PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

dj77
05-04-2014, 10:43
رایتل واقعا خیلی داره دزدی می کنه سر قیمت این اینترنت ! آخه مگه دیگه سر گردنست که هر1گیگ اینترنت 128کیلو رو میفروشه 13500 تومان! قرار بود به گفته خود مدیر عامل رایتل قیمت بسته های اینترنت 50% کاهش داشته باشه ولی هنوز که هنوز داره 5ماه از قول آقای مجید صدری مدیرعامل راینل میگذره ولی نه تنها قیمت اینترنت ارزون نشده بلکه بخاطر افزایش ارزش افزوده به 8% قیمت بسته های اینترنت راینل هم نسبت به سال 92 افزایش داشته!

fanoostalaei
05-04-2014, 15:26
نه سرعت اینترنت نسل با این ظرفیتی که ارائه میشه بستگی به میزان آنتن دهی نداره، فقط پینگ بالا میره، زیر دکل هم که باشی سرعتت همینه، تو دورترین نقطه آنتن دهی هم که باشی همینطور.
منظور من کلی بود نه نسل 3 ایران با این سرعت زغالی :n02:

hamed m2m
05-04-2014, 16:33
طرح بینهایت رو ورداشتن؟
کی گرفته این طرحو؟راضی بودین؟
سپاس

jjjan
05-04-2014, 17:39
اره طره بی نهایت رو ور داشتن دوستانی که 512 به بالا دارن در حال حاضر سرعتشون چقدره؟

hamed m2m
05-04-2014, 17:52
اره طره بی نهایت رو ور داشتن دوستانی که 512 به بالا دارن در حال حاضر سرعتشون چقدره؟

سرعت دانلود 62

jjjan
05-04-2014, 18:47
کدوم شهر یا منظقه ای بعد در حال حاضر تو طرح تشویقی هستی؟

ArashMiniStar
05-04-2014, 19:06
من که دیگه اینترنتم رو فعال نمیکنم آخه چه خبره برای 1 گیگ 13 تومن میگیرن سرعتشم 30 تا فوق فوقش تو دانلود:mad::mad::mad: حرومزاده ها:mad:

Sent from my C6903 using Tapatalk

vahooli
05-04-2014, 21:49
انحصار دزدی میاره . استفاده نکنید تا دو تا اپراتور دیگه راه بندازن ببینیم چی میشه

alimail3248
06-04-2014, 10:09
بچه ها اگر انحصار رایتل تموم شه یعنی کسایی که رایتل دارن دیگه سیم کارتشون غیر فعال میشه و نمیتونن با جایی تماس بگیرن ؟

ArashMiniStar
06-04-2014, 10:36
بچه ها اگر انحصار رایتل تموم شه یعنی کسایی که رایتل دارن دیگه سیم کارتشون غیر فعال میشه و نمیتونن با جایی تماس بگیرن ؟
زمانی که از انحصار رایتل در بیاد ایرانسل و همراه اول هم میتونن 3g راه بندازن و رقابتی تر میشه.اینطوری گیگ 3 تومنی رو داریم 13 تومن میدیم:n15::n15::n15:

Joaquin
06-04-2014, 11:05
نه. برای چی باید غیر فعال بشه؟

alimail3248
06-04-2014, 11:16
نه. برای چی باید غیر فعال بشه؟

پس یرای چی مردم دارن میزنن تو سر خودشون ؟ بلاخره بعد از اتمام دوره انحصار یه تغییری میکنه من میخام همونا رو بدونم یعنی مثلا اسم شرکت عوض میشه جمع میکنه میره گرون میشه چه جوری میشه یعنی ؟

alimail3248
06-04-2014, 11:21
زمانی که از انحصار رایتل در بیاد ایرانسل و همراه اول هم میتونن 3g راه بندازن و رقابتی تر میشه.اینطوری گیگ 3 تومنی رو داریم 13 تومن میدیم:n15::n15::n15:

ببینید الان انحصار تری جی دست رایتله یعنی فعلا هیچ کسی جز رایتل حق نداره بده .حالا اگه از انحصار رایتل دربیاد اونوقت اینترنت رایتل قطع میشه میافته روی ایرانسل ؟

من فقط میخام بدونم اگه رایتل بگیرم همیشه اینترنتش فعاله یا بعد از انحصار قطع میشه ؟

amin1374
06-04-2014, 11:50
ببینید الان انحصار تری جی دست رایتله یعنی فعلا هیچ کسی جز رایتل حق نداره بده .حالا اگه از انحصار رایتل دربیاد اونوقت اینترنت رایتل قطع میشه میافته روی ایرانسل ؟

من فقط میخام بدونم اگه رایتل بگیرم همیشه اینترنتش فعاله یا بعد از انحصار قطع میشه ؟
قطع که نمیشه فقط به سرنوشت تالیا دچار میشه چون با این آنتن دهی مزخرفشون مشترکا میرن تقریبا ورشکسته میشه!

jjjan
06-04-2014, 11:54
سرعت اینترنت من 7 کیلوبایته با اینکه پشتیبانی میگه روی 1Mb برای شما روی چنده؟

apple021
06-04-2014, 16:27
دوستان یک سوال من تو تهرانم ولی در قسمت پوشش خارجی اگه سیم کارت اعتباری بگیرم میشه استفاده کرد؟و سرعت دانلود چه جوری میشه با 128 ؟ اصلان انتن میده در قسمت پوشش خارجی ؟
مرسی:n16:

Joaquin
06-04-2014, 20:37
دوستان یک سوال من تو تهرانم ولی در قسمت پوشش خارجی اگه سیم کارت اعتباری بگیرم میشه استفاده کرد؟و سرعت دانلود چه جوری میشه با 128 ؟ اصلان انتن میده در قسمت پوشش خارجی ؟
مرسی:n16:
آنتن دهی زیاد روی سرعت تاثیری نمیزاره. بیشتر روی پینگ و تایم اوت تاثیر میزاره . احتمالا بتونید سرعت 32 رو با 128 رایتل بگیرید.

fanoostalaei
06-04-2014, 22:16
آنتن دهی زیاد روی سرعت تاثیری نمیزاره. بیشتر روی پینگ و تایم اوت تاثیر میزاره . احتمالا بتونید سرعت 32 رو با 128 رایتل بگیرید.
والا اینجور که من فهمیدم کلا آنتن دهی رایتل خیلی آشغاله !!! امروز داشتم تو اتوبوس تست میکردم که از محدوده شهری تبریز هنوز کلی مونده بود ولی آنتن صفر بود :n08:
با این سرعتی هم که رایتل داره آنتشون خیلی روی سرعت تاثیر نمیزاره

jamshidjap
07-04-2014, 21:43
سلام من قصد داشتم براي آيپد يه رايتل بخرم ، اما اين تاپيك رو كه خوندم نظرم عوض شد...... به نظرتون بهتر نيست ايرانسل بندازم روش ؟ لااقل اكثر جاها اينترنتش كار ميكنه...

fanoostalaei
07-04-2014, 22:41
سلام من قصد داشتم براي آيپد يه رايتل بخرم ، اما اين تاپيك رو كه خوندم نظرم عوض شد...... به نظرتون بهتر نيست ايرانسل بندازم روش ؟ لااقل اكثر جاها اينترنتش كار ميكنه...
ایرانسل خیلی بهتر از این هستش !!! چه فرقی داره ایرانسل هم سرعتش 20-45 هستش این رایتل هم سرعتش 30 ×× در عوض تفاوت قیمت از زمین تا آسمون ×× شک نکن که ایرانسل خیلی بهتره !!

dj77
07-04-2014, 23:28
رایتل خیلی دزده! داره 1گیگ اینترنت با سرعت 128کیلو برای مدت 30روز میفروشه 13500تومان! مگه دیگه چه خبره دیگه! شاتل داره گیگ اینترنت 8مگ رو میده 3800تومان ما میگیم گرونه! رایتل های من که کلاً خاموشه منتظر می مونم تا بقیه هم نسل سه بدن, دیگه گفتن اینترنت با سرعت مناسب نگفتن دزدی کنید که!

امین1356
08-04-2014, 00:28
رایتل خیلی دزده! داره 1گیگ اینترنت با سرعت 128کیلو برای مدت 30روز میفروشه 13500تومان! مگه دیگه چه خبره دیگه! شاتل داره گیگ اینترنت 8مگ رو میده 3800تومان ما میگیم گرونه! رایتل های من که کلاً خاموشه منتظر می مونم تا بقیه هم نسل سه بدن, دیگه گفتن اینترنت با سرعت مناسب نگفتن دزدی کنید که!

دوست عزیز به این نکته هم توجه کنید که اینترنت همراه 3G رو نباید از نظر قیمت با ADSL مقایسه کرد. همه جای دنیا هم 3G قیمتش خیلی بیشتر از ADSL هست.
اصولا" فلسفه استفاده از 3G کلا" با ADSL متفاوته و نباید به 3G به دید جایگزین ADSL نگاه کرد. بعضی از دوستان میگن 3G بگیرم بهتره یا ADSL!! پرسیدن این سوال از اصل اشتباهه.
طرف میخواد 3G بگیره بشینه باهاش فیلم دانلود کنه!
در 3G مهمتر از قیمت، بحث پوشش سراسری و پایداری سرعت هست که متاسفانه رایتل هیچکدوم از اینارو نداره.
امیدوارم کیفیت 3G ایرانسل قابل قبول باشه (از همراه اول هم چشمم آب نمیخوره).
با تشکر

dj77
08-04-2014, 00:47
دوست عزیز به این نکته هم توجه کنید که اینترنت همراه 3G رو نباید از نظر قیمت با ADSL مقایسه کرد. همه جای دنیا هم 3G قیمتش خیلی بیشتر از ADSL هست.
اصولا" فلسفه استفاده از 3G کلا" با ADSL متفاوته و نباید به 3G به دید جایگزین ADSL نگاه کرد. بعضی از دوستان میگن 3G بگیرم بهتره یا ADSL!! پرسیدن این سوال از اصل اشتباهه.
طرف میخواد 3G بگیره بشینه باهاش فیلم دانلود کنه!
در 3G مهمتر از قیمت، بحث پوشش سراسری و پایداری سرعت هست که متاسفانه رایتل هیچکدوم از اینارو نداره.
امیدوارم کیفیت 3G ایرانسل قابل قبول باشه (از همراه اول هم چشمم آب نمیخوره).
با تشکر

منم توقع دانلود با حجم بالا از شبکه 3G بخصوص در ایران رو ندارم به هیچ وجه. ولی آخه 1گیگ اینترنت 128 باید باشه 13500 تومان؟! من در دبی هم از شبکه نسل سوم اتصالات استفاده کردم. راستی اون کاهش 50% قیمت بسته های که قولشو آقای مجید صدری (مدیر عامل رایتل) برج 8پارسال داده بود چی شد؟!... خواستی لینک خبرشم میزارم برات نگی از خودش در میاره
دقیقاً گفته بود طی 1ماه آینده قیمت بسته های اینترنت رایت 50% کاهش خواهد داشت ظاهراً از برج 8 تا حالا 1ماه نشده هنوز...

وقتی انحصار بشه توقع این دست گردنه گیری ها هم دور از ذهن نیست...

dj77
08-04-2014, 00:55
فکر کن 2گیگ اینترنت 1مگ 1ماه باشه 34500تومان! این قیمتها واقعاً خنده داره! رایتل اگه دزدی نمی کنه چیکار داره می کنه دقیقاً ؟

دزدی تا کی؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امین1356
08-04-2014, 00:55
منم توقع دانلود با حجم بالا از شبکه 3G بخصوص در ایران رو ندارم به هیچ وجه. ولی آخه 1گیگ اینترنت 128 باید باشه 13500 تومان؟! من در دبی هم از شبکه نسل سوم اتصالات استفاده کردم. راستی اون کاهش 50% قیمت بسته های که قولشو آقای مجید صدری (مدیر عامل رایتل) برج 8پارسال داده بود چی شد؟!... خواستی لینک خبرشم میزارم برات نگی از خودش در میاره
قیقاً گفته بود طی 1ماه آینده قیمت بسته های اینترنت رایت 50% کاهش خواهد داشت ظاهراً از برج 8 تا حالا 1ماه نشده هنوز...

وقتی انحصار بشه توقع این دست گردنه گیری ها هم دور از ذهن نیست...
تو دوبی که قیمت پهنای باند 3G/4G وحشتناکه (اگر درهم رو تبدیل به ریال کنی)
اپراتور du ، قیمت 1GB مبلغ 100 درهم که میشه 83000 تومن!! لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کاهش 50%ی هم ظاهرا" مالیده.
رایتل هر چقدر هم که دست و پا بزنه راه به جایی نمیبره.
بنده این احتمال رو میدم که رایتل در آینده ای نزدیک دکل ها و تجهیزاتشو واگذار میکنه به ایرانسل یا همراه اول و بعد یا کلا" برندش نابود میشه یا مثل مبین نت زیر چتر همراه اول و با تجهیزات و امکانات همراه اول به کارش ادامه میده. فقط 4 سال ملتو مچل خودش کرد!

dj77
08-04-2014, 01:01
تو دوبی که قیمت پهنای باند 3G وحشتناکه (اگر درهم رو تبدیل به ریال کنی)
بنده این احتمال رو میدم که رایتل در آینده ای نزدیک دکل ها و تجهیزاتشو واگذار میکنه به ایرانسل یا همراه اول و بعد یا کلا" برندش نابود میشه یا مثل مبین نت زیر چتر همراه اول و با تجهیزات و امکانات همراه اول به کارش ادامه میده. فقط 4 سال ملتو مچل خودش کرد!

برای یه فرد معمولی که بطور متوسط 3000درهم تا 6000درهم درآمد داره 30درهم بیاد بده اینترنت 10مگ با حجم 20گیگ واقعاً به صرفه هست! شما سطح درآمد ملت ایران رو نبین که ریال اصلاً دیگه ارزش نداره...
من سیم داییم رایتل خریدم الان پشیمون شدم فقط و فقط هم سر این قیمتهای فضایی اینترنتش!

dj77
08-04-2014, 01:06
تو دوبی که قیمت پهنای باند 3G/4G وحشتناکه (اگر درهم رو تبدیل به ریال کنی)
اپراتور du ، قیمت 1GB مبلغ 100 درهم که میشه 83000 تومن!! لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان هم رایتل منطقه ما پوشش کامل داره آنتنشو کوچه بغلی زده ولی با این قیمتها حماقته واقعا استفاده از اینترنت رایتل! سیم کارتی هم که تو سفر تبدیل میشه به یه شی زاید و کلا چیزی به اسم آنتن نداره بعد از چندین سال به چه درد می خوره!

امین1356
08-04-2014, 01:07
برای یه فرد معمولی که بطور متوسط 3000درهم تا 6000درهم درآمد داره 30درهم بیاد بده اینترنت 10مگ با حجم 20گیگ واقعاً به صرفه هست! شما سطح درآمد ملت ایران رو نبین که ریال اصلاً دیگه ارزش نداره...
من سیم داییم رایتل خریدم الان پشیمون شدم فقط و فقط هم سر این قیمتهای فضایی اینترنتش!
منبع شما برای 3G با سرعت 10 مگ و حجم 20GB بقیمت 30 درهم چیه؟!!

اپراتور du ، قیمت 1GB مبلغ 100 درهم که میشه 83000 تومن!! لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان مشکل اصلی رایتل قیمتاش نیست، مشکل پوشش هست.

dj77
08-04-2014, 01:13

اپراتور du ، قیمت 1GB مبلغ 100 درهم که میشه 83000 تومن!! لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شاید نظر شما این باشه! رایتل ور داره همون 35 تومنشم بکنه 50 تومن شما ازش تقدیر کنی ولی برای من بسیار بسیار گرونه این قیمتها !
اتصالات عزیز من

dj77
08-04-2014, 01:14

اپراتور du ، قیمت 1GB مبلغ 100 درهم که میشه 83000 تومن!! لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ضمن قیمت اتصالات افغانستان هم ببین شما ... فکر نکنم دیگه افغانستان از ایران پیشرفته تر باشه... البته در ظاهر...

امین1356
08-04-2014, 01:23
شاید نظر شما این باشه! رایتل ور داره همون 35 تومنشم بکنه 50 تومن شما ازش تقدیر کنی ولی برای من بسیار بسیار گرونه این قیمتها !
اتصالات عزیز من
دوست عزیز اتصالات دوبی 1 درهم از du ارزونتره:
1GB ماهیانه 99 درهم!
لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 20GB که شما میگی ماهی 449 درهم قیمتشه (372 هزار تومن!)
لطفا" با ذکر منبع و موثق مطلب بنویسید.

dj77
08-04-2014, 01:28
1GB ماهیانه 99 درهم!

یادم نبود اینترنت ایران ارزان ترین اینترنت منطقه هست... من که استفاده کردم انقدر پرداخت کردم ,البته نت هتل رایگان بو زیاد نیازی به نت سیم نبود مگر بیرون.

ولی گذشته از این حرفها رایتل واقعاً دزدیه که دومی نداره...

dj77
08-04-2014, 01:35
قیمت بسته های اینترنت رایتل (بدون احتساب 8% مالیات) تا می تونه می خواد تا تموم شدن زمان انحصار فقط بسته های گران بفروشه به ملت... که سرمایه اولیه خودشو بر گردونه تو این مدت

*Forgotten*
08-04-2014, 09:14
1GB ماهیانه 99 درهم!

بهر حال شما باید قیمت اینترنت رو باید نسبت به درآمد مردم اون کشور مقایسه کنید

گزینه های دیگه ای هم برای مقایسه هست مثل ف ی ل ت ر ی ن گ توی همین اتصالات اینترنت نامحدود مثلا برای نرم افزار هایی مثل what s u*p , و یا شبکه های اجتماعی مثل f acboo و غیره داریم که توی ایران هر روز فیل میشن که عملا موبایل توی ایران اصلا کاربردی بجز حرف زدن و شماره گرفتن نداره

و همچنین مقایسه دیگه ای که میشه کرد که خیلی مهمه همین کیفیت اینترنت هستش که این هم عملا توی ایران معنایی نداره و از اون بدتر هیچ نهادی پاسخگو نیست و همش ظاهریه

و ...

در کل مقایسه این دو کشور اصلا درست نیست

امین1356
08-04-2014, 10:32
بهر حال شما باید قیمت اینترنت رو باید نسبت به درآمد مردم اون کشور مقایسه کنید

گزینه های دیگه ای هم برای مقایسه هست مثل ف ی ل ت ر ی ن گ توی همین اتصالات اینترنت نامحدود مثلا برای نرم افزار هایی مثل what s u*p , و یا شبکه های اجتماعی مثل f acboo و غیره داریم که توی ایران هر روز فیل میشن که عملا موبایل توی ایران اصلا کاربردی بجز حرف زدن و شماره گرفتن نداره

و همچنین مقایسه دیگه ای که میشه کرد که خیلی مهمه همین کیفیت اینترنت هستش که این هم عملا توی ایران معنایی نداره و از اون بدتر هیچ نهادی پاسخگو نیست و همش ظاهریه

و ...

در کل مقایسه این دو کشور اصلا درست نیست
بنده هم قصدم مقایسه قیمتها بین دو کشور نبود بلکه مقایسه قیمت بین 3G و ADSL در یک کشور بود و عرض کردم در همه کشورها قیمت 3G بخاطر نوع تکنولوژی، تجهیزات، زیرساختش، کاربردش و . . . از ADSL گرونتره که اون دوستمون اومد قیمت 3G در دوبی رو مطرح کرد که ارزونه ولی چون بنده تجربه استفادش رو داشتم و دارم اطلاع رسانی کردم. در خصوص ف یلتر ینگ هم که مطرح کردید کلا" یه مبحث دیگه هست ولی در همین حد بدونین که در دوبی کلیه امکانات صوتی برنامه ها بستست (Viber , Skype و ...)
در کل مقایسه قیمت 3G و ADSL اصلا" درست نیست.
3G در مقایسه با درآمد در دوبی باز هم در مقایسه با ADSLش خیلی گرونتره. چون فارغ از محدودیت ظرفیتی تکنولوژی 3G، اگه قیمتهاش گرونتر نباشه همه یه اشتراک 3G میگیرن 24 ساعته باهاش دانلود میکنن و کل شبکه میخوابه (مثل اون موقعی که همراه اول و ایرانسل GPRS نامحدود میدادن ماهی 10 تومن، یه عده علیرغم سرعت پایین تکنولوژی GPRS شروع کردن به دانلود 24 ساعته! و اپراتورها مجبور شدن محدودیت 2GB در ماه بزارن).
لپ کلام: هر تکلنولوژی کاربرد و قیمتهای خودش رو داره. مهم اینه که با توجه به اون قیمتی که پرداخت میکنی آیا کیفیت لازم رو دریافت میکنی یا نه. در مورد رایتل صرفنظر از قیمت، با توجه به گذشت 4 سال، کیفیت (شامل پوشش، سرعت و . . .) به نظر بنده خیلی ضعیفه و اصلا" در سطح یه اپراتور موبایل سراسری مطرح نیست! اگر با این روند پیش بره و بخواد کل شهرها، روستاها و جاده ها رو پوشش بده 6 دفعه تکنولوژی اینترنت موبایل عوض شده. البته وزارت ارتباطات یه قانونی داره تصویب میکنه که بین اپراتورها رومینگ راه اندازی بشه (استفاده اشتراکی از دکل های BTS) که حتی با تصویب و اجرایی شدن چنین طرحی بازم چه کاریه که آدم رایتل بگیریه خوب از همون سیم کارت خود اپراتورها (همراه اول یا ایرانسل) که شماره اصلی جهت مکالمش هم هست استفاده میکنه.
با تشکر

dj77
08-04-2014, 10:56
بنده هم قصدم مقایسه قیمتها بین دو کشور نبود بلکه مقایسه قیمت بین 3G و ADSL در یک کشور بود و عرض کردم در همه کشورها قیمت 3G بخاطر نوع تکنولوژی، تجهیزات، زیرساختش، کاربردش و . . . از ADSL گرونتره که اون دوستمون اومد قیمت 3G در دوبی رو مطرح کرد که ارزونه ولی چون بنده تجربه استفادش رو داشتم و دارم اطلاع رسانی کردم.
3G در مقایسه با درآمد در دوبی باز هم در مقایسه با ADSLش خیلی گرونتره. چون فارغ از محدودیت ظرفیتی تکنولوژی 3G، اگه قیمتهاش گرونتر نباشه همه یه اشتراک 3G میگیرن 24 ساعته باهاش دانلود میکنن و کل شبکه میخوابه.
لپ کلام: هر تکلنولوژی کاربرد و قیمتهای خودش رو داره. مهم اینه که با توجه به اون قیمتی که پرداخت میکنی آیا کیفیت لازم رو دریافت میکنی یا نه. در مورد رایتل صرفنظر از قیمت، با توجه به گذشت 4 سال، کیفیت (شامل پوشش، سرعت و . . .) به نظر بنده خیلی ضعیفه و اصلا" در سطح یه اپراتور موبایل سراسری مطرح نیست! اگر با این روند پیش بره و بخواد کل شهرها، روستاها و جاده ها رو پوشش بده 6 دفعه تکنولوژی اینترنت موبایل عوض شده. البته وزارت ارتباطات یه قانونی داره تصویب میکنه که بین اپراتورها رومینگ راه اندازی بشه (استفاده اشتراکی از دکل های BTS) که حتی با تصویب و اجرایی شدن چنین طرحی بازم چه کاریه که آدم رایتل بگیریه خوب از همون سیم کارت خود اپراتورها (همراه اول یا ایرانسل) که شماره اصلی جهت مکالمش هم هست استفاده میکنه.
با تشکر

درسته 3G در کل نسبت به فناورهای قدیمی تر ارزون تره,ولی رایتل هم واقعاً داره گران فروشی می کنه! مگه دیگه چه خبره که 1گیگ اینترنت 128 رو بفروشه 13500تومان! بنده شخصا 6 تا سیم راتیتل دارم به همین خاطر قیمتهایی فضایی گذاشتمش کنار. حالا شما میگی نسل سه نسل سه ما نسل سه همراه اول و ایرانسل هم امسال خواهیم دید و قیمتهای ارایه شده توسط این 2 اپراتور بعد اون موقع ببین رایتل مجبور میشه این قیمتهای فضایی خودشو به اجبار و نه برای رعایت مشتری مداری بلکه برای جلوگیری از پریدن مشتری بیاره پایین یا نه... انحصار متسفانه در این زمینه ها فساد هم میاره.

تاریخ خبر:پنجشنبه، 16 آبانماه 1392
وعده کاهش چشمگیر قیمت اینترنت رایتل تا یک ماه آینده

چقدر دروغ آخه...

