مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
mazdak89
02-02-2023, 19:59
ظاهرا بسته هاش به باگ خورده
قشنگ میاد رو شبکه همراه اول میشه از اون بسته راحت 200 گیگ دانلود کرد
من شخصا باهاش خیلی زیاد دانلود کردم
همچنان بسته نامحدود 7 روزه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با رومینگ روی همراه اول به این سرعت رسیدی ؟ یا سرعت خود شبکه رایتل هست ؟ عجیبه . من نتونستم با سیم کارت رایتل در حالت رومینگ از فورجی پلاس سایر اپراتورها استفاده کنم . با همراه اول و ایرانسل هم تلفنی صحبت کردم گفتن که در رومینگ فقط 4G وصل میشید .
MMDFullHD
02-02-2023, 22:43
شما با رومینگ روی همراه اول به این سرعت رسیدی ؟ یا سرعت خود شبکه رایتل هست ؟ عجیبه . من نتونستم با سیم کارت رایتل در حالت رومینگ از فورجی پلاس سایر اپراتورها استفاده کنم . با همراه اول و ایرانسل هم تلفنی صحبت کردم گفتن که در رومینگ فقط 4G وصل میشید .
سلام
بله
رو همراه اول
مناطقی ک مثل منطقه ما اشباع شده اجازه استفاده از دکل همراه رو میده
چون پیک بعضی وقتا دیگ سرعت رو زیر 4 مگابیت میاره رو رایتل و اصلا تاخیر بالا میره در عین حال سیگنال خفنی میگیری
اگر فقط رو خود رایتل اجازه دسترسی میده گوشی رو رو فورجی فورس کن
دستی برو رو همراه اگر ریجستر نشد احتمالا بر میگرده ب منطقتون باید رایتل باز بذاره
(تو منطقه ما ک شهرکیم خیلی زیاد ادم پر شده و دکل زیاد زدن ایرانسل که تونسته این بار رو تحمل کنه همراه هم از 4 تاش 3 تاش فیبره
توی پارک دکل رایتل وقتی اینقدر یوزر روشه ساعتای 8 دکل صدا موتور گازی میده اینقد داره فن میگیره:laughing::biggrin:)
ی سری کنارش بودیم ترسیدیم بترکه :laughing:
mazdak89
03-02-2023, 01:46
سلام
بله
رو همراه اول
چون پیک بعضی وقتا دیگ سرعت رو زیر 4 مگابیت میاره رو رایتل و اصلا تاخیر بالا میره در عین حال سیگنال خفنی میگیری
دستی برو رو همراه اگر ریجستر نشد احتمالا بر میگرده ب منطقتون باید رایتل باز بذاره
(تو منطقه ما ک شهرکیم خیلی زیاد ادم پر شده و دکل زیاد زدن ایرانسل که تونسته این بار رو تحمل کنه همراه هم از 4 تاش 3 تاش فیبره
توی پارک دکل رایتل وقتی اینقدر یوزر روشه ساعتای 8 دکل صدا موتور گازی میده اینقد داره فن میگیره:laughing::biggrin:)
نه متوجه نشدین . من میتونم رو همه اپراتورها با رایتل رومینگ فورجی انجام بدم ولی پلاس نه !!! اما مث اینکه واس شما پلاس شده !
- - - Updated - - -
سلام
بله
رو همراه اول
نه متوجه نشدین . من میتونم رو همه اپراتورها با رایتل رومینگ فورجی انجام بدم ولی پلاس نه !!! اما مث اینکه واس شما پلاس شده !
MMDFullHD
03-02-2023, 11:35
- - - Updated - - -
امکان نداره باید بشه حتی برای من نه 2CA بلکه 4CA و 3CA هم میشه
برای من هم جز خود رایتل و همراه رو هیچ اپراتور دیگه (ایرانسل های وب) نمیره!
عجیب شد ی مقدار
اصولا چون اینا مشکلات تکنکالین اپراتور ها پاسخگو هاشون سر در نمیارن
برای من هیچ مشکلی نداره راحت 4CA میشه
blackbird
03-02-2023, 15:42
دوستان من مصرف خیلی کمی روی گوشی دارم شاید کمتر از ماهی 1 گیگ ولی بخاطر نوع قیمت گذاری همیشه یک ساله میگرفتم خیلی به صرفه تر بود تا الان که همراه اول حذف کرده. بسته یک ساله من دو سه ماه دیگه تموم میشه دیدم رایتل یک ساله داره گفتم ازش یک ساله بگیرم ، ارز ششو داره ؟ سرعت همه جا خوبه ؟ و قندشکن ها چطور کار میکنن ؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدو و کلا بین اپراتورها کدومشون قندشکن بهتر کار میکنه؟
..
meysam_s2015
03-02-2023, 19:28
دوستان من مصرف خیلی کمی روی گوشی دارم شاید کمتر از ماهی 1 گیگ ولی بخاطر نوع قیمت گذاری همیشه یک ساله میگرفتم خیلی به صرفه تر بود تا الان که همراه اول حذف کرده. بسته یک ساله من دو سه ماه دیگه تموم میشه دیدم رایتل یک ساله داره گفتم ازش یک ساله بگیرم ، ارز ششو داره ؟ سرعت همه جا خوبه ؟ و قندشکن ها چطور کار میکنن ؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدو و کلا بین اپراتورها کدومشون قندشکن بهتر کار میکنه؟
..
رایتل خوبه و باید رومینگ کنی رو شبکه ایرانسل یا همراه اول . از دکل این دوتا اپراتور استفاده میکنه . قند شکنا هم هرجور که رو ایرانسل کار میکنه روی رایتل هم همونجوریه . زیرساخت و طرز کار شبکه رایتل دقیقا شبیه ایرانسله . حس میکنی سیمکارت ایرانسل داری فقط رنگش صورتیه . این تجربه یکساله من از استفاده از سیمکارت رایتله
- - - Updated - - -
..
رایتل خوبه و باید رومینگ کنی رو شبکه ایرانسل یا همراه اول . از دکل این دوتا اپراتور استفاده میکنه . قند شکنا هم هرجور که رو ایرانسل کار میکنه روی رایتل هم همونجوریه . زیرساخت و طرز کار شبکه رایتل دقیقا شبیه ایرانسله . حس میکنی سیمکارت ایرانسل داری فقط رنگش صورتیه . این تجربه یکساله من از استفاده از سیمکارت رایتله
mazdak89
05-02-2023, 18:14
امکان نداره باید بشه حتی برای من نه 2CA بلکه 4CA و 3CA هم میشه
برای من هم جز خود رایتل و همراه رو هیچ اپراتور دیگه (ایرانسل های وب) نمیره!
عجیب شد ی مقدار
اصولا چون اینا مشکلات تکنکالین اپراتور ها پاسخگو هاشون سر در نمیارن
برای من هیچ مشکلی نداره راحت 4CA میشه
یه سوال دیگه . میشه با سیم کارت رایتل در حالت رومینگ به نسل پنجم ایرانسل متصل شد و استفاده کرد ؟ (تحت پوشش 5G ایرانسل هستم و مودم 5G هم موجود باشه)
NinjaLord
05-02-2023, 19:37
اوپراتورهای همراه اول و ایرانسل خودشان فروشنده این تجهیزات هم هستند! یعنی الان طوری شده که میگویند ما نمیخاهیم کاملا بسمت سرویس 5G برویم چون هیچ درخاستی از طرف شرکتها برای سفارش و خرید نشده و نیست یعنی واسشون مردم مهم نیستند که حالا فقط بخاطر استفاده مردم بیایند جهیزات گرانقیمت وارد کنند و دکلها را بروزرسانی کنند! خودتان بخوانید بنده تقریبا کل خبر رو کپی کردم
05 بهمن 1401
در همین راستا نشست تخصصی با موضوع «نقشه راه توسعه مخابرات نسل پنجم باند میلیمتری» عصر امروز چهارشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۱ با حضور وحید شاه منصوری رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول، محمد رضوی زاده سرپرست پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و نمایندگانی از سایر اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.شاه منصوری، رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در این نشست با تأکید بر اینکه فناوری 5G هنوز نتوانسته به اهدافش برسد، اظهار کرد: پیش بینی های جهانی می گوید احتمالا تا انتهای 2030، تکنولوژی غالب همچنان 5G خواهد بود و در این شرایط فکر کردن درباره تکنولوژی هایی نظیر 6G غیرمنطقی است.وی البته پرداختن به مقوله 6G در فضای دانشگاهی و در قالب ایده پردازی را ارزشمند دانست و تصریح کرد: از 10 سال گذشته صحبت هایی پیرامون 5G و استانداردهای آن شکل گرفت، اما به واسطه اینکه استانداردهای آن دیر شکل گرفتند، اکنون هیچکدام از شبکه های نسل پنجم فعلی در دنیا، خواص توصیفی موارد مطرح شده در 10 سال گذشته را ندارند.رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول ادامه داد: اما با این وجود یوزکیس های خوبی مبتنی بر این فناوری (5G) پیاده سازی شدند اما این فناوری همچنان معطل تقاضا از سمت کسب و کارها و بازار است.شاه منصوری این خلأ (نبود تقاضا) را یکی از دلایل عدم رغبت اپراتورها به توسعه این نسل از فناوری دانست و بیان کرد: تا وقتی نیاز از سمت بازار نباشد، اپراتورها با چه توجیه اقتصادی به سمت بروزرسانی شبکه خود با این فناوری جدید بروند.وی اذعان کرد: تکنولوژی نسل پنجم آمده تا با در اختیار داشتن یک لایه تأمین کنندگی سرویس به نسبت نسل چهارم، سرویس های بیشتری ارائه دهد؛ اما شیب شبکه 4G ما همچنان به سمت B2C است در حالیکه اپراتور آمادگی ارائه B2B نظیر سرویس NBIOT را هم دارد که اکنون به دلیل گرانی تجهیزات انتهایی، تقاضایی سمت اپراتورها نیست.رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول حل این مشکل را در گرو ارائه تسهیلات از سمت دولت و مشوق های هوشمند مخصوصا در حوزه مقررات گذاری دانست و در ادامه اظهار کرد: ما به نوبه خودمان در مرکز تحقیق و توسعه همراه اول اعلام کرده ایم که هزینه های واحدهای صنعتی برای دریافت چنین سرویس هایی را متقبل می شویم تا با این کار ایجاد انگیزه شود، اما باید مدیری هم در آن سمت باشد که از این موضوع استقبال کرده و به سمت ما بیاید.شاه منصوری یادآور شد: به عبارت دیگر مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با هدف تحریک تقاضا و آماده سازی صنایع در زمینه بهره برداری از این سرویس ها، هزینه پایلوت را برعهده می گیرد؛ کما اینکه همکاری در این راستا با تایدواتر در حوزه بنادر شکل گرفت.وی با اشاره به هدف مرکز تحقیق و توسعه در فعالسازی اکوسیستم داخلی در موضوعات مرتبط با Core و Beyond the core همراه اول، گفت: همچنین امکان حمایت از پیشنهادهای واصله از سمت اکوسیستم را هم داریم به شرط اینکه ضمن توجیه اقتصادی، در Roadmap این مرکز نیز باشندبا تکیه بر اظهارات وی باید امیدوار بود با ورود صنایع و بیزینس ها به حوزه استفاده از یوزکیس ها و سرویس های G5، مقرون به صرفگی جهت توسعه سریع تر این نسل از فناوری در کشورمان فراهم شود.رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در پایان این نشست و در پاسخ به درخواست یکی از شرکت های دانش بنیان مبنی بر حمایت، گفت: همانطور که گفتم مرکز تحقیق و توسعه همراه اول از دانش بنیان ها در راستای تلاش برای فعالسازی اکوسیستم حمایت می کند که نمونه ای از این حمایت ها، سرمایه گذاری مستقیم این مرکز روی ۱۰۶ محصول مخابراتی در شبکه و سرویس های دیجیتال و همچنین سرمایه گذاری ۱۵۰۰ میلیاردی برای جایگزینی محصولات داخلی با نمونه های خارجی است.
