مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
hamid_diablo
28-12-2011, 13:47
برای اینکه راه موفقیت رو پیدا کنی باید راه موفقیت دیگران رو بدونی
چند روز پیش سایتی رو پیدا کردم درباره راه های کسب پول!!!باورتون نمیشه انسانها از چه راه های ساده و باورنکردنی پول درمیارن و ماها فکر میکنم که فقط با درس خوندن و داشتن پدر پولداره که میتونی راحت پول دربیاریم
AMIR MOHAMMAD . M
28-12-2011, 14:32
اگه مشکل و سوالی داشتید هیچ وقت برای رسیدن به پاسختون منت دیگران رو نکشید .:13:
فقط کافیه که به نت وصل بشید و در یک لحظه به طور کامل به پاسختون برسید .
من قبلا خیلی سوال برام پیش میومد ، از هر کسی میپرسیدم میگفت یعنی اینم نمیدونی ، اخه اینم سواله ، زرنگی نمیگم ، برو بابا حوصله داری ، درسش رو میخونی یاد میگیری و خیلی چیزای دیگه که باعث شد
من از اون موقع به اینترنت و سایت :40::40:P30World رو بیارم و به راحتی کاملترین پاسخ رو پیدا کنم بدون اینکه منت کسی رو بکشم .
malkemid
28-12-2011, 14:54
کلاهتونو دو دستی بچسبید که باد نبردش...خودتون باید به فکر خودتون باشید...
چند وقت پیش تو محل ما 2 تا خانومه می خواستن از خیابون رد شن...اولی به دومی گفت فلانی نرو صبر کن ماشین داره میاد...
اونم برگشت گفت ماشین چشمش کور میشه خودش می ایسته!!
خلاصه اینکه ماشین زد به خانومه و به همین راحتی مرد !
برای اینکه واسه مدارکتون(شناسنامه،کارت ملی،مدارک تحصیلی و...) به دردسر نیفتید سه تا مورد زیر رو همیشه داشته باشید
- از مدارکتون بیشتر از نیازتون در منزل کپی داشته باشید و همیشه موقعی که سازمانی،اداره ای،جایی ازتون کپی مدارکتون رو میخواند همیشه سعی کنید چند تا بیشتر از اون مقداری که اعلام کردند همراتون ببرید.بعضی وقت ها برای یه برگ کپی کلی علاف میشید و دنبال جایی میگردید واسه فتوکپی.
- یک سری کامل از مدارکتون رو در ایمیل خودتون داشته باشید:مثلا شما جایی میرید که ازتون کپی مدارک میخواند و با منزل فاصله زیادی داره یا مثلا تشریف می برید شهر دیگه ای که به مدارکتان دسترسی ندارید.خوب بهترین راه اینه که تشریف ببرید نزدیک ترین کافی نت و مدارکتون رو که داخل ایمیل هست پرینت بگیرید.
- و مورد آخر هم اینکه از مدارک تحصیلیتون یا هر مدرک دیگه ای یک کپی برابر اصل تهیه کنید و داشته باشید.برای کپی برابر اصل کردن هم یک کپی از مدارکتون میگیرید همراه با اصل مدارک تشریف می برید دفاتر اسناد رسمی (که الان دیگه داخل همه خیابون ها حداقل یکی هست) و اونجا براتون کپی برابر اصل میکنند و خیلی جاها که اصل مدرکتون جای دیگه گیر هست رو میتونید همین کپی برابر اصل رو به جای اصل مدرک تحویل بدید.قیمتش هم من تابستون که میخواستم یک سری مدارک تحصیلیم رو کپی برابر اصل کنم،هر برگ رو 700 تومان گرفت.
- یه مورد دیگه هم خارج از موارد بالا اینکه سعی کنید همیشه دو سه تا قطعه عکس سه در چهار خودتون توی کیف پولتون داشته باشید.
SA.JJ.AD
28-12-2011, 23:09
اگه اهل مسائل سیاسی هستید یا بهتر بگم اخبار سیاسی و اتفاقات مربوطشو رو دنبال میکنید ... ( مثلا اخبار مربوط به ایران :دی)
+
همیشه سعی کنید اخبار هر دو جناه رو گوش کنید ( موافق و مخالف ) !! و بدون تعصب به هر دو طرف دقیقا به یه اندازه گوش کنید !(حتی به مرز تحمل کردن هم رسید ایراد نداره :2:)! اون اطلاعاتی که بعد از مدتی تکرار و کنجکاوی ! تو ذهنتون میمونه اونه که حقیقت واقعی هستش :20:
+
این قضیه تو اکثر اتفاقات زندگی هم جواب میده !! البته اگه ادم منطقی باشید !! با این طریق !! میشه به اطلاعاتی رسید که میزان صحت و درست بودنش 99% هستش !:20:
mehran_286
29-12-2011, 00:28
اگر یه وقت رفیقتون یا ... رفت بیمارستان حتما بهش سر بزنید
بد ترین محیطی که تو عمرم دیدم بیمارستان هستش شب هاش به صبح نمیرسه و همه ناله می کنن ولی وقتی آدم یکی رو میبینه روحیه اش کلی عوض میشه و تو خاطرش میمونه
در ضمن با این هزینه های سنگین سعی کنسد حدالمکان مریض نشید چون قیمت ها بالا رفته
شاهزاده خانوم
29-12-2011, 21:05
هیچ وقت تو زندگیتون اجازه ندید/کاری نکنید که اعتمادی که ادما به شما دارند سلب بشه
شاهزاده خانوم
29-12-2011, 21:10
خطرناک ترین ادم ها ادم هایی هستند که سیاست سکوت و در جواب مسایل پیش میگیرند
hamid_diablo
29-12-2011, 22:46
اگه تونستید به درد و دل دویتان و نزدیکانتون گوش کنید.اما نزارید این کار تبدیل به عادت بشه چون امکان داره دردها و مشکلات دیگران روی شما هم تاثیر بزاره
vampire girl
31-12-2011, 19:27
کاریو انجام بدین که روش فکر کردین و با 100درصد عقل و اختیار خودتون تصمیم به انجامش گرفتین...تحت تاثیر حرف هیچکس قرار نگیرید...به نصایح و حرفای مردم گوش کنید ولی الزامی نیست عملیشون کنید تا زمانی که به عقل خودتون درست نیومده.
milad_gta
31-12-2011, 23:20
یه تجربه ای که از دیده هام به دست آوردم اینه :
هیچ وقت کسی رو تهدید نکنید ! اگر میخواید حال یه نفر رو بگیرید ، خیلی هوشمندانه و بدون سر و صدا ... چون تهدید کنید طرف حواس خودش رو جمع میکنه و حتی ممکنه اولین ضربه رو اون بزنه :دی اگر هم عمل نکنید از این به بعد ازتون حساب نمیبرن و میگن فقط حرف میزنه اما اگه تهدید نکردید و بعدا به این نتیجه رسیدید بلایی سر طرف نیارید مسئله ای نداره ... LOL
البته بعضی جاها هم تهدید جواب میده ، تجارب میگه اگر اطمینان دارید یکی رو تهدید کنید از ترس تا سکته میره دیگه احتیاجی به عملیات ویژه با نیروی ضربت ندارید .
سلام وقتتون به خیر
یه چند صفحه ای خوندم
حالا توصیه بچه ها
چند تا از این توصیه ها رو رعایت کنید همین
هر هفته سه تاش رو هم که شده رعایت کنید بیایید بگید این سه تا کار رو این هفته کردم
عملیش کنیم
خودم به شخصا اولین کار رو که میخوام بکنم اینه>>
کپی از همه مدارکم
اسکنش و ارسالش به ایمیل خودم
و... البته باید زنگ بزنم به برو بچ خدافظی
راستی من همه یه چند وقتیه همه چیزم رو از پی سی ورد یاد میگیرم
majid_98
01-01-2012, 01:55
هیج وقت دل کسی رو نشکنید و کسی رو مسخره نکنید.
حتی به شوخی یا حتی با کنایه
چون به زودی تقاص کارتون رو خواهید دید و به همون وضع کسی که این کارو باهاش کردین دچار میشید.
مطمعآ باشین ادم ها همیشه اینطور که الان هستن باقی نمیمونن. چه خواسته و چه ناخواسته تغییر می کنن.
موفق باشین:11:
shahinfarasystem
01-01-2012, 08:28
قبل از تصمیم گیری همه جوانب رو بسنج و همه گزینه هات رو بررسی کن
قشنگ زیر و بم شون رو بررسی کن
وقتی انتخاب کردی و تصمیمتو گرفتی کلا چشم و گوشت رو روی انتخابای دیگت ببند
و همونی رو که انتخاب کردی با قدرت تمام پیش ببر
این یکی از ساده ترین رموز موفقیته
shahinfarasystem
01-01-2012, 11:43
سلام روز به خیر
به پیشنهاد دوست عزیز vampire girl تغییراتی توی فایل ورد نهایی که دوستان زحمت میکشند و برای مرتب سازی برای من ارسال میکنند ایجاد شده.... (البته توسط خود ایشون ) و چون تغییرات کاملا به جا و مناسب بود تصمیم گرفتم فایل جدید رو برای دانلود اینجا قرار بدم
لطف بفرمایید تغییرات رو از اینجای کار به بعد تجربیات رو توی این فایل قرار بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همکاری تون
vampire girl
02-01-2012, 12:54
دنبال کاری که میدونید تهش دردسر داره نرید...نگید تا تهش نمیرم ... نگید منکه نمیخوام فلان کارو کنم...نگید این فقط یه شوخیه...
همیشه شوخی شوخی جدی میشه و.....زندگیتون از هم میپاشه....همه کارایی هم که قرار بود نکنید رو آخرش میکنید...شوخی شوخی...
malkemid
02-01-2012, 14:11
دیروز سر پروژه با راننده کامیون صحبت می کردم...می گفت هیچوقت تحت هیچ شرایطی از سمت راست ماشینهای سنگین سبقت نگیرید...چون راننده به سمت راستش مسلط نیست و دید خوبی نداره و کلی هم از خاطرات خودش و دوستانش از نفله کردن ماشینهای سمت راستی گفت برام!!
خلاصه اینکه از سمت راست اصلا سبقت نگیرید.
از هیچکس ... تاکید می کنم هیچکس ... تو زندگیتون انتظاری نداشته باشید.
فقط فقط فقط به خدا و پشتکار خودتون وابسته باشید.
AMIR-AIRGUNNER
02-01-2012, 19:29
معتاد بازی های کامپیوتری مخصوصا انلاینش نشید !!!
نمیدونم جنگ خان و تراوین و از این جور بازی ها
حداقل یه چند ماهی وقت منو تلف کرد اخرش فهمیدم که چه کلاه گنده ای سرم رفته !
بی باک بی بال
02-01-2012, 19:30
اگه توی زندگیت جفت شیش اوردی زیاد خوشحال نشو :41:
hamid_diablo
02-01-2012, 20:32
سلام.ببخشید این تجربه رو میگم یه کم بی تربیتیه
قبل از امتحان دادن حتکا یه سری به دستشویی بزنید ببینید کاری ندارید.سر امتحان شبکه یهو بدجوری گرفت و مراقب هم نمیزاشت برم دستشویی .مجبور شدم کمتر فکر کنم به جوابا و زودتر خلاص بشم
alijigari
02-01-2012, 21:13
اگه خواستی ازدواج کنی اگه چشم روی معایب بزرگ طرف مقابلت بستی مطمئن باش همون معایب بعد از ازدواج مثل خار تو چشمت هستند !
hamid_diablo
02-01-2012, 23:09
برای اینکه مشکلات امروزت رو فراموش کنی و زیاد غصه نخوری به این فکر کن که یهروزی تموم میشن.همونطور که غصه ها و مشکلات قبلیتون تموم شدن و الان بهشون میخندی
اگه کسی تو جمع باهاتون شوخی کرد تو جمع ناراحتی خودتون رو بروز ندید .اینطوری همه شما رو فردی ضعیف و زود رنج میشمارند
mehran_286
02-01-2012, 23:13
سلام
یه تجربه که جدیدا به درد میخوره به خصوص با گران شدن همه چیز
سعی کنید اگر با کسی میخواهید برید بیرون و دانشجو هستید قبل این که هزینه ای کنید یک نفر رو به عنوان مادر خرج انتخاب کنید و دنگی دونگی کار رو به پایان برسانید
چون معمولا بعضی ها تو رو در وایسی گیر می کنند و خرج می کنند با این که چیزی ندارند
چون مرام ما ایرانی ها این هستش برای نرفتن ابرو از همه چیز مایه می گزاریم
پس همیشه قبل مسافرت یا ......... طی کنید
در ضمن اگر ته حساب خودتون مبالغی مثا 2350 تومان مونده با استفاده از امکان جدید سایت ایرانسل میتونید عین 2350 تومان رو شارژ بخرید تا پول خرد ته حسابتون نباشه
ba maram
02-01-2012, 23:50
حتما تو دوران زندگیتون
- یک ساز رو انتخاب و یاد بگیرید
- یک ورزش رو انتخاب و ادامه بدید
من تجربش نکردم این موردای بالارو اما گفتم . چون که تجربه مفیدیه!
در ضمن سعی کنید فرزندانتون رو تا می تونید از بچگی عادت به کتاب خوندن بدید ! فرهنگ کتاب خونی رو تو خانوادتون زیاد کنید...خیلی مهمه بنظرم
alijigari
03-01-2012, 10:57
توی این دوره زمونه
به هر کی خوبی کردی جوابتو با بدی میده و تا اخر با .... حالتو جا میاره و نهایتش میگه تو برام اصلا چه کار کردی !
به هر کی احترام بگذاری فکر میکنن که خودشون شاه هستن و منی که احترام میگذارم جارو کش در خونشون !
ا
Farjameh
03-01-2012, 11:45
هر چیزی و هر کسی همون اندازه که خوبِ ، همون اندازه هم بدِ.
یه تجربه برای دانش آموزان و دانشجویان عزیز که این روزها درگیر امتحان هستند....
علیرغم اینکه همه کارشناسها یه حرف کلیشه ای دارند و اون اینکه : یک شب مونده به امتحان درس خوندن رو متوقف کنید
ولی من میخوام بهتون بگم درست تا لحظه ای که برگه های امتحانی میخواد توزیع بشه به درس خوندن ادامه بدید...
هیچوقت کتاب و جزوه رو زمین نذارید... اینجوری ذهنتون هم حسابی گرم میشه و چه بسا یکی دوتا سوال هم از همون چیزی که پنج دقیقه پیش خوندید بیاد
پس درست تا لحظه توزیع اوراق امتحانی جزوه ها رو با دقت بخونید.... نتیجه اش رو میبینید.
majid_98
03-01-2012, 15:00
به نظر من اگه ادم خودشو خوب بشناسه و به خودش و خدا اعتماد کنه جفت شیش که هیچی همش شیش میاره:46:
البته باید تو زندگی فرق شیش و یک رو بدونیم تا خدایی نکرده با خدا سوء تفاهم پیدا نکنیم
یادتون باشه تو زندگی هیچ کس صفر نمیاره:46:
خودتون و بقیه رو دوست داشته باشین:11:
caca_caca888
03-01-2012, 17:51
یه گروه دوستی وقتی گروه خوب و عالی ای میشه که نتونیم از توی اون گروه کسیو بیشتر از دیگری دوست داشته باشیم... .
اگه یه همچن دوستایی دارید قدرشونو خیلی بدونید ...
سلام..
هیچ وقت مادر خرج نشید :دی
با سلام ...
این تاپیک خیلی جالب هست . :20: من بعضی مواردش رو خودندم لذت بردم .
===================================
ادب داشتن محور همه توفیقات هست به خصوص به والدین ......
به همه احترام بذارید چه کوچیک چه بزرگ ......
دارم میرم مسافرت
ولی قبلش داشتیم همه حسابهای خانواده رو صفر میکردیم بدهی طلب و...
خوب یه مبلغی کار کرده بودم که به سفارش آباجی داده بودیم دست کسی 50 50 سود و ضرر داشت کار میکرد
این اواخر قرار شد پول رو بگیریم تا خودم یه مغازه بزنم
امروز وقتی داشتیم پول های طلب رو جمع میکردیم
آبجی گفت: بزار من این پولهای .... رو بگیرم بدم تا خیالش راحت شه( آره دنیا همینه)
در صورتی که تو خانواده ما اقتصاد بازه یعنی همه به همه پولهای خونه دسترسی دارن همه پولها شون رو یه جا میزارن و همه به قدر نیازشون برمیدارن و همه سعی به بالا بردن منبع کمک میکنن ولی حالا.... میشنوی که...
راستی تاپیک عالیه
من از هفته پیش تا حالا حدود 10 تا از سفارشاتون رو عملی کردم و نتایجش رو هم دارم میبینم
فعلا خدا فظ
mehran_286
05-01-2012, 00:50
سعی کنید محبت هایی که به دیگران می کنید رو فراموش کنید
و محبت هایی که دیگران به شما می کنند رو هیچ وقت از یاد نبرید
alijigari
05-01-2012, 08:33
در مورد اشنایی با جنس مخالف سعی کنید زیاد سرتون را شلوغ نکنید چون بعد همشون می فهمن و دیگه کسی نمی مونه ! مگر اینکه زیادی خوش تیپ یا خوشگل باشین تا برگردن !
AMIR MOHAMMAD . M
05-01-2012, 11:43
هیچ وقت با فهش کسی رو تحریک نکنید .
چند بار به خوده من فهش دادن کلا خون جلو چشمامو گرفته بود که اگه جلومو نگرفته بودن معلوم نبود چی میشد .
کلا هم تو زندگی سعی کنید گذشت داشته باشید که بی خودی دشمن برای خودتون نتراشید ، چون آدمهای کینه ای زیادن و یه بلایی سرتون میارن . ( از دیگران تجربه دارم )
همچنین هیچ وقت با آبرو کسی بازی نکنید که اگه بره دیگه برنمیگرده و باید اون دنیا پاسخ گو باشید .
hamid_diablo
05-01-2012, 12:45
اهداف و آرزوهاتون رو روی کاغذ بنویسید و هر چند وقت یک بار مرورشون کنید تا براتون کمرنگ نشه
از انسانهای حسود دوری کنید.حتی اگه بهترین رفیقتون بود.حسادت اونا باعث خرابی زندگی شما میشه
اینو بدونید که اگه به اونچه که دارید قناعت کنید وسختی های زندگی رو قبول کنید بیشتر مشکلاتتون حل میشه و به دیگرون حسودی نکنید چون اول خودتون ضرر میبینید.اگه کسی وضعش به قول خودمون توپه به خودتون بگین که اون زحمت کشیده به اینجا رسیده و اینم بارها دیدم که به فقیر فقرا هم نمیشه خوبی کرد!یعنی اخر کار رو سرتون میشینن و پررو میشن.امیدوارم به دردتون بخوره.
همیشه واقع بین باشید(نه خوش بین و نه بدبین) نگید امروز فلانی این کارو کرد ادم خوبیه!
همیشه بخشنده باشید و بخشنده کسیه که بتونه خودشم ببخشه.اینم بدونید اگه بتونید کسی رو که بدی کرده ببخشید هم روح اون و هم روح شما به ارامش خواهد رسید البته منظورم در حالت زنده بودن بود نه مردن.
واقعا تاپیک عالی هستش.بازم از تجربه هام براتون میگم.بدرود
hamid_diablo
06-01-2012, 13:37
هیچ وقت برای اعتراض رهبر نشید!!
