ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28

pipo4713
24-10-2017, 12:32
تو سایت رایتل که نوشته "راه اندازی اولیه" و "تجاری" معنی اصلی اش اینه : راه اندازی اولیه یعنی ، تجهیزات 4g را روی دکل نصب کردیم راه اندازی شد . تجاری هم یعنی داریم به صورت تجاری میفروشیم به اپراتورهای مجازی ، سامان تل ، سامان بانک ، شلطر موبایل ، تالیا ، ثریا و غیره

موبایلتون رو روی 4G قرار بدید و 1 دقیقه به حالت Air Mode بذارید و دوباره دربیارید،احتمالا باید وصل بشه، بعضی اوقات بدلیل ترافیک بالای آنتن این امکان وجود داره که وصل نشه،اما مطمئننا سرویسشو باید به مشترکین خودش بده... توی تهران هم در بعضی از مناطق اینطوری میشه...

m_amin
24-10-2017, 15:30
من در شمال تهران و در بعضی دیگر از مناطق تهران به آنتن همراه اول تاحالا وصل شدم و تونستم از سرویس 3G و LTE استفاده کنم و اینم برای چند دقیقه پیش هستش.
و در زمانیکه تماس میگیرم اسم آنتن از RighTel به IR-MCI تغییر میکنه و حتی توی تهران به IRN 20 هم وصل شدم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان تهران در خیابان بهشتی
هم رایتل هم همراه اول آنتن ۴جی دارند
من با سیم رایتل آنتن فول دارم اما وقتی به همراه اول وصل میشم به نسل ۲ وصل میشه

pipo4713
25-10-2017, 17:43
الان تهران در خیابان بهشتی
هم رایتل هم همراه اول آنتن ۴جی دارند
من با سیم رایتل آنتن فول دارم اما وقتی به همراه اول وصل میشم به نسل ۲ وصل میشه

شما درحوالی منطقه زعفرانیه میتونید این موضوع رو چک کنید.همینطور در حوالی منطقه زمزم.

m_amin
25-10-2017, 17:51
شما درحوالی منطقه زعفرانیه میتونید این موضوع رو چک کنید.همینطور در حوالی منطقه زمزم.

اونری برم حتما چک میکنم
وای طرف جمشیدیه نیاوران هم تست کردم به نسل ۲ وصل شد
حالا زمزم که نمیخوره مسیرم ولی زعفرانیه تست میکنم حتما

pipo4713
25-10-2017, 21:40
اونری برم حتما چک میکنم
وای طرف جمشیدیه نیاوران هم تست کردم به نسل ۲ وصل شد
حالا زمزم که نمیخوره مسیرم ولی زعفرانیه تست میکنم حتما

اگر نرم افزار opensignal رو داری CELL ID:190123540 LAC:29011 توی منطقه زعفرانیه آنتن LTE همراه اول وصل میشه.

Iman799
25-10-2017, 22:44
اگر نرم افزار opensignal رو داری CELL ID:190123540 LAC:29011 توی منطقه زعفرانیه آنتن LTE همراه اول وصل میشه.29011 خود رایتل هست

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

pipo4713
26-10-2017, 00:36
29011 خود رایتل هست

توی این نقشه 3تا آنتن رو نشون میده که در نزدیکیه همدیگه هستن و روی یکیش اسم رایتل هست و روی بقیشون نیست، روی آنتن رایتل نشون میده که 3نفر بهش وصل هستن،پس به نظر نمیاد که برای چنین محیط خلوتی این شرکت نیاز داشته 3تا آنتن بذاره و فقط اسم یکیشون رو بنویسه،من فکر میکنم این قرار داد و یا زدو بندی بین رایتل و همراه اول هست و فراموش کردن تا این موضوع رو در این منطقه حل کنن.
اینم عکس (عکس فوق از لحاظ فیزیکی ادیت شده است)

Iman799
26-10-2017, 10:22
توی این نقشه 3تا آنتن رو نشون میده که در نزدیکیه همدیگه هستن و روی یکیش اسم رایتل هست و روی بقیشون نیست، روی آنتن رایتل نشون میده که 3نفر بهش وصل هستن،پس به نظر نمیاد که برای چنین محیط خلوتی این شرکت نیاز داشته 3تا آنتن بذاره و فقط اسم یکیشون رو بنویسه،من فکر میکنم این قرار داد و یا زدو بندی بین رایتل و همراه اول هست و فراموش کردن تا این موضوع رو در این منطقه حل کنن.
اینم عکس (عکس فوق از لحاظ فیزیکی ادیت شده است)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنامه اپن سیگنال به هیچ وجه برنامه ی دقیقی نیست و نباید بهش استناد چندان کرد ولی اون lacمربوط به شبکه رایتل هست تو تهران

pipo4713
26-10-2017, 12:07
برنامه اپن سیگنال به هیچ وجه برنامه ی دقیقی نیست و نباید بهش استناد چندان کرد ولی اون lacمربوط به شبکه رایتل هست تو تهران

همین الان از طرف شرکت رایتل با توجه با اینکه دیروز درخواست کرده بودم برای بررسی آنتن فوق بهم زنگ بزنن ،تماس گرفتن و برعکس حرف شما سوپروایزر بخش پشیتبانی و آنتن شرکت رایتل اپن سیگنال رو تایید کرد و در مورد این موضوع هم صحبت کردم،و آنتن فوق رو برای شرکت همراه اول تایید کردن و قرار شده بررسی کنند،و اینطور که گفتن اگر به محل آنتن مراجعه بشه احتمالا آنتن فوق با 2 تا لایسنس همراه اول و رایتل هستش و برای تست و یکسری مسائل خاص توی این محل گذاشتن. من LAC رو هم باز تماس بگیرن میپرسم،اما گفتن زمانیکه اسم رایتل رو نمیاره آنتن فوق جزو پایلوت های همراه اول هستش که برای استفاده به رایتل هم اجازه داده شده.

Iman799
26-10-2017, 12:15
همین الان از طرف شرکت رایتل با توجه با اینکه دیروز درخواست کرده بودم برای بررسی آنتن فوق بهم زنگ بزنن ،تماس گرفتن و برعکس حرف شما سوپروایزر بخش پشیتبانی و آنتن شرکت رایتل اپن سیگنال رو تایید کرد و در مورد این موضوع هم صحبت کردم،و آنتن فوق رو برای شرکت همراه اول تایید کردن و قرار شده بررسی کنند،و اینطور که گفتن اگر به محل آنتن مراجعه بشه احتمالا آنتن فوق با 2 تا لایسنس همراه اول و رایتل هستش و برای تست و یکسری مسائل خاص توی این محل گذاشتن. من LAC رو هم باز تماس بگیرن میپرسم،اما گفتن زمانیکه اسم رایتل رو نمیاره آنتن فوق جزو پایلوت های همراه اول هستش که برای استفاده به رایتل هم اجازه داده شده.بعضی از کارشناس هاشون هنوز نمی دونن cat 6 چی هست بعد می خوان از لحاظ فنی اپن سیگنال رو تایید کنند خنده داره.نرم افزار اپن سیگنال بر مبنای اطلاعاتی که کاربر ارسال می کنه کار می کنه و دیتا بیسش پر میشه الان شما خیلی از شهر ها و جاده ها رو که نگاه کنی تو این برنامه زده تحت پوشش رایتل در صورتی که رایتل اونجاها اصلا وجود خارجی نداره و همون رومینگ همراه اول رو نشون میده و از بابت مکان سایت ها هم مکان هر سکتور رو یک سلول جدید نشون میده بعضی اوقات مثلا الان من چک می کنم اطرافم ۱۰ تا سایت نشون میده در صورتی که ۴ تا کلا بیشتر نیست.در کل من هم ندیدم که رایتل به تیریجی و فورجی همراه اول وصل شه تو تهران بجز بعضی ایستگاه های مترو

pipo4713
26-10-2017, 12:30
بعضی از کارشناس هاشون هنوز نمی دونن cat 6 چی هست بعد می خوان از لحاظ فنی اپن سیگنال رو تایید کنند خنده داره.نرم افزار اپن سیگنال بر مبنای اطلاعاتی که کاربر ارسال می کنه کار می کنه و دیتا بیسش پر میشه الان شما خیلی از شهر ها و جاده ها رو که نگاه کنی تو این برنامه زده تحت پوشش رایتل در صورتی که رایتل اونجاها اصلا وجود خارجی نداره و همون رومینگ همراه اول رو نشون میده و از بابت مکان سایت ها هم مکان هر سکتور رو یک سلول جدید نشون میده بعضی اوقات مثلا الان من چک می کنم اطرافم ۱۰ تا سایت نشون میده در صورتی که ۴ تا کلا بیشتر نیست.در کل من هم ندیدم که رایتل به تیریجی و فورجی همراه اول وصل شه تو تهران بجز بعضی ایستگاه های مترو

اصولا زمانیکه مسئولی از یک شرکت تماس میگیره حتما اطلاعات دقیقتری در این موارد داره که تماس میگیره،درسته که بعضی مواقع افرادیکه تلفن رو جواب میدن چیزی نمیدونن،اما دلیل نمیشه ما بخوایم اطلاعاتی رو که یک شخص در شرکت داره و براساس نقشه و همینطور اعدادی که بهشون میدیم تایید میکنن،برای اینکه حرف خودمون رو قبول داریم ،حرف اونها رو تکذیب کنیم، همین که خود شخص شما هم بر بعضی از ایستگاه های مترو دیدید که به چنین آنتنی وصل شده،احتمالا اینکه دارن موضوعی رو تست میکنن هستش.

m_amin
26-10-2017, 15:12
من امروز تو زعفرانیه تست کردم نزدیک پالادیوم اما بازم به همراه اول وصل نشد یعنی به نسل ۲ وصل شد فقط
البته چون ایفون هست نتونستم چک کنم انتن رو
ولی وصل نشد به نسل ۳ یا ۴ همراه اول

pipo4713
26-10-2017, 17:02
من امروز تو زعفرانیه تست کردم نزدیک پالادیوم اما بازم به همراه اول وصل نشد یعنی به نسل ۲ وصل شد فقط
البته چون ایفون هست نتونستم چک کنم انتن رو
ولی وصل نشد به نسل ۳ یا ۴ همراه اول

شما لطف کنید تشریف بیارید بالاتر ،بهش وصل میشید،زعفرانیه فقط مربوط به بخش پالادیوم نمیشه،ازخیابام مقدس اردبیلی تا پالادیوم و تا خیابان آصف رو زعفرانیه توصیف میکنن...

m_amin
26-10-2017, 17:05
شما لطف کنید تشریف بیارید بالاتر ،بهش وصل میشید،زعفرانیه فقط مربوط به بخش پالادیوم نمیشه،از پالادیوم تا انتهای خیابان آصف رو زعفرانیه توصیف میکنن..

دوست عزیزمیدونم زعفرانیه کجا میشه!
شما گفتی زعفرانیه تست کن
منم تست کردم تو یک منطقش اگه قرارهوصل شه باید وصل شه
اینکه یه آنتن بشه وصل شد دلیل نمیشه که
کل تهران من تا حالا وصل نشدم!
پس یعنی وصل نیست
خود پشتیبانی رایتل هم گفته وصل نمیشه عکس پاسخشون رو میگیرم میفرستم شما که به پشتیبانیشون هم اعتماد دارین

این پاسخ پشتبانی که تاکید هم داره تهران فقط به نسل ۲ وصل میشه تاریخش هم جدید هست

pipo4713
26-10-2017, 17:20
دوست عزیزمیدونم زعفرانیه کجا میشه!
شما گفتی زعفرانیه تست کن
منم تست کردم تو یک منطقش اگه قرارهوصل شه باید وصل شه
اینکه یه آنتن بشه وصل شد دلیل نمیشه که
کل تهران من تا حالا وصل نشدم!
پس یعنی وصل نیست
خود پشتیبانی رایتل هم گفته وصل نمیشه عکس پاسخشون رو میگیرم میفرستم شما که به پشتیبانیشون هم اعتماد دارین

دوست من دیدید که مثل اینکه یکی دیگر از دوستان هم به چنین آنتنی در نزدیکی مترو وصل شدن،اینکه شما میدونید پالادیوم کجاست دلیل به این نمیشه که کل منطقه زعفرانیه رو بشناسید،پس فکر میکنم قبل از اینکه بخواید این موضوع رو ادامه بدید اول نگاهی بندازید به نقشه و یا افراد محلی بعد صحبت کنید،در مورد آنتن هم هر آنتنی تا یک محیط خاص پاسخگو مشترکین هستش،اگر به این بود که توی هر محله فقط یک آنتن میذاشتن و میرفتن، و من بهتون گفتم فقط با 2 آنتن یکیش در زعفرانیه و یکی دیگرش در زمزم بود تست کردم در غیر اینصورت جای دیگه آنتن داشت توی بحث بهتون میگفتم که در همه جای تهران و همه آنتن ها 4G 3G دارن... حتما بگید به رایتل خواستید من شماره خودم رو هم براتون بصورت خصوصی میفرستم که برای واضح شدن موضوع بگید رایتل با من تماس بگیره تا من کد مسئول و اطلاعات و آدرس دقیق آنتنشون رو در اختیارشون بذارم تا بلکه موضوع برای شما حل بشه. (در ضمن فراموش نکنید که پالادیوم خودش دارای یک آنتن رایتل هستش که به تازگی مستقر کردن برای تست آنتن دهی 4G بهتر که در بیشتر مواقع همون 3G رو به مشترک میرسونه)
موفق باشید.

m_amin
26-10-2017, 17:25
دوست من دیدید که مثل اینکه یکی دیگر از دوستان هم به چنین آنتنی در نزدیکی مترو وصل شدن،اینکه شما میدونید پالادیوم کجاست دلیل به این نمیشه که کل منطقه زعفرانیه رو بشناسید،پس فکر میکنم قبل از اینکه بخواید این موضوع رو ادامه بدید اول نگاهی بندازید به نقشه و یا افراد محلی بعد صحبت کنید،در مورد آنتن هم هر آنتنی تا یک محیط خاص پاسخگو مشترکین هستش،اگر به این بود که توی هر محله فقط یک آنتن میذاشتن و میرفتن، و من بهتون گفتم فقط با 2 آنتن یکیش در زعفرانیه و یکی دیگرش در زمزم بود تست کردم در غیر اینصورت جای دیگه آنتن داشت توی بحث بهتون میگفتم که در همه جای تهران و همه آنتن ها 4G دارن... حتما بگید به رایتل خواستید من شماره خودم رو هم براتون بصورت خصوصی میفرستم که برای واضح شدن موضوع بگید رایتل با من تماس بگیره تا من کد مسئول و اطلاعات و آدرس دقیق آنتنشون رو در اختیارشون بذارم تا بلکه موضوع برای شما حل بشه.
موفق باشید.

دوست عزیز لازم نیست به نقشه نگاه کنم! منزل پدر مادر من خیابان دانشجو هست پس میدونم زعفرانیه کجاست!
و اینکهمن نمیتونم دور تا دور کوچه پس کوچه دور بزنم ببینم به کدوم دکل وصل میشم
و اینکه من پاسخ پشتیبانی خود رایتل رو براتون فرستادم که بینین خودشونم گفتن فقط به نسل ۲ وصل میشه
حالا یه چند تا انتن اگه به هر دلیلی به بالاتر وصل میشه دلیل نمیشه!

بازم میگم تهران این امکان موجود نیست با تستی که خودم انجام دادم و دیدم به محض خروج از تهران میشه بخ نسل ۳ و ۴ وصل شد و چیزی که پشتیبانی گفت هم همینه
باز شما میگی فلان دکل خاص میشه وصل شد!

pipo4713
26-10-2017, 17:30
دوست عزیز لازم نیست به نقشه نگاه کنم! منزل پدر مادر من خیابان دانشجو هست پس میدونم زعفرانیه کجاست!
و اینکهمن نمیتونم دور تا دور کوچه پس کوچه دور بزنم ببینم به کدوم دکل وصل میشم
و اینکه من پاسخ پشتیبانی خود رایتل رو براتون فرستادم که بینین خودشونم گفتن فقط به نسل ۲ وصل میشه
حالا یه چند تا انتن اگه به هر دلیلی به بالاتر وصل میشه دلیل نمیشه!

