ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

farhadrohi
12-10-2015, 17:48
بسته های روزانه جدید اضافه شد
*142#

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

MOH@ND3S
12-10-2015, 18:32
بسته پایه تا 12 مگابیت رفت یا حرفه ای

جفتش با هم .. فرقی نمیکنه .. 2 سیمکارت با 2 صاحب مختلف که یکیش حرفه ای بود و اونیکی پایه.

mohebronaldo
13-10-2015, 08:27
جفتش با هم .. فرقی نمیکنه .. 2 سیمکارت با 2 صاحب مختلف که یکیش حرفه ای بود و اونیکی پایه.
اینجا که تا 550 کیلوبایت هم رفت سرعت دانلود.سرعت اسپید تست نگرفتم ولی فک کنم تا 4 مگابیت بالاتر بده

mohebronaldo
13-10-2015, 08:29
اینم سرعت دانلود پایه پریشب با رایتل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eightskh
13-10-2015, 16:04
رایتل با نصب سه هزارمین سایت مخابراتی، پوشش شبکه خود را به 400 شهر کشور افزایش داد.

به گزارش "تلکام نیوز" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از روابط عمومی رایتل، در راستای توسعه شبکه و تحت پوشش قرار دادن تمامی نقاط کشور، رایتل موفق شد 400 شهر کشور را زیر پوشش خود قرار دهد.
براساس این خبر، پوشش این 400 شهر با نصب 3 هزارمین سایت این اپراتور ممکن شده است و این مهم به معنای این است که هم‌میهنان و مشترکین رایتل می توانند در تمام این نقاط از خدمات نسل سوم و بالاتر شبکه تلفن همراه با کیفیت حداکثری بهره مند شوند.
گفتنی است، بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، رایتل موظف بود در سال پنجم فعالیت خود 222 شهر را تحت پوشش قرار دهد که هم‌اکنون و قبل از موعد مقرر، 400 شهر کشور تحت پوشش این اپراتور هستند.
همچنین طبق اعلام سازمان مذکور، از نظر تعهدات جمعیتی نیز در سال پنجم این اپراتور باید 52.5 درصد پوشش جمعیتی را دارا باشد که هم اکنون این میزان به 65 درصد رسیده است.
البته رایتل در این گزارش اشاره ای به تعهدات عقب افتاده خود مانند پوشش جاده ای نکرده است .
منبع:تلکام نیوز

eightskh
13-10-2015, 16:09
اپراتور سوم تلفن همراه امکانی فراهم کرده است تا از اتصال دستگاه الکترونیکی تان به 3G رایتل اطلاع یابید.

به گزارش خبرنگار سیتنا، بتازگی بخش جدیدی تحت عنوان زندگی هوشمند در سایت رایتل ایجاد شده است که با انتخاب نام تجاری و مدل دستگاه خود، از کارکرد آن در شبکه نسل سوم رایتل آگاه می‌شوید.
این صفحه شامل بخش‌های گوشی و تبلت، دانگل/مای فای، لپ تاپ/دوربین، صوتی و تصویری، لوازم خانگی و نجهیزات اداری و صنعتی است که با ورود به هر بخش و انتخاب مدل دستگاه می‌توان از اتصال به 3G رایتل اطلاع یافت.

dvb_hamed
14-10-2015, 16:46
محل ما هیچ شرکتی پورتوخالی نداره.کار من هم فروشگاه موبایله و نیاز به سرعت بالا و مقرون به صرفه دارم.به نظرتون یه دانگل بگیرم با یه سیمکارت رایتل سرعت و کیفیتش بهتره یا ایرانسل؟یک ساله ایرانسل واقعا مفته ولی میترسم بگیر نگیر داشته باشه و کار ما رو لنگ کنه

Majidson
14-10-2015, 18:36
محل ما هیچ شرکتی پورتوخالی نداره.کار من هم فروشگاه موبایله و نیاز به سرعت بالا و مقرون به صرفه دارم.به نظرتون یه دانگل بگیرم با یه سیمکارت رایتل سرعت و کیفیتش بهتره یا ایرانسل؟یک ساله ایرانسل واقعا مفته ولی میترسم بگیر نگیر داشته باشه و کار ما رو لنگ کنه
دوست عزیز
همش بستگی به منطقه ای که شما هستید داره.
اگر تهران هستید و سیگنال 4G رایتل دریافت می کنید به خاطر یوزر کم فعلا ثبات و سرعت خوبی داره.
البته 4G ایرانسل اکثر مناطق تهران من تست گرفتم دیگه خیلی اوضاع خراب بود زیر 3مگ نمیشد.
بهتره از دوستان نزدیکتون که ایرانسل و رایتل دارن بگید بیان و تو منطقه مورد نظرتون از هر دو تست بگیرید تا خیالتون راحت بشه.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

milad azad
15-10-2015, 10:31
سلام چرا این بسته 30 روز 30 گیگ شبانه 10 تومن تو پنل کاربری من در رایتل نیست ؟؟؟؟؟؟

bardia-vr
15-10-2015, 11:46
سلام چرا این بسته 30 روز 30 گیگ شبانه 10 تومن تو پنل کاربری من در رایتل نیست ؟؟؟؟؟؟
اگر اشتباه نکنم این بسته فقط برای سیم کارت های دیتا است.

sina93
15-10-2015, 17:28
معلوم نیست چرا رایتل برای سیم کارت های اعتباری بسته شبانه رو نمیده
کسی خبر نداره قرار بده یانه!!!؟؟!!!

- - - Updated - - -

reza2700
15-10-2015, 17:31

- - - Updated - - -

برای اینکه اونوقت سیم کارت دیتاشو کسی نمیخره[emoji23]

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

mahdi--
16-10-2015, 12:06
فرق سیم دیتا و اعتباری چیه؟
فقط نام و هدیه هاشون؟
چه بسته ای بگیرم که هم حجم مناسب برای موباید داشته باشه هم سرعت خوب هم قیمت کم(با این که همشون بالا 10 هزار تومنن)

Behzad83
16-10-2015, 17:19
بدترین مشکل رایتل مصرف باتری فوق العاده زیاد نسبت به همراه اول و ایرانسل هستش.
اصلا نمیدونم فرکانس کاری رایتل چه مشکلی داره که مصرف باتری به طرز مسخره ای اینقدر زیاده.
رسما می بلعه.

Behzad83
16-10-2015, 17:20
اصلا نمیدونم فرکانس کاری رایتل چه مشکلی داره که مصرف باتری به طرز مسخره ای اینقدر زیاده.
رسما می بلعه.

MOH@ND3S
16-10-2015, 22:49
رسما می بلعه.

پلاگین Power Saver نداره رایتل..ولی ایرانسل و همراه اول دارن...تو رایتل گوشی بدون وقفه اعلام موقعیت میکنه به اپراتور..ولی تو ایرانسل هر 30 ثانیه هست...روی نسل 2 ایرانسل و همراه اول هم هر 60 ثانیه.بخاطر همین شدیدا گوشی داغ میکنه.

bardia-vr
16-10-2015, 23:21
رسما می بلعه.
اتفاقا برای من برعکسه، وقتی سیم کارت ایرانسلو تو گوشیم میزارم،مصرف بالا میره،اما وقتی رایتل هست باتری دیرتر تموم میشه.

fanoostalaei
16-10-2015, 23:36
اتفاقا برای من برعکسه، وقتی سیم کارت ایرانسلو تو گوشیم میزارم،مصرف بالا میره،اما وقتی رایتل هست باتری دیرتر تموم میشه.
برای من هم اینجوریه
تو استفاده از دیتا ایرانسل بیشتر باتری مصرف میکنه تا رایتل !!

bardia-vr
16-10-2015, 23:38
پلاگین Power Saver نداره رایتل..ولی ایرانسل و همراه اول دارن...تو رایتل گوشی بدون وقفه اعلام موقعیت میکنه به اپراتور..ولی تو ایرانسل هر 30 ثانیه هست...روی نسل 2 ایرانسل و همراه اول هم هر 60 ثانیه.بخاطر همین شدیدا گوشی داغ میکنه.
همین اعلام بی وقفه کردن موقعیت به نظر من باعث پایداری شبکه اش است،من که از شبکه اش راضی ام ،با اینکه در داخل منزل ما فقط یک خط آنتن میده اما کیفیت همه چیز بالاس.

amiry1996
17-10-2015, 13:14
سللام دوستان من ایرانسل دارم می خوام رایتل بگیرم بخواتر بسته 30g شبانه ولی نمیدونم سرعت رایتل چه جوری عین ایرانسل هست بالا 1 مگ میره سرعت دانلود قیمتش همون 10 تومن که نوشته در میاد یا نه فرق میکنه . ممنون میشم کمکم کنید

- - - Updated - - -

سللام دوستان من ایرانسل دارم می خوام رایتل بگیرم بخواتر بسته 30g شبانه ولی نمیدونم سرعت رایتل چه جوری عین ایرانسل هست بالا 1 مگ میره سرعت دانلود قیمتش همون 10 تومن که نوشته در میاد یا نه فرق میکنه . ممنون میشم کمکم کنید

Tornado2800
17-10-2015, 21:57

- - - Updated - - -

سلام
بستگی به منطقتون داره
و طبق بررسی که من کردم در هر منطقه ی کشوری که بودم
رایتل ثبات بسیار بهتری نسبت به بقیه داشته
بنده اینده ی خوبی برای این شرکت اگه با این هدف جلو بره میبینم.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام
بستگی به منطقتون داره
و طبق بررسی که من کردم در هر منطقه ی کشوری که بودم
رایتل ثبات بسیار بهتری نسبت به بقیه داشته
بنده اینده ی خوبی برای این شرکت اگه با این هدف جلو بره میبینم.

italodance
18-10-2015, 12:23
دوستان این رایتل چه خوبه من سالهاست ADSL2 دارم که فقط واسه دانلود هست, 24 ساعت و ماهی 300 گیگ دانلودم هست و وای فای هم هست
یک رایتل و دانگل و روتر دانگل دی لینک هم گرفتم که این رایتل را هم بزارم واسه وای فای دومم جهت استفاده از بروزر اینترنت و اپدیت گوشی و دانلود از دیگر سیستم ها نظیر کنسول و گوشی و لپ تاپ و......

هر نیم ساعت از سرور خارجی 1 گیگ دانلود میکنه لامعصب

اینترنت داخلی هم که نیاز نداشتم و ندارم

:n40::n39:

italodance
20-10-2015, 08:47
این هم تست من از سرور خارجی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایرانی هم هیچ اهمیتی برام نداره اصلا بی نهایت بده :n02:

*Forgotten*
21-10-2015, 14:38
یکی از دوستان بی زحمت این طرح های شبانه اینترنت برای سیم کارت های دیتا رو بزاره ، توی سایتش که شاره ای نشده

*Forgotten*
21-10-2015, 14:52
یکی از دوستان بی زحمت این طرح های شبانه اینترنت برای سیم کارت های دیتا رو بزاره ، توی سایتش که شاره ای نشده

خودم پیدا کردم:n02:

- - - Updated - - -

خودم پیدا کردم:n02:

eightskh
21-10-2015, 19:56
نقشه پوشش رایتل آپدیت شد:
تاریخ:1394/07/29

*Forgotten*
22-10-2015, 19:25
چند درصد مالیات می گیره ؟

Tornado2800
22-10-2015, 19:42
چند درصد مالیات می گیره ؟

سلام
اگه اشتباه نکرده باشم ۶٪ مالیات بر ارزش افزوده

*Forgotten*
22-10-2015, 19:45
سلام
اگه اشتباه نکرده باشم ۶٪ مالیات بر ارزش افزوده

مالیات adsl و وایمکس که 9 درصده، فکر کردم بیشتر از ایناست

Shahin031
22-10-2015, 21:17
رایتل توی جاده های اصلی کشور پوشش نداره ؟

*Forgotten*
22-10-2015, 21:38
یه سیم کارت دیتا دیرور از نمایندگی خریدم ازم بیعانه گرفت بعد بهم گفت که باید سند بخوره نمیدونم شما فردا تشریف بیار

امروز رفتم سیمکارت رو تحویل بگیرم نمایندش رفته بود دنبال کارای خودش 1 ساعت منو الاف کرد شاگردش اونجا بود او حی باکامپیوتر ور میرفت تا فعالش کنه بعد از 10 دقیقه بهم گفت بزار خودش بیاد فعلا رفته دادگاه کار داره از این حرفا منم بلد نیستم فعال کنم :n03:

بعد از 1 ساعت طرف اصلی اومد سیمکارت بعدش با کامپیوتر ور میرفت یه کاغذ چاپ کرد داد تحویل من گفت اینم سندش 2 ساعت بع فعال میشه

بعد از 3 ساعت من رفتم توی سایت رایتل که وارد حساب کاربریم شم میزنه "شماره وارد شده صحیح نمیباشد"

زنگ زدم خود رایتل که قضیه اینه ،منو پشت گوشی نگاه داشت کلا فقط مشخصات منو میگرفت یعد شروع کر مشخصات نماندگی رو گرفتن آخر سر گفت که بنویس چی رو بنویسم بنویس شماره گذارشو :n04:

نوشتم حالا چیکار کنم ، گفت شما اگه تا 72 ساعت مشکلتون حل نشد تماس بگیر شماره گذارش 20 رقمی رو بده اپراتور تا ااااااااااااااااااااااااا ااا ببینده مشکلت چیه :n02::n04:

الانم 6 ساعت از 72 ساعت گذشته دارم نگاه میکنم حل شد یانه هنوز خبری نیست

ماشالا پشتیبانی :n21:

bigbang001
22-10-2015, 23:28
خوشبختانه مشکل عدم اتصال ایفون به LTE که با ارتقا به iOS 9 بوجود میومد حل اومدن ۹.۱ حل شد و الان به LTE رایتل و ایرانسل وصل میشه

حدود یکماه پیش یک شکایت ecare پر کردم که رایتل در ترمینال کاوه اصفهان مشکل انتن و اینترنت داره، امروز چک کردم انتن پر شده ظاهرا انتن نصب کردن، جالب اینکه سرعت خیلی خوبی هم داشت الان مدتیه تهران روی ۴ مگابیت بستن اما ترمینال کاوه میره بالای ۱۰ مگابیت!