NinjaLord
05-02-2023, 20:10
خلاصه اینکه رئیس مرکز همراه اول گیر داده که تا حمایت دولت نباشد انگیزه استفاده از سرویس 5G هم نیست
pipo4713
05-02-2023, 23:26
اوپراتورهای همراه اول و ایرانسل خودشان فروشنده این تجهیزات هم هستند! یعنی الان طوری شده که میگویند ما نمیخاهیم کاملا بسمت سرویس 5G برویم چون هیچ درخاستی از طرف شرکتها برای سفارش و خرید نشده و نیست یعنی واسشون مردم مهم نیستند که حالا فقط بخاطر استفاده مردم بیایند جهیزات گرانقیمت وارد کنند و دکلها را بروزرسانی کنند! خودتان بخوانید بنده تقریبا کل خبر رو کپی کردم
05 بهمن 1401
در همین راستا نشست تخصصی با موضوع «نقشه راه توسعه مخابرات نسل پنجم باند میلیمتری» عصر امروز چهارشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۱ با حضور وحید شاه منصوری رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول، محمد رضوی زاده سرپرست پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و نمایندگانی از سایر اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.شاه منصوری، رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در این نشست با تأکید بر اینکه فناوری 5G هنوز نتوانسته به اهدافش برسد، اظهار کرد: پیش بینی های جهانی می گوید احتمالا تا انتهای 2030، تکنولوژی غالب همچنان 5G خواهد بود و در این شرایط فکر کردن درباره تکنولوژی هایی نظیر 6G غیرمنطقی است.وی البته پرداختن به مقوله 6G در فضای دانشگاهی و در قالب ایده پردازی را ارزشمند دانست و تصریح کرد: از 10 سال گذشته صحبت هایی پیرامون 5G و استانداردهای آن شکل گرفت، اما به واسطه اینکه استانداردهای آن دیر شکل گرفتند، اکنون هیچکدام از شبکه های نسل پنجم فعلی در دنیا، خواص توصیفی موارد مطرح شده در 10 سال گذشته را ندارند.رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول ادامه داد: اما با این وجود یوزکیس های خوبی مبتنی بر این فناوری (5G) پیاده سازی شدند اما این فناوری همچنان معطل تقاضا از سمت کسب و کارها و بازار است.شاه منصوری این خلأ (نبود تقاضا) را یکی از دلایل عدم رغبت اپراتورها به توسعه این نسل از فناوری دانست و بیان کرد: تا وقتی نیاز از سمت بازار نباشد، اپراتورها با چه توجیه اقتصادی به سمت بروزرسانی شبکه خود با این فناوری جدید بروند.وی اذعان کرد: تکنولوژی نسل پنجم آمده تا با در اختیار داشتن یک لایه تأمین کنندگی سرویس به نسبت نسل چهارم، سرویس های بیشتری ارائه دهد؛ اما شیب شبکه 4G ما همچنان به سمت B2C است در حالیکه اپراتور آمادگی ارائه B2B نظیر سرویس NBIOT را هم دارد که اکنون به دلیل گرانی تجهیزات انتهایی، تقاضایی سمت اپراتورها نیست.رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول حل این مشکل را در گرو ارائه تسهیلات از سمت دولت و مشوق های هوشمند مخصوصا در حوزه مقررات گذاری دانست و در ادامه اظهار کرد: ما به نوبه خودمان در مرکز تحقیق و توسعه همراه اول اعلام کرده ایم که هزینه های واحدهای صنعتی برای دریافت چنین سرویس هایی را متقبل می شویم تا با این کار ایجاد انگیزه شود، اما باید مدیری هم در آن سمت باشد که از این موضوع استقبال کرده و به سمت ما بیاید.شاه منصوری یادآور شد: به عبارت دیگر مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با هدف تحریک تقاضا و آماده سازی صنایع در زمینه بهره برداری از این سرویس ها، هزینه پایلوت را برعهده می گیرد؛ کما اینکه همکاری در این راستا با تایدواتر در حوزه بنادر شکل گرفت.وی با اشاره به هدف مرکز تحقیق و توسعه در فعالسازی اکوسیستم داخلی در موضوعات مرتبط با Core و Beyond the core همراه اول، گفت: همچنین امکان حمایت از پیشنهادهای واصله از سمت اکوسیستم را هم داریم به شرط اینکه ضمن توجیه اقتصادی، در Roadmap این مرکز نیز باشندبا تکیه بر اظهارات وی باید امیدوار بود با ورود صنایع و بیزینس ها به حوزه استفاده از یوزکیس ها و سرویس های G5، مقرون به صرفگی جهت توسعه سریع تر این نسل از فناوری در کشورمان فراهم شود.رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در پایان این نشست و در پاسخ به درخواست یکی از شرکت های دانش بنیان مبنی بر حمایت، گفت: همانطور که گفتم مرکز تحقیق و توسعه همراه اول از دانش بنیان ها در راستای تلاش برای فعالسازی اکوسیستم حمایت می کند که نمونه ای از این حمایت ها، سرمایه گذاری مستقیم این مرکز روی ۱۰۶ محصول مخابراتی در شبکه و سرویس های دیجیتال و همچنین سرمایه گذاری ۱۵۰۰ میلیاردی برای جایگزینی محصولات داخلی با نمونه های خارجی است.
تمامیه اپراتورها دارن سعی میکنن ۵جی رو فعال کنن و قول داده شده ۲۲ بهمن رونمایی بشه از ۵جی حالا اگر هم نشه بعدا اعلام میکنن..
الان هم آنتها داره کم کم به ۵ جی دسترسی پیدا میکنن . شما میتونید از طریق اپلیکیشن اسپید تست بخش مپ اپراتور مورد نظرت رو انتخاب کنی و بر اساس آنتی که به ۵جی دسترسی پیدا کرده رو ببینی و (رنگ بندی ۲ جی ۳ جی ۴جی ۵جی) نشون میده این موضوع رو البته تهران رو من دیدم دیگر شهر ها رو ندیدم.
mehrdad..7
06-02-2023, 00:13
سلام دوستان شهر ما کوچیکه و 4g رایتل روی همراه اول هست شب ساعت ۱۲ تا ۷ صبح سرعت میشه در حد ۳ مگابیت در صورتیکه کل روز سرعت ۳۰ مگ هست ، این محدودیت از سمت رایتل هست یا همراه اول ، کسی تجربه داشته با شکایت از طریق ۱۹۵ مشکل رفع میشه؟
soheilsh
06-02-2023, 21:19
اقایون کرج و تهران رومینگ به ایرانسل کسی تونسته وصل بشه؟
shervin115
06-02-2023, 22:22
اقایون کرج و تهران رومینگ به ایرانسل کسی تونسته وصل بشه؟
استان های البرز و تهران فقط روی همراه اول رومینگ میشه
سلام دوستان شهر ما کوچیکه و 4g رایتل روی همراه اول هست شب ساعت ۱۲ تا ۷ صبح سرعت میشه در حد ۳ مگابیت در صورتیکه کل روز سرعت ۳۰ مگ هست ، این محدودیت از سمت رایتل هست یا همراه اول ، کسی تجربه داشته با شکایت از طریق ۱۹۵ مشکل رفع میشه؟ربطی به رایتل و همراه نداره ملت شب ها بساط دانلود پهن میکنند شبکه شلوغ میشه سرعت میاد پایین بسته هایی که برای دانلود مناسب هستند دقیقا در همین ساعاته که گفتید از ایرانسل بگیر تا رایتل
Bobby Sands
07-02-2023, 10:53
دوستان رایتلی آیا رایتل بسته نامحدود داره؟ اگر اره، چه تایمی از روزه؟ چند ساعته؟ قیمتش چنده؟ ایا آستانه مصرف منصفانه داره مثل همراه اول یا نه واقعا نامحدوده؟ تو این سایتها گشتم هرکسی یه چیزی نوشته! ممنون میشم جواب بدید. سپاس
windows-ps3
07-02-2023, 11:23
تا دو هفته پیش داشت
ولی الان نداره
اینطور که دوستان میگن ، اینه بسته ها باگ داشتن ، واسه همین رایتل برشون داشت
ما سیم کارتشو انداختیم دور
meysam_s2015
07-02-2023, 22:19
دوستان رایتلی آیا رایتل بسته نامحدود داره؟ اگر اره، چه تایمی از روزه؟ چند ساعته؟ قیمتش چنده؟ ایا آستانه مصرف منصفانه داره مثل همراه اول یا نه واقعا نامحدوده؟ تو این سایتها گشتم هرکسی یه چیزی نوشته! ممنون میشم جواب بدید. سپاس
بله فعلا با کد *226# میتونی بسته نامحدود بخری . آستانه مصرف هم داره . تایم نامحدودش هر ساعتی از شبانه روز که بسته رو بخری از همون لحظه میتونی شروع به استفاده کنی . بسته نامحدودش گرونتر از همراه اول و ایرانسل در میاد اما خوبیش اینه هر ساعتی از شبانه روز میتونی بسته بخری و استفاده کنی
- - - Updated - - -
بله فعلا با کد *226# میتونی بسته نامحدود بخری . آستانه مصرف هم داره . تایم نامحدودش هر ساعتی از شبانه روز که بسته رو بخری از همون لحظه میتونی شروع به استفاده کنی . بسته نامحدودش گرونتر از همراه اول و ایرانسل در میاد اما خوبیش اینه هر ساعتی از شبانه روز میتونی بسته بخری و استفاده کنی
mohammadmohan
05-03-2023, 06:16
سلام
چه قندشکنی با رایتل جواب میده؟
هات اسپات دارم ولی فقط رو مخابرات جواب میده ولی با رایتل 50درصد تایم اوته. قابل استفاده نیست.
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم. کارم گیره.
dvb595959
05-03-2023, 15:07
درود
از بسته نت قبلی من حدود ۳ ماه دیگه مونده.میخواستم بدونم الان میشه یک بسته جدید دیگه هم بخرم؟ تاریخ شروع بسته جدید از کی در نظر گرفته میشه؟از تاریخ خرید شروع میشه یا بعد از پایان بسته قبلی؟
- - - Updated - - -
درود
از بسته نت قبلی من حدود ۳ ماه دیگه مونده.میخواستم بدونم الان میشه یک بسته جدید دیگه هم بخرم؟ تاریخ شروع بسته جدید از کی در نظر گرفته میشه؟از تاریخ خرید شروع میشه یا بعد از پایان بسته قبلی؟
free_loader
05-03-2023, 23:11
سلام
هات اسپات دارم ولی فقط رو مخابرات جواب میده ولی با رایتل 50درصد تایم اوته. قابل استفاده نیست.
