مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
کدوم شهر هستید.اینجا که خوبه سرعتش
غرب مشهد هستم محل کارم دقیقا شرق مشهده و اونجا بهتره
mohebronaldo
15-07-2015, 21:11
غرب مشهد هستم محل کارم دقیقا شرق مشهده و اونجا بهتره
اینجا هم دقیقا اینجوری بود زنگ بزن اپراتور پیگیری میکنن حل میشه.ولی صبر میخواد
Tornado2800
15-07-2015, 21:59
سلام
طی زمانی که اینترنت موبایل توی ایران اومده
بدترین تجربه ی من در مشهد از ابتدا تا به الا بوده
فکر میکنم به خاطر تراکم جمعیتی بالایی که به خاطر زیارتی بودن داره و ترافیکی که حاکم بر سایت موبایل میشه. اینترنت گوشی سرعت خوبی با این وضعیت نخواهد داشت
mohebronaldo
15-07-2015, 23:38
سلام
طی زمانی که اینترنت موبایل توی ایران اومده
بدترین تجربه ی من در مشهد از ابتدا تا به الا بوده
فکر میکنم به خاطر تراکم جمعیتی بالایی که به خاطر زیارتی بودن داره و ترافیکی که حاکم بر سایت موبایل میشه. اینترنت گوشی سرعت خوبی با این وضعیت نخواهد داشت
فک کنم نسل چهار ایرانسل اول از مشهد شروع شد.پوشش خوبی داره من دیدم بیشتر جاها آنتن داره
Tornado2800
16-07-2015, 00:02
فک کنم نسل چهار ایرانسل اول از مشهد شروع شد.پوشش خوبی داره من دیدم بیشتر جاها آنتن داره
سلام
اصلا صحبت انتن نیست
صحبت اینه که اصلا اینترنت نفس نمیکشه هر وقت مشهد بودم فقط شکل H-E داره
mohebronaldo
16-07-2015, 00:08
سلام
اصلا صحبت انتن نیست
صحبت اینه که اصلا اینترنت نفس نمیکشه هر وقت مشهد بودم فقط شکل H-E داره
یا یوزر زیاده یا هم مشکل داره امکانش هست
اینم شاهکار 4 جی ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOH@ND3S
16-07-2015, 00:58
اینم شاهکار 4 جی ایرانسل
حالا چرا تو تاپیک رایتل ؟ :n02:
حالا چرا تو تاپیک رایتل ؟ :n02:
دیگه آدم بعضی وقتها قاط میزنه
bardia-vr
16-07-2015, 21:30
برای من مجددا یک پیامک به سیم کارت هدیه ام حاوی یک کد اومده که گفته تا سی روز فرصت داری سیم کارت هدیه رو ثبت نام کنی،من یک ماه پیش سیم کارت هدیه رو گرفتم،جریان چیه؟
Tornado2800
16-07-2015, 22:45
برای من مجددا یک پیامک به سیم کارت هدیه ام حاوی یک کد اومده که گفته تا سی روز فرصت داری سیم کارت هدیه رو ثبت نام کنی،من یک ماه پیش سیم کارت هدیه رو گرفتم،جریان چیه؟
سلام
دوستی میشناسم که تا حالا ۸ امین سیم کارت هدیشو همینطور دریافت کرده :n07:
mohebronaldo
16-07-2015, 23:52
برای دوستم 3 بار اومد
bardia-vr
17-07-2015, 02:06
برای دوستم 3 بار اومد
خب چرا چند بار سیم کارت هدیه میدن؟
Tornado2800
17-07-2015, 02:48
خب چرا چند بار سیم کارت هدیه میدن؟
سلام
فکر نمیکنم اشتباهی باشه
شاید برای افزایش تعداد مشترکین
Poiuy021
17-07-2015, 15:57
طرح ویژه عید فطر
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
رایتل بهمناسبت عید سعید فطر و به پاس همراهی شما مشترکین عزیز، در روزهای تعطیل ویژه جشن بزرگ مسلمانان، هدایایی را برای شما فعال میسازد. این هدایا به شرح زیر میباشند:
مشترکین سیمکارتهای اعتباری و دایمی:
این دسته از مشترکین گرامی میتوانند از تماس صوتی رایگان درون شبکه به صورت نامحدود در دو روز تعطیلات عید فطر (27 و 28 تیر ماه) استفاده نمایند.
مشترکین سیمکارت های دیتا:
این دسته از مشترکین گرامی میتوانند از پیامک رایگان درون شبکه به صورت نامحدود در دو روز تعطیلات عید فطر (27 و 28 تیر ماه) استفاده نمایند.
نکته:استفاده از هدیه رایتل، ویژه عید فطر، در حالت رومینگ ملی میسر نمیباشد.
Sent from my Vsun H9 using Tapatalk
mohebronaldo
18-07-2015, 00:48
طرح ویژه عید فطر
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
رایتل بهمناسبت عید سعید فطر و به پاس همراهی شما مشترکین عزیز، در روزهای تعطیل ویژه جشن بزرگ مسلمانان، هدایایی را برای شما فعال میسازد. این هدایا به شرح زیر میباشند:
مشترکین سیمکارتهای اعتباری و دایمی:
این دسته از مشترکین گرامی میتوانند از تماس صوتی رایگان درون شبکه به صورت نامحدود در دو روز تعطیلات عید فطر (27 و 28 تیر ماه) استفاده نمایند.
مشترکین سیمکارت های دیتا:
این دسته از مشترکین گرامی میتوانند از پیامک رایگان درون شبکه به صورت نامحدود در دو روز تعطیلات عید فطر (27 و 28 تیر ماه) استفاده نمایند.
نکته:استفاده از هدیه رایتل، ویژه عید فطر، در حالت رومینگ ملی میسر نمیباشد.
Sent from my Vsun H9 using Tapatalk
این که هیچی نیست.من رایتل گرفته بودم سری اول عید میشد و مناسبتی میشد نت رایگان میداد مثلا تو عید میداد ساعات شلوغی 2 گیگ میداد یادم هست ماه رمضان 1.5 گیگ داده بود تو زمان اوج مصرف الان چی جدیدا نمیده اصن
رایتلی های عزیز این اینترنت پایه رایتل واقعا با سرعت 16 کیلوبایت عرصه میشه؟ یا بالاتره؟رایتل روش میشه با این سرعت اینترنت بده؟!
من تازه رایتلی شدم فعلا دارم 500 مگ هدیه رو خرج میکنم که سرعتش حداکثر 140 کیلوبایته
mohebronaldo
19-07-2015, 14:10
رایتلی های عزیز این اینترنت پایه رایتل واقعا با سرعت 16 کیلوبایت عرصه میشه؟ یا بالاتره؟رایتل روش میشه با این سرعت اینترنت بده؟!
من تازه رایتلی شدم فعلا دارم 500 مگ هدیه رو خرج میکنم که سرعتش حداکثر 140 کیلوبایته
واسه من تا 175 کیلوبایت میره ثابت هست.کم و بیش هم روی 150 کیلوبایت
bigbang001
19-07-2015, 22:26
تست سرعت رایتل بسته پایه سرور خارجی
در اصفهان که داغون ترین اینترنت را معمولا داره:
ایرانسل هم تست گرفتم حدود ۱.۵ مگابیت بود. علاوه بر اینکه به ندرت جایی انتن داشت.
ایرانسل همش هیاهو داره!
Sent from my iPhone 6
mohebronaldo
20-07-2015, 00:21
تست سرعت رایتل بسته پایه سرور خارجی
در اصفهان که داغون ترین اینترنت را معمولا داره:
ایرانسل هم تست گرفتم حدود ۱.۵ مگابیت بود. علاوه بر اینکه به ندرت جایی انتن داشت.
ایرانسل همش هیاهو داره!
Sent from my iPhone 6
بازم سرعت خوبی داد به شما.الان شما سرور داخلی گرفتی چند مگابیت داد.بعدش سرعت پایه تا چند مگابیت میره
mohebronaldo
20-07-2015, 00:28
دوستان میتونید تست سرعت از بسته پایه و حرفه ای رایتل بزارید
Tornado2800
20-07-2015, 01:40
دوستان میتونید تست سرعت از بسته پایه و حرفه ای رایتل بزارید
سلام
بسته ی حرفه ای خدمت شما
mohebronaldo
20-07-2015, 17:38
سلام
بسته ی حرفه ای خدمت شما
عجب سرعتی میده به شما.خیلی خوبه از بیشتر تا حالا گرفتید
Tornado2800
20-07-2015, 21:29
عجب سرعتی میده به شما.خیلی خوبه از بیشتر تا حالا گرفتید
سلام
بنده اکثر نقاط کشور که میرم همیشه سرعتم ۱۰ الی ۵ مگابیت هست .
نسبت به دیگر اپراتور ها راضی هستم .به طوری که سیمکارت دائمی رایتل هم خریداری کردم برای بسته های بی نهایت بسیار بسیار برایم با صرفه بوده
mohebronaldo
21-07-2015, 14:12
سلام
بنده اکثر نقاط کشور که میرم همیشه سرعتم ۱۰ الی ۵ مگابیت هست .
نسبت به دیگر اپراتور ها راضی هستم .به طوری که سیمکارت دائمی رایتل هم خریداری کردم برای بسته های بی نهایت بسیار بسیار برایم با صرفه بوده
بسته پایه به شما چه سرعتی میده
Reza_brj
21-07-2015, 15:23
بچه ها وضعیت رایتل تو اصفهان و شیراز چطوره؟
Tornado2800
21-07-2015, 18:14
بسته پایه به شما چه سرعتی میده
سلام
بنده همیشه حرفه ای استفاده میکنم
اما
برای دوستان ثابت ۲۵۰ ۳۰۰ میده
bigbang001
21-07-2015, 19:29
بچه ها وضعیت رایتل تو اصفهان و شیراز چطوره؟
بطور کلی در اصفهان رایتل از همه پوشش بهتری داره اما تکمیل نیست. همراه اول و ایرانسل در رتبه بعد اما خیلی ناقص هستن
Sent from my iPhone 6
number-1
22-07-2015, 11:18
دوستان رایتل هم امکان انتخاب شماره رو میسر کرده واقا خیلی عالی شد ایولللللللللللللللللللللل للل
mohebronaldo
22-07-2015, 12:12
دوستان رایتل هم امکان انتخاب شماره رو میسر کرده واقا خیلی عالی شد ایولللللللللللللللللللللل للل
میشه بیشتر توضیح بدید.چی شده
number-1
22-07-2015, 12:32
میشه بیشتر توضیح بدید.چی شده
دیگه چه توضیحی توضیح نداره کاملا مشخصه
رایتل هم مثل همراه اول ایرانسل امکان انتخاب شماره دلخواه رو تو سایتش گذاشته واسه اطلاعات بیشتر هم برید تو سایتش
نمیدونم رایتل چرا قیمت بسته ها رو تعدیل نمی کنه؟؟؟؟. هر جور حساب می کنم نسبت به اپراتورهای دیگه دو سه برابر گرون تره. من خودم از ایرانسل اومدم به رایتل. از سرعت کمابیش راضیم ولی قیمت ها خیلی بالاست
Behzad83
23-07-2015, 05:57
من تعجب میکنم چطور دوستان میرن بسته های رایتل میخرن.
قیمتهاش 2-3 برابر همراه اول و ایرانسل هستش. تازه سرعتم که نداره. پینگ هم که بالاست.
نخرید بابا از این شرکت ورشکسته پررو! با کمال پرویی داره با همون قیمتها بسته های درپیتشو میفروشه. تازه واسه سرعت بالا 128 میگه نامه بیارید! من تاحالا از صدجا اینترنت گرفتم یکیشون نگفتن نامه بیارید.
bigbang001
23-07-2015, 07:21
تست سرعت رایتل بسته پایه تهران سعادت اباد سرور خارجی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6
Hapoofesgeli
23-07-2015, 07:40
قیمتهاش 2-3 برابر همراه اول و ایرانسل هستش. تازه سرعتم که نداره. پینگ هم که بالاست.
نخرید بابا از این شرکت ورشکسته پررو! با کمال پرویی داره با همون قیمتها بسته های درپیتشو میفروشه. تازه واسه سرعت بالا 128 میگه نامه بیارید! من تاحالا از صدجا اینترنت گرفتم یکیشون نگفتن نامه بیارید.
طرح بینهایت دائمیش در مقایسه با دو اپراتور بهجز طرحهای بلند مدّت ایرانسل خیلی مناسب هست، پینگش هم که برای من از هردو اپراتور و حتّی سرویس ADSL من هم بهتره... سرعتش هم در مواقعی کمتر از همراهاوّل هست اینجا ولی خوب پایدارتره...
هرچند قیمتها در کل بالاست و کیفیتها پایین ولی خوب در مقایسه اینجوری زمین زدن رایتل انصاف نیست... ایرانسل اومد بستههای ارزون همهجا ریخت و سرعتش 4Gش رسید به چند صد کیلوبیت و با سر زمین خورد! خوب نباید اینجوری بشه که...
Tornado2800
23-07-2015, 14:55
با سلام
اینکه شما مشکل دارید با رایتل با توجه به موقعیت منطقه ای دلیل نمیشه یکطرفه اپراتور رو بکوبید زمین
بنده از طرح بی نهایت دائمی استفاده میکنم . هر جای ایران بودم واقعا کیفیت مثال زدنی رو با رایتل تجربه کردم.
از لحاظ پینگ بسیار بهتر از ۲ اپراتور دیگر برای من بوده است
تست رایتل در حال حرکت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
اینکه شما مشکل دارید با رایتل با توجه به موقعیت منطقه ای دلیل نمیشه یکطرفه اپراتور رو بکوبید زمین
بنده از طرح بی نهایت دائمی استفاده میکنم . هر جای ایران بودم واقعا کیفیت مثال زدنی رو با رایتل تجربه کردم.
