مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
سلام.
توی جاده ها از تهران به سمت جنوب خیلی جاها آنتن داره میشه استفاده کرد منتها در حال حرکتش خیلی خوب جواب نمیده.(البته من تا شیراز فقط تست کردم) به سمت شمال (استان گیلان تا انزلی) هم نسبتا" خوبه بقیه جاها رو نمیدونم دوستانیکه تست کردن بگن.:11:
من چند تا جاده اسم ببرم که چیزی به اسم آنتن برای رایتل درش وجود نداره؟! تازه روی نقشه خود سایت رایتل هم اگر مشاهده کنید اصلاً پوشش نداره جاده های اصلی ,حالا فرعی ها واقعاً پیشکش...
اتوبان تهران قم,تهران ساوه,تهران مشهد,قم مرکزی-قم اصفهان,همدان-کرمانشاه-همدان سنندج,اصفهان شیراز و... کلا چیزی به اسم آنتن وجود نداره...!
ما هم چه توقعاتی از رایتل داریم ها.. هنوز تو هیمن مترو آنتن نداره ما میگیم جاده ها :n08:
AryanLand
14-05-2014, 15:25
این فعالسازی چقدر طول میکشه؟
من دوشنبه عصر دادم هنوز فعال نشده....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام.
معمولا سه روز کاری زمان میره. :11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
14-05-2014, 15:27
سلام.
معمولا سه روز کاری زمان میره. :11:
Sent From My SM-G900H
اوه...یعنی تا شنبه یکشنبه طول میکشه پس
AryanLand
14-05-2014, 15:27
من چند تا جاده اسم ببرم که چیزی به اسم آنتن برای رایتل درش وجود نداره؟! تازه روی نقشه خود سایت رایتل هم اگر مشاهده کنید اصلاً پوشش نداره جاده های اصلی ,حالا فرعی ها واقعاً پیشکش...
اتوبان تهران قم,تهران ساوه,تهران مشهد,قم مرکزی-قم اصفهان,همدان-کرمانشاه-همدان سنندج,اصفهان شیراز و... کلا چیزی به اسم آنتن وجود نداره...!
ما هم چه توقعاتی از رایتل داریم ها.. هنوز تو هیمن مترو آنتن نداره ما میگیم جاده ها :n08:
سلام.
من اون جاده هارو که گفتم خودم تست کردم.البته بازم میگم در حال حرکت خیلی خوب نیست ولی بهتر از هیچی هست.من واسه عکس گذاشتن توی اینستا گرام استفاده کردم.همین پستایی که با موبایل میزارم هم با هات اسپات کردن گوشی و باسیم کارت رایتله. :11:
Sent From My SM-G900H
سلام وقتتون بخیر
2 تا سوال داشتم:
1-من یک سیم کارت دیتا رایتل دارم و اینترنتشم فعال کردم و 100 پیام فارسی.ولی وقتی میخوام viber از طریق پیام کوتاه فعال کنم هیچ پیامی برام نمی آد و حتی رومینگ سیم کارت هم تیک میزنم.ولی اصلا هیچی برام نمی آد.البته اس ام اس برام می آد.ولی از طرف وایبر هیچی.چی کار کنم؟
2-سیم کارت دیتا رو میشه به اعتباری تغییر داد؟
متشکرم
kasra2012
15-05-2014, 20:10
سلام
من مدارک رو دوشنبه عصر دادم هنوز فعال نشده...طبیعیه؟
AryanLand
15-05-2014, 21:17
سلام
من مدارک رو دوشنبه عصر دادم هنوز فعال نشده...طبیعیه؟
سلام.
حداقل سه روز کاری زمان میبره 4 شنبه و 5 شنبه میشه 2 روز کاری. :11:
kasra2012
15-05-2014, 21:27
سلام.
حداقل سه روز کاری زمان میبره 4 شنبه و 5 شنبه میشه 2 روز کاری. :11:
اگر تا شنبه یکشنبه فعال نشد چیکار کنم؟
AryanLand
15-05-2014, 21:30
اگر تا شنبه یکشنبه فعال نشد چیکار کنم؟
سلام.
فعال میشه.اگر نشد با شماره 09202000000 تماس بگیر (البته قبلش هم میتونی تماس بگیری منتها نگو عصر دوشنبه، بگو دوشنبه ثبت کردم.:11:
Milad4171
15-05-2014, 21:37
سلام وقتتون بخیر
2 تا سوال داشتم:
1-من یک سیم کارت دیتا رایتل دارم و اینترنتشم فعال کردم و 100 پیام فارسی.ولی وقتی میخوام viber از طریق پیام کوتاه فعال کنم هیچ پیامی برام نمی آد و حتی رومینگ سیم کارت هم تیک میزنم.ولی اصلا هیچی برام نمی آد.البته اس ام اس برام می آد.ولی از طرف وایبر هیچی.چی کار کنم؟
متشکرم
تا جایی که من امتحان کردم این سرویس ها روی سیم کارت دیتا جواب نمیده! سیم کارت باید سیمکارت مکالمه باشه
kasra2012
15-05-2014, 21:57
سلام.
فعال میشه.اگر نشد با شماره 09202000000 تماس بگیر (البته قبلش هم میتونی تماس بگیری منتها نگو عصر دوشنبه، بگو دوشنبه ثبت کردم.:11:
فقط نخندین بهم...
من هنوز سیمکارت رو ننداختم رو گوشیم اما با اون یکی خطم زنگ میزنم بهش میگه شماره در شبکه موجود نیست...یعنی فعال نشده؟...یا لازمه ک حتما بندازمش رو گوشیم؟
AryanLand
15-05-2014, 22:43
فقط نخندین بهم...
من هنوز سیمکارت رو ننداختم رو گوشیم اما با اون یکی خطم زنگ میزنم بهش میگه شماره در شبکه موجود نیست...یعنی فعال نشده؟...یا لازمه ک حتما بندازمش رو گوشیم؟
سلام.
فعال نشده من 2تا سیم فعال دارم که تا حالا رو گوشی ننداختم زنگ میزنم بهشون میگه" در حال حاضر تمای با مشترک مورد نظر امکان پذیر نیست،تماس شما به اطلاع ایشان خواهد رسید". :11:
سلام وقتتون بخیر
2 تا سوال داشتم:
متشکرم
تا جایی که من امتحان کردم این سرویس ها روی سیم کارت دیتا جواب نمیده! سیم کارت باید سیمکارت مکالمه باشه
متشکرم
یعنی هیچ راهی نیست برای یکدونه اس ام اس؟
یعنی باید یک دونه رایتل اعتباری بخرم
:n03:
متشکرم
یعنی هیچ راهی نیست برای یکدونه اس ام اس؟
یعنی باید یک دونه رایتل اعتباری بخرم
:n03:
سیم شما اعتباری یا دایمی هم باشه اس ریجستر برای رایتل یا نمیاد کلاً یا خیلی بد میاد بعد از چندین بار امتحان... با ایرانسل ریجسترکن سریع حل میشه.
سلام وقتتون بخیر
2 تا سوال داشتم:
متشکرم
سیم شما اعتباری یا دایمی هم باشه اس ریجستر برای رایتل یا نمیاد کلاً یا خیلی بد میاد بعد از چندین بار امتحان... با ایرانسل ریجسترکن سریع حل میشه.
چطور با ایرانسل رجیستر کنم؟
چون سیم کارتم شماره رایتله
چطور با ایرانسل رجیستر کنم؟
چون سیم کارتم شماره رایتله
ایرانسل بخر اگر نداری! چون با همراه اول هم من تست کردم لنگه رایتل اس ام اس ریجستر خیلی بد براش میاد.
kasra2012
17-05-2014, 14:24
اقا سیم کارت من امروز هم فعال نشد....
ممکنه 5 شنبه تو روز کاریشون نباشه و فردا ففال شه؟؟؟
اقا سیم کارت من امروز هم فعال نشد....
ممکنه 5 شنبه تو روز کاریشون نباشه و فردا ففال شه؟؟؟
از ثبت سند سیم کارت برای فعال شدن سیم 72ساعت کاری زمان لازمه
kasra2012
17-05-2014, 19:43
از ثبت سند سیم کارت برای فعال شدن سیم 72ساعت کاری زمان لازمه
خوب من دوشنبه شب مدارک دادم.....
اگر 5شنبه روز کاری باشه امروز باید فعال میشد اما اگر 5شنبه کاری نباشه میشه فردا
kasra2012
18-05-2014, 11:12
مسخره ها....زنگ زدم گفت تصلا کد ملیتون ثبت نشده...
زنگ زدم به جایی ک ثبت نام کردم گفت یادم رفته شماره خططون رو بنویسم....
AryanLand
18-05-2014, 11:28
مسخره ها....زنگ زدم گفت تصلا کد ملیتون ثبت نشده...
زنگ زدم به جایی ک ثبت نام کردم گفت یادم رفته شماره خططون رو بنویسم....
سلام.
رایتل که تا سه روز نشه بهت میگه ثبت نام نکردی اما اون جا که ثبت نام کردی بهت دروغ گفته چون اصلا سایتش یه جوریه که شما تا شماره موبایل شماره سیم کارت و نوع سیم کارت رو بدرستی وارد نکنی و یک کد ملی نزنی اصلا مرحله دوم نمیره احتمالا یارو اصلا ثبت نام نکرده براتون.:11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
18-05-2014, 12:20
سلام.
رایتل که تا سه روز نشه بهت میگه ثبت نام نکردی اما اون جا که ثبت نام کردی بهت دروغ گفته چون اصلا سایتش یه جوریه که شما تا شماره موبایل شماره سیم کارت و نوع سیم کارت رو بدرستی وارد نکنی و یک کد ملی نزنی اصلا مرحله دوم نمیره احتمالا یارو اصلا ثبت نام نکرده براتون.:11:
Sent From My SM-G900H
خب دیگه مرکز خدمات رایتل هم گفت اصلا کد ملی ثبت نشده تو سامانه ثبت نشده...
زنگ زدم به جایی ک ثبت نام کردم گفت یادمون رفته شماره خط رو بگیریم...بعد ازم گرفت و گفت الان ثبت نامش می کنم.....
AryanLand
18-05-2014, 12:24
خب دیگه مرکز خدمات رایتل هم گفت اصلا کد ملی ثبت نشده تو سامانه ثبت نشده...
زنگ زدم به جایی ک ثبت نام کردم گفت یادمون رفته شماره خط رو بگیریم...بعد ازم گرفت و گفت الان ثبت نامش می کنم.....
سلام.
شما مگه مدارک رو ندادی بهشون؟مگه برچسب سیم کارت رو از شما نگرفتن؟!!!
اگر گرفتن که خوب روی برچسب هست.اگر هم نگرفتن که بعید میدونم بتونن ثبت نام کنم. البته شاید با داشتن سریال سیم کارت که روی برچسب هست نیازی به برچسب نباشه.شماره سریال رو از شما گرفتن؟ :11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
18-05-2014, 12:27
سلام.
شما مگه مدارک رو ندادی بهشون؟مگه برچسب سیم کارت رو از شما نگرفتن؟!!!
اگر گرفتن که خوب روی برچسب هست.اگر هم نگرفتن که بعید میدونم بتونن ثبت نام کنم. البته شاید با داشتن سریال سیم کارت که روی برچسب هست نیازی به برچسب نباشه.شماره سریال رو از شما گرفتن؟ :11:
Sent From My SM-G900H
ااون برچسب سیمکارت دوتاشو برداشت....الان نگاه کردم رو برچشب فقط سریال سیم کارت هست و شماره خط روش نیست....
AryanLand
18-05-2014, 12:31
ااون برچسب سیمکارت دوتاشو برداشت....الان نگاه کردم رو برچشب فقط سریال سیم کارت هست و شماره خط روش نیست....
سلام.
مال من هم سریال هست هم شماره خط،پس انشاا.. ثبت نامتون رو انجام میده و تا سه روز آینده وصل میشه.
ولی جالبه که طرف باهاتون تماس نگرفته که نقص مدارکتون رو اطلاع بده.(با شماره موبایل و ثابتی که بهش دادی که شماره رایتل رو بگیره).:11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
18-05-2014, 12:33
سلام.
مال من هم سریال هست هم شماره خط،پس انشاا.. ثبت نامتون رو انجام میده و تا سه روز آینده وصل میشه.
ولی جالبه که طرف باهاتون تماس نگرفته که نقص مدارکتون رو اطلاع بده.(با شماره موبایل و ثابتی که بهش دادی که شماره رایتل رو بگیره).:11:
Sent From My SM-G900H
اتفاقا گفت زنگ زدیم خونه کسی جواب نداده....ولی شمارش نیوفتاده رو تلفن حتما اشتباهیی گرفته...نمیدونم....
امکانش هست زودتر از 3 روز فعال شه؟
AryanLand
18-05-2014, 12:36
اتفاقا گفت زنگ زدیم خونه کسی جواب نداده....ولی شمارش نیوفتاده رو تلفن حتما اشتباهیی گرفته...نمیدونم....
امکانش هست زودتر از 3 روز فعال شه؟
سلام.
والا نمیدونم ولی بعید میدونم چون توی مواقع خلوت کارشون سه روز رو زمان میبرد حالا که قضیه سیم کارتهای نمایشگاه رو هم دارن.:11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
18-05-2014, 12:38
سلام.
والا نمیدونم ولی بعید میدونم چون توی مواقع خلوت کارشون سه روز رو زمان میبرد حالا که قضیه سیم کارتهای نمایشگاه رو هم دارن.:11:
Sent From My SM-G900H
یه سیم کارت قدیمی هم دارم 11 ماهه دارمش...اونم نگاه کردم رو برچسبش شمارش نیست فقط سریالش هست
AryanLand
18-05-2014, 12:51
یه سیم کارت قدیمی هم دارم 11 ماهه دارمش...اونم نگاه کردم رو برچسبش شمارش نیست فقط سریالش هست
سلام.
من اینجوری رو میگم.ولی الان پرسیدم میگن بعضی هاش همینجوری که شما میگی شماره سیم کارت روش نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent From My SM-G900H
Mohammad_Vazin
18-05-2014, 13:14
در حال حاظر ایرانسل بهترین هست
kasra2012
18-05-2014, 13:19
کسی نظر ستجی کرد؟
به نظر من ایرانسل بدترین است....هیچیش به ادم نرفته
Tehranshahr
19-05-2014, 12:07
خوشحالم که انحصار رایتل داره تموم میشه، واقعا افتضاحه شبکش همش قطعی مکرر نت داره!
MicroSystem
20-05-2014, 18:35
مثلا ما تو منطقه تحت پوشش داخلي هستيم هي آنتن ميره هي مياد کلا 2 دقيقه آنتن داره 3 دقيقه نداره اينترنت هم که افتضاح گوگل رو باز نميکنه.
kasra2012
20-05-2014, 19:13
مثلا ما تو منطقه تحت پوشش داخلي هستيم هي آنتن ميره هي مياد کلا 2 دقيقه آنتن داره 3 دقيقه نداره اينترنت هم که افتضاح گوگل رو باز نميکنه.
دوست عزیز راجع به پوشش قبول دارم....
اما گوگل مشکل کشوریه من خودم هم داتک دارم هم پارس انلاین هیچکدوم گوگلو یا باز نمیکنن یا به زور باز میکنن
kasra2012
21-05-2014, 11:45
ترو خدا یکی به من کمک کنه.....
سند سیم کارتم برگشت میخوره میگه سریالش موجود نیست....
به 200 هم زنگ میزنم قطع میشه
AryanLand
21-05-2014, 21:32
ترو خدا یکی به من کمک کنه.....
سند سیم کارتم برگشت میخوره میگه سریالش موجود نیست....
به 200 هم زنگ میزنم قطع میشه
سلام.