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم. کارم گیره. فیلترشکن v2ray
- - - Updated - - -
سلام
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم. کارم گیره. فیلترشکن v2ray
blackbird
07-03-2023, 11:12
سلام دوستان من تهران هستم اشتراک سالانه همراه اول من داره تموم میشه دیدم رایتل سالانه داره می خواستم بدونم بهترین راه تست اینترنت رایتل چیه؟ سیم اعتباری یا دائمی بگیرم و داخل تهران هستم همیشه آنتن دهی موردی نداره ؟ کلا فقط برای اینترنت سیم اعتباری و دائمی تفاوتی دارن ؟
MMDFullHD
07-03-2023, 11:39
سلام دوستان من تهران هستم اشتراک سالانه همراه اول من داره تموم میشه دیدم رایتل سالانه داره می خواستم بدونم بهترین راه تست اینترنت رایتل چیه؟ سیم اعتباری یا دائمی بگیرم و داخل تهران هستم همیشه آنتن دهی موردی نداره ؟ کلا فقط برای اینترنت سیم اعتباری و دائمی تفاوتی دارن ؟
فرقی نداره
در مورد انتن دهی هم غمتون نباشه چون جاهایی ک مثل خونه ما ک بار ترافیکی زیاده اجازه دسترسی رو همون شبکه همراه رو میده ک خیلی بهتره نسبت به اون رایتل
باید برای شما هم بده
MMDFullHD
07-03-2023, 11:48
سلام
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم. کارم گیره.
vless
vmess
عالی جوابگو ان
:thumbsup:
اگر نیاز به سرور داری پیام بده به ایدی من pit_alchol
(((سروررررر نیاز به دونیت داره مفتی نداریم مبلغ هم عشق خودتونه چون واقعا شرایط سخته تو ایران هرچقد هرکی در توانشه میتونه کمک کنه بیاد آدرس ولت بدم تتر بزنه تو جیب منم نمیره
تو جیب ی بنده خدایی میره ک واقعا زحمت کشیده برای سرویس اپ تایمش و کلا داره مانیتور میکنه )))))
خودم رو رایتل تست کردم عالی جواب میده همیشه هم پینگ زیر هزار داده
روی نت ایرانسل و همه جوابگوعه
هرکسی واقعا اگر در توانش هست دونیت میکنه بگه بهش سرویس میدم
blackbird
15-03-2023, 15:32
داخل سایت رایتل مصرف آزاد اینترنت رو زده گیگابایتی 4000 تومن. این درسته ؟ یعنی مثلا بسته 2 گیگ 1ماهه 13500 تومنه... من بدون بسته آزاد دو گیگ مصرف کنم میشه 8 هزار تومن ؟ پشتیبانی هم تایید کرد. دوستان تجربه دارن چطور همچین چیزی میشه تعرفه اینترنت آزاد همراه اول نجومی هست حساب کردم، رایتل اگه این باشه برای مصرف کم خیلی خوبه ممنون میشم تجربه دارید به اشتراک بزارید مرسی
shervin115
15-03-2023, 17:48
داخل سایت رایتل مصرف آزاد اینترنت رو زده گیگابایتی 4000 تومن. این درسته ؟ یعنی مثلا بسته 2 گیگ 1ماهه 13500 تومنه... من بدون بسته آزاد دو گیگ مصرف کنم میشه 8 هزار تومن ؟ پشتیبانی هم تایید کرد. دوستان تجربه دارن چطور همچین چیزی میشه تعرفه اینترنت آزاد همراه اول نجومی هست حساب کردم، رایتل اگه این باشه برای مصرف کم خیلی خوبه ممنون میشم تجربه دارید به اشتراک بزارید مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه اینترنت آزاد در استان های زنجان، کهکیلویه و بویراحمد و خراسان شمالی 50000 ريال و در استان های بوشهر، ایلام و خراسان جنوبی 60000 ريال محاسبه می شود.
shervin115
15-03-2023, 18:02
تعرفه اینترنت آزاد در استان های زنجان، کهکیلویه و بویراحمد و خراسان شمالی 50000 ريال و در استان های بوشهر، ایلام و خراسان جنوبی 60000 ريال محاسبه می شود.
blackbird
16-03-2023, 00:06
همین لینک شما رو من میرم برای من میزنه 40.000 ریال هم هم دایمی هم اعتباری چیزی از استان نگفته و همون 5 یا 6 تومن هم باز از بسته ارزونتر نیست ؟
نکته جالبش اینه هر یه گیگ ازاد زده 4 هزارتومن اما بسته یک گیگی را زده 6200 تومن:blink:
blackbird
16-03-2023, 15:32
نکته جالبش اینه هر یه گیگ ازاد زده 4 هزارتومن اما بسته یک گیگی را زده 6200 تومن:blink:
من همین رو به پشتیبانی گفتم میگه شاید یکی 200 گیگ لازم داشته باشه !!! یعنی چی دقیقا حرفش ؟ خوب من میگم چرا رو رایتل کسی بسته بخره گرون تر پول بده چیکار به حجم بالا دارم اونم مگه بسته ای داره که رو حجم بالا از تعرفه آزاد کمتر بشه ؟ دوستان کسی استفاده کرده تعرفه آزاد رو ؟ همین قیمت حساب میشه ؟
NinjaLord
22-03-2023, 17:07
پرسنلشون کلا ادم نیستند! مخصوصا از نظر جاسوسی کاربرها و فیلتر کردن پورتها و هاستها و وبسایتهای که استفاده میکنند
بنسبت دیگر اوپراتورها بسیار بسته های متنوع و با حجم بالاتر و حتی قیمت بصرفه تری بشما میدهند!
بعضی از سایتها با نت داغان همراه اول باز میشوند ولی با رایتل خیر:mellow:امکان متصل شدن به بعضی سرورهای بازیهای انلاین با همراه اول معمولا سختتر است تا رایتل:mellow: کلا اوپراتورهای ایرانی نت باکیفیت عالی و بدون نوسانی ندارند:mellow:
فقط میتوانید به 3G و یک باند 4G متصل بشود(برخلاف دیگر اوپراتورها که دوباند دارند)
اگر این اوپراتور روی خرید پهنای باند بیشتر و بالا بردن تعداد سکتورها و انتهای دکلها که باعث افزایش کیفیت اتصال کاربرها میشود و بعد راه اندازی سرویس 5G سرمایه گزاری بکند در اینده میتواند جزو بهترینها حتی برای جمعیت زیاد گیمرها باشد!
این شرکتهای ایرانی ترس عجیبی برای سرمایه گزاری دارند! متاسفانه حتی عرضه جذب سرمایه گزار مخصوصا خارجی هم ندارند!
چون بسته ها ترافیک نیم بها دارند اگر از سرور های داخلی استفاده کنید دو گیگ قابلیت استفاده داره اما با مصرف آزاد چه سرور داخلی چه سرور خارجی گیگابایتی 4 هزار تومان هستش
پرسنلشون کلا ادم نیستند! مخصوصا از نظر جاسوسی کاربرها و فیلتر کردن پورتها و هاستها و وبسایتهای که استفاده میکنند
بنسبت دیگر اوپراتورها بسیار بسته های متنوع و با حجم بالاتر و حتی قیمت بصرفه تری بشما میدهند!
بعضی از سایتها با نت داغان همراه اول باز میشوند ولی با رایتل خیر:mellow:امکان متصل شدن به بعضی سرورهای بازیهای انلاین با همراه اول معمولا سختتر است تا رایتل:mellow: کلا اوپراتورهای ایرانی نت باکیفیت عالی و بدون نوسانی ندارند:mellow:
فقط میتوانید به 3G و یک باند 4G متصل بشود(برخلاف دیگر اوپراتورها که دوباند دارند)
اگر این اوپراتور روی خرید پهنای باند بیشتر و بالا بردن تعداد سکتورها و انتهای دکلها که باعث افزایش کیفیت اتصال کاربرها میشود و بعد راه اندازی سرویس 5G سرمایه گزاری بکند در اینده میتواند جزو بهترینها حتی برای جمعیت زیاد گیمرها باشد!
این شرکتهای ایرانی ترس عجیبی برای سرمایه گزاری دارند! متاسفانه حتی عرضه جذب سرمایه گزار مخصوصا خارجی هم ندارند!
رایتل در نسل چهارم 4G دو باند هم دارد البته در برخی نقاط
NinjaLord
23-04-2023, 22:38
اره ولی چه فایده قابلیت تجمیعش هر مودمی ندارد؟!
الان اینم داره راه اشتباه همراه اول را میرود! یعنی دنبال پوشش بیشتر هستند ! ولی من از شماها سوال میکنم اگر الان بجای 4G میامدند سرویس 5G راه اندازی میکردند و پوشش انرا بیشتر میکردند
مشتری بیشتر و فروش بیشتری نداشتند؟ اخه دیگه الان 5G هم در چند تا کشور خز شده و مثلا شرکت LG در حال تست سرویس 6G بوده
میدونم هم همراه اول و این رایتل پهنای باندشون کشش 5G نداره یعنی اصلا سرمایه و پول کافی ندارند که پهنای باند خریداری کنند و کاربرهاشون از کندی سرعت و کیفیت داغان و نوسان فرار نکنند
فقط ایرانسل سرمایه گزارهای خوبی داره ولی بازهم از ترس کم اوردن پهنای باند تا امروز جرات نداشتن کل شهر تهران را زیر پوشش 5G ببرند!
یعنی در بین کل مشتریهای ایرانسل نهایتا 1درصد بتوانند از سرعت خوب 5G استفاده کنند بقیه دچار کمی سرعت و کیفیت و نوسان زیاد میشوند چون این سرویس فرکانسهای قویتری داره و خوب سرعت میکشه و از طرفی ایرانسل اونقدر پهنای باند هم نداره که این سرعت و کیفیت خوب سرویس 5G را همه مشتریهایش همزمان تجربه کنند
این مسئولین هم که عرضه ندارند از چین و روسیه پهنای باند ارزان وارد کنند یا حداقل دستشون رو واسه ورود به بازار اینترنت ایران باز بزارند!!!
ای بابا اگر فقط یکی یعنی فقط یکی از مسئولین ایران عرضه داشت خب الان با کشور چین که قدرت اول تولید برق در دنیا است قرار داد ساخت و تولید برق در ایران امضا میکردند!!!!
حالا هرسال مردم باید منتظر هشدارهای احمقانه و مسخره و کودکانه مسئولین باشند که چی ؟ برق اصلا مصرف نکنید اگر مصرف کنید چندبرابر حساب میکنم!!!!
برقی که حتی ولتاژ واقعی هم که هیچ حتی نزدیک به اسمش هم نیست را فرو میکنند آن هم چندین برابر گرانتر و با هشدارهای اضافه !!!
بخدا بین همین مردم ادمهایی میبینم که از چندتا از این مسئولین با عرضه تر و باسواد تر و با خدا تر هستند ! ادمهایی که میتوانند کشو را برای مردم ایران گل و بلبل و بهشت کنند
میدانید همین کشور چین که قدرت اقتصادی اول دنیا را دارد چند پتاوات برق تولید میکند؟ اگر بفهمید که میفروشید فردا میروید در روستاهای کشور چین خانه میخرید و زندگی میکنید
الانه که دوباره چندتا از مسئولین کج و کوله بیان مصاحبه کنند که بله ما امسال توانستیم 5هزار ماوات برق تولید کنیم :)))))
آخه کج و کوله غقب مونده پیر پاتال خشکیده اون 5 هزار تا واسه مزرعه ماینینگ یه بنده خدایی هم جوابگو نیست :)))) اصلا برق یه روستاست !!
pipo4713
23-04-2023, 23:39
اره ولی چه فایده قابلیت تجمیعش هر مودمی ندارد؟!
الان اینم داره راه اشتباه همراه اول را میرود! یعنی دنبال پوشش بیشتر هستند ! ولی من از شماها سوال میکنم اگر الان بجای 4G میامدند سرویس 5G راه اندازی میکردند و پوشش انرا بیشتر میکردند
مشتری بیشتر و فروش بیشتری نداشتند؟ اخه دیگه الان 5G هم در چند تا کشور خز شده و مثلا شرکت LG در حال تست سرویس 6G بوده
میدونم هم همراه اول و این رایتل پهنای باندشون کشش 5G نداره یعنی اصلا سرمایه و پول کافی ندارند که پهنای باند خریداری کنند و کاربرهاشون از کندی سرعت و کیفیت داغان و نوسان فرار نکنند
فقط ایرانسل سرمایه گزارهای خوبی داره ولی بازهم از ترس کم اوردن پهنای باند تا امروز جرات نداشتن کل شهر تهران را زیر پوشش 5G ببرند!
