مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
and-roid2
03-04-2018, 11:05
این رایتل رومینگ شده روی همراه اوله بانذ 7 هست - 43211
رایتل شهر هایی که تجهیزات 4G روی دکل هاش نصب نداشته به شبکه همراه اول رومینگ میشه.
رومینگ رایتل به همراه اول امکان استفاده از بسته های اینترنت فراهم هست.
سلام
دوستان یک سوال که ذهنم رو مشغول کرده شاید خنده دار باشه ولی خب یک سواله.. این سیمکارت رایتل طرح تامین اجتماعی که یکسال اینترنت رایگان میده به نظرتون سوء استفاده نمیکنن از بیمه؟ یعنی در آینده از بیمه ام کم نکنن؟
سلام
دوستان یک سوال که ذهنم رو مشغول کرده شاید خنده دار باشه ولی خب یک سواله.. این سیمکارت رایتل طرح تامین اجتماعی که یکسال اینترنت رایگان میده به نظرتون سوء استفاده نمیکنن از بیمه؟ یعنی در آینده از بیمه ام کم نکنن؟
سلام. نه اصلا اینطور نیست سوء استفاده نمیکنن
arming900
06-04-2018, 11:07
من یه سیمکارت از طرح بیمه گرفتم،مشکل اینه توی سایت و برنامه رایتل نمیتونم وارد حساب بشم رمز هم چند بار گرفتم ولی میگه اشتباهه :n37:
ShadowDragon
06-04-2018, 11:44
4G رایتل
بسته ترافیک ایران رایتل با vpn ایران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رفیق قیمت این بسته های ایران چقدره؟ قیمت VP چقدره؟ تو سایت رایتل چیزی پیدا نکردم
and-roid2
06-04-2018, 17:34
سلام
رفیق قیمت این بسته های ایران چقدره؟ قیمت VP چقدره؟ تو سایت رایتل چیزی پیدا نکردم
سلام
بسته ها رو باید از طریق اپلیکشین my rightel یا پنل ecare فعال کنی.
------------------------
قیمت vpn در سایت هست(امضا)
این کد تخفیف برای خرید اکانت (نامحدود تک کاربره) مخصوص کاربران رایتل هست : Rightel
سلام دوستان
یک سوال داشتم و امیدوارم با توجه به اینکه شما عزیزان در حال حاضر از رایتل استفاده میکنید جوابی برای اون داشته باشید.
من روی گوشی خودم سیم کارت همراه اول دارم. گوشی هم 4G رو ساپورت میکنه و مشکلی از اون بابت ندارم. دنبال یک مودم هستم که با استفاده از سیم کارت بتونم از اینترنتش استفاده کنم (روی گوشی چند بار بسته های همراه اول رو رگفتم. متاسفانه پیش اومده که برای چند دقیقه گاهی هیچ دیتایی منتقل نشه و پیجی هم باز نیشه). ثابت و همراه بودنش برام زیاد اهمیت نداره (در حقیقت بیشتر برای منزل و جای ثابت میخوام و آنچنان نیازی به اینترنت در راه/جاده ندارم و سرعتش خیلی برام اهمیت داره). بیشترین کار من هم غیر از دانلود فیلم و موسیقی برای برآورده کردن نیاز شخصی، گشتن اینترنت برای کارهای دانشجویی و دانلود مقاله و چک کردن وب سایتهای مختلف هست (کارهای عمومی).
بین شرکتهای مختلف مبین نت، ایرانسل و رایتل رو چک کردم و واقعن به مشکل خوردم در انتخاب. از لحاظ آنتن دهی محله ما مشکلی با اپراتورها نداره و همه منطقه من رو کاور میکنن. درباره امکانات هم:
مبین نت = یه تک مودم داره که همونم میده به نام مدل B612-S6 که 5 سال گرانتی داره و گفتند هروقت از سرعت و ... ناراضی بودین میتونین مودم رو برگردونین و 110 هزار تومان برمیگردونیم. بست هاش تقریبن قابل قبول هستند.
ایرانسل = هم که جدیدترین مودمش که GS2101-Plus رو معرفی کرده که قیمت خرید خودم مودم و بسته اینترنت قیمت معقولیه و همچنین میگن بهترین مودمش تا الانه. اینقدر جدید بود که نتونستم صفحه ای رو پیدا کنم که بررسیش کرده باشه. بسته های متنوع و ارزون ایرانسل هم که معرف همه هست. طبیعیه که این شرکت آپشن برگردوندن مودم رو نداره متاسفانه.
رایتل = این شرکت رو هم یکی از دوستانم معرفی کرده و شروع به جستجو کردم. نوع مودم رو نتونستم پیدا کنم در سایت شرکت. قیمت اولیه شروع و اینترنت همراه در مقایسه با دو شرکت بالایی بالاتره. همچنین، قیمت بسته های اینترنتیش هم در مقایسه گرونتر از دوتای دیگه است. بسته های 3 ماه و 6 ماهش رو چک کردم و اینم مودم رو در صورت عدم رضایت برنمیگردونه.
در گروههای و وب سایتهای مختلف هم نظرات افراد متنوعه و نمیشه به تصمیم قطعی رسید. ممنون میشم اگه در این زمینه و به خصوص رایتل تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید تا ببینم واقعن رایتل با هزینه ابتدایی 450-500 هزار تومانیش و البته بسته های گرونترش، ارزشش رو داره یا خیر.
اگر نوع مودم رایتل رو هم اطلاع دارید ممنون میشم اعلام کنید.
با تشکر
سلام دوستان
یک سوال داشتم و امیدوارم با توجه به اینکه شما عزیزان در حال حاضر از رایتل استفاده میکنید جوابی برای اون داشته باشید.
من روی گوشی خودم سیم کارت همراه اول دارم. گوشی هم 4G رو ساپورت میکنه و مشکلی از اون بابت ندارم. دنبال یک مودم هستم که با استفاده از سیم کارت بتونم از اینترنتش استفاده کنم (روی گوشی چند بار بسته های همراه اول رو رگفتم. متاسفانه پیش اومده که برای چند دقیقه گاهی هیچ دیتایی منتقل نشه و پیجی هم باز نیشه). ثابت و همراه بودنش برام زیاد اهمیت نداره (در حقیقت بیشتر برای منزل و جای ثابت میخوام و آنچنان نیازی به اینترنت در راه/جاده ندارم و سرعتش خیلی برام اهمیت داره). بیشترین کار من هم غیر از دانلود فیلم و موسیقی برای برآورده کردن نیاز شخصی، گشتن اینترنت برای کارهای دانشجویی و دانلود مقاله و چک کردن وب سایتهای مختلف هست (کارهای عمومی).
بین شرکتهای مختلف مبین نت، ایرانسل و رایتل رو چک کردم و واقعن به مشکل خوردم در انتخاب. از لحاظ آنتن دهی محله ما مشکلی با اپراتورها نداره و همه منطقه من رو کاور میکنن. درباره امکانات هم:
مبین نت = یه تک مودم داره که همونم میده به نام مدل B612-S6 که 5 سال گرانتی داره و گفتند هروقت از سرعت و ... ناراضی بودین میتونین مودم رو برگردونین و 110 هزار تومان برمیگردونیم. بست هاش تقریبن قابل قبول هستند.
ایرانسل = هم که جدیدترین مودمش که GS2101-Plus رو معرفی کرده که قیمت خرید خودم مودم و بسته اینترنت قیمت معقولیه و همچنین میگن بهترین مودمش تا الانه. اینقدر جدید بود که نتونستم صفحه ای رو پیدا کنم که بررسیش کرده باشه. بسته های متنوع و ارزون ایرانسل هم که معرف همه هست. طبیعیه که این شرکت آپشن برگردوندن مودم رو نداره متاسفانه.
رایتل = این شرکت رو هم یکی از دوستانم معرفی کرده و شروع به جستجو کردم. نوع مودم رو نتونستم پیدا کنم در سایت شرکت. قیمت اولیه شروع و اینترنت همراه در مقایسه با دو شرکت بالایی بالاتره. همچنین، قیمت بسته های اینترنتیش هم در مقایسه گرونتر از دوتای دیگه است. بسته های 3 ماه و 6 ماهش رو چک کردم و اینم مودم رو در صورت عدم رضایت برنمیگردونه.
در گروههای و وب سایتهای مختلف هم نظرات افراد متنوعه و نمیشه به تصمیم قطعی رسید. ممنون میشم اگه در این زمینه و به خصوص رایتل تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید تا ببینم واقعن رایتل با هزینه ابتدایی 450-500 هزار تومانیش و البته بسته های گرونترش، ارزشش رو داره یا خیر.
با تشکر
دوستان من فکر میکنم از وقتی از سیمکارت رایتل استفاده میکنم مصرف باتری خیلی زیاد شده دوستا کسی تجربه داره(سیمکارت رو رومینگ میبرم رو همراه اول)؟
سلام دوستان
با تشکر
برای دیدن مودم و روتر رایتل >>> قسمت محصولات و خدمات - دانگل، رای فای - روتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۴۲۲_۱۲۰۷۰۵.jpg
و برای راهنمای راه اندازی >>> خدمات مشتریان - رهنمای استفاده از مودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۴۲۲_۱۲۰۸۴۹.jpg
بسته های رایتل جدیدا خیلی بهتر شده و میشه گفت تقریبا در حد اپراتور های دیگه هست ولی باید بسته کوتاه مدت یکماهه بهتری ارائه بده
بسته های یکساله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۴-۲۲-۱۲-۰۹-۳۶-۵۴۰_ir.rightel.myrightel.png
اگه قصد استفاده از اینترنت رایتل رو داری مودم رو جدا بخر تا بتونی از اینترنت همراه اول و ایرانسل هم استفاده کنی، احتمالاً مودم روتر رایتل روی سیم کارت های خودش قفل شده. از پشتیبانی رایتل حتما سوال کنید
مثل اینکه مودم رایتل تی پی لینک Archer MR200 هست
دوستان من فکر میکنم از وقتی از سیمکارت رایتل استفاده میکنم مصرف باتری خیلی زیاد شده دوستا کسی تجربه داره(سیمکارت رو رومینگ میبرم رو همراه اول)؟
بله برای منم کمی مصرف باتری بالاتر هست
بله از وقتی رایتل 3جی داشت تا الان که 4جی هم هست این مشکل داشتم و دارم باهاش
ShadowDragon
24-04-2018, 19:58
رومینگ کنید رو همراه اول تاثیر داره؟
سپاسگزار. نمیدونم چرا همون موقع تو سایت مودم رو پیدا نکردم:n02::n02:. با پیشنهاد آخر هم موافقم. به نظرم یه مودم جدا بگیرم شاید بهتر باشه...بازم ممنونم.
MITAJOON
04-05-2018, 17:32
به رایتل گفتن باید تلگرامو فیلتر کنی این بیچاره هل شده زده فلکه اصلی رو بسته کلا اینترنت تعطیل شده:n17::n24:
binaafarin
08-05-2018, 22:23
رایتل بسته خوب و بصرقه چی داره غیر از شیانه؟
sasan.69
11-05-2018, 15:25
رایتل مث ایرانسل بسته مکالمه داخل شبکه با قیمت مناسب داره؟
sasan.69
11-05-2018, 16:10
بله بسته های دکا موجود هست
ShadowDragon
12-05-2018, 17:46
رایتل بسته خوب و بصرقه چی داره غیر از شیانه؟
هیچی! شبنش هم به صرفه نیست
حذف شود...
دوست عزیز لطفاً کمی تحقیق کنید بعد نظر بدید.
الان همراه اول و ایرانسل بسته سالآنه ۱۲۰گیگ رو میدن ۱۹۵تومن
اما رایتل همین بسته ۱۲۰گیگ رو +:۱۲۰گیگ شبانه که جمعا میشه ۲۴۰گیگ میده ۱۹۹تومن
و
بسته سالانه ۱۴۴روز +۱۴۴شب هم ۲۳۴تومن
بسته سالانه ۲۰۰گیگ هم ۳۰۰تومن
italodance
14-05-2018, 07:27
دوست عزیز لطفاً کمی تحقیق کنید بعد نظر بدید.
الان همراه اول و ایرانسل بسته سالآنه ۱۲۰گیگ رو میدن ۱۹۵تومن
اما رایتل همین بسته ۱۲۰گیگ رو +:۱۲۰گیگ شبانه که جمعا میشه ۲۴۰گیگ میده ۱۹۹تومن
و
بسته سالانه ۱۴۴روز +۱۴۴شب هم ۲۳۴تومن
بسته سالانه ۲۰۰گیگ هم ۳۰۰تومن
اصلا به این چیزها نیست
بستگی و صرفگیش به کیفیت سرعت و پایداری شبانه روز فلان اپراتور بستگی داره
مثلا رایتل تو منطقه ما سرعت تا 1 مگابایت فقط دریافت داره ولی ایرانسل تا 7 مگابایت هست خوب من فقط از ایرانسل میخرم و شرف داره نوش جونش و یک ریال هم به رایتل نمیدهم.
f_s10224
14-05-2018, 07:42
اصلا به این چیزها نیست
بستگی و صرفگیش به کیفیت سرعت و پایداری شبانه روز فلان اپراتور بستگی داره
مثلا رایتل تو منطقه ما سرعت تا 1 مگابایت فقط دریافت داره ولی ایرانسل تا 7 مگابایت هست خوب من فقط از ایرانسل میخرم و شرف داره نوش جونش و یک ریال هم به رایتل نمیدهم.
