PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Milad4171
02-01-2014, 23:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاهش 50 درصدی قیمت بسته‌های اینترنت رایتل

این خبر خود سایت رایتله! یکم دی، بعد زمستانشون این شد؟ واقعا که، هیچ امیدی به آینده این شرکت نیست، تو فکرش بودم یه دائمی بگیرم، همین اعتباری هم که گرفتم پشیمونم
خوب پس شما متن خبر رو کامل نخوندین

صدری در پایان با اشاره به در دست اقدام بودن این وعده گفت: هم‌اکنون این موضوع در دست کار کارشناسی است و به زودی اعلام می‌شود.

=CYBER=
02-01-2014, 23:28
خسته نباشید عرض می کنم :دی ۱۲ روز به خاطر عوض کردن اسم پاییز به زمستان معطل بودن ؟

AryanLand
02-01-2014, 23:37
خسته نباشید عرض می کنم :دی ۱۲ روز به خاطر عوض کردن اسم پاییز به زمستان معطل بودن ؟

سلام.

دوست عزیز کجا و توی کدوم خبر رایتل گفته که طرح زمستانی خواهند داشت و اینکه اگر طرح زمستان داشتن حتما"قیمتها رو میارن پایین؟
گفتن میخوایم قیمتها رو بیاریم پائین اما زمانی رو براش مشخص نکردن و گفتن این بحث در دست بررسی هست حتی نگفتن به تصویب رسوندن.
ضمن اینکه ما هم بیصبرانه منتظر تعدیل قیمتها هستیم چون ما هم استفاده کننده هستیم.:11:

=CYBER=
02-01-2014, 23:45
سلام.

دوست عزیز کجا و توی کدوم خبر رایتل گفته که طرح زمستانی خواهند داشت و اینکه اگر طرح زمستان داشتن حتما"قیمتها رو میارن پایین؟
گفتن میخوایم قیمتها رو بیاریم پائین اما زمانی رو براش مشخص نکردن و گفتن این بحث در دست بررسی هست حتی نگفتن به تصویب رسوندن.
ضمن اینکه ما هم بیصبرانه منتظر تعدیل قیمتها هستیم چون ما هم استفاده کننده هستیم.:11:
برادر پروژه احداث سد که نیست ۱ سال زمان بخواد برای اجرا ٬‌ کاری که می خوای ۳ ماه بعد انجام بدی لزومی نداره از الان بیای بگی .

آدم که نمی خوان بفرستن فضا قیمت رو ادیت می کنن تو پنل کار ۱ ساعت هم نیست !‌ بحث و بررسی برای اینه که چقدر از سودمون کم میشه ٬‌ کم کنیم ؟ نکنیم ؟

اینا هم چون قبل از طرح زمستون این حرف رو زدن و طرح زمستون رو با ۱۲ روز تاخیر گذاشتن تو سایت ما امیدوار شدیم ٬‌ بد کردیم ؟! :n28::n27:

AryanLand
02-01-2014, 23:51
برادر پروژه احداث سد که نیست ۱ سال زمان بخواد برای اجرا ٬‌ کاری که می خوای ۳ ماه بعد انجام بدی لزومی نداره از الان بیای بگی .

آدم که نمی خوان بفرستن فضا قیمت رو ادیت می کنن تو پنل کار ۱ ساعت هم نیست !‌ بحث و بررسی برای اینه که چقدر از سودمون کم میشه ٬‌ کم کنیم ؟ نکنیم ؟

اینا هم چون قبل از طرح زمستون این حرف رو زدن و طرح زمستون رو با ۱۲ روز تاخیر گذاشتن تو سایت ما امیدوار شدیم ٬‌ بد کردیم ؟! :n28::n27:

سلام.

آهان بحث امیدواریه؟ :n02:
نه چرا بد کرده باشید.بحث همون از سودمون بزنیمه.منتها خوب باید دید که سیاست کاریشون چطوره.البته ناگفته نماند در این بین بحث 2 اپراتور دیگه هم هست که باید این سیاست رو هضم کنن وگرنه رایتل نمیتونه در برابر دو اپراتور دیگه مخصوصا"ایرانسل قد علم کنه.دیگه این قضیه رو باز تر از این نمیشه گفت.:n02::11:

XxScorpionxX
03-01-2014, 00:44
دوستان. سیم کارت دیتا با سیم کارت اعتباری فرقی داره؟؟؟ امتیاز خاصی داره دیتا یا نه؟

ardal 254
03-01-2014, 12:49
اقا مثله اینکه از صب با اینترنت ایرانسل نه میشه وایبر رفت نه واتس اپ پس دیگه واقعا مفت گرونه با این قیمتاش اینارو هم بسته

امین1356
04-01-2014, 10:53
خوب بالاخره با تاخیر زیاد طرح های رایتل در فصل زمستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اومد :)
ولی ظاهرا" قیمتها همونه!!

and-roid2
04-01-2014, 10:58
خوب بالاخره با تاخیر زیاد طرح های رایتل در فصل زمستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اومد :)
ولی ظاهرا" قیمتها همونه!!

خخخ
خسته نباشید دارن با این قیمتا و تعرفه های تکراریشون:n02:

years
05-01-2014, 20:49
باید عرض شود که بنده سرویس 512 با ترافیک حجمی 4 گیگ بایت برای 3 ماه خریداری کردم اما بدون اینکه از این حجم استفاده کنم پیغام از طرف رایتل آمده که حجم شما در حال تمام شدن می باشد
در صورتیکه بنده هنوز حجم درخواستی را مصرف نکردم
آیا شرکت دزدی میکنه؟

IVAN
05-01-2014, 20:53
باید عرض شود که بنده سرویس 512 با ترافیک حجمی 4 گیگ بایت برای 3 ماه خریداری کردم اما بدون اینکه از این حجم استفاده کنم پیغام از طرف رایتل آمده که حجم شما در حال تمام شدن می باشد
آیا شرکت دزدی میکنه؟

خیر من حدود دو هفته هست که استفاده می کنم و تا الان مقدار مصرف درست محاسبه شده

AryanLand
06-01-2014, 07:45
آیا شرکت دزدی میکنه؟

سلام.
منم چند ماهی میشه استفاده میکنم منتها برای اینکه بیشتر از حجم استفاده نکنم که بخواد آزاد محسوب بشه،گوشی رو تنظیم کردم که بهم خبر بده توی این چند ماه مقدار مصرفی که گوشی نشون میده با حجم مصرفی که سایت نشون میده یکی هست. تا اینجا که من دزدی ازشون ندیدم و حجم مصرفی رو درست محاسبه میکنن.:11:

ardal 254
07-01-2014, 13:54
واسه من ترکیده

saeidrezay
07-01-2014, 19:24
رايتل نميخواد براي شهرستان ها بياد?

Armin.Computer
07-01-2014, 22:35
رايتل نميخواد براي شهرستان ها بياد?

شهرستان هم تحت پوشش داره
به سایتش مراجعه کنید

Ahmad-r88
11-01-2014, 20:44
دوستان سلام،

دنبال یه سرویس اینترنت همراه برای خواهرم میگردم، میخواستم براشون از رایتل سرویس بگیرم که از طریق مودم USB این سیمکارت هم بتونن استفاده کنند.
کسی تجربه استفاده خانگی از اینترنت این شرکت رو داشته؟ کیفیت و سرعتش قابل اطمینانه؟ بهترین یا به صرفه ترین ترم واسه استفاده خانگیش کدومه؟

ممنون

matr!x_2008
12-01-2014, 00:33
ارزون ترین بسته اینترنتش چنده؟ و چطوری فعال کنمش؟

morteza_7
12-01-2014, 10:35
ارزون ترین بسته اینترنتش چنده؟ و چطوری فعال کنمش؟
خنده داره تعرفه هاش فکر کنم خود دزد تشریف داره این شرکت این چه تعرفه های که می دن اینجا نگاه کن ( مسخرست :n21:)
512 سه ماه فقط 4 گیگ اونم 42000 تومن
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تعرفه هاش زده که خیلی گرونه

sinadeath
13-01-2014, 03:45
دوستان اینترنت شبانه سیم کارت دیتا رایتل هر شب 4 گیگش رایگانه؟ ؟ یا فقط یه شب رایگانه ؟

shayan0o21
13-01-2014, 08:11
دوستان اینترنت شبانه سیم کارت دیتا رایتل هر شب 4 گیگش رایگانه؟ ؟ یا فقط یه شب رایگانه ؟

کلا توی سه ماه چهار گیگ رایگان !:n08:

ardal 254
13-01-2014, 09:38

اصلا رایگان نداره بابا همون 4 گیگم پدر ادم در میاد دانلود کنه اینقدر سرعت پایینه:n28:

sinadeath
13-01-2014, 12:43
اصلا رایگان نداره بابا همون 4 گیگم پدر ادم در میاد دانلود کنه اینقدر سرعت پایینه:n28:
سیم کارت دایمی و اعتباری آره رایگان نداره اما دیتا نوشته از ساعت 1 شب تا 7 صبح شبانه هدیه . این هدیش هر شبه یا یک شب؟

ardal 254
13-01-2014, 22:47
بله هدیه داره منتها شما وقتی دیتا 512 میگیری 4 گیگ شب میده 4 گیگ روز اون 4 گیگ شب از 1 تا 7 میتونی استفاده کنید
نخیر اینک4 گیگ واسه 3 ماه وقتی تموم شه دیگه شبانه ای هم وجود نداره
خلاصه بگم سرعت داغون پول زور=دزدی

laleh1380
14-01-2014, 10:38
سلام
جدیدا تو منطقه گاندی دیتا قطع و وصل میشه
چند روز پیش این مشکل رو داشتم که بعد از دو هفته پیگیری درست شد اما باز دوباره اینطوری شده یبار send داره یبار recive
کسی این مشکل رو نداشته؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

AryanLand
14-01-2014, 12:39
سلام
جدیدا تو منطقه گاندی دیتا قطع و وصل میشه
چند روز پیش این مشکل رو داشتم که بعد از دو هفته پیگیری درست شد اما باز دوباره اینطوری شده یبار send داره یبار recive
کسی این مشکل رو نداشته؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

سلام.
من توی چند تا از مناطق تهران استفاده میکنم.مشکلی ندارم.از لحاظ سرعت هم دقیقا استاندارد سرعت میده.مثل شرکتهای PAPنیست که چند برابر سرعت بده."flo

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

235711
14-01-2014, 21:11
سلام دوستان
من الآن سیم کارت دائمی رایتل دارم و برای اینترنت هم ADSL یک مگ نامحدود دارم که هر ماه 30 تومن دارم بابتش میدم.
میخواستم طرح بینهایت رایتل بگیرم ولی چون مصرف دانلودم زیاده (بین 50 تا 100 گیگ هر ماه) به نظر شما طبق این طرح مصرف منصفانه مشکلی پیش نمیاد؟ قطع نمیکنن اینترنت رو؟

وین رونی
14-01-2014, 23:47
برای استفاده از اینترنت رایتل بر روی لپ تاپ یه توضیح کلی می فرمایید؟قدم اول چکار باید کنم؟قدم اول یعنی اینکه اصلاً تا به حال با رایتل کار نکردم!!!
برای استفاده بر روی لپ چه مودمی را توصیه می کنید؟
ویرایش:
با مطالعه سایت رایتل فهمیدم که چه سوالات بی خودی پرسیدم و جواب سوالات بالا را فهمیدم
اما سوال جدیدم در مورد پهنای باند و سرعت دانلود هست.چه پهنای باندی بگیرم و پهنای باند 512 چه مقدار سرعت(Transfer rate) میده؟

Joaquin
15-01-2014, 00:22
برای استفاده از اینترنت رایتل بر روی لپ تاپ یه توضیح کلی می فرمایید؟قدم اول چکار باید کنم؟قدم اول یعنی اینکه اصلاً تا به حال با رایتل کار نکردم!!!
برای استفاده بر روی لپ چه مودمی را توصیه می کنید؟
یه مودم 3g که با usb یا ethernet به لپ تاپ وصل میشه کافیه.

وین رونی
15-01-2014, 11:57
با مطالعه سایت رایتل فهمیدم که چه سوالات بی خودی پرسیدم و جواب سوالات بالا را فهمیدم
اما سوال جدیدم در مورد پهنای باند و سرعت دانلود هست.چه پهنای باندی بگیرم و پهنای باند 512 چه مقدار سرعت(Transfer rate) میده؟

لطفاً سریعتر جواب بدید خیلی مهمه آخه بین وایرلس و رایتل تو شک هستم
ممنون

Joaquin
15-01-2014, 12:15
لطفاً سریعتر جواب بدید خیلی مهمه آخه بین وایرلس و رایتل تو شک هستم
ممنون
احتمالا حدود 64 باید باشه. رایتل قیمتاش زیاده. وایرلس مودمش گرونه. امکان جابه جایی هر دو دارن.

وین رونی
15-01-2014, 19:53
احتمالا حدود 64 باید باشه. رایتل قیمتاش زیاده. وایرلس مودمش گرونه. امکان جابه جایی هر دو دارن.

ببخشید تاپیک را به بیراهه می کشونم
اما منظور شما از مودم وایرلس همون آنتن هست؟

Joaquin
15-01-2014, 20:17
ببخشید تاپیک را به بیراهه می کشونم
اما منظور شما از مودم وایرلس همون آنتن هست؟
بله. مودم وایرلس هم کوچیکه و تقریبا اندازه ی رایتله. یکم بزرگتر. البته وایرلس احتیاج دید مستقیم مودم به دکل داره.

Milad4171
26-01-2014, 18:56
پهنای باند تو سیستم های مختلف متفاوته
پهنای باند 3G رایتل انحصاری هست. تا زمانی که این خط شلوغ نشده سرعت و پهنای باندش زیاده .
پهنای باند مثل اتوبان هست که وقتی تازه تاسیسه ، میشه200 توش رفت ولی بعدن که همه باهاش آشنا بشن و ازش استفاده کنن میشه اتوبان همت ساعت 6 عصر. حد اکثر سرعت 5 کیلومتر در ساعت:n02:

marsdl
26-01-2014, 19:03
سلام
از دوستان کسی 128 رایتل داشته؟
سرعتش چطور هست؟

thelastblack
26-01-2014, 19:24
سلام
از دوستان کسی 128 رایتل داشته؟
سرعتش چطور هست؟

اگه انتن تو منطقت خوبه، واسه وب‌گردی خوبه

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

marsdl
26-01-2014, 19:57
اگه انتن تو منطقت خوبه، واسه وب‌گردی خوبه

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

مرسی
سرعتش به 15-16 KB میرسه؟

shayan0o21
26-01-2014, 21:19
مرسی
سرعتش به 15-16 KB میرسه؟

سرعت 30 تا 32 هست برای همه :n01:

emproor
26-01-2014, 21:56
میگم دوستان از 512 رایتل هم استفاده کرده کسی چون من گرفتم فرقی با 128 نداشت ؟؟
کارت دانشجوییم رو ارسال کردم تایید هم شد

e.khafan!
28-01-2014, 00:02
واقعا بدترین سرویس اینترنت رو در حال حاضر رایتل میده،
بنظر من حتی میارزه آدم بره با همراه اول یا ایرانسل، شاید کمی سرعتش کمتر باشه، ولی نسبت به هزینه ای که میکنید بهتره

من تا همین چند وقت پیش رایتلو گذاشته بودم تو یه گوشی قدیمی و گاهی میرفتم بیرون با لپتاپ و بلوتوث وصل میشدم بهش استفاده میکردم، سرعت یه مگ بیشتر مواقغ 400 500 بود با سرور داخلی، گاهی چی میشه 1 مگ میشد، اونم با پینگ بالا! ( حالا اصلا درست نیست به اینترنت اپراتور تلفن به چشم سرویس دهنده اینترنت نگاه کرد، ولی خوب حداقل انتظاراتو که باید برآورده کنه)
الانم گذاشتم تو گوشی اصلیم، طرح آزادش که واتس اپ و وایبر و یسری سرویس دیگرو استفاده کنم، دائم قطعی داره، انتن درستی هم نمیده! جدا از هزینه گزافش

شما با اینترنت باقی اپراتورا 10 تومن میدید 2.5 گیگ میگیرید، با رایتل 13 تومن میدید ( با مالیات و اینا) 1 گیگ میگیرید با این کیفیت و قطعی تازه 128 (خیلی بهتر باشه دوبرابر اج سرعت میده)

بنظرم اصلا سراغ این سرویس برای استفاده ضروری نرید مگر اینکه واقعا لازم باشه،
ضمنن اینم بگم که خیلی وقته از رایتل سرویس داریم، فکر میکنم داره یک سالی میشه که پدرم از رایتل استفاده میکنه روی تبلت، 512، الان بزحمت چیزی باز یا دانلود میشه! درصورتی که همین چند وقت پیش خیلی بهتر بود حداقل فول سرعت 500 داشت.