Sent from my iPhone 6

Fusi0n
23-10-2015, 00:23
بسته شبانه 30 گیگ وارد میکنم میگه درخواست شما امکان پذیر نیست ؟!

bardia-vr
24-10-2015, 16:20
دوستان اگر من بسته اینترنت پایه بخرم اونوقت میتونم به فورجی وصل بشم؟

mohebronaldo
24-10-2015, 16:32
یه سیم کارت دیتا دیرور از نمایندگی خریدم ازم بیعانه گرفت بعد بهم گفت که باید سند بخوره نمیدونم شما فردا تشریف بیار

امروز رفتم سیمکارت رو تحویل بگیرم نمایندش رفته بود دنبال کارای خودش 1 ساعت منو الاف کرد شاگردش اونجا بود او حی باکامپیوتر ور میرفت تا فعالش کنه بعد از 10 دقیقه بهم گفت بزار خودش بیاد فعلا رفته دادگاه کار داره از این حرفا منم بلد نیستم فعال کنم :n03:

بعد از 1 ساعت طرف اصلی اومد سیمکارت بعدش با کامپیوتر ور میرفت یه کاغذ چاپ کرد داد تحویل من گفت اینم سندش 2 ساعت بع فعال میشه

بعد از 3 ساعت من رفتم توی سایت رایتل که وارد حساب کاربریم شم میزنه "شماره وارد شده صحیح نمیباشد"

زنگ زدم خود رایتل که قضیه اینه ،منو پشت گوشی نگاه داشت کلا فقط مشخصات منو میگرفت یعد شروع کر مشخصات نماندگی رو گرفتن آخر سر گفت که بنویس چی رو بنویسم بنویس شماره گذارشو :n04:

نوشتم حالا چیکار کنم ، گفت شما اگه تا 72 ساعت مشکلتون حل نشد تماس بگیر شماره گذارش 20 رقمی رو بده اپراتور تا ااااااااااااااااااااااااا ااا ببینده مشکلت چیه :n02::n04:

الانم 6 ساعت از 72 ساعت گذشته دارم نگاه میکنم حل شد یانه هنوز خبری نیست

ماشالا پشتیبانی :n21:

لابد سند نزده بود دیگه وگرنه در عرض 72 ساعت باید فعال شه

mohebronaldo
24-10-2015, 16:33
دوستان اگر من بسته اینترنت پایه بخرم اونوقت میتونم به فورجی وصل بشم؟
بله اگه نسل 4 پیدا کنید بدون بسته هم میتونید وصل شوید

bardia-vr
24-10-2015, 18:10
بله اگه نسل 4 پیدا کنید بدون بسته هم میتونید وصل شوید
منظورم اینه اینترنت پایه که قراره تا ۲مگابیت سرعت بده،پس اونوقت نسل چهار اینترنت پایه چجور میشه؟چون فرض کنیم مثلا من بسته یک ماهه پایه داشته باشم

mohebronaldo
24-10-2015, 18:24
منظورم اینه اینترنت پایه که قراره تا ۲مگابیت سرعت بده،پس اونوقت نسل چهار اینترنت پایه چجور میشه؟چون فرض کنیم مثلا من بسته یک ماهه پایه داشته باشم
نسل 4 فعلا سرعتش باز هست به توان شبکه بالا ترین سرعت رو میده به شما.من نسل 3 با بسته پایه 4 مگابیت گرفتم

bardia-vr
24-10-2015, 18:37
نسل چهار ،حوالی تقاطع شریعتی و انقلاب،تهران

mohebronaldo
24-10-2015, 18:39
این که نسل 4 نیست نسل 3 هست زده اچ پلاس.بعدش آی پیش اولش 5 هست مال ایرانسل

bigbang001
24-10-2015, 18:43
من نسل ۴ محدوده مدرس رسالت داشتم نام اپراتور هم بجای rightel میزنه IRN20

Sent from my iPhone 6

mohebronaldo
24-10-2015, 18:52
من نسل ۴ محدوده مدرس رسالت داشتم نام اپراتور هم بجای rightel میزنه IRN20

Sent from my iPhone 6
برای منم تو گوشی 1100 رایتل رو انداختم بعضی وقتها میزد.نمیدونم چرا اسم شبکه عوض میشه

bardia-vr
24-10-2015, 20:19
این که نسل 4 نیست نسل 3 هست زده اچ پلاس.بعدش آی پیش اولش 5 هست مال ایرانسل
تست رو ظهر گرفتم، اما عصر ارسالش کردم،نه مال رایتله

f_s10224
25-10-2015, 00:33

سلام .منم همین سرع را حوالی کرج عظیمیه داشتم ....البته جای تاسف داره که سرعت نسل 3 باید در نسل 4 درایرن نشان داده شود !!
به هر حال فعلا که سرعتش بازه خوبه ولی بزودی باید شاهد کاهش این سرعت باشیم

- - - Updated - - -

سلام .منم همین سرع را حوالی کرج عظیمیه داشتم ....البته جای تاسف داره که سرعت نسل 3 باید در نسل 4 درایرن نشان داده شود !!

mohebronaldo
25-10-2015, 09:03

- - - Updated - - -

من تعجبم چرا 4G یا LTE نمیزنه میزنه +H

stere1980
25-10-2015, 17:09
خب در حالت 4G Only تست کنید ببینید چی میشه

Sent from my LG-D690 using Tapatalk

*Forgotten*
25-10-2015, 17:37
من سیمکارتم دیتا هستش و اینترنت هدیه اش رو که الان تست کردم سرعت 4 تا 4.5 -5 مگ هستش
چرا محدودیت میزاره در حالی که زده نامحدود توی جدول سرویس ها؟

توی تصویر زیر که از پنلم بخش محصولات من گذاشتم چرا سرعت تعیین کرده در حالی که میگه نامحدوده ؟ باید تماس بگیریم برای این مسئله ؟

مال بقیه دوستان توی پنل خودتون سرعت تعیین کرده مثل من یا نه؟

and-roid2
25-10-2015, 18:20
من سیمکارتم دیتا هستش و اینترنت هدیه اش رو که الان تست کردم سرعت 4 تا 4.5 -5 مگ هستش
چرا محدودیت میزاره در حالی که زده نامحدود توی جدول سرویس ها؟

توی تصویر زیر که از پنلم بخش محصولات من گذاشتم چرا سرعت تعیین کرده در حالی که میگه نامحدوده ؟ باید تماس بگیریم برای این مسئله ؟

مال بقیه دوستان توی پنل خودتون سرعت تعیین کرده مثل من یا نه؟
در همون صحفه ای که زده سرعت نامحدوده پایین صفحه نوشته:

احتمال تغییر در سرعت اینترنت، بر اساس ترافیک شبکه و در مناطق جغرافیایی مختلف وجود دارد.

*Forgotten*
25-10-2015, 19:07
در همون صحفه ای که زده سرعت نامحدوده پایین صفحه نوشته:

احتمال تغییر در سرعت اینترنت، بر اساس ترافیک شبکه و در مناطق جغرافیایی مختلف وجود دارد.

بله این موضوع رو میدونم
ولی توی تصور دقت کنید روی 4 مگ نشون میده و سرعتم هم همون 4 تا 5 مگ نشون میده
احساس میکنم سرعتم رو محدود کردن و مشکل آنتن دهی هم ندارم

دوستانی که سیم کارت دیتا دارن بیزحمت از پنلشون بخش خرید بسته یه تصویر بزارن و بگن سرعتشون چنده

and-roid2
25-10-2015, 19:33
بله این موضوع رو میدونم

دوستانی که سیم کارت دیتا دارن بیزحمت از پنلشون بخش خرید بسته یه تصویر بزارن و بگن سرعتشون چنده

تا قبل از اینکه بیان بگن سرعتا نامحدود شده تو همون پنل 4مگ زده بوده و احتمالا یادشون رفته بروزرسانی کنن.
با اینحال پنل منم مثل شماست ولی سرعت رو 12مگه.

stere1980
26-10-2015, 02:11
این هم سرعت شبانه با فول آنتن با مودم Dlink DW730N

- - - Updated - - -

m_amin
26-10-2015, 02:19
این هم سرعت شبانه با فول آنتن با مودم Dlink DW730N

- - - Updated - - -
یه سوال
داداش آنتنت با مودم در مقایسه با موبایل چقدر فرق داره؟!
یعنی با مودم واقعا سیگنال بهتری داری؟! نسبت به گوشی موبایل!؟

Tornado2800
26-10-2015, 02:37
یه سوال

سلام
برای بنده که دارم تفاوتی احساس نشده
و اتفاقا انتن دهی موبایل بهتر دونستم

m_amin
26-10-2015, 02:44
سلام
برای بنده که دارم تفاوتی احساس نشده
و اتفاقا انتن دهی موبایل بهتر دونستم

مودمتون چه مدلي هست؟!
موبايلتون چي هست مدلش؟!

stere1980
26-10-2015, 03:48
یه سوال
تفاوت مودم با گوشی بسیار زیاده درحالی که گوشی من که ال جی جی ۳ استایلوس هست دوتا سه خط آنتن داره در همین جا مودم پنج خط آنتن فول داره.
آنتن داخلی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست این کاملا واضحه چون گوشی برای صحبت ساخته شده و بدلیل سلامتی تشعشع قدرتش کمتره ولی مودم نزدیک گوش و بدن نیست آنتنش خیلی قوی تره. این که اصلا انکار کردن نداره!

این هم سرعت شبانه با مودم در حال دانلود از طریق دانلود منجیر روی کامپیوتر نهایت سرعت تا ۹۸۰ کلیوبایت در ثانیه یعنی در حدود ۸/۵ مگابایت در ثانیه بالا میره. واقعا رایتل با ثبات ترین و عالی ترین دیتارو داره. حتی در جاده های پرت هم اینترنتش عالیه.
در ضمن سرعت با تغییر حتی یک خط آنتن خیلی کمتر یا بیشتر میشه سرعت من با سه خط آنتن ۳۵۰ بود نهایتا ولی با پنج خط آنتن به ۹۸۰ رسید.

mohebronaldo
26-10-2015, 07:25
بله این موضوع رو میدونم

بله اونجا اینو زده ولی دوستان سرعت بالاتر از 12 مگابیت گرفتن

mohebronaldo
26-10-2015, 09:49
تفاوت مودم با گوشی بسیار زیاده درحالی که گوشی من که ال جی جی ۳ استایلوس هست دوتا سه خط آنتن داره در همین جا مودم پنج خط آنتن فول داره.
آنتن داخلی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست این کاملا واضحه چون گوشی برای صحبت ساخته شده و بدلیل سلامتی تشعشع قدرتش کمتره ولی مودم نزدیک گوش و بدن نیست آنتنش خیلی قوی تره. این که اصلا انکار کردن نداره!

این هم سرعت شبانه با مودم در حال دانلود از طریق دانلود منجیر روی کامپیوتر نهایت سرعت تا ۹۸۰ کلیوبایت در ثانیه یعنی در حدود ۸/۵ مگابایت در ثانیه بالا میره. واقعا رایتل با ثبات ترین و عالی ترین دیتارو داره. حتی در جاده های پرت هم اینترنتش عالیه.
در ضمن سرعت با تغییر حتی یک خط آنتن خیلی کمتر یا بیشتر میشه سرعت من با سه خط آنتن ۳۵۰ بود نهایتا ولی با پنج خط آنتن به ۹۸۰ رسید.

بله منم با سرعت دانلود ثابت 544 کیلوبایت در حال دانلود هستم

bigbang001
26-10-2015, 10:22
در دو منطقه ای که تست کردم محدودیت ۴ مگابیت روی LTE همانند 3G اعمال شده بود و عملا هیچ فرقی در سرعت نداشت، فقط در یک منطقه که ترافیک 3G بالاتر بود باعث شد روی LTE پینگ و سرعت بهتری بده که تصاویرش به پیوست هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my iPhone 6

m_amin
26-10-2015, 13:12

پس مودم سيگنال بهتري ميگيره
مارك و مدل مودمتون چيه؟! هواوي؟!

stere1980
26-10-2015, 13:22
پس مودم سيگنال بهتري ميگيره
مارك و مدل مودمتون چيه؟! هواوي؟!
یه دونه هووایی 4G ساپورت بگیر خیلی خوبه و بهتر از هر مدل دیگری هست.
این که من دارم الان dlink dwr730 هست و در مقایسه با Huwaei E5373 که دارم هوایی ۳۰ درصد باز قوی تر و خیلی سریعتره. و در ضمن ussd ساپورت میکنه ولی دیلینک ussd نداره و در اتصال وای فای کامپیوتر به مودم نمیدونم چرا گاهی پیدا نمیکنه وای فای مودم رو.

m_amin
26-10-2015, 13:26
یه دونه هووایی 4G ساپورت بگیر خیلی خوبه و بهتر از هر مدل دیگری هست.
این که من دارم الان dlink dwr730 هست و در مقایسه با Huwaei E5373 که دارم هوایی ۳۰ درصد باز قوی تر و خیلی سریعتره. و در ضمن ussd ساپورت میکنه ولی دیلینک ussd نداره و در اتصال وای فای کامپیوتر به مودم نمیدونم چرا گاهی پیدا نمیکنه وای فای مودم رو.

