مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
sara_girl
01-08-2011, 23:09
هیچوقت راجع به دیگران زود قضاوت نکنید......البته اصلا قضاوت نکنید بهتره......
milad_takjoo
01-08-2011, 23:42
هیچوقت راجع به دیگران زود قضاوت نکنید......البته اصلا قضاوت نکنید بهتره......
من خودم با تمام وجود به این نتیجه رسیدم.....
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-08-2011, 01:35
همچنین عشق خدایی
همه عالَم گشتم و عاشق شدم صد بار
ندیدم من عشقی به از عشقِ پروردگار
ملا نصرالدین
02-08-2011, 09:50
دوستان من این پست رو توی امور بانکی هم گذاشتم
گفتم اینجا هم بگذارم برای مغازه دار ها مفید هست
اصولا چک قلابی خیلی کم هست.یه دونه از این خودکار لیزری ها بگیری مشخص میکنه
مسئله اینه که باید مواظب باشی چکی که میگیری برگشت نخوره
خیلی باید احتیاط کنی که طرف اشنا باشه. اگر زنگ بزنی به اون بانک و یه کم چاپلوسی کنی بهت می گویند که این تا حالا چک برگشتی داشته یا نه.اگر داشت نباید ازش چک بگیری.
چک کارمندی اگر دادند بگیر.طرف باید فیش حقوقش را بیاورد و روی اون شماره چک نوشته شده.
در مورد جنس قسطی هم ما میگوییم تا 50 تومن با شناسنامه تا 100 تومن با شناسنامه و کارت ملی.
اگر پول شما را نیاورند و بخورند هم شناسنامه و کارت ملی طرف را می شود برد توی مولوی هر کدام را 50 تومن میخرند.
ملا نصرالدین
02-08-2011, 16:41
به احتمال زیاد باهاش مدرک جعلی درست میکنه .
میدونم شاید از نظر اخلاقی کار درستی نباشه ولی حداقل شما به پولی که ازت خوردند میرسی.
در ضمن اینجوری احتمال اینکه مالت را بخورند از بین میره.چون این روزها هیچکی از شناسنامه و کارت ملیش نمیگذره
ولی یادتون باشه بدون گرفتن مدرک قسطی دادن اشتباهه.حساب باز با کسی کار نکنید.اگر هم عمده فروش هستید چک بگیرید.
هیچ وقت وقتی که عصبانی هستین یا از انجام دادن زیاد یه کاری خسته شدین، با همون بغضی که توی گلوتونه هیچ کاری نکنین! بگذارین یه کم زمان بگذره بعد تصمیم بگیرین.
چندتا از اشتباهاتم هرچند کوچیک، اما دقیقا توی همین زمان بودن!
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-08-2011, 23:26
سلام
ماهِ مبارک بر شما مبارک
:11:
اگر مشکلِ بویِ دهان دارید , با یکی دو بار مسواک زدن این بو برطرف نمیشه .
===========================================
توضیح بیشتر برایِ علاقمندان و کسانی که میدونند دندانها چقدر ارزشمند هستند .
باید روزی سه بار مسواک بزنین و این کار رو هر روز انجام بدین .
بعد از یک هفته یا کمتر نتیجه رو ببینید . خودتون لذت میبرین.
باید به این شکل مسواک بزنید :
اول دو سه بار دهان رو پر از آب کنین و با بستن دهان و حرکت زبان و عضلات صورت , خوب دندانها رو بشورید تا قطعات بزرگ غذا شسته بشه .
بعد مقداری خمیر دندان روی زبانتون بذارید و اون رو به همه ی دندانها بمالید . باید با زبانتون خوبِ خوب خمیر دندان را رویِ همه دندانها بمالید . جلو , پشت , بالا و پائین .
اصلا دهانتون رو باز نکنید .
خوب خمیر دندان رو که به صورت مایع در اومده تویِ دهانتون بگردونید تا بینِ دندانها و زیر لثه نفوذ کنه و رویِ پلاکها و باکتریها اثر بذاره .
بعد از یک دقیقه و نیم شروع به مسواک زدنِ دندانها کنید .
با دهانِ باز مسواک بزنید تا ببینید کجا رو دارید مسواک میزنید .
اول از دندانهای پائین شروع کنید چون بعدا بخاطر بزاق زیاد , باز کردنِ کامل دهان کمی مشکل میشود .
خمیر دندان را قورت ندهید چون ضرر دارد .
حرکت مسواک در ابتدا باید از رویِ لثه به سمتِ سر دندانها باشد . این کار باید حداقل 8-9 بار تکرار شود .
با حوصله مسواک بزنید . هر دندان کلی قیمت داره پس ارزش وقت صرف کردن دارد .
دندانها رو تقسیم بندی کنید تا هیچ دندانی فراموش نشه .
اول دندانهایِ پائین راست داخل بعد بیرون بعد پائین چپ داخل بعد بیرون و سطوح جَوندشون .
بعد پایین جلو بعد پایین عقب .
دندانهایِ پایین جلو خیلی در خطر خرابی هست پس بیشتر بهشون برسید .
بعد دندانهای بالا راست داخل سپس بیرون سپس بالا چپ داخل و بیرون . بعد سطوح جونده با حرکتِ چرخشیِ مسواک .
و بعد بالا جلو پشت و جلو .
مسواکِ کهنه بدرد نمیخوره چون نوکِ برسهاش کُند میشه و خوب تمیز نمیکنه .
مسواک درجه یکِ نیم سخت ( medium hard) بخرید .
خیلی مسواک رو فشار ندین چون به مینای دندان و لثه صدمه میزنه .
مسواکِ نرم به هیچ دردی نمیخورد .
خمیر دندانِ درجه یکِ فردِ اعلا بخرید . کِرِستِ 7 خیلی خوبه . اکوفِرش , سیگنال و کولگیت .
اگر تنهائی از خمیر دندان استفاده میکنید , سایز بزرگ نخرید تا یکماهه تمام بشه و مانده نشه .
همیشه از یک مارک استفاده نکنید تا باکتریهای دهانتون و پلاکها مصونیت پیدا نکنند .
وقتی خمیر دندان تمام میشه یک مارک دیگه بخرین .
اگر خمیر دندان باعث خشکیِ لبهاتون میشه قبل از مسواک با کمی روغن زیتون لبهاتون رو چرب کنید .
بعد از شستنِ دندانها با مسواک زبانتون رو هم خوب تمیز کنید تا خمیر دندان روش نمونه .
حد اقل روزی یکبار نخ بزنید . مراقب باشین به لثه هاتون صدمه نزنید .
از دهانشوهایِ الکل دار استفاده نکنید که لثه ها و دندانها رو داغون میکنه .
تُرشی و آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و غیره باعث بد بو شدنِ دهان میشه . مینای دندان رو هم خراب میکنه . حتماً بعدش مسواک بزنین .
اگر نتونستین مسواک بزنین حداقل با خوردن غداهایِ دندان تمیز کن از پوسیدگی جلوگیری کنید .
سیب , هویچ , بِه , خیار , کاهو , کرفس و همه غذاهایی که با جویدن خمیر نمیشه بلکه فقط قطعه میشه .
آدامس جویدن هم خیلی مفیده چون بزاق دهان زیاد ترشح میشه .
========================================= ==
جِرم دندان بویِ بسیار بدی تولید میکنه . شش ماه یکبار جرم گیری کنید .
تا دندانتون لک پیدا میکنه برید درستش کنید . هم خرجش کمتره هم عمرش ده برابر میشه .
تخمه نشکنین با دندوناتون .
تو همین تاپیک مفصلاً علتش رو خدمتتون عرض کردم .
سیگار و قلیون و مشروب دندانها و لثه ها رو داغون میکنه .
اگر مشکل تنفس از بینی دارین و همیشه دهانتون باز هست , دندانهاتون هم زودتر پوسیده میشه هم کج و کوله میشه .
باید با بینی نفس بکشید تا دهان بسته باشه و دندانها خشک نشه و روی هم باشه همیشه تا از حرکتِ یکدیگر و کج و کوله شدنِ هم جلوگیری کنند . خصوصاً در خواب .
اگر ارتودونسی کردین اما مشکل تنفس با بینی دارید بدونین که دارین وقتتون و پولتون رو تلف میکنید چون بعد از برداشتن براکتها دوباره کج میشه مگر اینکه مشکل تنفس با بینی رو حل کنید تا دهانتون بسته باشه .
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-08-2011, 18:13
سلام دوستان .
:10:
جسارت نباشه دوستان اما اگر بخاطر اینکه وسائل بدرد نخور و کفش کهنه ها و لباسهایِ کهنه و بدرد نخورتون رو به دیگران میبخشین , فکر می کنین که آدم نیکوکاری هستین متاسفانه در اشتباه هستین .
نیکوکار کسی هست که از چیزهایی که دوست داره به دیگران بده .
مثال:
کار کنه زحمت بکشه عرق بریزه پول پاک و حلال دربیاره بعد از اون پولها که برایِ بدست آوردنش کلی زحمت کشیده و دوستش داره به دیگران کمک کنه .
مثال 2 -
بره لباس بخره و خیلی هم دوستش داشته باشه اما اون رو ببخشه به یک نیازمند .
مثال 3 -
بخواد بره کفش بخره چون کفشش کهنه شده . تویِ راه فقیری رو ببینه که کفش نداره . میبردش براش کفش میخره و لبخند میزنه و میگه به امید خدا یکی دو ماه دیگه برای خودم کفش میخرم .
به این انسان میگن نیکوکار .
خداوند میفرماید :
لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّى تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَيْءٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِيم
هرگز نیکوکار حساب نمیشوید تا وقتی که از آنچه که دوست دارید انفاق کنید و خداوند به هر چیزی که انفاق میکنید [ و هدفتان از آن کار ]آگاه است .
================================================== ==
بنده اینجا تو کویت مردِ ثروتمندِ شصت ساله ای رو دیدم که حدودِ 10 ملیون تومن به یک خانواده ی فقیر کمک کرد اما بعداً معلوم شد چشمش دنبالِ دختر 15 سالشون هست و دختر رو از پدرش خواستگاری کرد و وقتی جواب رد داد و گفت هنوز کوچیکه و داره درس میخونه و نمیخواد با آدم مُسن ازدواج کنه , همه وسائلی رو که براشون خریده بود پس گرفت !!!! .
=================================-=========-===
برایِ دوستانی که به معنویات علاقمند هستند :
کار خیر در نامه ی اعمال ثبت نمیشه و نمیمونه مگر این شرایط رو داشته باشه :
1- کار خیر فقط برایِ رضای خدا انجام بشه یعنی یا به طمعِ پاداش گرفتن از خدا یا بر حَذَر ماندن از خشم و لعنت و عذابِ خدا یا بخاطر عشق به خدا یا همه ی اینها .
2- منّت نذاشتن و چیزی درخواست نکردن در ازایِ کار خیر .
3- مخفیانه انجام دادنِ کار خیر تا حدِ امکان تا حدی که حتی دستِ چپش خبردار نشه از آنچه که دستِ راستش انفاق میکنه .
4- تغییر ندادنِ نیت و هدف (پشیمان نشدن ) از انجام اون کار خیر تا آخرین لحظه ی زندگی در دنیا تا باعث نشه اون کار خیر باطل بشه و هُبوط کنه (اصطلاحِ دینی ) . هُبوط یعنی فرود آمدن بر زمین , یعنی کار خیر برگشت داده میشه به زمین و موردِ قبولِ خداوند واقع نمیشه .
جسارت نباشه اما اگر صد تا مسجد و صد تا مدرسه هم ساختین و هزار هزار یتیم رو پناه و غذا دادین اما روز قیامت دیدین هیچ اثری از اونها نیست در نامه ی اعمالتون , بدونین که علتش اینه که این 4 شرط رو نداشته و محو شده در دنیا .
این سامانه ی فوق العاده پیشرفته و هوشمندانه و عادلانه ی خداوند میتونه براحتی مچ هر کسی رو که "برایِ خدا" کاری انجام نمیده بگیره .
از جمله کارهایِ غیر ممکن برایِ انسان , همانا فریب دادنِ خداوند هست .
نامه ی اعمالتان پر از کار خیر باد در روزی که هیچ کس در امان نیست جز کسی که با دلِ پاک و نامه ی اعمالِ پر از کار خیر در پیشگاهِ ایزدِ یکتا حاضر بشه .
ممنون از وقتتون
ملا نصرالدین
04-08-2011, 15:43
این تجربه رو چون همین روز ها جواب کنکور را میدهند میگویم
من زمانی که کنکور دادم اصلا درس نخواندم.مدرسه ای که میرفتم هم افتضاح بود ولی به هر حال میخواستم هرجور شده یک جایی قبول شوم.حتما هم رشته ی کامپیوتر میخواستم
وقتی جوای اومد رتبه ام 46000 بود.یه رتبه ی کاملا افتضاح.رفتم انتخاب رشته اینترنتی که مال سازمان سنجش بود.بهم گفتند تو با این رتبه حتی پیام نور هم قبول نمیشوی.من غیر انتفاعی هم نمیخواستم بروم پس درنتیجه گفتند بشین واسه سال بعد بخوان.یا یه رشته ای مثل کتابداری برو.
من امدم خانه نا امید نشدم.دقیقا یادم نیست 3 یا 4 بار با دقت کامل دفترچه را خواندم.
دوستان موقع انتخاب رشته کامپیوتر به شما نمیخنده پس اول اون چیزی که توی رویاهای شماست هر چی که به نظر خودتون بهترین رشته هست را بنویسید.بعد کم کم از از آن دور شوید.از اول نگویید من که رتبه ام افتضاح شده پس هیچی قبول نمیشوم.من از رشته های خوب دانشگاه شریف شروع کردم تا انتخاب 38 من مهندسی کامپیوتر پیام نور ایوانکی(نزدیک تهران هست) بود که قبول شدم.بعد به دلیل اینکه انجا امکانات نداشتند ما را به گرمسار منتقل کردند که بالاخره مرکز هست و از انجا خیلی بهتر هست.بعد از ازدواجم هم مهمان تهران شدم .البته با پارتی بازی.الان در تهران درس میخوانم
شاید رشته ام یا دانشگاهم عالی نباشه.ولی حداقل رشته ای هست که اون زمان دوستش داشتم.از هیچی که بهتر بود.مخصوصا با آن رتبه افتضاح.بعد همان زمان شاگرد اول کلاسمان که رتبه اش 13000 بود گفت من پیام نور دوست ندارم فقط روزانه و شبانه تهران.اون سال هیچی قبول نشد.سال بعد هم توی تکمیل ظرفیت فوق دیپلم غیر انتفاعی ایوانکی قبول شد و رفت بعد هم که برای لیسانس قبول شد باز هم غیر انتفاعی و گرمسار رفت.
malkemid
04-08-2011, 17:32
اگه آدم با گذشتی نیستید، هیچوقت ازدواج نکنید
N O V A L I S
04-08-2011, 18:26
- اگر حواست نیست، اگر عجله داری، اگه دیشب نخوابیدی، اگه اکس زدی!، اگه کلا گیجی، شیش می زنی، اعصاب مصاب نداری، اگه فقط می خوای از گرما یا بوی خاص یا گند تاکسی یا مسافر بغلیت فرار کنی، وقتی می خوای در تاکسی رو باز کنی اول یه نگاه به پشت بنداز! خدائیش نمی دونم وسط بیابون یا اون خیابون خلوت و اونم تو همین نیم متر فاصله ی ماشین تا جدول کنار خیابون این موتوریا چکار می کنن! 2-1 مورد خطرناک رو چند وقت پیش تجربه کردم!
بچه ها میخوام یه چیزی بگم در مورد رزومه پر کردن واسه کار
وقتی رزومه پر میکنید دلیل نداره راست بنویسید اگه بلدی یه لامپ ببندی بگو ساختمون سیمکشی کردم اگه بلدی FF ببندی بگو من باکس امنیتی میبندم اگه ویندوز میتونی عوض بکنی بگو تکنستین شبکه هستم .این یه واقعیت هست که همه ( یکی مثل خود من )موقع رزومه پر کردن دروغ مینویسن پس اگه شما بخواهید فقط مهارتهایی که دارید رو بنویسید نمیتونید کار خوبی بدست بیارید جالب اینه که اون کسی هم که داره رزومه رو نگاه میکنه میدونه که شما دروغ نوشتید ولی اون کسی رو برا همکاری انتخاب میکنه که بیشتر دروغ نوشته باشه.
M O B I N
04-08-2011, 18:41
يک تجربه خيلي مهم :31: اين تجربه رو دست کم نگيرين چند نفر گرفتن .. !:31:بعد به 3 نفر هم این تجربه رو بدین :31: : ))
================================================== ======================
ببينيد اگه تو خيابون راه ميريد يک بنده خدايي رو ديديد که موهاش سفيده مثلا صاحب يک مغازه اي که ميشناسين ، يا يک آدمي که باهاش هميشه سلام عليک داشتين ولي کامل نميشناسينش
اگه يک دختر بچه يا پسر بچه همراهش بود بهش نگين که اين نوتونه ؟
بگيد اين پسرتونه ؟ يا دخترتونه ؟
================================================== ======================
اين تجربه خيلي مهميه :31:
چون به طرف ميگي اين نوته ميگه ، نه بچمه ، يکم ضايس
بگين اين بچتونه اگه به عقلتون شک نکنه :31: به اين فکر ميکنه که چقدر سرزندس که اين بچه بهش مياد :31:
:31:
شـیـفــو
04-08-2011, 21:45
به فروشنده های پاساژ علاالدین اصـلا اعتماد نکنید ، هرچقدر هم که به نظر آدم خوب و سـاده و مشتری دوستی بـود .
خیلی وقت ها دوستام رو دیدم که گفتند : " فروشنده راست میگه ، کارش اینه میدونه چی به چیه "
درحالی که کاملا برعکسه ، فروشنده تنها چیزی که خوب میدونه چیه سکه پول هست و روش در آوردنش از جیب مبارک شما . محرذه دیگه ، فروشنده اسمش روشه فروشنده ، یعنی کسی که جنسی رو میفروشه حالا چه فرقی میکنه موبایل باشه ، جوراب باشه ، سرویس بهداشتی باشه و ....
به قول پروفسور ایکس ( X-Men ) ، یه روانـشناس خوب از 100 تا جهش یافته قویتره .
فروشنده هایی که موقع خرید نسبت بهشون احساس اعتماد پیدا میکنید ، جزو همون روانشناس ها هستند که شمارو مجبور میکنند با رضایت کامل اون اسکناس های بی زبون رو بدی بهشون تازه بعدش هم کلی تشکر بکنی ازش .
malkemid
05-08-2011, 12:10
سعی کنید پست های طولانی ندید تو فروم...چون کسی حوصله نمی کنه تا ته بخوندش!
sara_girl
06-08-2011, 02:04
وقتی یکی داشت باهاتون دعوا میکرد جوابشو ندین و با لبخند نگاهش کنین آتیش میگیره....: دی
Manager_66
06-08-2011, 11:17
هر جنسی که از کسی امانت میگیرید در اولین فرصت که کارتون تموم شد پسش بدین و نذارین برای پس گرفتن جنسش طرف بیاد دنبالش .
hirsababak
06-08-2011, 13:43
اگر تو خیابون هوس کردید از یه بچه ناز عکس بگیرید اصلا این کار رو نکنید مگر اینکه با خونوادتون باشید یا از پدر مادر طرف اجازه بگیرید
Переклад не
07-08-2011, 11:20
هیچگاه بازی های خارجی رو از اینترنت نخرید. چون از روی بازی اورجینال کپی میزنه و به قیمت اورجینال میفروشه چون قانون کپی رایت نداره و بازی کپی بدلیل بیکیفیت بودن cd یا dvd زود خراب میشه در حالی که شما پوله اورجینال رو میدید و از یه چیزی به نام "سی دی خام 50 تمنی رو 3000 تمن بفروش" حمایت میکنید
hamid_diablo
07-08-2011, 14:52
اگه دوستتون گفت که قراره امروز بریم تفریح و شما تنها غریبه اون جمع هستید بهتر نرید.چون نه به شما خوش میگذره نه به اونا
تو جمع هایی که با کسی آشنا نیستید و بقیه با هم دوستند به شما خوش نمیگذره مطوئن باشید
ahmadzaq
07-08-2011, 16:55
بهترین راه برای اصلاح موهای صورت برای مردان ماشین موزر هست
شـیـفــو
07-08-2011, 21:34
تجربـه خـیـلـی مـهـم !!
اگه قرار کاری رو برای کسی انجام بدین و بابتش پول بگیرین ، همون قدری که زحمت میکشین پول بگیرین .
چون اگه کم تر بگیرین طرف ازتون انتظار داره همون کاری رو که با پول بیشتر میکردین رو براش انجام بدین .
مثلا : تو محل من ، ویندوز + نرم افزار کلا میشه 12 تومن ، من اینکارو اگه با 5 تومن انجام بدم ، اگه یه وقت یه مشکلی پیش بیاد ، طرف هم انتظار همون پشتیبانی 12 تومنی رو داره و هم طلب کار میشه و مهم تر از همه خود آدم و کار آدم ضایع میشه .
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-08-2011, 01:41
سلام دوستان
قابلِ توجهِ دوستانی که حوصله ی خوندنِ مطالبِ طولانی رو ندارند :
برایِ پیدا کردنِ گنج باید کلی راه رفت کلی جستجو کرد کلی زمین رو کند کلی وقت صرف کرد تا به گنج رسید .
برای بدست آوردنِ چند گرم الماس , دهها تُن از خاکِ زمین رو باید کند و منتقل کرد به کارخونه و خورد کرد و الک کرد و شست تا یه ذره الماس بدست بیاد .
پیدا کردن چند گرم طلا هم همین مَشَقَّت رو داره .
خواندنِ مطالبِ طولانی هم همینطوره .
وقتی احساس میکنید که اون مطالبِ طولانی یه چیزهایِ با ارزشی در خودش داره , وقت میذارین و میخونین و کَند و کاو میکنین و اَلَک میکنین و کلمات و جملاتِ زرین ازش در میارین.
============--===================-=======
بنده سالها قبل کتابی رو خوندم که حدودِ دویست صفحه بود و الآن فقط هفت هشت جمله ازش یادمه اما هرگز از خوندنِ اون دویست صفحه پشیمان نیستم . چون غَربال کردنِ اون کتاب قطور مثل جستجو در دهها تُن خاک برای چند گرم الماس بود . چیزی که یاد گرفتم ارزش اون وقت صرف کردن رو داشت .
حتماً شما هم همین تجربه رو دارین .
================================
اما یه چیزی خیلی مهم هست .
اگه مطلبی دارین که فکر میکنین طلائی و الماسی و ارزشمند هست , تا میتونین سعی کنین اون رو خالص و ناب به دیگران عرضه کنید تا کمتر دچار زحمت بشند .
اما متاسفانه عده ای از مردم حرفهای ارزشمند رو اگر خالص و بی مقدمه و توضیح و تفسیر و مثال باشه , بهش توجه نمیکنند یا خوب درکش نمیکنند و مجبور میشیم با توضیحاتِ بیشتر نظرشون رو جلب کنیم به ارزشمند بودنِ اون حرفها و کلمات تا شاید که بی اعتنا و بی تفاوت از کنارش رد نشه .
==================================
موضوع دیگه :
هنر تندخوانی رو یاد بگیرین خیلی بدردتون میخوره .
فقط با زیاد خوندن هست که این مهارت رو بدست میارین .
مثال :
همه ی ما این جمله رو مثل برق میخونیم
I love you
با يك نگاهِ برق آسا هر سه کلمه رو میخونیم چون دیگه تو ذهنمون نقش بسته .
افرادِ تندخوان , مطالب رو جمله جمله میخونند نه کلمه کلمه !!!
بعضی از تندخوانها در سه چهار ثانیه یک صفحه از یک کتاب رو میخونند .
تجربـه خـیـلـی مـهـم !!
اگه قرار کاری رو برای کسی انجام بدین و بابتش پول بگیرین ، همون قدری که زحمت میکشین پول بگیرین .
چون اگه کم تر بگیرین طرف ازتون انتظار داره همون کاری رو که با پول بیشتر میکردین رو براش انجام بدین .