دوست عزیز سند چی برگشت میخوره؟ اگه سریال سیم کارتت موجود نباشه که اصلا سندی صادر نمیشه،شما شماره سیم کارت ،شماره تلفن و کد ملی رو برام پیغام خصوصی کن بدم همین امشب برات چک کنن. شما اگر سریال سیمکارت و شماره تلفنت با هم نخونه اصلا از مرحله اول جلو نمیره چه برسه به صدور سند که بخواد برگشت بخوره(یکی از دوستانم نمایندگی ایرانسل و رایتل رو داره به دفعات ثبت سیم کارت های این دو اپراتور رو دیدم که به چه نحوی هست).:11:
Sent From My SM-G900H
Mr.World.Wide
22-05-2014, 13:46
دوستان عزیز مشکل من در رایتل حل شد
قبلا چندباری بهشون زنگ زده بودم و از مشکل پایین سرعتم شکایت کردم و گفتم سرعتم در حد 4 کیلو هستش
بعد دیدم درست نمیشه سیم کارت رو انداختم دور و گفتم ما رو بخیر از رایتل
نخواستیمش
دیروز از خود شرکت رایتل بهم زنگ زدن و گفتن که آقای حسنی ما غلط کردیم :n02:
ما اشتباه کردیم :n09:
شما یه ایندفعه رو ببخشید و یه بار دیگه تست کتید سرعتش بهتر شده
ما تضمین میکنیم برای شما که سرعتش بهتر شده :n09:
خلاصه گفتم حال بذار ببینم اگه وقت کردم یه تست میکنمش
تستش کردم دیدم نه واقعا خیلی بهتر شده
و من با خود گوشی یا وقتی که گوشی رو به سیستم وصل میکنم به عنوان مودم خیلی خوب و عالی با سرعت 35 کیلو دانلود میکنه :n10:
خلاصه حسابی همب حال دادن
بالای آنتن گوشی م قبلا نوشته بود H
ولی الان نوشته H+
amirdnvos
22-05-2014, 15:08
سرویس 128
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو این یه سالی که رایتل داشتم تا حالا افت سرعت نداشته.لااقل ساری اینطوری بوده چه 128 چه 512
fanoostalaei
22-05-2014, 17:25
سرویس 128
تو این یه سالی که رایتل داشتم تا حالا افت سرعت نداشته.لااقل ساری اینطوری بوده چه 128 چه 512
کلا ثبات رایتل شمال کشور بهتر بوده تا جنوب کشور !!!
چون اغلب تو جنوب کشور پهنای باندش رو از طریث شرکتهای وایمکس تامین میکنه و اغلب کمبود داره ولی تو شمال کشور خودش مستقیک پهنا میگیره و معمولا کمبود نداره
Armin.Computer
23-05-2014, 00:06
کلا ثبات رایتل شمال کشور بهتر بوده تا جنوب کشور !!!
چون اغلب تو جنوب کشور پهنای باندش رو از طریث شرکتهای وایمکس تامین میکنه و اغلب کمبود داره ولی تو شمال کشور خودش مستقیک پهنا میگیره و معمولا کمبود نداره
منم شمال تست کردم سرعتش بد نبود
mojtaba0007
25-05-2014, 17:42
سلام دوستان
من یه سیم کارت دیتا از نمایشگاه کتاب گرفتم ولی سرعتم 4 کیلوبایته
سیم کارت رو فعال هم کردم
کار دیگه ای باید انجام بدم تا سرعتم زیاد بشه ؟
با تشکر
fanoostalaei
25-05-2014, 17:48
سلام دوستان
من یه سیم کارت دیتا از نمایشگاه کتاب گرفتم ولی سرعتم 4 کیلوبایته
سیم کارت رو فعال هم کردم
کار دیگه ای باید انجام بدم تا سرعتم زیاد بشه ؟
با تشکر
کاری نمیشه کرد !!
چون تعداد یوزر تو منطقه شما زیاده سرعت کم هستش
البته اگر آنتن خیلی ضعیف هم باشه سرعت هم کم میشه
mojtaba0007
25-05-2014, 17:51
آخه خیلی جاها تست کردم و سرعت همین قدر بوده
تهران تو 3-4 تا محله با آنتن پر تست کردم تو اراک هم چند جا تست کردم همش سرعت 4 کیلوبایت بهم میده.
زنگ بزنم پشتیبانیش ببینم چی میگه.
با سیم کارت دیتا نمیشه زنگ زد پشتیبانی ؟
afshinhemmati
25-05-2014, 18:06
دوستان کلا این رایتل از دور خارجه!
من سیم کارت اعتباری خریدم
آنتن دهی افتضاح
اینترنت پایداری نداشت
به طور مثال هیچ زنگی نمیخورد ولی بعد اس ام اس میومد که در تاریخ و ساعت ... فلان شماره باهات تماس گرفته
در مورد اینترنت : یک روزه حجم مصرف میشه حجم دانلود میخوره
کلا من ازش راضی نبودم و خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم
fanoostalaei
25-05-2014, 18:22
آخه خیلی جاها تست کردم و سرعت همین قدر بوده
تهران تو 3-4 تا محله با آنتن پر تست کردم تو اراک هم چند جا تست کردم همش سرعت 4 کیلوبایت بهم میده.
زنگ بزنم پشتیبانیش ببینم چی میگه.
با سیم کارت دیتا نمیشه زنگ زد پشتیبانی ؟
خرید سیم کارت دیتا از رایتل یه اشتباه بزرگه که خودمم این اشتباه رو کردم !!
اصلا هیچ مزایایی برای دیتا بودنش نداره :n15:
نمیشه زنگ زد باید بری تو قسمت ثبت مشکل و اونجا پیغام بذاری و شماره تماست رو تا باهات تماس بگیرن
والا من هر جای تبریز تست کردم اصلا سرعت مشکل وجود نداره ؛ فقط مشکل آنتن دهیش هست که شارژ گوشی رو فوری میخوره
رایتل 128 رو 256 بستن اما جدیدن با برداشتن سرویس 512 همه رو 1 مگ کردن بنظرم تو سرعتا بالا دیگه مثل قبل اختصاصی نشه و سرعتش و کیفیتش افت کنه اما با لغو انحصار رایتل دیگر اپراتور ها مثل ایرانسل و همراه اول این اجازه دارند که با رقابت اپراتور ها سرویس 3G فعال کنند اون وقت هم ارزون تر میشه و قیمتا سرویس خیلی به صرفه تر میشوند
kasra2012
01-06-2014, 10:21
کمک...
من برای یکی از اشنایان اخرای فروردین رایتل خریدم فعال شد فرداش کد هدیش اومد....
اما سیمکارت جدیده ای ک تازه برای خودم گرفتم جمعه صبح فعال شد اما هنوز کد هدیش نیومده...
به نظرتون چیکار کنم؟
AryanLand
01-06-2014, 12:08
کمک...
من برای یکی از اشنایان اخرای فروردین رایتل خریدم فعال شد فرداش کد هدیش اومد....
اما سیمکارت جدیده ای ک تازه برای خودم گرفتم جمعه صبح فعال شد اما هنوز کد هدیش نیومده...
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام.
توی کنترل حساب اینترنتی تون نگاه کنید ببینید فعال هست یا نه.شاید اس ام اس بهتون نرسیده باشه. :11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
01-06-2014, 13:10
سلام.
توی کنترل حساب اینترنتی تون نگاه کنید ببینید فعال هست یا نه.شاید اس ام اس بهتون نرسیده باشه. :11:
Sent From My SM-G900H
توی ecare کجاش برم؟؟؟؟
همین یه ساعت پیش رفتم تو ecare شارژ خریدم و پسوردمو عوض کردم
هورا انحصار رایتل تو مرداد ماه تموم میشود :n07::n05:
تالیا هم نسل 4 میخواهدشرکت گسترش ارتباطات تالیا برای ورود به نسل 4 خدمات مخابراتی تلفن همراه آگهی فراخوان شناسایی پیمانکار منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، شرکت تالیا از امکان سنجی گذر از نسل 2G به (4G (LTE خبر داده و در فراخوان اخیر خود از شرکت هـای داخـلی و خــارجی دارای تجـربه و امکانات طراحی، تامین و اجــرای شبکه مـوبایل با تکنولـوژی (4G (LTE دعـوت به همکاری کرده است.
پیش از این وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده بود که پس از پایان دوره انحصار رایتل، مجوز نسل سوم تلفن همراه در مرداد ۹۳ و مجوز نسل چهارم در نیمه دوم سال ۹۳ واگذار خواهد شد.
تالیا هنوز GPRS نداره :))))
Armin.Computer
01-06-2014, 17:00
تالیا هنوز GPRS نداره :))))
سلام
به نظرم دلیل شما
دلیل خوبی برای اینکه نتونه 4G ارائه کنه نیست
Tehranshahr
01-06-2014, 21:33
بنظرم رایتل باید با یک شرکت خارجی مثل وودافون ادغام بشه تا بتونه رقابت کنه وگرنه به سرنوشت تالیا دچار خواهد شد.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
Le0nard0
01-06-2014, 23:31
رایتل 128 رو 256 بستن اما جدیدن با برداشتن سرویس 512 همه رو 1 مگ کردن بنظرم تو سرعتا بالا دیگه مثل قبل اختصاصی نشه و سرعتش و کیفیتش افت کنه اما با لغو انحصار رایتل دیگر اپراتور ها مثل ایرانسل و همراه اول این اجازه دارند که با رقابت اپراتور ها سرویس 3G فعال کنند اون وقت هم ارزون تر میشه و قیمتا سرویس خیلی به صرفه تر میشوند
یعنی برای شما 128 روی 1 مگ بسته شده؟؟ برای من همچنان روی 256 هست
دوستان تست سرعت 1 مگابیت در تهران رو بزارین؟
یعنی برای شما 128 روی 1 مگ بسته شده؟؟ برای من همچنان روی 256 هست
نه!
128 روی 256 بستن
و منظورم بعدی چیزی دیگه بود ... طرح های اینترنت قبلی رایتل تو 512 و 1024 داشت و الان فقط 1024 ارائه میشود
سرعت 1مگ رایتل امتحان نکردم وقت کنم اجازه استفاده از سرعت بالا 128 براشون آپ کنم تو شهر ها مختلف تست بگیرم ببینم چه جوریه!!!:n13:
خیلی وقت قبل رایتل 2 مگ و 3 مگ ارائه می داد که بخاظر هزینه خیلی بالا و حجم بسیار کم هیچکس استقبال نکرد
Le0nard0
03-06-2014, 10:57
مجوز 3g , 4g برای همراه اول و ایرانسل صادر شد حالاباید ببینیم این دوتا چیکار میکنن . رایتل هم دیگه فکر نکنم بتونه خودشو نجات بده
arash59b
03-06-2014, 17:35
مجوز 3g , 4g برای همراه اول و ایرانسل صادر شد حالاباید ببینیم این دوتا چیکار میکنن . رایتل هم دیگه فکر نکنم بتونه خودشو نجات بده
منبع؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
امین1356
03-06-2014, 18:30
مجوز ارائه خدمات نسل سوم و چهارم موبايل صادر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مجوز ارائه خدمات نسل سوم موبايل را صادر کرد که براساس اين مصوبه شرکت مخابرات ايران و شرکت خدمات ارتباطي ايرانسل ملزم به اجرايي کردن رومينگ ملي و طرح ترابردپذيري موبايل به عنوان پيش نياز ارائه سرويس هاي باندپهن موبايل - 3G و 4G - شدند.
۱۳۹۳/۳/۱۳ - ۱۰ : ۲۴
Armin.Computer
03-06-2014, 20:19
سلام
منم امروز این خبر خوندم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasra2012
04-06-2014, 07:36
یک مگ رایتل....
پینگ چرا خراب شده؟
700-800 چه خبره.آخرین باز که چک کردم 2 ماه پیش پینگ 300 بود(سرور CA)
arashaj74
05-06-2014, 07:22
این که کدام بهتر است کاملا به منطقه زندگی شما بستگی داره!
مثلا در روستای ورسک(جاده فیروزکوه)که رایتل وجود نداره و سرعت اینترنت همراه اول 2kb/s هست سرعت ایرانسل به بالای 35kb/s میرسه!(معادل adsl با سرعت 256 مخابرات)
در حوالی میدون انقلاب تهران سرعت دانلود همراه اول بالای 20kb/s هست و پینگ زیره 150(2تا دیگه رو تست نکردم)
حوالی میدون سپاه تهران ایرانسل و همراه اول تعطیلند!(همراه اول در حد 5kb/s و ایرانسل 3kb/s) ولی اینترنت عادی رایتل سرعت بالای 30 میده!
Armin.Computer
05-06-2014, 13:10
این که کدام بهتر است کاملا به منطقه زندگی شما بستگی داره!
مثلا در روستای ورسک(جاده فیروزکوه)که رایتل وجود نداره و سرعت اینترنت همراه اول 2kb/s هست سرعت ایرانسل به بالای 35kb/s میرسه!(معادل adsl با سرعت 256 مخابرات)
در حوالی میدون انقلاب تهران سرعت دانلود همراه اول بالای 20kb/s هست و پینگ زیره 150(2تا دیگه رو تست نکردم)
حوالی میدون سپاه تهران ایرانسل و همراه اول تعطیلند!(همراه اول در حد 5kb/s و ایرانسل 3kb/s) ولی اینترنت عادی رایتل سرعت بالای 30 میده!
من این پست رو تایید می کنم
به نظر من هم به منطقه بستگی داره
fanoostalaei
05-06-2014, 13:17
من این پست رو تایید می کنم
به نظر من هم به منطقه بستگی داره
100 درصد !! چون تعداد کاربر و پهنای هر منطقه خیلی باهم فرق میکنه!! معلومه که وسط شهر خیلی کاربر زیادی از یه BTS استفاده میکنن تا حومه شهر ، از این طرف هم چون پهنای BTS تو مناطق شهر ها فرق میکنه سرعت نهایی کاربر هم فرق خواهد کرد
Le0nard0
05-06-2014, 13:27
با اجرای رومینگ ملی آنتن های اوپراتورها همدیگه رو تقویت میکنن بنابراین وضعیت اینترنت موبایل هم بهتر میشه . همراه اول و ایرانسل موظف شدن که برای اجرای 3g ,4g اول باید رومینگ ملی رو فعال کنن . ضمن اینکه با احرای این طرح امکان تغییر اوپراتور بدون تغییر شماره هست .
fanoostalaei
05-06-2014, 13:28
با اجرای رومینگ ملی آنتن های اوپراتورها همدیگه رو تقویت میکنن بنابراین وضعیت اینترنت موبایل هم بهتر میشه . همراه اول و ایرانسل موظف شدن که برای اجرای 3g ,4g اول باید رومینگ ملی رو فعال کنن . ضمن اینکه با احرای این طرح امکان تغییر اوپراتور بدون تغییر شماره هست .
آره منم این رو خوندم !! خیلی طرح عالی بود!! البته اگر درست اجراش بکنن
Armin.Computer
05-06-2014, 13:30
به نظرتون اگر 4G و 3G به خوبی ارائه بشه می تونه رقیب ADSL بشه؟
AryanLand
05-06-2014, 13:38
به نظرتون اگر 4G و 3G به خوبی ارائه بشه می تونه رقیب ADSL بشه؟
سلام.
فکر نمیکنم یک همچین اتفاقی بیفته (رقابت بین 3g و 4g با adsl) بخاطر اینکه شرکتهای adsl پهنای باندشون رو باز گذاشتن(واسه اینکه حجم زودتر تموم بشه و شما مجبور به شارژ مجدد بشید) و مثلا همین الان من با سرعت 512 اسمی با سرعتی نزدیک به 5 مگ رسمی میتونم دانلود کنم در صورتی که شرکتهای اوپراتور موبایل همون سرعت استاندارد رو هم بدن شاهکار کردن. :11:
Sent From My SM-G900H
fanoostalaei
05-06-2014, 13:53
سلام.