اگر بخودش تکونی نده بمحض راه افتادن 3جی باقی اپراتورا یا راه اندازی سرویس مشابه ( مثل وایمو مبین نت) قطعا ورشکسته میشه، از الان معلومه که سرنوشتش کپی تالیاست که هنوزم که هنوزه داره بدهی بالا میاره

AryanLand
28-01-2014, 01:26
واقعا بدترین سرویس اینترنت رو در حال حاضر رایتل میده،
بنظر من حتی میارزه آدم بره با همراه اول یا ایرانسل، شاید کمی سرعتش کمتر باشه، ولی نسبت به هزینه ای که میکنید بهتره

من تا همین چند وقت پیش رایتلو گذاشته بودم تو یه گوشی قدیمی و گاهی میرفتم بیرون با لپتاپ و بلوتوث وصل میشدم بهش استفاده میکردم، سرعت یه مگ بیشتر مواقغ 400 500 بود با سرور داخلی، گاهی چی میشه 1 مگ میشد، اونم با پینگ بالا! ( حالا اصلا درست نیست به اینترنت اپراتور تلفن به چشم سرویس دهنده اینترنت نگاه کرد، ولی خوب حداقل انتظاراتو که باید برآورده کنه)
الانم گذاشتم تو گوشی اصلیم، طرح آزادش که واتس اپ و وایبر و یسری سرویس دیگرو استفاده کنم، دائم قطعی داره، انتن درستی هم نمیده! جدا از هزینه گزافش

شما با اینترنت باقی اپراتورا 10 تومن میدید 2.5 گیگ میگیرید، با رایتل 13 تومن میدید ( با مالیات و اینا) 1 گیگ میگیرید با این کیفیت و قطعی تازه 128 (خیلی بهتر باشه دوبرابر اج سرعت میده)

بنظرم اصلا سراغ این سرویس برای استفاده ضروری نرید مگر اینکه واقعا لازم باشه،
ضمنن اینم بگم که خیلی وقته از رایتل سرویس داریم، فکر میکنم داره یک سالی میشه که پدرم از رایتل استفاده میکنه روی تبلت، 512، الان بزحمت چیزی باز یا دانلود میشه! درصورتی که همین چند وقت پیش خیلی بهتر بود حداقل فول سرعت 500 داشت.

اگر بخودش تکونی نده بمحض راه افتادن 3جی باقی اپراتورا یا راه اندازی سرویس مشابه ( مثل وایمو مبین نت) قطعا ورشکسته میشه، از الان معلومه که سرنوشتش کپی تالیاست که هنوزم که هنوزه داره بدهی بالا میاره

سلام.
منظورتون از اینکه 1 مگ 400 500 میده چیه؟یعنی با طرح 1 مگ شما با 400 500 دانلود میکنی؟!!!
منم خیلی وقته دارم استفاده میکنم ولی اینطور که شما میگید نیست کاملا استاندارد سرعت دانلود میده.البته در جاهایی که آنتن موجود باشه.:11:

and-roid2
28-01-2014, 06:03
دوستانی که رایتل دارن حتما در گروه زیر عضو بشن:

دو برابر شدن سرعت دانلود "رایتل" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Bobby Sands
28-01-2014, 09:13
دوستان کسی میتونه جواب سوالات منو بده.
من الان سرویس یک مگ مخابرات دارم و ماهی 47 تومن میدم . بنظرتون اگه بیام یک مگ نامحدود رایتل بگیرم بهتر نیست؟
اینطوری وقتی بیرون هم هستم و سر کارمم هستم میتونم استفاده کنم اما adsl رو فقط میشه تو خونه استفاده کرد.
کسی میتونه بین کیفیت سرویس رایتل و مخابرات یه مقایسه ای انجام بده ببینم چطوریه.
سرعت دانلود یک مگ رایتل چند کیلوبایت بر ثانیه است؟
نوسان و قطعی داره یا نه؟
پینگش چطوریاست؟
واقعا مثل مخابرات که نامحدوده این هم طرح بینهایتش نامحدوده یا نه؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

*Forgotten*
28-01-2014, 09:42
سلام.
منظورتون از اینکه 1 مگ 400 500 میده چیه؟یعنی با طرح 1 مگ شما با 400 500 دانلود میکنی؟!!!
منم خیلی وقته دارم استفاده میکنم ولی اینطور که شما میگید نیست کاملا استاندارد سرعت دانلود میده.البته در جاهایی که آنتن موجود باشه.:11:

منظورشون کیلو بیت هست :n02:

راستی این دانلود شبانش کسی زیاد استفاده کرده تا حالا؟محدود میکنن؟

amirardallan
28-01-2014, 09:44
دوستانی که رایتل دارن حتما در گروه زیر عضو بشن:

دو برابر شدن سرعت دانلود "رایتل" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینکت خرابه !!!

and-roid2
28-01-2014, 10:20
لینکت خرابه !!!

shayan0o21
28-01-2014, 17:40
دوستان کسی میتونه جواب سوالات منو بده.
من الان سرویس یک مگ مخابرات دارم و ماهی 47 تومن میدم . بنظرتون اگه بیام یک مگ نامحدود رایتل بگیرم بهتر نیست؟
اینطوری وقتی بیرون هم هستم و سر کارمم هستم میتونم استفاده کنم اما adsl رو فقط میشه تو خونه استفاده کرد.
کسی میتونه بین کیفیت سرویس رایتل و مخابرات یه مقایسه ای انجام بده ببینم چطوریه.
سرعت دانلود یک مگ رایتل چند کیلوبایت بر ثانیه است؟
نوسان و قطعی داره یا نه؟
پینگش چطوریاست؟
واقعا مثل مخابرات که نامحدوده این هم طرح بینهایتش نامحدوده یا نه؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

دوست عزیزم به هیچ وجه مخابرات رو به رایتل ترجیح نده

رایتل مفت هم نمی ارزه با این شرایط
1) نامحدودش کلا 20 گیگ حجم داره و نامحدود کامل نیس
2) پینگ بین 120 تا 500 600 :n08:برای بازی به هیچ وجه ( تست کردم )

3) اصلا به عنوان اینترنت اصلی بهش نگاه نکنید :n15: به عنوان اینترنت 3 4 نگاه کنید :n20:

یـــــا علی

amirbrad
28-01-2014, 22:09
کره جنوبی 5g زده باسرعت ۸۰۰ مگابیت اونوقت ما تو کیلوبیت موندیم!! که همینم واقعی نیست با کلی محدودیت حجمی و انتن دهی ضعیف و محدودیت های ....... و قیمت بالا
تازه مدرک هم میخواد واسه سرعت لاک پشتی!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Milad4171
29-01-2014, 00:11
سرعت 128kbps سیم کارت دیتا در شهر انزلی

mili_k
29-01-2014, 02:50
دوستان سفارش دادید پستچی اومد در خونه ـتون ، بهش کپی کارت ملی دادید ؟ من نمیخوام هیچی بدم چون معلوم نیست برسه به رایتل یا نه ! حتی برای اینترنت سرعت بالا نمیخوام مدرک ارسال کنم براش . برای اینترنتی که حق مسلم منه طومار نوشته که با چه مدارکی بهم اینترنت میده !
اینقدر صبر می کنم خودشون " آدم " شن [ امیدوارم البته یه روزی ! ] , و اینترنت مناسبی به " همه " بدون مسخره بازی بدن .
واسه شما فعال سازی سیم کارت و دریافت تنظیمات اینترنت چطور بود ؟ [ راحت فعال شد ؟ ]

Arash4484
29-01-2014, 03:16
دوستان سفارش دادید پستچی اومد در خونه ـتون ، بهش کپی کارت ملی دادید ؟ من نمیخوام هیچی بدم چون معلوم نیست برسه به رایتل یا نه ! حتی برای اینترنت سرعت بالا نمیخوام مدرک ارسال کنم براش . برای اینترنتی که حق مسلم منه طومار نوشته که با چه مدارکی بهم اینترنت میده !
اینقدر صبر می کنم خودشون " آدم " شن [ امیدوارم البته یه روزی ! ] , و اینترنت مناسبی به " همه " بدون مسخره بازی بدن .
واسه شما فعال سازی سیم کارت و دریافت تنظیمات اینترنت چطور بود ؟ [ راحت فعال شد ؟ ]

خیر به شخص تحویل دهنده هیچ چیز ارائه نکنید...
خودتون باید برید به نمایندگیهای ارائه خدمات تا سیم کارت رو فعال کنند...فرمی پر میکنید و ارائه اصل و کپی کارت ملی.

برای اینترنت تا 128 چیزی نیاز نیست ولی بیشتر از اون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و یا ...
در مورد بی دردسر بودن که بستگی داره...از بین سه گوشی که امتحان کردم (همه 3G) فقط روی یک گوشی سیم کارت جواب داد ولی تنظیمات طبق معمول و خیلی ساده با پیامک ست شد.

به سایت رایتل سر بزنید همه رو توضیح داده...

-بطور کلی فرق چندانی با ایرانسل و همراه اول نداره از نظر این موارد(ارائه مدرک و طریقه فعال شدن و تنظیم کردن)، فقط همون بحث ارائه مدرک برای 128 به بالاست ، که خیلی هم رویش دقت میکنند! من مثل شما دلیل این همه دنگ و فنگ را نمیفهمم ولی به این شکله....من اسکن کارت دانشجوییم رو براشون فرستادم تیکت زدند تاریخ ندارد...(ثبت نام ترم ها پشت کارت میخوره دیگه...) تابستون بود پشت کارت هم آخرین ثبت نام (ترم دوم) رو خورده بود...گفتم الان اینرو هم اسکن بزنم شاید رد کنند و ... مثل شما قیدش رو زدم، و هنوز هم دنبالش نرفتم.

چند سوال الان برام پیش اومده:

-اگر بر فرض فردی فارغ التحصیل باشد و پشت کارت دوست دانشجویش را اسکن بزند چه!؟ آیا راه حلشان نامه دانشگاه و همچنان دنگ و فنگ بیشتر برای چند کیلوبیت بیشتر؟!

-چطور برای اینها مشخص است که چه زمانی فرد فارغ التحصیل است؟ طبق آنچه در ADSL هم دیده ایم این مجوز تبدیل به یک مجوز مادام العمر میشود! پس نفس این قضیه برای چیست؟ آیا بصورت دوره ای از شما مدرک میخواهند برای چند کیلو بیت بیشتر؟ آنهم بیتهای گران که شما لطف میکنید و پول را در جیب اینها میرزید...

-چطور برای اینها مشخص است از بین میلیونها شرکت ثبت شده در کشور کدام واقعی است و کجا شما شاغلید؟! اطلاعات بیمه را چک میکنند؟! بیمه نباشید بازرس به سرکارتان میفرستند؟!

این بوروکراسی و بگیر و ببند برای چه؟ پس به چه دردی میخورد؟

Bobby Sands
29-01-2014, 09:42

3) اصلا به عنوان اینترنت اصلی بهش نگاه نکنید :n15: به عنوان اینترنت 3 4 نگاه کنید :n20:

یـــــا علی

ممنون از جوابتون
واقعا این که میگن بینهایت ، کلا 20 گیگه؟!!!
من به خودشون زنگ زدم اما زنه پشت تلفن هر کاری کردم که بگه این محدودیتش بالاخره چقدره نگفت . همش میگفت نمیدنم چندین و چند برابر کاربر عادی و اینکه خودمونم نمیدونیم و بهمون اعلام نکردن! میگفت خیلی زیاده و اینکه تا الان فقط چند نفر تونستن به اون سقف تعیین شده برسن و اونا هم یکی شون کافی نت داشته و 24 ساعت داشته از استفاده تجاری میکرده و دانلود میکرده!
میگفت شما هر چقدر هم استفاده کنید خیلی بعیده بتونید به سقفش برسید!
یعنی همشو چرت میگفت؟!!

*Forgotten*
29-01-2014, 10:09
ممنون از جوابتون
من به خودشون زنگ زدم اما زنه پشت تلفن هر کاری کردم که بگه این محدودیتش بالاخره چقدره نگفت . همش میگفت نمیدنم چندین و چند برابر کاربر عادی و اینکه خودمونم نمیدونیم و بهمون اعلام نکردن! میگفت خیلی زیاده و اینکه تا الان فقط چند نفر تونستن به اون سقف تعیین شده برسن و اونا هم یکی شون کافی نت داشته و 24 ساعت داشته از استفاده تجاری میکرده و دانلود میکرده!
یعنی همشو چرت میگفت؟!!

بله متاسفانه
کسایی اینجا قبلا تجربه کردن
تازه باید تضمین 150000 تومنی بدی که نمیدونم یعنچی که فکر کنم اگه زیاد دانلود کنی این پولتو هم میخورن :thumbsdow

در ضمن هر جا این جمله رو دیدی فرار کن
ساست مصرف منصفانه:wink:

ArashMiniStar
29-01-2014, 10:53

خودتون باید برید به نمایندگیهای ارائه خدمات تا سیم کارت رو فعال کنند...فرمی پر میکنید و ارائه اصل و کپی کارت ملی.

برای اینترنت تا 128 چیزی نیاز نیست ولی بیشتر از اون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و یا ...
در مورد بی دردسر بودن که بستگی داره...از بین سه گوشی که امتحان کردم (همه 3G) فقط روی یک گوشی سیم کارت جواب داد ولی تنظیمات طبق معمول و خیلی ساده با پیامک ست شد.

-بطور کلی فرق چندانی با ایرانسل و همراه اول نداره از نظر این موارد(ارائه مدرک و طریقه فعال شدن و تنظیم کردن)، فقط همون بحث ارائه مدرک برای 128 به بالاست ، که خیلی هم رویش دقت میکنند! من مثل شما دلیل این همه دنگ و فنگ را نمیفهمم ولی به این شکله....من اسکن کارت دانشجوییم رو براشون فرستادم تیکت زدند تاریخ ندارد...(ثبت نام ترم ها پشت کارت میخوره دیگه...) تابستون بود پشت کارت هم آخرین ثبت نام (ترم دوم) رو خورده بود...گفتم الان اینرو هم اسکن بزنم شاید رد کنند و ... مثل شما قیدش رو زدم، و هنوز هم دنبالش نرفتم.

چند سوال الان برام پیش اومده:

-اگر بر فرض فردی فارغ التحصیل باشد و پشت کارت دوست دانشجویش را اسکن بزند چه!؟ آیا راه حلشان نامه دانشگاه و همچنان دنگ و فنگ بیشتر برای چند کیلوبیت بیشتر؟!

-چطور برای اینها مشخص است که چه زمانی فرد فارغ التحصیل است؟ طبق آنچه در ADSL هم دیده ایم این مجوز تبدیل به یک مجوز مادام العمر میشود! پس نفس این قضیه برای چیست؟ آیا بصورت دوره ای از شما مدرک میخواهند برای چند کیلو بیت بیشتر؟ آنهم بیتهای گران که شما لطف میکنید و پول را در جیب اینها میرزید...

-چطور برای اینها مشخص است از بین میلیونها شرکت ثبت شده در کشور کدام واقعی است و کجا شما شاغلید؟! اطلاعات بیمه را چک میکنند؟! بیمه نباشید بازرس به سرکارتان میفرستند؟!

این بوروکراسی و بگیر و ببند برای چه؟ پس به چه دردی میخورد؟
جهت اطلاع دوستان من 2 عدد سیم کارت اعتباری رایتل سفارش دادم بخاطر اینکه نتونستم کپی کارت ملی رو ارائه بدم برگشت خود:n15: به پستچی میگم بیا این اصل کارت ملی اصل شناسنامه کپی شناسنامه قبول نمیکنه میگه فقط کپی کارت ملی:n28: حتما یه کپی کارت ملی داشته باشید که اگر گیر میدن بدین:n24:

AryanLand
29-01-2014, 11:11

سلام
دوست عزیز شما اگر از طریق سایت خرید کرده باشید و پست براتون بیاره باید مدارکتون رو به پست چی تحویل بدید.وگرنه عودت میخوره.ضمنا این سیم کارتها فعال هستن و نیازی به فعال سازی ندارن.:11:

Arash4484
29-01-2014, 14:56
سلام
دوست عزیز شما اگر از طریق سایت خرید کرده باشید و پست براتون بیاره باید مدارکتون رو به پست چی تحویل بدید.وگرنه عودت میخوره.ضمنا این سیم کارتها فعال هستن و نیازی به فعال سازی ندارن.:11:

من برای فعالسازی به دفاتر مراجعه کردم...قضیه برای پارساله البته...همونطور که دوستمون هم گفت روی کارت ملی هم حساس بودند...حالا پس روال فرق کرده.

mili_k
29-01-2014, 21:37
سلام

عودت میخوره یعنی چی ؟! یعنی اگه مدارک رو تحویل پستچی ندیم ، سیمکارت رو بهمون نمیده و با خودش می بره ؟!!!

مدارک چی باید تحویل پستچی بدیم ؟

AryanLand
29-01-2014, 22:29
عودت میخوره یعنی چی ؟! یعنی اگه مدارک رو تحویل پستچی ندیم ، سیمکارت رو بهمون نمیده و با خودش می بره ؟!!!

مدارک چی باید تحویل پستچی بدیم ؟
سلام.
بله سیم کارت رو برمیگردونن و مدرک هم کپی کارت ملی رو میخوان. :11:

من برای فعالسازی به دفاتر مراجعه کردم...قضیه برای پارساله البته...همونطور که دوستمون هم گفت روی کارت ملی هم حساس بودند...حالا پس روال فرق کرده.