عوضش تو منطقه ما رایتل تا 10 مگ سرعت دانلودش هم میره و ایرانسل به 2 مگ هم نمی رسه دقیقا نوشه جونه رایتله اینور ...ایرانسل در منطقه ما بی شرف حساب میشه
italodance
14-05-2018, 07:44
عوضش تو منطقه ما رایتل تا 10 مگ سرعت دانلودش هم میره و ایرانسل به 2 مگ هم نمی رسه دقیقا نوشه جونه رایتله اینور ...ایرانسل در منطقه ما بی شرف حساب میشه
اره دیگه همینه معیار, اگر انجا خوبه فقط به چسب اون موافقم :V3::V30:
البته الان فكر کنم هم روی همراه اول و هم ایرانسل ریجستر میشه و میتونین استفاده کنین از بسته رایتل
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
greatpouya
14-05-2018, 10:31
حذف شود...ايشون هم نظرشونو گفتن، اگر از منم بپرسيد ميگم رايتل مفت نميارزه... بالاخره تجربيات قبلي براي کاربران مشخص ميکنه کدوم اپراتور دنبال پيشرفت و کدوم دنبال جذب مشترک با طرح هاي دوزاري کوتاه مدته.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
binaafarin
14-05-2018, 21:18
رایتل سرعتش برای من خیلی خوبه یک بسته شیانه 20گیگ یک ماهه 7 تومنم داره خیلی خوبه ولی طرح خوبی برای روزانه نداره
من سیمکارت تامین رو دارم کهماهی 2گیگ درماه نت میده البته 15 روز در ماه و15روز بقیه هیچی نداری میخواستم ی بسته یذارمکتارش
شبکه 4G . 3G رایتل در تمامی خطوط مترو تهران تحت شبکه همراه اول قابل دسترس می باشد و امکان استفاده از بسته های رایتل میسر شد.
رایتل با این حالتی که داره و هیچ پیشرفتی یا چیز جدید ارایه نمیده سرنوشت خوبی ندارن
تو تهران که ۴جی پلاس اصلا ندارن و به همراه اول هم وصل نمیشه به غیر نسل ۲
سرعتش هم اکثر جاها یه سرعت بخور نمیر هست
من به خاطر مشکل نام از همراه اول تزابرد کرده بودم رایتل حدود ۵-۶ ماهی
اما نتونست نگه داره منو و وقتی الان مشکل حل شده دوباره برمیگردم همونجا
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
greatpouya
16-05-2018, 03:21
فقط فرکانس هاي پايينو اشغال کرده مثل بختک
نميذاره بقيه استفاده کنن[emoji16]
وقتي سازمان مخابرات و سازمان تامين اجتماعي اپراتور بزنن همين ميشه ديگه.
خودم و پسرخالم.
900-1800
فقط فرکانس هاي پايينو اشغال کرده مثل بختک
نميذاره بقيه استفاده کنن[emoji16]
Sent from my SM-G950F using Tapatalkوالا اگه قرار کلا یه وبال گردن همراه اول باشه و فرکانس خودشم بده به اون چه کاریه دیگه آخه!
من تهران استفاده میکنم فقط ۴جی دارم
میانگین سرعت هم همیشه ۶-۷ مگابیت هست
تنها مزیتی که میتونم بگم اینکه همیشه چون بیس ۳جی هست یه اینترنتی دارین رفع نیاز بشه!
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
دوستان کسی می دونه چرا انقدر مصرف باتری در رایتل بالاست؟
یه دونه از این سیم کارتای رایگان تامین اجتماعی به خاطر ماهی 2 گیگ اینترنت سالانش برای مادرم گرفتیم شب گذاشتیم تو گوشی شارژ گوشی 100 بود صبح پاشدیم دیدم شده 10 درصد زدیم به شارژ چند ساعت بعد بدون اینکه زیاد باهاش کار کنه رسید به 20 درصد!
اول فکر کردیم گوشی خراب شده بعد فهمیدیم مشکل رایتله
خلاصه سیم کارتو از گوشی خارج کردیم و از خیر نت رایگانشم گذشتیم
به خاطر فرکانساشه یا رومینگ که اینجوری میشه یا انتن دهیش ضعیفه؟
البته خط انتنش که از ایرانسل و همراه پرتر بود
جالبه به هر کسی بیمه باشه و افراد تحت سرپرستیش سیم کارت رایگان با یک سال اینترنت رایگان میده و سیم هدیه هم به همه سیم کارت ها تعلق میگیره
یعنی یه خانواده 4 نفره که بیمه باشن می تونن 8 تا سیم کارت رایتل رایگان داشته باشه
حالا هدفش از حاتم بخشی سیم کارت چیه خدا می دونه
دلیلش تعداد کم دکل هست.اون طرح که دیگه تموم شده
دوستان کسی می دونه چرا انقدر مصرف باتری در رایتل بالاست؟
یه دونه از این سیم کارتای رایگان تامین اجتماعی به خاطر ماهی 2 گیگ اینترنت سالانش برای مادرم گرفتیم شب گذاشتیم تو گوشی شارژ گوشی 100 بود صبح پاشدیم دیدم شده 10 درصد زدیم به شارژ چند ساعت بعد بدون اینکه زیاد باهاش کار کنه رسید به 20 درصد!
اول فکر کردیم گوشی خراب شده بعد فهمیدیم مشکل رایتله
خلاصه سیم کارتو از گوشی خارج کردیم و از خیر نت رایگانشم گذشتیم
به خاطر فرکانساشه یا رومینگ که اینجوری میشه یا انتن دهیش ضعیفه؟
البته خط انتنش که از ایرانسل و همراه پرتر بود
جالبه به هر کسی بیمه باشه و افراد تحت سرپرستیش سیم کارت رایگان با یک سال اینترنت رایگان میده و سیم هدیه هم به همه سیم کارت ها تعلق میگیره
یعنی یه خانواده 4 نفره که بیمه باشن می تونن 8 تا سیم کارت رایتل رایگان داشته باشه
حالا هدفش از حاتم بخشی سیم کارت چیه خدا می دونه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دلیلش تعداد کم دکل هست.اون طرح که دیگه تموم شده
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
آره واسه همون زمان که گرفتیم میگم
مشکل خیلی ارتباطی به تعداد کم دکل نداره کلا معلوم نیست چه مشکلی داره روی رومینگ همراه اول هم میره همین مشکل داره من اصلا سیمکارتش رو میزارم رو گوشی فقط 2وجی(رومینگ رو همراه اول-رایتل 2وجی نداره اصلا) بازم خیلی سریع تموم میشه خیلی سریع
shirazdownload
20-05-2018, 01:26
منم مشکل مصرف باتری با سیمکارت رایتل رو داشتم، در ضمن هروقت اینترنت سیمکارت رو روشن میکردم گوشی خیلی داغ میشد. هم روی گوشی سونی و هم اس ۷ سامسونگ
italodance
20-05-2018, 13:57
امکان ثبتنام سيمکارت ديتا رايتل به همراه بسته هديه آغازين با 100 % تخفيف از طريق مراجعه به وبسايت رايتل بخش ثبتنام و خريد×ثبت نام و خريد سيمکارت×رايکارت، رايکد و کارت هديه با استفاده از کد هديه زير، فراهم آمده است.
کد هديه* خريد سيمکارت ديتا شما: ***************** ميباشد و فقط تا تاريخ 1397/06/31 معتبر است.
مشخصات هديه بسته آغازين سيمکارت ديتا مطابق جدول زير است:
نام بسته : سيم کارت ديتا (رايگان) + بسته آغازين اينترنت
حجم اينترنت : 400 مگابايت
مهلت استفاده (روز) : 30روز
قيمت (ريال) : رايگان
* کد هديه ارسالي تنها قابليت يک بار استفاده را دارد.
ثبتنام رايگان براي دوستانتان نيز امکانپذير است.
جهت ثبتنام به وبسايت رايتل، نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرماييد.
رايتل اپراتور پيشگام
امروز ایمیل زدند
نگاه کن دارند ورشکسته می شوند بیچاره ها بعد حجم رو ببین من خیلی ترغیب شدم :V18: رایتل واستا امدم راستی از تالیا چه خبر؟ :V25:
خیلی پیشگامه :n19:
ادیت: یکی دیگه هم داد فکر کنم تا شب 10 تا از این ایمیل ها میگیرم :V22:
بسته ویژه ماه رمضان
ایتل به مناسبت ماه مبارک رمضان و با هدف جلب رضایت مشترکین گرامی، بسته مصرفی اینترنت ویژهای را ارایه دادهاست. شما مشترکین سیمکارتهای دایمی، اعتباری و دیتا در بازه ماه مبارک رمضان، با خرید بسته اینترنت ویژه این ماه، میتوانید از ساعت 3 الی 9 صبح، اینترنت نامحدود پرسرعت رایتل را در 30 روز استفاده نمایید. این بسته، لذت بهرهمندی از اینترنت پرسرعت و با کیفیت را برای تمامی استفادههای شما از اینترنت و با هزینهای مقرون به صرفه، به ارمغان میآورد.اینترنت نامحدود 30 روزه (قابل استفاده در ساعات 3 تا 9 صبح) 30 روز 85,000
توجه:
بسته ویژه رمضان فقط در ساعات 3 الی 9 صبح قابل استفاده است.
مهلت خرید بسته ویژه ماه رمضان تا پایان روز 26 خرداد است.
جزییات مربوط به قوانین و مقررات طرحها و بستهها از طریق تماس با مرکز خدمات مشترکین قابل دسترسی است.
* مبلغ بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده میباشد.
روشهای خرید و فعالسازی
اپلیکیشن رایتل من
سامانه پیامکی 2020
• سامانه کد دستوری
سامانه کد دستوری
سیمکارت دایمی *142*1*1*3*40#
سیمکارت اعتباری *142*1*1*3*40#
ارسال پیبام کوتاه به سامانه 2020
سیمکارت دایمی On 12931
سیمکارت اعتباری On 11559
سیمکارت دیتا On 13672
LONELY MAN
24-05-2018, 19:40
بسته ویژه ماه رمضان
ایتل به مناسبت ماه مبارک رمضان و با هدف جلب رضایت مشترکین گرامی، بسته مصرفی اینترنت ویژهای را ارایه دادهاست. شما مشترکین سیمکارتهای دایمی، اعتباری و دیتا در بازه ماه مبارک رمضان، با خرید بسته اینترنت ویژه این ماه، میتوانید از ساعت 3 الی 9 صبح، اینترنت نامحدود پرسرعت رایتل را در 30 روز استفاده نمایید. این بسته، لذت بهرهمندی از اینترنت پرسرعت و با کیفیت را برای تمامی استفادههای شما از اینترنت و با هزینهای مقرون به صرفه، به ارمغان میآورد.اینترنت نامحدود 30 روزه (قابل استفاده در ساعات 3 تا 9 صبح) 30 روز 85,000
توجه:
بسته ویژه رمضان فقط در ساعات 3 الی 9 صبح قابل استفاده است.
مهلت خرید بسته ویژه ماه رمضان تا پایان روز 26 خرداد است.
جزییات مربوط به قوانین و مقررات طرحها و بستهها از طریق تماس با مرکز خدمات مشترکین قابل دسترسی است.
* مبلغ بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده میباشد.
روشهای خرید و فعالسازی
اپلیکیشن رایتل من
سامانه پیامکی 2020
• سامانه کد دستوری
سامانه کد دستوری ارسال پیبام کوتاه به سامانه 2020
سیمکارت دایمی On 12931 *142*1*1*3*40#
سیمکارت اعتباری On 11559 *142*1*1*3*40#
سیمکارت دیتا On 13672
مصرف منصفانه داره ؟؟
مصرف منصفانه داره ؟؟
جهت اطلاع دوستان گذاشتم. خودم استفاده نکردم , کسی استفاده کرده ممنون میشیم اطلاع بده که سرعتش چطوره؟
iDownload & iGame
25-05-2018, 03:03
مصرف منصفانه داره ؟؟
900 گیگ . . .
سلام دوستان من امروز بسته نامحدود شبانه رایتل خریدم پینگ که با سرور داخلی افتظاح بالاس 160 (من کاربر ایرانسلم این اولین باریه که رایتل دارم) ولی یه چیز خیلی عجیب سرعت دانلود سرور های داخلی رو 4 مگابیته و سرور های خارجی تا 20 هم میره :n08:اونم با چهار تا انتن از پنج تا خط خلاصه خیلی داغونه رایتل بایدیه فکری به حال این غضیه بکنه خیلی شلوغ شده چند تا دکل جدید بگیره و پهنای باند بگیره درست میشه تست هامو با مودم هواوی b612s-25d انجام دادم که یکی از بهترین مودم هاس(اشکال از من نیست جهت اطلاع) بازم همون ایرانسل اینترنت ثابت با چهار تا انتن از پنج خط 40 مگابیت سرعت دارم چه داخلی چه خارجی با همین مودم ولی خوبی رایتل اینه که مفته یه ماه دانلود شبانه با سرعت داغون ولی مفت بدک نیست:))))))))
iDownload & iGame
25-05-2018, 03:50
سلام دوستان من امروز بسته نامحدود شبانه رایتل خریدم پینگ که با سرور داخلی افتظاح بالاس 160 (من کاربر ایرانسلم این اولین باریه که رایتل دارم) ولی یه چیز خیلی عجیب سرعت دانلود سرور های داخلی رو 4 مگابیته و سرور های خارجی تا 20 هم میره :n08:اونم با چهار تا انتن از پنج تا خط خلاصه خیلی داغونه رایتل بایدیه فکری به حال این غضیه بکنه خیلی شلوغ شده چند تا دکل جدید بگیره و پهنای باند بگیره درست میشه تست هامو با مودم هواوی b612s-25d انجام دادم که یکی از بهترین مودم هاس(اشکال از من نیست جهت اطلاع) بازم همون ایرانسل اینترنت ثابت با چهار تا انتن از پنج خط 40 مگابیت سرعت دارم چه داخلی چه خارجی با همین مودم ولی خوبی رایتل اینه که مفته یه ماه دانلود شبانه با سرعت داغون ولی مفت بدک نیست:))))))))
چند بار مودم رو خاموش روشن کنید پینگ اوکی میشه.
رایتل گاهی اوقات اینطوری میشه.