فکر نمیکنم یک همچین اتفاقی بیفته (رقابت بین 3g و 4g با adsl) بخاطر اینکه شرکتهای adsl پهنای باندشون رو باز گذاشتن(واسه اینکه حجم زودتر تموم بشه و شما مجبور به شارژ مجدد بشید) و مثلا همین الان من با سرعت 512 اسمی با سرعتی نزدیک به 5 مگ رسمی میتونم دانلود کنم در صورتی که شرکتهای اوپراتور موبایل همون سرعت استاندارد رو هم بدن شاهکار کردن. :11:
Sent From My SM-G900H
:n08::n08::n08::n08:
یعنی بدجور با این جملت موافقم
=====
همه اپراتور های موبایل همه جای دنیا اون سرعت اسمی رو که میگن ارائه میدن !! جون ارائه سرعت های بالا به صورت نسل 3 یا 4 خیلی هزینه بر تر هست تا ADSL
Le0nard0
05-06-2014, 14:21
به نظر من در طول زمان آره میتونه جایگزین adsl هم بشه. وقتی adsl اومد به دلیل عدم رقابت و تعداد کم isp ها سرعت ها مثل الان نبود و مثلا 128 همون 128 بود . با زیاد شدن شرکتها رقابت ایجاد شد تا جایی که الان شرکتها دارن 128 میدن ولی مثلا رو 5 مگ بستن . در مورد 3g ,4g هم همینطوره الان که فقط رایتله وضعیت اینجوریه قیمتها هم بالاست ولی با وارد شدن همراه اول و ایرانسل و در آینده اوپراتورهای دیگر توی این زمینه هم رقابت ایجاد میشه و رقابت هم باعث تحول مثبت توی سرعت و قیمتها میشه تا جایی که ممکنه جایگزین مناسبی هم واسه adsl بشن
fanoostalaei
05-06-2014, 14:24
به نظر من در طول زمان آره میتونه جایگزین adsl هم بشه. وقتی adsl اومد به دلیل عدم رقابت و تعداد کم isp ها سرعت ها مثل الان نبود و مثلا 128 همون 128 بود . با زیاد شدن شرکتها رقابت ایجاد شد تا جایی که الان شرکتها دارن 128 میدن ولی مثلا رو 5 مگ بستن . در مورد 3g ,4g هم همینطوره الان که فقط رایتله وضعیت اینجوریه قیمتها هم بالاست ولی با وارد شدن همراه اول و ایرانسل و در آینده اوپراتورهای دیگر توی این زمینه هم رقابت ایجاد میشه و رقابت هم باعث تحول مثبت توی سرعت و قیمتها میشه تا جایی که ممکنه جایگزین مناسبی هم واسه adsl بشن
البته جای این بحث ها اینجا نیست ولی به نظر من اصلا نمیتونه جایگزین ADSL بشه !!
شاید در کنار ADSL کار آیی زیادی داشته باشه ولی نمیتونه جای اون رو بگیره!! ولی خیلی راحت وایمکس رو فلج میکنه مخصوصا مبین نت رو
برای این میگم چون در کنار پیشرفت نسل های ارتباطی مسلما ADSL هم پیشرفت خواهد کرد و چون ارائه نسل های ارتباطی مستلزم واردات پهنای باند زیادی به کشور هست شرکتهای ارائه دهنده ADSL هم متقاضی پهنای باند بیشتر خواهد بود و پیشرفت خواهند کرد
AryanLand
05-06-2014, 14:28
البته جای این بحث ها اینجا نیست ولی به نظر من اصلا نمیتونه جایگزین ADSL بشه !!
شاید در کنار ADSL کار آیی زیادی داشته باشه ولی نمیتونه جای اون رو بگیره!! ولی خیلی راحت وایمکس رو فلج میکنه مخصوصا مبین نت رو
برای این میگم چون در کنار پیشرفت نسل های ارتباطی مسلما ADSL هم پیشرفت خواهد کرد و چون ارائه نسل های ارتباطی مستلزم واردات پهنای باند زیادی به کشور هست شرکتهای ارائه دهنده ADSL هم متقاضی پهنای باند بیشتر خواهد بود و پیشرفت خواهند کرد
سلام.
یکی از مسایلی که باعث میشه اینطور باشه خدمات مبتنی بر وایرلسش هست که با تغییر شرایط آب و هوایی تغییر کیفیت داره (مثل وایمکس) در صورتی که adsl در شرایط مختلف آب و هوا تغییری در کیفتش ایجاد نمیشه. :11:
Sent From My SM-G900H
mehdi-sh
05-06-2014, 14:31
هیچوقت جایگیزین ای دی اس ال نمیشه چون هزینه هاش خیلی بیشتره
Le0nard0
05-06-2014, 14:35
اینم در نظر داشته باشید که اجرای طرح رومینگ ملی توی تعدیل قیمتها حتما موثره . وقتی اوپراتورها بتونن از تجهیزات و آنتن های همدیگه استفاده کنن صدردرصد توی قیمتها هم اثرشو میذاره
AryanLand
05-06-2014, 14:46
اینم در نظر داشته باشید که اجرای طرح رومینگ ملی توی تعدیل قیمتها حتما موثره . وقتی اوپراتورها بتونن از تجهیزات و آنتن های همدیگه استفاده کنن صدردرصد توی قیمتها هم اثرشو میذاره
سلام.
درست میفرمایید توی قیمتها تاثیر میزاره ولی توی کیفیت نه،ضمن اینکه این قضیه (کیفیت )همه جای دنیا هم صدق میکنه و مربوط به اینجا نیست.از طرفی حتما برای بقای شرکتهای ارایه کننده ads و وایمکس هم طرحی اندیشیده میشه چون میدونیم که این شرکتها شخصی هستن !!! :11:
Sent From My SM-G900H
arash59b
05-06-2014, 14:54
شبکه های موبایل توی دنیا هیچ وقت جای انواع دیگه مثل ADSL و فیبرنوری رو نگرفتن اینجا هم نمی تونن جایگزین ADSL بشن ولی حتما وایمکس رو کنار میزنه. ایرانسل که مشکلی نداره چون خودش قراره این شبکه های موبایلی رو راه بندازه.
احتمالا به مبین نت هم این اجازه رو میدن. حالا که همه دارن ارایه میدن چرا مبین نت نده
مهم نابودی رایتل هست که انشاء الله محقق میشه
AryanLand
05-06-2014, 14:59
شبکه های موبایل توی دنیا هیچ وقت جای انواع دیگه مثل ADSL و فیبرنوری رو نگرفتن اینجا هم نمی تونن جایگزین ADSL بشن ولی حتما وایمکس رو کنار میزنه. ایرانسل که مشکلی نداره چون خودش قراره این شبکه های موبایلی رو راه بندازه.
احتمالا به مبین نت هم این اجازه رو میدن. حالا که همه دارن ارایه میدن چرا مبین نت نده
مهم نابودی رایتل هست که انشاء الله محقق میشه
سلام.
مبین نت هم که مال همراه اوله پس مشکلی نداره(از زیر مجموعه های همراه اوله) در مورد رایتل هم یقین داشته باش با توجه به شرط رومینگ ملی باعث پیشرفتش میشه و اتفاقا شرکتی که از این طرح سود هنگفتی نصیبش میشه رایتل هست چون به راحتی از تجهیزات آماده شرکتهای دیگه استفاده میکنه.:11:
Sent From My SM-G900H
arashaj74
05-06-2014, 15:04
لینک بالا تست سرعت من از gprs همرا اول هست.مکان:میرزای شیرازی-تهران.امروز 15خرداد93
جالبه بعضی جاها سرعتش به 2kb/s و پینگ بالای 1000 است
اینکه بین 3اپراتور کدوم خوبه فقط و فقط به مکان کار و زندگی شما بستگی داره
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
arash59b
05-06-2014, 15:08
سلام.
مبین نت هم که مال همراه اوله پس مشکلی نداره(از زیر مجموعه های همراه اوله) در مورد رایتل هم یقین داشته باش با توجه به شرط رومینگ ملی باعث پیشرفتش میشه و اتفاقا شرکتی که از این طرح سود هنگفتی نصیبش میشه رایتل هست چون به راحتی از تجهیزات آماده شرکتهای دیگه استفاده میکنه.:11:
Sent From My SM-G900H
اگه طرح رومینگ اجرا بشه بعید می دونم که بدون هزینه جابجایی بین اپراتورها باشه که در این صورت رایتل ضرر می کنه
همینطوریش هم کسی نمیره سیم کارت رایتل بگیره چه برسه وقتی که بقیه اپراتورها هم 3G ارائه بدن
AryanLand
05-06-2014, 15:16
اگه طرح رومینگ اجرا بشه بعید می دونم که بدون هزینه جابجایی بین اپراتورها باشه که در این صورت رایتل ضرر می کنه
همینطوریش هم کسی نمیره سیم کارت رایتل بگیره چه برسه وقتی که بقیه اپراتورها هم 3G ارائه بدن
سلام.
دوست عزیز قطعا همینطوره که میفرمایید و باید هزینه بدن،اما هزینه اجاره همیشه کمتر از هزینه ساخته.پس ضرر نمیده و سالها هم توی سراسری شدن جلو میفته و این به نفع رایتله ضمن اینکه اتفاقا رایتل فروش خوبی داشته که الان با مشکل سرعت مواجه شده.:11:
Sent From My SM-G900H
arash59b
05-06-2014, 17:28
سلام.
دوست عزیز قطعا همینطوره که میفرمایید و باید هزینه بدن،اما هزینه اجاره همیشه کمتر از هزینه ساخته.پس ضرر نمیده و سالها هم توی سراسری شدن جلو میفته و این به نفع رایتله ضمن اینکه اتفاقا رایتل فروش خوبی داشته که الان با مشکل سرعت مواجه شده.:11:
Sent From My SM-G900H
رایتل زیاد نفروخته دکل هاش کمه
فکر نکنم حتی باندازه ۱-۲ درصد اپراتورهای دیگه کاربر داشته باشه
kasra2012
05-06-2014, 17:52
من الان این پست رو می نویسم با سرعت 100 تا تو همت دارم میرم سرعت دانلودم هم 60 تاست....
به نظر من ک رایتل تو شهر عالیه
Armin.Computer
06-06-2014, 00:39
من الان این پست رو می نویسم با سرعت 100 تا تو همت دارم میرم سرعت دانلودم هم 60 تاست....
به نظر من ک رایتل تو شهر عالیه
به نظر من بستگی به منطقه داره
+
دوستان کسی یه آمار رسمی می تونه بگیره که تو دنیا درصد تکلونوژی هایی مثل ADSL , 4G چه قده؟
amirbrad
06-06-2014, 08:49
امیدوارم اپراتورهای دیگه رو همین سیم کارت ها و شماره ها به درخواست مشتری یا سراسری 3g یا 4g فعال کنند نه اینکه بریم شماره جدید بگیریم اینطوری باید یه کیسه سیمکارت با خودمون اینور و اونور ببریم یا چندتا گوشی داشته باشیم.
امیدوارم اپراتورهای دیگه رو همین سیم کارت ها و شماره ها به درخواست مشتری یا سراسری 3g یا 4g فعال کنند نه اینکه بریم شماره جدید بگیریم اینطوری باید یه کیسه سیمکارت با خودمون اینور و اونور ببریم یا چندتا گوشی داشته باشیم.
لطفا فقط در مورد رایتل در این تاپیک بحث کنید.
omid-p30
10-06-2014, 10:57
دوستان تعرفه های به روز اینترنت کجای سایت رایتل هست ؟ هر چی گشتم نبود.
من فعلا رایتل ندارم، میخوام تعرفه های سیم کارت دیتا رو ببینم و فعلا بررسی کنم.
اگر لینک مربوطه در سایتش رو قرار بدید ممنون میشم.
kasra2012
10-06-2014, 11:02
دوستان تعرفه های به روز اینترنت کجای سایت رایتل هست ؟ هر چی گشتم نبود.
من فعلا رایتل ندارم، میخوام تعرفه های سیم کارت دیتا رو ببینم و فعلا بررسی کنم.
اگر لینک مربوطه در سایتش رو قرار بدید ممنون میشم.
دوست عزیز به هیچ وجه سراغ دیتا نرو ک بدرد نمیخوره
omid-p30
10-06-2014, 11:11
دوست عزیز به هیچ وجه سراغ دیتا نرو ک بدرد نمیخوره
خب حالا همون دایمی، تعرفه های اینترنتش کجای سایتش هست ؟
ویرایش : البته تاپیک رو که ورق میزدم گویا دوستان در کل ناراضی هستند و گویا صلاح در این هست که صبر کرد تا اپراتور های دیگه هم وارد عمل بشند.
shayan0o21
10-06-2014, 11:37
خب حالا همون دایمی، تعرفه های اینترنتش کجای سایتش هست ؟
ویرایش : البته تاپیک رو که ورق میزدم گویا دوستان در کل ناراضی هستند و گویا صلاح در این هست که صبر کرد تا اپراتور های دیگه هم وارد عمل بشند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n16:
omid-p30
10-06-2014, 13:30
این که گفتید سیم کارت دیتا به درد نمیخوره به خاطر چی بود ؟ سیم کارت دایمی از چه جهت بهتر از دیتا هست ؟ ضمنا من فقط از اینترتش میخوام استفاده میکنم.
kasra2012
10-06-2014, 15:17
این که گفتید سیم کارت دیتا به درد نمیخوره به خاطر چی بود ؟ سیم کارت دایمی از چه جهت بهتر از دیتا هست ؟ ضمنا من فقط از اینترتش میخوام استفاده میکنم.
بحث نا رضایتی به منطقه بستگی داره...
خود من تو تهران و همدان مشکلی ندارم....
اگر فقط اینترنت میخواید ک دیتا بهتره و بسته های اینترنتش هم متنوع تره....
اما مثلا نمیتونید با 200 تماس بگیرید...
arash59b
10-06-2014, 15:49
بحث نا رضایتی به منطقه بستگی داره...
خود من تو تهران و همدان مشکلی ندارم....
اگر فقط اینترنت میخواید ک دیتا بهتره و بسته های اینترنتش هم متنوع تره....
اما مثلا نمیتونید با 200 تماس بگیرید...
بحث نارضایتی و منطقه نیست
قیمت تعرفه های این دو سیم بعضا تفاوت دراه و اصلا بصرفه نیست
Tom Clancy's
10-06-2014, 20:50
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگر سیم کارت ایرانسل بندازم روی مودم 3G رایتل که دارم استفاده میکنم میشه وصل شد به اینترنت یا فقط با رایتل کار میکنه؟!!
fanoostalaei
10-06-2014, 22:42
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگر سیم کارت ایرانسل بندازم روی مودم 3G رایتل که دارم استفاده میکنم میشه وصل شد به اینترنت یا فقط با رایتل کار میکنه؟!!
فرقی نداره !! مودم های نسل 3 فن آوری های پایین تر رو هم ساپورت میکنن
===============
128 رایتل : تبریز (خونه- آنتن 2 تا از 5 تا - دانلود 32 کیلو و آپلود 15 کیلو
mohammad.asghari
11-06-2014, 10:00
از هفته بعد رومینگ میاد و رایتل از ایرانسل و همراه اول استفاده میکنه در آنتن دهی که عالی میشه:n02:
mehdi-sh
11-06-2014, 10:02
از هفته بعد رومینگ میاد و رایتل از ایرانسل و همراه اول استفاده میکنه در آنتن دهی که عالی میشه:n02:
شما خبر موثق داری؟
mohammadi_4u
11-06-2014, 10:26
فکر نکنم هفته بعدی باشه اما منم تو نت دیدم مسولی گفته بود. این طرح به اپراتورهای دیگه بدون تغییر شماره رو گفتن برای تمامی اپراتورها اجرا بشه..کاش از اوایل این کار انجام میشد صرفه جویی به حدکمال میرسید.
