مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
شما فروشنده VT30 هستی؟
بلوری که میدن 250 هست. پس قیمت تلویزیون 2.150.000 هست. قیمت با گارانتیش 2.300 هست.
یعنی اختلاف قیمتش با گارانتی دار فقط 150 تومن؟؟؟
تازه از بانه بفرستن یه 100 تومنی هزینه حمل میاد رو قیمت.
اینطوری دیگه به چه درد میخوره؟
ST30 بانه ای رو حداقل یه 200 - 300 تومنی دارن گرون میدن.
شایدم بانه ای عینک 3D روش هست که قیمتش گرون درمیاد. ST30 گارانتی دار که فکر نکنم عینک داشته باشه. تو خارج که عینک روش نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این امکانات ریموت با گوشی موبایل روی VT30 ST30 هم هست؟
من هفته پیش بانه بودم و یه 42ST30 رو به قیمت 1180 با دو عدد عینک ولی بدون بلوری گرفتم.
از یکی از فروشنده ها که فقط پاناسونیک کار میکرد و مدعی بود که اصلی ترین وارد کننده پاناسونیکه درباره VT30 پرسیدم گفت بزودی میارن. قیمت 50 اینچش رو جلوی من که حساب کرد یه چیزی حدود 3.5 تا 4 میلیون شد.
آقا یه سوال: وقتی روشنه تصویر توی فاصله ی کمتر از نیم متر از پنلش یه صدایی شبیه zZzZzZz میاد.همون ویز ویز خودمون.چرا اینطوریه؟
راستی این 50 اینچی که بانیان آورده گیرنده داخلی داره؟
منظورتون از گیرنده داخلی همون ----t هست دیگه؟
منم هفته پیش از بانه 1180 گرفتم. ولی اصلا صدایی نداره. حتی موقع خرید گوشم رو نزیک پنل کردم ببینم صدای فنش رو میشنوم یا نه.
یه چیزه دیگه : تو سایتها و انجمن های مختلف کالیبراسیونهای زیادی برای این مدل پیدا میشه اما کلا سیستم منوهاشون با منوی مدلهای خاورمیانه فرق داره.
بزرگترین مشکل این مدل نداشتن تنظیمات زیاد برای کالیبره کردن هست که توی مدلهای خاورمیانه بازم کمتر هم شده که عملا به چیزی دسترسی نداری.
من هفته پیش بانه بودم و یه 42ST30 رو به قیمت 1180 با دو عدد عینک ولی بدون بلوری گرفتم.
از یکی از فروشنده ها که فقط پاناسونیک کار میکرد و مدعی بود که اصلی ترین وارد کننده پاناسونیکه درباره VT30 پرسیدم گفت بزودی میارن. قیمت 50 اینچش رو جلوی من که حساب کرد یه چیزی حدود 3.5 تا 4 میلیون شد.
مبارک باشه
قیمت 50ST30 چند بود بدون بلوری؟
مبارک باشه
قیمت 50ST30 چند بود بدون بلوری؟
تقریبا 1850 تا 1900
Black.Hawk
20-10-2011, 20:37
سلام به همه
من همین 1 ساعت پیش دوباره رفتم و در مورد قیمت st30 و vt30 پرسیدم . شیراز یکی از نمایندگی های پاناسونیک 50 اینچ هر دو مدل رو داشت و قیمت بدون گارانتی رو واسه st30 1850 و واسه vt30 2800 می گفت ! هر دو مدل هم فقط 2 تا عینک همراشون هست که البته این طور که می گفت مدل st30 عینک باطری خور داره ولی مدل vt30 عینک شارژی داره
این هم اضافه کنم که میگفت سری R و M گیرنده دیجیتال داخلی دارن ولی سری S نداره و گفت که هر مدلی که بخوام رو داره !!!:27:
حیف که پولم به vt30 نمی رسه .از لحاظ زیبایی ظاهری vt30 فوق العاده هست ولی خوب 1 تومن هم گرون تره البته از لحاظ فنی هم از st30 سر تره
Black.Hawk
20-10-2011, 20:38
سلام به همه
من همین 1 ساعت پیش دوباره رفتم و در مورد قیمت st30 و vt30 پرسیدم . شیراز یکی از نمایندگی های پاناسونیک 50 اینچ هر دو مدل رو داشت و قیمت بدون گارانتی رو واسه st30 1850 و واسه vt30 2800 می گفت ! هر دو مدل هم فقط 2 تا عینک همراشون هست که البته این طور که می گفت مدل st30 عینک باطری خور داره ولی مدل vt30 عینک شارژی داره
این هم اضافه کنم که میگفت سری R و M گیرنده دیجیتال داخلی دارن ولی سری S نداره و گفت که هر مدلی که بخوام رو داره !!!
حیف که پولم به vt30 نمی رسه .از لحاظ زیبایی ظاهری vt30 فوق العاده هست ولی خوب 1 تومن هم گرون تره البته از لحاظ فنی هم از st30 سر تره
TATU_TATY
20-10-2011, 20:56
سلام به همه
این هم اضافه کنم که میگفت سری R و M گیرنده دیجیتال داخلی دارن ولی سری S نداره و گفت که هر مدلی که بخوام رو داره !!!:27:
سلام دوست عزیز میشه شماره تلفن این فروشگاه و ادرسش رو بهم بدی ..شیراز اشنا دارم
vt30 40inch رو نداشت؟؟؟؟؟قیمتش رو نمیدونید؟؟
20-10-2011, 21:43
سلام دوست عزیز میشه شماره تلفن این فروشگاه و ادرسش رو بهم بدی ..شیراز اشنا دارم
vt30 40inch رو نداشت؟؟؟؟؟قیمتش رو نمیدونید؟؟
آدرس رو واستون ارسال کردم
من خودم دنبال 50 هستم و در مورد 42 چیزی نپرسیدم ولی احتمال زیاد 42 رو هم داره
فقط خواهشا موقع خرید کاملا دقت کنید و کوچکترین جزییات رو هم چک کنید . این رو هم اضافه کنم که من هیچ ارتباطی با این فروشگاه ندارم و قبلا هم ازش چیزی نخردیم پس طبیعتا مسوولیتی هم در هیچ موردی شامل من نمیشه
ممنون:10:
سلام به همه
این هم اضافه کنم که میگفت سری R و M گیرنده دیجیتال داخلی دارن ولی سری S نداره و گفت که هر مدلی که بخوام رو داره !!!
1.دوستان که سری M گرفتن گیرنده دیجیتال نداشت.
2. جمله آخرتون رو مطمئنید درست تایپ کرده اید؟ اونجا که نوشتید ST30 سرتره.
20-10-2011, 23:17
1.دوستان که سری M گرفتن گیرنده دیجیتال نداشت.
2. جمله آخرتون رو مطمئنید درست تایپ کرده اید؟ اونجا که نوشتید ST30 سرتره.
در مورد گیرنده دیجیتال هم من دقیقا حرف فروشنده رو نوشتم البته اون موقع سرش شلوغ بود شاید مدل رو اشتباه گفته باشه ولی به هر حال گفت هر سه سری رو داره .
با سلام به تمام دوستان
اقا یکی تو یه جمله بگه که فرق اصلی vt30 با st30 در چیه چون من تو پست اول اون عکس رو دیدم فقط رو قسمت 3D THX با هم فرق داشتن
اشتباه خوندی poonel :31:
نوشتم " از " st30 سرتره !!!
چه از لحاظ امکانات و چه ظاهر vt30 بهتره ولی 1 میلیون هم کم پولی نیست . حداقل واسه من که اینطوره
در مورد گیرنده دیجیتال هم من دقیقا حرف فروشنده رو نوشتم البته اون موقع سرش شلوغ بود شاید مدل رو اشتباه گفته باشه ولی به هر حال گفت هر سه سری رو داره .
ببخشید. متاسفانه چشام خیلی ضعیف شدنه. تاثیر کهولت سنه.
شما اگه VT30 میخوای و عجله نداری یکی دو ماهی دست نگه دار تا قیمتش تثبیت بشه.
اگه VT30 بانه ای و گارانتی دار بیاد تا 400 - 500 جا داره که ارزونتر بشه.
TATU_TATY
20-10-2011, 23:39
ببخشید. متاسفانه چشام خیلی ضعیف شدنه. تاثیر کهولت سنه.
شما اگه VT30 میخوای و عجله نداری یکی دو ماهی دست نگه دار تا قیمتش تثبیت بشه.
اگه VT30 بانه ای و گارانتی دار بیاد تا 400 - 500 جا داره که ارزونتر بشه.
حاجی یعنی میگی بازم صبر کنیم...؟؟؟
تموم نشه از کفمون بره نایاب شه...بعدش اون وقت باید دنبال پلاسما های 7000 و 8000 سامسونگ بدوییم؟؟
با سلام به تمام دوستان
اقا یکی تو یه جمله بگه که فرق اصلی vt30 با st30 در چیه چون من تو پست اول اون عکس رو دیدم فقط رو قسمت 3D THX با هم فرق داشتن
غیر از دیزاین، برتریهای VT30 نسبت به ST30 بر اساس امتیازات سایت AVForoum اینه :
کنتراست بهتر
مشکی عمیق تر
رنگهای طبیعی تر
سه بعدی بهتر
حاجی یعنی میگی بازم صبر کنیم...؟؟؟
تموم نشه از کفمون بره نایاب شه...بعدش اون وقت باید دنبال پلاسما های 7000 و 8000 سامسونگ بدوییم؟؟
خیالت راحت تموم نمیشه. الآن VT20 های سال قبل رو دست فروشنده ها باد کرده. کو مشتری؟ VT30 هم همینطور میشه.
حالا میل با خودته. خواستی بگیری بگیر. من که صبر می کنم با گارانتی بیاد که حداقل یه گیرنده دیجیتالی روش باشه.
منم 100% با فرمایش دوست خوبمون poonel موافقم . هر کی میخواد vt30 به قیمت بخره باید صبرکنه هم بانیان گارانتی دارشو بیاره ... هم بانه و شهرهای مرزی دیگه همه بیارن . یکی دو ماهی طول می کشه
edomanoo
21-10-2011, 11:25
من سر دوراهی خرید st30 از بین بانه و بانیان الکترونیک موندم . اختلاف قیمت هم کم نیست . چیزی در حدود 700 هزار تومان
که معلوم نیست بانیان چرا اینقدر گرونتر میده . فکر نکنم کار خاصی بکنه که ارزش این قدر گرونی داشته باشه
البته نداشتن گارانتی هم برای خودش یک معضلیه که نمیشه از کنارش به راحتی گذشت ولی دیگه نه 700 هزار تومان بیشتر
دوستانی که از بانه این tv گرفتن راضین ؟ کسی هست تو تهران این tv به قیمت بانه خریده باشه ؟
دوستان که عینک های اکتیو شاتر دارن . این مساله حقیقت داره که این عینک ها باعث سردرد / سرگیجه و کلا چشم اذیت می کنه ؟
کیفیت سه بعدی آن در جاهایی ذکر شده در حد سایر برندها نیست ؟ واقعیت داره ؟
اگراین قیمت خریدید که عالی ولی فکر کنم بیشتر دوستان بدون گارانتی 1800 خریدن.
بدون گارانتی 50اینچ 1800
من سر دوراهی خرید st30 از بین بانه و بانیان الکترونیک موندم . اختلاف قیمت هم کم نیست . چیزی در حدود 700 هزار تومان
که معلوم نیست بانیان چرا اینقدر گرونتر میده . فکر نکنم کار خاصی بکنه که ارزش این قدر گرونی داشته باشه
البته نداشتن گارانتی هم برای خودش یک معضلیه که نمیشه از کنارش به راحتی گذشت ولی دیگه نه 700 هزار تومان بیشتر
دوستانی که از بانه این tv گرفتن راضین ؟ کسی هست تو تهران این tv به قیمت بانه خریده باشه ؟
دوستان که عینک های اکتیو شاتر دارن . این مساله حقیقت داره که این عینک ها باعث سردرد / سرگیجه و کلا چشم اذیت می کنه ؟
کیفیت سه بعدی آن در جاهایی ذکر شده در حد سایر برندها نیست ؟ واقعیت داره ؟
عرض کنم خدمتت که عمق سه بعدیش عالیه.
یه سوال کی یا کجا گفته که کیفیت سه بعدیش پایین تر از بقیس؟تا اونجایی که من کل اینترنت رو زیر و رو کردم کیفیتش بر عکس اینکه گفتی از بقیه بجز PN*D7000 & PN*D8000 & VT30 بهتره.خودمم این تی وی رو دارم از سه بعدیش کاملا راضیم.
بانه اگه بتونی خودت بری بهتره.چون قیمتا خیلی نوسان داره و هر کی یه چیزی میگه و اکثرا از یکی دو نفر تی وی هاشونو میگیرن و الکی قیمتو بالا می برن.
اکتیو شاتر آره حقیقت داره.ولی این مسئله در باره ی پلاسما ضعیفتره.به نظر من اکتیو از پسیو بهتره:5:
edomanoo
21-10-2011, 12:36
عرض کنم خدمتت که عمق سه بعدیش عالیه.
یه سوال کی یا کجا گفته که کیفیت سه بعدیش پایین تر از بقیس؟تا اونجایی که من کل اینترنت رو زیر و رو کردم کیفیتش بر عکس اینکه گفتی از بقیه بجز PN*D7000 & PN*D8000 & VT30 بهتره.خودمم این تی وی رو دارم از سه بعدیش کاملا راضیم.
بانه اگه بتونی خودت بری بهتره.چون قیمتا خیلی نوسان داره و هر کی یه چیزی میگه و اکثرا از یکی دو نفر تی وی هاشونو میگیرن و الکی قیمتو بالا می برن.
اکتیو شاتر آره حقیقت داره.ولی این مسئله در باره ی پلاسما ضعیفتره.به نظر من اکتیو از پسیو بهتره:5:
عبارت زیر تو گوگل سرچ کن هر کدوم باز کردی خط آخر معرفی St30
مقایسه سه بعدی پرفروش
die my darling
21-10-2011, 13:38
مقایسه سه بعدی پرفروش
به ارجیف سایتای ایرانی توجه نکن همین چند روز پیشم یکی نوشته بود پاناسونیک تکنولوژِی پلاسماهاشو از روی ال جی دزدیده !!!!!!!!!!!!!
من خودم سه بعدی st30 رو با سامسونگ دی هفت هزارو خورده ای (ماشالا صد تا مدل دارن) مقایسه کردم سه بعدی سامسونگ بیشتر به دو و نیم بعدی شبیه بود تا سه بعدی.
die my darling
21-10-2011, 13:42
ایمیل زدم جواب ندادن ولی قبلا کلی صحبت کردم خیلی گاگول تر از این حرف هاهستن که بفهمن؟!!
فکر کنم فیرم ویر سری m به ایرانیا بخوره.
مقایسه سه بعدی پرفروش
قربونت برم شما داری به قول دوستمون این اراجیف اینارو با سایتایی مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه بزرگترین فروم واسه تلویزیونه مقایسه میکنی وفقط حرف این یه نفرو که توی 14 سایت کپی پیست شده باور می کنی و بقیه اشتب میکنن دیگه؟؟؟ بگرد ببین غیر از این کسی دیگه همین حرف رو زده؟:9:
edomanoo
21-10-2011, 15:22
قربونت برم شما داری به قول دوستمون این اراجیف اینارو با سایتایی مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بزرگترین فروم واسه تلویزیونه مقایسه میکنی وفقط حرف این یه نفرو که توی 14 سایت کپی پیست شده باور می کنی و بقیه اشتب میکنن دیگه؟؟؟ بگرد ببین غیر از این کسی دیگه همین حرف رو زده؟:9:
کی گفتم من باور کردم!!! من اگه باور کرده بودم که دیگه نمیومدم بپرسم. فقط خواستم مطمئن شم . می دونم اینجا خیلی بهتر و اساسی تر به این مسائل پرداخته میشه تا یه چند سایت به قول شما که فقط کپی و پیست کردن بلدن و بدون تحقیق و مطمئن بودن از درستی مطالبشون اون ارائه می دن. اگه توجه کرده باشی من تو پست که زدم گفتم نمی دونم از بانه بخرم یا بانیان ؟:41: پس من قبل اینکه شما جواب بدی بازم حرف اون سایت ها باور نکرده بودم. اون سوالات برای آسوده خاطر شدن بیشتر قبل ازخرید بود . به هر حال ممنون از توجهت :40:. بلاخره حرف شما که این تی وی داری نسبت به اونا ارجحیت داره برام .
مقایسه سه بعدی پرفروش
امتیازات ST30 بخصوص سه بعدیش رو اینجا ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی دیگه از تلویریونهایی که تو سایت ایرانی بررسی کرده NX710 بود که مدل اروپاییش که کیفیتش بالاترم شاید باشه میشه NX713 ، امتیازاتش رو ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیدی چقدر ST30 سرتره؟
تو سایتهای معتبر دیگه هم میتونی مقایسه پیدا کنی. تو هر سایت معتبر خارجی که بری ST30 سرتر از اکثر مدلهاست.
روزنامه دنیای اقتصاد منبع معتبری نیست و معمولا مطالبش تبلیغ یه کالا هست. طوری تبلیغ می کنه که خواننده متوجه نشه تبلیغه.
این مطلبی که گذاشتید مشخصه تبلیغ پسیو های ال جی هست.
دوستان ببخشید جسارته من خیلی اطلاعات ندارم ولی چرا تو این سایتی که دادین رتبه بندی کرده چرا رتبش پایینه ؟
دوستان ببخشید جسارته من خیلی اطلاعات ندارم ولی چرا تو این سایتی که دادین رتبه بندی کرده چرا رتبش پایینه ؟
من یه مدتی درگیر بررسی های این سایت بودم و یه ابهاماتی درباره روشنایی و کیفیت تصویر پلاسماها برام پیش اومد.
با راهنمایی های جناب Alucard که از مدیران بخش تصویری هستند متوجه شدم که این سایته رویوهای چندان جالبی نداره و رویوهاش بیش از اندازه Custom هستند.
کی گفتم من باور کردم!!! من اگه باور کرده بودم که دیگه نمیومدم بپرسم. فقط خواستم مطمئن شم . می دونم اینجا خیلی بهتر و اساسی تر به این مسائل پرداخته میشه تا یه چند سایت به قول شما که فقط کپی و پیست کردن بلدن و بدون تحقیق و مطمئن بودن از درستی مطالبشون اون ارائه می دن. اگه توجه کرده باشی من تو پست که زدم گفتم نمی دونم از بانه بخرم یا بانیان ؟:41: پس من قبل اینکه شما جواب بدی بازم حرف اون سایت ها باور نکرده بودم. اون سوالات برای آسوده خاطر شدن بیشتر قبل ازخرید بود . به هر حال ممنون از توجهت :40:. بلاخره حرف شما که این تی وی داری نسبت به اونا ارجحیت داره برام .
