PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

amirdnvos
29-06-2014, 15:18
اینم تست سرعت 1 مگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ضمن به خاطر ماه رمضون راینل به مشترکین 1 گیگ اینترنت رایگان از 2 تا 8 صبح داده.

Le0nard0
29-06-2014, 15:23
در ضمن به خاطر ماه رمضون راینل به مشترکین 1 گیگ اینترنت رایگان از 2 تا 8 صبح داده.

من توی سایتش چیزی ندیدم . پارسال که داده بود محدودیت زمانی نداشت

amirdnvos
29-06-2014, 19:37
من توی سایتش چیزی ندیدم . پارسال که داده بود محدودیت زمانی نداشت

تو قسمت مانده بسته ها نوشته.برای من اس ام اسش هم اومد

fanoostalaei
29-06-2014, 23:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای من هم اضافه شده

sobhan2012
30-06-2014, 02:10
ht
tp://8pic.ir/images/f0o96qga62piybbrosds.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من هم اضافه شده

اقا پس چرا واسه من اضافه نشده ؟؟؟ :'(

sobhan2012
30-06-2014, 02:11
ht
tp://8pic.ir/images/f0o96qga62piybbrosds.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من هم اضافه شده

fanoostalaei
30-06-2014, 03:12

والا من از ساعت 2 به بعد تلاش میکنم باهاش وصل شم ولی همش میگه اعتبار به پایان رسیده !! و وصل نمیشه :|

اعتبار حساب شما به پايان رسيده است

مشترک گرامی،
مشاهده این صفحه به معنی رسیدن به سقف اعتبار دوره ای (سیم کارت دائمی) یا پایان یافتن مبلغ شارژ سیم کارت (سیم کارت اعتباری یا دیتا) شما است.
برای پرداخت صورتحساب میاندوره (سیم کارت دائمی) یا خرید شارژ (سیم کارت اعتباری یا دیتا) روی "سامانه مدیریت حساب" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک نمایید.
مشاهده این صفحه و صفحات سامانه مدیریت حساب رایگان است.

خوب مسخره !! اولا اینکه تو خونه نه رایتل آنتن میده و نه همراه اول !! باید با رومینگ وصل شی به ایرانسل که فول آنتن هست ولی وقتی اونم وصل میشم همش این پیج میاد :|
تازه به حساب ecare هم نمیره :|

imanparsa
30-06-2014, 12:55
دوستان من این یک گیگ واسم نیومده بود یه بسته 200مگابایتی پایه خریدم تا این یه گیگ اومد

Le0nard0
30-06-2014, 14:15
برای منم نیست اگه بسته نخریم نمیاد ؟ بخوره تو سرت رایتل

Mr.World.Wide
30-06-2014, 18:02
سلام.کسی هست اینجا که سرعتش رو ۱ مگ کرده باشه؟
من اینترنت پایه دارم سرعتش حدود ۳۰ هست.میخواستم ببینم.چقدر تفاوت داره.

سرعت 1 مگ همون 1 مگ رو بهتون میده !!
البته اگر تعداد یوزر تو اون منطقه به حدی باشه که باعث افت سرعت نشه
سلام
من یه مگ گرفتم همیشه یه مگ نیست
بیشتر اوقات روی پنجاه تا نود سرعتش متغیره
البته بعضی ساعت ها هم سرعتش صد و بیست یا صد و پنجاه هم میرسه
ولی معمولا بین پنجاه تا نود متغیره

Mr.World.Wide
30-06-2014, 18:05
سلام.کسی هست اینجا که سرعتش رو ۱ مگ کرده باشه؟
من اینترنت پایه دارم سرعتش حدود ۳۰ هست.میخواستم ببینم.چقدر تفاوت داره.
والا من یه مگ دارم سرعتش برای من بین پنجاه تا نود متغیر هست
البته گاهی به صد و بیست و حتی صد و پنجاه هم میرسه
ولی من بیشتر وقتا که دیدم سرعتش همون بین پنجاه تا نود متغیر هست

bestinternet
30-06-2014, 21:41
والا من یه مگ دارم سرعتش برای من بین پنجاه تا نود متغیر هست
البته گاهی به صد و بیست و حتی صد و پنجاه هم میرسه
ولی من بیشتر وقتا که دیدم سرعتش همون بین پنجاه تا نود متغیر هست

1 مگ نامحدود؟

masooumi
30-06-2014, 23:41
والا من از ساعت 2 به بعد تلاش میکنم باهاش وصل شم ولی همش میگه اعتبار به پایان رسیده !! و وصل نمیشه :|

خوب مسخره !! اولا اینکه تو خونه نه رایتل آنتن میده و نه همراه اول !! باید با رومینگ وصل شی به ایرانسل که فول آنتن هست ولی وقتی اونم وصل میشم همش این پیج میاد :|
تازه به حساب ecare هم نمیره :|

دوست عزیز ، کلا بسته های خریداری شده اینترنت و همچنین این هدیه 1 گیگ فقط زمانی که به شبکه رایتل متصل هستید قابل استفاده می باشد . وقتی شما از رومینگ همراه اول و ایرانسل استفاده می کنید هزینه اینرنا شما با تعرفه عادی یعنی هر کیلوبایت 0.35 ریال محاسبه شده و از شارژ شما کم میشود.

amirbrad
01-07-2014, 09:10
دوستان یک سوال
اگر مثلا یک بسته 3 گیگ با سرعت 1 مگ یکماهه بخریم بعد از یک ماه که بسته به اتمام رسید سرعت رو همون 1 مگ میمونه یا برمیگرده به پیشفرض؟!

IVAN
01-07-2014, 11:14
دوستان یک سوال
اگر مثلا یک بسته 3 گیگ با سرعت 1 مگ یکماهه بخریم بعد از یک ماه که بسته به اتمام رسید سرعت رو همون 1 مگ میمونه یا برمیگرده به پیشفرض؟!

reset میشه

AryanLand
01-07-2014, 13:48
دوستان یک سوال
سلام.
شما هر ماه میتونید بسته و سرعت مورد نظرتون رو انتخاب کنید. :11:

amirbrad
01-07-2014, 14:00
سلام.
شما هر ماه میتونید بسته و سرعت مورد نظرتون رو انتخاب کنید. :11:

سلام
ممنون. پس یعنی هر وقت سرعت بالا بخواهیم همراه با حجم هستش و سرعت بعد از اتمام بسته به حالت قبل برمیگرده. فکر کنم قبلا اینطوری نبود البته من هیچ وقت بسته نخریدم اما دوستان قبلا می گفتن سرعت رو همون مثلا 1 مگ مونده دیگه و فقط مقدار حجم بسته تموم میشه.

AryanLand
01-07-2014, 14:57
سلام
ممنون. پس یعنی هر وقت سرعت بالا بخواهیم همراه با حجم هستش و سرعت بعد از اتمام بسته به حالت قبل برمیگرده. فکر کنم قبلا اینطوری نبود البته من هیچ وقت بسته نخریدم اما دوستان قبلا می گفتن سرعت رو همون مثلا 1 مگ مونده دیگه و فقط مقدار حجم بسته تموم میشه.
سلام.
شما وقتی مدارک برای سرعت بالاتر از 128 ارائه میدید بعد از هر دوره میتونی سرعت مورد نظرت رو از توی کنترل حساب اینترنتی انتخاب کنی. یعنی اگه بسته با سرعت 128 انتخاب کنی مبلغ اونو پرداخت میکنی و اگر 1 مگ انتخاب کنی مبلغ 1 مگ رو و این نیست که سرعت روی یه مقدار مشخصی ثابت بمونه. اگر به کنترل حساب اینترنتی خودتون برید بهتر متوجه عرض بنده میشید. :11:

amirbrad
01-07-2014, 15:14
سلام.
شما وقتی مدارک برای سرعت بالاتر از 128 ارائه میدید بعد از هر دوره میتونی سرعت مورد نظرت رو از توی کنترل حساب اینترنتی انتخاب کنی. یعنی اگه بسته با سرعت 128 انتخاب کنی مبلغ اونو پرداخت میکنی و اگر 1 مگ انتخاب کنی مبلغ 1 مگ رو و این نیست که سرعت روی یه مقدار مشخصی ثابت بمونه. اگر به کنترل حساب اینترنتی خودتون برید بهتر متوجه عرض بنده میشید. :11:

بله متوجه هستم بنده همون سری اول که رایتل اومد خط ثابت گرفتم و با حساب کاربری اشنایی دارم. اون موقع ابتدای راه اندازی سایتشون مدارک دانشگاهی اپلود کردم اما چند روز بعدش سایت اپدیت کردن و گفتن مدارک و از اول اپدیت کنید که من دیگه فارغ التحصیل شده بودم و نتونستم تا الان بسته با سرعت بالا بگیرم. در ضمن کنترل پنل خیلی بد شده سرعت و دیگه نمی نویسه فقط پایه داره و حرفه ای قبلا 128 و 512 و 1 مگ داشت و مقدار حجم هم مشخص بود و خیلی شلوغ شده و دسترسی سخت شده .کلا اماتور و بی نظم هستن. اسما 3g هستش اما برای حداقل سرعتش 1مگ و بقول اونا حداکثر باید مدارک دانشگاهی و شغلی ارایه داد هر کی ندونه فکر میکنه verizon امریکا هستش!!
ممنون از پاسختون.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AryanLand
01-07-2014, 15:30
بله متوجه هستم بنده همون سری اول که رایتل اومد خط ثابت گرفتم و با حساب کاربری اشنایی دارم. اون موقع ابتدای راه اندازی سایتشون مدارک دانشگاهی اپلود کردم اما چند روز بعدش سایت اپدیت کردن و گفتن مدارک و از اول اپدیت کنید که من دیگه فارغ التحصیل شده بودم و نتونستم تا الان بسته با سرعت بالا بگیرم. در ضمن کنترل پنل خیلی بد شده سرعت و دیگه نمی نویسه فقط پایه داره و حرفه ای قبلا 128 و 512 و 1 مگ داشت و مقدار حجم هم مشخص بود و خیلی شلوغ شده و دسترسی سخت شده .کلا اماتور و بی نظم هستن. اسما 3g هستش اما برای حداقل سرعتش 1مگ و بقول اونا حداکثر باید مدارک دانشگاهی و شغلی ارایه داد هر کی ندونه فکر میکنه verizon امریکا هستش!!
ممنون از پاسختون.

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.
مدرک که قانون هست و برای همه ارائه دهنده های اینترنت (هر چند که همه میدونن فرمالیته هست).
اره جدیدا سرعت رو نمیزنه میزنه پایه که 128 هست و حرفه ای که 1 مگ و 512 رو حذف کردن کلا. :11:

mazimazimazi
01-07-2014, 17:03
با سلام.
یک سوال داشتم ؟
من وقتی تبریز بودم یک سیم کارت رایتل خریدم ولی خودم ساکن آمل هستم.
سیم کارت جز طرح بهار رایتل بود که یه کد هدیه برام فرستاد میخام اقدام کنم برای سیم کارت هدیه ولی شهری که هستم تو لیست ارسالی نیست باید چی کار کنم ؟

polkr
02-07-2014, 11:19
سلام دوستان،رایتل پینگش چطوره؟

saeid127
06-07-2014, 18:11
دوستانی که ۱مگ رو باز کردن چقدر طول کشید تا باز شد؟
من مدرکم رو آپلود کردم واسم زده تایید شد اما توی طرح ها حرفه ای نیومده واسم.
یه سوال دیگه.الان که ۱۲۸دارم هم سرعتم تغییری میکنه؟

kasra2012
06-07-2014, 18:28
دوستانی که ۱مگ رو باز کردن چقدر طول کشید تا باز شد؟
من مدرکم رو آپلود کردم واسم زده تایید شد اما توی طرح ها حرفه ای نیومده واسم.
یه سوال دیگه.الان که ۱۲۸دارم هم سرعتم تغییری میکنه؟

من شب فرستادم فردا صبحش تاييد شد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

saeid127
06-07-2014, 19:44
واسه من زده "تایید شد" اما تو لیست سرویس ها فقط اینترنت پایه هست!
پشتیبانی نداره که باهاش تماس بگیریم؟

در کل خیلی پنل ضعیفی داره. شدیداً کند و گیج کننده. تازه جالبه که با مرورگر موبایل همخوانی نداره. خنده داره که اپراتور همراه نسخه مخصوص موبایل نداشته باشه! :n15:

امین1356
06-07-2014, 20:00
واسه من زده "تایید شد" اما تو لیست سرویس ها فقط اینترنت پایه هست!
پشتیبانی نداره که باهاش تماس بگیریم؟

در کل خیلی پنل ضعیفی داره. شدیداً کند و گیج کننده. تازه جالبه که با مرورگر موبایل همخوانی نداره. خنده داره که اپراتور همراه نسخه مخصوص موبایل نداشته باشه! :n15:
مرکز تماس مشتریان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Le0nard0
07-07-2014, 13:42
رگلاتوری اعلام کرد که اوپراتور چهارم در راهه و این اوپراتور بیشتر در بخش دیتای موبایل فعالیت میکنه

Armin.Computer
07-07-2014, 16:13
رگلاتوری اعلام کرد که اوپراتور چهارم در راهه و این اوپراتور بیشتر در بخش دیتای موبایل فعالیت میکنه

کدوم؟
اسمش چیه؟
اطلاعات بیشتری داری؟

Le0nard0
07-07-2014, 16:35
اوپراتور چهارم به زودی می آید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrabooni
07-07-2014, 20:21
اوپراتور چهارم به زودی می آید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یادمه سال 86 هم میگفتن که اپراتور سوم بزودی می آید
اپراتور چهارم رفت واسه سال 99 تازه اگه تحریما رو یکم شل کنن

Sent from my iPhone 5 using tapatalk

m-530
09-07-2014, 07:00
سلام
دوستان تلویزیون همراه رایتل اطلاعی دارید ؟؟؟؟

میگه که هزینه مشاهده یک ساعت تلویزیون با 3G ریتل با نرخ دریافت 200 کیلوبایت حدود 450 تومان است . بعد داخل پرانتز نشوته شده که (به ازای 90 مگابایت) که تناقض داره . با همین نرخ دریافت 200 کیلوبایت در ثانیه و به ازای 90 مگابایت فقط میشه 8 دقیقه تلویزیون دید !!!!!!!!!!

