مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
stere1980
01-02-2016, 22:19
کجای تهران؟
فاطمی پارک لاله
Le0nard0
01-02-2016, 22:26
سرعت 4G رایتل همین الان در تهران فیکس روی ۵ و ۱ مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برای 4g به این سرعت راضی هستی؟ اینکه از adsl هم کمتره
stere1980
03-02-2016, 02:05
شما برای 4g به این سرعت راضی هستی؟ اینکه از adsl هم کمتره
آره دیگه مخصوصا اینکه پوشش داخل ساختمان حتی نسل چهارهم عالیه و دیگه همیشه حتی توی جاده هم حداقل ۱۵۰ و حداکثر ۶۵۰ کیلوبایت در ثانیه سرعت داری
من بسته ۳۶گیگ روز و ۳۶ گیگ شب یکساله با تخفیف نمایشگاه خریدم هفتاد تومن برام ارزون افتاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3g رایتل، ساعت 1:45 شب، قدرت سیگنال 65dBm- ، تهران خیابان ظفر تقاطع مدرس
:n13:
Soroush-S
04-02-2016, 02:20
هزینه تعویض سیمکارت معمولی با نانو چقدره؟ من الان سیم معمولی پانچ کردم ، مشکلی که برای تعویض نداره؟ ایرانسل خیلی راحت با کارت ملی سیم نانو 4G داد
Sent from my E2333 using Tapatalk
milad azad
04-02-2016, 08:25
بستههای فعلی شما:
نام بسته:10 گیگابایت اینترنت شبانه هدیه دهه فجر,"اینترنت هدیه در ساعات غیر اوج مصرف"
باقیمانده : 10240.0مگابایت
انقضا: 1394-11-30 08:00:00.
matr!x_2008
04-02-2016, 10:29
بستههای فعلی شما:
نام بسته:10 گیگابایت اینترنت شبانه هدیه دهه فجر,"اینترنت هدیه در ساعات غیر اوج مصرف"
باقیمانده : 10240.0مگابایت
انقضا: 1394-11-30 08:00:00.
برای منم فعال شده.. میشه از الان استفاده کرد؟ یا از 24 بهمن؟ چون زده از 24 بهمن شروع میشه.
تاپیک جامع مودمهای 3G 4G HUAWEI ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soroush-S
04-02-2016, 17:37
برای منم فعال شده.. میشه از الان استفاده کرد؟ یا از 24 بهمن؟ چون زده از 24 بهمن شروع میشه.
چطوری فعال میشه؟
matr!x_2008
04-02-2016, 23:51
چطوری فعال میشه؟
از 12 بهمن تا 22 بهمن از خط رایتلت استفاده کنی.. فعال میشه
zofishel
05-02-2016, 20:31
سلام دوستان رایتل تا 22 بهمن بسته های اینترنت 144 گیگی رو نصف قیمت میده درسته؟
یعنی قبلا 144 گیگش بود 408 تومن الان شده 204 تومن درست متوجه شدم؟
ممنون
naser.051
05-02-2016, 20:53
حدود یک هفته میشه در ساعت های مختلف و در چندین منطقه مشهعد هم اینترنت و قدرت سیگنال و میزان انتن دهی رو تست تست کردیم در یک کلام رایتل مفتش گرونه !! میزان انتن دهی 20 تا 60 درصد سرعت نت نهایت 40 کیلوبایت:n34:
zofishel
05-02-2016, 23:08
دوستان یه سوال خواهشا کسی میدونه دریغ نکنه
سیمکارت دیتا و سیمکارت اعتباری از نظر سرعت اینترنت یکیه؟
ممنون
دوستان یه سوال خواهشا کسی میدونه دریغ نکنه
سیمکارت دیتا و سیمکارت اعتباری از نظر سرعت اینترنت یکیه؟
ممنون
به سیم کارت ارتباطی نداره! به بسته خریداری شده و محدودیت پهنای باند منطقه تون مربوط میشه
matr!x_2008
05-02-2016, 23:43
سرعت چقدر مزخرف شده... سرعت 10 کیلوبایت هم نمیشه! تا حالا رایتل ندیدم اینجوری باشه.. اصلا صفحه رو باز نمیکنه...:n35:
stere1980
06-02-2016, 01:06
واااااااااااای رایتل ببینید چقدر عالی شده در تهران [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
برای این ده گیگ شبانه رایتل بایید هر روز از 12 بهمن استفاده میکردیم از خط؟
من امروز فهمیدم این طرح رو ،رایتلم خاموش بود الان انداختم تو گوشی.
bardia-vr
06-02-2016, 18:43
واااااااااااای رایتل ببینید چقدر عالی شده در تهران [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
منم تهران هستم و حس میکنم سرعت خیلی بهتر شده،شاید پهنای باند رو اضافه کردن.
bardia-vr
06-02-2016, 18:46
برای این ده گیگ شبانه رایتل بایید هر روز از 12 بهمن استفاده میکردیم از خط؟
من امروز فهمیدم این طرح رو ،رایتلم خاموش بود الان انداختم تو گوشی.
شما تا ۲۲ بهمن فعال باشه سیم کارتت،شاید به شما هم تعلق گرفت،الان ابا کد ستاره ۱۴۲ مربع استعلام بگیر ببین چی میگه
matr!x_2008
06-02-2016, 22:27
من برای هر دو سیمکارتم 10 گیگ فعال شده... ولی هنوز تست نکردم میشه استفاده کرد یا نه..
matr!x_2008
07-02-2016, 15:07
دیشب تست کردم.. هنوز نمیشه از نت شبانه هدیه استفاده کرد:n35:
zofishel
07-02-2016, 17:05
سلام دوستان
اگه سیمکارت ثبت نام کنیم سیمکارت 4 جی می دن؟ چون یکی از دوستام یه ماه پیش ثبت نام کرد 3 جی دادن
ممنون
سلام دوستان
اگه سیمکارت ثبت نام کنیم سیمکارت 4 جی می دن؟ چون یکی از دوستام یه ماه پیش ثبت نام کرد 3 جی دادن
ممنون
سلام
راینتل اصلا سیم کارت های 3g و 4g جدا از هم نداره. تمام سیم کارت هاش پشتیبانی میکنن. باید اون منطقه که استفاده میکنه پوشش 4g داشته باشه
Mehran14233
08-02-2016, 14:34
سلام
راینتل اصلا سیم کارت های 3g و 4g جدا از هم نداره. تمام سیم کارت هاش پشتیبانی میکنن. باید اون منطقه که استفاده میکنه پوشش 4g داشته باشه
سلام ممنون منم این سوال رو داشتم.
یعنی این سیمکارت ها که روش نوشته 3.75g همون سیم کارت 4g هست؟
حتی اون قدیمی هاش هم الان 4g شده؟
پس چرا ایرانسل برای 4g کردن گفت سیمکارتاتونو عوض کنید؟
سلام
بله همشون از 4g پشتیبانی میکنن. اون موقع هم چون فقط 3g داشت روی سیم کارت های دایمی چیزی ننوشته بود و روی اعتباری ها 3.75g نوشته شده بود ولی الان همون سیم کارت ها همه از 4g ساپورت میکنن. من خودم همون اوایل که رایتل اومد چندین سیم کارت رایتل گرفتم (هم دایمی و هم اعتباری) و الان دست خودم و اطرافیان موجوده و همه روی 4g هستیم. ضمنا تو این یه ماه اخیر پوشش 4g توی تهران خیلی وسیع تر شده (قبلا اکثر جاها 3g بود)
ایرانسل شاید نسل سیم کارت هایی که داده بوده قدیمی تر بوده و یا شاید این هم یک روش دزدی دیگه از این شرکت بزرگ بوده (به احتمال زیادتر همین مورد) و از این همه مشترک هر کدوم 10-15 هزار تومن بگیره ببین خودش چقدر میشه!!!:n13:
bardia-vr
08-02-2016, 15:22
سیم کارت های ایرانسل به ویژه کد ۰۹۳۵ مال سال حدود ۸۶ هستن و اون موقع فورجی ای در کار نبوده, با اینحال ایرانسل به این روند ادامه داده و الان هم برای خدمات فورجی باید تعویض سیم کنیم در حالی که رایتل از ابتدا سیم کارت یوسیم عرضه کرده.
Mehran14233
09-02-2016, 03:37
اختلاف قیمت بین ایرانسل و رایتل توی بعضی شرایط یکسان خیلی زیاده.
مثلاً برای طرح 1 ساله 12 گیگ ایرانسل میده 42 هزار تومن و رایتل میده 131 هزار تومن :n04:
در حالی که هر دو یک نسل سیمکارت و اینترنت هستند و نباید اینقدر فرق کنند.
البته در بعضی از طرح ها قیمتشون تقریباً برابره.
این اختلاف قیمت که هست برای چیه؟! :n02:
Behzad83
09-02-2016, 11:31
اختلاف قیمت بین ایرانسل و رایتل توی بعضی شرایط یکسان خیلی زیاده.
مثلاً برای طرح 1 ساله 12 گیگ ایرانسل میده 42 هزار تومن و رایتل میده 131 هزار تومن :n04:
در حالی که هر دو یک نسل سیمکارت و اینترنت هستند و نباید اینقدر فرق کنند.
البته در بعضی از طرح ها قیمتشون تقریباً برابره.
این اختلاف قیمت که هست برای چیه؟! :n02:
رایتل بر خلاف شعارش نه تنها اپراتور پیشگام نیست، بلکه از همه عقب تر هم هست!
اگر ایرانسل و همراه اول به میدان نیامده بودند، الان هر گیگ اینترنت 128 رو ده هزار تومن به مردم قالب میکردند.
یه مدت خوب شد اما معلوم شد که دوامی ندارد و در حال حاضر هم از لحاظ سرعت و پوشش از ایرانسل و همراه اول عقب افتاده و بازنده میدان هستش. ایرانسل یه مدت خیلی بد شد، اما الان خیلی بهتر شده و سریع خودش رو جمع و جور کرد و نشون داد از بقیه باسوادتر و پیشگام تره.
حالا ممکنه یکی از دوستان اینجا بگه تو خونه من رایتل از همه بهتره، اما نظر من کلی است. در حقیقت رایتل از سر اجبار و اینکه ورشکست نشه یه کارایی میکنه، وگرنه در صورت نبود رقیب، پدر مردم رو در میاوردن.
amirbrad
09-02-2016, 18:26
من تجربم تو تهران از نظر پوشش اینه که رایتل خیلی بهتره حتی در اطراف تهران تو کوه و دره ، همراه اول فاجعه هستش ایرانسل معمولی
Sent from my iPhone using Tapatalk
من تجربم تو تهران از نظر پوشش اینه که رایتل خیلی بهتره حتی در اطراف تهران تو کوه و دره ، همراه اول فاجعه هستش ایرانسل معمولی
دقیقا. برای منم این موضوع خیلی جالب بود! تو وسط کوه همیشه آنتن داره در حالی که همراه اول خودم و ایرانسل و همراه اول دوستانم یا انتن نداشتن یا خیلی کم داشتن!!!
فقط تعرفه بسته هاش رو پایین بیاره از همه اپراتور ها فعلا بهتره
Mehran14233
09-02-2016, 20:21
من که یه بار گول تبلیغات و تخفیفاتشونو خوردمو یه دانگل خریدم که بیشتر از 3g ساپورت نمی کنه :n21::n02:
یک بار هم گول بسته هاشو خوردمو بسته 4.8 گیگ یکساله خریدم 102 هزار تومن :n21::n02:
قبل از این دو تا توی نمایشگاه الکامپ گول سیمکارت دیتای رایگانشونو خوردم که باعث شد 2 تا گول بالا رو هم بعدش بخورم :n20: در حالی که اصلاً نمایشگاه الکامپ رفتنم به خاطر رایتل نبود. ولی خب گول خوردم دیگه :n02:
علاوه بر این برای باگ سیستمشون که سیمکارتای جدیدشون توی دانگلاشون کار نمیکنه، سیمکارت منو عوض کردند و 5000 تومنش رو هم از من گرفتند (مثلاً سیمکارتشون رایگان بود) :n34:
خلاصه که الان یه مودم دانگل داریم با یه اینترنت 1 ساله 3g به میزان 4.8 گیگ که کلاً کردن توی پاچمون و توی کیف لپ تاپم هست تا در مواقع لزوم ازش استفاده کنم :n02::n15::n34::n21:
Armin.Computer
09-02-2016, 23:39
رایتل بر خلاف شعارش نه تنها اپراتور پیشگام نیست، بلکه از همه عقب تر هم هست!
اگر ایرانسل و همراه اول به میدان نیامده بودند، الان هر گیگ اینترنت 128 رو ده هزار تومن به مردم قالب میکردند.
