-11-2011, 21:34
دوست عزیز من هم 50 VT30 میخوام . ولی شما اهوازید من تهران .
شماره طرف را برام پ خ کن.
اگر تماس داشتی اطاعاتی از مشخصات و کد کشور سازنده داری هم بگی ممنون میشم.

ms1342
13-11-2011, 21:42
قیمت 50 اینچ VT30
با گارانتی تهران 3200000
باگارانتی شیراز 3200000

کسی میدونه بدون گارانتی از گناوه چجوری میشه خرید کرد؟ تا طهران چقدر هزینه میگیرن؟

delmajid
13-11-2011, 22:01
دوست عزیز من هم 50 VT30 میخوام . ولی شما اهوازید من تهران .
شماره طرف را برام پ خ کن.
اگر تماس داشتی اطاعاتی از مشخصات و کد کشور سازنده داری هم بگی ممنون میشم.

شماره تماس فروشنده
09171712835

kambiz11000
14-11-2011, 03:33
کسی میدونه بدون گارانتی از گناوه چجوری میشه خرید کرد؟میگیرن؟

تماس بگیرید vt30 42 فعلا موجود نیست شیراز هم اطلاعات غلط دادند به این دوستمون که یه تجربه ای برای بقیه میشه گناوه تماس گرفتم فقط 50 بود سایزی دیگه نبود 42 هم اگه میخواهید سفارش بدید چند روز بعد گیرتون میاد.
ولی مدلی که همه جا زیاده st30.

kambiz11000
14-11-2011, 06:29

mzy
14-11-2011, 08:48
بانه تماس گرفتم 42" st30 رو با 2تا عینک 1590 و50" با2تا عینک 2150 قیمت داد.
خرید از نمایندگی بانیان بنظر میاد منطقی تر از بانه میاد!

infernal_a
14-11-2011, 09:07

دقیقا همینطوره .
باید 80 تا 100 تومن هم پول حمل و نقل بدی تا یه جنس بدون گارانتی بخری ، برای 100 تومن خرید ارزونتر که اصلا بصرفه نیست .

shamika
14-11-2011, 09:19

مدل های بانه ای یک فروند Bluray Player 3D هم همراهشون هست که حدود 300 تومن ارزش داره !

abbas_p
14-11-2011, 15:49
شماره تماس فروشنده
09171712835
من زنگ زدم 50vt30 رو میگه تا تهران 2.750 تومن تا شیراز 2.650 ......تازه میگفت یکی بیشتر ندارم اون هم یک نفر از مشهد میخواد!!
دوستان کسی از قیمت بانه خبر نداره؟؟

mzy
14-11-2011, 16:21
مدل های بانه ای یک فروند Bluray Player 3D هم همراهشون هست که حدود 300 تومن ارزش داره !
با 1فروند بلو ری 2450بود! نمی ارزه. 40" هم فقط 2تا عینک داشت.

ms1342
14-11-2011, 17:01
با 1فروند بلو ری 2450بود! نمی ارزه. 40" هم فقط 2تا عینک داشت.

شما بلاخره با گناوه به نتیجه رسیدی؟

mzy
14-11-2011, 18:42
vt30 "42 دو دلم کرده که نیست:41: گناوه هم تماس گرفتم st30 42 رو گفت 1380 با 2تا عینک. اگه جور بشه فردامیرم گناوه.
st30 سری M بود. خوبه؟ میشه اطلاعاتتونو بگید؟

mzy
14-11-2011, 18:42
vt30 "42 دو دلم کرده که نیست:41: گناوه هم تماس گرفتم st30 42 رو گفت 1380 با 2تا عینک. اگه جور بشه فردامیرم گناوه.
st30 سری M بود. خوبه؟ دوستان میشه اطلاعاتشونو بگن؟

............
14-11-2011, 21:24

نکته منفی در مورد این پنل آنطور که من در فروهای خارجی مطالعه نمودم این است که پاناسونیک هیچ نوع فیلتر کنتراست مشابه مدلهای st30 و vt30 برای مکانهای پرنور بر روی آنها در نظر نگرفته که برای یک پنل با این قیمت تعجب آور است.

ms1342
15-11-2011, 10:06
st30 سری M بود. خوبه؟ میشه اطلاعاتتونو بگید؟

دوست من
عجیب بازار آشفته ای شده!
هر کی یه چیزی میگه. توصیه میکنم یه بارهم با رستمی بانه تماس بگیری: 09183756416
موفق باشی

mzy
15-11-2011, 12:52
دوست من
عجیب بازار آشفته ای شده!
هر کی یه چیزی میگه. توصیه میکنم یه بارهم با رستمی بانه تماس بگیری: 09183756416
موفق باشی
سپاس که توفکرمی. به این آقا هم زنگ زدم گفتم vt30 داری گفت قدیمی شده st30 جدید اومده!!!:18:
بهش گفتم vt30 جدیده که عصبانی شد داد زد و جملشو دوباره تکرار کرد!
معذرت خواهی کردم گفتم st30 چنده؟ گفت st30M 42 با پخش 1850! 50" هم با پخش2700!!!

mzy
15-11-2011, 14:15
با یکی از دوستان که نمایندگی پانا دارن حرف میزدم میگفت شرکت شروع به پخش سرتاسری نکرده و اونایی که با ضمانت بانیان میفروشن خودشون محدود خریدن و ازشرکت شماره ضمانتنامه گرفتن!

amin_g_p
15-11-2011, 15:12
با یکی از دوستان که نمایندگی پانا دارن حرف میزدم میگفت شرکت شروع به پخش سرتاسری نکرده و اونایی که با ضمانت بانیان میفروشن خودشون محدود خریدن و ازشرکت شماره ضمانتنامه گرفتن!

من به چندتا از نمایندگی های تهران زنگ زدم همه می گفتند نداریم هنوز شرکت پخش نکرده.

ms1342
15-11-2011, 16:46
در "avsforum" این مقایسه شده. البته با ترجمه گوگل!

من خود را 65VT30 و تفاوت بین VT30 و ST30 است این :

VT30 پورت RS232 به همراه تمام نرم افزار و سخت افزار را به جای اتوماسیون خانه است.
GT30 نمی کند.
ST30 نمی کند.

VT30 شده است THX تایید شده و کالیبره شده است.
GT30 شده است THX تایید شده و کالیبره شده است.
ST30 است ندارد.

VT30 تمام پانل شیشه ای بدون قاب پلاستیکی
GT30 است قاب پلاستیکی است.
ST30 است قاب پلاستیکی است.

VT30 سنگین تر از ST30 است که به قطعات با کیفیت بالاتر برابر است.
هر دو ST30 و GT30 وزن همان.

VT30 تا فیلتر تیره تر را به پانل شیشه ای تعبیه شده برای تولید تابش خیره کننده کمتر و فوق العاده سیاهان تیره
GT30 دارای یک فیلتر متوسط ​​ebeded به پانل شیشه ای که نشان دهنده نور بیشتری نسبت به ST30 ، اما نه به عنوان حد VT30.
ST30 سبک ترین فیلتر در پانل شیشه ای ، که اجازه می دهد تا نور محیط بیشتر و نه به عنوان تیره و سطح سیاه نسبت به VT30.

VT30 می آید با یک جفت آزاد از عینک شاتر فعال است.
GT30 نمی کند.
ST30 نمی کند.

VT30 تنظیمات گواهی سفارشی ISF ، بنابراین شما و یا یک کالیبراتور حرفه ای به راحتی می توانید مدرج کردن تلویزیون خود را با لپ تاپ است.
GT30 این گزینه نیست.
ST30 این گزینه نیست.

VT30 3D THX گواهی است ، شده است به این معنی که شما می توانید یک فیلم 3D در تنظیمات ویدئو گواهی THX 3D تماشا کنید. این تنظیمات نیز به استاندارد THX کالیبره شده است.
GT30 3D THX گواهی است ، شده است به این معنی که شما می توانید یک فیلم 3D در تنظیمات ویدئو گواهی THX 3D تماشا کنید. این تنظیمات نیز به استاندارد THX کالیبره شده است.
ST30 نمی کند.

لطقا دوستان بگن این تنظیمات سفارشی ISF که ST30 نداره یعنی چی و چه امکانی تو کاربری رو نداریم . اگه مهم نباشه ST30 میگیرم....
ممنون

kambiz11000
15-11-2011, 17:25

VT30 پورت RS232 به همراه تمام نرم افزار و سخت افزار را به جای اتوماسیون خانه است.
GT30 نمی کند.
ST30 نمی کند.

ST30 است ندارد.

VT30 تا فیلتر تیره تر را به پانل شیشه ای تعبیه شده برای تولید تابش خیره کننده کمتر و فوق العاده سیاهان تیره
GT30 دارای یک فیلتر متوسط ​​ebeded به پانل شیشه ای که نشان دهنده نور بیشتری نسبت به ST30 ، اما نه به عنوان حد VT30.
ST30 سبک ترین فیلتر در پانل شیشه ای ، که اجازه می دهد تا نور محیط بیشتر و نه به عنوان تیره و سطح سیاه نسبت به VT30.

GT30 نمی کند.
ST30 نمی کند.

VT30 تنظیمات گواهی سفارشی ISF ، بنابراین شما و یا یک کالیبراتور حرفه ای به راحتی می توانید مدرج کردن تلویزیون خود را با لپ تاپ است.
GT30 این گزینه نیست.
ST30 این گزینه نیست.

VT30 3D THX گواهی است ، شده است به این معنی که شما می توانید یک فیلم 3D در تنظیمات ویدئو گواهی THX 3D تماشا کنید. این تنظیمات نیز به استاندارد THX کالیبره شده است.
GT30 3D THX گواهی است ، شده است به این معنی که شما می توانید یک فیلم 3D در تنظیمات ویدئو گواهی THX 3D تماشا کنید. این تنظیمات نیز به استاندارد THX کالیبره شده است.
ST30 نمی کند.

لطقا دوستان بگن این تنظیمات سفارشی ISF که ST30 نداره یعنی چی و چه امکانی تو کاربری رو نداریم . اگه مهم نباشه ST30 میگیرم....
ممنون

با گزینه isfccc میشه 10 تا 15 درصد تصویر دقیقتری از Vt30 نصبت به st30 بگیری .. اگه این مقدار کیفیت براتون اهمیتی نداره میتونید st30 بگیرید.

persian_m
15-11-2011, 17:39

GT30 نمی کند.
ST30 نمی کند.

ST30 است ندارد.

GT30 نمی کند.
ST30 نمی کند.

GT30 این گزینه نیست.
ST30 این گزینه نیست.

ST30 نمی کند.

ممنون

میشه لطفا لینک این صفحه avsforum رو بزارید
ممنون

die my darling
15-11-2011, 18:41
st30 تو ایرن مساوی است با gt30 تو اروپا منهای thx

amin_g_p
15-11-2011, 18:56
طبق پرس و جوهای من احتمال بسیار زیاد تا اواسط ماه آینده VT30 توسط بانیان عرضه می شود.

persian_m
15-11-2011, 19:29
طبق پرس و جوهای من احتمال بسیار زیاد تا اواسط ماه آینده VT30 توسط بانیان عرضه می شود.

به نظر شما آیا امکان داره vt30 با سایز 42 توسط بانیان توزیع نشه؟؟؟؟؟؟؟

این رو به خاطر این میگم که الان فروشنده های بدون گارانتی هم فقط سایز 50 vt30 رو دارند.

ms1342
15-11-2011, 20:23
میشه لطفا لینک این صفحه avsforum رو بزارید
ممنون

لینک صفحه avsforum

ms1342
15-11-2011, 20:29
با گزینه isfccc میشه 10 تا 15 درصد تصویر دقیقتری از Vt30 نصبت به st30 بگیری .. اگه این مقدار کیفیت براتون اهمیتی نداره میتونید st30 بگیرید.

با تشکر
میخوام دفیفتر بدونم. بیشتر توضیح بدبد.
اگر سورس اطاعات بیشتری داری ادرس بدید ممنون میشم.

Black.Hawk
15-11-2011, 21:45
سلام
سایت چاره مدل 42 اینچ st30 رو به لیست محصولاتش اضافه کرده قیمت هم با 2 تا عینک و کارت هدیه و گارانتی بانیان 1860
50 اینچ رو هم تو لیست پلاسما ها 2310 قیمت زده که البته خیلی وقت پیش به لیستشون اضافه شده بود

amin_g_p
15-11-2011, 22:34
به نظر شما آیا امکان داره vt30 با سایز 42 توسط بانیان توزیع نشه؟؟؟؟؟؟؟

این رو به خاطر این میگم که الان فروشنده های بدون گارانتی هم فقط سایز 50 vt30 رو دارند.

واقعیتش من چون دنبال 50 اینچ بودم سوال نکردم ولی احتمالش هست ولی چون st30 هر دو سایز بوده احتمالا این هم در دو سایز حداقل خواهد بود.

با تشکر

تنظیمات زیادی دارد در واقع بیشترین میزان تنظیم تصویر را این تلویزیون دارد و کاملا حرفه ای هست (اینطور که توی ریویو ها خواندم).