IVAN
09-07-2014, 19:52
اینها درست توضیح نمیدن. پهنای باند و حجمی که یه تصویر با نسبت رنگ بالا مورد استفاده قرار میده با یه تصویر رنگ پایین متفاوته. شما برای اینکه هزینه رو به دست بیارین همون قیمت حجمی که تو توضیحات نوشتن رو مد نظر قرار بدید

XENON24
09-07-2014, 19:57
سلام
برای استفاده از اینترنت رایتل حتما باید گوشی جدید داشته باشیم ؟مثلا نوکیا 5530 جواب نمیده؟
ممنون جواب بدین

Le0nard0
09-07-2014, 20:00
سلام
برای استفاده از اینترنت رایتل حتما باید گوشی جدید داشته باشیم ؟مثلا نوکیا 5530 جواب نمیده؟
ممنون جواب بدین

گوشی باید 3g رو ساپورت کنه که 5530 نمیکنه

france
09-07-2014, 20:21
با سلام
کسی از دوستان مودم رای فای رو خریده؟ در صورت خرید راضی هستید؟
سرعت ۱۰۲۴ چطوره؟ واقعیه؟

fanoostalaei
09-07-2014, 20:51
با سلام
سرعت ۱۰۲۴ چطوره؟ واقعیه؟

والا مودم رای فای چیز خوبیه ولی وقتی ارزش خرید داره که اینترنتش به صرفه باشه واینجوری هم که معلومه تو بیشتر شهر ها آنتن دهی رایتل خوب نیست و اینترنتش بده !! و چون با رومینگ استفاده از بسته های مصرفی مقدور نیس خرید اون ها به صرف نیس
سرعت 1 مگ رو هم تو مناطق شلوغ نمیتونی بهش برسی

امین1356
09-07-2014, 21:18
با سلام
سرعت ۱۰۲۴ چطوره؟ واقعیه؟
گوشی آندروید هات اسپات ساپورت بخری خیلی بهتر جواب میده.

mohammad.asghari
10-07-2014, 02:54
این مودمش فقط سیم کارت رایتل روش جواب میده؟

l3izar
10-07-2014, 10:44
سلامـ.
من فعلا به WIFI و Pc دسترسی ندارم میخوام گوشیم رو با این سیمکارت به روزرسانی کنم!
سرعت,قطعی سرویس پایه(128) چه طوره؟!؟

dj77
10-07-2014, 14:33
سلامـ.
من فعلا به WIFI و Pc دسترسی ندارم میخوام گوشیم رو با این سیمکارت به روزرسانی کنم!
سرعت,قطعی سرویس پایه(128) چه طوره؟!؟

سرعت دانلود پایه روی 32 بسته شده

Mr.Pooya
10-07-2014, 14:43
سلام
ممنون جواب بدین

سلام

برای استفاده از 3G رایتل باید از گوشی ای با قابلیت 3G استفاده کنید در غیر اینصورت با همون تکنولوژی 2G وصل خواهید شد.

موفق باشید

امین1356
10-07-2014, 17:56
سلام

برای استفاده از 3G رایتل باید از گوشی ای با قابلیت 3G استفاده کنید در غیر اینصورت با همون تکنولوژی 2G وصل خواهید شد.

موفق باشید
اگر گوشی 3G نباشه اصلا" رایتل کار نمیکنه (چون تکنولوژیش از بیخ آخرین نسل 3 یعنی 3.75G هست) مگر در حالت رومینگ به دو اپراتور دیگه وصل بشه (البته این حالتشو تست نکردم)

mehrabooni
10-07-2014, 19:10
سرعت دانلود پایه روی 32 بسته شده

سرعت edge ایرانسل از این بیشتره ها

Sent from my iPhone 5 using tapatalk

Mr.Pooya
10-07-2014, 20:35
اگر گوشی 3G نباشه اصلا" رایتل کار نمیکنه (چون تکنولوژیش از بیخ آخرین نسل 3 یعنی 3.75G هست) مگر در حالت رومینگ به دو اپراتور دیگه وصل بشه (البته این حالتشو تست نکردم)

البته فکر نمی کنم اینجور باشه که شما می فرمایید.

این لیست گوشی هایی هست که رایتل ساپورت می کنه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو اون صفحه در قسمت " قابلیت کارکرد در شبکه سوم تلفن همراه " خیلی از گوشی هایی رو می بینید که حتی 3G رو ساپورت نمی کنند. فکر می کنم منظورشون این هست که با سیم کارت رایتل کار می کنند ولی از قابلیت های 3G نمی تونید استفاده کنید. البته دقیق مطمئن نیستم ولی قائدتا نباید مشکلی باشه.

موفق باشید

virus2009
10-07-2014, 20:49
دوستانی که با کامپیوتر از رایتل استفاده می کنن پینگشون چنده ؟؟/
بی زحمت با این دستور ها یک پینگ بگیرید و اعلام کنید
ممنون

RUN > CMD :

ping 4.2.2.4 -t
ping 8.8.8.8 -t

امین1356
10-07-2014, 23:51
البته فکر نمی کنم اینجور باشه که شما می فرمایید.

این لیست گوشی هایی هست که رایتل ساپورت می کنه :

تو اون صفحه در قسمت " قابلیت کارکرد در شبکه سوم تلفن همراه " خیلی از گوشی هایی رو می بینید که حتی 3G رو ساپورت نمی کنند. فکر می کنم منظورشون این هست که با سیم کارت رایتل کار می کنند ولی از قابلیت های 3G نمی تونید استفاده کنید. البته دقیق مطمئن نیستم ولی قائدتا نباید مشکلی باشه.

موفق باشید
من با آیفون تست کردم اگر 3G رو آف کنی آنتن رایتل کلا" میپره.
با گوشی نوکیا غیر 3G ساپورت هم شبکه ها رو دستی سرچ کرم اصلا" رایتل رو جزو شبکه ها ندید.
با تشکر

Mr.Pooya
11-07-2014, 00:55
من با آیفون تست کردم اگر 3G رو آف کنی آنتن رایتل کلا" میپره.
با گوشی نوکیا غیر 3G ساپورت هم شبکه ها رو دستی سرچ کرم اصلا" رایتل رو جزو شبکه ها ندید.
با تشکر

اگر تست کردید درسته ولی خب شاید اون گوشی ها جز پوشش رایتل نبودند اخه تو سایتش کلی از گوشی هایی رو زده که اصلا 3G رو ساپورت نمی کنند. ولی باز هم نظر با شما که تست کردید.

خیلی ممنون :n16:

Joaquin
11-07-2014, 10:15
اگر تست کردید درسته ولی خب شاید اون گوشی ها جز پوشش رایتل نبودند اخه تو سایتش کلی از گوشی هایی رو زده که اصلا 3G رو ساپورت نمی کنند. ولی باز هم نظر با شما که تست کردید.

خیلی ممنون :n16:
رایتل در شبکه ی خودش از 3G تا HSDPA رو ساپورت میکنه و 2G در شبکه خودش نداره. بنابراین هر گوشی که حداقل 3G رو ساپورت کنه میتونه ازش استفاده کنه و در غیر این صورت به هیچ وجه به شبکه وصل نمیشه.

mohammad hamed
11-07-2014, 11:25
توی گرگان که رایتل خوب جواب نمیده.خیلی قطع و وصل میشه

Akom@n
11-07-2014, 14:06
من چند روز پیش یه سیم کارت رایتل گرفتم،
چند تا مشکل باهاش دارم
اول اینکه وقتی گوشی خاموش یا آفلاین باشه، برام sms می فرستن، بعد از روشن کردن دیگه بهم نمی رسه!! مشکل از خور رایتله کلا یا سیم کارت من این مشکل رو داره؟
در همون شرایط هم وقتی کسی زنگ میزنه میگه سرویس voice mail فعال نیست اما از من هم شارژ کم میکنه وقتی کس دیگه ای بهم موقع خاموشی زنگ زده!!
در آخر کد سیم کارت هدیه برام فرستاده نشده (شایدم وقتی خاموش بوده گوشیم فرستاده شده و به من نرسیده) الان چی کار میتونم بکنم؟!:n13:

saeid127
11-07-2014, 19:52
اگر رومینگ رو فعال کنی به شبکه gsm متصل میشه. من تست کردم.

t2download
14-07-2014, 23:36
دوستان طرح رای آموز رایتل چطور هست ؟؟؟

Armin.Computer
15-07-2014, 11:04
سلام
این خبر رو بخونید:

t2download
15-07-2014, 12:49
منم دیشت رایتل رایگان ثبت نام کردم و به جمع شما پیوستم ................

PLAΨMID
15-07-2014, 16:29
سلام . دوستان سرویس3g در اصفهان فعال هست ؟ اگه بریم بگیریم و با رومینگ بندازه روی 2g دیگه چه فایده ای داره آخه ؟
ضمنا کیفیت مکالمه صوتی رو با رایتل چطور ارزیابی میکنید ؟ با تشکر .

منم دیشت رایتل رایگان ثبت نام کردم و به جمع شما پیوستم ................

رایگان ؟؟؟؟؟:n04:
توی ایران مجانی آدمو کتک هم نمیزنن .

t2download
15-07-2014, 17:45
سلام . دوستان سرویس3g در اصفهان فعال هست ؟ اگه بریم بگیریم و با رومینگ بندازه روی 2g دیگه چه فایده ای داره آخه ؟
ضمنا کیفیت مکالمه صوتی رو با رایتل چطور ارزیابی میکنید ؟ با تشکر .

رایگان ؟؟؟؟؟:n04:
توی ایران مجانی آدمو کتک هم نمیزنن .

سیم کارت رایگان رایتل با 47 هزار اعتبار دوره های آموزشی و 2000 شارژ رایگان ..............

t2download
15-07-2014, 17:46
طرح رای آموز: سیم کارت اعتباری رایگان + 47،000 تومان اعتبار هدیه جهت شرکت در دوره های آموزشی با ارائه گواهینامه پایان دوره

این بسته شامل دوره های متعدد آموزشی آنلاین و حضوری در حوزه های عمومی، تخصصی، فنی، شهروندی، خانوادگی، ضمن خدمت و ... می باشد و در پایان هر دوره گواهینامه معتبر پایان دوره برای فراگیران صادر می شود. بهره مندی از 470،000 ریال اعتبار آموزشی هدیه منوط به ثبت نام در طرح رای آموز میباشد. (پرداخت هزینه کتب الکترونیک دوره و هزینه پست بر عهده کاربران میباشد) جهت ثبت نام در این طرح، فرم سمت راست را تکمیل و بر روی گزینه "ثبت نام" کلیک نمایید.

XXS
15-07-2014, 17:59
یکی بگه قضیه رایتل مجانی چیه؟

t2download
15-07-2014, 18:36
یکی بگه قضیه رایتل مجانی چیه؟

بخاطر جام جهانی هست ......... اینجا کامل در موردش هست ........ فقط چند ساعت مانده تا پایان طرح

XXS
15-07-2014, 20:22
سیم کارت رایگان رایتل با 47 هزار اعتبار دوره های آموزشی و 2000 شارژ رایگان ..............

کجاش رایگانه؟توسایتش گفته 9900 تومن دریافت میشه که.

dj77
15-07-2014, 22:17
به هیچ وجه طرح آموزیار رایگان نیست و این دورغه که رایتل می گه سیم کارت رایگان به شما میدیم. پس از تکمیل مراحل ثبت نام شما باید 9900تومان بصورت آنلاین و درجا پرداخت کنی! این در حالیه که سیم کارتی که به دست شما میرسه نه تنها هیچ بسته اینترنت یا پیامکی نداره بلکه 2هزارتومن کلاً شارژ اولیه بیشتر نداره.

dj77
15-07-2014, 22:59
در کنار رایتل ایرانسل نیز بصورت آمایشی و محدود به ارائه نسل سوم پرداخته و نوید قیمتهایی به نسبت بسیار پایین تر و کیفتی بالاتر را به شمترکین می دهد.

