مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
bigbang001
22-04-2016, 08:29
بسته منم رسید ولی اعتبار رایکارت ها تمام شده!؟ زده تا 31 فروردین [emoji28]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
عجیبه برا من زده تا ۳۱ اردیبهشت
درود
دوستان رایتل تو سمنان 4g داره؟
بسته یه ماهه چند تومنی داره؟
درود
دوستان رایتل تو سمنان 4g داره؟
بسته یه ماهه چند تومنی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
silvermanhhh
22-04-2016, 16:59
سلام
من میخاستم یه سیمکارت دیتا بخرم ،رفتم تو سایتش گیج شدم نمیدونم بخرم یا نه،ایا سرعتش محدودیت داره؟نوشته بود ۱۲۸و۵۱۲و۱مگو...یا نه اینا مال قدیمن ؟سرعتش مثل ایرانسل بدون محدودیته؟،بعد هر بسته ای که بخایم رو میتونیم بخریم یا اول باید اون بسته هایی که یه سرعت مشخص دارنو بخریم بعد مثلا بسته های شبانه؟خیلی واجبه جواب بدید ممنون
bardia-vr
22-04-2016, 17:10
سلام
من میخاستم یه سیمکارت دیتا بخرم ،رفتم تو سایتش گیج شدم نمیدونم بخرم یا نه،ایا سرعتش محدودیت داره؟نوشته بود ۱۲۸و۵۱۲و۱مگو...یا نه اینا مال قدیمن ؟سرعتش مثل ایرانسل بدون محدودیته؟،بعد هر بسته ای که بخایم رو میتونیم بخریم یا اول باید اون بسته هایی که یه سرعت مشخص دارنو بخریم بعد مثلا بسته های شبانه؟خیلی واجبه جواب بدید ممنون
دو جور بسته داره، اینترنت پایه و اینترنت حرفه ای، هرکدومو بخواید میتونید انتخاب کنید و محدودیتی وجود نداره.
silvermanhhh
22-04-2016, 17:17
یعنی من بعد از خرید سیمکارت دیتا مستقیم میتونم بسته ی شبانه 30 گیگ و فعال کنم و بدون محدودیت سرعت دانلود کنم؟یا کارت دانشجویی میخاد برا سرعت خاصی؟
یعنی من بعد از خرید سیمکارت دیتا مستقیم میتونم بسته ی شبانه 30 گیگ و فعال کنم و بدون محدودیت سرعت دانلود کنم؟یا کارت دانشجویی میخاد برا سرعت خاصی؟
سرعت بالای 7-8 مگ نمی تونی بگیری با رایتل سرعتها محدود هست.(در شرایط عالی)
برای اطلاعات بیشتر با رایتل تماس بگیرید.
تماس از خطوط رایتلی: 200
تماس از سایر خطوط: 09202000000
bardia-vr
22-04-2016, 22:29
بله میتونی این بسته رو فعال کنی و نیاز به کارت دانشجویی نیست.
سرعت حرفه ای رایتل هم پایداری خوبی داره و بالاترین سرعتی که من از بسته حرفه ای گرفتم حدود ده مگابیت بوده.
silvermanhhh
22-04-2016, 23:19
دوستان رفتم تو خود سایت رایتل ،منطقه ی ما تحت پوشش خارجی بود ،حدود صد متر اونورتر خونه ی ما پوشش داخلی داره که یه منطقه ی دیگه هست،حالا سوال اینجاست،100 متر فاصله از اون محوطه ی پوشش داخلی و احتمالا فاصله ی یک کیلومتر از دکل چقد تاثیر میزاره رو انتن و سرعت اینترنت؟یکی از بستگانم که رایتل داشت چند وقت پیش اومد خونمون ،امشب ازش پرسیدم گفت که انتن اینجا بعضی موقع ها کلا میپرید،حالا بنظر شما رایتل بخرم؟
Tornado2800
23-04-2016, 09:49
دوستان رفتم تو خود سایت رایتل ،منطقه ی ما تحت پوشش خارجی بود ،حدود صد متر اونورتر خونه ی ما پوشش داخلی داره که یه منطقه ی دیگه هست،حالا سوال اینجاست،100 متر فاصله از اون محوطه ی پوشش داخلی و احتمالا فاصله ی یک کیلومتر از دکل چقد تاثیر میزاره رو انتن و سرعت اینترنت؟یکی از بستگانم که رایتل داشت چند وقت پیش اومد خونمون ،امشب ازش پرسیدم گفت که انتن اینجا بعضی موقع ها کلا میپرید،حالا بنظر شما رایتل بخرم؟
سلام
زیاد به نقشه اکتفا نکنید
شما چک کنید خودتون وضعیت انتن دهی رو مشاهده کنید
bardia-vr
23-04-2016, 19:50
توی منطقه ما با اینکه توی سایت زده پوشش داخلی، اما گاهی آنتن میپره و معنولا دو خط آنتن میده، اما با همین دو خط آنتن کیفیت اینترنتش خوبه و افت سرعت خاصی نداره
mohebronaldo
24-04-2016, 16:16
توی منطقه ما با اینکه توی سایت زده پوشش داخلی، اما گاهی آنتن میپره و معنولا دو خط آنتن میده، اما با همین دو خط آنتن کیفیت اینترنتش خوبه و افت سرعت خاصی نداره
خونه ما هم دقیقا این مشکل رو داشت پوشش نوشته بود داخلی ولی تو خونه یهو آنتن میپرید و میومد یک خط آنتن کم میشد پیگیری کردم بعد چند هفته یکم از قبل بهتر شد دیگه قطعی ندارم
Mehran14233
24-04-2016, 19:47
این مقدار سرعت برای 3G رایتل خوبه؟
تست سرعت 3G با مودم دانگل در تهران (نمی دونم چرا سرور رو اصفهان انتخاب کرد)
bardia-vr
24-04-2016, 20:35
سرعت پایه رایتل معمولا همینه و عادیه
mohebronaldo
24-04-2016, 21:35
تست با بسته حرفه ای تا 8 مگابیت ثابت هست
Mehran14233
25-04-2016, 00:43
سرعت پایه رایتل معمولا همینه و عادیه
من سیمکارتم دیتا هست و سرعتش حرفه ایه هست طبق گفته ی خودشون. ولی خب سرعتم اینه :n14:
برای قراردادن سیمکارت در این مودم مجبور شدم سیمکارت اصلیم که پانچ هم بود رو عوض کنم و یک سیمکارت سالم بدون پانچ بگیرم (از دفتر مرکزی رایتل). ظاهرش با اون سیم کارت قبلیی فرق میکنه. ممکنه دلیلش این باشه که سیم کارت رو عوض کردم؟
تست با بسته حرفه ای تا 8 مگابیت ثابت هست
منم سرعتم مثلاً حرفه ای هست ولی 8 مگ رو اصلاً ندیدم :n14: نمیدونم دلیلش چیه شاید به دلیلی که واسه دوست قبلی توضیح دادم. شایدم به دلیل ضعیف بودن آنتن دهی رایتل در منطقه.
iDownload & iGame
25-04-2016, 09:55
متاسفانه رایتل در اکثر مناطق مشکل کمبود پهنای باند داره.
دلیل اینکه در گذشته سرعت پایه رو روی 128 کیلوبیت و سرعت حرفه ای رو روی 2 مگابیت محدود کرده بود علتش همین مشکل کمبود پهنای باند بود.
با اومدن 3G/4G ایرانسل و همراه اول که سرعتها رو باز گذاشته بودن رایتل هم بخاطر رقابت مجبور شد سرعتهاشو باز بزاره ولی مشکل کمبود پهنای باندش سرجاشه.
در آینده ای نه چندان نزدیک با اتصال دکل های رایتل به فیبر نوری و در صورت خرید پهنای باند بیشتر این مشکل احتمالا" رفع خواهد شد.
bigbang001
25-04-2016, 10:41
من نمیدونم چرا دوستان سرعتشون پایینه
این دو تست را همین الان گرفتم
تازه اینجایی که هستم پوشش LTE نداره
رو LTE قبلاتست گذاشتم داخلی تا ۲۸ مگابیت میره.
چیزی که من ازش ناراضیم سرعت اپلوده که هنوز رایتل محدود کرده. ایرانسل سرعت اپلودش ۱۰ مگابیت میره.
سرور لندن و سرور تهران:
Sent from my iPhone 6s+
Majidson
25-04-2016, 14:56
رایتل 4G تهران، خیابان گاندی با یک خط آنتن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bardia-vr
25-04-2016, 17:13
من سیمکارتم دیتا هست و سرعتش حرفه ایه هست طبق گفته ی خودشون. ولی خب سرعتم اینه :n14:
برای قراردادن سیمکارت در این مودم مجبور شدم سیمکارت اصلیم که پانچ هم بود رو عوض کنم و یک سیمکارت سالم بدون پانچ بگیرم (از دفتر مرکزی رایتل). ظاهرش با اون سیم کارت قبلیی فرق میکنه. ممکنه دلیلش این باشه که سیم کارت رو عوض کردم؟
منم سرعتم مثلاً حرفه ای هست ولی 8 مگ رو اصلاً ندیدم :n14: نمیدونم دلیلش چیه شاید به دلیلی که واسه دوست قبلی توضیح دادم. شایدم به دلیل ضعیف بودن آنتن دهی رایتل در منطقه.
شاید ایراد از پوشش منطقه تون باشه، کیفیت سیگنال اونجا چقده و چند خط آنتن دارید؟
دوستان شبکه 43212 4g متعلق به رایتل هست یا آواسل (های وب)؟ :n13:
Mehran14233
25-04-2016, 19:26
شاید ایراد از پوشش منطقه تون باشه، کیفیت سیگنال اونجا چقده و چند خط آنتن دارید؟
کیفیت سیگنال خوبه ظاهراً خطوط آنتن همش پره ولی خب سرعت اینترنت اینه. مثلاً سرعت حرفه ایه تازه :n21:
در یکی دو ساعت اخیر چند بار امتحان کردم با یک سیمکارت اعتباری و یک سیمکارت دیتا ولی سرعت همون حدودا بود تازه اونی که عکسشو گذاشتم جزء بالاترین سرعت ها بود :n21:
خدا ازشون نگذره واسه این اینترنت ها چه پولایی میگیرن :n21:
3g رایتل ساعت 12 شب سیگنال -75
سرور داخل
سرور خارج
mohebronaldo
28-04-2016, 23:28
3g رایتل ساعت 12 شب سیگنال -75
سرور داخل
سرور خارج
سرعت حرفه ای هست.اگه حرفه ای هست تا 8 مگابیت میره.معمولا رایتل سرور خارجی سرعت خوبی میده
Soroush-S
28-04-2016, 23:59
دوستان شبکه 43212 4g متعلق به رایتل هست یا آواسل (های وب)؟ :n13:
آواسل(های وب)
سرعت حرفه ای هست.اگه حرفه ای هست تا 8 مگابیت میره.معمولا رایتل سرور خارجی سرعت خوبی میده
حرفه ای تا 10 مگ هم گرفتم خارجی
bigbang001
29-04-2016, 09:41
مقایسه سرعت رایتل و ایرانسل
رودبار
ایرانسل 3g
رایتل 3g
رشت:
ایرانسل 4g
رایتل 3g
mohebronaldo
29-04-2016, 19:01
مقایسه سرعت رایتل و ایرانسل
رودبار
ایرانسل 3g
رایتل 3g
رشت:
ایرانسل 4g
رایتل 3g
بله دوست عزیز رودبار تازه راه اندازی شده فعلن درحال حاضر سرعت پایین هست.نسل 3 رایتل شما بسته حرفه ای گرفتی یا پایه.الان شما نسل 4 ایرانسل رو کجای رشت تست گرفتی.با عرض معذرت میتونم بپرسم گوشی شما چیه
سلام
من تقریبا سال پیش سیم رایتل خریدم و روش نوشته 3.75g . الان باید برای اتصال به شبکه نسل 4 سیم رو عوض کنم . چون با مودم سرچ میکنم شبکه نسل 4 رایتل رو نشون میده ولی بهش متصل نمیشه و فقط به نسل 2 و 3 متصل میشه؟ هزینه تعویض چقدره و کجا تعویض میکنن؟
bigbang001
30-04-2016, 21:39
سلام
خیر سیمکارتهای رایتل نیاز به تعویض نداره
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
30-04-2016, 21:43
بله دوست عزیز رودبار تازه راه اندازی شده فعلن درحال حاضر سرعت پایین هست.نسل 3 رایتل شما بسته حرفه ای گرفتی یا پایه.الان شما نسل 4 ایرانسل رو کجای رشت تست گرفتی.با عرض معذرت میتونم بپرسم گوشی شما چیه
بسته حرفه ای
اول جاده رشت به خمام
رایتل ایفون 6s+
ایرانسل سامسونگ s7
سلام
خیر سیمکارتهای رایتل نیاز به تعویض نداره
Sent from my iPhone 6s+
پس چرا به شبکه نسل 4 متصل نمیشد در حالی که در سرچ شبکه پیدا میکرد؟
mohebronaldo
30-04-2016, 23:48
بسته حرفه ای
اول جاده رشت به خمام
رایتل ایفون 6s+
ایرانسل سامسونگ s7
تشکر از پاسخ شما.به نظر خودتون تو رشت کدوم اپراتور سرعتش خوب هست
راست میگه دوست عزیز سیم رایتل از همون اول usim ه ، نه مثل همراه اول دلنگ ولنگی ، شما کجا زندگی میکنی که رایتل 4g داری؟
راست میگه دوست عزیز سیم رایتل از همون اول usim ه ، نه مثل همراه اول دلنگ ولنگی ، شما کجا زندگی میکنی که رایتل 4g داری؟
تهران
با مودم که جست و جو میکنه شبکه 4g رو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه زنگ زدم پشتیبانی میگه چون سمت شما پوشش ضعیفه اینجوری میشه
- - - Updated - - -
تهران
با مودم که جست و جو میکنه شبکه 4g رو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه زنگ زدم پشتیبانی میگه چون سمت شما پوشش ضعیفه اینجوری میشه
bigbang001
01-05-2016, 12:13
نمیتونم تا خودم مشکل را ببینم دقیق بگم ولی یکی احتمالات ضعیف بودن پوشش LTE در نقطه ای که حضور دارید باشه.