اوایل ترم بود که دانشگاه پیام نور تهران ساختمان مرکزی رو از خیابان طالقانی به منطقه ازگل منتقل کردند.خوب برای ما سخت بود که این مسیر کوهستانی رو هفته ای 3 بار بریم و بیایم.تصمیم گرفتیم که هفته دوم سر کلاس نریم و اعتراض کنیم.من و چند تا از دوستان که جمعا 4 نفر میشدیم تصمیم گرفتیم دانشجوها رو متقاعد کنیم که به اعتراض ما بپیوندند.اما بعد از کلی کلنجار کلا 30 نفر شدیم و اعتارضمون هم به جایی نرسید و ما انگشت نما شدیمو تا همین الان هم داریم جواب پس میدیم
همیشه جزوه هاتونو بدخط بنویسید که انقدر روزهای نزدیک امتحان نیان جزوتونو بگیرنو آخرش پرپر بهتون بدن.
Eblis 2011
06-01-2012, 21:09
تجربه را تجربه کردن خطاست
با سلام ...
هیچ وقت درباره هیچ کسی زود قضاوت نکنید .
هر جایی خواستید یه حرفی بزنید اول یه فکر بکنید . همین جوری زود نگید که بعد پشیمون بشید که چرا این حرف رو زدم .
=========================================
هیچ وقت اسرار خونه رو به کسی نگید.یا اسرار خودتونو.از ادم همچین سو استفاده میکنن که نگو.مردم از بس مردم بی غیرت شدن که انگار با این کارا دنیارو فتح میکنن!
اگه شما انرژی مثبت به اطراف بفرستین .انرژی مثبت دریافت خواهید کرد و بلعکس.اگه شما کار درستی انجام نمیدید انتظار نداشته باشید دیگری هم کارش را درست انجام دهد!ببینید عزیزان دنیا 2روزه و یکروز مارو زیر خاک دفن میکنن اگه تو جامعه هرکس کار نادرست میکنه شما هم اون کارو انجام ندید و نگید که هیشکی عمل نمیکنه پس ولش کن.ما به این دنیا اومدیم که از دنیا یه چیزی یاد بگیریم و در اون زندگی کنیم نه اینکه سر همدیگرو شیره بمالیم.انقد کارای بدی انجام دادیم که اسممون همه جا بده حتی ترکیه ای ها و باکو یی ها هم از ما بدشون میاد!اگه محدودیت هست این حق ماست!چرا چون هنوز ما لایق خوبی های نیستیم.ادم زمانی قدر چیزایی رو که داره میدونه که از دستشون داده.مثل این میمونه که تو زندان بیفتی و از اون پنجره ی کوچیک به بیرون که از هرجایی بهتر از این زندانه نگاه کنی و حسرتشو بکشی.عزیزان رو هر حرفی که گفته میشه اول فکر کنید و مقصود طرف رو بگیرید.چون همیشه وقت نیست به هر چیزی فکر کرد.امیدوارم مفید واقع شده باشه.
ba maram
06-01-2012, 22:35
همیشه راست بگید.ضرر نمی کنید.
من خودم گاها دروغ گفتم.اما بعدش مثل ... پشیمون شدم راستشو رفتم گفتم به طرف ! اما اون موقع دیگه ارزش نداره راست گفتنش ! چون بقیه شمارو یه ادم با اراده ضعیف فرض خواهند کرد!
سر کلاس درس هر سوالی داشتید بپرسید نگید زشته حالا بچه ها بهم میخندند .
======================
کمرویی خیلی بده .....
==================
alijigari
07-01-2012, 00:13
اطرافیانت فقط تو را به خاطر کاری که براشون انجام میدی یا سودی که براشون داری دوستت دارند اگه باورتون نمیشه کارای که میکنین را قطع کنین تا واکنشون را ببینی !
تا وقتی که پول داری و واسه رفیقات پول خرج میکنی همه دوست دارن.. ولی وای به روزی که پول نداشته باشی ..دیگه بات حال نمیکنن..
قدر پولاتونو بدونید .. واسه رفیق پول خرج کردن حماقته ..
یه چیزی به ذهنم اومد شاید همه بدونید ولی گفتم بگم شاید بعضی ها ندونن.همه ی ما یه نقشی رو بازی میکنیم یکی یه کاره ناجوری میکنه پشت سرش اثر مخرب اون به چندین نسل میرسه.همه ی ما به هم مرتبطیم هرچند که از هم دوریم یا همیدگرو نمیشناسیم.همیشه داستان از ماست که برماست رو اویزه ی گوشتون کنید.هر خوشی و بدبختی رو خودمون و دیگران میسازن.من همیشه سعی میکنم خوب باشم ولی به خودم میگم بازم خوب نیستم تا خودم رو کامل کنم هرچند کامل نمیشم.همه ی ما نمیتونیوم بی عیب باشیم حتی من هم عیب دارم و میدونم عیب هامو.همه ی ما شاید نتونیم همه ی این تجریه هارو همیشه عمل کنیم ولی همیشه به فکر بهتر شدن.به فکر اینکه ما نسل اینده هستیم.اگه نسلمون سوخته باشه ما خودمون رو از ریشه درست کنیم.چرا که سعادت دنیا دست خود ماست.پس اگه تا امروز بد بودید هنوز دیر نشده چون خورشید دوباره طلوع میکنه.من توقع تشکر رو ازتون ندارم ولی ازتون میخام اون چیزایی رو که اینجا چه از من چه از عزیزان می اموزید رو به دیگری هم بگویید و او هم به دیگری بگوید. جا داره از همه عزیزان که تو این تاپیک میان از تجربه های مفیدشون میگن نهایت تشکر رو دارم و صورت تک تک شما رو از دور میبوسم.و ارزوی بهترین خوشبختی هارو برای شما ارزو میکنم حتی اگه خودم بی بهره شم.خیلی عذر میخام طولانی شد به بزرگی خودتون ببخشید.بدرود
majid_98
07-01-2012, 01:58
سراسیمه بگریز از شیطان که تو را به تنبلی، بخل، شهوت، تعجیل، غرور و حسادت دعوت می کند.
milad_gta
07-01-2012, 04:06
سعی کنید تو زمان هایی که باید سر ساعت یک کاری انجام بدید خودتون رو تو موقعیتی قرار ندید که به خواب برید ...
حدود 18 ساعت بیدار بودم ! 10 دقیقه مونده بود به زمان مورد نظر چون دراز کشیده بودم خودم نفهمیدم کی خوابم برد وقتی بیدار شدم که 1 ساعت گذشته بود ... دلم میخواست خودمو تیر بارون کنم :|
AMIR MOHAMMAD . M
07-01-2012, 11:56
اگر ورزش رو به صورت حرفه ای و با مربی انجام میدید پس فقط وفقط به حرفها و توصیه های مربی تون گوش بدید و هیچ وقت کاری رو که دوستان و اطرافیاتون تو باشگاه میگن رو انجام ندین مخصوصا ورزش بدن سازی .
نمونه : داشتم پرس سینه 150 کیلیویی میزدم یکی اومد گفت 8 سانت دستت رو باز تر بگیر ، بعد از کلی اصرار طرف ، این کارو کردم و ست آخر هم تموم شد ، ولی وقتی اومدم بطری اب رو بردارم دیدم دستم بالا نمیاد یعنی به بازوی دستم آسیب رسیده بود و باعث شد که من از این ورزش کناره گیری کنم .
کلا رشته بدن سازی رشته حساسی هست پس سعی کنید مراقب خودتون باشید .
سعی کنید ظهرا حتما بخوابین برا خیلی چیزا خوبه ومیشه ازش بهره بردازی کرد:27:
hamid_diablo
07-01-2012, 21:38
برای آرامش یه دوش آب سرد تو این موقع سال یادتون نره!!
باورتون نمیشه که چه حالی میده.اولش سخته و باید تحمل کنی اما بعد از 5 دقیقه حس میکنی پوست و گوشت و استخونن دارند از هم جدا میشند
اگه دلتون گرفته یا بغض تو گلوتون مونده شب که همه خوابیدن با mp3 پلیرتون به اهنگای غمناک گوش کنید و حسابی گریه کنید
انقد که اروم شدید.من گه گاهی خیلی دلم میگیره و با این کار اروم میشم.
از سختی و غم فراری نباشین انسان رو سختی ها میسازه
سر کسی کلاه نزارید و فقط سر خودتون کلاه بزارید.زود به کسی اعتماد نکنید.وضعیت خیلی بحرانی هستش و نمیشه به کسی اعتماد کرد.خیلی سخته که نتونی به کسی اعتماد کنی.اینو از ته دلم گفتم.
بچه هاتون رو ( منظورم دراینده :31: :31: ) از کوچیکی عادت بدید مسواک بزنند . متاسفانه توی جامعه ما به بهداشت دهان و دندان اهمیت نمیدند . اخه این مادر بزرگ من از این مصنوعی ها گذاشته همیشه می ناله میگه هیچی نمیشه باهاش خورد . :31: و همه اش به ما میکه قدر دندوناتون رو بدونید . :31:
خیلی ممنون از اسکایزر.اتفاقا به مطلب خیلی مهمی اشاره کردی چون کسی که بهداشت دهان و دندانش بالا باشه عمر زیادی میکنه.اینو یه دکتر معروف ایرونی میگه حتما میشناسیدش.
فش بچه صلواته
جواب هم بدی واسه خودت بده
اینو بدونید که اگه مثلا 4تا دوست هستید وقتی یه سفر برین اونجا اخلاقای واقعی همه تون مشخص میشه.یعنی ممکنه یکی که معمولی بود خوب باشه و کسی که خوب بود بد باشه. و...این حرف منو اونایی که بزرگتر از من هستن کاملا متوجه میشن که چی گفتم
اگه تو درسی مشکل خوندن دارید با دید مثبت بهش نگاه کنید و با فکری ارام بشینید بخونید و بگید من اینو تموم میکنمو میترکونم.من تو پیش دانشگاهی معلم زبان فارسی مون خیلی گند بود!من میگفتم که هم ترم اول و دوم میفتم ولی به خودم گفتم که بلاخره من بخام برم دانشگاه باید این درسو پاس کنم چه بخام چه نخام!خلاصه هم ترم اول ودوم رو پاس کردم.ترم اول شدم 11.5 و دوم هم شدم 13!من از اول تا سوم دبیرستان مشکل زبان و ادبیات داشتم ولی تو پیش که خوندم از کارم راضی بودم.
vampire girl
08-01-2012, 13:58
یه نکته خیلی مهم::::
هرکی بهتون گفته قشم واسه خرید عالیه حرفشو گوش ندید بلند نشید بریداااااااا....دلار گرون شده قیمتاش از قیمتای تهرون خودمون هم زده بالاتر:19::19:
من همین پریروز رفتم واقعــــــــــــــــــا افتضاح بود!!!!!
تنها نکته مثبتش اینه که جنسایی مثل شامپو و اسپری ادکلن و... همش اصل هستن و قابل اعتماد اما بقیش.......:2:
hamid_diablo
08-01-2012, 15:16
سعی کنید با هم شخصیتهای خودتون رفاقت کنید.خیلی از وقتها از نظر تیپ و ظاهر شاید شبیه یه عده باشید اما از نظر شخصستی از زمین و تا آسمون با هم فرق داشته باشید.
با مشورت کردن مطمئن باشید هزار تا راه رو که شما حتی فکرشو نمیگیردید جلوی پاتون گذاشته میشه.من یه مقدار پول داشتم و میخواستم باهاش کاری انجام بدم.در کل 2 تا کار بیشتر به نظرم نیومد .اما وقتی مشورت کردم دیدم با این پولم چه کارا نمیتونم بکونم
Maziar_69
08-01-2012, 15:42
اگه تو درسی مشکل خوندن دارید با دید مثبت بهش نگاه کنید و با فکری ارام بشینید بخونید و بگید من اینو تموم میکنمو میترکونم.من تو پیش دانشگاهی معلم زبان فارسی مون خیلی گند بود!من میگفتم که هم ترم اول و دوم میفتم ولی به خودم گفتم که بلاخره من بخام برم دانشگاه باید این درسو پاس کنم چه بخام چه نخام!خلاصه هم ترم اول ودوم رو پاس کردم.ترم اول شدم 11.5 و دوم هم شدم 13!من از اول تا سوم دبیرستان مشکل زبان و ادبیات داشتم ولی تو پیش که خوندم از کارم راضی بودم.
شدیدا این نکته رو بولد میکنم. خیلی موثره.
امروز امتحان شیمی فیزیک داشتم. شاید شنیده باشید راجع بهش که چقدر فرمول عجیب غریب داره و نسبتا سنگینه.
من و دوستم با هم درس میخوندیم. ولی فرقمون این بود که اون همش گله میکرد که خیلی سخته و من هیچی نمیفهمم. ولی من با اینکه کامل متوجه نمیشدم فقط میگفتم خیلی آسونه من راحت همشو میفهمم!
همش هم میگفتم من امتحانمو عالی میدم. مطمئنم که عالی عالی میدم.
نتیجه این شد که امروز از 6 تا سوال 5 تا رو کامل و درست حل کردم و اون یکی رو تا نصفه رفتم و فقط یه عددگذار اشتباه کردم در صورتی که فقط دیشب رو درس خونده بودم...
به همه چیز دید مثبت داشته باشین... :11:
با سلام ...
اگه میخواید در اینده که از درس فارغ شدید بتونید وارد بازار کار بشدید بهتون پیشنهاد میکنم صرفا توی دانشگاه جزوه استاد رو نخونید . همیشه سعی کنید از روی کتاب ها ی مرجع درس بخونید . و جدا از اون هم پیرامون همون رشته اتون چیزایی غیر از مطالب درسی رو هم بخونید .
====================================
عزیزان نقل و قول کس دیگه توسط اکوا حذف میشه.اینو گفتم چون تازه کارا هم میان حقشون حپلی حپو نشه.الان من از 2تا امتهان ترم دانشگاه میترسم ولی به خودم گفتم که من نهایت سعی خودم رو میکنم و ایمان دارم که با نمره خوب قبول میشم و همیشه همینطور بوده و ببینم ایندفه چی میشه!همیشه با قدرت درس بخونید و نگید من کم میارم.شما یه جنگنده هستید منم هستم و به همین دلیل یاد هیتلر و افتخاراش میکنم و روحیه ام میره بالا.از امتحانات بترسید روحیه شما میاد پایین.اگه قبلا تو درسی کم اوردین یا تو سال سوم مردود شدید مثل من نگران نباشید و یاد اون دردایی که کشیدید بیفتید و بگید من ایندفه میترکونم حتی اگه کم بگیرم.الان همه شما و من به روحیه جنگندگی برای امتهانان دارید چون از بچگی از امتهانان ترس داشتیم اما دیگه زمون این رسیده برای ترسمون خط و نشون تایین کنیم!بجنگید بجنگید ما پیروزیم.بازنده ترسو و تنبله.امیدوارم این جمع که شامل من هم میشه امتهاناتو خوب بدیم حتی اگه کم بگیریم.در ضمن اینم بگم که اگه نهایت سعی هم کردید و با نمره کم قبول شدید پشیمون نشید چون این نیروی جنگندگی تونو لازم دارید جنگجوها.من به همه دوستام روحیه میدم میگم میترکونیم و منم به همتون میگم که باهم میترکونیم.موفق باشید جنگنده ها.
عزیزان هیچوقت زندگی کسی رو خراب نکنید!.من به خدا قسم نمیخورم ولی چون از صحت حرفم اطمینان دارم به خدا قسم که هرکی که زندگی مارو خراب کرد بعد چند سال خود طرف خیلی بدبختی سرش اومده و الانم در حال زجره!هیچوقت چه در جوونی چه وقتی زن گرفتید یا عروس شدید زندگی کسی رو خراب نکنید.بازم میگم هیچوقت کسی که به زندگی خودش مشغوله کاری نداشته باشین حتی اگه بدبخت باشین که بدبخت تر نشین.من رو این توصیه ام خیلی تاکید میکنم چون چوب خدا صدا نداره و چنان پدری از ادم در میاره که غبطه میخورین!
من جا داره از همه عزیزان تشکر کنم که به این تاپیک احمیت خاصی قائل هستند و صورت ماه تک تکتونو میبوسم و دوست دارم از این دنیای صفر و یک(همون مجازی)یه چیزی یاد بگیریم و به سوی سعادت خودمون قدم برداریم و تو زندگی با مشکلات کمتری روبرو بشیم و چون ما نسل جدید هستیم از همتون میخام که به گفته هایی که منطقی به نظرتون میرسه عمل کنید و زندگی خوبی داشته باشید.از اونجایی که همتون تو فروم دوست دارید اگه زحمتی برای عزیزای من نباشه به دوستاشون پیغام خصوصی بدن و ازشون بخان که تو این تاپیک شرکت کنن تا تجربه هامون رو کامل تر و زیبا تر از همیشه کنیم.این تاپیک از نظر من خودمونی هستش و هر کس به راحتی میتونه تجربشو به زبونی خودمونی بگه.از اونجایی که من خودمونی هستم دوس دارم این تاپیک خودمونی باشه البته ما کاره ای نیستیم! ولی نظرمونو گفتیم.
AnGelS.Of.WaR
08-01-2012, 20:25
سلام . چند وقته كه ميام اينجا و تجربيات شما دوستان رو ميخونم . ولي اين دفعه اول كه ميام اينجا مطلب مينويسم . اميدوارم بتونم با 25 سال سن تجربياتي رو اينجا بيان كنم كه مفيد باشه .
اولين تجربه اي كه ميخوام بگم اينه كه هيچ وقت روي يه كار شريكي حساب باز نكنيد . ولي اگر شرايط طوريه كه بدون شريك نميتونيد وحتما با يه نفر شريك باشين كه 2 شغله نباشه
hamid_diablo
08-01-2012, 20:35
تو جاهای عمومی وقتی میخندید قهقهه نزدی.از این کار خانومها بدشون میاد!!
درباره تعصبات قومی و قبیله ای از کسی سئوال نکنید.خیلی ها رو این تیپ سئوالها حساس هستند
فرشته ی جنگ خوشحالم که اینجا اومدی همه با تجربه های همدیگه میتونیم زندگی بهتری داشته باشیم پس مهمون مایی.
البته من 2تا چیز یادم افتاد که بگم که یکیش شبیه دوستمونه ولی گفتن و تکرار ضرری نداره.
اینکه هیچوقت به کسی تکیه نکنید!همیشه روی پای خودتون واستین.چون من هر موقع رو کسی تکیه کردم کارام عقب افتاد.همیشه به در هر حال به خودتون تکیه کنید چون بهترین و قابل اعتماد ترین دیوار خودتونین.عزیزان روشنفکر باشید!!!هر کس میتونه روشنفکر باشه(روشنفکر کسی هستش که اخلاق و رفتارش به روزه و به نظر دیگران گوش میکنه و اگه ببینه اون نظر کاملا از نظری که خودش قبلا داشته بهتره اونو جایگزین میکنه و همچین ادمایی وقتی کسی حرف میزنه به حرف شما گوش میدن تا ببینن شما چی میگین و اگه حرفتون دزست هستش نه اینکه بگن من حرفم همیشه درسته و همتون غلط میگین!)چون اکثرا نمیدونن روشنفکر یعنی چی یه توضیح کامل دادم.
روشنفکری خیلی روی ادم تاثیر داره اگه روشنفکر نبودید از امروز یه قدمی بردارین.من 3سال پیش قدم برداشتم.
caca_caca888
08-01-2012, 20:49
یه برنامه کلی واسه کار با کامپیوتر برای خودتون بچینید...
واسم تجربه شده که اگه همینطوری بدون محدودیت بخوایم ازش استفاده کنیم دیگه وقتی برای سایر کارها باقی نمیمونه...