Extreme-Forces
16-07-2014, 01:23
دوستان اين سيم كارت اعتباري چطوره؟
سرعت 128 چجوريه ؟ سرعت دانلودش و اپلودش رو كسي ميدونه ؟
اخه EDGE ايرانسل خيلي عذابه. اين در رمقايسه با اون چطوره ؟

mohammad varaste
16-07-2014, 08:17
تو اخبار شنیدم که همراه اول و ایرانسل دکل های خودشونو با رایتل به اشتراک گذاشتن
الان یعنی دیگه هرجا ایرانسل و همراه اول آنتن بده ما میتونیم از اینترنت رایتل استفاده کنیم ؟

Firebirds
16-07-2014, 09:16
سلام
این خبر رو بخونید:
خبر خوبیه
دوستان اخبار اولین اپراتور دیگری هم که 3G رو عملیاتی کرد رو این جا قرار دهید

Firebirds
16-07-2014, 09:40
در کنار رایتل ایرانسل نیز بصورت آمایشی و محدود به ارائه نسل سوم پرداخته و نوید قیمتهایی به نسبت بسیار پایین تر و کیفتی بالاتر را به شمترکین می دهد.
فکر میکنم این قابلیت رام گوشی شماست، که نوع هر شبکه رو کنارش نمایش میدهد، ولی الا ایوحال دوستان آپ برای آندروید نمیشناسید که نشان دهد در پوشش 3G هستیم یا خیر ؟

Firebirds
16-07-2014, 09:42
دوستان اين سيم كارت اعتباري چطوره؟
سرعت 128 چجوريه ؟ سرعت دانلودش و اپلودش رو كسي ميدونه ؟
اخه EDGE ايرانسل خيلي عذابه. اين در رمقايسه با اون چطوره ؟
فعلا یک ماه هم دست نگه داریم گویا کشور در مسیر توسعه هست !

Armin.Computer
16-07-2014, 11:50
فکر میکنم این قابلیت رام گوشی شماست، که نوع هر شبکه رو کنارش نمایش میدهد، ولی الا ایوحال دوستان آپ برای آندروید نمیشناسید که نشان دهد در پوشش 3G هستیم یا خیر ؟

من در 2 مدل گوشی های سونی این قابلیت رو دیدم

dj77
16-07-2014, 11:58

رام رسمی هست. آندروید شما 4به بالا باشه نوع شبکه هم در اپراتورهای شبکه نمایش داده میشه

jjjan
16-07-2014, 12:34
دوست عزیز رو ایرانسل یه تست سرعت بزار ببینیم سرعتت چقدره الان

Le0nard0
16-07-2014, 13:02
تو اخبار شنیدم که همراه اول و ایرانسل دکل های خودشونو با رایتل به اشتراک گذاشتن
الان یعنی دیگه هرجا ایرانسل و همراه اول آنتن بده ما میتونیم از اینترنت رایتل استفاده کنیم ؟

از اینترنتش نه , وقتی به اوپراتورهای دیگه وصل بشه اینترنتش هم میشه gprs . تا وقتی که ایرانسل و همراه اول اینترنت 3g رو راه اندازی کنن

Firebirds
16-07-2014, 13:11
رام رسمی هست. آندروید شما 4به بالا باشه نوع شبکه هم در اپراتورهای شبکه نمایش داده میشه
اندروید کیت کت هست ولی اینکه که جنس شبکه رو نشان بدهد تو گوشی سامسونگ نیست.

dj77
16-07-2014, 14:12
اندروید کیت کت هست ولی اینکه که جنس شبکه رو نشان بدهد تو گوشی سامسونگ نیست.

درست میگی شما سونی این قابلیت رو داره روی 4.1 هم نشون میداد...

shamabady
16-07-2014, 14:24
یک سوال
الان سیم کارت رایتل که بگیری شارژ اولیه هم داره یا نه ؟
من یک ماه پیش یکی گرفتم هیچی شارژ نداشت .

Firebirds
16-07-2014, 14:42
درست میگی شما سونی این قابلیت رو داره روی 4.1 هم نشون میداد...
OpenSignal
آپ خوبیه برای اینکه دکل bts های 3g رو توی نقشه مشخص کنید. به نظرم یه امتحانش بکنید جالب و کاربردی هست.

amir_dre
16-07-2014, 15:59
دوستان این کد سیم کارت هدیه رو دقیقا باید کدوم قسمت سایت رایتل وارد کنیم ؟

PLAΨMID
16-07-2014, 22:41
منم گوشی سونی دارم . سرچ کردم فقط همراه اول و ایرانسل رو پیدا کرد هر دو هم 2g بودند . چیزی به اسم رایتل پیدا نشد . یعنی توی اصفهان رایتل کلا از رومینگ استفاده میکنه و چیزی به اسم 3g نداره ؟

sansa
16-07-2014, 22:47
این تلویزیون همراه رایتل هزینش چقدره ؟ قضیش چیه ؟:n13:

NaughtyCat
16-07-2014, 23:13

اگه کیفیت کانکشن "3G" شون بخواد مثل EDGE فعلی باشه که مفت هم نمیارزه! خیلی وقتاش عملا غیر قابل استفادس اصلا. همین EDGE رو با کیفیت خوب و سرعت واقعیش بدن 3G پیشکش...

با این تعداد مشترکی که ایرانسل هم داره نمیشه زیاد به کیفیت خوب امید داشت. امیدوارم البته اینطور نباشه و وضع بهتر بشه.

Sent using Tapatalk

dj77
17-07-2014, 12:13
اگه کیفیت کانکشن "3G" شون بخواد مثل EDGE فعلی باشه که مفت هم نمیارزه! خیلی وقتاش عملا غیر قابل استفادس اصلا. همین EDGE رو با کیفیت خوب و سرعت واقعیش بدن 3G پیشکش...

با این تعداد مشترکی که ایرانسل هم داره نمیشه زیاد به کیفیت خوب امید داشت. امیدوارم البته اینطور نباشه و وضع بهتر بشه.

Sent using Tapatalk

EDGE یه ظرفیت داره یعنی اگر اکثریت بخواند از اینترنت ایتفاده کنن این مشکل به وجود میاد که حتی گوگل هم باز نمی کنه! ولی در نسل سه به این صورت نیست سلولهای شبکه افزایش پیدا کرده و تعداد بسیار بیشتری همزمان می تونند از اینترنت استفاده کنند بدون افت سرعت.
شما هم به توییتر رسمی ایرانسل سر بزنی می بینید که تست سرعت 10مگ گذاشته از شبکه 3G ایرانسل

Lord007
17-07-2014, 13:09
قراره توی این طرح رای آموز چی آموزش داده بشه؟ دیگه ترفند فروش از این عجیب تر ندیده بودیم.

Atghia
17-07-2014, 13:19
واقعا که جای تاسف داره این طرح مسخره ای که بخاطر مسابقه پیامکی والیبال گذاشتن...
دیشب خیلی سایتشون شلوغ بود تمام مراحل ثبت نام رو رفتم تا پرداخت که 9900 باید پرداخت میشد در نهایت پول رو از حسابم کم کردند اما وقتی به سایت برگشت داده شد دوباره رفت قسمت ابتدایی ثبت نام:n03:
بنظرتون هیچ راهی نداره برای پیگیری؟:n13:

Lord007
17-07-2014, 13:20
یه شماره شناسه و پسورد میده,اونو یادداشت نکردی جایی؟

Sent from my LT15i using Tapatalk

Atghia
17-07-2014, 13:23
یه شماره شناسه و پسورد میده,اونو یادداشت نکردی جایی؟

چرا دوست گرامی اونو دارم دوباره که با رمز و شناسه وارد میشم میره به مرحله ای که هزینه رو باید پرداخت کنم!!:n22:

Lord007
17-07-2014, 13:25
اینجور مواقع باید زنگ بزنی پشتیبانی! اگه پرداختت موفقیت آمیز بوده باشه با همون شناسه مشکلت حل میشه.

Armin.Computer
17-07-2014, 13:29
امیدوارم شاهد فضای رقابتی بین اپراتور ها باشیم
البته به نظر من مهترین نکته قیمت سرویس هاست که به صرفه باشه

PARIYA 69
17-07-2014, 13:29
من دیشب سیم کارت اعتباری رایتل ثبت نام کردم
شد 21600 تومان, پول دیگه ای که نباید به مامور پست پرداخت کنم. درسته؟؟

سوال دومم: اینا نوشتن طرح هدیه فقط واسه بهاره
من که دیشب ثبت نام کردم کد هدیه واسم میاد که هدیش هم بیرم یا نه؟؟

خیلی واسم مهمه لطفا پاسخ بدید ممنونم :n01:

Atghia
17-07-2014, 13:46
تا حالا کسی تجربه مکالمه با پشتیبانی رایتل رو داشته؟من قبلا اینکارو انجام دادم.
به طرز فجیعی مسخرست!
کلا صبح ها که جواب داده نمیشه!!!بعدازظهر هم از شش الی هفت تا گزینه ای که برای ارتباط داره بجز یکی که ارتباط با اپراتور هست بقیش میگه برای کسب اطلاعات به سایت رایتل مراجعه شود!!!!
و اما اپراتور زمان انتظارش دست کم بالای۲۰نفر در صف انتظارن.
در چنین شرایطی من اون ۱۰هزار تومن رو میبوسم میزارم کنار اما به هرکسی که این پیامو میبینه میگم که دوستان لطفا گول اینا رو نخورید معلوم نیست چندنفر اینطوری پولشون خورده میشه!
قطعا خیلی ها مثل من قید پیگیری رو میزنن نزنن هم کاری ازشون برنمیاد.
بهمین راحتی

Firebirds
17-07-2014, 15:17
واقعا پر واضح است که این چند روز آخری که تا پایان مهلت انحصار مانده رایتل داره تمام تلاش رو میکنه که سیم کارت بیشتری بفروشد و کم کاری های گذشته رو جبران کند.

واقعا در حیرتم ملت چرا توی این یکی دو ماه مانده میرن سیم کار اونم با هدف استفاده از 3G میخرن.
یکم دست نگه دارد بعد با خیالت راحت اپراتور خودتون را انتخاب کنید.

arash59b
17-07-2014, 15:26
واقعا پر واضح است که این چند روز آخری که تا پایان مهلت انحصار مانده رایتل داره تمام تلاش رو میکنه که سیم کارت بیشتری بفروشد و کم کاری های گذشته رو جبران کند.

واقعا در حیرتم ملت چرا توی این یکی دو ماه مانده میرن سیم کار اونم با هدف استفاده از 3G میخرن.
یکم دست نگه دارد بعد با خیالت راحت اپراتور خودتون را انتخاب کنید.

اینم در نظر بگیر که ۹۹ درصد مردم عامی هستند و ازاین چیزا سردرنمیارن اگه اینطور نبود که تبلیغات فایده ای نداشت
یه عده هم هستن که از نظر مالی براشون اهمیت و تفاوتی نداره

Sent from my iPad using Tapatalk

Mr.Pooya
17-07-2014, 16:56
قراره توی این طرح رای آموز چی آموزش داده بشه؟ دیگه ترفند فروش از این عجیب تر ندیده بودیم.

سلام

این لیست دوره هاش هست.

لیست دوره ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali_softcenter
17-07-2014, 17:04
بیشتر از یک ماه هست که در طرح رای آموز ثبت نام کردم

ولی متاسفانه با اینکه نوشته بود بعد از 5 روز سیم کارت شما به آدرستون پست میشه این اتفاق نیفتاده...

بیشتر از 3 بار با پیشتیبانی تماس گرفتم...گزارش پر کرده...دو هفته پیش یه خانم از رایتل زنگ زد گفت پیگیری میشه ولی هنوز خبری نشده!

شد یک ماه!

الان رفتم در سایت رایتل و در قسمت پیگیری مرسوله ها...شماره ملی رو وارد کردم و یک کد رهیگری پستی بهم داد.

اون رو در سایت پست زدم و نوشته سیم کارت من در تاریخ 25 یعنی دیروز به واحد توزیع منطقه مون تحویل شده!

ظاهرا شنبه باید برسه دستم...ولی اصلا راضی نیستم...قرار بود 25 روز پیش مرسوله به دست من برسه.

اگر یکی مسافر باشه چی؟ چرا براشون وقت و زندگی مردم ارزش نداره؟

پیشنهاد میکنم اگر پول از حسابتون کم شده وقتی با پشتیبانی حرف میزنید بگید میخوام گزارش پر کنم

ArashMiniStar
17-07-2014, 17:38

ولی متاسفانه با اینکه نوشته بود بعد از 5 روز سیم کارت شما به آدرستون پست میشه این اتفاق نیفتاده...

بیشتر از 3 بار با پیشتیبانی تماس گرفتم...گزارش پر کرده...دو هفته پیش یه خانم از رایتل زنگ زد گفت پیگیری میشه ولی هنوز خبری نشده!

شد یک ماه!

الان رفتم در سایت رایتل و در قسمت پیگیری مرسوله ها...شماره ملی رو وارد کردم و یک کد رهیگری پستی بهم داد.

اون رو در سایت پست زدم و نوشته سیم کارت من در تاریخ 25 یعنی دیروز به واحد توزیع منطقه مون تحویل شده!

ظاهرا شنبه باید برسه دستم...ولی اصلا راضی نیستم...قرار بود 25 روز پیش مرسوله به دست من برسه.

پیشنهاد میکنم اگر پول از حسابتون کم شده وقتی با پشتیبانی حرف میزنید بگید میخوام گزارش پر کنم

منم به یکی کد هدیه فروختم معلوم نشد از اخر سیم کارتو برای بنده خدا فرستادن یا نه چرا اینقد افتضاح شده!!

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

Joaquin
17-07-2014, 19:05
عجب.. این طرح های مسخره دیگه چیه!

mehrdad123
17-07-2014, 20:26

شد یک ماه!