سلام.
والا من تا الان 4 تا سیم کارت گرفتم از رایتل. 2 تا پارسال 2 تا هم امسال همش رو هم از طریق سایت ثبت نام کردم و پستچی تحویل داده و مدارک رو همون موقع گرفته.البته شما اگر از نمایندگی ها بگیری همون جا باید مدارکت رو تحویل بدی و بعد از دو روز کاری سیم کارت فعال میشه. :11:

mili_k
29-01-2014, 22:50
پس فقط کپی کارت ملی باید به پستچی بدم ؟ همین ؟

majid_sd2009
29-01-2014, 23:22
سلام
سرعت رایتل برا شماها چجوریاس؟
من سیم کارتم صبح فعال شد و طرح 512 ده روزه رو فعال کردم. سرعتش خوب بود یعنی تا 90 میرسید و پینگ هم تست کردن بیشتر از 150 نمیشد.
توی اسپید تست هم سرور رو میزد مبین نت.
ولی شب که تست کردم پینگ رفت بالای 1000 و الان هم پینگ3990 و سرعت دانلود 17 و اپلود4 کیلوبایت میزنه! سرور هم میزنه اریانا گستر اسپادانا!
قضیه چیه؟
چرا میگه برای بالای 128 مدارک میخواد ولی 512 فعاله؟
مشکل از اون نیست؟ بفرستم براشون سرعت درست میشه؟

ArashMiniStar
29-01-2014, 23:35
پس فقط کپی کارت ملی باید به پستچی بدم ؟ همین ؟
بله برای هر سیم کارت کپی کارت ملی:n01:

mili_k
30-01-2014, 01:05
بله برای هر سیم کارت کپی کارت ملی:n01:

رو کپی کارت ملی امضا هم کردید یا خالی دادین بهش ؟

Arash4484
30-01-2014, 03:06
سلام.
والا من تا الان 4 تا سیم کارت گرفتم از رایتل. 2 تا پارسال 2 تا هم امسال همش رو هم از طریق سایت ثبت نام کردم و پستچی تحویل داده و مدارک رو همون موقع گرفته.البته شما اگر از نمایندگی ها بگیری همون جا باید مدارکت رو تحویل بدی و بعد از دو روز کاری سیم کارت فعال میشه. :11:

سلام، من نگفتم از سایت خریداری کردم...از یک نمایندگی یا نمیدونم اسمش چی؟ خریداری کردم، با من تماس گرفتند، گفتند نظیر شماره ایرانسل شما هست به این قیمت...ما هم نمایندگی مستقیم رایتل هستیم. به این صورت خودشون رو معرفی کردند.
سیمکارت اومد درب منزل، همونجا وجه داده شد و سیم تحویل گرفته شد. مدرکی شخص تحویل گیرنده نخواسته بود(جالبه من نبودم و تحویل داده بود به همسایه مون و اون بنده خدا حساب کرده بود) یکی از همین پیکهای معمولی بود. سیم کارت فعال نبود. در تماس با پشتیبانی گفتند به دفاتر خدماتی که آدرسشون در سایت هست برای فعالسازی مراجعه کنید، چندین روز بعد من به نزدیکترین دفتر خدماتی(بالای چهارراه امیر آباد-خیابان ششم) مراجعه کردم و به ترتیبی که گفتم فعال شد...
ماجرای اینترنتیش رو هم که پست پیش عرض کردم.
بهرحال نه به اینصورت بود که پیش فعال شده باشه ، نه تحویل دهنده مدارک رو دریافت کرد، برای من به این ترتیب بود.

majid_sd2009
30-01-2014, 09:07
سلام
بچه ها یه چند تا سوال داشتم
این طرح زمستانه(500 مگ اینترنت و 10000 تومن شارژ) رو از کجا بفهمم برا من فعاله؟140 رو که میگرفتم میزد 0 ریال!
ولی الان یه سیم کارت دیگه هم گرفتم و اون هم زده 0 ولی هم میره اینترنت و هم میشه باهاش تماس گرفت!قضیش چجوریاس؟بعد من که طرح 512 فعال کردم اون 500 مگ قبلی پریده؟
سرعت من الان تا 1مگ هست ولی سیم جدید که طرح فعال نیست به 50 میرسه.طرح هدیه همون 128 هست؟ و یه سوال دیگه اینکه نیاز هست حتما کارت دانشجویی بفرستم براشون؟ چون الان 512 فعال شده!

Firebirds
30-01-2014, 10:46

یـــــا علی

ممنون از جوابتون
یعنی همشو چرت میگفت؟!!

بله متاسفانه
کسایی اینجا قبلا تجربه کردن
تازه باید تضمین 150000 تومنی بدی که نمیدونم یعنچی که فکر کنم اگه زیاد دانلود کنی این پولتو هم میخورن :thumbsdow

در ضمن هر جا این جمله رو دیدی فرار کن
ساست مصرف منصفانه:wink:

این پست های اطلاع رسانی رو باید ور داشت گذاشت صفحه اول تاپیک، از بس که مهم اند.
دقیقا منم همین تجربه رو داشتم، هر چقدر به پشتیبانی اصرار کردم که لاقل یک عدد بگو زیر بار نرفت و همش با واژه های مبهم بی نهایت و خیلی زیاد و بعید شما به سقف برسید توصیف میکرد.

ممنون دوست گرامی بابت اطلاع رسانی :n16:

ArashMiniStar
30-01-2014, 11:19
سلام
بچه ها یه چند تا سوال داشتم
این طرح زمستانه(500 مگ اینترنت و 10000 تومن شارژ) رو از کجا بفهمم برا من فعاله؟140 رو که میگرفتم میزد 0 ریال!
ولی الان یه سیم کارت دیگه هم گرفتم و اون هم زده 0 ولی هم میره اینترنت و هم میشه باهاش تماس گرفت!قضیش چجوریاس؟بعد من که طرح 512 فعال کردم اون 500 مگ قبلی پریده؟
سرعت من الان تا 1مگ هست ولی سیم جدید که طرح فعال نیست به 50 میرسه.طرح هدیه همون 128 هست؟ و یه سوال دیگه اینکه نیاز هست حتما کارت دانشجویی بفرستم براشون؟ چون الان 512 فعال شده!
اون ظرح اگر سیم کارتتون فعال هست فعال شده...از اینجا :
برید تو قسمت مانده بست ها...اگر اشتباه نکنم:n12:

mili_k
30-01-2014, 12:08
رو کپی کارت ملی امضا هم کردید یا خالی دادین بهش ؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sara33333
01-02-2014, 03:34
سلام من یه سوال داشتم
نمیدونم قبلا راجع به این موضوع بحث شده یانه
من یه سیمکارت اعتباری رایتل خریدم
یه بسته یک ماه با سرعت 128 هم فعال کردم
ولی بعد از 4 روز تموم شد
بعدش یه دونه ده روزه گرفتم که یه شبه تموم شد
کسی میتونه راهنماییم کنه؟

AryanLand
01-02-2014, 09:31
سلام من یه سوال داشتم
نمیدونم قبلا راجع به این موضوع بحث شده یانه
من یه سیمکارت اعتباری رایتل خریدم
یه بسته یک ماه با سرعت 128 هم فعال کردم
ولی بعد از 4 روز تموم شد
بعدش یه دونه ده روزه گرفتم که یه شبه تموم شد
کسی میتونه راهنماییم کنه؟

سلام.
الان شما چه راهنمایی میخوای؟ تنها راهنمایی که میشه کرد اینه که مقدار مصرفتون رو بیارید پایین. :11:

sara33333
01-02-2014, 19:25
خب مشکلم اینجاس که من حتی یک مگ هم دانلود نکردم

e.khafan!
01-02-2014, 19:45
خب مشکلم اینجاس که من حتی یک مگ هم دانلود نکردم

استفاده از اینترنت به هر صورت، دریاف فایل یا باز کردن وبسایتا و اپلیکیشنای مختلف، همش به عنوان دانلود حساب میشه!
شما اگر اندروید دارید برید دیتا یوزیج رو ببینید که چه اپلیکیشنی از اینرنت استفاده کرده، توی اون قسمت میتونی براش محدودیت هم بذاری، حجمی یا برای هر اپ جداگونه و ...

sara33333
02-02-2014, 01:23
تو دیتا یوزیج بیشترین استفادرو tethering & portable hotspot داشته
همینطوریم داره بیشتر میشه
محدودشم کردم

AryanLand
02-02-2014, 08:42
تو دیتا یوزیج بیشترین استفادرو tethering & portable hotspot داشته
همینطوریم داره بیشتر میشه
محدودشم کردم

سلام.
گوشیتون رو بصورت هات اسپات کردید و یک یا چند سیستم دیگه دارن استفاده میکنن از اینترنتتون.:11:

GuitarElecteric
02-02-2014, 20:37
سلام.
من اگه بخوام اینترنت از رایتل بگیرم اگه از طریق سایت رایتل اقدام کنم میتونم مبلغ تغرفه رو از کارت عابر بانک کم میکنه؟ (یعنی از شارژم کم نکنه.)

shayan0o21
02-02-2014, 21:05
سلام.
من اگه بخوام اینترنت از رایتل بگیرم اگه از طریق سایت رایتل اقدام کنم میتونم مبلغ تغرفه رو از کارت عابر بانک کم میکنه؟ (یعنی از شارژم کم نکنه.)

سلام بله میشه

sara33333
03-02-2014, 12:23
[QUOTE=AryanLand;8091393]سلام.
گوشیتون رو بصورت هات اسپات کردید و یک یا چند سیستم دیگه دارن استفاده میکنن از اینترنتتون.:11:[/QUOT

البته من برای هات اسپات پسورد گذاشته بودم الانم سیمکارتو از گوشی دراوردم انداختم تو مودم دارم میرم ولی بازم داره کم میکنه

e.khafan!
03-02-2014, 13:47
بدیهیه که دیوایسایی که به هات اسپات وصلن دارن استفاده میکنن، اگر کامپیوتر دارید، ببینید چه برنامه ای داره میکشه، ویندوز آپدیت، آپدیت ویروس کش یا ... یا اینکه حتی ویروسی باشه و ویروس دیتا بگیره. اگر تلفن/تبلت باشه که نباید انقدر زیاد حجم بگیره امام بازم چک کنید.

sara33333
03-02-2014, 15:38
نه هیچ برنامه ای نیست
من با ایرانسل میرم اینطوری نمیشه فقط رایتل این مشکلو داره

amirdnvos
05-02-2014, 14:55
سلام

کسانی که تو مازندران رایتل دارن افت سرعت ندارید؟از روزی که برف اومده و درجه هوا منفی شده خیلی سرعتم اومده پایین در حد 128 شده!!!!با این که آنتنم پره!آیا علتش سرمای هواست یا ممکنه مودم یا لپ تاپ مشکلی پیدا کرده باشه؟

IVAN
05-02-2014, 16:08
سلام

کسانی که تو مازندران رایتل دارن افت سرعت ندارید؟از روزی که برف اومده و درجه هوا منفی شده خیلی سرعتم اومده پایین در حد 128 شده!!!!با این که آنتنم پره!آیا علتش سرمای هواست یا ممکنه مودم یا لپ تاپ مشکلی پیدا کرده باشه؟

وضع هوا تو ارتباط های بی سیم تاثیر مستقیم میذاره. اما سرعت قبلیتون چقدر بوده که تا این حد کم شده!؟

amirdnvos
05-02-2014, 18:07
وضع هوا تو ارتباط های بی سیم تاثیر مستقیم میذاره. اما سرعت قبلیتون چقدر بوده که تا این حد کم شده!؟

سرعتم همیشه فیکس 512 بود(دانلود ثابت 66)اما الان وقتی وصل میشم اوایلش خوبه بعد کم میشه و به 20 میرسه

portal
05-02-2014, 21:06
3g رایتل برای شهر قم سرعتش خوب هست؟

and-roid2
05-02-2014, 22:52
کسی نظری در رابطه با این پست داره؟

برای بقیه هم سرعتا افزایش پیدا کرده؟

amirdnvos
05-02-2014, 23:26
کسی نظری در رابطه با این پست داره؟

برای بقیه هم سرعتا افزایش پیدا کرده؟

داداش تستا فیک نیست؟واسه منم 512 هستش اما سرعت دانلودم 65 کیلو بیته!چند روز افت سرعت داشتم که الان درست شد

and-roid2
05-02-2014, 23:34
داداش تستا فیک نیست؟واسه منم 512 هستش اما سرعت دانلودم 65 کیلو بیته!چند روز افت سرعت داشتم که الان درست شد

فکر نمیکنم.
لینکش از خود سایت speedtest هست.

alimail3248
05-02-2014, 23:34

البته برای پرسنل و .... تا 3 مگ بازه و کلا هر پهنای باندی میتونه داشته باشه اما پینگش مشکوکه در بهترین حالت فکر نکنم از 70 پایینتر بیاد .پینگ این بابا از وایمکس هم پایین تره.

خعلی مشکوکه .یعنی چکار کرده که .....:n13::n13:

alimail3248
05-02-2014, 23:36
فکر نمیکنم.
لینکش از خود سایت speedtest هست.

ربطی به اسپید تست نداره میشه با یه نرم افزار از سرور اسپید تست با پهنای باند دلخواه تست گرفت .اما دلیلی برای فیک بودن این تست نمیبینم.

apple021
05-02-2014, 23:39
دوستان من زیاد از رایتل سر در نمیارم
مثلا 128 کیلوبایت 30 روزه با حجم 3 یا 4 گیگ چند؟

and-roid2
05-02-2014, 23:44
البته برای پرسنل و .... تا 3 مگ بازه و کلا هر پهنای باندی میتونه داشته باشه اما پینگش مشکوکه در بهترین حالت فکر نکنم از 70 پایینتر بیاد .پینگ این بابا از وایمکس هم پایین تره.

خعلی مشکوکه .یعنی چکار کرده که .....:n13::n13:

اره پینگ زیر 60 برای سرور تهران اونم برای رایتل یکم غیر طبیعی هست.

ربطی به اسپید تست نداره میشه با یه نرم افزار از سرور اسپید تست با پهنای باند دلخواه تست گرفت .اما دلیلی برای فیک بودن این تست نمیبینم.
اره میدونم.
با speedtest spoofer میشه تست فیک درست کرد.
یه راهش اینه که ازش بخواهیم یه لینک از خود سایت بده:

apple021
05-02-2014, 23:46
جانه من یکی جواب منو بده :))))
بد ریخته عصابم بهم تعرفه هاش معلوم نیست چه جوریه داستانش:)))

alimail3248
05-02-2014, 23:56
جانه من یکی جواب منو بده :))))
بد ریخته عصابم بهم تعرفه هاش معلوم نیست چه جوریه داستانش:)))

دوست عزیز برو به این لینک:

اونجا تعرفه های سیم کارت دائمی و اعتباری و دیتا رو زده که تعرفه هر کدوم متفاوته بعد برای هر سیم کارتی یک جدول به اسم بسته های مصرفی اینترنت هست که در اون جدول قیمت هر پهنای باندی رو بر اساس زمان و حجم و ... زده

apple021
06-02-2014, 00:15
0.1 GB زده یعنی چی؟؟ 100 مگابایت؟؟؟ معنی این جا نیفتاد برام؟

amirdnvos
06-02-2014, 00:21
0.1 GB زده یعنی چی؟؟ 100 مگابایت؟؟؟ معنی این جا نیفتاد برام؟

بله 100 مگابایت!:n14:

apple021
06-02-2014, 00:31
یک سوال دیگه داشتم
اینی که زده 10 روزه 100 مگ 30000 ریال
بعد زده بسته افزایشی 1 گیگ 90000 ریال 30 روزه!
حالا من موندم تو اون 10 روزه باید 1 گیگ رو مصرف کنیم یا 30 روزه 1 گیگ رو مصرف کنیم اخه زده بسته افزایشی : در صورت اتمام حجم هر یک از بسته های مصرفی (پیش از انقضای اعتبار) یعنی 10 روزه ؟درسته؟
بعد از اونورم زده بسته افزایشی تا 30 روز قابل استفادس
گیج کنندس به خدا!!!!!!

mili_k
06-02-2014, 04:09
سیمکارت رایتل هیچ جوره رو گوشیم جواب نمیده همه ـش ضربدر داره رو شکل آنتن . در حالی که ایرانسل جواب میده .
گوشیم 3G ساپورت هستش . سابقه داره تو رایتل که اینطور بشه ؟
پانچ کنم درست می شه ؟ چون گوشیم دو سیم کارته هستش یه اسلاتش سیم معمولی میخوره ، یدونه از این سیم کارت کوچیک ها . چیکار کنم پانچ کنم این رایتلو ؟ شاید راه افتاد رو گوشیم ! :(

.:Bardia:.
06-02-2014, 09:44
سیمکارت رایتل هیچ جوره رو گوشیم جواب نمیده همه ـش ضربدر داره رو شکل آنتن . در حالی که ایرانسل جواب میده .
پانچ کنم درست می شه ؟ چون گوشیم دو سیم کارته هستش یه اسلاتش سیم معمولی میخوره ، یدونه از این سیم کارت کوچیک ها . چیکار کنم پانچ کنم این رایتلو ؟ شاید راه افتاد رو گوشیم ! :(
نبايد مشکلى داشته باشه. پانچ کنيد.

apple021
06-02-2014, 13:25
کسی به سواله من جواب نمیده؟؟؟؟

امین1356
06-02-2014, 13:54
چون رایتل فقط نسل 3 رو ساپورت میکنه پس حتما" باید 3G گوشیتون on باشه باشه تا آنتن بده.

امین1356
06-02-2014, 13:57
کسی به سواله من جواب نمیده؟؟؟؟
مرکز تماس مشتریان:
تماس از خطوط رایتلی: 200
تماس از سایر خطوط : 09202000000

ghadami2005
06-02-2014, 14:34
دوستان سلام.من از طریق سایت ثبت نام کردم و امروز از طریق پست رسید دستم. سیم کارت دیتا 512 با 4 گیگ +4گیگ هدیه گرفتم. وقتی سیم کارتو داخل تبلت میزارم انتن میده و فول هم هست. پیامک میتونم بدم ولی به اینترنت وصل نیستم. کاری باید انجام بدم که اینترنتش فعال بشه ؟ مامور پست یه فتو کپی از کارت ملی هم ازم گرفت. ایا اینترنتش فعاله؟ تبلت lenovo s6000 هست .