منوهای isf (حالت Advance) شامل:

White Balance
Gamma
Intelligent Frame Creation
Clear Cinema
Resolution Enhancer
Side Panel
16:9Overscan
Pixel Orbiter
Scrolling Bar

White Balance شامل
R-Gain
G-Gain
B-Gain
R-Cutoff
G-Cutoff
B-Cutoff

گاما هم شامل
S curve
1.8
2.0
2.2
2.4
2.6

(این ها را از یک ویدیو دیدم؛ تخصص خاصی ندارم که راجع بهشون توضیح بدهم :31:)

............
15-11-2011, 23:23
با تشکر

در منوی تنظیمات vt30 گزینه هایی برای تصویر هست که تصویر را به واقعیت نزدیکتر میکند بر روی st30 این گزینه ها کمتر است ولی مد سینما در st30 برای اکثر کاربران معمولی به میزان کافی خوب هست به شرطی که یک فیلم بلوری اوریجینال خریداری کرده باشید در غیر اینصورت برای هر سورس تصویری باید یک کالیبره خاص انجام دهید که اگر حرفه ای باشید vt30 بهتر است.
گزینه هایی مثل white balance کارش دقیق کردن رنگ سفید است اکثر پنلها مخصوصا ال سی دی ها رنگ سفید را فوق العاده برفی نشان میدهند در حالیکه در واقعیت اصلا این چنین نیست مثلا شما در یک اتاق با دیوارهایی به رنگ سفید ممکن است 10 طیف مختلف از رنگهای نزدیک به سفید را شاهد باشید که اگر وایت بالانس درست تنظیم شود همه انها را میبینید ولی اگر تنطیم صحیح انجام نشود فقط یک رنگ سفید برفی خالص میبینید.
گاما هم میزان نور صحنه را تنظیم میکند مثلا اگر گامای شما تنظیم باشد ممکن است در یک صحنه از فیلم کارگردان از نور پردازی hdr استفاده کرده باشد که شما آن را میبینید ولی در جای دیگر نور پردازی نوستالوژیک به کار برده باشد ولی به دلیل تنطیم نبودن گاما شما نور پردازی ای شبیه به نور پردازی hdr در آن میبینید که با آنچه در واقعیت فیلم مطرح بوده تفاوت زیادی میکند کلا علاقه مندان حرفه ای سینما به این موضوع ها اهمیت میدهند ولی ما ایرانیها که از سر چهارراه فیلم با کیفیت پرده تماشا میکنیم شاید اینها مسخره باشد.

persian_m
16-11-2011, 00:04
من خودم قبلا یکی از مخالفای شدید پلاسما بودم.به خاطر مشکلات خیلی زیادی که توی بعضی از پستها هم گفتم و مفصل بهشون اشاره کردم.(حتی تو مدلهایی مثل v20 )اما با دیدن st30 واقعا نظرم تغییر کرد .واقعا عالیه و به نظر من تنها مشکلش نداشتن تنظیمات حرفه ای که اون هم لابد از سیاستهای مسخره شرکت پانا هست.
امیدوارم توی مدلهای سال آینده این مساله هم به کل حل بشه واقعا حیفه یه تی وی به این خوبی مثلا تنظیمات گاما نداشته باشه.
البته همونطور که دوستمون گفتن اون تنظیمات هم بیشتر یدرد کسایی میخوره که بلوری اورجینال نگاه میکنن یا به شبکه های با کیفیت HD دسترسی دارن.
امیدوارم vt30 سایز 42 هم داشته باشه که من هم بتونم این پنل رو تهیه کنم.البته اگه قیمتش خیلی نسبت به st30 گرونتر باشه st30 بهتر و به صرفه تر هست

kambiz11000
16-11-2011, 10:22
با تشکر

پیشنهاد میدم تصویره vt30 st30 از نزدیک ببینی بعدن یکیشو انتخواب کنی.
اطلاعات بیشتر

persian_m
16-11-2011, 10:34
اطلاعات بیشتر

شما هردوتاشون رو کنار هم دیدین؟

kambiz11000
16-11-2011, 11:00
در منوی تنظیمات vt30 گزینه هایی برای تصویر هست که تصویر را به واقعیت نزدیکتر میکند بر روی st30 این گزینه ها کمتر است ولی مد سینما در st30 برای اکثر کاربران معمولی به میزان کافی خوب هست به شرطی که یک فیلم بلوری اوریجینال خریداری کرده باشید در غیر اینصورت برای هر سورس تصویری باید یک کالیبره خاص انجام دهید که اگر حرفه ای باشید vt30 بهتر است.
گزینه هایی مثل white balance کارش دقیق کردن رنگ سفید است اکثر پنلها مخصوصا ال سی دی ها رنگ سفید را فوق العاده برفی نشان میدهند در حالیکه در واقعیت اصلا این چنین نیست مثلا شما در یک اتاق با دیوارهایی به رنگ سفید ممکن است 10 طیف مختلف از رنگهای نزدیک به سفید را شاهد باشید که اگر وایت بالانس درست تنظیم شود همه انها را میبینید ولی اگر تنطیم صحیح انجام نشود فقط یک رنگ سفید برفی خالص میبینید.
گاما هم میزان نور صحنه را تنظیم میکند مثلا اگر گامای شما تنظیم باشد ممکن است در یک صحنه از فیلم کارگردان از نور پردازی hdr استفاده کرده باشد که شما آن را میبینید ولی در جای دیگر نور پردازی نوستالوژیک به کار برده باشد ولی به دلیل تنطیم نبودن گاما شما نور پردازی ای شبیه به نور پردازی hdr در آن میبینید که با آنچه در واقعیت فیلم مطرح بوده تفاوت زیادی میکند کلا علاقه مندان حرفه ای سینما به این موضوع ها اهمیت میدهند ولی ما ایرانیها که از سر چهارراه فیلم با کیفیت پرده تماشا میکنیم شاید اینها مسخره باشد.

برای کسایی که فیلمهای full hd زیاد نگاه میکنند این تنظیمات خوبه بکارشون میاد.

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

شما هردوتاشون رو کنار هم دیدین؟

فقط توی عکس که نگاه کردم کیفیت تصویرشون با هم فرق میکنه.

ms1342
16-11-2011, 11:36
اطلاعات بیشتر

اگه اختلاف بعداز کالیبره به اندازه مشخص شده توی سایت زیر باشه قابل تامله !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1-از طرفی دیگه ما امکانات کالیبره کردن رو داریم؟
2-این CalMAN 4.2 calibration software در دسترس هست؟
3- چه سخت افزاری لازم
4-فقط vt30 از این امکان برخورداره؟
5 -st30 رو هم میشه با این نرم و سخت افزارا کالیبره کرد؟
اگر دوستان میدونن لطفا توضیح بدن.
ممنون

ms1342
16-11-2011, 12:11

calibration

unepus
16-11-2011, 17:53
اگه اختلاف بعداز کالیبره به اندازه مشخص شده توی سایت زیر باشه قابل تامله !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1-از طرفی دیگه ما امکانات کالیبره کردن رو داریم؟
2-این CalMAN 4.2 calibration software در دسترس هست؟
3- چه سخت افزاری لازم
4-فقط vt30 از این امکان برخورداره؟
5 -st30 رو هم میشه با این نرم و سخت افزارا کالیبره کرد؟
اگر دوستان میدونن لطفا توضیح بدن.
ممنون

تا جایی که من خبر دارم جایی در ایران سرویس calibration ارائه نمی ده ... calibration حرفه ای که تو سایتای معتبر می بینید با colormeter های خیلی گرون قیمت که اغلب چند برابر قیمت یک تی وی هستش انجام میشه و چیزی نیستش که با نرم افزار به تنهایی بتوان به طور حرفه ای انجام داد
در بین panasonic ها فقط vt30 هست که قابلیت automatic calibration توسط calman رو داره و بقیه مدل ها باید به طور دستی کالیبره بشن (ازجمله st30). کالیبره اتوماتیک چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه و تخصص زیادی نمی خواد ولی کالیبره دستی نیاز به تخصص داره و شاید 1 ساعت یا بیشتر زمان بخواد

unepus
16-11-2011, 18:03
دوستان تو این فکر بودم که چقدر خوب بود شرکت های وارد کننده سرویس کالیبره حرفه ای ارائه می کردن تا همه بتونن بهترین تصویر ممکن از تی وی رو بگیرن . هیچ کاری هم براشون نداره کافیه چند نفرو بفرستن آموزش ببینن تو بلند مدت براشون سود هم داره

amin_g_p
16-11-2011, 18:41
یک تبلیغ/معرفی محصول توی فروشگاه دیدم که می گفت کالیبره CalMAN را انجام می ده یک no price شنیدم (بریتیش بود :31:) و اینکه ما فقط همچین سرویسی را پیشنهاد می دیم.

delmajid
16-11-2011, 22:27
کسی نتونست 42 vt30 گیر بیاره بابا مردیم:45::45::45::41::41::41:

mzy
16-11-2011, 23:58
کسی نتونست 42 vt30 گیر بیاره بابا مردیم:45::45::45::41::41::41:
اگه گیر بیاد اولین نفر شمامیفهمید که بوشهری. التماس دعا:11:

poonel
17-11-2011, 08:59
مقایسه تصویر پلاسما ST30 پاناسونیک و LED LCD شارپ
این تصاویر برای دوستانی که میخوان تفاوت تصویر پلاسماها و LED LCD ها رو درک کنند، خیلی مفید هست.
درسته که هر دو مدل مقایسه شده، بهترین های پلاسما یا LED نیستند. اما بهترین مدلهاشون هم تفاوتشون تقریباً همینه.

به حذف جزئیات و نوار مشکی در بالا و پایین تصویر دقت کنید :

کدام رنگ پوست طبیعی تر است؟ :

رنگهای واقعی و نمایش جزئیات :

موشن و نمایش جزئیات و رنگ های طبیعی :

رنگ پوست و دقت نوردهی :

die my darling
17-11-2011, 11:15
عکسا دیده نمیشه روی یه سرور دیگه آپ کن این --------.com سایت خیلی چرتیه.

ms1342
17-11-2011, 11:18
تا جایی که من خبر دارم جایی در ایران سرویس calibration ارائه نمی ده ... calibration حرفه ای که تو سایتای معتبر می بینید با colormeter های خیلی گرون قیمت که اغلب چند برابر قیمت یک تی وی هستش انجام میشه و چیزی نیستش که با نرم افزار به تنهایی بتوان به طور حرفه ای انجام داد
در بین panasonic ها فقط vt30 هست که قابلیت automatic calibration توسط calman رو داره و بقیه مدل ها باید به طور دستی کالیبره بشن (ازجمله st30). کالیبره اتوماتیک چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه و تخصص زیادی نمی خواد ولی کالیبره دستی نیاز به تخصص داره و شاید 1 ساعت یا بیشتر زمان بخواد

پس با این ترتیب توی ایران سرویس calibration ارائه نمی شه بنابراین vt30 هم که قابلیت automatic calibration توسط calman رو داره واسه ما فایده ای نداره! این برداشت من درسته؟

ms1342
17-11-2011, 11:25
دوستان تو این فکر بودم که چقدر خوب بود شرکت های وارد کننده سرویس کالیبره حرفه ای ارائه می کردن تا همه بتونن بهترین تصویر ممکن از تی وی رو بگیرن . هیچ کاری هم براشون نداره کافیه چند نفرو بفرستن آموزش ببینن تو بلند مدت براشون سود هم داره

اینا همون محصولات اماده رو درست و بموقع به مشتری نمیدن ... مگر اینکه شرکتی دیگه این سرویس رو ارایه کنه.

kambiz11000
17-11-2011, 11:36
قیمت VT30 همراه با گارانتی از 1 تا 5 سال
سایز 42

سایز 50

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

سایز 65 £4,000

moslem47
17-11-2011, 13:17
مقایسه تصویر پلاسما ST30 پاناسونیک و LED LCD شارپ
این تصاویر برای دوستانی که میخوان تفاوت تصویر پلاسماها و LED LCD ها رو درک کنند، خیلی مفید هست.
درسته که هر دو مدل مقایسه شده، بهترین های پلاسما یا LED نیستند. اما بهترین مدلهاشون هم تفاوتشون تقریباً همینه.

کدام رنگ پوست طبیعی تر است؟ :

رنگهای واقعی و نمایش جزئیات :

موشن و نمایش جزئیات و رنگ های طبیعی :

رنگ پوست و دقت نوردهی :
این تصاویر کدومش پلاسماست و کدوم ال ای دی؟

ms1342
17-11-2011, 14:16
اینجا ترکیب کالیبره کردن رو نشون داده:

ست لازم برای انجام کالیبراسیون 149 €:

poonel
17-11-2011, 14:21
این تصاویر کدومش پلاسماست و کدوم ال ای دی؟

ST30 با دیزاین سادش مشخص هست. اونها که حاشیه پایینش داره و یه نوک پیکان به سمت بالا داره و روش زده SHARP از مدلهای جدید LED کوآترون هست.

delmajid
17-11-2011, 15:20
در برتری پلاسما شکی نیست البته با تشکر از poonel عزیز

poonel
17-11-2011, 16:19
عکسا دیده نمیشه روی یه سرور دیگه آپ کن این --------.com سایت خیلی چرتیه.
به روی چشم. روی سرور Myup آپلود شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکدام رنگ پوست طبیعی تر است؟ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرنگهای واقعی و نمایش جزئیات :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموشن و نمایش جزئیات و رنگ های طبیعی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرنگ پوست و دقت نوردهی :

unepus
17-11-2011, 17:42
پس با این ترتیب توی ایران سرویس calibration ارائه نمی شه بنابراین vt30 هم که قابلیت automatic calibration توسط calman رو داره واسه ما فایده ای نداره! این برداشت من درسته؟

نه اینکه هیچ فایده ای نداشته باشه , در مودهای مختلف تصویر vt30 رو اگه با مود مشابه در st30 مقایسه کنید متوجه تفاوت کیفیت می شید چون عمق رنگ سیاه و کیفیت رنگها در vt30 بهتر از st30 هست .
اگر هر دو مدل رو کالیبره کنید این تفاوت بیشتر هم می شه چون امکانات vt30 برای کالیبره بیشتر از st30 هست .

moslem47
17-11-2011, 18:32
فروش VT30 در همه سایز ها

persian_m
17-11-2011, 19:06
فروش VT30 در همه سایز ها

بچه ها بد نیست یه نگاهی به سایتی که دوستمون گذاشتن بندازین.قیمتی که اونجا هست رو با پوند به قیمت ایران اگه مقایسه کنید .خیلی عجیب و غریبه من چند تا سایت دیگه رو هم بررسی کردم اونها هم به پوند بودن و دقیقا به همین قیمتی که تو این سایت هست
با چیزی که تو این سایتها نوشته قیمت 42 vt30 خیلی گرون درمیاد یه چیزی حدود 2/700 اگه اینجوری باشه که خیلی گرونه.
st30خیلی به صرفه تره.اما مهمتر از اون قیمت st30 هست که در ایران به قیمت خیلی خیلی بالایی دارن به ما میفروشن.
توروخدا یه نگاه بندازین.این بانیان رو هر تی وی چقدر سود میکنه:41:

سایت قیمت ارز در ایران

mvat
17-11-2011, 20:05
بچه ها بد نیست یه نگاهی به سایتی که دوستمون گذاشتن بندازین.قیمتی که اونجا هست رو با پوند به قیمت ایران اگه مقایسه کنید .خیلی عجیب و غریبه من چند تا سایت دیگه رو هم بررسی کردم اونها هم به پوند بودن و دقیقا به همین قیمتی که تو این سایت هست
با چیزی که تو این سایتها نوشته قیمت 42 vt30 خیلی گرون درمیاد یه چیزی حدود 2/700 اگه اینجوری باشه که خیلی گرونه.

