مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
fanoostalaei
02-01-2015, 17:30
دوستان 1.5 ماهه وایمکس من سرعتش صفر هست پشتیبانی هم همکاری نمیکنه ...
اصلآ وای فای هم جواب نمیده روزی شاید کمتر 1 ربع جواب بده وای فایش چی کنم ..............
3 ماهه شارژ کردم ......... 15 هزارم پول توی سیستم هست ........... شانس بد من ...........
وای فای adsl بگیرم یا از سیم کارت رایتل یا ایرانسل استفاده کنم ؟؟؟
2000 شارژ کردم رایتل یک ربعه تمام شد ........... بسته چی استفاده کنم ... برای تبلت می خواهم ....
وایمکس ایرانسل اصلآ جواب نمیده وصل نمیشه .........
adsl هم دارم ولی مودمش ساده هست وای فای نداره ..............
چه کنم برای تبلت .................
خوب اگر برای استفاده در خونه لازم دارید یا در جایی که میتونید به adsl دسترسی داشته باشید مسلما adsl بهتره !! ولی اگر مودم ندارید من بازهم توصیه میکنم که مودم رو عوض کنید و از اینترنت وای فای استفاده کنید
یا اگر نه مقدور نیست براتون تعوصض مودم من استفاده از بسته های اینترنت رایتل رو پیشنهاد میکنم چرا که کیفیت اینترنت رایتل دست کمی از adsl نداره و بهتره ولی اگر احیانا از قیمت رایتل هم راضی نبودید و اگر به نسل 3 همراه اول دسترسی داشتید من اون رو توصیه میکنم
Soroush-S
02-01-2015, 19:14
دوستان رایتل رفته تووی کما ؟؟!:n02: چرا سرعت اینقدر اومده پایین؟
دوستان 1.5 ماهه وایمکس من سرعتش صفر هست پشتیبانی هم همکاری نمیکنه ...
اصلآ وای فای هم جواب نمیده روزی شاید کمتر 1 ربع جواب بده وای فایش چی کنم ..............
3 ماهه شارژ کردم ......... 15 هزارم پول توی سیستم هست ........... شانس بد من ...........
وای فای adsl بگیرم یا از سیم کارت رایتل یا ایرانسل استفاده کنم ؟؟؟
2000 شارژ کردم رایتل یک ربعه تمام شد ........... بسته چی استفاده کنم ... برای تبلت می خواهم ....
وایمکس ایرانسل اصلآ جواب نمیده وصل نمیشه .........
adsl هم دارم ولی مودمش ساده هست وای فای نداره ..............
چه کنم برای تبلت .................
ماهیانه چقدر استفاده داری؟ 3 گیگ کافیه ؟
t2download
02-01-2015, 22:00
خوب اگر برای استفاده در خونه لازم دارید یا در جایی که میتونید به adsl دسترسی داشته باشید مسلما adsl بهتره !! ولی اگر مودم ندارید من بازهم توصیه میکنم که مودم رو عوض کنید و از اینترنت وای فای استفاده کنید
یا اگر نه مقدور نیست براتون تعوصض مودم من استفاده از بسته های اینترنت رایتل رو پیشنهاد میکنم چرا که کیفیت اینترنت رایتل دست کمی از adsl نداره و بهتره ولی اگر احیانا از قیمت رایتل هم راضی نبودید و اگر به نسل 3 همراه اول دسترسی داشتید من اون رو توصیه میکنم
dasl دارم 7 ساله و مودمم ساده هست و برای تبلت وایمکس ایرانسل گرفتم مودمش 220 هزار و اینه اوضاع ما ...
همراه اول و رایتل وووو سیم کارتم دارم ...
مودم adsl چه مارکی معرفی و پیشنهاد می دهید ... مشکل ایرانسل رو نداره ؟؟؟ وای فای ضعیف ...
t2download
02-01-2015, 22:02
adsl ماهیانه چون کار نتی انجام میدهم 5 تا 6 گیگ مصرف دارم ................
ولی تبلت فقط برای واتس ووووو می خواهم مصرف کم ............... شاید ماهی تبلت 1 گیگ
hermione
02-01-2015, 22:09
adsl ماهیانه چون کار نتی انجام میدهم 5 تا 6 گیگ مصرف دارم ................
ولی تبلت فقط برای واتس ووووو می خواهم مصرف کم ............... شاید ماهی تبلت 1 گیگ
اگر برای استفاده از تبلت در محیط خونه میخواید توصیه بر اینه که از ADSL استفاده کنید با تهیه یک مودم وایرلس .
چون قیمت اینترنت همراه ( رایتل ، همراه اول ) هم ممکنه در آینده تغییر کنه و دیگه به صرفه نباشه .
این از نظر اقتصادی بود .
ولی اگر برای بیرون از منزل هم نیاز به اینترنت دارید میتونید از رایتل و بسته ی یک ماهه 1.5 گیگ استفاده کنید قیمتش هم نسبت به کیفیت و پایداری خوبی که داره مناسبه .
موفق باشید .
t2download
02-01-2015, 22:27
یک مودم با قیمت مناسب و وای فای قوی معرفی می کنید ...............
fanoostalaei
02-01-2015, 22:39
یک مودم با قیمت مناسب و وای فای قوی معرفی می کنید ...............
بسته 1.5 گیگ با سرعت پایه رایتل فکر کنم ماهی 12500 تومنه و مودم با 2 آنتن وای فای رنج قیمت از 60 تا بگیر برو بالا میتونید تهیه کنید :دی
من خودم dlink 2750 جدید دارم و 120 تومن گرفته بودم 2 آنتن با 300 مگ سرعت شبکه
اگر رنج یمت پایین بخواید میتونید ت آنتن و تک پورت وای فای دار بگیرید !! فکر کنم بتونید تا 50 تومن بگیرید !! کیفیت خوبی هم دارن و پایین بودن قیمتشون صرفا به جهت امکانات کمشون هست نه کیفیت
مدل تی پی لینک 8151 62000 خوبه
farhadrohi
03-01-2015, 09:29
دوستان بسته 200مگی 3هزار تومن کم میشه یا اینم باید مالیت بدم؟اگه آره مالیاتش چنده این بسته؟
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
سلام ، دوستان کسی جزئیات بسته دکا بینهایت (1024) رو میدونه؟ تو سایتش هیچ توضیحی نداده .
دوستان بسته 200مگی 3هزار تومن کم میشه یا اینم باید مالیت بدم؟اگه آره مالیاتش چنده این بسته؟
روی بسته ها مالیات نمیگیره. قیمت دقیق اون بسته از شارژ شما کم میشه.
amin1374
03-01-2015, 11:42
بچه ها سرعت اینترنت رایتل شما هم نرکیده ؟؟؟برایا من که افتضاحه
منکه هنوز وقتی وارد پنل رایتل میشم و 128 رو اونجا می بینم حالم خراب میشه فکر کنم همه 128 رو به قعر تاریخ فرستادن اما رایتل ول کن نیست
وقتی که مجلس شورای اسلامی دشمن شماره یک اینترنت ، اینترنت رو برای شهروندان عادی تا 128 کیلوبیت محدود کرده ، شما چه انتظاری از اپراتور داری که حداقل به طور اسمی هم که شده از این قانون تبعیت نکنه ؟!
وقتی که مجلس شورای اسلامی دشمن شماره یک اینترنت ، اینترنت رو برای شهروندان عادی تا 128 کیلوبیت محدود کرده ، شما چه انتظاری از اپراتور داری که حداقل به طور اسمی هم که شده از این قانون تبعیت نکنه ؟!
میشه قانون مجلس رو بگی کدوم ماده و تبصره هستش. کی گفته قانون داریم.
میشه قانون مجلس رو بگی کدوم ماده و تبصره هستش. کی گفته قانون داریم.
شما چطور تا حالا واقعاً نمی دونستی؟
برای منازل حداکثر سرعت تا 128Kb هستش.
SONY XPERIA Z3
چرا من چندین ساله که می دونم. اما تا جایی که من می دونم قانون مصوب مجلس در این زمینه وجود ندارد و بخشنامه های داخلی وزارت خانه است نه قانون
Tornado2800
03-01-2015, 13:48
بچه ها سرعت اینترنت رایتل شما هم نرکیده ؟؟؟برایا من که افتضاحه
سلام
خیر همچنان برای من ثابت هست
کدام منطقه هستید؟
farhadrohi
04-01-2015, 09:24
من دیروز رایتل خریدم سرعت دانلود از 60 تا 160کیلوبایت متغیره
amin1374
05-01-2015, 00:29
سلام دوستان من یک سیمکارت رایتل دارم هنوز استفاده نشده و هنور به نام کسی نیست (روتبلتی که با گارانتی هماهنگ خریدم بوده) حالا میتونم برم به نام خودم بزنمش و طرح دانشجویی رو فعال کنم یا نه ؟
matr!x_2008
05-01-2015, 01:14
سلام دوستان من یک سیمکارت رایتل دارم هنوز استفاده نشده و هنور به نام کسی نیست (روتبلتی که با گارانتی هماهنگ خریدم بوده) حالا میتونم برم به نام خودم بزنمش و طرح دانشجویی رو فعال کنم یا نه ؟
اره میشه. منم فبلت نوت 3 رو که خریدم با گارانتی همراش یه سیمکارت رایتل بود. رفتم به نام زدم... کارت ملی با خودت ببر یه دفتر خدمات ارتباطی فعالش کن
amin1374
05-01-2015, 01:42
اره میشه. منم فبلت نوت 3 رو که خریدم با گارانتی همراش یه سیمکارت رایتل بود. رفتم به نام زدم... کارت ملی با خودت ببر یه دفتر خدمات ارتباطی فعالش کن
نه بیشتر به خاطر این طرح دانشجوییش میخام ببرم فعالش کنم وگرنه که الان یک رایتل تو تبلته. میخام 3 ماهی استفاده کنم از پیصنهاد های طرح دانشجوییش بعد تا اون موقع یک کاری میکنم. :دی
حالا به نظرتون میشه این طرحو فعآل کنم.چون هنوز سیمکارت به نام نخورده ?!
matr!x_2008
05-01-2015, 01:53
نه بیشتر به خاطر این طرح دانشجوییش میخام ببرم فعالش کنم وگرنه که الان یک رایتل تو تبلته. میخام 3 ماهی استفاده کنم از پیصنهاد های طرح دانشجوییش بعد تا اون موقع یک کاری میکنم. :دی
حالا به نظرتون میشه این طرحو فعآل کنم.چون هنوز سیمکارت به نام نخورده ?!
به نطرم بشه طرح دانشجویی فعال کرد. باید کارت دانشجویی معتبر داشته باشی و به دفتر خدمات ارتباطی بدی تا برات فعال کنه.احتمالا یه سیمکارت اعتباری هدیه هم میگیری:n02: اگه تا 22 دی هم فعال کنی سیمکارتو تو جشنواره قرعه کشی موبایل 2 سیمکارتو مودم و .... قرار میگیری
farhadrohi
06-01-2015, 12:32
دوستان نت شما هم کند شده؟
fanoostalaei
06-01-2015, 12:45
دوستان نت شما هم کند شده؟
من همین الان با رایتل آنلاینم و دارم به راحتی تو آپارات فیلم میبینم !!
اینم دانلود از سرور خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم وضعیت بد آنتن دهی رایتل تو خونه ما ! در واقع خیلی بد !! باید اینقدر مودم رو اینور اونور بکنم تا سرعت 120 رو بتونه پر کنه :(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Soroush-S
06-01-2015, 15:48
سرعت در رشت حدود 5 کیلوبایته !! :n15:
farhadrohi
06-01-2015, 16:52
سرعت در رشت حدود 5 کیلوبایته !! :n15:
منم لنگرودم داش.از ایرانسل مهاجرت کردم به رایتل.شنبه اولین روزی ک سیم کارتو خریدم سرعت عالی بود ولی از روز بعدش سرعت افت کرده به طوری که یه صفحه رو به زور باز میکنه
Tornado2800
06-01-2015, 18:21
سلام
مشکل سرعت امروز به چند ساعت بود که حل شده تقریبا ۱ ساعت پیش
من نزدیک خونه ( تهران ) سیگنال ضعیف 4 جی رایتل دیدم. آیا کسی به شبکه 4 جیش وصل شده؟ احتمالا فرکانسشم همون 1800
Tornado2800
06-01-2015, 23:37
من نزدیک خونه ( تهران ) سیگنال ضعیف 4 جی رایتل دیدم. آیا کسی به شبکه 4 جیش وصل شده؟ احتمالا فرکانسشم همون 1800
سلام
پیشتر در شمال کشور مشاهده شده در برخی نقاط ظاهرا رایتل در حال تست LTE می باشد
من سیم کارت اعتباری دارم.