*Forgotten*
08-04-2014, 11:20
البته دوستان اتصالات توی دبی داره تکنولوژی 4g میده ، اصلاح کنید :n02:

f_s10224
08-04-2014, 15:43
بنده هم قصدم مقایسه قیمتها بین دو کشور نبود بلکه مقایسه قیمت بین 3G و ADSL در یک کشور بود و عرض کردم در همه کشورها قیمت 3G بخاطر نوع تکنولوژی، تجهیزات، زیرساختش، کاربردش و . . . از ADSL گرونتره که اون دوستمون اومد قیمت 3G در دوبی رو مطرح کرد که ارزونه ولی چون بنده تجربه استفادش رو داشتم و دارم اطلاع رسانی کردم. در خصوص ف یلتر ینگ هم که مطرح کردید کلا" یه مبحث دیگه هست ولی در همین حد بدونین که در دوبی کلیه امکانات صوتی برنامه ها بستست (Viber , Skype و ...)
3G در مقایسه با درآمد در دوبی باز هم در مقایسه با ADSLش خیلی گرونتره. چون فارغ از محدودیت ظرفیتی تکنولوژی 3G، اگه قیمتهاش گرونتر نباشه همه یه اشتراک 3G میگیرن 24 ساعته باهاش دانلود میکنن و کل شبکه میخوابه (مثل اون موقعی که همراه اول و ایرانسل GPRS نامحدود میدادن ماهی 10 تومن، یه عده علیرغم سرعت پایین تکنولوژی GPRS شروع کردن به دانلود 24 ساعته! و اپراتورها مجبور شدن محدودیت 2GB در ماه بزارن).
با تشکر
ایتالیا سیم کارت محلی کومو ...در نزدیکی میلان اینترنت 5 مگ جهت اپدیت ماهی 40 گیگ ماهی 10 الی 12 یورو کاملا هم به صورت 3 جی
آلمان هم در منطقه لایپزیک اینترنت ای دی اس ال نامحدود با سرعت اولیه یک ساله 100 مگ و سال بعد از 20 مگ به بالا ...ماهی 22 یورو ....
دوست عزیز کی از اتصلات و ودافون ...این گرون فروشا می گیره!!!

ArashMiniStar
08-04-2014, 18:08
من فقط میدونم رایتل 3 جی با قیمت خیلی خیلی بالا و سرعت بسیار پایین تنها دو برابر جی پی ار اس (این رقم در کشوری مثل انگلیس چند مگ هست تازه 4 جی هم دارن که سرعت خیلی خیلی بالاتره از 3 جی) ، حجم کم در برابر قیمت هست و تمام < ادیت >

Ship Storm
08-04-2014, 19:39
رایتل وایمکس نداره ؟

Milad4171
08-04-2014, 19:45
رایتل وایمکس نداره ؟
خیر. رایتل اپراتور تلفن همراهه . فقط اینترنت 3G هم ارائه میده!

dj77
13-04-2014, 11:17
توجیه مدیر عامل رایتل در خصوص دزدی های این اپراتور: سرعت اینترنت رایتل افراد در حین استفاده جذب سرعت بالای آن می‌شوند و فراموش می‌کنند چه حجمی مصرف کرده‌اند.!

اینجاست که باید مثل رمضون در پایتخت 3 گفت Wo0o0o0o0W !

fanoostalaei
14-04-2014, 09:26
چقدر مسخره !! 30 تا سرعت کجاش آدم رو حیرت زده میکنه که آدم یادش میره چقدر از هزینه هاش کم کرده !!!
چرا برای 1 مگ 80 تومن کم میکنه در حالیکه طبق تعرفه خودشون باید 50 تومن کم کنه نه 80 تومن!!!
مصرف ازاد اینجوری هر گیگ میشه تقریبا 80 هزار تومن !!!:n04::n04:

ArashMiniStar
14-04-2014, 16:27
طرف بره ننه باباشو گول بزنه با این حرفاش:n08::n08: واقعا تو هیچ مملکتی این حرفای خنده دار رو نمیشونید قدرشو بدونید:n08::n08::n08::n08:

sharpy
15-04-2014, 11:31
دوستان من وایمکسم 3 روز دیگه تموم میشه .
استفادم فقط واتس اپ هست با رایتل کارم راه میافته ؟؟؟!
فقط میخوام مثل ایرانسل نباشه که یه پیام میدی 10 دقیقه بعد میره (مثلا واتس اپ) .
میخوام قعطی نداشته باشه رایتل بگیرم خوبه ؟؟! همین 128 با یک گیگ 13500 برام مناسبه !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

dj77
15-04-2014, 11:36
دوستان من وایمکسم 3 روز دیگه تموم میشه .
استفادم فقط واتس اپ هست با رایتل کارم راه میافته ؟؟؟!
فقط میخوام مثل ایرانسل نباشه که یه پیام میدی 10 دقیقه بعد میره (مثلا واتس اپ) .
میخوام قعطی نداشته باشه رایتل بگیرم خوبه ؟؟! همین 128 با یک گیگ 13500 برام مناسبه !

مثل ایرانسل نیست پایداری سرعتش بهتره,ولی چندین برابر وایمکس شما حساب کنی قیمتش بیشتره.

amir deja vu
15-04-2014, 14:54
سلام دوستان
من چند روز پیش سیم کارت رایتل گرفتم .الان دارم از 500 مگ اینترنت هدیه اش استفاده می کنم. میخوام بدونم این بسته هدیه سرعتش چنده؟ سرعتش برا من خیی کمه! سرعت دانلودم متغیر از 5 کیلو بایت تا25 کیلو بایت.برا همه 128 همینه؟در ضمن یالای گوشیم به جای 3g حرف H میاد.اون دلیلش چیه؟

dj77
15-04-2014, 15:21
سلام دوستان
من چند روز پیش سیم کارت رایتل گرفتم .الان دارم از 500 مگ اینترنت هدیه اش استفاده می کنم. میخوام بدونم این بسته هدیه سرعتش چنده؟ سرعتش برا من خیی کمه! سرعت دانلودم متغیر از 5 کیلو بایت تا25 کیلو بایت.برا همه 128 همینه؟در ضمن یالای گوشیم به جای 3g حرف H میاد.اون دلیلش چیه؟

منطقه ای که شما ازش استفاده می کنی شلوغ هست نوسان سرعت بخاطر اینه بعضی مناطق از سرعت رایتل راضی نیستند. H مخفف HSPA هست که برای نسل سوم موبایل استفاده میشه
سرعت دانلود شما الان باید روی 32کیلوبیت در ثانیه باشه

naasr
15-04-2014, 15:25
تا وقتی این 3g انحصاری دست رایتل باشه همیجوری گرونفروشی میکنه مثل زمانی که سیم کارت تلفن همراه انحصاری دست مخابرات بود و یک سیم کارت قیمتش یک میلیون تومن بود

dj77
15-04-2014, 15:41
تا وقتی این 3g انحصاری دست رایتل باشه همیجوری گرونفروشی میکنه مثل زمانی که سیم کارت تلفن همراه انحصاری دست مخابرات بود و یک سیم کارت قیمتش یک میلیون تومن بود

آره... من که 6تا سیم رایتل دارم اعم از اعتباری و دایمی بخاطر همین قیمت بالای اینترنتش انداختمشون گوشه کمد اصلاً استفاده نمی کنم! چقدر دیگه دزدی... 2گیگ اینترنت 1مگ رو میفروشه 34500تومان!

naasr
15-04-2014, 17:28
آره... من که 6تا سیم رایتل دارم اعم از اعتباری و دایمی بخاطر همین قیمت بالای اینترنتش انداختمشون گوشه کمد اصلاً استفاده نمی کنم! چقدر دیگه دزدی... 2گیگ اینترنت 1مگ رو میفروشه 34500تومان!
یه چندماه دیگه ایرانسل هم 3g را ارائه میده اونوقت بت رایتل شکسته میشه قیمتهای رایتل با این وضعیت بد آنتن دهی باید یک سوم قیمت فعلی باشه

Armin.Computer
15-04-2014, 23:32
سلام
دوستان شما هم وقتی از اینترنت 3G استفاده می کنید شارژ گوشی زود تموم میشه؟
منظورم شارژ باتری هست

matr!x_2008
15-04-2014, 23:44
اره. گوشی داغ میکنه و شارژ خیلی زود تمام میشه. این به خاطر نسل سوم 3G هست و عادیه

dj77
15-04-2014, 23:44
سلام
دوستان شما هم وقتی از اینترنت 3G استفاده می کنید شارژ گوشی زود تموم میشه؟
منظورم شارژ باتری هست

سلام بله در کل مصرف باتری نسل سوم نسبت به نسلهای قبل بیشتره ولی در صورت ضعیف بودن آنتن باتری بیشتری از شما مصرف میشه

Tohid
16-04-2014, 12:49
یعنی توی این تاپیک هیچ کس راضی نیست؟ اگه این طوری باشه که پس تا به حال باید این سیستم ورشکسته شده باشه...
با توجه به اینکه هر کسی حداقل 2 مورد توی خانوادش داره....
بهتره به جای انتقاد کمی به محاسن و خوب ها هم اشاره بشه...البته این سیستم نوپا هست و نیاز به گذشت زمان داره...

amir deja vu
16-04-2014, 13:29
بچه ها میشه حداکثر سرعت دانلودی که با سرعت 128 رایتل داشتین بگین؟ میخوام بدونم برا همه اینجوره یا فقط برا من؟ امروز 16 کیلوبایت که اونم ثابت نبود و هی کم و زیاد میشد...

ArashMiniStar
16-04-2014, 13:31
بچه ها میشه حداکثر سرعت دانلودی که با سرعت 128 رایتل داشتین بگین؟ میخوام بدونم برا همه اینجوره یا فقط برا من؟ امروز 16 کیلوبایت که اونم ثابت نبود و هی کم و زیاد میشد...

30 ته تهش اونم تو دانلود

Sent from my C6903 using Tapatalk

ruzbeh3
16-04-2014, 16:08
بچه ها سرعت دانلود رایتل تا چند می ره؟

fanoostalaei
16-04-2014, 19:47
سرعت در نهایت کیفیت 32 کیلوبایت بر ثانیه :دی

amirdnvos
16-04-2014, 19:49

سلام

الان که 128 فعاله 32 ثابت هست.زمانی که 512 داشتم هم 66 بود و ثابت،بدون نوسان

amirdnvos
16-04-2014, 19:53
یه چندماه دیگه ایرانسل هم 3g را ارائه میده اونوقت بت رایتل شکسته میشه قیمتهای رایتل با این وضعیت بد آنتن دهی باید یک سوم قیمت فعلی باشه

والا گرون بودن رایتلو قبول دارم اما آنتن من همیشه پره و کمترین آنتنم 3 تا خط بوده.

وضعیت الان:

fanoostalaei
16-04-2014, 20:12
والا گرون بودن رایتلو قبول دارم اما آنتن من همیشه پره و کمترین آنتنم 3 تا خط بوده.

وضعیت الان:

والا من همه جای تبریز رو اینور اونور کردم به جز ترمینال آنتنم بیشتر از 2 تا نشد :n02:
وگرنه همه جا ها فقط 1 آنتن :n02: وقتی هم که میندازم روی کیس اصلا مینویسه لیمیتید سرویس :| :n02:

دیروز هم توی شهر مراغه تست کردم با اینکه زده بود راه اندازی اولیه 3 تا آنتن میداد تو خوابگاه :n02:

dj77
16-04-2014, 20:16
والا من همه جای تبریز رو اینور اونور کردم به جز ترمینال آنتنم بیشتر از 2 تا نشد :n02:
وگرنه همه جا ها فقط 1 آنتن :n02: وقتی هم که میندازم روی کیس اصلا مینویسه لیمیتید سرویس :| :n02:

دیروز هم توی شهر مراغه تست کردم با اینکه زده بود راه اندازی اولیه 3 تا آنتن میداد تو خوابگاه :n02:

زودتر فقط این دوره انحصار تموم بشه همه با هم یه نفس راحتی بکشن فقط....

promaproma
16-04-2014, 21:39
یعنی توی این تاپیک هیچ کس راضی نیست؟ اگه این طوری باشه که پس تا به حال باید این سیستم ورشکسته شده باشه...
با توجه به اینکه هر کسی حداقل 2 مورد توی خانوادش داره....
بهتره به جای انتقاد کمی به محاسن و خوب ها هم اشاره بشه...البته این سیستم نوپا هست و نیاز به گذشت زمان داره...
دوست عزیز همه رفتن اوایل خریدن فکر میکردن خوبه. الان که افتضاح شده کسی استفاده نمی کنه. پس طبیعیه که کسی تو خانواده 2 تا داشته باشه. شما یکی از محاسن خوبشو نام ببر

Armin.Computer
16-04-2014, 23:37
سلام بله در کل مصرف باتری نسل سوم نسبت به نسلهای قبل بیشتره ولی در صورت ضعیف بودن آنتن باتری بیشتری از شما مصرف میشه

من بیشتر مواقع حداقل یه خط آنتن از کل کم می شد
منظورتون همینه؟
اگه اینجوری باشه من همیشه آنتن فول نداشتم

dj77
17-04-2014, 00:11
من بیشتر مواقع حداقل یه خط آنتن از کل کم می شد
منظورتون همینه؟
اگه اینجوری باشه من همیشه آنتن فول نداشتم

بله ,گوشی شما بخاطر اینکه به وضعیت مطلوب برسه و ارتباط پایدار خودشو با شبکه حفظ کنه باتری بیشتری مصرف می کنه
البته اغلب اپراتورهای نسل 3 در دنیا نسل دو هم دارند که وقتی مشترک نیاز نداشت به امکانات نسل سه سوییچ کنه روی نسل دو ولی رایتل بدلیل نبود بودجه و فقط یه اپراتوری نسل سه ارایه داده باشه و خدا تومن از ملت پول بگیره همچین امکاناتی نداره متاسفانه.

fanoostalaei
17-04-2014, 09:25
بله ,گوشی شما بخاطر اینکه به وضعیت مطلوب برسه و ارتباط پایدار خودشو با شبکه حفظ کنه باتری بیشتری مصرف می کنه
البته اغلب اپراتورهای نسل 3 در دنیا نسل دو هم دارند که وقتی مشترک نیاز نداشت به امکانات نسل سه سوییچ کنه روی نسل دو ولی رایتل بدلیل نبود بودجه و فقط یه اپراتوری نسل سه ارایه داده باشه و خدا تومن از ملت پول بگیره همچین امکاناتی نداره متاسفانه.

دقیقا همه جا همینجوریه که اپراتور ها نسل 2 و 3 رو باهم دارن !! و وقتی پهنای باند BTS ها بیشتر باشه کیفیت نسل 2 از همین نسل 3 رایتل بهتر هستش :n09:
ولی این ها فقط فکر تلکه کردن مردم ان !!
الان اگه ایرانسل نسل 3 رو بده خیلی براش بهتره !! چون الان تو همه جای کشور بستر های نسل 2 ـش دارن به خوبی کار میکنن !! ولی فقط کمبود پهنای باند دارن که با اومدن نسل 3 مجبوره پهنای باند اضافه کنه

eghbali66
17-04-2014, 16:57
سلام، آقا این هدیه ریالی که تو شارژ کردن میزنه برامون چیه جریانش؟
بعدش ما که با تلفن ثابت هیچوقت نتونستیم شماره اپراتورهای رایتل رو بگیریم...

fanoostalaei
17-04-2014, 22:42
سلام، آقا این هدیه ریالی که تو شارژ کردن میزنه برامون چیه جریانش؟
بعدش ما که با تلفن ثابت هیچوقت نتونستیم شماره اپراتورهای رایتل رو بگیریم...
خوب یه شارژ با مدت معین بهت هدیه میده که استفاده کنی !!! برای من برای 5 تومنی 900 تومن هدیه داد!!

احتمالا سیم کارت رایتل شما دیتاس!! :n13:

mohammad.asghari
17-04-2014, 23:59
اقا من یه سیم کارت دایمی 25گرفتم و امروز فعال شد میخواستم ببینم چقدر هدیه داره این سیمکارت؟؟

Mr saeed
18-04-2014, 00:16
دقیقا همه جا همینجوریه که اپراتور ها نسل 2 و 3 رو باهم دارن !! و وقتی پهنای باند BTS ها بیشتر باشه کیفیت نسل 2 از همین نسل 3 رایتل بهتر هستش :n09:
ولی این ها فقط فکر تلکه کردن مردم ان !!
الان اگه ایرانسل نسل 3 رو بده خیلی براش بهتره !! چون الان تو همه جای کشور بستر های نسل 2 ـش دارن به خوبی کار میکنن !! ولی فقط کمبود پهنای باند دارن که با اومدن نسل 3 مجبوره پهنای باند اضافه کنه

آخه اینها فقط دنبال پیشرفت نسل هستن همین نسل 2 تا 7-8 مگ راحت ساپورت می کنه نیازی به نسل 3 نیست تست هاش در اینترنت هست .

اتفاقا الان 100% راه اندازی نسل 3 ایرانسل آماده هست فقط یک اشاره راه اندازی می شه که طبق اعلام قبلی تا شهریور هست .

dj-big
18-04-2014, 00:55
خیلی جالبه اینجا همه منتظر ایرانسلن ، ایرانسلی که از همه بیشتر داره می کنه تو پاچه ملت ، اهنگ پیشواز رایگان بود ۵۰ تومان کم می کرد کلی از این اس های سرکاری می فرستاد ملت را اسکل می کرد کلا خوبی ملت ایران اینکه هیچ وقت نمی فهمن مشکل اصلی کجاست

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

DariushGreat
18-04-2014, 01:30
آخه اینها فقط دنبال پیشرفت نسل هستن همین نسل 2 تا 7-8 مگ راحت ساپورت می کنه نیازی به نسل 3 نیست تست هاش در اینترنت هست .

اتفاقا الان 100% راه اندازی نسل 3 ایرانسل آماده هست فقط یک اشاره راه اندازی می شه که طبق اعلام قبلی تا شهریور هست .

نسل 2 تا 7 - 8 مگ ساپورت می کنه؟؟؟؟ از کجات درآوردییییییی؟؟؟؟ :n04: این تست هاش کجای اینترنته لینک بده بریم ببینیم!!! با این نظر کارشناسانه ت کل رفرنس های بین المللی مخابرات، شبکه های کامپیوتری و مدارهای مخابرتی رو زیر سوال بردی! :n23:
نسل 2.5 که همون GPRS باشه تا 64 کیلوبیت بر ثانیه، نسل 2.75 که همون EDGE باشه تا 128 کلیوبیت بر ثانیه اینترنت دارن. اون 7 - 8 مگی که میگی برای نسل های 3.5 و 3.75 هست...
قبل هر حرفی یه ذره تحقیق کنید ثواب داره :n15:

fanoostalaei
18-04-2014, 09:22
اقا من یه سیم کارت دایمی 25گرفتم و امروز فعال شد میخواستم ببینم چقدر هدیه داره این سیمکارت؟؟
تو سایتش برید به قسمت سیم کارت دائمی براتون میاره هدیه هاش رو

نسل 2 تا 7 - 8 مگ ساپورت می کنه؟؟؟؟ از کجات درآوردییییییی؟؟؟؟ :n04: این تست هاش کجای اینترنته لینک بده بریم ببینیم!!! با این نظر کارشناسانه ت کل رفرنس های بین المللی مخابرات، شبکه های کامپیوتری و مدارهای مخابرتی رو زیر سوال بردی! :n23:
نسل 2.5 که همون GPRS باشه تا 64 کیلوبیت بر ثانیه، نسل 2.75 که همون EDGE باشه تا 128 کلیوبیت بر ثانیه اینترنت دارن. اون 7 - 8 مگی که میگی برای نسل های 3.5 و 3.75 هست...
قبل هر حرفی یه ذره تحقیق کنید ثواب داره :n15:
دوستان لطفا از خودتون آمار و ارقام ندید بیرون :

GSM (Global System for Mobile Communications) 2G -- 9.6Kbps
GPRS (General packet radio services) 2.5G -- 35Kbps to 171kbps
EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution) 2.75G -- 120Kbps to 384Kbps
UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) 3G -- 384Kbps to 2Mbps
HSPA (software upgrade to UMTS, theoretical 42Mbps) 3.5G -- 600Kbps to 10Mbps, averages 1-3Mbps
WiMAX/LTE "4G" (theoretical 100Mbps) -- 3Mbps to 10Mbps average, 20Mbps+ peak download speeds.

اینم نسل 2 ایرانسل با مدرک :

fanoostalaei
18-04-2014, 09:40
خیلی جالبه اینجا همه منتظر ایرانسلن ، ایرانسلی که از همه بیشتر داره می کنه تو پاچه ملت ، اهنگ پیشواز رایگان بود ۵۰ تومان کم می کرد کلی از این اس های سرکاری می فرستاد ملت را اسکل می کرد کلا خوبی ملت ایران اینکه هیچ وقت نمی فهمن مشکل اصلی کجاست

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
ملت برای این منتظر یه اپراتور دیگه ان که رقابت بین اپراتور ها ایجاد بشه نه اینکه عاشق چشم و ابروی ایرانسل هستن !!!
در ضمن جناب کجا آهنگ پیشواز 50 تومن بود ؟
تا وقتی تو یه زمینه ای انحصار باشه و رقابت نباشه هیچ تغیر خوش آیندی اتفاق نمی افته !!! فقط و فقط رقابـــــــــــــــــــت

DariushGreat
18-04-2014, 11:33
ملت برای این منتظر یه اپراتور دیگه ان که رقابت بین اپراتور ها ایجاد بشه نه اینکه عاشق چشم و ابروی ایرانسل هستن !!!
در ضمن جناب کجا آهنگ پیشواز 50 تومن بود ؟
تا وقتی تو یه زمینه ای انحصار باشه و رقابت نباشه هیچ تغیر خوش آیندی اتفاق نمی افته !!! فقط و فقط رقابـــــــــــــــــــت

البته به شرط این که این رقابت واقعی و بین شرکت های کاملا خصوصی باشه، نه بین عروسک های خیمه شب بازی سپاه! :n09:
ببخشید آنقدر رک میگم، ولی وقتی مالکیت یا سهامداری اکثر شرکت های مخابراتی برای سپاه باشه و این بشه معنی خصوصی ، وضعمون بهتر از این نخواهد بود!

fanoostalaei
18-04-2014, 14:59
البته به شرط این که این رقابت واقعی و بین شرکت های کاملا خصوصی باشه، نه بین عروسک های خیمه شب بازی سپاه! :n09:
ببخشید آنقدر رک میگم، ولی وقتی مالکیت یا سهامداری اکثر شرکت های مخابراتی برای سپاه باشه و این بشه معنی خصوصی ، وضعمون بهتر از این نخواهد بود!
تو این مورد فکر نمیکنم همچین بامبول هایی بتونه یکی رو شاخ کنه و یکی رو زمین بزنه!!!
عین رقابت بین همراه اول و تالیا !!! یا ایرانسل و همراه اول !! حالا شما خودت فکر کن ببین اگر ایرانسل و همراه اول هم به عرصه نسل 3 وارد بشن رایتل با مخ میاد زمین یا نه ؟

DariushGreat
18-04-2014, 15:23
تو این مورد فکر نمیکنم همچین بامبول هایی بتونه یکی رو شاخ کنه و یکی رو زمین بزنه!!!
عین رقابت بین همراه اول و تالیا !!! یا ایرانسل و همراه اول !! حالا شما خودت فکر کن ببین اگر ایرانسل و همراه اول هم به عرصه نسل 3 وارد بشن رایتل با مخ میاد زمین یا نه ؟

آخه بدبختی اینه که این وسط هیشکی زمین نمیخوره جز شرکتای تمام خصوصی...!!! :دی
لایزر رو یادته؟ خدایی روی دستش شرکت نمیومد. هم ADSL هم وایمکس... وایمکس به معنای واقعی رو اولین بار لایزر پیاده کرد. میخواست اپراتور سراسری بشه... ولی آخرش چی شد؟! سپاه که شرکت مخابرات رو خریده بود با باند بازی فقط محدودش کرد به ارائه وایمکس در تهران و دست آخرم آنقدر فشار آوردن که به ناچار اعلام انحلال کرد و با آسیاتک ادغام شد! بعد از انحلال لایزر، مبین نت جون گرفت و مثل قارچ پیشرفت کرد... :n27: یا همین وایمکس ایرانسل! فقط محدود به چند شهر شده... چرا؟ چون 49% سهامش غیر دولتیه و همین باعث شده محدودتر باشه
مطمئنم که اگر هر سه شرکت بیان نسل 3 و 3.5 ارائه بدن بازم یه کاری می کنن که ملت به هر سه اپراتور نیاز داشته باشن! :n15:

mehdidotcom
19-04-2014, 23:53
آخه بدبختی اینه که این وسط هیشکی زمین نمیخوره جز شرکتای تمام خصوصی...!!! :دی
لایزر رو یادته؟ خدایی روی دستش شرکت نمیومد. هم ADSL هم وایمکس... وایمکس به معنای واقعی رو اولین بار لایزر پیاده کرد. میخواست اپراتور سراسری بشه... ولی آخرش چی شد؟! سپاه که شرکت مخابرات رو خریده بود با باند بازی فقط محدودش کرد به ارائه وایمکس در تهران و دست آخرم آنقدر فشار آوردن که به ناچار اعلام انحلال کرد و با آسیاتک ادغام شد! بعد از انحلال لایزر، مبین نت جون گرفت و مثل قارچ پیشرفت کرد... :n27: یا همین وایمکس ایرانسل! فقط محدود به چند شهر شده... چرا؟ چون 49% سهامش غیر دولتیه و همین باعث شده محدودتر باشه
مطمئنم که اگر هر سه شرکت بیان نسل 3 و 3.5 ارائه بدن بازم یه کاری می کنن که ملت به هر سه اپراتور نیاز داشته باشن! :n15:
از اونور قضیه ه نگاه کن عزیز با امدن ایرانسل همراه اول متجول شد همین که الان در تبلیغاش میگه هیچکس تنها نیست و .... ناشی از آمدن ایرانسل بود روزگاری سیم کارت در این کشور به قیمت نجومی فروخته میشد الان با کمترین قیمت یک گدا هم میتونه موبایل داشته باشه اینترنت هم همینه در زمینه ای دی اس ال رقابت هست و قیمت ها مناسب اما اینترنت همراه به خاطر مسائل امنیتی اجازه رقابت فعلا داده نشده ولی قرار هست به زودی این اتفاق بیفته و ما شاهد تحول در عرضه اینترنت همراه خواهیم بود

eghbali66
26-04-2014, 09:37
آقا یه سوال، من الان نزدیک 6 هزار تومان هدیه ریالی گرفتم که تا فردا اعتبار داره، دیروز اومدم 2 هزار اضافه کردم به حسابم تا باهاش یه شارژ 7 هزاری ، یعنی نیم گیگ بگیرم.
که دیدم اجازه نمیده میگه اعتبارت کمهًًًً!!! میرم اعتباره چک میکنم میزنه 3 هزار تومان!!! یعنی چی پس؟؟ این هدیه ریالی کجا بدرد میخوره؟

dj77
26-04-2014, 10:45
آقا یه سوال، من الان نزدیک 6 هزار تومان هدیه ریالی گرفتم که تا فردا اعتبار داره، دیروز اومدم 2 هزار اضافه کردم به حسابم تا باهاش یه شارژ 7 هزاری ، یعنی نیم گیگ بگیرم.
که دیدم اجازه نمیده میگه اعتبارت کمهًًًً!!! میرم اعتباره چک میکنم میزنه 3 هزار تومان!!! یعنی چی پس؟؟ این هدیه ریالی کجا بدرد میخوره؟