تهران
- - - Updated - - -
تهران
شایدم گوشیتون آیفون هست چون آیفون مثل اینکه برای lte ایران طراحی نشده ، سامسونگ بهتره برای این مقصود
محمد 1381
01-05-2016, 13:59
دیشب اومدم ترفند رایگان شدن اینترنت رایتل رو بزنم.یعنی کلی سرچ کردم خلاصه apn رو تغییر دادم و پراکسی و پورت بعد روشن کردم mobile data دیدم وصل شد.گفتم آخجون اینترنت رایگان تا آخر عمر:n10::n20:
بعد رفتم تو play store چنتا بازی کم حجم 20-30 مگی دانلود کردم.از خوشحالی داشتم می مردم.:n19:بعد حسابم هم هی چک میکردم میزد همون 4 هزار تومن. کلا 4 هزار تومن تو حسابم داشتم.
خلاصه یهویی دیدم اینترنت قطع شد. بعد دیدم هنوز حسابم 4 تومن داره پس کم نکرده .گوشیو یه ریست کردم دوباره حسابمو چک کردم دیدم شده 0 ریال :n14:
خلاصه 3 تا بازی 30 مگی برای من 4 هزا رتومن آب خورد دیشب. این ترفند های تو اینترنت هم همش الکیه.فقط روی airtel هندوستان یه ترفند هست که کا رمیکنه که تویوتوب خیلی لایک گرفته بود.
خلاصه گفتم بیام به شما هم بگم که اشتباه منو نکنید اگرم خواستید امتحان کنید حتما وقتی حسابتون خالی بود تست بکنید :n39:
بسته شبانه رایتل 4g
آنتن 75%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
majid.nw
04-05-2016, 12:32
سلام من یه مودم 2750u مشکی دارم یه دانگل wu260 رایتل بهش زدم ولی به اینترنت وصل نمیشه چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
Electronic-Arts
04-05-2016, 15:06
سلام من یه مودم 2750u مشکی دارم یه دانگل wu260 رایتل بهش زدم ولی به اینترنت وصل نمیشه چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
به مودم ADSL که پورت USB برای دستگاه های ذخیره سازی داره شما میخواید مودم 4G بزنید؟؟؟؟؟؟
saman123123
05-05-2016, 09:59
سلام،
با اینترنت پایه رایتل میشه تماس تصویری مطلوب در نرم افزارهای پیام رسان برقرار کرد؟
majid.nw
05-05-2016, 10:57
به مودم ADSL که پورت USB برای دستگاه های ذخیره سازی داره شما میخواید مودم 4G بزنید؟؟؟؟؟؟
نه مودم من پورت 3G داره بهش دانگل 3G رایتل وصل کردم، تو منوی مودم دی لینک یه قسمت داره بنام 3G نمیدونم چجوری تنظیمش کنم وصل شه
iDownload & iGame
05-05-2016, 11:00
D-Link DSL-2750U 3G Modem Compatibility List ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bardia-vr
05-05-2016, 15:54
سلام،
با اینترنت پایه رایتل میشه تماس تصویری مطلوب در نرم افزارهای پیام رسان برقرار کرد؟
سرعت اینترنت پایه تا ۲ مگابیت است
majid.nw
06-05-2016, 12:33
D-Link DSL-2750U 3G Modem Compatibility List ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما این لیستی که گذاشتی توش دانگل 3g دی لینک DWM-156 A7 هست من با این دانگل هم امتحان کردم نشد یعنی بلد نبودم چیکار کنم وصل شه ولی شنیدم با دانگل رایتل هم میشه ،یکی از دوستان تو همین تاپیک انجام داده شده براش پیغام خصوصی هم گذاشتم ولی هنوز جواب نداده، من خواستم از یکی که بلده کمک بگیرم، خواهشن اگه بلد نیستید نقل قول نکنید
amirdiba
06-05-2016, 12:45
اول ورک گروپ رو با ی رمز فعال کن . پورت سامبا را اکتیو کن . تمامه . دانگل تا تری جی اونم نوعی که دستگاه ساپورت میکنه رو بهش بزنید. مثل همون دی لینک
Send from Tapatalk
iDownload & iGame
07-05-2016, 15:22
من خواستم از یکی که بلده کمک بگیرم، خواهشن اگه بلد نیستید نقل قول نکنید
خوبی به شما نیومده!
مثلا" میخواین با این مدل جواب دادن بنده یا دیگران رو تحریک کنید تا کمکتون کنن!
saeed9009
07-05-2016, 16:19
.
لطفا حذف شود.
آغاز مرحله اول طرح ترابردپذیری ظرف روزهای آتی و چالش های احتمالی پیش رو
سال گذشته اصطلاحی به کاربران شبکه ی موبایلی کشور معرفی شد تحت عنوان «ترابردپذیری». ترابردپذیری به امکان تغییر اپراتور موبایل با حفظ شماره گفته می شود. طبق وعده های مسئولین، این طرح قرار بود تا پایان سال گذشته عملیاتی شود. اما به گزارش خبرگزاری تسنیم، حالا با تأخیری قابل توجه قرار است مرحله ی اول طرح ترابردپذیری سیم کارت ها طی روزهای آینده برای اولین بار در کشور اجرا شود.
بر اساس قانونی که در نهاد های ذیربط برای این کار در نظر گرفته شده هر مشترک برای هر شماره می تواند حداکثر ۲ بار در سال تقاضای ترابرد داشته باشد. طبق این مصوبه حد اقل باید ۳ ماه از تاریخ فعال سازی سیم کارت گذشته باشد تا دارنده ی آن بتواند پس از تسویه حساب با اپراتور اصلی خود درخواست ترابرد آن را ثبت کند. اپراتور پذیرنده ی شماره نیز در ازای هر درخواست، پس از تکمیل عملیات ترابرد و برقراری خدمت، می تواند مبلغ مصوب کمیسیون مربوطه را بابت این خدمات از مشترک دریافت کند. ظاهراً قرار است ترابرد شماره ها فقط به صورت نظیر به نظیر باشد، یعنی سیمکارت دائمی به دائمی و سیم کارت های اعتباری به اعتباری ترابرد شوند.
طرح ملی ترابردپذیری سیم کارت های کشور با وجود هیجانی که برای مشترکان تلفن همراه به ارمغان می آورد و رقابتی که میان اپراتورها به راه می اندازد، میتواند با چالش هایی نیز همراه شود.
از جمله اینکه هنوز معلوم نیست با ترابردپذیری شماره ها، چه اتفاقی برای تخفیف های داخل شبکه ای اپراتورها و هزینه های ناخواسته ی کاربران می افتد. فرض کنید شما و یکی از اقوامتان هر دو سیم کارت ایرانسل دارید. اما شما شماره ی خود را به همراه اول منتقل می کنید و آشنای مذکور با احتساب اینکه تماسش با شما داخل شبکه ای محسوب می شود مکالمه ی طولانی تری با شما خواهد داشت، در حالی که تماس شما دیگر داخل شبکه ای نخواهد بود.
از طرف دیگر، طبق قوانین در نظر گرفته شده برای این کار، با هر بار تعویض اپراتور، تا ۳ ماه نمی توانید شماره ی خود را به اپراتور دیگری منتقل کنید. با این حساب اگر پس از انجام فرایند ترابردپذیری از خدمات اپراتور پذیرنده ی خود رضایت نداشتید مجبور خواهید بود به مدت ۳ ماه این شرایط را تحمل کنید.
دردسر دیگری که ممکن است در حین فرایند ترابردپذیری گریبانگیر شما شود سیل پیام های تشویقی هر دو طرف برای جذب شما به ماندن روی اپراتور فعلی یا پیوستن به اپراتور جدید است. طبیعی است هر دو طرف بنا به رقابت ایجاد شده سعی می کنند با ارائه ی بسته های تشویقی شما را از اقدام خود منصرف یا به آن تشویق کنند و احتمالاً بخشی از این کار را از طریق پیامک انجام خواهند داد.
قطعی چند روزه ی سیم کارت نیست دردسر بزرگ تر دیگری است. به گزارش تسنیم و براساس اطلاعات کسب شده از مجریان طرح ترابردپذیری، ترابرد شماره های اعتباری و دائمی باید به ترتیب ظرف سه و نیم و پنج و نیم روز صورت بگیرد. آنگونه که به نظر می رسد گویا اپراتورهای فرستنده برای تسویه حساب مشترک و ترابرد شماره مجبور هستند سیم کارت او را بسته به دائمی یا اعتباری بودن آن، سه و نیم یا پنج و نیم روز قطع کنند تا عملیات ترابرد اجرایی شود. این مسئله برای خیلی ها چالش قابل توجهی محسوب می شود و ممکن است دردسرهای ثانویه ای برایشان در بر داشته باشد.
SAeedBaa
08-05-2016, 01:07
شما این لیستی که گذاشتی توش دانگل 3g دی لینک DWM-156 A7 هست من با این دانگل هم امتحان کردم نشد یعنی بلد نبودم چیکار کنم وصل شه ولی شنیدم با دانگل رایتل هم میشه ،یکی از دوستان تو همین تاپیک انجام داده شده براش پیغام خصوصی هم گذاشتم ولی هنوز جواب نداده، من خواستم از یکی که بلده کمک بگیرم، خواهشن اگه بلد نیستید نقل قول نکنید
دوست عزیز پیجی که دوست عزیزمون گذاشته بودند، نحوه کانفینگ مودم 3G رو هم توضیح داده بود. این هم لینک مستقیمش
alidevil100
08-05-2016, 13:22
کرج 4G[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
PouriaTech
08-05-2016, 13:54
دوستانی ک رایتل دارن ؛ سرعت دانلود 3G پایه چنده؟؟ با بسته حرفه ای چطور؟ 4G
من نهایت سرعت دانلودم حدود 200-300 کیلوبایت هست! تهران 3G .. ب نظرم خیلی کمه!
رایتل دائمی با شماره رند خریدم فقط بخاطر اینکه همیشه H+ ب بالا هست ولی بسته هاش میبینم واقعا گرونن نسبت ب اپراتورای دیگه و سرعتشم خیلی کمه!
اگه واقعا همین قراره باشه وضعش ک با ترابردپذیری خطمو میبرم رو همراه اول یا ایرانسل ..
دوستمون مثلا اسکرین شات گذاشتن 44 مگ 4جی تو کرج! پس چطور مال ما اینطوره تو تهران؟! هرچند ک اسپیدتست اصلا زیاد از حد نشون میده! سرعتی ک مد نظر منه دقیقا سرعت دانلود با مرورگر خود گوشی یا مثلا ADM و دانلود منیجراست..!
ممنونم
mohebronaldo
08-05-2016, 14:55
کرج 4G[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با همین سیم کارت معمولی وصل شدی به 4G بعدش کدوم بسته رو زدید
alidevil100
08-05-2016, 15:18
شما با همین سیم کارت معمولی وصل شدی به 4G بعدش کدوم بسته رو زدید
مگه سیم غیر معمولی هم هست؟ اگه منظورتون دیتا یا اعتباری هست سیم من اعتباریه
بسته حرفه ای ۳+۳
mohebronaldo
08-05-2016, 20:43
اون بستگی به منطقه داره شاید اونور تازه راه اندازی شده سرعت اینجوری هست حل میشه
دوستانی ک رایتل دارن ؛ سرعت دانلود 3G پایه چنده؟؟ با بسته حرفه ای چطور؟ 4G
من نهایت سرعت دانلودم حدود 200-300 کیلوبایت هست! تهران 3G .. ب نظرم خیلی کمه!
رایتل دائمی با شماره رند خریدم فقط بخاطر اینکه همیشه H+ ب بالا هست ولی بسته هاش میبینم واقعا گرونن نسبت ب اپراتورای دیگه و سرعتشم خیلی کمه!
اگه واقعا همین قراره باشه وضعش ک با ترابردپذیری خطمو میبرم رو همراه اول یا ایرانسل ..
دوستمون مثلا اسکرین شات گذاشتن 44 مگ 4جی تو کرج! پس چطور مال ما اینطوره تو تهران؟! هرچند ک اسپیدتست اصلا زیاد از حد نشون میده! سرعتی ک مد نظر منه دقیقا سرعت دانلود با مرورگر خود گوشی یا مثلا ADM و دانلود منیجراست..!
ممنونم
سرعت پایه تا 400 میره من خودم دانلود کردم.حرفه ای تا 1 مگ و نیم میره.رایتل بستگی به منطقه داره
مگه سیم غیر معمولی هم هست؟ اگه منظورتون دیتا یا اعتباری هست سیم من اعتباریه
بسته حرفه ای ۳+۳
منظورم اینه شما با همون سیم کارت قدیمی وصل شدید به نسل 4.یعنی گذاشتید رو LTE خودش وصل شد
alidevil100
09-05-2016, 01:06
اون بستگی به منطقه داره شاید اونور تازه راه اندازی شده سرعت اینجوری هست حل میشه
سرعت پایه تا 400 میره من خودم دانلود کردم.حرفه ای تا 1 مگ و نیم میره.رایتل بستگی به منطقه داره
منظورم اینه شما با همون سیم کارت قدیمی وصل شدید به نسل 4.یعنی گذاشتید رو LTE خودش وصل شد
بله با همون سیم قدیمی
club2energy
10-05-2016, 11:45
سلام
دوستان من سیم کارت دیتا دارم
از طرح ماهانه 3 + 3 گیگ من حدود 1 گیگ باقی مونده و 1 هفته هم مهلت زمانی دارم
راهی هست که حجم باقی مونده رو به دور بعد منتقل کنم؟
اگر زودتر از مهلت پایان زمان بسته تمدید کنم، حجم منتقل میشه؟
Tornado2800
10-05-2016, 13:35
سلام
دوستان من سیم کارت دیتا دارم
از طرح ماهانه 3 + 3 گیگ من حدود 1 گیگ باقی مونده و 1 هفته هم مهلت زمانی دارم
راهی هست که حجم باقی مونده رو به دور بعد منتقل کنم؟
اگر زودتر از مهلت پایان زمان بسته تمدید کنم، حجم منتقل میشه؟
سلام
کله حجم منتقل نمیشه
club2energy
10-05-2016, 18:20
سلام
کله حجم منتقل نمیشه
سلام
ممنون از پاسخ گویی
چه مقدار منتقل میشه؟
bigbang001
14-05-2016, 13:03
سمت سعادت اباد اینترنت از غروب تا اخر شب ترکیده بخصوص رایتل
ایرانسل:
رایتل:
Sent from my iPhone 6s+
حق امتیاز ارتقای پروانه رایتل به 4G و بالاتر توسط هیئت دولت 80میلیارد تومان تعیین شد هیئت وزیران، حق امتیاز ارتقای پروانه فعالیت شرکت خدمات ارتباطی رایتل و میزان جریمه عدم انجام تعهدات را تعیین کرد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از پایگاه اطلاع رسانی دولت، متن مصوبه هیئت وزیران به شرح زیر است:
1- حق امتیاز ارتقای پروانه فعالیت شرکت خدمات ارتباطی رایتل، مبلغ هشتصد میلیارد (000ر000ر000ر800) ریال تعیین می شود.
