ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

ardal 254
11-10-2013, 18:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سیم کارتمو 23 خرداد گرفتم،تنها مشکلش این بود که هر نیم ساعت قطع می شد که اونم به خاطر پوشش اولیه رایتل تو ساری بود،از شهریور که پوشش تجاری شده دیگه مشکلی نداره،نه قطعی نه افت سرعت

شما سرویست 512؟

Sent from my GT-P3100 now Free ('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]')

amirdnvos
11-10-2013, 18:38
شما سرویست 512؟

Sent from my GT-P3100 now Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله،چطور مگه؟

ardal 254
11-10-2013, 18:52
بله،چطور مگه؟

همینجوری سوال پیش امد ;);) پینگ بالاست یکم واسه من دیتا 128 پینگ نزدیک 200 اینجوراست.البته بستگی به منطقه داره :thumbup:

Sent from my GT-P3100 now Free ('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]')

amirdnvos
11-10-2013, 19:08
همینجوری سوال پیش امد ;);) پینگ بالاست یکم واسه من دیتا 128 پینگ نزدیک 200 اینجوراست.البته بستگی به منطقه داره :thumbup:

Sent from my GT-P3100 now Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی سرعت ثابته چه سرور داخلی،چه خارجی

ardal 254
11-10-2013, 19:56
ولی سرعت ثابته چه سرور داخلی،چه خارجی

اره 32 ثابته واسه منم.

Armin.Computer
12-10-2013, 01:00
به نظرم اگر پینگ داخلی کمتر بشه
پینگ خارجی هم وضعیت خیلی بهتری پیدا می کنه

=CYBER=
12-10-2013, 01:28
اینم تست امشب . پینگ و سرعت دانلود بهتر شدن ولی سرعت آپلود هم چنان صفر هست یعنی از اینترنت نمیشه به هیچ وجه استفاده کرد :دی

ببینیم چیکار می کنن طی چند روز آینده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Armin.Computer
12-10-2013, 01:31
وضعیت پشتیبانی رایتل چه جوره؟
سنجش سرعت رو به چه اساسی تعیین می کنن؟

ardal 254
12-10-2013, 10:18
اینم تست امشب . پینگ و سرعت دانلود بهتر شدن ولی سرعت آپلود هم چنان صفر هست یعنی از اینترنت نمیشه به هیچ وجه استفاده کرد :دی

ببینیم چیکار می کنن طی چند روز آینده .

اگه بهتر شه من این دفه 1 مگ میگیرم :beer:

amirdnvos
12-10-2013, 10:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Bobby Sands
12-10-2013, 21:30
دوستان بنظر شما ارزش داره بجای سرویس یک مگ مخابرات یک طرح بینهایت یک مگ رایتل بگیرم؟
ماهی 50 تومنه؟
بعد چجوریه، 128 و 512 و 1024 قیمت طرح بینهایتشون فرقی نمیکنه؟!! هر سه تا یک قیمته؟!!

ham33d
13-10-2013, 00:20
دوستان بنظر شما ارزش داره بجای سرویس یک مگ مخابرات یک طرح بینهایت یک مگ رایتل بگیرم؟
ماهی 50 تومنه؟
بعد چجوریه، 128 و 512 و 1024 قیمت طرح بینهایتشون فرقی نمیکنه؟!! هر سه تا یک قیمته؟!!
اشتباه نکن مخابرات بهتره
رایتل تعرفه هاش گرونه
......

baren
13-10-2013, 00:27
جایی که تو سایت رایتل غیر قابل پوشش دهی باشه ولی رایتل تست شده و میشه باهاش تلفن زد و ..... آیا اینترنتش قابل استفاده است؟
به عبارت دیگه اینا آنتن 3g شون جدا نیست از آنتن تلفن همراه؟

Bobby Sands
13-10-2013, 11:05
اشتباه نکن مخابرات بهتره
رایتل تعرفه هاش گرونه
......
من که همین الان واسه یک مگ نامحدود مخابرات دارم ماهی نزدیک 50 تومن میدم . خب این نا محدود رایتل هم 50 تومنه دیگه!
. تازه خوبیش اینه هرجا رفتم اینترنتم همراهمه . ADSL رو بجز خونه خودمون نمیتونم جای دیگه استفاده کنم.

=CYBER=
13-10-2013, 11:18
من که همین الان واسه یک مگ نامحدود مخابرات دارم ماهی نزدیک 50 تومن میدم . خب این نا محدود رایتل هم 50 تومنه دیگه!
. تازه خوبیش اینه هرجا رفتم اینترنتم همراهمه . ADSL رو بجز خونه خودمون نمیتونم جای دیگه استفاده کنم.
نامحدود رایتل سرعتش 1 مگ هست ؟

thelastblack
13-10-2013, 11:27
نامحدود رایتل سرعتش 1 مگ هست ؟

کلا رایتل 128 و 512 و 1024 داره و میشه انتخاب کرد. واسه بالای 128 مدارک میخواد. تو سایتش نوشته

Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?

علی 254
13-10-2013, 11:33

دوست من اشتباه نکن!

کلا سرویس های وایمکس و جی آپی آر اس مثل adsl نیستن که همیشه ی سرعت رو به شما بدن.

چیزی که مهمه ، به منطقه ی شما بستگی داره!

یعنی این یک مگ همیشه یک مگ نیست! و بستگی به منطقه شما از لحاظ نزدیکی به آنتن و همچنین ترافیک اون منطقه داره ؛ اونم رایتل که اصلا معلوم نیست چقدر پوشش شبکه داره!

از اینا مهم تر کلا سراغ اینترنت جی پی آر اس نرید چون که به شدت بویژه مواقع دانلود روی مغز تاثیر می ذاره و فوق العاده ضرر داره و خودم که تجربه کردم بعد از چند وقت سر درد گرفته بودم.چون شما مدام کنار گوشی هستید.

جی پی آر اس واسه مواقعی هست که شما می خواین ی چیزی کوچولو مثل حساب بانکی رو چک کنید والا هم از لحاظ هزینه و هم سرعت و ... به هیچ عنوان خوب نیست!

Bobby Sands
13-10-2013, 11:47
دوست من اشتباه نکن!

کلا سرویس های وایمکس و جی آپی آر اس مثل adsl نیستن که همیشه ی سرعت رو به شما بدن.

چیزی که مهمه ، به منطقه ی شما بستگی داره!

یعنی این یک مگ همیشه یک مگ نیست! و بستگی به منطقه شما از لحاظ نزدیکی به آنتن و همچنین ترافیک اون منطقه داره ؛ اونم رایتل که اصلا معلوم نیست چقدر پوشش شبکه داره!

از اینا مهم تر کلا سراغ اینترنت جی پی آر اس نرید چون که به شدت بویژه مواقع دانلود روی مغز تاثیر می ذاره و فوق العاده ضرر داره و خودم که تجربه کردم بعد از چند وقت سر درد گرفته بودم.چون شما مدام کنار گوشی هستید.

جی پی آر اس واسه مواقعی هست که شما می خواین ی چیزی کوچولو مثل حساب بانکی رو چک کنید والا هم از لحاظ هزینه و هم سرعت و ... به هیچ عنوان خوب نیست!
والا من قبل اینکه نامحدود مخابرات بگیرم وایمکس مبین نت داشتم و هیچ تغییر سرعتی نداشت و همیشه تقریبا ثابت بود . فقط بخاطر اینکه حجمش محدود بود رفتم مخابرات گرفتم.
در مورد رایتل هم فکر نمیکنم جی پی آر اس باشه ، میگن تری جیه! در مورد سرعتش هم یکی از دوستان سیم کارت دیتاش رو داشت من کرج تست کردم خیلی عالی بود و نوسان نداشت اصلا.
در مورد امواج و ضرری که داره و روی مغز تاثیر میدازه منبع موثقی دارید که همچین چیزی میگید؟! آخه الان تو اروپا و آمریکا دیگه الان تقریبا همه دارن از همین 3G و 4G استفاده میکنن. اگه همچین چیزی باشه که واویلاست . اونا خیلی از ماها بیشتر به این چیزا اهمیت میدن . اگه اینطور بود که اینقدر رواج پیدا نمیکرد.
از بچه های اینجا هیچ کس طرح نامحدود نداره ببینیم چطوریه کیفیتش؟

علی 254
13-10-2013, 12:07
در مورد اسمش که بیخیال ، حالا 3g یا هرچی ...

اما دوست من چه نیازی به منبع هست؟

من خودم دست کم شش ماه از اینترنت همراه اول و ایرانسل استفاده می کردم و در مواقعی که دانلود می کردم فورا از پای کامپیوتر فرار می کردم چون در غیر این صورت سردرد می گرفتم!

من می گم این سردردها در طولانی مدت قطعا مشکل ایجاد می کنه و مشکل هم که ایجاد نکنه همون سردرد کافیه تا آسایش رو از آدم بگیره:n01:

شما دقت کنید ؛ همیشه می گن با موبایل مدام حرف نزنید یا لااقل از هندزفری استفاده کنید.همچنین شما گوشی که می خرید توی مشخصاتش ی چیزی تحت عنوان "نر
خ جذب ویژه" نوشته ، اینا یعنی چی؟

خب اینا همه واضحه که ضرر داره ، بله ؛ شاید مثلا برای همونی که گفتم مثل چک کردن حساب بانکی یا ی سرچ کوچولو توی گوگل مشکلی نداشته باشه ، ولی قطعا توی دانلود می بینید که تاثیر می ذاره.بهترین منبع هم خودم که تجربه کردم اینو

slash2244
13-10-2013, 14:28
در مورد اسمش که بیخیال ، حالا 3g یا هرچی ...

اما دوست من چه نیازی به منبع هست؟

من خودم دست کم شش ماه از اینترنت همراه اول و ایرانسل استفاده می کردم و در مواقعی که دانلود می کردم فورا از پای کامپیوتر فرار می کردم چون در غیر این صورت سردرد می گرفتم!

من می گم این سردردها در طولانی مدت قطعا مشکل ایجاد می کنه و مشکل هم که ایجاد نکنه همون سردرد کافیه تا آسایش رو از آدم بگیره:n01:

شما دقت کنید ؛ همیشه می گن با موبایل مدام حرف نزنید یا لااقل از هندزفری استفاده کنید.همچنین شما گوشی که می خرید توی مشخصاتش ی چیزی تحت عنوان "نر
خ جذب ویژه" نوشته ، اینا یعنی چی؟

خب اینا همه واضحه که ضرر داره ، بله ؛ شاید مثلا برای همونی که گفتم مثل چک کردن حساب بانکی یا ی سرچ کوچولو توی گوگل مشکلی نداشته باشه ، ولی قطعا توی دانلود می بینید که تاثیر می ذاره.بهترین منبع هم خودم که تجربه کردم اینو

دوست عزیز، اول این که 3g و GPRS و نه GPERS که شما می فرمایید اسم نیست!
بعد این که اطلاعاتی که به دوستمون دادین غلط هستش ... شما فکر کنم اصلا تجربه استفاده از 3G رو نداشتید.
من خودم رایتل دارم اصلا سرعتم افت نداره توی مناطق مختلف شاید کمی فاصله آنتن زیاد تاثیر بزاره اما بیشتر این تاثیر روی باتری گوشی هستش و پینگ رو بالا می بره.
بقیه حرف های شما کاملا غیر علمی هستش ... اگر چیزی هم باشه منبع باید بدید.

علی 254
13-10-2013, 14:38
عزیز من ، چیزی که اصلا هنوز همه جا آنتن نمی ده شما دارید می گید سرعتش خوبه و افت سرعت نداره؟:n04:

اصلا کاری به رایتل یا مبین نت یا هز چیز دیگه ای نداریم!

شما حتما رفتید دو تا چهار راه اونطرف تر اون موقع می گید افت نداشته ؛

مثلا شما مبین نت رو تست کردید در منطقه ی خودتون ، اینکه عالی بوده دلیل نمیشه که شما استفاده از اون رو به دیگری پیشنهاد بدید!!

هر شرکت و هر سرویسی ممکنه یک سری جاها خوب سرویس بده و یک سری جاها بد! این اشتباهی هست که اکثرا می کنن و وقتی می بینن ی چیزی خوبه به بقیه هم توصیه می کنن.!

شما الان ی سرچ توی همین فروم یا کلا نت بزنید ، می بینید ی سری جاها چند نفر دارند خودشون رو خفه می کنن که بگن مثلا مبین نت از ایرانسل بهتره! و همچنین یکسری هم برعکس اینو می گن.به نظر شما کدوم از این حرفا درسته؟

به نظر من جفتش ، اما بستگی به منطقه شما داره ، شما هیچ وقت نمی تونید بگید کدوم 100 بهتره و این مقایسه از ریشه کلا اشتباهه.