منم ثبتنام کرده بودم یک هفته ای رسید

Sent from my ST15i using Tapatalk

dj77
17-07-2014, 22:40
رایتل به جای اینکه بیاد قیمت اینترنت خودشو نصف کنه (به گفته مدیرعامل خودش در برج8 سال 92) و یا بسته مکالمه قرار بده مانند ایرانسل(تعرفه های رنگی) میاد یه طرحهایی میزاره برای فرو کردن سیم کارت در پاچه ملت که اصلاً هر کی ببینه میگم این دیگه چیه! رایتل خودش هم داره یه کاری می کنه خودشو به دست خودش نابود کنه! الان هم که ایراسل نسل سه داره میده کم کم همه گیر میشه تا 2-3ماه آینده دیگه کسی سمت رایتل نمیره! که قطعاً هم قیمتهای اینترنت خودشو از رایتل بسیار پایین تر قرار میده!
رایتل هم در حال حاضر اصلاً به فکر خدمات دهی به مشترک خودش نیست! فقط سیم کارتو به شما بندازه بقیش خدا حافظ شما!اصلاً مشولیت قبول نمی کنه!

PARIYA 69
18-07-2014, 14:49
اگه رایتل بخرم ماه اول 10000تا پیامک رایگان داخل شبکه میتونم بفرستم ؟!!

dj77
18-07-2014, 22:26

500تا خودش بهت هدیه میده(از هنگام فعال شدن سیم کارت به مدت 30 روز) (فقط داخل شبکه) ولی این طرحی که شما میگی طرح دکا هست و برای اینکه فعالش کنی باید 5هزارتومن شارژ کنی سیم کارتتو و طرح رو بخری

Viren
19-07-2014, 15:52
2 روزه وضع اینترنت داغونه همش قطع و وصل

promaproma
19-07-2014, 16:08
من یدونه گلکسی تب خریدم. که توش سیم کارت اعتباری رایتل با 3 گیگ اینترنت داشت. هنوز اکتیوش نکردم. شانسی شدیم استفاده کننده این اپراتور.

اگه به درد بخور بود نگه میدارم. اگه نه میره تو بایگانی پیش بقیه سیم کارت ها :n09:

متین 68
20-07-2014, 02:48
رایتل اینترنت 2 مگ هم داره برای خرید؟ تو پنلش؟

dj77
20-07-2014, 10:28
رایتل اینترنت 2 مگ هم داره برای خرید؟ تو پنلش؟

خیر برای افراد حقیقی فقط تا 1مگ(با ارسال و تایید مدارک)

saeid127
20-07-2014, 21:53
واسه من که سرعت 1 مگ خیلی تفاوتی نداره با 128.

البته احتمالا مال منطقه ای که توش هستم هم هست.

الان سرعت دانلودش نهایتا 70 میشه. البته با سرور خوب.

امیر انصاری
21-07-2014, 00:24

سیم کارت های اعبتاری ای که در ماه رمضان خریداری شده باشند 10 هزار دقیقه مکالمه ی داخل شبکه و 10 هزار پیامک داخل شبکه هدیه دارن. یک سیم کارت اعتباری هم هدیه میدن.

keymaker
21-07-2014, 01:36
من اینترنت ۳ ماهه ۱۲۸ گرفتم با 70 Kbps استیبل دانلود میکنه فقط دیشب به مدت ۶ ساعت کلا قطع بود واسه کسی اینطوری بوده ؟ سرعت دوستان دیگه هم همین قدر هست ؟

dj77
21-07-2014, 11:42
من اینترنت ۳ ماهه ۱۲۸ گرفتم با 70 Kbps استیبل دانلود میکنه فقط دیشب به مدت ۶ ساعت کلا قطع بود واسه کسی اینطوری بوده ؟ سرعت دوستان دیگه هم همین قدر هست ؟

دیشب طرفا 11 که من وصل شدم مشکلی نداشت

years
21-07-2014, 15:42
128 سه ماهه چند؟
یک ماهه نداره؟

keymaker
21-07-2014, 17:27
128 سه ماهه چند؟
یک ماهه نداره؟
یک ماهه هم داره٬ ۳ ماهه فکر کنم ۳۴ تومن با ۲/۵ گیگ حجم

Viren
21-07-2014, 18:40
3 روزه اینترنت من قطعه.یعنی وقتی دیتا روشن می کنم اون علامت H میاد ولی هیچ سایتی باز نمیشه کلا تعطیله.چیکار کنم؟

dj77
21-07-2014, 20:34
3 روزه اینترنت من قطعه.یعنی وقتی دیتا روشن می کنم اون علامت H میاد ولی هیچ سایتی باز نمیشه کلا تعطیله.چیکار کنم؟

3روزه؟! شما بسته اینترنت که خریداری کردی حجم و مدت زمان داره هنوز؟! یا اگر بسته اینترنت نداری پول داری تو حسابت؟
از دستگاهت هم مطمئن شو که مشکلی نداره اگر همه موارد چک کردی با 200تماس بگیر و مشکلتو بگو

DavoodITE
23-07-2014, 13:59
درود
دوستان برای یکی از اقوام میخواستم سیم کارت رایتل برای استفاده ار اینترنت بگیرم. به خاطر مشکل خط تلفن ADSL نمیتونن بگیرن.
از نظر سرعت چطوره؟؟ 128 واقعیه یا کمتره ؟؟ کلا در مقایسه با ADSL چطوره؟؟
ساکن اصفهانم.

dj77
23-07-2014, 14:51
درود
دوستان برای یکی از اقوام میخواستم سیم کارت رایتل برای استفاده ار اینترنت بگیرم. به خاطر مشکل خط تلفن ADSL نمیتونن بگیرن.
ساکن اصفهانم.

کلاً در مقایشه با ADSL بسیار بسیار هزینه بیشتری داره همین سرعت 128 که شما هم گفتی بسته 1.5گیگ 1ماهشو میده 13500تومان هر گیگ ترافیک هم میفروشه 10 هزار تومن

Le0nard0
23-07-2014, 14:56
درود
ساکن اصفهانم.
128 رو روی 256 بستن

Ali_N8
23-07-2014, 18:58
دوستان نظرتون در مورد این طرح چیه ؟ آیا به صرفه نیست ؟

بسته یک ساله ویژه دانگل و سیم کارت دیتا رایگان این روش، شکل یک ساله روش قبلی است. در صورت خرید یک ساله سیم کارت، بسته اینترنت و مودم USB نسل سوم (3G)، سیم کارت دیتا رایگان و مودم با 50% تخفیف ارائه می شود.

سیم کارت دیتا رایگان + 50% تخفیف دانگل
نام بسته
سرعت (Kbps)
مهلت استفاده (روز)
حجم (GB)
قیمت (ریال)

اینترنت پایه یک ساله
128
365
15

1,450,000

zxzxcvcv
23-07-2014, 19:11
درود
ساکن اصفهانم.
من ساکن یکی از شهرستان های اصفهانم.در مقایسه با Adsl باید بگم که به نظرم من جفتشون در یک سطح از کیفیتند فقط اگر رایتل پوشش خوبی توی اون منطقه نداشته باشه و آنتن کامل نده کیفیتش شدید افت میکنه
اگر منطقشون پوشش دهی خوبی داره و مصرفشون هم زیاد نیست براشون رایتل بگیر.چند انتخاب دیگه هم دارید البته.میتونید وایمکس بگیرید و میتونید وایرلس هم بگیرید

dj77
23-07-2014, 19:21
دوستان نظرتون در مورد این طرح چیه ؟ آیا به صرفه نیست ؟

بسته یک ساله ویژه دانگل و سیم کارت دیتا رایگان

این روش، شکل یک ساله روش قبلی است. در صورت خرید یک ساله سیم کارت، بسته اینترنت و مودم USB نسل سوم (3G)، سیم کارت دیتا رایگان و مودم با 50% تخفیف ارائه می شود.

نام بسته
سرعت (Kbps)
مهلت استفاده (روز)
حجم (GB)
قیمت (ریال)

اینترنت پایه یک ساله
128
365
15
1,450,000

به نظر خودت کسی که دنبال دانگل هست یا حتی میخواد اون اینترنت روی گوشی یا تبلت استفاده کنه برای یک سال که هیچ برای 6ماه شما 15 گیگ کافیه؟!

به جز این هزینه 145هزراتومن هزینه هایی دیگه هم از شما دریافت میشه که هزینه شما بالای 200هزار تومن میشه. در ضمن اون سیم کارت دیتا به هیچ وجه رایگان نیست 10 برابر اون پولشو ازت میگیرن شک نکن...
به این هزینه ها هزینه مالیات بر ارزش افزوده 8% هم اضافه کنید. اونوقت ببینید به صرفه هست اصلاً خرید این بسته یا نه.

Ali_N8
23-07-2014, 19:27
به نظر خودت کسی که دنبال دانگل هست یا حتی میخواد اون اینترنت روی گوشی یا تبلت استفاده کنه برای یک سال که هیچ برای 6ماه شما 15 گیگ کافیه؟!

به جز این هزینه 145هزراتومن هزینه هایی دیگه هم از شما دریافت میشه که هزینه شما بالای 200هزار تومن میشه. در ضمن اون سیم کارت دیتا به هیچ وجه رایگان نیست 10 برابر اون پولشو ازت میگیرن شک نکن...
به این هزینه ها هزینه مالیات بر ارزش افزوده 8% هم اضافه کنید. اونوقت ببینید به صرفه هست اصلاً خرید این بسته یا نه.

نه واقعآ به صرفه نیست دیگه الان که سیم کارتمو قیچی زدم و نانوش کردم .:n20:. فقط راهنمایی کنین واسه حداقل 1 هفته چه سرعتی بگیرم خوبه به صرفه باشه ؟؟؟؟ قیمتاش مشخص نیست .. سرعتاش چطوریه ؟ طوری که بشه 1 هفته وب گردی کرد تا اینترنتمون راه بیوفته .. چون GPRS ایرانسل هم عذابه

صفحه مدیریت حساب هم که باز نمیشه

mohammad.asghari
23-07-2014, 19:36
دوستان وضع آنتن دهی در استان مازندران و گیلان چطوره میارزه اینترنت رو شارژ کنم؟

Ali_N8
23-07-2014, 19:44
صفحه مدیریت حساب براتون باز میشه ؟

t2download
23-07-2014, 20:42
دوستان 10 روز پیش سیمکارت رای آموز رایتل ثبت نام از سایت رایتل کردم و مبلغ پرداخت شد و پیغام آمد که تا 5 روز آینده ارسال میشه ولی 10 روز هست خبری نیست و توی پیگیری سیم کارت سایت هیچ اطلاعاتی از شماره ملی من نیست برای پیگیری و پشتیبانی رایتل یا مشغوله یا 30 تا 40 نفر جلوی من توی صف انتظار هستند چه کنم ؟؟؟:n21:9900 تومانم رو دزدید ........

dj77
23-07-2014, 21:08
نه واقعآ به صرفه نیست دیگه الان که سیم کارتمو قیچی زدم و نانوش کردم .:n20:. فقط راهنمایی کنین واسه حداقل 1 هفته چه سرعتی بگیرم خوبه به صرفه باشه ؟؟؟؟ قیمتاش مشخص نیست .. سرعتاش چطوریه ؟ طوری که بشه 1 هفته وب گردی کرد تا اینترنتمون راه بیوفته .. چون GPRS ایرانسل هم عذابه

صفحه مدیریت حساب هم که باز نمیشه

طرح های 10 روزه 128 رو انتخاب کنید
با کد ستاره142 مربع می تونی بسته بخری

mohammad.asghari
23-07-2014, 21:30
دوستان وضع آنتن دهی در استان مازندران و گیلان چطوره میارزه اینترنت رو شارژ کنم؟

اینم جواب بدید لطفا

shayan0o21
23-07-2014, 21:39
اینم جواب بدید لطفا

کدوم شهر مازندران؟ :n13:

dj77
23-07-2014, 21:56
اینم جواب بدید لطفا

منطقه مورد نظرتونو از سایت رایتل قسمت پوشش چک کنید

mohammad.asghari
23-07-2014, 22:36
کدوم شهر مازندران؟ :n13:

مثلا بابلسر یا رامسر البته نمیدونم رامسر مال مازندران هست یا نه(فک کنم مال مازندران باشه)

منطقه مورد نظرتونو از سایت رایتل قسمت پوشش چک کنید

الکیه همش!

amir_fahrenheit
24-07-2014, 08:31
دوستان 10 روز پیش سیمکارت رای آموز رایتل ثبت نام از سایت رایتل کردم و مبلغ پرداخت شد و پیغام آمد که تا 5 روز آینده ارسال میشه ولی 10 روز هست خبری نیست و توی پیگیری سیم کارت سایت هیچ اطلاعاتی از شماره ملی من نیست برای پیگیری و پشتیبانی رایتل یا مشغوله یا 30 تا 40 نفر جلوی من توی صف انتظار هستند چه کنم ؟؟؟:n21:9900 تومانم رو دزدید ........
سلام
دوست من اگر 30 40 نفر جلوت هستند نهایتا 5 دقیقه وقتت رو میگیره ازشون بپرسی دلیلش رو
این حرف ها چیه مهندس؟
5 دقیقه وقت بذار بهت میگن جریان چیه
رایتل مگه دزده؟! :D

mehrabooni
24-07-2014, 09:25
سیم کارت های اعبتاری ای که در ماه رمضان خریداری شده باشند 10 هزار دقیقه مکالمه ی داخل شبکه و 10 هزار پیامک داخل شبکه هدیه دارن. یک سیم کارت اعتباری هم هدیه میدن.
این واقعیه
تاحالا کسی خریده اینجا

Armin.Computer
24-07-2014, 09:59
128 رو روی 256 بستن

ظاهرا واسه منم اینجوری بود
بقیه رو چند می بندن؟

shayan0o21
24-07-2014, 10:11
[QUOTE=mohammad.asghari;8315323]مثلا بابلسر یا رامسر البته نمیدونم رامسر مال مازندران هست یا نه(فک کنم مال مازندران باشه)

آنتن میده فقط توی شهر بیرون شهر بری قطع میشه :n02: برای 3g ها

Milad4171
24-07-2014, 10:38
رامسر قبلا بهتر آنتن میداد. الان یکم آنتن دهیش بد شده اما ارتباط اگه برقرار باشه سرعت خوبه. البته من تا تله کابین تست کردم آنتن میده ولی نزدیک تله کابین دیگه به مو بنده !