ولی کاش بیشتر پول میدادم و سیم کارت دایمی میگرفتم.
مثل اینکه تبدیل شماره اعتباره به دایمی هم امکان پذیر نیست:n28:
ورگنه با ماهی 50 تومن هم مکالمه بی نهایت داشتی هم اینترنت فراون
farhadrohi
08-01-2015, 12:12
رایتل بسته نتش دار تموم میشه هشدار میده یا نه؟
مهندس احسان
08-01-2015, 13:50
به 200 مگ که میرسه اس ام اس میده
Tornado2800
08-01-2015, 19:44
سلام
اتفاقا یکی از کارهای بسیار خوبش همینه حتما ارسال میکنه
Tornado2800
08-01-2015, 19:46
من سیم کارت اعتباری دارم.
ولی کاش بیشتر پول میدادم و سیم کارت دایمی میگرفتم.
مثل اینکه تبدیل شماره اعتباره به دایمی هم امکان پذیر نیست:n28:
ورگنه با ماهی 50 تومن هم مکالمه بی نهایت داشتی هم اینترنت فراون
سلام
من دایمی دارم اما درمورد طرح بی نهایت حساب میکنم همچین فرقی هم نمیکنه برای من.
سلام
من دایمی دارم اما درمورد طرح بی نهایت حساب میکنم همچین فرقی هم نمیکنه برای من.
چطور فرقی نمیکنه جناب
۳۰ گیگ اینترنت با ماهی ۵۰۰۰۰ تومان خیلی بلحاظ اقتصادی بصرفه هست که
واسه ما اعتباری ها ۳۰ گیگ فکر کنم یه ۱۵۰۰۰۰ تومنی آب بخوره!:n13:
kasra2012
09-01-2015, 10:06
چطور فرقی نمیکنه جناب
۳۰ گیگ اینترنت با ماهی ۵۰۰۰۰ تومان خیلی بلحاظ اقتصادی بصرفه هست که
واسه ما اعتباری ها ۳۰ گیگ فکر کنم یه ۱۵۰۰۰۰ تومنی آب بخوره!:n13:
از اون ۳۰ گیگ ۱۰ گیگ روزانه ۲۰ گیگ شبانست
ولی بازم به صرفه تره
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مهندس احسان
09-01-2015, 12:53
بین ایرانسل اعتباری و دائم از لحاظ قیمت بسته ها چه تفاوتی هست؟
رایتل یه کم پهنای باندشو زیاد کنه بزاره سرعت بره بالابالا مشتریش زیاد میشه
mohammad.asghari
09-01-2015, 16:25
دوستان کسی تا حالا احساس کرده رایتل از اول سال پوشش شبکه 3g رو بیشتر کرده یا نه؟:n02:من که هر جور حساب میکنم میبینم هیچ فرقی نکرده
یه تبریک ویژه به رایتل بعد از مدتها دستم خورد به رایتل با دانلود منیجر از سافت گذر دانلود کردم بگو چند تا سرعت داشتم 40 45 کیلو بایت او مای گاد. واقعا با این سایقه این سرعت. تست در حالت آزاد انجام شد. دیگه ارزش گرفتن تست اسپیدتستم هم نداشت اما سویچ کردم به ایرانسل شد 900 کیلو بایت
Tornado2800
10-01-2015, 01:57
دوستان کسی تا حالا احساس کرده رایتل از اول سال پوشش شبکه 3g رو بیشتر کرده یا نه؟:n02:من که هر جور حساب میکنم میبینم هیچ فرقی نکرده
سلام
بله در جنوب شرق کشور بارها دیدم دکل های جدیدی نصب کردن
و این سری که ماموریت داشتم در حال راه اندازی سایت ها بودند
یه تبریک ویژه به رایتل بعد از مدتها دستم خورد به رایتل با دانلود منیجر از سافت گذر دانلود کردم بگو چند تا سرعت داشتم 40 45 کیلو بایت او مای گاد. واقعا با این سایقه این سرعت. تست در حالت آزاد انجام شد. دیگه ارزش گرفتن تست اسپیدتستم هم نداشت اما سویچ کردم به ایرانسل شد 900 کیلو بایت
در کل بهترین چیزی که میشه گفت در برخی از شهرهای کشور یک اپراتور حداقل خوب هست .
مثلا در جنوب فعلا رایتل و همراه اول شبکه ی بسیار پایداری داره
ایرانسل برای بنده خوب نبود
showtim3
11-01-2015, 01:13
جدیدا بعضی وقت ها وقتی با رایتل وصل میشم وای پی خودم رو چک میکنم میبینم مال کشور رومانیه! هیچ شیلترشکن یا پراک-س-ی هم نزدم رومانی چکارست این وسط!
Tornado2800
11-01-2015, 11:41
جدیدا بعضی وقت ها وقتی با رایتل وصل میشم وای پی خودم رو چک میکنم میبینم مال کشور رومانیه! هیچ شیلترشکن یا پراک-س-ی هم نزدم رومانی چکارست این وسط!
سلام
RIPE رو از اون کشور تهیه کردن
amirbrad
11-01-2015, 18:47
از نظر پوشش رایتل تو تهران خیلی خوب عمل کرده تو کن کنار رودخونه و حومه تهران نت داشتم اما متاسفانه سرعت بسیار پایینی داره. همسرعت همراه اوله اما پوشش همراه اول در تهران افتضاحه. ایرانسلم که همش در نوسانه اما سرعتش یکم بیشتره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر فقط برای دیتا می خواین رایتل بگیرین تفاوتی با اپراتورهای دیگه نداره مخصوصا این دو ماه اخیر که دیگه سرعتش و پایداریش افتضاحه . بیشتر از سرعت پایدار نبودن دیتا ادم رو اذیت می کنه.یک دقیقه 1 مگ می ده پنج دقیقه 40 کیلو بایت و قطعی و..دوباره یک مگ و ...
البته بگم بقیه اپراتورها هم همین وضع دارن. این مطلب رو برای اونهایی گذاشتم که فقط برای دیتا می خوان بیان رایتل.
تست هم در تهران و هم شهرستان های شمال کشور بصورت هفتگی :n01:
مراکز خدمات مشتریان رایتل در مشهد مقدس و اصفهان راهاندازی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
brad pitt
12-01-2015, 21:30
دوستان کسی بوشهر رایتل داره ؟
برای عضویت در گروه لاین اپراتورهای تلفن همراه ID لاین خود را پیام خصوصی کنید.
این گروه برای ارتباطات راحت تر و سهل تر مشترکین اپراتورها و به اشتراک گذاشتن تجربه ها- مباحث پیرامون اپراتورها ساخته شده.
jal****leh
mr.****ide
e****ss
m****im
A****65
f****hi
Ki****f
نرم افزار لاین برای دسکتاپ(ویندوز) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
redman1368
13-01-2015, 02:20
دوستان سه تا سوال دارم.
اولا من یک دانگل USB هواوی E8231 دارم که برای ایرانسل گرفتم.می خواستم ببینم اگه بخوام از رایتل استفاده کنم دیگه نیاز به تهیه دانگل از رایتل ندارم؟میتونم از همین استفاده کنم؟
دوما سیم کارت دیتا که قیمتش ۲۰ تومان هست و بسته ۳۰ روزه پایه اش حدودا ۲۵ تومان با همون ۲۰ تومان حساب میشه یا جدا از هم هست؟
سوما تو طرح های دیتای رایتل شبانه رایگان هم داره در حال حاضر یا نه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون.
دوستان سه تا سوال دارم.
اولا من یک دانگل USB هواوی E8231 دارم که برای ایرانسل گرفتم.می خواستم ببینم اگه بخوام از رایتل استفاده کنم دیگه نیاز به تهیه دانگل از رایتل ندارم؟میتونم از همین استفاده کنم؟
دوما سیم کارت دیتا که قیمتش ۲۰ تومان هست و بسته ۳۰ روزه پایه اش حدودا ۲۵ تومان با همون ۲۰ تومان حساب میشه یا جدا از هم هست؟
سوما تو طرح های دیتای رایتل شبانه رایگان هم داره در حال حاضر یا نه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون.
سلام بستگی داره که لاک باشه یا آنلاک. شما یک سیم کارت همراه اول و یا رایتل بنداز توش اگر شبکه رو شناخت حله و می تونی استفاده کنی. لطفان نتیجشو اینجا هم بیان کن تا دیگران هم بفهمن
Tehranshahr
13-01-2015, 15:00
ایرانسل با این کارش داره فرصت سوزی میکنه، بسته 500مگ بده 5تومن 1گیگ 8تومن ۲گیگ 15تومن کلی فروش میکنه نه اینکه بیاد قیمت بسته های حجیم رو کم کنه که کاربرای خیلی کمی داره.
arman4459
18-01-2015, 17:48
بنظر من بهترین بسته اینترنت تو تمام بسته های موجود اینترنت اپراتورهای بسته های دیتای رایتل که واقعا به صرفه است و سرعت خوبی و با ثباتی داره.
Tornado2800
18-01-2015, 23:49
بنظر من بهترین بسته اینترنت تو تمام بسته های موجود اینترنت اپراتورهای بسته های دیتای رایتل که واقعا به صرفه است و سرعت خوبی و با ثباتی داره.
سلام
صرفا جهت اطلاع
از لحاظ کیفیت هیچ فرقی بین اعتباری و دایمی و دیتا نیست
arman4459
19-01-2015, 07:53
سلام
صرفا جهت اطلاع
از لحاظ کیفیت هیچ فرقی بین اعتباری و دایمی و دیتا نیست
دوست عزیز منظورم صرفه اقتصادی است و گرنه سرعت به قول شما هیچ تفاوت خاصی نداره
fanoostalaei
20-01-2015, 21:59
بسته پایه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
20-01-2015, 22:03
دوستان سرعت ها تو 1 هفته اخیر افت نداشته برای شما؟
farhadrohi
20-01-2015, 22:54
دوستان سرعت ها تو 1 هفته اخیر افت نداشته برای شما؟
نه برای من که خوبه
matr!x_2008
20-01-2015, 23:28
خبری از 4g رایتل نشد؟ اگه سرعت بالا بده رایتل خیلی خوب میشه:n33:
Mahdi9990
20-01-2015, 23:33
چرا 4G نمیاره پس ای بابا
چرا 4G نمیاره پس ای بابا
همون تری جیشو باز بزاره 4 جی پیش کشش مثلا شبکشون تا 42 مگ میکشه. خوب همش محدود میده سرعتشو اینطور بسته
128 - داخل ساختمان - جاده رشت به لاهیجان-طرح 3 گیگابایتی 1 ماهه.
behnamy01
21-01-2015, 15:39
من با یک گوشی Samsung star 2 plus که ممئنم از 3G ساپورت میکنه با سیمکارت رایتل به اینترنت وصل شدم ولی بالای صفحه هنوز مینویسه E چرا 3G نمیشه؟
Soroush-S
21-01-2015, 16:34
من با یک گوشی Samsung star 2 plus که ممئنم از 3G ساپورت میکنه با سیمکارت رایتل به اینترنت وصل شدم ولی بالای صفحه هنوز مینویسه E چرا 3G نمیشه؟
احتمالا درحالت رومینگ بودین ! یعنی جایی بودین که رایتل انتن نمیداد
farhadrohi
21-01-2015, 17:03
متاسفانه گوشی شما تری جی رو ساپورت نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گوشی-موبایل-سامسونگ-گلکسی-استار-2-پلاس-دو-سیم-کارت-G350E
behnamy01
21-01-2015, 17:13
احتمالا درحالت رومینگ بودین ! یعنی جایی بودین که رایتل انتن نمیداد این مورد رو چجوری باید فهمید؟ چون توی اون بخش انتخاب دستی شبکه های موجود هم که میرم، همراه اول و ایرانسل و تالیا رو فقط میاره و فکر میکنم شما درست میگید و اینجا رایتل آنتن نداره! (برای 3G هم باید گوشی دیگه باید چک بکنم پس.)
افتضاح الان تو خیابون قزوین پشت شرکت دخانیات که می شه انتهای خیابون خرمشهر تست می کنم. رایتل نه ثبات داره نه سرعت . مجبور شدم سیمکارت ایرانسل رو راه بندازم بر خلاف چند هفته قبل الان خیلی خوبه اینجا.حالا نمی دونم قیمت رفته بالا ملت کمتر استفاده می کنن سرعت و کیفیت اینجا بالا رفته یا چیز دیگه ای هست و فقط امشب اینطوریه.