این جا که به یورو اعلام کرده !! و قیمت "50 VT30 هم 3100000 تومان درمیاد ؛ البته در میان مدل های مشابه توی بازار ، همچین گرون هم نیست !!! :46:

persian_m
17-11-2011, 20:33
تازه اگه یورو هم باشه قیمت st30 میشه حدود 1/100 پس چرا اینجا اینقدر گرونه.یعنی ورژن خاورمیانش با اروپایی فرق میکنه؟

amin_g_p
17-11-2011, 20:41
قیمت امریکا 42st30
Retail Price: $1,099.95 Less: $399.99 Your Price: $699.96
400 دلار تخفیف خود سایت پاناسونیک ؟!

و 55VT30
Retail Price: $2,499.95 Less: $349.99 Your Price: $2,149.96
اینم 350 تا کمتر می ده از بازار؟!

?!...sia
18-11-2011, 00:13
امشب بیرون بود مادرم زنگ زده که بیا که ST30سوخت!!!
میگم چطور گفت یه صدای تق! اومده و فیوز پریده!
رفتم خونه هرچی پشتش رو بو کردم هیچ چیز مشکوکی ندیدم!
زدم به برق روشن شد!
فقط یه مورد مشکوکی که هست اینه که وقتی از برق میکشمش 10-15 ثانیه بعد یه صدای تق تق از پشتش میاد همون صدای تقه که وقتی خاموش یا روشنش میکنیم میده...
دوستانی که ST30 دارن میشه یه لطفی کنن از برق که کشیدنش یه 20 ثانیه صبر کنن بینن صدایی میده یا نه؟
ممنون میشم

die my darling
18-11-2011, 12:50
زدم به برق روشن شد!
فقط یه مورد مشکوکی که هست اینه که وقتی از برق میکشمش 10-15 ثانیه بعد یه صدای تق تق از پشتش میاد همون صدای تقه که وقتی خاموش یا روشنش میکنیم میده...
دوستانی که ST30 دارن میشه یه لطفی کنن از برق که کشیدنش یه 20 ثانیه صبر کنن بینن صدایی میده یا نه؟
ممنون میشم

احمالا برق خونتون نوسان داشته که فیوز پریده حتما یه محافظ بزار سر راهش تا خیالت راحت بشه زیادم حساس نباش اکثر تی وی یا وقتی از برق در میاری پاورشون دی شارژ میشه یه صدایی میدن حساس نباش حی در بیاری بزنی تو برق که اون خودش ضرر داره واسه تی وی.

persian_m
18-11-2011, 13:22
زدم به برق روشن شد!
ممنون میشم

دوست عزیز این صدا کاملا طبیعی هست.من همین الان روی D25 که خونه پدرم هست تست کردم اون هم بعد از خاموش شدن این صدا رو داره.نگران نباشید.پاناسونیک کمترین درصد خرابی رو توی تی وی ها داره

mzy
18-11-2011, 16:46
دوستان مرزی نشین و مرکز نشین چه خبر از vt30 نفرین شده؟ اطلاعات جدیدی هست؟

delmajid
18-11-2011, 18:07
سلام اوضاع گناوه که خرابه خط دریایی رو بستن از اول ماه، یه چند روز پیشم مردم اعتراض کردن که باعث درگیری با مامورا شد و یه عده ای هم زخمی شدن فکر کنم فعلا گناوه راه نیفته
اگه کسی خبری از vt30 سایز 42 داره خبر بده

luca_toni
18-11-2011, 18:23
سلام
من که دیگه صبرم تموم شد و دیروز دلو زدم به دریا و ST30 خریدم، آخه معلوم نبود کی VT30 میاد

persian_m
18-11-2011, 18:30
سلام
من که دیگه صبرم تموم شد و دیروز دلو زدم به دریا و ST30 خریدم، آخه معلوم نبود کی VT30 میاد

خوب چطوره راضی هستین از خریدتون؟
چند خریدین؟

poonel
18-11-2011, 18:56
سلام

مبارک باشه.
رفیق، لطف کن تجربیاتت رو بزار واسه بر و بچ استفاده کنن.

luca_toni
18-11-2011, 19:11
سلام مجدد
والا 1.360 از گناوه بدون گارانتی خریدم، دو تا عینک باهاش بود
خوبه فقط بابا مامانم می گن رنگش یکم بی روحه که اونم به خاطر کیفیت افتضاح شبکه های ایرانه وگرنه فلش بهش وصل کردم توی پخش کیفیت بالا خودشو بیشتر نشون می ده
فقط یه چیزی رو جعبه زده MKV ساپورت می کنه من دوتا کلیپ MKV ریختم هیچ کدودمو پخش نکرد( البته کیفیت جفتش 1080 بود یعنی کلیپ 3 دیقیقه ای با حجم 200 مگ )
زیرنویس فارسی هم اصلا نیورود
کلا فعلا همینا رو تست کردم چون همش درگیر تغییر دکوراسیون بودم
اگه شد چندتا عکس ازش می ذارم برای دوستان
روز خوش

alvar
18-11-2011, 19:16
ممنون
این زیر نویس فارسی نداره بدجور رو اعصابه فقط

persian_m
18-11-2011, 19:25
بزرگترین مشکل این تی وی که واقعا آزاردهنده هست نداشتن تنظیمات وایت بالانس و گاما هست.تمام مدلهای آمریکایی و اروپایی که isf mode ندارن لااقل پرو سیتسنگ دارن که بشه یه خورده با رنگها ور رفت ولی این مدلهای خاورمیانه ای اصلا پرو سیتینگ هم ندارن واقعا که مسخرش رو دراورده این پاناسونیک الان دیگه ارزونترین تی وی ها هم این تنظیمات رو دارن.
میگم راهی نیست مثلا مثل موبایل که ه ک میکنن این تی وی ها رو هم بشه دستکاری کرد؟؟؟؟
ضمنا برا تمامی مدلها آپدیت اومده بغیر از سری R که مال ایران هست واقعا آدم اعصابش خورد میشه
اینم سایتش

mr_rayan
18-11-2011, 21:57
دوستان قیمت بدون گارانتی VT30 سایز 50 رو کسی داره؟من پایین ترین قیمتی که دارم 2650 بوده که به نظرم زیاده.اگر کسی قیمت پایین تر داره بمن خبر بده.شماره هم توی خصوصی بهم بده.ممنون.

kambiz11000
18-11-2011, 22:44
دوستان قیمت بدون گارانتی VT30 سایز 50 رو کسی داره؟من پایین ترین قیمتی که دارم 2650 بوده که به نظرم زیاده.اگر کسی قیمت پایین تر داره بمن خبر بده.شماره هم توی خصوصی بهم بده.ممنون.

چند وقت پیش 2500 بود ولی کم شد باز قیمت رفت بالا حالا این قیمت که من میبینم پایینترین قیمته.باز احتمال داره قیمت بالا پایین بره.

poonel
18-11-2011, 23:14
ضمنا برا تمامی مدلها آپدیت اومده بغیر از سری R که مال ایران هست واقعا آدم اعصابش خورد میشه
اینم سایتش

پاناسونیک هیچوقت واسه سریهای R آپدیت نداده.
اصلاً توقع نداشته باشید واسه ایران آپدیت بزاره.
دوستانی که جنس قاچاقی سری M گرفتنه میتونن استفاده کنن.
البته آپدیتهاشم چیز خیلی خاصی به TV اضافه نمیکنه.

die my darling
18-11-2011, 23:20
بعضی آپدیتهاش کیفیت تصویرو improve میکنه من خودم تو v10 دیدم که با آپدیت فیرم ویر کیفیت تصویرش روی مد thx بهتر شد.

persian_m
19-11-2011, 00:00
سری m مال کدوم کشوره؟

alimusic
19-11-2011, 00:15
vt30 best plasma

iranmard
19-11-2011, 00:37
سلام دوستان کجا قیمت دارن 2650 vt30 رو من میخوام بخرم اگه میشه ادرس بدید من تهران هستم ممنون از همگی

alimusic
19-11-2011, 00:45
amirkala 7500 derham

MOOSHII
19-11-2011, 01:35
سلام مجدد
والا 1.360 از گناوه بدون گارانتی خریدم، دو تا عینک باهاش بود
خوبه فقط بابا مامانم می گن رنگش یکم بی روحه که اونم به خاطر کیفیت افتضاح شبکه های ایرانه وگرنه فلش بهش وصل کردم توی پخش کیفیت بالا خودشو بیشتر نشون می ده
فقط یه چیزی رو جعبه زده MKV ساپورت می کنه من دوتا کلیپ MKV ریختم هیچ کدودمو پخش نکرد( البته کیفیت جفتش 1080 بود یعنی کلیپ 3 دیقیقه ای با حجم 200 مگ )
زیرنویس فارسی هم اصلا نیورود
کلا فعلا همینا رو تست کردم چون همش درگیر تغییر دکوراسیون بودم
اگه شد چندتا عکس ازش می ذارم برای دوستان
روز خوش
مبارکت باشه رفیق.:10:واسه رنگ بی روح که میگی بخاطر سورس ورودیته.واسه منم همینطور بود رسیورم PVR معمولی بود.یه HD گرفتم با کابل HDMI وصل کردم تصویر از این رو به اون رو شد و به قول شما بی روح!دیگه نیست.
frameware رو آپدیت کن قابلیت مالتی مدیاش بهتر میشه(به قول سایت پانا) تو سایت خودش هست.ببخش لینکش روگم کردم.چیزی که من برداشت کردم فکر کنم فایلای بالای 2GBرو نمیتونه بخوونه ویس زسر 2GB با هر bitrate و resolution که باشه رو راحت میخونه حتی mkv.زیرنویس فارسی نمی خونه البته من هنوز با encode یا فرمتی امتحانش نکردم.

luca_toni
19-11-2011, 01:45
سلام
اینی هم که من از گناوه گرفتم سری M هست
ممنون می شم لینک دانلود فریمور جدید ST30-M برای 42 اینچ رو بزارین

مبارکت باشه رفیق.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واسه رنگ بی روح که میگی بخاطر سورس ورودیته.واسه منم همینطور بود رسیورم PVR معمولی بود.یه HD گرفتم با کابل HDMI وصل کردم تصویر از این رو به اون رو شد و به قول شما بی روح!دیگه نیست.
frameware رو آپدیت کن قابلیت مالتی مدیاش بهتر میشه(به قول سایت پانا) تو سایت خودش هست.ببخش لینکش روگم کردم.چیزی که من برداشت کردم فکر کنم فایلای بالای 2GBرو نمیتونه بخوونه ویس زسر 2GB با هر bitrate و resolution که باشه رو راحت میخونه حتی mkv.زیرنویس فارسی نمی خونه البته من هنوز با encode یا فرمتی امتحانش نکردم.
سلام
مرسی دوست عزیز:11:
والا من چون فلش 2 گیگ دم دستم بود MKVهایی که ریختم همه زیر 2 گیگ بودن ولی هیچ کدومو نخوند:41:
در مورد ----- اتفاقا تو فکرشم، ولی تو مدلش موندم، شما چی داری؟؟ راضی هستی؟؟ اینجا تاپترین مدلی که گیر میاد Xruiser HD 400+ هست
سپاس

MOOSHII
19-11-2011, 02:01
دوستان تنظیمات gama و White balance بصورت تنظیمات اولیه زیر طبق دفترچه ی راهنماش فقط روی مود pc قابل دیدن و استفادس.(البته تی وی من سری m هستش.)

* pc input mode only

MOOSHII
19-11-2011, 02:13
سلام
اینی هم که من از گناوه گرفتم سری M هست
ممنون می شم لینک دانلود فریمور جدید ST30-M برای 42 اینچ رو بزارین

سلام
مرسی دوست عزیز:11:
والا من چون فلش 2 گیگ دم دستم بود MKVهایی که ریختم همه زیر 2 گیگ بودن ولی هیچ کدومو نخوند:41:
در مورد ----- اتفاقا تو فکرشم، ولی تو مدلش موندم، شما چی داری؟؟ راضی هستی؟؟ اینجا تاپترین مدلی که گیر میاد Xruiser HD 400+ هست
سپاس
شما آپدیتش کن ببین درست میشه
اگه زیاد اهل انگولک کردن ----- ودردسرای خاص خودش (البته مزیتای خاص خودشم داره) نیستی لینوکسی نگیر.همین مدلی که میگی شبه لینوکسی هست که کیفیت تصاویر sd پایین و hd خوبی داره.من اول خواستم همینو بگیرم که وقتی دیدم ایراد تصاویر Sd و هنگ کردنای زیاد داره بیخیالش شدم و با همین پول Strong 4902 گرفتم که کیفیت تصویر Sd با یه خورده اغراق در حد hd هستش و بهترین مزیتشم همینه. و 1080p(دیگه جلو مادرت سربلند هستی :31:) تو همین قیمت cube revo 250 هم خوبه تقریبا میشه گفت لینوکسیه و 1080i .ولی اگه پولش برات مهم نیست vu + solo بگیر یه ----- تمام حرفه ای و از کار در اومده قیمتشم حدود 400 تومنه.اگه ----- بهتر وگرونترم خواستی که چه بهتر(بعدا میگم):8:
(دوستان ببخشید اگه به تاپیک مربوط نبود.گفتم شاید مفیدباشه:11:)

اینم لینک آپدیت :

unepus
19-11-2011, 07:47
دوستانی که میخوان تصویر sd رو با کیفیت قابل قبول بگیرن حتما از یک ----- 1080p با پورت hdmi تصویر بگیرن .
تو ----- های زیر 300 تا جایی که من می دونم فقط 4902 کیفیت تصویر خوبی داره .

ms1342
19-11-2011, 09:33

اکثر کدای اسیایی و خاورمیانه که یه فایله ...
شاید با همون فایله سری R ایرانی هم اپدیت بشه.
کسی امتحان نکرده؟
خوب اگه مشکل پیش بیاره گارانتی داره نمایندگی رفعش میکنه.

persian_m
19-11-2011, 10:35
اکثر کدای اسیایی و خاورمیانه که یه فایله ...
شاید با همون فایله سری R ایرانی هم اپدیت بشه.
کسی امتحان نکرده؟
خوب اگه مشکل پیش بیاره گارانتی داره نمایندگی رفعش میکنه.