اگر کسی تونسته BTS های رایتل رو شناسایی کنه عکسش رو بذاره تا بررسی کنیم ببینیم کجاها هست و فاصله هاش رو بررسی کنیم !

Mr.World.Wide
24-07-2014, 11:11
بابا یه هفته س اینترنت درست و حسابی ندارم من
اه
من هفته پیش یه سفر رفتم بابلسر
تو مسیر این طرح رومینگ مزخرف ملی ش برام هی فعال میشد و کنار آنتنم حرف R میومد
مشکلی نبود
ولی وقتی قم هم اومدم باز اون حرف R برام فعال بود
در حالیکه تا قبل از اون سفر اصلا یه بار هم برای من روی رومنیگ نرفته بود
زنگ زدم پشتیبانی گفتند تو تنظیمات برو و حالت شبکه رو بذار روی Only WCDMA
گذاشتم و اون حرف R رفت
ولی دیگه به نت وصل نمیشد
یعنی اون وقتایی که حرف R میومد الان به جای حرف R نتم قطعه تو اون وقت ها
جالبه تو جاهایی هست که من همیشه اونجا نت داشتم
تو خونه م و محل کارم همیشه نتم وصل بود
ولی الان از صبح که اینجا تو محل کارم هستم تا الان یه ده دقیقه وصل بود بعد کلا قطع شد
در حالیکه محل کارم در نقشه رایتل در محدوده بنفش پررنگ قرار داره
زنگ زدم پشتیبانی گفتند یه APN جدید بساز میگم بابا مشکلی نداره که
میگه حال شما بساز
ساختم یه چند دقیقه وصل بود بعد قطع شد
میگه شما در گوشی دیگه هم تست کن
میگم اشکال از گوشی نیست
کلا من رو دارن سر میدوونند
موندم به خدا چیکار کنم
اخه رایتل اگه نت نداشته باشه میخوام چیکارش کنم؟؟
خیر سرم طرح یه مگ هم ثبت نام کردم

fabregasmm
24-07-2014, 12:09
سلام
برا من هم همین جوره 10 روز گذشته توی رهگیری هم ثبت نشده :n21: تا حالا کسی سیم کارت رای آموز به دستش رسیده ؟؟؟؟
:n21:

dj77
24-07-2014, 14:07
راتیل دیده آخرای دوره انحصارشه گفته یه پولی از ملت بخوریم دیگه :)) کیوان بود تو بررره پول زور ودهههه دقیقاً همونه رایتل :))

FAR FAR251
24-07-2014, 17:46
سلام
برا من هم همین جوره 10 روز گذشته توی رهگیری هم ثبت نشده :n21: تا حالا کسی سیم کارت رای آموز به دستش رسیده ؟؟؟؟
امروز سیم کارتم به دستم رسید
ولی فعال نیست
زنگ زدم رایتل گفت تازه 3 روز دیگه فعال میشه:n08:
شوخی نیست که:n08:

mehrabooni
24-07-2014, 17:58
سه روز نگو
بگو سیصد روز

masooumi
24-07-2014, 21:23
مثلا بابلسر یا رامسر البته نمیدونم رامسر مال مازندران هست یا نه(فک کنم مال مازندران باشه)

ببینید من هفته پیش سفر بودم اونجا...
بابلسر وضعیت آنتن دهی اصلا خوب نبود (منظورم حاشیه دریا هست که شامل همون پارکینگ های شماره یک تا ... میشه) و آنتن خیلی ضعیف بود و هی قطع و وصل میشد.

ولی رامسر شرایط خیلی مساعد بود و سرعت اینترنتش هم عالی

امین1356
24-07-2014, 21:31
دیگه نفسهای آخر رایتله، با رومینگ ملی و این داستانها هم راه به جایی نخواهد برد ......

Firebirds
24-07-2014, 22:55
رامسر قبلا بهتر آنتن میداد. الان یکم آنتن دهیش بد شده اما ارتباط اگه برقرار باشه سرعت خوبه. البته من تا تله کابین تست کردم آنتن میده ولی نزدیک تله کابین دیگه به مو بنده !

اگر کسی تونسته BTS های رایتل رو شناسایی کنه عکسش رو بذاره تا بررسی کنیم ببینیم کجاها هست و فاصله هاش رو بررسی کنیم !
برنامه OpenSignal رو گوشی اندرویدی نصب کنید.

mehrdad123
24-07-2014, 23:55
ولی فعال نیست

ماله من فرداش فعال شد

t2download
25-07-2014, 00:08
سلام

منم توی رهگیری میزنه ثبت نشده ................

ولی فعال نیست
چند روزه دستت رسید ؟

FAR FAR251
25-07-2014, 02:33
چند روزه دستت رسید ؟[/QUOTE]

11 روز پیش ثبت نام کرده بودم که امروز یعنی 5 شنبه آوردن

XXS
25-07-2014, 16:26
اقایان محترم رایتل شبانه هم داره؟سرعتش چقده؟محدودیت حجم داره؟قیمتش؟

dj77
25-07-2014, 17:00

خیر رایتل به هیچ وجه شبانه رایگان نداره
سرعتها معمولاً سرعت اسمی خود سرویس هستند که میگیرید (استاندارد)
بله, 1.5گیگ حجم اینترنت 128کیلوبیت فروخته میشه 13500تومان و هر1گیگ حجم اضافه 10 هزرا تومن

mehrabooni
25-07-2014, 19:48
چه خبره 10 هزار تومن
چرا گرون

Le0nard0
25-07-2014, 19:52

فقط برای ماه رمضون یه گیگ شبانه رایگان داد

jorj
25-07-2014, 20:33
خیر رایتل به هیچ وجه شبانه رایگان نداره
سرعتها معمولاً سرعت اسمی خود سرویس هستند که میگیرید (استاندارد)
بله, 1.5گیگ حجم اینترنت 128کیلوبیت فروخته میشه 13500تومان و هر1گیگ حجم اضافه 10 هزرا تومن
به چهصورت باید این سرویس خرید بکنیم . من 20 روز سیم کارت دیتا گرفتم و داره شارژش تموم میشه
مرسی

dj77
25-07-2014, 21:03
به چهصورت باید این سرویس خرید بکنیم . من 20 روز سیم کارت دیتا گرفتم و داره شارژش تموم میشه
مرسی

rightel.ir مدیریت حساب

fanoostalaei
28-07-2014, 02:37
:n04::n04::n04:
پینگ رایتل رو باش :n04::n04::n04:

:n02::n02::n02:
عجب وبگردی خفنی داره :n02::n02::n02:

راستی یه چیز مهم !! سرعت تا چند ماه پیش به صورت دفالت روی 32 بود که الان تا 65 کیلو باز شده (البته من این پینگهایی که گذاشتم مال فول آنتن هستش)

رنج آی پی 5.134 متعلق به خود رایتل :

Le0nard0
28-07-2014, 10:47
رایتل سرعت پایه رو از 128 به 512 تغییر داد:n20:

mehrdad123
28-07-2014, 10:57
بدون بسته سرعتش چنده؟ برا من دوروبر 30ه

Le0nard0
28-07-2014, 11:05
بدون بسته سرعتش چنده؟ برا من دوروبر 30ه

بدون بسته روی 512 بسته . آپلود رو بالاتر از 512 بسته. 64 بهت میده

mrmostafa
28-07-2014, 21:23
دوستان من روزی که رایتل خریدم نامه دادم برای 512 به بالا حالا که شارژش میکنم آزاد استفاده میکنم از چه سرعتی استفاده میکنه؟؟؟؟ سیمکارتم دیتا هست
امروز نماینده رایتل اومده بود اداره ما برای نصب دکل گفت که به اون آنت های روی گوشی مربوط نمیشه. گفت کلا 2 تا خط هم داشته باشه اینترنتش سرعتش خوبه ولی همراه اول اینطوری نیست ولی کلا گفت انحصارش تموم بشه تعرفه هاش رو میاره پایین و خودشم 1 مگ داشت میگفت راضی هستم ولی میگفت تا 3 مگ هم میتونن بدن ولی به خود کارمنداشم نمیدن . گفت هر چی نزدیک دکل باشی سرعتت خوبه حالا برای ما تو محوطه میزنن سرعتمون فول میشه فعلا هم شیر نکردن ولی گفت شلوغ بشه شیر میکنن. میگفت رایتل تو 1 سال 500 تا دکل زده ولی ایرانسل تو هفت سال نمیدونم چندتا داره ولی منظورش این بود رایتل قوی تر عمل کرده و دکل هاش بیشترم داره میشه که کیفیتش بهتر میشه

IVAN
28-07-2014, 22:02
روزای عید که سرعتای سرویس 1 مگو باز گذاشته بودن من با 700 کیلوبایت هم میتونستم دانلود کنم. در مورد خط آنتن هم بله درست گفته. حتی با دو تا خط هم میشه کامل پهنای باندو پر کرد و از خوبی های نسل سومه
فعلا مشکل تعرفه های عجیب رایتله

fanoostalaei
29-07-2014, 00:33
روزای عید که سرعتای سرویس 1 مگو باز گذاشته بودن من با 700 کیلوبایت هم میتونستم دانلود کنم. در مورد خط آنتن هم بله درست گفته. حتی با دو تا خط هم میشه کامل پهنای باندو پر کرد و از خوبی های نسل سومه
فعلا مشکل تعرفه های عجیب رایتله

هر چقدر میزان آنتن دهی کمتر باشه افت کیفیت هم هست !! هر چقدر آنتن کمتر پینگ هم بالاتر هستش ولی چون سرعت رایتل کمه با آنتن دهی زیاد اینور اونور نمیشه ولی پینگ به آنتن دهی بستگی داره

IVAN
29-07-2014, 01:27
هر چقدر میزان آنتن دهی کمتر باشه افت کیفیت هم هست !! هر چقدر آنتن کمتر پینگ هم بالاتر هستش ولی چون سرعت رایتل کمه با آنتن دهی زیاد اینور اونور نمیشه ولی پینگ به آنتن دهی بستگی داره

منظورم همون زمان عید بود. با دو خط و پنج خط آنتن فرقی نه تو پینگ نه سرعت دیده میشد. اون موقع هم که سرعتا در حد 6 مگ بود!

fanoostalaei
29-07-2014, 01:32
منظورم همون زمان عید بود. با دو خط و پنج خط آنتن فرقی نه تو پینگ نه سرعت دیده میشد. اون موقع هم که سرعتا در حد 6 مگ بود!

مثل اینکه قبول نمیکنی :دی

ببین خودت :

همونطور که گفتم چون سرعت کمه آنتن دهی تو سرعت تاثیر نمیزاره ولی به پینگ خیلی تاثیر میزاره !!

دیروز تو همین جای تست کردم و با فول آنتن پینگ داخلی 45 بود در حالی که الان بالای 100 هستش و پینگ خارجی 100 تا اومده روش:n02:

رنج آی پی 5.134 متعلق به خود رایتل:

Moayeri1372
29-07-2014, 02:09
رایتل سرعت پایه رو از 128 به 512 تغییر داد:n20:

یعنی چی؟

یعنی اگه طرح اینترنت پایه بزنیم 512 میده یا بدون طرح منظورته؟

انصافا این پینگی که جناب fanoostalaei ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتن برای مبایل فوق العادست

naasr
29-07-2014, 08:46
رایتل کلا دیگه به رومینگ تکیه کرده

fanoostalaei
30-07-2014, 18:24
رایتل مصرف رایگان:

dj77
30-07-2014, 18:30
رایتل مصرف رایگان:

خوبه که سرعت از 32 به 64 کیلوبایت ارتقاء پیدا کرده ولی آیا واقعا با این تعرفه های فضایی رایتل(هر گیگ اینترنت 10هزارتومن)یا(بسته 1ماهه 128کیلو با حجم 1.5گیگ 13500تومان) آیا استفاده از رایتل مقرون به صرفه و عقلانی هست؟!
این ساعات رایگانی هم که شما ازش صحبت می کنی یا اون 1گیگی هست که از 2تا8 مشترک وقت داره تا 9مردادماه ازش استفاده کنه یا ترافیک ساعات کاهش مصرف سیم کارتهای دیتا که هر 2 اینها حجم خاصی دارند و ساعت رایگانی در کار نیست عملاً :n02:

mehrdad123
30-07-2014, 18:33
آقا جریان این پست صوتی چیه؟ چرا وقتی گوشی خاموشه بهم زنگ میزنن ازم پول. کم میکنه چجوری غیرفعال میشه؟

t2download
30-07-2014, 18:36
20 روزه سیم کارت اینترنتی خریدم نرسیده دستم .......... الکی توی سایت نوشته 5 روزه .......... 4500 هم پول پست گرفت ...