واقعا دارم از گرفتن رایتل پشیمون می شم.
Tornado2800
21-01-2015, 23:16
این مورد رو چجوری باید فهمید؟ چون توی اون بخش انتخاب دستی شبکه های موجود هم که میرم، همراه اول و ایرانسل و تالیا رو فقط میاره و فکر میکنم شما درست میگید و اینجا رایتل آنتن نداره! (برای 3G هم باید گوشی دیگه باید چک بکنم پس.)
سلام
به صورتی دستی شبکه ی IRN 20 یا RighTel انتخاب کنید
Tornado2800
21-01-2015, 23:17
افتضاح الان تو خیابون قزوین پشت شرکت دخانیات که می شه انتهای خیابون خرمشهر تست می کنم. رایتل نه ثبات داره نه سرعت . مجبور شدم سیمکارت ایرانسل رو راه بندازم بر خلاف چند هفته قبل الان خیلی خوبه اینجا.حالا نمی دونم قیمت رفته بالا ملت کمتر استفاده می کنن سرعت و کیفیت اینجا بالا رفته یا چیز دیگه ای هست و فقط امشب اینطوریه.
واقعا دارم از گرفتن رایتل پشیمون می شم.
سلام
مدتی هست شبکه دچار افت هست ولی ازار دهنده نیست میشه کار کرد .
شما فردا مجددا چک کنید
دوستانی که رایتل دارن وضع دیتاشون چطوره؟ (ثبات و سرعت).
fanoostalaei
23-01-2015, 20:04
عالی
20:n26:
mohammad.asghari
23-01-2015, 20:47
فعلا مشهد منطقه ـی فرامرز عباسی،افتضاح!1 هفتس خیلی بد شده
soheilsh
26-01-2015, 12:29
اقایون کسی مودم 3G وایرلس دار خواست اینجا ارزون میده با شارژرش . بقیه تو اینترنت 150 میدن بدون شارژر من ازشون خریدم راضی بودم مودم خیلی خوبیه سرعت روز ایرانسل 500 کیلوبایت سرعت دانلود میدهد . شبانه تا 900 کیلوبایت میدهد .
showtim3
27-01-2015, 13:03
تا کی باید با این سرعت دو مگابیت کنار بیاییم ایرانسلی ها و همراه اولی ها دارن با سرعت ۸مگ دانلود میکنند چطوری باید اعتراضمون رو به مسولین رایتل برسونیم حداقل باید بسته چهارمگ هم ارایه بدن
والا همین که رایتل مرام گذاشت قیمتاش رو زیاد نکرد مثل ایرانسل جای شکر داره، افزایش سرعت پیشکششون!
والا همین که رایتل مرام گذاشت قیمتاش رو زیاد نکرد مثل ایرانسل جای شکر داره، افزایش سرعت پیشکششون!
دوست عزیز ایرانسل بسته های با قیمت مناسب زیاد داره 18 گیگ سه ماه 95 و 30 گیگ 120 رایتل چه حرفی برای گفتن داره
fanoostalaei
27-01-2015, 23:29
من که از وبگردی رایتل فوق العاده راضیم !! حرف نداره !! محشره
فقط کاش سرعت بسته پایه بیشتر بود !! مثلا 2 مگ و حرفه ای 4 مگ
اینجوری رایتل عالی میشه
mohammad.asghari
27-01-2015, 23:31
رایتل واقعا تو پوشش خیلی ضعیفه تو 3 ساله هنوز پوشش مشهد تکمیل نشده!در حالی که ایرانسل در عرض 4 ماه پوشش از رایتل بهتره شده!
fanoostalaei
27-01-2015, 23:56
رایتل واقعا تو پوشش خیلی ضعیفه تو 3 ساله هنوز پوشش مشهد تکمیل نشده!در حالی که ایرانسل در عرض 4 ماه پوشش از رایتل بهتره شده!
عزیز ایرانسل در این مدت به روز رسانی کرد ولی رایتل باید از صفر دکل نصب کنه
خود ایرانسل همون اوایل خیلی بدتر از رایتل بود!!
matr!x_2008
28-01-2015, 00:12
سرعت خیلی اومده پایین. قبلا پایداریش بیشتر بود الان هم انتنش کمتر شده هم سرعت... :n37:
fanoostalaei
28-01-2015, 00:14
سرعت خیلی اومده پایین. قبلا پایداریش بیشتر بود الان هم انتنش کمتر شده هم سرعت... :n37:
کدوم شهر؟
برا ما که فرقی نکرده !!
عالی عالی
اگر موردی دارید به پشتیبانی بگید فوری پیگیری میکنن
matr!x_2008
28-01-2015, 00:32
کدوم شهر؟
برا ما که فرقی نکرده !!
عالی عالی
اگر موردی دارید به پشتیبانی بگید فوری پیگیری میکنن
گرگان. پیشتیبانیش چطوره؟ جواب درست میدن یا مثل ایرانسل همراه اول میگن درست میشه و اخرشم هیچ :n09:
shayan0o21
28-01-2015, 06:32
گرگان. پیشتیبانیش چطوره؟ جواب درست میدن یا مثل ایرانسل همراه اول میگن درست میشه و اخرشم هیچ :n09:
پشتیبانی رایتل مگه شهــر به شــهر عوض میــشه؟ :n13:
من که یکبار یک مشکلی داشتــم درباره فعالسازی سریع انجامـــش دادند :n01:
mohammad.asghari
28-01-2015, 14:03
دقیقا منم همین مشکل رو دارم!من 10-12 روز پیش خونمون تا 250 سرعت دانلود داشتم ولی الان بزور 100 سرعت پیج باز کردن 1/4 قبل شده!
showtim3
28-01-2015, 15:58
برای من که سرعت همیشه 2مگ هست دوستان اگر راهی برای اعتراض به رایتل میشناسن معرفی کنن بجز شماره 200 همگی بریم اعتراض تا سرعت بالای 2مگ هم ارایه بدن
Tornado2800
29-01-2015, 02:06
برای من که سرعت همیشه 2مگ هست دوستان اگر راهی برای اعتراض به رایتل میشناسن معرفی کنن بجز شماره 200 همگی بریم اعتراض تا سرعت بالای 2مگ هم ارایه بدن
سلام
منم موافق شما هستم اما
اگر پهنای باند کافی ندارند
فکر میکنم بهتره همین ۲ مگابیت بمونه بهتر از اینه که بعدا ۱۲۸ هم نداشته باشیم.
Tornado2800
29-01-2015, 02:09
سلام
در صورتی که انتن دهی در جایی که قبلا انتن کامل داشتید قطع شده
قطعا یکی از سایت ها از کار افتاده که نتیجش میشه فشار روی بقیه سایت ها و نتیجه ی بعدیش میشه : افت کیفیت و سرعت .
دقیقا قضیه مثل قطع شدن فیبر نوری اینترنت در فجیره بوده اگه یادتون باشه به علت ترافیک بسیارزیاد که روی باقی گذرگاها وارد میشد سرعت خیلی ها به شدت اومده بود پایین
دوست عزیز ایرانسل بسته های با قیمت مناسب زیاد داره 18 گیگ سه ماه 95 و 30 گیگ 120 رایتل چه حرفی برای گفتن داره
دوست عزیزبنظر شما کارمند ایرانسل میای:n02:
بنده جسارتی به ایرانسل کردم؟
حق با شماست ایرانسل قیمت خیلی از بسته هاش رو که اصلا ۲ برابر نکرد مردم دارن حرف مفت میزنن.حق با شماست رایتل اصلا هیچی واسه گفتن نداره اصلا باید هرچه سریعتر منحل بشه.خوب شد؟:n02:
دوست عزیزبنظر شما کارمند ایرانسل میای:n02:
بنده جسارتی به ایرانسل کردم؟
حق با شماست ایرانسل قیمت خیلی از بسته هاش رو که اصلا ۲ برابر نکرد مردم دارن حرف مفت میزنن.حق با شماست رایتل اصلا هیچی واسه گفتن نداره اصلا باید هرچه سریعتر منحل بشه.خوب شد؟:n02:
ایرانی جمعت عادت داره به جای اینکه جواب منطقی بده بیاد انگ بزنه.
من سوال کردم شما کدامیک بسته های رایتل رو می تونی با بسته سه ماه 18 و 30 گیگ ایرانسل مقایسه کنی؟ اگر جوابی داری بفرما و وارد حاشیه نشو اونم با سرعت 10 مگ
ضمنا این انجمن ها آزادترین جای دنیاست شما و من هم در انتخاب خود آزادیم پس به جای اینکه موضع بگیرید خودتون هر چی دلتون میخواد انتخاب کنید. من هم رایتل دارم هم ایرانسل هم همراه اول الانم هم بسته همراه اول دارم هم ایرانسل هر کدوم که برام خوب بود انتخاب می کنم و به هر حرف بنی بشری کار ندارم من اون چیزی رو که می بینم قبول می کنم
در مورد مضمحل شدن رایتل هم شک نکن اگر با همین روش حلو بره رایتل هم به تالیا ملحق میشه اگر همین تری جی ایرانسل و همراه اول نبود مشترکین رایتل باید با 32 کیلوبایت سر میکردن
از شرکتی که با بودجه بیت المال اداره میشه بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت.
djbehnam73
29-01-2015, 16:42
از دوستانی که دارن ، راضی هستن ؟؟؟
منظورم از نظر قیمت و کیفیت و پشتیبانی و ....
Tornado2800
29-01-2015, 23:17
در مورد مضمحل شدن رایتل هم شک نکن اگر با همین روش حلو بره رایتل هم به تالیا ملحق میشه اگر همین تری جی ایرانسل و همراه اول نبود مشترکین رایتل باید با 32 کیلوبایت سر میکردن
از شرکتی که با بودجه بیت المال اداره میشه بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت.
سلام
در جوابتون خیالتون راحت باشه رایتل به سرنوشت تالیا دچار نخواهد شد.
هم دولت چنین اجازه ای نمیده
و هم ارگانی به اسم تامین اجتماعی پشتش هست
از دوستانی که دارن ، راضی هستن ؟؟؟
منظورم از نظر قیمت و کیفیت و پشتیبانی و ....
افتضاحه افتضاح.
نیا آقا بزار این رایتل حروم خور ورشکست بشه.
SONY XPERIA Z3
pouyasony
30-01-2015, 00:04
افتضاحه افتضاح.
نیا آقا بزار این رایتل حروم خور ورشکست بشه.
SONY XPERIA Z3
من که خیلی خیلی راضی ام مخصوصا سرعت وبگردی عالیه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
fanoostalaei
30-01-2015, 00:24
منم خیلی راضیم !! به جز انتن دهی ضعیف تو منطقه ما همه چیش عالیه !!
با همون آنتن ضعیف وبگردیش حرف نداره !! محشره :n26:
ایرانی جمعت عادت داره به جای اینکه جواب منطقی بده بیاد انگ بزنه.
من سوال کردم شما کدامیک بسته های رایتل رو می تونی با بسته سه ماه 18 و 30 گیگ ایرانسل مقایسه کنی؟ اگر جوابی داری بفرما و وارد حاشیه نشو اونم با سرعت 10 مگ
ضمنا این انجمن ها آزادترین جای دنیاست شما و من هم در انتخاب خود آزادیم پس به جای اینکه موضع بگیرید خودتون هر چی دلتون میخواد انتخاب کنید. من هم رایتل دارم هم ایرانسل هم همراه اول الانم هم بسته همراه اول دارم هم ایرانسل هر کدوم که برام خوب بود انتخاب می کنم و به هر حرف بنی بشری کار ندارم من اون چیزی رو که می بینم قبول می کنم
از نوع حرفم ناراحت نشو من خواستم مثل مرحوم عبید زاکانی منظورم رو بهت برسونم:n02:
در قیمت بسته های حجیم حق با شماست ولی وجدانا بسته های نه چندان حجیم و یک ماهه چی؟ باز بایرانسل انصاف رو رعایت کرده؟
وجدانا اکثریت مشترکین که بیشتر دانش آموز و دانشجو هستند و دستشون تو جیب پدرشونه:n35:خواهان بسته های حجیم و طولانی هستند یا یک ماهه و کمتر؟
این کار ایرانسل چیزی جز مصداق ثروتمند سالاری نیست
djbehnam73
30-01-2015, 14:54
شهر به شهر و منطقه به منطقه هم ربط داره
+
مهم اینه که استفادتون چطوری باشه
+
سرعت دانلودتون چنده ؟؟؟
همونطور که توپست های قبلی گفتم اگه فقط بخاطر دیتا می خواین بیاین رایتل این کار رو نکنین که سخت پشیمون می شین. من خودم الان از هر سه اپراتور همراه اول ، ایرانسل و رایتل استفاده می کنم(فعلا برای تماس از همراه اول و رایتل و برای دیتا از ایرانسل) در دو ماه اخیر یک کلمه می شه در مورد دیتای رایتل گفت افتضاح. بدترین چیز عدم ثبات در سرعت و کانکت بودن هست. محل تستها هم نقاط مختلف شهر تهران و هم شمال کشور. فعلا با توجه به اینکه دست هر سه اپراتور تو یه کاسه هست ( اینو صد در صد بدونین خوب بلدن به هم نون قرض بدن) سیاست کاری اینکه ایرانسل با دیتای گرونتر کیفیت بهتری داشته باشه.