آخه کج و کوله غقب مونده پیر پاتال خشکیده اون 5 هزار تا واسه مزرعه ماینینگ یه بنده خدایی هم جوابگو نیست :)))) اصلا برق یه روستاست !!
اگر در تهران و یا کرج هستید میتونید از طریق اپلیکیشن اسپید تست بخش نقشه نگاه کنید که رایتل داره سایتهای ۵جی رو فعال میکنه و روی نقشه هر جایی که نصب میشه رنگ آبی میشه.. پهنای باند هم کم ندارن هم ایرانسل هم همراه اول و هم رایتل پهنای باندشون بر اساس مقدار مشترکی که دارن بروز رسانی کردن.. فقط مشکل اینجاست که توی اکتیو کردن و فعال کردن برای مشترکین خیلی تنبل هستن و زمانیکه به قول شما ۶جی میاد تازه اینا ۵جی رو راه اندازی کردن..
البته که با این وضعی که داریم الان بشه ۱۰جی چطوری لذت ببریم؟؟! همش درگیر چیلتر شکن باید باشیم..
اگر در تهران و یا کرج هستید میتونید از طریق اپلیکیشن اسپید تست بخش نقشه نگاه کنید که رایتل داره سایتهای ۵جی رو فعال میکنه و روی نقشه هر جایی که نصب میشه رنگ آبی میشه.. پهنای باند هم کم ندارن هم ایرانسل هم همراه اول و هم رایتل پهنای باندشون بر اساس مقدار مشترکی که دارن بروز رسانی کردن.. فقط مشکل اینجاست که توی اکتیو کردن و فعال کردن برای مشترکین خیلی تنبل هستن و زمانیکه به قول شما ۶جی میاد تازه اینا ۵جی رو راه اندازی کردن..
البته که با این وضعی که داریم الان بشه ۱۰جی چطوری لذت ببریم؟؟! همش درگیر چیلتر شکن باید باشیم..
دقیقا درست میگین.
این هم آخرین نقشه SpeedTest از پوشش رایتل در تهران
]
اون آبی ها پوشش 5G رایتل نیست, بخاطر باگ گاها تو گوشی ها که دو سیم کارت هست و طرف اینترنتشو بین رایتل یا مثلا ایرانسل سویچ می کنه بعد تست سرعت 5G که با ایرانسل می زنه به اسم رایتل ثبت میشه, وگرنه مورچه چیه که کله پاچش باشه.
ShadowDragon
24-04-2023, 10:48
همچنین اتفاقی رو من ندیدم. اپراتور رو همیشه درست نوشته. عجیبه
اون آبی ها پوشش 5G رایتل نیست, بخاطر باگ گاها تو گوشی ها که دو سیم کارت هست و طرف اینترنتشو بین رایتل یا مثلا ایرانسل سویچ می کنه بعد تست سرعت 5G که با ایرانسل می زنه به اسم رایتل ثبت میشه, وگرنه مورچه چیه که کله پاچش باشه.
همچنین اتفاقی رو من ندیدم. اپراتور رو همیشه درست نوشته. عجیبه
تست های SpeedTest مبتنی بر آی پی هستش یعنی همان شروع تست مشخص میشه با چه اپراتوری تست اجرا و ثبت میشه
باز آنهایی که در این مناطق رایتل دارند باید نظر دهند
mazdak89
24-04-2023, 18:25
تست های SpeedTest مبتنی بر آی پی هستش یعنی همان شروع تست مشخص میشه با چه اپراتوری تست اجرا و ثبت میشه
باز آنهایی که در این مناطق رایتل دارند باید نظر دهند
بعید میدونم رایتل در سکوت خبری راه اندازی سایت های 5G رو شروع کرده باشه . :laughing:
NinjaLord
26-04-2023, 01:50
دوست عزیز خودشون گفتند پهنای باند کم ندارند؟ همین امروز تست کردم سرعت همین رایتل نهایتا تا 7 مگابایت بود! رایتلی که قبلا تا 20 مگابایت راحت سرعت میداد الان این شده! البته حق دارید شماها تا اینها بسته های نامحدودشان را محدود یا بیسروصدا حذف میکنند و کمی بار شبکه کمتر میشود فکر میکنید پهنای باند بیشتر شده!
ببین شما برو داخل یوتیوب و تمامی تستهای سرویس 5G رو ببین بعد برو هم از سرویس 5G ایرانسل و هم بقول خودتون رایتل تست بگیر بعد بیا همینجا بدون دروغ واقعیت رو بگو که سرعتی که سرویس 5G ایرانسل و رایتل میدهد نهایتا تا 400مگابیت شاید برسد! آنهم اگر شبکه زیر بار نباشد یعنی تعداد کاربرهای اینترنتشون زیاد نباشند!
شما تست گرفتی بیا اینجا عکس بزار که مقایسه کنیم و بخندیم و بعد تستهای سرویس 5G کشورهای دیگر هم بزاریم بعد گریه کنیم بحال اوضاع نت ایران و متوهم بودن شما
خب قبل از اینکه سرویس 5G همین رایتل پوشش بیشتر بشود من زودتر از شما و همین الان سوال میپرسم که دلیل اینکه سرعت سرویس 5G در ایران نهایتا 40مگابایت است چیست؟
شما فکر کردی اگر همین شرکت مخابرات که با زد و بند و رانت خصوصی شده و بزرگترین و پرسرعت ترین اوپراتور اینترنت در ایران است پهنای باند کافی برای اینترنت فیبر نوری دارد؟ اگر باز توهم ز ده اید که دارد پس تشریف ببرید تاپیک اینترنت مخابرات سرویس FTTH و از کاربرها سوال بپرسید که بیشترین سرعتشون چند مگابایت است و آیا حداقل سرعت هم اینترنت بینالملل و هم داخلی مشترکین به 100مگابایت میرسد؟
خودم یادمه که اوایل که تعداد مشترکین این سرویس خیلی کم بودند تستهای سرعت معمولا نزدیک 100مگابایت بوده������ولی خب الان که مشترکین این سرویس مخابرات یشتر شدند چطور ؟ اینجور مواقع شما خودت باید بفهمی که اینها با اینکه میبایست و الزاما بخاطر افزایش تعداد مشترکین پهنای باند کافی هم خریداری بکنند اما عمدا یا سهوا اینکار را انجام نمیدهند و صرفا فقط به فروختن و فرو کردن ادامه میدهند!تا جایی که سرعت و کیفیت اینترنت فقط در بعضی ساعات خلوت خوب است که اینرا هم همه مردم ایران با آن آشنا هستند! بعد جالب اینجاست که حتی با تمام انتقادات هم میگویند خب مشترکین دائما در حال استفاده و دانلود هستند و ما سرعت را محدودتر میکنیم تا کیفیت شبکه حفظ بشود! یعنی بجای افزایش پهنای باند در مقابل افزایش تعداد مشترکین اینطور با مسئله بخورد میکنند یعنی فروختن و فرو کردن و محدودتر کردن و...
یک مسئله مهمتر هم هست که اینجور مواقع با گفتن ان رفع مسئولیت هم میکنند آن هم گفتن جمله مثلا اشتراک پورتها 1 به 8 ویا 1 به 3 است ! که این اصلا ربطی به افزایش پهنای باند شرکت ندارد یعنی اگر شرکت مخابرات پهنای باند کافی به تعداد کاربرهایش داشته باشد حتی اگر اشتراک پورت چه 1 به 8 و چه 1 به 3 هم باشد سرعت شما باید باز همان 100مگابایت باشد !
دوست عزیز خودشون گفتند پهنای باند کم ندارند؟ همین امروز تست کردم سرعت همین رایتل نهایتا تا 7 مگابایت بود! رایتلی که قبلا تا 20 مگابایت راحت سرعت میداد الان این شده! البته حق دارید شماها تا اینها بسته های نامحدودشان را محدود یا بیسروصدا حذف میکنند و کمی بار شبکه کمتر میشود فکر میکنید پهنای باند بیشتر شده!
ببین شما برو داخل یوتیوب و تمامی تستهای سرویس 5G رو ببین بعد برو هم از سرویس 5G ایرانسل و هم بقول خودتون رایتل تست بگیر بعد بیا همینجا بدون دروغ واقعیت رو بگو که سرعتی که سرویس 5G ایرانسل و رایتل میدهد نهایتا تا 400مگابیت شاید برسد! آنهم اگر شبکه زیر بار نباشد یعنی تعداد کاربرهای اینترنتشون زیاد نباشند!
شما تست گرفتی بیا اینجا عکس بزار که مقایسه کنیم و بخندیم و بعد تستهای سرویس 5G کشورهای دیگر هم بزاریم بعد گریه کنیم بحال اوضاع نت ایران و متوهم بودن شما
خب قبل از اینکه سرویس 5G همین رایتل پوشش بیشتر بشود من زودتر از شما و همین الان سوال میپرسم که دلیل اینکه سرعت سرویس 5G در ایران نهایتا 40مگابایت است چیست؟
شما فکر کردی اگر همین شرکت مخابرات که با زد و بند و رانت خصوصی شده و بزرگترین و پرسرعت ترین اوپراتور اینترنت در ایران است پهنای باند کافی برای اینترنت فیبر نوری دارد؟ اگر باز توهم ز ده اید که دارد پس تشریف ببرید تاپیک اینترنت مخابرات سرویس FTTH و از کاربرها سوال بپرسید که بیشترین سرعتشون چند مگابایت است و آیا حداقل سرعت هم اینترنت بینالملل و هم داخلی مشترکین به 100مگابایت میرسد؟
خودم یادمه که اوایل که تعداد مشترکین این سرویس خیلی کم بودند تستهای سرعت معمولا نزدیک 100مگابایت بوده������ولی خب الان که مشترکین این سرویس مخابرات یشتر شدند چطور ؟ اینجور مواقع شما خودت باید بفهمی که اینها با اینکه میبایست و الزاما بخاطر افزایش تعداد مشترکین پهنای باند کافی هم خریداری بکنند اما عمدا یا سهوا اینکار را انجام نمیدهند و صرفا فقط به فروختن و فرو کردن ادامه میدهند!تا جایی که سرعت و کیفیت اینترنت فقط در بعضی ساعات خلوت خوب است که اینرا هم همه مردم ایران با آن آشنا هستند! بعد جالب اینجاست که حتی با تمام انتقادات هم میگویند خب مشترکین دائما در حال استفاده و دانلود هستند و ما سرعت را محدودتر میکنیم تا کیفیت شبکه حفظ بشود! یعنی بجای افزایش پهنای باند در مقابل افزایش تعداد مشترکین اینطور با مسئله بخورد میکنند یعنی فروختن و فرو کردن و محدودتر کردن و...
یک مسئله مهمتر هم هست که اینجور مواقع با گفتن ان رفع مسئولیت هم میکنند آن هم گفتن جمله مثلا اشتراک پورتها 1 به 8 ویا 1 به 3 است ! که این اصلا ربطی به افزایش پهنای باند شرکت ندارد یعنی اگر شرکت مخابرات پهنای باند کافی به تعداد کاربرهایش داشته باشد حتی اگر اشتراک پورت چه 1 به 8 و چه 1 به 3 هم باشد سرعت شما باید باز همان 100مگابایت باشد !