در مورد رایتل اصلا فرض کن سرعت 10 مگ به شما بده ، چه فایده؟ وقتی 2 گیگ به شما می ده که دانلود کنید چه فایده؟ این طرح هایی هم که می ذاره خدا می دونه تا کی هست و صرفا واسه جذب مشتری تا اینکه بالاخره توی بازار جا باز کنه ...

baren
13-10-2013, 14:44
جایی که تو سایت رایتل غیر قابل پوشش دهی باشه ولی رایتل تست شده و میشه باهاش تلفن زد و ..... آیا اینترنتش قابل استفاده است؟

slash2244
13-10-2013, 15:05
عزیز من ، چیزی که اصلا هنوز همه جا آنتن نمی ده شما دارید می گید سرعتش خوبه و افت سرعت نداره؟:n04:

اصلا کاری به رایتل یا مبین نت یا هز چیز دیگه ای نداریم!

شما حتما رفتید دو تا چهار راه اونطرف تر اون موقع می گید افت نداشته ؛

مثلا شما مبین نت رو تست کردید در منطقه ی خودتون ، اینکه عالی بوده دلیل نمیشه که شما استفاده از اون رو به دیگری پیشنهاد بدید!!

هر شرکت و هر سرویسی ممکنه یک سری جاها خوب سرویس بده و یک سری جاها بد! این اشتباهی هست که اکثرا می کنن و وقتی می بینن ی چیزی خوبه به بقیه هم توصیه می کنن.!

شما الان ی سرچ توی همین فروم یا کلا نت بزنید ، می بینید ی سری جاها چند نفر دارند خودشون رو خفه می کنن که بگن مثلا مبین نت از ایرانسل بهتره! و همچنین یکسری هم برعکس اینو می گن.به نظر شما کدوم از این حرفا درسته؟

به نظر من جفتش ، اما بستگی به منطقه شما داره ، شما هیچ وقت نمی تونید بگید کدوم 100 بهتره و این مقایسه از ریشه کلا اشتباهه.

در مورد رایتل اصلا فرض کن سرعت 10 مگ به شما بده ، چه فایده؟ وقتی 2 گیگ به شما می ده که دانلود کنید چه فایده؟ این طرح هایی هم که می ذاره خدا می دونه تا کی هست و صرفا واسه جذب مشتری تا اینکه بالاخره توی بازار جا باز کنه ...

مناطقی که من تست کردم و می کنم هر هقته : تجریش، نیاوران، گیشا، شهرک غرب، جکیمیه (شرق)
آنتن و پوشش دهی تو تهران تقریبا خوب شده... منم همونطور که می دونید گفتم 'فعلا' که خوبه و بحث هم سر سرعت بود و اینکه این اینترنت برای گوشی و استفاده در حرکت هستش
قرار نیست باهاش دانلود کنید. قطعا این حجم برای دانلود و این حرفا جواب نمی ده و مسخره است ولی از لحاظ های دیگه تجربه خودم رو گفتم که خوب بوده.

علی 254
13-10-2013, 15:08
بله تهران که مشخصه ، ضن اینکه بحث ما سر اون دانلود نامحدوده هست.این دوستم گفت می خواد بجای دانلود نامحدود مخابرات اینو بگیره که ما از اون وقت تا حالا داشتیم دلیل می اوردیم که منصرفش کنیم:n02:

tranceyou
13-10-2013, 16:35
من متوجه این شدم که وقتی یک تایم خاصی از مودم و اینترنت استفاده نمیشه مودم خود به خود قطع اتصال میکنه
و باید دوباره گزینه اتصال رو بزنیم ، سوال اینجاست که آیا همچین چیزی تنظیم نداره ؟ و نمیشه تغییرش داد یا کلا
غیرفعالش کرد؟؟

Nike17
15-10-2013, 04:09
سلام من سیمکارت اعتتباری رایتل خریدم و در حال حاضر دارم از اینترنت اغازین هدیه استفاده میکنم از سرعت اینترنت اغازین یا همون هدیه اولیش راضیم . خواستم بدونم الان این سرعتش چنده ؟ و حجمش چقدره ؟ چون بعد ده روز برام پیامی اومده که فقط 100 مگ باقی مونده .

ممنون میشم توضیح بدید .

amirdnvos
15-10-2013, 09:18
سلام من سیمکارت اعتتباری رایتل خریدم و در حال حاضر دارم از اینترنت اغازین هدیه استفاده میکنم از سرعت اینترنت اغازین یا همون هدیه اولیش راضیم . خواستم بدونم الان این سرعتش چنده ؟ و حجمش چقدره ؟ چون بعد ده روز برام پیامی اومده که فقط 100 مگ باقی مونده .

ممنون میشم توضیح بدید .

سلام
سرعت اینترنتون 128 هست و 500 مگابایت حجم داره که 30 روز مهلت دارین ازش استفاده کنین.لطفا یه تست از اینترنتتون با اسم شهرتون بذارین

abmonti
15-10-2013, 11:46
سلام دوستان من الان يك سرويس 128 سه ماهه گرفتم راهي هست اين سرويسو كنسل كنم يك مگ بگيرم هنوز چند ماه از سرويس قبلي مونده مدركم واسشون فرستادم پول سرويس قبليم نمي واسم مهم نيست

amirdnvos
15-10-2013, 13:47
سلام دوستان من الان يك سرويس 128 سه ماهه گرفتم راهي هست اين سرويسو كنسل كنم يك مگ بگيرم هنوز چند ماه از سرويس قبلي مونده مدركم واسشون فرستادم پول سرويس قبليم نمي واسم مهم نيست

با پشتیبانی تماس بگیرید

amirdnvos
15-10-2013, 14:00

tranceyou
15-10-2013, 14:04
من متوجه این شدم که وقتی یک تایم خاصی از مودم و اینترنت استفاده نمیشه مودم خود به خود قطع اتصال میکنه
و باید دوباره گزینه اتصال رو بزنیم ، سوال اینجاست که آیا همچین چیزی تنظیم نداره ؟ و نمیشه تغییرش داد یا کلا
غیرفعالش کرد؟؟

نبود جواب؟!!

amirdnvos
15-10-2013, 17:12
غیرفعالش کرد؟؟

من این مشکل رو داشتم اونم زمانی که پوشش رایتل اولیه بود،الان درست شده.شاید هم مشکل شما به همین علت باشه.

علی 254
15-10-2013, 17:13
نه ربطی به نوع اینترنت شما نداره ، مال خود مودم هست ، توی گوشی ها هم به همینطوری هست.حالا چجوری باید حل بشه نمی دونم

music
16-10-2013, 21:09
سلام
کسی خبر داره محدودیت اینترنت نامحدود رایتل چقدره ؟ چون مصرف منصفانه داره -
مرسی

alimail3248
16-10-2013, 22:06
سلام
کسی خبر داره محدودیت اینترنت نامحدود رایتل چقدره ؟ چون مصرف منصفانه داره -
مرسی

باید از پشتیبانی بپرسید چون ممکنه برای هر پهنای باندی ترافیک متفاوت باشه.

music
16-10-2013, 22:47
پرسیدم - عدد نگفت بهم - گفت اگه زیاد دانلود کنین اس ام اس اخطار میاد - اگه ادامه بدین به دانلود - با تعرفه آزاد حساب میشه
ازش پرسیدم که یه عدد بگه - مثلا ۱۰ گیگ یا فلان گیگ - گفت از ۱۰ گیگ خیلی بیشتره -
اگه کسی اطلاعات بیشتری داشت بنویسه -
مرسی

baren
17-10-2013, 00:12

salar79
17-10-2013, 08:04
دوستان این قضیه که میگن پینگ رایتل بالاست

دقیقا چه موقع باعث عذاب آدم میشه

برای دقیق جواب دادن به فردی میخوام

امین1356
17-10-2013, 09:18

بله قابل استفاده هست.
آنتن های 3G و تلفن یکیه.

امین1356
17-10-2013, 09:26
غیرفعالش کرد؟؟
طبق تجربه شخی خودم با مودم این مشکل رو داره ولی با گوشی اوکیه.

thelastblack
17-10-2013, 10:44
دوستان این قضیه که میگن پینگ رایتل بالاست

دقیقا چه موقع باعث عذاب آدم میشه

برای دقیق جواب دادن به فردی میخوام

تو بازی به کار میاد، هرچی کمتر بهتر.
معنیش هم زمانیه که طول میکشه اطلاعات از سیستم تو بره به سرور و برگرده. خیلی تعریف خوبی نیست ولی واسه اشنایی خوبه

salar79
17-10-2013, 13:21
تو بازی به کار میاد، هرچی کمتر بهتر.
معنیش هم زمانیه که طول میکشه اطلاعات از سیستم تو بره به سرور و برگرده. خیلی تعریف خوبی نیست ولی واسه اشنایی خوبه

خوب اگه این تعریف رو در نظر بگیریم روی سرعت دانلود و آپلود هم تاثیر منفی میزاره درسته؟؟؟

thelastblack
17-10-2013, 14:18
خوب اگه این تعریف رو در نظر بگیریم روی سرعت دانلود و آپلود هم تاثیر منفی میزاره درسته؟؟؟

دارم میگم که تعریف خوبی نیست، صرفا جهت اطلاعه! دی
اونجور که فکر کنی تاثیر نداره، صرفا تاخیر تو ارتباط هست. تو بازی لگ میندازه و عملا نمیشه بازی کرد، ولی واسه دانلود فرقی نمیکنه.
مثلا فکر کن رو لینک دانلود کلیک میکنی و ۳۰۰ میلی ثانیه بعد دانلودت شروع میشه، اصلا متوجه میشی؟ نه!
ولی اگه تو بازی کلیک کنی و ۱۰۰ میلی ثانیه بعد کلیکت کار کنه کاملا میفهمی.
اینا هم ربط زیادی به سرعت نداره.

salar79
17-10-2013, 14:27
دارم میگم که تعریف خوبی نیست، صرفا جهت اطلاعه! دی
اونجور که فکر کنی تاثیر نداره، صرفا تاخیر تو ارتباط هست. تو بازی لگ میندازه و عملا نمیشه بازی کرد، ولی واسه دانلود فرقی نمیکنه.
مثلا فکر کن رو لینک دانلود کلیک میکنی و ۳۰۰ میلی ثانیه بعد دانلودت شروع میشه، اصلا متوجه میشی؟ نه!
ولی اگه تو بازی کلیک کنی و ۱۰۰ میلی ثانیه بعد کلیکت کار کنه کاملا میفهمی.
اینا هم ربط زیادی به سرعت نداره.

گرفتم

یعنی که زمان فرقی نمی کنه فقط جا به جا میشه اونم خیلی کم

یه سوال این واحدش مخفف چیه معنیش چیه؟؟؟

thelastblack
17-10-2013, 16:12
گرفتم

یعنی که زمان فرقی نمی کنه فقط جا به جا میشه اونم خیلی کم

یه سوال این واحدش مخفف چیه معنیش چیه؟؟؟

میلی ثانیه، یعنی یک هزارم ثانیه...

RVfilter
17-10-2013, 20:29
شماها که میگید هزینش بالاست دیدتون اشتباهه
من الان رایتل دائمی طرح بینهایت دارم، مدارک فرستادمو ۱ مگ فعال کردم و واسه بیرونو دانلود استفاده میکنمش که واسم خیلی ارزونتر در میاد:
برای گرفتن سرعت ۱ مگ نامحدود عملاً ۳۰۲ تومن پیش پرداخت داری و ماهی ۷،۷۵۰ تومن میدی که هروقت بخوای سرویس نگیری ۱۵۰ تومنشو پس میگیری

اون ۳۰۲ تومن در اصل ۱۲۰ تومن هزینه سیمکارت و ۱۵۰ تومن ضمانت طرح بی نهایت و ۳۲ تومن یه تعرفه ۱ مگ ۳۰ روزه هستش که بعد از ارسال مدارک میگیری تا سرعتِ پیش فرض به ۱ مگ تغییر پیدا کنه.

