مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
saeediranzad
12-01-2017, 04:14
تو ایران همه موّلف هستند! این یه سایته با همین نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). ولی انگار قضیه مدیتیشن هست و از این حرفها.
دوجور خرید اینترنتی داریم. یکی با کارت بانکی و یکی با پول دادن به پستچی.
هیچوقت خرید با پستچی نکنید. هرچقدر هم که چیزهای جالب و اغوا کننده باشه بُنجُله!
meisam317
12-01-2017, 20:07
من اینو خریدم :12:
ولی عنوان دامیز رو ننوشته. زده introduction to mindfulness. the 21st century meditation جالب اینکه سرچ کردم چیزی نیافتم. روی جلدم همون فرد مترجم رو زده «مترجم و مولف» :blink:
شما چاپ اولش دارید؟
عزیزم ترجمه کامل مایندفولنس فور دامیز هست :n19::n19:. کتاب فوق العاده خوبی هست . در حسرتم عناوین شبیه مدی تیشن/ریلکشیشن/اسپیرچوالیتی و ... فور دامیز ترجمه بشه فقط چند سالی هست که محدودیت شدید و سانسور برای ترجمه موضوعات مدی تیشین ، و موضوعات شبه علوم باطنی هست به همین خاطر واسه پیچوندن اینطوری کردند .:n05::n33::n33::n33::n33::n33::n33::n05::n05::n05 ::n05:
alibaba24
13-01-2017, 08:38
خیلی مهم
پیشگیری بهتر از درمان
طرف پیتزا ، فست فودها و کلا غذاها و نوشیدنی هایی که نگهداره دارن نرید
با روغن زیتون یا روغن کنجد غذا بپزید
روغن های مایع هم قابل اعتماد نیستن
alibaba24
13-01-2017, 17:43
از سایت دیجی کالا خرید نکنین قیمت هاشون خیلی بیشتر از بیرونه
کلا از سایتها و کانال های تلگرام خرید نکنید
فقط از بازار و فروشنده شخصی و حتما فقط از مغازه و فروشگاههای معتبر خرید کنید و جنس رو ببینید و حتما از فروشنده فاکتور با مشخصات کامل کالا رو درخواست کنید
شبها چیزی خرید نکنید سعی کنید خریدهاتونو در روز روشن انجام بدید
در خرید هیچ چیز عجله نکنین , سایتهای مختلف رو چک کنید تا حدود قیمت دستتون بیاد بعدش بازار رو بگردین
و در مورد لوازم برقی حتماً ببینین گارانتیش با چه شرکتیه , زنگ بزنین بهشون تا مطمئن بشین تقلبی نیست و گارانتیش معتبره
sasan.69
13-01-2017, 18:47
تو فضاى مجازى فحاشى نکنيد ک کسى ازتون ب پليس فتا شکايت کنه!!!
Persianhb
13-01-2017, 18:59
کلا
هیچ جا فحاشی نکنید
و کاری نکنید بهتون فحاشی کنن
اینجور موردها به پلیس فتا مربوط میشه؟
مطمئنی فقط در دادگاه نیست؟
sasan.69
13-01-2017, 19:30
نمى دونم والا،پيگيريش بافتا بايد باشه...
Persianhb
13-01-2017, 19:31
متاسفم در سال 2017
در مورد این چیزا بحث میشه
کلا با کسی فرهنگ نداره دهن به دهن نشید بگید بله بله تموم شد رفت
وقت با ارزشتونو برای این مسائل هدر ندید تمام
sasan.69
13-01-2017, 19:46
واقعا همينطوره اصن ارزش نداره، با کوچکترين چيز بى اهميت ک ب شما ربطى نداريد بگذريد
ali.1963
13-01-2017, 21:20
هیچوقت به بقیه خود واقعیت رو نشون نده سعی کن همیشه یه نیمه ی پنهان داشته باشی
taghi_ramzi
14-01-2017, 12:23
به نسخه ها و تجویزهای طب سنتی که تو سایتهای اینترنتی میبینید توجه نکنید.
طب سنتی و داروهای سنتی بیشترشون خرافاتن و جنبه تلقینی دارن
و همین خرافات وقتی منبعش میشه اینترنت ، تبدیل به چرت و پرت محض میشه. اگه مصرف کنی و بلایی سرت بیاد هم دستت به هیچ جا بند نیست.
بیشتر اینجور سایتها تله کلیک و بالابردن بازدید هستن ، سایتهای مختلف "پزشکی" با مدیریت افراد بیسواد، از روی هم مطالب پزشکی رو بدون توجه و به صورت فله ای کپی می کنن و توجهی هم به عواقبش ندارن.
alibaba24
14-01-2017, 16:27
و همین خرافات وقتی منبعش میشه اینترنت ، تبدیل به چرت و پرت محض میشه. اگه مصرف کنی و بلایی سرت بیاد هم دستت به هیچ جا بند نیست.