یه مدت خوب شد اما معلوم شد که دوامی ندارد و در حال حاضر هم از لحاظ سرعت و پوشش از ایرانسل و همراه اول عقب افتاده و بازنده میدان هستش. ایرانسل یه مدت خیلی بد شد، اما الان خیلی بهتر شده و سریع خودش رو جمع و جور کرد و نشون داد از بقیه باسوادتر و پیشگام تره.
حالا ممکنه یکی از دوستان اینجا بگه تو خونه من رایتل از همه بهتره، اما نظر من کلی است. در حقیقت رایتل از سر اجبار و اینکه ورشکست نشه یه کارایی میکنه، وگرنه در صورت نبود رقیب، پدر مردم رو در میاوردن.
شما از فعالیت تاپیک های همین انجمن می تونی بفهمی وضعیت رایتل چجوری هست
به نظرم
1-ایرانسل
2- همراه اول
3- رایتل
MITAJOON
11-02-2016, 00:56
بمناسبت فرخنده سالروز پیروزی انقلاب اسلامی فعلا که رایتل هر نیم ساعت یبار قطع میشه تا خدایی نکرده از راهپیمایی و برنامه های مفرحش غافل نشم!:n19:
دیال آپ روسفید شده بمعنای واقعی:n14:
naser.051
11-02-2016, 01:07
بمناسبت فرخنده سالروز پیروزی انقلاب اسلامی فعلا که رایتل هر نیم ساعت یبار قطع میشه تا خدایی نکرده از راهپیمایی و برنامه های مفرحش غافل نشم!:n19:
دیال آپ روسفید شده بمعنای واقعی:n14:
خخخخخخخخ رایتل در مشهد اختلال شدیدی داره در 9 منتطقه مشهد دیده شده ایرانسل که ول معطله اسیاتک هم اختلال داره فایل آپلود میکنی کلا نت میپره
Sent from my LT25i
zofishel
11-02-2016, 14:42
فعلا که این 22 بهمن باید تموم بشه
بعدشم انتخابات پیش رو داریم
اون ور سالم خدا بزرگه:n10:
من از 12 بهمن تا به امروز هر روز از سیم کارتهای رایتلم استفاده کردم به صورت فرستادن و گرفتن پیامک ولی الان تو قسمت کنترل حساب اینترنتی و بخش گزارش مانده بسته ها هیچ خبری از هدیه 10 گیگ نیست ؟
من از 12 بهمن تا به امروز هر روز از سیم کارتهای رایتلم استفاده کردم به صورت فرستادن و گرفتن پیامک ولی الان تو قسمت کنترل حساب اینترنتی و بخش گزارش مانده بسته ها هیچ خبری از هدیه 10 گیگ نیست ؟
برا من فعال شده
*142*2#
تا ساعت 8 صبح 94.11.30 اعتبار داره
* تو این مدت فقط از اینترنت سیم کارت استفاده کردم
Sent by Tapatalk on Android
Soroush-S
13-02-2016, 00:20
دوستان
سایتهایی مثل gsmarena ساعت کارکرد باتری درحالت 3g برای بیشتر گوشیها بیشتر از حالت 2g زده.پس چرا با استفاده از نسل سوم ،باتری سریع تموم میشه ولی مصرف نسل دو عادیه؟!
Mehran14233
13-02-2016, 00:57
الان دارم با مودم دانگل 3g بسته هدیه ی 10 گیگ شبانه رو استفاده می کنم سرعت دانلود به 100 نمیرسه :n34:
bardia-vr
13-02-2016, 10:59
دوستان دقت کردید رایتل پرش آنتن داره،با اینکه یک آنتن در حدود دویست متری منطقه ما هست اما من متوجه شدم گاهی به آنتن های دورتر وصل میشم که فقط یک خط سیگنال میده
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
bardia-vr
13-02-2016, 11:01
دوستان
سایتهایی مثل gsmarena ساعت کارکرد باتری درحالت 3g برای بیشتر گوشیها بیشتر از حالت 2g زده.پس چرا با استفاده از نسل سوم ،باتری سریع تموم میشه ولی مصرف نسل دو عادیه؟!
مصرف تمام گوشی ها در حالت تریجی بیشتر از توجی است.
Armin.Computer
13-02-2016, 14:45
نمی دونم کسی قبلا این رو اعلام کرده یا نه
مناطق تحت پوشش 4G رایتل
- - - Updated - - -
مناطق تحت پوشش 4G رایتل
bardia-vr
13-02-2016, 16:03
مناطق تحت پوشش 4G رایتل
- - - Updated - - -
مناطق تحت پوشش 4G رایتل
منظور از پوشش تجاری و راه اندازی اولیه چیه؟
رایتل در اصفهان عملا تعطیله
آنتن فول هست ولی هیچ ارسال و دریافتی نداره
قطعه کاملا
bardia-vr
13-02-2016, 16:37
رایتل در اصفهان عملا تعطیله
آنتن فول هست ولی هیچ ارسال و دریافتی نداره
قطعه کاملا
بببن تنظیمات گوشیت درسته،پروکسی و پورت نداشته باشه.
بببن تنظیمات گوشیت درسته،پروکسی و پورت نداشته باشه.
درود
مودم دارم . درسته همه چیز . ایرانسلم داغونه .
همراه اول باز یه سایتی باز میکنه
رایتل اوایل اصفهان خیلی عالی بود ولی الان مودم رابه پی سی وصل کردم
بعد از 10 تا تایم اوت یه پینگ 700 میلی ثانیه بالاخره داد
ممنون از توجه شما
وضع رایتل خیلی خرابه الان هم با این بسته های هدیه سرعت بیشتر از 120 نمیره . فقط سرعت سرورهای داخلیش خوبه اونم تا 350 .
Tornado2800
13-02-2016, 20:40
منظور از پوشش تجاری و راه اندازی اولیه چیه؟
سلام
پوشش تجاری یعنی به صورت کاملا رسمی شروع به فعالیت کرده و تمامی تست ها و... انجام شده
bardia-vr
13-02-2016, 22:48
سلام
پوشش تجاری یعنی به صورت کاملا رسمی شروع به فعالیت کرده و تمامی تست ها و... انجام شده
شما اطلاع دارید پوشش تهران کی کامل میشه؟چون فقط مناطق مرکزی شهر فورجی شده و شمال و جنوب تهران نشده.
Mehran14233
14-02-2016, 02:56
سلام دوستان.
من یه سیم کارت دائمی دارم الان توی ecare نوشته:
سطح اعتبار مشترک: 600 هزار ریال
این یعنی چی؟ اعتبار هدیه ای هست که رایتل داده؟
سلام دوستان.
من یه سیم کارت دائمی دارم الان توی ecare نوشته:
سطح اعتبار مشترک: 600 هزار ریال
این یعنی چی؟ اعتبار هدیه ای هست که رایتل داده؟
سلام . این مبلغ همونی هست که باهاش سیم کارت رو خریدید. در واقع ودیعه گذاشتید و تا سقف 60 هزار تومن میتونید از خدمات سیم کارت، بدون اینکه قطع بشه، استفاده کنید. بعدش باید قبض رو پرداخت کنید.
Mehran14233
14-02-2016, 11:23
سلام . این مبلغ همونی هست که باهاش سیم کارت رو خریدید. در واقع ودیعه گذاشتید و تا سقف 60 هزار تومن میتونید از خدمات سیم کارت، بدون اینکه قطع بشه، استفاده کنید. بعدش باید قبض رو پرداخت کنید.
ممنون.
ولی آخه من خیلی وقته این سیم کارت رو دارم. تقریباً دو ساله. و قبض هم چند بار پرداخت کردم.
ولی الان دیدم که اضافه شده (شاید هم قبلاً بوده و من اطلاع نداشتم) و 2000 تومنش مصرف شده و 58000 تومنش باقی مونده.
دو تا ردیف دیگه داره "اعتبار حساب" و "VIP". اونا چیه؟ دو تا عدد منفیه.
bigbang001
14-02-2016, 13:04
بسته های بینهایت رو برای چی برداشته؟!
Sent from my iPhone 6s+
ممنون.ولی آخه من خیلی وقته این سیم کارت رو دارم. تقریباً دو ساله. و قبض هم چند بار پرداخت کردم.ولی الان دیدم که اضافه شده (شاید هم قبلاً بوده و من اطلاع نداشتم) و 2000 تومنش مصرف شده و 58000 تومنش باقی مونده.دو تا ردیف دیگه داره "اعتبار حساب" و "VIP". اونا چیه؟ دو تا عدد منفیه.سیمکارت دایمی از اول این اعتبار رو داره. احتمالا متوجه نشدید.اعتبار حساب میزان استفاده شده از این مبلغ ودیعه (اعتبار مشترک) است. منفی یعنی استفاده کردید و کم شده. ممکنه شما بخواهید اعتبار مشترک 60 تومانی رو افزایش بدید و مثلا 100 تومن بکنید که با واریز پول میشه. در اینصورت اعتبار حساب شما مثبت میشودvip هم که از اسمش مشخصه برای سیمکارتهای خاص هست. مثلا رایتل به تعدادی از کارمنداش سیمکارتهای دایمی داده که هیچگونه محدودیتی در میزان و مبلغ مکالمه ندارند
FAR FAR251
15-02-2016, 02:27
رایتل :n08:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا چند روزه رایتل خیلی داغون شده
منطقه شیخ بهایی و بهارستان
milad azad
15-02-2016, 10:52
4G مشهد ساعت 3 بامداد
باور کنید این مال 2 روز پیشه فکر کنم یادشون رفته بود جلوشو بگیرن امشب دیگه نمیکشید فوقش 100 کیلو
میخوام یه چیز جالب نشونتون بدم...
من دو ماه پیش از این سیم کارت های دانشجویی گرفتم که ماهی 4 گیگ اینترنت داره. خونمون 4G رایتل کامل آنتن میده ولی سرعتش خیلی تعریفی نداره و حداکثر رو 5 مگ فیکسه. حالا از هفته پیش رایتل سرعت رو از 5 رسونده به حدود 32 مگ. دیگه من تو آسمونا سیر میکردم ... همه برنامه هام رو آپدیت کردم ، یوتیوب 1080 راحت میدیدم و خلاصه تا اینکه این بسته های 10 گیگ دهه فجر راه اندازی شد ( از 24 بهمن تا 30 بهمن) . سرعت دانلود و وب گردی و هر کار دیگه ای از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره و چیز افتضاحی شده کلا. اما این اصلا ربطی به دانلود کاربرها و کمبود پهنای باند و این قضایا نیست. اپراتور محترم یه کاری کرده کارستون!
این سرعت دانلود از سرور داخلی بین ساعت 7 و 8 صبح امروز
همون لحظه میریم یه Speedtest میگیریم با سرور داخلی
:n35::n35::n35::n36::n36::n36:
جلل الخالق! آدم دوچار دوگانگی میشه! همین قضیه با سرور خارجی هم صدق میکنه. یعنی یه حرکتی زدن که هر چی پورت مورته محدود کردن فقط اسپید تست رو باز گذاشتن که دهن ملت بسته شه. جالبه حتی سرویس افزایش سرعت و اینا هم جواب نمیده. ببینید این مسئولین چطور مخلصانه تو کم فروشی گوی سبقت رو به هم پاس میدن. میگن بسته شبانه رایگان میدیم بهتون ولی یه کاری میکنیم نتونین ازش استفاده کنین.. زهر مارتون :n05: . از وقتی این حرکت رو زدن بسته 10 گیگ که هیچ ، 500 مگ از بسته خودم مونده همونم نمیتونم استفاده کنم. دست مریزاد واقعا!
farhadrohi
16-02-2016, 09:39
رایتل مفت نمی ارزه.۱۰گیگ داده هیچی نمیشه دان کرد.جالب اینه ۲شب سرعت ۶۰کیلوبایت بود ساعت ۴شد ب جای افزایش سرعت کمتر شد و شد ۱۵کیلوبایت.واقعا تابلوعه که محدود کردن کسی دانلود نکنه.اپراتور دزد دیگه کنارت گزاشتم.
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
Tornado2800
16-02-2016, 11:23
من دو ماه پیش از این سیم کارت های دانشجویی گرفتم که ماهی 4 گیگ اینترنت داره. خونمون 4G رایتل کامل آنتن میده ولی سرعتش خیلی تعریفی نداره و حداکثر رو 5 مگ فیکسه. حالا از هفته پیش رایتل سرعت رو از 5 رسونده به حدود 32 مگ. دیگه من تو آسمونا سیر میکردم ... همه برنامه هام رو آپدیت کردم ، یوتیوب 1080 راحت میدیدم و خلاصه تا اینکه این بسته های 10 گیگ دهه فجر راه اندازی شد ( از 24 بهمن تا 30 بهمن) . سرعت دانلود و وب گردی و هر کار دیگه ای از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره و چیز افتضاحی شده کلا. اما این اصلا ربطی به دانلود کاربرها و کمبود پهنای باند و این قضایا نیست. اپراتور محترم یه کاری کرده کارستون!