تست رایتل در حال حرکت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
پینگ 76 تا تهران که معمولی هست و خوب حساب نمیشه
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چقدر هست ؟
ممنون
Hapoofesgeli
23-07-2015, 19:29
درود
پینگ 76 تا تهران که معمولی هست و خوب حساب نمیشه
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چقدر هست ؟
ممنون
8.8.8.8
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.2.2.4
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل که عالی نیست ولی در مقایسه با سار اپراتورها خیلی بهتره، همراه اول حداقل ۱۰۰ میلیثانیه از این بیشتره...
number-1
23-07-2015, 20:35
با سلام
تست رایتل در حال حرکت :
رایتل که حرف نداره
این تست شما برای بسته پایه اس یا حرفه ای؟
امین1356
24-07-2015, 01:08
میزان پینگ به لینک اینترنت ربط داره و هر لحظه ممکنه با تغییر لینک، میزان پینگ هم تغییر کنه. پس گفتن این حرف که پینگ فلان اپراتور خوبه یا بده اشتباهه.
ولی ثبات پینگ فارغ از میزان اون به کیفیت کار اپراتور (پهنای باند، تجهیزات و . . .) ربط پیدا میکنه.
Behzad83
24-07-2015, 15:03
با سلام
تست رایتل در حال حرکت :
کیفیت مثال زدنی؟!! تورو خدا ببینید این دوستمون چی میگه!
اصلا ما تو ایران کیفیت مثال زدنی داریم؟! کیفیت مثال زدنی رو توی کره جنوبی دارن!
با اینترنت مثال زدنی تون خوش باشید!
mohebronaldo
24-07-2015, 20:20
رایتل از نظر ثابت بودن سرعت از ایرانسل و همراه اول جلو هست.حالا ببینیم نسل چهار بیاره چی میشه
من الان یه بسته 9 گیگ 6 ماهه از ایرانسل دارم خیلی ازش راضی هستم سرعت 3 جی روی 9 مگ ثابته 4 جی هم تا 16 مگ باز هست میخواستم بپرسم رایتل هم از این بسته ها با این قیمت و سرعت داره
mohebronaldo
24-07-2015, 21:22
من الان یه بسته 9 گیگ 6 ماهه از ایرانسل دارم خیلی ازش راضی هستم سرعت 3 جی روی 9 مگ ثابته 4 جی هم تا 16 مگ باز هست میخواستم بپرسم رایتل هم از این بسته ها با این قیمت و سرعت داره
آره بسته زیاد داره تو سایت بری هست قسمت طرح ها
mohebronaldo
24-07-2015, 21:23
شما کدوم شهر هستید که سرعت ثابت هست و تا 9 مگابیت میده میشه تست سرعت بزارید و بگید کدوم ساعت تست گرفتید
number-1
24-07-2015, 21:42
تو ecare بسته های حرفه ای رو نشون میده و امکان خرید هم داره ایا میشه بدون ارسال مدرک اینارو خرید و استفاده کرد؟
mohebronaldo
24-07-2015, 22:16
تو ecare بسته های حرفه ای رو نشون میده و امکان خرید هم داره ایا میشه بدون ارسال مدرک اینارو خرید و استفاده کرد؟
نمیدونم دوست عزیز خودتون برید نگاه کنید ببینین امکان داره یا نه.ولی به نظر من فک نکنم بشه بدون ارسال مدارک بتونید بسته حرفه ای رو بخرید
bigbang001
24-07-2015, 22:17
مدرک فرمالیتس یه چیزی پیدا کن بفرس براشون
Sent from my iPhone 6
mohebronaldo
24-07-2015, 22:19
مدرک فرمالیتس یه چیزی پیدا کن بفرس براشون
Sent from my iPhone 6
یعنی چی عزیز متوجه نشدم
sasan.69
25-07-2015, 12:32
سیم کارت میخوام بخرم یه سوال داشتم حجم اضافه در سیم کارتای رایتل به دوره بعد منتقل میشه؟
mohebronaldo
25-07-2015, 12:40
سیم کارت میخوام بخرم یه سوال داشتم حجم اضافه در سیم کارتای رایتل به دوره بعد منتقل میشه؟
سیم کارت رایتل جدید اگه بخرید 500 مگابایت اینترنت میده و 10000 دقیقه مکالمه و 10000 تا پیامک درون شبکه.آره اگه بگذره باطل میشه اگه شارژ بسته بزنید میمونه
sasan.69
25-07-2015, 12:43
سیم کارت رایتل جدید اگه بخرید 500 مگابایت اینترنت میده و 10000 دقیقه مکالمه و 10000 تا پیامک درون شبکه.آره اگه بگذره باطل میشه اگه شارژ بسته بزنید میمونه
ممنون دوست عزیز..یعنی میتونم حداقل 500مگ در ماه بخرم که حجم قبلی رو نگه داره و نسوزونه؟ چون مصرفم خیلی کمه واسه این پرسیدم
شما کدوم شهر هستید که سرعت ثابت هست و تا 9 مگابیت میده میشه تست سرعت بزارید و بگید کدوم ساعت تست گرفتید
شیراز هستم همین الان 3 جی ایرانسل بسته 9 گیگ ششماهه 35 هزارتومنی
دوستانی که سیم کارت دائمی دارند آیا طرحی برای اینترنت نامحدود وجود داره؟
قبلا طرح بی نهایت اینطوری بود اما اون رو هم مثل اینکه محدودیت 30 گیگ براش گذاشتند
Tornado2800
25-07-2015, 15:24
دوستانی که سیم کارت دائمی دارند آیا طرحی برای اینترنت نامحدود وجود داره؟
قبلا طرح بی نهایت اینطوری بود اما اون رو هم مثل اینکه محدودیت 30 گیگ براش گذاشتند
سلام
خیر
بنده هم دوست دارم چنین طرح هایی بیاد ولی امیدوارم با این وضعیت اجتماعی که اغلب دوست دارند حتی شده الکی دانلود کاذب کنند . و با توجه به عدم وجود زیر ساخت مورد نیاز در هیچ یک از سرویس دهنده های داخلی امیدوارم هیچ وقت نیاد
Tornado2800
25-07-2015, 15:27
سلام
یه چیزی که معلوم هست اغلب مردم ما از هیچی راضی نیستند حتی اگه بهترین رو داشته باشند.
بنده صحبت مقایسه ای بین سرویس دهنده های ایرانی زدم
ایا صحبت از رقابت در سطح بین المللی زدم که شما مثال ایران و کره جنوبی رو میزنید؟
مطمنم اگه این دیدگاه شمارو داشته باشند حتی اینترنت کره جنوبی هم شمارو راضی نخواهد کرد.
number-1
25-07-2015, 15:35
سلام
یه چیزی که معلوم هست اغلب مردم ما از هیچی راضی نیستند حتی اگه بهترین رو داشته باشند.
بنده صحبت مقایسه ای بین سرویس دهنده های ایرانی زدم
ایا صحبت از رقابت در سطح بین المللی زدم که شما مثال ایران و کره جنوبی رو میزنید؟
مطمنم اگه این دیدگاه شمارو داشته باشند حتی اینترنت کره جنوبی هم شمارو راضی نخواهد کرد.
دوست عزیز کاملا درست میگی شما بهتره ب بعضی نظر ها اهمیت ندی منم مثل شما قبلا جواب برخی افراد رو میدادم ولی الان خیلی وقته جواب نمیدم اصلا اهمیت نمیدم اینیم که کی چی میگه اصلا واسم مهم نیست هر کی میتونه هر اپراتوری رو دوست داره استفاده کنه
الان بهترین اپراتور برای این که اینترنت قابل قبولی هم داشته باشی همین رایتله حداقلش اینه که مثل 2 اپراتور دیگه با سوئیچ مدام بین 2جی 3 جی ادمو روانی نمیکنه
بازم میگم این که کی چی استفاده میکنه فقط به خودش مربوطه
farhadrohi
25-07-2015, 17:45
ممنون دوست عزیز..یعنی میتونم حداقل 500مگ در ماه بخرم که حجم قبلی رو نگه داره و نسوزونه؟ چون مصرفم خیلی کمه واسه این پرسیدم
زمانش بگذره میسوزه و به دوره بعد انتقال داده نمیشه حتی اگه بسته جدید بزنی روش.
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
TimeWarp
26-07-2015, 00:13
الان حدود یک هفته هست کیفیتش خیلی اومده پایین و حتی پیجم به زور باز می کنه. در نقاط مختلف شهر هم تست کردم. همین جوریه . رشت هستم.
طرح یک ماهه 1.5 گیگ فعاله .
شورشو دیگه در آوردن:n21:
mohebronaldo
26-07-2015, 07:45
الان حدود یک هفته هست کیفیتش خیلی اومده پایین و حتی پیجم به زور باز می کنه. در نقاط مختلف شهر هم تست کردم. همین جوریه . رشت هستم.
طرح یک ماهه 1.5 گیگ فعاله .
شورشو دیگه در آوردن:n21:
کجای رشت هستید.اینجا خیلی خوبه من جانبازان هستم برار
number-1
26-07-2015, 09:59
واقا رایتل با گذاشتن طرح انتخاب شماره شاهکار کرد خیلی خوب بود کارش
انصافا پیش شماره رایتل (0920) از همه پیش شماره های موبایل کشور خوشگل تره
farhadrohi
26-07-2015, 10:00
لنگرود هم یک هفته ای هست مخصوصا شب اصلا دیتا به زور رد و بدل میکنه
TimeWarp
26-07-2015, 11:44
کجای رشت هستید.اینجا خیلی خوبه من جانبازان هستم برار
از فرهنگ بگیر تا داخل پیام نور ... گوگل باید چند بار رفرش کنی تا بالا بیاد
mohebronaldo
26-07-2015, 16:32
از فرهنگ بگیر تا داخل پیام نور ... گوگل باید چند بار رفرش کنی تا بالا بیاد
اینجا عالیه سریع باز میکنه مثل جت.برطرف میشه احتمالا
alireza3dshadow
26-07-2015, 20:13
اینجا عالیه سریع باز میکنه مثل جت.برطرف میشه احتمالا
تو لاکان جلوی دانشگاه آزاد رشت 3 تا دکل هست(یکی رایتل بقیه هم برای ایرانسل همراه اول) من زمستان اونجا دانشگاه تو خوابگاه بودم رایتل استفاده میکردم که یه طوفان شد قطع شد رفتم اونجا بررسی کردم دیدم از دکل یه آنتن آویزون شده(فهمیدم برای رایتله) 2ماه طول کشید کلی تماس گرفتم اینگار نه اینگار:n04: بیان درستش کنن کلا لجستیک رایتل خیلی ضعیف هست دیگه ما هم برگشتیم اومدیم تجربه ایی که دارم ایرانسل تو رشت بهتر جواب میده
من نمیدونم ارتفاع این دکل هارو بیشتر نمیکنن واقعا شعورشون نمیرسه ارتفاع از 25 متر برسه 50 کلی از مشکلات آنتن دهی حل میشه ولی...
Armin.Computer
27-07-2015, 00:30
تو لاکان جلوی دانشگاه آزاد رشت 3 تا دکل هست(یکی رایتل بقیه هم برای ایرانسل همراه اول) من زمستان اونجا دانشگاه تو خوابگاه بودم رایتل استفاده میکردم که یه طوفان شد قطع شد رفتم اونجا بررسی کردم دیدم از دکل یه آنتن آویزون شده(فهمیدم برای رایتله) 2ماه طول کشید کلی تماس گرفتم اینگار نه اینگار:n04: بیان درستش کنن کلا لجستیک رایتل خیلی ضعیف هست دیگه ما هم برگشتیم اومدیم تجربه ایی که دارم ایرانسل تو رشت بهتر جواب میده
من نمیدونم ارتفاع این دکل هارو بیشتر نمیکنن واقعا شعورشون نمیرسه ارتفاع از 25 متر برسه 50 کلی از مشکلات آنتن دهی حل میشه ولی...
دوست عزیز من خودم تخصصی در دکل ندارم
ولی همینطوری نیست که ارتفاع رو بیشتر کنیم آنتن دهی بیشتر بشه
حالا فرض بر اینکه بشه
شاید رو مورد های دیگه تاثیر بذاره
به هر حال یه محاسباتی داره
یه چیزی هست
MOH@ND3S
27-07-2015, 00:44
دکل ها هرچقدر ارتفاع بیشتری داشته باشن مساحت بیشتری رو پوشش میدن ولی مشترک بیشتری هم به خودشون وصل میکنن و باعث میشه ترافیک دکل پر شه و قطعی مکالمه و اینترنت داشته باشید...جدای همه این مسائل فضای فرکانسی بیشتری رو اشغال میکنه و باعث میشه سایت های دیگه به مشکل بر بخورن.
alireza3dshadow
27-07-2015, 01:34
دکل ها هرچقدر ارتفاع بیشتری داشته باشن مساحت بیشتری رو پوشش میدن ولی مشترک بیشتری هم به خودشون وصل میکنن و باعث میشه ترافیک دکل پر شه و قطعی مکالمه و اینترنت داشته باشید...جدای همه این مسائل فضای فرکانسی بیشتری رو اشغال میکنه و باعث میشه سایت های دیگه به مشکل بر بخورن.