Mahoor1397
31-05-2018, 06:11
سلام دوستان من دوتا سیم کارت طرح تامین گرفتم واسه فعال کردنش نیاز به کار خاصی هست؟ چون الان میگه اعتبار کافی نیست
ضمناً اولش دو تومن شارژ کردم
سلام دوستان من دوتا سیم کارت طرح تامین گرفتم واسه فعال کردنش نیاز به کار خاصی هست؟ چون الان میگه اعتبار کافی نیست
ضمناً اولش دو تومن شارژ کردم
سلام طرح تامین چند وقتی هس تموم شده شما کی گرفتید
Mahoor1397
01-06-2018, 05:44
فک میکنم اسفند 96 سیم کارت رسید دستم، مگه اعتبارش یک سال از زمان فعال سازی سیم کارت نیست؟
فک میکنم اسفند 96 سیم کارت رسید دستم، مگه اعتبارش یک سال از زمان فعال سازی سیم کارت نیست؟
چرا اعتبار از زمان ثبت نام و فعال سازی شروع میشه
من فکر کردم شما بتازگی گرفتید که گفتم طرحش 1ماهی میشه تموم شده و دیگه نمیدن
Mahoor1397
03-06-2018, 05:27
چرا اعتبار از زمان ثبت نام و فعال سازی شروع میشه
من فکر کردم شما بتازگی گرفتید که گفتم طرحش 1ماهی میشه تموم شده و دیگه نمیدن
خب پس چرا مال من پیام "اعتبار کافی نیست" میاد؟ :n13::n15:
خب پس چرا مال من پیام "اعتبار کافی نیست" میاد؟ :n13::n15:
سیم کارت های طرح تامین اجتماعی اعتبارشون صفر هست برای تماس و پیامک خارج از شبکه باید خودت شارژ کنی.
هر ماه دو گیگ اینترنت 15 روزه و 10 هزار دقیقه مکالمه یک ماهه داخل شبکه داره(رایتلی)
number-1
03-06-2018, 12:36
دانلود شبانه به غیر این طرح رمضان طرح دیگه ای هم داره؟
دانلود شبانه به غیر این طرح رمضان طرح دیگه ای هم داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۶-۰۳-۱۷-۴۳-۱۸-۳۴۷_ir.rightel.myrightel.png
Amirwwe619
25-06-2018, 09:22
بسته نامحدود شبانه رایتل مصرف منصفانه داره؟ افت سرعت چی؟
ShadowDragon
25-06-2018, 20:05
بسته نامحدود شبانه رایتل مصرف منصفانه داره؟ افت سرعت چی؟
محدودیت ۹۰۰ گیگ
افت : استفاده نکردم
امروز ترابردم به رایتل کامل شد
ببینم این بهتره یا ایرانسل...
01110362
25-06-2018, 20:58
محدودیت ۹۰۰ گیگ
افت : استفاده نکردم
امروز ترابردم به رایتل کامل شد
ببینم این بهتره یا ایرانسل...
حتما فيدبك بديد.
مرسي
01110362
27-06-2018, 17:07
دوستان از اينترنت رايتل راضي هستيد ؟
سرعتش نوسان نداره تو شب و روز ؟
متوسط سرعت دانلود چقدره ؟
بسته هاي اينترنت كم نميشه ( غير علني )
ممنون ميشم پاسخ بديد .
متشكرم
ShadowDragon
27-06-2018, 19:45
حتما فيدبك بديد.
مرسي
والا فعلا که راضی هستم تنها مشکلشعدم رومینک اتومات روی همراه اول ، هنگام ورود ب مترو بود، که دو بار دستی اینکار روکردم، و 3g only کردم، امروز اتوماتیک خودش رومینگ شد هم صبح هم شب
بسته ها هم تو رومینگ قابل استفادست
نکته جالب با ۱-۲ خط انتن صدا شفاف هست د حالی که با ایرانسل زیر ۳ خط نویز و قطع وصلی داشت
البته فعلا دو روزه، اما فعلا اوکی هست
د مورد مصرف باتری بیشتر ، راستش من چیزی متوجه نشدم...
andriy70
28-06-2018, 17:19
دوستان از اينترنت رايتل راضي هستيد ؟
سرعتش نوسان نداره تو شب و روز ؟
متوسط سرعت دانلود چقدره ؟
بسته هاي اينترنت كم نميشه ( غير علني )
ممنون ميشم پاسخ بديد .
متشكرم
سرعت اینترنتش بد نیست، نوسان نداره، الان یادم نمیاد متوسط سرعتش چقدر بود ولی از همراه اول و ایرانسل خیلی پایین تره. بسته های اینترنتش همچین بابرکت هستش زود تموم نمیشه شاید به خاطر سرعت پایینش باشه.
اگه جاهای مختلف زیاد میری روی اینترنتش حساب نکن، از شهر که خارج بشی کلا تعطیله.
01110362
01-07-2018, 11:54
سرعت اینترنتش بد نیست، نوسان نداره، الان یادم نمیاد متوسط سرعتش چقدر بود ولی از همراه اول و ایرانسل خیلی پایین تره. بسته های اینترنتش همچین بابرکت هستش زود تموم نمیشه شاید به خاطر سرعت پایینش باشه.
اگه جاهای مختلف زیاد میری روی اینترنتش حساب نکن، از شهر که خارج بشی کلا تعطیله.
[emoji120]
بسته هاي پربركتي داره [emoji28]
اومدم رايتل
بين ٧مگ تا ٢٠ مگ متغير هست سرعتش ولي پينگ و سرعتش راضي كننده س.
٦ ماهه ١٠٠+ ١٠٠ گيگ خريدم هم قيمت ١٠٠ گيگ ايرانسل و همراه اول. ( ١٠٠ گيگ شبانه هم ميمونه برا دانلود )
ظاهرا یه بسته 3 تا 9 صبح 1 ماهه 900 گیگ هم اضافه شده 13000 تومن
از بسته های شبانه 2 تا 7 همراه اول به صرفه تره که 150 گیگ هست
ShadowDragon
02-07-2018, 09:12
بله خیلی وقته
سرعتش ب درد نمیخوره
ShadowDragon
02-07-2018, 09:40
والا فعلا که راضی هستم تنها مشکلشعدم رومینک اتومات روی همراه اول ، هنگام ورود ب مترو بود، که دو بار دستی اینکار روکردم، و 3g only کردم، امروز اتوماتیک خودش رومینگ شد هم صبح هم شب
بسته ها هم تو رومینگ قابل استفادست
نکته جالب با ۱-۲ خط انتن صدا شفاف هست د حالی که با ایرانسل زیر ۳ خط نویز و قطع وصلی داشت
البته فعلا دو روزه، اما فعلا اوکی هست
د مورد مصرف باتری بیشتر ، راستش من چیزی متوجه نشدم...
ویرایش:
ابنترنت ۳ جی ایرانسل ۲.۵ مگابایت بودم
الان با رایتل ۵۰۰ کیلو
جالب نبود
نامحدوده رمضانو گرفتم که دوروز پیش تموم شد:n28: تونستم 500 گیگ دانلود کنم خیلی خوب بود.:n10:
ShadowDragon
18-07-2018, 07:16
ویرایش:
ابنترنت ۳ جی ایرانسل ۲.۵ مگابایت بودم
الان با رایتل ۵۰۰ کیلو
جالب نبود
دوستان گفتم بعد ۳ هفته یه توضیح بدم که کسی با پیام من ، انتخاب اشتباه نکنه
رایتل، در کل بد نیست اما اگه از نت همراه اول در منطقه راضی نیستید ، انتخاب نکنید چون خیلی رومینگ میشه
مثلا تو مترو تهران، درسته که ۳ جی هست اما رسما قطع چون همراه اول عملا تو مترو کار نمیکنه
fanoostalaei
20-07-2018, 21:13
بعد از مدت ها دوباره رایتل انداختم رو گوشیم ! گرمای غیر عادی موقع استفاده از نت دارم ! سرعت هم حداکثر 7 مگابیت در بهترین شرایط :|
فقط باید رفت رو شبکه همراه اول !! وگرنه خود رایتل هیچی نیس
راستی ! خداوکیلی این رایتل عجب اعجوبه ایه ! بسته اینترانت از رایتل خریدم ! اونوقت سایت خود رایتل رو باز نمیکنه :|
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ShadowDragon
24-07-2018, 13:37
خوب یه ماه تست من تموم شد
خوش حالم که تاپیک رایتل ۲ صفحه هم جلو نرفته!!
دوستان، الان من از رایتل خارج شم و بازگشت ترابرد بزنم، ایا هزینه ای از من میگیره؟
نکته جالب توجه این ماه این بود که رایتل حجم دزدی نداشت و حتی یه با ۷ گیگ دان کردم و ۵ گیگ حساب کرد!!!
اما در کل ، ارزش موندن نداره، میخوام برگشت بزنم، کسی اطلاع داره که ایا هزینه ای از من دریافت میکنن بابت اون بسته رایتلی که فعال کردن؟
enimonte
24-07-2018, 15:21
سلام.رایتل طرح اینترانت داره یا نه؟
خوب یه ماه تست من تموم شد
خوش حالم که تاپیک رایتل ۲ صفحه هم جلو نرفته!!
دوستان، الان من از رایتل خارج شم و بازگشت ترابرد بزنم، ایا هزینه ای از من میگیره؟
نکته جالب توجه این ماه این بود که رایتل حجم دزدی نداشت و حتی یه با ۷ گیگ دان کردم و ۵ گیگ حساب کرد!!!
اما در کل ، ارزش موندن نداره، میخوام برگشت بزنم، کسی اطلاع داره که ایا هزینه ای از من دریافت میکنن بابت اون بسته رایتلی که فعال کردن؟
خیر بدون هیچ هزینه ای
سلام.رایتل طرح اینترانت داره یا نه؟
بله ی بسته داشت
enimonte
24-07-2018, 17:32
بله ی بسته داشت
تو سایتش هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم.لینکی ازش ندارید؟
mjavad205
24-07-2018, 18:31
تو سایتش هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم.لینکی ازش ندارید؟
نوشته سته مصرفی ویژه سایت های داخلی
fanoostalaei
24-07-2018, 19:16
بله ی بسته داشت
دو تا بسته داره
یکی ماهانه 1 گیگ 1500 تومن و یکی دیگه بسته هفتگی 10 گیگ پنج هزار تومن
خیلی خوبه این بسته ها ! یه وی پی ان داخلی میخری و استفاده میکنی ! البته برای منی که کم مصرفم این بسته ماهانه 1 گیگ خیلی خوبه
mjavad205
24-07-2018, 19:21
دو تا بسته داره
یکی ماهانه 1 گیگ 1500 تومن و یکی دیگه بسته هفتگی 10 گیگ پنج هزار تومن
خیلی خوبه این بسته ها ! یه وی پی ان داخلی میخری و استفاده میکنی ! البته برای منی که کم مصرفم این بسته ماهانه 1 گیگ خیلی خوبه
ینی راه دور زدن داره؟
ShadowDragon
24-07-2018, 19:43
ینی راه دور زدن داره؟
دور زدن نیست
شما vp داخلی میخری به سرور داخلی وصل میشی، از اون طریق به اینترنت! با احتساب قیمت وی پی ، هزینت بیشتر هم میشه
fanoostalaei
24-07-2018, 19:51
دور زدن نیست
شما vp داخلی میخری به سرور داخلی وصل میشی، از اون طریق به اینترنت! با احتساب قیمت وی پی ، هزینت بیشتر هم میشه
برای من چون وی پی ان هزینه ای نداره ، برا همین خوبه ! ولی می تونی ارزون ترینشو بخری !
هستش نو نت که قیمت های خوبی دارن ، بگردی هست !
===
بسته ماهانه 1 گیگ - روی شبکه همراه اول - شهر مرزی جلفا - فول آنتن - با مودم b612 و وی پی ان داخلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mjavad205
24-07-2018, 20:00
برای من چون وی پی ان هزینه ای نداره ، برا همین خوبه ! ولی می تونی ارزون ترینشو بخری !
هستش نو نت که قیمت های خوبی دارن ، بگردی هست !
===
بسته ماهانه 1 گیگ - روی شبکه همراه اول - شهر مرزی جلفا - فول آنتن - با مودم b612 و وی پی ان داخلی
چیز شکنم میشه روش زد؟
mjavad205
24-07-2018, 20:02
دور زدن نیست
اگه ما 5 گیگ از همین رایتل بگیریم و 6 تومنم خرجش باشه باز به نظر میرسه به صرفست
ShadowDragon
25-07-2018, 18:38
اگه ما 5 گیگ از همین رایتل بگیریم و 6 تومنم خرجش باشه باز به نظر میرسه به صرفست
اره اما به هفته ای هست
ShadowDragon
25-07-2018, 18:42
دوستان در مورد ایرانسل دایمی، تا سقف بدهی ۲ هزار تومن، مشکلی در ترابرد نداشت.... یعنی پرداخت نمیکردی انجام میشد
در مورد رایتل چطوره؟ من الان ۶۰۹ت بدهی دارم، درخواست رد نمیشه؟
p30world970
26-07-2018, 19:32
از رایتل راضی ام واقعا خوبه
ehsanehsan007
27-07-2018, 00:20
خوبای اعتباری رایتل...بعضی بسته هاش روی دایمی حجم یکسان ولی قیمت پایینتری دارن
ehsanehsan007
27-07-2018, 00:31
از رایتل راضی ام واقعا خوبه
اره واقعا خوبه...بسته های جدیدش هر نوع کاربری رو پوشش میده و قیمتاشم از همه پایین تره...کیفیتش هم به لطف رجیستر شدنش رو همراه مثل اینه مشترک همراه اولی ولی یه شبکه بک آپ هم داری(خود رایتل)...مکالمش هم اعتباریش در هرصورت ارزونتر از اپراتورهای دیگس
matr!x_2008
27-07-2018, 21:29
رایتل بسته نامحدودم داره؟ هر موقع از روز میشه فعال کرد یا فقط شبانست؟
mjavad205
27-07-2018, 21:46
رایتل بسته نامحدودم داره؟ هر موقع از روز میشه فعال کرد یا فقط شبانست؟
ShadowDragon
27-07-2018, 22:52
اره واقعا خوبه...بسته های جدیدش هر نوع کاربری رو پوشش میده و قیمتاشم از همه پایین تره...کیفیتش هم به لطف رجیستر شدنش رو همراه مثل اینه مشترک همراه اولی ولی یه شبکه بک آپ هم داری(خود رایتل)...مکالمش هم اعتباریش در هرصورت ارزونتر از اپراتورهای دیگس
اطلاعات غلط ندید لطفا ایرانسلش غلطه
ه.ا رو نمیدونم دقیق
ehsanehsan007
28-07-2018, 02:00
ه.ا رو نمیدونم دقیق
در واقع هیچکدومو دقیق نمیدونید...لینک تعرفه سایت ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طرح-تعرفه-پایه
ShadowDragon
28-07-2018, 06:35
پس این موضوع با sms که فرستاده در تناقض هست!