توجه داشته باشید که آدم وقتی بیکاره الزامی نداره از این دستگاه استفاده کنه!!! کلی کار دیگه هست که میشه باهاش اوغات فراغت رو پر کرد...
اگه بتونید برای کارای روزانتون برنامه ریزی کنید که خیلی بهتره... فقط اگه این کارو میکنید برنامه رو دقیق بچینید. نه این که قسمتی باشه به نام "استراحت" و همشو با کامپیوتر پر کنید!
mehran_286
08-01-2012, 21:47
سلام
سعی کنید در زمانی که دوستانتون بهتون احتیاج دارند یا تو شرایط خاص و سختی قرار گرفته اند بهشون کمک کنید
چون برای کارهای متفرقه یا وقت گزراندن دوست زیاد هستش
نکته : عده ای از دوستان صرفا جهت کار کشیدن از ما ساخته شده اند که این عده را از لیست دوست های خوب فاکتور بگیرید
prodoctornuke
08-01-2012, 21:50
گاهی به دوستایی که خیلی وقت هست بهشون سر نزدید سر بزنید یه وقتایی رو بزارید با همکلاسیای قدیمی برید بیرون
اگر دوستی اشنایی کسی رو دارید که بیمارستان هست زندان هست جایی این جوری بهش سر بزنید
تا جایی که به ضررتون نباشه به همسایه و دوستاتون کمک کنید
Mehran-King
08-01-2012, 22:37
سلام سعی کنین هیچوقت تو زندگیتون منزوی و گوشه گیر نباشین و نزارین حقتون پایمال بشه! و اگه واقعا توناییشو دارین خودتونو نشون بدین که در تمامی موارد چقدر باهوش و زرنگ هستین و اینکه تا میتونین عاشق دختر نشین! یعنی میدونین عاشق نشین بعدا که وقتش شد عاشق میشین ها :دی ولی اینو واسه اون کسایی که سنشون خیلی کمه میگم یعنی خودم که 18 سالمه میشم کوچیک دیگه عاشقی زیاد به جنس مخالف انسان رو کور میکنه یعنی باعث میشه انسان تو راه های اشتباه و ... قدم برداره که موجب بیچارگی خود شخص میشه و اینم بگم سعی کنین همیشه پدر مادراتونو دوست داشته باشین 2 چراغ مهربون و دلسوز هستن که واسه فرزنداشون تلاش میکنن و نزارین واسه یه جنس مخالف زحمت اون 2 تا دلسوز از بین بره قدرشونو بدونین تا وقتی که پیشتونه چون بعدا دیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی رو دوست دارین مثلا یه دختری رو.اگه اون روزی که بهش علاقه مند شدین برای اون درجه علاقه به اون دختر نمره 10 بدین.حالا مثلا اگه دو سه ماهی از اون دوستی گذشته مثلا میبینید اون علاقه شما به اون دختر مثلا شده 6یا3 یا 2.این نشون از اینه که دوستی شما هورمونی بوده و این نشون دهنده علاقه ی هورمونی شما به طرف بوده و این دوستی به درد نمیخوره.حال اگه اون درجه که اول گفتم 10 بشه مثلا 8 یا 7 پس اون دوستی شما هورمونی نبوده و میشه این دوستی رو ادامه داد.ولی اگه عکس باشه نمیشه در اینده به این دختر امیدی داشت برای دوستی.راجب این موضوع دوباره بعدا یه توضیهی میدم.
کارهایی که برای آینده دارید و تو فکرتون هست هیچ وقت برای دیگران تعریف نکنید.
ba maram
08-01-2012, 23:09
1- پسرای فروم, اگه دوست دختر دارید هیچ وقت بخاطرش دوستای معمولی دخترتون رو نندازید دور..
2-همیشه سعی کنید تو روابطتون با جنس مخالف راه بازگشتی رو هم واسه خودتون بذارید.میدونم سخته اما باید گذاشت...
3-از آدما واسه خودتون بت نسازید(این یعنی دیر یا زود می بازین)
4-پسرای فروم,وقتی عاشق بشید که قصدتون از بدست وردن اون دختر ازدواج باشه و بدستش بیارید با هر زحمتی که شده...
5-تنها نکنید خودتونو...تنهایی وابستگی میاره:41:
با سلام ...
به نظرمن اصلا داشتن دوست از جنس مخالف اشتباه هست.
نظر شخصی خودم هست داشتن یه دوست از جنس مخالف حتی اگه به ازدواج ختم نشه یه جوری خیانت به همسر اینده هست . فرض هم که به ازدواج ختم بشه امار و ارقام نشون دهنده این هست که پایدار نیست و به طلاق ختم میشه .
=================================
جدای از این موارد به نظرم وقتی دوستی های با جنس مخالف به ازدواج هم ختم بشه از همون اول توی زندگی یه جوری بوی خیانت رو هر دو طرفین احساس میکنند . احساس اینکه اینی که به این راحتی با من بوده نکنه حالا هم به راحتی با یکی دیگه بره دوستی کنه .
================================
دوستی با جنس مخالف اشتباهی بس بزرگ است و اگر به ازدواج ختم شود اشتباهی بس بزرگتر ......
alijigari
08-01-2012, 23:37
اگه با دو رنگی ( از عمد ) رابطه ای با شخص غیر هم جنس را بهم زدین باید حد اقل حرمت عشق و لحضات خوبی که باهاش داشتین را نگه دارین و بدیش را جلوی دیگران نگیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malkemid
08-01-2012, 23:49
یاد بگیریم که هر پند و اندرزی ارزشمند نیست. بعضی نسخه ها فقط به درد بعضی ها می خوره.
davy jones
09-01-2012, 11:15
سلام.
تجربیات متفاوت و گوناگونی رو دوستان اینجا مطرح کردند که همگی ارزشمنده و طی سالیان به دست اومده.
بنده هم بر حسب دعوتی که جناب zr1 داشتند، یک تجربه ی کوچیک زندگیم رو بگم:
همیشه با دوستان آشنایانتون مانند یک دوست و یک آشنا معاشرت کنین ولی موقع تجارت و معاملات اقتصادی، با همون آشناها مانند یک غریبه رفتار کنین و همه چیز رو از قبل نوشته و قرارداد کنید. چرا که بعدا هر دو طرف از دست هم ناراحت خواهید شد و ممکنه که رابطه ی دوستی تون رو هم تحت تاثیر قرار بده.
همین خود من یه بار برای یکی از رفقا که از دوران دبیرستان تا الان با هم آشنا هستیم، یه کاری رو به درخواست اون بابا انجام دادم که انصافا پر زحمت هم بود. در هر هفته یک روز به خاطر این شخص و شرکتش، بنده چیزی حدود 500 کیلومتر رو طی میکردم و به یه شهر دیگه میرفتم و برای یه کاری در اون شهر بازاریابی میکردم. قرار هم بر این بود که به ازای هر مشتری جدیدی که من برای شرکت اونها پیدا کنم سهمی از قراردادهای جدید داشته باشم. ولی به سبب همون نکته ای که گفتم و اعتماد به اینکه برحسب رفاقت لازم نیست که قرارداد رسمی با هم ببندیم و مطمئنا من حق ایشون رو نمیخورم و ایشون هم حق بنده رو ، جوری شد که بعد از چند ماه متوجه شدم که مشتریهای بسیاری رو که من برای شرکت ایشون پیدا کردم رو مدعی میشه که اینها از قبل مشتری خودمون بودند! در حالیکه مطمئن بودم مشتریهایی هستند که به واسطه ی بازاریابی من مشتری شرکت مذکور شدند. از طرفی هم اون دوستمون واقعا فکر نمیکرد که مشتریها جدید هستند چون بعدا فهمیدم که یه شخصی از کارمندای شرکتش این موضوع رو کتمان میکرده و رفیق بنده به سبب اعتمادی که به اون طرف هم داشته حرفشرو باور میکرده. وگرنه قصد سرکیسه کردن منو نداشته.
و اینطوری عملا من داشتم مفت و مجانی براشون کار میکردم.:13: من مدعی بودم که پول منو دارین میخورین و اون رفیقمون هم خیال میکرد که من میخوام بابت کار نکرده ازشون پول بگیرم. و اینطوری کم کم داشت رفاقت ما لکه دار میشد و هر دوطرف گمان بد نسبت به دیگری داشتند.
من از اون کار کشیدم بیرون بدون اینکه واقعا به حقم برسم و البته سعی کردم که این موضوع، روی رفاقت سابق بنده با ایشون تاثیر نذاره و به روی خودم هم نیاوردم ولی برام تجربه شد که دیگه از اعتمادهای بیجا نکنم.
موفق باشین.
90/10/19
دوستان گرامی :
در این تاپیک ، علاوه بر نقل قول گرفتن ، نقد تجربیات دیگران و پرداختن به نظرات دیگران و بحث در باره ی تجربیات دیگران ممنوعه .
علتش هم مسائلی هست که درگذشته بوجود اومده و دوستان پیگیر تاپیک در جریانش هستند /
در این تاپیک فقط و فقط و فقط تجربیات شخصی بیان میشه و هر پستی که خارج از حیطه ی فوق باشه بون تعارف حذف میشه /
در این مورد اگر بحثی - سوالی - صحبتی هست یا از طریق پروفایل و پی ام ، یا از طریق انجمن انتقادات پیشنهادات مطرح کنید /
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما
Lady parisa
09-01-2012, 11:30
هديه دادن به كسي كه لياقت ندارد
ناسپاسي از كسانيست كه لايقترند...
majid_98
09-01-2012, 15:24
دوستان همیشه حواصتون باشه که زود عاشق نشین.
وقت واسه عاشقی و دلدادگی همیشه هست.
صبور باشین.یکم وقت تلف کنین و حسابی طرف رو بشناسین و خوب امتحانش کنین بعدش اگه دیدین لیاقت عاشقی رو داره عاشقش بشین.همیشه به یاد داشته باشین دارین عاشق چه شخصیتی میشین.
اجازه ندید تو این جور مسائل سوع تفاهم پیش بیاد. در صورت نیاز افکار و هدفتون رو توضیح بدین.
موفق باشین.
hamid_diablo
09-01-2012, 17:28
با انسانهای حسود و بخیل به هیج وجهه مشورت نکنید.چون اونا چیزی رو خوب میگن که براتون ضرر داره
با سلام ...
هر وقت خواستید یه کاری رو برای به نفر انجام بدید با جزئیات ازش بپرسید که میخواید چه جوری انجام بدم . که اگه بعدا خراب شد نندازه تقصیر شما . :41:
====================
من امروز برای یه نفر یه کاری انجام دادم ....یه خورده خراب شده انداخته تقصیر من ...:31:
====================
راستش من یه چند روزی هست که این تاپیک رو دیدم یه چیزی که برام جالبه بود این هست که الان با یه دید ظریفتری به اتفاق هایی که برام میفته نگاه میکنم . و ازش یه نتیجه میگیرم .... در صورتی که قبلا این جوری نبود . :20: فکر کنم برای بعضی از شما هم به وجود اومده مرتب پست میدید .:31::31::31::31:
====================
Переклад не
09-01-2012, 17:41
دوستان اگه جونتون رو دوست دارید ، حین میل کردن سنگگ ، اونو کاملا بررسی بالا پایین و تست و چک و آزمایش و هر کاری که تونستید بکنید تا خدایی نکرده به جای پنیر خوردن ، دندوناتونو با سنگ خورد نکنید
مواظب باشید که سنگ نداشته باشه وگرنه...
شاید اسم اینو گذاشت یه تجربه ی تلخ و غیر قابل جبران
این بیشتر مخصوص کسایی هست که در فامیل سکته توشون ارثی هست.
1- اگر یه وقت دیدین پدر یا مادرتون دردهایی در سینه و پشت و دست دارند بیدرنگ اونارو ببرید به بیمارستان چون از علائم سکته قلبی هست. (به زور ببرید حتی اگر نیامدند)
2- حتما حتما اینجور خانواده ها یه قرص زیر زبونی تو خونه داشته باشند.
-----------------------------------
من پدرم درد تو دستاش داشت متاسفانه به حرف ما گوش نداد و برای معاینه به بیمارستان نرفت و متاسفانه همون شب سکته قلبی میکنه؛ و اگر ما تو خونه قرص زیر زبونی داشتم شاید زنده میموند:37:
امیدوارم اینو تجربه نکنید
همیشه به دوستاتون بگین که اگه ازتون بدی دید به شما بگه.چون ادم عیباشو شاید نبینه و دیگرون بهتر میتونن بگن.البته دوستتون باید هم تیپتون باشه که نظرش منطقی تر باشه.اینم بگم که انتقاد پذیر باشین و اگه کسی ازتون انتقاد کرد ناراحت نشین و اگه ناراحتم میشین ازش بخایین که با جزییاتش براتون بگه.اینارو براتون توصیه میکنم خیلی به دردتون میاد.
hamid_diablo
09-01-2012, 22:18
همیشه رسید فیشهای بانکی رو نگه دارید.حتی ازشون کپی بگیرید و و جای امنی بزارید.مطمئن باشید به اندازه شناسنامه و بیمه در آینده لازمتون میشه.نمونش یکی از دوستان من که باید برای فارغ التحصیلی فیشهای بانکی که شهریه هر ترم بود رو برای دانشگاه میبرد.بنده خدا چند تا شو گم کرده بود دانشگاه گفته بود که یاد مبلغ رو دوباره بپردازه
Manager_66
10-01-2012, 11:52
منت هیشکیو نکشید . کارهاتونو خود تون انجام بدین -> کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
+
از کسی که همش ازتون تعریف میکنه بترسید
farzanehpaksima
10-01-2012, 12:08
اشتباهی که همه عمــر پشیمانــمـ از آن... اعتمادیستــــ که بر مردمـ ِ دنیا کردمــ
بزرگترین تجربه منمـ همین بود ، به هیچکس ! حتی برادرتـــ و خواهرتـــ نباید اعتماد کنی چه برسه به دوستای صمیمیتـــ
hamid_diablo
10-01-2012, 18:34
تو اماکن عمومی کسی رو با دست یا انگشت اشاره نشون ندید
روز تاسوعا تو یکی از حسینیه ها بودم که داشتم به یه دوستم شخصی رو با دستم نشون میدادم.یهو یه نفر اومد جلو و گفت داداش کاری داری.فکر میکرد داشتم اونو نشون میدادم و ناراحت شده بود
AnGelS.Of.WaR
10-01-2012, 19:16
اقا هميشه سعي كنيد كار امروزتون رو به فردا نندازين . من خودم امسال خرداد ماه واسه يه نفر كار كردم و 950 هزار تومن از اين اقا طلبكار شدم از بس امروز فردا كردم واسه رفتن و گرفتن پول كه الان اون اقا انكار ميكنه . اگه من همون روز هاي اول پيگير بودم الان مجبور نميشدم روزانه 2 هزار تومن شارژ واسه زنده كردن پولم هدر بدم
سعی کنید این رودربایستی رو بزارید کنار!اکثر بدبختی و فلاکت ما سر همین مسئله هستش.البته من خیلی وقته که رودربایستی رو گذاشتم کنار.مثالشو بگم.مثلا شما یه دوست صمیمی دارین و اون از شما کاری میخاد و شما هم نمیتونید اون کارو بکنید و نه نمیتونید نه به طرف بگین که خلاصه به ناچار کارو مجبورین قبول کنید!اینم از فواید رودربایستی!.یه چیزی هم بگم همیشه خوش قول باشید و حالا ببینید چطور!.مثلا دوستتون کاری رو از شما میخاد که انجام بدین که سه حالت براتون پیش میاد.یک اینکه اصلا نمیتونید و میگید من اصلا نمیتونم.دوم اینکه میگید میتونم فردا ردیف کنم و فردا هم کارتون رو سر وقت انجام بدین.سوم اینکه میگید قبول انجام میدم اما نمیتونم بهت قول بدم که فردا کارت ردیفه و اگه فردا نشد پس فردا حتما.سعی کنید اینطوری به کسی قول بدین چون وقتی به کسی قول میدین و سر وقت به قولتون عمل نمیکنید طرف دیگه از شما حساب نمیبره و به قولی دوستی اون به شما یکم میاد پایین.خودتون میفهمین چی گفتم.من به شخص از بد قولی دیگران متنفر و خودم هم بدقولی نمیکنم.امیدوارم مفید بوده باشه خیلی ازتون معذرت میخام که نوشته هام تولانی هستش
-اگه خواستید ازدواج کنید، رضایت پدر و مادر براتون مهم تر از همه چیز باشه چون در اون صورته که بعد از ازدواج احساس آرامش میکنید وگرنه تا آخر عمر از این عذاب میکشید که با کسی ازدواج کردید که پدر و مادرتون مخالف بودن و دوسش ندارن !
- توی بحث هایی که پیش میاد فقط دیگران رو مقصر ندونید، مطمئن باشید شما هم به سهم خودتون مقصرید. دنیال راه حل باشید نه مقصر.
- غرور خیلی چیز خوبیه ولی اگه از اندازه ی نرمالش بیشتر بشه خیلی دردسر سازه. خود بین نباشید و سعی کنید توی کارا با بقیه مشورت کنید، اینو قبول کنید که بقیه هم آدمن و میفهمن (مخصوصا پدر و مادر) و فقط شما نیستید که میفهمید.
- اگه داداش کوچیکتر از خودتون دارید سعی کنید باهاش خوب رفتار کنید و بهش توجه کنید، چون اگه باهاش بد رفتار بشه و احساس کنه توی خونه بهش بها داده نمیشه روی روحیه ش تاثیر خیلی بدی میزاره و میتونه دردسر ساز باشه.
Mehran-King
10-01-2012, 20:46
قبل از انجام کاری فکر کنید (طوری آینده رو پیش بینی کنید!)
اگه رازی رو نمیخواید کسی بدونه پس به هیچ کس نگین حتی اگه احتیاج داشتین به کسی بگین
چون اون کس هم شاید احتیاج داشته باشه به کسی بگه
و راز شما دیگه راز نیست
still alive
10-01-2012, 23:29
یه اشتباهی که من بارها مرتکب شدمو سعی کنید هیچوقت نزارین براتون اتفاق بیفته :41:
وقتی تو یه جمعی هستین و درباره موضوعی که یه جورایی به در میگن که دیوار (شما) بشنوین قرار میگیرین.هر حرفی که تو دلتون هست بگین و تو خودتون نگه ندارین.چون بعدا افسوس میخورین که چرا حرفتونو نزدین.اعتماد به نفس داشته باشین و حرفتونو بزنین
من این اشتباهو خیلی انجام میدم و شاید روزها اعصابم به خاطر اینکه چرا جواب طرفو ندادم خورده.و مهمتر اینه که دیگه نمیتونی تو اون موقعیت قرار بگیری تا بتونی از حق خودت دفاع کنی و جوابشو بدی پس تنها کاری که میتونی بکنی خودخوریه که این به مرور میتونه اعصابتونو خیلی ضعیف کنه
Переклад не
10-01-2012, 23:33
دانشجوهای عزیز از ترم جدید اگه تونستید حتما یه Recorder واسه خودتون بخرید و صحبتهای استاد تو کلاسو ضبط کنید (تو جیبتون میذارید و کسی متوجه نمیشه)
حالا بعدا وقتی جزوه رو میخونید یا موضوعی از درستون رو میخونید ، بی دردسر به فایل صوتیش هم مراجعه کنید و قسمتهایی که تو جزوه شک دارید رو از رو همون فایل گوش بدید مثله اینکه دوباره از استاد میپرسید
از همه مهمتر اینکه همیشه نهایتا 20 درصد حرفای استاد اگه خوب گوش بدید تو ذهنتون میمونه .اما با وجود ریکوردر شما 100 درصده حرفای استاد رو میدونید و این یعنی استفاده از 100 درصد کلاس درس شایدم زیادتر . چون وقتی فایلهای صوتی رو بعدا تو خونه گوش کنید ، هر چیزی که استاد در موردش حرف زده رو میتونید تو اینترنت همزمان سرچ کنید و کلی هم از اونجا اطلاعات کسب کنید
ریکوردر: دستگاهی است که مهمترین کار اون ضبط کردن صدا با کیفیت بسیار عالی هست
alijigari
11-01-2012, 09:28
بهترین دوست و همدل و رفیق که همیشه به دل صبر به حرفاتون گوش میده و هیچ وقت حرفرتون را به کسی نمی گه
آینه داخل اتاق هست
اقلا ادم اگه دلشه بگیره و بخواهد با کسی درد و دل کنه و بعد براش مشکلی پیش نیاد تنها گزینه همین هست !!!!!!!
milad_gta
11-01-2012, 11:34
سعی کنید همیشه موقع خرید خوب فکر کنید و تمام حالت ها رو در نظر بگیرید . من دیروز کلی کتاب خریدم ، امروز دیدم که واقعا تعداد زیادیشون رو اضافی خریدم و اصلا بهشون نیازی ندارم و شاید صد سال یک بارم نخونم .