اینم در نظر بگیرین که دکل های BTS که میان نزدیک منازل مسکونی بعضا حتی در یک ارتفاع با ساختمان های مجاور نصب میکنن خطرات و عوارضشون بیشتر هست (امواج الکترومغناطیس پر قدرت ترند) یه برنامه داشتم نگاه میکردم که اونجا توضیح میداد که باید این موضوعات رعایت کنن
متاسفانه از این دکل ها در ایران برای یک کاره دیگه استفاده میشه که اون واقعا ضرر داره همه اکثرا اطلاع دارن
MOH@ND3S
27-07-2015, 01:46
اینم در نظر بگیرین که دکل های BTS که میان نزدیک منازل مسکونی بعضا حتی در یک ارتفاع با ساختمان های مجاور نصب میکنن خطرات و عوارضشون بیشتر هست (امواج الکترومغناطیس پر قدرت ترند) یه برنامه داشتم نگاه میکردم که اونجا توضیح میداد که باید این موضوعات رعایت کنن
متاسفانه از این دکل ها در ایران برای یک کاره دیگه استفاده میشه که اون واقعا ضرر داره همه اکثرا اطلاع دارن
بهتره تحقیق کنید و نگاه علمی بهش داشته باشید..با دیدن و گفتن اینو اون هیچی ثابت نمیشه..کشور های اروپایی برید ببینید که تو یه خیابون چند تا آنتن سکتور موبایل روی پشت بوما میبینید! اونجا داخل شهر دکل نمیذارن..هر 2 تا خونه در میون 360 درجه پشت بوما آنتن های موبایل هست..تعداد سایت های موبایل هرچقدر بیشتر باشه قدرت خروجی هر سایت کمتر میشه و همین باعث میشه هیچ ضرری نداشته باشن...موبایل نوکیا 1100 حدودا 2.5 وات قدرت خروجی داره که کنار گوشه! ولی یه سایت موبایل نهایتا داخل شهر ها 1 وات قدرت خروجی دارن که اون هم باز کنار گوش نیست! فاصله زیاده با انسان ها..و اینکه هرچقدر سیگنال گوشی قویتر باشه قدرت خروجی گوشی پایین میاد و ضرر کمتری به بدن میرسونه. این است اشتباه غلطی که مردم ما میکنن و میگن دکل های موبایل سرطان زاس :)
number-1
27-07-2015, 12:06
جایی تو تهران هست که رایتل 4جی باشه؟
number-1
27-07-2015, 17:12
یه برنامه تو اندروید هست اسمش فکر کنم network signal info proهستش این برنامه واسه ایفون هم هست حالا یا شبیه این باشه که همه اطلاعات شبکه رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kayvan_22
27-07-2015, 17:31
یه برنامه تو اندروید هست اسمش فکر کنم network signal info proهستش این برنامه واسه ایفون هم هست حالا یا شبیه این باشه که همه اطلاعات شبکه رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
open signal
coverageMap
number-1
27-07-2015, 18:21
open signal
coverageMap
open signal که داشتم بدر نمیخورد اطلاعات جالبی نداره
اما اون یکی رو تاحالا امتحان نکردم
ببینید مثلا مقدار dp- قدرت سیگنال نوع شبکه hsdpa یا hsdpa+ اینارو مشخص کنه کدوم از اینا اینایی که گفتمو دارن؟
mohebronaldo
27-07-2015, 21:34
تو محل ما رایتل دکلش 40 متره خیلی بلند تر از ایرانسل و همراه اول هست
mohebronaldo
27-07-2015, 21:40
open signal
coverageMap
Coveragemap رو بی زحمت لینک دانلود میدید
mohebronaldo
27-07-2015, 21:41
در حال تست هست تو تهران و کرج سرعت بالای 60 مگابیت هست
kayvan_22
27-07-2015, 22:10
Coveragemap رو بی زحمت لینک دانلود میدید
برای ایفون که داخل اپ استور اسم بنویسید
برای اندروید داخل گوگل پلی
اسمشو جست و جو کنید میاد ایکنش سبز رنگ .
number-1
27-07-2015, 22:18
واسه دادن نامه از طرف شرکت برای سرعت حرفه ای شماره خط که لازم نیست تو برگه نوشته بشه؟
number-1
27-07-2015, 22:19
در حال تست هست تو تهران و کرج سرعت بالای 60 مگابیت هست
خب شما جواب منو که ندادید
الان میشه با گوشی به 4 جیش وصل شد؟کجا ؟(تهرانا)
MOH@ND3S
28-07-2015, 00:38
خب شما جواب منو که ندادید
الان میشه با گوشی به 4 جیش وصل شد؟کجا ؟(تهرانا)
اگه گوشی ساپورت کنه نسل 4 بله..با همین سیمکارتای فعلی هم میشه چون از اول USIM بوده.تهران هم دقیق مشخص نیست کجاهاشه ولی به احتمال زیاد باید سمت ولیعصر جمهوری و جاهای شلوغ باشه.
number-1
28-07-2015, 11:03
برای سرعت بالا حتما باید مدرک ارسال بشه؟ اخه بسته های حرفه ای تو پنل بازن و میشه خریدشون
Tornado2800
28-07-2015, 11:03
سلام
بله ۶ ماه پیش تهران بنده در اطراف پاساژ علاءالدین بودم مشاهده کردم 4g رایتل ولی به علت ترافیک شدید خیابون نتونستم وقتی رانندگی میکردم متصل بشم بهش.
bigbang001
28-07-2015, 15:13
برای ایفون من که رو lte هم گذاشتم و رایتل همیشه همراهمه تا حال یک بار هم نشده بره روی lte
البته واقعا بعضی جاها لازمه یه فکری بکنه یا وای فای بگذاره یا lte
مثلا پاساژ پایتخت با اینکه انتن پره ولی اینترنتش به دلیل شلوغی کار نمیکنه و بعضی مواقع حتی پینگ هم نداری!
Sent from my iPhone 6
number-1
28-07-2015, 15:38
برای ایفون من که رو lte هم گذاشتم و رایتل همیشه همراهمه تا حال یک بار هم نشده بره روی lte
البته واقعا بعضی جاها لازمه یه فکری بکنه یا وای فای بگذاره یا lte
مثلا پاساژ پایتخت با اینکه انتن پره ولی اینترنتش به دلیل شلوغی کار نمیکنه و بعضی مواقع حتی پینگ هم نداری!
Sent from my iPhone 6
شما از اینترنت پایه استفاده میکنید یا حرفه ای؟
و چند وقته که از رایتل استفاده میکنید؟
farhadrohi
28-07-2015, 18:39
رایتل هرشب از ساعت 10 و نیم 11 افتضاح میشه جوری که حتی دیتا رد و بدل نمیکنه.واسه شما هم اینطوریه؟
bigbang001
28-07-2015, 20:09
شما از اینترنت پایه استفاده میکنید یا حرفه ای؟
و چند وقته که از رایتل استفاده میکنید؟
حدود ۲ ماهی هست از پایه استفاده میکنم قبلش کلا از حرفه ای استفاده میکردم
از اولین سری که رایتل سیمکارت داد استفاده میکنم یادم نیست چه سالی بود
فکر کنم بهار ۹۱ بود.
Sent from my iPhone 6
number-1
28-07-2015, 20:15
حدود ۲ ماهی هست از پایه استفاده میکنم قبلش کلا از حرفه ای استفاده میکردم
از اولین سری که رایتل سیمکارت داد استفاده میکنم یادم نیست چه سالی بود
Sent from my iPhone 6
پایه و حرفه ای تفاوتشون محسوسه؟
شما تو تهران جایی بوده به مشکل انتن دهی بر بخوری ؟ با رایتل شمال هم رفتی ؟ انتن دهیش چجوری بود؟
دائمی داری یا اعتباری؟
bigbang001
28-07-2015, 20:29
دائمیه، سرعت پایه انقدر خوب شده که دیگه نیازی به حرفه ای ندارم در تهران بین ۴ تا ۸ مگابیت معمولا میره،
در تهران اوایل استفاده شاید ولی الان پوشش خیلی خوب شده مگر اینکه مثلا بری طبقات زیر زمین مانند پارکینگ برجها و ... انتن نمیده.
بله شمال زیاد رفتم از تهران تا گیلاوند کامل داره
از گیلاوند تا فیروزکوه وسطای راه قطع میشه.
قائم شهر ساری بابلسر فریدونکنار و ... انتن داشتم
اما در تعطیلات شبا که مصرف کننده ها زیاد میشذن سرعت افتضاح میشد.
در کل نسبت به همراه اول و ایرانسل بدون شک پوشش بهتری داشت.
سمت رشت هم پوشش داشت اما گذری رفتم سرعت تست نکردم فومن هم به تازگی انتن زدن.
Sent from my iPhone 6
MOH@ND3S
29-07-2015, 01:29
رایتل بسته پایه :
سرور فرانسه
mohebronaldo
29-07-2015, 14:08
رایتل بسته پایه :
سرور فرانسه
مهندس جان آقا رضا گفت تو تهران و کرج در حال تست هست شد گفت سرعت بالاست
bigbang001
29-07-2015, 14:37
بسته پایه
سرعت خارجی:
Sent from my iPhone 6
number-1
29-07-2015, 15:48
بسته پایه
سرعت خارجی:
Sent from my iPhone 6
تو کدوم منطقه هستی ؟
از خط های انتن چند تاش پره؟
میتونی با بسته حرفه ای هم تست بگیری ببینی تا چند میره؟
bigbang001
29-07-2015, 15:55
این تست در خ مطهری نزیدک ایستاد مترو گرفتم، انتن هم کامل پر بود. وقتی بسته پایه دارم که نمیتونم تست حرفه ای بگیرم ؛)
Sent from my iPhone 6
number-1
29-07-2015, 16:17
این تست در خ مطهری نزیدک ایستاد مترو گرفتم، انتن هم کامل پر بود. وقتی بسته پایه دارم که نمیتونم تست حرفه ای بگیرم ؛)
Sent from my iPhone 6
با یه سیمکارت دیگه یا دوستی اشنایی که رایتل داره
number-1
29-07-2015, 16:17
3جی رایتل رو چه باندیه؟
MOH@ND3S
29-07-2015, 16:19
3جی رایتل رو چه باندیه؟
900 و 2100
bigbang001
29-07-2015, 16:40
من هر وقت اراک میرم از قم به بعد قطع میشه و تا اراک انتن ندارم ولی اراک که انتن میاد تمام خطوط انتن خالیه و فقط اسم رایتل میاد اوایل فکر میکردم انتن دهی ضعیفه اما بعدا متوجه شدم یه جایی یه باگی وجود داره چون هم همه چی خوب کار میکرد هم با بردن گوشی روی فلایت مود و برگردوندنش انتن میومد و پر میشد!!
میتونه به خاطر تغییر باند باشه؟
فقط هم در اراک این مساله رو دیدم
Sent from my iPhone 6
number-1
29-07-2015, 16:42
900 و 2100
یعنی چی مگه میشه 2 تا باند باشه؟
اگه میشه برای اون 2 تا اپراتور دیگه هم بگید
با تشکر
arman4459
29-07-2015, 17:32
دوستان من از سمنان به سمت تهران کرج قزوین رشت فومن رفتم تقریبا میشه گفت اکثر شهرها رایتل پوشش داشت .تو جاده ها هم خداییش قابل قبول بود.در اطراف سمنان شهرای کوچیک هم اومده تحت پوشش قرار داده.
bigbang001
29-07-2015, 21:25
بسته پایه سرور خارجی دربند:
Sent from my iPhone 6
mohebronaldo
30-07-2015, 00:33
بسته پایه سرور خارجی دربند:
Sent from my iPhone 6
بی زحمت یه تست میگرید سرور داخلی بسته پایه
bigbang001
30-07-2015, 00:49
اینم سرور داخلی با ۴ خط انتن:
Sent from my iPhone 6
Tornado2800
30-07-2015, 12:22
سلام
من مدتیه ایران نیستم
ظاهرا رایتل سرعت هاشو افزایش داده درسته؟
bigbang001
30-07-2015, 12:25
سلام بله بسته به پهنای باند در اختیار در شهرهای مختلف محدودیت سرعتی را افزایش داده که در هر شهری متفاوته
Sent from my iPhone 6
سرعتشو 100هم بکنه با این قیمتهاش به درد عمش میخوره...
رایتل بسته پایه 3ماهه 9گیگ: 61هزارتومن
ایرانسل بدون محدودیت سرعت 3ماهه 12گیگ 37500تومن
bigbang001
30-07-2015, 12:50
دوست عزیز هر کسی بسته به نیازش تصمیم میگیره
از نظر من ایرانسل مفت هم بکنه من باز بسته رایتل میخرم چون پوشش ایرانسل ناقصه سرعت هم اصلا پایدار نیست
محدود رایتل سرعت متوسط ۸ برابر سریعتر از نا محدود ایرانسله
یه زمانی ایرانسل شخصا ۲۲ مگابیت میگرفتم الان زور بزنه یکی دو مگابیت میشه اونم وقتی میخوام باهاش پیج باز کنم انقدر کنده که بیخیال میشم
Sent from my iPhone 6
number-1
30-07-2015, 13:06
دوست عزیز هر کسی بسته به نیازش تصمیم میگیره
از نظر من ایرانسل مفت هم بکنه من باز بسته رایتل میخرم چون پوشش ایرانسل ناقصه سرعت هم اصلا پایدار نیست
محدود رایتل سرعت متوسط ۸ برابر سریعتر از نا محدود ایرانسله
یه زمانی ایرانسل شخصا ۲۲ مگابیت میگرفتم الان زور بزنه یکی دو مگابیت میشه اونم وقتی میخوام باهاش پیج باز کنم انقدر کنده که بیخیال میشم
Sent from my iPhone 6
دقیقا اگه ایرانسل تمام خدماتشم مفت کنه ازش استفاده نخواهم کرد به هیچ وجه اصلا از این اپراتور افریقایی خوشم نمیاد
اینا فکر میکنن ایرانسل نوشته نامحدود حالا قراره سرعتش مثلا به 40 مگابیت برسه! در صورتی که فقط اسما نامحدوده از محدود رایتل هم کمتره
اپراتور فقط رایتل و همراه اول که همراه اول از لحاظ پوشش برای مکالمه بهتره
Tornado2800
30-07-2015, 13:10
سلام بله بسته به پهنای باند در اختیار در شهرهای مختلف محدودیت سرعتی را افزایش داده که در هر شهری متفاوته
Sent from my iPhone 6
سلام مجدد
از کی این اتفاق افتاده؟
bardia-vr
30-07-2015, 13:26
باز رایتل ی خوبی که داره تو هر شهری که پوشش داره،پوشش کامل است و برای داخل ساختمان راحت جواب میده،اما ایرانسل فقط پوشش خارجی داره و میشه تو میادین اصلی تریجی استفاده کرد، پوشش جاده ای رایتل کمه اما هرچی باشه تریجی هست و چون ترافیک شبکه در جاده ها کمتره سرعتشم خوبه اما ایرانسل در جاده ها پوشش نسل دو داره که اینترنت بسیار بسیار ضعیفی ارائه میده.
bigbang001
30-07-2015, 18:22
سلام مجدد
از کی این اتفاق افتاده؟
سلام
از ابتدای امسال ارام ارام محدودیت رابسته به مقدار پهنای باند در اختیار برده بالا
Sent from my iPhone 6
mohebronaldo
30-07-2015, 21:45
اینم سرور داخلی با ۴ خط انتن:
Sent from my iPhone 6
رایتل سرعت پایه یعنی ده مگابیت میده پس حرفه ای تا چقدر میده
Tornado2800
31-07-2015, 09:34
رایتل سرعت پایه یعنی ده مگابیت میده پس حرفه ای تا چقدر میده
سلام
سرعت پایه نباید اینقدر بوده باشه
ظاهرا طی این ۱۰ روز تغییراتی رو دادند
من سیم کارتم بسته ی حرفه ای داره .
