مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل
اگر اینترنت رو گیگی 2 هزار تومن بده مطمئن باش هیچ وقت مجبور نیست شبکش رو جمع کنه
اگر هم این کارو نکنه از تالیا بدتر میشه
اگر اینترنت رو گیگی 2 هزار تومن بده مطمئن باش هیچ وقت مجبور نیست شبکش رو جمع کنه
اگر هم این کارو نکنه از تالیا بدتر میشه
من که به شخصه 4تا سیم رایتل دارم همشو بخاطر همین قیمتهای فضایی اینترنتش خاموش کرد گذاشتم کنار :n18:
سیم دایمی رایتل هم دارم حتی اونم صورت حسابشو پرداخت نکردم انداختم تو کشو...
چه وضعشه الان داره هر 1گیگ اینترنت میفروشه 10هزارتومن!!!
سر گردنست انگار!
Le0nard0
16-08-2014, 13:09
اونایی که از تعرفه های رایتل شاکی هستن و مدام میگن رایتل باید جمع کنه به این خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنن
وزیر ارتباطات: تعرفه 3G اپراتورهای اول و دوم مانند رایتل خواهد بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جالب بود مگه دیوونم 10 هزار تومان پول 3g رو می رم بستی می خورم بیشتر خوش میگزره تا یه اینترنتی که هیج جارو باز نمی کنه
f_s10224
16-08-2014, 16:18
در رفسنجان چهندتا آنتن رایتل راه افتاده ..انتن دهی تماما کامل شده ...تقریبا همه جای شهر انتن فوله ...
وضعیت پینگ رایتل چطوره.میشه باهاش انلاین بازی کرد؟
وضعیت پینگ رایتل چطوره.میشه باهاش انلاین بازی کرد؟
توی مناطق شمالی کشور پینگ بهتری داره. (تجربه شخصی)
به 4.2.2.4 حدود 250 میلی ثانیه پینگ میکرد.
ArashMiniStar
16-08-2014, 18:59
اقا من یه مشکل حادی دارم با رایتل.اس ام اس هام خیلی مواقع نمیره گوشیم اخطار میده یا بهم زنگ میزنن بدون اینکه زنگ بخوره همش اس میاد شما تماس از دشت رفته دارین
چه وضعشه
کسی راه حلی نداره
اپراتورم رو ایرانسل گذاشتم فرق خاصی نکرد کلا گیره خیلی مواقع
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
Armin.Computer
16-08-2014, 23:29
توی مناطق شمالی کشور پینگ بهتری داره. (تجربه شخصی)
به 4.2.2.4 حدود 250 میلی ثانیه پینگ میکرد.
تایید میشه
منم پینگ خوب گرفتم
reza.1370
17-08-2014, 12:09
سلام من میخوام از سایت رایتل سیم کارت بخرم یه قسمت داره مخصوص انتخاب سرعت اینترنت این دقیقا قضیه اش چیه؟الان 1024 رو انتخاب کنم چه فرقی با 128 داره؟
reza.1370
17-08-2014, 12:16
راستی این پوشش تجاری و راه اندازی اولیه دیگه چیه؟
Le0nard0
17-08-2014, 12:17
سلام من میخوام از سایت رایتل سیم کارت بخرم یه قسمت داره مخصوص انتخاب سرعت اینترنت این دقیقا قضیه اش چیه؟الان 1024 رو انتخاب کنم چه فرقی با 128 داره؟
128 رو روی 512 بستن .1مگ هم 1 مگه
FAR FAR251
17-08-2014, 15:48
سرعت نت رایتل 128
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تازه سیم کارت هدیه هم فرستادن با 10000 دقیقه مکالمه و 10000 پیامک :n08: نمدونم کی رایتل داره تا بتونم باش بحرفم:n02:
تا دید 3g به ایرانسل رسید . داره دست دلبازی میکنه . :n08:
مثله نوشدارو پس از مرگ سهرابه :n06:
reza.1370
17-08-2014, 15:59
راستی این پوشش تجاری و راه اندازی اولیه دیگه چیه؟
کسی جواب اینو میدونه؟
اشغال تر از این رایتل پیدا نمیشه . ۲۶ ماه پیش اینترنتم و شارز کردم . به جای اینکه ۲۶ این ماه قطع بشه ۲۴ قطعش کردن . همش هم قطع بود و انتن نمیداد
fanoostalaei
17-08-2014, 17:13
پوشش تجاری مثلا آنتنش قوی تره !!
در ححالیکه من تو یه شهرستان تست کرذم و دیدم که راه اندازی اولیه آنتنش خیلی بهتر از تجاری تبریز بود !!!
arash59b
17-08-2014, 17:17
کسی جواب اینو میدونه؟
پوشش تجاری مثلا آنتنش قوی تره !!
در ححالیکه من تو یه شهرستان تست کرذم و دیدم که راه اندازی اولیه آنتنش خیلی بهتر از تجاری تبریز بود !!!
پوشش تجاری نمایندگی داره و سیم کارت رو براتون پست میکنند ولی پوشش اولیه اینطور نیست
Armin.Computer
17-08-2014, 22:04
پوشش تجاری نمایندگی داره و سیم کارت رو براتون پست میکنند ولی پوشش اولیه اینطور نیست
فکر کنم جدیدا به بیشتر شهرها سیم کارت پست می کنه
مطمئن نیستم
ولی تو قسمت ثبت نام دیدم
amirdnvos
17-08-2014, 22:08
دوستان طرح جدید سلام رایتل الان از تلویزیونم تبلیغ کردش
اینم سایتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masooumi
17-08-2014, 23:33
اینم سایتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان پولاتون رو توی حلق این رایتل نزیزید ، اصلا ارزشش رو نداره...
این رایتل نه برای بهبود شبکه فعلی و نه رفع مشکلات مشتریکنش و نه افزایش پوشش هیچ کاری نمی کنه و فقط بلده که اسپانسر بشه و تبلیغ کنه
واقعا که مسخرس
با احترام کامل به جناب عالی این طرح یک کلاه برداری محض است زیرا رایتل 158هزارتومن بابت 20گیگ اینترنت 2ماهه از شما طلب می کند. و فقط آب و تاب به این موضوع دادند وگرنه کشکم نیست
amirdnvos
18-08-2014, 15:28
با احترام کامل به جناب عالی این طرح یک کلاه برداری محض است زیرا رایتل 158هزارتومن بابت 20گیگ اینترنت 2ماهه از شما طلب می کند. و فقط آب و تاب به این موضوع دادند وگرنه کشکم نیست
البته + 40 گیگ شبانه
باید منتظر موند که آیا رقابت می کنه با اپراتور های دیگه یا میره کنار.
البته + 40 گیگ شبانه
باید منتظر موند که آیا رقابت می کنه با اپراتور های دیگه یا میره کنار.
آدم از خواب و خوراکش بزنه بشینه اینترنت 128کیلوبیت استفاده کنه تازه نه نامحدود 40گیگ !
اگر آدم اونطوری می خواد میره از شرکتهای خصوصی اینترنت نامحدود میگیره خوب!
شما اون 158هزار تومن هم تقسیم برا 20گیگ کنی می افته هز گیگ 7900 تومن! به نظر من که اصلاً ارزش پول دور ریختن نداره اینترنت کم سرعت رایتل!
اتفاقا این طرح جدید رایتل (سلام رایتل) بسیار زیرکانه طرح شده. کمتر از یک هفته دیگه دوره انحصار این اپراتور به پایان میرسه و
به همین دلیل سعی میکنه بسته های حجیم با دوره استفاده بیشتری ارائه بده و باعث یشه که کاربر چه راضی باشه چه خلاف این مسئله در دام این شرکت بیافته
به قولی این طرح آخرین تیر رایتل جهت افزایش درآمدزاییش در دوره انحصارش هست و به نظرم فقط کاربرای آماتور -کسانی که دودوتا چهارتا نمیکنن- رو بیشتر جذب خواهد کرد.
arash59b
18-08-2014, 18:29
اتفاقا اسم طرح "سلام رایتل" رو خیلی زیرکانه انتخاب کردن چون می دونن با اومدن اپراتورهای دیگه در اصل معنی "خداحافظ رایتل" رو میده
عزیز من بعد از سه سال تازه اومدی سلام می کنی؟! پس تا حالا کدوم گوری بودی:n09:
Milad4171
18-08-2014, 18:35
البته در مناطقی که من بودم هنوز رایتل قابل مقایسه با سرویس ایرانسل نبود ولی با سرعتی که ایرانسل داره میره فکر میکنم بلایی که سر تالیا اومد سر رایتل هم خواهد آمد !!!:n09:
با اینکه جفتشون اولین ها بودن!
تالیا اولین اپراتور اعتباری . رایتل اولین اپراتور ارائه دهنده 3G
amirdnvos
18-08-2014, 18:57
به نظرم وقتی 3g به طور کامل توسط ایرانسل و همراه اول ارائه شد این تاپیکو ببندیم چون دیگه کسی سر نمیزنه بهش!
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-08-2014, 19:07
به نظرم وقتی 3g به طور کامل توسط ایرانسل و همراه اول ارائه شد این تاپیکو ببندیم چون دیگه کسی سر نمیزنه بهش!
سلام .
اتفاقاً بعد از اینکه سراسری بشه تازه وقت اطلاع رسانی و نظرسنجی هست .
چون حالا تازه اولِ کاره و دارند باصطلاح دون میپاشند تا همه رو وسوسه کنند . این سرعتهای زیاد ماندگار نخواهد بود .
با سراسری شدنِ 3G , سرعت رو حسابی محدود میکنند و چه بسا مثل رایتل سرعتشون بشه 50kb/s ( در دانلود ) .
:n13: خب وقتی همه میفهمن نقشه اینا چیه واقعا چه کاربردی داره این طرح مثلا؟:n15:
البته خیلی هم به ایرانسل و همراه اول نباید دل خوش کرد مشخصه در حالت آزمایشی تعداد کاربرها کمه خب سرعت در حد نور بالاست باید دید اینهمه کاربر ایرانسلی و خصوصا همراه اول! وقتی همزمان از 3g استفاده کنند آیا بازهم سرعت بالایی رو شاهد خواهیم بود؟ من که خیلی بعید میدونم:n13:
fanoostalaei
18-08-2014, 20:07
دوست عزیز همرا اول خودش نسل 3 داره و از اول شهریور فعال میشه
Le0nard0
18-08-2014, 20:53
اول شهريور تستهاى اين تاپيك ديدن داره ، سرعتها محدود به ٥١٢ كه به خاطر زيادبودن مشترك ايرانسل پايينتر از رايتل خواهد بود، هر گيگ اضافه اينترنت موبايل هم طبق مصوبه رگلاتورى ١٠٠٠٠ تومن .
Le0nard0
18-08-2014, 20:55
اول شهريور تستهاى اين تاپيك ديدن داره ، سرعتها محدود به ٥١٢ كه به خاطر زيادبودن مشترك ايرانسل پايينتر از رايتل خواهد بود، هر گيگ اضافه اينترنت موبايل هم طبق مصوبه رگلاتورى ١٠٠٠٠ تومن .
اين پست مربوط به تاپيك ايرانسل بود :n01:
amirdnvos
19-08-2014, 14:47
بعد از مدت ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز همرا اول خودش نسل 3 داره و از اول شهریور فعال میشه
من نگفتم برای خودش نداره!