خلاصه باز هم می گم در شرایط فعلی برای دیتا سمت رایتل نیاین . می خواین امتحان کنید . بسم ا....
farhadrohi
31-01-2015, 15:56
همونطور که توپست های قبلی گفتم اگه فقط بخاطر دیتا می خواین بیاین رایتل این کار رو نکنین که سخت پشیمون می شین. من خودم الان از هر سه اپراتور همراه اول ، ایرانسل و رایتل استفاده می کنم(فعلا برای تماس از همراه اول و رایتل و برای دیتا از ایرانسل) در دو ماه اخیر یک کلمه می شه در مورد دیتای رایتل گفت افتضاح. بدترین چیز عدم ثبات در سرعت و کانکت بودن هست. محل تستها هم نقاط مختلف شهر تهران و هم شمال کشور. فعلا با توجه به اینکه دست هر سه اپراتور تو یه کاسه هست ( اینو صد در صد بدونین خوب بلدن به هم نون قرض بدن) سیاست کاری اینکه ایرانسل با دیتای گرونتر کیفیت بهتری داشته باشه.
خلاصه باز هم می گم در شرایط فعلی برای دیتا سمت رایتل نیاین . می خواین امتحان کنید . بسم ا....
دیتا رایتل هرچی باشه از ایرانسل بهتره.از چه نظر بهتره؟چون هرجایی ک تحت پوشش برده تری جی هست ولی ایرانسل در اکثر نقاط توجی مونده و هنوز تری جی رو سراسری نکرده بیخیال تری جی شده و رفته روی فورجی.
hosseinkarimi937
31-01-2015, 16:32
ایرانسل در 23 آذر ماه بهترین اپراتور در ارایه خدمات نسل سوم از نظر پوشش و کیفیت شد
دیتا رایتل هرچی باشه از ایرانسل بهتره.از چه نظر بهتره؟چون هرجایی ک تحت پوشش برده تری جی هست ولی ایرانسل در اکثر نقاط توجی مونده و هنوز تری جی رو سراسری نکرده بیخیال تری جی شده و رفته روی فورجی.
دوست عزیز صحبت از پوشش نیست ٰ صحبت از کیفیت و پایداری دیتا هست. نوع پوشش بحثی جداست . من که برای کارم از دیتا استفاده می کنم( نه فقط وب و چت) پایداری و کیفیت مهمه. مثال برات بزنم سرعت 10k باشه ولی ثابت باشه و پایدار نه اینکه یه دقیقه 10k دو دقیقه 1 مگ و بعد قطع دوباره وصل و....
روی دیتایی که ثابته می شه حساب کرد .
farhadrohi
31-01-2015, 20:47
دوست عزیز صحبت از پوشش نیست ٰ صحبت از کیفیت و پایداری دیتا هست. نوع پوشش بحثی جداست . من که برای کارم از دیتا استفاده می کنم( نه فقط وب و چت) پایداری و کیفیت مهمه. مثال برات بزنم سرعت 10k باشه ولی ثابت باشه و پایدار نه اینکه یه دقیقه 10k دو دقیقه 1 مگ و بعد قطع دوباره وصل و....
روی دیتایی که ثابته می شه حساب کرد .
نگو که دیتا ایرانسل پایداره که خندم میگیره.دیتا رایتل پایدارتره مثل ایرانسل سرعتش نوسان نداره دوست عزیز
نگو که دیتا ایرانسل پایداره که خندم میگیره.دیتا رایتل پایدارتره مثل ایرانسل سرعتش نوسان نداره دوست عزیز
امکانش هست مناطقی که از سیمکارت رایتل استفاده می کنید و از دیتاش راضی هستین رو در تهران اعلام کنید . تا من هم طی دو هفته اینده تست کنم .
بچه ها دیروز یه مودم 3g usb مدلDWM-156 d-link خریدم.از کیفیت و سرعتش راضیم اما یه مشکل عجیب و بزرگ باهاش دارم:n04:
به محض اتصال به اینترنت حتی اگه هیچ وبگردی انجام نشه از حجم پهنای باند کم میشه!
فرض کنید تو ۱۰دقیقه اتصال با چند تا سرچ تو گوگل تو قسمت حجم ارسال و دریافت اطلاعات حداقل صد مگابایت درج میشه!
یعنی حساب کنید همینجوری واسه خودش کنتور میندازه!
البته اول اتوماتیک آپدیت ویندوز۷ فعال بود مشکل از اون بود ولی بعد که اونو هم رو never گذاشتم مشکل برطرف نشد
موندم مشکل از کجاست.انگار چیز سنگینی داره دانلود یا اپدیت میشه! دوستان خواهشا راهنمایی کنید:n13:
بچه ها دیروز یه مودم 3g usb مدلDWM-156 d-link خریدم.از کیفیت و سرعتش راضیم اما یه مشکل عجیب و بزرگ باهاش دارم:n04:
به محض اتصال به اینترنت حتی اگه هیچ وبگردی انجام نشه از حجم پهنای باند کم میشه!
فرض کنید تو ۱۰دقیقه اتصال با چند تا سرچ تو گوگل تو قسمت حجم ارسال و دریافت اطلاعات حداقل صد مگابایت درج میشه!
یعنی حساب کنید همینجوری واسه خودش کنتور میندازه!
البته اول اتوماتیک آپدیت ویندوز۷ فعال بود مشکل از اون بود ولی بعد که اونو هم رو never گذاشتم مشکل برطرف نشد
موندم مشکل از کجاست.انگار چیز سنگینی داره دانلود یا اپدیت میشه! دوستان خواهشا راهنمایی کنید:n13:
شما حجمی رو که اون کم می کنه با حجمی که اپراتور کم کرده در یک تایم مشخص مثلا نیم ساعت کنترل کن روی مودم حجم رو صفر کن و باقی ماندت رو چک کن بعد از نیم ساعت استفاده اینترنتو قطع کن و هر دو رو مقایسه کن
شما حجمی رو که اون کم می کنه با حجمی که اپراتور کم کرده در یک تایم مشخص مثلا نیم ساعت کنترل کن روی مودم حجم رو صفر کن و باقی ماندت رو چک کن بعد از نیم ساعت استفاده اینترنتو قطع کن و هر دو رو مقایسه کن
مقایسه کردم دیگه عزیز کاهش حجمی که برنامه مودم نشون میده دقیقا حجمی است که تو سامانه رایتل از پهنای باند کم میشه:n03:
Tornado2800
01-02-2015, 21:38
سلام
تایید میشه.
مقایسه کردم دیگه عزیز کاهش حجمی که برنامه مودم نشون میده دقیقا حجمی است که تو سامانه رایتل از پهنای باند کم میشه:n03:
سلام
شما وای فای رو ازاد نزاشتید؟
سلام
تایید میشه.
سلام
شما وای فای رو ازاد نزاشتید؟
عزیزجان مودم یو اس بی است چه ربطی به وایرلس داره!
در ضمن نه اونم غیر فعاله
masooumi
02-02-2015, 16:24
در ضمن نه اونم غیر فعاله
نرم افزار هایی دیگر نصب شده روی کامیپوتر شما دارن خودشونو آپدیت می کنند. (مثلا آنتی ویروس و ...)
در ضمن نه اونم غیر فعاله
منم مودم یو اس بی استفاده میکنم. شدیدا مصرف دارم.نمیدونم مشکل از رایتله که حجم میدزده یا چیه.فایروالمم روشنه اجازه دانلود مخفی نمیده.ولی نسبت به وایمکس که مقایسه میکنم. خیلی بیشتر حجم ازم کم میشه.یه مساله دیگه که هست پیام کوتاه که برام میاد حجمو مثلا میزنه 100 مگ. میرم تو سایته خوده رایتل میزنه 90 مگ مونده.معلوم نیست چرا اینطوریه و کدومش راست میگه.
Tornado2800
02-02-2015, 19:03
در ضمن نه اونم غیر فعاله
سلام
پس شک نکنید از داخل خود سرویستون یه پروسه ای در حال استفاده هست چه مجاز چه غیر مجاز
fanoostalaei
02-02-2015, 19:19
سلام
پس شک نکنید از داخل خود سرویستون یه پروسه ای در حال استفاده هست چه مجاز چه غیر مجاز
آره احتمالش زیاده که اینجوری باشه
دوستان پیامکایی که برام میاد. عددارو نمایش میده ولی بجایه حروف فارسی علامت سئوال میذاره.البته من مودمه یو اس بی رو به کامپیوتر وصل کردمو استفاده میکنم.راهی داره اون علامت سئوالارو به کلمات تبدیل کنم؟
Tornado2800
02-02-2015, 20:07
دوستان پیامکایی که برام میاد. عددارو نمایش میده ولی بجایه حروف فارسی علامت سئوال میذاره.البته من مودمه یو اس بی رو به کامپیوتر وصل کردمو استفاده میکنم.راهی داره اون علامت سئوالارو به کلمات تبدیل کنم؟
سلام
در صورتی که فریم ور جدید بهش اومده ارتقا بدید حل میشه.
سلام
در صورتی که فریم ور جدید بهش اومده ارتقا بدید حل میشه.
ممنون.ولی فکر کنم یه بار که ویندوزم سونه شصتو چهار بیتی بود درست نشون میداد الان سیو دو بیتیه.
Tornado2800
02-02-2015, 22:58
ممنون.ولی فکر کنم یه بار که ویندوزم سونه شصتو چهار بیتی بود درست نشون میداد الان سیو دو بیتیه.
سلام
پس مشکل از یونیکد دستگاه نیست و مربوط به یونیکد ویندوز هست شما در قسمت regional language ایا تمامی قسمت ها به خصوص تب اخر روی Persian قرار بدید
در صورتی که اطلاعی ندارید بهم TeamViewer بدید مشکلتون رو مورد بررسی قرار خواهم داد
سلام
پس مشکل از یونیکد دستگاه نیست و مربوط به یونیکد ویندوز هست شما در قسمت regional language ایا تمامی قسمت ها به خصوص تب اخر روی Persian قرار بدید
در صورتی که اطلاعی ندارید بهم TeamViewer بدید مشکلتون رو مورد بررسی قرار خواهم داد
ممنون از شما تب اخر رو روی فارسی قرار دادم بعد درخواست ری استارت سیستمو کرد ری استارت که کردم درست شد. واقعا ممنون از کمکه شما.:n16:
Tornado2800
03-02-2015, 19:47
ممنون از شما تب اخر رو روی فارسی قرار دادم بعد درخواست ری استارت سیستمو کرد ری استارت که کردم درست شد. واقعا ممنون از کمکه شما.:n16:
خواهش میکنم
این مشکلات اغلب به خاطر یونیکد هست که اینطوری حل میشه.
عزیزان
کسی میدونه تنظیم دستی اینترنت رایتلو؟
قسمت APN چی بنویسم؟
fanoostalaei
03-02-2015, 23:15
عزیزان
کسی میدونه تنظیم دستی اینترنت رایتلو؟
قسمت APN چی بنویسم؟
apn : rightel
hosseinkarimi937
04-02-2015, 07:35
زمزمه نسل چهارم رایتل در استان تهران
ابتکار مسخره ای از رایتل
سیمکارت کودک!!!
* در تنگاتگ رقابت شدید اپراتورها، بنظر می رسد رایتل راه انحاط و ورشکستکی را در پیش گرفته است. سیمکارت کودک یکی از ابداعات تعجب بر امگیز و مضحک اپراتور سوم می باشد که تحیر ما را برانگیخت؛ پیش تر نیز این اپراتور به ظاهر خوش ذوق و مبتکر با برخی ابداعات خود، ما را متعجب ساخته بود.