Tapatalk
kasra2012
11-06-2014, 10:35
mohammad.asghari
11-06-2014, 11:59
دوستمون لینک رو گذاشت دیگه:n02:.با توجه به اینکه ایرانسل و همراه اولم دارن کم کم فعالیت شون رو تو 3Gشروع میکنن اینترنتم میشه استفاده کرد:n02:
kasra2012
11-06-2014, 12:14
به نظر من ک بازار داغ میشه این طرح رومینگ هم واقعا معرکست.
البته به نظرم بعیده قیمت اینترنت هاشون بیاد پایین...و همچنین به نظرم رایتل یه قدم جلوتره چون تو این چند سال یه تجربه نسبی ای داره.
البته رایتل باید سریعتر این پیشواز و اینا رو راه بندازه
راستی مشکل اختلال هم کاملا برطرف شده و الان نت رایتل تو تهران ک عاولیه
این تعرفه های رایتل توهین به مردم هست بخاطر انحصاری بودن داره سوء استفاده میکنه و میشینه به امت همیشه در صحنه
kasra2012
11-06-2014, 15:49
این تعرفه های رایتل توهین به مردم هست بخاطر انحصاری بودن داره سوء استفاده میکنه و میشینه به امت همیشه در صحنه
قبول دارم تعرفه ها گرونه اما یکم فکر کنید....
ایرانس و همراه اول اون نت مضخ ف غیر قابل استفادشون رو 10 تومن میدن و رایتل نسل3 نسبتا خوب و قابل استفادش رو 12500 میده
پس میبینیم ایرانس و همراه دزد تر هستند
AryanLand
11-06-2014, 21:21
قبول دارم تعرفه ها گرونه اما یکم فکر کنید....
ایرانس و همراه اول اون نت مضخ ف غیر قابل استفادشون رو 10 تومن میدن و رایتل نسل3 نسبتا خوب و قابل استفادش رو 12500 میده
پس میبینیم ایرانس و همراه دزد تر هستند
سلام.
البته یک بحث دیگه هم میمونه و اونم اینکه با رومینگ ملی تکلیف اینترنت 3G چی میشه؟ آیا با آنتن های همراه اول و ایرانسل رایتل قادر به دادن اینترنت 3Gهست یا نه؟ (با توجه به تجهیزات) و اگر هست چرا خود اون شرکت ها همزمان با رومینگ ملی 3Gرو راه اندازی نکنن . اینجوری قضیه برد برد میشه و همه چی به کام رایتل نمیشه."flo
Sent From My SM-G900H
kasra2012
11-06-2014, 21:49
سلام.
البته یک بحث دیگه هم میمونه و اونم اینکه با رومینگ ملی تکلیف اینترنت 3G چی میشه؟ آیا با آنتن های همراه اول و ایرانسل رایتل قادر به دادن اینترنت 3Gهست یا نه؟ (با توجه به تجهیزات) و اگر هست چرا خود اون شرکت ها همزمان با رومینگ ملی 3Gرو راه اندازی نکنن . اینجوری قضیه برد برد میشه و همه چی به کام رایتل نمیشه."flo
Sent From My SM-G900H
به نظرم فعلا تو مناطقی ک رایتل پوشش نداره مجبوریم از نسل دو استفاده کنیم....
اما خوب زمانی ک شهریور اپراتور های دیگه نسل سوم راه اندازی بالطبع این مشکل هم حل میشه...
در کل به نظرم فقط به سود رایتله...
AryanLand
11-06-2014, 21:52
به نظرم فعلا تو مناطقی ک رایتل پوشش نداره مجبوریم از نسل دو استفاده کنیم....
اما خوب زمانی ک شهریور اپراتور های دیگه نسل سوم راه اندازی بالطبع این مشکل هم حل میشه...
در کل به نظرم فقط به سود رایتله...
سلام.
این مورد رو قبلا بنده عرض کرده بودم ولی دوستان قبول نمیکردن و میگفتن با این شرایط رایتل ضرر میکنه و به سرنوشت تالیا دچار میشه !!!! :11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
11-06-2014, 21:57
سلام.
این مورد رو قبلا بنده عرض کرده بودم ولی دوستان قبول نمیکردن و میگفتن با این شرایط رایتل ضرر میکنه و به سرنوشت تالیا دچار میشه !!!! :11:
Sent From My SM-G900H
الان تو همه سایت ها نظرات رو میخونم همه از رایتل بد میگن...اما به نظر خودم ک الان 1 ساله رایتل دارم به نظرم رایتل به جز پوشش هیچ مشکل دیگه ای نداره حداقل تو تهران و همدان و پشتیبانیش هم خیلی عالیه....
از لحاظ تهرفه ها هم بالا توضیح دادم متاسفانه سایر اپراتور ها روی کاغذ مردم رو فریب می دهند در حالی ک 180 درجه فرق داره....
امین1356
11-06-2014, 22:49
فکر کنم قضیه رومینگ فقط شامل تماس های تلفنی باشه نه اینترنت! (3G)
arash59b
11-06-2014, 22:53
الان تو همه سایت ها نظرات رو میخونم همه از رایتل بد میگن...اما به نظر خودم ک الان 1 ساله رایتل دارم به نظرم رایتل به جز پوشش هیچ مشکل دیگه ای نداره حداقل تو تهران و همدان و پشتیبانیش هم خیلی عالیه....
از لحاظ تهرفه ها هم بالا توضیح دادم متاسفانه سایر اپراتور ها روی کاغذ مردم رو فریب می دهند در حالی ک 180 درجه فرق داره....
سلام
مگه از یه اپراتور موبایل بجز داشتن یه پوشش خوب چیز دیگه ای هم به اون اهمیت هست که شما می گید فقط پوشش خوب نداشت
من می خوام تو مسافرت اینترنت داشته باشم که رایتل نداره وگرنه تو خونه و محل کار اکثرا اینترنت دارن افراد کمی هم هستند که بخاطر کارشون نیاز باشه هر زمان و هرجا به اینترنت دسترسی داشته باشند
حتی تو شهرها هم از وضعیت خالی کردن شارژ گوشی ها، وضعیت پوشش رایتل مشخصه پس حتی نمی شه گفت تو شهر ها پوشش خوبی داره
از نظر هزینه هم سالهاست وضعیت اینترنت اون دو اپراتور مشخصه. با مقایسه هزینه ها هم رایتل دزدتر و گرون فروشتر نباشه معصوم تر از اون دوتا نیست. اگه سرعت اینترنت نسل دو در حد کیلو بایت باشه باز هم میشه گفت قدیمیه ولی وقتی مثلا 3G رایتل هم همین سرعت رو بده باید هم خون ادم بجوش بیاد
خیلی از دوستان تو همین تهران و مناطق بالا شهر هستند که سرعت اینترنت رایتل کیلو بایتی دارند.خوبی سرعت اینترنت فقط برای شما هم که نمی تونه ملاک باشه وگرنه سرعت ایرانسل هم برای من معمولا عالیه پس باید بگم نسل دو ایرانسل خیلی خوبه.
بنظر من رایتل عرضه این رو نداشت که از شرایط استفاده کنه تا اینجا هم که اومد بقیه مثل یه بچه دستش رو گرفته بودن تا چند ماه دیگه بین دو اپراتور دیگه بیشتر کاربرهاش رو از دست میده مگه اینکه باز دستش با دادن کمک های غیر مستقیمی مثل رومینگ بگیرن.
Tehranshahr
11-06-2014, 23:01
3g ایرانسل
اگه از همون اول ۸مگابیت بده که رایتل دیگه حرفی برای گفتن نخواهد داشت!
kasra2012
11-06-2014, 23:02
سلام
مگه از یه اپراتور موبایل بجز داشتن یه پوشش خوب چیز دیگه ای هم به اون اهمیت هست که شما می گید فقط پوشش خوب نداشت
من می خوام تو مسافرت اینترنت داشته باشم که رایتل نداره وگرنه تو خونه و محل کار اینترنت اکثر دارن افراد کمی هم هستند که بخاطر کارشون نیاز باشه هر زمان و هرجا به اینترنت دسترسی داشته باشند
حتی تو شهرها هم از وضعیت خالی کردن شارژ گوشی ها وضعیت پوشش رایتل مشخصه پس حتی نمی شه گفت تو شهر ها پوشش خوبی داره
از نظر هزینه هم سالهاست وضعیت انترنت اون دو اپراتور مشخصه. با مقایسه هزینه ها هم رایتل دزدتر و گرون فروشتر نباشه معصوم تر از اون دوتا هم نیست. اگه سرعت اینترنت نسل دو در حد کیلو بایت باشه باز هم میشه گفت قدیمیه ولی وقتی مثلا 3G رایتل هم همین سرعت رو بده باید خون ادم بجوش بیاد
خیلی از دوستان تو همین تهران و مناطق بالا شهر هستند که سرعت اینترنت رایتل کیلو بایتی دارند.خوبی سرعت اینترنت فقط برای شما هم که نمی تونه ملاک باشه وگرنه سرعت ایرانسل هم برای من معمولا عالیه پس باید بگم نسل دو ایرانسل خیلی خوبه.
بنظر من رایتل عرضه این رو نداره که از شرایط استفاده کنه تا اینجا هم که اومد بقیه مثل یه بچه دستش رو گرفته بودن تا چند ماه دیگه بین دو اپراتور دیگه بیشتر کاربرهاش رو از دست میده مگه اینکه باز دستش با دادن کمک های غیر مستقیمی مثل رومینگ بگیرن.
من تو شهر هیچ مشکلی از نظر پوشش ندارم....
بعد میگید همه خونه اینترنت دارند درست اما خود من مدام بیرونم و میچرخم خیلی به کارم میاد...
خود بنده هم منطقه 1 هستم خونه پدرم هم منطقه 3 تو این دو تا منطقه ذره ای مشکل ندارم...قدیما داشتم اما الان 1 ماهه ک برطرف شده و با یک مگ سرعت دانلودم زیر 120 نمیاد
arash59b
12-06-2014, 05:41
3g ایرانسل
این معلوم نیست تست پهای باند دکله یا کل شهر!!! بستگی داره چندتایوزر رو بهش وصل کنند
دادن سرعت 8 مگ بتنهایی خوب نیست باید دید قیمت هاش چطوره. خدا کنه از تجربه وایمکس درس گرفته باشه
amirbrad
12-06-2014, 07:58
یه مشکلی که رایتل داره اینه که سرعت مثلا 1 مگ باید مدارک ارایه کنی هفت خوان رستم و بری . آخه مورچه چیه چه برسه به کله پاچش! خوب ازاد بزار هرکی هر سرعتی خواست بگیره اسمش 3g هستش وگرنه همین سرعت 128 هم نسل اول میده.
در ضمن ایرانسل و همراه اول هم فکر کنم با مدرک سرعت بالا بدن چون اگر این کارو نکنن اینقدر پهنای باند ندارن و با مشکل مواجه میشن .
AryanLand
12-06-2014, 09:57
یه مشکلی که رایتل داره اینه که سرعت مثلا 1 مگ باید مدارک ارایه کنی هفت خوان رستم و بری . آخه مورچه چیه چه برسه به کله پاچش! خوب ازاد بزار هرکی هر سرعتی خواست بگیره اسمش 3g هستش وگرنه همین سرعت 128 هم نسل اول میده.
در ضمن ایرانسل و همراه اول هم فکر کنم با مدرک سرعت بالا بدن چون اگر این کارو نکنن اینقدر پهنای باند ندارن و با مشکل مواجه میشن .
سلام.
دوست عزیز سرعت بالای 128 رو شما از هر جا بخوای بگیری باید نامه (مدرک )بدی.این قانونه (کاری به این نداریم که فرمالیته هست).به رایتل و ایرانسل و همراه اول هم کاری نداره.:11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
12-06-2014, 10:02
3g ایرانسل
به نظر من احتمال خیلی زیاد الکیه یا به قول دوستمون مال دکل ک ماشالا با یوزر های میلیونی ایرانس این سرعت کیلوبایت هم نمیشه
دوما اگر هم حقیقت داشته باشه خدا تومن پولشو میگیره
arash59b
12-06-2014, 10:08
به نظر من احتمال خیلی زیاد الکیه یا به قول دوستمون مال دکل ک ماشالا با یوزر های میلیونی ایرانس این سرعت کیلوبایت هم نمیشه
عکس که الکی نیست در صفحه رسمی ایرانسل تو اینستاگرام گذاشته شده
فقط نشون دهنده این هست که تجهیزات ایرانسل اماده است
and-roid2
12-06-2014, 10:15
مطمین باشید زمانی که ایرانسل و همراه اول 3g و 4g بخوان ارایه بدن همین سازمان تنظیم در ارایه سرعت های بالاتر جلوگیری میکنه...حداکثر شاید تا 3-5 مگ اجازه بدن.:n02:
همین رایتل اوایلش تا 3مگ توی سایتش زده بود که سریع جمعش کردن و جلوش رو گرفتن!
AryanLand
12-06-2014, 10:21
سلام.
این عکس درست هم که باشه چیز خیلی بزرگی نیست که ،یک یوزر یا فرض رو بگیرید کل کارمندان دفتر مرکزی ایرانسل داشتن استفاده میکردن این سرعت رو بهشون داده.حالا اینو تقسیم کنید بین کل یوزر های ایرانسل ببینید چه اتفاقی میفته!!! :11:
Sent From My SM-G900H
kasra2012
12-06-2014, 10:35
سلام.
این عکس درست هم که باشه چیز خیلی بزرگی نیست که ،یک یوزر یا فرض رو بگیرید کل کارمندان دفتر مرکزی ایرانسل داشتن استفاده میکردن این سرعت رو بهشون داده.حالا اینو تقسیم کنید بین کل یوزر های ایرانسل ببینید چه اتفاقی میفته!!! :11:
Sent From My SM-G900H
بالا هم گفتم با یوزر های میلیونی ایرانس میشه کیلوبایت :دی
mohammad.asghari
12-06-2014, 12:21
آقا این مودم راتیل چطوریه خوبه یا نه؟کسی داره یا نه؟دیشب تو برنامه 2014 برنده شدم میخوام ببینم میارزه نگه ـش دارم یا بفروشمش:n02:
kasra2012
12-06-2014, 12:24
آقا این مودم راتیل چطوریه خوبه یا نه؟کسی داره یا نه؟دیشب تو برنامه 2014 برنده شدم میخوام ببینم میارزه نگه ـش دارم یا بفروشمش:n02:
شانسو بین...
این برنامه 2014 چیه بگو ما هم بیایم لول...
اگر مودم یو اس بی هست ک به کار زیاد نمیاد اگر رای فای هست ک به نظرم عالیه
mohammad.asghari
12-06-2014, 12:42
نه مودم وای فای هست همونی که 220 هست.یعنی میارزه؟؟؟مودمش خوبه؟؟؟برنامه مخصوص جام جهانی عادلم تهیه کنندشه:n02:
kasra2012
12-06-2014, 12:50
نه مودم وای فای هست همونی که 220 هست.یعنی میارزه؟؟؟مودمش خوبه؟؟؟برنامه مخصوص جام جهانی عادلم تهیه کنندشه:n02:
اگر تو منطقتون و شهرتون رایتل خوبه و اختلال نداره به نظر من ک میارزه چون وای فای درست میکنه تازه باطری ای هم هست همه جا میتونید ببیریدش.
من اگر جای شمت بودم نگهش میداشتم
این برنامه کی ها پخش میشه؟
amirbrad
12-06-2014, 13:00
سلام.