بیشتر اینجور سایتها تله کلیک و بالابردن بازدید هستن ، سایتهای مختلف "پزشکی" با مدیریت افراد بیسواد، از روی هم مطالب پزشکی رو بدون توجه و به صورت فله ای کپی می کنن و توجهی هم به عواقبش ندارن.
تا
حدودی تایید می شه
ولی عرقیاتی هم داریم که سازمان بهداشت تایید کرده و داری تاریخ ساخت و انتضاء هستند
کلا در مورد همه چیز فقط به صورت حضوری و جاهای معتبر و شناخته شده مراجعه کنید
خرید از سایت و تلگرام ممنوع
alibaba24
14-01-2017, 16:31
کفش های موجود در ایران نایک و آدیداس و سایر برندها به اسم ویتنام اکثرا تقلبی هستن
کفش های اورجینال هم قیمت خیلی بالایی دارن و ارزش خرید ندارن
یا کفش چینی بخرید یا کفش ایرانی
چون تولید کننده فیک ویتنام که مارک تقلبی می زنه
دیگه نمیاد به اسم چین فیک بزنه
alibaba24
14-01-2017, 16:40
در مورد تمام وسایل خارجی
توجه : Made in P.R.C کیفیت خوبی ندارد نخرید فقط Made in China بخرید
وقتی دارید با لپتاپتون کار میکنید و اگه یک تار موی کوچک بر روی صفحه کلید افتاد اصلا سعی نکنید با فوت کردن اون رو دور کنید. چونکه با فوت کردن برعکس انتظار شما، دقیقا به زیر کلید میره و صفحه کلید در پایین ترین سطح از مدارات قرار داره و باز کردنش تقریبا برای عموم غیر ممکنه.
و اینکار شما باعث انباشته شدن ذرات ریز و تارهای مو در زیر صفحه کلید و لپتاپتون میشه.
پس وقتی با همچین موردی مواجه شدین، به جای فوت کردن اون تار مو، نوک انگشتتون رو تف بزنن و اون تار مو رو لمس کنین. اینطوری به انگشتتون میچسبه و میتونین به یک دستمال و یا فضایی دور از لپ تاپ رهاش کنین. :n27:
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-01-2017, 17:57
سلام
بنده برای تمیز کردن کیبورد روشی آسانتر و کارآمدتر از این پیدا نکردم:
1- با مسواکِ کهنه ی نرم و کاملاً خشک بکشین لابلای کلیدها تا همه ی گرد و غبارِ چسبیده کنده بشه (برای اینکه جائی رو فراموش نکنین از بالاترین دکمه ها شروع کنین و ردیف ردیف بیاین پائین )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- برس گِردِ جاروبرقی بزنین سر لوله ی جاروبرقی و روشنش کنین و چند بار دست بکشین روی برس تا گرد و خاکش کشیده بشه توی جارو و تمیز بشه
3- کیبورد رو با برس تمیز کنین . تمام گرد و غبارش و پود و مو و غیره تمیز میشه
بعدش با یک دستمال نخی مرطوب تمیز میتونین لکه های روی دکمه ها رو تمیز کنین
همین روش برای تمیز کردن گرد و خاکِ پشت موبایل و دستگاههای دیگه هم خیلی کارآمد هست
===================================
با استفاده از آدامس جویده!!! هم خوب میشه جاهای غیر قابل دسترس موبایل و غیره و تمیز کرد
اطلاعات بیشتر
برای دنبال کردن خبرهای مهم مربوط به یه موضوع خاص از google alerts استفاده کنید. اینجوری خود گوگل هرچی در مورد اون پیدا کنه را براتون ایمیل میکنه و لازم نیست خودتون هر روز بگردید.
سلام
بنده برای تمیز کردن کیبورد روشی آسانتر و کارآمدتر از این پیدا نکردم:
1- با مسواکِ کهنه ی نرم و کاملاً خشک بکشین لابلای کلیدها تا همه ی گرد و غبارِ چسبیده کنده بشه (برای اینکه جائی رو فراموش نکنین از بالاترین دکمه ها شروع کنین و ردیف ردیف بیاین پائین )
2- برس گِردِ جاروبرقی بزنین سر لوله ی جاروبرقی و روشنش کنین و چند بار دست بکشین روی برس تا گرد و خاکش کشیده بشه توی جارو و تمیز بشه
3- کیبورد رو با برس تمیز کنین . تمام گرد و غبارش و پود و مو و غیره تمیز میشه
بعدش با یک دستمال نخی مرطوب تمیز میتونین لکه های روی دکمه ها رو تمیز کنین
همین روش برای تمیز کردن گرد و خاکِ پشت موبایل و دستگاههای دیگه هم خیلی کارآمد هست
با استفاده از آدامس جویده!!! هم خوب میشه جاهای غیر قابل دسترس موبایل و غیره و تمیز کرد
اطلاعات بیشتر
این پیشنهاد شما برای کیبوردهای PC میتونه تا حدودی کارامد باشه اما نه کاملا. چونکه کیبوردهای جدید از خاصیتی استفاد مینن که اگه سهوا یک مقداری آب ریخته شد، زیر صفحه کلید نره و از روزنه های پایینی تخلیه بشه. به همین خاطر زیر کیبورد رو کمی شبکه مانند کردن که آب به راحتی داخلش نره. و این باعث میشه که ذرات گیر افتاده در اونجا با این کلکها خارج نشه. و تا حدودی اون ابزارها میتونه کمک کنه. و البته راه دیگه ای هم برای این تحهیزات نیست. مگر اینکه بخوای بازش کنی.