جالب اینجاست که یه درصدی تخفیف دادن ولی اینقدر کتابا زیاد بود چند برابرش پول ارسال دادم :دی
حالا تو اجناس دیگه هم این اتفاق پیش میاد چیزی رو بخرید که سالی 1 بار هم ازش استفاده نکنید ...
یه جور حس بدی به آدم دست میده ، انگار خودت پولت رو بریزی دور .
AMIR MOHAMMAD . M
11-01-2012, 11:55
هیچ وقت هیچ وقت برای کسی خرید نکنید یا برای مشاوره خرید همراهش نرید .
نمونه :
1 - رفتم کیبرد خریدم برای طرف ، چشمش ندیده پاشو گذاشته رو کیبرده اونم ترکید ، برگشته میگه این که خریدی بدرد نمیخورد ، مواد کهنه بود .
2 - طرف اومده میگه میخوام سینما خانواده بخرم ، به نظر تو چی بگیرم ، منم گفتم فلان مارک و برند بد نیست ، اونم فوری رفته همونو خریده بعد آهنگ تست ساب گذاشته صداشم تا آخر زیاد کرده ، مشخصا ساب ترکید . اومده میگه تو گفتی این خوبه .
3 - ...
در کل اگر مجبور شدید با کسی برید خرید ، اگه ازتون چیزی پرسید فقط بگید خودت میدونی . حتی یک حرکت اضافه سر هم تقصیر رو گردن شما میندازه .
( ولی اگه جنس خوب در بیاد میگه خودم خریدم )
alijigari
11-01-2012, 14:27
سعی کنید هر اشتباهی که براتون تو زندگی مشکل ایجاد میکنه را فقط یک بار تجربش کنید اما
ممکنه برای بار دوم و سوم براتون کمی گرون تموم بشه اما اگه بیشتر اتفاق افتاد تا اخر عمر بدخت هستید !
فرق ادم موفق با سایر اداما هم همین هست !
hamid_diablo
11-01-2012, 14:55
تو مسائل مادی خودتو رو با هیچ کس مقایسه نکنید.چون اگه از نظر مالی و درآمد پائین تر باشد اعتماد به نفستون به هم میریزه.خیلی ها که درآمد بالا دارند شاید شرایط بهتری داشتند که اگه شما هم اون شرایط رو داشتید حتما به موقعیت مالی اون شخص و یا شاید هم بهتر میشدید
AnGelS.Of.WaR
11-01-2012, 18:13
اقا تو انتخاب دوست وسواس باشين . به يه نفر گفتن چرا معتاد شدي گفت : دوست ناباب . البته جنس خوب هم تاثير داشت
داشتن يه دوست خوب تو يه دنياي بد مثل خوردن يه فنجون چاي تو يه هواي سرده . درسته ادم و گرم نميكنه ولي دلگرم كه ميكنه
SuperSt@r
11-01-2012, 18:22
سلام به همه دوستان
هر وقت یه جایی نشستید برای حتی چند دقیقه وقتی از اونجا بلند شدید حتما برگردید نگاه بکنید به اونجایی که نشستید ببینید چیزی جا گذاشتید یا نه مثلا تو کتابخونه نشستید ممکنه یه چیزی مثه گوشی یا خودکاری چیزی رو جا گذاشته باشید من خودم همین دیروز کتابخونه بودم تا از جام بلند شدم نیگا کردم دیدم ماژیکم رو جا گذاشتم یا من برا چند بار تو سایت دانشگاه بودم دیدم که ملت فلششون رو به سیستم زدن و یادشون رفته ور دارند
hamid_diablo
11-01-2012, 18:25
معمولا اسناد و مدارک رو تو صندوق فلزی بزارید .بعضی ها مهمترین مدارک زندگیشون رو تو کمد یا صندوق های چوبی میزارن و اگه خدایی نکرده آتیش سوزی پیش بیاد همشون میسوزه
وقتی اعصابتون داغونه سعی نکنید کاری کنید چون تصمیمتون اونی نیست که فردای اون روز میخایین انجام بدین.
AliBaMaram.13
12-01-2012, 01:08
شجاع باشین و دنبال چیزی یا کسی که دوست دارین برین!
بنا به خواست جامعه یا خانواده به چیزی تن ندین!
بعد چهار سال درس خوندن روزی 100 دفعه می گم کاش رشته ای که دوست داشتم رو می خوندم یا اصلا دانشگاه نمی رفتم!
alijigari
12-01-2012, 05:17
زندگی ادم مثل یک نخ سیگار مینونه که روشن شده و هر چی میسوزه انگار عمره که داره میسوزه فقط کاش به خوبی و با نهایت استفاده میسوخت و نمی گفتیم کاش این کارو کرده بودم اون کارو -- چون در غیر این صورت جز خاکستر چیزی نمی مونه !!!!!!!
shahinfarasystem
12-01-2012, 10:26
با عرض سلام و روز به خیر
احتراما به اطلاع میرساند طبق برنامه زمان بندی اعلام شده به امید خدا تا روز جمعه آخر وقت
اولین بخش مرتب سازی تاپیک متفرقه بر روی سایت قرار خواهد گرفت...
گاهی وقتا نباید اونی باشی که واقعا هستی تا بتونی اوضاع رو دستت بگیری...باید طرفت انسانیت ودرک داشته باشه ! :10:
فیلم بازی کردن برای کسی که درکش کمه خیلی سخته بدم میاد دوست ندارم بده بده:41:
کاش طرفت فهیم باشه...
با هرکسی مثل خودش رفتارکنین همونطور که اون با شما رفتار میکنه
بخشش و چشم پوشی هم حدی داره
وقتی دیدی داره بهت ظلم میشه و طرفت داره ازت سو استفاده میکنه اونوقته که باید بلند بشی و محکم بگی : دیگه کافیه!
prodoctornuke
12-01-2012, 15:30
اگر روی خریدتون کنترل ندارید بهتره موقع خرید رفتن کارت و پول اضافیتون رو بزارید خونه.
مثل خودم که رفته بودم یه بافت 20 هزار تومان بخرم ولی دست اخر حدود 350 هزار تومان لباس خریدم
hamid_diablo
12-01-2012, 16:31
مطمئن باشید با فریادزدن نمیتونید حرف خودتونرو به کرسی بنشونید
با سکوت هم نمیتونید این کار رو بکنید
AnGelS.Of.WaR
12-01-2012, 19:48
اقا يادتونه بهتون گفتم كار امروزتون رو به فردا نندازين ؟
دقيقا پشت خونه ما طرف داره ملكشو 3 طبقه ميكنه . بعد اومده پنجره هاشو جوري زده كه رو به سمت ملك ماست . همون اول به بابام گفتم برو بهش تذكر بده بابام هي امروز فردا كرد . تا اينكه طرف داره پايان كار ميگيره . بعد برادرم كه تو كاره بساز بندازه بعد چند وقت اومد خونه ما و اين صحنه رو ديد و سريعا رفت به صاحاب اونجا تذكر داد . تا اينكه امروز احظاريه از سمت شوراي حل اختلاف اومد . بابام رفته كه ببينه موضوع چيه طرف اومده دست پيش و گرفته كه پس نيوفته . . واسه همينه كه ميگم كار امروزتون رو به فردا نندازين
LittLe_BeAr
12-01-2012, 21:40
هیچ وقت وقتتو تلف نکن که نظر یه آدمو عوض کنی.هزار تا دلیل و منطقم بیاری تا خودش نخواد نمیتونی نظر و نگاشو تغییر بدی.یا به نظرش احترام بذار یا اگه خیلی غیر قابل تحمله به حال خودش رهاش کن.
یکی دیگه اینکه نذار آدمی که جدیدا باهاش آشناشدی سیر تا پیاز زندگیتو بدونه.شکاک و بدبین نباش اما زود هم اعتماد نکن.تو زندگی تو همیشه رازهایی هستن که فقط تو باید بدونی و بس.
SuperSt@r
12-01-2012, 22:02
دوست عزيز يكي از قوانين اينجا اينه كه نبايد نقل قول كنيم خواهشا برا اينكه اين تاپيك پابرجا بمونه و ما از تجربيات دوستان استفاده كنيم رعايت كنيد از توجهتون ممنونم
LittLe_BeAr
12-01-2012, 22:44
هر وقت احساس کردی یه نفرو واقعا دوس داری زود حرف دلتو بهش بزن
چون ممکنه بعد دیر بشه :41:
هیچ وقت به دوستاتون اونقدر اعتماد نکنید که بخاید راز خودتون یا راز دیگری را بهش بگین
به نظر من راز مهمترین چیز تو زندگی و باید مثل چشمتون ازش نگهداری کنید.
Shadow-Man
13-01-2012, 00:02
پدرم همیشه می گه: دیوار خونه ناموس آدمه.
راست میگه با اسخوانم معنی حرفش رو حس می کنم. وقتی مجردی هر پستری دلت میخواد از دیوار اتاقت آویزون میکنی ولی وقتی ازدواج کردی و دست یه دختر جون رو گرفتی آوردی تو خونه دیگه باید شش دنگ حواست به ناموست باشه
Переклад не
13-01-2012, 00:59
دوستان میان مرد و شرافتش رشته باریکی وجود داره و اسم اون قول هستش.دیروز با یکی قرار داشتم سر ساعت 5 .نیم ساعت قبل تر رفتم سر قرار اما طرف 6 اومد و مجبور شد کلی معذرت خواهی و فلان کنه.چرا یه مرد باید مجبور بشه انقدر رو زردی کنه
حواستون باشه رفقا
هیچ وقت تو زندگی واسه چیزی که حسرتشو داری زور نزن ! چون اگر هم بهش برسی هیچ لذتی نداره برات ! مطمئن باش !
سر جلسه امتهان هیچوقت وقتی سوالارو دادن نیایین همه سوالارو نگاه کنین چون اگه نگاه کنید به خودی استرس وارد میشه به شما.و اگه اولین سوالو دیدین و نتونستین حل کنید نگران نشید.حتی اگه سوال بعد هم نتونستید حل کنید بازم نگران نشید.من بارها شده که اول جلسه سوالایی رو نتونستم جواب بدم که خیلی اسونه و وقتی به همه سوالات جواب دادم و اومدم به اون سوالایی که ننوشتم تعجب میکنم چون اکثر اون سوالا اسون بوده و به اون سوالا جواب دادم.نمیدونم دلیلش چیه یا به اصطلاح خودمون میگیم هنوز گرم نشدیم.سر جلسه چون ادم یه خورده عجله میکنه این میتونه باعث همین مسئله بشه ولی سر جلسه خودتونو نبازین.این نکته رو جدی بگیرین وقتی که به همه سوالا جواب دادین الکی به ورقه نگاه نکنید.با حوصله جوابارو بررسی کنید چون گاها پیش میاد که میگین سوالی رو درست نوشتین ولی تو یه قسمت اشتباه کردین.این نکته هارو کلی گفتم چون فصل امتهاناته و همتون ازشون بهره ببرین حتی اگه تکراری باشه.البته فقط نگاه کنید ببینید چندتا سوال تو ورفه هستش نه اینکه خود سوال رو هم بخونید.این پست اصلاح شد به نقل از دوستان.ممنون
LittLe_BeAr
13-01-2012, 10:45
*به حرف های دیگران راجع به خودت توجهی نکن .
در دهن مردمو نمیشه بست!
خودتو به خاطر چنین حرفایی ناراحت نکن.
*با آدما بر اساس شخصیت خودت رفتار کن نه شخصیت اون ها.
*هیچوقت از اعتقاد و باورت خجالت نکش و اونو با صدای بلند بیان کن.
*نذار کسی به تو دستور بده.چه دوست چه دشمن.هیچ آدمی حق نداره کاری رو به تو تحمیل کنه.
alijigari
13-01-2012, 13:04
اگر شاغل هستی
1-سعی کن همکارات را تخلیه اطلاعاتی بکنی یعنی هر چی بلد هستن ازشون به نحوی یاد بگیری
2-هر روز در زمینه کاریت چیز جدید یاد بگیری
3-جوری کار کن که اگه نباشی کاره بخوابه -تا حد زیاد کار فرما بهت وابسته بشه
در غیر این صورت
یا همکارت زیر ابتو میزه و میگه با افزایش حقوق به مقدار ... جاتو میگیره
یا مدیر عامل میگه کاره مفیدت برای شرکت کم هست
این قانون کار کردن و حقیقت جامعه ما هست
توی یه کار گروهی از اول کار همه مسئولیت رو بدوش نگیرید / افراد گروه متوجه حساسیت شما میشن و خیالشون بابت انجام کار راحت میشه /مجبور میشید تا آخر پروژه رو باید به تنهایی انجام بدین
اگه با کسی در انجام کاری شریک هستید مسئولیت پذیر باشید و وظیفه محول شده رو به بهترین وجه انجام بدید
این هم دو تا تجربه با توجه به فصل امتحانات :
اگه توی تقلب کردن مهارت ندارید و خبره نیستید این کارو به هیچ وجه سر امتحانهای پایان ترم تجربه نکنید
میان ترم میشه با صحبت حلش کرد ولی ......
توی امتحان همه حواسشون به اینه که مچ شما رو بگیرن ، هیچ کس رو دست کم نگیرین
دیروز یکی از دوستای من یه فرمول کوتاه و ساده رو دو دقیقه قبل از امتحان روی دستش نوشت برای اینکه با نوشتن بره توی ذهنش و فراموش کرد پاکش کنه
کسی که حتی فکرش رو هم نمی کردیم (پست مهمی نداره و خیلی پایینه پستش توی دانشگاه) متوجه شد و علیرغم اینکه دوستم همه سوالا رو بلد بود نمره امتحانش شد 0.25
یک درس و شهریه گزافش قابل جبرانه ولی پایین اومدن معدل و ترس از مشروطی و عوض شدن دید همه مخصوصأ آموزش دانشگاه نسبت به شما یک ریسک بزرگه که ارزش نداره
درسهایی که شامل فرمول و مسأله هست حتمأ حتمأ حتمأ در طول ترم یک دور مرور کنید
هم می تونید اشکالات رو برطرف کنید / هم شب امتحان اذیت نمیشید
اگه در طول ترم دوره نشه شب امتحان ممکنه بتونید همه مطالب رو یاد بگیرید ولی امکان فراموش کردن و هنگ کردن سر جلسه هست
Manager_66
13-01-2012, 13:44
اگر خواهرتون ازدواج کرده جلو شوهرش از گل نازکتر بهش نگین و تو هر بحثی همیشه طرف خواهرتونو بگیرین . سعی کنید به دامادتون هم رو ندید ->
البته به جنبش بستگی داره !
hamid_diablo
13-01-2012, 13:54
اگه قراره با دختری ازدواج کنید و متوجه بشید بیش از حد به پدر و مخصوصا برادراش وابسته هست مطمئن باشید زندگی سختی در انظارتونه
پسر عمه من همیشه اینو میگه خانومش از اون اول زندگی بهش میگفته که چرا مثل برلدرم هوامو نداری و ....الان هم همش با برادر و پدرش مقایسش میکنه
majid_98
13-01-2012, 15:31
دوستان حتما قبل از رفتن سر جلسه امتحان یه سر به WC بزنید تا خدایی نکرده امتحانتونو خراب کنین
به یکی میگن عاشقی سخت تره یا بی پولی؟
میگه تا حالا تو اتوبوس WC نداشتین که جفتش یادتون بره!!:27:
hamid_diablo
13-01-2012, 23:33
سعی کنید که به سریالهای ماهواره ای نگاه نکنید.
در ضمن دوستان تو امضام لینک تاپیکی درباره این موضوع هست که دوست دارم شما هم در این بحث و گفتگو شرکت کنید
prodoctornuke
14-01-2012, 01:29
هیچ وقت از خانم های غریبه توی خرید خجالت نکشید
مثل همون ماجرای خرید من
دوستم موقع حساب کردن قیمت لباس ها چون چند تا دختر جوون خریدار دیگه هم توی مغازه بودن رفیق ما هم هرچی فروشنده گفت رو بهش داد که البته من نذاشتم و اینقدر چونه زدم که کم بود دعوامون بشه
نخواید تیریپ لارج و مایه داری الکی بیاید جلو دخترا
همین طور از فروشنده خانم هم خجالت نکشید و چونه بزنید
و مهم تر از همه چونه بزنید موقع خرید
اصلا هم زشت نیست این کار
توی ایران نه قیمت متعادل هست نه سطح درامد شما
اگر یک روز لنگ 5000 تومان بشید میفهمید چونه زدن چقدر کار خوبی هست
سلام
برای موضوعات ساده و بی ارزش الکی اعصاب خودتونو خورد نکنید
&
وقتی چیزی نمی دونید در موردش نظر ندین
سعی کنید کم و سنجیده حرف بزنید
Eblis 2011
14-01-2012, 13:24
زود قضاوت نکنید . . . این اخلاق خیلی بدیه که خیلی از ماها داریم . . . سعی کنید تو هر موضوعی سریع دور برندارید تا اطلاعات کافی ندارید . . .