تشكر
الان ٥٥٧٧ هست موجود ٤٢٠ تومن ديجي كالا گذاشته همون رو بگيرم احتمالا پس

Majidson
26-10-2015, 14:43
RighTel 4G تهران، میدان ونک:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farhadrohi
26-10-2015, 20:43
وای سرعت آپلود رایتل چرا انقد افتضاحه یه عکس 70کیلوبایتی رو نمیشه توی واتس یا تلگرام ارسال کرد.ولی دانلود مشکل نداره

Sent from my CHM-U01

bardia-vr
27-10-2015, 00:12
وای سرعت آپلود رایتل چرا انقد افتضاحه یه عکس 70کیلوبایتی رو نمیشه توی واتس یا تلگرام ارسال کرد.ولی دانلود مشکل نداره

Sent from my CHM-U01
موافقم،چون من هم با آپلود رایتل مشکل دارم

bardia-vr
27-10-2015, 23:50
کد خرید ۱گیگابایت حجم اضافه چنده؟

stere1980
28-10-2015, 06:04

کانال رایتل در تلگرام

طرح آزمایشی نسل جدید 4G در تهران و در بعضی مناطق شامل : تجریش ، قیطریه ، لواسان ، و به زودی در تمام مناطق تهران و شهرهای ایران با پوشش سراسری

bardia-vr
28-10-2015, 21:56
حداکثر سرعت اینترنت پایه چند کیلوبایت است؟

mohebronaldo
28-10-2015, 22:45
حداکثر سرعت اینترنت پایه چند کیلوبایت است؟
من با سرعت 433 کیلوبایت میگیرم

Shahin031
29-10-2015, 02:58
اگه با ترفند نت رایتل رو رایگان کرد جریمه و پیگیری میکنن؟چون توی ایرانسل و همراه اول فقط باگ رو پیدا میکنن و جلوشو میبندن

fanoostalaei
29-10-2015, 09:49
اگه با ترفند نت راتل رو رایگان کرد جریمه و پیگیری میکنن؟چون توی ایرانسل و همراه اول فقط باگ رو پیدا میکنن و جلوشو میبندن
خیر
قبلا که سرعت بسته ها کم بود در صورت مصرف دیتای مازاد 100 گیگ سیم کارت رو میسوزوندن
ولی الان که سرعت بسته ها زیاده هیچ مشکلی پیش نمیاد !! چون 100 گیگ آش دهن سوزی نیس:n02:

stere1980
29-10-2015, 21:58
رایتل به دلیل استفاده از فرکانس نهصدمگاهرتز که برد و نفوذ بسیار بالایی داره برای نسل سوم که تنها در اختیار رایتل هست برتری خیلی بالایی نسبت به بقیه اپراتورها داره بقیه اپراتورها هرگز به پوشش و نفوذ رایتل نخواهند رسید چون آنها از فرکانس های محدود دوهزاروصد و دوهزاروششصد برای نسل سوم و چهارم استفاده می کنند که هیچ وقت برد و نفوذ رایتل را در مسافت های دور و مکان های داخل ساختمان نخواهد داشت. 
من در شمال تا فاصله سی کیلومتری به یک آنتن خاص رایتل وصل بودم و از اینترنت سریع لذت میبردم اما این شعاع و نفوذ پوشش هرگز در فرکانسهای مورد استفاده همراه اول و ایرانسل اتفاق نخواد افتاد.

من که با شروع طرح ترابرد شماره ها حتما به رایتل مهاجرت می کنم.

bigbang001
30-10-2015, 10:19
دوستان کسی میدونه دقیقا فرکانس رایتل روی LTE چیه؟

Sent from my iPhone 6

stere1980
30-10-2015, 12:58
دوستان کسی میدونه دقیقا فرکانس رایتل روی LTE چیه؟

Sent from my iPhone 6
در خبرهای رسمی گفته شده رایتل فرکانس ۱۸۰۰ را برای LTE در اختیار دارد در لینک زیر، که بازهم وضع بسیار بهتری نسبت به بقیه اپراتورها از نظر طیف فرکانس دارد.

رایتل ۹۰۰ برای 3G و ۱۸۰۰ برای 4G دارد.

در حالیکه ایرانسل ۱۸۰۰ و ۲۱۰۰ به ترتیب برای ۳ و ۴ و همراه اول ۲۱۰۰ و ۲۶۰۰ برای ۳ و۴ در اختیار دارند که نفوذ داخل ساختمان خیلی ضعیف و برد کمی دارند

bigbang001
30-10-2015, 15:56
ممنون لینکتون باز نمیشه
فرکانس ۱۸۰۰ بهترین فرکانس برای LTE هست ولی ای کاش تقسیمش نمیکردن

Sent from my iPhone 6

stere1980
30-10-2015, 16:05
ممنون لینکتون باز نمیشه
فرکانس ۱۸۰۰ بهترین فرکانس برای LTE هست ولی ای کاش تقسیمش نمیکردن

Sent from my iPhone 6
خواهش میکنم
بجای اون قسمت ------- که اینا سانسورش کردن بذارید i t r e s a n وارد سایت میشید. جدا نوشتم چون حتی نامش رو هم نمیذارن اینجا آدم بنویسه اتوماتیک سانسور میشه. شما بچسبونید.

pedram-007
31-10-2015, 00:44
سلام دوستان
یه مشکل تقریبا بی ربط به موضوع داشتم و از اونجایی که این اپراتورای موبایل بی سوادن سوالمو اینجا مطرح میکنم چون حداقل چن نفر هستن که تخصصی داشته باشن
من دیروز تو ایفونم سیم رایتلم رو گزاشتم ودر کمال تعجب عبارت rightel که همیشه بغل انتن هس حذف شده بود و تو حالت رومینگ هم باز اینطوره! با سیمای دیگه این مشکل نبود حتی سیم رایتل اعتباری قدیمم! امروز تعویض سیم انجام دادم و مشکل حل شد اما وقتی سیستم عامل رو اپدیت کردم باز مثه سابق شد!
نمیدونم مشکل چی هس ولی بدجوری رو مخه!
توی سرچ carrier هم همه ی اپراتورا رو با کد imsi اونا میاره! با سیمای دیگه این مشکل نیس
کسی بتونه کمکم کنه واقعا ممنون میشم

stere1980
31-10-2015, 03:32
شدت نفوذ امواج در فرکانس های مختلف مورد استفاده اپراتورهای همراه اول ایرانسل و رایتل در نسل های سوم و چهارم

- - - Updated - - -

mohebronaldo
31-10-2015, 14:17
تست سرعت دانلود رایتل

bardia-vr
31-10-2015, 15:32
تست سرعت دانلود رایتل
پایه یا حرفه ای؟

mohebronaldo
31-10-2015, 22:46
پایه یا حرفه ای؟
حرفه ای بود

mohebronaldo
31-10-2015, 22:57
آقا رضا رایتل چرا تو خونه سیگنال 91- dbm هست.لب پنجره 65- هست.چند بارم زنگ زدم پیگیری نشد.به دکل هم نزدیکم

pedram-007
01-11-2015, 11:59
سلام دوستان
من سیم کارت رایتلم تو ایفونم که اولا اسم نداره و شبکه ها رو با imsi سرچ میکنه!
دیروزم یه جایی که lte داشت و دوستم بهش وصل شده بود و من هر کاری کردم وصل نشد و چند بارم اصلا دیگه هیچ شبکه ای رو پیدا نکرد و مجبور به ریست شدم
مطمئنم اشکال از رایتله! تعویضم تازه کردم و مشکلی از معیوب بودن سیم کارت نیست!
موندم چیکار کنم؟!

در ضمن این (prl (prefered roaming list چیه؟ چه طوری میشه اپدیتش کرد و باید چیکار کنم ؟ کسی میدونه؟

*Forgotten*
01-11-2015, 23:06
تست سرعت دانلود رایتل

آقا سرعت 3 جی منم همینه (سرعت بیشتر مواقع ثابت)
رایتل کلا محدود میکنه سرعته

Tornado2800
02-11-2015, 09:57
سلام
برای من اینطور نیست تهران هم بودم تا ۱۰ مگابیت سرعت دارم

MOH@ND3S
02-11-2015, 11:10

محدود نیست...رایتل تو شهر شما HSDPA فعال کرده فقط بخاطر همین سرعت بالاتر از 6-7 مگ نمیره...تماس بگیرید بگید شهرای دیگه H+ هست بالای آنتن ما...ولی شهر ما H ...پیگیری میکنن

ak313
02-11-2015, 11:15

احتمالا سیگنالتون خیلی خوب نیست احتمالا حول و حوش منهای 85 دی بی ام هستید
من که داشته تا 10 مگ میرسید اما الان که 4 جی ایرانسل سیگنال میده دیگه
اونجاهایی که تا 18 19 مگ میره استاندارد دی سی (دوال کریر ) هم فعاله که شاید خیلی جاها هنوز این استاندارد رو نداشته باشه. البته به نظرم همه جا اچ پلاس شده باشه

bigbang001
02-11-2015, 13:43
برای منم اکثر نقاطی که امتحان کردم رو ۴ مگ بستس البته یک ماهی هست که اینکارو کردن فرقی هم نمیکنه نسل سه باشه یا چهار.
برخی نقاط هم گاها اتفاق افتاده که محدودیت نداشت و تا ۱۲ مگابیت هم میرفت مثل سایت ترمینال کاوه اصفهان که تازه راه اندازی شده بود

Sent from my iPhone 6

bardia-vr
02-11-2015, 15:24
برای من نسل چهار تا ۲۸ مگابیت هم رفته،اما نسل سه حداکثر به ۳مگابیت رسیده،در کل از هر لحاظ بهتر از ایرانسله،حتی برای مکالمه هم رو اوردم به رایتل،چون ایرانسل هم کیفیت مکالمه پایین تری داره و هم نقطه کور زیاد،اما رایتل با داشتن رومینگ ملی هیچ نقطه کوری نداره

matr!x_2008
02-11-2015, 20:47
بهترین طرح رایتل چیه؟ به نظرم طرح 3گیگ+3 گیگ شبانه خوبه... بهتر از این طرحم داره رایتل؟

mohebronaldo
02-11-2015, 21:53
محدود نیست...رایتل تو شهر شما HSDPA فعال کرده فقط بخاطر همین سرعت بالاتر از 6-7 مگ نمیره...تماس بگیرید بگید شهرای دیگه H+ هست بالای آنتن ما...ولی شهر ما H ...پیگیری میکنن
اینجا +H هست تو خونه سیگنال 85- dbm هست نمیدونم چرا اینجوریه حتی یه خط آنتنم کم میشه.لب پنجره میشه 63- dbm زنگ زدم اپراتور گفتن پیگیری میشه.به نظرتون مشکل از کجاست.لب پنجره دکل رو میبینم.500 600 متر باهاش فاصله دارم

bardia-vr
03-11-2015, 00:31
بهترین طرح رایتل چیه؟ به نظرم طرح 3گیگ+3 گیگ شبانه خوبه... بهتر از این طرحم داره رایتل؟
بستگی به استفاده شما داره،طرح ۳+۳ برای من زیاده و اشکالش دیگه اش اینه ترافیک هر دوره جداگانه محاسبه میشه ، من طرح ۴،۵ گیگابایت سه ماه رو دارم با قیمت ۳۵۲۵۰ تومن ،و با صرف ده هزار تومن برای سی روز تمدیدش میکنم و ترافیک باقیمانده هم به دوره بعد منتقل میشه.

