ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

ali-07
11-09-2012, 11:07
1-تا از چیزی مطمئن نشدید روش به هیچ وجه حساب باز نکنید
یه عمر فکر میکردم گروه خونیم AB+ هستش ولی امروز که نتیجه آزمایشمو گرفتم متوجه شدم که b+ هستم

2- قبل از خرید هرچیزی حتما تا جایی که میتونید بگردید تا سرتون کلا نره و از کسایی که اطلاعات بیشتری دارن مشاوره بگیرین

3-به حرفای فروشنده ها اعتماد نکنید ،هر فروشنده ای فقط به فکر فروش جنسشه،اگر به فکر خودتون نیستید ،توقع نداشتید یه نفر دیگه براتون دل بسوزونه

Milad4171
11-09-2012, 11:56
2 - هروقت مخاطبتون (‌دختر يا پسر )‌ گفت اعصاب ندارم و شما هم از اين موضوع اطمينان دارين كه مربوط به شما نيست ،سعي كنيد بجاي سكوت باهاش صبحت كنيد.
(‌البته شيوه ي صحبت كردن هم مهمه ):10:

اصولا در بعضي مواقع اين اعصاب خوردي بخاطر مسائلي هست كه پيش مياد و حل نشدني هست يا حل كردنش سخته!
و بهترين مواقع واسه اينكه نشون بدين حامي خوبي واسه روزهاي اعصاب خوردكني طرفتون هستين.
و از اون روز به بعد هر وقت اعصاب طرف بريزه به هم (‌در طول يك رابطه )‌ به جاي اينكه بگه حوصله ندارم اعصاب ندارم بيشتر سعي ميكنه با شما در ارتباط باشه كه از اين روش يا راهي واسه حل مشكل پيدا كنه يا فراموش كنه

تجربه من نشون داده وقتي در اين مواقع سكوت ميكنين كه خيلي ها همين كارو ميكنن يعني فكر ميكنين طرف بايد خودش مشكل خودش رو حل كنه. صد در صد همينطوره . ولي مهم اينه كه اين حل مشكل ميتونه پيش شما يه راه حل بهتري داشته باشه!!

Devicestreet
11-09-2012, 14:01
توی خرید اینترنتی دقت کنید صفحه ی بانک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه
و اگه سایت فروشنده به غیر حالت حواله رو داره از اون استفاده کنید
یعنی به جای اینکه فروشنده شما رو به صفحه ی بانک بفرسته خودتون به سایت بانک برید وحواله کنید و شماره ی حواله رو در سایت فروشنده بدید
به مبلغ فاکتور توجه کنید

hamid_diablo
11-09-2012, 21:11
برای فراموش کردن کسی که ترکتون کرده بهترین راه نا امید شدن از بازگشتشه و از اون بهتر اینکه این جمله رو که اون با بقیه فرق داشت رو از ذهنتون خارج کنید

Переклад не
11-09-2012, 21:43
ببینید دوستان وقتی هارد اکسترنالتون به سیستمتون وصله و سیستم هم روشنه ، هرگز اونو در حالت sleep قرار ندید .امروز سر این قضیه مجبور شدم باطری مادربورد رو دربیارم. هارد اکسترنال رو از کیس جدا کنید بعد sleep

ali_agha1981
11-09-2012, 22:55
همیشه سعی کنید توی اینترنت مطلب یا سوالتون رو ، تا میتونید کوتاه بنویسید چون اونجوری بیشتر خونده میشه.:21:
نوشتن پست های طویل و فشرده با فونت کوچیک دقیقا نتیجه عکس داره..و اینقدر خسته کننده میشه که حتی خط اولش هم کسی نمیخونه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-09-2012, 10:39
سلام.
گرفتنِ مچ سایتهایِ جعلی که شماره حساب و رمز حساب رو میدزدند خیلی آسونه.
اول شماره حسابتون رو طوری وارد کنید که سه رقم آخرش با شماره ی حسابتون فرق داشته باشه .
رمزتون رو هم الکی بنویسید .
اگر سایتِ سرقت باشه ,پیام [نمیده ]که شماره حساب یا رمزتون اشتباهه چون اصلاً به بانک وصل نیست .
به جاش پیام میده که" متاسفانه فعلاً قادر به ارتباط با بانک نیستیم "تا شما شک نکنید بهشون .

حتی اگر شماره حساب و رمزتون رو هم کاملاً درست وارد کنید باز هم همون پیام رو بهتون نشون میده چون اصلا نمیدونه شماره حساب و رمز شما چیه چون اصلا با بانک تماس نداره . فقط هر شماره حساب و رمزی که بهش میدین ذخیره میکنه و میده به سارق .

در صورتیکه سایتِ واقعی اگر رمز اشتباه یا شماره حسابِ اشتباه بهش بدین بهتون پیام میده که رمز یا شماره حساب اشتباهه.

ali-07
12-09-2012, 10:58
1-مردم آدم های شوخ طبع رو دوست دارن ، یادتون باشه همیشه یک لبخند میتونه نتیجه یک کارو تغییر بده
لازم نیست حتما طرف مقابل رفیق چند ساله و صمیمی شما باشه ، بعضی وقتا یکم شوخی با غریبه ها هم بد نیست (البته منظورم از شوخی مسخره بازی نیست به هیچ وجه) :)

2-توی دیدار اول به سرو وضعتون حسابی برسید ،لازم نیست حتما همه لباس و کفشتون نو باشه ،فقط انقد بهشون برسید که نشون بده شما شخص منظم و البته قابل اعتمادی هستید :)

3-یک بوی خوب همیشه روی مخاطبتون تاثیر میذاره ،من به شخصه حاضرم نصف درامدم رو صرف عطر و ادکلن ها بکنم،

4-آدامس جویدن موقع صحبت کردن مخصوصا اگر مخاطبتون یک شخص خاص یا کسی که در سطح بالاتری از شما قرار داره کار خیلی ناپسندیه،این عادت رو باید ترک کنیم

5-یک راز توی برقراری ارتباطات اینه که اغلب ما از تماس چشمی مخصوصا با جنس مخالفمون و حتی بیشتر اگر طرف جوون تر هم باشه فرار میکنیم که سرچشمه این حرکت یه سری تفکرات اشتباه هست
موقع صحبت کردن سعی کنیدچند بار بصورت کوتاه مدت با شخص مقابلتون تماس چشمی برقرار کنید،و وقتی که اون شخص داره صحبت میکنه ،با همین تماس های چشمی حرفاشو تایید کنید
:)

MR.CART
17-09-2012, 19:01
بچه ها از تون خواهش میکنم به فکر بعد از قسم خوردنتون حتما حتما باشید
هیچ وقت بیجا و بیخود قسم بخدا و قرآن رو اصلا نحورید و به بعدش فکر کنید و از خوردن قسمتون حتما مطمئن شید
(چون قسم بیجا و دروغ خوردن گناه بزرگیه و کفاره هم داره)
یه مثال از خودم بزنم:
تو خونه ی یکی از فامیلا بودم و اونا داشتن شام میخوردن(که خوشمزه هم بود)
اونا بهم تعارف کردم و من هم همینجوری از دهنم در اومد و قسم به خدا رو خوردم که نمیخورم از این غذا(تعارفای الکی دیگه :31: ) و گفتم که بابام از بیرون یه چیزی میاره میخوریم
بابام اومد خونه و دست خالی بود و گفت که یادش رفته چیزی بخره
تا ساندویچی هم خیلی دور بود و تقریبا نصف شب بود
گریم گرفت :31:
حالا جدا از شوخی حتما به قسمی که میخورید فکر کنید به قولی یکی ارزونترین چیز تو ایران گفتن اسم خدائه (استغفرالله)

hamid_diablo
20-09-2012, 20:42
سعی کنید وقتی وادر محیط کار جدید میشید از همون اول جوگیر نشد و تو بحثها و گفتگوها شرکت نکنید

بهتره مدتی آروم و بی سرو صدا باشید و افراد رو بشناسید

خیلی ها از همون روز اول دنبال چیزی میگردن که بتونن به وقتش حالتونو بگیرن

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-09-2012, 01:03
سلام .
دلخور نشید از کسی که بهتون میگه دهنت بویِ بد میده مسواک بزن یا بهتون میگه بدنت بوی عرق میده دو روز یک بار حمام کن .
این افراد خیرخواه شما هستند .
دوستِ نادان یا دشمن دانا اونی هست که این چیزها رو میبینه اما بهتون چیزی نمیگه اما پشت سرتون غیبتتون رو میکنه یا مسخرتون میکنه .

البته باید این چیزها رو وقتی که فرد تنها هست بهش گفته بشه نه جلوی دیگران و قبلش هم کمی حرفهای مودبانه گفته بشه مثل : معذرت میخوام که این رو میگم , امیدوارم ناراحت نشی اما دهنت کمی بو میده ظاهراً مسواک نزدی , مسواک بزن تا بوش بره .

مصطفی
22-09-2012, 22:43
یه پستی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوندم یه کم تجربه خودم هم بهش اضافه می کنم :

بسیاری از مردان قبل از ازدواج خیال میکنند دارند به خواستگاری یک نفری میرن که وظیفه و علاقه ی شماره ی 1 اش خدمت 24 ساعته به آقایونه! و وضع وقتی به سرعت به مرحله ی حاد خودش میرسه که خانوم هم برعکس چنین طرز فکری داشته باشه
باید سطح توقعات خودمون رو به حد 0 برسونیم. چه دختر چه پسر . اونوقت شاید رفتار و درخواست های شریک زندگیمون بیشتر قابل تحمل باشه. این یک واقعیته که مرد بعد از ازدواج بیشتر نقش محترمانه ی یک برده رو مجبوره ایفا کنه. گرچه برای ما پذیرفتنی نیست ولی بزودی خواهید فهمید که در عمل چیزی جز این نیست. چیزی جز این باشه اسم شما میشه مرد بی مسئولیت.. مرد دو رو و...
تجربه من هم اینه که در مقابل همسر / نامزد / دوستتون (چه مرد چه زن ) بعضی مواقع واقعا کوتاه بیاین . معجزه میکنه . به شرطی که طرف هم بدونه موضوع چقدر برا شما مهمه و شما دارین به خاطر او (بدون هیچ نشانه ای از منت ) از اصول خودتون میگذرید . یه جایی که اصلا باورتون نمیشه طرف به خاطر شما کوتاه میاد و شیرینی اون رو اون وقت احساس میکنید . و این از خودگذشتگی دوطرفه و به این شیرینی رو فکر نکنم در جایی غیر از روابط احساسی و عاطفی و عاشقانه بین زن و مرد بشه دید.

dark.sj
23-09-2012, 10:51
یکی از مواردی که باعث صرفه جویی تو وقت میشه اینه که از سرچ خود مرورگر استفاده کنیم.
مثلا وقتی تو سایت دانشگاه هستیم،یه لیست بلند بالا از درسا هست که اگه ctrl+f رو بزنیم،و بعد تو صفحه سرچ کنیم خیلی زود به نتیجمون میرسیم و دیگه علاف نیستیم.یا مثلا توی یه سایت موسیقی!(خودم خیلی استفاده میکنم)
نکته دیگه اینکه برای سرچ اینترنتی هم از همون کادر بالا(فایرفاکس)سمت راست برای سرچ تو یه سایت خاص استفاده کنین

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-09-2012, 15:06
یکی از مواردی که باعث صرفه جویی تو وقت میشه اینه که از سرچ خود مرورگر استفاده کنیم.
مثلا وقتی تو سایت دانشگاه هستیم،یه لیست بلند بالا از درسا هست که اگه ctrl+f رو بزنیم،و بعد تو صفحه سرچ کنیم خیلی زود به نتیجمون میرسیم و دیگه علاف نیستیم.یا مثلا توی یه سایت موسیقی!(خودم خیلی استفاده میکنم)
نکته دیگه اینکه برای سرچ اینترنتی هم از همون کادر بالا(فایرفاکس)سمت راست برای سرچ تو یه سایت خاص استفاده کنین
سلام .

ctrl+f در برنامه های word و exel هم وجود داره که کار پیدا کردنِ کلمه ی موردِ نظر رو خیلی آسون میکنه .
مثال:
یک فایل بزرگِ وُرد دارین که 50 صفحه هست و توش دهها هزار کلمه هست .
با استفاده از ctrl+f ظرف چند ثانیه میتونین کلمه ی موردِ نظرتون رو پبدا کنین.

=================================

خود برنامه ی ویندوز هم یک موتور جستجو داره (search) که خیلی بدرد بخوره .

مثال:
اگر صدها فایل دارین اما نمیدونین اسم "اکبر رضائی" تو کدوم فایل هست , با استفاده از advanced search میشه خیلی سریع همه ی کلماتِ تویِ اون فایلها رو اسکن کرد و اسم مورد نظر رو پیدا کرد.

اگر همه ی فایلها در یک فولدر هست ,فقط همون فولدر رو سرچ کنین اما اگر در فولدرهای مختلف هستند,باید هر فولدر جدا سرچ بشه .

اما اگر اصلاً نمیدونین اون اسم در کدوم فایل و کجای کامپیوتر هست اونوقت باید کُلِ درایو رو با advanced search اسکن کنین.

=====================================

اگر میخواین چیزی رو با ایمیل برای یک نفر بفرستین اما اون شخص ایمیل نداره و بلد هم نیست ایمیل درست کنه , خودتون یک ایمیل براش درست کنین و ایمیل بزنین بهش .
بعدش ایمیل و پاسووردش رو با مسج یا تلفن بهش بدین و یادش بدین که چطوری پاسووردش رو عوض کنه .
:)

mohammd1
26-09-2012, 15:36
فکر کنین توی قطار نشستینو می خواین از جایی به جایی دیگه مسافرت کنینهم می تونین روی صندلی هاییکه به سمت جلوی قطار قرار دارن بشینیدو هم روی صندلی هاییکه رو به انتهای قطار قرار دارن .سفر با اینکه جابه جایی و آگاهی به همراه داردولی باید به سوی تازه ها و ناشناخته ها باشدپس سعی کنید هنگام سفر رو به سمت ناشناخته ها باشیدو گذشته را فراموش کنیدیعنی روی صندلی های رو به جلوی قطار بنشینید

dark.sj
28-09-2012, 15:29
این پست رو تو تاپیک دکستر هم گذاشتم:
اصولن یکی از بهترین راه ها برای دانلود هر سریالی اینه که تو گوگل سرچ کنیم

مثلن خود من قسمت جدید مدرن فامیلی رو صبح زود گرفتم،تو سایتای ایرانی که اصلن و حتی تو سایتای خارجی هم ریلیز نشده بود،یه بنده خدایی تو rodfile آپ کرده بود

خوب برا سرچ گوگل باید اول بزاری رو past 24 hours سرچ رو،بعدش به انگلیسی اسمشو بنویسی!

مثلن شما چند ساعت بعد از اومدن سریال موردنظرتون(مثلن دکستر)،حالت past 24 hours رو انتخاب کن بعدم کلیدواژه های زیر رو سرچ کن

downlaoad dexter s07e01
یا
dexter season 7 episode 1 rodfile

خیلی راحت میتونی زودتراز همه دان کنین
موفق باشین...

پ.ن:(راستش این روش خیلی انعطاف پذیره و تو خیلی جاها میشه استفاده کرد!)

مصطفی
28-09-2012, 16:32
در دنباله پست قبلی دوستمون من هم بگم که از جستجوی پیشرفته گوگل به زبان فارسی هم میتونید استفاده کنید
جستجوی پیشرفته وب گوگل به زبان فارسی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
جستجوی پیشرفته عکس گوگل به زبان فارسی :
.
اختیارها و امکان های زیادی رو بهتون میده

arash59b
28-09-2012, 16:39
اگه امروز به آرزو هاتون دست پيدا نكنيد يه روزي ميرسه كه اشباح همين ارزوها به سراغ شما ميان و خواب راحت رو از چشمان شما خواهند گرفت.

مطمئن باشيد.

hamid_diablo
29-09-2012, 00:40
همیشه از کامل بسته شدن در یخچال مطمئن بشید

باور کنید چند بار در یخچال رو درست نبستم و کلی گرفتاری برای خانوادم بوجود اومده:31::31:

sansa
29-09-2012, 19:28
به هیچ عنوان ممکنه اسیر هوی و هوس جنسی نشید .

خیلی بلا سرتون میاره مواظب باشین به تصاویر و فیلم های تحریک کننده نگاه نکنید.

Milad4171
29-09-2012, 20:13
واقعیت هایی در مورد Network Marketing یا بازاریابی شبکه ای

یک تجربه ی قدیمی به من ثابت کرده که اگه یه دوست قدیمی یا یه فامیل دور که باهاش ارتباط آنچنانی نداری یه روزی بهت زنگ بزنه و کلی ابراز دلتنگی کنه و بعد از مدتی بهت پیشنهاد همکاری یا سرمایه گذاری پر سود رو بده باید شک کنی.

اینطور میشه شرح داد که روشی در دنیا وجود داره به نام نتورک مارکتینگ که یه روش پر سود و در عین حال کم هزینه محسوب میشه. که بجای استفاده یک نفر از 100 درصد انرژیش برای فروش محصول ، از 100 نفر با 1 درصد صرف انرژی میشه به موقعیت مالی خوبی دست یافت.

این شغل میتونه خوب باشه ولی چند تا نکته هست که دوست دارم اینجا توضیح بدم:

1- من مدتی رو در این شرکت ها فعالیت کردم با حدودا 200 تا زیر مجموعه. به طور کلی میشه گفت اون چیزهایی که روز اول واست میگن. خیال خامی بیشتر نیست.

2- شما چون از فامیل و دوستای نزدیکتون واسه معرفی و استارت کاراستفاده میکنین اگه روزی تقی به توقی خورد باید جواب اونا رو به شخصه بدین.

3- معمولا کسانی که توی این شرکت ها به عبارتی لور بالا محسوب میشن ، اصولا با استعداد نیستن. شاید کاری جز این رو بلد نیستن.

4- این شغل میتونه ذهن رو نابود و ارامش رو از آدم بگیره و روز و شبت رو کابوس کنه چه برسه به موقع خواب.

5- کاری که توش همه ادعای میکنن فقط راست میگن و دروغ تو کارشون نیست ، اگه کمی عاقل باشی مفهمی چقدر راحت با کلمات بازی می کنن و دروغ رو به شیوه ی مدرن تو ذهن ساده ی شما و مشتریها وارد میکنن. و شما هم نا خوداگاه یاد میگیرد که دروغ بگید یا بزرگنمایی کنید.

6- تجربه درایران ثابت کرده این جور کارا بیشتر از چند سال دووم نیاورده. شرکت اریفلم که شرکت معتبر با مشتریای زیادی بود ، یه روز اومدیم دیدیم درش تخته شده....

7- مجوز منع پیگرد قانونی که شرکت ها دارن یعنی اگه شما مال باخته این سیستم بشید. هیچ حقی برای محکوم کردن شخصی که شما رو آورده ندارید. یعنی شما با عقل خودتون وارد این سیستم شدین. درواقع شما کسی رو ندارین که ازش ادعای خسارت کنین...

8- کسانی که کاری جز نتورکر بلد نیستن واسشون مهم نیست که شرکت بسته بشه. هر شرکتی که کار نتورک انجام بده خودشون و گروهشون رو شیفت میدن اونجا .واسه همین می بینی طرف تازه اومده ولی تو لول هفت و هشتشی...

9- دراین روش کاری کسی که شما را به کار معرفی میکنه ، بیش از اینکه به فکر شما باشه به فکر خودش و جمع کردن مجموعه اشه . شما مطمعن باشید کار خوب با درآمد خوب در خونه شما رو نمیزنه. باید بیفتی دنبالش و وقتی پیداش کردی ولش نکنی...

:12:
...

نتیجه : هیچ پولی به سادگی بدست نمیآد مگه با صرف وقت و انرژی. این شغل هم وقت شما رو میگیره هم انرژی شما رو . خیلی بیشتر از یه کار معمولی در شرکت یا مراکز دولتی.
در حدی که اینو در بطن زندگیتون متوجه میشید...

:10:

MohandesMCD
30-09-2012, 22:41
از کسی بدگویی نکنید و پشت سر کسی حرف نزنید
وقتی پشت سر کسی حرف میزنید میزان اعتماد بقیه به خودتون رو کاهش میدید چون بقیه فکر میکنن شاید یه روزی شما پشت سر اونا هم حرف بزنید
بدگویی نکنید و غر نزنید.همیشه بگید اوضاع خوب هستش و معمولی. اگه از کسی خوشتون نمیاد در مورد اصلا حرف نزنید
سعی کنید همیشه از خوبیهای دیگران بگید.بخصوص اگه میدونید رابطه دو نفر باهم خوب هست و یکیشون در جمع غایبه پشت سر اون بخوبی ازش یاد کنید چون به گوشش میرسه و اون هم از شما خوشش میاد

hamid_diablo
30-09-2012, 23:33
همشیه انسانها رو از قبل و با دیدگاه کلی مقایسه نکنید

مثلا نگید بچه های جنوب اینطورین یا ترکها فلان اخلاق رو دارن.قضاوت اینطوری باعث بدبینی و همچنین گارد گرفتن در برابر طرف مقابل میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-10-2012, 08:48
سلام.
بعضی چیزها رو اگر تو ماکروفر بذارید جرقه میزنه و حتی ممکنه آتیش بگیره مثل ساندویچ پیچیده شده تو ورق آلومینیومی یا شیر پاکتی یا قوطی کنسرو .

برایِ اینکه جرقه نزنه بذارینش روی یک شئ شیشه ای یا سرامیکی یا سفالی تا حدود چهار انگشت از کفِ ماکروفر فاصله داشته باشه . دیگه جرقه نمیزنه .
:20:
مثال :
یک کاسه یا لیوانِ مخصوص ماکروفر رو وارونه بذارید تو ماکروفر و ساندویچ پیچیده شده در ورق آلومینومی رو بذارید روش . راحت گرم میشه بدون هیچ جرقه ای . یادتون باشه همیشه درست در وسط ماکروفر باشه تا از دیواره ها هم کاملاً فاصله داشته باشه .

جایزه ی نوبل میدن برایِ این کفش!! مهم ؟
:31:

sansa
01-10-2012, 13:52
وقتی وارد یه جمع شدین بزارین اول طرف مقابل دست بده بعد شما دست بدید.

هیچ وقت مغرور نشین . همه ادم های خاکی رو دوست دارن .....

و مهمترین چیز : هر وقت دیدی از کسی داره غیبت میکنن شما از اون جمع دور شین و سریع اونجا رو ترک کنید .

......................

کسی که جلوی شما غیبت دیگری رو میکنه حتما جلوی کسی دیگه غیبت شما رو میکنه نکته طلایی همینه

Atefeh.N
02-10-2012, 15:08
هیچوقت با کسی شریک نشید توی کار . هیچوقت ... واقعا راسته که اگه شرک خوب بود خدا شریک می گرفت

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-10-2012, 19:23
سلام .
در سلام کردن همیشه پیش قدم باشید چه بزرگتر از شما باشد چه کوچکتر .
اما لحنِ شما در موقع سلام کردن باید فرق داشته باشه .
سلام کردن به یک جنس مخالفِ غریبه یه جوره .
به یک کودک یه جور دیگه .
به پدر و مادر یه جور دیگه .
و غیره.
===================================

در دست دادن , اگر طرفِ مقابل کوچکتر از شما هست ,شما دست دراز کنید اول .
اما اگر بزرگتر از شما هست اون طرف باید اول دستش رو دراز کنه .