Le0nard0
30-07-2014, 18:40
یعنی چی؟

یعنی اگه طرح اینترنت پایه بزنیم 512 میده یا بدون طرح منظورته؟

انصافا این پینگی که جناب fanoostalaei ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتن برای مبایل فوق العادست
بدون طرح . سیم کارتی که دستت میرسه سرعتش 512 هست .قبلا 256 بود

fanoostalaei
30-07-2014, 18:50
خوبه که سرعت از 32 به 64 کیلوبایت ارتقاء پیدا کرده ولی آیا واقعا با این تعرفه های فضایی رایتل(هر گیگ اینترنت 10هزارتومن)یا(بسته 1ماهه 128کیلو با حجم 1.5گیگ 13500تومان) آیا استفاده از رایتل مقرون به صرفه و عقلانی هست؟!
این ساعات رایگانی هم که شما ازش صحبت می کنی یا اون 1گیگی هست که از 2تا8 مشترک وقت داره تا 9مردادماه ازش استفاده کنه یا ترافیک ساعات کاهش مصرف سیم کارتهای دیتا که هر 2 اینها حجم خاصی دارند و ساعت رایگانی در کار نیست عملاً :n02:
....................

به دلایــــــــــــــل امنیـــــــــــــــتی حـــــــــــــــــــــذف شد :دی

Le0nard0
30-07-2014, 18:51
همين الان

Firebirds
30-07-2014, 20:26
Internet Speed Meter
رو میتونی توی گوشیت نصب کنی.

dj77
30-07-2014, 20:31
Internet Speed Meter
رو میتونی توی گوشیت نصب کنی.

من که از رایتل استفاده نمی کنم اصلاً رایتل رو خاموش کردم گذاشتم کنار فقط هم بخاطر قیمت های بالا و فضایی اینترنت این اپراتور هست
شاه دزده اپراتور موبایل نیست که
در ضمن من از network speed استفاده می کنم :n01:

bahman_0121
30-07-2014, 21:02
کسی میتونه تمام بستهای تشویقی اینترنت رایتل رو قرار بده برامون شاید سیم بخرم

negar13
31-07-2014, 09:43
سلام خسته نباشید
من یه بسته اینترنتی خریدم که زمانش رو به پایانه ولی حجمش هنوز یه مقداری مونده
میخواستم بدونم اگه بسته جدید بگیرم حجم باقیمونده به بسته جدید منتقل میشه یا نه؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین

اگه باید سوالم رو جای دیگه ای مطرح کنم، ادرسش رو بدید لطفا

Armin.Computer
31-07-2014, 10:14
من که از رایتل استفاده نمی کنم اصلاً رایتل رو خاموش کردم گذاشتم کنار فقط هم بخاطر قیمت های بالا و فضایی اینترنت این اپراتور هست
شاه دزده اپراتور موبایل نیست که
در ضمن من از network speed استفاده می کنم :n01:

به نظر من هم نرم افزار network speed برای تست پهنای باند خوبه

hp722
31-07-2014, 10:33
دوستان مشکل رایتل با 919 چیه؟بیشتر إس هایی که میدم نات دلیور میشه.الانم تهران نیستم شهرستانم آنتن دهیش اصلا خوب نیست 1بند وصل شدم به نت تا آنتن داشته باشم و إسا بره و بیاد

Sent from my C2105 using Tapatalk 2

dj77
31-07-2014, 13:05
به نظر من هم نرم افزار network speed برای تست پهنای باند خوبه

آره نرم افزار خوبیه اطلاعات خوبی رو در اختیار کاربر می زاره

ولی به نظر من رایتل سرعتشو روی 8مگابیت هم ببنده با این تعرفه های فضایی که فقط و فقط مخصوصه رایتله در جهان یه هیچ جایی نخواهد رسید...
آخه باید هر 1گیگ اینترنت بفروشه 10هزارتومن؟! هر کی ندونه فکر می کنه با اینترنت رایتل شاخ و دم داره بعد اینترنت 10مگی که ما داریم استفاده می کنیم هر 1گیگش هست 3600تومن از رایتل پاییت تره... :n02:
خلاصه این که خوب داره سر این خلق الله که از هیچ کجا هم خبر ندارن کلاه میزاره... :n13:

dj77
31-07-2014, 13:09
دوستان مشکل رایتل با 919 چیه؟بیشتر إس هایی که میدم نات دلیور میشه.الانم تهران نیستم شهرستانم آنتن دهیش اصلا خوب نیست 1بند وصل شدم به نت تا آنتن داشته باشم و إسا بره و بیاد

می دونی که در حالت رومینگ هزینه مستقیم از شارژ شما کم میشه در صورتی که بسته هم داشته باشی دیگه؟ پس حواست خیلی باشه
شارژ داره رایتلت چیزی برات مونده؟
اگر چک کردی با 200تماس بگیر از خط رایتل

hp722
31-07-2014, 13:31
والا فکر کنم از حجم کم میکنه و اگرم از شارژ کم میکنه محسوس نیست.بله شارژ دارم ولی با 919 مشکل داره بخصوص شبا.عجیبه توی شهرستان انقد بده آنتن دهیش و باید رومینگ رو فعال کرد تا بشه استفاده کرد

dj77
31-07-2014, 13:40
والا فکر کنم از حجم کم میکنه و اگرم از شارژ کم میکنه محسوس نیست.بله شارژ دارم ولی با 919 مشکل داره بخصوص شبا.عجیبه توی شهرستان انقد بده آنتن دهیش و باید رومینگ رو فعال کرد تا بشه استفاده کرد

خیر بطور مستقیم از شارژ کم می کنه حتی اگر بسته داشته باشید در حالت رومینگ. در مدیریت حساب سایت رایتل هم می تونی ثبت مشکل کنی

bahman_0121
31-07-2014, 15:24
یعنی واقعا کسی نبود بگه بستهای اینترنت رایتل هزینش چقدره و مدت زمانش چقدره ؟؟؟ :n03:

zxzxcvcv
31-07-2014, 15:33
یعنی واقعا کسی نبود بگه بستهای اینترنت رایتل هزینش چقدره و مدت زمانش چقدره ؟؟؟ :n03:

Mr.World.Wide
01-08-2014, 10:45
من توی قم هستم
یه مسافرت به بابلسر رفتم
قبلش توی قم همه جا نت داشتم و مشکلی نداشتم
توی بابلسر آنتن نداشت و همش میرفت توی رومینگ
بعد قم که برگشتم هم باز میرفت توی رومینگ
مثلا تو خونه خودمون یا تو محل کارم همیشه نت داشتم ولی این همش میرفت توی رومینگ
زنگ زدم گفتن تنظیمات شبکه رو بذار روی فقط شبکه 3g که یا
WCDMA
خلاصه این کار رو کردم و علامت R کنار انتن رفت
ولی نت وصل نمیشد
زنگ میزدم پشتیبانی میگفتن روی یه گوشی دیگه تست کن
گوشی من huawei 610 بود
به خاطر این رایتل من گفتم شاید گوشی م مشکل داره
رفتم فروختمش و یه Nexus 5 خریدم
این گوشی م بهترین گوشی اندرویدی هست
و امکان نداره مشکل داشته باشه
خلاصه رو هر گوشی تست کردم نشد جواب نداد
یعنی گاهی نت داره گاهی نداره
دقت کردم خودم
اون چند روزی که درگیر رومینگ بودم
وقتی که تنظیمات رو گذاشتم روی فقط 3g درسته روی رومینگ نمیره ولی به جای اون وقتایی که تو رومینگ میرفت الان به جاش نت قطع میشه
یعنی رومینگ نیست ولی نت هم نداره
جالبه محل کارم تو نقشه توی بنفش پررنگ هستش
زنگ زدم پرونده تشکیل دادم و شماره پرونده دادن به من
بعدش یه دو سه روزی بهم زنگ زدن از پشتیبانی و تست میکردن
تو خونه م درست شد ولی تو محل کار که بنفش پررنگ هست نشد
اخرش روز سوم بهم زنگ زدن که آقا اینجایی که شما هستی ما یه نقشه دقیقتر داریم که شما 800 متر با آنتن فاصله داری
و کاری نمیشه کرد
میگم بابا بنفش پررنگ هستش
میگه خب نمیشه
گفتم این چه فایده داره
من ایرانسل استفاده کنم که خیلی بهتره
بعد از کلی بحث کردن بهم گفتن که شما ایرانسل استفاده کن
میبینید؟؟؟
با پررویی تمام راحت گفت کاری نمیتونیم براتون بکنیم شما برو یه شرکت دیگه استفاده کن

مسخره ها
پسرعموم هم رایتل داره و اتفاقا مثل گوشی قبلی من huawei g610 داره
اون هم همینجوری میگه جدیدا خیلی قطع میشه
کلا انگار از وقتی این طرح رومینگ ملی رو راه انداختن گند زدن به اینترنت

fanoostalaei
01-08-2014, 10:52
من توی قم هستم
یه مسافرت به بابلسر رفتم
WCDMA
ولی نت وصل نمیشد
گوشی من huawei 610 بود
دقت کردم خودم
وقتی که تنظیمات رو گذاشتم روی فقط 3g درسته روی رومینگ نمیره ولی به جای اون وقتایی که تو رومینگ میرفت الان به جاش نت قطع میشه
اخرش روز سوم بهم زنگ زدن که آقا اینجایی که شما هستی ما یه نقشه دقیقتر داریم که شما 800 متر با آنتن فاصله داری
و کاری نمیشه کرد
میگه خب نمیشه
گفتم این چه فایده داره
میبینید؟؟؟
با پررویی تمام راحت گفت کاری نمیتونیم براتون بکنیم شما برو یه شرکت دیگه استفاده کن

مسخره ها

به نظر من کار اشتباهی کردی ×× از همون اول باید بیخیال رایتل میشدی!! ایران اپراتور هاش ارزش نداره که بخوای به خاطر اونا گوشیت رو بخری و یکی گرون تر بخری!!!
=========
این رومینگ هم که کاملا مسخره بازی شده !!
الان برای من فقط رومینگ رایتل به ایرانسل بازه و بقیه حالات همهشون بسته اس :n21:

dj77
01-08-2014, 10:58
من توی قم هستم
یه مسافرت به بابلسر رفتم
WCDMA
ولی نت وصل نمیشد
گوشی من huawei 610 بود
دقت کردم خودم
و کاری نمیشه کرد
میگه خب نمیشه
گفتم این چه فایده داره
میبینید؟؟؟

مسخره ها

روی حالت رومینگ که حتی شما بسته هم داشته باشید از شارژ اصلی خط کم می کنه همونطور که می دونید ولی یه مشکل دیگه هست به اسم بزن برو کار کردن... سایت هارو معلوم نیست چطوری می بندن که نزدیک آنتن هم شما هستی باز داستان داری سر آنتن دهی!
نمونش هم همین آنتن نزدیک خونه ما می بینم وقتی برق میره آنتن رایتل هم باهاش میره کلا!
زنگ زدم پشتیبانی مغزمو سرویس کرد اصلا نمی دونست من چی دارم میگم! طرف سیکلم نداشت باور کن!
آخرش تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم تازهههه از قسمت فنی رایتل زنگ زدن میگن آقا کدوم آناتن مشکل داره میگل فلان جا دیدم درستش کردن تازه بعد از 2ماه...
تا زور بالا سرشون نباشه کار انجام نمی دهند اینها!!!
اپراتورهاشم که قدخر حالیشون نیست فقط بپیچونن انگار من نمی دونم سایت ups نداره که این مشکل براش پیش اومده!
البته الان کلاً رایتل خاموش کردم گذاشتم کنار بخاطر تعرفه های اینترنت فوق العاده بالاش
اصلاً به صرفه نیست.

negar13
01-08-2014, 14:12
سلام خسته نباشید
من یه بسته اینترنتی خریدم که زمانش رو به پایانه ولی حجمش هنوز یه مقداری مونده
میخواستم بدونم اگه بسته جدید بگیرم حجم باقیمونده به بسته جدید منتقل میشه یا نه؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین

اگه باید سوالم رو جای دیگه ای مطرح کنم، ادرسش رو بدید لطفا

کسی نیست جواب ما رو بده:n03:

fanoostalaei
01-08-2014, 15:12
والا فکر نکنم که ترافیک یه بسته به ماه بعد منتقل بشه
برای اطمینان بیشتر بهتره که از اپراتور زنگ بزنی بپرسی (از سایتشون شماره رو بردار)

parsbin
01-08-2014, 16:47
من و دوستم هر دو از اینترنت 128 رایتل استفاده میکنیم.
من با آیپد و دوستم روی تبلت نت سامسونگ
درست در یک نقطه که قرار میگیریم آیپد من اینترنت نداره ولی نت دوستم مشکلی نداره و اینترنت داره. روی سرویس دهنده اون علامت H میزنه همیشه ولی برای من E
در چندین نقطه مختلف هم تست کردیم. همیشه مال اون مشکلی نداره ولی من مشکل دارم
دوستان در اینجا با آیپد و آیفون چنین مشکلی ندارن؟

dj77
01-08-2014, 16:47
کسی نیست جواب ما رو بده:n03:

من بعید می دونم بشه انتقال بدی ولی محض اطمینان از خط رایتل با 200تماس بگیر و بپرس حتماً

dj77
01-08-2014, 16:50
من و دوستم هر دو از اینترنت 128 رایتل استفاده میکنیم.
من با آیپد و دوستم روی تبلت نت سامسونگ
درست در یک نقطه که قرار میگیریم آیپد من اینترنت نداره ولی نت دوستم مشکلی نداره و اینترنت داره. روی سرویس دهنده اون علامت H میزنه همیشه ولی برای من E
در چندین نقطه مختلف هم تست کردیم. همیشه مال اون مشکلی نداره ولی من مشکل دارم
دوستان در اینجا با آیپد و آیفون چنین مشکلی ندارن؟

سرویس شما میره روی حالت رومینگ ملی در واقع داخل تنظیمات شبکه موبایل فقط حالت WCDMA قرار بدید
در ضمن در حالت رومینگ هم هزینه اینترنت بطور مستقیم از شارژ شما کسرمیشه حتی در صورت داشتن بسته اینترنت حواستون باشه.