واسه هر دو ماه هم ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه و پیامک داری که ماهی ۵۰۰ تا از هر کدوم میشه. هزینه مکالمه رایتل دقیقه ای ۶۲.۵ و پیامک انگلیسی هم ۲۲ تومنه که اگه تو ۵۰۰ضرب کنید میشه ماهی ۴۲،۲۵۰ تومن فقط همینا اون ۷،۷۵۰ هم واسه اینترنت ۱ مگ نامحدود استفاده میشه که واسه دانلود عالیه ولی به درد وبگردی نمیخوره

حالا اگه بخواین از یه شرکتی مثه پارس آنلاین ۱ مگ نامحدود بگیرید ماهی ۲۰۹ تومن پولشه

پیشنهاد من به دوستانی که هم دانلود زیاد دارن هم وب گرد هستن: یه رایتل واسه دانلود و یه اِی دی اِس اِل واسه وبگردی و بازی بگیرید(من خودم همین کارو میکنم)

ضمناً مصرف منصفانه شامل حجم دانلود نمیشه من تا الآن ۸۰ گیگ(تو کمتر از یه ماه) دانلود داشتم و سرعتم یه ذره هم کم نشده و روی ۱۲۵ ثابته
ضمناً آنتن دهی تو منطقه ۱ و ۲ و ۵ که من بیشتر استفاده میکنم عالیه و مشکلی نداره(تهران)

arash59b
17-10-2013, 22:15
ضمناً مصرف منصفانه شامل حجم دانلود نمیشه من تا الآن ۸۰ گیگ(تو کمتر از یه ماه) دانلود داشتم و سرعتم یه ذره هم کم نشده و روی ۱۲۵ ثابته

سوال اینجاست اگه شامل حجم نمیشه پس شامل چیه؟

RVfilter
17-10-2013, 23:01
سوال اینجاست اگه شامل حجم نمیشه پس شامل چیه؟
ازشون که پرسیدم گفتن فقط شامل تماس ها و پیامک میشه
و با غیر فعال بودن تماس تصویری و کرم نداشتن مردم واسه ۲۴ ساعته پا تلفن صحبت کردن اونم با یکی دیگه تو رایتل عملاً مشکلی نداره
و حتماً در آینده که مشتریاشون زیاد شه مصرف منصفانه برای حجم های بالای دانلود هم اعمال میکنن

IntelCentrino
18-10-2013, 00:23
سلام دوستان

چه مودمی را برای استفاده از سیم کارت رایتل پیشنهاد می کنید؟!

arash59b
18-10-2013, 00:33
سلام دوستان

چه مودمی را برای استفاده از سیم کارت رایتل پیشنهاد می کنید؟!

از هر مودمی که 3G رو پشتیبانی کنه می تونید استفاده کنید. دی لینک هم مدل های خوبی دازه

shiapics
18-10-2013, 06:04
رایتل مفت نمی ارزهمن الان 6 ماهه دارم / بزرگترین ایرادش هم اینه که دانلود شبانه نداره, شما وقتی 512 با ترافیک 4 گیگ میگیرید لطف میکنن و 4 گیگ هم دانلود رایگان شبانه میدن اون 4 گیگ اضافه هم که به شخصه به هیچ دردم نخورد سرعت دانلودمم معمولاً بین 50 تا 70 هست که بازم خیلی افتضاحهمیخوام وایمکس مبین نت بگیرم خوبیش اینه دانلود شبانه داری اگرچه هزینه مودم و تعرفه هاش خیلی زیاده

rz21
21-10-2013, 15:13
در کل رایتل برای وب گردی (نه دانلود)توصیه می شه؟
به نظرتون خرید مودم کار درستی هست یا این که همین گوشی های هوشمند بهتره از طریق هات اسپات؟
اگر حجم تموم شد چه طوری باید خرید؟قیمت؟

امین1356
21-10-2013, 15:42
رایتل مفت نمی ارزهمن الان 6 ماهه دارم / بزرگترین ایرادش هم اینه که دانلود شبانه نداره, شما وقتی 512 با ترافیک 4 گیگ میگیرید لطف میکنن و 4 گیگ هم دانلود رایگان شبانه میدن اون 4 گیگ اضافه هم که به شخصه به هیچ دردم نخورد سرعت دانلودمم معمولاً بین 50 تا 70 هست که بازم خیلی افتضاحهمیخوام وایمکس مبین نت بگیرم خوبیش اینه دانلود شبانه داری اگرچه هزینه مودم و تعرفه هاش خیلی زیاده
دلیلش اینه که فلسفه وجودی و کاربرد 3G با ADSL، وایمکس و . . . فرق داره.
شما از اینترنت 3G همراه نباید انتظار ADSL داشته باشی!
با تشکر

امین1356
21-10-2013, 15:48
در کل رایتل برای وب گردی (نه دانلود)توصیه می شه؟
به نظرتون خرید مودم کار درستی هست یا این که همین گوشی های هوشمند بهتره از طریق هات اسپات؟
اگر حجم تموم شد چه طوری باید خرید؟قیمت؟
رایتل هم برای وب گردی و هم برای دانلود (حجم کم) توصیه میشه ولی جای ADSL رو نمیگیره (کاربردش موبیلیتی بودنشه).
خرید مودم چه از نظر قیمتی و چه از نظر کیفیت کارکرد، باطری، استیبیلیتی و . . . در مقایسه با گوشی های هوشمند اصلا" توصیه نمیشه (کاملا" تست و تجربه کردم). گوشی های هوشمند + هات اسپات بهترین گزینه هست.
با تشکر

rz21
21-10-2013, 16:22
رایتل هم برای وب گردی و هم برای دانلود (حجم کم) توصیه میشه ولی جای ADSL رو نمیگیره (کاربردش موبیلیتی بودنشه).
خرید مودم چه از نظر قیمتی و چه از نظر کیفیت کارکرد، باطری، استیبیلیتی و . . . در مقایسه با گوشی های هوشمند اصلا" توصیه نمیشه (کاملا" تست و تجربه کردم). گوشی های هوشمند + هات اسپات بهترین گزینه هست.
با تشکر

دستت درد نکنه.
فقط الان برام اس ام اس اومده که سیم کارتم فعال شده,ولی اصلا انتن ندارم...مشکل از پوشش فکر کنم باشه.توی نقشه زده پوشش خارجی.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

امین1356
21-10-2013, 18:16
دستت درد نکنه.
فقط الان برام اس ام اس اومده که سیم کارتم فعال شده,ولی اصلا انتن ندارم...مشکل از پوشش فکر کنم باشه.توی نقشه زده پوشش خارجی.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
از اونجائیکه تکنولوژی رایتل فقط 3G هست باید حتما" 3G گوشیت روشن باشه تا آنتن بده.
با تشکر

rz21
22-10-2013, 12:10
از اونجائیکه تکنولوژی رایتل فقط 3G هست باید حتما" 3G گوشیت روشن باشه تا آنتن بده.
با تشکر
رفتم مرکز شهر ،گوشی هم مشکلی نداره و تنظیماتش اوکی هست..ولی اصلا آنتن نمیاد!
Search network هم میزنم هیچی نمیاره ارور می ده!!!
ویرایش:زنگ زدم پشتیبانی یک هفته پیش ثبت نام کردم میگه هنوز فعال نشده!!!

rz21
23-10-2013, 14:32
خب سیم کارت فعال شد و اینترنتش هم چک کردم برای وب گردی بد نیست.
برای مثال اگر من بسته ی 30 روزه رو خریداری کنم و توی 10 روز حجمم تموم بشه،هر یک گیگ قیمتش چند هست؟توی سایتشون ندیدم.

alimail3248
23-10-2013, 14:45
خب سیم کارت فعال شد و اینترنتش هم چک کردم برای وب گردی بد نیست.
برای مثال اگر من بسته ی 30 روزه رو خریداری کنم و توی 10 روز حجمم تموم بشه،هر یک گیگ قیمتش چند هست؟توی سایتشون ندیدم.

1 گیگ 9000

5 گیگ 40000
مهلت استفاده هر بسته 30 روز هست.یعنی 5 گیگ گرفتید باید 30 روزه استفادش کنید.

ardal 254
24-10-2013, 13:07

پينگ چه خوب شده

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 4

IntelCentrino
24-10-2013, 14:02
ping من 250-350 هست. زیاد هست؟

thelastblack
24-10-2013, 14:35

حدودا همینه ماله همه
واسه بازی زیاده

IntelCentrino
24-10-2013, 14:46
حدودا همینه ماله همه
واسه بازی زیاده

واسه وب گردی خوبه؟!

ardal 254
24-10-2013, 15:12

واسه منم تا هفته پیش اینجور بود حالا امده 95 واسه وبگردی تاثیری نداره واسه بازی مهمه

Faridskystar
24-10-2013, 18:22
دوستان من یک سیمکارت دیتا خریدم و امروز اکتیو شده...منتها فقط میشه اس ام اس فرستاد ..نمیشه از اینترنتش استفاده کرد...همونطور که تو پنل کاربریم تو ecare رفتم دیدم 50 مگ اینترنت داره... اما نمیتونم برم تو اینترنت..اما یه سیمکارت رایتل دیگه رو گذاشتم که مال خواهرم بود براحتی بدون هیچ تنظیمی با موبایل میرفتم تو اینترنت اما اینی که خودم خریدم نمیشه باهاش رفت..

آیا باید بسته اینترنتی بخرم؟ چون خودش که نوشته 50 مگ اینترنت آغازین داره...ولی نمیره تو اینترنت...

ولی اون سیمکارت خواهرم که گذاشتم اون بسته اینترنت خریده و 4 گیگ 90 روزه داره..اما من واسه سیمکارت خودم نخریدم گفتم که اول حتما با این 50 مگ اولیه میشه رفت تو اینترنت ...مشکل از چیه دوستان؟ منم باید بسته اینترنتی بخرم؟

پس این 51 مگ که تو حساب کاربریم تو وبسایت رایتل زده این چیه ؟ نوشته 50 مگ اینترنت اولیه :n13: و 50 پیامک

با تشکر :n16::n11:

این عکس پنل کاربریمه گزارش مانده حساب:

IntelCentrino
24-10-2013, 18:32
دوستان من یک سیمکارت دیتا خریدم و امروز اکتیو شده...منتها فقط میشه اس ام اس فرستاد ..نمیشه از اینترنتش استفاده کرد...همونطور که تو پنل کاربریم تو ecare رفتم دیدم 50 مگ اینترنت داره... اما نمیتونم برم تو اینترنت..اما یه سیمکارت رایتل دیگه رو گذاشتم که مال خواهرم بود براحتی بدون هیچ تنظیمی با موبایل میرفتم تو اینترنت اما اینی که خودم خریدم نمیشه باهاش رفت..

آیا باید بسته اینترنتی بخرم؟ چون خودش که نوشته 50 مگ اینترنت آغازین داره...ولی نمیره تو اینترنت...

ولی اون سیمکارت خواهرم که گذاشتم اون بسته اینترنت خریده و 4 گیگ 90 روزه داره..اما من واسه سیمکارت خودم نخریدم گفتم که اول حتما با این 50 مگ اولیه میشه رفت تو اینترنت ...مشکل از چیه دوستان؟ منم باید بسته اینترنتی بخرم؟

پس این 51 مگ که تو حساب کاربریم تو وبسایت رایتل زده این چیه ؟ نوشته 50 مگ اینترنت اولیه :n13: و 50 پیامک

سیم کارتتون فعال شده؟

Faridskystar
24-10-2013, 18:36
سیم کارتتون فعال شده؟

بله فعال شده این عکس ::n16:

IntelCentrino
24-10-2013, 19:24
بله فعال شده این عکس ::n16:

مودم شما تنظیم هست؟ هر دو سیم کارت را روی یک مودم گذاشتین؟

thelastblack
24-10-2013, 21:24

بعضی گوشیا تنظیمات هر سیم کارت رو جدا ذخیره میکنن. شاید تنظیماتش پریده. دوباره درستش کن

Armin.Computer
25-10-2013, 00:09

با چه سروری؟

ham33d
25-10-2013, 01:01
بالا هست پینگت
چه سرویس داری
تایم اوت هم داری

Le0nard0
25-10-2013, 02:51
سیم کارت دائمی من سرعت اینترنتش همون پایه 128 هست و ارتقا ندادم ولی سرعت 256 بهم میده. کسی اطلاع داره چرا؟

امین1356
25-10-2013, 09:06
سیم کارت دائمی من سرعت اینترنتش همون پایه 128 هست و ارتقا ندادم ولی سرعت 256 بهم میده. کسی اطلاع داره چرا؟
مال همه همینطوره. اینترنت پایه اسمش 128 هست ولی در واقع 256 ست شده.
با تشکر

IntelCentrino
25-10-2013, 15:32
با چه سروری؟

از طریق سایت speedtest.net انجام دادم.

IntelCentrino
25-10-2013, 15:33
مال همه همینطوره. اینترنت پایه اسمش 128 هست ولی در واقع 256 ست شده.
با تشکر

اونی که 512 هست چی؟ آیا بیشتر از 512 هست یا نه؟!