جلل الخالق! آدم دوچار دوگانگی میشه! همین قضیه با سرور خارجی هم صدق میکنه. یعنی یه حرکتی زدن که هر چی پورت مورته محدود کردن فقط اسپید تست رو باز گذاشتن که دهن ملت بسته شه. جالبه حتی سرویس افزایش سرعت و اینا هم جواب نمیده. ببینید این مسئولین چطور مخلصانه تو کم فروشی گوی سبقت رو به هم پاس میدن. میگن بسته شبانه رایگان میدیم بهتون ولی یه کاری میکنیم نتونین ازش استفاده کنین.. زهر مارتون :n05: . از وقتی این حرکت رو زدن بسته 10 گیگ که هیچ ، 500 مگ از بسته خودم مونده همونم نمیتونم استفاده کنم. دست مریزاد واقعا!
سلام
شما لینک های دیگه رو هم تست کنید
هم خارجی
و
هم داخلی
رایتل بزرگترین مشکلی که داره حجمو بدجور الکی میخوره....اگه این مشکلو نداشت از ایرانسلو اول بهتر بود.
Tornado2800
16-02-2016, 11:45
رایتل بزرگترین مشکلی که داره حجمو بدجور الکی میخوره....اگه این مشکلو نداشت از ایرانسلو اول بهتر بود.
سلام
خیلی کم پیش میاد به علت اختلال این اتفاق بیفته
برای من طی 8 سال هیچ وقت حتی در ایرانسل ندیدم که این اتفاق بیفته
ممکنه گوشیتون در حال بروز رسانی هست یا Device ی که بهش متصل هست داره استفاده میکنه
لینک سایت های مختلف داخلی و خارجی رو تست کردم. همه همینطور هستند. سرعت محدود شده
Tornado2800
16-02-2016, 13:07
لینک سایت های مختلف داخلی و خارجی رو تست کردم. همه همینطور هستند. سرعت محدود شده
سلام مجدد
بله برای بنده البته روی ۴ مگابیت محدود شده است.
Majidson
16-02-2016, 13:21
مشکلی که من فقط با اپراتور رایتل دارم:
متاسفانه عکس ها در اینستاگرام لود نمی شوند.
وقتی چیزشکن روشن میکنم سریعا عکس ها لود می شوند.
این مشکل را با 3G و 4G هردو دارم.
ولی این مشکل اصلا با همراه اول و ایرانسل و شاتل و های وب به هیچ عنوان ندارم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
saeeddeeas
16-02-2016, 14:06
بله رایتل کلا مشکل توی بعضی صفحات داره
من وقتی گوگل پلی باز میکنم عکس لود نمیشه اما با ایرانسل مشکلی نداره
Sent from my D6503 using Tapatalk
Tornado2800
16-02-2016, 14:32
سلام مجدد
با توجه به این مشکلاتی که گفتید
احساس میکنم قضیه فیلترینگ هوشمند (خنگ )هست که روی رایتل داره به شدت و با اختلال بیشتری هست
این قضیه رو مطمئن نیستم.
SAeedBaa
16-02-2016, 15:13
من برعکس شما با رایتل و ایرانسل هیچ مشکلی با اینستاگرام ندارم اما ی مدت که از همراه اول استفاده میکردم این مشکل وجود داشت. البته فقط روی شبکه تری جی مشکل وجود داشت و وقتی EDGE وصل بودم عکسا رو باز میکرد !!!
Behzad83
16-02-2016, 16:25
من برعکس شما با رایتل و ایرانسل هیچ مشکلی با اینستاگرام ندارم اما ی مدت که از همراه اول استفاده میکردم این مشکل وجود داشت. البته فقط روی شبکه تری جی مشکل وجود داشت و وقتی EDGE وصل بودم عکسا رو باز میکرد !!!
هر سه اپراتور مشکل دارن.
ایرانسل هم در لود ویدیوها در اینستاگرام مشکل داره.
ریشه همه مشکلات علاوه بر زیرساخت ضعیف، فیل ترینگ هوشمند و اینترانت ملی است.
وضعیت رایتل در حال حاضر از همه اپراتورها بدتر است.
mohebronaldo
17-02-2016, 00:12
تست سرعت رایتل رشت دارسازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولی سرور باکو دومی ایران
mohebronaldo
17-02-2016, 00:14
دوست عزیز اگه راه داره یکم عکس ها رو با کیفیت بزارید ممنون میشم
shahin1373
17-02-2016, 05:31
بسته ی دهه فجر همین الان 5:30 رشت
سرور داخل خوب نیس ولی سرور خارج خوبه
Armin.Computer
17-02-2016, 15:00
سلام
نقشه پوشش رایتل آپدیت شد
- - - Updated - - -
سلام
نقشه پوشش رایتل آپدیت شد
*Forgotten*
17-02-2016, 15:18
سلام
کسی با واتساپ روی اینترنت رایتل مشکل نداره !؟
اصلا پیام ها نه ارسال میشن نه دریافت:n03:
bardia-vr
17-02-2016, 19:22
سلام
کسی با واتساپ روی اینترنت رایتل مشکل نداره !؟
اصلا پیام ها نه ارسال میشن نه دریافت:n03:
من هم همین مشکل رو دارم، دیتا گوشی رو چندبار خاموش روشن میکنم،درست میشه.
fafool70
18-02-2016, 03:10
سلام مجدد
با توجه به این مشکلاتی که گفتید
احساس میکنم قضیه فیلترینگ هوشمند (خنگ )هست که روی رایتل داره به شدت و با اختلال بیشتری هست
این قضیه رو مطمئن نیستم.
از 8-9 اسفند معلوم میشه . فعلا واسه انتخاباته که اینقدر روز به روز بدتره
سلام دوستان، چرا رایتل تو مترو پوشش شبکه نداره؟ کلا سرعت توسعه پوشش رایتل خیلی کنده.
matr!x_2008
18-02-2016, 21:36
تو رایتل از کجا تشخیص بدیم که کجا تحت پوشش 3G هست کجا تحت 4G ؟ فقط زده پوشش 3G...
Tornado2800
18-02-2016, 21:57
تو رایتل از کجا تشخیص بدیم که کجا تحت پوشش 3G هست کجا تحت 4G ؟ فقط زده پوشش 3G...
سلام
باید دستی جستجو کنید
bardia-vr
19-02-2016, 00:25
سلام دوستان، چرا رایتل تو مترو پوشش شبکه نداره؟ کلا سرعت توسعه پوشش رایتل خیلی کنده.
توی مترو میفته روی رومینگ. بله سرعت پوشش کنده،در حالی که مترو خیلی مهمه
bigbang001
20-02-2016, 10:50
مشکل رایتل هر چی بود انگار حل شد از دیروز تاحالا سرعت عالی شده و برگشته به روال قبل
Sent from my iPhone 6s+
سلام
من منطقه بهارستان با اینکه آنتن 4G رو پیدا میکنه و وصل میشه ولی دیتا رد و بدل نمیشه
سیم دیتا دارم
رایتل عالی شده !
اصفهان . قبلا تستم نمیشد درست بگیری
binamplayer
20-02-2016, 12:55
اقا اگه بخوام از 3 g یا 4 g استفاده کنم به نظرتون از مودم استفاده یا از موبایل که وصل بشه به سیستم؟
از کدوم اپراتور استفاده کنم هم ارزون تر هم سرعت بالا تر باشه؟
سرعت با کدوم بیشتره؟
ممنون اگر یکی که تجربه داره بگه ممنون
Sent from my LT26w using Tapatalk
bardia-vr
21-02-2016, 13:39
اقا اگه بخوام از 3 g یا 4 g استفاده کنم به نظرتون از مودم استفاده یا از موبایل که وصل بشه به سیستم؟
از کدوم اپراتور استفاده کنم هم ارزون تر هم سرعت بالا تر باشه؟
سرعت با کدوم بیشتره؟
ممنون اگر یکی که تجربه داره بگه ممنون
Sent from my LT26w using Tapatalk
بستگی به خودت داره، اگر فقط برای نت میخوای،دانگل و مودم راحت تره .
اول ببین منطقه محل سکونتت کدوم اپراتور آنتن بهتری داره، بعد در خصوص اپراتور تصمیم بگیر.
mohebronaldo
21-02-2016, 20:50
مشکل رایتل هر چی بود انگار حل شد از دیروز تاحالا سرعت عالی شده و برگشته به روال قبل
Sent from my iPhone 6s+
بعضی دوستان بیشتر گرفتن.چرا بقل آنتن نمیزنه rightel
bigbang001
21-02-2016, 20:55
بیشتر گرفتم؟ چیو بیشتر گرفتم؟ از وقتی سیمکارت عوض کردم دیگه نمیزنه ظاهرا مشکل سیمکارتهای جدید رایتل هست.
Sent from my iPhone 6s+
samannnn.hannibal
22-02-2016, 14:24
واقعا متاسفم واسه رایتل هم واسه کیفیت افتضاحش که همیشه سرعت روی 30 کیلوبایت هست اونم در چند نقطه تهران یعنی پایتخت ایران همچین وضعی هم این که وقتی شبا قطع میشه زنگ میزنم و با نهایت بی ادبی جواب میدن آقا هیچ مشکلی نداره من که از روز اولشون مشتریشون بودم همچین رفتاری باهام کردن به خدا همراه اول می ارزه به اینا
bardia-vr
22-02-2016, 19:41
واقعا متاسفم واسه رایتل هم واسه کیفیت افتضاحش که همیشه سرعت روی 30 کیلوبایت هست اونم در چند نقطه تهران یعنی پایتخت ایران همچین وضعی هم این که وقتی شبا قطع میشه زنگ میزنم و با نهایت بی ادبی جواب میدن آقا هیچ مشکلی نداره من که از روز اولشون مشتریشون بودم همچین رفتاری باهام کردن به خدا همراه اول می ارزه به اینا
سرعت رایتل بالا نیست اما همیشه ثبات داره،من توی نقاط مختلف تهران استفاده کردم و بسته پایه معمولا بین یک تا چهار مگابیت سرعت داره.
samannnn.hannibal
24-02-2016, 01:07
سرعت رایتل بالا نیست اما همیشه ثبات داره،من توی نقاط مختلف تهران استفاده کردم و بسته پایه معمولا بین یک تا چهار مگابیت سرعت داره.
ثبات داره؟ آره کیفیت آشغالش ثابت هست پس این به نظر شما خیلی خوبه ... کی گفته چهار مگابایت سرعت داره؟ میخوای بغل چهار تا دکل تست بگیرم ببینی؟
reza2700
24-02-2016, 07:42
رایتل از همه نظر عقبه...
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
reza2700
24-02-2016, 07:45
لینک گروه تلگرامو میزاری میثم جان ممنون
bardia-vr
24-02-2016, 14:50
ثبات داره؟ آره کیفیت آشغالش ثابت هست پس این به نظر شما خیلی خوبه ... کی گفته چهار مگابایت سرعت داره؟ میخوای بغل چهار تا دکل تست بگیرم ببینی؟
من اغلب وب گردی دارم و چون توی نقاط مختلف تهران در گردشم، رایتل به نسبت اون دوتا اپراتور دیگه،سرعت و ثبات خوبی میده و با بسته پایه معمولا با سرعت حدود ۲۵۰ کیلوبایت دانلود دارم. الان هم اینستاگرام رو چک کردم و سرعت خوبی بم داد.
bardia-vr
24-02-2016, 14:53
من اغلب وب گردی دارم و چون توی نقاط مختلف تهران در گردشم، رایتل به نسبت اون دوتا اپراتور دیگه،سرعت و ثبات خوبی میده و با بسته پایه معمولا با سرعت حدود ۲۵۰ کیلوبایت دانلود دارم. الان هم اینستاگرام رو چک کردم و سرعت خوبی بم داد.
نظر منم دقیقا همینه. از همه اپراتورها استفاده کردم و به نظرم از همه با ثبات تره (منظورم نیست عالیه و یا سرعت خیلی بالایی داره). ضمنا توی این یه ماه رو نباید زیاد در نظر گرفت چون به خاطر مسائل 30یا30 ممکنه قطعی های زیادی رو یش بیارن.