مثلا : تو محل من ، ویندوز + نرم افزار کلا میشه 12 تومن ، من اینکارو اگه با 5 تومن انجام بدم ، اگه یه وقت یه مشکلی پیش بیاد ، طرف هم انتظار همون پشتیبانی 12 تومنی رو داره و هم طلب کار میشه و مهم تر از همه خود آدم و کار آدم ضایع میشه .
دوستان تو هر کاری که هستید هیچ وقت فقط به دلیل جلب مشتری نرخ رونشکنید چون ضررش بعد یه مدت به خودتون برمی گرده
کاسبا می گن : سرم رو بشکن اما نرخم رو نشکن!
Lady parisa
08-08-2011, 10:10
سعی کنین توی روزمرگی نیفتین!
حتما توی هفته چند ساعت رو برای استراحت خودتون قرار بدین و به کاری بپردازین یا جایی برین که از نظر روحی شارژ می شین چون یه مدت که بگذره می بینین که بدون اینکه بخواین مثل یه آدم ماشینی شدین و صبح می رین سرکار تا غروب و بعدشم کارای روزمره. این توی درازمدت افسردگی می یاره!
+
حتما مبلغی رو ماهانه خرج خود خود خودتون کنین و از این مدل خرج کردنها به حساب اسراف نذارین! حتی اگه دیگران بگن خرید این چیز، یا رفتن به فلان جا هزینه اضافیه.اینا مهم نیست مهم حس خوشایندی که پس از انجام اون کار بهتون دست میده
در مورد حفظ اعداد من خودم زیاد حافظه ی خوبی ندارم !
به این نتیجه رسیدم که روش مناسب برای حفظ اعداد، دسته بندی اوناست. یعنی مثلا دو تا دو تا حفظ کردن یا سه تا سه تا و ...
به عنوان مثال عدد 3474332343 رو در نظر بگیرید :
دو/دو/دو/دو/دو :
34/74/33/23/43
سه/سه/سه/یک :
347/433/243/3
ابتکاری که باید به خرج بدید اینجاست.:21:
سه/دو/سه/دو :
347/43/323/43
می بینید که به دلیل تکرار شدن 43 عدد مورد نظر (که شماره حساب هست!) به راحتی Stick in Mind میشه! :27:
yashgin128
08-08-2011, 16:09
یه تجربه خیلی خیلی پیش پا افتاده و نا چیز و تکراری اما به در به خور هم من دارم :
همیشه موقع بیرون رفتن حتما یک یا دو برگ دستمال کاغذی همراه خودتون(تو جیبتون)داشته باشید.
شاید مثلا تو هفته یه بار هم به کارتون نیاد اما یه وقت هست که نیاز به دستمال پیدا میکنید و نداشتن براتون از صدتا بد وبیراه بدتره.
Manager_66
08-08-2011, 17:12
+ هميشه در حال ياد گرفتن چيزهاي جديد باشيد و خودتونو علاف چيزهاي بي اهميت نكنيد . اينطوري هم تجربتون ميره بالا هم اعتماد بنفستون.
+ واسه مسائل پيش پا افتاده و كم اهميت اعصاب خودتون رو خرد نكنيد و كل كل نكنيد مثل كل كل واسه نتايج تيمهاي فوتبال و ...
+ هر جا بحث سياسي بود و كسايي كه داشتن بحث ميكردن اهداف ديگري داشتن مثل برخ كشيدن اطلاعاتشون و ... مثل مجسمه ابوالهل يك گوشه بشينيد و صداتون در نياد كه جز دردسر و اتلاف وقت چيزي نداره
+ سر سفره هم هيچوقت آروغ نزنيد.
+ هر وقت گوشيتون زنگ خورد سريع جواب بدين و طرفو نپيچونيد ممكنه فرصته بزرگي رو از دست بدين!
hamid_diablo
08-08-2011, 18:48
سعی کنید از هدفها و آرزوهاتون پیش کسی حرفی نزیند.چون اگه به اون چیزی که میخواید برسید خدای نکرده نرسید از طرف کسانی که از این موضوع اطلاع دارن مورد سرزنش قرار میگیرید و متهم به تنبلی و بی ارزگی میشید
caca_caca888
08-08-2011, 20:44
معنی اسراف این نیست که هیچی رو نباید دور بریزی.باید بیهوده دور نریزی...
مثلا مامانت یه غذا واست درست کرده که تو خوشت نمیاد.چمیدونم توش مو پیدا کردی،بد مزس،هرچی... آقا جان موقعیتو درست دیدی بریز دور بگو خوردم(البته باید سنجید می ارزه یا نه) ...اسراف به این نمیگن که
طرف داره میمیره . آبو بهش جرئه جرئه بدی که یه وقت رو زمین نریزه!
تجربس دیگه ! چی کار میشه کرد!
ماشاالله واسه این همه تجربه :دی !
========================
دشمنی که می دونه در مقابل شما هیچ کاری نمی تونه انجام بده و شکست خورده، واسه ضربه زدن به شما از راه دوستی وارد میشه ! فلهذا بدون معطلی درخواست دوستی چنین افرادی رو رد کنید.
[چنین مضمونی در گلستان سعدی هم ذکر شده و حتما در زندگیتون چنین واقعه ای رخ می دهد.]
hamid_diablo
09-08-2011, 11:15
اگه برنامه ریزی کردید که کاری رو سر وقت معینی انجام بدید سر وقت انجام بدید.چون اگه سر وقت انجام ندید مطمئن باشید اون کار رو درست انجام نمیدید و ناتمام میمونه
malkemid
09-08-2011, 21:50
تو هر کاری هستید...ممکنه فلان روش کاری یا فلان جنس اسم های مختلف داشته باشه...سعی کنید همه اسم ها و اصطلاحات رو یاد بگیرید ...به درد می خوره حتما!
Переклад не
09-08-2011, 23:36
دیشب کلی تو جمع کم اووردم .بحث اطلاعات عمومی بود .واقعا اصلا از یادم نمیره.حالا بعد از مرگ سهراب رفتم کلی کتاب متاب پیدا کردم تا بخونم و خودمو بالا بکشم .تازه تو مصاحبه ی ورودی یه اداره ای کارخونه ای چیزی هم به درد میخوره.
اینم جدید ترین تجربه ی تلخ من
سعی کنید زیاد کتاب بخونید.عیب نداره که رمان هم بخونید ممکنه اطلاعات عمومی رو بالا نبره اما املا و نگارش و کلا ادبیات موجود تو اون متن رو تقویت میکنه
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-08-2011, 06:12
سلام
خاطره بنده از بچه ای که تو ماشینم به دنیا اومد :
زمان : ساعت یک صبح تابستونِ 1370
مکان : یکی از خیابونهای شیراز
بنده داشتم از جشن عروسی یکی از دوستان برمیگشتم خونه .
خیابونها خلوتِ خلوت .
یهو از دور دیدم یه نفر وسط خیابون وایساده و داره دست تکون میده که وایسم .
در یک لحظه هزار و یک فکر به سرم زد . برم یا وایسم . بابا پا بذار رو گاز و فرار کن اگه وایسی ده نفر که قایم شدند یکدفعه میریزند سرت و یک فصل کتک حسابی و بعد هم جیبات رو میزنند و ماشین رو هم بر میدارند و دِ برو که رفتیم . بعدش یه عمر حسرت میخوری که چه کار احمقانه ای کردی وایسادی . اصلاً اینموقع شب تو شهر این یارو وسط خیابون چکار میتونه داشته باشه جز اینکه دزده ؟
اما نه , شاید بنده خدا واقعاً مشکلی داره .
خدایا چکار کنم ؟ وایسم یا فرار کنم ؟ خودت راهنمائی کن .
همه ی این افکار مثل برق از ذهنم گذشت . بهش خیلی نزدیک شده بودم .
دستش خالی بود . یه کم خیالم راحت شد چون اگه چماقی چیزی تو دستش بود دیگه شکی نمیموند که دزد هست .
دور و بر رو نگاه کردم تا مطمئن بشم کسی پشت درختها قایم نشده باشه و بریزند سرم .
تمام شیشه ها رو آوردم بالا و درها رو هم قفل کردم .
به قیافه اش نمیخورد آدم شروری باشه . با دوست اشاره میکرد که وایسم .
وسط خیابون نگه داشتم و پام رو کلاچ بود و از پیاده رو ها فاصله ی زیادی داشتم تا اگر حمله کردند بتونم فرار کنم به موقع .
پنجره رو به اندازه دو انگشت باز کردم .
اومد جلو گفت : آقا تو رو خدا کمکم کن . زنم حامله هست داره میزاد . تو رو خدا کمکم کن برسونمش بیمارستان . الان ده دقیقه ست اینجا هستم هیچ کس نگه نمیداره .
با حالت گریه حرف میزد .
من همش دور و بر رو نگاه میگردم که یکدفعه نریزند رو سرم از چپ و راست .
خدایا چکار کنم ؟ یعنی راست میگه ؟ اگه در رو باز کردم و سوار شد و با چاقو من رو زد چی ؟
بهش نگاه کردم هنوز داشت التماس میکرد .
با خودم گفتم امشب یا ثوابِ بزرگی برام ثبت میشه یا شبِ آخر زندگیمه !!!!
تصمیمم رو گرفتم , خدایا توکل به خودت .
در رو باز کردم تا سوار بشه . قفل در راننده رو هم باز کردم تا اگر خواست چاقو در بیاره در رو باز کنم و فلنگو ببندم .
هنوز داشت التماس میکرد با حالت گریه .
آقا تو رو خدا زود باش زنم خیلی حالش بده , بچه ی اولشه میترسم بمیره .
دیگه سوار شده بود و حرفاش هم خیلی تاثیر گذاشت رو بنده . دیگه همه چیز رو فراموش کردم و شدم راننده ی اورژانس !!!! هر چه بادا باد .
خونتون کجاست ؟ تو همین کوچه . کوچشون هم مثل بیشتر کوچه ها بی چراغ و تاریک بود !!!
پا رو گذاشتم رو گاز . بنده تو خیابون بی دست انداز هم همیشه یواش میروندم اما تو اون موقعیت حتی تو چاله چوله های کوچه هم با سرعت روندم .
بالاخره رسیدیم جلو در خونشون دیدم زنش دم در رو زمین افتاده . دیگه 100% مطمئن شدم که کلکی در کار نیست . زنش چنان آه و ناله ای میکرد که بیا و ببین . تا زنش رو دم در دید گریه اش گرفت . خیلی متاثر شدم .
خدایا خودت کمکمون کن به موقع برسیم بیمارستان .
کمکش کردم زنش رو سوار ماشین کنه و گازش رو گرفتم برا بیمارستان .
بیست سال گذشته اما صدای آه و ناله ی زنش هنوز تو گوشمه . خدا کمک , دارم میمیرم دیگه نمیتونم تحمل کنم , أشهد أن لا اله الا الله , أشهد .... شوهرش گریه میکرد و میگفت خدا نکنه قربونت برم , الان میرسیم بیمارستان .
من فقط یادمه نه عبور ممنوع حالیم بود نه چهار راه نه چراغ قرمز نه هیچ چیز دیگه فقط داشتم با سرعت 110 -20 تا رانندگی میکردم . میترسیدم زنه بمیره از درد .
دو سه خیابون قبل از بیمارستان دیگه شروع کرد به جیغ و فریاد زدن . شوهرش هم گریه میکرد و میگفت تحمل کن قربونت برم الان میرسیم .
من میدونستم هیچ کاری جز تند روندن ازم بر نمیاد . اما وقتی شروع کرد به جیغ و فریاد خیلی ترسیدم گفتم الان میمیره که یک دفعه ....
یک صدایِ آشنا اما غیر منتظره همه چیز رو عوض کرد .... اوووووووَوَوَوَ
بچه به دنیا اومد , تو ماشین بنده .
حالا زنه صداش آروم شد و بچه ماشین رو گذاشته بود رو سرش .
نمیدونستم بخندم یا بترسم یا نگران باشم ؟؟!!!
پاک هنگ کرده بودم .
رسیدیم بیمارستان . چند تا بوق زدم . دو پرستار اومدند بچه رو با چیزهائی که بهش آویزون بود بردند .
جرأت نداشتم سرم رو برگردونم عقب رو نگاه کنم . بعد صندلی چرخدار آوردند زنه رو هم بردند . شوهرش از بنده تشکر کرد و معذرت خواهی کرد و گفت باید بره همراشون .
گفتم تشکر لازم نیست برو سریع همراشون مراقب باش بهشون خوب رسیدگی کنند . دوید رفت تو بیمارستان .
سرم و گذاشتم رو فرمون و گفتم خدا رو شکر . انگار خلبانی که بعد از کلی تلاش و فرود اضطراری سالم رسیده باشه زمین .
یه نگاه به صندلی عقب انداختم . واااااای همه جا غرقِ خون بود .
دیگه نمیشد کاریش کرد . خدا رو شکر که هم مادر و هم بچه هر دو سالم بودند .
تو راه برگشتن به خونه اصلاً باورم نمیشد که اینا حقیقت داشت . انگار خواب بودم .
خدایا عجب شبی بود امشب . راستی راستی یه بچه تو ماشین بنده به دنیا اومد . یه نگاه به صندلیِ عقب که پر از خون بود انداختم . اما یکدفعه ....
یکدفعه یاد یه چیزی افتادم و قاه قاه خندیدم .
هاهاها..... هاهاها..... وای خدا مردم از خنده
میدونین از چی اینقدر خندم گرفته بود ؟؟؟
از اینکه "2" نفر سوار شدند " 3 " نفر پیاده شدند
yashgin128
10-08-2011, 09:01
هر وقت باهاتون تماس گرفتن معمولا 95 درصد با شما کار دارند و 4.9 دهم درصد هم با شما کار ندارند و جویای احوال شما هستند که همین عده احتمالا در اینده با شما کار خواهند داشت و اون 1. دهم درصدی که باقی می مونه یه فرصت خوبه برای ما که از بد شانسی همه رو جواب میدیم ولی همین 1. رو جواب نمیدیم و فرصت می پره.
این روز ها ازهر 20 تا تماس برای من 19 تاش با من کار دارم .من مشکلی با راه انداختن کار مردم ندارم بلکه مشکل اینه که همین ها وقتی برای کاری باهاشون تماس میگیری معمولا بهونه میارن و کارتونو راه نمی اندازن.
--------------------------------------------------
جناب aQoa این که دیگه نقل قول نیست که بخوای پاکش کنی.
جناب aQoa این که دیگه نقل قول نیست که بخوای پاکش کنی.
جناب آکوا نقشی در پاک کردن پست شما ندارند ، بلکه فقط و فقط وسیله ی اطلاع رسانی هستند /
یادآوری :
هرگونه نقل قول و نقد تجربیات دیگران در این تاپیک = حذف پست /
ممنون از توجه دوستان :20: /
مي دونيد مي شه با آدم ها متفاوت برخورد كرد! مي شه هم بد بود هم خوب! مي شه جور ديگه اي ديد با طرز نگاهي بهتر ، مي شه گاهي زاويه ي ديد رو تغيير داد ، آره مي شه آدم ها رو با 2 روش امتحان كرد! يا باهاشون مثل چاقو باشي يا مثل يك تشك : نرم...! مي شه داد زد و مخاطب رو تا انتهاي وجود خرد كرد ؛ مي شه با احترام با اون صحبت كرد و به زيبايي حق رو به نفع خويش از مخاطب گرفت ، همه ي اين ها رو مي شه از 2 روش و از 2 زاويه ي ديد انجام داد : خوب بودن يا بد بودن ، ولي واقعاً انسان ها (شايد هم فقط آدم هاي 2 پا!) مستحق كدوم روش هستن؟ اگه خوب باشي قطعاً بدي مي بيني و اگه بد باشي خوبي به چشمت نمياد! تجربه ي من مي گه خوب باشم حتي اگه بدي مي بينم خيلي بهتر از اينه كه بد باشم ولي يك ذره از خوبي رو هم نبينم...
شـیـفــو
12-08-2011, 01:03
دوستان رو موبايلتـون يه برنامه ضبط مكالمات خودكار نصب كنيد تا اگه سر يه قرار طرفتون زد زيرش بتونيد حرفتون رو ثابت كنيد .
من از وقتي گوشيم زو عوض كردم اينكارو كردم و تا الان بيشتر از 5 بار به دردم خورده ، اما قبلا كه گوشي داغوني داشتم هميشه از نداشتن همچين امكاني اذيت ميشدم .
hamid_diablo
12-08-2011, 10:54
با رفتار و سخنانت باعث نشو که دیگران فکر کنند که از تو بهترند!!
سعی کن زیاد دردودل نکنی با دیگران.حتی اگه مادرت بود!!
mehran_286
12-08-2011, 16:55
سعی کنید هر وقت تنها شدید یا دلتون گرفت یا مشکل خانوادگی چیزی دارید بزنید به کوچه خیابون یا برید پارک یا سفره خانه یع قلیون بکشید(با این که ضرر داره)
چون اگر یه رفیق بیاد نزدیکت چون دلت گرفته همه چیزو براش تعریف می کنی و بعدا ممکنه طرف حرف از دهنش در بره یا یه وقت با شما دعوا کن و تمام راز هاتون رو بر ملا می کنه حتی به جینگ ترین رفیق هاتون نگید چون احتمالش میره یه روزی از هم جدا بشید
بهترین دوستان شما فامیل های نزدیکتان هستن من تجربه کردم الان من و داییم و پسر عمه هام با هم میریم بیرون بیشتر از رفقای دیگه می خندیم و حال می کنیم
به استخر های روباز نرید چون امکان آلودگیش خیلی بیشتر از استخر های سر پوشیده هستش و از شامپو هایی که در استخر هستش استفاده نکنید چون خیلی خوب نیستند
hamid_diablo
13-08-2011, 08:54
اگه درباره موضوع خاصی با کسی رقابت دارید به خودش این موضوع رو نگید.امکان داره از اون شخص عقب بی افتی یا شکست بخوری اونوقت هست که تحقیرت میکنه.پس بهتره از این موضوع بویی نبره!!
1 - به هیچ کس اعتماد کامل نکنید. (مخصوصا اگر غریبه باشد!)
2- سعی کنید همیشه از لحاظ مالی مستقل باشید ! (البته اگر در سنش هستید!) واسه گرفتن 10-20 هزار تومن نمی ارزه منت پدر و مادر رو کشید. اگر الان به روت نیارند بعدا خواهند آورد.
3- هنگامی که در بیرون از خانه هستید، مواظب باشید! شاید کسی در حال تعقیب شما باشد. (مخاطبان این مورد افراد خاصی هستند که حتما از جزییات کار خبر دارند. راستی توهم زده نشدم، این مورد پیش اومده :دی)
"R E Z A"
13-08-2011, 21:39
آقا میرین استادیوم موقع گل زدن زیاد بالا پایین نپرین ممکنه گوشیتون بیفته زمین و گم بشه . البته شانس اوردم که گوشی نوکیا 1200 بود
sara_girl
14-08-2011, 02:05
با آدمهای بی منطق اصلا بحث نکنید چون وقتتونو تلف کردید.....
شـیـفــو
14-08-2011, 05:03
از اتوبوس درحال حركت يـهـو نپريد پايين ، اگه يه ايستگـاه پياده روي كنيد بهتر از اينه كه چند روز تو بيمارستان بستري بشيد
mehran_286
14-08-2011, 23:39
انسان هر چه پیر تر می شود بیشتر به کسانی که قبلا با ان ها بوده احتیاج داره اینو یکی از این روانشناسا گفته :31:
هر چند ماه یکبار با دوستان دانشگاه - دبیرستان -دوستان قدیمی خود به بیرون بروید روحیتان تازه می شود
بهترین دوستان انسان اول خدا سپس پدر و مادر می باشد که بی منت به ما کمک می کند پس مراقب باشیم قدر لحظاتی که با ان ها هستیم بدانیم و به آن ها بی احترامی نکنیم
در مورد بعضی حرکات مردم زود تصمیم نگیریم
نمونه اش خودم : چند روز پیش یه ماشینی هی برام نور بالا زد نگو بنده خدا منو با فامیلشون که تو ساختمونمونه اشتباه گرفته بوده من رفتم سمتش یه حرکتی بزنم بنده خدا عذر خواهی کرد و رنگش شد مثل لبو :31:
hamid_diablo
15-08-2011, 10:27
اگه بیرون میرید به خانواده نگید که حتما فلان ساعت برمیگردم.چون اگه مشکلی پیش اومد و کمی دیر تر به خونه برگشتید خانواده از دلواپسی و دلشوره دیوونه میشن
شـیـفــو
16-08-2011, 23:40
توي بحث كردن ، حتما لازم نيست براي پيروزي همه پل ها رو خراب كرد .
مثلا سه روز پيش با يكي از دوستام بحثم شد ، نـامـرد يه سـري مسـائـلي رو كه انتظار نداشتم بين جمع بگه ، تو جمع گفت ، همه هم حق رو به اون دادند اما ديـگـه نه من و نه اون
Переклад не
16-08-2011, 23:55
زمانی که دارید یه مسئله ی مهم رو برای یکی توضیح میدی ، وقتی که مخاطبتون خمیازه کشید بدونید که دیگه به حرفاتون بی توجه شده و براش خسته کنندس .پس آروم آروم حرفتونو تموم کنید
و حین خوابیدن اگه با کسی حرف میزنید ( مثلا سه چار نفری دارید نصف شبی قید خواب رو میزنید و گفتمان شروع میشه:دی) اگه مخاطبتون خمیازه کشید اینبار مثله قبل نیست بدونید که در اون لحظه که خمیازه میکشه حرفتونو نمیشنوه ( گوشاش بسته میشه) و شاید حرف مهمتون به همون موقع بیوفته و طرف نشنوه
تجربه ای بود امیدوارم به دردتون بخوره
caca_caca888
16-08-2011, 23:59
آویزونی،گریزونه.........گریزو ی،آویزونه
دکتر انوشه
شدیدا به این نتیجه در مواقع مختلف رسیدم...نه این که همش گریزون باشیما:).حواسمون باشه آویزون نشیم!
malkemid
17-08-2011, 00:00
اگه به پشت دراز کشیدید و حس کردید داره عطسه تون میگیره...سریع یا به پهلو شید یا بشینید....یه عطسه زمانی که به پشت دراز کشیدید می تونه خیلی خیلی راحت به ستون فقرات یا مهره گردن شما آسیب بزنه..
جدی بگیرید.
من فروشنده نیستم ولی یه نکته رو از من داشته باشین.
اگر مغازه کامپیوتری زدین و سیستم براتون میارن واسه تعمیر. همیشه توی مغازه یه جایی داشته باشید(که پوشیده باشه) و کسی نتونه اونجا رو ببینه. و برای تعمیر، سیستم رو اونجا ببرین.
به مشتری نگین صبر کنین الان براتون درست می کنمش(فکر می کنه عجب چیز راحتیه که سه سوت حله،پیش خودش میگه پس کار خاصی نمی کنه که پول زیاد بهش بدم. می زنه توی سر مزد کار)
به مشتری بگین: تشریف ببرین مثلا سه شنبه بیاین انشاءالله حل میشه(طرف پیش خودش میگه: اوه اوه چی شده که این همه وقت می خواد) آخرشم یه پول خوب میده تازه کلی هم تشکر می کنه.
این نکته رو انشاءالله من به زودی اجرا می کنم(چه کار اداری،چه آزاد):31:
hamid_diablo
17-08-2011, 09:51
روی هر لینکی که تو اینترنت دیدید کلیک نکینید!!
Lady parisa
17-08-2011, 12:08
اگه یه مسیری رو برای چند ساله که دارین میرین! بی تفاوت نباشین! شاید روزی کسی آدرسی رو پرسید که خیلی گرفتار بود یا احیانا از جای دوری اومده بود و عجله داشت! اگه توی مسیر هرروزتون دقت نکنین از فرداش هر وقت اون محل رو ببینین میگه حیف شد! کاش دیروز آدرسو می دونستم! به اون بنده خدا کمک میکردم
یا یه کاری رو اصلا انجام ندید ، یا اگر انجام میدید کامل و بدون تقص انجامش بدید!
چون وقتی یه کاری رو ناقص انجام میدید همون بخشی رو هم که انجام دادید به خاطر بخش ناقصش زیر سوال میره!