گفتم وقتی 3g همراه اول با تعداد مشترکین زیادی که داره ،راه افتاد باید دید میتونه سرعت بالایی رو تامین کنه؟
من فکر میکنم ((البته شاید هم اشتباه میکنم)) که رایتل با تعداد مشترکین کمتر ساپورت بهتری یا حداقل در حد همراه اول یا ایرانسل در زمینه 3g خواهد داشت چون دوتا اپراتور دیگه (همراه اول و ایرانسل) مشترکین به مراتب بیشتری دارند و خب وقتی مصرف کننده بیشتر بشه سرعت پایین میاد
پستی هم که ارسال کردم بیان همین امر بود که به سرعتهای ایرانسل در حالت ازمایشی نباید دلخوش کرد(به همین دلیل)
DariushGreat
19-08-2014, 15:42
رایتل یه شرکت کاملا نوپاست. اپراتورهای نوپا هم معمولا تا بخوان جا بیافتن زمان میبره. یادتون بیاد سر پوشش همراه اول و ایرانسل چی کشیدیم... پیر شدیم تا پوشش سراسری بشه! هنوزم پوششون کامل نیست! :n15: یادمه اون موقع که ایرانسل میخواست گسترش بده خودشو، سازمان تنظیم مقررات رادیویی پیشنهاد داد که هر دو اشتراکی از دکل همراه اول استفاده کنن تا هم پوشش ایرانسل سریع سراسری بشه، هم پا به پای هم پوششون زیاد بشه، هم این که دیگه شاهد این همه دکل پر از ضرر BTS در سطح شهرها و روستاها و مناطق بکر و طبیعی نباشیم! ولی همراه اول ناز کرد و عملا نذاشت این اتفاق بیافته. حالا باز خوبه برای رایتل موافقت کردن (البته چاره ای نداشتن! فرض کنید رایتل میخواست سراسر کشور دکل های خودشو بزنه!!! :دی چی میشد!!!!!)
الآن شماها از کجا میدونید رایتل همینجوری میمونه؟ اگر اینجور بمونه که ورشکسته میشه سه سوت! حساب کنید که همراه اول و ایرانسل که این همه مشترک دارن در کنار رایتل میان 3g عرضه میکنن. خب مردم که خل نیستن وقتی ایرانسل یا همراه اول دارن برن رایتل هم بخرن. اونم سیمکارتی که پوشش ملی نداره و از اپراتورهای دیگه به عنوان رومینگ استفاده میکنه! :n09: اونایی هم که میخوان خط بگیرن میرن همون ایرانسل و همراه اول رو میخرن که قیمتش از رایتل بعضا بهتره.
من احتمال میدم بعد از یه مدت رایتل میشه انحصار نسل 4 :دی البته عقل اینجور حکم میکنه. وگرنه بدتر از تالیا سرش میاد!
arash59b
19-08-2014, 16:11
رایتل یه شرکت کاملا نوپاست. اپراتورهای نوپا هم معمولا تا بخوان جا بیافتن زمان میبره. یادتون بیاد سر پوشش همراه اول و ایرانسل چی کشیدیم... پیر شدیم تا پوشش سراسری بشه! هنوزم پوششون کامل نیست! :n15: یادمه اون موقع که ایرانسل میخواست گسترش بده خودشو، سازمان تنظیم مقررات رادیویی پیشنهاد داد که هر دو اشتراکی از دکل همراه اول استفاده کنن تا هم پوشش ایرانسل سریع سراسری بشه، هم پا به پای هم پوششون زیاد بشه، هم این که دیگه شاهد این همه دکل پر از ضرر BTS در سطح شهرها و روستاها و مناطق بکر و طبیعی نباشیم! ولی همراه اول ناز کرد و عملا نذاشت این اتفاق بیافته. حالا باز خوبه برای رایتل موافقت کردن (البته چاره ای نداشتن! فرض کنید رایتل میخواست سراسر کشور دکل های خودشو بزنه!!! :دی چی میشد!!!!!)
الآن شماها از کجا میدونید رایتل همینجوری میمونه؟ اگر اینجور بمونه که ورشکسته میشه سه سوت! حساب کنید که همراه اول و ایرانسل که این همه مشترک دارن در کنار رایتل میان 3g عرضه میکنن. خب مردم که خل نیستن وقتی ایرانسل یا همراه اول دارن برن رایتل هم بخرن. اونم سیمکارتی که پوشش ملی نداره و از اپراتورهای دیگه به عنوان رومینگ استفاده میکنه! :n09: اونایی هم که میخوان خط بگیرن میرن همون ایرانسل و همراه اول رو میخرن که قیمتش از رایتل بعضا بهتره.
من احتمال میدم بعد از یه مدت رایتل میشه انحصار نسل 4 :دی البته عقل اینجور حکم میکنه. وگرنه بدتر از تالیا سرش میاد!
مشکل رایتل حماقت بیش از اندازه مسولاش هست شرکتی که هزار تا مشکل داره توی چند ماه اخیر فقط وقت و هزینه اش رو گذاشته رو تبلیغات. فقط چند ده میلیارد توی تبلیغات تلویزیونی ایام جام جهانی هزینه کرد دیگه بقیه اش بماند
این کارا تنها یه معنی میده ورشکستگی. دقیقا همون کاری که بانک هایی که مشکل دارند و نقدینگیشون کمه انجام میدن شروع می کنند به تبلیغات گسترده و دادن سودهای 45-50 درصد. مطمئن باشید اگه باز هم دولت به دادش نرسه بلایی صدبرابر بدتر از تالیا سرش میاد
طبق گفته های وزیر هم دوران انحصار طلبی تکنلوژی هم گذشته و دیگه قرار نیست به هیچ اپراتوری بخاطر اوردن تکنولوژی جدید انحصار بدن. همین الان تکنولوژی های نسل 3و 4 رو باهم به ایرانسل دادن. تازه قراره نسل 4 رو هم به شرکت های اینترنتی و وایمکس
هم بدن که خبرهاش تا مهر میاد.
Tehranshahr
19-08-2014, 17:00
مشکل رایتل نبود شریک خارجیه، ایرانسل پشتش به ام تی ان گرمه از نظر تکنولوژی.
مثل ترکیه که اپراتور تل سیم با وودافون ادغام شد رایتل هم باید با یک اپراتور خارجی درست و حسابی ادغام بشه تا بتونه رقابت کنه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
DariushGreat
19-08-2014, 17:25
مشکل رایتل حماقت بیش از اندازه مسولاش هست شرکتی که هزار تا مشکل داره توی چند ماه اخیر فقط وقت و هزینه اش رو گذاشته رو تبلیغات. فقط چند ده میلیارد توی تبلیغات تلویزیونی ایام جام جهانی هزینه کرد دیگه بقیه اش بماند
این کارا تنها یه معنی میده ورشکستگی. دقیقا همون کاری که بانک هایی که مشکل دارند و نقدینگیشون کمه انجام میدن شروع می کنند به تبلیغات گسترده و دادن سودهای 45-50 درصد. مطمئن باشید اگه باز هم دولت به دادش نرسه بلایی صدبرابر بدتر از تالیا سرش میاد
طبق گفته های وزیر هم دوران انحصار طلبی تکنلوژی هم گذشته و دیگه قرار نیست به هیچ اپراتوری بخاطر اوردن تکنولوژی جدید انحصار بدن. همین الان تکنولوژی های نسل 3و 4 رو باهم به ایرانسل دادن. تازه قراره نسل 4 رو هم به شرکت های اینترنتی و وایمکس
هم بدن که خبرهاش تا مهر میاد.
خب... ابهاماتمون برطرف شد! :دی
ولی دلم میسوزه برای شرکتش... میتونست خیلی خوب کار کنه :n29: ولی نامردا نذاشتن... :n15:
f_s10224
19-08-2014, 23:27
رایتل برای تامین اجتماعیه و چون سال پیش بخور بخورهای تامین اجتماعی رو شد رایتل در ادامه پوشش به مشکل خورد .و هزینه ها براش تامین نشد .!!!!
اما اینکه بگیم ورشکسته شده خیلی قضاوت سریع می باشد . رایتل الان داره دکل هاشو تا اونجایی که من می دونم نصب می کنه ولی خیلی کند این کار رو انجام میده !!!! مشتریشم جمع کرده !!! در مورد ایرانسل هم اگه از حالت تست در بیاد و قرار باشه مثل وایمکسش بشه که اصلا بعید هم نیست من ترجیح میدم جایی باشم که سرعت بهتری رو بده تا اینکه به اسم 2 مگ بهم ربعشم ندن!!!
در کل هم رقابتی شدن اپراتور ها به نفع مصرف کنندست البته به شرط رقابتی شدن !!!!!!!!
چون در این کشور رقابت وجود نداره!!! اول شهریور هم چند جا راه میوفته وکلی هم سرعت به ملت میدن بعد هم تا اخر سال و 22 بهمن و...اینا که سراسری شد و 40 تا 50 میلیون سیم کارت رو به نت وصل کردن اون مقع این 150 گیگ پهنا باند کلی کشور هم کفاف نمیده ولو اینکه همین الانم این رقم فاجعست!!!! در مقایسه با همسایه ها فقط !!!!
به امید روزهایی که به ما مردم ...من و شما همشون احترام بگذارند !!!
reza.1370
21-08-2014, 14:32
سلام الان قیمت سیم اعتباری رایتل چنده؟ می خوام از نمایندگی بخرم مدارک چی می خواد؟
راستی سرعت اینترنت رو خودمون میتونیم انتخاب کنیم؟
سلام الان قیمت سیم اعتباری رایتل چنده؟ می خوام از نمایندگی بخرم مدارک چی می خواد؟
راستی سرعت اینترنت رو خودمون میتونیم انتخاب کنیم؟
1-اعتباری 20تومن
2-کارت ملی و شناسنامه
3-دو تا سرعت داره کلاً که سرعت پایه 128کیلوبیت هست , در صورت ارسال مدارک خواسته شده در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید بسته های 1مگ هم خریداری کنید
4*-قیمت بسته های اینترنت رایتل فوق العاده بالاست
kasra2012
22-08-2014, 15:07
اينجور ك داره بوش مياد فك كنم رايتل از همه بهتر بشه خخخ
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Poiuy021
22-08-2014, 15:17
ما رو بگوکه می گفتیم الان تری جی دیگر اپراتور هامیاد از شر رایتل خلاص می شیم اما اینطور که معلومه انگار مهاجرت معکوس از دیگر اپراتور ها به رایتل اتفاق بیفته لعنت بر باعث بانیش
DariushGreat
22-08-2014, 16:46
دکل های ایرانسل سمت خونمون دو روزه پوکیده! :n29: فکر کنم دارن 3G راه میندازن. بدبختی گوشیم هم خراب شده با 1112 نوکیا کار میکنم :n27: ولی دو تا از رفیقام گوشی خوب دارن میگم تست بزنن نتیجه رو اعلام میکنم
Le0nard0
22-08-2014, 16:50
قیمتها و سرعتهای همراه اول اعلام شد . قیمت رایتل شرف داره به همراه اول . کسایی که واسه رایتل غزل خداحافظی میخوندن توجه داشته باشن !
amirbrad
22-08-2014, 16:50
1-اعتباری 20تومن
2-کارت ملی و شناسنامه
3-دو تا سرعت داره کلاً که سرعت پایه 128کیلوبیت هست , در صورت ارسال مدارک خواسته شده در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید بسته های 1مگ هم خریداری کنید
4*-قیمت بسته های اینترنت رایتل فوق العاده بالاست
اینم اضافه کنم که سرعت پایه رایتل اسما 128 هستش اما الان رو 512 بسته شده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرعت رایتل الان چطوره فکر کنم باید برم یک سیم کا رت رایتل بگیرم :n03:
Poiuy021
22-08-2014, 17:30
اینم اضافه کنم که سرعت پایه رایتل اسما 128 هستش اما الان رو 512 بسته شده.
به نظرم بزار اول تعرفه و سرعت ایرانسل هم معلوم بشه بعد تصمیم بگیر هیچ وقت هم طرف رایتل نرو حتی اگر گفت سیمکارت مجانی می ده
Mr saeed
22-08-2014, 18:17
دوستان نسل 3 و 4 در همه کشور های دنیا جزو گرانترین ها هستن پس انتظار نداشته باشید هم قیمت adsl یا wimax باشه حداقل 2 برابر بیشتر خواهد بود
arash59b
22-08-2014, 18:19
دوستان نسل 3 و 4 در همه کشور های دنیا جزو گرانترین ها هستن پس انتظار نداشته باشید هم قیمت adsl یا wimax باشه حداقل 2 برابر بیشتر خواهد بود
درعوض جداقل سرعت و پهنای باند رو ازاد میزارن
قیمت نسل سه و چهار بالاتر از اینترنت ADSL هست و کسی هم قصد مقایسه این دو فناوری با هم رو نداره به هیچ وجه...