Moayeri1372
29-10-2013, 18:20
دوستان وایمکس ها که لامصب پینگ افتضاحی دارن مخصوصا ایرانسل.مبین نت هم که مودم هاش خیلی گرونن.میخواستم رایتل بگیرم.چند صفحه که از تاپیک خوندم مثل اینکه پینگش خوبه.همینطوره؟جایی که هستم رایتل خوب آنتن میده.بعد میخوام یه سیم کارت دیتا و یه مودم بگیرم که لازم نباشه از گوشی استفاده کنم..ترافیک طرحاش واسه من کافیه.فقط کیفیتش چطوره؟
نظرتون راجع به این مودم چی هست؟
خوبیش اینه که آنتن خارجی هم میخوره

thelastblack
29-10-2013, 19:31
یادمه قدیما فقط سیم کارت دائمی طرح بینهایت داشت، هنوز هم همینه؟

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk 2

mojtaba2321
30-10-2013, 23:57
دوستان من میخوام رایتل بگیرم اما گوشی ندارم
به نظرتون گوشی بگیرم بهتره یا مودم 3g ؟ هزینه مودم مسلما پایین تره اما آیا سرعتش هم بالاست؟
الان یکی از دوستان با گوشیش سرعت دانلودش 120 بود...

shayan0o21
01-11-2013, 14:23
اونی که 512 هست چی؟ آیا بیشتر از 512 هست یا نه؟!

بله 1 مگ ، که همینجوری به کسی نمی دن

shayan0o21
01-11-2013, 14:24
دوستان من میخوام رایتل بگیرم اما گوشی ندارم
به نظرتون گوشی بگیرم بهتره یا مودم 3g ؟ هزینه مودم مسلما پایین تره اما آیا سرعتش هم بالاست؟
الان یکی از دوستان با گوشیش سرعت دانلودش 120 بود...

سرعتش خوبه هست ، اگه مودم بگیرین فرق نمی کنه !
اون دوستتون هم 1 مگ هست ، که باید مدارک بدید تا تایید کنن و 512 به بالا بدن بهتون
ولی همون 128 یا 256 در اصل اگه دانلود ندارید خوبه ولی نه برای بازی

shayan0o21
01-11-2013, 14:27
یادمه قدیما فقط سیم کارت دائمی طرح بینهایت داشت، هنوز هم همینه؟

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk 2

بله هنوز هم همین هست

shayan0o21
01-11-2013, 14:29
مودم شما تنظیم هست؟ هر دو سیم کارت را روی یک مودم گذاشتین؟

تنظیمات اینترنت رو درست کن ، اینترنت فعال میشه

Moayeri1372
01-11-2013, 18:12
دوستان وایمکس ها که لامصب پینگ افتضاحی دارن مخصوصا ایرانسل.مبین نت هم که مودم هاش خیلی گرونن.میخواستم رایتل بگیرم.چند صفحه که از تاپیک خوندم مثل اینکه پینگش خوبه.همینطوره؟جایی که هستم رایتل خوب آنتن میده.بعد میخوام یه سیم کارت دیتا و یه مودم بگیرم که لازم نباشه از گوشی استفاده کنم..ترافیک طرحاش واسه من کافیه.فقط کیفیتش چطوره؟
نظرتون راجع به این مودم چی هست؟
خوبیش اینه که آنتن خارجی هم میخوره
کسی نمی خواد جواب منو بده؟

thelastblack
01-11-2013, 18:41
کسی نمی خواد جواب منو بده؟

دوست عزیز، اینجا دوستان داوطلبانه جواب میدن، وظیفشون نیست. طلبکار نباش خواهشا.
اتفاقا پینگ خوبی نداره، واسه بازی مناسب نیست ولی برا وب گردی مناسبه. در مورد مودم نظری ندارم.

Moayeri1372
02-11-2013, 00:20
دوست عزیز، اینجا دوستان داوطلبانه جواب میدن، وظیفشون نیست. طلبکار نباش خواهشا.
اتفاقا پینگ خوبی نداره، واسه بازی مناسب نیست ولی برا وب گردی مناسبه. در مورد مودم نظری ندارم.

کی طلب کار بود؟یه سوال پرسیدم.منظورم این بود که کسی نمیتونه جواب منو بده؟
میدونم برای بازی خوب نیست ولی اگه پوشش خوب باشه از وایمکس بهتره درسته؟

thelastblack
02-11-2013, 07:51
کی طلب کار بود؟یه سوال پرسیدم.منظورم این بود که کسی نمیتونه جواب منو بده؟
میدونم برای بازی خوب نیست ولی اگه پوشش خوب باشه از وایمکس بهتره درسته؟

تجربه وایمکس ندارم ولی از سرویس ADSL نامحدود مخابرات بهتره.

hamed m2m
03-11-2013, 19:55
تجربه وایمکس ندارم ولی از سرویس ADSL نامحدود مخابرات بهتره.

وایمکس هم چرته.دوتاشون هم ایرانگل هم مبین طر

rasoulrasoul
07-11-2013, 17:31
یک سوال کسی تجربه استفاده از این نوع مودم ها که 3g رو به wifi تیدیل میکنن داره ؟

newmj2
12-11-2013, 01:41
امروز اومدم سیاهکل گیلان که الان میبینم رایتل آنتن میده و سرعت اینترنت دانلودش با 128 داره بالای 65 کیلوبات با دانلود منیجر دانلود میکنه.سرعتش عالیه اگه قیمتش ارزون کنن و شبانه رایگان بدن خیلی خوبه

.:Bardia:.
12-11-2013, 19:53
یک سوال کسی تجربه استفاده از این نوع مودم ها که 3g رو به wifi تیدیل میکنن داره ؟

بعضي دوستان قبلن تست كردن و همينجا اعلام كردند .
ميتونيد استفاده كنيد .

ugi1
13-11-2013, 00:09
من تو اردبیل و مشهد تست کردم سرعت اینترنت خیلی متغیره.

Sent from my C6602 using Tapatalk 2

saeidrezay
13-11-2013, 00:13
میخواستم بدونم که رایتل برای شهرستان ها کی میاد

By Tapatalk

Armin.Computer
13-11-2013, 01:21
میخواستم بدونم که رایتل برای شهرستان ها کی میاد

By Tapatalk

سلام
تا جایی که من می دونم
سایتش نواحی تحت پوشش و نمایندگی رو زده
پشتیبانی هم هست
در کل تمامی اطلاعات در سایتش هست

amin_pwa
13-11-2013, 12:04
من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
دوستان این isp چه طوریاس ؟
سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
حجم اضافه قیمتش چنده ؟
حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
با تشکر

.:Bardia:.
13-11-2013, 13:28
من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
دوستان این isp چه طوریاس ؟
سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
حجم اضافه قیمتش چنده ؟
حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
با تشکر

اگه صرفاً براي نت ميخوايد رايتل مناسب نيست ...

براي خونه ADSL بگيريد خيلي ارزون تر در مياد .

aali361
19-11-2013, 15:28
سیم کارت رایتل دایمی چه مزیت هایی نسبت به اعتباری داره ؟ :n13:

AryanLand
19-11-2013, 15:41
سیم کارت رایتل دایمی چه مزیت هایی نسبت به اعتباری داره ؟ :n13:

سلام.
اول اینکه تعرفه هاش ارزونتره و دوم اینکه پرداختش رو دوره ای انجام میدید قبضش آخر دوره براتون میاد. :11:

shayan0o21
20-11-2013, 16:06
سلام.
اول اینکه تعرفه هاش ارزونتره و دوم اینکه پرداختش رو دوره ای انجام میدید قبضش آخر دوره براتون میاد. :11:

و اینکه میتونید از طرح نامحدود رایتل استفاده کنی:n01:

siamak_mu
23-11-2013, 07:40
سلام.
طرح نامحدود سرعت اینترنتش چنده؟ تو تهران آنتن دهیش چطوره؟ اینترنتش وقتی مثلاً تو تاکسی هستی منطقه عوض میشه قطع و وصل نمیشه؟
مرسی.

AryanLand
23-11-2013, 09:16
و اینکه میتونید از طرح نامحدود رایتل استفاده کنی:n01:

البته اون طرح اونجورا هم که تبلیغ میشه نیست.

AryanLand
23-11-2013, 09:18
سلام.
طرح نامحدود سرعت اینترنتش چنده؟ تو تهران آنتن دهیش چطوره؟ اینترنتش وقتی مثلاً تو تاکسی هستی منطقه عوض میشه قطع و وصل نمیشه؟
مرسی.

سلام.
سرعتش 128 هست و ماهیانه 50000تومان ولی تهش یه مصرف منصفانه چسبوندن که هرچی من گشتم نتونستم بفهمم معنیش چیه و چقدر مصرف رو منصفانه میدونن. :11:

shayan0o21
23-11-2013, 16:20
سلام.
سرعتش 128 هست و ماهیانه 50000تومان ولی تهش یه مصرف منصفانه چسبوندن که هرچی من گشتم نتونستم بفهمم معنیش چیه و چقدر مصرف رو منصفانه میدونن. :11:

بستگی داره آخرین سرویسی که داشتید سرعتش چند بوده اگه ۵۱۲ بود و طرح نامحدود رو فعال کنید ۵۱۲ هست سرعت و مصرف منصفانه هم ۲۰ گیگ هست:n16:

ardal 254
23-11-2013, 18:10
بستگی داره آخرین سرویسی که داشتید سرعتش چند بوده اگه ۵۱۲ بود و طرح نامحدود رو فعال کنید ۵۱۲ هست سرعت و مصرف منصفانه هم ۲۰ گیگ هست:n16:

جالب نیست زیاد طرحش یعنی زیاد به صرفه نیست در حد همون 50 تومن میزارن کار کنی بد به سقفش که رسید اذیت میکنن

Sent from my GT-P3100

siamak_mu
23-11-2013, 20:54
منظورتون 128 کیلیوبیت هست؟ یعنی طرح بینهایت سرعتش از معمولی کمتره؟ آخه دوستم چند روز هست اعتباری گرفته سرعت اینترنتش خیلی بالاس. تازه با یخ شکن تو یوتیوب راحت میشه فیلم دید! اینترنت این اعتباری ها چطوریه؟ حجمیه یا از به ازای هر کیلوبایت استفاده از شارپ کم میشه؟

ardal 254
24-11-2013, 09:03
منظورتون 128 کیلیوبیت هست؟ یعنی طرح بینهایت سرعتش از معمولی کمتره؟ آخه دوستم چند روز هست اعتباری گرفته سرعت اینترنتش خیلی بالاس. تازه با یخ شکن تو یوتیوب راحت میشه فیلم دید! اینترنت این اعتباری ها چطوریه؟ حجمیه یا از به ازای هر کیلوبایت استفاده از شارپ کم میشه؟

من یکی از دوستام داشت کرده بود 512 بعدم بینهایت اخرش تا 6 7 گیگ اول خوب بود بد محدودش کردن تا 10kb اونم طرح انصراف داد

Sent from my GT-P3100

e.khafan!
25-11-2013, 22:54
رایتل تخفیف دانشجویی داده، برای سیم کارت دائمی 50 درصد، کسی اطلاعی داره که نحوه پرداخت چطوره؟
بنظرتون اگر اینو بگیریم مثل سیم کارت عادی دائمی میشه ازش استفاده کرد؟ نکنه یهو بردارن یسری چیزارو حذف کنن بگن تا 60 تومن بعدیو ندین مثلا نمیتونی از طرح بینهایت استفاده کنی؟!
اونوقت سیم هدیه اعتباری هم روشه؟

AryanLand
25-11-2013, 23:55
رایتل تخفیف دانشجویی داده، برای سیم کارت دائمی 50 درصد، کسی اطلاعی داره که نحوه پرداخت چطوره؟
بنظرتون اگر اینو بگیریم مثل سیم کارت عادی دائمی میشه ازش استفاده کرد؟ نکنه یهو بردارن یسری چیزارو حذف کنن بگن تا 60 تومن بعدیو ندین مثلا نمیتونی از طرح بینهایت استفاده کنی؟!
اونوقت سیم هدیه اعتباری هم روشه؟

سلام.
شما بین 3 تا 13 آذرماه توی سایتش ثبت نام میکنید بعد از 14 تا 17 آذرماه میری نمایشگاه الکامپ با اصل و کپی کارت ملی و اصل کارت دانشجویی تحویل میگیری.منتها خود صاحب کارت باید باشه.در مورد موارد بعدی هم خیر یه همچین اتفاقی نمیفته و از تمام امکاناتش میتونی استفاده کنی.:11:

shayan0o21
26-11-2013, 01:03

تا سرعت ۱ مگ میشه . سرعت تا ۱۲ شب ثابته بعد میاد پایین تا ظهر بعد اعتباری ها هم میتونید حجم بخرید و هم از شارژ کم بشه :n16:

siamak_mu
26-11-2013, 20:12
تا سرعت ۱ مگ میشه . سرعت تا ۱۲ شب ثابته بعد میاد پایین تا ظهر بعد اعتباری ها هم میتونید حجم بخرید و هم از شارژ کم بشه :n16:

یعنی سرعت روزش از شبش بهتره؟! منم فقط برای استفاده ی روز میخوام. بعد ۲۰ گیگ مصرف منصفانه چه اتفاقی میوفته؟ اگه سرعت کم میشه سر ماه خودش عادی میشه؟ شما ۲۰ گیگ رو رد کردی؟

Facon_Archi
26-11-2013, 20:37
دوستان سرعتش رو چطور میشه تست کرد؟
من سیمکارت رو انداختم توی آیپد دارم استفاده میکنم ازش
واسه همین نمیدونم چطور تست سرعت بگیرم
+چطور میشه فهمید چقدر شارژ مونده از اینترنت؟

amirdnvos
26-11-2013, 23:54
فکر کنم نرم افزارش برای آیپد باشه تو سایت اسپیدتست.برای اطلاع از مانده بسته به ecare.rightel.ir برید.

shayan0o21
27-11-2013, 00:55
یعنی سرعت روزش از شبش بهتره؟! منم فقط برای استفاده ی روز میخوام. بعد ۲۰ گیگ مصرف منصفانه چه اتفاقی میوفته؟ اگه سرعت کم میشه سر ماه خودش عادی میشه؟ شما ۲۰ گیگ رو رد کردی؟

آره سرعت روز بهتره :n29: سرعتی به حدی پایین میاد که خودتون پشیمون میشید استفاده کنید ازش :n08:

e.khafan!
27-11-2013, 11:24
سلام.
شما بین 3 تا 13 آذرماه توی سایتش ثبت نام میکنید بعد از 14 تا 17 آذرماه میری نمایشگاه الکامپ با اصل و کپی کارت ملی و اصل کارت دانشجویی تحویل میگیری.منتها خود صاحب کارت باید باشه.در مورد موارد بعدی هم خیر یه همچین اتفاقی نمیفته و از تمام امکاناتش میتونی استفاده کنی.:11:

بسیار ممنون، نمیدونم میارزه 63 تومن بدم برای دائمی یا نه، الان 912 دارم، راضیم فقط اینترنت نداره دیگه...