و اگر یک نفر کوچکتر از خودتون دست دراز کرد , باهاش دست بدین اما زیاد دستش رو نفشارین که دردش بگیره .
==============================

هممون خوب میدونیم که دیگه موبایلهای مردم فقط یک تلفن ساده نیست بلکه پیامکها و ایمیلهایِ خصوصیِ افراد , آلبوم عکس و فیلم خانوادگی , دفترچه ی خاطرات , میز کار , کمد بایگانی اسناد و مدارکِ شغلی و خیلی چیزهایِ خصوصیِ دیگه هست .

پس به موبایل کسی بی اجازه دست نزنید و اگر موبایلش رو بهتون داد برای تلفن زدن , شروع نکنین به گشتن تو موبایلش . این درست مثل این هست که شما بی اجازه دست بکنین تو کیف یا جیبهایِ یک نفر تا ببینید چی تو جیباشه (یعنی آخرِ بی ادبی و بی ...)

==================================

هر موقع که وقت و حوصله دارین تدریجاً مطالبِ این تاپیکها رو هم بخونید .

هم پول توشه هم ایمنی هم امنیت هم سلامتی و آرامش و آسایش إن شاء الله.

زیر سایه ی خدا باشید تا همیشه .

sansa
04-10-2012, 22:38
همیشه جرات نه گفتن رو داشته باش حتی در بدترین شرایط

.....................

قبل از اینکه جنسی بخری خوب قبلش تحقیق کن بگو ایا ارزش هزینه ای را که میپردازم داره یا نه ؟!
................
مشورت را فراموش نکن

hamid_diablo
05-10-2012, 17:47
برای شروع هر کاری تمرکز لازمه.مخصوصا برای یاد گرفتن فن یا تخصص خاص

برای اینکه شروع خوبی داشته باشید حتما ذهنتون رو از همه حواشی های درست و نادرست زندیگ پاک کنید

مطمئن باشید این حواشی همیشه هست و تا اخر عمر دنبالتونه اما مهمه زمانی که خودتون رو برای یادگیری آماده میکنید بهشون توجهی نکنید

The Black Dahlia
05-10-2012, 18:31
همیشه قبل این که دعوا کنی به زور خود طرف نگا نکن به تعداد رفیقاش نگا کن خیلیا خودشون مالی نیستن ولی ها دعوا میشه مقرن جد و آبادشون رو میارن و اون وقت اوضاع بد میشه...

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

hosein_a
05-10-2012, 18:44
غرور خوبه ادم داشته باشه در حد معمولش!
اما هیچ وقت جلوی پدر مادرتون و همسرتون غرور نداشته باشید!هیچ وقت!!

sansa
05-10-2012, 20:23
همیشه به اندازه وسعت چیزی بخر

Ehsan Fire
08-10-2012, 16:29
میدونستین تاثیری که یه عطر خوش بو رو اطرافینتون نسبت به شما میزراه خیلی بیشتر از مدل مو و نحوه لباس پوشیدنتونه
همیشه یادتون باشه اگه میخوای دیگران رو تحت تاثیر قرار بدین
مخصوصا تو جمع
حتما باید یه عطر خوب که به شخصیتتون میاد انتخاب کنید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-10-2012, 17:15
سلام .
يادمه ده يازده ساله که بودم , مگس رو با دست میگرفتم!!!!
:puke:

و محکم میکوبیدیمش تو دیوار و کلی میخندیدیم .

یه روز رفتم خونه ی یکی از اقوام که میکروسکوپ داشتند .

یه مگس گرفتم با دست یکی از پاهاش رو کندم !!!! و گذاشتم زیر میکروسکوپ .

چنگکِ نوکِ پاش شگفت انگیز بود . بعد کم کم حرکتش دادم اومدم بالاتر تا رسیدم به خارهای رویِ ساقِ پاش .

وقتی تصویر رو با آخرین درجه ی بزرگ نمائی دیدم نزدیک بود از ترس سکته کنم .

اطرافِ اون خارها پر بود از حشره های بسیار ریز با قیافه ی وحشتناک .

يادم افتاد به همه ی مگسهایی که با دست میگرفتم .

احساس آدمی رو داشتم که بهش بگن طاعون و جزام گرفته .

با وحشت دویدم رفتم دستهام رو با صد لیتر آب و یه لیوان تاید شستم .
تا مدتها حتی از دستِ خودم بدم میومد و همش فکر میکردم که اون جوونورها هنوز به دستام چسبیدن.

دیگه هیچوقت پشه نگرفتم و وقتی میاد نزدیک , با یه چیزی فراریش میدم .

skyzare
09-10-2012, 19:44
با سلام .

مربوط به زندگی زناشویی :

اقایون به خانم هاتون همه چیز رو نگید ....( واقعا یه چیرایی هست که لزومی نداره همسرتون بدونه ) خانم ها معمولا هیچ چیز خودشون رو از مادرشون نمیتونند پنهان کنند :31:

Переклад не
09-10-2012, 22:02
خداییش حین رانندگی جو گیر نشید . چه لزومی داره یه خیابون نسبتا خلوت رو ساعت 9 شب با سرعت زیاد طی کنیم؟ همین چند لحظه قبل یه 206 که جو گیر شده بود و پدال گاز رو تا ته برده بود و ماشین نعره میزد ، باسرعت اومد رد شد کنترلشو از دست داد کوبید به یه پیکان و خودشم ولو شد
چی بگیم بهش

hamid_diablo
09-10-2012, 22:44
برای خرید کاپشن و ژاکت و پلیور عجله نکنید.همیشه اوایل پائیز قیمتهای لباسهای گرم سرسام آوره.کمی تحمل کنید

Petros
10-10-2012, 07:14
تصمیم تو شب فایده نداره. بگذارید صبح بشه.

Petros
10-10-2012, 07:51
سلام .
يادمه ده يازده ساله که بودم , مگس رو با دست میگرفتم!!!!

و محکم میکوبیدیمش تو دیوار و کلی میخندیدیم .

یه روز رفتم خونه ی یکی از اقوام که میکروسکوپ داشتند .

یه مگس گرفتم با دست یکی از پاهاش رو کندم !!!! و گذاشتم زیر میکروسکوپ .

چنگکِ نوکِ پاش شگفت انگیز بود . بعد کم کم حرکتش دادم اومدم بالاتر تا رسیدم به خارهای رویِ ساقِ پاش .

وقتی تصویر رو با آخرین درجه ی بزرگ نمائی دیدم نزدیک بود از ترس سکته کنم .

اطرافِ اون خارها پر بود از حشره های بسیار ریز با قیافه ی وحشتناک .

يادم افتاد به همه ی مگسهایی که با دست میگرفتم .

احساس آدمی رو داشتم که بهش بگن طاعون و جزام گرفته .

با وحشت دویدم رفتم دستهام رو با صد لیتر آب و یه لیوان تاید شستم .
تا مدتها حتی از دستِ خودم بدم میومد و همش فکر میکردم که اون جوونورها هنوز به دستام چسبیدن.

دیگه هیچوقت پشه نگرفتم و وقتی میاد نزدیک , با یه چیزی فراریش میدم .

اینجوری نمیشه که برادر. آدمیزاد با کثافت زندس.
.
.
.
.
سوزن کثیفه. کیبرد و ماوس کثیفه. پول کثیفه. مسواک کثیفه. خود صابون کثیفه. آبی که میخوریم آب زلال چشمه نیست و ..........
از مسواک که هیچ چیز نمیشه گفت. یکی از کثافت های بالفعل و بالقوه س.
.
.
.
.

کلا نباید دست رو با دهان یا چشم یا محل زخم تماس داد.

.
.
.
.

اما حرفتون یه نکته داشت اینکه با حیوونا شوخی نکنیمو نکشیمشون.
(یادمون هم نمیره که پنی سیلین رو از کپک ساختن)

ملا نصرالدین
10-10-2012, 10:58
وقت اسباب کشی وقتی شب قبلش زنگ میزنید ازشون بپرسید که برای بردن یخچال و فریزر و بوفه جداگانه طبقه ای پول میگیرند یا نه.اگر گفتند نه حتما حتما فرداش قبل از اینکه بیان بار بزنند باز ازشون بپرسید که اینها را طبقه ای پولش را جدا میگیرند یا نه.معمولا انهایی که قبل از اسباب کشی میگن نه بعدا دبه میکنند

ziba12
10-10-2012, 13:55
هیچ وقت برای احوال پرسی اول دست ندید .

وقتی که با بزرگتر رو به رو شدید سعی کنید بزارید اول اون دست بده ......... وقتی که با کوچکتر رو به رو شدید شما دست بدید اول

sansa
11-10-2012, 11:48
قبل از خرید هر چیزی قبلا حسابی تحقیق بکنید که ایا بهش نیاز دارید یا نه

همینجوری چیزی رو نخرید . سعی کنید چیزی رو بخرید که امتحان خودش رو پس داده باشه

Alireza SM
12-10-2012, 07:53
همیشه وقتی برای اولین بار وارد یه جایی میشین که اونجا جدید هستین؛ حواستون باشه که خیلی ها هستن که میخوان سرتون کلاه بزارن
من وقتی برای اولین بار وارد کتابخونه عمومی شهر شدم یه نفر اونجا کتاب من رو ازم گرفت که ببره فهرستش رو کپی کنه حتی شماره تلفن منم ازم گرفت روی کتاب یادداشت کرد که اگه یه وقت نتونست منو اینجا پیدا کنه بهم زنگ بزنه. ولی هم کتاب رو برد و هم محاله که دیگه اینورا پیداش بشه. خلاصه کتاب 50 تومنی من رفت پی کارش و تجربه شد برام

parinaz571
12-10-2012, 12:15
هممون تو زندگی با ادمای بی نزاکت سرو کار داشتیم . ادمایی که بدون فکر کردن حرف می زنن و اصلا در نظر نمی گیرن که این حرفی که می زنن تا چه حد تاثیر منفی می تونه رو طرف مقابل داشته باشه. از همه بدتر اینه که این طعنه ها با تکیه به موقعیت اجتماعی و مالی مثلا بالا گفته بشه. دیروز از شخصی حرفی شنیدم که خشکم زد و به خاطر موقعیتیی که توش قرار داشتم نتوستم جوابشو بدم و از سکوت خودم ناراحت شدم. اشکالی نداره این رفتار این چنین اشخاصی نشون دهنده اینه که اونا شایسته موقعیت اجتماعی که توش قرار گرفتن نیستن. و چقدر بده که ادما به خاطر موقعیت اجتماعی شما به شما احترام بگزارن نه به خاطر اخلاق خوبتون. اگه موقعیت اجتماعی شما از شما گرفته بشه ایا بازم کسی محلتون می زاره ؟

milad_gta
12-10-2012, 12:56
حقیقتی که باید قبول کنیم این هست که تو کشور ما هیچ ثبات اقتصادی وجود نداره ، شاید با درآمد یا پس انداز امروزتون بتونید یک چیزی رو تهیه کنید که فردا خرید اون آرزو باشه ، اگر چیزی لازم دارید و میتونید بخرید همین امروز اقدام کنید .

بار ها و بار ها خرید هام رو به تاخیر انداختم شاید فقط برای یک هفته و بعد خریدش شد آرزو ...

waltz
12-10-2012, 13:30
همیشه سکوت خوب نیست،سکوت که کنی طرف مقابل فکر میکنه حق با اونه،پس سعی کنید اون حرفی که اندیشمندا زدن و گفتن رو فراموش کنید،تو جامعه امروزی ما کاربردی نیست،جوابشو بدین حتی اگه بحث بالا گرفت

8nights&7days
12-10-2012, 15:40
هیچ وقت برای احوال پرسی اول دست ندید .

وقتی که با بزرگتر رو به رو شدید سعی کنید بزارید اول اون دست بده ......... وقتی که با کوچکتر رو به رو شدید شما دست بدید اول

خوبه به این را اضافه کنیم:
وقتی با خانوم ها رو به رو شدید بزارید اونا دست بدن
اگر هم خانومید شما اول دست بدید

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-10-2012, 16:47
سلام دوستان .
قابل توجه دوستانی که به فکر پس انداز مطمئن برایِ آینده ی دور هستند:

هر جایِ کره یِ خاکی که هستین , ساکنِ هر کشوری که هستین , پولش هر چقدر هم که قوی باشه یا ضعیف باشه , بدونین که بهترین پس انداز برایِ آینده ی دور , طلا هست و مِلک(زمین ,آپارتمان ,خونه,مغاره) .
اگر قصدِ پس انداز بلند مدت برایِ فرزندتون یا خودتون رو دارین , فقط [طلا] ,[زمینِ سند دار داخل محدوده] , [ملکِ سند دار داخل محدوده ترجیحاً ضدِ زلزله حتی اگر فقط 30 متر مربع باشه] .
پولِ نقد نگه داشتن اشتباهِ محضه حالا پول هر کشوری میخواد باشه.

ارزش پول همه ی کشورها در مقابل این سه چیز , سال به سال داره کمتر میشه .

نکته ی مهم :

اگر پول بذارید توی بانک بهتون سود میدن و ممکنه شاهد ارزان شدنِ (موقتیِ) طلا و زمین و مسکن هم باشید .
اما در دراز مدت اونی که پول تو بانک میذاره کلی ضرر میکنه و اونی که اون سه چیز رو خریده کلی نفع .
راز ثروتمندتر شدنِ بانکها هم فقط همینه .
اگر هنوز قانع نشدین , یه نگاهی به رَوَندِ افزایش قیمتِ اون سه چیز در همه ی کشورهای دنیا بندازید .

اگر وضع اقتصادیِ جهان خوب بود , سهام هم خوب بود برایِ پس انداز بلند مدت اما متاسفانه وضع اقتصادی دنیا داره سال به سال بدتر میشه.

نکته مهم دیگه :

کسی که خونه رهن میکنه , اگر بتونه با پول رهن , یه جائی هر چند کوچیک و پائین شهری بخره و در اون زندگی کنه , خونه رهن کردنش اشتباهِ محضه .
چون هر سال باید پول بیشتری برایِ رهنِ همون جا پرداخت کنه و ارزش پولش هم کمتر و کمتر میشه !!!!

shk021051
14-10-2012, 12:53
هر وقت میخواهید برید خرید پول خرد باتون باشه اگه تراول چیزی همراتون بود یه مغازه پیدا کنید خردش کنید
واسه چونه زدن:31:

hamid_diablo
14-10-2012, 18:16
سعی کنید برای خرید ارز و هر چیزی که فکر میکنی الان بخری و 2 روز دیگه قیمتش 2 برابر میشه حتما از آدمهای متخصص و کاردان سئوال کن.در موردش تو سایتهای مختلف و معتبر سرچ کن و با مشورت وارد این بازی شو

الان من میتونم برم 4 راه استامبول از هر کی که دلار دستشه سئوال کنم قیمتا چطوریه.اونوقت هر کس هر چیزی که به ذهنش میرسه به شما میگهومخصوصا این دلالهای ارز که فقط به فکر جیب کثیف خودشونن

Puneh.A
14-10-2012, 18:44
زمان آشنایی با آدمها خوب به رفتارشون دقت کنید

1. آدمایی که پشت سر دیگران بدگویی میکنن مطمئن باشین یه روزی پیش یه عده دیگه بد شما رو میگن

2. آدمای فرصت طلبی که به فکر سوء استفاده از دیگرانند، یه روزی برای منافع خودشون شما رو هم میفروشن

3. به ظاهر جذاب و مهربون آدمها دل نبندید _ گاهی فردی پیش شما قربون صدقتون میره و در نبودتون ...... و برعکس

4. حواستون به حرفهایی که پیش دیگران می زنید باشه ! بعدأ حرفتون رو جای دیگه ، جور دیگه میشنوید که تعجب میکنید و براتون خیلی بد میشه

5. تو روابط با آدمها همیشه با احتیاط گام بردارید هر لحظه خطر ریزش رابطه وجود دارد

پ.ن : یادمه یبار این تاپیک نقل قول کردم و سه سوت پستم ویرایش شد به این دلیل: "نقل قول در این تاپیک ممنوع است " ، این چند روز هرچی خوندم نقل قول بود قانون عوض شده؟ یا رنگ خون ما با بقیه فرق میکنه ؟ :دی

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-10-2012, 20:51
سلام .

يه چیز واقعاً زشت در ایران دیدم :

هر جا میرید خرید کنید , اگر پول خورد نداشته باشند , به جای بقیه ی پولتون بهتون آدامس و بیسکویت و شوکولات و چسب زخم و باند و دستمال جیبی و چیزهایِ دیگه میدند !!!!!.

این کار غیر قانونی هست و ممکنه به این بهانه قصد فروش هله هوله های مغازه رو داشته باشند .

3 راهِ حل :

1- خرید با دستگاه کارت خوان که هیچ کارمزدی هم نداره .

2- همراه داشتن پول خورد .

3 - بهشون بگید خونه پر شده از آدامس و شوکولات و چیزهایِ به درد نخور دیگه و مایل نیستین چیزی رو به که بهش احتیاج ندارین به زور بخرین .

M A R A
16-10-2012, 14:08
بيشتر ادم هاي مهربون به همان اندازه كه مهربونن ميتونن خطر ناك هم باشن پس سعي كنيد مهربون باشيد نه با مهربوني از مهرشون سوء استفاده كنيد.

بيشتر مكان هايي كه يه زماني واسه ساختن ادم به وجود امده بودن حالا شدن جايي براي رشد انسان هاي فاسد بهتره تا حد امكان ازشون دور بشيد .

از بيشتر ادم هاي بزرگ دزدي زيادي ميشه ولي فرق زيادي هست بين بودن و شدن يا خواستن.

بعضي ها وقتي عوض كاراشون رو از شخص مقابل ميبينند فكر ميكنند نفرت داره يا كينه اي ولي چيزي كه هست هميشه خواهد بود حتي اگه طرف مقابل نباشه.

خوشم مياد ازت اسموني چون در هر حال پرواز خواهيم كرد و من فقط پرواز ميكنم كه وظيفه اصليم رو انجام بدم حتي جسم و روحم ازار بينيد چون اعتقاد داشتن وابسته بودنه وابسته به خطاي ديگران بودن
نه زماني كه خطا خطاست بلكه غيره اين خودش خيانتي.

بعضي وقت ها گفتن بعضي از حرف ها و كلماتي كه تا حالا استفاده نكردي به ويژه زماني كه لازمش داري لازمه

بعضي لطف ها واقعا لطفا ولي نه به خاطر فرداش.

sansa
16-10-2012, 19:08
هیچ وقت به راننده اتوبوس ها سلام نکنید چون هیچ وقت جواب نمیدن و ضایع میشین

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-10-2012, 09:07
سلام .
بعضی از مردم بخاطر شغلشون روزانه با دهها یا صدها نفر باید حرف بزنند مثل فروشندگانِ بلیط های مترو , راننده های تاکسی و اتوبوس, متصدی 118 (اطلاعاتِ تلفن) و مرکز پلیس و غیره .

سعی کنین سلام و احوالپرسی نکنین باهاشون چون جواب سلام و احوالپرسی با این همه آدم غریبه در روز , واقعاً کار خسته کننده ای هست .

اگر خودشون سلام کردند خیلی مختصر جواب بدین و صاف برید سر اصل مطلب .
اما اگر سلام نکردند, شما هم سلام نکنید اما خیلی مودبانه درخواستتون رو بگین .
مثال:
زنگ میزنید به 188.
متصدی میگه : الو یا میگه 118, بفرمائین.
بگین: بی زحمت شماره ی .....

اما اگر گفت سلام , بگین سلام ,لطفا شماره ی ....

=============================

اگر به اینجور اشخاص سلام کردین اما جواب ندادند دلخور نشین چون یا تو فکره یا خسته شده از بس گفته سلام سلام سلام .....

sansa
18-10-2012, 17:47
هر وقت خواستین از اب سرد کن ها و یا شیر اب بیرون از منزل اب بخورین با دست چپ بخورین چون دست راست همیشه میکروبی هست و کاربیشتری باهاش انجام میشه

و مثل من شدیدا مریض میشین

hamid_diablo
18-10-2012, 20:52
دوستانی که باشگاه بدنسایز میرن.سعی کنید هنگام استفاده از وسایل از حوله مخصوص خودتون استفاده کنید.یادتون نره یه عده هستند که بدون لباس تمرین میکنند و حتما حتما اگه بیماری داشته باشند که مضمن باشه از طریق همین وسایل بدنسازی بهتون منتقل میشه

pro_translator
19-10-2012, 01:26
یه تعداد تجربه‌ی تلخ...

چند تا مهارت رو حتما توی زندگیتون یاد بگیرین... لازمه‌ی نگه داشتن دوستانتون هستن...

اگه بلد نباشین، اون وقت مثل چند سال پیش من تنها می‌شین و همه‌ی دوست‌هاتون ترکتون می‌کنن...

۱) درس بخونین تا اطلاعات تخصصیتون توی رشته‌اتون فراتر از حد انتظار باشه...

بهترین دوستم درس خوند رفت تهران... از پارسال فقط یه بار دیده‌امش...

۲) واحدهای عملیتون رو قبل برداشتن یاد بگیرین...

این ترم واحد کارگاه برق برداشته‌ام... با این که رشته‌ام برقه هیچ پیش‌زمینه‌ای از فاز و نول و... نداشته‌ام... اولین جلسه رفتم دیدم همه ظرف یه دقیقه فاز و نول رو به هم زدن و لامپ رو روشن کردن و رفتن، فقط من انگشت به دهن مونده بودم...

۳) یه ذره تعمیرات ماشین و مکانیک یاد بگیرین... در حد این که اگه ماشینتون خراب شد بتونین بزنین بالا و باهاش ور برین... بهتر از اینه که ویلون و سیلون بمونین تا یکی بیاد و منتشو بکشین که براتون درست کنه...

۴) بعد از گواهینامه گرفتن به اصرار هم شده ماشین بگیرین و از خونه بزنین بیرون... مثل من تنبلی نکنین...

دو تا از دوست‌هام و دو تا پسرعموهام بعد از گواهینامه به زور از باباشون ماشین گرفتن و الان هم راننده شده‌ان، من با این که گواهینامه دارم ولی حوصله‌ام نمی‌گیره برم بیرون... الان جای فرمون و ترمز دستی رو یادم رفته...

۵) حتما بدنسازی برین و روزی نیم ساعت هم که شده نرمش کنین و بدویین و اگه شکم دارین لاغر کنین...

یکی از دوست‌هام می‌گفت بیا بریم بدن‌سازی باهاش نرفتم... الان پشیمونم... چون همه‌ی اطرافیانم دارن با دوست‌های خودشون می‌رن و فقط من نمی‌رم...

۶) حتما حتما شنا یاد بگیرین تا موقع استخر یا دریا رفتن با دوست‌هاتون شرمنده نشین و این لذت‌ها رو از دست بدین...

از همه مهمتر اگه وارد آب شدین لااقل توی ۲ متر غرق نشین!!!

۷) یه ورزش مثل فوتبال یا بسکتبال که هر جایی با کمترین امکانات بشه بازی کرد رو حرفه‌ای یاد بگیرین...

