مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
joibari2
15-09-2016, 08:02
همانطور که دوستمون گفتن از سایت خود رایتل میتونی چک کنی
نسبتا اطلاعاتش دقیقه و مثل سایت ایرانسل الکی و کیلویی نیست.
Sent from my iPhone 6s+
آره چون ایرانسلو دیدم شک داشتم چون ایرانسل اصلا اونجا اینترنت نداره!
joibari2
15-09-2016, 08:05
بهترین کار اینه وارد سایت رسمی رایتل به نشانی rightel.ir بشید و بخش پوشش شبکه رو ببینید
ظاهرا پوشش داره حالا معلوم نیست واقعا اینطور باشه یا نه!
آقا من يه خط رايتل دارم ٥٠٠٠ شارژش كردم زنگ نميتونم بزنم و بسته هاي اينترنتي رو هم هر چي ميزنم ميگه بسته مورد نظر موجود نيست فقط اس ام اس ميتونم بزنم مشكل از چيه لطفن راهنمايي كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tornado2800
16-09-2016, 21:20
آقا من يه خط رايتل دارم ٥٠٠٠ شارژش كردم زنگ نميتونم بزنم و بسته هاي اينترنتي رو هم هر چي ميزنم ميگه بسته مورد نظر موجود نيست فقط اس ام اس ميتونم بزنم مشكل از چيه لطفن راهنمايي كنيد
سلام
خطتون یکطرفه یا مسدود نشده؟
سلام
خطتون یکطرفه یا مسدود نشده؟
نه سيم كارتم براي ديتاست
bigbang001
17-09-2016, 07:48
نه سيم كارتم براي ديتاست
خوب اگر سیمکارت دیتا است که مشخصات باهاش نمیتونید مکالمه انجام بدید، احتمالا کد بسته سیمکارت اعتباری یا دایمی را هم میزنید که قبول نمیکنه، از سایت خوب رایتل اقدام به خرید بسته کنید
Sent from my iPhone 6s+
Hossein_Bahal
20-09-2016, 11:39
میشه دو تا بسته همزمان فعال کرد ؟
الان من بسته ماهانه 12+12 گیگ رو دارم . میخوام یه فقط شبانه 30 گیگ هم بگیرم
مثل اینکه رایتل محدودیت سرعت آپلود و دانلود رو برداشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سیگنالم فول نیست شاید با سیگنال فول سرعت بیشتری هم بشه گرفت
bigbang001
25-09-2016, 09:07
برای من که همچنان مثل قبله:
Sent from my iPhone 6s+
خیلی جالبه یک جا سرعت رایتل بالا یک جا هم مثل منطقه ما داغوووووووووووووووووووووو وووون.
برای من که همچنان مثل قبله:
Sent from my iPhone 6s+
برای من دیشب ساعت 1 صبح آنتن پرید و چند دقیقه بعد که برگشت دیدم سرعت رفته بالا
الان برا من سرعت شده 40 مگابیت و با idm هم 5مگابایت سرعت میده
bardia-vr
26-09-2016, 07:00
مثل اینکه رایتل محدودیت سرعت آپلود و دانلود رو برداشته
البته سیگنالم فول نیست شاید با سیگنال فول سرعت بیشتری هم بشه گرفت
بله،ظاهرا آپلود بهتر شده
amirbrad
26-09-2016, 10:50
برای من همچنان اپلود محدود کردن، شاید دارن نوبتی محدودیت بر میدارن
ویرایش: امروزچک کردم یک و نیم مگ شده بود اپلود ، نسبت به قبل بهتر شده بودحالت 3g و پوششبهتر اما 4g همچنان پوشش ضعیفه تو تهران.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
salarnosrati
26-09-2016, 12:56
با سلام، ظاهرا رایتل تخفیف بسته 144 گیگی اینترنتش رو برداشته و الان 408 هزارتومان فروخته میشه که واقعا زیاده.
از دوستان کسی اطلاعی از شرایط و تخفیف های جدید مخصوصا تو نمایشگاه تلکام نداره؟
bigbang001
27-09-2016, 10:22
ظاهرا رایتل داره محدودیت دانلود ۳۰ مگابیت و اپلود ۲ مگابیت را منطقه به منطقه برمیداره.
الان تو جلال ال احمد این تست رو گرفتم، اپلود واقعا عالی شده:
اقتصادآنلاين/ سريال حذف بي سر و صداي بسته هاي اينترنت ادامه دارد، رايتل هم مانند ايرانسل بسته هاي پرطرفدار را حذف کرد.
bigbang001
30-09-2016, 09:19
اقتصادآنلاين/ سريال حذف بي سر و صداي بسته هاي اينترنت ادامه دارد، رايتل هم مانند ايرانسل بسته هاي پرطرفدار را حذف کرد.
چه بسته پر طرفداری حذف شده
شخصا دو تا بسته ای که بنظرم میارزید را چک کردم هنپز هست.
Mehran14233
30-09-2016, 12:54
رایتل مگه بسته ی پر طرفداری هم داره؟
اینقدر تبلیغ کردند واسه سیم کارتهای دیتا که بسته های متنوع داره و فلان ....
بسته ی بلند مدت 1 ساله برای سیم کارت های دیتا کلاً 3 تا دونه داره اون هم حجم و قیمتاش بالاست.
یه بسته ی یکساله 4.8 گیگی داشت که میداد 100 و خورده ای هزار تومن .... واقعاً این کارا یعنی دزدی توی روز روشن :n21:
بسته پرطرفدار = توهم = ؟؟؟ = ای کاش یک ذره کیفیت و تنوع در این اپراتور پدیدار میگشت و ای کاششششششششششششششش......
P.S حکایت همچنان باقیست
آیا شبکه 3g رایتل در شهر شما هم به صورت : +hspa هستش ؟ در حالی که 2 اپراتور دیگه بیشتر شهرها به صورت :
+dc-hspa هستن و سرعتی 2 تا 3 برابر بیشتر از رایتل ارائه میدن .
bigbang001
03-10-2016, 00:22
آیا شبکه 3g رایتل در شهر شما هم به صورت : +hspa هستش ؟ در حالی که 2 اپراتور دیگه بیشتر شهرها به صورت :
+dc-hspa هستن و سرعتی 2 تا 3 برابر بیشتر از رایتل ارائه میدن .
تو منطقه ما ایرانسل 4g+ و رایتل 4g انتن میده
رایتل سرعت 3g دو برابر 4g+ و 4g رایتل ۱۰ برابر ایرانسله
تو منطقه ما ایرانسل 4g+ و رایتل 4g انتن میده
رایتل سرعت 3g دو برابر 4g+ و 4g رایتل ۱۰ برابر ایرانسله
عجب هکایتی شده این سرعت اپراتورها ! شما کجا تشریف دارین ؟
دوستان کم بودن سرعت اینترنت و پوشش داخلی ضعیف 3G و کلا آنتن دهی ضعیف شبکه UMTS رایتل رو کجا میشه منعکس کرد تا شاید دلشون به حال شهر ما هم بسوزه و چند تا آنتن اضافه کنن و پوشش داخلی و اینترنت 3G رو تقویت کنن . اصلا رایتل یه مدته راکد مونده ؟ طرحی هدفی برنامه ای ؟ تو این نمایشگاه تلکام چیزی از برنامه هاش نگفته ؟
bigbang001
04-10-2016, 01:11
عجب هکایتی شده این سرعت اپراتورها ! شما کجا تشریف دارین ؟
سعادت اباد
bigbang001
04-10-2016, 01:13
دوستان کم بودن سرعت اینترنت و پوشش داخلی ضعیف 3G و کلا آنتن دهی ضعیف شبکه UMTS رایتل رو کجا میشه منعکس کرد تا شاید دلشون به حال شهر ما هم بسوزه و چند تا آنتن اضافه کنن و پوشش داخلی و اینترنت 3G رو تقویت کنن . اصلا رایتل یه مدته راکد مونده ؟ طرحی هدفی برنامه ای ؟ تو این نمایشگاه تلکام چیزی از برنامه هاش نگفته ؟
از خط رایتل به ۲۰۰ تماس بگیر من تا الان هر مشکل انتن یا سرعت داشتم زنگ زدم خیلی پیگیر بودن و حل کردن.
mehrabooni
04-10-2016, 01:13
سلام بسته نامحدود از ساعت چند شروع میشه ؟
حداکثر چند گیگ محدودیت حجمی داره برای دانلود ؟
رایتل نامحدود نداره ؟ جدیدا گذاشته ما خبر نداریم ؟
ساعات افت مصرف از 2:00 الی 8:00 بامداد میباشد.
mehrabooni
04-10-2016, 01:21
رایتل نامحدود نداره ؟ جدیدا گذاشته ما خبر نداریم ؟
میخواستم سیمکارت رایتل بخرم اونطوری باشه اصلا ارزش خرید نداره ؟
الان غیر از ایرانسل ، همراه اول هم نامحدود داره یا نه ؟
میخواستم سیمکارت رایتل بخرم اونطوری باشه اصلا ارزش خرید نداره ؟
الان غیر از ایرانسل ، همراه اول هم نامحدود داره یا نه ؟
بله همراه اول داره : طرح هدف رو بزن . 2 تا 7 صبح و 1 تا 11 صبح . حجم 20 و 30 گیگ . قیمت : 1000 و 3000 ت .
1000#*
mehrabooni
04-10-2016, 01:31
بله همراه اول داره : طرح هدف رو بزن . 2 تا 7 صبح و 1 تا 11 صبح . حجم 20 و 30 گیگ . قیمت : 1000 و 3000 ت .
1000#*
ممنون الان بسته 1 تا 11 صبح رو خریداری کردم
از کجا باید ببینم که چند گیگ دانلود کردم
مثلا ایرانسل یه نرم افزار داره خودش که همه ی اطلاعات رو نشون میده
آیا واسه همراه اول قابلیت مدیریت مصرف اینترنت وجود نداره
ممنون الان بسته 1 تا 11 صبح رو خریداری کردم
از کجا باید ببینم که چند گیگ دانلود کردم
مثلا ایرانسل یه نرم افزار داره خودش که همه ی اطلاعات رو نشون میده
آیا واسه همراه اول قابلیت مدیریت مصرف اینترنت وجود نداره
خیر نداره خودتون اگه نرم افزار کنترل ترافیک مصرفی رو موبایل یا کامپیوتر دارید . حجم 19 نیم گیگ را مشخص کنید و سپس شروع به استفاده کنید و سر 19 نیم گیگ دیتا رو قطع کنید مگر نه هر چی شارژ دارید میپره چون اخطار پایان بسته و طرح کنترل مصرف ازاد در همراه اول وجود نداره . مواظب باشید از ما گفتن .
Mehran14233
05-10-2016, 00:20
مودم دانگل 3G
bardia-vr
05-10-2016, 20:59
اختلاف سرعت پایه و حرفه ای چقدره؟ من یک بسته سه ماهه پایه داشتم که تموم شده و میانگین حدود ۲۰۰ کیلوبایت سرعت داشت، اگر بسته حرفه ای سرعت بهتری میده، اینبار حرفه ای بخرم.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
bigbang001
05-10-2016, 21:23
اختلاف سرعت پایه و حرفه ای چقدره؟ من یک بسته سه ماهه پایه داشتم که تموم شده و میانگین حدود ۲۰۰ کیلوبایت سرعت داشت، اگر بسته حرفه ای سرعت بهتری میده، اینبار حرفه ای بخرم.
بستگی به منطقه تون داره من روی 4g حدود ۳۰ تا ۴۰ مگابیت میگیرم.
bardia-vr
06-10-2016, 00:33
بستگی به منطقه تون داره من روی 4g حدود ۳۰ تا ۴۰ مگابیت میگیرم.
تریجی چطور؟
1000#*
این روی سیم های اعتباریم جواب میده؟
این روی سیم های اعتباریم جواب میده؟
بله جواب میده
bigbang001
07-10-2016, 00:16
1000#*
اینکه نا محدود نیست خودتون میگین ۲۰ و ۳۰ گیگ!
اینکه نا محدود نیست خودتون میگین ۲۰ و ۳۰ گیگ!
جدیدا تمام نامحدود ها شده محدود یعنی حد و اندازه و حداکثر مصرف داره و احترام به حقوق دیگر مشترکان . ایرانسل هم نامحدودهاش اینطوره فرقی نداره برا 1 ساعت نامحدود حجم 20 گیگ و برا 2 ساعت نامحدود حجم 40 گیگ رو حداکثر حجم قابل مصرف مشخص کرده .
دوستان رایتل طرح نامحدود داره ؟ (مشابه ایرانسل و همراه اول فقط برای مصرف دیتا)
دوستان رایتل طرح نامحدود داره ؟ (مشابه ایرانسل و همراه اول فقط برای مصرف دیتا)
خیر نداره . فقط بسته بلند مدت 30 روزه 30 گیگ شبانه 2 تا 8 صبح داره به قیمت 10 هزار تومن . اونم با سیم کارتهای دیتا فکر کنم قابل فعال سازی هست .
bardia-vr
07-10-2016, 08:37
تقاطع یادگار و آزادی، تهران
دوستان اين بسته بي نهايت نقره اي رايتل كسي تا حالا استفاده كرده؟به درد ميخوره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bigbang001
07-10-2016, 18:49
دوستان اين بسته بي نهايت نقره اي رايتل كسي تا حالا استفاده كرده؟به درد ميخوره؟
بسته به استفادتون داره من بی نهایت کلاسیک را قبلا استفاده میکردم.
راهی هست سیمکارت اعتباری به دایمی تبدیل بشه؟
bardia-vr
08-10-2016, 18:05
راهی هست سیمکارت اعتباری به دایمی تبدیل بشه؟
فعلا در شبکه رایتل همچین امکانی نیست.
amirbrad
09-10-2016, 16:01
[emoji837] سیم کارت های آمریکایی در ایران آنتن می دهند
.................................................. .....
نیویورک تایمز با انتشار گزارشی تحت عنوان نشانه ای از گرم شدن با ایران؛ تلفن های آمریکایی در ایران نیز زنگ می خورند نوشت : خط های تلفن اپراتور AT&T آمریکا در ایران نیز تحت پوشش قرار داده شد.
به نوشته نیویورک تایمز از مارس سال جاری میلادی شرکت AT&T آمریکا با اپراتور رایتل در ایران قراردادی بسته که در قالب آن خط های تلفن همراه این شرکت آمریکایی در داخل ایران نیز تحت پوشش قرار گرفته است.
Armin.Computer
09-10-2016, 16:38
[emoji837] سیم کارت های آمریکایی در ایران آنتن می دهند
.................................................. .....
نیویورک تایمز با انتشار گزارشی تحت عنوان نشانه ای از گرم شدن با ایران؛ تلفن های آمریکایی در ایران نیز زنگ می خورند نوشت : خط های تلفن اپراتور AT&T آمریکا در ایران نیز تحت پوشش قرار داده شد.
به نوشته نیویورک تایمز از مارس سال جاری میلادی شرکت AT&T آمریکا با اپراتور رایتل در ایران قراردادی بسته که در قالب آن خط های تلفن همراه این شرکت آمریکایی در داخل ایران نیز تحت پوشش قرار گرفته است.
این مگه همون رومینگ نیست؟؟؟
reza2700
09-10-2016, 17:08
رومینگه...ولی فکر کنم برای اولین بار هستش که سیم کارت های امریکایی در ایران رومینگ میشن
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
amirbrad
09-10-2016, 17:38
بله انگار همون رومینگه دوستمون درست میگن اولین بار سیم امریکایی راه افتاده من با سیمکارت چند کشور اروپایی قبلا تو تهران تست کردم انتن و نت داشت حالا هم که at&t راه افتاده.
reza2700
09-10-2016, 17:42
امریکایی ها بیان ایران از پوشش ضعیف رایتل فراری میشن...چی میشد به جای این خبر،خبر سرمایه گذاری at&tرو میدادن...تو یک سال رایتل میشد بزرگترین اپراتور ایران
salarnosrati
11-10-2016, 17:34
دوستان این سرعت بنده هست دیشب ساعت 2:30 صبح و اینترنت شبانه رایتل. یک فیلم 2 گیگابایتی در عرض چند دقیقه دانلود شد که واقعا شوکه کننده بود :)
برخلاف ایرانسل که تو این ساعات به شدت افت میکرد و حدود 500-600 کیلوبایت میشد سرعت دانلود.
MITAJOON
13-10-2016, 02:17
سلام
من سیم کارت دیتا دارم.
از طریق سایت و از بخش بسته های سیم کارت دیتا، بسته های مورد نظرمو که معمولا 7+7 گیگ هست رو ماهانه میخرم. این بسته حرفه ای هست یا پایه؟ من از دانگل 3G و در شمال غرب تهران استفاده میکنم. سرعت فوق العاده افتضاحه و در هر ساعت 4-5 بار اینترنت بکل قطع میشه.
Mehran14233
13-10-2016, 10:55
سلام
من سیم کارت دیتا دارم.
از طریق سایت و از بخش بسته های سیم کارت دیتا، بسته های مورد نظرمو که معمولا 7+7 گیگ هست رو ماهانه میخرم. این بسته حرفه ای هست یا پایه؟ من از دانگل 3G و در شمال غرب تهران استفاده میکنم. سرعت فوق العاده افتضاحه و در هر ساعت 4-5 بار اینترنت بکل قطع میشه.
منم سیم کارت دیتا دارم.
تا اونجایی که من میدونم و اون موقعی که من سیم کارت دیتا خریدم گفتند که سیم کارت های دیتا سرعتش حرفه ای هست و مثل سیم کارت اعتباری نیست که پایه و حرفه ای داشته باشه.