سالاااااااااار به نظرم اگه 42 میخوای بگیری بدون گارانتی بگیر چون به قول خودت اختلافش خیلی پوله
اگه 50 میخوای با گارانتی بگیر که 150 تومن در حال حاضر با بانه اختلاف قیمتشه + کارت هدیه که حداقل 50 تومن دیگه هم از قیمتش کسر میشه.:10::11:
من 42G10 panasonic دارم تقریبا 1 سال پیش خریدم 1.560 حالا یک مشتری گیر اوردم 700 میخواد!!!!!!!!
حالا نمیدونم چیکار کنم :41: بفروشم 50st30 بگیرم یا دست نگه دارم
42g10 همه چیزش خوب بود اما انعکاس نور خیلی اذیت میکرد منو همین الان ظهرها نمیشه یک فیلم دید افتاب که میزنه به پنجره با اینکه پرده هست اما تو توی tv بیشتر پنحره و پرده رو نشون میده تا فیلم:31:
حالا نمیدونم این st30 در چه وضعی هستش ایا مثل g10 انعکاس نورش خفنه!!! مصرف برق جی10 هم از نظر من بالاست حالا st30 مصرف برقش امده پایین یا نه؟
Please help me:13:
V20 مدل 2010 است و دیگه قدیمی شده. جایگزینش برای سال 2011 مدل ST30 هست که کیفیت تصویر و امکانات خیلی بهتری داره.
با سلام
درسته که مدل V20 جزء مدلهای 2010 محسوب می شود اما از نظر مشخصات فنی و کیفیت و ... کماکان جزء مدلهای High End بوده و نسبت به مدل ST30 به غیر از دارا نبودن گزینه 3D و فیلتر برای محیط های روشن برتری کامل دارد . و این مدل را تنها باید یا مدلهای سری VT مقایسه کرد.در پایین مقایسه سایت avforums به غیر از محاسبه کردن گزینه های مربوطه به سه بعدی را مشاهده کنید.
نتیجه ریویو ها نشان می دهد که V20 هنوز نسبت به مدل ST30 کاملا برتری دارد البته به غیر از گزینه سه بعدی و فیلتر نصب شده برای محیط های روشن:
ریویو مدل V20 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریویو مدل ST30 :
من 42G10 panasonic دارم تقریبا 1 سال پیش خریدم 1.560 حالا یک مشتری گیر اوردم 700 میخواد!!!!!!!!
حالا نمیدونم چیکار کنم :41: بفروشم 50st30 بگیرم یا دست نگه دارم
42g10 همه چیزش خوب بود اما انعکاس نور خیلی اذیت میکرد منو همین الان ظهرها نمیشه یک فیلم دید افتاب که میزنه به پنجره با اینکه پرده هست اما تو توی tv بیشتر پنحره و پرده رو نشون میده تا فیلم:31:
حالا نمیدونم این st30 در چه وضعی هستش ایا مثل g10 انعکاس نورش خفنه!!! مصرف برق جی10 هم از نظر من بالاست حالا st30 مصرف برقش امده پایین یا نه؟
Please help me:13:
انعکاس نور توی این tv خیلی کمه به طوری که توی روشنایی روز هم هیچ مشکلی نداره
این عکس رو خودم گرفتم با فلاش و از رو به رو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
دوست عزیز لطفا شمارش را برام PM کن!
این فروشنده که فقط پاناسونیک کار میکنه و مدعی که اصلی ترین وارد کننده پاناسونیکه شمارشو بده ببینم میشه یه 50 ازش بخرم! ممنون
............
21-10-2011, 22:08
دوستان اگر با این بنده خدا تماس گرفتید لطفا قیمت مدلهای مختلف را بپرسید هم st30 هم vt30 در ضمن بی زحمت قیمت سایزهای مختلف رو هم بگیرید.
............
21-10-2011, 22:15
من vt20 دارم و کیفیت تصویر vt20 در محیط کم نور بهتر از st30 است ولی در محیط پر نور تصویر st30 بهتر است اشباع رنگ st30 هم بالاتر از vt20 است ولی در سه بعدی برخی موارد st30 برتری دارد مثلا سه بعدی st30 تصویر براقتر است ولی کراس تاک بیشتر دارد مجموعا در کیفیت تصویر واقعی vt20 و مدل فقط دو بعدی آن یعنی v20 را بهتر میدانم ولی تصویر st30 به صورت مجازی به دلیل فیلتر کنتراست در جاهای خیلی پر نور بهتر به نظر میرسد.
ولی کلا جالب است که تصویر st30 در مکانهای پر نور مانند led است حتی از بسیاری از ال ای دی ها تصویر براقتری هم دارد.
............
21-10-2011, 22:33
دوستان راهی برای خشگیری پنل v20 وجود دارد؟ یه بچه کلی خط رو صفحه انداخته و کلی تو ذوق میزنه.
شما باید تشریف ببرید میدان توپ خانه تهران آنجا تعمیرات قاب تلویزیون هست
............
21-10-2011, 22:42
این سایت کار مقایسه پنلها را بعد از تنظیم پنلها به شیوه خودشان انجام میدهد و در اغلب موارد پنلها را با فاصله بسیار زیادی از آنچه که توانایی دارند تنظیم میکنند و معمولا تنظیمات اعلام شده توسط آنها در سایتها و فرومهای مطرح غیر قابل قبول عنوان میشود اتفاقا در همین hdtv shootout 2011 آقای میلر در سخرانی ای را برای حضار مطرح میکردند که تحت عنوان کنتراست در مقابل دقت رنگ که خلاصه آن این بود که نباید کنتراست را فدای دقت رنگ کرد یا بر عکس که مورد قبول بسیاری از ادیتورها و کالیبراتورهای حرفه ای هست ولی بعضی سایتها دقت رنگ را ملاک قرار میدهند و کنتراست را فدا میکنند.
این فروشنده که فقط پاناسونیک کار میکنه و مدعی که اصلی ترین وارد کننده پاناسونیکه شمارشو بده ببینم میشه یه 50 ازش بخرم! ممنون
من ازش خرید نکردم چون 42 اینچ ST30 رو 1250 میداد . من از چندتا فروشگاه پایین تر 1180 گرفتم.
اما به جرات میتونم بگم از تمام فروشنده های بانه از لحاظ اطلاعات خیلی جلوتر بود. به نظرم فروشگاهش داخل پاساژ کردستان بود. متاسفانه شماره ای ازش ندارم.
delmajid
22-10-2011, 00:24
تو گناوه قیمت 50vt30 رو 2500 گفتن بعد یارو چطور 3500 تو بانه میده؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
سلام به همه پانایی ها
من 42vt30 رو از یه مغازه تو دبی قیمت گرفتم میگه 1400
و قیمت 42st30 رو میگه 790.
به نظر شما قیمت ها درسته؟ یا اشتباهی رخ داده
تو گناوه قیمت 50vt30 رو 2500 گفتن بعد یارو چطور 3500 تو بانه میده؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
سلام به همه پانایی ها
من 42vt30 رو از یه مغازه تو دبی قیمت گرفتم میگه 1400
و قیمت 42st30 رو میگه 790.
به نظر شما قیمت ها درسته؟ یا اشتباهی رخ داده
بنظر خیلی مناسبه!! بازم ازش بپرس شاید درست باشه؟ حملش و گمرکش چی ؟ خبرش را بما هم بده.
دوستان من تازه يه v20r گرفتم و يه مشكلي تازگيها بوجود اومده هر وقت كانال عوض ميكنم يه صداي خشه اي از اسپيكراش مياد خيلي اعصابم خورد ميشه من كنالامو از رسيور ميگيرم اولاش اينجوري نبود جديدا اينجوري شده خواهش ميكنم كمكم كنيد
نيلا فيلم
22-10-2011, 11:07
سلام
اگه كسي تلويزيون vV20 دست دوم داره و ميخواد بفروشه من ميخرم
آقا یه سوال فنییییییییی:
من هنوز جریان این صد ساعت اولیه واسه آب بندی با تصاویر مخصوص( BREAK IN )رو خوب متوجه نشدم:تو یه سایت معتبر ندیدم اینو بگه(واقعا ضرورتی داره؟ ).فقط توی فروما دیدم و اونم هرکی یه جور کالیبره براش گفته.من الان روی(پست اول سایت زیر) این تنظیمش کردم ممنون میشم اساتید نظرتونو بگین
سلام به همه
سلام من هم شیراز هستم تگه میشه آدرس و شماره این مغازه را برای من هم بفرستید تا یه تحقیق کامل انجام بدم ممنون.
............
22-10-2011, 18:34
من یک vt20 دارم 50 اینچ فروشنده هستم میخواهم به جای آن یک مدل vt30 بخرم.
............
22-10-2011, 19:44
آقا یه سوال فنییییییییی:
من هنوز جریان این صد ساعت اولیه واسه آب بندی با تصاویر مخصوص( BREAK IN )رو خوب متوجه نشدم:تو یه سایت معتبر ندیدم اینو بگه(واقعا ضرورتی داره؟ ).فقط توی فروما دیدم و اونم هرکی یه جور کالیبره براش گفته.من الان روی(پست اول سایت زیر) این تنظیمش کردم ممنون میشم اساتید نظرتونو بگین
این تنظیمات برای پنلهای آمریکایی هست و با پنلهای آسیایی تفاوت دارد البته شاید تفاوت خیلی نباشد ولی معمولا این تنظیمات برای کسانی هست که با یک بلو ری پلیر رفرنس فیلمهای اوریجینال تماشا میکنند نه برای ما ایرانیها که فیلمهای دزدی و rip شده نگا میکنیم با دی وی دی پلیرهای منسوخ شده و درب و داغان چینی و کره ای.
TATU_TATY
22-10-2011, 20:37
خبر خبر . دق کردم
یکی از دوستان شماره یکی از مغازه های شیراز رو داد قیمت گرفتم دندونام شکست
st30 42 1500 بدون گارانتی
st30 42 1850 با گارانتی و دو تا عینک
حال کنید با این یکی
vt30 50 2900 بدون گارانتی
vt30 50 3400 با گارانتی و دو تا عینک
برید حال کنید . حالا میگن گر صبر کنی زه قوره حلوا سازی
گرون اقا گرون ....از خیرش گذشتیم همون vt20 یا st30 از سرمونم زیاده ..والا..ما رو تمام از زندگی نا امید کردن
این تنظیمات برای پنلهای آمریکایی هست و با پنلهای آسیایی تفاوت دارد البته شاید تفاوت خیلی نباشد ولی معمولا این تنظیمات برای کسانی هست که با یک بلو ری پلیر رفرنس فیلمهای اوریجینال تماشا میکنند نه برای ما ایرانیها که فیلمهای دزدی و rip شده نگا میکنیم با دی وی دی پلیرهای منسوخ شده و درب و داغان چینی و کره ای.
یعنی چیکار کنم؟100 ساعت رو اینطوری واسه آب بندی نگذرونم به نظرت؟
اساتید شما هم نظرتونو بگین
با سلام
درسته که مدل V20 جزء مدلهای 2010 محسوب می شود اما از نظر مشخصات فنی و کیفیت و ... کماکان جزء مدلهای High End بوده و نسبت به مدل ST30 به غیر از دارا نبودن گزینه 3D و فیلتر برای محیط های روشن برتری کامل دارد . و این مدل را تنها باید یا مدلهای سری VT مقایسه کرد.در پایین مقایسه سایت avforums به غیر از محاسبه کردن گزینه های مربوطه به سه بعدی را مشاهده کنید.
نتیجه ریویو ها نشان می دهد که V20 هنوز نسبت به مدل ST30 کاملا برتری دارد البته به غیر از گزینه سه بعدی و فیلتر نصب شده برای محیط های روشن:
ریویو مدل V20 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریویو مدل ST30 :
آقا ما خودمون ... پیچ هستیم شما هم بیشتر بپیچونید:31: آخرش چی بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گزینه الف و ب...
خبر خبر . دق کردم
حال کنید با این یکی
گرون اقا گرون ....از خیرش گذشتیم همون vt20 یا st30 از سرمونم زیاده ..والا..ما رو تمام از زندگی نا امید کردن
:41: 42 vt30 چنده؟ حالمو گرفتی
لطفا پیشنهادتونو برام PM کنید.
delmajid
22-10-2011, 22:03
خبر خبر . دق کردم
حال کنید با این یکی
با توجه به قیمتی که من از گناوه و دبی گرفتم گناوه حدودا 650 تومن از دبی گرونترهو مسلما شیراز باید از گناوه گرونتر باشه
TATU_TATY
22-10-2011, 22:34
نه عزیز قیمت 42 رو نداشت .
خودتون میتونید کمو بیش حدس بزنید
2300 همین حدودا تازه بدون گارانتی
makhan p
22-10-2011, 22:58
از اساتید فن سوالی دارم که چند روزی است با تحقیقات گسترده اینترنتی به جایی نرسیدم !
چند روزی است که st30 m سوار میشم , اما برفک صفحه گند زده به تصویر
نمی دونم این آنتن دیجیتال و پخش اون چقدر صحت داره , اگه پخش دیجیتال شده پس چرا تلویزیون آنالوگ 20 سال پیش هنوز داره تصویر خوبی میگیره !
یا اینکه st30m دیجیتال داخلی داره , اگه داره پس چرا برفکیه !
--- بگیرم بهتره یا ----- ؟
و سوال آخر ----- سه بعدی با جه کابلی به دیش وصل میشه که بتونه تصویر hd رو منتقل کنه ؟
Black.Hawk
22-10-2011, 22:59
به نظر من با بودجه محدود st30 با سایز 50 اینچ بدون گارانتی خوبه ! شیراز که 1850 هست اگه کسی بتونه بره گناوه یا بانه که چه بهتر !
به هر حال vt30 هم بعد از ورود به بازار مثل همه وسایل الکترونیکی دیگه افت قیمت پیدا می کنه . من تا عید صبر می کنم و اگه vt30 50 اینچ تا 2500 رسید حتما همین رو می خرم البته st30 هم واقعا پنل کاملی هست و خیلی از مدل های گرون تر از خودش با برند های دیگه رو هم راحت شکست می ده:27:
delmajid
22-10-2011, 23:32
به نظر من با بودجه محدود st30 با سایز 50 اینچ بدون گارانتی خوبه ! شیراز که 1850 هست اگه کسی بتونه بره گناوه یا بانه که چه بهتر !
به هر حال vt30 هم بعد از ورود به بازار مثل همه وسایل الکترونیکی دیگه افت قیمت پیدا می کنه . من تا عید صبر می کنم و اگه vt30 50 اینچ تا 2500 رسید حتما همین رو می خرم البته st30 هم واقعا پنل کاملی هست و خیلی از مدل های گرون تر از خودش با برند های دیگه رو هم راحت شکست می ده:27:
شما لازم نیست تا عید صبر کنید قیمت 50vt30 همین الان تو گناوه 2500
از اساتید فن سوالی دارم که چند روزی است با تحقیقات گسترده اینترنتی به جایی نرسیدم !
چند روزی است که st30 m سوار میشم , اما برفک صفحه گند زده به تصویر
نمی دونم این آنتن دیجیتال و پخش اون چقدر صحت داره , اگه پخش دیجیتال شده پس چرا تلویزیون آنالوگ 20 سال پیش هنوز داره تصویر خوبی میگیره !
یا اینکه st30m دیجیتال داخلی داره , اگه داره پس چرا برفکیه !
--- بگیرم بهتره یا ----- ؟
و سوال آخر ----- سه بعدی با جه کابلی به دیش وصل میشه که بتونه تصویر hd رو منتقل کنه ؟
داداش گیرنده ی داخلی( ----t) که شبکه های استانی رو دیجیتال میگیره سری st30M نداره و بخاطر همینه برفک دارن تصاویرت
همون کابلهای rf coaxial که واسه رسیورهای معمولی استفاده میشه کافیه.فقط جنس خوبشو بگیر افت سیگنال نداشته باشی کابل باختر بهترینه
smith-xy
23-10-2011, 07:43
با سلام
قيمتهاي نماينده بانيان در مشهد :
st30 42" 1,900,000
st30 50" 2,380,000
همراه كارت تخفيف و دو عدد عينك كه داخل خود كارتن هست.
به نظر شما اساتيد مناسبه يا پايينتر ميياد؟
كسي جايي تو مشهد سراغ نداره بدون گارانتي و ارزانتر؟
ضمنا من ميخوام گاهي اوقات براي تنوع تصوير كامپيوترم رو تو اين تي وي بندازم وبا اينترنت كار كنم مشگلي كه نداره؟ چون تا حالا پلاسما نداشتم مي پرسم !
esisuzuki
23-10-2011, 10:51
پیشنهادتون رو برای من هم پی ام کنید
Black.Hawk
23-10-2011, 11:33
شما لازم نیست تا عید صبر کنید قیمت 50vt30 همین الان تو گناوه 2500
اره ولی متاسفانه امکان خرید از گناوه رو ندارم !:41:
دوستان خواستم بدونم مدل st30 زیرنویس فارسی رو ساپورت می کنه ؟!! توی زبان های زیرنویسش عربی داره؟!!
infernal_a
23-10-2011, 12:54
آقا ما خودمون ... پیچ هستیم شما هم بیشتر بپیچونید:31: آخرش چی بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گزینه الف و ب...
دوست عزیز پیشنهاد میکنم ، هر چی میگیری فقط سری V بگیر .
آقا به دادم برسین
یه هفته بیشتر نیست این تی وی رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته ها مونده تو تصویر
چیکار کنم توروخدا کمک کنین
یعنی همیشه این بدبختی رو دارهههههههههههههه؟؟؟:41:
آقا به دادم برسین
یه هفته بیشتر نیست ST30 50 اینچ رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته هاکمرنگ مونده تو تصویر
یعنی همیشه این بدبختی رو دارهههههههههههههه؟؟؟
ببخشید اگه تو این تاپیک پست دادم(فشار زندگیه دیگه)
نگران نباشید تی وی شما هنوز اب بندی نشده بعد مدت کوتاهی بر طرف می شه این مشکلات بیشتر تو همون 100 ساعت اوله و بعدش کمتر ریسک burn-in هست.
آقا به دادم برسین
یه هفته بیشتر نیست این تی وی رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته ها کمرنگ مونده تو تصویر
ببخشید اگه اینجا پست دادم
آقا به دادم برسین
یه هفته بیشتر نیست ST30 50 اینچ رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته هاکمرنگ مونده تو تصویر
ببخشید اگه تو این تاپیک پست دادم(فشار زندگیه دیگه)
جدی میگی!!! چه بد. سفارش کجاست؟ st30r یا st30p
نيلا فيلم
23-10-2011, 15:58
سلام
اگه كسي تلويزيون V20 دست دوم داره و ميخواد بفروشه من ميخرم
دوست عزیز پیشنهاد میکنم ، هر چی میگیری فقط سری V بگیر .