IVAN
06-02-2014, 17:47
دوستان سلام.من از طریق سایت ثبت نام کردم و امروز از طریق پست رسید دستم. سیم کارت دیتا 512 با 4 گیگ +4گیگ هدیه گرفتم. وقتی سیم کارتو داخل تبلت میزارم انتن میده و فول هم هست. پیامک میتونم بدم ولی به اینترنت وصل نیستم. کاری باید انجام بدم که اینترنتش فعال بشه ؟ مامور پست یه فتو کپی از کارت ملی هم ازم گرفت. ایا اینترنتش فعاله؟ تبلت lenovo s6000 هست .

صد البته. نکنه فکر کردین lenono رایتل ایرانو ساپورت میکنه؟! (منظور تنظیماتشه). تو سایت رایتل توضیح داده که چطور تنظیمات اینترنتو انجام بدین
ضمنا بله سیم کارتایی که پستی ارسال میشه از قبل فعال شدن. البته باید کپی کارت ملیو به مامور پست بدین که مشکلی پیش نیاد

amirdnvos
06-02-2014, 18:42

سلام
دوست عزیز لطفا یه تست از اینترنتتون بذارید و بگید کدوم منطقه مازندران هستید.

Milad4171
06-02-2014, 19:55

در قسمت New APN باید قسمت name و APN عبارت rightel رو بزنید و بعد خارج بشین و اون اکانت رو فعال کنید.

ghadami2005
07-02-2014, 01:25
سلام
دوست عزیز لطفا یه تست از اینترنتتون بذارید و بگید کدوم منطقه مازندران هستید.

مشکل حل شد. حتما باید براش نقطه دسترسی تعریف بشه (APN).من ساری منطقه راهبند هستم. سرعتش خیلی عالیه اصلا توقع چنین سرعتی نداشتم سرعت باز کردن پیجهاش هم خیلی خوبه و با قند شکن س ا ی فون هم عالی کار میکنه تو ساری هم آنتنش اکثرا فوله.اگه تست خاصی مد نظرتونه بفرمایید تا انجام بدم براتون؟ از میلاد عزیز هم ممنونم.

amirdnvos
07-02-2014, 22:23
مشکل حل شد. حتما باید براش نقطه دسترسی تعریف بشه (APN).من ساری منطقه راهبند هستم. سرعتش خیلی عالیه اصلا توقع چنین سرعتی نداشتم سرعت باز کردن پیجهاش هم خیلی خوبه و با قند شکن س ا ی فون هم عالی کار میکنه تو ساری هم آنتنش اکثرا فوله.اگه تست خاصی مد نظرتونه بفرمایید تا انجام بدم براتون؟ از میلاد عزیز هم ممنونم.

ممنون.منظورم اسپید تسته.من هم محدوده ی جام جم هستم.سرعت که خوبه و قندشکن هم روش عالی جواب میده.آنتن هم فوله.تنها مشکل رایتل قیمت بالای بسته هاشه.

مسیر رایتل:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirdnvos
08-02-2014, 12:22
پینگ:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mili_k
08-02-2014, 18:40

در قسمت New APN باید قسمت name و APN عبارت rightel رو بزنید و بعد خارج بشین و اون اکانت رو فعال کنید.

دوست گرامی پراکسی اینا رو چی بزنیم ؟ ( عکس آخر )

gsshop
09-02-2014, 22:17
سلام
من یه سیم کارت دیتا خریدم هنوز فعال نشده

داخش گوشی می ذارم پین میخواد بعد که پینو می زنم آنتن نداره

میخواستم بدونم تا فعال نشه آنتن نمی گیره ؟ یا کلا مشکل داره ؟ :n04:

amirdnvos
10-02-2014, 00:21
سلام
من یه سیم کارت دیتا خریدم هنوز فعال نشده

داخش گوشی می ذارم پین میخواد بعد که پینو می زنم آنتن نداره

میخواستم بدونم تا فعال نشه آنتن نمی گیره ؟ یا کلا مشکل داره ؟ :n04:

سلام

وقتی فعال بشه آنتن میاد.

Milad4171
10-02-2014, 20:59
دوست گرامی پراکسی اینا رو چی بزنیم ؟ ( عکس آخر )

هیچی. فقط باید اسم رو بگذارین Rightel .
Name و APN

Hemai
10-02-2014, 22:37
دوستان کیفیت سرویس نسبت به اینترنت ADSL چطوره ؟

AryanLand
10-02-2014, 22:47

سلام.
با ADSL که قابل مقایسه نیست اون یه چیز دیگه هست این یه چیز دیگه.:11:

IVAN
10-02-2014, 23:20

بستگی داره به ترافیک شبکه شون و فاصله شما تا bts
مثلا مخابرات منطقه ما وضعش خرابه.پینگ با گوگل 400-500 بود ولی رایتل بین 150 تا 200 ـه. حتی با آی پی های آذربایجان بعضی مواقع 80-90 هم میرسه!

mili_k
11-02-2014, 01:06
دوستان سیمکارت من راه افتاد . اعتباری . الان تو طرحش چطور ثبت نام کنم ؟ اینترنتی سفارش دادم . طرح و ایناشو نمیدونم چی به چیه . یه اینترنت پرسرعت ازش می خوام .

Joaquin
11-02-2014, 09:58
بستگی داره به ترافیک شبکه شون و فاصله شما تا bts
مثلا مخابرات منطقه ما وضعش خرابه.پینگ با گوگل 400-500 بود ولی رایتل بین 150 تا 200 ـه. حتی با آی پی های آذربایجان بعضی مواقع 80-90 هم میرسه!
کاملا تایید میشه. چند روز پیش هم یکی از دوستان یه چند تا تست از رایتل گذاشت که همه تعجب کردن. پینگ و سرعت عالی بود.

alimail3248
11-02-2014, 10:07
کاملا تایید میشه. چند روز پیش هم یکی از دوستان یه چند تا تست از رایتل گذاشت که همه تعجب کردن. پینگ و سرعت عالی بود.

اما ........وقتی پهنای باند رو در سیستم قفل میکنن چه جوری میشه بیشتر از مقدار خریداری شده استفاده کرد ؟ در این صورت حتی اگر ترافیکی هم در منطقه یا شبکه نباشه باز نمیشه بیشتر استفاده کرد چون توی سیستم قفل میشه.پس چه جوریه؟

amirdnvos
11-02-2014, 14:03
دوستان سیمکارت من راه افتاد . اعتباری . الان تو طرحش چطور ثبت نام کنم ؟ اینترنتی سفارش دادم . طرح و ایناشو نمیدونم چی به چیه . یه اینترنت پرسرعت ازش می خوام .

سلام.به جمع رایتلی ها خوش اومدی!:n16:

با کد *140# میتونی مقدار شارژتو ببینی و با آدرس ecare.rightel.ir پنل کاربری رو.توی پنل کاربری می تونی بسنه مورد نظرتو انتخاب کنی.البته الان 500 مگ اینترنت و 10000 تومن شارژ داری.

بازم سوالی بود در خدمتیم.

momo1364
11-02-2014, 19:09
اقا من سیمکارت طرح دانشجو خریدم... گوشی لمسی ندارم واسه همین گفتم فعالش نکنم تا چنذ ماه دیگه.... یکی از ذوستان میگه 10000 میسوزه ..... درسته؟

momo1364
11-02-2014, 19:25
اقا من هرچی پسورد رایتل میزنم نمیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcgamer
11-02-2014, 19:30
اینم مثل بقیه اولش خوب میاد استفاده هاتون رو بکنید .ی روزی همین ایرانسل gprs نامحدود بود ماهی 10 تومن ! بعد شدن ماهی 10 گیگ با همون قیمت الان شده ماهی 2 گیگ با همون قیمت .
ولی هرچقدر رقابت بیشتر بشه امید به ارزون و بهتر شدن طر های شرکت های دیگه بیشتره .

Milad4171
11-02-2014, 20:20
تا زمانی که اس ام اس خوش آمد گویی نیاد سیم کارت شما فعال نشده / معمولن بعد از اتصال سیم کارت به BTS این پیام میاد. اگه نیومد باید با مرکز خدمات تماس بگیرین.
+
من رفتم یه سیم کارت دیتا خریدم . خیلی خوبه تو تهران . حتی محل کار من که تو طبقه 4- هست هم آنتن میده ! :n02:
فقط موضوع اینه که نمیشه باهاش تماس گرفت و خیلی ها فکر میکنن این خط اعتباری منه و زنگ میزنن و پیغام اشغالی شبکه براشون میاد و فکر میکنن دارن سرکارشون میذارم. باید یه فکری واسه دوستانی که سیم کارت دیتا دارن بکنن
البته
تا تابستون ، ایرانسل هم 3G رو قراره راه اندازی کنه چون از تابستون انحصار 3G از دست رایتل دیگه خارج میشه و این خبر چندین بار تایید شده! و من امیدوارم که ایرانسل بتونی خدمات خیلی خیلی بهتری رو ارائه بده یا رایتل یه فکری واسه این شش ماه زمان باقی مونده بکنه !

Milad4171
11-02-2014, 20:27
راستی. لاهیجان هم به شبکه رایتل اضافه شده .
من نیمدونم چرا سایت رایتل محدوده هایی که تحت پوشش قرار میگیره رو اطلاع رسانی نمیکنه. واقعا خیلی کند کاری میکنن اینا :n15:

amirdnvos
11-02-2014, 20:43
اقا من سیمکارت طرح دانشجو خریدم... گوشی لمسی ندارم واسه همین گفتم فعالش نکنم تا چنذ ماه دیگه.... یکی از ذوستان میگه 10000 میسوزه ..... درسته؟

اطلاع ندارم.با خدمات مشترکین تماس بگیرید.

amirdnvos
11-02-2014, 20:51
تا زمانی که اس ام اس خوش آمد گویی نیاد سیم کارت شما فعال نشده / معمولن بعد از اتصال سیم کارت به BTS این پیام میاد. اگه نیومد باید با مرکز خدمات تماس بگیرین.
+
من رفتم یه سیم کارت دیتا خریدم . خیلی خوبه تو تهران . حتی محل کار من که تو طبقه 4- هست هم آنتن میده ! :n02:
فقط موضوع اینه که نمیشه باهاش تماس گرفت و خیلی ها فکر میکنن این خط اعتباری منه و زنگ میزنن و پیغام اشغالی شبکه براشون میاد و فکر میکنن دارن سرکارشون میذارم. باید یه فکری واسه دوستانی که سیم کارت دیتا دارن بکنن
البته
تا تابستون ، ایرانسل هم 3G رو قراره راه اندازی کنه چون از تابستون انحصار 3G از دست رایتل دیگه خارج میشه و این خبر چندین بار تایید شده! و من امیدوارم که ایرانسل بتونی خدمات خیلی خیلی بهتری رو ارائه بده یا رایتل یه فکری واسه این شش ماه زمان باقی مونده بکنه !

خب سیم کارت دیتا فقط قابلیت پیامک و اینترنت رو داره.

بهتره که فضا رقابتی بشه.منم موافقم

mohammad.asghari
17-02-2014, 23:21
دوستان کسی اطلاع نداره چه شهرهایی قراره تحت پوشش قرار بگیرن

fanoostalaei
18-02-2014, 00:08
من 2 بار رایتل استفاده کردم برا هفت پشتم بس بود!!!
مسخره ها !!! کممبود پهنای باند داری چرا میای مردم رو سر کار میذاری :دی
نمیتونی شهر های شلوغ رو پوشش بدی خوب نده :دی
بذار ایرانسل بیاد حساب رایتل رو میرسه :دی
فقط امیدوارم دبه نکنن و دوباره تمدید کنن :دی

Armin.Computer
18-02-2014, 22:45
من 2 بار رایتل استفاده کردم برا هفت پشتم بس بود!!!
مسخره ها !!! کممبود پهنای باند داری چرا میای مردم رو سر کار میذاری :دی
نمیتونی شهر های شلوغ رو پوشش بدی خوب نده :دی
بذار ایرانسل بیاد حساب رایتل رو میرسه :دی
فقط امیدوارم دبه نکنن و دوباره تمدید کنن :دی

در چه حد بود؟
من تست های کاربرا رو می بینم بد نیست!
ولی من خودم استفاده نمی کنم

fanoostalaei
18-02-2014, 22:54
در چه حد بود؟
من تست های کاربرا رو می بینم بد نیست!
ولی من خودم استفاده نمی کنم
اصلا رضایت بخش نبود
سرعت 30 تا همش :n08:
من همین الانش تو خونمون با ایرانسل سرعتم تا 45 بالا میره :n02: و پینگم 250 هستش :n02:
چون خودم یکی دو بار 3G ترکسل رو تو مرز استفاده کردم یه دیدگاه دیگه ای به نسل 3 داشتم که وقتی رایتل رو تست کردم اصلا از رایتل حالم به هم خورد:n21:

Armin.Computer
18-02-2014, 22:58
اصلا رضایت بخش نبود
سرعت 30 تا همش :n08:
من همین الانش تو خونمون با ایرانسل سرعتم تا 45 بالا میره :n02: و پینگم 250 هستش :n02:
چون خودم یکی دو بار 3G ترکسل رو تو مرز استفاده کردم یه دیدگاه دیگه ای به نسل 3 داشتم که وقتی رایتل رو تست کردم اصلا از رایتل حالم به هم خورد:n21:

30 تا ؟
256 گرفتی؟

fanoostalaei
18-02-2014, 23:01
30 تا ؟
256 گرفتی؟
بسته معمولی بودش
نمیدونم دیگه چقدر باشه ولی گرون هم بود !!! دقیق نمیدونم:n02:
چند روز پیش تو سایتش دیدم 128 سه ماهه رو زده 140 تومن :n04:

امین1356
19-02-2014, 00:17
رایتل داره نفسای آخرشو میکشه :n09:
بزودی میره ور دل تالیا :n02:

and-roid2
19-02-2014, 00:21
رایتل داره نفسای آخرشو میکشه :n09:
بزودی میره ور دل تالیا :n02:
البته اگر انحصارشو دوباره تمدید نکنن!:n23:

LEO.M
19-02-2014, 00:35
من دوستم باباش مدیر کل ارتباطات رایتله :Dفحش ندین:D
بهم گفت دنبالشن که تمدید بشه!!!

امین1356
19-02-2014, 00:46
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد :صدور پروانه نسل چهارم تلفن همراه تا پایان سال 93
وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه با اتمام انحصار رایتل در مرداد سال 93، تمام اپراتورها مجوز نسل سوم را می‌گیرند، گفت: امیدواریم تا پایان 93 بتوانیم پروانه نسل چهارم پیشرفته را برای اپراتورها صادر کنیم.

وایمکس نیوز- محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه انحصار رایتل مرداد ماه سال 93 به پایان می‌رسد، اظهار کرد: با اتمام این انحصار، ما پروانه استفاده از نسل سوم را به سایر اپراتورها نیز خواهیم داد.
وی گفت: همچنین امیدواریم تا پایان سال 93 بتوانیم پروانه نسل چهارم پیشرفته را نیز برای اپراتورها صادر نماییم و از هم اکنون به دنبال مهیا نمودن شرایط و مقدمات ورود نسل چهارم پیشرفته هستیم.
منبع:تسنیم

تاکید مجدد وزیر ارتباطات بر تمدید نشدن دوره انحصار رایتل
وزیر ارتباطات بار دیگر بر عدم تمدید دوره انحصار رایتل تاکید کرد.