و فکر می کنم الان هم همین هست. چون من یک سیم کارت اعتباری هم دارم و وقتی وارد صفحه ی ecare میشم، برای خرید بسته، برای سیم کارت اعتباری دو نوع سرعت قابل انتخاب هست و برای سیم کارت دیتا یک سرعت هست که همون حرفه ایه.
منم دانگل 3G دارم و سرعتش خیلی خوب نیست ولی قطعی زیاد ندارم نمیدونم چرا شما قطعی زیاد داری. این آخرین سرعتی هست که توی همین تاپیک تست گذاشته بودم:
bigbang001
13-10-2016, 11:23
سلام
من سیم کارت دیتا دارم.
بسته های دیتا کلا حرفه ای است.
چون مصرف کننده رفته بالا رایتل اومده در مکانهای پر مصرف انتن 4g زده و سرعت رو روی 3g محدود کرده که به همه کاربرا استیبل برسه.
shinobi1451
14-10-2016, 14:25
رایتل بسته های نامحدود مثل ایرانسل و همراه اول نداره؟
توی لیست بسته ها فقط یه بسته 30 گیگ شبانه دیدم که اونم 10 هزار تومن قیمتش بود که اصلا نمیارزه!
بسته 30 گیگ همراه اول قیمتش 3 هزارتومنه. درسته تایمش یه شبه ولی من معمولا همه دانلود هام رو میذارم یه شبه دانلود بشن.
رایتل بسته های نامحدود مثل ایرانسل و همراه اول نداره؟
توی لیست بسته ها فقط یه بسته 30 گیگ شبانه دیدم که اونم 10 هزار تومن قیمتش بود که اصلا نمیارزه!
بسته 30 گیگ همراه اول قیمتش 3 هزارتومنه. درسته تایمش یه شبه ولی من معمولا همه دانلود هام رو میذارم یه شبه دانلود بشن.
نه متاسفانه رایتل هیچ بسته شبانه مقرون به صرفه ای نسبت به رقبا نداره
alirealm
15-10-2016, 00:18
سلام دوستان این بسته 30 روزه 30 گیگابایت که 10000 تومان هست بعد اتمام بسته آیا میشه مجددا 30 گیگ دیگر خریداری کرد؟ یا هر ماه فقط یکبار میشه از این بسته 30 گیگی استفاده کرد؟ ممنون
سلام دوستان این بسته 30 روزه 30 گیگابایت که 10000 تومان هست بعد اتمام بسته آیا میشه مجددا 30 گیگ دیگر خریداری کرد؟ یا هر ماه فقط یکبار میشه از این بسته 30 گیگی استفاده کرد؟ ممنون
هر چندتا که خواستید میشه استفاده کرد
George Shelly
15-10-2016, 12:59
روزانست یا فقط شبانه ؟
30 گیگ 10 تومن ؟ قطعا شبانه ست درسته ؟
روزانست یا فقط شبانه ؟
30 گیگ 10 تومن ؟ قطعا شبانه ست درسته ؟
30 گیگ شبانه یکماه
saeedrele
16-10-2016, 00:10
سلام دوستان این بسته 30 روزه 30 گیگابایت که 10000 تومان هست بعد اتمام بسته آیا میشه مجددا 30 گیگ دیگر خریداری کرد؟ یا هر ماه فقط یکبار میشه از این بسته 30 گیگی استفاده کرد؟ ممنون این بسته رو از کجا آوردید؟ تو لیست بسته های رایتل که همچین چیزی نیست/
alirealm
16-10-2016, 00:24
این بسته رو از کجا آوردید؟ تو لیست بسته های رایتل که همچین چیزی نیست/
این بسته مخصوص سیمکارت دیتا رایتل هست میتوانید در سایت رایتل بسته های اینترنت سیمکارت دیتا را مشاهده کنید
دوستان کسی از بسته مصرف صوتی رایتل استفاده کرده؟
Tornado2800
24-10-2016, 12:21
سلام
بله
من دائمی بودم
با استفاده از این بسته بسیار بسیار بسیار هزینم پایینتر هم اومده
عالی هست
mohammad_87
26-10-2016, 01:11
من از سیمکارت دیتا و مودم mr200 که دریافت قدرتمندی داره استفاده میکنم.سیگنال %100 دارم اما گهگاهی اینترنتم قطع میشه و حتی سایتهای داخل هم باز نمیشه.مجبورم ریست کنم و گاهی اوقات یک دقیقه وصله و دوباره قطع میشه.کلا قطعی زیاد دارم.سرعت دانلود هم از نیمه شب به بعد به 8-9 مگ میرسه و قبلش بین 5 تا 8 مگ هست.
این مشکلات رو با ایرانسل ندارم و با همراه اول کمتر دارم.
مشکلات قطع و وصل شدن برای چی هست و چجوری میشه رفعش کرد؟
bigbang001
26-10-2016, 08:18
چند روزیه کلا شبکه زیر ساخت مشکل پیدا کرده و لذا بعضی از سرویس دهنده های اینترنت هم مشکل پیدا کردن.
4G رایتل
تهران
سلام
بله
من دائمی بودم
با استفاده از این بسته بسیار بسیار بسیار هزینم پایینتر هم اومده
عالی هست
ممنون
١٧تومن بدون ماليات هست.با مالياتش چقدر ميشه؟يا اصلا ماليات نداره؟
سلام دوستان
آیا در سرعت پایه محدودیت سرعت وجود دارد ؟ :n13:
bardia-vr
29-10-2016, 22:26
ممنون
١٧تومن بدون ماليات هست.با مالياتش چقدر ميشه؟يا اصلا ماليات نداره؟
بدون مالیات، مالیات ۹ درصد است
bardia-vr
29-10-2016, 22:29
سلام دوستان
آیا در سرعت پایه محدودیت سرعت وجود دارد ؟ :n13:
در حالت تریجی با سرعت پایه،حداکثر سرعتی که من داشتم،۴۰۰ کیلوبایت در حالت دانلود بوده اما در بسته حرفه ای تا ۱ مگابایت هم رسیده
stere1980
04-11-2016, 13:04
دوستان آیا مشکلی در سیستم تماس های دریافت نشده هست؟
چون وقتی من فعال میکنم هرکی زنگ میزنه میگه شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نیست
reza2700
07-11-2016, 16:40
رایتل جدیدا عالی شده سرعتش به نظرپهنای باند اضافه کردن
Le0nard0
07-11-2016, 17:44
رایتل جدیدا عالی شده سرعتش به نظرپهنای باند اضافه کردن
بسته به درد بخور هم داره؟
reza2700
07-11-2016, 21:47
بسته به درد بخور هم داره؟
سه گیگ روز سه گیگ شب پانزده هزار تومان بسته ی حرفه ای ،خوبه...ولی من با اپراتورش صحبت میکردم گفتش به زودی طرح های جدید میاد
بسته شبانه 1 ماهه فقط 3g هست . اونوفت 30 هزار تومن ؟؟؟
نشکنه گلوت فقط تنهای اول !!!
دوستان بسته با سرعت پایه و حرفه ای چقدر باهم تفاوت دارن؟حرفه ای 4g هست،پایه 3g????
mohebronaldo
18-11-2016, 20:42
4G رایتل
تهران
این سرعت رو با کدوم بسته زدید بعد کجای تهران هستید من بالای 30 مگابیت ندیدم گوشیتون چیه سامسونگ مدل گلکسی هست آیا؟
این سرعت رو با کدوم بسته زدید بعد کجای تهران هستید من بالای 30 مگابیت ندیدم گوشیتون چیه سامسونگ مدل گلکسی هست آیا؟
بسته هفتگی حرفه ای.قبلا روی 30 مگ محدود بود رایتل الان باز شده. 60 مگ دانلود 30 مگ آپلود میده. شمال شرقی تهران منطقه ازگل هستیم. گوشی هم گلکسی s4 فورجی. این تست هم 4g معمولی هست. رایتل هنوز 4g+ نداره. با دکل هم حدود 200 متر فاصله دارم
saeed9009
19-11-2016, 13:35
سلام ... دوستانی که اطلاعات فنی دارن ممنون میشم توضیح بدن که چرا سیم کارت رایتل مصرف باطری بالایی داره ؟ سیم کارت دیتا رو من روی Huawei e5577 که باطری 3000 داره تست کردم ... با اینکه سیگنال LTE خیلی قوی هست دستگاه داغ میکنه و سریع باطری خالی میکنه در حالی که این دستگاه با سیم کارت ایرانسل که سیگنال قوی نیست این مشکل رو نداره. کلا چه شما رو نسل سوم باشید یا چهار چه سیگنال قوی باشه یا ضعیف فرقی نداره ... دستگاه داغ میکنه و میشه گفت تقریبا دو برابر ایرانسل باطری مصرف میکنه .
سلام ... دوستانی که اطلاعات فنی دارن ممنون میشم توضیح بدن که چرا سیم کارت رایتل مصرف باطری بالایی داره ؟ سیم کارت دیتا رو من روی Huawei e5577 که باطری 3000 داره تست کردم ... با اینکه سیگنال LTE خیلی قوی هست دستگاه داغ میکنه و سریع باطری خالی میکنه در حالی که این دستگاه با سیم کارت ایرانسل که سیگنال قوی نیست این مشکل رو نداره. کلا چه شما رو نسل سوم باشید یا چهار چه سیگنال قوی باشه یا ضعیف فرقی نداره ... دستگاه داغ میکنه و میشه گفت تقریبا دو برابر ایرانسل باطری مصرف میکنه .
شما قوی بودن سیگنال را با چی چک می کنید؟ تعداد علامت آنتن یا ...؟
با ltewatch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چک کردید مشخصات رو؟
saeed9009
20-11-2016, 16:59
شما قوی بودن سیگنال را با چی چک می کنید؟ تعداد علامت آنتن یا ...؟
با ltewatch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چک کردید مشخصات رو؟
تعداد علامت آنتن که خود دستگاه نشون میده فول هست در مقایسه با ایرانسل که نصفشه. آیا با LTEWatch میشه سیگنال و نویز و ... مودم های جیبی رو چک کرد ؟
تعداد علامت آنتن که خود دستگاه نشون میده فول هست در مقایسه با ایرانسل که نصفشه. آیا با LTEWatch میشه سیگنال و نویز و ... مودم های جیبی رو چک کرد ؟
معمولا روی هواوی ها جواب میده چه جیبی چه ...
اینم اندرویدشه
hooman101
26-11-2016, 00:08
این رایتل درپیت نمی خواد 4 تا بسته درست نامحدود با قیمت مناسب بذاره؟ کوچ کنیم به یک اپراتور دیگه.
mohebronaldo
01-12-2016, 13:21
این رایتل درپیت نمی خواد 4 تا بسته درست نامحدود با قیمت مناسب بذاره؟ کوچ کنیم به یک اپراتور دیگه.
من چند ماه پیش زنگ زده بودم رایتل یه مشکلی پیش اومده بود برای سیم کارتم پرسیدم گفتن چند ماه دیگه اعلام میکنیم حالا میگن که میخوان بزارن
سلام رایتل در اصفهان فورجی راه نمی اندارد ؟
:n13:
Majidson
12-12-2016, 00:45
سلام رایتل در اصفهان فورجی راه نمی اندارد ؟
:n13:
رایتل کلاً خوابه.
هنوز به خاطر رومینگ با همراه اول غرق در شادیه.
و متاسفانه توسعه شبکه را بیخیال شده. فورجی رایتل در تهران هم خیلی پوشش کم و محدودی دارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
mhroozbeh
15-12-2016, 09:49
دوستان نمایشگاه الکامپ شروع شده و ظاهرا رایتل بسته های اینترنتش رو با تخفیف های استثنایی گذاشته
کسی خبر داره از جزییات و بسته های ارائه شده؟ به 200 که زنگ زدم اصلا هیچی نمی دونست ولی توی کانال تلگرام کلی تعریف کرده که تخفیف کولاک گذاشتیم
من پارسال یه بسته از طرح الکامپ خریدم که قیمتش عالی بود . 36 گیگ روزانه و شبانه یک ساله 90 تومن
میخوام اگه امسال هم اینجوری داره یه سر فردا تا تهران بریم یه دوری بزنیم
salarnosrati
15-12-2016, 10:23
دوستان نمایشگاه الکامپ شروع شده و ظاهرا رایتل بسته های اینترنتش رو با تخفیف های استثنایی گذاشته
کسی خبر داره از جزییات و بسته های ارائه شده؟ به 200 که زنگ زدم اصلا هیچی نمی دونست ولی توی کانال تلگرام کلی تعریف کرده که تخفیف کولاک گذاشتیم
من پارسال یه بسته از طرح الکامپ خریدم که قیمتش عالی بود . 36 گیگ روزانه و شبانه یک ساله 90 تومن
میخوام اگه امسال هم اینجوری داره یه سر فردا تا تهران بریم یه دوری بزنیم
تخفیف ها تو سایتش هست دوست عزیز:
mhroozbeh
15-12-2016, 12:45
متاسفم براش که حتی یه بسته ارزون و درست و درمون نداره. حیف و حیف که ایرانسل محل کار ما آنتن نمیده:n03:
Mehran14233
17-12-2016, 02:22
یعنی اگه سیمکارت داشته باشی و فقط بسته بخری نمیشه؟
اینا هم مثل ایرانسل به زور و مفت هم که شده میخوان سیمکارتاشونو بدن به ملت.
سودشون روی بسته ها و استفاده های بعد از سیمکارته.
من همین الان دو تا رایتل دارم که هر دوش هم بی استفاده هست و حالا که قیمت بسته هاش خوب شده و میشه استفاده کرد باز میخوان سیم کارت مفتی بدن به آدم؟ نمیخوایم آقا دستتون درد نکنه :n21:
hady1364
17-12-2016, 11:27
یعنی اگه سیمکارت داشته باشی و فقط بسته بخری نمیشه؟
اینا هم مثل ایرانسل به زور و مفت هم که شده میخوان سیمکارتاشونو بدن به ملت.
سودشون روی بسته ها و استفاده های بعد از سیمکارته.
من همین الان دو تا رایتل دارم که هر دوش هم بی استفاده هست و حالا که قیمت بسته هاش خوب شده و میشه استفاده کرد باز میخوان سیم کارت مفتی بدن به آدم؟ نمیخوایم آقا دستتون درد نکنه :n21:
مگه یه سیم کارت مجانی دیگه داشته باشی، خیلی اذیت میشی؟ این سیم کارتا بعد یه سال خودشون میسوزن و باطل میشن راحت بندازشون دور
فرصت به این خوبی پیش اومده، استفاده کن بعد پشیمون میشی
بهترین تستی که از رایتل در اصفهان داشتم ...
افتضاحترین اینترنتی که تا حالا داشتم ... 4 ماهه تست میگیریم این بهترین بوده
چون حداقل تست انجام شد و خطا نداد
پولمو آتش میزدم بیشتر برام ارزش داشت
sasan.69
18-12-2016, 13:48
رايتل از رقابت عقب افتاده ى بسته درست حسابى هم نداره ادم دلشو خوش کنه....
Tornado2800
18-12-2016, 14:07
سلام
به نظر من رایتل کیفیت قابل قبولی و بسته های مناسبی داره
salarnosrati
18-12-2016, 14:23
دوستان اینترنت تو ایران منطقه به منطقه و حتی روز به روز تفاوت میکنه و اصلا استیبل و پایدار نیست که بخوایم بگیم رایتل بده یا رایتل خوبه. هرکس باید بسته به مکانی که میخواد استفاده کنه ببینه چه سرویسی براش مناسبه.
بنده مدتی ایرانسل داشتم و بسیار خوب بود ولی دقیقا یه روز صبح که بیدار شدم افتضاح شد و تا الانم همونطور مونده!
رایتل خوب نبود منطقه ما ولی از وقتی ایرانسل بد شد، رایتل عالی شد. عالی که میگم تست سرعتم رو میتونین تو صفحه های قبل ببینید. به طوری که بسته ۱ ساله ۱۴۴ گیگش با قیمت نجومی ۴۰۸هزارتومان هم واسم به صرفه تر از ایرانسل بود. چه بسا که تو تخفیف نمایشگاه یه سیم کارت ۲۰۴ تومنی گرفتم که واقعا مفته!
amirdiba
25-12-2016, 22:39
سلام من ی سیم اعتباری رایتل دارم که 25 اذر گذاشتمش تو گوشی دیدم زده سیم غیر فعال. خلاصه ی تیکت زدم سی ام و زنگ زدن و من نتونستم جواب بدم. امروز رفتم تو حساب کاربری خط دایم رایتلم دیدم اون خطم که غیر فعال میزد روش بسته فعاله. خلاصه زنگ زدم و طرف گفت 21 اذر خودت رفتی سیمو تعویض کردی. گفتم من غلط بکنم همچین کاری کرده باشم. خلاصه سیمو مسدود کرد و تیکت باز کرد واسه پیگیری. حالا میخاستم یعنی چی اخه؟ کسی میتونه مگه بدون کارت ملی من سیم منو با اسم خودم عوض کنه و فعال کنه؟ کسی مورد مشابه داشته؟
مهندس الهه
26-12-2016, 00:51
دوستان خبر دارید رایتل واسه سیمکارتهای 3g و 3gش ای پی ولید میده یا نه ؟
مهندس الهه
26-12-2016, 02:04
چرا بسته های رایتل اینقدر گرونن ؟ :n04:
amirdiba
26-12-2016, 15:39
چرا بسته های رایتل اینقدر گرونن ؟ :n04:
همیشه گرون بوده. پوشش درستم نداره. ولی چون امکان انتخاب مثلا من ندارم مجبورم. سایر اپراتورها قیمت هاشون بهتره.
amirdiba
27-12-2016, 13:58
سلام من ی سیم اعتباری رایتل دارم که 25 اذر گذاشتمش تو گوشی دیدم زده سیم غیر فعال. خلاصه ی تیکت زدم سی ام و زنگ زدن و من نتونستم جواب بدم. امروز رفتم تو حساب کاربری خط دایم رایتلم دیدم اون خطم که غیر فعال میزد روش بسته فعاله. خلاصه زنگ زدم و طرف گفت 21 اذر خودت رفتی سیمو تعویض کردی. گفتم من غلط بکنم همچین کاری کرده باشم. خلاصه سیمو مسدود کرد و تیکت باز کرد واسه پیگیری. حالا میخاستم یعنی چی اخه؟ کسی میتونه مگه بدون کارت ملی من سیم منو با اسم خودم عوض کنه و فعال کنه؟ کسی مورد مشابه داشته؟
خودم بگم چی شده. تا الان خطم برگشته به خودم. ولی زنگ خورش وحشتناک رفته بالا. همه از افغانستان و سومالی. ی عامل تو شیراز این سیمو عوض کرده در حالی که من تهرانم. و احتمالا دادش به ی افغانی. حواستون باشه . انگار این تعویض سیم واسه اپراتورهااا عادیه. چون خیلی راحت گفت سریال سیم قبلی که دستته رو بخون و واسم فعالش کرد و سیم دست برادر افغانی سوخت. هیچ تمایلی هم نداشت من شکایت کنم. اصرار منو که دید گفت ی نامه بنویس فکس کن تا پیگیری بشه. اینم داستان ما
دوستان خبر دارید رایتل واسه سیمکارتهای 3g و 3gش ای پی ولید میده یا نه ؟
من دو سه جا تست كردم اي پي وليد بود
مهندس الهه
30-12-2016, 00:15
من دو سه جا تست كردم اي پي وليد بود
آی پی ولید که واسه یوزر مطمئنا نمیدن!!