بازم میگم تهران این امکان موجود نیست با تستی که خودم انجام دادم و دیدم به محض خروج از تهران میشه بخ نسل ۳ و ۴ وصل شد و چیزی که پشتیبانی گفت هم همینه
باز شما میگی فلان دکل خاص میشه وصل شد!

در پاسختون تکرار میکنم که رایتل اعلام کرد برای یکسری از مسائل و تست این آنتن رو باز گذاشتن،پس وقتیکه شما اعلام میکنید که باهاشون صحبت کردید برای چند آنتن که بطور تست گذاشتن نمیان اعلام کاملی کنن که در فلان محله آنتی وجود داره برای استفاده اما تست هستش،چون شاید امروز باشه و فردا قطع بشه، و شما تاکید داشتید که در زعفرانیه تست می کنید من سعی کردم آدرسی بهتر به شما بدم که بتونید راحت تر بهتون ثابت بشه، دیگه اینکه بخواهید دور تا دور کوچه ها رو بزنید با خودتونه..
بازم هم تکرار میکنم همنطور که به شما با تاکید گفتن چنین آنتنی وجود نداره،برای تست در این محله گذاشته شده. نه بصورت دائمی.
من هم برای شما عکس از صفحه گوشی گذاشتم که حرف اثبات شده باشه.

epaaeiz
28-10-2017, 00:42
من مودم Huawei B525 دارم. سیم کارت رایتل روش هست. امشب همینطور تست کردم و نوع شبکه رو گذاشتم روی Auto. جالب هست که فورجی شد و یک خط آنتن داشت. درصورتی که با 3G آنتن فول هست.
کمی زیر و رو کردم و تو نت گشتم متوجه شدم که رایتل هنوز تو شهر ما اصلاً فورجی نداره و درواقع به همراه اول وصل شده!
جالبه که گاهی فورجی پلاس هم میشد.
سرعت هم تا دو مگ میرفت درصورتی که با سیم کارت خود همراه اول و دو خط آنتن فورجی، سرعت حتی به هفتصد کیلوبایت هم نمیرسه!!!
به شبکه 43211 وصل میشه که همراه اول هست.
برای اطلاع دوستان گذاشتم که بدونن همراه اول به رایتل هم دسترسی استفاده از نسل چهار رو میده.
محل تست: کرمانشاه شهرک نجفی

iran100
28-10-2017, 21:05

"طرح ویژه استان‌های شمال غربی"
بهترین فرصت رایتلی شدن
با رایتلی‌ها رایگان مکالمه کنین و برای مکالمه برون شبکه از50% تخفیف بهره‌مند بشین.
تعرفه اینترنت هم فقط گیگابایتی 3000 تومان شده

red 1
29-10-2017, 00:58
رایتل روی همراه اول خیلی بهتر از همراه اول روی دکل خودش هست
کلا سرعت همراه اول روی دکل خودش نصف رایتل روی دکل همراه اول هست و احساس می کنی که به خواب میره اینترنتش
فکر کنم زیرساخت همراه اول کنده و مشکل اساسی داره

خیلی خیلی خوب و سریع تر باز میشه صفحات وب با رایتل روی همراه اول :n02:

m_amin
29-10-2017, 11:03
رایتل روی همراه اول خیلی بهتر از همراه اول روی دکل خودش هست
کلا سرعت همراه اول روی دکل خودش نصف رایتل روی دکل همراه اول هست و احساس می کنی که به خواب میره اینترنتش
فکر کنم زیرساخت همراه اول کنده و مشکل اساسی داره

خیلی خیلی خوب و سریع تر باز میشه صفحات وب با رایتل روی همراه اول :n02:

انگار میگن فقط یه خالت بریج داره همراه اول
یعنی شما به دکل‌وصل میشی اما از اینترنت خود رایتل استفاده میکنی
واسه این فرق دارند

XENON24
30-10-2017, 02:41
4G رایتل شبانه

reza_r
30-10-2017, 23:58

"طرح ویژه استان‌های شمال غربی"
بهترین فرصت رایتلی شدن
با رایتلی‌ها رایگان مکالمه کنین و برای مکالمه برون شبکه از50% تخفیف بهره‌مند بشین.
تعرفه اینترنت هم فقط گیگابایتی 3000 تومان شده

الان گیگی ۳ تومان چطوریه ؟برای بنده اس ام اس ش اومده اما فعالسازیش چطوری؟؟

iran100
31-10-2017, 01:57
الان گیگی ۳ تومان چطوریه ؟برای بنده اس ام اس ش اومده اما فعالسازیش چطوری؟؟

فعالسازی نمی خواهد. شما از اینترنت مصرف آزاد استفاده میکنی هر یک گیگ ، سه هزار تومان از شارژ کم میکنه

stere1980
31-10-2017, 02:55
من مودم Huawei B525 دارم. سیم کارت رایتل روش هست. امشب همینطور تست کردم و نوع شبکه رو گذاشتم روی Auto. جالب هست که فورجی شد و یک خط آنتن داشت. درصورتی که با 3G آنتن فول هست.
کمی زیر و رو کردم و تو نت گشتم متوجه شدم که رایتل هنوز تو شهر ما اصلاً فورجی نداره و درواقع به همراه اول وصل شده!
جالبه که گاهی فورجی پلاس هم میشد.
سرعت هم تا دو مگ میرفت درصورتی که با سیم کارت خود همراه اول و دو خط آنتن فورجی، سرعت حتی به هفتصد کیلوبایت هم نمیرسه!!!
به شبکه 43211 وصل میشه که همراه اول هست.
برای اطلاع دوستان گذاشتم که بدونن همراه اول به رایتل هم دسترسی استفاده از نسل چهار رو میده.
محل تست: کرمانشاه شهرک نجفیمن هم متوجه شدم دیگه رایتل رومینگ نمیشه روی همراه اول بلکه مستقیما به شبکه همراه اول وصل میشه حتی روی نسل دوم که گذاشتم نام رایتل رو بعنوان اپراتور نسل دوم آورد و وصل شد بدون رومینگ. الان همین جا توی خونه در حالت نسل سه و چهار دوتا نام رایتل میاد در هنگام جستجوی شبکه که بدون رومینگ به هر کدوم که قوی تر باشه وصل میشه. در واقع یکیش همراه اوله.

اینطوری عالی شده واقعا [emoji16][emoji16]

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

m2music
31-10-2017, 09:01
من هم متوجه شدم دیگه رایتل رومینگ نمیشه روی همراه اول بلکه مستقیما به شبکه همراه اول وصل میشه حتی روی نسل دوم که گذاشتم نام رایتل رو بعنوان اپراتور نسل دوم آورد و وصل شد بدون رومینگ. الان همین جا توی خونه در حالت نسل سه و چهار دوتا نام رایتل میاد در هنگام جستجوی شبکه که بدون رومینگ به هر کدوم که قوی تر باشه وصل میشه. در واقع یکیش همراه اوله.

بله از اخرای مرداد که با هم توافق کردند و شروع شد. الان میشه بسته های اینترنت و دکا و .... رایتل رو خرید استفاده کرد. قبلا فقط باید به شبکه خود رایتل وصل میشدی تا میشد استفاده کرد.

m_amin
31-10-2017, 09:41
من هم متوجه شدم دیگه رایتل رومینگ نمیشه روی همراه اول بلکه مستقیما به شبکه همراه اول وصل میشه حتی روی نسل دوم که گذاشتم نام رایتل رو بعنوان اپراتور نسل دوم آورد و وصل شد بدون رومینگ. الان همین جا توی خونه در حالت نسل سه و چهار دوتا نام رایتل میاد در هنگام جستجوی شبکه که بدون رومینگ به هر کدوم که قوی تر باشه وصل میشه. در واقع یکیش همراه اوله.

آره چیز خوبیه تمیدونم چرا واسه تهران فعال نمیکنند این قضیه رو کن شمال تست کردم اوکی بود اما تهران نمیشه

stere1980
31-10-2017, 09:54
آره چیز خوبیه تمیدونم چرا واسه تهران فعال نمیکنند این قضیه رو کن شمال تست کردم اوکی بود اما تهران نمیشهمن تهران هستم اکی هست داره کار میکنه

Iman799
31-10-2017, 11:34
رایتل شده mvno تقریبا[emoji23]

m2music
31-10-2017, 15:09
پوشش_سراسری
خبر خوب برای مشترکین رایتل
پوشش نسل چهارم شهر تهران تکمیل شده و شهرهای دیگر هم به زودی از با کیفیت‌ترین اینترنت همراه ایران بهره‌مند خواهند شد.

m2music
31-10-2017, 15:11
صدری اعلام کرد
پوشش کامل نسل چهارم رایتل در تهران

مدیرعامل رایتل از بهره‌­مندی مشترکان تهرانی این اپراتور از خدمات ۴G در سراسر این کلان­شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدمجید صدری مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره رایتل که در پنجمین سال مدیریت خود در شرکت خدمات ارتباطی رایتل است، در خصوص تحقق یکی از مهمترین تعهدات خود گفت: خوشبختانه در سال جاری رایتل موفق به تامین تجهیزات مورد نیاز خود شده است.

وی گفت: به محض ترخیص تجهیزات، همکاران ما در شرکت خدمات ارتباطی رایتل با تلاش شبانه‌روزی خود موفق به پوشش سراسری کلان­شهر تهران با خدمات نسل چهارم خدمات ارتباطی شدند.

صدری ادامه داد: تا اردیبهشت سال 94 پوشش سراسری نسل چهارم ارتباطات رایتل در شهر تهران در حدود 31 درصد بود و تلاش برای گسترش آن تا سال جاری ادامه داشت.

مدیرعامل رایتل این طور ادامه داد: با تامین تجهیزات و کوشش همکارانمان در شرکت توانستیم موفقیت­های چشمگیری را از آن خود کنیم و در حال حاضر افتخار دارم اعلام کنم رایتل در سراسر شهر تهران بهترین خدمات شبکه نسل چهارم را به مشترکین خود ارایه می­‌دهد و امیدواریم این توسعه به زودی برای کل کشور ادامه پیدا کند.

صدری با اشاره به بسته­های جدید ارایه شده توسط این اپراتور گفت: در جهت رفاه حال مشترکین در پاییز امسال بسته‌­های اینترنت بسیار متنوعی از سوی رایتل ارایه شده است که پاسخگوی هر نوع نیاز، بودجه و سلیقه‌­ای است و مشترکان می‌­توانند از میان انبوهی از بسته­‌های ارایه شده بهترین گزینه موجود را با توجه به شرایط خود انتخاب کرده و از با کیفیت‌­ترین سرویس اینترنتی موجود در کشور استفاده کنند.

greatpouya
31-10-2017, 15:41
پوشش_سراسری
خبر خوب برای مشترکین رایتل
پوشش نسل چهارم شهر تهران تکمیل شده و شهرهای دیگر هم به زودی از با کیفیت‌ترین اینترنت همراه ایران بهره‌مند خواهند شد.[emoji23]چه فعال، خوش خبر باشه، بالاخره تو این قرن پوششش تکمیل شد، خیلی تلاش میکرد از قرن پیش
شهرای دیگم ایشالا تا سال ۳۰۰۰ تکمیل میشه و دیگه همه ۴جی دارن تا اون موقع اونم باکیفیت ترین اینترنت همراه ایران[emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

mr.arbab28
31-10-2017, 16:31
هرچی حساب میکنم میبینم اگر رایتل 5g بیاره وبتی بسته هاش گرونه به چه درد میخوره اصلا رایتل بهترین اپراتور دنیا چه فایده؟

Sent from my VIBEUI X using Tapatalk

Iman799
31-10-2017, 16:56
صدری اعلام کرد
پوشش کامل نسل چهارم رایتل در تهران

مدیرعامل رایتل از بهره‌­مندی مشترکان تهرانی این اپراتور از خدمات ۴G در سراسر این کلان­شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدمجید صدری مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره رایتل که در پنجمین سال مدیریت خود در شرکت خدمات ارتباطی رایتل است، در خصوص تحقق یکی از مهمترین تعهدات خود گفت: خوشبختانه در سال جاری رایتل موفق به تامین تجهیزات مورد نیاز خود شده است.

وی گفت: به محض ترخیص تجهیزات، همکاران ما در شرکت خدمات ارتباطی رایتل با تلاش شبانه‌روزی خود موفق به پوشش سراسری کلان­شهر تهران با خدمات نسل چهارم خدمات ارتباطی شدند.

صدری ادامه داد: تا اردیبهشت سال 94 پوشش سراسری نسل چهارم ارتباطات رایتل در شهر تهران در حدود 31 درصد بود و تلاش برای گسترش آن تا سال جاری ادامه داشت.

مدیرعامل رایتل این طور ادامه داد: با تامین تجهیزات و کوشش همکارانمان در شرکت توانستیم موفقیت­های چشمگیری را از آن خود کنیم و در حال حاضر افتخار دارم اعلام کنم رایتل در سراسر شهر تهران بهترین خدمات شبکه نسل چهارم را به مشترکین خود ارایه می­‌دهد و امیدواریم این توسعه به زودی برای کل کشور ادامه پیدا کند.

صدری با اشاره به بسته­های جدید ارایه شده توسط این اپراتور گفت: در جهت رفاه حال مشترکین در پاییز امسال بسته‌­های اینترنت بسیار متنوعی از سوی رایتل ارایه شده است که پاسخگوی هر نوع نیاز، بودجه و سلیقه‌­ای است و مشترکان می‌­توانند از میان انبوهی از بسته­‌های ارایه شده بهترین گزینه موجود را با توجه به شرایط خود انتخاب کرده و از با کیفیت‌­ترین سرویس اینترنتی موجود در کشور استفاده کنند.مترو و تونل ها رو جزو تهران حساب نکرده به نظرش اونا تهران حساب نمیشن

ShadowDragon
31-10-2017, 16:59
این به کنار
بسته هاش...
قطره ای حجم اضافه کرده!
لامصب ۰.۱ گیگ شد حجم که بهش بگی تنوع؟؟؟؟
اما مکالمه دایمیش مفته راضی ام!!!:n02:

stere1980
31-10-2017, 21:26
مترو و تونل ها رو جزو تهران حساب نکرده به نظرش اونا تهران حساب نمیشن

Sent from my SM-J710F using Tapatalkمن امروز خط اکباتان تا کلاهدوز بودم همه جا 3g 4g بود

Iman799
31-10-2017, 21:28
من امروز خط اکباتان تا کلاهدوز بودم همه جا 3g 4g بود

Sent from my SM-A520F using Tapatalkاحیانا رومینگ همراه اول نبودی؟

stere1980
31-10-2017, 21:30
احیانا رومینگ همراه اول نبودی؟

Sent from my SM-J710F using Tapatalkنه بررسی کردم

iran100
06-11-2017, 20:16

پاییز متفاوت رایتلی‌ها در خراسان جنوبی
مکالمه رایگان نامحدود با رایتلی‌های سراسر کشور
50% تخفیف تماس با سایر خطوط
لذت استفاده از اینترنت بدون نیاز به خرید بسته
گیگابایتی فقط 3000 تومان

iran100
06-11-2017, 20:19
پاییز متفاوت رایتلی‌ها در خراسان شمالی
مکالمه رایگان نامحدود با رایتلی‌های سراسر کشور
50% تخفیف تماس با سایر خطوط
لذت استفاده از اینترنت بدون نیاز به خرید بسته
گیگابایتی فقط 3000 تومان

J@viD
06-11-2017, 21:33
نزدیک یک ساعته اینترنت رایتل قطع وبسایت هم بالا نمیاد تلفن پشتیبانی هم جواب نمیده.
کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟

*Forgotten*
06-11-2017, 21:48
نزدیک یک ساعته اینترنت رایتل قطع وبسایت هم بالا نمیاد تلفن پشتیبانی هم جواب نمیده.