Farshid72
17-08-2011, 19:43
با تجربه پریسا خانوم کاملا موافقم و اینکه کلا همیشه سعی کنید هر کاری حتی یه مسیر رو رفتن به بهترین شکل بدونین و درکش کنید و به جزئیات اهمیت بدید چون این جزهای کوچیک هستن ک کلیات رو میسازن.
shahinfarasystem
18-08-2011, 15:24
بهترین ادم هایی که ارزش داره باهاشون ارتباط داشته باشی اونایی هستند که حاضرند به خاطر تو حداقل یه کم گذشت داشته باشند و اینکه تو رو نپیچونند.....
hamid_diablo
18-08-2011, 18:45
با کسی که غرور داره با غروــــــــــــر رفتار کن
hamid_diablo
19-08-2011, 11:16
این تجربه مخصوص دانشجویان پسره!!
اگه تو دانشگاه اسم دختر خانومی رو میدونید هیچوقت با اسم کوچیک مخصوصا تو جمع صداش نکنید .دختر خانوم ها از این کار بدشون میاد!! از ما گفتن بود!!
mehran_286
19-08-2011, 12:06
اگر با کسی رابطه ای دارید (نه خیلی نزدیک مثل دوست ) و می بینید طرف خیلی ادعا داره و مغروره سعی نکنید اصلاحش کنید آروم آروم ازش دور بشید چون اصولا 90% این سری افراد قابل اصلاح نیستند وگرنه تا به حال درست می شدند .
وقتی وارد یه جمعی می شید که همه هم سن وسال خودتونن و اون جمع یه رهبر داره اگر تحمل رهبر رو ندارید سریع جدا بشید و سعی نکنید برای خودتون ارتش یه نفره بشید چون می بینید هیچ کسی باهاتون همکاری نمی کنه وآروم آروم اون ها ازتون جدا می شن
اگر یک رفیق خالی بند دارید هیچ وقت هیچ وقت اون رو تو جمعی که کسی اون رو نمی شناسه نبریدش چون تو یه زمینه که تخصص نداره خالی می بنده و یه هو شانس گندش یه متخصص تو اون کار اون جا هستش و ضایع میشه
سر ظهر گرما زیاد بیرون نرید خون دماغ می شید - فشارتون بالا پایین می شه و دیدم آدم هایی که از شدت گرما زدگی غش کردند خودم یه مدت کار هام به ظهر می خورد خون دماغ می شدم سرگیجه داشتم و...
1- اون دسته از دوستانی که نمیتونند احترام همدیگه رو نگه دارند ، بهتره وجود این تاپیک و به طور کل انجمن متفرقه رو نادیده بگیرند /
2- نقد و نقل قول گرفتن از تجربیات دیگران در این تاپیک = حذف پست / بدون تعارف و رو در بایستی .
تجربه ای به کارتون میومد از کلید تشکر استفاده کنید و تجربه ای به دردتون نخورد ، از کلید تشکر استفاده نکنید ، به همین راحتی !
3- چون پستهای زیادی پاک شدند احتمالا برخی دوستان نمیدونند این تذکر به چه علت وسط تاپیک سبز شد ، اما اون دسته از دوستانی که پستشون حذف شد میدونند موضوع بحث چیه /
ممنون از توجه دوستان /
hamid_diablo
20-08-2011, 09:56
سلام
این تجربه خودم نیست واسه یکی از بستگان متاهل و محترمه!!
خانمتو پیش مادرت نوازش نکن چون باعث حسادت مادرت میشه.این موضوع رو خیلی ها رعایت نمیکنند
s-a-l-i-m
20-08-2011, 14:36
راستش خیلی از اینها رو خوندم و خیلی هاشون خوب بود و همین طور بعضی ها هم بد .
برای شناخت هر چه بهتر دوستان خود و البته از اون مهم تر خود شما بهتره کتاب بیشعوری رو دانلود کنید و بخونید .
خودتون متوجه اشتباهاتتون میشید و پی میبرید کجای کارتون اشتباه هست.
طبق گفته اون کتاب خودم منم یکی از بیشعور ها هستم ولی فقط توی 1 مورد { هنوز کلی از کتاب مونده بخونم }.
اما واقعا بهتون کمک می کنه .
بهتره قبل اینکه حسابتون رو برسند خودتون به حساب خودتون رسیدگی کنید { اینم یه ربطی به همین حرفه داره :دی }
لینک کتاب :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : اقا من قصد تبلیغ هیچی رو ندارم جز کمک کردن و از این کار هیچ چیزی به من نمیرسه. { گفتم بگم که بعدا ... }
پ.ن: خیلی از موضوعاتی که اینجا گفته شده همون بیشعوری طرف طرف هست که باعث اینکار شده و اینکه میشه تغییر ایجاد کرد ولی خیلی سخت هست اینکار.
به هركسي به اندازه اي كه ارزش داره كمك كنيد (البته خيليا با اين روش مخالفن)
Manager_66
21-08-2011, 15:20
هر وقت رفتین تو یک جمع صحبت کنین بعد از یکی دو دقیقه ممکنه دستتون عرق کنه پاهاتون بلرزه و صدای قلبتون رو به طور واضح بشنوین . اصلا بروی خودتون نیارین و ادامه بدین . هیچکس بجز شما متوجه اش نمیشه پس به هیچی فکر نکنین و ادامه بدین قول میدم بعد از 5 دقیقه اثری از بندری رفتنتون نمونه:21: . البته اگه تا قبلش نمردین :31:
Переклад не
21-08-2011, 16:14
وقتی استرسی شدید ممکنه لباتون بلرزه.حتما حین استرس دندوناتونو به هم فشار بدید .این خیلی موثره
parinaz571
21-08-2011, 18:05
هیچ وقت به خاطر حضور یک نفر سوم به یک نفر امید واهی ندید . اون نفرفکر میکنه که شما می خواین کارشو راه بندازین و هزار جور به خودش امیدواری می ده .خبر نداره که شما به خاطر حقه بازی یا رو در واسی به خاطر نفر سوم قول را انداختن کارشو دادین. خدا رو خوش نمییاد به مردم امید واهی بدین. امید یه عامل مهم برا ادامه زندگی هست.
هیچ وقت سی دی 50 تایی یا جوراب دو جین رو به علت این که قیمتش ارزون تر در مییاد نخرین . شما کع مطمین نیستین کیفیتش چطوریه.اگه کیفیتش بد باشه کلی دلتون میسوزه . پس دونه دونه خریدن بعضی جاها به صرفه تره.
هیچ وقت چند تا کتاب رو با هم نخرید . اول یکی رو بخریدبخونید تموم شه بعد. برا من چند بار پیش امده به خاطر تغییر رشته 40 تا 80 هزار تومن کتاب خریدم بعد همشون مونده دستم.
hamid_diablo
21-08-2011, 18:34
برای محبوبیت و عزت از شوخی کردن و مسخره بازی استفاده نکنید چون نتیجه عکس میده
hamid_diablo
22-08-2011, 17:59
چیزهای مهمتون رو زیر فرش پنهان نکنید.من فیشهایی رو که برای شهریه دانشگاه میدادم رو زیر فرش میزاشتم که بعدها متوجه شدم بوسیله مادرم به سطل زباله نقل مکان کردن
caca_caca888
22-08-2011, 20:59
اول از خالی بودن خونه مطمئن شیم بعد صدامونو بندازیم رو سرمون:دی
rangeeeer
22-08-2011, 21:04
توجه داشته باشید که هر قانونی راه در رویی داره جز قوانین خدا
هر تجربه ای ممکنه یه روز برعکس عمل کنه حتی این تجربه
hamid_diablo
24-08-2011, 15:32
سعی کنید در جمع در گوشی با کسی حرف نزنید چون ممکنه برای کسی سوء تفاهم پیش بیاد
s-a-l-i-m
24-08-2011, 17:08
به ادم هایی که زیاد حرف میزنند اطمینان نکن و هیچ وقت رازی رو براش بازگو نکن.
چون 100 در صد بین وراجی هایی که پیش بقیه ی میکنه راز تو رو هم برملا می کنه .
از ادم هایی هم که فکر می کنند زیاد میدونند دوری کن . :46:
ملا نصرالدین
24-08-2011, 18:15
وقتی مهمان دارید برنج و لپه و لوبیا و کلا چیزهای پاک کردنی را به افراد بی دقت مثل بچه ها یا مردها ندهید پاک کنند.سرغذا اگر یه سنگ برود زیر دندان کسی همه از چشم شما میبینند و زحماتتان از بین می رود
hamid_diablo
24-08-2011, 20:44
اگه کمی ناراحتی سعی کن تو جمعهایی که بگو بخنده نری بهتره.چون اونا به تو توجه نمیکنن و فقط دنبال خوشی خودشونن
amir h1999
25-08-2011, 04:25
پول در دنیا چیزیست که می تواندآدم را وسوسه کند
چند سال پیش یک ایمیل برام اومد نوشته بود که 1میلیون تومان برنده شدید یک ایمیل خالی به این آدرس بفرستید(آدرس رو نمی دونم)
وقتی فرستادم ایمیلم -- شد
hamid_diablo
25-08-2011, 11:34
اگه مثل من باشگاه بدنسازی میرید قبلش درباره صحیح انجام دادن حرکات تحقیق و پرس و جو کنید.چون تو باشگاه هر کی کار خودشو میکنه!!
hamid_diablo
26-08-2011, 17:14
با آشناها و رفقای فابریکتون معامله یا شراکت نکنید. و از همه مهمه تر واسطه هم نشید من چند روز پیش از پسر عمم یه مانیتور برای یکی از دوستام گرفتم که وقتی دوستم مانیتور رو خونه برده بود متوجه شده بود که چند تا از پیکسلهای گوشه مانیتور سوخته.به من گفت مانیتور رو نمیخواد و برم پسش بدم که نه پسر عمم پس گرفت و نه رفیقم کوتاه میاد این وسط من موندم چی کار کنم
ba maram
26-08-2011, 19:15
هیچ وقت سعی نکنید با تحقیر آدمای دور و ورتون به خودتون اعتماد به نفس تزریق کنید...حتی شوخی هم که باشه نکنید این کارو
s-a-l-i-m
26-08-2011, 23:58
وقتی کسی رو پیش خودت خیلی بزرگ می کنی همیشه یک راه برای برگشت بزار { حرف دوستم }
راستی اینم بگم که تو یک تاپیک بهتره زیاد پست ندی چون یوزرت خز میشه و دیگه کسی زیاد بهت توجه نمی کنه { بخصوص وقتی پست های پشت سر هم بدید } تجربه شخصیم بود .:40:
یادم باشه پست 2000 رو اینجا بدم و دیگه پستی اینجا نمیدم چون تجربه ی خیلی شاخی نداشتم .
اگه به یه دو راهی رسیدی حتما اونی که سمت راست هست رو انتخاب کن (حالا میخواد هر دوراهی باشه)
t.sunami
27-08-2011, 12:00
توی مسایل مالی با هیچ کس رو در وایسی نکن!
اگه قراره با یکی شراکت کنی (حتی نزدیکترین کس بهت) حتما قرارداد بنویسید و دوتا شاهد هم پاشو امضا کنن!
همچنین طبق تعهداتون عمل کنین و اگه قراره چکی رو دریافت کنین حتما بگیرین از طرف.نگین چون اشناست نمیخواد...
من بدبخت 3 میلیون دست یکی از اقوام دارم بهم نمیده.همزمان یه کار شراکتی رو با یکی دیگه شروع کردم که الان خوردیم به بی
پولی! این فامیل ما هم پول مارو نمیده! چرا؟؟ چون لفظا گفته میدم و الان 6 ماهه النگ ایشونم! از اون ور هم توی کار دوومم به دلیل بدقولی این فامیلمون ابروم رفته و واسه پول به هر کس و ناکس رو زدم!!
hamid_diablo
27-08-2011, 12:27
سعی کن در روابطت منطق و کنترل وجود داشته باشه.سعی کن زیاد لبخند نزدنی چون باعث میشه دیگران از این لبخند شما سوء استفاده کنند.امکان داره بی احترامی و شوخی نابجا و زننده کنن
اینم یه تجربه خوب
قبل از اینکه تی شرت بخرید کمی درباره شکلها و جملاتی که روش نوشته تحقیق کنید!!بعضی از این تی شرتها آرمها و مارکهایی دارند که بسیار زننده هست و اگه شما از این موضوع بی خبر باشید براتون بد میشه
malkemid
28-08-2011, 11:37
همیشه زاپاس ماشینتونو هر چند وقت چک کنید بادش خالی نشده باشه!!! مصیبت کشیدم امروز...
milad_gta
28-08-2011, 12:40
1. هر وقت احساس کردی مشکلی برا سیستمت به وجود اومده تحت هیچ شرایطی خاموشش نکن ! روشن کردنش دردسر میشه
2. با آشنا کار نکن ، با آشنائی که تو کار باهاش غریبه باشی کار کن . سعی کن تو کار به همه غریبه باشی .
3. به هیچ کس اعتماد نکن حتی خودت
4. لازم نیست کسی که نمیتونه کاری برات کنی چیزی درباره مشکلت بدونه
5. با هیچ کس درد دل نکن ! بهترین دوستت خودتی
6. یادت باشه هیچ کس مثل یک دوست نزدیک نمیتونه جوری زمینت بزنه که دیگه نتونی بلند شی ( اینو یه جا خونده بودم ، برام پیش هم اومده )
...
tired friend
28-08-2011, 13:16
کسی که ازتون اینترنتی کلاهبرداری کرد پیداش کردین بدینش دست خر
واسه خودم یه کسی کلاهبرداری کرد باباش از ترس آبروش بیشتر بهم پول داد گفت بی خیال شو
موقع خریدن ابراز برا کار بهترین رو انتخاب نکنید مثلا یه سیم چین سی هزار تومنی نخرید چون با یه هفت تومنی خیلی فرق نمیکنه ولی احتمال اینکه اون سی تومنی رو ازت بدزدن یا بعنوان یادگاری وردارن زیاده.این به سر خیلی ها اومده
hamid_diablo
29-08-2011, 12:48
هوا کمی سرد شده تو خریدن کاپشن و پولیور و لباسهای دیگه ی زمستونی عجله نکنید که قیمتها به شدت بالاست
به دیگران قول کار ندید.به یکی از دوستام قول داده بودم اوایل تابستون تو جایی که کار میکنم براش جایی دست و پا کنم که تا الان جور نشده و طرف فکر میکنه میخوام بپیچونمش
Manager_66
30-08-2011, 01:54
- تنها بودن خیلی بهتر از بودن با دوستی است که پس از ده سال دوستی با او بخاطر 200 تومن (تک تومن) باهاتون بحث کنه .
- علت تمام بیماریها و مرضهای ما معده است . اونجا رو با آشغال پر نکنیم (چیپس و پفک و فست فود و نوشابه و ...).
B U L U T
30-08-2011, 22:00
بدي بده ولي خوبي زياد بدتره. نميدونم چرا ملت اينطورن خوبي ميكني بهش مياد بدي ميكنه با اينكه ميدونه خوبي كردي بهش .
تطبيق پيدا كردن با محيط اطراف خوبه ولي نه ديگه با هر محيطي .
اگه يه جايي زيرابت رو ميزنن سعي كن از اونجا يا از اون كس دور بشي چون اگه بخواي انتقام بگيري با چشم بد ميبيننت حتي بدتر از اون .
وقتي وارد يه جايي ميشه سعي كن قانون اونجا رو بشناسي نه قانوني رو كه بهت ميگن.
كم حرف بزن بيشتر نتايج رو بگو نه مراحل رو. البته هركس ارزش نتيجه گفتن رو نداره.
تجربیات دندانپزشکی ! :
1 - حتما حتما سالی یکبار جرمگیری دندان انجام بدین . این کار علاوه بر سلامت دندان و لثه باعث میشه بوی بد دهان نیز از بین بره
2 - هر شب از نخ دندان استفاده کنید . اسفاده مداوم از نخ باعث میشه پوسیدگی دندان به حداقل برسه
3 - بهترین دهانشویه آب نمک است . اگه حوصله ندارین مرتب آب نمک درست کنید میتونین از سرم شستشوی "سدیم کلراید 9%" استفاده کنید . استفاده مرتب از آب نمک آفت دهان رو به حداقل میرسونه .
4 - خمیردندان Sensodyne Iso active با اینکه یکم گرونه ولی خیلی خوبه
Atusa 021
31-08-2011, 10:55
من يه تجربه اي كه دارم اينه كه الكي جواب ندم يعني وقتي از كس ديگه چيزي ميپرسن نپرم وسط جواب بدم ، كلا منظورم اينه تا وقتي ازم چيزي نپرسيدن و طرف سئوال من نبودم جواب ندم :31:
hamid_diablo
31-08-2011, 11:06
بهترین راه برای اینکه وجدانمون راحت باشه انتقاد در مقابل طرف هست نه اینکه بریم پشت سرش حرف بزنیم
هیچ وقت خودتو با کسی مقایسه نکن.چون این کار دلیلی نداره
همیشه قانع باش تا ببینی زندگیت چقدر قشنگ میشه
tired friend
31-08-2011, 13:25
جایی که آزاد نیستید انقلاب کنید؟!اگر انقلاب نکردید فعالیت نکنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-08-2011, 16:37
سلام
عیدتون مبارک .
======================================
گاهی وقتها یک دفعه فرصتی پیش میاد که نفع ببرید . کلی خوشحال میشین و حتی نفع رو هم تو جیبتون میزارین اما بعدش یهو میبینین نه تنها نفع نکردین بلکه چند برابر هم ضرر کردین !!!!! .
ببینین چی پیش اومد واسه بنده :
زمان : بهار 1357
مکان شیراز
سینما پاسارگادِ شیراز بیشتر فیلمهایِ کاراته ای چینی نشون میداد . بنده هم که آتیش پاره ی محلمون بودم همیشه میرفتم میدیدم تا چهارتا شلنگ تخته و مشت و لگد یاد بگیریم و رو همکلاسیها و دوستانِ هم محله ای اجرا کنیم !!! .
رفتم سینما . چنان غُلغُله بود که بیا و ببین .
بنده فقط 11 سالم بود . خام و دنیا ندیده و بی تجربه.
کلی تو صف وایسادم برا بلیط . له و لورده شدم اما از شوق دیدن فیلم چین چان چونگ!!! همه ی سختیهای دنیا رو هم حاضر بودم تحمل کنم .
سه نفر دیگه مونده بود که به گیشه برسم . یه نفر اومد گفت :
آق پسر من بلیط خریدم ولی کار دارم باید برم . خریدمش 5 تومن (50 ریال) بهت میفروشم 4تومن .
من خیلی خوشحال شدم . با خودم گفتم :
آخ جون یه تومن نفع میکنم باهاش بستنی و نوشابه میخرم . جانمی جان . به این میگن شانس .
از صف اومدم بیرون در حالیکه فقط یک نفر مونده بود به گیشه برسم !!! .
خوشحال و خندان پول رو بهش دادم و بلیط رو گرفتم . گفت جاش خیلی خوبه . سر صندلی هم هست .
دیگه نفع از این بیشتر نمیشه . بلیط اررون , جای خوب و بستنی نوشابه ی مجانییییی . خیلی خوشحال بودم .
رفتم جلو در سینما . کنترل چی بلیط رو پاره کرد و رفتم تو .
وارد سالن شدم دنبال صندلیم گشتم و بالاخره پیداش کردم . سر صندلی , وسط سالن درست روبرویِ پرده سینما . جانمی جان دیگه از این بهتر نمیشه . رفتم بستنی و نوشابه خریدم و برگشتم تو سالن و نشستم .
یک دقیقه نشد یه نفر اومد گفت اینجا جایِ منه تو اشتباهی اینجا نشستی .
شماره ی بلیطم رو نگاه کردم درست بود اما شماره ی اون هم درست بود !!!!!
:9:
نفر بغل دستم بلیط رو دید گفت درسته اما ... اما چرا شماره ی بلیطت با قرمز نوشته شده ؟؟؟؟ !!!!
اون یارو هم گفت بلیط من هم آبیه جام همینجاست بلند شو برو پیش کنترل چی ببین صندلیت کجا هست .
منِ ساده ی بی نوا هنوز خبر نداشتم چی بر سرم اومده .
نرفتم پیش کنترل چی . رفتم ردیفهای جلو وسط یه صندلی خالی پیدا کردم نشستم اما باز یکی اومد گفت بلند شو جای منه .
فیلم شروع شده بود اما بنده عین بی خونمونها دنبال یه صندلیِ خالی میگشتم .
بالاخره رفتم ردیفِ اولِ اول اون گوشه ی دیوار نشستم . باید میچرخیدم و سرم رو بالا میگرفتم تا پرده رو ببینم . بدترین جایِ سالن .
سه چهار دقیقه بعد دیدم کنترل چی با یه نفر اومد . نور چراغ قوه اش رو انداخت تو صورتم و با لهجه ی شیرازیش گفت :
بچه پُشُ ای آقُ بیشینِه . جات اینجُ نیس . بیلیطت بِد بیبینم جات کُجان .
بلیط رو بهش نشون دادم . تا بلیط رو دید دستم رو گرفت و گفت بیو بریم دم در .
از سالن رفتیم بیرون . گفت : راس بوگو ای بیلیطوره از کُجُ اُوُردی ؟
گفتم بیرون خریدمش . گفت عامو ای بیلیطو مال دیروزه . چیجوری اومدی تو .
گفتم مال دیروزه ؟؟؟؟؟!!!!! من از یه مردی دم در خریدم گفت کار داره باید بره .
بنده رو برد پیش کنترل چیِ دم در و گفت : ای بَچُو تو دیدی بیاد تو ؟
یه نگاهی به من انداخت گفت : ها یادُمه بیلیط داشت .
گفت ولی بلیطش مال دیروزه .
خلاصه بنده رو با احترام تمام از سینما بیرون کردند .
همه ی خوشحالیم دود شد رفت هوا .
بلیط ارزون , جایِ خوب , نوشابه و بستنیِ مجانی همش دود شد رفت تو هوا .
بنده موندم و یه بلیط باطل شده و چهاااااار تومن پول بر باد رفته .
:41:
اونقدر ساده و خام و بی تجربه بودم که جلو سینما شروع کردم به گشتن دنبال اون یارو که بلیط رو ازش خریده بودم !!!!!!.
دنیایِ بچگی و سادگیه دیگه .
:20:
میخواستم اگر پیداش کردم بهش بگم آقا بلیطتتون مال دیروزه لطفا بلیط رو بگیرین پولم رو پس بدین !!!!!!
جداً که چقدر ساده و بی تجربه بودم .
یکی نبود بگه بچه جون اون بارو ررررفت و الان داره به ریش نداشته ات میخنده .
:22:
کم کم حالیم شد چه اشتباهی کردم .
فقط چند ثانیه مونده بود به گیشه برسم که اون یارو اومد گفت بلیط ارزون داره . بنده هم به طمع یه تومن استفاده , چهاااااااار تومن ضرر کردم . تازه فیلم رو هم ندیدم .
حالا هم اگر بخوام برم تو باید حداقل یه بلیط سه تومنی برا ردیف جلو بخرم . اما فقط دو تومن داشتم .
:41:
دست از پا درازتر برگشتم خونه . چقدرت حماقت کردم که اون بلیط لعنتی رو خریدم .
تا آخر عمرم این تجربه ی تلخ رو فراموش نمیکنم .
روزی که به خیالم از روزهایِ خوش شانسیه یهو شد از بدترین روزهای زندگیم .
یه تومن استفاده ای که تو جیبم بود یهو شد چهااااار تومن ضرر !!!!!!
جداً که بازیهایِ دنیا چقدر عجیب و غریبه .
به هیچ کس نگفتم چه گندی زدم تا اونها هم مسخره ام نکنند . این اولین باره که این ماجرا رو تعریف میکنم .
=================================
اما کلاهبرداریهای امروز رو که میبینم دلم آروم میشه و خودم رو برای اون اشتباه سرزنش نمیکنم چون فقط 11 سالم بود بلیط باطله خریدم .
حالا دکتر و مهندس و غیره میرن شرکتهایِ مسافرتی توریستی , بلیطهای باطله میخرند یا کلی پول رزرو هتل در فلان کشور رو میدن اما وقتی میرن فرودگاه میبینند خبری از صندلی نیست یا اصلاً پروازی وجود نداره و رزرو هتل هم وجودِ خارجی نداره .