منظور من خرید آی پی بود
من همينو شك داشتم ولي توي اصفهان و اهواز تست كردم اي پيش براي من يوزر اي پيش وليد بود همون موقع ايرانسل رنج 100 ميداد كه اينوليد بود. استاتيك نميده بهرحال
البته يكم شانسيه الان رنج 100 داده ولي ديشب 185وليد بود
الان دوباره خاموش روشن كردم رنج 5 يكبار ديگه
رنج 95 داد
در هر صورت خيلي خوبه كه اي پي وليد هم ميده
bigbang001
30-12-2016, 09:27
من همينو شك داشتم ولي توي اصفهان و اهواز تست كردم اي پيش براي من يوزر اي پيش وليد بود همون موقع ايرانسل رنج 100 ميداد كه اينوليد بود. استاتيك نميده بهرحال
البته يكم شانسيه الان رنج 100 داده ولي ديشب 185وليد بود
الان دوباره خاموش روشن كردم رنج 5 يكبار ديگه
رنج 95 داد
در هر صورت خيلي خوبه كه اي پي وليد هم ميده
رایتل قبلا ولید بود اما از وقتی کاربراش زیاد شدن شانسی ممکنه ای پی ولید بگیرید.
مثلا الان من از رنج ۱۸۸ گرفتم.
خوب با این حساب برای گیمرها میتونه اپراتور خوبی باشه چون با یک کتنفیگ مثل dmz میتونن nat type پایینی بگیرند
البته برای کاربردهای دیگه مثل دوربین از راه دور و .. اپراتور خوبی میتونه باشه
خوب با این حساب برای گیمرها میتونه اپراتور خوبی باشه چون با یک کتنفیگ مثل dmz میتونن nat type پایینی بگیرند
البته برای کاربردهای دیگه مثل دوربین از راه دور و .. اپراتور خوبی میتونه باشه
الان با اکانتهای ddns مثل noip دیگه نیازی به ای پی استاتیک برای دوربین شاید نباشه
بله اما شرط استفاده از سرویسهای داینامیک دی ان اس داشتن ای پی ولید هست که مثلا ایرانسل تو سرویسهای بجز وایمکسش نداره امارایتل نسبی داره
البته منم نگفتم ایپی استاتیک لازمه دوست دیگه ای لازم داشتن و سوال پرسیدند منم عرض کردم استاتیک نداره اما ولید داره
اصفهان
اینم وضعیت تاسف آور اپراتوری که چند سال انحصار داشت
و نه تنها خودش پیشرفتی نکرد از پیشرفت اپراتورهای دیگه هم جلوگیری کرد
220 هزارتومن برای این اینترنت دادم ... 4 ماهه با پشتیبانی تماس میگیرم
میگه آدرس شما که در منطقه پوشش داخلی هست باید خوب باشه مودم خرابه !!
این سرعت با IDM هست برای 1 فایل 20 مگابایتی باید 1 ساعت 50 دقیقه صبرکنم !!!!
اصفهان
اینم وضعیت تاسف آور اپراتوری که چند سال انحصار داشت
و نه تنها خودش پیشرفتی نکرد از پیشرفت اپراتورهای دیگه هم جلوگیری کرد
220 هزارتومن برای این اینترنت دادم ... 4 ماهه با پشتیبانی تماس میگیرم
میگه آدرس شما که در منطقه پوشش داخلی هست باید خوب باشه مودم خرابه !!
این سرعت با IDM هست برای 1 فایل 20 مگابایتی باید 1 ساعت 50 دقیقه صبرکنم !!!!
کدوم منطقه اصفهانی؟
کدوم منطقه اصفهانی؟
درود
خ توحید چهار راه پلیس هستم . البته همه جای اصفهان تست کردم رایتل افتضاح ترین بوده
خیلی جاها اصلا ارسال و دریافتی نداره با اینکه سیگنال پر هست
هم با مودم همراه هم با دسکتاپ تست کردم
Electronic-Arts
04-01-2017, 22:56
درود
خ توحید چهار راه پلیس هستم . البته همه جای اصفهان تست کردم رایتل افتضاح ترین بوده
من شنیدم که بعضی از سیم کارت ها این جوری میشه شما با یک سیم کارت دیگه تست کنید شاید جواب گرفتید
درود
من تعجب میکنم من سمت پاساژ مریم حتی شبکه. رو با قندشکن لایو نگاه کردم
تو هزار جریب هم تست کردم خوب بوده 14مگابیت سرعت داشتم
تو اصفهان فقط سمت هشت بهشت شرقی مشکل داشتم
اما از تقاطعش با بزرگمهر به سمت غرب هم باز هم عالی بوده
معمولا اگه جایی انتن داده سرعتش خوب و پایدار بوده
بخصوص تک کانکشنش
ولی پشتیبانیش افتضاحه به تمام معناست
یکبار دو تا بسته بینهایت همزمان برای من فعال کرده بود اخرش با شکایت به 195 کوتاه اومدند
یکبارم تو منطقه ما شبکشون دچار مشکل شده بود کلا حتی مکالمه هم سر پنج ثانیه قطع میشد
زنگ که میزدی میپرسیدم کی حل میشه میگفت معلوم نیست میگفتم یه حدود مثلا یکماه سه ماه شش ماه بگید مییگفت نمیدونیم مشکل کی حل میشه ! اگه ما به شما بگیم سه ماه دیگه حل میشه بعد حل نشه شما از ما طلبکار میشید!!!! انتهای مشتری مداری و سرویس دهی
البته خداروشکر الان حل شده و فعلا مشکلی نیست
اگر انتنت پره و apn رو همون rightel هست و اکثر اصفهان مشکل داری پس احتمالا مشکل از همون سیمکارته
این تست رایتل تو هزار جریبه با 3 آنتن از 5 تا
البته یک دکل دیگه هم کنارش بود اون 2 مگ هم سرعت نمیداد!
درود
تشکر از همه دوستان
راستش سیمکارت هم تعویض کردم . یادم رفت عرض کنم که
سرعت من صبحها تا 2 مگابایت در ثانیه هم میرسه تا حدودای ساعت 9 صبح
از ساعت 10 صبح به شروع به افت میکنه
عصر حتی گوگل هم باز نمیشه و گاهی که پینگ میده روی 1500 میلی ثانیه هست
من فکر کنم مشکل کمبود پهنای باند هست
رایتل از اول برای اصفهان ارزشی قائل نبود
شما عصر و رو به شب وضعیت اینترنتتون چطور هست ؟
با تشکر
Electronic-Arts
06-01-2017, 02:30
بخصوص تک کانکشنش
ولی پشتیبانیش افتضاحه به تمام معناست
یکبار دو تا بسته بینهایت همزمان برای من فعال کرده بود اخرش با شکایت به 195 کوتاه اومدند
یکبارم تو منطقه ما شبکشون دچار مشکل شده بود کلا حتی مکالمه هم سر پنج ثانیه قطع میشد
زنگ که میزدی میپرسیدم کی حل میشه میگفت معلوم نیست میگفتم یه حدود مثلا یکماه سه ماه شش ماه بگید مییگفت نمیدونیم مشکل کی حل میشه ! اگه ما به شما بگیم سه ماه دیگه حل میشه بعد حل نشه شما از ما طلبکار میشید!!!! انتهای مشتری مداری و سرویس دهی
البته خداروشکر الان حل شده و فعلا مشکلی نیست
اگر انتنت پره و apn رو همون rightel هست و اکثر اصفهان مشکل داری پس احتمالا مشکل از همون سیمکارته
این تست رایتل تو هزار جریبه با 3 آنتن از 5 تا
این تست 3g هست یا 4g ؟
این تست 3g هست یا 4g ؟
3g هست
اصفهان 4g نداره
4g رایتل تو تهران که امتحان کردم معمولا 65 مگابیت بود :)
درود
تشکر از همه دوستان
راستش سیمکارت هم تعویض کردم . یادم رفت عرض کنم که
سرعت من صبحها تا 2 مگابایت در ثانیه هم میرسه تا حدودای ساعت 9 صبح
از ساعت 10 صبح به شروع به افت میکنه
عصر حتی گوگل هم باز نمیشه و گاهی که پینگ میده روی 1500 میلی ثانیه هست
من فکر کنم مشکل کمبود پهنای باند هست
رایتل از اول برای اصفهان ارزشی قائل نبود
شما عصر و رو به شب وضعیت اینترنتتون چطور هست ؟
با تشکر
با این تفاسیری که میگی ظاهرا کمبود پهنای بانده
تست میگیرم عصر رو ، معمولا پنجشنبه شبها سرعتم افت میکنه
چه ایرانسل چه پارس آنلاین و چه رایتل
میگم شما که توحید هستی چرا یوتانت نمیگیری؟!!! فیبر نوری میده مخابرات اصفهان برای اون منطقه ! هموتن FFTH یعنی فیبر نوری تا در منزل . سرعتشم باید فعلا حدود 50 مگ باشه . خیلی هم ارزونتر تمام میشه وپایدار .
ادیت : فکر کنم رایتل داره بهتر میشه
اینجا قبلا انتن کامل بود اما نت نمیداد هشت بهشت شرق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Electronic-Arts
06-01-2017, 14:29
3g هست
اصفهان 4g نداره
4g رایتل تو تهران که امتحان کردم معمولا 65 مگابیت بود :)
من تو تهران 25 مگابیت میگرفتم ولی پینگ بسیار عالی داره داخلی 20 22 هست و خارج هم تا انگلیس حدودا 110 میده من منتظرم مشهد 4G بشه واسه گیم استفاده کنم
bigbang001
14-01-2017, 01:16
تهران سرور داخلی
Mohammad Aghaee
14-01-2017, 10:54
تهران سرور داخلی
خیلی خوبه
کجای تهران هستید؟
میشه با سرور خارجی هم تست بزارید؟
طبیعتا با 4G تست کردید دیگه؟؟
تهران سرور داخلی
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
bardia-vr
15-01-2017, 13:27
برای من یک اتفاق جالب افتاد،تو مترو تهران بودم که دیدم به روی ۴جی همراه اول رومینگ شدم و دیتارو هم حتی روشن کردم و اینترنت برقرار بود،اما عجیبه که چطور همراه اول بر روی نسل ۲ و ۴ خودش به رایتل رومینگ میده اما بر روی نسل ۳ خیر
bardia-vr
15-01-2017, 13:28
برای من یک اتفاق جالب افتاد،تو مترو تهران بودم که دیدم به روی ۴جی همراه اول رومینگ شدم و دیتارو هم حتی روشن کردم و اینترنت برقرار بود،اما عجیبه که چطور همراه اول بر روی نسل ۲ و ۴ خودش به رایتل رومینگ میده اما بر روی نسل ۳ خیر
greatpouya
15-01-2017, 14:23
اگر این تجربتون همه جا درست باشه. دلیل منطقیش اینه که اولا اگر جایی قرار باشی ۳جی استفاده بشه پوشش خود رایتل از همراه اول بسیار قوی تره(اونم دو فرکانسه). ضمنا اگر قرار باشه همه رایتلی ها از نسل ۳ همراه اول که خودش خیلی مشترک داره اونم با اینکه فقط تک فرکانسه استفاده کنن، شبکه ۳جیش فلج میشه. ولی رایتل روی ۴جی خیلی ضعیفه که همراه اول میتونه اونو تکمیل کنه و ۴جی هم اونقدر کاربر نداره که نتونه مشترکای رایتلم ساپورت کنه.[emoji192]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
bardia-vr
15-01-2017, 14:43
اگر این تجربتون همه جا درست باشه. دلیل منطقیش اینه که اولا اگر جایی قرار باشی ۳جی استفاده بشه پوشش خود رایتل از همراه اول بسیار قوی تره(اونم دو فرکانسه). ضمنا اگر قرار باشه همه رایتلی ها از نسل ۳ همراه اول که خودش خیلی مشترک داره اونم با اینکه فقط تک فرکانسه، شبکه ۳جیش فلج میشه. ولی رایتل روی ۴جی خیلی ضعیفه که همراه اول میتونه اونو تکمیل کنه و ۴جی هم اونقدر کاربر نداره که نتونه مشترکای رایتلم ساپورت کنه.[emoji192]
من توی مترو گوشی رو در حالت 3g only گذاشتم تا ببینم آیا وصل میشه یا نه و دیدم عدم سرویس شد و چندبار هم امتحان کردم و آنچه که مسلم شد به شبکه تریجی همراه اول وصل نمیشه
bigbang001
15-01-2017, 15:49
خیلی خوبه
کجای تهران هستید؟
میشه با سرور خارجی هم تست بزارید؟
طبیعتا با 4G تست کردید دیگه؟؟
سعادت اباد
بله ۴ جی
در اولین فرصت.
سلام
یک سوال هنوز این رایتل فرصت نکرده 1 نرم افزار مثل ایرانسل من بنویسه دوستان ؟ :n33:
bigbang001
17-01-2017, 08:03
سلام
یک سوال هنوز این رایتل فرصت نکرده 1 نرم افزار مثل ایرانسل من بنویسه دوستان ؟ :n33:
نرم افزارش بنام ecare right وجود داره
نرم افزارش بنام ecare right وجود داره
تحت وبش رو دیدم
bahmanjasemi
17-01-2017, 21:34
سلام
برنامه "رایتل من" رو تحت عنوان سیستم عامل اندروید منتشر کرده (البته به صورت آزمایشی) که از طریق مارکت مایکت میتونید دانلود کنید.
stere1980
22-01-2017, 19:50
برنامه "رایتل من" رو تحت عنوان سیستم عامل اندروید منتشر کرده (البته به صورت آزمایشی) که از طریق مارکت مایکت میتونید دانلود کنید.
مرسی
چقدر هم زیاده ۳۲ مگابایته
این رایتل چرا اینطور هست
۱ ساله میگه تهران ۴جی شده ، من همراه اول و ایرانسل پوشش ۴جی هستم سیگنال فول ولی رایتل اصلا ضعیفترین سیگنال ۴جی هم نمیده اینجا
آیا باید سیم کارت عوض کنم؟ (۲ سال پیش گرفتم سیم کارت دیتا) یا کار خاصی باید کرد وصل شه ۴جی؟
:n41:
۳جی هم الان تست کردم، سیگنال ۶۰ درصد میده ولی حتی speedtest باز نشد (صفحه اومد ولی فلش وسط صفحه نمیاد) فقط سایت ایرانی راحت باز میشه باهاش
greatpouya
23-01-2017, 06:47
این رایتل چرا اینطور هست
۱ ساله میگه تهران ۴جی شده ، من همراه اول و ایرانسل پوشش ۴جی هستم سیگنال فول ولی رایتل اصلا ضعیفترین سیگنال ۴جی هم نمیده اینجا
آیا باید سیم کارت عوض کنم؟ (۲ سال پیش گرفتم سیم کارت دیتا) یا کار خاصی باید کرد وصل شه ۴جی؟
:n41:
۳جی هم الان تست کردم، سیگنال ۶۰ درصد میده ولی حتی speedtest باز نشد (صفحه اومد ولی فلش وسط صفحه نمیاد) فقط سایت ایرانی راحت باز میشه باهاش
چرته. رایتل همش ادعا ۴جی میکنه. نه نیازی به تعویض سیمکارت نیست چون سیمت خودش ۴جی هست.
bigbang001
23-01-2017, 07:43
تهران
Pedram 2rk
23-01-2017, 14:06
عالیه:n20:
bigbang001
23-01-2017, 14:27
اینم یک تست دیگه در یک ساعت دیگه و مکان دیگه
تهران مطهری
هیچ اپراتوری در ایران بی ایراد نیست
اما به نظر من در تهران رایتل بهتر از بقیس
در اکثر جاها پوشش و سرعت مناسب داره و مشکل قطعی در صحبت هم نداره مثل ایرانسل
من که از همراه اول ترابرد کردم روی رایتل و راضیم.
greatpouya
23-01-2017, 15:07
اینم یک تست دیگه در یک ساعت دیگه و مکان دیگه
تهران مطهری
هیچ اپراتوری در ایران بی ایراد نیست
اما به نظر من در تهران رایتل بهتر از بقیس
در اکثر جاها پوشش و سرعت مناسب داره و مشکل قطعی در صحبت هم نداره مثل ایرانسل
من که از همراه اول ترابرد کردم روی رایتل و راضیم.