دوست عزیز سرعت بالای 128 رو شما از هر جا بخوای بگیری باید نامه (مدرک )بدی.این قانونه (کاری به این نداریم که فرمالیته هست).به رایتل و ایرانسل و همراه اول هم کاری نداره.:11:
Sent From My SM-G900H
منظور من و بد متوجه شدی دوست عزیز
اتفاقا به رایتل و ایرانسل و همراه اول کار داره چون یک فرقی باید بین نسل یک و دو و سه باشه وگرنه لزومی نداره ایران 3g داشته باشه حتی نسل دو چون در واقع هنوز سرعت و کیفیت نسل اول و داریم و همون نسل اول کفایت می کنه وقتی بالاترین تعرفه 1 مگابیت هست . تنها مزیت نسل سه استفاده در حال حرکت هستش که اینم فایده نداره چون پوشش سرتاسری نیست. و با این اوصاف فقط چون اسم نسل سه و چهار میزارن رووش مصرف کننده بدبخت باید هزینه اضافی بده .بله این قانون بیشتر از 128 هنوزم هست اما شرکتا و حتی مخابرات برای رقابت دور میزنن .
mohammad.asghari
12-06-2014, 13:27
اگر تو منطقتون و شهرتون رایتل خوبه و اختلال نداره به نظر من ک میارزه چون وای فای درست میکنه تازه باطری ای هم هست همه جا میتونید ببیریدش.
من اگر جای شمت بودم نگهش میداشتم
این برنامه کی ها پخش میشه؟
هر شب ساعت11 معلومه فوتبالی نیستی پس:n02: اره منطقه مون هم عالیه از نظر پوشش مشهدم آنتن پره.تازه 1 سال اینترنتم بردم بعلاوه مودم وای فای:n02:
kasra2012
12-06-2014, 13:52
هر شب ساعت11 معلومه فوتبالی نیستی پس:n02: اره منطقه مون هم عالیه از نظر پوشش مشهدم آنتن پره.تازه 1 سال اینترنتم بردم بعلاوه مودم وای فای:n02:
اتفاقا فوتبالی هستم اما بیشتر با قابلمه میبینم....
از امشب منم میبینم بلکه یه چیزی بردم...
ولی داداش به نظرم مودمه عالیه نگهش دار
AryanLand
12-06-2014, 14:17
منظور من و بد متوجه شدی دوست عزیز
اتفاقا به رایتل و ایرانسل و همراه اول کار داره چون یک فرقی باید بین نسل یک و دو و سه باشه وگرنه لزومی نداره ایران 3g داشته باشه حتی نسل دو چون در واقع هنوز سرعت و کیفیت نسل اول و داریم و همون نسل اول کفایت می کنه وقتی بالاترین تعرفه 1 مگابیت هست . تنها مزیت نسل سه استفاده در حال حرکت هستش که اینم فایده نداره چون پوشش سرتاسری نیست. و با این اوصاف فقط چون اسم نسل سه و چهار میزارن رووش مصرف کننده بدبخت باید هزینه اضافی بده .بله این قانون بیشتر از 128 هنوزم هست اما شرکتا و حتی مخابرات برای رقابت دور میزنن .
سلام.
من صحبتاتون رو کامل قبول دارم،ولی چه میشه کرد اینجا ایرانه.منم عرض کردم که اینا همش فرمالیته هست.:11:
Sent From My SM-G900H
fanoostalaei
12-06-2014, 16:20
سرویس 128 : سیم کارت دیتا : آنتن 1 دونه از 5 تا (به شدت ضعیف )
Tehranshahr
12-06-2014, 18:51
مطمین باشید زمانی که ایرانسل و همراه اول 3g و 4g بخوان ارایه بدن همین سازمان تنظیم در ارایه سرعت های بالاتر جلوگیری میکنه...حداکثر شاید تا 3-5 مگ اجازه بدن.:n02:
همین رایتل اوایلش تا 3مگ توی سایتش زده بود که سریع جمعش کردن و جلوش رو گرفتن!
دوست عزیز الان اوضاع تغییر کرده، سازمان تنظیم مقررات زیر مجموعه وزارت ارتباطاته و خود وزیر و رییس جمهور چراغ سبز سرعت های بالا رو دادن فقط میمونه آماده کردن زیر ساخت ها و سخت گیری سازمان تنظیم مقررات برای اینکه اپراتور ها حواسشون به کیفیت باشه.
سرعت 8مگ الان عددی نیست اینا باید جوری شبکه و زیر ساخت هارو آماده کنن که تا 21مگ هم جواب بده، الان ترکسل با یوزر های میلیونی راحت سرعت 8مگ دان و 2مگ آپ رو میده اما کلا 3g گرونه و جایگزین DSL نیست، اونجا گیگی 19لیر من گرفتم یعنی ۲برابر تعرفه رایتل در صورتی که اینترنت DSL خیلی ارزونتره اونجا.
fanoostalaei
12-06-2014, 21:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان استفاده از رومینگ چقدر به هزینه ها اضافه میشه ؟
دوستان سلام..من اینترنت پیشرفته 30 روزه 5 گیگ خریدم ..اما سرعتم همون 30 کیلوبایت واسه دانلود..آیا حتما باید مدرک ارائه داد؟ چه مدرکی؟ برای افزایش سرعت ؟
و اینکه سرعت پیشرفته چنده سرعت دانلودش؟
باتشکر:n16:
kasra2012
14-06-2014, 09:28
دوستان سلام..من اینترنت پیشرفته 30 روزه 5 گیگ خریدم ..اما سرعتم همون 30 کیلوبایت واسه دانلود..آیا حتما باید مدرک ارائه داد؟ چه مدرکی؟ برای افزایش سرعت ؟
و اینکه سرعت پیشرفته چنده سرعت دانلودش؟
باتشکر:n16:
بله حتما باید مدرک ارایه داد
سرعت دانلود حرفه بین 120 تا 150 است
fanoostalaei
14-06-2014, 12:13
برای اولین بار میبینم که رایتل داره پینگ خارج زیر 200 میده :
Armin.Computer
14-06-2014, 14:49
سلام
دوستان داستان این رومینگ ملی چیه؟
سلام
میشه در جاهاییی که رایتل پوشش نداره از ایرانسل و همراه اول استفاده کرد.
Sent from my HTC One using Tapatalk
AryanLand
14-06-2014, 15:01
میشه در جاهاییی که رایتل پوشش نداره از ایرانسل و همراه اول استفاده کرد.
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام.
دوست عزیز معنیش اینه که شما در جایی که رایتل آنتن نداره از آنتن اپراتورای دیگه استفاده میکنید.(با همون سیم کارت رایتل).:11:
Sent From My SM-G900H
Le0nard0
14-06-2014, 15:22
سلام
6-7 صفحه قبل توی همین تاپیک در موردش بحث شده
Le0nard0
14-06-2014, 15:23
تبلیغ جدید رایتل : با اجرای رومینگ ملی رایتل از خزر تا خلیج فارس با شماست
Le0nard0
14-06-2014, 15:23
دوستان استفاده از رومینگ چقدر به هزینه ها اضافه میشه ؟
هزینه اضافی نداره
امین1356
14-06-2014, 15:24
سلام.
دوست عزیز معنیش اینه که شما در جایی که رایتل آنتن نداره از آنتن اپراتورای دیگه استفاده میکنید.(با همون سیم کارت رایتل).:11:
Sent From My SM-G900H
ولی فقط برای صوت نه دیتا
Le0nard0
14-06-2014, 15:26
ولی فقط برای صوت نه دیتا
وقتی همراه اول و ایرانسل هم 3g رو راه اندازی کنن اونوقت برای دیتا هم میشه
arash59b
14-06-2014, 15:30
برای اولین بار میبینم که رایتل داره پینگ خارج زیر 200 میده :
از کدوم طرح استفاده میکنی؟ وضعیت حجم خوری رایتل چطوره؟
(کلا اگه تو یه تاپیکی بری و تست سرعت و پینگ نزاری واست حال نمیده [emoji10])
تبلیغ جدید رایتل : با اجرای رومینگ ملی رایتل از خزر تا خلیج فارس با شماست
حالم از این همه لاشخوری بهم خورد
Le0nard0
14-06-2014, 15:34
دقیقا لاشخوریه خود رایتل که این مدت هیج غلطی برای پوشش شبکه اش نتونست بکنه حالا با اجرای این طرح داره مفت خوری میکنه
امین1356
14-06-2014, 18:05
وقتی همراه اول و ایرانسل هم 3g رو راه اندازی کنن اونوقت برای دیتا هم میشه
بعید میدونم دیتا شاملش بشه (یه بار یه جایی خوندم خبرشو)
هر چند که همه بخاطر دیتای 3G رایتل میخرن وقتی ایرانسل و همراه اول 3G بدن دیگه رایتل معنی پیدا نمیکنه.
امین1356
14-06-2014, 18:08
دقیقا لاشخوریه خود رایتل که این مدت هیج غلطی برای پوشش شبکه اش نتونست بکنه حالا با اجرای این طرح داره مفت خوری میکنه
یه کار خیلی مهم کرد،
4 سال ملتو گذاشت سر کار و از تکنولوژی محروم کرد!
بعید میدونم دیتا شاملش بشه (یه بار یه جایی خوندم خبرشو)
هر چند که همه بخاطر دیتای 3G رایتل میخرن وقتی ایرانسل و همراه اول 3G بدن دیگه رایتل معنی پیدا نمیکنه.
منم فک نکنم شامل دیتا بشه.
دو سه ماه دیگه ایرانسل و همراه اول 3g راه میندازن آنتن دهیش هم اوکی هست دیگه کی میره رایتل بگیره
ehsanbsb
14-06-2014, 19:09
والا من هم راضی نیستم از این سرویس 128 من فکر می کنم با جی پی ار اس اپراتور های دیگه فرقی که نداره هیچ ، اپراتور های دیگه حداقل این موضوع رو دارن که اکثر جاها آنتن میدن
zxzxcvcv
14-06-2014, 19:15
128 رایتل با آنتن کامل
AryanLand
14-06-2014, 20:26
دو سه ماه دیگه ایرانسل و همراه اول 3g راه میندازن آنتن دهیش هم اوکی هست دیگه کی میره رایتل بگیره
سلام.
وقتی اونا 3 رو راه بندازن اونموقع دیتا رو هم شامل میشه.اصلا این طرح برای همین راه اندازی شده.ضمنا طرح رومینگ راه افتاده امروز توی بلوار امیر کبیر تهران من رومینگش رو تست کردم.:11:
Sent From My SM-G900H
fanoostalaei
14-06-2014, 20:53
از کدوم طرح استفاده میکنی؟ وضعیت حجم خوری رایتل چطوره؟
(کلا اگه تو یه تاپیکی بری و تست سرعت و پینگ نزاری واست حال نمیده [emoji10])
من به این رایتل اصلا پول نمیدادم ولی مجبور شدم به علت خرابی ADSL و یه سری مشکلات یه طرح 15 روزه 500 مگ رو بخرم با 7 تومن هزینه (سیم کارت دیتا)
حجم خوریش خوب بود !!! یعنی عادی بود و هیچ موردی نداشت (من خودم رو این حجم خوری ها حساسم) :n02:
این سرعت ها رو برای این میزارم که مردم ببینن رایتل چیه :دی
شاید با دیدن اینا یکی خوشش بیاد و یکی بدش بیاد که من خودم حالم ازش به هم میخوره :n21:
در ضمن از این تبلیغ جدیدش هم حالم به هم خورد !! از خزر تا خلیج فارس!!! لیاقت نداشتن خدمات ارائه بدن حالا اومدن قمپز هم در میکنن:n02:
اصلا از وضعیت آنتن دهیش راضی نیستم !! آنتن دهیش تو شب و روز خیلی خیلی باهم فرق میکنه !!!:n02:
AryanLand
14-06-2014, 20:58
من به این رایتل اصلا پول نمیدادم ولی مجبور شدم به علت خرابی ADSL و یه سری مشکلات یه طرح 15 روزه 500 مگ رو بخرم با 7 تومن هزینه (سیم کارت دیتا)
حجم خوریش خوب بود !!! یعنی عادی بود و هیچ موردی نداشت (من خودم رو این حجم خوری ها حساسم) :n02:
این سرعت ها رو برای این میزارم که مردم ببینن رایتل چیه :دی
شاید با دیدن اینا یکی خوشش بیاد و یکی بدش بیاد که من خودم حالم ازش به هم میخوره :n21:
در ضمن از این تبلیغ جدیدش هم حالم به هم خورد !! از خزر تا خلیج فارس!!! لیاقت نداشتن خدمات ارائه بدن حالا اومدن قمپز هم در میکنن:n02:
اصلا از وضعیت آنتن دهیش راضی نیستم !! آنتن دهیش تو شب و روز خیلی خیلی باهم فرق میکنه !!!:n02:
سلام.
دوست عزیز همراه اول و ایرانسل هم اوایل که اومده بودن بدتر از این بودن مگه اونا از روز اول اینی بودن که الان هستن؟ایرانسل بعد از این همه سال که وایمکس رو راه اندازی کرده هنوز فقط 5 تا مرکز استان رو پوشش میده.یکم باید صبر داشته باشید.هر چند خود منم راضی نیستم اما باید منطقی برخورد کنیم.:11:
Sent From My SM-G900H
mehdi-sh
14-06-2014, 21:01
اقا رومینگ چطوری میشه تست کرد؟
AryanLand
14-06-2014, 21:03
اقا رومینگ چطوری میشه تست کرد؟
سلام.
توی قسمت انتخاب نتورک بصورت دستی سرچ کنید بعد یکی دیگه از اپراتورهایی که پیدا میکنه رو انتخاب کنید .یه حرف Rمیاد کنار آنتن و میتونید تماس بگیرید و باهاتون تماس بگیرند. :11:
Sent From My SM-G900H
امین1356
14-06-2014, 21:05
سلام.
دوست عزیز همراه اول و ایرانسل هم اوایل که اومده بودن بدتر از این بودن مگه اونا از روز اول اینی بودن که الان هستن؟ایرانسل بعد از این همه سال که وایمکس رو راه اندازی کرده هنوز فقط 5 تا مرکز استان رو پوشش میده.یکم باید صبر داشته باشید.هر چند خود منم راضی نیستم اما باید منطقی برخورد کنیم.:11:
Sent From My SM-G900H
چون مجوز وایمکس ایرانسل سراسری نیست و فقط 7 تا استان رو شامل میشه.
fanoostalaei
14-06-2014, 21:10
سلام.
Sent From My SM-G900H
قضیه رایتل کلا فرق میکنه !! این همه قمپز کجا و قیمت های سرسام آور نت کجا و تازه با این همه انحصار پیشرفتشون کجا!!! امکانات هم که صفر !! حالا دیتاشون خرابه لااقل دیگه آنتن دهیشون رو خوب کنن!!! تو کلان شهر ها وضع اینجوریه وای به حال جاهای دیگه !!! در مورد وایمکس هم که دوست خوبم تو پست پایین گفتن !!!
مبین نت مجوز پخش سراسری داره ولی ایرانسل فقط برای کلانشهر ها
AryanLand
14-06-2014, 21:11
سلام.
با فرض اینکه فرمایش شما درست.مبین نت چطور؟ اینکه سراسری هست؟(مربوط به همراه اول هم هست) بعد از این همه مدت هنوز تهران رو از آزادی به بالا پوشش نمیده.ایرانسل چند سال طول کشید تا پوشش سراسری بده؟
بحث اینه که به هر حال همشون همینطور بودن.و باید منطقی صحبت کرد.مثلا همین همراه اول نمیتونست از همون اول سیم کارت اعتباری بده؟ چرا نمیداد؟ چون رقیب نداشت و با اومدن ایرانسل مجبور شد سیم کارت که میفروخت 550 تومن رو بیاد بده 10 تومن .و....و....و..... :11:
Sent From My SM-G900H
fanoostalaei
14-06-2014, 21:13
سلام.