2- میزان جریمه عدم انجام تعهدات مندرج در پروانه ارتقای فعالیت شرکت خدمات ارتباطی رایتل به شرح زیر تعیین می شود:
عنوان تخلف
نحوه اخطار و میزان جریمه
1- نقض تعهدات اجرا و توسعه (پوششی)
مطابق مفاد مندرج در بند (2-18) موافقتنامه پروانه اقدام خواهد شد.
2- نقض تعهدات کیفیت خدمات
1- هر شش ماه یک بار شاخصهای تعریف شده، در هر شهر توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام و نتیجه به دارنده پروانه اعلام میشود. دارنده پروانه فرصت دارد تا ارزیابی بعدی نسبت به ارتقای شاخصهایی که به حدنصاب نرسیدهاند، اقدام نماید. در غیر این صورت مشمول جریمه به شرح زیر خواهد شد.
2- سقف جریمه هر یک از شهرها:
- شهرهای بالای دو میلیون نفر، پنج میلیارد ریال.
- شهرهای بین پانصد هزار تا دو میلیون نفر، سه میلیارد ریال.
- شهرهای بین یکصد هزار تا پانصد هزار نفر، یک و نیم میلیارد ریال.
- شهرهای بین پنجاه هزار تا یکصد هزار نفر، یک میلیارد ریال.
- شهرهای بین ده هزار تا پنجاه هزار نفر، پانصد میلیون ریال.
- شهرهای زیر ده هزار نفر، سیصد میلیون ریال.
3- در صورت دستیابی به مطلوبیت تعیین شده برای حداقل شصت درصد تعداد شاخصها در هر شهر فقط شاخصهایی که به حدنصاب لازم نرسیدهاند، جریمه تعلق خواهد گرفت. در غیر این صورت جریمه مربوط به
عدم رعایت کل شاخصها اعمال خواهد شد.
تبصره- صرفاً برای خدمات نسل چهارم پس از یکسال از تاریخ لازمالاجرا شدن الحاقیه اولین ارزیابی انجام و ملاک اعمال جرایم قرار خواهد گرفت.
4- حداکثر سقف جریمه ناشی از این عنوان تخلف در هر سال، به میزان بیست میلیارد ریال می باشد. سقف جریمه در هر شش ماه به میزان ده میلیارد ریال تعیین میشود.
3- نقض تعهدات تعرفه
ارایه خدمات
1- از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارنده پروانه حداکثر ده روز کاری پس از تاریخ وصول ابلاغیه فرصت دارد نسبت به ارایه توضیحات اقدام نماید. در صورتی که توضیحات مورد قبول سازمان قرار نگرفت، دارنده پروانه علاوه بر استرداد مبالغ اضافی به مشترکین، در صورت عدم اصلاح تعرفه ظرف پنج روز کاری مشمول اعمال جریمه خواهد شد.
2- حداکثر سقف جریمه ناشی از این عنوان تخلف در هر سال، به میزان بیست میلیارد ریال است.
4- نقض تعهدات نظارت
1- از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارنده پروانه حداکثر ده روز کاری پس از تاریخ وصول ابلاغیه فرصت دارد نسبت به ارایه توضیحات اقدام نماید. در صورتی که توضیحات مورد قبول سازمان قرار نگرفت و موضوع ظرف پنج روز کاری اصلاح نشد، مشمول اعمال جریمه خواهد شد.
2- حداکثر سقف جریمه ناشی از این عنوان تخلف در هر سال، به میزان بیست میلیارد ریال است.
5- نقض سایر مقررات و
مصوبات کمیسیون
1- از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارنده پروانه حداکثر ده روز کاری پس از تاریخ وصول ابلاغیه فرصت دارد تا نسبت به ارایه توضیحات اقدام نماید. در صورتی که توضیحات مورد قبول سازمان قرار نگرفت و موضوع ظرف پنج روز کاری اصلاح نشد، مشمول اعمال جریمه خواهد شد.
6- نقض سایر تعهدات مندرج در موافقتنامه
1- از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارنده پروانه حداکثر ده روز کاری پس از تاریخ وصول ابلاغیه فرصت دارد نسبت به ارایه توضیحات اقدام نماید. در صورتی که توضیحات مورد قبول سازمان قرار نگرفت و موضوع ظرف مدت پنج روز کاری اصلاح نشد، مشمول اعمال جریمه خواهد شد.
تبصره 1- سقف مجموع جریمه های مشخص شده در ردیف های (2)، (3)، (4)، (5) و (6) جدول فوق، قابل اعمال در هر سال به میزان یکصد میلیارد (000ر000ر000ر100) ریال تعیین می شود.
تبصره 2- علاوه بر جریمه های مندرج در جدول فوق، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ظرفیت های ماده (19) موافقتنامه پروانه نیز همچنان استفاده خواهد کرد.
تبصره 3- در ماده (18) موافقتنامه پروانه به غیر از بند (1-18) (جبران خسارت های رقابتی)، عبارت" جبران خسارت" به واژه "جریمه" اصلاح می شود.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، این مصوبه را برای اجرا به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت اطلاعات ابلاغ کرد.
bigbang001
15-05-2016, 00:56
تست سرعت رایتل حدودا ۲ صبح
LTE:
3G:
Sent from my iPhone 6s+
Tornado2800
15-05-2016, 16:46
سلام
ممنون از پاسخ گویی
چه مقدار منتقل میشه؟
سلام
هیچ حجمی از بسته ی قبل به جدید منتقل نمیشه
bigbang001
15-05-2016, 17:26
کسی از دوستان میتونه روی ایرانسل رومینگ کنه؟
من مدتیه چک میکنم فقط روی همراه اول میشه!
با این داستان ترابرد پیذیری ایا رومینگ برداشته میشه یا نه؟
Sent from my iPhone 6s+
bardia-vr
15-05-2016, 17:31
Sent from my iPhone 6s+
من هم روی همراه اول رومینگ میشم، اگر یک درصد رومینگ برداشته بشه که نمیشه،اونوقت رایتل دچار ضعف بسیار زیاد میشه و خیلی جاها آنتن نداره از جمله مترو، جاده ها،پوشش داخلی بسیاری از مناطق....
bigbang001
15-05-2016, 17:31
Sent from my iPhone 6s+
sajjadm1
15-05-2016, 18:33
Sent from my iPhone 6s+
خیلی وقته که دیگه ایرانسل اجازه رومینگ نمیده
bigbang001
15-05-2016, 18:38
مگه دلبخواهیه؟ مجوز 3g را با این شرط گرفت!
Sent from my iPhone 6s+
saeeddeeas
15-05-2016, 18:50
خیلی وقته که دیگه ایرانسل اجازه رومینگ نمیده
شهر ما مشکلی نداره همین الان تست کردم
یه سری جاها محدود کردن
Sent from my D6503 using Tapatalk
fade2amin
25-05-2016, 07:20
درود
دوستان من یه اعتباری رایتل دارم. میخوام بدونم برای اینترنت 4G با همین سیمکارت میتونم پنل حرفه ای بگیرم و استفاده کنم یا نه ؟
ممنونم .
bigbang001
25-05-2016, 07:26
بله میتونی
Sent from my iPhone 6s+
اپراتور TURKCELL برای عرضه LTE advanced با حداکثر سرعت 375 mbps جمعا
172,4 MHz پهنای باند با فرکانس های زیر به ارزش 1.6 میلیارد یورو خریده با این فرکانس ها تا یک یا دوسال کل ترکیه رو پوشش میده ما الان هنوز تو مناطق روستاییمون تلفن روستایی با تکنولوزی GPRS داریم 3جی هم که خیلی ضعیفه
Spektrum
Frekans
Euro cinsinden bedel
800 MHz (FDD)
2x10 = 20 MHz
372,9
900 MHz (FDD)
2x1.4 = 2.8 MHz
39,9
1800 MHz (FDD)
2x29.8 = 59.6 MHz
430
2100 MHz (FDD)
2x5 = 10 MHz
160
2100 MHz (FDD)
2x5 = 10 MHz
188
2100 MHz (TDD)
1x10 = 10 MHz
35,7
2600 MHz (FDD)
2x25 = 50 MHz
384
2600 MHz (TDD)
1x10 = 10 MHz
12,9
TOPLAM
172,4 MHz
1.623,3
bigbang001
26-05-2016, 21:36
دانلود سرور خارجی رایتل:
Sent from my iPhone 6s+
bardia-vr
26-05-2016, 23:03
اپراتور TURKCELL برای عرضه LTE advanced با حداکثر سرعت 375 mbps جمعا
172,4 MHz پهنای باند با فرکانس های زیر به ارزش 1.6 میلیارد یورو خریده با این فرکانس ها تا یک یا دوسال کل ترکیه رو پوشش میده ما الان هنوز تو مناطق روستاییمون تلفن روستایی با تکنولوزی GPRS داریم 3جی هم که خیلی ضعیفه
Spektrum
Frekans
Euro cinsinden bedel
800 MHz (FDD)
2x10 = 20 MHz
372,9
900 MHz (FDD)
2x1.4 = 2.8 MHz
39,9
1800 MHz (FDD)
2x29.8 = 59.6 MHz
430
2100 MHz (FDD)
2x5 = 10 MHz
160
2100 MHz (FDD)
2x5 = 10 MHz
188
2100 MHz (TDD)
1x10 = 10 MHz
35,7
2600 MHz (FDD)
2x25 = 50 MHz
384
2600 MHz (TDD)
1x10 = 10 MHz
12,9
TOPLAM
172,4 MHz
1.623,3
وسعت ترکیه از ایران کمتره،اینو حتما در نظر داشته باشید.من چند سفر به ترکیه داشتم هم هوایی هم زمینی،اونجا پوشش تریجی ترکسل خیلی وسیعه و تقریبا تمام شهرها و مناطق و جاده ها تریجی هست،اما اونجا هم مشکل کندی و نقطه کور و اینجور چیزا خیلی پیش اومده که لمس کنم.
یک سوال درباره سیم کارت دیتا رایتل دارم
آیا sms های فعال سازی گوگل تلگرام و.. برای شما هم بلاک شده و دریافت نمیشه؟؟؟؟؟
من وقتی خریدم اکی بود و سرعت هم خوب بود و.. اما گوشیم مجبور شدم فرمت کنم..اما Sms فعال سازی از هیچ کدوم حتی گوگل ندارم..!!!!!!!!!!!!!!
حالا باید چه کار کنم..
در مورد سرعت هم راسش درسته گاهی سرعت تا حتی 1 مگ هم داشتم ولی اصلا پایداری سرعت نداره...نظر من این خیلی پارامتر مهمتری تا پیک سرعت
امروز تازه اومدن دکل رایتل رو نصب کردند در شهر ما1میخواستم ببینم چقدر طول میکشه تا تجهیزش کنن و راه بندازنش ؟
bardia-vr
28-05-2016, 16:35
امروز تازه اومدن دکل رایتل رو نصب کردند در شهر ما1میخواستم ببینم چقدر طول میکشه تا تجهیزش کنن و راه بندازنش ؟
باید صبر کنید،حداقل دوماه،ولی اگر سریع پیش برند ممکنه یک ماهه هم راه بیفته
bigbang001
01-06-2016, 21:47
حدود سه هفته پیش سرعت رایتل به شدت در ساعات بین ۱۹ تا ۲۴ شدیدا افت داشت اما صبح خوب میشد: رایتل LTE
جالب بود که وقتی گوشی را میگذاشتم 3g سرعت بهتر میشد!
رایتل شکایت کردم چند دفعه تماس گرفتن و سوال پیچ بعد دیگه خبری نشد تا امروز
زنگ زدن که مشکل حل شد و شما امشب تست کنید و خبر بدید
اینم تست امشب :
رایتل:
الان سرعت دانلود خیلی خوب شده از ایرانسل هم بهتر شده
اما نمیدونم اپلود رو چرا رایتل از محدودیت ۲ مگابیت خارج نمیکنه
اپلود ایرانسل عالیه
Sent from my iPhone 6s+
mohebronaldo
02-06-2016, 09:57
حدود سه هفته پیش سرعت رایتل به شدت در ساعات بین ۱۹ تا ۲۴ شدیدا افت داشت اما صبح خوب میشد: رایتل LTE
جالب بود که وقتی گوشی را میگذاشتم 3g سرعت بهتر میشد!
رایتل شکایت کردم چند دفعه تماس گرفتن و سوال پیچ بعد دیگه خبری نشد تا امروز
زنگ زدن که مشکل حل شد و شما امشب تست کنید و خبر بدید
اینم تست امشب :
رایتل:
الان سرعت دانلود خیلی خوب شده از ایرانسل هم بهتر شده
اما نمیدونم اپلود رو چرا رایتل از محدودیت ۲ مگابیت خارج نمیکنه
اپلود ایرانسل عالیه
Sent from my iPhone 6s+
رایتل از اول هم رو آپلود مشکل داشت سرعت افت داشت
saeeddeeas
02-06-2016, 14:32
متاسفانه شهر ما رایتل بسیار افتضاح شده سرعت دانلود از 50 بیشتر نمیشه، فقط دو هفته اول راه اندازی تا 1000 میرفت اما دیگه داغون شد
Soroush-S
02-06-2016, 17:14
دوستان از طرح ترابرد پذیری خبری نیست؟
Sent From My XPERIA M4
bigbang001
03-06-2016, 16:46
دوستان از طرح ترابرد پذیری خبری نیست؟
Sent From My XPERIA M4
خیلی عجیب ازش خبری نیست!
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
06-06-2016, 20:27
رایتل سرعت عالی شده اونم در ساعات اوج مصرف!
سرور خارجی:
Sent from my iPhone 6s+
قرارداد MVNO شاتل با رایتل هفته آینده امضا می شود منتشر شده در ۱۹ خرداد, ۱۳۹۵ ۱۴:۳۸ | سرویس: اپراتور سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), اپراتورهای ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), خبر اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سینا: شاتل به عنوان اولین اپراتور MVNO کشور، با رایتل، اپراتور سوم تلفن همراه کشور به توافق رسیده و هفته آینده قرارداد همکاری آنها امضا خواهد شد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، مجید صدری، مدیرعامل رایتل صبح امروز با اعلام این خبر در مراسم امضای تفاهم نامه کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی گفت: از زمانی که شروع به کار MVNOها رسما اعلام شد و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوزهای موقت آنها را صادر کرد، با شش شرکت مذاکره کردیم.