نسل ۳ش قطعی نداره ولی نسل ۴ هیچ جا تهران انتن نمیده خیلی مونده تا برسه به پوشش ایرانسل
bigbang001
23-01-2017, 15:15
نسل ۳ش قطعی نداره ولی نسل ۴ هیچ جا تهران انتن نمیده خیلی مونده تا برسه به پوشش ایرانسل
مهم که نسل ۳ و ۴ بودن نیست مهم نتیجه نهاییه
سرعت در نسل ۳ رایتل از نسل ۴ ایرانسل در تهران بهتره
ضمنا نسل ۳ ایرانسل کلا تعطیله!
greatpouya
23-01-2017, 15:20
مهم که نسل ۳ و ۴ بودن نیست مهم نتیجه نهاییه
سرعت در نسل ۳ رایتل از نسل ۴ ایرانسل در تهران بهتره
ضمنا نسل ۳ ایرانسل کلا تعطیله!
خیر نسل ۴ ایرانسل خیلی سریع تر از نسل ۳ رایتل هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلی نسل ۳ ایرانسل خیلی شلوغ و کم پوششه. چون فقط از فرکانس ۲۱۰۰ استفاده میکنه و تعداد یوزر هاشم از رایتل خیلی بالاتره. ولی رایتل از فرکانس ۹۰۰ هم علاوه بر ۲۱۰۰ استفاده میکنه و در پوشش و ظرفیت ایرادی نداره.
بر خلاف رایتل ایرانسل در نسل ۴ از ۲ فرکانس استفاده میکند
bigbang001
23-01-2017, 15:25
مهم نتیجه نهایی برای مصرف کننده است.
حال میخواد شلوغ باشه میخواد نباشه
ضمنا این طور نیست پوشش شبکه ایرانسل روی نسل سه بسیار ضعیفه علت قطعی صدا هم همینه
مثلا یک ساله در خ مطهری که محل کار منه ایرانسل هیچ پوشش درست حسابی نداره از نسل ۲ گرفته تا ۴ هیچ توجهی هم نمیکنن
اما رایتل هر جا زنگ زدم مشکل را رفع کردن.
من ایرانسل دارم توپ بترکه نسل ۴ به ۴ مگابیت میرسه
شما این تستها را در کجا گرفتید؟
الان بسته ۱۰۰ گیگ ایرانسل رو دستم باد کرده.
greatpouya
23-01-2017, 15:26
ونک
واقعا؟؟ یعنی ایرانسل ۱۰۰ گیگ رایگان داده؟؟؟
ضمنا این طور نیست پوشش شبکه ایرانسل روی نسل سه بسیار ضعیفه علت قطعی صدا هم همینه
مثلا یک ساله در خ مطهری که محل کار منه ایرانسل هیچ پوشش درست حسابی نداره از نسل ۲ گرفته تا ۴ هیچ توجهی هم نمیکنن
اما رایتل هر جا زنگ زدم مشکل را رفع کردن.
من الان ۱ ساله هر ماه تست میکنم ۴جی شده یا نه، کلا انگار نه انگار، تصمیم به اضافه کردن دکل جدید نداره
نسل ۳ هم داخل ساختمان ما ۵۰ ۶۰ درصد آنتن میده و سایت خارجی بازور باز میشد دیشب (عجیب بود برای خودمم)
بین نسل ۳ ها قبول دارم نسل ۳ رایتل خیلی بهتر از نسل ۳ ایرانسل و همراه اول هست
اما نسل ۴ ایرانسل از نظر سرعت بهتر از نسل ۳ رایتل هست و نسل ۴ رایتل هم والا ندیدم آنتن بده که بتونم تست کنم :n27:
احتمالا دلیل سرعت بالاش همینه که زیاد کسی نمیتونه استفاده کنه به جز مرکز شهر و جاهایی که دکل زده & شلوغی شبکه اش کمتره
ولی پینگ رایتل بهترین پینگ در بین شبکه های همراه هست
ثابت حدود ۱۴۰ ۱۵۰ میده به من پکت لاس خیلی کم
در حالی که ایرانسل و همراه اول مرتب بازی میکنن بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ و گاهی بالاتر... با پکت لاس زیادتر
sorrowthr
26-01-2017, 09:25
به تازگي ترابرد كردم رو رايتل اينم از تست هاي من رو رايتل[emoji24][emoji24] بسته ي دكا بينهايت رو گرفتم. زدم پشتيبانيش ميگم من سرعتم با اينترنت پايه كه داده بوديد يكيه الان حتي كمتر هم شده. ميگه اينترنت حرفه ايي سرعتش از ١ مگ تا ٤ مگ هست. به خاطر پوشش و تعداد سرعت پايين مياد.
خيلي پشيمونم ايرانسل همه جا LTE بودم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
خوب برگرد کاری نداره که. دنیا که به آخر نرسیده
greatpouya
26-01-2017, 13:40
فکر کنم هر شش ماه یکبار بتونه برگرده، درسته؟
Mohammad Aghaee
26-01-2017, 13:41
آقا ظاهرا رایتل یه تکونی به خودش داده و یه سری بسته جدید اضافه کرده هم واسه سیم کارت دیتا هم واسه دائمی و اعتباری . البته من که به شخصه به دردم نخورد و بازم بسته های ایرانسل واسم به صرفه تره ولی گفتم دوستان یه نگاهی به وب سایتش بکنن شاید بسته مناسبشون اضافه شده باشه .
sorrowthr
26-01-2017, 13:46
اگه به آخر هم ميرسيد خيالي نبود. منتظرم بسته ش رو تموم كنم يه سيم هديه هم ازش بگيرم بعد برگردم كه دست خالي برنگشته باشم [emoji6]
sorrowthr
26-01-2017, 15:55
فکر کنم هر شش ماه یکبار بتونه برگرده، درسته؟
در سال ٢ بار ميتوني ترابرد كني ولي زمانش مهم نيست به پشتيباني ايرانسل زدم گفت هروقت خواستي ميتوني برگردي همون سيم قبليت فعال ميشه
amirkalak6
26-01-2017, 17:09
دوستان مودم رای فای رایتل رو میشه انلاک کرد؟؟ اینترنتش اصلا بدرد نمیخوره تو مترو هم جواب نمیده
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان کسی خبر نداره اصفهان کی تحت پوشش فورجی رایتل قرار می گیرد ؟
iDownload & iGame
31-01-2017, 13:11
رایتل فعلا" تو خواب زمستانیه!
Rightel رایتل:
تخفیف_12_بهمن
بستههای استثنایی برای همراهان رایتلی به مناسبت آغاز دهه فجر
تنها تا ساعت 18:00 امروز فرصت دارید تا بستههای استثنایی جدول زیر را با ارسال کد خرید بسته به سامانه پیامکی 2020 ، خریداری نمایید.
برای خرید بستههای منتخب سیمکارت اعتباری و دیتا، باید به میزان قیمت هر بسته شارژ (اعتبار ریالی) کافی داشته باشید.
mr.arbab28
31-01-2017, 18:13
Rightel رایتل:
تخفیف_12_بهمن
بستههای استثنایی برای همراهان رایتلی به مناسبت آغاز دهه فجر
تنها تا ساعت 18:00 امروز فرصت دارید تا بستههای استثنایی جدول زیر را با ارسال کد خرید بسته به سامانه پیامکی 2020 ، خریداری نمایید.
برای خرید بستههای منتخب سیمکارت اعتباری و دیتا، باید به میزان قیمت هر بسته شارژ (اعتبار ریالی) کافی داشته باشید.
جون به جونش بکنن رایتل حالش خرابه و نمیخاد از خاب بیدار بشه هنوزم گرون فروشی میکنه این بسته هم مثلا خودشو ضرب زده به مناسبت دهه فجر افر گذاشتهمن نمیدونم با این بسته های گرونش چجوری هنوز سرپا مونده؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
greatpouya
31-01-2017, 18:21
جون به جونش بکنن رایتل حالش خرابه و نمیخاد از خاب بیدار بشه هنوزم گرون فروشی میکنه این بسته هم مثلا خودشو ضرب زده به مناسبت دهه فجر افر گذاشتهمن نمیدونم با این بسته های گرونش چجوری هنوز سرپا مونده؟
با پول تامین اجتماعی خخخ
EDWARD WHITE
03-02-2017, 19:37
این بسته 6 ماه 30 هزار تومن ایراسل رو که پرید رایتل شکایت کرده بود که چرا ارزونه ! مصاحبه مدیر عاملش هست توی نت
بسته دومی رو سیم کارت دیتا خدایی قیمت خیلی خوبی داده موندم چرا بعضی دوستان میگن گرون فروشه یا خوابه؟
۸۴ گیگ ۹۰ تومن میشه گیگی ۱۰۸۰
ایرانسل بدون احتساب مالیات بهترین بسته اش ۱۳۵۰ میفته گیگی (اونم بسته ۲۰۰+۱۰۰ روی TD-LTE و نه 4G)
وگرنه 4G بسته ۲ ماهه ۷۲ گیگ (۳۶+۳۶) رو میده ۱۱۰ تومن ، ۱۲ گیگ کمتر و ۲۰ تومن گرونتر!!!
همون بسته اول هم قیمت خوبی داده، شما از کجا بسته میگیرید که به اینا میگین گرون؟ به ما هم بگید :n04:
البته نمیگم بسته های معمولیش الان ارزون و خوبه، اما به نظرم این بالایی ها خوب بود
حیف که تهران منطقه ما کلا رایتل ۴جی آنتن نمیده
کلا اهمیتی به پوشش ۴جی نمیده
بسته دومی رو سیم کارت دیتا خدایی قیمت خیلی خوبی داده موندم چرا بعضی دوستان میگن گرون فروشه یا خوابه؟
ایرانسل بدون احتساب مالیات بهترین بسته اش ۱۳۵۰ میفته گیگی (اونم بسته ۲۰۰+۱۰۰ روی TD-LTE و نه 4G)
وگرنه 4G بسته ۲ ماهه ۷۲ گیگ (۳۶+۳۶) رو میده ۱۱۰ تومن ، ۱۲ گیگ کمتر و ۲۰ تومن گرونتر!!!
همون بسته اول هم قیمت خوبی داده، شما از کجا بسته میگیرید که به اینا میگین گرون؟ به ما هم بگید :n04:
البته نمیگم بسته های معمولیش الان ارزون و خوبه، اما به نظرم این بالایی ها خوب بود
از نظر منی که می تونم با بسته 2000 تومنی در شب 60 گیگ دانلود کنم ترافیک شبانه یعنی کشک پس در واقع اون بسته 42 گیگ می ارزه نه 82 گیگ . رایتل هم اگر می خواد از گردونه عقب نیفته برای مشترکینش مثل همراه اول و ایرانسل بسته های مجزای شبانه بزاره . البته به طور کلی قدم مثبتی برداشته اما من خودم بسته دو ماه سی گیگ 60 تومن و شش ماه صد گیگ 175 تومن رو ترجیح می دم
از نظر منی که می تونم با بسته 2000 تومنی در شب 60 گیگ دانلود کنم ترافیک شبانه یعنی کشک پس در واقع اون بسته 42 گیگ می ارزه نه 82 گیگ . رایتل هم اگر می خواد از گردونه عقب نیفته برای مشترکینش مثل همراه اول و ایرانسل بسته های مجزای شبانه بزاره . البته به طور کلی قدم مثبتی برداشته اما من خودم بسته دو ماه سی گیگ 60 تومن و شش ماه صد گیگ 175 تومن رو ترجیح می دم
صحبت درباره بسته حجمی هست و واقعا بسته های حجمی بالا از ایرانسل و همراه اول قیمت بهتری داره
اینکه شما ترجیح میدید هر گیگ ۱۷۵۰ تومن بدید به جای ۱۰۸۰ تومن به دلیل اینکه بسته شبانه ساعتی بهتون سرعت بالایی میده بیشتر مربوط به منطقه و به نظرم موقتی هست، چون سرعت شما هم بعید میدونم اونطور بمونه بعد از مدتی که تعداد دانلود کننده ها زیاد بشن اونجا، البته امیدوارم هیچوقت مثل من نشید ولی به نظر محل شما عده کمی یکسره دانلود میکنند، وگرنه به نظر خودتون شبکه ۴جی کشش اون سرعت رو داره برای یک عده زیاد؟ حتی اپراتور Verizon آمریکا میانگین سرعتش زیر ۸ مگابیت هست ولی بعضی مناطق خلوت به ۵۰ مگ میرسه (جالبه تو اون تاپیک میدیدم بعضیا سرعت بالای ۴۰ ۵۰ تو ایران دارن و باز ناراضی هستن! یا میگن بد نیست ولی این کمه برای ۴جی! بهترین کشورهای دنیا از نظر اینترنت هم متوسط سرعت ۴جی شون به ۵۰ مگابیت نمیرسه)
محل ما چون به نظر شبکه شلوغ هست در اون ساعات سرعت من در ایرانسل به ۱ ، ۲ مگابیت یا حتی کمتر میرسه و عملا حتی ارزش پول بسته ساعتی هم نداره
جالب اینکه یک بار امتحان کردم دقیقا ۸ صبح میره بالای ۱۰ مگابیت برای چند ساعت
به همین دلیل به نظر من هر اپراتوری ازین نامحدودهای شبانه و ساعتی نده بهتره و کیفیتش برای همه یکسان و بهتر خواهد بود ، حتی اگر سرعت خودم الان ۶۰ مگ بود باز همین حرف رو میزدم، همونطور که TD-LTE سرعتم بالای ۲۰ هست (راضی هستم) و واقعا خدا خدا میکنم بسته ساعتی و جایزه نده رو TD تا اون رو هم عده زیادی یکسره دانلود کنن و حتی نتونیم کارمون رو باهاش راه بندازیم مثل ۴جی
البته خودم چون رایتل ۴جی اینجا سیگنال نمیده زیاد استفاده نمیکنم و از پوشش رایتل ناراضی هستم کلا، اما دلیل نمیشه جایی واقعا بهتر بود باز ایراد بگیریم
اخه 2 شب تا 7 صبح واقعا خیلی کم از اینترنت استفاده میشه و خیلی روی کیفیت کلی تاثیر نداره
Le0nard0
06-02-2017, 00:48
رایتل خودش رو اوپراتور لوکس میدونه به خاطر همین فکر میکنه اگه شبانه مثل همراه اول یا ایرانسل بذاره شخصیتش زیرسوال میره .
گذشته از نسل چهار رایتل هنوز خیلی جاها همون اچ پلاس هستن و DC-HSPA نشدن، به هر حال جایی که تکنولوژی 4 جی هست دیگه نباید سراغ تری جی رفت مگه در موارد خاص
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بله درسته البته تنها خوبی 3G رایتل نسبت به حتی 4G بقیه اینه به خاطر اینکه 900 مگاهرتز هست در بدترین جاها وسط ساختمون هم اینترنت میده (3G و 4G بقیه اپراتورا باندشون از نظر پوشش داخل ساختمان خیلی ضعیف تره)
بنابراین اگر اینترنت ضروری همیشه لازمه، بهترین کار گوشی ۲ سیم رایتل + ایرانسل
همراه آخر هم که هیچی :n02:
الان ایرانسل هم یه جاهایی روی 900 داره تری جی میده به خاطر همون بحث پوشش اما خوب تعداد یوزرها می تونه خیلی بالا بره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
greatpouya
06-02-2017, 01:10
بله درسته البته تنها خوبی 3G رایتل نسبت به حتی 4G بقیه اینه به خاطر اینکه 900 مگاهرتز هست در بدترین جاها وسط ساختمون هم اینترنت میده (3G و 4G بقیه اپراتورا باندشون از نظر پوشش داخل ساختمان خیلی ضعیف تره)
بنابراین اگر اینترنت ضروری همیشه لازمه، بهترین کار گوشی ۲ سیم رایتل + ایرانسل
همراه آخر هم که هیچی :n02:
البته رو ۴جی با هم فرق نمیکنن همشون همون ۱۸۰۰ دارن یا ۲۶۰۰، دیگه کمتر از ۱۸۰۰ فقط های وب که روی ۸۰۰ lte داده برا مناطق روستای و غیر
ارمین800
06-02-2017, 10:58
اقا منکه دو سه بار بسته رایتل گرفتم دیدم خیلی سریعتر از همراه اول ایرانسل حجم بسته ها میره. یه جورایی حس کردم حجم دزدی میکنه دیگه بی خیالش شدم سیم کارتش داره خاک میخوره. اگه این حجم دزدیو نداشت شاید استفاده میکردم ازش. ولی با این شرایط نه.
rezausa2020
06-02-2017, 12:12
سلام دوست عزیز امکانش هست لینک صفحه ی این تعرفه ای که میگی رو بدید
من هرچی گشتم همچین تعرفه ای ندیدم
تقاضای رایتل برای دریافت ۵ مگ پهنای باند روی فرکانس ۱۸۰۰ و موافقت وزیر ارتباطات
مدیرعامل رایتل با اظهار درخواست از وزیر برای اختصاص ۵ مگ پهنای باند روی فرکانس ۱۸۰۰ اعلام کرد که وزیر ارتباطات با این درخواست موافقت کردند.
مجید صدری در مراسم افتتاح پروژههای شرکت خدمات ارتباط رایتل به مناسبت دهه فجر، از انعقاد قرارداد چند اپراتور مجازی موبایل و رایتل خبر داد و گفت: امروز تفاهمنامه این اپراتورها اجرا میشود.