بسته نمیشه باهاش بخری هدیه ای که خودش روی شارژت بهت میده فقط برای مکالمه و اس میشه استفاده کرد

eghbali66
26-04-2014, 12:39
بسته نمیشه باهاش بخری هدیه ای که خودش روی شارژت بهت میده فقط برای مکالمه و اس میشه استفاده کرد
یعنی چی؟ من سیمکارتم دیتاست، پیامکم بهم اضافه نشده که!! یعنی من تو قسمت تعرفه ها فقط میتونم پیامک بخرم؟؟؟ این که خیلی مضخرفه

dj77
26-04-2014, 12:49
یعنی چی؟ من سیمکارتم دیتاست، پیامکم بهم اضافه نشده که!! یعنی من تو قسمت تعرفه ها فقط میتونم پیامک بخرم؟؟؟ این که خیلی مضخرفه

نه ,شما گفتی من انقدر شارژ هدیه دارم و تا فردا هم تموم میشه می خواسم بسته بخرم, منم گفتم با اعتباری که رایتل بهت هدیه داده (اضافه بر میزان شارژ) نمیشه بسته خرید کلا حالا چه بسته پیامک باشه چه اینترنت ,باید اون مقدار رو آزاد مصرف کنی فقط تنها راهش همینه

eghbali66
26-04-2014, 12:56
نه ,شما گفتی من انقدر شارژ هدیه دارم و تا فردا هم تموم میشه می خواسم بسته بخرم, منم گفتم با اعتباری که رایتل بهت هدیه داده (اضافه بر میزان شارژ) نمیشه بسته خرید کلا حالا چه بسته پیامک باشه چه اینترنت ,باید اون مقدار رو آزاد مصرف کنی فقط تنها راهش همینه
باید بصورت آزاد استفاده کنم؟؟؟ خب وقتی هنوز بستم تموم نشده، چجوری آزاد استفاده کنم؟

dj77
26-04-2014, 12:59
باید بصورت آزاد استفاده کنم؟؟؟ خب وقتی هنوز بستم تموم نشده، چجوری آزاد استفاده کنم؟

رایتله دیگه.... تا وقتی مدت زمانی بسته اینترنتت باقی مونده یا حجم داری ار بسته ت کم می کنه شما فعلا فقط می تونی با اعتبار هدیت اس بدی همین ,کار دیگه ای نمی شه باهش کرد ب توجه به دیتا بودن سیم کارتت

dj77
26-04-2014, 13:03
باز هم اگر مشکلی داشتی می تونی از خط رایتلت با 200یا از سایر خطوط با 09202000000تماس بگیری

=CYBER=
27-04-2014, 16:05
تعرفه های جدید اینترنت رایتل :

t2download
27-04-2014, 16:13
چه گرونه ارزش خرید نداره ............

jjjan
28-04-2014, 08:05
لطفاً دوستانی که سرعت 512 یا 1 مگابیت دارن یه تست سرعت با سرور خارج بزارن

=CYBER=
28-04-2014, 08:52

e.khafan!
28-04-2014, 20:18
آقا یعنی چی اینا که گرون ترش کردن :))
نمیفهمن واقعا؟ 512 کلن حذف شده.
البته من که خیلی وقته تحریمیم، تا شهریور صبر میکنم، شده با همین قیمتام همراه اول بده بازم شرف داره به این وضع. حداقل آنتن داریم و سایر خدماتش منصفانس

fanoostalaei
28-04-2014, 20:24
والا من کلا نمیدونم یعنی چی!!!
تو شهری که زده راه اندازی اولیه 3 تا آنتن میده !!! ولی تو تبریز اصلا من ندیدم که 3 تا آنتن بده (با اینکه پوشش تجاری داره مثلا :34::34:)

I.LIKE.U
29-04-2014, 14:59
سلام دوستان
من قصد دارم سیم کارت دیتا رایتل با مودم دانگل usb و سرعت 512 یا 1024 که البته 512 نمیدن برای اینترنت بگیرم .الان وایمکس دارم ولی راضی نیستم
سرعت اینترنت دیتای رایتل در تهران چگونه هست ؟

fanoostalaei
29-04-2014, 16:25
سلام دوستان
من قصد دارم سیم کارت دیتا رایتل با مودم دانگل usb و سرعت 512 یا 1024 که البته 512 نمیدن برای اینترنت بگیرم .الان وایمکس دارم ولی راضی نیستم
من سیم کارت دیتا دارم ، اصلا و ابدا توصیه نمیکنم که بگیری

Joaquin
29-04-2014, 16:30
من سیم کارت دیتا دارم ، اصلا و ابدا توصیه نمیکنم که بگیری
البته بستگی به محل شما داره.

fanoostalaei
29-04-2014, 16:33
البته بستگی به محل شما داره.
منظورم از لحاظ قیمت و اینا بود ، البته سرعت هم که جای خود داره :n02:

Mohammad_Vazin
29-04-2014, 16:49
سلام دوستان

ایرانسل رو تا اواخر برج 6 تحمل کنید.
از مهر ایرانسل شبکه اش متحول میشه.
الان اجازه ندارند صداشو در بیارند
اما اگر آشنایی توی خود ایرانسل دارید بهتون میگه که چه خبره
رایتل با این قیمتی که میده
اگه تک تک مدیرانش رو اعدام کنند هم مجازات درستی نکردند.

dj77
29-04-2014, 17:09

دارند تجهیزات 3G رو نصب می کنند؟!

MicroSystem
29-04-2014, 17:44
دوستان سيم کارت ديتا خريدم و مدارک اينترنت پر سرعت رو ارسال کردم که چهار روزه تاييد شده چند روز طول ميکشه اينترنتم از 128 به 512 ارتقا پيدا کنه؟ اگر ارتقا پيدا کنه پيامکي چيزي مياد؟
بعد گفتن بعد از فعال سازي يک پيامک براي سيم کارت هديه مياد که تا حالا نيومده. منظور از فعال سازي چيه؟

timemachine2029
30-04-2014, 05:59
نخیر داداش خبری نیست تا وقتی رایتل انحصاریه!(کم که پول نداده 400 میلیارد حق امتیازش رو خریده!(مثل مبین نت که 150 میلیارد داد و مجوز داره توی پوشش تمام کشور رو گرفت و تازگی ها به ضرر دهی رسیده!

دارند تجهیزات 3G رو نصب می کنند؟!
نه تجهیزات همراه اول و ایرانسل توی یه مصاحبه که با دوتا مدیران شرکت ها میخوندم گفته بود تجهیزاتشون خیلی وقته دارن به نسل بعدی ارتقا میدن حتی نسل چهارم هم قابلیت سرویس دهی دارن (پارسال یا دوسال پیش بود)

fanoostalaei
30-04-2014, 18:07
دوستان سيم کارت ديتا خريدم و مدارک اينترنت پر سرعت رو ارسال کردم که چهار روزه تاييد شده چند روز طول ميکشه اينترنتم از 128 به 512 ارتقا پيدا کنه؟ اگر ارتقا پيدا کنه پيامکي چيزي مياد؟
بعد گفتن بعد از فعال سازي يک پيامک براي سيم کارت هديه مياد که تا حالا نيومده. منظور از فعال سازي چيه؟
من هم به خیال اینکه اینجوری میه سرعت رو برد بالا همین کار رو کردم ولی گفتن که سرعتت در حالت بدون بسته همون 32 هستش ولی برای سرعت های بالا باید بسته 1 مگ بخری

======================================

C:\Users\se7en>ping google.com

Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=203ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=202ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=521ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=209ms TTL=41

Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 202ms, Maximum = 521ms, Average = 283ms

C:\Users\se7en>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=206ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=202ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=201ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=370ms TTL=43

Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 201ms, Maximum = 370ms, Average = 244ms

C:\Users\se7en>ping tabnak.ir

Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=377ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=134ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=349ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=107ms TTL=52

Ping statistics for 94.182.146.59:
Minimum = 107ms, Maximum = 377ms, Average = 241ms

C:\Users\se7en>

arash59b
30-04-2014, 20:22
امروز با یکی از اساتید همکار که تو مخابرات کار می کنه صحبت کردم می گفتم همراه اول بعد از شهریور LTE رو راه میندازه تجهیزات اش هم امادست

ایرانسل هم فعلا 3G حتما رو شاخه اش هست

=CYBER=
30-04-2014, 20:24
امروز با یکی از اساتید همکار که تو مخابرات کار می کنه صحبت کردم می گفتم همراه اول بعد از شهریور LTE رو راه میندازه تجهیزات اش هم امادست

ایرانسل هم فعلا 3G حتما رو شاخه اش هست

LTE با سرعت ١٢٨ كيلوبيت در ثانيه ؟

arash59b
30-04-2014, 21:26
LTE با سرعت ١٢٨ كيلوبيت در ثانيه ؟

پ ن پ سرعت 20 مگ

ما تو هزینه ماهی 30 تومن همین 128 موندیم دیگه اگه بخوان 10 مگ LTE بدن حتما باید سند خونه بزاریم

چه توقع ها دارید شما هم:n02:

Mohammad_Vazin
30-04-2014, 21:54
نخیر داداش خبری نیست تا وقتی رایتل انحصاریه!(کم که پول نداده 400 میلیارد حق امتیازش رو خریده!(مثل مبین نت که 150 میلیارد داد و مجوز داره توی پوشش تمام کشور رو گرفت و تازگی ها به ضرر دهی رسیده!

تا برج شش تمام میشه!
میدونید هزینه سالانه ای که پرداخت میکنند چقدر هست؟! :دی
این مبلغ خیلی هم بالا نیست!
رایتل میتونه بفروشه!
شبکه بیسیم و کاربران بیشتری دارند!
کاربر مجبور به تحمل سیم رانژه های مخابرات برای ADSL
و هزینه تجهیزات وایرلس با مشکلات جوی و.... نیست!

خود رایتل هم به مخابرات هزینه انتقال که نمیده! شبکه خودشه و میتونی خیلی خیلی ارزون بفروشه پهنای باندش رو!
نه به این قیمت!
که عرض کردم قبلاً
اعدام هم مجازات سبکی هست برای این گران فروشی

پ ن پ سرعت 20 مگ

ما تو هزینه ماهی 30 تومن همین 128 موندیم دیگه اگه بخوان 10 مگ LTE بدن حتما باید سند خونه بزاریم

برای چی 128 رو سی هزار میدید؟
آسیاتک ADSL 512 نامحدود
رو داره با هزینه 5 هزار تومانی پورت مخابرات + هزینه ها و شرایط بد مخابرات میده 28 هزار تومان!

ایرانسل و همراه اول که خودشون شبکه خواهند داشت.

timemachine2029
01-05-2014, 01:06
تا برج شش تمام میشه!
میدونید هزینه سالانه ای که پرداخت میکنند چقدر هست؟! :دی
این مبلغ خیلی هم بالا نیست!
رایتل میتونه بفروشه!
شبکه بیسیم و کاربران بیشتری دارند!
کاربر مجبور به تحمل سیم رانژه های مخابرات برای ADSL
و هزینه تجهیزات وایرلس با مشکلات جوی و.... نیست!

خود رایتل هم به مخابرات هزینه انتقال که نمیده! شبکه خودشه و میتونی خیلی خیلی ارزون بفروشه پهنای باندش رو!
نه به این قیمت!
که عرض کردم قبلاً
اعدام هم مجازات سبکی هست برای این گران فروشی

برای چی 128 رو سی هزار میدید؟
آسیاتک ADSL 512 نامحدود
رو داره با هزینه 5 هزار تومانی پورت مخابرات + هزینه ها و شرایط بد مخابرات میده 28 هزار تومان!

ایرانسل و همراه اول که خودشون شبکه خواهند داشت.
نخیر تا بحال دوبار تمدیید شده شک ندارم به دفعه سوم هم کشیده میشه!
در این اوضاع اقتصادی اگر از انحصار در بیاد ضرر هنگفتی میخوره و ورشکست میشه مثل تالیا!
یک شرکت زیر مجموعه مخابرات پهنای باید کل کشور رو تامیین میکنه!
هیچ شرکتی حق نداره بخاطر مسایل امنیتی پهنای باند ارائه کنه!
از وقتی مخابرات رو سپاه سهامش رو خرید شده جز شرکت های خصوصی و میتونه اینترنت ارائه بده،بخاطر همین ارزونتر از همه میده چون خودش تامیین کنندست!(همه ای اس پی ها صداشون دراومده)

Mohammad_Vazin
01-05-2014, 09:18

نه تجهیزات همراه اول و ایرانسل توی یه مصاحبه که با دوتا مدیران شرکت ها میخوندم گفته بود تجهیزاتشون خیلی وقته دارن به نسل بعدی ارتقا میدن حتی نسل چهارم هم قابلیت سرویس دهی دارن (پارسال یا دوسال پیش بود)

پ ن پ سرعت 20 مگ

نخیر تا بحال دوبار تمدیید شده شک ندارم به دفعه سوم هم کشیده میشه!
در این اوضاع اقتصادی اگر از انحصار در بیاد ضرر هنگفتی میخوره و ورشکست میشه مثل تالیا!
یک شرکت زیر مجموعه مخابرات پهنای باید کل کشور رو تامیین میکنه!
هیچ شرکتی حق نداره بخاطر مسایل امنیتی پهنای باند ارائه کنه!
از وقتی مخابرات رو سپاه سهامش رو خرید شده جز شرکت های خصوصی و میتونه اینترنت ارائه بده،بخاطر همین ارزونتر از همه میده چون خودش تامیین کنندست!(همه ای اس پی ها صداشون دراومده)

بنده بی اطلاع و به خاطر دوتا خبر خونده شده از خبرگذاری نمیگم
توی فتا هستم
و با بچه های رگلاتوری رفت و آمد دارم.

کم وقت دادند تا خودشو آماده کنه؟
بد کردند تمدید کردند که اون تاخیر راه اندازی جبران بشه؟
میدونید مجوز کی بود و رایتل با چه تاخیری کی شروع کرد؟
.................................................. ................
شرکتهای وارد کننده پهنای باند دو تا هستند که عمده ترین و تنها دارای پشتیبان دولتی شرکت زیرساخت هست.
این موضوع هیچ شرکتی حق نداره پهنای باند ارائه کنه رو ثابت کنید بنده قول میدم بهتون مجوز بدم :n02:
لینک شرکت ها PAP:
دارای مجوز ماهواره:
تلفن همراه:
رایتل همون شركت ارتباطات تامين شمس نوين هست.
وای مکس:

وارد کننده انحصار داره نه ارائه کننده.

بنده عرض کردم شبکه خودشون هست.
ISP ها خیلی زیادند.
در همون دارندگان پروانه رگلاتوری هست.

PAP
تصمیم گیرنده هستند.
چون اکثراً ISP ها از PAP خرید میکنند.
دارندگان پروانه وای مکس مجوزی در حد ارائه رادیویی، بی سیم، تلفن ثابت و.. هم دارند و کلی هست!
دارندگان تلفن همراه طبق مجوز هر پهنای باند رو تنها خرید میکنند و انتقال ماند وای مکس و شرکت های ارائه دهنده Wireless با خودشون هست.
یعنی شما وقتی که مثلاً آسیاتک میاد و بهتون اینترنت میده ماهیانه 5 هزار تومان سهم مخابرات هست.
+ اینکه محدودیت و مشکلاتی در سیم رانژه ها وجود داره که اینم بدونید هزینه های دیگه ا ی هم میشه براش و از جیب شماست
ماه به ماه.
حالا اگر ایرانسل بخواد با شبکه خودش بده...
میدونید پهنای باند و ترافیک رو چقدر میتونند ارزونتر بدند؟

ArashMiniStar
01-05-2014, 09:53
تعرفه های جدید اینترنت رایتل :

من که طبق قولم چند وقته اصلا شارژ نکردم رایتلمو!! فقط رو گوشی مونده!! اینا هم خیلی شاهکار کردن به جای کاهش قیمت اومدن نیم گیگ اضافه کردن عملا برای خیلیا کاربرد نداره:n09:

fanoostalaei
01-05-2014, 10:06
من که طبق قولم چند وقته اصلا شارژ نکردم رایتلمو!! فقط رو گوشی مونده!! اینا هم خیلی شاهکار کردن به جای کاهش قیمت اومدن نیم گیگ اضافه کردن عملا برای خیلیا کاربرد نداره:n09:
والا تعرفه های جدید رو دیدم اصلا حالم به هم خورد :n02:
یه سیم کارت دیتا دارم که 170 تومن شارژ داره !! فقط باهاش با یاهو مسنجر چت میکنم (البته اگر ننویسه limited service :n02:)

Mr.World.Wide
01-05-2014, 10:52
سلام دوستان
این قضیه سیم کارت رایتل و فروشش در نمایشگاه چیه؟؟
می ارزه برم یه رایتل بخرم؟؟
من الان از نت مخابرات استفاده میکنم
ولی فقط شب ها خونه م
تو طول روز با نت ایرانسل رسما بهم تجاوز میشه بابا خیلی سرعتش پایینه
به نظرتون می ارزه برم رایتل بخرم؟؟
قیمتش تو نمایشگاه کسی خبر داره چقدره؟؟
من گوشی Huawei G610 هستش و برای واتس اپ و شبکه های اجتماعی م نیاز به نت دارم توی طول روز
ولی این ایرانسل نکبت با این سرعت چیزماتیکش دهن من رو سرویس کرده
شنیدم رایتل خودش شاه دزده درسته؟؟؟

fanoostalaei
01-05-2014, 11:07
سلام دوستان
ولی فقط شب ها خونه م
من گوشی Huawei G610 هستش و برای واتس اپ و شبکه های اجتماعی م نیاز به نت دارم توی طول روز

دوست عزیز شما تو ایرانسل با 1000 تومن میتونی یه بسته 3 روزه با 150 مگ ترافیک بخری !! ولی تو رایتل ببین چیزی میتونی پیدا کنی مناسب خودت !!

اگر پیدا کردی میتونی بخری!!!
وگرنه بیخیال شو

Mr.World.Wide
01-05-2014, 11:11
دوست عزیز شما تو ایرانسل با 1000 تومن میتونی یه بسته 3 روزه با 150 مگ ترافیک بخری !! ولی تو رایتل ببین چیزی میتونی پیدا کنی مناسب خودت !!

اگر پیدا کردی میتونی بخری!!!
وگرنه بیخیال شو

آخه میدونی چیه
سرعت ایرانسل خیلی پایینه
خیلی وقت ها هم جی پی آر اس ش قطع میشه و میره رو اعصاب
ولی این رایتل رو دیدم زده طرح 128 با دو گیگ ترافیک 12000 تومان
والا وسوسه شدم برم این رو بگیرم
نظر شما دوستان چیه؟؟؟

MicroSystem
01-05-2014, 11:11
من هم به خیال اینکه اینجوری میه سرعت رو برد بالا همین کار رو کردم ولی گفتن که سرعتت در حالت بدون بسته همون 32 هستش ولی برای سرعت های بالا باید بسته 1 مگ بخری

======================================

C:\Users\se7en>ping google.com

Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=203ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=202ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=521ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=209ms TTL=41

Ping statistics for 216.239.32.20:
Minimum = 202ms, Maximum = 521ms, Average = 283ms

C:\Users\se7en>ping 8.8.8.8

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=206ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=202ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=201ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=370ms TTL=43

Minimum = 201ms, Maximum = 370ms, Average = 244ms

C:\Users\se7en>ping tabnak.ir

Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=377ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=134ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=349ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=107ms TTL=52

Ping statistics for 94.182.146.59:
Minimum = 107ms, Maximum = 377ms, Average = 241ms

C:\Users\se7en>
درود
بسته خريدم. يعني همراه سيم کارت خريدم. نکته اينجا است که ظاهرا سرعت ارتقا پيدا کرده ولي انقدر کمه که من اصلا متوجه نميشم.

MicroSystem
01-05-2014, 11:14
دوستان کسي تا حالا سيم کارت هديه گرفته؟ روندش چطور هست؟ برا من بعد از يک هفته هنوز پيامکي براي سيم کارت هديه نيومده.

fanoostalaei
01-05-2014, 11:54
درود
بسته خريدم. يعني همراه سيم کارت خريدم. نکته اينجا است که ظاهرا سرعت ارتقا پيدا کرده ولي انقدر کمه که من اصلا متوجه نميشم.
نه بابا سرعت همون 32 کیلو هست !!! :دی

آخه میدونی چیه
سرعت ایرانسل خیلی پایینه
نظر شما دوستان چیه؟؟؟
والا منطقه ما که ایرانسل سرعت تا 45 باز هست :دی
به هر حال بستگی به خود شما داره !! اگر مایل باشید میتونید استفاده کنیدو سرعتش 32 هست ولی پینگش بهتره

دوستان کسي تا حالا سيم کارت هديه گرفته؟ روندش چطور هست؟ برا من بعد از يک هفته هنوز پيامکي براي سيم کارت هديه نيومده.
سیم کارت هدیه رو تازه گرفتن
فکر نکنم کسی گرفته باشه
ولی این سیم کارت دیتا خریدن خیلی اشتباه بزرگیه :n02:

Mr.World.Wide
01-05-2014, 13:15
والا منطقه ما که ایرانسل سرعت تا 45 باز هست :دی
به هر حال بستگی به خود شما داره !! اگر مایل باشید میتونید استفاده کنیدو سرعتش 32 هست ولی پینگش بهتره

جدا؟؟؟ :n04:
عجب
ایرانسل طرفای ما سرعتش به 10 هم نمیرسه
البته یه پست گذاشتم حذفش کردند :n02:

fanoostalaei
01-05-2014, 13:52
جدا؟؟؟ :n04:
عجب
ایرانسل طرفای ما سرعتش به 10 هم نمیرسه
البته یه پست گذاشتم حذفش کردند :n02:

:دی
احتمالا BTS های اطراف شما پهنای باندش خیلی کمه !! :دی
=========
پس شما رایتل بگیری بهترتره !! البته سیم کارت دیتا اصلا نخر(چون تعرفه هاش خیلی آشغاله)

faramobile
01-05-2014, 15:10
آقا یکی این موضوع رو واسه من روشن کنه چطوری میشه من 4000 تومن شارژ کردم با باقیمونده حسابم شدش 4900 تا اینجا درسته ، بعد 8000 دیگه شارژ کردم باید بشه 12900 ولی زده 12300 !!! مالیات و چرت وپرت های دیگه هم نیست چون موقع پرداخت خودش گفت با مالیات این مبلغ هست که پرداخت کردم !! حالا جالب تر اینکه اس ام اس هم که زده برام حرفای منو تایید میکنه !!

Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

timemachine2029
02-05-2014, 02:27
بنده بی اطلاع و به خاطر دوتا خبر خونده شده از خبرگذاری نمیگم
توی فتا هستم
و با بچه های رگلاتوری رفت و آمد دارم.

کم وقت دادند تا خودشو آماده کنه؟
بد کردند تمدید کردند که اون تاخیر راه اندازی جبران بشه؟
میدونید مجوز کی بود و رایتل با چه تاخیری کی شروع کرد؟
.................................................. ................
شرکتهای وارد کننده پهنای باند دو تا هستند که عمده ترین و تنها دارای پشتیبان دولتی شرکت زیرساخت هست.
این موضوع هیچ شرکتی حق نداره پهنای باند ارائه کنه رو ثابت کنید بنده قول میدم بهتون مجوز بدم :n02:
لینک شرکت ها PAP:
دارای مجوز ماهواره:
تلفن همراه:
رایتل همون شركت ارتباطات تامين شمس نوين هست.
وای مکس:

وارد کننده انحصار داره نه ارائه کننده.

بنده عرض کردم شبکه خودشون هست.
ISP ها خیلی زیادند.
در همون دارندگان پروانه رگلاتوری هست.

PAP
تصمیم گیرنده هستند.
چون اکثراً ISP ها از PAP خرید میکنند.
دارندگان پروانه وای مکس مجوزی در حد ارائه رادیویی، بی سیم، تلفن ثابت و.. هم دارند و کلی هست!
دارندگان تلفن همراه طبق مجوز هر پهنای باند رو تنها خرید میکنند و انتقال ماند وای مکس و شرکت های ارائه دهنده Wireless با خودشون هست.
یعنی شما وقتی که مثلاً آسیاتک میاد و بهتون اینترنت میده ماهیانه 5 هزار تومان سهم مخابرات هست.
+ اینکه محدودیت و مشکلاتی در سیم رانژه ها وجود داره که اینم بدونید هزینه های دیگه ا ی هم میشه براش و از جیب شماست
ماه به ماه.
حالا اگر ایرانسل بخواد با شبکه خودش بده...
میدونید پهنای باند و ترافیک رو چقدر میتونند ارزونتر بدند؟

اگر به این صورت هست که شما میگی پس چرا هیچ شرکتی نمیتونه با سرویس های مخابرات رقابت کنه!(از جذب مشتری+پول بیشتر بدشون میاد؟)
عزیز دل اون لینک هایی که گذاشتی مربوط به پروانه هاست نه ارائه STM1!
شرکت ارتباطات زیر ساخت متصل به مخابرات که جفتشون زیر مجموعه وزارت ارتباطات هستن + سپاه ...................مابقی هم کشک!:n02:
اگر تعدادشون زیاد بشه کنترل فضای مجازی براشون سخت میشه!:n02:
هر پهنای باندی خارجی بخواد توی کشور ارائه بشه باید از سویچ های اینا ارائه بشه!
وسلام!
دیگه سخنی نیست

STM1

Joaquin
02-05-2014, 11:32
من که سیم کارت رو قبل از عید سفارش دادم و روز 9 فروردین به دستم رسید. خوب این قبل از اعلام سیم کارت هدیه بود. بعد چند روز پیش که گفتن مشترکای سال جدید میتونن سیم هدیه بگیرن برای من یه SMS اومد داخلش یه کد بود که رفتم و توی سایتش کد رو وارد کردم و بقیه مشخصات خودم و سیم کارت رو بعد از 3 روز اوردن. پولی هم نگرفتن (نبایدم میگرفتن) . داخلش هم فقط 500 تومن اعتبار بود!