اولا که شماره ورژن نرم افزار سری ایرانی طبق معمول با کل دنیا فرق میکنه مال ما الان ورژن 3 هست مال کل دنیا هنوز روی 2 دلیل ارایه نکردن اپدیتها هم فکر کنم به خاطر اینه که تی وی های ما قابلیت اتصال به اینترنت رو ازشون حذف کردن.امکان داره با ریختن نرم افزارهای کشورهای دیگه اپیروم و آسی فلش مین بورد دچار مشکل بشه و گارانتی هم قبول نکنه.
دوما نصف این مسایل تقصیر بانیان هست چون فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن. مثلا اینقدر اختلاف قیمت تی وی 1350 رو دار 1860 میفروشن من که دیگه هیچ وقت با گارنتی نمیخرم.زنگ زدم نمایندگی یه آدم اهل فن پیدا نمیشه جواب بده.
سوما کل دنیا اگه تنظیمات isf mode روی st30 هاشون نیست برای همه ورودیها تنظیمات پرو سیتینگ دارن که شما راحت بتونین گاما و وایت بالانس وبلاک لول و چند تا چیز دیگر رو کنترل و تنظیم کنین ولی کل st30 خاور میانه ای این تنظیمات از روشون حذف شده.من نمیدونم اینا چه فکری پیش خودشون میکنن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن الان دارم یه ایمیل بلند بالا میفرستم به سایت پاناسونیک خاور میانه و همه این مسایل رو توش مطرح میکنم

این هم ایمیلشون هست بقیه دوستان هم اگه تونستن ایمیل بدن
customercare@ae.panasonic.com

mzy
19-11-2011, 12:21
سری m مال کدوم کشوره؟
خاور میانه. R سفارش ایرانه

p30worldiran
19-11-2011, 12:26
سلام
من دیروز مودم (وایرلس) رو با لن وصل کردم به تی وی و رفتم توی Viera Tools - Media Server دیدم خودش لپتاپ رو شناخت و دوتا فایل تصویری با فرمت wtv و mpeg رو شناخت و پلی کرد. جالب بود. ولی مثل اینکه فقط همین دوتا رو ساپورت می کنه.

بعد این به فکر این افتادم که از لپتاپ به صورت وایرلس فیلم هام رو تی وی ببینم. کسی تونسته این کارو بکنه؟ این تی وی dlna داره؟

بله Dlna داره و عکس و موزیک و فیلم از طریق Windows media player که در منو stream گزینه turn on media stream فعال باشه خیلی راحت در تلویزیون قابل دیدن و شنیدن هست در ضمن هر وسیله دیگی مثل موبایل که قابلیت Dlna باشه میتونی به مودمت وصل کنی و عکس و موزیک رو در تلویزیون ببینی..

ms1342
19-11-2011, 12:33
اولا که شماره ورژن نرم افزار سری ایرانی طبق معمول با کل دنیا فرق میکنه مال ما الان ورژن 3 هست مال کل دنیا هنوز روی 2 دلیل ارایه نکردن اپدیتها هم فکر کنم به خاطر اینه که تی وی های ما قابلیت اتصال به اینترنت رو ازشون حذف کردن.امکان داره با ریختن نرم افزارهای کشورهای دیگه اپیروم و آسی فلش مین بورد دچار مشکل بشه و گارانتی هم قبول نکنه.
دوما نصف این مسایل تقصیر بانیان هست چون فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن. مثلا اینقدر اختلاف قیمت تی وی 1350 رو دار 1860 میفروشن من که دیگه هیچ وقت با گارنتی نمیخرم.زنگ زدم نمایندگی یه آدم اهل فن پیدا نمیشه جواب بده.
سوما کل دنیا اگه تنظیمات isf mode روی st30 هاشون نیست برای همه ورودیها تنظیمات پرو سیتینگ دارن که شما راحت بتونین گاما و وایت بالانس وبلاک لول و چند تا چیز دیگر رو کنترل و تنظیم کنین ولی کل st30 خاور میانه ای این تنظیمات از روشون حذف شده.من نمیدونم اینا چه فکری پیش خودشون میکنن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن الان دارم یه ایمیل بلند بالا میفرستم به سایت پاناسونیک خاور میانه و همه این مسایل رو توش مطرح میکنم

جدا اینجوری؟
شما خودتون چی دارید؟ st30 ؟
اینایی که گفتید اگر نداشته باشه که خیلی ضعفه!
یعنی سری M ,R,S,P اینجورین؟
اگه اینجوری باشه 50st30 2300 یا بیشتر بانیان کلاه گشادی برای سر مشتریه!؟ حتی 1850 بی گارانتی.
حالا VT30 خاور میانه هم مشکلی از ایندست داره ؟ نظرتون براش چیه؟
یا 50VT20 3050 ؟
من تصمیم داشتم تو این هفته از نمایندگی 2220 بخرم ...
دارم از تصمیم خریدst30 ... منصرف میشم ... ؟! :13:
کمک بفرمایید.

persian_m
19-11-2011, 13:34
جدا اینجوری؟
شما خودتون چی دارید؟ st30 ؟
اینایی که گفتید اگر نداشته باشه که خیلی ضعفه!
یعنی سری M ,R,S,P اینجورین؟
اگه اینجوری باشه 50st30 2300 یا بیشتر بانیان کلاه گشادی برای سر مشتریه!؟ حتی 1850 بی گارانتی.
حالا VT30 خاور میانه هم مشکلی از ایندست داره ؟ نظرتون براش چیه؟
یا 50VT20 3050 ؟
من تصمیم داشتم تو این هفته از نمایندگی 2220 بخرم ...
دارم از تصمیم خریدst30 ... منصرف میشم ... ؟! :13:
کمک بفرمایید.
خیر دوست عزیزvt30 قسمت isf mode رو داره و به راحتی کالیبره میشه اما نرم افزار اون رو هم اگه سری r باشه نمیشه آپدیت کرد

amin_g_p
19-11-2011, 14:03

من قبلا ایمیل زدم البته نه در این رابطه خوب جواب می دهند الآن هم یک ایمیل البته بیشتر پرسشی بود اگر متن اعتراضی دارید بگذارید تا همه ایمیلش کنیم

moslem47
19-11-2011, 14:15
من قبلا ایمیل زدم البته نه در این رابطه خوب جواب می دهند الآن هم یک ایمیل البته بیشتر پرسشی بود اگر متن اعتراضی دارید بگذارید تا همه ایمیلش کنیم
حق با ایشونه متن را قرار بدید تا همه ارسال کنند

در ضمن VT30 قابلیت دریافت و ضبط کانال های دیجیتال را داره؟

ms1342
19-11-2011, 14:43
خیر دوست عزیزvt30 قسمت isf mode رو داره و به راحتی کالیبره میشه اما نرم افزار اون رو هم اگه سری r باشه نمیشه آپدیت کرد

ممنون از پاسختون.
لطفا پیشنهادهاتونو رو هم برای 50 بدید. همینطور بقیه دوستان مطلع کمک کنن.

MZA_7960
19-11-2011, 15:11
من با st30 به اينترنت وصل شدم و آپديتش كردم .پس قابليت وصل شدن به اينترنتش حذف نشده .

abbas_p
19-11-2011, 15:43

ایمیل بزنیم چه کاری میتونن انجام بدن این سیاست مسخره پاناسونیک هستش اگر سری R فروش نداشت اونها مجبور میشدن یک تغییراتی رو انجام بدن
الان من 2 سال پیش 42G10 گرفتم از لحاظ امکانات تقریبا هیچی نداره!!! حتی یک تایمر ساده تلوزیون که 21 سامسونگ ما داشت رو این تی وی موجود نیست!!
سامسونگ همون موقع B650 رو داد بیرون با کلی امکانات و یک مدیا پلیر حرفه ای حالا تازه پاناسونیک یک مدیا پلیر گزاشته رو مدلهای 2011 که کلی نقص داره..

حالا میخوام 50ST30 بگیرم دودل هستم موندم چیکار کنم:41: VT30 هم که با اون قیمتش :19:

من با st30 به اينترنت وصل شدم و آپديتش كردم .پس قابليت وصل شدن به اينترنتش حذف نشده .

واسه شما چه مدلی هستش و از کجا خریدید چند اینچه؟

persian_m
19-11-2011, 17:18
متن اعتراضی که من به پاناسونیک خاورمیانه زدم

لطفا دوستان هم لطف کنن اگه میخوان به آدرس زیر همین متن رو ایمیل بزنن

ضمنا آدرس سایت وایمیل پاناسونیک خاورمیانه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcustomercare@ae.panasonic.com

Middle East Panasonic Company
We are ready to express our objections and complaints about supply plasma ST30in Middle East especially “R series” which is provided for Iran.

1.Considerinf that in ST30series there is no isf mode despite a lot of series that provided for American and euro countries which there is an option for pro setting that you can regulate gamma and white balance and Black extension panel brightness and …. on in all TV inputs especially HDMI. But this option has been removed for Middle East productions and because of it a person cannot perform change video especially in HD and Blue Ray movies. And removing this option in Iran that your representation (Banian, بانیان) sell 42 inch type for 18600000 rials or 1390 euro is disrespect to Iranians. This production 42 inch type as you know sell in Europe and us for 590 euro with all options.
2. You provide updates for all countries even Middle East. But not providing updates for- R- series is disrespect to Iranians.
3. Supply VT30 production that is for the beginning of 2011 is not started Iran yet. And we are going to have 2012.
And because of it many Iranians bought ST30and have these kind of problems

At the end we are asking you to by providing an update or providing a solution, solve the problem of not having pro setting and regulate gamma and colors and... In TH-ST30R.

Considering that these calibration options are exist in the cheapest productions of LG and SAMSUNG it is a big question that why these options have been removed in this expensive production of PANASONIC. And by not supplying VT30 you have opened a highway for LG and SAMSUNG to sell their products. Especially for professional youth of Iran.

YOUR SINCERELY

persian_m
19-11-2011, 17:34
ترجمه متن اعتراضی به پاناسونیک خاورمیانه

شرکت پاناسونیک خاورمیانه
خسته نباشید
در ارتباط با عرضه محصول پلاسمای ST30 در خاورمیانه بخصوص سری R که برای ایران عرضه شده است در چند مورد گلایه و اعتراض داریم.که امیدوارم رسیدگی بفرمایید
1.با توجه به اینکه در هیچ کدام از تولیدات سری ST30 گزینه isf mode قرار نگرفته است اما برای سریهای اروپایی و امریکایی و برخی کشورها گزینه pro setting را قرار دادهایدکه میتوان با آن در تمام ورودیهای تی وی بخضوص در حالت hdmi گزینه های gamma and white balance and Black extension panel brightness and …. را تنظیم کرد.اما این گزینه ها در st30 خاورمیانه حذف شده اندومتاسفانه امکان اعمال تغییر در تصویر بخصوص برای فیلمهای اچ دی و بلوری وجود ندارد.که با توجه به قیمت گران این تی وی در ایران که نماینده شما شرکت بانیان آن را در سایز 42 اینچ به قیمت 1/860/000 تومان معادل 1390 دلار در کشور ما عرضه میکند حذف کردن این تنظیمات واقعا نادرست و توهین به کاربر ایرانی محسوب میشود.در حالی که همین مدل در سایز 42 اینچ در اروپا به قیمت 599 یورو عرضه میشود.و امکانات آن نیز بسیار بیشتر است

2.مطلب بعدی در مورد آپدیت محصول و نرم افزارهایی هست که ارایه میشود. شما برای تمام محصولات حتی خاورمیانه ای آپدیت ارایه میکنید اما برای سری R هیچگاه آپدیتی ارایه نمیشود.آیا این نوهین به مصرف کننده ایرانی محسوب نمیشود؟

3.توزیع محصول vt30 که از محصولات ابتدای سال 2011 هست هنوز در ایران انجام نشده در حالی که ما در حال رسیدن به سال 2012 هستیم.
وهمین مطلب هم منجر به این شده که بسیاری از کاربران ایرانی st30 را خریداری کردهاند و با این مشکلات روبرو هستند

در پایان خواهشمندم حداقل با یک آپدیت یا ارایه یک راه حل مشکل نداشتن پرو سیتینگ و تنظیمات رنگها و گاما و تنظیمات دیگر تصویری را برای St30r حل بفرمایید
با توجه به اینکه د ر حال حاضر در ارزانترین محصولات شرکتهای الجی و سامسونگ هم اینگونه تنظیمات برای کالیبره تصاویر وجود دارد.واقعا جای سوال دارد که چرا این تنظیمات برای تلویزیونی به این گرانی توسط پاناسونیک حذف شده است و همچنین با توجه به عدم ارایه vt30 به نظر میرسد که خود شما راه را برای خرید محصولات الجی و سامسونگ در ایران هموار میکنید بخصوص برای جوانان و کاربران حرفه ای

با تشکر

unepus
19-11-2011, 18:20
ایمیل بزنیم چه کاری میتونن انجام بدن این سیاست مسخره پاناسونیک هستش اگر سری R فروش نداشت اونها مجبور میشدن یک تغییراتی رو انجام بدن
الان من 2 سال پیش 42G10 گرفتم از لحاظ امکانات تقریبا هیچی نداره!!! حتی یک تایمر ساده تلوزیون که 21 سامسونگ ما داشت رو این تی وی موجود نیست!!
سامسونگ همون موقع B650 رو داد بیرون با کلی امکانات و یک مدیا پلیر حرفه ای حالا تازه پاناسونیک یک مدیا پلیر گزاشته رو مدلهای 2011 که کلی نقص داره..