در کل بازم به نظرم بین بد و بدتر رایتل تو اون بده هست و انتخاب بهتریه. دوستان سعی کنید گوشی رو روی 3g بذارید چون روی 4g اکثرا سرعت پایینتری میده و محدود تره:n36::n38:
Tornado2800
24-02-2016, 14:57
نظر منم دقیقا همینه. از همه اپراتورها استفاده کردم و به نظرم از همه با ثبات تره (منظورم نیست عالیه و یا سرعت خیلی بالایی داره). ضمنا توی این یه ماه رو نباید زیاد در نظر گرفت چون به خاطر مسائل 30یا30 ممکنه قطعی های زیادی رو یش بیارن.
در کل بازم به نظرم بین بد و بدتر رایتل تو اون بده هست و انتخاب بهتریه. دوستان سعی کنید گوشی رو روی 3g بذارید چون روی 4g اکثرا سرعت پایینتری میده و محدود تره:n36::n38:
سلام
صحبت دوستان تایید میشه
برای کسانی که واقعا نیاز دارن کاری جز دانلود کنند . رایتل توصیه میشه
پینگ بسیار مناسبی نسبت به بقیه داره
باغات فلاورجان اصفهان
تو خود اصفهان خيلي افتضاح بود اينجا خوبه
samannnn.hannibal
24-02-2016, 23:07
دوستان طرفدار رایتل کیفیت عالیش نوش جونتون من که از همراه اول و ایرانسل راضی ترم والا شما به پینگ بالای چهارصد سرور خارجی رایتل میگید خوب دیگه جایی برای بحث نیست
Tornado2800
24-02-2016, 23:29
دوستان طرفدار رایتل کیفیت عالیش نوش جونتون من که از همراه اول و ایرانسل راضی ترم والا شما به پینگ بالای چهارصد سرور خارجی رایتل میگید خوب دیگه جایی برای بحث نیست
سلام
هیچ کدوم از اپراتورها متعلق به ما شما و کسانی که نظر میدن نیست که تصور بفرمایید طرفدار یا فن آن هستند
در انجمنی فعالیت میکنیم که عمومی هست و دوستان با توجه به منطقه ای که هستند نظرشون اعلام میکنند
همینطور که شما در منطقتون پینگ بالایی رو تجربه میکنید
lvlohcen
25-02-2016, 12:23
با سلام به دوستان گل
بنده مودم 400 تومن خریدم از بامیلو به آدرس زیر
سیمکارت دیتا رایتل هم انداختم و 3g هست ...
2 تا سوال داشتم دوستان
یکی اینکه چرا بعد از ظهر ها Time Out هست 90% و سایتی بخواد باز شه 20 دقیقه طول میکشه ؟
و اینکه ایا بسته های زیر حرفه ای هست ؟
زنگ زدم گفتن حرفه ای هست ولی اصلا سرعت راضی کننده نیست ! نهایت سرعت دانلود در اوج خلوتی 150 کیلوبایت هست !
ممنون میشم راهنمایی کنید
25-02-2016, 12:47
سلام
هیچ کدوم از اپراتورها متعلق به ما شما و کسانی که نظر میدن نیست که تصور بفرمایید طرفدار یا فن آن هستند
در انجمنی فعالیت میکنیم که عمومی هست و دوستان با توجه به منطقه ای که هستند نظرشون اعلام میکنند
همینطور که شما در منطقتون پینگ بالایی رو تجربه میکنید
دوست گرامی من کنار سه تا دکل تو تهران تست کردم و افتضاح بود چرا متوجه نیستید؟
Electronic-Arts
25-02-2016, 14:29
با سلام به دوستان گل
2 تا سوال داشتم دوستان
یکی اینکه چرا بعد از ظهر ها Time Out هست 90% و سایتی بخواد باز شه 20 دقیقه طول میکشه ؟
زنگ زدم گفتن حرفه ای هست ولی اصلا سرعت راضی کننده نیست ! نهایت سرعت دانلود در اوج خلوتی 150 کیلوبایت هست !
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما کلا اشتباه کردی رایتل خریدی , منم رفتم 41 تومن پول سیم کارت و بسته اینترنت دادم کلا تو خونه ما آنتن نمیده اگر هم آنتن بده و دکل رو پیدا کنه از 5 خط آنتن 4 خط نشون میده ولی رو connecting میمونه و به دکل وصل نمیشه منم مجبور شدم سیم کارت رو بدم به یکی از آشنا ها تا اون بره از اینترنتش واسه خودش استفاده کنه
کلا مزخرف ترین و بیخود ترین اپراتور همین رایتل هست
hermione
25-02-2016, 14:32
با سلام به دوستان گل
2 تا سوال داشتم دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
رایتل دیگه بسته پایه و حرفه ای نداره و همرو یکی کرده. ولی کیفیت منطقه به منطقه فرق داره و متاسفانه راه حلی هم نداره جز اینکه خود رایتل پوشش و پهنای باند رو قوی تر کنه.
Tornado2800
25-02-2016, 14:35
دوست گرامی من کنار سه تا دکل تو تهران تست کردم و افتضاح بود چرا متوجه نیستید؟
نیازی نیست حتما کنارشون باشیم
عوامل مختلفی روی سرعت تاثیر گذار هست مثل ترافیک سایت uplink هرچی.
همینطور که قبلا خدمتتون گفتم نظرتون محترم هست و جای هیچ بحثی نیست
برای من تهران هر وقت اومدم بسیار عالی بود و قطعا اینم نظر من هست با توجه به تجربه ای که داشتم
هرچند من از دو سیمکارت اسفتاده میکنم
نمیشه گفت همه جا خوبه
ولی یه جاهای ایرانسل
یه جاهای رایتل
برای من خوب بوده
lte رايتل شهرك غرب
bardia-vr
25-02-2016, 23:35
lte رايتل شهرك غرب
پینک به نسبت دوتا اپراتورهای دیگه خوبه،سرعت هم خوبه
samannnn.hannibal
25-02-2016, 23:56
من که منتظر هستم طرح ترابردپذیری شروع بشه از خدمات رایتل نجات پیدا کنم با اون اپراتورهای بیسواد و نفهمش
رایتل دیگه بسته پایه و حرفه ای نداره و همرو یکی کرده. ولی کیفیت منطقه به منطقه فرق داره و متاسفانه راه حلی هم نداره جز اینکه خود رایتل پوشش و پهنای باند رو قوی تر کنه.
هنوز هم بسته ها پایه و حرفه ای هستند داخل سایت هم نوشته
bardia-vr
26-02-2016, 10:34
من که منتظر هستم طرح ترابردپذیری شروع بشه از خدمات رایتل نجات پیدا کنم با اون اپراتورهای بیسواد و نفهمش
هنوز هم بسته ها پایه و حرفه ای هستند داخل سایت هم نوشته
مگه شماره رایتلتون خیلی براتون مهمه؟
samannnn.hannibal
26-02-2016, 17:08
مگه شماره رایتلتون خیلی براتون مهمه؟
متاسفانه بله
bardia-vr
26-02-2016, 20:01
متاسفانه بله
رومینگ براتون کارایی نداره؟من در مواقع مکالمه معمولا روی رومینگ هستم و در مواقع نیاز به اینترنت روی شبکه رایتل.
samannnn.hannibal
27-02-2016, 01:00
رومینگ براتون کارایی نداره؟من در مواقع مکالمه معمولا روی رومینگ هستم و در مواقع نیاز به اینترنت روی شبکه رایتل.
خیر کارایی نداره چون مصرف آزاد حساب میشه و بسته نمیشه استفاده کرد کلا رومینگ سیستمش فرق داره
bardia-vr
27-02-2016, 20:08
خیر کارایی نداره چون مصرف آزاد حساب میشه و بسته نمیشه استفاده کرد کلا رومینگ سیستمش فرق داره
شما مگه کدوم شهر هستید؟ اکثر جاها هم که رایتل پوشش داره و سرعت اینترنتش هم خوبه، رایتل برای شما چه قسمتی ضعف داره؟
samannnn.hannibal
27-02-2016, 21:01
شما مگه کدوم شهر هستید؟ اکثر جاها هم که رایتل پوشش داره و سرعت اینترنتش هم خوبه، رایتل برای شما چه قسمتی ضعف داره؟
تهران منزل خودمون نارمک هست دانشگاه پردیس و بعضی اوقات هم قلهک هستم فقط پردیس خوبه اینترنتش
مشکل با اینترنتش هست که نه تنوع داره و گرونه و سرعتم نداره
shahin1373
29-02-2016, 02:07
3G رشت همین الان
آخرش این کد هدیه (سیم دهه فجر) نیومد برام
چون آنتن دهیش جالب نبود شارژ نکردم . باید شارژ کنم تا بیاد ؟ خارج از شبکه استفاده کنم ؟ :n13:
بدون استفاده موند . لااقل هدیه شو بگیرم
bardia-vr
02-03-2016, 18:31
آخرش این کد هدیه (سیم دهه فجر) نیومد برام
چون آنتن دهیش جالب نبود شارژ نکردم . باید شارژ کنم تا بیاد ؟ خارج از شبکه استفاده کنم ؟ :n13:
بدون استفاده موند . لااقل هدیه شو بگیرم
با خط رایتلت به پشتیبانی تماس بگیر، شماره پشتیبانی ۲۰۰ هست
mohebronaldo
02-03-2016, 23:47
3G رشت همین الان
برار با بسته پایه ای یا حرفه ای
shahin1373
03-03-2016, 08:03
برار با بسته پایه ای یا حرفه ای
حرفه ای..........
fanoostalaei
06-03-2016, 19:25
خاک عالم تو آنتن دهیت !!:n02:
200-150 متر با دکل فاصله داشته باشی
فرکانس 900 هم داشته باشی
اینم باشه انتن دهی ( تو خونه در بهترین حالت که گوشی رو سانت به سانت جا به جا کردم شد -85 دسی بل :n02::n02:)
آپلودش رو به کور نشون بدی میفهمه که آنتن دهی چقدر مزخرفه:n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم تست بین الملل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
samannnn.hannibal
06-03-2016, 23:37
فرکانس 900 هم داشته باشی
اینم باشه انتن دهی ( تو خونه در بهترین حالت که گوشی رو سانت به سانت جا به جا کردم شد -85 دسی بل :n02::n02:)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم تست بین الملل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رایتل هست دیگه الان یه عده میان باز تعریف میکنن و میگن این نشانه ثبات رایتل هست والا همین ها اعتراض میکردن رایتل پیشرفت میکرد
shahin1373
07-03-2016, 00:10
تست 3G رشت
داخلی
تست خارجی ( برلین )
fanoostalaei
07-03-2016, 00:11
رایتل هست دیگه الان یه عده میان باز تعریف میکنن و میگن این نشانه ثبات رایتل هست والا همین ها اعتراض میکردن رایتل پیشرفت میکرد
خخخخخخ:n02::n02:
من یه بار اعتراض کردم به رایتل که بابا این چه وضع آنتن دهیه !! خدا شاده یه اپراتوری بهم زنگ زد برای حل مشکل که خودم پشیمون شدم گفتم جون مادرت بیخیال :n08::n08:
bardia-vr
07-03-2016, 00:32
آنتن دهی خوبه نداره، ولی برای من بهتر از ایرانسل و همراه اوله،چون در بدترین شرایط و حتی زمانی که یک خط آنتن داره، بازم میشه اینترنت گردی کرد،اما ایرانسل وسط میدون فول آنتن،دیتایی رد و بدل نمیشه
bardia-vr
07-03-2016, 00:37
رایتل با دو خط آنتن ۹۵- ، پینگ در مقایسه با فول آنتن ایرانسل خیلی بهتره
samannnn.hannibal
07-03-2016, 11:07
آنتن دهی خوبه نداره، ولی برای من بهتر از ایرانسل و همراه اوله،چون در بدترین شرایط و حتی زمانی که یک خط آنتن داره، بازم میشه اینترنت گردی کرد،اما ایرانسل وسط میدون فول آنتن،دیتایی رد و بدل نمیشه
نوش جونتون
خخخخخخ:n02::n02:
من یه بار اعتراض کردم به رایتل که بابا این چه وضع آنتن دهیه !! خدا شاده یه اپراتوری بهم زنگ زد برای حل مشکل که خودم پشیمون شدم گفتم جون مادرت بیخیال :n08::n08:
دقیقا انگار معلم دبستان هستن و ما کلاس اول / منظورم شکایت از 195 هست
samannnn.hannibal
10-03-2016, 18:23
زنگ زدم رایتل میگم تنوع بسته هاتون رو زیاد کنید مثل ایرانسل جواب داده میگه ما خیلی تنوع داریم که
خدا بخیر کنه عاقبت این شرکت رو
بی صبرانه منتظر طرح ترابرد پذیری هستم
Mehran14233
12-03-2016, 18:54
اون بسته ی یکساله که 4.8 گیگ بود و 102 هزار تومن پول مفت میگرفتن و عملاً کلاه برداری و دزدی بود حذف کردند.