ولی شما اول باید ببینی قیمت همون ADSL که شما میگی در اون کشورها چقدر هست و سرعت چند مگ هست بعد 2برابر اون قیمت محاسبه کنید برای اینترنت همراه
آیا شما می دونید درآمد یک کارمند در امارت بطور ماهیانه چند درهم هست؟
Mr saeed
22-08-2014, 18:40
قیمت نسل سه و چهار بالاتر از اینترنت ADSL هست و کسی هم قصد مقایسه این دو فناوری با هم رو نداره به هیچ وجه...
ولی شما اول باید ببینی قیمت همون ADSL که شما میگی در اون کشورها چقدر هست و سرعت چند مگ هست بعد 2برابر اون قیمت محاسبه کنید برای اینترنت همراه
آیا شما می دونید درآمد یک کارمند در امارت بطور ماهیانه چند درهم هست؟
عزیز من مقایسه ای نکردم قصدم اطلاع رسانی بود که همچین وضعیتی در کل دنیا هست
با بررسی اکثر کشور ها می بنید نسل 3 و4 گرون تر هست ایران هم که الا مثلا هر گیگ در ADSL حدود3.800 هست باید قیمت حدود همون 10 باشه
در این که قیمت اینترنت در ایران گرون هست بحثی نیست ولی وقتی ADSL اون قیمت باشه قطعا اینترنت همراه نسل 3و 4 گرون تر خواهد بود
عزیز من مقایسه ای نکردم قصدم اطلاع رسانی بود که همچین وضعیتی در کل دنیا هست
با بررسی اکثر کشور ها می بنید نسل 3 و4 گرون تر هست ایران هم که الا مثلا هر گیگ در ADSL حدود3.800 هست باید قیمت حدود همون 10 باشه
در این که قیمت اینترنت در ایران گرون هست بحثی نیست ولی وقتی ADSL اون قیمت باشه قطعا اینترنت همراه نسل 3و 4 گرون تر خواهد بود
آها ببین جواب منو ندادی باشه اشکال نداره
ولی در جریان هم باش شما که همین اپراتورهای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس پلنهای اینترنت همراه از 10مگابیت شروع میشه و تا 500مگابیت هم ادامه داره... اونم با ترافیک نامحدود نه 1گیگ شما استفاده کنی 10 هزارتومن بچاپنت...
در گران تر بودن تعرفه های خدمات اینترنت همراه در دنیا نسبت به فیبر هم بازم میگم اصلاً بحثی نیست
ولی اینکه در دنیا دارند این خدمات به چه شکلی و با چه سرعت و قیمتی ارایه میدن به کاربر خیلی مهمه...
مثلاً همون 10مگ که سرعت پایه اپراتورهای عربی هست فکر کنم همراه اول یا رایتل بخواند ارایه بدن قشنگ گرویی سند خونه می گیرند ... :n09: والااااا...
amirbrad
22-08-2014, 19:09
به نظرم بزار اول تعرفه و سرعت ایرانسل هم معلوم بشه بعد تصمیم بگیر هیچ وقت هم طرف رایتل نرو حتی اگر گفت سیمکارت مجانی می ده
من رایتل و روزای اول گرفتم دوست عزیز فکر کنم جواب دوست دیگری میخواستید بدید.
................................. .
Armin.Computer
22-08-2014, 20:59
Click here to view the original image of 750x500px.
همراه اول و ایرانسل سخت در تلاش هستند تا هر چه زودتر شبکهی خود را به نسل سوم ارتقاء دهند و سرویس 3G خود را از حالت آزمایشی وارد مرحله عملیاتی کنند. در همین راستا هر دو اپراتور اطلاعاتی را در باره اینترنت 3G منتشر کردهاند و علاوه بر آن، همراه اول حتی تعرفه قیمتهای اینترنت نسل سوم خود را اعلام کرده است. برای مقایسه قیمت اینترنت 3G اپراتورها همراه زومیت باشید.
ایرانسل نحوهی فعال سازی اینترنت 3G را در وب سایت خود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شرح داده است تا کاربرانی که در مکانهای تحت پوشش شبکهی نسل سوم این اپراتور قرار دارند بتوانند از شبکهی دیتای پرسرعت بهره ببرند. اما همراه اول پا را از این هم فراتر گذاشته و نه تنها نحوه فعال سازی سرویس 3G خود را شرح داده بلکه تعرفهی قیمت سرویس نسل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خود را نیز اعلام کرده است.
نوع بسته
سرعت
حجم
(همراه اول)
قیمت (ریال)
همراه اول
حجم
(رایتل)
قیمت (ریال)
رایتل
۱ روزه
128KB
100MB
۱۰٫۰۰۰
N/A
N/A
۷ روزه
128KB
300MB
۳۰٫۰۰۰
200MB
۳۰٫۰۰۰
۳۰ روزه
128KB
1GB
۱۰۰٫۰۰۰
1.5GB
۱۲۵٫۰۰۰
۳۰ روزه
1024KB
2GB
۲۰۰٫۰۰۰
2GB
۲۳۰٫۰۰۰
قیمتگذاری همراه اول احتمالا رایتل را نیز مجبور میکند، تعرفهی قیمت سرویسهای خود را کاهش دهد.
نویسنده: مسعود یوسف نژاد
منبع:
kasra2012
22-08-2014, 21:02
برادر من چرا مجبور ميكنه؟!
الان ك رايتل ارزون تره
این دو پست اخیر که حذف شد فقط به اون حاشیه های خنده دار دامن میزد. لطفا دوستان این مسائل بی اهمیت رو ندید بگیرن و در موردشون اینجا پستی نزارن.
behnambb
23-08-2014, 02:58
دوستان بهترین مودم جیبیبدون قطع و وصل شدن و با سرعت عالی چی هست ومبین نت نمیخوام مزخرفه
majid059
23-08-2014, 18:13
من قبلا رایتل داشتم 25 تومن خریده بودم روزای اول خیلی عالی بود
اما به مرور قطعی هاش زیاد شد سرعت به شدت افت میکرد
هرچی زنگ میزدم فقط میگفتن تو نقشه نگاه کن رنگ بنفش پررنگ هستی یانه همین
دوسه روز اخر اصلا وصل نمیشد و منم انداختمش کنار و مبین نت گرفتم حداقل دانلود شبانه رایگان دارم
TheGnomonWorkshop
23-08-2014, 23:01
رایتل فقط اون خانومای منشیش خوبن
2 دفعه بهم زنگ زدن
2 دفعش عاشقشون شدم :n02::n02:
فقط حیف که دفعه دومش یکی دیگه بود . . .
اولیو بیشتر دوس داشتم :n14:
درکل جیب ما رو که خالی کرد این رایتل
ایشالا زودتر ورشکسته بشه
TheGnomonWorkshop
23-08-2014, 23:18
اینترنت رایتل در عرض 5 دقیقه ، 6 بار قطع شد!
تبریک
Armin.Computer
24-08-2014, 18:09
سلام
پست اول آپدیت شد
با تشکر ازhajoo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و dj77
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ArashMiniStar
24-08-2014, 18:52
چند شب پیش یه غلطی کردم اینترنت پایه فعال کردم حیف پول:n15:اصلا نمیشه استفاده کرد هم 100 مگ بدن سرعت بالا و آنتن دهی درست کافیه:n23:
reza.1370
24-08-2014, 20:35
سلام
برای اطلاع از باقی مونده اعتبار اینترنت چه کدی رو باید بزنیم؟
راستی الان برای ورود به سامانه مدیریت حساب رمز رو از کجا باید بیاریم؟؟
سلام
برای اطلاع از باقی مونده اعتبار اینترنت چه کدی رو باید بزنیم؟
راستی الان برای ورود به سامانه مدیریت حساب رمز رو از کجا باید بیاریم؟؟
1-ارسال View internet به 2020
2-به صفحه مدیریت حساب مراجعه کنید بر روی فراموشی/دریافت کلمه عبور کلیک کنید تا رمز به گوشی شما ارسال بشه
reza.1370
24-08-2014, 21:05
1-ارسال View internet به 2020
2-به صفحه مدیریت حساب مراجعه کنید بر روی فراموشی/دریافت کلمه عبور کلیک کنید تا رمز به گوشی شما ارسال بشه
ممنون
چقدر طول میکشه ارسال بشه ؟الان نیم ساعت شده!
ممنون
چقدر طول میکشه ارسال بشه ؟الان نیم ساعت شده!
معمولاً همون لحظه ارسال میکنه
یک بار دیگه درخواست ارسال کن اگر نیومد با 200تماس بگیر
reza.1370
24-08-2014, 21:49
ممنون
راستی کد شارژ رو با چه دستوری وارد میکنید؟ اصلا از کجا شارژ میخرید؟
مال ما که فعلا رمز رو نمیفرسته!
سعید یاد
25-08-2014, 00:39
من استفاده میکنم سرعتم زیر 125 کیلو بایت(1024کیلو بیت)نمیاد اما خیلی گرونه و متاسفانه رایتل با 80 درصد گوشی ها ناسازگاره...خودم نوت3 دارم رایتل رو نمیخونه
shayan0o21
25-08-2014, 05:44
ممنون
راستی کد شارژ رو با چه دستوری وارد میکنید؟ اصلا از کجا شارژ میخرید؟
مال ما که فعلا رمز رو نمیفرسته!
کد *141*Pin#
از سایت رایتل ecare.rightel
reza.1370
25-08-2014, 10:26
خوب رمز رو فرستاد بعد از 7 ساعت!!
الان از کجا بفهمم سرعتم چنده؟دانلود که می کنم IDM تا 250 میره یعنی روی 1 مگ بسته شده؟ چون من هنوز مدارک رو نفرستادم!
راستی تو مدیریت حساب من بسته های 128 نیست یعنی نمی تونم بسته 128 بخرم ؟
shayan0o21
25-08-2014, 11:55
الان از کجا بفهمم سرعتم چنده؟دانلود که می کنم IDM تا 250 میره یعنی روی 1 مگ بسته شده؟ چون من هنوز مدارک رو نفرستادم!
سرعت رو 2 مگ هست نه 1 :n24:
نه نمی تونی :n02:
چون بسته 1مگ فعال داری و تا زمان انقضاء بسته 1مگ خیر نمی تونی 128 بخری
reza.1370
25-08-2014, 12:47
چون بسته 1مگ فعال داری و تا زمان انقضاء بسته 1مگ خیر نمی تونی 128 بخری
ممنون داداش که جواب میدی!
شرمنده اینقدر سوال می پرسم یعنی این 500 مگ هدیه که تموم شه (1 ماهه دیگه) میشه 128 خرید؟
ممنون داداش که جواب میدی!
شرمنده اینقدر سوال می پرسم یعنی این 500 مگ هدیه که تموم شه (1 ماهه دیگه) میشه 128 خرید؟
بله در تاریخ اتمام بسته که در مدیریت حساب هم زده تاریخ انقضاء بسته رو می تونی تعرفه های 128خریداری کنی
amirbrad
25-08-2014, 21:41
دوستان تا حالا دونفر دیدم که بسته یک مگ داشتن اما رو دومگ بوده لطفا دوستان دیگر هم تست کنند نتیجه اعلام کنند. البته من مدارک بسته 1 مگ ندارم اما اگر رو 2 مگ می بنده یجوری برم دنبالش. رایتل فرقش تو سرعت با ایرانسل اینه که حداقل سرعتش ثابته اما ایرانسل ساعت 3 شب یه سرعت ساعت 2 ظهر یه چیز دیگه . بازم باید منتظر بود ببینیم ایرانسل رو چند می بنده موقع رسمی شدن!