وی افزود: در همین راستا قرارداد با اپراتور مجازی تلفن همراه شاتل نهایی شده و هفته آینده امضا خواهد شد و به زودی رسما سه شرکتی که با آنها در زمینه MVNO همکاری می کنیم را اعلام خواهیم کرد.
وی همچنین از مذاکره با بانک سامان، های وب و فناپ نیز خبر داد که در مراحل نهایی عقد قرارداد قرار دارند.
قیمت اینترنت برای سرویسهای داخلی کاهش یافت
با امضای تفاهمنامه میان شرکت ارتباطات زیرساخت و ۶ سرویسدهنده اینترنتی، فاز نخست کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی آغاز شد.
به گزارش بولتن نیوز،با امضای این تفاهمنامه کاربران نهایی که از سرویسهای داخلی استفاده میکنند با ۵۰ درصد کاهش تعرفه اتصال به شبکه، روبرو میشوند.
در اجرای این طرح که با هدف کاهش تعرفه ترافیک داخلی در شبکه ملی اطلاعات آغاز شده است، در فاز نخست شرکت ارتباطات زیرساخت با ۶ شرکت سرویسدهنده ارتباطی شامل رایتل، آسیاتک، شاتل، آپارات، فیلیمو و تله ویبیون تفاهمنامه همکاری امضا کرد تا این شرکتها ترافیک اطلاعات خود را از مسیر مرکز تبادل ترافیک داده زیرساخت (NIX) انتقال دهند.
بر این اساس، به دلیل رایگان شدن تعرفه انتقال ترافیک از طریق این مرکز تبادل داده، تعرفه نهایی کاربران ۵۰ درصد به ازای هر گیگابایت مصرف، کاهش پیدا خواهد کرد. از آنجایی که عمده مصرف کاربران اینترنت مربوط به دانلود فیلم و صوت در شبکههای اجتماعی است، اجرای این طرح میتواند هزینه بسیاری از مصرف کاربران را کاهش دهد.
بهبود شاخصهای اقتصادی و امنیتی و نیز آغاز سرویسدهی کاملا بومی به کاربران در شبکه ملی اطلاعات از جمله اهداف امضای این تفاهمنامه عنوان شد.
بر این اساس، سایر سرویسدهندگان خدمات ارتباطی، شبکه مالی بانکی کشور، نظامهای مالیاتی، شبکه دولت و مراکز علمی نیز باید تا شهریورماه به این عرصه بپیوندند.
هماکنون شرکت ارتباطات زیرساخت مقدمات امضای تفاهمنامه با دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران را نیز برای انتقال ترافیک داده به مرکز تبادل NIX در جهت کاهش تعرفه ترافیک داخلی آغاز کرده است.
محمدجواد آذری جهرمی ، مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت در توضيح جزئيات كاهش نرخ ترافيک ارتباطي داخلی گفت: امروز در فاز نخست ٦سرويس دهنده اين طرح را اجرايی می كنند و پس از آن تمامی خدمات دهندگان ارتباطی از جمله اپراتورهای موبايل و مخابرات و بانكها و دانشگاهها نيز با فراهم كردم مقدمات فنی خود به اين طرح می پيوندند.
وی افزود: به اين ترتيب كاربران ايرانی برای استفاده از سرويس های داخلی و اتصال به وبسايتهای داخلی نسبت به اتصال به وبسايتها و سرويس های داخلي با حدود ٥٠ درصد كاهش هزينه روبه رو خواهند شد.
وی اظهار داشت: اين طرح در راستای اتصال به شبكه ملی اطلاعات و دريافت خدمات و محتوا از طريق اين شبكه داخلي اجرايی شده است تا كاربران هزينه انتقال پهنای باند بين الملل را برای ترافيک داخلی پرداخت نكنند.
Tornado2800
09-06-2016, 23:51
قیمت اینترنت برای سرویسهای داخلی کاهش یافت
با امضای تفاهمنامه میان شرکت ارتباطات زیرساخت و ۶ سرویسدهنده اینترنتی، فاز نخست کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی آغاز شد.
به گزارش بولتن نیوز،با امضای این تفاهمنامه کاربران نهایی که از سرویسهای داخلی استفاده میکنند با ۵۰ درصد کاهش تعرفه اتصال به شبکه، روبرو میشوند.
در اجرای این طرح که با هدف کاهش تعرفه ترافیک داخلی در شبکه ملی اطلاعات آغاز شده است، در فاز نخست شرکت ارتباطات زیرساخت با ۶ شرکت سرویسدهنده ارتباطی شامل رایتل، آسیاتک، شاتل، آپارات، فیلیمو و تله ویبیون تفاهمنامه همکاری امضا کرد تا این شرکتها ترافیک اطلاعات خود را از مسیر مرکز تبادل ترافیک داده زیرساخت (NIX) انتقال دهند.
بر این اساس، به دلیل رایگان شدن تعرفه انتقال ترافیک از طریق این مرکز تبادل داده، تعرفه نهایی کاربران ۵۰ درصد به ازای هر گیگابایت مصرف، کاهش پیدا خواهد کرد. از آنجایی که عمده مصرف کاربران اینترنت مربوط به دانلود فیلم و صوت در شبکههای اجتماعی است، اجرای این طرح میتواند هزینه بسیاری از مصرف کاربران را کاهش دهد.
بهبود شاخصهای اقتصادی و امنیتی و نیز آغاز سرویسدهی کاملا بومی به کاربران در شبکه ملی اطلاعات از جمله اهداف امضای این تفاهمنامه عنوان شد.
بر این اساس، سایر سرویسدهندگان خدمات ارتباطی، شبکه مالی بانکی کشور، نظامهای مالیاتی، شبکه دولت و مراکز علمی نیز باید تا شهریورماه به این عرصه بپیوندند.
هماکنون شرکت ارتباطات زیرساخت مقدمات امضای تفاهمنامه با دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران را نیز برای انتقال ترافیک داده به مرکز تبادل NIX در جهت کاهش تعرفه ترافیک داخلی آغاز کرده است.
محمدجواد آذری جهرمی ، مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت در توضيح جزئيات كاهش نرخ ترافيک ارتباطي داخلی گفت: امروز در فاز نخست ٦سرويس دهنده اين طرح را اجرايی می كنند و پس از آن تمامی خدمات دهندگان ارتباطی از جمله اپراتورهای موبايل و مخابرات و بانكها و دانشگاهها نيز با فراهم كردم مقدمات فنی خود به اين طرح می پيوندند.
وی افزود: به اين ترتيب كاربران ايرانی برای استفاده از سرويس های داخلی و اتصال به وبسايتهای داخلی نسبت به اتصال به وبسايتها و سرويس های داخلي با حدود ٥٠ درصد كاهش هزينه روبه رو خواهند شد.
وی اظهار داشت: اين طرح در راستای اتصال به شبكه ملی اطلاعات و دريافت خدمات و محتوا از طريق اين شبكه داخلي اجرايی شده است تا كاربران هزينه انتقال پهنای باند بين الملل را برای ترافيک داخلی پرداخت نكنند.
سلام
یعنی از لینک های داخل کشور هرچی دانلود کنیم ۵۰٪ حساب میشه ؟ یا فقط سایت های مثل اپارات و بقیه که اسم برده؟
این خبر سایتهاست اما واقعیت رو باید خود رایتل و شرکت ها در عمل نشون بدن و اعمال کنند
saeeddeeas
12-06-2016, 10:19
سرعت آنقدر پایین هست که نمیشه حتی تست گرفت
کسب رتبه اول پیشرفت در مسیر تعالی شرکت خدمات ارتباطی رایتلدر ارزیابی اپراتورهای برتر سرویسهای ارتباطی شرکت خدمات ارتباطی رایتل موفق به کسب رتبه اول پیشرفت در مسیر تعالی شد.به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور موفق به دریافت تقدیرنامه در جایزه ارزیابی اپراتورهای برتر سرویسهای ارتباطی شد.گفتنی است این تقدیرنامه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به رایتل تعلق گرفته است.شایان ذکر است بر اساس ارزیابی صورت گرفته توسط ارزیابان رگولاتوری که در اسفند ماه 94 و بر اساس مدلهای تعالی سازمانی صورت گرفت شرکت خدمات ارتباطی رایتل پیشرفت چشمگیری را ثبت نمود، به طوری که موفق به دریافت تقدیرنامه در جایزه ارزیابی اپراتورهای برتر سرویسهای ارتباطی گردید.میزان رشد رایتل طی سال 94، بسیار قابل توجه و چشمگیر بوده و افزایشی در حدود 53 درصد را نسبت به سال 93 برای سازمان بهمراه داشته است، حرکت رایتل طی سال 94 رشد بیسابقهای در طی نمودن مسیر تعالی محسوب میگردد به طوری که رتبه اول پیشرفت در این زمینه را در بین سایر اپراتورها از آن خود کرده است.
واقعا !!! دقیقا کجاش؟؟؟ والا ما که سرمون کلاه گشادی رفت و هنوز هم هیچ تغییری تو افزایش پوشش شبکه و .... ندیدیم. هیچ حرفی هم از برنامه های جدیدشون نیست.
شدیدا منتظر ترابرد هستم .
bigbang001
16-06-2016, 09:39
من از سال گذشته تا الان خودم شخصا ۴ بار نقاط مختلف شکایت کردم به رایتل و بین ۳ تا ۳۰ روز مشکل حل شده.
ایرانسل هم ۲ بار در همین مدت شکایت کردم که هر دو در تهران بوده اخرین بار که شکایت کردم گفتن همینه ممکنه ۲ سال هم طول بکشه که ما مشکل را رفع کنیم!
Sent from my iPhone 6s+
اصفهان 3G
البته بیشتر وقتها قطع هست
nima.g22
18-06-2016, 19:30
سلام
میشه راهنمایی کنید برای شبانه کدوم اپراتور به صرفه است؟
پوشش 4G هر سه اپراتور رو دارم
silvermanhhh
18-06-2016, 19:57
سلام
میشه راهنمایی کنید برای شبانه کدوم اپراتور به صرفه است؟
پوشش 4G هر سه اپراتور رو دارم
اگه ایرانسل خوب آنتن میده سرعت ۴g خوبه،ایرانسل،من با ۲ تومن با ۳gبین ده تا بیست گیگ دانلود میکنم،البته قصد تبلیغ ندارم،واقعا همینه
bigbang001
19-06-2016, 10:24
بسته به منطقه داره
من با ایرانسل خ مفتح اصلا انتن ندارم و در سعادت اباد با فول انتن و 4g سرعتم حدود ۱۲۸ کیلوبایته که با اینکه بسته ۱۰۰ گیگ دارم عملا برام غیر قابل استفاده است.
اگر سرعت براتون مهمه بهترین کار انتخاب سیمکارت بر اساس منطقه است.
Sent from my iPhone 6s+
stere1980
19-06-2016, 20:34
بسته به منطقه داره
من با ایرانسل خ مفتح اصلا انتن ندارم و در سعادت اباد با فول انتن و 4g سرعتم حدود ۱۲۸ کیلوبایته که با اینکه بسته ۱۰۰ گیگ دارم عملا برام غیر قابل استفاده است.
اگر سرعت براتون مهمه بهترین کار انتخاب سیمکارت بر اساس منطقه است.
Sent from my iPhone 6s+
در کل به نظر من عالی ترین اینترنت با پوشش خوب حتی در کوه و کمر همون رایتل هست
در کل به نظر من عالی ترین اینترنت با پوشش خوب حتی در کوه و کمر همون رایتل هست
نه اینطور نیست .. تو داخل شهر که BTS دارند و رومینگ استفاده می کنند اینطور ناپایداره وای به روزگار کوه کمر و شهرستان ها دور افتاده
من واقعا جدای ناپایدار بودن سرعتش..از اینکه sms برای تلگرام یا گوگل ندارم دارم شاخ درمیارم این دیگه چه پروتکل این دوستان گذاشتن...بعضی نقاط sms فعال سازی حتی از گوگل نمیاد..و شما فقط از طریق calling میتونید پسورد فعال سازیتون دریافت کنید و حالا فرض کنید سیم کارت دیتا دارید و اونوقت که بلای ناجوری سرتون خواهد اومد!!
رایتل مثلا تو نمایشگاه الکامپ کلی سیم کارت رایگان میفروخت و.. ای کاش به جای این افزایش و تبلیغات..کیفیت و پایداری برای همین مشتریان که درحال فرار هستند رو حفظ میکرد
وسعت ترکیه از ایران کمتره،اینو حتما در نظر داشته باشید.من چند سفر به ترکیه داشتم هم هوایی هم زمینی،اونجا پوشش تریجی ترکسل خیلی وسیعه و تقریبا تمام شهرها و مناطق و جاده ها تریجی هست،اما اونجا هم مشکل کندی و نقطه کور و اینجور چیزا خیلی پیش اومده که لمس کنم.
دوست عزیز بی احترامی نباشه ما که ترکیه هستیم خبری نیست و نقطه کوری نداره!
لطف کنید با ۲ با سرفتون تخیلات خودتون رو به مردم نگید!
چه ربطی به وسعت داره!
شما ایقدیر هم برید ۴ جی هست!
دهاتم بیاد ۴جی هست!
ترک سل نشد اوا هست!
ایران که اومدم این مشکلات هست!حقا که از ماست که بر ماست
رایتل که مرکز شهر اصفهان اصلا وصل نمیشه
کوچکترین جایی که بری سیگنال ضعیف بشه سرویس قطع میشه
با مودم هم همینطوره
بعضی وقتها هم سیگنال هست ارسال و دریافت نیست
رایتل افتضاحه اصفهان ... از اولشم پوشش اینجا خراب بود
bardia-vr
23-06-2016, 22:06
دوست عزیز بی احترامی نباشه ما که ترکیه هستیم خبری نیست و نقطه کوری نداره!
لطف کنید با ۲ با سرفتون تخیلات خودتون رو به مردم نگید!
چه ربطی به وسعت داره!
شما ایقدیر هم برید ۴ جی هست!
دهاتم بیاد ۴جی هست!
ترک سل نشد اوا هست!