Mohammad_Vazin
02-05-2014, 22:40
والا تعرفه های جدید رو دیدم اصلا حالم به هم خورد :n02:
یه سیم کارت دیتا دارم که 170 تومن شارژ داره !! فقط باهاش با یاهو مسنجر چت میکنم (البته اگر ننویسه limited service :n02:)

سلام دوستان
ولی فقط شب ها خونه م

آخه میدونی چیه
سرعت ایرانسل خیلی پایینه
نظر شما دوستان چیه؟؟؟

ایرانسل در حال حاظر بهترین هست.
اگر ایرانسل توی منطقه شما پوشش نداره خریدن رایتل یعنی داشتن یک سیمکارت همین!
چون در جاهایی که خیلی خوبه هم گلی به سر کسی نمیزنه!

یک گیگ ترافیک اضافه 10 هزار تومان؟
از گلوشون پایین نره.....

اگر به این صورت هست که شما میگی پس چرا هیچ شرکتی نمیتونه با سرویس های مخابرات رقابت کنه!(از جذب مشتری+پول بیشتر بدشون میاد؟)
عزیز دل اون لینک هایی که گذاشتی مربوط به پروانه هاست نه ارائه STM1!

لطف میکنید واضح صحبت کنید؟
درمواردگی که گفتم توضیح بدید
بنده کم تجربه
فرض کنید خودم isp داشته باشم :)
چطوری روی بستر مخابرات بیش از کیفیت واقعی 2 تا 4 مگ بدم؟
روی خط ها شما تضمین میکنید میکشه؟
شما به جز خط مخابرات سیمی دارید که بنده باهاش ارائه بدم؟
عرض بنده: شبکه ایرانسل و همراه اول راه افتاده که شما میفرمایید قیمت کمتری نمیدند؟ (تنها اینها و وای مکس ها شبکه اختصاصی دارند)
روی مخابرات هزینه مخابرات رو میدند و هزینه کلی ازشون گرفته میشه (به جز رانژه)
وایرلس معمولی توی خیلی از شهرها از جمله تهران یا... ارزونتره.. (البته بعضی جاها که ارزشش رو داره)
میتونید پرس و جو کنید.
شما اینترنت وایرلس قیمت گرفتید؟ (اینم در نظر بگیرید که خیلی ها به جیبشون خیلی وابسته اند....)
شرکتهای وای مکس چون انحصار دارند (مثل مبین نت معزز مکرم مشرف) قیمت خودشون رو میدند.
میدونید چند درصد سهام همین مبین نت مال کی هست و سپاهیه؟
شما فرمودید انحصار ارائه بنده بهتون لینک هایی دادم
در مورد شبکه تلفن همراه هر بحثی بی فایده هست زیرا هنوز نسل سوم دست یه شرکت بی در و پیکری چون رایتل بوده و تا شهریور هست.

شرکت ارتباطات زیر ساخت متصل به مخابرات که جفتشون زیر مجموعه وزارت ارتباطات هستن + سپاه ...................مابقی هم کشک!:n02:
اگر تعدادشون زیاد بشه کنترل فضای مجازی براشون سخت میشه!:n02:
هر پهنای باندی خارجی بخواد توی کشور ارائه بشه باید از سویچ های اینا ارائه بشه!
وسلام!
دیگه سخنی نیست
STM1
به جز زیرساخت یک شرکت دیگه هم هست (خصوصی) که به دلیل اینکه هزینه های زیادی داره که وارد کنند پیشرفت زیادی نداشتند!

به کنترل کردن و نکردن نیست! قدرتش هست!
به سود هست!
یه وزارت خونه وابسته به سود چیزی باشه خیلی بده!:n16:

Mr.World.Wide
02-05-2014, 22:59
من رفتم امروز از نمایشگاه خریدم یکی
ولی با دل پر
همونجا دختره فروشنده تا اومد از مزیت های اینترنتش برام بگه گفتم در جریان همه دزدی هاتون و کلاه برداری هاتون هستم ولی مجبورم فعلا رایتل بگیرم
رفیقم هی نینگوش میگرفت من رو که نگو
ولی من ادم رک و صریحی م
بعدش گذاشتم تو گوشی م دیدم گوگل رو به زور باز کرد
همون لحظه رفتم پیش مسءولش و گفتم با ایرانسل راحت تر گوگل رو باز میکرد
گفتم این همون سیم کارتیه که تو تبلیغات ماشین فولوکس یهو مثل موشک میشه ولی همه تبلیغاتتون دروغیه
گفت شما باید سرعت بالاتر بگیرید
128 کلا همینه مال همه شرکت ها هم
گفتم من عمری با 128 کار کردم اینجوری نیست
گفت افت سرعت سراسریه
گفتم پس دیدید دروغ میگید که اینترنت پر سرعت
این هیچ فرقی با gprs نداره
تازه گرون هم هست
گفت بزنگ پشتیبانی
گگفتم پشتیبانی تون به نظر خودت چی میگه؟؟
یعنی امروز خیلی بهشون توپیدم
بگذریم
راستی این سیم کارت نسل سوم پدر باتری رو درمیاره
خیلی مصرف میکنه
امروز نمایشگاه شصت درصد شارژ داشتم
با کمتر از چند دقیقه کار کردن به پنجاه رسید
بعدش دیدم این اتصال داده ش فعال باشه باتری رو قورت میده
خلاصه تا ساعت هفت شب گوشی م رسما خاموش شد
خیلی باتری مصرف میکنه

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

arash59b
02-05-2014, 23:19
من رفتم امروز از نمایشگاه خریدم یکی
ولی با دل پر
همونجا دختره فروشنده تا اومد از مزیت های اینترنتش برام بگه گفتم در جریان همه دزدی هاتون و کلاه برداری هاتون هستم ولی مجبورم فعلا رایتل بگیرم
رفیقم هی نینگوش میگرفت من رو که نگو
ولی من ادم رک و صریحی م
بعدش گذاشتم تو گوشی م دیدم گوگل رو به زور باز کرد
همون لحظه رفتم پیش مسءولش و گفتم با ایرانسل راحت تر گوگل رو باز میکرد
گفتم این همون سیم کارتیه که تو تبلیغات ماشین فولوکس یهو مثل موشک میشه ولی همه تبلیغاتتون دروغیه
گفت شما باید سرعت بالاتر بگیرید
128 کلا همینه مال همه شرکت ها هم
گفتم من عمری با 128 کار کردم اینجوری نیست
گفت افت سرعت سراسریه
گفتم پس دیدید دروغ میگید که اینترنت پر سرعت
این هیچ فرقی با gprs نداره
تازه گرون هم هست
گفت بزنگ پشتیبانی
گگفتم پشتیبانی تون به نظر خودت چی میگه؟؟
یعنی امروز خیلی بهشون توپیدم
بگذریم
راستی این سیم کارت نسل سوم پدر باتری رو درمیاره
خیلی مصرف میکنه
امروز نمایشگاه شصت درصد شارژ داشتم
با کمتر از چند دقیقه کار کردن به پنجاه رسید
بعدش دیدم این اتصال داده ش فعال باشه باتری رو قورت میده
خلاصه تا ساعت هفت شب گوشی م رسما خاموش شد
خیلی باتری مصرف میکنه

این شارژخوری باتری رو زیاد شنیدم کلا 3G اینطوریه یا این هم از مزایای شرکت رایتل هست؟

AryanLand
02-05-2014, 23:24
این شارژخوری باتری رو زیاد شنیدم کلا 3G اینطوریه یا این هم از مزایای شرکت رایتل هست؟

سلام.
این قضیه مربوط میشه به 3G دوست عزیز.منتها از طرفی هم چون آنتن دهی رایتل الان بصورت خوب نیست و قطع و وصل داره (در خیلی از جاها) و گوشی مجبور به سرچ شبکه میشه اینهم خودش باعث میشه که مصرف شارژ باطری بالاتر بره. :11:

Sent From My SM-G900H

Amin4All
03-05-2014, 11:51
کسی از دوستان از رایتل خبر داره ؟
یه مودمی داره انگار که سیم کارت رو توش میزنی و میشه روی لپ تاپ و سیستم PC و... باهاش کار کرد .
کسی اینجا دیده کسی داشته باشه یا خودش راضی هستش ؟ تعرفه هاش چطوریه؟

Mr.World.Wide
03-05-2014, 12:00
من چجوری باید وارد حساب کاربری م بشم؟؟
دریافت رمز عبور زدم
برام یه رمز فرستاده
ولی وقتی رمز و شماره تلفن و اون کد رو میزنم میگه اشتباه هست
موندم چیکارش کنم
به خود بیشعورشون زنگ میزنم
از رایتلم به شماه 200 زنگ میزنم بعد داخلی 9 تا حرفای اپراتور تموم میشه به جای اینکه به کارشناس وصل کنه قطع میشه
از تلفن ثابت به 09202000000 زنگ میزنم بعد از اینکه داخلی 9 رو میگیرم به جای اینکه وصل بشه بوق اشغال میزنه
آخه این چه وضع پشتیبانیه
من تو قم هستم

Mohammad_Vazin
03-05-2014, 13:20
یه مودمی داره انگار که سیم کارت رو توش میزنی و میشه روی لپ تاپ و سیستم PC و... باهاش کار کرد .
دوستی که زیر نقل کردم فکر کنم بتونند از کیفیتش عالی رایتل براتون توضیح بدند.
در حدی عالی هست که بعد از خرد به ایرانسل بیش از پیش وابسته میشید و لعنت میفرستید به جد و آباد رایتلی ها....

اون مودم هم همون مودم های سیم کارت خور معمولی توی بازار هست.
حالا رایتل داره پول خون پداران سرمایه گذارهاشو تو شیشه میکنه همراه مودم میده بماند :n28:
فقط حواستون باشه 3G باشه
خیلی زیاده تو بازار
قیمت هاش منصفانه است.
ار خود رایتل اصلاً نخرید.
تا اواخر شهریور یا اوایل مهر ایرانسل هم به نسل سوم مهاجرت میکنه...

من چجوری باید وارد حساب کاربری م بشم؟؟
دریافت رمز عبور زدم
برام یه رمز فرستاده
ولی وقتی رمز و شماره تلفن و اون کد رو میزنم میگه اشتباه هست
موندم چیکارش کنم
به خود بیشعورشون زنگ میزنم
از رایتلم به شماه 200 زنگ میزنم بعد داخلی 9 تا حرفای اپراتور تموم میشه به جای اینکه به کارشناس وصل کنه قطع میشه
از تلفن ثابت به 09202000000 زنگ میزنم بعد از اینکه داخلی 9 رو میگیرم به جای اینکه وصل بشه بوق اشغال میزنه
آخه این چه وضع پشتیبانیه
من تو قم هستم

کلاً بیخیال رایتل بشید.
اینها باید سیم کارت ها رو هم مجانی یا نهایتاً 2-3 هزار تومان میفروختند.
اینترنت هم قیمت شرکت های دیگه میدادند.
که حداقل از داد کیفیت پایینشون ورشکست نشند..
خیلی بیشتر هم استفاده میشد! چون از ایرانسل هم ارزونتر میشد سیم کارتش...
ارزش داشت.
اما....

Amin4All
03-05-2014, 13:52
دوستی که زیر نقل کردم فکر کنم بتونند از کیفیتش عالی رایتل براتون توضیح بدند.
در حدی عالی هست که بعد از خرد به ایرانسل بیش از پیش وابسته میشید و لعنت میفرستید به جد و آباد رایتلی ها....

اون مودم هم همون مودم های سیم کارت خور معمولی توی بازار هست.
حالا رایتل داره پول خون پداران سرمایه گذارهاشو تو شیشه میکنه همراه مودم میده بماند :n28:
فقط حواستون باشه 3G باشه
خیلی زیاده تو بازار
قیمت هاش منصفانه است.
ار خود رایتل اصلاً نخرید.
تا اواخر شهریور یا اوایل مهر ایرانسل هم به نسل سوم مهاجرت میکنه...

کلاً بیخیال رایتل بشید.
اینها باید سیم کارت ها رو هم مجانی یا نهایتاً 2-3 هزار تومان میفروختند.
اینترنت هم قیمت شرکت های دیگه میدادند.
که حداقل از داد کیفیت پایینشون ورشکست نشند..
خیلی بیشتر هم استفاده میشد! چون از ایرانسل هم ارزونتر میشد سیم کارتش...
ارزش داشت.
اما....

پس رایتل هم هیچی ...:n21:

الان بهترین راه برای استفاده دایم از نت چیه؟
جوری که بتونم خواستم به لپ تاپم وصلش کنم و همه جا داشته باشم نت رو و هر موقع خواستم به PC خونه .

arash59b
03-05-2014, 14:11
ببخشید تا وقتی عامه ملت این قدر حماقت دارند که با تبلیغ کرم حلزون و کفش تنتاک خرکیف میشن و سواری می دن باید هم رایتل و مبین نت اینطور باهاشون حساب کنه
ازماست که برماست

fanoostalaei
03-05-2014, 20:25
اگر میخواید مودم بخرید اصلا از خود رایتل مودم نخرید چون بدجور قالب آدم میکنن :دی
در ضمن اگر سرعت 30 کیلوبایت بر ثانیه رو با اون همه قیمت ترجیح میدید میتونید رایتل بخرید

vahid78
03-05-2014, 20:38
از امروز قرار بود برم یه جایی که به ADSL دسترسی نداشته باشم،

گفتم میرم سیم کارت دیتا رایتل بر میدارم،

رفتم تو سایت دیدم اوووووووووووووه،

چه خبره؟

پول خون حساب میکنن اینترنتشونو :|

کلا بیخیال ماموریتم شدم واسه خاطر این :|

fanoostalaei
03-05-2014, 20:45
از امروز قرار بود برم یه جایی که به ADSL دسترسی نداشته باشم،

گفتم میرم سیم کارت دیتا رایتل بر میدارم،

رفتم تو سایت دیدم اوووووووووووووه،

چه خبره؟

پول خون حساب میکنن اینترنتشونو :|

کلا بیخیال ماموریتم شدم واسه خاطر این :|
بدبختیش تازه اینجا شروع میشه که وقتی این همه هزینه رو صرف کردی میبینی اونجایی که دسترسی به نت نداری سیم کارتت هم آنتن نمیده :n08:

tranceyou
05-05-2014, 09:19
دوستان عزیز من یک سیم کارت رایتل از نمایشگاه خریدم (اعتباری) الان سه روزه که استفاده میکنم آنتن هم پره
اما بدتر از ایرانسل صفحه باز میکنه و یا وارد اینستاگرام میشه سرعت هم 128 هست لااقل باید 15 تا 20 K سرعت
بده یا نه مال باقی دوستان هم این همه افت سرعت داره؟؟

Mohammad_Vazin
07-05-2014, 20:02
رایتل طبق اظهارات همه دوستان و طبق تجربه عملی در بهترین نقاط تهران مانند ، پارک وی، تهرانپارس - ولیعصر - فرشته - جنت آباد - کارگر شمالی و... خوب و بدش تو همه یکسان هست و سرعت افتضاحه
البته گاهی خوبه!
قیمت رو برای این بالا بردند که مشتریها رو بچزونند و همه نتونند بگیرند که کیفیت از اینی که هست هم پایینتر بیاد.
بنده خداهایی که رایتل میخرند :n14:....

fanoostalaei
08-05-2014, 17:37
یعنی رایتل باید بره خودشو بکشو !!
نامردا !!

edge Ir Cell:

C:\Users\se7en>ping 8.8.8.8 -t

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=335ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=328ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=327ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=287ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=322ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=279ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=278ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=296ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=385ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=316ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=372ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=311ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=311ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=288ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=287ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=303ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=280ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=375ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=315ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=351ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=291ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=308ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=285ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=321ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=315ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=349ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=303ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=308ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=304ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=323ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=316ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=314ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=292ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=310ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=359ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=367ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=345ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=321ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=298ms TTL=39

Packets: Sent = 41, Received = 41, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 278ms, Maximum = 385ms, Average = 315ms

دانلود:

آپلود:

بسته 150 مگ 3 روزه 1000 تومن

Blue.Love
09-05-2014, 10:52
یه سال پیش که رایتل رو با سرعت پایه 128 خریدم عااالی بود. سرعتش در حد 256 adsl بود. به مرور زمان افت کرد. بعد 512 گرفتم. اونم اوایلش خوب بود. حالا که این سرعت حذف شده، یه مگ گرفتم که فعلا ازش راضیم. البته اگر این هم به مرور افت نکنه!!

dj77
09-05-2014, 11:26
یه سال پیش که رایتل رو با سرعت پایه 128 خریدم عااالی بود. سرعتش در حد 256 adsl بود. به مرور زمان افت کرد. بعد 512 گرفتم. اونم اوایلش خوب بود. حالا که این سرعت حذف شده، یه مگ گرفتم که فعلا ازش راضیم. البته اگر این هم به مرور افت نکنه!!

105روز تا پایان انحصار رایتل مونده یه جماعتی از شر این رایتل خلاص می شن با این قیمتهای فضاییش...

mehrabooni
09-05-2014, 12:21
105روز تا پایان انحصار رایتل مونده یه جماعتی از شر این رایتل خلاص می شن با این قیمتهای فضاییش...

ایرانسل تبلیغات 4g ساخته
توی اپارات دیدم

بنظرتون واقعیه
اینا توی 2.75g موندن،بخاطر نداشتن قطعاتو تحریما،حالا چطوری میخوان نسل چهار راه اندازی کنن

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

arash59b
09-05-2014, 13:48
ایرانسل تبلیغات 4g ساخته
توی اپارات دیدم

بنظرتون واقعیه
اینا توی 2.75g موندن،بخاطر نداشتن قطعاتو تحریما،حالا چطوری میخوان نسل چهار راه اندازی کنن

مشکلی نیست نسل چهار میارن با سرعت 128

هیچکی چیزی نمی تونه بگه همه هم می خرن استفاده می کنند

mehrabooni
09-05-2014, 18:54

دم وزیر ارتباطات گرم

اگه وزیر قبلی بود باز همینو تمدید میکرد

arash59b
09-05-2014, 19:02
دم وزیر ارتباطات گرم

اگه وزیر قبلی بود باز همینو تمدید میکرد

در دولت قبلی مشایی بود که براشو تمدید کرد
حداقل انتظاری که از این دولت داشتم این بود که همون اول این مصوبه غیرقانونی رو لغو کنند ولی از این ها هم بعید میدونم ابی گرم بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrabooni
09-05-2014, 19:03
در دولت قبلی مشایی بود که براشو تمدید کرد
حداقل انتظاری که از این دولت داشتم این بود که همون اول این مصوبه غیرقانونی رو لغو کنند ولی از این ها هم بعید میدونم ابی گرم بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

منم امیدم به گرم شدن اب در حد معجزه است

MicroSystem
09-05-2014, 19:59
سيم کارت ديتا خريدم با سرعت 512 با 6 ماه اينترنت حسابي رفت تو پاچم
گوگل رو به زور باز ميکنه
نرم افزار هاي تست سرعت که اصلا تست سرعت انجام نميدن که ببينيم سرعت چنده
تا حالا هيچ جاي اهواز که نتونستم در حد صفحه باز کردن ازش استفاده کنم حتي جاهايي که آنتن پر هست.
100 تومن پول دادم حرومشون

dj77
09-05-2014, 21:03
سيم کارت ديتا خريدم با سرعت 512 با 6 ماه اينترنت حسابي رفت تو پاچم
گوگل رو به زور باز ميکنه
نرم افزار هاي تست سرعت که اصلا تست سرعت انجام نميدن که ببينيم سرعت چنده
تا حالا هيچ جاي اهواز که نتونستم در حد صفحه باز کردن ازش استفاده کنم حتي جاهايي که آنتن پر هست.
100 تومن پول دادم حرومشون

100تومن!!! آخ آخ آخ.... :n04:

شما یه کاری کن حتما برو به این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دست رایتل شکایت کن به پولت برسی ,یکی دو ماه طول میکشه ولی وزارت پیگیری می کنه تا اپراتور رضایتتو جلب کنه

kasra2012
10-05-2014, 12:52
سلام
من یه سیمکارت از نمایشگاه خریدم هنوز سندشو نزدم...
سرعت دانلودش 3 کیلو بایتا البته اعتباری هدیش ک بسته نداره
اگر بسته 128 بخرم سرعتش بهتر میشه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

amirdnvos
10-05-2014, 13:53
128 رایتل.بعد از 11 ماه استفاده همچنان بدون افت سرعت.(مبحث قیمت بماند)

fanoostalaei
10-05-2014, 14:41
128 رایتل.بعد از 11 ماه استفاده همچنان بدون افت سرعت.(مبحث قیمت بماند)

مثل اینکه افت سرعت تو تهران و مناطق جنوب کشور خیلی زیاده !!
والا من هم تو تبریز افت سرعت تا حالا نداشتم و با همون ۱ دونه آنتن که میگیره سرعت ۳۲ رو میگیرم

kasra2012
10-05-2014, 15:40
مثل اینکه افت سرعت تو تهران و مناطق جنوب کشور خیلی زیاده !!
والا من هم تو تبریز افت سرعت تا حالا نداشتم و با همون ۱ دونه آنتن که میگیره سرعت ۳۲ رو میگیرم

شما بسته دارید؟

gprsm
10-05-2014, 19:07
سلام
دیر باز شدن گوگل یا اصلا باز نشدن اون منحصر به رایتل نیس واین بر می گرده به صفحه encrypt شده لعنتی . بعضی از اوقات مجبور میشم با bing :n21: سرچامو انجام بدم
من توی چندتا شهر توی شمال در حال رفت وآمدم افت سرعت به اون معنا ندارم ولی توی وصل شدنم اذیت میکنه و گاهی هم اصلا دیتا نمیده ولی با یک بار قطع و وصل درست میشه
سرعت 128 اون با مودم 3g خیلی بده اما همون موقع من سیمکارتم رو داخل موبایلم میگذاشتم و از HSPA استفاده میکردم سرعتش نرمال میشد الانم 512 دارم سرعتش تا 60 فول میشه که در حد انتظاره(با مودم)
در کل برا کسی که مدام در حال انتقاله و نیاز به اینترنت داره شبیه به آش خالست
اما در مورد همراه اول و ایرانسلم زیاد دلتون خوش نباشه به قول اون داداشمون آخرش 128 میدن
راستی رفقایی که توی قم اند سرعت توی قم چطوره؟ بویژه منطقه نیروگاه(توحید سابق)

kasra2012
10-05-2014, 19:27
سلام
دیر باز شدن گوگل یا اصلا باز نشدن اون منحصر به رایتل نیس واین بر می گرده به صفحه encrypt شده لعنتی . بعضی از اوقات مجبور میشم با bing :n21: سرچامو انجام بدم
من توی چندتا شهر توی شمال در حال رفت وآمدم افت سرعت به اون معنا ندارم ولی توی وصل شدنم اذیت میکنه و گاهی هم اصلا دیتا نمیده ولی با یک بار قطع و وصل درست میشه
سرعت 128 اون با مودم 3g خیلی بده اما همون موقع من سیمکارتم رو داخل موبایلم میگذاشتم و از HSPA استفاده میکردم سرعتش نرمال میشد الانم 512 دارم سرعتش تا 60 فول میشه که در حد انتظاره(با مودم)
در کل برا کسی که مدام در حال انتقاله و نیاز به اینترنت داره شبیه به آش خالست
اما در مورد همراه اول و ایرانسلم زیاد دلتون خوش نباشه به قول اون داداشمون آخرش 128 میدن
راستی رفقایی که توی قم اند سرعت توی قم چطوره؟ بویژه منطقه نیروگاه(توحید سابق)

با بسته سرعتش بیشتر از بدون بستست؟
دکلش 100 متری خونمونه....

fanoostalaei
10-05-2014, 21:14
شما بسته دارید؟

نه من بدون بسته همیشه استفاده میکنم بسته ها خیلی قیمتشون زیاده برای همین اصلا و ابدا به صرفه نیست
به خصوص برای سیم کارتهای دیتا

gprsm
10-05-2014, 21:22
سرعت پیش فرض 128 هست چه با بسته چه بدون بسته
شما 50 مگ ترافیک هدیه داری

gprsm
10-05-2014, 21:23
بدون بسته استفاده می کنی هزینت بالا نمیره؟

kasra2012
10-05-2014, 21:52
سرعت پیش فرض 128 هست چه با بسته چه بدون بسته
شما 50 مگ ترافیک هدیه داری

من الان صفحه ک باز نمیکنه هیچ سرعت دانلودش 3 کیلو بایته

fanoostalaei
11-05-2014, 07:46
بدون بسته استفاده می کنی هزینت بالا نمیره؟
اینجوری استفاده کنم بهتر از اینه که به این مفت خور ها پول بدم !!
البته من اکثرا ایرانسل استفاده میکنم ولی برای بعضی مواقع که نیاز دارم از رایتل استفاده میکنم (یه شارژ 2 تومنی برای من چندین روز کافیه):n02:

arash59b
11-05-2014, 10:56
آغاز ارایه موبایل نسل سوم از اول شهریور توسط ارتباطات سیار