منتظر بودن من بگیرم و بعدش حذف کنند. خدا لعنتشون کنه کردن تو پاچمون :n21:
Miladran
12-03-2016, 20:55
اون بسته ی یکساله که 4.8 گیگ بود و 102 هزار تومن پول مفت میگرفتن و عملاً کلاه برداری و دزدی بود حذف کردند.
منتظر بودن من بگیرم و بعدش حذف کنند. خدا لعنتشون کنه کردن تو پاچمون :n21:
چــی؟؟؟!!:n38:
4.8 گیگ 102 هزار تومن؟!؟! واقعا شما این بسته رو خریدید؟!!!!! :n04:WTF
بابا دم ایرانسل گرم بسته 1 سالش میفته گیگی 1700 :n12:
Mehran14233
12-03-2016, 23:02
چــی؟؟؟!!:n38:
4.8 گیگ 102 هزار تومن؟!؟! واقعا شما این بسته رو خریدید؟!!!!! :n04:WTF
بابا دم ایرانسل گرم بسته 1 سالش میفته گیگی 1700 :n12:
بله :n02:
به اسم اینکه سیم کارت دیتا هست و سرعتش خوبه (مثلاً) با این قیمت بود.
عملاً کلاه برداریه. ما هم گولشونو خوردیم :n02: اصلاً علاوه بر این هیچ استفاده ای هم نمی کنم نمی دونم واسه چی خریدم :n38:
من قبلاً هم یک پست راجع به کلاه برداری و دزدی رایتل گذاشته بودم.
سیم کارت رایگانی که توی نمایشگاه خریده بودم توی مودم دانگلشون کار نمی کرد و مجبور شدم سیمکارت رو تعویض کنم و پول تعویض سیمکارت رو هم گرفتند ازم یعنی عملاً پول باگ سییستمشون رو از مشتری می گیرند :n21:
Le0nard0
12-03-2016, 23:26
رایتل با همه تقلایی که میکنه مشترکینش بیشتر از 2-3 درصد هم نمیشن
Armin.Computer
13-03-2016, 12:35
رایتل با همه تقلایی که میکنه مشترکینش بیشتر از 2-3 درصد هم نمیشن
نمی دونم رایتل چه جوری هنوز تو بازار مونده
ولی ظاهرا داره توسعه میده
از زمانی که ایرانسل و همراه اول نسل 3 شدن
اشتباه رایتل اینه که نمی دونه کاربر رو چجوری باید جذب کنه
مثلا بسته ها جذاب نیست
Le0nard0
13-03-2016, 20:00
مثلا بسته ها جذاب نیست
منم موندم رایتل به چه امیدی زندست . ازاوپراتوی که شروع کارش تا همین چند وقت پیش هر گیگ رو 10000 تومن میداد بیشتر از این انتظاری نیست . به نظرم اینکه هنوز اسمی از رایتل مونده به خاظر اینه که پشتش به جاهایی گرمه که براشون تنها چیزی که مهم نیست رضایت مردمه
مثلا بسته ها جذاب نیست
منم موندم رایتل به چه امیدی زندست . ازاوپراتوی که شروع کارش تا همین چند وقت پیش هر گیگ رو 10000 تومن میداد بیشتر از این انتظاری نیست . به نظرم اینکه هنوز اسمی از رایتل مونده به خاظر اینه که پشتش به جاهایی گرمه که براشون تنها چیزی که مهم نیست رضایت مردمه
خلاصه بگم اعداد نجومی که حاصل درآمد این اپراتورها هست شما در خیال هم تصور نمی کنید. الان پیش خودتون فکر می کنید مثلا رایتل داره ضرر می ده :n02:. امیدوارم این اعداد یه روزی از تلویزیون پخش بشه تا همه با هم کف کنیم.:n20:
Soroush-S
13-03-2016, 20:27
البته شهرهایی هست که فقط رایتل اونجا اینترنت 3G ارایه میده مثل بویین زهرا و ...
یا شهرایی که فقط ایرانسل و رایتل اونجا 3g هستن که ایرانسل اینقدر کیفیتش پایینه اکثرا میرن سمت رایتل
بنظرم رایتل باید تنوع بسته هاشو زیاد کنه ، الان 6 گیگ(3گیگ ساعات افت مصرف) میده 15 تومن که قیمتش نسبت به ایرانسل عالیه
Sent From My XPERIA M4
saeeddeeas
13-03-2016, 20:44
البته شهرهایی هست که فقط رایتل اونجا اینترنت 3G ارایه میده مثل بویین زهرا و ...
یا شهرایی که فقط ایرانسل و رایتل اونجا 3g هستن که ایرانسل اینقدر کیفیتش پایینه اکثرا میرن سمت رایتل
بنظرم رایتل باید تنوع بسته هاشو زیاد کنه ، الان 6 گیگ(3گیگ ساعات افت مصرف) میده 15 تومن که قیمتش نسبت به ایرانسل عالیه
Sent From My XPERIA M4
به نظرم تنها برتری رایتل در حال حاضر پوشش شبکه باشه، توی شهر ما رایتل ۲ تا آنتن نصب کرده کل شهر و روستاهای اطراف تا 20 کیلومتر پوشش میده در حالی که ایرانسل ۵ تا دکل نصب کرده تریجی و فورجی ولی سر جمع ۳ کیلومتر هم بر ندارن خودم ۵۰۰ متر فاصله دارم ولی تریجی سیگنال نمیده خیلی پوشش ایرانسل ضعیف و داغونه
I Walk Alone
13-03-2016, 20:49
خیلی از کاربران رایتل مثل من در حومه شهر زنده میکنن و به دلیل پوشش بهترش نسبت به دو اپراتور دیگر مجبور هستند از رایتل استفاده کنند. البته تنوع بسته در رایتل افتضاحه ولی بازم برای من ثبات و پایداری سیگنال مهم تر هست.
bardia-vr
14-03-2016, 01:07
به نظرم تنها برتری رایتل در حال حاضر پوشش شبکه باشه، توی شهر ما رایتل ۲ تا آنتن نصب کرده کل شهر و روستاهای اطراف تا 20 کیلومتر پوشش میده در حالی که ایرانسل ۵ تا دکل نصب کرده تریجی و فورجی ولی سر جمع ۳ کیلومتر هم بر ندارن خودم ۵۰۰ متر فاصله دارم ولی تریجی سیگنال نمیده خیلی پوشش ایرانسل ضعیف و داغونه
بعد از اینکه انحصار نسل سه به پایان رسید،رایتل برای اینکه از گردونه رقابت حذف نشه،مجبور شد یه تکونی به خودش بده.
دوستان یه سوالی اگه طرح اینترنت 30 روزه بگیرم و حجمم قبل از 30 روز تموم بشه میتونم طرح تمدید کنم یا یه طرح دیگه بگیرم؟؟
Soroush-S
14-03-2016, 21:51
دوستان یه سوالی اگه طرح اینترنت 30 روزه بگیرم و حجمم قبل از 30 روز تموم بشه میتونم طرح تمدید کنم یا یه طرح دیگه بگیرم؟؟
اره میتونی بگیری.
Sent From My XPERIA M4
bardia-vr
14-03-2016, 23:51
رایتل طرح های تشویقی برای نوروز نداره؟
amirbrad
15-03-2016, 18:44
4g رایتل تهران خیابان ولی عصر
sent from my xperia
bigbang001
15-03-2016, 21:42
من همیشه این بسته ۳+۳ که یکماه و ۱۵ تومن بود رو میگرفتم
امروز بستم تموم شد رفتم تو سایت دیدم بسته های جدید گذاشته
یک بسته ۳ ماهه ۱۵ گیگ حرفه ای داره ۴۸۵۰۰ تومن دیدم به صرفه هست اینو گرفتم.
کلا رایتل بسته هاش از ایرانسل گرونتره که من شخصا راضیم به این اختلاف قیمت
چون باعث میشه کسانی که دنبال دانلودن سراغ رایتل نیان و با دانلود منجر ثبات خط و سرعت رو به ف...ک بدن.
Sent from my iPhone 6s+
bardia-vr
15-03-2016, 22:15
من همیشه این بسته ۳+۳ که یکماه و ۱۵ تومن بود رو میگرفتم
امروز بستم تموم شد رفتم تو سایت دیدم بسته های جدید گذاشته
یک بسته ۳ ماهه ۱۵ گیگ حرفه ای داره ۴۸۵۰۰ تومن دیدم به صرفه هست اینو گرفتم.
کلا رایتل بسته هاش از ایرانسل گرونتره که من شخصا راضیم به این اختلاف قیمت
چون باعث میشه کسانی که دنبال دانلودن سراغ رایتل نیان و با دانلود منجر ثبات خط و سرعت رو به ف...ک بدن.
Sent from my iPhone 6s+
من هم اغلب وب گردی دارم و بسته های پایه انتخاب میکنم، یک بسته ۴+۴ سه ماهه پایه گذاشته با قیمت ۲۴ تومن که برای من به صرفه است. شما معمولا با بسته حرفه ای چه سرعت دانلودی داری؟
bigbang001
15-03-2016, 22:17
بعضی مناطق تا ۱۱ مگابیت بالا میره بعضی جاها هم ۴ مگابیت
Sent from my iPhone 6s+
با رایتل فیفا آنلاین میشه بازی کرد؟ لطف میکنین پینگ از google.com و 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بزارین.ممنون
bigbang001
17-03-2016, 01:35
bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=1 ttl=51 time=160 ms
44 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=2 ttl=51 time=170 ms
44 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=3 ttl=51 time=158 ms
44 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=4 ttl=51 time=157 ms
44 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=5 ttl=51 time=160 ms
44 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=6 ttl=51 time=164 ms
44 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=7 ttl=51 time=163 ms
44 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=8 ttl=51 time=154 ms
44 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=9 ttl=51 time=159 ms
--- 8.8.8.8 ping statistics ---
10 packets transmitted, 10 packets received, lost 0.0 %
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4)
44 bytes from 4.2.2.4 : icmp_seq=0 ttl=50 time=165 ms
44 bytes from 4.2.2.4 : icmp_seq=1 ttl=50 time=154 ms
44 bytes from 4.2.2.4 : icmp_seq=2 ttl=50 time=165 ms
44 bytes from 4.2.2.4 : icmp_seq=3 ttl=50 time=167 ms
44 bytes from 4.2.2.4 : icmp_seq=4 ttl=50 time=161 ms
44 bytes from 4.2.2.4 : icmp_seq=5 ttl=50 time=148 ms
44 bytes from 4.2.2.4 : icmp_seq=6 ttl=50 time=160 ms
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
7 packets transmitted, 7 packets received, lost 0.0 %
PING google.com (173.194.32.128)
44 bytes from 173.194.32.128 : icmp_seq=0 ttl=45 time=186 ms
44 bytes from 173.194.32.128 : icmp_seq=1 ttl=45 time=191 ms
44 bytes from 173.194.32.128 : icmp_seq=2 ttl=45 time=209 ms
44 bytes from 173.194.32.128 : icmp_seq=3 ttl=45 time=212 ms
44 bytes from 173.194.32.128 : icmp_seq=4 ttl=45 time=215 ms
44 bytes from 173.194.32.128 : icmp_seq=5 ttl=45 time=199 ms
44 bytes from 173.194.32.128 : icmp_seq=6 ttl=45 time=201 ms
--- google.com ping statistics ---
7 packets transmitted, 7 packets received, lost 0.0 %
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
17-03-2016, 16:28
اتوبان قم تهران ۳۰ کیلومتر مانده به مجتمع مهتاب رایتل:
Sent from my iPhone 6s+
با رایتل فیفا آنلاین میشه بازی کرد؟ لطف میکنین پینگ از google.com و 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بزارین.ممنون
پینگش بستگی به منطقه داره. من با 4G تست کردم. همیشه هم اینطوری نیست ولی معمولا 100 هست. در ضمن یه مقدار کمی هم پکت لاس داره که ممکنه اذیت کنه تو بازی
and-roid2
17-03-2016, 19:06
پینگش بستگی به منطقه داره. من با 4G تست کردم. همیشه هم اینطوری نیست ولی معمولا 100 هست. در ضمن یه مقدار کمی هم پکت لاس داره که ممکنه اذیت کنه تو بازی
پینگ tabnak.ir چنده؟
پینگ tabnak.ir چنده؟
اینم سرعت داخل و خارج
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bardia-vr
17-03-2016, 23:00
اتوبان قم تهران ۳۰ کیلومتر مانده به مجتمع مهتاب رایتل:
Sent from my iPhone 6s+
همین که خارج شهر هم تریجی داره خیلی از اون دوتا اپراتور دیگه بهتره
Electronic-Arts
18-03-2016, 01:39
همین که خارج شهر هم تریجی داره خیلی از اون دوتا اپراتور دیگه بهتره
ایرانسل هم تو جاده نزدیک مشهد تست کردم LTE داشت ولی آنتنش 2 تا خونه بیشتر نبود واسه همین سرعت حدود 7 8 مگ بود
چه ربطی داره به خوب بودن یا نبودن؟ این که رایتل تو کل مشهد که دومین شهر بزرگه 4 تا دکل 4G داره حتما خوبه و تو هیچ شهر دیگه ای هم به جز تهران و مشهد 4G نداره
bardia-vr
18-03-2016, 12:54
ایرانسل هم تو جاده نزدیک مشهد تست کردم LTE داشت ولی آنتنش 2 تا خونه بیشتر نبود واسه همین سرعت حدود 7 8 مگ بود
چه ربطی داره به خوب بودن یا نبودن؟ این که رایتل تو کل مشهد که دومین شهر بزرگه 4 تا دکل 4G داره حتما خوبه و تو هیچ شهر دیگه ای هم به جز تهران و مشهد 4G نداره
۴جی ایرانسل توی تهران که به درد نخوره،تریجی اون هم کند و ضعیفه و قطعی بالایی داره و پوشش داخلیش هم که تعطیل، اما تریجی رایتل همیشه ثبات داره .من توی اتوبوس بی ار تی در حال حرکت با رایتل راحت فیلم آنلاین میبینم در حالی که ایرانسل یه صفحه رو هم به زور باز میکنه.