Armin.Computer
01-08-2014, 22:51
کسی از 3G ایرانسل و همراه اول خبر نداره؟
خبری ؟

negar13
02-08-2014, 08:42
خبری ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D8%A7%DB%8C%D9%86% D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA+%D9%86%D8%B3%D9%84+%D8%B3% D9%88%D9%85+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D 9%84+%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85+%D8%B4%D8%AF

negar13
02-08-2014, 08:43
خبری ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D8%A7%DB%8C%D9%86% D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA+%D9%86%D8%B3%D9%84+%D8%B3% D9%88%D9%85+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D 9%84+%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85+%D8%B4%D8%AF

Firebirds
02-08-2014, 11:01
فردا روز آغاز پایلوت 3G ایرانسل هست، تا الان تعرفه ای اعلام نکرده ؟

dj77
02-08-2014, 11:14
فردا روز آغاز پایلوت 3G ایرانسل هست، تا الان تعرفه ای اعلام نکرده ؟

در خصوص تعرفه ها هم بعدا تصمیم گیری خواهد شد اما باید عرض کنم بخاطر اینکه نسل 3 اینترنت محور هست تعرفه های اینترنت برای اینکه فضای رقابتی به وجود بیاید کاهش و تعرفه های رنگینی عرضه خواهد شد که هم به سود مشترکین و هم به سود شرکت باشد.

mehrdad123
02-08-2014, 11:25
امیدوارم رایتل هم یه تکونی به این قیمت های فضایش بده

negar13
02-08-2014, 13:35
امیدوارم رایتل هم یه تکونی به این قیمت های فضایش بده

lمسلما وقتی اپراتورهای دیگه به خصوص ایرانسل نسل سومشون رو فعال کنن، واسه رقابت هم که شده قیمتها میشکنه

Le0nard0
02-08-2014, 13:43
مگه واسه رقابت قیمت مکالمه شکست ؟تازه بالاتر هم رفت. برای اینترنت هم مطمئن باشید بیشتر نشه کمتر نمیشه

arash59b
03-08-2014, 18:14
قرار بود از ۱۲ام مرداد 3g ایرانسل بصورت پایلوت راه بیافته خبری نشد

SKIPY
03-08-2014, 20:54
سرویس یک مگ [emoji436][emoji437]

Joaquin
03-08-2014, 20:59
من با یه مگ رایتل سرعت 380 هم از سرور microsoft قبلا گرفتم.

fanoostalaei
03-08-2014, 23:18
برا من تو مودم نسل 3 max downstream رو زده 7 مگ !! یعنی زور بزنه 7 مگ سرعت میده !! ولی خودشون نرم افزاری سرعت رو محدود میکنن !!!

amirbrad
04-08-2014, 10:02

والا من هرچی تلاش کردم پیداش نکرده تا الان بعضی مناطق تهران بطور ازمایشی راه افتاده که منطقه ما نسل دو مشکل داره چه برسه به سه البته میگن تست برای خودشونه و مشترک نمیتونه وصل بشه! قراره تا اول شهریور که سراسری بشه. امروز قراره مجوز به ایرانسل تو مراسمی اعطاع بشه.

البته تایپیک مخصوص خودشو داره که اونجا خبرهای اخر هستش.

negar13
04-08-2014, 11:53

نسل سوم ایرانسل از امروز در دانشگاه‌ها استارت می‌خورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Le0nard0
04-08-2014, 17:53
تلاش برای گرفتن باند فرکانسی 700 از صدا و سیما
واعظی با بیان اینکه باند فرکانسی 700 بهترین فرکانس برای نسل سوم موبایل است که هم اکنون در اختیار سازمان صدا و سیما قرار دارد، گفت: مذاکرات برای گرفتن این باند فرکانسی با سازمان صدا و سیما در جریان است. عمده کانال های سازمان صدا و سیما به سمت دیجیتال انتقال پیدا کرده اما برخی از کانال ها همچنان بر روی این باند فرکانسی وجود دارد که با مذاکرات صورت گرفته در آینده این باند فرکانسی خالی شده و در اختیار وزارت ارتباطات قرار می گیرد تا سرمایه گذاری اپراتورها برای نسل سوم موبایل پایین بیاید.

t2download
07-08-2014, 11:22
لعنت بر رایتل دزد من 30 روز پیش اینترنتی ثبت نام و هزینه رو پرداخت کردم و اطلاع داده شد 5 روزه سیم کارت به دستم می رسه و الان 30 روزه خبری از سیم کارت نیست ......... کجا باید شکایت کنم تلفن هم جواب نمی دهند .............:n21:

dj77
07-08-2014, 12:03
لعنت بر رایتل دزد من 30 روز پیش اینترنتی ثبت نام و هزینه رو پرداخت کردم و اطلاع داده شد 5 روزه سیم کارت به دستم می رسه و الان 30 روزه خبری از سیم کارت نیست ......... کجا باید شکایت کنم تلفن هم جواب نمی دهند .............:n21:

شما در سایت 195 که آدرسش هم پایین می بینی می تونی شکایت کنی
کد پیگیری فراموش نشود
در ضمن قبلش با کد ملی در سایت رایتل یه پیگیری کنید سیم کارت تونو

mehrdad123
07-08-2014, 12:58

به نظر من شکایت نکن چند روز دیگه میرسه ماله من 20 روزه رسید با توجه به اینکه تعداد سیمکارت هایی که فروختن خیلی زیاد بود این دوره

t2download
07-08-2014, 22:44
شما در سایت 195 که آدرسش هم پایین می بینی می تونی شکایت کنی
کد پیگیری فراموش نشود
در ضمن قبلش با کد ملی در سایت رایتل یه پیگیری کنید سیم کارت تونو

اطلاعاتی نسیت .............

dj77
08-08-2014, 00:25
اطلاعاتی نسیت .............

زنگ بزن 09202000000 بگو قضیه رو حتماً ببین چی میگن

l3izar
08-08-2014, 20:04
برای عوض کردن راینواز چی کار باید کرد؟!؟

dj77
08-08-2014, 20:06
برای عوض کردن راینواز چی کار باید کرد؟!؟

باید به این سایت مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

l3izar
08-08-2014, 20:12
باید به این سایت مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم اما گزینه ای برای این کار پیدا نکردم, روی دانلود هم کلیک کردم دوباره 300تومن ازم کم کرد :|

dj77
08-08-2014, 20:16
راهنمای سرویس راینواز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-playmode

mehrdad123
08-08-2014, 21:27
آقا چرا وقتی گوشی من خاموشه بهم زنگ میزنن از من پول 5 یا6 ثانیه تماس رو کم میکنه؟
چرا سرویس تماس از دست رفته کار نمیکنه؟

dj77
08-08-2014, 21:31
آقا چرا وقتی گوشی من خاموشه بهم زنگ میزنن از من پول 5 یا6 ثانیه تماس رو کم میکنه؟
چرا سرویس تماس از دست رفته کار نمیکنه؟

احتمال داره خط شما دایورت شده باشه
برای خروج از دایورت مربع21مربع شماره گیری کن
برای فعال سازی سرویس بومرنگ هم به قسمت مدیریت حساب سایت رایتل مراجعه کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجا می تونی در صورت دایورت نبودن خطت این مشکل کم کردن پول در در بخش مشکلات من ثبت کنی تا بهش رسیدگی کنند و بهت زنگ بزنند از رایتل

l3izar
09-08-2014, 15:46
من نمیتونم در حالت عادی به کسی زنگ بزنم یا پیامک بدم و بلعکس
اما در حالت رومینگ این مشکل رو ندارم دلیلش چیه؟!؟

Armin.Computer
09-08-2014, 16:44
شهرهای تحت پوشش تجاری رایتل چه قدر کمه
پس کی می خواد پوشش بده؟!!!!

dj77
09-08-2014, 18:37

می خواست پوشش بده یداد دیگه تا حالا... الانم که دیگه رومینگ شده خیلی بعیده پوشش شبکه خودشو گسترش بده

امین1356
09-08-2014, 19:21
هر موقع تالیا پوشش داد رایتل هم میده!
به نظر بنده این رومینگ هم وزیر ارتباطات خیلی به رایتل لطف کرد و نابودیشو به تعویق انداخت!

LEO.M
09-08-2014, 20:53
دوستان گوشی های شما بصورت اتوماتیک رومینگش فعال میشه؟آخه واسه من باید دستی فعالش کنم!!!

dj77
09-08-2014, 20:56
دوستان گوشی های شما بصورت اتوماتیک رومینگش فعال میشه؟آخه واسه من باید دستی فعالش کنم!!!

در مناطقی که آنتن رایتل وجود نداره اگرتنظیمات شبکه همراه گوشی شما روی اتوماتیک تنظیم شده باشه به شبکه دیگری وصل خواهد شد

DariushGreat
09-08-2014, 22:29
دو سوال:
1. هزینه رومینگ داخلی چقدره؟
2. چجوری میشه سیم اعتباری رو شارژ کرد؟ کدش چیه دقیقا؟ :n29:
ممنون از بابت کمکتون :n16:

t2download
10-08-2014, 11:12
دوستان سیم کارت رایتل گرفتم گذاشتم توی گوشی پین کد می خواهد و پین 8 رقمی را دادم ولی میگه اشتباهه ......... پین کد را از کجا پیدا کنم ......... چند رقمه ؟

l3izar
10-08-2014, 11:28
دو سوال:
1. هزینه رومینگ داخلی چقدره؟
2. چجوری میشه سیم اعتباری رو شارژ کرد؟ کدش چیه دقیقا؟ :n29:
ممنون از بابت کمکتون :n16:

1-هزینه ای نداره و تعرفه پیامک,تماس و . . . در حالت رومینگ مثل حالت عادی هست
2-برای شارژ ستاره 141ستاره رمزشارژ مربع و برای اطلاع از مانده حساب هم ستاره 140 مربع

l3izar
10-08-2014, 11:31
دوستان سیم کارت رایتل گرفتم گذاشتم توی گوشی پین کد می خواهد و پین 8 رقمی را دادم ولی میگه اشتباهه ......... پین کد را از کجا پیدا کنم ......... چند رقمه ؟
4 رقم سمت چپ

t2download
10-08-2014, 11:37
4 رقم سمت چپ

الان کد حفاظتی می خواهد چه بدهم بهش ؟؟؟

l3izar
10-08-2014, 11:43
الان کد حفاظتی می خواهد چه بدهم بهش ؟؟؟
متوجه نشدم دقیقا:n13:
اگه پین کد رو 3 بار اشتباه زدید PUK رو وارد کنید و بعد یه عدد 4الی8 رقمی رو به عنوان پین کد جدید وارد کنید

t2download
10-08-2014, 11:45
متوجه نشدم دقیقا:n13:
اگه پین کد رو 3 بار اشتباه زدید PUK رو وارد کنید و بعد یه عدد 4الی8 رقمی رو به عنوان پین کد جدید وارد کنید

پین کد 4 رقمی سمت چپ رو بار سوم قبول کرد و الان کد حفاظتی نیاز داره هر چی می دهم قبول نمی کنه ...........

shina_20
10-08-2014, 14:44
سلام من 25 تیر رای آموز ثبت نام کردم هنوز خبری نشده!!ممکنه نیاد کلا؟؟؟ الانم داریم از این خونه میریم!!!ممکنه به کس دیگه تحویل بدن اشتباهی؟یا کارت شناسایی میخان؟ پشتیبانیش هم ز زدم ج درستی نمیده فقط گفت معذرت میخایم!!!با تاخیر مواجه شده!!!توی سایت پست هم کد رهگیری میزنم هیچی نشون نمیده!!!

Le0nard0
10-08-2014, 14:48
سلام من 25 تیر رای آموز ثبت نام کردم هنوز خبری نشده!!ممکنه نیاد کلا؟؟؟ الانم داریم از این خونه میریم!!!ممکنه به کس دیگه تحویل بدن اشتباهی؟یا کارت شناسایی میخان؟ پشتیبانیش هم ز زدم ج درستی نمیده فقط گفت معذرت میخایم!!!با تاخیر مواجه شده!!!توی سایت پست هم کد رهگیری میزنم هیچی نشون نمیده!!!

به کسی دیگه نمیدن کارت شناسایی میخوان

l3izar
11-08-2014, 10:52
پین کد 4 رقمی سمت چپ رو بار سوم قبول کرد و الان کد حفاظتی نیاز داره هر چی می دهم قبول نمی کنه ...........
متاسفانه در این مورد اطلاعی ندارم با 09202000000 تماس بگیرید

l3izar
11-08-2014, 10:53
به کسی دیگه نمیدن کارت شناسایی میخوان
باید توجه کنید که اینجا "ایران"است :d

Armin.Computer
11-08-2014, 13:04
می خواست پوشش بده یداد دیگه تا حالا... الانم که دیگه رومینگ شده خیلی بعیده پوشش شبکه خودشو گسترش بده

هر موقع تالیا پوشش داد رایتل هم میده!
به نظر بنده این رومینگ هم وزیر ارتباطات خیلی به رایتل لطف کرد و نابودیشو به تعویق انداخت!