من تازه 6 ماهه ازشون خریدم ولی هنوز استفاده نکردم
ولی سایتش با اینترنت همراه اول بالا نمیاد
ظاهرا ترکیده
امیدوارم این 6 ماه گند نزنه :n29:

XENON24
06-11-2017, 22:14
جالبه تلگرام مشکل نداره
ولی سایتا بالا نمیاد فقط با فیلترشکن بالا میاد :n04:

m2music
06-11-2017, 23:04

دو شبه این مشکل رو دارم. افتضاح هست. دیشب که بیست دقیقه اینترنت و انتن کلا قطع شد

m_amin
06-11-2017, 23:43
منم الان تست کردم
اینترنت قطع هست یعنی قطه نیست اما پینگ گوگل ۱۰۰۰ هست
چیزی باز نمیکنه

saeed258s
07-11-2017, 01:00
با دروود
خوشحالم که مشکل مربوط به تنها بنده نمی باشد ! بنده هم مشکل قطعی دیتا ،پینگ بسیار بالا رو دارم !تلفن پشتیبانی (200) رو هم با سیمکارت رایتل نمی تونم بگیرم!!وبسایت هم ظاهرا دچار خطا شده اسات که احتمالن از SSL وبسایت هست و باز نمیشه !!کلا رایتل تعطیله فعلا... و برای یک اپراتور با این بزرگی ...خیلی زشتشه

J@viD
07-11-2017, 11:50
الان بالای 12 ساعت هست وبسایتش برای من بالا نمیاد.اینترنتشم که داغونه.باورم نمیشه وبسایت یه شرکت به این بزرگی بالا نمیاد پشتیبانیشم تعطیله.
الان یه انجمن معمولی میترکه داون میشه 20 دقیقه بعد طرف بک آپ میکنه سایتو میاره بالا.

iran100
07-11-2017, 16:43

پیام رایتل در کانال خود

karbar200
08-11-2017, 22:48
به معنی تمام عیار بدترین اپراتور توی ایران هستش و متاسفانه حیف پول برای این رایتل بری نت بگیری

m2music
08-11-2017, 23:06
دو روز و شب سرعت اینترنتش افتضاح بود ولی از امروز صبح بهتر شد و سرعت خیلی خوبه.

f_s10224
11-11-2017, 20:18
سرعت در شرایط خیلی خوبی قرار داره برای من . استریم 1080 -60 فریم خیلی خوب و راحت انجام میشه

mhroozbeh
16-11-2017, 14:17
سلام
بسته های رایتل واسه نمایشگاه رسانه ها لیستی چیزی ازش دارید؟
ارزش داره بریم نمایشگاه؟

B3NYAMIN
26-11-2017, 13:33
سلام . از کجا میشه فهمید کدوم منطقه 3g یا 4g هست!؟
:n13:

iran100
03-12-2017, 21:06
سلام . از کجا میشه فهمید کدوم منطقه 3g یا 4g هست!؟
:n13:

متاسفانه نقشه تفکیک شده نداره

B3NYAMIN
04-12-2017, 14:59
متاسفانه نقشه تفکیک شده نداره

این جریـــان Ran Sharing چیـه!؟ هرجـا همـراه اول 4g باشـه رایـتـل هـم ساپورتـ میشـــه!؟

m_amin
04-12-2017, 17:25
این جریـــان Ran Sharing چیـه!؟ هرجـا همـراه اول 4g باشـه رایـتـل هـم ساپورتـ میشـــه!؟

نه
نمونش تهران هست که اجرانمیشه و شما فقط به نسل ۲ میتونی وصل بشه رو همراه اول

J@viD
04-12-2017, 23:09
من به خاطر کیفیت پایین اینترنت ایرانسل رفتم سیمکارت رایتل گرفتم.
تجربه ای که با این اپراتور داشتم این بود که خدمات گرون و کیفیت اینترنت با نوسان همراه هست.
منظورم از نوسان پایین بودن پوشش و ثابت نبودن وضعیت آنتن دهی هست.دقیقا تو همون نقطه ای که یکشب 4 خط آنتن داری فردا شبش میشه 2 خط.
پینگ هم اکثرا بالای 200 هست و تایم اوت زمان هایی باعث میشه کیفیت به شدت افت بکنه.600 تومن پول مودم دادم ماهی 100 تومن هم پول نت میدم همه سیمکارتهارو هم گرفتم که هرکدوم پوشش بهتری داشت استفاده کنم باز هم وضعیت اینترنت اعصاب خورد کنه.با پشتیبانی هم صحبت میکنی یه آدم بی اطلاع هست که قراره اگر تشخیص داد مشکلی وجود داره ارجاع بده به کارشناس اون هم هیچی.به 195 هم شکایت میکنی ارجاع میده به کارشناس همون شرکت میشه دور باطل.انقدر سیستم فاسد هست و افراد بدون تخصص سر کار هستن خروجی میشه این.الان تو این مملکت یه نفر به اینترنت همراه با کیفیت ثابت احتیاج داشته باشه باید چیکار کنه؟

m2music
05-12-2017, 19:14
شهر شیراز اتفاق هیجان‌انگیزی پیش رو داره!
اطلاعات بیشتر در:

amirdiba
05-12-2017, 21:52
سلام به دوستان مطلع

1-آیا رایتل شبکه 2G داره؟ چون تو بعضی شهرهاا میبینم رومینک نمیشه یا سرچ میکنی 2 جی رایتل هست .

2- ایا رایتل رومینگ روی 3G یا 4G داره؟ در این حالت وضعیت بسته ها چگونه میشه؟ در جاهایی رو همراه اول رومینگ رو فور جی مثلا میزنه rightel/rightel بعد سرچ میکنی میزنی رو رایتل میشه ی رایتل. کلا جریان چیه.

3- کلا تغییرات نسبت به دوسال قبل چیه تو این اپراتور؟

دوساله استفاده نکردم و میخام برگردم به رایتل

مورد 2 واسم مهمه

Iman799
05-12-2017, 22:22
سلام به دوستان مطلع

1-آیا رایتل شبکه 2G داره؟ چون تو بعضی شهرهاا میبینم رومینک نمیشه یا سرچ میکنی 2 جی رایتل هست .

2- ایا رایتل رومینگ روی 3G یا 4G داره؟ در این حالت وضعیت بسته ها چگونه میشه؟ در جاهایی رو همراه اول رومینگ رو فور جی مثلا میزنه rightel/rightel بعد سرچ میکنی میزنی رو رایتل میشه ی رایتل. کلا جریان چیه.

مورد 2 واسم مهمهسلام
خیر رایتل توجی نداره.بله فعلا بجز استان تهران تو جاهای دیگه به تیرجی و فورجی همراه اول وصل میشه و اون دو تا رایتل کنار هم یعنی وصل بودن به همراه اول و از بسته هم در حالت رومینگ میشه استفاده کرد.تغییرات هم تجهیزات در حال نصب شدن هست تو شهر های مختلف

amirdiba
05-12-2017, 22:33
سلام
خیر رایتل توجی نداره.بله فعلا بجز استان تهران تو جاهای دیگه به تیرجی و فورجی همراه اول وصل میشه و اون دو تا رایتل کنار هم یعنی وصل بودن به همراه اول و از بسته هم در حالت رومینگ میشه استفاده کرد.تغییرات هم تجهیزات در حال نصب شدن هست تو شهر های مختلف

تو جی داره من در شهرهای شمالی و اراک و چند شهر اراک وصل میشه. وقتی سرچ میکنی 2g 43220 رو میاره

Iman799
05-12-2017, 22:47
تو جی داره من در شهرهای شمالی و اراک و چند شهر اراک وصل میشه. وقتی سرچ میکنی 2g 43220 رو میارهاگر می دونی که چرا سئوال می پرسی؟نخیر دوست عزیز رایتل توجی نداره

amirdiba
05-12-2017, 22:51
اگر می دونی که چرا سئوال می پرسی؟نخیر دوست عزیز رایتل توجی نداره

واسه همین که شک داشتم پرسیدم چون میدونستم نداره. ولی تو این چند تا شهر سرچ که کردم بود و وصل شد. البته چون قدیم ترهاا ها اپراتور رومینگی اسمش در ابتدای رایتل بود راحت بو تشخیص الان همراه اول رو هم که وصل میشی میزنه رایتل رایتل

Iman799
05-12-2017, 22:57
واسه همین که شک داشتم پرسیدم چون میدونستم نداره. ولی تو این چند تا شهر سرچ که کردم بود و وصل شد. البته چون قدیم ترهاا ها اپراتور رومینگی اسمش در ابتدای رایتل بود راحت بو تشخیص الان همراه اول رو هم که وصل میشی میزنه رایتل رایتلبله ولی جدیدا تو استان مازندران و خراسان جنوبی که من خبر دارم دیگه همراه اول رو نمی زنه رایتل همون IR-MCI

m2music
06-12-2017, 09:28
سلام به دوستان مطلع

مورد 2 واسم مهمه

1- نه 2g نداره و وصل میشه به شبکه همراه اول . از مرداد که رایتل و همراه اول توافق کردند میشه به دکل های همراه اول روی شبکه های 2g،3g,4g وصل شد و رایتل هم فرکانس lte خودشو در اختیار همراه اول گذاشته.
2- در حالت 3g و 4g به شبکه همراه اول وصل میشه و از بسته اینترنت رایتل استفاده میشه بودن هزینه اضافی.
از مرداد ماه که توافق کردند وقتی به دکل همراه اول وصله rightel/rightel میفته و دیگه مثل قبل علامت R که یعنی رومینگ و MCI/rightel نمیفته.
از تمامی بسته های رایتل میشه بدون هزینه اضافی استفاده کرد از بسته های دکا گرفته تا اینترنت و...
3- تغییر خاصش همین بود و بسته های اینترنتش که نسبت به قبل ارزونتر شدن. توی بعضی شهرها هم به قول خودش داره شبکه 4G رو راه میندازه و لیستش توی سایتش هست
من خودم از بسته دکاش استفاده میکنم که واقعا هزینه هام رو کم کرده.
در شهر بروجرد من با جستجوی شبکه به خود رایتل روی 3g میتونم وصل بشم و علامت Righ Tel میفته و باز وقتی میزارم 4g به دکل همراه اول وصل میشه و علامت rightel/rightel میفته.
این پنج ماه وقتی جستجوی شبکه میزنی , 2g و 3g و 4g همراه اول رو هم Rightel مینویسه.

amirdiba
06-12-2017, 21:46
1- نه 2g نداره و وصل میشه به شبکه همراه اول . از مرداد که رایتل و همراه اول توافق کردند میشه به دکل های همراه اول روی شبکه های 2g،3g,4g وصل شد و رایتل هم فرکانس lte خودشو در اختیار همراه اول گذاشته.
2- در حالت 3g و 4g به شبکه همراه اول وصل میشه و از بسته اینترنت رایتل استفاده میشه بودن هزینه اضافی.
از مرداد ماه که توافق کردند وقتی به دکل همراه اول وصله rightel/rightel میفته و دیگه مثل قبل علامت R که یعنی رومینگ و MCI/rightel نمیفته.
از تمامی بسته های رایتل میشه بدون هزینه اضافی استفاده کرد از بسته های دکا گرفته تا اینترنت و...
3- تغییر خاصش همین بود و بسته های اینترنتش که نسبت به قبل ارزونتر شدن. توی بعضی شهرها هم به قول خودش داره شبکه 4G رو راه میندازه و لیستش توی سایتش هست
من خودم از بسته دکاش استفاده میکنم که واقعا هزینه هام رو کم کرده.
در شهر بروجرد من با جستجوی شبکه به خود رایتل روی 3g میتونم وصل بشم و علامت Righ Tel میفته و باز وقتی میزارم 4g به دکل همراه اول وصل میشه و علامت rightel/rightel میفته.
این پنج ماه وقتی جستجوی شبکه میزنی , 2g و 3g و 4g همراه اول رو هم Rightel مینویسه.

پس رومینگو برداشتن دیگه. متحد شدن بر علیه ابرانسل:n02:

andriy70
29-12-2017, 07:55
1-

چطوری لیست شبکه ها رو به تفکیک 3g , 4g پیدا کردین؟ توی گوشی من فقط مینویسه ایرانسل، 4g یا 3g بودنشو مشخص نمی کنه.
یه سوال دیگه، اینجا آنتن همراه اول داریم ولی توی لیست شبکه ها 2تا رایتل نشون میده و یک ایرانسل. با خط همراه اول هم سرچ کردم.

srx190d
30-12-2017, 09:14
چند روز با اینکه روی همراه اول ریجستر میشه ولی هیچ دیتایی نداره

Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD

m2music
30-12-2017, 09:15
چطوری لیست شبکه ها رو به تفکیک 3g , 4g پیدا کردین؟ توی گوشی من فقط مینویسه ایرانسل، 4g یا 3g بودنشو مشخص نمی کنه.
یه سوال دیگه، اینجا آنتن همراه اول داریم ولی توی لیست شبکه ها 2تا رایتل نشون میده و یک ایرانسل. با خط همراه اول هم سرچ کردم.
گوشی های هواوی وقتی سرچ میزنی به تفکیک نشون میده.
یکی از اون رایتل ها که نشون میده شبکه خود رایتل هست.
اون یکی همراه اول هست که رایتل میزنه و از مرداد ماه اینطوری شده. شبکه اصلی رایتل Righ Tel 3G نشون میده و شبکه همراه اول رو Rightel میزنه ولی در اصل همراه اول هست.

ShadowDragon
30-12-2017, 14:38
گوشی های هواوی وقتی سرچ میزنی به تفکیک نشون میده.
یکی از اون رایتل ها که نشون میده شبکه خود رایتل هست.
اون یکی همراه اول هست که رایتل میزنه و از مرداد ماه اینطوری شده. شبکه اصلی رایتل Righ Tel 3G نشون میده و شبکه همراه اول رو Rightel میزنه ولی در اصل همراه اول هست.

sony هم همینطوریه

*Forgotten*
03-01-2018, 09:12
رایتل برای من بصورت راندوم قطع و وصل میشه
گوگل رو پینگ میزنم 75 درصد loose میزنه

نت کل ترکیده
نت مریخی کی میاد ! :n06:

m_amin
03-01-2018, 11:29
رایتل برای من بصورت راندوم قطع و وصل میشه
گوگل رو پینگ میزنم 75 درصد loose میزنه

نت کل ترکیده
نت مریخی کی میاد ! :n06:

آره رایتل خیلی پکت لاست میده
یا یهو ۵ دقیقه وصل هست یهو ۳۰ ثانیه کلا قطع میشه دوباره برمیگرده

william
04-01-2018, 12:31
سلام
الان رایتل در شرایط ایده ال روی 4G چقدر سرعت می ده؟ یکی از بسته های 6 ماهاش اگه سرعت پایدار و مناسبی داشته باشه قیمتش نسبت به بقیه اپراتورها خوبه. ما نزدیک دکلش هستیم ولی تابه حال از این اپراتور استفاده نکردم ولی اینطور که می گید پکت لاست زیاد داره.
ممنون

01110362
05-01-2018, 13:04
سلام
الان رایتل در شرایط ایده ال روی 4G چقدر سرعت می ده؟ یکی از بسته های 6 ماهاش اگه سرعت پایدار و مناسبی داشته باشه قیمتش نسبت به بقیه اپراتورها خوبه. ما نزدیک دکلش هستیم ولی تابه حال از این اپراتور استفاده نکردم ولی اینطور که می گید پکت لاست زیاد داره.
ممنون

سلام. مشتركين رايتل خيلي كم شدن ظاهرا !
تو اين فروم كه اكثرا از قطعي و ... نت رايتل مينالن.
ولي يكي از دوستام رايتل داره و خيلي از سرعتش راضيه به نسبت همراه اول و ايرانسل.
البته دكل همراه اول و ايرانسل هم تو شعاع ٥٠٠ متري خونشون هست.
فك كنم رايتل از دكل اين دو بزرگوار استفاده ميكنه.
تعرفه هاي بلند مدت رايتل هم به نسبت بهتر از ايرانسل و همراه اوله.
خودم ايرانسل دارم و صبح حدود ساعت ٦-٧ از ٢٠ مگ تا ٤٠ مگ سرعت ميده ٤جي با دو خط آنتن.
٢ مگ مخابرات هم دارم طرح منصفانه ٧٥گيگ. Adsl
احتمالا مودم سيم كارتي بگيرم يا رايتل يا ايرانسل. فعلا بخاطر ميزان ججم مورد استفاده مردد هستم.

andriy70
07-01-2018, 15:46
سلام
ممنون
تو مشهد که همه آنتن هاش 3g هست جاهایی که من رفتم، ولی همین 3g حداقل ۲ مگابیت سرعت میده، من بیشتر بخاطر تعرفه مکالمه اش گرفتم که خیلی خوبه وگرنه اینترنتش به صرفه نیست نسبت به بقیه اپراتورها گرون تره.