AryanLand
28-11-2013, 02:08
بسیار ممنون، نمیدونم میارزه 63 تومن بدم برای دائمی یا نه، الان 912 دارم، راضیم فقط اینترنت نداره دیگه...

سلام.
بستگی داره به خودتون دیگه.به هر حال شما یه خط 120 تومنی دارید میخرید به این قیمت.::11:

alirezaveis
28-11-2013, 08:47
درود دوستان. من مدارک رو برای گرفتن سرعت بالاتر از 128 واسه رایتل ارسال کردم و اونا هم تائید کردن. حالا واسه گرفتن سرعت 1 مگ باید چیکار کنم ؟ آیا باید اول یه بسته با سرعت یه مگ بگیرم که تموم بشه تا سرعتم رو یه مگ بمونه یا راه دیگه ای داره ؟ آخه ترجیح میدم بسته نخرم و موقع استفاده از اعتبار پولیم کم بشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

AryanLand
28-11-2013, 09:49
درود دوستان. من مدارک رو برای گرفتن سرعت بالاتر از 128 واسه رایتل ارسال کردم و اونا هم تائید کردن. حالا واسه گرفتن سرعت 1 مگ باید چیکار کنم ؟ آیا باید اول یه بسته با سرعت یه مگ بگیرم که تموم بشه تا سرعتم رو یه مگ بمونه یا راه دیگه ای داره ؟ آخه ترجیح میدم بسته نخرم و موقع استفاده از اعتبار پولیم کم بشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

سلام.

شما زمانی که مدارکتون مورد تائید قرار گرفت هر سرعتی که بخواید باید بسته ش رو خریداری کنید.با خرید هر بسته تا اتمام زماناون بسته سرعتتون همون میمونه.:11:

alirezaveis
28-11-2013, 16:55
سلام.

شما زمانی که مدارکتون مورد تائید قرار گرفت هر سرعتی که بخواید باید بسته ش رو خریداری کنید.با خرید هر بسته تا اتمام زماناون بسته سرعتتون همون میمونه.:11:
ممنون از پاسختون . ولی اگه به هر دلیلی چه اتمام حجم بسته چه به پایان رسیدن مدت زمان اعتبار بسته ی با سرعت یک مگ ، بسته انتخابی تموم بشه دوباره سرعت برمیگرده رو همون 128 یا روی همون یک مگ میمونه ؟

AryanLand
28-11-2013, 18:08
ممنون از پاسختون . ولی اگه به هر دلیلی چه اتمام حجم بسته چه به پایان رسیدن مدت زمان اعتبار بسته ی با سرعت یک مگ ، بسته انتخابی تموم بشه دوباره سرعت برمیگرده رو همون 128 یا روی همون یک مگ میمونه ؟

سلام.
عرض میکنم که شما هر بسته ای رو بخرید همون سرعت رو دارید یعنی زمانی که به همون دلایلی که فرمودید اینترنتتون تموم شد باید دوباره بسته بخرید که همون موقع دوباره سرعتتون رو انتخاب میکنید.شما با ارسال مدارکتون مجوز سرعت بالاتر از 128 رو دریافت میکنید ولی ملزم به استفاده نیستید میتونید خودتون سرعت رو انتخاب کنید.:11:

arash59b
28-11-2013, 19:33

بعد از اتمام طرحتون مصرف شما بصورت ازاد حساب می یشه و سرعت مصرف ازاد هم 128 هست پس احتمالا برمی گردید به 128. امتحان نکردم ولی بنطرم باید اینطور باشه

shayan0o21
28-11-2013, 23:05

سلام
سرعت همون 1 مگ هست
و مصرف آزاد هم یک مگ مگر اینکه بسته ای با سرعت متفاوت بخرید:n16:

amirdnvos
29-11-2013, 02:18

سلام
نه دوست عزیز،سرعت به 128 برنمیگرده

thelastblack
30-11-2013, 11:37
سلام
من الان ۵۱۲ دارم اگه بخوام سرعتم رو عوض کنم باید چیکار کنم؟ تو قسمت بسته ها فقط ۵۱۲ هست.
سیم کارتم دیتاست و ۲۲این ماه بستم تموم میشه.
ممنون

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

ardal 254
30-11-2013, 11:53
سلام
من الان ۵۱۲ دارم اگه بخوام سرعتم رو عوض کنم باید چیکار کنم؟ تو قسمت بسته ها فقط ۵۱۲ هست.
سیم کارتم دیتاست و ۲۲این ماه بستم تموم میشه.
ممنون

بايد صبر کنى تا همون 22 طرح که تموم شه سرعتاى ديگه باز ميشه

years
03-12-2013, 09:38
سلام
چند روز پیش سیم کارت دیتا رایتل خریدم بعد چند روز هنوز فعال نشده
تو پست فرم را پر کردم گفت چند روزه دیگه فعال میشه
سیم کارته قیمتش 25 تومن بود اما تو سایت زده 20 تومن هر جایی میرم میگه 25 قیمتشه
راستی این عدد 3.75 G چیه؟
الان چند گیگ اینترنت داخلشه؟

AryanLand
03-12-2013, 13:23
سلام
چند روز پیش سیم کارت دیتا رایتل خریدم بعد چند روز هنوز فعال نشده
تو پست فرم را پر کردم گفت چند روزه دیگه فعال میشه
سیم کارته قیمتش 25 تومن بود اما تو سایت زده 20 تومن هر جایی میرم میگه 25 قیمتشه
راستی این عدد 3.75 G چیه؟
الان چند گیگ اینترنت داخلشه؟

سلام.
شما از توی سایتش خرید میکردی قیمتش 20 تومن بود.البته نمایندگی ها هم 20 تومن میفروشن.بعد از خرید 48 ساعته تحویل پست میشه یکی دوروز بعدش میرسه به شما و فعال هم هست.:11:

years
03-12-2013, 19:29
من از دفاتر خدمات ارتباطی خریدم گفت چند روزه دیگه فعال میشه برای فعال کردنش باید منتظر باشم یا اینکه کد فعال سازی چی باید بزنم؟

IntelCentrino
03-12-2013, 20:47
من از دفاتر خدمات ارتباطی خریدم گفت چند روزه دیگه فعال میشه برای فعال کردنش باید منتظر باشم یا اینکه کد فعال سازی چی باید بزنم؟

خودش فعال میشه.

فقط اگر سرعت بیشتر از 128 سفارش دادین، بعد از اینکه سیم کارت به دستتون رسید باید وارد سایت رایتل بشید و از پنل کاربریتون مدارک مورد نیاز را براشون ارسال کنید تا سرعت شما را ارتقا دهند.

timemachine2029
04-12-2013, 13:01
تو نمایشگاهی که 2..3 ماه قبل برگزار شد یه سرویس میخواستن بدن لایو تی وی،خبری نشد از دیگه!

years
04-12-2013, 13:51
مال من فعال شد الان برای سیم کارت دیتا تو کنترل پنل کاربری زده 51 مگ حجم دارید
الان من 512 بخوام با مدارک بگیریم چند گیگ حجم چند در میاد؟

saeidrezay
05-12-2013, 08:39
دوستانی که رایتل دارن میخوام بدونم سرعت دانلود یه سرویس معمول چقدر هست وکلا صرفه اقتصادی داره؟

Facon_Archi
05-12-2013, 09:01
دوستانی که رایتل دارن میخوام بدونم سرعت دانلود یه سرویس معمول چقدر هست وکلا صرفه اقتصادی داره؟

سرویس 128kb بین ۱۶ تا ۲۵ نوسان داره
واسه کارای دانلودی به نظر من مناسب نیس

brilliant1
05-12-2013, 09:34
15 آبانماه مدیر عامل رایتل گفت تعرفه ها تا یکماه بعد کاهش خواهد یافت.امروز 14 آذر است.
ضمنا در نمایشگاه الکامپ به بیمه شدگان تامین اجتماعی یک عدد سیمکارت اعتباری اهدا خواهد شد.

=CYBER=
05-12-2013, 18:11
افزايش سرعت پيش كش من الان ٢ ماه هست اينترنت ندارم و ٢ روز هست نصف روز آنتن هم ندارم !!!!

اينترنت حتي سايت ساده هم لود نمي كنه

Erfandotm
07-12-2013, 11:38
افزايش سرعت پيش كش من الان ٢ ماه هست اينترنت ندارم و ٢ روز هست نصف روز آنتن هم ندارم !!!!

اينترنت حتي سايت ساده هم لود نمي كنه

کجا زندگی میکنید؟!

tarashee
08-12-2013, 23:49
ببخشید اگه سوالم مبتدیه :n15:
میشه از اینترنت این سیمکارت برای حج که میخوام برم استفاده کنم برای ارتباط با خانواده !؟ .. :n13:

ardal 254
09-12-2013, 18:00
ببخشید اگه سوالم مبتدیه :n15:
میشه از اینترنت این سیمکارت برای حج که میخوام برم استفاده کنم برای ارتباط با خانواده !؟ .. :n13:

رايتل هنوز کله ايران کامل تحت پوشش نداره خيلى جاها انتن صفره چه برسه به عربستان و اونورا.شما مطمئن باش اگر رايتل ميتونست اونجارو پوشش بده با تبليغات خودشو خفه ميکرد :cool:

years
10-12-2013, 00:05
آیا اینترنت رایتل در اتوبوس های بین شهری هم جواب میده در جاده؟

arash59b
10-12-2013, 01:25
آیا اینترنت رایتل در اتوبوس های بین شهری هم جواب میده در جاده؟

هرجا انتن بده جواب میده.

فعلا که تو شهرها هم کامل پوشش نداره واسه بیابون هم احتمالا بعد از 5-6 بار دیگه که انجصارشون رو تمدید کردن یه فکری می کنند

امین1356
10-12-2013, 02:21
هرجا انتن بده جواب میده.

فعلا که تو شهرها هم کامل پوشش نداره واسه بیابون هم احتمالا بعد از 5-6 بار دیگه که انجصارشون رو تمدید کردن یه فکری می کنند
نه دیگه، خوشبختانه این وزریر جدید گفته انحصار رایتل حداکثر آخر مرداد سال دیگست و بعد از اون به بقیه اپراتورها هم مجوز 3G و 4G! میدن (بعد از اون رایتل هم میره پیش تالیا)
لینک خبرشو هم خواستی بگو تا سرچ کنم بزارم.