ایران که اومدم این مشکلات هست!حقا که از ماست که بر ماست
ظاهرا شما دارید تخلیات خودتون رو به مردم میخورونید، بنده زیاد به ترکیه سفر کردم،بازم میگم وسعت پوشش تریجی خیلی بیشتر از ایرانه اما کافیه یک تظاهرات ضد دولتی تو استانبول بشه، اینترنت رو کوسه ها قطع میکنن،این چیزیه که چندین بار تجربش کردم، در ضمن مردم همه آگاهن و میدونن ترکیه و ایران هر دو در برابر اینترنت جهانی ضعف دارن
ظاهرا شما دارید تخلیات خودتون رو به مردم میخورونید، بنده زیاد به ترکیه سفر کردم،بازم میگم وسعت پوشش تریجی خیلی بیشتر از ایرانه اما کافیه یک تظاهرات ضد دولتی تو استانبول بشه، اینترنت رو کوسه ها قطع میکنن،این چیزیه که چندین بار تجربش کردم، در ضمن مردم همه آگاهن و میدونن ترکیه و ایران هر دو در برابر اینترنت جهانی ضعف دارن
اخه مرد مومن تظاهرات چه ربطي به اين حرفا داره!
نه تركيه اينترنت ضعيفي نداره! شما اگاهيتو ببر بالا!
نميدونم چرا امثال شما فقط دوست داريد بگيد همه جا مثل ايرانه !
bardia-vr
24-06-2016, 10:51
واقعیت قابل انکار نیست، من هم سیم کارت ودافون دارم هم ترکسل،اینترنت ترکیه پینگ بالا داره، هربار هم استانبول درگیری شد ما دیدیم اینترنت کند شده،حالا شما دوست داری اینترنت ترکیه خیلی عالیه و مثل ژاپن و کره است،خب قضاوت با مردم
کسی میدونه تو قم 4جی شده یا نه
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
and-roid2
24-06-2016, 11:52
کسی میدونه تو قم 4جی شده یا نه
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
قم هنوز سایتی را به 4G تجهیز نکردن.
Electronic-Arts
24-06-2016, 16:25
نحوه صحبت شما نشان ادب شماست،پس بلخره قبول کردید که کوسه ها توی ترکیه وجود دارن، در ضمن از زمان وزارت واعظی،وضع نت ایران به مراتب بهتر و بهتر شده ، اون زمان که ایران فورجی داشت،هنوز ترکیه مجوز فورجی نداشت و همه داشتن اونجا به اردوغان میتوپیدن، در ضمن اگر حرفاتونو میخواید اثبات کنید،یک تست از اپراتور بگیرید و قرار بدید
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
نخیر عزیز همچین خبری نیست که تظاهرات بشه اینترنت های ترکیه بترکه من خودم 100 تا دوست ترک دارم تو ترکیه زندگی میکنن هیچ مشکلی هم پیدا نمیکنن نمیدونم شما از کجا دراوردی این حرفو!!!!! در ضمن حکومت ترکیه سکولار هست و مثل بعضی حکومت ها!!!!! نیست
همچنین کم اوردی عزیز من به کوچه علی چپ نزن خودتو اون زمان که ایران 4G داشت با سرعت 10 مگ که الان هم داره هر روز هم سرعت کمتر میشه!!!!! ترکیه 3G Dual Carrier داشت با سرعت 42 مگابیت محض اطلاع!!!!!!
حرف مفت که زیاده عزیز من همه میتونن بزنن اگر هم در مورد پینگ منظورت پینگ اینترنت 4G ترکیه بوده که بده اون به خاطر اینترنت سیار بودنه همین ایرانسل هم پینگش همچین تعریفی نداره در برابر سرویس گیم شاتل
amirbrad
24-06-2016, 16:54
سرعت رایتل چند وقته افت کرده مخصوصا از وقتی که بسته رمضان گذاشته. پوشش تر جی همچنان در تهران خوبه اما فورجی هنوز پوشش خوبی نداره و ایرانسل تو پوشش فورجی بهتر شده تو تهران
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
bardia-vr
24-06-2016, 19:37
نخیر عزیز همچین خبری نیست که تظاهرات بشه اینترنت های ترکیه بترکه من خودم 100 تا دوست ترک دارم تو ترکیه زندگی میکنن هیچ مشکلی هم پیدا نمیکنن نمیدونم شما از کجا دراوردی این حرفو!!!!! در ضمن حکومت ترکیه سکولار هست و مثل بعضی حکومت ها!!!!! نیست
همچنین کم اوردی عزیز من به کوچه علی چپ نزن خودتو اون زمان که ایران 4G داشت با سرعت 10 مگ که الان هم داره هر روز هم سرعت کمتر میشه!!!!! ترکیه 3G Dual Carrier داشت با سرعت 42 مگابیت محض اطلاع!!!!!!
حرف مفت که زیاده عزیز من همه میتونن بزنن اگر هم در مورد پینگ منظورت پینگ اینترنت 4G ترکیه بوده که بده اون به خاطر اینترنت سیار بودنه همین ایرانسل هم پینگش همچین تعریفی نداره در برابر سرویس گیم شاتل
درسته هیچ محدودیتی تو ترکیه وجود نداره،هیچ سانسوری نیست،سایتی فیلتر نیست، اینترنش هم رتبه یک. فقط نمیدونم این کندی سرعت،پینگ بالا، فیلترینگ و قطعی ها مال کجا بود، سرعت دانلود روی ۲۰ کیلوبایت. ظاهرا مال یه شهر دیگه بوده،مال استانبول و آنکارا نبوده ،لابد من اشتباهی رفتم عراق. شاید ۲۰ بار به جای ترکیه رفتم عراق ، خوبه ژاپن و کره هم سیستم ترکیه رو توی کشورشون پیاده کنن،خیلی سرعتش زیاده
bardia-vr
24-06-2016, 19:42
بسته پایه
*Forgotten*
27-06-2016, 14:52
ماشاالله رایتل بخش ورود به کاربر خودش رو با اینترنت خودش فیلتر کرده :n04::n08:
bigbang001
27-06-2016, 16:57
ماشاالله رایتل بخش ورود به کاربر خودش رو با اینترنت خودش فیلتر کرده :n04::n08:
من که تست کردم هیچ مشکلی نداره.
Sent from my iPhone 6s+
*Forgotten*
27-06-2016, 17:05
من که تست کردم هیچ مشکلی نداره.
Sent from my iPhone 6s+
برای من هنوز فیلتره البته از مدل time out وقتی با قند شکن وارد میشم باز میشه :n02:
برای من هنوز فیلتره البته از مدل time out وقتی با قند شکن وارد میشم باز میشه :n02:
سامانه مدیریت حساب با بعضی از آیپی ها بد باز میشه
آیپی عوض کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه
gymclass.heroes
02-07-2016, 17:47
دوستان این طرح بینهایت رایتل واسه دانلود خوبه؟میگه منصفانه دانلود نکنیم هزینه بسته عادی میگیره.خب حجم منصفانش چقدره؟اصلا بهترین طرح رایتل واسه دانلود شبانه چیه؟
bigbang001
02-07-2016, 19:06
دوستان این طرح بینهایت رایتل واسه دانلود خوبه؟میگه منصفانه دانلود نکنیم هزینه بسته عادی میگیره.خب حجم منصفانش چقدره؟اصلا بهترین طرح رایتل واسه دانلود شبانه چیه؟
طرح بینهایت رایتل نامحدود نیست
روی سیمکارت دائمی ۱۰ گیگ عادی و ۲۰ گیگ شبانه میده.
شبانه اگه میخوای ایرانسل قیمتاش ارزونه
یه طرح رایتل داشت شبانه ۲۰ گیگ ۲۰ تومن که نمیدونم هنوز هست یا خیر
Sent from my iPhone 6s+
bardia-vr
03-07-2016, 00:17
سلام
رایتل به مناسبت عید فطر به تمامی مشترکین خود هدیه میدهد.به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور به مناسبت فرا رسیدن عید فطر به تمامی مشترکین خود هدیه میدهد.بر این اساس تمامی مشترکین رایتل میتوانند با ارسال عدد1 به شمارۀ 1395 در بازۀ زمانی 14 الی 18 تیر ماه سال جاری از این هدیه استفاده نمایند.هدایای این طرح شامل بستههای متنوع تماس صوتی و اینترنت با مهلت استفاده از یک ماه تا یک سال است؛ که به صورت سیستمی به مشترکین و به هر مشترک یک مرتبه اهدا می شود.گفتنی است، فعالسازی این بسته ها برای مشترکین به صورت رایگان انجام می شود. =========================================
برای من 100 مگ اعتبار 30 روزه داد لطف کنید بگید که برای شما چقدر اعتبار داد :n36:
bardia-vr
05-07-2016, 09:52
سلام
رایتل به مناسبت عید فطر به تمامی مشترکین خود هدیه میدهد.به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور به مناسبت فرا رسیدن عید فطر به تمامی مشترکین خود هدیه میدهد.بر این اساس تمامی مشترکین رایتل میتوانند با ارسال عدد1 به شمارۀ 1395 در بازۀ زمانی 14 الی 18 تیر ماه سال جاری از این هدیه استفاده نمایند.هدایای این طرح شامل بستههای متنوع تماس صوتی و اینترنت با مهلت استفاده از یک ماه تا یک سال است؛ که به صورت سیستمی به مشترکین و به هر مشترک یک مرتبه اهدا می شود.گفتنی است، فعالسازی این بسته ها برای مشترکین به صورت رایگان انجام می شود. =========================================
برای من 100 مگ اعتبار 30 روزه داد لطف کنید بگید که برای شما چقدر اعتبار داد :n36:
به من دو ماه تماس داخل شبکه رایگان هرماه تا سقف ده هزار دقیقه.
دوستان هدیه شما چیه؟
bigbang001
05-07-2016, 11:10
تا الان رو دو تا سیمکارت زدم میگه ظرف ۲۴ ساعت اعلام میشه!
Sent from my iPhone 6s+
saeeddeeas
05-07-2016, 11:14
دیروز فرستادم هنوز جواب نداده
sent from Huawei mate 8
reza2700
05-07-2016, 12:49
برا منم هدیه 2 ماه مکالمه داده...فکر کنم برا همه همینه..کسی هست اینترنت هدیه گرفته باشه؟
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
saeeddeeas
05-07-2016, 13:19
برا منم هدیه 2 ماه مکالمه داده...فکر کنم برا همه همینه..کسی هست اینترنت هدیه گرفته باشه؟
بعد از فرستادن پیامک چقد طول کشید فعال شد؟
amir_fatal
05-07-2016, 13:44
مشترک عزیز،
هدیه بسته 300 مگابایتی 30 روزه برای سه ماه پیاپی به همراه 6 ماه مکالمه درون شبکه رایگان تا سقف 10000 دقیقه در هرماه برای شما با مهلت استقاده تا 1395-10-11 19:36:40 فعال گردید.
ایام خوشی را برای شما آرزومندیم.
reza2700
05-07-2016, 15:18
بعد از فرستادن پیامک چقد طول کشید فعال شد؟
یک روز
bigbang001
05-07-2016, 16:53
رو سیمکارت دیتا ۱۰۰ مگ نت داد.
هنوز رو دایمی و اعتباری هیچ خبری نیست.
Sent from my iPhone 6s+
saeeddeeas
05-07-2016, 17:29
بمن یه 100 مگ نت تا 12 ماه و 6 ماه مکالمه و خط دیگه هم فقط مکالمه داد
sent from Huawei mate 8
bigbang001
05-07-2016, 19:02
به من رو دایمی پ اعتباری هر دو دو ماه مکالمه داخل شبکه داد
Sent from my iPhone 6s+
به منم دو ماه مکالمه رو داد
mehrdad3x
05-07-2016, 20:10
مشترک عزیز،
هدیه بسته 100 مگابایتی 30 روزه برای دوازده ماه پیاپی به همراه 6 ماه مکالمه درون شبکه رایگان تا سقف 10000 دقیقه در هرماه برای شما با مهلت استقاده تا 1396-04-09 16:48:09 فعال گردید.
ایام خوشی را برای شما آرزومندیم
bardia-vr
05-07-2016, 20:30
دوستان اگر کسی بسته حرفه ای داره، ی تست سرعت سرور خارجی بزاره
naser.051
05-07-2016, 21:07
خیلی خودشو ضرب زده بابا ۱۰۰ مگ چیزی نیست که؟ لا اقل یک گیگ میداد باز یک چیزی ۱۰۰ هم نت رو وصل کمی تمومه....
bigbang001
05-07-2016, 21:25
Sent from my iPhone 6s+
amirbrad
06-07-2016, 16:07
به من مکالمه درون شبکه داد رو خط دایمی که اصلا به درد نمیخوره دوتا خط دیگم اعتباری و دیتا الکی شارژ نمیکنم که بخوام اس ام اس بدم بهشون ارزش نداره بخواد این همه دست و دل بازی کنن!
در ضمن نمیدونم چرا اینقدر سرعتش اومده پایین قبلا بسته حرفه ایی داشتم الان مثل همراه اول کرده تا بسته نخری سرعت بالا نمیده؟! چون قبلا یه حرفه ای میزدی بعد از اتمام بسته هم سرعت بالا بود یا اینکه پهنای باندش ترکیده بخاطر طرح رمضان!؟
به من بسته اینترنت 400 مگ برای دو ماه .
6ماه مکالمه درون شبکه رایگان که هر ماه 10000دقیقست داد.
Soroush-S
11-07-2016, 14:53
دوستان مثل اینکه طرح ترابرد پذیری رایتل راه افتاده . پیامک اولیه اومد منم فرم داخل سایت پر کردم . ولی الان میرم قسمت پیگیری میگه درخواستی با مشخصات ذکرشده یافت نشد:n13:
bigbang001
11-07-2016, 15:07
دوستان مثل اینکه طرح ترابرد پذیری رایتل راه افتاده . پیامک اولیه اومد منم فرم داخل سایت پر کردم . ولی الان میرم قسمت پیگیری میگه درخواستی با مشخصات ذکرشده یافت نشد:n13:
باید فرم رو در سایتی پر کنی که میخوای به اون اپراتور بری
Sent from my iPhone 6s+
Soroush-S
11-07-2016, 15:26
باید فرم رو در سایتی پر کنی که میخوای به اون اپراتور بری
Sent from my iPhone 6s+
میخواستم برم رایتل از ایرانسل
Sent From My XPERIA M4
رایتل طرح کنترل مصرف آزاد نداره؟
رایتل طرح کنترل مصرف آزاد نداره؟
خیر فقط پیام میاد براتون که مثلا 50 مگ از بسته اینترنت مونده.
Sent from my C6602 using Tapatalk
stere1980
12-07-2016, 21:10
اینجانب از اپراتور همراه اول به رایتل ترابرد کرده ام اما
متاسفانه همراه اول با ایجاد اختلال عمدی در شماره هایی که از این اپراتور به اپراتورهای دیگر ترابرد شده اند سعی در ایجاد نارضایتی و منصرف کردن افراد دارد.