۸) این یکی خجالت‌آوره ولی خوب... در حد پنج دقیقه رقصیدن یاد بگیرین تا موقع عروسی فک و فامیل یا دوستانتون شرمنده و نیمکت‌نشین نشین و همه‌اش بقیه اصرار کنن که بیا وسط و وقتی هم که به اصرار رفتین ندونین چه کار کنین!...

۹) آشپزی یاد بگیرین... دو یا سه نوع غذای حاضری و یه غذای ساده مثل ماکارونی... هر چی بیشتر بهتر... اگه یه وقت مهمون داشتین و خونه کسی نبود بتونین یه چیزی جلوش بذارین! اگه یه جمعه کسی نبود از گرسنگی نمیرین!!!

۱۰) این مهارت جانبیه، ولی خیلی مفید و باکلاسه... نواختن یه ساز مثل پیانو یا گیتار یا ویولن رو یاد بگیرین... در صورتی که چند تا از موارد بالا رو یاد نداشته باشین می‌تونین این یکی رو به رخ همه بکشین!!!

لااقل با این مورد می‌تونین یکم کلاس بذارین!

۱۱) برای دوست‌هاتون زیاد خرج نکنین... با پول نمی‌شه دوست خرید... به خصوص در مواردی که طرف مقابل برای شما خرج نمی‌کنه...

الان یه دوستی دارم، با این که بارها بردمش بیرون و بهش شام دادم (من اصلا اهل منت گذاشتن نیستم، ولی ببینین چقدر زیاد بوده که دارم می‌گم «شام دادم بهش»)، به محض این که پول دستش می‌آد یا با بقیه‌ی دوست‌هاش قرار می‌ذاره می‌ره بیرون یا با دوست‌دخترش... یکی دیگه هست که با این که بارها براش خرج کردم، تا حالا هزار تومن واسه‌ام خرج نکرده... اگه مجبور باشه بهم پول می‌ده و حتی اگه زیر ۵ تومن هم باشه بهم زنگ می‌زنه می‌گه می‌آم از می‌گیرم... به این فکر کنین که باباتون صبح تا شب کار می‌کنه که شما این طوری پول خرج کنین؟ من بابت ۵-۶ سال گذشته شدیدا شرمنده‌ی بابام هستم...

۱۲) کروات زدن یاد بگیرین...

یه روز می‌فهمین چقدر مفید بوده... کار سختی هم نیست...

۱۳) سعی کنین همه‌ی کارهاتون رو خودتون انجام بدین... (تمیز کردن اتاق و شستن لباس و...)...

توی دعواهای خونوادگی سرتون منت گذاشته می‌شه که به جاست...

مهمترین نکته: توی ایران هنوز IT اونقدر بین مردم یا دوستان و فامیل‌های من جا نیافتاده (الان هیچکس معنی «من سایت فلان شرکت کله‌گنده رو دیفیس کردم» یا «از فلان سرور و از روی اطلاعات فلان سایت بک‌آپ گرفتم» رو دور و بر من نمی‌دونه) و سواد زبان هم اونقدر بالا و مهم نیست، شده از این دو تا بزنین و دنبال بقیه برین... خدا می‌دونه به خاطر فروم‌بازی و ویرایش ویکی‌پدیا چقدر از دوست‌هام شنیده‌ام که «بابا این کارها به چه دردی می‌خورن؟! ول کن فلان‌فلان شده‌ها رو!» من ۱۰ سال از عمرم رو صرف همین‌ها کردم و دارم می‌گم: اگه رشته‌اتون نیستن، به خاطرشون از چیزهای دیگه نزنین...

Petros
19-10-2012, 08:37
۱۳) سعی کنین همه‌ی کارهاتون رو خودتون انجام بدین... (تمیز کردن اتاق و شستن لباس و...)...

[/B]...

این جمله پیامبره (نقل به مضمون) کسی که کارهای خود را به دوش دیگری بیاندازد ملعون است.

میخوای آب بخوری، خودت برو دم یخچال. کنترل تلویزیونو میخوای خودت برو وردار. لامپو روشن کنن، خودت برو.

sansa
26-10-2012, 23:04
یه نصیحت دوستانه برای شما عزیزان :

یکی یه چیز یا یه وسیله ای میخواد بخره اما به شما میگه شما بهتر میخری و وارد تری و به شما پول میده میگه شما برام جنسو بخر

این کارو به هیچ وجه نکنید ممکنه یک زمان اون چیز مشکلی پیدا کنه بگه شما رفتی خراب گرفتی

این برای من پیش اومده گفتم به شما هم بگم .

EHSANRF
26-10-2012, 23:35
حداقل یه بار هم که شده برو جایی که دوران کودکیت بازی میکردی و به اصطلاح پاتوقت بود..
کلی خاطرات زنده میشن!

امروز با دوستم رفتیم جایی که سال 69 با بچه ها بازی میکردیم
اصلا از این رو به اون رو شده بود!
یادمه 2 تانک همیشه اونجا بودن میرفتیم پیش اونا بازی میکردیم...
و خونه هایی که اونجا بودن الان همه تغییر کردن!!

برید، خیلی رو روحیه تون تاثیر میذاره...

anti-military
26-10-2012, 23:55
اینی که میخوام بگم تجربه نیست اما لازمه که همه بدونن

هیچ موجود زنده ای رو اذیت نکنید حتی اگه اون موجود پشه باشه! همه حیون ها و موجودات زنده حق زندگی دارن و واسه مثال شکار یه پرنده و کشتن یه پرنده بعید میدونم دسته کمی از کشتن یه انسان داشته باشه
خیلی از حوادثی که پیش میاد به خاطر همین گناه هاست. طرف داره با ماشین میره و تو چند ثانیه یهو تصادف میکنه و با سر میره تو شیشه و نابینا میشه یا به بدترین وضعیت می میره و نمیدونه دلیلش چی بوده قافل از اینکه دلیلش تو دل اون پرنده ای بوده که زخمی روی آسفالت داغ خیابون داشته نفس های آخرش رو میکشیده :sq_19:

خیلی از این حوادث به خاطر گناهه

البته نه اینکه هرکس حادثه واسش پیش اومد بگیم حتما گناهکار بوده و ... اما خوب خیلی حوادث های بد واسه همینجور گناهاست

hamid_diablo
27-10-2012, 00:20
دوستان اگر تو مسائل اجتماعی مشکلی وجود داره و شما به عینه تجربش نکردید فضا رو سیاه و تیره و تار نکنید

دیروز تو یکی از سایتهای مشاوره ای بودم.بنده خدایی درباره اشتغال همسر(زن)سئوال کرده بود.چند نفر در جواب ایشون گفتند که هر نظری که کار میکنه با همکارای مردش رابطه برقرار میکنه!!!

اون آقایی که سئوال کرده بود نگرانی شدیدی گرفته بود و حتی میگفت با شنیدن این حرفها به زنم شک کردم و از فردا میخوام برم به شکل نا محسوس محل کارش رو تجسس کنم

این خیلی بده با حرفهای اینچنینی فضا رو کثیف کنیم.واقعا اینطور نیست که دوستان جوابگو گفته بودن

pro_translator
27-10-2012, 16:10
اگه توی زندگیتون نقطه‌ضعفی دارین که بقیه به خاطرش مسخره‌تون می‌کنن، خودتون هم شروع کنین مسخره کردن و دست انداختن خودتون...

جلوی هر کس این کار رو کنین دیگه مسخره‌تون نمی‌کنه... چون دیگه لطفشو از دست داده!!!:31:

IRAN_KING
27-10-2012, 16:44
هیچ وقت سرمایتون رو به کسی ندید تا کار کنه و سودی به شما بده چون کسی دلش بحال سرمایه شما نمی سوزه!

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-10-2012, 17:12
سلام .
قابلِ توجه دوستانی که شاغل هستند یا در آینده جذبِ بازار کار میشند و با ارباب رجوع و بیمارانِ مختلف سر و کار دارند :

هرگز جلویِ ارباب رجوع و مشتری و بیمار , با همکارتون بر سر نحوه ی انجام کار بحث نکنید وگرنه میگن : ای وای اینا کار بلد نیستند و با هم جرشون شده که چکار کنند چکار نکنند .
جر و بحث جلویِ ارباب رجوع و بیمار و مشتری به اعتبار شما و اطمینانِ بیمار و مشتری و ارباب رجوع به شما و همکارانتون و کارتون خیلی لطمه میزنه .

اگر موقع کار مشکلی با همکارتون یا کارمندتون یا مدیرتون دارید , اگر میشه بعداً که تنها هستید مطرحش کنین یا بگین فلانی یه دقیقه بیا لطفاً و برید جائی که تنها باشید و موضوع رو حلش کنید و اگر فرصتی نبود و نمیشه صبر کرد یا محل کار رو ترک کرد , سعی کنید نظرتون رو به صورت پیشنهاد به همکارتون بگید و به هیچ وجه در گوشی صحبت نکنید تا شخصی که حضور داره احساس شک و بی اطمینانی و نگرانی نکنه .

================================

با استفاده از همین روش هم میشه همکارانتون رو بشناسید که تا چه حد با شما خوب یا بد هستند .
اونی که جلوی دیگران هی اشتباهاتتون رو بلند بلند بیان میکنه هدفی داره از این کار و اون اینه که نشون بده از شما بهتره و یا داره مقدماتِ برکنار شدنِ شما فراهم بشه . یعنی میخواد زیر آبتوم رو بزنه.

به جایِ دلخور شدن از او , سعی کنین کارتون رو درست کنین اشتباهاتتون رو دیگه تکرار نکنید . چه بسا بخاطرش خیلی سریع در کارتون استاد بشین . (عدو شود سببِ خیر گر خدا خواهد).

در ضمن , کسی که هی اشتاباهاتِ دیگران رو علنی میکنه , باید خودش کارش بی عیب و نقص باشه و نقطه ضعفی نداشته باشه وگرنه همه بهش میگن تو خودت فلان عیب و فلان عیب رو داری اونوقت از ما ایراد میگیری؟؟!!

وقتی کسی توی کار اشتباه میکنه یا باصطلاح گند میزنه , سعی نکنین اشتباهش رو بپوشونین و مخفی کنین وگرنه خودتون هم باهاش صدمه میبینین .
مثال:
قبل از اومدن دستگاههایِ اثر انگشت برای حضور و غیاب , با کرتِ ساعت کار ثبت میکردیم ساعتهای ورود و خروج و تاخیر رو .

یه کارمندی داشتیم دیر میومد و با موبایل زنگ میزد به یکی از همکاراش تا کارتش رو بزنه .

بالاخره هم با دوربین های شرکت لو رفتند و هر دو اخطار شدید اللحن به اخراج گرفتند و یک روز کسر حقوق بخاطر فریب دادن مدیریتِ شرکت باضافه ی کسر مدتِ تاخیرها از حقوق .

اگر کسی ازتون خواست تو فورمالیته کردنِ این جور گندکاریها بهش کمک کنید یه "نه" بگین و خودتون رو از صد تا بلا خلاص کنید .

خودتون قصاوت کنین کدومش بد تره:

یک کارمندِ بی نظم , به نا حق ازتون ناراحت بشه بهتره یا ناراحت شدنِ به حقِ مدیریتِ شرکت؟
پس خودتون و اعتبارتون و شغلتون رو بخاطرش به خطر نندازین .

اگر دوست دارین مثل یک "دوستِ عاقل" به این جور آدمها کمک کنین بهش بگین :
اگر بار اوله که مشکلی نیست و معذرت خواهی کن و اشتباهت رو درست کن . اگر هم که کار همیشگیش هست بهش بگین فلانی کارت رو بیار رو نظم تا مشکلی برات پیش نیاد و از حرفِ حق هم ناراحت نشو چون بی نظمیت به خودت لطمه میزنه حالا میخوای من هم قاطی کنی تا به من هم لطمه بزنه؟؟؟؟!!!! پس برو کارت رو درست کن .

A/|\IR
27-10-2012, 20:25
همـــیِِـــشه مواظب باشید روتون به روی برادر و خواهر باز نشه!

اگه باز بشه دیگه کاریش نمیشه کرد:|

Erfan.
27-10-2012, 22:43
شوخی و مسخره بازی جلوی دوستای نیمه صمیمی، یا افراد محل تحصیل و کار رو حتما در حد کنترل شده ای نگه دارید. اگه زیادی مایه‌ی خنده‌ی جمعی بشید به عنوان یک مضحکه بهتون نگاه میکنن و به دنبالش، دست کم میگیرنتون و شخصیتتون به طرز بدی نزول پیدا میکنه.

یه حالتی میشه که دیگه به حرفهاتون توجه نمیکنن و ارزشی برای حرفهاتون قائل نمیشن.

حتی اگه شوخ طبع هستید و حس طنزتون هم زیادی گل میکنه، باز حواستون به این مورد باشه که خودم خیلی ازش لطمه خوردم.

pro_translator
27-10-2012, 23:00
شوخی و مسخره بازی جلوی دوستای نیمه صمیمی، یا افراد محل تحصیل و کار رو حتما در حد کنترل شده ای نگه دارید. اگه زیادی مایه‌ی خنده‌ی جمعی بشید به عنوان یک مضحکه بهتون نگاه میکنن و به دنبالش، دست کم میگیرنتون و شخصیتتون به طرز بدی نزول پیدا میکنه.

یه حالتی میشه که دیگه به حرفهاتون توجه نمیکنن و ارزشی برای حرفهاتون قائل نمیشن.

حتی اگه شوخ طبع هستید و حس طنزتون هم زیادی گل میکنه، باز حواستون به این مورد باشه که خودم خیلی ازش لطمه خوردم.

کاملا درک می‌کنم حرفتون رو... چون واقعا بهش رسیده‌ام...

شدیدا حسرت روزهایی رو می‌خورم که سعی می‌کردم باعث شادی اطرافیانم بشم و لبخند به لب‌هاشون بیارم...

الان به خنده‌دارترین چیزهایی که من می‌گم نمی‌خندن و به چیزهایی می‌خندن که اگه برای من تعریف کنی، من اگه خوشحال باشم لبخند از لب‌هام می‌ره!!!

اگه جدی‌تون نگیرن شما باید آویزون دوست‌هاتون بشین...

جالبه بدونین هیچ‌کدوم از دوست‌های من هیچوقت به من زنگ نمی‌زنن یا اس‌ام‌اس... همه‌ی تماس‌ها یه طرفه و از جانب من بوده...

اگه می‌خواین کار به اینجاها بکشه خودتون می‌دونین... ولی می‌بینین که یه روز کسی بهتون محل نمی‌ذاره که کارش شدیدا لنگتونه!!!

Agame.Arash
27-10-2012, 23:37
یه چیزی که تو nfs یاد گرفتیم :
اگه دشمنات از تو آینه جلو معلوم نیستن زیاد خوشحال نباش
چون یا کنارتن یا خیلی وقته ازت جلو زدن

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

hamid_diablo
29-10-2012, 15:19
دوستان همیشه اخبار جدید قانونگزاری ها در هر زمینه ای رو دنبال کنید

یکی از آشناهامون میخواست معافیت کفالت بگیره...اما قانونش عوض شد .طوری که شامل حال رفیق ما نمیشد و نمیتونست معافیت بگیره.اما بعد از چند ماه قانون جدید گذاشت که با قانون جدید دوستم میتونست معاف بشه و البته خودش از این موضوع خبر نداشت.....یه مدتی گذشت و دوباره قانون قبلی وضع شد........

دوستم داشت دیونه میشد و میگفت اگه اون موقع خبر دار میشدم سریع معافیت میگرفتم و الانم دیگه کاری نمیشه کرد

این موضوع تو زمینه های دانشگاهی و بیمه و کلی چیزهای دیگه صدق میکنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-10-2012, 16:23
سلام .
اگر بدونِ کمربند, شلوارتون هی لیز میخوره میاد پائین , یا کمر شلوارتون گشاده یا شما چاق هستین چون اگر بدن رو فرم باشه کمر همیشه باریکتر از اطراف لگن هست و شلوار خودش به کمر میچسبه و هرگز لیز نمیخوره مگر به علت چاقی یا گشادیِ کمر شلوار.

از این موضوع میشه به عنوانِ یک معیار برای رو فرم بودن بدنتون استفاده کنید .

SIMON137
29-10-2012, 21:51
واسه هیچ کسی هیچوقت 100% از خودتون مایه نذارید ، فکر می کنن وظیفتونه دیگه بچشم نمیاد !!!

skyzare
29-10-2012, 22:19
با سلام .

شاید یه جورایی به نصیحت بخوره ..تا تجریه .

ولی سر بچه ها هیچ وقت فریاد نکشید . نمی دونم چه جوری بعضی ها دلشون میاد دیگه بچه ها رو بزنن .. (تو خیابون دیدم واقعا ناراحت شدم .) این ها همه اش بزرگ که شدن روشون تاثیر میزاره .

Agame.Arash
30-10-2012, 18:29
تو اتوبوس قبل از این که بخوابید به فکر این باشید که خرخر می کنید یا نه!
ماه پیش که بین شهری با اتوبوس رفتیم یه خانومه جلو ما بود صداش همه جا رو ورداشته بود ما هم نمی دونستیم چی بش بگیم !

senaps
30-10-2012, 22:08
توی دانشگاه سعی کنین مواظب رفتارتون باشین!!! که بهتون نخندن...
چند وقت پیش، من رفتم تو سایت دانشگاه و یه گروهی نشسته بودن داشتن کار میکردن کلا یه کلاس بودن ولی استاد نداشتن.... من باهاشون هماهنگ کردم/اجازه گرفتم گفتم که ببخشید جناب من یه چند لحظه از سیستم ها استفاده بکنم البته سوالی نبود و فقط یه جورایی اطلاع دادم بهش... ولی اون گفت که من... من خودم دانشجوم والا و بعدشم همشون زدن زیر خنده....
منم خندیدم و با صورتی سرخ ولی جوابش رو دادم که من به خاطر اینکه گروه بودنی سر کلاس احترام گذاشتم و اطلاع دادم وگرنه بعد زا چند ترم اساتید دانشگاه رو می‌شناسم....
فک کنم همه لیاقت احترام گذاشتن رو نداشته باشن؟!! و فقط باید سرمون رو بندازیم پایین و کارمون رو بکنیم!!!!

majid322
30-10-2012, 22:15
دو تا تجربه..یکی اینکه قبل از قبول هر کاری به جزئیات کار فکر کنید و فقط به فکر پولش نباشید تا به روز من دچار نشید .
یکی دیگه هم اینکه تو این تاپیک زیاد پست بدید چون همه نخونده لایک میکنن :دی

Agame.Arash
31-10-2012, 19:05
هیچ وقت مسایل رو چه برای دوستان چه برای کسایی که حتی نمیشناسید مشکل و جدی نکنید
یا بهتر بگم اینقد مسایلو تو ذهن خودتون بزرگ نکنید
خیلیا به خدا خیلیا از حرفی که بهتون می زنن هیچ منظوری ندارن ....

hamid_diablo
01-11-2012, 19:31
وقتی با شکست خوردن دیگری تو هر زمینه ای احساس رضایت بهت دست داد و فکر کردی از اون برتری بدون آدم خیلی ضعیفی هستی..........سعی کن خودتو بکشی بالا نهاز ضربه خوردن دیگران احساس رضایت کنی

skyzare
03-11-2012, 11:05
با سلام .

نمی دونم چرا بعضی ها از خانواده ها از همون کوچیکی میخوان به بچه ها دروغ رو یاد بدن .

نمی دونم تا حالا شده دیده باشید وقتی مثلا یه چیزی رو مادر یا پدر نمی خواد به بچه اش بده بهش می گه پیشی بردتش ! اخه چرا باید به بچه از همین الان دروغ رو با این حر فها یاد بدیم ؟

به یکی از بچه های بستگانم می گم فلان چیز رو بده به من . حالا تو دستش هم هست ها . پشت سرش قایم می کنه و بهم می گه : پیشی بردتش !

امروز عید غدیر خم برگترین عید شیعیان هست این عید رو به همگی تبریک می گم . هر کسی هر کاری که می تونه و در حد توانش هست باید انجام بده تا این عید رو هر چه با شکوه تر بتونیم برگزار کنیم . حتی سعی کنید توی این عید به بچه های کوچیک عیدی بدید . و کاش این یک رسم بشه در بین همه خانواده ها .

part gah
03-11-2012, 17:15
پست بالا رو خودندم یاد بچه پسر داییم افتادم 3 سال پیش سر خونمون یه قالیچه آوردن.بعد چند سال یه مهمونی بود خونمون لیوان آب از دستم افتاد رو قالیچه .جلو اون همه مهمون برگشته میگه این فرش ما آوردیم چرا مواظبش نیستی حالا خوبه 6 سالشه فقط!!!
جلوی بچه ها هیچ کار خلافی نباید کرد مثل چی بگم تو ذهنشون اون اتفاق و ثبت و ضبط میکنند فردا بر علیه خودت ازش استفاده میکنند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
03-11-2012, 18:26
توی دانشگاه سعی کنین مواظب رفتارتون باشین!!! که بهتون نخندن...
چند وقت پیش، من رفتم تو سایت دانشگاه و یه گروهی نشسته بودن داشتن کار میکردن کلا یه کلاس بودن ولی استاد نداشتن.... من باهاشون هماهنگ کردم/اجازه گرفتم گفتم که ببخشید جناب من یه چند لحظه از سیستم ها استفاده بکنم البته سوالی نبود و فقط یه جورایی اطلاع دادم بهش... ولی اون گفت که من... من خودم دانشجوم والا و بعدشم همشون زدن زیر خنده....
منم خندیدم و با صورتی سرخ ولی جوابش رو دادم که من به خاطر اینکه گروه بودنی سر کلاس احترام گذاشتم و اطلاع دادم وگرنه بعد زا چند ترم اساتید دانشگاه رو می‌شناسم....
فک کنم همه لیاقت احترام گذاشتن رو نداشته باشن؟!! و فقط باید سرمون رو بندازیم پایین و کارمون رو بکنیم!!!!

درود.
البته بستگی به محیط و شرایط هم داره. من توی کارگاه شبکه یک کلاسی برای تدریس داشتم تابسـتون..
چون دانشجو ها هم دختر و هم پسر بودن معاون دانشگاه ازم خواست که همیشه موقع کلاس در کــارگــاه
رو باز بزارم.
از طرفی چون تابستون بود هوا هم گرم بود نمیشد در رو ببندی..

خلاصه هرروز ما یک مساله ای داشتیم با افراد متفرقه... دانشجوهای متفـــرقه میومـدن جلــوی کلــاس و
خیال میکردن استفاده از کارگاه برای عموم بلامانع هستش و بدون اینکه حتی سوال کنن میــرفتن یکراست
میشستن پای سیستم.. و تمرکز من و تموم بچه هارو به هم میزدن.
حال درنظر بگیرین من دارم پای وایت بورد آموزش میدم و همه ی بچه ها دارن گوش میدن ، یکی بدون اینکــه
حتی اجازه بگیره میره میشینه پای سیستم ، وقتی هم بهش میگی دوست عزیز کلاس عمومی نیست یه
چیزی هم ازت طلبکاره ....!!!
از دوساعت کارگاه شبکه که در اختیار ما بود هرروز حداقل نیم ساعتش صرف جار و جنجال با اینو اون میشد..

anti-military
03-11-2012, 18:28
از ما که گذشت ولی یه تجربه 100 در 100 واقعی
امتحان های مهمتون رو به شب امتحان نندازید چون اگه از بچگی تا الان هر شب ساعت 2 شب می خوابیدید شب امتحان ساعت 8 شب خوابتون میگیره

Pessimist
03-11-2012, 20:05
سلام

1- همیشه میگن دوستان خوب تو روزهای سخت شناخته میشه که واقعا هم همینطوره چون بهم یه همچین چیزی ثابت شده! پس یکی از راههای شناخت دوست خوب از دوست های...همینه.دوستی که تو روزهای سخت بهتون کمک کنه و دستتون رو بگیره میتونه در زمره ی بهترین دوست های شما قرار بگیره!