به مجرد اینکه ایران رسیدم چک میکنم
aliasbahi
31-07-2015, 09:46
متاسفانه شرکتهای همراه اول خدماتشونو خوب نشون میدن اما به مرور خرابکاری میکنن
هزینه بالا , کیفیت پایین , حجم پایین و پشتیبانی ضعیف
اینا همیشه بوده و هست و باید حسرت خورد که کشورهای خارجی با خدمات و کیفیت بیشتر این اینترنت همراه رو رایگان گذاشتن تا مردم در امکانات باشن
and-roid2
31-07-2015, 10:42
پیج رسمی اینستگرام مدیر عامل رایتل:
در مورد بسته های اینترنت نظرتون رو به مدیر عامل رایتل منتقل کنید.
MOH@ND3S
31-07-2015, 12:06
دوستان من بسته پایه روی سیمکارت رایتلم فعال کردم سرعتش 2 مگ بیشتر نمیره ! دقیقا 2 مگ میده..تهران هم هستم..همه جا تست کردم همینجوریه..ولی بسته حرفه ای تا 13 مگ میره..شما ها چجوری با پایه 10 مگ میگیرید ؟!
bigbang001
31-07-2015, 13:44
دوستان من بسته پایه روی سیمکارت رایتلم فعال کردم سرعتش 2 مگ بیشتر نمیره ! دقیقا 2 مگ میده..تهران هم هستم..همه جا تست کردم همینجوریه..ولی بسته حرفه ای تا 13 مگ میره..شما ها چجوری با پایه 10 مگ میگیرید ؟!
شما کجاها تست کردی؟
اعتباریه یا دائمی
من سعادت ایاد مطهری دربند این چند روزه تست کردم ۸-۱۰ مگابیت بود امروزم ولنجک تست کردم ۴-۵ هست.
سیمکارتم دائمیه البته نمیدونم فرقی میتونه داشته باشه یا نه.
Sent from my iPhone 6
MOH@ND3S
31-07-2015, 14:05
شما کجاها تست کردی؟
اعتباریه یا دائمی
من سعادت ایاد مطهری دربند این چند روزه تست کردم ۸-۱۰ مگابیت بود امروزم ولنجک تست کردم ۴-۵ هست.
Sent from my iPhone 6
منم دائمیم اطراف دریاچه چیتگر صادقیه ستار خان حتی سعادت آباد که میگید..به نظرم سیستم Shaping هم رایتل هم همراه اول مشکل داره..بعضی اوقات میشه که بسته حرفه ای دارید 1 روز مونده پایه میکنید سرعتش همون میمونه..الان من همراه اولم بسته 1 روزه آلفا فعال کردم سرعت شد 512... یک ساعت مونده بود به پایان بسته یه آلفا + 1 ماهه زدم ولی سرعتم بالاتر از 512 نمیره دیگه..بهشونم زنگ زدم و با لحن خیلی بدی گفتن امکان نداره همچین چیزی...گفتم پرونده تشکیل بدید رسیدگی شه..گفت مشکل از منطقه تون میتونه باشه! در حالی که سیمکارت دوستم با آلفا+ همینجا 8 مگ میداد اون لحظه.
bigbang001
31-07-2015, 14:20
الان اینجا ولنجک با چهار سیمکارت با صاحبین مختلف تست کردم
به یک نتیجه تقریبا قطعی رسیدم.
۲ تا سیمکارت که قبلا نامه درخواست ارتقا به بسته حرفه ای داده بودن و قبلا (چند ماه قبل) بسته حرفه ای خریدن یعنی مجوز سرعت بالا تو سیستم دارن سرعتشون راحت میره بالا و بین ۴-۶.۵ مگ جواب داد.
اما دو سیمکارت دیگه که نامه درخواست بسته حرفه ای نداده بودن روی ۲ مگ بسته شده.
به نظرم شما درخواست بده بعدم یک بسته حرفه ای بخر تا سیمکارتت تو سیستم کلاسش عوض بشه مشکلت حل میشه
Sent from my iPhone 6
MOH@ND3S
31-07-2015, 14:32
الان اینجا ولنجک با چهار سیمکارت با صاحبین مختلف تست کردم
به یک نتیجه تقریبا قطعی رسیدم.
۲ تا سیمکارت که قبلا نامه درخواست ارتقا به بسته حرفه ای داده بودن و قبلا (چند ماه قبل) بسته حرفه ای خریدن یعنی مجوز سرعت بالا تو سیستم دارن سرعتشون راحت میره بالا و بین ۴-۶.۵ مگ جواب داد.
اما دو سیمکارت دیگه که نامه درخواست بسته حرفه ای نداده بودن روی ۲ مگ بسته شده.
به نظرم شما درخواست بده بعدم یک بسته حرفه ای بخر تا سیمکارتت تو سیستم کلاسش عوض بشه مشکلت حل میشه
Sent from my iPhone 6
من جرو اولین های رایتل بودم که ثبت نام شماره دلخواه داشت اوایل و الان تازه گذاشته دوباره...همون اول یه نامه فرستادم بسته حرفه ای 512 داشت..512 میکشیدم راحت..بعد یه مدت سیستمشون ریخت به هم همه نامه ها حذف شدن و دوباره گفتن نامه بفرستید..فرستادم و باز کردن سرعت رو.. الان هم تا قبل این بسته .. بسته حرفه ای داشتم. که این تموم شد پایه گرفتم ! الانم دوباره حرفه ای کنم میره بالا 100% ..خلاصه این محدودیت سرعتا چیز جالبی نیست مشکل ایجاد میکنن برای بعضی ها. باگ زیاد دارن..مخصوصا همراه اول..بهترین کارو همون ایرانسل کرده..ولی برای جلوگیری از مصرف زیاد و حل مشکل پهنای باند هم باید به نظرم بسته ها رو گرون کنن نه در حد گیگی 10 تومن !..همون 5-6 تومن خیلی بهتر بود.با 3G من 25 مگ هم باهاش میگرفتم ولی الان اومده شده در حد 256 :|
bigbang001
31-07-2015, 14:36
اره منم همون موقع سیمکارت گرفتم سیمکارتش از این شیشه ایهاست.
شما تونستی lte روی رایتل بگیری؟ من که هیچ جا نتونستم
Sent from my iPhone 6
MOH@ND3S
31-07-2015, 14:52
اره منم همون موقع سیمکارت گرفتم سیمکارتش از این شیشه ایهاست.
شما تونستی lte روی رایتل بگیری؟ من که هیچ جا نتونستم
Sent from my iPhone 6
نه والا..از دوستانی که تو منطقه ما بودن یکی تو سرچ شبکه ها دیده بود ولی من نمیبینم با مودم ! اگه بیکار بودم میرم بچرخم ببینم جایی میشه وصل شد یا نه :n41:
bigbang001
31-07-2015, 14:57
ولا من کلا گذاشتم روی lte اگر جایی میداد وصل میشد، مگر اینکه سیمکارتم ساپورت نکنه
Sent from my iPhone 6
MOH@ND3S
31-07-2015, 16:25
تمام سیم کارت های رایتل USIM هستن و قابلیت اتصال به شبکه LTE رو دارن.
mohebronaldo
31-07-2015, 16:45
شما کجاها تست کردی؟
اعتباریه یا دائمی
Sent from my iPhone 6
نکنه بستگی به منطقه و پهنا باندش داشته باشه.من اینجا بزور تا 1 مگابیت میره یعنی ته 0.99 مگابیت میده با اسپید تست
mohebronaldo
31-07-2015, 16:52
تمام سیم کارت های رایتل USIM هستن و قابلیت اتصال به شبکه LTE رو دارن.
مهندس جان تعجب کردم واقعا کار رایتل رو ببینید بدون تعویض سیم کارت به نسل چهار متصل میشه.بعدشم رایتل از اول این کارو کرد رو سیم کارتاش
mohebronaldo
31-07-2015, 16:53
یادمه چند سال پیش رایتل داشتم سرعتش رو 32 کیلوبایت ثابت بود بعد گذشت چند ماه شد 64 بعدش 129 بعدش الان تا 217 میره تو منطقه ما
دوستان اینترنت پیشرفته سرعتش تا چقدر میاد بالا ؟
و اینکه حجم مصرفی چقدر است ؟
mohebronaldo
01-08-2015, 08:55
دوستان اینترنت پیشرفته سرعتش تا چقدر میاد بالا ؟
و اینکه حجم مصرفی چقدر است ؟
دوستان تا 13 مگابیت گرفتن
دوستان تا 13 مگابیت گرفتن
محدودیت حجم مصرفی چقدر است
mohebronaldo
01-08-2015, 11:55
محدودیت حجم مصرفی چقدر است
ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگید
ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگید
تا چند گیگ میشه دانلود کرد. 3 گیگ 5 گیگ
الان بسته 1 ماه اش را میده 48 هزار تومان اما حجم دانلود مشخص نکرده
Behzad83
01-08-2015, 13:36
من جرو اولین های رایتل بودم که ثبت نام شماره دلخواه داشت اوایل و الان تازه گذاشته دوباره...همون اول یه نامه فرستادم بسته حرفه ای 512 داشت..512 میکشیدم راحت..بعد یه مدت سیستمشون ریخت به هم همه نامه ها حذف شدن و دوباره گفتن نامه بفرستید..فرستادم و باز کردن سرعت رو.. الان هم تا قبل این بسته .. بسته حرفه ای داشتم. که این تموم شد پایه گرفتم ! الانم دوباره حرفه ای کنم میره بالا 100% ..خلاصه این محدودیت سرعتا چیز جالبی نیست مشکل ایجاد میکنن برای بعضی ها. باگ زیاد دارن..مخصوصا همراه اول..بهترین کارو همون ایرانسل کرده..ولی برای جلوگیری از مصرف زیاد و حل مشکل پهنای باند هم باید به نظرم بسته ها رو گرون کنن نه در حد گیگی 10 تومن !..همون 5-6 تومن خیلی بهتر بود.با 3G من 25 مگ هم باهاش میگرفتم ولی الان اومده شده در حد 256 :|
دوست عزیز،
هیج جای دنیا نمیگن به خاطر کیفیت اینترنت رو گرون کنید! بلکه میگن کیفیت شبکه رو ببرید بالا.
در ضمن رایتل در حال حاضر گرونترین اینترنت کشور رو داره ارائه میده. دیگه از این گرونتر؟!
دوست عزیز،
هیج جای دنیا نمیگن به خاطر کیفیت اینترنت رو گرون کنید! بلکه میگن کیفیت شبکه رو ببرید بالا.
در ضمن رایتل در حال حاضر گرونترین اینترنت کشور رو داره ارائه میده. دیگه از این گرونتر؟!
هر گیگ اینترنت نسل 3 توسط رایتل فروخته میشه 10 هزار تومن یعنی بیش تز از 2 دلار... ب ههر کی بگی مسخره می کنه :n02:
قطعا باید کیفیت داشته باشه اینترنت در این شکی نیست ولی به چه قیمتی؟! فکر کردین شما از رایتل بسته نخرید باز هم به این قیمتهای فضایی ادامه میده؟! اینترنتی که برای اپراتور داره 700تا 800تا تک تومن تموم میشه به شما میده 10هزارتومن
قاچاق مواد مخدر انقدر سود داره؟!:n31:
البته خوب خلایق هر چه لایق
eightskh
01-08-2015, 16:51
سلام.
چند روز است در جستجوی شبکه به جای 43220 ، rightel می نویسد؟(اندروید است)
ایا کاری کرده اند؟
mohebronaldo
01-08-2015, 18:45
سلام.
چند روز است در جستجوی شبکه به جای 43220 ، rightel می نویسد؟(اندروید است)
ایا کاری کرده اند؟
نه اون مال شبکه هستش تو بعضی گوشی های چینی و یا هوآوی میزنه IRN20 یا همونی که شما میگین
mohebronaldo
01-08-2015, 18:45
تا چند گیگ میشه دانلود کرد. 3 گیگ 5 گیگ
الان بسته 1 ماه اش را میده 48 هزار تومان اما حجم دانلود مشخص نکرده
برید تو سایت رایتل تو طرح ها مشخص هست
Behzad83
01-08-2015, 23:37
هر گیگ اینترنت نسل 3 توسط رایتل فروخته میشه 10 هزار تومن یعنی بیش تز از 2 دلار... ب ههر کی بگی مسخره می کنه :n02:
قطعا باید کیفیت داشته باشه اینترنت در این شکی نیست ولی به چه قیمتی؟! فکر کردین شما از رایتل بسته نخرید باز هم به این قیمتهای فضایی ادامه میده؟! اینترنتی که برای اپراتور داره 700تا 800تا تک تومن تموم میشه به شما میده 10هزارتومن
قاچاق مواد مخدر انقدر سود داره؟!:n31:
البته خوب خلایق هر چه لایق
دوست عزیز شما این کامنت رو باید خطاب به دوستانی که در اینجا از رایتل دفاع میکنند میدادی نه بنده.
بنده چند روز پیش اومدم گفتم آقا نخرید از رایتل از این اوپراتور پررو. بعد یک سری دوستان اومدن گفتن آقا چرا رایتل رو تخریب میکنی میزنی تو سرش!
بهتره اول با دقت کامنتها رو بخونی بعد نفر درست رو خطاب قرار بدی!
دوست عزیز شما این کامنت رو باید خطاب به دوستانی که در اینجا از رایتل دفاع میکنند میدادی نه بنده.
بنده چند روز پیش اومدم گفتم آقا نخرید از رایتل از این اوپراتور پررو. بعد یک سری دوستان اومدن گفتن آقا چرا رایتل رو تخریب میکنی میزنی تو سرش!