تعرقه ثابت ۶۶.۹ تومانی
pipo4713
28-07-2018, 17:27
ه.ا رو نمیدونم دقیق
فکر کنم شما دارید اشتباه میکنید.. در جدول بعدی که ارسال شده نگاه کنید کاملا درسته...!
Sponge-BoB
30-07-2018, 10:07
چرا بسته 1 ماهه 6 تا 12 ظهر نیست؟؟خیلی بصرفه تره.درخواست بدید که زیاد بشه اضافه کنن.
ho3in2012
30-07-2018, 10:13
حذف شود
--------------------------
ehsanehsan007
01-08-2018, 18:50
افزایش تعرفه مکالمه سیم کارت اعتباری رایتل
sasan.69
08-08-2018, 16:02
مودم 8372رایتل دارم اما سیم کارت رایتل بالا نمیاد 3جی درصورتی که تو گوشی اینترنت ب خوبی بالا میاد و هر تنظیمی میکنم انتن رو نشون میده اما دیسکانکت میزنه
در عکس دوم گزینه دوم 3جی همراه اول رو امتحان کردم که بازم دیسکانکت میزنه
مودم 8372رایتل دارم اما سیم کارت رایتل بالا نمیاد 3جی درصورتی که تو گوشی اینترنت ب خوبی بالا میاد و هر تنظیمی میکنم انتن رو نشون میده اما دیسکانکت میزنه
در عکس دوم گزینه دوم 3جی همراه اول رو امتحان کردم که بازم دیسکانکت میزنه
مودم فوق روانلاک کردید یا نه
شما همراه اول روانتخاب بکن و رومینگ هم روشن باشه
تو قسمت profile management تنظیمات APN و profile name رو RighTel ثبت کن حل شه
sasan.69
09-08-2018, 13:02
مودم فوق روانلاک کردید یا نه
شما همراه اول روانتخاب بکن و رومینگ هم روشن باشه
نه این مودم همه سیم کارتا رو ساپورت میکنه
نه تست کرده بودم نشد بالا هم نوشتم
sasan.69
09-08-2018, 13:55
تو قسمت profile management تنظیمات APN و profile name رو RighTel ثبت کن حل شه
خیلی ممنونم ازت اوکی شد:n12:
sasan.69
09-08-2018, 15:06
حذف شود........
sajad-tnt
10-08-2018, 08:59
من تازه بعداز سالها یدونه بسته فعال کردم، خدایی واقعا دقیقتر از همه سرویس دهنده های اینترنت حجم رو محاسبه میکنه. برعکس ایرانسل دزد، تا هنور بسته فعال نشده پیام میاد که تموم شد :|
ولی حیف که هم آنتن دهی ضعیف هست و هم سرعتش کمتر از بقیه هست.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
t2download
10-08-2018, 11:28
رایتل و دیگر اپراتورها در روز روشن دزدی کرده اند .
حجم روزانه را نصف و قیمت را دو برابر کرده اند .
تحریم رایتل :n22:
هدیه بازگشت به خانواده رایتل
فقط سیمکارت خود را روشن کنید
اگر شما جزو آن دسته از مشترکین رایتل هستید که در سال 97 از سیمکارت قدیمی خود استفاده نکردهاید، میتوانید با روشن کردن سیمکارتتان از 13 مرداد الی 31 مرداد، از رایتل هدایای پرسرعت، جذاب و متنوع اینترنتی دریافت کنید. این هدیه، شامل همه کسانی میشود که قبل از فروردین 97 سیمکارت رایتل را خریداری و در سال 97 از آن استفاده نکردهاند. چنانچه شما هم جزو این دسته از مشترکین هستید، فرصت را از دست ندهید.تا 50 گیگابایت اینترنت پرسرعت رایگان
پیشنهادات رایتل برای همراهان خود، به همین جا ختم نمیشود. در صورت ادامه استفاده از سیمکارت، همچنان با هدایای متنوع جذاب دیگر شگفتزده خواهید شد. به پیامکهای خود دقت فرمایید.روشهای دریافت هدیهخیلی ساده با روشن کردن سیمکارت رایتل خود تا 31 مرداد ماه مشمول دریافت یک بسته مصرفی هدیه از سوی رایتل میشوید که به صورت خودکار و به راحتی برای شما فعال میشود.نکات:
جزییات بسته هدیه به محض اتصال به شبکه رایتل از طریق پیامک برای شما ارسال میشود. در بازه اجرای طرح به پیامکهای دریافتی از رایتل دقت فرمایید.
در صورت عدم دسترسی به قطعه سیمکارت، میتوانید ابتدا با مراجعه به فروشگاهها یا نمایندگیهای رایتل نسبت به تعویض سیمکارت خود اقدام کنید و سپس آن را در دستگاه خود قرار دهید. در صورت هرگونه ابهام یا سوال با شماره رایگان 200 از سیمکارت رایتل خود تماس بگیرید.
italodance
14-08-2018, 11:40
خوب تبلیغاتی رو می کنند چون می دونند کسی استفاده نمیکنه و مشترکین و پول دهنگان کمتر شده اند به این طرق احمقانه روی می اورند تو کشور بی در و پیکر بجای اصلاح و کیفیت و شنیدن صدای مشتری فقط تبلیغ و خروجی یاد گرفتند. حقشونه :n24:
ShadowDragon
16-08-2018, 01:07
من یه ماه مشترکش بودم ، بد نبود اما اصلا نت تعریفی نداشت ( در مقایسه با بقیه)
رایتل باید قیمت هاشروخیلی کمتر بزنه که مشتری بگیره ، انتن دهیش افتضاحه
دوستانی که استفاده کردن، چند گیگ داده ؟
من سیم کارتم قطع دو طرفه بود شارژ کردم کوفت هم نداد
من سیم کارتم قطع دو طرفه بود شارژ کردم کوفت هم نداد
منم از اسفند 96 تا دیروز دو طرفه قط بود شارژ کردم ولی هیچ هدیه ای نداد
mjavad205
17-08-2018, 12:09
منم از اسفند 96 تا دیروز دو طرفه قط بود شارژ کردم ولی هیچ هدیه ای نداد
من خودم نزدم ولی رفیقم شارژم نکرد و فقط گذاشت تو گوشیش، بهش 6 دوره 15 روزه اول 10 گیگ و از دوره دوم تا ششم 7 روزه سوم 3 گیگ نت داد
01110362
17-08-2018, 19:26
سلام دوستان
من بسته ۶ ماهه ۱۰۰ گیگ دارم ، الان اگر طرح های جدید ساعتی نامحدود رو بزنم از بسته اصلی کم نمیکنه ! ؟
نزنه یهو همشو تموم کنه [emoji4]
معمولا اولویت استفاده با طرح جدید فعال شده هست درسته؟!
کسی طرح ساعتی استفاده کرده؟!
قیمت طرح نامحدود ساعتی رایتل خیلی مناسبه!
Behzad83
21-08-2018, 02:37
من خودم نزدم ولی رفیقم شارژم نکرد و فقط گذاشت تو گوشیش، بهش 6 دوره 15 روزه اول 10 گیگ و از دوره دوم تا ششم 7 روزه سوم 3 گیگ نت داد
سلام
منظورتون از دوره چیه؟!
از دوستان دیگه کسی هدیهای گرفته؟
سپاس
mjavad205
21-08-2018, 10:50
سلام
منظورتون از دوره چیه؟!
از دوستان دیگه کسی هدیهای گرفته؟
سپاس
به نظر میرسه ینی شش دوره ،شش ماه منظورشون باشه
سلام
من یه سیم کارت رایتل از اینایی که زنگ میزنن مغز آدم رو میخورن مجبور میشی از شون بخری :n02: سال 93 از رایتل گرفتم
اصلا هم استفاده نکردم ازش داره خاک میخوره همین جور
الان به نظرتون چی کارش کنم، بذارم به خاک خوردنش ادامه بده یا نفعی داره فعالش کنم کلا؟
pedram2222
21-08-2018, 16:59
من فقط سیم کارت گذاشتم توی گوشی بهم یکماه 30 گیگ داد
یک ماه 30 گیگ بد نیست
راستی یادم اومد زنه فروشنده هه گفت یه سیم کارت هدیه هم داره
اون اصلا بهش تعلق میگیره بعد از این همه وقتی که گذشته؟
مثکه هدیه ش شمارش مثل همون شماره ایه که باهاش تماس گرفت با من
matr!x_2008
21-08-2018, 21:46
دوستان سیمکارت جدیدم ثبت نام کنیم هدیه 50 گیگی رو میده؟
سلام
به من که 10 گیگ بیشتر نداد:n02:..سیم کارت قدیمی رو گذاشتم روی گوشی
ShadowDragon
22-08-2018, 11:04
چقدر بعد فعال میشه؟
pedram2222
22-08-2018, 11:10
چقدر بعد فعال میشه؟
برای من همون لحظه اس ام اس اومد که 30 گیگ یکماهه فعال شد
- - - Updated - - -
دوستان سیمکارت جدیدم ثبت نام کنیم هدیه 50 گیگی رو میده؟
خیر اگه قبل از فرودین 97 خریداری کرده باشید الان فعال کنید هدیه میده
ShadowDragon
22-08-2018, 11:16
برای من همون لحظه اس ام اس اومد که 30 گیگ یکماهه فعال شد
- - - Updated - - -
خیر اگه قبل از فرودین 97 خریداری کرده باشید الان فعال کنید هدیه میده
لازمه خط شارژ شه؟ چون فک کنم دو سالی هست که خاموشه
pedram2222
22-08-2018, 19:15
لازمه خط شارژ شه؟ چون فک کنم دو سالی هست که خاموشه
والا خط من 200 تومن شارژ داشت برای منم دو سال خاموش بود
ولی فکر نکنم نیازی به شارژ باشه
ShadowDragon
22-08-2018, 23:25
به من که نداد
tehranservice
23-08-2018, 09:39
موضوع رقابت دیتا هست ونه خبر خوش
tehranservice
23-08-2018, 09:42
شرکت آنا اینترنت هم یه روزی فعالیت داشت
ولی ور شکست شد و به آسیاتک واگذار گردید.
آسیتک بدترین شرکت هست به نظر من
fanoostalaei
23-08-2018, 17:30
دوستان من از رایتل بسته اینترانت خریدم ! ولی سایت آپارات و ورزش 3 رو باز نمیکنه ! :n27:
Tornado2800
23-08-2018, 23:37
سلام
فکر میکنم دیگه مشکل انتن دهی به خصوص مبحث دیتا برای این اپراتور حل شده باشه چرا که هرجا همراه اول باشد رایتل و اینترنت آن هم هست
ShadowDragon
24-08-2018, 10:16
سلام
فکر میکنم دیگه مشکل انتن دهی به خصوص مبحث دیتا برای این اپراتور حل شده باشه چرا که هرجا همراه اول باشد رایتل و اینترنت آن هم هست
رفیق من که خیلی به مشکل خوردم!
یه سره باید دستی انتن انتخاب کنی
تو مترو همراه اول کلا انتن نشل سه و ۴ بدرد نمیخوره و رسما قطعه
انتن خودش در مقایسه با ایرانسل خیلی سرعت اینترنت پایین تر میده
سلام
من یه سیمکارت قدیمی داشتم ، وقتی دوباره گذاشتمش تو گوشی همچین هدیه ای بهم داد:
"بسته ی هدیه ی 6 دوره ای 10 گیگابایت 15 روز دوره ی اول و 3 گیگابایت در 7 روز ابتدایی دوره های دوم الی ششم"
!
matr!x_2008
30-08-2018, 19:59
منم یه سیم قدیمی روشن کردم..30 گیگ داد 1 ماهه! ولی سرعتش تو منظقه..کمه برام زیاد نمیشه استفاده کرد
ShadowDragon
31-08-2018, 09:24
دوستان من کذاشتم چیزی نداد ، زنگ زدم رایتل گفتن باید شارژ کنی، یک سالی بود استفاده نکردم، شما هم همین طور بود؟
دوستان من کذاشتم چیزی نداد ، زنگ زدم رایتل گفتن باید شارژ کنی، یک سالی بود استفاده نکردم، شما هم همین طور بود؟
نه ، من همین که سیمکارت رو گذاشتم و گوشی رو روشن کردم پیامش اومد. شارژ هم 200 ریال داشت :n02:
منم همینجور بود زدم1000شارژ کردم بعد2روز بسته رو داد بهم
"بسته ی هدیه ی 6 دوره ای 10 گیگابایت 15 روز دوره ی اول و 3 گیگابایت در 7 روز ابتدایی دوره های دوم الی ششم"
سرعتش هم جای ما خوبه چون از انتن همراه اول میگیره وسرعتش یکیه
نهایت50 مگابیت با مودم4جی
Behzad83
02-09-2018, 23:25
منم همینجور بود زدم1000شارژ کردم بعد2روز بسته رو داد بهم
سرعتش هم جای ما خوبه چون از انتن همراه اول میگیره وسرعتش یکیه
نهایت50 مگابیت با مودم4جی
بنده هم ۳۰ گیگ گرفتم. هیچ شارژ و ... انجام ندادم.
فقط ظاهراً کسی نمیدونه منظور از این دوره چی هست!
mjavad205
03-09-2018, 07:15
هر دوره یک ماهه
15 روزه دوره اول ،یعنی 15 روز اولی که براتون اینم پیام اومده
هفت روز اول دوره دوم تا ششم،یعنی از ماه دوم فعال سازی،7روز اولش
منظور از دوره یه جورایی همون ماه هست ، زمان شروع دوره هم از وقتی هست که اون طرح براتون فعال بشه.
مثلا من یه سیمکارت دارم ، از پنجم ماه شهریور فعالش کردم و طرح اینترنتش از همون روز شروع شده ؛ وقتی میگن شش دوره اینترنت داره و 15 روز اول هر دوره میشه از این اینترنت استفاده کرد ، یعنی از پنجم تا بیستم هر ماه بسته ی اینترنتش فعال هست و برای شش ماه این شرایط برقراره.
سلام
دوستان ، من یه مشکلی توی تماس از رایتل به همراه اول برام پیش اومده. موقعی که تنظیمات شبکه روی حالت جستجوی خودکار باشه و به آنتن همراه اول وصل بشه گوشی ، نمیتونم با شماره های همراه اول تماس بگیرم. بهم پیام میده که "شماره ی مورد نظر شما در شبکه موجود نمی باشد". اما وقتی که حالت شبکه رو به صورت دستی روی شبکه ی خود رایتل قرار میدم این مشکل بر طرف میشه.