مرسی. ببینم چی میشه شایدصبرکردم تا یکی دوماه دیگه قیمت VT30 ثابت بشه.
infernal_a
23-10-2011, 17:10
آقا به دادم برسین
الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته ها مونده تو تصویر
مگه توو موود داینامیک بودی ؟!!!!!!!!؟؟؟
حالا که اینطور شده بمدت بیشتر از همون تصاویر Break-in استفاده کن تا بر طرف شه .
این IR توو ساعتای اولیه بیشتر اتفاق میافته ، بنابراین نباید از موود داینامیک استفاده کنی .
دوستان کسی جوا بنده رو نمی ده ؟!! این تلویزیون زیرنویس عربی یا فارسی رو ساپورت می کنه ؟!!
مگه توو موود داینامیک بودی ؟!!!!!!!!؟؟؟
حالا که اینطور شده بمدت بیشتر از همون تصاویر Break-in استفاده کن تا بر طرف شه .
این IR توو ساعتای اولیه بیشتر اتفاق میافته ، بنابراین نباید از موود داینامیک استفاده کنی .
راستش آره یه 5 دقیقه ای روی داینامیک بود.این IR یعنی دوباره اتفاق میوفته؟من شنیده بودم که دیگه واسه سری های 2010 به بالا اتفاق نمیوفته
جدی میگی!!! چه بد. سفارش کجاست؟ st30r یا st30p
ST30M
حالا باید چیکار کرد؟
این اگه اینطوری باشه خیلی رو اعصابه....
Black.Hawk
23-10-2011, 19:24
آقا به دادم برسین
برایتنس brightness رو از توی تنظیمات کم کن و تا 30 درصد یا 20 بیار و بعد هم همون تصاویر مربوط به break in رو پخش کن . این نکته مهمه که در طول دوره break in هیچ کدوم از تنظیمات بالای 50 درصد نباشه و در طول 100 تا 150 ساعت اول تصاویر استاتیک به مدت طولانی باهاش نگاه نکن . و حتی اگه کانالی رو نگاه می کنی که بالا یا پایینش لوگو ثابت داره هم مدت طولانی روی این کانال ثابت نمون تا این اتفاق تکرار نشه . منوی تنظیمات تلوزیون هم چون ثابته میتونه باعث image retention یا همین به جا موندن تصویر بشه. در کل به مرور زمان احتمال تکرار این حالت IR کمتر می شه
die my darling
23-10-2011, 20:06
آقا به دادم برسین
اصلا خودتو نگران نکن یه تصویر خاکستری بزار نیم تا یک ساعت پخش بشه برطرف میشه توی 100 ساعت اول مد داینامیک استفاده نکن چون فسفغرهای تی وی نو هستن بعد از 100 ساعت هم کیفیت تصویر بالاتر میره هم فسفرها از اون حالت پذیری در میان.
die my darling
23-10-2011, 20:08
ST30M
حالا باید چیکار کرد؟
این اگه اینطوری باشه خیلی رو اعصابه....
نگران نباش 100 ساعت اول از مد داینامیک استفاده نکن اگه استفاده میکنی تصویر ثابت بیشتر از 10 دقیقه نزار نشون بده یه تصویر خاکستری نیم تا یک ساعت نمایش بده روش بر طرف میشه اگه میتونی یه عکس از تی وی بنداز ببینیم چه جوریه
نگران نباش 100 ساعت اول از مد داینامیک استفاده نکن اگه استفاده میکنی تصویر ثابت بیشتر از 10 دقیقه نزار نشون بده یه تصویر خاکستری نیم تا یک ساعت نمایش بده روش بر طرف میشه اگه میتونی یه عکس از تی وی بنداز ببینیم چه جوریه
مر30 لوتی که از اون موقع تصاویر BREAK IN رو گذاشتم فقط یه کلمش مونده:31:
برایتنس brightness رو از توی تنظیمات کم کن و تا 30 درصد یا 20 بیار و بعد هم همون تصاویر مربوط به break in رو پخش کن . این نکته مهمه که در طول دوره break in هیچ کدوم از تنظیمات بالای 50 درصد نباشه و در طول 100 تا 150 ساعت اول تصاویر استاتیک به مدت طولانی باهاش نگاه نکن . و حتی اگه کانالی رو نگاه می کنی که بالا یا پایینش لوگو ثابت داره هم مدت طولانی روی این کانال ثابت نمون تا این اتفاق تکرار نشه . منوی تنظیمات تلوزیون هم چون ثابته میتونه باعث image retention یا همین به جا موندن تصویر بشه. در کل به مرور زمان احتمال تکرار این حالت IR کمتر می شه
اصلا خودتو نگران نکن یه تصویر خاکستری بزار نیم تا یک ساعت پخش بشه برطرف میشه توی 100 ساعت اول مد داینامیک استفاده نکن چون فسفغرهای تی وی نو هستن بعد از 100 ساعت هم کیفیت تصویر بالاتر میره هم فسفرها از اون حالت پذیری در میان.
واقعا ممنونم دوستان خدا شمارو از ما نگیره:11::40::11:
امروز بازم بعد دو هفته یه سری زدم به بازار صوتی تصویری اهواز تو خیابون کاوه. ST30 هنوز اینجا نیومده!
گفتن 10 روز دیگه میاد.
واقعا تو چه شهر عقب مونده ای هستم.
توزیع پاناسونیک تو ایران از دنیا عقب تر. اهواز از ایران عقب تر.
آرزو به دل موندم ببینم نئوپلاسما 2011 چطوریه که این همه ازش تعریف می کنند.
خودم این تایپیک رو زدم اما هنوز ST30 به چشم ندیدمه. خیلی مسخره است.
آقا اوضاع از اینی که فکرشو میکردیمم بدتره.الان به مدت 20 ثانیه رفتم توی منو که همرو بیارم زیر 50 وقتی برگشتم بدجور جای منو مونده.البته بعد از 5 دقیقه درست شد.ولی رنگ کل صفحه یه دست نیست.من طبق پست اول سایت زیر کالیبرش کردم که ظاهرا گند زدم.الان 50 ساعته اینطوره
[
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p30worldiran
23-10-2011, 22:36
سلام
بین 50vt20 و 50st30 اختلاف قیمت 900000 تومان است همچنان؟!
delmajid
23-10-2011, 23:02
یعنی vt30 هم همینطوره؟
آقا به دادم برسین
اگه میتونی چنتا عکس از این مشکل بگیر بزار ببینیم موضوع چیه که شمارو انقدر نگران کرده؟
infernal_a
24-10-2011, 08:29
آقا اوضاع از اینی که فکرشو میکردیمم بدتره.الان به مدت 20 ثانیه رفتم توی منو که همرو بیارم زیر 50 وقتی برگشتم بدجور جای منو مونده.البته بعد از 5 دقیقه درست شد.ولی رنگ کل صفحه یه دست نیست.من طبق پست اول سایت زیر کالیبرش کردم که ظاهرا گند زدم.الان 50 ساعته اینطوره
[
ببین دوست عزیز این مشکل فقط برای پلاسما نیست . توو پلاسما IR میشه که باز به لطف تکنولوژیه فسفر و Break-in تا حدی میشه برطرفش کرد ولی توو led کلا پیکسل میسوزونه که بحمدالله هیچ کاریش نمیشه کرد ( به وقت فکر نکنی این مشکل فقط برای پلاسماس ) .
در مورد Neo plasma ها (Neo PDP) مثل مدلای 2010 به بعد این IR خیلی خیلی کمتر اتفاق میافته و اگرم بیافته میشه جمعو جورش کرد .
در ضمن شما دوست عزیز قبل از اینکه TV رو میگرفتی، سئوال میکردی یا تاپیکای مربوطه یا پستهای مربوط به کالیبره یا بقول خودمون همون آب بندیه اولیه رو میخوندی .
توو 100 تا 150 ساعت اولیه به دلیل اینکه فسفرها نو و تازه هستن مسعتد آی آر شدنن و همونطوری که دوستمون گفتن باید تمام تنظیماتتو زیر 50 Set کنی و به هیچ وجه توو مود داینامیک نری و با موود استاندارد کار کنی تصاویر ثابت به مدت زیاد نگاه نکن (البته به لطف تبلیغات بیش از حد 95% کانالها تصاویر ثابت یا لوگوی ثابت مشکلی ایجاد نمیکنه).
دقیقا اشتباه شما این بوده که قبل از کالیبره با Break-in شروع به کالیبره Setting کردی .
شما اول تمام تنظیماتتو Reset کن که اگه تنظیمات Gama رو هم تغییر دادی reset کنه و بعد موود Standard و بعد Setting همه چیز زیر 50 .و Break-in بلاخص تویر خاکستری .
ایشالا بعد از 100 ساعت اولیه هر جور دوست داری Set کن.
نيلا فيلم
24-10-2011, 09:10
سلام i infernal_a
براتون pm گذاشتم اگه ممكنه جوابمو بدين با سپاس
دوستان من تازه يه v20r گرفتم و يه مشكلي تازگيها بوجود اومده هر وقت كانال عوض ميكنم يه صداي خشه اي از اسپيكراش مياد خيلي اعصابم خورد ميشه من كنالامو از رسيور ميگيرم اولاش اينجوري نبود جديدا اينجوري شده خواهش ميكنم كمكم كنيد
ايها الناس كسي نيست به دادم برسه كمك كمك كمك
p30worldiran
24-10-2011, 12:16
به نظر من از ----- است
برای امتحان تلویزیون رو از حالت tv استفاده کنید(ورودی انتن بدید) بعد کانالها رو عوض کنید ببیند همون مشکل هست یا نه؟
جناب MOOSHII لطفا یه عکس از پنلتون بزارین
............
24-10-2011, 12:50
همه پلاسماها در 100 ساعت اول بهتر است که روی مد داینامیک استفاده نشوند تا ir به وجود نیاید اگر هم روی مد داینامیک استفاده کردید هیچ مشکلی ندارد چون ir خود به خود رفع میشود ولی break in برای کسانی هست که میخواهند هیچ وقت به کوچکترین مشکلی برخورد نکنند بنده وقتی vt20 خریدم برادر کوچکم از روز اول روی مد داینامیک با تی وی من ویدئو گیم بازی میکرد و مشکلی برای من پیش نیومد اگر هم ir ّبه وجود آمد خود به خود رفع شده و من متوجه نشدم.
hamed8322
24-10-2011, 13:45
آرزو به دل موندم ببینم نئوپلاسما 2011 چطوریه که این همه ازش تعریف می کنند.
خودم این تایپیک رو زدم اما هنوز ST30 به چشم ندیدمه. خیلی مسخره است.
اقا اصلا خودشو ناراحت نکن...چیزی از دست ندادی...
من خودم از طرفدارای پروپا قرص پلاسماها پانی هستم از v10 و g10 رv20 و vt20 و حالام st30
2 3 روز پیش برای خرید همین 30 جدید رفتم چند تا فروشگاه پاناسونیک تو جمهوری و شریعتی...خوشبختانه 2 تا از مغازه ها این مدلو در کنار مدل های v20 و l42e30 گذاشته بودن و فیلم fhd بلو ری هم پخش میکردن ...
ولی چیزی که دیدم با تعریفی که وب خوندم یکی نبود...رنگهای تصویرش برگشته به دوران lcd های اولیه سامسونگ و کاملا اشباعه:41:(در یه نمونش که کاملا واضح بود چمن ورزشگاه کاملا مثل مخمل سبز سبز دیده میشد ولی در e30 با وجود led بودنش! کاملا رنگها طبیعی و حتی میشد تک تک چمنهارو هم دید وقتی دوربین زوم میکرد رو بازیکن ...v20 هم طبیعی نشون میداد ولی از نظر جزییات یکم پایین تر بود از همپای led که اونم به خاطر برایتنس قوی ذات led هاست) ...اون تکنولوژی کاهش انعکاس تصویر بیرونی به مدد فیلتر شیشه تیره ای که توش به کار رفته هم کاملا براقش کرده و از نزدیک خودتو میبینی توش ولی اون 2 تا پخش میکردن انعکاستو و محوتر بودن :13:(جلوی هر 3 تاش وایستادم و از زوایای مختلف نگاه کردم)...از نظر گرمای تولیدی از v20 کمتر بود و به نظر فن هم نداشت (چون با فشار نمیزد) ....درکل v20 و e30 تصویراشون طبیعیتر(محسوس) و روشنتر و شفافتر(کم محسوس وبا دقت کردن) بود!!!
هر چقدر با خودم کلنجار رفتم که این بهتر از v20 هست نشد که نشد از خود مغازه دار ها هم میپرسیدم همه v20 رو (در کیفیت و نه امکانات) بالاتر میدونستن وآخر سرم قید 3بعدی و نئو پلاسما و infinite black pro و ----t داشتنو 2011 بودنو سایر متعلقاتشو زدم و از اونجایی که پلاسمایی هستم همون v20 افسانه ای:27: رو سفارش دادم.(کیفیت بیشتر برام مهمه تا امکانات)
به نظر من اگر کسی به تنهایی تصویرشو ببینه و فرصت مقایسه تصویر با تصویر همرده هاش نباشه بلا شک میخره(چون از بقیه سریهای u,x,c بطور محسوسی سرتره و امکانات خوبی هم داره) هر کی هم که خریده مبارکش باشه...
آقای hamed8322 به نظر من کار اشتباهی کردی v20 خریدی اشباع رنگ پلاسما از قدیم از ال ای دی بیشتر بوده چیز جدیدی نیست که خیلیا با رنگای جیغ بیشتر حال میکنن شما میتونی کنترلو از مغازه دار بگیری اشباع رنگشو کم کنی به همین راحتی دیگه خیلی بعید بود کسی ندونه همچین چیزیو.
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
در مورد شارپنسش من تجربم برعکس شما بود شارپنس st30 از شارپنس بقیه تی ویا که من دیدم چه پلاسما چه ال ای دی بهتر بود.
دوستان به نظر من این بلوری همراهش رو نخرید چون 250 تومنه ولی من یک کارت گرافیک 62 تومنی مدل HD6450 واسه کامپیوتر خریدم با پورت HDMI وصل کردم تلویزیون حالا 3 بعدی نشون می ده . هر وقت بخوام فیلم 3 بعدی ببینم باید کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنم.
از کجا می شه فیلم 3 بعدی با کیفیت بالا رو هارد خرید؟
زیر نویس فارسی هم که نتونستم راه بندازم.
این IR (جا موندن تصویر) تو تلویزیون من تو این 20 ساعته دیده نشده . حتما باید تصاویر break in رو بگذارم؟
همه پلاسماها در 100 ساعت اول بهتر است که روی مد داینامیک استفاده نشوند تا ir به وجود نیاید اگر هم روی مد داینامیک استفاده کردید هیچ مشکلی ندارد چون ir خود به خود رفع میشود ولی break in برای کسانی هست که میخواهند هیچ وقت به کوچکترین مشکلی برخورد نکنند بنده وقتی vt20 خریدم برادر کوچکم از روز اول روی مد داینامیک با تی وی من ویدئو گیم بازی میکرد و مشکلی برای من پیش نیومد اگر هم ir ّبه وجود آمد خود به خود رفع شده و من متوجه نشدم.
مرسی از توضیحاتت:20:
WO[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون از لطف و توجه دوستان.الان همه چیز رو طبق اونی که گفتین گذاشتم خداروشکر حل شده همش.فقط یه خورده حس می کنم توی یه قسمت تصویر رنگ سبز یه دست نیست.بصورت یه نوار رو به پایین روشن تره به نظرم.البته این عکس خوب نشونش نمیده
ببخشید اگه کیفیت عکس خوب نیست
ولی خداییش فیلتر نورش خیلی خوبه و توی نور زیاد , کم نمیاره .کنتراست و روشنایی تی وی هم خوبه
عکس از کیفیت و زیبایی تی وی رو بزارید وقتی این 100 ساعت تموم بشه ولی به نظرم خوشکله
دوستان نشون ندادن زیرنویس فارسی واسه بنده خیلی مهمه خواهشن جواب بدین هیچ راهی نداره زیرنویس رو درست کرد اگه نمی شه که اصلآ طرف خریدش نرم!!
smith-xy
24-10-2011, 18:19
با سلام
قيمتهاي نماينده بانيان در مشهد :
st30 42" 1,900,000
st30 50" 2,380,000
همراه كارت تخفيف و دو عدد عينك كه داخل خود كارتن هست.
به نظر شما اساتيد مناسبه يا پايينتر ميياد؟
كسي جايي تو مشهد سراغ نداره بدون گارانتي و ارزانتر؟
ضمنا من ميخوام گاهي اوقات براي تنوع تصوير كامپيوترم رو تو اين تي وي بندازم وبا اينترنت كار كنم مشگلي كه نداره؟ چون تا حالا پلاسما نداشتم مي پرسم !
دوستان حالا كه مشگل MOSHII عزيز رو به بهبود هست خواهشا به پست منم يك جوابي بدين . خيلي ممنون.
die my darling
24-10-2011, 18:23
دوستان حالا كه مشگل MOSHII عزيز رو به بهبود هست خواهشا به پست منم يك جوابي بدين . خيلي ممنون.
با این وضعیتی که مملکت داره و قیمت دلار داره بالا میره مطمئن باش پائین نمیاد دلار اوایل امسال 1060 تومن بود الان شده 1280 این خودش یعنی 20 درصد افزایش قیمت جنسای خارجی حالا کارشناسا میگن احتمالا قیمت دلار به مرز 2000 تومن تو ایران میرسه که باید همین تی وی رو با قیمت 3 میلیون بخری.
مملکته داریم!؟:41:
hamed8322
24-10-2011, 20:11
آقای hamed8322 به نظر من کار اشتباهی کردی v20 خریدی اشباع رنگ پلاسما از قدیم از ال ای دی بیشتر بوده چیز جدیدی نیست که خیلیا با رنگای جیغ بیشتر حال میکنن شما میتونی کنترلو از مغازه دار بگیری اشباع رنگشو کم کنی به همین راحتی دیگه خیلی بعید بود کسی ندونه همچین چیزیو.