بهتره اول با دقت کامنتها رو بخونی بعد نفر درست رو خطاب قرار بدی!
اتفاقا بنده می دونم نظر شما رو
به در میگم که دیوار بشنوه دوست من
MOH@ND3S
02-08-2015, 12:16
دوست عزیز،
منظور من با رایتل نبود..ایرانسلو گفتم..دقیق بخونید متوجه میشید..
بله هیچ جا اینجوری نیست .. هیج جا هم پهنای باند اینترنت کشور 500 گیگابیت نیست برای 30 میلیون کاربر ! کیفیت شبکه اپراتور ها مخصوصا مال ایرانسل الان مشکلی نداره ! ولی وقتی قیمت اینترنت همراه از اینترنت ثابت ارزونن تر باشه ازین بدتر هم میشه وضعیت شبکه..
هیچ جای دنیا اینترنت همراه نصف قیمت اینترنت ثابت نیست !
ظرفیت تجهیزات بیسیم همه جای دنیا محدوده ! ولی کابلی نه! بخاطر همین اینترنت همراهشون 2-3 برابر قیمت اینترنت ثابته.
دلیل اینکه اینترنت رایتل الان با ثباته بخاطر قیمت بالای اونه...منظور من هم این بود که ایرانسل همون گیگی 5-6 تومن قبلیش خیلی بهتر بود نه اینکه الان بسته هایی بده با گیگی 2 تومن که مردم ADSL 3600 تومنی رو ول کنن برن اینترنت همراه استفاده کنن.
الان شما میگید کیفیت شبکه های ADSL هم خرابه یا اینکه اونایی که یکسری جاها اصلا نمیتونن ADSL بگیرن چیکار کنن ؟.. اون دیگه مشکل مخابرات و زیرساخته که توسعه نتونستن بدن تا الان.
هیچ جای دنیا نمیگن تعرفه رو گرون کنید میگن کیفیت رو ببرید بالا..درسته ولی هیچ جای دنیا هم اینترنت همراه جایگزین اینترنت ثابت نشده که تو ایران شده !
شاتل 30 گیگابیت پهنای باند داشته باشه با 2 میلیون کاربر ... ایرانسل 40 گیگ پهنای باند داشته باشه واسه 22 میلیون کاربر ( طبق گفته مدیر عامل ایرانسل )...چیزی میمونه از پهنای باند ؟
ما ISP داریم تو تهران که به مشترکینمون تا 20 مگ هم سرویس ADSL میدیم تو مجتمع ها .. تعرفه ها هم همون گیگی 3600...مشترک هر موقع بزنه دانلود 20 مگ رو میده بهش..ولی از عید به اینور 250 تا از مشترکین ما تماس گرفتن و گفتن ایرانسل 100 گیگش 175 تومنه مال شما چرا 40 گیگش 100 تومنه ؟ و رفتن سراغ ایرانسل...این شد که کل کشور یوزر های ADSL رفتن سراغ ایرانسل و سرعت ها شده در حد 512 کیلوبیت.
سیستم تعرفه گذاری همه شرکت ها مشکل داره..از شرکت زیرساخت بگیرید تا ماها...تا زمانی هم زیرساخت ارزون نکنه وضعیت بی ثبات میمونه.
الان اپراتور T-mobile آمریکا هم بیاد نصف قیمت اینترنت کابلیشون بده تعرفه هارو سرعت 100 مگ LTE اون هم میشه 1 مگ ! پس این ربطی به کیفیت شبکه نداره..حتی بهترین اپراتور های دنیا هم با کاربر بیش از حد پهنای باند و ظرفیت شبکه نابود میشن.
Armin.Computer
02-08-2015, 15:49
بله هیچ جا اینجوری نیست .. هیج جا هم پهنای باند اینترنت کشور 500 گیگابیت نیست برای 30 میلیون کاربر ! کیفیت شبکه اپراتور ها مخصوصا مال ایرانسل الان مشکلی نداره ! ولی وقتی قیمت اینترنت همراه از اینترنت ثابت ارزونن تر باشه ازین بدتر هم میشه وضعیت شبکه..
ظرفیت تجهیزات بیسیم همه جای دنیا محدوده ! ولی کابلی نه! بخاطر همین اینترنت همراهشون 2-3 برابر قیمت اینترنت ثابته.
دلیل اینکه اینترنت رایتل الان با ثباته بخاطر قیمت بالای اونه...منظور من هم این بود که ایرانسل همون گیگی 5-6 تومن قبلیش خیلی بهتر بود نه اینکه الان بسته هایی بده با گیگی 2 تومن که مردم ADSL 3600 تومنی رو ول کنن برن اینترنت همراه استفاده کنن.
الان شما میگید کیفیت شبکه های ADSL هم خرابه یا اینکه اونایی که یکسری جاها اصلا نمیتونن ADSL بگیرن چیکار کنن ؟.. اون دیگه مشکل مخابرات و زیرساخته که توسعه نتونستن بدن تا الان.
هیچ جای دنیا نمیگن تعرفه رو گرون کنید میگن کیفیت رو ببرید بالا..درسته ولی هیچ جای دنیا هم اینترنت همراه جایگزین اینترنت ثابت نشده که تو ایران شده !
شاتل 30 گیگابیت پهنای باند داشته باشه با 2 میلیون کاربر ... ایرانسل 40 گیگ پهنای باند داشته باشه واسه 22 میلیون کاربر ( طبق گفته مدیر عامل ایرانسل )...چیزی میمونه از پهنای باند ؟
ما ISP داریم تو تهران که به مشترکینمون تا 20 مگ هم سرویس ADSL میدیم تو مجتمع ها .. تعرفه ها هم همون گیگی 3600...مشترک هر موقع بزنه دانلود 20 مگ رو میده بهش..ولی از عید به اینور 250 تا از مشترکین ما تماس گرفتن و گفتن ایرانسل 100 گیگش 175 تومنه مال شما چرا 40 گیگش 100 تومنه ؟ و رفتن سراغ ایرانسل...این شد که کل کشور یوزر های ADSL رفتن سراغ ایرانسل و سرعت ها شده در حد 512 کیلوبیت.
سیستم تعرفه گذاری همه شرکت ها مشکل داره..از شرکت زیرساخت بگیرید تا ماها...تا زمانی هم زیرساخت ارزون نکنه وضعیت بی ثبات میمونه.
الان اپراتور T-mobile آمریکا هم بیاد نصف قیمت اینترنت کابلیشون بده تعرفه هارو سرعت 100 مگ LTE اون هم میشه 1 مگ ! پس این ربطی به کیفیت شبکه نداره..حتی بهترین اپراتور های دنیا هم با کاربر بیش از حد پهنای باند و ظرفیت شبکه نابود میشن.
فرض بر این باشه که در تمام دنیا اینترنت موبایل نمی تونه جایگزین اینترنت کابلی بشه
فرض بر این که این نظریه درست باشه
به نظر من اونجا زیرساخت قوی تری داره
پس دلیل منطقی وجود نداره که کسی اینترنت موبایل داشته باشه
ولی اینجا داستان فرق داره
اینجا خیلی ها شاید نتونن ADSL بگیرن
اگر هم بگیرن شاید به دلایلی مثل نویز نتونن سرعت بالا داشته باشن(مثل خودم)
شاید ADSL بگیرن ولی بی کیفیت باشه
یا مثلا یه شرکت بیاد فیبر نوری اینترنت بده و فقط بتونن از اون بگیرن و اون هم کیفیت و قیمت درست نداشته باشه
ما داریم در مورد جایی صحبت می کنیم که از نظر زیر ساخت خیلی خیلی ضعیفه
همین نسل 3 شاید در خیلی از شهرها هنوز یه دکل هم نداشته باشه چه رایتل چه ایرانسل و همراه اول
وقتی مشترک ببینه نسل 3 می تونه با قیمت کمتری بگیره و سرعت خوبی هم داره میره سمت نسل 3 و 4
به شخصه پر سرعت ترین اینترنت عمرم که تونستم استفاده کنم تقریبا همین موبایل بود
من ADSL خونه خودم بیش از 2 مگ پهنای باند نمیده به دلیل نویز خط
یعنی isp به من 100 مگ هم بده من نمی تونم استفاده کنم
به شخصه اینترنت کابلی رو بهتر می دونم در صورتی که درست ارائه بشه
hermione
02-08-2015, 17:41
مطمئناً ایرانسل بیشتر از شما نگران کیفیت شبکه اش هست. و وقتی میبینه که کاربران بسیار زیادی سمتش اومدن به فکر ارتقا شبکه و کیفیت خواهد افتاد.
نگرانی شما بیشتر فکر میکنم از این جهت هست که کاربران ADSL شما کوچ کردن به سمت اپراتور ها. و همچنین درست فرمودید که معمولا قیمت اینترنت همراه بیشتره ولی اینجا خیر. همه ی این موارد نشان از قیمت بالای اینترنت کابلی داره. شما راه حل رو نباید در گران کردن تعرفه همراه دنبالش بگردید. راه بازگشت کاربران شما از اینترنت همراه به ADSL کاهش قیمت اینترنت کابلی، ارائه سرویس های نامحدود با کیفیت وقیمت مناسبه (مثل همه جای دنیا) و نه هیچ چیز دیگری.
و این تازمانی که شرکت های ADSL با ضرر زیاد ناشی از کوچ کاربراشون مواجه نشن، میسر نخواهد شد.
موفق باشید.
MOH@ND3S
02-08-2015, 18:58
مطمئناً ایرانسل بیشتر از شما نگران کیفیت شبکه اش هست. و وقتی میبینه که کاربران بسیار زیادی سمتش اومدن به فکر ارتقا شبکه و کیفیت خواهد افتاد.
نگرانی شما بیشتر فکر میکنم از این جهت هست که کاربران ADSL شما کوچ کردن به سمت اپراتور ها. و همچنین درست فرمودید که معمولا قیمت اینترنت همراه بیشتره ولی اینجا خیر. همه ی این موارد نشان از قیمت بالای اینترنت کابلی داره. شما راه حل رو نباید در گران کردن تعرفه همراه دنبالش بگردید. راه بازگشت کاربران شما از اینترنت همراه به ADSL کاهش قیمت اینترنت کابلی، ارائه سرویس های نامحدود با کیفیت وقیمت مناسبه (مثل همه جای دنیا) و نه هیچ چیز دیگری.
و این تازمانی که شرکت های ADSL با ضرر زیاد ناشی از کوچ کاربراشون مواجه نشن، میسر نخواهد شد.
موفق باشید.
اینترنت تو کشور های دیگه هر STM1 به پول ما 1 میلیون تومانه و حداقل 3 ترابیت ظرفیت کل کشورشون هست..بله اگه وضعیت اونطور بود ما هم اینترنت نا محدود 100 مگ میدادیم به منازل...نه اینکه بیارن STM1 رو 27 میلیون بدن دستمون و از ما بخوان به همه نا محدود بدیم! این کار ممکن نیست با این قیمت..ما زمانی میتونیم قیمت های سرویسارو ارزون کنیم که ورودیمون ارزون باشه..ما همینجوریش داشتیم ضرر میکردیم که با این وضعیت بدتر هم شده.و الان حدود 10 تا شرکت دیگه رو که من میشناختم مجبور به جمع کردن تجهیزات شدن..باید خودتون در جریان کار ها از نزدیک قرار میگرفتین تا متوجه میشدید که کل سیستم به چه شکله. ;)
این بحثو اینجا ادامه ندیم دیگه..اگر مایل بودید پیام خصوصی در خدمتم.
موفق باشید.
ArashMiniStar
02-08-2015, 19:35
اینترنت تو کشور های دیگه هر STM1 به پول ما 1 میلیون تومانه و حداقل 3 ترابیت ظرفیت کل کشورشون هست..بله اگه وضعیت اونطور بود ما هم اینترنت نا محدود 100 مگ میدادیم به منازل...نه اینکه بیارن STM1 رو 27 میلیون بدن دستمون و از ما بخوان به همه نا محدود بدیم! این کار ممکن نیست با این قیمت..ما زمانی میتونیم قیمت های سرویسارو ارزون کنیم که ورودیمون ارزون باشه..ما همینجوریش داشتیم ضرر میکردیم که با این وضعیت بدتر هم شده.و الان حدود 10 تا شرکت دیگه رو که من میشناختم مجبور به جمع کردن تجهیزات شدن..باید خودتون در جریان کار ها از نزدیک قرار میگرفتین تا متوجه میشدید که کل سیستم به چه شکله. ;)
موفق باشید.
جدا باید مردم ی اعتراض جمعی کنن این بساط شرکت ارتباطات زیر ساخت جمع بشه
number-1
02-08-2015, 21:25
اقا یکی مثل مرد بیاد بگه سرعت اینترنت پایه و حرفه ای هر کدوم تا چند میره
کسی که عملا تجربه کرده بگه لطفا
و اگه مدرک ارسال کنیم مصرف ازاد با چه سرعتی محاسبه میشه؟
با تشکر
Tornado2800
04-08-2015, 21:38
اقا یکی مثل مرد بیاد بگه سرعت اینترنت پایه و حرفه ای هر کدوم تا چند میره
کسی که عملا تجربه کرده بگه لطفا
و اگه مدرک ارسال کنیم مصرف ازاد با چه سرعتی محاسبه میشه؟
با تشکر
سلام
بنده تا ۲۵۰ ۳۰۰ برای پایه دیدم
و حرفه ای تا ۱۰ مگابیت دارم استفاده میکنم
number-1
04-08-2015, 21:51
سلام
بنده تا ۲۵۰ ۳۰۰ برای پایه دیدم
و حرفه ای تا ۱۰ مگابیت دارم استفاده میکنم
من حرفه ای دارم اما تا 1 مگ بیشتر نمیره
یعنی از مکانه؟البته انتن دهی خوب نیست نوسان داره اکثرا با یک تا 2 انتن دارم
شما انتنتون فول هست که این سرعت رو میگیرید؟
البته من در یک مکان تست کردم جایی دیگه هنوز نشده تست کنم
Hapoofesgeli
04-08-2015, 22:15
من حرفه ای دارم اما تا 1 مگ بیشتر نمیره
یعنی از مکانه؟البته انتن دهی خوب نیست نوسان داره اکثرا با یک تا 2 انتن دارم
شما انتنتون فول هست که این سرعت رو میگیرید؟
البته من در یک مکان تست کردم جایی دیگه هنوز نشده تست کنم
من هم الآن یه شهر دیگه هستم و این هم وضع بستهی حرفهای هست با آنتندهی مناسب :n27:
Tornado2800
04-08-2015, 23:16
من هم الآن یه شهر دیگه هستم و این هم وضع بستهی حرفهای هست با آنتندهی مناسب :n27:
سلام
از سایت speedtest قرار بدید
مقدار پینگ بسیار مهمه
- - - Updated - - -
سلام
مقدار پینگ بسیار مهمه
- - - Updated - - -
سلام
مقدار پینگ مهمه
- - - Updated - - -
سلام
مقدار پینگ مهمه
bigbang001
06-08-2015, 14:24
رایتل در صفحه اینستاگرامش اعلام کرده:
۱. نسل 4g
۲. بسته های جدید و متنوع
۳. بسته های شبانه
بزودی در راه است
خدا رحم کنه اگر قرار باشه با این بسته ها بخصوص شبانه همه هجوم بیارن مثل ایرانسل گند بخوره به سرعت و پایداری شبکه من شدیدا مخالفم
Sent from my iPhone 6
Behzad83
06-08-2015, 16:40
موفق باشید.