مدیرعامل رایتل گفت: ۵ شرکت کیشسلپارس، شاتل، هایوب، سناپ و آرین ماهواره قرارداد عمدهفروشی با رایتل خواهند داشت.
وی با بیان اینکه سهم اپراتورهای مجازی موبایل از ترافیک دیتا، پیامک و صوت در سال اول تعیین شده، گفت: این اپراتورها ۱۴۰۰ ترابایت ترافیک دیتا، ۱۵۰ میلیون پیامک و ۲۸۶ میلیون مکالمه صوتی در شبکه رایتل طی سال اول خواهند داشت.
صدری خطاب به وزیر ارتباطات گفت: از آقای وزیر میخواهیم که از پهنای باند در فرکانس ۱۸۰۰، ۵ مگ برای اپراتورهای مجازی موبایل برای ما اختصاص دهد.
مدیرعامل رایتل سپس اعلام کرد که آقای وزیر گویا با این درخواست موافقت کردند.
واگذاری فرکانس روی باند ۱۸۰۰ به رایتل به آینده موکول شد
وزیر ارتباطات گفت: اکنون که نگاه مجلس و جامعه به حوزه ICT تغییر کرده، نباید با کسب و کارهای جدید ICT مخالفت شود که این مخالفت جامعه را به عقب میراند.
محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژههای شرکت خدمات ارتباطی رایتل، اظهار داشت: در سال گذشته درآمد سرویسهای ابری در دنیا ۱۰۶ میلیارد دلار بوده است، اما در ایران در رابطه با سرویسهای ابری اشکالات فرهنگی وجود دارد، از جمله اینکه برخی برای سپردن امور به دیگران ممانعت میکنند، در حالی که با راهاندازی سرویسهای ابری، پیشرفت سریع خواهد شد.
وی اظهار داشت: سه سال پیش که دولت یازدهم آغاز به کار کرد، برخی میگفتند که یک اپراتوری وجود دارد که علیرغم دراختیار داشتن امکانات اما موفق نشده و به نوعی دنبال منحل کردن آن بودند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادامه داد: اما اکنون با رشد ۲۰ برابری تعداد سیمکارتهای فعال رایتل و رشد ۲۵ برابری مصرف دیتا توسط مشترکان این اپراتور، شواهد نشان میدهد که رایتل رشد خوبی داشته است.
واعظی با اشاره به رشد سریع اپراتورها گفت: به دنبال راهاندازی دولت الکترونیکی و دولت موبایلی هستیم که امسال تا پایان این ماه فاز نخست دولت الکترونیکی راهاندازی خواهد شد.
وی از اپراتورهای موبایل خواست که درباره خدمات ارزش افزوده قدری فراتر عمل کنند و ادامه داد: برای مثال، مقدمات اینترنت اشیاء که تا سال ۲۰۳۰ تعداد ۵۰ میلیارد شی را متصل میکند، دراختیار اپراتورهای موبایل قرار گیرد که تمامی فعالیتهای اقتصادی و تجاری را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
واعظی با اشاره به تغییر نگاه مجلس و جامعه به ICT گفت: نباید عدهای با کسب و کارهای حوزه ICT مخالفت کنند زیرا باعث عقب ماندن جامعه میشود.
وی همچنین در پاسخ به درخواست مدیرعامل رایتل برای اختصاص ۵ مگ روی باند فرکانسی ۱۸۰۰ گفت: زمانی که فرکانسهایی که تاکنون روی باند ۲۶۰۰ واگذار کردهایم تمام شد، فرکانس جدیدبه شما تخصیص میدهیم، تاکنون مشکلی برای فرکانس نداشتهایم و در آینده نیز نخواهیم گذاشت دست خالی بمانید و مشکلی نخواهید داشت.
greatpouya
06-02-2017, 13:06
واگذاری فرکانس روی باند ۱۸۰۰ به رایتل به آینده موکول شد
وزیر ارتباطات گفت: اکنون که نگاه مجلس و جامعه به حوزه ICT تغییر کرده، نباید با کسب و کارهای جدید ICT مخالفت شود که این مخالفت جامعه را به عقب میراند.
محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژههای شرکت خدمات ارتباطی رایتل، اظهار داشت: در سال گذشته درآمد سرویسهای ابری در دنیا ۱۰۶ میلیارد دلار بوده است، اما در ایران در رابطه با سرویسهای ابری اشکالات فرهنگی وجود دارد، از جمله اینکه برخی برای سپردن امور به دیگران ممانعت میکنند، در حالی که با راهاندازی سرویسهای ابری، پیشرفت سریع خواهد شد.
وی اظهار داشت: سه سال پیش که دولت یازدهم آغاز به کار کرد، برخی میگفتند که یک اپراتوری وجود دارد که علیرغم دراختیار داشتن امکانات اما موفق نشده و به نوعی دنبال منحل کردن آن بودند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادامه داد: اما اکنون با رشد ۲۰ برابری تعداد سیمکارتهای فعال رایتل و رشد ۲۵ برابری مصرف دیتا توسط مشترکان این اپراتور، شواهد نشان میدهد که رایتل رشد خوبی داشته است.
واعظی با اشاره به رشد سریع اپراتورها گفت: به دنبال راهاندازی دولت الکترونیکی و دولت موبایلی هستیم که امسال تا پایان این ماه فاز نخست دولت الکترونیکی راهاندازی خواهد شد.
وی از اپراتورهای موبایل خواست که درباره خدمات ارزش افزوده قدری فراتر عمل کنند و ادامه داد: برای مثال، مقدمات اینترنت اشیاء که تا سال ۲۰۳۰ تعداد ۵۰ میلیارد شی را متصل میکند، دراختیار اپراتورهای موبایل قرار گیرد که تمامی فعالیتهای اقتصادی و تجاری را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
واعظی با اشاره به تغییر نگاه مجلس و جامعه به ICT گفت: نباید عدهای با کسب و کارهای حوزه ICT مخالفت کنند زیرا باعث عقب ماندن جامعه میشود.
وی همچنین در پاسخ به درخواست مدیرعامل رایتل برای اختصاص ۵ مگ روی باند فرکانسی ۱۸۰۰ گفت: زمانی که فرکانسهایی که تاکنون روی باند ۲۶۰۰ واگذار کردهایم تمام شد، فرکانس جدیدبه شما تخصیص میدهیم، تاکنون مشکلی برای فرکانس نداشتهایم و در آینده نیز نخواهیم گذاشت دست خالی بمانید و مشکلی نخواهید داشت.
ببخشید قسمت اخر متن واضح نبود ینی چی فرکانس هایی که روی باند ۲۶۰۰؟؟ رایتل خیلی وقته ۱۵ مگ پهنای باند روی فرکانس ۱۸۰۰ داره ارائه میکنه، و ۲۶۰۰ اصلا نداره.
سلام دوست عزیز امکانش هست لینک صفحه ی این تعرفه ای که میگی رو بدید
من هرچی گشتم همچین تعرفه ای ندیدم
سلام، اون قیمت ها مربوط به اول دهه فجر بود
که دوستان زیرش گفتن گرونه و ... منم گفتم واقعا تخفیف داده و بهترین قیمتی هست که دیدم تاحالا
متاسفانه دیگه نیست
رايتل الان بسته اينترنت با تخفيف يا آفري نداره؟
تفاوت بسته با سرعت حرفه اي و پايه چيه؟
bigbang001
10-02-2017, 15:19
رايتل الان بسته اينترنت با تخفيف يا آفري نداره؟
تفاوت بسته با سرعت حرفه اي و پايه چيه؟
پایه حدال ۱۲۸ کیلوبیت و حداکثر ۶ مگابیت است.
حرفه ای حداقل ۱مگابیت و حداکثر باز است که تا کنون شخصا حداکثر ۶۰ مگابیت را تجربه کرده ام.
amirkalak6
10-02-2017, 15:26
دوستان مودم رایفای ایا انلاک میشه؟؟
bigbang001
10-02-2017, 15:38
رونمایی از مهمترین دست آوردهای رایتل در دولت تدبیر و امید/رایتل تنها اپراتور در همکاری با اپراتورهای مجازی
در مراسم رونمایی از پروژههای رایتل، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از این اپراتور به عنوان تنها اپراتور فعال در همکاری با اپراتورهای مجازی قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی رایتل، صبح امروز و طی مراسمی با حضور دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر فیروزآبادی رییس مرکز ملی فضای مجازی، معاونین وزرا، نمایندگان مجلس و جمعی از مسوولین کشور 9 پروژه رایتل افتتاح شد.
سید مجید صدری مدیرعامل رایتل در این مراسم عنوان کرد: رایتل شرکتی است که صد در صد سهام آن متعلق به سازمان تامین اجتماعی است و امروز با تلاش همه همکارانمان در رایتل پروژههای مهمی را افتتاح خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه رایتل در زمانی کار خود را آغاز کرد که همراه اول 13 سال به صورت انحصاری فعالیت میکرد و ایرانسل نیز با سرمایهگذار و شریک خارجی خود وارد عرصه ارتباطات کشور شد، اظهار کرد: در این مدت رشد و پیشرفت زیادی را شاهد بودیم و توانستیم در همه بخشهابه توسعه قابل توجهی دست پیدا کنیم.
در شهریور سال 92 تعداد 128 شهر تحت پوشش رایتل بود که امروز این تعداد به 503 شهر گسترش یافته است و میزان سایت ها نیز از 926 سایت به 3446 سایت افزایش یافته و 370 سایت نیز در حوزه LTE فعال شدهاند.
صدری با بیان اینکه CORE SITE رایتل در شهریورماه سال 92 دو عدد بود که در حال حاضر به 5 عدد افزایش یافته است، ادامه داد: در حوزه سیمکارتهای توزیعی نیز از یک میلیون سیمکارت در سال 92 به 9 میلیون افزایش داشتهایم. همچنین در حوزه سیمکارتهای پروفایلدار از 350 هزار مشترک فعال به 7 میلیون مشترک فعال رسیدهایم که در این حوزه نیز رشد 20 برابری داشتهایم که امیدواریم تا پایان سال این تعداد به 99 میلیون برسد.
مدیرعامل رایتل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توسعه و گسترش پایانه های فروش رایتل گفت: در شهریور ماه سال 92 چهار فروشگاه اختصاصی داشتیم که در حال حاضر این میزان به 26 فروشگاه اختصاصی افزایش یافته و این تعداد تا پایان سال به 32 فروشگاه خواهد رسید. همچنین با توجه به اینکه 80 درصد مشترکان ما مصرف دیتا و 20 درصد مصرف VOICE دارند مصرف دیتا نسبت به شهریور 92 بالغ بر 54 برابر رشد داشته و درآمد کسب شده از این محل نیز 433 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه در حوزه پیامک رشد ماهانه 16 برابری و درآمد 19 برابری را تجربه کردیم، اظهار کرد: در حوزه مکالمه نیز درآمد ماهانه 33 برابری را تجربه کردهایم که این آمار در مقایسه با سال 92 بسیار قابل توجه است.
صدری در بخش دیگری از سخنان خود همچنین با اشاره به موضوع شبکه ملی اطلاعات که شاخص بسیار مهمی است از راه اندازی CORE SITE تبریز خبر داد که در مراحل نهایی قرار دارد و به زودی افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به بحث رومینگ بینالملل نیز گفت: در حال حاضر با 213 اپراتور از 137 کشور رومینگ برقرار کردیم و برقراری رومینگ بینالملل در محرم، صفر و اربعین حسینی، با کشور عراق از دیگر اقدامات مهم ما محسوب میشود و سرویس رومینگ بینالملل در پرواز نیز طی قرارداد با اپراتور OnAir راهاندازی شده است.
صدری همچنین گفت: از دیگر موضوعات مورد توجه، بحث وایفایهای عمومی و ترابردپذیری است که در وای فای عمومی توانستیم در نهادها و مراکزی این سرویسها را راه اندازی کنیم و در اربعین نیز در مرز مهران و شلمچه به صورت رایگان سرویسدهی کردیم. وی همچنین از افزایش ظرفیت سیستم مرکز تماس از 120 تماس همزمان به 480 تماس همزمان خبر داد و افزود: همه این اقدامات با استفاده از اپلیکیشنهای داخلی و بومی انجام میشود و ما تمام تلاشمان براین است که از ظرفیتهای داخلی برای پروژههایمان استفاده کنیم.
وی در عین حال با اشاره به جایگاه ویژه سایت رایتل به عنوان پربازدید ترین سایت در بین اپراتورهای موبایلی کشور گفت: در حال حاضر رتبه سایت رایتل در alexa در جایگاه 85 قرار دارد که همراه اول در رتبه 90و ایرانسل در رتبه 113 قرار دارد که امیدواریم بتوانیم این میزان را در بخش بازدید ارتقا دهیم.
مدیرعامل رایتل با بیان اینکه رتبه این اپراتور در سال 92بخش تعالی سازمانی 200 بود که در سال 94 به حدود 371 افزایش یافت، عنوان کرد: تقدیرنامهها و جایزه ملی کیفیت ایران و دیگر جوایز از مواردی است که رایتل به دلیل اقدامات خاصی که انجام داده به آن دست یافته است.
صدری با اشاره به اقدامات رایتل بعد از برجام، گفت: شاید اولین شرکتی بودیم که در حوزه IT توانستیم LC یک ساله با یک بانک اروپایی و یک بانک چینی باز کنیم و میزان قراردادهای ما از 40 قرارداد در سال 92 به حدود 1400 قرارداد افزایش یافته است و در بحث اشتغالزایی که تاکید دکتر ربیعی وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی است در سه سال گذشته توانستهایم از 9 هزار اشتغالی که بهواسطه رایتل ایجاد شده بود به 36 هزار اشتغال بیواسطه و باواسطه دست یابیم که این امر محقق نمی شد مگر با حمایت وزارت تعاون،، کار و رفاه اجتماعی، وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات و همچنین سازمان تامین اجتماعی و شستا که از همه آنها تشکر میکنم.
مدیرعامل رایتل در عین حال بیان کرد: در حوزه شبکه ملی اطلاعات راه اندازی آدرس (IP) نسخه 6 را داریم، با توجه به اینکه دسترسی به IP نسخه4 برای اپراتورها یک معضل است توانستیم (IP) نسخه6 را راهاندازی کنیم که از این تریبون از کمک ویژه آقایان مهندس جهانگرد و مهندس جهرمی تشکر میکنیم، در حال حاضر همه مشترکان رایتل در کل کشور میتوانند از IP نسخه 66 استفاده کنند.
وی همچنین از افتتاح فیبر اختصاصی رایتل خبر داد و در عین حال با اشاره به راه اندازی اپلیکیشن رایفون گفت: این اپلیکیشن برای ارسال و دریافت پیغام متنی و تماس ورودی و خروجی استفاده میشود که تمامی نرم افزارهای آن کاملا داخلی است.
صدری با اشاره به افتتاح سامانه وبچت مرکز تماس رایتل و همچنین افتتاح سرویس ریز ارتباطات رایتل، توضیح داد: در سرویس ریز ارتباطات بعد از هویت سنجی مشترک و حداکثر تا 24 ساعت ریز ارتباطات مشترک از طریق ایمیل در اختیار وی قرار میگیرد.
صدری همچنین درباره سرویس خرید اپلیکیشن، اظهار کرد: این کار با شرکتهای تولیدکننده محتوا و استارتآپ ها انجام می شود و در واقع با استفاده از این سرویس مشترک برای خرید برخی سرویسها و خدمات مورد نیازش، نیاز نیست از حساب بانکی خود برداشت کند بلکه از شارژ خود برای خرید استفاده میکند و در این راستا پیش بینی میشود تا سال آینده حداقل با 20 شرکت این کار را انجام دهیم که در حال حاضر این همکاری با مایکت صورت گرفته است و تا پایان سال چند شرکت دیگر نیز اضافه خواهند شد.
وی در عین حال با اشاره به شبکه توزیع محتوا یا CDN گفت: رایتل تنها اپراتوری است که مجوز VOD را از وزارت ارشاد دارد و فیلم هایی که به صورت آرشیو در آن وزارتخانه است تا به امروز حدود 120 فیلم را در پرتال دریچه هفتم بارگذاری کردهایم و اقدامات دیگری نیز در دست انجام است و دسترسی به تمام این محتواها بدون وابستگی به اینترنت ممکن بوده و کاملا داخلی است.
مدیرعامل رایتل همچنین از افتتاح مرکز عملیات امنیت رایتل(SOC) خبر داد و در عین حال با اشاره به بحث اپراتورهای مجازی، اظهار کرد: این فرصت خوبی برای رایتل بود و مفتخریم اعلام کنیم بین 3 اپراتور دیگر توانستیم بیشترین قرارداد را در این زمینه منعقد کنیم و در حال حاضر با 5 شرکت کیش سل پارس، توسعه ارتباطات همراه شاتل، داده گستر عصرنوین، آریان همراه و توسعه ارتباطات فناوری نوین همراه قرارداد بستهایم. بر اساس قرارداد رایتل با شرکت کیش سل پارس این اپراتور توانست پروانه اپراتور مجازی تلفن همراه را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کند.
دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور: در دولت دوازدهم دغدغه پهنای باند نداریم
دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور در مراسم افتتاح پروژه های رایتل به مناسبت دهه مبارک فجر، درباره اقتصاد حوزه ICT، گفت: در دولت یازدهم و در حوزه تلکام شاهد اتفاقات خوبی بودیم که افتتاحهایی نیز در ایام دهه فجر صورت گرفت و همه اینها نشان از آن دارد که زیرساختهای خوبی در حوزه تلکام ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه اندازه بازار اقتصاد ICT در دنیا بر اساس برآوردهای صورت گرفته 3850 میلیارد یورو است گفت: با توجه به اینکه جمعیت ایران یک درصد جمعیت کل کره زمین است قاعدتا از این بازار باید 40 میلیارد دلار را از آن خود کنیم؛ اگر چه گام های بزرگی برداشته شده است ولی فاصله زیادی با این رقم داریم.