متاسفانه شما اطلاعات کافی ندارید طبق تست های زیر که یکی از دوستان در قسمت تست سرعت 5G قرار داده اند سرعت بیشتر از 400 مگابیت می باشد پس این حرف شما که می گویید نهایت سرعت 5G در ایران 400 مگابیت است یا دانلود بیشتر از 40 مگابایت نیست اشتباه می باشد
لطفا بجای اینکه به کاربران بی احترامی کنید و از کلمات زشت مانند توهم استفاده کنید یکم بیشتر مطالعه و تحقیق کنید.
5G ایرانسل , پل طبیعت
5G همراه اول، اندرزگو
5G ایرانسل - سعادت آباد
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرهفته ۲۰ میلیون تومان برای یک نفر
با رایتل، هر هفته هیجان برنده شدن را تجربه کنید. قرعه کشی 20 میلیون تومانی رایتل فرصتی است تا شما مشترکین عزیز از روشهای زیر امتیاز کسب کرده و شانس برنده شدن خود را افزایش دهید.
جزئیات کسب امتیاز
خرید سیمکارت رایتل >> ۳۰ امتیاز
خرید مستقیم شارژ >> هر ۱۰۰۰ تومان ۱ امتیاز
خرید مستقیم بسته >> هر ۱۰۰۰ تومان ۱ امتیاز
روشهای کسب امتیاز:
۱.اپلیکیشن رایتل من
برای ورود به نسخه تحت وب کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
۲. کد دستوری #۲۰۰*
tel:*200# (tel:*200##)
۳.ثبت نام و خرید سیم کارت
برای ثبت نام لمس کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*10e74qo*_ga*MjA0MTI0MTE5My4xNjc5MDA4MDQx*_ga _9JR7CP11T3*MTY4MzQxMDE0My4yMi4xLjE2ODM0MTAzODQuNj AuMC4w)
رگولاتوری وضعیت ارتباطات در زمستان ۱۴۰۱ را اعلام کرد:
اینترنت در جایگاه بالاترین سرعت دانلود
بیشترین سرعت انتقال داده (دانلود) بین مشترکین به رایتلیها رسید.
به گزارش روابط عمومی رایتل، بررسیهای ارائه شده از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويی درباره شاخصهای آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمستان ۱۴۰۱، حاکی از کاهش سرعت انتقال داده مشترکین نسل چهارم اپراتورها نسبت به پاییز است.
بر اساس این گزارش، روند کاهش سرعت دانلود اپراتورها در حالی اعلام شده است که متوسط سرعت اینترنت رایتل تقریبا از رشد ۳۰درصدی حکایت دارد.
سرعت انتقال داده (دانلود) مشترکین رایتل در این اعداد در پاییز بهترتیب از ۱۴.۹۹ به ۱۹.۲۲ مگابیت بر ثانیه در زمستان ۱۴۰۱ رسیده است.
گفتنیاست، شرکت رایتل بین اپراتورهای تلفن همراه، بهصرفهترین تعرفههای خدمات ارتباطی را به مشترکین ارائه میدهد.
رایتل با هدف ارائه خدمات مطلوب به بازدیدکنندگان با شعار «بهصرفهترین سیمکارت کشور»، در این دوره از نمایشگاه حضور یافته است.
به گزارش روابط عمومی رایتل، این شرکت خدمات ارتباطی به عنوان بهصرفهترین اپراتور تلفن همراه کشور، با برپایی 3 غرفه در سی و چهارمین نمایشگاه کتاب که در مصلی تهران برگزار میشود، به بازدیدکنندگان سرویسهای ویژه ارائه میدهد.
خدمات و هدایای ویژه رایتل نظیر سیمکارتهای دائمی و اعتباری، اینترنت هدیه و اشتراک رایگان فیدی پلاس برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب در نظر گرفته شده است.
همچنین بازدیدکنندگان میتوانند با خرید هر یک از سیمکارتهای رایتل در نمایشگاه کتاب از جوایز ویژه در نمایشگاه، شرکت در قرعهکشی هفتگی 20 میلیون تومانی رایتل و بیش از یک میلیون تومان اعتبار خرید دیجیتال، بهرهمند شوند.
بازدیدکنندگان براي استفاده از خدمات اين اپراتور، ميتوانند به غرفههاي ارغوانی رایتل در نمايشگاه كتاب، واقع در ورودی شماره 19 شبستان مصلی، ضلع غربی محوطه حیاط اصلی مصلی (جنب رواق غربی) و خیابان نمایشگاه بالاتر از ورودی متروی شهید بهشتی، مراجعه كنند.
سی و چهارمین نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از روز چهارشنبه 20 ارديبهشت ماه، به مدت 10 روز در مصلي بزرگ تهران برگزار ميشود.
سیمکارت رایتل در نمایشگاه کتاب بخرید و از هدیه ویژه اینترنت خانگی داتک بهرهمند شوید
✔️سرویس یکماهه رایگان شامل 50 گیگابایت اینترنت بینالملل
✅ همراه با نصب و راهاندازی به ارزش 220 هزار تومان
حسین ملازاده مدیر عامل رایتل شد
با حکم مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) و تأیید کمیته تأیید صلاحیت رگولاتوری حسین ملازاده به مدیرعاملی شرکت خدمات ارتباطی رایتل منصوب و جانشین یاسر رضاخواه شد.
به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور در دوران سه سال و هشت ماهه مدیریت یاسر رضاخواه، توسعه شبکه زیرساخت و مناطق تحت پوشش، افزایش سهم بازار، رشد درآمد و سود عملیاتی و ترافیک، انتخاب گروههای هدف فروش را تجربه کرد.
حسین ملازاده که جایگزین یاسر رضاخواه در هیات مدیره اپراتور سوم تلفن همراه کشور شد از هر دو معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در دولت سیزدهم، حکم انتصاب دارد. وی فروردین 1401 از سوی سورنا ستاری به دبیری ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب شد و آذرماه سال گذشته، از سوی معاون جدید علمی و فناوری روح الله دهقانی فیروزآبادی حکم دبیری «ستاد تدوین سند ملی هوش مصنوعی» را دریافت کرد. در کارنامه مدیریتی و اجرایی وی، عضویت در هیات مدیره شرکتهای کسب و کارهای نوپای حرکت اول، CVC طراز اول، رئیس سابق مرکز توسعه فناوریهای نوظهور دیجیتال ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی، مشارکت در تدوین نخستین برنامه ملی هوش مصنوعی و عضو موسس و قائم مقام باشگاه نوآوری و فناوری شریف به چشم میخورد.
NinjaLord
24-05-2023, 21:15
لطفا بجای اینکه به کاربران بی احترامی کنید و از کلمات زشت مانند توهم استفاده کنید یکم بیشتر مطالعه و تحقیق کنید.
5G ایرانسل , پل طبیعت
5G همراه اول، اندرزگو
5G ایرانسل - سعادت آباد
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
بنظر بنده و خیلیهای دیگر این شما هستید که نیاز به تحقیق بیشتر واسه فهمیدن سرعت واقعی سرویس 5G دارید! و البته اینکه چون سرویس 5G که میفرمایئد سرعتی نسبتا خوبی بشما میدهد تشریف ببرید یک بسته با حجم بالای 100گیگ از همراه اول یا ایرانسل خریداری کنید و از سرعت مثلا بالای خودتان لذت ببرید!
چیزی که ما بینیم اینها از ترس کمبود پهنای باندشون هرچی بسته پرحجم بوده حذف کردند مخصوصا بسته های نامحدود شبانه و حتی ساعتی!!! نمیدونم دلیل طرفداری از این جوج اوپراتورهای ایرانی که در عمل باندازه بال مگسی برای کاربرهاشون ارزش قائیل نیستند چیست ولی کم کم خود شما هم واقعیت را درک میکنید
وظعیت طوریه که اگر طرف در محله یا منطقه ای باشد که دکل همراه اول یا ایرانسل آن نسبتا خلوت باشد و سرعت اینترنت بالا باشد از خوشحالی بال و شاخ در میاورد! اگر بشما بگویند روی هر دکل نهایتا چقدر پهنای باند در دسترس است حقیقتا ناراحت میشوید چون میدانید که جوابگو نیست!
از طرفی این احمقها حرف از هل دادن کاربرهای پرمصرف اینترنت همراه بسمت سرویسهای خانگی ثابت مثل فیبرنوری میزنند چون پهنای باند کافی جوابگوی حتی کاربرهای کم مصرفشان هم نیست و با نوسان شدید و افت کیفیت موجهه هستند پس بسته هایشان را هم حذف میکنند!و از طرفی میایند چندسال مودم همراه و ثابت میفروشند!!!
همین رایتل را مثلا ببینید که نهایتا در ساعتهای افت مصرف 2تا8 چند ساعتی سرعت بالاست و بقیه ساعات روز تا آخر شب نوسان و افت کیفیتی که با اختلال همراه هست شما را ناامید میکند! افت کیفیت یعنی با یک اتصال سرعت شما نهایتا تا 400kb برسد و نتوانید براحتی حتی یک فییلم و سریال در سایتها تماشا کنید مگر با کیفیت پایین
سوال و جواب مهم هم زیاده مثلا یکی اینکه چرا در مناطقی از هر شهری مثلا همین تهران در چند منطقه واقعا پهنای باند تعداد زیادی از دکلها بلااستفاده است!!! چرا پهنایباند اینها بسمت مناطقی با تعداد کاربرهای بیشتر که نیاز به پسرعت بیشتری هم دارند فرستاده نمیشود؟
NinjaLord
24-05-2023, 22:54
ساعت 10:30سرعت دانلودم کلا ثابت نیست و هم اختلال دارد و هم نوسان شدید یعنی از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6sN3Z9svolg&expires=1685298803) یک فایل 700mb دانلود میکنم تقریبا 45 دقیقه زمان میبرد... سرعت از 200kb تا 13مگابایت نوسان و اختلال شدید دارد و تقریبا نیمه شب و در ساعات افت مصرف تازه سرعت با یک اتصال با نوسان اندکی 10مگابایت و با چند اتصال هم تا 20مگابایت میرسد
من جای مدیریت این اوپراتور و حتی همراه اول میبدوم انقدر کارمندان و پرسنل را اخراج میکردم و نیروی حرفه ای استخدام میکردم تا بلاخره یکروزی وضعیت داغان شبکه مثل سابق بشود!
خوب نیست که با چند نفر شما صحبت میکنید که تعریف میکنند ما اشنا داریم سرعت هم نامحدوده هم بدون اختلال و... واقعا باید خود اون مدیرکل هم برکنار بشود!
حال با این کمبود پهنای باند برو سرویس 5G راهاندازی کن! آبرو که واسشون نمانده چون مدتی قبل هم حرف از ورشکستگی هم میزدند....
BMW.M3_E46
29-05-2023, 20:46
2 روز قبل بنده سیم جدید اعتباری خریداری کردم 50 گیگ یک ساله گرفتم بعد 9 ساعت موجودی حساب همه چی صفر شده این چجور اپراتوری 2 روز زنگ میزنم میگن صبر کنید درحال بروز رسانی؟!!!!
کسی به این مشکل بر خورده؟!
mitokomon
29-05-2023, 22:45
2 روز قبل بنده سیم جدید اعتباری خریداری کردم 50 گیگ یک ساله گرفتم بعد 9 ساعت موجودی حساب همه چی صفر شده این چجور اپراتوری 2 روز زنگ میزنم میگن صبر کنید درحال بروز رسانی؟!!!!
کسی به این مشکل بر خورده؟!