MITAJOON
03-11-2015, 01:04
سلام.
من میخوام از شر وایمکس ایرانسل خلاص بشم و از اونجایی که مخابرات ما هیچ پورت بازی نداره و از هیچ شرکتی حتی خود مخابرات نمیتونم ADSL تهیه کنم فقط و فقط به فکر تهیه یه دانگل رایتل و یه سیم کارت نسل 3 یا 4 افتادم تا بتونم ازش استفاده کنم.
حالا چند سوال از دوستان دارم.
1- من در حال حاضر تی وی و بلوری پلیر و ایکس باکس و رسی**ور و همچنین یه کامپیوتر و یه لپتاپ و 2 تا گوشی رو با استفاده از سوئیچ به اینترنت وایمکس وصل کردم. در حالت کلی فقط 2 گوشی و یه لپتاپ در حال استفاده دائمی از نت هستن.
2- یه مودم ای دی اس ال D-link 2750U دارم که پورت usb داره. قصد دارم دانگل رو به اون پورت وصل کنم و اینترنت رو با کابل و وایفای به دیوایس ها برسونم.
3-با مراجعه به سایت رایتل متوجه شدم یه تعرفه سرعت پایه و یه سرعت حرفه ای داره. فرق این دو در چیه؟
4-آیا تعرفه اینترنت حرفه ای 30 روزه__GB) 3GB+3GB هدیه ساعات افت مصرف ، مناسب هست؟
5-آیا استفاده از این سرویس رو برای کاربری وبگردی و موبایل اپلیکیشن ها (مثل تلگرام و اینستاگرام و ..) و البته گاها دانلود های کم حجم پیشنهاد میکنید؟
6-در صورت استفاده از دانگل هربار برای شارژ اینترنت باید سیمکارت رو دربیارم بندازم تو گوشی و اینترنت رو شارژ کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟
7-در صورتی که قبل از ماه شارزم تموم شد حجم اضافه میتونم تهیه کنم؟
ممنونم از همه دوستان.

stere1980
03-11-2015, 03:32
برای من نسل چهار تا ۲۸ مگابیت هم رفته،اما نسل سه حداکثر به ۳مگابیت رسیده،در کل از هر لحاظ بهتر از ایرانسله،حتی برای مکالمه هم رو اوردم به رایتل،چون ایرانسل هم کیفیت مکالمه پایین تری داره و هم نقطه کور زیاد،اما رایتل با داشتن رومینگ ملی هیچ نقطه کوری نداره
کاملا درست میگی و موافقم ☺

bigbang001
03-11-2015, 07:31
سلام.
من میخوام از شر وایمکس ایرانسل خلاص بشم و از اونجایی که مخابرات ما هیچ پورت بازی نداره و از هیچ شرکتی حتی خود مخابرات نمیتونم ADSL تهیه کنم فقط و فقط به فکر تهیه یه دانگل رایتل و یه سیم کارت نسل 3 یا 4 افتادم تا بتونم ازش استفاده کنم.
حالا چند سوال از دوستان دارم.
1- من در حال حاضر تی وی و بلوری پلیر و ایکس باکس و رسی**ور و همچنین یه کامپیوتر و یه لپتاپ و 2 تا گوشی رو با استفاده از سوئیچ به اینترنت وایمکس وصل کردم. در حالت کلی فقط 2 گوشی و یه لپتاپ در حال استفاده دائمی از نت هستن.
2- یه مودم ای دی اس ال D-link 2750U دارم که پورت usb داره. قصد دارم دانگل رو به اون پورت وصل کنم و اینترنت رو با کابل و وایفای به دیوایس ها برسونم.
3-با مراجعه به سایت رایتل متوجه شدم یه تعرفه سرعت پایه و یه سرعت حرفه ای داره. فرق این دو در چیه؟
4-آیا تعرفه اینترنت حرفه ای 30 روزه__GB) 3GB+3GB هدیه ساعات افت مصرف ، مناسب هست؟
5-آیا استفاده از این سرویس رو برای کاربری وبگردی و موبایل اپلیکیشن ها (مثل تلگرام و اینستاگرام و ..) و البته گاها دانلود های کم حجم پیشنهاد میکنید؟
6-در صورت استفاده از دانگل هربار برای شارژ اینترنت باید سیمکارت رو دربیارم بندازم تو گوشی و اینترنت رو شارژ کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟
7-در صورتی که قبل از ماه شارزم تموم شد حجم اضافه میتونم تهیه کنم؟
ممنونم از همه دوستان.

۱. اول از همه مهمه که در جایی که شما هستی انتن دهی رایتل کاملا خوب باشه. ضمنا اگر با ----- میخوای کانال های کد شده را باز کنی حتما چک کن lte خوب انتن بده که پنگ تایم پایینی داشته باشی.
۲. مودمتون دانگلهای 3/4g را ساپورت کنه.
۳. برای این کار بهتره سیمکارت دیتا بخری بسته های بصرفه تری داره.
۴. اگر ۳ گیگ در ماه برات کفایت میکنه بصرفه ترین بسته است.
۵. بله مناسبه البته با شرایط مورد ۱
۶. خیر از روی اینترنت به راحتی میتونه شارژ کنی یا بسته بخری کلا رایتل رو سایت اینترنتش خیلی کاملتر از ussid هست.
۷. جحم اضافه تا اونجایی که میدونم مال سیمکارتهای دیتا و بسته های مخصوص خودشه تا اونجایی که میدونم رو بسته سه گیگ نمیشه.

Sent from my iPhone 6

italodance
03-11-2015, 12:33
آقا یک مدت هست افتضاح شده سایتها و برنامه ها را باز نمیکنه یا کند یا....نمدونم DNS ربط داره یا داستان همیشگی روتینگ مسیر و گین وی...

کجا زنگ بزنیم و رسیدگی میکنند؟ بهترین DNS رایتل چیه؟

UIWe
03-11-2015, 14:41
متاسفانه بنده هم تو مشهد هستم اینترنت قطع و وصلی های مکرر و کندی شدید داره با وجود H+ و آنتن پر ، وقتی هم که به ۱۹۵ شکایت میکنی هر روز باهات تماس میگیرن که اینجوری کن اونجوری کن نمیدونم برو فلان جا امتحان کن بعدشم تماس میگیرن که همکارای ما یک سری تغیرات رو اعمال کردن امتحان کنید ببینید درست شده؟ خلاصه شانسی یک بار که تماس بگیرن درست کار کنه چی بگم دیگه الان که وصله و مشکل رو حل شده قلمداد میکنن ولی همون آش و همون کاسه قطع و وصل و کندی .. کلا ایرانسل هم پخی نیس رایتلم هیچی ایراد کار کجاس نمیدونم شبکه ملیه..کابل فیبر نوری دریای سرخه فیلترینگه شایدم همگی باهم:n27:

MITAJOON
03-11-2015, 14:44
۱. اول از همه مهمه که در جایی که شما هستی انتن دهی رایتل کاملا خوب باشه. ضمنا اگر با ----- میخوای کانال های کد شده را باز کنی حتما چک کن lte خوب انتن بده که پنگ تایم پایینی داشته باشی.
۲. مودمتون دانگلهای 3/4g را ساپورت کنه.
۳. برای این کار بهتره سیمکارت دیتا بخری بسته های بصرفه تری داره.
۴. اگر ۳ گیگ در ماه برات کفایت میکنه بصرفه ترین بسته است.
۵. بله مناسبه البته با شرایط مورد ۱
۶. خیر از روی اینترنت به راحتی میتونه شارژ کنی یا بسته بخری کلا رایتل رو سایت اینترنتش خیلی کاملتر از ussid هست.
۷. جحم اضافه تا اونجایی که میدونم مال سیمکارتهای دیتا و بسته های مخصوص خودشه تا اونجایی که میدونم رو بسته سه گیگ نمیشه.

Sent from my iPhone 6

ممنونم از راهنمایی کاملتون.
بله آنتن دهی تو منزل عالیه و کنار پنجره جایی که مودم ای دی اس ال قرار داره آنتن رایتل رو گوشی آیفون فول هست. ظاهرا نزدیک دکلیم (هرچند دیده نمیشه)
ممنونم اصلا حواسم نبود که باید سیم کارت دیتا بگیرم بسیار کمک کننده بود. هرچند بسته هاش گرونترن انگار!
راستش در حال حاضر مصرفم در حد 5 گیگ در ماه هست ولی متغیره و البته به استفاده از شبکه های مجازی ربط داره. ممکنه 3 گیگ کم باشه.
در مورد حجم اضافه روی سیم کارت دیتا، سایت رایتل رو چک کردم و گفته برای بسته های طولانی مدت (90 روز و بیشتر) موجوده!!یعنی اگه بسته یک ماهه بگیرم نمیشه حجم اضافه خرید؟
باز هم سپاسگذارم:n16:

masooyan
03-11-2015, 17:53
دوستان دانگل های شرکت رایتل 4 جی هستند؟و اینکه لاک خود اپراتور رایتل هستند؟

Majidson
05-11-2015, 08:10
دوستان دانگل های شرکت رایتل 4 جی هستند؟و اینکه لاک خود اپراتور رایتل هستند؟
سلام دوست عزیز
تمامی دانگل هایی که تاکنون از طرف رایتل عرضه شده است فقط 3G هستند.
و اینکه بله لاک اپراتور هستند.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

hermione
05-11-2015, 12:12
تنوع بسته های رایتل 100 پله از ایرانسل عقب تر هست با اینکه مدت بیشتری هست که 3g ارائه میده و قیمت هم بسیار بالاتره در مقایسه با ایرانسل.
یه مقایسه ساده اینکه بسته 6 ماهه 24 گیگ رایتل 200 هزارتومن هست و در مقابل بسته 6 ماهه 30 گیگ ایرانسل 60 هزارتومن.
همینطور رایتل نه بسته ای برای شبانه و نه برای ساعت کم مصرف ارائه نمیده...
کیفیت هم به شدت افت کرده.:n03:

bardia-vr
05-11-2015, 14:47
تنوع بسته های رایتل 100 پله از ایرانسل عقب تر هست با اینکه مدت بیشتری هست که 3g ارائه میده و قیمت هم بسیار بالاتره در مقایسه با ایرانسل.
یه مقایسه ساده اینکه بسته 6 ماهه 24 گیگ رایتل 200 هزارتومن هست و در مقابل بسته 6 ماهه 30 گیگ ایرانسل 60 هزارتومن.
درسته اما رایتل پوشش تریجی خوب و تقریبا کاملی داره و شبکه اش پایدارتره، اما ایرانسل پوشش تریجی کم و ناچیزی داره و اعصاب خورد کنه.من بسته سه ماهه اینترنت پایه رایتل زدم و در بعضی جاها حتی تا ۷۰۰کیلوبایت سرعت داشتم.

mohebronaldo
05-11-2015, 15:36
درسته اما رایتل پوشش تریجی خوب و تقریبا کاملی داره و شبکه اش پایدارتره، اما ایرانسل پوشش تریجی کم و ناچیزی داره و اعصاب خورد کنه.من بسته سه ماهه اینترنت پایه رایتل زدم و در بعضی جاها حتی تا ۷۰۰کیلوبایت سرعت داشتم.
بله رایتل به کل با ایرانسل فرق داره.نمیدونم چرا اینجل فضای بسته رایتل خوب جواب نمیده.سیگنال میشه 85- dbm بعد یه خط آنتن کم میشه سرعتم میاد پایین.ولی بیرون خونه عالیه سرعتش

bigbang001
05-11-2015, 20:23
سیمکارتهای نانو جدید رایتل روی ایفون +6s نام اپراتور را بالای صفحه نشان نمیده در صورتیکه را سیمکارتهای قدیم کات شده و سیمکارتهای اپراتورهای دیگه چنین مشکلی وجود نداره ایا دوستان رو گوشیهای دیگه چنین مشکلی برخوردن؟ چطور میشه به مشکلو به رایتل فهموند؟

Sent from my iPhone 6s+

stere1980
05-11-2015, 20:24
شبانه برای سیمکارت های دیتا داره سی گیگ سی روز ده تومن خیلی خوبه من در دو هفته مصرفش کردم میانگین سرعت هم پنج مگابیت بود.
اتفاقا دیشب داشتم با قطره آخرش ویندوز ده آپدیت می کردم

matr!x_2008
05-11-2015, 21:56
میخوام سیم دیتا بگیرم. قیمتش چنده؟ از سایت رایتل باید بخرم یا باید از دفتر خدمات ارتباطی بخرم؟

k1ozil
05-11-2015, 23:24
سلام دوستان
رایتل توی شهرمون خیلی ثباتش خوبه درسته روی 4 لیمیت شده ولی ثبات پینگش عالیه و منم برای شبکه ها اجتماعی و نرم افزارهای ارتباطی میخوام استفاده کنم
چند سوال داشتم
1.قیمت سیم کارت اعتباری ؟
2.نرخ مکالمه و پیامک خارج شبکه چنده؟
3.قیمت بسته های ماهانه با حجم زیر 2 گیگ

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mohebronaldo
07-11-2015, 19:49
میخوام سیم دیتا بگیرم. قیمتش چنده؟ از سایت رایتل باید بخرم یا باید از دفتر خدمات ارتباطی بخرم؟
همون 20 تومن هست.بله اون ها هم دارن

mohebronaldo
07-11-2015, 19:50
سلام دوستان
رایتل توی شهرمون خیلی ثباتش خوبه درسته روی 4 لیمیت شده ولی ثبات پینگش عالیه و منم برای شبکه ها اجتماعی و نرم افزارهای ارتباطی میخوام استفاده کنم
چند سوال داشتم
1.قیمت سیم کارت اعتباری ؟
2.نرخ مکالمه و پیامک خارج شبکه چنده؟
3.قیمت بسته های ماهانه با حجم زیر 2 گیگ

قیمتش 20 تومنه.یکی داره 12500 میدی ماهی 1.5 گیگ میده.قیمت مکالمه و پیامک رو نمیدونم

mohebronaldo
07-11-2015, 20:14
تست سرعت جدید رایتل.رشت پل جانبازان کوچه نوبهار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

isbn
08-11-2015, 01:19
سلام تهرانپارس کسی تست کرده ببینه نسل ۴ اوکی شده یا نه ؟ من سمت تیر انداز هستم فقط نسل ۳ میده که اونم یهو انتن میشه صفر یهو پر میشه و به همین ترتیب سرعت هم به زور ۳۰ کیلوبایت گوشیم نوت ۵ هست نکنه باند رایتل برای نسل ۴ رو پشتیبانی نمیکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم داغونترین وضعیت رو من دارم با رایتل
Sent from my SM-N920C using Tapatalk

bilmazlar
08-11-2015, 13:27
دوستان

رایتل هنوز هم مثل سابق برای سرعت‌های بالاتر از 128 کیلوبیت (حرفه‌ای) مدارک می‌خواد؟

ممنون

reza2700
08-11-2015, 13:29
دوستان

رایتل هنوز هم مثل سابق برای سرعت‌های بالاتر از 128 کیلوبیت (حرفه‌ای) مدارک می‌خواد؟

ممنون
نه دوست عزیز

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

*Forgotten*
08-11-2015, 15:55

من از نمایندگی گرفتم 30 تومن
اگه از سایت بگیرم کلا تا دم خونه 20 تومن در میاد یا پول پست هم اضافه میشه؟