شما تا بحال با چنین مشکلی مواجه شدین؟
سلام
دوستان این مودم های دانگل USB که وای فای دارن به اسم دانگل (مودم همراه USB) کارکردشون چجوریه؟ تاجاییکه میدونم سیم کارت رو داخل مودم USB میزنن و باید به لپ تاپ وصل بشن. حالا میخواستم بدونم این مودم ها وای فای داخلی دارن؟ میشه وصلشون کرد به کلگی شارجر یا پاوربانک تا روشن بشن؟ منظورم اینه که لپ تاپ در هرصورت لازمه واسه این نوع مودم ها یا اگه برقض مستقیم از پاوربانک یا شارجر تامین بشه هم اینترنت میده؟
10-09-2018, 18:02
سلام
دوستان این مودم های دانگل USB که وای فای دارن به اسم دانگل (مودم همراه USB) کارکردشون چجوریه؟ تاجاییکه میدونم سیم کارت رو داخل مودم USB میزنن و باید به لپ تاپ وصل بشن. حالا میخواستم بدونم این مودم ها وای فای داخلی دارن؟ میشه وصلشون کرد به کلگی شارجر یا پاوربانک تا روشن بشن؟ منظورم اینه که لپ تاپ در هرصورت لازمه واسه این نوع مودم ها یا اگه برقض مستقیم از پاوربانک یا شارجر تامین بشه هم اینترنت میده؟
shayan10-10
14-09-2018, 11:54
سلام دوستان
من بسته ۶ ماهه ۱۰۰ گیگ دارم ، الان اگر طرح های جدید ساعتی نامحدود رو بزنم از بسته اصلی کم نمیکنه ! ؟
نزنه یهو همشو تموم کنه [emoji4]
معمولا اولویت استفاده با طرح جدید فعال شده هست درسته؟!
کسی طرح ساعتی استفاده کرده؟!
قیمت طرح نامحدود ساعتی رایتل خیلی مناسبه!
سوال منم هست
انگار یکی میگفت 900 گیگ هم حجم داره
اگه کسی میدونه جواب بده
کلا رایتل ندارم ولی میخوام بدونم اوضاعش از لحاظ بسته و حجم خوری اینا چطوریه؟
نرم افزار رایتل من ش مثل ایرانسل و همراه کاربردیه؟
الان رفتم نگاه کردم پوشش 4g رو زده بود خارجی یعنی داخل ساختمان نمیتونم بگیرم یا ممکنه اپدیت نباشه؟
ShadowDragon
14-09-2018, 12:27
سرعت بالایی نداره
حجم خوری نداره
واسه من ۳جی ۳۰۰ ایناست
۴ جی هم ۱ مگ
shayan10-10
14-09-2018, 16:25
سرعت بالایی نداره
حجم خوری نداره
واسه من ۳جی ۳۰۰ ایناست
۴ جی هم ۱ مگ
خب شاید مثلا از تجهیزات همراه استفاده کنه و اندازه ی اون سرعت بده
چند تا از تست هاش رو هم تو انجمن دیدم بد نبود
شانسیه دیگه ...
ولی این بسته های شبانش و 6 تا 12 خیلی خوبن
ShadowDragon
14-09-2018, 17:13
خب شاید مثلا از تجهیزات همراه استفاده کنه و اندازه ی اون سرعت بده
چند تا از تست هاش رو هم تو انجمن دیدم بد نبود
شانسیه دیگه ...
ولی این بسته های شبانش و 6 تا 12 خیلی خوبن
سمت ما چون همراه اول انتن نمیده ( ۲ جی، ۲ خط, باقی، هیچی) مطمینم به دکل خود رایتل وصله
امتحان کنید ، ما رو هم در جریان بزارید!
من خودم با شبانه ایرانسل مشکل دارم چونکه فایل های دانلودیم خراب میشه , شما که گویا اهل دانلود شبانه هستید همچین مشکلی ندارید؟ وسط دانلود اخطار خرابی میگیرم
shayan10-10
14-09-2018, 19:05
سمت ما چون همراه اول انتن نمیده ( ۲ جی، ۲ خط, باقی، هیچی) مطمینم به دکل خود رایتل وصله
امتحان کنید ، ما رو هم در جریان بزارید!
من خودم با شبانه ایرانسل مشکل دارم چونکه فایل های دانلودیم خراب میشه , شما که گویا اهل دانلود شبانه هستید همچین مشکلی ندارید؟ وسط دانلود اخطار خرابی میگیرم
بیشتر از 3 تا 7 رایگان همراه اول استفاده میکنم ولی چند بار یک ساعته ایرانسل گرفتم مشکلی نبود ولی فک کنم این مشکلو تو تاپیک دیده بودم انگار بقیه هم داشتن حالا نمیدونم رفع شده یا نه
چون سیم رایتل ندارم معلوم نیست برم سمتش یا نه ولی گفتم سرچ کردم تست های رایتل بد نبود
سلام دوستان آیا رایتل بسته دانلود شبانه نامحدود داره که بشه باهاش شبی حداقل 40 گیگ دانلود کرد؟ من از ایرانسل استفاده میکردم ولی تو خونه جدیدم ایرانسل و همراه اول خیلی بد آنتن میدهند عملا غیر قابل استفاده هستند
ولی رایتل آنتدهیش قویه اینحا خواستم بدونم اگه دانلود شبانه مناسب داره رایتل بگیرم.
سلام دوستان آیا رایتل بسته دانلود شبانه نامحدود داره که بشه باهاش شبی حداقل 40 گیگ دانلود کرد؟ من از ایرانسل استفاده میکردم ولی تو خونه جدیدم ایرانسل و همراه اول خیلی بد آنتن میدهند عملا غیر قابل استفاده هستند
ولی رایتل آنتدهیش قویه اینحا خواستم بدونم اگه دانلود شبانه مناسب داره رایتل بگیرم.
سلام
داره ولی من تست نکردم نامحدوداشو
به صورت ساعتی و یکماهه داره یه نمونه
بسته اینترنت نامحدود ۳۰ روزه
ویژه ساعات (۳ الی ۹ صبح)****142*1*1*3*40# (tel:*142*1*1*3*40#) 13تومن
اینجا بسته هارو خودت ببین
سلام
داره ولی من تست نکردم نامحدوداشو
به صورت ساعتی و یکماهه داره یه نمونه
بسته اینترنت نامحدود ۳۰ روزه
ویژه ساعات (۳ الی ۹ صبح)****142*1*1*3*40# (tel:*142*1*1*3*40#) 13تومن
اینجا بسته هارو خودت ببین
ممنون دوست عزیز یه سیم کارت دیتا رایتل از قبل داشتم گذاشتم تو دانگل e3372 تا 25 مگ سرعت دانلود بهم داد. خیلی خوب بود. همراه اول و ایرانسل نهایتا 8 مگ بهم میدن تو منطقه من. حالا امشب دانلود شبانه میزارم ببینم چه جوریاست.
Sponge-BoB
22-09-2018, 09:49
این دیتا رومینگ رایتل چیه؟؟؟وقتی میره رو 4جی رومینگ میشه؟؟اگه بسته نامحدود بگیرم کار میکنه؟؟
این دیتا رومینگ رایتل چیه؟؟؟وقتی میره رو 4جی رومینگ میشه؟؟اگه بسته نامحدود بگیرم کار میکنه؟؟
منطقه ما تحت پوشش رایتل نیست.ولی بسته هدیه و یه بسته گرفتم ازش به انتن همراه اول وصل میشه
پشتیبانیش میگفت جای شما تحت پوشش نیست نمیتونی استفاده کنی ولی من دارم استفاده میکنم
طبق قراردادی که بین رایتل و همراه اول برقرار است شما می توانید با سیم کارت رایتل از شبکه همراه اول استفاده کنید.با همان تعرفه رایتل و امکان استفاده از بسته های تماس. پیام . اینترنت.
B3NYAMIN
23-09-2018, 18:22
تـرابـرد به رایـتـِـل:n18:
ایرانسل گند زد با این قیمتاش
01110362
27-09-2018, 06:04
خدا کنه رایتل گرون نکنه !
اگر گرون نکنه مشترک خوبی جذب میکنه!به خاطر گرونی اون دو اپراتور !
fanoostalaei
27-09-2018, 18:58
دوستان من الان از ایرانسل بخوام ترابرد کنم باید صورت حساب لحظه ای رو پرداخت کنم یا آخرین قبض ؟
در ضمن بعد از ترابرد بسته اینترنتی من حذف میشه ؟ باید صبر کنم بسته تموم بشه و بعد ترابرد بزنم ؟
ho3in2012
27-09-2018, 19:19
دوستان من الان از ایرانسل بخوام ترابرد کنم باید صورت حساب لحظه ای رو پرداخت کنم یا آخرین قبض ؟
در ضمن بعد از ترابرد بسته اینترنتی من حذف میشه ؟ باید صبر کنم بسته تموم بشه و بعد ترابرد بزنم ؟
بعد ترابرد بسته رو حذف میکنن شارژ رو هم صفر میکنن
بدهی هم باید صفر باشه موقع ثبت درخواست ترابرد
بعد از ثبت درخواست هم هیچ تماس یا پیامی ارسال نکنین که براتون بدهی بیاد در غیر اینصورت درخواستتون لغو میشه
اگر برات از ایرانسل پیامک بیاد که این مبلغ باید واریزکنید..... اگر نیومد همون اخرین قبض ایرانسلو پرداخت کن تو 24ساعت صفر میشه بعد هم تو 3روز نهایت 5روز ترابرد کامل میشه فقط یادت باشه که اصلا ازسیمکارت مکالمه یا پیامک ندید و استفاده نکنید
fanoostalaei
27-09-2018, 20:09
اگر برات از ایرانسل پیامک بیاد که این مبلغ باید واریزکنید..... اگر نیومد همون اخرین قبض ایرانسلو پرداخت کن تو 24ساعت صفر میشه بعد هم تو 3روز نهایت 5روز ترابرد کامل میشه فقط یادت باشه که اصلا ازسیمکارت مکالمه یا پیامک ندید و استفاده نکنید
من الان کدوم رو پرداخت کنم ؟
ShadowDragon
27-09-2018, 20:26
من الان کدوم رو پرداخت کنم ؟
کل کار کرد، همون ۱۹ تومن
البته بدهی پایین و جزیی رو رد ترابرد نمیزنن! من خودم بعد صفر کردن، ۶۰۰ تومن کارکرد داشتم که تایید شد
ببین درخواستت رو ثبت کن، بعد یه ساعت از طرف ایرانسل مبلغ قبض sms میشه، همون رو باید پرداخت کنی
اون ۲ گیگ هم میسوزه البته نه تا لحظه خروج
ho3in2012
27-09-2018, 23:18
کل کار کرد، همون ۱۹ تومن
البته بدهی پایین و جزیی رو رد ترابرد نمیزنن! من خودم بعد صفر کردن، ۶۰۰ تومن کارکرد داشتم که تایید شد
ببین درخواستت رو ثبت کن، بعد یه ساعت از طرف ایرانسل مبلغ قبض sms میشه، همون رو باید پرداخت کنی
اون ۲ گیگ هم میسوزه البته نه تا لحظه خروج
من سیمکارت اعتباریم رو دایمی کردم
بعد ترابرد سیمکارتم تو رایتل دایمی میشه یا اعتباری؟
ShadowDragon
28-09-2018, 01:03
من سیمکارت اعتباریم رو دایمی کردم
بعد ترابرد سیمکارتم تو رایتل دایمی میشه یا اعتباری؟
دایمی.... ....
SINASONY
28-09-2018, 18:30
درود برشما ایا با سیم کارت معمولیه اعتباری رایتل میشه به فورجی وصل شد یا باید تغغییر سیم کارت داد؟ممنون.
Shape of Despair
29-09-2018, 13:48
اشتباه شد................
fanoostalaei
29-09-2018, 14:23
راستل نوشته تعرفه 299 ریال برای وقتیه که رو شبکه رایتلی و روی رومینگ ملی 499 ریال محاسبه میشه ! مثل ایرانسل و همراه اول
حالا این شبکه رایتل فقط باید به خود رایتل وصل شی؟ یا وقتی به همراه اول هم وصل میشی همون رایتل حساب میشه ؟
ShadowDragon
29-09-2018, 14:46
دوستان بسته های همراه اول که وقتی 1 بسته معمولی بخریم، شبانه ش رایگانه، هنوز تمدید میشه؟
قبلا 1 بسته مثلا میخریدم، تا وقتی که اون بسته فعال بود شبا رایگان بود.
این موضوع چه ربطی به تاپیک رایتل داره؟
ShadowDragon
29-09-2018, 14:49
راستل نوشته تعرفه 299 ریال برای وقتیه که رو شبکه رایتلی و روی رومینگ ملی 499 ریال محاسبه میشه ! مثل ایرانسل و همراه اول
حالا این شبکه رایتل فقط باید به خود رایتل وصل شی؟ یا وقتی به همراه اول هم وصل میشی همون رایتل حساب میشه ؟
از قدیم همینطوری بوده حالت رومیگ ۴۹ هست
SINASONY
29-09-2018, 15:53
درود برشما ایا با سیم کارت معمولیه اعتباری رایتل میشه به فورجی وصل شد یا باید تغغییر سیم کارت داد؟ممنون.
منظورم مثل سیم کارتایه ایرانسله که باید مبدل به یو سیم بشن هستش.
سلام
بله ، متصل میشه. نیازی به تعویض سیمکارت نیست.
ShadowDragon
29-09-2018, 16:43
نیازی به تغییر نیست! اما ۴جی پیدا کردی به منم بگو ( خیلی پوشش محدوده)
از قدیم همینطوری بوده حالت رومیگ ۴۹ هست
اگر به همراه اول متصل باشید همان ۲۹۹ریال
و اگر به ایرانسل متصل باشید۴۹۹
فقط روی ایرانسل رومینگ ملی حساب میشه و دقیقه ای ۴۹۹ریال.
اما داخل شبکه خودش و همراه اول ۲۹۹ریال محاسبه می شود.
نیازی به تغییر نیست! اما ۴جی پیدا کردی به منم بگو ( خیلی پوشش محدوده)
رایتل از وقتی با همراه اول قرارداد بسته است،پوشش رایتل با همراه اول یکی است و همه جا نسل چهار دارد.