دوستان این کد هدیه رو باید کجای سایت وارد کنیم؟ اصلا هدیه رو میفرستن؟
kasra2012
25-08-2014, 21:58
دوستان تا حالا دونفر دیدم که بسته یک مگ داشتن اما رو دومگ بوده لطفا دوستان دیگر هم تست کنند نتیجه اعلام کنند. البته من مدارک بسته 1 مگ ندارم اما اگر رو 2 مگ می بنده یجوری برم دنبالش. رایتل فرقش تو سرعت با ایرانسل اینه که حداقل سرعتش ثابته اما ایرانسل ساعت 3 شب یه سرعت ساعت 2 ظهر یه چیز دیگه . بازم باید منتظر بود ببینیم ایرانسل رو چند می بنده موقع رسمی شدن!
مال منم جديدا رو 2 مگ بسته شده
البته رايتل نميدونم چجوريه با مودم نسل 3 اذيت ميكنه كانكت شه اما با ايفون اكثر مواقع كانكت ميشه
اما سرعت ثابته وقتي كانكت ميشه
kasra2012
25-08-2014, 22:00
اره ميفرسته من خودم گرفتم
بريد تو سايت قسمت ثبت نام سيمكارت بعد ثبت نام سيمكارت هديه رو بزنيد
جالبه که الان من عملا نمیتونم وارد سیستم مدیریت حساب بشم. میگه username یا پسورد اشتباهه. پسورد جدید رو هم که وارد میکنم بازم میگه اشتباهه. 3 بار پسورد جدید فرستاد ولی بازم اشتباهه.
امین1356
25-08-2014, 22:23
بنده هم 1 مگ دارم الان تست کردم به زور به 70K میرسه!
amirdnvos
25-08-2014, 23:41
امشب یکم سرعت کم شده:
FAR FAR251
26-08-2014, 00:50
دوستان :n16:
کسی تا حالا سیم کارت هدیه گرفته ؟
میخوام بدونم علاوه بر اون 10000 دقیقه و 10000 پیامک داخل شبکه . آیا ترافیک اینترنت هم داره یا نه ؟؟
reza.1370
26-08-2014, 10:27
دوستان چقدر طول میکشه کد هدیه رو بفرسته؟
amirbrad
26-08-2014, 16:11
یکی از این نمایندگی ها پیدا کردم میگه دایمی سرعت 1 مگ می بنده بیست هزار میگیره رو خطی که دارم. کسی ارزونتر سراغ نداره جایی تو تهران؟
یکی از این نمایندگی ها پیدا کردم میگه دایمی سرعت 1 مگ می بنده بیست هزار میگیره رو خطی که دارم. کسی ارزونتر سراغ نداره جایی تو تهران؟
منظورش دقیقا چیه؟
amirbrad
26-08-2014, 16:30
منظورش دقیقا چیه؟
یعنی نامه میزنه شرکت بدون خرید بسته سرعت سیمکارتم 1 مگ میشه برای همیشه.
zxzxcvcv
26-08-2014, 17:31
دوستان :n16:
کسی تا حالا سیم کارت هدیه گرفته ؟
میخوام بدونم علاوه بر اون 10000 دقیقه و 10000 پیامک داخل شبکه . آیا ترافیک اینترنت هم داره یا نه ؟؟
من یه سیم کارت هدیه گرفتم چند وقت پیش 512 مگ اینترنت داشت در ساعات غیر پیک
ارائهی سرویسهای متمایز به مشترکان رایتل طی روزهای آتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با اعلام خبر ارتقای پروانهی همراه اول و ایرانسل به نسلهای بالاتر و زمینه سازی برای ایجاد فضای رقابتی جدید بین سه اپراتور تلفن همراه در کشور، رایتل به عنوان اولین اپراتور ارائه دهندهی خدمات 3G در کشور از ارائهی سرویسهای جدید به مشترکان تا پایان شهریور ماه خبر داد.
"ساسان جباری" معاون تجاری رایتل در گفتوگو با خبرنگار سیتنا با بیان برنامههای جدید این اپراتور در شرایط جدید، گفت: رایتل قطعاً در روزهای آتی چند سرویس جدید و متمایز در حوزهی 3G به مشترکان خود ارائه خواهد داد، اما سرویسهای جدید تا زمان رونمایی، معرفی نخواهند شد.
وی در ادامه افزود: سرویسهای ارائه شده در زمرهی سرویسهایی هستند که نیاز به اینترنت پهن باند دارند.
معاون تجاری رایتل، گفت: احتمالا این سرویسها تا پیش از پایان شهریورماه در اختیار مشترکان قرار خواهند گرفت.
arash59b
27-08-2014, 00:26
اون موقع که جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود
هرچقدر میخوای طرح بده وضعیت پوشش سراسریت رو میخوای چکار کنی؟
اون موقع که جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود
هرچقدر میخوای طرح بده وضعیت پوشش سراسریت رو میخوای چکار کنی؟
تازه یادش افتاده اپراتورهای اصلی دارند نسل سه می دن معلوم نیست چه سرویس ارزش افزوده ای میخواد راه اندازی کنه بعد از 3سال انقدر شلوغش کرده...
Armin.Computer
27-08-2014, 00:35
یه سوال می مونه
الان رایتل می تونه به دکل های 3G ایرانسل و همراه اول وصل بشه؟
arash59b
27-08-2014, 00:35
حتما کلاهبرداری جدید تو مایه های رای اموز هست
الان خیلی ها میرن طرح ها رو میگیرن بعد میان تو این تاپیک غر میزنن میگن سرمون کلاه گذاشت بعد هم به فردوسی پور و .... ناسزا میگن [emoji38]
arash59b
27-08-2014, 00:36
یه سوال می مونه
بله خیلی وقته
فقط اینترنت ات ازاد حساب میشه و از شارژ میخوره
Armin.Computer
27-08-2014, 00:40
بله خیلی وقته
فقط اینترنت ات ازاد حساب میشه و از شارژ میخوره
بسته بزاری چی؟
حساب نمی کنه؟
یه سوال می مونه
می تونه بله ولی برای کاربرانش استفاده از اینترنت روم شدهکه برای کاربر در میاد هر1گیگ 35هزارتومن به صرفه نیست! کاربر در صورت داشتن بسته هم در حالت رومینگ مستقیم از شارژش برای اینترنتش کم می کنه شبکه
Armin.Computer
27-08-2014, 00:47
می تونه بله ولی برای کاربرانش استفاده از اینترنت روم شدهکه برای کاربر در میاد هر1گیگ 35هزارتومن به صرفه نیست! کاربر در صورت داشتن بسته هم در حالت رومینگ مستقیم از شارژش برای اینترنتش کم می کنه شبکه
این چه جوریه؟
رومینگ کلا اینطوریه؟
یا خودشون اینجور خواستن؟
آخه به چه سودی داره این حرکت؟
arash59b
27-08-2014, 00:48
این چه جوریه؟
رومینگ کلا اینطوریه؟
یا خودشون اینجور خواستن؟
بیشتر برای مواقع ضروری هست
مثلا شما یجا گیر کردید و فقط سیم رایتل دارید باز می تونید از شبکه ستفاده کنید اصلش هم برای تماس هست
این چه جوریه؟
رومینگ کلا اینطوریه؟
یا خودشون اینجور خواستن؟
بله اینترنت رومینگ کلاً همینه هرکیلوبایت در حالت روم بطور آزاد و 0.35ریال پای مشترک حساب میشه
خالی کردن جیب کاربر به شیوه استفاده از ناآگاهی افراد...
fanoostalaei
27-08-2014, 09:18
احسان خان !! برای اطلاعتون بگم که رایتل 2-3 روز بعد از ارائه نسل 3ایرانسل رومینگ بین نسل 3 رو قطع کرد !! یعنی اگر الان برید رو نسل 3 خودش اتومات میبره رو نسل 2 ایرانسل :n09:
فعلا رایتل خودشو یکم وارد بازی کرده :n23:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasra2012
27-08-2014, 09:58
چه بسته اي هست؟
1 مگ 2 گیگ
با ابن آپلود نگیرنش خوبه :n02:
fanoostalaei
27-08-2014, 10:02
باز هم خیلی گرونه !! و این سرعت فقط روی بسته های حرفه ای هستش و بسته های پایه همون سرعت 60 رو داره !!
10مگ هم بده با این قیمتها مفت نمی ارزه...
الان رایتل داره بسته 4گیگ 30روزه میده 40هزارتومن ایرانسل داره بسته 5گیگ 30روزه میده 20هزارتومن...
یا مثلا بسته 30روزه 1.5گیگ رایتل(سرعت محدود) هست 13500تومن بسته 2گیگ ایرانسل هست 10هزارتومن(هر2 یکماهه)
قیمتهای رایتل فوق العاده بالاست و یکی از دلایل شکست رایتل همین قیمتهای نجومی اینترنت هست
10مگ هم بده با این قیمتها مفت نمی ارزه...
الان رایتل داره بسته 4گیگ 30روزه میده 40هزارتومن ایرانسل داره بسته 5گیگ 30روزه میده 20هزارتومن...
یا مثلا بسته 30روزه 1.5گیگ رایتل(سرعت محدود) هست 13500تومن بسته 2گیگ ایرانسل هست 10هزارتومن(هر2 یکماهه)
قیمتهای رایتل فوق العاده بالاست و یکی از دلایل شکست رایتل همین قیمتهای نجومی اینترنت هست
چندین بار این موضوع رو گفتین گفتم کیفیت هم شرط هست ! الان اینجا ایرانسل با فول آنتن به من 200 پینگ میده 50-60 هم دانلود بعضی مواقع که اصلا صفحه هم باز نمیکنه اگر درست بشه ایرانسل اینجا بله مطمئنا بهتر هست ولی از آنجایی که هر چیز خوشمزه تر طرفداراش بیشتر ممکنه چنان حمله ای به bts های ایرانسل صورت بگیره که همیشه روی همین حالت بمونه
چندین باز این موضوع رو گفتین گفتم کیفیت هم شرط هست ! الان اینجا ایرانسل با فول آنتن به من 200 پینگ میده 50-60 هم دانلود بعضی مواقع که اصلا صفحه هم باز نمیکنه اگر درست بشه ایرانسل اینجا بله مطمئنا بهتر هست
بله ولی پینگ پایین دیگه به چه قیمتی واقعا؟! ایرانسل هم تازه داره راه اندازی میشه و هنوز بسیاری های از آنتها ارتقا پیدا نکرده در حالی که 3ساله از شروع به کار نسل سه رایتل میگذره و هنوز هم نتونسته پوشش مناسبی ایجاد کنه و دست به دامن رومینگ شده! قطعاً در منطقه ای که شما هستی پوشش ایرانسل بسیار ضعیف هست که حتی صفحه باز نمی کنه.
Armin.Computer
27-08-2014, 12:46
به نظرم رایتل بسته 1 مگابیتی با قیمت خوب بده بهتر از یه بسته 30 مگابیتی هست
ahwazp30
27-08-2014, 12:49
به نظرم رایتل بسته 1 مگابیتی با قیمت خوب بده بهتر از یه بسته 30 مگابیتی هست
اگر برای موبایل باشه اره ولی برای افرادی که میخان به کامپیوتر وصل کنند و از سرعت های فضایی استفاده کنن 100 مگابیت هم که بدن کمه:n10:
babakgol70
27-08-2014, 16:27
درود بر شما دوستان
الان ميانگين سرعت 3g چقدر شما دريافت ميكنيد با رايتل؟
آخه يكي از دوستان من اپراتور رايتل هست(از همين هايي كه زنگ ميزنيد راهنمايي تون مي كنند.)
به من گفت ما اگر بخواهيم توي يك لحظه مي توانيم سرعت رو تا 29mb بالا ببريم اما اجازه نداريم.
به كاركنان خود رايتل هم اينترنت 2 مگ مي دهند با سرعت خيلي عالي.