با اینترنت 4g خیلی طول نمیکشه 50 گیگ دانلود بشه . مطمئن هستید واقعا استفاده نشده مثلا بصورت آپدیت اتوماتیک ?
BMW.M3_E46
29-05-2023, 22:50
با اینترنت 4g خیلی طول نمیکشه 50 گیگ دانلود بشه . مطمئن هستید واقعا استفاده نشده مثلا بصورت آپدیت اتوماتیک ?
ببنید کلا موجودی شارژ حساب هدیه هایی که اول برای خرید سیم کارت داده شد پیامکای و مکالمه رایگان درون شبکه هم چی یهویی صفر شد نمیدونم سیم مشکل داره چون از نمایندگی اصلیش حضوری هم گرفتم نمیدونم
به پشتیبانی زنگ زدم مشکل هم برام ثبت کردن ولی هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده
shervin115
30-05-2023, 08:26
ببنید کلا موجودی شارژ حساب هدیه هایی که اول برای خرید سیم کارت داده شد پیامکای و مکالمه رایگان درون شبکه هم چی یهویی صفر شد نمیدونم سیم مشکل داره چون از نمایندگی اصلیش حضوری هم گرفتم نمیدونم
سیستم صورت حساب و Biling رایتل مشکل و خطا داره .
تعدادی از خطوط اعتباری رایتل با شارژ صفر مکالمه و اینترنت رایگان دارند .
سیستم ترابردش حدود 1 سالی هست مشکل داره .
سیستم سلب امتیاز سیم کارتش حدود 1 سال و یا بیشتر مشکل داره .
سیستم تعویض سیم کارت تعدادی از نمایندگان و تغییر مالکیت و سلب امتیاز از مشترکین نمایندگان رایتل حدود 1 تا 2 سال میشه مشکل داره .
- - - Updated - - -
سیستم صورت حساب و Biling رایتل مشکل و خطا داره .
تعدادی از خطوط اعتباری رایتل با شارژ صفر مکالمه و اینترنت رایگان دارند .
سیستم ترابردش حدود 1 سالی هست مشکل داره .
سیستم سلب امتیاز سیم کارتش حدود 1 سال و یا بیشتر مشکل داره .
سیستم تعویض سیم کارت تعدادی از نمایندگان و تغییر مالکیت و سلب امتیاز از مشترکین نمایندگان رایتل حدود 1 تا 2 سال میشه مشکل داره .
thelegend1987
30-05-2023, 13:05
دوباره محدودیتهای اینترنت آزاد به رایتل برگشت؟
blackbird
30-05-2023, 14:52
دوستان دو ماه یه سیم دائمی رایتل گرفم و متوجه شدم در منطقه من رایتل روی همراه اول سرعت اینترنت بهتری میده، با اینکه تو تنظیمات روی همراه اول گذاشتم بعد یه مدتی خودبخود برمیگرده روی رایتل. میشه بخاطر خاموش و روشن و ریست شدن گوشی باشه ؟ گوشی سامسونگ هست. مرسی
- - - Updated - - -
دوباره محدودیتهای اینترنت آزاد به رایتل برگشت؟
چه محدودیتی ؟ منظور شما استفاده اینترنت با تعرفه آزاده ؟
مراسم بهرهبرداری از پروژه توسعه روستایی شبکه ملیUSO شرکت خدمات ارتباطی رایتل در استان گلستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی رایتل، با افتتاح این پروژه و احداث یک سایت 4G، روستاهای بلوک غلام، آلوستان و حاجی آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان علی آباد کتول در استان گلستان، به شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات متصل شدند.
این مراسم، با حضور رحمتالله نوروزی نماینده شهرستان علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی، قدس علوی مدیر کل فناوری اطلاعات استان گلستان، محمد غلامحسیننیا مدیر منطقه شمال رایتل و جمع دیگری از مسئولین شهری و استانی برگزار شد.
این پروژه در راستای پیوستن به طرح شبکه ملی اطلاعات در سطح روستاها از برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که بهمنظور بهرهمندی روستاهای دارای جمعیت بالای ۲۰ خانوار به شبکه پرسرعت اینترنت راهاندازی شد.
کد دستوری #226 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * هم که باهاش بسته نامحدود میخریدیم غیرفعال شد
mazdak89
21-06-2023, 17:29
کد دستوری #226 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * هم که باهاش بسته نامحدود میخریدیم غیرفعال شد
کد عوض شده یا کلا نامحدود رو برداشتن ؟ اگه برداشته باشن سیم رایتل رو میندازم آشغالی
کد عوض شده یا کلا نامحدود رو برداشتن ؟ اگه برداشته باشن سیم رایتل رو میندازم آشغالی
ظاهرا کلا برداشتن
NinjaLord
27-06-2023, 17:51
کیفیت خیلی افت کرده اختلال و محدودیت هم به این اضافه کنید! قبلا پینگ خوبی میگرفتم حتی از همراه اول هم بهتر بود! چون انتندهی رایتل در محله ما عالی است! متاسفانه وقتی اختلال و محدودیت و افت کیفیت بوجود میاورند دیگر آنتن دهی بد و خوب معنی ندارد!
امیدوارم بزودی به راه راست هدایت بشوند!
مردم کلی واسه خرید بسته هزینه میکنند با این کیفیتهای داغان و انواع فیلترینگ و اختلال هم باید سروکله بزنند!
thelegend1987
28-06-2023, 11:39
آقا اینترنت رایتل چرا مثل نموار سینوسی شده؟
یک ماه میبینی کلا محدودیتها رو برداشته شده و همه دانش بنیانها روش کار میکنه
یک ماه دیگه میشه عین ایرانسل و همه چی رو میبنده
الان هم که ماشالا هزارماشالا همه چی رو بسته
داغان شه آقا داغان...
داغان شه آقا داغان...
تمامی اپراتور ها متاسفانه همین است ، گاهی خوب است و گاهی بد.
دانش بنیان های فانوس ، آرگو و 1.1.1.1 را بررسی کنید.
meysam_s2015
28-06-2023, 19:48
داغان شه آقا داغان...
الان رایتل هم بسته نامحدود رو حذف کرده هم محدودیت های شدیدی رو اعمال کرده
الان رایتل هم بسته نامحدود رو حذف کرده هم محدودیت های شدیدی رو اعمال کرده
من که دیگه کلا سیمکارتش را درآوردم انداختم کنار!!! رایتل بدون بسته های نامحدودش دیگه هیچی نداره
NinjaLord
18-08-2023, 18:03
کیفیت اینترنت رایتل چندین ماه است که افتضاح شده...با این سطح کیفیت و همینطور بستن پورتها خب فقط برای پیامک و تماس شاید مناسب باشد
shabnam1986
18-08-2023, 18:35
کیفیت اینترنت رایتل چندین ماه است که افتضاح شده...با این سطح کیفیت و همینطور بستن پورتها خب فقط برای پیامک و تماس شاید مناسب باشد
واسه منم سرعتش خیلی پایینه اما از نظر قیمت نسبت ب اپراتور های دیگه ب صرفه تره
shabnam1986
18-08-2023, 19:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
تو کرج
کسی فیبر نوری رایتل برای منازل
ایا گرفته ؟
سرعتش چنده ؟
قراره از اواسط شهریور هسته مرکزی رایتل ارتقا پیدا کنه
که هم سرور DNS بهتر میشه
هم سرعت به شدت بالا میره
سرویس VOLTE فعال می شه
پینگ کمتر میشه
هم امکان ارائه 5G رو داره برای 3 نقطه از تهران
رایتل فعلا اولویت ش شهرهایی هست که مشتری زیاد داره و بعد شهرهایی که مسافر زیاد میاد
راستی
کسایی گه بسته هایی با حجم بالا میخوان با قیمت کمتر از خود رایتل
چون
در نرم افزار وسایت نیست
به اپراتور خود رایتل زنگ بزنید
مثلا میگید 200 گیگ یا 400 گیگ میخوایید با قیمت مناسب
اپراتور دو راه پرداخت بهتون میگه
یا شارژ کنید بعد تماس بگیرید اون طرح رو فعال کنه
یا
یه لینک براتون پیامک میشه پرداخت میکنید
قراره از اواسط شهریور هسته مرکزی رایتل ارتقا پیدا کنه
که هم سرور DNS بهتر میشه
هم سرعت به شدت بالا میره
سرویس VOLTE فعال می شه
پینگ کمتر میشه
هم امکان ارائه 5G رو داره برای 3 نقطه از تهران
رایتل فعلا اولویت ش شهرهایی هست که مشتری زیاد داره و بعد شهرهایی که مسافر زیاد میاد
اره 6G هم می خواد بیاره به عنوان اولین اپراتور در دنیا
thelegend1987
29-08-2023, 22:54
رایتل هر وقت بیپول میشه محدودیتها رو برمیداره تا ملت بیان و بسته بلندمدت بخرن
بعد که اسبش از پل گذشت دوباره همه چی رو میبنده
الان ایرانسل ۱۰۰ شرف داره به رایتل! حداقل تور روش کار میکنه
با این کارا فقط اعتبار خودش رو نیست و نابود کرد
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
بعد از مدت ها سیم کارت رایتل که داشتم را روشن کردم اما بسیار پشیمان شدم.
متاسفانه اکثر قند شکن ها کار نمی کند یا اگر وصل شود سرعت بسیار بسیار پایین است
جدای از این حتی در ارتباط با برنامه های داخلی مثل دیوار ، ایتا و ... گاهی شاهد قطع دسترسی و کندی سرعت بودم
واقعا زمانی رایتل در نظرم بهترین بود اما حقیقت الان فقط میتونم بگم مزخرف ترین سیم کارتی است که وجود داره حالا تا بعد ببینیم به چه صورت است
جدای از این حتی در ارتباط با برنامه های داخلی مثل دیوار ، ایتا و ... گاهی شاهد قطع دسترسی و کندی سرعت بودم
واقعا زمانی رایتل در نظرم بهترین بود اما حقیقت الان فقط میتونم بگم مزخرف ترین سیم کارتی است که وجود داره حالا تا بعد ببینیم به چه صورت است
مشکل نرم افزار و سایت داخلی با تعویض DNS حل میشه
رایتل از وقتی بسته های نامحدود هفته ای را حذف کرد سیمکارتش انداختم کنار استفاده نمیکنم کلا هیچ خاصیتی دیگه نداره
رایتل از وقتی بسته های نامحدود هفته ای را حذف کرد سیمکارتش انداختم کنار استفاده نمیکنم کلا هیچ خاصیتی دیگه نداره
الان صرفه با سامانتل هست هم بسته هاش ارزان هست هم آخر هفته جمعه بسته هاشو با ۴۰ درصد تخفیف میفروشه. و یک سری بسته ها رو به اندازه حجم بسته دو برابر نت میده
مثلا بسته یک ماهه ۱۰ گیگ رو میخرم ۳۰ تومن اما ۲۰ گیگ اینترنت میده . چک هم کردم در طول استفاده که دقیقا ۲۰ گیگ بین المللی هست تازه داخلی رو هم نیم بها حساب میکنه..
الان صرفه با سامانتل هست هم بسته هاش ارزان هست هم آخر هفته جمعه بسته هاشو با ۴۰ درصد تخفیف میفروشه. و یک سری بسته ها رو به اندازه حجم بسته دو برابر نت میده
مثلا بسته یک ماهه ۱۰ گیگ رو میخرم ۳۰ تومن اما ۲۰ گیگ اینترنت میده . چک هم کردم در طول استفاده که دقیقا ۲۰ گیگ بین المللی هست تازه داخلی رو هم نیم بها حساب میکنه..