روانپریش
10-12-2013, 13:15
دوستان رایتل طرح نامحدود داره؟

abcdab
10-12-2013, 14:51
دوستان رایتل طرح نامحدود داره؟

بله داره ولی فقط مخصوص سیم کارت دائمی هست

روانپریش
10-12-2013, 20:01
بله داره ولی فقط مخصوص سیم کارت دائمی هست

تعرفه هاش چجوریه؟

ardal 254
13-12-2013, 13:22
تعرفه هاش چجوریه؟

بد نيست فعلا ولى بايد يه فکرى بکنه واسه تعرفه هاش تا موقع که انحصارشو بر ميدارن وگرنه اينم ميشه مثه تاليا

روانپریش
13-12-2013, 15:18
بد نيست فعلا ولى بايد يه فکرى بکنه واسه تعرفه هاش تا موقع که انحصارشو بر ميدارن وگرنه اينم ميشه مثه تاليا

فک کنم تا وقتی که انحصارش دست رایتل باشه قیمت همچنان بالا باشه

ardal 254
13-12-2013, 18:03
فک کنم تا وقتی که انحصارش دست رایتل باشه قیمت همچنان بالا باشه

من منتظرم از انحصار در بیاد برم از ایرانسل بگیرم هم پشتیبانی درست داره همه جا هم تعرفه ها بهتره میگن 4g هم پشتش میاد

روانپریش
13-12-2013, 21:27
من منتظرم از انحصار در بیاد برم از ایرانسل بگیرم هم پشتیبانی درست داره همه جا هم تعرفه ها بهتره میگن 4g هم پشتش میاد

درسته شرکت ایرانسل خیلی کارش درسته
کی از انحصار خارج میشه؟

ardal 254
14-12-2013, 00:00
درسته شرکت ایرانسل خیلی کارش درسته
کی از انحصار خارج میشه؟

فکر کنم نزدیکای شهریور تموم شه درستش این بود که شهریور امسال تموم شه ولی با پارتی بازی و اینا یه سال دیگه تمدید کردن

Viren
14-12-2013, 21:32
میشه یه تست پینگ از سرور آمریکا و اروپا بزارید ببینیم چطوریه؟

Terova
15-12-2013, 14:23
دوستان اینترنت 1 گیگ 256 یک ماهه رایتل چقدر هست..؟ 2 گیگش چقدره..؟

AryanLand
15-12-2013, 18:29
دوستان اینترنت 1 گیگ 256 یک ماهه رایتل چقدر هست..؟ 2 گیگش چقدره..؟

سلام.
رایتل سرعت 256 نداره.128 یک گیگ و 512 یک ونیم گیگ و 1 مگ 2 گیگ داره.

ardal 254
16-12-2013, 15:17
128 رایتلو میشه گفت همون 256 چون شما اگه دقت کنی واسه دانلود رو 32 فیکس میمونه

amirdnvos
16-12-2013, 19:24
میشه یه تست پینگ از سرور آمریکا و اروپا بزارید ببینیم چطوریه؟

512

ardal 254
16-12-2013, 19:38
رایتل پینگ درستی نداره همین که سرعت ثابته خوبه

gprsm
17-12-2013, 00:24
سلام من یک هفتست که به شهر دیگه ای اومدم(گرگان) و دو سه ماهی اونجا باید بمونم رایتل گرفتم و هنوز در 128 اون هستم تا 15 روز اون تموم بشه منتها سرعتم در حد اسف باری پایینه یعنی واقعا پایینه و صفحات لود نمیشن و سرعت هم خیلی نوسان داره میخواستم بپرسم به نظر شما اگه طرح 512 اونو بگیرم شرایط بهتر میشه؟منطقه زندگیم تو سایت رایتل توی منطقه سبزه و من الان طبقه چهارم یک ساختمون هستم

=CYBER=
17-12-2013, 08:27
سلام من یک هفتست که به شهر دیگه ای اومدم(گرگان) و دو سه ماهی اونجا باید بمونم رایتل گرفتم و هنوز در 128 اون هستم تا 15 روز اون تموم بشه منتها سرعتم در حد اسف باری پایینه یعنی واقعا پایینه و صفحات لود نمیشن و سرعت هم خیلی نوسان داره میخواستم بپرسم به نظر شما اگه طرح 512 اونو بگیرم شرایط بهتر میشه؟منطقه زندگیم تو سایت رایتل توی منطقه سبزه و من الان طبقه چهارم یک ساختمون هستم

نه متاسفانه

gprsm
17-12-2013, 12:59
نه متاسفانه
یعنی نگیرم نه؟

sharpy
17-12-2013, 14:20
من رایتل رو برای وی چت و واتس اپ میخوام .فقط روی گوشی کدام طرح بدردم میخوره ؟؟!
به صرفه ترین طرح برا من کدومه اصلا دانلود ندارم .الان هم مبینت دارم که گذاشتم کنار چون قسمتاش خیلی فضاییه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

rz21
17-12-2013, 15:06
من رایتل رو برای وی چت و واتس اپ میخوام .فقط روی گوشی کدام طرح بدردم میخوره ؟؟!
به صرفه ترین طرح برا من کدومه اصلا دانلود ندارم .الان هم مبینت دارم که گذاشتم کنار چون قسمتاش خیلی فضاییه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

شما هم مثل منی..128 یک ماهه 12500...

ardal 254
17-12-2013, 21:23

اگه میتونی واسه اون دو سه ماه adsl چیزی جور کن اعصاب خودتو با رایتل خورد نکن رایتل یه چیزیه واسه ناچاری تو شرایطی که هیچ جور به نت دست رسی نداری زیاد نمیشه روش حساب کرد

Viren
18-12-2013, 00:14
512

آقا دستت درد نکنه ولی منظورم از سایت pingtest.net بود
میشه یه لطف کنی بزاری؟

Facon_Archi
18-12-2013, 18:03
هر ماه باید شارژ کرد؟
الان من ۲گیگ از حجم ام باقی مونده ولی پیغام میده باید شارژ کنید
مدل ِ حجمی نداره؟

gprsm
18-12-2013, 18:04
سلام
بالا پست داده بودم که وضعیت اینترنت رایتلم واقعا ناجوره
منتها مودم من
D-Link DWM-156 هست ولی وقتی سیمکارتم رو توی موبایلم میذارم(n95)سرعتم خیلی خوب میشه!!!!!
نمی دونم از ویندوزمه یا از مودممه و یا .... ویندوزم 8.1 هست و روی مودم نوشته با ویندوز 8 سازگاره و ظاهرا هم سازگاره!
چیزی به نظر کسی نمی رسه؟

AryanLand
18-12-2013, 19:07
هر ماه باید شارژ کرد؟
الان من ۲گیگ از حجم ام باقی مونده ولی پیغام میده باید شارژ کنید
مدل ِ حجمی نداره؟
سلام.

بله شما باید هر ماه شارژ کنید.یا اینکه چند ماهه مثلا" 6 ماهه بگیرید.در این صورت حجمتون ماه به ماه نمیسوزه.در حالت کلی شما چه حجمتون تموم بشه چه مدت زمانتون باید شارژ کنید مگر اینکه سیم کارت دیتا داشته باشید که با اتمام حجم اگر مدت زمان داشته باشید میتونید حجم اضافه بخرید.:11:

روانپریش
18-12-2013, 19:13
دوستان قیمت رایتل دایمی و اعتباری چنده؟
فقط لطفا ادرس وب سایتشو ندیدن

gprsm
18-12-2013, 21:59
سلام
بالا پست داده بودم که وضعیت اینترنت رایتلم واقعا ناجوره
منتها مودم من
D-Link DWM-156 هست ولی وقتی سیمکارتم رو توی موبایلم میذارم(n95)سرعتم خیلی خوب میشه!!!!!
نمی دونم از ویندوزمه یا از مودممه و یا .... ویندوزم 8.1 هست و روی مودم نوشته با ویندوز 8 سازگاره و ظاهرا هم سازگاره!
چیزی به نظر کسی نمی رسه؟

آقا خودم فهمیدم
جوابشو میگم هر کس خواست استفاده کنه
مشکل من این بود که profile نساخته بودم
حالا درست شده
پروفایلو میشه هم import کرد و هم دستی ساخت
آخیش سرعتم فوق العاده شده( نسبت به قبل از این البته) البته من ندید بدید نبودم خونمون 2 مگ داشتم
ولی الان همین که وب پیج رو خوب لود میکنه خودش خیلیه برام
خدا رو شکر

amirdnvos
18-12-2013, 23:53

سلام
دوست عزیز وقتی پوشش منطقه سبزه یعنی راه اندازی اولیه واسه همین سرعت کمه وقتی پوشش تجاری (یعنی رنگ بنفش)بشه سرعت هم بهتر میشه

amirdnvos
18-12-2013, 23:58
آقا دستت درد نکنه ولی منظورم از سایت pingtest.net بود
میشه یه لطف کنی بزاری؟

بفرمایید:

=CYBER=
19-12-2013, 00:30
سايت رايتل براي شما باز ميشه ؟

amirdnvos
19-12-2013, 10:47
سايت رايتل براي شما باز ميشه ؟

برای من باز میشه

IVAN
19-12-2013, 13:16
غیرفعالش کرد؟؟

اول مودمو به پورت usb وصل کنید
بعد به قسمت device manager برید و در قسمت modem ، مودمتون رو انتخاب کنید (مثلا D-link hspa...) و راست کلیک و properties
در تب power management تیک گزینه اول (اگه درست خاطرم مونده باشه عبارت allow the computer to power off this device for power saving هست) رو بردارید و تمام
به properties کانکشن اینترنت هم یه نگاهی کنید و عبارت idle time before haging up رو never قرار بدید ( معمولا همینطور هست)
مشکل حل میشه. البته تا اینجا سیستم شما اقدام به قطع کردن ارتباط نمی کنه. ممکنه خود رایتل بعد از یه مدت این کارو انجام بده که در این صورت شما باید درخواست های اصطلاحا keep alive ارسال کنید
این درخواست ها ترافیک خاصی ندارن (مثلا 5-4 بایت در هر چند دقیقه). برنامه هایی برای این منظور وجود داره

Viren
20-12-2013, 01:30
بفرمایید:

دست شما درد نکنه پس برم رایتل بگیرم:n02:

پینگ مبین افتضاح

zerohour
20-12-2013, 15:25
اگر من یک مودم رایتل سیمکارت خور بخرم میتونم به یک تبلت که تری جی نداره وصلش کنم و به اینترنت متصل بشم ؟

ardal 254
20-12-2013, 16:27
اگر من یک مودم رایتل سیمکارت خور بخرم میتونم به یک تبلت که تری جی نداره وصلش کنم و به اینترنت متصل بشم ؟

شما باید یه کابل otg بگیری مودم وصل کنی به اون البته اون مودنی که میخوای بگیرین باید تو اندروید شناسایی بشه که مودم 3g اندروید قیمتشون یکم بالاتره برای کابل otg هم بید گوشی روت باشه البته این اخریو شک دارم که روت لازم داره یا نه

IntelCentrino
20-12-2013, 17:10

شما میتونی یک روتر 3G مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخری. البته قیمتش یک مقدار زیاد هست.

zerohour
20-12-2013, 17:14
پس کلا از خیر تبلت بدون تری جی بگذرم بهتره ؟

Joaquin
20-12-2013, 17:17
پس کلا از خیر تبلت بدون تری جی بگذرم بهتره ؟
با توجه به هزینه هایی که بعد براتون ایجاد میکنه و دردسر حمل یک مودم اضافه ... بعله.

=CYBER=
20-12-2013, 23:54
خبر خوب :‌ به زودی کاهش قیمت اینترنت رایتل به حداقل نصف :دی

Armin.Computer
21-12-2013, 00:01
خبر خوب :‌ به زودی کاهش قیمت اینترنت رایتل به حداقل نصف :دی

100% هرچی تعرفه کمتر بشه تعداد کاربرا بیشتر می شه
باید شهرهای تحت پوشش بیشتر بشه تا کاربرای بیشتری رو پوشش بده
تکلونوژی خوبی هست
به نظرم اگر سرعت خوبی بده می تونه رقیب تکلونوژی حاضر بشه

=CYBER=
21-12-2013, 00:19
100% هرچی تعرفه کمتر بشه تعداد کاربرا بیشتر می شه
باید شهرهای تحت پوشش بیشتر بشه تا کاربرای بیشتری رو پوشش بده
تکلونوژی خوبی هست
به نظرم اگر سرعت خوبی بده می تونه رقیب تکلونوژی حاضر بشه
امیدوارم کاهش قیمت و افزایش کاربرها باعث کاهش کیفت اینترنت مثل شرکت های اینترنت نباشه .

Joaquin
21-12-2013, 00:22
آینده نزدیک؟؟ کی هست حالا؟؟
این پینگ رایتل ظاهرا از مخابرات و مبین نت بهتره...
------------------
ای کاش زودتر این اینترنت های همراه توی این مملکت فراگیر بشن که بتونیم حداقل اون موقع بگیم "اینترنت" داریم...

mohammad.asghari
21-12-2013, 00:23
خیلی گرونه گیگی 10تومان!!

راه دیگه ای نیست؟

Armin.Computer
21-12-2013, 00:29
امیدوارم کاهش قیمت و افزایش کاربرها باعث کاهش کیفت اینترنت مثل شرکت های اینترنت نباشه .