بدین ترتیب که هرگاه شما با شماره همراه اول ترابرد شده تماس بگیرید یک پیغام طولانی بیست ثانیه ای برای تماس گیرنده با این مضمون پخش می شود:
مشترک مخاطب شما به اپراتور دیگری ترابرد کرده است مبلغ مکالمه شما بصورت برون شبکه محاسبه خواهد شد. و این پیغام دوبار پخش می شود که بیست ثانیه طول می کشد و تازه بعد از آن بوق انتظار می خورد یعنی یک تماس ساده حداقل چهل ثانیه تا برداشتن گوشی توسط مشترک طول می کشد و اگر مشترک زنگ خور زیادی داشته باشد پخش هر لحظه این پیغام طولانی بشدت آزار دهنده خواهد بود.
اگر همراه اول می خواهد تمایز ایجاد کند می تواند بوق انتظار متفاوتی اختصاص دهد نه اینکه به این شکل تماس گیرندکان را آزار دهد.
من به همین دلیل از طریق سایت ۱۹۵ شکایت کردم در مورد کارشکنی همراه اول.
رگولاتوری باید با ابزار قانونی خود جلوی این اقدام نادرست اپراتورها را بگیرد
bardia-vr
12-07-2016, 21:42
اینجانب از اپراتور همراه اول به رایتل ترابرد کرده ام اما
متاسفانه همراه اول با ایجاد اختلال عمدی در شماره هایی که از این اپراتور به اپراتورهای دیگر ترابرد شده اند سعی در ایجاد نارضایتی و منصرف کردن افراد دارد.
بدین ترتیب که هرگاه شما با شماره همراه اول ترابرد شده تماس بگیرید یک پیغام طولانی بیست ثانیه ای برای تماس گیرنده با این مضمون پخش می شود:
مشترک مخاطب شما به اپراتور دیگری ترابرد کرده است مبلغ مکالمه شما بصورت برون شبکه محاسبه خواهد شد. و این پیغام دوبار پخش می شود که بیست ثانیه طول می کشد و تازه بعد از آن بوق انتظار می خورد یعنی یک تماس ساده حداقل چهل ثانیه تا برداشتن گوشی توسط مشترک طول می کشد و اگر مشترک زنگ خور زیادی داشته باشد پخش هر لحظه این پیغام طولانی بشدت آزار دهنده خواهد بود.
اگر همراه اول می خواهد تمایز ایجاد کند می تواند بوق انتظار متفاوتی اختصاص دهد نه اینکه به این شکل تماس گیرندکان را آزار دهد.
من به همین دلیل از طریق سایت ۱۹۵ شکایت کردم در مورد کارشکنی همراه اول.
رگولاتوری باید با ابزار قانونی خود جلوی این اقدام نادرست اپراتورها را بگیرد
به نظر من هم این پیام طولانیه،بهتره به جای این پیام روش دیگه ای انتخاب کنند،مثلا بوق خاص یا صدای خاصی پخش بشه یا در حد گفتن "این شماره ترابرد شده است" اکتفا کنه
نتیجه ترابرد پذیری این خواهد شد که بعد از مدتی طرحهای خوب درون شبکه ای اپراتورها به فنا می روند
amirbrad
12-07-2016, 22:31
من میخواستم همراه اول بفرستم رو رایتل یا ایرانسل چون از نظر انتن دهی و نت بدترین اپراتوره ، احتمالا خودش میدونه که این کارو کرده همه فرار نکنن، هر موقع این مشکل انتظار حل شد دوستان اطلاع رسانی کنن که ما هم کوچ کنیم.
sent from my xperia
bigbang001
12-07-2016, 23:57
خوب کاری کردی که شکایت کردی
البته این مساله به نوعی برای خودش زد تبلیغه چون به مخاطب عملا داره اعلام میکنه که کسی که داری باهاش تماس میگیری از همراه اول ناراضی بوده و ترابرد کرده،
بدین صورت کسانی هم که به این مساله اشراف ندارن براشون سوال میشه و پس از اتصال تماس از طرف مقابل میپرسه که جریان چیه و طبیعتا هم طرف از نارضایتیش از همرا اول و ... صحبت میکنه
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
12-07-2016, 23:59
دوستانی که از همراه اول ترابرد کردن چک کنن ببینن سیمکارتشون روی همراه اول رومینگ میشه و مشکلی نداره؟
Sent from my iPhone 6s+
دوستان سلام سرعت 4g رایتل چنده سرعت دانلودش ؟ با مودم ایرانسل 4g میشه به رایتلم وصل شد؟
من یه دایمی رایتل دارم برم برای ترابردش روی ایرانسل, قیمتهای رایتل فوق العاده فضاییه بخصوص بسته های اینترنت.
George Shelly
13-07-2016, 14:56
من 2 روز پیش تو سایت رایتل درخواست ترابرد دادم همین الان سیم کارتمو گرفتم 512 مگ اینترنت + 10000 تکست + 10000 دقیقه مکالمه درون شبکه + 1024 مگ ترافیک اپارات در حالی که اعتبار خود سیم کارتم صفره .
بحث ها سوالات مشکلات ترابردپذیری هر 3 اپراتور همراه از امروز در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام می پذیرد. با سپاس
bardia-vr
14-07-2016, 00:17
من 2 روز پیش تو سایت رایتل درخواست ترابرد دادم همین الان سیم کارتمو گرفتم 512 مگ اینترنت + 10000 تکست + 10000 دقیقه مکالمه درون شبکه + 1024 مگ ترافیک اپارات در حالی که اعتبار خود سیم کارتم صفره .
احتمالا به شما جایزه داده چون وارد شبکه اش شدی، البته اعتبار ریالی هم ظاهرا داری
George Shelly
14-07-2016, 00:32
نه اون 1000 تومنو خودم بعدش شارژ کردم .
stere1980
14-07-2016, 16:16
دوستانی که از همراه اول ترابرد کردن چک کنن ببینن سیمکارتشون روی همراه اول رومینگ میشه و مشکلی نداره؟
Sent from my iPhone 6s+
بله من چک کردم شد.
در ضمن به من بسته بینهایت ۳۰ روزه هم هدیه داد.
بحث ترابرد را در تاپیک ترابردپذیری دنبال کنید با سپاس
Sent from my C6602 using Tapatalk
خوب کاری کردی که شکایت کردی
البته این مساله به نوعی برای خودش زد تبلیغه چون به مخاطب عملا داره اعلام میکنه که کسی که داری باهاش تماس میگیری از همراه اول ناراضی بوده و ترابرد کرده،
بدین صورت کسانی هم که به این مساله اشراف ندارن براشون سوال میشه و پس از اتصال تماس از طرف مقابل میپرسه که جریان چیه و طبیعتا هم طرف از نارضایتیش از همرا اول و ... صحبت میکنه
Sent from my iPhone 6s+
از این بعد نگاه نکرده بودم ..... کلا همراه اول یه احساس بی رحمی رو در مورد کاربراش القا می کنه ... ... شاید من فکر می کنم :n03:
bigbang001
21-07-2016, 09:23
تست سرعت سرور خارجی (لندن)
Sent from my iPhone 6s+
EDWARD WHITE
22-07-2016, 02:02
از کجا میشه پوشش 4G رایتل رو بدست آورد ؟ توی سایت که فقط 3G خودش رو زده ؟
bigbang001
22-07-2016, 02:51
نقشه جدا نداره، فقط در عمل میشه تست گرفت
Sent from my iPhone 6s+
با برنامه opensignal میشه دید. که میتونین از بازار یا گوگل پلی دانلودش کنید.
از کجا میشه پوشش 4G رایتل رو بدست آورد ؟ توی سایت که فقط 3G خودش رو زده ؟
متاسفانه اطلاع رسانی رایتل بسیار ضعیفه. فقط به چن تا اسم بسنده کرده و حتی زحمت نمایش پوشش رو هم نداده
bigbang001
22-07-2016, 10:03
متاسفانه اطلاع رسانی رایتل بسیار ضعیفه. فقط به چن تا اسم بسنده کرده و حتی زحمت نمایش پوشش رو هم نداده
پوشش 3g و 4g را به تفکیک مشخص نکرده
اما پوشش مشخص شده نسبتا دقیقه برعکس ایرانسل که اصلا رو نقشه پوشش نمیشه حساب کرد و الکی کیلویی مشخص شده.
Sent from my iPhone 6s+
دوستان جدیدا یه مشکلی پیدا کردم که هر وقت سیم کارت رایتل میندازم رو گوشیم (برا استفاده از اینترنتش) ساعت گوشیم رو بهم میریزه ولی روی سیم کارت های دیگه اینجوری نیست کسی میدونه دلیلش چیه؟
کلافم کرده
bigbang001
24-07-2016, 07:24
دوستان جدیدا یه مشکلی پیدا کردم که هر وقت سیم کارت رایتل میندازم رو گوشیم (برا استفاده از اینترنتش) ساعت گوشیم رو بهم میریزه ولی روی سیم کارت های دیگه اینجوری نیست کسی میدونه دلیلش چیه؟
کلافم کرده
احتمالا یک مقدار از تنظیمات ساعت گوشیت دستی و یک مقدار اتوماتیکه،
برو در قسمت تنظیمات ساعت و تاریخ و همه تنظیمات را در حالت اتوماتیک بگذار از جمله time zone.
اگر یک ساعت عقب میوفته summer time را روشن کن.
Sent from my iPhone 6s+
این رایتل فقط در مناسبت ها بسته هاش رو ارزون میده و کلا گرونی رو دوست داره ...... کاشکی همیشه ارزون میداد .... الان به صرفه نیست قیمت بسته هاش .... :n28:
bigbang001
27-07-2016, 19:43
الان یک بسته یکساله ۱۴۴ گیگ و ۱۴۴ گیگ شبانه با ۵۰٪ تخفیف برای دیتا گذاشته ۲۰۴ تومن. که خیلی بصرفه است
رفتم بخرم رو سیمکارتم میبینم زده ۴۰۰ تومن!
زنگ زدم خدمات میگه این بسته اغازینه فقط اونهایی که بیمه تامین اجتماعی دارن میتونن بخرن! میگم خوب من دارم
میگه نه فقط رو سیمکارت جدید
منم گفتم باشه اینکه به ضرر شماست باید یه سیمکارتم بدین
یه سیمکارت جدید با بسته ۲۰۴ ثبت نام کردم بفرستن! [emoji23]
Sent from my iPhone 6s+
EDWARD WHITE
29-07-2016, 01:38
دفاتر خدمات پستی چرا اصلا این رایتل رو نمی دونن چیه ؟ طرف اسمش توی سایت رایتل هست اما میگه من رایتل کار نمی کنم اصلا ..... یه فروشگاه باید توی مرکز هر استان می زد ...... این همه سرمایه گذاری کرده .... اینجوری اونفت :n27:
یکی رایتل یکی همراه اول هنوز توی شهر ما 4g ندارن .... توی برنامه های رایتل رو که دیدم اصلا شهر ما جزو در حال توسعه هم نییست ( مرکز استان ) ( اراک ) ..... 2 سال پیش ایرانسل 4g کرد ..... اپراتور خوبه رایتل من اکثر تماس هام رو با رایتل انجام می دم ..... اما کنده ... خیلی هم کنده :n27: های وب اینجا 4g داره :n29:
George Shelly
31-07-2016, 23:34
من از ایرانسل رفتم رایتل اینترنتش خبلی خوبه ولی تو بیرون انتن خیلی پر و زیاد میشه به خصوص جاده ...
به ادم استرس میده ولی در کل خوبه .
KING iMAN
01-08-2016, 00:04
رایتل یه شکست تجاریه.
سه تا سیمکارت ازش خریدم. پولمو حروم کردم. فورجی که نیست توی شهرمون. تری جیش هم دو تا کوچه رو پوشش میده.
bigbang001
01-08-2016, 01:03
یکی رایتل یکی همراه اول هنوز توی شهر ما 4g ندارن .... توی برنامه های رایتل رو که دیدم اصلا شهر ما جزو در حال توسعه هم نییست ( مرکز استان ) ( اراک ) ..... 2 سال پیش ایرانسل 4g کرد ..... اپراتور خوبه رایتل من اکثر تماس هام رو با رایتل انجام می دم ..... اما کنده ... خیلی هم کنده :n27: های وب اینجا 4g داره :n29:
سیاست رایتل با ایرانسل متفاوته و باید هم متفاوت باشه
ایرانسل نسل دو را قبلا انتن زده و الان داره نسل ۴ نصب میکنه که سرعت نتشو ببره بالا
اما رایتل باید اول نسل ۳ را بزنه که مکالمه و اینترنت را هم زمان پوشش بده و در مرحله بعد به فکر نسل ۴ باشه.
به عبارت دیگه اول باید دنبال افزایش پوشش باشه بعد افزایش سرعت.
در تهران هر اکثر جاهایی که مصرف بالا بوده و عملا ظرفیت 3g پر شده انتن lte هم زده.
Sent from my iPhone 6s+
Damask Roses
01-08-2016, 02:23
رایتل یه شکست تجاریه.
سه تا سیمکارت ازش خریدم. پولمو حروم کردم. فورجی که نیست توی شهرمون. تری جیش هم دو تا کوچه رو پوشش میده.
انفدر تند برخورد نکنیم ... تنها اپراتوری که از مردم دزدی نکرد رایتل هست ... اون همراه اول ( دزد اول ) که قشنگ دیگه به جای پیامک 100 تومنی و 200 تومنی پیامک 10 هزار تومنی هم میده ! :n04: ( دور همی رو میگم )
KING iMAN
01-08-2016, 04:34
انفدر تند برخورد نکنیم ... تنها اپراتوری که از مردم دزدی نکرد رایتل هست ... اون همراه اول ( دزد اول ) که قشنگ دیگه به جای پیامک 100 تومنی و 200 تومنی پیامک 10 هزار تومنی هم میده ! :n04: ( دور همی رو میگم )
رایتل در زمینه ی افزایش سطح پوشش بسیار ناامید کننده ظاهر شده.
رایتل در زمینه ی افزایش سطح پوشش بسیار ناامید کننده ظاهر شده.
طبق تجربه ای که داشتم بهترین اینترنت رو در خارج از شهر رایتل داره. من خودم همراه اول ایرانسل رایتل رو باهم دارم و همشون رو تست کردم.
توی تصویر مسیرهای تهران -قزوین . تهران-فیروزکوه . تهران-قم . تهران -گرمسار . اکثرا تو این جاده ها 75% مسیر رو با رایتل اینترنت H+پلاس داشتم.