وایمکس نیوز- محمود واعظی در صفحه خود در شبکه اجتماعی کلوب نوشت: «با توجه به اینکه در مرداد ماه سال آینده (سال 93) دوران انحصاری استفاده از نسل سوم تلفن همراه برای رایتل به پایان می رسد، ما پروانه استفاده از نسل سوم را به سایر اپراتورها نیز خواهیم داد. همچنین امیدواریم تا پایان سال 93 بتوانیم پروانه نسل چهارم پیشرفته را نیز برای اپراتورها صادر کنیم و از هم اکنون به دنبال مهیا کردن شرایط و مقدمات ورود نسل چهارم پیشرفته می باشیم.»
البته اظهارات وزیر ارتباطات درخصوص عدم تمدید دوره انحصار اپراتور سوم موضوع تازه‌ای نیست و این بحث پیش از این نیز مطرح شده و واعظی با اشاره به تمدید دوره انحصار رایتل در گذشته گفته بود: برای رایتل یا همان اپراتور سوم مشکلاتی پیش آمد و به همین دلیل دوره‌ای تلاش شد که دوره انحصار این اپراتور تمدید شود؛ اکنون نیز رایتل تا مردادماه سال آینده فرصت دارد که خود را تجهیز کند و طبق پروانه بازار را در دست بگیرد اما به هر صورت نمی توان مردم و کشور را از نسل جدید خدمات که در دنیا مورد بهره برداری‌های مختلف قرار گرفته محروم کرد. به همین دلیل همان طور که پیش از این هم گفته‌ام دوره انحصار رایتل تمدید نخواهد شد.
واعظی در عین حال یادآور شده بود: اپراتورهای دیگر و جدید هم می‌توانند در صورت علاقه‌مندی برای ارائه خدمات نسل سه و چهار اقدام کنند و در این میان توصیه ما به همه این است که با توجه به این که در دنیا به سرعت اپراتورها از نسل سه به نسل چهار عبور می‌کنند در ایران هم سرمایه‌گذاری‌ها بیشتر به سمت نسل چهارم برود.
وی در پاسخ به این سوال که چه تضمینی وجود دارد که برای اپراتورهایی که قصد ارائه خدمات نسل چهارم را دارند مشکلات رایتل پیش نیاید، توضیح داده بود: اکنون سرویس‌ها آن قدر زیاد است که اگر یک سرویس دچار مشکل شود، سرویس‌های متعدد دیگری نیز وجود دارند؛ از سوی دیگر من فکر می کنم که اگر من آن زمان مسوول بودم به گونه‌ای برخورد می‌کردم که این مشکلات پیش نیاید.
به گزارش ایسنا، دوره انحصار اپراتور سوم در حالی مردادماه سال آینده به پایان می‌رسد که از اردیبهشت ماه امسال تماس‌های تصویری این اپراتور که از مهم ترین وجوه تمایز آن با دیگر اپراتورها بود قطع شده است. البته به تازگی وزیر ارتباطات از ازسرگیری مجدد تماسهای تصویری رایتل در آینده نزدیک خبر داده است.
منبع: ایسنا

flamenc0
21-02-2014, 16:18
سلام دوستان ... من با توجه به اینکه در منطقه ی ما پورت خالی برای ADSL وجود نداره مجبورم یا وایمکس بگیرم یا رایتل ... چند سوال داشتم راجع به رایتل ممنون می شم راهنمائیم کنین

1. این مودم هائی که به همراه سیم کارت های دیتا می خریم و به لپ تاپ وصل می شه آیا قابلیت WiFi هم داره ؟؟

2. از زمانی که توی سایت ثبت نام می کنیم چه قدر طول می کشه تا سیم کارت و مودم و ... رو تحویل بدن و اینترنتمون فعال بشه؟

3. این مودم ها نیازی به نصب ندارن؟؟؟ کلا ً برای فعالسازی سیم کارت و مودم و اینترنت کسی رو می فرستند یا خودمون باید نصب کنیم؟؟

4. در کل اگه شما بودید بین رایتل و وایمکس شرکت هایی مثل ایرانسل و مبین نت کدوم رو انتخاب می کردید؟؟ ( من یه کاربر معمولی هستم که دانلودم در حد 3-4 گیگ در ماه هست... چیزی که برام مهمه سرعت اینترنتم هست و اینکه قطعی زیاد نداشته باشه )

omid_061
23-02-2014, 09:48
من ک گذاشتم آنتن نداد

e.khafan!
23-02-2014, 10:08
سلام دوستان ... من با توجه به اینکه در منطقه ی ما پورت خالی برای ADSL وجود نداره مجبورم یا وایمکس بگیرم یا رایتل ... چند سوال داشتم راجع به رایتل ممنون می شم راهنمائیم کنین

1. این مودم هائی که به همراه سیم کارت های دیتا می خریم و به لپ تاپ وصل می شه آیا قابلیت WiFi هم داره ؟؟

2. از زمانی که توی سایت ثبت نام می کنیم چه قدر طول می کشه تا سیم کارت و مودم و ... رو تحویل بدن و اینترنتمون فعال بشه؟

3. این مودم ها نیازی به نصب ندارن؟؟؟ کلا ً برای فعالسازی سیم کارت و مودم و اینترنت کسی رو می فرستند یا خودمون باید نصب کنیم؟؟

4. در کل اگه شما بودید بین رایتل و وایمکس شرکت هایی مثل ایرانسل و مبین نت کدوم رو انتخاب می کردید؟؟ ( من یه کاربر معمولی هستم که دانلودم در حد 3-4 گیگ در ماه هست... چیزی که برام مهمه سرعت اینترنتم هست و اینکه قطعی زیاد نداشته باشه )

1- بسته به مدلشون دارن، ولی اینکه سایت رایتل میده نداره، باید از بازار تهیه کنی
2- حداکثر 7 روز
3- برای سایت رایتلیه نداره ولی بازم بسته به مدل بعضیا باید تنظیمات شخصیش عوض بشه
4- بدون شک وایمکس و بسته به منطقم ایرانسل یا مبین نت. شما با ماهی 3 4 گیگ اصلا نمیتونی از رایتل استفاده کنی هزینت سه برابر وایمکس میشه، سرعتشم تعریفی نداره، پینگ هم افتضاح، برای استفاده روزانه بهیچ وجه مناسب نیست.

ESPSV
23-02-2014, 12:28
سلام
میخواستم ببینم سیم کارتهای رایتل هم مثل ایرانسل و همراه اول SMS از خارج ایران
رو دریافت نمیکنه ؟ یا مشکلی نداره
الان ظاهرا دریافت اس ام اس رو بستن و از ترکیه برای من پیام نمیاد ... در حالیکه روی
همه کشورها ارسال میشه و دریافت هم میکنن . برای من میزنه ارسال شد ولی دریافت نمیکنم

امین1356
02-03-2014, 01:52
جزئیات اعطای مجوز برای نسل های جدید موبایل
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جزئیات و شرایط اعطای مجوز
نسل های سوم و چهارم موبایل به اپراتورهای متقاضی را اعلام کرد.

وایمکس نیوز- براساس برنامه های اعلام شده از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پروانه جدید فعالیت در حوزه خدمات نسل سوم موبایل در شهریورماه سال 93 و پس از اتمام دوره انحصار فعالیت اپراتور سوم موبایل، براساس شاخص های ارزیابی مدنظر برای سایر اپراتورهای متقاضی صادر خواهد شد.
در همین حال محمود واعظی صدور مجوز برای ورود نسل چهارم موبایل – LTE – به ایران را از جمله برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای سال 93 عنوان کرده است.
در این راستا معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شرایط اعظای مجوز برای فعالیت اپراتورهای متقاضی در حوزه نسل سوم و چهارم موبایل را اعلام کرد.
صادق عباسی شاهکوه یکی از شرایط واگذاری نسل‌های بالاتر تلفن‌همراه به اپراتورهای موجود را عمل به تعهدات پروانه به صورت کامل عنوان کرد و گفت: تعهدات پوششی، مالی و کیفیتی از جمله تعهدات مربوط به پروانه است؛ در این راستا یکی از شرایط الزامی برای ارتقای اپراتورها به نسل‌های بالاتر، اجرای رومینگ ملی است که در حال حاضر پیش‌نویس اصلاحی آن در دستور کار کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات قرار دارد.
وی اجرای قابلیت ترابردپذیری شماره‌ها (Number Portability) که امکان تعویض اپراتور بدون تغییر شماره را برای مشترکان موبایل ممکن می کند را نیز یکی دیگر از الزاماتی عنوان کرد که باعث انعطاف‌پذیری کاربران در شبکه‌های تلفن‌همراه خواهد بود.
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه رگولاتوری اظهار داشت: از آنجایی که در شرایط جدید قرار است اپراتورهای مجازی هم در بازار تلفن‌همراه وارد شوند بنابراین اپراتورهای موجود باید شرایطی را برای تحقق این هدف آماده کنند.
وی با اشاره به اینکه برای تطبیق با وضعیت جدید، شرایط استفاده از فناوری WiFi نیز مورد بازنگری قرار می‌گیرد، گفت: با توجه به تاثیراتی که اعطای مجوز ارتقای اپراتورهای تلفن‌همراه بر سایر اپراتورهای ارائه‌کننده سرویس خواهد داشت سعی می‌کنیم با اصلاحاتی که در پروانه‌ها صورت می‌گیرد بهترین شرایط را برای فعالیت همه اپراتورها فراهم کنیم.
عباسی شاهکوه درباره ورود اپراتور جدید تلفن‌همراه به کشور عنوان کرد: در حال حاضر در قالب یک پروژه تحقیقاتی با همکاری پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حال مطالعه این موضوع هستیم که آیا براساس کشش بازار و وضعیت کشور، امکان اعطای پروانه به اپراتور دیگری وجود دارد که درصورت مثبت بودن نتایج آن تا پایان سال 93 به اپراتور دیگری در حوزه تلفن‌همراه پروانه اعطا می‌شود.
منبع: مهر

mohammad_s7201
04-03-2014, 13:49
سلام.
رایتل قبلا یه بسته اینترنت پایه 30 روزه با حجم یک گیگ داشت به قیمت 12500 تومن.
چرا الان دیگه اون بسته تو سایتش نیست؟ من همیشه اونو میخریدم

IVAN
04-03-2014, 19:32
سلام.

هست. بسته دوم!

faramobile
04-03-2014, 19:40
سلام.

اگه قبلا همیشه می خریدینش و هنوز مدتش تموم نشده تو بسته های خریداری شده نشونش میده و همونجا هم میشه تمدیدش کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

adrenalin
05-03-2014, 22:42
سلام دوستان
رایتل برای این بخش ecare نرم افزاری چیزی نداره که روی گوشی یا تبلت نصب بشه ؟

shayan0o21
06-03-2014, 16:12
سلام دوستان
رایتل برای این بخش ecare نرم افزاری چیزی نداره که روی گوشی یا تبلت نصب بشه ؟

خیر متاسفانه

years
06-03-2014, 18:59
سرعتش برای منطقه ای که من هستم جالب نیست اما وقتی سوار موتور میرم دانشگاه اونجا چون پهنای باندش آزاده سرعتش بی نظیره

14708
06-03-2014, 23:28
دوستان من چطوری یه مدرکی جور کنم برای رایتل تا سرعت 128 بالاتر بده ؟ خداییش این 128 در حد دیال آپه

.:Bardia:.
07-03-2014, 11:36
دوستان من چطوری یه مدرکی جور کنم برای رایتل تا سرعت 128 بالاتر بده ؟ خداییش این 128 در حد دیال آپه

نظام مهندسی یا نظام پزشکی یا کارت دانشجویی ؛

Milad4171
07-03-2014, 13:14
یه چیز مسخره.
من دیروز هرچی داشتم 2 تومنی میخریدم هی میگفت تراکنش با موفقیت انجام شد ولی رمز نمیداد.
تا بعدش زنگ زدم پشتیبانی.
گفت شارژ2 تومنیمون تموم شده:n04:

همون موقع بود که من به سمت افق حرکت کردم...:n02:

AryanLand
07-03-2014, 13:24

سلام.
یک معرفی نامه سربرگ دار از هر شرکتی که بتونی بگیری کفایت میکنه.(یا اگر خودتون دارید)
مضمونش: احتراما آقای ....به شماره ملی....جهت دریافت اینترنت پرسرعت معرفی میگردد.:11:

14708
07-03-2014, 13:54
نه بابا چيزي ندارم ، از دوستان كسي شركتي چيزي نداره ؟ كارم رو راه بندازه ؟ عجب قانون مسخره اي رو گذاشتن :n27:

Armin.Computer
08-03-2014, 23:39
یه چیز مسخره.
من دیروز هرچی داشتم 2 تومنی میخریدم هی میگفت تراکنش با موفقیت انجام شد ولی رمز نمیداد.
تا بعدش زنگ زدم پشتیبانی.
گفت شارژ2 تومنیمون تموم شده:n04:

همون موقع بود که من به سمت افق حرکت کردم...:n02:

از سایت خود رایتل؟

LEO.M
09-03-2014, 00:03
سلام.
یک معرفی نامه سربرگ دار از هر شرکتی که بتونی بگیری کفایت میکنه.(یا اگر خودتون دارید)
مضمونش: احتراما آقای ....به شماره ملی....جهت دریافت اینترنت پرسرعت معرفی میگردد.:11:
شما خودت این کارو کردی؟جواب داده؟

TheGnomonWorkshop
09-03-2014, 00:42
سلام دوستان
من گواهی اشتغال به تحصیل خیر سرم فرستادم واسه سرعت بالا
حالا که تاییدش کردن کلا تولیست محصولات اینترنتای پرسرعت رو برداشتن!
جریان چیه؟!
باید چیکار کنم؟!!!! :n28:

amirdnvos
10-03-2014, 22:15
مدیرعامل رایتل خبر داد:
افزایش پوشش شبکه رایتل در 157 شهر کشور/ رشد 7 برابری پهنای باند مصرفی رایتل در ماه های اخیر/ کاهش یک پنجمی قیمت اینترنت رایتل
مدیرعامل رایتل ضمن تاکید بر افزایش پوشش شبکه این اپراتور به 157 شهر کشور، گفت: در زمان ورود اینجانب به رایتل، پهنای باند مصرفی رایتل حدود 500 الی 700 مگا بایت بود که این مقدار در حال حاضر بالغ بر 4.5 گیگ است که نسبت به مقدار شهریور ماه، حدود 7 برابر شده است که رشد قابل توجهی محسوب می شود. در همین راستا برای افزایش پهنای باند فعلی نیز درخواستی برای 10 گیگ به شرکت زیرساخت داده ایم و به دنبال دریافت آن هستیم.

مهندس سید مجید صدری در گفت و گو با خبرنگار سیتنا، خاطرنشان کرد: در زمان ورود بنده به رایتل یعنی حدود شش ماه پیش و در شهریورماه، کاربران فعال رایتل حدود 300 هزار مشترک بود و در حال حاضر تعداد کاربران فعال این اپراتور بالغ بر یک میلیون و 100 هزار مشترک است که این تعداد مشترک نشان از استقبال خوب مردم از خدمات رایتل است.
وی، ادامه داد: نظر به تمام کاستی های موجود در رایتل، الحمدالله رشد خوبی در تعداد کاربران و رضایتمندی آن ها داشتیم که امیدواریم تا بتوانیم این تعداد کاربر را به عددهای خیلی بیشتری برسانیم.
وی، در خصوص پوشش رایتل در سطح کشور، گفت: پوشش رایتل در حال حاضر به 157 شهر رسیده است که اگر بحث رومینگ ملی و سایت شیرینگ (استفاده مشترک اپراتورهای تلفن همراه از سایت های BTS) حل شود خیلی از مشکلات پوششی ما حل خواهد شد و با سرعت بیشتری می توانیم سرتاسر کشور را تحت پوشش رایتل درآوریم. در همین حال طبق برنامه بنا داریم تا تعداد سایت های فعالمان را تا پایان شهریور 93 از 1250 سایت فعال به 3500 سایت برسانیم.
صدری خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون رشد و جهش خوبی داشته ایم وهمچنان برنامه های خود را دنبال می کنیم. در همین راستا این رشد به جایی رسیده که در بهمن ماه امسال 120 سایت راه اندازی کردیم که رکورد خوبی برای ما محسوب می شود.
وی در پاسخ به سوال دیگر در خصوص استقبال مشترکین از سرویس های رایتل، گفت: طبق آمار سیم کارت های اعتباری رایتل مقام اول، سیم کارت های دیتا مقام دوم و سیم کارت های دائمی مقام سوم را به خود اختصاص داده اند. به عبارت دقیق تر، حدودا 85 درصد از مشترکین ما سیم کارت اعتباری، 10 درصد سیم کارت دیتا و 5 درصد سیم کارت دائمی استفاده می کنند.
صدری در خصوص سرویس دیتای این اپراتور، گفت: اینترنت 3G رایتل، قابلیتی است که دو اپراتور دیگر ندارند و ما هم سعی کرده ایم که یک سرویس با کیفیت را در اختیار مردم قرار دهیم که حل شدن بحث رومینگ ملی و سایت شیرینگ می تواند تاثیر بسزایی در سرویس دهی ما داشته باشد.
وی ادامه داد: نکته ای که وجود دارد این است که ما دائم به دنبال بالا بردن کیفیت مان هستیم؛ کما این که روند رو به رشد استفاده کنندگان از سرویس دیتای ما این رضایتمندی از کیفیت را به ما نشان می دهد.
صدری اظهار داشت: در حالت عادی اینترنت رایتل برای هر یک گیگ حدود 50 هزارتومان بود و ما طبق وعده هایی که برای کاهش قیمت به مردم داده بودیم این قیمت را به هر یک گیگ 10 هزارتومان کاهش دادیم و این یکی از وعده های ما بود که محقق شد.
وی ادامه داد: در بسته های مصرفی رایتل در حال حاضر این کاهش قیمت مشاهده می شود و ما برای مشترکان رایتل اینترنت زیر 10 هزارتومان را ارائه می دهیم. این درحالی است که این کاهش قیمت هیچ تاثیرمنفی ای بر کیفیت اینترنت رایتل نداشته و ما همچنان به دنبال ارتقا کیفیت سرویس های خودمان هستیم.
مدیرعامل رایتل در بخشی از گفت و گوی خود پیرامون تقاضای این اپراتور از نهادهای بالادستی، گفت: همچون روال مرسوم در سرتاسر دنیا که وقتی یک اپراتور تازه تاسیس ایجاد می شود تا تکنولوژی جدیدی در اختیار مردم قرار دهد، اپراتورهای دیگر و نهادهای بالادستی کمک می کنند تا این تکنولوژی در اختیار همگان قرارگرفته و مردم بتوانند از این تکنولوژی استفاده کنند، ما نیز از نهادهای بالادستی تقاضا داریم تا در راستای تحقق این مهم ما را یاری رسانند.
وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون این اتفاق برای رایتل نیافتاده است. درست است که نهادهای بالادستی همچون رگولاتوری و وزارت ارتباطات ارتباط بسیار خوبی را به خصوص در دوره اخیر با شرکت رایتل داشته و دارند و به ما کمک می کنند ولی نکته ای که وجود دارد عدم ارتباط واقعی بین ما و اپراتورهای دیگر است.
وی در پایان تاکید کرد: حداقل خواهش ما از نهادهای بالادستی، ایجاد و مساعد کردن شرایط برای برقراری ارتباط بین رایتل و اپراتورهای دیگر است تا رایتل نیز بتواند سهم خود را از بازار داشته باشد که البته در این راستا اقدامات موثری در شرف انجام است که رومینگ ملی از آن جمله است.