والا جناب love منم میخواستم st30 بگیرم ولی خوب به قول شما اشباع رنگ سلیقه ایه...ولی از نظر خیلیا و من یک عقبگرده(همه از دست همین اشباع رنگ و کارتونیزه بودن ال سی دی ها بود که به ال ای دی وپلاسما رو آوردن)...اگر قرار بر تنظیم کردن ساده باشه که یک تلویزیون ال سی دی سامسونگ یا xvision ساده هم بگیریم با 4 تا تنظیم sharpness,brightness,colour,contrast حله و کارمون راه میوفته که؟ چه نیازی هم به بررسی های تخصصی سایتهای ریویوو تو این زمینه هست؟
از نظر تفاوت بین infinite black pro و infinite black من که 5 دقیقه خیره شده بودم به جفتش حقیقتا نتونستم تفاوتی احساس کنم چون تصاویر میانو میرن و فیلم که سراسر مشکی نداره و فقط در عکس هایی که در شرایط نوری و تصاویر خاص گرفته میشه میشه این تفاوت رو احساس کرد و به نظرم بیشتر مانور تبلیغاتیه(حالا اگه اختلاف بین infinite black با kuro بود یه چیزی)..
در مورد 3d من که استفاده ای ندارم و به قول یکی از فروشنده ها هزینه بره...چون شما باید بلوری پلیر 3d, گیرنده ماه.. 3d و حداقل ماهی 1 یا 2 تا فیلمش رو هم بگیری تا از این قابلیت فیض ببری واین یعنی حداقل 1 الی 1.5 به هزینه های خرید اضافه میکنه و تازه اول راه پیشرفت و همه گیر شدنه...
با این اوصاف ترجیح دادم اونی که از سایت های بررسی highly recomended گرفته رو بگیرم تا اونی که recomended خالی شده...ضمن اینکه از نظر من v20 با اون قاب نقره ای استیلش خیلی متفاوت و زیباش کرده در صورتیکه st30 با طرح مشکی(که در نزدیکی صفحه یکم کمرنک تر میشه مثل اینکه یکم رنگ و روش رفته باشه) شده مثل سایر ال سی دی ها و جلوه حداقل تو مغازه نداشت..
اینا دلایلی بود که من v20 رو انتخاب کردم...:46:
قیمت 42 واقعا گرونه نسبت به بدون گارانتی که 700 تومن تقریبا!فرقشونه
ولی 50 اینچ تفاوت آنچنانی ندارن من خودم بدون گارانتی از بانه 2140 گرفتم که روز بعدش بانیان آورد(چه بد شانسم من)با این تفاسیر تقریبا 200 تومن بدی واسه گارانتی به نظر من ارزششو داره.تازه کارت هدیه هم حد اقل 50 تومن کم میکنه واست.
اگه بخوای کامپیوترو با کابل معمولی 15 پین (همون آبی رنگه) به تی وی وصل کنی حداکثر رزولوشن که میتونه بهت بده 768*1366 هست.ولی با کابل HDMI مشکلی نیست میتونی 1080P رو ازش بگیری
ساکن مشهد نیستم که کمکت کنم ولی تا اونجایی که من میدونم تی وی ها از بانه و گناوه میاد یه نفرم تو شیراز هست که وارد میکنه بدون گارانتی که همگی از مشهد دور هستن و ممکنه هیچ وقت بدون گارانتی اونجا نبینی(البته این نظر شخصی منه شایدم اشتب می زنم)
die my darling
24-10-2011, 23:31
والا جناب love منم میخواستم st30 بگیرم ولی خوب به قول شما اشباع رنگ سلیقه ایه...ولی از نظر خیلیا و من یک عقبگرده(همه از دست همین اشباع رنگ و کارتونیزه بودن ال سی دی ها بود که به ال ای دی وپلاسما رو آوردن)...اگر قرار بر تنظیم کردن ساده باشه که یک تلویزیون ال سی دی سامسونگ یا xvision ساده هم بگیریم با 4 تا تنظیم sharpness,brightness,colour,contrast حله و کارمون راه میوفته که؟ چه نیازی هم به بررسی های تخصصی سایتهای ریویوو تو این زمینه هست؟
از نظر تفاوت بین infinite black pro و infinite black من که 5 دقیقه خیره شده بودم به جفتش حقیقتا نتونستم تفاوتی احساس کنم چون تصاویر میانو میرن و فیلم که سراسر مشکی نداره و فقط در عکس هایی که در شرایط نوری و تصاویر خاص گرفته میشه میشه این تفاوت رو احساس کرد و به نظرم بیشتر مانور تبلیغاتیه(حالا اگه اختلاف بین infinite black با kuro بود یه چیزی)..
در مورد 3d من که استفاده ای ندارم و به قول یکی از فروشنده ها هزینه بره...چون شما باید بلوری پلیر 3d, گیرنده ماه.. 3d و حداقل ماهی 1 یا 2 تا فیلمش رو هم بگیری تا از این قابلیت فیض ببری واین یعنی حداقل 1 الی 1.5 به هزینه های خرید اضافه میکنه و تازه اول راه پیشرفت و همه گیر شدنه...
با این اوصاف ترجیح دادم اونی که از سایت های بررسی highly recomended گرفته رو بگیرم تا اونی که recomended خالی شده...ضمن اینکه از نظر من v20 با اون قاب نقره ای استیلش خیلی متفاوت و زیباش کرده در صورتیکه st30 با طرح مشکی(که در نزدیکی صفحه یکم کمرنک تر میشه مثل اینکه یکم رنگ و روش رفته باشه) شده مثل سایر ال سی دی ها و جلوه حداقل تو مغازه نداشت..
اینا دلایلی بود که من v20 رو انتخاب کردم...:46:
من از تجربه که در مقایسه با v20 داشتم اشباع رنگ st30 بیشتر از v20 و کلا هر چی تی وی تا حالا من دیدم هست که به نظر بعضیا خوبه به نظر بعضیا بده ولی اشباع رنگ st30 توی رنگ صورت اصلا تاثیر منفی نداشت مثل ال سی دیای سامسونگ که رنگ پوست صورتو قرمز و نارنجی میکردن
شباع رنگم درست کردنش خیلی راحته میتونی راحت بری رنگ پنلو کم کنی اشباع رنگش کم میشه یا اینکه گامارو از s.curve در بیاری یا اینکه بری vivid color خاموش بکنی.
برایتنس یا نور st30 بیشتر از v20 هست.
کنتراستش تو جاهای پرنور بالاتره.
تصویرش یکمی شارپتره.
st30 باریکتره واسه همین وزنش کمتره.
حرارتش کمتره.
مصرف برقش کمتره.
سه بعدی هست.
از اونطرف:
توی جاهای کم نور مشکی v20 بهتر هست یعنی یکی دو پرده بهتره به نظر من.
کنتراست v20 تو جاهای کم نور بالاتره.
رنگای v20 کلا طبیعی تره.
در کل کیفیت v20 در نهایت بهتره ولی تصویر st30 خیلی خوبه از نظر خیلیا جذابتر شاید باشه.
هر چند من فکر میکنم بشه از st30 تصویری نزدیک به v20 گرفت ولی از v20 نمیشه تصویری به جیغی st30 گرفت واسه همین st30 عمومی پسند تره.
die my darling
24-10-2011, 23:39
مگه تی وی شما گارانتی نداره؟ اگه داره بزنگ نمایندگی سوال کن...
به قول این دوستمون با یه چیز دیگه پنلو تست بزن مثلا ببین رسیورو جدا میکنی خوب میشه یا با کنالای تی وی ج.ا یه تست بزن.
سلام بر دوستان و اساتید عزیز :40: ...
با توجه به صحبت بعضی دوستان مثل اینکه سری V20 واقعاً بهتر از سری جدید ST30ـه ! این ماجرا واقعاً به همین جزمیته یا چندان جدی نیست ؟ اگه هست آیا در مورد VT30 هم صدق میکنه ؟ :18:
این ISFccc چیه که VT30 داره اما ST30 نداره ؟ (تو کاتالوگش نوشته قابلیت تنظیم IFSccc با قابلیت تنظیم پیشرفته)
توی کاتالوگ بانیان یه ویژگی برای VT30 قید کرده که در مورد ST30 نکرده : (سیستم افزایش دهنده وضوح) ... اگه کسی اطلاع داره بگه که این دقیقاً یعنی چی ؟ یعنی تصاویر رزولوشن پایین رو با حفظ کیفیت بالا میبره (!!!) یا چیز دیگه ؟ :27:
راستی برای خرید از بانیان بیشتر صبر کنیم یا بریم بخریم ؟ قیمتا تثبیت شده یا پایین ترم میاد ؟ من میخوام 42 بگیرم (بیشتر برا Game)
ممنون :20:
infernal_a
25-10-2011, 10:00
واقعا اینکه بحث نداره و ثابت شدس که سریهای V از نظر کیفی حتی مدلای 2010 شون از سریهای دیگه بخصوص S موفقتره که مدلای 2011 دارن . این مسئله ثابت شدس .
همین الان از نمایندگیهای جمهوری هم که هیچی نمیدونن و سواد ندارن بپرسین از روی تجربه و موفقیت کالاشون و نظر مردم که خرید کردن همشون میگن V خوبه . تازه اوونا که چتن ..... اینجا که همه پیگیرن دیگه چرا ؟؟؟؟!!!
هیچ بحثی در مورد اینکه St30 خیلی خوبه ، نیست و شکی هم نیست که از برندای دیگه که قیمتای خیلی بالاتری هم دارن یه سرو گردن بالاتره ، هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت که بصرفس ولی در مورد مقایسه با سریهای V ابنجوری هم که یه سری از دوستان میگن نیست .
توو همین مقایسه پایین ببینین که چندتا Reference داره سری V ..... و V20 هم مثل Vt20 میمونه بجز 3D .
تا الانم شاخ همه اینا VT30 ه . حالا هی بگین...........................
v20 مگه تو بازار هست؟ 42 چنده؟
v20 مگه تو بازار هست؟ 42 چنده؟
سلام
بله فقط نمایندگی اصلی بانیان مرکزی و کوفرد دارند که قیمت 42 آن بین 1.700 تا 1.760 هست با گارانتی اصل . کلا از نظر قیمت نسبت به سال پیش تغییر آنچنانی نداشته است. اول به دلیل اینکه قیمت ارز بالا رفته و دوم هم به دلیل اینکه کلا افت قیمت در سری های V و VT به دلیل اینکه جزء مدلهای High End محسوب میشوند کمتر از سایر مدلها است.
............
25-10-2011, 15:39
واقعا اینکه بحث نداره و ثابت شدس که سریهای V از نظر کیفی حتی مدلای 2010 شون از سریهای دیگه بخصوص S موفقتره که مدلای 2011 دارن . این مسئله ثابت شدس .
همین الان از نمایندگیهای جمهوری هم که هیچی نمیدونن و سواد ندارن بپرسین از روی تجربه و موفقیت کالاشون و نظر مردم که خرید کردن همشون میگن V خوبه . تازه اوونا که چتن ..... اینجا که همه پیگیرن دیگه چرا ؟؟؟؟!!!
هیچ بحثی در مورد اینکه St30 خیلی خوبه ، نیست و شکی هم نیست که از برندای دیگه که قیمتای خیلی بالاتری هم دارن یه سرو گردن بالاتره ، هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت که بصرفس ولی در مورد مقایسه با سریهای V ابنجوری هم که یه سری از دوستان میگن نیست .
توو همین مقایسه پایین ببینین که چندتا Reference داره سری V ..... و V20 هم مثل Vt20 میمونه بجز 3D .
تا الانم شاخ همه اینا VT30 ه . حالا هی بگین...........................
من این مقایسه را کاملا قبول دارم ولی در آن برخی موارد که ممکن است به درد بخور باشد مقایسه نشده است کیفیت تصویر v20 یا vt20 در محیط کم نور بهتر از st30 است مثلا من به کیفیت تصویر این دو اینگونه نمره میدهم:
محیط پر نور:
st30
85
vt20:
75
محیط کم نور:
st30:
70
vt20:
90
در مورد سه بعدی من این دو پنل را به دقت بررسی کرده ام همانوطر که قبلا هم گفتم کراس تاک st30 بیشتر از vt20 هست و عمق و حالت سه بعدی vt20 کمی به نظر من بیشتر است شاید خیلی جزئی باشد ولی به نظر من اگر کسی پشت سر هم آنها را ببیند متوجه میشود که vt20 کمی عمیقتر سه بعدی میسازد البته این را هم بگویم که من 42 اینچ st30 را با 50 اینج vt20 مقایسه کرده ام شاید سایز تصویر موثر باشد.
ولی st30 در تصاویر سه بعدی کمی برایتنس بیشتری ارائه میدهد یعنی تصویر روشنتر است و همان مبحثی که در مورد اتاق روشن گفتم در مورد سه بعدی هم صدق میکند کیفیت st30 در محیط روشن در تصاویر سه بعدی کنتراست بیشتری از vt20 دارد به سه بعدی هم اینگونه نمره میدهم:
محیط پرنور:
st30:
90
vt20:
80
محیط کم نور:
st30:
80
vt20:
95
دوستان تهرانی لطف کنید یه سری به بازار بزنید ببینید VT30 اومده؟
اینجا:
یکی از دوستان گفته اومده و 42 تو نمایندگی جمهوری 2.300 هست.
ولی من همین الآن زنگ زدم بانیان گفتن نیومده. 10 - 15 روز دیگه میاد.
بالاخره اومده یا نه؟ اگه اومده 50 اینچش چنده؟
behroozgh
25-10-2011, 20:20
سلام
به دوستانی که مابین خرید ST30 و VT30 مردد هستند اکیدا توصیه می کنم این 2- 3 هفته را هم صبر کنند و بعد از دیدن VT تصمیم بگیرن، چون این تی وی هنوز فراگیر نشده من نمی تونم کاملا در موردش نظر بدم چون ممکنه برداشت غلط بشه اما در یک کلام واقعا VT یک نسل حداقل از لحاظ طراحی جلوتره، کیفیت بسیار بالای ساخت، کیفیت عالی قطعات و ... واقعا این سری را از دیگر سری ها متمایز کرده ! اینو هم که اینجا گفتم به این دلیل بود که امروز ST30 را از نزدیک دیدم (جدیترین رقیب VT) ! من فکر می کنم واقعا این صبر کردن ارزشش را داره. فقط امیدوارم این بانیان لعنتی این تی وی را هرچه زودتر وارد کنه (;
سپاس
ای بابا ، من فکر میکردم اومده داشتم نقشه میکشیدم برم بگیرم ... حالا من که 42 میخوام حتماً باید تا دوماه دیگه صبر کنم !
جالبه که تو کرج ، یکی از نمایندگی ها که رفتم انگار VT30 رو کنار ST30 نصب کرده بود ، ولی من نپرسیدم مدلشو بخاطر همین الان مشکوکم که واقعاً VT30 بود یا نه ... چون فرض کردم که اومده و مسلماً الان نمایندگی ها دارن ...
بدبختانه فقط قیمت 42 ST30 رو پرسیدم که اونم گفت 1.800.000 و خورده ای ... حالا اگه VT30 بیاد ، حدس میزنید چقد باشه ... نباید زیاد اختلاف قیمت عجیبی با ST30 داشته باشه ... چون تو مشخصاتش که فرق خاصی ندیدم من
mr_rayan
26-10-2011, 02:24
ای بابا ، من فکر میکردم اومده داشتم نقشه میکشیدم برم بگیرم ... حالا من که 42 میخوام حتماً باید تا دوماه دیگه صبر کنم !
جالبه که تو کرج ، یکی از نمایندگی ها که رفتم انگار VT30 رو کنار ST30 نصب کرده بود ، ولی من نپرسیدم مدلشو بخاطر همین الان مشکوکم که واقعاً VT30 بود یا نه ... چون فرض کردم که اومده و مسلماً الان نمایندگی ها دارن ...
بدبختانه فقط قیمت 42 ST30 رو پرسیدم که اونم گفت 1.800.000 و خورده ای ... حالا اگه VT30 بیاد ، حدس میزنید چقد باشه ... نباید زیاد اختلاف قیمت عجیبی با ST30 داشته باشه ... چون تو مشخصاتش که فرق خاصی ندیدم من
به نظرم شما حداقل 400 تومن اختلاف رو در نظر بگیر.
kambiz11000
26-10-2011, 05:02
در حال حاضر قیمت 50 اینچ VT20با 50 اینچ VT30 با گارانتی یکیه. ولی چون سری دوم هست که داره سه بعدی می زنه بایستی قیمت پایینتر نسبت به سری اول به فروش برسه چون سری اول همیشه گرونتره ولی داره سری دوم به قیمت سری اول به فروش می رسه.
در حال حاضر قیمت 50 اینچ VT20با 50 اینچ VT30 با گارانتی یکیه. ولی چون سری دوم هست که داره سه بعدی می زنه بایستی قیمت پایینتر نسبت به سری اول به فروش برسه چون سری اول همیشه گرونتره ولی داره سری دوم به قیمت سری اول به فروش می رسه.
آقا کامبیز ، مگه 50 گارانتی دارش اومده؟؟؟
دقیقا چنده؟
infernal_a
26-10-2011, 10:13
من این مقایسه را کاملا قبول دارم ولی در آن برخی موارد که ممکن است به درد بخور باشد مقایسه نشده است کیفیت تصویر v20 یا vt20 در محیط کم نور بهتر از st30 است مثلا من به کیفیت تصویر این دو اینگونه نمره میدهم:
محیط پر نور:
st30
85
vt20:
75
محیط کم نور:
st30:
70
vt20:
90
در مورد سه بعدی من این دو پنل را به دقت بررسی کرده ام همانوطر که قبلا هم گفتم کراس تاک st30 بیشتر از vt20 هست و عمق و حالت سه بعدی vt20 کمی به نظر من بیشتر است شاید خیلی جزئی باشد ولی به نظر من اگر کسی پشت سر هم آنها را ببیند متوجه میشود که vt20 کمی عمیقتر سه بعدی میسازد البته این را هم بگویم که من 42 اینچ st30 را با 50 اینج vt20 مقایسه کرده ام شاید سایز تصویر موثر باشد.
ولی st30 در تصاویر سه بعدی کمی برایتنس بیشتری ارائه میدهد یعنی تصویر روشنتر است و همان مبحثی که در مورد اتاق روشن گفتم در مورد سه بعدی هم صدق میکند کیفیت st30 در محیط روشن در تصاویر سه بعدی کنتراست بیشتری از vt20 دارد به سه بعدی هم اینگونه نمره میدهم:
محیط پرنور:
st30:
90
vt20:
80
محیط کم نور:
st30:
80
vt20:
95
بله دقیقا همینطوره . بالاخره مدل جدید یک ساله ، باید پیشرفت داشته باشه ، اگر نداشته باشه جای سئوال داره .
در مورد همین فیلتر کنتراستش باید گفت بله برای محیطای پر نور خیلی خوبه . همونطوری هم که شما گفتی ، که در اصل همسو با حرفای منه ، باید بگم تنها مزیتی که St30 داره نسبت به Vt20 همین فیلتر کنتراسته که 100 البته این موضوع در مدلای 2011 سری V یعنی Vt30 وجود داره و بهتر .