وزیر ارتباطات از اجرای طرح موبایل نسل سوم در نیمه دوم سال 93 خبر داده و مدیر عامل مخابرات ایران هم در مورد زمان ارائه‌ی نسل سه توسط شرکت ارتباطات سیار تاکید کرده که در صورتی که از شهریورماه انحصار اپراتور سوم به پایان برسد ما آمادگی این را داریم که با سرعت به این عرصه ورود کنیم.به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود واعظی با بیان اینکه در نیمه دوم سال 93 موبایل نسل 3 را در اختیار مردم قرار می‌دهیم، اظهار کرده است: در پایان مردادماه زمان انحصاری رایتل تمام می‌شود و از اول شهریور پروانه جدیدی برای اپراتورها صادر می‌کنیم تا با هماهنگی لازم اوایل نیمه دوم سال 93 بتوانیم موبایل نسل 3 (3G) را که کارایی بسیار بالایی دارد در اختیار مردم قرار دهیم.موضوع نسل سوم تلفن همراه به زمانی برمی‌گردد که پس از بحث‌های انجام شده در تمدید مهلت دوره انحصار رایتل و صحبت‌های مطرح شده از سوی دو اپراتور دیگر و وزیر وقت ICT از مهلت داده شده به رایتل خبر داد و گفت: این اپراتور توضیحاتی را درباره دلیل تاخیرات خود اعلام کرده که برخی از این موضوعات از سوی دولت مورد قبول قرار گرفته و مهلتی به این شرکت داده شد تا بدین ترتیب تا پایان تابستان سال آینده خدمات خود را در تمام شهرها ارائه کند.اما پس از آن معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی درباره تمدید انحصار رایتل در ارائه خدمات نسل سوم مخابراتی اظهار کرد: روزی که اپراتور سوم به مزایده گذاشته شد به منظور جذابیت بیش‌تر، انحصار ارائه خدمات نسل سوم به مدت دو سال به این اپراتور به صورت انحصاری واگذار شد، اما از آنجا که به دلایل مختلف نصب و بهره‌برداری از تجهیزات به موقع انجام نشد، درخواست تمدید مجدد این انحصار مطرح و بنابر صلاحدید مراجع خارج از وزارت‌خانه تصویب شد.سبوحی هم‌چنین گفت: در پروانه اپراتورهای اول و دوم هیچ حقی برای ارتقاء به نسل سوم در پایان مدت انحصار دو ساله اپراتور سوم در نظر گرفته نشده است و مشخص نیست اپراتورها بر چه اساسی چنین مساله‌ای را قطعی تصور کرده‌اند. اما در عین حال موضوع ارتقاء اپراتورهای اول و دوم به نسل سوم در حال بررسی است.این اظهارات در حالی بود که وحید صدوقی - مدیر عامل همراه اول - در آن زمان با اشاره به تمدید دوره انحصار اپراتور سوم اظهار کرد: به صلاح کشور نیست که بخاطر 20 تا 30 هزار نفر، 55 میلیون مشترک را از مزایای نسل سوم تلفن همراه محروم کنیم. در صورتی که در پروانه اپراتور سوم فقط 2 سال دوره حفاظت در نظر گرفته شده است.وی افزود: البته ما امیدواریم از طریق وزارت ارتباطات و شورای رقابت به خواسته خود برسیم. وظیفه شورای رقابت دقیقاً انحصار زدایی و ایجاد رقابت است. ما از طراحی و توسعه جهت ارائه خدمات نسل سه و چهار کوتاه نمی آییم و اولین نقطه جهت ارائه این خدمات در خردادماه سال 92، تهران است. حتی فرکانس‌های پیشنهادی ما مشخص شده است.پس از آن و در سال گذشته هم صدوقی با بیان این‌که شرکت ارتباطات سیار در دوره‌ای که در سال 90 اقدام به خرید تجهیزات کرده بود، علاوه بر نسل سه نسل چهار را هم مدنظر قرار داده، تاکید کرد: حتی سال 89 ما اولین پایلوت خود را در شهر مرودشت راه‌اندازی کردیم تا این خدمات را ارائه کند. اکنون نیز این بخش آماده است و اگر مجوز صادر شود ما می‌توانیم ظرف کمتر از دو شبانه‌روز خدمات نسل جدید را در این شهر ارائه کنیم.مدیرعامل همراه اول همچنین افزود: بنابر اعلام وزیر ارتباطات قرار بر آن است که از شهریورماه مجوز ارائه‌ی خدمات نسل‌های بالاتر صادر شود که این خبر خوبی برای ما و مردم است، چرا که مردم از این پس علاوه بر استفاده از این خدمات می‌توانند کاهش هزینه‌ها را نیز تجربه کنند، چرا که از مهم‌ترین مزایای نسل‌های بالاتر و از جمله نسل چهارم کاهش هزینه‌ها است.وی ادامه داد: البته اکنون یکی از مسائلی که در این زمینه وجود دارد، بحث گوشی‌های کاربران است چرا که در حال حاضر بیشتر گوشی‌ها نسل سه را پشتیبانی می‌کند.صدوقی یادآور شد: به هر صورت براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته که حاکی از آن بود که در سال 93 ما مجوز فعالیت برای نسل‌های بالاتر را خواهیم داشت و به همین دلیل در سال 92 بیش از چهار هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای توسعه‌ی شبکه همراه اول صورت گرفته و اکنون علاوه بر این سرمایه‌گذاری بخش مهمی از تجهیزات در این حوزه نیز تامین و خریداری شده است.

Mr.World.Wide
11-05-2014, 12:27
بابا این سرعت فابریک خودش خیلی ضعیفه
اعصابم رو بهم ریخته
با سرات پنج کیلو بر ثانیه هم دانلود نمیکنه
حتی یه مرور ساده هم باهاش مشکل دارم
چه فایده از رایتل و نسل سومش
اه

kasra2012
11-05-2014, 12:28
بابا این سرعت فابریک خودش خیلی ضعیفه
اعصابم رو بهم ریخته
با سرات پنج کیلو بر ثانیه هم دانلود نمیکنه
حتی یه مرور ساده هم باهاش مشکل دارم
چه فایده از رایتل و نسل سومش
اه

مال منم اینجوریه.....
فک کنم باید بسته بخریم

sharpy
11-05-2014, 16:41
برا من دیروز فعال شد 500 مگابایت مجانی اینترنت داره !!
این قضیه سیم کارت رایگان هنوز هست؟
چون من از نمایندگی خریدم .
بالای گوشیم علامت H هست بعضی وقتا میشه 3g اما بیشتر h هست این نرماله ؟؟
سرعتش که خوبه واقعا ایراسل کلافم کرده بود .
انتن رایتل هم تقریبا تو حیاط پشتی خونمونه :D

kasra2012
11-05-2014, 17:05
برا من دیروز فعال شد 500 مگابایت مجانی اینترنت داره !!
این قضیه سیم کارت رایگان هنوز هست؟
چون من از نمایندگی خریدم .
بالای گوشیم علامت H هست بعضی وقتا میشه 3g اما بیشتر h هست این نرماله ؟؟
سرعتش که خوبه واقعا ایراسل کلافم کرده بود .
انتن رایتل هم تقریبا تو حیاط پشتی خونمونه :D

بله قضیه سیم رایگان هستش هنوز....
نوشته دو روز کاری طول میکشه اس ام اسش بیاد....
چرا سرعت من همش 3 کیلو بایته البته بسته ندارم

MicroSystem
11-05-2014, 17:25
بله قضیه سیم رایگان هستش هنوز....
نوشته دو روز کاری طول میکشه اس ام اسش بیاد....
چرا سرعت من همش 3 کیلو بایته البته بسته ندارم

برا شما سيم کارت هديه اومده؟
من بيش از دو هفته است سيم کارت رو دارم استفاده ميکنم هنوز پيامکش نيومده

kasra2012
11-05-2014, 17:33

بله....من همون روز ک فعال کردم فردا ظهرش اس ام اسش اومد....
دو روزه هم اومد در خونه.....

دانشگاه یدونه اعتباری کادو دادن بهم با بسته 1 مگ 2 گیگ به صورت هدیه روش فردا فعالش میکنم ببینم سرعتش چطوره

sharpy
11-05-2014, 17:49

شهرایی که هنوز صنعتی نشدن باید ازاد بخرن و سیم کارت هدیه ندارند
من خریدم 30 تومان سیم هدیه هم نداره

kasra2012
11-05-2014, 17:50

منظورشون از صنعتی همون عرضه و پوشش تجاریه...

MicroSystem
11-05-2014, 20:52
بله....من همون روز ک فعال کردم فردا ظهرش اس ام اسش اومد....
دو روزه هم اومد در خونه.....

دانشگاه یدونه اعتباری کادو دادن بهم با بسته 1 مگ 2 گیگ به صورت هدیه روش فردا فعالش میکنم ببینم سرعتش چطوره

منظور از فعال سازي چيه کار خاصي انجام داديد؟

MicroSystem
11-05-2014, 20:54

اهواز که پوشش داره پس بايد سيم کارت هديه بدن نه؟

Mohammad_Vazin
12-05-2014, 14:44
ایرانسلی که بهترین هست!

ارزش یک ریال هزینه رو نداره...

مزخرف اصلاً پهنای باند نداره.

sinaxex
12-05-2014, 16:23
دوستان تعداد بسیار زیادی بن تخفیف 50 درصدی خرید سیم کارت دائمی رایتل موجود هست
دوستان اگر میخواهد بفرمایید خدمت اشون بدم
در ضمن سوالی در مورد رایتل داشتید چه فنی و چه خدماتی در خدمت اتون هستم

dj77
12-05-2014, 17:30
دوستان تعداد بسیار زیادی بن تخفیف 50 درصدی خرید سیم کارت دائمی رایتل موجود هست
دوستان اگر میخواهد بفرمایید خدمت اشون بدم
در ضمن سوالی در مورد رایتل داشتید چه فنی و چه خدماتی در خدمت اتون هستم

همونشم باز گرونه... در کشورهای دیگه اصلاً اپراتور پول سیم کارت از شما نمی گیره! بلکه سیم کارت رایگان هست و قیمت خدمات هم معقول نه مثل رایتل یه بسته اینترنت 1288کیلوبیت رو بفروشه 13500تومان!!!

kasra2012
12-05-2014, 17:38
دوستان فعالسازی سیمکارت هزینه؟
به من یدونه هدیه دادن (از طرف دانشگاه) تو راهنماش نوشته ثبت نام بدون هزینست....رفتم برای فعالسازی یارو گفت 4 تومن میشه بعد کاغذ رو نشون دادم مجانی برام زد:D

sinaxex
12-05-2014, 18:12
دوستان فعالسازی سیمکارت هزینه؟
به من یدونه هدیه دادن (از طرف دانشگاه) تو راهنماش نوشته ثبت نام بدون هزینست....رفتم برای فعالسازی یارو گفت 4 تومن میشه بعد کاغذ رو نشون دادم مجانی برام زد:D

دوست من فعال سازي در امور مشتركين مستلزم هزينه هست از ٢ هزار تومان ميگيرند تا ٦،٧ هزار تومان اما در شعب نمايندگي رايتل به صورت رايگان انجام ميشه
١-ساختمان مركزي رايتل: خيابان ولي عصر ، بالاتر از نيايش ، كوچه ارمغان غربي نبش مهرداد
٢-هايپرمي - اكباتان
٣-نواب مترو نواب

Sent from iPhone using Tapatalk

sinaxex
12-05-2014, 18:16
همونشم باز گرونه... در کشورهای دیگه اصلاً اپراتور پول سیم کارت از شما نمی گیره! بلکه سیم کارت رایگان هست و قیمت خدمات هم معقول نه مثل رایتل یه بسته اینترنت 1288کیلوبیت رو بفروشه 13500تومان!!!

دوست من كاري به كشور هاي ديگر نداريم وقتي هيچ چيز ما با كشور هاي ديگر قابل قياس نيست!
قعلا كه از نظر كيفيت خدمات همچون اينترنت رايتل از دو اپراتور ديگر ارزان تر هست چه از نظر تعرفه ازاد و چه از نظر بسته (كه نسبت ماه گذشته تعديل قيمت داشته و اين اولين بار هست در كشور ما نرخ خدمات ارزان ميشود نه گران)

kasra2012
12-05-2014, 18:19
دوست من فعال سازي در امور مشتركين مستلزم هزينه هست از ٢ هزار تومان ميگيرند تا ٦،٧ هزار تومان اما در شعب نمايندگي رايتل به صورت رايگان انجام ميشه
١-ساختمان مركزي رايتل: خيابان ولي عصر ، بالاتر از نيايش ، كوچه ارمغان غربي نبش مهرداد
٢-هايپرمي - اكباتان
٣-نواب مترو نواب

ممنون میشم جواب من رو در خصوصی بدید

sinaxex
12-05-2014, 18:33
ممنون میشم جواب من رو در خصوصی بدید

منظورتون ادرس هاي نمايندگي هاي رايتل هست كه در خصوصي خدمت اتون بدم؟! در پست قبلي عنوان كردم كه دوست من

dj77
12-05-2014, 18:36
دوست من كاري به كشور هاي ديگر نداريم وقتي هيچ چيز ما با كشور هاي ديگر قابل قياس نيست!
قعلا كه از نظر كيفيت خدمات همچون اينترنت رايتل از دو اپراتور ديگر ارزان تر هست چه از نظر تعرفه ازاد و چه از نظر بسته (كه نسبت ماه گذشته تعديل قيمت داشته و اين اولين بار هست در كشور ما نرخ خدمات ارزان ميشود نه گران)

چرا دروغ میگی عزیز من؟! کجای خدمات رایتل نسبت به 2اپراتور دیگه ارزون تر هست! ایرانسل داره بسته2گیگ اینترنت 1ماهه رو میفروشه 10000تومان ولی رایتل داره بسته 128کیلو رو با 1.5گیگ حجم میفروشه 13500تومان! این ارزان تره؟!
اگر خواستی نرخ پیامک و مکالمه هم بزارم برات که ببینی 2اپراتور دیگه ارزان تر هست یا رایتل...

kasra2012
12-05-2014, 18:37
منظورتون ادرس هاي نمايندگي هاي رايتل هست كه در خصوصي خدمت اتون بدم؟! در پست قبلي عنوان كردم كه دوست من

یه سوال تو خصوصی ازتون پرسیدم...منظورم اون بود

sinaxex
12-05-2014, 18:38
یه سوال تو خصوصی ازتون پرسیدم...منظورم اون بود

اها اوكي چشم دوست من بياد حتما جواب ميدم
در خدمتم

dj77
12-05-2014, 18:43

sinaxex
12-05-2014, 18:44
چرا دروغ میگی عزیز من؟! کجای خدمات رایتل نسبت به 2اپراتور دیگه ارزون تر هست! ایرانسل داره بسته2گیگ اینترنت 1ماهه رو میفروشه 10000تومان ولی رایتل داره بسته 128کیلو رو با 1.5گیگ حجم میفروشه 13500تومان! این ارزان تره؟!
اگر خواستی نرخ پیامک و مکالمه هم بزارم برات که ببینی 2اپراتور دیگه ارزان تر هست یا رایتل...

عزيزم رايتل در تعرفه ازاد كيلوبايتي ٠.٥ ريال است در حالي كه ايرانسل و همراه اول در حالت عادي ١ تا ٢ ريال است
در ماه گذشته كه تعرفه هاي ٢٥٦ و ٥١٢ بود بسته ١ گيگابايتي با سرعت ١٢٨ با قيمت ١٢٥٠٠ بود كه الان با ١.٥ گيك شده همان ١٢٥٠٠
شما تبعا وقتي سرعت بالاتري داشته باشيد بالطبع ترافيك بيشتري مصرف خواهيد كرد ايرانسل داره ٢ گيگ به شما بسته ماهانه ايي ميده در حالي كه پينگ بالايي داريد هميشه به اينترنت متصل نيستيد و سرعت به مراتب پايين تري خواهيد داشت واقعا اين مورد قابل لمس نيست براي شما دوست من؟
والا كي ايرانسل قبل اينكه رايتل بيار بسته هاي بالا ٢٠٠ ٥٠٠ مگابايتي داشت!

sinaxex
12-05-2014, 19:00

دوست من نمیدونم این جدول رو از کجا اوردید! نمونه گذاشتن این جدول عنوانی هست به نام : فرافکنی!
نمیدونم خبر دارید همراه اول نرخ مکالمه اش گرون تر شده یا خیر! از تعرفه های رایتل خبر دارید یا خیر؟!
بهتون پیشنهاد میکنم یک سر به سایت همراه اول ایرانسل و رایتل بزنید یک بار دیگر و از تعرفه های جدید این سه اپراتور مطلع شوید
برای اطلاع شما عنوان کنم که نرخ پیامک رایتل برون شبکه 220 ریال انگلیسی و 89 ریال فارسی هست حال نمیدونم اعداد فوق رو کی براتون جدول کرده! (از نظر نرخ پیامک اعتباری و دائمی رایتل با هم هیچ فرقی ندارند در صورتی که در همراه اول کلی فرق دارند)
نرخ مکالمه همراه اول دائمی به همراه اول و همین طور تلفن ثابت دقیقه ایی 570 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل درون شبکه 555 ریال میباشد
نرخ مکالمه همراه اول دائمی به به برون شبکه دقیقه ایی 625 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل برون شبکه 625 ریال میباشد ( برون شبکه همراه اول و رایتل عین هم هست با این فرق که همراه اول دقیقه ایی حساب میکنه ولی رایتل ثانیه ایی که این باز هم به نفع مشترکین رایتل است)
در مورد نرخ مکالمه و پایمک همراه اول اعتباری هم حرفی نمیزنم که همگان میدونند چقدر هزینه اش بالاست!

از نظر تعرفه اینترنت هم خدمت اتون باز میگم رایتل از هم ایرانسل و هم همراه اول ارزان تر هست . باید توجه داشته باشید که همراه اول اعتباری کیلوبایتی 4 ریال هست در صورتی که رایتل اعتباری کیلوبایتی نیم ریال حال جدا از بخث سرعتی که رایتل حدود 25 برابر سرعت اش از همراه اول بالاتر هست

kasra2012
12-05-2014, 19:26
اها اوكي چشم دوست من بياد حتما جواب ميدم
در خدمتم

ممنون از پاسختون....
من امروز مدارک دادم برای فعالسازی ایشالا کی فعال میشه؟
این حقیقت داره ک میگن اون 500 مگابایت هدیه رو رایتل سرعتش رو اورده پایین؟
به نظر شپا علت این کمی سرعت من چی میتونه باشه؟
3 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود خیلی کمه....هیچ سایتی هم باز نمیشه :mad:

sinaxex
12-05-2014, 19:31
ممنون از پاسختون....
من امروز مدارک دادم برای فعالسازی ایشالا کی فعال میشه؟
این حقیقت داره ک میگن اون 500 مگابایت هدیه رو رایتل سرعتش رو اورده پایین؟
به نظر شپا علت این کمی سرعت من چی میتونه باشه؟
3 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود خیلی کمه....هیچ سایتی هم باز نمیشه :mad:

به محص ارسال مدرک توسط امور مشترکین مربوطه به زایتل در همان ثانیه خط شما فعال میشود اگر زمانی ببرید مطمئنا در تاخیر ارسال مدرک از سمت امور مشترکین هست
در مورد کنترل سرعت خیر این مورد اصلا وجود ندارد . ان شاا در مناطقی نباشید که مشکل فنی وجود داشته باشه . تمام دوستان رایتلی اگر مشکل سرعت دارند لطفا به اپراتور گزارش دهند تا زودتر مشکل از طرف بخش فنی رفع گردد.
در گوشی اگر سرعت اینترنت پایین هست یک بار تمام برنامه ها رو از مولتی تسک ببینید یک بار گوشی را خاموش روشن کنید و با بروز های پرسرعتی مثل کروم استفاده کنید قطعا مشکل اتون حل خواهد شد

vahooli
12-05-2014, 19:31
اون جدول کاملا صحیحه آقای سینا ! فرافکنی کجا بوده !!!! کاملا مشخصه اطلاعات درستی نداری .

sinaxex
12-05-2014, 19:34
اون جدول کاملا صحیحه آقای سینا ! فرافکنی کجا بوده !!!! کاملا مشخصه اطلاعات درستی نداری .

یعنی شما میفرمایید چیزی که خوده اپراتور های دارند اعلام میکنند دروغ هست و این جدول کاملا درست میگه؟!
سایت همراه اول ایرانسل و رایتل حاظر ,تشریف ببرید ملاحظه کنید اطلاعات شما هم به روز خواهد شد ان شااا

vahooli
12-05-2014, 19:35
خب سایت ها همینه دیگه :)))) رایتل فقط اینترنتش ارزونتره !

sinaxex
12-05-2014, 19:40
خب سایت ها همینه دیگه :)))) رایتل فقط اینترنتش ارزونتره !

در ضمن توجه داشته باشید که رایتل برای پر شدن یوزر 2 میلیون ایی ایش تا شهرور انقدر طرح داره میزاره که همه اش رو به سمت خودش بکشونه!
برای مثال طرح دکا هست که فقط با 5 هزار تومان در ماه شما میتونید 10000 دقیقه مکالمه درون شبکه( روی 6 ساعت) و 10000 عدد پایمک درون شبکه داشته باشید . قطعا برای خیلی ها جذاب خواهد بود که با داشتن دو سیم کارت اعتباری و فقط ماهی 10 هزار تومان دو خط داشته باشند که به صورت تقریبا نامحدود با هم تماس و پایمک نامحدود بدهند . حال جدا از بحث اینترنت که در حال حاظر تمام گوشی های هوشمند اگر داشته باشند دیگه کسی اصلا پایمک نمیزنه تماس صوتی و تصویری نمیگیره و همه اش با اپلیکشن های اینترنت به صورت کاملا رایگان و هزینه بسیار اقتصادی انجام میشه

vahooli
12-05-2014, 19:43
خب دیگه ولی از لحاظ صرفه اقتصادی رایتل فقط نتش ارزونتره همین ! من الان دارم با طرح های مختلف ایرانسل حدود 20 تومن تخفیف دقیقه ای میگیرم که در کل میشه نصف رایتل !

kasra2012
12-05-2014, 19:47
به محص ارسال مدرک توسط امور مشترکین مربوطه به زایتل در همان ثانیه خط شما فعال میشود اگر زمانی ببرید مطمئنا در تاخیر ارسال مدرک از سمت امور مشترکین هست
در مورد کنترل سرعت خیر این مورد اصلا وجود ندارد . ان شاا در مناطقی نباشید که مشکل فنی وجود داشته باشه . تمام دوستان رایتلی اگر مشکل سرعت دارند لطفا به اپراتور گزارش دهند تا زودتر مشکل از طرف بخش فنی رفع گردد.
در گوشی اگر سرعت اینترنت پایین هست یک بار تمام برنامه ها رو از مولتی تسک ببینید یک بار گوشی را خاموش روشن کنید و با بروز های پرسرعتی مثل کروم استفاده کنید قطعا مشکل اتون حل خواهد شد

اون مسئله سرعت رو چهارشنبه به 200 میگم....تقریبا همه جای شهر همدان و منطقه 1 تهران تست کردم این مشکل بود.....
مدارک رو دادم اما هنوز فعال نشده پس حتما نفرستادن

sharpy
12-05-2014, 19:48
کسی هم رایتل نداره بهش زنگ بزنیم .این 500 تا اس م اس و تماس میمونه رو دستم .
اما من از اینترنتش راضیم.حداقل برا گوشی خوبه مخصوص واتس اپ هست .
امیدوارم همینطور بمونه و بیش از اندازه خدمات نده
مثل ایرانسل که مثلا برای 20 میلیون تجهیزات نت داره اما 50 ملیون میفروشه و استفاده میکنند . یا مبینت یا مخابرات و ... همشون اولش خوب بودن

sinaxex
12-05-2014, 19:50
خب دیگه ولی از لحاظ صرفه اقتصادی رایتل فقط نتش ارزونتره همین ! من الان دارم با طرح های مختلف ایرانسل حدود 20 تومن تخفیف دقیقه ای میگیرم که در کل میشه نصف رایتل !