امین1356
10-03-2014, 23:56
مذاکره سه اپراتور برای بهره‌برداری از رومینگ ملی
مدیر عامل رایتل با اشاره به مذاکراتی که میان اپراتور سوم با همراه اول
و ایرانسل صورت گرفته اشاره کرد و گفت: در ارتباط با بهره‌برداری از
رومینگ ملی مذاکراتی را با این شرکت‌ها داشتیم که اگر به نتایج مثبت
برسیم مشکلات کمتری خواهیم داشت دراین زمینه مصوبات و همکاری‌های
سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نیز به انجام کار کمک کرد.

وایمکس نیوز- مدیر عامل اپراتور سوم تلفن همراه امروز در نشستی خبری به ارائه توضیحاتی درباره عملکرد رایتل پرداخته و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
سیدمجید صدری در این نشست با بیان این‌که در حال حاضر تنها حدود چهار یا پنج ماه از دوره انحصار اپراتور سوم باقی مانده است اظهار کرد: در مدت زمان باقیمانده باید تلاش کنیم که به سمت و سوی ارائه خدمات مناسب به مشترکان برویم.
وی همچنین یادآور شد: زمانی که به عنوان مدیر عامل وارد رایتل شده بود تعداد سیم‌کارت‌های فعال اپراتور سوم حدود 300 هزار سیم‌کارت و تعداد سیم‌کارت‌های واگذار شده رایتل حدود یک میلیون و 200 تا 300 هزار سیم‌کارت بوده اما اکنون تعداد سیم‌کارتهای فروخته شده اپراتور سوم به حدود دو میلیون سیم کارت رسیده که این رقم رشدی 31 درصدی داشته است. همچنین تعداد کاربران فعال اپراتور سوم در حال حاضر به یک میلیون و 130 هزار کاربر رسیده که این رقم حدود 94 درصد نسبت به شهریور ماه امسال رشد داشته است.
مدیر عامل اپراتور سوم در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مشکلات مختلفی که بر سر راه رایتل قرار دارد اشاره کرد و در این میان تمایل برخی شرکت‌هایی که رایتل با آنها کار می کرده به ترک همکاری از جمله این مشکلات برشمرد.
صدری همچنین اظهار کرد: پیش از این پهنای باندی روی 900 مگاهرتز به ما اختصاص داده شده بود که مدتی بخشی از این پهنای باند توسط یکی از اپراتورهای دیگر به کار گرفته شده بود و این مساله مشکلات متعددی را برای ما ایجاد کرد که خوشبختانه با هماهنگی و پیگیری‌های رگولاتوری حدود دو تا سه ماه است که این مشکل برطرف شده است.
مدیر عامل اپراتور سوم بخش دیگری از مشکلات رایتل مربوط به ممانعت مردم از نصب آنتن‌های جدید دانست و گفت: اکنون 150 پرونده ممانعت مردمی داریم چرا که مردم حس می کنند آنتن‌های موبایل می‌تواند برای آن‌ها مضر باشد.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به این نکته اشاره کرد که پیش ازاین در ارزیابی‌های که نسبت به اپراتورها صورت می‌گرفت رایتل بررسی نمی‌شد اما به تازگی بررسی‌هایی هم نسبت به وضعیت اپراتور سوم صورت گرفته است.
صدری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مشکل قدیمی قطع تماس‌های تصویری اشاره کرد و گفت: برای حل این مشکل در سفرهای مختلف نظر برخی مراجع تقلید را گرفتیم و اکنون می توان گفت که اکثر مراجع تقلید این نکته را اعلام کرده‌اند که این مساله مشکل شرعی ندارد. علاوه بر این با توجه به صحبت‌هایی که وزیر ارتباطات و معاون ایشان انجام داده‌اند و همچنین با توجه به مذاکراتی که ما با دبیر شورای عالی فضای مجازی داشته‌ایم امیدواریم مشکلاتی که در این زمینه وجود داشته برطرف شود و ما قبل از آغاز سال جدید بتوانیم بار دیگر این سرویس را ارائه کنیم.
وی همچنین از آمادگی رایتل برای واگذاری سیم‌کارت‌های گروهی به شیوه‌ای که پیش از این سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اشاره کرده بود خبر داد.
این عضو سازمان نظام صنفی در ادامه صحبت‌های خود در ارتباط با بحث افزایش دوره انحصار رایتل اظهار کرد: وقتی پروانه‌ای برای یک اپراتور صادر می شود و دوره انحصاری در آن اشاره می‌شود همه آن را قبول دارند اما احساس ما این است که با توجه به شرایطی که وجود داشته نتوانسته‌ایم به حق و سهمی که در بازار داریم دسترسی پیدا کنیم.
صدری ادامه داد: با توجه به اتفاقات مختلفی مانند قطع تماس‌های تصویری و عدم بهره‌مندی از رومینگ ملی ما مشکلات متعددی داشتیم در حالی که در تمام دنیا به اپراتورهای جدید کمک می‌شود و اپراتورهای قبلی آن‌ها را یاری می‌کنند. اما اینجا حتی یک بحث رومینگ ملی بدون ورود سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به نتیجه نرسید.
وی در عین حال تصریح کرد: دوره انحصار رایتل می تواند افزایش پیدا کند و یا در همان حد مطرح شده بماند اما به هر صورت ما خواهان آن هستیم که موانع از سر راه اپراتور سوم برداشته شود و دو اپراتور دیگر هم رایتل را یاری کنند.
مدیر عامل رایتل همچنین عنوان کرد: قطعا درباره استمرار یا عدم استمرار دوره انحصار ما تصمیم نمی‌گیریم اما به عنوان فردی که حس می کنیم مظلوم واقع شده‌ایم بحثهای خود را مطرح می کنیم چرا که عامه مردم رایتل را با تماس تصویری می‌شناسند و پس از قطع شدن این سرویس عده بسیاری فکر کرده‌اند که دیگر رایتل فعالیتی ندارد.
صدری ادامه داد: این نکته را خود ما هم می دانیم که تماس تصویری سهم چندانی در درآمدهای یک اپراتور نخواهد داشت اما به هر حال مردم ما را با این سرویس می‌شناسند از سوی دیگر با اپلیکیشن‌های مانند وایبر و تانگو می‌توان این گونه اظهار کرد که تماس تصویری رایتل می تواند حالت یک نرم افزار ملی داشته باشد.
وی همچنین اظهار کرد: در ارتباط با سوالاتی که از مراجع تقلید مطرح شده هم شاید در آن دوره‌ای که برخی مراجع اعلام کردند که تماس تصویری مشکل دارد سوال‌ها به شکل جهت‌دار طراحی شده بود و بر همین اساس پاسخ‌ها به آن شیوه اعلام شده بود.
اما مدیر عامل اپراتور سوم در پاسخ به این سوال که اگر قرار باشد برای بهره گیری از تماس تصویری رایتل از شیوه سیم‌کارت‌های گروهی استفاده شود کاربران با چه شرایطی قادر به استفاده از این سرویس می‌شوند، توضیح داد: زمانی که قرار بر ارائه این سرویس باشد ما سازوکار آن را اعلام خواهیم کرد البته در حال حاضر هم مدل این کار نهایی شده است اما تا زمانی که قرار به ارائه این سرویس نباشد ضرورتی برای اعلام این مدل وجود ندارد.
وی درباره سیم کارت‌های رایتل و محل تولید آن‌ها اظهار کرد: تاکنون سیم کارت‌هایی که ما وارد بازار کرده‌ایم براساس خریدهای قبلی تامین شده است اما گویا دو شرکت در زمینه تولید سیم‌کارت در داخل کشور فعال شده‌اند که اگر استانداردهای این شرکتها در حد بین‌المللی باشد ما حتما از تولیدات داخلی استفاده خواهیم کرد.
صدری در پاسخ به سوال دیگری که درباره هزینه‌های بالای اینترنت رایتل مطرح شده بود نیز اظهار کرد: طبق وعده‌ای که داده بودیم تعداد بسته‌های اینترنت رایتل را افزایش دادیم و حال شاید بتوان گفت که با بهره‌گیری از این بسته‌ها قیمت استفاده از اینترنت به یک پنجم رسیده باشد.
مدیر عامل اپراتور سوم در ارتباط با این موضوع که به تازگی قرار بر آن شده است که خود شرکت رایتل به فروش سیم‌کارت‌هایش به مشترکان همراه اول اقدام کند نیز توضیح داد: با بسیاری از کاربران اپراتورهای دیگر تماس‌هایی گرفته می‌شد و این گونه عنوان می‌شد که سیم‌کارت رایتل شماره آن‌ها با قیمتی بالاتر آماده واگذاری است، در این میان در موارد متعدد نیز کلاهبرداری‌هایی صورت گرفت که ما بارها در این زمینه هشدار دادیم اما اکنون تصمیم گرفتیم که با شماره 0920 با مشترکانی که سیم‌کارت‌های کد 1، 2 و یا 3 همراه اول دارند تماس بگیریم و در صورت علاقه‌مندی آنها به خرید سیم کارت‌ رایتل سیم کارت جدید را از طریق پست برای آن‌ها ارسال کنیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری که درباره مجوز وایفای برای رایتل مطرح شده بود، توضیح داد: ما این مجوز را از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات گرفته‌ایم و مذاکراتی نیز با فعالان این بخش صورت داده‌ایم تا بتوانیم صنعت آن‌ها را توسعه دهیم اما در این میان همه فکر می کردند به دلیل آن که این مجوز انحصاری در خدمت رایتل است باید آنها کارشان را تعطیل کنند در حالی که ما به این سرویس هم به چشم یک سرویس ارزش افزوده نگاه می‌کنیم و تلاش داریم مانند سرویس‌های ارزش افزوده در این زمینه نیز با شرکت‌های مختلف فعالیت کنیم. دراین میان قطعا به فکر خراب شدن تجارت و سود دیگران نیستیم بلکه به دنبال توسعه این کار هستیم.
صدری در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که‌ قطعا کار رایتل تاکنون بدون نقص نبوده و نیست اظهار کرد: تاکنون از میان سیم کارت‌های واگذار شده 80 درصد سیم‌کارت‌های اعتباری، حدود 13 درصد سیم‌کارت‌های دائمی و کمتر از پنج درصد هم سیم‌کارت‌های دیتا بوده‌اند.
منبع : ایسنا

Armin.Computer
11-03-2014, 01:16
سلام
سایت رایتل رو چک کنید
ظاهرا طرح جدید داده برای عید

pcgamer
11-03-2014, 01:25
سلام
سایت رایتل رو چک کنید
سلام از کجا چک کنیم؟
چند تا سوال ابتدایی لطفا هر کدوم رو میدونید پاسخ بدید
1- کلا چقدر هزینه راه اندازی رایتل میشه
2-رایتل یک سیم کارت مثل ایرانسل و .. هست میزاری تو مویایل؟
3-سرعت دانلودش چقدره؟
4-شبانه یا ساعت رایگان یا طرح رایگان داره ؟ اگه لیست تعرفه هاشم دارید لطفا بزارید .

=CYBER=
11-03-2014, 01:49
سلام
سایت رایتل رو چک کنید
طرح جدید برای کاربرهای جدید هست

کاربرهای قدیمی فعلا آدم حساب نمیشن :|

fanoostalaei
11-03-2014, 08:38
طرح جدید برای کاربرهای جدید هست

کاربرهای قدیمی فعلا آدم حساب نمیشن :|
چجور طرحی گذاشتن ؟
به صرفه است؟

=CYBER=
11-03-2014, 11:12
چجور طرحی گذاشتن ؟
به صرفه است؟

AryanLand
11-03-2014, 12:16

سلام.
7 گیگ اینترنت هدیه و مهلت مصرف 7 روز؟ با سرعت 128 !!!! قضیه ملا نصرالدین هست و قیمت گذاریش!!!
یه چیزی گفتن که امکان استفاده ش نباشه..... :11:

=CYBER=
11-03-2014, 12:50
سلام.
7 گیگ اینترنت هدیه و مهلت مصرف 7 روز؟ با سرعت 128 !!!! قضیه ملا نصرالدین هست و قیمت گذاریش!!!
اگر ۲۴ ساعت شبانه روز با سرعت ۱۴ کیلوبایت در ثانیه بدون وقفه دانلود کنید میشه ۷ گیگ رو تموم کرد :n09::n02:

AmirHA2008
11-03-2014, 14:28
سلام دوستان
عزیزانی که از اینترنت رایتل استفاده می کنن در مناطقی که پوشش خارجی هست سرعت اتصال به نت با موبایل یا تبلت در فضای سر بسته چه طوره؟ افت سرعت یا قطعی نداره؟ و دیگه اینکه سرعت 128 و 512 سرعت واقعی (16 و 64 کیلوبایت) رو میده یا کمتر یا بیشتر؟
پیشاپیش ممنون:n01:

امیر انصاری
11-03-2014, 23:38
سلام دوستان
عزیزانی که از اینترنت رایتل استفاده می کنن در مناطقی که پوشش خارجی هست سرعت اتصال به نت با موبایل یا تبلت در فضای سر بسته چه طوره؟ افت سرعت یا قطعی نداره؟ و دیگه اینکه سرعت 128 و 512 سرعت واقعی (16 و 64 کیلوبایت) رو میده یا کمتر یا بیشتر؟
پیشاپیش ممنون:n01:

512 کیلوبیت واقعیه، یعنی سرعت دانلود 64 کیلوبایته، اما 128 کیلوبیت روی 256 بسته شده و سرعت دانلود حدود 32 کیلوبایته.

Milad4171
12-03-2014, 02:09
من دو سه روز پیش متوجه شدم شهر رامسر هم تحت پوشش قرار گرفته.
تو حوضه ی اطلاع رسانی، صفرن.

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4

fanoostalaei
12-03-2014, 10:18
من دو سه روز پیش متوجه شدم شهر رامسر هم تحت پوشش قرار گرفته.
تو حوضه ی اطلاع رسانی، صفرن.

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4
احتمالا خودشون امیدی به خودشون ندارن :دی
ماشالله قیمت ها هم که فضایی :n27:

Alisheykh
14-03-2014, 16:13
من سیمکارت رایتل دارم تعرفه گرفتم ١٢٨ سه ماهه ۴ گیگ شب, ۴ گیگ روز سرعت دانلود هم از آپلودباز تست کردم بین ٣٠ تا ۵٠ متغیره:n16:ه

Armin.Computer
15-03-2014, 01:42
سلام
سایت رایتل برای شما هم باز نمیشه؟

Alisheykh
15-03-2014, 07:53
سلام
سایت رایتل برای شما هم باز نمیشه؟

واسه من که بازه

Alisheykh
15-03-2014, 08:09
سلام.

من که زنگ زدم به ٢٠٠ واسه همین طرح عیدانه گفتند ٧ هزارتومان حالا به هر طریقی چه بسته اینترنتی چه اس ام اس یا تماس مصرف کنید ٧ گیگ اینترنت واسه یک ماه برای شما لحاظ میشه راستی اینم بگم که سامانه تماس ٢٠٠ رایگانه و من که ٣ دیقه باهاشون حرف زدم هیچ هزینه ای نداشت

reza2kn
16-03-2014, 13:28
سلام به همه دوستان.
منم امروز یه سیم کارت اعتباری با بسته حرفه ای اینترنت خریدم ، حالا ببینیم کی بدستمون میرسه..

راجع به این هدیه شون هم به نظرم اصلا چیز بدردبخور و خاصی نیست!
7 تومن خرید انجام بدی و استفاده بکنی ، بعد 3 گیگ اینترنت روزانه بهت میدن ، 4 گیگ شبانه ، بایدم تو 7 روز تمومش کنی! ممکنه تو این وسط اون 500 مگابایت هدیه 1 ماهه هم تموم شه و مجبور شی بری بسته بخری :دی
از دوستانی که تو شیراز استفاده میکنن ، سرعت چطوره؟ بیشتر 2 جا برام مهمه ، یکی طرفای گلستان و نمایشگاه ، یکی هم طرف منطقه مخابراتی مدرس.. کسی آمارشو داره سرعت تو این مناطق چطوره؟

موفق باشید:n12:

IVAN
16-03-2014, 14:57
وقتی شبکه خلوت باشه :biggrin:

and-roid2
16-03-2014, 15:00
وقتی شبکه خلوت باشه :biggrin:

طرح شما چی هست؟1مگ داری؟

IVAN
16-03-2014, 15:01
طرح شما چی هست؟1مگ داری؟

بله 1 مگه
.......

and-roid2
16-03-2014, 15:05
بله 1 مگه
.......
یکی از دوستان که 1مگ داشت سرعتش حتی تا 10 مگ هم رسیده بود!البته نمیدونم برای همه اینطوری هست یا خیر!
اگر امکانش هست یه تست هم با Speedtest از سرور تهران و فرافنکفورت + پینگ بزارید:n16:

alimail3248
16-03-2014, 16:20
شاید رو تعرفه های مصرف ازاد که بابتش 50000 تومن میگرن سرعت رو باز میزارن نه روی همه تعرفه ها

Milad4171
16-03-2014, 20:44
دوستان کسی سرویس نامحدود رو خریداری کرده؟؟؟
چطوره؟
سرعت 512 اش با 1 مگش قیمتش فرق داره؟
مشکل اینجاست که راینل کلا در زمینه ی اطلاعات ؛ صفره!