اما در مورد لپ تاپها اکیدا به شما توصیه میکنم از جارو برقی استفاده نکنین، چونکه الکتریسیته ساکن موجود در این دستگاه و تجهیزات سر مکندش، به شدت میتونه به برد اصلی و رمها آسیب بزنه و ممکنه متاسفانه ناچار بشید با سیستمتون خدافظی کنین... :n15:
سایت های انگلیسی معمولا اطلاعات خوبی دارن ولی تقریبا همه سایت های پزشکی فارسی یا تبلیغ دارو هستن یا فقط برای جذب بازدید کننده
چند وقت پیش یکی از مدیرهای این سایت ها رو دیدم می گفت مطالب یه سایت دیگه رو کپی می کرده، بعد برای اینکه بهش گیر ندن که داری از سایتمون کپی برداری می کنی، چیزهای توش رو عوض می کرده!! مثلا به جای هویج میذاشته خیار! یا به جای سیب میذاشته پرتقال!
مودم محدود کننده
14-01-2017, 21:21
امروز ساعت 8 صبح بلند شدم رفتم نمایندگی خدمات ایرانسل در ایستگاه مترو میدان امام حسین.2 تا سیمکارتم رو گم کردم رفتم کلا سلب مالکیتشون کنم.خلاصه کلی راه رفتم از اینور تهران تا انور اتوبوس مترو تاکسی رسیدم..یارو گفت سیستم قطعه..اصلا کارمو راه ننداخت.
کاکشکی قبل از اینکه میرفتم 1 زنگ میزدم بهشون میپرسیدم امروز سیستمتون وصله ؟ کار خدماتی انجام میدید؟
اصلا کا رخدماتی انجام نمیدادن.فقط سیمکارت میفروختن...حوصله انجام خدمات نداشتن.اصلا یه وضعیتی بود باید میدیدید..برای کار خدماتی میگفتن سیستم قطعه از سر خودشون باز کنن..
وضعیت کارهای اداری تو ایران فکر کنم کلا داغونه..
خلاصه 3 ساعت رفتم و دست از پا دراز تر برگشتم...:n29:
saeediranzad
15-01-2017, 05:29
پیرو تمیز نگهداشتن لپتاپ:
من دورش را سلفون میگیرم: هم دور کیبورد و هم مانیتور.از اینها که روی غذا میشکند. البته ونتها (هواکشها) را میبرم.
چقدر به من طعنه زدند که اینکار را نکن. ولی الآن چند ساله لپتاپ را دارم مثل روز اولش تمیزه.
البته باز روی هر سیستم سنسور دمای cpu را نصب میکنم و همیشه جلوی چشمم هست.
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-01-2017, 17:15
سلام
سریعترین و آسانترین راه برای برطرف کردن دردِ گردنِ رگ به رگ شده:
گمان نکنم کسی باشه که رگ به رگ شدن گردن براش پیش نیومده باشه
گاهی اونقدر دردش شدید میشه که حتی با تکون دادن دست یا کمی تکون دادنِ بدن هم دردش شدید و غیر قابل تحمل میشه
اگر کار به درد شدید کشید , کفِ یک دستتون رو بذارین روی سرتون و کفِ دستِ دیگه رو بذارین روی اون دستتون و حدود 15 تا 20 ثانیه فشار 3 یا 4 یا 5 کیلوئی بیارین روی سرتون انگار که میخواین گردنتون رو عمودی فرو کنین توی بدنتون . بعدش دستها رو بردارین . درد غیب میشه و یا بسیار کم میشه .
شاید هم کاملاً برطرف بشه
نباید یکدفعه فشار شدید وارد کنین به سر بلکه مثل یک پِرِس هیدرولیکی باید آروم آروم در 5 ثانیه فشار رو زیاد کنین و به حداکثر برسونین و حدود 10 تا 15 ثانیه تحت فشار نگه دارین . سر باید کاملاً صاف باشه و فشار باید عمودی بر گردن وارد بشه
موقع فشار نباید درد احساس کنین وگرنه معنیش اینه که سرتون صاف نیست
بعدش نباید به گردنتون فشار بیارین تا اینکه مشکل رگ به رگ شدن کم کم برطرف بشه . گاهی باید از آتل گردن استفاده کرد تا گردن کمتر حرکت کنه و زودتر خوب بشه
فشار با دو دست فقط برای اینه که دردِ آزار دهنده برطرف بشه نه برای درمان قطعی . اما گاهی هم واقعاً درمان میشه با فشار مُستمِر با دو دست.