2-اگه از اون افرادی هستید که تازه وارد یه مدرسه جدید یا دانشگاه جدید شدید و یه جورایی غریبه به حساب میاید سعی کنید تو همون روزهای اول که کسی رو نمیشناسید سنگین رفتار کنید یعنی منظورم اینه که با خندیدن های بی دلیل زمینه سوء استفاده بعضی از آدم ها رو فراهم نکنید چون یه سری ها هستن که دوست دارن به تازه واردها تیکه بندازن و...

3- کم کم داریم به فصل زمستان نزدیک میشیم مطمئنا سرماخوردگی و سرفه کردن به سراغ خیلی ها میاد! یه راه حل عالی و کم دردسر برای درمان سرفه استفاده از ترکیب عسل،آبلیمو و چای هست که خودم یه ماه پیش امتحان کردم و یه شبه سرفه من رو کاملا درمان کرد!
برای این کار اول از همه داخل استکان یه مقدار کم آبلیمو و عسل بریزید و بعد چای رو هم اضافه کنید و این نوشیدنی رو شب قبل از خواب بخورید وقتی صبح بلند شدید متوجه میشید که سرفه کردن شما کاملا قطع شده!

milad_gta
03-11-2012, 21:08
دوستان از فصل سرما و سرما خوردگی گفتن ...

تو دانشگاه و محیط های مشابه ای مثل کتاب خونه و ... وقتی میبینید یکی سرماخورده و کنارتون نشته بدون درنگ جاتون رو عوض کنید ، حالا اگر طرف دوست نزدیک و ... بود یک عذر خواهی کنید و اگر شرایط هم ناجور بود با یک بهونه جاتون رو عوض کنید ! عملا اگر طرف آدم فهمیده ای باشه اصلا نمیاد کنارتون بشینه یا درک میکنه اگر نارحت هم شد که اون درک و فهم لازم رو نداره پس اصلا مهم نیست ، باور کنید سلامت شما خیلی مهم تر از این حرفاست ...

رو همین ملاحظات هفته پیش کاملا منهدم شده بودم .

hamed29
03-11-2012, 22:02
برای کسانی که سرما خوردن و آب ریزش بینی دارن بهترین راه آب نبات سرد هست. دارو خونه ها دارن.( با طعم های مختلف مثل اوکالیپتوس، نعناع و ...)
دقیقا مثل آب نبات می مونه ولی به خاطر ترکیباتش خیلی خوب راه تنفس رو باز میکنه.
سر کلاس و محل کار به جای اینکه دستمال کاغذی دستمون باشه و هی دماغمون رو بالا بکشیم ، این آب نبات سرد عجیب جواب میده

Agame.Arash
03-11-2012, 22:50
قبل این که فیلم بزارین با فامیل ببینین حتما چک کنید گوشه موشه نداشته باشه...:sq_13:
ما یه بار خیلی بچه بودیم مردعنکبوتی اومده بود ندیده گذاشتیم جلو بابا، کلی خیت شدیم !:sq_17:

nikaien
03-11-2012, 23:39
با عرض معذرت
من متاسفانه با شما موافق نیستم
به نظر من این کار خودخواهی هستش و دور از روابط اجتماعی هستش

شاهزاده خانوم
03-11-2012, 23:54
محکم و قاطع حرف بزنبد

نزارید بفهمن نقطه ضعفتون کجاست

همیشه لبخند به لب داشته باشید

EHSANRF
04-11-2012, 01:55
سعی کنید صبور باشید ولی جایی که صبرتون لبریز شد دیگه نعلل نکنید و ناگهانی باشید
یکی از دوستان بعضی مواقع ( چون اخلاقش اینطوره دست خودش نیست ) جلوی چند نفر سرم داد کشید. من هیچی نگفتم و اونجا رو ترک کردم تا یه روز دیگه
باز این قضیه 2 بار اتفاق افتاد، باز هم چیزی نگفتم، با اینکه تماشاچی ها می دونستن مثلا اشتباه از اونه و حق با منه ولی من سکوت کردم... و از اون فضا خارج شدم تا بعد...
بار چهارم دیگه داشت میومد رو اعصابم، چون از بچگی با هم بودیم نخواستم جلوی مردم چیزی بهش بگم و مردم هم که منو یه آدم صبور و تودار ( تعریف رو داری! :دی ) می شناسن، و اگه هر عکس العملی از من می دیدن تو بوق و کرنا می کردن که دیدید اون فلانی بود که اینقده آدم موتوشخصی بود، اله و بله :دی
بدون خداحافظی و حتی یک کلمه حرف اضافه رفتم بیرون و یک sms دادم با این محتوی :
از آدمها بگذر، دلت را گنده تر کن، ناراحت این نباش که چرا جاده رفاقت با تو همیشه یک طرفه است، مهم نیست اگر همیشه یکطرفه ای، مهم نیست اگر همیشه تازیانه های روحی خورده ای، شاد باش که شاید چیزی کم نگذاشته ای و بدهکار خودت، رفاقت و خدایت نیستی ... خداحافظ برای همیشه...

و این شد که زمین و زمان رو خبر کرد تا با واسطه اون ها با من آشتی کنه ولی من دیگه ناگهان چقدر زود دیر شده بودم :دی

Alireza SM
05-11-2012, 21:40
سعی کنین توی دادگستری رفت و آمد داشته باشین و به کلا به دادگستری آشنا باشین و هیچوقت هم از شکایت کردن از مدیران ادارات دولتی ( مخصوصا در حال حاضر که شرایط خاصی دارن ) نترسین. امروز با وجود اینکه طبق قانون نظام وظیفه من به صورت قانونی تحصیل میکنم و دی ماه قراره پیش دانشگاهی بگیرم؛ سازمان آموزش پرورش بهم اازه تحصیل نمیداد. من هم یه کپی از قانون نظام وظیفه و یه کپی از برگ ثبت نامم در دانشگاه رو بردم و یه برگ دادخواست تکمیل کردم و علیه مدیر و معاون آموزش پرورش ناحیه شکایت کردم و گفتم که من پزشکی پذیرفته شدم و اگه تا دی ماه پیش دانشگاهی رو تموم نکنم نمیتونم دانشگاه برم. رئیس دفتر قاضی و معاون دادستان رو هم در جریان گذاشتم و اونها یه تماس کوچیک با اداره آموزش پرورش گرفتن تا ببینن موضوع چیه و بالافاصله همه چی درست شد. پدر من میگه که در حال حاضر مدیران ارشد دولتی توی همه اداره ها انقدر موقعیتشون متزلزل هست و انقدر علیه همشون کیفرخواست و شکایت وجود داره که از هر شکایتی میترسن. یادتون باشه که در حال حاضر شکایت کردن علیه مدیران ادارات دولتی خیلی خوب جواب میده

hamid_diablo
08-11-2012, 21:07
سعی کنید تو محیطهای کاری یا دانشگاه از اسم خانوادگی خانمها استفاده کنید.صدا زدن خانمها به اسم کوچیکشون خیلی بده.من تجربش کردم

osmaan
08-11-2012, 22:28
سعی کنید با رفتارتون فاصله خودتون رو با دوستانتون مخصوصا خانمها رعایت کنید و بهشون با رفتار فاصله رو بفهمونید چون گاهی چیزی که شما فکر میکنید با اون چیزی که طرف مقابل فکر میکنه فرق داره

شـیـفــو
08-11-2012, 22:58
يه تجربه تلخ كه يكي از همكلاسي ها كسب كرد و نصيب بقيه شد .
معلم زبان خيلي جدي و موجهي داريم ، سركلاسش يه پسره يه تيكه انداخت ، همينطوري جدي با اخم نگاهش كرد ، همه از معلمه ترس داريم ( اينقدر تهديد ميكنه ، البته ميدونيم همش كشكه ) براي همين كسي حتي يه لبخند هم نزد . پسره اينقدر ضايع شده بود كه همينطوري عرق ميريخت مثل لبو شده بودش ...... لبخند رو لبش خشك شده بود . اصلا يه وضعيت تكرار نشدني .... واقعا غيرقابل وصف بود ، خدانكنه كسي تو اين موقعيت قرار بگيره ..... حتي الانم كه بهش فكر ميكنم ميگم بيچاره چقدر كنف شد دلم براش ميسوزه ..... خودم هم ازين به هاي لوس مسخره بدم مياد ولي اين بدبخت خيلي ضايع شد .....
ديگه اين درس عبرت شد تا يه وقت منم ازينكارا نكنم .

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-11-2012, 01:14
سلام .

بچه که بودیم تو کودکستان و دبستان بعضی از بچه ها بر سر یه پاک کن یا یه مدادتراش و این جور چیزها با هم دعوا میکردند یا به هم میخندیدند یا پُز میدادند .اما بزرگترها میگفتند هنوز بچه هستند نمیفهمند .

بعدش توی دوران راهنمائی هم یه عده بر سر چیزهایِ ساده و بیخودی با هم جر و دعوا میکردند . حالا دیگه فحش هم میدادند و لگد و مشتها هم پیشرفته شده بود و مسخرگی ها و چز دادنها هم بدتر شد !!!.باز هم بزرگترها میگفتند هنوز عقلشون نمیرسه . هنوز بچه هستند .

رفتیم دبیرستان . اونجا هم همون آش و همون کاسه . اما مشتها و لگدها حرفه ای شده بود و فحشها ناموسی و تحقیرها و مسخره کردنها همچنان ادامه داشت . سلاح هایِ سرد مثل زنجیر و پنجه بوکس و چاقو هم اضافه شد بهش !!!! .مردم میگفتند شعور ندارند ,درست تربیت نشده اند ,هنوز جوان و نپخته هستند و غرور جوانی گرفته اونها رو .

توی دانشگاه هم وضع بدتر شد که بهتر نشد !!!! کار به زد و خورد خونین و کلانتری و اینها میکشید .

توی اجتماع و بازار کار هم وضع بدتر و بدتر شد . باز یه عده واسه ی چیزهای بیخودی و ساده یا مسائل کاری و زندگی دست به هر کاری میزنند . دزدی , جر و دعوا , چاقوکشی, قتل با سلاح سرد و گرم . چشم هم چشمی , رقابتهای ناسالم و تحقیر و تمسخر و پزدادنها همچنان ادامه داره . بعضیاشون حتی از پنجاه سال هم بیشتر سن دارند !!!!

حالا دیگه شکی به جا نمونده برایِ بنده که یه عده اگر هزار سال هم تو این دنیا زندگی کنند درست بشو نیستند که نیستند .

اگر با چنین آدمی سر و کار دارین تا میتونین سعی کنین ازش دوری کنین و کمتر باهاش برخورد داشته باشین و بیخودی سعی نکنین عوضش کنین یا درستش کنین .

اما با روشِ "به در میگم دیوار تو گوش کن" گهگاهی یه نصیحتِ غیر مستقیم جلوش بگین شاید که امیدی به بیدار شدنِ عقلش باشه چون تا وقتی که زنده هست , احتمالِ تغییرش وجود داره.

شاهزاده خانوم
09-11-2012, 11:44
سعی کنین توی دادگستری رفت و آمد داشته باشین و به کلا به دادگستری آشنا باشین و هیچوقت هم از شکایت کردن از مدیران ادارات دولتی ( مخصوصا در حال حاضر که شرایط خاصی دارن ) نترسین. امروز با وجود اینکه طبق قانون نظام وظیفه من به صورت قانونی تحصیل میکنم و دی ماه قراره پیش دانشگاهی بگیرم؛ سازمان آموزش پرورش بهم اازه تحصیل نمیداد. من هم یه کپی از قانون نظام وظیفه و یه کپی از برگ ثبت نامم در دانشگاه رو بردم و یه برگ دادخواست تکمیل کردم و علیه مدیر و معاون آموزش پرورش ناحیه شکایت کردم و گفتم که من پزشکی پذیرفته شدم و اگه تا دی ماه پیش دانشگاهی رو تموم نکنم نمیتونم دانشگاه برم. رئیس دفتر قاضی و معاون دادستان رو هم در جریان گذاشتم و اونها یه تماس کوچیک با اداره آموزش پرورش گرفتن تا ببینن موضوع چیه و بالافاصله همه چی درست شد. پدر من میگه که در حال حاضر مدیران ارشد دولتی توی همه اداره ها انقدر موقعیتشون متزلزل هست و انقدر علیه همشون کیفرخواست و شکایت وجود داره که از هر شکایتی میترسن. یادتون باشه که در حال حاضر شکایت کردن علیه مدیران ادارات دولتی خیلی خوب جواب میده

تو مسایل جزیی مثله مساله شما اره
اما تو مسایلی که پول توش باشه...

siam2010
09-11-2012, 12:09
هیچ وقت خودتون رو تو هیچ کاری برتر و موفق ندونین و نگین که از همه چیز اطلاعات دارین

شـیـفــو
10-11-2012, 20:54
نميدونم براي من فقط اينطوريه يا كلا قوانين طبيعيت اينطور هست كه هر كار اشتباهي كه ميكنم سريع تقاسشو پس ميدم يعني به هفته نميرسه .
يكي از رفيقام بعد مدتها ديدم يكم باهم سلام و عليك كرديم خيلي آدم گيريه ، من زود پيچوندمش و رفتم ، فهميدم ناراحت شده ، بعدهم يه اس داد كه خيلي بيمعرفتي و اينچيزا البته باشوخي ولي به دل گرفته بود .
آقا يذره نگذشت نميدونم بلاي آسماني نازل شد ، تغييرات جوي باعث شد ، مقدار الكتريسيته بدنم تغيير كرد ، زوايه خط استوا عوض شد ، خلاصه نفهميدم چي شد يهو ترانس موتورم ماليده شد (بدون چپقي گرفتم به شمع ديدم برق نداره ) .
با كلي زحمت يه تعميرگاه پيدا كردم رفتم بالاي كار وايسم گفتم حالا كه هم نزديك خونشون هستم و هم براي اينكه حوصلم سر نره و از دلش در بيارم يه زنگ بزنم بهش بياد ، خلاصه اونم 3سوت پيداش شد و باهم يكم صحبت كرديم تا سر اوستا خلوت شه . گفت چش شده حالا يه استارت بزن شايد تونستم درستش كنم ، يه استارت زدم عين CPU موتورو آتيش كرد :sq_14: گفت اينكه چيزيش نيست ، گفتم الان ترانس پروند !! خلاصه گفتم كار از محكم كاري عيب نميكنه ، اوستا يه نگاه انداخت گفت همه چيزش درسته برو اگه باز اذيت كرد بيا بيارمش پايين .
نميدونم اين رفيقم چيكار كرده بود عزيز شده بود .

لووول
10-11-2012, 21:52
زیاد تو رفاقت افراط و تفریط نکنید چون همین ها باعث جدایی میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لووول
10-11-2012, 21:52
در هر حالت به پدر و مادر خودمون احترام بگذاریم حتی اگر تو مواقعی که حق با شماست چون اگه یکم باهاشون کلنجار بریم 2 دقیقه بعد از کارمون پشیمون میشید
خانوادت رو حتی اگه واقعا بد هستند هم دوست داشته باش

لووول
10-11-2012, 21:57
به کسی که واسه احساسات تو ارزش قائل نیست دل نبند

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-11-2012, 17:02
سلام .
فصل پسته ی خام شده و اونهائی که دوست دارند و بودجشون میرسه میخرند و میخورند . نوش جان

اما همیشه یه تعداد پسته ی سر بسته هم وجود داره که بیشتر مردم بخیالشون خیلی زرنگ هستند كه با دندونشون میشکنند اونها رو !!!!

:13:

یک روش ساده و عاقلانه و زیرکانه برای باز کردنِ پسته هایِ خامِ سربسته :

تَهِ پسته رو بگیرید تو دست و با نوکِ انبردستِ کوچیک یه فشار کوچیک بیارید بهش . میشه پسته ی خندان

باید روی همون قسمتی فشار بیارین که پسته باز میشه یعنی روی خطِ فاصل بین دو نیمه ی پوست پسته .

اول پسته های سر باز رو میل کنید و سر بسته ها رو بذارید کنار و بعدش با یک انبردست همه رو خندان کنید و حمله ....

قبلا تو همین تاپیک خدمتتون عرض کردم که هر یه دونه تخمه یا چیزهای دیگه ای که با دندونتون میشکنید , ضربه ی غیر قابل جبرانی به دندوناتون میزنید که فقط وقتی پوسیده شد به خود میاین که دیگه کار از کار گذشته .

اجیل رو با انبردست بشکنید . نگران بناشید . خیلی سریع مغزتون برنامه ریزی میشه یعنی قلقش میاد دستتون و بدون نگاه کردن میشکنید و میخورید .دندانهاتون هم آسیب نمیبینه

Mohammad Yek110
12-11-2012, 17:55
سلام
سعی کنید قبل از اینکه سوار تاکسی بشید پول رو از جیبتون در بیارید و بذارید یه جا که راحت بتونید درش بیارید ،
چون ممکنه بعدا توی بیرون اوردنش (وقتی توی اتومبیل نشستین ) به مشکل بخورید و مجبور شید بعد از پیاده شدن پول رو بدین ، ممکنه وقت اونایی که توی تاکسی هستن تلف بشه:20:

LittLe_BeAr
12-11-2012, 18:41
در اوج قدرت انسانیت رو حفظ کنید

اگه کسی باهات بده باید منشاش رو در خودت پیدا کنی

با ارزش ترین چیز ها مجانی هستند مثل كمـك به هم . عشق به هم

موقعي كه عصباني هستي هيچ تصميمي نگير تا حد امكان حرف هم نزنيم فقط سكوت.

مصطفی
12-11-2012, 19:12
تجربه من ( بدون شوخی ) :
خاکی بودن ، آسفالت شدن را در پی دارد .

Ice Pain
12-11-2012, 19:21
اگه زور ندارید دعوا نکنید چون کتک میخورید :)

part gah
12-11-2012, 19:41
تجربه من از انتخاب فیلم بردار/عکاسی برای فیلم برای مجالس عروسی :دی

خیلی بده آدم خوش عکاس باشه و فیلم برداری رو هم بلد باشه و اصول و تکنیک هارو هم بدونه بعد موقع انتخاب فیلم بردار عروسی واقعا به مشکل بر میخوره چون متاسفانه عاملی به نام کلاه سر طرف گذاشتن الان خیلی زیاده!
و وقتی طرف بدونه که یکی داره سرشو کلاه میزاره بد جوری از کوره در میره.
برای فیلمبرداری مجالس عروسی الان چیزی که خیلی طرفدار داره فیلمبرداری با کیفیت HD و دو دوربینه هست.
اول درمورد HD بودن کیفیت فیلم بگم.
دوربین خونگی اگه دارین که HD میگیره برش دارین و از فضای خونه به مدت مثلا 5 دقیقه فیلم بگیرین .
حالا کیفیت رو بیارین پایین تر و با یه فرمت دیگه فیلم بگیرن .همون زمان و همون مقدار فضا.
نمیدونم مثالی از این بهتر بزنم اما نتیجه رو میگم .کیفیت هر چی بالاتر بره حجم فیلم بالاتر میره .اینو دیگه همه میدونیم.
الان متاسفانه کیفیتی پایین تر از HD رو به نام HD به خورد آدم میدن و فکرمیکنند که نمیفهیمیم که حجم یه فیلم خام HD چند ساعته فقط یک DVD نمیشه!(حتی اگر زیپ بشه)
پس اگرم بهتون گفتم فیلم و دارن با دوربین HD میگیرن این مهم نیست چون با دوربین HD میشه فیلمی با کیفیت پایین و هم گرفت.

مورد دوم عکس هست.
من تمام عکس هایی که میگیرمو تا جایی که بشه برای شاسی کشی آماده میکنم .قیمت هر عکس چاپی در ابعاد تقریبا A4 (اینجوری مثال میزنم که متوجه بشین : ) )
حدودا 2000 تومن برام تموم میشه .با شاسی میشه4000 تومن.دست مزد هم من هیچ وقت برای کسی کار نکردم اگرم کردم پولی نگرفتم ولی بیشتر از 5 تومن رو هر عکسی نمیگیرم خوب این تموم میشه 9000 تومن.
حالا عکس 13*18 رو که نسبتش رو به مقیاس کاری که عرض کردم بسنجید بفهمید چقدر روی یه کار کشیده میشه.
همه بحثشونم سر نورپردازی کار.که اینا رو هم بگن بازم اون مبلغی نمیشه که عنوان میکنند.

* در آخر اینو با تاسف زیاد میگم که عروسی تو این دوره زمونه جز یک خرج مضخرف چیزی بیشتر نیست.به جای این خرج ها یه کم فکرچیزهای اساسی رو بایدکرد چیزهایی موندگارتر از 4 دونه عکس و فیلم و ...
خودم عاشق عکس و فیلمم ولی این قیمت ها رو که میبینم ترجیح میدم دوربین خودمو بدم دست یکی بگم از اول تا آخر مراسمو فقط تو بگیر :دی کاریت به بقیش نباشه : ))))

khafan8288
12-11-2012, 22:46
وقتی با اتوبوس مسافرت میکنید سعی کنید ردیف 3 تا 6 بشینید اون طرف شاگرد
درضمن اصلا کنار شیشه هم نشینید
صندلی های طرف شاگرد تویه تصادفات خطرش کمتره

waltz
13-11-2012, 02:44
یه تجربه باحال :sq_25:

هر وقت گیر دادین که برین دندونپزشکی خب؟ کارت اعتباری و جیبتون پر پول باشه هیچوقت با پانصد هزار تومن نرین دندونپزشکی

khafan8288
13-11-2012, 22:03
آقا هروقت اعصابتون داغون بود با کسی جر و بحثتون شد حتما آرامشتون رو حفظ کنید
اصلا به خودتون بگید بعدا حسابشو میرسم:31:
یه 5 دقه بگذره حسابی آروم میشید

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-11-2012, 15:50
سلام دوستان .

وقتی نصیحت میکنید , سعی کنید کلی گوئی نکنید بلکه تا میتونین دقیقترین جزئیات رو هم شرح بدین تا طرف مقابل هم خوب متوجه منظور شما بشه و سوء تفاهم نشع براش (عوضی حالیش نشه ) و هم اینکه بدونه که دقیقاً باید چکار کنه .

چند مثال برایِ نصیحت به شکلِ کلی گوئی:

1- موقع رانندگی حواست رو جمع کن تصادف نکنی!!!(اصلاً مشخص نکرده چه کارهائی باید انجام داد و چه کارهائی نباید انجام داد ).

2- درس بخون دکتر بشی مهندس بشی(هیچ حرفی از مفهوم درس خوان بودن و جزئیاتش نزده) .

3- آدم باید خوش اخلاق باشه !!! (باز هم اصلاً معلوم نیست خوش اخلاقی یعنی کجا چکار باید انجام بده یا انجام نده) .