وی ادامه داد: اگر اقتصاد ICT کشور را نسبت به GDP کل کشور حدود 2 درصد درنظر بگیریم پس سهم حوزه ICT رقمی معادل حدود 8 میلیارد دلار میشود که طبیعی است اما تا 40 میلیارد دلار که میانگین جهانی است فاصله داریم که امیدواریم در دولت دوازدهم به آن دست یابیم.
وی عدم توازن در اقتصاد حوزه ICT را از دیگر موضوعات مهم و چالش هایی عنوان کرد که باید مورد بررسی قرار گیرد.
دبیر عالی شورای فضای مجازی در پایان با تاکید بر پیشرفت در همه حوزه های اقتصاد ICT گفت: اگر این کار به درستی صورت نگیرد ما دچار نابسامانی خواهیم شد که انشالله این مشکلات حل شده و از طرفی در دولت دوازدهم دغدغه پهنای باند دسترسی نداریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: امیدوارم خداوند با پهنای باند بیشتری به زندگی شما خیر و برکت دهد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خطاب به مجموعه رایتل، گفت: امیدوارم خداوند با پهنای باند بیشتری به زندگی شما خیر و برکت دهد.
دکتر علی ربیعی نیز در مراسم افتتاح پروژههای رایتل به مناسبت دهه مبارک فجر، با بیان اینکه امروز بدون شک حوزه ICT همه بخش ها را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: اگر سهم خود را از اقتصاد جهانی از این بخش به دست آوریم و یا اگر نتوانیم به این مهم دست یابیم زندگی ایرانی همچنان متاثر از ICT ادامهدار خواهد بود و شاهد شکل گیری نهادهایی در این بخش هستیم و نمیتوانیم شتاب در این حوزه را نادیده بگیریم.
وی با اشاره به اینکه سهم ICT در اشتغال در حال افزایش است، گفت: امیدواریم این سهم را به حدود 20 درصد ارتقا دهیم و برای سال آینده نیز رقم 12 درصدی را اختصاص دادیم که باید پرشتابتر در این بخش حرکت کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تبریک به رایتل و همکاران آن مجموعه، گفت: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه شده و نسبت به آن تجدید نظری صورت گیرد بحث مقاومت در برابر فناوریهای نوین است چرا که موضوع مقابله با تماس تصویری، سه سال رایتل را عقب انداخت. درواقع دچار تقدم و تاخر نظریهها در تکنولوژی هستیم و همین موضوع تبعاتی را به همراه دارد.
وی ادامه داد: باید به تکنولوژی فائق آییم و به بهترین نحو از آن استفاده کنیم و در عین حال که به آسیب شناسی پدیده ها توجه می کنیم، مزایای آن را نادیده نگیریم.
دکتر ربیعی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه ما بیشتر پدیده هایمان را آسیب شناسی می کنیم که البته هرچند که این دیدگاه غلط نیست، ولی فرصت های زیادی در آن نهفته است که باید در کنار آسیب شناسی به آن توجه شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن ابزار خوشحالی از خدمت به مردم و کارگران، گفت: هر چقدر که اقداماتی در زمینه رساندن سود بیشتر به بازنشستگان و منافع قشر پایین جامعه صورت گیرد قابل تقدیر است و بنده امیدوارم خداوند با پهنای باند بیشتری به زندگی شما خیر و برکت دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: هیچ کدام از اپراتورها به قوت رایتل در حوزه محتوا وارد نشدند
محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژه های رایتل به مناسبت دهه مبارک فجر، ضمن تشکر از فعالیت های مدیرعامل رایتل و بقیه فعالان در آن مجموعه و تبریک به آنها، گفت: حدود سه سال و نیم گذشته بود که افراد متعددی به من مطالبی عنوان می کردند مبنی بر اینکه فرکانسی را در اختیار اپراتوری گذاشتید که به خوبی از آن استفاده نمی کند و موفق نمی شود، ولی بنده با توجه به ارتباط بسیار قدیمی که با آقای ربیعی، وزیر محترم تعاون دارم که این ارتباط عاطفی و دوستانه به بیش از 35 سال می رسد و از طرفی با توجه به اینکه رایتل متعلق به مجموعه ای است که ما وظیفه حمایت از آنها را داریم مصمم شدیم که در این مسیر گام برداریم و امروز به جرات می گویم که رایتل در مسیر اصلی خود افتاده و پروژه های خوبی را برنامه ریزی کرده که به عنوان مثال یکی از آنها راه اندازی مركز عمليات امنيت شبكه یا SOC است که کار بسیار ارزشمندی است چون شبکه ما باید همراه با امنیت باشد.
واعظی همچنین فعالیت رایتل در ارتباط با محتوا را ارزشمند دانست و تاکید کرد که این موضوع موجب رونق کسب و کار شده و منجر به تقویت رایتل می شود و هیچ کدام از اپراتورها به قوت رایتل به این حوزه وارد نشدند و این موضوع به دلیل نگاه ما ایرانی ها است که تمامیت خواه هستیم.
وی ادامه داد به اعتقاد من بهتر است سفره را پهن کرده تا همه بر سر آن سفره بنشینند چون با این کار منافع بیشتری به دست می آید و آنهایی که می خواهند همه چیز در اختیار خودشان باشد از مسابقه عقب می افتند.
وی با اشاره به درآمد 106 میلیارد دلاری شرکت ها در زمینه ابر اطلاعات در سال گذشته، گفت: باید اجازه دهیم شرکت ها تمامی اطلاعات و سرویس هایی که دیگران نیاز دارند را نگهداری کنند و با هزینه بسیار پایین به دیگران سرویس دهی شود که این موضوع نتایج بسیار خوبی به همراه دارد و هر چقدر به موضوع سرویس بر روی ابر اطلاعات بیشتر توجه شده و سریع تر پیش برود دستاوردهای خوبی خواهد داشت.
وزیر ارتباطات در بخشی از سخنان خود در رابطه با افزایش قابل توجه سیم کارت های فعال رایتل و فعالیت چشمگیر این اپراتور در حوزه سیم کارت های فعال و دیتا، گفت: امروز بسیاری از فعالیت ها بر روی موبایل انجام می شود و باید موازی راه اندازی دولت الکترونیک به فکر راهاندازی دولت همراه نیز باشیم و انشالله امسال و در پایان این ماه فاز اول دولت الکترونیک را راه اندازی می کنیم.
واعظی در ادامه به موضوع اینترنت اشیا پرداخت و گفت: طبق بررسی های صورت گرفته تا سال 2020 در دنیا حدود 50 میلیارد شی متصل به اینترنت خواهیم داشت که در نهایت بحث اینترنت اشیا در حوزه فعالیت های تجاری و اقتصادی تاثیر به سزایی خواهد گذاشت. بر همین اساس لازم است ما اکنون این موضوع را نیز مورد توجه قرار دهیم. وی در عین حال اظهار امیدواری کرد که باید نگاهمان در داخل کشور به حوزه ICT به سرعت تغییر کند و از طرفی این نگاه در دولت نیز تغییر کرده و همه اینها در نهایت نتایج بسیار بزرگی خواهد داشت، بنده دوباره به عزیزانم در شرکت رایتل تبریک میگویم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به درخواست مدیرعامل رایتل مبنی بر افزایش فرکانسهای این اپراتور گفت: همانطور که تاکنون مشکلی برای فرکانس نداشتهاید و از فرکانس های واگذار شده هم به خوبی استفاده کردید، در آینده هم مشکلی نخواهید داشت و هرجا که نیاز باشد من و همکارانم کمکهای لازم را در این زمینه انجام میدهیم.
وزیر ارتباطات در پایان گفت: به امید آنکه سال آینده هرآنچه رایتل در حال حاضر دارد به چند برابر افزایش یابد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C
mr.arbab28
10-02-2017, 17:03
رونمایی از مهمترین دست آوردهای رایتل در دولت تدبیر و امید/رایتل تنها اپراتور در همکاری با اپراتورهای مجازی
در مراسم رونمایی از پروژههای رایتل، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از این اپراتور به عنوان تنها اپراتور فعال در همکاری با اپراتورهای مجازی قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی رایتل، صبح امروز و طی مراسمی با حضور دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر فیروزآبادی رییس مرکز ملی فضای مجازی، معاونین وزرا، نمایندگان مجلس و جمعی از مسوولین کشور 9 پروژه رایتل افتتاح شد.
سید مجید صدری مدیرعامل رایتل در این مراسم عنوان کرد: رایتل شرکتی است که صد در صد سهام آن متعلق به سازمان تامین اجتماعی است و امروز با تلاش همه همکارانمان در رایتل پروژههای مهمی را افتتاح خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه رایتل در زمانی کار خود را آغاز کرد که همراه اول 13 سال به صورت انحصاری فعالیت میکرد و ایرانسل نیز با سرمایهگذار و شریک خارجی خود وارد عرصه ارتباطات کشور شد، اظهار کرد: در این مدت رشد و پیشرفت زیادی را شاهد بودیم و توانستیم در همه بخشهابه توسعه قابل توجهی دست پیدا کنیم.
در شهریور سال 92 تعداد 128 شهر تحت پوشش رایتل بود که امروز این تعداد به 503 شهر گسترش یافته است و میزان سایت ها نیز از 926 سایت به 3446 سایت افزایش یافته و 370 سایت نیز در حوزه LTE فعال شدهاند.
صدری با بیان اینکه CORE SITE رایتل در شهریورماه سال 92 دو عدد بود که در حال حاضر به 5 عدد افزایش یافته است، ادامه داد: در حوزه سیمکارتهای توزیعی نیز از یک میلیون سیمکارت در سال 92 به 9 میلیون افزایش داشتهایم. همچنین در حوزه سیمکارتهای پروفایلدار از 350 هزار مشترک فعال به 7 میلیون مشترک فعال رسیدهایم که در این حوزه نیز رشد 20 برابری داشتهایم که امیدواریم تا پایان سال این تعداد به 99 میلیون برسد.
مدیرعامل رایتل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توسعه و گسترش پایانه های فروش رایتل گفت: در شهریور ماه سال 92 چهار فروشگاه اختصاصی داشتیم که در حال حاضر این میزان به 26 فروشگاه اختصاصی افزایش یافته و این تعداد تا پایان سال به 32 فروشگاه خواهد رسید. همچنین با توجه به اینکه 80 درصد مشترکان ما مصرف دیتا و 20 درصد مصرف VOICE دارند مصرف دیتا نسبت به شهریور 92 بالغ بر 54 برابر رشد داشته و درآمد کسب شده از این محل نیز 433 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه در حوزه پیامک رشد ماهانه 16 برابری و درآمد 19 برابری را تجربه کردیم، اظهار کرد: در حوزه مکالمه نیز درآمد ماهانه 33 برابری را تجربه کردهایم که این آمار در مقایسه با سال 92 بسیار قابل توجه است.
صدری در بخش دیگری از سخنان خود همچنین با اشاره به موضوع شبکه ملی اطلاعات که شاخص بسیار مهمی است از راه اندازی CORE SITE تبریز خبر داد که در مراحل نهایی قرار دارد و به زودی افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به بحث رومینگ بینالملل نیز گفت: در حال حاضر با 213 اپراتور از 137 کشور رومینگ برقرار کردیم و برقراری رومینگ بینالملل در محرم، صفر و اربعین حسینی، با کشور عراق از دیگر اقدامات مهم ما محسوب میشود و سرویس رومینگ بینالملل در پرواز نیز طی قرارداد با اپراتور OnAir راهاندازی شده است.
صدری همچنین گفت: از دیگر موضوعات مورد توجه، بحث وایفایهای عمومی و ترابردپذیری است که در وای فای عمومی توانستیم در نهادها و مراکزی این سرویسها را راه اندازی کنیم و در اربعین نیز در مرز مهران و شلمچه به صورت رایگان سرویسدهی کردیم. وی همچنین از افزایش ظرفیت سیستم مرکز تماس از 120 تماس همزمان به 480 تماس همزمان خبر داد و افزود: همه این اقدامات با استفاده از اپلیکیشنهای داخلی و بومی انجام میشود و ما تمام تلاشمان براین است که از ظرفیتهای داخلی برای پروژههایمان استفاده کنیم.
وی در عین حال با اشاره به جایگاه ویژه سایت رایتل به عنوان پربازدید ترین سایت در بین اپراتورهای موبایلی کشور گفت: در حال حاضر رتبه سایت رایتل در alexa در جایگاه 85 قرار دارد که همراه اول در رتبه 90و ایرانسل در رتبه 113 قرار دارد که امیدواریم بتوانیم این میزان را در بخش بازدید ارتقا دهیم.
مدیرعامل رایتل با بیان اینکه رتبه این اپراتور در سال 92بخش تعالی سازمانی 200 بود که در سال 94 به حدود 371 افزایش یافت، عنوان کرد: تقدیرنامهها و جایزه ملی کیفیت ایران و دیگر جوایز از مواردی است که رایتل به دلیل اقدامات خاصی که انجام داده به آن دست یافته است.
صدری با اشاره به اقدامات رایتل بعد از برجام، گفت: شاید اولین شرکتی بودیم که در حوزه IT توانستیم LC یک ساله با یک بانک اروپایی و یک بانک چینی باز کنیم و میزان قراردادهای ما از 40 قرارداد در سال 92 به حدود 1400 قرارداد افزایش یافته است و در بحث اشتغالزایی که تاکید دکتر ربیعی وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی است در سه سال گذشته توانستهایم از 9 هزار اشتغالی که بهواسطه رایتل ایجاد شده بود به 36 هزار اشتغال بیواسطه و باواسطه دست یابیم که این امر محقق نمی شد مگر با حمایت وزارت تعاون،، کار و رفاه اجتماعی، وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات و همچنین سازمان تامین اجتماعی و شستا که از همه آنها تشکر میکنم.
مدیرعامل رایتل در عین حال بیان کرد: در حوزه شبکه ملی اطلاعات راه اندازی آدرس (IP) نسخه 6 را داریم، با توجه به اینکه دسترسی به IP نسخه4 برای اپراتورها یک معضل است توانستیم (IP) نسخه6 را راهاندازی کنیم که از این تریبون از کمک ویژه آقایان مهندس جهانگرد و مهندس جهرمی تشکر میکنیم، در حال حاضر همه مشترکان رایتل در کل کشور میتوانند از IP نسخه 66 استفاده کنند.
وی همچنین از افتتاح فیبر اختصاصی رایتل خبر داد و در عین حال با اشاره به راه اندازی اپلیکیشن رایفون گفت: این اپلیکیشن برای ارسال و دریافت پیغام متنی و تماس ورودی و خروجی استفاده میشود که تمامی نرم افزارهای آن کاملا داخلی است.
صدری با اشاره به افتتاح سامانه وبچت مرکز تماس رایتل و همچنین افتتاح سرویس ریز ارتباطات رایتل، توضیح داد: در سرویس ریز ارتباطات بعد از هویت سنجی مشترک و حداکثر تا 24 ساعت ریز ارتباطات مشترک از طریق ایمیل در اختیار وی قرار میگیرد.
صدری همچنین درباره سرویس خرید اپلیکیشن، اظهار کرد: این کار با شرکتهای تولیدکننده محتوا و استارتآپ ها انجام می شود و در واقع با استفاده از این سرویس مشترک برای خرید برخی سرویسها و خدمات مورد نیازش، نیاز نیست از حساب بانکی خود برداشت کند بلکه از شارژ خود برای خرید استفاده میکند و در این راستا پیش بینی میشود تا سال آینده حداقل با 20 شرکت این کار را انجام دهیم که در حال حاضر این همکاری با مایکت صورت گرفته است و تا پایان سال چند شرکت دیگر نیز اضافه خواهند شد.
وی در عین حال با اشاره به شبکه توزیع محتوا یا CDN گفت: رایتل تنها اپراتوری است که مجوز VOD را از وزارت ارشاد دارد و فیلم هایی که به صورت آرشیو در آن وزارتخانه است تا به امروز حدود 120 فیلم را در پرتال دریچه هفتم بارگذاری کردهایم و اقدامات دیگری نیز در دست انجام است و دسترسی به تمام این محتواها بدون وابستگی به اینترنت ممکن بوده و کاملا داخلی است.
مدیرعامل رایتل همچنین از افتتاح مرکز عملیات امنیت رایتل(SOC) خبر داد و در عین حال با اشاره به بحث اپراتورهای مجازی، اظهار کرد: این فرصت خوبی برای رایتل بود و مفتخریم اعلام کنیم بین 3 اپراتور دیگر توانستیم بیشترین قرارداد را در این زمینه منعقد کنیم و در حال حاضر با 5 شرکت کیش سل پارس، توسعه ارتباطات همراه شاتل، داده گستر عصرنوین، آریان همراه و توسعه ارتباطات فناوری نوین همراه قرارداد بستهایم. بر اساس قرارداد رایتل با شرکت کیش سل پارس این اپراتور توانست پروانه اپراتور مجازی تلفن همراه را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کند.
دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور: در دولت دوازدهم دغدغه پهنای باند نداریم
دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور در مراسم افتتاح پروژه های رایتل به مناسبت دهه مبارک فجر، درباره اقتصاد حوزه ICT، گفت: در دولت یازدهم و در حوزه تلکام شاهد اتفاقات خوبی بودیم که افتتاحهایی نیز در ایام دهه فجر صورت گرفت و همه اینها نشان از آن دارد که زیرساختهای خوبی در حوزه تلکام ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه اندازه بازار اقتصاد ICT در دنیا بر اساس برآوردهای صورت گرفته 3850 میلیارد یورو است گفت: با توجه به اینکه جمعیت ایران یک درصد جمعیت کل کره زمین است قاعدتا از این بازار باید 40 میلیارد دلار را از آن خود کنیم؛ اگر چه گام های بزرگی برداشته شده است ولی فاصله زیادی با این رقم داریم.