این کار رو برای دیگران انجام ندین چون ممکنه به مهره های گردنش و عصبهاش صدمه بزنین
هر کسی باید خودش انجام بده تا اگر احساس دردِ بیشتر کرد فشار رو متوقف کنه
بالش بیش از حد بلند یکی از علتهای رگ به رگ شدن گردن هست و یا بلند کردن وزنه های سنگین یا نرمش سنگین یا زمین خوردن . در نت اطلاعات زیادی هست در موردش .
اگر این روش رو امتحان کردین لطفاً نتیجه اش رو اینجا اطلاع رسانی کنید . بنده امتحان کردم . نتیجه اش سریع و کارآمد بوده برای بنده
با تشکر
ویرایش:
=========================================
نکته مهم:
وقتی بدن کم آب میشه مشکلات زیادی براش به وجود میاد . هر کسی خودش میتونه از رنگ (معذرت میخوام ) ادرارش بفهمه که آب بدنش کمه یا نه
زردِ پررنگ یعنی آب بدن کمه
خوردنِ آب کافی در نرم شدن عضلات و مفصلها خیلی موثر هست . برای خارج شدن سموم و میکروبها و ویروسها و آلودگیها هم خیلی موثر هست . یعنی هم برای پیشگیری مفید هست هم درمان .
پس رنگش باید همیشه زرد روشن یا حتی مایل به بی رنگ باشه تا مطمئن بشین آب کافی میخورین
گاهی مغز پیامهای اشتباه صادر میکنه مثلاً بدن کم آبه اما احساس تشنگی ندارید . پس فقط رنگ ادرار رو مِلاک قرار بدین نه احساستون رو .
با غذا آب و نوشابه و شربت و دوغ نخورید . اگر بذاقتون کمه فقط یک استکان با هر وعده غذا اون هم یک قاشق مایع با هر لقمه تا فقط لقمه خیس و نرم بشه . آب رو نیم ساعت قبل از غذا بخورید یا 2 ساعت بعد از غذا تا هضم رو مختل نکنه
نوشابه یک سَمِ خوشمزه هست . عقلتون رو قوی کنین و پرونده ی نوشابه رو برای همیشه ببندین .
فقط دوغ کم نمک بدون گاز و یا مخلوط آب و آبلیموی تازه و یا آبمیوه تازه و یا فقط آب سالم .
سالم بودن و سالم ماندن , یکی از شرطهاش اینه که از چیزهای لذتبخشِ مُضر دوری کنین مثل پیتزا و همبرگر و کباب کوبیده رستورانها و کالباس و سوسیس و کله پاچه و شکر و قند و نمک و روغن جامد و هله هوله و غذاهای سرخ شده و یا سوخته و نوشابه و انواع دخانیات و الکل و مواد مخدر و بی بند و باری جنسی و آفتاب شدید و صدای گوشخراش و لَم دادن و بخور و بخواب و کار نکردن و نرمش و ورزش نکردن و غصه و غم و ناامیدی و کینه و حسادت و غرور و تکبر و طمع و خشم و کینه و شهوتِ بی بند و بار و غیره .
amirmahmod
19-01-2017, 12:49
چند وقت پیش رفته بودم برای خرید مودم به پاساژ ایران در خیابان ولیعصر یک مغازه بود (اسمش رو نمیگم)که البته جنس هاش هم خوبه و کارش فقط مودمه من چون قبلا دیده بودم و فکر میکردم مغازه درستیه رفتم از اونجا مودم خریدم به خاطر تعصبی که به این مغازه داشتم و ظاهرش اعتماد انگیز مینمود نرفته بودم حداقل چند جا دیگه قیمت بگیرم که ببینم اصلا قیمت این مدلی که به من داده چنده بعدا تصادفی چشمم افتاد به همین مدل مودم و فهمیدم 15 تومان ضرر کردم شاید در ظاهر ضرر کمی باشه ولی فقط کافیه که در هر ماه پنج تا از این خرید ها بشه که حداقل ضررش 15 تومن باشه اونوقت طی سال ها ضرر جبران ناپذیری متحمل میشید و میخوام بگم هیچ وقت نباید به خاطر تعصبی که به موضوعی داریم بدون تحقیق درموردش هرجایی که خواست مارو بکشونه تعصب در هر حوزه ای بدون تحقیق میتونه زندگی انسان رو به نابودی بکشونه مراقب فروشگاه هایی که بهشون اعتماد دارید باشید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-01-2017, 02:00
سلام
هدفونِ هندزفیریِ بعضیها اونقدر کثیفه که فکرش هم چندش آوره .