بازم میگم هیچ شکی در مورد خوب بودن و مزیتای St30 وجود نداره ولی سری V یه چیزه دیگس ، همونطور که اون دوستمونم گفت به دلیل اینکه پانی سریهای V و VT شو جزء سیستمای High End ش میدونه .
قیمت vt20 "42 حدود 2200 و 50" حدود 3200 تومنه اگه vt30 تو رنج قیمت vt20 باشه خوبه. :8:
kambiz11000
26-10-2011, 14:29
آقا کامبیز ، مگه 50 گارانتی دارش اومده؟؟؟
دقیقا چنده؟
قیمت VT30 50 اینچ اگه درست باشه با گارانتی
die my darling
26-10-2011, 17:28
شما مثل اینکه ایران زندگی نمیکنید!
دلار پارسال 1000 تومن بود امسال شده 1300 تومن این خودش یعنی نزدیک 30 درصد همه جنسای خارجی گرونتر شده وقتی هم قیمت پارسال باشه یعنی 30 درصد از سال پیش ارزونتره خلاصه با این وضعی که دلار داره هر روز میره بالا فکر کنم قیمتای جنسای خارجی خیلی بالاتر بره واسه همین اگه کسی میخواد چیزی بخره این دست اون دست نکنه بهتره.
kambiz11000
26-10-2011, 18:41
شما مثل اینکه ایران زندگی نمیکنید!
دلار پارسال 1000 تومن بود امسال شده 1300 تومن این خودش یعنی نزدیک 30 درصد همه جنسای خارجی گرونتر شده وقتی هم قیمت پارسال باشه یعنی 30 درصد از سال پیش ارزونتره خلاصه با این وضعی که دلار داره هر روز میره بالا فکر کنم قیمتای جنسای خارجی خیلی بالاتر بره واسه همین اگه کسی میخواد چیزی بخره این دست اون دست نکنه بهتره.
همین الان قیمت دولار امریکا در بانک مرکزی(ريال)
خريد 10695
فروش 10730
لابد قیمت مد نظر شما در بازار ایرانه که به این ترتیبه:(تومان)
خريد 1280
فروش 1288
با توجه به قیمت بانک مرکزی یعنی قیمت نزدیک سال قبل که شما اشاره کردید.
die my darling
26-10-2011, 19:00
همین الان قیمت دولار امریکا در بانک مرکزی(ريال)
خريد 10695
فروش 10730
لابد قیمت مد نظر شما در بازار ایرانه که به این ترتیبه:(تومان)
خريد 1280
فروش 1288
با توجه به قیمت بانک مرکزی یعنی قیمت نزدیک سال قبل که شما اشاره کردید.
LOL
عزیز جان شما برو از بانک مرکزی دلار بخر ببین رنگ دلارم بهت نشون میده!!!! آخه پسر خوب بانک مرکزی اگه دلار میتونست بده دست ملت که قیمت دلار نمیشد 1288 تومن بانک مرکزی با هزارتا پارتی بازیو بلیط مسافرتی و کارت بازرگانی نهایت ده هزار دلار میخواد ارز بده
آقا من امروز تونستم از یکی از نمایندگی کرج قیمت VT30 پنجاه اینچ رو بگیرم که میگفت 3.000.000 و خورده ای ... البته اینم گفت که این سری که الان تو انبارهای ماست ژاپنیه و بانیان محدود وارد کرده ، سری جدیدش با تنوع اینچ قراره چند وقت دیگه وارد بشه که تایلندیه و شاید قیمتش بهتر بشه ...
خلاصه احتمالاً انتظار برای VT30 42 در بهترین شرایط و قیمت دلار 1200 الان باید چیزی حدود 2.400.000 باشه که بعیده و با عجایب بازار ایران باید حدود 2.800.000 در بیاد ... با این تفاسیر ، بازم خرید VT30 نسبت به ST30 معقوله که همین الان 1.800.000 42 اینچش،البته مشخصه که اصلاً با قیمت جهانیش نمیخونه و باید خیلی ارزون تر از این حرفا باشه ....
عجب مصیبتیه این بازار ایران ...
kambiz11000
26-10-2011, 23:52
LOL
عزیز جان شما برو از بانک مرکزی دلار بخر ببین رنگ دلارم بهت نشون میده!!!! آخه پسر خوب بانک مرکزی اگه دلار میتونست بده دست ملت که قیمت دلار نمیشد 1288 تومن بانک مرکزی با هزارتا پارتی بازیو بلیط مسافرتی و کارت بازرگانی نهایت ده هزار دلار میخواد ارز بده
نکته ای که فراموش شد اینه که VT30 هنوز همه شهرهای ایران موجود نیست اول گناوه بعد رفت شیراز الانم تهران و تا همه شهرها و همه مغازه ها بیارند و قیمت پایانی آن معلوم بشه چند هفته دیگه زمان می بره. و اگه توهم ایجاد بشه بین مخاطبان این تی وی امکان داره قیمتش بالاتر بره. در صورتی که پلاسما چندین ساله داره تولید می شه و چیز جدیدی نیست فقط بعضی مدلهای جدیدش یه خورده کیفیت و چیزای دیگه بهشون اظاف شده.
آقا من امروز تونستم از یکی از نمایندگی کرج قیمت VT30 پنجاه اینچ رو بگیرم که میگفت 3.000.000 و خورده ای ... البته اینم گفت که این سری که الان تو انبارهای ماست ژاپنیه و بانیان محدود وارد کرده ، سری جدیدش با تنوع اینچ قراره چند وقت دیگه وارد بشه که تایلندیه و شاید قیمتش بهتر بشه ...
خلاصه احتمالاً انتظار برای VT30 42 در بهترین شرایط و قیمت دلار 1200 الان باید چیزی حدود 2.400.000 باشه که بعیده و با عجایب بازار ایران باید حدود 2.800.000 در بیاد ... با این تفاسیر ، بازم خرید VT30 نسبت به ST30 معقوله که همین الان 1.800.000 42 اینچش،البته مشخصه که اصلاً با قیمت جهانیش نمیخونه و باید خیلی ارزون تر از این حرفا باشه ....
قیمت واقعیش باید خیلی پایین تر از این حرفا باشه . یکی دو جا بیشتر نیاوردن قیمتارو الکی بالا می پرونن :5:
باید یکم صبر کرد تو بازار زیاد بشه .... تا آخر آبان احتمالا اوضا برای خرید رو براه شه .
?!...sia
27-10-2011, 01:13
دوستان تصاویر Break in و تنظیماتش کجاش هست؟
کمی توضیح بدین چی هست ممنون میشم
die my darling
27-10-2011, 11:49
دیشب داشتم تو جمهوری یه 20 دقیقه st30 رو با v20 و ال سی دی s20 و ال ای دی e30 مقایسه میکردم....
st30 نسبت به v20 و بقیه پلاسماها فیلتر مشکیش خیلی خیلی قویتره وقتی صفحه کامل مشکی نشون میداد رنگ st30 زیر نور مغازه که زیادم بود کاملا مشکی مشکی بود ولی v20 با بقیه پلاسماها زیاد فرقی نمیکرد.
st30 از بالا که بهش نگاه میکنی تصویرش یکی دو پرده کدر میشه واسه همین هی باید دلا میشدم نگاه کنم چون اکثر جاها st30 رو روی میزای کوتاه گذاشتن و به دیوار وصل نکردن برایتنس تصویرش توی خیلی جاها مثل ال سی دی s20 یا ال ای دی e30 بود ولی s20 و e30 توی همون نور زیاد مغازه دقت که میکردی مشکیشون به آبی میزد که تو خونه احتمالا فاجعه کنتراست رخ میده....
توی جاهای سریع کاملا مشخص بود که دو تا پلاسما خیلی کمتر بلوری میشدن حتی یه حرکت آهسته دوربین این قضیه رو نشون میداد.
ولی چیز خیلی جالب رنگای led e30 بود که از نظر طبیعی بودن روی تنطیمات کارخونه مثل v20 بود فکر کنم پاناسونیک روی طبیعی کردن رنگای ال ای دیاش خیلی کار کرده.
این نمایندگی فروش هم داشت؟
چنتا عینک داره؟
اگه میتونی سوال کنید بمام بگید یا شماره پ خ کنید. ممنون
دوستان کسی قیمتای جدید از VT30 ST30 50 بدون گارانتی تهران یا بانه رو داره؟
سلام
بله فقط نمایندگی اصلی بانیان مرکزی و کوفرد دارند که قیمت 42 آن بین 1.700 تا 1.760 هست با گارانتی اصل . کلا از نظر قیمت نسبت به سال پیش تغییر آنچنانی نداشته است. اول به دلیل اینکه قیمت ارز بالا رفته و دوم هم به دلیل اینکه کلا افت قیمت در سری های V و VT به دلیل اینکه جزء مدلهای High End محسوب میشوند کمتر از سایر مدلها است.
دوستان کسی قیمتای جدید از VT30 ST30 50 بدون گارانتی تهران یا بانه رو داره؟
Panel: G14 Progressive Full-HD NeoPlasma TH-P50ST30
Panel: G13 Progressive Full-HD NeoPDP TX-P50VT20
دوستانی که میدونن یه توضیح تحلیلی برای این مشخصه ها بدن. ..... ممنون
دوستان خواهشن جواب بنده رو بدید چون واقعآ بین st30 و v20 موندم دوستان کدمشون زیرنویس فارسی پخش می کنن واسم خیلی مهمه بدونم چون من خیلی فیلم می بینم و از این hd player هم خوشم نمی یاد فعلآ با led samsung که تو پذیرایی هستش می بینم و می خوام واسه اتاقم یه tv بگیرم هم باهاش xbox و ps3 بازی کنم و هم باهاش فیلم ببینم و زیرنویس فارسی فرمت srt هم خیلی واسه مهمه که این تلویزیونی که می خرم پخش کنه ممنون می شم راهنمایی کنید!!
?!...sia
27-10-2011, 16:08
دوستان منظور از تصاویر Break in و کالیبره با Break in چیه؟
یه مقدار توضیح میدین؟
منکه تو منوش چیزی ندیدم...!
دوستان خواهشن جواب بنده رو بدید چون واقعآ بین st30 و v20 موندم دوستان کدمشون زیرنویس فارسی پخش می کنن واسم خیلی مهمه بدونم چون من خیلی فیلم می بینم و از این hd player هم خوشم نمی یاد فعلآ با led samsung که تو پذیرایی هستش می بینم و می خوام واسه اتاقم یه tv بگیرم هم باهاش xbox و ps3 بازی کنم و هم باهاش فیلم ببینم و زیرنویس فارسی فرمت srt هم خیلی واسه مهمه که این تلویزیونی که می خرم پخش کنه ممنون می شم راهنمایی کنید!!
infernal_a
27-10-2011, 20:23
دوست عزیز .......... V20 زیر نویس پخش نمیکه ، برای تصویر هم فقط فرمت AVCHD رو پخش میکنه .
St30 فکر میکنم که یه سری از فرمتای تصویری رو پخش کنه .
یکی از دوستان میگفت V20 الان قیمتش 1.760 و St30 هم مثل اینکه رو پایه 1800 یا 900 وایساده
پیشنهاد اینه که برای Vt30 صبر کنی ولی اگه خیلی عجله داری St30 با توجه به قیمتش بصرفه تره و هم ۳ بعدیه .
سلام به همه دوستان
من شیراز هستم بعد از مدتی سرچ کردن رفتم خیابان داریوش.بهترین قیمتهایی که گیر آوردم:
st30 50:بدون گارانتی:1750
st30 42:بدون گارانتی:1400
st30:با گارانتی:42:1760
vt30 50:بدون گارانتی:2800
فقط یکی بهم بگه اگه بخوام بدون گارانتی بگیرم این مدت کارکرد و بقیه چیزا رو چجوری چک کنم؟
فروشنده می گفت با گارانتی ها گیرنده دیجیتال داره بدون گارانتی ها نداره.یعنی میگفت R داره ولی سری S نداره.درسته؟
یه راهنمایی خوب برای چک کردن موقع خرید بکنید ممنون میشم.
واما تصویر...
به نظرم از نظر تصویر خیلی شبیه v20 بود ولی پرنورتر.ولی باز یه درجه کم از e30 کم نورتر بود البته زیر نور زیاد.
از نظر جزیییات تصویر عالی بود.
از نظر دیزاین عالی بود.
راست ساخت کجا هست؟ و کدوم سری رو بخرم بهتره(R,M,...)
این بود از گشت وگذار من در بازار.
ارادتمند همه دوستان.
die my darling
28-10-2011, 00:34
روی پرونده زیر نویس فارسی اصلا حساب نکن اگه میخوای یه تی وی واسه یو اس بی بخری روی پانی حساب نکن حالا یه زنگی به نمایندگیش بزنی یه سوالیم از اونا بپرسی بد نیست
neopdp از سال 2009 اومد برای بالا بردن برایتنس و کم کردن مصرف برق
neoplasma از سال 2011 برای بالا بردن کنتراست توی جاهای پر نور
دوستان منظور از تصاویر Break in و کالیبره با Break in چیه؟
یه مقدار توضیح میدین؟
منکه تو منوش چیزی ندیدم...!
وقتی پلاسما میخری واسه اینکه فسفراش آب بندی بشه و تصویرش بهتر بشه یه سری تصاویر پخش میکنن که عکسای سبز و آبی و قرمز و خاکستری و مشکی که هر 20-30 ثانیه یه بار پشت هم نمایش داده میشن.
سلام به همه دوستان
من شیراز هستم بعد از مدتی سرچ کردن رفتم خیابان داریوش.بهترین قیمتهایی که گیر آوردم:
st30 50:بدون گارانتی:1750
st30 42:بدون گارانتی:1400
st30:با گارانتی:42:1760
vt30 50:بدون گارانتی:2800
فقط یکی بهم بگه اگه بخوام بدون گارانتی بگیرم این مدت کارکرد و بقیه چیزا رو چجوری چک کنم؟
فروشنده می گفت با گارانتی ها گیرنده دیجیتال داره بدون گارانتی ها نداره.یعنی میگفت R داره ولی سری S نداره.درسته؟
یه راهنمایی خوب برای چک کردن موقع خرید بکنید ممنون میشم.
واما تصویر...
به نظرم از نظر تصویر خیلی شبیه v20 بود ولی پرنورتر.ولی باز یه درجه کم از e30 کم نورتر بود البته زیر نور زیاد.
از نظر جزیییات تصویر عالی بود.
از نظر دیزاین عالی بود.
راست ساخت کجا هست؟ و کدوم سری رو بخرم بهتره(R,M,...)
این بود از گشت وگذار من در بازار.
ارادتمند همه دوستان.
کیفیت st30 رو با v20 مقایسه کردی یا vt30 رو؟
به نظر من به جیبت نگاه کن اگه مایه داری vt30 بخر سری r که تیونر دیجیتال داره
روی پرونده زیر نویس فارسی اصلا حساب نکن اگه میخوای یه تی وی واسه یو اس بی بخری روی پانی حساب نکن حالا یه زنگی به نمایندگیش بزنی یه سوالیم از اونا بپرسی بد نیست
neopdp از سال 2009 اومد برای بالا بردن برایتنس و کم کردن مصرف برق
neoplasma از سال 2011 برای بالا بردن کنتراست توی جاهای پر نور
وقتی پلاسما میخری واسه اینکه فسفراش آب بندی بشه و تصویرش بهتر بشه یه سری تصاویر پخش میکنن که عکسای سبز و آبی و قرمز و خاکستری و مشکی که هر 20-30 ثانیه یه بار پشت هم نمایش داده میشن.
کیفیت st30 رو با v20 مقایسه کردی یا vt30 رو؟
به نظر من به جیبت نگاه کن اگه مایه داری vt30 بخر سری r که تیونر دیجیتال داره
با v20 مقایسه کردم. vt30 پلمپ داشت.پولم به vt30 نمیرسه:31:
سری r بدون گارانتی گیر میاد؟فقط سری r تیونر دیجیتال داره؟
دوست عزیز .......... V20 زیر نویس پخش نمیکه ، برای تصویر هم فقط فرمت AVCHD رو پخش میکنه .
St30 فکر میکنم که یه سری از فرمتای تصویری رو پخش کنه .
یکی از دوستان میگفت V20 الان قیمتش 1.760 و St30 هم مثل اینکه رو پایه 1800 یا 900 وایساده
پیشنهاد اینه که برای Vt30 صبر کنی ولی اگه خیلی عجله داری St30 با توجه به قیمتش بصرفه تره و هم ۳ بعدیه .
خوب v20s با v20 فرقی می کنه ؟!! در ضمن من زیرنویس خیلی واسم مهمه آخه چون فکر نکنم هیچ hd player بتونه کیفیتی که خود tv پخش می کنه رو پخش کنه!! من یه c8000 ساماسونگ تو خونه داریم که با اون فیلم می بینم و واقعآ با یه hd player که با کابل hdmi وصل می کنم به tv زمین تا آسمون فرق می کنه!!
50vt30 / 50vt20 اگر کسی داره من خریدارم. پیشنهاد را پ.خ. کنید.
50vt30 / 50vt20 اگر کسی داره من خریدارم. پیشنهاد را پ.خ. کنید.
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
اگر اینجوری که این گراف نشون میده باشه بزودی باید قیمت این مدل سقوط کنه!
کسی میدونه چرا؟
*محور عمودی دلاره.
چک کردن ساعت کار تلویزیون
:47:آقا این تی وی که من دارم تنظیمات تصویر بهتره بگم نداره
فقط تنظیم رنگ و کنتراست و روشنایی و شارپنس داره. تنظیماتی مثل گاما وmotion smoother و black level و تنظیمات روشنایی واسه هر رنگ که این چندتای آخری رو نداره (توی منوی advanced setting) حتی توی دفترچشم گفته اینارو ولی نداره
آخه تی وی که تنظیمات گاما نداشته باشه چطور تی وی هست که توی 2011 تولید شده.خیلی مسخرس سیاستای این panasonic که واسه هر کشوری عشقی یه جور منوی تنظیمات رو میده
Black.Hawk
28-10-2011, 17:41
:47:آقا این تی وی که من دارم تنظیمات تصویر بهتره بگم نداره
فقط تنظیم رنگ و کنتراست و روشنایی و شارپنس داره. تنظیماتی مثل گاما وmotion smoother و black level و تنظیمات روشنایی واسه هر رنگ که این چندتای آخری رو نداره (توی منوی advanced setting) حتی توی دفترچشم گفته اینارو ولی نداره
آخه تی وی که تنظیمات گاما نداشته باشه چطور تی وی هست که توی 2011 تولید شده.خیلی مسخرس سیاستای این panasonic که واسه هر کشوری عشقی یه جور منوی تنظیمات رو میده
البته توی کاتالوگی که بانیان چاپ کرده تنظیمات پیشرفته تصویر رو مدل vt30 داره و در مورد st30 این گزینه ها ذکر نشده !