وی ادامه داد: اگر اقتصاد ICT کشور را نسبت به GDP کل کشور حدود 2 درصد درنظر بگیریم پس سهم حوزه ICT رقمی معادل حدود 8 میلیارد دلار میشود که طبیعی است اما تا 40 میلیارد دلار که میانگین جهانی است فاصله داریم که امیدواریم در دولت دوازدهم به آن دست یابیم.
وی عدم توازن در اقتصاد حوزه ICT را از دیگر موضوعات مهم و چالش هایی عنوان کرد که باید مورد بررسی قرار گیرد.
دبیر عالی شورای فضای مجازی در پایان با تاکید بر پیشرفت در همه حوزه های اقتصاد ICT گفت: اگر این کار به درستی صورت نگیرد ما دچار نابسامانی خواهیم شد که انشالله این مشکلات حل شده و از طرفی در دولت دوازدهم دغدغه پهنای باند دسترسی نداریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: امیدوارم خداوند با پهنای باند بیشتری به زندگی شما خیر و برکت دهد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خطاب به مجموعه رایتل، گفت: امیدوارم خداوند با پهنای باند بیشتری به زندگی شما خیر و برکت دهد.
دکتر علی ربیعی نیز در مراسم افتتاح پروژههای رایتل به مناسبت دهه مبارک فجر، با بیان اینکه امروز بدون شک حوزه ICT همه بخش ها را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: اگر سهم خود را از اقتصاد جهانی از این بخش به دست آوریم و یا اگر نتوانیم به این مهم دست یابیم زندگی ایرانی همچنان متاثر از ICT ادامهدار خواهد بود و شاهد شکل گیری نهادهایی در این بخش هستیم و نمیتوانیم شتاب در این حوزه را نادیده بگیریم.
وی با اشاره به اینکه سهم ICT در اشتغال در حال افزایش است، گفت: امیدواریم این سهم را به حدود 20 درصد ارتقا دهیم و برای سال آینده نیز رقم 12 درصدی را اختصاص دادیم که باید پرشتابتر در این بخش حرکت کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تبریک به رایتل و همکاران آن مجموعه، گفت: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه شده و نسبت به آن تجدید نظری صورت گیرد بحث مقاومت در برابر فناوریهای نوین است چرا که موضوع مقابله با تماس تصویری، سه سال رایتل را عقب انداخت. درواقع دچار تقدم و تاخر نظریهها در تکنولوژی هستیم و همین موضوع تبعاتی را به همراه دارد.
وی ادامه داد: باید به تکنولوژی فائق آییم و به بهترین نحو از آن استفاده کنیم و در عین حال که به آسیب شناسی پدیده ها توجه می کنیم، مزایای آن را نادیده نگیریم.
دکتر ربیعی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه ما بیشتر پدیده هایمان را آسیب شناسی می کنیم که البته هرچند که این دیدگاه غلط نیست، ولی فرصت های زیادی در آن نهفته است که باید در کنار آسیب شناسی به آن توجه شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن ابزار خوشحالی از خدمت به مردم و کارگران، گفت: هر چقدر که اقداماتی در زمینه رساندن سود بیشتر به بازنشستگان و منافع قشر پایین جامعه صورت گیرد قابل تقدیر است و بنده امیدوارم خداوند با پهنای باند بیشتری به زندگی شما خیر و برکت دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: هیچ کدام از اپراتورها به قوت رایتل در حوزه محتوا وارد نشدند
محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژه های رایتل به مناسبت دهه مبارک فجر، ضمن تشکر از فعالیت های مدیرعامل رایتل و بقیه فعالان در آن مجموعه و تبریک به آنها، گفت: حدود سه سال و نیم گذشته بود که افراد متعددی به من مطالبی عنوان می کردند مبنی بر اینکه فرکانسی را در اختیار اپراتوری گذاشتید که به خوبی از آن استفاده نمی کند و موفق نمی شود، ولی بنده با توجه به ارتباط بسیار قدیمی که با آقای ربیعی، وزیر محترم تعاون دارم که این ارتباط عاطفی و دوستانه به بیش از 35 سال می رسد و از طرفی با توجه به اینکه رایتل متعلق به مجموعه ای است که ما وظیفه حمایت از آنها را داریم مصمم شدیم که در این مسیر گام برداریم و امروز به جرات می گویم که رایتل در مسیر اصلی خود افتاده و پروژه های خوبی را برنامه ریزی کرده که به عنوان مثال یکی از آنها راه اندازی مركز عمليات امنيت شبكه یا SOC است که کار بسیار ارزشمندی است چون شبکه ما باید همراه با امنیت باشد.
واعظی همچنین فعالیت رایتل در ارتباط با محتوا را ارزشمند دانست و تاکید کرد که این موضوع موجب رونق کسب و کار شده و منجر به تقویت رایتل می شود و هیچ کدام از اپراتورها به قوت رایتل به این حوزه وارد نشدند و این موضوع به دلیل نگاه ما ایرانی ها است که تمامیت خواه هستیم.
وی ادامه داد به اعتقاد من بهتر است سفره را پهن کرده تا همه بر سر آن سفره بنشینند چون با این کار منافع بیشتری به دست می آید و آنهایی که می خواهند همه چیز در اختیار خودشان باشد از مسابقه عقب می افتند.
وی با اشاره به درآمد 106 میلیارد دلاری شرکت ها در زمینه ابر اطلاعات در سال گذشته، گفت: باید اجازه دهیم شرکت ها تمامی اطلاعات و سرویس هایی که دیگران نیاز دارند را نگهداری کنند و با هزینه بسیار پایین به دیگران سرویس دهی شود که این موضوع نتایج بسیار خوبی به همراه دارد و هر چقدر به موضوع سرویس بر روی ابر اطلاعات بیشتر توجه شده و سریع تر پیش برود دستاوردهای خوبی خواهد داشت.
وزیر ارتباطات در بخشی از سخنان خود در رابطه با افزایش قابل توجه سیم کارت های فعال رایتل و فعالیت چشمگیر این اپراتور در حوزه سیم کارت های فعال و دیتا، گفت: امروز بسیاری از فعالیت ها بر روی موبایل انجام می شود و باید موازی راه اندازی دولت الکترونیک به فکر راهاندازی دولت همراه نیز باشیم و انشالله امسال و در پایان این ماه فاز اول دولت الکترونیک را راه اندازی می کنیم.
واعظی در ادامه به موضوع اینترنت اشیا پرداخت و گفت: طبق بررسی های صورت گرفته تا سال 2020 در دنیا حدود 50 میلیارد شی متصل به اینترنت خواهیم داشت که در نهایت بحث اینترنت اشیا در حوزه فعالیت های تجاری و اقتصادی تاثیر به سزایی خواهد گذاشت. بر همین اساس لازم است ما اکنون این موضوع را نیز مورد توجه قرار دهیم. وی در عین حال اظهار امیدواری کرد که باید نگاهمان در داخل کشور به حوزه ICT به سرعت تغییر کند و از طرفی این نگاه در دولت نیز تغییر کرده و همه اینها در نهایت نتایج بسیار بزرگی خواهد داشت، بنده دوباره به عزیزانم در شرکت رایتل تبریک میگویم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به درخواست مدیرعامل رایتل مبنی بر افزایش فرکانسهای این اپراتور گفت: همانطور که تاکنون مشکلی برای فرکانس نداشتهاید و از فرکانس های واگذار شده هم به خوبی استفاده کردید، در آینده هم مشکلی نخواهید داشت و هرجا که نیاز باشد من و همکارانم کمکهای لازم را در این زمینه انجام میدهیم.
وزیر ارتباطات در پایان گفت: به امید آنکه سال آینده هرآنچه رایتل در حال حاضر دارد به چند برابر افزایش یابد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C
اره فهمیدیم رایتل تک هست بهترینه یکی نیست از رایتل بپرسه فازت چیه؟ این اپراتو خود شیفته هست فک میکنه شق القمر انجام میده
اپراتو هاشون بی سوادن بسته های اینترنت گرون دیر حل شدن مشکل برخورد نامناسب اپراتور نداشتن انتن درست حسابی پرش انتن شدید و....
Damask Roses
10-02-2017, 17:33
اره فهمیدیم رایتل تک هست بهترینه یکی نیست از رایتل بپرسه فازت چیه؟ این اپراتو خود شیفته هست فک میکنه شق القمر انجام میده
اپراتو هاشون بی سوادن بسته های اینترنت گرون دیر حل شدن مشکل برخورد نامناسب اپراتور نداشتن انتن درست حسابی پرش انتن شدید و....
بسته خیلی خیلی خیلی گرونه و خیلی جاها آنتن نمی ده یا اگر هم میده 4g نیست :n34:
WhiteHat
12-02-2017, 01:03
رایتل شبانه رایگان نداره؟
حتی اپراتور Verizon آمریکا میانگین سرعتش زیر ۸ مگابیت هست ولی بعضی مناطق خلوت به ۵۰ مگ میرسه (جالبه تو اون تاپیک میدیدم بعضیا سرعت بالای ۴۰ ۵۰ تو ایران دارن و باز ناراضی هستن! یا میگن بد نیست ولی این کمه برای ۴جی! بهترین کشورهای دنیا از نظر اینترنت هم متوسط سرعت ۴جی شون به ۵۰ مگابیت نمیرسه)
حالت خوبه؟ 8مگ اونا معادل 800مگ ایرانه حکایت موشک سجیله
حالت خوبه؟ 8مگ اونا معادل 800مگ ایرانه حکایت موشک سجیله
متوجه منظورتون نشدم
۸ مگ اونجا هم ۱مگابایته، اینجا هم همینه!
من خوبم ولی شما مثل اینکه حالتتون خوب نیست چجوری ۱۰۰ برابر کردین؟ خیر حکایت "مرغ همسایه غازه" هست
اگر منظورتون پینگ هست، چون سرورها نزدیکتره به اونها طبیعتا پینگ پایینتری دارن (پینگ با فاصله رابطه مستقیم داره)
MMDFullHD
12-02-2017, 12:16
متوجه منظورتون نشدم
۸ مگ اونجا هم ۱مگابایته، اینجا هم همینه!
من خوبم ولی شما مثل اینکه حالتتون خوب نیست چجوری ۱۰۰ برابر کردین؟ خیر حکایت "مرغ همسایه غازه" هست
اگر منظورتون پینگ هست، چون سرورها نزدیکتره به اونها طبیعتا پینگ پایینتری دارن (پینگ با فاصله رابطه مستقیم داره)
خب اگه مسایل فیلترینگ حجم اونجا رو در نظر بگیریم واقعا هم 800 مگ ایرانه
نت ایران یکی از بی کیفیت ترین و بدترین نت های جهانه هنوزم که هنوزه با این همه حرکتاشون تازه تونستن یخورده بهتر کنن وضعیت رو
بچه ها این سری جدید مودم B315 رو کسی گرفته؟ که آنتن همراهش داره
چون ورژن روش قابلیت پشتبانی از USSd رو داره کسی فریمورش رو داره؟
من تاپیک مودم رو پیدا نکردم
Le0nard0
12-02-2017, 12:51
من تاپیک مودم رو پیدا نکردم
من برات پیداش کردم . اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iman2919
12-02-2017, 12:57
یعنی کسی پیدا میشه که هنوزم سیم کارت رایتل بخره:n21:
رایتل با این تعرفه های اینترنتش و اون انتن دهی مسخره و نداشتن 4g دیگه باید درش تخته بشه
داره میشه تالیا 2:n08:
mr.arbab28
12-02-2017, 13:57
یعنی کسی پیدا میشه که هنوزم سیم کارت رایتل بخره:n21:
رایتل با این تعرفه های اینترنتش و اون انتن دهی مسخره و نداشتن 4g دیگه باید درش تخته بشه
داره میشه تالیا 2:n08:
رایتل فک میکنه تنها اراعه دهنده اپرتورار موبایلس تو کل قاره اسیا هست فازش نمیدونم چیه
amirkalak6
12-02-2017, 14:56
واقعا خیلی سیم کارت مذخرفیه... به منم چون مودم رایفا با سیمش هدیه داده شده و اینترنت خونه ایراد داره مجبور شدم استفاده کنم والا اصلا بدرد نمیخوره
اپراتوري هست كه درجا ميزنه ارتقا هم تو كارش نيست
از وقتي كه رومينگ ملي اومد كلا پوشش رو بيخيال شد
bigbang001
12-02-2017, 20:17
خوب اگه ناراضی هستین استفاده نکنید چرا اعصاب خودتون را انقدر خورد میکنین :))
امروز نمایشگاه سیمکارت دیتا ۱۴۴ گیگ روزانه و ۱۴۴ گیگ شبانه با قیمت ۲۰۴ + مالیات میداد و یکی گرفتم قیمتش خوب بود.
bigbang001
13-02-2017, 00:13
Irancell 4g+:
Rightel 4g:
[QUOTE=greatpouya;8931502
Irancell4G+
منطقه با منطقه فرق میکنه و تست هایی بذارید که انتن دهی مشخص باشه. ممنون
ضمنا تست بالایی با چه مودمی انجام شده؟ لطفا مدل مودم هم بگید.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk[/QUOTE]
زیرعکس
مدل رو میزنه
iphone 6s plus
greatpouya
13-02-2017, 12:57
زیرعکس
مدل رو میزنه
iphone 6s plus
در تصویر اول با وایفای وصل شدید، با چه مودمی وایفای کردید ۴جی رو؟
bigbang001
13-02-2017, 20:20
در تصویر اول با وایفای وصل شدید، با چه مودمی وایفای کردید ۴جی رو؟
سامسونگ گلکسی اس ۷ هست.
bigbang001
13-02-2017, 20:27
Irancell4G+
منطقه با منطقه فرق میکنه و تست هایی بذارید که انتن دهی مشخص باشه. ممنون
ضمنا تست بالایی با چه مودمی انجام شده؟ لطفا مدل مودم هم بگید.
تست را مثل من زمان اوج مصرف بگیرید ۹ صبح جزو زمانهای خلوته:
این رایتل در زمان مشابه:
greatpouya
13-02-2017, 20:30
سامسونگ گلکسی اس ۷ هست.
لطفا با خود گلکسی اس ۷ بگیرید که میزان سیگنال هم مشخص باشه
greatpouya
13-02-2017, 20:30
تست را مثل من زمان اوج مصرف بگیرید ۹ صبح جزو زمانهای خلوته:
این رایتل در زمان مشابه:
چرا اسم اپراتورتون اون بالا نیس؟ با چه سروری گرفتین؟
bigbang001
13-02-2017, 20:32
Irancell 4g سرور خارجی
Irancell 3G سرور خارجی
Rightel 4g سرور خارجی
Rightel 3G سرور خارجی
Le0nard0
13-02-2017, 20:55
این تست های مقایسه ای بین اوپراتورها رو توی تاپیک تست سرعت بذارین .
bardia-vr
14-02-2017, 16:32
این تست های مقایسه ای بین اوپراتورها رو توی تاپیک تست سرعت بذارین .
رایتل از نظر ثبات خوبه و به ندرت من باهاش به مشکل برخورد و تنها مشکلش پوشس شبکه و وجود نقطه کور نسبتا زیاده.من یک بسته حرفه ای یک ساله با قیمت ۷۰ تومن خریدم که ۷۷ تومن سیم کارتمو شارژ کردم،جالبه حتی با یک خط آنتن هم سرعت عالی و پینگ کاملا مناسبه
دوستان
رایتل بسته ای یا طرحی نداره که مثه ایرانسل و همراه اول به صرفه باشه ؟
من معمولا ماهی ۲۰ تومن هزینه میکنم
شما چه طرح هایی استفاده میکنید ؟
bardia-vr
15-02-2017, 15:57
دوستان
رایتل بسته ای یا طرحی نداره که مثه ایرانسل و همراه اول به صرفه باشه ؟
من معمولا ماهی ۲۰ تومن هزینه میکنم
شما چه طرح هایی استفاده میکنید ؟
به نظر من شما بین بسته های رعد، طوفان و دکاتک یکی رو انتخاب کنید.قیمت ها به ترتیب ۱۷ ، ۲۲ و ۲۵ تومان است.
bardia-vr
15-02-2017, 16:00
MMDFullHD
17-02-2017, 10:24
رایتل بصورت فک کنم سراسری ipv6 رو راه اندازی کرده
ولی با این حال ک من تهرانم ن ایرانسل ن همراه اول ipv6 ندارن
greatpouya
19-02-2017, 01:14
رایتل بصورت فک کنم سراسری ipv6 رو راه اندازی کرده
ولی با این حال ک من تهرانم ن ایرانسل ن همراه اول ipv6 ندارن
البته رایتل رو هر دو نسلش ipv6 داره ولی، ایرانسل روی نسل ۴ نداره ولی روی نسل ۳ ساپورت میکنه.
البته رایتل رو هر دو نسلش ipv6 داره ولی، ایرانسل روی نسل ۴ نداره ولی روی نسل ۳ ساپورت میکنه.