صد رحمت به بنده که فقط 11 سالم بود
s-a-l-i-m
02-09-2011, 09:16
سعی نکن از تمام تجربیات دیگران استفاده کنی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم همه از غم صحبت می کنند و اینکه جدیدا موزیک های غمگین بیشتر گوش میدن تا شاد چون ملت ایران غم پرست هستند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شما توصیه می کنم موزیک شاد گوش بدین { هر چند خودمم زیاد غمگین میگوشیم } و نه تنها سبک موزیکتون رو عوض می کنید سعی کنید موزیک دلتون رو شاد کنید تا همیشه شاد باشید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی خوام زیاد بحرفم چون از نصیحت کردن متنفرم و اینکه صحبت هام لحن نصیحت بگیره :
پس سعی نکن کسی رو نصیحت کنی بخصوص جوانان امروزی که همه این چیزا براشون خاطره شده { خودم اصلا حوصله ی نصیحت ندارم چون همش تکراری هست برام } [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوست ندارم بم بگید پدر بزرگ برای همین زیاد حرف نزدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم تبلیغات .
گفته بودم پست 2000 رو میام اینورا برا همین امدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر این پستم خوشگل شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رنگ بندی اواتارو امضاء همه چی بامزه شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pessimist
03-09-2011, 13:32
سلام بچه ها
اینکه میگن کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه واقعا حقیقت داره.این دنیا خیلی خیلی کوچیکتر از اونی هست که ما فکرش رو میکنیم.
سال اول دبیرستان که بودیم یه نفر تو کلاس ما بود که خیلی خشن و پرخاشگر بود تقریبا میشه گفت هیچکس از دستش در امان نبود.وقتی اون سال تموم شد فکر نمیکردم دیگه هیچوقت ببینمش تا اینکه دیروز تو خیابان دیدمش.یه لحظه به این فکر افتادم که به بدترین شکل ممکن ازش انتقام بگیرم اما تو اون لحظه یاد اون جمله معروف افتادم که میگه "لذتی که در بخشش هست در انتقام نیست."
caca_caca888
04-09-2011, 01:43
تو مهمونی اگه غذا Qرمه سبزی بود بعدش حتما دهنتونو بشورید...:دی
---------- Post added at 02:43 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------
بعضی چیزا هر لحظه که میگذره انجام دادنش سخت تر میشه.مثل سلام دادن!!!
hamid_diablo
04-09-2011, 10:32
زیاد نخندید شاید دیگران فکر کنند احمقید!!
dragon-fly
05-09-2011, 13:21
سلام
چندتا تجربه اخرمو میگم.که از بدترین تجربه های زندیگمه.:41:
1.هیچ وقت برای ادم خودخواه زیاد وقت نذارین.( حتی اگه بهترین یا تنها دوستتون باشه)
2.اگه پیشنهاد برای بورسیه شدن خارج از ایران رو داشتید و تعهد کاری ازتون نمیخواستن (مثل پیشنهاد یه دایی که نه زن داره نه بچه) حتما قبول کنید.غیر از حالتی که لازم باشه پلهای پشت سرتون رو خراب کنید و نتونید برگردید.
3.اگه به هر دلیلی نمیخواید از دواج کنید :
با جنس مخالفی که از یک یا چند نظر از شما سر تره دوست نشید.
اگه شدید زیاده روی نکنید که عشق بینتون پیش بیاد.
اگر عشق بینتون بود و به هر دلیلی خواستی تمومش کنید و خودتون نمیتونید به خوبی تمومش کنید اول یه روان شناس خیلی خوب پیدا کنید و چندین جلسه باش صحبت کنید .زمانی که مطمئن شدید میتونه درست تمومش کنه طرف رو پیشش ببرید.
نبرید پیش مشاور.مخصوصا یه مشاور احمق که بخواد بعد از چند دقیقه صداتون کنه که اقا بیاید این خانوم از حال رفت و طرف رو چند روز تو بیمارستان بستری کنه.:19:
sasan_fda
05-09-2011, 17:49
1)همیشه معنی قرآن رو بخونید حتی اگه شده روزی یک صفحه ،بعد از یه مدت تاثیرش رو تو زندگیتون میبینید
حافظتون قوی میشه،صبور میشید گول عقاید انحرافی رو نمیخورید
2)همیشه گذشت خوب نیست گاهی اوقات باید قاطع بود
3)قبل از دوستی با کسی اول سه بار امتحانش کن(عصبانیش کن)بعد از رو رفتارش تصمیم بگیر که دوست خوبیه یا نه؟
4)وقتی فهمیدی کسی بهت حسادت میکنه فوری ازش دوری کن چون حسود درست بشو نیست بهت ضربه میزنه هرچی بهش محبت کنی هدر میره
hamid_diablo
06-09-2011, 09:32
اگه دانشجویی فقط به کتابهای درسی قناعت نکن.سعی کن در رشته ای که داری تحصیل میکنی یه سر و گردن از بقیه بالاتر باشی.برای این کار از کتابهایی تخصصی رشته مورد علاقتون استفاده کنید
اگه تو اماکن عمومی با کسی هم کلام شدید(دوست شدید)شمارتون رو در اختارش قرار ندید.زود اعتماد نکنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-09-2011, 22:41
سلام دوستان .
:10:
اطلاعاتی که الان در روی صفحه ی کامپیوترتون یا موبایلتون دارید میببنید از دسته اطلاعاتی هست که از پول نقد و طلا و جواهر هم با ارزشتره .
"شاید" دیگه تا آخر عمرتون این اطلاعات رو نبینین .
دوستانی که آبتنی در دریا و رودخانه رو دوست دارند , خیلی با دقت و با حوصله این اطلاعات رو بخونین و خوب درکش کنین چون عده ی زیادی از مردم بخاطر ندانستن این اطلاعات , پا به دریا گذاشتند و یا مرده به ساحل برگشتند یا دیگه هرگز بر نگشتند :
1- اگر اصلاً شنا بلد نیستین یعنی بلد نیستین چطوری رو سطح آب شناور بشین و با شنا کردن جابجا بشین در آب , پا به دریا گذاشتن ریسکِ بسیار بزرگی هست براتون. برید استخر و یاد بگیرید چطور شناور بشید و در آب حرکت کنید ( شنا کردن ) .
2 - قسمتِ ساحلیِ دریا (منطقه ی کم عمق ) یک دام فریبنده و مرگبار هست که غرق شدن در دریا از اونجا شروع میشه . اما چطور ؟؟؟؟
جواب :
وقتی پا به دریا میذارید و دریا مَوّاج باشه , در منطقه ساحلی , برخوردِ موجها با شما خیلی لذتبخش هست و شما رو وسوسه میکنه که جلوتر برید . شمارش معکوس برای غرق شدن از همینجا شروع میشه .
هر چه میرید جلوتر عمق آب بیشتر میشه . موجها به بدنِ شما میخوره اندکی بهتون ضربه میزنه و از شما رد میشه میره به سمتِ ساحل . همین موجی که راحت از شما گذشت و رفت به سمتِ ساحل , از مقدار بسیار زیادی آب تشکیل شده که موقع برگشتن از ساحل به سمتِ دریا دیگه راحت از کنارتون رد نمیشه بلکه با یک فشار مستمر شما رو هُل میده به سمتِ وسط دریا جائی که دیگه پاتون به کفِ دریا نمیرسه و شما در آب معلق میشین و کشیده میشین به سمت وسط دریا . هر چی دریا مواج تر باشه , مقدار آبی که شما رو هل میده به سمت وسط دریا بیشتره چون در هر 5-6 ثانیه یک موج قوی (مقدار بسیار زیادی آب ) از شما میگذره و میره به سمت ساحل و در بازگشت شما رو با خودش میکشه به وسط دریا .
حالا اگر شما با غفلت و ندانستن این موضوع حیاتی , تا جائی پیش برید که تا سینه یا گردن در آب فرو رفته باشین این آبهای برگشتی کاملاً بر بدن شما مسلط میشه و هلش میده به سمت وسط دریا درست مثل یک رودخانه ی خروشان .
در همین لحظه قسمتی از همون آبهای برگشتی , شنهای زیر پای شما رو هم به حرکت در میاره و زیر پاتون لغزنده میشه و خالی میشه و راه رفتن و برگشتن به سمت ساحل خیلی سخت میشه .
در ضمن بدنِ انسان در آب سبک میشه که خودِ این مسئله مشکل دیگه ای بر مشکلاتتون اضافه میکنه چون به علتِ وزنِ کمتون , چسبندگیِ کفِ پاتون به شنهایِ کف دریا خیلی کم میشه و راه رفتن رو باز هم مشکل تر میکنه .
گذشته از اون , کفِ دریا اصلاً مُسطح نیست و امکان داره در یک جا تا سینه زیر آب باشید اما یک قدم بعدش یکدفعه تا سر برید زیر آب .
در این لحظه و در یک آن احساس میکنین که دیگه چیزی زیر پاتون نیست و سرتون به زیر آب میره و موجهای برگشتی , همچنان بی وقفه شما رو به وسط دریا میکشه . کار تمومه . غرق شدن شروع میشه چون نه بلدین رو آب شناور بشین نه بلدین در آب حرکت کنین به سمتِ ساحل .
بدبختیِ دیگه , ترس و وحشتی هست که در اون موقع همه ی وجودِ غَریق رو فرا میگیره و قدرتِ تفکّر و تصمیم گیریش رو از کار میندازه و مرگ رو نزدیک تر میکنه ( دور از جان شما ) .
این ترس و وحشت باعث میشه که انسان حتی نتونه وقتی میاد رو آب نفس عمیق بکشه و نفسش رو حبس کنه تا یکی به کمکش بیاد .
دیوانه وار دست و پا میزنه . بی اراده نفس نفس میزنه حتی زیر آب تا اینکه آب وارد ریه هاش میشه و شمارش معکوس برایِ خفگی و مرگ به پایانش نزدیک میشه .
3- آبِ دریاها با هم فرق میکنه . هر چی آب شورتر باشه یعنی سنگینتره چون املاحش (نمکهایِ معدنیش ) بیشتره و در نتیجه بدن شما در اون آب سبکتر میشه و میاد روی آب و احتمال غرق شدن کمتر میشه اما آبِ کم نمک و یا شیرین بسیار سبک هست و بدنِ شما ازش سنگینتره و راحت کشیده میشه زیر آب با جاذبه و احتمال غرق شدن رو خیلی میبره بالا .
دریایِ خزر مرگبارتر از خلیج فارس هست چون نمکش خیلی کمتره .
آب دریاچه ی اورمیه اونقدر شور و سنگین (بود) که بنده نتونستم حتی نیم متر هم در اون برم زیر آب چون اونقدر آبش سنگین (بود) که بدن مثل یک تکه چوب پنبه روش شناور میشد و یک قطره اون چشم رو به شدت آزار میداد .
4- آدم عضلانی و کم چربی زودتر غرق میشه چون بدنش از آب سنگینتره و کشیده میشه پایین .
آدم چاق و خانومها کمتر کشیده میشن پایین و آدم بسیار چاق رو آب کاملاً شناور میمونه چون چربی و روغن , خیلی از آب سبکتره .
آدم بسیار چاق اگر بخواد بره غواصی باید 10-20 کیلو وزنه ی سربی به خودش ببنده تا بتونه بره زیر آب .
5- مشکل دیگه , گرفتن عظلات پا و دست در موقع شنا کردن هست که باعث غرق شدن میشه .
6- توصیه میکنم بدون یک جلیقه نجات کوچیک که توش فوم هست و یا اون جلیقه های کوچیک بادی که برای خردسال و بزرگسال هست , پا به دریا نذارین .
7- تا شکم بیشتر در دریا جلو نرید تا اگر احساس خطر کردین فرصت برای برگشتن داشته باشین .
8- حالا دیگه بدونِ شک متوجه شدین که چرا وقتی دریا موّاج هست , پرچم سیاه برافراشته میشه . چون موج بیشتره یعنی خطر به وسطِ دریا کشیده شدنِ بیشتر .
9 - تا احساس کردین دارین کشیده میشین به سمت وسط دریا , خونسردیتون رو حفظ کنید و شنا کنین به سمت ساحل ( برایِ همین خدمتتون عرض کردم اول برید شنا کردن یاد بگیرید قبل از دریا رفتن تا جونتون رو نجات بده ) . یا حداقل با جلیقه نجات به دریا برید . هر کسی هم بهتون خندید , شما به جهل و نادانیش رحم کنید و بهش نخندید چون گناه داره بیچاره ی نادان .
10 - وقتی عظلتون میگیره سریع شروع کنین به کندن موهای روی اون عضله . درد داره اما عضله رو آزاد میکنه . اما اگر بی مو هست نمیدونم راه حلش چیه . اگر کسی از دوستان راه حلی بلده لطف کنه به ما هم یاد بده .
11- این اطلاعات رو به دیگران هم یاد بدین خصوصاً اونهائی که زیاد دریا رو دوست دارند و فرزندانتون .
خدا رو شکر که شنا یاد گرفتن در مدارس اجباری شده گرچه عده ای از هموطنانمون قیمتِ گزاف پرداخت کردند برایِ اینکه مسئولین به فکر بیافتند که یاد گرفتنِ شنا رو اجباری کنند .
12- خودتون و فرزندانتون رو با علم و دانش قوی کنید .
چو در طاسِ لغزنده افتاد مور , رهاننده را چاره باید نه زور .
میبخشین که طولانی شد .
ممنون از وقتتون
printemps
06-09-2011, 23:54
10 - وقتی عظلتون میگیره سریع شروع کنین به کندن موهای روی اون عضله . درد داره اما عضله رو آزاد میکنه . اما اگر بی مو هست نمیدونم راه حلش چیه . اگر کسی از دوستان راه حلی بلده لطف کنه به ما هم یاد بده .
فکر میکنم نیشگون گرفتن ریز و محکم هم کمک کنه و باعث ازاد شدن عضله بشه :46:
اینو شنیدم ولی امتحان نکردم
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-09-2011, 12:02
با سلامی دوباره .
اگر یک ماجرایِ عشقی در زندگیتون وجود داشته و کاملاً تمام شده و دیگه هیچ اثری ازش نیست در زندگیتون , هرگز در موردش با همسر آیندتون حرفی نزنید . ضرر میکنید .
اگر در زندگیتون یک ماجرایِ عشقی بوده اما هنوز کاملاً تمام نشده , ازدواج نکنید تا تکلیفش رو معلوم کنید و کاملا منتفی بشه .
کسی که هنوز ماجراهایِ عشقیِ گذشته در زندگیش وجود داره و ازدواج میکنه در حالیکه هنوز ارتباط داره با قبلی / قبلیها , آدم مخلص و وفاداری نیست و ازدواج رو مقدس نمیدونه و هر لحظه امکانِ خیانت کردنش وجود داره .
====================================
از بزرگ ترین حماقتها , نگه داشتنِ عکس , نامه , فیلم , کارت پستال و هدیه هایِ کسی هست که قبلاً باهاش رابطه ی عاطفی داشتین و این ارتباط کاملا قطع شده .
این نامه ها و عکسها و هدیه ها , زندگیِ بعضیها رو بعد از ازدواج , پاشون کرده بخاطر حماقت و نگهداریِ آثار عشق سابق .
=====-==============================
اگر با کسی رابطه ی عاطفی دارین "هرگز" اجازه ندین در وضعیتِ ناجور از شما عکس یا فیلم بگیره . شما از فردا خبر ندارین . دشمنانِ امروز همون دوستان دیروزند و دشمنانِ فردا همان دوستانِ امروز .
کسی که در رابطه ی عشقی , براش مهم نیست که ازش عکس و فیلم در وضعیتِ ناجور گرفته بشه , یا خیلی خام و نپخته و غافل و ساده لوح هست یا بدردِ ازدواج نمیخوره مگر با یکی مثل خودش .
dashakol_basafa
09-09-2011, 17:27
رودربایستی نکنید مخصوصاً با خودتون ، مخصوصاً تو ازدواج وگرنه جزو گروه اکثریت احمق خواهید بود
چند وقت پیش یکی از دوستان رو دیدم که تازه ازدواج کرده بود
گفت اول ازش 1000 سکه خواستن بعد تخفیف گرفته کرده 500 تا !
دلم براش سوخت چون دیدم خیلی بیچاره هست مثل اینکه به یه نفر بگن به 10 بار اعدام محکوم شدی بعد از قاضی تخفیف بگیره بکندش 5 بار!! یه نفر باید خیلی باید بیچاره و مستاصل باشه که اینجوری تخفیف بگیره . مثلاً خواسته خیال خودشو راحت کنه؟ آخه وقتی که سر جمع کل زندگیتون 50 تومن نمیشه چرا پای یه برگه بدهکاری 600 میلیونی رو امضا میکنید؟
تخفیف هم میگیرید ؟
باریکلا زرنگ!
mehran_286
09-09-2011, 19:44
دوستان هیچ وقت پوشاک رو اینترنتی نخرید چون ممکن هستش طرف از زاویه ی قشنگی عکس انداخنه که جذاب به نظر میاد اما وقتی که تن میکنید میبینید به تنتون گریه می کنه و پشیمون می شید
اجناس تله شاپ که اکثرا برای کانال می شاپ هستش در دو نوع اصلی و تقلبی در بازار هستش خیلی مواظب باشید
بازار یاب = شغل مزخرف که با انسان بد رفتار می کنن امروز یه بازار یاب رو دیدم که مغازه داره بد خرابش کرد و جوابشو نمی داد سعی کنید اگه بیکارید سمت بازار یابی خیلی نرید
Lady parisa
11-09-2011, 09:08
اگه یه روز حس کردی تویه یه زمان عاشق دونفری دومی انتخاب کن.چون اگه واقعا عاشق اولی بودی به عشق دومی گرفتار نمیشدی !!
گاه در زندگی ، موقعیت هایی پیش میآید که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خود را بپــردازد
ملا نصرالدین
11-09-2011, 17:50
واسه هیچ چیزی به خدا اصرار نکنید.اگر نمیشه حتما صلاحتون رو میخواد .وگرنه از خدا مهربون تر سراغ دارید؟اگر اصرار کنید بخاطر مهربونی زیادش بهتون میده ولی مطمئن باشید پشیمان میشوید.همیشه ازش بهترین ها را بخواهید و بگویید هرچه صلاح هست را برایتان انجام دهد.
یه تجربه دیگه هم اینکه
هروقت خواستید بروید به یک ادرس جدید حتما تلفن طرف را ازش بگیرید و موبایلتان را هم همراهتان ببرید.گاهی پیش می اید به آن منطقه کاملا اشنا هستید ولی یا طرف ادرس را اشتباهی میگوید یا شما اشتباه مینویسید.
من این کار را انجام ندادم.رفتم سر کوچه .توی ادرس نوشتم کوچه هفتم پلاک 3 هرچه نگاه کردم آن کوچه پلاک 3 نداشت.از یک خانم گیجی که داشت میرفت داخل خانه پرسیدم خانم اینجا کوچه هفتم هست.گفت نه نهم هست.رفتم سر کوچه میبینم نوشته هفتم. شماره طرف را هم نبرده بودم امدم خانه ازش میپرسم میگوید کوچه را درست امدی ولی پلاک 30 هست نه 3
mehran_286
11-09-2011, 22:24
دوستان اگه رفتید بیرون خاکشیر نخورید اکثر جاها خاکشیر رو خوب نمی شورن برای من تهش سنگ بود حالم بهم خورد تازه یه جای درست و حسابی رفته بودم نه از این دست فروش ها یا مغازه به درد نخورا:31:
نمیدونم چی بود ولی پاساژ ایران همه ی مانیتور های LED پنجاه هزار تومن زیر قیمت میداد حواستون باشه گرون بهتون نندازن اگر کسی آدرس خواست بهم پ -خ بده (مدیران تبلیغ نیست:31:)
زات ما ایرانی ها اینه که تخفیف بگیریم ولی من زیاد سر تخفیف به خصوص تو بازار و عمده فروش ها خودمو کوچیک نمی کنم ولی این تجربه ی قشنگی بود که امروز بدست اوردم رفیقم به طرف گفت اگه جا دار تخفیف هم بدید (با لحنی قشنگ) طرف هم با این که کارش عمده بود و معمولا تو پاساژ های کامپیوتر تخفیف نمی دن 3 تومن کم کرد 3 تومن هم 3 تومنه
caca_caca888
11-09-2011, 22:59
رمز ایمیلتونو با بقیه ی رمزا متفاوت بذارید.مهمترین رمز ، همین رمز ایمیله ، حتی اگه سالی یه بارم بهش سر نزنید.از طریق ایمیل میشه بقیه رمزارو برگردوند
هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک
Lady parisa
12-09-2011, 12:16
نصف اشباهاتمان ناشی از اینه که وقتی باید فکر کنیم ، احساس می کنیم
و وقتی که باید احساس کنیم ، فکر می کنیم . . .
Lady parisa
13-09-2011, 12:48
برای دوست داشتن وقت لازم است، اما
برای نفرت گاهی فقط یک حادثه یا یک ثانیه کافی است . . .
rami_hemi
14-09-2011, 08:32
تجربه به من نشون داده توی زندگیم هر چقدر از آدمها دورتر شدم اونها بیشتر متوجه وجودم شدن
اگه زیاد به کسی توجه کردم درست برعکس جواب گرفتم
تقریبا توی زندگی ما این شعر صدق میکنه
به من هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک به من هر آنکه نزدیک از و جدا جدا من
هر وقت نبودی جایی خالیت بیشتر از خودت جلب توجه میکنه این رو همه جوره تجربه کردم گاهی واسه دیده شدن بهتره بریم بهتره دور بشیم بهتره ساکت بشیم گم بشیم .
malkemid
14-09-2011, 11:23
خیلی وقتها چیزهای خیلی کوچیک...کارهای خیلی جزئی...می تونه اثر خوب و مثبتی رو دیگران بذاره...یه تبریک تولد...یه پیام...یه احوالپرسی...
من تو فیسبوک معمولا واسه همه...چه اونهایی که زیاد صمیمی نیستیم و چه دوستای صمیمیم تبریک می ذارم و ایندفعه که تولدم بود بالای 100 نفر بهم تبریک گفتن که واقعا سورپرایز کننده بود برام...
Lady parisa
14-09-2011, 11:36
یادمون باشه که :
وقتی که از دست دادن عادت می شود
به دست آوردن هم دیگر آرزو نیست . . .
.
rami_hemi
14-09-2011, 14:20
یادم رفت یک چیزی رو بگم در مورد حرفهای قبلیم باید بگم
رفتن گاهی برای خود آدم هم خوبه
و فقط این نیست که آدمهای دور بریت از عادت بودنت در میان .شاید برای خودت هم عادی بشی
گاهی باید اون روتینهای زندگی خودمون رو بشکنیم گاهی باید برای دیگارن هیجانهای جدیدی رو ایجاد کنیم
این برای روحیه خودمون و دیگران هم خوبه .
SIMON137
15-09-2011, 00:05
جان هرکی دوست دارید ، در اسرع وقت از اطلاعات مهمتون پشتیبان تهیه کنید و بک آپ بگیرید ، در اسرع وقت ، فکر کنید همشون همین الان پرید !
amir h1999
15-09-2011, 02:26
اگر از جایی خاطره ی بد دارید به هیچ وجه به آن جا نروید!
چون امروز رفتم جلوی پارکی که تو بچگی خوردم زمین سرم 4تا بخیه خورد خیلی حالم گرفته شد یاد دردش افتادم.
موقع کار پیچ گوشتی ها رو نذارید تو جیب جلو ی شلوار کارتون چون موقع خم شد شکمتون رو پاره میکنه
وقتی با برق کار می کنید مطمئن بشید که قطع شده و همیشه خودتون قطعش کنید و حتما فیوز رو با خودتون ببرید .
hamid_diablo
16-09-2011, 13:25
وقتی از چارپایه و یا نردبان چوبی استفاده میکنید اول از استحکامش مطمئن بشید
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-09-2011, 18:25
سلام
اگر جائی خواستین در کنسرو یا کمپوت رو باز کنین و سربازکن نداشتین میتونین با چاقو راحت بازش کنین . با یک چاقویِ کوچیک لبه صاف یا کاردِ اره ایِ میوه خوری .