خدمت ات گفتم تو اون جدول گرونی رایتل فقط مکالکه درون شبکه اش بود که الان با طرح دکا روی اعتباری حل شده و طرح بی نهاییت رو دائمی مکالمه خارج شبکه اش هم که عین همون ایرانسل و همراه اول هست هیچ فرقی نداره
واقعا از دید مصرف کننده کسی که بتونه با ماهی 5 هزار تومان درون شبکه ده هزار دقیقه مکالمه دورن شبکه داشته باشه این یعنی اقتصادی ترین شکل ممکن

اون مسئله سرعت رو چهارشنبه به 200 میگم....تقریبا همه جای شهر همدان و منطقه 1 تهران تست کردم این مشکل بود.....
مدارک رو دادم اما هنوز فعال نشده پس حتما نفرستادن

از همدان اطلاعی ندارم اما اگر تو منطقه یک تهران مشکلی داره بگو من تست میکنم
اره هنوز نقرستادن معمولا بین 48 تا 72 ساعت زمان میبره برای فعال سازی

kasra2012
12-05-2014, 20:01
خدمت ات گفتم تو اون جدول گرونی رایتل فقط مکالکه درون شبکه اش بود که الان با طرح دکا روی اعتباری حل شده و طرح بی نهاییت رو دائمی مکالمه خارج شبکه اش هم که عین همون ایرانسل و همراه اول هست هیچ فرقی نداره
واقعا از دید مصرف کننده کسی که بتونه با ماهی 5 هزار تومان درون شبکه ده هزار دقیقه مکالمه دورن شبکه داشته باشه این یعنی اقتصادی ترین شکل ممکن

از همدان اطلاعی ندارم اما اگر تو منطقه یک تهران مشکلی داره بگو من تست میکنم
اره هنوز نقرستادن معمولا بین 48 تا 72 ساعت زمان میبره برای فعال سازی

تو منطقه 1 سمت ماکویی پور.....سرعت دانلود نهایت 5 کیلوبایته....همه این مشکلو دارن....
راستی اقا سینا این طرح سیم هدیه چقدر طول میکشه اون کد اس ام اس بشه؟

sinaxex
12-05-2014, 20:04
تو منطقه 1 سمت ماکویی پور.....سرعت دانلود نهایت 5 کیلوبایته....همه این مشکلو دارن....
راستی اقا سینا این طرح سیم هدیه چقدر طول میکشه اون کد اس ام اس بشه؟

اتفاقا منزل بنده هم همون سمت هست عزیزم .
از سایت speedtest.ir یه تست بگیر بهم بگو . اخر تست Show Result رو بزن
نهایتا 15 روز صبر کن اگر برات رایتل اس ام اس نداد خودت زنگ بزن 200 کد هدیه ات رو بگیر

kasra2012
12-05-2014, 20:16
اتفاقا منزل بنده هم همون سمت هست عزیزم .
از سایت speedtest.ir یه تست بگیر بهم بگو . اخر تست Show Result رو بزن
نهایتا 15 روز صبر کن اگر برات رایتل اس ام اس نداد خودت زنگ بزن 200 کد هدیه ات رو بگیر

همین الان تست گرفتم سایت به زور اومد هیچی سرعتم شد 90 کیلوبیت برثانیه یا 11.25 کیلوبایت بر ثانیه

sinaxex
12-05-2014, 20:21
همین الان تست گرفتم سایت به زور اومد هیچی سرعتم شد 90 کیلوبیت برثانیه یا 11.25 کیلوبایت بر ثانیه

در حال حاظر سرعت به همين قدر هست من ام تست زدم روي همين عدد بود

kasra2012
12-05-2014, 20:25

به نظر شما کم نیست؟....الان یه بار قطع و وصل کردم تست گرفتم شد 229 کیلوبیت

sinaxex
12-05-2014, 20:28

dj77
12-05-2014, 20:28
عزيزم رايتل در تعرفه ازاد كيلوبايتي ٠.٥ ريال است در حالي كه ايرانسل و همراه اول در حالت عادي ١ تا ٢ ريال است
در ماه گذشته كه تعرفه هاي ٢٥٦ و ٥١٢ بود بسته ١ گيگابايتي با سرعت ١٢٨ با قيمت ١٢٥٠٠ بود كه الان با ١.٥ گيك شده همان ١٢٥٠٠
شما تبعا وقتي سرعت بالاتري داشته باشيد بالطبع ترافيك بيشتري مصرف خواهيد كرد ايرانسل داره ٢ گيگ به شما بسته ماهانه ايي ميده در حالي كه پينگ بالايي داريد هميشه به اينترنت متصل نيستيد و سرعت به مراتب پايين تري خواهيد داشت واقعا اين مورد قابل لمس نيست براي شما دوست من؟
والا كي ايرانسل قبل اينكه رايتل بيار بسته هاي بالا ٢٠٠ ٥٠٠ مگابايتي داشت!

خوب حالا میام روی بحث نسل شبکه های همراه ,تا 102روز دیگه انحصار رایتل کلاً به اتمام میرسه و یه جماعتی ازش راحت میشند! وقتی من بسته 1مگ رایتل میخرم سرعتم باید روی 128باشه دیگه درسته سرعت دانلود به من میده 30 این دزدی و کم فروشی نیست به نظر شما؟! ایرانسل حتی الان بسته 24گیگی داره شما می تونی استفاده کنی من با ایرانسل تا 50کیلو هم دانلود می کنم.شهریور هم که همراه اول و ایرانسل نسل 3 بدن رایتل هم به سرانجام تالیا دچار میشه.

dj77
12-05-2014, 20:29
دوست من نمیدونم این جدول رو از کجا اوردید! نمونه گذاشتن این جدول عنوانی هست به نام : فرافکنی!
نمیدونم خبر دارید همراه اول نرخ مکالمه اش گرون تر شده یا خیر! از تعرفه های رایتل خبر دارید یا خیر؟!
بهتون پیشنهاد میکنم یک سر به سایت همراه اول ایرانسل و رایتل بزنید یک بار دیگر و از تعرفه های جدید این سه اپراتور مطلع شوید
برای اطلاع شما عنوان کنم که نرخ پیامک رایتل برون شبکه 220 ریال انگلیسی و 89 ریال فارسی هست حال نمیدونم اعداد فوق رو کی براتون جدول کرده! (از نظر نرخ پیامک اعتباری و دائمی رایتل با هم هیچ فرقی ندارند در صورتی که در همراه اول کلی فرق دارند)
نرخ مکالمه همراه اول دائمی به همراه اول و همین طور تلفن ثابت دقیقه ایی 570 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل درون شبکه 555 ریال میباشد
نرخ مکالمه همراه اول دائمی به به برون شبکه دقیقه ایی 625 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل برون شبکه 625 ریال میباشد ( برون شبکه همراه اول و رایتل عین هم هست با این فرق که همراه اول دقیقه ایی حساب میکنه ولی رایتل ثانیه ایی که این باز هم به نفع مشترکین رایتل است)
در مورد نرخ مکالمه و پایمک همراه اول اعتباری هم حرفی نمیزنم که همگان میدونند چقدر هزینه اش بالاست!

از نظر تعرفه اینترنت هم خدمت اتون باز میگم رایتل از هم ایرانسل و هم همراه اول ارزان تر هست . باید توجه داشته باشید که همراه اول اعتباری کیلوبایتی 4 ریال هست در صورتی که رایتل اعتباری کیلوبایتی نیم ریال حال جدا از بخث سرعتی که رایتل حدود 25 برابر سرعت اش از همراه اول بالاتر هست

اتفاقا ایت تعرفه های جدید همراه اول و ایرانسل و رایتل هست شما فرافکنی نکن عزیز من وقتی دیگه چیزی که هست شما که نمی تونی بگی نه آقا این تعرفه نیست که!

sinaxex
12-05-2014, 20:30
به نظر شما کم نیست؟....الان یه بار قطع و وصل کردم تست گرفتم شد 229 کیلوبیت

صد در صد كم هست
معمولا مشكل ٨٠ به ٢٠ هست
٢٠ درصد مشكل اپراتور ( يا توي منطقه ايي ضعيف هست بيم اش يا نيست) مثلا تو منطقه يك رايتل هيج مشكلي نداره
و ٨٠ درصد مشكل ديوايس هست كه بايد يه بار ديگه هم انتن و هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه

kasra2012
12-05-2014, 20:38
صد در صد كم هست
معمولا مشكل ٨٠ به ٢٠ هست
٢٠ درصد مشكل اپراتور ( يا توي منطقه ايي ضعيف هست بيم اش يا نيست) مثلا تو منطقه يك رايتل هيج مشكلي نداره
و ٨٠ درصد مشكل ديوايس هست كه بايد يه بار ديگه هم انتن و هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه

این تیکرو نغهمیدم:n02: هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه

وضعیت سرعت بسته حرفه ای چجوریاست؟

sinaxex
12-05-2014, 20:40
این تیکرو نغهمیدم:n02: هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه

وضعیت سرعت بسته حرفه ای چجوریاست؟

گفتم قبلا معمولا با يك بار خاموش و روشن كردن گوشي مشكل سرعت به كل رفع ميشه
بسته حرفه ايي هم يك مگابيت ثابت هست

kasra2012
12-05-2014, 20:41
اتفاقا ایت تعرفه های جدید همراه اول و ایرانسل و رایتل هست شما فرافکنی نکن عزیز من وقتی دیگه چیزی که هست شما که نمی تونی بگی نه آقا این تعرفه نیست که!

در اونی ک رقابت ایجاد شه بهتره شکی نیست
اما باید دید چی میشه اما به نظرم رایتل یه قدم جلوتره چون دکلاش نسل سه هست اما رایتل باید یه فکری به حال پهنا باندش بکنه

kasra2012
12-05-2014, 20:44
گفتم قبلا معمولا با يك بار خاموش و روشن كردن گوشي مشكل سرعت به كل رفع ميشه
بسته حرفه ايي هم يك مگابيت ثابت هست

منظورم سرعت دانلودشه....

dj77
12-05-2014, 21:05
دوستان شاهد باشید من تعرفه های 3اپراتور همراه رو گذاشتم میان اینجا میگن دروغه رایتل ارزان ترین و بهترین اپراتور موبایل هست!

kasra2012
12-05-2014, 21:08
دوستان شاهد باشید من تعرفه های 3اپراتور همراه رو گذاشتم میان اینجا میگن دروغه رایتل ارزان ترین و بهترین اپراتور موبایل هست!

خو رایتل ارزون ترینه.....
هیچوقت سمت ایرانسل نمیرم ک اینترنتش ریده اس ام اس میفرست فردا میرسه دسته طرف.....شارژ دزدی هم ک نگو

sinaxex
12-05-2014, 21:09
منظورم سرعت دانلودشه....
سرعت دانلود از 1220 130 تا 240

بازم میگم شما فراکنی میکنی بگید خیر! من کی گفتم رایتل بهترین اپراتور و یا ارزون ترین هست!! شما یا واقعا پست های بنده رو نمیخونید و یا کلا یک جدول گیر اورید کلا اکتفا میکنید به این یک بار گذاشتید دیدم! به خدا دیدیم! شما پست های بنده رو ببینید هیچ چیز تکرار نگفتم
گفتم وقتی اپراتوری بیاد بگه با ماهی 5 هزار تومان میتونی نامحدود تماس داشتی باشه خوب معلومه همه میام رایتلی میشوند من از دورو ورای خودم میبینم دارم خدمت شما میگم!

dj77
12-05-2014, 21:09
خو رایتل ارزون ترینه.....
هیچوقت سمت ایرانسل نمیرم ک اینترنتش ریده اس ام اس میفرست فردا میرسه دسته طرف.....شارژ دزدی هم ک نگو

آره زیادی ارونه میدونی... یه بسته 1.5گیگ اینترنت 128رو میده 13500تومن !

شهریور هم بقیه اپراتورها 3G میدن مشکل سرعت و کیفت بقیه شبکه ها هم حل میشه باهاش رایتل هم حل میشه :n02:

تنها 102روز تا پایان انحصار نسل سوم موبایل رایتل

dj77
12-05-2014, 21:15
سرعت دانلود از 1220 130 تا 240

بازم میگم شما فراکنی میکنی بگید خیر! من کی گفتم رایتل بهترین اپراتور و یا ارزون ترین هست!! شما یا واقعا پست های بنده رو نمیخونید و یا کلا یک جدول گیر اورید کلا اکتفا میکنید به این یک بار گذاشتید دیدم! به خدا دیدیم! شما پست های بنده رو ببینید هیچ چیز تکرار نگفتم
گفتم وقتی اپراتوری بیاد بگه با ماهی 5 هزار تومان میتونی نامحدود تماس داشتی باشه خوب معلومه همه میام رایتلی میشوند من از دورو ورای خودم میبینم دارم خدمت شما میگم!

آقا به چیه رایتل اکتفا کنیم الان خوب باشه؟! این که از نرخ مکالمات اونم که از تعرفه های اینترنت! حالا شهریور هم بقیه اپراتورها اینترنت نسل سه ارایه میدند اونوقت شما قیمتهای بسته های دیگر اپراتورها و رایتل رو می تونید به وضوع مشاهده کنید.
بعد برج 8 پارسال مدیر عامل رایتل گفته بود قیمت بسته های اینترنت رایتل 50% کاهش خواهد داشت! که در تعرفه های جدید 20% هم این تعرفه ها ارزون تر نشده! اینم یه دروغ دیگخ
خیلی هم علاقه داشته باشی لینک خبرشم که مصاحبه شخص مدیرعامل رایتل آقای مجید صدری هست میزارم مطالعه کنی ببینی چی گفته دقیقاً چی شده.

kasra2012
12-05-2014, 22:26
آره زیادی ارونه میدونی... یه بسته 1.5گیگ اینترنت 128رو میده 13500تومن !

شهریور هم بقیه اپراتورها 3G میدن مشکل سرعت و کیفت بقیه شبکه ها هم حل میشه باهاش رایتل هم حل میشه :n02:

تنها 102روز تا پایان انحصار نسل سوم موبایل رایتل

اولا 12500 هست نه 13500
دوما بیشتر از این حجم توی موبایل عملا کاربردی تداره....
من خودم ماه گذشته بسته 1 ماهه همراه اول داشتم همش 500 مگ مصرف شد....
سوما پایداری رایتل رو به هیچ وجه با همراه و ایرانسل مقایسه نکنید
چهارما 2 تومن چیزی نیست....شما الان برید سوپر مارکت میفهمید ک با 2 تومن هیچی بهتون نمیدن

dj77
12-05-2014, 23:11
اولا 12500 هست نه 13500
دوما بیشتر از این حجم توی موبایل عملا کاربردی تداره....
من خودم ماه گذشته بسته 1 ماهه همراه اول داشتم همش 500 مگ مصرف شد....
سوما پایداری رایتل رو به هیچ وجه با همراه و ایرانسل مقایسه نکنید
چهارما 2 تومن چیزی نیست....شما الان برید سوپر مارکت میفهمید ک با 2 تومن هیچی بهتون نمیدن

1-من اگه همین اینجا ثابت کردم که رایتل برای بسته 1ماه پایه 1.5گیگ از شما 13500تومان میگیره چی کار می کنی؟
2-بله با سرعت حلزونی 500مگ هم شما استفاده کنی نصف موهای سرتو میکنی! ولین حجم برای سرعتهای 128یا 1مگ که اکثرا در گوشیهای هوشمند-تبلت-لپ تاپ و ... استفاده میشه استفاده 1تا2هفته بیشتر نیست!
3-پایداری؟!:n08:شما یه چیزی بگو به رایتل بخوره! منطقه ما وقتی برق میره آنتن رایتل باهاش میره دارم 2ساله به رایتل میگم این آنتن تون مشکل داره ups نداره اصلا چراغهای آنتن موقع قطع برق خاموش میشه کو گوش شنوا! آخر سر به 195شکایت کردم ازش.
4-برای دومین بار میگم 2تومن نه 3500تومان! در ضمن بسته ای که ایرانسل میده 10تومن 2گیگی هست نه 1.5گیگ! اگر مبلغی نیست آقا رایتل نگیره! چرا من باید پرداخت کنم!

کسی هم مخالف سرعت بالا و فناوری های جدید نیست! مشکل اصلی انحصار طلبی رایتل و دزدی بیش از حد این اپراتور برای رسیدن به سرمایه اولیه خودش در زمان باقی مانده انحصار هست
این همه مدت داره از تاسیس رایتل میگذره هنوز که هنوزه نتونسته یه مترو رو پوشش بده وقتی میری مترو رایتل هم میره خونشون کلاً
در ضمن تنها 101روز تا پایان انحصار نسل 3 در ایران باقی مونده

arash59b
12-05-2014, 23:53
متاسفانه بنظر من هم رایتل نتونست از فرصتی که داشت درست استفاده کنه تو این فرصت باقی مونده هم هرچی طرح جدید بده حتی سیمکارت هم مجانی بده دیگه دیرشده و واسش هیچ سودی نداره مثل ادمی می مونه که داره غرق

میشه و به کف روی اب هم چنگ میزنه

این رو فقط از بی لیاقتی مدیرهاش می دونم اگه هم بخوان انحصارش رو تمدید کنند همون بلایی رو سر ملت میاره که صنعت خودرو سازی اورد و 100 برابر بدتر از این دوسال رو سرمردم پیاده می کنه

واقعا بنفع مردم و مصرف کنندهاست که دو اپراتور دیگه هم بتونند نسل 3 و 4 رو حتی باهمین سرعت های محدد 128-1 مگ ارایه بدن البته فکر کنم اونوقت دیگه اثری از رایتل نمونه.

باید صبرکرد و دید تا 3 ماه اینده بزرگان و نون خورهای اصلی چطوری این موضوع رو بین خودشون حل می کنند این هم فقط به این بستگی داره اون ادمهای اصلی که پشت رایتل هستند چقدر گردن کلفت باشن

AryanLand
13-05-2014, 01:27
صد در صد كم هست
معمولا مشكل ٨٠ به ٢٠ هست

سلام.

رو چه حساب و کتابی 20 درصد مشکل از اپراتور هست و 80 درصد از دیوایس؟!!!
به کش گوشی چه ربطی داره ؟ اتفاقا" اگر شما بخوای صفحه تکراری باز کنی که اگر توی کش مونده باشه سرعت بالاتر بهت میده.:11:

AryanLand
13-05-2014, 02:17
1-من اگه همین اینجا ثابت کردم که رایتل برای بسته 1ماه پایه 1.5گیگ از شما 13500تومان میگیره چی کار می کنی؟
2-بله با سرعت حلزونی 500مگ هم شما استفاده کنی نصف موهای سرتو میکنی! ولین حجم برای سرعتهای 128یا 1مگ که اکثرا در گوشیهای هوشمند-تبلت-لپ تاپ و ... استفاده میشه استفاده 1تا2هفته بیشتر نیست!
3-پایداری؟!:n08:شما یه چیزی بگو به رایتل بخوره! منطقه ما وقتی برق میره آنتن رایتل باهاش میره دارم 2ساله به رایتل میگم این آنتن تون مشکل داره ups نداره اصلا چراغهای آنتن موقع قطع برق خاموش میشه کو گوش شنوا! آخر سر به 195شکایت کردم ازش.
4-برای دومین بار میگم 2تومن نه 3500تومان! در ضمن بسته ای که ایرانسل میده 10تومن 2گیگی هست نه 1.5گیگ! اگر مبلغی نیست آقا رایتل نگیره! چرا من باید پرداخت کنم!

کسی هم مخالف سرعت بالا و فناوری های جدید نیست! مشکل اصلی انحصار طلبی رایتل و دزدی بیش از حد این اپراتور برای رسیدن به سرمایه اولیه خودش در زمان باقی مانده انحصار هست
این همه مدت داره از تاسیس رایتل میگذره هنوز که هنوزه نتونسته یه مترو رو پوشش بده وقتی میری مترو رایتل هم میره خونشون کلاً
در ضمن تنها 101روز تا پایان انحصار نسل 3 در ایران باقی مونده

سلام.

دوست عزیز بنده خودم یکی از منتقدین سفت و سخت رایتل هستم (نبودم قبلا" چون کیفیتش بهتر از الان بود) اما به هر حال یکسری چیزا رو نباید از حق گذشت بله شما درست میفرمائید قیمت اینترنت پایه 12500 برای مصرف کننده تموم نمیشه با 8% ارزش افزوده 13500 تموم میشه اما این دلیل نمیشه که اختلاف قیمت 3500 تومان باشه به علت اینکه ایرانسل و همراه اول هم اون 8 درصد رو از شما میگیرن پس قیمت اینترنتشون اونا هم 10000 تومن برای شما تموم نمیشه.اگر خطتون دائمی باشه 8% میاد روی قبضتون و در صورت اعتباری بودن اول 8% رو کم میکنن یعنی شما با 10000 تومن شارژ نمیتونی اون بسته رو بخری.
اما در مورد دومی که مطرح کردید در مورد حجم و قیمت گذاری بیایم به قضیه از اونطرف نگاه کنیم به نظر شما بهتر نیست که آدم بره 2 کیلو میوه خوب بخره کیلوئی 10000 تومن اما تا آخرش بتونه استفاده کنه تا اینکه بره 2 کیلو میوه خراب بخره کیلوتی 5000 تومن اما یک کیلو نیمش رو بریزه دور؟ یا اینکه مثلا" من برم یک کفش بخرم 200 هزار تومن بهتره که همه جا بتونم باهاش برم یا یه کفش بخرم 50 هزار تومن اما هیچ جایی نتونم ازش استفاده کنم؟با شرایط همراه اول و ایرانسل وقتی شما نمیتونی (به گفته خودتون) بیشتر از 500 مگ توی ماه استفاده کنی نباید 10000 تومن باشه اگر بخوای یک تناسب ساده ببندی باید 3000 تومن در ماه باشه.اصلا" بیان 500 گیگ در ماه بدن 10000 تومن به چه درد من مصرف کننده میخوره؟ اینکه دلیل بر ارزونتر بودنشون نیست این دلیل بر اینه که من مصرف کننده رو احمق فرض کردن (البته این نظر شخصی بنده هست) به هر حال از قدیم گفتن هر چی پول میدی آش میخوری.
اما با اون قسمت از حرفاتون موافقم که اگر انحصار رایتل به پایان برسه (انشاا... تعالی :n02:) وضع برای من و شمای مصرف کننده خیلی بهتر میشه و وقتی رقابت باشه قطعا" هم کیفیت ارائه محصول بالا میره و هم قیمت پائین میاد و از اینحالتی که الان رایتل داره ( حالت همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه) خارج میشه و مجبور میشن به تعهدشون عمل کنن.
بازم تاکید میکنم بنده به هیچ وجه از عملکرد رایتل دفاع نمیکنم و جزء منتقدان سر سخت رایتل هستم اما به صورت اصولی و منطقی.
اما مورد بعدی هم مورد انحصار هست و نه به گفته شما دزدی که اونم جای بحث داره ولی من دیگه حال تایپ کردن ندارم اگه لازم شد بعدا" در موردش با هم صحبت میکنیم :n02::n12::11:

dj77
13-05-2014, 09:34
سلام.

دوست عزیز بنده خودم یکی از منتقدین سفت و سخت رایتل هستم (نبودم قبلا" چون کیفیتش بهتر از الان بود) اما به هر حال یکسری چیزا رو نباید از حق گذشت بله شما درست میفرمائید قیمت اینترنت پایه 12500 برای مصرف کننده تموم نمیشه با 8% ارزش افزوده 13500 تموم میشه اما این دلیل نمیشه که اختلاف قیمت 3500 تومان باشه به علت اینکه ایرانسل و همراه اول هم اون 8 درصد رو از شما میگیرن پس قیمت اینترنتشون اونا هم 10000 تومن برای شما تموم نمیشه.اگر خطتون دائمی باشه 8% میاد روی قبضتون و در صورت اعتباری بودن اول 8% رو کم میکنن یعنی شما با 10000 تومن شارژ نمیتونی اون بسته رو بخری.
اما در مورد دومی که مطرح کردید در مورد حجم و قیمت گذاری بیایم به قضیه از اونطرف نگاه کنیم به نظر شما بهتر نیست که آدم بره 2 کیلو میوه خوب بخره کیلوئی 10000 تومن اما تا آخرش بتونه استفاده کنه تا اینکه بره 2 کیلو میوه خراب بخره کیلوتی 5000 تومن اما یک کیلو نیمش رو بریزه دور؟ یا اینکه مثلا" من برم یک کفش بخرم 200 هزار تومن بهتره که همه جا بتونم باهاش برم یا یه کفش بخرم 50 هزار تومن اما هیچ جایی نتونم ازش استفاده کنم؟با شرایط همراه اول و ایرانسل وقتی شما نمیتونی (به گفته خودتون) بیشتر از 500 مگ توی ماه استفاده کنی نباید 10000 تومن باشه اگر بخوای یک تناسب ساده ببندی باید 3000 تومن در ماه باشه.اصلا" بیان 500 گیگ در ماه بدن 10000 تومن به چه درد من مصرف کننده میخوره؟ اینکه دلیل بر ارزونتر بودنشون نیست این دلیل بر اینه که من مصرف کننده رو احمق فرض کردن (البته این نظر شخصی بنده هست) به هر حال از قدیم گفتن هر چی پول میدی آش میخوری.
اما با اون قسمت از حرفاتون موافقم که اگر انحصار رایتل به پایان برسه (انشاا... تعالی :n02:) وضع برای من و شمای مصرف کننده خیلی بهتر میشه و وقتی رقابت باشه قطعا" هم کیفیت ارائه محصول بالا میره و هم قیمت پائین میاد و از اینحالتی که الان رایتل داره ( حالت همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه) خارج میشه و مجبور میشن به تعهدشون عمل کنن.
بازم تاکید میکنم بنده به هیچ وجه از عملکرد رایتل دفاع نمیکنم و جزء منتقدان سر سخت رایتل هستم اما به صورت اصولی و منطقی.
اما مورد بعدی هم مورد انحصار هست و نه به گفته شما دزدی که اونم جای بحث داره ولی من دیگه حال تایپ کردن ندارم اگه لازم شد بعدا" در موردش با هم صحبت میکنیم :n02::n12::11:

1-آیا قیمت خدمات ایرانسل با احتساب اون 8% میشه 13500تومان؟!
2-من بسته 1مگ رایتل خریده بودم در حالی که مدارک هم بارگذاری کرده بودم و تایید هم شده بود سرعت دانلود به من میداد روی 20کیلو زنگ میزنم اپراور میگم آقا وضعیت خطتون چرا اینطوریه میگه طبیعیه کیفیت سرویس ما متغییره! رایتل ظاهراً فقط و فقط پولی که از مردم میگیره ثابته و تپل !
3- بله با وضعیت فعلی ایرانسل و همراه اول اصلاً نمیشه از نت استفاده کرد به نظر من ولی شما شهریور هم ببین که این 2اپراتور مهم کشور وارد نسل سوم می شوند و دیگه اثری از رایتل باقی نمی مونه! اپراتوری که در توسعه شبکه خودش در همین تهران مشکل داره چه طوری می خواد رقابت کنه! فقط داره دروغ تحویل ملت میده!
4- بازم میگم قیمت خدمات اینترنت رایتل فوق العاده بالاست شما حالا دوست نداری قبول کنی مشکلی نداره شهریور ماه بقیه هم نسل سه میدن اونوقت خودت مقایسه کن و ببین قیمت بسته های نسل 3 سایر اپراتورها چند خواهد بود...
5-اتفاقاً دزدیه و خلاف حرف خود مدیر عامل عمل کردن! اومده آبان 92آقای صدری گفته قیمت بسته های اینترنت رایتل 50% کاهش پیدا می کنه برای جای گیری در سبد خانوار ولی قیمت بسته ها همون می مونه که هیچ نیم گیگ اضافه می کنند می گند کاهششششش قیمت بسته های رایتل! این کاهش قیمته به نظر شما اونم کاهش قیمت 50% که مجید صدری ازش صحبت کرده بود؟!

kasra2012
13-05-2014, 09:47
2-من بسته 1مگ رایتل خریده بودم در حالی که مدارک هم بارگذاری کرده بودم و تایید هم شده بود سرعت دانلود به من میداد روی 20کیلو زنگ میزنم اپراور میگم آقا وضعیت خطتون چرا اینطوریه میگه طبیعیه کیفیت سرویس ما متغییره! رایتل ظاهراً فقط و فقط پولی که از مردم میگیره ثابته و تپل !
3- بله با وضعیت فعلی ایرانسل و همراه اول اصلاً نمیشه از نت استفاده کرد به نظر من ولی شما شهریور هم ببین که این 2اپراتور مهم کشور وارد نسل سوم می شوند و دیگه اثری از رایتل باقی نمی مونه! اپراتوری که در توسعه شبکه خودش در همین تهران مشکل داره چه طوری می خواد رقابت کنه! فقط داره دروغ تحویل ملت میده!
4- بازم میگم قیمت خدمات اینترنت رایتل فوق العاده بالاست شما حالا دوست نداری قبول کنی مشکلی نداره شهریور ماه بقیه هم نسل سه میدن اونوقت خودت مقایسه کن و ببین قیمت بسته های نسل 3 سایر اپراتورها چند خواهد بود...
5-اتفاقاً دزدیه و خلاف حرف خود مدیر عامل عمل کردن! اومده آبان 92آقای صدری گفته قیمت بسته های اینترنت رایتل 50% کاهش پیدا می کنه برای جای گیری در سبد خانوار ولی قیمت بسته ها همون می مونه که هیچ نیم گیگ اضافه می کنند می گند کاهششششش قیمت بسته های رایتل! این کاهش قیمته به نظر شما اونم کاهش قیمت 50% که مجید صدری ازش صحبت کرده بود؟!