Переклад не
14-01-2012, 14:00
دوستان از تجربیاتتون بگید .اگه نداشتید بیخیال.دیگه پند و اندرز رو همه میدونن
مثلا چرا ماهواره نبینیم؟ تجربتون در این زمینه؟
زود قضاوت کنیم چیمیشه؟ تجربه ای دارید در این زمینه؟
سنجیده حرف نزنیم چی میشه؟ تجربه؟
اگه زود قضاوت کنیم چی میشه؟
خب هر پندی که مینویسه کنارش باید تجربشم بنویسه وگرنه چطور میتونیم موضاعاتو دسته بندی کنیم؟
----------------------------------------------------------------------------------
همیشه تو خونتون دمپایی پاتون کنید .از این طبیا.هر چند زیر پاتون فرش 300 ملیونی هم باشه یا پارکت و موزاییک و سنگ و ... بازم کفش داشته باشید.من از وقتی که پوستم حساس شد شروع کردم به کفش راحتی پوشیدن .چروک پاشنه ها و پوست پوست شدن و هزار حساسیت دیگه
فقط یادتون باشه کفشتون طبی و راحت و مناسب باشه .ارزونشم نخرید.ما انقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم
hamid_diablo
14-01-2012, 15:19
اگه میخواید به کسی پول قرض یدید اول ببینید که اگه پولتون رو پس نداد چه اتفاقی می افته.مثلا من چون خیلی خسیسم و از این کار بدم میاد به هیچ کس پول قرض نمیدم.
shahinfarasystem
14-01-2012, 15:25
با سلام
طبق وعده داده شده نتیجه فاز اول مرتب سازی تاپیک تجربیات زندگی آماده و خدمت دوستان ارائه میگردد (حدودا صفحات 1 تا 50 )
از دوستان عزیزی که ما رو در ساماندهی این تاپیک یاری کردند و با جود مشغله کاری و درسی از کمک رسوندن به ما دریغ نکردند کمال تشکر را دارم
sir0c0 عزیز در امور مربوط به به روز رسانی و اعمال تغییرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملا نصرالدین و vampire girl عزیز که در طی این مدت با در ارتباط بودن با بنده و بر عهده گرفتن
مرتب سازی تعداد صفحاتی که با هم به توافق رسیدیم کمک بسیار شایانی در این امر داشتند
در ضمن محتویات این پست در صفحه اول پست دوم به زودی به روز رسانی خواهد شد
فاز اول مرتب سازی تاپیک تجربیات زندگی
امور بانکی، خرید و فروش و معاملات
- هر وسیله ای که خواستید بخرید چند بار مارکش رو چک کنید که تقلبی نباشه خودم یه وسیله برقی خریدم امروز بعد از یکماه دیدم مارکش اون چیزی که باید میبود نیست جالب اینکه اینقد نزدیک
به مارک اصلی بود که هیچکس متوجه نشد
- از سایت ها اینترنتی چیز نخر هیچ وقت. چون بعضی اوقات بدجوری تو پاچه خریدار میکنند مثلاً هر قسمت یک سریال کپچر شده را در یک دیویدی میریزند و به اسم سریال کامل میفروشند!
اعتماد به نفس و خود باوری
- شما به تایید دیگران نیازی ندارین مهم اینه که خودتونو قبول داشته باشین
- سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
-
- الکی با خرافات بازی نکنین!! تا وقتی به هرچیزی اعتقاد دارین واقعا همین طور میشه، وقتی دیگه بیخیالش بشین، اونم بیخیال میشه
کمک به دیگران
- اگر شغل شما آموزشی می باشد و تدریس می کنید سعی کنید به دانشجو ، دانش آموز و یا.... کمک کنید .
خانواده و پدر و مادر
- در هر حالت به پدر و مادر خودمون احترام بگذاریم حتی اگر تو مواقعی که حق با شماست چون اگه یکم باهاشون کلنجار بریم 2 دقیقه بعد از کارمون پشیمون میشید
خانوادت رو حتی اگه واقعا بد هستند هم دوست داشته باش
- قدر خانواده تون رو بدونین موقع اعتماد کردن به کسی خیلی محتاط باشید حتی نزدیکترین اطرافیان!حتی اعضای خانواده خود!!!بیشتر زمانی که میخواید با یکی درد و دل کنید...
- هوای پدرو مادرتون رو داشته باشید و بهشون خدایی نکرده تندی نکنید یه وقت ممکنه بچه دار که شدید به سر خودتون بیاد
- به پدر و مادرتون احترام بذارید و محبت کنید که بعد از 120 سال دیگه که فوت کردند احساس عذاب وجدان نکنید
رفاقت و دوستی
- اگه یه رفیق خیلی خوب و تگیه کاه برا خودت دارید هیچوقت از دستش ندید هیچوقت هیچوقت
- زیاد تو رفاقت افراط و تفریط نکنید چون همین ها باعث جدایی میشه
- تنهایی خیلی بده اما از اون بدتر داشتن رفیق بد، اگه رفیق بد دارین هرچی زودتر ازش دوری کنین
- هميشه قبرستاني در قلبت براي خاكسپاري خطاي دوستانت بساز.
- پیدا کردن هیچ چیز تو دنیا سخت تر از پیداکردن رفیق خوب نیس اگه پیدا شد تا آخر عمرت باهاش باش
- تعداد زیاد دوست ها فقط باعث اتلاف وقت در ابعاد گسترده میشه.
روابط با افراد و مسائل اجتماعی
- هیچ وقت کسی رو به خاطر خانوادش مسخره نکنید,حتی دشمنتون!
- موقع خمیازه کشیدن جلوی دهن خود را بگیرید .
- هرگز تند تند خودت رو برای دیگران برگ نزن، یه هو دیدی تمام شدی و رفتن سراغ یه کتاب دیگه!
- به هر کــس به اندازه شعورش محبت کنید نه بیشتر
- اگر هنوز در دانشگاه به سر میبرید :
جان هرکی دوست دارید بی خیال روابط زیادی با جنس مخالف بشید ! خیلی هارو دیدم همین که رفتن دانشگاه همچین مجذوب دختر شدندو کل زندگیشون رو خراب کردن ! اون زمان که ما دانشگاه
میرفتیم ، یه پسره بود که از خانواده ی تقریبا فقیری بود ، اما مخش کار میکرد اساسی و خودش هم درس میخوند اساسی تر ! طوری که توی هر درستی بهترین بود. جالب اینه که هیچ وقت به دخترا
نگاه نمیکرد و به هیچکدومشون توجهی نمیکرد در صورتی که خود من چند بار داشتم از کنار این اکیپ دخترا رد میشدم میدیدیم که اکثرا داشتن در مورد این پسره صحبت میکردن و همیشه از دهن
یکیشون میشنیدم که میگفت : اصلا نگاه هم نمیکن
- بی توجهی کنی ، توجه میکنن ! ( این برای خودمم عجیبه ! اما همه جا جواب داده ! بجز در موارد نادر که طرف مقابل دارای شعوری عمیقه که توی ایران کم پیدا میشه )
- هیچ وقت به آنچه دیگران از یاری به شما وعده می دهند دل نبندید ، نقشه ها و تصمیمات خودتان رو بر پایه آنها استوار نکنید
- هیچ وقت سعی نکنید تا با کسی آشنا شدید فکر کنید که این طرف بهترین گزینه ای که پیدا کردید و همه وجودتون به پاش بریزید و همه اسرار زندگی شخصی تون بازگو کنید . به قول معروف
همیشه سعی کنید تیری توی ترکش داشته باشید و حد وسط رعایت کنید
- سعی کنید تـو رودربـایسـتی گیــر نکنید
- چهارشنبه سوری خونه بشینید...اصلا به ریسک پشیمونیش نمی ارزه
- بهتره خیلی زود توی دانشگاه عاشق و دل باخته کسی نشین! این مسئله معمولا برای همه جوون ها که تازه میرن دانشگاه و جنس مخالف هم سنشون رو میبینند زیاد پیش مییاد اما عاقبت
خوبی نداره معمولا
- تو کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید...چون اگه بعدا مشکلی پیش بیاد شما رو مسئول میدونن!
- تو محبت به دیگران افراط نکنید...چون بعدا سوارتون میشن!
- سعي كنيد قدرشناس باشين اشخاصي كه تو روزهاي سخت دستتون رو گرفتن فراموش نكنين
- به موقع گذشت داشته داشته باش - هر کی ارزش گذشتو نداره
- هيچ وقت همه رازهاتو به رفيقت نگو چون ممكنه يه روز دشمنت بشه
- هیچ وقت مغرور نشین
- تو جاهای عمومی که باید یه مدتی بمونی مثل سربازی یا خوابگاه خیلی مراقب لوازمت باش احتمال وجود دزد زیاده
- هیچ وقت به زن شوهردار نظر بد نداشته باشین
- وقتی یکی رو دوست داری هم بهش بگو و هم بهش ثابت کن
- برای خندوندن دیگران خودتونو تحقیر نکنید
- زیاد بچه مثبت نباشین
- در مورد شخصیت کسایی که تازه دیدیشون سریع قضاوت نکن! ممکنه کسی که خیلی ازش بدت میاد بعدا بهترین دوست صمیمیت بشه!
- دور و بر اینجور آدما نریم: بی حیا، بی آبرو، بی معرفت، بی عشق، کم سواد، اونایی که زیاد از خودشون تعریف میکنن، اونایی که خوشون هرچی دوس دارن بهت میگن اما خدا نکنه تو بهش از گل
نازک تر بگی، اونایی که انتقاد پذیر نیستند، اونایی که ما رو تو هیچ کاری قبول ندارند، اونایی که وقتی میبینیمشون از دیدنشون انرژی نمی گیریم و وقتی نمی بینیمشون از دوریشون بی حوصله
نمیشیم
- درباره دیگران بدون دونستن همه موضوع و شرایط قضاوت نکنید چون در اکثر موارد غلط از آب درمیآید
- مهم اينه كه تشخيص بدي
يه وقتا بايد از در دروازه رد نشي يه وقتا بايد از سوراخ سوزنم رد شي . يه وقتا نبايد تنت يه لكه خاك هم برداره يه وقتا بايد تموم تنت خاكي شه
يادت باشه سعي كني ياد بگيري كدومش رو تو كجا انجام بدي.
- همیشه غمگین ترین و رنجورترین لحظات توسط کسی ساخته میشه که شیرین ترین و شاد ترین لحظات را برای او ساخته ای.
- با افرادی که مثه آب خوردن دروغ میگن نباید صمیمی شد.
- از افرادی که شخصیت و اصلیت خودشون رو در شرایط مختلف فراموش یا گم میکنن شدیدا دوری کنید.
- از افرادی که نسبت به خانوم ها کینه توزن و حساسیت ویژه به جنسیت نشون میدن دوری کنید چه اون طرف خانم باشه چه آقا
- از افرادی که خودشون رو هم قبول ندارن و فقط چاکر و قربون اینو اونن و اعتماد به نفس ندارن دوری کنید چون تو روحیه شما هم تاثیر میذارن
- هیچوقت با آدمایی که اصطلاحا قالتاق؟! یا گنگستر هستن مراوده کاری نداشته باشید...بالاخره یه روز تیغتون میزنه
زندگی مشترک و ازدواج
- كسی که به همسرش خیانت میکنه و همسرش هم خبر داره اما بی تفاوت هست , بدونین که هر دو مثل هم هستند .
- وقتی صاحب فرزند شدین حواستون باشه خدا به شما نعمتی داده که خیلی ها آرزوشو دارند و در تربیتش از جونتون مایه بزارین
درس، تحصیل و امتحانات
- با معلم های خودتون با لحن بد کل کل نکنید حتی اگه حق با شما باشه اگه اشکالی میبینید توی کارش یا درس دادنش وباید اون رو توی کلاس باهاش مطرح کنید اول ازش معذرت خواهی کنید ،
بعد بگید به نظر شما اینجوری درست تر نیست که فلان مساله رو پیش بریم
- اگر هنوز در دانشگاه به سر میبرید :
جان هرکی دوست دارید بی خیال دختر بازی بشید ! خیلی هارو دیدم همین که رفتن دانشگاه همچین مجذوب دختر و عشوه هاشون شدن که کل زندگیشون رو خراب کردن !
- اگر هنوز در مقطع دبیرستان درس میخونید :
مهم نیست که از کدوم کتاب کمک درسی استفاده میکنید هرجا درس میخونید و هر تستی که میزنید ، توش بهترین باشید . رتبه های یک کنکور نرفتن کل کتاب های کمک آموزشی رو نخریدن و کل
تست هارو نزدن ، هرجا که بودن توش بهترین بودن
- در هر مقطعی (تحصیلی )قرار دارید سعی کنید بهترین باشید و از آدمهایی که تلاشتون رو به تمسخر میگیرن دوری کنید .
- همیشه سعی کنید دروس را از اول ترم بخوانبد نه شب امتحان
- قبل از انتخاب رشته مدرسه یا دانشکاه حسابی تحقیق کنید تغییر رشته دادن خیلی مکافات داره
- رشته ای رو تو دانشگاه بخون که عاشقش هستی نه اونی که سازمان سنجش قبولت کرده
- سعی کن اگه میخوای کارشناسی ارشدت رو ایران بخونی از سال دوم سوم شروع کنی تا به محض فارغ التحصیلی وارد ارشد شی( بهتره 7ترمه تموم کنی)
- تو دانشگاه از هر نوع دوستی حتی در حد سلام احوالپرسی داشته باش چون در آینده به دردت میخورن.
- تو دانشگاه سعی کنید جو گیر نشین و تو هر بحثی شرکت نکنید
- همیشه یادتون باشه برای درس خوندن وارد دانشگاه شدین (اولویت اصلی درسه) نه چیز دیگه!!
برنامه ریزی ، تعیین هدف در زندگی و تصمیم گیری
- توي همه چي تعادل رو حفظ كن
- انسان جائز خطاست ولی ماندن بر خطای دانسته، جائز نیست!
- ياد گرفتم كه هر شكستي يه درسي به من ميده .اولين درسش اينكه كه راههايي كه به شكست ختم ميشه رو ديگه نرم . و اينكه مواظب جلوي پام باشم كه ديگه نخورم زميين
- اگه وضع مالی تون خوبه و مثلا پدرتون پشتیبانی تون میکنه و از طرفی علاقه چندانی به درس خوندن هم ندارید و میدونید میتونید تو بازار کار یه شغل خوب دست و پا کنید
درس نخونید مگه اینکه واقعا علاقه داشته باشید !
- اگر 5 سالی بخورید نون و تره ، تمام عمرتون میخورید نون و کره ! به قول یکی که میگفت من این 10 سالی سختی میکشم و نمیشینم فیلم هایی که 2 روز پیش در اومدن و نگاه نمیکنم ، عوضش 10 سال دیگه ، تا آخر عمرم لم میدم روی بهترین راحتی جهان ، در حالی که یه سبد میوه ی تازه توی دستمه و جلوی سینمای خانگیم نشستم ، با گاز زدن اولین میوه دکمه ی استارت فیلم رو میزنم !
- واسه خودتون یه 4چوب تعریف کنند حتی اگه این چارچوب خیلی بزرگم باشه ولی بودنش از نبودش بهتره
توی این 4چوب بایدها و نبایدهاتونو تعریف کنید
- کلا منظورم اینه که بی قید زندگی نکنید این میتونه دین و یا یه اعتقاد باشه
مثلا این که ادم وار زندگی کردن باشه , به انجام هر کاری تن ندید واسه خودتون شخصیت قایل باشد
- همیشه برای زندگیتون برنامه داشته باشید تا عمرتونو هدر ندید,زندگی جریان داره پس ازش به بهترن نحو استفاده کنید
- هیچ وقت به آنچه دیگران از یاری به شما وعده می دهند دل نبندید ، نقشه ها و تصمیمات خودتان رو بر پایه آنها استوار نکنید
- فكرت رو تغيير بده بيشتر از اون چيزي كه فكرش رو بكني زندگيت هم تغيير ميكنه
- همیشه یه مقدار حتی خیلی کم پس انداز داشته باشین
- نگین این کارو میکنم، اون کارو یا تصمیم دارم بعدا عملی اش کنم . همین الان پاشین یا انجامش بدین، یا برنامه بریزین هرچه زودتر انجامش بدین. اینطوری دیگه نمیگین وقت نداشتم، ندارم
- همیشه به عاقبت کاراتون فکر کنین
- کاری رو که دوست دارید و دلتون می خواد اگر شده حتی فقط برای یک بار هم که شده انجام بدید حتما انجام بدید و نگران حرف اطرافیان نباشید
- وقتی تو خوشی و شادی هستی یا عصبانی هستی عهد و پیمان نبند
توصیه های بهداشتی ، سلامت و بیماری ها
- اگه قرص آهن مصرف میکنید حتما با معده خالی و یکی-دو ساعت قبل از غذا بخورید و مصرف قرص رو تا یک ماه بعد از عادی شدن جواب آزمایش ادامه بدید
- قدر سلامتیتونو همیشه بدونین و برای سالم موندن ورزش کنید، غذاهای مناسب بخورید، به اندازه کافی بخوابید و از همه مهمتر شاد باشید
- وقتی خوابتون نمیاد الکی سعی نکنید بخوابید
- همیشه ورزش کنید و نگید که دیگه از ما گذشته چون تو زندگیتون خیلی میتونه تاثیر گذار باشه
حرف زدن و وروابط کلامی
- جلوی بزرگترها با دست صحبت نکنید .
- موضوعی که اگر مطرح بشه و باز بشه به نفعِ تو نیست , خودت مطرحش نکن
- جرات " نه " گفتن داشته باشید!ممکنه بعدا به خاطر نگفتنش خیلی پشیمون بشید.
- وقتی کسی شما رو صادقانه نصیحت میکنه , اصلاً کاری نداشته باشین که خودش بهش عمل میکنه یا نه . فقط به نصیحتش توجه کنین و اون رو به کار ببندین .
- با کسی که حرفتونو نمیفهمه و به مفهوم حرفهای شما فکر نمیکنه صحبتتونو ادامه ندین
- همیشه (تا حدی) به کارها یا حرفاتون از زاویه مخاطبان هم نگاه کنین، خیلی سودمنده
- سعی کنید بیشتر شنونده خوبی باشید تا سخنور خوب
- از خودتون الکی تعریف نکنید اما به جاش در مورد مهارت ها و خصوصیات خودتون سنگ تموم بگذارید
- وقتی اعصابت خرده برو تو اتاقت با هیچ کس هم حرف نزن همه به اندازه ی کافی برای خودشون دلایلی برای عصبانیت دارند
- هميشه به قول معروف دهان به حرف خير باز كنين يعني حتي جايي كه مي دونين هيچ اميدي به درست شدن كار طرف نيست يا هيچ راهي نيست بگين ان شالله درست مي شه ( هرگز اميد را
از كسي سلب نكنید
- اگه يك حرف رو ده جور مي تونين بزنين سعي كنين بهترين جمله رو انتخاب كنين نه دم دست ترين . مثلا وقتي راجع به لباس يكي نظر مي دين فورا نگين خيلي زشته اصلا بهت نمياد مي تونين
بگين مثلا اوني يكي لباست بيشتر بهت مي اومد يا اون از اين قشنگ تره يا هزار تا جمله ي ديگه كه همش همون معني رو مي ده ولي مودبانه تره
- وقتی ناراحتی جواب نده
مشاغل؛ روابط کاری و شراکت
- همیشه توی یه فن استاد باش
کامپیوتر و فن آوری اطلاعات
- هيچ وقت به هاردتون اطمينان نكنيد.يه باره و خيلي سريع از دور خارج ميشه و همش ميپره
استفاده از لوازم مختلف و ابزار آلات
- اگه خواستيد با دريل كار كنيد حتما محكم بگيريدش مخصوصا موقعي كه سوراخ كاريش تموم داره ميشه چون ممكنه مته گير كنه و بلايي كه سر مچ دستم اومد و دريل چرخيد سر شما هم بياد
رانندگی، حمل و نقل و تصادفات
- حتی وقتی می خواهید از عرض خیابان یکطرفه عبور کنید، حتما به دو طرف نگاه کنید؛ چون اینجا ایران است! هر چیزی امکان پذیر است
- اگه میبینین یه حرکتی رو توی رانندگی یاد نمیگیرین، حتما مربیتونو عوض کنین! من پارک دوبل یاد نمیگرفتم، یه مربی دیگه یه روش دیگه یادم داد!
- تو تصادفاتی که براتون اتفاق میافته به راحتی گذشت نکنید و بگذارید پلیس بیاد همه چی ثبت بشه
مطالعه
- حتما كتاب :چه كسي پنير مرا جابه جا گرد رو بخونيد خيلي تاثير گذاره
امید به زندگی و انرژی مثبت
- همیشه به خدا توکل کنید...و امیدتون رو از دست ندید.یادتون نره که تاریک ترین ساعت شب , یک ساعت قبل از طلوع خورشیده!