4- موقع عصبانیت خودت رو کنترل کن(این کنترل هزار و یک چیز لازم داره تا انسان بتونه در لحظه ی عصبانیت , بدونِ خود خوری و حرص و جوش ,عصبانیتش رو خاموش کنه).

5- از وسائلات مواظبت کن خراب نشه!!!!( حالا شما حساب کنین که مواظبت و استفاده ی صحیح از ماشین کلی اطلاعات لازم داره , کامپیوتر هم همینطور ,موبایل اطلاعات دیگه ای لازم داره , همینطور خانه , موتورسیکلت ,فرش,لباس ,یخچال,ماکروفر و .....) .

6- همیشه توکلت به خدا باشه !!!! (بدونِ درکِ وجودِ خالق و صفاتش و درکِ طرز کار سامانه ی زندگی و آزمایشِ دنیوی و حساب و کتابِ اُخروی و خیلی چیزهایِ دیگه چطوری یک نفر میتونه به خدا توکل کنه؟؟!! . اصلاً از 10 نفر آدم که به خدا ایمان دارند بپرسین "توکل به خدا یعنی چی" ببینین چندتاشون درکِ درستی دارند از مفهوم "توکل به خدا").

7- همیشه دوراندیش و آینده نگر باش (آینده نگر بودن نیاز به دریائی از اطلاعات در موردِ احتمالها و حادثه ها و مشکلاتِ احتمالی و موقعیتهای خوب و بد در زندگی داره تا یک آدم بتونه طوری برنامه ریزی و حرکت کنه که در مسیر زندگیش با موقعیتهای بد روبرو نشه بلکه بره به سمت شرایط و موقعیتهای خوب ) .

7- کارهات رو روی نظم و ترتیب انجام بده !!!! ( برای نظم و تریب در کار , آدم باید کلی اطلاعات داشته باشه در موردِ روشهایِ صحیح و غلط در موردِ انجام یک کار و اولویتها و اهمیتها . یعنی بدونه که چکاری مهم هست و چکاری مهمتر و چه کاری مهمترین هست تا بتونه ترتیبِ انجام کارها و نحوه ی انجام صحیحِ هر کار رو یاد بگیره .

8- تو خرید کردن دقت کن سرت کلاه نره !!!!

Petros
14-11-2012, 18:16
امروز یکی رو تو بارون سوار ماشین کردم. نصیحتم کرد:

هیچ وقت نزار کسی زنتو بخندونه. گفت رفیقم خونه من بگو بخند راه انداخت با زنم، جلوی چشمم بهش شماره داد. خلاصه: آدم مجرد تو خونتون راه ندین.

البته من مجردم.

hosein002
14-11-2012, 18:50
منم دیروز یه نفر رو تو بارون سوار ماشین کردم بردمش تا آخر خیابون زدم کنار پیاده بشه گفت خیابون بعدی نمیری؟
با یه لحن آروم گفتم نه من وسط خیابون کار داشتم تا آخر اومدم شما رو برسونم سر خیابون اصلی تا ماشین گیرت بیاد حالا هم دور میزنم
آقا پیاده شد وتا جایی که قدرت داشت درب ماشینو محکم بست !؟
منم مات و مبحوت نگاهش کردم تا رفت
درب ماشین دیگه از تو باز نمیشه

شـیـفــو
14-11-2012, 19:36
حتي اگه بهتون گفتند حكم اعدام برات صادر ميكنيم بايد تو بارون سوار موتور بشين ، نشين .
من خودم موتورسوارم ميدونم هرچقدر هم راننده حرفه اي باشه دو ترك جمع كردن موتور رو زمين خيس 50-50 هست ، دوستم سوار شده كه هاردش رو بياره از مغازه ، سريدن دستش جرواجر شده بدبخت
شما سوار نشيد .

SNOW PATROL
14-11-2012, 19:44
دوستانی که ----- سی سی کم ساپورت دارن
از من به شما نصیحت وقتی مهمون میاد براتون سی سی کم رو خاموش کنید که همانا.در غیر اینصورت ابرو ریزی گسترده ای در پی دارد!!!

send from my open source device

Mr_100_dolari
14-11-2012, 20:35
گرفتن حقتون رو با گذشت کردن اشتباه نگیرید ...

سعی کنید تو جامعه هیچ وقت زیر بار حرف زور نرید حتی اگر موقعیتتون به خطر بی افته یا براتون گرون تموم بشه این جوری وجدانتون راحته که برای حقتون جنگیدید چه به حقتون رسیده باشید یا نرسیده باشید و بعد ها دیگه افسوس این رو نمیخورید که چرا جایی که میتونستید در مقابل افرادی که لیاقتشون نصف شما هم نبوده از حقتون دفاع کنید اما این کارو نکردید ... و بدتر از اون با کلمه ای به اسم گذشت سر خودتون رو کلاه گذاشتید .

Behroooz
15-11-2012, 18:37
همه چیز رو به دوستات نگوووووووووووو

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-11-2012, 18:55
همه چیز رو به دوستات نگوووووووووووو

سلام دوستان

و تشکر از دوستِ عزیز آقا Behrooz

این یک نمونه از نصیحت بصورتِ کلی گوئی هست که به شنونده هشدار میده در مورد اطلاعاتی که به دوستانش میده اما مشخص نشده چجور اطلاعاتی رو باید در اختیار دوستان نذاریم .

اگر بخوایم خیلی مختصر بگیم :

ممکنه اون دوست تبدیل به دشمن بشه (مثل خیلی از دشمنان که یه روزی دوست بودند) . بنابراین هر نوع اطلاعاتی که ممکنه به شما ضرر بزنه در آینده , نباید به دیگران گفته بشه .

و همچنین هر اطلاعاتی که ممکنه از طریق یک دوستِ راز نگه ندار برسه به گوش دشمنِ شما .

البته هنوز هم موضوع باید بیشتر باز بشه تا دقیقاً مشخص بشه اما اگر بخوایم یه کم بیشتر موضوع رو باز کنیم :

اشتباهاتی که انجام میدین میتونه بعداً تبدیل به نقطه ضعفِ شما بشه پس بهتره تا حد امکان کسی ازش خبر دار نشه

همینطور اسرار کارتون رو .

همینطور نقطه ضعفهای دیگران رو .

حالا دیگه اگر یه روز ضرری بهتون رسید بخاطر اطلاعاتی که خودتون به دیگران گفتین , اونموقع همان وقتی هست که باید بگین " از ماست که بر ماست "

Behroooz
15-11-2012, 19:02
خودتو برای مستقل شدن اماده کن
بزودی حتی خانوادت هم تحملت رو ندارن ...

Devicestreet
15-11-2012, 19:10
کلا گارانتی بخصوص تو ایران چیز تزیینی هست
حالا اگه یه پول اضافی بابت گارانتی دادی و دیوایست مشکل دار شد با یه مرد بالا 30 سال برو (منظورم رو متوجه دیگه؟)

LORD0098
15-11-2012, 19:11
خودتو برای مستقل شدن اماده کن
بزودی حتی خانوادت هم تحملت رو ندارن ...

در تایید صحبت دوستمون
طرف صحبتم با پسرهایی که 19 یا 20 ساله هستن ، حتی اگه وضع مالی پدرتان خوب هم باشه روزی این حرف دوستمون می رسید .پس از الان به فکر کار و در اوردن پول باشید.وکمی واقع گرا باشید وزیاد خیالات دکتر و مهندس و درامد میلیونی نباشید .

hamid_diablo
15-11-2012, 20:00
اگه دانشجو هستی به کتباهی درسی که تدریس میشه دل خوش نکن......چون این واحدهایی که پاس میکنی به هیچ دردی نمیخوره و نمیتونه باهاش وارد بازار کار بشی.....

باید مطالعات تخصصی تو رشته مورد نظر داشته باشی تا بتونی فردا شغل مورد نظرتو پیدا کنی.

امروز مدرک دیگه به درد نمیخوره.............

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2012, 13:33
قابل توجه دوستانی که کار میکنند یا در آینده شاغل میشند :
طرز لباس پوشیدنتون خیلی تاثیر داره در اعتبار و جذبه ی شما در کار .
پوشیدنِ کفش ورزشی و شلوار جین و تی شرتِ رنگارنگی که روش هم عکس و کلمات باشه و اینا در محل کار کلاسِ شما رو پائین میاره و جذبه ی شما رو کم میکنه . پوشیدنِ شلوار پارچه ایِ اتو شده و پیرهنِ پارچه ایِ آستین بلند و کمربند با سگکی که روش چیزی نوشته نشده باشه و شکل ساده و با وقاری داشته باشه و کفش چرمیِ تمیز و واکس خورده , تاثیر مثبتی داره روی همکارانتون و مردم .
استفاده از یک عطر یا ادکلانِ ملایم هم خیلی تاثیر داره . بوئی که کمتر کسی ازش بدش بیاد مثل boss نقره ای. اما خیلی کم بزنین تا فقط یک بوی بسیار ملایم متصاعد بشه از شما .
مسواک زدن هم خیلی مهم هست .
آراسته بودن مویِ سر و ریش و سبیل و تمیز و کوتاه بودنِ ناخنها هم خیلی تاثیر داره .
طرز حرف زدن هم خیلی تاثیر داره یعنی از کلماتِ زشت و رکیک استفاده نکنین و مودبانه و آرام حرف بزنید .
باز هم هست .
اگر عمری باقی بود بعداً به استحضار علاقمندان میرسونم .

sansa
16-11-2012, 14:21
هیچ وقت برای قانع کردن طرف مقابل دروغ نگید.

alip300
16-11-2012, 15:20
سلام
هیچ وقت پول نقد بیشتر از نیاز روزانتون (مخصوصا پول نقد بزرگ) رو با خودتون حمل نکنید
همیشه سعی کنید به جای حمل پول نقد از کارت بانکی استفاده کنید.
چون اگر خدایی نکرده گمش کنید واقعا می سوزید.
دیگه تقریبا همه جا کارت خوان و عابربانک پیدا می شه.:sq_25:

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2012, 21:52
سلام دوستان .

زمستون از راه رسید . اگر بخاری گازی یا نفتی دارید حتماً حتماً دودکش رو چک کنید که نگرفته باشه و خوب و کیپ به بخاری وصل شده باشه .
هر سال گاز co (مونو اکسیدِ کربن) که به قاتلِ خاموش معروف هست کلی قربانی میگیره (دور از جانتون) .

شعله ی بخاری باید آبی باشه که نشانه ی خوب سوختن گاز و نفت هست .
شعله ی نارنجی خطرناکه و معناش اینه که نفت یا گاز داره بد میسوزه و اکسیژن کم بهش میرسه و داره گاز خطرناک CO تولید میکنه .

غذا برایِ حیوانات هم نایاب میشه تو زمستون .
خورده غذایِ سفره رو در جائی بریزید که حیوانات محل زندگیتون بتونند ازشون استفاده کنند .

إرحَموا مَن في الأرضِ یَرحَمَکُم مَن في السَّماء

به مخلوقاتِ خدا در زمین رحم کنید تا آنکه در آسمانهاست به شما رحم کند .

Arrowtic
16-11-2012, 22:24
از قدیم میگن که مهربونی بیش از حد نادان رو به غلط میندازه.برای همین حواستون باشه چرا که ممکنه بیش از حد به فکر دوستتون باشید و راهنمایی های خوب بکنیدش ولی به دلایل متعدد آخر سر بهتون انگ حسادت!!! بزنه.(البته دوست های کمی اینطورین اما همیشه جانب احتیاط رو داشته باشید)

EHSANRF
16-11-2012, 23:21
اگه دو یا چند خودرو تو خونه دارین، سعی کنید مدل بالاها رو تو شهر زیاد نبرین، یکی اینکه لذت رانندگی تو شهر اصلا دیده نمیشه، دوم اینکه اگه با ماشین معمولی مثل پراید، پیکان یا ... برید کاراتون رو راه بندازید کلی صرفه جویی کردین.
و در کنارش اون ماشین ها رو بذارید برای مراسم های رسمی، مسافرت ها و ... خیلی تو هزینه هاتون تاثیر داره

Ice Pain
18-11-2012, 18:17
به رنگ قرمز وآبی شیر توالت اعتماد نکن .

Ice Pain
18-11-2012, 18:31
اجازه نده كسي كه كوچكتر از توست روي شوخي با تو را در هر زمينه اي باز كند.

hamid_diablo
18-11-2012, 19:35
هیچ وقت به خاطر هیچ کس؛ از ارزش هایت دست نکش؛ چون، زمانی که آن فرد از تو دست بکشد؛ تو می مانی و یک «منِ» بی ارزش ...!

Iloveu-ALL
18-11-2012, 20:06
آدم یه بار بیشتر عاشق نمیشه پس هواتو داشته باش!
سکوت خیلی موقع ها بهترین حرفه!

Behroooz
18-11-2012, 20:12
اگه پول به کسی قرض میدی رسید بگیر
اگه رسید نگرفتی و پولت رو پس نداد پشیمانی فایده ای ندارهههههههههههههه

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-11-2012, 21:57
سلام.
سالها پیش , وقتی زندگیِ افرادِ پولدار رو میدیدم که چندین خونه و ماشین و ویلا دارند و خونه های چند ملیاردی و قصرنما و مجلل میسازند و دَم به دم ماشین عوض میکنند اون هم ماشینهای گرانقیمت , دائم اسباب اثاثِ خونه عوض میکنند , هِی مسافرت میرند و کلی پول خرج میکنند برایِ هتل و بلیط و خرید لباس و اجناسِ لوکس و گردش و تفریح و رستوران و چشن تولد و مهمونی و خرید غذاهای گرانقیمت , به خودم میگفتم اینا چرا اینقدر اسراف و ریخت و پاش و ولخرجی میکنند؟؟؟!!!
اما دنیا گشت و گشت و بنده یاد گرفتم که چشم امیدِ صدها ملیون کاگر و کارمند و کاسب و غیره , اول به خدایِ رَزّاق و بعد از خدا به همون کسانی هست که پول خرج میکنند تا کارشون رونق بگیره و چرخ زندگیشون بگرده.
م
اشینها و وسائلِ دستِ دوم خونه هایِ پولدارها هم میرسه به دستِ طبقاتِ پائین تر.

اگر پولدار هستین تا میتونین خرج کنین خصوصاً تویِ ایران.

===============================

این قسمت برایِ دوستانی هست که معنویات براشون مهم هست :

امکان نداره کسی در امتحانِ زندگیِ دنیا قبول بشه اما در زندگیش از چیزهائی که خدا بهش روزی داده انفاق نکرده باشه . انفاقی که بدونِ منت و چشم داشت و فقط برایِ رضایِ خدا باشه
و پشیمان نشدن از اون انفاق تا آخر عمر .

اولویت در انفاق با نزدیک ترین افراد به شماست.

شـیـفــو
19-11-2012, 00:58
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .
فصل پسته ی خام شده و اونهائی که دوست دارند و بودجشون میرسه میخرند و میخورند . نوش جان
اما همیشه یه تعداد پسته ی سر بسته هم وجود داره که بیشتر مردم بخیالشون خیلی زرنگ هستند كه با دندونشون میشکنند اونها رو !!!!
یک روش ساده و عاقلانه و زیرکانه برای باز کردنِ پسته هایِ خامِ سربسته :
تَهِ پسته رو بگیرید تو دست و با نوکِ انبردست یه فشار کوچیک بیارید بهش . میشه پسته ی خندان
باید روی همون قسمتی فشار بیارین که پسته باز میشه یعنی روی خطِ فاصل بین دو نیمه ی پوست پسته .
اول پسته های سر باز رو میل کنید و سر بسته ها رو بذارید کنار و بعدش با یک انبردست همه رو خندان کنید و حمله ....
قبلا تو همین تاپیک خدمتتون عرض کردم که هر یه دونه تخمه یا چیزهای دیگه ای که با دندونتون میشکنید , ضربه ی غیر قابل جبرانی به دندوناتون میزنید که فقط وقتی پوسیده شد به خود میاین که دیگه کار از کار گذشته . اجیل رو با انبردست بشکنید . نگران بناشید . خیلی سریع مغزتون برنامه ریزی میشه یعنی قلقش میاد دستتون و بدون نگاه کردن میشکنید و میخورید .دندانهاتون هم آسیب نمیبینه

پیرو سخنان با ارزش دوستم یه آموزش تصویری از نحوه بازکردن پسته در بسته تهیه کردم به کارگردانی و تهیه کنندگی خودم که یذره هم نقش اولش دوستم بوده .

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط چند نکته رو متذکر بشم :
1- ناخن های خود را بگیرید (از ته کوتاه نکنید یه ذره بذارید بمونه )
2- دست ها رو بشوید
3- تا اینجا رو خودتون میدونستید
4- روی فرش اینکارو نکنید چون ضربه گرفته میشه و دوحالت پیش میاد : الف ) پسته خورد میشه . ب) روی فرش جا میندازه .
5- اگه روی موکت اینکارو میکنید ( مثل من ) حتما بعداز پایان عملیات جارو بکشید چون با شکستن پسته خلال های بسیار ریزی از پوست اونها درست میشه که از یک دقیقه تا یک سال بعد ممکنه برای پاهای نازنین شما حادثه آفرین باشه .
8- بهترین جا روی سنگ و کاشی هست و برای اینکه جا نندازه میتونید دولایه روزنامه نیازمندی ها (ترجیحا همشهری) پهن کنید و روی اونها شروع به کار کنید .
7- بازهم شاید تا اینجا رو خودتون میدونستید
6- اول ایمنی بعد کار ، مراقب باشید تکه های خرد شده پوست به سمت چشمانتان نپرد
9- جای شماره 6 و 8 رو اشتباه نوشتم
10- پسته رو تند تند نبلعید بلکه آرام آرام و دونه دونه بجوید و از طعم شگفت انگیز اون لذت ببرید .

ziba12
19-11-2012, 14:33
وقتی واردیک محیط میشی سنگین برخورد کن . با همه سنگین باش تا کسی ازت سو استفاده نکنه

منظورم اینه که نه زیاد خودمانی بشه نه زیاد خودتو بگیر ....متعادل باش

kalantarahura
19-11-2012, 15:22
تا جایی که میتونین با اشنا معامله نکنین.جنس چه خوب باشه چه بد همیشه چه برای شما و چه واسه اون افکار منفی زیادی پیش میاد.فقط با غریبه.

kalantarahura
19-11-2012, 15:23
همانطور که میگن داماد فامیل نمیشه اینو یاد گرفتم که برادر زن هم فامیل نمیشه که هیچ، تازه بهتره ازش دوری هم بکنین!

kalantarahura
21-11-2012, 21:51
یه توصیه برای کسایی که میخوان زن بگیرن:

شنیدین که میگن اگه میخوای دختر رو بشناسی به مادرش نگاه کن. آقا این جمله به طرز فجیعی حقیقت داره.حداقل بالای 90 درصد درسته.اینو نادیده نگیرید.خیلی دقت کنین.عملا به این جمله رسیدم

Ice Pain
21-11-2012, 22:32
خرید که میری خودت تنها برو (مخصوصا خرید پوشاک) ، با یکی‌ که میری هم نظر میده و ممکنه اون چیزی که خوشت نیومده رو به خاطر نظر اون بخری و هم دست پاچه ات میکنه !

V E S T A
21-11-2012, 23:35
امیدواارم نصیحت نباشه ..

تو تاکسی سعی کنید اگر خانمی کنارتون نشسته یکم ازش فاصله بگیرین این برای حفظ اادب و احترام هست و جزو آداب اجتماعی ..

یا زمان کرایه دادن اگه فاصله با فرد کناری کمه بذارین بعد از پیاده شدن از ماشین کرایه رو پرداخت کنید .

اگه سواره تاکسی میشین که همه آقا و یک خانم هست یا همه خانم و یک آقا هست اجازه بدیم اون شخص که تک هست روی صندلی جلو بشینه

این دیگه تجربه است :

با هرکس به اندازه شعورش برخورد کنید نه به اندازه شعورتان

اکثر آدما مخصوصا عوام الناس درکی از احترامی که بهشون گذاشته میشه ندارن بعضی وقتا برای کسی ارزش قایل شدن و احترام زیادی گذاشتن باعث میشه خودت بی ارزش شی یا همون آدم به علت بی فرهنگی و شعور پایین بهت توهین کنه پس بهتره آدم با همه به یک میزان شعور برخورد نکنه ! در کل شعور اجتماعی default !خودتون رو در یک حد و مرز قرار بدین که متاسفانه تو ایران اکثر مواقع این حد و مرز پیش فرض از حد استاندارد خیلی پایین تره اگه احساس کردین طرف جنبه داره برسونینش به میزان شعور اجتماعی استاندارد :46:

hamid_diablo
22-11-2012, 15:00
اگه بش از اندازه به اینکه دیگران چه فکری درباره شما میکنند اهمیت بدن زندانی افکار اونا میشید

Переклад не
22-11-2012, 15:31
وقتی خرید پوشاک میرید هیچ وقت تنها نرید! مخصوصا اگه خانم هستید.
ممکنه لباسی انتخاب کنید که هم اصلا بهتون نیاد و یا ممکنه مشکلی داشته باشه و بهتون انداخته باشن.بودن همران خیلی مفید خواهد بود
همچینی این خبر:

Behroooz
24-11-2012, 18:22
قبل از ازدواج یادت باشه که در مورد درامد و حقوق و سرمایه نقدی که داری به همسرت همه چیز رو نگوووووو
این یک تجربه شخصیه و ممکنه در مورد همه صدق نکنه .

hamid_diablo
24-11-2012, 23:40
امروز فهمیدم که به دخترهای فامیل تو هیچ شرایطی نباید رو داد............

ملا نصرالدین
25-11-2012, 00:45
اینو به طور خاص برای مستاجرها و کسانی که زود به زود خانه عوض میکنند میگم

تا به منزل جدید نقل مکان کردید اگر اهل استفاده از adsl هستید سریع برید پیگیری کنید.
من بعد از 2 هفته با پارس انلاین (که سرویس منزل قبلی را ازش گرفته بودم) تماس گرفتم گفتند برای این مخابرات ما محدودیت سرویس داریم نمیتوانیم به شما سرویس بدهیم
1 هفته پرس و جو کردم تا با داتک تماس گرفتم و ثبت نام کردم
1 ماه طول کشید تا انها به من گفتند که خط تلفنمان فیبر نوری هست و نمیتوانند به من سرویس بدهند
1 هفته هم طول کشید تا برم مخابرات و اینترنت مخابرات وصل بشه

الان بعد از گذشت بیشتر از 2 ماه تازه adsl برای من نصب شده

Agame.Arash
25-11-2012, 01:22
من وقتی می ترسم ساکت ساکت می شم و هیچ حرفی واسم نمیاد، بعضی وقتا این جوری باشی خیلی بهتره چون می تونی سریع تر یه راه حل پیدا کنی ...:sq_8:

khafan8288
25-11-2012, 19:05
وقتی عصبانی هستید هیچ وقت جواب کسی رو ندید
وقتی خوشحال هستید هیچ وقت قول ندید
وقتی ناراحت هستید هیچوقت تصمیم نگیرید

ziba12
01-12-2012, 10:07
هرگز در مکان های رسمی ادامس نجوید ....

pro_translator
01-12-2012, 18:40
توی وسائل نقلیه‌ی عمومی‌ (اتوبوس، مینی‌بوس و تاکسی‌های بین‌شهری) گوشی‌به‌دست نخوابین...