الان اون قضيه 29 مگ به نظر شما درسته يا بلف زد.؟
fanoostalaei
27-08-2014, 16:44
Hspa+ تا 2۱ مگ رو ساپورت میکنه
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta
درود بر شما دوستان
الان ميانگين سرعت 3g چقدر شما دريافت ميكنيد با رايتل؟
آخه يكي از دوستان من اپراتور رايتل هست(از همين هايي كه زنگ ميزنيد راهنمايي تون مي كنند.)
به من گفت ما اگر بخواهيم توي يك لحظه مي توانيم سرعت رو تا 29mb بالا ببريم اما اجازه نداريم.
به كاركنان خود رايتل هم اينترنت 2 مگ مي دهند با سرعت خيلي عالي.
الان اون قضيه 29 مگ به نظر شما درسته يا بلف زد.؟
بستگی مستقیم به زیرساختهای این شرکت داره ولی روی کاغذ این نسل قابلیت ارایه سرعت تا 40مگ هم داره.
TheGnomonWorkshop
27-08-2014, 16:51
عجب!
سرعت رایتل رو تو 1 واهه گذشته براتون میگم
اول 32 بود، شد 45، بعد شد 65، دیشب شد 120 الان هم تا 180 میره :n19:
الا که سرعتو دیدم انگار سرعت جریان خونمم باش بیشتر شد :n02:
اینا سرعت پایه بودناااا
خو بگو زورتون میومد همون موقع این کارو میکردین؟
بازم میگم
ایشالا ورشکسته شین زودتر :n02:
عجب!
سرعت رایتل رو تو 1 واهه گذشته براتون میگم
اول 32 بود، شد 45، بعد شد 65، دیشب شد 120 الان هم تا 180 میره :n19:
الا که سرعتو دیدم انگار سرعت جریان خونمم باش بیشتر شد :n02:
اینا سرعت پایه بودناااا
خو بگو زورتون میومد همون موقع این کارو میکردین؟
بازم میگم
ایشالا ورشکسته شین زودتر :n02:
به نظر من اصلاً محدودیت سرعت روی اینترنت حجمی معنی نداره آخه! هر چی هم سرعت بالاتر باشه تازه حجم کاربر هم زودتر تموم میشه!
باز هم این سرعت در نسل سوم بسیار بسیار پایینه و حالا حالاها قابلیت افزایش داره...
رایتل هم به فکر منافع خودشه که بلکه با این کارش مشتری کمتری ازش دفع بشند و به خیل افرادی نپیوندند که سیم کارتشونو خیلی وقته خاموش کردند..
TheGnomonWorkshop
27-08-2014, 17:02
کاملا درسته
ولی جالبه
اینترنت 128 میده ولی سرعت دانلودش رفته روی 185 :n02:
من تا چند سال پیش فکر میکردم اینترنتی که میدن سرعت دانلودش باید تقسیم بر 4 بشه :n18:
kasra2012
27-08-2014, 17:04
کاملا درسته
ولی جالبه
من تا چند سال پیش فکر میکردم اینترنتی که میدن سرعت دانلودش باید تقسیم بر 4 بشه :n18:
اگر بخواد سرعتو رو 16 نگه داره ك با وجود ايرانسل ورشكست ميشه
TheGnomonWorkshop
27-08-2014, 17:06
اگر بخواد سرعتو رو 16 نگه داره ك با وجود ايرانسل ورشكست ميشه
ایشالا :n02:
کاملا درسته
ولی جالبه
چون دیده رقیب پیدا کرده... و اگر روی همون 32 نگه داره واقعا 1نفر هم استفاده نمی کنه از خدماتشون,این ار هم کردند که بگند آره ما سرعتمون بالاست....
البته من چند روز پیش 3تا سیم رایتل داشتم یکیش هم دائمی بود 50تومن بدهی داشت همه رو شکوندم انداختم تو WC سیفون هم کشیدم خداحافظی کردم...
اپراتوری که بخواد با وارد شدن رقیب سطح خدماتشو بهتر کنه و 1درصد هم به فکر مشترک نباشه می خوام 100سال نباشه.
omid-p30
27-08-2014, 18:36
کاملا درسته
ولی جالبه
تقسیم بر 8 البته.
kasra2012
27-08-2014, 23:30
رايتل اگر قيمتاشو نشكونه توسط ايرانسل بلعيده ميشه با اين وضعيت
arash59b
27-08-2014, 23:49
بهترین کار اینه که رایتل تو یکی از اپراتورهای دیگه ادغام بشه چون اگه کاری می خواست بکنه باید تا حالا انجام می داد بعید هم هست از الان به بعد پیشرفتی داشته باشه
رایتل اعلام کرده طرح های خیلی ویژه ای داره که در چند روز آینده اعلام میکنه.
ببینیم چی میشه.
reza.1370
28-08-2014, 10:57
چقدر خوبه این رایتل !سرعت باز کردن سایتا که عالیه سرعت دانلود هم که 200 تا 250 متغیره و خوبه تنها مشکلش قیمت بالاشه ...فعلا که 500 مگ اینترنت مجانی داره تا 1 ماه بعدش ببینیم چی میشه امیدوارم قیمتا رو بیاره پایین..
منطقه:جنوب غرب تهران
kasra2012
28-08-2014, 13:02
چقدر خوبه این رایتل !سرعت باز کردن سایتا که عالیه سرعت دانلود هم که 200 تا 250 متغیره و خوبه تنها مشکلش قیمت بالاشه ...فعلا که 500 مگ اینترنت مجانی داره تا 1 ماه بعدش ببینیم چی میشه امیدوارم قیمتا رو بیاره پایین..
منطقه:جنوب غرب تهران
دوستان رايتل مثله اينكه بسته پايه رو رو 2 مگ بسته و كيفيتش بهتر شده
خوشم مياد مثلا 128 است
البته يه دستي به قيمتاش هم بايد بكشه
saeeddeeas
28-08-2014, 17:22
دوستان رايتل مثله اينكه بسته پايه رو رو 2 مگ بسته و كيفيتش بهتر شده
خوشم مياد مثلا 128 است
البته يه دستي به قيمتاش هم بايد بكشه
برای ما که بدون بسته سرعت دانلود 64 هست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
paradisepersian
28-08-2014, 17:33
دوستان رایتل سیم کارت میسوزونه اگه استفاده ازش نکنیم؟
saeeddeeas
28-08-2014, 17:37
دوستان کسی خبر داره رایتل پوششو افزایش میده یا نه؟؟ یا بیخیالش شده؟ توی هرمزگان اوضاع پوشش داغونه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
fanoostalaei
28-08-2014, 20:50
بعضی از دوستان میگفتن که سرعت پایه رفته بالا ولی من تست کردم همون 60 کیلو هستش :n27:
Le0nard0
28-08-2014, 22:53
سرویس پایه همچنان 512 هست. سرعت آپلود من خیلی اومد پایین با سرویس پایه. قبلش آپلودم هم روی 512 بود. برای شما هم همینطور کم شده؟
fanoostalaei
28-08-2014, 22:58
سرویس پایه همچنان 512 هست. سرعت آپلود من خیلی اومد پایین با سرویس پایه. قبلش آپلودم هم روی 512 بود. برای شما هم همینطور کم شده؟
من خیلی وقته ازش استفاده میکنم در حالت پایه ولی سرعت آپلود من هیچوقت از 19 بالاتر نرفته:n27:
دوستان اگه میشه یه seedtest هم بگیرین ببینیم اوضاع 3G در چه حاله. ممنون از همه:n12:
shahryar84
29-08-2014, 01:02
رایتل الآن باید سرعت ۱ مگ رو از سقف به کف سرعت ارتقاء بده،
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
amirdnvos
29-08-2014, 20:49
1 مگ:
Le0nard0
29-08-2014, 22:10
من خیلی وقته ازش استفاده میکنم در حالت پایه ولی سرعت آپلود من هیچوقت از 19 بالاتر نرفته:n27:
آخه برای من از وقتی پایه 512 شد آپلودش هم یه مدتی همون حدودا شد ولی باز چند روزیه که آپلودو کشیدن پایین
kasra2012
30-08-2014, 17:07
دوستان طرح بي نهايت به نظرتون براي اينترنتش ارزش داره؟
fanoostalaei
30-08-2014, 17:12
نه بابا کجاش بینهایته !!
20 گیگ شبانه و 10 گیگ روزانه !! این شد بینهایت؟ 10 گیگ به چه دردی میخوره من نمیدونم:n21:
amirdnvos
30-08-2014, 21:25
نمیشه به این راحتی گفت ارزش داره یا نه.شما باید ببینی آیا با نیازهای شما میخوره یا نه
shahryar84
30-08-2014, 22:03
برای اینترنت موبایل خوبه، اما اگه خونه dsl ندارید، نمیتونه جایگزین اینترنت خونه بشه
درضمن حتما سرعت ۱مگ بگیرید
سلام
دوستان رایتل میشه بسته رو بسته خرید مثل ایرانسل ؟اضافه میشه به بسته قبلی؟
الان من تازه سیم گرفتم سرعتم روی 1 مگه 500 تا هم هدیه دارم میشه روی همین خرید ؟اگر آره باید حتما 1 مگ بخرم یا 128 هم میشه؟
shayan0o21
31-08-2014, 16:31
سلام
الان من تازه سیم گرفتم سرعتم روی 1 مگه 500 تا هم هدیه دارم میشه روی همین خرید ؟اگر آره باید حتما 1 مگ بخرم یا 128 هم میشه؟
نه نمی شه :n28:
1 مگ باید حتما بخری اگر 128 بخری میشه 512 یا 256 سرعتت
amirbrad
31-08-2014, 16:36
سلام
شما با مدارک 1 مگ خریدید یا همینطوری خریدی رو 1 مگ بود؟
ممنون
شما با مدارک 1 مگ خریدید یا همینطوری خریدی رو 1 مگ بود؟
ممنون
والله من خریدم پیش فرض رو 1 مگ بود البته یارو گفت خودت مدارک رو ارسال کن از طریق سایت..
f_s10224
31-08-2014, 17:09
این بسته بی نهایت رایتل فقط اینترنت نیست 500دقیق مکالمه خارج از شبکه داره که اینش برای من خیلی خوبه ...وگرنه اس ام اس که مدتهاست نمی زنم ...اینترنتش هم دیگه هم تو خونه نت هست با 50 گیگ ماهیانه با این رایتل هم 10 گیگ و 20 تا شب....در کل خوبه
Armin.Computer
31-08-2014, 19:24
سلام
دوستان این صفحه رو ببینید
سرویس جدیدی داره راه اندازی می کنه یا اصلا سرویس خاصی نیست؟
shahryar84
31-08-2014, 22:15
صبح این پیامک [احتمالا] از رایتل اومد
paradisepersian
31-08-2014, 23:47
رایتل نت سیم کارت اعتباری رو چند میبنده
512:؟
1مگ:؟
سرعت دانلود چی؟
shayan0o21
01-09-2014, 05:56
رایتل نت سیم کارت اعتباری رو چند میبنده
512:؟
1مگ:؟
سرعت دانلود چی؟
512، خیلی شرایط نادر روی 1 مگ ، سرعت هم 64
t2download
01-09-2014, 10:18
دوستان تبلت lenovo A5500 گرفتم ولی توی سایت رایتل شماره میدهم تنظیمات خودکار بیاد میگه شماره معتبر نیست و دستی هم فعال کردم به رایتل اینترنت وصل نمی شه ولی تماس تلفنی فعاله و با وایمکس ایرانسل هم جواب می دهد چه کنم ؟؟؟:n07:
t2download
01-09-2014, 10:29
پشتیبانی رایتل بدترین پشتیبانی هیچ کسی پاسخگو نیست و کسی وجود نداره .........
Armin.Computer
01-09-2014, 10:37
دیشب هرکاری کردم با تلفن ثابت بتونم با پشتیبانی صحبت کنم نشد!
t2download
01-09-2014, 15:56
دوستان الان با بدبختی روی آنتن علامت H میاد ولی به نت وصل نمیشه سرعت رایتل اینقدر بده ؟؟؟
چرا به 3G وصل نمی شوم .