و ی چیزی که رایتل رو از بقیه متمایز میکنه اینکه که پینگ رایتل خیلی پایینه. درسته سرعتش مثل ایرانسل و همراه اول بالا نیست و بین 1 الی 5 مگابیت هس اما پینگش خیلی پایینه. که پینگ پایین چت تصویری و صوتی رو با کمترین تاخیر و بهترین کیفیت برقرار می کنه.تو شبکه های اجتماعی مثل تلگرام پیام سریعتر ارسال میشه و همچنین برای اونایی که بازی آنلاین بازی می کنند خیلی مناسبه.
تست سرورخارج از ایران هر سه اپراتور:
پینگ وسرعت رایتل من :
نسل سوم : بین 29 الی 80 سرعت : 1الی5 مگابیت
نسل چهارم: بین 13الی20 سرعت: 2 الی 50 مگابیت *فقط شمال تهران*
ایرانسل:
نسل سوم: 189 الی 320 :( سرعت: 2.4 الی 21 مگابیت
نسل چهارم: 90 الی 140 سرعت : 5 الی 24 مگ
همراه آخر:
نسل سوم : 110 الی 440 سرعت: 2 الی 20 مگابیت
نسل چهارم: 90 - 190 سرعت: 7 الی 10 **میدان ونک نزدیک برج مرکزی همراه اول**
زمانِ پاسخ (Ping Time): زمانی است که صرف میشود تا یک بسته از سمت شما به سرور ارسال شده و پاسخ آن دریافت شود. عددِ کوچکتر، مطلوبتر است. زمانهای زیر ۶۰ میلی ثانیه برای پینگ، مطلوب تلقی میشوند.
تست سرعت و پینگ:
speedcheck.ir
speedtest.net
KING iMAN
01-08-2016, 07:28
طبق تجربه ای که داشتم بهترین اینترنت رو در خارج از شهر رایتل داره. من خودم همراه اول ایرانسل رایتل رو باهم دارم و همشون رو تست کردم.
توی تصویر مسیرهای تهران -قزوین . تهران-فیروزکوه . تهران-قم . تهران -گرمسار . اکثرا تو این جاده ها 75% مسیر رو با رایتل اینترنت H+پلاس داشتم.
و ی چیزی که رایتل رو از بقیه متمایز میکنه اینکه که پینگ رایتل خیلی پایینه. درسته سرعتش مثل ایرانسل و همراه اول بالا نیست و بین 1 الی 5 مگابیت هس اما پینگش خیلی پایینه. که پینگ پایین چت تصویری و صوتی رو با کمترین تاخیر و بهترین کیفیت برقرار می کنه.تو شبکه های اجتماعی مثل تلگرام پیام سریعتر ارسال میشه و همچنین برای اونایی که بازی آنلاین بازی می کنند خیلی مناسبه.
تست سرورخارج از ایران هر سه اپراتور:
پینگ وسرعت رایتل من :
نسل سوم : بین 29 الی 80 سرعت : 1الی5 مگابیت
نسل چهارم: بین 13الی20 سرعت: 2 الی 50 مگابیت *فقط شمال تهران*
ایرانسل:
نسل سوم: 189 الی 320 :( سرعت: 2.4 الی 21 مگابیت
نسل چهارم: 90 الی 140 سرعت : 5 الی 24 مگ
همراه آخر:
نسل سوم : 110 الی 440 سرعت: 2 الی 20 مگابیت
نسل چهارم: 90 - 190 سرعت: 7 الی 10 **میدان ونک نزدیک برج مرکزی همراه اول**
زمانِ پاسخ (Ping Time): زمانی است که صرف میشود تا یک بسته از سمت شما به سرور ارسال شده و پاسخ آن دریافت شود. عددِ کوچکتر، مطلوبتر است. زمانهای زیر ۶۰ میلی ثانیه برای پینگ، مطلوب تلقی میشوند.
تست سرعت و پینگ:
speedcheck.ir
speedtest.net
تهران که بله.
سایر نقاط مملکت چی؟
الان توی شهر بندری من(بندرامام خمینی) که به داشتن 22 ژتروشیمی و 40 اسکله ی بندری دومین شهر پردرآمد ایران هست، رایتل اصلا آنتن نداره.
Damask Roses
01-08-2016, 15:53
تهران که بله.
سایر نقاط مملکت چی؟
الان توی شهر بندری من(بندرامام خمینی) که به داشتن 22 ژتروشیمی و 40 اسکله ی بندری دومین شهر پردرآمد ایران هست، رایتل اصلا آنتن نداره.
باید جذب سرمایه کنه ... سرعتش از ایرانسل هم بالاتره جاهایی که پوشش 4g داره :n04: ..... اکثر شهر ها هم کلا پوشش نداره متاسفانه :n23: خوش به حال اونایی که پوشش دارن ....
rahman0158
01-08-2016, 16:26
سلام
بسته مصرفی تماس صوتی سیم کارت اعتباری چی هست در موردش هیچ توضیحی نداده زده 17000 تومان
EDWARD WHITE
01-08-2016, 18:03
داخل شبکه تماس صوتی داره
3G
اصفهان
آنتن کامل
naderblue
04-08-2016, 08:06
45 کیلوبایت بیشتر نمیشه سرعت رایتل این اپراتور نه بسته خوبی داره نه سرعت خوبی موندم دوستان چیو میخرن قیمت ها فضایی داره
حیف پول هست با این سرعت :n13:
bigbang001
04-08-2016, 10:46
تست سرعت رایتل دیشب و امروز صبح:
تست سرعت ایرانسل روی باند ۲۶۰۰ دیشب و امروز صبح:
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
04-08-2016, 12:12
3G
اصفهان
آنتن کامل
اصفهان کابوس همه اپراتورهاست
البته بازم رایتل تو بینشون بهترین نت رو داره
Sent from my iPhone 6s+
stere1980
04-08-2016, 13:27
و
تست سرعت و پینگ:
speedcheck.ir
speedtest.net
رایتل عالی هست موافقم رومینگ سراسری هم که داره. تقریبا می تونم بگم شاید ۱۰ درصد اوقات من از رومینگ استفاده کرده ام و خیلی جاهایی که حتی در نقشه هم بدون پوشش هست اما در عمل اینترنت بسیار خوب و کیفیت مکالمه عالی داره.
سلام دوستان
من مدتیه سیم کارت رایتل گرفتم و دارم استفاده میکنم. مشکلی که الان باهاش مواجه شدم اینه که وقتی رومینگ میشه روی همراه اول، بعدش خیلی طول میکشه تا مجدد برگرده روی رایتل. یعنی شده گاهی تا 20 دقیقه گوشی روی هیچ شبکه ای رجیستر نشده و آنتن نداشته و بعدا برگشته روی رایتل. یا اینکه باید دستی جستجوی شبکه کنم و روی رایتل رجیستر کنم.
یه دوستی گفتن به گوشی بستگی داره. خواستم اینجا مطرح کنم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه.
سپاس
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
bigbang001
04-08-2016, 15:48
سلام دوستان
من مدتیه سیم کارت رایتل گرفتم و دارم استفاده میکنم. مشکلی که الان باهاش مواجه شدم اینه که وقتی رومینگ میشه روی همراه اول، بعدش خیلی طول میکشه تا مجدد برگرده روی رایتل. یعنی شده گاهی تا 20 دقیقه گوشی روی هیچ شبکه ای رجیستر نشده و آنتن نداشته و بعدا برگشته روی رایتل. یا اینکه باید دستی جستجوی شبکه کنم و روی رایتل رجیستر کنم.
یه دوستی گفتن به گوشی بستگی داره. خواستم اینجا مطرح کنم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه.
سپاس
دوست عزیز احتمالا مشکل از گوشی است
من ایفون دارم و هیچوقت مشکل شما رو نداشتم
البته گاها اتفاق میوفته که روی همراه اول افتاده و پس از جابجایی در جایی که رایتل پوشش داشته با تاخیر به رایتل سوییچ کرده اما نه اینکه رو هیچ شبکه ای رجیستر نکنه بلکه روی همان همراه اول مونده.
Sent from my iPhone 6s+
EDWARD WHITE
04-08-2016, 16:33
سلام دوستان
سپاس
گوشی رو عوض کنید خب
bigbang001
04-08-2016, 18:49
تست سرعت رایتل و ایرانسل ولنجک
هر دو LTE و هر دو فرکانس ۱۸۰۰
Sent from my iPhone 6s+
سلام.
سیم کارت دیتای رایتل بعد از ارسال مدارک چن روز طول میکشه تا فعال بشه؟ اگر با 200 تماس بگیرم میتونن فعال کنن؟
ممنون.
bigbang001
09-08-2016, 12:19
برای من همیشه ۱ ساعت بعد از تحویل از پست فعال شده
Sent from my iPhone 6s+
امروز LTE رایتل تو اکثرا نقاط شمال تهران سرعت روی 6مگ محدود شده. برای دوستان هم همینطوره؟
برای من همیشه ۱ ساعت بعد از تحویل از پست فعال شده
Sent from my iPhone 6s+
زنگ زدم 200 اپراتور چواب داد ثبت نام شما بگونه ای انجام شده که سه روز کاری طول میکشه فعال سازی،با این اوصاف کلا چن گونه ثبت نام داریم مگه ؟:n02:
امروز LTE رایتل تو اکثرا نقاط شمال تهران سرعت روی 6مگ محدود شده. برای دوستان هم همینطوره؟
برای من محدود نشده البته من تهران نیستم
bigbang001
09-08-2016, 16:50
خیر دوست عزیز امروز حداقل سه سمت تهران تست کردم طبق روال قبل محدودیت روی ۳۰ مگابیت بود.
Sent from my iPhone 6s+
خیر دوست عزیز امروز حداقل سه سمت تهران تست کردم طبق روال قبل محدودیت روی ۳۰ مگابیت بود.
Sent from my iPhone 6s+
اما برای من این مدلی شد چندتا تست گرفتم.
جمهوری
چهار راه ولیعصر
ونک
میرداماد
بسته هم حرفه ای هستش
bigbang001
09-08-2016, 20:10
شاید پروفایلتون افتاده روی پایه
با رایتل تماس بگیرید بگید براتون چک کنن
ضمنا روی lte تست گرفتین؟ چون اسکرین شاتی که گزفتید نشون میده رپی 3G هستید.
Sent from my iPhone 6s+
مثل اینکه این رایتل و خواب اول هنوز هم فکر می کنن که زمان اون بابا هست که می گفت اینترنت 128 اش کافی است ؟؟ ! :n30:
هنوز هم که داره سرعت محدود میده !
:n34:
bigbang001
09-08-2016, 21:45
مثل اینکه این رایتل و خواب اول هنوز هم فکر می کنن که زمان اون بابا هست که می گفت اینترنت 128 اش کافی است ؟؟ ! :n30:
هنوز هم که داره سرعت محدود میده !
:n34:
از سرعت نا محدود ایرانسل خیلی بهتره
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
09-08-2016, 22:03
تست مقایسه اینترنت نامحدود ایرانسل و محدود رایتل:
سرور داخلی:
سرور خارجی:
واقعا خنده داره
Sent from my iPhone 6s+
saman123123
09-08-2016, 22:45
سلام.
من امروز خط رایتلم فعال شد،داخل مودم که قرار دادم با فول آنتن و حالت تری جی متاسفانه سرعت از سرورهای داخل فاجعه بود!پینگ هم که بالای 400،
من اشتباه کردم بسته حرفه ای 3 ماهه گرفتم:n28:بنظرتون راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد؟>
سلام.
من امروز خط رایتلم فعال شد،داخل مودم که قرار دادم با فول آنتن و حالت تری جی متاسفانه سرعت از سرورهای داخل فاجعه بود!پینگ هم که بالای 400،
من اشتباه کردم بسته حرفه ای 3 ماهه گرفتم:n28:بنظرتون راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد؟>
منو چی میگی که رفتم سیک دیتا رایتل یک ساله با 144 گیگک اینترنت گرفتم.. اشتباه محض کردم.. سرعتش فاجعه اس ..
چندین بار زنگ زدم رایتل میگم سرعتم نهایتا از 160 بالاتر نمیره ... میگه بالاتر از 128 هم داری دانلود میکنی برو کلات بنداز بالا :n28:
منو چی میگی که رفتم سیک دیتا رایتل یک ساله با 144 گیگک اینترنت گرفتم.. اشتباه محض کردم.. سرعتش فاجعه اس ..
چندین بار زنگ زدم رایتل میگم سرعتم نهایتا از 160 بالاتر نمیره ... میگه بالاتر از 128 هم داری دانلود میکنی برو کلات بنداز بالا :n28:
یه speed test بگیر
-----------------
عجبا :n04:
اگه می خاید بسته بلند مدت بگیرید ایرانسل تست کردم خوب بوده ... اما امروز رایتل داغون بود ... شاید موقتی باشه !
یه speed test بگیر
-----------------
عجبا :n04:
اگه می خاید بسته بلند مدت بگیرید ایرانسل تست کردم خوب بوده ... اما امروز رایتل داغون بود ... شاید موقتی باشه !
تست سرعت رایتل با ۳ خونه آنتن از ۴ خونه :n37:
سلام.
مودمتون چی هست ؟
تست سرعت رایتل با ۳ خونه آنتن از ۴ خونه :n37:
یه بو هایی میاد ... پینگ متوسط دارین حدس می زنم یه جورایی محدود سرعت گذشته و گرنه اون پینگ باید سرعت بهتری برای دانلود بده
یه سیمکارت خالی رایتل بدون شارژ تست کنید که بسته نداره همین سایت رایتل رو میاره ... ببیندی محدودیت دارین ؟
مال من پینگ افتضاحه 3g اما سرعت دانلودم بد نیست ...