سلام سامانتل فقط به خاطر همون تخفیف جمعه یه کم ارزش داره
ضمنا برای نیم بها بودن اشتباه میکنی
چون خیلی ها گزارش دادن نیم بها نداره
حتی هب اپراتورش هم تماس گرفتن گفته نداره
سامانتل مشکل DNS هم داره اگر خودت یک دی ان اس خاص بخوای استفاده کنی نت قطع میشه
و البته سامانتل هم بر خلاف رایتل رو دکل ایرانسل دیگه نمیشه قفل کرد و مثل رایتل هم تجمیع نداره برای سرعت بیشتر
من امروز تجربه جديدي با رايتل داشتم كه شايد براتون جالب باشه
موضوع كار نكردن ...شكن ها روي رايتل كه داستاني قديميه و اين روز ها هم با توجه به محبوبيت اتصال با ssh ، از ديد عزيزان رايتل SSH مساوي هست با فيلترشكن
ولي من كه برنامه نويسم براي كار هام به SSH و FTP نياز حياتي دارم و متاسفانه اينها رو رايتل مشكل دارن
براي همين زنگ زدم به پشتيباني رايتل و مشكل رو گفتم
بعد از كلي توضيح، كارشناس قبول كرد كه من مشكلم ----- شكن نيست و قطع و وصلي زياد سرعت كارم خيلي كم كرده
تهش گفتن مشكلم رو با جزئيات بيشتر به يه شماره اي ارسال كنم
من هم "ســــــــــــــــاده !! " تمام مراحل مشكل اتصالم به سرور و پوش نشدن كد ها روي سرورم رو فيلم گرفتم و براشون فرستادم، بعد هم كارشناسشون زنگ زد و كلي تشكر كرد كه وقت گذاشتم و گفت حتما پيگيري ميكنه، شماره IP سرور هام رو هم پرسيد و من آي پي 3 تا سرورم رو بهش گفتم.
بعد از دو روز به كلي ارتباطم از روي رايتل با سرور هام قطع شد، قبلش خيلي قطع و وصل ميشد ولي الان به كللللللللي قطع شد.
يعني انگار سرور هام رو گذاشتن تو بلك ليست، جالبه كه يكي از سرور هام اصلا تو ايرانه!!
اينا پشتيبانيشونم ميگرده 4 تا سوراخ اگه باز مونده رو ببنده
و البته سامانتل هم بر خلاف رایتل رو دکل ایرانسل دیگه نمیشه قفل کرد و مثل رایتل هم تجمیع نداره برای سرعت بیشتر
سلام
نه ، با برنامه حساب کردم نیم بها رو لحاظ میکنه
بسته 20گیگ 30 تومن در طول هفته قابل خریده
کارشناسان مرکز تماس سامانتل کلا تعطیل هستند
سیم کارت سامانتل در تهران استفاده میکنم روی شبکه رایتل ثبت میشه و تجمیع فرکانس هم دارم.
با قند شکن های ارگو، فانوس ، مشکلی نداره راحت وصل میشه و سرعت و پینگ بسیار خوبه
بیرون تهران هم راحت به همراه اول وصل میشه
mr korash
27-09-2023, 16:35
من امروز تجربه جديدي با رايتل داشتم كه شايد براتون جالب باشه
موضوع كار نكردن ...شكن ها روي رايتل كه داستاني قديميه و اين روز ها هم با توجه به محبوبيت اتصال با ssh ، از ديد عزيزان رايتل SSH مساوي هست با فيلترشكن
ولي من كه برنامه نويسم براي كار هام به SSH و FTP نياز حياتي دارم و متاسفانه اينها رو رايتل مشكل دارن
براي همين زنگ زدم به پشتيباني رايتل و مشكل رو گفتم
بعد از كلي توضيح، كارشناس قبول كرد كه من مشكلم ----- شكن نيست و قطع و وصلي زياد سرعت كارم خيلي كم كرده
تهش گفتن مشكلم رو با جزئيات بيشتر به يه شماره اي ارسال كنم
من هم "ســــــــــــــــاده !! " تمام مراحل مشكل اتصالم به سرور و پوش نشدن كد ها روي سرورم رو فيلم گرفتم و براشون فرستادم، بعد هم كارشناسشون زنگ زد و كلي تشكر كرد كه وقت گذاشتم و گفت حتما پيگيري ميكنه، شماره IP سرور هام رو هم پرسيد و من آي پي 3 تا سرورم رو بهش گفتم.
بعد از دو روز به كلي ارتباطم از روي رايتل با سرور هام قطع شد، قبلش خيلي قطع و وصل ميشد ولي الان به كللللللللي قطع شد.
يعني انگار سرور هام رو گذاشتن تو بلك ليست، جالبه كه يكي از سرور هام اصلا تو ايرانه!!
اينا پشتيبانيشونم ميگرده 4 تا سوراخ اگه باز مونده رو ببنده
:biggrin::laughing: فکر نمیکنم ته داستان اینجوری بشه :دی:دی چند دقیقه اس دارم میخندم :n08:
mr korash
27-09-2023, 16:39
سامانتل و شاتل موبایل محدودیتشون بیشتر از رایتله , مخصوصا شاتل که افتضاحه
الان به نظرم ایرانسل خیلی بهتره بعد هم رایتل بعد بقیه ! از آخر هم همراه اول و شاتل موبایل رقابت دارن
سامانتل و شاتل موبایل محدودیتشون بیشتر از رایتله , مخصوصا شاتل که افتضاحه
الان به نظرم ایرانسل خیلی بهتره بعد هم رایتل بعد بقیه ! از آخر هم همراه اول و شاتل موبایل رقابت دارن
اتفاقا سامانتل بهتر رایتل هست
شما با برنامه های آرگو و فانوس از طریق سامانتل راحت متصل میشوید
اینم تست سرعت نت سیم کارت سامانتل با قند شکن فانوس (لنترن):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۹-۲۷-۱۹-۳۵-۱۳-۲۸۶-org.getlantern.lantern.jpg
سرعت سامانتل با قندشکن فانوس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۹-۲۷-۱۹-۳۵-۳۸-۸۵۹-org.zwanoo.android.speedtest.jpg
وقتی ۶۰ گیگ اینترنت رو ماهی ۹۰ تومن میدم (هر بسته ۲۰ گیگ ماهانه فقط ۳۰ تومن)
و با این سرعت خوب با قند شکن فانوس وصل میشم . دیگه باید دیوونه باشم سراغ اپراتور های دیگه برای نت برم
mr korash
27-09-2023, 19:48
خیلی عجیبه , پس شاید شرایط منطقه ای بازم توی محدودیت ها توی اوپراتور فرق داره ... :wac:
ShadowDragon
30-01-2024, 13:05
این رایتل پدرسوخته ده ها بار پیامک داد که تعرفه اینترنت پایه گیگی چهار هزار تومان. بدون هیچ اطلاعاتی تبدیل کرده به 7... در مورد مکالمه داخل شبکه هم هیچ اطلاع رسانی رسانی نکرد... وقتشه سیمکارتشو بازنشسته کنم
روزهای رایتلی هم از اپ حذف شد.
ShadowDragon
11-02-2024, 10:46
سیمکارت رایتل هم از گوشی ما حذف شد
- - - Updated - - -
سیمکارت رایتل هم از گوشی ما حذف شد
meysam_s2015
14-02-2024, 11:35
رایتل دیگه به نظرم فایده نداره . منم کلا از رایتل ترابرد کردم . قبلا خوب بود . حتی به عنوان سیمکارت اصلی استفاده میکردم . بسته نامحدود هفتگی و ماهانه داشت بدون محدودیت ساعت مصرف . اینترنت روون و خوب . تعرفه آزاد گیگی ۴ تومن . قیمت بسته های خیلی به صرفه تر از اپراتورهای اصلی . الان تعرفه آزادش که گرون شده . اینترنتش هم که توش اختلالات زیادی دیده میشه . قیمت بسته ها هم که دیگه فرقی با دو اپراتور اصلی نداره . مشکلات پرش آنتن و رومینگ هم زیاد داره . بسته نامحدودم که برداشته.
رایتل دیگه به نظرم فایده نداره . منم کلا از رایتل ترابرد کردم . قبلا خوب بود . حتی به عنوان سیمکارت اصلی استفاده میکردم . بسته نامحدود هفتگی و ماهانه داشت بدون محدودیت ساعت مصرف . اینترنت روون و خوب . تعرفه آزاد گیگی ۴ تومن . قیمت بسته های خیلی به صرفه تر از اپراتورهای اصلی . الان تعرفه آزادش که گرون شده . اینترنتش هم که توش اختلالات زیادی دیده میشه . قیمت بسته ها هم که دیگه فرقی با دو اپراتور اصلی نداره . مشکلات پرش آنتن و رومینگ هم زیاد داره . بسته نامحدودم که برداشته.
من از زمانی که بسته هفتگی نامحدودش را حذف کرد دیگه از رایتل استفاده نکردم
php-lover
14-02-2024, 19:39
یکی از دلایلی که مشترک رو به سمت رایتل می برد ، قیمت خوب بسته ها بود ، این سری ظاهرا در مورد بالا بردن قیمتها با دیگر اپراتورها رقابت داره
اومدن بسته اینترنت رو کردن و یه حجم شبانه به اون بسته اضافه کردن ،
مثلا 100 گیگ 1 ساله + 50 گیگ شبانه
وقتی بپرسی چرا اینقدر گرون کردید؟ میگن ما حجم رو افزایش دادیم، در صورتی که این حجم شبانه بدرد خیلی از مشترکین نمیخوره
mirsina1979
17-02-2024, 01:05
یعنی رایتل خیلی رو مخه
من به خاطر بسته های پر حجمش استفاده میکردم
الان با اینقیمتم موردی نداره ولی تازگیا اصلا با برنامه هی دانش بنیان پولی رایگان خوب کار نمیکه قبلن هر برنامهه میزدم مثل ساعت کار میکرد دیگه شورشو در اورده
خود به خود قطع مشه روگوشیم حتما باید بزارم رو حالت هوااپیما بعد درش بیارم تا درس بشه
این بسته ۱۰۰ گیگم تموم شه سلب امتیازش میکنم تا دیگه طرفش نرم
الان کدوم نت کمترین مشکل با برنامه های دانش بنیان داره؟
- - - Updated - - -
یعنی رایتل خیلی رو مخه
الان با اینقیمتم موردی نداره ولی تازگیا اصلا با برنامه هی دانش بنیان پولی رایگان خوب کار نمیکه قبلن هر برنامهه میزدم مثل ساعت کار میکرد دیگه شورشو در اورده
خود به خود قطع مشه روگوشیم حتما باید بزارم رو حالت هوااپیما بعد درش بیارم تا درس بشه
php-lover
17-02-2024, 09:54
یعنی رایتل خیلی رو مخه
- - - Updated - - -
یعنی رایتل خیلی رو مخه
هر کدوم از نت ها ، با برنامه هایی مشکل دارن ، مثلا روی رایتل کار نمیکنه روی ایرانسل جواب میده و بلعکس ، اما بنظرم از همه بدتر همراه اول باشه
در مورد قطع شدن اینترنت هم ، تجربه من: وقتی رو شبکه رایتل باشه (3G) به اینترنت وصل نمیشه ، مگر با بردن روی حالت هواپیما
بهترین کار برای عدم مواجه با این مکشل اینه که بگذارید روی رومینگ از شبکه همراه اول استفاده کنه
تا حالا پیش نیومده برام ، که روی شبکه همراه اول باشه و به اینترنت وصل نشه.