حالا میخوام 50ST30 بگیرم دودل هستم موندم چیکار کنم:41: VT30 هم که با اون قیمتش :19:

مدیا پلیر سامسونگ ها و lg ها هم هنوز مشکل دارند و فایلهای بیت بالا رو ساپورت نمیکنن ... بعدشم اونقدر مشکلات دیگه دارن که من خودم حتی اگه پاناسونیک پلیر هم نداشت بازم سراغ براندای دیگه نمیرفتم
قیمت بالای st30 بانیان به علت کیفیت خیلی پایین سامسونگها و ال جی های وارداتیه . جدا از کیفیت تصویر شما آمار خرابیاشونو در بیار
بعد خودت میفهمی چرا بانیان اینجوری قیمت گذاری کرده

luca_toni
19-11-2011, 19:25
سلام
ورژن ST30-m رو از 2110 به 2113 آپدیت کردم ولی بازم کلیپ MKV قبلیو نتونستم بازم اجرا کنم

mzy
19-11-2011, 19:36
بنطر منم همینطوره. سامسونگ خرابی زیاد داره الجی رو نمیدونم ولی کیفیت تصویر الجی خیلی از پانا پایینتره!
البته به بانیان باید حق داد ایران مکان مناسبی واسه کلاهبرداریه:41:

poonel
19-11-2011, 19:48

ضمنا آدرس سایت وایمیل پاناسونیک خاورمیانه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcustomercare@ae.panasonic.com

Middle East Panasoic Company
We are ready to express our objections and complaints about suply plasma st30 in Middle East especially -R -series which is provided for Iran.

1.Considerinf that in st30 series there is no isf mode decpite a lot of series that provided for amrican and euro contries which there is an option for pro setting that you can regulate gamma and white balance and Black extension panel brightness and …. on in all tv inputs especially HDMI. But this option has been removed for Middle East productions and because of it a person can not perform change video especially in HD and BlueRay movies. And removing this option in Iran that your representaion (Banian, بانیان) sell 42 inch type for 18600000rial or 1390 euro is a misrespect to iranians. This production 42 inch type as you know sell in europe and us for 590 euro with all options.

2. You provide updates for all countries even Middle East. But not providing updates for- R- series is another misrespect to iranians.
3.Supply vt30 production that is for the beginig of 2011 is not started Iran yet. And we are going to have 2012.
And because of it many Iranians bought st30 and have these kind of problems

At the end we are asking you to by providing an update or providing a solution , solve the the problem of not having pro setting and regulate gamma and colours and ..... in st30r.

Considering that these calibration options are exist in the cheapest productions of LG and SAMSUNG it is a big question that why these options have been removed in this expensive production of PANASONIC. And by not supplying vt30 you have opened a highway for LG and SAMSUNG to sell their products. Especially for professional youth of Iran.

YOUR SINCERELY

ترجمه متن اعتراضی به پاناسونیک خاورمیانه

شرکت پاناسونیک خاورمیانه
خسته نباشید
در ارتباط با عرضه محصول پلاسمای ST30 در خاورمیانه بخصوص سری R که برای ایران عرضه شده است در چند مورد گلایه و اعتراض داریم.که امیدوارم رسیدگی بفرمایید
1.با توجه به اینکه در هیچ کدام از تولیدات سری ST30 گزینه isf mode قرار نگرفته است اما برای سریهای اروپایی و امریکایی و برخی کشورها گزینه pro setting را قرار دادهایدکه میتوان با آن در تمام ورودیهای تی وی بخضوص در حالت hdmi گزینه های gamma and white balance and Black extension panel brightness and…. را تنظیم کرد.اما این گزینه ها در st30 خاورمیانه حذف شده اندومتاسفانه امکان اعمال تغییر در تصویر بخصوص برای فیلمهای اچ دی و بلوری وجود ندارد.که با توجه به قیمت گران این تی وی در ایران که نماینده شما شرکت بانیان آن را در سایز 42 اینچ به قیمت 1/860/000 تومان معادل 1390 دلار در کشور ما عرضه میکند حذف کردن این تنظیمات واقعا نادرست و توهین به کاربر ایرانی محسوب میشود.در حالی که همین مدل در سایز 42 اینچ در اروپا به قیمت 599 یورو عرضه میشود.و امکانات آن نیز بسیار بیشتر است

2.مطلب بعدی در مورد آپدیت محصول و نرم افزارهایی هست که ارایه میشود. شما برای تمام محصولات حتی خاورمیانه ای آپدیت ارایه میکنید اما برای سری R هیچگاه آپدیتی ارایه نمیشود.آیا این نوهین به مصرف کننده ایرانی محسوب نمیشود؟

3.توزیع محصول vt30 که از محصولات ابتدای سال 2011 هست هنوز در ایران انجام نشده در حالی که ما در حال رسیدن به سال 2012 هستیم.
وهمین مطلب هم منجر به این شده که بسیاری از کاربران ایرانی st30 را خریداری کردهاند و با این مشکلات روبرو هستند

در پایان خواهشمندم حداقل با یک آپدیت یا ارایه یک راه حل مشکل نداشتن پرو سیتینگ و تنظیمات رنگها و گاما و تنظیمات دیگر تصویری را برای St30r حل بفرمایید
با توجه به اینکه د ر حال حاضر در ارزانترین محصولات شرکتهای الجی و سامسونگ هم اینگونه تنظیمات برای کالیبره تصاویر وجود دارد.واقعا جای سوال دارد که چرا این تنظیمات برای تلویزیونی به این گرانی توسط پاناسونیک حذف شده است و همچنین با توجه به عدم ارایه vt30 به نظر میرسد که خود شما راه را برای خرید محصولات الجی و سامسونگ در ایران هموار میکنید بخصوص برای جوانان و کاربران حرفه ای

با تشکر

persian_m عزیز، عجب ایمیل توپی نوشتی ها.
هیچ چیزی رو از قلم ننداختی. دستت درد نکنه.:11:
من که امروز 8 تا از این ایمیل با اسم های مختلف فرستادم. هر روز هم این کار رو تکرار می کنم.
اگه هر روز ایمیل بزنیم و ولشون نکنیم، انشالله نتیجه میده.

unepus
19-11-2011, 20:47
دوستانی که چند بار , این email را از آدرسای مختلف می فرستند سعی کنند هر بار ip خودشونو عوض کنند تا معلوم نشه فرستنده یک نفر بوده ... این جوری احتمال نتیجه دادنش بیشتره :5:

persian_m
19-11-2011, 21:08
مدیا پلیر سامسونگ ها و lg ها هم هنوز مشکل دارند و فایلهای بیت بالا رو ساپورت نمیکنن ... بعدشم اونقدر مشکلات دیگه دارن که من خودم حتی اگه پاناسونیک پلیر هم نداشت بازم سراغ براندای دیگه نمیرفتم
قیمت بالای st30 بانیان به علت کیفیت خیلی پایین سامسونگها و ال جی های وارداتیه . جدا از کیفیت تصویر شما آمار خرابیاشونو در بیار
بعد خودت میفهمی چرا بانیان اینجوری قیمت گذاری کرده

به هر حال این دلیلی برای ارایه محصولات با قیمت زیاد و کم کردن امکانات نیست.من حتی اگه اینا جواب ندن برای خود پاناسونیک مرکزی در ژاپن هم ایمیل میزنم.یکی از دلایلی که اینگون محصولات برای خاورمیانه عرضه میشه دقیقا همین بی توجهی و بی خیال بودن نسبت به این موارد و پی گیری نکردنش هست.

ms1342
19-11-2011, 21:29

ضمن تشکر صندوق پ خ رو چک کنید.

MOOSHII
20-11-2011, 01:56
سلام
ورژن ST30-m رو از 2110 به 2113 آپدیت کردم ولی بازم کلیپ MKV قبلیو نتونستم بازم اجرا کنم
اگه میخوای همون فایلی که تی وی نمیخونه یه دقیقشو یه جایی آپلود من تا من تست کنم نتیجشو بهت بدم

MZA_7960
20-11-2011, 07:47
50 اينچه و از عسلويه خريدم .تايلنديه

MZA_7960
20-11-2011, 07:54
من اگه پول برام مهم نبود بجاي st30 ، حتما سوني nx720 ميگرفتم . مصرفبرقش خيلي كمه ، خوشگله و كيفيتشم خوبه . الان چند ماه ه كه tv رو خريدماما همش كنترل دستمه تا تصوير ها رو تنظيم كنم . نمي دونم شايد من زيادي حساسم .

ramincybran
20-11-2011, 11:44
من اگه پول برام مهم نبود بجاي st30 ، حتما سوني nx720 ميگرفتم . مصرفبرقش خيلي كمه ، خوشگله و كيفيتشم خوبه . الان چند ماه ه كه tv رو خريدماما همش كنترل دستمه تا تصوير ها رو تنظيم كنم . نمي دونم شايد من زيادي حساسم .

رفیق من که 46hx925 خریدم که ته led های بازار و بهترین led سونی با فاصله خیلی زیاد از nx720 هست دلم پیش پلاسما هاست اونوقت میگی بجای st30 میرفتم nx720 میخریدم؟؟

دوست من پلاسما ها هیچی نداشته باشن توی نور کم کیفیت تصویرشون هر led رو میجوه و مشکیه یک دست بدون halo effect اشون لذت دنیوی و اخروی به ادم میده

البته توی محیط پر نور کیفیت led های رده بالا مثل این از بهترین پلاسماها خیلی بهتره اما شما از خریدت مطمئن باش.

کلا کیفیت تصویر پلاسما رو با led ها مقایسه نکن هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.خلاصه بگم از خریدت مطمئن باش و بدون اگه led میگرفتی دلت پیش پلاسما بود

MZA_7960
20-11-2011, 12:17
نميدونم شايد شمادرست بگي .
اما اين nx720 توليد 2011 وشايد كيفيتش با اونيكه شماداري فرق كنه. خداييش مشكيه اونم مشكيه . مال رفيقمه و هر2 روز يه بار ميبينمش . پيش هم نذاشتيم ولي به نظرم با توجه به اينكه تنظيمات گاما داره و مصرف برقش پايينه و آدم دل نگران موندن اثر آرم شبكه ها روصفحه نيست انتخاب خوبيه

persian_m
20-11-2011, 12:47
اما اين nx720 توليد 2011 وشايد كيفيتش با اونيكه شماداري فرق كنه. خداييش مشكيه اونم مشكيه . مال رفيقمه و هر2 روز يه بار ميبينمش . پيش هم نذاشتيم ولي به نظرم با توجه به اينكه تنظيمات گاما داره و مصرف برقش پايينه و آدم دل نگران موندن اثر آرم شبكه ها روصفحه نيست انتخاب خوبيه

دوست عزیز
46hx925در حال حاضر یکی از بهترین های سونی هست

Black.Hawk
20-11-2011, 13:06
سلام
منم همین متن ایمیل رو فرستادم و آخرش هم اضافه کردم که اگه از این به بعد این ایمیل رو از آدرس های مختلفی دریافت کردین کار 1 نفر نیست و اسپم حسابش نکنین چون ما داریم یه کمپین اعتراضی ایجاد می کنیم و از همه دعوت می کنیم که به این کمپین بپیوندن !
با تشکر از persian_m و بقیه دوستان

ramincybran
20-11-2011, 13:21

دوست من hx925 بهترین led base tv 2011 هست(شما cnet رو که رده بندی کرده چک کن) و بهترین led تولید شده تا به العان هست(کلا کلاسش از led ]ای فعلی یه لول بالاتره).شما اگه تصاویر براق دوست داری من بهت nx720 پیشنهاد نمیکنم بلکه philips 7606 یا 9706 که تصاویر زیبایی ارائه میدن پیشنهاد میکنم.

هرچند همین پلاسمای st30 روی vivd به اندازه کافی براق هست و توی اتاق تاریک عمق مشکی خوبش رو به نمایش میزاره.کلا کیفیت plasma جدا از led هست و دقت edge halo effect نداره چون خود پیکسل ها نور تولید میکنن.

ببین تلوزیون من برای نمایش مشکی بی نهایت باید backlight led رو خاموش کنه که فک کنم 512 تا led داشته باشه.اما tv شما 2 میلیون چراغ برای خاموش روشن شدن دارن پس ببین کیفیت و جزئیات در tv شما سر به کجا میزنه:31:

البته این مقایسه اونقدر ها درست نیست و tv من مشکی بسیار عمیقی داره اما توی تاریکی مطلق و در وجود یک نقطه پر نور دور اون ایجاد halo effect میکنه که پلاسماها همچین چیزی ندارن.

persian_m
20-11-2011, 13:26
سلام
منم همین متن ایمیل رو فرستادم و آخرش هم اضافه کردم که اگه از این به بعد این ایمیل رو از آدرس های مختلفی دریافت کردین کار 1 نفر نیست و اسپم حسابش نکنین چون ما داریم یه کمپین اعتراضی ایجاد می کنیم و از همه دعوت می کنیم که به این کمپین بپیوندن !
با تشکر از persian_m و بقیه دوستان

من میگم اگه شما موافق باشین تو همین سایت خودمون و تو قسمت صوتی و تصویری یه تایپیک جداگانه درست کنیم و متن اعتراضی رو در اونجا مطرح کنیم و همه بچه ها هم یه سری به اونجا بزنن و تایید کنن اون وقت لینکش رو به شرکت پانا ایمیل بزنیم
اگه دوستان موافقن لطفا اعلام کنن ومطمئن باشین این کار جواب میده بخصوص اگه تعداد بالا باشه

die my darling
20-11-2011, 13:31
رامین پلاسمای st30 رو تو نور زیاد دیدی ؟
من دیدم مشکیش تو نور زیاد قشنگ مثل led میمونه هیچ فرقی نداره فیلتر مشکیش خیلی قویه.

poonel
20-11-2011, 13:44
دوست عزیز، این عکسی که گذاشتید GT30 اروپا هست. نه ST30

من میگم اگه شما موافق باشین تو همین سایت خودمون و تو قسمت صوتی و تصویری یه تایپیک جداگانه درست کنیم و متن اعتراضی رو در اونجا مطرح کنیم و همه بچه ها هم یه سری به اونجا بزنن و تایید کنن اون وقت لینکش رو به شرکت پانا ایمیل بزنیم
اگه دوستان موافقن لطفا اعلام کنن ومطمئن باشین این کار جواب میده بخصوص اگه تعداد بالا باشه
احسنت!
احسنت بر این همه هوش و ذکاوت.
بهترین کار رو می کنید.
فقط واسه عنوان تایپیکش در کنار زبان فارسی، انگلیسیش رو هم بنویسد که جنبه بین المللی هم داشته باشه.

die my darling
20-11-2011, 13:48
درسته ولی فیلترای کنتراست روشون یکیه.