MOH@ND3S
01-09-2014, 15:58
دوستان الان با بدبختی روی آنتن علامت H میاد ولی به نت وصل نمیشه سرعت رایتل اینقدر بده ؟؟؟
چرا به 3G وصل نمی شوم .
چند روزه که هم رایتل هم ایرانسل هم همراه اول اینترنتاشون تو یسری جاها کلا تعطیله !
t2download
01-09-2014, 16:10
چند روزه که هم رایتل هم ایرانسل هم همراه اول اینترنتاشون تو یسری جاها کلا تعطیله !
چون تبلت رو تازه گرفتم گفتم مشکل داشته باشه یک فکری کنم براش
با وای فای وصل می شه ولی سیم کارت رایتل خیر و پشتیبانی گفت اهواز شبکه مشکل داره
و علامت H فرقش با 3G چی هست ؟
و تبلت 3G ساپورت می کنه ولی توی سایت ایرانسل و رایتل می زنه تنظیماتی وجود ندارد چه کنم ؟
ولی رایتل علامت H میاد ولی هیچی وا نمی کنه ...... مشکل اینترنته یا تبلت ؟
TheGnomonWorkshop
01-09-2014, 17:28
دوستان جریان این موجودی ما چیه؟
چرا منفی شده؟
من الان نمیدونم چقد دیگه از اینترنتم مونده
یه وقت نیان بگن اینقد ازت طلبکاریم :n02:
چون تبلت رو تازه گرفتم گفتم مشکل داشته باشه یک فکری کنم براش
با وای فای وصل می شه ولی سیم کارت رایتل خیر و پشتیبانی گفت اهواز شبکه مشکل داره
و علامت H فرقش با 3G چی هست ؟
و تبلت 3G ساپورت می کنه ولی توی سایت ایرانسل و رایتل می زنه تنظیماتی وجود ندارد چه کنم ؟
ولی رایتل علامت H میاد ولی هیچی وا نمی کنه ...... مشکل اینترنته یا تبلت ؟
ممکنه اشکال از بسته بودن پورت ها باشه در نزدیک جایی که بودی باشه
با پ ر و ک س ی کانکت شو امتجان کن
انصافا اینترنت رایتل از نظر کیفیت و سرعت عالیه من الان با دکل 900متر فاصله دارم ولی سرعت فوق العاده است فقط مشکل قیمته.....:n03:
Le0nard0
02-09-2014, 00:03
سرعت رایتل ثابت و پایداره . مسئله ای که توی اینترنت موبایل خیلی مهمه همینه
saeeddeeas
02-09-2014, 01:22
سرعت رایتل ثابت و پایداره . مسئله ای که توی اینترنت موبایل خیلی مهمه همینه
اره بندر هم بسته پیه سرعت ثابت 64 هست اصلا افت نداره
t2download
02-09-2014, 07:41
ممکنه اشکال از بسته بودن پورت ها باشه در نزدیک جایی که بودی باشه
با پ ر و ک س ی کانکت شو امتجان کن
------ چه واسه اندروید هست ؟ پ خ کنید ...... اسمش رو ..........
t2download
02-09-2014, 07:42
انصافا اینترنت رایتل از نظر کیفیت و سرعت عالیه من الان با دکل 900متر فاصله دارم ولی سرعت فوق العاده است فقط مشکل قیمته.....:n03:
چی می گی من رایتل دارم هیچ سایتی وا نمی شه هیچی
ArashMiniStar
02-09-2014, 07:48
اصلا سایت وا نمیکنه چه برسه یه دانلود...!
Milad4171
02-09-2014, 09:00
چی می گی من رایتل دارم هیچ سایتی وا نمی شه هیچی
اصلا سایت وا نمیکنه چه برسه یه دانلود...!
سلام.
دوستانی که اینترنت سیم کارتشون مشکل پیدا کرده ، رومینگ رو قطع کنن دوباره چک کنن ببینن درست میشه یا نه !
t2download
02-09-2014, 09:28
سلام.
دوستانی که اینترنت سیم کارتشون مشکل پیدا کرده ، رومینگ رو قطع کنن دوباره چک کنن ببینن درست میشه یا نه !
بنده تبلت لنوو 5500 گرفتم به هیچ عنوان سایتی وا نمی شه و رومینگ قطعه .........
روی آنتن علامت H هست .
تیک رومینگ رو گذاشتم و وصل شدخ عالیه وصل شد و تیک رومینگ رو برداشتم باز وصل شد سرعت بیسته ممنونم از راهنماییت ..........
مرسی باورم نمیشه سرعتش اینجور بالا باشه .........
بنده تبلت لنوو 5500 گرفتم به هیچ عنوان سایتی وا نمی شه و رومینگ قطعه .........
روی آنتن علامت H هست .
تیک رومینگ رو گذاشتم و وصل شدخ عالیه وصل شد و تیک رومینگ رو برداشتم باز وصل شد سرعت بیسته ممنونم از راهنماییت ..........
مرسی باورم نمیشه سرعتش اینجور بالا باشه .........
حالا فهمیدی چی میگم؟
reza.1370
02-09-2014, 13:13
دوستان نمیدونستم این سوال رو کجا بنویسم گفتم شاید اینجا زودتر به جواب برسم:حالا سوال:اس ام اس فیسبوک به رایتل میرسه؟
shayan0o21
02-09-2014, 13:15
دوستان نمیدونستم این سوال رو کجا بنویسم گفتم شاید اینجا زودتر به جواب برسم:حالا سوال:اس ام اس فیسبوک به رایتل میرسه؟
سلام
بله دوست عزیز برای من رسید
shahryar84
02-09-2014, 14:27
آره، میرسه
t2download
02-09-2014, 14:35
حالا فهمیدی چی میگم؟
با از کار افتاد اینترنت
yoseffaraji
02-09-2014, 22:31
سلام.ببخشید ممکنه این سوال به تاپیک ربطی نداشته باشه.من یه سیم کارت رایتل پیدا کردم وقتی میزارم رو گوشی MTN Irancellمیاره و با جستجوی دستی هم نمیتونه رایتل رو پیدا کنه.گوشیم iphone 3gsهست.باید همیشه 3gروشن باشه یا شبکه بصورت اتوماتیک انتخاب میشه؟راستی با این سیم کارت هرکاری میکنم نمیشه زنگ زد به شماره دیگه ای.فکر کنم دیتا باشه.چطوری میتونم ازش استفاده کنم؟
shahryar84
02-09-2014, 23:16
سلام.ببخشید ممکنه این سوال به تاپیک ربطی نداشته باشه.من یه سیم کارت رایتل پیدا کردم وقتی میزارم رو گوشی MTN Irancellمیاره و با جستجوی دستی هم نمیتونه رایتل رو پیدا کنه.گوشیم iphone 3gsهست.باید همیشه 3gروشن باشه یا شبکه بصورت اتوماتیک انتخاب میشه؟راستی با این سیم کارت هرکاری میکنم نمیشه زنگ زد به شماره دیگه ای.فکر کنم دیتا باشه.چطوری میتونم ازش استفاده کنم؟
خوب صاحبش سوزونده.
اگه از خیابون اینا پیدا کردی ممکنه مال تبلت دزدی باشه، برات دردسر میشه
yoseffaraji
02-09-2014, 23:56
خوب صاحبش سوزونده.
اگه از خیابون اینا پیدا کردی ممکنه مال تبلت دزدی باشه، برات دردسر میشه
اگه سوخته باشه آنتن میاره؟نمیدونم چراMTN Irancellمیاره.2000هم شارژش کردم و کد شارژ هم میزنم میزان اعتبار رو میاره.سیم کارت سوخته که اینجوری نیست.من فقط میخوام از اینترنتش استفاده کنم
اگه سوخته باشه آنتن میاره؟نمیدونم چراMTN Irancellمیاره.2000هم شارژش کردم و کد شارژ هم میزنم میزان اعتبار رو میاره.سیم کارت سوخته که اینجوری نیست.من فقط میخوام از اینترنتش استفاده کنم
مطمئنی منطقت آنتن رایتل داره؟اینی ک میگی علتش رومنیگه ک میره رو ایرانسل
yoseffaraji
03-09-2014, 00:14
مطمئنی منطقت آنتن رایتل داره؟اینی ک میگی علتش رومنیگه ک میره رو ایرانسل
بله حتی رفتم تو قسمتهای دیگه ی شهر ولی همینطوره.رو یه گوشی دیگه هم تست میکنم اگه جواب نداد سیم کارتو میندازم دور
shahryar84
03-09-2014, 00:44
بله حتی رفتم تو قسمتهای دیگه ی شهر ولی همینطوره.رو یه گوشی دیگه هم تست میکنم اگه جواب نداد سیم کارتو میندازم دور
اگه رو رومینگ میره، تو ستینگ بجای اتوماتیک، دستی رایتل انتخاب کنید
Armin.Computer
03-09-2014, 01:00
سلام
هزینه تعویض سیم کارتی که گم شده باشه چه قدره؟؟؟؟
shahryar84
03-09-2014, 01:05
سلام
۵ تومن یا کمتر فکر کنم
shayan0o21
03-09-2014, 05:38
سلام
7 تومن = ( 2 تومن باطل ، 5 تومن سیم کارت جدید ):n16:
وین رونی
03-09-2014, 11:32
توصیه شما چیه با این وضعیت جدید.سیم کارت دیتا رایتل بگیرم یا صبر کنم پوشش ایرانسل کامل بشه؟منظورم 3g و 4g هست
shayan0o21
03-09-2014, 12:55
توصیه شما چیه با این وضعیت جدید.سیم کارت دیتا رایتل بگیرم یا صبر کنم پوشش ایرانسل کامل بشه؟منظورم 3g و 4g هست
فعلا ایرانسل از نظر سرعت بهتر ولی از نظر کیفیت و پایداری رایتل
kasra2012
03-09-2014, 14:40
بچه ها رايتل وضعيتش جديدا چجورياست؟
هنوز هم قطعي داره؟
alireza12827
03-09-2014, 15:49
با سلام من مدرک ارتقا سرعت را در سایت رایتل آپلود کردم و تایید هم شد الان سرعتم چقدر میشه الان 64 کیلوبایت برثانیه است آیا میشه 128 کیلوبایت برثانیه ؟؟؟ چقدر طول میکشه سرعتم را ارتقا بدهند؟؟؟ آیا میتونم بعد از بالا رفتن سرعتم بسته های پایه 128 کیلو بیت بر ثانیه رو باز هم بخرم؟؟؟؟؟
fanoostalaei
03-09-2014, 16:05
با سلام من مدرک ارتقا سرعت را در سایت رایتل آپلود کردم و تایید هم شد الان سرعتم چقدر میشه الان 64 کیلوبایت برثانیه است آیا میشه 128 کیلوبایت برثانیه ؟؟؟ چقدر طول میکشه سرعتم را ارتقا بدهند؟؟؟ آیا میتونم بعد از بالا رفتن سرعتم بسته های پایه 128 کیلو بیت بر ثانیه رو باز هم بخرم؟؟؟؟؟
هر وقت شما بسته اینترنت 1 مگ بگیری سرعت 120 خواهد بود در غیر این صورت با مدارک و در حالت پایه 60 کیلو سرعت داری
با این قیمتا فعلی کسی از رایتل استقبال نمی کنه و با این پهنا باند بسته مثل نسل دوم سرعتش 128 تا 256 کیلو بایته واقعا این سزعتا تو دنیا منسوخ شده و یک مگش هم خیلی گرونه!