با فرض اینکه فرمایش شما درست.مبین نت چطور؟ اینکه سراسری هست؟(مربوط به همراه اول هم هست) بعد از این همه مدت هنوز تهران رو از آزادی به بالا پوشش نمیده.ایرانسل چند سال طول کشید تا پوشش سراسری بده؟
بحث اینه که به هر حال همشون همینطور بودن.و باید منطقی صحبت کرد.مثلا همین همراه اول نمیتونست از همون اول سیم کارت اعتباری بده؟ چرا نمیداد؟ چون رقیب نداشت و با اومدن ایرانسل مجبور شد سیم کارت که میفروخت 550 تومن رو بیاد بده 10 تومن .و....و....و..... :11:
Sent From My SM-G900H
فرمایش شما کاملا درست و 100 البته درست تر اینکه رقابت باعث پیشرفت میشه و هیچ !! البته اگر نسل 3 به درستی اجرا بشه مبین نت عملا با این محبوبیت کذاییش با مخ میاد زمین (البته مربوط به همراه اول هستش ولی محبوبیتش خیلی خیلی کم میشه)
AryanLand
14-06-2014, 21:15
قضیه رایتل کلا فرق میکنه !! این همه قمپز کجا و قیمت های سرسام آور نت کجا و تازه با این همه انحصار پیشرفتشون کجا!!! امکانات هم که صفر !! حالا دیتاشون خرابه لااقل دیگه آنتن دهیشون رو خوب کنن!!! تو کلان شهر ها وضع اینجوریه وای به حال جاهای دیگه !!! در مورد وایمکس هم که دوست خوبم تو پست پایین گفتن !!!
مبین نت مجوز پخش سراسری داره ولی ایرانسل فقط برای کلانشهر ها
سلام.
اتفاقا قیمتهاش به نسبت دو تای دیگه خیلی خوبه.مگه اونا انحصار نداشتن؟ اتفاقا انحصار اونا که خیلی بیشتر بود.
من نمیخوام از رایتل دفاع کنم چون نه مدیر عاملش هستم نه سهامدار ولی وقتی بحث منطقی نباشه خیلی جالب نیست.:11:
Sent From My SM-G900H
fanoostalaei
14-06-2014, 21:20
سلام.
اتفاقا قیمتهاش به نسبت دو تای دیگه خیلی خوبه.مگه اونا انحصار نداشتن؟ اتفاقا انحصار اونا که خیلی بیشتر بود.
من نمیخوام از رایتل دفاع کنم چون نه مدیر عاملش هستم نه سهامدار ولی وقتی بحث منطقی نباشه خیلی جالب نیست.:11:
Sent From My SM-G900H
خوب آخه دوست عزیز امکانات و پیشرفت های الان با اون موقع قابل مقایشه نیس!! هس؟
ایرانسل و همراه اول مال چندین سال پیشن و تو اون زمان شروع به فعالیت کردن !! رایتل که با این اوضاع باید بهتر از اپراتور های قبلی پیشرفت میکرد !! در هر حال من خودم آنچنان دل خوشی از این اپراتور های ایران ندارم !!
اگر همین نسل 2 رو به درستی اجرا کنن میشه با سرعت 45 کیلو به راحتی وبگردی کرد و استفاده کرد !! در ضمن مصرف باتری گوشی هم خیلی کمه و بردش هم بیشتر از 3g هستش !! ولی چون هیچ کدوم از اپراتور ها پهنای باند کافی در اختیار BTS ها نمیزارن عملا سرعت از 2-3 کیلوبایت بیشتر نمیشه
=======
در ضمن رومینگ هنوز تو تبریز فکر کنم فعال نشده !!!
arash59b
14-06-2014, 21:29
سلام.
Sent From My SM-G900H
باز حداقل میبن نت یه دوران طلایی داشت. یادمه یکی دوسال 16 تومن میدادم برای طرح 2 مگ. شبی 3-4 گیگ دانلود می کردم به نسبت وایمکس بودن و قابلیت جابجاییش خیلی قیمت هاش حوب بود الان یکسال و نیم هست اوضاعش خراب شده اونم بیشتر بخاطر تحریم ها و کمبود قطعات
هست که نتونست خدمات اش رو بیشتر و بهتر کنه. البته مقصر اول هم خودش بود و دلیل نمیشه الان دزدی کنه.ولی باز نسبت اوایل کارش خیلی بهتر بود.
رایتل کلا دست گذاشته رو دست انتظار داره دکل ها مثل نخود از زمین در بیان. (یاد برره بخیر). می خواد هیچ هزینه ای نکنه پول خون هم از ملت بگیره.
نمی دونم چرا به خونش تشنه ام یک ساله جلوی خود رو گرفتم سیم کارت اش رو نخریدم. یه تقویم خریدم هر روز یه برگش رو می کنم تا بروزی برسم که انحصارش تموم بشه :n09:
mehdi-sh
14-06-2014, 21:38
تو تهران فکر می کنم همه جا راه نیوفتاده !!
AryanLand
14-06-2014, 21:56
باز حداقل میبن نت یه دوران طلایی داشت. یادمه یکی دوسال 16 تومن میدادم برای طرح 2 مگ. شبی 3-4 گیگ دانلود می کردم به نسبت وایمکس بودن و قابلیت جابجاییش خیلی قیمت هاش حوب بود الان یکسال و نیم هست اوضاعش خراب شده اونم بیشتر بخاطر تحریم ها و کمبود قطعات
هست که نتونست خدمات اش رو بیشتر و بهتر کنه. البته مقصر اول هم خودش بود و دلیل نمیشه الان دزدی کنه.ولی باز نسبت اوایل کارش خیلی بهتر بود.
رایتل کلا دست گذاشته رو دست انتظار داره دکل ها مثل نخود از زمین در بیان. (یاد برره بخیر). می خواد هیچ هزینه ای نکنه پول خون هم از ملت بگیره.
نمی دونم چرا به خونش تشنه ام یک ساله جلوی خود رو گرفتم سیم کارت اش رو نخریدم. یه تقویم خریدم هر روز یه برگش رو می کنم تا بروزی برسم که انحصارش تموم بشه :n09:
سلام.
خوب اگر این جور هم به قضیه نگاه کنیم باز هم باید منصف تر باشیم چرا که توی 2 سال و نیم گذشته که تحریمها خیلی سنگین تر و شدید تر و با سخت گیری بیشتری اعمال شده.
ضمن اینکه شما میگی سیمکارتش رو نداری پس اینهمه انتقادتون بر چه اساسی هست؟!!! همش شنیده ها و حرف اینو اون؟!!!
اینکه رایتل خودش از منو شما بیشتر به فکر تجهیز شبکه ش هست که کاملا مشخص و منطقیه.چون به هر حال اول اینکه باید اجاره بده و اینکه به هر حال نمیتونه همیشه به امکانات اپراتورهای دیگه متکی باشه اونم اینجا که هر لحظه یک قانونی لغو و یک قانون تصویب میشه.:11:
Sent From My SM-G900H
AryanLand
14-06-2014, 21:57
سلام .
نمیدونم من فقط یکجا تست کردم تا نیم ساعت دیگه شهرک غرب رو هم تست میکنم میگم خدمتتون.:11:
Sent From My SM-G900H
امین1356
14-06-2014, 21:58
رومینگ رایتل با همراه اول تست شد دیتا هم اکتیو بود (E)
kasra2012
14-06-2014, 22:10
رومینگ تو منطقه 1 سمت ماکویی پور تست شد و کار کرد البته هنوز دیتا رو تست نکردم اما دوست عزیزمون ک تست کردند احتمالا کار میکنه
mehdi-sh
14-06-2014, 22:10
kasra2012
14-06-2014, 22:12
به نظرم همه جا راه افتاده چون برادرم تو همدان تست کرده و کار کرده....
و اینک
اغاز امپراتوری رایتل
fanoostalaei
14-06-2014, 22:17
به نظرم همه جا راه افتاده چون برادرم تو همدان تست کرده و کار کرده....
و اینک
اغاز امپراتوری رایتل
من تو تبریز با انواع سیم کارت ها تست کردم !! کار نکرد رایتل نه با ایرانسل و نه با همراه اول !! از اون طرف ایرانسل هم با هیچ کدوم مچ نشد !! همراه اول هم همینطور:n02:
arash59b
14-06-2014, 22:19
سلام.
خوب اگر این جور هم به قضیه نگاه کنیم باز هم باید منصف تر باشیم چرا که توی 2 سال و نیم گذشته که تحریمها خیلی سنگین تر و شدید تر و با سخت گیری بیشتری اعمال شده.
ضمن اینکه شما میگی سیمکارتش رو نداری پس اینهمه انتقادتون بر چه اساسی هست؟!!! همش شنیده ها و حرف اینو اون؟!!!
اینکه رایتل خودش از منو شما بیشتر به فکر تجهیز شبکه ش هست که کاملا مشخص و منطقیه.چون به هر حال اول اینکه باید اجاره بده و اینکه به هر حال نمیتونه همیشه به امکانات اپراتورهای دیگه متکی باشه اونم اینجا که هر لحظه یک قانونی لغو و یک قانون تصویب میشه.:11:
Sent From My SM-G900H
سلام
درسته من هزینه نکردم ولی دلیل نمیشه که امتحانش نکرده باشم
mohammad.asghari
14-06-2014, 22:20
یه سوال این یعنی چی؟یه مودم رای فای!؟
kasra2012
14-06-2014, 22:21
یه بحثی ک اینجاست اینه ک همراه اول میتونه از اینترنت رایتل استفاده کنه یا نه؟؟؟
kasra2012
14-06-2014, 22:22
یه سوال این یعنی چی؟یه مودم رای فای!؟
مودم رای فای یعنی همون مودمی ک سیمکارت میزارین توش و یه اکسس پوینت وای فای ایجاد میکنه
به نظرم اسمش من در اوردی رایتله
fanoostalaei
14-06-2014, 22:23
مودم رای فای یعنی همون مودمی ک سیمکارت میزارین توش و یه اکسس پوینت وای فای ایجاد میکنه
به نظرم اسمش من در اوردی رایتله
دقیقا :n09:
Sent from my iphone using Tapatalk
arash59b
14-06-2014, 22:25
و اینک
اغاز امپراتوری رایتل
تا حالا دیدی شاه بدبختی بتونه تو کشور دیگران امپراتوری راه بندازه !
kasra2012
14-06-2014, 22:27
تا حالا دیدی شاهی بتونه تو کشور دیگران امپراتوری راه بندازه !
ببینید دوست عزیز تعصب هر اپراتوری را دارین به من هیچ ربطی نداره...
اما الان با رومینگ هر چند موقتی اما رایتل رو خیلی جلو میندازه و به نظر من بازم میگم به نظر من بهترین اپراتور میشه
arash59b
14-06-2014, 22:29
بعد از راه افتادن رومینگ الان توپ تو زمین دو اپراتور دیگه است باید دید چقدر میتونن سریع تر، ارزونتر و باکیفیت تر 3G رو راه بندازن
بعد بهتر میشه در مورد رایتل قضاوت کرد
mohammad.asghari
14-06-2014, 22:31
بعد فقط سیمکارت خوبه؟فقط با سیم کارت کار میکنه؟
kasra2012
14-06-2014, 22:32
بعد فقط سیمکارت خوبه؟فقط با سیم کارت کار میکنه؟
بله با سیمکارت کار میکنه فقط...
به نظرم خیلی چیز خوبیه و ارزش داره...
arash59b
14-06-2014, 22:43
ببینید دوست عزیز تعصب هر اپراتوری را دارین به من هیچ ربطی نداره...
اما الان با رومینگ هر چند موقتی اما رایتل رو خیلی جلو میندازه و به نظر من بازم میگم به نظر من بهترین اپراتور میشه
اولا من رو هیچ اپراتوری تعصب ندارم این کار واقعا مسخره است
بعد هم جمله من کاملا منطقیه وقتی همه چیز دست اپراتور های دیگه باشه راحت میتونن کیفیت رایتل رو تحت تاثیر قرار بدن همون کاری که بانک ها تو شبکه شتاب می کنن و بانک مرکزی هم فقط در حد حرف باهاشون برخورد میکنه
امین1356
14-06-2014, 22:52
بله با سیمکارت کار میکنه فقط...
به نظرم خیلی چیز خوبیه و ارزش داره...
به هیچ وجه توصیه نمیشه!
رای فای! یه مودم 3G وای فای دار هست که اینترنت 3G سیمکارتو از طریق وای فای شیر میکنه. من اکثر برندها رو تست کردم هیچ کدم نه باطری خوبی دارن نه کیفیت کارکردشون خوبه (مثلا" برند Tenda وقتی قطع میشد تا مودمو کلا" ری استارت نمیکردی کانکت نمیشد! باطریشم 2 تا 3 ساعت بیشتر کار نمیکرد. ال سی دی هم که نداشت). با هزینه کمتر میشه یه گوشی آندرویدی ارزون سامسونگ خرید که هم یه گوشی کامله هم همین قابلیت رو داره خیلی هم استیبل تر و با کیفیت تره باطریشم اصلا" قابل مقایسه نیست.
با تشکر
arash59b
14-06-2014, 22:57
علاوه بر موردی که این دوست مون گفتن اکثر روتر ها و مودم های ADSL جدید پورت 3G دارن و براحتی میشه نسل 3 رو بصورت وای فای شیر کرد
kasra2012
14-06-2014, 23:01
به هیچ وجه توصیه نمیشه!
رای فای! یه مودم 3G وای فای دار هست که اینترنت 3G سیمکارتو از طریق وای فای شیر میکنه. من اکثر برندها رو تست کردم هیچ کدم نه باطری خوبی دارن نه کیفیت کارکردشون خوبه (مثلا" برند Tenda وقتی قطع میشد تا مودمو کلا" ری استارت نمیکردی کانکت نمیشد! باطریشم 2 تا 3 ساعت بیشتر کار نمیکرد. ال سی دی هم که نداشت). با هزینه کمتر میشه یه گوشی آندرویدی ارزون سامسونگ خرید که هم یه گوشی کامله هم همین قابلیت رو داره خیلی هم استیبل تر و با کیفیت تره باطریشم اصلا" قابل مقایسه نیست.
با تشکر
من برند دیلینک دو تست کردم خوب بود....
البته زیاد باش کار نکردم....
علاوه بر موردی که این دوست مون گفتن اکثر روتر ها و مودم های ADSL جدید پورت 3G دارن و براحتی میشه نسل 3 رو بصورت وای فای شیر کرد
درسته...اما مزیت این مودم اینه ک باطری داره و همراه خودتون میتونید ببرید اما این مودم ها این قابلیت رو ندارن
امین1356
14-06-2014, 23:26
بهرهبرداری از فاز اول رومینگ ملی فردا رسما آغاز میشود - ایستنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matr!x_2008
15-06-2014, 00:26
یه سوال؟ رومینگ فعال بشه بازم میشه از 3g رایتل استفاده کرد؟ مگه همراه اول الان تری جی شده؟ ا سخت افزار 2g همراه اول چه جوری میشه سیمکارت رایتل 3g رو پشتیبانی کرد؟؟
mohammad.asghari
15-06-2014, 00:40
من اصلا قرا نیست مودم رای فای رایتل رو بخرم:n02:برنده شدم خواستم ببینم اگه خوبه نگه ـش دارم اگرم که نه ردش کنم بره:n02:؟
Tehranshahr
15-06-2014, 16:54
من امروز تست کردم رایتل به شبکه همراه اول وصل میشه دیتا هم کار میکنه اما به ایرانسل هنوز خیر.
Le0nard0
15-06-2014, 17:18
من امتحان کردم به همراه اول وصل شد ولی 3g به gprs همراه اول تبدیل شد. برای شما هم همینطوره؟
AryanLand
15-06-2014, 17:32
من امتحان کردم به همراه اول وصل شد ولی 3g به gprs همراه اول تبدیل شد. برای شما هم همینطوره؟
سلام.