پنل شما کدوم سری هست؟ R M S ؟
دوستان سایت امیرکالا 50VT30 آورده به قیمت 2040 دلار .
bavarian335
28-10-2011, 20:14
دوستان سایت امیرکالا 50VT30 آورده به قیمت 2040 دلار .
سلام
در مورد این سایت امیر کالا می خواستم بپرسم که قابل اعتماد هست ؟ یا نه .
کسی از کاربران از این سایت پنل خریده
البته توی کاتالوگی که بانیان چاپ کرده تنظیمات پیشرفته تصویر رو مدل vt30 داره و در مورد st30 این گزینه ها ذکر نشده !
پنل شما کدوم سری هست؟ R M S ؟
چون قبلا از MOOSHII پرسیدم میگم st30M
سلام
در مورد این سایت امیر کالا می خواستم بپرسم که قابل اعتماد هست ؟ یا نه .
کسی از کاربران از این سایت پنل خریده
من چیزی ازش نخریدم ولی سازوکار فروشش اینجوری بود که باید بیعانه بدی بعدش حدود 15 روز (ممکنه بیشتر یا کمتر بشه) صبر کنی تا از دبی واست بیاره بعد اگر بندرعباس نبودی واست ارسال کنه!
بهمین خاطر من نتونستم روش حساب کنم!
داداشمون راست میگه ST30M
:12::10:
چون قبلا از MOOSHII پرسیدم میگم st30M
kambiz11000
29-10-2011, 00:17
تو سایت نوشته VT30 رسید فکر کنم یعنی ایران رسیده و نیازی به سفارش نباشه که از دبی بیارند چون دبی خیلی وقته VT30 موجوده.
سایت بارش کالا ( همان بهترخرید) که حالا بیشتر عمده فروشی شده هم 50VT30 را اورده که تحویل شیراز می دهد 2.830.000 البته این مورد را تکی هم ارسال می کند(قسمت اقلام تک فروشی ). قیمت سایت امیر کالا هم مربوط به تحویل دبی است . کرایه بار تا ایران را جدا حساب می کند که بالای 2800 می شود.
infernal_a
29-10-2011, 10:50
خوب v20s با v20 فرقی می کنه ؟!! در ضمن من زیرنویس خیلی واسم مهمه آخه چون فکر نکنم هیچ hd player بتونه کیفیتی که خود tv پخش می کنه رو پخش کنه!! من یه c8000 ساماسونگ تو خونه داریم که با اون فیلم می بینم و واقعآ با یه hd player که با کابل hdmi وصل می کنم به tv زمین تا آسمون فرق می کنه!!
اوون پسوندهایی که میبینی مربوط به سفارش کشورهای مختلفه ، مثلا برای ایران که اگه شما بخوای با گارانتی بخری باید با پسوند R باشه و مثلا U و B برای اروپا بلاخص برای انگلیسه ، S برای سنگاپوره ولی در هر صورت بله یه فرقایی با هم میکنن مثلا اگه V20b یا u بگیری DVBT دارن و فکر کنم DVR هم داره به همراه Wireless Lan Adapter ...البته اینا رو گارانتی دار پیدا نمیکنی .
در مورد کیفیت هم که گفتی مربوط میشه به کیفیت UP Scale اچ دی پلیره مربوطه .
Arashmartini
29-10-2011, 11:01
دوستان من یه tv میخوام برای دکستاپ میخوام وصلش کنم به pc
به نظر شما st30 انتخاب مناسبیه؟
لطفآ قیمت بدون گارانتی این سه مدل رو در بانه بگید؟
st30
vt30
v20
die my darling
29-10-2011, 12:47
اگه v20b گیر بایری یا v20e دستگاه هم ----t داره هم ----s یعنی خودش کار رسیورم میکنه تازه اونم از نوع hd ... دستگاه ضبطم میکنه روی فلش و هارد اکسترنال.
st30
vt30
v20
تا اونجایی که من می دونم فعلا فقط ST30 هست.VT30 حدودای 2_3 هفته دیگه میارن (طبق گفته ی خودشون)
sT30 50" 2100
st30 42" 1250
st30
vt30
v20
اگه کاربرد اصلیتون PC است LED LCD مناسب تر از پلاسمائه.
اگه 4 - 5 ساعت بخواین با پلاسما PC کار کنید به نظرم بخاطر وجود نوار TaskBar و... تو ویندوز ،مشکل IR یعنی جاموندگی موقت تصویر براش پیش میاد.
Arashmartini
29-10-2011, 15:00
این مشکل IR برای LCD LED هم هست
کار اصلیم PC هستش و بالای 5 ساعت هم کار میکنم ضمن اینکه بازی و فیلم هم خیلی برام مهمه یه برند متناسب با نیاز من چی معرفی میکنید ترجیحآ 1 سایز کوچکتر از 40 اینچ اگه 37 باشه خوبه
شما در واقع دنبال یه مانیتور بزرگ هستید نه TV
من اگه برای خودم بخوام یه مانیتور بزرگ بخرم یکی از این دو تا رو می گیرم:
LED SAMSUNG 37D5550
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLCD SAMSUNG 37D585
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسامسونگ غیر از این دو تا 37 اینچ دیگه ای نداره.
من الآن مانیتورم 23 اینچ سامسونگه. توی فیلم و بازی مثل پلاسما که نمیشه اما برای PC خوبه.
رنگ های PC اکثرا رنگهای روشن و سفید هستند که LED LCD برای رنگ روشن مناسب تره و برایی پخش طولانی مدت تصاویر ثابت مثل پلاسما IR نداره.
Arashmartini
29-10-2011, 21:54
نه دوست عزیز عرض کردم که فیلم و گیم هم برام مهمه ترجیح میدم ال سی دی یا پلاسما بگیرم
لطفآ یک مدل معرفی کنید 40 هم بود عیب نداره فقط انتظاراتمو بر اورده کنه
die my darling
29-10-2011, 23:24
نه دوست عزیز عرض کردم که فیلم و گیم هم برام مهمه ترجیح میدم ال سی دی یا پلاسما بگیرم
عزیز جان هیچ تی وی ای پرفکت نیست همون پلاسمای kuro هم کامل نیست که الان 4 ساله هنوز بهترینه اگه فیلم و گیم بازی میکنی پلاسما خیلی خوبه کنتراست عالی داره و مشکل موشن بلور نداره رنگهای طبعی و سرزنده نمایش میده ولی برای تصاویر استاتیک lcd بهتره به نظر من باید از یکی فاکتور بگیری با پلاسما میتونی از pc استفاده کنی ولی باید مواظب باشی
kambiz11000
30-10-2011, 04:53
برای استفاده پلاسما بجای مانیتور احتمال داره تا 20 دقیقه تصویر ثابت باشه IR یا همون جاموندن تصویر پیش نیاد اگه پلاسما آببندی باشه. تو سایت پاناسونیک هم گشتم چیزی پیدا نکردم درباره این موضوع.
smith-xy
30-10-2011, 10:45
اساتيد محترم
اصولا تو پلاسماي جديد مثل ST30 اگر 100 ساعت اول هم ابندي شده باشه تا چقدر ميشه يك تصوير ثابت رو توي تلوزيون نگه داشت ( مثل همون نوار پايين ديندوز) و مطمئن بود كه جاماندگي موقت تصوير (ir) پيش نمياد؟
من به عنوان مانتور D5550 البته سایز 32 به چند نفر معرفی کردم همه هم راضی بودن و خودم هم تست کردم چیز خوبی برای دیدن فیلم هم جز اندازه اش فکر نمی کنم خیلی بد باشه فکر هم نمی کنم 42 پلاسما برای کاربرد هایی مثل مانتور جالب باشه چ.ن معمولا وقتی از یک تی وی به عنوان مانتور هم استفاده بشه فاصله به اون نزدیک خواهد بود .
من هم فکرمیکنم پلاسما نگیری بهتره
دوستان من کلا نظرم نسبت به پلاسما برگشته
کنتراست تی وی تو تاریکی کامل فوق العادس ولی بیشتر وقتمنو تو روشنایی روز و نور لامپ پای تی وی هستیم که رنگ مشکیش خیلی افتضاحه و نا امیدم کرده.به نظرم اگه ال ای دی که مشکیش به آبی متمایل نباشه کنتراستش از این خیلی سرتره.این ST30 سفیدش اصلا سفید نیست و تیره هستش.
به نظرم باید گاما ش یه خورده بیشتر بشه بعضی جاها که اصلا آپشنی واسه این ندارههههه.
IR هم که کلا رو اعصابمه 150 ساعت هم آب بندیش کردم خیر سرم یه نیمه فوتبال هم آدم جرات نداره نگاه کنه جای اسم تیما و نتیجه میمونه تا یکی دو ساعت.اگه میدونستم اینطوریه هیچ وقت سراغش نمیرفتم....:41:
die my darling
30-10-2011, 22:33
کنتراست تی وی تو تاریکی کامل فوق العادس ولی بیشتر وقتمنو تو روشنایی روز و نور لامپ پای تی وی هستیم که رنگ مشکیش خیلی افتضاحه و نا امیدم کرده.به نظرم اگه ال ای دی که مشکیش به آبی متمایل نباشه کنتراستش از این خیلی سرتره.این ST30 سفیدش اصلا سفید نیست و تیره هستش.
به نظرم باید گاما ش یه خورده بیشتر بشه بعضی جاها که اصلا آپشنی واسه این ندارههههه.
IR هم که کلا رو اعصابمه 150 ساعت هم آب بندیش کردم خیر سرم یه نیمه فوتبال هم آدم جرات نداره نگاه کنه جای اسم تیما و نتیجه میمونه تا یکی دو ساعت.اگه میدونستم اینطوریه هیچ وقت سراغش نمیرفتم....:41:
من بالای 10 بار مشکی این تی ویو زیر نور مغازه بقل led دیدم مشکیش کاملا مشکیه دقیقا مثل یه ال ای دی مدل تی وی شما چیه؟ اگه تمیزه و مشکلی نداره من خریدارم pm بده.
............
30-10-2011, 23:01
@mooshii
دوست عزیز شما چند مدل حرف میزنید؟ یکبار چند صفحه قبل گفتید:
ولی خداییش فیلتر نورش خیلی خوبه و توی نور زیاد , کم نمیاره .کنتراست و روشنایی تی وی هم خوبه
عکس از کیفیت و زیبایی تی وی رو بزارید وقتی این 100 ساعت تموم بشه ولی به نظرم خوشکله
الان نظرتان برگشته یک عکس وقتی همه چراغهای منزل روشن هست بدون فلاش دوربین بگیرید شاید فیلتر مدلهای m با مدلهای دیگر فرق دارد چون تجربه بنده هم برعکس تجربه شما بوده.
kambiz11000
31-10-2011, 00:49
اساتيد محترم
اصولا تو پلاسماي جديد مثل ST30 اگر 100 ساعت اول هم ابندي شده باشه تا چقدر ميشه يك تصوير ثابت رو توي تلوزيون نگه داشت ( مثل همون نوار پايين ديندوز) و مطمئن بود كه جاماندگي موقت تصوير (ir) پيش نمياد؟
دوستانی که پلاسما دارید چیزی نمی دونید درباره این موضوع؟
مدل شما سفیدش ومشکیش در حد CRT هم نیست؟( تو روشنایی روز و نور لامپ)
پلاسما ST30
infernal_a
31-10-2011, 10:36
اساتيد محترم
یه نکته مهم خدمتتون عرض کنم و اینکه IR جا موندگیه موقت تصویر نیست ، ممکن هم هست که کاملا تصویر چسبندگی پیدا کرده باشه و این مشکل اصلا برطرف نشه حتی با Break-in و غیره ... و منجر به تعویض پنل بشه .
منظور نسبت به LED ها گفته میشه ، که این مسئله اگه توو LED اتفاق بیوفته از همون اول کار تموم شدس و پیکسل کاملا سوخته ولی در مورد Plasma میشه با تصاویره موجود تا حدی یا کامل برطرفش کرد ( که اصولا اینجوریه ) و یا اینکه با اینها هم برطرف نمیشه .
در مورد بعد از 100 ساعت هیچ چیز دقیقی نمیشه گفت ، اصلا معلوم نمیکنه .....بالاخره دستگاه برقیه ...
یکی تا 3 ساعت لوگوی ثابت میزاره و هیچیش نمیشه ( بازم اصولا اینجوریه ) یکی هم شانسش بز میاره و با نیم ساعت لوگو چسبندگی پیدا میکنه .
و بنظر من پلاسما برای استفاده بعنوان PC اصلا به صلاح نیست .
infernal_a
31-10-2011, 10:49
دوست عزیز مشکل اینجاس که تکلیفت با خودت معلوم نبوده و نمیدونستی که از تصویر چی میخوای موقع خرید !!!! و الان که خریدتو کردی و 2 میلیون هم مایه اخ کردی، دچار پارادکس شدی .
و بقول دوسمون شما حرفات با هم متناقضه ! یه بار میگی عالیه ، یه بار میگی ضعیفه ... باید از روز اول میدیدی که که چی میخوای ؟ کنتراست بالا ، کیفیت بالا ، رنگای واقعی و بدون اقراق ، عدم تاری تصویر M B ، عدم Halo .و ....................... یا اینکه فقط برایتنس والسلاممممممممممممم . که اوونم تو Neo PDP ها حل شده .... دیگه چی ؟
در مورد گاما هم خدمتتون عرض کنم که (الان دقیق یادم نمیاد ) یه گزینه ای رو باید فعال کنی توو ستینگ تا آپشنه تغییرات گاما رویت شه . ( حداقل توو V20 که اینجوریه )
smith-xy
31-10-2011, 11:14
یه نکته مهم خدمتتون عرض کنم و اینکه IR جا موندگیه موقت تصویر نیست ، ممکن هم هست که کاملا تصویر چسبندگی پیدا کرده باشه و این مشکل اصلا برطرف نشه حتی با Break-in و غیره ... و منجر به تعویض پنل بشه .
منظور نسبت به LED ها گفته میشه ، که این مسئله اگه توو LED اتفاق بیوفته از همون اول کار تموم شدس و پیکسل کاملا سوخته ولی در مورد Plasma میشه با تصاویره موجود تا حدی یا کامل برطرفش کرد ( که اصولا اینجوریه ) و یا اینکه با اینها هم برطرف نمیشه .
در مورد بعد از 100 ساعت هیچ چیز دقیقی نمیشه گفت ، اصلا معلوم نمیکنه .....بالاخره دستگاه برقیه ...
یکی تا 3 ساعت لوگوی ثابت میزاره و هیچیش نمیشه ( بازم اصولا اینجوریه ) یکی هم شانسش بز میاره و با نیم ساعت لوگو چسبندگی پیدا میکنه .
و بنظر من پلاسما برای استفاده بعنوان PC اصلا به صلاح نیست .
دوست عزيز
در مورد پلاسما و ال اي دي توضيح داديد .
حالا ال سي دي چطور ؟ انونهم مشگل سوختن پيكسل رو داره؟
يا مثل ال سي دي هاي مخصوص كامپوتر ميشه ازش استفاده كرد؟
با تشكر
infernal_a
31-10-2011, 11:41
دوست عزيز
در مورد پلاسما و ال اي دي توضيح داديد .
حالا ال سي دي چطور ؟ انونهم مشگل سوختن پيكسل رو داره؟
يا مثل ال سي دي هاي مخصوص كامپوتر ميشه ازش استفاده كرد؟
با تشكر
دوست عزیز LED همان LCD هستن با عطرو بوی آن . یعنی چی ، یعنی اینکه برای تولیدشون از کریستال مایع استفاده شده و تنها تفاوتشون توو Back light هاشونه .
در اصل LED = LCD
دوست عزیز مشکل اینجاس که تکلیفت با خودت معلوم نبوده و نمیدونستی که از تصویر چی میخوای موقع خرید !!!! و الان که خریدتو کردی و 2 میلیون هم مایه اخ کردی، دچار پارادکس شدی .
و بقول دوسمون شما حرفات با هم متناقضه ! یه بار میگی عالیه ، یه بار میگی ضعیفه ... باید از روز اول میدیدی که که چی میخوای ؟ کنتراست بالا ، کیفیت بالا ، رنگای واقعی و بدون اقراق ، عدم تاری تصویر M B ، عدم Halo .و ....................... یا اینکه فقط برایتنس والسلاممممممممممممم . که اوونم تو Neo PDP ها حل شده .... دیگه چی ؟
در مورد گاما هم خدمتتون عرض کنم که (الان دقیق یادم نمیاد ) یه گزینه ای رو باید فعال کنی توو ستینگ تا آپشنه تغییرات گاما رویت شه . ( حداقل توو V20 که اینجوریه )
اگه برات مقدوره میتونی این آپشن تغییرات گاما رو پیدا کنی و اینجا بزاری تا دوستان استفاده کنن.
تا جائیکه من متوجه شدم اکثر تنظیمات فقط زمانی رویت میشن که TV به کامپیوتر متصل شده باشه.
یه سوال :
اگه به کامپیوتر متصل کنیم و تنظیمات گاما و یه سری پارامترهای دیگه رو تغییر بدیم و بعد اتصال PC رو قطع کنیم ، تنظیمات انجام شده برای سایر موارد باقی میمونن یا نه ؟
baaranak
31-10-2011, 22:16
دوستان سلام.تلوزیون من 42v20s هستش.فایل آپدیت را به صورت زیپ شده با حجم 23.1 MG دانلود کردم ولی حقیقتش ترسیدم روی tv اجرا کنم.ورژن فعلی نرم افزار 5.204 هست.خواهش میکنم راهنمایی کنید که چه نکاتی را باید رعایت کنم که اپدیت به صورت صحیح و کامل انجام شود. ممنون و متشکر
bavarian335
01-11-2011, 00:00
من چیزی ازش نخریدم ولی سازوکار فروشش اینجوری بود که باید بیعانه بدی بعدش حدود 15 روز (ممکنه بیشتر یا کمتر بشه) صبر کنی تا از دبی واست بیاره بعد اگر بندرعباس نبودی واست ارسال کنه!
بهمین خاطر من نتونستم روش حساب کنم!
سلام
ممنون از شما که جواب سوال بنده رو دادید.
پس با این حساب نمیشه به سایت امیر کالا اعتماد کرد.
خود شما hx925 سونی رو بدونه گارانتی گرفتید یا نه ؟و از کجا ؟
تمام مدل های سری 30 پاناسونیک NeoPDP هستن ؟ مثلاً U30 هم NeoPDP هست یا فقط VT30 و ST30 ؟
چون من شنیدم که ST30 و VT30 علاوه بر NeoPDP بودن Neo Plasma هستن (!) که این ویژگی باعث افزایش کنتراست از 2000 به 5000 شده ... من که خودم تو نمایندگی دیدم این اختلاف کنتراست کاملاً مشهود بود ...