- یادمون باشه همیشه رو هر پله تو این زندگی باشیم....خدامون یه پله از ما بالاتره
- بدترین شرایط زندگی من و تو آرزوی یکی دیگست
- بهترین روزهایت را به کسانی هدیه کن که بدترین روزها در کنارت بوده اند
- نوع نگرش و طرز فکر ما آدما به زندگی و هر چیزی موفقیت ما رو می سازه
- مثبت اندیشی هم تو زندگی یه اصله،می شه به جای بدبینی تو هر چیزی بعد مثبت اون رو دید
- حتی اگه مشکلات زیاد باشه,میشه یه لبخند کوچولو زد و خندید همیشه سعی کنید بخندیم
- هرگز خودتونو دست کم نگیرید(امیدوارم این جمله رو به معنای واقعیش درک کنید)
- همه چیز تو زندگی رو میشه زیباتر دید ... سحتی سختی ها ... مشکلات ...
- تمرین کنید هر چیزی رو زیباتر ببینید
- قدرت زمان رو دست کم نگیریم ؛ خیلی زخمهای به ظاهر ناعلاج با گذر زمان التیام پیدا میکنه
- قدر هر موقعیتی رو که دارید بدونین حتی اگه احساس میکنید اون موقعیت در شان شما نیست باور کنید یه روزی میرسه که دلتنگ همین موقعیت ها و همین روزا میشین
- دیدتون به زندگی خیلی خیلی مهمه، ممکنه بهترین زندگی رو داشته باشین اما دیدتون مشکل داشته باشه و لذت نبرین. زاویه دیدتون رو جوری تنظیم کنین که وقتی مشکلی پیش میاد بگین همه
دارن وقتی خوشحالین هم از حد نگذرونین. اینطوری یه دید نورمال دارین.
- هیچ وقت، هیچ وقت غصه چیزی که نمیتونین تغییرش بدین رو نخورین. (مخصوصا گذشته و شرایط زندگی) به جاش امید داشته باشید
مسافرت های داخل و خارج از کشور.
- هیچ وقت تنهایی مسافرت نرین
دین, مذهب، معنویات و رابطه با خدا
- وقتي كاري رو انجام مي ديم جداي اينكه ديگران چي فكر مي كنن و چي ميگن به صداي وجدانمون گوش بديم كه وجدان صداي خداونده كه درون انسان مي پيچ
- اگه دنبال آرامش هستيد، براي 10 دقيقه هم شده توي سكوت، قرآن بخونيد
- نمازتونو سر وقت بخونین و وقتی نماز میخونین باید با نماز خوندن حال کنین اگه با بی حوصلیگی بخونین همون بهتر که نخونین
- میکنین هر از چند گاهی به حرم آقا امام رضا برین خیلی باصفاست پیشنهاد من اینه که بهتره تنهایی برین
Eblis 2011
14-01-2012, 18:47
میشه لطفا پاک نکنید . . . اینم خودش یه تجربس
واسم سوال پیش اومده
این دسته بندی چه مزایای داره جز وقت تلف کردن ؟
خب هر کی یک نظری و تجربه ای رو میگفت و همه میخوندند . . . مگه ورژن یا نمونه سوال که جدا جدا کردین ؟
milad_gta
14-01-2012, 18:52
دسترسی بهشون ساده تر میشه ! فرضا یکی میخواد بره سفر میره اون قسمت رو میخونه ! یا خرید و ... من فرصت ندارم وگرنه حتما کمک میکردم .
shahinfarasystem
14-01-2012, 19:20
واسم سوال پیش اومده
خب هر کی یک نظری و تجربه ای رو میگفت و همه میخوندند . . . مگه ورژن یا نمونه سوال که جدا جدا کردین ؟
دسترسی بهشون ساده تر میشه ! فرضا یکی میخواد بره سفر میره اون قسمت رو میخونه ! یا خرید و ... من فرصت ندارم وگرنه حتما کمک میکردم .
فکر کنم جوابی که بیان شده کفایت کنه....
توی مسائل مهم با یکی حداقل مشورت کنید
واسم سوال پیش اومده
دوست عزیز :
با اینکه پستتون پاک شد و گفته شد که از پروفایل و پیغام خصوصی استفاده کنید مجددا تکرارش کردید ، لطفا اگر صحبتی در این رابطه دارید از پروفایل و پیغام خصوصی دوستانی که متولی این امر هستند استفاده کنید /
این پست و پستهای قبلی هم به زودی حذف میشن /
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما .
AMIR MOHAMMAD . M
16-01-2012, 12:14
بزرگترین تجربه زندگیم
اگر با خدا باشیم به هر چیزی که اراده کنیم میرسیم
فکر میکنم که دیگه نمونه نیاز نباشه .
سخت ترین حادثه زندگیمون مرگ پدر و مادراست.هرکسی یا راحت میمیره یا عذاب میکشه میمیره یا کسی زود میمیره یا دیر.امروز این به ذهنم رسید که به همه عزیزام بگم.یادتون باشه پدر و مادر خیلی عزیزه و هرچی که باشه این حادثه پر از غمه.اما میشه با چیزایی که میگم این خاطره ای که قراره در اینده ای که معلوم نیست برامون اتفاق بیفته میشه دردی که قراره اون موقع بکشید رو کاهش بده.البته این به این معنی نیست که ذره ای از دوست داشتنتون کم بشه.عزیزان همه ی ما تو سختی بزرگ شدیم یا در کمال رفاه.اونچه که من میخام براتون بگم خیلی چیز ساده ای هستش و اونم قبول سختی های زندگی.اما در این باره بدونید که اگه مثلا مادر شما زود مرد بدونید که هزاران یا شاید میلیون ها کس مثل شما مادرشون زود مرده و اونا هم مثل شما شاکی هستن.یا اینکه پدرتون طی یه حادثه ای مثلا یه هفته توی کما جونشو تسلیم میکنه.اگه تو اون حال احوالی که عزیزتون رو از دست دادین یا اینکه داغدارین این جمله رو به خودتون بگین.تنها من نیستم که چنین حادثه ای برای من اتفاق افتاده.بلکه برای انسان هایی مثل من نیز این اتفاق افتاده و من هم تنها نیستم و من هم شامل این افرادم.اگه این جمله رو درک کنید خیلی از اتفاقایی که براتون میفته که سخته رو راحت تر حل کردو پذیرفت.این تنها شامل این چیزی که گفتم نمیشه و تو زندگیتون این جمله رو تکرار کنید.چون این چیزی که گفتم که مهم بود توی این حادثه گفتم که توی ذهن همه عزیزان بمونه و بتونن تا اخر زندگیتون بتونین از این جمله مشکلاتو بفهمین و درک کنید تا تو زندگی درد کمتری رو حس کنید.امیدوارم این چیزی که گفتم رو درک کرده باشین.من همیشه شرمنده عزیزان هستم که نوشته هام انقد طولانی هستش.
همیشه اگه کار اشتباهی کردین معذرت بخایین.از امروز یاد بگیرین معذرت خاستن از دیگرون رو.معذرت خاستن از وجود شما کم نمیشه ونشون از قدرتتون داره که از اشتباهتون فرار نمیکنید.مفهوم این حرفو وقتی میفهمید که ازدواج کرده باشید و اشتباهی کرده باشین و مجبور به دروغ گفتن بشین و اون دروغ ممکنه تو اول زندگیتون رو بشه و چه بسا این میتونه اعتماد طرف رو تا اخر عمرتون از بین ببره.
LittLe_BeAr
16-01-2012, 14:41
تجربه زياده اما بعضي وقت ها بهتره خودت مزشو بچشي
فقط سعي كن با فرهنگ رفتار كني و دوست يا شريك زندگيتو از روي اخلاق و شعورش انتخاب كني.
caca_caca888
16-01-2012, 17:51
هیچوقت در هیچ زمینه ای مغرور نشید.
احترام بزرگتر از خودتونو خیلی داشته باشید ، حتی اگه حق با شماس
hamid_diablo
16-01-2012, 18:13
یه تجربه بسیار خوب
اگه کسی رو دوست داری به خاطر دوست داشتنش گریه نکن.این کار باعث میشه که طرف مقابلت از محبت تو اشباع بشه و خیالش راحت بشه که تو خیلی دوسش داری و از طرفی باعث میشه که شما رو فردی احساساتی و ضعیف ببینه.در ضمن اگه مرد هستی جلوی معشوقت به هیچ وجه گریه نکن چون غرورت پیامال میشه
بعضی وقتا بهتره از جایی که هستی لذت ببری نه این که دست به دوربین بشی و از اصل ماجرا غافل بشی ، محرم از اون وقتاس
قبل از این که آرزوی داشتن پول زیاد داشته باشی ببین جنبه پولدار شدن رو داری اگر نداری اول آروزی جنبه پولدار شدن رو بکن.
larantas
17-01-2012, 00:50
آرام صحبت کردن خیلی مهمه. حتی اگه حق با شما باشه ولی با صدای بلند صحبت کنید مطمئنن شما رو آدم غیر منطقی فرض خواهند کرد.
mortezaon
17-01-2012, 01:11
تجربه من در مورد مشاغل؛ روابط کاری و شراکت
اگه قصد دارید در هر کار و حرفه ای در میان رقبا رشد کنید
سعی کنید افقی رشد کنید نه عمودی
چون اگه عمودی رشد کنید همه رقبا شما را می بینن و زود از دور خارجون می کنن .
.
mortezaon
17-01-2012, 01:34
از هر 10 تا حرفی که مردم می زنند
9 تا را باور نکن به اون یه دونه که می مونه شک کن .
.
shahinfarasystem
17-01-2012, 13:44
برای اینکه پاهاتون بو نگیره از جوراب نخی و کفشی که ترجیحا چرمی (یا حداقل پلاستیکی نباشه) استفاده کنید
mortezaon
17-01-2012, 15:44
در مورد لطف و محبت زیاد به دیگران
لطفی که شما در حق دیگران می کنید ، دیگران اونو وطیفه می بیینن
.
yoosef_st
17-01-2012, 16:10
موقع رانندگی توی یه جایی که رفت و آمد آدم هست خیلی آروم و با احتیاط برین
همیشه هم مراقب موتوریها باشین
دیروز نزدیک میدون امام حسین
یه موتوری زیر پل عابر پیاده یکی رو پیاده کرد
مردک هم مثل احمقها سرش رو کرده بود رو به آسمون با یکی رو پل حرف میزد و را میرفت
یهو مثل اون 4پای نازنین اومد وسط خیابون جلوی ماشین من!
حالا شانسی که آورد این بود که دیدمش و سرعتم رو کم کردم وگرنه قشنگ مرده بود!
از اون طرف هم یه موتوری دیگه از پشت زد به ماشین ما!
بعدا پیاده شدم به طرف میگم چرا اینجوری میکنی؟!؟!
میگه خب ببخشید!
میگم آخه بدبخت اگه کشته بودمت کی جواب خونوادت رو میداد؟
با پر رویی و حالت دعوا اومده میگه گفتم ببخشید که!
خدا رو 1000 بار شکر که به خیر گذشت. وگرنه معلوم نبود چی سرمون میودم.
SuperSt@r
17-01-2012, 17:29
سلام
هیچ وقت پول یا کارت سوخت یا هر چیز دیگه ای رو توی جیب عقبتون که کیف پولتون اونتو هست نذارید منظورم اینه خارج از کیف پولتون نذارید چون ممکنه که وقتی میخاید کیف پولتون رو دربیارید اون پول یا هر چیز دیگه ای بیفته روی زمین من که خودم تا حالا چندین بار برام پیش اومده این کار رو کردم و وقتی که کیف پولم رو در اوردم به همراهشون افتادن البته خدا رو شکر ارزش زیادی نداشتن
LittLe_BeAr
17-01-2012, 20:12
شانس در خونه ی آدمو یه بار میزنه قبل از اینکه در باز کنی به عاقبتش فکر کن اگه باز کردی تا ته پاش وایستا اگه در رو باز نکردی دیگه بهش فکر نکن و خودتو اذیت نکن چون دیگه نمی تونی برگردی عقب و دوباره انتخاب کنی:31:
اهل عشق و حال باشید و مشکلات را کنار بذارید
اینم يكي از تجربه هاي منه
اگه به خدا اعتقاد داري واقعاً اعتقاد داشته باش!!
اگه موقع بدبياري و ناكامي گفتي خدايا چرا من؟
يادت باشه موقع موفقيت هم بگي خدايا چرا من؟!!!
hamid_diablo
17-01-2012, 20:47
هیچ وقت به این موضوع فکر نکن که هم سن و سالات ازت زدن جلو و مثلا یکیشون کار پیدا کرده و یکیشون ماشین داره و...
با این کار به خودت ضربه میزنی و ناامید میشی.مطمئن باش اونا شرایطی داشتند که تو نداشتی و اگه داشتی بهتر از اونا میشدی
کلا هر کسی که هیچگاه مرتکب خطایی نشده مطمئن باشید کار جدیدی هم شروع نکرده.
hootan0411
18-01-2012, 02:00
فکر نکنید، گاهی فکر کردن زیادی آدم رو وسواسی میکنه... عمل کنید.
برای وصل وصایل گاز سوز وسواس به خرج بدین و مراقب باشین
چندین بار شنیدم که یه عده به خاطر همین درست نصب و وصل نکردن جونشون رو از دست دادن
LittLe_BeAr
18-01-2012, 14:14
هیچ کس به درد ادم نمیخوره جز خدا
وزمان هیچگاه به عقب برنمیگرده تنها جیزی که از گذشته ها میمونه حسرت خوردنه
برای به دست آوردن خیلی چیز ها مجبوری قید خیلی چیز های دیگتو بزنی!شده بهترین و دوست داشتنی ترین چیزهای زندگیت...
آدما مثل سایه میموونن وقتی بهشون نزدیک میشی ازت دور میشن
قسم نخوریم؛ اونقدر مردونه حرف بزنیم که حرفمون از قسم برش بیشتری داشته باشه
D4Rk knight
18-01-2012, 14:23
1.برای خندوندن دیگران خودتونو تحقیر نکنید
2.جلوی آدمای بی کلاس الکی کلاس نذارین چون اونا مسخرتون میکنن
3.در هر صورت به همه خوبی کنید حتی اگه یه روز بهتون بدی کرده باشه
4.تو اولین برخوردی که با غریبه ها داری زودی پسر خاله نشو...مخصوصا کسایی که می خوای باهاشون کار کنی
D4Rk knight
18-01-2012, 15:02
1.دروغ نگو اگه میگی کشش نده چون گندش در میاد
2.به هر کسی اعتماد نکن
3.تا اونجایی که از دستت بر میاد کمک کن و قول الکی به کسی نده
4.سعی کن تو چشم نباشی،هر چی بیشتر تو چشم باشی پشت سرت حرف بیشتریه
5.هر کی بهت سیگار و قلیون و الکل و... تعارف کرد بگیرش به باد کتک و فحش،نه به خاطر اینکه اینارو بهت تعارف کرده،به خاطر اینکه به پدر و مادرت،همسرت و بچه هات داره خیانت میکنه
6.زیادی احساساتی نباش
7.کم حرف بزن،اما آدم کمرویی نباش
8.انتقاد پذیر باش
9.سعی کن بعضی مواقع و بعضی از جاها حرف نزنی
hamid_diablo
18-01-2012, 17:33
هیچ وقت آینده رو پیش بینی نکن.مثلا نگو اگه فلان ماه کار کینم انقدر پول دستم میاد میتونم باهاش ماشین بخرم.زندگی غیر قابل پیشبینی هست و کلی اتفاق می افته که حتی فکرشم نمیکردی
AnGelS.Of.WaR
18-01-2012, 18:23
عزيزان دوباره ميگم تو انتخاب دوست دقت كنين
از موريس مترلينگ پرسييدند دوستي با دوست بهتر است يا دوستي با برادر
گفت : ببينيد ما در انتخاب برادر هيچ نقشي نداريم و نميتوان كاري كرد كه نقش داشت ولي دوست برادريست كه خودمان او را انتخاب ميكنيم
تجربه من درباره کنجکاوی زیاد درباره مسائل مختلف
اگر زیاد درباره مسائل مختلف کنجکاو هستید و درس هم می خونید کم کم این کنجکاوی رو کم کنید چون بشدت وقت شما رو می گیره و مانعی جدی برای هدفتون میشه.
من این ترم درس داشتم ترمم هم سنگین بود ولی بخاطر اینکه حال درس خوندن نداشتم و صد البته بخاطر کنجکاوی، دنبال مسائل کامپیوتری کاملا بی ربط به درسم بودم که از سر کنجکاوی به اونها می پرداختم. الان که آخر ترم هستش و امتحانات تموم شده فهمیدم چه ضرری به خودم زدم. کلا انگار یک ترم کامل درست حسابی درس نخواندم و نمرات هم پایین اومد و الان هم بدجور پشیمونم.
پس، دوستان کنجکاو یا علاقه مند به مسائل متفرقه، اگر درس می خونید این کنجکاوی ها رو کم کم بگذارید کنار.
m.prodigy
18-01-2012, 19:04
امضا
+
ارزش هر کس اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد(شریعتی).دوستان ادمها مثل یه کتاب هستن .کتاب تا وقتی که چیز جدیدی برای گفتن داشته باشه خونده میشه و وقتی تموم میشه میندازنش یه گوشه.پس زود ورق نخورین که تموم بشین.همیشه چیز تازه ای برای ارائه داشته باشید.کم بروز بدین اما همیشه بروز بدین:11:
شـیـفــو
19-01-2012, 01:00
شانس در خونه آدم رو میزنه که معمولا یا خوابیم یا نیستیم .
مشکلات که خودشون کلید دارن .
بدبختی هم که پاتوقـش اینجاس .
هرچقدر هم که با دوستتون رفیق هستین ، یاد بگیرید که هر چند دفعه یک بار به اون "نه " بگید !
در غیر این صورت بعد از مدتی برای همه تکراری و یکنواخت میشید .
maryam.n
19-01-2012, 12:55
سلام به همه ,تجربه من در مورد کنجکاویه چند وقت پیش تو وب گردی یه لینکو کلیک کردم (تصاویری وحشتناک در مورد کودک ازاری)تا چند وقت حالم خیلی بد بود همش گریه میکردم .توصیه من به شما دوستان اینکه هر لینکی رو کلیک نکنید , کنجکاوی من باعث شد تا اون تصاویر همیشه جلو چشمام باشه و حالمو بد کنه .
همیشه شب قبل از امتهان وسایل مورد نیازتون رو حاضر کنید مثل کارت امتهانی شناسنامه ای.......کلی گفتم.چون صبح امتهان میتونه استرس بهتون وارد کنه
توصیه من برای سال سوم دبیرستانی ها.این سال انقدر میتونه تاثیر خوب و بدی روی شما بزاره که من و امثال من اونو تجربه کردیم.عزیزای من درسای هر روزو همون روز مرور کنید که تو ذهنتون بمونه.کل کتابو بخونید چون سوالارو از جاهایی میدن که فکرشم نمیکنید!درسایی مثل ریاضی و فیزیکو ذهنی حل نکنید.بلکه روی کاغذهای ارزون قمیت تمرین کنید و بنویسید.هر روز به خودتون شوک وارد کنید تا درسارو خوب بخونید.تو کلاس فقط فکرتون به درس باشه..اگه روی این چیزایی که گفتم عمل کنید ضرر نمیکنید.امسالتون مثل سالای قبل نیست که نمره بدن چون اگه کمکاری کنید مطمئن باشید تو درساتون میفتید.اگه از دوستان نظری یا چیزی که گفته منو تکمیل کنه خوشحال میشم گفته هامو کامل کنه
majid_98
19-01-2012, 14:26
همیشه مواظب حرف زدنتون باشین.حتی موقعی که با صمیمی ترین دوستاتون هستین
از کلمات نامناسب استفاده نکنید چون ممکنه ناخاسته توی جمع یا جلو اقوام یا بقیه حرفایی از دهنتون بپره بیرون که ابروتون بره!! و کلی خجالت بکشین:45:
عادت کنید همیشه خوب و قشنگ حرف بزنید.:11:
SIMON137
19-01-2012, 18:01
خیلی ها خیلی چیزهارو می بینن و می دونن و می فهمن دلیل اینکه به روتون نمیارن این نیست که نفهمیدن ، چیز دیگریست ...