همین الان تست کردم
بعد به رایتل زنگ بزنید شماره 200 توضیح بخواین ... رایگانه برعکس ایرانسل
saeed258s
10-08-2016, 23:14
با دروود
بنده هم رایتل و هم همراه اول و هم ایرانسل رو بررسی و تست کردم و خوشبختانه پایداری و کیفیتی که دیتای رایتل داره رو توی هیچکدوم ندیددم!3 جی رایتل سرعت خیلی خوبی رو به من میده..
stere1980
11-08-2016, 19:24
اینم سرعت سیمکارت ترابرده شده من از همراه آخر به رایتل
تهران مرکز شهر
هنوز دو روز مونده که یکماه بسته هدیه نامحدود رایتل تموم بشه و به این زودی یکماه شد
bardia-vr
12-08-2016, 13:56
چیزی که حس میکنم اینه که چون من بسته های پایه میخرم سرعت فورجی برام کمتره
bigbang001
12-08-2016, 14:57
بله بسته حرفه ای روی ۳۰ مگابیت بسته شده اما پایه به مراتب کمتر بسته شده
Sent from my iPhone 6s+
bardia-vr
12-08-2016, 16:22
بله بسته حرفه ای روی ۳۰ مگابیت بسته شده اما پایه به مراتب کمتر بسته شده
Sent from my iPhone 6s+
کار منو راه میندازه.برای من پینگ مهمه که رایتل از اون دوتا اپراتور دیگه بهتره، چون کار من باز کردن چندتا سایت و نهایتش دانلود یک آهنگ ۱۰ مگابایتی
*Forgotten*
12-08-2016, 16:54
تست مقایسه اینترنت نامحدود ایرانسل و محدود رایتل:
سرور داخلی:
سرور خارجی:
واقعا خنده داره
Sent from my iPhone 6s+
من تا حالا چنین سرعتی و پینگی از رایتل ندیدم :n13: من خودم 1 ساله 147+147 رو دارم و شبانه استفاده هم کردم سرعتش از 5 یا 6 مگ بالاتر نمیره
توی منوی کاربری رایتل هم برای سرعت حرفه ای عکس یه کیلومتر ماشین گذاشته و سرعت رو خودشون 4 مگ نشون میده
نمیخام بگیم تستای شما فیک هستش ولی میگم حتما 1 در میلیون شما شانس آوردید
من تا حالا چنین سرعتی و پینگی از رایتل ندیدم :n13: من خودم 1 ساله 147+147 رو دارم و شبانه استفاده هم کردم سرعتش از 5 یا 6 مگ بالاتر نمیره
توی منوی کاربری رایتل هم برای سرعت حرفه ای عکس یه کیلومتر ماشین گذاشته و سرعت رو خودشون 4 مگ نشون میده
ایشون با 4G رایتل تست کردن. از سرعت 3G اطلاعی ندارم اما تا چند ماه پیش سرعت 4G رایتل روی 5 مگابیت بسته شده بود که قابل قبول نبود البته بعدا اونو به حدود 30 مگ ارتفا دادند. اگه منطقه شما پوشش 4G رایتل هست حتما از 4G استفاده کنید چون کیفیتش به مراتب از 3G بهتره. نیازی به تغییر سیم کارت هم نیست.
سیمکارت و شش ماه خدمات رایگان رایتل
آن دسته از جوانان متقاضی استفاده از خدمات تلفن همراه که به سن 18 سالگی میرسند، میتوانند همزمان با تولد 18 سالگیشان، هدایای ویژهای از رایتل دریافت کنند.
آن دسته از جوانانی که تا مرداد 95 به سن 18 سال تمام میرسند میتوانند در طرح «هدیه 18 سالگی» رایتل ثبت نام کنند و از هدایای خاص آن بهره مند شوند.
این طرح شامل متولدین سال 1376 که در سال گذشته به سن 18 سال تمام رسیدهاند، اما موفق به دریافت هدیه خود نشدهاند، نیز میشود.
در این طرح، سیمکارت اعتباری رایتل به همراه شش ماه خدمات رایگان نسلهای نوین ارتباطی شامل 6000 دقیقه تماس صوتی رایگان، 6000 عدد پیامک رایگان و 1200 مگابایت اینترنت رایگان به مشترکین هدیه داده میشود.
همچنین علاوه بر سیمکارت اهدایی و هدایای بسته آغازین آن، در صورت فعالسازی و استفاده از سیمکارت، مشترکان میتوانند به انتخاب خود، یک عدد سیمکارت اعتباری یا دیتای دیگر نیز به عنوان هدیهی ثبتنام در طرح دریافت کنند.
متقاضیان میتوانند علاوه بر ثبت نام از طریق صفحهی این طرح در وب سایت رایتل، با مراجعه حضوری به یکی از فروشگاههای رایتل نیز در این طرح ثبت نام و هدیه تولد 18 سالگی خود را دریافت نمایند.
DJMOKHTAR
13-08-2016, 13:19
رایتل 3G
مودم : TP-LINK MR200
قدرت سیگنال : 100%
bigbang001
13-08-2016, 14:37
والا چی بگم غیر از خودم که یک دایمی و یک دیتا دارم که عینا طرح ۱۴۴+۱۴۴ روش هست تو دور و برم حداقل ۵-۶ نفر رایتل دارن که هر روز باهاشون در ارتباطم
بسته حرفه ای تا ۳۰ مگ و پایه تا ۵ مگ همه داریم
خودمم خط اصلیم رایتله و دایم در حال مسافرت
همه جا یک جور نیست اما تهران که lte هست تا ۳۰ مگ میره جاهایی که 3g داره هم متفاوته و معمولا بین ۵ تا ۲۰ مگ هست.
با توجه به اینکه بخاطر کارم همیشه نت همراه نیاز دارم همیشه از هر سه اپراتور سیمکارت و بسته دارم که اگه یکی یه جا لنگ بزنه یکی دیگه استفاده کنم.
Sent from my iPhone 6s+
#هدیه_همراهان_تلگرام
از هم اکنون تا ساعت ۱۹:۰۰ امروز ۹۵/۰۵/۲۳ با کلیک بر روی لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وارد نمودن شماره رایتل خود، از بسته هدیه همراهان کانال رایتل بهرهمند شوید.
RighTelCompany
دوتا سیمکارت دیتا داشتم
هر دو را یکی 50 مگ هدیه داد که ترجیح میدم اصلا
استفاده نکنم
Armin.Computer
14-08-2016, 00:10
دوتا سیمکارت دیتا داشتم
هر دو را یکی 50 مگ هدیه داد که ترجیح میدم اصلا
استفاده نکنم
منم 2 تا سیم کارت داشتم
به هر کدوم 50 مگ داد
حرکت خوبی که از رایتل دیدم من تخفیف برای اون طرح تاین اجتماعی هست فعلا که داره بسته 147+147 گیگ سالیانه رو 50% تخفیف زده بیش تر از یک ماهه
ورگنه این بسته های هدیش اینا حجم هایی که هدیه میده خیلی مسخرست واقعا, 50 مگ فوتش کنی تمومه :n02:
Tornado2800
14-08-2016, 01:13
#هدیه_همراهان_تلگرام
از هم اکنون تا ساعت ۱۹:۰۰ امروز ۹۵/۰۵/۲۳ با کلیک بر روی لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وارد نمودن شماره رایتل خود، از بسته هدیه همراهان کانال رایتل بهرهمند شوید.
@RighTel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Company
مشترک گرامی،مدت زمان اجرای طرح همراهان کانال تلگرام رایتل به پایان رسیده است. برای دریافت اخبار، اطلاعات و طرحهای تخفیفی آتی، ما را در کانال تلگرام دنبال نمایید. آدرس تلگرام رایتل: ------------/RightelCompany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رایتل 3G
مودم : TP-LINK MR200
قدرت سیگنال : 100%
پینگ متوسط و سرعت آپلود پایین و دانلود عالی ویژگی mr200 هست ...
DJMOKHTAR
14-08-2016, 01:44
پینگ متوسط و سرعت آپلود پایین و دانلود عالی ویژگی mr200 هست ...
با هات اسپوت گوشی ( Z5 Premium Sony ) هم در همین حده
من اولین بار بود که رایتل استفاده کردم . فکر میکردم رایتل 4G باشه ولی در کمال تعجب دیدم که 3G هست و البته ضعیف ترین 3G بود که تا حالا داشتم !!
Armin.Computer
14-08-2016, 01:53
LTE Rightel
انتظار سرعت بیشتری داشتم
LTE Rightel
انتظار سرعت بیشتری داشتم
احتمالا بسته پایس
بسته حرفه ای سرعتش 30 مگه اگر آنتن خوب باشه
الان lte که از 3g کمتر شده توی تست شما !
اما ping خوبه :n02:
Armin.Computer
14-08-2016, 11:40
احتمالا بسته پایس
راستش بسته رایگان بود
واسه همین جایزه کاربران تلگرام
saeeddeeas
14-08-2016, 11:51
احتمالا بسته پایس
برای ما با هر بسته ای هر ساعتی از شبانه روز سرعت در حد 50 کیلو هست
sent from Huawei mate 8
bigbang001
14-08-2016, 14:42
برای ما با هر بسته ای هر ساعتی از شبانه روز سرعت در حد 50 کیلو هست
sent from Huawei mate 8
میتونید تو سایت شکایت ثبت کنید مشکلتون رو حل کنند.
Sent from my iPhone 6s+
Le0nard0
14-08-2016, 17:51
راستش بسته رایگان بود
واسه همین جایزه کاربران تلگرام
حجم بسته هدیش چقدره؟ من دیر فهمیدم
Armin.Computer
14-08-2016, 18:19
حجم بسته هدیش چقدره؟ من دیر فهمیدم
واسه من واسه 2 تا سیم کارت 50 مگ زد
پس چیزی رو از دست ندادی :n02:
Le0nard0
14-08-2016, 18:39
واسه من واسه 2 تا سیم کارت 50 مگ زد
پس چیزی رو از دست ندادی :n02:
واقعا رایتل با خودش چی فکر کرده؟ خوشحالم که این هدیه رایتل نصیبم نشد:n01:
bigbang001
14-08-2016, 19:05
هدیه ها شانسیه مثلا ماه پیش من ۲ ماه تماس و پیامک درون شبکه گرفتم
اما این ۵۰ مگش خیلی مضحکه.
Sent from my iPhone 6s+
Le0nard0
17-08-2016, 00:14
این اوپراتور به قول خودش پیشگام هنوز یه اپلیکشین نداره
دوستان فرکانس نسل 4 رایتل چنده؟ اگر با عکس نشون بدید که خیلی بهتر یکی از دوستان میگه 2100 در حالی که...
and-roid2
28-08-2016, 16:35
دوستان فرکانس نسل 4 رایتل چنده؟ اگر با عکس نشون بدید که خیلی بهتر یکی از دوستان میگه 2100 در حالی که...
1800 برای 4G
2100 و 900 برای 3G هست.
وضعیت اینترنت رایتل توی قم چطوره؟
bardia-vr
01-09-2016, 22:19
من توی ماه تیر قم بودم، بعضی جاها پوشش خارجی بود اما در کل خوب بود و ثبات مناسبی داشت، بسته پایه و سرعت مثل تهران بود، در ضمن تمام اتوبان تهران قم هم تریجی رایتل برقراره.
bardia-vr
01-09-2016, 22:30
من توی ماه تیر قم بودم، بعضی جاها پوشش خارجی بود اما در کل خوب بود و ثبات مناسبی داشت، بسته پایه و سرعت مثل تهران بود، در ضمن تمام اتوبان تهران قم هم تریجی رایتل برقراره.
Reza_994
10-09-2016, 19:16
بسته اینترنت 30 روزه – ویژه ساعات افت مصرف
30 گیگ
100,000
On 13436
دوستان سرعتی که میتونم با این بسته روی سیم کارت دیتا بگیرم ( =شبانه ) چنده ؟
برای دانلود چند تا فایل میخوام
3g یا 4g فرقی نمیکنه..
bigbang001
10-09-2016, 20:11
من از این بسته استفاده نکردم ولی در کل رایتل سرعت را روی ۳۰ مگابیت بسته و بیشتر از این نمیشه.
Sent from my iPhone 6s+
shahin_ak
11-09-2016, 05:47
بسته اینترنت 30 روزه – ویژه ساعات افت مصرف
30 گیگ
100,000
On 13436
دوستان سرعتی که میتونم با این بسته روی سیم کارت دیتا بگیرم ( =شبانه ) چنده ؟
برای دانلود چند تا فایل میخوام
3g یا 4g فرقی نمیکنه..
سلام. من از این بسته استفاده میکنم. سرعت بر روی شبکه LTE محدود به ۳۰ مگابیت در ثانیه است. در اکثر مواقع هم برای من ۳۰ مگابیته. سرعت دانلود هم فرقی نمیکنه که از چه سروری و از کدوم کشور باشه همیشه بطور میانگین ۳/۵ مگابایت (حدود ۳۰ مگابیت) در ثانیه است.
bigbang001
11-09-2016, 17:30
#هدیه_همراهان_تلگرام
از هم اکنون تا ساعت 21:00 امروز 21/06/95 با کلیک بر روی لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وارد نمودن شماره رایتل خود، از بسته هدیه همراهان کانال رایتل بهرهمند شوید.
RighTelCompany
برای من فقط ۵۰ مگ نت داد!
Sent from my iPhone 6s+
bigbang001
11-09-2016, 17:31
#هدیه_همراهان_تلگرام
از هم اکنون تا ساعت 21:00 امروز 21/06/95 با کلیک بر روی لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وارد نمودن شماره رایتل خود، از بسته هدیه همراهان کانال رایتل بهرهمند شوید.
RighTelCompany
Sent from my iPhone 6s+
amirbrad
11-09-2016, 19:27
#هدیه_همراهان_تلگرام
RighTelCompany
Sent from my iPhone 6s+
به منم 50 مگ داد یعنی هیچی نداده
Tornado2800
11-09-2016, 19:39
سلام
برای منم که دایمی هستم 50 مگ
saeeddeeas
11-09-2016, 19:56
به همه 50 میده فایده نداره حداقل 500 میداد یه چیزی
sent from Huawei mate 8
bigbang001
11-09-2016, 20:06
باز دفعه پیش بهم ۲ ماه مکالمه مجانی داد خیلی بهتر بود.
Sent from my iPad Pro
bardia-vr
11-09-2016, 20:12
#هدیه_همراهان_تلگرام
RighTelCompany
Sent from my iPhone 6s+
به منم ۵۰ مگ اینترنت داد، ولی به تماس داخل شبکه نیاز دارم
joibari2
14-09-2016, 21:05
سلام کسی اطلاع داره پوشش اینترنت رایتل در شهر مهران چطوره؟ نسبت به ایرانسل و همراه اول؟
bardia-vr
14-09-2016, 22:27
سلام کسی اطلاع داره پوشش اینترنت رایتل در شهر مهران چطوره؟ نسبت به ایرانسل و همراه اول؟
بهترین کار اینه وارد سایت رسمی رایتل به نشانی rightel.ir بشید و بخش پوشش شبکه رو ببینید
bigbang001
14-09-2016, 23:17
همانطور که دوستمون گفتن از سایت خود رایتل میتونی چک کنی
نسبتا اطلاعاتش دقیقه و مثل سایت ایرانسل الکی و کیلویی نیست.
Sent from my iPhone 6s+
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.