MZA_7960
20-11-2011, 13:49
دوست من hx925 بهترین led base tv 2011 هست(شما cnet رو که رده بندی کرده چک کن) و بهترین led تولید شده تا به العان هست(کلا کلاسش از led ]ای فعلی یه لول بالاتره).شما اگه تصاویر براق دوست داری من بهت nx720 پیشنهاد نمیکنم بلکه philips 7606 یا 9706 که تصاویر زیبایی ارائه میدن پیشنهاد میکنم.

هرچند همین پلاسمای st30 روی vivd به اندازه کافی براق هست و توی اتاق تاریک عمق مشکی خوبش رو به نمایش میزاره.کلا کیفیت plasma جدا از led هست و دقت edge halo effect نداره چون خود پیکسل ها نور تولید میکنن.

ببین تلوزیون من برای نمایش مشکی بی نهایت باید backlight led رو خاموش کنه که فک کنم 512 تا led داشته باشه.اما tv شما 2 میلیون چراغ برای خاموش روشن شدن دارن پس ببین کیفیت و جزئیات در tv شما سر به کجا میزنه:31:

البته این مقایسه اونقدر ها درست نیست و tv من مشکی بسیار عمیقی داره اما توی تاریکی مطلق و در وجود یک نقطه پر نور دور اون ایجاد halo effect میکنه که پلاسماها همچین چیزی ندارن.

حق باشماست hx925 جزو بهترين tv هاست تا الان به مشخصاتش نگاه نكرده بودم . فكر ميكنم بهترين مقايسه رو وقني ميشه انجام داد كه هر دوتاش پيش هم باشن ولي معمولا اين اتفاق كمتر ميفته . نظر منم اينه كه غيراز بحث 3 بعدي كسي كه hx925 داره ديگه اصولا نبايد دغذغه داشته باشه

die my darling
20-11-2011, 14:18

همین خاموش روشن شدن بک لایت باعث میشه که توی صحنه های تاریک که رنگای مشکی نزدیک هم زیاده جزئیات توی hx925 خیلی پائین بیاد و black crush ایجاد کنه.
پاناسونیک g30:

hx925 سونی:

اون گوشه بالا سمت چپ ستاره ها تو آسمون حذف شدن جزئیات روی درختا هم خیلی کمتر از پلاسماس.

unepus
20-11-2011, 14:50

شما اگه nx720 میگزفتی بیشتر گیر می دادی بهش ... من خودمم خیلی حساسم ولی خوب st30 تو قیمتش بهترینه ... شک نکن st30 از nx720 بهتره

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

hx925 وقتی اومد بهترین بود ولی الان دومین led با کیفیت دنیاست . رتبه اول elite هستش که البته قیمتشم خیلی بالاتره

ramincybran
20-11-2011, 15:35
رامین پلاسمای st30 رو تو نور زیاد دیدی ؟
من دیدم مشکیش تو نور زیاد قشنگ مثل led میمونه هیچ فرقی نداره فیلتر مشکیش خیلی قویه.

همین خاموش روشن شدن بک لایت باعث میشه که توی صحنه های تاریک که رنگای مشکی نزدیک هم زیاده جزئیات توی hx925 خیلی پائین بیاد و black crush ایجاد کنه.
پاناسونیک g30:
hx925 سونی:

اون گوشه بالا سمت چپ ستاره ها تو آسمون حذف شدن جزئیات روی درختا هم خیلی کمتر از پلاسماس.[/B]

اون پنل که گذاشتی st30 نیست die die جان:31: اما دیدم وخیلی ارضائ کننده بوده

die die جان این تصاویری که گذاشتی اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیستن به چند علت.

اول از همه:

درمورد تصاویر مقایسه که گذاشتی بگم.دوربینی که از hx925 عکس گرفته رو تصاویر بشدت بلور ایجاد کرده برای اثبات حرفم این 3 عکس رو ببین:

این مال vt30 هست عزیز:

اینم مال dt30 که edge led هست و اصلا قابل قیاس با hx925 نیست علتشو عرض میکنم.

اینم مال hx925 هست die die عزیز

اینها باید دقیقا در شرایط یکسان عکس برداری بشه تا بشه قیاس کرد.نکته بعد اینه که من با همین hx925 چنان تنظیماتی رو میتونم انجام بدم که بشد تصاویر رو مثل vt30 کول cool کنه (با white balance و ...) مشخصه تصاویر hx925 با حالت warm هست

حالا برای اینکه بهت اثبات کنم در این تصاویر اصلا halo effecting مگر( در یکی از عکس ها که از فصله نزدیک گرفته شده) اصلا نشان داده و عمق مشکی hx925 رو به بی نهایت زده

عمق مشکی vt30 :

عمق مشکی افتضاح dt30 که در تصاویر اصلا فاصلش با اونای دیگه قابل تشخیص نبود(به خاطر دوربین )

آینم عمق مشکی hx925 که در اینجا تقریبا بینهایته و اگه دقت کنید حتی از VT30 هم بیشتره همونطور که کاتزمایر گفته بود

اما در تصویر نمایش داده نمیشه اما اگر از نزدیک مشاهده کنیم راحت halo effect رو در مجاورت دو نقطه سفید در hx925 خواهیم دید:

مثل عکس زیر:

چون led روشن در اون نمیگزاره کریستال ها مینیمم گذر دهی نور رو داشته باشن.بنابر این هیلو هیچوقت از بین نمیره

However, as with all local dimming TVs HX929 creates halos because of too few LED zones. The halos are less visible from the front than from an angle but you will see halos, no doubt

پس قیاس از روی عکس به نظر من مگر در شرایط برابر درست نیست عزیز . من هنوزم میگم پلاسماها واقعا برتر از led ]ا هستن اما یه led مثل hx925 اونقدر قوی هست که حتی بتونه vt30 رو به چالش بکشه اما در محیط کم نور تصویر تولیدی پلاسما هر led به نظرم حتی اون شارپ الیت رو هم دود میکنه :دی

راستی در مورد اون حرفت که میگی خاموش روشن شدن ها LED باعث بلک کرش میشه کاملا باهات موافقم و دقیقا من HARD.CORE :دی این رو احساس میکنم.واسه همین میگم کسی میخواد TV واسه خودش بخره نیاز نیست هزینه ها فضایی واسه LED بکنه یه پلاسما بخره که جدا در کیفیت تولیدی تصاویر ادم رو ارضاع میکنه و مشکی و نور مصنوعی نداره.البته این مشکلات برای TV بنده مینیمم هست اما بخوای نخوای هست و پلاسماها در ایین مورد کبیر ان

alvar
20-11-2011, 15:47
dt30 یا st30 ؟

kambiz11000
20-11-2011, 16:09
dt30 یا st30 ؟

dt30 چون آخرین مدل led lcd پاناسونیک هست پاناسونیک براش تنظیمات پیشرفته گذاشته که از این نظر بهتره st30 هست.

unepus
20-11-2011, 16:26
آینم عمق مشکی hx925 که در اینجا تقریبا بینهایته و اگه دقت کنید حتی از VT30 هم بیشتره همونطور که کاتزمایر گفته بود

دوست عزیز عمق مشکی hx925 فقط در مناطقی که zone مربوطه خاموشه تقریبا بی نهایته ولی مشکی تولیدی در zone ی که تعدادی pixel روشن داره خیلی ضعیفتره و اصلا قابل مقایسه با vt30 نیست .
همین مساله کنتراست واقعی hx925 رو کاهش میده و تو تصاویری که جزییات تاریک وروشن زیادی کنار هم هستن خیلی محسوسه

ramincybran
20-11-2011, 16:54
دوست عزیز عمق مشکی hx925 فقط در مناطقی که zone مربوطه خاموشه تقریبا بی نهایته ولی مشکی تولیدی در zone ی که تعدادی pixel روشن داره خیلی ضعیفتره و اصلا قابل مقایسه با vt30 نیست .
همین مساله کنتراست واقعی hx925 رو کاهش میده و تو تصاویری که جزییات تاریک وروشن زیادی کنار هم هستن خیلی محسوسه

دوست من منم که گفتم در حاشه نقاط پر نور halo effect داره .و همین باعث میشه اگه کل محیط پر نور باشه میانگین بلک لول بشه 0.05 کاندلا بر متر مربع. در تمام سطر ها به این موضوع اشاره کردم

ms1342
20-11-2011, 17:59
اون پنل که گذاشتی st30 نیست die die جان:31: اما دیدم وخیلی ارضائ کننده بوده

die die جان این تصاویری که گذاشتی اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیستن به چند علت.

اول از همه:

درمورد تصاویر مقایسه که گذاشتی بگم.دوربینی که از hx925 عکس گرفته رو تصاویر بشدت بلور ایجاد کرده برای اثبات حرفم این 3 عکس رو ببین:
....

چون led روشن در اون نمیگزاره کریستال ها مینیمم گذر دهی نور رو داشته باشن.بنابر این هیلو هیچوقت از بین نمیره

However, as with all local dimming TVs HX929 creates halos because of too few LED zones. The halos are less visible from the front than from an angle but you will see halos, no doubt

پس قیاس از روی عکس به نظر من مگر در شرایط برابر درست نیست عزیز . من هنوزم میگم پلاسماها واقعا برتر از led ]ا هستن اما یه led مثل hx925 اونقدر قوی هست که حتی بتونه vt30 رو به چالش بکشه اما در محیط کم نور تصویر تولیدی پلاسما هر led به نظرم حتی اون شارپ الیت رو هم دود میکنه :دی

راستی در مورد اون حرفت که میگی خاموش روشن شدن ها LED باعث بلک کرش میشه کاملا باهات موافقم و دقیقا من HARD.CORE :دی این رو احساس میکنم.واسه همین میگم کسی میخواد TV واسه خودش بخره نیاز نیست هزینه ها فضایی واسه LED بکنه یه پلاسما بخره که جدا در کیفیت تولیدی تصاویر ادم رو ارضاع میکنه و مشکی و نور مصنوعی نداره.البته این مشکلات برای TV بنده مینیمم هست اما بخوای نخوای هست و پلاسماها در ایین مورد کبیر ان

مقایسه دقیقی بود. ممنونم

............
20-11-2011, 18:34
دوست من منم که گفتم در حاشه نقاط پر نور halo effect داره .و همین باعث میشه اگه کل محیط پر نور باشه میانگین بلک لول بشه 0.05 کاندلا بر متر مربع. در تمام سطر ها به این موضوع اشاره کردم

0.05 کاندلا بعد از کالیبره شدن هست یعنی وقتی که بک لایت رو هم حسابی پائین بیاورید در غیر اینصورت روی مد داینامیک که پلاسما های پاناسونیک infinite black را فعال میکنن فاصله کنتراست فوق العاده بالاتر به نفع پلاسمای پاناسونیک هست.

این هم نمونه ای است از تفاوت مشکی نئو پلاسمایst30 پاناسونیک با نسل های قبلی پلاسما بدون فیلتر کنتراست مخصوص محیط پرنور:

unepus
20-11-2011, 20:33

بله دوست عزیز شما درست می فرمایید ولی من halo دور نقاط پور نورو نمی گم . ببینید توی یک zone اگه چند تا پیکسل تیره (غیر سیاه ) هم روشن بشه black level کل اون zone دیگه نمی تونه صفر باشه چون light مربوطه روشنه و در این حالت دیگه black level در hx925 از vt30 ضعیف تره توی تصاویر واقعی حتی توی تصاویر خیلی تیره و صحنه های شب هم معمولا اکثر zone ها تعدادی پیکسل با rgb>0 دارند که خوب همین جلوی خاموش شدن zone ها رو میگیره و باعث کاهش کنتراست میشه . این قضیه تو تمام full array led ها صدق میکنه
در حال حاظر بهترین استاندارد برای اندازه گیری کنتراست واقعی ANSI contrast ratio هست که در زیر برای بهترین های هر برند می بینید :

shamika
20-11-2011, 21:20
عجب تاپیک قوی و پر محتوایی شده این تاپیک پاناسونیک
دوستان اگه لطف کنن ANSI Contrast محصولات رده وسط مثل NX720 و ST30 و ... رو هم بذارن تا بشه یه مقایسه اساسی تو Mid Range هم داشته باشیم .

love021
20-11-2011, 21:26
یه سوالی از اساتید داشتم با توجه به اینکه پلاسماهای پاناسونیک infinite black رو فقط روی حالت داینامیک فعال میکنن چرا کالیبراتورها روی داینامیک این پنلو کالیبره نمیکنن که عمق مشکیش بالاتر باشه کنتراستش بیشر بشه؟

MZA_7960
20-11-2011, 21:37
دوستانی که st30 دارن تو اتاف با نور معمولی با چه تنظیمات و تو کدوم مود tv رو نگاه میکنن ؟ ممنون میشم اگه تنظیماتتون رو بگید .

............
20-11-2011, 21:49
یه سوالی از اساتید داشتم با توجه به اینکه پلاسماهای پاناسونیک infinite black رو فقط روی حالت داینامیک فعال میکنن چرا کالیبراتورها روی داینامیک این پنلو کالیبره نمیکنن که عمق مشکیش بالاتر باشه کنتراستش بیشر بشه؟

برای آنکه روی این مد تنظیمات پیشرفته فعال نمیباشد که یکی از کارهای عجیب و غریب پاناسونیک هست و بی دلیل محدودیتهای نرم افزاری زیادی ایجاد میکنند.
با فعال شدن infinite black بر روی پلاسماهای پاناسونیک mll برابر با 0 میشود در نتیجه کنتراست داینامیک بی نهایت و کنتراست native هم 5 میلیون به یک میشود.