درست گفتی
منم موافقم

من همیشه میگم که این نوع سیستم ها اگر فراگیر بشه می تونه تحول بزرگی رو ایجاد کنه

=CYBER=
21-12-2013, 00:58
آینده نزدیک؟؟ کی هست حالا؟؟
این پینگ رایتل ظاهرا از مخابرات و مبین نت بهتره...
------------------
ای کاش زودتر این اینترنت های همراه توی این مملکت فراگیر بشن که بتونیم حداقل اون موقع بگیم "اینترنت" داریم...
احتمالش هست قیمت های جدید با طرح زمستان بیان

amirdnvos
22-12-2013, 23:06
کاهش 50 درصدی قیمت بسته‌های اینترنت رایتل
به زودی تعرفه بسته‌های جدید اینترنت رایتل نسبت به هر گیگابایت تعرفه آزاد یک پنجم خواهد شد و قیمت بسته‌های جدید اینترنت نسبت به قبل به نصف کاهش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت رایتل در پاسخ به خبرنگار فارس پیرامون تعرفه اینترنت و وعده کاهش قیمت اینترنت این اپراتور، از کاهش تعرفه اینترنت رایتل به زودی خبر داد.
سید مجید صدری یکی از اولویت‌های خود را برای موفقیت این اپراتور کاهش قیمت چشم‌گیر اینترنت عنوان کرده و گفت که با این کار قصد دارد رایتل در سبد اقتصادی خانوار جا بگیرد و خدمات نسل 3 همه‌گیر شود.
وی در رابطه با تحقق وعده کاهش قیمت اینترنت رایتل که چندی پیش در اولین نشست خبری خود با رسانه ها قول آن را داده بود تاکید کرد.
مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه ادامه داد: در مرحله جدید، تعرفه بسته‌های جدید اینترنت رایتل نسبت به هر گیگابایت تعرفه آزاد حدود یک پنجم خواهد شد و تقریبا قیمت بسته‌های جدید اینترنت نسبت به بسته‌های فعلی، حداقل نصف می‌شود.
صدری در پایان با اشاره به در دست اقدام بودن این وعده گفت: هم‌اکنون این موضوع در دست کار کارشناسی است و به زودی اعلام می‌شود.

Facon_Archi
22-12-2013, 23:29
دوستان اگه سرویس رو به 1mb تغییر بدیم
قیمت ماهانه سرویس هم تغییر میکنه؟

years
22-12-2013, 23:53
512 گرفتم انگار نه انگار سرعت داره حتی صفحات را هم خوب باز نمیکنه

تبلت دارم

Armin.Computer
23-12-2013, 00:08
احتمالش هست قیمت های جدید با طرح زمستان بیان

منم همین حدس رو زدم
ببینیم چه قدر میشه

Tombstone1
23-12-2013, 15:19
سلام
دوستان، من یه گوشی سیستم عامل اندروید دارم و میخوام سیم کارت اعتباری رایتل بگیرم تا از اینترنتش استفاده کنم. (متاسفانه اینترنت ایرانسل روی گوشی من جواب نداد)
حالا موقع ثبت نام تو سایت رایتل، ازم میخواد که سرعت اینترنت که 3 حالت 128 و 512 و 1024 هست را مشخص کنم.
تو سایتش اینو زده: * دریافت سرعتهای بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه، تابع ضوابط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
الان من میتونم سرعت 1024 بگیرم؟؟ راحت میدند یا مثل شرکت های ADSL کلی مدرک مثل کارت دانشجوئی و ... میخوان؟؟
یه راهنمایی کنید ممنون میشم

years
23-12-2013, 18:34
تبلت را به امید رایتل خریدم افتضاح در اومد
با سرعت 512 یک صفحه را چند دقیقه طول میکشه باز کنه

Facon_Archi
23-12-2013, 18:36

دوستان جواب این سوال رو نمیدونید؟

baghali91
23-12-2013, 18:38
سلام
دوستان، من یه گوشی سیستم عامل اندروید دارم و میخوام سیم کارت اعتباری رایتل بگیرم تا از اینترنتش استفاده کنم. (متاسفانه اینترنت ایرانسل روی گوشی من جواب نداد)
حالا موقع ثبت نام تو سایت رایتل، ازم میخواد که سرعت اینترنت که 3 حالت 128 و 512 و 1024 هست را مشخص کنم.
تو سایتش اینو زده: * دریافت سرعتهای بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه، تابع ضوابط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
الان من میتونم سرعت 1024 بگیرم؟؟ راحت میدند یا مثل شرکت های ADSL کلی مدرک مثل کارت دانشجوئی و ... میخوان؟؟
یه راهنمایی کنید ممنون میشم

شما اگه دانشجو هستی اسکن کارت دانشجوییتو تو صفحه مدیریت حساب رایتل آپلود کن. حداکثر 24 ساعت بعد تایید میشه میتونی بسته اینترنت 1مگ هم بگیری.

amirdnvos
23-12-2013, 20:54

تا زمانی که سرویس فعلی مدت زمانش تموم نشه نمیشه سرعت رو ارتقا داد قاعدتا قیمت هر سرویس هم جداگانه حساب میشه،قیمت سرویس یک مگ هم توی پنل کاربری هست
امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید:n16:

years
23-12-2013, 21:17
سوال :
من سرویس 512 را انتخاب کردم تا 50 مگ 128 هدیه تموم نشه 512 شروع نیمشه؟

IVAN
25-12-2013, 11:09
این رایتل سرعتش خوبه و دقیقا سرعت اسمی رو ارائه میده --البته به غیراز 128 که سرعتش در حد 256 ـه -- ولی حیف که قیمتاش بالاست. 512 رایتل:

amirdnvos
25-12-2013, 12:49
سوال :

بله باید 128 تموم شه تا 512 شروع بشه

ardal 254
25-12-2013, 13:43
سوال :

یه سیستم واقعا مزخرفی که رایتل داره اینکه مثلا اگه شما طرح 3 ماه 128 بگیری زودتر از اون 3 ماه حجمت تموم شه باید وایستی 3 ماه تموم شه بعد سرویستو تغییر بدی تو این مدت باید حجم اضافه بخری و این خیلی بده

ardal 254
25-12-2013, 13:44
این رایتل سرعتش خوبه و دقیقا سرعت اسمی رو ارائه میده --البته به غیراز 128 که سرعتش در حد 256 ـه -- ولی حیف که قیمتاش بالاست. 512 رایتل:

میگن میخواد قیمتاش نصف شه ولی میگن دیگه در حد همون گفتن

ardal 254
25-12-2013, 13:49
تو طرح نامحدود مصرف منصفانه رایتل چیه چند گیگه؟

AryanLand
25-12-2013, 23:11
یه سیستم واقعا مزخرفی که رایتل داره اینکه مثلا اگه شما طرح 3 ماه 128 بگیری زودتر از اون 3 ماه حجمت تموم شه باید وایستی 3 ماه تموم شه بعد سرویستو تغییر بدی تو این مدت باید حجم اضافه بخری و این خیلی بده

سلام.
شما فقط حجم اضافه رو روی سیم کارت دیتا میتونید بخرید.یعنی اگر حجمتون تموم بشه و زمان داشته باشید اگر سیمکارتتون دیتا نباشه بخواین هم نمیتونید حجم اضافه بخرید و دوباره باید طرح بخرید.:11:

shayan0o21
27-12-2013, 00:52
تو طرح نامحدود مصرف منصفانه رایتل چیه چند گیگه؟

20 گیگ برای حجم منصفانه

gprsm
27-12-2013, 11:18
سلام
آقا ساعت دانلود رایگان رایتل چندتا چنده
من 512 دارم

ardal 254
27-12-2013, 11:21
سلام
آقا ساعت دانلود رایگان رایتل چندتا چنده
من 512 دارم

از ساعت 1 تا 7 شب تا صبح

ardal 254
27-12-2013, 11:27
سلام.
شما فقط حجم اضافه رو روی سیم کارت دیتا میتونید بخرید.یعنی اگر حجمتون تموم بشه و زمان داشته باشید اگر سیمکارتتون دیتا نباشه بخواین هم نمیتونید حجم اضافه بخرید و دوباره باید طرح بخرید.:11:

اره منظورم دیتاش بود ولی در کل یه نوع عیب به نظر من ادم همش باید حجم بخره
تو سیم کارت دایمی هم درسته اگه شما 512 بگیری حجمت تموم شه فقط طرح های 512 واست بازه 1 مک تا وقتی که تموم شه تاریخ طرح بستست

Joaquin
27-12-2013, 15:39
از ساعت 1 تا 7 شب تا صبح
جدی؟؟

مگه رایتل ساعت رایگان هم داره؟؟
برای چه نوع سیمکارتی؟؟
چه طرحی؟؟

ardal 254
27-12-2013, 15:48
جدی؟؟

برای چه نوع سیمکارتی؟؟
چه طرحی؟؟

رایگان که نمیشه گفت واسه سیم کارت دیتا که طرح میخریم مثلا 512 4 گیگ 4گیگم شب رایگان یا جایزه میده که ساعت استفاده اون 1 تا 7 وگرنه اونجور که شرکتای adsl میدن نیست

Armin.Computer
27-12-2013, 15:53
جدی؟؟

برای چه نوع سیمکارتی؟؟
چه طرحی؟؟

منم دیدم
برو تو سایتش طرح ها رو کامل زده

Milad4171
27-12-2013, 19:03
دوستان یه سوال. من میخوام سیمکارت رایتل بخرم. اعتباری
ففط موضوع سر اینه که میخوام ببینم اگه الان من سرویس 128 رو سفارش بدم بعدن اگه لازمم شد با نامه و برنامه هایی که داره میشه سفارش سرعت بالاتر تا 1 مگ رو داد یا نه یا چی؟

omid_061
27-12-2013, 19:23
خط رایتل روی گوشی Gallaxy Ace
ساپورت میشه؟؟؟

Facon_Archi
27-12-2013, 19:31
دوستان یه سوال. من میخوام سیمکارت رایتل بخرم. اعتباری
ففط موضوع سر اینه که میخوام ببینم اگه الان من سرویس 128 رو سفارش بدم بعدن اگه لازمم شد با نامه و برنامه هایی که داره میشه سفارش سرعت بالاتر تا 1 مگ رو داد یا نه یا چی؟

آره میشه
یه کپی کارت ملی و .. آپلود میکنی توی سایت و تمام
یا میتونی به نمایندگی هاش مراجعه کنی کارت رو ۱۵ دقیقه ای راه میندازن

Tombstone1
27-12-2013, 20:52
خط رایتل روی گوشی Gallaxy Ace
ساپورت میشه؟؟؟

آره داداش
من واسه یکی از دوستام راه انداختم.

ali_703555
28-12-2013, 02:26
سلام من از شیراز هستم 2 ماه پیش رایتل گرفتم سرعت عالی بود قطع و وصل هم نمیشد یه مدت گفتن به روز رسانی شبکه داریم سرعتا افتضاح بود الان که به قول خودشون بروز رسانی انجام شده باز هم همین مشکل رو دارم اینترنت send & resive هر 5 دقیقه یکبار کلا اینترنت کار نمیکنه هر چی هم به اپراتور زنگ میزنم هی میگن سیم کارت و توی یه دستگاه دیگه چک کن و از این چرت و پرت ها که ذهن ما رو منحرف کمه که ایراد از دستگاه هست نه آنتن دهی- کسی هست که این مشکل رو داشته باشه مثل من؟ حالا چه شیراز چه شهر های دیگه
دستگاه من هم مودم جیبی وای فای huawei E5332 هستش

AryanLand
28-12-2013, 09:09
اره منظورم دیتاش بود ولی در کل یه نوع عیب به نظر من ادم همش باید حجم بخره
تو سیم کارت دایمی هم درسته اگه شما 512 بگیری حجمت تموم شه فقط طرح های 512 واست بازه 1 مک تا وقتی که تموم شه تاریخ طرح بستست

سلام.
تعرفه های دیگه تا زمانی که حجم و زمان داشته باشی بسته هست.هر کدوم که تموم بشه بقیه تعرفه ها باز میشه. من خودم دفعه قبل،قبل از اتمام زمان با اتمام حجم تعرفه رو عوض کردم.(البته سیم کارت دایمی،اعتباری رو تست نکردم ):11:

ardal 254
28-12-2013, 10:29

امید رض
28-12-2013, 16:49
باسلام ببخشیدمن یکدونه رایتل128گرفتم حجم2گیگ ماهی 10تمن حالا می خواستم بدونم چجوری حجم این تموم میشه وشارژکردن اینترنت چجوریه

=CYBER=
28-12-2013, 16:52
زمستون تموم شد طرح های زمستون رایتل هنوز پیداشون نیست :n02:

amirdnvos
28-12-2013, 20:55
باسلام ببخشیدمن یکدونه رایتل128گرفتم حجم2گیگ ماهی 10تمن حالا می خواستم بدونم چجوری حجم این تموم میشه وشارژکردن اینترنت چجوریه

سلام
باید به ecare.rightel.ir برید.جواب همه ی سوالاتتون اونجا هست.اگه بازم سوالی داشتید در خدمتیم.

amirdnvos
28-12-2013, 20:56
زمستون تموم شد طرح های زمستون رایتل هنوز پیداشون نیست :n02:

خدا کنه قیمتا رو کم کنن.