مطمین باشید همراه اول یا ایرانسل با ورود به نسل3 در شهریور ماه(ک به نظر من کلی زمان میبره تا وارد بشوند) قیمت بسته هاشون دیگه از 128 با حجم 2گیگ ماهی 10 تومن ک کمتر نمیشه تاز گرون تر هم میشه چون وقتی دارن نسل2 رو این قییمت میدن نمیان نسل3 ک کیفیتش خیلی بهتره و کلی دکلاش هزینه برداشته رو ارزون تر بدن....

dj77
13-05-2014, 09:54
مطمین باشید همراه اول یا ایرانسل با ورود به نسل3 در شهریور ماه(ک به نظر من کلی زمان میبره تا وارد بشوند) قیمت بسته هاشون دیگه از 128 با حجم 2گیگ ماهی 10 تومن ک کمتر نمیشه تاز گرون تر هم میشه چون وقتی دارن نسل2 رو این قییمت میدن نمیان نسل3 ک کیفیتش خیلی بهتره و کلی دکلاش هزینه برداشته رو ارزون تر بدن....

طرز فکر شما اینه! باید دید :n01:

چند ماهی به لانچ 3G نمانده و در نهایت تمامی اپراتور ها امکان استفاده از پهنای باند 3G را دارند.
در شبکه ایرانسل تمامی تجهیزات نسل سوم مطابق با آخرین فناوری روز ارائه شده در نسل سوم در دنیا از مدتها قبل از لایه Core سوئیچ ها تا حتی رادیویی خریداری وارد آماده سازی و نصب شده. تمامی دکلها قابلیت ارتقا به نسل سوم و حتی چهارم را دارند.
فقط لینکها نیاز به اعلام فرکانس اختصاصی هست چون تجهیزات هر رنج فرکانس متفاوت است.
اما با هوشمندی کارشناسان و متخصصان ایرانسلی، حدود رنج فرکانسی مشخص شده و حتی در لایه رادیویی نیز آماده سازی صورت گرفته.
در صورت عدم بروز شرایط غیر قابل پیش بینی (ویژه شرایط کشور) طی دو تا سه ماه پس از دریافت مجوز به طور فراگیر در کشور نسل سوم توسط ایرانسل لانچ خواهد شد. این زمان برای همراه اول بین 7 تا 8 ماه اعلام شده و تنها منطقه ای که آمادگی کامل نسل سوم را برای همراه اول دارد مرودشت هست، سایر مناطق اکثر دکلهای همراه اول باید بروز رسانی فیزیکی و نصب تجهیزات صورت گیرد.

arash59b
13-05-2014, 10:01

ایرانسل و همراه اول چندین سال پیش تجهیزات رو خریدن و احتیاجی هم به نصب دکل جدید ندارن

حتی اگه قیمت اشون هم بالاتر از رایتل باشه بازهم این رایتل هست که به فنا میره کی میاد پوشش 100 درصدی رو ول می کنه برای یه مقدار ارزون تر میره از پوشش بسیار ناقص رایتل استفاده کنه

وقتی من سیمکارت همراه اول یا ایرانسل دارم چرا باید یه شماره جدید بگیرم که بعدش باید بین دوست و اشنا جاش بندازم ترجیح میدم همون با سیمکارت اصلی خودم هر دوکار تماس و اینترنت رو انجام بدم حالا یه مقدار گرون تر

tranceyou
13-05-2014, 10:02
دوستان رایتلی عزیز سلام ، آقا یه سوال داشتم من سیم کارت اعتباری از نمایشگاه تهیه کردم اول اینکه سرعتش
فوق العاده ضعیفه و دوم اینکه من اینجا کلمه 128 رو نمیبینم توی طرح ها یعنی سرعت اولیه کمتر از 128 هست؟

dj77
13-05-2014, 10:08
دوستان رایتلی عزیز سلام ، آقا یه سوال داشتم من سیم کارت اعتباری از نمایشگاه تهیه کردم اول اینکه سرعتش
فوق العاده ضعیفه و دوم اینکه من اینجا کلمه 128 رو نمیبینم توی طرح ها یعنی سرعت اولیه کمتر از 128 هست؟

پایه=128
حرفه ا=1مگ
پیشرفته=512(حذف شده)

شبکه رایتل کشش حجم مشتریکن زیاد رو نداره به خاطر زیرساخت ضعیف رایتل این مشکلات پیش میاد. حتی اپراتورهای خودشون هم میگن افت سرعت طبیعیه! خیلی جالبه....

در ضمن اینم بگم که رایتل برای شونه خالی کردن از تعهدات خودش که برای مثال کسی بسته حرفه ای بخره و سرعتش باشه روی 20کیلو نتونه به وزارت ارتباطات شکایت کنه که آقا اینها اشتراک 1به 8 رو رعایت نمی کنند و این خودش تخلف آشکاره اومده سرعتها رو بطور کامل ور داشته که بگه بسته 1مگی نیست که! حرفه ای هست! ...

AryanLand
13-05-2014, 10:45

سلام.

1:شما اصلا" نوشته های منو خوندید؟ من گفتم با 8% قیمت میشه 13500 تومن؟ من گفتم تفاوت قیمت 3500 تومنی که شما می گید نیست.
2:همه جای دنیا شرایط اینترنت متغیره ولی پولی که میگیرن ثابته.
3:دوست عزیز بنده سنگ رایتل یا هیچ شرکت دیگه ای رو به سینه نمیزنم و برام فرقی نمیکنه کدوم اپراتور هر کدوم بهتر باشه از همون استفاده میکنم،منتها شما خیلی دل خوش به شهریور نباشید شهریور تازه دوره انحصار تموم میشه تا بخوان راه اندازی کنن و البته قبلش مجوز بگیرن خودش زمان میبره.حتما" میدونید دوره انحصار تموم میشه اما دیگران هنوز مجوز ندارن و باید اول مجوز بگیرن.ضمن اینکه حتما" میدونید اتمام دوره انحصار رو منوط کردن به رومینگ ملی؟و این یعنی قبل از اینکه ایرانسل و همراه اول بتونن از تجهیزات خودشون استفاده کنن این رایتل هست که از تجهیزاتشون استفاده میکنه و بسیاری از مشکلاتش از جمله سراسری نبودن حل میشه.
4: من نگفتم قیمت رایتل پائینه گفتم با توجه به شرایط و قیمتهای دو اپراتور دیگه عقل سالم حکم میکنه که آدم گرون رو بخره ولی بتونه استفاده کنه نه اینکه ارزونتره رو بگیره ولی کلا" نتونه استفاده کنه.و اینکه اگر قرار باشه مقایسه بشه (که من اعتقادی به این قضیه ندارم اما شما به کل فقط مقایسه میکنید) با توجه به شرایط موجود رایتل 2 تومن گرون نیست بلکه ایرانسل و همراه اول 6 تومن نسبت به رایتل گرونتر هستن.
5: اما در مورد آخر آقای صدری در مصاحبه 1/10/92 گفتن بزودی "قیمت بسته‌های جدید اینترنت نسبت به قبل به نصف کاهش می‌یابد " نگفته قیمت اینترنت میاد پائین گفته قیمت بسته ها نصف میشه که شده بله دقیقا" با همون نیم گیگ اضافه شدن یعنی کاهش 50 درصدی قیمت بسته .
ضمن اینکه این کاهش قیمت ربطی به رایتل نداشت،یعنی اگر با خودشون بود این کار رو نمیکردن این کار به علت مصوبات شرکت زیر ساخت بود و تمام شرکتهای ارائه دهنده اینترنت همین کارو کردن و با حجمها بازی کردن و قیمت فعلیشونو پائین نیاوردن.حالا شما میخوای بهش بگی دزدی،مختارید. :11:

dj77
13-05-2014, 11:03
سلام.

1:شما اصلا" نوشته های منو خوندید؟ من گفتم با 8% قیمت میشه 13500 تومن؟ من گفتم تفاوت قیمت 3500 تومنی که شما می گید نیست.
2:همه جای دنیا شرایط اینترنت متغیره ولی پولی که میگیرن ثابته.
3:دوست عزیز بنده سنگ رایتل یا هیچ شرکت دیگه ای رو به سینه نمیزنم و برام فرقی نمیکنه کدوم اپراتور هر کدوم بهتر باشه از همون استفاده میکنم،منتها شما خیلی دل خوش به شهریور نباشید شهریور تازه دوره انحصار تموم میشه تا بخوان راه اندازی کنن و البته قبلش مجوز بگیرن خودش زمان میبره.حتما" میدونید دوره انحصار تموم میشه اما دیگران هنوز مجوز ندارن و باید اول مجوز بگیرن.ضمن اینکه حتما" میدونید اتمام دوره انحصار رو منوط کردن به رومینگ ملی؟و این یعنی قبل از اینکه ایرانسل و همراه اول بتونن از تجهیزات خودشون استفاده کنن این رایتل هست که از تجهیزاتشون استفاده میکنه و بسیاری از مشکلاتش از جمله سراسری نبودن حل میشه.
4: من نگفتم قیمت رایتل پائینه گفتم با توجه به شرایط و قیمتهای دو اپراتور دیگه عقل سالم حکم میکنه که آدم گرون رو بخره ولی بتونه استفاده کنه نه اینکه ارزونتره رو بگیره ولی کلا" نتونه استفاده کنه.و اینکه اگر قرار باشه مقایسه بشه (که من اعتقادی به این قضیه ندارم اما شما به کل فقط مقایسه میکنید) با توجه به شرایط موجود رایتل 2 تومن گرون نیست بلکه ایرانسل و همراه اول 6 تومن نسبت به رایتل گرونتر هستن.
5: اما در مورد آخر آقای صدری در مصاحبه 1/10/92 گفتن بزودی "قیمت بسته‌های جدید اینترنت نسبت به قبل به نصف کاهش می‌یابد " نگفته قیمت اینترنت میاد پائین گفته قیمت بسته ها نصف میشه که شده بله دقیقا" با همون نیم گیگ اضافه شدن یعنی کاهش 50 درصدی قیمت بسته .
ضمن اینکه این کاهش قیمت ربطی به رایتل نداشت،یعنی اگر با خودشون بود این کار رو نمیکردن این کار به علت مصوبات شرکت زیر ساخت بود و تمام شرکتهای ارائه دهنده اینترنت همین کارو کردن و با حجمها بازی کردن و قیمت فعلیشونو پائین نیاوردن.حالا شما میخوای بهش بگی دزدی،مختارید. :11:

1-شما چی نوشته های منو خوندید درباره دوره انحصار؟!
2-همه جای دنیا اپراتور سرعت 1مگ رو میکنه تو پاچه ملت32هزار تومن بعد سرعت دانلودش میاد روی 20کیلو نه؟! به من که دیگه نگو! من از نسل چهر هم تو دبی استفاده کردم سرعت سیم بدون خرید بسته روی 16مگ بسته شده!
3-شما آیا می دونید ایرانسل و همراه اول تا 2ماه آینده رومینگ ملی رو راه اندازی می کنند؟!
4-میگم شما رایتل هم بستشو بکنه 20تومن میگی آقا دستت درد نکنه خوب کردی!
5-من اگر مصاحبه آقای مجید صدری درباره کاهش50% قیمت بسته های اینترنت درآبان92 نشون شما دادم اینجا چی؟! بعد ببینم نکنه کاهش قیمت منظورش تفزایش گیگ بوده ما بد برداشت کردیم؟! :n08:
اون مصوبه 181هم که منظوره شما هست فقط برای شرکتهای PAP بوده نه اپراتورهای همراه! پس بحث رو قاطی نکن با هم. در ضمن به نظر شما 7ماه زمان کمی بوده برای کاهش قیمت بسته ها یا مثلاً وزرات ارتباطات پدر کشتگی داره که رایتل بخواد قیمتهاشو بیاره پایین بگن نه شما حق نداری از دزدی خودت کوتاه بیایی!
به خدا گوش ملت از این حرفها پره! هم شما خوب میدونی هم من که وقتی انحصار تموم بشه مشتریان رایتل تنزل بسیار شدیدی پیدا می کنه
حتی ایرانسل که الان نسل دوم هست نسبت به رایتل خدمات ارزش افزوده بسیار بسیار زیادتری داره! شما اگر یادت باشه ایرانسل سال اولی که اومد تعرفه های مکالمه رنگی ارایه داد که هنوز هم هست وقیمتهاشو نصف کرده ولی رایتل هنوز که هنوزههههه یه بسته مکالمه نداره که نداره!

kasra2012
13-05-2014, 11:20
1-شما چی نوشته های منو خوندید درباره دوره انحصار؟!
2-همه جای دنیا اپراتور سرعت 1مگ رو میکنه تو پاچه ملت32هزار تومن بعد سرعت دانلودش میاد روی 20کیلو نه؟! به من که دیگه نگو! من از نسل چهر هم تو دبی استفاده کردم سرعت سیم بدون خرید بسته روی 16مگ بسته شده!
3-شما آیا می دونید ایرانسل و همراه اول تا 2ماه آینده رومینگ ملی رو راه اندازی می کنند؟!
4-میگم شما رایتل هم بستشو بکنه 20تومن میگی آقا دستت درد نکنه خوب کردی!
5-من اگر مصاحبه آقای مجید صدری درباره کاهش50% قیمت بسته های اینترنت درآبان92 نشون شما دادم اینجا چی؟! بعد ببینم نکنه کاهش قیمت منظورش تفزایش گیگ بوده ما بد برداشت کردیم؟! :n08:
اون مصوبه 181هم که منظوره شما هست فقط برای شرکتهای PAP بوده نه اپراتورهای همراه! پس بحث رو قاطی نکن با هم. در ضمن به نظر شما 7ماه زمان کمی بوده برای کاهش قیمت بسته ها یا مثلاً وزرات ارتباطات پدر کشتگی داره که رایتل بخواد قیمتهاشو بیاره پایین بگن نه شما حق نداری از دزدی خودت کوتاه بیایی!
به خدا گوش ملت از این حرفها پره! هم شما خوب میدونی هم من که وقتی انحصار تموم بشه مشتریان رایتل تنزل بسیار شدیدی پیدا می کنه
حتی ایرانسل که الان نسل دوم هست نسبت به رایتل خدمات ارزش افزوده بسیار بسیار زیادتری داره! شما اگر یادت باشه ایرانسل سال اولی که اومد تعرفه های مکالمه رنگی ارایه داد که هنوز هم هست وقیمتهاشو نصف کرده ولی رایتل هنوز که هنوزههههه یه بسته مکالمه نداره که نداره!

2.شما هم اینو به من نگو چون من از 4g lte هم اتصالات تو دبی هم o2 در المان و هم att امریکا استفاده کردم....درسته اونا عالین اما نباید با ایرانی ک 500 سال عقب تره مقایسه بشه....
خوب رومینگ ملی رو بزنن مجبورن با رایتل شیر کنن ک مشکل پوشش و کیفیت رایتل برطرف میشه فقط میمونه قیمت ک اونم تو همین رنجا میچرخه....
بحث سرعتم ک این قانون های مسخرست نمیزاره سرعت بالا بده
رایتل بسته دکا رو گذاشته دیگه

dj77
13-05-2014, 11:35
2.شما هم اینو به من نگو چون من از 4g lte هم اتصالات تو دبی هم o2 در المان و هم att امریکا استفاده کردم....درسته اونا عالین اما نباید با ایرانی ک 500 سال عقب تره مقایسه بشه....
خوب رومینگ ملی رو بزنن مجبورن با رایتل شیر کنن ک مشکل پوشش و کیفیت رایتل برطرف میشه فقط میمونه قیمت ک اونم تو همین رنجا میچرخه....
بحث سرعتم ک این قانون های مسخرست نمیزاره سرعت بالا بده
رایتل بسته دکا رو گذاشته دیگه

ببین جواب منو کامل نمیدی شما :n09: حالا عب نداره من جواب همین مواردی که مطرح شده رو میدم:

در رومینگ ملی در صورتیکه هزینه قرارداد رومینگ ملی در بخش اینترنت همراه توسط رایتل به اپراتورهای میزبان پرداخت شود مشترکان رایتل می توانند مثلا در شبکه ایرانسل از GPRS و یا 3G در صورت وجود پوشش استفاده کنند.

سیاست اصلی رایتل ایجاد پوشش مناسب در مراکز شهرها و مناطق پر ترافیک هست، چون هزینه رومینگ نسبتا بالا هست و بر مبنای ترافیک استفاده شده از شبکه میزبان باید پرداخت شود.

حال اینکه رومینگ ملی چه زمانی و در چه ابعادی توسط دو اپراتور قالب ایرانسل و همراه اول ارائه شود بعد از مذاکراتی که در جریان هست اعلام خواهد شد.

یکی از اصلی ترین دلایل عدم تمایل اپراتورها به دادن سرویس رومینگ ملی، هزینه بسیار بالایی هست که صرف گسترش شبکه شده. همراه اول و ایرانسل در طول این سالها برای ایجاد زیرساخت و پوشش مطلوب هزینه و سرمایه گذاری زیادی کردند. حال اینکه یک اپراتور تازه تاسیس به دلیل سو مدیریت خود برای جبران ضعف فعالیتش از حاصل دست رنج دیگر اپراتورها استفاده کند اخلاقی نیست.

خوب با ایرانسل که مقایسه نکنیم با خارج هم که مقایسه نکنیم با اینترنت پرسرعت هم که اصلاً مقایسه نکنیم! چون رایتل از مریخ اومده ! می دونی!
چطور این قانون به قول شما مسخره فقط و فقط برای رایتل هست و شرکتهای PAP دارن تا 10مگ هم ارایه میدن به مشترک؟!
گفتی بسته دکا:n19:شما الان چندنفر از مخاطبین گوشیتون رایتل دارند که بسته دکا بزنی و 10000دقیقه باهاشون مالمه کنی در ماه؟! مخاطبین گوشی من که حدود 400تا500نفر هستند کلا 3نفر رایتل خریدند که 2نفرشون هم خاموش کردند به دلیل خدمات بالای رایتل و قیمتهای مناسبش
حتماً هم می دونی که بسته دکا فقط برای داخل شبکه قابل استفاده هست دیگه؟! پس نتیجه میگیریم رایتل هیچ بسته تخفیفی برای مکالمه نداره عملاً چون افرادی هم که رایتل داشتند الان یا خاموش کردند یا سیمشون اتوماتیک سوخته دیگه نرفتن دنبالش دوباره 7تومن بدن پول سیم کارت خودشون! مثل من!
رایتل خیلی خیلی ضعیف تر از اون چیزی که انتظار میرفت عمل کرده چه در زمینه قیمت گذاری چه در زمینه خدمات ارزش افزوده و واقعیت افزوده که الان شبکه ایرانسل که نسل2هست خیلی بیشتر خدمات ارزش افزوده داره نسبت به رایتل نسل سومی و همچنین با گذشت این همه سال نتونسته شهرها رو بطور کامل پوشش بده و حتی از تعهد قرارداد پوشش جاده ای خودش هم عقب تره!

kasra2012
13-05-2014, 11:46
ببین جواب منو کامل نمیدی شما :n09: حالا عب نداره من جواب همین مواردی که مطرح شده رو میدم:

در رومینگ ملی در صورتیکه هزینه قرارداد رومینگ ملی در بخش اینترنت همراه توسط رایتل به اپراتورهای میزبان پرداخت شود مشترکان رایتل می توانند مثلا در شبکه ایرانسل از GPRS و یا 3G در صورت وجود پوشش استفاده کنند.

سیاست اصلی رایتل ایجاد پوشش مناسب در مراکز شهرها و مناطق پر ترافیک هست، چون هزینه رومینگ نسبتا بالا هست و بر مبنای ترافیک استفاده شده از شبکه میزبان باید پرداخت شود.

حال اینکه رومینگ ملی چه زمانی و در چه ابعادی توسط دو اپراتور قالب ایرانسل و همراه اول ارائه شود بعد از مذاکراتی که در جریان هست اعلام خواهد شد.

یکی از اصلی ترین دلایل عدم تمایل اپراتورها به دادن سرویس رومینگ ملی، هزینه بسیار بالایی هست که صرف گسترش شبکه شده. همراه اول و ایرانسل در طول این سالها برای ایجاد زیرساخت و پوشش مطلوب هزینه و سرمایه گذاری زیادی کردند. حال اینکه یک اپراتور تازه تاسیس به دلیل سو مدیریت خود برای جبران ضعف فعالیتش از حاصل دست رنج دیگر اپراتورها استفاده کند اخلاقی نیست.

خوب با ایرانسل که مقایسه نکنیم با خارج هم که مقایسه نکنیم با اینترنت پرسرعت هم که اصلاً مقایسه نکنیم! چون رایتل از مریخ اومده ! می دونی!
چطور این قانون به قول شما مسخره فقط و فقط برای رایتل هست و شرکتهای PAP دارن تا 10مگ هم ارایه میدن به مشترک؟!
گفتی بسته دکا:n19:شما الان چندنفر از مخاطبین گوشیتون رایتل دارند که بسته دکا بزنی و 10000دقیقه باهاشون مالمه کنی در ماه؟! مخاطبین گوشی من که حدود 400تا500نفر هستند کلا 3نفر رایتل خریدند که 2نفرشون هم خاموش کردند به دلیل خدمات بالای رایتل و قیمتهای مناسبش
حتماً هم می دونی که بسته دکا فقط برای داخل شبکه قابل استفاده هست دیگه؟! پس نتیجه میگیریم رایتل هیچ بسته تخفیفی برای مکالمه نداره عملاً چون افرادی هم که رایتل داشتند الان یا خاموش کردند یا سیمشون اتوماتیک سوخته دیگه نرفتن دنبالش دوباره 7تومن بدن پول سیم کارت خودشون! مثل من!
رایتل خیلی خیلی ضعیف تر از اون چیزی که انتظار میرفت عمل کرده چه در زمینه قیمت گذاری چه در زمینه خدمات ارزش افزوده و واقعیت افزوده که الان شبکه ایرانسل که نسل2هست خیلی بیشتر خدمات ارزش افزوده داره نسبت به رایتل نسل سومی و همچنین با گذشت این همه سال نتونسته شهرها رو بطور کامل پوشش بده و حتی از تعهد قرارداد پوشش جاده ای خودش هم عقب تره!