تابستان پارسال طبق قراردادی رایتل فرکانس ۲۶۰۰خود را به همراه اول داد که بتونه 4.5G ارائه دهد چون همراه اول مجوز فقط یک فرکانس رو داشت. در مقابل این کار هم همراه اول گذاشت که مشترکین رایتل به شبکه 3G و 4G خودش متصل بشوند. و همان تعرفه داخل شبکه رایتل محاسبه و امکان استفاده از بسته های اینترنت.مکالمه.پیام ممکن باشد.
ShadowDragon
29-09-2018, 19:09
اگر به همراه اول متصل باشید همان ۲۹۹ریال
و اگر به ایرانسل متصل باشید۴۹۹
ممنون اما ایا مطمینید؟
چون یک سال به ایرانسل وصل نمیشه ....
fanoostalaei
29-09-2018, 19:22
ممنون اما ایا مطمینید؟
چون یک سال به ایرانسل وصل نمیشه ....
وصل میشه ولی نه همه جا
01110362
02-10-2018, 11:36
رایتل از وقتی با همراه اول قرارداد بسته است،پوشش رایتل با همراه اول یکی است و همه جا نسل چهار دارد.
تابستان پارسال طبق قراردادی رایتل فرکانس ۲۶۰۰خود را به همراه اول داد که بتونه 4.5G ارائه دهد چون همراه اول مجوز فقط یک فرکانس رو داشت. در مقابل این کار هم همراه اول گذاشت که مشترکین رایتل به شبکه 3G و 4G خودش متصل بشوند. و همان تعرفه داخل شبکه رایتل محاسبه و امکان استفاده از بسته های اینترنت.مکالمه.پیام ممکن باشد.
تو سایت رایتل خوندم جایی که رایتل پوشش نداشته باشه و از دکل همراه استفاده بشه به قیمت همراه اول حساب میشه و قیمت بسته ملاک نیست.
یه همچین چیزی! نظر دوستان ؟ متن پیداش کنم میزارم اینجا.
امروز از ایرانسل دائمی ترابرد زدم رایتل [emoji108]
01110362
02-10-2018, 11:46
دوستان رایتلی
ساعات افت مصرف ۲-۷صبح جدیدا چند روزیه خیلی نوسان داره برا شما هم اینطوریه؟!
از ۲ مگ میاد ۲۰۰-۳۰۰k و ...
قبلا رو ۲ مگ فیکس بود نهایتش ۱/۷ مگ میشد!
تو سایت رایتل خوندم جایی که رایتل پوشش نداشته باشه و از دکل همراه استفاده بشه به قیمت همراه اول حساب میشه و قیمت بسته ملاک نیست.
یه همچین چیزی! نظر دوستان ؟ متن پیداش کنم میزارم اینجا.
امروز از ایرانسل دائمی ترابرد زدم رایتل [emoji108]
روی رومینگ همراه اول همچی بر اساس قیمت خود رایتل هست و هیچ مبلغی اضافه نداره
اما اگر جای باشین که نه رایتل باشه نه همراه اول رومینگ بشه ایرانسل فقط مکالمه کار میکنه به گفته اپراتور رایتل
هر جور الان حساب کنیم هم رایتل هم همراه اول دیگه مثل قدیم نیستن وپوشش دهی خوبی در کل کشور دارن حتی نقاط کور
ShadowDragon
02-10-2018, 21:24
روی رومینگ همراه اول همچی بر اساس قیمت خود رایتل هست و هیچ مبلغی اضافه نداره
اما اگر جای باشین که نه رایتل باشه نه همراه اول رومینگ بشه ایرانسل فقط مکالمه کار میکنه به گفته اپراتور رایتل
هر جور الان حساب کنیم هم رایتل هم همراه اول دیگه مثل قدیم نیستن وپوشش دهی خوبی در کل کشور دارن حتی نقاط کور
اینا همش حرفه
خیلی مواقع نمیره رو همراه اول ,از دسترس خارج میشه
اینا همش حرفه
خیلی مواقع نمیره رو همراه اول ,از دسترس خارج میشه
بدون حساب نظر ندهید. بله در تهران که پوشش نسل سوم و چهارم رایتل کامل هست روی همراه اول نمیره. اما در شهر های دیگه راحت روی همراه اول می رود. در داخل مترو تهران روی همراه اول می رود. خیلی شهرها هستند که رایتل خودش اصلا پوششی نداره اما شما با رایتل خودتون به 4G+ همراه اول وصل هستید و از همان بسته رایتل استفاده می کنید.
ShadowDragon
03-10-2018, 07:40
بدون حساب نظر ندهید. بله در تهران که پوشش نسل سوم و چهارم رایتل کامل هست روی همراه اول نمیره. اما در شهر های دیگه راحت روی همراه اول می رود. در داخل مترو تهران روی همراه اول می رود. خیلی شهرها هستند که رایتل خودش اصلا پوششی نداره اما شما با رایتل خودتون به 4G+ همراه اول وصل هستید و از همان بسته رایتل استفاده می کنید.
لطفا شما بیهوده نظر بقیه رو بی حساب، حساب نکن!
من از وضع شهرستان خبر ندارم
تهران ، همین مترو که مثال زدید، چند بار پیش اومد که انتن کلا رفت! و این تجربه شخصی منه، حالا شما بیا بگو نه همیشه میره رو MCI... چیزی که خودم دیدم رو باور میکنم تا حرفی که زده شه
خارج مترو هم کلا خودش انتن داره و نیازی به رومینگ نداشتم
۴ جی هم تا دم در ۵ خط دارم، داخل خونه ۰ خط
mehran0805
03-10-2018, 10:29
اتفاقا من با نظر دوستمون کاملا موافقم من تو اکثر نقاط استان هرمزگان از طریق سیم رایتل به تریجی و فورجی همراه اول وصل شدم بدون هیچ مشکلی همین الان هم با رایتل به فورجی همراه اول تو شهرستان سیریک وصل هستم جایی که رایتل اصلا پوشش نداره وتا حالا هم مشکلی پیش نیومده سرعت هم عالی بالای پنجاه مگابیته بیشتر مواقع
01110362
03-10-2018, 16:02
سلام دوستان چند سوال :
۱-رومینگ همیشه باید on باشه تا در صورت نبودن پوشش رایتل بره همراه اول ؟!
۲- حروف اختصارشون چیه اگر از دکل رایتل استفاده کنه چی میزنه (R) یا چیز دیگه ؟ از همراه اول استفاده کنه چی ؟
۳- اگر جفت رایتل و همراه اول پوشش3G 4G نداشته باشند داستان چجوری میشه ؟! همون E رایتل میشه؟
متشکرم.
ShadowDragon
03-10-2018, 18:22
اتفاقا من با نظر دوستمون کاملا موافقم من تو اکثر نقاط استان هرمزگان از طریق سیم رایتل به تریجی و فورجی همراه اول وصل شدم بدون هیچ مشکلی همین الان هم با رایتل به فورجی همراه اول تو شهرستان سیریک وصل هستم جایی که رایتل اصلا پوشش نداره وتا حالا هم مشکلی پیش نیومده سرعت هم عالی بالای پنجاه مگابیته بیشتر مواقع
عزیز مشکل سوبچ اتوماتیکشه!
وگرنه دستی وصل کنی که بله، مشکلی نیست!
درضمن، از مترو که خارج میشی همچنان رو همراه اول میمونه , این موضوع از این جهت واسه من اهمیت داره، خونه ما همراه اول ۳-۴ جی نداره، نسل دو هم ۱-۲ خط! یعنی روزی یه بار موقع ورود به مترو ، یه بار موقع رسیدن به خونه باید دستی انتن انتخاب کنم
ShadowDragon
03-10-2018, 18:24
سلام دوستان چند سوال :
۲- حروف اختصارشون چیه اگر از دکل رایتل استفاده کنه چی میزنه (R) یا چیز دیگه ؟ از همراه اول استفاده کنه چی ؟
۳- اگر جفت رایتل و همراه اول پوشش3G 4G نداشته باشند داستان چجوری میشه ؟! همون E رایتل میشه؟
متشکرم.
نه نیازی نیست
R یعنی رومینگ که بعضی وقتا به همراه اول وصلی میزنه بعضی وقت ها هم هیچی نمیزن
رایتل کلا دکل نسل ۲ نداره ، اگه قراره E وصل شه یعنی رومینگ
01110362
04-10-2018, 09:31
دوستان رایتلی سرعت شبانه شما چجوریه؟
برا من که جدیدا ۳۰ گیگ از ۱۰۰ گیگ مصرف کردم سرعتم داغون شده از ۱۵ تا ۸۰۰ کیلوبایت نوسان داره (۲-۷ صبح)فک کنم بعد از یک حجمی شیر فلکه رو میبندن[emoji4]
بسته ۱۰۰+۱۰۰ گیگ دارم.
قبلا سرعتش روزانه و شبانه یکی بود! سرعت روزانه متوسط ۲-۳ مگابایت در ثانیه هست.
اگر کسی نامحدود ساعتی (منصفانه ۹۰۰ گیگ ) هم خریده تجربه شو بگه که چند گیگ تونسته دانلود کنه !
مرسی
01110362
04-10-2018, 09:38
نه نیازی نیست
مودم 4G دارم
IRN20 4Gخورده.
ShadowDragon
04-10-2018, 11:03
مودم 4G دارم
IRN20 4Gخورده.
دکل رایتل هست مشکلینیست
دوستان رایتلی سرعت شبانه شما چجوریه؟
برا من که جدیدا ۳۰ گیگ از ۱۰۰ گیگ مصرف کردم سرعتم داغون شده از ۱۵ تا ۸۰۰ کیلوبایت نوسان داره (۲-۷ صبح)فک کنم بعد از یک حجمی شیر فلکه رو میبندن[emoji4]
بسته ۱۰۰+۱۰۰ گیگ دارم.
قبلا سرعتش روزانه و شبانه یکی بود! سرعت روزانه متوسط ۲-۳ مگابایت در ثانیه هست.
اگر کسی نامحدود ساعتی (منصفانه ۹۰۰ گیگ ) هم خریده تجربه شو بگه که چند گیگ تونسته دانلود کنه !
مرسی
سلام
من چند روز پیش یکی از این بسته های نامحدود یک روزه (6 تا 12) که مصرف منصفانه ی 900 گیگ داره رو استفاده کردم. توی اون چند ساعت با استفاده از شبکه ی 4g همراه اول سرعت دانلود حدود 4 مگ بود اما گاهی اوقات هم به صورت متناوب افت می کرد و به 200-300 کیلوبایت می رسید.
در کل توی اون چند ساعت تونستم حدود 35 گیگ دانلود کنم.
01110362
04-10-2018, 14:52
سلام
من چند روز پیش یکی از این بسته های نامحدود یک روزه (6 تا 12) که مصرف منصفانه ی 900 گیگ داره رو استفاده کردم. توی اون چند ساعت با استفاده از شبکه ی 4g همراه اول سرعت دانلود حدود 4 مگ بود اما گاهی اوقات هم به صورت متناوب افت می کرد و به 200-300 کیلوبایت می رسید.
در کل توی اون چند ساعت تونستم حدود 35 گیگ دانلود کنم.
سلام ، مرسی
پوشش ۴G رایتل نداشتی که با همراه اول وصل شدی یا دستی میشه انتخاب کرد؟!
سلام ، مرسی
پوشش ۴G رایتل نداشتی که با همراه اول وصل شدی یا دستی میشه انتخاب کرد؟!
منطقه ی ما رایتل پوشش 4G نداره ؛ فقط 3G هست.
موقع دانلود خودم شبکه ی همراه اول رو انتخاب کردم.
Tornado2800
04-10-2018, 23:09
درضمن، از مترو که خارج میشی همچنان رو همراه اول میمونه , این موضوع از این جهت واسه من اهمیت داره، خونه ما همراه اول ۳-۴ جی نداره، نسل دو هم ۱-۲ خط! یعنی روزی یه بار موقع ورود به مترو ، یه بار موقع رسیدن به خونه باید دستی انتن انتخاب کنم
سلام
در گوشی جدیدم مشکل سویچ اتوماتیک ندارم
میره 2g 3g و 4g بیاد خودکار میره 4g
لطفا شما بیهوده نظر بقیه رو بی حساب، حساب نکن!
من از وضع شهرستان خبر ندارم
تهران ، همین مترو که مثال زدید، چند بار پیش اومد که انتن کلا رفت! و این تجربه شخصی منه، حالا شما بیا بگو نه همیشه میره رو MCI... چیزی که خودم دیدم رو باور میکنم تا حرفی که زده شه
خارج مترو هم کلا خودش انتن داره و نیازی به رومینگ نداشتم
۴ جی هم تا دم در ۵ خط دارم، داخل خونه ۰ خط
من گوشی هواوی پی ۱۰دارم هنگام ورود به مترو اتوماتیک میره روی 4G همراه اول و هنگام خروج برمیگرده روی. 4Gرایتل. فقط بین دو ایستگاه توی تونل میره روی 3G
حالا رو برند های دیگه اتوماتیک نمیره جای سواله....
روی گوشی های هواوی هنگام خروج و ورود به ایستگاه اتوماتیک جابجا میشه
سلام دوستان چند سوال :
متشکرم.
1.در حالت 2Gبلع ولی در حالت 3G و 4G نیاز نیست.
2.روی دکل رایتل Rightel. روی همراه اول RIGHTEL یا IR-MCI|RighTel یا RIGHTEL|RighTel کلمه اختصار R هم به معنای رومینگ هست و چون شبکه همراه اول با رایتل با هم یکی شده معمولا Rرا نمیزند. خیلی کم اون هم در حالت 2G
3. در صورت عدم آنتن دهی رایتل و همراه اول در یک نقطه بر روی ایرانسل می رود، اما فقطE 2G با تعرفه آزاد خارج از بسته
نه نیازی نیست
در شبکه همراه اول اگر به 2G وصل شودو علامت R هم باشد باز هم تعرفه داخلی رایتل حساب می شود و امکان استفاده از بسته تماس و پیام کوتاه وجود دارد.