روش کار :
سر کنسرو یا کمپوت رو خوب بشورین اول چون آلوده به انواع میکروبهاست .
نوک چاقو رو با ضربه زدن به تهش در سر قوطی فرو کنید درست همون جائی که با سربازکن درش رو باز میکنید .
حالا با یک دست طرف دیگه ی قوطی رو محکم بگیرید و خیلی آروم چاقو رو عقب جلو کنید تا سر قوطی رو ببُره و بره درونِ قوطی .
حالا تیغه ی چاقو رو تا انتها وارد قوطی کنید بعد درست مثل حالتِ پوست کندنِ سیب , دسته ی چاقو رو به دست بگیرید و آروم آروم در قوطی رو ببُرید و برید جلو تا کاملاً در قوطی باز بشه .
اصلاً نیازی به بالا پائین کردنِ چاقو نیست . ورقِ در قوطی نسبتاً نازکه و درست مثل پوست کندنِ میوه با فشار دادنِ تیغه ی چاقو بریده میشه راحت .
هیچ خطری هم نداره چون تیغه ی چاقو داخل قوطی هست و آسیبی به دستتون نمیزنه .
وقتی مغزتون برنامه ریزی بشه یا به قول عوام قِلِقش بیاد دستتون , ظرف 15 ثانیه در قوطی رو باز میکنید .
بعدش دیگه سربازکن رو میندازین دور
rami_hemi
17-09-2011, 08:20
یه چیز خیلی جالب رو تجربه خیلی با حال واسه خودم
هر وقت از خواب بیدار شدید به زور هم شده بخندید حتی غم دنیا رو هم داشته باشید بخندید میبینید با همه غمتون بازم روحیه خوبی پیدا میکند فکرتون خوب کار میکنه و کارهاتون خوب پیش میره
pouria_br
17-09-2011, 11:59
سلام به همه دوستان گل
منم یه چیزی رو که خودم تجربه اش کردم و نزدیک بود کار دستم بده رو میگم
شاید ساده بیاد ولی نکته خوبیه
وقتی که میخواهید از دریل استفاده کنید و جایی رو سوراخ نمایید حتما قبلش اون محلی که میخواید دریل کنید اول با یه میخی ، یا حتی سر دریل یه سوراخ کوچیک ایجاد کنید.تا عمل دریل کردن راحتتر بشه
شاد باشید
rami_hemi
17-09-2011, 12:49
در مورد دریل کاری باید بگم
پوریا جان دمتکه کاری کلا یه شرایطی داره مثلا برای فلزات ار سنبه استفاده میکنند برای دیوار بایددریل از بدن فاصله داشته باشه مثلا شما داری دیواری رو سوراخکاری میکنی نباید دریل رو بغل کنی و فاصله داته باشی
حالا اگه مته دریل گیر کرد دریل شرورع میکنه بدنش به چرخیدن که ممنکنه مثل دوست من از یک صربه محکم به شکمتون وارد بشه و مثل اون از روی بلندی پرت بشید پایین
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-09-2011, 15:36
سلام
در موردِ کار با مته :
وقتی میخواین نوک مته رو مته نصب کنید توجه داشته باشین که سر مته 3 جا برایِ محکم کردن داره .
بیشتر مردم فقط آچار مته رو در یکی از این سه سوراخ قرار میدند و سفتش میکنند در حالیکه این کار اشتباهه و باید همین کار رو در هر سه جا انجام بدین تا هر سه گیره خوب به نوک مته بچسبه .
خواهید دید که نوک مته بسیار محکم در جاش نصب میشه و کاملا عمودی هست و موقع چرخش تاب نداره در نتیجه کار باهاش خیلی آسون تره .
اگر محکم کردنِ سر مته از یک سوراخ کافی بود , کارخانه ی سازنده فقط یک جا برای نصب آچار مته درست میکرد نه سه تا.
موقعی که دارید لوله کشی آب میکنید اول مسیر رو طراحی کنید تا مجبور به عوض کردن همه لوله ها نشید .
ملا نصرالدین
18-09-2011, 12:24
یه تجربه خودم
اگر کسی گرفتار هست واسه خودشیرینی بهش تعارف نزنید.اگر میخواهید واقعا بهش کمک کنید .ولی اگر واسه خودشیرینی بهش تعارف زدید و طرف هم قبول کرد اولا موقع انجام کار صد مرتبه خودتون رو لعنت میکنید که حالا خودشیرینی نمیکردم چی میشد.ثانیا اگه طرف پر رو باشه دفعات بعدی خودش صداتون میکنه که بیا کمکم.اون وقت اگر نروید....
t.sunami
18-09-2011, 14:29
سلام!
هیچ وقت ملاحظه کسی که خودش احترام طرف مقابل رو نگه نمیداره نکنین!حتی اگه طرف موی سفید داشت و از شما بزرگتر بود.چون اون اگه میفهمید هیچ وقت طوری رفتار نمیکرد که طرف مقابل ناراحت بشه.اون رفتار محترمانه شمارو به حساب ادب شما نخواهد گذاشت.بلکه به حساب احمق بودن شما میزاره(عذر میخوام)
چندی پیش برای یه پروژه مجبور بودیم توی با یه شرکتی همکاری کنم.از قضا مسئول اون بخش با ما اشنایی داشت. روزای اول خوب بود ولی بعدها فهمیدم که ایشون با یکی از اقوام بنده مشکل داره واسه همین ایشون گاه و بی گاه بی دلیل به این فامیل ما توهین میکرد(البته اولاش غیر مستقیم ولی بعدا مستقیما) .یک بار من بسیار محترمانه گفتم که دیگه تکرار نکنه ولی از اون به بعد علاوه بر اینکه به فامیل ما توهین میکرد به من هم غیر مستقیم توهین میکرد.اولاش من چیزی نمیگفتم و میزاشتم به حساب یه چیز دیگه ولی دیگه دیدم داره علنی مسخره میکنه برای همین شستم گذاشتمش کنار.اگر چه پروژه رو از دست دادم ولی ارزشش رو داشت که بفمونم بزرگی به سن زیاد و ریش سفید نیست.بزرگی به رفتار و منش انسان تعلق میگیره...
==============================
ورزش بدن سازی ورزشیت که باید توش تداوم داشته باشه و صبر! پس اگه در خودتون یکی از موارد ذکر شده رو نمیبینید بهتره دنبالش نرین چون الکی وقت و سرمایه خودتونو هدر دادین.دوستی داشتم که 6ماه مداوم تمرین میکرد و چیزی در حدود 100 تومن خرج کرد ولی یه دفه ولش کرده.حالا نتیجش اینه که بدن خوابیده و وزن هایی هم که اضافه کرده بود رو از دست داد و حالا هیکلش به هم ریخته.
==============================
اگه خدایی نکرده دچاره عارضه یا بیماری شدید سعی کنین که پیش بهترین پزشکا و متخصصین برین و در کارهای درمانی هیچ وقت خساست مالی نداشته باشید.(حالا نه فقط صرف درمان بلکه در تمامی مراحلی که نیاز به هزینه هست سعی کنین خوب بخورین خوب بپوشین و خلاصه خوب زندگی کنین) درسته که در اول هزینه سنگینی رو تقبل میکنین ولی خیالتون راحته دیگه اون عارضه خوب شده. اگه در این موارد خساست به خرج بدید باعث دوباره کاری و گرفته شدن وقت و هرینه بیشتر میشه.
پاینده باشید
hamid_diablo
18-09-2011, 19:06
سعی کن شکستها و ناکامیهای زندگی رو گردن شانس و اقبال و امکانات و محیط نذاری
milad_takjoo
18-09-2011, 19:31
بچه ها یه چیز در مورد ورود به دانشگاه بهتون بگم..
چون دانشگاه اولین مکانی که دختر پسر با هم هستن سعی کنین خودتون رو نگه دارین والکی عاشق نشین....
البته این اسمش عشق نیست و به حسی که اوایل دانشگاه واسه هر کی ممکنه پیش بیاد
من چند نمونه دیدم هیچ کدوم آخر عاقبت پیدا نکردن...
بذارین یه دو سه سال بگذره و بعد هر چی شد با عقلتون هم درمیون بزارین : دی
hamid_diablo
18-09-2011, 19:50
نتونستم جلوی خودمو یگیرم و درباره پست دوست خوبم میلاد نظر ندم.از مدیران هم میخوام که پستمو پاک نکنن
این موردی رو که میلاد گفتن خیلی مهمه و هیچ کس رعایت نمیکنه.شاید به خاطر جذاب بودن روابط دختر و پسره که همه چشم گوششون رو میبندن و راحت ارتباط برقرار میکنند بدون اینکه به عاقبت و شرایطش فکر کنند
پسری که 20 سالشه و با یه دختر خانوم دوست میشه و شرایط ازدواج رو هم نداره خوب این دوستی ها و وابستگی ها و دلبستنها ضرر داره
من خودم چوبشو خوردم از کسی که 3 سال میخواستمشو به خاطر نداشتن کار و نرفتن سربازی و خیلی چیزای دیگه تمومش کرد.مثل منم زیادن تو دانشگاه که به روزای بدی رسیدن.شکست عشقی و جدایی تو سنین 18 تا 26 سال خیلی سخته.پس سعی کنید با چشم باز و توکل به خدا و صبر منتظر بوجود اومدن شرایط ازدواج بشید بعد اقدام کنید مطمئن باشید خدا هم کمکتون میکتنه
الان تمرکزتون رو روی درسها و تلاش برای تبدیل شده به یه متخصص تو رشته مورد علاقتون کنید و از حاشیه های اینچنینی دوری کنید
هیچ وقت برای رفتن به به مسافرت بدون پول اقدام نکن و کسی رو هم مجبور نکن باهات بیاد
shahinfarasystem
19-09-2011, 08:41
پسری که 20 سالشه و با یه دختر خانوم دوست میشه و شرایط ازدواج رو هم نداره خوب این دوستی ها و وابستگی ها و دلبستنها ضرر داره
من خودم چوبشو خوردم از کسی که 3 سال میخواستمشو به خاطر نداشتن کار و نرفتن سربازی و خیلی چیزای دیگه تمومش کرد.مثل منم زیادن تو دانشگاه که به روزای بدی رسیدن.شکست عشقی و جدایی تو سنین 18 تا 26 سال خیلی سخته.پس سعی کنید با چشم باز و توکل به خدا و صبر منتظر بوجود اومدن شرایط ازدواج بشید بعد اقدام کنید مطمئن باشید خدا هم کمکتون میکتنه
الان تمرکزتون رو روی درسها و تلاش برای تبدیل شده به یه متخصص تو رشته مورد علاقتون کنید و از حاشیه های اینچنینی دوری کنید
ضمن تایید صحبتای حمید و میلاد عزیز
احساسات ادم و اینکه توی دوره جوونی یه کسی رو دلت بخواد چیزیه که شاید 99 درصد جوونهای هم سنمون باهاش در گیر میشن
بدون اینکه از قبل از طرف خانواده اطلاعاتی در مورد این دوره از سن بهشون داده بشه
دوست عزیز که فکر میکنی عاشق شدی بدون فقط تو نیستی نمیگم همه اما تقریبا خیلیا این مساله رو تجربه میکنند و اخر هم شکست میخورند -
یعنی حداقل یه بار تجربه شکست عشقی برای همه هست
اگر به کسی علاقمند شدی معقول رفتار کن .... احساسی باشی بعدش به شدت پشیمون میشی چون باید از رابطه ای دل بکنی که به طرفت وابسته شدی
و این همچین راحت هم نیست
و همچنین این حرف خیلی خیلی مهمه کسایی حرفی برای گفتن توی کار دارند که تخصص داشته باشند
اگه نمیخوای یه کارمند عادی بشی که هر کسی بتونه کارت تو رو انجام بده برو دنبال یه تخصص... چیزی که همه بلد نیستن این خیلی مهمه
Lady parisa
19-09-2011, 09:02
همیشه باید سعی کرد توی اون زمان و مکانی که هستیم شاد باشیم و لذت کافی و وافی رو ببریم! اگه قرار باشه بهمون خوش نگذره یا یه خاطره بد میشه یا اینکه بعدا که یادش می افتیم می گیم: میشد این رفتار و نکرد یا این حرف و نزد تا بهمون بیشتر خوش می گذشت:27:
از دوستات بیشتراز دشمنات بترس
از کسی که بیش از حد دلسوزی میکنه هم همینطور
یه مثال میزنم البته ببخشید اگه مطلبش مشکل ادبی داره
یه جوجه گنجشک کوچولو تو سرمای زمستون تنها مونده بود از هر کسی که از کنارش رد میشد درخواست کمک می کردتا اینکه یه گاو رد میشه و دمش رو میبره بالا و آره یه کپه بزرگ میندازه رو سرش . جوجه ناراحت میشه . یه گربه رد میشه و جوجه رو از اون کثافت میاره بیرون و پاکش می کنه اما بعدش اونو میخوره .
نتیجه اخلاقی : هر کسی بهت میرین.... نمی خواد خرابت کنه و هر کسی که پاکت می کنه خیال کمک نداره
mehran_286
19-09-2011, 14:57
دوستان از کسی توقع بی جا نداشته باشید که توقع باعث به وجود اومدن اختلاف ها میشه
همیشه از همه افراد کم ترین توقع رو داشته باشید که اگه به شما حال داد و کاری براتون انجام داد همیشه جلوی چشمانتون باشه
اگر میخواهید به کسی چیزی بفهمونید هیچ گاه غیر مستقیم نگید چون افراد سو استفاده گر همیشه از این غیر مستقیم گویی ها یک کلاغ چهل کلاغ می کنند
amir h1999
20-09-2011, 19:05
احترام خودت رو نگه دار تا دیگران به تو احترام بگذارند
SIMON137
20-09-2011, 19:24
از دندون هاتون تا می تونید مراقبت کنید و اصلا کوتاهی نکنید ، اگر فاصله بین دندانی زیادی دارید از نخ دندانی که موم دار هست استفاده کنید و اگر فاصله کم هست از بدون موم و رشته ای.
نخ دندان اهمیت بسیار مهمی داره ، مسواک نزنید ولی حتما نخ کنید. اگر می بینید شب ها دهانتون خشک میشه قبل از خواب روغن زیتون بخورید و اون رو با زبون به همه جای دهان بزنید.
فراموش نکنید که دندان هاتون سرمایه هست ، اگر خدایی نکرده خراب بشه مجبور میشید میلیون ها تومان هزینه کنید ، گاها برای هر دندون حدود 3 میلیون به بالا و نتیجه بخش هم نخواهد بود.
در مسواک زدن روزانه و کشیدن نخ دندان به هیچ وجه کوتاهی نکنید ، 1 دندون خراب کل دندون هاتون رو از بین میبره و چون عصب ها رشته ای هست مشخص نمیشه دقیقا کجا مشکل داره.
صبور باشیم تا پیروزی حاصل بشه
تو همه کارامون خدا رو در نظر داشته باشیم
اگه خدا ازمون راضی باشه آرامش همیشه همراهمونه
اصلا هم شعار ندادم چیزی که با همه وجودم تجربه کردم
mehran_286
20-09-2011, 23:37
اگه یه روز از همه جا بد شانسی میارید و کار هاتون هیچ کدوم انجام نمیشه (مثل امروز من):19:
سریع عصبانی نشید و خشمتون رو کنترل کنیدو به در و دیوار فحش ندید
کمی مکث کنید
شاید خیر وصلاحی تو اون کار باشه که شما بعدا بفهمید :46: و خدا رو شکر کنید که اون کارها انجام نشد
اگر می بینید یه کار مشتی و پر در آمد یه دفعه از بین 1000 نفر به پست شما خورد قبل از قبول اون کار بررسی کنید ببینید 100% امکان پذیر هستش یانه
چون معمولا از شما زرنگتر هستش که کار قاپ بزنه پس مطمئن باشید اون کار یه مشکلی داره :46:
caca_caca888
20-09-2011, 23:40
یه جا یه گندی بالا آوردید ، بهمش نزنید که بو گندش بیشتر بلند میشه ;)
خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــدا وند
رووووووزی از تو بگرفت و روزی بداد .
معنیش رو فهمیدین ؟
hamid_diablo
21-09-2011, 10:31
سلام
1.سعی کنید جواب پدر و مادرتون رو ندید.چون هر چی باشه حق با اوناست.اگر هم دیدی که عصبانی شدند سعی کنید که کوتاه بیاید یا اینکه مکان رو ترک کنید تا به درگیری یا بی احترامی کشیده نشه
2. تو اماکن عمومی سیگار نکشید مخصوصا کنار خانومها که اگه ناراحت بشن خدا میدونه چه بلایی سرتون میاد
3.بعضی جاها مراقب باشید که هر حرفی رو نزنید.مثلا تو دانشگاه سعی کنید بحث سیاسی نکنید.یا اینکه اولش مطمئن باشید طرف اهل آمار گیری نیست
4.تو انجمن ها وقتی ثبت نام میکنید از نامهای مختلف استفاده کنید.مثلا این نام کاربری رو که تو p30world دارید رو جای دیگه استفاده نکنید
5.از تمامی مدارکی که دارید حتما کپی بگیرید و یه جای امن و مطمئن دسته بندی کنید تا وقتی که نیاز دارید هزار تا کاعذ رو زیر و رو نکنید
6.اگه تو دانشگاهئبا دختر خانومی آشنا هستی هیچ وقت تو محیط دانشگاه یا جلوی دیگران اسم کوچیکشو صدا نزن
7.همیشه اول آشنایی با دیگران شوخی نکن.بزار یه مدت بگذره و با خولقیاتش آشنا شو بعد باب شوخی رو باز کن
malkemid
21-09-2011, 10:31
خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــدا وند
رووووووزی از تو بگرفت و روزی بداد .
معنیش رو فهمیدین ؟
خنگ که نیستیم عزیز :31:
از تجربه های جدید نترسید...گاهی وقتها یه تجربه جدید می تونه یه مسیر خیلی خوب تو زندگیتون باز کنه...
خنگ که نیستیم عزیز :31:
از تجربه های جدید نترسید...گاهی وقتها یه تجربه جدید می تونه یه مسیر خیلی خوب تو زندگیتون باز کنه...
دور از جون . جسارت نمی کنم .
منظور من این بود که خداوند در ازای دادن رزق و روزی یک روز از عمر شما میگیره .
پس قدر هر روز که زنده هستید و روزی که در قبالش بدست می آرید رو بدونید
احترام پدر و مادرتون رو تا هستن داشته باشین .
وقتی از دستشون بدب ( البته انشاالله عمرشون 120 سال باشه ) اون موقع تاسف خوردن فایده اینداره
ملا نصرالدین
21-09-2011, 18:38
این نصیحت پدرم هست که اگر توی گوش ما برود خیلی خوب هست.تا الان سرمان 2 بار کلاه رفته سر همین مسئله
پدرم میگوید
پدر جان میری میوه هم بخری فاکتور بگیر. (ما رفتیم طلا خریدیم یادمان رفته فاکتورش را بگیریم)
پول دست کسی بدون چک و دست خط نده.حتی رفیقت
پول روی زمین توی خیابان پیدا میکنی هم بشمار یه وقت کم نباشه. یعنی کلا نگو این بانکه این رفیقه و... ازش پول میگیری بشمار
mehran_286
21-09-2011, 22:14
اگه در بدنتون مشکلی - مریضی چیزی دیدید که کمی غیر عادیه سریع به پزشک متخصص مراجعه کنید و اون رو درمان کنید
چون سلامتی بهترین نعمتی که خداوند به انسان داده
طرف میلیلاردره میگه من حاضرم کل سرمایمو بدم تا سرطان خون ش خوب بشه (پول در مقابل سلامتی بی ارزشه پس خساست به خرج ندهید)
یه بنده خدایی یه جوش رو پاش زده بود بعد بزرگ شد و فهمیدن سرطانه نزاشت پاشو قطع کنن آخر سر هم مرد( روحش شاد)
قدر پدر مارد و لحضات خوش با هم بودن رو بدونید که اگه خدای نکرده یکیشون از دنیا رفت میبینید چه لطمه ای به زندگیتون از لحاظ روحی وارد میشه پس به قول اون دوستمون اگر پدر و مادر اذیتتون می کنن کاری باهاشون نداشته باشید و نزارید از دستتون دلخور باشن
(به امید سلامتی همه پدر و مادر های عزیز که مریضن):46:
Open-minded
23-09-2011, 11:24
1.خودت باش(سعی نکن برای بهتر بودن خود را عوض کنی در هر کاری از چیز های مثبت و منفی استفاده کن.)
2.با ارزش ترین چیز ها مجانی هستند مثل عشق به هم دیگر،کمک،یک دیگر را دوست شماردن و....
3.مهم نیست مردم درباره ی تو چه می گویند و یا تو را مورد تمسخر قرار می دهند. به آن ها اهمیت نده.تمام افراد مشهور به مسخره گرفته می شدند.
4.از تمام لحظات زندگی ات لذّت ببر. مهم نیست کاری را دوست داری که انجام می دهی یا مجبوری. در هر کاری روش لذت بردن را پیدا کن که در آن مدت هم کارت را به خوبی انجام دهی هم لحطات خوبی داشته باشی.
mehran_286
24-09-2011, 21:06
دوستان تو چند تا پست پیش گفته شد که از اطلاعات خود بکاپ بگیرید ( روی دی وی دی) دوباره تاکید می کنم
اگر عکس قدیمی دارید و با ارزش هستن یه اسکنر تهیه کنید و از اون ها اسکن کنید چون عکس ها بعد یه مدت خراب می شوند
اگر فیلم ویدیویی یا آنالوگ دارید VHS اون رو تبدیل به سیدی کنید و نگه دارید چون ویدیو ها بعد یه مدت مثل عکس ها خراب می شن
از الان برای خرید کاپشن اقدام نکنید الان همه کاپشن ها برای پارسال هستند حداقل تا 2 ماهه دیگه جنس جدید نمیاد
موقعي كه عصباني هستيد هيچ تصميمي نگيريم تا حد امكان حرف هم نزنيم فقط سكوت.
اگر از دست يه نفر خيلي ناراحتيم دردو دلمون رو پيش هر كسي نبريم تا فردا از همون حرفامون سو استفاده كنه.
t.sunami
25-09-2011, 13:27
تا وقتی به چیزی 100% نرسیدی و از بدست اوردنش اطمینان حاصل نکردی در موردش نرو پیش همه صحبت کن چون اگه یه وقنی بهش نرسیدی اونوقت خیلی بد میشه و دیگران یه فکر دیگه ای راحبت میکنن.
البته این تجربه اقای فلمینگ (مربی بزرگ فوتبال بود) ولی من بهش واقعا رسیدم و شد تجربه من!
موفق باشید:11:
توی تنها ترین لحضه ها کمی سکوت کن و صدایی میشنوی که میگه تو تنها نیستی .
من همیشه با تو هستم .
این صدای کسی هستش که با تمام بدیهامون دوستمون داره ( Only God )
shahinfarasystem
26-09-2011, 13:21
سلام روز به خیر
تا وقتی در مورد چیزی تجربه نداری تصمیم بزرگ در موردش نگیر
مثلا تا از مطمئن نیستی فلان طریق برنامه ریزی درسی خوبه تمام برنامه های درسی ات رو پبشاپیش براساس اون نریز
کم کم یه ذره یه ذره که رفتیم جلو آشنا شدیم بعد برنامه ریزی کلی بکنیم
به ديگران عشق نثار كنيم و انتظار نداشته باشيم همون اندازه هم اونا بهمون محبت كنن. هر چه قدر مهربون تر و خوش اخلاق تر باشيم واسه خودمون بهتره منتش رو سر كسي نذاريم عمرمونم بيشتر ميشه . :20:
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-09-2011, 00:44
سلام
وقتی برای خرید به سوپرمارکتهای بزرگ میرید موقع حساب کردن میرید پای صندوق , یک کارگر هست که جنسهایی که صندوقدار زده تو دستگاه رو جمع میکنه و میذاره تو چند تا کیسه نایلون .