می‌تونین حدس بزنین چه اتفاقی می‌افته!

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-12-2012, 19:33
سلام دوستان .
دقت کردین مردم کم کم دارند در حرف زدن به جای (ز) و (ذ) و (ض) و (ظ) میگن (س) ؟
به جای عزیزم میگن عسیسم
به جای اذیت میگن اسیت
به جای خداخافظ میگن خداحافس
بیشتر از , بیشتر اس

به نظرم با تنبل شدنِ نسل بشر ربط داره چون تلفظِ حرفِ سین از اون چهارتا آسونتره و انرژی کمتری میبره.

Mohammad Yek110
01-12-2012, 19:49
سلام
شرمنده اینجا جای سوال پرسیدن نیست ، ( سروش گردن ما از مو نازکتر:دی )
یه سوال ) اون شبایی که اصلا خوابتون نمی بره ، به تلویزیون و اینترنت و کتاب و ... دسترسی ندارین ، همینطور قرص خواب :دی
چیکار می کنید خوابتون می بره؟
چه غذاهایی برای اینکه راحتتر خوابمون ببره بهتر هستن؟غیر از لبنیات ...
ممنون :40:

A M ! N
01-12-2012, 19:52
محمد جان من در این مواقع یک عمل سخت ریاضی رو سعی میکنم توی ذهنم انجام بدم ، در کمتر از 2 دقیقه خوابم میره.
با ضرب 3 رقم در 3 رقم ذهنی شروع کن و مدام تعداد رو زیاد تر کن. مطمئنم نتیجه میده.

Ice Pain
01-12-2012, 20:33
سلام
یه سوال ) اون شبایی که اصلا خوابتون نمی بره ، به تلویزیون و اینترنت و کتاب و ... دسترسی ندارین ، همینطور قرص خواب :دی

غذای خاصی‌ نباید بخوری اتفاقا سبک که باشی‌ بهتره. راحت‌تر میخوابی.

آهنگ ملایم گوش کن‌.
[حذف شد ]

محمد جان من در این مواقع یک عمل سخت ریاضی رو سعی میکنم توی ذهنم انجام بدم ، در کمتر از 2 دقیقه خوابم میره.
با ضرب 3 رقم در 3 رقم ذهنی شروع کن و مدام تعداد رو زیاد تر کن. مطمئنم نتیجه میده.

اینجوری که بدتره ذهنت درگیر می‌شه...

Puneh.A
01-12-2012, 20:53
به نظرم با تنبل شدنِ نسل بشر ربط داره چون تلفظِ حرفِ سین از اون چهارتا آسونتره و انرژی کمتری میبره.

.................

اگه به زبان های قدیمی دقت کنیم میبینیم خیلی پیچیده تر از زبان فعلیمونه با گذشت زمان زبان هم پیشرفت کرده ولی این مدل حرف زدن خیلی مسخره است و متأسفانه بیشتر هم بین دخترا رواج پیدا کرده
خدا کنه بتونیم جلوی پیشرفت بیشترش رو بگیریم

با خوندن این پست یه موضوع دیگه هم یادم اومد
تازگیا تو اس ام اس ها به جای سلام نوشته میشه : "س"

و متأسفانه خیلی هم همه گیر شده
به عقیده من یه نوع بی احترامی به کسیه که بهش اس میدیم، سلام نفرستادن خیلی خیلی بهتر از این مدل سلام کردنه

ملا نصرالدین
01-12-2012, 21:56
سلام

انتی هیستامین میخورم:sq_5:

اگه نبود به ارزوهام فکر میکنم.اگه پولدار بشم چجوری میشه چکار میکنم و....اگه نشد برای خودم داستان میسازم.یکی بود یکی نبود یه ادمی بود که اینجوری بود و...(این اخری یه خورده مسخره بود ولی اصولا همیشه جواب میده)

فقط به مشکلات فکر نکن که عمرا خوابت نمیبره

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2012, 00:03
سلام .
بارها این افتخار نصیبم شد که بی منّت به کسی کمک کنم و بارها احتیاج پیدا کردم به کمک و کسی بی منت به بنده کمک کرد.

Ice Pain
02-12-2012, 00:28
از آدمایی که روحیه ت رو داغون می‌کنند دوری کن‌ پیرت می‌کنند:41:

hosein002
02-12-2012, 21:53
بهترينها را در خودتان خواهيد يافت
وقتی در ديگران خوبی بجوئيد

Petros
03-12-2012, 11:53

تو هر جیبی علاوه بر پول خوبه دستمال کاغذی هم باشه.

faded
03-12-2012, 12:12
قبل از اینکه هوا خیلی سرد بشه یه نگاهی به لباس های زمستونی بندازین که خراب نشده باشن مثل من که رفتم یک روزی بارونی کاپشنم رو بردارم دیدم زیپش خرابه و هیچ کاری هم نمیشد کرد.

hamid_diablo
03-12-2012, 13:32
بعضی از دردها مثل چایی میمونن.کمی صبر کنیم سرد میشن و بی مزه

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-12-2012, 14:41
سلام .
بارها تو نت چیزی نوشتم که ارسال کنم اما تا دکمه ی ارسال رو زدم صفحه هنگ کرد و هر چی نوشته بودم غیب شد و مجبور شدم دوباره از نو بشینم بنویسم.

وقتی تویِ نت مطلب مینویسید,قبل از زدنِ دکمه ی "ارسال" اول دکمه ی ctrl (کنترل) رو بگیرید و در همون حالت دکمه A رو بزنید , با این کار تمام مطلبتون های لایت میشه .
بعدش همونطور که دکمه ی ctrl رو گرفتین دکمه ی C رو بزنید .
با این کار یک کپی میگیرید از مطلبتون .
حالا با خیال راحت دکمه ی ارسال رو بزنید .
اگر هنگ کرد , اول صفحه رو REFRESH کنید بعدش با خیالِ راحت دکمه ی ctrl رو بگیرید و دکمه ی V (وی) , مطلبتون چسبونده میشه و آماده ی ارسال .

این کارها که خدمتتون عرض کردم فقط 2 ثانیه وقت میبره اما از یک مشکل بزرگ جلوگیری میکنه.

اگر میخواید مطلب خیلی طولانی بنویسید ممکنه یهو برق بره و همه ی نوشته هاتون از بین بره .
سریع ترین و راحت ترین راه برایِ جلوگیری از این مشکل :
برنامه ی WORD رو باز کنید
چند کلمه از مطلبتون رو بنویسید
دکمه ی F12 رو بزنید
جایِ ذخیره ی فایل رو انتخاب کنید( desk top) جای خوبیه .
حالا با خیال راحت مطلبتون رو بنویسید.
هر یک دقیقه یا دو دقیقه یک بار دکمه های ctrl و C رو بگیرید تا مطلبتون ذخیره بشه .

بعدش که مطلب کامل شد با کنترل و A و C یه کپی از کل مطلب بگیرید و بزنید تو مرورگر و ارسال کنید .
اینطوری دیگه مشکل غیب شدن نوشته ها و به هدر رفتنِ زحمتتون و اعصاب خوردیش از بین میره .
توضیح :
خودِ برنامه ی WORD و EXEL برنامه ریزی شده تا هر 10 دقیقه یک بار فایل رو اتوماتیک وار ذخیره کنه .
اما ده دقیقه مدت درازی هست و ممکنه کلی مطلب رو ذخیره نکنه .
میتونید وارد تنظیماتِ برنامه بشین و مدت AUTO SAVE رو کم کنید مثلا یک یا دو دقیقه .
اینطوری دیگه خودش ذخیره میکنه و شما با خیال راحت مطلبتون رو مینویسید

caca_caca888
03-12-2012, 19:28
حرف کم میاری چرت و پرت نگو

hosein002
03-12-2012, 20:54
کاش گردنم مثل زرافه بزرگ بود تا هر وقت می خوام حرفی بزنم فاصله از دل تا زبان طولانی باشه شاید پشیمان شوم و به زبان نیاورم

h-blade
03-12-2012, 21:08
اينو اونايي كه رفتن دانشگاه ميدونن ولي واسه اونايي ميگم كه تازه دانشجو شدن يا در آينده خواهند شد:

در 90 درصد دانشگاه ها استاد يه فرد خودخواه و از خود راضيه كه هيچي بارش نيست اينو از ته دل بهتون ميگم :

اولا هر چي كمتر يه استاد رو تحويل بگيرين راحت تر باهاتون كنار مياد و بهتون نمره ميده ولي هر چي تحويلشون بگيريد بي جنبه تر از اين حرف ها هستند بدتر دودش تو چشم خودتون ميره

دوما به دليل اينكه استادان به ظاهر محترم از خود راضي تبل تو خالي هستند سر و كله زدن باهاشون يه چيز عاديه اصولا حرف درست و حسابي و منطقي تو كتشون نميره پس بدونيد با دو سه بار كلنجار رفتن با يه استاد نااميد نشيد چون اين كاريه كه در طول تحصيل بايد انجام بديد...

ehsan_iace
03-12-2012, 22:49
وقتی می‌خواهید با عابر بانک در فروشگاهی خرید کنید فروشنده موظف است بعد از وارد کردن مبلغ جنس موردنظرتان دستگاه پرداخت را مقابل شما قرار دهد تا شما رمزتان وارد کنید و حق ندارد رمزتان را از شما بخواهد!

(من معمولاً خودم رمزم را می زنم حتی اگر فرشنده غرغر کند و ناراحت شود)
ضمناً برخی از فروشنده‌های پررو از کنار دستگاه پرداخت تکان نمی خورند و رمز شما را می‌خواهند بدانند در این موقع بهتر است با کمال پررویی، کف دست‌‌تان را بالای دستگاه پرداخت بگیرید و با دست دیگرتان رمزتان را وارد کنید

hosein002
04-12-2012, 00:07
من یه بار تویه فزوشگاهی خرید کردم مبلغ بالا بود
وقتی کارت کشیدم رمزو مبلغ رو زدم ارور داد دوباره امتحان کردم اوکی شد
فردای آن روز دیدم دو بار از حسابم پول کم شده یه پرینت گرفتم ورفتم فروشگاه گفتند صاحب اصلی نیستش
خلاصه سرتونو درد نیارم دو ماه طول کشید تا پولو پس گرفتم
هر موقع با کارت خرید کردید سریع یه مانده حساب بگیرید حتی موقعی که ارور میده

mosi_alfa
04-12-2012, 04:05
وقتی لپتاپی می خرید که ویندوز ارجینال نداره، همونجا ویندوز بریززید روش و سخت افزار ها رو تست کنید که خدایی نکرده چند روز بعد کارتون به گارانتی نکشه.

waltz
04-12-2012, 04:09
تو یه رستوران با کلاس میرین برا شام خوردن،هیچوقت غذایی رو سفارش ندین که تا حالا نخوردین،تو جمع باشه دیگه بدتر آبروتون میره

ziba12
04-12-2012, 22:03
یه نصحیت به شما

هر وقت سوار تاکسی شخصی میشن قبلش حتما حتما طی کنید که کرایه چقدره ....بلا نصبت بعضی ها ... بسیار عوضی هستند و هر چه قدر که بگن باید بدی پس قبلش بپرس کرایه چقدره

هیپ وقت هیچ وقت اگه زیر بارون موندید سوار تاکسی شخصی نشید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-12-2012, 00:46
سلام .
اگر خواستین با "تله موش فنری" موش بگیرین اصلاً لازم نیست پنیر و گردو بذارین تو تله چون خیلی گرونه و بعید نیست بیاد بخوره و بره و داغش رو به دلتون بذاره

از شوکلات کشی استفاده کنید که هم ارزونه هم محکم میچسبه به تله و موش مجبوره بره روی تله و باهاش کلنجار بره که باعث میشه تله زود عمل کنه .
یه دونه شکلات کشی معمولی از خشکبار فروشیها بخرین . شاید هم مجانی بهتون یه دونه بدن .
کافیه یک تکه کوچولو به اندازه ی یک گیلاسِ کوچیک ازش بچسبونین به چنگکِ تله (خوب فشارش بدین تا کاملاً بچسبه به چنگک) .
کمی هم بمالینش به دور و بر تله تا بوی شکلات بگیره و جذابیتش بیشتر بشه .
تله رو تا جائی که میتونین حساس تنظیم کنین و بذارینش در نزدیک ترین جا به لونه ی آقا موشه .
اگر نمیدونین از کجا میاد , تله رو بذارین در کنار دیوار در جائی که بیشتر شک دارین مسیر رفت و آمدِ موش هست .
اگر ووروجک دارین تو خونه حتماً مراقب باشین نره باهاش ور بره وگرنه ممکنه پشیمونی به بار بیاد چون فنر تله موش میتونه استخوانِ نرم انگشتِ بچه ها رو راحت خورد کنه).
اصلاً اگر بچه کوچیک دارین از تله چسبی استفاده کنین و اون تکه شوکلات رو بچسبونین به وسط تله چسبی.

کار تمومه .

======================

قبل از در آوردنِ موشِ مرده از تله, یک کیسه پلاستیک به دست کنین تا مستقیماً بهش دست نزنین .
موش مرده رو دور نندازین , خاکش کنید در عمق حدودِ دو وجب تا بوش باعث جذبِ سگ و گربه ها نشه .
دفن کردنش از نظر بهداشتی خیلی بهتره .

تله چسبی رو هم میشه چند بار استفاده کرد فقط باید با سشوار کمی گرمش کنین تا مومش نرم و مُسَطح بشه .

waltz
05-12-2012, 02:15
هیچوقت با بهترین دوستتون شراکت نکنید، مطمئن باشید این شراکت دوامی نخواهد داشت

waltz
05-12-2012, 02:24
هیچوقت نزارین دوست دخترتون هنگام خرید دس تو جیبش ببره و حساب کنه، چون فردا تا تقی به توقی می‌خوره اولین چیزی که خواهید شنید سر کوفتِ! پس همیشه جنتلمن باشید همیشه

A M ! N
05-12-2012, 03:52
یه سری وقتها خیلی تکراری میشی.... دیگه بودنت یا نبودنت برای مخاطب خاصت فرقی نداره.... وقتی حس کردین براش تکراری شدین و برگ دفتر زندگیتون تنوعی براش نداره،
یا بزن ورق بعدی یا اگه دیگه برگی نمونده که ورق بزنی مث یه مرد کتاب رو ببند و ترکش کن.

اگه دیدین کسی میخواد فیلمتون کنه ، مشکلی نیست شما هم فیلم شین و توی اون فیلم یه طوری بازی کنین که دیگه هوس فیلم کردن شمارو نکنن.

هیچی دیگه همین !

Agame.Arash
05-12-2012, 17:24
اگه میگرن دارید این قد شکلات و قهوه نخورید تو مهمونی! شب که رفتی خونه گریت در میاد !

Eblis 2011
05-12-2012, 17:32
یه سری وقتها خیلی تکراری میشی.... دیگه بودنت یا نبودنت برای مخاطب خاصت فرقی نداره.... وقتی حس کردین براش تکراری شدین و برگ دفتر زندگیتون تنوعی براش نداره،
یا بزن ورق بعدی یا اگه دیگه برگی نمونده که ورق بزنی مث یه مرد کتاب رو ببند و ترکش کن.

اگه دیدین کسی میخواد فیلمتون کنه ، مشکلی نیست شما هم فیلم شین و توی اون فیلم یه طوری بازی کنین که دیگه هوس فیلم کردن شمارو نکنن.

هیچی دیگه همین !

گاهی باید بخاطر دیگری هم شده پا بذاری رو تصمیمت و بخاطر اونم شده ، به حرمت دوستی که داشتین از خیلی چیزا بگذری ............

هیچ وقت بی دلیل دل کسی رو نشکنین .....

caca_caca888
05-12-2012, 19:39
برای خرید از پور اگه مبلغتون بالاست بهتره که اونو به چند قسمت تقسیم کنین... و اینکه در ایام شلوغ(وقتی یارانه میریزن) ترجیحا از پوز استفاده نکنین...

یه بار فروشنده یه جنسی واسم آورده بود(به سفارشم) اومدم کارت بکشم که یهو گفت مشترک گرامی اگر مبلغ فلان قدر از حسابتون کم شد ظرف مدت 72 ساعت به حساب شما بازمیگردد!(قیمتام که هرروز عوض میشد)... اگه کم میشد دیگه پولی نداشتم که بش بدم
اگرچه کم نکرد اما...

Aref_2008
05-12-2012, 21:02
هر چیزی که مد شد شما نباید اونو بخرید یا اینجامش بدید که! شاید به تیپ شما نیاد!

مثلا مد شده جوان ها مو هاشونو فشن می کنند شاید روی یکی بیاد و روی یکی نیاد!

یا مثل مانتو صورتی مد شده همه دخترا میرن می خرن!

نتیجه = مد روز قشنگ بودن نیست!

Petros
05-12-2012, 21:43
میخواهید از خونه خارج بشید:

1. مسواک بزنید. روی زبون از خود مسواک زدن مهم تره. زبون رو هم برق بندازید.

2. توی گوشتون رو تمیز کنید.

3. موقع مرتب کردن مو، آیینه بگیرید نیم رختون رو چک کنید.

4. بینی رو اول صبح چه تمیزه باشه، چه کثیف، خالی کنید. یعنی فین کنید.

5. موقع شستن صورت، پیشونی رو هم بشورید.

a6543210
05-12-2012, 22:53
از ما هم بشنوین!:sq_1:
1- سعی کنید همیشه لباس مرتب و خوش ظاهر بپوشین نه لباس جلف! چون خیلی لباس تو برخورد دیگرون با شما تاثیر داره!

2- سعی کنید اگه یه روز با پدر مادرتون بحثتون شد و خجالت کشیدین ازشوت معذرت خواهی کنید سعی کنید بعدا یه طور از دلشون در بیارین.اونا همون اول هم می بخشنت ولی خوب این کار خیلی تو رابطتون با اونا تاثیر مثبت داره.

3- به گداهای خیابونی کمک نکنید! در عوض اگه دوست دارین کمک کنید به کسی کمک کنید که از زندگیش خبر دارین.البته طوری هم کمک کنید که طرف احساس خجالت یا شکست نکنه.

4- و اخری هم این که از معنویات دور نشین ... خیلی واسه آرامش و روحیه خوبه.

reza22222
06-12-2012, 09:51
یکی از تجربیات تآثیر گذار و مهم زندگیم خلاصه میشه در این جمله ی حکیمانه :
* این نیز بگذرد ...
پس خیلی خودتو اذیت نکن عزیزم،گلم ،قند عسلم .....

Agame.Arash
06-12-2012, 13:54
جایی که همه لباس سیاه و قهوه ای و خاکستری می پوشن شما نباید لباس سبز و نارنجی ! بپوشی چون سوژه می شی ... ! تو کلاس ما خیلی پیش میومد !

hamid_diablo
06-12-2012, 16:15
مواردی که تحملشان با وجود کوتاه بودن زندگی نمی ارزد
1_ افرادی که باعث افت و تنزل شما می شوند .
2_ محیط کاری یا حرفه ای که از آن نفرت دارید .
3_ ارتباط مبهم و غیرضروری .
4_ هماهنگ شدن اجباری با افراد .
5_ احساس کمبود در زیبایی بر اثر ملاقات با بعضی افراد .
6_ حرص و طمع شخصی .
8_ نداشتن صداقت و راستی .
9_ بی وفایی .
10 _ منفعل بودن

pro_translator
06-12-2012, 17:40
به دیگران انقدر رو ندین که خیلی راحت و با هر لحنی (با گذشت زمان زننده، هر چند خودشون متوجه نمی‌شن) ازتون انتقاد کنن...

خیلی‌ها از انتقادپذیری بقیه استفاده می‌کنن تا نقص‌های خودشون رو بپوشونن...

حتی بعضی موارد کار به جایی می‌رسه که توی جمع‌های فامیلی یا سر سفره‌ی غذا انتقاداتشون رو در قالب تیکه بهتون می‌اندازن...

اگه دیدین کسی داره زیاده روی می‌کنه، بی‌تعارف و بدون رودربایستی شما هم هر چی ازش دیدین مستقیم با همون لحن بهش بگین...

شـیـفــو
06-12-2012, 19:56
دوستان تو یه محل غریبه میرید ، مثلا برای مهمونی یا ..... حتما شمارتونو پشت شیشه بذارید حتی اگه جایی بود که مزاحم کسی نمیشه .
یارو اومده سرکوچه ماشین گذاشته همسایه نمیتونسته ون ببره تو پارکینگ که ته کوچس ، خلاصه 1 ساعت علافش کرده بعد تازه دیده داره با میزبان خدافظی میکنه میاد ، موتورشو گذاشت پشت ماشین گفت نمیذارم بری تا خسارت ندی ، اونم قدبازی درآورد دعوا شد ، زد چکیش کرد با ماشین هم دنده عقب رفت رو موتورش تاش کرد ، کسی هم کمکش نکرد ، نه طرفداری ای نه .... حتی جداشونم نکردن . دیگه کسی حوصله دردسر نداره ، بری جلو یه چک هم تو بخوری .

AhmadReza.
07-12-2012, 11:10
همیشه یادتون باشه اگه گدا دیدین هیچوقت تو دلتون نگین بدم یا ندم...راست میگه یا دروغ...آدم خوبیه یا آدم بدیه...
چشماتونو ببندین و بهش کمک کنید تا وقتی رفتید گدایی پیش خدا . خدا هم تو دلش این سوال هارو از خودش نپرسه.

Agame.Arash
07-12-2012, 12:50
این قد خودتونو نخود هر آش نکنید ... دارن تو خیابون دعوا می کنن ؟ ... خب بکنن به شما چه ؟ ... میری جلو دو تا تو گوشی هم تو می خوریا !

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-12-2012, 13:22
سلام.
اگر بدهکارید اول بدهکاریتون رو تسویه کنید بعد با پولِ خودتون هر کاری دوست داشتین انجام بدین(مسافرت ,خرید و غیره)
بنده آدمهائی رو دیدم که قرض میکنند مهمونی میگیرند !!! یا با پول قرض و وام میرند مسافرت!!!

یا کلی بدهکاری دارند اما به جایِ اینکه پول مردم رو بدند همش دنبال ولخرجی و مهمونی و مسافرت و تفریح هست و دست آخر هم کارشون به جر و دعوا و کلانتری و دادگاه و زندان میکشه یا فراری میشند .

قدم زدن تو خیابون با جیبِ خالی اما بدونِ طلبکار ,صد شرف داره به گشتن تو خیابونها با ماشینِ لوکسی که با پول مردم خریده شده و طلبکارها دنبالِ آدم باشند .

خر مردم مگیر هرگز سواری که پائین افتی با ذلّت و خواری .

===========================

reza22222
07-12-2012, 14:05
" خودت باش " به همین سادگی ...