01110362
07-10-2018, 22:56
دقیقا الان این مشکل رو با سیمکارت جدید ترابرد شده و گوشی سونیz2 دارم اتومات سوییچ نمیکنه ! 4G رایتل دو خط داره و رو 4G mci حتی به صورت دستی هم انتخاب میکنم ارور میده و رجیستر نمیشه !
دقیقا الان این مشکل رو با سیمکارت جدید ترابرد شده و گوشی سونیz2 دارم اتومات سوییچ نمیکنه ! 4G رایتل دو خط داره و رو 4G mci حتی به صورت دستی هم انتخاب میکنم ارور میده و رجیستر نمیشه !
تهران و کرج و بعضی نقاط فقط روی رایتل کار می کند ، اما سایر نقاط کشور راحت روی همراه اول رجیستر میشه.
01110362
09-10-2018, 22:33
سلام دوستان
رایتل هم شماره ای چیزی داره که بشه پیامک داد :
۱-بعد از اتمام بسته اینترنت مصرف آزاد انجام نشه ! یا کلا مصرف آزاد رو کنسل کرد !
۲- sms های تبلیغاتی نیاد !
ShadowDragon
09-10-2018, 23:54
سلام دوستان
رایتل هم شماره ای چیزی داره که بشه پیامک داد :
۱-بعد از اتمام بسته اینترنت مصرف آزاد انجام نشه ! یا کلا مصرف آزاد رو کنسل کرد !
۲- sms های تبلیغاتی نیاد !
کنترل مصرف آزاد نداره اما تعرفه مصرف آزادش پایینتره
گیگی ۱۰-۱۵ در میاد فکر کنم
خود من مصرف آزاد استفاده میکردم
مورد بعدی هم تو اپش ، هست! حتی قابلیت انتخاب موارد خاصی از sms هم هست
01110362
11-10-2018, 13:35
دوستان
نحوه محاسبه نرخ مکالمه رومینگ و غیره به چه صورتیه!؟
ظاهرا اگر از دکل رایتل استفاده بشه ۲۹ هست اگر از رومینگ ملی (دکل همراه اول ) استفاده بشه بر اساس اپراتور میزبان که همون همراه اول هست محاسبه میشه یعنی ۵۹ تومن !
درسته؟!
ShadowDragon
11-10-2018, 13:43
دوستان
ظاهرا اگر از دکل رایتل استفاده بشه ۲۹ هست اگر از رومینگ ملی (دکل همراه اول ) استفاده بشه بر اساس اپراتور میزبان که همون همراه اول هست محاسبه میشه یعنی ۵۹ تومن !
درسته؟!
نه
رومینگ برای شما هزینه نداره
گویا همراه اول هم همون ۲۹ هست اما تست من ۴۹ بود
ایرانسل وصل شی حتما ۴۹ هست ( نه ۵۹)
کلا شما بر اساس رایتل محاسبه میشی
mohammadgh6
11-10-2018, 21:28
آقا یه سوال از دوستانی که رایتل استفاده کردن.
چرا تو منطقه ای که پوشش کامل LTE هستم بیشتر مواقع این hیا H+ ؟ در ضمن با گوشی دیگه هم تست کردم همینه؟
mohammadgh6
11-10-2018, 21:30
رومینگ هم میکنم به همراه اول وصل نمیشه
دوستان
درسته؟!
در شبکه همراه اول و رایتل هر دقیقه ۲۹۹ ریال (تست شده توسط خودم در تهران .کرج .قم کاشان. اصفهان. شهرکرد. کیش. قشم. مشهد. ساری. آمل, دماوند، و...)
در شبکه ایرانسل ۴۹۹ریال
سلام بچه اگه میشه یه تست پینگ هم از 4g رایتل بگیرد بزارید
- - - Updated - - -
سلام بچه اگه میشه یه تست پینگ هم از 4g رایتل بگیرد بزارید
سلام
من هفته پیش از ایرانسل اومدم رایتل ، تا الان که خوب بوده و بدون مشکل؛ الان بسته 30 گیگ ورود به رایتل بهم داده ، اگه الان بسته بخرم این 30 گیگ از بین میره ؟
بعد بالا نوشته شده توی 4G رومینگ باید خاموش باشه ، این جوری انتن بد نمیشه ؟
یه چیز دیگه، وقتی کسی زنگ میزنه و گوشی دردسترس نباشه رایتل میگه وقتی گوشی انتن داشت بهت پیامک میدم که الان میتونی بهش زنگ بزنی ، اینو میشه غیر فعال کرد؟
سلام
من هفته پیش از ایرانسل اومدم رایتل ، تا الان که خوب بوده و بدون مشکل؛ الان بسته 30 گیگ ورود به رایتل بهم داده ، اگه الان بسته بخرم این 30 گیگ از بین میره ؟
بعد بالا نوشته شده توی 4G رومینگ باید خاموش باشه ، این جوری انتن بد نمیشه ؟
یه چیز دیگه، وقتی کسی زنگ میزنه و گوشی دردسترس نباشه رایتل میگه وقتی گوشی انتن داشت بهت پیامک میدم که الان میتونی بهش زنگ بزنی ، اینو میشه غیر فعال کرد؟
1 مبارکه... بسته بخری هدیه ازبین نمیره منتها رزور نمیشه وهمراه همین بسته فعال هست همزمان
2انتن ربطی به 4جی نداره شما جاهای که خود رایتل فورجی نیست رومینگ روشن کن بشه فورجی
3بله توتنطیمات تو پنل کاربری سایتش بود این گزینه ها
سلام اطلاع دارین سیم کارت دیتای رایتل روی مودم td lte ایرانسل جواب میده یا نه؟
سلام اطلاع دارین سیم کارت دیتای رایتل روی مودم td lte ایرانسل جواب میده یا نه؟
فقط روی مودم tfi60انلاک شده و یکسری مودم همراه انلاک شده جواب میده مابقی خیر
سلام.در منطقه ما انتن تری جی رایتل هست ولی فورجی نه.
من میخام فقط به خاطر تعرفه های اینترنت رایتل از این سیم کارت استفاده کنم.
در منطقه ما فورجی همراه اول هست و شبا هم با سرعت خوبی ازش دانلود میکنم.ایا اگر سیم کارت رایتل هم گیرم میتونم با سرعت تمام از فورجی همراه اول استفاده کنم ؟
ایا بسته های دانلود ناکحدود رایتل به درد میخورن ؟
ایا بسته های نامحدود صقف مصرف دارن ؟
- - - Updated - - -
در منطقه ما فورجی همراه اول هست و شبا هم با سرعت خوبی ازش دانلود میکنم.ایا اگر سیم کارت رایتل هم گیرم میتونم با سرعت تمام از فورجی همراه اول استفاده کنم ؟
- - - Updated - - -
B3NYAMIN
21-10-2018, 11:53
سلام
رایتل گزینه ای نداره برا غیر فعال کردن مصرف آزاد !؟
و یه سوال دیگه سیم کارت دائمی مصرف آزاد 1 گیگ چند در میاد دقیقا!؟ اگه به صرفه باشه آزاد استفاده کنم:n13:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
در مناطقی که رایتل تریجی باشه خیلی مشکل پیدا میکنه بره رومینگ همراه اول چون در اصل قضیه انتن دهی خودش مطرح هست اما وقتی هم رومینگش در همراه اول درستکار کنه عالی هست
شماهم وقتی همراه اول داری سرعتت وتعرفه هاش خوبه چه نیازی به رایتله
سلام
رایتل گزینه ای نداره برا غیر فعال کردن مصرف آزاد !؟
و یه سوال دیگه سیم کارت دائمی مصرف آزاد 1 گیگ چند در میاد دقیقا!؟ اگه به صرفه باشه آزاد استفاده کنم:n13:
خیر نداره متاسفانه
اصلا بصرفه نیست میتونی تو سایتش حجم رو با تعرفه ازاد ببینی ..فقطدر موارد ضروری که نیازشدید باشه و چاره ای نداری ازاد بزنی
payamkutah.com
21-10-2018, 13:33
اینترنت رایتل با ایرانسل و همراه اول قابل مقایسه نیست.
روی همراه اول و ایرانسل بسته بگیرید براتون بهتر هست ، برخلاف تبلیغاتی که انجام میدند ، اصلا پوششی به عنوان سراسری نداره (حد اقل در منطقه ای که ما قرار داریم به این صورته) قطعی هم زیاد داره
MMDFullHD
21-10-2018, 14:16
روی همراه اول و ایرانسل بسته بگیرید براتون بهتر هست ، برخلاف تبلیغاتی که انجام میدند ، اصلا پوششی به عنوان سراسری نداره (حد اقل در منطقه ای که ما قرار داریم به این صورته) قطعی هم زیاد داره
منطقه ما بعد ۴ سال بعد پوشش تریجی تحت پوشش قرار گرفت تک باند با ۱۰ مگاهرتز فورجی :n08:
سرعت ۴۰ مگابیت ته تهش
این حرفت اشتباهه.جایی که من هستم رایتل پوشش نداره و به همراه اول وصل میشه وسرعت نت هردو یکیه برام.چه خط رایتل چه همراه اول
payamkutah.com
21-10-2018, 17:50
این حرفت اشتباهه.جایی که من هستم رایتل پوشش نداره و به همراه اول وصل میشه وسرعت نت هردو یکیه برام.چه خط رایتل چه همراه اول
بله امکان داره که متصل بشه به همراه اول ، ولی سرعتی که همراه اول میده با سرعتی و سرویسی که رایتل به همراه اول وصل میشه زمین تا اسمان فرق داره ، بنده با منطقه ای که شما حضور دارید کاری ندارم ، منطقه ما به همین صورت است که عرض کردم
payamkutah.com
21-10-2018, 17:52
منطقه ما بعد ۴ سال بعد پوشش تریجی تحت پوشش قرار گرفت تک باند با ۱۰ مگاهرتز فورجی :n08:
سرعت ۴۰ مگابیت ته تهش
بله خیلی پایینه سرعتش ، کیفیت خوبی هم نداره
همون همراه اول یا ایرانسل بهتره ، اگر در یک منطقه ثابت هم استفاده میکنید سرویس های td lte بهرت و با صرفه تر هستش
در مناطقی که رایتل تریجی باشه خیلی مشکل پیدا میکنه بره رومینگ همراه اول چون در اصل قضیه انتن دهی خودش مطرح هست اما وقتی هم رومینگش در همراه اول درستکار کنه عالی هست
شماهم وقتی همراه اول داری سرعتت وتعرفه هاش خوبه چه نیازی به رایتله
میخاستم اون بسته 200 گیگ یک سالش رو بخرم .و همینطور بسته
بسته اینترنت ۷ روزه
ویژه ساعات ۶ تا ۱۲ ظهر***
به نظر به صرفه میاد.
هر چند همراه اول هم بسته دانلود شبانه رایگان داره.
اگر نوع اتصال رو در گوشی روی حالت
only lte بزاریم فکر کنم هیشه روی فورجی همراه اول سوییچ کنه
میخاستم اون بسته 200 گیگ یک سالش رو بخرم .و همینطور بسته
بسته اینترنت ۷ روزه
ویژه ساعات ۶ تا ۱۲ ظهر***
به نظر به صرفه میاد.
هر چند همراه اول هم بسته دانلود شبانه رایگان داره.
اگر نوع اتصال رو در گوشی روی حالت
only lte بزاریم فکر کنم هیشه روی فورجی همراه اول سوییچ کنه
اقا بسته 200گیگ روبخر چون همچین بسته ای توهیچ اپراتوری نیست
اون 7روزه هم بستگی به مصرف هر شخص داره
بله رومینگ سویچ میشه فورجی... همکنون تستش کردم سرعتش روی همراه اول 70مگابیت داد
MMDFullHD
21-10-2018, 21:56
بله خیلی پایینه سرعتش ، کیفیت خوبی هم نداره
همون همراه اول یا ایرانسل بهتره ، اگر در یک منطقه ثابت هم استفاده میکنید سرویس های td lte بهرت و با صرفه تر هستش
همراه اول پینگ عالی تری داره سرعتشم بهتره
ایرانسل مواقع خلوت خوبه
تی دی هم تحت پوشش ایرانسلم ولی زیاد جالب نیس
فعلا با شاتل کانکتم هشت مگش جواب کارامو میده
Tornado2800
21-10-2018, 22:40
بله امکان داره که متصل بشه به همراه اول ، ولی سرعتی که همراه اول میده با سرعتی و سرویسی که رایتل به همراه اول وصل میشه زمین تا اسمان فرق داره ، بنده با منطقه ای که شما حضور دارید کاری ندارم ، منطقه ما به همین صورت است که عرض کردم
سلام
سرعت رایتلی که به شبکه همراه اول متصله
تا
همراه اولی که به شبکه خودش متصله متفاوته؟
Behzad83
22-10-2018, 01:18
سلام
سرعت رایتلی که به شبکه همراه اول متصله
تا
همراه اولی که به شبکه خودش متصله متفاوته؟
سلام
من اخیرا به علت نرخ مکالمه دارم از رایتل استفاده میکنم.
در چند نقطه تهران و چند شهر دیگه تست کردم و این صحبتی که دوستمون کردند، اشتباه هست.
سرعت رایتل چه در شبکه خودش و چه در حالت رومینگ خوب و قابل قبول هست.
یعنی من تفاوت خاصی بین رایتل و همراه اول و ایرانسل در شهرهای مختلف نمیبینم.
به نظرم اگر کسی روی هر سه اپراتور آنتن داره، اولویت را باید روی هزینه با توجه به مصرفش بگذاره. چون عملا کیفیت اپراتورها در اکثر جاها نزدیک بهم هست.
Tornado2800
22-10-2018, 01:53
سلام
من اخیرا به علت نرخ مکالمه دارم از رایتل استفاده میکنم.
در چند نقطه تهران و چند شهر دیگه تست کردم و این صحبتی که دوستمون کردند، اشتباه هست.
سرعت رایتل چه در شبکه خودش و چه در حالت رومینگ خوب و قابل قبول هست.
یعنی من تفاوت خاصی بین رایتل و همراه اول و ایرانسل در شهرهای مختلف نمیبینم.
به نظرم اگر کسی روی هر سه اپراتور آنتن داره، اولویت را باید روی هزینه با توجه به مصرفش بگذاره. چون عملا کیفیت اپراتورها در اکثر جاها نزدیک بهم هست.