بعضی وقتها وقتی که صندوقدار شروع میکنه به رد کردنِ جنسهای شما از زیر دوربینِ قیمت و میفرسته برای اون کارگر اما اون کارگر هنوز داره جنسهای مشتریِ قبلی رو تو کیسه میذاره , حواسش پرت میشه و چند تا از جنسهای شما رو هم میذاره تو کیسه های اون مشتری .
یعنی شما پول میدین , یکی دیگه میبره !!!!
برای جلوگیری از این مشکل , باید مراقبِ اون کارگر باشین تا اگر خواست از کالاهای شما بذاره تو کیسه ی دیگران سریع بهش تذکر بدین چون اون اصلاً براش مهم نیست که اشتباهی وسائلتون رو به دیگران بده .
خودتون هم اگر رفتین خونه دیدین یه چیزی تو کیسه هاست که شما نخریدینش , بدونین که جنس یه مشتریِ دیگه هست که کارگر اشتباهی گذاشته تو کیسه ی شما و شما هم چون مراقبش نبودین متوجه نشدین .
Manager_66
27-09-2011, 13:44
سلام دوستان .
اگه پیک نیکی داشتین که هوا میداد و بعد از چند دقیقه روشن بودن آتیش گرفت و شعله ور شد بهترین کاری که میکنید یک پتو خیس
کنید بندازین روش در غیر اینصورت مهارش خیلی سخته حتی با کپسول هم جواب نمیده . و اگه در خونه بود سریع از محل دورش کنید و بندازیش یک جایی مثل خرابه ای یا جاهای مشابه + استرس هم نگیرید هر چند خیلی سخته !
بعضی آدمها با وجود اینکه فکر میکنند انسانهای محترم و متشخصی هستند ولی رفتار و اخلاقشون در حد گوسفند(دور از جون گوسفند) هم نیست باهاشون کاری نداشته باشید . جوابشون رو بدین گنده میشن !
اگه باری رو قراره با خاور ببرین شهرستان وقتی خاور و راننده اش رو دیدین و با اخلاق راننده و یا با اندازه (کوچیکی خاور ) حال نکردین و با توجه به حجم بارتون مطمئن بودین تو خاور جا نمیشه به حرف راننده که میگه هر جور شده جا میشه و ... توجه نکنید و سریع عذر راننده رو بخواین که بارتون داغون میشه و بعدش هیچکس مسئولیتی قبول نمکنه.
از آدم بدبین و بزدل دوری کنید که چنان بعد از چند وقت رفتارش روتون تاثیر میذاره که به همه چیز و همه کس بدبین و برای انجام کوچکترین کاری ترسو میشید .
Lady parisa
27-09-2011, 13:55
حداقل ما بچه های پی سی رعایت کنیم. دست از سلام دادن که طمع داریم برداریم!:19:
mehran_286
27-09-2011, 14:13
دوستان از افرادی که از لحاظ سنی از شما کوچکتر هستند و در مقابل ذره بین خانواده شان قرار دارند رفاقت نکنید
مثلا میرید با اون شخص براش لباس بخرید بعد لباس خوب از آب در نمیاد یا جلف هستش . پدر و مادر اون شخص این حرکت را از چشم شما می بینند و ممکن است به شما غر بزنند که چرا این لباس را برای بچه من خریدید ( خوب تو که بچه ات رو دوست داری با خودت ببرش براش لباس بخر )
یا با افرادی که خیلی گیر هستند نرید خرید کنید
مثلا با یکی میرید یه پیراهن میخرید بعد یارو میره فردا پسش میده یا عوضش می کنه در شرایطی که اون فروشنده آشنای شماست و پیشش آبرو دارید
چند وقت یکبار دوستان خود را روی ترازو بریزید و ببینید کدوم یک از اون ها برای شما ضرر نداشته و مطالب و کار های مفید ازش یاد گرفتید و سپس بقیه نخاله ها رو از غربیلک ردشون کنید بره
چند وقت یکبار به دوستان خود مسیج بدید شاید اون طرف شماره شما از گوشیش پاک شده باشه و شما از دستش ناراحت شدید که چرا چند وقته به ما زنگ نمی زنه و اون بنده خدا رو فحش بدید
و به این نکته خیلی خیلی توجه کنید که برای من تجربی ی مهمی بود و مسیر زندگیمو عوض کرد:
با افرادی که همیشه فاز غم و منفی دارند و همیشه ناراحت و غمگین هستند حالا چه خوب چه بد فقط سلام و علیک کنید و باهاشون رفاقت نکنید چون این افراد موج منفیشون روی شما تاثیر میزاره و شما همش غمگین و ناراحت هستید و اصابتوت داغون میشه من زیاد تجربه کردم
چند روز یکبار یه دوش آب سرد بگیرید(اگه سرما نمیخورید) برای شادابی و نشاط و روحیه گرفتن خوبه
اگه می بینید تفریحتون شده فقط سفره خونه و قلیون کشیدن و حوصلتون و پولتون به وقتتون به هدر میره برای گزراندن وقت بیلیلارد تفریح خوب و نسبتا ارزونیه
امید وارم تجربه هام بدردتتون خورده باشه :46:
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
آقا راستی یه چیزه دیگه بگم برای رفیقن اتفاق افتاد آبروش رفت :
تو خیابون یا کوچه یا هر جایی تو محلتون هر دختری رو دیدید بهش تیکه ول ندید یه دفعه دیدی خواهر رفیقتون که چهره اش تغییر کرده یا شما تا حالا ندیدیدش و ممکنه اون شما رو بشناسه واون وقت ..............:31:
راستی این رفیقمون حمید دیابلو :31: دیگه نیستش فکر کنم تجربه هاش ته کشیده :31:
(قصد جسارت نبود فقط برای عوش شدن روحیتون ):40:
"R E Z A"
28-09-2011, 09:45
احترام از خود بزرگترمون رو نگه داریم و اگه نظرش با نظر ما نمیخونه ، خیلی منطقی بهش جواب بدیم و سعی کنیم مثل کوچیکتر از خودمون بهش جواب ندیم مخصوصا جلوی بقیه (حتی اگه نظر شما درست باشه )
Saeed System
28-09-2011, 10:00
به نظر من مشکلات افسردگیتون دست کم نگیرید چون عواقب بعدی داره...سعی کنید اگر روابططون با همسرتون
داره به بمبست نزدیک میشه ار مشاوره خانواده استفاده کنید ... اگر افسردگی و اضطراب دارید به روانپزشک مراجعه کنید
تا به زندگی با شور شوق کامل و بدون استرسو اظطراب و افسردگی برگردید و فقط به فکر پیشرفت و ثروت اندوزی و سعادت اخروی باشید
Переклад не
28-09-2011, 10:01
سلام
راستش من یه چیو تجربه کردم شاید به نظرتون خنده دار بیاد شایدم واقعا براتون اتفاق میوفته.چیزی رو که بهش نیاز ندارید رو دور میریزید یا بیخیالش میشید و بعد که از دسترستون خارج شد فورا میبینید مواقعی پیش اومد که بهش نیاز پیدا کردید و با خودتون گفتید کاش با خودم فلان چیزو میووردم یا کاش دور نمینداختمش
دیشت درایور یکی از سخت افزارهام که فروخته بودم رو بعد از یک سال به درد نخوری پاکش کردم از آرشیوم .دو ساعت بعدش طرف زنگ زد گفتش آقا اون درایور فلان سخت افزار رو من گمش کردم تو تو آرشیوت داری؟
نتیجه اینکه هر وقت جایی میرید و میخوایید یه وسیله یا هر چیو با خودتون ببرید اگه با خودتون گفتید که ای بابا اینکه اونجا به دردم نمیخوره و ...بدونید که اگه نبریدش حتما مشکلی یا ... ای پیش خواهد اومد که بهش نیاز پیدا میکنید و مواردی مشابه همین
hamid_diablo
28-09-2011, 13:46
سعی کنید به کسی چپ چپ نگاه نکنید.مخصوصا تو اتوبوس اونم به خانومهاواین تجربه رو دوستم بهم گفت که چند وقت پیش براش تو brt اتفاق افتاده بود!!
اگه تو جمعی رفتید که کسی رو نمیشناسید و تو اون جمع 2 نفر با هم شوخی کردند یا اینکه به هم متلک انداختند شما نخندید.چون با خندتون باعث میشه طرف مقابل یاهاتون دشمنی کنه
با پیرزنهاها بحث نکنید.یه دفعه دیدی یه چیزی گفتید و اونم سکته زد و حالا بیا و درستش کن
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-09-2011, 16:12
سلام
بعضی از مردم عادت دارند وقتی به فکر فرو میرند به یه جا یا یه کسی خیره میشند درحالیکه اصلاً هدفشون نگاه کردن نیست بلکه فقط تو فکر هست .
بنابراین اگر جائی دیدین یه نفر بهتون زُل زده احتمال داره قصدش نگاه کردن به شما نباشه اصلاً .
پس چیزی بهش نگین و شما نگاهش نکنین . اگر با شما کار داشته باشه صداتون میزنه .
بعضیها اونقدر از این موضوع غافلند که یکدفعه با طرف دعوا میکنند !!! و بهش میگن چته زل زدی به من ؟ .... در حالیکه اون بیچاره فقط تو فکر زندگی و مشکلاتش هست .
============================+=====+====
کلاً تا وقتی احتمالهایِ خوب هم وجود داره در یک موضوع , هیچوقت احتمالهای بد رو حتمی ندونید وگرنه یا سوء تفاهم پیش میاد یا قضاوتتون ناعادلانه میشه و تبدیل میشین به یه آدم ظالم .
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-09-2011, 13:59
وقتتون بخير دوستان
اگه تو خونه با مورچه ها مشکل دارین و از دستشون عاجز شدین , این مطلب رو با دقت و حوصله بخونین , مشکلتون حل میشه :
مورچه ها از نظافتچی هایِ طبیعت هستند و همین موضوع باعث میشه بیان تو خونه و آشپزخونه و اتاقها و دنبال خوراکی بگردند و اگه جائی خوراکیِ باب طبعشون زیاد باشه میرن با یه لشکر بر میگردن تا زود اونجا رو تمیز کنند .
اگر میخواین کمتر پیداشون بشه , شکر و خورده قند و خورده نان و چیرهای دیگه نریزین رو زمین .
کشتنِ مورچه ها گناه داره مگر اینکه دیگه اونقدر مزاحمت ایجاد کنند که چاره ای جز مقابله با اونها وجود نداشته باشه .
بهترین کار نریختن مواد غذائی در آشپزخانه و اتاقها هست تا زیاد نشند .
راه دوم :
بستنِ لانه هایِ اونها با کمی سیمانِ سفید یا سیاه یا گچ هست .
راهِ سوم ( راهِ حل نهائی ) :
اگر ازتون سلبِ آسایش میکنند و میان تو رختخوابتون و رو دست و پاتون یا همه جا تونل زده اند و دارند خونه رو خراب میکنند دیگه چاره ای نیست جز اینکه با روشی که الان خدمتتون عرض میکنم برای همیشه پروندشون رو ببندین :
1 - باید یک بسته پودر بایگون یا پیف پاف بخرین . یک قوطیش حدود 1700 تومن قیمت داره تو کویت .
بنده مارکهایِ ایرانی رو سالها پیش آزمایش کردم اما اصلاً کارائی نداشت . شاید الان خوب باشه .
2- باید لانه ی مورچه ها رو که ازش وارد اتاق یا آشپزخونه یا حیاط میشند رو پیدا کنید .
این کار بسیار ساده هست . فقط کافیه یک قطره عسل یا یک تکه ی کوچیکِ خرما یا شوکولات بذارین گوشه ی اتاق .
خودشون میان سراغش و با دنبال کردنشون راحت لانشون رو پیدا میکنید .
پودر حشره کش دخلِ همه ی حشراتِ مزاحم رو میاره و تا ماهها یا حتی سالها پروندشون رو میبنده . این پودر معجزه میکنه .
اما باید بدونین چطور ازش استفاده کنین .
هرگز پودر رو اینور و اونور و گوشه ی دیوار نپاشید خصوصاً اگر بچه ی کوچیک دارین .
فقط لانه ی مورچه ها رو با روشی که گفتم پیدا کنید و مقدار بسیار کمی به اندازه ی یک دانه ی عدس بریزد داخل لانه . فقط همین . میتونین با یک چوب کبریت یا چوبِ خلال دندان براحتی این کار رو انجام بدین .
با حوصله و دقت همه ی لانه ها رو پیدا کنین و کمی پودر بریزین توی اون .
قبل از ریختنِ پودر حتماً کولر و پنکه رو خاموش کنین و در و پنجره ها رو ببندین چون این پودر بسیار سبک هست و با کمترین بادی سه مقداریش پخش میشه تو هوا که ممکنه بره تو ریه ی شما .
برای مورچه های بزرگ , مقدار بیشتری پودر بریزین .
مشکلتون کاملاً حل میشه .
Atefeh.N
30-09-2011, 14:30
وقتی تصمیمی میگیری بلا فاصله عملیش نکن . یکم صبر کن حداقل تا فرداش ببین هنوز رو تصمیمت هستی یا نه. بعد عمل کن
هیچ وقت به خاطر چیزی که تو مقصرش نیستی و توش دخالتی نداشتی خجالت نکش .
همیشه و همه جا خودت باش و به خاطر خوشایند دیگران حرفی نزن یا کاری نکن
همیشه برای خودت احترام و ارزش قائل شو . به عبارتی خودت رو دوست داشته باش
کاری رو کن که فکر میکنی درسته . حتی اگه بعد بفهمی اشتباه بوده حداقل میدونی این درست ترین تصمیمی بوده که تو بدترین شرایط گرفتی .
اشتباهاتت رو ببخش اما تکرار نکن .
همیشه تو کارات با یکی از اعضای خانوادت مشورت کن .
افسوس گذشته رو نخور . هیچوقت واسه هیچی دیر نیست حتی وقتی که فکر میکنی دیگه کار از کار گذشته . خدا همیشه جای شکرش رو باقی میذاره .
hamid_diablo
30-09-2011, 18:00
اگه پسر جوانی هستی طلا ننداز.
زیاد منم منم نکن چون هیچ کس از این رفتارت خوشش نمیاد و شما رو فردی خودخواه و جاه طلب میدونن
بزار خسته بشیو واقعا خوابت بیاد بعد برو تو رختخواب چون غیر از این باشه مجبورس ساعتها فکر بی خود کنی
mehran_286
30-09-2011, 19:32
دوستان سعی کنید خیلی روی مد نباشید چون بالاخره هر مدی یه روزی خز میشه و از بین میره
مثلا آیا شما هنوز مدل موی تایسونی رو استفاده می کنید ؟؟:31: یا مدل فرق وسط ؟؟(جز اون هایی که پایه ثابتش هستن ):31:
الان هم من میبینم که یه سری تیریپ هایی مد شده که مغازه دار ها اجناس بی کیفیت خودشون رو با توجه به این که روی مد هستش به قیمت نجومی - هجومی میفروشن :31: نمونه اش تو پاساژ فردوسی و پلاسکو
بعضی از مغازه هاش اجناس با کیفیتی دارند اما یه سری هاشون واقعا بی انصاف هستن و اجناس بی کیفیت خودشون رو با قیمت های زیادی می فروشن
شلوار بوت کات (پاچه گشاد خودمون :31:) از مد افتاده بود نمیدونم چی شده دوباره کل مغازه ها بوت کات اوردن و میفروشن و جنس جدید و قدیمی و ته انبار مونده رو دوباره می کشون بیرون میدن مردم بد بخت
M-I-L-A-D
01-10-2011, 14:07
همیشه سرم تو کارم بوود ولی وقتی به بار سرمو چرخوندم ببینم که اطرافم چه خبره ! 2سال از دوستام جا موندم !!
یه وقت هرز نرید !
و هعمیشه بین اهدافتون ائنی که پایدار تره رو انتخاب کنید !!
ملا نصرالدین
01-10-2011, 16:40
واسه سال اولی هایی میگم که تازه میروند دانشگاه.فکر نکنید الان دانشگاه رفتید دیگه درس خواندن تمام شد اساتید نشسته اند که نمره بدهند به شما.شما هم بروید پی عشق و حال
خیر.این طور نیست
موقع امتحانات همچین پوستی از شما بکنند که خودتان کیف کنید.از همین ترم اول درس خواندن را شروع کنید که مشروط نشوید .مثل من نشوید که دوستانم درسشون رو تمام میکنند این ترم .من هنوز نصف واحد ها را پاس کرده ام.
Переклад не
01-10-2011, 17:06
تجربه ی دانشگاهی من:
با بدا رفیق شدم خودمو به گند کشیدم
وقتی وارد دانشگاه شدم فکر کردم دیگه تموم شد و ما دیگر باسواد هستیم و قبول خواهیم شد (دانشگاه آزاد)
درحالی که اواخر ترم سوم سرم به سنگ خورد متوجه اشتباهاتم شدم.اول اینکه اکثر درسا رو صفر شدم دوم اینکه یه لات به تمام معنا شده بودم
دو ترم طول کشید تا خودمو از لجن بیرون بکشم
خیلی مواظب باشید
براي كسي كه واست وقت نميذاره وقت نذار. اون وقتت رو بده به درس خوندن يا هر كاري كه دوست داري يا با خانوادت بگذردوني خيلي بهتره تا با كسي كه بهت اهميت نميده باشي.
mehran_286
01-10-2011, 23:30
سعی کنید تو یه جایی که حس می کنید دارن میپیچیوننتون قبل از این که ناراحت بشی زود تر از اون ها بپیچ برو تا فردا احمق فرض نکننت
سعی کن زمانی به دوستانتون زنگ بزنی که به تو احتیاج دارند تا همیشه براشون نمونه باشی
برای وقت گزرانی زیاد رفیق هست ولی هر رفیقی هم برای وقت گزرانی مناسب نیست
همیشه یه جوری رفتار کنید که شما رو احمق فرض نکنن
M-I-L-A-D
02-10-2011, 09:39
به نظز من الان !
اگه دارید درس میخونید !
به هیچ وجه از درس نزنید و برید دنبال هر کار دیگه ای!!
همیشه درس رو در اولویت قرار بدید !!
Just dars !
hamid_diablo
02-10-2011, 14:58
از سئوال کردن خجالت نکسید.مخصوصا در محیط دانشگاه .مطمئن باشید سئوال کردن حق مسلم شماست!!
با مامورهای نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی با وقار صحبت کنید.اونا مثل بقیه نیستند و تو کارشون جدی هستند
ملا نصرالدین
02-10-2011, 16:52
با مامور های نیروی انتظامی و راهنمایی رانندگی هم دعوا نکنید هیچ تاثیری نداره.من یک بار دعوا کردم بدتر لج کردند.اگر خانم هم هستید التماسشان هم نکنید .گریه هم نکنید چون باز هم تاثیری نداره
hamid_diablo
02-10-2011, 18:33
خوب حرف دانشگاه پیش افتاد منم چند تا نکته بگم
1.سعی کنید تو دانشگاه با همه از جمله کارشناسها و استادها با روی خوش برخورد کنید.دانشگاه جای منممنم بازی و کارهایی که هر جای دیگه انجام میدادید نیست.
2.با استاداتون مسخره نکنید یا چند نفری دست نندازینش.نتیجشو آخر ترم میبینید
3.سعی کنید شب امتحانی نباشید.درسهایی که تو دانشگاه ارائه داده میشه برای طول ترمه نه شب امتحان!!
4.خوب دانشگاه محیطی هست که جنسهای مخالف میتونند راحت ارتباط داشته باشند.سعی کنید وارد همچین فضایی که پر از احساساته و شما رو از هدفتون دور میکنه نشید.صبر کنید وقتی شرایطتون جور شد اقدام کنید وگرنه دوستیهای اینچنینی عاقبت و در بیشتر موارد به جدایی میرسه
5.همیشه قبل از استاد سر کلاس باشید
6.تو دانشگاه و در کلاس هر موقع خواستید میتونید برید بیرون و اگرکاری دارید انجام بدید.اما از این نعمت سوء استفاده نکنید که هم استاد و هم بقیه همکلاسیاتون بدشون میاد
7.تو کلاس آدامس و هر خوراکی دیگه ای رو مصرف نکنید
8.اگر سیگاری هستید جو گیر نشید و تو جمع و مخصوصا پیش خانومها سیگار نکشید.کوشه ای رو پیدا کنید و همونجا سیگارتون رو میل کنید!!
9.زبونم لال به دخترهای مردم تیکه نندازید..این کارا دیگه خز شده!!!
10.از استادتون ایمیل یا شماره تلفن داشته باشید تا در مواقع ضروری ازش استفاده کنید
11.بحث های سیاسی راه نندازید.آخه بعضی ها همون ترم اول حس روشن فکری و صاحب نظریشون گل میکنه و به همه کس بدو بیرا میگن
12.اونواع و اقسام جزوه ارو تهیه کنید..نترسید پول کپی کردنش با من!!
13.قبل از انتخاب واحد در مورد استادها و نحوهدرس دادن و نمره دادنشون تحقیق کنید
14.به تیپ و سر و وضعتون برسید.اما زننده نباشه.اگه پسرید جو گیر نشد و با موهای سیخ سیخی و 2 متری برید تو دانشگاه اگر هم خانومید اینجا رو با مجلس عروسی اشتباه نگیرید چون به نفع خودتونه.....حالا وارد دانشگاه میشید میفهمید چی میگم
این پست رو سعی میکنم کاملتر کنم
caca_caca888
04-10-2011, 22:59
1-
قدیما مردم برای عکس گرفتن و عکس ارزش قائل بودن.همه جمع میشدن تا یه عکس دسته جمعی بگیرن.یه فیلم میخریدن کلا 36 تا عکس میتونستن بگیرن دیگه نمیشد از در و دیوار عکس بگیرن.
اما الان خبری از عکسای دسته جمعی نیست.من خودم بارها شده تا بخوام بقیرو مجبور کنم یه جا واستن ازشون عکس بگیریم هرکی یه طرف میره واسه خودش!
نذارید اینطوری شه...
2-
عکسارو چاپ کنید.هر چند وقتی چند تا عکس خوب گلچین کنید و چاپشون کنید...اگه تو هاردی چیزی باشه ممکنه پاک شن(به هر دلیلی) . اما اگه توی آلبوم باشن احتمال نابود شدن عکسا خیلی پایین میاد.
3-
عکسایی که تو حافظه (هارد ، ...) نگهداری میکنید رو طبقه بندی کنید و خیلی حواستون باشه. اصلا یه هارد جداگانه واسشون تهیه کنید...من خودم تاحالا کلی عکس گم کردم.
فقط به این دقت کنید مشاهده آلبومای قدیمی چقدر لذت بخشن...بازم تاکید میکنم عکس دسته جمعی و تهیه ی آلبوم.
MOHAMMAD_ASEMOONI
05-10-2011, 00:28
سلام
اگه تو مسافرت با خودتون لپ تاپ و اینا میبرید , یک سیم سیّار سه چهار متری با خودتون داشته باشین خیلی به درد میخوره چون گاهی اوقات پلاکِ برق از تختخواب یا مبلمان دور هست و با اون سیم سیار میتونین هر جا که دوست دارین بشینین و مجبور نیستین کنار پلاک برق بشینین .
ساختنش خیلی آسونه :
سه چهار متر سیم برق معمولی شبیه به سیم آنتن تلوزیون که ضخامتش از خودکار بیک بیشتر نباشه چون آدابتور لپ تاپ و موبایل برق زیادی مصرف نمیکنه - به یک سرش دوشاخه نصب کنید و به سر دیگرش یک پریز سیار ( گِرد) - یک سه راهه ی کوچیک معمولی که نصب میشه به اون پریز سیار تا بتونین برایِ لپ تاپ و شارژر موبایل و غیره ازش برق بگیرین .
این سیم سیار سبک و کم حجم هست اما خیلی بدردتون میخوره حتی تو خونه ی خودتون.
:)
MOHAMMAD_ASEMOONI
05-10-2011, 00:39
با سلامی دوباره
قسم نخورید اگر هم مجبور شدین قسم بخورین فقط بگین وَالله (به خدا قسم ) .
=====================================
متاسفانه در کشور ما عده ای از مردم در قسم خوردن , کار بسیار اشتباهی انجام میدند که باعث شده مسلمانانِ کشورهایِ دیگه به شدت از ما انتقاد کنند .