کسی از برو بچه خبر داره : رایتل برای اول مهر ,فصل پاییز, بسته هاشو ارزون تر و سرعتش رو ارتقا میده یا نه؟
shahryar84
03-09-2014, 20:23
حتی این قيمت نگهداره، سقف ۱ مگ برداره باز هم خوبه
MOH@ND3S
03-09-2014, 20:55
تو منطقه ما ( 22 تهران ) رایتل چند دقیقه قطعی سیگنال داشت..و بعد اینکه اومد دیدم فرکانسش از باند 2100 به 900 تغییر کرد و شدیدا هم آنتن دهی خوب شد !
fanoostalaei
03-09-2014, 21:41
تو منطقه ما ( 22 تهران ) رایتل چند دقیقه قطعی سیگنال داشت..و بعد اینکه اومد دیدم فرکانسش از باند 2100 به 900 تغییر کرد و شدیدا هم آنتن دهی خوب شد !
یعنی صدا و سیما باند 900 رو برای نسل 3 خالی کرد ؟
اگر اینجوری باشه آنتن دهی ها فوق العاده میشه
kasra2012
03-09-2014, 22:21
چجوري ميشه فركانس باند رو فعميد؟
fanoostalaei
03-09-2014, 22:23
چجوري ميشه فركانس باند رو فعميد؟
هر برند موبایلی برای خودش یه کد داره و علاوه بر این اندروید خودش هم کد های مخفی داره !! تو نت سرچ کنید میاره
اسم برنامه ای که نوع فرکانس باهاش می بینید چیه؟
MOH@ND3S
04-09-2014, 00:27
اسم برنامه ای که نوع فرکانس باهاش می بینید چیه؟
تو تاپیک ایرانسل گفتم..برنامه نیست..کده
saeid127
04-09-2014, 09:16
الان رفتم تو قسمت باقیمانده حساب با این موجه شدم:
کسی میدونه معنی این عدد چیه؟
موجودی منفی مگه داریم تو حساب های اعتباری!!!؟؟؟
سلام
دوستان سیم کارت هدیه رو گرفتم گوشی میشناسه ولی آنتن خالیه مشکل کجاست؟
سلام
دوستان سیم کارت هدیه رو گرفتم گوشی میشناسه ولی آنتن خالیه مشکل کجاست؟
خوب مشکل آنتن حل شد
منم دقیقا همچین مشکلی دارم...
جریان چیه؟
مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که بسته های 128رو کلا از لیست بسته های من برداشته و از 1مگ ها هم کلاً خجم های افزایشی نیست شده
از دیروز مشکل ثبت کردم جواب ندادن.
کسی نظری داره؟
سلام دوباره.
تو آیفون راهی واسه دیدن فرکانس هست؟
Le0nard0
04-09-2014, 13:06
به احتمال زیاد توی پاییز رایتل یه سری سرویسهای مبتنی بر 3g و همچنین طرحهای به صرفه تر ارائه میده.
shahryar84
04-09-2014, 13:17
متاسفانه هنوز چیزهای اولیه مثل صندوق صوتی فعال نکرده
reza.1370
04-09-2014, 15:27
سلام دوستان الان اینترنت من 1 مگه تا قبل از تموم شدنش (هدیه است)میتونم یه بسته جدید(1 مگ) بخرم مثل ایرانسل؟
mohammad.asghari
04-09-2014, 15:41
مودم رای فای ـش پیامک میشه بدی یا نه؟بعد میشه تا 32 گیگ مموری بذاری.مموری واسه چی لازم میشه تو مودم؟
reza.1370
04-09-2014, 17:04
سلام دوستان الان اینترنت من 1 مگه تا قبل از تموم شدنش (هدیه است)میتونم یه بسته جدید(1 مگ) بخرم مثل ایرانسل؟
کسی نیست؟....
دیروز تست گرفتم سرعت رایتل بهتر شده
با سیمکارتهای اپراتور سوم چه کنیم
رایتل چرا خوب، چرا بد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[QUOTE=reza.1370;8372853]کسی نیست؟....سلام سرعتت چنده با 1 مگ:n13::n13::n13:
fanoostalaei
05-09-2014, 09:40
[QUOTE=reza.1370;8372853]کسی نیست؟....سلام سرعتت چنده با 1 مگ:n13::n13::n13:
سرعت 1 مگ همون 1 مگابیت هس و طرح پایه هم سرعتش 60 کیلوبایت
سلام کسایی که رایتل با سرعت 1مگ دارن سرعتشان چقدر هست ممنون میشم پاسخ بدید
[QUOTE=ali6219;8373670]سرعت 1 مگ همون 1 مگابیت هس و طرح پایه هم سرعتش 60 کیلوبایتسلام توی پنل کاربری من 128 و1مگ رو می تونم انتخاب کنم چون مدرک فرستادم .یه سوال دارم اینکه اگه 128 یا 1مگ بگیرم سرعتم همان روی 128 یا 1مگ میمونه یا اینکه بعد از تمام شدن حجم برمیگردم به تعرفه معمولی
fanoostalaei
05-09-2014, 09:50
[QUOTE=fanoostalaei;8373677]سلام توی پنل کاربری من 128 و1مگ رو می تونم انتخاب کنم چون مدرک فرستادم .یه سوال دارم اینکه اگه 128 یا 1مگ بگیرم سرعتم همان روی 128 یا 1مگ میمونه یا اینکه بعد از تمام شدن حجم برمیگردم به تعرفه معمولی
شما الان 3 تا انتخاب دارید !
1 : سرویس های 128 پایه رو انتخاب کنید که در این صورت سرعت شما از 60 بالاتر نخواهد رفت
2: سرویس های 1 مگ حرفه ای رو انتخاب کنید که در این صورت در طول اون سرویس سرعت شما 120 کیلوبایت خواهد بود و بعد از اتمام دوره سرعت به پایه برمیگرده یعنی 60 کیلوبایت
3 : مصرف آزاد داشته باشید که سرعتش همون 60 هست
محدویت سرعت برداشته شده ببینیم رایتل از اول فصل پاییز چی کار میکنه! اینم خبرش
رگولاتور: ارائه پهنای باند بالای یک مگابیت به همه مشترکان موبایل مجاز است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خبرگزاری آنا: رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار کرد: اوپراتور اول و دوم در نسل سوم و چهارم تلفن همراه میتوانند به همه مشترکان خود پهنای باند بالای یک مگابیت بر ثانیه ارائه کنند.
علی اصغر عمیدیان در گفتوگو با خبرنگار آنا با اشاره به ارائه باند پهن بر روی نسل سوم و چهارم تلفن همراه، افزود: با توجه به اینکه شبکههای یادشده داخلی هستند، انتقال دیتا با سرعت بالای یک مگابیت بر ثانیه برای این شبکهها نیاز به ارائه مجوز ندارد و استفاده از آن برای همه مشترکان دو اپراتور اول و دوم آزاد است.
وی ادامه داد: همانطور که ایرانسل در دوره آزمایشی خود و حتی هماکنون در برخی مناطق تا 12 مگابیت بر ثانیه پهنای باند را برای همه مشترکان حاضر ارائه میدهد، همراه اول و حتی رایتل نیز میتوانند این کار را انجام دهند.
عمیدیان در پاسخ به سؤالی مبنی بر چگونگی ارائه خدمات وایفای شهری با پروانه ارائه خدمات تلفن همراه نسلهای سوم و چهارم، گفت: در فرکانسهای آزاد همراه اول و ایرانسل میتوانند این خدمات را برای استفاده مشترکان خود راهاندازی کنند.
وی با تاکید بر این که این کار نباید در باندهای دیگر فرکانسی انجام شود، افزود: برای این خدمات در باندهای دیگر باید مجوزهای لازم را از رگولاتوری دریافت کنند.
Le0nard0
05-09-2014, 11:22
محدویت سرعت برداشته شده ببینیم رایتل از اول فصل پاییز چی کار میکنه! اینم خبرش
رگولاتور: ارائه پهنای باند بالای یک مگابیت به همه مشترکان موبایل مجاز است
خبرگزاری آنا: رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار کرد: اوپراتور اول و دوم در نسل سوم و چهارم تلفن همراه میتوانند به همه مشترکان خود پهنای باند بالای یک مگابیت بر ثانیه ارائه کنند.
علی اصغر عمیدیان در گفتوگو با خبرنگار آنا با اشاره به ارائه باند پهن بر روی نسل سوم و چهارم تلفن همراه، افزود: با توجه به اینکه شبکههای یادشده داخلی هستند، انتقال دیتا با سرعت بالای یک مگابیت بر ثانیه برای این شبکهها نیاز به ارائه مجوز ندارد و استفاده از آن برای همه مشترکان دو اپراتور اول و دوم آزاد است.
وی ادامه داد: همانطور که ایرانسل در دوره آزمایشی خود و حتی هماکنون در برخی مناطق تا 12 مگابیت بر ثانیه پهنای باند را برای همه مشترکان حاضر ارائه میدهد، همراه اول و حتی رایتل نیز میتوانند این کار را انجام دهند.
عمیدیان در پاسخ به سؤالی مبنی بر چگونگی ارائه خدمات وایفای شهری با پروانه ارائه خدمات تلفن همراه نسلهای سوم و چهارم، گفت: در فرکانسهای آزاد همراه اول و ایرانسل میتوانند این خدمات را برای استفاده مشترکان خود راهاندازی کنند.
وی با تاکید بر این که این کار نباید در باندهای دیگر فرکانسی انجام شود، افزود: برای این خدمات در باندهای دیگر باید مجوزهای لازم را از رگولاتوری دریافت کنند.
منظورش از شبکه های یاد شده داخلی هستند اینه که اینترنت ملی روی 3g تا 1 مگ مشکلی نداره ! یعنی میخوان روی 3g فقط سایتهای داخلی و ملی باز باشه :n08:
منظورش از شبکه های یاد شده داخلی هستند اینه که اینترنت ملی روی 3g تا 1 مگ مشکلی نداره ! یعنی میخوان روی 3g فقط سایتهای داخلی و ملی باز باشه :n08:
ممنون از نکته ای که گفتی :n04:
خوب از کجا می خواهند تست کنن سرعت اینترنت شبکه چقدره!!
یه نفر مثل من مجوز سرعتا بالاتر اینترنت یا پهنا باند داره مشکلی نداره فقط و فقط
مشکل اصلی باز نکردن پهنا باند که با گسترش 3جی و بالاتر بردن سرعتا تا حدودی زیادی باید برطرف بشه
واقعا به چه دردی میخوره اینترانت
تمام منابع علمی خارجی اند و برای ترجمه و یا تصاویر و ویدیو ها و یا پخش های زنده سرعت های و قیمت ها فعلی اینترنت بدرد نمیخوره ,خیلی گرونه و بی صرفه اس
Le0nard0
05-09-2014, 11:42
ممنون از نکته ای که گفتی :n04:
خوب از کجا می خواهند تست کنن سرعت اینترنت شبکه چقدره!!
یه نفر مثل من مجوز سرعتا بالاتر اینترنت یا پهنا باند داره مشکلی نداره فقط و فقط
مشکل اصلی باز نکردن پهنا باند که با گسترش 3جی و بالاتر بردن سرعتا تا حدودی زیادی باید برطرف بشه
واقعا به چه دردی میخوره اینترانت
تمام منابع علمی خارجی اند و برای ترجمه و یا تصاویر و ویدیو ها و یا پخش های زنده سرعت های و قیمت ها فعلی اینترنت بدرد نمیخوره ,خیلی گرونه و بی صرفه اس
از نظر این یارو که مقاله علمی و مکالمه تصویری و صوتی حرامه . به نظرش مردم باید از 3g برای رفتن به سایت فارس و تابناک و ریاست جمهوری و... با پهنای باند 24 مگ استفاده کنن که با سرعت بالاتری در جریان دروغ پردازی های سایتهای داخلی قرار بگیرن.
احتمالا همه این حرفا مقدمه چینی هست برای اینکه سرعت رو آزاد کنن
حالا اول از ملیش شروع میکنن و خیلی ساده به اینترنت اصلی هم منتقل میشه...
mohammad.asghari
05-09-2014, 12:29
مودم رای فای ـش پیامک میشه بدی یا نه؟بعد میشه تا 32 گیگ مموری بذاری.مموری واسه چی لازم میشه تو مودم؟
کسی نیست جواب منو بده
masooumi
05-09-2014, 13:46
اولا گفته سرعت بالای یک مگ مشکلی نداره پس تا 1 مگ که شما نوشتی نیست.