Joaquin
16-03-2014, 20:57
این 7 گیگ هدیه این طرح عید برای 7 روزه فقط؟؟ عجب مسخره بازی...

Milad4171
16-03-2014, 21:17

مسخره واسه اولشه ! کلی طرح های الکی و بیخود داره که وقتی فکرشو میکنم می بینم این انحصاری بودن چقدر داره به ضرر مردم میشه!
دقیقن همین مشکل رو مبین نت داره. چون انحصاری هست هرکاری دلش بخواد میکنه.

zxzxcvcv
16-03-2014, 22:29
دوستان آدرس بالا برای شما باز میشه ؟
و یک سواله دیگه
الان از تو سایت رایتل دیدم که شهر ما رو پوشش داخلی میده.یعنی من الان سیم کارت بخرم کاملا کار میده توی شهر ما ؟اصلا میتونم سیم کارت بخرم ؟اگه کسی میدونه توضیح بده لطفا.

Armin.Computer
17-03-2014, 12:56
سلام
دوستان سیم کارت رو بخریم چه قدر طول می کشه فعال بشه؟

reza2kn
17-03-2014, 16:56
از دوستانی که تو شیراز استفاده میکنن ، سرعت چطوره؟ بیشتر 2 جا برام مهمه ، یکی طرفای گلستان و نمایشگاه ، یکی هم طرف منطقه مخابراتی مدرس.. کسی آمارشو داره سرعت تو این مناطق چطوره؟

:n13: :n13::n13::n13::n13:

امین1356
17-03-2014, 18:09
سلام
دوستان سیم کارت رو بخریم چه قدر طول می کشه فعال بشه؟
72 ساعت کاری!

Le0nard0
17-03-2014, 18:40
این هدیه برای همه مشترکینه یا کسایی که سیمکارت جدید بگیرن؟

Armin.Computer
17-03-2014, 21:31
72 ساعت کاری!

من امروز سیم کارت خریدم
یعنی رفت برای بعد عید؟
+
دوستان ظاهرا رایتل طرح جدید داده:

reza2kn
18-03-2014, 00:03
من امروز سیم کارت خریدم
یعنی رفت برای بعد عید؟
+

90% - مخصوصا اگه تهران نباشی.

پیامک و تماس که بدردنمیخوره ، کسی رایتل نداره بخوایم باش حرف بزنیم!
باید نت 3G رو اینجوری ارائه میداد...

Milad4171
18-03-2014, 00:50
من امروز سیم کارت خریدم
یعنی رفت برای بعد عید؟
+

بعید میدونم. فکر کنم فردا بیان تحویل بدن ! واسه من شب ثبت نام کردم فردا ظهرش آوردن!
طرح های جدید خیلی خوبه .به صرفه هم هست ولی انگار واسه ثبت نام جدیداست!

LΩRD
18-03-2014, 01:33
دوستان کسی هست که توی اصفهان از رایتل استفاده بکنه ؟

اینترنتش چطوره ؟

یه سوال دیگه اینکه پیش شماره شهر های مختلف با هم فرق داره ؟ ( مثل همراه اول )

هزینه ی جابجایی داره ؟

e.khafan!
18-03-2014, 11:58
صدری اظهار داشت: در حالت عادی اینترنت رایتل برای هر یک گیگ حدود 50 هزارتومان بود و ما طبق وعده هایی که برای کاهش قیمت به مردم داده بودیم این قیمت را به هر یک گیگ 10 هزارتومان کاهش دادیم و این یکی از وعده های ما بود که محقق شد.
آقا این چجوریه؟ چرا من همچین بسته/تعرفه ای نمیبینم؟
نمیخواد یک گیگ عیدانشو بده مثل پارسال؟

amirdnvos
18-03-2014, 22:56
منم تغییری در تعرفه ها نمی بینم.پس چرا قیمتا رو کم نمی کنن؟:n13:

Armin.Computer
19-03-2014, 00:35
90% - مخصوصا اگه تهران نباشی.

پیامک و تماس که بدردنمیخوره ، کسی رایتل نداره بخوایم باش حرف بزنیم!
باید نت 3G رو اینجوری ارائه میداد...

بعید میدونم. فکر کنم فردا بیان تحویل بدن ! واسه من شب ثبت نام کردم فردا ظهرش آوردن!
طرح های جدید خیلی خوبه .به صرفه هم هست ولی انگار واسه ثبت نام جدیداست!

امروز عصر فعال شد
دیروز عصر خریده بودم
فعلا در حال راه اندازی اینترنت و کار کردن با سیم کارتم

reza2kn
19-03-2014, 09:52
امروز عصر فعال شد
دیروز عصر خریده بودم
فعلا در حال راه اندازی اینترنت و کار کردن با سیم کارتم

شما تهرانی دیگه عزیز؟

چون من 25 ام خریدم و هنوز تو راهه :دی

zxzxcvcv
19-03-2014, 12:56
شما تهرانی دیگه عزیز؟

چون من 25 ام خریدم و هنوز تو راهه :دی
ایشون فکر کنم خوزستانی هستند

e.khafan!
19-03-2014, 17:11
خوب روزهای کاری پرسنل رایتل هم بپایان رسید و خبری از هیچ تغییری نشد.
از ابتدای 93 روزشماری میکنم تا این شهرویرماه برسه، و ورشکست شدن این شرکت رو ببینم. حیف اینهمه پول و سرمایه که بدون فکر و اندیشه و برنامه حروم میشه تو این مملکت.
نوروز 93 مبارک :)) :n27:

mahmoodsedaghat
20-03-2014, 05:40
اول که سیمکارت رو خریدم خیلی عالی عمل کرد سرعت بالا سایتا در حد تیکی تاکا ولی یه ماه بعد..... از خرید سیمکارت دیتای رایتل پشیمون شدم به چند دلیل :
سرعتش مدام در حال تغییره
قطع و وصل شدنش کلافت میکنه(من طرح ۵۱۲ گرفتم و با تبلت لنوو ۶۰۰۰ متصل میشم تو مرکز منطقه آنتن دهی داخلیم ولی اون فلشای بالا پایین رو خطوط آنتن مدام چشمک میزنن در حالی که برای باز کردن سایتا باید بالا وپایین روشن باشن بعضی وقتا علامت H هم میره)
بالعکس وایمکس، رایتل تو منطقه آنتن دهی خارجیوضع اینترنتش از اینم بدتره
من تو مشهد منطقه گاز شرقی میشینم اونجا بهانشون اینه که تو منطقه سطح سیگنال خارجیم پس اگه سایت گوگل باز نمیشه تقصیر اونا نیست محل کارم شهرک رجاییه که وضعیتش رو گفتم.
کاش برا عید وایمکس داشتم از همکارام تو منطقه خارج از سیگنال از اینترنت وایمکس مبین نت استفاده میکنه (شهرک رجایی)
جالب اینه که وقتی مقایسه میکنی با سرویسای دیگه مسئولاش میگن ما اینترنت در حرکت ارائه میدیم پس هرچی بگیریم حلاله:n04:
خدایا سال ۹۳ رو سال توبه و اصلاح دست اندرکاران اینترنت کشور قرار بده.

years
20-03-2014, 08:28
خوبه تو این کشور نمیخواد 4G بیاد وگرنه چه کشت و کشتاری میشد
الان تو افغانستان 4G اومده مشکلی هم نداره

*Forgotten*
20-03-2014, 09:17
مشکل 4g یا 3g یا هر چیزه دیگه ای نیست
مشکل بی کفیتی اینترنت هستش
مشکل آنتن دهیست
مشکل گرانیست
مشکل اینه که سرعت 128 میدن ارث باباشون
مشکل اینه که محدود شدید دانلود میزارن یعنی دانلود ممنوع
مشکل...

4g هم بیارن همین آشو همین کاسست بازم سرعت 128 براتون میارن اونم با قیمت سر به آسمون با کیفیت دایلاپو با آنت دهی افتضاحو..:n02: :n02:

years
20-03-2014, 11:49
نمیدونم چرا شرکت های اینترنتی در ایران مشکل پهنای باندشونو حل نمیکنن؟
یعنی اینقدر مشکله؟

اینترنت در بستر برق که اسمشو شنیدین؟
جدیدا وزارت نیرو طرحی داره که میخوان با استفاده از خطوط انتقال فشار ضعیف برق کیلووات ساعت کنتور خونه ها را بخونه این نرم افزار تست شده آماده اجرا شدن است
اما اصلا نمیتونن هزینه ای برای اینترنت و سرعت بالای اون در نظر بگیرند
واقعا متاسفم

mahdi-xbox
21-03-2014, 10:25
سلام دوستان، آقا هزینه خرید اینترنتی با حضوریش فرق میکنه؟ تو سایتش زده مودم+سیم کارت+تعرفه 159 هزار، بعد زنگ زدم به یکی از فروشگاهاش میگه تنها قیمت مودمش 140 هزار تومانه!!!
بعد اینکه من الان تو این ایام تعطیل خرید اینترنتی بکنم، کی به دستم میرسه؟ آخه من 9 فروردین بلیط دارم و خونه نیستم دیگه...

reza2kn
21-03-2014, 11:01
سلام دوستان، آقا هزینه خرید اینترنتی با حضوریش فرق میکنه؟ تو سایتش زده مودم+سیم کارت+تعرفه 159 هزار، بعد زنگ زدم به یکی از فروشگاهاش میگه تنها قیمت مودمش 140 هزار تومانه!!!
بعد اینکه من الان تو این ایام تعطیل خرید اینترنتی بکنم، کی به دستم میرسه؟ آخه من 9 فروردین بلیط دارم و خونه نیستم دیگه...

سلام دوست عزیز.
از من میشنوی فقط از خود سایتش بگیر.
اینایی که حتی نماینده رسمی رایتل هستن ، معلوم نیست چه فکری با خودشون میکنن و میخوان از آبم کره بگیرن و سیم کارت 20 تومنی رو میفروشن 35 تومن!
راجع به رسیدنش هم بستگی داره کجا باشی ، ولی اگه امروز سفارش بدی احتمال زیاد تا اون موقع میرسه :n06:

mohammad.asghari
21-03-2014, 12:39
دوستان اهوازی وضع تو اهواز چطوره خوبه؟:n02:

میخوام سفر کنم به اهواز اگه وضع سرعت نت و آنتن دهی خوبه تمدید کنم اینترنت رو؟

mahdi-xbox
21-03-2014, 18:08
سلام دوست عزیز.
از من میشنوی فقط از خود سایتش بگیر.
اینایی که حتی نماینده رسمی رایتل هستن ، معلوم نیست چه فکری با خودشون میکنن و میخوان از آبم کره بگیرن و سیم کارت 20 تومنی رو میفروشن 35 تومن!

:n06:
ممنونم از جوابت، من ثبت نام کردم، ولی اینجوری که زده بود، انگار تا 20 روز دیگه هم بهم نمیرسه، زده بود بعد 2 روز کاری تازه میدیم به پست، بعد پست بعد 5 روز کاری میده بهت!! ممنون، ولی فکر کنم رفت تو پاچم، حالا باید هی پیگیری کنم، ببینم کجا رفته؟!!

reza2kn
21-03-2014, 18:40
:n06:
ممنونم از جوابت، من ثبت نام کردم، ولی اینجوری که زده بود، انگار تا 20 روز دیگه هم بهم نمیرسه، زده بود بعد 2 روز کاری تازه میدیم به پست، بعد پست بعد 5 روز کاری میده بهت!! ممنون، ولی فکر کنم رفت تو پاچم، حالا باید هی پیگیری کنم، ببینم کجا رفته؟!!

واسه همه همین رو میزنه!
ولی چند نفر تو همین تاپیک شب سفارش دادن ، فردا گرفتن.

ایشالا که میرسه غم مَخور :دی

موفق باشید :n12:

adrenalin
21-03-2014, 22:08
منم آنلاین سفارش داده بودم دوشنبه شب ثبت نام کردم چهار شنبه صبح رسید به دستم

Milad4171
21-03-2014, 22:46
دوستان. توصیه میشه برای ارائه مدارک جهت سرعت بالاتر و مدارک شناسایی همون همون روزی که برای تحویل سیم کارت میان مدارک رو به پیک رایتل ارائه بدین. اینطور هم تو وقتتون صرفه جویی میشه هم مطمعن هستین مدارک به مرکز ارسال شده!

mahdi-xbox
21-03-2014, 23:10
منم آنلاین سفارش داده بودم دوشنبه شب ثبت نام کردم چهار شنبه صبح رسید به دستم
همین دوشنبه ای که گذشت؟؟
ممنون، نه غم که نمیخورم، فقط میخام سریع برسه به دستم.

mahdi-xbox
21-03-2014, 23:10
دوستان. توصیه میشه برای ارائه مدارک جهت سرعت بالاتر و مدارک شناسایی همون همون روزی که برای تحویل سیم کارت میان مدارک رو به پیک رایتل ارائه بدین. اینطور هم تو وقتتون صرفه جویی میشه هم مطمعن هستین مدارک به مرکز ارسال شده!

من کارت دانشجوییم عکسشه دارم، قبول میکنن؟ الان فارغ التحصیل شدم.
الان که ثبت نام کردم و اومد سیم کارته، چه کارای دیگه ای نیاز هست برای اکی کردنش؟ سیم کارتم دیتا هست.
برای سرعتهای بالاتر فقط کارت دانشجویی کپیش کافیه؟

Milad4171
22-03-2014, 00:53
بعید میدونم تو تعطیلات مرسوله های پستی رو بیارن! شایدم بیارن.
فکر کنم قبول کنن. همون که عکس داشته باشه و مشخصات و خوبه. کارت ملی میخواد. دو رو. کپی شناسنامه تمام صفحات.
واسه راه اندازیش کاری لازم نیست بکنین. من انداختم تو گوشی پیام خوش آمدید آمد بعدم شروع به کار کرد.

Joaquin
22-03-2014, 10:24
بعید میدونم تو تعطیلات مرسوله های پستی رو بیارن! شایدم بیارن.
فکر کنم قبول کنن. همون که عکس داشته باشه و مشخصات و خوبه. کارت ملی میخواد. دو رو. کپی شناسنامه تمام صفحات.
واسه راه اندازیش کاری لازم نیست بکنین. من انداختم تو گوشی پیام خوش آمدید آمد بعدم شروع به کار کرد.
احتمالا از روز 9 فروردین دوباره پستچی ها کار کنن.

reza2kn
22-03-2014, 10:38
احتمالا از روز 9 فروردین دوباره پستچی ها کار کنن.

خودشون هم کارشون مشخص نیست!
تو سایت پست خوندم که گفتن فقط 1 و 13 فروردین تعطیلن و بقیه روزها باز هستن و بسته های ارسالی نورورزی رو به صورت "ویژه ای" میرسونن و از این حرفا..
بعد امروز هم زنگ زدم ، تعطیل بودن.
بعد جالبیش اینه اون سالی که میخواستم برم خدمت ، برگه سبزم رو دقیقا روز 1 فروردین اوردن! :n08:

mahdi-xbox
22-03-2014, 12:47
عجب!!!!!!! کم کم دارم گیج میشم، یک فروردین ثبت نام کردم، میرسه تا نهم به دستم؟
اگه داداشم باشه و کارت ملی و کپیش رو بهش بدم، پسته بهش تحویل میده دیگه؟؟ چون تو سایتش زده فقط به خودم تحویل میده!!!

mahdi-xbox
22-03-2014, 12:57
الان تو سایتش چک کردم رایتل فرستاده، حالا پست کی به دستم برسونه معلوم نیست

reza2kn
22-03-2014, 16:17
الان تو سایتش چک کردم رایتل فرستاده، حالا پست کی به دستم برسونه معلوم نیست

والا اصلا معلوم نیست!
من رو این حساب کردم که پست از امروز باز باشه ، حالا مشخص نیست کی باز میکنه ، ولی به هر حال تا 5 ام هم که بخواد تعطیل باشه ، تا 9 ام حتما به دستت میرسه :n06:

من کارت دانشجوییم اعتبارش مال پارسال (92) بوده تموم شده باید ببرم دانشگاه تمدید کنم امیدوارم گیر ندن که بعیده :دی

موفق باشید:n02:

mohammad8711
22-03-2014, 21:08
والا اصلا معلوم نیست!
من رو این حساب کردم که پست از امروز باز باشه ، حالا مشخص نیست کی باز میکنه ، ولی به هر حال تا 5 ام هم که بخواد تعطیل باشه ، تا 9 ام حتما به دستت میرسه :n06:

من کارت دانشجوییم اعتبارش مال پارسال (92) بوده تموم شده باید ببرم دانشگاه تمدید کنم امیدوارم گیر ندن که بعیده :دی

موفق باشید:n02:
اگه تاریخ اعتبار کارتت گذشته باشه مدرک رو تایید نمی کنند

e.khafan!
22-03-2014, 23:43
اگه تاریخ اعتبار کارتت گذشته باشه مدرک رو تایید نمی کنند

من دی ما خریدم، اعتبار کارتم برا شهریور 91 بود، ولی تایید کردن، شانسیه

mahdi-xbox
23-03-2014, 04:47
یه سوال، من الان سیمکارت گرفتم، چجوری میتونم مدارک برای سرعت بیشتر رو ارسال کنم؟
چون تو سایتش جایی نداره برای این کار؟ حتماً باید همون موقع ثبت نام سیمکارت وارد میکردم اطلاعات رو؟ الان دیگه راهی نداره؟

years
23-03-2014, 08:30
یه سوال، من الان سیمکارت گرفتم، چجوری میتونم مدارک برای سرعت بیشتر رو ارسال کنم؟
چون تو سایتش جایی نداره برای این کار؟ حتماً باید همون موقع ثبت نام سیمکارت وارد میکردم اطلاعات رو؟ الان دیگه راهی نداره؟

پایین کنترل پنل یک قسمت داره برای ارسال مدارک

sms11
24-03-2014, 00:02
سلام
من میخوام از طرح عیدانه 7 رایتل سیمکارت دیتا بخرم.سرعت مد نظر من یه مگ هست.
حالا میخواستم بپرسم بعد از اتمام مدت سه ماهه این تخفیف اگه بخوام میتونم سرعت اینترنت رو به 512 کیلوبیت کاهش بدم؟مشکلی از این بابت نداره؟
راستی سیمکارت چند روزه به دستم میرسه؟

reza2kn
24-03-2014, 13:17
سیم کارت منم اومد :دی

سلام
من میخوام از طرح عیدانه 7 رایتل سیمکارت دیتا بخرم.سرعت مد نظر من یه مگ هست.
حالا میخواستم بپرسم بعد از اتمام مدت سه ماهه این تخفیف اگه بخوام میتونم سرعت اینترنت رو به 512 کیلوبیت کاهش بدم؟مشکلی از این بابت نداره؟
راستی سیمکارت چند روزه به دستم میرسه؟

سلام دوست عزیز.
مشکلی نداره ، اون 1 ماه اول که 128 یا 1 مگ بهت میدن ، بعدش دیگه هرچیزی که خودت خواستی.

mahdi-xbox
24-03-2014, 15:22
سیم کارت منم اومد :دی

سلام دوست عزیز.
مشکلی نداره ، اون 1 ماه اول که 128 یا 1 مگ بهت میدن ، بعدش دیگه هرچیزی که خودت خواستی.