Eblis 2011
19-01-2012, 18:26
سعی کنید تو زندگی یک دوست واقعی داشته باشید . . . بعضی ها هستند که 10 تا دوست و رفیق دارن اگر سر و ته همشون رو جمع بزنی به اندازه یک دوست هم ارزش ندارن
hamid_diablo
19-01-2012, 19:40
اگه قراره با یکی از دوستان و یا آشنایان کاری شراکتی انجام بدید این موضوع رو علنی نکیند.چون دیگران هم دخالت میکنند هم میخوام تو شراکت شما شرکت کنند
vampire girl
19-01-2012, 19:41
در ادامه صحبت دوست عزیزمون zr1 به بچه های پیش دانشگاهی چند تا پیشنهاد میکنم...
1- کتاب تست اضافی که فکر میکنید به دردتون نمیخوره نخرید دوماه مونده به کنکور نگاه کردن به اون کتابا فقط اعصابتون رو مگسی میکنه :دی من خودم 4تا کتاب تست و آموزشی فقط واسه زیست شناسی داشتم!!!! بدون اغراق بگم هیچکدومو نخوندم!!!! چند وقت مونده به کنکور هم که نگام به کتابخونم میفتاد رسما اشکم درمیومد!!!! هم بخاطر هزینه وحشتناکی که کرده بودم هم واسه وقتی که نداشت برای زدن تستاش.
2- سعی کنید اصلا...تاکید میکنم اصلا کتابخونه نرید...مخصوصا کتابخونه ای که کنارش پارکی چیزی هست... باور کنید این واسه کنکور سمه!!! کل فصل بهار رو که سه ماه مونده بود به کنکورم بیشتر از روزی 2ساعت نخوندم که تازه مفید هم نبود یا اگه واقعا تو خونه شرایط درس خوندن ندارید کتابخونه ای برید که توش تنها باشید یعنی هیچکدوم از دوستاتون باهاتون نباشن و اونجا هم اصلا با کسی دوست نشید.
3- تلاش کنید...درس بخونید...تست بزنید ولی خودتونو خفه نکنید با درس...خودکشی نکنید . کنکور خیلی سخته ولی اگه بیش از حد مایه بذارید براش فقط به ضرر خودتونه...از همه لحاظ . نه بیخیال بیخیال باشید مثلا من :دی نه خودتونو تو کتاب تست غرق کنید مثل یکی از دوستان من که الان هر مرضی بگید تو سال کنکورش گرفت... گردن درد کمر درد میگرن ریزش مو...خلاصه از همه نظر مواظب خودتون باشید تو سال کنکور چون در عین اینکه میتونه بهترین سال زندگیتون باشه میتونه سال جهنمی زندگیتون هم بشه.
ببخشید اگه زیاد حرف زدم...:11:
parinaz571
19-01-2012, 20:22
هيچ وقت ظاهر زندگي ديگران را با باطن زندگي خودتان مقايسه نكنيد..
همين
وقتی اعصابتون ناراحته اصلا ماشین نرونین چون مثل وحشی ها ماشین میرونین.من گاها تو این وضعیت ماشین روندم و عصبانیتمو رو ماشین خالی میکردم.به هیچ وجه توصیه نمیکنم تو این وضعیت ماشین برونید تا اینکه حالتون سر جاش بیاد.وگرنه تصادف و زیر گرفتن یه کسی نتیجه این کاره.درضمن تو خیابونا باکسی کورس نذارید ممکنه کسی رو زیر بگیرین یا اینکه ماشین به جدولی چیزی بخوره و چپ کنین.
وقتی میرین بنزین بزنید یا اینکه خرید میکنید و برای حساب کردن خریدتون پول زیادی میدین.بقیشو بشمارین چون ممکنه طرف اشتباهی یا به عمد پول کمتر بده.من چند وقت پیش رفتم به ماشین بنزین بزنم 50 تومن دادم باید 38 تومن میگرفتم که طرف به من 28 تومن داد.من 2بار پولو شمردم که ببینم خودم اشتباه نکرده باشم و به طرف هم گفتم و بقیه پولمو گرفتم.البته طرف به عمد کم داد وگرنه 2 تومنی اشتباه میکرد.
همیشه تو صحبت کردنتون یه مکثی کنید بزارید طرف مقابلتون هم حرفشو بزنه!وسط حرف طرف نپرید.یکم شما حرف بزنید و یکمم اون حرف بزنه.اگه تو صحبتاتون اینطوری پیش برین هم طرف حرفتونو میفهمه هم شما.در ضمن این نشانه شخصیت شما رو هم نشون میده پس دست کم نگیرینش.
sarukhan
20-01-2012, 00:55
به هیچ کس اعتماد نکنید.
SuperSt@r
20-01-2012, 11:23
سلام
وقتي يه كسي حالا فرق نميكنه اشنا باشه يا غريبه گوشيتون رو گرفت تا باهاش زنگ بزنه بعد از اينكه گوشي رو اورد و بهتون داد همون موقع گوشي رو كنار بذاريد نه اينكه فورا جلوي طرف با گوشيتون ور بريد تا مثلا ببينيد چقدر شارژتون رو استفاده كرده يا اينكه به شماره كي زنگ زده( كه البته اين دومي به نظر من اصلا كار درستي نيس) چون اين كار جلوي طرف خيلي زشته. بذاريد از شما فاصله بگيره بعدش بريد ببينيد چقدر شارژ داريد كه خب يه چيزي هم هست ممكنه طرف غريبه باشه و شما بخوايد باهاش حساب كنيد كه معمولا خود طرف هم يه تعارفي ميزنه ولي معمولا بعضي ادما مثل بچه هاي اينجا اينقدر مرامش رو دارن كه وقتي صحبت از حساب كردن مياد بهشون برميخوره
موفق بلشيد
milad_gta
20-01-2012, 11:58
با توجه به پست دوستمون SuperSt@r یاد یه موضوعی افتادم که برام پیش اومد ...
سعی کنید کلا گوشیتون رو به غریبه ندید خصوصا اگر بگه یه SMS میزنم ، شاید بعضیا بگند یه Sms هست دیگه چیزی نیست که ، من گوشیم رو دارم به یه بابایی اونم چند تا SMS زد به یه خانومی و دردسر ما شروع شد .
کلا آمادگی داشته باشید هرکی گفت گوشی بگید نداریم .
Переклад не
20-01-2012, 12:35
یه سال پیش بود تابستون ظهر داشتم برمیگشتم خونه جلوی یه نونوایی یه مرد شلخته اومد گفت آقا یه لحظه کار فوری دارم میشه موبالتو بدی زنگ بزنم خیلی فوریه.منم که گوشی دستم بود دیگه نتونستم بگم ندارم.دادم زنگ زد .غروب موبایلم زنگ خورد برداشتم صدای کلفت گفت شمه کجاس:18: گفتم آقا اشتباه گرفتی گفت نه ظهر مگه شمه خودش زنگ نزده بود؟ منم فهمیدم اونی که بهش موبایلو دادم کی بوده .معلوم بود از این مواد بازا و ناجورا بود منم اول بهش توضیح دادم بعد تو کتش نرفت و مجبور شدم قط کنم و کلی برام دل مشغولی حاصل شد.جرات اینو داشته باشید که به غریبه یا به هرکی که براتون مشکوکه "نه"بگید.قرارم نیست کلمه ی نه رو بکار ببرید.خیلی از حرفا هستن که غیرمستقیم معنیشون همون نه میشه
هیچ وقت به دوستتون که سربازه پول قرض ندید دلتون هم براش نسوزه چون هیچ وقت بهتون بر نمیگردونه لااقل برای من که این طور بود!!!
هميشه يه مقدار پول توي حساب عابربانكتون بذاريد، يه روز ميشه حسرت ميخوريد كه آخ چرا بيست تومن تو حسابم نبود و مجبور شدم به صد نفر رو بندازم واسه خريد اينترنتي...
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
hamid_diablo
20-01-2012, 17:51
در مورد خوش عکس بودن یا نبودن خانومها اصلا نظر ندید
همین دیروز به دخترخالم گفتم که تو همه عکسات بد افتادی تا شب گیر داده بود به تیپ من که چقدر خزه
D4Rk knight
21-01-2012, 10:35
هر وقت شب امتحان با خودتون گفتید استاد عمرا این سوال رو بده مطمئن باشید همون رو یا شبیه به اون رو می ده...
به این نتیجه رسیدم هیچ کس به درد ادم نمیخوره جز خدا
وزمان هیچگاه به عقب برنمیگرده تنها جیزی که از گذشته ها میمونه حسرت خوردنه
به این نتیجه رسیدم که واقعاً برای به دست آوردن خیلی چیز ها مجبوری قید خیلی چیز های دیگتو بزنی!شده بهترین و دوست داشتنی ترین چیزهای زندگیت...
تجربه به من نشون داده به آدمهای احمق نمیتونی چیزی رو بفهمونی پس بیخودی باهاشون بحث نکن
AMIR MOHAMMAD . M
21-01-2012, 14:34
همیشه به این توجه کردین که ذهن شما وقتی به یه چیز فکر میکنه شما خیلی سخت میتونید اونچه که در ذهنتون میگذره رو عوض کنید و به یه چیز دیگه فکر کنید ؟!! حتی گاهی وقتا با حرف زدن در مورد یه موضوع دیگه با خودتون نمیتونه اون چه که در ذهنتون میگذره رو عوض کنید .
حالا تجربه من :
خیلی وقتا شده که من میخواستم یه کاری رو انجام بدم ولی درونم بهم میگفت که من نمیتونم این کارو بکنم و من با گفتن این که من میتونم اون ذهنیت رو از خودم دور کردم و اون کارو به راحتی انجام دادم .:18:
در کل همیشه میگن کاری نیست که آدم نتونه انجام بده ولی گاهی اوقات به بوجود آمدن این ذهنیت که من نمیتونم باعث میشه که شما واقعا قادر به انجام اون کار نشید .:41:
پس همیشه به خودتون بگید من میتونم.:46:
وقتی دارین با ماشین سفر میکنید همیشه اب اب پاش رو نگا بندازین که پر باشه.و اینکه وقتی بنزین ماشینتون کمه پرش کنید چون ممکنه ماشینو جایی که فکرشم نمیکنید خاموش کنید!
LittLe_BeAr
21-01-2012, 17:17
سعي كنيد بلوتوثتون روهميشه خاموش كنين.شايد به نظرتون مهم نباشه.اما من يكيو ميشناسم عكساي شخصيشو دزديدن وپخش كردن وسر همين موضوع از نامزدش جدا شد.پس بلوتوث جيززه حسن!
parinaz571
21-01-2012, 20:23
حذف شه لطفا
hummer_1990
21-01-2012, 20:27
سلام:10:
هروقت توی یه مجلس یا مهمونی یا جای دیگه ای با دوست فامیل یا آشناتون ایستادید ( مثلا پسر عمه) و صحبت میکنید هیچ وقت راجع به نفر سومی که در اون مجلس حضور داره وشما نمیشناسیدش نظری نیدید یا حرف بدی نزنید یا شوخی نکنید چون ممکنه اون نفر سوم از شانس بد شما آشنا یا فامیل پسر عمه شما از اب در بیاد و اونوقته که خیلی ضایع میشید.
من خودم همچین تجربه بدی داشتم.
یه بار تو عروسی یکی از عموهام وقتی همه شامشون رو خورده بودن و داشتن میرفتن من دیدم هنوز یه نفر سر میز وایساده و حسابی مشغول خوردنه منم برگشتم به شوهرعمم که کنارم ایستاده بود گفتم : اون یارو رو نگا چه حالی میکنه با خودش عجب در نوشابه ای واسه خودش باز میکنه.
از شانس بد من نگو اون طرف داداش همین شوهرعمم هست که بنده خدا دیر به مجلس رسیده بود و اخر از همه داشت شام میخورد. آقا یعنی اون موقع من حاضر بودم زمین دهن باز کنه و منو تو خودش فرو ببره از بس که خجالات کشیدم:31:
خلاصه حواستون رو جمع کنید.:46:
اگه با کسی دعواتون گرفت باید بعد مدتی بحث باید یکیتون سکوت کنه.چون اگه کسی سکوت نکنه دعوا کش پیدا میکنه و وضعیت از اینی که هست بدتر میشه.پس بهتره اگه دیدید طرف سکوت نمیکنه و میخاد دعوا ادامه پیدا کنه شما سکوت کنید.چه حق با شما باشه چه با اون.
dash_mehdi
22-01-2012, 20:32
وقتی در یک مکان عمومی و در میان مردم با کسی (غریبه) بحثتون شد بهتره در جوابش بجای این که با هم دعوا کنید از الفاظ محترمانه استفاده کنیم تا شخصی که باهاش دعوایمان شده از کارش پشیمان شود و خجالت بکشد.
hamid_diablo
22-01-2012, 21:06
اگه برای رسیدن به خواستتون هر چه قدر تلاش کردید و بهش نرسیدید بدونید خدا جلوی یه مشکل و گرفتاری بزرگ رو گرفته
خیلی از ماها میشینیم و دعا میکنیم که خدا فلان چیز رو بهمون بده.اما وقتی به هدفمون نمیرسیم فکر میکنیم که خدادعای ما رو مستجاب نکرده و شاید دلخور بشیم.اما باید به این موضوع هم باید فکر کنیم که اگه به اون خواستمون برسیم شاید مشکلاتی برامون پیش بیاد که قابل جبران نباشه.
پس برای رسیدن به خواسته هاتون به خدا زیاد اصرار نکنید
شاید یکم بی تربیتی باشه ولی خب . . .
وقتی رفتید جایی مثلا مهمانی دستشوییتون گرفت و رفتید دستشویی اول شیر آب باز کنید و بعد ادامه بدید. خدانکنه کارتونه انجام بدیدو شانس شما آب قطع شه . حالا بیا و درستش کن!
dash_mehdi
23-01-2012, 00:22
اگر بعضی موقع ها گناهی میکنید و خدا سریع جزاشو میده بدونید هنوز پاکید و خدا دوست نداره گناه کار بشید و بدونید که کسی که حسابی گناه کاره و روز به روز هم داره بیشتر میشه و خدا هم جزاشو نمیده بخاطر اینه که خدا دیگه ولش کرده و جزای سختی در اون دنیا داره.
خدایا برای لحظه ای مرا رها نکن...
موقعی که از بانک پول میگیرید جلوی در بانک منتظر تاکسی واینستید چون خیلی احتمال داره چندتا زرو گیر مثله مسافر بر شخصی یان سوارتون کنن و بعد ...
این به سر خیلی ادم زرنگها اومده ها پس بهتر ما جونترها این کارو نکنیم.
تا حالا ماشینتون پنچر شده!؟داشتین مهمونی میرفتین!دستاتون کثیف شده!.این که غصه نداره!.یادمه وقتی از کامیون وسایل میاوردیم پایین همیشه بابام به شاگرداش و من دستکش کار ضخیم پشمی میداد.از این نازک هارو نمیگم.به ذهنم رسید خوب وقتی برای کار دستکش میپوشیم چرا واسه اینکه لاستیک پنچرو عوض میکنیم دسکش نمیپوشیم!یه جفت دستکش پشمی تو صندوق عقب داشته باشین که وقتی دارین لاستیکو عوض میکنین دستتون کثیف نشه.2تا چیزم بگم.وقتی لاستیکتون پنچره اولین فرصت برین پنچری و اون لاستیکو پنچریشو بگیرن.چون ممکنه دوباره پنچر شین و زاپاس هم ندارین!یکی اینکه همیشه لاستیک زاپاسو همیشه تمیز نگه دارین که لاقل وفتی دستکش ندارین دستتون کمتر کثیف بشه.اینم یه تجربه کلی!
شـیـفــو
23-01-2012, 17:53
همین الان داروندارتون رو به سکه تبدیل کنید ، اگه 2 هفته پیش حتی 1 دونه سکه خریده بودم الان 400 تومن سود کرده بودم .
majid_98
23-01-2012, 19:40
دوستان رازهای کوچیک و بزرگ زندگیتون رو به هر کسی نگین
اینو بدونین که نمیشه ادما رو صد در صد شناخت
خیلی از اطرافیانتون وقتی شکست شما رو میبینن خوشحال میشن و وقتی پیروزی شما رو میبینن ناراحت اما نقش بازی میکنن
و دنبال این هستن که به زودی بهتون ضربه بزنن
از خدا کمک بخواین.
موفق باشین.
hamid_diablo
23-01-2012, 22:18
اگه تو مجلسی هستی و کسی ازتون سئوال کرد و کس دیگه ای جای شما جواب داد بهش بگید که این کار لازم نیست و خودم میتونم جواب بدم
SuperSt@r
23-01-2012, 22:32
سلام
وقتي تو يه جمع چند نفره مثلا با دوستانتون هستيد به خصوص اگه سه نفر هستيد با كسي از اون جمع درگوشي صحبت نكنيد يا رمزي حرف نزنيد كه بخايد ديگران متوجه نشن يا هر كار ديگه اي كه نشون بده بقيه مزاحمتونن جدا كار زشتيه
تجربه اي كه خودم دارم اينه كه چند بار بين دوستام بودم( كه چنتاش سه نفر بوديم) كه دوتاشون اين كار رو كردن و مثلا اروم و درگوشي با هم حرف زدن و من خيلي ناراحت شدم و ديدم نسبت به اونا عوض شده و هيچ وقت هم يادم نميره
Переклад не
23-01-2012, 22:50
یه ماه پیش با یکی از رفقا تو حیاط دانشگاه بودیم که یهویی چشمم به یه پسری افتاد.همون پسری که ازش متنفر بودم ولی به روی خودم نمیووردم چون خیلی وراج و دیوونه و ناقص بود .از شانس بد داشت میومد سمت ما . اولش خواستم فلنگو ببندم اما دیگه دیر شده بود و اون صدام کرد و مثله همیشه دهنش باز شد که شروع به وراجی کنه بهش زیاد روندادم رف طرف این رفیقمون .منم که میشنیدم چیا داره میگه و عاقبت حرفاش چیه. موندم خدایا چطوری به این رفیقم حالی کنم اینو ردش کنه .گفتم درگوشی که نمیشه. چیزیم به این یارو بگی با اون دارودستش حسابه آدمو میرسن.اومدم یکم اینورتر و به رفیقم sms زدم و توش خلاصه وار جریانو توضیح دادم . اونم که 6هزاریش افتاده بود آروم آروم ردش کرد وگرنه بدبخ میشد
تو همچین موقعی این sms هم خیلی به درد میخوره
بعضی وقتا دشمن هم برام بدرد بخور بوده:
دشمن دانا بلندت میکند......بر زمینت میزند نادان دوست:40:
۱- وقتی با دشمن یا رقیب دانا، زیرک و کاربلد بخواهی مبارزه کنی برای عدم شکست باید خودت را قوی کنی.