این افراد وقتی میخواند قسم بخوردند میگن :
به خدا راست میگم و اگر طرفِ مقابل حرفشون رو باور نکنه میگن :
به امام حسین به علی به امام رضا به جونِ مادرم راست میگم !!!!!!
تو گوئی که ارزش اینها از خداوندِ متعال بیشتر هست .
بیشتر کسانی که زیاد قسم میخورند صادق نیستند .
hamid_diablo
05-10-2011, 10:40
اگه مسافرت میرید و اگه با اتومبیل میرید حتما تعدادی قرص برای سردرد و سرگیجه و از این جور دردها با خودتونببرید
سعی کنید از رستورانهای بین راهی غذا تهیه نکنید
با راننده اصلا حرف نزنید بزارید حواسش به کارش باشه
shahinfarasystem
05-10-2011, 13:07
اگه امید به برگشت پولتون مبخوایید داشته باشید و به قصد کمک نمیخوایید به کسی پول بدید تا موقعی که طرف رو نشناختید بهش پول ندید
هیچ موقع برای خروج از کشور عجله نکنید و به راههای غیر قانونی فکر نکنید .
تورو جون هرکی دوست دارید قبل از پیاده شدن از ماشین و باز کردن در یه نگاهی بندازید ببینید موتوری میاد یا نه..
دیشب بر میدون هفت تیر جلوی ایستگاه مترو منتظر تاکسی بودم یک تاکسی نگه داشت و یارو عین .... در رو باز کرد و یه موتوری درررررق !! خورد به در و پرت شد رو زمین.
فكر نكنيد اگر از يه نفر كه دوستش داريد جدا بشيد ديگه زندگي تمومه نه اينطور نيست درسته خيلي اولاش سخته ولي زمان همه چيزو درست ميكنه. اگر رابطه اي باشه كه خدا دوست نداره وقتي تمومش ميكنيد خدا هم كمكتون ميكنه و يه موقعيت بهتر جلو پاتون ميذاره
hamid_diablo
07-10-2011, 12:00
زیاد احساساتی نباشد .خوب میدونم اکثر کسانی که احساساتی هستند از اول همینطور بودند و شاید تربیت و محیط باعث شده که اینجوری بشن اما باید تمرین کنند که این احساساتی بودند رو کنار بزارندو کمی با قضایا با منطق برخورد کنند
از ظاهر دیگران بر روی باطنشون قضاوت نکنید
با دیگران طوری رفتار کنید که جرات بی احترامی به شما رو نداشته باشند.این که دیگران شما رو مسخره میکنند دلیلش خود شمایید.وقار و جدیت به موقع شما راه سوء استفاده کردن رو از دیگران میگیره
صبحانه رو همیشه میل کنید.دلیل بی اشتهایی کسانی که لاغر هستند مثل خودم نخوردن صبحانه است
shahinfarasystem
07-10-2011, 14:37
توی دعوا معمولا حرفای احساسی زیاد زده میشه که طرف حق رو بتونه بندازه سمت خودش..... این خیلی مهمه
جو گیر نشید اون موقع تصمیم بگیرید
یه کم بگذره همه چی اروم میشه
hamid_diablo
08-10-2011, 10:58
سعی کن هم سن و سالای خودتو نصیحت نکنی چون حرفتو به سختی قبول میکنند
در مورد چیزهایی که بدست آوردی با دیگران صحبت کن نه چیزهایی که نداری
با دیگران همدردی کن ولی نه تا این حد که خودتم ناراحت بشی
دلت برای کسی نسوزه.معنی این جمله این نیست که به کسی کمک نکن اما برای دلسوزی به دیگران خدمت نکن
ملا نصرالدین
08-10-2011, 13:12
وقتی با ماشین تصادف میکنید مثل لات های چاله میدان با قفل فرمان پایین نیایید و فحش و بعد هم دعوا....
این کار چه سودی داره؟
1-یه ترافیک عریضو طویل توی خیابان درست میشه و حدود n نفر فحشتون میدن
2-خدای نکرده یه اتفاقی میوفته مثل روح الله داداشی .
3-هیچی هم که نشه اعصاب خودتون حسابی خرد شده.از قدیم گفتند برای اینکه 20 درصد یه نفر رو ناراحت کنی باید 100 درصد خودتو ناراحت کنی
خواهشا حتی اگر طرف مقابل هم بی فرهنگ بود و فحش داد شما جوابشو ندهید و از ماشین هم با حالت حمله خارج نشوید.اخه چه فایده ای داره این کار ها؟
مثل ادم صبرکنید پلیس بیاد و برید از بیمه پولتون رو بگیرید دیگه
ببخشید تند نوشتم اعصابم از این جور ادم ها خیلی خرد بود
Переклад не
08-10-2011, 23:09
تجربه ی گلو دردی:دی
هر وقت احساس کردید گلوتون میخواد درد کنه یا اینکه تو مرحله ی درد هستید و اذیتتون میکنه فقط کافی شب قبل از خوابیدن نصف فنجان آبگرم (ولرم) با مقداری نمک باهاش مخلوط کنید طوری که شوریش زیاد باشه بعد باهاش قرقره کنید .یعنی جرئه جرئه از آب نمک رو بدون بلعیدن تو گلو و انتهای دهان بچرخونید و دوسه جرئه ی دیگه و بعد ببینید چی میشه .گلو درد به طرز فجیهی کم درد و برطرف میشه .اینکارو هر شب انجام بدید اما افراط نکنید که ممکنه به گلوتون صدمه بزنه
فقط یادتون باشه اولین بار جرئه ی اول رو که قرقره کردین حتما احساس بسته شدن گلو و راه تنفس خواهید داشت .اصلا نگران نباشید بعد از 5 ثانیه همه چی روبه راه میشه
با ارزوی سلامتی
Lady parisa
09-10-2011, 11:20
یه قانونی هست به اسم 80 ، 20 یعنی ما 80% اونی رو که داریم قدر نمی دونیم و به خاطر نداشتن اون 20% زندگیم رو بهم می زنیم! خوبه که بدونیم آدمها ، دوستان یا کسانی که از صمیم قلب دوستشون داریم چند درصد از زندگی ما واقعا تشکیل میدن؟!!
انرژیک باشیدو شاد...
moonfairy
09-10-2011, 13:43
مواظب آرزوهایی که می کنید باشید .
هیچ وقت واسه خارج رفتن عجله نکن خارج کلی خوبی داره اما به دلتنگیاش نمیارزه.
هروقت دلت گرفته بود ، یا حرفایی تو دلت بود که به هیچکس نمیتونستی بزنی با خیاله راحت همشو مو به مو به خدا بگو مطمن باش بهترین جواب و آرامشو فقط از اون می تونی بگیری.
هیچ وقت هیچ انتظاری از کسی نداشته باشید اینجوری خودتون راحت تر زندگی می کنید.
همیشه نیم ساعت در روز پیاده روی کنید مخصوصاً تو پارک ها و فضاهای طبیعی ، به آدم احساس خیلی خوبی دست می ده ، احساس شاد بودن و پی بردن به قدرت الهی ، و البته احساس مثبت اندیشی. امتحانش کنید من که خیلی این تجربه رو دوست دارم.
پ.ن. : فقط شبا زود بخوابید که مثه من بی خواب نشین بیاین تو فاروم:31:
mehran_286
10-10-2011, 18:15
سلام بعد از چند روز بی اینترنتی در بیابون برگشتم:31:
اول سلام
دوم دلتون برای کسی که دلش برای شما نمیسوزه الکی دل نسوزونید و نگرانش نباشید
اگه خواستید حرکتی انجام بدید همه شرط ها و عواقب بعد از اون کار رو بررسی کنید تا پشیمون نشید
اگه میبینید یکی تلفونتون رو جواب نمیده سریع جوش نیارید شاید طرف تو حموم یا دستشویی هستش:31:
t.sunami
10-10-2011, 21:17
سلام دوستان!
اگه به یکی علاقه پیدا کردین برین و بهش بگید.اینقدر دست دست نکنید چون شما فقط دارید زمان رو از دست میدید.اصولا در این گونه رابطه ها که شما دست دست میکنید به مرور زمان باعث میشه که از طرف یه تصویری برای خودتون بسازید که بعدا بفهمین که این تصویر غلط بوده و این باعث میشه که ذید شما توی اون رابطه عوض بشه...
هرچه شما زودتر برید حرف دلتونو بزنید باعث میشه که زودتر تکلیفتون روشن بشه.یه وقت میبینی طرف اصلا از شما خوشش نمیاد و شما فقط خودتونو الکی الاف کردین و یه وقت هم این تاخیر باعث میشه که اون بره با یکی دیگه!
به قول گفتنی در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!
hamid_diablo
10-10-2011, 21:33
تجربه پست قبلی خوبه اما............
دوستان اول ببینید شرایط ازدواج رو دارید بعد اقدام کنید..........
اقداماتی از روی احساسات و علاقه شدید و بدون فکر و منطق ضرر داره و مطمئن باشید اگه وارد این رابطه ها که هیچ تعهدی نداره غلطه
اگه شرایط ازدواج رو دارید از همون ابتدا به طرف مقابل تفهیم کنید که هدف از این رابطه آشنایی و شناخته و احساسات رو وارد این آشنایی نکنید تا بتونید با چشم باز و با توجه به شرایط خودتون تصمصم بگیرید
برای آشنایی حتما خانواده ها رو در جریان بزارید تا بتونند بهتون کمک کنند
حتما به مشاوره مراجعه کنید تا با جزئیات آشنایی و شناخت طرف مقابل آشنا بشید
سعی کنید رابطتون برای شناخت طولانی نشه چون امکان داره با بوجود امودن وابستگی در طرفین کار به مشکل بر بخوره
برای آشنایی قبل از ازدواج از جملات عاشقانه استفاده نکنید.چون امکان داره با همین دوست گفتنها چشمتون رو به خیلی چیزها که شاید بدها در زندگی مشکل ساز باشه ببندید
در مورد مسائل اعتقادی حتما یاد هم نظر باشد...اگه تو این قضیه تفاهم نداشته باشد مطمئنا با مشکل بزرگی مواجه میشید
یادتون باشه شما نمیتونید طرف مقابل رو بعد از ازدواج تغییر بدبد.پس اگه مشکلی باهاش دارید و یا اختلاف نظری هست قبل از ازدواج حل کنید
سعی میکنم در باره این موضوع بیشتر بگم
وقتی تنهایی هر کسی رو مونست قرار نده و تنهایی و ناراحتیت رو با خودت شریک باش
اما شادی هایت رو با همه تقسیم کن
Atefeh.N
11-10-2011, 22:44
وقتی کسی داره پشت سر یه فامیل یا یه دوست ( کسی که شما هم می شناسیدش) حرف میزنه و بدگویی میکنه اصلا همراهیش نکنید . فقط سعی کنید سکوت کنید . چون بارها شده که همین طرف با فرد مقابل خوب میشه و این وسط شمائید که خودتونو سبک کردید .
زندگی دکمه بازگشت نداره پس جای امتحان کردن نیست
بیاید از آن کمال استفاده رو ببریم و به بطالت هدر ندهیمش
hamid_diablo
12-10-2011, 11:22
بعضی وقتها مشکلاتی برامون پیش میاد که فکر میکنیم راه حلی براش وجود نداره.در این مواقع مشورت کردن و کمک خواستن راه رو هموار میکنه.هرگز از اینکه از کسی کمک بخوای خجالت نکشید .چون کمک خواستن از دیگران بزرگ بودن خودت رو نشون میده
سعی کنید سخنان حکیمانه و پند آموز بزرگان رو مطالعه کنید.اگر بعضی از حرفا به دلتون نشست اونارو جایی یادداشت کنید تا هر چند وقت یکبار مرورشون کنید
زندگی رو تو خندیدن کودکم یافتم و خنده بر لبانم جاری شد .
تازه فهمیدم که چرا پدرم هرگز نمی خندید .
مشکل از او نبود بلکه مشکل من بودم که نمی خندیدم
amir h1999
12-10-2011, 14:34
هیچ وقت بشر نمی تونه زمان رو به عقب برگردونه!
پس قبل از هر کاری به عوابغش هم فکر کن تا پشیمان نشوی
موقع كفش خريدن حتماً يه سايز بزرگ تر يه سايز كوچيك تر رو امتحان كنين و باهاش قشنگ راه برين و پاشين بشينين ببينين واقعاً به پاتون اندازه است نرمه خوبه يا نه ، شايد ساده به نظر برسه و بديهي ولي بعضي وقت ها بعد از خريد بارها شده كه كفش متفاوت از لحظه ي خريد شده! پس تو خريد كفش دقت زيادي به خرج بدين (مخصوصاً كفش هاي بالاي 150 تومن كه آدم يه كم حرصش مي گيره!:21:)
Pessimist
12-10-2011, 22:45
یادتون باشه هیچوقت عکس و کلیپ های خانوادگی رو تو گوشیتون نگه ندارید چون امکان داره یه نفر سوء استفاده کنه.
اگه یه سر به همین کلانتری ها بزنید میبینید که آمار سوء استفاده های این مدلی به طرز وحشتناکی رفته بالا پس خیلی حواستون جمع باشه.
موفق باشید
caca_caca888
12-10-2011, 23:42
دندون عقل
دندون عقل معمولا در سنین 17 تا 21 رشد میکنه.
اگه به این سن رسیدید و دیدید خبری ازش نیست.حتما برید یه عکس از دندوناتون بگیرید به دکتر نشون بدید (تا ببینید زیر لثه چه خبره)... ببینید چی میگه.
دندون عقل باعث میشه نظم و ترتیب بقیه دندونارو خراب کنه(اکثرا)....
حیفه....
بیرون اومده بود که کشیدنش راحت تره.بیرونم نبود میشه جراحی کرد و درش آورد...
اصلا نمیدونم این دندون به چه دردی میخوره که همه باید بکشنش؟!
هميشه اگه با كسي بحث مي كنيد سعي كنيد طوري صحبت كنين كه با آرامش همراه باشه و طرف مقابل هم آرامش بگيره ، طوري رفتار كنين كه طرف مقابل حتي اگه بي منطق هم حرف مي زنه قانع بشه و اگه ديدين نمي تونين حرف خودتون رو براي مخاطبتون تفهيم كنيد ناراحت نشين با يه لبخند ساده بحث رو آروم تموم كنيد نه اين كه كار رو به دعوا بكشونيد. بذاريد منطق شما پيروز باشه و از درون وجودتون آروم بگيره شايد يه روز اون خودش متوجه اشتباهش بشه...
همیشه تو شروع یه رابطه جدید به حستون اعتماد کنید / اگه ابتدای اون رابطه به بن بست برسه خیلی بهتر از اینه که مدتی درگیر باشین و با کلی خاطره تموم شه
روی یه موضوع خیلی پافشاری نکنید / اگه قابل حل شدن باشه با آرامش بهتر می تونید حلش کنید /اصرارزیاد فقط باعث ناراحتیتون میشه و ممکنه نتایج بدی رو به همراه داشته باشه
هیچ وقت به هیچ کس اعتماد 100% نداشته باشین / 50 % اعتماد کافیه
من یه سه ماهی میشد که با این پست اشنا شده بودم فقطم ببیننده نه پست دهنده ولی الان تصمیم گرفتم تا تجربیات ناچیز خودمو در اختیار دوستام بذارم که به دردتون بخوره.تکراری هستن ولی مطمئن باشید که به دردتون میخوره
هیچ وقت به یه کسی که براتون کاری انجام میده تا وقتیکه که کامل نشده پول اضافه ندین که بعدا اگه مشکلی پیش اومد دستتون به هیچ جا بد نباشه مخصوصا به افرادی که توی قسمت خانه سازی و تعمیرات هستن (شغلهایی مثل گچ کاری،بنایی،سنگ کاری و از این قبیل) این افراد تا دلتون بخواد بدقولن و براشون فرقی نمیکنه که تمام زندگیتون به هم ریخته هست در نتیجه بهترین راه حل ندادن پول هست و اعتماد نکردن به اونهاست و اگه پولی هم دادین حتما ازش یه نوشته با امضا بگیرین که اگه مشکلی افتادید بتونید پدرشونو در بیارید.(اگه یه مبلغی هم پیشتون یه مدت باشه که اگه توی قسمتی که اونها کار کردن مشکلی پیش اومد بتونید حالشونو بگرید و موقعی که زنگ زدین لااقل به خاطر پولشون هم شده بیاین نه اینکه گوشی رو خاموش کنن)
اگه توی کار شراکتی هستید همه چیزو بصورت نوشته دربیارید و برید به دفتر اسناد حتما حتما رسمیش کنید (هزینه رسمی کردنش 10 تومنم نمیشه )بعدا اون نوشته از چک هم میتونه تو دادگاه یا مشاجرات معتبرتر باشه(اینو هم از یه وکیل پایه یک دادگستری که استادمونه شنیدم فقط همه چیزتون رسمی باشه که تو مشکل افتادین مدرک داشته باشید)
مورد دوم به هیچ عکس حرف دلتون رو نزنید چونکه طرف ممکنه همون حرفو بعدا علیه تون استفاده کنه اونم به بدترین شکلش.(جوگیرم نشین که این دوستمو و فامیلمه و رازدارمه.خیلی معذرت میخوام ولی بعدا به .... می افتید)
سوم:اگه قولی در کارتون به کسی دادین بهش حتما عمل کنید چونکه یه نفرر ممکنه تمام زندگیش،سرمایش روی قول شده بنا شده باشه و شمام با عمل نکردن به قولتون یه دشمن برایی خودتون ساختین که یه جوری بهتون بعدا ضربه میزنه که اصلا نمیفهمین از کجا و کی خوردین
چهارم:درستونو تو دانشگاه یا قبلش خوب بخونید که جزو مردودی ها نشید اونوقت جز بزرگسال شناخته میشید که دردسرهای نظام وظیفه و ثبت نام نشدن و ... رو نداشته باشید.
چهارم:اگه برای سربازی مهلت پست کردن دفترچه دارید به هیچ تا 5 ماه از مهلت مرخصی 6 نشده اقدام و عجله نکنید چونکه الان نهایتش چندروزه بهتون جواب میدن که کجا افتادین اگه هم پستش کردین که ولی بدونید که ببرای آب خوردن هم باید از از نظام وظیفه اجازه بگیرید. (منظورم موقع قبولی تو دانشگاه در مقاطع مختلف و معافیت تحصیلیست)
توی اینترنت از افراد نا معلوم و سایتهایی که مشکوک میزنن هیچ وقت چیزی نخرید،پول به حسابشون واریز نکنید،
هیچ وقت با افراد بی منطق جرو بحث نکنید یا اونایی که گردن کلفتی میکنن چنکه اصولا حرف اصلا تو کلشون نمیره
فعلا اینها رو داشته باشید تا بقیه رو هم بگم
hamid_diablo
19-10-2011, 19:45
اگه با دوستانتون جایی میرید سعی کنید که جوگیر نشید و شوخی های بیجا تو جمع و در مکانهای عمومی انجام ندید.مطمئن باشید به نفعتونه
وقتی میخوای پولتون رو تو جیبتون بزارید با دقت این کار رو انجامک بدید و مطمئن بشید که پول وارد جیب محترمتون شده....حتما کیف پول داشته باشد
در جمع دیگران از دستاوردها و موفقیات خاندان و فامیلاتون تعریف نکنید
فصل خرید کاپشن و لباسهای گرمه....برای تخفیف گرفتن وقت بزارید و سعی کنید از نصف قیمت شروع کنید.بابت تخفیف گرفتن خجالت نکشید
به رنگ لباسها موقع خرید دقت کنید.چون وقتی پشت ویترین قرار دارند و بر اثر نورهای مصنوعی شاید رنگشون مورد دلخواه شما نباشه
parinaz571
19-10-2011, 20:15
دروغ گو، طمع کار رو گول می زنه.
این جمله ای بود که امروز جایی خوندم گفتم کپیش کنم!
یک چیزی تو مایه های این که اگه یک چیزی خیلی به نظر ایده ال میرسه باید به صحتش شک کنید. (به احتمال 90% البته)
حالا این چیز می تونه کیفیت یک کالا باشه یا شخصیت یک انسان.
t.sunami
19-10-2011, 22:08
سلام دوستان!
هیچ وقت دوستاتت رو به یه دختر نفروش! واقعا ارزشش رو نداره که واسه یه دختر تو روی دوستت وایسی!
هرچقدر هم طرف شاخ باشه و پیش خودت بگی دیگه مثل این گیرت نمیاد بازم کاری نکن که بعدا پیش دوستات شرمنده بشی!
دوستی داشتیم که به خاطر یه دختر توی روی دوستاش وایساد.حالا ما چی گفته بودیم؟؟ گفتیم بابا این ادم درستی نیست. اون چکار کرد؟؟ جوری خط و نشون میکشید واسه دوستاش که هر کی ندونه فکر میکرد....
اخر و عاقبتش چی شد؟؟ با یه نفر درگیر شد سر اون دختر خانوم و کار به زد و خورد کشید (اون بنده خدا هم با این دختره دوست بوده) و بعدا معلوم شد که دختره با 2 3 نفر دیگه هم بوده در عین حال! این دوست ما هم خف خورد.حالا نه دیگه پیش ما ارزش و احترام داره هم از دختره خورده!
درنتیجه هر دختری ارزشش رو نداره که باهاش دوست شی و وقت بگذرونی.هر چقدر هم که میخواد به اصطلاح شاخ باشه بازم مهم نیست.
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2011, 22:21
سلام
وقتی میخواین از تاکسی پیاده شین حتماً رو صندلی رو نگاه کنید چیزی جا نذاشته باشین یا چیزی از جیبتون نیافتاده باشه رو صندلی .
کلاً هر جا میشینید عادت کنید موقع بلند شدن حتماً یه نگاهی بندازید که چیزی جا نذاشته باشید .
بنده کلاس دوم دبستان کیفِ مدرسم رو تو تاکسی جا گذاشتم رفت که رفت هنوز هم داره میره
همه ی زندگیم توش بود :
یَک مدادِ نو که فقط یک بار تراشیده بودمش !!! یک پاک کن رنگی خوشبو که همه ی زندگیم بود !!! یک مدادتراش آهنی که میمردم براش !!! و یک دفتر جلد چرمی که خودم رو کشتم تا برام خریدنش .
خلاصه همه ی دار و ندارم از دستم رفت.
:37:
از اون روز تا حالا هر جا میشینم موقع بلند شدن اتوماتیک وار نگاه میکنم چیزی جا نذاشته باشم .
caca_caca888
22-10-2011, 12:19
disk cleanup
من خودم همیشه یادم میره.
دفعه آخری که دیسک کلین آپ کردم 15 گیگ فضا برام بازتر شد.
حالا حافظه به جهنم.فکر کنم تو سرعتو اینام تاثیر داشته باشه
هر چند وقتی اینطوری کنید خوبه...فایلای اضافه ای که خود کاپمپیوتر میسازرو پاک میکنه
start==>all programs==>accessories==>system tools==>disk cleanup
pro_translator
22-10-2011, 17:55
سلام
وقتی میخواین از تاکسی پیاده شین حتماً رو صندلی رو نگاه کنید چیزی جا نذاشته باشین یا چیزی از جیبتون نیافتاده باشه رو صندلی .
کلاً هر جا میشینید عادت کنید موقع بلند شدن حتماً یه نگاهی بندازید که چیزی جا نذاشته باشید .
بنده کلاس دوم دبستان کیفِ مدرسم رو تو تاکسی جا گذاشتم رفت که رفت هنوز هم داره میره
همه ی زندگیم توش بود :
یَک مدادِ نو که فقط یک بار تراشیده بودمش !!! یک پاک کن رنگی خوشبو که همه ی زندگیم بود !!! یک مدادتراش آهنی که میمردم براش !!! و یک دفتر جلد چرمی که خودم رو کشتم تا برام خریدنش .
خلاصه همه ی دار و ندارم از دستم رفت.
:37:
از اون روز تا حالا هر جا میشینم موقع بلند شدن اتوماتیک وار نگاه میکنم چیزی جا نذاشته باشم .