کی ثبت نام کرده بودی، الان سیمکارتت رسید؟؟

fanoostalaei
26-03-2014, 17:15
من چند روز پیش یه سیم کارت دیتا خریدم
و اینم سرعت 128 هستش !! البته تا چند روز دیگه با دادن کارت دانشجویی میره روی 1 مگ !!!
راستی دوستان رایتل هر گیگ رو میده 5 تومن؟ یا چقدر؟

امین1356
26-03-2014, 23:03
اعطاي مجوز نسل 3 تلفن همراه به همه اپراتورها از نيمه دوم 93
وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات از اجراي طرح موبايل نسل سوم در نيمه دوم سال 93 خبر داد.

وايمکس نيوز محمود واعظي در حاشيه نخستين جلسه هيأت دولت در سال 93 با بيان اينکه در نيمه دوم سال 93 موبايل نسل 3 را در اختيار مردم قرار مي‌دهيم، اظهار کرد: در پايان مردادماه زمان انحصاري رايتل تمام مي‌شود و از اول شهريور پروانه جديدي براي اپراتورها صادر مي‌کنيم تا با هماهنگي لازم اوايل نيمه دوم سال 93 بتوانيم موبايل نسل 3 (3G) را که کارايي بسيار بالايي دارد در اختيار مردم قرار دهيم.
وي همچنين از اجراي شبکه ملي اطلاعات خبر داد و گفت:‌ اجراي شبکه ملي اطلاعات برنامه‌اي دو ساله است که در سال اول آن بنا بر آن است که در تعدادي از شهرهاي بزرگ شبکه ملي اطلاعات اجرايي شود تا مردم اينترنت پرسرعت با پهناي وسيع را در اختيار داشته باشند.
منبع: ايسنا

-----------------------------------------------------

از نیمه دوم سال 93 فاتحه رایتل خوندست :n02:

fanoostalaei
26-03-2014, 23:23
اعطاي مجوز نسل 3 تلفن همراه به همه اپراتورها از نيمه دوم 93
وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات از اجراي طرح موبايل نسل سوم در نيمه دوم سال 93 خبر داد.

وايمکس نيوز محمود واعظي در حاشيه نخستين جلسه هيأت دولت در سال 93 با بيان اينکه در نيمه دوم سال 93 موبايل نسل 3 را در اختيار مردم قرار مي‌دهيم، اظهار کرد: در پايان مردادماه زمان انحصاري رايتل تمام مي‌شود و از اول شهريور پروانه جديدي براي اپراتورها صادر مي‌کنيم تا با هماهنگي لازم اوايل نيمه دوم سال 93 بتوانيم موبايل نسل 3 (3G) را که کارايي بسيار بالايي دارد در اختيار مردم قرار دهيم.
وي همچنين از اجراي شبکه ملي اطلاعات خبر داد و گفت:‌ اجراي شبکه ملي اطلاعات برنامه‌اي دو ساله است که در سال اول آن بنا بر آن است که در تعدادي از شهرهاي بزرگ شبکه ملي اطلاعات اجرايي شود تا مردم اينترنت پرسرعت با پهناي وسيع را در اختيار داشته باشند.
منبع: ايسنا

-----------------------------------------------------

از نیمه دوم سال 93 فاتحه رایتل خوندست :n02:
رایتل هم به سرنوشت تالیا دچار خواهد شد !!!

fanoostalaei
27-03-2014, 19:57
بلاخره من نفهمیدم اگر بدون اینکه بسته بخریم از اینترنت استفاده کنیم هزینه هر گیگ چقدر میشه ؟
تو سایت نوشته به ازای هر کیلوبایت 0.5 تومن !!! یعنی هر گیگ چقدر؟:n02:

AryanLand
27-03-2014, 21:17
بلاخره من نفهمیدم اگر بدون اینکه بسته بخریم از اینترنت استفاده کنیم هزینه هر گیگ چقدر میشه ؟
تو سایت نوشته به ازای هر کیلوبایت 0.5 تومن !!! یعنی هر گیگ چقدر؟:n02:

سلام.
هر کیلو بایت نیم ریال یعنی 1 گیگ 50 هزار تومن. :11:

fanoostalaei
27-03-2014, 21:23
سلام.
والا منم 50 هزار تومن رو حساب کردم ولی با عقل جور در نمیاد !!! چه خبره مگه 50 تومن :n04:

۹۴,۳۴۰
اینترنت پایه 1 گیگابایتی:سرعت 128کيلوبيت بر ثانيه، حجم 1گيگا بايت، اعتبار 15 روزه

آخه لامصب چه خبره مگه !!! 10 تومن فقط برای 15 روز :n21:

Joaquin
29-03-2014, 07:23
من برای این طرح 7 زنگ زدم پرسیدم بعد گفت برای فروردین اگه تا 15 فروردین این 7 تومن رو مصرف کنی روز 16 فروردین برات sms میاد و این طرح فعال میشه که اعتبارش هم یک هفته هست. 3 گیگ روز و 4 گیگ شب که البته شب ساعت 2 تا 8.

jjjan
29-03-2014, 15:00
سلام دوستان کسی دانگل داره؟ سازندش چه شرکتیه؟ مدلش چیه

سرعت سرویس 1 مگابایت یا 512 چطوره؟ من 1 مگابایت دارم داغونه

fanoostalaei
29-03-2014, 15:04
سلام دوستان کسی دانگل داره؟ سازندش چه شرکتیه؟ مدلش چیه

سرعت سرویس 1 مگابایت یا 512 چطوره؟ من 1 مگابایت دارم داغونه
من مودم شاتل دارم ساخت تایوان
سرویس من هم فعلا 128 هستش و سرعت 32 !! ولی گفتم ببرن روی 1 مگ ولی هنوز نرفته

*Forgotten*
30-03-2014, 09:11
سلام.

والا منم 50 هزار تومن رو حساب کردم ولی با عقل جور در نمیاد !!! چه خبره مگه 50 تومن :n04:

۹۴,۳۴۰
اینترنت پایه 1 گیگابایتی:سرعت 128کيلوبيت بر ثانيه، حجم 1گيگا بايت، اعتبار 15 روزه

آخه لامصب چه خبره مگه !!! 10 تومن فقط برای 15 روز :n21:

کلا رایتل خون باباش + ارث باباش رو باهم از کار بر میخاد :n21:

amin_947
30-03-2014, 10:15
همون بهتر که ورشکست بشه و ایرانسل و همراه اول جاش رو بگیره

fanoostalaei
30-03-2014, 16:46
خیلی عجیبه !!!
من اومدم بدون بسته تست کردم ببینم به ازای هر مگ چقدر ازم شارژ کم میکنه !!
این اعتبارم قبل از دانلود 1 مگ :

و این بعد از 1 مگ !!!

یعنی به ازای یه مگ 78 تومن ازم کم کرده نامرد

با این حساب که هر گیگ میشه نزدیک 80 تومن :n21:

dj77
30-03-2014, 17:08
اینترنت رایتل که اصلاً به صرفه نیست من خودم 6تا سیم کارت رایتل اعم از دایمی و اعتباری دارم ولی بخاطر همین قیمتهای بالا اینترنت گذاشتمش کنار,رایتل داره 1گیگ اینترنت 128کیلو رو با مالیات میده 13500تومان! چه خبره مگه! مدیرعاملش هم که فقط وعده داده درباره کاهش قیمتها دریغ از ذره ای عمل!

=CYBER=
30-03-2014, 17:11
اینترنت رایتل که اصلاً به صرفه نیست من خودم 6تا سیم کارت رایتل اعم از دایمی و اعتباری دارم ولی بخاطر همین قیمتهای بالا اینترنت گذاشتمش کنار,رایتل داره 1گیگ اینترنت 128کیلو رو با مالیات میده 13500تومان! چه خبره مگه! مدیرعاملش هم که فقط وعده داده درباره کاهش قیمتها دریغ از ذره ای عمل!
6 ماه بعد که ایرانسل و همراه اول 3G راه اندازی کردن یادش میوفته که کاهش بده قیمت ها رو :دی

dj77
30-03-2014, 17:22
6 ماه بعد که ایرانسل و همراه اول 3G راه اندازی کردن یادش میوفته که کاهش بده قیمت ها رو :دی

اون موقع هم دیگه رایتل مجبوره قیمتهاشو کم کنه بخاطر بقا خودش نه مشتری. همین الانشم که فقط این داره نسل سه میده سیم کارتهای رایتل من خاموشه برج 6 که کلا سوت میشه رایتل.... خدماتش بسیار محدود و گرونه! مدیر عاملش از برج 8پارسال قول کاهش 50% بسته های اینترنت رو تا 1ماه آینده داده بود ظاهراً هنوز 1ماه تموم نشده

e.khafan!
30-03-2014, 22:27
خیلی عجیبه !!!
من اومدم بدون بسته تست کردم ببینم به ازای هر مگ چقدر ازم شارژ کم میکنه !!
این اعتبارم قبل از دانلود 1 مگ :

و این بعد از 1 مگ !!!

یعنی به ازای یه مگ 78 تومن ازم کم کرده نامرد

با این حساب که هر گیگ میشه نزدیک 80 تومن :n21:
منم همچین چیزی رو دیدم، ولی فکر کردم مشکل از گوشیمه و درست کانت نمیکنه
5 تومن شارژ کردم که آزاد از اینترنت استفاده کنم یعنی 100 مگ، گوشی رو هم تنظیم کردم هر بیست مگ تو یه مدت محدود هشدار بده، ولی هنوز 50 مگ استفاده نکرده بودم موجودیم از نصف هم کمتر شده بود بلکه باید نزدیک 3 تومن میبود.

*Forgotten*
30-03-2014, 22:29
بله دیگه چند ماهی به انحصارش نمونده باید تا جایی که میتونه بکشه بالا پول ملتو

vahooli
31-03-2014, 17:34
3g ترکسل :

ضمنا سرویس 56 مگ هم جدیدا گذاشته که چون قیمتش بالاتره من نگرفتم . واقعا این رایتل و سایرین برن خودشون رو مسخره کنن .

fanoostalaei
31-03-2014, 17:49
3g ترکسل :

ضمنا سرویس 56 مگ هم جدیدا گذاشته که چون قیمتش بالاتره من نگرفتم . واقعا این رایتل و سایرین برن خودشون رو مسخره کنن .
فکر کنم مودموتن بیشتر از 7.ض مگ رو جواب نمیده !! چون دقیقا مودم ها همین مقدار رو جوابگو هستن

vahooli
31-03-2014, 18:17
فکر کنم مودموتن بیشتر از 7.ض مگ رو جواب نمیده !! چون دقیقا مودم ها همین مقدار رو جوابگو هستن

البته عرض کردم دو سرویس داره که یکیش 56 مگ هست اما گرونتر

fanoostalaei
01-04-2014, 09:48
البته عرض کردم دو سرویس داره که یکیش 56 مگ هست اما گرونتر
شما کدوم شهر هسنید؟
من تو جلفا تست کردم یکی دو بار که تا 45 مگ میتونستم دانلود بگیرم !!! البته با گوشی چون مودمم نهایت سرعت 7.1 مگ رو میداد مثل تست شما(برای همین پرسیدم)

FARID88
01-04-2014, 11:45
برای ایام سفر نوروز برای سیم کارت دائمی رایتل که روی آپید انداختم سرویس حرفه ای 1 ماهه با 1 مگ سرعت و 2 گیگ حجم فعال کردم تا همه جا اینترنت داشته باشم و با مالیات و غیره 35000 تومان پرداخت کردم!!!

اما این هم نتیجه
کل مسیر از تبریز تا مشهد از طریق شمال یکبار هم پوشش نداشت تا اینکه رسیدیم مشهد و مشهد بالاخره آنتن داد اما در طول 5 روز اقامت فقط یکبار اینترنتش کار کرد و از 2 گیگ فقط تا امروز تونستم 80 مگ استفاده کنم!!!
در ضمن با اینکه مثلا سرویس 1 مگ هست اما هر وقت هم وصل میشه نهایت 64 کیلوبایت در ثانیه سرعت میده.

کلا بی خیال رایتل شدم و سیم کارت رو در آوردم انداختم یه گوشه و برای اینترنت همراه برگشتم ایرانسل

fanoostalaei
01-04-2014, 12:50
برای ایام سفر نوروز برای سیم کارت دائمی رایتل که روی آپید انداختم سرویس حرفه ای 1 ماهه با 1 مگ سرعت و 2 گیگ حجم فعال کردم تا همه جا اینترنت داشته باشم و با مالیات و غیره 35000 تومان پرداخت کردم!!!

اما این هم نتیجه
کل مسیر از تبریز تا مشهد از طریق شمال یکبار هم پوشش نداشت تا اینکه رسیدیم مشهد و مشهد بالاخره آنتن داد اما در طول 5 روز اقامت فقط یکبار اینترنتش کار کرد و از 2 گیگ فقط تا امروز تونستم 80 مگ استفاده کنم!!!
در ضمن با اینکه مثلا سرویس 1 مگ هست اما هر وقت هم وصل میشه نهایت 64 کیلوبایت در ثانیه سرعت میده.

کلا بی خیال رایتل شدم و سیم کارت رو در آوردم انداختم یه گوشه و برای اینترنت همراه برگشتم ایرانسل

خخ
دقیقا برای من هم همین طور بود که گفتی :n08:

ashahidi
01-04-2014, 12:51
آقا ما اومدیم از تلویزیون همراهش که تو سایت نوشته هزینش ارزون تر حساب میشه ساعتی ۴۵۰ تومن استفاده کنیم یه ربع کلا بودیم دو هزار تومن از شارژم کرد
یعنی دقیقا با تعرفه معمولی حساب کرده بود
کسی مشکل مشابه این رو نداشته؟؟؟

tabletbaz.com
01-04-2014, 12:53
رایتل واقعا اینترنت مضخرفی داره ...
تقریبا هیچ جا آنتن نداره!
خیلی گرون و ترافیک هم خیلی زود تموم میشه!
از 3جی فقط اسمش به اینا رسیده!

vahooli
01-04-2014, 12:56
تا وقتی اینترنت تو ایران خلاف محسوب بشه نباید بیش از این انتظار داشته باشین !

jjjan
02-04-2014, 20:23
دوستان سرعت تو تهران بیشتر از 7 کیلوبایت نمیره برا شمام همین طوره؟

ardal 254
03-04-2014, 10:39
رایتل بای بای فقط پول زور یکم خدمات نداره تنها هنرش خالی کردن سریع شارژ موبایله...

Sent from my C2105 using Tapatalk

Armin.Computer
05-04-2014, 00:09
سلام
دوستان برای من کم پیش می یومد که آنتن رایتل رو گوشی فول باشه
اگر درصد سیگنال کم باشه هم سرعت اینترنت تغییری نمی کنه یا با سیگنال رابطه مستقیم داره؟!

fanoostalaei
05-04-2014, 00:12
سلام
اگر درصد سیگنال کم باشه هم سرعت اینترنت تغییری نمی کنه یا با سیگنال رابطه مستقیم داره؟!
آرمین جان اگر آنتن دهی نسل سوم فول باشه طبیعتا سرعت و پینگش هم بهتر خواهد بود !!! مثل وایمکس
البته برای من هم خیلی به ندرت پیش میاد که از 2 تا بیشتر آنتن بده :n27:

e.khafan!
05-04-2014, 10:30
سلام
نه سرعت اینترنت نسل با این ظرفیتی که ارائه میشه بستگی به میزان آنتن دهی نداره، فقط پینگ بالا میره، زیر دکل هم که باشی سرعتت همینه، تو دورترین نقطه آنتن دهی هم که باشی همینطور.