بله همینطوره چون تجهیزات 3G رو همراه اول نداره. :11:
Sent From My SM-G900H
Mr.World.Wide
15-06-2014, 17:50
سلام به همه دوستان عزیز
آقا من یه مسئله ای با این رایتل دارم
اون هم این هستش که من یه طرح یک مگ به دو گیگ ترافیک خریدم
و حداقل ده ساعت مکالمه تصویری توی اسکایپ داشتم
و چندین ساعت هم مکالمه صوتی داشتم
و خب دانلود اپلیکیشن هم داشتم مثلا شاید حدود صد یا دویست مگ
اما از طرح من 1150 مگ ترافیک باقی مونده
قضیه ش چیه؟؟؟
چرا اینقدر کم از ترافیکم کم کرده
نکنه بعدا قراره اذیتم کنن؟؟؟
این مسئله خیلی اذیتم میکنه و ذهنم رو بدجوری مشغول خودش کرده
AryanLand
15-06-2014, 17:54
سلام به همه دوستان عزیز
آقا من یه مسئله ای با این رایتل دارم
اون هم این هستش که من یه طرح یک مگ به دو گیگ ترافیک خریدم
و حداقل ده ساعت مکالمه تصویری توی اسکایپ داشتم
و چندین ساعت هم مکالمه صوتی داشتم
و خب دانلود اپلیکیشن هم داشتم مثلا شاید حدود صد یا دویست مگ
اما از طرح من 1150 مگ ترافیک باقی مونده
قضیه ش چیه؟؟؟
چرا اینقدر کم از ترافیکم کم کرده
نکنه بعدا قراره اذیتم کنن؟؟؟
این مسئله خیلی اذیتم میکنه و ذهنم رو بدجوری مشغول خودش کرده
سلام.
شما توی سایت (صفحه کنترل حساب)نگاه کن هرچی نوشته باقی مونده ترافیکی هست که دارید و مشکلی هم نداره.:11:
Sent From My SM-G900H
Tehranshahr
15-06-2014, 19:53
تعرفه رومینگ هنوز نیومده اما قطعا یکم بالاتر از تعرفه عادی خواهد بود.
Mr.World.Wide
15-06-2014, 19:54
سلام.
شما توی سایت (صفحه کنترل حساب)نگاه کن هرچی نوشته باقی مونده ترافیکی هست که دارید و مشکلی هم نداره.:11:
Sent From My SM-G900H
خب همین
مشکل همینه دیگه
اعتبارم کمتر از یه گیگ کم شده
در حالیکه این عید ها من مثل فیلم her 2013 با اسکایپ و اینترنت رایتل مکالمه تصویری داشتم و رفیقم رو یه سفر مجازی به قم بردم
خب تو این چند روز حداقل ده ساعت مکالمه تصویری داشتم
قضیه چیه که کمتر از یه گیگ ازم کم کرده؟؟
اگه مصرفش اینقدر کم باشه می ارزه که خب
من ماهی بیست و سه تومن میدم همه جا نت پر سرعت ذاشته باشم
دمش گرم
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
خب همین
مشکل همینه دیگه
اعتبارم کمتر از یه گیگ کم شده
در حالیکه این عید ها من مثل فیلم her 2013 با اسکایپ و اینترنت رایتل مکالمه تصویری داشتم و رفیقم رو یه سفر مجازی به قم بردم
خب تو این چند روز حداقل ده ساعت مکالمه تصویری داشتم
قضیه چیه که کمتر از یه گیگ ازم کم کرده؟؟
اگه مصرفش اینقدر کم باشه می ارزه که خب
من ماهی بیست و سه تومن میدم همه جا نت پر سرعت ذاشته باشم
دمش گرم
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
فکر نکنم این طور باشه. برای من همیشه دقیقا همون مقداری رو که مصرف میکنم کم میکنه نه بیشتر نه کمتر.
AryanLand
15-06-2014, 20:06
فکر نکنم این طور باشه. برای من همیشه دقیقا همون مقداری رو که مصرف میکنم کم میکنه نه بیشتر نه کمتر.
سلام.
بله دقیقا همینطوره و عرض بنده هم همین بود.:11:
Sent From My SM-G900H
Armin.Computer
16-06-2014, 16:23
سلام
دوستان اگر در نقطه ای از شهر اینترنت ایرانسل سرعتش مثلا 5 کیلو باشه اگر به رایتل و رومینگ ملی هم وصل بشیم همون 5 کیلو هست یا می تونه بیشتر باشه؟
کسی تست کرده؟
Mr.Pooya
16-06-2014, 16:30
سلام
دوستان اگر در نقطه ای از شهر اینترنت ایرانسل سرعتش مثلا 5 کیلو باشه اگر به رایتل و رومینگ ملی هم وصل بشیم همون 5 کیلو هست یا می تونه بیشتر باشه؟
کسی تست کرده؟
سلام
راستش فكر نمي كنم ربطى بهم داشته باشند. من قبلا با ايرانسل و همراه اول تست كردم سرعت هاشون خيلى فرق مى كرد فكر كنم رايتل و ايرانسل هم سرعت هاشون فرق داشته باشه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
mehdidotcom
16-06-2014, 17:31
من تست کردم شما به شبکه اینترنت رایتل وصل میشید اما با edge نه با 3g اما نسبت به خود همراه اول و ایرانسل کیفیت بهتری داره پینک 128 و سرعت دانلود 32 کیلوبایت را به شما می دهد.
kasra2012
16-06-2014, 17:41
من مشکلات جدی پیدا کردم
1.سیمکارت هدیه ک ثبت نامش کردم کد پیگیری پست رو بهم داده اما وقتی تو سایت پست میزنم مینویسه گزارشی برای برای این مرسوله ارسال نشده است...مشکل چیه؟
2. طرح راینواز تو قسمت محصولات من برای من نیست برای شما هست؟
3.تو قسمت بسته های اینترنت فقط حرفه ای 1 ماهه 4 گیگ و یه هفته ای هست اما حرفه ای 2 گیگ و پایه ها نیستند...مشکل چیه؟...البته تا 7 تیر بسته حرفه 2 گیگ دارم.
ArashMiniStar
16-06-2014, 18:24
من مشکلات جدی پیدا کردم
1.سیمکارت هدیه ک ثبت نامش کردم کد پیگیری پست رو بهم داده اما وقتی تو سایت پست میزنم مینویسه گزارشی برای برای این مرسوله ارسال نشده است...مشکل چیه؟
2. طرح راینواز تو قسمت محصولات من برای من نیست برای شما هست؟
3.تو قسمت بسته های اینترنت فقط حرفه ای 1 ماهه 4 گیگ و یه هفته ای هست اما حرفه ای 2 گیگ و پایه ها نیستند...مشکل چیه؟...البته تا 7 تیر بسته حرفه 2 گیگ دارم.
اگر صبر کنید تو سیستم پستی میاد.بسته فرستاده شده ولی تو سیستم معمولا دیر میاد یکم
AryanLand
16-06-2014, 19:49
:D:):):):o:):):)
من تست کردم شما به شبکه اینترنت رایتل وصل میشید اما با edge نه با 3g اما نسبت به خود همراه اول و ایرانسل کیفیت بهتری داره پینک 128 و سرعت دانلود 32 کیلوبایت را به شما می دهد.
سلام.
توی حالت 3Gهم این سرعتی که میفرمایید رو به خیلی ها نمیده اونوقت با gprs این سرعت و پینگ رو میده؟!!! (یکی از اون خیلی ها خود من هستم که با تعرفه امگ این سرعت رو ندارم)
Sent From My SM-G900H
fanoostalaei
16-06-2014, 20:18
:D:):):):o:):):)
سلام.
توی حالت 3Gهم این سرعتی که میفرمایید رو به خیلی ها نمیده اونوقت با gprs این سرعت و پینگ رو میده؟!!! (یکی از اون خیلی ها خود من هستم که با تعرفه امگ این سرعت رو ندارم)
Sent From My SM-G900H
من سرعت رو میگیرم ولی پینگ 128 خارج رو ابدا !! ولی پینگ داخل 120 :n02:
arash59b
16-06-2014, 20:24
هنوز درست طرز کار رومینگ رو متوجه نشدم
قراره اپراتور دوم بصورت یه پل واسط عمل کنه یا اینکه هر جا اپراتور اول سیگنال نداشت اپراتور دوم خدمات بده؟
(البته بنظر مورد اول معقول تره)
fanoostalaei
16-06-2014, 20:36
هنوز درست طرز کار رومینگ رو متوجه نشدم
قراره اپراتور دوم بصورت یه پل واسط عمل کنه یا اینکه هر جا اپراتور اول سیگنال نداشت اپراتور دوم خدمات بده؟
(البته بنظر مورد اول معقول تره)
رومینگ اینجوریه که هر جا اپراتور میزبان از سرویس دهی عاجز باشه مشترک به صورت خودکار (در صورت تنظیم بودن گوشی روی انتقال خودکار ) روی اپرانور میهمان منتقل میشه و از شبکه استفاده میکنه و اپراتور میهمان موظفه که برای مشترک میهمان هم مثل مشترک های خودش خدمات ارائه بده
arash59b
16-06-2014, 22:28
رومینگ اینجوریه که هر جا اپراتور میزبان از سرویس دهی عاجز باشه مشترک به صورت خودکار (در صورت تنظیم بودن گوشی روی انتقال خودکار ) روی اپرانور میهمان منتقل میشه و از شبکه استفاده میکنه و اپراتور میهمان موظفه که برای مشترک میهمان هم مثل مشترک های خودش خدمات ارائه بده
شما مطمئن هستید. چند پست قبل دوستان ادعا می کنن که مثلا از طریق همراه اول به رایتل متصل شدن
قکر کنم بیشتر بصورت یه پل عمل می کنه یعنی مثلا جایی که رایتل انتن نداره شما به همراه اول متصل میشین همراه اول با استفاده از رومینگ به رایتل وصل شده و شما از شبکه و (و مثلا اکانت 3G رایتل تون) استفاده می کنید
این وسط همراه اول پورسانت جابجایی اش رو میگیره
Armin.Computer
17-06-2014, 01:14
شما مطمئن هستید. چند پست قبل دوستان ادعا می کنن که مثلا از طریق همراه اول به رایتل متصل شدن
قکر کنم بیشتر بصورت یه پل عمل می کنه یعنی مثلا جایی که رایتل انتن نداره شما به همراه اول متصل میشین همراه اول با استفاده از رومینگ به رایتل وصل شده و شما از شبکه و (و مثلا اکانت 3G رایتل تون) استفاده می کنید
دقیقا مسئله این هست که آیا وقتی ما از ایرانسل استفاده می کنیم همون سرعتی رو میده که از رومینگ رایتل برای اتصال به ایرانسل استفاده می کنیم؟
کسی می تونه دقیقا این تست رو انجام بده؟
دقیقا مسئله این هست که آیا وقتی ما از ایرانسل استفاده می کنیم همون سرعتی رو میده که از رومینگ رایتل برای اتصال به ایرانسل استفاده می کنیم؟
کسی می تونه دقیقا این تست رو انجام بده؟
بنده تست کردم . اگر شما با رایلتل به ایرانسل یا همراه اول وصل شید اینترنتتون نسل دوم خواهد بود . هنوز تجهیزات این دو اپراتور از نسل سوم پشتیبانی نمی کنند .
Le0nard0
17-06-2014, 03:07
از رایتل بری روی همراه اول یا ایرانسل اینترنت 3g تبدیل به فاجعه gprs میشه که یعنی عملا اینترنت رایتل روی رومینگ فعلا تعطیله
arash59b
17-06-2014, 07:07
بنده تست کردم . اگر شما با رایلتل به ایرانسل یا همراه اول وصل شید اینترنتتون نسل دوم خواهد بود . هنوز تجهیزات این دو اپراتور از نسل سوم پشتیبانی نمی کنند .
یعنی وقتی تست از اسپید تست می گیرید سرور ایرانسل رو نشون میده
اینطور که در اینده بد میشه. مثلا اگه یه نقطه سرعت 3G ایرانسل بهتره و خلوت تر باشه همه می تونن از همراه اول و رایتل سوییچ کنن رو ایرانسل و دوباره همون اش و همون کاسی
اینطور که در اینده بد میشه. مثلا اگه یه نقطه سرعت 3G ایرانسل بهتره و خلوت تر باشه همه می تونن از همراه اول و رایتل سوییچ کنن رو ایرانسل و دوباره همون اش و همون کاسی
برای من که در حالت roaming اصلا اینترنت وصل نمیشه!
در ضمن فکر میکنم این حالت roaming بیشتر مثل قضیه ی MVNO باشه. چون وقتی در حال roaming کد باقی مونده شارژ رو زدم با کمی تاخیر بیشتر نسبت به شبکه ی خود رایتل باقی مونده حساب رو داد.
fanoostalaei
17-06-2014, 08:59
دقیقا همینجوریه که شما میگی !!!
و وزارت ارتباط باید به این قضایا خودش نظارت کنه تا حق کسی ضایع نشه
حرفات باهم یکم ضد و نقیض هستن !! یا شاید من نمیفهمم منظورت رو :دی
البته اینم بگم که این رومینگ مفت و مجانی نیست و بین اپراتور ها هزینه جابهحایی حساب میشه و اپراتور ها از اون یکی هزینه شون رو میگیرن و چه بسا که این اپراتور ها هم از جیب منو شما این پول رو حساب کنن
arash59b
17-06-2014, 10:30
دقیقا همینجوریه که شما میگی !!!
و وزارت ارتباط باید به این قضایا خودش نظارت کنه تا حق کسی ضایع نشه
اگه قرار به نظارت وزارت ارتباطات باشه از همین الان باید فاتحه کیفیت رو خوند بریم به همون ایج و وایمکس دل خوش کنیم
حرفات باهم یکم ضد و نقیض هستن !! یا شاید من نمیفهمم منظورت رو :دی
البته اینم بگم که این رومینگ مفت و مجانی نیست و بین اپراتور ها هزینه جابهحایی حساب میشه و اپراتور ها از اون یکی هزینه شون رو میگیرن و چه بسا که این اپراتور ها هم از جیب منو شما این پول رو حساب کنن
کلا دوحالت بیشتر نمیتونه باشه
حالت اول- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید -------> از اینترنت 3G همراه اول استفاده می کنید-----> همراه اول به رایتل اطلاع میده و رایتل از حجم مصرفی رو از حساب شما کم می کنه
حالت دوم- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید ------->همراه اول با استفاده از سیسیم رومینگ شما رو به شبکه رایتل وصل می کنه-------> در اصل شما از 3G رایتل استفاده می کنید (این وسط همرا اول فقط مثل یه
پل واسط عمل می کنه )
اگه فرض کنیم که این سیستم رومینگ مثل کارت های شتاب بانکی عمل می کنه پس حالت اول درسته در حالی که حالت دوم بدون پیچیدگی با بسادگی میشه راه اندازیش کرد
arashaj74
17-06-2014, 10:36
اگه قرار به نظارت وزارت ارتباطات باشه از همین الان باید فاتحه کیفیت رو خوند بریم به همون ایج و وایمکس دل خوش کنیم
حالت اول- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید -------> از اینترنت 3G همراه اول استفاده می کنید-----> همراه اول به رایتل اطلاع میده و رایتل از حجم مصرفی رو از حساب شما کم می کنه
حالت دوم- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید ------->همراه اول با استفاده از سیسیم رومینگ شما رو به شبکه رایتل وصل می کنه-------> در اصل شما از 3G رایتل استفاده می کنید (این وسط همرا اول فقط مثل یه
پل واسط عمل می کنه )
اگه فرض کنیم که این سیستم رومینگ مثل کارت های شتاب بانکی عمل می کنه پس حالت اول درسته در حالی که حالت دوم بدون پیچیدگی با بسادگی میشه راه اندازیش کرد
عزیزه دل همراه تجهیزات 3g نداره.شما مطمین باشید در حالت رومینگ خبری از 3g نیست
fanoostalaei
17-06-2014, 10:41
پل واسط عمل می کنه )
خوب اگه نظارت نباشه و هر کی به هر جا دلش خواست وصل بشه اون موقع باید پهنای باند رو خیلی ارزونتر به اپراتور ها بده تا جوابگوی ازدیاد مصرف کاربر ها باشه وگرنه 3G هم دست کمی از EDGE نخواهد داشت !!! یا اینکه اپراتور ها یکمی تخلف کنن و برای مشترک های اپیاتور میهمان امکانات رو به طور کامل فراهم نکنن
==========================
برای رومینگ هم حالت اول درسته
عزیزه دل همراه تجهیزات 3g نداره.شما مطمین باشید در حالت رومینگ خبری از 3g نیست
منظور آرش برای زمانی بود که همراه اول هم نسل 3 بده
Armin.Computer
17-06-2014, 14:00
منظورم همون GPRS بود
+
ببینید اصلا مشخص نیست که رومینگ به چه صورت اجرا میشه و یا پهنای باند بین اپراتورها چه جوری تقسیم میشه و در کل شبکه به چه صورته
در حال حاضر تنها راه برای فهمیدن کیفیت اینه که ما تست انجام بدیم
به نظر من بهترین نوع تست این هست که
اول با ایرانسل وصل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم و بعد با رایتل به ایرانسل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم
از شانس بد من
سیم کارتم گم شده نمی تونم خودم تست بگیرم
arash59b
17-06-2014, 14:40
اینجا که هنوز رومینگ فعال نشده
با اینکه تو منطقه سیگنال رایتل هستم ولی چیزی پیدا نمی کنه عوضش این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].PNG)رو نشون میده
fanoostalaei
17-06-2014, 15:20
منظورم همون GPRS بود
+
ببینید اصلا مشخص نیست که رومینگ به چه صورت اجرا میشه و یا پهنای باند بین اپراتورها چه جوری تقسیم میشه و در کل شبکه به چه صورته
در حال حاضر تنها راه برای فهمیدن کیفیت اینه که ما تست انجام بدیم
به نظر من بهترین نوع تست این هست که
اول با ایرانسل وصل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم و بعد با رایتل به ایرانسل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم
از شانس بد من
سیم کارتم گم شده نمی تونم خودم تست بگیرم
تبریز من تست کردم هنوز فعال نشده و در ضمن این رومینگ بین رایتل و همراه اول هستش فعلا !! ایرانسل و تالیا فعلا وارد رومینگ نشدن
Tehranshahr
17-06-2014, 15:31
دوست عزیز وقتی کسی بصورت رومینگ وصل بشه مطمئنا تعرفه ها بالاتر خواهد بود پس کسی نمیاد همینجوری دلبخواهی سوییچ کنه بین شبکه ها مگر اینکه مجبور باشه، همچنین توی حالت رومینگ به احتمال زیاد بسته های تخفیفی و تشویقی اعمال نخواهد شد، رومینگ فقط برای موارد ضروریه.