حالا اگه قرار باشه من از خیر VT30 بگذرم و بی خیال ST30 هم بشم ... بازم خرید U30 از پاناسونیک معقوله یا بهتره برم سراغ برند دیگه ... مثلاً LG که تو مدل های مشابه U30 از نظر قیمت ، کنتراست 3000 داره ... اصلاً این برند ها با پاناسونیک قابل مقایسه هستن یا پاناسونیک یه کیفیت انحصاری با اختلاف مشهور و محسوس داره با تمام برندها و به قول نمایندگی ها پلاسما فقط پاناسونیک !؟!؟!؟؟!!؟!!
راستی این IR اینقدر وحشتناکه که یه نفر فقط از ترس همین IR قید پلاسما رو بزنه و بره سراغ LED ؟ چون من همین الان یه LCD سامسونگ دارم ...
تمام مدل های سری 30 پاناسونیک NeoPDP هستن ؟ مثلاً U30 هم NeoPDP هست یا فقط VT30 و ST30 ؟
چون من شنیدم که ST30 و VT30 علاوه بر NeoPDP بودن Neo Plasma هستن (!) که این ویژگی باعث افزایش کنتراست از 2000 به 5000 شده ... من که خودم تو نمایندگی دیدم این اختلاف کنتراست کاملاً مشهود بود ...
حالا اگه قرار باشه من از خیر VT30 بگذرم و بی خیال ST30 هم بشم ... بازم خرید U30 از پاناسونیک معقوله یا بهتره برم سراغ برند دیگه ... مثلاً LG که تو مدل های مشابه U30 از نظر قیمت ، کنتراست 3000 داره ... اصلاً این برند ها با پاناسونیک قابل مقایسه هستن یا پاناسونیک یه کیفیت انحصاری با اختلاف مشهور و محسوس داره با تمام برندها و به قول نمایندگی ها پلاسما فقط پاناسونیک !؟!؟!؟؟!!؟!!
راستی این IR اینقدر وحشتناکه که یه نفر فقط از ترس همین IR قید پلاسما رو بزنه و بره سراغ LED ؟ چون من همین الان یه LCD سامسونگ دارم ...
فقط ST30 و VT30 نئوپلاسما هستن. Neo PDP مدلهای 2010 بودن.
U30 پلاسمای معمولی و تفاوت روشنایی و کنتراستش با VT30 و ST30 خیلیه.
بیشتر پلاسما های پاناسونیک حداقل از نظر روشنایی به طور کاملا محسوسی بهتر از پلاسماهای سایر برندها هستن.
به نظر منم، پلاسما فقط پاناسونیک.
infernal_a
01-11-2011, 09:03
اگه برات مقدوره میتونی این آپشن تغییرات گاما رو پیدا کنی و اینجا بزاری تا دوستان استفاده کنن.
تا جائیکه من متوجه شدم اکثر تنظیمات فقط زمانی رویت میشن که TV به کامپیوتر متصل شده باشه.
یه سوال :
اگه به کامپیوتر متصل کنیم و تنظیمات گاما و یه سری پارامترهای دیگه رو تغییر بدیم و بعد اتصال PC رو قطع کنیم ، تنظیمات انجام شده برای سایر موارد باقی میمونن یا نه ؟
مقدور که هست ، فقط باید یادم بمونه که چکش کنم . نه دوست عزیز خودم یه سری تغییرات دادم توو Setting که وقتی میخواستم گاما رو تغییر بدم از سر جاش حذف شده بود و وقتی تنظیماتو برگردوندم سر جاش تنظیمات گاما دوباره برگشت ( دقیقا یادم نیست که روو چه موودی بود یا چی کارش کردم .......حالا میبینم بهت میگم )
در مورد PC من تا بحال استفاده نکردم از این موودش چون نیازی نداشتم بهش پس اطلاعاتی در مورد تنظیمشم ندارم ولی قاعدتا تنظیمات باید باقی بمونن .حالا شاید دوستانی که چک کردن بیشتر بتونن موود PC رو توضیح بدن .
infernal_a
01-11-2011, 09:16
دیشب هایپر استار بودم و St30 ی 50 رو نیم ساعت بوود که بازش کرده بودن ، عینک هم برای تستش هنوز باز نکرده بودن ( توجه داشته باشین که تا 3 ماه دیگه میریم توو سال 2012 و تازه مدل 2011 رو میارن توو هایپر ) و فکر کنم به زور یه سورس SD هم بهش خورونده بودن که فقط بگن روشنش کردن .
قیمت زده بود 2.350 سایز 50"
ST30 از طرف سایت TrustedReview جایزه گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز 3D که گرفته 9 از 10
امتیاز 2D بازم 9 از 10
دیشب هایپر استار بودم و St30 ی 50 رو نیم ساعت بوود که بازش کرده بودن، عینک هم برای تستش هنوز باز نکرده بودن ( توجه داشته باشین که تا 3 ماه دیگه میریم توو سال 2012 و تازه مدل 2011 رو میارن توو هایپر ) و فکر کنم به زور یه سورس SD هم بهش خورونده بودن که فقط بگن روشنش کردن .
قیمت زده بود 2.350 سایز 50"
هایپر استار؟
والا چون تو شهرستان از این جور چیزا نداریم نمی دونم یعنی چی؟ یه چیزی تو مایه های نمایشگاه است. نه؟
آدرسش رو لطف میکنی بدی، اگه مسیرم خورد تهرون برم یه سری بزنم؟
p30worldiran
01-11-2011, 12:18
دوستان سلام.تلوزیون من 42v20s هستش.فایل آپدیت را به صورت زیپ شده با حجم 23.1 MG دانلود کردم ولی حقیقتش ترسیدم روی tv اجرا کنم.ورژن فعلی نرم افزار 5.204 هست.خواهش میکنم راهنمایی کنید که چه نکاتی را باید رعایت کنم که اپدیت به صورت صحیح و کامل انجام شود. ممنون و متشکر
سلام
اول به ادرس زیر برو
الان ورژن Ver. 5.606 هست
اگه مطمئن به 42V20s هستی
توضیحات همنجا نوشته دانلود و بعد داخل sd و بعد گزینه آپدیت .... برای شما virea cast فعال میشه و بروز و میتونی از اینترنت استفاده کنی(خوش بحالت) چون ما تازه42v20r داریم با گارانتی با قیمت1700 نه آپدیتی امده و نه...
infernal_a
01-11-2011, 14:42
هایپر استار؟
والا چون تو شهرستان از این جور چیزا نداریم نمی دونم یعنی چی؟ یه چیزی تو مایه های نمایشگاه است. نه؟
آدرسش رو لطف میکنی بدی، اگه مسیرم خورد تهرون برم یه سری بزنم؟
هایپر استار یه فروشگاه یا مرکز خرید بسیار بزرگه توو غرب تهران که همه چی تووش پیدا میشه و با کیفیت خوب .
آدرس : بلوار فردوس غرب ، بعد از پل شهید باکری .... توو فردوس غرب که بیوفتی از هرکی بپرسی بهت میگه .
die my darling
01-11-2011, 16:19
ir اثر موقتی تصویر هست و دائمی نیست اگه دائمی باشه بهش میگن burn in که پلاسماهای الان burn in نمیشن مگر اینکه مثلا یه تصویر ثابتو 24 ساعت بزاری روش نمایش بده.
کنتراست واقعی پلاسماهای پاناسونیک همین الان خیلی بالاتر از این حرفاس مثلا همین الان vt30 رو تو سایت avs کالیبره کردن با 0.01 کاندلا عمق رنگ مشکی بقل 120 کاندلا شدت روشنایی که میشه 12000 به 1 کنتراست واقعی تازه این روی مدهای thx یا کاستوم هست روی مد داینامیک که خیلی خیلی بالاتر از این حرفا میره ولی ممکنه جزئیات کم بشه.
یه چند ماه پیش دو تا عکس تو اینترنت پیدا کردم که مال یکی از کاربرای سایت Avforoum بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یارو LED D8000 سامسونگ و پلاسما VT30 داشته.
چون با عکس نمیشه قضاوت درستی درباره کیفیت تصویر کرد و مهمتر اینکه کدوم رو اول داشت و بعد عوض کرده منو به شک انداخت که ازش یه سوالی کنم.
البته متوجه شدم تاریخ عکس VT30 تو Dataی عکس جدیدتر بوده. ولی محض اطمینان گفتم یه سوالی کنم، بد نیست.
اتاقشم نورگیره. جوابش می تونه بدرد بخور باشه.
بنابراین اینو ازش پرسیدم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین قضیه رو چند ماهی بود فراموش کرده بودم تا اینکه امروز یهو یادم اومد. رفتم دیدم این پیام رو داده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیامش رو تا حد 30 - 40 % می فهمم ولی نه 100%.
دوستانی که انگلیسیشون خیلی خوبه لطفا کمک کنن اینو کامل ترجمه کنن.
01-11-2011, 19:37
چکیده وار میگوید تنها چیزی که میتواند d8000 را برای آن توصیه کند نازکی و ظاهر است , کیفیت تصویر و صدا و کیفیت ساخت vt30 بسیار برتر از d8000 است که از یکنواخت نبودن نور صفحه نمایش رنچ میبرد.
smith-xy
01-11-2011, 22:13
دوست عزیز LED همان LCD هستن با عطرو بوی آن . یعنی چی ، یعنی اینکه برای تولیدشون از کریستال مایع استفاده شده و تنها تفاوتشون توو Back light هاشونه .
در اصل LED = LCD
اقاي infernal-a عزيز و ساير اساتيد
ببخشيد كه اين موضوع رو مجدد پيش ميكشم ولي برام جاي سوال هست.
من كامپيوترم از طريق كابل dvi به ال سي دي 19 اينچ متصل هست و هيچ وقت نگران پيكسل سوختن نبودم و پيش هم نيومده.حالا اگر در كنار اين يك تلوزيون ST30 هم بگيرم و با hdmi كارت گرافيك بهش تصوير بدم مشگل ir و خرابي
تلوزيون جدي هست يا با كمي ملاحظه و screen saver و ... ميشه از هر دو بهره برد؟
با سپاس.
kambiz11000
02-11-2011, 00:58
با وجود IR و burn in شرکت پاناسونیک قابلیت smart رو مدلهای 2011 گذاشته که شامل وب گردی هم میشه.
die my darling
02-11-2011, 01:26
با وجود IR و burn in شرکت پاناسونیک قابلیت smart رو مدلهای 2011 گذاشته که شامل وب گردی هم میشه.
عزیز جان ir یا image retention اثر موقتی هست که خیلی وقتا شما اصلا متوجه وجودش نمیشی مگر اینکه روی یه رنگ روشن با دقت نگاه کنی و خود به خود هم بر طرف میشه و به مرور زمانم کمتر پیش میاد burn in هم که پلاسماهای الان هم anti burn in دارن هم pixel orbiter پس burn in احتمال وجود اومدنش خیلی کمه همون قدری که image sticking ممکنه واسه ال ای دی پیش بیاد برو نمایندگی سامسونگ یه سر بزن ببین در روز چند نفر میان ال سی دیشون image stick داده که گارانتی قبول نمیکنه و قیمت تعویض پنلم واسه یه تی وی 1 میلیونی میگفتن 850 هزار تومن.
kambiz11000
02-11-2011, 02:18
تو سایت Pc world استرالیامدلهای سال 2009 و 2010 پاناسونیک و یه سری برندهای دیگه مدل 2011 رتبه و امتیاز بالاتری دارندنسبت به مدلهای 2011 پاناسونیک.
infernal_a
02-11-2011, 09:12
اگه برات مقدوره میتونی این آپشن تغییرات گاما رو پیدا کنی و اینجا بزاری تا دوستان استفاده کنن.؟
از Menu ------>Picture Advance--------> Set Up Advance isfccc ON
بعد Setting------> R_gain,G_gain,B_gain,rgb cutoff,GAMMA
و اگر هم isfccc رو Off کنید تنظیمات GAMMA و Picture advance حذف میشه .
baaranak
02-11-2011, 09:21
سلام
اول به ادرس زیر برو
الان ورژن Ver. 5.606 هست
اگه مطمئن به 42V20s هستی
توضیحات همنجا نوشته دانلود و بعد داخل sd و بعد گزینه آپدیت .... برای شما virea cast فعال میشه و بروز و میتونی از اینترنت استفاده کنی(خوش بحالت) چون ما تازه42v20r داریم با گارانتی با قیمت1700 نه آپدیتی امده و نه...
p30worldiran عزیز نتونستم.یعنی فایلو دانلود کردم ریختم رو مموری وبعد از منوی تلوزیون رفتم قسمت ممورری .3 تا گزینه ویدیو و موزیک و عکس میاد که فایل دانلود شده تو هیچکدام نیست.خواهش میکنم با ذکر جزییات راهنمایی کنید .جناب poonel و alucard عزیز خواهش میکنم شما هم کمک کنید.
infernal_a
02-11-2011, 09:22
اقاي infernal-a عزيز و ساير اساتيد
ببخشيد كه اين موضوع رو مجدد پيش ميكشم ولي برام جاي سوال هست.
من كامپيوترم از طريق كابل dvi به ال سي دي 19 اينچ متصل هست و هيچ وقت نگران پيكسل سوختن نبودم و پيش هم نيومده.حالا اگر در كنار اين يك تلوزيون ST30 هم بگيرم و با hdmi كارت گرافيك بهش تصوير بدم مشگل ir و خرابي
تلوزيون جدي هست يا با كمي ملاحظه و screen saver و ... ميشه از هر دو بهره برد؟
با سپاس.
معلومه دوست عزیز که که با ملاحظه و 100 البته استفاده از Screen Saver مشکلی پیش نخواهد آمد .
haniballecter1
02-11-2011, 12:07
سلام pgu83
دوست عزیز لطف می کنی آدرس تو شیراز رو که st30 رو با این قیمت میده پ خ کنی ممنون میشم.آیا قیمت V20 & VT20 رو داری تو شیراز؟
ممنون
die my darling
02-11-2011, 12:12
وقتی یه چیزی میخواد fact بشه آدم به نظر همه نگا میکنه وقتی از 100 تا سایت 95 تا شون که گردن کلفت تر و تکنیکی تر از این سایت هم ریویو مینویسن نظر برعکس این سایت دارن دیگه آدم خودش قضاوت میکنه البته نتیجه گیری با خود آدمه میتونه نظر همه مردم دنیارم قبول نداشته باشه...
die my darling
02-11-2011, 12:14
فیلارو باید بریزی روی root یعنی اول فلشو فرمت کن هیچی روش نریز بعد فایلارو بریز زتوی همون اولین دایرکتوری فلش
p30worldiran عزیز نتونستم.یعنی فایلو دانلود کردم ریختم رو مموری وبعد از منوی تلوزیون رفتم قسمت ممورری .3 تا گزینه ویدیو و موزیک و عکس میاد که فایل دانلود شده تو هیچکدام نیست.خواهش میکنم با ذکر جزییات راهنمایی کنید .جناب poonel و alucard عزیز خواهش میکنم شما هم کمک کنید.
با سلام
ابتدا در یکی از درایور های کامپیوتر خود فولدری با نام Temp ایجاد کنید سپس فایل دانلودی مربوط به آپدیت نسخه نرم افزاری تلویزیون را که قبلا دریافت کرده اید را از حالت فشرده خارج کرده و فایل SDDL.SEC را درون فولدری که ایجاد کرده بودید قرار داده و سپس فولدر مربوطه در SD Memory Card خود کپی کنید. حال اس دی مموری کارت خود را درون وردوی مربوطه قرار داده و سپس تلویزیون خود را روشن کنید و سپس مراحل آپدیت را که توضیحات کامل آن به صورت تصویری در لینک زیر قرار داده شده است را انجام دهید :
توجه : اگر باز هم انجام عملیات آپدیت صورت نگرفت فایل SDDL.SEC را در روت اصلی SD مموری خود که قبلا آن را فرمت کرده اید قرار داده و دوباره آزمایش کنید اگر باز هم با مشکل مواجه شدید به احتمال فراوان باید SD کارت خود را تغییر دهید.
die my darling
02-11-2011, 12:17
یک نکته هم قابل توجه دوستایی که منتظر پائین اومدن قیمت تی وی هستند دلار امروز تو بازار آزاد 1340 تومان بود و در حال افزایش قیمت... تا 1500 تومن که مثل آب خوردن میرسه منتظر انفجار قیمتها باشید.
یک نکته هم قابل توجه دوستایی که منتظر پائین اومدن قیمت تی وی هستند دلار امروز تو بازار آزاد 1340 تومان بود و در حال افزایش قیمت... تا 1500 تومن که مثل آب خوردن میرسه منتظر انفجار قیمتها باشید.
طبق اون چیزایی که تو روزنامه ها خوندمه خیلی از کالاهای خارجی بخصوص کره ای با دلار خریداری نمیشه.
بخاطر تحریم هایی که رو ایران هست و ممنوعیت تجارت بالای 20 میلیون دلار با ایران، بطور مثال شرکت های کره ای فعال تو ایران کالاهاشون رو به پول خودشون به ما می فروشن تا تحریم ها رو دور بزنند.
این قضیه هم ابداع خودشونه، نه ما.
چون فروش تو بازار ایران برای کره ای ها خیلی پرسود بوده این روش رو ابداع کرده اند.
این نوع معامله رو در مورد کالاهای ژاپنی مطمئن نیستم اما در مورد کره ایها مطمئن باشید همینه که عرض کردم.
بیشتر کالاها از دبی می آید وبا درهم خرید می شود. هفته پیش درهم 352 تومان بود وحالا به 365 تومان رسیده . حال اگر یک VT30 به مبلغ 7000 درهم خریده میشد طی یک هفته 91000 تومان گران شده است. کرایه هم به همین نسبت بالا وی رود.
از Menu ------>Picture Advance--------> Set Up Advance isfccc ON
بعد Setting------> R_gain,G_gain,B_gain,rgb cutoff,GAMMA
و اگر هم isfccc رو Off کنید تنظیمات GAMMA و Picture advance حذف میشه .
بابت زحمتی که کشیدی ممنونم عزیز.
اما داخل تنظیمات ST30 همچین Set Up Advance isfccc گزینه ای وجود نداره. تنظیمات گاما و وایت بالانس فقط تو مد PC قابل رویت و تغییر هستند.
infernal_a
02-11-2011, 15:24
اما داخل تنظیمات ST30 همچین Set Up Advance isfccc گزینه ای وجود نداره. تنظیمات گاما و وایت بالانس فقط تو مد PC قابل رویت و تغییر هستند.
خواهش میکنم .
مگه میشه نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
پس واقعا St30 خسته نباشه .
infernal_a
02-11-2011, 15:32
سلام.