- - - Updated - - -

stere1980
08-11-2015, 20:17
اشتباه بود

Armin.Computer
09-11-2015, 00:14
سلام دوستان
شهر ما ظاهرا به تازگی 4G رایتل فعال شده
ولی اصلا دیتا نداشتم
یعنی وصل می شدم ولی 1 کیلو هم رد نکرد
چرا؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
ولی اصلا دیتا نداشتم
چرا؟

bardia-vr
09-11-2015, 00:23
سلام دوستان
ولی اصلا دیتا نداشتم
چرا؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
ولی اصلا دیتا نداشتم
چرا؟
اوایل ممکنه دیتا رد و بدل نشه،بعد از یه مدت که از حالت تست خارج شد،مشکل حل میشه

matr!x_2008
09-11-2015, 01:15
رایتل نقشه تحت پوشش 4G نداره؟

mohebronaldo
09-11-2015, 09:03

- - - Updated - - -

بله دوستان گرفتند 20 تومن بود پست آورد دم خونه

*Forgotten*
09-11-2015, 13:11
بله دوستان گرفتند 20 تومن بود پست آورد دم خونه

سیم کارت فعال شدست دیگه !؟نیاز نیست که بریم نمایندگیش فعال کنیم ؟

- - - Updated - - -

Tornado2800
09-11-2015, 14:27

- - - Updated - - -
سلام
بله فعال شده می باشد
هنگام ثبت نام مشخصات از شما دریافت میگردد

eightskh
09-11-2015, 17:53
سلام دوستان
ولی اصلا دیتا نداشتم
چرا؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
ولی اصلا دیتا نداشتم
چرا؟
کدام استان؟

Armin.Computer
09-11-2015, 20:39
کدام استان؟

من خوزستان هستم
ظاهرا به تازگی وصل شده

mohebronaldo
10-11-2015, 00:01

- - - Updated - - -
شما اگه اینترنتی بخری پست میاره فعال هست

mohebronaldo
10-11-2015, 00:02
رایتل تو بعضی شهر ها در حال تست هست فعلا هم اجازه دسترسی رو نمیدن

*Forgotten*
10-11-2015, 11:04
بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل

OpenSignal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل

OpenSignal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

anti-military
10-11-2015, 16:28
رایتل بسته های حجم بالا داره؟ مثلا من ایرانسل 30 گیگ میخرم 60 تومن. حالا رایتل همچین بسته هایی داره؟

MOH@ND3S
10-11-2015, 19:14
رایتل بسته های حجم بالا داره؟ مثلا من ایرانسل 30 گیگ میخرم 60 تومن. حالا رایتل همچین بسته هایی داره؟

رو سیمکارت های دیتا بله.

----------------------------------

نقشه نقاط تحت پوشش رایتل آپدیت شد : 94/08/19

rz21
10-11-2015, 19:53
سرور ایران و خارج از ایران،Lte رایتل د مرکز شهر شیراز

mohebronaldo
13-11-2015, 10:21
سرور ایران و خارج از ایران،Lte رایتل د مرکز شهر شیراز
مثل سرعت پایه محدودش کردن.تست گرفته بودن دوستان بالای 40 مگابیت

saman123123
13-11-2015, 20:18
سلام.
3گیگ هدیه ساعات افت مصرف چیه؟

- - - Updated - - -

سلام.
3گیگ هدیه ساعات افت مصرف چیه؟

*Forgotten*
13-11-2015, 21:45
حذف---اضافه

*Forgotten*
13-11-2015, 21:46
من امروز در ساعات افت مصرف از سایت های download-ha و download-ir دانلود میکردم ولی سرعتم از 150 کیلو بالاتر نمیرقت البته سایت download-ir افتضاح تر بود بزور به 10 کیلو هم نمیرسید

بعد یه تست speedtest از سرور های خارجی گرفتم سرعتم 600 کیلو بود من به سرور های آسیاتک شک کردم و بعد از سایت soft-98 دانلود کردم دیدم سرعتم 600 کیلو هستش پس مشکل با کل سرور های آسیاتک نیست

کسی با این موارد برخورد نکرده!؟

italodance
14-11-2015, 08:26
از دیروز هیچ سایت خارجی باز نمیشه و در نتیجه اینترنت از کار افتاده ولی اینترانت درست و داخلی کار میکنه کسی چنین مشکلی ندیده و نداشته؟

bigbang001
14-11-2015, 08:59
از دیروز هیچ سایت خارجی باز نمیشه و در نتیجه اینترنت از کار افتاده ولی اینترانت درست و داخلی کار میکنه کسی چنین مشکلی ندیده و نداشته؟

نه مشکلی ندارم کار میکنه

Sent from my iPhone 6s+

stere1980
14-11-2015, 15:56
راست میگی بیشتر سایتهای خارجی و تعدادی از داخلی ها اصلا باز نمیشه

Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic

Tornado2800
14-11-2015, 23:03
من امروز در ساعات افت مصرف از سایت های download-ha و download-ir دانلود میکردم ولی سرعتم از 150 کیلو بالاتر نمیرقت البته سایت download-ir افتضاح تر بود بزور به 10 کیلو هم نمیرسید

بعد یه تست speedtest از سرور های خارجی گرفتم سرعتم 600 کیلو بود من به سرور های آسیاتک شک کردم و بعد از سایت soft-98 دانلود کردم دیدم سرعتم 600 کیلو هستش پس مشکل با کل سرور های آسیاتک نیست

سلام
دانلود امریست ۲ طرفه
و ممکنه سرور میزبانیشون مشکل داشتند

- - - Updated - - -

سلام
دانلود امریست ۲ طرفه

*Forgotten*
15-11-2015, 06:26
سلام
دانلود امریست ۲ طرفه

- - - Updated - - -

سلام
دانلود امریست ۲ طرفه

مشکلم با سایت دانلود ها حل شد ولی امشب وقتی میخاستم از یه سایت دیگه دانلود کنم دیدم باز همین آشه وهمین کاسه سرعت کامل رو نمیداد
باز بررسی کردم دیدم این سایتش هم سرورش مال آسیا تکه

حالا دو تا سوال پیش میاد :
فقط من این مشکل رو با سیم کارت رایتل و سرور های آسیا تک دارم!

و آیارایتل کلا با آسیا تک مشکل داره یا آسیاتک با رایتل مشکل دار!

enigma2
16-11-2015, 22:48
یک هفته ای است سرعت رایتل افتضاح شده بخصوص ساعت 7 عصر به بعد

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

*Forgotten*
17-11-2015, 17:57
سلام
این سیم کارت هدیه رو چطور میشه تحویل گرفت ؟؟

اینجا راهنمایی ایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در مورد سیم کارت هدیه وجود داره ولی گفته که کد هدیه اس ام اس میشه بعد از 72 ساعت

مشکل من اینه که سیم کارت دیتا رو توی مودم استفاده کردم و الان هم نمیدونم اس ام اس اومده یا نه
چطور سیم کارت هدیه رو پیگیری کنم؟

- - - Updated - - -

nevada123
17-11-2015, 18:14
سلام
این سیم کارت هدیه رو چطور میشه تحویل گرفت ؟؟

اینجا راهنمایی ایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در مورد سیم کارت هدیه وجود داره ولی گفته که کد هدیه اس ام اس میشه بعد از 72 ساعت

مشکل من اینه که سیم کارت دیتا رو توی مودم استفاده کردم و الان هم نمیدونم اس ام اس اومده یا نه
چطور سیم کارت هدیه رو پیگیری کنم؟

- - - Updated - - -

با 200 تماس بگیرید و با اپراتور صحبت کنید. من قبلا همین کار رو کردم.

bardia-vr
17-11-2015, 21:54

من که مشکلی ندارم،شاید توی منطقه شما بعد از ظهرها ترافیک بالا میره.

*Forgotten*
18-11-2015, 09:43
حذف.............

*Forgotten*
18-11-2015, 14:04

آره سرعت کلی برای منم پایین اومده با بهترین سیگنال 2 مگ میگیرم ولی چند روز پیش تا 12 مگ هم میگرفتم

stere1980
18-11-2015, 16:49
آره سرعت کلی برای منم پایین اومده با بهترین سیگنال 2 مگ میگیرم ولی چند روز پیش تا 12 مگ هم میگرفتم
خوبیش اینه که با رایتل در بدترین شرایط سرعت و دورترین نقطه با حتی یک خط آنتن ۵۰ تا ۶۰ کیلوبایت در ثانیه رو داری ولی با ایرانسل و همراه اول هیچ اطمینانی وجود ندارد که با فول آنتن بتونی حداقل ۵۰ رو داشته باشی ممکنه ۲ کیلوبایت داشته باشی یا ۲۰ مگابیت اصلا معلوم نیست

bardia-vr
18-11-2015, 19:31
خوبیش اینه که با رایتل در بدترین شرایط سرعت و دورترین نقطه با حتی یک خط آنتن ۵۰ تا ۶۰ کیلوبایت در ثانیه رو داری ولی با ایرانسل و همراه اول هیچ اطمینانی وجود ندارد که با فول آنتن بتونی حداقل ۵۰ رو داشته باشی ممکنه ۲ کیلوبایت داشته باشی یا ۲۰ مگابیت اصلا معلوم نیست

تایید می شود، و خوبی دیگه ای که داری پایداری شبکه هست اما نه مثل ایرانسل که در برخی خیابان ها فقط توجی هست و به کل آنتن تریجی میره

tak2750
19-11-2015, 13:04
ایا رایتل هنوز هم فکر میکنه که تنها شرکتی هست که تری جی داره؟
چرا قیمت های این شرکت اینقدر بالاست؟

- - - Updated - - -

chekho
19-11-2015, 16:26
رایتل یوسیم داره؟

fanoostalaei
19-11-2015, 16:28
رایتل یوسیم داره؟
همین سیم کارت ها یوسیم هستن

Sent from my Explorer A310e using Tapatalk

*Forgotten*
19-11-2015, 16:38

یعنی با این سیم کارت های دیتا 3.75G برای 4G هم میشه استفاده کرد؟

- - - Updated - - -

fanoostalaei
19-11-2015, 16:41

- - - Updated - - -

بله درسته میشه استفاده کرد

Armin.Computer
19-11-2015, 18:08

- - - Updated - - -

منم با سیم کارتش بدون تعویض تونستم به نسل 4 وصل بشم

bardia-vr
19-11-2015, 18:54

- - - Updated - - -

در اینکه باید قیمت تعرفه هارو کم کنه شکی نیست ،اما قیمت بسته های اپراتورهای دیگه مفت هم باشه گرونه،چون هنوز پایداری ندارن و پوشش تریجی ناقصه،اما رایتل ثبات خوبی داره

saman123123
20-11-2015, 12:18
سلام.
من بسته یک ماه 3+3 گرفتم که نوشته بود 3گیگ هدیه ساعات افت مصرف ،دیروز SMS اومد که اعتبار حجمیت به پایان رسید ،حالا سوالم اینه که اون سه گیگ هدیه چی شد این وسط؟
چون حساب کاربریو که چک کردم فقط2.9 گیگ استفاده شده؟

*Forgotten*
20-11-2015, 16:17
سلام.
من بسته یک ماه 3+3 گرفتم که نوشته بود 3گیگ هدیه ساعات افت مصرف ،دیروز SMS اومد که اعتبار حجمیت به پایان رسید ،حالا سوالم اینه که اون سه گیگ هدیه چی شد این وسط؟
چون حساب کاربریو که چک کردم فقط2.9 گیگ استفاده شده؟

اون 3 گیگ شبانه بوده که باید قبل پایان یافتن حجم اصلیت مصرفش کنی با پایان یافتن حجم اصلی (روزانه) حجم شبانه هم اگه مصرف نکنی میپره

mohebronaldo
20-11-2015, 19:46
دوستان برای شما هم پوشش داخلی رایتل مشکل داره.دکل بهم نزدیکه وقتی میرم تو اتاقم پنجره رو باز میکنم میبینم.نمیدونم جدیدن الان تو خونه سیگنالم 85- dbm هست.میرم لب پنجره سیگنالم میشه 61- dbm.زنگ هم زدم میگن داریم بروز رسانی میکنیم.الان نزدیک 1 ماهی میشه.بزور یه سایتی رو باز میکنه.بعدش هی آنتن یه خط کم میشه دوباره پر میشه

bardia-vr
20-11-2015, 22:09
دوستان برای شما هم پوشش داخلی رایتل مشکل داره.دکل بهم نزدیکه وقتی میرم تو اتاقم پنجره رو باز میکنم میبینم.نمیدونم جدیدن الان تو خونه سیگنالم 85- dbm هست.میرم لب پنجره سیگنالم میشه 61- dbm.زنگ هم زدم میگن داریم بروز رسانی میکنیم.الان نزدیک 1 ماهی میشه.بزور یه سایتی رو باز میکنه.بعدش هی آنتن یه خط کم میشه دوباره پر میشه
بله ،سیگنال داخلی برای من بین 99- تا 115- متغیر است اما برای مکالمه و اینترنت سرعت خوبه.سیگنال خارجی هم اندکی قویتر است.