توضیحات بیشتر را از اینجا بخوانید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا حاضرید در چنین طرحی مشارکت کنید؟ نظرات در مورد این طرح چیست؟
لطفا نظر خود رااعلام بفرمایید
Armin.Computer
04-02-2015, 11:06
من کم پیش می یاد جذب طرح های رایتل بشم
dj77
Armin.Computer
04-02-2015, 11:06
من کم پیش می یاد جذب طرح های رایتل بشم
dj77
stere1980
04-02-2015, 15:17
زمزمه نسل چهارم رایتل در استان تهران
وقتی رایتل سرعت خودشو روی یک مگ و دو مگ محدود کرده دیگه نسل چهارم به چه دردش میخوره؟ و علاوه بر این تعرفه های اینترنتش هم که خیلی گرونه
stere1980
04-02-2015, 16:48
سلام بر شما ممنون از راهنماییتون
Tornado2800
04-02-2015, 17:12
وقتی رایتل سرعت خودشو روی یک مگ و دو مگ محدود کرده دیگه نسل چهارم به چه دردش میخوره؟ و علاوه بر این تعرفه های اینترنتش هم که خیلی گرونه
سلام بر شما ممنون از راهنماییتون
سلام
در اینجا ۲ موضوع هست
۱- پایداری کیفیت شبکه که برای شخص بنده بسیار مهم هست که time out کمتری داشته باشم برای ارتباطاتم به سیستم هایی که با گوشی بهشون وصل میشم و latency پایینتری داشته باشم
۲- و برخی دوستان سرعت دانلود مهمه که اون بله رایتل پیشنهاد نمیشه.
هرچند باا ین وضع تعرفه ها ی دیتای گوشی ها به صرفه نیست.
mohammad.asghari
04-02-2015, 21:54
سرعت رایتل دوباره خوب شده در مشهد
brad pitt
04-02-2015, 22:57
اینجا بوشهر منطقه ما هستیم فقط رایتل
پایداری ش هم خوبه.درسته گرونه ولی مجبورم
فقط دوسوال :
١. رایتل طرح بینهایت اون ده + بیست مگ سرعت اینترنتش چنده؟
٢. من اصلن با رایتل مکالمه ندارم فقط اینترنت
کدوم بسته رو بگیرم که حجم بالا و سرعت بالا داشته باشه؟ حرفهای یا بینهایت؟
ممنون
bigbang001
04-02-2015, 23:51
فقط یک بسته حرفه ای هر کدام که میخوای فعال کنی
از اون به بعد حتی با تمام شدن اون بسته سرعتت بالا میمونه و بعدش میتونی بینهایت فعال کنی و تا وقتی که بسته با سرعت پایه فعال نکنی سرعتت در حد حرفه ای میمونه
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
brad pitt
05-02-2015, 00:36
ممنون از پاسختون
الان ده روزه حرفهای ١٠٢٤ گرفتم
یعنی بعدش که بینهایت بگیرم سرعت در همون حد هست؟
ممنون.
bigbang001
05-02-2015, 06:36
خواهش میکنم. بله
brad pitt
06-02-2015, 01:49
خوب ممنون
من دکا بینهایت ١٠٢٤ و فعال کردم
یک ماه پنجاه تومن. امیدوارم پنج گیگ کافی م باشه
shayan0o21
06-02-2015, 10:38
بسته 128 1.5 گیگ رایتل :n01:
mohammad.asghari
06-02-2015, 16:51
یه سوال دوستان،چرا رایتل h+ نیس و h هس هنوز علت خاصی داره؟
pouyasony
06-02-2015, 16:55
ماله من h+ هستش
shayan0o21
06-02-2015, 17:49
مال من هم H+ هست و اصلا روی H اینترنت نمی ده :n01:
نمیدونم چرا ایتقدر از رایتل شکایت میشه.
ولی به نظر من هم سرعتش هم طرح هاش مناسبه.
مخصوصا اون بسته بی نهایت که مخصوص سیم کارت های دایمی میشه رو خیلی دوست دارم.
فقط حیف که خیلی گرونه.البته همشون گرونند.:n03:
masooumi
06-02-2015, 19:50
منم توی مشهد h+ هست برام
3G / Rightel
ساری
matr!x_2008
06-02-2015, 20:07
سرعت رایتل یک دو روزه خیلی خوب شده... از 120 کمتر نمیاد. دمش گرم فقط کاش محدودیت سرعتو باز کنه دیگه عالی میشه :n19:ثبات و پینگش از 2 اپراتور دیگه خیلی بهتره:n01:
mohammad.asghari
06-02-2015, 20:08
پس چرا گوشی من H نشون میده؟مشکل از گوشیم نیس چون 2 سیم هس با سیم ایرانسلم h+ رو ساپورت میکنه،به نظرتون مشکل از چیه؟
شما کجای مشهد h+گرفتی؟
fanoostalaei
06-02-2015, 20:57
پس چرا گوشی من H نشون میده؟مشکل از گوشیم نیس چون 2 سیم هس با سیم ایرانسلم h+ رو ساپورت میکنه،به نظرتون مشکل از چیه؟
شما کجای مشهد h+گرفتی؟
چه فرقی در اصل موضوع میکنه ؟
رایتل که شق القمر نمیکنه !! سرعتش و پینگش رو همه دیدن !! با h & +h شدن هیچ تغیری ایجاد نمیشه
masooumi
07-02-2015, 00:15
سرعت رایتل یک دو روزه خیلی خوب شده... از 120 کمتر نمیاد. دمش گرم فقط کاش محدودیت سرعتو باز کنه دیگه عالی میشه :n19:ثبات و پینگش از 2 اپراتور دیگه خیلی بهتره:n01:
اصلا با وضعیت موجود ، باز کردن و برداشتن محدودیت سرعت کاربران منطقی نیست و باعث ناپایداری شبکه میشه.
fanoostalaei
07-02-2015, 00:19
اصلا با وضعیت موجود ، باز کردن و برداشتن محدودیت سرعت کاربران منطقی نیست و باعث ناپایداری شبکه میشه.
دقیقا
منم موافقم
پایداری شبکه خیلی مهم تر از سرعت دانلود و آپلود هستش
وقتی با سرعت 1 مگ و 2 مگ هم میشه به نحو احسن از شبکه استفاده کرد چرا برداشتن محدودیت ( البته با شرایط فعلی که معلومه پهنای باند نداره )
ولی به نظر من بسته ها یه دونه بشن بهتره !! همه بسته ها سرعت رو 2 مگابیت محدود بشه
showtim3
07-02-2015, 17:50
سلام
یکی از دوستانم مدارک برای افزایش سرعت ارسال کرد تایید هم شد وبسته یک مگابیت فعال کرده اما سرعت دانلود همون
۱۲۰هست با ۷۰۰هم تماس گرفت و گفتن همون۱۲۰ سرعت حرفه ای حساب میشه یعنی واقعا برای کسانی که الان بسته یک مگ میدن سرعت دانلود ۲۶۰نمیشه؟
Tornado2800
07-02-2015, 19:23
سلام
یکی از دوستانم مدارک برای افزایش سرعت ارسال کرد تایید هم شد وبسته یک مگابیت فعال کرده اما سرعت دانلود همون
۱۲۰هست با ۷۰۰هم تماس گرفت و گفتن همون۱۲۰ سرعت حرفه ای حساب میشه یعنی واقعا برای کسانی که الان بسته یک مگ میدن سرعت دانلود ۲۶۰نمیشه؟
سلام
مجددا تماس بگیرید با اپراتور دیگر صحبت کنید
البته اینو هم بهتون بگم هیچ اپراتوری به شما اعلام نمیکنه ۲۳۰ باید سرعت بده.
matr!x_2008
10-02-2015, 00:55
سیمکارتم مسدود شده... یک ماهی میشه ازش استفاده نکردم. زنگ بزنم اپراتور درستش میکنن؟ یا باید برم دفتر خدمات ارتباطی؟؟
Tornado2800
10-02-2015, 12:44
سیمکارتم مسدود شده... یک ماهی میشه ازش استفاده نکردم. زنگ بزنم اپراتور درستش میکنن؟ یا باید برم دفتر خدمات ارتباطی؟؟
سلام
باید اول ببینید دلیل مسدود شدن چیه؟
matr!x_2008
10-02-2015, 20:41
سلام
باید اول ببینید دلیل مسدود شدن چیه؟
زنگ زدم اپراتور گفت یک طرفه شده... درست شد
mohammad.asghari
10-02-2015, 22:32
سرعت رایتل 2.3 روزه عالی شده!تست میگیریم تا 2 مگ میره سرعت دانلودم 200،250 هس
matr!x_2008
10-02-2015, 22:59
سرعت رایتل 2.3 روزه عالی شده!تست میگیریم تا 2 مگ میره سرعت دانلودم 200،250 هس
با طرح پایه 128؟
mohammad.asghari
10-02-2015, 23:03
بله با همون طرح
fanoostalaei
10-02-2015, 23:59
من با طرح 128 سرعت دقیق 1 مگ رو میگیرم !!!
matr!x_2008
12-02-2015, 01:01
برای منم 120 تا فیکس میده... دلیل پایداری خیلی بهتر رایتل نسبت به ایرانسل و همراه اول چیه؟ زیر ساخت و تجهیزاتش بهتره یا کمتر بودن کاربراش؟
milad azad
14-02-2015, 19:19
سلام دوستان
این طرح دانشجوی رایتل کسی اطلاعی داره
من فارغ التصیل شدم
کارت دانشجویی هم همون زمان روش تاریخ اعتبار نداشت شبیه عابر بانکه
الان چه طور اعتبار سنجی میکنن ؟؟؟
masooumi
14-02-2015, 21:45
سلام دوستان
من فارغ التصیل شدم
اعتبار سنجی؟!
اعتبار سنجی در ایران انجام نمیشه ، دیگه رایتل که بماند...
شما با خیال راحت اگر کارت دانشجویی داری در مرحله خرید آپلودش کن. (معمولا تاریخ انقضا روی کارت های عابربانکی نمی زنن دگه و پشتش میزنن که شما پشتشو آپلود نکن)
سلام دوستان
من فارغ التصیل شدم
داستان کارت دانشجویی که فرمالیتس کلا آپلود کنی همون کارتت هم قبول میکنه
دقت هم کن که میگه 3ماه اینترنت رایگان ولی در واقع 1ماه و 2هفته به شما نت میده نه 3ماه به این صورت که ماه اول کامل و ماه 2 و 3 فقط هفته های اول ماه نت داری که جالب نیست واقعا...
اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اخرین حد سرعت دانلود اینترنت رایتل چقده؟ مال من تا 260 میره
دوستان اخرین حد سرعت دانلود اینترنت رایتل چقده؟ مال من تا 260 میره
128=1مگ
1مگ=2تا3مگ
mohammad.asghari
17-02-2015, 18:19
سرعت دانلود منم تا 300 میره فعلا وضع رایتل خوبه:n10:
pouyasony
17-02-2015, 21:14
سرعت دانلود منم تا 300 میره فعلا وضع رایتل خوبه:n10:
چند روزه تو ارومیه افتضاح شده قبلا خیلی خوب بود.الان هر چند ثانیه یکبار قطع میشه.بیخودی 1ماه 3 گیگ بسته خریدم 20 تومان پول دادم.فعلا که کوچ کردم به ایرانسل
matr!x_2008
18-02-2015, 01:37
اگر طرح 1 مگ بزنم بعد از تمام شدن طرح 1 مگ میمونه سرعت؟
اگر طرح 1 مگ بزنم بعد از تمام شدن طرح 1 مگ میمونه سرعت؟
خیر برمیگرده به سرعت پایه
bigbang001
18-02-2015, 08:09
بله سرعت روی ۱ مگ میمونه
البته تا زمانی که طرح ۱۲۸ خریداری نکنید
hossein019940
20-02-2015, 01:07
دوستان این سیمکارت هدیه رایتلی که برامون ارسال میشه شارژ اولیه داره؟
من با کد هدیه ثبتنام کردم موقع که باید رسید بهم میداد ارور داد زنگ زدم گفتن ثبتنامتون کامل شده ولی تو رهگیری میگه اطلاعات وجود نداره
و اینکه اگه پستچی نتونه آدرس رو پیدا کنه چی میشه؟
پ.ن
این کنترل حساب رو چجوری باید فعال کنیم؟
hossein019940
20-02-2015, 13:21
کسی نیست جواب بده :D
Armin.Computer
20-02-2015, 22:49
دوستان این سیمکارت هدیه رایتلی که برامون ارسال میشه شارژ اولیه داره؟
من با کد هدیه ثبتنام کردم موقع که باید رسید بهم میداد ارور داد زنگ زدم گفتن ثبتنامتون کامل شده ولی تو رهگیری میگه اطلاعات وجود نداره
و اینکه اگه پستچی نتونه آدرس رو پیدا کنه چی میشه؟
پ.ن
این کنترل حساب رو چجوری باید فعال کنیم؟
کنترل حساب اینترنتی کاری نداره
وارد سایت زیر شو
درخواست کد بده
ارائه تکراری طرح موجود سیمکارت های دیتا بعنوان طرح جدید توسط رایتل
آیا نوآوری های رایتل به اتمام رسیده است؟
اپراتور سوم در اقدامی تامل برانگیز، طرح های موجود برای سیمکارت دیتا را با نام طرح چهار فصل مجددا به مشترکین معرفی نمود. بر اساس این طرح، مشترکین می توانند یکی از 4 بسته ارائه شده را انتخاب و خریداری نمایند که البته مناسبترین بسته ارائه شده، بسته ای شامل موارد زیر است و به مبلغ 145.000 تومان ارائه می شود: - یک عدد سیمکارت دیتا (به ارزش 20.000 تومان)
- یک عدد سیمکارت اعتباری هدیه (رایگان)
- پانزده گیگابایت اینترنت پایه یکساله
- یک عدد مودم 3G همراه USB (به ارزش 95.000 تومان) اگر بخواهیم منصفانه و بدون غرض ورزی در مورد این طرح سخن بگوییم، بسته فوق شرایط مناسبی را جهت خرید دارا می باشد، بطوریکه بدون در نظر گرفتن مودم و سیمکارت دیتای رایتل، مشترکین بایستی بابت ماهیانه 1250 مگابایت اینترنت همراه یکساله با سرعت پایه (128)، مبلغ 30.000 تومان پرداخت نمایند.
* اطلاعات بیشتر را از اینجا بخوانید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
stere1980
25-02-2015, 02:34
من یه مسافرت شیراز رفتم به امید رایتل ولی اصلا نتونستم درست از اینترنتش در شیراز استفاده کنم خیلی بد بود.
SAeedBaa
27-02-2015, 21:22
واقعا چه اپراتور عجیبی هست این رایتل . مدیراشم که اخرشن.
در حالی که دو اپراتور دیگه با سرعت دارن به جلو حرکت میکنن این اپراتور فقط درجا میزنه.
مسئولان این اپراتور چه فکری میکنن پیش خودشون ؟!
پول مردمه عزیز. غصه نمی خورن. همین پول من و تو هست. همین تامین اجتماعی فقط از قبل من ماهی 400 هزار تومن گیرش میاد حالا چه اهمیتی داره کجای رقابت قرار بگیره.
رایتل در آینده نزدیک = تالیا
حالا ببین من کی گفتم
pouyasony
28-02-2015, 01:47
فعلا که تو ارومیه بین 3 تا اپراتور خیلی خیلی سرتره .شاید سرعتش کمتر از دزدسل و همرا اول باشه ولی ثبات خیلی خوبی داره
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
hossein019940
28-02-2015, 12:28
30 ثبتنام کردم کد رهیری رو بهم داده ولی هنوز به دستم نرسیده
چرا اینجوریه؟
به نظرتون دائمیش رو بخریم یا اعتباری؟کدوم به صرفه تره؟
از ایرانسل خسته شدم هم از اس ام اس هایی که میفرسته برامون از تنهایی درمون میاره و هم دیگه از نظر مردم بی اعتماد شده
Armin.Computer
28-02-2015, 23:21
30 ثبتنام کردم کد رهیری رو بهم داده ولی هنوز به دستم نرسیده
چرا اینجوریه؟
به نظرتون دائمیش رو بخریم یا اعتباری؟کدوم به صرفه تره؟
از ایرانسل خسته شدم هم از اس ام اس هایی که میفرسته برامون از تنهایی درمون میاره و هم دیگه از نظر مردم بی اعتماد شده
پوشش رایتل رو چک کردی؟؟؟؟؟
hossein019940
01-03-2015, 00:45
اره
تو پوشش دستی هم سرچ میکنم یه عدد میاد 43220 یه همچین چیزی بغلش زده 3g که گفتن رایتله و هم اینکه تو سایتش شهرمون رو پوشش داره
matr!x_2008
01-03-2015, 01:00
فعلا که ایرانسل بهتر شده هم سرعت هم قیمت. ولی رایتل برای مواقع ضروری خوب جواب میده! پایداریش عالی:n05:
Armin.Computer
01-03-2015, 14:29
اره
تو پوشش دستی هم سرچ میکنم یه عدد میاد 43220 یه همچین چیزی بغلش زده 3g که گفتن رایتله و هم اینکه تو سایتش شهرمون رو پوشش داره
به نظر من تا زمانی که آنتن رو به چشم ندیدی خرید نکن
یه کار دیگه هم می تونی بکنی
برو تو سایت رایتل ببین تحت پوشش هستی یا نه
اگر خود آمل هستی و برای خود آمل می خوای که فکر کنم خوب باشه و جواب بده
ولی اگر برای اطراف آمل می خوای قبلش چک کن
فعلا که ایرانسل بهتر شده هم سرعت هم قیمت. ولی رایتل برای مواقع ضروری خوب جواب میده! پایداریش عالی:n05:
ایرانسل مگه اخرین قیمتاش رو تغییر داده؟!
سلام
دوستان من سرویس 1 مگ (حرفه ای ) دارم. سرعت دانلودم معمولا حول و حوش 2 مگ هست ( سرعت دانلود حدود 250) . و آپلود معمولا 1 مگ
میخواستم ببینم سرعت من عادی هست یا پایینه نسبت به بقیه؟
ممنون
bigbang001
03-03-2015, 21:57
درسته
matr!x_2008
04-03-2015, 01:28
ایرانسل مگه اخرین قیمتاش رو تغییر داده؟!
همون تخفیف 50 درصدی دهه فجر رو تمدید کرده
دوستان این بسته دکا بینهایت 1 مگابایت 46 تومنی بخوام بگیرم چه حجمی میده ؟
دوستان این بسته دکا بینهایت 1 مگابایت 46 تومنی بخوام بگیرم چه حجمی میده ؟
دکا بینهایت 50 تومنه ها!
از این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونید تعرفه و حجم هارو مشاهده کنید
ممنون
اگه از Ecare بخوای بخری زده 46 هزار و خورده ای که همون 50 تومن میشه چون مالیات میگیره شارژ
آقا این رایتل خیلی راضی هستم ازش
رو سایت ش تیکت میزاری و مشکلاتت میگی
یا خودشون زنگ میزنن کلی راهنمایی میکنن
هم ایرانسل داشتم هم همراه اول..
اما رایتل خیلی خوب هست.. کاش دائمی شو گرفته بودم اگر میدانستم...
1 مگ هم دانشجویی فعال کردن
آقا این رایتل خیلی راضی هستم ازش
رو سایت ش تیکت میزاری و مشکلاتت میگی
یا خودشون زنگ میزنن کلی راهنمایی میکنن
هم ایرانسل داشتم هم همراه اول..
اما رایتل خیلی خوب هست.. کاش دائمی شو گرفته بودم اگر میدانستم...
1 مگ هم دانشجویی فعال کردن
امکان داره مکانی که از رایتل استفاده می کنید رو هم بفرمایید.
امکان داره مکانی که از رایتل استفاده می کنید رو هم بفرمایید.
من شیراز هستم. مکانی که تحت پوشش ما هست زده ناحیه خارجی.. در حیاط خونه سرعت عالی و بدون مشکل
در داخل خانه در ساعات خلوتی مثل شب و صبح ها سرعت و پایداری اش خوب هست اما برخی اوقات خیر. چون منطقه ما پوشش داخلی نداره اما با این حال من در خانه هم میتونم کار کنم و کارم راه بندازم
همراه اول که بالای پشت بام هم میرفتم ، گوگل رو باز نمیکرئد :n27:
سکوت محض رایتل در نوروز ایرانیان
رایتل که زمانی سردردمدار نوآوری و ابتکار و گرامیداشت مناسبت ها و طرح های ویژه مناسبتی بود، اکنون در بزرگترین جشن ملی ایرانیان در سکوت محض به سر می برد و حتی حاضر نشده است در وبگاه رسمی خود، اشاره ای به عید نوروز نماید یا صرفا به مشترکین خود تبریک بگوید.جای بسی تعجب و تاسف است که اپراتور سوم چنین رفتار منفعلانه ای از خود نشان میدهد. علی ای حال، رایتل اگر فکر می کند صرفا اسپانسر بودن برای جشنواره فجر یا عرضه سیمکارت کودک و چندین و چند ابتکار نتراشیده و بی شاخ و دم، سیاستگذاری تبلیغاتی صحیحی است، قطعا در اشتباه است.پیش از این نیز، ایرانسل در روز دانشجوی سال قبل هیچ واکنشی از خود نشان نداد و مطمئنا مشترکین، این رفتارهای منفعلانه را از هیچ اپراتوری فراموش نخواهند کرد.
stere1980
24-03-2015, 12:59
رایتل یک اپراتور رو به مرگ هست هیچ آینده ای نداره، فکر نکنم کسی با کمترین عقل هم سراغ رایتل بره. خود من در یک سفر برای دیتا از رایتل استفاده کردم که به دلیل سرعت آپلود بسیار افتضاح پنج تا نه کیلوبایت در ثانیه حتی نتوانستم یک فایل پیوست ایمیل کنم! اصلا طرف را یتل نروید. سیمکارتشو هم شکستم انداختم دور.
مهر سکوت رایتل شکست
اپراتور سوم که با بداخلاقی فرهنگی، فرارسیدن عید نوروز را نادیده گرفت و نه تنها هیچ طرح یا تعرفه تشویقی برای مشترکین در نظر نگرفت، بلکه از تبریک عید به مشترکین نیز اجتناب نمود، دیروز سر انجام مهر سکوت خود را شکست و ایام فاطمیه را تسلیت گفت...
Soroush-S
25-03-2015, 11:19
مهر سکوت رایتل شکست
اپراتور سوم که با بداخلاقی فرهنگی، فرارسیدن عید نوروز را نادیده گرفت و نه تنها هیچ طرح یا تعرفه تشویقی برای مشترکین در نظر نگرفت، بلکه از تبریک عید به مشترکین نیز اجتناب نمود، دیروز سر انجام مهر سکوت خود را شکست و ایام فاطمیه را تسلیت گفت...
البته در هنگام پخش اولین قسمت سریال فوق سری هم توسط زیرنویس عید نوروز به مردم تبریک گفتن:n09:
zerohour
29-03-2015, 16:09
من روی تبلتم رایتل دارم . ولی دو روزه آنتنم صفر شده . شبکه رو پیدا میکنه ولی نمیتونه رجیستر بشه . توی پوشش هم مشکلی نیست ظاهرا . مرکز تهران هستم . چیکار کنم ؟
من روی تبلتم رایتل دارم . ولی دو روزه آنتنم صفر شده . شبکه رو پیدا میکنه ولی نمیتونه رجیستر بشه . توی پوشش هم مشکلی نیست ظاهرا . مرکز تهران هستم . چیکار کنم ؟
با خط دیگه می تونید با پشتیبانی تماس بگیرید 09202000000
سلام
تجربه جندین 3 ماهه از رایتل:
من دور و بر بهمن ماه بسته دانشجوی رایتل رو خردیم و برای اولین بار با این اپراتور آشنا شدم. فقط می خوام یه سری تجربیاتم رو بگم از رایتل:
1- زمان ثبت نام قطعی شما(منظورم خط فعال هست) اگه کل مدارکتون رو داده باشین حدود 4 روز کاری طول میشکه ( حالا اگه به تعطیلات آخر هفته هم بخورین) میشه تقریبا یک هفته که واقعا رو اعصاب من بود.
2- اگه بخواین اینترنت به اصطلاح حرفه ای اینا رو بگیرین باید کارت دانشجوییتون رو آپلود کنین که بعد حدود 2 روز اجازه دریافت اینترنت پرسرعت رو میدن. (شما این رو مقایسه کنین با ایرانسل)
3- اون زمان ها که من رایتل رو گرفتم محلمون 3g ایرانسل نبود و خب تنها گزینه من رایتل بود ( همراه اول هم که تو باغ نیست کلا:n02:) . همین چند وقت پیش یهو دیدم ایرانسل 3g هم اومده اینجا.