دوستانی که st30 دارن تو اتاف با نور معمولی با چه تنظیمات و تو کدوم مود tv رو نگاه میکنن ؟ ممنون میشم اگه تنظیماتتون رو بگید .

اگر اتاق پر نور هست مد داینامیک خوب است اگر کم نور است میتوانید کنتراست را پائین بیاورید برای دیدن فیلمهای full hd اوریجینال اگر میخواهید تصویر به سالن سینما شبیه باشد باید اتاق را تاریک کنید و روی مد سینما تماشا کنید در غیر اینصورت مد داینامیک برای مکانهای پر نور.
ضمنا تیونر پنلهای پاناسونیک به سیگنالهای ضعیف حساس میباشند برای دیدن سورسهای sd حتما از کابل و اتصالات نو استفاده کنید مخصوصا برای دریافت تصاویر بی کیفیت آنتن هوایی.
برای داشتن بهترین تصویر از م*ا*ه*و*ا*ره توصیه میشود از رسیورهای hd با کابل hdmi استفاده کنید.
اگر تی وی قبلی شما یک crt ّیا همان تی وی لامپی بوده است به دلیل بالا رفتن تراکم پیکسلها در hdtv تا مدتی دیدن تصاویر sd که کیفیت کمی دارند بر روی هر تی وی hd ای آزاردهنده خواهد بود مگر آنکه کیفیت سیگنالهای ورودی را به واسطه گیرنده های دیجیتال یا پلیرهای با کیفیت بالا تقویت کنید.

unepus
20-11-2011, 21:54

برای اینکه مد dynamic دقت رنگها و درستی گامای تصویر را فدای کنتراست بیشتر میکنه و در صورتی که می خواهید بهترین و دقیق ترین تصویر (نزدیکترین به واقعیت ) را داشته باشید باید به طور کلی از مود های dynamic استفاده نکنید .
در بین مودهای default در tv های مختلف THX از همی دقیقتره و مدل هایی هم که THX ندارند معمولا تو مود های Cinema یا Movie دقیق تر هستند

kambiz11000
20-11-2011, 22:02
0.05 کاندلا بعد از کالیبره شدن هست یعنی وقتی که بک لایت رو هم حسابی پائین بیاورید در غیر اینصورت روی مد داینامیک که پلاسما های پاناسونیک infinite black را فعال میکنن فاصله کنتراست فوق العاده بالاتر به نفع پلاسمای پاناسونیک هست.

این هم نمونه ای است از تفاوت مشکی نئو پلاسمایst30 پاناسونیک با نسل های قبلی پلاسما بدون فیلتر کنتراست مخصوص محیط پرنور:

این عکس بالایی ریجن اروپاست تو این عکس ها کیفیت ریجن اروپا با آسیا فرق میکنه دقت نور دهی ریجن اروپا تو این عکس خیلی بالاست.

اینم ریجن آسیا اگه کسی مانیتورش lcd هست و مانیتور بالاتره صورته کمی از سره جاش بلند شه .
vt30 هم احتمالا به همین منوال خواهد بود.

............
20-11-2011, 22:13
از روی عکس نمیتوان قضاوت کرد نوع دوربینها در نتیجه سنسورها متفاوت هستند و سرعت شاترها تفاوت دارد و حساسیت iso هم همینطور .... با این احوال این هم عکس دیگری از st30 آسیایی در یک اتاق روشن به اضافه نور فلاش از روبرو که خود باعث کم رمق شدن تصویر میشود توسط یکی از دوستان در همین تاپیک انداخته شده است.

love021
20-11-2011, 22:14
راهی نیست که infinite black رو روی مد سینما یا thx تو پنلای پاناسونیک فعال کرد؟

persian_m
20-11-2011, 22:20
دوستان لطف کنن به متن اعتراضی به سایت پاناسونیک خاورمیانه رای بدید تا لینکش رو به سایت پاناسونیک ایمیل کنیم

............
20-11-2011, 22:20
راهی نیست که infinite black رو روی مد سینما یا thx تو پنلای پاناسونیک فعال کرد؟
خیر راهی نیست البته برخی از کاربران حرفه ای با دستکاری ولتاژ پنل در سرویس منو کارهایی انجام میدهند ولی برای کاربران عادی ای مثل من و شما که علم اینکار را نداریم مشکل آفرین است.
در پنلهای اروپایی و آمریکایی هم در منوی برخی پنلها میتوان گزینه black level را جداگانه تنظیم نمود که متاسفانه در پنلهای آسیایی حذف شده است.

iranmard
21-11-2011, 00:43
سلام کسی از دوستان تا الان مدل st30 یا vt30 رو تو سایز 60 اینچ دیده یا جایی رو سراغ داره که داشته باشن اصلا وارد شده؟؟؟؟

unepus
21-11-2011, 00:58
سایز 60 ندارند ولی 65 دارند که البته وارد نشده و فکر نمیکنم هم بشه , حداقل امسال وارد نمی شه .در مورد st30 بزرگترین سایزش برای منطقه آسیا 50 است

MZA_7960
21-11-2011, 08:00
برای آنکه روی این مد تنظیمات پیشرفته فعال نمیباشد که یکی از کارهای عجیب و غریب پاناسونیک هست و بی دلیل محدودیتهای نرم افزاری زیادی ایجاد میکنند.
با فعال شدن infinite black بر روی پلاسماهای پاناسونیک mll برابر با 0 میشود در نتیجه کنتراست داینامیک بی نهایت و کنتراست native هم 5 میلیون به یک میشود.

اگر اتاق پر نور هست مد داینامیک خوب است اگر کم نور است میتوانید کنتراست را پائین بیاورید برای دیدن فیلمهای full hd اوریجینال اگر میخواهید تصویر به سالن سینما شبیه باشد باید اتاق را تاریک کنید و روی مد سینما تماشا کنید در غیر اینصورت مد داینامیک برای مکانهای پر نور.
ضمنا تیونر پنلهای پاناسونیک به سیگنالهای ضعیف حساس میباشند برای دیدن سورسهای sd حتما از کابل و اتصالات نو استفاده کنید مخصوصا برای دریافت تصاویر بی کیفیت آنتن هوایی.
برای داشتن بهترین تصویر از م*ا*ه*و*ا*ره توصیه میشود از رسیورهای hd با کابل hdmi استفاده کنید.
اگر تی وی قبلی شما یک crt ّیا همان تی وی لامپی بوده است به دلیل بالا رفتن تراکم پیکسلها در hdtv تا مدتی دیدن تصاویر sd که کیفیت کمی دارند بر روی هر تی وی hd ای آزاردهنده خواهد بود مگر آنکه کیفیت سیگنالهای ورودی را به واسطه گیرنده های دیجیتال یا پلیرهای با کیفیت بالا تقویت کنید.

من از مود دايناميك استفاده نميكنم چون خيلي مصنوعي ميشه تصوير . مود سينماي حقيقي هم تاريكه . منظورم از تنظيمات ، تنظيمات كنتراست و ... تومود نرمال و سينما بود . اكه اين تنظيمات روبگيد ممنون ميشم .

mzy
21-11-2011, 09:46
50 اينچه و از عسلويه خريدم .تايلنديه
مبارک باشه دوست گرامی.
سری m خریدی؟ چندخریدی؟

MZA_7960
21-11-2011, 09:56
مبارک باشه دوست گرامی.
سری m خریدی؟ چندخریدی؟

آره . 1600 با2 تا فيلم و دو تا عينك . چند ماه پيش

amir3681
21-11-2011, 10:01
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
یه چند وقتی میشه که تصمیم به خرید یک تی وی دارم ولی هر چقدر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم، فروشنده ها که کلا معلومات درست و حسابی ندارند و فقط تبلیغ اجناس خودشون را میکنند، توی وب هم یه سری اومدن لینک و مطلب قرار دادن و گفتن که LED و LCD خوبه و یه سری دیگه پلاسما را تایید کردن، به همین خاطر تصمیم دارم مبنای تصمیم گیری را روی نظر شما اساتید محترم قرار بدم، به همین منظور سه سوال برام پیش اومده:

اولا در مقایسه بین بهترین پلاسمای موجود که فکر میکنم VT30 باشه، با بهترین LED یا LCD موجود در بازار که دقیقا نمیدونم کدام مدل و مارک باشه، بدون در نظر گرفتن قیمت، کدامیک از اینها را به من پیشنهاد میکنید؟ (فقط کیفیتش برام مهمه، قیمت و مصرف برقش اصلا اهمیتی نداره) لطف کنید مارک و مدل دقیقش را بهم بگید.

دوما راجع به کالیبره کردن پلاسما دو مطلب در سایت قرار داده شده که از نظر تنظیمات با هم دیگه متفاوت هستند، اگه ممکنه لینکی که مربوط به تنظیمات بهتر هستش را در همین قسمت برای من قرار بدید.

سوما در این تاپیک راجع به مدلهای آمریکایی، اروپایی و آسیایی پلاسما صحبت شده، اگه ممکنه بفرمایید از کجا میشه فهمید که پلاسمای مورد نظر جزو کدامیک از مدلها هستش.

با تشکر.

mzy
21-11-2011, 11:04
یه چند وقتی میشه که تصمیم به خرید یک تی وی دارم ولی هر چقدر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم، فروشنده ها که کلا معلومات درست و حسابی ندارند و فقط تبلیغ اجناس خودشون را میکنند، توی وب هم یه سری اومدن لینک و مطلب قرار دادن و گفتن که LED و LCD خوبه و یه سری دیگه پلاسما را تایید کردن، به همین خاطر تصمیم دارم مبنای تصمیم گیری را روی نظر شما اساتید محترم قرار بدم، به همین منظور سه سوال برام پیش اومده:

اولا در مقایسه بین بهترین پلاسمای موجود که فکر میکنم VT30 باشه، با بهترین LED یا LCD موجود در بازار که دقیقا نمیدونم کدام مدل و مارک باشه، بدون در نظر گرفتن قیمت، کدامیک از اینها را به من پیشنهاد میکنید؟ (فقط کیفیتش برام مهمه، قیمت و مصرف برقش اصلا اهمیتی نداره) لطف کنید مارک و مدل دقیقش را بهم بگید.

دوما راجع به کالیبره کردن پلاسما دو مطلب در سایت قرار داده شده که از نظر تنظیمات با هم دیگه متفاوت هستند، اگه ممکنه لینکی که مربوط به تنظیمات بهتر هستش را در همین قسمت برای من قرار بدید.

سوما در این تاپیک راجع به مدلهای آمریکایی، اروپایی و آسیایی پلاسما صحبت شده، اگه ممکنه بفرمایید از کجا میشه فهمید که پلاسمای مورد نظر جزو کدامیک از مدلها هستش.

با تشکر.
در مورد گزینه آخر :
سری m واسه خاورمیانس
سری p عربستان و امارات(اگه اشتباه نکرده باشم)
سری R سفارش ایرانه
Eسری اروپاست
امریکا هم به درد ما نمیخوره(باتوجه به 110V بودنش)

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

آره . 1600 با2 تا فيلم و دو تا عينك . چند ماه پيش
بااینکه بازارگناوه بهتره ولی عسلویه از گناوه ارزونتر میدن!

unepus
21-11-2011, 13:37

با تشکر.

بهترین led موجود در ایران sony hx925 و بهترین پلاسما هم vt30 ... پیشنهاد من به شما بدون شک vt30 هست .
در مورد کالیبره کردن بین هر tv با دقیقا مدل یکسان چه پلاسما و چه led کمی تفاوت هستش و تنظیمات کالیبره ذکر شده بهترین تصویر روی tv دیگر از همون مدلو بهتون نمیده هر چند که ممکنه تصویر فعلی شما رو بهتر کنه . بهترین کار اینه که تنظیمات مختلف را با انواع تصاویر تاریک و روشن تست بزنید و نتیجه را مقایسه کنید . می تونید از دیسک های مخصوص کالیبره هم کمک بگیرید .

persian_m
21-11-2011, 13:46
دوستان لطف کنن به متن اعتراضی به سایت پاناسونیک خاورمیانه رای بدید تا لینکش رو به سایت پاناسونیک ایمیل کنیم

کد:

amir3681
21-11-2011, 13:50
با تشکر، پس با این حساب همون VT30 را میخرم، اگه ممکنه یه لینک برای کالیبره کردن VT30 برام قرار بدید، ترجیحا اگه یه لینک از یه سایت خارجی و یه لینک از همین سایت باشه ممنون میشم.

poonel
21-11-2011, 15:05
من برای تک تک اعضای سایت دارم دونه دونه پیام میدم که بیان تو اعتراض ما شرکت کنند.
از هر 10 نفری که پیام میدم فقط یه نفر شرکت می کنه. انصافا دوستان کم لطفی نکنید و جون هر کی دوست دارید Yes I agree رو پست کنید.

اعتراض به وضعیت نابسامان توزیع و خدمات پس از فروش پاناسونیک در ایران

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط با ارسال Yes. I Agree (بله. موافقم) ما رو یاری کنید.

رای شما = حمایت از حق مصرف کننده ایرانی

unepus
21-11-2011, 15:10
با تشکر، پس با این حساب همون VT30 را میخرم، اگه ممکنه یه لینک برای کالیبره کردن VT30 برام قرار بدید، ترجیحا اگه یه لینک از یه سایت خارجی و یه لینک از همین سایت باشه ممنون میشم.