دوما هم قطعا فقط سایت های داخلی و ملی در کار نیست . شاید این باشه که برای سایت های داخلی و ملی محدودیت سرعت نیست و برای سایت های خارج محدودیت هست.
سوما همین موضوع هم برای شروع خوبه و قطعا باعث میشه که تنش بخوابه و بعدش میشه روی سرعت های بالاتر برای همه سرویس های داخل و خارجی روی اون حساب کرد.(برای شروع خوبه)
shahryar84
05-09-2014, 14:21
سلام کسایی که رایتل با سرعت 1مگ دارن سرعتشان چقدر هست ممنون میشم پاسخ بدید
paradisepersian
05-09-2014, 14:59
عزیز از چه سیم کارتی استفاده میکنید
( دائمی - اعتباری - دیتا )
چه جوری میشه نت سیم اعتباری رو ثابت 1 مگ یا بالاتر کرد
ثابت رو 512 هست من مدارک هم دادم قبول شد ولی 1 مگ نشد
Armin.Computer
05-09-2014, 15:00
فعلا که ایرانسل داره سرعت های خوبی میده
امیدوارم بهتر هم بشه
به نظر من
هرچی رقابت بیشتر بشه کیفیت می ره بالا و به نفع مشترک هست
رایتل هم قیمت های خوبی بده
سرعت پایدار و بالا هم بده
خدمات بده
عالی میشه
همراه اول هم همینطور
رقابت که بره بالا عالی میشه
shahryar84
05-09-2014, 15:02
عزیز از چه سیم کارتی استفاده میکنید
( دائمی - اعتباری - دیتا )
چه جوری میشه نت سیم اعتباری رو ثابت 1 مگ یا بالاتر کرد
ثابت رو 512 هست من مدارک هم دادم قبول شد ولی 1 مگ نشد
سیم دایمی
بسته ۱مگ بگیرید سرعت ۱ مگ میشه، اگه مدارک دادید
amirbrad
05-09-2014, 15:24
برای من که روی ایرانسل اجرا شد بعد از چند روز قطعی الان داخلی سرعت بازه خارجی حدود 512 کیلوبیت شده. قضیه جدیه.
Le0nard0
05-09-2014, 15:26
برای من که روی ایرانسل اجرا شد بعد از چند روز قطعی الان داخلی سرعت بازه خارجی حدود 512 کیلوبیت شده. قضیه جدیه.
دقیقا قضیه جدیه . طبق پیوست فرهنگی بستر داخلی و خارجی باید جدا و خارجی محدود بشه .
alireza12827
05-09-2014, 18:29
الان من بسته 128 کیلو بیت استفاده میکنم مدرک رو هم برا یک مگ فرستادم وتایید شده الان اگر زودتر از تاریخ انقضا حجم سرعت 128 ام تموم بشه میتونم برم بسته یک مگ بخرم آخه الان بسته های یک مگ رو خط سیم کارت هدیه ام فعال هستش و روی خط اولی که الان دارم سرعت 128 استفاده میکنم فعال نشده کسی میدونه چرا؟؟؟
ahwazp30
05-09-2014, 18:34
چه بهتر .میشه دورش زد داداش.
Koosha_Raisi
05-09-2014, 23:26
من یه مدت با رایتل کانتر آنلاین بازی می کردم.. پینگ 130 اینطورا بود از 8.8.8.8
اینم خطاب به دوستانی که این پیش بینی رو کردند که رایتل زمین می خوره...
فعلا ایرانسل اول کارشه که این تست های فضایی سرعت رو میبینید،
بذارید حداقل 3 ماه بگذره همه ملت بیان تو باغ اونوقت قضاوت کنید. رایتل اوپراتور خوش فکریه و عقب نخواهد ماند... حداقل بخش پشتیبانیش فوقالعاده مودب هستند.
من چند بار به همراه اول زنگ زذم عین 118 با آدم حرف میزنن.
گول LTE رو هم نخورید که اگرم ماجراش واقعی باشه به هیچ دردی نمیخوره چون ما که سرعت 120 مگ نداریم داریم.. ؟ میشه همون آفتابه لگن صد دست...
قطعا رقابت بین ایرانسل و رایتل خواهد بود چون همراه اول تو این سال ها نشون داده که شرکت بی ایده و مزخرفی هست و فقط موجودیتش به خاطر اینکه اپراتور اول هست و اکثر ملت از اول از همین داشتن هنوز پا بر جاست..
سلام دوستان.
من وقتی به وی پی ان وصل میشم نمیتونم سایت های شیلتر رو با رایتل باز کنم..مشکلش چیه؟ با ایرانسل امتحان کردم اوکی بود.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
به نظرم ایرانسل بتونه همین کیقیت رو حفظ کنه با همین قیمت ها اوضاع رایتل خطری میشه باید یه تکونی به خودش مخصوصا قیمت ها وگرنه باید جمع کنه بره ...من که امروز 3g ایرانسل وصل شد سیم کارت رایتل رو درآوردم ...:n22:
and-roid2
06-09-2014, 13:00
منم دقیقا همچین مشکلی دارم...
جریان چیه؟
رایتل مقدار باقیمانده حجم اینترنت رو بصورت بایت نشون میده و برای تبدیلش کافیه عدد باقیمانده رو در داخل گوگل قرار دهید تا بصورت مگابایت(یا گیگابایت و...) حجم باقیمانده رو نشون بده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=356515430+Byte+%3D+%3F+GB
Kamyar_AnathemA
06-09-2014, 13:14
چجوری میشه از 3g رو کامپیوتر استفاده کرد ؟
چی لازم داره غیر از سیم کارت ؟
مودم 3g باید بخری
Kamyar_AnathemA
06-09-2014, 14:09
نمیشه با وای فای گوشی نتو داد به لپ تاپ ؟
omid-p30
06-09-2014, 14:11
اگر گوشی قابلیت wifi hotspot داشته باشه چرا. اگر هم نشه در اکثر گوشی ها با کابل یو اس بی میشه اینترنت رو با لپتاپ مشترک کرد.
میشه وای فای هاتسپات رو فعال کن بعد برو تو تنظیماتش و یه رمز بذاز.بعد میبینی که وای لپ تاپ گوشی رو به عنوان مودم میشناسه.
این برااندروید و ای او اسه.گوشی های نوکیا هم از طریق پی سی سوییت و بلوتوث ممکنه.
Le0nard0
06-09-2014, 14:19
همونطور که گفتن با hotspot میشه ولی شارژ گوشی خیلی زود خالی میشه . همزمان هم 3g هم hotspot پدر باطری رو درمیاره. بهترین کار برای استفاده روی لپتاپ مودم 3g هست
paradisepersian
06-09-2014, 14:23
دوست عزیز به هیچ عنوان این کار درستی نیست
به مرور زمان گوشی و باتری و سیم کارت ممکنه بسوزن
اگرم مشکلی بوجود نیاد گوشی به شدت دچار استهلاک میشه
بهترین کار خرید مودم هست قیمتش 70 هست اگر برای مودم مشکلی به وجود امد
فدای سرت 70 که بیشتر نیست اما اگه گوشی به مشکل بخوره هزینه زیادی رو دستتون میزاره
همونطور که گفتن با hotspot میشه ولی شارژ گوشی خیلی زود خالی میشه . همزمان هم 3g هم hotspot پدر باطری رو درمیاره. بهترین کار برای استفاده روی لپتاپ مودم 3g هست
به نظر من بهترین کار اینه که اگه ایشون یه گوشی نوکیا جاوا مثل5330و....(3g ساپورت) داره با استفاده از پی سی سوییت و کابل usb این کارو کنه تا شارز هم کمتر مصرف شه
Kamyar_AnathemA
06-09-2014, 14:40
من گوشیم قدیمیه xperia x10
اما hot spot داره
سوالمو برای ایرانسل میخواستم بپرسم اما اشتباها تو صفحه رایتل پرسیدم که البته موردی نداره
مودم 3g بگیرم برای 4g هم جواب میده یا نه ؟
omid-p30
06-09-2014, 14:46
اما hot spot داره
سوالمو برای ایرانسل میخواستم بپرسم اما اشتباها تو صفحه رایتل پرسیدم که البته موردی نداره
بستگی به مدلش داره، بعضی ها آره بعضی ها نه.
paradisepersian
06-09-2014, 14:48
اما hot spot داره
برای 4G باید مودم هم 4G باشه
باند 4G روی 2600 هست اما 3G روی 2100 هست
مودم های 3G باند 2600 رو ساپورت نمیکنند
عجله نکنید احتمال داره 4G رو باند های پایین تر هم بیاد
Koosha_Raisi
06-09-2014, 18:27
ایشالا قیمت رو بیاره پایین.
امروز پارس آنلاین ما کلا قطع بود من با رایتل هات اسپات کردم. اول پینگ 450 بود. ده سه بار 3g رو enable/disable کردم روت عوض شد الان پینگ 138 با 8.8.8.8.
تست سرعت بسته ۱ مگ
تبریز ساعت ۱۰ شب
ایرانسل هم داره ۴۵۰ کیلو دانلود میده ، متاسفم واسه رایتل ....
Sent using Tapatalk
اینم نتیجه ناشکری
دیگه کلاً اینترنت وصل نمیشه ، اون 8 کیلو سرعتی هم که داشتیم پرید ......
پینوشت : با پیشرفتی که ایرانسل داشته ، اگه رایتل بخواد با این وضع پیش بره مطمعنا خیلی زود کلاً از لیست اپراتور ها حذف میشه .....
fanoostalaei
06-09-2014, 22:17
اینم نتیجه ناشکری
دیگه کلاً اینترنت وصل نمیشه ، اون 8 کیلو سرعتی هم که داشتیم پرید ......
پینوشت : با پیشرفتی که ایرانسل داشته ، اگه رایتل بخواد با این وضع پیش بره مطمعنا خیلی زود کلاً از لیست اپراتور ها حذف میشه .....
کدوم منطقه تبریز اسن سرعت رو بهت میده؟
آنتن دهی چطوره ؟
کدوم منطقه تبریز اسن سرعت رو بهت میده؟
آنتن دهی چطوره ؟
طرفای ائل گولی.
آنتنش کامله .....
ArashMiniStar
07-09-2014, 01:28
رایتل برای من بهتر شده با اینترنت پایه در حالت عادی 60 میده.جالبه به سیسکو وصل بودم دقیقا با سرعت 120 از گوگل پلی دانلود میکردم!! حالا چطوری بیشتر الله اعلم!
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام .دوستان شما هم مثل من آنتن رایتل رو ندارید :n13: :n13: صبح بود ظهر ساعت 12 پرید:n30: :n30: ولی به ایرانسل و همراه اول وصل میشه ؟؟رومینگ
fanoostalaei
07-09-2014, 18:17
سلام .دوستان شما هم مثل من آنتن رایتل رو ندارید :n13: :n13: صبح بود ظهر ساعت 12 پرید:n30: :n30: ولی به ایرانسل و همراه اول وصل میشه ؟؟رومینگ
احتمالا به خاطر تغیر باند آنتنش رفته
Koosha_Raisi
07-09-2014, 18:32
آره منم تو مدرسه آنتنم پرید رفت رو ایرانسل اما بعد که تعطیل شدیم درست شده بود. پس مشکل همگانی بوده اما الان با 3g وصلم مشکلی نداره.
[QUOTE=fanoostalaei;8377102]احتمالا به خاطر تغیر باند آنتنش رفته[/QU
اصلا شبکه رایتل رو پیدا نمیکنه:n03::n03::n03::n03:
mojtaba2321
08-09-2014, 22:17
دوستان رایتل توی ماشین بخوایم استفاده کنیم مثل رادیو اینترنتی جواب میده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.