mohebronaldo
20-11-2015, 22:14
بله ،سیگنال داخلی برای من بین 99- تا 115- متغیر است اما برای مکالمه و اینترنت سرعت خوبه.سیگنال خارجی هم اندکی قویتر است.
چرا اینجوری هست آخه.سرعتم هم خیلی پایین هست.حتی یه سایت معمولی هم باز نمیشه.یک خط آنتن میره بعد چند دقیقه دوباره میاد

bardia-vr
20-11-2015, 23:29
چرا اینجوری هست آخه.سرعتم هم خیلی پایین هست.حتی یه سایت معمولی هم باز نمیشه.یک خط آنتن میره بعد چند دقیقه دوباره میاد
برای من مشکلی نداره و سایت ها باز میشه در کل سرعت خوبه و حدود ۱۰۰ کیلوبایت میشه. ممکنه فاصله شما تا دکل زیاد باشه

stere1980
21-11-2015, 02:03
این هم از 4G رایتل که واقعاً هم از نظر پوشش و نفوذ داخل ساختمان و هم از نظر سرعت بسیار بسیار بهتر از ایرانسل تبلیغات چی و همراه اول بی خاصیت است. واقعا عالیه خیلی خوبه در داخل ساختمان ما که نه همراه اول نه ایرانسل اصلاپوشش 3G ندارن رایتل با چهار خط آنتن پوشش 4G داره [emoji1] [emoji106] [emoji1] [emoji106]
روی مودم آنلاک شده e5373 ایرانسل انداختم
ولی بسته ندارم تست نگرفتم با این کیفیت اگر تست بگیرم بدون بسته بیچاره میشم

و اینم بدون مودم در گوشی

tak2750
21-11-2015, 19:13
سلام
ایا رایتل دانلود شبانه داره؟
تعرفه اش چقدره؟
از کجا میشه طرح های اینترنتش رو دید؟

- - - Updated - - -

سلام
تعرفه اش چقدره؟

bardia-vr
21-11-2015, 21:42
سلام
تعرفه اش چقدره؟

- - - Updated - - -

سلام
تعرفه اش چقدره؟

stere1980
22-11-2015, 09:59
آقا یک چیز بسیار جالب توجه!
من گوشی رو گذاشتم در حالت اتوماتیک و خودش در بیشتر اوقات میره روی حالت 4G قرار می گیره و در این حالت مصرف باتری گوشی در حالت استند بای صفر میشه بعد از ۹ ساعت که من گوشی رو گذاشته بودم دیدم هنوز باتری ۱۰۰ درصد است و همچنان علامت Rightel 4G کنار علامت آنتن بود و در این حالت هم گوشی زنگ میخوره هم اس ام اس و به محض زنگ خوردن میره روی 3G و سپس دوباره برمیگرده روی 4G میمونه اصلا لذت بردم از این سیستمش، مصرف باتری روی 4G رایتل کاملا صفره واقعا! حتی خود 3G هم باز خیلی کمتر از 2G مصرف میکنه!
البته این مصرف در حالت استند بای هست وقتی از دیتا رو روشن کنید مصرف میره بالا.

bilmazlar
22-11-2015, 10:27
آقا یک چیز بسیار جالب توجه!
من گوشی رو گذاشتم در حالت اتوماتیک و خودش در بیشتر اوقات میره روی حالت 4G قرار می گیره و در این حالت مصرف باتری گوشی در حالت استند بای صفر میشه بعد از ۹ ساعت که من گوشی رو گذاشته بودم دیدم هنوز باتری ۱۰۰ درصد است و همچنان علامت Rightel 4G کنار علامت آنتن بود و در این حالت هم گوشی زنگ میخوره هم اس ام اس و به محض زنگ خوردن میره روی 3G و سپس دوباره برمیگرده روی 4G میمونه اصلا لذت بردم از این سیستمش، مصرف باتری روی 4G رایتل کاملا صفره واقعا! حتی خود 3G هم باز خیلی کمتر از 2G مصرف میکنه!
البته این مصرف در حالت استند بای هست وقتی از دیتا رو روشن کنید مصرف میره بالا.

راستش چیزی که من شنیدم در کل 3G مصرف باتریش از 2G و 4G بیشتره. یعنی 4G پیشرفت دو طرفه بوده. هم سرعت در دسترس بیشتر شده و هم مصرف باتری نسبت به نسل قبلش یعنی 4G خیلی بهینه‌تر.

اما 3G یکی از معایبش اینه که نسبت به نسل قبلش یعنی 2G مصرف باتری بیشتری داره.

bardia-vr
22-11-2015, 10:37
راستش چیزی که من شنیدم در کل 3G مصرف باتریش از 2G و 4G بیشتره. یعنی 4G پیشرفت دو طرفه بوده. هم سرعت در دسترس بیشتر شده و هم مصرف باتری نسبت به نسل قبلش یعنی 4G خیلی بهینه‌تر.

گوشی من با شبکه ایرانسل حتی توجی باطری خالی می کرد،اما با شبکه رایتل مصرف باطریم هم بهینه شده.

stere1980
22-11-2015, 11:25

صحبت شما درسته آره
من چند روزه دارم تست میکنم به همین نتیجه رسیدم
کمترین مصرف باتری در 4G رایتل وجود داره تقریبا صفر درصد، این خیلی عالیه!
اپراتورهای دیگه فکر نکنم هرگز به پای رایتل برسن بدلیل در اختیار نداشتن فرکانس های پایین که نفوذ و بردشون کمتر از نصف رایتل هست
همراه اول که اصلا تعطیله نقشه پوششش هم دروغکی هست ایرانسل هم یه حقه باز دروغگو هست هرجا که منفی ۱۱۰ دسیبل هم سیگنال میده جزو نقشه پوشش حساب کرده اون هم فضای بیرونی تازه!

stere1980
22-11-2015, 11:27
گوشی من با شبکه ایرانسل حتی توجی باطری خالی می کرد،اما با شبکه رایتل مصرف باطریم هم بهینه شده.
آفرین همینطوره که میگی الان من از رومینگ رایتل روی همراه اول که استفاده میکنم باتری زودتر از 3G رایتل تموم میشه

حیزون
22-11-2015, 11:54
دوست گرامی ، 4g رایتل الان فقط تو تهرانه ؟ یا شهرستانام میگیره ؟!

mohebronaldo
22-11-2015, 12:08
برای من مشکلی نداره و سایت ها باز میشه در کل سرعت خوبه و حدود ۱۰۰ کیلوبایت میشه. ممکنه فاصله شما تا دکل زیاد باشه
نه زیاد.لب پنجره دکل معلومه نمیدونم چرا تو خونه اینجوریه.میرم بیرون میره رو 65

bilmazlar
22-11-2015, 12:13
من امروز با 4G رایتل و ساعت 7:45 صبح تو تهران، حوالی پاسداران و نوبنیاد، تو اسپیدتست داخلی سرعت‌های 5.0 , 1.2 مگابیت در ثانیه رو به ترتیب برای دانلود و آپلود گرفتم.

به نظر می‌رسه که برای سرعت سقف گذاشتن روی 4G رایتل.

Armin.Computer
22-11-2015, 12:15
دوست گرامی ، 4g رایتل الان فقط تو تهرانه ؟ یا شهرستانام میگیره ؟!

من خودم در شهرستان هستم
رایتل نسل 4 داره

حیزون
22-11-2015, 12:19
من خودم در شهرستان هستم
رایتل نسل 4 داره

یعنی من الان سیم کارت رایتل بزارم رو مودم تی پی لینک 4 جی ، میگیره ؟! نسل 3 تو خونه ی ما پوشش کامل داره ولی پینگش خیلی بالاست نسبت به اپراتور دوم ...

Armin.Computer
22-11-2015, 12:21
یعنی من الان سیم کارت رایتل بزارم رو مودم تی پی لینک 4 جی ، میگیره ؟! نسل 3 تو خونه ی ما پوشش کامل داره ولی پینگش خیلی بالاست نسبت به اپراتور دوم ...

راستش من با همین سیم کارت ها فورجی گرفتم
شما تست کن ببین

حیزون
22-11-2015, 12:30
راستش من با همین سیم کارت ها فورجی گرفتم
شما تست کن ببین

من که گذاشتم نشد ، سیم کارتهاشم که شما میگین یو سیم هستن و احتیاج به تبدیل نداره؟ حتما شهر ما نیومده هنوز
البته طول چیپ ست سیم کارتش به نظر میرسه یه کم بیشتر از یو سیم ایرانسل باشه ، شاید مال من چون قدیمیه یو سیم نیست ؟

fafool70
22-11-2015, 12:49
این هم از 4G رایتل که واقعاً هم از نظر پوشش و نفوذ داخل ساختمان و هم از نظر سرعت بسیار بسیار بهتر از ایرانسل تبلیغات چی و همراه اول بی خاصیت است. واقعا عالیه خیلی خوبه در داخل ساختمان ما که نه همراه اول نه ایرانسل اصلاپوشش 3G ندارن رایتل با چهار خط آنتن پوشش 4G داره [emoji1] [emoji106] [emoji1] [emoji106]
روی مودم آنلاک شده e5373 ایرانسل انداختم
ولی بسته ندارم تست نگرفتم با این کیفیت اگر تست بگیرم بدون بسته بیچاره میشم

و اینم بدون مودم در گوشی

نحوه آنلاک کردن مودم رو از کجا گیر اوردی؟؟ لینکی چیزی داره بده ببینیم بی زحمت .

Tornado2800
22-11-2015, 13:01
من که گذاشتم نشد ، سیم کارتهاشم که شما میگین یو سیم هستن و احتیاج به تبدیل نداره؟ حتما شهر ما نیومده هنوز
البته طول چیپ ست سیم کارتش به نظر میرسه یه کم بیشتر از یو سیم ایرانسل باشه ، شاید مال من چون قدیمیه یو سیم نیست ؟

سلام
من هم تهران تونستم با همین سیمکارت به 4g متصل بشم

IVAN
22-11-2015, 13:06

stere1980
22-11-2015, 14:44
آره لینکش همونه مه دوستمون گذاشت[emoji1] [emoji106]

naser.051
22-11-2015, 21:06
قیمت بسته های اینترنت رایتل اصلا معقول نیست خیلی گرونه؟

- - - Updated - - -

قیمت بسته های اینترنت رایتل اصلا معقول نیست خیلی گرونه؟

Armin.Computer
22-11-2015, 21:28

سرچ کردی؟
من از سرچ فهمیدم نسل 4 اومده

stere1980
23-11-2015, 03:18
این هم تست 4G و 3G رایتل

- - - Updated - - -

mohebronaldo
23-11-2015, 08:54
این هم تست 4G و 3G رایتل

- - - Updated - - -
کدوم نسل 3 هست کدوم 4.انگار رایتل سرعت رو محدود کرده.قبلا سرعت بالاتری میداد

mohebronaldo
23-11-2015, 08:55
سرچ کردی؟
اینجا نیومده هنوز چند بار سرچ زدم فقط نسل 3 پیدا میکنه

ak313
23-11-2015, 12:04
این هم تست 4G و 3G رایتل

- - - Updated - - -

اگر واقعا رایتل بخواهد 4 جی رو روی 4 5 مگ محدود کنه به نظر که مسخره میاد همون تری جیش ده مگ میداد دیگه چه کاری بره 4 جی
الان با ایرانسل من سی مگ هم می گیرم. فقط حیف که ایرانسل استیبل نیست و توی ساعت شلوغی تک کانکشنش فوق افتضاح میشه و الا با سیگنال خوب توی دانلود سرعت خوبی بهت می تونه بده این طرحهای ارزونشم شبکه رو شلوغ می کنه.
اینها نمونه های تست 4 جی ایرانسله
خلاصه کلام فعلا ایرانسل برای دانلود قابل قبوله نه اینترنت اصلی

stere1980
23-11-2015, 12:34
کدوم نسل 3 هست کدوم 4.انگار رایتل سرعت رو محدود کرده.قبلا سرعت بالاتری میداد
اونی که بیشتره نسل چهاره

stere1980
23-11-2015, 13:13
اگر واقعا رایتل بخواهد 4 جی رو روی 4 5 مگ محدود کنه به نظر که مسخره میاد همون تری جیش ده مگ میداد دیگه چه کاری بره 4 جی
الان با ایرانسل من سی مگ هم می گیرم. فقط حیف که ایرانسل استیبل نیست و توی ساعت شلوغی تک کانکشنش فوق افتضاح میشه و الا با سیگنال خوب توی دانلود سرعت خوبی بهت می تونه بده این طرحهای ارزونشم شبکه رو شلوغ می کنه.
اینها نمونه های تست 4 جی ایرانسله
خلاصه کلام فعلا ایرانسل برای دانلود قابل قبوله نه اینترنت اصلی

به نظر من ۴ یا ۵ مگ دائمی رایتل خیلی بهتر از وضع آشفته و نامعلوم ایرانسل هست
شما در جاده هم با برد بسیار بالای آنتن های رایتل نسل سه دائمی و مطمئن دارید و پوشش داخل ساختمان خوب هم دارید ولی در مورد ایرانسل اصلا چنین چیزایی نیست
من وسط جنگل های بندرانزلی و هشتپر سرعت ۲ مگ رایتل داشتم ولی ایرانسل و همراه اول قطعا بدلیل در دست نداشتن فرکانس ۹۰۰ مجبور به ایجاد سایت های بسیار بیشتری هستند که این کار را نیز نخواهند کرد.
همراه اول و ایرانسل هیچ وقت جاهای پرت رو تحت پوشش 3G 4G قرار نمیدهند.
برای مثال من در طول جاده حتی تا بعد از امام زاده هاشم در جاده هراز پوشش 3G رایتل داشتم.

*Forgotten*
23-11-2015, 21:33
سلام
کسی با بازیابی کمه عبور مشکل نداره ؟
کد بازیابی رو نه اس ام اس میکنه نه ایمیل

- - - Updated - - -

سلام

ODADO
23-11-2015, 22:37
سلام دوستان.