سلام
تایید می شود
من که به خاطر حرکت بسیار زشت ایرانسل ( تشویق به دائمی ) اخرم هزینه مکالمه مثل همراه اول کرد
کلا سیم کارت اول و اخرم مثل سالهای گذشته دائمی رایتل انتخاب کردم
01110362
22-10-2018, 14:50
خونه ما رایتل یک روز کاملا lte هست و یک روز 3G میشه و روی lte به هیچ عنوان نمیره !
شیفتی کردن ظاهرا [emoji28]
حتی با انتخاب only lte [emoji58]
ولی سرعت 3G هم خوب و قابل قبوله ، lte که بماند.
من 2تا خط اعتباری و1دائمی رایتل دارم حدود10روزه یکی از سیم کارتهای اعتباریم انتن نداره هرچیم جستجو با حالت اتومات ودستی میزنم وصل نمیشه نه به رایتل نه همراه اول وایرانسل
دوخط دیگم وصله ومشکلی نداره با دوگوشی ومودم4جی تست کردم بازم وصل نشد درحالی که10روز پیش وصل بود
اپراتور هم میگم میگه اینکار بکن اینکارو بکن.هرچیم میگم اینکارو تست کردم نتیجه نداده واسه همین سوال میکنم میگه الان کجایی؟اونجا تحت پوشش نیست برو فلان جا. میگم اگه مشکل از تحت پوشش بودنه چرا این یکی انتن داره میگه نمیدونم:n08::n08::n08::n08:
به نظرتون سیم سوخته؟هزینه تعویض چقدره؟
اگه دسترسی به سیم نباشه میشه ترابرد کرد؟
ShadowDragon
30-10-2018, 10:52
من 2تا خط اعتباری و1دائمی رایتل دارم حدود10روزه یکی از سیم کارتهای اعتباریم انتن نداره هرچیم جستجو با حالت اتومات ودستی میزنم وصل نمیشه نه به رایتل نه همراه اول وایرانسل
دوخط دیگم وصله ومشکلی نداره با دوگوشی ومودم4جی تست کردم بازم وصل نشد درحالی که10روز پیش وصل بود
اپراتور هم میگم میگه اینکار بکن اینکارو بکن.هرچیم میگم اینکارو تست کردم نتیجه نداده واسه همین سوال میکنم میگه الان کجایی؟اونجا تحت پوشش نیست برو فلان جا. میگم اگه مشکل از تحت پوشش بودنه چرا این یکی انتن داره میگه نمیدونم:n08::n08::n08::n08:
به نظرتون سیم سوخته؟هزینه تعویض چقدره؟
اگه دسترسی به سیم نباشه میشه ترابرد کرد؟
نه نمیشه ترابرد کرد
جای دیگه هم همینه؟ رو گوشی دیگه؟
با این توضیحات شما سیم خرابه، قیمتی هم نداره، ۴ ت یا ۵
تعویض کنید
shahryar84
31-10-2018, 06:26
مثل تلفای همراه اول با اپه و از خود وایفای کالینگ گوشی نیست.
بعد از اربعین هم مثل تلفای قطعش میکنند احتمالا
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
mInI_ClockEr
31-10-2018, 20:25
با سلام
دوستان من بسته 1 ساله 120 گیگ روز +120 خریدم و دارم استفاده میکنم
الان میخوام روی همین خط بسته نامحدود 3 ساعته بزنم آیا امکانش هست ؟یوقت بسته نزنم برم ببینم از 120گیگ کم شده باشه
اگر کسی اینکار رو کرده و مطمئن هست راهنمایی کنه
بعد اینکه اصلاً به مودم دسترسی ندارم که بخوام خاموش و روشن کنمش ، چون مودم تو مغازه استفاده میشه و بصورت وا فا داخل خونه میخوام استفاده کنم
با سپاس
با سلام
دوستان من بسته 1 ساله 120 گیگ روز +120 خریدم و دارم استفاده میکنم
الان میخوام روی همین خط بسته نامحدود 3 ساعته بزنم آیا امکانش هست ؟یوقت بسته نزنم برم ببینم از 120گیگ کم شده باشه
اگر کسی اینکار رو کرده و مطمئن هست راهنمایی کنه
بعد اینکه اصلاً به مودم دسترسی ندارم که بخوام خاموش و روشن کنمش ، چون مودم تو مغازه استفاده میشه و بصورت وا فا داخل خونه میخوام استفاده کنم
با سپاس
نه اولویت با بسته های کم مدت هست
نیازی نیست اما اگر خواستی از کنسول مودم ریبوتش کنید
رایتل هم که خیلی بی سر و صدا بعضی بسته ای نامحدودش رو حذف کرد
mostafa_gm
01-11-2018, 20:04
من بسته اینترنت خریدم ولی فعال نمیشه.
زنگ زدم رایتل میگه شاید خطت مسدود باشه
مگه خط دیتا هم مسدود میشه؟
ماه قبل بسته خریدم استفاده کردم. معلوم نیست با این سیستم جدیدشون چه گندی زدن!
رایتل هم که خیلی بی سر و صدا بعضی بسته ای نامحدودش رو حذف کرد
قبلا نمیدونم بسته های نامحدودش چی بود
ولی یکی دوماهه که رایتلمو فعال کردم بسته های ساعتی ویه روزه ویه هفته وماهانش فرقی نکرده
امروز بسته یک هفته نامحدود6-12 خریدم بامالیاتش شد5450تومن صبح زدم دانلود87.2گیگ دانلود کردم
سرعت نوسان داشت که مربوط به سرورهایی بود که میگرفتم
ShadowDragon
02-11-2018, 14:16
دوستان رایتلی جدید،
یه موضوع در مورد باتری گوشی هست که قبلا بعضی ها میگفتن
از وقتی استفاده میکنید آیا مصرف باتری گوشی شما بیشتر نشده؟
قبلا نمیدونم بسته های نامحدودش چی بود
ولی یکی دوماهه که رایتلمو فعال کردم بسته های ساعتی ویه روزه ویه هفته وماهانش فرقی نکرده
امروز بسته یک هفته نامحدود6-12 خریدم بامالیاتش شد5450تومن صبح زدم دانلود87.2گیگ دانلود کردم
سرعت نوسان داشت که مربوط به سرورهایی بود که میگرفتم
قبلا بسته های ساعتی و
قبلا بسته های ساعتی و هفتگی و ماهانه نامحدود بیشتری داشت.الان تعدادشون فکر کنم نهایت سه یا 4 تا باشه.
بهترینش هم همینه که شما گفتید.امیدوارم اینم م حذف نشه.
چون میخاستم به جای همراه اول از سیم کارت رایتلم استفاده کنم.
فعلا همراه اول بدون مشکل داره دانلود شبانه رایگان و بدون محدودیت میده.ولی چون ساعات نامحدود رایتل بهتر بود.میخاستم بیام رایتل که فعلا توی این یک هفته چند تاش رو حذف کرده
Tornado2800
03-11-2018, 14:55
دوستان رایتلی جدید،
سلام
من از روزهای اول مشترک ثابت رایتل بودم
خیر این مشکل نیست
مگر اینکه سیگنال شبکه منطقه شما ضعیف باشد که به صورت کلی در این شرایط برای هر اپراتوری باتری تلفن همراه کاربر بیشتر مصرف خواهد شد
ShadowDragon
03-11-2018, 20:39
سلام
من از روزهای اول مشترک ثابت رایتل بودم
خیر این مشکل نیست
مگر اینکه سیگنال شبکه منطقه شما ضعیف باشد که به صورت کلی در این شرایط برای هر اپراتوری باتری تلفن همراه کاربر بیشتر مصرف خواهد شد
ممنون از جوابتون
بله دقیقا همینه که شما میگید
به خاطر همین از کاربرایی که جدید استفاده میکنن، خواستم که تجربشون رو در اختیار بقیه بزارن
چون شما که کاربر قدیمی هستی شاید دیگه عادی شده باشه، اما کاربر جدید حتما متوجه میشه
در کل میخوام ببینم این داستان رومینگ و تغیی دکل و ... تاثیرش رو انتن چقدره
ممنون از جوابتون
به خاطر همین از کاربرایی که جدید استفاده میکنن، خواستم که تجربشون رو در اختیار بقیه بزارن
چون شما که کاربر قدیمی هستی شاید دیگه عادی شده باشه، اما کاربر جدید حتما متوجه میشه
کلا رایتل چه تماس چه نت قاتل باطری هست زود تموم میکنه
mjavad205
03-11-2018, 23:33
ممنون از جوابتون
من هم ی مدت بود رایتل استفاده نمیکردم و دوباره برگشتم برای استفادش، فکر میکنم مصرف باتریم بیشتر شده و میشه کامل حسش کرد، واسه منی که باتری زیاد قوی نیست به چشم میاد شاید دوستان دیگه باتری بهتری دارن
saeed9009
03-11-2018, 23:46
من هم ی مدت بود رایتل استفاده نمیکردم و دوباره برگشتم برای استفادش، فکر میکنم مصرف باتریم بیشتر شده و میشه کامل حسش کرد، واسه منی که باتری زیاد قوی نیست به چشم میاد شاید دوستان دیگه باتری بهتری دارن
هم تو گوشی آیفون و هم در استفاده از سیم کارت در مودم huawei e5577 با باطری 3000 مصرف باطری به شدت در مقایسه با همراه اول بالاست با اینکه سیگنال خیلی هم ضعیف نیست.
mohammadgh6
04-11-2018, 00:43
دوستان رایتلی جدید،
من خیلی گفتم.به رایتل هم زنگ زدم قبول نکردند.منم از خیلیا پرسیدم راه حلی پیدا نکردم. احتمالا برای رومینگه
mohammadgh6
04-11-2018, 00:45
من تو مودم جیبی هم انداختم مصرف بالا بود و باطری داغ میکنه
ShadowDragon
04-11-2018, 07:47
احتمالا به خاطر تغییر دکل بیش از حده
پس فقط من نبودم، بقیه هم متوجه شده بودن
چون باتری من اون موقع یه روز کامل از ۱۰۰ به ۲۰-۳۰ میرسید یعنیآخر شب شارژ میکردم
اما
اون زمان که از رایتل استفاده میکردم ، غروب که بر میگشتم گوشی تقریبا داشت خاموش میشد
سلام
من چند ماه پیش مشکل مصرف زیاد باتری با رایتل رو داشتم. یه گوشی قدیمی xperia دارم که حداکثر میتونه توی شبکه 3G کار کنه. وقتی سیمکارت رایتل داخلش بود با وجود اینکه آنتنش پر بود و کاری هم با گوشی انجام نمیدادم ، هر سه چهار ساعت باید باتری رو شارژ می کردم. اما الان یه مدت هست که این مشکل ظاهرا رفع شده چون اگه با گوشی کار نداشته باشم ، باتریش تا دو روز هم دوام میاره.
shahryar84
04-11-2018, 19:53
رایفون کار میکنه یا الکیه؟
Behzad83
05-11-2018, 00:20
سلام
من چند ماه پیش مشکل مصرف زیاد باتری با رایتل رو داشتم. یه گوشی قدیمی xperia دارم که حداکثر میتونه توی شبکه 3G کار کنه. وقتی سیمکارت رایتل داخلش بود با وجود اینکه آنتنش پر بود و کاری هم با گوشی انجام نمیدادم ، هر سه چهار ساعت باید باتری رو شارژ می کردم. اما الان یه مدت هست که این مشکل ظاهرا رفع شده چون اگه با گوشی کار نداشته باشم ، باتریش تا دو روز هم دوام میاره.
من فرمایش ایشون رو تایید میکنم.
من هم سابقا مشکل باتری رو داشتم و کاملا واضح بود.
الان تازگیا که مجددا دارم از رایتل استفاده میکنم، مصرف باتری مانند سایر اپراتورهاست.
andriy70
05-11-2018, 01:47
من همچین چیزی حس نکردم، چه قبلا و چه حالا
منم پاسال اسفند که برای بیمه شده های تامین اجتماعی سیم رایگان میدادن دو تا گرفتم برای خودم و مادرم
در هر دو گوشی مصرف باتری به شدت بالا بود و حتی در حالت استراحت گوشی باتری خالی میشد
ولی چند وقتیه ظاهرا درست شده
masooumi
10-11-2018, 22:52
مثل تلفای همراه اول با اپه و از خود وایفای کالینگ گوشی نیست.
بعد از اربعین هم مثل تلفای قطعش میکنند احتمالا
همین اتفاق هم افتاد!
Behzad83
19-11-2018, 01:11
سلام
دوستان من زمانی که با رایتل چه اتوماتیک چه دستی به شبکه همراه اول وصل میشم، اینترنت فقط Edge هست. در حالی که اینجا 4G همراه اول قوی هست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ کسی موفق شده به صورت دستی به 4G همراه اول وصل بشه؟
سپاس
ShadowDragon
19-11-2018, 08:36
سلام
دوستان من زمانی که با رایتل چه اتوماتیک چه دستی به شبکه همراه اول وصل میشم، اینترنت فقط Edge هست. در حالی که اینجا 4G همراه اول قوی هست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ کسی موفق شده به صورت دستی به 4G همراه اول وصل بشه؟
سپاس
چند بار امتحان کردم نشد
فکر کردم چون تهران دارم تست میکنم به همین خاطر هست...
Behzad83
19-11-2018, 09:05
چند بار امتحان کردم نشد
فکر کردم چون تهران دارم تست میکنم به همین خاطر هست...
ممنون. من هم فقط تهران تست کردم. نمیدونم چطوریه که برخی افراد میگن به راحتی دستی روی 4G همراه اول سوییچ میکنن.
mjavad205
19-11-2018, 10:09
ممنون. من هم فقط تهران تست کردم. نمیدونم چطوریه که برخی افراد میگن به راحتی دستی روی 4G همراه اول سوییچ میکنن.
توی تهران ی چند جا امتحان کردم نمیشه
ولی توی شهرستان راحت روی فور جی همراه اول تست کردم سوییچ میکنه
Behzad83
19-11-2018, 12:00
توی تهران ی چند جا امتحان کردم نمیشه
ولی توی شهرستان راحت روی فور جی همراه اول تست کردم سوییچ میکنه
که اینطور. پس قضیه اینه. شاید تهران چون پوشش خوب هست اینطوریه.
زمانهایی که اتوماتیک هم رومینگ میشه و علامت R میاد باز هم 2G هست.
ممنون از شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.