AryanLand
17-06-2014, 16:23
دوست عزیز وقتی کسی بصورت رومینگ وصل بشه مطمئنا تعرفه ها بالاتر خواهد بود پس کسی نمیاد همینجوری دلبخواهی سوییچ کنه بین شبکه ها مگر اینکه مجبور باشه، همچنین توی حالت رومینگ به احتمال زیاد بسته های تخفیفی و تشویقی اعمال نخواهد شد، رومینگ فقط برای موارد ضروریه.
سلام.
طبق اعلامی که کردن هزینه ای برای مشترک نداره و هزینه از طرف رایتل پرداخت میشه.:11:
Sent From My SM-G900H
ArashMiniStar
17-06-2014, 17:01
نه همچین خبری نیس رومینگ خارج که نیس همچین چیزی میگی
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
fanoostalaei
17-06-2014, 18:02
تمامی این هزینه ها مربوط به خود اپراتور هستش و اگر بخواد هزینه ای از مشترک دریافت بشه زمانی خواهد بود که حود اپراتور هزینه هاش رو ببره بالا که این کار رو نمیکنه
اگه رومینگ برا مواقع ضروری باشه رایتل یا تالیا 2 هزار نمیارزن(تالیا هم به دنیال پیمانکار ارائه نسل 3 هستش )
mehdidotcom
18-06-2014, 10:51
رایتل ما تامین اجتماعی است و به نوعی مال دولت هست و دولت کاری نمیکنه که رایتل زمین بخوره هواشو دارند به خاطر همین رومینگ را اجباری کردند که انحصار رایتل که تمام شد رایتل با ریزش مشترک مواجه نشه قیمت همراه اول را هم برای همین بالا بردن تا مشترکین به رایتل تمایل پیدا کنند به زودی تعرفه های کاهش یافته اینترنت و مکالمه رایتل اعلام خواهد شد .و .... طبق اعلام وزیز رومینگ ملی رایگان هست و هزینه برای مصرف کننده نداره این اپراتوره که باید هزینه بده رایتل در شهر ها آنتن هاشو تکمیل میکنه و در جاده ها از رومینگ استفاده خواهد کرد و چون از ابتدا نسل سوم بوده به نظر من با کیفت ترین شبکه تلفن همراه خوهد شد ظرف شش ماه آینده
نمیدونم چرا رومینگ ملی باعث شده رایتل دکلش رو که اطراف خونه ماست خاموش کنه...از امروز ظهر حداقل
الان با رایتل به ایرانسل وصل شدم کار می کنه
رایتل ما تامین اجتماعی است و به نوعی مال دولت هست و دولت کاری نمیکنه که رایتل زمین بخوره هواشو دارند به خاطر همین رومینگ را اجباری کردند که انحصار رایتل که تمام شد رایتل با ریزش مشترک مواجه نشه قیمت همراه اول را هم برای همین بالا بردن تا مشترکین به رایتل تمایل پیدا کنند به زودی تعرفه های کاهش یافته اینترنت و مکالمه رایتل اعلام خواهد شد .و .... طبق اعلام وزیز رومینگ ملی رایگان هست و هزینه برای مصرف کننده نداره این اپراتوره که باید هزینه بده رایتل در شهر ها آنتن هاشو تکمیل میکنه و در جاده ها از رومینگ استفاده خواهد کرد و چون از ابتدا نسل سوم بوده به نظر من با کیفت ترین شبکه تلفن همراه خوهد شد ظرف شش ماه آینده
اونوقت همراه اول مال کیه که بالا بردن قیمتشو ؟!!!! داستان چرا می گی دوستمون !
AryanLand
19-06-2014, 17:46
اونوقت همراه اول مال کیه که بالا بردن قیمتشو ؟!!!! داستان چرا می گی دوستمون !
سلام.
دوست عزیز همراه اول که گردن کلفت تره و مال س پ ا ه هست. :11:
Sent From My SM-G900H
سلام.
دوست عزیز همراه اول که گردن کلفت تره و مال س پ ا ه هست. :11:
Sent From My SM-G900H
خب منم همینو میگم ! چرا به من میگی ! اون دستمون داشت داستان میگفت که همراه اولو گرون کردن که رایتل بیشتر مشترک بگیره
سلام
میشه یک لینک speedtest و pingtest از 3g رایتل برام بزارید.
ممنون
من سوییچ کردم روی ایرانسل چون خونمون آنتن رایتل افتضاح هست اما از 3G خبری نیست ولی در حد تماس باز خوبه !!!
اینم بخاطره اینه که هنوز ایرنسل و همرا اول عرضه 3G رو شروع نکردن و احتمالا همون شهریور شاهد این خواهیم بود که با سوییچ کردن هم از 3G میتونیم استفاده کنیم
Armin.Computer
22-06-2014, 13:50
من سوییچ کردم روی ایرانسل چون خونمون آنتن رایتل افتضاح هست اما از 3G خبری نیست ولی در حد تماس باز خوبه !!!
اینم بخاطره اینه که هنوز ایرنسل و همرا اول عرضه 3G رو شروع نکردن و احتمالا همون شهریور شاهد این خواهیم بود که با سوییچ کردن هم از 3G میتونیم استفاده کنیم
سرعتش خوبه؟
فرق سرعت اینترنت خود ایرانسل با اینترنتی که با رایتل بهش وصلی شی چه قدره؟
hoseinsps
22-06-2014, 14:00
سلام
طرح نامحدود رایتل 30 گیگ اینترنت داره ؟ 10 گیگ روزانه و 20 گیگ شبانه ؟ سرعت 128 یا 1 مگ ؟
تایم شبانه ؟
meQsi
سرعتش خوبه؟
فرق سرعت اینترنت خود ایرانسل با اینترنتی که با رایتل بهش وصلی شی چه قدره؟
سلام آرمین جان والا کلا اسپید تست هم نتونست باز کنه ! روی ایرانسل ! اما سوییچ کردم روی همرا اول اون پینگ رو با فرانکفورت زد 512 و دانلود هم 6 و 7 میچرخید از ادامه تست منصرف شدم ولی کلا الان واسه منی که توی یه نقطه هستم که کلا کور هست و نمیشد تماس تلفنی حتی داشت خوب شد! الان روی همراه اول آنتن فوول
حالا ایشاله تا شهریور دیگه همه چی معلوم میشه ولی ای بزنه همه جا بشه 3g چه حالی میده حتی تو داهاتا و جاده ها ! مطمئنا خیلی هاتون مثل من سفری به شمال و روستاهاش داشتین و از نبود اینترنت زجر بردین !
رایتل خیلی دزده! نمیاد تعرفه های بسته های اینترنتشو ارزون کنه تو سای ور داشته زده کاهش تعرفه های اینترنت بعد که خبر می خونی می بینی زده در مناطق رومینگ ملی اینترنت بصورت آزاد و کیلوبیتی 0.35ریال محاسبه خواهد شد! آخه کدوم آدم عاقلی بدون بسته از اینترنت همراه که فوق العاده گرون هست در ایران استفاده می کنه! :n13:
از رایتل دزد متنفرم!!
ایشالا که زودتر ایرانسل بتونه 3G بده ، این آشغالا بترکن محو شن..
اومده بسته 1 ماه 1.5 گیگابایتی رو کلا حذف کرده!! :n04:
مجبوری که بسته 3 گیگ که به اسم 20 تومن هست ، ولی باید براش 24 تومن شارژ بخری رو بگیری!!!
آخه حروم خور! آخه حریص! من همون 1 گیگ رو هم با این نت مصرف نمیکنم تا آخر ماه و اونم با این سرعت!! . 3 گیگ و میخوام چکار؟!
مسخرس... :n24:
موفق باشید:n12:
AryanLand
24-06-2014, 22:25
از رایتل دزد متنفرم!!
ایشالا که زودتر ایرانسل بتونه 3G بده ، این آشغالا بترکن محو شن..
اومده بسته 1 ماه 1.5 گیگابایتی رو کلا حذف کرده!! :n04:
مجبوری که بسته 3 گیگ که به اسم 20 تومن هست ، ولی باید براش 24 تومن شارژ بخری رو بگیری!!!
آخه حروم خور! آخه حریص! من همون 1 گیگ رو هم با این نت مصرف نمیکنم تا آخر ماه و اونم با این سرعت!! . 3 گیگ و میخوام چکار؟!
مسخرس... :n24:
موفق باشید:n12:
سلام.
دوست عزیز بسته 1.5 گیگ حذف نشده و هنوز هم توی تعرفه ها توی کنترل حساب موجوده. :11:
Sent From My SM-G900H
sobhan2012
28-06-2014, 00:21
اقا ببخشید یه سوال واسه شهرستان ها سیم کارت ها چند روزه فرستاده میشن اگه خرید اینترنتی بکنیم ؟؟؟؟
اقا ببخشید یه سوال واسه شهرستان ها سیم کارت ها چند روزه فرستاده میشن اگه خرید اینترنتی بکنیم ؟؟؟؟
یک هفته و گاهی بیشتر تا مرحله فعال سازی طول میکشه
AryanLand
28-06-2014, 01:05
یک هفته و گاهی بیشتر تا مرحله فعال سازی طول میکشه
سلام.
اگر از سایت خرید کنید وقتی به دستتون میرسه سیم کارت فعال هست و نیازی به فعال سازی نداره. :11:
mrmostafa
28-06-2014, 07:49
دوستان اين رومينگ ملي كه راه افتاده الان رايتل كه دارم جايي كه خوب آ»تن نميده سرچ ميكنم ميذارم روي همراه اول آنتنش پر ميشه ولي اصلا اينترنت كار نميكنه بعد كه رو همون رايتل ميذارم اينترنت كار ميكنه. خوب اينجوري كه خيلي مسخره هست؟؟؟ در صورتي كه دوستم رايتل داره گفت جايي كه هستم رايتل آنتن نداره گذاشتم روي همراه اول از اينترنتش استفاده ميكنم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
mrmostafa
28-06-2014, 07:50
پست تكراري .....
sobhan2012
28-06-2014, 09:04
سلام.
اگر از سایت خرید کنید وقتی به دستتون میرسه سیم کارت فعال هست و نیازی به فعال سازی نداره. :11:
آقا من از خود سایت رایتل خریدم ولی نوشته فقط تماس های اضطراری چجوریه داستان ؟؟؟
AryanLand
28-06-2014, 09:10
آقا من از خود سایت رایتل خریدم ولی نوشته فقط تماس های اضطراری چجوریه داستان ؟؟؟
سلام.
اونجایی که هستید آنتن ندارید .:11:
sobhan2012
28-06-2014, 09:18
سلام.
اونجایی که هستید آنتن ندارید .:11:
من الان کل استان یزد رو دور زدم یعنی کل استان یزد انتن نداره ؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
AryanLand
28-06-2014, 10:20
من الان کل استان یزد رو دور زدم یعنی کل استان یزد انتن نداره ؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
سلام.
تنظیمات 3Gرو انجام بدید بعد هم اجازه دسترسی به رومینگ رو فعال کنید. میتونید یه تماس هم با 200 بگیرید و مشکل رو مطرح کنید :11:
sobhan2012
28-06-2014, 10:25
سلام.
تنظیمات 3Gرو انجام بدید بعد هم اجازه دسترسی به رومینگ رو فعال کنید. میتونید یه تماس هم با 200 بگیرید و مشکل رو مطرح کنید :11:
داداش مرسی که جواب میدی ولی متاسفانه نمیزاره اصلن با این شماره تماس بگیرم میگه فقط تماس اضطراری نمیتونم به 200 با خط رایتل زنگ بزنم تنظیمات 3G رو انجام بدم ممکنه انتن بیاد ؟؟؟
AryanLand
28-06-2014, 11:27
داداش مرسی که جواب میدی ولی متاسفانه نمیزاره اصلن با این شماره تماس بگیرم میگه فقط تماس اضطراری نمیتونم به 200 با خط رایتل زنگ بزنم تنظیمات 3G رو انجام بدم ممکنه انتن بیاد ؟؟؟
سلام.
بله احتمال داره ضمن اینکه گوشیتون باید قابلیت 3Gرو داشته باشه. فراموش نکردید که. :11:
sobhan2012
28-06-2014, 11:51
سلام.
بله احتمال داره ضمن اینکه گوشیتون باید قابلیت 3Gرو داشته باشه. فراموش نکردید که. :11:
اره داداش گوشیم نوت 2 هست زنگ زدم پشتیبانی میفرماین خط شما زودتر از موعد به شما تحویل داده شده حداکثر تا 48 ساعت اینده فعال میشه :n15:
ArashMiniStar
28-06-2014, 13:47
دوستان این سیم کارت هدیه چرا بعد 10 روز هنوز کد رهگیری پستش رو نمیده سایت چرا؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
saeid127
28-06-2014, 14:21
سلام.کسی هست اینجا که سرعتش رو ۱ مگ کرده باشه؟
من اینترنت پایه دارم سرعتش حدود ۳۰ هست.میخواستم ببینم.چقدر تفاوت داره.
fanoostalaei
28-06-2014, 19:53
سلام.کسی هست اینجا که سرعتش رو ۱ مگ کرده باشه؟
من اینترنت پایه دارم سرعتش حدود ۳۰ هست.میخواستم ببینم.چقدر تفاوت داره.
سرعت 1 مگ همون 1 مگ رو بهتون میده !!
البته اگر تعداد یوزر تو اون منطقه به حدی باشه که باعث افت سرعت نشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.