bigbang001
19-03-2016, 00:07
بسته های جدید رایتل:
Sent from my iPhone 6s+
personal_68
19-03-2016, 13:59
این برنامه speed test میدونستید سرعت واقعی شما رو نمیده میاد نزدیک ترین سرور به شما رو سرعتشو تست می کنه ، برنامه واقعی اینه که یه فایل 1 گیگ رو مثلا واستون تست دانلود و اپلود بگیره
من همه برنامه هارو تست کردم بهترینش این برنامس
Internet Bandwidth Speed Test
از اینجا دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید سرعت واقعی تون رو میگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8uzMq5kH025TaX0=h310&h=568
bardia-vr
19-03-2016, 14:19
این برنامه speed test میدونستید سرعت واقعی شما رو نمیده میاد نزدیک ترین سرور به شما رو سرعتشو تست می کنه ، برنامه واقعی اینه که یه فایل 1 گیگ رو مثلا واستون تست دانلود و اپلود بگیره
من همه برنامه هارو تست کردم بهترینش این برنامس
Internet Bandwidth Speed Test
از اینجا دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید سرعت واقعی تون رو میگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8uzMq5kH025TaX0=h310&h=568
من توی برنامه اسپید تست، سرور رو عوض میکنم و خارج ایران میذارم، شهرهایی مثل باکو، ایروان و شهرهای روسیه.با این حال سرعت و پینگ رایتل به نسبت دو اپراتور دیگه قابل قبوله
number-1
22-03-2016, 22:40
دوستان ایا از لحاظ سرعت فرقی بین بسته های پایه و حرفه ای هست؟
bigbang001
22-03-2016, 22:46
بسته های پایه روی ۲ مگابیت بسته شدن
Sent from my iPhone 6s+
number-1
22-03-2016, 23:08
حرفه ای تا چند میره؟
رایتل هنوز هم به بهانه بسته پایه بسته حرفه ای اینترنت رو چند برابر قیمت میفروشه به خلق الله؟! :n02: عجب...
mohebronaldo
23-03-2016, 00:15
مهندس هادی تو تلگرام میخواستی گروه بزنی چی شد که
mohebronaldo
23-03-2016, 00:21
فرکانس 900 هم داشته باشی
اینم تست بین الملل :
منم همین مشکل رو دارم با دکل خیلی فاصلم کمه بازم سیگنال 85- dbm یا 95- dbm یه خطم آنتن کم میشه.بعدش شکایت کردم بعد چند روز تماس گرفتن بعد 1 ماه دیدم یکم تغییر کرد قبلا هم پرش آنتن داشتم الان ندارم.بهتر شده سیگنال الان منفی 75 تا 80 دی بی ام شده
Electronic-Arts
23-03-2016, 01:18
منم همین مشکل رو دارم با دکل خیلی فاصلم کمه بازم سیگنال 85- dbm یا 95- dbm یه خطم آنتن کم میشه.بعدش شکایت کردم بعد چند روز تماس گرفتن بعد 1 ماه دیدم یکم تغییر کرد قبلا هم پرش آنتن داشتم الان ندارم.بهتر شده سیگنال الان منفی 75 تا 80 دی بی ام شده
امواج موبایل مثل امواج وایمکس نیست که دایره ای پوشش داشته باشه امواج موبایل به صورت مستقیم فرستاده میشه و شما باید یه فاصله حداقل 15 تا 20 متری با دکل داشته باشید تا سیگنالتون درست بشه مثلا خونه یکی از اقوام خونه بقلیشون دکل ایرانسل هست وقتی من میرم خونشون آنتن میشه 2 خط ولی وقتی میرم تو کوچه تو زاویه تابش امواج قرار میگیرم میشه 5 خط
البته به این که درست هم نصب بشه تجهیزات ربط داره در زاویه مناسب نصب بشه اگر زاویش بد باشه یهو میبینید باید 200 متر برید اون ور تر تا تو زاویه امواج قرار بگیرید
مهندس هادی تو تلگرام میخواستی گروه بزنی چی شد که
سلام
فعلا تعطیلات هست مدیران هم نیستن سفرن کابرای سایت هم از روزهای عادی کمتره
تعطیلات تموم بشه اطلاع رسانی میشه :n16:
mohebronaldo
23-03-2016, 01:44
سلام
فعلا تعطیلات هست مدیران هم نیستن سفرن کابرای سایت هم از روزهای عادی کمتره
تعطیلات تموم بشه اطلاع رسانی میشه :n16:
چشم.یه سوالی ازت داشتم میشه از بلاک درآری منو بی زحمت
bigbang001
23-03-2016, 03:10
حرفه ای تا چند میره؟
معمولا تا ۴ مگابیت البته هر دو اینا که گفتم سرور خارجی امریکا هست
سرور داخلی حرفه ای ۱۱ مگابیت میره. پایه با داخلی تست نکردم.
Sent from my iPhone 6s+
saeeddeeas
23-03-2016, 04:10
حرفهای سرور خارجی تا 10 مگ هم تست داشتم
Electronic-Arts
23-03-2016, 09:23
چشم.یه سوالی ازت داشتم میشه از بلاک درآری منو بی زحمت
اگر کسی تو بلک لیست کسی باشه تو فروم پست هاش رو هم نمیبینه بنابراین پست شما رو نمیتونه ببینه و نمیفمه شما پست دادی
mohebronaldo
23-03-2016, 11:20
اگر کسی تو بلک لیست کسی باشه تو فروم پست هاش رو هم نمیبینه بنابراین پست شما رو نمیتونه ببینه و نمیفمه شما پست دادی
ایشون تو تلگرام منو بلاک کردن.واسه همین گفتم دوست عزیز
fanoostalaei
23-03-2016, 18:18
رایتل بلاخره یه تکونی به خودش داد !!
تو محدوده ما داره 2 تا آنتن اضافه میکنه !! یکیش مستقیم دید داره به محله ما و یکی هم 1 کیلومتر پایینتر از خونه ما
من نمیدونم چرا تو محله ما داره دوباره اشتباه قبلیش رو تکرار میکنه و آنتن با ارتفاع کم نصب میکنه
تو محل ما موقعیت BTS رو یه ساختمون 2 طبقه با آنتن فکر کنم زیر 10 متر هستش ، در حالیکه بغل همون ساختمون یه 5 طبقه ست !! :n27: حالا بذار راه اندازی بشن ببینیم چیکار میکنه !! چقدر فرق میکنه !! یا اصلا چقدر طول میکشه تا راه اندازی بشن:n02:
bardia-vr
23-03-2016, 19:38
رایتل بلاخره یه تکونی به خودش داد !!
تو محدوده ما داره 2 تا آنتن اضافه میکنه !! یکیش مستقیم دید داره به محله ما و یکی هم 1 کیلومتر پایینتر از خونه ما
من نمیدونم چرا تو محله ما داره دوباره اشتباه قبلیش رو تکرار میکنه و آنتن با ارتفاع کم نصب میکنه
تو محل ما موقعیت BTS رو یه ساختمون 2 طبقه با آنتن فکر کنم زیر 10 متر هستش ، در حالیکه بغل همون ساختمون یه 5 طبقه ست !! :n27: حالا بذار راه اندازی بشن ببینیم چیکار میکنه !! چقدر فرق میکنه !! یا اصلا چقدر طول میکشه تا راه اندازی بشن:n02:
منطقه ما هم با فاصله سیصد متر تا دکل،پوشش ضعیفه، شما کجا هستی؟
fanoostalaei
23-03-2016, 21:45
منطقه ما هم با فاصله سیصد متر تا دکل،پوشش ضعیفه، شما کجا هستی؟
تبریز
========
عکس دکل ها رایتل تو منطقه ما :
bardia-vr
25-03-2016, 09:16
تبریز
========
عکس دکل ها رایتل تو منطقه ما :
منم حدود شش ماهه اعلام کردم پوشش منطقه ما ضعیفه (تهران،حوالی میدان شهدا) از اون موقع چندبار تماس گرفتن و گفتن تغیراتی در آنتن منطقه دادیم،اما برای ما همچنان آنتن در حد دو خطه،حالا به من گفتن آنتن های منطقه رو تقویت میکنیم و نیازی به دکل جدید نیست.
Soroush-S
26-03-2016, 16:57
چطور میتونم از هدیه عیدانه رایتل اطلاع پیدا کنم؟
Sent From My XPERIA M4
bigbang001
26-03-2016, 17:32
چطور میتونم از هدیه عیدانه رایتل اطلاع پیدا کنم؟
Sent From My XPERIA M4
همین که ادرس گرفتن بفرستن؟
Soroush-S
26-03-2016, 17:33
نه ، مثل اینکه حجم اینترنت داده
Sent From My XPERIA M4
bigbang001
26-03-2016, 17:44
اون که مسج میاد برای من این اومد:
مشترك گرامي،
به پاس همراهي هميشگي شما با رايتل، هديه نوروز 95 شامل 500 مگابايت اينترنت هديه براي شما فعال شده است.
مهلت استفاده از بسته 1 تا 7 فروردين است.
سال نو مبارك
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
26-03-2016, 17:46
دو سه هفته قبل عید با من تماس گرفتن که میخوایم براتون هدیه بفرستیم و ادرس را میخوایم چک کنیم دقیق باشه. بعد هم گفت هدیه به ادرستون ارسال میشه
ولی خبری نشد کسی اطلاعی نداره این هدیه چیه؟
Sent from my iPhone 6s+
Majidson
26-03-2016, 18:33
برای منم آدرس گرفتن گفتن تا آخر اسفند هدیه ای از طرف رایتل براتون میفرستیم ولی برای من تا حالا ارسال نکردن.
برای شما فرستادن !؟
هدیه چی بود !؟
bardia-vr
26-03-2016, 19:03
اون که مسج میاد برای من این اومد:
مشترك گرامي،
به پاس همراهي هميشگي شما با رايتل، هديه نوروز 95 شامل 500 مگابايت اينترنت هديه براي شما فعال شده است.
مهلت استفاده از بسته 1 تا 7 فروردين است.
سال نو مبارك
Sent from my iPhone 6s+
برا من که نه اینترنتی دادن نه آدرسی گرفتن
bardia-vr
26-03-2016, 19:04
bigbang001
27-03-2016, 00:22
برا من که نه اینترنتی دادن نه آدرسی گرفتن
من دائمی دارم شاید برا اعتباری ندادن.
bigbang001
27-03-2016, 13:16
یک خبر خوب:
۲۷ اردیبهشت امکان تغییر اپراتورهای تلفن اجرایی میشود.
همراه اولمو میارم رو رایتل راحت میشم.
Sent from my iPhone 6s+
amirbrad
27-03-2016, 14:03
دو سه هفته قبل عید با من تماس گرفتن که میخوایم براتون هدیه بفرستیم و ادرس را میخوایم چک کنیم دقیق باشه. بعد هم گفت هدیه به ادرستون ارسال میشه
ولی خبری نشد کسی اطلاعی نداره این هدیه چیه؟
Sent from my iPhone 6s+
بسته 500 مگ كه دادن با مشكل اينكه نميشه ميزانشو چك كرد فقط بايد مواظب بود كه بيشتر نشه.