ShadowDragon
07-01-2018, 18:48
تو مشهد که همه آنتن هاش 3g هست جاهایی که من رفتم، ولی همین 3g حداقل ۲ مگابیت سرعت میده، من بیشتر بخاطر تعرفه مکالمه اش گرفتم که خیلی خوبه وگرنه اینترنتش به صرفه نیست نسبت به بقیه اپراتورها گرون تره.

رفیق مکالمش کجا خوبه؟ اگه دکا منظورته، رایتلی کجا پیدا کنم !!!!

m2music
07-01-2018, 19:16

چندتا بسته دکا داره. منم از این بسته ها استفاده میکنم و هزینم رو خیلی کم کرده و راضیم

andriy70
07-01-2018, 20:18
دائمیش میگم، دقیقه ای ۳۰ تومنه با همه خطوط، ارزونترین مکالمه بین اپراتورا داره

m2music
12-01-2018, 08:57
تنها با 4 هزار و پانصد تومان رایتلی شوید

با ارزان‌ترین محصول رایتل در کشور، شامل یک عدد سیم‌کارت اعتباری همراه با خدمات رایگان ارتباطی در مدت مشخص به مبلغ 4 هزار و 500 تومان به خانواده این اپراتور ملحق شوید.

به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور جهت رفاه حال هموطنان و دسترسی آسان به خدمات نوین ارتباطی قیمت فروش محصول اعتباری خود، شامل یک عدد سیم‌کارت اعتباری همراه با خدمات رایگان ارتباطی در مدت مشخص را کاهش داد.

براساس این خبر از این پس امکان تهیه سیم‌کارت‌های مذکور با پرداخت تنها 4 هزار و پانصد تومان به جای 20 هزار تومان از طریق تمامی درگاه‌های فروش که شامل صفحه ثبت نام و خرید سیم کارت وب سایت، فروشگاه‌ها و نمایندگی‌های این اپراتور فراهم است.

لازم به ذکر است خرید این محصول با سه انتخاب ممکن است و فرد می‌تواند سیمکارت اعتباری و یک بسته خدماتی متناسب با نیاز خود انتخاب کند.

این انتخاب می‌تواند شامل اینترنت، مکالمه و پیامک درون شبکه یا اینترنت یا اعتبار ریالی با قابلیت استفاده در مدت مشخص باشد.

بر این اساس در سراسر کشور تمامی افرادی که تمایل دارند به خانواده رایتل ملحق شوند می­توانند با قیمت اعلام شده سیمکارت اعتباری را به همراه یکی از سه بسته خدماتی پیشنهادی خریداری کنند. همچنین در ازای خرید هر سیمکارت، یک عدد سیمکارت هدیه نیز به فرد تعلق می­گیرد که پس از فعال­سازی سیمکارت اولیه برای خریدار ارسال می­شود.

andriy70
17-01-2018, 01:51
جالبه در مشهد امروز از ظهر تا الان که آخر شب هستش، برای سیمکارت رایتلم هرجا رفتم آنتن دهی از طریق دکل های همراه اول بود، یعنی عبارت rightel|rightel روی صفحه بود و اینترنت 4g ارائه میشد درحالیکه در مشهد رایتل فقط 3g داره. انگار کلا رایتل دکل هاشو خاموش کرده.

ShadowDragon
17-01-2018, 06:46
تنها با 4 هزار و پانصد تومان رایتلی شوید

با ارزان‌ترین محصول رایتل در کشور، شامل یک عدد سیم‌کارت اعتباری همراه با خدمات رایگان ارتباطی در مدت مشخص به مبلغ 4 هزار و 500 تومان به خانواده این اپراتور ملحق شوید.

به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور جهت رفاه حال هموطنان و دسترسی آسان به خدمات نوین ارتباطی قیمت فروش محصول اعتباری خود، شامل یک عدد سیم‌کارت اعتباری همراه با خدمات رایگان ارتباطی در مدت مشخص را کاهش داد.

براساس این خبر از این پس امکان تهیه سیم‌کارت‌های مذکور با پرداخت تنها 4 هزار و پانصد تومان به جای 20 هزار تومان از طریق تمامی درگاه‌های فروش که شامل صفحه ثبت نام و خرید سیم کارت وب سایت، فروشگاه‌ها و نمایندگی‌های این اپراتور فراهم است.

لازم به ذکر است خرید این محصول با سه انتخاب ممکن است و فرد می‌تواند سیمکارت اعتباری و یک بسته خدماتی متناسب با نیاز خود انتخاب کند.

این انتخاب می‌تواند شامل اینترنت، مکالمه و پیامک درون شبکه یا اینترنت یا اعتبار ریالی با قابلیت استفاده در مدت مشخص باشد.

بر این اساس در سراسر کشور تمامی افرادی که تمایل دارند به خانواده رایتل ملحق شوند می­توانند با قیمت اعلام شده سیمکارت اعتباری را به همراه یکی از سه بسته خدماتی پیشنهادی خریداری کنند. همچنین در ازای خرید هر سیمکارت، یک عدد سیمکارت هدیه نیز به فرد تعلق می­گیرد که پس از فعال­سازی سیمکارت اولیه برای خریدار ارسال می­شود.

کاری که باید همون سال اول میکرد.... اان دیگه فایده نداره

Iman799
17-01-2018, 18:01
RighTel LTE مشهد میدان انقلاب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

andriy70
17-01-2018, 18:14
RighTel LTE مشهد میدان انقلاب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نزدیک پایانه مسافربری؟ آنتن خود رایتله یا از همراه اوله؟ چون رایتل تو مشهد ندیدم 4g بشه

Iman799
17-01-2018, 18:17
نزدیک پایانه مسافربری؟ آنتن خود رایتله یا از همراه اوله؟ چون رایتل تو مشهد ندیدم 4g بشهاره جای پست برق یک سایتش دو ماه هست فورجی شده.تعداد سایت های فورجی اضافه شده نسبت به قبل حتی تیریجی هم تو راهنمایی نزدیک سلمان مثلا اضافه شده.کدوم سمت هستی شما؟

andriy70
18-01-2018, 00:04
اره جای پست برق یک سایتش دو ماه هست فورجی شده.تعداد سایت های فورجی اضافه شده نسبت به قبل حتی تیریجی هم تو راهنمایی نزدیک سلمان مثلا اضافه شده.کدوم سمت هستی شما؟

ما وکیل آبادیم. لادن. تازگیا میشه همه جا به شبکه همراه اول وصل شد، اگه آنتن رایتل نباشه خودکار وصل میشه وگرنه به صورت دستی هم وصل میشه اما اینترنت ۴ جبش مشکل داره قطع و وصل میشه

Iman799
18-01-2018, 11:00
ما وکیل آبادیم. لادن. تازگیا میشه همه جا به شبکه همراه اول وصل شد، اگه آنتن رایتل نباشه خودکار وصل میشه وگرنه به صورت دستی هم وصل میشه اما اینترنت ۴ جبش مشکل داره قطع و وصل میشهاونجا فورجی نیست نزدیک ترین سایت به اونجا نمایشگاهه که فورجیه.اره وصل میشه به همراه اول ولی گاهی اوقات اینترنت کار نمی کنه

ShadowDragon
18-01-2018, 11:32
کاش با همراه اول هم میشد به رایتل وصل شد.... خونه ما رایتل کامل پوشش داره اما همراه ابتر نه

Iman799
18-01-2018, 19:10
RighTel LTE مشهد میدان جانباز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behzad83
19-01-2018, 16:42
دوستان سیم‌کارت دائمی رایتل، تمدید بسته خودکار مثل همراه اول داره؟
یا طرح مصرف منصفانه مثل ایرانسل داره که بدون بسته به اینترنت متصل نشه؟
می‌خوام مثل همراه اول نباشه که یهو قبض ۳۰۰هزارتومنی واسه مشترک بفرسته.
سپاس

andriy70
19-01-2018, 23:10
دوستان سیم‌کارت دائمی رایتل، تمدید بسته خودکار مثل همراه اول داره؟
یا طرح مصرف منصفانه مثل ایرانسل داره که بدون بسته به اینترنت متصل نشه؟
می‌خوام مثل همراه اول نباشه که یهو قبض ۳۰۰هزارتومنی واسه مشترک بفرسته.
سپاس
من بسته ترکیبی داشتم که این شکلی نبودم، تموم شد رفت رو مصرف آزاد. مصرف آزاد رایتل دائمی هم از همه ارزونتره، هر گیگ ۱۵ هزار تومن میفته. الان یک بسته اینترنت دارم هیچ پیامی مبنی بر تمدید خودکار نداده. کلا به نظرم رایتل اندازه همراه اول و ایرانسل کلک تو کارش نیست.

andriy70
19-01-2018, 23:13
امروز بالاخره تونستم با سیمکارت رایتل از شبکه ۴جی همراه اول استفاده کنم ، سرعت دانلودشم ۳۵ مگابیت. فکر کنم همراه اول شبکه اینترنتشو جاهایی در اختیار رایتل میذاره که شبکه رایتل نباشه وگرنه اینترنتش قطع و وصل میشه

Behzad83
20-01-2018, 04:56
من بسته ترکیبی داشتم که این شکلی نبودم، تموم شد رفت رو مصرف آزاد. مصرف آزاد رایتل دائمی هم از همه ارزونتره، هر گیگ ۱۵ هزار تومن میفته. الان یک بسته اینترنت دارم هیچ پیامی مبنی بر تمدید خودکار نداده. کلا به نظرم رایتل اندازه همراه اول و ایرانسل کلک تو کارش نیست.

شما دائمی دارید؟
یعنی هنگامی که بسته تموم میشه sms هم نمیده؟

andriy70
20-01-2018, 11:28
شما دائمی دارید؟
یعنی هنگامی که بسته تموم میشه sms هم نمیده؟
آره دائمی دارم، چرا تموم شه پیام میده٬ آخراشم که برسه پیام میده

B3NYAMIN
21-01-2018, 11:35
Shiraz
:n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%B1_%DB%B1%DB%B1_%DB%B1%DB%B9_%DB%B4%DB%B3.jpg

B3NYAMIN
21-01-2018, 11:39
اینکه از آنتن همراه اول استفاده شده شکی نیست
فقط نمیدونم چرا 4G+ نمیشه:n03: در صورتی که همراه اولو وصل میکنم 4.5G وصل میشه

رایتل مگه USIM داره:n13:؟ کارشناسشون میگف سیم کارتای رایتل حتی قــدیـمیا هم احتیاجی به تعویض نداره برای شبکــــــه 4G !

01110362
21-01-2018, 13:00
دوستان رايتلي به نظر شما سيم كارت اعتباري و ديتا فرق ميكنه تو سرعت اينترنت؟ adsl مخابرات هستم ميخوام بيام نت سيمكارت ، بعد فقط سيمكارت ديتا حجم بالا داره درسته؟ مثلا ٦ ماه ٢٠٠ گيگ ؟يا با اعتباري هم ميشه اين مقدار حجم خريد ؟

Iman799
21-01-2018, 13:44

رایتل مگه USIM داره:n13:؟ کارشناسشون میگف سیم کارتای رایتل حتی قــدیـمیا هم احتیاجی به تعویض نداره برای شبکــــــه 4G !رایتل از اول هر چی که سیم کارت داده یوسیم بوده

Iman799
21-01-2018, 13:48
دوستان رايتلي به نظر شما سيم كارت اعتباري و ديتا فرق ميكنه تو سرعت اينترنت؟ adsl مخابرات هستم ميخوام بيام نت سيمكارت ، بعد فقط سيمكارت ديتا حجم بالا داره درسته؟ مثلا ٦ ماه ٢٠٠ گيگ ؟يا با اعتباري هم ميشه اين مقدار حجم خريد ؟نه تفاوتی نداره.بله حجم های بالا در حد ۲۰۰ گیگ ۶ ماهه فقط برای دیتا هست و برای اعتباری و دائمی حداکثر ۱۲۰ گیگ سالانه هست که نصف شبانست و نصف روزانه

B3NYAMIN
21-01-2018, 15:58
رایتل از اول هر چی که سیم کارت داده یوسیم بوده

:|
پس چرا به شبکه 4.5 وصل نمیشه

Iman799
21-01-2018, 17:44
:|
پس چرا به شبکه 4.5 وصل نمیشههمراه اول چنین اجازه ای نداده به سیم کارت ربط نداره

andriy70
22-01-2018, 22:54

رایتل مگه USIM داره:n13:؟ کارشناسشون میگف سیم کارتای رایتل حتی قــدیـمیا هم احتیاجی به تعویض نداره برای شبکــــــه 4G !
من با رایتل به 4g+ همراه اول وصل شدم، کار میکرد البته سیمکارت رایتل چند ماه پیش گرفتم.

Iman799
30-01-2018, 09:53
کاهش_تعرفه
رایتل ارایه دهنده کمترین تعرفه مکالمه تلفن همراه در کشور
ویژه مشترکین سیم‌کارت‌های اعتباری و ترابردکنندگان به رایتل
درون شبکه 499 ریال/دقیقه
برون شبکه 599 ریال/دقیقه
اطلاعات بیشتر در
rightel.ir/basic-tariff

Iman799
01-02-2018, 22:21
.

Iman799
01-02-2018, 22:21
بسته جدید و مکالمه داخل شبکه رایگان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xomax
02-02-2018, 15:25
بسته جدید و مکالمه داخل شبکه رایگان

از کجا میشه این بسته رو فعال کرد؟ داخل سایت و حساب کاربری نیست

Iman799
02-02-2018, 15:27
از کجا میشه این بسته رو فعال کرد؟ داخل سایت و حساب کاربری نیستبسته ی اینترنت تو قسمت بسته های اینترنت (داخل اپلیکیشن رایتل) هست مکالمه هم که عددشو sms کن

tntkgb
02-02-2018, 22:04
الان رفتم تو سایت رایتل داره به کسایی که دفترچه تامین اجتماعی دارن سیمکارت هدیه میده.
خدایی رایتل خوراکه مخاطب خاص هست چون مکالمش تقریبا رایگانه برای رایتلی ها
دوستان کسی از طرح بسته های مکالمه نامحدود برای سیمکارت دائمی استفاده کرده ماهی 88 تومان هم داخل شبکه هم خارج شبکه مکالمه نامحدود با 10 گیگ اینترنت؟

m2music
03-02-2018, 23:03
سیم‌کارت، یک سال مکالمه و اینترنت رایگان هدیه رایتل به بیمه شدگان تامین اجتماعی
در طرح ویژه رایتل برای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، این افراد می‌توانند با دریافت سیم‌کارت این طرح، یک سال مکالمه و اینترنت رایگان از رایتل هدیه بگیرند.

به گزارش روابط عمومی رایتل، در این طرح ،تمامی کسانی که دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارند (شامل بیمه شده اصلی و افراد تحت سرپرستی وی) می‌توانند با شماره بیمه مندرج در دفترچه تامین اجتماعی و کارت ملی خود، با مراجعه فروشگاه‌ها و سامانه ثبت نام و خرید سیم‌کارت اعتباری با بسته ویژه به صورت رایگان دریافت و از هدایای بی‌نظیر بسته آغازین آن بهره مند شود.

گفتنی است بسته یک ساله این سیم‌کارت شامل 24 گیگابایت اینترنت و همچنین ماهیانه 10 هزار دقیقه تماس صوتی درون شبکه است.

لازم به ذکر است 24 گیگابایت اینترنت مذکور شامل 2 گیگابایت اینترنت 15 روزه است که در 12 ماه برای مشترک لحاظ خواهد شد.

L.utus
05-02-2018, 19:23
الان اینترنت رایتل هر گیگ با تعرفه آزاد چند در میاد؟
برای همراه اول و ایرانسل میشه گیگی 40 هزار تومن؟

Iman799
05-02-2018, 20:21
الان اینترنت رایتل هر گیگ با تعرفه آزاد چند در میاد؟
برای همراه اول و ایرانسل میشه گیگی 40 هزار تومن؟رایتل:دائمی ۱۵ تومن،اعتباری ۶۰ تومن
ایرانسل و همراه اول :40 تومن دائمی،60 تومن اعتباری

msng
13-02-2018, 11:20
کسی از دوستان سیمکارت ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی را گرفته چطور بود؟
بنظرتون ارزش داره بگیریم یا نه؟

m2music
13-02-2018, 11:37

من دو روز پیش ثبت کردم امروز ارسال شده دوسه روز دیگه میرسه.
طرح خوبیه. از قدیم گفتن مفت باشه کوفت باشه :n02:

m2music
13-02-2018, 11:46
رایتل طرح های بلند مدت جدیدی اضافه کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۲-۱۳-۱۱-۴۴-۱۹-۸۲۶_com.android.chrome.png

Iman799
13-02-2018, 12:09
رایتل طرح های بلند مدت جدیدی اضافه کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۲-۱۳-۱۱-۴۴-۱۹-۸۲۶_com.android.chrome.pngعالی شده،۲۰۰ گیگ ۲۹۹ تومن خیلی خوبه

OLK
14-02-2018, 14:23

سلام
من اوایل هفته ی قبل ثبت نام کردم و این هفته به دستم رسید. خوبه ، بد نیست.
تماس رایگان درون شبکه و دو گیگ اینترنت 15 روزه برای یک سال که هر ماه تمدید میشه دوباره.

L.utus
14-02-2018, 18:25
سیمکارت ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی پریروز به دست من هم رسید و تا گذاشتم تو گوشی فعال شد نیازی به فعالسازی خاصی نداشت
تو اپلیکیشن مای رایتل هم وارد شدم.
فقط یه نکته:
الان 15 روز اول هر ماه 2 گیگ اینترنت دارم یعنی از 24 ام این ماه تا 9 ام ماه بعد
برای 15 روز دوم باید چیکار کرد؟
بسته بخریم بسته اول باطل نمیشه یا رزرو میشه؟چجوریه
یه راهنمایی کنید

amirbrad
14-02-2018, 19:04
رایتل بسته رایگان فورجی به مناسبت اتمام فاز اول فورجی در تهران داده! بقدری پوشش و سرعت فورجی داغونه نمیشه استفاده کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

CAPITAN MAC
14-02-2018, 21:47
من دو روز پیش ثبت کردم امروز ارسال شده دوسه روز دیگه میرسه.
طرح خوبیه. از قدیم گفتن مفت باشه کوفت باشه :n02:
دوست عزیز رایگان هست؟:n02:

m2music
15-02-2018, 08:22
دوست عزیز رایگان هست؟:n02:

بله کاملا رایگان هست. :n09:

ShadowDragon
15-02-2018, 15:11
امروز سیمکارت رایتل ترابرد شده به ایرانسلم سوخت! و sms اومد که یه سیمکارت در اپراتور رایتل به اسم شما ثبت شده!!!! و منم هیچ درخواستی نزده بودم!
سیم ۱۱ تومن شارژ داشت!
زنگ زدم به رایتل میگن شما درخواست بازگشت زدی ...
ایرانسل هم میگه رایتل‌گفته بازگشت زدی!!!

فعلا از جفتشون ۱۹۵ شکایت کردم ببینم چی میشه!
یعنی ادم نمیتونه سیمکارتشو هم با خیال راحت شارژ کنه، مبادا اینا یهو جو گیر شن بازگشت بزنن!

J@viD
15-02-2018, 16:29
امروز اس ام اس برام اومد که کمتر از 200 مگ از اینترنت شما باقی مونده داخل سیمکارت هم شارژ بود.معمولا بعد از اینکه حجم کاملا تموم میشه از شارژ کم میکنه.هنوز 60 مگ از 200 مگ باقی مونده بود که اس ام اس اومد مبلغ اعتبار شما پایان یافته یعنی هنوز اینترنتم 0 نشده و دارم با همون اینترنت پست میزارم ولی شارژو 0 کرد.فقط حواستون باشه مبلغ زیاد شارژ نکنید که رو هوا میزنن.الان حتی عکس و اس ام اس از این موضوع دارم ولی مطمئنم هیچ کاری نمیتونم بکنم.یه بار دیگه سر ایرانسل با عکس به 195 شکایت کردم 195 هیچ گوهی نخورد وصلم کرد به کارشناس ایرانسل.
مملکت دزد بازاره

iran100
16-02-2018, 00:14
امروز سیمکارت رایتل ترابرد شده به ایرانسلم سوخت! و sms اومد که یه سیمکارت در اپراتور رایتل به اسم شما ثبت شده!!!! و منم هیچ درخواستی نزده بودم!
سیم ۱۱ تومن شارژ داشت!
زنگ زدم به رایتل میگن شما درخواست بازگشت زدی ...
ایرانسل هم میگه رایتل‌گفته بازگشت زدی!!!

فعلا از جفتشون ۱۹۵ شکایت کردم ببینم چی میشه!
یعنی ادم نمیتونه سیمکارتشو هم با خیال راحت شارژ کنه، مبادا اینا یهو جو گیر شن بازگشت بزنن!

فکر کنم اگر ی مدت سیم کارت ترابرد شده در ایرانسل غیر فعال باشه بجای روال عادی سلب امتیاز شدن، خودکار برمیگرده به اپراتور مبدا

J@viD
16-02-2018, 02:12
رایتل بسته رایگان فورجی به مناسبت اتمام فاز اول فورجی در تهران داده! بقدری پوشش و سرعت فورجی داغونه نمیشه استفاده کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

چطور میشه اینو فعال کرد؟ اس ام اس داده؟

ShadowDragon
16-02-2018, 10:07
فکر کنم اگر ی مدت سیم کارت ترابرد شده در ایرانسل غیر فعال باشه بجای روال عادی سلب امتیاز شدن، خودکار برمیگرده به اپراتور مبدا

رفیق در حال استفاده بود... درضمن، یک ماه نشد ک ترابرد کرده بودم

sajad-tnt
16-02-2018, 10:22
الان یکساله رایتل توی همه نقاط کرمانشاه رومینگ هست، آخه نمیتونید سرویس بدید چرا جمع نمیکنید این مسخره بازیهارو؟

Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk

L.utus
18-02-2018, 18:36
از دوستانی که سیم کارت رایگان برای بیمه تامین اجتماعی گرفتن سیم کارت هدیه هم براشون اومده؟
چون تو سایت نوشته دارندگان این سیم کارت ها مشمول سیم کارت هدیه هم میشن و 72 ساعت بعد پیامک کد هدیه میاد
ولی برای من بعد از 5-6 روز هنوز پیامکی نیومده

m2music
18-02-2018, 21:08
از دوستانی که سیم کارت رایگان برای بیمه تامین اجتماعی گرفتن سیم کارت هدیه هم براشون اومده؟
چون تو سایت نوشته دارندگان این سیم کارت ها مشمول سیم کارت هدیه هم میشن و 72 ساعت بعد پیامک کد هدیه میاد

من بیستم بهمن مشخصات رو ثبت کردم برای این طرح. تازه امروز زحمت کشیدن ارسال کردند و دو سه روز دیگه میرسه!
پیامک سیم کارت هدیه زمان مشخصی نداره برای من یکبار بعد یکماه اومد. عشقی هست و معلوم نیست

L.utus
19-02-2018, 01:23
من بیستم بهمن مشخصات رو ثبت کردم برای این طرح. تازه امروز زحمت کشیدن ارسال کردند و دو سه روز دیگه میرسه!

منظورتون خود سیم کارت هست یا هدیش؟
من هجدهم ثبت نام کردم بیست و سوم اومد

iran100
19-02-2018, 05:50

از همان خطی که تازه دریافت کردید بعد از 72 ساعت از فعالسازی با مرکز تماس رایتل 200 تماس بگیرید و اعلام کنید که کد ثبت نام سیم کارت هدیه را می خواهید. بعد یک کد براتون پیامک میشه که توسط اون می تونید در بخش ثبت نام سیم کارت سایت رایتل یک سیم کارت اعتباری یا دیتا جدید به نام خودتون یا هر شخص دیگری ثبت نام کنید

m2music
19-02-2018, 08:39
منظورتون خود سیم کارت هست یا هدیش؟
من هجدهم ثبت نام کردم بیست و سوم اومد

قسنت اول صحبتم در مورد سیم کارت اصلی طرح تامین اجتماعی بود. و قسمت دوم در مورد ارسال کد سیم کارت هدیه. چون قبلا خطی از رایتل داشتم و بعد یکماه کد هدیه رو فرستادن برام. برای یکی از دوستانم بعد سه هفته. تاریخ معینی نداره

B3NYAMIN
19-02-2018, 15:47
به نظر شما سیم کارت " اعتباری " تبدیل به دائمی کنم بهتره یا یه سیم کارت دائمی بخرم!؟:n13:

m2music
19-02-2018, 16:23
به نظر شما سیم کارت " اعتباری " تبدیل به دائمی کنم بهتره یا یه سیم کارت دائمی بخرم!؟:n13:

اگه شماره اعتباری که دارید شمارش خوبه و براتون مهمه من تبدیل به دائمی رو پیشنهاد میدم. مثل اینکه تخفیف گذاشته رایتل و با 60 میشه اینکار رو کرد.

رایتل شرایط تبدیل سیم‌کارت اعتباری به سیم‌کارت دایمی را با تخفیف ویژه برای شما مشترک گرامی فراهم آورده است. قیمت مصوب استفاده از این سرویس 1,000,000 ریال است که در حال حاضر با هدف جلب رضایت شما رایتلی عزیز، با 40% تخفیف، صرفا به مبلغ 600,000 ریال ارائه می گردد.

iran100
20-02-2018, 16:33
قسنت اول صحبتم در مورد سیم کارت اصلی طرح تامین اجتماعی بود. و قسمت دوم در مورد ارسال کد سیم کارت هدیه. چون قبلا خطی از رایتل داشتم و بعد یکماه کد هدیه رو فرستادن برام. برای یکی از دوستانم بعد سه هفته. تاریخ معینی نداره

از همان خطی که تازه دریافت کردید بعد از 72 ساعت از فعالسازی با مرکز تماس رایتل 200 تماس بگیرید و اعلام کنید که کد ثبت نام سیم کارت هدیه را می خواهید. بعد یک کد براتون پیامک میشه که توسط اون می تونید در بخش ثبت نام سیم کارت سایت رایتل یک سیم کارت اعتباری یا دیتا جدید به نام خودتون یا هر شخص دیگری ثبت نام کنید

01110362
20-02-2018, 20:07
اگه شماره اعتباری که دارید شمارش خوبه و براتون مهمه من تبدیل به دائمی رو پیشنهاد میدم. مثل اینکه تخفیف گذاشته رایتل و با 60 میشه اینکار رو کرد.

رایتل شرایط تبدیل سیم‌کارت اعتباری به سیم‌کارت دایمی را با تخفیف ویژه برای شما مشترک گرامی فراهم آورده است. قیمت مصوب استفاده از این سرویس 1,000,000 ریال است که در حال حاضر با هدف جلب رضایت شما رایتلی عزیز، با 40% تخفیف، صرفا به مبلغ 600,000 ریال ارائه می گردد.

سلام ، از مزاياي رايتل دائمي هم بفرماييد دوست عزيز ، غير از كمتر بودن هزينه تماس ، تو بسته ها و ... تغييري داره ؟
مرسي

ALIRK
20-02-2018, 20:11
ی سیمکارت دیتا هدیه 50مگی مگه اصلا ارزشش رو داره یا 1000دقیقه مکالمه درون شبکه 30روزه

iran100
20-02-2018, 23:52
سلام ، از مزاياي رايتل دائمي هم بفرماييد دوست عزيز ، غير از كمتر بودن هزينه تماس ، تو بسته ها و ... تغييري داره ؟
مرسي
بسته های بینهایت دائمي:

andriy70
21-02-2018, 02:02
سلام دوستان، رایتل ادعا می کنه پیامک تبلیغاتی نداره، اما با نام Rightel هر روز بین یک تا سه پیامک تبلیغات سرویس های خودش میاد برام. شما هم همین مشکل دارین؟ راه حلی داره بشه قطعش کرد؟

iran100
21-02-2018, 14:19
سلام دوستان، رایتل ادعا می کنه پیامک تبلیغاتی نداره، اما با نام Rightel هر روز بین یک تا سه پیامک تبلیغات سرویس های خودش میاد برام. شما هم همین مشکل دارین؟ راه حلی داره بشه قطعش کرد؟
سامانه 800:

m2music
21-02-2018, 16:52
مرسي

این بسته رو هدیه میده ماه اول. تغییر خاصی من ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۲-۲۱-۱۶-۴۷-۰۳-۷۸۹_com.android.chrome.png

iran100
21-02-2018, 19:41
این بسته رو هدیه میده ماه اول. تغییر خاصی من ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۲-۲۱-۱۶-۴۷-۰۳-۷۸۹_com.android.chrome.png

همین بسته رو میشه ماه بعد با 48 تومان تمدید کرد. سه ماهه هم 120 تومان

Behzad83
22-02-2018, 03:48
دوستان، تماس با سیم‌کارت دائمی رایتل در حالت رومینگ همراه اول، باز هم همون دقیقه‌ای ۳۳.۳ تومن محاسبه میشه؟
اگر نه، هزینه تماس چگونه محاسبه میشه؟
سوال دیگه اینکه در حالت رومینگ همراه اول، اسم شبکه چه تغییری میکنه؟ یعنی از کجا میشه فهمید روی رومینگ همراه اول هستیم؟
سپاس

ShadowDragon
22-02-2018, 10:10
دوستان، تماس با سیم‌کارت دائمی رایتل در حالت رومینگ همراه اول، باز هم همون دقیقه‌ای ۳۳.۳ تومن محاسبه میشه؟
اگر نه، هزینه تماس چگونه محاسبه میشه؟
سوال دیگه اینکه در حالت رومینگ همراه اول، اسم شبکه چه تغییری میکنه؟ یعنی از کجا میشه فهمید روی رومینگ همراه اول هستیم؟
سپاس

هزینه همونه! قبلا مینوشت R
اما ظاهرا جدیدا هیچی نمینویسه!
دقیقه ای ۲۹.۹ هست نه ۳۳

L.utus
22-02-2018, 10:58
دوستان از وقتی سیم کارت رایتل انداختم تو گوشیم (همین هدیه بیمه) باتری گوشیم تند تند خالی میشه!
دلیلش چیه؟

iran100
23-02-2018, 04:44
دوستان از وقتی سیم کارت رایتل انداختم تو گوشیم (همین هدیه بیمه) باتری گوشیم تند تند خالی میشه!
دلیلش چیه؟

ضعیف بودن سیگنال باعث میشه گوشی برای دریافت بهتر سیگنال توان بیشتری رو مصرف کنه

L.utus
23-02-2018, 13:43
ضعیف بودن سیگنال باعث میشه گوشی برای دریافت بهتر سیگنال توان بیشتری رو مصرف کنه

گاهی وقتا هم بالای گوشی مینویسه R
این مخفف رایتل هست یا میره روی رومینگ؟

m2music
23-02-2018, 15:21
گاهی وقتا هم بالای گوشی مینویسه R
این مخفف رایتل هست یا میره روی رومینگ؟

منظور رومینگ هست.