ببینید رایتل رو فقط میشه با خودش مقایسه کرد چون اعجوبه ای در ایرانه.....
الان من تمامه دوستام رایتل دارن.....دانشگاه به همه هدیه داد خیلیا هم از قبل داشتن....
تو هیچ جای دنیا pap رو با اپراتور موبایل مقایسه نمی کنند.....خود بنده 2 سال امریکا بودم....سرعت دانلود با att در حدود 3 4 مگابایت برثانیه بود اما شبکه کابلی att ک خونه داستم 50 مگابایت برثانیه سرعت دانلود بود......تازه از لحاظ قیمت اصلا قابل مقایسه نیست....
چون خونه با 50 دلار خط تلفن و اینترنت رو داشتم....اما 2 گیگ اینترنت حدوده 30 دلار خرج بر میداشت

dj77
13-05-2014, 12:00
ببینید رایتل رو فقط میشه با خودش مقایسه کرد چون اعجوبه ای در ایرانه.....
الان من تمامه دوستام رایتل دارن.....دانشگاه به همه هدیه داد خیلیا هم از قبل داشتن....
تو هیچ جای دنیا pap رو با اپراتور موبایل مقایسه نمی کنند.....خود بنده 2 سال امریکا بودم....سرعت دانلود با att در حدود 3 4 مگابایت برثانیه بود اما شبکه کابلی att ک خونه داستم 50 مگابایت برثانیه سرعت دانلود بود......تازه از لحاظ قیمت اصلا قابل مقایسه نیست....
چون خونه با 50 دلار خط تلفن و اینترنت رو داشتم....اما 2 گیگ اینترنت حدوده 30 دلار خرج بر میداشت

میگم از مریخ اومده :n08:
بله شما هم درآمد آمریکا رو با اینجا مقایسه نکنید :n01: اونجا فرد چند دلار درماه درآمد داره و اون 50دلار چند درصد از حقوقش میشه اینجا فرد در ماه چقدر درآمد داره و هزینه اینترنت رایتل چند درصد از درآمدش میشه؟!
بازم میگم رایتل اصلاً اونطوری که باید عمل میکرد نکرد و خدمات ارزش افزوده ای ضعیف تر از شبکه نسل 2 در کشور داره که مشا به یه فرد خارجی بگی واقعاً خندش میگیره! :n02: رایتل هنوز نتونسته یه پوشش درست در منطقه کتاب خونه ملی ایجاد کنه و آنتن یا 1خطه یا میره! خود من حتی سیم دایمی و اعتباری رایتل دارم که سرجمع میشه 6تا همش هم خاموش کرد م گذاشتم کنار. خوب چرا وقتی یه اپراتور خدمات درست ارایه بده باید مشترک ازش دل زده بشه؟
ایشالله شهریور هم میرسه و اونوقت این عجوبه به قول شما :n08: با سایر اپراتورهای نسل سه مقایسه میشه :n26:
مدیرعامل رایتل اومده گفته اینترنت ما از دیگر اپراتورها و شرکتهای اینترنتی گران تره بعد شما میگی مقایسه نکن شما :n08: خیلی جالبه که شما مخالف سرویسهای رایتل هست موافق بودی که دیگه هیچی... :n02: شما اصلاً جواب بحثهای فنی رو نمی دیند و دوست دارید به سفسطه کردن خودتون ادامه بدید. من میگم رایتل بعد از این همه فعالیت حتی 1طرح مکالمه نداره شما میگی دانشگامون :n13: من میگم وقتی میخوای بری فرودگاه اصلاً تو جاده قم چیزی به اسم آنتن وجود نداره شما میگی رومینگ آقا رومینگ :n20: رایتل هم با این دوره انحصارش فقط و فقط باعث عقب موندن نسل سوم در کشور ما شد و اینو ثابت کرد که با 3G هم میشه اینترنت 128به ملت داد روی شبکه ای که تا 42مگ قابلیت ارتقاء سرعت داره ولی رایتل به هیچ وجه همچین زیر ساختی نداره!

Mr.World.Wide
13-05-2014, 14:43
ای خدا
چه اشتباهی کردم پسر رایتل خریدم
خود کارشناس های ..ششون همونجا دم نمایشگاه گفتن که سرعت فابریکش 128 هست
بهش میگم خب 128 یعنی حتی اگر 1 به هشت هم حساب کنیم من حداقل باید 16 کیلو سرعت دانلودم بشه
میگفت شما برو و این سایت های تست سرعت رو ببین نوشته سرعت ش 128 هست و تا سرعت سه مگ هم به راحتی میرسه
بعد اومده ریزالت تست رو گذاشته و به خیالش ما همه نفهم و بیشعوریم و میگه ببینه تا سه مگ هم میره
بهش میگم مرد حسابی اونجا رو که نتیجه من رو نوشته ببین 0.02 هستش
این یعنی افتضاح
جلو خودش از سرور های داخل ایران از سافت گذر یه فایل رو دانلود کردم و با دانلود منیجر سرعت دانلودم به 5 کیلو هم نمیرسید
این ظلم نیست به خدا؟؟؟
بهش میگم چه فرقی هست بین این نسل سوم و جی پی ار اس ایرانسل؟؟
میخنده و با مسخره میگه هههه gprs که کلا سیستمش فرق داره و سرعتش پایینه
بهش گفتم نکنه سرعت شما موشکه؟؟
میگه خب 128 همین هست
میگم مرد حسابی مگه ما تا به حال سرعت 128 تو عمرمون ندیدیم؟؟؟
به خدا این رفتار های اینها و این توهین اینها به شعور ملت خیلی رو اعصابه

kasra2012
13-05-2014, 14:54
ای خدا
بهش میگم خب 128 یعنی حتی اگر 1 به هشت هم حساب کنیم من حداقل باید 16 کیلو سرعت دانلودم بشه
میگفت شما برو و این سایت های تست سرعت رو ببین نوشته سرعت ش 128 هست و تا سرعت سه مگ هم به راحتی میرسه
بعد اومده ریزالت تست رو گذاشته و به خیالش ما همه نفهم و بیشعوریم و میگه ببینه تا سه مگ هم میره
این یعنی افتضاح
جلو خودش از سرور های داخل ایران از سافت گذر یه فایل رو دانلود کردم و با دانلود منیجر سرعت دانلودم به 5 کیلو هم نمیرسید
این ظلم نیست به خدا؟؟؟
میگه خب 128 همین هست

شما کدوم منطقه هستید؟
به 200 زنگ بزنید و بگید....
منم اوایل این مشکل رو داشتم اما از دیشب سرعتم شد 32 و تو تست هم 300 400 نشون میده

Mr.World.Wide
13-05-2014, 14:56
شما کدوم منطقه هستید؟
به 200 زنگ بزنید و بگید....
منم اوایل این مشکل رو داشتم اما از دیشب سرعتم شد 32 و تو تست هم 300 400 نشون میده

من قمم
چندبار زنگ زدم
همش یه جواب میدن
اعصابم بهم میریزه
به شعور ادم توهین میشه

Joaquin
13-05-2014, 15:34
ای خدا
این یعنی افتضاح
این ظلم نیست به خدا؟؟؟
میگه خب 128 همین هست
طرح 128 برای من تا 30 میرسه و طرح 1 مگ تا 180 هم میرسه.

Mr.World.Wide
13-05-2014, 15:36
برای من طرح 1 مگ تا 180 هم میرسه.

بیخیال دوست عزیز
همین چند پست قبل گفتش که یه مگ داره ولی سرعتش به پنجاه هم نمیرسه

kasra2012
13-05-2014, 15:39
بیخیال دوست عزیز

گفتم ک به خیلی چیزا ربط داره.....
من تا سه روز پیش سرعت دانلود 3 کیلو بایت بود...چند بار زنگ زدم به 200 دو سه بار قطع و وصل کردم الان سرعتم 30 دانلودش 423 هم تست گرفتم

kasra2012
13-05-2014, 15:40
طرح 128 برای من تا 30 میرسه و طرح 1 مگ تا 180 هم میرسه.

شما کدوم منطقه هستید؟

SJDVampire
13-05-2014, 17:31
سلام.

:n02::n12::11:

سلام
با ۱۰۰۰۰ تومن شارژ ایرانسل و وارد کردن کد شارژ از طریق کد ۱۴۵ میتونید ۲ گیگ اینترنت ۱ ماهه بگیرید.
بدون دادن یک ریال بیشتر

dj77
13-05-2014, 17:51
ای خدا
این یعنی افتضاح
این ظلم نیست به خدا؟؟؟
میگه خب 128 همین هست

آقا اینها خودشونو مسخره کردند! رایتل اصلاً پهنای باند نداره! وگرنه مگه میشه شبکه نسل 3 بیاد 128کیلو بده شما به یه خارجی بگی شبکه نسل 3 داره 128کیلوبیت میده خندش میگیره! من تو همون نمایشگاه خدا شاهده با اینترنت ایرانسل وصل شدم راحت فیس بوک رو باز کرد داشت 50کیلو مینداخت برام رایتل اصلاً زیرساخت نداره! شهریور هم بقیه نسل سه بدن باید بره کشک بسابه برا خودش.... فقط چیزی که توسرویسهاش ثابته هزینه بسیار بالایی هست که بابت این سرویسها از ملت میگیره میگم که من بسته 1مگ خریده بودم سرعت دانلودم به زور به 20کیلو میرسید! زنگ زدم 200اپراتور رایتل میگه سرعت متغییره ثابت نیست! علنناً داره میگه همینی که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه! منم کلاً خاموش کردم گذاشتمش کنار چندین ماهه قبضشم پرداخت نکردم. بسه دیگه هر چی پول ریختیم تو جیب این دزدها. :n15:

AryanLand
13-05-2014, 22:27
سلام
با ۱۰۰۰۰ تومن شارژ ایرانسل و وارد کردن کد شارژ از طریق کد ۱۴۵ میتونید ۲ گیگ اینترنت ۱ ماهه بگیرید.
بدون دادن یک ریال بیشتر

سلام.

دوست عزیز شما وقتی 10000 تومن سیم کارتت رو شارژ کنی که سیمکارتت موجودیش 10000 تومن نمیشه ،موجودی سیم کارت شما میشه 9200 تومن یعنی همون اول 8 درصد از شما کم میشه .در مورد خط دائمی هم 8% میاد روی قبضتون منچون دائمی دارم میتونم قبض رو بهتون نشون بدم که بصورت واضح زده مالیات بر ارزش اقزوده و به مبلغ اضافه شده. :11:

AryanLand
13-05-2014, 22:30
آقا اینها خودشونو مسخره کردند! رایتل اصلاً پهنای باند نداره! وگرنه مگه میشه شبکه نسل 3 بیاد 128کیلو بده شما به یه خارجی بگی شبکه نسل 3 داره 128کیلوبیت میده خندش میگیره! من تو همون نمایشگاه خدا شاهده با اینترنت ایرانسل وصل شدم راحت فیس بوک رو باز کرد داشت 50کیلو مینداخت برام رایتل اصلاً زیرساخت نداره! شهریور هم بقیه نسل سه بدن باید بره کشک بسابه برا خودش.... فقط چیزی که توسرویسهاش ثابته هزینه بسیار بالایی هست که بابت این سرویسها از ملت میگیره میگم که من بسته 1مگ خریده بودم سرعت دانلودم به زور به 20کیلو میرسید! زنگ زدم 200اپراتور رایتل میگه سرعت متغییره ثابت نیست! علنناً داره میگه همینی که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه! منم کلاً خاموش کردم گذاشتمش کنار چندین ماهه قبضشم پرداخت نکردم. بسه دیگه هر چی پول ریختیم تو جیب این دزدها. :n15:

سلام.

شما که به گفته خودتون چند ماهه استفاده نکردید از کجا میدونید الان چه جوریه؟ :11:

SJDVampire
13-05-2014, 23:16
سلام.

دوست عزیز شما وقتی 10000 تومن سیم کارتت رو شارژ کنی که سیمکارتت موجودیش 10000 تومن نمیشه ،موجودی سیم کارت شما میشه 9200 تومن یعنی همون اول 8 درصد از شما کم میشه .در مورد خط دائمی هم 8% میاد روی قبضتون منچون دائمی دارم میتونم قبض رو بهتون نشون بدم که بصورت واضح زده مالیات بر ارزش اقزوده و به مبلغ اضافه شده. :11:

منظورم رو متوجه نشدید
شایدم من بد گفتم
شما یه شارژ ۱۰ تومنی میگیرید، اما به جای اینکه کد شارژ رو با ۱۴۱ یا ۱۴۴ وارد کنید، اونو با ۱۴۵ وارد میکنید. بنابراین دیگه پول مالیات بر ارزش افزوده ای بهش اضافه نمیشه.
البته این طرح مربوط به سیمکارت اعتباریه

AryanLand
13-05-2014, 23:22
منظورم رو متوجه نشدید
شایدم من بد گفتم
شما یه شارژ ۱۰ تومنی میگیرید، اما به جای اینکه کد شارژ رو با ۱۴۰ یا ۱۴۴ وارد کنید، اونو با ۱۴۵ وارد میکنید. بنابراین دیگه پول مالیات بر ارزش افزوده ای بهش اضافه نمیشه.
البته این طرح مربوط به سیمکارت اعتباریه

سلام.
آهان پس کد شارژ مخصوص اینترنت ایرانسل هست.
درست میفرمائید بنده متوجه نشده بودم (چون گفتم خدمتتون من اعتباریش رو ندارم و از این کدهاش سر در نمیارم :n02:).
اصلا" اطلاع نداشتم که همچین کدی و همچین روشی موجود هست.از اطلاع رسانیتون سپاسگزارم.:11:

alireza20202003
14-05-2014, 00:12
3G رایتل واقعا افتضاحه، پشتیبانی هم که زنگ میزنی میگه منطقتون تو پوشش خارجیه ممکنه ایراد از آنتن دهی باشه. متاسفانه الان 3G فقط در انحصار رایتل هست که به ناحق این مدت انحصار تا شهریور تمدید شده که امیدوارم به هیچ وجه من الوجوه شاهد تمدید مجدد این زمان نباشیم ! در حال حاضر سرعت بنده با مودم رایتل به زور به 32 کیلوبایت میرسه (سرویس 512) اما سرعت مهم نیست مهم اینه که پیج به زور باز میشه اون هم به دلیل قطعی های مکرر که البته بعیده از آنتن دهی باشه چون قدرت سیگنال منفی 55 دسیبل هست. با وجود همراه اول حتی اگر قیمت 3G اون بعد از شهریور دو برابر رایتل باشه به سرعت به سمت اون خواهم رفت مخصوصا که در بعضی شهرستانها که بعضا میرم فقط همراه اول آنتن دهی داره و ایرانسل هم به زور آنتن داره. البته شاید با شکست انحصار وضعیت به نفع رایتلی ها بشه و رایتل کمی به فکر کیفیت سرویس باشه.

dj77
14-05-2014, 00:13
سلام.

ببین داری می پیچونی دیگه.. :n09::n09: دوستمون راست میگه با 145همون کارت شارژ 10تومنی بصورت مستقیم برات تبدیل میشه به 2گیگ اینترنت 1ماهه ولی در رایتل چی؟ قیمت بسته رو زده 12500تومن در حالی که عملاً از شما 13500تومن کم می کنه تا حجم اینترنت برای شما فعال کنه
درسته سیم من خاموش بوده ولی دوستان سیم رایتل میارند بعضی مواقع پیش من دوستم چون پسورد مدیرت حسابشو دارم میدونم داره 1مگ استفاده می کنه,اومده بود اینجا سر همین سرعت مشکل داشت اتفاقاً نرم افزار network speed رو براش نصب کردم از بازار هم زدم اتفاقا برنامه آپدیت کنه دیدم بالای 20کیلو نمیره اصلاً این در حالیه که سرورهای بازار در داخل کشور میزبانی می شوند :n01: گفتم شاید بازار مشکل داشته باشه رفتم سایت PHP.net فایل زدم برا دانلود دیدم نه خیر رایتل کلاً ب فنا رفته و حدس من درست بود...

چرا نمی خوای واقعیت رو قبول کنی شما؟! رایتل اصلاً خدمات مناسبی ارایه نمیده! فقط و فقط به دنبال بازگشت سرمایه خودش هست :n01:

AryanLand
14-05-2014, 00:28
ببین داری می پیچونی دیگه.. :n09::n09: دوستمون راست میگه با 145همون کارت شارژ 10تومنی بصورت مستقیم برات تبدیل میشه به 2گیگ اینترنت 1ماهه ولی در رایتل چی؟ قیمت بسته رو زده 12500تومن در حالی که عملاً از شما 13500تومن کم می کنه تا حجم اینترنت برای شما فعال کنه
درسته سیم من خاموش بوده ولی دوستان سیم رایتل میارند بعضی مواقع پیش من دوستم چون پسورد مدیرت حسابشو دارم میدونم داره 1مگ استفاده می کنه,اومده بود اینجا سر همین سرعت مشکل داشت اتفاقاً نرم افزار network speed رو براش نصب کردم از بازار هم زدم اتفاقا برنامه آپدیت کنه دیدم بالای 20کیلو نمیره اصلاً این در حالیه که سرورهای بازار در داخل کشور میزبانی می شوند :n01: گفتم شاید بازار مشکل داشته باشه رفتم سایت PHP.net فایل زدم برا دانلود دیدم نه خیر رایتل کلاً ب فنا رفته و حدس من درست بود...

چرا نمی خوای واقعیت رو قبول کنی شما؟! رایتل اصلاً خدمات مناسبی ارایه نمیده! فقط و فقط به دنبال بازگشت سرمایه خودش هست :n01:

سلام.

ببین گفتم اصلا" پستای منو نمیخونی ،نمیخونی دیگه:n02:
منکه تو اون مورد شارژ بعدش که دوستمون توضیح داد گفتم اصلا"نمیدونستم و قبول کردم و از اطلاع رسانیش تشکر هم کردم.:n09::n02:
در ضمن بابا من باید به چه زبونی بگم که منم مثل شما هستم،پول میدم و اینترنت میگیرم و اصلا" هم از خدمات رایتل راضی نیستم اما حرف من اینه که نقدمون باید منصفانه و منطقی باشه من الان 1مگ رایتل دارم سرعتم هم حدود 60 70 هست (البته بالاتر میره پائین تر هم میاد حدود متوسط رو عرض میکنم) اما والا اصلا" راضی نیستم و توی این 2 سه روز گذشته 2 بار زنگ زدم و شکایت کردم از سرعتشون ولی این دلیل نمیشه که بیام اینو با جی پی آر اس همراه اول یا ایرانسل مقایسه کنم که وقتی میگرفتم یک دهم از حجم رو هم نمیتونستم استفاده کنم.
من هم خیلی دوست دارم اون 2 تا اپراتور هم بیان توی گود تا رقابت ایجاد بشه تا این وسط ما ها کهمصرف کننده هستیم یکم به نفعمون باشه.(توی پست اول یا دومم اینو گفته بودم).به هر حال تا رقابت نباشه همونطور که گفتم سیاست میخوای بخواه نمیخوای بخواه :n02: اجرا میشه.
همشون به یه نحوی دارن ما رو سر کیسه میکنن ،مثل وایمکس ایرانسل ، یادتونه اون اوایل چطور بود تا مبین نت اومد، تازه مبین نتی که هیچچی نیست اومد ایرانسل یکم ترمز کشید و شل کرد.
به هر حال بنده بازم میگم هیچ گونه قصد دفاع از رایتل رو ندارم .من نه سهامدار رایتل هستم نه کارمندش فقط مصرف کننده هستم.:n02::11:

AryanLand
14-05-2014, 00:40
پایه=128
حرفه ا=1مگ
پیشرفته=512(حذف شده)

شبکه رایتل کشش حجم مشتریکن زیاد رو نداره به خاطر زیرساخت ضعیف رایتل این مشکلات پیش میاد. حتی اپراتورهای خودشون هم میگن افت سرعت طبیعیه! خیلی جالبه....

در ضمن اینم بگم که رایتل برای شونه خالی کردن از تعهدات خودش که برای مثال کسی بسته حرفه ای بخره و سرعتش باشه روی 20کیلو نتونه به وزارت ارتباطات شکایت کنه که آقا اینها اشتراک 1به 8 رو رعایت نمی کنند و این خودش تخلف آشکاره اومده سرعتها رو بطور کامل ور داشته که بگه بسته 1مگی نیست که! حرفه ای هست! ...

سلام.

مثلا" یکی از پستای شما که من بهش ایراد داشتم ولی جواب ندادم که نگید داره طرفداری میکنه این پست شما بود .
اونجایی که گفتید نمیگه 128 و 1 مگ که شونه خالی کنه، خوب رایتل توی صفحه تعرفه هاش توی جدول تعرفه هاش اگه نگاه کنید نوشته اینترنت پایه سرعت 128 و اینترنت حرفه ای سرعت 1 مگ خوب این دیگه کجاش داره قایم میکنه و میخواد شونه خالی کنه؟:n02::n08::11:

sharpy
14-05-2014, 00:43
من که راضیم سرعتش که خوبه قعطی هم نداره و پایدار .جالبه با ایرانسل مقایسه میکنید.ایرانسل برا من 6 ساعت قعطه 1 ساعت وصله .اونم با سرعت نهایتن 5 .با سرعت 5 میشه 2 گیگ رو تو یک ماه تموم کرد اونم با این همه قعط و وصل؟؟ مشکل اینجاست که همه میخوان به کامپیوتر وصل کنن و دانلود کنن . اینترنت گوشیه adsl که نیست .
در واقع gprs باید این سرعتو میداشت نه 3g اما همینم تو کشورمون غنیمته .

kasra2012
14-05-2014, 07:40
من که راضیم سرعتش که خوبه قعطی هم نداره و پایدار .جالبه با ایرانسل مقایسه میکنید.ایرانسل برا من 6 ساعت قعطه 1 ساعت وصله .اونم با سرعت نهایتن 5 .با سرعت 5 میشه 2 گیگ رو تو یک ماه تموم کرد اونم با این همه قعط و وصل؟؟ مشکل اینجاست که همه میخوان به کامپیوتر وصل کنن و دانلود کنن . اینترنت گوشیه adsl که نیست .
در واقع gprs باید این سرعتو میداشت نه 3g اما همینم تو کشورمون غنیمته .

دقیقا....همینم غنیمته....
دوستان 2 3 روز ک مشکل سرعت منم حل شده...سرعت دانلودم شبا 25 ثابته روزا و عصرا هم 30 40 میرسه.....
ایشالا این سیمم ک 1 مگ داره فعال شه ببینم چجوریاست....
من نت همراه داشتم اشغال بود....نوسان سرعتش خیلی زیاد بود

Joaquin
14-05-2014, 10:03
بیخیال دوست عزیز

تعجب میکنم.... عجب منطقی داری شما. من برای چی باید الکی بگم؟؟ مگه این شرکت منه؟؟
سرعت به خیلی چیزا ربط داره... چون برای شما یا کس دیگه ای نمیرسه دلیل نمیشه واسه منم اون جوریه

kasra2012
14-05-2014, 10:14
تعجب میکنم.... عجب منطقی داری شما. من برای چی باید الکی بگم؟؟ مگه این شرکت منه؟؟
سرعت به خیلی چیزا ربط داره... چون برای شما یا کس دیگه ای نمیرسه دلیل نمیشه واسه منم اون جوریه

دقیقا....به قدرت سیگنال ربط داره....شلوغی خلوتی منطقه ربط داره....ممکنه رو گوشی شما کلی برنامه باشه ک از نت استفاده میکنه سرعتتون رو میاره پایین...

Mr.World.Wide
14-05-2014, 10:15

چی بگم والا
اخه من چندبار زنگ زدم بهشون
هیچ کاری برام انجام نمیدن
یعنی سرعت من دقیقا در حد سه کلیو نهایتا پنج کیلو هستش
بعد اگه قرار باشه سرعتش اینقدر پایین باشه
حتی اگه طرح یه مگ هم بگیرم باز سرعتش پایینه دیگه

dj77
14-05-2014, 10:25
میگم که من دو ماه پیش بسته 1مگ فعال کرده بودم وقتی دنلود میزدم سرعتش اصلاً 20بالاتر نمی رفت! network speed هم من همیشه نصبه رو گوشیم ,مشکل رایتل اینه که زیر ساخته مناسب نداره با اینکه تعداد مشترکینش نسبت به همراه اول و ایرانسل بسیار محدوده ولی برای همین تعداد محدود هم حتی در محدودهای پوشش داخلی خدمات مناسبی ارایه نمیده! مکالمش هم همین بود! من در پوشش شبکه بودم طرف 5بار زنگ میزد نمی تونست منو بگیره آخر پیام تماس از دست رفته برای من می اومد!
هنوز که هنوزه تو مترو تهران آنتن نداره بعد از این همه مدت!!!

شما یه سفر بخوای بری عملاً رایتل تبدیل میشه به یه تیکه چیپ بدون کاربرد چون چیزی به اسم آنتن در جاده های ایران توسط این اپراتور وجود نداره!

AryanLand
14-05-2014, 11:51
میگم که من دو ماه پیش بسته 1مگ فعال کرده بودم وقتی دنلود میزدم سرعتش اصلاً 20بالاتر نمی رفت! network speed هم من همیشه نصبه رو گوشیم ,مشکل رایتل اینه که زیر ساخته مناسب نداره با اینکه تعداد مشترکینش نسبت به همراه اول و ایرانسل بسیار محدوده ولی برای همین تعداد محدود هم حتی در محدودهای پوشش داخلی خدمات مناسبی ارایه نمیده! مکالمش هم همین بود! من در پوشش شبکه بودم طرف 5بار زنگ میزد نمی تونست منو بگیره آخر پیام تماس از دست رفته برای من می اومد!
هنوز که هنوزه تو مترو تهران آنتن نداره بعد از این همه مدت!!!

شما یه سفر بخوای بری عملاً رایتل تبدیل میشه به یه تیکه چیپ بدون کاربرد چون چیزی به اسم آنتن در جاده های ایران توسط این اپراتور وجود نداره!

سلام.
توی جاده ها از تهران به سمت جنوب خیلی جاها آنتن داره میشه استفاده کرد منتها در حال حرکتش خیلی خوب جواب نمیده.(البته من تا شیراز فقط تست کردم) به سمت شمال (استان گیلان تا انزلی) هم نسبتا" خوبه بقیه جاها رو نمیدونم دوستانیکه تست کردن بگن.:11:

kasra2012
14-05-2014, 13:11
این فعالسازی چقدر طول میکشه؟
من دوشنبه عصر دادم هنوز فعال نشده....