دقت کنید که قبل از کالیبره کردن حداقل 100 ساعت از tv در مود Normal یا Cinema یا THX استفاده کنید سعی کنید تا جای ممکن توی این 100 ساعت اولیه از مود Dynamic استفاده نکنید . اطلاعات بیشتر را می توانید تو لینک های زیر ببینید :

amir3681
21-11-2011, 21:54
خیلی ازتون ممنونم، واقعا لطف کردید

amir3681
21-11-2011, 22:06
شرمنده، یه سوال دیگه هم برام پیش اومده، تنظیمات مربوط به کالیبره کردن برای اینچهای مختلف به صورت یکسان انجام میشه؟ یعنی همین تنظیماتی که برای P50VT30 گفته شده برای P42VT30 هم دقیقا مشابه هستش؟ اگر تنظیمات متفاوت هستش لطف کنید لینک تنظیمات مربوط به P42VT30 هم برام قرار بدید چون بیشتر این مدل مدنظرم هستش، بازهم ممنون

luca_toni
21-11-2011, 22:37
سلام
من ST30-m دارم دوتا کلیپ 3D دانلود کردم و لپ تاپ رو هم با HDMI ورژن 1.4 وصل می کنم به تلوزیون دکمه 3D رو هم می زنم، عینک رو هم شارژ کردم روشن می کنم اما تصویرم 3D نمی شه:41:
مشکل از چیه؟؟؟؟؟

tezden
21-11-2011, 23:52
کسی‌ از این مدل TX-P46GW30 پاناسونیک اطلاعی داره که اینجاها هستش یا نه؟ اگه هستش قیمت چنده؟ neoplasma هستش ولی 3D ‌ نیستش! تو سایت ترکیه زده 2507لیر نقدی. به پول ما در حدود 1700 - 1800 می‌شه.
همراش یه پایه دیواری به مبلغ ۵۰ هزار تومان و یه کابل HDMI هزار25 تومانی هم میده با ۲ سال گارانتی پاناسونیک! نه با ... بانیان.

tomharrison
21-11-2011, 23:57
دوستای عزیز ، مدل Vt20 با VT30, ST30 چقدر فرق داره ؟

unepus
22-11-2011, 00:18
شرمنده، یه سوال دیگه هم برام پیش اومده، تنظیمات مربوط به کالیبره کردن برای اینچهای مختلف به صورت یکسان انجام میشه؟ یعنی همین تنظیماتی که برای P50VT30 گفته شده برای P42VT30 هم دقیقا مشابه هستش؟ اگر تنظیمات متفاوت هستش لطف کنید لینک تنظیمات مربوط به P42VT30 هم برام قرار بدید چون بیشتر این مدل مدنظرم هستش، بازهم ممنون

دشمنتون شرمنده
تنظیمات مشابه هستن وشما می تونید از تنظیماتی که تو اینترنت برای سایز دیگر از مدل مشابه ذکر شده استفاده کنیدولی همان طور که قبلا گفتم هر دستگاه تولید شده با دستگاه دیگر حتی در همون خط تولید و برای همون کشور دقیقا عین هم نیستند و تفاوت های خیلی جزیی هست , این تفاوت ها در پنل مشابه ولی سری های کشور های مختلف کمی بیشتر هم می شه یعنی اینکه با تغییر تنظیمات تی وی خودتون براساس مقادیر این سایت ها شاید بتونیدکمی تصویرو بهتر کنید ولی مطمئننا این تنظیم بهترین تنظیم ممکن نخواهد بود . تنها راه برای گرفتن بهترین تصویر از هر تی وی اینه که به توسط یک کالیبراتور مسلط با تجهیزات حرفه ای کالیبره بشه که متاسفانه در ایران فعلا مقدور نیست .
در ضمن خیلی نگران این تنظیمات نباشید تصویر vt30 با همون preset های کارخونه آنقدر خوب هست که خیلی افراد نیازی به تغییر آن ندارند

poonel
22-11-2011, 00:26
کسی‌ از این مدل TX-P46GW30 پاناسونیک اطلاعی داره که اینجاها هستش یا نه؟ اگه هستش قیمت چنده؟ neoplasma هستش ولی 3D ‌ نیستش! تو سایت ترکیه زده 2507لیر نقدی. به پول ما در حدود 1700 - 1800 می‌شه.
همراش یه پایه دیواری به مبلغ ۵۰ هزار تومان و یه کابل HDMI هزار25 تومانی هم میده با ۲ سال گارانتی پاناسونیک! نه با ... بانیان.

این مدل در ایران موجود نیست.

unepus
22-11-2011, 00:33
دوستای عزیز ، مدل Vt20 با VT30, ST30 چقدر فرق داره ؟

به ترتیب کیفیت :
vt30
vt20
st30
اینکه چقدر با هم فرق میکنن بستگی به دید اشخاص داره بعضی ها حساس ترند و کمی افزایش کیفیت تصویر براشون خیلی مهمه و بعضی ها هم چندان حساس نیستند . فقط یک مورد اینکه اگر میخواهید از تی وی تو محیط پر نور استفاده کنید vt20 به خوبی اون 2 مدل دیگر نیست و تصویرش تو نور زیادافت می کنه .

poonel
22-11-2011, 00:43
جالبه که تو ترکیه دیزاین VT30 رو گذاشتن رو مدل GT30 .

من چند تا ویدیو هم از این نمونه GT30 تو کامپیوترم هست. دیزاینش دقیقا VT30 هست.
واقعا پاناسونیک عجب مسخره بازی هایی در میاره.

kambiz11000
22-11-2011, 01:06

این مدل G30 هست اشتباهی نوشته GW30 و برای اروپا تولید میشه. تنظیمات گسترده تصویرهم داره. باید دسترسی داشته باشید به ترکیه یا کشورهای اروپایی دیگه تا بتونید تهیه کنید.

infernal_a
22-11-2011, 12:09

اوون دوستمون راهنماییت کرد ، البته شما با موود استاندارد هم کار کنی خوبه و نیازی به موود THX نیست ، ولی فراموش نکن که زمانی که از مووده Standard استفاده میکنی تمام تنظیمات باید زیر 50 Set بشه و حتی 45 . و اینکه اصلا با موود Dynamic کاری نداشته باش تا 100 ساعتت تموشه .

luca_toni
22-11-2011, 12:14
سلام
من ST30-m دارم دوتا کلیپ 3D دانلود کردم و لپ تاپ رو هم با HDMI ورژن 1.4 وصل می کنم به تلوزیون دکمه 3D رو هم می زنم، عینک رو هم شارژ کردم روشن می کنم اما تصویرم 3D نمی شه:41:
مشکل از چیه؟؟؟؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
سپاس

persian_m
22-11-2011, 12:42
سلام
مشکل از چیه؟؟؟؟؟

از خود usb تلویزیون میتونی برای پخش 3d استفاده کنی.ضمنا کارت گرفیکت چه مدلیه؟

amir3681
22-11-2011, 13:14
یه خبر خوب، طبق آخرین تحقیقات بنده از چند نمایندگی معتبر پاناسونیک، به احتمال خیلی زیاد مدل 42VT30 اواخر هفته آینده وارد بازار ایران خواهد شد، به نظر من تا زوده متن تهیه شده برای پاناسونیک را برای شرکت ارسال کنید تا تغییرات لازم در این سری از تلویزیونها اعمال بشه.

luca_toni
22-11-2011, 13:27
از خود usb تلویزیون میتونی برای پخش 3d استفاده کنی.ضمنا کارت گرفیکت چه مدلیه؟
سلام
این کلیپ های 3D من MKV هستن و TV اونا رو نمی خونه
گرافیک لپ تاپم ATI 5730 هست
سپاس

persian_m
22-11-2011, 13:32
یعنی چی نمیخونه من تا الان 5 تا فیلم mkv از تو usb تی وی دیدم.چند تا mkv معمولی رو امتحان کن

در مورد ati هم من متا سفانه ازش 3d نگرفتم ولی nvidia رو تونستم بگیرم

alimusic
22-11-2011, 14:15
تمام تلويزيون هاي پلاسما اينطوريين كه ١٠٠ ساعت اول إز ديناميك استفاده نكرد و .... واسه جا موندن تصوير رو صفه يا پاناسونيك ها اينطورين چون vt20 هم همينطوري بود أيا اين يه ايراده يا واسه پلاسماها عادي

unepus
22-11-2011, 14:45
تمام تلويزيون هاي پلاسما اينطوريين كه ١٠٠ ساعت اول إز ديناميك استفاده نكرد و .... واسه جا موندن تصوير رو صفه يا پاناسونيك ها اينطورين چون vt20 هم همينطوري بود أيا اين يه ايراده يا واسه پلاسماها عادي

نه این ربطی به پاناسونیک نداره و مربوط به تکنولوزی پلاسما هستش . با گذشت زمان وافزایش ساعت کارکرد تلویزیون ریسک جا موندن تصویر کمتر می شه و یک جورایی برعکس LED/LCD ها که با گذشت زمان و افزایش ساعت کارکردشون ریسک خرابی اونا بالاتر می ره

poonel
22-11-2011, 17:08
سلام
این کلیپ های 3D من MKV هستن و TV اونا رو نمی خونه
گرافیک لپ تاپم ATI 5730 هست
سپاس
ST30 هر نوع فایل MKV رو پخش نمی کنه. هر فایلی که پسوندش MKV هست قابل پخش نیست. باید کدک صدا و تصویرش این باشه :

MKV files : Video codec H.264 | Audio codec MP3/AC-3/LPCM

شما از تو نرم افزار KM Player پخشش کن و رایت کلیک کن روش و گزینه Media Info رو انتخاب کن. ببین مشخصاتش مطابقت داره.
اگه متفاوت بود با نرم افزار حرفه ای Super Converter می تونی کدک صدا و تصویر رو تغییر بدی.

tezden
22-11-2011, 17:11
این مدل G30 هست اشتباهی نوشته GW30 و برای اروپا تولید میشه. تنظیمات گسترده تصویرهم داره. باید دسترسی داشته باشید به ترکیه یا کشورهای اروپایی دیگه تا بتونید تهیه کنید.

مگه می‌شه آورد؟ گمرک اینا گیر نمیدن؟ اطلاع دقیق دارید؟ از تبریز ترکیه رفتن راحت تر از بانه رفتنه :27: واسه من شفافیت تصویر مهم تر از 3D و دیگر امکانات جانبی هستش.. قیمتش خیلی‌ مناسبه

mzy
22-11-2011, 20:30
یه خبر خوب، طبق آخرین تحقیقات بنده از چند نمایندگی معتبر پاناسونیک، به احتمال خیلی زیاد مدل 42VT30 اواخر هفته آینده وارد بازار ایران خواهد شد، به نظر من تا زوده متن تهیه شده برای پاناسونیک را برای شرکت ارسال کنید تا تغییرات لازم در این سری از تلویزیونها اعمال بشه.
خوش خبرباشی جوون.
کدوم شهر آمارگرفتی؟

mzy
22-11-2011, 20:31
زیادی ذوق زده شدم:8: اگه میشه بیشتر اطلاعات بذار. اهواز که فقط 1نمایندگی st30 اورده وبس!

luca_toni
22-11-2011, 21:09
ST30 هر نوع فایل MKV رو پخش نمی کنه. هر فایلی که پسوندش MKV هست قابل پخش نیست. باید کدک صدا و تصویرش این باشه :

MKV files : Video codec H.264 | Audio codec MP3/AC-3/LPCM

شما از تو نرم افزار KM Player پخشش کن و رایت کلیک کن روش و گزینه Media Info رو انتخاب کن. ببین مشخصاتش مطابقت داره.
اگه متفاوت بود با نرم افزار حرفه ای Super Converter می تونی کدک صدا و تصویر رو تغییر بدی.
این مشخصات کلیپ های منه

Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 25.00fps [Video]
Audio: MPEG Audio 48000Hz stereo [Audio]

Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 25.00fps [Video]
Audio: FLAC 48000Hz 6ch 4608kbps [Audio]

Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 23.98fps [Video]
Audio: FLAC 48000Hz stereo 1536kbps [Audio]

amin_g_p
22-11-2011, 23:02
این مشخصات کلیپ های منه

Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 25.00fps [Video]
Audio: MPEG Audio 48000Hz stereo [Audio]

Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 25.00fps [Video]
Audio: FLAC 48000Hz 6ch 4608kbps [Audio]

Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 23.98fps [Video]
Audio: FLAC 48000Hz stereo 1536kbps [Audio]

من فکر کنم مشکل از صدا هست یک بار تبدیل کنید و کدک صدا را تغییر بدهید

یک چیزی که توی دفترچه VT30 دیدم:

TH-P42VT30M TH-P50VT30D
TH-P42VT30P TH-P50VT30K
TH-P42VT30Q TH-P50VT30M
TH-P42VT30V TH-P50VT30P
TH-P50VT30Q
TH-P50VT30T
TH-P50VT30V

نوشته بود کیبرد یو اس بی و گیم کنترلر را می شود وصل کرد که به جای کنترل کار کنند البته نوشته بود برای اطلاعات بیشتر به قسمت ساپورت پاناسونیک برید که من چیزی پیدا نکردم

poonel
22-11-2011, 23:19
تو این مشخصات فقط Audio مشکل داره. ولی خب حداقل تصویرش رو TV باید نشون میداد. Codec صدا رو تغییر بدید و با فلش تست کنید ببینید چی میشه.

persian_m
22-11-2011, 23:24
داداش اگه تلویزیون شما مدلی غیر از R هست میتونی آپدیتش کنی ممکنه مشکلش حل بشه.من که نگاه میکردم آپدیتهای جدید اکثرا بابت حل مشکل مدیا پلیر ارایه شدن فقط دقت کن فایل مربوط یه تی وی خودت رو دانلود کنی که خدای ناکرده مشکلی برای پنلت پیش نیاد.

armin_gera
22-11-2011, 23:27
این تنظیمات تو مدل خاور میانه ای st30 هم حذف شده یا فقط سفارش ایران این طوریه؟ تو m این تنظیمات هست؟

یه سوال دیگه
کسی از قیمت vt30 تو بانه خبر داره چنده؟

nasserj
23-11-2011, 09:07
بانه vt30 نیست ولی بندر گناوه 50اینجش 2750 میدند

persian_m
23-11-2011, 14:26
پس 42 vt30 هیچ جا گیر نمیاد .

amir3681
23-11-2011, 14:49
خوش خبرباشی جوون.
کدوم شهر آمارگرفتی؟
تهران، جمهوری

nasserj
23-11-2011, 16:09
نه به هیچ وجع داخل ایران vt3042 اینجش نیست

mzy
23-11-2011, 22:04
نه به هیچ وجع داخل ایران vt3042 اینجش نیست
دوستمون هم که گفته نیست. قراره 2هفته دیگه بیاد.