من نمی دونم پوشش تجاری دیگه چیه!!!!!!!!!!!
راه اندازی اولیه!!!!!!
+
راستی در قسمت خرید به صورت اینترنتی ظاهرا خیلی از شهرها باز شده!!!!!!!!

koodak11
11-08-2014, 14:11
مواظب کلاهبرداری جدید رایتل و صدا و سیما باشید. در چند مدت اخیر رایتل با تبلیغات فراوان

حین جام جهانی و والیبال لیگ جهانی طرحی به نام رای آموز معرفی کرده که 47000تومن اعتبار آموزشی 47000 تومن همراهشه:
1- بر خلاف تبلیغاتش اصلآ رایگان نیست و هنگام ثبت نام باید ده هزار تومن واریز کنید.
2- حدود یک ماه طول کشید تا به دستم رسید.
3- مجریان این برنامه ها گاهی طوری القا می کردند که این اعتبار تماسیه در حالی که فقط جهت شرکت در کلاس!!!! های اینترنتیشه.
4- بر خلاف اپراتور های دیگه هیچ گونه شارژ اولیه ای جهت تماس نداره.
5- کلاس های به درد نخور اینترنتیش قیمت هاش نجومیه ، در حالی که سی دی هاش بازار ریخته

مثلآ:
سیستم عامل Windows XP 35,000 تومان
سیستم عامل Windows 7 35,000 تومان
MS Office Outlook 2010 35,000 تومان
MS Office Powepoint 2010 35,000 تومان
MS Office Access 2010 35,000 تومان--

mehrdad123
11-08-2014, 14:28
مواظب کلاهبرداری جدید رایتل و صدا و سیما باشید. در چند مدت اخیر رایتل با تبلیغات فراوان

حین جام جهانی و والیبال لیگ جهانی طرحی به نام رای آموز معرفی کرده که 47000تومن اعتبار آموزشی 47000 تومن همراهشه:
1- بر خلاف تبلیغاتش اصلآ رایگان نیست و هنگام ثبت نام باید ده هزار تومن واریز کنید.
2- حدود یک ماه طول کشید تا به دستم رسید.
3- مجریان این برنامه ها گاهی طوری القا می کردند که این اعتبار تماسیه در حالی که فقط جهت شرکت در کلاس!!!! های اینترنتیشه.
4- بر خلاف اپراتور های دیگه هیچ گونه شارژ اولیه ای جهت تماس نداره.
5- کلاس های به درد نخور اینترنتیش قیمت هاش نجومیه ، در حالی که سی دی هاش بازار ریخته

مثلآ:
سیستم عامل Windows XP 35,000 تومان
سیستم عامل Windows 7 35,000 تومان
MS Office Outlook 2010 35,000 تومان
MS Office Powepoint 2010 35,000 تومان
MS Office Access 2010 35,000 تومان--

اون اوایل طرح که من ثبت نام کردم 7 روزه رسید 2000 تومن هم اعتبار داره

koodak11
11-08-2014, 14:40
اون اوایل طرح که من ثبت نام کردم 7 روزه رسید 2000 تومن هم اعتبار داره

مال من امروز بعد از یک ماه رسید، اعتبارش هم صفر بود. منو بگو که گول جاودانی و مجری توپ و تور رو خوردم و اول فکر کردم 47000 تومن برای تماسه. دقیقآ می گفتند با 47000 تومن اعتبار اولیه و آموزشی رو نمی گفتند. یکی نیست بگه که این کلاس ها به طور مجانی توی اینترنت ریخته. سی دی فروش روبرو خونه مون هر کردوم رو 1000 تومن میده. آخه ویندوز چی داره که زده 35000 تومن؟؟؟؟ اون هم با اینترنت گرون ما. بعد از کرم حلزون حالا نوبت رایتل شده.
احتمالآ دلیل دیر فرستادنشون اینه که دیرتر این کلاهبرداریشون لو بره.

fabregasmm
11-08-2014, 17:15
سلام دوستان سیم رای آماز من هم بعد 30 روز رسید ..
من قبلا هم یه سیم کارت رایتل داشتم یه سه ماهی بود از سر ناچاری از اینترنتش استفاده می کردم کار را می نداخت .
الان حدود 10 روزه اینترنت این هم شده همراه اول ؟؟!! وصل می شه علامت H هم میاد ولی اطلاعات جابه جا نمی شه هر یه ساعت در حد چند کیلو بایت ؟؟؟!!! کسی تا حالا هم چین مشکلی داشته ؟؟؟؟؟؟ با سه تا سیم کارت رایتل که مال دوستان هم بود چک کردم اونا هم همین جوره با چند تا گوشی و چند تا محل این جور که من متوجه شدم کل بندر عباس رایتل خراب شده
کسی تا حالا هم چین مشکلی داشته ؟؟ زنگ بزنم 200 فایده داره ؟؟ چون همش می گفت گوشی عوض کن و سیرچ کن ، همین کارای بی خود ..:n21::n21::n21:

t2download
11-08-2014, 17:28
من بعد 1 ماه اومد از طرح های کلاس آنلاین نمیشه استفاده کرد چون رمز ها رو سایت قبول نمی کنه و 2000 شارژ داره و فقط قابل استفاده بین خطوط رایتل هست و به هیچ کجای دیگهنمی تونی زنگ بزنی مسخره هست ...................:n21:
سیک کارت اعتباری بی شارژ انداخت بهمون 10000 تومان و شماره شانسی

fabregasmm
11-08-2014, 17:44
بسته دارم هنوز 800 مگ مونده تا 25 اعتبار داره قعطه نمشیه استفاده کرد . فرستندشون کم آورده
این طرح رای آموز سیم کارتش به اینترنت وصل می شه با شارژ اولیش ؟؟؟

dj77
11-08-2014, 18:06
بسته دارم هنوز 800 مگ مونده تا 25 اعتبار داره قعطه نمشیه استفاده کرد . فرستندشون کم آورده
این طرح رای آموز سیم کارتش به اینترنت وصل می شه با شارژ اولیش ؟؟؟

اگر اینترنت قطعه در صورت فعال بودن رومینگ دیتای گوشی مشکل از خود شبکه ست
با شارژ اولیه نمیشه بسته خرید ولی بطور آزاد میشه از اینترنت استفاده کرد که اون هم چون مصرف آزاد هست خیلی زود شارژ کم می کنه

master2014
12-08-2014, 17:33
با رایتل به 3G ایرانسل رومینگ میکنید،
سرعت دانلود چند است؟

Amin.P30
14-08-2014, 22:23
دوستان این رایتل چطوریه ؟
یه اینترنت مثل وایمکس مبین نت میخام که بدون نیاز به خط تلفن بتونم به نت وصل بشم .

dj77
14-08-2014, 22:31
یه اینترنت مثل وایمکس مبین نت میخام که بدون نیاز به خط تلفن بتونم به نت وصل بشم .

کیفیت از مبین نت بهتره ولی خوب تعرفه ها بالاست واقعاً
تعرفه ها از سایت رایتل:

البته برای کوتاه مدت و از روی ناچاری می تونه یک گزینه برای انتخاب باشه
در ضمن مودم وای فای هم داره که قیمتش هست 234هزارتومن

امین1356
14-08-2014, 22:34
خدا رحمتش کنه!
یه فاتحه براش بخون برو تاپیک ایرانسل :)

Amin.P30
15-08-2014, 10:08
خدا رحمتش کنه!
یه فاتحه براش بخون برو تاپیک ایرانسل :)

برا مبین نت یا رایتل فاتحه بخونم ؟( فکر کنم هر دوش درسته ؟:n02:)
ایرانسل چرا وایمکسش فقط چند تا شهر جواب میده ؟(تهران چند تا شهر بزرگ دیگه )

کیفیت از مبین نت بهتره ولی خوب تعرفه ها بالاست واقعاً
تعرفه ها از سایت رایتل:

البته برای کوتاه مدت و از روی ناچاری می تونه یک گزینه برای انتخاب باشه
در ضمن مودم وای فای هم داره که قیمتش هست 234هزارتومن

الان این تعرفه های بالایی که گذاشتید با سیم کارت رایتلی که 20-30 تومن میخریم امکان پذیره بخریم ؟
یا باید مودم 234 تومنی رو بخریم ؟
با همون سیم کارت میشه همه جا کانکت شد و از این سرویس ها استفاده کرد ؟

mehrdad123
15-08-2014, 10:38
با همون سیمکارت میشه استفاده کرد

امین1356
15-08-2014, 11:52

بیشتر برای رایتل بخون ولی مبین نتم دسته کمی از رایتل نداره و اگر با همراه اول ادغام نشده بود تا حالا نابود شده بود!
ایرانسل در حال حاضر مجوز ارائه وایمکس در 7 تا استان رو داره که بزودی مجوزش به کل ایران ارتقاء پیدا خواهد کرد.

dj77
15-08-2014, 12:49

الان این تعرفه های بالایی که گذاشتید با سیم کارت رایتلی که 20-30 تومن میخریم امکان پذیره بخریم ؟
یا باید مودم 234 تومنی رو بخریم ؟
با همون سیم کارت میشه همه جا کانکت شد و از این سرویس ها استفاده کرد ؟

سیم کارت خالی هم می تونید بخری اجباری نیست به خرید مودم
بسته های 128بالاتر هم برای فعال سازیش مدارکی که ذکر شده لازم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله مناطقی که رایتل پوشش داره می تونید از اینترنت استفاده کنید در مناطقی هم که تحت پوشش رومینگ ملی هست اگر شما بسته اینترنت هم داشته باشید هزینه اینترنت شما آزاد محاسبه و مستقیم از شارژ شما کم خواهد شد

DariushGreat
15-08-2014, 22:37

بخاطر انحصار طلبیای بی مورد مخابرات دولتیه! ظاهرا این شرکت باید در همه زمینه ها اول باشه... آشنای اول (اولین سرویس دهنده ADSL)، همراه اول (اولین اپراتور همراه)، مبین نت (اولین وایمکس سراسری)، مبین وان (اولین خدمات ارزش افزوده نوین) و... :n15:
البته چیزی که خودشون اعتراف کردن اینه که سیاست هاشون تماما اشتباه بوده و فقط ضرر دارن میدن. انشالله تا چند وقت دیگه اعتبار پروانه مبین نت تموم میشه و دیگه تمدید نمیشه، آشنای اول هم یا جمع آوری میشه یا محدود بلکه شرکتای دیگه مجال رقابت سالم پیدا کنن

MW_ARDEN
16-08-2014, 01:06
اقا این رایتل چجوریه که تبلیغ میکنه پوشش سراسری داره بعد هنوز انتن دهی داخلی تو نصفٍ بیشتر شیراز نداره؟؟؟ .... همین الان تو خونه نشستم آنتن تعطیـــــــــــل.....

dj77
16-08-2014, 01:16
اقا این رایتل چجوریه که تبلیغ میکنه پوشش سراسری داره بعد هنوز انتن دهی داخلی تو نصفٍ بیشتر شیراز نداره؟؟؟ .... همین الان تو خونه نشستم آنتن تعطیـــــــــــل.....

دیگه دیگه... عشقیه اونم...
رومینگ هم جز محدود پوشش خودش حساب می کنه ولی تو همون محدوده رومینگ شما وصل بشی به اینترنت با رایتل حتی اگر بسته هم داشته باشی مستقیم ازشارژت کم می کنه... پوشش سراسری هم داره... :n23:

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-08-2014, 11:54
در مناطقی هم که تحت پوشش رومینگ ملی هست اگر شما بسته اینترنت هم داشته باشید هزینه اینترنت شما آزاد محاسبه و مستقیم از شارژ شما کم خواهد شدسلام . با فعال شدنِ اینترنتِ پرسرعت اوپراتورهای دیگه , رایتل اگر این مشکل رو حل نکنه خیلی از مشتریهاش رو از دست میده و یا خیلی کوچک و ضعیف میشه یا تعطیل میشه مگر اینکه با ارائه ی سرویسهای ارزانِ وسوسه کننده مشتریهاش رو نگه داره .

dj77
16-08-2014, 12:02
سلام . با فعال شدنِ اینترنتِ پرسرعت اوپراتورهای دیگه , رایتل اگر این مشکل رو حل نکنه خیلی از مشتریهاش رو از دست میده و یا خیلی کوچک و ضعیف میشه یا تعطیل میشه مگر اینکه با ارائه ی سرویسهای ارزانِ وسوسه کننده مشتریهاش رو نگه داره .

همین الانشم مشتریاشو از دست داده... مدیرعامل این شرکت هم گفته رومینگ ملی برای مواقع ضروری هست نه اینکه مشترک از اینترنت استفاده کنه!
این حرف مدیرعامل نوع نگرش این شرکت به خوبی نشون میده.... و آینده این شرکت هم روشن می کنه...

lamp23
16-08-2014, 12:23
به نظر من تا چند وقت دیگه که اپراتور های دیگه کاملا نسل سوم رو فعال کردن دیگه رایتل باید دکل هاشو جمع کنه :n10: