مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
ایرانسل اگه 3G بده رایتل نابود میشه .
رایتل سرنوشتی همچون تالیا خواهد داشت (حتی با وجود اینکه 15 ماه دوره انحصارشو زورکی و به نا حق اضافه کردن و رفت تو پاچه ملت!)
من که به شخصه بخاطر این حرکت رایتل و دولت محترم خدمتگزار ، رایتل رو تحریم کردم و منتظر 3G ایرانسل میمونم.
دوست من شما به رایتل هم حق بدید این همه هزینه کرده شبکه راه انداخته حد اقل حق داره یه یک سالی سود ببره شما شک نکن اگه قرار باشه رقابت نباشه و ایرانسل همه رقیباشو نابود کنه در اخر به ضرر مصرف کننده هست
امین1356
03-01-2013, 18:45
دوست من شما به رایتل هم حق بدید این همه هزینه کرده شبکه راه انداخته حد اقل حق داره یه یک سالی سود ببره شما شک نکن اگه قرار باشه رقابت نباشه و ایرانسل همه رقیباشو نابود کنه در اخر به ضرر مصرف کننده هست
همه این مسایل در مجوز رایتل پیش بینی شده بود و 2 سال براش دوره حفاظت یا همون انحصار در نظر گرفته شده بود ولی بدلیل بی کفایتی مدیرانش و تغییر پی در پی مدیران نتونست طبق مجوزش به تعهداتش عمل کنه حتی تو مجوزش برای دیرکرد در ارایه خدمات باید خسارت هم می داد حالا خسارت که نداده هیچ با پررویی و زد و بند و . . . 15 ماه هم به دوره انحصارش اضافه کرده! مردم چه گناهی کردن که بخاطر بی لیاقتی رایتل باید از تکنولوژی که چندین ساله کشورای دیگه دارن ازش استفاده میکنن و دیگه داره قدیمی میشه و جاش 4G اومده، محروم بشن!!!!
الان دنیای رقابته نه انحصار، مطمینا" با این 15 ماه هم رایتل راه به جایی نخواهد برد .
همراه اول و ایرانسل کل تجهیزاتشونو آپدیت کردن تا از آخر خرداد سال آینده 3G بدن، ضرر سرمایه گذاری اونا و محرومیت ملت از تکنولوژی رو کی میده؟!!!
ایرانسل مدت هاست که حتی تبلیغ تلویزیونی 3G رو هم آماده کرده (تو یوتوب سرچ کنید هست) به این میگن شرکت کار درست.
از مدیر عامل همراه اول خوشم اومد که گفته ما طبق برنامه از آخر خرداد سال آینده سرویس 3G ارایه میدیم و کاری به این مسخره بازی ها و زد و بندها نداریم.
به نظر من هیچ کس نباید رایتل بخره و تحریمش کنن تا حساب کار بیاد دستش.
اگه 3 سال پیش که داشتن مجوز اپراتور سوم رو میدادن به همون ترکسل ترکیه یا اتصالات امارات داده بودن الان ده کوره ها هم 3G داشتن و ما اینقدر عقب مونده نبودیم. آخه من نمیدنم تامین اجتماعی رو چه به 3G!!!
Reza_994
03-01-2013, 19:39
دوستان سیم کارت من تازه رسیده
دیتا هستش
این رو چطور تبدیل به میکرو کنم مثل ایرانسل بدم پانچ کنن یا خودم میتونم در بیارم سیم رو ؟
راستی وقتی گذاشتم تو گوشی شناسایی نکرد شبکه رو چطوری فعالش کنم >؟
hamed m2m
04-01-2013, 08:00
دیتا هستش
این رو چطور تبدیل به میکرو کنم مثل ایرانسل بدم پانچ کنن یا خودم میتونم در بیارم سیم رو ؟
سلام.
چندروزه رسید دستتون؟چه طرحی رو انتخاب کردی؟کدوم شهری؟
مرسی
hamed m2m
04-01-2013, 08:16
دوستان توی مراحل ثبت نام چرا نمیشه سیمکارت اعتباری رو انتخاب کرد؟!!!!!!!
و واسه سیمکارت دیتا,چرا طرح1024مگ,حتما باید با مودمusbانتخاب شه؟؟؟!!
گزینه هاش توی مرحله پنجم ثبت نام خیلی محدودن.
hamed m2m
04-01-2013, 13:46
دوست عزیز شرکت داده گستر تراشه سیب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فعالیت خودشو تو ایران شروع کرد
قیمت سرویس ها خیلی پایین :n25:
کیفیتش هم 20تضمینی هستش :n02:
تازه تو کل کشور فعالیت داره
ثبت نام آنلاین هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمتا که همونه:n27:
MOH@ND3S
04-01-2013, 20:27
دیتا هستش
تو گوگل سرچ کن آموزش تبدیل سیمکارت هست... در ضمن سیمکارت که میاد 48 ساعت اداری صبر کن تا فعال شه ;)
Koosha_Raisi
05-01-2013, 08:35
من برای بار n ام امروز رفتم به سایتش سر زدم تعرفه اینترنت رو برای هر سیمکارت در جشنواره برف خوندم.
خیلییییییی تعرفه ها مزخرفه !
حجم 500 مگابایت !؟ 1.6 ؟
دیتا که دیگه مخصوص این کار بد تر ! 3 ماهه 3 گیگ.... اگر فقط بخوام browsing داشته باشم روزی 70-80 مگم پریده.
تازه با این حجم های پایین و حجم اضافه ای که قیمتش سر به فلک کشیده مودم یو اس پی بخرم که چی بشه ؟ مثل وایمکس تو خونه با کامپیوتر شخصی استفاده کنم ؟؟؟ با این حجم پایین که هیچ کاری نمیشه باهاش کرد ؟
امیدوارم این انحصاری بودن مسخره تموم بشه زودتر ایرانسل و همراه اول شروع به ارائه سرویس کنند !
واقعا هرچی هوس می کنم برم بخرم پشیمون می شم.
hamed m2m
05-01-2013, 22:06
دوستان بعداز ثبت نام چند روزه به دستمون میرسه؟
hamed m2m
06-01-2013, 11:57
دوستان چطور تو مراحل ثبت نام سرعت 1024رو انتخاب کنم؟؟؟
Reza_994
06-01-2013, 12:18
نمایشگاه تلکام کی بود من آخرش سفارش دادم الان چند روز رسیده !
512 سه گیگ
hamed m2m
06-01-2013, 12:21
نمایشگاه تلکام کی بود من آخرش سفارش دادم الان چند روز رسیده !
512 سه گیگ
کدوم شهر هستین؟دقیقا چندروز رسید؟
Reza_994
06-01-2013, 13:25
دیر رسید ! حدود 17 18 روز!!!!
البته من کارت 50 درصد تخفیف گرفته بودم
mohammad8711
06-01-2013, 18:00
مناطق تحت پوشش خارجی یعنی چی ؟
hamed m2m
06-01-2013, 19:41
دیر رسید ! حدود 17 18 روز!!!!
البته من کارت 50 درصد تخفیف گرفته بودم
دیر رسیدنش به کارت تخفیف ربطی داره؟
کدوم شهری؟
پوشش داخلی هستی یا خارجی؟
Moahammad_sdt
07-01-2013, 07:05
سلام
کسی هست تو مشهد رایتل داشته باشه آنتن دهیش چه جوریه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
hamed m2m
07-01-2013, 19:48
من ثبت نام کردم.ولی نمیدونم چندروزه میرسه:n13:
مناطق تحت پوشش خارجی یعنی چی ؟
پوشش داخلی یعنی تو خونه یا محیط های بسته هم آنتن میده و پوشش خارجی هم تو فضای باز آنتن میده .
دیروز هفت تیر بودم ! دریغ از یک خط آنتن !!! داغوونه ها !
البته جایی که انتن بده اینترنتش خوبه.
Reza_994
07-01-2013, 20:37
دیر میرسه . دیر هم فعال میکنن
من تو نمایشگاه کارت تخفیف گرفته بودم
امیر انصاری
07-01-2013, 20:46
دیر میرسه . دیر هم فعال میکنن
من تو نمایشگاه کارت تخفیف گرفته بودم
من با استفاده از کد تخفیف نمایشگاه یکی خریدم. زود رسید، همون موقع هم فعال بود! قبلاً هم دو تا دیگه گرفته بودم، از اولش فعال بودن.
hamed m2m
07-01-2013, 20:48
من با استفاده از کد تخفیف نمایشگاه یکی خریدم. زود رسید، همون موقع هم فعال بود! قبلاً هم دو تا دیگه گرفته بودم، از اولش فعال بودن.
کدوم شهری؟
این نمایشگاه کجا بودو کی برگذار شد؟
e.khafan!
07-01-2013, 21:18
دوستان من میخوام رایتل بگیرم، یکی گرفتم برای بابام دیتا روی تبلت گذاشتیم، بسیائر راضییم.
میخوام یکی برای گوشی خودم بگیرم، جساب کردم تو این سه ماهه که بسته اینترنت ایرانسل داشتم جمعا 210 مگ اینا بیشتر استفاده نکردم! ینی ماهی 70مگ که با این تعرفه رایتل در میاد ماهی 3500 تومن!
البته مصرف اینترنت من زیاده جایی که وایفای باشه با وایرلس وصل میشم جاهای دیگه با سیم، نمیدونم حالا چرا انقدر کم استفاده شده، ایرانسل خرابه کانترش یا اینکه به خاطر سرعت کمش من کم استفاده کردم؟
بنظرتون این ارقام درسته؟ کلن فقط وبگردی میکنم و یه توییتر میرم و فوقش هفته ای یبار با سیم کارت برم اینستاگرام... ینیی بجای اینکه بسته بگیرم میتونم با ماهی 4 تومن کارمو انجام بدم؟
بعد اینکه میگید مصرف باطری بالاست، الان تبلت ازون موقعی که ایرانسل روش بود کمتر شده مصرف باطریش! چطوریه؟ ربطی به نوع گوشی داره آیا؟
Arsenal2012
08-01-2013, 18:04
سلام دوستان من یه شارژ دو هزاری از طریق نرم افزار پاسارگاد خریدم ولی نمیدونم باید این کد رو چه جوری وارد کنم ×140 # کد شارژ رو میزنم نمیشه باید چه پیش شماره ای رو بزنم بعد کد شارژ رو؟
hamed m2m
09-01-2013, 12:57
بابا فعال باشین دیگه تو این بخش!!
سه روزه سوال پرسیدیم.هی میام میبینم خبری نیس
حالا اگه نمیخواستم اینجا پره یوزر بود
spam sorry
vahid_vh2
09-01-2013, 15:53
آقا کسی بارایتل سـی ـ سیـکم رو هم تست زده از لحاظ فریز مخصوصأ اس ـ کای ایطالیا؟
من 4شنبه هفته پیش اینترنتی سیم کارت دیتا خریدم با اینرنت 512 سه گیگ (پیشرفته!). این 4 شنبه رسید دستم ... فعال شده....منتها sms نمیفرسته ولی در یافت میکنه ـ نمیدونم چرا....
*140# هم که میزنم فقط ترافیک 3 گیگ که خریدم اعلام میکنه و هدایا رو اعلام نمیکنه(1گیگ +250 sms فارسی + 250 sms انگلیسی).
باید برای فعال کردن هذیه کاری کرد؟
همین امروز هم نامه شرکت رو برای سرعت 512 تو سایتشون آپلود کردم کی اعمال میشه.... از کجا بفهمیم اعمال شده ؟
hamed m2m
09-01-2013, 19:26
من 4شنبه هفته پیش اینترنتی سیم کارت دیتا خریدم با اینرنت 512 سه گیگ (پیشرفته!). این 4 شنبه رسید دستم ... فعال شده....منتها sms نمیفرسته ولی در یافت میکنه ـ نمیدونم چرا....
*140# هم که میزنم فقط ترافیک 3 گیگ که خریدم اعلام میکنه و هدایا رو اعلام نمیکنه(1گیگ +250 sms فارسی + 250 sms انگلیسی).
همین امروز هم نامه شرکت رو برای سرعت 512 تو سایتشون آپلود کردم کی اعمال میشه.... از کجا بفهمیم اعمال شده ؟
الان سرعت دانلودت چقدره؟؟
منم دیتا سفارش دادم یکشنبه همین هفته
نامه رو کجای سایت باید آپلود کرد؟؟؟
مرسی
الان سرعت دانلودت چقدره؟؟
منم دیتا سفارش دادم یکشنبه همین هفته
نامه رو کجای سایت باید آپلود کرد؟؟؟
مرسی
نمیدونم سرعت رو چطور تست کنم من روی گوشی تست کردم ولی رادیوهای اینترنتی رو با کیفیت خیلی خوب پخش میکنه فردا باید بدم سیم کارتم رو پانچ کنم که بتونم رو ی گوشی اندرویدم استفادش کنم....
باید صبر کنی سیم کارتت بیاد چون تو نامه باید شماره تلفن رو هم ذکر کنی(متن نامه رو خودشون تو سایت گداشتن). اینم آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e.khafan!
09-01-2013, 20:08
حدس میزنم که بسته هدیه شما حذف شده!
بنظرم اشتباه کردید که از اول با بسته خریداری کردی سیم کارتتو، حالت عادی شما با بیست تومن یک سیم کارت میگیری یک ماه اینترنت یک گیگ و اسمس.
الان شما 20 تومن پول سیم کارت دادید + 25 تومن اینترنت سه ماهه 3 گیگ (بیشتر چون 512 گرفتید، من قیمت 128 رو میدونم اینو مثال زدم) که میشه 45 تومن! ینی همون هزینه ای رو کردی که بدون بسته هدیه هم میتونستی بکنی... الان یک گیگ روی یک ماه رایگان شما کجاست؟ وقتی نیست احتمالش هم هست که اسمس ها حذف شده باشه.
از روی ecare میتونید ببینید مجاز بدریافت سرعت بالای 128 هستید یا نه...
hamed m2m
09-01-2013, 20:20
نمیدونم سرعت رو چطور تست کنم من روی گوشی تست کردم ولی رادیوهای اینترنتی رو با کیفیت خیلی خوب پخش میکنه فردا باید بدم سیم کارتم رو پانچ کنم که بتونم رو ی گوشی اندرویدم استفادش کنم....
باید صبر کنی سیم کارتت بیاد چون تو نامه باید شماره تلفن رو هم ذکر کنی(متن نامه رو خودشون تو سایت گداشتن). اینم آدرس:
نه آخه من میخوام کارت دانشجویی تحویل بدم
آپلود میکنم پس
مرسی
حدس میزنم که بسته هدیه شما حذف شده!
بنظرم اشتباه کردید که از اول با بسته خریداری کردی سیم کارتتو، حالت عادی شما با بیست تومن یک سیم کارت میگیری یک ماه اینترنت یک گیگ و اسمس.
الان شما 20 تومن پول سیم کارت دادید + 25 تومن اینترنت سه ماهه 3 گیگ (بیشتر چون 512 گرفتید، من قیمت 128 رو میدونم اینو مثال زدم) که میشه 45 تومن! ینی همون هزینه ای رو کردی که بدون بسته هدیه هم میتونستی بکنی... الان یک گیگ روی یک ماه رایگان شما کجاست؟ وقتی نیست احتمالش هم هست که اسمس ها حذف شده باشه.
از روی ecare میتونید ببینید مجاز بدریافت سرعت بالای 128 هستید یا نه...
کدوم قسمت ecare ؟ من چیزی ندیدم....
naeini89
09-01-2013, 22:06
نرخاش بالا نیست؟
صرفا جهت مقایسه :
سیم کارت دیتا رایتل 512 پرداخت 3 ماه یکبار(36 تومن 3 گیگ روزانه و سه گیگ شبانه)
در عمل اونهایی که دنبال دانلود هستن براشون اصلا ارزون تموم نمیشه هر گیگ اضافه هم ماهی 9500 که گرونه.
ولی اونهایی که از از بسته های 10 تومنی همراه اول استفاده میکنن ، به نظر من این به صرفه تره چون 2 تومن بیشتر میدید ولی عملا خیلی خیلی بشتر لذت میبرید.... من همین دیشب Gprs همراه اولم رو غیر فعال کردم ...
اینترنت ADSL مخابرات 128 کیلو بایت ماهی 10 تومن عملا فقط به درد وب گردی میخوره.
LORD..Amir
11-01-2013, 16:30
صرفا جهت مقایسه :
در عمل اونهایی که دنبال دانلود هستن براشون اصلا ارزون تموم نمیشه هر گیگ اضافه هم ماهی 9500 که گرونه.
ولی اونهایی که از از بسته های 10 تومنی همراه اول استفاده میکنن ، به نظر من این به صرفه تره چون 2 تومن بیشتر میدید ولی عملا خیلی خیلی بشتر لذت میبرید.... من همین دیشب Gprs همراه اولم رو غیر فعال کردم ...
128 با سه گیگ ماهی 10 تومنه! رایتل برای کم مصرف ها خوبه
LORD..Amir
11-01-2013, 16:30
دوستان کسی میتونه سزعت دانلود سرویس های مختلف رو بگه؟
امیر انصاری
11-01-2013, 16:40
دوستان کسی میتونه سزعت دانلود سرویس های مختلف رو بگه؟
من 256 داشتم و 512. دقیقاً همون سرعتی رو که باید میدن. یعنی 256 حدود 32 و 512 حدود 64!
امیر انصاری
11-01-2013, 17:30
کدوم شهری؟
این نمایشگاه کجا بودو کی برگذار شد؟
تهران. زمانشو دقیق یادم نیست. فکر کنم آخرین روزش 22 آذر بود.
امیر انصاری
11-01-2013, 17:31
نامه رو خیلی جدی نگیرید.
Koosha_Raisi
11-01-2013, 17:32
اگر طرح 256 4 گیگ هم داشتا ! من می خریدم.
حجم هاش خیلی کمه.
vahid_vh2
11-01-2013, 17:48
آقا کسی بارایتل سـی ـ سیـکم رو هم تست زده از لحاظ فریز مخصوصأ اس ـ کای ایطالیا؟
واقعأ یعنی کسی تست نکرده!
دوستان من الان بسته 128 دارم.
می ارزه 512 بگیرم.سرعتش خیلی بیشتره؟
درست میگید از قرار معلوم از اول 512 دادن.
Sent from my LT22i using Tapatalk
ShadowDragon
12-01-2013, 21:59
من 256 داشتم و 512. دقیقاً همون سرعتی رو که باید میدن. یعنی 256 حدود 32 و 512 حدود 64!
'این که افتضاحه!!!! فکر کردم بیشتر ببندن
صرفا جهت مقایسه :
دوست عزیز پینگتون با کجاست که اینقدر خوبه ؟!؟! سیم کارت و همچین پینگی عالیه !!!
تعرفه های چه جوریه ؟!
نظرتون در مورد سیم کارت دیتا ش چیه ؟! بگیرم ؟
الان هم که ایرانسل دارم فقط پیام رسان دارم....
توی سایتش چرا دو نوع تعرفه هست با قیمتهای متفاوت... چه جوریاست ؟!
جسارته من نمیدونم پینگ چیه ! شرمنده...
من فقط ازنرم افزار speedtest ، استفاده کردم ببینم سرعت آپلود و دانلود ADSL منزلمون با رایتل چقدر تفاوت داره که این نتیجش بود.
در مورد قیمتها هم شما اگر سیم کارت دیتا بخری فقط به این سه تا عکس توجه کن ....
دقت کنید دقیقا مثل وایمکس مبین نت شما هر بسته مصرفی که بخرید اگر قبل از مهلت انقضاش از کل ترافیکتون استفاده کرده باشید باید حجم افزایشی مرتبط با همون رو خریداری کنید.
یعنی 512 رو اولش بهت گیگی 12 تومن میفروشن بعت برای اینکه ترغیب شی بیشتر مصرف کنی و قبل از سه ماه 3 گیگت رو تموم کنی ،حجم افزایشیش رو گیگی 9.500 میفروشن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Koosha_Raisi
13-01-2013, 16:27
دوست عزیز پینگتون با کجاست که اینقدر خوبه ؟!؟! سیم کارت و همچین پینگی عالیه !!!
تعرفه های چه جوریه ؟!
نظرتون در مورد سیم کارت دیتا ش چیه ؟! بگیرم ؟
الان هم که ایرانسل دارم فقط پیام رسان دارم....
توی سایتش چرا دو نوع تعرفه هست با قیمتهای متفاوت... چه جوریاست ؟!
پینگ با سرور تهران هست که اولا 90 خیلی بالاست دوما کلا ملاک نیست.
پینگ با سرور تهران هست که اولا 90 خیلی بالاست دوما کلا ملاک نیست.
برای سیم کارت همراه پینگ 100خیلی بالاست ؟؟؟؟
Sent from my Nexus 7
Koosha_Raisi
13-01-2013, 19:04
برای سیم کارت همراه پینگ 100خیلی بالاست ؟؟؟؟
Sent from my Nexus 7
بازم بگم پینگ 100 با کجا !؟
در ضمن تکنولوژی 3g است نه وایمکس !! 3g تکنولوژی پیشرفته ای هست و در کشور های خارجی پینگ زیر 80 ( از دی ان اس ها ! ) دارد. طبق تست کسانی که رایتل داشتند پینگش مثل ای د اس ال ما 200-260 می مونه.
sinaamini
13-01-2013, 23:45
من الان 1 ماهه که رایتل گرفتم و اینترنت اون رو تست کردم!!!
سرعت من 128 بود که البته 256 سرعت میده!!!
سرعتش خیلی بستگی به آنتن داره و مثلا جایی که گوشی 2 تا آنتن داره خیلی کند میشه!!!
اما اگه آنتن خوب بده سرعتش قابل قبوله و دقیقا همون 256 هستش!!!
کیفیت اینترنت رایتل هم خوبه پینگ اون با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من حدود 200 تا 250 ms بود که خوبه!!!
پینگ وایمکسم آشغاله 400 تا 500 ms!!!
به نظرم به عنوان اینترنت همراه عالیه اما با توجه به تعرفه بسیار بالاش جهت استفاده یک کاربر متوسط مصرف با مصرف 5 گیگ در ماه خیلی گرونه!!!
e.khafan!
14-01-2013, 17:28
** اشتباه شد **
دوستان خونه ی ما داخل پوشش خارجی رایتل هست برای مودم 3g میخوام که با pc وصل بشم به اینترنت مشکلی نداره؟ (که داخل پوشش خارجی هستم) آنتن میده؟ من طبقه 3 هستم شیراز
دوستان رایتل هم مثل ایرانسل و همراه اول میکرو سیمکارت داره؟
mehdi_08
15-01-2013, 20:21
دوستان خونه ی ما داخل پوشش خارجی رایتل هست برای مودم 3g میخوام که با pc وصل بشم به اینترنت مشکلی نداره؟ (که داخل پوشش خارجی هستم) آنتن میده؟ من طبقه 3 هستم شیراز
پوشش خارجی رو اصلا جز آنتن دهی حساب نکن فقط پوشش داخلی.
آنتن نمی ده محل شما
امیر انصاری
15-01-2013, 21:08
آنتن نمی ده محل شما
اتفاقاً من در جایی که با نزدیک ترین دکل 20 کیلومتر فاصله داشت به اینترنت وصل شدم. در ضمن خونه ی یکی از بستگان هست که 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله داره، اصلاً جزء پوشش نیست، اما همونجا با کیفیت مطلوب از اینترنت استفاده کردم. ایشونم که طبقه ی سوم هستن. نباید مشکلی داشته باشن.
MOH@ND3S
15-01-2013, 22:04
من تو تهران دور این مناطقی که تو عکس مشخص کردم بامودم و گوشی و سیمکارت دائمی و دیتای رایتل هم اینترنت رفتم هم تماس گرفتم.در همه حالت خوب بوده . حتی با 2 خط آنتن!
mehdi_08
16-01-2013, 00:36
اتفاقاً من در جایی که با نزدیک ترین دکل 20 کیلومتر فاصله داشت به اینترنت وصل شدم. در ضمن خونه ی یکی از بستگان هست که 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله داره، اصلاً جزء پوشش نیست، اما همونجا با کیفیت مطلوب از اینترنت استفاده کردم. ایشونم که طبقه ی سوم هستن. نباید مشکلی داشته باشن.
والا چیز یکه من از یه متخصصش شندیم این بود که فقط تو منظقه پوشش داخلی انتظار آنتن دهی رو داشته باشین
مناطق آنتن خارجی فقط برای استفاده شبکه با تجهیزات خاصه نه مشترکا :n13:
MOH@ND3S
16-01-2013, 01:16
والا چیز یکه من از یه متخصصش شندیم این بود که فقط تو منظقه پوشش داخلی انتظار آنتن دهی رو داشته باشین
متخصصا خیلی چیزا میگن:n06:من کارم شبکه هستش و با همه نوع فرستنده و گیرنده کار کردم...مثلا 2 تا رادیو Outdoor که متخصصاش و حتی خود کارخونش گفتن حدود 50 کیلومتر لینک میکنه ، من تا 96 کیلومتر لینک زدم باهاش..این که متخصصا میگن فقط تو جای پرنگ آنتن میده دلیل نمیشه که حرفشون درسته...چیزیو که تو کتابا میخونن رو مثل نوار میگن..خیلیاشون تجربه ندارن :n06:حتی خود رایتل هم دقیق نزده..اینا مناطقی که سیگنال رو تضمین میکنن و میگن این مناطق در همه شرایط تحت پوششه مینویسن..الان خونه خودمون تو پوشش داخلیه ، گوشیرو توی کمد هم میزاری آنتن میده ، اما تو مناطق خارج از پوشش دهی تو جیبت باشه احتمال کارکردش 5% هستش. از جیب که میاریش بیرون آنتن میاد...هر چقدر هم که ارتفاع بالا بره بهتر میشه .
موفق باشید.
امیر انصاری
16-01-2013, 05:50
1- اگر اینطور باشه که پس الان رایتل اصلاً آنتن دهی نداره!
2- گوشی من اصلاً جز تجهیزات خاص محسوب نمیشه (6220c)
3- جالبه بدونی در مورد وایمکس هم من بیرون از پوشش بیرونی با مودم داخلی با کیفیت مطلوب به اینترنت دسترسی دارم!
hamed m2m
16-01-2013, 13:11
آنتن نمی ده محل شما
نه اشتباه میکنی!!
منطقه ما توی پوشش خارجی,تازه یکم دیگه اونورتر بودیم,میزد بیرون از پوشش خارجی
ولی آنتن میده!!!حداقل واسه من که خوبه فعلا خداروشکر
mehdi_08
16-01-2013, 13:34
متخصصا خیلی چیزا میگن:n06:من کارم شبکه هستش و با همه نوع فرستنده و گیرنده کار کردم...مثلا 2 تا رادیو Outdoor که متخصصاش و حتی خود کارخونش گفتن حدود 50 کیلومتر لینک میکنه ، من تا 96 کیلومتر لینک زدم باهاش..این که متخصصا میگن فقط تو جای پرنگ آنتن میده دلیل نمیشه که حرفشون درسته...چیزیو که تو کتابا میخونن رو مثل نوار میگن..خیلیاشون تجربه ندارن :n06:حتی خود رایتل هم دقیق نزده..اینا مناطقی که سیگنال رو تضمین میکنن و میگن این مناطق در همه شرایط تحت پوششه مینویسن..الان خونه خودمون تو پوشش داخلیه ، گوشیرو توی کمد هم میزاری آنتن میده ، اما تو مناطق خارج از پوشش دهی تو جیبت باشه احتمال کارکردش 5% هستش. از جیب که میاریش بیرون آنتن میاد...هر چقدر هم که ارتفاع بالا بره بهتر میشه .
موفق باشید.
1- اگر اینطور باشه که پس الان رایتل اصلاً آنتن دهی نداره!
2- گوشی من اصلاً جز تجهیزات خاص محسوب نمیشه (6220c)
3- جالبه بدونی در مورد وایمکس هم من بیرون از پوشش بیرونی با مودم داخلی با کیفیت مطلوب به اینترنت دسترسی دارم!
نه اشتباه میکنی!!
منطقه ما توی پوشش خارجی,تازه یکم دیگه اونورتر بودیم,میزد بیرون از پوشش خارجی
ولی آنتن میده!!!حداقل واسه من که خوبه فعلا خداروشکر
اون متخصص ایشون بودن
که طی این پست این مططلب رو گفتن
:n18:
امیر انصاری
16-01-2013, 13:56
اون متخصص ایشون بودن
که طی این پست این مططلب رو گفتن
:n18:
منم ایشون رو به اسم میشناسم. نمیدونم چی بگم. از ایشون بعیده! یا ما که میگیم در پوشش بیرونی یا خارج از پوشش استفاده کردیم توهم زدیم، یا ایشون سوادش نم کشیده!
hamed m2m
16-01-2013, 20:08
ازکجا بدونم سرعت رو روی چند بستن واسم؟کجای سایت هستش؟
من سرعت دانلودم میانگین50.رو بهترین حالت80-100!!!!!
راستی با#140*فقط حجم باقیمانده اینترنت رو میزنه.نشون نمیده چقدرشارژ مونده واسه پیامک زدن و تماس
چجوری باید بفهمم؟مرسی
امیر انصاری
16-01-2013, 21:53
ازکجا بدونم سرعت رو روی چند بستن واسم؟کجای سایت هستش؟
من سرعت دانلودم میانگین50.رو بهترین حالت80-100!!!!!
راستی با#140*فقط حجم باقیمانده اینترنت رو میزنه.نشون نمیده چقدرشارژ مونده واسه پیامک زدن و تماس
چجوری باید بفهمم؟مرسی
برای من شارژ باقیمونده رو با همین کد نشون میده، فقط من سیم کارتمو از الکامپ گرفتم، هر چقد شارژ کنم، همونقدر شارژ جایزه بهم میده (البته محدودیت زمانی داره)، این مبلغ جایزه رو نه این کد نشون میده، نه تو کنترل حساب دیده میشه. البته از پیامک باقی مونده هم چیزی نشون نمیده.
منظورت از سرعت چیه دقیقاً؟
اگر طرح فعلیت منظورته، اونم تو کنترل حساب قابل مشاهده س:
محصولات من--- طرح ها و سرویس ها--- فهرست بسته های خریداری شده.
در مورد سرعت دانلود هم من تا حالا جایی که آنتن دهی قوی داشته باشه تست نکردم، اما خارج از پوشش آنتن دهی وضعیتم اینه:
البته زده داتک، ولی شوخی میکنه. تو این تست حدود 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله دارم، طبقه ی دومم هستم.
MOH@ND3S
16-01-2013, 23:16
البته زده داتک، ولی شوخی میکنه. تو این تست حدود 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله دارم، طبقه ی دومم هستم.
شوخی نمیکنه :n01: رایتل 80 درصد پهنای باندشو فعلا از داتک میگیره.
امیر انصاری
16-01-2013, 23:21
شوخی نمیکنه :n01: رایتل 80 درصد پهنای باندشو فعلا از داتک میگیره.
بله، به مسائل فنیش کاری ندارم، منظورم این بود که کسی اشتباه فکر نکنه. مبین نتم اون اولا تو تست سرعت یه وقتایی آی اس پی رو افرانت میزد:n01:
برای من شارژ باقیمونده رو با همین کد نشون میده، فقط من سیم کارتمو از الکامپ گرفتم، هر چقد شارژ کنم، همونقدر شارژ جایزه بهم میده (البته محدودیت زمانی داره)، این مبلغ جایزه رو نه این کد نشون میده، نه تو کنترل حساب دیده میشه. البته از پیامک باقی مونده هم چیزی نشون نمیده.
منظورت از سرعت چیه دقیقاً؟
در مورد سرعت دانلود هم من تا حالا جایی که آنتن دهی قوی داشته باشه تست نکردم، اما خارج از پوشش آنتن دهی وضعیتم اینه:
ببخشید شما از کجا می دونید با نزدیکترین دکل 14 کیلومتر فاصله دارید؟
alimail3248
17-01-2013, 00:19
چند سوال داشتم از کسانی که رایتل دارند:
1- اگه بسته نخریم میشه به صورت ازاد از اینترنت استفاده کرد و اگر میشه سرعتش چقدر هست؟
2-برای اینترنت میشه از هر گوشی استفاده کرد یا حتما باید 3g باشه؟
امیر انصاری
17-01-2013, 00:22
ببخشید شما از کجا می دونید با نزدیکترین دکل 14 کیلومتر فاصله دارید؟
از روی نقشه ی رایتل و به کمک جی پی اس!
امیر انصاری
17-01-2013, 00:23
چند سوال داشتم از کسانی که رایتل دارند:
1- اگه بسته نخریم میشه به صورت ازاد از اینترنت استفاده کرد و اگر میشه سرعتش چقدر هست؟
2-برای اینترنت میشه از هر گوشی استفاده کرد یا حتما باید 3g باشه؟
1- بدون بسته به صرفه نیست! سرعت پایه 256 کیلوبیته، اما اگر طرح 512 فعال کنی و بسته ت تموم بشه، دیگه مصرف آزادت هم 512 کیلوبیت خواهد بود.
2- حتماً باید 3G رو ساپورت کنه.
amirkhan_0o0
17-01-2013, 01:23
دوستان پینگ رایتل و سرعتش چنده؟؟
ممنون
hamed m2m
17-01-2013, 13:57
من بسته انتخاب نکردم.1گیگ که همون اول روی سیم کارت هست
راستی چطور میشه سرعت1024رو بدون خرید بسته های اینترنتی,فعال کرد؟.نمیخوام 3ماه پرداخت کنم.
ماهیانه میخوام پرداخت کنم
امیر انصاری
17-01-2013, 15:52
من بسته انتخاب نکردم.1گیگ که همون اول روی سیم کارت هست
راستی چطور میشه سرعت1024رو بدون خرید بسته های اینترنتی,فعال کرد؟.نمیخوام 3ماه پرداخت کنم.
ماهیانه میخوام پرداخت کنم
اون یه گیگم نشون میداد. وقتی ام بسته ی 600 مگ 512 خریدم، سرعت اون یه گیگ به 512 ارتقا پیدا کرد، اون که تموم شد، کاهش حجم بسته ی 600 مگ شروع شد، حجم هر دو رو هم نشون میداد.
اگر اعتباری هستی نمیونی یه مگ بخری. فعلاً فقط 512 داره. هر خریدی هم میخوای انجام بدی، از تو مدیریت حساب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل انجامه.
hamed m2m
17-01-2013, 20:49
اون یه گیگم نشون میداد. وقتی ام بسته ی 600 مگ 512 خریدم، سرعت اون یه گیگ به 512 ارتقا پیدا کرد، اون که تموم شد، کاهش حجم بسته ی 600 مگ شروع شد، حجم هر دو رو هم نشون میداد.
اگر اعتباری هستی نمیونی یه مگ بخری. فعلاً فقط 512 داره. هر خریدی هم میخوای انجام بدی، از تو مدیریت حساب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل انجامه.
من دیتا دارم
بابا شماهم خدا خیرت بده هروقت توضیح میدی دقیق نمیگی کجا و چجوری:n01:
کجای مدیریت حساب؟درخواست خرید میزنم اما اتفاقی نمیافته
بسته اینترنتی نمیخوام.فقط میخوام سرعت 1مگ رو فعال کنم بعد بسته افزایشی بگیرم
مرسی
سلام
ارزش داره سیم کارت رایتل بگیرم؟(شیراز)،تعرفه های جشنواره چرا اینقدر گرون میده؟پوشش فقط همون چند تا شهری که تو سایت زده هست؟
hamed m2m
17-01-2013, 21:27
سلام
ارزش داره سیم کارت رایتل بگیرم؟(شیراز)،تعرفه های جشنواره چرا اینقدر گرون میده؟پوشش فقط همون چند تا شهری که تو سایت زده هست؟
سلام
من چند روزی هست رسیده دستم.تا الان که خوب بوده
دیتا هستش.512سرعتم
سرعت دانلود میانگین55-60.سرعت آپلود20-25.پینگم واسه من 120-150
منطقه ماتوی پوشش خارجی ,ولی آنتن دارم.کیفیتشم خوبه(البته تا الان!)
smsخوب میرسه,خوبم ارسال میشه(تماس رو نمیدونم چون سیمکارت من دیتاست)
کلا تواین چند روزی که من استفاده کردم خوب بوده
گرونی رو نمیدونم.شایدبعدا ارزون شه.شاید وقتی که ایرانسل دستبکار شه!
پوشش ظاهرا که خوبه.همون چندشهره,ولی گفته به زودی سراسر ایران
امیر انصاری
17-01-2013, 22:34
من دیتا دارم
بابا شماهم خدا خیرت بده هروقت توضیح میدی دقیق نمیگی کجا و چجوری:n01:
کجای مدیریت حساب؟درخواست خرید میزنم اما اتفاقی نمیافته
بسته اینترنتی نمیخوام.فقط میخوام سرعت 1مگ رو فعال کنم بعد بسته افزایشی بگیرم
مرسی
آهان! فقط افزایش سرعت میخوای! والا من از همچین امکانی اطلاع ندارم! فکر نکنم افزایش سرعت بدون دست به جیب شدن میسر باشه، یعنی فکر میکنم حتماً باید بسته بخری، بعدش دیگه بسته تم تموم بشه سرعتت باز 1 مگ میمونه! بعدشم مصرف عادی خیلی زود شارژتو تموم میکنه! من 10 تومن رو با 512 به زور 2 روز نگه داشتم! فکر کنم 10 تومن حدوداً 200 مگابایت حجم بشه.
شما خودتم منظورتو درست نمیرسونی خب:n02:
الان درخواست خرید میزنم اما اتفاقی نمیفته ینی چی؟ اگر درخواست خرید بدی، یه کادر کوچیک باز میشه، برای اطمینان ازت سؤال میکنه، بعد تأیید اگر شارژت کافی باشه، بسته فعال میشه!
hamed m2m
17-01-2013, 22:45
آهان! فقط افزایش سرعت میخوای! والا من از همچین امکانی اطلاع ندارم! فکر نکنم افزایش سرعت بدون دست به جیب شدن میسر باشه، یعنی فکر میکنم حتماً باید بسته بخری، بعدش دیگه بسته تم تموم بشه سرعتت باز 1 مگ میمونه! بعدشم مصرف عادی خیلی زود شارژتو تموم میکنه! من 10 تومن رو با 512 به زور 2 روز نگه داشتم! فکر کنم 10 تومن حدوداً 200 مگابایت حجم بشه.
شما خودتم منظورتو درست نمیرسونی خب:n02:
الان درخواست خرید میزنم اما اتفاقی نمیفته ینی چی؟ اگر درخواست خرید بدی، یه کادر کوچیک باز میشه، برای اطمینان ازت سؤال میکنه، بعد تأیید اگر شارژت کافی باشه، بسته فعال میشه!
ینی!اینکه وقتی درخواست خرید بسته میزنم,اون کادرکوچیک که میگی باز نمیشه:23:هیچ اتفاقی نمیافته
امیر انصاری
17-01-2013, 22:59
ینی!اینکه وقتی درخواست خرید بسته میزنم,اون کادرکوچیک که میگی باز نمیشه:23:هیچ اتفاقی نمیافته
برای بنده هم یک بار اونجوری شد، خارج شدم، مجدد وارد شدم درست شد. میتونی با یه مرورگر دیگه امتحان کن. هر چند تو فوتر نوشته با همه ی مرورگرای مشهور سازگاره!
Agame.Arash
18-01-2013, 13:45
ببخشید این هدیه ساعات شبانه که نوشته مثلا 3 گیگ ... شبی 3 گیگه یا تو کل دوره می تونم 3 گیگ مفتی بگیرم ؟!
امیر انصاری
18-01-2013, 14:24
ببخشید این هدیه ساعات شبانه که نوشته مثلا 3 گیگ ... شبی 3 گیگه یا تو کل دوره می تونم 3 گیگ مفتی بگیرم ؟!
شبی 3 گیگ بود که همه میخریدن! برای کل دوره س:n01:
من 2 روزه وقتی میخوام بسته بخرم این ارور میده کسی میدونه مشکل چیه ؟
???ORDER_PP_ERROR1???1GB Advanved internet bolt-on???ORDER_PP_ERROR2???Baran Advanved Starter pack (3GB)The thread pool named exists. (RTL-D-091)Baran Advanved Starter pack (9GB)The thread pool named exists. (RTL-D-093)Baran Advanved Student Starter pack (1.5GB)The thread pool named exists. (RTL-D-095)Baran Advanved Starter pack (3GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-096)Baran Advanved Starter pack (9GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-098)Baran Advanved Student Starter pack (1.5GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-101)Baran Advanved internet pack(3GB)The thread pool named exists. (RTL-D-102)Baran Advanved internet pack(9GB)The thread pool named exists. (RTL-D-103)Baran Advanved internet pack(1.5GB)The thread pool named exists. ( ) Elecomp Data Starter Pack2The thread pool named exists. (RTL-D-134) Advanced Student Starter pack (4.5 GB)The thread pool named exists. (RTL-D-137) Advanced Starter pack (3GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-138) Advanced Starter pack (9GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-139) Advanced Student Starter pack (4.5 GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-161) Advanced One Year Starter pack (20GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-143) Advanced internet pack (6GB)The thread pool named exists. (RTL-D-144) Advanced internet pack (18GB)The thread pool named exists. (RTL-D-146) Advanced internet pack (12GB)The thread pool named exists. (RTL-D-147) Advanced internet pack (36GB)???ORDER_PP_ERROR3???
:n13:
سرعت دانلود در بسته هاش متفاوته ؟
MOH@ND3S
20-01-2013, 02:01
من 2 روزه وقتی میخوام بسته بخرم این ارور میده کسی میدونه مشکل چیه ؟
???ORDER_PP_ERROR1???1GB Advanved internet bolt-on???ORDER_PP_ERROR2???Baran Advanved Starter pack (3GB)The thread pool named exists. (RTL-D-091)Baran Advanved Starter pack (9GB)The thread pool named exists. (RTL-D-093)Baran Advanved Student Starter pack (1.5GB)The thread pool named exists. (RTL-D-095)Baran Advanved Starter pack (3GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-096)Baran Advanved Starter pack (9GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-098)Baran Advanved Student Starter pack (1.5GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-101)Baran Advanved internet pack(3GB)The thread pool named exists. (RTL-D-102)Baran Advanved internet pack(9GB)The thread pool named exists. (RTL-D-103)Baran Advanved internet pack(1.5GB)The thread pool named exists. ( ) Elecomp Data Starter Pack2The thread pool named exists. (RTL-D-134) Advanced Student Starter pack (4.5 GB)The thread pool named exists. (RTL-D-137) Advanced Starter pack (3GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-138) Advanced Starter pack (9GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-139) Advanced Student Starter pack (4.5 GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-161) Advanced One Year Starter pack (20GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-143) Advanced internet pack (6GB)The thread pool named exists. (RTL-D-144) Advanced internet pack (18GB)The thread pool named exists. (RTL-D-146) Advanced internet pack (12GB)The thread pool named exists. (RTL-D-147) Advanced internet pack (36GB)???ORDER_PP_ERROR3???
:n13:
شما احتمالا میرید مستقیم سراغ حجم اضافی! این میگه اول برو یه سرویس اصلی بخر بعد حجم واسش بزن! :n01:
hamed m2m
20-01-2013, 11:29
شما احتمالا میرید مستقیم سراغ حجم اضافی! این میگه اول برو یه سرویس اصلی بخر بعد حجم واسش بزن! :n01:
یعنی من512.نمیتونم حجم اضافی باسرعت 1مگ بگیرم؟!!
یعنی من512.نمیتونم حجم اضافی باسرعت 1مگ بگیرم؟!!
نه همون 512
hamed m2m
20-01-2013, 12:50
پس چطوری 1مگش کنم؟
باید حتما 150تومن پیاده شم؟
Agame.Arash
20-01-2013, 17:37
shit ! ... سرویساش جالب بود ولی انگار اصفهان رایتل نداره !!!!!!!!!!!!!!
LOVEFORLOVE
20-01-2013, 21:57
سرویس کیما 128 میخام بردارم 5 گیگ چطوره شبانش؟
این یک تست از سیم کارت دائمی رایتله که گرفتم
هیچ طرحی هم فعال نشده
Bahman No1
22-01-2013, 13:22
سلام.
من وقتی میخوام از سایت رایتل مدارکم رو ارسال کنم برای سرعت بالاتر ... همون اول که شماره ملی وارد میکنم پیغام میده اشتباهه... کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده؟؟
زنگ زدم خدمات.... همونطور که حدس میزدم اپراتورش یک راه حل جامع برام داشت: اگر نتونستید مدارک رو پست کنید برامون!! :n09:
امیر انصاری
22-01-2013, 18:13
سلام.
من وقتی میخوام از سایت رایتل مدارکم رو ارسال کنم برای سرعت بالاتر ... همون اول که شماره ملی وارد میکنم پیغام میده اشتباهه... کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده؟؟
زنگ زدم خدمات.... همونطور که حدس میزدم اپراتورش یک راه حل جامع برام داشت: اگر نتونستید مدارک رو پست کنید برامون!! :n09:
نیازی نیست آقا! برو از مدیریت حساب بسته و سرعت دلخواهتو فعال کن، حالشو ببر!
hamed m2m
22-01-2013, 18:20
واسه1مگ کردن سرعت(بجز خرید بسته 150تومنی!)چکار باید کرد؟
امیر انصاری
22-01-2013, 18:22
واسه1مگ کردن سرعت(بجز خرید بسته 150تومنی!)چکار باید کرد؟
حامد جان چرا به پشتیبانی زنگ نمیزنی؟ ظاهراً جز خرید بسته راهی نداره، اما به پشتیبانی زنگ بزن، شاید راهی باشه! بعد جوابشونو اینجام بزار تا علاقمندان دیگه ام مطلع بشن :)
Bahman No1
23-01-2013, 17:13
روی لینک درخواست خرید تو سایتشون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته....
البته چند روز پیش یه بسته یکماهه 128 خریدم. به اون خاطره که نمیتونم درخواست جدید بدم؟
امیر انصاری
25-01-2013, 01:37
روی لینک درخواست خرید تو سایتشون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته....
البته چند روز پیش یه بسته یکماهه 128 خریدم. به اون خاطره که نمیتونم درخواست جدید بدم؟
نه آقا ربطی به بسته ی قبلی نداره! بعضی وقتا اینجوری که شما میگی میشه. وقتی روی درخواست کلیک میکنی، باید یه پنجره کوچیک باز بشه که ازت میپرسه مطمئنی یا نه که ظاهراً در مورد شما این پنجره باز نمیشه. بعضی وقتا اینجوری میشه. نمیدونم چرا.
MOH@ND3S
27-01-2013, 09:56
راست میگه...اول سیمکارتو بدون بسته باید گرفت بعد از سایت فعال میکنید 1 مگ میاد بالا!
Bahman No1
30-01-2013, 22:08
متاسفانه من همون اول بسته 128 رو از تو سایت فعال کردم و الان نمیتونم بسته های بالاتر رو انتخاب کنم. باید صبر کنم تا یکماه این بسته تموم بشه
yashgin128
01-02-2013, 10:00
دوستان کسی تو شیراز(مخصوصا طرفهای سردخانه )اینترنت وکلا سرویس دهی رایتل رو امتحان کرده؟
راستی ارسال پیامک به ایرانسل مشکل داره ؟ درست حسابی دلیوری نمیده...
پ.ن: شرمنده بابت آف تاپیک - تاپیک خود رایتل کجاست؟
تو این چند روز تو مشهد آنتن دهی فوق العاده ضعیف !
VAHID1001
15-02-2013, 12:01
سلام از بین دوستان کسی اینترنت حرفه ای گرفته ؟ میشه یه تست سرعت بذاره ؟ الان اینترنت حرفه ای 12 گیگابایتی از ساعت 23 تا 7 هر شب 12 g میشه دانلود کرد یا تو کل سه ماه ؟
نام بسته
سرعت (Kbps)
مهلت استفاده (روز)
حجم (GB)
تخفیف مودم USB
قیمت با مودم USB
پس از تخفیف
هدیه ساعات شبانه
(23:00 تا 07:00)
اینترنت پایه 3 گیگابایتی
128
90
3
25%
1,270,000
3 گیگابایت
اینترنت پیشرفته 3 گیگابایتی
512
90
3
25%
1,390,000
3 گیگابایت
اینترنت پیشرفته 9 گیگابایتی
512
90
9
35%
1,710,000
9 گیگابایت
اینترنت حرفه ای 12 گیگابایتی
1024
90
12
45%
2,340,000
12 گیگابایت
سلام از بین دوستان کسی اینترنت حرفه ای گرفته ؟ میشه یه تست سرعت بذاره ؟ الان اینترنت حرفه ای 12 گیگابایتی از ساعت 23 تا 7 هر شب 12 g میشه دانلود کرد یا تو کل سه ماه ؟
نام بسته
سرعت (Kbps)
مهلت استفاده (روز)
حجم (GB)
تخفیف مودم USB
قیمت با مودم USB
پس از تخفیف
هدیه ساعات شبانه
(23:00 تا 07:00)
اینترنت پایه 3 گیگابایتی
128
90
3
25%
1,270,000
3 گیگابایت
اینترنت پیشرفته 3 گیگابایتی
512
90
3
25%
1,390,000
3 گیگابایت
اینترنت پیشرفته 9 گیگابایتی
512
90
9
35%
1,710,000
9 گیگابایت
اینترنت حرفه ای 12 گیگابایتی
1024
90
12
45%
2,340,000
12 گیگابایت
میزان استفاده در کل دوره هست.
یعنی کلا در3 ماه میتونی 12گ استفاده کنی
دوستان کسی تا حالا این بسته رو گرفته؟
بسته سیم کارت و گوشی
گوشیش چیه ؟ توی خود سایت ننوشته فقط گفته گوشی هوشمند سامسونگ تماس با ما پیغام دادم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم
italodance
16-02-2013, 15:31
مسخره کردند ملت نمیدونم تا کی فکر میکنند ما نفهمیم
اینترنت 51 الی 100 کیلو بایتی اوردند میگند 3G
بابا خجالت بکش
زنگ زده بودند تبلیغاتیش یخ رو ابش کردم
برای ما استاندارد در کردند
استاندارد جهانیش چیز دیگست اینها هم.......ولش کن اصلا ایران دیگه
shahinsoft
18-02-2013, 01:19
سرعت اینترنتش خوبه؟
من میخوام یکی بگیرم اگه سیم کارت دیتا بگیرم مودمو از بیرون بگیرم میشه؟
چه مودمی خوبه؟
یا اصلا به درد نمیخوره اینهمه هزینه کنیم؟
shayan0o21
26-02-2013, 15:12
اینم پینگ اینترنت رایتل تا الان فوق العادست راضی ام ازش
kambiz11000
26-02-2013, 16:58
با توضیحات دوستان معلومه که همون سرعت GPRS, EDGE همراه اول و ایرانسل هست منتها به عنوان تبلیغات و فروش بیشتر به اسم 3G عرضه میشه .
ترنم اعتمادی
26-02-2013, 21:14
خوب فعلا در حال نصب دکلن زیاد به چیزای دیگه اهمیت نمیدن
italodance
27-02-2013, 10:07
جدول استاندارد سرعتها:
تو ایران همون EDGE اش استاندارد نیست چه برسه به این 3G شون
مردم را همچنان عذر میخوان به اشکال مختلفی نظیر گوسفند ماهی تابه پفک و فندک و...میبینند
hossein019940
27-02-2013, 10:49
سرویس های 512 سرعت دانلود تا چقدر میره؟
ارزش داره که این همه براش پول میدین؟
masa_1379
27-02-2013, 11:23
سرویس های رایتل پینگ خوب و سرعت واقعی دارند یعنی 512 حدود 65 اینها و یک مگ حدود 120 سرعت دانلود داره اما با توجه به قیمت برای دانلود فایلهای حجیم بدرد نمی خورند برای وبگردی با موبایل یا تبلت و چک میل و شبکه های اجتماعی و رادیو های اینترنتی خیلی خوب هستند...
shayan0o21
27-02-2013, 15:20
رایتل اینترنت سرعتش خوبه برای بازی آنلاین به خوای انجام بدی خوبه ! تست کردم خوب بود
برای دانلود هم اگه فایل سنگین مثل فیلم دانلود نکنی میشه یه کاریش کرد ولی برای وبگردی فوق العادست قطعی تا حالا نداشته تو تهران ، سرعتش هم تا 170 میره برای 128 ! :n07:
اگه برای وبگردی باشه عالیه ! :n05:
سلام به داداشای گلم خسته نباشید من هنوز نگرفتم میخام فردا بگیرم چندتا سوال دارم ممنون میشم کامل جواب بدید:
1.هزینه بسته اینترنت یک ماهه کمترین سرعت و حجم دیتا و اعتباری یکی هست؟
2..هزینه بسته اینترنت یک ماهه کمترین سرعت و حجم دیتا و اعتباری چنده؟
3.هزینه خرید بسته های اینترنت دیتا و اعتباریش یکیه؟
4.الان اعتباری و دیتا بگیرم پیشفرض سرعت اینترنتش چنده؟
5.اگه فردا بگیرم 1 گیگ رایگان یک ماه دارم؟(از یه نمایندگی ایرانسل اگه بخرم اورده رایتل)
6.اگه اعتباری یا دیتا بگیرم راحت با وایبر اینا میتونم تماس صوتی و ویدویی داشته باشم؟
با تشکر فقط یه دنیا ممنون میشم جواب بدید و نگید برم سایتش چون رفتم و میخام ار تجربیات شما استادان استفاده کنم
سلام فردا سیم منو میارن اعتباری گرفتم اما گوشیم میکرو خوره حالا کارت بیاد از این معمولیاست کجا ببرم میکرو بدن بهم ؟
Firebirds
27-02-2013, 23:14
جدول استاندارد سرعتها:
تو ایران همون EDGE اش استاندارد نیست چه برسه به این 3G شون
مردم را همچنان عذر میخوان به اشکال مختلفی نظیر گوسفند ماهی تابه پفک و فندک و...میبینند
چیزی که مهمه اینکه اگه یه روزی 4G توی این مملکت راه بیوفته، قطعا میشه گفت یه اتفاق مهمی حتما قبلش افتاده! البته اگه اون روز موهای ما رنگ دندان هایمان نشده باشه.
سلام فردا سیم منو میارن اعتباری گرفتم اما گوشیم میکرو خوره حالا کارت بیاد از این معمولیاست کجا ببرم میکرو بدن بهم ؟
مغازه های موبایل همشون براتون پانچ میکنن
shayan0o21
28-02-2013, 13:13
سلام به داداشای گلم خسته نباشید من هنوز نگرفتم میخام فردا بگیرم چندتا سوال دارم ممنون میشم کامل جواب بدید:
1.هزینه بسته اینترنت یک ماهه کمترین سرعت و حجم دیتا و اعتباری یکی هست؟
2..هزینه بسته اینترنت یک ماهه کمترین سرعت و حجم دیتا و اعتباری چنده؟
3.هزینه خرید بسته های اینترنت دیتا و اعتباریش یکیه؟
4.الان اعتباری و دیتا بگیرم پیشفرض سرعت اینترنتش چنده؟
5.اگه فردا بگیرم 1 گیگ رایگان یک ماه دارم؟(از یه نمایندگی ایرانسل اگه بخرم اورده رایتل)
6.اگه اعتباری یا دیتا بگیرم راحت با وایبر اینا میتونم تماس صوتی و ویدویی داشته باشم؟
با تشکر فقط یه دنیا ممنون میشم جواب بدید و نگید برم سایتش چون رفتم و میخام ار تجربیات شما استادان استفاده کنم
هزینه سیم کارت دیتا با اعتباری فرق داره خییلی هم فرق داره به سیم کارت دیتا تا 1 مگ میدن البته نه به آسونی ولی به اعتباری تا 512
هزینه دیتا بالاتره ولی حجم و زمانش بیشتره نسبت به اعتباری ، اعتباری برای کم مصرف ها خییلی خوبه
موقع ای که سیم کارت میخری 1 گیگ رایگان 128 داره که روی 256 فیکس شده سرعتش به 45 بعضی اوقات تا 160 170 میرسه بستگی به محل زتدگیتون داره ، با وایبر تست نکردم ولی یاهو مسنجر عالی بود هم تصویر هم صدااش
هزینه سیم کارت اعتباریش :
یک سوال الان نرخ هر 1 مگ برای رایتل چنده ؟ مگی چند و گیگی چند میندازه ! و دوم اینکه الان برا من امده ولی از کجا بدونم که 1 گیگ هدیه داره ؟ و تا کی مهلت استفاده داره توی حساب کاربریم که نگاه کردم موجودیم 0 بود در صورتی که گفته بودن 10 تومن اعتبار اولیه داره !
من کارت دانجویی رو فرستادم براشون آیا باز میکنن که بتونم یه 512 بردارم ؟
خب داداش ممنون ازینکه جواب دیدی
فرضا من الان سیم کارتم شارژ ایناش تموم شده میخام یه بسته بخرم یه ماهه باید دقیقا چه کارهایی رو انجام بدم؟؟
مثل ایرانسل شارژ بریزم بعد کد بزنم؟؟
تو سایت رایتل نوشته رمز وقتی وارد حساب کاربری مشم اون رمز چیه؟ از کجا بدنم چنده؟؟
Firebirds
01-03-2013, 01:32
یکی از دوستان میتونه بگه برای شخصی که می خواد به طور مستمر از سیم کارت رایتل استفاده کنه اعتباری بهتره بگیره یا دانمی ؟ چرا ؟
رایتل الان تو رودهن آنتن میده ؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
shayan0o21
01-03-2013, 11:17
یک سوال الان نرخ هر 1 مگ برای رایتل چنده ؟ مگی چند و گیگی چند میندازه ! و دوم اینکه الان برا من امده ولی از کجا بدونم که 1 گیگ هدیه داره ؟ و تا کی مهلت استفاده داره توی حساب کاربریم که نگاه کردم موجودیم 0 بود در صورتی که گفته بودن 10 تومن اعتبار اولیه داره !
من کارت دانجویی رو فرستادم براشون آیا باز میکنن که بتونم یه 512 بردارم ؟
هر کیلو بایت 0.5 ریال که مگی تقریبا 50 تومن فکر کنم ولی گیگش دیگه نمی صرفه خیلی گرون در میاد :n02:
ستاره 140 مربع رو بگیر میگه چقدر از شارژ هدیه و اینترنت هدیه ات مونده :n01:
آره عزیز باز میکنن باید صبر کنی تایید بشه تا بتونی استفاده کنی :n06:
shayan0o21
01-03-2013, 11:20
یکی از دوستان میتونه بگه برای شخصی که می خواد به طور مستمر از سیم کارت رایتل استفاده کنه اعتباری بهتره بگیره یا دانمی ؟ چرا ؟
توی چه اموری آخه ، اینترنت ؟ تماس ؟ مکالمه تصویری ؟
توی اینترنت دائمی تا یک مگ میدن ولی به اعتباری تا 512
فرقشون هم ااینه که اون سر ماه میاد پولش این اعتباری هر چقدر استفاده کردی دیگه :n02: ولی باید حساب کتابش خوب باشه وگرنه باید میلیونی پول بده یه دفعه ده دقیقه مکالمه تصویری کنه تمومه :n08:
shayan0o21
01-03-2013, 11:24
خب داداش ممنون ازینکه جواب دیدی
فرضا من الان سیم کارتم شارژ ایناش تموم شده میخام یه بسته بخرم یه ماهه باید دقیقا چه کارهایی رو انجام بدم؟؟
مثل ایرانسل شارژ بریزم بعد کد بزنم؟؟
تو سایت رایتل نوشته رمز وقتی وارد حساب کاربری مشم اون رمز چیه؟ از کجا بدنم چنده؟؟
نه اونجوری نیست باید بری توی سایت رایتل بخش ورود کاربری ، محصولات من یا طرح های من :n02: بسته تو بخری !
اون رمز رو زیر ورود نوشته دریافت کد میزنی بعد شماره موبایل و بعد کد میفرسته به شماره موبایل و اون رمز رو میزنی و وارد حسابت میشی ولی الان صفحه ی Ecare باز نمی شه وگرنه دقیق تر میگفتم بهت :n16:
داداش ینی واسه خرید بسته باید حساب توبانک داشته باشم ازون طریق بسته بخرم؟؟؟
داداش شایان میشه ای دی یاهو تو واسم پ.خ کنی ؟؟
shayan0o21
01-03-2013, 11:25
رایتل الان تو رودهن آنتن میده ؟
فکر نکنم نه نیست :n26:
shayan0o21
01-03-2013, 11:44
داداش ینی واسه خرید بسته باید حساب توبانک داشته باشم ازون طریق بسته بخرم؟؟؟
داداش شایان میشه ای دی یاهو تو واسم پ.خ کنی ؟؟
ببین دقیق نمی دونم منم میخواستم همین الان شارژ کنم ولی صفحه Ecare بالا نمیاد که بخرم ولی به احتمال قوی هم اونجوری یا اینکه سیم کارت به اندازه اون بسته شارژ کنی و از طریق سایت درخواست بسته رو بدی
پ.خ نمی تونم بکنم 20 تا پست نشده هنوز :n28: smshayan76 اینه دیگه :n06:
saeed-69
01-03-2013, 14:14
دوستان من سیم دیتا هیچ تعرفه ای نمیتونم انتخاب کنم اینم عکسش تایید میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
amirbrad
02-03-2013, 14:26
کسی میدونه چرا برای سیم کارت دایمی دیگه سرویس بالای 128 تو جدولشون نیست؟! یعنی فقط طرح زمستونی این سرعت داشته؟ الانم که زمستونه!
Firebirds
02-03-2013, 16:08
توی چه اموری آخه ، اینترنت ؟ تماس ؟ مکالمه تصویری ؟
توی اینترنت دائمی تا یک مگ میدن ولی به اعتباری تا 512
فرقشون هم ااینه که اون سر ماه میاد پولش این اعتباری هر چقدر استفاده کردی دیگه :n02: ولی باید حساب کتابش خوب باشه وگرنه باید میلیونی پول بده یه دفعه ده دقیقه مکالمه تصویری کنه تمومه :n08:
برای مصارف اینترنت، Voiceو Video Call البته در کنار پهنای باند اینترنت پرسرعت رو بستر وایرلس که معمولا در 70 درصد مواقع در دست رسم هست، و آن 30 درصد هم از پوشش رایتل می خواهم استفاده کنم.
با این شرایط کدام مورد را توصیه میکنید ؟
shayan0o21
02-03-2013, 16:14
کسی میدونه چرا برای سیم کارت دایمی دیگه سرویس بالای 128 تو جدولشون نیست؟! یعنی فقط طرح زمستونی این سرعت داشته؟ الانم که زمستونه!
من تماسی که دیشب با اپراتور داشتم گفتن سایت ایراد پیدا کرده زیاد مطمئن نباشید بهش :n01:
shayan0o21
02-03-2013, 16:16
برای مصارف اینترنت، Voiceو Video Call البته در کنار پهنای باند اینترنت پرسرعت رو بستر وایرلس که معمولا در 70 درصد مواقع در دست رسم هست، و آن 30 درصد هم از پوشش رایتل می خواهم استفاده کنم.
با این شرایط کدام مورد را توصیه میکنید ؟
به نظر من اگه از نظر مالی مشکلی نداره دائمی بگیر خیلی بهتره باز اعتباری :n05:
shayan0o21
02-03-2013, 16:17
دوستان من سیم دیتا هیچ تعرفه ای نمیتونم انتخاب کنم اینم عکسش تایید میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
زنگ بزن پشتیبانی ولی به سایت این چند روز مشکل پیدا کرده صبر کن باز بعدا درخواست بده
saeed-69
03-03-2013, 20:43
یه عزیزی به من بگه .... من رفته تو پاچم یا نه
فامیل ما یه سیم دیتا میخره تو تحصیلات میزنه لیسانس و سرعت 512 سیم میاد و سرعت هم 512 هست و وقتی هدیه تموم میشه دوباره یک 512 میخره ( اینو بگم مدرک نداده مدرک لسانس فقط کارت ملی داده ) .. یا حالا ما هم اومدیم 512 گرفتیم با مدرک کاردانی و منم مدرک ندادم حالا من میخوام دوباره 512 بگیرم نمیشه و فقط 128 فعاله
حالا بخاطر خراب سایت هست یا نه من رفته تو پاچم .... اینم بگم شماره تلفن و رمزشو گرفتم و تو پرفایلش رفتم دیدم یه یک گیگ یک ماه 512 خریده بود....
من سیم دیتا اعتباری دارا مچه جوری میتونم ببینم چقدر استفاده کردم چقدر دیگه مونده..
من وقتی اعتبار ریختم یک مقدار هم هدیه داد قضیه اون چیه ..؟
shayan0o21
04-03-2013, 15:47
من سیم دیتا اعتباری دارا مچه جوری میتونم ببینم چقدر استفاده کردم چقدر دیگه مونده..
من وقتی اعتبار ریختم یک مقدار هم هدیه داد قضیه اون چیه ..؟
ستاره 140 مربع رو بگیر :n01:
اون شارژ رو میتونی حداکثر تا 15 روز بعد از شارژ کردن استفاده کنی وگرنه میسوزه :n05:
shayan0o21
04-03-2013, 15:53
یه عزیزی به من بگه .... من رفته تو پاچم یا نه
فامیل ما یه سیم دیتا میخره تو تحصیلات میزنه لیسانس و سرعت 512 سیم میاد و سرعت هم 512 هست و وقتی هدیه تموم میشه دوباره یک 512 میخره ( اینو بگم مدرک نداده مدرک لسانس فقط کارت ملی داده ) .. یا حالا ما هم اومدیم 512 گرفتیم با مدرک کاردانی و منم مدرک ندادم حالا من میخوام دوباره 512 بگیرم نمیشه و فقط 128 فعاله
حالا بخاطر خراب سایت هست یا نه من رفته تو پاچم .... اینم بگم شماره تلفن و رمزشو گرفتم و تو پرفایلش رفتم دیدم یه یک گیگ یک ماه 512 خریده بود....
والله چی بگم :n13: عجیب غریبه یه کم :n24: زنگ بزن 2920 ببین چی میگن
m3hrdad.x
05-03-2013, 03:52
ابتدا که سیمکارت میخرید سرعت 128 هست یا 512 ؟
shayan0o21
05-03-2013, 15:54
ابتدا که سیمکارت میخرید سرعت 128 هست یا 512 ؟
128 ولی روی 256 فیکس شده:n02:
سلام می خوام سیم کارت اعتباری بگیرم
اگه همین جوری بدون بسته از اینترنتش استفاده کنم هر گیگ چند تومن در میاد؟
mehdi700007
05-03-2013, 18:53
سلام می خوام سیم کارت اعتباری بگیرم
اگه همین جوری بدون بسته از اینترنتش استفاده کنم هر گیگ چند تومن در میاد؟
50 هزار تومن دوست عزیز
اشتباه حساب کردی دوست من کس دیگه ای می دونه؟
e.khafan!
06-03-2013, 10:51
یه ضرب سادست، اگر شما هر گیگو هزار مگ در نظر بگیری، میشه پنجاه هزار تومن. ( هر کیلوبایت 5. ریاله)
پس میشه 5 هزار تومن ریال هست دوست عزیز نه تومن که
امیر انصاری
06-03-2013, 14:57
کاملاً درست حساب کردن. من با 10 تومن شارژ حدود 200 مگ مصرف کردم.
هر گیگ برابره با 1024 مگ یا 1048576 کیلوبایت، هر کیلوبایت هم نیم ریال حساب کنیم، قیمت 1 گیگ در میاد 524288 ریال یا 52428 تومن.
timemachine2029
07-03-2013, 12:53
من هم ثبت نام کردم 3 روزه فعال رسید دستم از نوع اعتباری ولی مذخرفه تو خونه و تو کوچه ما انتن نمیده :n30:
محل سکونت ما هم اوال اتوبان صیاد هست
e.khafan!
07-03-2013, 14:15
پس میشه 5 هزار تومن ریال هست دوست عزیز نه تومن که
بله اونوقت رایتل بسته اینترنت 1 گیگشو میفروشه 12 تومن، در صورتی که بدون بسته هر گیگ 5 تومن میفته! خوبه گاهی به چیزای دیگم دقت کنیم و به خودمون شک ... راه دوری نمیره
:
امیر انصاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[/RIGHT];7519803]
هر گیگ برابره با 1024 مگ یا 1048576 کیلوبایت، هر کیلوبایت هم نیم ریال حساب کنیم، قیمت 1 گیگ در میاد 524288 ریال یا 52428 تومن.
Mohsen EA
07-03-2013, 16:36
سلام
میخواستم بدونم من سیم کارت رایتل بخرم یا یه وایمکس جیبی مبین نت یا ایرانسل بگیرم و با وای فای به اینترنت وصل شم؟
یجا قیمت وایمکس دوساله 2مگ رو 380 هزار دیدم؟!
به نظرتون چیکار کنم؟
اینم سرعتم:
Host: IPM-IRANET
من کارت دانشجوییم رو ارسال کردم ولی قد مو هم حسابش نکردن :n02:
من قبلاَ میتونستم بسته 512 کیلوبیتی رو خریداری کنم اما الان که وارد اکانتم شدم دیدم تنها بسته های 128 فعال هستن و خبری از سرعت 512 نیست سیم کارت هم اعتباری به نظرتون مشگل سایت رایتل هست با به کل گزینه های بیشتر از 128 رو برداشتن ؟
shayan0o21
07-03-2013, 21:57
من قبلاَ میتونستم بسته 512 کیلوبیتی رو خریداری کنم اما الان که وارد اکانتم شدم دیدم تنها بسته های 128 فعال هستن و خبری از سرعت 512 نیست سیم کارت هم اعتباری به نظرتون مشگل سایت رایتل هست با به کل گزینه های بیشتر از 128 رو برداشتن ؟
چون داره سرویس ها و محصولات جدید داره میاد که باعث این مشکل شده :n03:
shayan0o21
07-03-2013, 22:01
سلام
میخواستم بدونم من سیم کارت رایتل بخرم یا یه وایمکس جیبی مبین نت یا ایرانسل بگیرم و با وای فای به اینترنت وصل شم؟
یجا قیمت وایمکس دوساله 2مگ رو 380 هزار دیدم؟!
به نظرتون چیکار کنم؟
اینم سرعتم:
Host: IPM-IRANET
رایتل حجمش کمه و آنتی دهیش قوی نیست به نظرم وایمکس بگیر یا وایرالس که بهتره :n01:
امیر انصاری
09-03-2013, 13:10
امروز رایتل تو همشهری آگهی زده بود: یک ماه مکالمه، پیام و اینترنت پر سرعت نامحدود، 50 تومن.
نوشته بود برای جزئیات بیشتر به سایت مراجعه کنید و اینکه ثبت نامش محدوده، ولی فعلاً تو سایتش خبری نیست.
Agame.Arash
09-03-2013, 14:55
سلام
ببخشید 3 تا سوال
اصفهان هنوز رایتل نیومد؟
چرا؟
این بسته ها که رایگانش رو زده 3 گیگ شبی سه گیگه یا تو کل دوره سه گیگه؟
(البته اینو قبلا هم پرسیدم خواستم مطمین شم)
ویرایش:
منظورمو اگه واضح تر بگم یعنی من از 11 تا 7 میتونم شبی 3 گیگ رایگان بگیرم؟!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
امیر انصاری
09-03-2013, 15:12
سلام
ببخشید 3 تا سوال
اصفهان هنوز رایتل نیومد؟
چرا؟
ویرایش:
I Love Sony !
برادر اگر شبی 3 گیگ بود که شرکتای دیگه ورشکست میشدن! در ضمن با سرعت 1 مگ هم نمیشه شبی 3 گیگ گرفت! 3 گیگ مربوط به کل دوره س:n01:
بر طبق نقشه هنوز اصفهان نیومده، چراشم من نمیدونم. میگن به علت عدم همکاری شهرداریه. به هر حال شما میتونی جستجو کنی، اگر IR20 یا 43220 پیدا کردی، رایتله.
شما اگر خیلی به دانلود با رایتل علاقه داری، پیگیر اخبار بسته های بی نهایتش باش.
shayan0o21
09-03-2013, 15:30
برادر اگر شبی 3 گیگ بود که شرکتای دیگه ورشکست میشدن! در ضمن با سرعت 1 مگ هم نمیشه شبی 3 گیگ گرفت! 3 گیگ مربوط به کل دوره س:n01:
بر طبق نقشه هنوز اصفهان نیومده، چراشم من نمیدونم. میگن به علت عدم همکاری شهرداریه. به هر حال شما میتونی جستجو کنی، اگر IR20 یا 43220 پیدا کردی، رایتله.
شما اگر خیلی به دانلود با رایتل علاقه داری، پیگیر اخبار بسته های بی نهایتش باش.
یه چیز دیگه هم یادآور بشم که هر ماه به شما یک گیگ میده یعنی توی ماه اول 1 گیگ رایگان میده نه 3 گیگ :n01: کلا واسه دانلود نمی ارزه به جز آهنگ که اون ارزش داره واقعا :n02: میزنی 2 . 30 ثانیه بعد تموم شده
سلام
ببخشید 3 تا سوال
اصفهان هنوز رایتل نیومد؟
چرا؟
ویرایش:
I Love Sony !
جالب بود.شبی ۳ گیگ رایگان ..!
تو سایتش زده اینترنت نامحدود 1000 پیامک و ...... ماهانه 50 تومان سیم کارت داعمی
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Masoud 206-16v
10-03-2013, 08:19
سلام وقت بخیر
دوستان من ی دونه اعتباری رایتل دارم و میخوام که خط همراه اول که دائمی هست رو به خط رایتل انتقال بدم .با کد ستاره ۲۱ستاره شماره رایتل و مربع(#...۹۲۱*۲۱*)
تا اینجای کار درست ولی زمانی که به شماره همزاه اولم تماس میگریم ،میگه شماره مورد نظر در دسترس قرار ندارد. در صورتی که رایتل آنتن داره و براحتی میشه شمارش رو گرفت.
ممنون میشم راهنمایی کنید تا از شر یک گوشی اضافه راحت شم.
سلام وقت بخیر
دوستان من ی دونه اعتباری رایتل دارم و میخوام که خط همراه اول که دائمی هست رو به خط رایتل انتقال بدم .با کد ستاره ۲۱ستاره شماره رایتل و مربع(#...۹۲۱*۲۱*)
تا اینجای کار درست ولی زمانی که به شماره همزاه اولم تماس میگریم ،میگه شماره مورد نظر در دسترس قرار ندارد. در صورتی که رایتل آنتن داره و براحتی میشه شمارش رو گرفت.
ممنون میشم راهنمایی کنید تا از شر یک گوشی اضافه راحت شم.
من هم همین کار را میخوام بکنم یعنی چی جوری انتقال میده ..divert میکنه ؟
اون وقت با یک سیم کارت ۲ تا شماره داری ؟
من سیم کارت دیتا دارم ،این کار انجام میشه ؟
Masoud 206-16v
10-03-2013, 09:26
من هم همین کار را میخوام بکنم یعنی چی جوری انتقال میده ..divert میکنه ؟
اون وقت با یک سیم کارت ۲ تا شماره داری ؟
من سیم کارت دیتا دارم ،این کار انجام میشه ؟
اول که با دیتای رایتل که نمیشه تماس برقرار کرد که بخوای انتقال تماس داد،ببین دوست من مثلا شما ی همراه اول دارید و میخواید که هر کسی به همراه اول شما تمای برقار کنه ؛شماره رایتل شما (اعتباری یا دائمی)هست زنگ بخوره و جواب بدید.پس میاد اون کد رو در خط همراه اول وارد تا شماره رایتل شما زنگ بخوره.
مشکل من اینه که زمانی که میخوام همراه اول رو به رایتل انتقال بدم دایورت بدرستی عمل میشه و گوشی هم اون رو فعال نشون میده وای زمانی که با همراه اول تماس بگیرن ، میگه که شماره مورد نظر در دسترس قرار نداره.
اما عکس این قضیه واسه رایتل درست جواب میده(یعنی زمانی که خط رایتل رو به همراه اولم دایورت میکنم) همه چی بدرستی کار میکنه.
اول که با دیتای رایتل که نمیشه تماس برقرار کرد که بخوای انتقال تماس داد،ببین دوست من مثلا شما ی همراه اول دارید و میخواید که هر کسی به همراه اول شما تمای برقار کنه ؛شماره رایتل شما (اعتباری یا دائمی)هست زنگ بخوره و جواب بدید.پس میاد اون کد رو در خط همراه اول وارد تا شماره رایتل شما زنگ بخوره.
مشکل من اینه که زمانی که میخوام همراه اول رو به رایتل انتقال بدم دایورت بدرستی عمل میشه و گوشی هم اون رو فعال نشون میده وای زمانی که با همراه اول تماس بگیرن ، میگه که شماره مورد نظر در دسترس قرار نداره.
اما عکس این قضیه واسه رایتل درست جواب میده(یعنی زمانی که خط رایتل رو به همراه اولم دایورت میکنم) همه چی بدرستی کار میکنه.
پس همون divert منظورته ..
اونوقت هزینه تماس با رایتل جدا برای همراه اول میوفته ؟
Firebirds
10-03-2013, 10:48
به احتمال زیاد همش زیر سر همراه اوله، زنگ بزن امور مشترکین همراه اول بگو چه وضعشه مسخره کردید مردم و :n24:
رایتل ترکونده بابا دمش گرم یه سر به سایتش بزنین متوجه می شین
azaramir
10-03-2013, 11:57
من كه چيزي نديدم جز گروني
shayan0o21
10-03-2013, 15:17
دوستان لازم به ذکره که رایتل طرح بی نهایت رو با پیش پرداخت 150 هزار تومن رایه میده و از ماه بعد از آن با 50 هزار تومن میخواد ببینه مورد اعتماد هستی یا نه :n02: کار بدبد نمی کنه یه وقت:n19:
Agame.Arash
10-03-2013, 16:30
ببخشید سرعت اینترنت طرح بینهایت چجوری حساب میشه؟
یعنی چه یه مگ یه 128 ماهی 50 تومن؟!
I Love Sony !
shayan0o21
10-03-2013, 16:50
ببخشید سرعت اینترنت طرح بینهایت چجوری حساب میشه؟
یعنی چه یه مگ یه 128 ماهی 50 تومن؟!
I Love Sony !
128 کیلوبایت:n02:
نه خیر 1 مگابایت بستگی به بستتون داره
hamed m2m
11-03-2013, 11:06
خاک بر سر خودشو بینهایتش
کشورا دیگه دارن4gاستفاده میکنن با سرعتای فضایی
اون وقت ما3gگذاشتن واسمون با قیمتای فضایی
سرعت 128و512و1مگ,یه جک خنده داره واسه3g
نخرید فقط همین
امین1356
11-03-2013, 11:13
رایتل رو فقط باید تحریم کرد تا دیگه با دور زدن قانون و مبادی زیربط با پارتی بازی دوره انحصارشو 15 ماه!!!! اضافه نکنه و هر روز هم درجا بزنه!
رایتل = تالیای دوم :n02:
roteal2007
13-03-2013, 13:12
فکنم تا یه سال دیگه مناطق تحت پوشش رو بزنه تمام شهر های ایران بجز اصفهان...:D
freeways88
13-03-2013, 22:31
رایتل 2-3 روزه روی آیپد2 اررور
no-sim
no service
register fail
میده
با گوشی نوکیا تست کردم همون لحضه بالا میاد اررور نمیده
آیا کسی هم این مشگل رو داره
Firebirds
13-03-2013, 22:37
خاک بر سر خودشو بینهایتش
نخرید فقط همین
دقیقا همینه...
:n16:
shayan0o21
13-03-2013, 22:50
رایتل 2-3 روزه روی آیپد2 اررور
no-sim
no service
register fail
میده
با گوشی نوکیا تست کردم همون لحضه بالا میاد اررور نمیده
آیا کسی هم این مشگل رو داره
خير , براى من مشکلى نداره من در پوشش داخلى هستم !
Sent From my ST18i
and-roid2
13-03-2013, 22:57
فکنم تا یه سال دیگه مناطق تحت پوشش رو بزنه تمام شهر های ایران بجز اصفهان...:D
قم تقریبا انتن داره داره اما سیمکارت غرضه نمیکنه!دلیل:...***!!!
الان این طرح نامحدود سرعت اینترنتش چی هست حالا؟
freeways88
13-03-2013, 23:33
خير , براى من مشکلى نداره من در پوشش داخلى هستم !
Sent From my ST18i
ممنون
==
کس دیگری این مشگل هارو نداره؟؟
لطفا یکی پیدا بشه
سلام
دوستان سيم كارت ديتاي رايتل رو فقط ميشه توي اين مودم سيم كارتي ها انداخت و به pc زد تا از اينترنتش روي pc بتونيم استفاده كنيم يا سيم كارت هاي دائميش رو هم ميشه اينجوري از اينترنتش روي pc استفاده كرد ؟
shayan0o21
14-03-2013, 15:34
سلام
دوستان سيم كارت ديتاي رايتل رو فقط ميشه توي اين مودم سيم كارتي ها انداخت و به pc زد تا از اينترنتش روي pc بتونيم استفاده كنيم يا سيم كارت هاي دائميش رو هم ميشه اينجوري از اينترنتش روي pc استفاده كرد ؟
هر نوع سیم کارتی میشه ولی قابلیت دیگه ی سیم کارت عملا غیر قابل استفاده میشه :n01:
behnmah66
14-03-2013, 16:57
خاک بر سر خودشو بینهایتش
نخرید فقط همین
آخه دوره انحصار چیه که تمدید هم شده، تا سه سال فکر کنم :n04::n03:
عوض اینکه رقابت بندازن باعث پیشرفت بشه
milad-p30world
19-03-2013, 10:14
سلام
من یه سیم کارت رایتل گرفتم و یه گوشی htc explorer دارم,اما با اینکه مطقه ما تحت پوششه و تمام تنظیمات رو از روی سایت رایتل انجام دادم ولی روی گوشی سیگنال ندارم و حتی اسم رایتل بین اپراتور ها نمیاد
کسی تا حالا چنین مشکلی داشته؟ چه کار باید بکنم؟
سلام
من یه سیم کارت رایتل گرفتم و یه گوشی htc explorer دارم,اما با اینکه مطقه ما تحت پوششه و تمام تنظیمات رو از روی سایت رایتل انجام دادم ولی روی گوشی سیگنال ندارم و حتی اسم رایتل بین اپراتور ها نمیاد
کسی تا حالا چنین مشکلی داشته؟ چه کار باید بکنم؟
ایا گوشیتون 3g داره و فعاله ؟ (حالت power saving یموقع فعال نباشه چک کنید)
amirbrad
19-03-2013, 12:10
1 گیگ حجم هدیه دادن با 1000 پیامک تا 4 فروردین اما نمیدونم چرا بازم پول میفته هدیه اینطوری ندیده بودیم!!!!!
سلام سیم کارت رایتل مبلغ جابجایی هم میندازه ؟ کدها با هم فرق داره ؟
پیش شماره رایتل چیه ؟
مرسی
mehdi700007
19-03-2013, 16:00
سلام سیم کارت رایتل مبلغ جابجایی هم میندازه ؟ کدها با هم فرق داره ؟
پیش شماره رایتل چیه ؟
مرسی
سلام دوست عزیز هزینه جابه جایی نداره و فقط تعرفه تماس های داخل شبکه با خارج شبکه متفاوت هستش.پیش شماره دائمی 0920 و اعتباری و دیتا 0921 هستش.
Reza_994
20-03-2013, 12:13
دوستان من از پنل کاربریم نمیتونم حجم مصرفیم و زمان باقی مونده اینترنتم رو ببینم !
سیم کارت دیتا
milad-p30world
23-03-2013, 10:08
ایا گوشیتون 3g داره و فعاله ؟ (حالت power saving یموقع فعال نباشه چک کنید)
گوشی 3G داره و تنظیمات گوشی رو مطاق همون چیز که توی وبسایت رایتل نوشته بود انجام دادم. تنظیمات دیگه ای انجام ندادم. فقط به یه موضوع شک دارم که گوشی روی دو باند 900 و 2100 کیلو هرتز کار میکه نمیدوم رایتل هم سیگنالاشو روی دو فرکانس ارائه میده یا نه؟
گوشی 3G داره و تنظیمات گوشی رو مطاق همون چیز که توی وبسایت رایتل نوشته بود انجام دادم. تنظیمات دیگه ای انجام ندادم. فقط به یه موضوع شک دارم که گوشی روی دو باند 900 و 2100 کیلو هرتز کار میکه نمیدوم رایتل هم سیگنالاشو روی دو فرکانس ارائه میده یا نه؟
شاید فعال نشده
روی گوشی دیگه تست کنید
eman_releeh
25-03-2013, 15:20
خداییش اگه این رایتل تحریم کنید مجبور میشه تعرفه هاشو کمتر حساب کنه
hamed m2m
25-03-2013, 17:16
خداییش اگه این رایتل تحریم کنید مجبور میشه تعرفه هاشو کمتر حساب کنه
اگه یاد بگیریم هرچیزی جدید اومد زود نخریم,واسه ورشکسته نشدن خودشم که شده قیمتارو کم میکنه
قبلا هم گفتم3gیعنی سرعت های بالای 3مگ حداقل.نه اینکه سرعت گذاشتن واسه ملت روی 128و512و1مگ اونم با قیمتای مافوق فضایی
فعلارایتلنخرید
امین1356
25-03-2013, 22:14
آقا رایتل باید تحریم بشه
نخرید
superquasar
28-03-2013, 14:50
اینجا جهان سوم است... خواهشا تعجب نفرمایید... :n30: :n27: "فاک تل اپراتور نسل سوم(3G) ارائه دهنده اینترنت پرسرعت 128کیلوبیت برثانیه و ترافیک ماهانه یک گیگابایت با قیمت استثنایی ماهیانه 125000 ریال... " :n28:
دوستانی که اطلاعات ندارن خواشها حرف های بی خود نزنن از خودشون .
سرعت اینترنت دست رایتل نیست که ببره بالا ، شما از کدوم ISP می تونید سرعت 2 - 3 مگابیت بگیرید که اومدید میگید 3G باید سرعتش حداقل 3 مگابیت باشه ؟! اونم سرویسی که در حال حرکت هم میتونه اینترنت داشته باشه ؟ سرعت اینترنت تو ایران در حال حاضر اینه ، حالا شما چه بخوای چه نخوای .
دوما هر شرکتی تو بدو ورود که تکنولوژی جدید رو وارد مملکت می کنه باید اول هزینه ای که کرده رو در بیاره بعد بیاد به فکر سود کردن باشه که قیمت ها رو بیاره پایین تا شاید سودش کمتر باشه ولی مشتری جذب کنه . در حال حاضر هم نرخ اینترنتش از ایرانسل و همراه اول کمتره در حالی که سرعتش بیشره .
سوما منو شما نخریم شرکت برشکسته میشه ، نمیره سرعت 3 مگابیت رو رایگان بده به شما که بری سیم کارت بخری که شاید فرجی بشه برشکسته نشن !:n15:
EngineeR EhsaN
28-03-2013, 20:14
دوستان الان برای خرید یک گیگ اضافی باید چقدر هزینه کنیم؟ این کارت شارژها فقط واسه مکالمه کاربرد داره؟
Drug Man
28-03-2013, 20:49
سرعت اینترنت دست رایتل نیست که ببره بالا ، شما از کدوم ISP می تونید سرعت 2 - 3 مگابیت بگیرید که اومدید میگید 3G باید سرعتش حداقل 3 مگابیت باشه ؟! اونم سرویسی که در حال حرکت هم میتونه اینترنت داشته باشه ؟ سرعت اینترنت تو ایران در حال حاضر اینه ، حالا شما چه بخوای چه نخوای .
دوما هر شرکتی تو بدو ورود که تکنولوژی جدید رو وارد مملکت می کنه باید اول هزینه ای که کرده رو در بیاره بعد بیاد به فکر سود کردن باشه که قیمت ها رو بیاره پایین تا شاید سودش کمتر باشه ولی مشتری جذب کنه . در حال حاضر هم نرخ اینترنتش از ایرانسل و همراه اول کمتره در حالی که سرعتش بیشره .
سوما منو شما نخریم شرکت برشکسته میشه ، نمیره سرعت 3 مگابیت رو رایگان بده به شما که بری سیم کارت بخری که شاید فرجی بشه برشکسته نشن !:n15:
خوب حداقل اسم 3G روش نذارن دیگه بگن gprs در حال حرکت:n05:
خوب حداقل اسم 3G روش نذارن دیگه بگن gprs در حال حرکت:n05:
یکی از مزیت های اینترنت 3G این هست که در حین استفاده از اینترنت می تونید تماس تلفنی داشته باشید یا اس ام اس بزنید ، تو gprs این امکان رو ندارید ، اس ام اس بزنید یا تماس بگیرید اینترنت قطع میشه .
Drug Man
28-03-2013, 22:04
یکی از مزیت های اینترنت 3G این هست که در حین استفاده از اینترنت می تونید تماس تلفنی داشته باشید یا اس ام اس بزنید ، تو gprs این امکان رو ندارید ، اس ام اس بزنید یا تماس بگیرید اینترنت قطع میشه .
درست میگین حرف حق جواب نداره:n12:
درسته كه بخشي از مشكلات برميگرده به مسايل سياسي ولي اين رايتل ارزش تعريف كردن نداره. خيلي كند كار ميكنن ميدونيد قرار بود كي راه بيوفته؟ به نظر من وقتي ايرانسل امتياز 3g رو بگيره خيلي بهتر از اين عمل ميكنه.
ميدونيد مشكل كجاست؟ مشكل اينه كه رايتل مال تامين اجتماعيه و از يه شركت دولتي نبايد انتظار زيادي داشت
Sent from my iPad using Tapatalk
.:Bardia:.
29-03-2013, 09:50
حیف که اون اینترنت 128 کیلوبیت قطع بشه !:n21:
alirezaa_naderii
29-03-2013, 14:04
دوستان من دایمی رایتل رو گرفتم منتها اعتباری باهش نیومد زنگ زدم پشتیبانی گفت اعتباری هدیش هم به زودی براتون میاد
+
از خط خونه زنگ میزنم نمیگره ! ؟
از ایرانسل و همراه اول زنگ میخوره ولی از خونه به رایتل نمیشه ؟!
برای شما هم همینطوره ؟
hamed m2m
29-03-2013, 14:50
اولا یاد بگیرید به نظر دیگران احترام بذارید.ثانیا توی هیچ کشوری هیچ شرکت ارائه کننده ای نمیاد پولشو از جیب مردم بکشه بیرون که مثلا هزینه اولیه ای که واسه تکنولوژی کرده رو بدست بیاره,این داستانا فقط مال ایرانه
پس سرعت نت دست منه؟ شرکت مدعی درست زیرسازی نکرده مردم باید پولشو بدن؟ شمافکر کردی اگه مشتری از این سرعت و قیمت درحال حاضر رایتل راضی باشه,بعدا شرکت میاد سرعت مطلوب میده با قیمت مناسب؟
درحال حرکت بودنش شاهکاره به نظرشما؟
وقتی نخری,شرکت ورشکسته نمیشه,بلکه مجبور میشه کیفیت کارشو بالا ببره تا کاربر پیدا کنه.
کشورما کشور غنی هستش.باید برنامه ریزیش واسه همچین پروژه ای درسطح عالی باشه.
نمیگم من الان 3gمثلا24مگ دارم ولی دارم میبینم کل جهان داره پیشرفت میکنه اون وقت ایران...
بگذریم فقط بگم که رایتل اگه زیادی ازش استقبال شه پیشرفت نخواهد کرد,اگه کیفیت وبازدهی بهتر میخواین بایدبه این وضع اعتراض کنید
نخریدن هم بهترین اعتراض,دیگه میل خودتونه
دوستان من دایمی رایتل رو گرفتم منتها اعتباری باهش نیومد زنگ زدم پشتیبانی گفت اعتباری هدیش هم به زودی براتون میاد
+
برای شما هم همینطوره ؟
سلام
بله براي منم همين طوريه و از تلفن ثابت نميشه بهش زنگ زد ولي بالعكسش مشكي نداره .
امین1356
29-03-2013, 22:21
+
برای شما هم همینطوره ؟
عزیزم اشتباه کردی رایتل خریدی
اپراتوری که با باند بازی مجوز گرفته باشه بهتر از این نباید ازش انتظار داشته باشی
رایتل = تالیای دوم
aliaghil
29-03-2013, 22:28
رایتل مثل اوایل ایرانسل میمونه، در حال حاضر مشکلاتی وجود داره ولی بعدا درست میشه، تنها کاری باید بکنه تبلیغات وسیع هست که این کار رو نمیکنه شایدم نمیزارنش
امیر انصاری
30-03-2013, 15:02
رایتل مثل اوایل ایرانسل میمونه، در حال حاضر مشکلاتی وجود داره ولی بعدا درست میشه، تنها کاری باید بکنه تبلیغات وسیع هست که این کار رو نمیکنه شایدم نمیزارنش
مثل اولای ایرانسل؟ شوخی میفرمایید!
رایتل 2 ساله کارشو شروع کرده، هنوز خبری از شارژ فیزیکی نیست. هنوز شبکه ی فروش درست و حسابی نداره. ایرانسل همون سال اول اکثر شهرهای مهم حضور داشت. رایتل بعد از 2 سال تازه شده حدود 78 شهر. اگر مثل ایرانسل عمل می کرد که عالی بود.
امین1356
30-03-2013, 23:53
رایتل در سال ۸۹ و پس از اخذ پروانه، اپراتور سوم تلفن همراه شد. شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) نیز برای کسب عواید از طریق سرمایه گذاری در صنایع نوین رایتل را حمایت مالی میکند.
اپراتور سوم ایرانی در شرایطی پا به دنیای ارتباطات ایرانی میگذارد که عرصه ارتباطات سیار ایران بسیاری از آزمون و خطاهایش را پشت سر گذاشته است و مشکلاتی را که اپراتور دوم با آن روبرو بود را ندارد. ۱۸ سال پیش اپراتور اول آمد. یک اپراتور کاملاً دولتی که هیچ رقیبی نداشت و خدماتش نیز به پیامک و صوت ختم میشد. بعدها یک شرکت به عنوان پیمانکار مخابرات باز هم با همان منش دولتی به نام تالیا آمد که خیلی زود از صحنه ارتباطات کنار رفت هر چند گفته میشود قرار است دوباره این شرکت با مدیران جدید و برنامههای جدید شبکهاش را احیا کند. پس از آن اپراتور دوم یا ایرانسل آمد که نام خصوصی را یدک میکشید. کمی بعد اپراتور اول هم خصوصی شد و کم کم اپراتورها منش خصوصی گرفتند. اپراتور سوم در روزهایی آمده است که دعواهای خصوصی دولتی تمام شده است و قانون تجارت به جای لابی گریها حاکم شده است.
اپراتور دوم تلفن همراه که در کمتر از ۲ سال توانست اهداف ۵ ساله برنامهاش را محقق کند با تبلیغاتی فراگیر و ارایه سیم کارهای زردرنگ و ارزان قیمت و تبلیغات هیجانی به یکباره بازار ارتباطات سیار کشور را بمباران تبلیغاتی کرد و البته سود شایانی نیز کسب کرد. اما اپراتور سوم با تبلیغات بنفش، سرد و کم فروغ خود قصد دارد سهمی از این بازار کسب کند.
نمیتوان فراموش کرد که اپراتور دوم پس از وردش به رغم همه ضعفهایی که داشت و تنها به خاطر سیم کارتهای ارزان با چه استقبالی روبرو شد. ولی در حال حاضر از آن اشتیاق برای اپراتور سوم خبری نیست. البته شاید به این دلیل است که بسیاری از تازههایی را که اپراتور سوم وعده میدهد، با استفاده از اینترنت رایانهای و اپراتورهایی اول و دوم (هرچند ضعیف و ناچیز) تجربه کردهایم.
شاهین آرپناهی مدیر کل برند رایتل میگوید:به همان میزان که در توسعهی شبکه موفق باشیم، میزان فروش و تعداد مشترکین ما نیز افزایش مییابد در حال حاضر ظرفیت چند میلیون مشترک در شبکه و امکان واگذاری اسمی چند میلیون سیمکارت را داریم، اما اولویت اصلی ما توسعهی شبکه است. تا پایان دوره انحصار سهم مناسبی از بازار در اختیار رایتل قرار گیرد.
با این حال رقبا در این میان بیکار ننشستهاند و زیرساختهایشان را آماده کردهاند تا دو سال دوره انحصار این اپراتور تمام شود و شبکه خود را ارتقا دهند. هر چند قرار بود دوره انحصار اپراتور سوم خردادماه سال ۹۲ تمام شود ولی با رایزنیهایی که انجام شد این دوره با افزایش ۱۸ ماهه به آذرماه ۹۳ موکول شد. که این موضوع با واکنش سایر اپراتورها روبرو شد.
وحید صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران میگوید: بنا به دلایل کارشناسی ما این افزایش دوره انحصار را قبول نداریم و آن را به نفع مردم و کشور نمیدانیم و نباید ۶۰ میلیون مشترک را به خاطر ۱۰ یا ۲۰ هزار مشترک دو سال از گرفتن خدمات نسل سه و چهار فناوری موبایل محروم کرد.
البته از این اظهار نظر میتوان به عنوان یک پیش بینی برای تخمین تعداد مشترکان رایتل در دو سال آینده استفاده کرد. چرا که از سوی فردی مطرح شده که دستی در بازار دارد.
Bobby Sands
31-03-2013, 10:53
تاوقتی آدمایی پیدا بشن که هر آشغالی رو با هر قیمتی خواستن بکن تو پاچه ملت، اونا پیش قدم میشن و میرن زرتی میخرن تا احیاناً یه بار از قافله تکنولوژی عقب نمونن حال و روزمون همین خواهد بود ، بقول معروف از ماست که بر ماست :n27:
aliaghil
31-03-2013, 15:17
مثل اولای ایرانسل؟ شوخی میفرمایید!
رایتل 2 ساله کارشو شروع کرده، هنوز خبری از شارژ فیزیکی نیست. هنوز شبکه ی فروش درست و حسابی نداره. ایرانسل همون سال اول اکثر شهرهای مهم حضور داشت. رایتل بعد از 2 سال تازه شده حدود 78 شهر. اگر مثل ایرانسل عمل می کرد که عالی بود.
اگه یادت باشه ایرانسل هم همه جا آنتن دهیش خوب نبود میرفتی خارج شهر آنتن نمیداد، ایرانسل پشتش قوی بود شروع کرد به تبلیغات وسیع بازم اگه یادتون باشه تو تلویزیون زمان پخش پیام بازرگانی یکی در میون تبلیغ ایرانسل بود، رایتل هم اگه اینطوری تبلیغ کنه جا میفته، ولی یه چیزایی هست که باعث شده تبلیغ نکنه، من الان پسر عموم رایتل داره سرعت اینترنتش از همراه اول و ایرانسل یه سر وگردن بالاتره سرعتش ۳۵ کیلو هستش بالاترم میره حتی گاهی اوقات یعنی ۲۵۶ ولی ایرانسل و همراه اول مثل ۱۲۸ کیلو به پایین کار مکینن
aliaghil
31-03-2013, 15:24
تاوقتی آدمایی پیدا بشن که هر آشغالی رو با هر قیمتی خواستن بکن تو پاچه ملت، اونا پیش قدم میشن و میرن زرتی میخرن تا احیاناً یه بار از قافله تکنولوژی عقب نمونن حال و روزمون همین خواهد بود ، بقول معروف از ماست که بر ماست :n27:
تفکرتون خوبه ولی نه هر موردی، مثلا فرض کن همین ایرانسل که اولاش اومده بود کسی استقبال نمیکرد مسخره میکردن اگه یادتون باشه ولی همین ایرانسل باعث شد که همراه اول به خودش تکونی بده gprs رو سیم کارتاش فعال کنه، mms فعال کنه، کیفیت آنتن دهیشو ببره بالا چرا؟ چون این خدماتو ایرانسل برای سیماش ارائه داد همراه اول مجبور شد اونم برا عقب نموندن از قافله این خدماتو ارائه بده الانم اگه از رایتل استقبال گسترده بشه هم ایرانسل هم همراه آخر مجبورن 3g رو روی سیماشون ارائه بدن یعنی همون رقابت، اون وقت من مصرف کننده دستم برای انتخاب باز میشه دیگه بازار انحصاری نمیشه
امیر انصاری
31-03-2013, 18:04
الانم اگه از رایتل استقبال گسترده بشه هم ایرانسل هم همراه آخر مجبورن 3g رو روی سیماشون ارائه بدن یعنی همون رقابت، اون وقت من مصرف کننده دستم برای انتخاب باز میشه دیگه بازار انحصاری نمیشه
عزیز برادر، همین الانم ایرانسل آمادگی ارائه ی نسل سوم رو داره، فقط منتظر اتمام انحصاری هستند که با پروانه ی اپراتوری به رایتل اعطا شده. بازار انحصاری نشده، انحصاریش کردن.
امیر انصاری
31-03-2013, 18:09
اگه یادت باشه ایرانسل هم همه جا آنتن دهیش خوب نبود میرفتی خارج شهر آنتن نمیداد، ایرانسل پشتش قوی بود شروع کرد به تبلیغات وسیع بازم اگه یادتون باشه تو تلویزیون زمان پخش پیام بازرگانی یکی در میون تبلیغ ایرانسل بود، رایتل هم اگه اینطوری تبلیغ کنه جا میفته، ولی یه چیزایی هست که باعث شده تبلیغ نکنه، من الان پسر عموم رایتل داره سرعت اینترنتش از همراه اول و ایرانسل یه سر وگردن بالاتره سرعتش ۳۵ کیلو هستش بالاترم میره حتی گاهی اوقات یعنی ۲۵۶ ولی ایرانسل و همراه اول مثل ۱۲۸ کیلو به پایین کار مکینن
شما به عرض بنده توجه نکردی. ایرانسل تو دو سال اول نسبت به الان رایتل خیلی جلوتر بود. شما از آنتن دهی خارج از شهر ایرانسل در سال های اول میگی، در صورتی که رایتل داخل خیلی شهرها آنتن نداره، خارج شهرش پیشکش. با این پیشرفت لاک پشتی معلوم نیست به کجا برسن.
در مورد سرعت مسلمه که باید سرعتش بهتر باشه. من خودم رایتل دارم. نسبت به ایرانسل خیلی پایدارتره، ایرانسل سقف سرعتش کف سرعت رایتله، ولی این چیزی نیست که رایتل بهش بنازه! سرعتش خیلی بیشتر از این حرفا باید باشه که با این قوانین دست و پاگیر و قیمتای تخیلی دسترسی به اون سرعتا برای هر کسی ممکن نیست.
aliaghil
01-04-2013, 12:29
عزیز برادر، همین الانم ایرانسل آمادگی ارائه ی نسل سوم رو داره، فقط منتظر اتمام انحصاری هستند که با پروانه ی اپراتوری به رایتل اعطا شده. بازار انحصاری نشده، انحصاریش کردن.
درسته انحصاریش کردن ولی نه با رایتل، اگه رایتل پشتش قوی بود اونم تمام تلویزیونو و شهر رو پر میکرد از تبلیغ، ولی چرا اینطوری نیست؟
aliaghil
01-04-2013, 12:32
شما به عرض بنده توجه نکردی. ایرانسل تو دو سال اول نسبت به الان رایتل خیلی جلوتر بود. شما از آنتن دهی خارج از شهر ایرانسل در سال های اول میگی، در صورتی که رایتل داخل خیلی شهرها آنتن نداره، خارج شهرش پیشکش. با این پیشرفت لاک پشتی معلوم نیست به کجا برسن.
در مورد سرعت مسلمه که باید سرعتش بهتر باشه. من خودم رایتل دارم. نسبت به ایرانسل خیلی پایدارتره، ایرانسل سقف سرعتش کف سرعت رایتله، ولی این چیزی نیست که رایتل بهش بنازه! سرعتش خیلی بیشتر از این حرفا باید باشه که با این قوانین دست و پاگیر و قیمتای تخیلی دسترسی به اون سرعتا برای هر کسی ممکن نیست.
درست میفرمایید، ولی تا حالا فکر کردین دلیل سرعت پیشرفت لاک پشتیش چیه، چرا بعد از چند سال حرف و حدیث گذاشتن رایتل بیاد، الانم خیلیا دارن تخریبش میکن، دیگه خودتون میدونید
امین1356
01-04-2013, 13:22
به نظر بنده رایتل داره بی لیاقتیشو میندازه گردن اینو اون!
امیدوارم با تغییر رییس جمهور که بخاطر ارادتش به رییس تحمیلی تامین اجتماعی بدون درایت و کارشناسی مراجع ذیصلاح، دوره انحصار رایتل رو 15 ماه!! اضافه کرد، با اومدن رییس جمهور جدید و کابینه جدیدش این افزایش تحمیلی دوره انحصار 15 ماهه لغو بشه و ایرانسل و همراه اول که کلیه تجهیزاتشون رو برای ارایه نسل سوم و حتی چهارم بروز کرن بتونن سرویس مطلوب با پوشش سراسری که شایسته مرم ایرانه و همین الانشم خیلی دیر شده ارایه بدن.
با تشکر
به نظر بنده رایتل داره بی لیاقتیشو میندازه گردن اینو اون!
امیدوارم با تغییر رییس جمهور که
با تشکر
هرکس دیگر هم که انتصاب بشه ، هیچ فرقی نمی کنه ! چون در سطح کلان اینها با اینترنت ( و کلا جریان باز ارتباطات ) دشمنند.
راست میگه.مگه اینترنت دست ریس جمهوره. سایت وابسته به رییس جمهورچیلتر میشه . نمی دونم کار کیه ;p
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
امیر انصاری
01-04-2013, 16:38
درست میفرمایید، ولی تا حالا فکر کردین دلیل سرعت پیشرفت لاک پشتیش چیه، چرا بعد از چند سال حرف و حدیث گذاشتن رایتل بیاد، الانم خیلیا دارن تخریبش میکن، دیگه خودتون میدونید
خب این یه بحث دیگه س. شما میگی الان رایتل با اوایل ایرانسل قابل مقایسه س، من میگم نیس، خیلی ضعیف تره. دلیل عدم موفقیتشم به نظر من مدیریت بی کفایتشه.
reza_electronic
01-04-2013, 16:49
امروز یه خبر با هال از رایتل شنیدم
بعضی علما گفتند که رایتل موجب فساد مضاعف در کشور میشود !!!!!
و احتمالا هم حرام هست .
گفته بودنشون آیا این باعث پیشرفت تکنولوژی نیست ، گفته بود که هر چیزی باعث شیوع فساد شود حرام است .
به نظر ما که چون استفاده از آن گران است حرام است برای ما!!!!!!!
امروز یه خبر با هال از رایتل شنیدم
بعضی علما گفتند که رایتل موجب فساد مضاعف در کشور میشود !!!!!
و احتمالا هم حرام هست .
گفته بودنشون آیا این باعث پیشرفت تکنولوژی نیست ، گفته بود که هر چیزی باعث شیوع فساد شود حرام است .
به نظر ما که چون استفاده از آن گران است حرام است برای ما!!!!!!!
متاسفانه بعضی مراجع واقعا شورشو درآوردن اگه اینطوری باشه چاقو هم باید ممنوع بشه چون عامل فساد هست و میشه باهاش آدم کشت ولی اگه همین چاقو دست یه دکتر باشه جون یه نفر نجات پیدا میکنه امکانات هم باید دست اهلش باشه و یه عده ای که از ین امکانات می خوان تو راه های دیگه استفاده کنند باعث فدا شدن اون هایی میشن که مب تونن ازش استفاده کنن
roteal2007
01-04-2013, 18:03
دوست عزیز من پستتون رو خوندم واسم جالب بود واقعا اوپراتور ها تجهیزات نسل چهار رو اپدیت کردن ؟! منبعی هم وجود داره واسه این خبر ؟!!!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
faramobile
01-04-2013, 19:15
خب این یه بحث دیگه س. شما میگی الان رایتل با اوایل ایرانسل قابل مقایسه س، من میگم نیس، خیلی ضعیف تره. دلیل عدم موفقیتشم به نظر من مدیریت بی کفایتشه.
دقیقا موافقم باهات
امین1356
01-04-2013, 20:34
دوست عزیز من پستتون رو خوندم واسم جالب بود واقعا اوپراتور ها تجهیزات نسل چهار رو اپدیت کردن ؟! منبعی هم وجود داره واسه این خبر ؟!!!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
با کمی سرچ منابع و حتی تیزر تلویزیونی که یک سال پیش توسط ایرانسل برای ارایه خدمات 3G آماده شده رو تو یوتیوب خواهی یافت.
(کلیه تجهیزات جدید خریداری شده توسط اپراتور اول و دوم هم نسل 3 رو ساپورت میکنه هم نسل 4 دلیلش هم اینه که وندورها رفتن روی تولید تجهیزات نسل 4 که نسل 3 رو هم ساپورت میکنه پس برای اپراتورها خرید تجهیزات نسل 4 عقلانی تر از نسل 3 هست)
aliaghil
01-04-2013, 21:02
گفتم که ایرانسلو اون اوایل که اومد یادتونه افتضاح بود به مرور بهتر شد، چطوری بهتر شد با تبلیغات گسترده به راحتی خودشو جا انداخت میزاشتنش تبلیغ کنه ولی رایتلو چرا نمیزارن اون تبلیغاتو گسترده رو تو تلویزیون بکنه؟
اوایل ایرانسل با رایتل مثل همن ولی رایتل همون طوری مونده چرا؟ مطمئن باشید بخاطر مدیریت نیست، مطمئن باشید رایتل هم بدش نمیاد سیم کارتاش مثل ایرانسل بشه دست همه باشه، ولی نمیزارنش
امین1356
01-04-2013, 23:12
آقا رایتل اصلا" عالی، بیست، معرکه، پوشش سراسری، سرعت اینترنت بالا، قیمت مناسب و . . .
آینده خودش همه چیز رو مشخص خواهد کرد و به حرف من و شماها نیست
من بشخصه این 15 ماه تحمیلی (که امیدواورم بزودی لغو بشه) هم صبر میکنم ولی رایتل نمیخرم :n02:
همه حرفای دوستان رو در مورد رایتل قبول دارم ! و منم منتظر این هستم که ایرانسل 3G بلکن 4G رو راه بندازه و بدون شک از اون استفاده کنم ! ولی همین الانش خدایی رایتل یکی از نیاز های مبرم من که نت روی گوشی هست رو برطرف کرده حتی با رایتل و سایفون 3 روی گوشی با سرعت عالی میشه به فیس بوک به راحتی دست پیدا کرد که من گاهنا با نت مخابرات هم نتونستم به خوبی و سرعت رایتل فیس بوک رو رو گوشی باز کنم !
من با ایرانسل پدرم در میومد بتونم یه خبر بخونم یه صفحه باز کنم ! اما رایتل واقعا الان این نیاز من رو بر آورده کرده و توی تهران و مکان هایی که من رفت و آمد میکنم آنتن دهی خوب و قدرت سیگنال خوبی داره ! مصرف اصلی من از رایتل نت هست نه تماس تصویری دارم نه به اون صورت تماس تلفنی و تکست
اما باز هم منتظرم تا ایرانسل این خدمات رو ارائه بده چون مطمئنم خیلی بهتر ارائه میده !
سلام
اين هم نتيجه تست اينترنت 1مگ رايتل :
and-roid2
03-04-2013, 23:36
کسی طرح بینهایت گرفته؟
سلام دوستان
پارسال از این آنتن های مخابراتی نسل سوم تو حیاط همسایمون نصب کردند و کلا هر خیابونی یه آنتن داره ولی تو سایتِ رایتل منطقه مارو تحت پوشش نمیده!
یعنی این نسل سومی ها برای رایتل نیست؟یعنی من توی این منطقه نمیتونم رایتل داشته باشم فعلا؟؟
کسی طرح بینهایت گرفته؟
سلام
دوست عزيز خيلي گرونه ماهي 50 تومن . سرعتش هم همين 130 هست براي 1مگ ديگه كلا نوسان نداره هر سرويسي بخري دقيقا همون سرعت دانلود دقيقش رو بهت ميده . مثلا 128 ميشه 16 كيلوبايت 512 ميشه 64 كيلوبايت سرعت دانلودش . تو پيچ باز كردن هم سرعتش خوبه ولي پينگش اصلا خوب نيست . همين سرعتا رو فرض كن فقط نامحدودش ماهي 50 تومن ميشه طرح بينهايت .
سلام دوستان
پارسال از این آنتن های مخابراتی نسل سوم تو حیاط همسایمون نصب کردند و کلا هر خیابونی یه آنتن داره ولی تو سایتِ رایتل منطقه مارو تحت پوشش نمیده!
یعنی این نسل سومی ها برای رایتل نیست؟یعنی من توی این منطقه نمیتونم رایتل داشته باشم فعلا؟؟
سلام
دوست عزيز ممكنه اون آنتن ها براي رايتل نبوده . در هر صورت مناطق تحت پوشش كه تو سايتش زده دقيق هستش . اگه منطقتون پوشش داشته باشه اونجا مشخص ميكنه .
خيلي جالبه دوستان ميگن رايتل مال دولته
خب دوست عزيز ايرانسل كه مال س....اهه همه ميدونن، من كه هيچوقت از ايرانسل استفاده نكردم و نخواهم كرد، دروغگو ترين اپراتور ايرانسله
Sent from my iPhone using Tapatalk
صرف نظر از عقايد سياسي س**اهي بودن خيلي بهتر از دولتي بودنه چون به هر حال مثل بخش خصوصي دنبال سودن.البته هر دو حالت مملكتو به فنا ميبرن،در ضمن هيچكي نميگه ايرانسل عاليه ولي از اين رايتل و همراه آخر خيلي بهتره.
Sent from my iPad using Tapatalk
Armin.Computer
04-04-2013, 01:10
من مرتب به سایت رایتل سر می زنم
ولی خبری از پوشش جدید نیست!
می خواد همینجوری بمونه؟
Koosha_Raisi
05-04-2013, 07:06
آقا ما یه دائمیش رو گرفتیم !!!
کسی جایی نزدیک تجریش میشناسه ببرم برای پانچ به میکروسیم ؟:n02:
and-roid2
05-04-2013, 18:56
سلام
دوست عزیز تو همون سایت موقع ثبت نام اگر توجه میکردی میتونستی نوع سیم رو تعیین کنی که عادی باشه یا میکرو!
منم امروز دایمی ثبت نام کردم. خواستم بدونم هدیه سیم کارت اعتباریش هم همون موقع بهت دادن؟؟
512
A.M.D.D.E.V.I.L
05-04-2013, 20:45
سلام راهی هست که ایران روزی روز گاری یه اینترنت درست حسابی داشته باشه؟ خرجش چقدره ؟ خود آدم میتونه همچین کاری رو عملی کنه ؟
Koosha_Raisi
05-04-2013, 21:53
سلام
دوست عزیز تو همون سایت موقع ثبت نام اگر توجه میکردی میتونستی نوع سیم رو تعیین کنی که عادی باشه یا میکرو!
منم امروز دایمی ثبت نام کردم. خواستم بدونم هدیه سیم کارت اعتباریش هم همون موقع بهت دادن؟؟
نه داداش مطمئنم همچین حالتی نداشت من دی ثبت نام کردم.
هدیه هم هفته بعدش رسید...
amirbrad
06-04-2013, 03:19
پاساژ قایم.
Koosha_Raisi
06-04-2013, 16:47
پاساژ قایم.
آقا مرسی صبح زود حواب دادی ما بردیم سیمکارتو اوکی شد :)
تست هارو بعدا حال داشتم می ذارم . هنوز 1 ماه رایگان هست و سرعت دانلود فیکس رو 30-32 هست یعنی 256.
تازه با 3 تا آنتن هم خوبه. اما میخواستم hOTSPOT کنم که رو پی سی پینگ رو چک کنم هر کاری می کنم وصل نمیشه !
شبکه آیفون رو پیدا میکنه رمز هم میزنم اما وصل نمیشه...با مک هم همینطوره.
saeed-69
06-04-2013, 16:59
دوستاان راهی وجود نداره ما 512 بگیریم در حال حاضر هیچ مدرکی ندارم ....
amirbrad
06-04-2013, 19:49
دوستاان راهی وجود نداره ما 512 بگیریم در حال حاضر هیچ مدرکی ندارم ....
والا من با مدرک قبل عید درخواست دادم هنوز خبری نشده حالا شما ببین بدون مدرک میدن!
amirbrad
06-04-2013, 19:52
آقا مرسی صبح زود حواب دادی ما بردیم سیمکارتو اوکی شد :)
تست هارو بعدا حال داشتم می ذارم . هنوز 1 ماه رایگان هست و سرعت دانلود فیکس رو 30-32 هست یعنی 256.
تازه با 3 تا آنتن هم خوبه. اما میخواستم hOTSPOT کنم که رو پی سی پینگ رو چک کنم هر کاری می کنم وصل نمیشه !
شبکه آیفون رو پیدا میکنه رمز هم میزنم اما وصل نمیشه...با مک هم همینطوره.
من با ایفون راحت hotspot پیاده می کنم. البته با کابل. فکر کنم شما با وای فای میخوای این کارو بکنی
اما اول با نت خونگیت ایفون با hotspot وصل کن تا درایورهای لازمه نصب کنه بعدش با نت 3g وصل کن.
Koosha_Raisi
06-04-2013, 22:37
من با ایفون راحت hotspot پیاده می کنم. البته با کابل. فکر کنم شما با وای فای میخوای این کارو بکنی
اما اول با نت خونگیت ایفون با hotspot وصل کن تا درایورهای لازمه نصب کنه بعدش با نت 3g وصل کن.
با کابل هم سعی کردم اما نشد. وقتی با یو اس بی وصل می کنم که نیاز به کارت وایرلس و اینا ندارم که دیگه چون مستقیم وصله درسته !؟
جالب اینه در اون حالت پیدا هم نمیکنه !!
دوستان خواهشا کدهای ضروری رایتل رو اینجا به اشتراک بگذارید مثلا من یه جا خونده بودم کدی هست برای دیدن ریز مصرف اینترنت و حجم باقی مونده.
amirbrad
07-04-2013, 01:37
با کابل هم سعی کردم اما نشد. وقتی با یو اس بی وصل می کنم که نیاز به کارت وایرلس و اینا ندارم که دیگه چون مستقیم وصله درسته !؟
جالب اینه در اون حالت پیدا هم نمیکنه !!
دوستان خواهشا کدهای ضروری رایتل رو اینجا به اشتراک بگذارید مثلا من یه جا خونده بودم کدی هست برای دیدن ریز مصرف اینترنت و حجم باقی مونده.
نه هیچ نیازی به کارت نداره. ابتدا با adsl که روی سیستمت هست گوشی و تو حالت hotspot وصل کن درایور و پیدا کنه وبعدش adsl قطع کن با 3g وصل بشو اگرم وصل نشد مشکل درایور گوشی هستش که تو تنظیمات سیستمت تغییر بده که اتومات درایورها رو پیدا و نصب کنه.
راجب سوال دوم هم که اطلاعاتی ندارم.
Koosha_Raisi
07-04-2013, 04:43
بالاخره درست شد !!!!!!!!!!!!!!! :n19::n20:
دلیلش رو فهمیدم..
تو قسمت Cellurar Network گوشی قسمت اول که دیتا هست رو ست کرده بودم ( APN: RighTel ) قسمت بعد که mms بود هم همینطور..
اما اون پایین پایین یادم رفته بود Internet Tethering رو هم ست کنم که اون هم APN : RighTel هست البته !
سرعتش که انصافا پایین تر از 29 نمیاد. حتی با 2 آنتن هم تست گرفتم حتی با 1 آنتن هم browsing داشتم بدون هیچ مشکلی. از این لحاظ سرعتش عالیه ( از نظر تضمینی بودن..وگرنه 256 برای 3g فاجعه ست.:n23: )
اینم تست ها :
تست شب :
تست عصر :
پینگ در ساعت 5:40 صبح : ( فکر کنم روز بهتر باشه )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
After4Ever
07-04-2013, 15:17
کسی از نامحدودش استفاده کرده؟
Koosha_Raisi
08-04-2013, 01:19
سرعتم از دیروز بالاتر از 12 نمیره...
Armin.Computer
09-04-2013, 15:00
همه میدانیم تلفن هوشمند یا تبلت بدون دسترسی به اینترنت پر سرعت هیچ جدابیتی ندارند. از زمانی که رایتل ارائه سرویس 3G را در کشور آغاز کرد امکان دسترسی به اینترنت نسبتا مناسب از طریق ابزارهای موبایل در برخی از نقاط کشور فراهم شد اما بزرگترین مشکل عدم پوشش در مناطق مختلف کشور بود که به نظر میرسد این مورد نیز در حال رفع شدن است. بنا به گزارش رایتل تعداد شهرهای تحت پوشش این شبکه مخابراتی به 90 شهر افزایش یافته است.
روابط عمومی رایتل به زومیت گفت با تحت پوشش قرار گرفتن شهرهای بم، دامغان، فومن، سربندر و رباط کریم، تعداد شهرهای تحت پوشش رایتل به 90 شهر رسید و مشترکان این امکان را دارند که در این شهرها از امکانات نسل سوم تلفن همراه استفاده کنند.
بر اساس این گزارش روند توسعه شهرهای تحت پوشش شبکه رایتل در سال جدید با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت و به زودی ایرانیان بیشتری در شهرهای مختلف قادر به استفاده از خدمات ویژه نسل سوم تلفن همراه خواهند بود.
این اپراتور در کنار خدمات اصلی همچون پیام کوتاه و پیام صوتی با استفاده از تکنولوژی نسل سوم موبایل، امکان استفاده از سرویس های اختصاصی و گستره وسیعی از خدمات ارزش افزوده (VAS) را فراهم مینماید که از جمله این خدمات می توان به تماس تصویری، سرویس های چند رسانه ای و اینترنت پرسرعت اشاره نمود.
شهرهای تحت پوشش شبکه رایتل:
ردیف
شهر
ردیف
شهر
ردیف
شهر
1
تهران
31
رشت
61
رفسنجان
2
کرج
32
اردبیل
62
بندر لنگه
3
مشهد
33
زنجان
63
میناب
4
اهواز
34
خمین
64
جزیره قشم
5
کرمانشاه
35
لواسان
65
قائم شهر
6
تبریز
36
فشم
66
بروجرد
7
شیراز
37
ساوه
67
کازرون
8
اراک
38
اهر
68
ورامین
9
کرمان
39
اوشان
69
سلماس
10
ارومیه
40
افجه
70
جهرم
11
یزد
41
زاهدان
71
هشتگرد
12
سنندج
42
طرقبه
72
خوی
13
بوشهر
43
چابهار
73
میاندوآب
14
همدان
44
آبادان
74
گچساران
15
قزوین
45
گرگان
75
اشتهارد
16
سمنان
46
شهر قدس
76
مسجد سلیمان
17
ایلام
47
گنبد
77
سیرجان
18
قم
48
طالقان
78
جیرفت
19
یاسوج
49
زابل
79
چالوس
20
خرّم آباد
50
مراغه
80
آمل
21
بندر عبّاس
51
مرودشت
81
نورآباد (استان فارس)
22
کاشان
52
ایرانشهر
82
بازرگان
23
اصفهان
53
اسلامشهر
83
تربت جام
24
شاهرود
54
سقز
84
مهاباد
25
بجنورد
55
شبستر
85
جلفا
26
بیرجند
56
مرند
86
بم
27
دلیجان
57
ملایر
87
دامغان
28
شهرکرد
58
سراب
88
رباط کریم
29
بابل
59
میانه
89
سربندر
30
ساری
60
نراق
90
فومن
.:Bardia:.
09-04-2013, 15:33
همه میدانیم تلفن هوشمند یا تبلت بدون دسترسی به اینترنت پر سرعت هیچ جدابیتی ندارند. از زمانی که رایتل ارائه سرویس 3G را در کشور آغاز کرد امکان دسترسی به اینترنت نسبتا مناسب از طریق ابزارهای موبایل در برخی از نقاط کشور فراهم شد اما بزرگترین مشکل عدم پوشش در مناطق مختلف کشور بود که به نظر میرسد این مورد نیز در حال رفع شدن است. بنا به گزارش رایتل تعداد شهرهای تحت پوشش این شبکه مخابراتی به 90 شهر افزایش یافته است.
روابط عمومی رایتل به زومیت گفت با تحت پوشش قرار گرفتن شهرهای بم، دامغان، فومن، سربندر و رباط کریم، تعداد شهرهای تحت پوشش رایتل به 90 شهر رسید و مشترکان این امکان را دارند که در این شهرها از امکانات نسل سوم تلفن همراه استفاده کنند.
بر اساس این گزارش روند توسعه شهرهای تحت پوشش شبکه رایتل در سال جدید با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت و به زودی ایرانیان بیشتری در شهرهای مختلف قادر به استفاده از خدمات ویژه نسل سوم تلفن همراه خواهند بود.
این اپراتور در کنار خدمات اصلی همچون پیام کوتاه و پیام صوتی با استفاده از تکنولوژی نسل سوم موبایل، امکان استفاده از سرویس های اختصاصی و گستره وسیعی از خدمات ارزش افزوده (VAS) را فراهم مینماید که از جمله این خدمات می توان به تماس تصویری، سرویس های چند رسانه ای و اینترنت پرسرعت اشاره نمود.
شهرهای تحت پوشش شبکه رایتل:
ردیف
شهر
ردیف
شهر
ردیف
شهر
1
تهران
31
رشت
61
رفسنجان
2
کرج
32
اردبیل
62
بندر لنگه
3
مشهد
33
زنجان
63
میناب
4
اهواز
34
خمین
64
جزیره قشم
5
کرمانشاه
35
لواسان
65
قائم شهر
6
تبریز
36
فشم
66
بروجرد
7
شیراز
37
ساوه
67
کازرون
8
اراک
38
اهر
68
ورامین
9
کرمان
39
اوشان
69
سلماس
10
ارومیه
40
افجه
70
جهرم
11
یزد
41
زاهدان
71
هشتگرد
12
سنندج
42
طرقبه
72
خوی
13
بوشهر
43
چابهار
73
میاندوآب
14
همدان
44
آبادان
74
گچساران
15
قزوین
45
گرگان
75
اشتهارد
16
سمنان
46
شهر قدس
76
مسجد سلیمان
17
ایلام
47
گنبد
77
سیرجان
18
قم
48
طالقان
78
جیرفت
19
یاسوج
49
زابل
79
چالوس
20
خرّم آباد
50
مراغه
80
آمل
21
بندر عبّاس
51
مرودشت
81
نورآباد (استان فارس)
22
کاشان
52
ایرانشهر
82
بازرگان
23
اصفهان
53
اسلامشهر
83
تربت جام
24
شاهرود
54
سقز
84
مهاباد
25
بجنورد
55
شبستر
85
جلفا
26
بیرجند
56
مرند
86
بم
27
دلیجان
57
ملایر
87
دامغان
28
شهرکرد
58
سراب
88
رباط کریم
29
بابل
59
میانه
89
سربندر
30
ساری
60
نراق
90
فومن
جالبه رشت هم هست ولی هنوز سیم کارت نمیفروشن اینجا :n03:
حتی پیشفروش هم نیست !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.