علتش اینه که توی گوششون رو تمیز اصلاً نمیکنند یا خیلی دیر به دیر تمیز میکنند
هر روز با یک تکه دستمال کاغذی ( به اندازه یک قوطی کبریت) داخلِ گوشتون رو از گرد و خاک و چربیش پاک کنین
همون یک تکه کوچک دستمال کاغذی 2 لایه هست یعنی 2 تا تکه هست . برای هر 2 گوش کافیه
اگر از هندزفری هم استفاده نمیکنین باز هم عادت کنین هر روز صبح بعد از شستن صورت با یک تکه دستمال کاغذی داخل گوشهاتون رو تمیز کنین
توی گوش بعضیها هم موهای ضخیم و بلند درمیاد که فقط مردم میبیننش
بهتره این موهای چندش آور هم با منقاش کنده بشه
بهتره بعد از استحمام انجام بشه و توی حمام هم با کمی آب و صابون داخلِ لاله ی گوش رو تمیز کنین
بعد از حمام , اول با دستمال گوش رو خشک کنین و بعدش موهای ضخیم و بلند از ته چیده بشه یا کنده بشه . شاید بهتر باشه یک نفر براتون این کار رو انجام بده
اگر گوش کثیف باشه ممکنه محل کندنِ مو عفونی بشه و جوش بزنه
===============================================
صفحه ی موبایل بعضیها هم واقعاً کثیف و چرب و حال به هم زنه
اینطوری تمیزش کنین:
چند بار از فاصله ی خیلی نزدیک فوت کنین روی صفحه تا ذراتِ درشتِ گرد و خاک برداشته بشه
بعدش با دهان بخار بدین به صفحه و با یک تکه ی کوچک دستمال کاغذی به اندازه ی قوطی کبریت تمیزش کنین . از دو سه قطره آب تمیز هم میتونین استفاده کنین
لازم نیست محکم فشار بدین چون اگر صفحه ضد خدش نباشه به مرور زمان خط خطی میشه
همون تکه دستمال 4 رو داره چون 2 لایه هست و میشه 4 بار صفحه رو تمیز کرد باهاش
بعدش لمس صفحه هم خیلی باحال میشه و تثاویر و نوشته ها هم زیباتر و واضحتر میشه
Persianhb
21-01-2017, 15:28
دستمال رولی سافتلن رو اصلا نخرید
miss_ava7
21-01-2017, 19:52
توی این زمونه، آدم از اجتماعی نبودن و منزوی بودن خیلی ضربه می خوره.
مخاطبم بیشتر افرادی هستن که فقط دنبال کتاب خوندن و تحصیل هستن یا از فامیل و غریبه بریدن و ارتباطشون با بقیه مردم رو خیلی محدود کردند.
البته قطعا این افراد دوست هایی دارند و مطلقا توی تنهایی نیستند اما ارتباط ها و رفت و آمدهاشون کافی نیست.
اینجور آدمها به خاطر تفاوتی که توی طرزفکر با بقیه پیدا می کنند یا به خاطر ضربه هایی که از فامیل خوردند دور خودشون خواسته و ناخواسته دیوار میکشن.
تا وقتی که آدم سرش توی زندگی خودشه مشکلی پیش نمیاد و آرامش برقراره
مشکل از جایی شروع میشه که این آدم میخاد ازدواج کنه یا مثلا بره توی بازار کار. اینجور جاهاست که به خاطر تجربه و تعامل کمترش با مردم دچار مشکل میشه و شاید دیرتر از بقیه خوبی و بدی ذات دیگران رو تشخیص بده و نتونه برخورد و عکس العمل مناسبی در برابر رفتارهای نادرست بقیه داشته باشه.
میخام بگم خیلی هم سرتون تو لاک خودتون نباشه، همیشه نمیشه تنها بود و تنهایی کارها رو انجام داد. یه جایی یه زمانی مجبور میشین با ده-بیست نفر تعامل نزدیک و دائمی داشته باشید.مثل خانواده همسر یا همکارها..
باید بلد باشید چطور با مردم سازش کنید و چطور اجازه ندید حق و حقوقتون خورده شه یا به خاطر درگیری احساسی، توی رابطه ازتون سواستفاده نشه.
همه اینا رو هم با تجربه باید بدست اورد و با خوندن کتاب و شنیدن قصه مردم نمیشه در عمل موفق بود.
شخصی نباشید که به خاطر اجتناب از درگیری و بحث و بهم خوردن آرامشش، یه جاهایی به بقیه باج میده و از حق و منزلت خودش میگذره..
hosseinf722
21-01-2017, 20:14
توی این زمونه، آدم از اجتماعی نبودن و منزوی بودن خیلی ضربه می خوره.