۲- دشمن و رقیب دانا این فرصت را برایت فراهم میکند که روشهای مبارزه و به طور کلی دانایی را ازش بیاموزی چه ببری چه ببازی
۳- به طور کلی قرار گرفتن در برابر دشمن دانا باعث قوی شدن خودت هم میشود.
بر زمینت میزند نادان دوست:
۱- راهنمایی غلط
۲- دوستی خاله خرسگونه - ضرر رساندن به خیال منفعت
۳- اثرگذاری ناخودآگاه و توسعهی نادانی
:20::2::5:
یه مطلب دیگه هم بگم...
واقعا تو زندگیتون اگه یه چیزی را از دست دادین(مقام-درجه بالا کاری یا تحصیلی و...)اصلا غصه نخورید و واقعا خدا رو شکر کنید که سالم هستین و عقل سالم بهتون داده قول میدم تو اینده خدا چنان پاداشی در قبال اون چیز از دست داده بهتون هدیه میده که شکر گزار خدا میشید که هیچ وقت ناشکری نکردین....:)
بی باک بی بال
24-01-2012, 00:51
گذشت همیش خوب نیست :13:
با سلام ..
وقتی میرید توی کافی نت اگه کار بانکی دارید که باید اطلاعات مربوط به کارت عابر بانک خودتون رو وارد کنید یادتون باشه وقتی که بلند شدید حتما برید رمز اول و دوم خودتون رو تغییر بدید .
marde tanhayi
24-01-2012, 12:01
هرگز شمادت نکنید شمادت شما رو می کنن وهرگز اجازه این رو ندهید کسی با شمادت کردن ابروی شما را ببرد هر چقدر هم به شما نزدیک هم باشد ادمی که به شما نزدیک است باید محاسن شما را ببیند نه ایرادها مگر اینکه شما برای او ارزشی نداشته باشین
بعضی ها مثل سگ هستند که فقط ایرادها را می بینن
تو خرید کردن چیزی یهو جو و احساستون نگیره برید اونو بگیرین.مثل چیزای گرونی مثل لوازم خانگی ماشین موبایل و....
اول نیاز هایی که از اون چیز دارین رو روی کاغذ بنویسید و تحقیق کنید(عجله نکنیدا!)و طبق نیاز هاتون چیزی رو که میخایین بخرین.من یبار هوس کردم یه چیزی بخرم فقط پولم هدر شد.امیدوارم مفید باشه.
malkemid
24-01-2012, 15:37
اگه چیزی رو نمی دونید اظهار فضل نکنید. سکوت هم خودش یه هنره.
hamid_diablo
24-01-2012, 16:58
زیاد سعی نکینید که به دل همه بشینید و محبوب باشید
همونطور که شما خیلی ها رو دوست ندارید دیگران هم شاید شما رو دوست ندارند
اگه تو جمعی کسی مورد تمسخر قرار گرفت شما با صدای بلند نخندید.مطمئن باشید اگه این کار رو بکنید طرفی که مورد تمسخر قرار گرفته از شما بیشتر بدش میاد تا کسی که مسخرش کرده
B U L U T
24-01-2012, 19:59
از ادم هاي بد به دليل ترس دور نميشن بلكه چون ارزش انرژي گذاشتن رو ندارن دور ميشن
ادم هاي كه يه دوره باختن زمان ميخوان تا برگردن به زندگي كمكشون نكن ولي نرنجونشون (كمك كردن به اين افراد مهارت ميخواهد)
بعضي ها ذاتن ليدرن بعضي ذاتن داروغه اشتباه نگيرينشون . اگه تو گروه باشين اولي اشتباه رو ميبخشه دومي به صليب ميكشه هميشه هم اين گروه با هم درگيري دارن.
AnGelS.Of.WaR
24-01-2012, 20:05
هميشه سعي كنيد مثلا وقتي كار كسي به شما گير ميكنه اونو دنبال نخوي سياه نفرستين . بلكه سعي كنين يه گره از اون باز كنيد چون شايد يه روز كار شما هم به اون گير كنه
hoomi_gta
24-01-2012, 20:59
همیشه یادتون باشه....
هیج جیزی ارزش آزرده خاطر شدن و هیچ جایی ارزش شتافتن و ندارد
و اینکه حسرت گذشته و طمع آینده را هم نداشته باشید
hamid_diablo
24-01-2012, 22:01
زیاد به یان موضوع فکر نکنید که چرا به حقتون نرسید و دیگران حقتون رو خوردن.گذشته ها گذشته و همه تاوان حق خوری و زورگویی خودشون رو میدن.این کار رو بسپارید به خود دنیا
اصلا به این موضوع که میشه عدالت رو تو این دنیا اجرا کرد فکر نکنید.چون نمیشه
بی عدالتی و حق خوری برای همه انسانها پیش میاد.فکر نکنید فقط به شما ظلم شده
majid_98
24-01-2012, 22:48
یادتون باشه که:
هر عملی عکس العملی داره
مراقب رفتار و حرفاتون نسبت به بقیه باشین
نگین لیاقت طرف همینه چون ممکنه یه روز خودتون لیاقتتون همین بشه.
موفق باشین.
Steps-Rap
25-01-2012, 14:56
بچه ها یه تجربه ی خوب و مفید هیچ وقت از این انگشترای لیزری که عکسشو هم گذاشتم:
نخرید چون 10 تومن میره تو پاچتون ..من که الکی سفارش دادم...فقط نور میده ..این که میگه رو هوا بکشید و اینا ...از این خبرا نیست...:31:
ممنون از steps rap .حرف این دوستمون باعت شد که من چیزی رو بگم که برای عزیزان مفیده.عزیزان به چیزایی که ماهواره تبلیغ میکنه که بخرین توجه نکنید!چون هم قیمتاشون از قیمت اصلیشون بالاست هم کیفیتی ندارن!بعضی محصولاتی مثلا قرص لاغری یا چاقی یا کلا هر محصولی که وارد کننده ها تبلیغ میکنن(کلی میگم) رو نخرید!فقط سر شما کلاه گشاد میره!یا تو اینترنت میبینین تبلیغ محصولاتی رو میزارن.فقط بعضی از محصولات به درد بخوره نه همشون.خلاصه بگم قبل از خریدتون فکر کنید بعد تصمیم بگیرین.امیدوارم مفید بوده باشه
قابل توجه کسایی که مثل ما جوونن یا کسایی که قراره ازدواج کنن.همتون وقتی کوچیک بودین یادتونه وقتی یه فیلمی رو با خانواده نگاه میکردین وقتی که فیلم به یه صحنه عاشقانه میرسید فورا فیلمو اینور اونور میکردن!؟یا اینکه همیشه شما رابطه پدر مادرتون را همیشه معمولی دیدین بدون عشقی.اینو بدونین که اگه بچه های شما از اول بچگی شون محبت.احساس.عشق رو ببینن چه بین شما و همسرتون باشه چه در فیلمی باشه بزارین بچه ها اینارو از شما یا از فیلم یاد بگیرن! نتیجه این محدودیت عوارضش همینه که جوونای ساده ای پیدا میشن که تا یه دختری رو میبینن یا به عکس عاشق اون طرف میشن یا اینکه از ابراز محبت به هم خجالت میکشن چه بسا زندگی مسیر نا معلومی که گاه به طلاق هم میکشه نیز برسه.وقتی کسی بتونه بدون اینکه از بچه اش خجالت بکشه عشقش رو بیان کنه فردا همون بچه اش هم میتونه زندگی بهتری داشته باشه.این حرف منو کسایی که متاحل هستند یا از مسایل روانشناسی چیزی میدونن حرف منو میفهمن.پس سعی نکنید بلکه یاد بگیرید که عشق , محبت رو از عزیزانتون پنهان نکنید.امیدوارم همه عزیزان به این نکته دقت کنن یا راجبش تحقیقی کنن.ممنون
عزیزان محدودیت نتیجه عکس داره.هیچ وقت اینو از یادتون نبرید.
Переклад не
27-01-2012, 17:22
من سعی میکنم چیزی رو که تجربه نکردم رو نگم!
مشکلم چیه که دم به دم بدنم هر تغییری میکنه بیام اینجا به عنوان تجربه بنویسم؟
آخه تجربه کردم چقد کاره خزیه.اصلا بحث تاپیک و قوانینش به کنار . چیزی بنویسید که فردا پس فردا وقتی نوشته هاتونو دوباره میخونید احساس خجالت نکنید. مثلا تو این انجمن تو بعضی از تاپیکهای قدیمی من چیزایی نوشتم که اون زمونا فکر میکردم حرف فیلسوفانه ای زدم اما الان که میخونم خجالت میکشم و میگم کاش میتونستم اونارو پاک کنم.
الانم دوستان یا بهتر بگم روانشناسان عزیز دارن اینجا از آینده حرف میزنن. از روی تجربه که چی عرض کنم آسیب شناسی هم میکنن
کلی عرض میکنم .اگه میخواید مثل من تو جمع دوستان کم نیارید ، مطالعاتتون رو بیشتر کنید ( یه وقت برندارید کتابای بیربط بخونیدا) و در کنارش کتابی در مورد مغرور بودن بخونید تا خدایی نکرده با بالا رفتن معلوماتتوت مغرور تر هم نشید که واقعا اخلاق بدیه
باتشکر
majid_98
27-01-2012, 18:33
دوستان هیچ وقت برای تحقیق در مورد مشاغل به افراد فامیل که اون شغل رو دارن مراجعه نکنین
چون اکثرشون دوست ندارن کسی از کارشون سر در بیاره
به همین خاطر حرف هایی میزنن که شما رو منصرف کنن
اما ممکنه که اون شغل یا کار واقعا مناسب شما و شرایط شما باشه
اما غریبه ها چون شما رو نمیشناسن بیشتر واقعیت رو بیان میکنن
زود تصمیم نگیرین زود هم جا نزنین.
موفق باشین.
AMIR MOHAMMAD . M
27-01-2012, 18:58
ضمن تصدیق حرفای دوست عزیزمون majid_98 میخواستم بگم که در هیچ کاری با فامیل مشورت نکنید چون دوره زمونه عوض شده و اطرافیان صلاح آدم رو نمیخوان .
مشاوره با غریبه ها حدقل 50% آدم رو به نتیجه میرسونه ولی با فامیل و نزدیکان 90% آدم منحرف میشه .
( این چیزایی که گفتم واقعا تجربه کردم )
hamid_diablo
27-01-2012, 19:00
اگه به مشکلی بر خوردید برنگیردی به گذشته و دنبال دلیل و توجیه نباشید و گناهان و اشتباهات خودتون رو بپزیرید
اینطوری نه عذاب وجدان میگیرید و نه حرص میخورید و نه از کسی کینه به دل میگیرید
ضمن صحبتایی که دوستمون henepi he کردن من ازشون تشکر میکنم که نظرشونو گفتن.با حرف شما که کتاب بخونید کاملا موافقم.من در اینباره مغرورانه عمل نکردم بلکه حقیقتی رو گفتم که همه ی ما تجربه کردیم.و ضمن اینکه من به موضوعات روانشناسی علاقه مند هستم در اینباره مطلبی رو گفتم که تایید شده هست نه اینکه چیزی رو از جایی بشنوم بیام ذکر کنم.چون اثرشو در خودم میبینم و سعی میکنم که برطرفش کنم.و این تجربه من از این موضوع بود.البته دوست نداشتم کلمه روانشناسی رو به کار ببرم که موضوع روانشناسی بشه. از توجه شما سپاس گذارم
caca_caca888
27-01-2012, 19:55
با جناب Переклад не موافقم
آقا خیلی وضع این تاپیک بهم ریختههههه
ببینید معمولا صفحه آخر تاپیک خونده میشه وقتی کسی بیاد تو یه صفحه چند تا پست بذاره یا پست بیهوده بذاره هم ارزش تاپیک میاد پایین ، هم حق کسانی که تو اوون صفحه پست گذاشتن ضایع میشه...
مسلما هرکس که تجربه ای میذاره میخواد که بقیه اونو بخونن و استفاده کنن... میخواد بعدا برگرده ببینه چند نفر باهاش موافقن، اگه کسی موافق نبود تجدید نظر کنه و ...
تو یه روز چند تا تجربه از یه نفر زیاد نیست؟
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
این که اسم طرفم نوشته بشه بعد نظرتونو راجعش بگید همون نقل و قول میشه....مثل همین پست من
hamid_diablo
28-01-2012, 22:39
اگه تو آپارتمان زندگی میکنید سعی کنید همیشه با همسایه ها مدارا کنید
تو کارهایی که مشترکه مثل عایق بندی و یا لوله کشی و رنگ زدن آپارتمان شرکت کنید
تو اپارتمان دنبال باند بازی نباشید.مثل با همسایه طبقه پائینی خوب باشید و با هم علیه همسایه بالای برنامه برزید
اگه به یه آپارتمان جدید میرید قوانین اونجا رو حتما مطالعه کنید شاید با آپارتمان قبلیتون فرق داشته باشه
تو راپله ها از لامپهای کم مصرف و زماندار استفاده کنید
سعی کنید کنتور اب و برق و گاز رو جدا کنید
به بچه هاتون نحوه زندگی کردن تو آپارتمان رو یاد بدید
همیشه برای آپارتمان مدیر انتخاب کنید
برای تذکر خودتون اقدام نکنید و جریان رو به مدیر اپارتمان اطلاع بدید تا ایشون مشکل رومطرح کنند
dash_mehdi
28-01-2012, 23:29
دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند. (کوروش کبیر)
Reza Azimy_RW
29-01-2012, 01:23
هیچ وقت همه رازهاتون رو به کسی نگید ... هر چقدر یه دوست بهتون نزدیک باشه یه روز رابطتتون بهم خورد اون روی سکه رو میبینید
با کسی سریع خودمونی نشید ... باعث میشه دیگران یه فکر دیگه ای رو شما باز کنند (+ اصلا مغرور نباشید )
برای عقاید خودتون احترام قایل شید و از بیان اونا اصلا" نترسید تا جایی که بی احترامی به بقیه نباشه
رفیق بازی در حد معمول خوبه ... از حد که بگذره هم مدام فکرتون درگیره هم به زندگیتون زربه بزرگی میخوره
به هیشکی اعتماد نکنید.
دوره زمونه بدی شده. اکثر آدم ها کلک و حقه باز شدنه.
یه زمانی توی 10 تا آدم میگفتن شاید یکی شون بد باشه و 9 تای بقیه خوب بودن. حالا بر عکس شده. توی 10 تا آدم ممکنه فقط یکیشون خوب باشه.
الآن خیلی ها دنبال سوء استفاده از آدمن. تا به کسی رو میدی سریع سوارت میشه.
همون که اول گفتم به هیشکی اعتماد نکنید.
بهترین دوست انسان خانوادشه.
غیر از خانواده بقیه رو سگ و سوتک حساب کنین و اعتماد نکنین.
شاید خیلی ها باشند که در گذشته شکست تلخی رو در هر زمینه ای داشته باشند اما دلیلی نمیشه مدام نشست به اون شکست فکر کرد و کاری به جایی نبرد....بهتره به دید تجربه به مسئله نگاه کرد نه شکست!
درسته که شاید چیزهای زیادی از دست رفته باشه ولی هر چیزی بوده رفته و گذشته و تموم شده و زمان رو هم نمیشه به عقب برگردوند پس بهتره به حالا فکر کرد و درسی و تجربه ای بشه تا در آینده دیگه تکرار نشه!
بالاخره ممکنه برای هرکسی پیش اومده باشه که در گذشته اشتباه بزرگی رو مرتکب شده باشه!
بایست بین عوض شدن و عوضی شدن یکی رو انتخاب کرد!
caca_caca888
29-01-2012, 15:35
وقتی پای کامپیوتر نشستید و کسی تو اتاقه . . . نخندید
خیلی ضایس... مخصوصا وقتی که دارید چت میکنید
یه بار دوستم داشت چت میکرد همینطوری قیافش خوشحالو خندون میزد خیلی ضایع بود: دی
hamid_diablo
29-01-2012, 21:56
سعی کنید اگه تو گروه دوستان یا فامیل کسی هست که احساس غریبیگی میکنه رو مسخره نکنید
برای من این موضوع پیش اومده و درست 1 هفته بعدش تو شرایطی بودم که اون شخصی رو که دست انداخته بودیم منو دست انداخت
یه تجربه که این روزها کسی بهش توجه نمیکنه
سعی کنید با اعضای خانواده درست برخورد کنید.غرور و خودخواهی رو به اعضای خانوادتون نشون ندید.همین اعضای خانواده هستند که وقتی به بن بست میرسی به فریادت میرسند و کمکت میکنند بدون هیچ منتی
خدا نکنه روزی بیاد که جای بهت زور بگن اونوقت یاد زور گفتن خودت به پدر و مادرت می افتی
Manager_66
30-01-2012, 01:34
یک تجربه که مطمئنم کسی ازش درس نمیگیره . این تجربه فقط قراره از نسلی به نسل دیگه و از فردی به فرد دیگه منتقل بشه بدون هیچ کاربردی :
فردا یک امتحان سخت دارم (سخت که نه وقت گیر) . الان از شدت سردرد چشمام به زور باز میشه . از بس مطالبی که باید تو 3 هفته خونده بشه رو دارم تو 10 ساعت میخونم . شمایی که دارین میخونین این تجربه رو : نکنین این کارو ... به موقع درستون بخونین تا عذاب نکشید شب امتحان . ارزشش رو نداره .
وقتی میخواین یه جنسی بخرید، رفتین تو مغازه مستقیم نرین سراغ اون چیزی که میخواین.
اول چند تا جنس دیگه رو تو همون فروشگاه قیمت بگیرید بعد وسطش اون جنسی رو که میخواین قیمت بگیرین.
خودتون رو مشتاق نشون ندین.
قیمت که گرفتین بیاین سمت در مغازه و نشون بدین میخواین برین بیرون و در همون حالت بپرسید کمتر چقدر میدی؟
من یه جنسی میخواستم بگیرم همین کلک رو زدم فروشنده خیلی قیمت پایین داد اما نخریدم.
فرداش رفتم بجای اون فروشتده یکی دیگه بود و منم اون روز کلکم رو یادم رفت و فروشندهه گرونتر بهم چپوند.
marde tanhayi
30-01-2012, 20:32
با توهین ابروی کسی رو نبرید و سر به سر هیچ کس نگذارید اولا نمی دونید فرد چه احساس بدی خواهد داشت و در ثانی دیر یا زود فرد دیگری ابروی شما را خواهد برد بدتر از شما
Переклад не
30-01-2012, 21:21
دوستان وقتی موقعیتی پیش میاد که تجربیات تو اینجا یادمون میوفته و ازش استفاده میکنیم، ازش یه تجربه ی جدید کسب میشه.اسمش آزمون تجربس
من تو امتحان برگه سوالاتو گرفتم به گفته یکی از دوستان که اینجا گفته بود اصلا نگاه به سوالات دیگه نکنید و شروع کنید از شماره 1 بنویسید برید اینطوری هول نمیشید و فلان.... منم همینکارو کردم اما وقتی سوال آخرو رسیدم دیدم عین جزوه بود و وقت نرسید بنویسم و 5 نمره پرید!!
این چه تجربه ای بود که گفتین رفقا؟؟
بی باک بی بال
30-01-2012, 23:21
جوانمرد بودن توی این دور زمانه یعنی پخمه بودن پخمه نباش
dash_mehdi
30-01-2012, 23:27
بی وفایی کن وفایت میکنند باوفا باشی خیانت میکنند
مهربانی گر چه آیینه ی خوشیست مهربان باشی رهایت میکنند . . .
B U L U T
31-01-2012, 18:47
براي ارزش ها بايد هزينه داد براي گرانبهاترين چيز ها بايد از وجود خود گذشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.