عزیز چرا خصوصی؟ مگه بحث خلاف شرع داریم میکنیم؟!
خاصیت فروم اینه که همه علاقه مندان در بحث شرکت کنن.
یعنی مردم باید هزینه زیاد بدن که اون شرکتها جمع نشن؟! این همون تفکر خودرو در مملکته که میگن گمرک باشه که مبادا شرکتهای ایرانی ورشکست بشن! مردم ماشین بی کیفیت رو چند برابر قیمت بخرن که آقایون بتونن بخورن! یعنی صنعت رو به زور سرپا نگه داریم! این تفکر صنعت و تولید سالهاست که منسوخ شده و تمام دنیا به سمت اقتصاد باز رفته اند. اون شرکتها نمیتونن رقابت کنن جمع کنن برن. هزینه شو که من مصرف کننده نباید بدم.
همین الان اتفاقا مخابرات میتونه به همه اینترنت حداقل 10مگابیت بده به راحتی. اما مساله و موضوع چیز دیگس. سر راه افتادن 3g ندیدید دلواپسان چه بلوایی به پا کردن؟ یه عدا نمیخوان مردم به اینترنت پرسرعت و بدون لگ و تاخیر و قطعی دسترسی داشته باشن. از شما که کاربر فعال و مطلعی هستی تعجب میکنم چطور این حرفها رو میزنید و این تفکرات رو دارید.
اینترنت کابلی هم گرونه و بی کیفیت که مردم اومدن سمت اینترنت موبایل. راه حل شما راه حل حذفی هست. چون شرکتا دارن جمع میشن، چون کاربرا زیاد شدن، آقا گرون کن بره !!!
شما تشریف ببر مالزی تا ببینی دم ساحل هم wifi رایگان پرسرعت تحویلت میدن. اونوقت میفهمی که بر اساس درآمد سرانه، اینترنت چه کابلی چه همراه، همچنان بسیار گرونه اونم با بدترین کیفیت ممکن!
bardia-vr
06-08-2015, 16:51
اگر مدارک ارسال نکرده باشیم و بسته حرفه ای فعال کنیم چی میشه؟فعال میشه؟سرعت حرفه ای میده؟
اینستاگرام رایتل چی هست؟ تو سایتش چیزی نمیبینم:n29:
bigbang001
06-08-2015, 21:20
اینستاگرام رایتل چی هست؟ تو سایتش چیزی نمیبینم:n29:
Sent from my iPhone 6
number-1
07-08-2015, 00:49
دوستان بوی 4G رایتل داره میاد!
رایتل اعلام کرده بسته های جدید که شبانه هم دارن میخواد ارائه کنه به زودی
انصافا رایتل خیلی خوب داره عمل میکنه
MOH@ND3S
07-08-2015, 01:25
دوستان بوی 4G رایتل داره میاد!
رایتل اعلام کرده بسته های جدید که شبانه هم دارن میخواد ارائه کنه به زودی
انصافا رایتل خیلی خوب داره عمل میکنه
کجا اعلام کرده ؟
Majidson
07-08-2015, 10:17
کجا اعلام کرده ؟
اینستاگرام رسمی رایتل،
ولی فقط گفته بزودی. نه در مورد سیم کارت صحبت کرده و نه در مورد زمانش و نه در مورد اینکه کلا سایت ها 4G هستند یا فقط بعضی نقاط !!!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
number-1
07-08-2015, 11:29
اینستاگرام رسمی رایتل،
ولی فقط گفته بزودی. نه در مورد سیم کارت صحبت کرده و نه در مورد زمانش و نه در مورد اینکه کلا سایت ها 4G هستند یا فقط بعضی نقاط !!!
بله تو ایناستاگرام گفته
به زودی که حداکثر یکی دو ماه بیشتر نمیشه
سیمکارت های رایتل نیاز به تعویض ندارن رایتل از همون اول 4جی بودن سیمکارتاش
سایت ها هم که احتمالا 50 درصدشون رو مجهز میکنن تو مرحله اول بد کم کم پوشش بیشتر میشه
iDownload & iGame
07-08-2015, 14:40
خوب شد انحصار رایتل شکسته شد تا یه تکونی به خودش بده!
mohebronaldo
07-08-2015, 14:48
رایتل در صفحه اینستاگرامش اعلام کرده:
۱. نسل 4g
۲. بسته های جدید و متنوع
۳. بسته های شبانه
بزودی در راه است
خدا رحم کنه اگر قرار باشه با این بسته ها بخصوص شبانه همه هجوم بیارن مثل ایرانسل گند بخوره به سرعت و پایداری شبکه من شدیدا مخالفم
Sent from my iPhone 6
میشه آدرس پیج رو بدید
Majidson
07-08-2015, 15:18
میشه آدرس پیج رو بدید
Instagram: rightel_
mohebronaldo
07-08-2015, 19:22
Instagram: rightel_
تو سایت رایتل رفتم اصن ننوشته بود پیج داریم.فیک هست پیجش حتما
stere1980
07-08-2015, 19:43
اینستاگرام رسمی رایتل،
احتمال خیلی زیاد فیک هست چون یه اکانت دیگه هم شبیه این هست و در ضمن ادبیات بکار رفته در معرفی اون پیج خیلی کودکانه و سطح پایین نوشته شده از فالوویگ هاشم میشه فهمیده فیکه
اینم اون یکی که معلوم نیست rightel_pr
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
mohebronaldo
07-08-2015, 19:48
احتمال خیلی زیاد فیک هست چون یه اکانت دیگه هم شبیه این هست و در ضمن ادبیات بکار رفته در معرفی اون پیج خیلی کودکانه و سطح پایین نوشته شده از فالوویگ هاشم میشه فهمیده فیکه
اینم اون یکی که معلوم نیست rightel_pr
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
آره بابا معلومه.کاری نداره که منم میتونم یه پیج درست کنم تو فضای مجازی کاری نداره.رایتل خودشم اطلاع رسانی نکرده.تو سایت هم نزده
mohebronaldo
07-08-2015, 19:49
اون اگه بود بروز میکرد پیج رو.فک کنم صاحبش اکانت رو ول کرده به امان خدا.به من که ثابت نشده
number-1
07-08-2015, 21:21
اقا چیو فیکه اصل واسه خود رایتله شما با چه یوزری سرچ میکنید
mohebronaldo
07-08-2015, 21:33
اقا چیو فیکه اصل واسه خود رایتله شما با چه یوزری سرچ میکنید
Rightel_
مگه این نیست.دوستان گفتن.ولی هیچ اطلاع رسانی نشده تو سایت رایتل
number-1
07-08-2015, 22:38
Rightel_
همینه منتها اندرلاین جلوشه نه پشتش!
والا ما هیچ چیزی ندیدیم که مشکوک به فیک باشه
Majidson
07-08-2015, 22:38
Rightel_
پیج اصلی است دوستان،
بزودی در سایت رایتل اطلاع رسانی می شود.
دوستان فکر نکنم پیج اصلی باشه؛ یکی اینکه مجید صدری فالو نکردتش یکی اینکه یه خواننده جز کسایی هست که فالو کرده
- - - Updated - - -
دوستان فکر نکنم پیج اصلی باشه؛ یکی اینکه مجید صدری فالو نکردتش یکی اینکه یه خواننده جز کسایی هست که فالو کرده
MOH@ND3S
07-08-2015, 22:49
اساتید.. پیج rightelpr رو چک کنید ببینید اصله یا نه؟ آقای صدری هم فالو کرده :) تعداد فالوراشم بیشتر از بقیه پیجاس.
قطعا این پیج rightelpr اصل هست؛ با نگاهی ساده به نحوه نگارش میشه فهمید اینو
mohebronaldo
08-08-2015, 11:28
پیج اصلی است دوستان،
بزودی در سایت رایتل اطلاع رسانی می شود.
شما از کجا فهمیدی مجید جان.من که تحقیق کردم به جایی نرسیدم
mohebronaldo
08-08-2015, 11:31
اساتید.. پیج rightelpr رو چک کنید ببینید اصله یا نه؟ آقای صدری هم فالو کرده :) تعداد فالوراشم بیشتر از بقیه پیجاس.
از کجا بفهمیم مدیر عامل فالو کرده.بعدشم اون پیج دیگه پست نمیزاره که خیلی وقته ول شده.مهندس جان قبلا پیج خود ایرانسل irancellpr بود الان irancell شده
bardia-vr
08-08-2015, 13:53
از کجا معلوم پیج آقای صدری فیک نباشه؟
به نظر من فقط یک راه وجود داره که بفمیم پیج واقعا مال خود رایتله یا نه و اون هم اینه که خود رایتل توی سایتش اعلام بکنه ،دقیقا مث همون کاری که ایرانسل کرده و حساب های رسمیشو توی سایتش اعلام کرده.
koroshn123
08-08-2015, 17:54
به همه عزیزان عرض سلام و احترام دارم . از اعضای جدید سایت هستم . چندروزی مطالبو دنبال می کردم علاقه مند شدم گفتم منم عضو بشم. ی سوال دارم : تازه رایتلی شدم و 500 مگابایت آغازینم تمام شده حالا میخوام بسته حرفه ای بخرم میگه شما شما بسته فعال دارید نمیشه ( فکر کنم منظورش بسته آغازین هست که 10000دقیقه داره ) . مدرک سرعتم تایید شده . دوستان برای خرید بسته راهی هست یا باید 15 روز صبر کنم تا این بسته آغازین منقضی بشه:n29: ؟؟
number-1
08-08-2015, 18:24
به همه عزیزان عرض سلام و احترام دارم . از اعضای جدید سایت هستم . چندروزی مطالبو دنبال می کردم علاقه مند شدم گفتم منم عضو بشم. ی سوال دارم : تازه رایتلی شدم و 500 مگابایت آغازینم تمام شده حالا میخوام بسته حرفه ای بخرم میگه شما شما بسته فعال دارید نمیشه ( فکر کنم منظورش بسته آغازین هست که 10000دقیقه داره ) . مدرک سرعتم تایید شده . دوستان برای خرید بسته راهی هست یا باید 15 روز صبر کنم تا این بسته آغازین منقضی بشه:n29: ؟؟
نیاز نیست شما برو تو حساب کاربریت هر بسته ای میخوای بخر قبلا این کار رو انجام دادم میشه با حرف کسی هم کاری نداشته باش
number-1
08-08-2015, 18:26
اینترنت پایه یک روزه (0.2 GB)
0.2
1
20,000
اینترنت پایه یک روزه (0.8 GB)
0.8
1
70,000
اینترنت پایه سه روزه (0.3 GB)
0.3
3
40,000
اینترنت پایه سه روزه (1.2 GB)
1.2
3
100,000
اینترنت پایه 7 روزه (0.2 GB)
0.2
7
30,000
اینترنت پایه 30 روزه (1.5 GB)
1.5
30
125,000
اینترنت پایه 30 روزه (3 GB)
3
30
199,000
اینترنت حرفه ای یک روزه (0.3 GB)
0.3
1
30,000
اینترنت حرفه ای یک روزه (1.2 GB)
1.2
1
90,000
اینترنت حرفه ای سه روزه (0.4 GB)
0.4
3
50,000
اینترنت حرفه ای سه روزه (2 GB)
2
3
150,000
اینترنت حرفه ای هفت روزه (0.9 GB)
0.9
7
105,000
اینترنت حرفه ای هفت روزه (3 GB)
3 + 10 GB هدیه ساعات افت مصرف
7
170,000
اینترنت حرفه ای 10 روزه (0.35 GB)
0.35
10
60,000
اینترنت حرفه ای 30 روزه (2 GB)
2
30
230,000
اینترنت حرفه ای 30 روزه (4 GB)
4
30
370,000
alireza3dshadow
08-08-2015, 19:47
0.2
1
20,000
0.8
1
70,000
0.3
3
40,000
1.2
3
100,000
0.2
7
30,000
1.5
30
125,000
3
30
199,000
0.3
1
30,000
1.2
1
90,000
0.4
3
50,000
2
3
150,000
0.9
7
105,000
7
170,000
0.35
10
60,000
2
30
230,000
4
30
370,000
دستشون درد نکنه گیگی در ارزان ترین حالت 8 هزار تومن واقعا که
درسته گرونه خیلی ولی تنها حسنش اینه دیگه مثه ایرانسل ملت نمیریزن توش به دانلود لا اقل شبکه پایدار میمونه .
- - - Updated - - -
درسته گرونه خیلی ولی تنها حسنش اینه دیگه مثه ایرانسل ملت نمیریزن توش به دانلود لا اقل شبکه پایدار میمونه .
bardia-vr
08-08-2015, 23:35
- - - Updated - - -
به نظر من اگر حدود ده درصد ارزون تر بشه قیمت ها خیلی عالی و به صرفه است.