در مورد ادرس براي هديه هم چند بار به من زنگ زدن ادرس گرفتن هيچي نفرستادن منم چندبار تماس گرفتم يكيشون ميگفت نميدونم چيه هديه يكي ميگفت لوح يادگاريه يكي ميگفت مودم، اما به نظر من همين پانصد مگ حجم جاي
اون دادن رفت.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Soroush-S
27-03-2016, 16:02
یک خبر خوب:
Sent from my iPhone 6s+
چطور؟ بیشتر توضیح بده
Sent From My XPERIA M4
Majidson
27-03-2016, 20:01
یک خبر خوب:
Sent from my iPhone 6s+
مشکل اینکه رایتل همه جا پوشش نداره.
الان من شمال هستم. سمت کلارآباد اصلا آنتن نداره و رومینگ میشه روی همراه اول. زمانی هم که رومینگ میشه اولا روی نسل دوم 2G هست و دوما تعرفه ها آزاد حساب میشه و از بسته استفاده نمیشه کرد.
ولی تو شمال ایرانسل فوق العاده است. هرجا رفتم 4G بود.
bigbang001
28-03-2016, 16:23
مشکل اینکه رایتل همه جا پوشش نداره.
الان من شمال هستم. سمت کلارآباد اصلا آنتن نداره و رومینگ میشه روی همراه اول. زمانی هم که رومینگ میشه اولا روی نسل دوم 2G هست و دوما تعرفه ها آزاد حساب میشه و از بسته استفاده نمیشه کرد.
ولی تو شمال ایرانسل فوق العاده است. هرجا رفتم 4G بود.
من بخاطر شغلم مجبورم به شهرهای مختلف سفر کنم
به طور متوسط از اینترنت رایتل از همه راضی تر بودم.
از نظر انتن دهی در نقاط دور افتاده جهت مکالمه هم همراه اول از همه بهتر بوده.
پس ۹۰٪ احتیاج نت و مکالمه منو تامین میکنه
میمونه یک سری نقاطی که ممکنه ایرانسل نت بده و رایتل نده اونها ها یه سیمکارت ایرانسل هات اسپات بکنم و اون ۱۰ درصد هم حل بشه.
الان برای اینترنت رایتل مکالمه همراه اول و بعضی جاهای محدود هم ایرانسل استفاده میکنم
با این کار یه سیمکارت کم میشه.
bardia-vr
28-03-2016, 16:24
من بخاطر شغلم مجبورم به شهرهای مختلف سفر کنم
به طور متوسط از اینترنت رایتل از همه راضی تر بودم.
از نظر انتن دهی در نقاط دور افتاده جهت مکالمه هم همراه اول از همه بهتر بوده.
پس ۹۰٪ احتیاج نت و مکالمه منو تامین میکنه
میمونه یک سری نقاطی که ممکنه ایرانسل نت بده و رایتل نده اونها ها یه سیمکارت ایرانسل هات اسپات بکنم و اون ۱۰ درصد هم حل بشه.
الان برای اینترنت رایتل مکالمه همراه اول و بعضی جاهای محدود هم ایرانسل استفاده میکنم
با این کار یه سیمکارت کم میشه.
با اجرای رومینگ هم عملا مشکل مکالمه و عدم پوشش و آنتن دهی بر طرف شده
bigbang001
28-03-2016, 16:54
با اجرای رومینگ هم عملا مشکل مکالمه و عدم پوشش و آنتن دهی بر طرف شده
بله ولی من خط همراه اولم را ۲۲ ساله دارم و همه اون شماره را دارن اینه که اگر بتونم ببرمش روی رایتل دیگه دو منظوره راحت میشم.
bardia-vr
28-03-2016, 18:10
بله ولی من خط همراه اولم را ۲۲ ساله دارم و همه اون شماره را دارن اینه که اگر بتونم ببرمش روی رایتل دیگه دو منظوره راحت میشم.
از ۲۷ اردیبهشت جابه جایی اپراتورها ممکنه، من هرزمان که قصد مکالمه دارم میروم روی شبکه توجی که میفتم روی همراه اول و زمانی هم که اینترنت بخوام روی شبکه خود رایتل، شبکه خودش برای مکالمه کمی پرش آنتن داره و انصافا کیفیت اینترنتش هم از ایرانسل بهتره .
Babak_King
29-03-2016, 10:38
سلام دوستان یه سوال رایتل هم مثل ایرانسل بیته نامحدود شبانه داره؟؟ کجا میتونم اطلاعات راجع بسته هاش ببینم
مرسی
bardia-vr
29-03-2016, 15:26
سلام دوستان یه سوال رایتل هم مثل ایرانسل بیته نامحدود شبانه داره؟؟ کجا میتونم اطلاعات راجع بسته هاش ببینم
مرسی
بله البته برای سیم کارت های دیتاش، بسته شبانه داره، به سایت رسمی رایتل سر بزن
Babak_King
30-03-2016, 16:03
بله البته برای سیم کارت های دیتاش، بسته شبانه داره، به سایت رسمی رایتل سر بزن
داداش تو سایتش ندیدم لینک داری؟؟؟
شما امتحانش کردی؟؟؟سرعتش چقدر هست؟؟؟
SAeedBaa
30-03-2016, 18:10
داداش تو سایتش ندیدم لینک داری؟؟؟
شما امتحانش کردی؟؟؟سرعتش چقدر هست؟؟؟
بسته 30 گیگ شبانه 30 روزه به قیمت 10 هزار تومان
Babak_King
31-03-2016, 09:59
بسته 30 گیگ شبانه 30 روزه به قیمت 10 هزار تومان
یعنی چی؟یعنی 30 گیگ میشه فقط دانلود کرد ؟نه منظورم شبانه نامحدود هست 2 تا3 ساعت
یعنی چی؟یعنی 30 گیگ میشه فقط دانلود کرد ؟نه منظورم شبانه نامحدود هست 2 تا3 ساعت
دوست عزیز / رایتل بسته ای که شما می خواهید با این مشخصات نداره/ همونی جور که دوستمون فرمودند بسته 30 گیگ یک ماهه . :n16:
reza2700
03-04-2016, 12:05
تلگرام
اصفهان یه تکونی خورد بالاخره
bigbang001
08-04-2016, 09:34
تست سرعت سرور داخلی:
Sent from my iPhone 6s+
میشه با سیم دیتا بسته شبانه و هم بسته روزانه فعال کرد یعنی دوتا بسته ؟ مثل ایرانسل
Pedram 2rk
09-04-2016, 01:36
اسم رايتل كنار آنتن نيس.انگار موش خوردتش
Pedram 2rk
09-04-2016, 01:38
تست سرعت سرور داخلی:
Sent from my iPhone 6s+
:n10::n10:
club2energy
09-04-2016, 11:53
سلام
من یه سیم کارت دیتا خریدم که روی خودش یه بسته یکماهه 6 گیگ (3+3) داره
سیم کارت هنوز فعال نکردم و فعلا نیاز ندارم، بسته روش میپره؟
و اینکه بعد از فعال سازی سیم کارت اگر چند وقت استفاده نکنیم سیم کارت جمع اوری میشه؟
سلام
و اینکه بعد از فعال سازی سیم کارت اگر چند وقت استفاده نکنیم سیم کارت جمع اوری میشه؟
با خود رایتل تماس بگیرید راهنمایی میکنه به جواب دقیق برسید:
مرکز تماس مشتریان:
تماس از خطوط رایتلی: 200
تماس از سایر خطوط: 09202000000
bigbang001
09-04-2016, 22:06
مجدد اوایل هفته یک گزارش انتن دهی ضعیف (در حد یک خط به زور) در یک ساختمان را به رایتل گزارش دادم
ظرف یک روز تماس گرفتن و اطلاعات تکمیلی را دریافت و ظرف سه روز تماس گرفتن و گفتن اصلاحات لازم انجام شده و خواستن مجدد در ان محل چک کنم.
امروز هم چک کردم دیدم مشکل رفع شده و بین سه تا چهار خط انتن دارم و مکالمه و اینترنت مشکلش رفع شده.
ولی هنوز دو نقطه ای که به ایرانسل ۴ و ۱ ماه پیش گزارش کردم هیچ کاری نکردن!
ظرف یک روز
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
09-04-2016, 22:10
سلام
یکی از دوستان که یک سیمکارت دایمی خریده بود یک بسته یکماهه مجانی روش داشت
حدود ۲۰ روز بعد از ارسال ازش استفاده کرد مشخص شد بسته از همان زمانی که سیمکارت را ارسال کردن فعال شده و فقط ۱۰ روز به پایان بسته مونده بود.
Mehran14233
10-04-2016, 00:20
اینا که اینقدر ادعاشون میشه بسته های متنوع برای سیم کارت های دیتا ارائه میدند ....
بسته ی یکساله ی کمتر از 36 گیگابایت ندارند :n02:
بسته ی 180 روزه ی کمتر از 18 گیگابایت هم ندارند :n02:
بسته ی 90 روزه ی کمتر از 9 گیگ هم ندارند :n02:
یعنی اگه مصرفت در ماه کمتر از 1 گیگ باشه باید بسته ی ماهیانه بگیری 400 مگ که اونم 10 هزار تومن میگیرن و به عبارتی در سال میشه 120 هزار تومن :n02: (باز لا اقل همین 400 مگ رو یکساله میدادن 102 تومن که اون رو هم حذف کردند)
کلاً روش های جدید و نوین دزدی و کلاه برداری و دور زدن مشتری و ... رو میبینیم :n02:
bardia-vr
10-04-2016, 16:09
اینا که اینقدر ادعاشون میشه بسته های متنوع برای سیم کارت های دیتا ارائه میدند ....
بسته ی یکساله ی کمتر از 36 گیگابایت ندارند :n02:
بسته ی 180 روزه ی کمتر از 18 گیگابایت هم ندارند :n02:
بسته ی 90 روزه ی کمتر از 9 گیگ هم ندارند :n02:
یعنی اگه مصرفت در ماه کمتر از 1 گیگ باشه باید بسته ی ماهیانه بگیری 400 مگ که اونم 10 هزار تومن میگیرن و به عبارتی در سال میشه 120 هزار تومن :n02: (باز لا اقل همین 400 مگ رو یکساله میدادن 102 تومن که اون رو هم حذف کردند)
کلاً روش های جدید و نوین دزدی و کلاه برداری و دور زدن مشتری و ... رو میبینیم :n02:
رایتل تنوع نداره درسته،اما به نظر من بهتر از ایرانسله که پول میدی بسته میخری اما نصف جاها تریجی نیست و اونجاهایی هم که علامت H+ هست،هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه،حالا هی بیاد تنوع بزاره.چه فایده وقتی کیفیت نیست؟
متاسفانه رایتل هم هیچ تنوعی نداره اما هرچی هست ثبات داره،من بسته سه ماهه پایه ۴ گیگ +۴گیگ شبانه زدم با قیمت ۲۴ تومن و از سرعتش هم راضی هستم.
club2energy
11-04-2016, 12:50
یکی از دوستان که یک سیمکارت دایمی خریده بود یک بسته یکماهه مجانی روش داشت
حدود ۲۰ روز بعد از ارسال ازش استفاده کرد مشخص شد بسته از همان زمانی که سیمکارت را ارسال کردن فعال شده و فقط ۱۰ روز به پایان بسته مونده بود.
این هدیه بوده اما واسه من پولش رر گرفته
12 تومن پول سیمکارت دیتاس
من 27 تومن پول سیم کارت دادم
بعید میدونم هدیه حسابش کرده باشه
Tornado2800
11-04-2016, 14:06
مجدد اوایل هفته یک گزارش انتن دهی ضعیف (در حد یک خط به زور) در یک ساختمان را به رایتل گزارش دادم
ظرف یک روز تماس گرفتن و اطلاعات تکمیلی را دریافت و ظرف سه روز تماس گرفتن و گفتن اصلاحات لازم انجام شده و خواستن مجدد در ان محل چک کنم.
امروز هم چک کردم دیدم مشکل رفع شده و بین سه تا چهار خط انتن دارم و مکالمه و اینترنت مشکلش رفع شده.
ولی هنوز دو نقطه ای که به ایرانسل ۴ و ۱ ماه پیش گزارش کردم هیچ کاری نکردن!