یه مقایسه میخوام بکنم بین ایرانسل و رایتل:(البته تو محلمون که نیاوران باشه)
1- مقایسه سرعت و پوشش آنتن:
رایتل با کلی منت و تبلیغ و اذیت کردن و آنتن ندادن تو مترو و این چیزا >>>>>>> آخرین و بیشترین زورش 2 مگ هست ( تا اونجایی که من تو مناطق مختلف تهران تست کردم)
ایرانسل اما الان تو خونه ما 6 مگ رو داره میده و جاهای دیگه من تا 13 مگ هم گرفتم و تو مترو هم آنتن و اینرنت داره و توجاده های بین استان ها هم اینرنت پوشش داره( حتی 3g برای نمونه کافیه تو جاده تهران- مشهد اینرنتت گوشیتون رو روشن بزارین تا ببین بعضی جاها خارج از شهر هم ساپورت 3g داره). ضمنا تو قطارهای بین شهری هم که هستین بازم ایرانسل اینرنت داره (برای نمونه قطار تهران - مشهد)
2- اما مقایسه راجع به قیمت:
رایتل بسته اینترنت حرفه ای ( سرعت 1مگ که تا 2مگ هم اگه خوش شانس باشین شما میتونین ازش بگیرین)2 گیک یه ماه رو میده 23 هزار تومن ( بدون احتساب مالیات)
ایرانسل بسته اینترنت 5 گیگ یه ماهه رو میده 20 هزار تومن. تازه طرح های استفاده نامحدود از اینترنت هم داره.
نتیجه گیری:
رایتل برای من دیگه از امروز مرد، چرا:
1- نه از لحاظ سرعت اینترنت برای من مقرون به صرفه هست ( بیشترین سرعت رایتل 2 مگ هست، خودتون مقایسه کنین با بیشترین سرعتی که من از ایرانسل دیدم که 13 مگ هست که ممکنه یه نفر حتی بیشتر هم گرفته باشه!)
2- نه از لحاظ قیمت برا من مقرون به صرفه هست( بالا توضیح دادم چرا. 1 ماهه 2 گیگ رایتل حدود 24 هزار تومن در مقایسه با 1 ماهه 5 گیگ ایرانسل به قیمت 20 هزار تومن)
3- نه از لحاظ ثبات برای من مقرون به صرفه هست ( تعداد دکل های رایتل کمتر از ایرانسل هست و تازه ایرانسل هم داره یواش یواش دکل هاش رو به 3g و 4g ارتقا میده)
بنابراین ، از اونجایی که من مغز ... نخوردم:n09: ، همینجا و همین لحظه>>>
از رایتل خداحافظی میکنم.
arman4459
05-04-2015, 09:26
دوستان برای شما هم بسته نوروزی فعال شده من اتفاقی دیدم حدود 8 گیگ هدیه شبانه داده برای سیمکارت دیتا داده شما هم یک نگاهی بندازید بد نیست
mohammad.asghari
05-04-2015, 10:49
با چه کدی باید نگاه کنم؟
amirbrad
05-04-2015, 14:18
واسه من اول عید پیامک اومد که مکالمه درون شبکه فعاله برید حساب کاربری چک کنید تا همین امروز هیچی تو حساب کاربری نبود دیروز دوباره پیامک اومد که مهلت بسته تمام شده!!!
arman4459
06-04-2015, 08:18
با چه کدی باید نگاه کنم؟
هیچ کدی برو توی سامانه مدیریت حساب اونجا چک کن از طریق کدهای دستوری بدست نمیاد
matr!x_2008
06-04-2015, 21:16
برای منم پیامک اومد که طرح نوروزی شما 16 فروردین تمام میشه.... در حالی که من طرحی ندیدم اصلا... سرعت نتشم کم شده... برای شما هم همینطوره؟>
Tornado2800
08-04-2015, 23:11
برای منم پیامک اومد که طرح نوروزی شما 16 فروردین تمام میشه.... در حالی که من طرحی ندیدم اصلا... سرعت نتشم کم شده... برای شما هم همینطوره؟>
سلام
برای من که دايمی بودم هم همینطور بود !
hady1364
09-04-2015, 16:44
واسه من اول عید پیامک اومد که مکالمه درون شبکه فعاله برید حساب کاربری چک کنید تا همین امروز هیچی تو حساب کاربری نبود دیروز دوباره پیامک اومد که مهلت بسته تمام شده!!!
آره برای سیم کارت اعتباری منم همین smsها اومد ولی چیزی ندیدم. احتمالا چون اول فروردین سیم کارتم خاموش بوده
دوستان برای شما هم بسته نوروزی فعال شده من اتفاقی دیدم حدود 8 گیگ هدیه شبانه داده برای سیمکارت دیتا داده شما هم یک نگاهی بندازید بد نیست
آره برای سیم کارت دیتای من هم اضافه شده بود. عیدی خوبی بود
آره برای سیم کارت اعتباری منم همین smsها اومد ولی چیزی ندیدم. احتمالا چون اول فروردین سیم کارتم خاموش بوده
آره برای سیم کارت دیتای من هم اضافه شده بود. عیدی خوبی بود
منم دیتا دارم تا کی مهلت داره ؟
مدیرعامل رایتل: 407 شهر را تحت پوشش قرار خواهیم داد/امسال 500سایت LTE نصب خواهیم کرد منبع: ایرنا مدیرعامل اپراتور سوم ارتباطی کشور با بیان اینکه، تا پایان سال 1393 تعداد 233 شهر کشور تحت پوشش خدمات رسانی این شرکت قرار گرفته است، گفت: در سال جاری 407 شهر به تعداد شهرهای تحت پوشش شرکت اپراتور سوم ارتباطی کشور اضافه خواهد شد.
مجید صدری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه، اسفند سال 1392 تعداد 168 شهر تحت پوشش رایتل بودند، افزود: در اسفندماه 1393 این تعداد به 233 شهر رسیده که این میزان از رشد 38 درصدی برخوردار بوده است.
وی با اشاره به برنامه های این شرکت برای سال 1394، تصریح کرد: برنامه شرکت اپراتور سوم ارتباطی کشور(رایتل)در سال جاری تحت پوشش قرار دادن 407 شهر دیگر به تعداد شهرهای تحت پوشش این اپراتور ارتباطی است.
صدری اضافه کرد: در حوزه راه اندازی سایت نیز در اسفندماه 1392 این شرکت 1318 سایت داشته که در اسفندماه 1393 این تعداد به 2 هزار و 169 سایت افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت اپراتور سوم ارتباطی کشور با اشاره به برنامه این شرکت در حوزه راه اندازی سایت، ادامه داد: در پایان سال 1394 این تعداد به 3 هزار و 900 سایت 3G و 500 سایت ال.تی.ای خواهد رسید.
وی با اشاره به میزان فروش سیم کارت رایتل نیز گفت: شرکت اپراتور سوم ارتباطی در حوزه فروش سیم کارت در سال 1392 تعداد یک میلیون و 680 هزار سیم کارت فروش داشته که در اسفندماه 1393 این تعداد به 5 میلیون و 250 هزار سیم کارت افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت اپراتور سوم ارتباطی یکی از برنامه های اصلی این شرکت را استفاده هرچه بیشتر از توان شرکت های داخلی عنوان و تصریح کرد: رایتل تلاش خواهد کرد تا فروش سیم کارت خود را تا پایان سال جاری به بالای 10 میلیون و 600 هزار مورد برساند.
صدری با اشاره به تعداد مشترکین فعال در حوزه اپراتور سوم ارتباطی کشور، افزود: تعداد مشترکین فعال رایتل در اسفندماه 1392 یک میلیون مشترک فعال بوده که این میزان در اسفند 1393 به 3 میلیون و 500 هزار افزایش یافت.
مدیرعامل شرکت اپراتور سوم ارتباطی کشور اظهار امیدواری کرد، تعداد مشترکین فعال این شرکت تا پایان سال جاری به 7 میلیون و 500 هزار افزایش یافته و رشد خوبی را شاهد باشیم.
وی در ارتباط با تامین پهنای باند مورد نیاز اپراتور سوم نیز اظهار داشت: تاکنون برای تامین پهنای باند خود مشکل خاصی نداشته ایم و شرکت ارتباطات زیرساخت همکاری های لازم در این زمینه را انجام داده است
kiana 33
20-04-2015, 12:16
رایتل تو شیراز خیلی خوب جواب میده واپایداری و آنتن دهی خوبی داره
kiana 33
20-04-2015, 12:25
من سیم کارت دیتا همراه اول خریدم و بسته همراه اول فعال کردم و روی شبکه رایتل رومینگ میکنم سرعتم راحت تا 1000KB در ثانیه که میشه 8مگر سرعت دریافت میکنم
MOH@ND3S
20-04-2015, 17:52
دوستان رایتلی خبر خوب :
matinyarali
20-04-2015, 18:30
آره درسته بسته من هم که 128 کیلوبایتیه وقتی دان میکنم سرعتش روی 1 مگابایت و گاهی اوقات بیشتره :n19:
اما نمیدونم چرا وقتی تست سرعت میگیرم سرعتش کمتر از 128 میفته :n29:
mohebronaldo
20-04-2015, 19:25
عجب سرعتی تا حالا تا 5 مگابیت ندیده بودم.واسه من اوایل عید به زور تا 1 مگابیت میرفت
MOH@ND3S
20-04-2015, 20:18
تست سرعتی دیگر اینبار کنار دکل :دی
matr!x_2008
20-04-2015, 22:09
یعنی پهنای باندو باز گزاشته رایتل؟ :n02:خوبه رایتلم سرعتو باز کنه 4G رایتل که فکر کنم محشر باشه..... چون شبکه استیلی داره
MOH@ND3S
20-04-2015, 22:31
یعنی پهنای باندو باز گزاشته رایتل؟ :n02:خوبه رایتلم سرعتو باز کنه 4G رایتل که فکر کنم محشر باشه..... چون شبکه استیلی داره
مثل اینکه باز کرده ولی نوسان سرعت بالاس به نظرم رایتل باید لینکای بین سایت هاشو تقویت کنه چون ماکروویو هایی که گذاشته مثل ایرانسل قدرت کشش پهنای باند بالارو ندارن.
amirbrad
20-04-2015, 23:35
برای من برخلاف همیشه نت داغون شده در حد نسل یک هم نیست الان !!!
Sent from my D6633
matr!x_2008
20-04-2015, 23:46
برای من برخلاف همیشه نت داغون شده در حد نسل یک هم نیست الان !!!
Sent from my D6633
همه اپراتورا افت شدید سرعت دارن چند روزه... ایرانسل که اصن داغونه
and-roid2
21-04-2015, 00:15
مثل اینکه باز کرده ولی نوسان سرعت بالاس به نظرم رایتل باید لینکای بین سایت هاشو تقویت کنه چون ماکروویو هایی که گذاشته مثل ایرانسل قدرت کشش پهنای باند بالارو ندارن.
همه دکل ها از مایکروویو جهت ارتباط استفاده میکنن؟
پس فیبر چی میشه این وسط؟
پس فیبر چی میشه این وسط؟
فیبر کجا بود! زیرساخت فیبری وجود نداره تو شبکه مویرگی کشور! اگرهم فیبر باشه در چند شهر بزرگ و نقاط خاص....
MOH@ND3S
21-04-2015, 00:32
پس فیبر چی میشه این وسط؟
فیبرو به تمام سایت ها که نمیدن..فقط روی مراکز مخابراتی و یکسری شهر های پیشرفته تر که فیبر بیشتری سطح شهر دارن مخابرات اجازه میده برای استفاده..بخاطر همین سایت های مرکزی که برای رایتل معمولا روی مراکز مخابراتیه فیبر دارن بقیه سایت ها همگی ازون میگیرن لینکشونو بخاطر همین سایت های دیگه که مثل زنجیر به هم وصلن یا به مرکز برسن مشکل کمبود پهنای باند پیدا میکنن با ماکروویو های ضعیف.
من تست کردم یکی از بچه ها بسته ینترنت پایه داشت سرعت همونه که بود نابودتر هم شده که بهتر نشده...
MOH@ND3S
21-04-2015, 00:58
من تست کردم یکی از بچه ها بسته ینترنت پایه داشت سرعت همونه که بود نابودتر هم شده که بهتر نشده...