مخاطبم بیشتر افرادی هستن که فقط دنبال کتاب خوندن و تحصیل هستن یا از فامیل و غریبه بریدن و ارتباطشون با بقیه مردم رو خیلی محدود کردند.
البته قطعا این افراد دوست هایی دارند و مطلقا توی تنهایی نیستند اما ارتباط ها و رفت و آمدهاشون کافی نیست.
اینجور آدمها به خاطر تفاوتی که توی طرزفکر با بقیه پیدا می کنند یا به خاطر ضربه هایی که از فامیل خوردند دور خودشون خواسته و ناخواسته دیوار میکشن.
تا وقتی که آدم سرش توی زندگی خودشه مشکلی پیش نمیاد و آرامش برقراره
مشکل از جایی شروع میشه که این آدم میخاد ازدواج کنه یا مثلا بره توی بازار کار. اینجور جاهاست که به خاطر تجربه و تعامل کمترش با مردم دچار مشکل میشه و شاید دیرتر از بقیه خوبی و بدی ذات دیگران رو تشخیص بده و نتونه برخورد و عکس العمل مناسبی در برابر رفتارهای نادرست بقیه داشته باشه.
میخام بگم خیلی هم سرتون تو لاک خودتون نباشه، همیشه نمیشه تنها بود و تنهایی کارها رو انجام داد. یه جایی یه زمانی مجبور میشین با ده-بیست نفر تعامل نزدیک و دائمی داشته باشید.مثل خانواده همسر یا همکارها..
باید بلد باشید چطور با مردم سازش کنید و چطور اجازه ندید حق و حقوقتون خورده شه یا به خاطر درگیری احساسی، توی رابطه ازتون سواستفاده نشه.
همه اینا رو هم با تجربه باید بدست اورد و با خوندن کتاب و شنیدن قصه مردم نمیشه در عمل موفق بود.
شخصی نباشید که به خاطر اجتناب از درگیری و بحث و بهم خوردن آرامشش، یه جاهایی به بقیه باج میده و از حق و منزلت خودش میگذره..
حرفتون درسته ولی کتاب خوندن و دنبال تحصیل بودن، مساوی با منزوی بودن، اجتماعی نبودن و یول بودن نیست.
saeediranzad
22-01-2017, 11:26
توضیح میدید یعنی چی؟
miss_ava7
22-01-2017, 12:26
حرفتون درسته ولی کتاب خوندن و دنبال تحصیل بودن، مساوی با منزوی بودن، اجتماعی نبودن و یول بودن نیست.
نه قطعا اینطور نیست. نوشته بودم کسایی که فقط دنبال درس و کتابن و خودشون ارتباطشون با بقیه رو محدود کردند..لطفا خط دوم رو دوباره بخونید.
miss_ava7
22-01-2017, 12:42
توضیح میدید یعنی چی؟
این افراد معمولا روحیه صلح طلب و آرومی دارند و نمی خوان که دعوا پیش بیاد. یعنی یاد گرفتند با عقل و منطق مشکلات رو حل کنند نه بحث و دعوا. اما یه زمانی طرف مقابل یه خواسته غیرمنطقی داره یا زور میگه و با حرف و منطق هم متقاعد نمیشه، اون وقت این آدم به خاطر حفظ آرامش اعصاب و زندگی خودش هم که شده دیگه بحث رو ادامه نمی ده و کوتاه میاد. همین باعث میشه اون طرف مقابل غیرمنطقی، از این موضوع سواستفاده کنه.
وقتی هم که این آدم کوتاه میاد طرف مقابل اینو میزاره رو حساب ضعیف بودن.
یا مثلا یه نمونه اش دوست خودم: یه مدت جایی کار کرد آخرش حقوقش رو ندادن. این هم نتونست کاری کنه چون بلد نبود اینجور موقع ها باید چیکار کرد و از طرفی رو و جرات برخورد جدی با رئیسش رو نداشت. آخر سر هم گفت حتما تقصیر از خودش بوده.. این قضیه دراصل به خاطر بی تجربگی براش پیش اومد.
ehsan_iace
22-01-2017, 13:25
بهتره سمبوسه بیرون نخورید به خصوص اگر داغ جلوی چشمان خودتان طبخ نمیکنند
چون اینجوری برای مغازهها میارند و معلوم نیست محل پختش جای خوبی باشه!
After4Ever
22-01-2017, 16:00
یک چیزی فهمیدم
تو زندگی از هر چیزی میزنید از ورزشتون نزنید، به هر حال در یک مقطع سنی کنکور در یک مقطع سنی کار در یک مقطع سنی ازدواج.......هیچ کدوم ارزش سالم بودن ما رو نداره!