کیف مدرسه خوبه... گوشی ۴۰۰ هزار تومنی من با کلی اطلاعات مفید که از جاهای مختلف جمع کرده بودم و یه RAM دو گیگ رو بردن... غروب زنگ زدم یارو گفت این گوشی رو از چهارراه میدون خریدم!!! همهچیش به درک ۴ سال بود که داشتمش و واقعا بهش عادت کرده بودم...
setare.paria
22-10-2011, 20:56
سلام دوستان
هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نگیرید . خدا خودش بهتر میدونه که چه موقع و چه چیزی رو بهمون بده
هیچ وقت به چیزهایی که فنا پذیرند دل نبندید
..Parsa..
22-10-2011, 21:10
من نه آدم مذهبی هستم نه اعتقادات خیلی قوی دارم
اصلا هم نصیحت کردن رو دوست ندارم چون در حدی نیستم که بخوام اینکارو کنم
تنها تجربه ای که توی زندگیم داشتم اینه که دوستان عزیزم هیچوقت خدا رو فراموش نکنید و ازش رو برنگردونید و مطمئن باشید اگه یه قدم به سمتش بردارید همه کاری واستون میکنه
7سال تمام توی بدترین شرایط ممکن زندگی کردم
همیشه هم از خدا شاکی بودم و بهش اعتراض میکردم
فقط وقتی که به سمتش زفتم فهمیدم که چقدر اشتباه میکردم
توی یه مدت کوتاه تک تک مشکلات زندگیم از بین رفت
خدا واقعا بزرگه
SIMON137
22-10-2011, 21:19
disk cleanup
من خودم همیشه یادم میره.
دفعه آخری که دیسک کلین آپ کردم 15 گیگ فضا برام بازتر شد.
حالا حافظه به جهنم.فکر کنم تو سرعتو اینام تاثیر داشته باشه
هر چند وقتی اینطوری کنید خوبه...فایلای اضافه ای که خود کاپمپیوتر میسازرو پاک میکنه
start==>all programs==>accessories==>system tools==>disk cleanup
این فایل ها شامل برخی فایل هایی که ازش بک آپ گرفته شده هست + سطل آشغالتون :دی
Atefeh.N
22-10-2011, 22:32
نمیدونم هر کدوم از این تجربه ها واسه ی دوستان تا چه حد قابل درکه . اما واسه من هر کدومش تاوانی داشته و بهائی. مثل همین تجربم که واقعا به خاطرش روزای بد و تلخی داشتم .
میخوام بگم وقتی اشتباهی مرتکب میشید و واقعا به خاطرش عذاب وجدان می گیرید و میخواید یه جوری خودتونو آروم کنید هیچوقت واسه آروم کردن خودتون ، با کسی درد و دل نکنید و پیشش اعتراف نکنید.
من این کارو کردم با اینکه دوست نداشتم کسی بفهمه اما چون خیلی بهم فشار اومده بود با یه نفر در میون گذاشتم ، ولی طرف انگار که آتو دستش اومده باشه هر دفعه گفت به مامانت میگم به فلانی میگم و اینا
فکر اینکه کسی بفهمه واقعا آشفتم کرده بود . تا اینکه یه روز دلو زدم به دریا گفتم خدایا تو کل به خودت بعدم واستادم تو روش گفتم برو هر کاری دلت میخواد کن . به هر کی هم میخوای بگو . بعد هم ارتباطمو باهاش قطع کردم .
طرفم وقتی قاطعیتمو دید وا رفت و دمش رو گذاشت رو کولش . این ضربه رو تازه کسی به من زد که باهاش بزرگ شده بودم و بهش اعتماد کرده بودم .
من خودم از این تجربم دو تا درس گرفتم : 1 اینکه اشتباهاتو فقط پیش خدات اعتراف کن . 2 رازی که داری رو به هیچکس نگو وقتی خودت نمی تونی نگهش داری از بقیه چه انتظاری داری .
caca_caca888
22-10-2011, 22:39
سعی شه راجع به "من" کمتر حرف زده بشه بهتره...
خوشایند نیست...
اصلا دیگران علاقه ای ندارن راجع به فضیلتای اخلاقیه شما بشنن.حقم دارن...
اگرچه تجربه نکردمشا: دی e الان از خودم تعریف کردم؟!
prodoctornuke
23-10-2011, 00:07
اگر با فندک خواستید سیگار روشن کنید حتما بلندی شعله رو چک کنید .چوت مژه و ابرو بسوزه زیاد جالب نیست
+ هیچ وقت توی ماشین در حال حرکت چایی یا نوشیدنی داغ نخورید
M e i s a m
23-10-2011, 02:55
اگر با فندک خواستید سیگار روشن کنید حتما بلندی شعله رو چک کنید .چوت مژه و ابرو بسوزه زیاد جالب نیست
+ هیچ وقت توی ماشین در حال حرکت چایی یا نوشیدنی داغ نخورید
در تکمیل گفته های دوستمون من یه بار همین قضیه فندک سرم اومد اونم فندک اتمی زد ابروی راستمو با پوستم سوزوند.... خیلی هم درد داشت :41:
2 3 بار هم زغال قلیون افتاده روم... :31: یه بار هم موقعی که داشتم ذغال واسه قلیون خونگی :دی درست میکردم و با سیم تو هوا میچرخوندم از دستم در رفتن و کل ذغال ها از 5 سانتی کنار کله دوستم رد شد!! مواظب باشید این چیزا رو
قدر کودکی را خوب بدانید که وقتی گذشت هر آنچه روزی آرزو بود می شود مشکل و کودکی و سادگی می شود آرزو
hamid_diablo
23-10-2011, 12:11
سلام
خوب کمی هم از تجربایتم از کار با کامپیوتر بگم
همیشه در هنگام درآوردن فلش از پورت USB ، اول آن را saftyremove کنید
هر چند وقت 1 بار کیس رو باز کنید و داخل کیس رو خوب تمیز کنید
از Deep Freez استفاده کنید
از ابزارهای رایج ویندوز مانند Disk Check؛ Disk Clean Up و Disk Defragmenter استفاده کنید تا ویندوزتان مرتب و سریع باشد
از اطلاعاتتون هر ماه یا هر 2 هفته 1 بار back up بگیرین.
سعی کنید سیستمو آور کلاک نکنید
♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀
یه پیشنهاد برای بهتر شدن تاپیک
به نظرم اگه یه موضوع رو انتخاب کنیم و دوستان تجربیاتشون رو درباره اون موضوع مطرح کنند تاپیک پر بارتر میشه
اگه موافقید من یه موضوع انتخاب کنم تا شروع کنیم.[COLOR="Silver"]
parinaz571
23-10-2011, 18:41
بیایید در مورد خرید هدیه بحث کنیم. متاسفانه خیلی ها به پول و وقت ما اهمیت نمیدن. هدیه براشون می خری اما وقتی نوبت اونا میشه نه تنها نمی خرن بلکه حتی حاضر نیستن یک تبریک خشک و خالی بگن که دلمونو خشک کنیم حداقل براشون وجود داریم. ادم چه قدر بدون چشم داشت محبت کنه؟ من هر دفعه تصمیم میگیرم مثل خودشون رفتا رکنم اما یه خاطر سرزنش اطرافیان و حفظ رابطه ها مجیورم کوتاه بیام. خدایا این روحیه ورزشکاری رو از ما نگیر!!!!!!!!!!!!111
Atefeh.N
23-10-2011, 21:22
بیایید در مورد خرید هدیه بحث کنیم. متاسفانه خیلی ها به پول و وقت ما اهمیت نمیدن. هدیه براشون می خری اما وقتی نوبت اونا میشه نه تنها نمی خرن بلکه حتی حاضر نیستن یک تبریک خشک و خالی بگن که دلمونو خشک کنیم حداقل براشون وجود داریم. ادم چه قدر بدون چشم داشت محبت کنه؟ من هر دفعه تصمیم میگیرم مثل خودشون رفتا رکنم اما یه خاطر سرزنش اطرافیان و حفظ رابطه ها مجیورم کوتاه بیام. خدایا این روحیه ورزشکاری رو از ما نگیر!!!!!!!!!!!!111
به شخصه تو زندگیم به این نتیجه رسیدم که باید با هر کس مثل خودش رفتار کنی .
من همیشه همینجوری رفتار می کنم . خیلیا رو هم همینطور ی ادب کردم
آخه تا مثل خود طرف رفتار نکنی ، نمی تونه حس شما رو درک کنه
M e i s a m
23-10-2011, 22:58
به شخصه تو زندگیم به این نتیجه رسیدم که باید با هر کس مثل خودش رفتار کنی .
من همیشه همینجوری رفتار می کنم . خیلیا رو هم همینطور ی ادب کردم :31:
آخه تا مثل خود طرف رفتار نکنی ، نمی تونه حس شما رو درک کنه
بعضی ها خیلی بیشعور تر از این حرفان که بخوای مثل خودش رفتار کنی ادم شه! اصلا طرف باید اول ادم باشه تا بهفمه یا نه؟! با بعضی ها مثل خودشون رفتار کنی شاکی هم میشن ازت :دی
setare.paria
24-10-2011, 00:09
بچه های کوچولو می تونن در قفل کنن اما به راحتی نمی تونن باز کنن
پس مواظب باشید کلید توی در نباشه مخصوصا اگه با کوچولوتون تنها بودین که یا شما رو زندونی میکنه یا خودشو
این مسئله برا خودم اتفاق افتاده برا همین خواهش می کنم دقت کنین
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-10-2011, 01:04
سلام دوستان
برایِ خریدِ دستکشِ ظرفشوئی همیشه دو سایز بزرگتر از دستتون بخرین چون اگر فیتِ فیت باشه پوشیدنش و درآوردنش خیلی سخته و دستتون هم به سختی باز و بسته میشه اما دو سایز بزرگتر خیلی راحت میپوشیدنش و درش میارین . یعنی اگر دستتون M هست XL بگیرین .
بزرگ بودنش باعث میشه به دستتون نچسبه و دستتون عرق نکنه و با راحتی کار کنید .
مواردِ استفاده ی دستکش ظرفشوئی :
ظرفشوئی
رختشوئی
کار بنائی خصوصاً با سیمانِ سیاه و سفید که بشدت به پوست آسیب میزنه.
پاک کردنِ ماهی و میگو و مرغ و غیره
خرد کردنِ و رنده کردنِ پیاز
نقاشی ساختمان و غیره
پوست کندنِ گردو سبز که دست رو سیاه میکنه
کار با حنا
کار با رنگ مو
کار با مواد شیمیائی مثل حشره کش و علف کش و اسیدِ باتری و تینر و بنزین و غیره .
شستنِ حمام و دستشوئی با مواد شیمیائی و پودر شستشو
شستن ماشین
تعمیر ماشین و موتور و کارهای مکانیکیِ دیگه
باغبانی و کار با خاک و کود .
نظافتِ و شستشویِ حیوانات.
سلام دوستان
امیدوازم همه دوستان خوب باشه
==
اگر میخواهید تا اخر عمر زندگی شیرین و قشنگ و پر محبتی داشته باشید ، هر روز خاطره خوب بسازید نه اینکه هی بگید یادش بخیر..
واگر می خواهید پا را فراتر از این بگذارید و یک زندگی رویایی داشته باشید ،روز خود را به چند قسمت تقسیم کنید 1- وقتی را برای خانواده بگذارید 2- وقتی را برای کار کردن(و کمک به مردم) 3- وقتی را با دوستان خوبتان بگذارید 4- وقتی را برای عشق بازی با خدا (از همه مهمتر).
ان وقت به ارامشی واقعی دست خواهید یافت و انچنان لذتی از زندگی خواهید برد که تا نبینی و نچشید باورش براتان محال است .....(گرچه ظاهرا هویدا نباشید ، ولی باطن چنین است )
Lady parisa
26-10-2011, 15:31
دوستان سلام.
سینکای ظرفشویی هرچقدر هم که بخوان از مدل و مارکش تعریف کنن! متاسفانه لبه سینک بسیار برنده است برای باور کردن این مطلب می تونین یه بار امتحان کنین! موقع شستن سینک ظرفشویی هم لبه کنار دیوار که پرچ میشه و هم لبه جلوی سینک رو با چسب خوب بچسبونین ! چون احتمال بریدن موقع تمیز کردن سینک بسیار زیاده و قریب به یقین زخم عمیقی هم خواهد داشت
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-10-2011, 19:33
سلام
اگه تو محل زندگیِ شما سطلهایِ مخصوص مواد قابل بازیافت مثل شیشه و پلاستیک و الومینیوم وجود نداره , خودتون زباله های پلاستیکی و شیشه ای و فلزی رو جدا جمع کنید و بذارین دم در .
یه عده درآمدشون از جمع آوری و فروش همین موادِ قابلِ بازیافت هست و از این راه امرار معاش میکنند و شکم زن و بچه هاشون رو سیر میکنند .
===================================
سرما و برف و یخبندان از راه رسید .
خیلی از حیوونها غذای درستی گیرشون نمیاد و گرسنه میمونند در حالیکه زباله های ما پر از موادِ غذائی هست که اونها دوست دارند .
خورده های برنج و نون رو دور نریزید .
تو یه بشقاب خیس کنین بذارین تو حیاط یا پشت پنجره . پرنده ها میان میخورند .
یا تو یه کیسه جمع آوری کنید و همیشه درش باز باشه تا خوب خشک بشه و کپک نزنه بعد بذارین دم در . غذای خوبی برای دام هست .
ثوابِ زیادی هم داره این کارها به شرطی که :
1- فقط برایِ رضای خدا این کارها رو انجام بدین .
2- چیزی به جاش نگیرین و منت هم نذارین .
3- تا آخر عمر هم نیّتتون رو تغییر ندین .
معامله با خدا ضرر توش نیست .
=====================================
این موضوع رو خیلی جدی بگیرید :
فصل سرما و استفاده از بخاری که میاد حتماً تمام دودکش ها رو چک کنین که راهش مسدود نباشه , درست و کیپ به بخاری و دیوار وصل شده باشه و تمام گازها رو منتقل کنه به بیرون از اتاق و نشتی نداشته باشه .
گاز منواکسید کربن (CO ) چند روز پیش هم دوباره قربانی گرفت . چند تا جوون خبر نداشتند پرنده ها تو لوله ی دودکشِ بخاری لانه ساخته اند و مسدود شده .
بخاری رو روشن کردند و خوابیدند و دیگه بیدار نشدند .
همه طول سال چه تو زمستون چه تو تابستون از ضد آفتاب استفاده كنيد مخصوصا اگر پوستتون رو لايه برداري كرده باشيد چون لايه محافظ در برابر آفتاب پوستتون رو از بين بردين و الان خيلي حساس تره.براي پوستهاي چرب مثل خودم از ضد آفتابهاي فاقد چربي استفاده كنيد.
shahinfarasystem
27-10-2011, 11:56
تجربیات برای کسانی که محل کارشون رو تغییر میدهند - چیزهایی که خودم تجربه کردم و تقریبا توی 4-5 جاهای که کار کردم برام این شرایط بوده:[/COLOR]
قبل از انتحاب محل کار جدید سعی کنید جایی رو انتخاب کنید که
اولا نسبتا بزرگ باشه -
ثانیا به تخصصی که دارید بخوره -
خیلی مهم کسی که حقوقتون رو میده مستقیم بالا سرتون نباشه -
و جایی که میرید خسیس بازی توش نباشه
1) هفته اول حتما با لباس رسمی، مرتب و معطر به محل کارتون مراجعه کنید چون دیدی که از شما توی ذهن باقی میگذاره خیلی مهمه
2) ده روز تا 2 هفته اول با همه براساس احترام متقابل رفتار کنید و الکی با کسی صمیمی نشید- بعد از اون می تونید افرادی که
میتونید باهاشون ارتباط نزدیکتری برقرار کنید رو از بین بقیه طبق سلیقه تون انتخاب کنید
3) تا دو هفته اول فقط روابط بین افراد رو نگاه کنید اگر کسی کاری ازتون میخواد براش انجام بدید اما بعد از اینکه با روابط سازمانی آشنا شدید فقط کار رو از بالا دستی تون بگیرید و از پایین دستی تون بخوایید اینجوری بهتره کسی هم الکی ازتون توقع نمیکنه
بعضی مواقع که کمک از دستتون بر میاد انجام بدید اما نه لطفی که وظیفه بشه
4) برای هفته اول حتما کتابی چیزی با خودتون ببرید برای مطالعه چون ممکنه تا بخوایید جا بیوفتید و کارتون مشخص بشه وقت خالی چند ساعته در روز انتظار تون رو بکشه
5) هفته اول چون به محیط و روابط آشنا نیستید حتما براتون این فکر پیش میاد..... کاشکی الان همون جای قبلی بودم اما یه کم که بگذره میبینید نه جایی که اومدید خیلی هم خوبه فقط چون با محیط آشنا نبودید اینجوری به ذهن میرسید
6) روال های اداری، ساعت کاری، روابط عرف، ساعت ناهار و نماز، طریقه پر کردن فلان فرم رو از کسی که احساس میکنید آدم خوش برخورد و خوش گوشتی هستند سوال کنید
امیدوارم به کارتون بیاد
milad_gta
27-10-2011, 14:01
وقتی با یک نفر که تو رفتارش تعادل نداره و از رو احساس و عصبانیت تصمیم میگیره و تو این موضوع رو میدوتی درگیر شدی به هیچ وجه جوابش رو نده چون فقط وضع رو خراب تر میکنه ٬ جواب منطقی تو ممکنه باعث بشه اتفاقاتی بافته که فکرشم نمیکنی .
وقتی خواستی تو خونه ای ٬ جایی داد بزنی قبلش اطمینان پیدا کن کسی اونجا نیست ٬ حالم خیلی خرابه ٬ الان با اهنگ مورد علاقم فریاد زدم یهو دیدم پدرم و چندتا مهمون در حال ورود به خونه هستن همه فکر کردن !!؟؟
همیشه نیمه خالی لیوان رو هم ببینید و خیلی خوش بین نباشید . خوش بینی زیاد کار دست آدم میده .
ببینید چه جور آدمی هستید ؟ علاقه دارید به پیروزی ؟ حتی اگر توش با شکست مواجه بشید ؟ یا کسی هستید تحمل شکست رو نداره ؟ با توجه به این موضوع تصمیم بگیرید . قطعا دسته آدمای دوم کمتر به پیروزی میرسند ولی حداقل شکست کمتری میخورند ! درواقع با چیزی که ازش متنفرن کمتر رو به رو میشند .
mehran_286
27-10-2011, 19:53
سلام
اگه یه سری لباس دارید که با رنگش حال نمی کنید
یا از طرحش خوشتون نمیاد
مثلا یه کاپشن مشکی دارید که خوشتون نمیاد ازش و قصد دور ریختن اون رو دارید یکبار با یه لباس(پیراهن) رنگ سفید یا رنگ های دیگر بپوشید و مثل من نظرتون عوض میشه چون رنگ لباس ها تاثیر زیادی در زیبایی اون ها داره و ممکنه خوشتون بیاد ازش
در مورد لباس های دیگر هم همینطور
t.sunami
28-10-2011, 20:00
سلام دوستان!
هیچ وقت خودتو توی چشم مردم نکن که این مردم( اکثرا) چشم ندارن موفقیت ادمو ببینن! تا میبینن کسی یه کمی پیشرفت کرده پشت سرش اینقدر حرف میزنن که طرف رو به خاک سیاه مینشونن. :41:
Lady parisa
29-10-2011, 12:30
توی روزایی که هوا بارونیه! خیلی مراقب باشید چون خیابونا آب گرفته است! وقتی شیشه رو میدیدن پائین تا از هوای خوب لذت ببرید مراقب باشید یهویی یه عالمه بارون گل از کف خیابون توی صورت و لباستون نپاشن!:27::21:
milad_gta
29-10-2011, 15:16
وقتی میخوای قطعات سیستمتون رو جدا کنید ٬ حتما پاور رو خاموش و دوشاخه کیس رو از پریز جدا کنید .
هیچ وقت اجازه ندید سایت های ناشناس اسکریپتی رو اجرا کنند میتونید اینکار رو با افزونه No Script انجام بدید اینطوری جلوی خیلی از حملات که شایع ترینش XSS هست رو بگیرید ٬ حتی تا حدی از حملات CSRF ( که کلا به سیستم سایت بستگی داره ) هم جلوگیری میشه .
از برنامه امنیتی ای استفاده کنید که بتونه ترافیک نت شما رو اسکن کنه .
تو این دنیایی که همهجاش رونامردا گرفتن پیدا کردن مرد و مردانگی خیلی سخته .
توارتباط بر قرار کردن دقت کنید که هر کسی ارزش دوستی رو نداره
hamid_diablo
30-10-2011, 22:09
سلام
برای بدست اوردن چیزی که واقعا دوسش داری با تمام وجودت تلاش کن.اگر هم نمیتونی بدست بیاریش فراموش کن بزار بره
بعضی اوقات خاطرات کودکی خودتون رو مرور کنید.آلبوم عکسهاتون رو ببینید و لذت ببرید.همین چند روز پیش البوم عکسامو دیدم بد جوری گریم گرفت.نه گریه ای از روی غم.گریه ای از این بابت که زندگی زیبا و قشنگی داشتم و دارم
بعضی وقتها غرور رو بزارید کنار و به دوستانتون زنگ بزنید.منتظر زنگ اونا نباشید شاید مشکلی دارند که نمیتونن حالتون رو بپرسند
وقتی سوار تاکسی میشید مسیر رو دقیق بگید.من امروز وقتیکه داشتم از دانشگاه میومدم به راننده تاکسی گفتم میدان تجریش اما منو میدان قدس پیاده کرد و گفت باید موقع سوار شدن میگفتی سر پل پیادم کن!!
Lady parisa
31-10-2011, 11:07
ماها توی هر شرایطی که باشیم اگه سخت هم باشه احساس می کنیم بدبخت ترین آدم دنیا هستیم.ولی همون موقع اگر سوار ماشین بشیم و یه سر به همین بهشت زهرای تهران بزنیم! یا بیمارستانها جدا و جدا متوجه میشیم که خدا مارو دوست داره! و اگر از بالا به مشکلات و مسائل زندگی نگاه کنیم قطعا قابل حله
دوستانی که قصد تعمیرات یا تمیز کردن سیستم رو دارند قبل از جدا کردن مادربرد یه محبتی بکنند و با دوربین گوشی یا هر دوربین کوچیک و دیجیتال یه عکس از نحوه ی انصال کابل های ریست و power sw و +led و _led بگیرند تا موقع نصب مجدد این کابلها با مشکل عدم تطابق مواجه نشن.
01-11-2011, 17:49
کسی که داره از خط عابر میره چراغی، هم نیست براش ترمز کنید.
یک روز هم میشه یکی برای شما ترمز کنه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-11-2011, 21:22
سلام
لجِ کسی رو در نیارید , نه دوست نه دشمن .
چیزی جز ضرر نصیبتون نمیشه چون دوستتون دشمنتون میشه و دشمنتون دشمن تر .
اگه از اینکه لج کسی رو در میارین , لذت میبرین و به اصطلاح دلتون خنک میشه معنویاتتون قوی نیست .
در زندگی سعی کنین آتش نشان باشید نه آتش افروز . خدا هم چنین هست .
كُلَّمَا أَوْقَدُواْ نَارًا لِّلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللّهُ
هر گاه که آتشی برایِ جنگ افروختند خدا خاموشش ساخت.
majid322
01-11-2011, 21:25
هیچ وقت کسی رو توی جمع زایع نکنید و حتی از روی شوخی اون فرد رو مسخره نکنید چون باعث صعف اعتماد به نفس و ناراحتی های
زیادی توی اینده برای اون شخص میشه...
amir h1999
03-11-2011, 23:01
کسی که نمی تونه چیزی رو یاد بگیره سعی نکن بهش یاد بدی.
hamid_diablo
04-11-2011, 12:54
سعی نکنید تو دوستی هاتون ریاست کنید.مثلا هر چی شما میگید بقیه هم قبول کنند
تو دوستیهاتون خیلی سخته که طرف مقابل رو تغییر بدید.پس زیاد حرص نخورید که چرا فلانی نظرش عوض نمیشه
رودرباسی رو بزارید کنار.سعی کنید همه چیز رو دنگی حساب کنید تا کسی ضرر نکنه
اگه دوستی یه رازی رو بهتون گفت فاش نکنید.چون خیلی از دوستی ها به خاطر همین موضوع از بین رفتند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.