اوون دوستانی که V20R دارن لطف کنن بگن ورژن نرم افزارشون چنده ؟
برای من :
7203-10300
haniballecter1
02-11-2011, 17:24
omid1351
سلام دوست عزیز لطف میکنی اگه آدرس و شماره تلفن فروشگاه رو تو (ب ا ن ه ) برام پ خ کنی
ممنون
kambiz11000
02-11-2011, 17:28
خواهش میکنم .
مگه میشه نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
پس واقعا St30 خسته نباشه .
isfccc سیستم تنظیمات پیشرفته تصویره که ST30 نداره. از پاناسونیک امسال فقط این مدلها همچین قابلیتی را دارند.
behroozgh
02-11-2011, 18:38
سلام
دوستان تو قسمت تنظیمات پیشرفته این پنل گزینه های خیلی زیادی وجود داره که هر کدوم را که هایلایت می کنی توضیحات مربوط به اون تنظیم را در قسمت پایین پنل مینوسه، ولی در مورد تنظیمات گاما هیچ توضیحی نداره ! اتفاقا این آپشن گاما تغییرات اساسی هم تو کیفیت و روشنایی تصویر پنل ایجاد میکنه ! از دوستان کسی در مورد این تنظیم اطلاعی داره ؟ ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدید.( منوی گاما شامل یک سری عدد تو بازه 1.8 تا 2.6 و یک گزینه هم به اسم S CURVE داره ) در ضمن قسمت تنظیمات پیشرفته تصویر که شامل منو گاما هم میشه بعد از فعال کردن گزینه isfccc در قسمت تنظیمات کلی پنل ظاهر میشه و به صورت دیفالت غیرفعاله.
سپاس
baaranak
02-11-2011, 20:09
دوستان سلام.از همتون ممنونم.ورژن 5606 نصب شد .ولی از قابلیتهای اون تقریبا چیزی نمیدونم.راهنمایی میکنید؟
مقدار استاندارد گاما 2.2 هستش . یعنی اگه tv دقیق باشه مقادیر grayscale در این حالت به درستی دیده میشن . بعضی tv ها به دلایل نرم افزاری مشگل گاما دارند و شاید روی مقادیر غیر از 2.2 دقیق تر باشند
............
02-11-2011, 21:31
سلام
دوستان تو قسمت تنظیمات پیشرفته این پنل گزینه های خیلی زیادی وجود داره که هر کدوم را که هایلایت می کنی توضیحات مربوط به اون تنظیم را در قسمت پایین پنل مینوسه، ولی در مورد تنظیمات گاما هیچ توضیحی نداره ! اتفاقا این آپشن گاما تغییرات اساسی هم تو کیفیت و روشنایی تصویر پنل ایجاد میکنه ! از دوستان کسی در مورد این تنظیم اطلاعی داره ؟ ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدید.( منوی گاما شامل یک سری عدد تو بازه 1.8 تا 2.6 و یک گزینه هم به اسم S CURVE داره ) در ضمن قسمت تنظیمات پیشرفته تصویر که شامل منو گاما هم میشه بعد از فعال کردن گزینه isfccc در قسمت تنظیمات کلی پنل ظاهر میشه و به صورت دیفالت غیرفعاله.
سپاس
گاما مقدار نور صحنه است اگر گاما دقیق باشد مقدار نور آن صحنه در حال نمایش تنظیم میشود یعنی صحنه نه اٌور برایت میشود نه اٌور دارک که باعث کم شدن جزئیات یا grayscale هم میشود گامای 2.2 یک گامای مناسب برای بیشتر تی وی ها هست ولی مقدار واقعی آن باید اندازه گیری شود مثلا بعضی تی وی ها روی گامای 1.6 گامای دقیقتر دارند تا 2.2 که دلیل آن همانطور که این دوست بالایی فرمودند مشکل نرم افزاری است 'گامای s.curve هم منحنی گاما را به شکل حرف S لاتین ترسیم میکند و کنتراست را بالا جلوه میدهد که در خاطرم نیست ولی در یکی از پستهای این انجمن جناب alucard در مورد انها توضیح کاملی داده بودند.
............
02-11-2011, 21:38
دوستانی که آپگرید کرده اند بعد از آپگرید چه چیزهایی به پنل اضافه شده است؟
baaranak
02-11-2011, 22:23
علی الظاهر چیزی اظافه نشده.
دوستانی که آپگرید کرده اند بعد از آپگرید چه چیزهایی به پنل اضافه شده است؟
تو خود سایتش که درباره ورژن 5.606 گفته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا ببینید VIERA Connect چه مزیتی نسبت به VIERA CAST داره.
سلام خیابان داریوش پاساژ وحدت مغازه اول سمت راست
alimusic
03-11-2011, 15:19
salam be hame
kambiz11000
04-11-2011, 06:07
یه نمونه کالیبره برای VT30
die my darling
04-11-2011, 12:41
البته این کالیبره برای دین فیلم hd تو اتاق تاریکه همه جا کاربرد نداره.
دوستان از vt30 که بعضی جاها گفته شده 42"و 47" ساخت تایلنده خبری ندارید؟ صحت داره؟
نمایندگی پاناسونیک سه راه طالقانی:
قیمت 50 اینچی st30
2280000
42 اینچ st30
1860000
50vt20 بود
3260000
ولی تصویر 50st30 یه پرده بهتر از vt20 بود قیمتشم کمتر بود نور فروشگاه کم بود تصویری که توش مشکی زیاد باشه نشون نداد که ببینم مشکی کدوم بهتره ولی st30 تصویرش یه مقداری براقتر و شارپتر بود.
دوستان از vt30 که بعضی جاها گفته شده 42"و 47" ساخت تایلنده خبری ندارید؟ صحت داره؟
سلام همشهری:10:
هنوز تایلندی نیومده. سایزش 42 ، 50 ، 65 هست. 47 نداره.
delmajid
05-11-2011, 22:59
ببخشید مگه 55 و 65 کجایی هستند؟ کدوم بهتره
salam be hame
درودبرشما
خوش آمدید
delmajid
05-11-2011, 23:03
سلام من یه مقدار راهنمایی در مورد بلوری پلیر panasonic bdt-310 میخواستم اگه میشه کمک کنید راستشو بخواید
یه تاپیکم مخصوصش درست کردم ولی کسی کمک نمیکنه اگه میتونین تو این تاپیک کمک کنید
صحنه را دیدم... رفتم نمایندگی پانا st30 داشت 42 میگفت 1850 - vt20 50 هم 3100 میگفت. ولی 3d st30فعال نبود و رو مد 2d بود. فکرکنم کیفیت 3dش از vt20 پایینتر باشه! چون 3d vt20 فعال بود و عینک داد که باش تصویر ببینم که خوب بود.
ببخشید مگه 55 و 65 کجایی هستند؟ کدوم بهتره
55 اینجا نمیاد. مخصوص آمریکاست.
VT30 هایی که تو دبی هستن ژاپنی اند. اینجا هم که تعداد محدود آوردن گویا ژاپنی اند.
انتخاب 55 یا 65 به سلیقه و اندازه اتاق و مهمتر از همه به پول تو جیبتون بستگی داره.
درودبرشما استادگرامی
مخلص بچه های بندر:10:
?!...sia
06-11-2011, 08:35
دوستان برای وصل کردن لپتاپ به این تی وی و پخش تصاویر 3D چه نوع کابل HDMI استفاده میکنید؟
آیا ورژن 1.4 بهش میخوره؟
به دادم برسید کسی شماره ای از شیراز یا بندر گناوه نداره که فروشنده vt30باشه خواهش میکنم کسی اگه داره بهم پیام بده
infernal_a
06-11-2011, 09:43
نه دوست عزیز ، تا این لحظه تماما ژاپن اصلن و برای نافه ژاپنن .
مثل Vt20 که اوونم برای نافه ژاپنه .
پس با خیال راحت میتونی خرید کنیو از جنس اصل لذت ببری ، چیزی که مدتهاست برای اکثر مردم آرزو شده .
infernal_a
06-11-2011, 09:53
صحنه را دیدم... رفتم نمایندگی پانا st30 داشت 42 میگفت 1850 - vt20 50 هم 3100 میگفت. ولی 3d st30فعال نبود و رو مد 2d بود. فکرکنم کیفیت 3dش از vt20 پایینتر باشه! چون 3d vt20 فعال بود و عینک داد که باش تصویر ببینم که خوب بود.
اتفاقا منم هرجا رفتم که 3d ی St30 رو ببینم همه جا یه گیری داشت . یکی میگفت کابلش وصل نیست !!! یکی میگفت عینکش دمه دست نیست !!! یکی دیگه میگفت عینکاش هنوز توو Pack ه و بازش نکردیم !!!!! و نهایتا همشون میگن کیفیتش عین Vt20 میمونه .......حالا بیا 3Dی Vt20 رو ببین چقدر خوبههههههههه مثل همن!!!!!!!!!!!!!!!!
Black.Hawk
06-11-2011, 10:54
جدا از صحبت های فروشنده ها اکثر فروم های معتبر خارجی هم سه بعدی مدل های gt30 , vt30 , st30 رو در یک سطح می دونن البته بعضی ها هم برتری خیلی کمی به vt30 میدن که به نظر می رسه جنبه روانی و تبلیغاتی داره و چون vt30 سری high end هست این مساله عنوان می شه
در کل پاناسونیک در زمینه سه بعدی و عمق زیاد تصاویر و کراس تاک بسیار کم نسبت به سازنده های دیگه معروف هست و از این بابت جای نگرانی نیست
infernal_a
06-11-2011, 11:04
تو خود سایتش که درباره ورژن 5.606 گفته:
حالا ببینید VIERA Connect چخ مزیتی نسبت به VIERA CAST داره.
کلا منظوره پانی از Viera Cast همون Smart خودمونه ولی الان بنا به دلایلی خود پانی اسمشو به منظور مانوس بودن با کاری که انجام میده به Viera Connect تغییر داده و یکسری تغییرات و در اصل گسترش ارتباطات با شبکه های اجتماعیه بیشتر و شبکه های خرید آن لاین برای کسانیکه قسمت سوم نرم افزاراشونو دانلود کرده باشن و برنامه های کاربردی که اضافه شده.....
Worried that the previous title of Viera Cast may be too didactic and restricted, the Japanese TV manufacturer decided to change the name of its internet TV portal to Viera Connect to better resonate with consumers looking for more interaction and personalisation from their internet-enabled television (IETV) sets. As a result, 2011 Panasonic HDTV models will sport the Viera Connect rather than Viera Cast platform
Besides inheriting existing services like YouTube, Twitter, Skype, Amazon video-on-demand (VoD), Bloomberg, Pandora and Netflix from VieraCast, the Viera Connect platform is further bolstered by new web-connected apps such as Facebook, Hulu Plus, Napster, CinemaNow, Ustream and select catch-up sports broadcasts. Also fresh is the Viera Connect Market store, from which users can download third-party applications to customise their Panasonic flat-screen televisions with even more functionalities
By HDTVTEST
نه دوست عزیز ، تا این لحظه تماما ژاپن اصلن و برای نافه ژاپنن .
مثل Vt20 که اوونم برای نافه ژاپنه .
پس با خیال راحت میتونی خرید کنیو از جنس اصل لذت ببری ، چیزی که مدتهاست برای اکثر مردم آرزو شده .
ما اهل کوفه نیستیم ومنتظرنشستیم...:2: ولی اگه گرون باشه همون st30 رومیگیرمو خودمو خلاص میکنم.
اتفاقا منم هرجا رفتم که 3d ی St30 رو ببینم همه جا یه گیری داشت . یکی میگفت کابلش وصل نیست !!! یکی میگفت عینکش دمه دست نیست !!! یکی دیگه میگفت عینکاش هنوز توو Pack ه و بازش نکردیم !!!!! و نهایتا همشون میگن کیفیتش عین Vt20 میمونه .......حالا بیا 3Dی Vt20 رو ببین چقدر خوبههههههههه مثل همن!!!!!!!!!!!!!!!!
همینجورش هم به من گفتن!!! امیدوارم اینجور نباشه چون شاید بخاطر گرونی vt30 همینو گرفتم:5:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
جدا از صحبت های فروشنده ها اکثر فروم های معتبر خارجی هم سه بعدی مدل های gt30 , vt30 , st30 رو در یک سطح می دونن البته بعضی ها هم برتری خیلی کمی به vt30 میدن که به نظر می رسه جنبه روانی و تبلیغاتی داره و چون vt30 سری high end هست این مساله عنوان می شه
در کل پاناسونیک در زمینه سه بعدی و عمق زیاد تصاویر و کراس تاک بسیار کم نسبت به سازنده های دیگه معروف هست و از این بابت جای نگرانی نیست
البته اگه ,3d vt20,vt30 از st30 بهتر باشه هم نباید تعجب کرد:20:
سلام . من می خواستم مدل vt30 بخرم کسی راهنمایی می کنه ؟
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
آیا مدل آمریکایی رو میشه از جایی پیدا کرد
از بانه و یا شاید از جنوب کشور
die my darling
06-11-2011, 15:15
سلام . من می خواستم مدل vt30 بخرم کسی راهنمایی می کنه ؟
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
آیا مدل آمریکایی رو میشه از جایی پیدا کرد
از بانه و یا شاید از جنوب کشور
مدل آمریکایی رو اگه از جایی هم گیر بیاری به دردت نمیخوره واسه اینکه سیستم تیونراش ntsc یه به پال خاورمیانه نمیخوره برقش 110 ولته دردسر زیاد داره.
MZA_7960
06-11-2011, 16:08
تنظيمات پيشرفته وگاما احتمالا وقتي فعاله كه كابل تيوي بهش وصل باشه و اين امكان برايورودي hdmi وجودنداره
VT30 رسمی توسط نمایندگی با گارانتی هنوز وارد نشده، من از فروشگاه خیابان شریعتی پرسیدم گفت شاید ۲ - ۳ هفته دیگه بیاد که من بعید میدونم اگه قرار بود بیاد با اطمینان بیشتر می گفت، فروشنده هم هی میگفت VT30 با VT20 هیچ فرقی نداره بیا اینو بخر، من فکر می کنم منتظرن همه VT20ها رو رد کنن بعد بیارن
تازه با این حالت معلوم نیست چند می خوان قیمت بگذارن،
delmajid
06-11-2011, 21:42
به دادم برسید کسی شماره ای از شیراز یا بندر گناوه نداره که فروشنده vt30باشه خواهش میکنم کسی اگه داره بهم پیام بده
شماره تلفن گناوه
07723223158
طبق مطالعاتم ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس تو تنظیماتشون (A/V Setting) گزینه 50Hz و 60Hz هست ولی VU+ ها بجاش PAL و NTSC دارند.
اکثر رسیورها مثل VU+ گزینه PAL و NTSC دارند.
سیستم PAL میشه 50Hz و NTSC میشه 60HZ.
حالا من شک کردم که PAL و NTSC دقیقا کار 50Hz و 60Hz ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس رو انجام میده؟ و مشکل Flicker تلویزیونهای پاناسونیک رو حل میکنه.
دوستان پاناسونیک دار که ترجیحاً VU+ دارید بی زحمت لطف کنید سیستم ر.س.ی.و.ر رو NTSC بزارید. با دکمه Info تلویزیون یا روشهای دیگه ببینید خروجی 60Hz میده؟
پاسخ این سوال برای من و سایر دوستانی که میخوان پلاسما پاناسونیک بخرن و خروجی 60Hz کیفیت بهتری براشون داره خیلی مهم هست.
طبق مطالعاتم ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس تو تنظیماتشون (A/V Setting) گزینه 50Hz و 60Hz هست ولی VU+ ها بجاش PAL و NTSC دارند.
حالا من شک کردم که PAL و NTSC دقیقا کار 50Hz و 60Hz ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس رو انجام میده؟ و مشکل Flicker تلویزیونهای پاناسونیک رو حل میکنه.
دوستان پاناسونیک دار که ترجیحاً VU+ دارید بی زحمت لطف کنید سیستم ر.س.ی.و.ر رو NTSC بزارید. با دکمه Info تلویزیون یا روشهای دیگه ببینید خروجی 60Hz میده؟
پاسخ این سوال برای من و سایر دوستانی که میخوان پلاسما پاناسونیک بخرن و خروجی 60Hz کیفیت بهتری براشون داره خیلی مهم هست.
jabarsink2000
07-11-2011, 17:45
poonel عزیز باید بگم بله 60 هرتز میده.
چون من استرانگ 4902 دارم(که مدل هایگ اند استرانگ است)
و زمانی که ntsc را انتخاب کنم خروجی روی 60hz میره و زمانی که pal را انتخاب کنم خروجی روی 50 hz.( با زدن دکمه info روی تمام مدل های ال جی این اطلاعات قابل نمایش است)
(تست شده روی خروجی اچ دی ام ای و کامپوننت ر.س .ی .و.ر بر روی تی وی های ال جی)
سوالی بود من در خدمت هستم.
در ضمن vu+ هم این امکان را دارد/
moslem47
07-11-2011, 18:23
سلام
دوستان این تلویزیون قابلیت دریافت و ضبط کانال های دیجیتال را داره؟
قیمت 42 اینچ اون حدودا چنده؟
Dr.pedram
07-11-2011, 20:48
دوست عزیز کی گفته توی vu+ پال و ان تی سی است من خودم vu+ دارم تنظیماتش 50 هرتز و 60 هرتز و multi هست مولتی همون اتومات است این هم اسکرین شات
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
کسی قیمت st30 تو بانه رو نداره؟(اختلافش با جمهوری چقدر هست هر دو بدون گارانتی)
بدون گارانتی عینک و بلوری =لیر هم داره؟
ممنون از پاسختون
VU+ شما چه مدلی هست؟
من VU+ UNO منظورم بود که جایگزین SOLO هست و تو منوش بجای 50 و 60 هرتز PAL و NTSC نوشته :
Dr.pedram
07-11-2011, 21:23
مال من solo است شاید بستگی به ایمیج داشته باشد تو سولو کاملا 50 و 60 مشخص شده و تو کیفیت تصویر اثر داره
آره . فکر کنم بخاطر ایمیج باشه.
در هر صورت دوستانی که LED LCD و بخصوص پلاسما پاناسونیک میخوان بگیرین حتماً حتماً ، یه VU+ یا DreamBox رو تو برنامه خریدشون بزارن.
با توجه به قیمت، VU+ انتخاب بهتریه. مدلهای 2011 خوبی هم داره. VU+ UNO جایگزین SOLO شده و 590 هست. VU+ Ultimo هم جایگزین Duo هست که تو بازار نیومده.
از توضیحات بیشتر بخاطر قوانین سایت معذورم. همینم که گفتم خط قرمز بود.
قیمتش در بانه با 2 عینک و بلوری 1600000
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.