من بسته ندارم آزاد تست کردم.. ولی گفتم که نوسان داره.. یسری جاها کلا تست ارور داد ولی یسری جاها اینجوریه..شاید دارن تغییراتی میدن .. الله و اعلم :n36:
من بسته ندارم آزاد تست کردم.. ولی گفتم که نوسان داره.. یسری جاها کلا تست ارور داد ولی یسری جاها اینجوریه..شاید دارن تغییراتی میدن .. الله و اعلم :n36:
از رایتل کلا دیگه آبی گرم نمیشه...
اگر هم اصلا سرعتهای الان رو 10مگ کنه با این تعرفه ها مفتش گرونه.
mohebronaldo
21-04-2015, 10:23
یعنی چی آخه یه لحظه اینو دیدم رایتل بچه هارو گرفتم تست زدم سرعت از 45 کیلوبایت بالاتر نمیره.گفتم بهتون که قبل از عید تا 1 مگابیت میرفت سرعتم رو 123 کیلوبایت ثابت بود با دانلود منیجر
MOH@ND3S
22-04-2015, 01:46
رکورد تست سرعت رایتل تا به امروز :دی
Poiuy021
22-04-2015, 07:35
چه عجب بسی جای امیدواریست از ضایتل بعیده اما تا قیمت ها رو پایین نیاره فایده نداره
arash59b
22-04-2015, 07:36
مگه رایتل سرعت ها رو باز میذاره؟
Poiuy021
22-04-2015, 07:36
فکر کنم به خاطر مشترکان کم تو تری جی بهترین سرعت رو بتون بده
Poiuy021
22-04-2015, 07:59
اینم چنتا تست از رایتل به نظر می رسه فقط سرعت داخلی باز شده و سرعت اینترنت حتی کاهش داشته سرور تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور باکو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم از مشکلات اخیر یا کلا همین جوریه ولی پینگ مزخرفی داره رایتل باز جای شکرش باقی ضایتل یه حرکتی زد امیدوارم به سرعت بسنده نکنه و قیمت فضایی بسته هاش رو پایین بیاره چون فقط در بحث رقابنتی کردن قیمت شاید بتونه مشترکاش افزایش بده
MOH@ND3S
22-04-2015, 09:07
مدیرعامل رایتل خبر داد: پیشبینی 7.5 میلیون سیمکارت فعال رایتل در سال 94/ رایتلیها روزانه 52 ترابیت ترافیک مصرف میکنند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیرعامل رایتل گفت: مشترکان این اپراتور روزانه 52 ترابیت ترافیک مصرف میکنند که نشان دهنده اقبال مردم به حوزه دیتا است؛ بنابراین ما نیز به عنوان اپراتور باید کیفیت سرویسها را افزایش دهیم و قیمت ها را مناسب کنیم تا دیتا در سبد خانواده جا بگیرد.
سیدمجیدصدری در گفتوگو با فارس اظهار داشت: اپراتور سوم تلفن همراه هماکنون 3.5 میلیون مشترک دارد که 80 درصد آنها مشترک دیتا هستند و تلاش برای رسیدن به 7.5 میلیون سیم کارت فعال در سال 94 در دستور کار است.
مدیرعامل رایتل اضافه کرد: اولویت برنامههای رایتل در سال 94 راهاندازی سرویسهای ارزش افزوده بر بستر ترافیک داخلی است همچنان که در سال 93 نیز 90 درصد پرتالهای ارزش افزوده که توسط رایتل راهاندازی شد بر بسته ترافیک داخلی و بدون وابستگی به اینترنت بوده است.
وی تجربه همکاری با جشنواره فجر 33 را برای راتیل موفق ارزیابی کرد و گفت: از طریق این پرتال دسترسی مردم به محتوای تصویری جشنوارههای سی و دوم و سی و سوم فیلم فجر با هزینه کم فراهم شد.
صدری تصریح کرد: مشترکان اپراتور سوم تلفن همراه روزانه 52 ترابیت ترافیک مصرف میکنند که نشان دهنده اقبال مردم به حوزه دیتا است؛ بنابراین لازم است ما نیز به عنوان اپراتور کیفیت سرویسها را افزایش دهیم و قیمت ها را مناسب کنیم تا در سبد خانواده جا بگیرد.
---------
به نظرم داره این کارو میکنه.
mohebronaldo
22-04-2015, 09:12
آخه اینجا به زور تا 1 مگابیت میره چطوری 10 مگابیت داد بهت سرعتش یه زمانی که داشتم قفل بود رو 32 بعد 64 بعد 123 کیلوبایت الانم یه مگ
arman4459
22-04-2015, 09:22
به نظر من با ثبات ترین شبکه نسل سه بین اپراتورها رایتل همیشه آنتن پره برای کارهای ساده روزمره خیلی هم عالیه اما به درد دانلودهای سنگین طولانی نمیخوره
Tehranshahr
22-04-2015, 10:21
به نظر من با ثبات ترین شبکه نسل سه بین اپراتورها رایتل همیشه آنتن پره برای کارهای ساده روزمره خیلی هم عالیه اما به درد دانلودهای سنگین طولانی نمیخوره
رایتل یه دکل کنار دانشگاه ما داره، کیفیت سرویس دهیش شدیدا افتضاحه، آنتن فوله اما سرعت نت فاجعس اما ایرانسل با ۲خط آنتن خیلی بهتر کار می کنه.
Tornado2800
22-04-2015, 12:52
سلام
ظاهرا رایتل هم سرعتشو باز کرد !
سرعت دانلود بالای ۱ مگ
masooumi
22-04-2015, 12:58
کلا مقایسه رایتل با دو اپراتور دیگه خیلی درست نیست. شما فقط تعداد مشترکین این دو را با هم مقایسه کنید..
and-roid2
22-04-2015, 12:58
سلام
ظاهرا رایتل هم سرعتشو باز کرد !
سرعت دانلود بالای ۱ مگ
اگه امکانش هست یه تست از سرور Geamnet یا IRANET بگیرید.:n16:
سرویستون 128 هست یا 1مگ؟
اگه امکانش هست یه تست از سرور Geamnet یا IRANET بگیرید.:n16:
سرویستون 128 هست یا 1مگ؟
داداش در مورد اون داستانی که پیام دادی من الان شارژ ایرانسل ندارم
ولی به احتمال خیل زیاد ج میده
and-roid2
22-04-2015, 13:15
داداش در مورد اون داستانی که پیام دادی من الان شارژ ایرانسل ندارم
ولی به احتمال خیل زیاد ج میده
OK
ولی وقت کردی شما هم یه تست بکن و یه بسته 1روزه بگیر.
-------------------
من الان سیمکارت رایتلم رو انداختم مودم ولی دیتا وصل نمیشه.مشکل از چی میتونه باشه؟
APN هم ساختم براش.
amirbrad
22-04-2015, 13:15
آخه اینجا به زور تا 1 مگابیت میره چطوری 10 مگابیت داد بهت سرعتش یه زمانی که داشتم قفل بود رو 32 بعد 64 بعد 123 کیلوبایت الانم یه مگ
برای منم تغییری نکرده سرعت. فکر کنم بعضی مناطق اینطوریه.
OK
ولی وقت کردی شما هم یه تست بکن و یه بسته 1روزه بگیر.
-------------------
من الان سیمکارت رایتلم رو انداختم مودم ولی دیتا وصل نمیشه.مشکل از چی میتونه باشه؟
APN هم ساختم براش.
بسته ها شبانه مگه برگشتن؟!
ببین روی گوشی دیتا بهت میده؟
and-roid2
22-04-2015, 15:15
بسته ها شبانه مگه برگشتن؟!
ببین روی گوشی دیتا بهت میده؟
خیر-منظورم شبانه 1گیگ بود
سیمکارتم میکرو نیست. نمیتونم تست کنم.
mohebronaldo
23-04-2015, 00:08
آره دقیقا مثل ایرانسله بعضی جا ها سرعت تا 10 مگابیت راحت میره بعضی جا ها سرعت به زور به 1 مگابیت میرسه
stere1980
24-04-2015, 03:28
آپلود رایتل افتضاحه و حتی نمی تونم یه فایل پیوست ایمیل کنم اصلا نمیشه از طریق برنامه های ارتباطی تماس صوتی و ویدئویی گرفت بدلیل آپلود ده کیلوبایت در ثانیه! اصلا ارزش استفاده نداره
دقیقا الان شهرستان mci اومد سرعتش ۸ برابر رایتله!
Tornado2800
24-04-2015, 16:04
دقیقا الان شهرستان mci اومد سرعتش ۸ برابر رایتله!
سلام
رایتل 48 ساعت پیش سرعتشو باز گذاشته که تا 1 مگ هم من سرعت دارم
هم پای همراه اول
سرعتشون تا 700 در نوسان هست
دوستان در نظر داشته باشند که برای داشتن چنین سرعتی حتما باید از بسته ی 1 مگابیت رایتل استفاده کنند ( بسته های حرفه ای )
سلام
رایتل 48 ساعت پیش سرعتشو باز گذاشته که تا 1 مگ هم من سرعت دارم
هم پای همراه اول
سرعتشون تا 700 در نوسان هست
دوستان در نظر داشته باشند که برای داشتن چنین سرعتی حتما باید از بسته ی 1 مگابیت رایتل استفاده کنند ( بسته های حرفه ای )
اصلا به صرفه نیست باز هم چون مشکل اصلی جای دیگست که همون قیمت بسته هاست!
الان شما ببین همراه اول داره بسته 2.5گیگ 1ماهه رو میده 10تومن اونوقت رایتل داره 2گیگ 1ماهه رو میده 23تومن! چقدر اختلاف!
در ضمن برای فعال کردن بسته های حرفه ای رایتل م همونطور که در جریان هستید حتما باید مشترک یکی از مدارک خواسته شده توسط رایتل در سایتش بارگذاری کنه تا بتونه سرعت حرفه ای بگیره...
در کل هم استفاده از رایتل دیگه عقلانی و به صرفه نیست.
Tornado2800
24-04-2015, 18:32
اصلا به صرفه نیست باز هم چون مشکل اصلی جای دیگست که همون قیمت بسته هاست!
الان شما ببین همراه اول داره بسته 2.5گیگ 1ماهه رو میده 10تومن اونوقت رایتل داره 2گیگ 1ماهه رو میده 23تومن! چقدر اختلاف!
در ضمن برای فعال کردن بسته های حرفه ای رایتل م همونطور که در جریان هستید حتما باید مشترک یکی از مدارک خواسته شده توسط رایتل در سایتش بارگذاری کنه تا بتونه سرعت حرفه ای بگیره...
در کل هم استفاده از رایتل دیگه عقلانی و به صرفه نیست.
سلام
از لحاظ اقتصادی بله اما وقتی تنها گزینه باشه بهتر از GSM هست.
SoheilExtreme
24-04-2015, 18:43
من استان گیلان شهرستان رودسر هستم قبلا مشترک چندساله اندیشه سبز بودم الان منزلو جابه جا کردیم متاسفانه تو رودسر نه همراه اول نه ایرانسل 3G نداره انتقال ADSLهم یک فهته طول کشیده هنوز انجام نشده فقط رایتل 3G داره اما گرونه متاسفانه اصلا نمیصرفه ولی مجبوری دارم استفاده میکنم
سلام
از لحاظ اقتصادی بله اما وقتی تنها گزینه باشه بهتر از GSM هست.
تنها گزینه بله که این داستان هم در سال 94 با پوشش دهی نسل سه و چهار اپراتورهای دیگه کاملا حل میشه و حتی از رایتل هم پیشی می گیرند.
matr!x_2008
24-04-2015, 19:00
یعنی الان سرعت رایتل تو کل کشور باز شده؟ من فعلا سیم رایتل ندارم امتحان کنم
mohebronaldo
24-04-2015, 21:14
سیگنال رایتل اینجا -87 dbm هست -91 dbm هست آنتن یکی کم میشه بعد دوباره پر میشه سرعت دانلود تا 45 کیلوبایت برثانیه هست
mohebronaldo
24-04-2015, 21:18
در تعجبم آخه چرا اونجا اینجوریه اینجا یه جور دیگه
سیگنال رایتل اینجا -87 dbm هست -91 dbm هست آنتن یکی کم میشه بعد دوباره پر میشه سرعت دانلود تا 45 کیلوبایت برثانیه هست
حداقل برای بسته پایه مهچین داستانی می دونم که اتفاق نیفتاده تا به این لحظه.
mohebronaldo
24-04-2015, 21:38
زنگ زدم اپراتور میگن مشکل نداره حالا فردا میرم خونه رفیقم دکل رایتل هست تو خونش پیگیری میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.