L.utus
23-02-2018, 18:31
آره واسه من R نشون میده در حالی که رومنیگ گوشی خاموش هست

iran100
23-02-2018, 18:49
آره واسه من R نشون میده در حالی که رومنیگ گوشی خاموش هست

طبق قراردادی که همراه اول و رایتل با هم دارند وقتی روی همراه اول هم باشید باز می تونید از بسته های رایتل استفاده کنید و فقط روی رومینگ ایرانسل خارج از بسته لحاظ میشه

Iman799
24-02-2018, 12:09
.

Iman799
24-02-2018, 12:09
مکالمه رایگان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

years
24-02-2018, 15:32
سلام
این طرح سیم کارت و اینترنت رایگان رایتل برای بیمه شدگان تامین اجتماعی واقعا رایگان هست؟

m2music
24-02-2018, 16:15
سلام
این طرح سیم کارت و اینترنت رایگان رایتل برای بیمه شدگان تامین اجتماعی واقعا رایگان هست؟

بله. من ثبت کردم و رسید و دارم استفاده میکنم. :n02:

renfield
25-02-2018, 00:10
بسم تعالی

هو الباقالی

به نام او که یوتوب را بدون فیلتر آفرید

نحوه باز کردن یوتوب و برخی سایت های دیگر با سیم کارت رایتل به شرح ذیل است

ابتدا یک سیم کارت اعتباری رایتل تهیه میکنید

سپس روی مودم تی پی لینک آرچر می‌گذارید

و سپس خارج از محدوده 4g رایتل قرار میگیرید تا به همراه اول متصل شود

سپس از یوتوب بدون فیلتر و ایضا برخی سایت های دیگر لذت می‌برید

اگر گوشیتون اندروید باشه که دیگه گلا چه گل میشه و عکس ها preview ها و thumbnail ها را بدون هیچ گونه فیلترینگ هوشمند و غیره ذلک نشان میدهد

اگر هم آدم مقید و یبس ی هستید و می‌خواهید این مهم را به مقامات گزارش دهید باز هم احتمالا آنها به حرف های شما گوش نمی‌دهند چون رایتل به آمریکایی ها رومینگ میده و به این نهادها وابسته هست و به حرف کسی مثل شما گوش نمیده

Iman799
25-02-2018, 00:34
بسم تعالی

هو الباقالی

اگر گوشیتون اندروید باشه که دیگه گلا چه گل میشه و عکس ها preview ها و thumbnail ها را بدون هیچ گونه فیلترینگ هوشمند و غیره ذلک نشان میدهد

اگر هم آدم مقید و یبس ی هستید و می‌خواهید این مهم را به مقامات گزارش دهید باز هم احتمالا آنها به حرف های شما گوش نمی‌دهند چون رایتل به آمریکایی ها رومینگ میده و به این نهادها وابسته هست و به حرف کسی مثل شما گوش نمیدهیوتیوب بدون فیلتر با اینترنت رایتل دو سه ماه هست و نیاز به استفاده از مودم نیست و همچنین ارتباطی به در شبکه همراه اول قرار گرفتن یا نگرفتن نداره ناگفته نماند که ارتباطی به بحث رومینگ با att هم نداره.یوتیوب در شرق کشور در برخی نقاط با adsl مخابرات هم بدون فیلتر شکن در دسترس هست و از این که این قضیه موقتی هست یا دائمی،عمدی هست یا سهوی اطلاعی در دست نیست

renfield
25-02-2018, 00:40
زنده باد شرق کشور! من هم 2، 3 ماه است دسترسی دارم و نگفتم یه ماهه هستم

years
25-02-2018, 09:23
یوتیوب بدون فیلتر با اینترنت رایتل دو سه ماه هست و نیاز به استفاده از مودم نیست و همچنین ارتباطی به در شبکه همراه اول قرار گرفتن یا نگرفتن نداره ناگفته نماند که ارتباطی به بحث رومینگ با att هم نداره.یوتیوب در شرق کشور در برخی نقاط با adsl مخابرات هم بدون فیلتر شکن در دسترس هست و از این که این قضیه موقتی هست یا دائمی،عمدی هست یا سهوی اطلاعی در دست نیست

فقط شرق کشور؟
الان من سیم کارت رایتل ثبت نام کردم قرار برام بیاد یوتیوب بدون فیلتر باز میکنم؟
من شرق نیستم

- - - Updated - - -

یوتیوب بدون فیلتر با اینترنت رایتل دو سه ماه هست و نیاز به استفاده از مودم نیست و همچنین ارتباطی به در شبکه همراه اول قرار گرفتن یا نگرفتن نداره ناگفته نماند که ارتباطی به بحث رومینگ با att هم نداره.یوتیوب در شرق کشور در برخی نقاط با adsl مخابرات هم بدون فیلتر شکن در دسترس هست و از این که این قضیه موقتی هست یا دائمی،عمدی هست یا سهوی اطلاعی در دست نیست

فقط شرق کشور؟
من شرق نیستم

ALIRK
25-02-2018, 09:26
بسم تعالی

هو الباقالی

اگر هم آدم مقید و یبس ی هستید و می‌خواهید این مهم را به مقامات گزارش دهید باز هم احتمالا آنها به حرف های شما گوش نمی‌دهند چون رایتل به آمریکایی ها رومینگ میده و به این نهادها وابسته هست و به حرف کسی مثل شما گوش نمیده

شما الان متوجه شدی که یوتوب بدون .....باز میشه:n02:

الان نزدیک چندین ماهه و نیاز نیست هیچ تغیری توش داده بشه

Iman799
25-02-2018, 09:35
فقط شرق کشور؟
من شرق نیستم

- - - Updated - - -

فقط شرق کشور؟
من شرق نیستماینترنت مخابرات رو گفتم شرق کشور رایتل همه جا باز میشه.بله اگر بسته نشه برای شما هم باز میشه فرقی نداره

m2music
25-02-2018, 10:16
با تشکر از برادران شرق و مرکز کشور. در غرب کشور هم تست شد بدون قندشکن، باز هست.

Iman799
25-02-2018, 10:23
با تشکر از برادران شرق و مرکز کشور. در غرب کشور هم تست شد بدون قندشکن، باز هست.مخابرات؟

m2music
25-02-2018, 10:58
مخابرات؟

مخابرات تست کردم باز نکرد ولی رایتل با سرعت عالی باز کرد

Iman799
25-02-2018, 11:02
مخابرات تست کردم باز نکرد ولی رایتل با سرعت عالی باز کردرایتل که به شرق و غرب ربط نداره همه جا باز میشه [emoji4]

m2music
25-02-2018, 11:59
6 ماه مکالمه رایگان رایتلی
هدیه رایتل به پاس همراهی شما رایتلی‌های عزیز
مهلت فعال‌سازی تا آخر امروز ۶ اسفند ماه از طریق اپلیکیشن رایتل من
rightel.ir/myrightel

iran100
25-02-2018, 19:37
نسل چهار رایتل سرور داخلی:

نسل چهار رایتل سرور خارجی:

B3NYAMIN
02-03-2018, 13:11
یه نمونه دزدی هس که سال ها داره ازمون میشه ولی نمیدونم چرا کسی اعتراضی بهش نمیکنه دیگه !

نمیدونم تا حالا سیم کارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کردین یا نه !

هزینه تبدیل این سیم کارت از اعتباری به دائمی 60 هزار تومن هست که با مالیات و این چیزا کلا در میاد 65 تومن ! و به صورت آنلاین هم نمیشه پرداخت کرد

باید شارژ بخری

شارژ هم بخوای بخری مالیات ازش کسر میشه . یعنی منی که میخواستم سیم کارتمو دائمی کنم باید 71 هزار تومن خطمو شارژ کنم تا 65 تومن شارژ بشه بتونم این کارو بکنم

....

iman2919
02-03-2018, 14:32
یه نمونه دزدی هس که سال ها داره ازمون میشه ولی نمیدونم چرا کسی اعتراضی بهش نمیکنه دیگه !

هزینه تبدیل این سیم کارت از اعتباری به دائمی 60 هزار تومن هست که با مالیات و این چیزا کلا در میاد 65 تومن ! و به صورت آنلاین هم نمیشه پرداخت کرد

باید شارژ بخری

شارژ هم بخوای بخری مالیات ازش کسر میشه . یعنی منی که میخواستم سیم کارتمو دائمی کنم باید 71 هزار تومن خطمو شارژ کنم تا 65 تومن شارژ بشه بتونم این کارو بکنم

....

ایرانسل که اینطوری نیست انلاین میشه پرداخت کرد 50 هزار تومان کامل بدون مالیات!
رایتل اگر اینطور که شما میگی باشه کلاهبرداری هست اونم از نوع گشادش:n31:

andriy70
02-03-2018, 15:09

باید شارژ بخری

....
فکر نمی کنم اینطور باشه، هزینه تبدیل ۵۰ تومنه هم با رایتل و هم ایرانسل، من ایرانسل تبدیل کردم. همون ۵۰ تومن دادم. برای اینکه خیالتون راحت باشه هر خرید بسته یا تبدیلی خواستین انجام بدین بجای اینکه از شارژ استفاده کنین، مستقیما از طریق درگاه پرداخت کنین.

L.utus
02-03-2018, 19:53
میشه اینترنت رایتل رو منتقل کرد روی خط همراه اول و ازش استفاده کرد؟

Iman799
02-03-2018, 20:52
میشه اینترنت رایتل رو منتقل کرد روی خط همراه اول و ازش استفاده کرد؟نه فقط میشه وصل شد به همراه اول

L.utus
04-03-2018, 21:00
یه چیز من متوجه شدم
اگر حالت شبکه روی only 2g باشه بالای گوشی کنار آنتن رایتل می نویسه R ولی اگر حالت شبکه 4g/3g باشه R برداشته میشه
در گوشی های دو سیم کارته به طور اتوماتیک سیم 2 میره روی only 2g
ظاهرا رایتل 2g رو ساپورت نمی کنه درسته؟ و وقتی حالت شبکه 2g باشه میره روی رومینگ
و وقتی رونیگ هست مصرف باتری گوشی هم خیلی میره بالا
شما هم این مشکل رو دارید؟

shahryar84
04-03-2018, 21:12
یه چیز من متوجه شدم
اگر حالت شبکه روی only 2g باشه بالای گوشی کنار آنتن رایتل می نویسه R ولی اگر حالت شبکه 4g/3g باشه R برداشته میشه
در گوشی های دو سیم کارته به طور اتوماتیک سیم 2 میره روی only 2g
ظاهرا رایتل 2g رو ساپورت نمی کنه درسته؟ و وقتی حالت شبکه 2g باشه میره روی رومینگ
و وقتی رونیگ هست مصرف باتری گوشی هم خیلی میره بالا
شما هم این مشکل رو دارید؟چون خود رایتل 2g نداره.
رومینگ ربطی به مصرف باتری نداره!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

L.utus
04-03-2018, 22:41
چون خود رایتل 2g نداره.
رومینگ ربطی به مصرف باتری نداره!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

در کل حالت شبکه سیم رایتل رو بذاریم روی 4g/3g بهتر نیست؟
در حالت رومینگ هزینه ها بیشتر نمیشه و بیشتر از مبلغ شارژ کم بشه؟

iran100
05-03-2018, 01:09
در کل حالت شبکه سیم رایتل رو بذاریم روی 4g/3g بهتر نیست؟
در حالت رومینگ هزینه ها بیشتر نمیشه و بیشتر از مبلغ شارژ کم بشه؟

در رومینگ با همراه اول ، بسته های دکا.پیام.تماس.اینترنت قابل استفاده هستش فقط در رومینگ با ایرانسل خارج از بسته میشه. و از شارژ کسر میشه

الان من ی رایتل اعتباری برای تماس دکا دارم که توی گوشی موبایل نوکیا ساده گذاشتم که فقط نسل دوم هست. و راحت از بسته تماس و پیام دکا استفاده می کنم.

B-Prot
05-03-2018, 10:01
سلام دوستان.
ترابرد سیم اعتباری به رایتل، هدیه اینترنت و ... دارد؟ یا یک سیم کارت خالی می دهند؟

tntkgb
05-03-2018, 15:32
در رومینگ با همراه اول ، بسته های دکا.پیام.تماس.اینترنت قابل استفاده هستش فقط در رومینگ با ایرانسل خارج از بسته میشه. و از شارژ کسر میشه

الان من ی رایتل اعتباری برای تماس دکا دارم که توی گوشی موبایل نوکیا ساده گذاشتم که فقط نسل دوم هست. و راحت از بسته تماس و پیام دکا استفاده می کنم.
سلام دوست عزیز شما مطمئن هستین رو رومینگ همراه اول باز هم بسته ها کار میکنن؟

iran100
05-03-2018, 18:28
سلام دوست عزیز شما مطمئن هستین رو رومینگ همراه اول باز هم بسته ها کار میکنن؟

بله. طبق قراردادی که همراه اول با رایتل داره . رایتل فرکانس فورجی پلاس خودش رو داد به همراه اول و همراه اول هم گذاشته مشترکین رایتل از همراه اول استفاده کنند.

از تابستان امسال اینطوریه که اگر به همراه اول وصل بشین رومینگ لحاظ نمیشه و می تونید از بسته ها استفاده کنید.

m2music
05-03-2018, 22:22
سلام دوستان.
ترابرد سیم اعتباری به رایتل، هدیه اینترنت و ... دارد؟ یا یک سیم کارت خالی می دهند؟

اینو هدیه میده.
500 مگ اینترنت و ده هزار دقیقه مکالمه رایتلی و ده هزار پیامک رایتلی یکماهه.

ahashahin
05-03-2018, 23:52
دوستان یه سوالی داشتم

من حدود 2 ماه پیش ترابرد کردم از همراه اول به ایرانسل الان میخوام ترابرد کنم به رایتل

باید صبر کنم تا 3 ماه کامل بشه یا میشه الان هم ترابرد کرد؟

m2music
06-03-2018, 00:13
دوستان یه سوالی داشتم

من حدود 2 ماه پیش ترابرد کردم از همراه اول به ایرانسل الان میخوام ترابرد کنم به رایتل

باید صبر کنم تا 3 ماه کامل بشه یا میشه الان هم ترابرد کرد؟

نه مشکلی نداره میتونی درخواست ترابرد کنی از ایرانسل به رایتل.
من یکی از خطهام رو از رایتل ترابرد کردم همراه اول و بعد حدود 20 روز باز ترابرد کردم مستقیم به ایرانسل.

B-Prot
06-03-2018, 09:32
اینو هدیه میده.
500 مگ اینترنت و ده هزار دقیقه مکالمه رایتلی و ده هزار پیامک رایتلی یکماهه.
ممنونم از شما دوست خوبم.
تا چه مدتی میشه استفاده کرد؟ منظورم اینه یک ماهه هست یا چند ماهه؟ (تاریخ انقضاء اینترنت و مکالمه؟)
با تشکر.

m2music
06-03-2018, 15:25
ممنونم از شما دوست خوبم.
تا چه مدتی میشه استفاده کرد؟ منظورم اینه یک ماهه هست یا چند ماهه؟ (تاریخ انقضاء اینترنت و مکالمه؟)
با تشکر.