ظرف یک روز
Sent from my iPhone 6s+
سلام
این مورد بارها در جنوب کشور رخ داده و دقیقا پروسه ی شما رو طی کردیم
فورا حل کردند
Soroush-S
13-04-2016, 18:20
نحوه تعویض اپراتورها چطوریه؟ طرح ترابردپذیری منظورمه
Sent From My XPERIA M4
bardia-vr
13-04-2016, 18:49
نحوه تعویض اپراتورها چطوریه؟ طرح ترابردپذیری منظورمه
Sent From My XPERIA M4
باید تا حدود یک ماه دیگه یعنی ۲۷ اردیبهشت صبر کنی تا طرح اجرا بشه و طبق روشی که وزارت ارتباطات میگه عمل کنیم تا اپراتورمون جابه جا بشه.
club2energy
13-04-2016, 20:23
رایتل جایی از تهران 4 جی هم هست؟
خیلی با 3 جیش فرق داره؟
خیلی با 3 جیش فرق داره؟
بله داره .سرعت 4G در بهترین حالت روی 32 مگابیت دانلود و 2 مگابیت آپلود محدود شده. لازم به ذکره که تا همین چند ماه پیش بیشتر از 5 مگابیت سرعت نمیداد.
bardia-vr
14-04-2016, 09:06
خیلی با 3 جیش فرق داره؟
مناطق مرکزی تهران مثل میدون ولیعصر فورجی داره، من استفاده کردم و سرعت و پینگش ثابت و بالا بوده معنولا بین ۸ تا ۳۰ مگابیت
bigbang001
14-04-2016, 10:38
بالاخره هدیه رایتل با یک ماه تاخیر بدستم رسید
کار پسندیده ای بود و نشان از احترام و ارزش گذاشتن به مشتریه:
۱. تقویم رومیزی
۲. کارت تبریک
۳. دو عدد رایکارت جهت خرید سیمکارت اعتباری یا دیتا
۳. مودم یو اس بی 3g
Sent from my iPhone 6s+
rezapolad
14-04-2016, 10:40
۱. تقویم رومیزی
۲. کارت تبریک
۳. مودم یو اس بی 3g
Sent from my iPhone 6s+
مگه چی خریده بودین ازش ؟؟؟
خیلی با 3 جیش فرق داره؟
اکثرا جاها 4g شده. تو این چند ماهه پوشش شبکه 4g خیلی بیشتر شده. سرعتش هنوز واسه من فرقی نداره و حتی روی 3g بیشتر از 4g هست. بیشتر جاها فکر کنم سرعت 4g محدود شده و هنوز کامل نیست ولی 3g سرعتش بازه و بیشتره
bigbang001
14-04-2016, 12:49
اخرین باری که ازش خرید کردم همون اول که رایتل چند سال پیش راه افتاد یه سیمکارت دائمی
اواخر سال تماس گرفتن گفتن برای مشترکین ویژمون میخوایم هدیه بفرستیم ادرس را چک کردن همین.
Electronic-Arts
14-04-2016, 12:51
۱. تقویم رومیزی
۲. کارت تبریک
۳. مودم یو اس بی 3g
Sent from my iPhone 6s+
اون وقت این هدیه ها به چه مناسبته؟
bigbang001
14-04-2016, 14:29
اون وقت این هدیه ها به چه مناسبته؟
هدیه نوروزی
Electronic-Arts
14-04-2016, 15:29
هدیه نوروزی
پس چرا به من چیزی ندادن؟ شرایطش چی بوده؟
amirbrad
15-04-2016, 12:04
۱. تقویم رومیزی
۲. کارت تبریک
۳. مودم یو اس بی 3g
Sent from my iPhone 6s+
به منم زنگ زده بودن اما هنوز نفرستادن
sent from my xperia
bigbang001
15-04-2016, 12:25
ادرسها را خیلی ناقص نوشتن
به منم از پست زنگ زدن که بسته رایتل براتون اومده اما ادرس ناقصه ادرس را مجدد گرفت اورد.
این یکی خیلی لطف کرد زنگ زد مگرنه معمولا تماس نمیگیرن.
Sent from my iPhone 6s+
دوستان سلام
به منظور حفظ حقوق مشترکان، سازمان تنظیم مقررات، روشهای ارائه این خدمات را از سوی اپراتورها تغییر داد. از این پس روش فعالسازی و غیر فعالسازی خدمات پیامکی از سوی تمامی اپراتورهای تلفن همراه با استفاده از سامانه پیامکی هشتصد و یا شمارهگیری *800# است و مشترکان با این سامانه از انواع خدمات ارزش افزوده فعال بر روی سیمکارت خود و روش غیر فعالسازی آن آگاه می شوند و درصورت عدم تمایل به دریافت پیامکهای تبلیغاتی با موضوعات مختلف میتوانند این خدمات را غیرفعال کنند. درصورت فعال سازی این خدمات پیامکی از سوی مشترکان، اپراتورها باید ضمن ارسال پیامک در ساعات نه صبح تا نه شب، میزان هزینه خدمات و نحوه مسدود کردن آن موضوع پیامکی را اعلام کنند و درصورت درخواست مشترک برای غیرفعال کردن آن محتوای پیامکی، تا بیست و چهار ساعت قطع شود. همچنین در صورت غیرفعال کردن کل خدمات پیامک تبلیغاتی، خدمات پیامکی مبتنی بر تراکنش شامل خدمات تراکنشی بانکی، خریدهای الکترونیکی و ... همچنان برای مشترکان فعال خواهد بود
and-roid2
15-04-2016, 22:47
رایتل بسته شبانه 30گیگ 10 تومنی رو حذف کرده؟
در پنلم الان دیدم شبانه 30روزه 10گیگ رو میده 15!!
hotman1234
15-04-2016, 23:15
رایتل بسته شبانه 30گیگ 10 تومنی رو حذف کرده؟
در پنلم الان دیدم شبانه 30روزه 10گیگ رو میده 15!!
برای من که هنوز در لیست خرید های پیشین هست و از همونجا میتونم بخرم.
Majidson
16-04-2016, 06:52
برای من که هنوز نفرستادن
دوستان یه عکس از تعرفه های بسته ها بزارید
من ماهی 1 گیگ مصرف دارم، جاهایی که میرم ایرانسل افتضاح هست
میخوام ببینم سیم کارت دانشجویی اش می ارزه بگیرم
club2energy
16-04-2016, 19:51
سیم کارت دیتا من توی مودم هست با اینکه آنتنش پره یهو دیسکانکت شد
کانکت نمیشه
مشکل از شبکه اس؟
bardia-vr
16-04-2016, 19:56
دوستان یه عکس از تعرفه های بسته ها بزارید
من ماهی 1 گیگ مصرف دارم، جاهایی که میرم ایرانسل افتضاح هست
میخوام ببینم سیم کارت دانشجویی اش می ارزه بگیرم
با این مصرفی که داری بسته پایه سه ماه ۴ گیگابایت روزانه + ۴ گیگابایت شبانه با قیمت ۲۴ تومن مناسبه
با این مصرفی که داری بسته پایه سه ماه ۴ گیگابایت روزانه + ۴ گیگابایت شبانه با قیمت ۲۴ تومن مناسبه
تایم شبانه و روزانه اش چه ساعتهایی هست؟
تایم شبانه و روزانه اش چه ساعتهایی هست؟
ساعات افت مصرف از 2:00 الی 8:00 بامداد میباشد.
samannnn.hannibal
17-04-2016, 00:52
من تا حالا بسته پایه استفاده نکردم ولی مجبورم بگیرم چون طولانی مدت میخوام و حجم مورد استفادم کم هست / بسته پایه تو واقعیت نه اسمی چقدر با حرفه ای تفاوت داره؟
bardia-vr
17-04-2016, 10:47
من تا حالا بسته پایه استفاده نکردم ولی مجبورم بگیرم چون طولانی مدت میخوام و حجم مورد استفادم کم هست / بسته پایه تو واقعیت نه اسمی چقدر با حرفه ای تفاوت داره؟
من حرفه ای استفاده نکردم،اما با پایه سرعت دانلود بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت دارم
Tornado2800
18-04-2016, 12:02
سلام
ظاهرا بسته های بی نهایت مجددا فعال شده
بسیار خبر خوبی هست
*Forgotten*
18-04-2016, 13:28
سلام
بسیار خبر خوبی هست
""با بستهها ی بینهایت 30 روزه و 90 روزه، مشترکین سیمکارت دایمی رایتل میتوانند با پرداخت مبلغی ثابت، بدون نگرانی از میزان مصرف خود، بهطور نامحدود و با رعایت سیاست مصرف منصفانه از خدمات آن در قالب بسته بینهایت 30 روزه و بسته بینهایت 90 روزه، بهرهمند شوند.""
""30 گیگابایت اینترنت (10 گیگابایت در تمامی ساعات+20 گیگابایت در ساعات افت مصرف**)""
bardia-vr
18-04-2016, 14:49
""با بستهها ی بینهایت 30 روزه و 90 روزه، مشترکین سیمکارت دایمی رایتل میتوانند با پرداخت مبلغی ثابت، بدون نگرانی از میزان مصرف خود، بهطور نامحدود و با رعایت سیاست مصرف منصفانه از خدمات آن در قالب بسته بینهایت 30 روزه و بسته بینهایت 90 روزه، بهرهمند شوند.""
""30 گیگابایت اینترنت (10 گیگابایت در تمامی ساعات+20 گیگابایت در ساعات افت مصرف**)""
برای اعتباری ها طرح دکا بود که هنوز غیرفعال است
*Forgotten*
18-04-2016, 16:34
برای اعتباری ها طرح دکا بود که هنوز غیرفعال است
متوجه منظورتون نشدم
کلا طرح بینهایتش مخصوص سیم های دائمیه از همون قدیم هم مصرف منصفانه داشت قدیما 20 گیگ بود جدیدا 10+20 شبانه کردن
شبانه رایتل از چه ساعتی شروع میشه؟؟نوشته 3+3...اون سوم دوم شبانه است دیگه؟؟
شبانه رایتل از چه ساعتی شروع میشه؟؟نوشته 3+3...اون سوم دوم شبانه است دیگه؟؟
صفحه قبل برای دوستی نوشتم ساعت شبانه از 2 تا 8 صبح هست
3 دومی شبانه هست
bardia-vr
18-04-2016, 17:52
متوجه منظورتون نشدم
کلا طرح بینهایتش مخصوص سیم های دائمیه از همون قدیم هم مصرف منصفانه داشت قدیما 20 گیگ بود جدیدا 10+20 شبانه کردن
چندتا طرح دکا داشت که برای اعتباری ها قابل استفاده بود که همزمان با طرح بی نهایت سیم کارت های دائمی حذف شد، یک طرح دکا بود که قیمتش ۵ تومن بود و تماس و پیامک داخل شبکه به مدت یک ماه رایگان بود، من از این طرح خوشم میومد.
bardia-vr
18-04-2016, 17:53
متوجه منظورتون نشدم
چندتا طرح دکا داشت که برای اعتباری ها قابل استفاده بود که همزمان با طرح بی نهایت سیم کارت های دائمی حذف شد، یک طرح دکا بود که قیمتش ۵ تومن بود و تماس و پیامک داخل شبکه به مدت یک ماه نامحدود بود، من از این طرح خوشم میومد.
سلام
بسیار خبر خوبی هست
بسته بینهایت 30 روزه 60000
بسته بینهایت 90 روزه 150000
البته فقط بی نهایت برای درون شبکه
500 دقیقه تماس برون شبکه
500 عدد پیامک برون شبکه
amirbrad
20-04-2016, 15:57
هديه منم رسيد بالاخره از بس دير رسيد رايكارتا يه ماه بيشتر مهلت نداره
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Majidson
20-04-2016, 16:57
بسته منم رسید ولی اعتبار رایکارت ها تمام شده!؟ زده تا 31 فروردین [emoji28]
club2energy
20-04-2016, 18:08
رایتل مقدار سند رو هم از حجم کم میکنه؟
اینجور که از گزارش مصرفم متوجه شدم حدس میزنم که فقط رسیو رو حساب کنه
سلام دوستان من یک سیم کارت دیتا سه پانچه از سایت رایتل سفارش دادم زنگ زدم گفتن سیم کارت معمولی هست تو سیستم این طور نشون میده به نظرتون معمولی میدن یا سه پانچه تو سیستم که معمولی میگن زده ؟
bigbang001
22-04-2016, 08:27
سلام دوستان من یک سیم کارت دیتا سه پانچه از سایت رایتل سفارش دادم زنگ زدم گفتن سیم کارت معمولی هست تو سیستم این طور نشون میده به نظرتون معمولی میدن یا سه پانچه تو سیستم که معمولی میگن زده ؟
سلام
من چند روز پیش یه سه پانچه سفارش دادم همونم برام اومد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.