شبانه رایتل از چه ساعتی دقیقا شروع میشه؟میخوام هدیه شبانه رو استفاده کنم میترسم از حجم روزانه کم کنه.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

شبانه رایتل از چه ساعتی دقیقا شروع میشه؟میخوام هدیه شبانه رو استفاده کنم میترسم از حجم روزانه کم کنه.

Poiuy021
23-11-2015, 23:20
سلام دوستان.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

از ساعت دو تا هشت صبح

فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk

mohebronaldo
24-11-2015, 08:57
به نظر من ۴ یا ۵ مگ دائمی رایتل خیلی بهتر از وضع آشفته و نامعلوم ایرانسل هست
شما در جاده هم با برد بسیار بالای آنتن های رایتل نسل سه دائمی و مطمئن دارید و پوشش داخل ساختمان خوب هم دارید ولی در مورد ایرانسل اصلا چنین چیزایی نیست
من وسط جنگل های بندرانزلی و هشتپر سرعت ۲ مگ رایتل داشتم ولی ایرانسل و همراه اول قطعا بدلیل در دست نداشتن فرکانس ۹۰۰ مجبور به ایجاد سایت های بسیار بیشتری هستند که این کار را نیز نخواهند کرد.
همراه اول و ایرانسل هیچ وقت جاهای پرت رو تحت پوشش 3G 4G قرار نمیدهند.
برای مثال من در طول جاده حتی تا بعد از امام زاده هاشم در جاده هراز پوشش 3G رایتل داشتم.

چون رایتل فقط نسل 3 داره به خاطر همینم هست.دیشب تو محل با گوشی دوستم که توش سیم کارت رایتل داشت یه فایل 1.85 گیگابایتی در عرض 35 دقیقه دانلود شد با رایتل.ایرانسل سرعتش داغون بود از 70 80 بالاتر نمیرفت.همراه اول که هی ضعیف و قوی میشد آنتن.سرعتش هم 65 بود

mohebronaldo
24-11-2015, 08:58
سلام

- - - Updated - - -

سلام
نه مال من مشکل نداره کدش میاد.اگه نمیشه یکم صبر کنید میاد.اگه نیومد زنگ بزنید اپراتور

*Forgotten*
25-11-2015, 05:24
نه مال من مشکل نداره کدش میاد.اگه نمیشه یکم صبر کنید میاد.اگه نیومد زنگ بزنید اپراتور

والا یه 10 تا درخواست فرستادم + درخاست با کد های دستوری و بعد از حدود 2 ساعت یکدفعه همه درخاست هام سرازیز شد 2 دقیقه تمام برام پیام میومد :n02:
احتمالا یه مشکل منطقه ای بوده

حیزون
25-11-2015, 06:19
سرچ کردی؟

نه سرچ تو کرمان جواب نمیده ، کرمان خیلی آپ تو دیت نیست که فوری خبرو منتشر کنن

ولی یه سایت هست مربوط به GSM ؟ که نقشه هاش از نقشه ی ایرانسل و رایتل و همراه اول توپ تره یعنی کل ایرانو نشون میده بعد 3 جی 4 جی 2 جی و اپراتور رو میتونی انتخاب یا حذف کنی با تیک ، بعد مناطق تحت پوشش رو نشون میده ، که احتمالا کامپیوتریزه هست یعنی دستی آپدیت نمیشه

فکر کنم این بود:

اپراتورهای جهانی رو هم نشون میده

4جی رایتل به عنوان نمونه

شما حتما شیراز هستین ؟

bilmazlar
25-11-2015, 08:23
چون رایتل فقط نسل 3 داره به خاطر همینم هست.دیشب تو محل با گوشی دوستم که توش سیم کارت رایتل داشت یه فایل 1.85 گیگابایتی در عرض 35 دقیقه دانلود شد با رایتل.ایرانسل سرعتش داغون بود از 70 80 بالاتر نمیرفت.همراه اول که هی ضعیف و قوی میشد آنتن.سرعتش هم 65 بود

ولی من رایتل 4G هم استفاده کردم.

حتی تو خونه ما که کلن هر سه تا اپراتور پوشش خیلی ضعیفی دارن، وقتی که مودم هواووی 4G رو با سیم‌کارت رایتل روشن می‌کنم تا حدود 1 دقیقه روی 4G رایتل با اسم IRN 20 فکر می‌آره. اما چون ما در حاشیه امواج هستیم پایدار نیست و از اون می‌پره روی 3G رایتل. البته همین 3G هم پایدار نیست و فقط یه گوشه‌های خیلی محدودی از خونه ارتباطش می‌مونه اونم با مودم.

مودم رو سر کارم تو حوالی پاسداران تهران هم چک کردم. اکثر اوقات روی 4G می‌مونه ولی سرعت روی 5مگابیت دانلود و 1مگابیت آپلود محدود شده.

bardia-vr
25-11-2015, 08:42
فکر میکنید چه زمانی رایتل، مترو تهران رو هم تحت پوشش قرار بده؟

mohebronaldo
25-11-2015, 08:42
ولی من رایتل 4G هم استفاده کردم.

حتی تو خونه ما که کلن هر سه تا اپراتور پوشش خیلی ضعیفی دارن، وقتی که مودم هواووی 4G رو با سیم‌کارت رایتل روشن می‌کنم تا حدود 1 دقیقه روی 4G رایتل با اسم IRN 20 فکر می‌آره. اما چون ما در حاشیه امواج هستیم پایدار نیست و از اون می‌پره روی 3G رایتل. البته همین 3G هم پایدار نیست و فقط یه گوشه‌های خیلی محدودی از خونه ارتباطش می‌مونه اونم با مودم.

مودم رو سر کارم تو حوالی پاسداران تهران هم چک کردم. اکثر اوقات روی 4G می‌مونه ولی سرعت روی 5مگابیت دانلود و 1مگابیت آپلود محدود شده.
منم در تعجبم.سرعت نسل 3 رایتل هم روی 4 5 مگابیت ثابته بالاتر نمیره.شما اگه برید صفحه های قبل رو ببینید 28 مگابیت با نسل 3 و 4 گرفته شده.جدیدن نمیدونم چرا اینجوری کردن.به نظر من بزاری روی نسل 3 بهتره آنتن دهیش

Armin.Computer
25-11-2015, 11:17

ولی یه سایت هست مربوط به GSM ؟ که نقشه هاش از نقشه ی ایرانسل و رایتل و همراه اول توپ تره یعنی کل ایرانو نشون میده بعد 3 جی 4 جی 2 جی و اپراتور رو میتونی انتخاب یا حذف کنی با تیک ، بعد مناطق تحت پوشش رو نشون میده ، که احتمالا کامپیوتریزه هست یعنی دستی آپدیت نمیشه

فکر کنم این بود:

4جی رایتل به عنوان نمونه

شما حتما شیراز هستین ؟

سلام
من خوزستان هستم
+
این لینک هایی که دادید خیلی شبیه به opensignal هست
این سایت رو نگاه کنید

- - - Updated - - -

فکر کنم این بود:

4جی رایتل به عنوان نمونه

شما حتما شیراز هستین ؟

سلام
من خوزستان هستم
+
این لینک هایی که دادید خیلی شبیه به opensignal هست
این سایت رو نگاه کنید

stere1980
26-11-2015, 02:53
نسل سوم رایتل همینطوری یوهویی [emoji1] [emoji106]

mohebronaldo
26-11-2015, 10:44
نسل سوم رایتل همینطوری یوهویی [emoji1] [emoji106]

اینجا سرعت حرفه ای تا 5 مگابیت بیشتر نمیره.چرا اونجا اینجوریه

tak2750
26-11-2015, 12:55
سلام
الان مقرون به صرفه ترین بسته رایتل برای دانلود چیه؟
با چه سیم کارت هایی کار میکنه؟

Poiuy021
26-11-2015, 13:03
سلام
الان مقرون به صرفه ترین بسته رایتل برای دانلود چیه؟
با چه سیم کارت هایی کار میکنه؟
سیمکارت دیتا بسته شبانه ۳۰ گیگ ده تومن

Sent from my Vsun H9 using Tapatalk

tak2750
26-11-2015, 13:09
سیمکارت دیتا بسته شبانه ۳۰ گیگ ده تومن

Sent from my Vsun H9 using Tapatalk

ممنونم.
پس از بسته شبانه همراه اول هم ازرون تر تموم .
سرعت داتلودش چطوره؟
قیمت سیم کارت دیتا چقدره؟
الان 4 تا سیم کارت رایتل دارم.ولی هیچ کدوم دیتا نیستند :( :n28:

number-1
26-11-2015, 20:14
مگه سرعت بسته پایه با حرفه ای فرقی میکنه؟

stere1980
26-11-2015, 20:21
اینجا سرعت حرفه ای تا 5 مگابیت بیشتر نمیره.چرا اونجا اینجوریه
اونطوری که من تست کردم شصت درصد اوقات حداکثر سرعت ۵ مگ هست و سی درصد اوقات ۸ مگ و ده درصد هم قاطی[emoji1] [emoji106]

ESPSV
26-11-2015, 20:54
تست رایتل اصفهان
نشد تست بذارم خطا میده
سرعت دانلود از سرور ایران 2 مگابیت
پینگ تا تهران 150 میلی ثانیه
در کل فاجعه

stere1980
26-11-2015, 22:20
اینم یه تست همین الان

mohebronaldo
26-11-2015, 23:51
اونطوری که من تست کردم شصت درصد اوقات حداکثر سرعت ۵ مگ هست و سی درصد اوقات ۸ مگ و ده درصد هم قاطی[emoji1] [emoji106]

مگه جا با جا فرق داره مگه.هر جا یه سرعت میده.شما همونجا تست کردی 8 مگابیت داد

stere1980
27-11-2015, 04:43
مگه جا با جا فرق داره مگه.هر جا یه سرعت میده.شما همونجا تست کردی 8 مگابیت داد
بله همون جا همون مکان در ساعت های مختلف سرعتهای متفاوت میده بیشتر همون ۵مگ هست گاهی میشه ۸ مگ نمی دونم روی چه حسابی!

Soroush-S
27-11-2015, 10:47
امکان خرید شماره دلخواه سیمکارن اعتباری رایتل وجود داره؟

Sent from my G3 using Tapatalk

mohebronaldo
27-11-2015, 10:50
امکان خرید شماره دلخواه سیمکارن اعتباری رایتل وجود داره؟

بله تو سایت رایتل شما برید هست

Soroush-S
27-11-2015, 10:51
بله تو سایت رایتل شما برید هست
شرمنده.لینکشو میدی.چون فقط دائمی پیدا کردم داخل سایت رایتل

ESPSV
27-11-2015, 16:41

- - - Updated - - -

Soroush-S
27-11-2015, 16:46

- - - Updated - - -

متشکر.ولی برا دایمیه این لینک. ضمنا ساعت افت مصرف رایتل چه ساعتیه؟

bardia-vr
27-11-2015, 17:08

ساعت افت مصرف از ۲ بامداد تا ۸ صبح

mohebronaldo
27-11-2015, 20:53

بله فقط دایمی هست فعلا اعتباری نذاشتن

k1ozil
28-11-2015, 15:15
مزیت سیم کارت دیتا نسبت به اعتباری چیه ؟؟؟
بسته هاش فرق دارن؟؟؟

bardia-vr
28-11-2015, 15:49
مزیت سیم کارت دیتا نسبت به اعتباری چیه ؟؟؟
بسته هاش فرق دارن؟؟؟

بسته های سیم کارت های دیتا متنوع ترند.

Poiuy021
28-11-2015, 17:21
پاریس
تهران
تا حلا همچین پینگی از رایتل ندیدم

ak313
28-11-2015, 19:32
نتیجه چند دقیقه کار کردن با رایتل
دانلود یک مگابایت
تک کانکشنش واقعا خوبه

ak313
28-11-2015, 21:35
پروانه 4G رایتل 80 میلیارد تومان شد

سرانجام کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با ارائه خدمات 4G رایتل به شکل تجاری موافقت و حق ارتقای پروانه این اپراتور را 80 میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش تسنیم، نهم شهریور ماه سال جاری طی مراسمی رسمی پروانه شرکت خدمات ارتباطی رایتل به شکل آزمایشی وارد نسل LTE و LTE-Advanced شد.

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مجوز آزمایشی به این اپراتور، خطاب به مدیر عامل رایتل نوشته است:

"با توجه به مصوبه شماره یک جلسه شماره 220 مورخ 94/6/8 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص ارتقا پروانه فعالیت رایتل برای ارائه خدمات تلفن باند پهن مبتنی بر فناوری نسل چهارم از قبیل LTE و LTE-Advanced براساس استانداردهای ITU و 3GPP، این شرکت می‌تواند یک پروژه آزمایشی برای تست تجهیزات و شبکه بدون بهره‌برداری تجاری و واگذاری خدمات به صورت عمومی به مدت حداکثر 2 ماه از تاریخ این نامه(94/6/9)، در شهرهای تهران، کرج و کیش در نقاط تعیین شده در فهرست پیوست اجرا کند.

بهره‌برداری تجاری و واگذاری خدمات به صورت عمومی و خارج از نقاط فوق، صرفا پس از تصویب شرایط و ضوابط ارتقا پروانه آن شرکت در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و تنظیم الحاقیه مربوطه و امضا و مبادله آن امکانپذیر بوده و هرگونه تبلیغات تجاری در خصوص این شبکه در دوره اجرای آزمایشی مجاز نیست."