Armin.Computer
09-08-2015, 10:03
این تعرفه های جدید رایتل هست؟؟؟؟
چند روزه اومده؟؟؟
mohebronaldo
09-08-2015, 11:55
0.2
1
20,000
0.8
1
70,000
0.3
3
40,000
1.2
3
100,000
0.2
7
30,000
1.5
30
125,000
3
30
199,000
0.3
1
30,000
1.2
1
90,000
0.4
3
50,000
2
3
150,000
0.9
7
105,000
7
170,000
0.35
10
60,000
2
30
230,000
4
30
370,000
اینا که همه قدیمی هستن جدید نداره
mohebronaldo
09-08-2015, 11:59
الان جدیدن پیج rightelpr دوباره شروع به کار کرد مطلب گذاشت
ولی رایتل اطلاع رسانی نکرده تو آپارات هم حساب کابری داره دیدم
number-1
09-08-2015, 13:07
اینا که همه قدیمی هستن جدید نداره
کسی نگفت جدیدن
اینا خیلی وقته تو حساب کاربری هستن و همه نمیتونستن ببینن فقط اونایی که رایتل داشتن با ورود به حساب کاربری میتونستن ببینن
حالا رایتل اینا رو اورده تو سایت تا همه بتونن ببین
چون قبلا فقط چند تاش تو سایت بود
منم گذاشتم بقیه که نمیدونستن ببینن
mohebronaldo
09-08-2015, 13:20
کسی نگفت جدیدن
اینا خیلی وقته تو حساب کاربری هستن و همه نمیتونستن ببینن فقط اونایی که رایتل داشتن با ورود به حساب کاربری میتونستن ببینن
حالا رایتل اینا رو اورده تو سایت تا همه بتونن ببین
چون قبلا فقط چند تاش تو سایت بود
منم گذاشتم بقیه که نمیدونستن ببینن
آره خودم دیدم چند روز پیش.آره جدید اومدن قبلا نبودن تو حساب کاربری میرفتم
0.2
1
20,000
0.8
1
70,000
0.3
3
40,000
1.2
3
100,000
0.2
7
30,000
1.5
30
125,000
3
30
199,000
0.3
1
30,000
1.2
1
90,000
0.4
3
50,000
2
3
150,000
0.9
7
105,000
7
170,000
0.35
10
60,000
2
30
230,000
4
30
370,000
دوستان راهی نیست بخاطر این گرانفروشی از رایتل شکایت کرد رسما داره ملت را سرکیسه میکنه
دوستان راهی نیست بخاطر این گرانفروشی از رایتل شکایت کرد رسما داره ملت را سرکیسه میکنه
شکایت چی داره کمتر از کیلوباتی نیم ریال میفروشه دیگه !
Tornado2800
09-08-2015, 18:21
سلام
بنده الا در یکی از کوه های شمال ایران هستم
رایتل یک انتن فقط داره
سرعت بسیار عالی رو دارم تجربه میکنم و جالبه هیچ تایم اوتی ندارم با یک انتن
kayvan_22
09-08-2015, 19:17
سلام
بنده الا در یکی از کوه های شمال ایران هستم
رایتل یک انتن فقط داره
سرعت بسیار عالی رو دارم تجربه میکنم و جالبه هیچ تایم اوتی ندارم با یک انتن
سلام اگه براتون مقدور است یه تست بذارید .
هم الان میدان ولی عصر
رایتل LTE ولی وصل نمیشه.
باید سیمکارت عوض شه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3+
mohebronaldo
10-08-2015, 14:41
هم الان میدان ولی عصر
رایتل LTE ولی وصل نمیشه.
باید سیمکارت عوض شه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3+
دوستان گفتن که نمیخواد تعویض شه خودش یوسیم هست
MOH@ND3S
10-08-2015, 14:43
هم الان میدان ولی عصر
رایتل LTE ولی وصل نمیشه.
XPERIA Z3+
نباید عوض بشه چون سیمکارتا USIM هستن...منم دیروز سمت غرب تهران سمت شهرک دانشگاه و جاده مخصوص بودم همه جا رایتل LTE میدیدم ولی وصل نمیشد...هنوز دسترسی باز نیست واسه همه !
mohebronaldo
10-08-2015, 20:58
نباید عوض بشه چون سیمکارتا USIM هستن...منم دیروز سمت غرب تهران سمت شهرک دانشگاه و جاده مخصوص بودم همه جا رایتل LTE میدیدم ولی وصل نمیشد...هنوز دسترسی باز نیست واسه همه !
فقط خود پیمانکارا برای تست استفاده میکنن برای اونا بازه.آقا رضا هم گفت بالای 100 مگابیت سرعت داد تست کردیم یادت هست که
mohebronaldo
10-08-2015, 21:02
دکل رایتل دیدین عکس بگیرین بزارین.اونی که تجهیز شده به نسل چهار
Sent from my C5303 using Tapatalk
saeed.khoz
10-08-2015, 21:41
اینم یاسوج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضلا رایتل با سایر خدمات دهنده ها غیر قابل مقایسه هست(از لحاظ سرعت)ولی مشکل قیمت خیلی خیلی بالا هست
- - - Updated - - -
اینم یاسوج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضلا رایتل با سایر خدمات دهنده ها غیر قابل مقایسه هست(از لحاظ سرعت)ولی مشکل قیمت خیلی خیلی بالا هست
saeed.khoz
10-08-2015, 21:43
اینم یاسوج-اصلا از لحاظ سرعت سایر خدمات دهنده ها به گرد پای رایتل نمیرسن ولی مشکل کل سرویس دهنده های ایران قیمت خیلی خیلی بالای اونا هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اینم یاسوج-اصلا از لحاظ سرعت سایر خدمات دهنده ها به گرد پای رایتل نمیرسن ولی مشکل کل سرویس دهنده های ایران قیمت خیلی خیلی بالای اونا هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohebronaldo
10-08-2015, 23:32
جشنواره "اولین ها"
خدمات و تعرفه های ویژه رایتل
رایتل، به عنوان اولین اپراتور نسل سوم تلفن همراه کشور، طیف وسیعی از خدمات را به مشترکین خود عرضه می دارد. از جمله تماس تصویری که برای اولین بار در کشور ارائه می شود و تجربه ای جدید را برای مشترکین رایتل به همراه دارد. همچنین اینترنت پرسرعت نسل سوم مبنی بر فناوری(HSPA+)، خدمت نوین رایتل برای کاربران شبکه خود می باشد. این فناوری از پیشرفته ترین فناوری های انتقال اطلاعات در شبکه های تلفن همراه با قابلیت منحصر به فرد جهت استفاده در حین حرکت است. علاوه بر این، ماهیت متمایز فناوری نسل سوم، کیفیتی متفاوت و برتر را در خدمات پایه همچون تماس صوتی نیز برای مشتریان فراهم می کند.
سیم کارت های رایتل در سه نوع مختلف با مشخصات زیر واگذار میگردد:
جشنواره "اولین ها"
به مناسبت آغاز به کار رایتل، اولین اپراتور ارائه دهنده خدمات نسل سوم تلفن همراه در کشور در جشنواره "اولین ها" که تا پایان سال 1390 ادامه خواهد داشت، خدمات رایتل به همراه هدایای ویژه و تعرفه های تشویقی ارائه خواهد شد. در جشنواره "اولین ها"، شما می توانید از بسته های هدیه رایتل به شرح زیر بهره مند گردید:
بسته هدیه سیم کارت دایمی
در جشنواره "اولین ها" با خرید هر سیم کارت دایمی رایتل، هدیه ویژه ای شامل استفاده رایگان از اینترنت پر سرعت رایتل تا سقف 920 مگا بایت حجم دانلود و 120 پیامک رایگان برای استفاده در مدتی معین دریافت می نمایید.
مهلت استفاده از هدیه ویژه، از زمان فعال سازی سیم کارت محاسبه می شود.
بسته هدیه سیم کارت دیتا
در جشنواره "اولین ها" با خرید هر سیم کارت دیتای رایتل، هدیه ویژه ای، شامل استفاده رایگان از اینترنت پر سرعت رایتل تا سقف 221 مگا بایت حجم دانلود و 121 پیامک رایگان برای استفاده در مدتی معین را دریافت می نمایید.
مهلت استفاده از هدیه ویژه، از زمان فعال سازی سیم کارت محاسبه می گردد.
انواع سیم کارت ها و خدمات رایتل در جشنواره "اولین ها":
سیم کارت دائمی رایتل
سیم کارت دیتای رایتل
1.سیم کارت دایمی رایتل
با خرید سیم کارت دایمی رایتل، شما می توانید از انواع خدمات رایتل استفاده نموده و هزینه استفاده از این خدمات را در پایان هر دوره پرداخت نمایید.
با استفاده از این سیم کارت ها شما می توانید برای اولین بار از طریق دستگاه های تلفن همراه خود با سایر مشترکین این شبکه تماس تصویری برقرار نموده و بدین ترتیب علاوه بر دریافت صدا، تصویر طرف مقابل را نیز مشاهده نمایید.
همچنین برای اولین بار در کشور می توانید اینترنت پرسرعت نسل سوم را از طریق گوشی تلفن همراه خود با کیفیت متمایز از نسل های پیشین اینترنت همراه تجربه نمایید.
مشترکین سیم کارت های دایمی رایتل، از مزایا و طرح های تشویقی ویژه این نوع سیم کارت ها که مهمترین آنها در ادامه توضیح داده شده است، بهره مند خواهند شد.
تماس تصویری (Video call)
تماس تصویری خدمتی جدید و منحصر به فرد است که برای اولین بار در کشور توسط رایتل ارائه می شود و به کمک آن طرفین ارتباط می توانند در زمان تماس از طریق تلفن همراه، علاوه بر تبادل صدا، تصویر مخاطب خود را نیز به صورت زنده بر روی صفحه نمایش گوشی خود مشاهده نمایند. جهت استفاده از این خدمت، دستگاه تلفن همراه شما می بایست قابلیت برقراری تماس تصویری را داشته باشد.
تعرفه تشویقی تماس تصویری سیم کارت های رایتل در جشنواره "اولین ها" به شرح زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 827x151 می باشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محاسبه هزینه کلیه تماس های تصویری بر مبنای ثانیه است.
اینترنت پرسرعت نسل سوم (HSPA+)
مشترکین سیم کارت های دایمی رایتل می توانند اینترنت پرسرعت نسل سوم (3G) را بر روی گوشی تلفن همراه خود دریافت نمایند که تجربه ای متفاوت از اینترنت همراه می باشد.
مهم ترین ویژگی اینترنت نسل سوم در مقایسه با سایر فناوری های مخابراتی، ارائه خدمات پیوسته دیتا، همراه با سرعت بالا در حین حرکت است.
در جشنواره "اولین ها" اینترنت پرسرعت رایتل با تعرفه های زیر به مشترکین سیم کارت های دایمی ارائه می گردد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 804x135 می باشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های ویژه اینترنت پرسرعت سیم کارت های دایمی
مشترکین سیم کارت های دایمی رایتل در صورت تمایل می توانند با انتخاب طرح های ویژه مدت دار رایتل، اینترنت پرسرعت نسل سوم رایتل را با تعرفه های زیر دریافت نمایند.
قیمت های فوق با احتساب 4% مالیات بر ارزش افزوده می باشد.
باقیمانده ترافیک مجاز هر دوره قابل انتقال به دوره بعد نیست.
خدمات پایه رایتل:
ویژگی های منحصر به فرد نسل سوم تلفن همراه (3G) همچون بهبود کیفیت تماس ها، افزایش امنیت ارتباط، افزایش پهنای باند و کاهش تاخیر در برقراری ارتباط، سبب می شود خدمات پایه همچون تماس صوتی و پیامک نیز با کیفیتی متمایز به مشترکین شبکه رایتل ارائه گردد.
خدمات پایه رایتل، شامل تماس صوتی، پیامک و پیام چندرسانه ای (MMS) در جشنواره "اولین ها" با تعرفه های زیر ارائه می گردد.
محاسبه هزینه کلیه تماسهای صوتی درون شبکه و بیرون شبکه، بر مبنای ثانیه می باشد.
2.سیم کارت دیتای رایتل
سیم کارت دیتای رایتل، ویژه دسترسی به اینترنت پرسرعت و خدمات انتقال داده می باشد. شما می توانید با استفاده از این سیم کارت از اینترنت پرسرعت مبتنی برفناوری نوین HSPA+ در انواع مودم های نسل سوم و رایانه های شخصی و قابل حمل حتی در حین حرکت نیز استفاده نمایید.
این نوع سیم کارت می تواند تجربه سرعتی حداکثر تا 21 مگابیت بر ثانیه را برای کاربر به ارمغان آورد که تقریباً 100 برابر بیشتر از نسل های پیشین است.
بسته های اینترنت پر سرعت نسل سوم رایتل
در جشنواره "اولین ها"، بسته های تشویقی اینترنت پرسرعت سیم کارت های دیتا با تخفیف ویژه ارائه می گردد.
کلیه بسته ها علاوه بر سه ماه استفاده از اینترنت پر سرعت، شامل یک عدد سیم کارت دیتای رایتل و یک عدد مودم نسل سوم رایتل نیز می شود.
بسته اینترنت پرسرعت کابران خانگی
بسته های ویژۀ اینترنت پرسرعت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 753x247 می باشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملاحظات:
* ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.
* علاوه بر موارد فوق، با انتخاب هر یک از بسته های فوق، یک گیگا بایت حجم دانلود رایگان نیز به عنوان هدیه ویژه جشنواره "اولین ها" برای مشترکین فعال می گردد.
* بسته های ویژه اینترنت پر سرعت، مخصوص مشترکین جدید رایتل بوده و هر مشترک صرفاً یک بار می تواند این بسته ها را انتخاب نماید.
* مشترکین علاقمند به خرید ترافیک بیشتر از میزان تخصیص یافته در بسته های فوق، می توانند سقف دانلود خود را با خرید ترافیک اضافه، افزایش دهند. هزینه خرید هر گیگا بایت ترافیک اضافه معادل 80,000 ریال می باشد.
* ترافیک اضافه فقط در صورت خریداری بسته های ویژه اینترنت پرسرعت سیم کارت دیتا قابل استفاده می باشد.
* مهلت استفاده از ترافیک اضافه تا پایان مدت اعتبار بسته های دیتا است.