واقعا افرادی که ورزش می کنند میانگین عمر بالاتری دارند
تغذیه خوب رو هممون بهش اعتقاد داریم ولی به ورزش خیلی ها اعتقاد ندارند ، ورزش در حد همون تغذیه برای بدن مفیده تازه برای روحی هم خیلی فایده داره
به نظرم حتی اگر جزوه قشر متوسط جامعه هم باشیم ارزش داره که ماهی 100 200 تومن بابت کلاس ورزشی بدیم (هر چند که خیلیا دانشجو هستن و امکانات ورزشی در دانشگاه دارن غیر از اون می تونیم خیلی از ورزشای هوازی رو حتی بدون هزینه انجام بدیم!)
به هر حال انتخاب طبیعی هنوز در دنیای ما وجود داره و کسایی که قوی و سالم هستن باقی می مونند و می تونند به بقا نسلشون ادامه بدن
خیلی از اطرافیان من به ورزش بدنسازی روی آوردن فقط فقط برای اینکه هیکلشون جاذبه جنسی داشته باشه !! نمی خوام این افراد رو سرزنش کنم ولی اینکار اصلا خوب نیست ورزش کنید تا سالم باشید تا لذت ببرید تا قدرت تحمل دردتون بالا بره!
شاید هیکل جذاب در سن 20 30 سالگی فایده داشته باشه.....ولی فواید اصلیِ ورزشی که برای تندرسی و لذت بوده در سن 60 70 سالگی کاملا مشخص میشه
sasan.69
22-01-2017, 18:50
از دیجی کالا خرید کنید خوبه:n02:
saeediranzad
24-01-2017, 06:36
بستگی داره. گاهی وقتها اعتراض کردن آب درهاون کوبیدنه.
وقتی زورت نمیرسه فقط اعصاب خودتو خرد میکنی و راه هم به جایی نمیبری.
آدمها در محدودیتی که شرایط براشون ایجاد میکنه میتونند تصمیم بگیرند.
من اگه بدونم طرف نمیتونه حرفش را به من تحمیل بکنه باهاش بحث نمیکنم. راه خودمو میکشم میرم.
وقتی هم که طرف زورش میرسه باز بحث نمیکنم. تحمل میکنم تا ورق برگرده.
بحث کردن مال وقتیه که دوتا آدم به میل خود باهم زندگی میکنند و همدیگر را پذیرفته باشند.
saeediranzad
24-01-2017, 06:40
بهتره سمبوسه بیرون نخورید به خصوص اگر داغ جلوی چشمان خودتان طبخ نمیکنند
سموبوسه کلاُ یعنی روغن سوخته. از هرجا که بگیری.
من اهوازیم؛ ولی سمبوسه نمیخورم. مگه اینکه خودم تو خونه درست کنم.
Cyberlife
25-01-2017, 10:36
دوستان عزیز این اگه کسی ازتون خواست که از دستگاه عابر بانک براشون پول بگیرید به هیچ عنوان این کار رو انجام ندید،
چون به احتمال زیاد این کارت ها دزدی هستن و میخوان تصویرشون موقع برداشت پول گرفته نشه و اون کسی که توی
دردسر میفته شما هستید، چون تصویر شما ثبت میشه، من یکبار این اشتباه رو کردم، البته مبلغ خیلی کم بود و توضیح
دادم که از بنده رفع اتهام شد، چون دوربین مدار بسته بیرون از اون شخص و اتفاق فیلم گرفته بود.
After4Ever
25-01-2017, 10:53
یک تجربه
من خودم با آدما جوری رفتار می کنم که دوست دارم با من همونطوری رفتار کنند و برعکسش یعنی کاری که دیگران با من انجام بدن بدم بیاد رو به هیچ وجه با بقیه انجام نمی دم
به این قانون میگن قانون طلایی
بر اساس ویکی پدیا
شخص باید به گونهای با دیگران رفتار کند که دوست دارد دیگران در شرایط مشابه با او آنگونه رفتار کنند (شکل مثبتِ قاعده)
شخص نباید به گونهای با دیگران رفتار کند که دوست ندارد آنگونه با او رفتار شود (شکلی منفی و منعیِ قاعده؛ که گاه «قاعده نقرهای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C)» یا «قاعده سیمین» خوانده میشود)
نمی دونم شما چقدر به این قانون اعتقاد دارید
ولی متوجه میشم اطرافیان رفتارشون با من اینطور نیست
از بقال سر کوچه بگیر تا همکلاسی و .............
این واقعا من رو آزار میده چرا افراد اینطورین
همه ی این مقدمه چینی ها رو کردم که بگم اگر واقعا به قانون طلایی اعتقاد دارید (این قانون رو اکثر ادیان حتی خیلی فیلسوف های اخلاقی بیخدا هم تاییدش کردن) توقع نداشته باشید اطرافیانتون به این قانون احترام بزارن! چون اگر توقع داشته باشید بهش فکر می کنید در نتیجه از خیلی از افراد اطرافتون هم متنفر میشید اینا اصلا نتیجه ی خوبی نداره!