یک ماهه هست دوست عزیز.

tntkgb
09-03-2018, 11:22
خوب دوستان در مورد سیمکارت تامین اجتماعی اگه یکم دقیق کار کنین خیلی به درد میخورن سیمکارت هاش ماهی 2 گیگ اینترنت دارن تا یک سال ولی مشکلی که هست اینکه فقط 15 روز اول هر دوره 30 روزه میتونین از این 2 گیگ استفاده کنین و 15 روز دیگه بدون اینترنت هست حالا شما چیکار مکنین یک سیمکارت دیگه به اسم یکی از اشناها در دوره زمانی مخالف خودتون فعال میکنین(مثلا اگه برای شما از 1ام تا 15ام ماه 2 گیگ اینترنت داره برای ایشون از زمان اتمام طرح یعنی 15 ایم فعال میکنین تا 30ایم) با این حرکن هر ماه 4 گیگ اینترنت دارین تا 1 سال فقط لازمه هر 15 روز یک بار سیمکارت رو عوض کنین حال بماند که مکالمه رایتلی تا یک سال رایگان و این طرح برای کسانی که گوشی 2 سیمکارت دارن عالی هست.
یک نکته مهم که من خودم در جریان نبودم و دوستان من رو راهنمایی کردن این هست که در مناطقی که رایتل مشکل داره به شکل رومینگ ملی سیمکارت میره روی همراه اول و همه بسته ها (اینترنت و مکالمه) فعال هست و میتونین استفاده کنین من خودم سیمکارت رایتل رو گذاشتم و رفت روی شبکه همراه اول و چون همراه اول جای ما خیلی خوب هست تا 70 مگابیت سرعت گرفتم ومیشه سیمکارت رایتل رو گذاشت روی گوشی ساده و از بسته مکالمه استفاده کرد.
برای گرفتن سیمکارت رایتل بهتره برین نمایندگی های رایتل یا دفاتر پیشخوان دسترسی فعال سازی برای دفاتر باز شده و یک سیمکارت خام(غیر فعال) رو استفاده میکنن و سیمکارت رو برای شما فعال میکنن خوبی این کار تا سفارش دادن از سایت اینکه تو همون لحظه سیمکارت فعال میشه و سیمکارتی که از دفاتر میگیرین 3 تیکه هست و نیاز به پانچ نداره(دقت شود سیمکارت دفتر 3 تیکه باشه) چون سیمکارتی که برای من پست شد 3 تیکه نبود و نیاز به پانچ داشت

ADMIN00
10-03-2018, 18:52
این درسته که استفاده از سیم کارت رایتل باعث میشه مصرف باتری گوشی بالا بره؟؟؟

L.utus
10-03-2018, 20:18
خوب دوستان در مورد سیمکارت تامین اجتماعی اگه یکم دقیق کار کنین خیلی به درد میخورن سیمکارت هاش ماهی 2 گیگ اینترنت دارن تا یک سال ولی مشکلی که هست اینکه فقط 15 روز اول هر دوره 30 روزه میتونین از این 2 گیگ استفاده کنین و 15 روز دیگه بدون اینترنت هست حالا شما چیکار مکنین یک سیمکارت دیگه به اسم یکی از اشناها در دوره زمانی مخالف خودتون فعال میکنین(مثلا اگه برای شما از 1ام تا 15ام ماه 2 گیگ اینترنت داره برای ایشون از زمان اتمام طرح یعنی 15 ایم فعال میکنین تا 30ایم) با این حرکن هر ماه 4 گیگ اینترنت دارین تا 1 سال فقط لازمه هر 15 روز یک بار سیمکارت رو عوض کنین حال بماند که مکالمه رایتلی تا یک سال رایگان و این طرح برای کسانی که گوشی 2 سیمکارت دارن عالی هست.
یک نکته مهم که من خودم در جریان نبودم و دوستان من رو راهنمایی کردن این هست که در مناطقی که رایتل مشکل داره به شکل رومینگ ملی سیمکارت میره روی همراه اول و همه بسته ها (اینترنت و مکالمه) فعال هست و میتونین استفاده کنین من خودم سیمکارت رایتل رو گذاشتم و رفت روی شبکه همراه اول و چون همراه اول جای ما خیلی خوب هست تا 70 مگابیت سرعت گرفتم ومیشه سیمکارت رایتل رو گذاشت روی گوشی ساده و از بسته مکالمه استفاده کرد.
برای گرفتن سیمکارت رایتل بهتره برین نمایندگی های رایتل یا دفاتر پیشخوان دسترسی فعال سازی برای دفاتر باز شده و یک سیمکارت خام(غیر فعال) رو استفاده میکنن و سیمکارت رو برای شما فعال میکنن خوبی این کار تا سفارش دادن از سایت اینکه تو همون لحظه سیمکارت فعال میشه و سیمکارتی که از دفاتر میگیرین 3 تیکه هست و نیاز به پانچ نداره(دقت شود سیمکارت دفتر 3 تیکه باشه) چون سیمکارتی که برای من پست شد 3 تیکه نبود و نیاز به پانچ داشت

اینم راه حل خوبیه به فکر منم رسیده بود
فقط نمی دونم اگر در طول این 1 سال بسته دیگه ای در رایتل فعال کنیم این بسته 1 ساله باطل میشه یا نه؟ مثلا 1 بسته 1 گیگ 1 ماهه بخریم برای 15 روز دوم ماه

L.utus
10-03-2018, 20:20
این درسته که استفاده از سیم کارت رایتل باعث میشه مصرف باتری گوشی بالا بره؟؟؟

والا منم به این موضوع اشاره کردم ولی دوستان گفتن ربطی نداره
منم باتری گوشیم در حالت عادی حداقل 3 روز دوام میاره ولی وقتی رایتل انداختم 1 روزه تموم شد

greatpouya
10-03-2018, 20:57
این درسته که استفاده از سیم کارت رایتل باعث میشه مصرف باتری گوشی بالا بره؟؟؟بله البته روي آيفون تجربه شده

paradisepersian
11-03-2018, 14:52
سلام
دوستان من سیم به رایتل ترابرد کردم سیم کارت بهم دادن منم انداختم چند روز طول میکشه فعال شه سیم کارت سیگنال نداشته بیدم

iran100
11-03-2018, 19:52
سلام
دوستان من سیم به رایتل ترابرد کردم سیم کارت بهم دادن منم انداختم چند روز طول میکشه فعال شه سیم کارت سیگنال نداشته بیدم

هر زمان که سیم کارت قبلی غیر فعال شد . سیم کارت جدید فعال می شود

ShadowDragon
11-03-2018, 21:54
بله البته روي آيفون تجربه شده

s8+
و
شیاومی می ۴
افت شارژ دهی داتن، منم تایید میکنم
راهش هم ابنه که رومینگ ۲جی همراه اول شی، که طبیعی میشه

ShadowDragon
12-03-2018, 14:46
دوستان، بازگشت مجدد به رایتل هدیه خاصی داره؟ اعتباری

m2music
12-03-2018, 21:40
دوستان، بازگشت مجدد به رایتل هدیه خاصی داره؟ اعتباری

500 مگ اینترنت + 10 هزار پیامک رایتلی و 10 هزار دقیقه مکالمه رایتلی یکماهه.
فکر کنم فقط این اپراتور برای بازگشت باز هدیه میده :n02:

years
13-03-2018, 17:00
سلام
امروز سیم کارت اعتباری رایگان طرح تامین اجتماعی دستم رسید
سوال اینجاست مامور پست غیر از کارت ملی یه برگ کپی کارت ملی را هم درخواست کرد برای شما هم اینجوری بود؟

ALIRK
13-03-2018, 19:33
سلام
امروز سیم کارت اعتباری رایگان طرح تامین اجتماعی دستم رسید
سوال اینجاست مامور پست غیر از کارت ملی یه برگ کپی کارت ملی را هم درخواست کرد برای شما هم اینجوری بود؟

کلا برای تمام سیمکارتهای اپراتورها کپی رو لازم دارن

years
13-03-2018, 20:32
کلا برای تمام سیمکارتهای اپراتورها کپی رو لازم دارن

فکر کردم میخوان از کپی کارت ملی استفاده شخصی کنن
آخه جدیدا اپراتور ها میگن به دفاتر مشترین مراجعه کنین ببینین کسی با شناسه ملی یا کپی کارت ملی برای خودش سیم کارت صادر نکرده باشه

ALIRK
14-03-2018, 00:26
فکر کردم میخوان از کپی کارت ملی استفاده شخصی کنن
آخه جدیدا اپراتور ها میگن به دفاتر مشترین مراجعه کنین ببینین کسی با شناسه ملی یا کپی کارت ملی برای خودش سیم کارت صادر نکرده باشه

:n02::n02::n02: نه دیگه مثل قدیم کشکی نیست

ADMIN00
14-03-2018, 19:57
بین اینترنت رایتل و ایرانسل کدوم ارزش بیشتری داره با توجه به این که رایتل قیمت بسته ها رو پایین آورده؟؟

f_s10224
14-03-2018, 22:11
بین اینترنت رایتل و ایرانسل کدوم ارزش بیشتری داره با توجه به این که رایتل قیمت بسته ها رو پایین آورده؟؟
فعلا رایتل چون اوضاعش خرابه ...و داره هم طرح خوب میده هم سرعت و پینگ خوب میده ...سرعت رایتل در بعضی از مناطق تا 100 مگ هم می رسه البته به صورت رومینگ همراه اول

andriy70
19-03-2018, 12:33
رایتل بسته های خیلی خوبی داره ولی سرعت 3g در مقایسه با 4g همراه اول و ایرانسل خیلی کمه. میشه کاری کرد که موبایل فقط به شبکه 4g وصل باشه؟! اینطوری دیگه فقط به همراه اول وصل میشه و میشه از اینترنت 4g استفاده کرد.

mehran0805
19-03-2018, 12:38
رایتل بسته های خیلی خوبی داره ولی سرعت 3g در مقایسه با 4g همراه اول و ایرانسل خیلی کمه. میشه کاری کرد که موبایل فقط به شبکه 4g وصل باشه؟! اینطوری دیگه فقط به همراه اول وصل میشه و میشه از اینترنت 4g استفاده کرد.از مایکت میتونی 4G LTE onlyرو دانلود کنی البته رو سامسونگ جواب میده هواوی جواب نداد بقیه رو نمیدونم

Sent from my TRT-L21A using Tapatalk

andriy70
19-03-2018, 13:17
از مایکت میتونی 4G LTE onlyرو دانلود کنی البته رو سامسونگ جواب میده هواوی جواب نداد بقیه رو نمیدونم

Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
مرسی، الان وصل شدم به 4g همراه اول اینترنتش قطع و وصل میشد به رایتل زنگ زدم میگه جاهایی که رایتل پوشش داره نمی تونی از نت همراه اول استفاده کنی، برای شمام همین شکلیه؟

mili_k
19-03-2018, 20:14

مفهوم این چیه ؟ منظور از این واژه ، ثبت نام کردن سیم کارت بعد از روز پانزدهم ماه هست
یا اینکه روشن کردن و استارت کار با سیم کارت برای اولین دفعه یکی شون مثلن یکم باشه ، یکی شون پانزدهم ؟

iran100
19-03-2018, 21:47
مفهوم این چیه ؟ منظور از این واژه ، ثبت نام کردن سیم کارت بعد از روز پانزدهم ماه هست
یا اینکه روشن کردن و استارت کار با سیم کارت برای اولین دفعه یکی شون مثلن یکم باشه ، یکی شون پانزدهم ؟

درسته. یکی اول ماه و دیگری 15 ماه

binaafarin
19-03-2018, 21:49
ممکنه توضیح بدید درمورد سیمکارت تامین اجتماعی
توی بندرعباس نمایندگی رسمی رایتل نیست من باید اینترنتی سفارش بدم چند روزه میرسه؟
مکالمه رایگانش درون شبکست فقط ؟ اینجوری ک بدرد نمیخره رایتل با رایتیل

mili_k
19-03-2018, 23:12

رفرنس لطفن

دور از انتظاره که از پس یک سیم کارت مجانی هدیه ای دیگر باشد .

m2music
20-03-2018, 00:47
در جهت پوشش تمامی نیازهای مشترکین؛
بسته‌های اینترنت بلندمدت رایتل متنوع‌تر شد
خرید بسته‌های بلند مدت مقرون به صرفه رایتل با تنوع بیشتر برای مشترکین این اپراتور ممکن شد.

به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور در جهت تکمیل سبد خدمات خود تنوع حجم بسته‌هایبلند مدت سه ماهه، شش ماهه و یک‌ساله خود را افزایش داده است تا پاسخگوی تمامی نیازهای ارتباطی مشترکین خود باشد.

براساس این خبر بسته های سه ماهه از 4 گیگابایت تا 50 گیگابایت قابل خریداری است، همچنین بسته‌های شش ماهه روزه از 9 گیگابایت تا 100 گیگابایت در قالب 9 بسته قابل خریداری است.

علاوه بر این برخی از بسته‌های شش ماهه روزه علاوه بر حجم اینترنتی شامل تماس صوتی درون شبکه به میزان هزار دقیقه هستند.

گفتنی است این تنوع در خصوص بسته‌های یک‌ساله نیز وجود دارد و این بسته ها با حجم 10 گیگابایت تا 200 گیگابایت قابل خریداری هستند و برخی از بسته‌های یک‌ساله علاوه بر حجم اینترنتی شامل تماس صوتی درون شبکه به میزان 2 هزار دقیقه نیز هستند.

شایان ذکر است بیشتر بسته‌های بلند مدت، علاوه بر حجم اینترنت بدون محدودیت زمان استفاده به همان میزان دارای حجم اینترنت برای استفاده در ساعات افت مصرف (2 تا 8 صبح) هستند.

m2music
20-03-2018, 00:53
توی بندرعباس نمایندگی رسمی رایتل نیست من باید اینترنتی سفارش بدم چند روزه میرسه؟

توضیحات

راهنمای ثبت نام و خريد طرح تامین اجتماعی

m2music
20-03-2018, 01:09

حالا دقیقا اول و 15ام ماه باشه مهم نیست. شما توی این طرح دوتا سیم کارت، یکی به اسم خودتون و یکی هم از اعضای خانواده بگیرید و هر وقت سیم کارت ها رسیدن، یکیشون رو بندازید به گوشی و همون لحظه فعال میشه و 2گیگ بهتون میده و 15 روز وقت دارید استفاده کنید. سیم دیگه رو بزارید بعد اتمام 15 روز سیم اول بندازید که در ماه دو تا 15 روز اینترنت داشته باشید. حالا مثلا سیم کارت رو 5 فروردین به گوشی میندازی تا 20 فروردین وقت داری دو گیگ رو استفاده کنی و خط دیگه رو 20 فروردین بنداز به گوشی فعال میشه و تا 5 اردیبهشت برای استفاده از دو گیگ وقت داری و همین روال رو تا یکسال ادامه بده :n02::n09:

iran100
20-03-2018, 01:28

معمولا از زمان ثبت نام 72 ساعت طول میکشه تا از طریق پست به دست شما برسه.