* قیمت های فوق با احتساب 4% مالیات بر ارزش افزوده می باشد.
مودم نسل سوم رایتل
به همراه کلیه بسته های ویژه اینترنت رایتل، یک عدد مودم نسل سوم نیز ارائه می گردد. این مودم سبک و قابل حمل بوده و با اتصال آن به کامپیوتر، به راحتی می توانید به شبکه اینترنت متصل شوید.
مشخصات این مودم به شرح زیر است:
امکان اتصال به شبکه اینترنت نسل سوم با حداکثر سرعت 7/2مگابیت بر ثانیه
پشتیبانی از سرویس پیام کوتاه (SMS)
دارای دفترچه تلفن
پشتیبانی از کارت حافظه MicroSD
دارای آنتن داخلی
بدون نیاز به باتری
تماس تصویری گفتن قطعه.یعنی فعال شده
یعنی اگر رایتل قیمتاشو کاهش بده میشه اینهو این ایرانسل به هفته نرسیده میپوکه . :n06:
koroshn123
11-08-2015, 18:05
یوسف آباد تهران - بسته حرفه ای سرور داخل . آنتن 89- . با آنتن قوی تر بهتر هم میشه فکر کنم
bardia-vr
11-08-2015, 21:16
دوستان در مراکز استان ها هنوز خیلی مناطق پوشش داخلی نداره،چه زمانی رایتل سایت ها و دکل های مراکز استان هارو افزایش میده تا همه جا پوشش داخلی داشته باشه؟
iDownload & iGame
12-08-2015, 01:00
دوستان در مراکز استان ها هنوز خیلی مناطق پوشش داخلی نداره،چه زمانی رایتل سایت ها و دکل های مراکز استان هارو افزایش میده تا همه جا پوشش داخلی داشته باشه؟
رایتل همینشم 4 سال طول داد.
شما چه انتظاراتی از رایتل داریا!
mohebronaldo
12-08-2015, 10:32
رايتل - سيمكارت دايمي - پاركوي
چه سرعتی میده این رایتل.ما که این سرعت رو تاحالا تجربه نکردیم
با کارت دانشجویی این سرعت رو داد دیگه بعد مگه سرعت دایمی و اعتباری و دیتا فرق داره.عجب والا خودم موندم چی بگم.بسته حرفه ای دارید دیگه
mohebronaldo
12-08-2015, 10:34
یوسف آباد تهران - بسته حرفه ای سرور داخل . آنتن 89- . با آنتن قوی تر بهتر هم میشه فکر کنم
این جا دکل چند تا کوچه بالاتر از خونه ما هست میام دم پنجره سیگنال 56 dbm میشه میام تو خونه میشه 85 dbm
bigbang001
12-08-2015, 10:46
چرا وقتی با سیمکارت رایتل سرچ شبکه میکنم فقط رایتل را پیدا ميكنه؟!
در صورتیکه همراه اول همینجا نسل دو و سه و ایرانسل 3 و 4 آنتن داره!
حالت شبکه را هم روی 2g/3g/lte گذاشتم.
Sent from my Sony Z3 Dual
mohebronaldo
12-08-2015, 11:06
اون بالا قسمت search mod رو روی manual قرار دهید بعد جستجو کنید
koroshn123
12-08-2015, 11:34
سلام عزیز باز خونه شما خیلی خوبه. اینجا در بهترین حالت 89 میشه یعنی من هات اسپات رو روشن کنم گوشی رو بزارم دم پنجره دست هم بهش نزنم . یعنی سانتی متری جابجا کنم یا گوشی رو بگیرم دستم میره روی 93 95 و بیشتر که دیگه به هیچ وجه فلش دانلود +H روشن نمیشه :n01:
mohebronaldo
12-08-2015, 12:35
سلام عزیز باز خونه شما خیلی خوبه. اینجا در بهترین حالت 89 میشه یعنی من هات اسپات رو روشن کنم گوشی رو بزارم دم پنجره دست هم بهش نزنم . یعنی سانتی متری جابجا کنم یا گوشی رو بگیرم دستم میره روی 93 95 و بیشتر که دیگه به هیچ وجه فلش دانلود +H روشن نمیشه :n01:
نه اینجا دکل به ما نزدیکه و دومین دکل مرکزی رشت هست واسه همینه.فک کنم پوشش خارجی باشه.چون داخلی سیگنال میاد روی 85 dbm
mohebronaldo
12-08-2015, 12:37
دوستان اگه سایت رایتل دیدید سیگنال 4G داشت عکس بگیرید بزارید
mohebronaldo
12-08-2015, 12:42
میشه بگید پوشش داخلی و خارجی یعنی چی.من که متوجه نشدم.واسه همراه اول هم زده تو سایت
bardia-vr
12-08-2015, 15:20
میشه بگید پوشش داخلی و خارجی یعنی چی.من که متوجه نشدم.واسه همراه اول هم زده تو سایت
پوشش داخلی یعنی ساختمان و پوشش خارجی یعنی خیابان و فضای باز ،به عبارتی فضای بی سقف و سقف دار
stere1980
12-08-2015, 18:48
واقعا سرویس اینترنت رایتل بسیار پایدار و عالی هست من در بین تپه کوهها و درون دره و از راه محلی سنگ لاخی لواسان به دریاچه سد لتیان می رفتم همه جا عالی بود و اینترنت خیلی خوبی حتی در دورافتاده ترین جاها که ایرانسل و همراه اول سینگنال 2G هم نداشتند رایتل اینترنت 3G بسیار خوبی داشت و براحتی میشد سریع وارد اینستاگرام شد و عکس آپلود کرد.
اگر اینترنت واقعا مطمئن و درست حسابی میخواهید فقط روی رایتل حساب کنید!
من گفتم شاید براتون جالب باشه نقشه ترکت شده قسمتی از محل رو براتون گذاشتم ببینید در چه جاهایی رایتل آنتن دهی و اینترنت بسیار خوب با سیگنال قوی داشت!
Armin.Computer
12-08-2015, 21:50
اینترنت رو قطع کن دوباره سرچ کن
bigbang001
13-08-2015, 07:31
اینترنت رو قطع کن دوباره سرچ کن
ممنون مشکل حل شد
حالا فقط نسل دو و سه از اپراتورهای مختلف را نشان میده و lte ایرانسل که اینجا انتن داره نیست!
یعنی سیمکارت رایتلم یوسیم نیست؟
Sent from my iPhone 6
bigbang001
13-08-2015, 07:45
مشکل با چند بار سرچ کردن حل شد
سعادت اباد هم رایتل lte زده اما رجیستر نشد :)
Sent from my iPhone 6
mohebronaldo
13-08-2015, 09:46
مشکل با چند بار سرچ کردن حل شد
سعادت اباد هم رایتل lte زده اما رجیستر نشد :)
Sent from my iPhone 6
گفتن در حال تست هست فقط خود کارشناسان میتوانند استفاده کنند فعلا عمومی نشده
Armin.Computer
13-08-2015, 17:32
ممنون مشکل حل شد
حالا فقط نسل دو و سه از اپراتورهای مختلف را نشان میده و lte ایرانسل که اینجا انتن داره نیست!
Sent from my iPhone 6
خیر
من سیم کارت USIM ندارم
با سیم کارت معمولی ایرانسل تونستم LTE همراه اول رو جستجو کنم
هیچ ارتباطی به نوع سیم کارت نداره
- - - Updated - - -
ممنون مشکل حل شد
Sent from my iPhone 6
خیر
من سیم کارت USIM ندارم
mohebronaldo
13-08-2015, 17:40
خیر
من سیم کارت USIM ندارم
- - - Updated - - -
خیر
من سیم کارت USIM ندارم
آره مهندس جان ولی وصل نمیشن
bigbang001
13-08-2015, 18:10
من که با سیمکارت همراه اولم سرچ میکنم lte هیچ اپراتوری پیدا نمیکنه
Sent from my iPhone 6
mohebronaldo
13-08-2015, 18:17
من که با سیمکارت همراه اولم سرچ میکنم lte هیچ اپراتوری پیدا نمیکنه
Sent from my iPhone 6
من اینجا با ایرانسل مشکل ندارم
بزار روی lte only ببین چی میشه
mohebronaldo
13-08-2015, 19:00
تهران- خ الوند
سرعت بالاتر از 11 مگابیت گرفتید یا نه
number-1
14-08-2015, 00:21
بنده تو جلال ال احمد روی پل ازمایش تست کردم تا 8.5 مگ رفت
bigbang001
14-08-2015, 04:48
سرور خارجی :
Sent from my iPhone 6
bardia-vr
14-08-2015, 09:49
سرور خارجی :
Sent from my iPhone 6
حرفه ای یا پایه؟
mohebronaldo
14-08-2015, 10:41
تست سرعت رایتل در منطقه ما رشت پل جانبازان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohebronaldo
14-08-2015, 10:42
بنده تو جلال ال احمد روی پل ازمایش تست کردم تا 8.5 مگ رفت
شما با بسته حرفه ای تست گرفتید
number-1
15-08-2015, 00:20
شما با بسته حرفه ای تست گرفتید
بله بسته حرفه ای بود
bardia-vr
15-08-2015, 12:23
از دوستان اگر کسی میتونه تست هایی از بسته پایه بزاره،ممنون
mohebronaldo
15-08-2015, 22:18
از دوستان اگر کسی میتونه تست هایی از بسته پایه بزاره،ممنون
گذاشتم که تست سرعت رو پست قبلی عکسش هست
mohebronaldo
16-08-2015, 22:05
دوستان این دکل رایتل هست من میگم.شما نظر بدید
Majidson
16-08-2015, 22:27
خیر.
تمامی دکل های رایتل دارای 2 RRU برروی هر سکتور هستند.
mohebronaldo
16-08-2015, 22:33
خیر.
تمامی دکل های رایتل دارای 2 RRU برروی هر رسکتور هستند.
این رو دوستم برام فرستاد.ایرانسل هست حتما آره
Majidson
16-08-2015, 22:35
این رو دوستم برام فرستاد.ایرانسل هست حتما آره
اگر از کانکس های پایین سایت عکس بذاری راحت میشه گفت برای کدوم اپراتوره.
mohebronaldo
16-08-2015, 22:37
تست سرعت رایتل رشت جانبازان
به گفته دوست عزیز number 1
eightskh
17-08-2015, 08:54
خیر.
تمامی دکل های رایتل دارای 2 RRU برروی هر سکتور هستند.
به نطرم ایرانسل است.(چون ایرانسل در شهر ما هم یک rru زده است.)
نوع تجهیزات چیست؟(ایا اریکسون است؟)
mohebronaldo
17-08-2015, 11:09
به نطرم ایرانسل است.(چون ایرانسل در شهر ما هم یک rru زده است.)
نوع تجهیزات چیست؟(ایا اریکسون است؟)
فکر کنم هوآوی هست چون بیشتر تجهیزات هوآوی هست
number-1
17-08-2015, 11:46
تست سرعت رایتل رشت جانبازان
به گفته دوست عزیز number 1
دوست عزیز بنده تست نمیخواستم که حتما اشتباه میکنید
به هر حال الان این تست شما پایه اس یا حرفه ای؟
number-1
17-08-2015, 11:48
یکی که وارده بیاد بگه چطوری دکل های اپراتور ها رو از هم تشخیص بدیم؟
بعدش سکتور و rru چیه؟
اگه با عکس باشه که عالی میشه
اگه یکی به این سوالا جواب بده خیلی خوب میشه بقیه هم ازش استفاده میکنن
MOH@ND3S
17-08-2015, 11:48
همراه اول ... تجهیزات اریکسون .. RRUs 12
mohebronaldo
17-08-2015, 13:20
همراه اول ... تجهیزات اریکسون .. RRUs 12
پس الان اون دکلی که گذاشتم همراه اول بود
mohebronaldo
17-08-2015, 13:20
دوست عزیز بنده تست نمیخواستم که حتما اشتباه میکنید
به هر حال الان این تست شما پایه اس یا حرفه ای؟
سرعت.پایه هست
pedram-007
17-08-2015, 14:31
امروز اتفاقی افتاده برای نت رایتل؟
من اصلا نتونستم ازش الان استفاده کنم!
mohebronaldo
17-08-2015, 14:32
امروز اتفاقی افتاده برای نت رایتل؟
من اصلا نتونستم ازش الان استفاده کنم!
اینجا که مشکل نداره.کدوم شهر هستید
pedram-007
17-08-2015, 14:35
تهران
هرچی سعی کردم طرفای مطهری تست سرعت بگیرم میزد no internet connection
mohebronaldo
17-08-2015, 14:41
تهران
هرچی سعی کردم طرفای مطهری تست سرعت بگیرم میزد no internet connection
کدوم مطهری.کدوم شهر هستید دوست عزیز
jennnifer
17-08-2015, 14:44
میشه لطفن راهنماییم کنین. یکی از دوستان می خواد مودم همراه رایتل رو بگیره. چون زیاد جابجا میشه و مسافرت میره . میشه بگین سرعت و کیفین اینرنتش و هم چنین قیمتش چطوره ؟؟؟
و اینکه مودم همراه رایتل بهتره یا اینترنت همراه اول ....
pedram-007
17-08-2015, 14:47
کدوم مطهری.کدوم شهر هستید دوست عزیز
تهران دیگه
mohebronaldo
17-08-2015, 15:23
تهران دیگه
تنظیمات اینترنت حتما ندارید واسه همین اون پیغام رو میده.شما گوشیتون چیه
mohebronaldo
17-08-2015, 15:24
میشه لطفن راهنماییم کنین. یکی از دوستان می خواد مودم همراه رایتل رو بگیره. چون زیاد جابجا میشه و مسافرت میره . میشه بگین سرعت و کیفین اینرنتش و هم چنین قیمتش چطوره ؟؟؟
سرعت و کیفیت خوبه رایتل سرعتش ثابته
bardia-vr
17-08-2015, 15:26
از کیفیت مودم همراه رایتل و اینترنت همراه اول بی خبرم،اما ایننرنت رایتل پایداری مناسبی داشته و سرعت نسبتا قابل قبولی را ارایه میدهد اما ضعف آن عدم پوشش جاده ها است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.