ممکنه ایتدا فکر کنی به ضررت تموم میشه ، اما مهم سکانس آخره .... پس "خودت باش"

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-12-2012, 17:36
سلام.
وقتی میخواین کمربند بخرین دقت کنین که کمربندی بخرین که سگکش با پیچ یا چنگک قابلِ باز شدن به کمربند وصل شده باشه و پِرسی و پَرچی نباشه وگرنه نمیتونید کوتاهش کنید .
بعداً هم که کمربند کهنه و پوسیده میشه نمیتونید از سگکش که احتمالاً گرانقیمت هم هست برایِ کمربندِ دیگه استفاده کنید .
پس یادتون باشه وقتی کمربند میخرید حتماً تسمه اش با پیچ یا گیره به سگک وصل شده باشه .
============================

اگر خواستین کوتاهش کنین :
1- کمربند رو بپوشین با شلوار و پیراهن.
2- اون رو روی سه درجه مونده به آخر ببندید .
3- حالا از قسمتِ سگک ,تسمه رو دربیارین و بکشین تا به اندازه ی دلخواه به کمرتون بچسبه .
4- حالا قسمتِ اضافه رو که باید بریده بشه روی سری که بخ سگک وصل میشه علامت بزنید .
5- حالا کمربند رو در بیارین و با دقت و مستقیم ببُرید (با کارد یا تیغ موکت بری یا قیچی بزرگ)
6- حالا تسمه رو به سگک وصل کنید .

========================
خیلیها رو دیدم برایِ بچشون شلوار میخرند اما دقت نمیکنند که کمرش اندازش هست یا نه .
بچه ی بی زبون باید هی شلوارش رو بکشه بالا .
یادتون باشه براش کمربندی هم بخرین و اگر بلنده کوتاهش کنید .

ziba12
07-12-2012, 21:50
هیچ وقت ب کسی که دار با لفن همراه صحبت میکنه سلام نده . بزار خانم ها اول سلام کنند . چون بعضی وقت ها از سر غرور جواب نمیدن و ضایع میشی---------------------هر وقت کسی یا اشنایی رو دیدی اما حواسش به تو نبود شک داشتی سلام بدی جواب میده یا نه . بزار اول اون سلام کنه . چون ممکنه سلام کنی و جوابتو ندهبه راننده ها ی اتوبوس هرگز سلام نکنید چون جواب نمیدن .همیشه اول شما به کوچکتر ها دست بدین .

Atusa 021
08-12-2012, 02:05
سلام
یه نکته بگم شاید زیاد کاربردی نباشه ولی بهتره رعایت کنید .
وقتی سس یه نفره میگیرید اول چک کنید درش بسته باشه بعد از جایی که میخواید بازش کنید بگیرید بین دو انگشتتون و تکونش بدید که متحویات بره پایین بعد بازش کنید .
من سرکلاس میخواستم سس ساندویچ رو باز کنم ، چک نکردم همینطوری تکونش دادم ، تهش باز بود پاشید همه جا رو سسی کرد ، مانتوی خودم و همکلاسیام ، میز ، در و دیوار و ......

khafan8288
08-12-2012, 12:58
فردا یک راز است نگرانش نباش
دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور
امروز یک هدیه است قدرش را بدان

a6543210
08-12-2012, 19:14
امیدوارم این حرف که از آيت‌الله‌العظمي فاضل لنكراني(ره) است آویزه گوشمون کنیم.(من به شخصه خیلی این حرف واسم الگو شده)

"من 50 سال است دارم اسلام مي‌خوانم. بگذار خلاصه‌اش را برايت بگويم. واجباتت را انجام بده. به‌جاي مستحبات تا مي‌تواني به کار مردم برس. کار مردم را راه بيانداز." بعد هم گفتند "اگر قيامت کسي ازت سوال کرد، بگو فاضل گفته بود."

متاسفانه کی به این جمله عمل می کنه ...؟!کم شده دیگه ...

reza22222
09-12-2012, 15:43
باز هم چند تا نکته ی ساده که خیلی وقتا بهش توجه نمیکنیم...
* راز دلت رو پیش هر کسی باز نکن ، هرکسی سنگ صبور نیست ....
* در "سلام" کردن پیش قدم باش ، اینکار باعث افزایش عزت تو خواهد شد ... مخاطبی که بهش سلام میکنی مهم نیست آفا باشه یا خانم ،
مهم اینه که "شعور" داشته باشه

anti-military
09-12-2012, 15:55
آدم این تاپیک رو میخونه باورش نمیشه انقدر آدم باتجربه و عاقل تو ایران وجود داشته باشه!!!

واقعا امیدوار شدم

hamijoon
09-12-2012, 15:59
سلام دوستان ...
در ادامه حرف دوستمون آقا رضا بگم كه سعي كنيد هميشه بهم سلام كنيد .
سلام يكي از اسم هاي خداست . واقعا تو زندگي دوستي و صميميت مياره .
اگه تا الان كم سلام ميكردين از اين به بعد زياد سلام كنين تاثيرش رو تو زندگيتون خيلي زود متوجه ميشين .
حالا طرف جواب هم نداد نداد ( البته جواب سلام واجبه اما شما سلام رو بده)

------------------------------

يه چيز ديگه
خيلي وقته تو اطرافم ميبينم و ميشنوم (مخصوصا تو نت ، پست هاي FB ) همه دم از نامردي ، دروغ ، خيانت ، بي معرفتي و ... ميزنن كه ديگه انسانيت پيدا نميشه و از اين جور حرف ها ...
ميخواستم بگم جامعه هرجوري ميخواد باشه باشه ، ما بايد درست زندگي كنيم . دليل نميشه اگه همه دروغ ميگن ما هم بگيم / اگه همه نامردي ميكنن ما هم بكنيم . هميشه خودت و خداي خودت رو در نظر بگير .
وقتي اينجوري زندگي كنيم پيش خودمون ميگيم دمم گرم خدا ازم راضيه . عين يه مرد زندگي كردم . بدون دروغ ، خيانت ، نامردي و ...

زندگي خيلي زيبا ميشه

Agame.Arash
09-12-2012, 16:06
وقتی تو خونتون دعواس به جا این که بشینی نگاه کنی تا اعصابت خورد شه برو تو اتاقت درم قفل کن ... هدفونتو بزار گوشت تا همه چی تموم شه بعدش بیا بیرون ... خیلی جواب میده واسه خونواده های پر سر وصدا ...

kalantarahura
09-12-2012, 16:48
شنیدین میگن:
امروز، همان فردای دیروز توست.
کمی به حالمون توجه کنیم.خدا همیشه کنارمون هست.همین امروز، فردامونو بسازیم.کمی بیخیالی هم نعمته!

یه جمله خوندم حال کردم:
تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم، ترجیح دهم.
اگر قراره جایی بری و میدونی سختته، نرو.میخواد مهمونی باشه، میخواد خونه مادر زنت باشه!!!!! اگه بری اعصابت بیشتر داغون میشه و بیشتر خودخوری میکنی!!!!

hamid_diablo
09-12-2012, 17:37
یکی از چیزهایی که باعث شادی میشه توجه به طبیعته

مسافرت و رفتن به میان طبیعت میتونه روحیه ادم رو ب کلی عوض کنه
توجه کردن به تغییرات فصلی میتونه ادم رو امیدوار کنه که اگر صبر کنیم بسیاری از مشکلات حل میشه

اصلا وجود مشکلات هست که زندگی رو جذاب میکنه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-12-2012, 19:10
سلام .

بیشتر مردم گله دارند که چرا تاکسی ها مسافر دربستی میگیرند و با یک مسافر میرند و میاند !!!!!

تاکسی اختراع شد تا دربست کار کنه .
تاکسیهای اولیه یک تابلو در کنار دربِ سمت راست داشتند که تا مسافر میگرفتند اون علامت رو میزدند رویِ اشغال و اگر خالی بود و دنبال مسافر بود میزد خالی .

تاکسی های امروزیِ مدرن هم همون تابلوها رو رویِ سقف نصب میکنند که دیجیتالی هست

حق راننده تاکسی هست که مسافر دربست سوار کنه .

این که توی ایران یه تاکسی 4 نفر رو سوار میکنه برای مسیرهای مختلف موقعی مد شد که تعداد تاکسیها زیاد شد و مسافر کم بود و مجبور بودند اینجوری کار کنند و برایِ مردم هم با صرفه تر بود .

اما هیچ کس حق نداره به راننده های تاکسی بگه چرا فقط یک مسافر سوار کردی

امروز تو تلوزیون صدای یه نفر رو پخش کردند که زنگ زده بود و گله میکرد از اینکه تاکسیها خالی میرند و میگن دربست هستیم !!!

یعنی حتی مسئولین تلوزیون هم نمیدونند که تاکسی وظیفه ی اولش دربستی کار کردن هست . وگرنه این انتقاد رو پخش نمیکردند .

برای درک این موضوع :

تاکسیهای توی خیابون با تاکسی تلفنی هیچ فرقث نداره . هر دو برای این هست که هر کس ماشین دربست میخواد یک ماشین برای خودش بگیره اما اون با تلفن میاد , این یکی تو خیابونها میگرده دنبال مسافر . فقط همین

LORD0098
09-12-2012, 22:36
سلام بر اساتید و دوستان عزیز
شاید باور نکنید ولی یکی از بهترین تایپیک هایی که در حدود 4 5 سالی که در نت هستم عضو آن هستم .
در تایید صحبت های دوستان ، اگه شغلی دارین که می تونید به دیگران کمک کنید حتما دریغ نکنید باور کنید انسان با دیدن چنین ادمهایی به زندگی امیدوار میشه .

skyzare
10-12-2012, 12:43
با سلام .

اگر فایل مفید رو حالا از هر جایی مثلا انجمنی و یا غیره دانلود کردید حتما یه تشکر یا یه کامنت تشکر بذارید چیزی که از ادم کم نمیشه یه جورایی باعث دلگرمی به طرف مقابل میشه . :n01: فایل توی امضا رو خواستید دانلود کنید جالبه :n02:

این هم یکی از شگرد های تبلیغ :n02:حقیقتا بسیاری از طلاق های جامعه ما ناشی از عدم اگاهی پیرامون این موضوع هست میخوندم توی روزنامه نوشته بود 80 درصد طلاق ها مربوط به این میشه و شاید به علت حالا اون جو اسلامی توی جامعه هست که نمیشه بعضی از مسائل رو توی رسانه های جمعی مثل تلوزیون که عامه مردم مخاطبش هستن انتشار داد

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-12-2012, 14:02
سلام .
دوست دارید یک احساسِ زیبا و لذت بخش رو مجانی تجربه کنید ؟
هر جا هستید , دراز کشیده , نشسته یا حتی ایستاده , چشمهاتون رو ببندین .

به خودتون بگین :
وقت وقتِ استراحته . فقط استراحت .

حالا در همون حال کمی لبخند بزنید . لبخندب که از راحتی و آرامش هست .

تمام عضلاتِ صورتتون رو شل کنید . بهشون بگین وقت استراحته مطلقه . عضلاتِ پیشونی و گونه رو کاملاً خاموش کنین .
تمام عضلاتِ بدنتون رو شل کنید (اگر خوابیده یا نشسته هستین .

به خودتون بگین :
استراحتِ مطلق . فقط استراحت . فکر کردن ممنوع . همه ی قسمتهایِ مربوط به فکر کردن در مغز خاموشش بشن .
حالا تصور کنین که با این حرف , همه ی سیستمهایِ فکر کردن در مغزتون خاموش میشه .

به هیچ چیز فکر نکنین .

اولش کمی مشکله که به هیچ چیز فکر نکنین . اما کم کم یاد میگیرین که تا بگین وقتِ استراحتِ مطلقه , همه ی افکار در مغزتون متوقف و خاموش میشه .

مشکلات دارین ؟ نمیتونین از فکرش بیاین بیرون ؟

برایِ چند دقیقه هم نمیشه ؟؟؟؟

چرا , میشه , خوب هم میشه . پس همه ی افکار رو خاموش کنین . فقط راحتی و استراحت و بی هیچ فکر و دغدغه .

حالا احساس میکنین مغزتون و سرتون مثل پَر سبک میشه .
یک احساس آرامش و راحتی از مغزتون آروم آروم پخش میشه توی بدنتون .
دستهاتون و پاهاتون باید در راحت ترین وضعیت باشه تا کاملاً راحت و بی حرکت باشه .
هر چی بیشتر تمرین کنین بیشتر مهارت پیدا میکنین که به بی فکریِ کامل برسین و استراحتِ کامل رو تجربه کنین .

میتونین به سلیقه ی خودتون تصور کنین که تویِ یک باغِ زیبا و خوش آب هوا , در سکوتِ مطلق زیر سایه ی یک درخت لَم دادین و دیگر هیچ . فقط استراحت و آرامش .

یا تصور کنین که اون بالا بالاها رویِ یک تکه ابر پنبه ای نرم در سکوتِ مطلق لَم دادین و جز راحتی و آرامش دیگه هیچ احساسی ندارین .

یا اینکه تصور کنین که در یک هوایِ مطبوع , در هوا معلق هستین . بی وزنیِ مطلق . آروم دور خودتون میچرخین و احساس وارونه شدنِ و چرخیدنِ آروم در هوای مطبوع و سکوتِ مطلق لذت بخشه براتون.
همچنان لبخندِ کمی به لب دارین .
تمام عضلاتِ صورت در استراحتِ کامل هست .

گهگاهی جرقه ای از افکار و مشکلات و کارهایِ روزانه تو مغزتون زده میشه که میخواد استراحت و آرامشتون رو به هم بزنه اما کم کم قسمتِ فکر کردن در مغزتون تحتِ کنترلتون در میاد .
دیگه به هیچ چیز فکر نمیکنید . نه کار نه مشکلات و نه هیچ چیز دیگه .

=======================================

کسانی که رو میارند به قرصهایِ مسکن و آرام بخش و سیگار و قلیون و قرص روان گردان و مشروب و مواد مخدر هم هدفشون رسیدن به یک چنین لذت و آرامشی هست اما کلی باید پول بدند و بدنشون رو معتاد و داغون کنند برایِ رسیدن به همین احساس قشنگ .
اما به چه قیمتی ؟ قیمتی گزاف و از دست دادن سلامتی و پول و حتی آبرو و شرف

اما با این روش میشه احساسی از اون زیباتر رو تجربه کرد بدون هیچ مخارجی و خطری .

این کار رو همه جا میشه انجام داد .
بهترین موقع قبل از خواب هست . سر کار هم استراحتِ مطلق چند دقیقه ای خیلی لذت بخشه و خستگیتون رو از بین میبره البته اگر امکانش باشه .

کم کم اونقدر مهارت پیدا میکنین که حتی موقع کار و رانندگی و پیاده روی هم میتونین قسمتِ فکر کردن در مغزتون رو خاموش کنین و بی هیچ فکر و نگرانی با لبخندی نا محسوس از این حالت لذت ببرین .

hosein002
10-12-2012, 16:06
در موقع خرید دقت کنید یا قبلش روی آن تحقیق کنید فروشنده همیشه جنسی که براش سود بیشتری داره رو پیشنهاد میده یا جنسی که رو دستش باد کرده

Behroooz
10-12-2012, 19:57
در محیط کار خیلی خودت رو استاد نشان نده .
همه کار ها رو میریزن سرت

Ezel
10-12-2012, 20:46
دوستان گرامی :

تجربه به کرّات نشون داده نقل قول گرفتن در این تاپیک نتیجه ی خوبی نداره ؛ پس " لطفا و حتما " از نقل قول گرفتن در این تاپیک چه به منظور تایید و چه به منظور نقد و مخالفت خودداری کنید .

برای تایید یک پست هم میتونید از کلید تشکر استفاده کنید .

اگر هم تجربه یا نوشته ای براتون غیرقابل قبول بود صرفا به عنوان یک نظر شخصی مخالف بهش نگاه کنید ممنون میشیم /

A/|\IR
10-12-2012, 21:14
اگه تو خونه با پدر یا مادرتون دعواتون شد بدترین کار ترک خونس حتی اگه یه شب باشه!! اگه خیلی اوضاع خراب بود نهایتا برین تو یه اتاق از تو اتاق بیرون نیاین
هیچوقت هم مسائل و دعوا های خانوادگی رو برای دوستانتون (حتی عزیزترین) تعریف نکنید

reza22222
10-12-2012, 22:49
با هیچ کس قهر نکنید ... اگر اتفاق افتاد ، هر چه زودتر آشتی کنید ... اگر نمیتونید آشتی کنید حداقل رابطه رو بهتر کنید ...
ممکن یه روز برسه که اون آدم "دیگه نباشه"، و پشیمون بشید از اینکه میتونستید ، اما نخواستید ....

hamid_diablo
10-12-2012, 23:56
اگه با دوستان صمیمیتون شوخی دارید و بیش از حد شوخی میکنید این نکته رو فراموش نکنید که دوستتون تو هر جمعی باهاتون شوخی میکنید این باعث ناراحتی شما میشه.پس تو این مواقع به دوستاتون تذکر بدید که تو جمعهایی که غریبه وجود داره از اون شوخیهای که با هم میکنیم نکنید

caca_caca888
11-12-2012, 00:12
نمیتونی درک کنی آدما تا چقدر میتونن عوضی باشن

anti-military
11-12-2012, 03:05
1- واسه پدر و مادرت احترام خاصی قائل باش که بعدا پشیمون نشی! قبلا که نوجون بودم سر چیزهای کوچیک هم سر مادرم داد می کشیدم و الان واقعا پشیمونم و هرکاری هم میخوام بکنم که جبران کنم اما نمیشه! بازم احساس عذاب وجدان دارم

2- از سن 22 سالگی سعی کنید از خونه دور بشید و تنها باشید حتی اگه شده برید تو یه شهر دور افتاده زندگی کنید چون از قدیم گفتن دوری و دوستی

3- خونه یه مکان شخصیه و طبق تجربه ای که من دارم وجود بیشتر از 2 نفر تو یه خونه باعث بهم ریختن اون آرامشی میشه که انسان باید داشته باشه

hamed29
11-12-2012, 12:44
صحبت از عبور و مرور شد؛ گفتم محض رضای عریضه من هم یه حرفی زده باشم :

همیشه از خط کشی عابر رد بشید! حتماً صبر کنید چراغ قرمز بشه بعد برید. خیلی از راننده ها حتی چراغ قرمز رو رعایت نمیکنن ، دیگه سبز که جای خود دارد. :n04:
خدای نکرده اگه اتفاقی بیفته راننده مقصر نیست. تازه اگه مقصر هم باشه دردی از شما دوا نمیشه. اون داخل یه ماشین فلزی نشسته و شما داخل یه مشت لباس پارچه ای! (خودتون حساب کنید کی ضرر میکنه :n28:)

Agame.Arash
11-12-2012, 14:25
وقتی بابات داره نصیحتت می کنه ...اگه نمی تونی به بش بگی حوصلتو ندارم، یا برو پی کارت یا کارت پیشش گیره و اینا ... یه چیز مسخره بعد حرفاش بش بگو (مث اینکه چاییت سرد شد یا موضوعو عوض کن) که نه بخوره تو ذوقش نه فک کنه داری مسخرش می کنی ...

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-12-2012, 15:59
واقعا داستاني ناجوري شده يه حادثه ساده كه ممكنه توي هر خونه اي و براي هركسي اتفاق بيفته اونقدر بزرك شده كه به خواطرش وزير را به مجلس مي برند! :? وقتي فضا زيادي سياسي بشه و رسانه ها بشن همه كاره مملكت(كه البته خودشون هم ملعبه دست جريانات سياسي هستن) بايد هم شاهد اين داستان ها باشيم.اين همه تصادف ولي ديدين در مورد اتوبوس راهيان نور كلي سرو صدا كردند؟ :-? الان هم يك اتش سوزي معمولي كه با يه كم عقل به خرج دادن و خونسردي قابل حل بود  :shock:  فردا هم داستان هاي ديكه و ...
سلام
بیشتر ایرانیها ایمنی و اولویتش رو بی اهمیت میدونند.
میگی برق رو قطع کن بعد لامپ عوض کن , میخنده !!! میگی وقتی جک میزنی زیر ماشین یه چیزی بذار زیر ماشین (مثل زاپاس) تا اگه جک در رفت صدمه نبینی میگه نه بابا محکمه در نمیره!!!
موقع تعمیر ماشین و کار با بنزین سیگار میکشند !!!!
بهش میگی سیگار نکش خطرناکه میگه نترس مواظبم!!!!
میگم زمستون شده برو رو پشت بوم دودکش بخاریها رو چک کن سالم باشه دچار گاز گرفتگی نشید میگه نه بابا کسی رو پشت بوم ما نمیره اصلا . مطمئنم مشکلی نداره!!!!
تو سالن یه مسافرخونه بویِ گاز میومد دویدم به پذیرش گفتم بوی گاز میاد سریع در و پنجره ها رو باز کنید و به همه ی اتاقها خبر بدین ببینین کی گاز پیک نیک داره تو اتاقش , خندید و گفت نه بابا چیز مهمی نیست .
مجبور شدم تهدیدش کنم به شکایت تو اتحادیه به خاطر سهل انگاری تا قبول کرد که در و پنجره ها رو باز کنه و اتاقها رو چک کنه .
تو یکی از اتاقها همه خواب بودند بچه ی کوچیکشون با شیر پیک نیک ور رفته بود و یه کم بازش کرده بود و خدا رحم کرد واقعا که گاز بو داره وگرنه فاجعه میشد .
یارو نقاش ماشین بود تو مغازش ماشین رنگ میکرد , نه ماسکی نه عینکی !!! بهش گفتم سرطان میگیریا , چرا ماسک و عینک نمیزنی؟ گفت بعد از اینکه رنگ تموم شد میرم بیرون و دست و صورتم رو میشورم!!!!

یارو ماشین فتوکپی تعمیر میکنه . میگم دستکش بپوش ماسک بزن , این پودر سیاه سرطان زا هست میره تو ریه ات سرطان میگیری , به لامپ فتوکپی نگاه نکن چشمات داغون میشه .
میگه تیتیش مامانی نباش !!!!

به راننده میگی کمربند ببند میگه من رانندگیم خوبه !!!

کارگر باربر ,دو دستش داغون ,کف دستاش چر از زخم و زیلی , پوست دستش زبر و تَرَک ترک . بهش میگی یه دستکش صنعتی بخر برایِ کار تا دستات اینجوری نشه . میگه دیگه عادت کردیم بابا . دستکش مالِ بچه سوسولاست !!!

کارگره زیر آفتاب کار میکنه . 25 سالشه فقط اما دور چشماش و پشتِ گردنش پر از چین و چروک شده از آفتاب . بهش میگی عینک آفتابی بزن و کلاه حصیری بذار سرت . میخنده به حرفت!!!!
یارو مکانیک هست بهش میگی دستکش دست کن ,روغن و گریس و روغن ترمز و تایدی که باهاش روزب چند بار دستت رو میشوری سرطان زا هست میخنده میگه یعنی حالا همه چیز مملکت درسته فقط مونده من دستکش بپوشم!!!
کارگره رو داربست کار میکنه بدون کمربند ایمنی , بهش میگی تا حالا خیلیها افتادند و مردند , میگه اونا حواسشون پرت بوده ما حواسمون جمع هست نگران نباش!!!!
به دوستم گفتم بچه ت رو اینور خیابون پیاده نکن ,یا دور بزن اونطرف پیادش کن یا پیاده شو دستش رو بگیر از خیابون ردش کن میگه نمیخواد , از تو ماشین مواظبشم!!!
یارو آهنگر بود ,براده آهن رفته بود تو چشمش و کارش به بیمارستان کشیده بود . دکتر بهش گفت چرا عینک ایمنی نمیزنی ؟ گفت قیافم خنده دار میشه خوشم نمیاد!!!!
یارو چراغ استپِ ترمز ماشینش کار نمیکنه میگم درستش کن خطرناکه یکی میاد میزنه درب و داغونت میکنه , میگه ماشین من بیمه ابوالفضله خودش هواشو داره!!!
یارو داره تسمه کولر آبی عوض میکنه میگم برق رو قطع کن یه دفعه دیدی یکی کولر رو روشن کرد کار دستت میده , میگه زود عوضش میکنم ,خطری نداره!!!!
یارو سمبوسه درست میکرد تو اهواز , تویِ یه لگن بزرگ پر از روغنِ داغ , بچه ی کوچیکش هم داشت دور و برش بازی میکرد , گفتم نذار بچه بیاد اینجا ,یه وقت میره دستش رو میزنه تو روغن یا دست میزنه به لگن روغن برمیگرده روش , میگه بابا ما یه عمره جد اندر جد کارمون سمبوسه سرخ کردنه!!!!