من بررسی کردم در بندرعباس کلی نمایندگی دارد. برای دسترسی به اطلاعات آنها به لینک زیر مراجعه کنید:

مکالمه هم فقط درون شبکه هست. اما تعرفه برون شبکه آن از بقیه ارزان تر است و هر دقیقه 599ریال هست اما همراه اول 937ریال و ایرانسل 929ریال در دقیقه است

iran100
20-03-2018, 01:35
رفرنس لطفن

هر سیم کارتی که از رایتل تهیه کنید مشمول سیم کارت هدیه می شود پس از 72 ساعت از زمان فعالسازی خط با شماره 200 تماس بگیرید و درخواست کد سیم کارت هدیه کنید . سپس یک کد برای شما پیامک می شود که توسط آن می توانید یک سیم کارت اعتباری یا دیتا به نام هر شخصی ثبت نام کنید

L.utus
20-03-2018, 17:19
رفرنس لطفن

رفرنس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خط اخر

برای خود من چند روز بعد زنگ زدم 200 کد هدیه رو فرستاد چند روز بعدشم هدیش اومد در خونه

binaafarin
20-03-2018, 21:25

من بررسی کردم در بندرعباس کلی نمایندگی دارد. برای دسترسی به اطلاعات آنها به لینک زیر مراجعه کنید:

مکالمه هم فقط درون شبکه هست. اما تعرفه برون شبکه آن از بقیه ارزان تر است و هر دقیقه 599ریال هست اما همراه اول 937ریال و ایرانسل 929ریال در دقیقه است

خوب من برم نمایندگی چی باید باخودم ببرم
فوری بهم میدن؟

binaafarin
20-03-2018, 22:42

ن امروز مراجعه کردم نمایندگی هایی ک گفتید همشون گفتند ما اینکارو نمیکنیم باید به فروشگاهایی ک توی سایت هست مراحعه کنید وچون فروشگاه نداره همطور ک خودمم حدس زدم فقط باید اینترنتی سفارش داد:n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%8C_%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D9%84_%D9%85%DA% A9%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%87_%D9%88_%D8%A7%DB%8C%D9% 86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA_%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%A F%D8%A7%D9%86
و توی اون انجا بندرعباس فروشگاه نداره

binaafarin
20-03-2018, 23:36
واینکه جاهایی ک تونفشه رایتل پوشش نداره اصلا نمیشه تماس برفرار کرد سمت دانشگاه مت کلا پوشش نداره

iran100
20-03-2018, 23:41
ن امروز مراجعه کردم نمایندگی هایی ک گفتید همشون گفتند ما اینکارو نمیکنیم باید به فروشگاهایی ک توی سایت هست مراحعه کنید وچون فروشگاه نداره همطور ک خودمم حدس زدم فقط باید اینترنتی سفارش داد:n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%8C_%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D9%84_%D9%85%DA% A9%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%87_%D9%88_%D8%A7%DB%8C%D9% 86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA_%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%A F%D8%A7%D9%86
و توی اون انجا بندرعباس فروشگاه نداره

این تخلف است با 09202000000تماس بگیرید اعلام کنید البته اینترنتی بهتره.

iran100
20-03-2018, 23:42
واینکه جاهایی ک تونفشه رایتل پوشش نداره اصلا نمیشه تماس برفرار کرد سمت دانشگاه مت کلا پوشش نداره

معمولاً مکان های که خود رایتل آنتن دهی نداره امکان استفاده از شبکه همراه اول وجود دارد . با همان تعرفه رایتل و با امکان استفاده از بسته ها

ahwazp30
21-03-2018, 10:09
معمولاً مکان های که خود رایتل آنتن دهی نداره امکان استفاده از شبکه همراه اول وجود دارد . با همان تعرفه رایتل و با امکان استفاده از بسته ها
یعنی باید رومینگ فعال بشه یا اینکه تجهیزاتشون مشترک هست ؟ منظورتون اینه که جاهایی که خودش دکل نداره از bts های همراه اول استفاده میکنه ؟

Iman799
21-03-2018, 12:02
همه جا امکان استفاده از سه نسل همراه اول برای مشترکین رایتل هست چه پوشش داشته باشه چه نداشته باشه رایتل بجز تهران و بخش هایی از استان تهران که فقط رومینگ توجی هست

iran100
21-03-2018, 12:22
یعنی باید رومینگ فعال بشه یا اینکه تجهیزاتشون مشترک هست ؟ منظورتون اینه که جاهایی که خودش دکل نداره از bts های همراه اول استفاده میکنه ؟

بله . همراه اول اجازه استفاده از شبکه خودش رو به مشترکین رایتل در هر سه نسل می دهد و رومینگ لحاظ نمی شود. حتی اگر علامت Rظاهر شود .

ahwazp30
21-03-2018, 12:54
بله . همراه اول اجازه استفاده از شبکه خودش رو به مشترکین رایتل در هر سه نسل می دهد و رومینگ لحاظ نمی شود. حتی اگر علامت Rظاهر شود .

اونوقت تنظیمات خاصی روی دستگاه باید اعمال بشه یا اتوماتیک جایی که پوشش نباشه میره روی همراه اول ؟
وقتی سوییچ میشه اسم mci میاد روی گوشی یا همون رایتل میمونه ؟

iran100
21-03-2018, 15:23
اونوقت تنظیمات خاصی روی دستگاه باید اعمال بشه یا اتوماتیک جایی که پوشش نباشه میره روی همراه اول ؟
وقتی سوییچ میشه اسم mci میاد روی گوشی یا همون رایتل میمونه ؟

جستجو شبکه موبایلتون اگر روی حالت خودکار باشه خودش می‌ره. دستی هم می تونید این کار رو انجام بدید.

معمولا یکی از دو اسم زیر میاد:
RIGHTEL|RighTel
IR-MCI|RighTel

البته اکثرا اوقات که روی همراه اول هستش دومی رو نشون میده ولی فرقی باهم ندارند و جفتشون یکی هستند

binaafarin
22-03-2018, 00:39

پس مشکلی برایمن پیش نمیاد درسته؟ منظورم اینه برم سمت دانشگاه نتونم تماس بگیرم چون پوشش رایتل نداره پوشش همراه اول و ایرانسل قویه

iran100
22-03-2018, 01:00
پس مشکلی برایمن پیش نمیاد درسته؟ منظورم اینه برم سمت دانشگاه نتونم تماس بگیرم چون پوشش رایتل نداره پوشش همراه اول و ایرانسل قویه

نه چون روی همراه اول هم آنتن میده

iDownload & iGame
24-03-2018, 14:01
با سلام،
دوستانی که سیم کارت رایتل دارن دو تا بسته اینترانت زیر بسته های بصرفه ای هستند:
جهت اکانت تبدیل این بسته ها به اینترنت با بنده در تماس باشید.
با تشکر

binaafarin
27-03-2018, 00:45
ی سوا دیگه اگه
اگر حایی باشیم ک انتن ایارانسل نیاشه ونیاز ب اینترنت داشته باشیم
میتونیم از خدمات نت سایر اپراتورها استفاده کنیم؟ مثلا ایرانسل؟

binaafarin
27-03-2018, 00:50
ی سوا دیگه اگه

srx190d
27-03-2018, 00:56
ی سوا دیگه اگه

فعلا بعضی مناطق روی همراه اول میره
فقط فورجی به نظر

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

iran100
27-03-2018, 02:54
فعلا بعضی مناطق روی همراه اول میره
فقط فورجی به نظر

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

هم 3Gو هم 4Gهمراه اول قابل استفاده است. و امکان استفاده از بسته ها تحت شبکه همراه اول میسر است.

روی ایرانسل هم بعضی مناطق فقط 2G هست اونم با تعرفه خارج از بسته هستس

B3NYAMIN
27-03-2018, 08:44
بلاخره نقشه مناطق تحت پوشش رو درست کردن اونم با جزعیات دمشون گرم!
ولی یه سوال
اینجا رو شهر ما نوشته :

شبکه نسل "سوم" رایتل در فضای خارج از ساختمان در دسترس می باشد

این ینی چی!؟

iDownload & iGame
27-03-2018, 16:26
بلاخره نقشه مناطق تحت پوشش رو درست کردن اونم با جزعیات دمشون گرم!
ولی یه سوال
اینجا رو شهر ما نوشته :

شبکه نسل "سوم" رایتل در فضای خارج از ساختمان در دسترس می باشد

این ینی چی!؟
نقشه تخت پوششی که گذاشته کپی شده از نقشه تحت پوشش همراه اوله!
رایتل با گذاشتن فرکانسهاش در اختیار همراه اول عملا" بصورت غیر رسمی با همراه اول ادغام شده و فقط اسم رایتل رو یدک میکشه!

B3NYAMIN
27-03-2018, 18:29
نقشه تخت پوششی که گذاشته کپی شده از نقشه تحت پوشش همراه اوله!
رایتل با گذاشتن فرکانسهاش در اختیار همراه اول عملا" بصورت غیر رسمی با همراه اول ادغام شده و فقط اسم رایتل رو یدک میکشه!
یجورایی اپراتور مجازی شده : ))

حالا معنی اون جمله چیه :/

iDownload & iGame
27-03-2018, 19:25
یجورایی اپراتور مجازی شده : ))

حالا معنی اون جمله چیه :/
معنیش که واضحه: یعنی رایتل در منطقه شما پوشش 3G رو در داخل فضای بسته (داخل ساختمان) تضمین نمیکنه و فضای باز و بیرونی رو پوشش میده (بعد از این همه سال!)

binaafarin
27-03-2018, 20:06
دوستان من سیم کارت خام ازنمایندگی گرفتم و ظهر برام شماره ام اسمس شد
پروفایلم رو درسایت رایتیل دیدم فعاله
ولی من الان باید شارج بخرم تا بتونم استفاده کنم؟اعتبارم رو زده بود 0
الان تماس میگیرم میگه اعتبار شما کافی نیست ولی اینترنت رو چرا نمیتونم وصل شم تا حالا اینترنت سیمکات استفاده نکردم تتظیمات خاصی داره ؟ من فقط داده های تلفن همراه رو در حالت روشن قرار میدم

ahwazp30
27-03-2018, 22:26
معنیش که واضحه: یعنی رایتل در منطقه شما پوشش 3G رو در داخل فضای بسته (داخل ساختمان) تضمین نمیکنه و فضای باز و بیرونی رو پوشش میده (بعد از این همه سال!)

خیلی جالبه ،دیروز داشتم از اهواز میرفتم شهرستان توی جاده جایی که اصلا هیچ انسان یا جانوری زندگی نمیکرد و کلا بیابون بود ایرانسل همش روی lte بود و به ندرت مشاهده کردم که بره روی 3g یعنی حتی برای توی جاده هم پوشش نسل 4 رو کامل کرده اونوقت این رایتل بعد از دوهزار سال هنوز پوشش داخل شهرش هم پنجاه پنجاهه .

ALIRK
28-03-2018, 00:30
دوستان من سیم کارت خام ازنمایندگی گرفتم و ظهر برام شماره ام اسمس شد
پروفایلم رو درسایت رایتیل دیدم فعاله
ولی من الان باید شارج بخرم تا بتونم استفاده کنم؟اعتبارم رو زده بود 0
الان تماس میگیرم میگه اعتبار شما کافی نیست ولی اینترنت رو چرا نمیتونم وصل شم تا حالا اینترنت سیمکات استفاده نکردم تتظیمات خاصی داره ؟ من فقط داده های تلفن همراه رو در حالت روشن قرار میدم
شما باید شارژ بخرید و با کارت بانکی هم بسته اینترنت

ALIRK
28-03-2018, 00:34
خیلی جالبه ،دیروز داشتم از اهواز میرفتم شهرستان توی جاده جایی که اصلا هیچ انسان یا جانوری زندگی نمیکرد و کلا بیابون بود ایرانسل همش روی lte بود و به ندرت مشاهده کردم که بره روی 3g یعنی حتی برای توی جاده هم پوشش نسل 4 رو کامل کرده اونوقت این رایتل بعد از دوهزار سال هنوز پوشش داخل شهرش هم پنجاه پنجاهه .

:n02::n02::n02: اینو باید به اون دوستانی بگیم که میگن رایتل بهترینه ...:n31: رایتل اویزون همراه اول هست اما بازم درست کار نمیکنه

greatpouya
28-03-2018, 00:43
:n02::n02::n02: اینو باید به اون دوستانی بگیم که میگن رایتل بهترینه ...:n31: رایتل اویزون همراه اول هست اما بازم درست کار نمیکنهتازه شاتل موبايلم آويزون رايتل، ببين اون ديگه چيه، بد قوله مثل اينا و بعد اين همه وقت هنوز tdlte خودشو نداده. پشت همراه اول مافيايي قايم شدن

binaafarin
28-03-2018, 00:57
شما باید شارژ بخرید و با کارت بانکی هم بسته اینترنت

طرح تامین احتماعی خودش ک نت داره ماهی دوگیگ
باز باید بسته بخرم؟:n04:

ALIRK
28-03-2018, 01:01
تازه شاتل موبايلم آويزون رايتل، ببين اون ديگه چيه، بد قوله مثل اينا و بعد اين همه وقت هنوز tdlte خودشو نداده. پشت همراه اول مافيايي قايم شدن

شاتل دیگه نوبرشه :n19: میگه سیمکارت خریدی به اجبار باید بزاری سیم 1گوشی شرایط میزاره ..یکی نیست بگه اول برو پوششت رو درست کن بعد هم اون حجمهای و قیمتهای نجومی رو تغیر بده بعد بیا شرط بزار:n02:

ALIRK
28-03-2018, 01:04
طرح تامین احتماعی خودش ک نت داره ماهی دوگیگ
باز باید بسته بخرم؟:n04:

شما اول گفتی سیمکارت خام گرفتی ..اصلا سیمکارت خام چیز دیگیری هست
همون اول بگو سیم طرح اجتماعی....
1سال مکالمه دورن شبکه داری
برای پیامک هم باید شارژ بخری
2گیگ هم هر ماه 15روز اول داری ...شما صبر کن چندساعتی بگذره برات اعمال میشه

binaafarin
28-03-2018, 01:07
شما اول گفتی سیمکارت خام گرفتی ..اصلا سیمکارت خام چیز دیگیری هست
همون اول بگو سیم طرح اجتماعی....
1سال مکالمه دورن شبکه داری
برای پیامک هم باید شارژ بخری
2گیگ هم هر ماه 15روز اول داری ...شما صبر کن چندساعتی بگذره برات اعمال میشه

من امروز برام فعال شدولی اینترنش ک نمیدونم چطوری فعال کنم؟ با تل خونه هم تماس گرفتم میگه اعتبار کافی نیست
نمیدونم الان باید بسته بخرم چی بخرم

ALIRK
28-03-2018, 01:14
من امروز برام فعال شدولی اینترنش ک نمیدونم چطوری فعال کنم؟ با تل خونه هم تماس گرفتم میگه اعتبار کافی نیست
نمیدونم الان باید بسته بخرم چی بخرم

عرض کردم فقط داخل شبکه میتونی بحرفی -----یعنی رایتل به رایتل
به دیگر سیمکارتهای ایرانسل همراه اول یا تلفن ثابت باید شارژ بخرید
حجم هم الان بهت تعلق گرفته اینترنت شما 100درصد فعاله تو رایتل من نگاه بکن اگر فعال بود برید تو apnگوشی اونجا apnرایتل بسازید شاید اتوماتیک گوشی نساخته باشه
و با 200 هم میتونی زنگ بزنی بفهمی حجم داری یا نه

binaafarin
28-03-2018, 12:19
عرض کردم فقط داخل شبکه میتونی بحرفی -----یعنی رایتل به رایتل
به دیگر سیمکارتهای ایرانسل همراه اول یا تلفن ثابت باید شارژ بخرید
حجم هم الان بهت تعلق گرفته اینترنت شما 100درصد فعاله تو رایتل من نگاه بکن اگر فعال بود برید تو apnگوشی اونجا apnرایتل بسازید شاید اتوماتیک گوشی نساخته باشه
و با 200 هم میتونی زنگ بزنی بفهمی حجم داری یا نه

ممنونم . حجم رو زده صفر اقا علیرضا. این قسمت ای پی ان کجاست؟ تو کدوم قسمته

ALIRK
28-03-2018, 12:32
ممنونم . حجم رو زده صفر اقا علیرضا. این قسمت ای پی ان کجاست؟ تو کدوم قسمته
اگر حجم صفر هست زنگ بزنید 200
برای تنطیمات هم لینک رایتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو گذاشتم

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

binaafarin
28-03-2018, 12:44
ممنون اقای کرمانی

binaafarin
28-03-2018, 22:48
برای خرید شارج مکالمه ایا طرخ خاصی وحود داره ک بصرفه باشه من معمولا قبض موبالیم درماه حدود10نومن هستش در ماه
دوم من میدوتنم خط موبایل همراه اولم رو دایورت کنم روی رایتل اعتباری دراین صورت هر پیامک ها ی همراه اولم هم برام میاد مثل اسمس بانک ها و...؟

and-roid2
29-03-2018, 10:50
4G رایتل
بسته ترافیک ایران رایتل با vpn ایران

ahwazp30
29-03-2018, 22:26
4G رایتل

نوش جان ،
بدون vpn هم همینقدر سرعت میده ؟
فقط بسته ی ایرانش بازه یا بسته بین المللش هم همینقدره سرعتش ؟

and-roid2
30-03-2018, 10:57
نوش جان ،
بدون vpn هم همینقدر سرعت میده ؟
فقط بسته ی ایرانش بازه یا بسته بین المللش هم همینقدره سرعتش ؟
بله
از بسته بین الملل استفاده نکردم به علت قیمت بالا.

and-roid2
02-04-2018, 15:00
بسته ترافیک ایران رایتل و تبدیل به اینترنت با vpn ایران

prjroom
02-04-2018, 16:40
این رایتل رومینگ شده روی همراه اوله بانذ 7 هست - 43211

4G رایتل