در اعطای مجوز ارتقای آزمایشی پروانه این شرکت همچون دو اپراتور دیگر (همراه اول و ایرانسل) برخورد نشد زیرا همراه اول و ایرانسل در زمان موافقت کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ورود آزمایشی به نسل‌های بالاتر ارتباطی، با الحاقیه‌ای تحت عنوان حق لایسنس نسل‌های جدید ارتباطی روبرو شدند که به تأیید هیات دولت هم رسید.

لذا به هر دو اپراتور اول و دوم موبایل پیش از تست نسل‌های جدید ارتباطی گفته شد که برای ارتقای پروانه باید رقم 300 میلیارد تومان را به حساب خزانه دولت واریز کنند.

بعد از ارتقای آزمایشی پروانه رایتل، مدام وعده داده شد که طی هفته‌های آینده حق ارتقای پروانه این اپراتور در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعیین شود اما با گذشت بیش از دو ماه از ارتقای پروانه آزمایشی رایتل، این رقم تعیین نشد.

نکته قابل تأمل دیگر این است که اگر به مجوز آزمایشی نگاهی بیندازیم متوجه می‌شویم که مدت زمان بهره‌برداری آزمایشی و تست رایتل در نسل چهارم به پابان رسیده است؛ بنابراین اگر حق لایسنس آن تعیین نمی‌شد به مثابه این بود که رگولاتور با خدمات پایلوت این اپراتور موافقت نکرده است.

حال با گذشت چند ماه تأخیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، حق لایسنس رایتل برای ارائه خدمات نسل‌های چهارم و LTE Advanced را تعیین و آن را 80 میلیارد تومان تصویب کرده است.

پیش از این صادق عباسی شاهکوه - معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه رگولاتوری- با تأکید بر اینکه تا زمان خروجی کمیسیون نمی‌توانم رقم پیشنهادی را اعلام کنم به تسنیم گفته بود که رقم حق پروانه اپراتور سوم کمتر از نصف حق ارتقای پروانه دو اپراتور دیگر یعنی رقم 300 میلیارد تومان است که البته تا روز امضا در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ممکن است پیشنهادات دیگری هم مطرح و نهایتا آنها تصویب شود.

saman123123
30-11-2015, 12:52
سلام.

من الان تو یک هفته مجبور شدم دو بار بسته سه گیگی حرفه ای بگیرم که متاسفانه بعد از یک روز اس ام اس میومد که حجم شما به پایان رسید!
بار اول دقت نکردم و دوباره بسته رو خریداری کردم الان باز یه اس ام اس اومد که حجم به پایان رسید!!!!!
وقتی میرم تو پنل 2گیگ حجم نشون میده که نمیدونم اون 1 گیگ واقعا چطوری مصرف شده چون Data Usage رو که چک کردم تو گوشی کلا 250 مگ مصرف داشتم!!
نمیدونم چی شده هی اس ام اس میاد تموم شده بعد میرم تو پنل میبینم تموم نشده ولی خیلی کم کرده!!
چه راه حلی دارین برای این موضوع؟

- - - Updated - - -

سلام.

من الان تو یک هفته مجبور شدم دو بار بسته سه گیگی حرفه ای بگیرم که متاسفانه بعد از یک روز اس ام اس میومد که حجم شما به پایان رسید!
بار اول دقت نکردم و دوباره بسته رو خریداری کردم الان باز یه اس ام اس اومد که حجم به پایان رسید!!!!!
وقتی میرم تو پنل 2گیگ حجم نشون میده که نمیدونم اون 1 گیگ واقعا چطوری مصرف شده چون Data Usage رو که چک کردم تو گوشی کلا 250 مگ مصرف داشتم!!
نمیدونم چی شده هی اس ام اس میاد تموم شده بعد میرم تو پنل میبینم تموم نشده ولی خیلی کم کرده!!

mohebronaldo
30-11-2015, 15:32
سلام.

- - - Updated - - -

سلام.

شاید نرم افزاری نصب کردید بطور خودکار برنامه هاتون رو بروز رسانی میکنه.من موندم چی بگم.یه نرم افزاری هست نشون میده چقدر حجم استفاده کردید.اونو نصب کنید بهتون نشون میده.یه زنگ هم به اپراتور بزنید

Globe
30-11-2015, 18:05
اینترنت 3G رایتل:

iDownload & iGame
30-11-2015, 18:09
ظاهرا" در تهران رسیو 4G رایتل روی 5 مگابیت و سندش روی 1 مگابیت محدود شده (بسته حرفه ای)
ولی در عوض ثبات خوبی داره.

bardia-vr
30-11-2015, 18:18
ظاهرا" در تهران سند 4G رایتل روی 5 مگابیت و رسیوش روی 1 مگابیت محدود شده (بسته حرفه ای)
ولی در عوض ثبات خوبی داره.
۴جی رایتل، پینگ بسیار خوبی داره

iDownload & iGame
30-11-2015, 22:14
۴جی رایتل، پینگ بسیار خوبی داره
بله پینگش خیلی خوبه و بنظر بنده کار خوبی کرده که سرعت رو محدود کرده چون باعث حفظ کیفیت میشه.
(در ضمن بنده در پست قبلیم جای سند و رسیو رو اشتباه نوشته بودم که تصحیحش کردم، لطفا" شما هم نقل قول بنده رو تصحیح بفرمایید)

mohebronaldo
01-12-2015, 08:28
اینترنت 3G رایتل:

کدوم بسته هست پایه یا حرفه ای

MOH@ND3S
01-12-2015, 13:01
رایتل 4G .. آبشار تهران ( پایین آنتن نمیده ، تو ارتفاع بالا از یه دکلی که 7 کیلومتر باهام فاصله داشت آنتن اومد )

Globe
01-12-2015, 14:27
کدوم بسته هست پایه یا حرفه ای
بسته حرفه ای یک روزه 1.2 گیگ

mohebronaldo
01-12-2015, 15:23
بسته حرفه ای یک روزه 1.2 گیگ
سرعت رایتل اینجا 450 هست با بسته حرفه ای.به شما سرعت خوبی میده

sasan.69
02-12-2015, 19:14
بسته 3+3 15تومنی زدم..ساعت غیر اوج مصرف از چه ساعتی شروع میشه؟

bardia-vr
02-12-2015, 22:41
بسته 3+3 15تومنی زدم..ساعت غیر اوج مصرف از چه ساعتی شروع میشه؟
از ۲ بامداد تا ۸ صبح

stere1980
03-12-2015, 03:28
رایتل 4G .. آبشار تهران ( پایین آنتن نمیده ، تو ارتفاع بالا از یه دکلی که 7 کیلومتر باهام فاصله داشت آنتن اومد )

خوبه از باند ۳ فرکانس ۱۸۰۰ استفاده کرده عالیه :n01:

nima.g22
04-12-2015, 00:43
سلام
من یه بسته 30 گیگی شبانه میخوام فعال کنم میگه موجودی کافی نیست در صورتی که 10 هزار و خورده ای تو حسابم هست

سیمکارتم دیتا هست و قبلا دو بار این بسته رو فعال کرده بودم ولی الان نمیشه

مشکل کجاست دوستان؟

tak2750
04-12-2015, 08:10
سلام
ایا می تونم سیم کارت دیتا بخرم و اونو توی گوشی بندازم و با گوشی دانلود کنم/؟
یا اینکه سیم کارت دیتا رو فقط میشه با دانگل استفاده کرد ؟

Poiuy021
04-12-2015, 08:12
سلام
ایا می تونم سیم کارت دیتا بخرم و اونو توی گوشی بندازم و با گوشی دانلود کنم/؟
یا اینکه سیم کارت دیتا رو فقط میشه با دانگل استفاده کرد ؟
بله میشه مشکلی نداره

mohebronaldo
04-12-2015, 11:35
سلام
من یه بسته 30 گیگی شبانه میخوام فعال کنم میگه موجودی کافی نیست در صورتی که 10 هزار و خورده ای تو حسابم هست

سیمکارتم دیتا هست و قبلا دو بار این بسته رو فعال کرده بودم ولی الان نمیشه

مشکل کجاست دوستان؟
شما بسته فعالی داری الان رو خطت

stere1980
06-12-2015, 01:05
نسل چهار رایتل با مودم 4G

stere1980
06-12-2015, 03:28
نسل چهار رایتل با مودم 4G در نیمه شب

hermione
06-12-2015, 13:24
رایتل اولین ارایه دهنده اینترنت پرسرعت همراه، به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو و به‌منظور فراهم آوردن فرصت استفاده از خدمات نسل‌های نوین شبکه تلفن همراه با مقرون به‌صرفه ترین و منحصر به‌فردترین بسته‌ها، طرح دانشجو را ویژه دانشجویان سراسر کشور با بسته آغازین استثنایی و با 75 درصد تخفیف عرضه می‌کند. در این طرح کلیه دانشجویان می‌توانند اقدام به خرید سیم‌کارت اعتباری رایتل به شرح زیر نمایند.
جهت بهره‌مندی از این طرح، شما دانشجویان عزیز می‌توانید از تاریخ 14 الی 17 آذر تنها با پرداخت 5,000 تومان ضمن دریافت یک عدد سیم‌کارت اعتباری با مزایای طرح دانشجو، یک عدد سیم‌کارت اعتباری یا دیتای هدیه نیز دریافت نمایید.

مزایای طرح دانشجودریافت سیم‌کارت اعتباری به همراه 90 روز بهره‌مندی از هدایای رایتل شامل :
12گیگابابت اینترنت (6 + 6 گیگابایت ساعت افت مصرف)
تماس صوتی درون شبکه نامحدود
پیامک درون شبکه نامحدود

saman02
06-12-2015, 13:47
رایتل اولین ارایه دهنده اینترنت پرسرعت همراه، به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو و به‌منظور فراهم آوردن فرصت استفاده از خدمات نسل‌های نوین شبکه تلفن همراه با مقرون به‌صرفه ترین و منحصر به‌فردترین بسته‌ها، طرح دانشجو را ویژه دانشجویان سراسر کشور با بسته آغازین استثنایی و با 75 درصد تخفیف عرضه می‌کند. در این طرح کلیه دانشجویان می‌توانند اقدام به خرید سیم‌کارت اعتباری رایتل به شرح زیر نمایند.
جهت بهره‌مندی از این طرح، شما دانشجویان عزیز می‌توانید از تاریخ 14 الی 17 آذر تنها با پرداخت 5,000 تومان ضمن دریافت یک عدد سیم‌کارت اعتباری با مزایای طرح دانشجو، یک عدد سیم‌کارت اعتباری یا دیتای هدیه نیز دریافت نمایید.

مزایای طرح دانشجودریافت سیم‌کارت اعتباری به همراه 90 روز بهره‌مندی از هدایای رایتل شامل :
12گیگابابت اینترنت (6 + 6 گیگابایت ساعت افت مصرف)
تماس صوتی درون شبکه نامحدود
پیامک درون شبکه نامحدود

چند روز طول ميكشه تا به دستمون برسه؟؟ موقع تحويل مدركى چيزى ميخواد؟ و اخر اينكه اين سيم كارتها 4g هستن؟؟

hermione
06-12-2015, 14:26
چند روز طول ميكشه تا به دستمون برسه؟؟ موقع تحويل مدركى چيزى ميخواد؟ و اخر اينكه اين سيم كارتها 4g هستن؟؟

اطلاعی از جزییاتش ندارم صرفا خبرو دیدم توی سایتش گفتم بذارم اینجا.

از سایتش چک کنید.

iDownload & iGame
06-12-2015, 14:45
4G رایتل/ تهران/ بسته حرفه ای 3 گیگ + 3 گیگ/ Modem USB E3372 Huawei+ Router TP-Lnik MR3020:

mohebronaldo
06-12-2015, 16:22
نسل چهار رایتل با مودم 4G در نیمه شب

سرعت رایتل در نسل 4 و 3 هیچ فرقی نداره همه یکی هستن

mohebronaldo
06-12-2015, 16:24
4G رایتل/ تهران/ بسته حرفه ای 3 گیگ + 3 گیگ/ Modem USB E3372 Huawei+ Router TP-Lnik MR3020:

اوه اوه اوه عجب سرعتی خوب منم بسته 3 گیگ داشتم این سرعت رو نمیداد بهم بهترین سرعت سر 5 مگابیت بود

Armin.Computer
06-12-2015, 17:06
رایتل یکم تنوع در بسته ها بده بد نیست!

iDownload & iGame
06-12-2015, 17:47
اوه اوه اوه عجب سرعتی خوب منم بسته 3 گیگ داشتم این سرعت رو نمیداد بهم بهترین سرعت سر 5 مگابیت بود
بنده هم هفته پیش تست کردم سرعت روی 5 مگابیت رسیو و یک مگابیت سند محدود شده بود.
ظاهرا" هر روز سرعتها رو دستکاری میکنن.

saman02
06-12-2015, 22:21
دوستان كسى ميدونه وقتى پست سيم كارتو مياره حتما بايد صاحب سيم كارت باشه كه تحويل بده؟؟ مدارك هم چيزى ميخواد؟؟

and-roid2
06-12-2015, 22:25
دوستان كسى ميدونه وقتى پست سيم كارتو مياره حتما بايد صاحب سيم كارت باشه كه تحويل بده؟؟ مدارك هم چيزى ميخواد؟؟

نیازی نیست صاحب سیمکارت باشه
برای سیمکارت هدیه نیاز به مدارک نیست.

ak313
06-12-2015, 22:27
ترکیب e5372 و tl-mr3020

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saman02
07-12-2015, 07:05
نیازی نیست صاحب سیمکارت باشه
برای سیمکارت هدیه نیاز به مدارک نیست.

براى سيم كارت اصلى چى؟؟؟