طرف صندلی میذاره رو میز و میره روش تا لامپ عوض کنه میگم خطر داره , نرده بوم دوپایه بخر برای این کارها .
میگه برایِ یه لامپ برم نرده بوم بخرم؟؟؟!!!!
بعد که میافته و کمرش یا گردنش یا سر و دستش میشکنه میگه صندلی زیر پام در رفت وگرنه من مواظب بودم!!!!

راننده ی اتوبوس بد رانندگی میکنه به شرکتشون خبر دادم گفتند بهش تذکر میدیم!!!!

بخاری مشکل داره و آتیش میگیره , معلم به جای اینکه با تمام وجود احساس خطر کنه و کلاس رو تخلیه کنه اول میره به سرایدار خبر میده!!!!
تا این طرز فکر در ذهن مردم باشه , این حوادث
هم همچنان ادامه داره
ایمنی و حفظِ جان اونقدر مهم هست که حتی کسی که داره با خدا حرف میزنه ,اگر احساس خطر کنه از هر چیز(زنبور,مار,عقرب,زلزله,آت و غیره) حق داره صحبتش رو قطع کنه و فرار کنه و جانش رو نجات بده .

hosein002
12-12-2012, 00:50
فصل زمستونه وبازار ضد یخ داغه
اگه خواستید ضد یخ بخرید سعی کنید از نوع قوطی فلزی باشه اینجوری مطمعن هستید آسیبی به قطعات فلزی ماشین نمی رسونه

hosein002
12-12-2012, 01:04
سعی کنید تو اقوامتون لقب آچار فرانسه رو نگیرید مخصوصا فامیل خانومتون
اونوقته که خونه هر کدومشون بری پوستت کنده میشه

اگه سیم بکسل تو ماشینت داری به کسی نگو وگرنه هر کدوم از اقوام و دوستان ماشینش خراب بشه میگن فلانی بکسل داره زنگ بزن بیاد بکسلش کنه زنگ نزنی یدک کش ولله 30 40 تمن پول میگیره

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-12-2012, 04:08
سلام .

چند سال پیش یکی به بنده گفت تویِ ایران خیلی از آبلیموها از کاه درست میشه !!!!

باور نکردم تا چند ماه پیش خونه ی یکی از اقوام چشمم به یه بطریِ پلاستیکیِ بزرگِ آبلیمو افتاد . شبیهِ بطریِ آب معدنی بود .
رنگِ آبلیموش سبز چمنی بود!!! .
کمی ازش چشیدم . بویِ کاه میداد !!!! خیلی شدید .
بطریش 1.5 لیتری بود و قیمتش 3500 تومن !!!!

همون موقع لیمو تو بازار کیلوئی 8 تومن بود .

حالا چطوری یک و نیم لیتر آبلیمو میشه 3500 تومن !!!!

یادِ حرفِ اون بنده خدا افتادم که گفت تنها آبلیموئی که میشه بهش اطمینان کرد 1&1 هست .اگه مارکِ دیگه خریدی اول بچش ببین آب کاه نباشه .

اطلاعاتِ بیشتر برایِ علاقمندان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%87+&btnG=Google+Search&sei=CM_HUOWTEefdigKQsoGYAg&gbv=2

vahidreza2007
12-12-2012, 05:56
نمی خوام بگم که شما هم حتما اینکار رو بکنید اما تو زندگیتون به جز خانواده به کسی اطمینان نکنید حتی بهترین دوستتون هم یه روز میاد که شما رو در اوج نیاز رها میکنه و از پشت بهت خنجر میزنه همون دوستی که یه عمر هر کاری از دستت بر اومده بود براش کرده بودی اما درست زمانی که نیاز داشتی پیچونده بود شما رو . پس تو این دنیا بهترین دوستتون خدا و خانواده تون باشه

Agame.Arash
12-12-2012, 11:27
کسی رو تهدید به رفتن کنید که عادت به موندن داشته باشه... تهدید رو آدمای بی خیال جواب نمیده...

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

reza22222
12-12-2012, 14:26
اگر کسي رو داريد که "گوش دادن" بلده خيلي قدرشو بدونيد! کمن اين آدما ...

faded
12-12-2012, 16:34
اگر قصد فروش وسیله دست دوم دارین مثل موتور یا ماشین اصلا به همسایه و اشنا و فامیل نفروشین چون بعدا هر طور بشه میاد میگه این طور شد اون طور شد اگر هم مقدور هست کلا برید یک شهر دیگه برای فروش

vahidreza2007
12-12-2012, 17:12
یکی دیگه از مورادی که من همیشه ازش ضربه خوردم عجول بودن هستش ! هیچ وقت تو زندگی تون برای هیچ کاری عجله نکنید . قبل هر کاری خوب فکر کنید و تصمیم درست رو بگیرید ! من خودم شده برای خرید یه چیزی که اصلا اهمیت نداشته و می تونسته بمونه برای فردا ولی همون شبش ساعت 12 گفتم نه کنه باید برم بخرمش ! هر چند که چیزی که خریدم هم درست از اب درنیومده و دوباره همون فرداش رفتم و عوضش کردم . پس تو زندگی عجله نداشته باشین :n12:

علی مقدس
12-12-2012, 21:09
پاسخ منفی دادن به خیلی از درخواست ها و پافشاری بر آنها شما را از پاسخ مثبت دادن به خیلی از درخواست های نابجای بعدی بی نیاز می کند:n18:

D4Rk knight
13-12-2012, 12:17
یا به اندازه آرزوهات تلاش کن , یا به اندازه تلاشت آرزو کن!

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-12-2012, 14:44
سلام .سالها پیش فکر میکردم راحت طلبی خصلتِ بدی هست و آدم نباید راحت طلب باشه . اما بعداً فهمیدم که اشتباه میکردم .ریموت کنترل,آسانسور,یخچال, فریزر , بخاری ,کولر آبی,کولر گازی,گیربکس اتوماتیک,شیشه بالابر برقی,کامپیوتر,جاروبرقی, انواع تلوزیون , انواع ابزار ,ماشین ,هواپیما ,ماکروفر ,مورس,تلگراف,بیسیم ,تلفن,موبایل , آی فون , در برقی,انواع صندلی, مبلمان,چتر,انواع تشک و بالش و لحاف و پتو و هزاران هزار اختراع و اکتشافِ دیگه همگی بخاطر راحت طلبی انسان بوده.

vahidreza2007
13-12-2012, 15:20
جنبه داشتن همیشه خیلی خوبه ! و به نظرم انسان باید همیشه تو زندگی و وقتی به جایی رسید جنبه داشتن اون رو هم داشته باشه ! متاسفانه می شناسم بازیکن ملی پوشی رو که همسایه ما هم هست ودر بهترین شرایط بود ولی نتونست قدر چیزی رو که به دست اورده بود رو بدونه و الان گند زده به زندگیش . پس همیشه سعی کنید وقتی به جایی میرسیم روز های اول مون رو فراموش نکنیم که چی بودیم و کی بودیم ؟؟؟!!!!!!

Agame.Arash
14-12-2012, 00:07
قدر ویندوزتون (Microsoft Windows) رو بدونید !!! ... باور کنید لینوکس رو 2 روز و مک رو یه هفته بیشتر نمیشه تحمل کرد ... شاید مک قشنگ تر باشه و لینوکس کمتر قفل کنه ... ولی کاری رو که با ویندوز تو یه دیقه انجام میدی رو تو اونا باید دنبال نرم افزار عجیب غریب و ترمینال باشید تا بتونید با ضرب و زور راه بندازید ... هر چی متفاوته چیز خوبی نیست !

milad_gta
14-12-2012, 02:18
قدر ویندوزتون (Microsoft Windows) رو بدونید !!! ... باور کنید لینوکس رو 2 روز و مک رو یه هفته بیشتر نمیشه تحمل کرد ... شاید مک قشنگ تر باشه و لینوکس کمتر قفل کنه ... ولی کاری رو که با ویندوز تو یه دیقه انجام میدی رو تو اونا باید دنبال نرم افزار عجیب غریب و ترمینال باشید تا بتونید با ضرب و زور راه بندازید ... هر چی متفاوته چیز خوبی نیست !

تجربه هست نه پاسخ !!!

اینکه شما به یک سیستم عامل مسلط نیستید مشکل اون سیستم عامل نیست ، فرضا کسی رو در نظر بگیرید که تمام مدت با گنو/لینوکس کار کرده حالا میخواد ویندوز کار کنه از نظر اون هم ویندوزی ها از نرم افزارهای عجیب غریب استفاده میکنند چون تا قبل از اون نرم افزار های دیگه ای رو استفاده میکرد . روش های متفاوت ، ظاهر ، امکانات و ... متفاوت .

بنده که به شخصه در گنو/لینوکس کاملا راحتم و از زیبایی و امکانات و قدرتش استفاده میکنم و هیچ سیستم عاملی تا حالا نتونسته این قدر برام لذت بخش باشه ، همیشه میخواستم اینجا بگم بچه ها کار با یک سیستم عامل دیگه رو یاد بگیرید یک روز به دردتون میخوره ولی فراموش میکردم خلاصه امروز گفتم :دی

تا حالا بارها همین سیستم عامل تونسته اطلاعات من رو نجات بده و تو موقعیت های فوق العاده بحرانی به کمکم بیاد و خدا میدونه همین سیستم عامل تا حالا چندید بار تمام اطلاعات و زندگی عزیزانی که بهش مسلط نبودن رو به باد داده ... !

یادمون باشه همیشه وضعیت متفاوتی هم وجود داره و هر چیزی رو که برای ما گزینه خوبه هست دلیل نمیشه برای بقیه هم بهترین گزینه باشه و بلعکس .

نکته اینکه تو این پست به هیچ وجه قصد نداشتم بگم سیستم عامل X بهتر از Y هست هر کدوم کاربرد خاص خودشون رو دارند و هر کس خودش تصمیم میگیره که تو کدوم شرایط از کدوم OS استفاده کنه ، هدف اشاره به نگاه از سمت دیگه بود .

خوش باشید .

علی مقدس
14-12-2012, 14:12
کور خود بودن و بینای مردم شدن را ترک کنید و مطمئن باشید خوشحال تر محبوب تر و راحت تر زندگی خواهید کرد

hamed29
14-12-2012, 17:47
اگه آخر هفته احساس میکنید حالتون خوب نیست و میزون نیستید حتما برید دکتر. نذارید واسه جمعه که پشیمون میشید!

EHSANRF
14-12-2012, 18:59
گوشی، کامپیوتر، تبلت و ... رو هیچ موقع نزدیکای کریسمس، نزدیکای عید و اوایل تابستون نخرید...
اینو از من داشته باشید.

hosein002
14-12-2012, 21:02
همیشه زیارت رو تنها برو وسفر تفریحی رو با دوستان

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-12-2012, 08:10
سلام .
آدامس جویده شده رو راحت دور نندازید . کلی به درد میخوره
تویِ بازار خمیری میفروشند که به اندازه یک پرتقالِ کوچیک هست و باهاش کیبوردِ کامپیوتر و داشبورد و فرمونِ ماشین و اینها رو تمیز میکنند .

میذارنش روی کیبورد یا داشبورد و فشارش میدند , همه ی گرد و خاگها و کثیفیها که با دستمال تمیز نمیشه میچسبه به خمیر چون با فشار دادنش میره میچسبه به همه ی کثیفیهائی که بخاطر ناهموار بودنش حوله و برس نمیتونه تمیرشون کنه .

شاید باورتون نشه اما قیمت این خمیر 40 هزار تومنه !!!
بنده به فکرم رسید که خودم بسازمش .

اولین چیزی که به فکرم رسید آدامس بود که میخوریمش یا در حقیقت میجویمش و بعد هم میندازیمش دور .

آدامس جویده که کاملاً شیرینیش از بین رفته رو چسبوندم به دکمه های ریموت کنترل تلوزیون که بر اثر مرور زمان کلی جرم و گرد و خاک گرفته بود .
آدامس رو میذاریم روی کلید و فشارش میدیم حسابی و برمیداریمش و اگر لازم شد چند بار تکرار میکنیم تا خوب تمیز بشه .
آدامش رو دائم وَر بدین تا قسمتهایِ تمیزش بیاد رو .

برای کنار دکمه ها و داخل شیارها هم به همون طریق , آدامس رو بذارید کنار دکمه ها و فشار بدین که تا حدی بره توی حفره ی دکمه و بعد بردارینش و ببینین چطور سیاهی ها و کثیفیها رو برمیداره .

باورتون نمیشه اما میشه مثل روز اولش !!!

البته بنده آدامسهای ایرانی رو امتحان نکردم چون ماده ای که آدامس ازش درست میشه خوب و بد داره .

باید یک نعلبکی رو کمی آب کنین و دو سر انگشتِ شصت و اشاره رو کمی مرطوب کنین و آدامس رو بین دو انگشتتون بگردونین تا کمی مرطوب بشه و نچسبه به چیزی که میخواین تمیزش کنین .

بعدش رویِ موبایل آزمایش کردم . نتیجه باورنکردنی بود . دور قاب , درون بلندگویِ گوشی که روی گوش میذاریم , دور دکمه ها , دهنی , دور عدسی دوربین و زیر درپوش باطری و جایِ باتری و درون جایِ سارژ و خلاصه همه ی گوشه و کنار و سوراخ سُمبه ها رو چنان تمیز میکنه که باور نکردنی هست .

هر وقت احساس کردین داره چسبنده میشه , کمی دو انگشتتون رو مرطوب و ادامه بدین .

بعدش روی ساعتِ مچی و انگشتر امتحان کردم .
باز هم نتیجه عالی بود .

برای پاک کردنِ لابلای دکمه های کیبورد لپ تاب و شیارها و روزنه ها هم عالی عمل میکنه .

روی فرمانِ ماشین هم که ناهموار هست امتحان کردم تمام کثیفیها رو میچسبونه به خودش و درمیاره از توی شیارها .

داشبورد هم همینطور .
البته برای روی فرمان و داشبورد چون مساحتشون نسبتاً زیاده باید از دو سه تا دونه آدامس جویده استفاده کرد و مثل خمیر نان بذارینش روی فرمان بعدش با دو انگشت بغلطونینش تا لوله مانند بشه بعد با سه یا چهار انگشت خوب بغلطونینش با فشار رویِ قسمتهایِ مختلفِ فرمان یا داشبورد و نتیجه رو ببینید .
رنگِ آدامس کم کم تیره و خاکستری میشه که اهمیتی نداره .
فقط دائماً زیر و روش کنید تا قسمتهایِ تمیز تویی بیاد بیرون و قدرت تمیزکنندگیش بیشتر بشه.

نکته ی مهم :
اگر احیاناً یک تکه ی بسیار ریز از آدامس به جائی چسبید اصلاً نگران نباشید . فقط آدامس تویِ دستتون رو کمی مرطوب کنید و فشارش بدین روی اون تکه که جا مونده , خودش کنده میشه و میچسبه به آدامسی که تو دستتونه .

از امروز به بعد ساعت و موبایل و کیبورد و انگشتر تون همیشه تمیزه و آثاری از گرد و غبار و کثیفی روش دیده نمیشه .

راستی هرگز آدامس رو رویِ زمین نندازین . میچسبه به کفش مردم . بندازینش تو سطل آشغال فقط و زیر میز و صندلی هم نچسبونینش

بعد از تموم شدن کارتون , دستتون رو بشورین و با یک برگ دستمال کاغذی خشک کنین و بعدش با همون دستمال کاغذی اون چیز رو هم تمیز کنین تا آثار و لکِ آدامس از بین بره (برای موبایل , ساعت و کیبورد و انگشتر و دیگر زیورآلات) .

اگر هم سوالی داشتین بپرسین .

ملا نصرالدین
16-12-2012, 09:45
هیچ وقت توی ماشین لباسشویی دستمال کوچک مثل دستمال عینک نیندازید.موقع تخلیه اب دستمال میره توی لوله اش گیر میکنه ماشین لباسشویی خراب میشه.یعنی دیگه اب رو نمیتونه تخلیه کنه
اگر اتفاقی اینجوری شد در کوچک که جلو ماشین لباسشویی هست را باز کنید اب تخلیه میشه بعد دستمال رو بیارید بیرون و بذارید دوباره ماشین کار کند

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-12-2012, 10:54
هیچ وقت توی ماشین لباسشویی دستمال کوچک مثل دستمال عینک نیندازید.
موقع تخلیه آب دستمال میره توی لوله اش گیر میکنه ماشین لباسشویی خراب میشه.
یعنی دیگه آب رو نمیتونه تخلیه کنه
اگر اتفاقی اینجوری شد در کوچک که جلو ماشین لباسشویی هست را باز کنید اب تخلیه میشه بعد دستمال رو بیارید بیرون و بذارید دوباره ماشین کار کند
سلام .
آفرین
:10:
بنده بیشتر جاها که میرم میبینم 80% خانومها اصلا به این صافی که در پائین ماشین لباس شوئی هست توجه ندارند و بی خیالش هستند .

ميدونین تا حالا چه چیزهائی از توش درآوردم ؟
سنجاقِ سر
سنجاق قفلی
کلید
سکه , البته طلا نبود
:31:
مموری کارت !!!
انگشتر
گوشواره
انواع دکمه
سوزن
پاک کن
پیچ
واشر

:38:

حتماً حداقل ماهی یک بار بازش کنین و تمیزش کنین .
لباسشوئی هایِ دوقلو یا در از بالا هم همین صافی رو داره که توی حوض هست
skp.samsungcsportal.com/upload/namo/FAQ/in/CRFRF.gif

درضمن وقتی از ماشین لباسشوئی استفاده نمیکنید به هیچ وجه درش رو نبندین وگرنه رطوبت داغونش میکنه.
در رو نیمه باز بذارید

x64
16-12-2012, 11:09
خمیره CPU:

هیچ وقت فراموش نشه، این خمیر معجزه میکنه!
کامپیوتر یکی از اقوام روشن میشد بعد از 30-45 ثانیه خاموش میشد.دیدم خمیر CPU خشک شده،خمیره تازه زدم بعد روشن کردم مثل ساعت کار میکرد.:n02:

Atefeh.N
16-12-2012, 13:44
قابل توجه خانما : وقتی با یکی از خانواده یا طرف شوهرتون میرید بیرون بعد جلو یه مغازه یا بوتیک میگن فلان چیز قشنگه واسه خوشایندشون تایید نکنید ، چون شاید بخوان همون چیز رو واسه خودتون بخرنو میخواستن نظرتون رو بدونن . اینجوریه که گیر میفتین :n02::n09:

Puneh.A
16-12-2012, 19:11
راستی هرگز آدامس رو رویِ زمین نندازین . میچسبه به کفش مردم . بندازینش تو سطل آشغال فقط و زیر میز و صندلی هم نچسبونینش

مطلبتون خیلی جالب بود

با خوندنش یاد چیزی که افتادم قبلأ خونده بودم و احتمال 99/99 درصد همتون خوندین محض یادآوریه :

آدامس های جویده شدتون رو پرت نکنید توی خیابون
پرنده ها اینا رو بعنوان سنگ می خورن و به علت چسبندگی منجر به مرگشون میشه

Behroooz
16-12-2012, 19:17
کسی که در مورد همه چیز حرف میزند در مورد هیچ چیز نمی تواند تصمیم بگیرد .

hamid_diablo
16-12-2012, 19:56
دختر ها شیطنت های خاص خودشان را دارند...برچسب هرزگی بر خنده های آنان نزن!

علی مقدس
16-12-2012, 21:31
به قول ننه جون : صبحونه تو تنها بخور نهار تو با دوستت بخور و شامتو بده دشمنت بخوره

مصطفی
18-12-2012, 07:27
بر خلاف چیزی که نوی تلویزیون و جاهای دیگه از دیگران می شنویم که توی زندگی باید جرات داشته باشیم که به بعضی چیزها نه بگیم به نظر من مهم تر از اون گفتن بله هست . همون طور که باید جرات نه گفتن داشته باشیم باید بیشتر از اون جرات بله گفتن داشته باشیم . در زندگی شخصی خودم ( که بدون تعریف از خودم خیلی خوب هست و درش موفق هستم ) بیشتر از اینکه نه بگم ، گفتن بله و قبول کردن مواردی که ریسک داشته و تنبلی نکردن به موفقیتم خیلی کمک کرده .

skyzare
19-12-2012, 00:30
با سلام .

فصل زمستون هست سعی کنید هر از گاهی مقداری نان خشک خرده شده یا برنج یا .......روی توی حیاط خونه تون قرار بدید تا گنجیشک ها بخورند . الان غذا به اون صورت گیرشون نمیاد .

وقتی مخواید برید ببخشید دستشویی ؛ حتما گوشی همراهتون اگه توی جیب پیراهنون هست درش بیارید چند بار تا حالا برای اشناهام اتفاق افتاده که گوشی از توی جیب بیرون افتاده .

LORD0098
19-12-2012, 02:00
سلام دوستان
بعلت گرانی الان دزد خیلی زیاد شده هم برای خونه و هم برای ماشین
حتما قبل از خواب چک کنید که همه درها قفل باشن .

reza22222
19-12-2012, 11:29
سعی نکن متفاوت باشی!

فقط "خوب باش"

خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است...

parinaz571
20-12-2012, 21:18
همیشه مغرور بودن بد نیست. گاهی موقعها هم باید از دماغ فیل افتاد.اگه متواضع و خاکی باشید دست کم می گیرنتون. البته از دماغ فیل افتادن نه به معنای بی نزاکت بودن بلکه به معنای احترام قائل شدن برای خود.

SIMON137
21-12-2012, 19:52
سعی کنید حدا المکان به هیچ کس در هیچ زمینه ای متکی نباشید جز خودتون
به هیچ شخصی به جز خودتون اعتماد کامل نکنید ، و براش صد در صد مایه نذارید ، هیچ کس ، حتی رفیقی که 35 ساله با همید !

Eblis 2011
21-12-2012, 20:23
وقتی شما خودتون نمی تونید راز خودتون رو تو دلتون نگه دارید و اونو به کسی میگید ، انتظار نداشته باشید کسی که رازتون رو بهش گفتید ، اونو حفظ کنه و به کسی نگه ...

یه وقتی چشمتون رو باز می کنید می بینید همه رازتون رو می دونن و به روتون نمیارن.

تا وقتی راز رو نگفتید راز اسیر شماست ، وقتی گفتید ، شما اسیرش میشید!!!