من روی 4 جی ایرانسل ای پی 6 دارم. اما اونم نته با شبکه داخلی ایرانسل
تست رايتل بعد از ترابرد از همراه اول
amirkalak6
19-02-2017, 12:26
اقا چقدر طول میکشه که بخام ترابرد کنم زمانش؟ هزینه چی؟
اقا چقدر طول میکشه که بخام ترابرد کنم زمانش؟ هزینه چی؟
اينجا جاش نيست
ولي واسه من ٢٤ ساعت طول كشيد
هزينه هم نداره
فقط حضوري انجام بدين در نمايندگي رايتل
bigbang001
19-02-2017, 16:39
محل تست را هم بفرمایید کمک میکنه به سایر دوستان
iman2919
19-02-2017, 18:13
از لحاظ سرعت اینترنت میگم رایتل عالیه
توی شهر ما که رایتل فقط 3g هست و سرعتش از 2 مگابیت هم بیشتر نمیشه :n21:
کلا به نظر من رایتل چون شبانه نداره و شهرهای تحت پوشش کم هست و طرح های خوبی مثل ایرانسل و همراه اول نداره داره به پرتگاه نزدیک میشه و اگر تا الان سازمان تامین اجتماعی نبود پشتش شده بود مثل تالیا:V32:
محل تست را هم بفرمایید کمک میکنه به سایر دوستان
خيابان قائم مقام فراهاني
Pedram 2rk
19-02-2017, 21:08
توی شهر ما که رایتل فقط 3g هست و سرعتش از 2 مگابیت هم بیشتر نمیشه :n21:
کلا به نظر من رایتل چون شبانه نداره و شهرهای تحت پوشش کم هست و طرح های خوبی مثل ایرانسل و همراه اول نداره داره به پرتگاه نزدیک میشه و اگر تا الان سازمان تامین اجتماعی نبود پشتش شده بود مثل تالیا:V32:
دوست عزیز پوشش تریجیه رایتل از دو اپراتور دیگه بیشتره.کیفیت و سرعت رایتل بازم بیشتره.یه سری به پیج ایرانسلو همراه آخر تو اینستا بزنی متوجه میشی چه خبره
Armania97
24-02-2017, 12:33
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا ندارد
لینک کمپین:
ehsanehsan007
25-02-2017, 18:58
دوست عزیز پوشش تریجیه رایتل از دو اپراتور دیگه بیشتره.کیفیت و سرعت رایتل بازم بیشتره.یه سری به پیج ایرانسلو همراه آخر تو اینستا بزنی متوجه میشی چه خبره
طبق امار رسمی با اینکه رایتل دو سال بیشتر مهلت داشت شهر های کمتری رو تحت پوشش داره..بیشترین شهرهای تحت پوشش نسل سه به ترتیب برای ایرانسل همراه اول و رایتله...رایتل حتی در پوشش داخلی شهرها خیلی ضعیف عمل میکنه و با معماری غلط دکل ها و تعداد کم اونها هنگام دانلود قشنگ گوشی داغ میکنه...کمتر جایی هست که رایتل تا اخر انتن بده تازه انتنش هم پایدار نیست...میتونید تو سایت اوپن سیگنال چک کنید....رایتل فقط بسته سه گیگ ماهانه پونزده تومنش خوبه اونم فقط تو تهران
bigbang001
25-02-2017, 20:21
خیر اینطور نیست من از پوشش رایتل به مراتب راضی تر از دو اپراتور دیگم.
ضمنا همراه اول و ایرانسل خیلی جاها ظاهرا انتن دارن ولی دایما اتصال قطع میشه که رایتل این مشکل را تقریبا نداره
bigbang001
25-02-2017, 20:23
خیر اینطور نیست من از پوشش رایتل به مراتب راضی تر از دو اپراتور دیگم.
ضمنا همراه اول و ایرانسل خیلی جاها ظاهرا انتن دارن ولی دایما اتصال قطع میشه که رایتل این مشکل را تقریبا نداره
ایرانسل فقط هیاهوی زیادی داره
یه مکالمه سالم هم نمیشه باهاش داشت
ویرایش می کردید بهتر بود تا دو تا پست هم معنا بزارید.
bigbang001
25-02-2017, 22:52
ویرایش می کردید بهتر بود تا دو تا پست هم معنا بزارید.
خطای سیستم هست من دوبار نفرستادم
persiancreed
27-02-2017, 04:43
رایتل یکی از گرونترون و افتضاحترین سرویس دهنده است ... اصلآ قابل مقایسه با ایرانسل نیست
bardia-vr
03-03-2017, 19:06
دوستان من یک نکته خدمت شما عرض کنم،اینترنت رایتل ثبات خوبی داره و بسته های تماس اون هم مقرون به صرفه است اما تنها مشکل پوشش شبکه است ،من در تهران با پوشش نسبتا خوبی مواجه هستم و اما به شهرستان ها و مراکز استان ها که سفر کردم پوشش داخلی بسیار کم بود و باید به پوشش خارجی اکتفا میکردم،با این حال پینگ و ثبات خوبی داشت،اخیرا یک بسته اینترنت یک ساله خریدم با حجم ۲۰ گیگابایت شبانه روز و قیمت ۷۰ هزار تومان که برای من که ساکن تهران هستم خوبه، این در حالیه که اینترنت ایرانسل با قیمت پایینتر عرضه میشه اما من همیشه دچار قطعی مکرر و عدم کیفیت بودم.همراه اول هم معمولا با کندی مواجه میشم ولی رایتل سرعت تریجی همیشه ثابت و فورجی هم قابل قبول و در ۹۰ درصد موارد بدون افت سرعت که برای من ثبات مهم ترین معیار است.
bardia-vr
03-03-2017, 19:31
بعد از ظهر جمعه. سرور تفلیس گرجستان
CAPITAN MAC
03-03-2017, 19:42
سلام
دوستان در صورت اضاف اوردن حجم حجم اضافی پس از تمدید بسته جدید انتقال پیدا می کنه؟
Tornado2800
03-03-2017, 20:01
دوستان من یک نکته خدمت شما عرض کنم،اینترنت رایتل ثبات خوبی داره و بسته های تماس اون هم مقرون به صرفه است اما تنها مشکل پوشش شبکه است ،من در تهران با پوشش نسبتا خوبی مواجه هستم و اما به شهرستان ها و مراکز استان ها که سفر کردم پوشش داخلی بسیار کم بود و باید به پوشش خارجی اکتفا میکردم،با این حال پینگ و ثبات خوبی داشت،اخیرا یک بسته اینترنت یک ساله خریدم با حجم ۲۰ گیگابایت شبانه روز و قیمت ۷۰ هزار تومان که برای من که ساکن تهران هستم خوبه، این در حالیه که اینترنت ایرانسل با قیمت پایینتر عرضه میشه اما من همیشه دچار قطعی مکرر و عدم کیفیت بودم.همراه اول هم معمولا با کندی مواجه میشم ولی رایتل سرعت تریجی همیشه ثابت و فورجی هم قابل قبول و در ۹۰ درصد موارد بدون افت سرعت که برای من ثبات مهم ترین معیار است.
سلام
حرف ایشون کاملا تایید میشه
برای ما رایتل با اینکه 3g هست در منطقه سرعت تا ۱.۸ مگ بر ثانیه هم اغلب میره
ثبات مناسبی داره
bardia-vr
03-03-2017, 22:09
سلام
ثبات مناسبی داره
البته در گرون تر بودن رایتل شکی نیست، اما اونچیزی که برای من مصرف کننده باید بصرفه،کیفیت و قیمت توأم با یکدیگر است.من سال ها مشترک ایرانسل بودم و از قطع تماس و قطع اینترنت خسته شدم و الان دو ساله رایتل خریدم.برای من دسترسی به اینترنت با ثبات بسیار مهم است و مصرف بالایی هم ندارم.
farhadrohi
04-03-2017, 01:27
رایتل برای کاربرانی خوبه که مصرف اینترنت کمی دارن.وگرنه اصلا توصیه نمیشه
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
رایتل بخاطر پینگ پایین و ثباتی که داره بهترین اینترنت برای مکالمه های اینترنتی و بازی های آنلاین هستش .
bigbang001
04-03-2017, 19:44
یکی از محاسن رایتل همینه که یه مقدار از ایرانسل گرونتره و کسانی که میخوان بشینن پای دانلود سراغش نمیان و در نتیجه اینترنت پایداری داره بخصوص برای ویس و ویدئو کال و سرعتش مثل ایرانسل بی ثباتی بالایی نداره
persiancreed
06-03-2017, 11:52
سلام
ثبات مناسبی داره
.
در صورت امکان با IDM یک تست سرعت دانلود میزارید ؟
اینم اینترنتی که چندسال باعث عقب افتادگی ایران در اینترنت موبایل شد
گرون فروش و ... بعد از 5 ماه شکایت و تماس ... این بهترین تستی هست
که این ساعت تونستم بگیرم...
اصفهان 3جی
greatpouya
06-03-2017, 22:19
اینم اینترنتی که چندسال باعث عقب افتادگی ایران در اینترنت موبایل شد
گرون فروش و ... بعد از 5 ماه شکایت و تماس ... این بهترین تستی هست
که این ساعت تونستم بگیرم...
اصفهان 3جی
سرعت خوبیه رو ۳جی، فقط تاخیرش بالاس
که برای بالاتر باید سراغ ۴جیش یا ۴جی ایرانسل اینا برید.
bigbang001
07-03-2017, 08:12
فرودگاه اصفهان:
iman2919
07-03-2017, 08:53
سرعت خوبیه رو ۳جی، فقط تاخیرش بالاس
که برای بالاتر باید سراغ ۴جیش یا ۴جی ایرانسل اینا برید.
4 مگابیت سرعت خوبیه برای 3g؟؟
من با همراه اول که بدترین نت موبایل داره 14 مگابیت میگیرم ناراضی هست
یاد حرف نماینده مجلس افتادم که گفته بود سرعت 128 کیلوبایت برای مردم عادی کافیه:n19:
پیشگام اینترنت 3G ایران
220 هزارتومن دادم برای این ...
اصفهان خراب شده
iman2919
09-03-2017, 17:25
پیشگام اینترنت 3G ایران
220 هزارتومن دادم برای این ...
اصفهان خراب شده
220 هزار تومان برای اینترنت رایتل :n38:
خوب قبلش یک تست سرعت میگرفتین
اینترنت همراه به نظرم فقط ایرانسل
همراه اول و رایتل بازی با اعصاب هست نتشون
البته باز همراه اول از رایتل بهتره چون پوشش بیشتری داره در 3g و 4g
من 3 ماه نت لازم داشتم از هر 3 اپراتور رایتل و ایرانسل و همراه اول قبلش تست گرفتم رایتل 2 مگابیت 3g شد و همراه اول 18 مگابیت 4g شد و ایرانسل 64 مگابیت 4g شد و رفتم برای انتخاب:n02:
greatpouya
09-03-2017, 17:44
من 3 ماه نت لازم داشتم از هر 3 اپراتور رایتل و ایرانسل و همراه اول قبلش تست گرفتم رایتل 2 مگابیت 3g شد و همراه اول 18 مگابیت 4g شد و ایرانسل 64 مگابیت 4g شد و رفتم برای انتخاب:n02:
این اتفاقا واس رایتل عادیه، منم اخرین باری که از اینترنتش استفاده کردم تو مشهد بودم که رو سیاهمون کرد وسط مکالمه تصویری اینترنتی که سریع ایرانسل انداختم مث آینه شد، دیگه بسته نگرفتم ازش با اون قیمتای نجومی و مدیران نسبتا محترمش.
iman2919
09-03-2017, 18:43
رایتل 3G
همراه اول 3G
هر دو تست در یک مکان و زمان
رایتل انتن فول
همراه اول 3 خانه پر.
bardia-vr
09-03-2017, 20:36
رایتل 3G
همراه اول 3G
رایتل انتن فول
همراه اول 3 خانه پر.
چه شهری؟
رایتل 3G
همراه اول 3G
رایتل انتن فول
همراه اول 3 خانه پر.
درود
400 هزارتومن برای یکساله بود که تخفیف 50 درصد برای اعضا بیمه تامین اجتماعی گذاشته بود
دادن با مالیات 220 تومن
از تیرماه هم تماس میگیرم میگن .. مودمت خرابه ...!!!
شکایت هم نوشتم 4 ماهه دارن پیگیری میکنن ...
جالبه که شبها سایت خود رایتلم باز نمیشه ...
حتی تقاضا دادم پولمو برگردونن قبول نکردن ...
خلاصه اوپراتوری که انحصار داشت و رقیب نداشت چندسال بهتر از این دزد دیگه نمیشه
ramin vao
09-03-2017, 22:40
اول خواستم چیزی نگم دیدم نمیشه.
بعد 4 ماه دوباره یه سرویس 1 هفته ای از رایتل گرفتم فقط میتونم بگم به اندازه ای این اینترنتش فاجعه بود که اصلا باورم نمیشه تو این دوره همچین اینترنتی رو
یعنی واقعا ایرانسل و همراه اول شرفت داره چه برسه به adsl و وایرلس و ....
پینگ از 200 میپرید رو 600 یا 400 صفحه وب بعد چندین ثانیه باز میشه اونم با مکافات دانلود که .....
خلاصه پیشنهاد میدم سمت رایتل نیایید فعلا من قبلا داشتم خیلی بهتر بود. کیفیتش خیلی اومده پایین اونم با اون قیمتاش
بهترین کار تحریم این جور سرویس دهنده هاست تا به خودشون بیان اینا..
bigbang001
10-03-2017, 08:56
مقایسه سه اپراتور در سعادت اباد تهران:
Rightel 4g server rightel:
Irancell 4g+طرفدارای دو اتیشه server Irancell
Hamrah aval H+
Milad4171
12-03-2017, 00:18
باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n40:
از دوستان کسی خبر از برنامه رایتل برای فورجی ندارد ؟
iman2919
15-03-2017, 22:53
از دوستان کسی خبر از برنامه رایتل برای فورجی ندارد ؟
رایتل در حال سقوط به دره نابودی هستش و کلا بیخیال پوشش 4g شده!
سرنوشت تالیا در انتظار رایتل:n31:
iDownload & iGame
15-03-2017, 23:12
رایتل فعلا" امیدش به سرمایه گذاری اپراتورهای مجازی هست چون خودش که هیچ پیشرفتی نکرد.
ولی عجیبه که شرکتی مثل شاتل رو چه حسابی با طناب رایتل داره میره تو چاه!
من که بستم تموم بشه بر میگردم ایرانسل
hamidreza785
16-03-2017, 16:14
اپراتوری که بعد از این همه سال نتونه کامل پوشش3g رو داخل خیلی از مراکز استان ها بده 4g میخواد چه کار نابود بشه بهتره
پوشش داخلی در شهری مثل گرگان چیزی در حد صفر:n35:
رایتل در حال سقوط به دره نابودی هستش و کلا بیخیال پوشش 4g شده!
سرنوشت تالیا در انتظار رایتل:n31:
Electronic-Arts
16-03-2017, 22:09
اصلا رایتل وضعش خیلی خرابه من یک سال میشه یه سیم کارت ازش گرفتم تو مشهد 4 تا دکل 4g داشت الانم هنوز 4 تا دکل داره!!!!
به اپراتورش میگم این 4 تا دکل نمیخواد بشه 5 تا ؟ میگه به زودی تحت پوشش کامل قرار میگیره میگم کی ؟ میگه زمانش معلوم نیست اعلام نشده؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
iman2919
16-03-2017, 23:14
من یک سیم کارت رایتل دارم الان 1 سال هست خاموش کردم و هر 3 ماه میذارم روی گوشی و یک تماس میگیرم باهاش که سلب امتیاز نکنه رایتل! فقط همین
به هیچ دردی نمیخوره رایتل:n02:
Electronic-Arts
17-03-2017, 00:14
با شكايت چيزي حل ميشه ؟
اگر ایرانسل باشه آره مخصوصا 195 ایرانسل مثل سگ میترسه ولی رایتل اصلا و ابدا
salarnosrati
17-03-2017, 00:50
امروز از اهواز اومدم تهران با ماشین. تو جاده اکثر مواقع از طریق رومینگ ملی به همراه اول یا ایرانسل وصل میشد که جالبیش اینجا بود که یکی از همسفرها که همراه اول داشت یه جاهایی آنتن نداشت که من اون مواقع رو ایرانسل بودم!! و بعضی جاها هم برعکس ایرانسل آنتن نداشت و من رو همراه اول بودم و در کل کاملترین آنتن رو داشتم. از لحاظ اینترنت که همراه اول و ایرانسل E بودن و کلا تعطیل. که تو حریم شهرها رایتل وصل میشد و اینترنت 3G کار آدم رو راه مینداخت که باز در همون زمان همراه اول کماکان E بود و ایرانسل هم با اینکه 3G بود، یا اینترنت نداشت یا اینقد سرعت پایین بود تلگرامم باز نمیشد.
در آخر از قم تا تهران، یعنی در اتوبان قم تونستم (فقط با یک بار قطع و وصلی در حد چند ثانیه) شبکه سخیف من-و-تو رو با کیفیت عالی ببینم تا برسم به تهران. در کل مسیر پوشش 3G بود، ولی وقتی نیاز من یعنی لایو استریم رو جوابگو بود نیازی به اینکه حتما LTE باشه دیده نمیشد. و باز هم همسفر ایرانسلی و همراه اولی ما (همراه اولی که بیچاره نتش رو خاموش کرد چون کلا E بود) مشغول قطع و وصل کردن اپ موبایلشون یا خاموش روشن کردن نت برای رفتن روی ۳جی و lte بودن :)
bigbang001
17-03-2017, 01:09
اگر ایرانسل باشه آره مخصوصا 195 ایرانسل مثل سگ میترسه ولی رایتل اصلا و ابدا
ایرانسل از همه اشغالتره
من دو ساله تهران حتی پوشش مکالمه هم ندارم در صورتیکه تو سایت ایرانسل زده پوشش 2.3.4g به ۱۹۵ هم شکایت کردم
فقط ماهی یک دفه زنگ میزنن میگن حل شد؟ میگم نه مگه کاری کردین؟ میگه نه گفتیم شاید خودبه خود حل شده باشه [emoji38]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.