Milad4171
28-12-2013, 20:59
تو سایت رایتل نقشه ها نمایش داده نمیشه . من میخوام ببینم تو شهر رامسر آنتن داره یا نه . تو لیست شهرهاش نیست ولی خیلی جاهایی که نزده آنتن میده.

AryanLand
28-12-2013, 21:04

سلام.
دوست عزیز رایتل 2 گیگ 10 تومن نداره سرعت 128 ش 1 گیگ ماهیانه هست و قیمتش هم بدون احتساب مالیات 12500 تومنه.:11:

امید رض
28-12-2013, 21:08
اخه سیم کارت دیتارو با128 سرعت شارژداخلی تومن10000+22تومن با وازفروشنده پرسیدم گفت 2گیگ حجم داره وهرماه باید براش 10تومن شارژبخری

امید رض
28-12-2013, 21:09
گفت حجم ماهی 10000تومن 2گیگ

Armin.Computer
28-12-2013, 22:36
تو سایت رایتل نقشه ها نمایش داده نمیشه . من میخوام ببینم تو شهر رامسر آنتن داره یا نه . تو لیست شهرهاش نیست ولی خیلی جاهایی که نزده آنتن میده.

برای من مشکل نداره
الان امتحان کن

reza-star
29-12-2013, 12:41
من تازه رایتل گرفتم( دیتا) سرعت 1 مگش خوبه تا الان قطعی هم نداشته ولی از قیمتاش نپرسید که همه چی رو خراب میکنه (اگه برا وبگردی مخواین خوبه اما برا دانلود به هیچ وجه توصیه نمیکنم.)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امید رض
29-12-2013, 12:43
باسلا یک مشکل پیش اومده زنگ زدم 2920که اصلا اشغاله حالا اگه می شه بگید مشکل ازچیه ممنون می شم
وقتی بارایتل کانکت میشم به اینترنت وصل میشه ولی مرورگرهیچ سایتی وازنمی کنه واین ارورو می ده وreset the cannection
باهمه مروگرها امتحان کردم ای مشکلو دااره وازهیچ فیلترشکنی استفاده نکردم الان فقط دوروزه که ازاینترنت استفاده می کنم
lading page the prablem

reza-star
29-12-2013, 12:54
سیمکارتتو کی گرفتی فعال کردی یا قبلا وصل میشد الان اینطوری شده

thelastblack
29-12-2013, 12:55
باسلا یک مشکل پیش اومده زنگ زدم 2920که اصلا اشغاله حالا اگه می شه بگید مشکل ازچیه ممنون می شم
وقتی بارایتل کانکت میشم به اینترنت وصل میشه ولی مرورگرهیچ سایتی وازنمی کنه واین ارورو می ده وreset the cannection
باهمه مروگرها امتحان کردم ای مشکلو دااره وازهیچ فیلترشکنی استفاده نکردم الان فقط دوروزه که ازاینترنت استفاده می کنم
lading page the prablem

گوشیت چیه؟

Facon_Archi
29-12-2013, 13:03
سلام
چطور میشه ترافیک اضافه خرید؟

امید رض
29-12-2013, 13:13
بامودم میرم تواینترنت نه باگوشی

XxScorpionxX
29-12-2013, 15:05
سلام
من از سر نا چاری برای یه مدتی هست که اینترنت GPRS دارم برای بازی آنلاین می خوام که اصلا نمی شه بازی کرد به غیر از ساعت 5 صبح اینابه خدا دلم برای خودم داره می سوزه انقدر لگ دارم :n14:
میخو استم بدونم پینگ رایتل الان چنده برای بازی آنلاین League of Legends سرور(EU West) چه طوره سرعتش؟ اگه خوبه بخرم اگه بدرد نمی خوره که دیگه باید بسوزیم بسازیم تا 4 یا 5 ماه دیگه برم اینترنت مخابرات بگیرم
کدام از تعرفه هاش برای بازی های انلاین بهتره من اصلا دانلود نمی کنم پس سرعت دانلود نیاز ندارم فقط پینگ برام ملا که
ممنون میشوم اگر جواب بدهید

XxScorpionxX
29-12-2013, 19:51
خوب اگه کسی جواب سوال قبلیمو نمی دونه حد اقل اینو جواب بدید(امید وارم که جواب بدید اگه نمی دونید بگید نمی دونم)
کسی از کرمانشاه هست رایتل گرفته باشه اگه هست بگه بیبینم خوبه بده پینگ رو چنده و ... .
قیمتاشم اگه زحمتی نیست بگید لطفا خوب خودم الان قیمتا رو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فصل زمستان قیمت ها ارزان تر می شوند؟؟

من گوشی LG kp500 دارم که تحت ۳G نیست حالا با این گوشی میشه از این سیم کارت استفاده بکنم یا نه یا با کابل اتصال وصل بشم به کامپوتر
؟؟؟
یک سوال دیگه مثلا وقتی شما دارید دانلود می کنید پینگتون دست نمی خوره ثابت می مونه من وقتی با GPRS دانلود می کنم تمام پینگم میشه تایم اوت
که همه ی سرعت دانلودم می گیره فقط می شه دانلود کرد نه کار دیگه ای

amirdnvos
30-12-2013, 00:28
خوب اگه کسی جواب سوال قبلیمو نمی دونه حد اقل اینو جواب بدید(امید وارم که جواب بدید اگه نمی دونید بگید نمی دونم)
کسی از کرمانشاه هست رایتل گرفته باشه اگه هست بگه بیبینم خوبه بده پینگ رو چنده و ... .
قیمتاشم اگه زحمتی نیست بگید لطفا خوب خودم الان قیمتا رو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فصل زمستان قیمت ها ارزان تر می شوند؟؟

من گوشی LG kp500 دارم که تحت ۳G نیست حالا با این گوشی میشه از این سیم کارت استفاده بکنم یا نه یا با کابل اتصال وصل بشم به کامپوتر

؟؟؟
یک سوال دیگه مثلا وقتی شما دارید دانلود می کنید پینگتون دست نمی خوره ثابت می مونه من وقتی با GPRS دانلود می کنم تمام پینگم میشه تایم اوت
که همه ی سرعت دانلودم می گیره فقط می شه دانلود کرد نه کار دیگه ای

سلام
در مورد پست قبلی تون شما ip یا سرور مورد نظرتون رو بگید تا براتون پینگو بذاریم.از نظر سرعت رایتل همیشه سرعتش ثابته.
- برای زمستون وعده دادن که قیمتا کم میشه
- باید گوشی شما 3g داشته باشه،در غیر این صورت باید گوشی رو عوض کنید یا مودم بگیرید.
- به نظرم پینگ ثابت می مونه

amirdnvos
30-12-2013, 00:29
سلام
چطور میشه ترافیک اضافه خرید؟

سلام
اگه سیم کارتتون دیتاست از طریق ecare.rightel.ir میتونید بخرید.

XxScorpionxX
30-12-2013, 09:26
- برای زمستون وعده دادن که قیمتا کم میشه

بسته های زمستونی کی فعال میشه؟؟ که اونمو قع بگیرم ارزون تره :n20:
ip server هم اینه Ping -t 31.186.224.254 من خودم گرفتم با 4.2.2.4 یکی هست:n01:
من گوشیم فقط برای وصل کردن به کامپیوترم می خواست که اینم دیگه جواب نمی دهد می روم یک مودم میگیرم اینطوری به صرفه تره:n05: اگه از نمایندگیش بگیرم بهتره یا از فروشگاه؟؟ اصلا چه فرقی داره قیمتا با هم؟؟
سیم کارت اگه بگیرم بعد از چند روز فعال می شود؟؟:n13:
خیلی ممنون از این که جواب دادین:n16:

amirdnvos
30-12-2013, 10:10
بسته های زمستونی کی فعال میشه؟؟ که اونمو قع بگیرم ارزون تره :n20:
ip server هم اینه Ping -t 31.186.224.254 من خودم گرفتم با 4.2.2.4 یکی هست:n01:
من گوشیم فقط برای وصل کردن به کامپیوترم می خواست که اینم دیگه جواب نمی دهد می روم یک مودم میگیرم اینطوری به صرفه تره:n05: اگه از نمایندگیش بگیرم بهتره یا از فروشگاه؟؟ اصلا چه فرقی داره قیمتا با هم؟؟
سیم کارت اگه بگیرم بعد از چند روز فعال می شود؟؟:n13:
خیلی ممنون از این که جواب دادین:n16:

فعلا فقط وعده دادن معلوم نیست کی فعال میشه!
پینگ هم میانگینش 181 هست.
نمایندگی و فروشگاه به نظرم فرقی نداره.شما باید با توجه به بودجه ای که داری مودم بخری.فکر کنم از 80 تومن باشه تا 150 تومن.مودم خودم دی لینکه که 2 سال پیش گرفتم 100 تومن و راضیم.
و سیم کارت هم بعد از 3-4 روز فعال میشه.
:n16:

amirdnvos
30-12-2013, 10:12

Viren
30-12-2013, 14:13
داداش اگه سیم کارت رو از سایت رایتل آنلا ین بخری 3 روزه بدستت میرسه و فعاله

mojtaba2321
30-12-2013, 15:31
انحصار 3جی رایتیل خرداد سال دیگه تموم میشه؟

Koosha_Raisi
31-12-2013, 19:37
پینگش فوقالعاده شده.
با دو آنتن تو خونه ویلایی 140 میلی ثانیه از 8.8.8.8 و 210 تا از 4.2.2.4 میگیرم.

فقط ملت سرعت 128/256 نگیرید که هیچ کاری نمیشه باش کرد ! فقط 1 مگ

and-roid2
31-12-2013, 19:41
پینگش فوقالعاده شده.
با دو آنتن تو خونه ویلایی 140 میلی ثانیه از 8.8.8.8 و 210 تا از 4.2.2.4 میگیرم.

فقط ملت سرعت 128/256 نگیرید که هیچ کاری نمیشه باش کرد ! فقط 1 مگ

پینگ داخلش چند شده برات؟
trace هم بگیر بی زحمت.

amirkhan_0o0
01-01-2014, 23:16
دوستان من نمی تونم نواحی تحت پوشش رو ببینم .
می شه یکی فایل گوگل مپز کاشان (شمال استان اصفهان) رو برام بگذاره؟؟
ممنون

amirdnvos
01-01-2014, 23:25
بفرمایید:

amirdnvos
01-01-2014, 23:26

پینگ بدجوری بالا رفته!

IVAN
01-01-2014, 23:28
دوستان من نمی تونم نواحی تحت پوشش رو ببینم .
می شه یکی فایل گوگل مپز کاشان (شمال استان اصفهان) رو برام بگذاره؟؟
ممنون

alimail3248
02-01-2014, 11:03
بازم جشنواره زمستان اومد و همون تعرفه های قبلی رو گذاشتن و هیچی هم ارزون نشده .این بود اون وعده هایی که میدادن ؟ بیش از یک ماه از وعده ای که داده بودن گذشت و توی جشنواه جدید همون قیمت ها رو زدن .
واقعا متاسفم...

=CYBER=
02-01-2014, 12:16
بازم جشنواره زمستان اومد و همون تعرفه های قبلی رو گذاشتن و هیچی هم ارزون نشده .این بود اون وعده هایی که میدادن ؟ بیش از یک ماه از وعده ای که داده بودن گذشت و توی جشنواه جدید همون قیمت ها رو زدن .
واقعا متاسفم...
کجا زدن جشنواره زمستان رو ؟‌ تو سایت که همون پاییزه ؟

امین1356
02-01-2014, 12:21
تو سایت که هنوز همون پاییزه!

Armin.Computer
02-01-2014, 14:44
دوستان الان یک بار دیگه سایت رو چک کنید

IVAN
02-01-2014, 14:54
قیمت ها که فرقی نکرده. اینجا ایرانه نباید به حرف مسئول جماعت اطمینان کرد!

Milad4171
02-01-2014, 22:39
دوستان. سیم کارت دیتا با سیم کارت اعتباری فرقی داره؟؟؟ امتیاز خاصی داره دیتا یا نه؟

e.khafan!
02-01-2014, 23:15
کاهش 50 درصدی قیمت بسته‌های اینترنت رایتل

این خبر خود سایت رایتله! یکم دی، بعد زمستانشون این شد؟ واقعا که، هیچ امیدی به آینده این شرکت نیست، تو فکرش بودم یه دائمی بگیرم، همین اعتباری هم که گرفتم پشیمونم