mirsina1979
17-02-2024, 14:15
خود به خود اینترنتم میره باید حتما یکی دو بار بزارم رو حالت هواپیما
بدبختی اینه با برنامه های پولی هم خوب کار نمیکنه
php-lover
17-02-2024, 18:00
خود به خود اینترنتم میره باید حتما یکی دو بار بزارم رو حالت هواپیما
بدبختی اینه با برنامه های پولی هم خوب کار نمیکنه
مدل گوشی چی هست؟ بیشتر در گوشی های هواووی این اشکال دیده میشه.
mirsina1979
18-02-2024, 15:36
13پرومکس دارم
mirsina1979
18-02-2024, 15:52
13پرومکس دارم
mohammadmohan
17-04-2024, 18:30
عجب پس چرا بسته نامحدود رو حذف کردن.. بدبختی داریم به مولا.. دیگه باید سر به بیابون گذاشت
php-lover
26-05-2024, 08:01
--- شاه می بخشه، وزیر نمی بخشه---
این مثل ، در مورد اپراتور رایتل صدق میکنه، مگر نه اینکه تامین کننده اینترنت این اپراتور شرکت زیر ساخت (دولت) هست، خب اگر لزومی به بسته شدن خیلی پورت ها بود خود دولت در همون مرحله اولیه پورت ها رو می بست،
بحث استفاده از قــــند شکن به کنار، چرا خیلی از پورت های کاربردی رو بسته این اپراتور؟ در صورتی که در دیگر اپراتورها باز هستند؟
یه زمانی کیفیت اینترنتش خوب بود .
meysam_s2015
26-05-2024, 12:10
--- شاه می بخشه، وزیر نمی بخشه---
این مثل ، در مورد اپراتور رایتل صدق میکنه، مگر نه اینکه تامین کننده اینترنت این اپراتور شرکت زیر ساخت (دولت) هست، خب اگر لزومی به بسته شدن خیلی پورت ها بود خود دولت در همون مرحله اولیه پورت ها رو می بست،
بحث استفاده از قــــند شکن به کنار، چرا خیلی از پورت های کاربردی رو بسته این اپراتور؟ در صورتی که در دیگر اپراتورها باز هستند؟
یه زمانی کیفیت اینترنتش خوب بود .
الان وضعیت رایتل چطوره؟ از نظر شکن ها
php-lover
26-05-2024, 12:47
الان وضعیت رایتل چطوره؟ از نظر شکن ها
داغــــــــــــون
امکان اتصال به دوربین های نظارتی و چندین برنامه کاربردی هست که خیلی برام حیاتی هست ، نیست
(بش کن) ها که به کنار
چند سالی بود از همزاه اول به ایرانسل ترابرد کرده بودم ، سال قبل ترابرد کردم رایتل ، روزای اول خوب بود هم از لحاظ قیمت ها هم از لحاظ کیفیت اینترنت ، اما مدتیه خیلی بد شده ،
php-lover
30-11-2024, 08:42
مدتی هست که وقتی قصد تماس با شماره های رایتلی رو دارم، پیام ( شماره در شبکه وجود ندارد) دریافت میکنم
این تماس با شماره های مختلف از اپراتوهای مختلف انجام شده
حتی کسانی که با من تماس میگیرن گاهی هم این پیام رو دریافت می کنند
(هیچ گونه دایورت روی خطم فعال نیست )
شما هم با این اشکال مواجه شدید؟
ShadowDragon
27-12-2024, 11:57
رایتل تعرفه نت ازاد رو هفت برابر گرون کرد. بدون:thumbsdow اطلاع رسانی
blackbird
28-12-2024, 22:11
هزار تا اس برای بسته های چرت و پرت میده ولی همیچن چیزی رو اطالاع رسانی نمیکنه :grrr: هر گیگ شده 39 هزار تومن !!!
blackbird
05-05-2025, 09:43
دوستان از زمان گرون شدن بسته آزاد رایتل من دیگه از سیم کارت رایتل استفاده نکردم و فقط داخل گوشی سیم 2 هست و اینترنت آزاد رو هم با کد بستم و همه سرویسها رو هم بستم هیچ تماسی هم باهاش نگرفتم ولی هر از چند روز هی 100 تومن 100 تومن به صورتحساب من اضافه میشه و آبونه هم نیست تو سایت آبونه رو زده 1260 که باید هر دو ماه اضافه بشه نه کم کم. پشتیبانی هم میگه سیستم ریز هزینه قطعه ( چند ساله ) باید بری دفتر تقاضای ریز مکالمات بدی !! کسی از دوستان میدونی این هزینه چی هست ؟ برای شما هم همین مدله ؟
دوستان از زمان گرون شدن بسته آزاد رایتل من دیگه از سیم کارت رایتل استفاده نکردم و فقط داخل گوشی سیم 2 هست و اینترنت آزاد رو هم با کد بستم و همه سرویسها رو هم بستم هیچ تماسی هم باهاش نگرفتم ولی هر از چند روز هی 100 تومن 100 تومن به صورتحساب من اضافه میشه و آبونه هم نیست تو سایت آبونه رو زده 1260 که باید هر دو ماه اضافه بشه نه کم کم. پشتیبانی هم میگه سیستم ریز هزینه قطعه ( چند ساله ) باید بری دفتر تقاضای ریز مکالمات بدی !! کسی از دوستان میدونی این هزینه چی هست ؟ برای شما هم همین مدله ؟
همان آبونمان است احتمالا افزایش قیمت پیدا کرده با این حال با 200 تماس بگیرید
blackbird
19-05-2025, 22:33
همان آبونمان است احتمالا افزایش قیمت پیدا کرده با این حال با 200 تماس بگیرید
سه بار تماس گرفتم خودشون هم تایید کردن که آبونه نیست آبونه 1260 تومن هست و یکجا آخر هر دوره اضافه میشه (هر دوره هم دو ماهه) نه تدریجی 100 تومن 100 تومن و هیج ایده ای هم ندارن که چی هست این هزینه. پشتیبای میگه سیستم ریز مکالمات مشکل داره باید برید دفتر که فعلا برای این رقم تا الان شده 3100 تومن حسش نیست.
نرخها، پرداختها و افزایش اعتبار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی مونده به آخر
سه بار تماس گرفتم خودشون هم تایید کردن که آبونه نیست آبونه 1260 تومن هست و یکجا آخر هر دوره اضافه میشه (هر دوره هم دو ماهه) نه تدریجی 100 تومن 100 تومن و هیج ایده ای هم ندارن که چی هست این هزینه. پشتیبای میگه سیستم ریز مکالمات مشکل داره باید برید دفتر که فعلا برای این رقم تا الان شده 3100 تومن حسش نیست.
نرخها، پرداختها و افزایش اعتبار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی مونده به آخر
منم تا دو روز پیش همین مشکلو با ایرانسل داشتم، یک روز اومدم همینطوری شروع کردم به چک کردن کارکرد خطم چون مشکوک بودم سر یک موضوعی به ایرانسل.
دیدم هر روز در زمانهای رندوم هی ۱۴ تومن ۱۴ تومن به بدهیم اضافه میشه، تقریبا روزی ۶۰-۷۰ تومان اضافه میشد، همشم توی کارکرد پیامک اضافه میشد، یک شب خوابیدم صب پاشدم یهویی ۴۰۰ تومن اضافه شده بود که این یکی تو قسمت پیامک اضاف نشده بود، اما ننوشته بود واسه چی اضاف شده!! سرویس ارزش افزوده و پیشواز و هیچی هم فعال نداشتم. و همه اینا درحالی بود که یک هفته بود من اصلا از سیمکارتم استفاده نکرده بودم مصرف آزادمم کلا غیرفعال کردم.
بعد نکته جالب اینه که دقیقا مثل رایتل ریز کارکرد رو واسه سیمکارتای دائمی غیرفعال کردن فقط بعد از دو ماه که قبض اومد میتونی ریز کارکرد ببینی!!! واسه اعتباری اما ریز کارکرد رو نشون میده!!! چند بار به پشتیبانی پیغام دادم هی گفتن تو کارکردت چک کن نوشته واسه چی کم شده هی من میگفتم ریزکارکرد چیزی نشون نمیده منم کلا از گوشی استفاده نکردم، حتی یک بار پشتیبانی بهم دروغ گفت انگار که خبر داشت اوضاع خرابه! گفت روزانه ۲۵ تومن واسه ابونمان بدهی میاد ، گفتم مشکل من روزی ۶۰-۷۰ تومانه! بعدشم تو قسمت پیامک میاد، بعدش ابونمان ۱۵۰۰ یکجا همیشه رو قبض میاد، باز دوباره رفت تو حسابم گفت ۳۱ تیر یک بسته خریدی ۳۶۰۰ ! گفتم اون مال ده روز پیشه!! من دارم میگم پنج روزه که اینجوریه، خلاصه اخرش گفت برو دفتر ایرانسل و اینا. حالا ملوم نیست چند وقته دارن دزدی میکنن من تازه خبردار شدم.
یک دزدی دیگه هم که میکنن اینه که سرویس رومینگ رو بدون اجازه رو سیمکارت فعال میکنن، بعد اگه آیفون داشته باشی و حواست نباشه هر بار که گوشی رو خاموش روشن میکنی اپل پیغام فعالسازی ایمسج بهت نشون میده که اگه اوکی بزنی ۹۰۰۰ تومن کیاد رو قبضت چون پیامک میفرسته به سرور اپل واسه فعالسازی. من چند سال خبر نداشتم همینطوری ماهی ۲۰ تومن اومد رو قبضم. یکبار رفتم رومینگ رو غیرفعال کردم باز ایرانسل دزد بعد چند روز دیدم دوباره خودش فعال کرده.
یک اشتباهی که کردم تو عمرم همین بود که سیمکارتمو دائمی کردم، اینا رسما دزدی میکنن از خط بعدشم ریزکارکردتو نمیذارن نگاه کنی! که نفهمی دزدی کردن!
blackbird
04-08-2025, 13:09
من یه ایرانسل دارم که خاموشه این مشکل رو نداره شاید چک میکنن خطی که خاموشه رو کاری ندارن . اگه رفتی دفتر حواستون باشه که ریز مکالمه بهت بدن هزینه میگیرن ده هزار تومن حدودا به من رایتل لیست تماس داد، تو لیست جلو چند تا دونه تماس و اس ام اس هزینه نداشت میگم خب این از کجا مشخص میکنه هزینه هر کدوم چیه من جمع بزنم همش میشه حدودی .. خانمه میگه باید درخواست فلان میدادی میگم من کامل مشکلم رو توضییح دادم براتون ... خیلی اپراتور دره پیتی هست سیم کارت رو کنسلش میکنم فایده نداره.
من یه ایرانسل دارم که خاموشه این مشکل رو نداره شاید چک میکنن خطی که خاموشه رو کاری ندارن . اگه رفتی دفتر حواستون باشه که ریز مکالمه بهت بدن هزینه میگیرن ده هزار تومن حدودا به من رایتل لیست تماس داد، تو لیست جلو چند تا دونه تماس و اس ام اس هزینه نداشت میگم خب این از کجا مشخص میکنه هزینه هر کدوم چیه من جمع بزنم همش میشه حدودی .. خانمه میگه باید درخواست فلان میدادی میگم من کامل مشکلم رو توضییح دادم براتون ... خیلی اپراتور دره پیتی هست سیم کارت رو کنسلش میکنم فایده نداره.
اصلا ارزش مراجعه حضوری و پرینت و اینا نداره، ده روز دیگه صبر میکنم هر چند ساعت یکبار چک میکنم کارکرد خط رو ببینم هنوز داره کم میکنه یا نه. اگه دیگه از دزدی مطمئن مطمئن شدم میرم یه اعتباری همراه اول میخرم، هر وقت خواستم پیامک بدم یا زنگ بزنم هزار تومن شارژش میکنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.