پس سعی کنید ذات افراد رو خیلی واکاوی نکنید چون خیلی وقتا به نتیجه + نمیرسید! و باعث آزردگی خاطرتون میشه
دوستان عزیز این اگه کسی ازتون خواست که از دستگاه عابر بانک براشون پول بگیرید به هیچ عنوان این کار رو انجام ندید،
چون به احتمال زیاد این کارت ها دزدی هستن و میخوان تصویرشون موقع برداشت پول گرفته نشه و اون کسی که توی
دردسر میفته شما هستید، چون تصویر شما ثبت میشه، من یکبار این اشتباه رو کردم، البته مبلغ خیلی کم بود و توضیح
دادم که از بنده رفع اتهام شد، چون دوربین مدار بسته بیرون از اون شخص و اتفاق فیلم گرفته بود.
پسر عمه من دقیقا همینجوری شده بود..1 نفر گفته بود آقا من سواد ندارم بیا برام 800 هزار تومن پول بکش...هیچی خلاصه عکسش ثبت شد و بهش اتهام دزدی زدن...شانس آورد داداشش وکیل بود براش با بدختی رفع اتهام گرفت..
1 بار خودم شانس آوردم...تو بازار تهران داشتم پیاده روی میکردم..1 مردی مشخص بود قیافش خراب بود لباسهاش ژولیده و کثیف بود..گفت بیا برام پول بکش عابربانک..گفتم شرمنده بلد نیستم...اگر گرفته بودم احتمالا خودمم گرفتار شده بودم.
ehsan_iace
25-01-2017, 11:26
دوستان عزیز این اگه کسی ازتون خواست که از دستگاه عابر بانک براشون پول بگیرید به هیچ عنوان این کار رو انجام ندید،چون به احتمال زیاد این کارت ها دزدی هستن و میخوان تصویرشون موقع برداشت پول گرفته نشه و اون کسی که تویدردسر میفته شما هستید، چون تصویر شما ثبت میشه، من یکبار این اشتباه رو کردم، البته مبلغ خیلی کم بود و توضیحدادم که از بنده رفع اتهام شد، چون دوربین مدار بسته بیرون از اون شخص و اتفاق فیلم گرفته بود.من چند باری برایم پیش آمده که کسی ازم خواسته برایم پول بگیرم و پول انتقال بدهم من هم بهش میگم شما وایستا جلوی دستگاه من از پشت سرت بهت میگم چی کار کنی معمولاً دو سه بار اصرار میکنه که من بلد نیستم من هم اصرار میکنم که کاری نداره من بهت میگم کدام گزینه را بزنی! آخرش هم طرف اینجوری کار بانکیش را انجام داده و تشکر هم کرده تصویر خودش هم دستگاه ثبت کرده
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-03-2017, 13:53
اطلاعاتی که بهتره همه بدونند اما گفتنش ساده نیست (قسمت دوم)
سلام دوستان , سال نو همگی پر خیر و برکت و پر از علم و دانش مفید و سلامتی و آرامش
چیزهایی هست که دانستنش خیلی بهتر از ندانستنش هست اما گفتنش ساده نیست
قبلاً در همین تاپیک یکیش رو خدمتتون عرض کردم که در مورد رفتار و عکس العمل در مقابل کودکانی هست که تمایل به ارتباط عاطفی دارند و گاهی بیش از یک ارتباط نرمال میخوان . متاسفانه لینکش رو پیدا نکردم .
بگذریم
===========================================
این هم یکی دیگه از این اطلاعات که یکی از مشکلاتِ تاریخ بشریت رو حل میکنه !!!!!
گلاب به روتون , گازهای درونِ دستگاه گوارش 2 تا مشکل داره
1- بو
2- صدا
برای خروج بی صدای این گازها از مخرج کافیه با چهار انگشتِ یک دست , باسن از نزدیکِ مخرج گرفته بشه و کمی کشیده بشه . گازها خارج میشه بدون صدا . این کار رو از روی لباس هم میشه انجام داد
امروزه آپارتمان نشینی زیاد شده و شنیده شدن این صداها حتی از داخل دستشوئی هم هیچوقت خوشایند نبوده و یا در خیابان و اماکن عمومی و محل کار و غیره و غیره, این راه حلِ ساده میتونه 50% از مشکل این گازها رو حل کنه
این روش رو یکی از همکاران ما کشف کرده!!! . یه روز از (معذرت میخوام ) WC برمیگشت و قاه قاه میخندید . گفتیم چته میخندی ؟
گفت راه حلی برای یکی از مشکلاتِ دهها و شاید هم صدها هزار ساله ی بشر پیدا کردم !!! و بعدش این جریان رو تعریف کرد
یکی از همکاران با خنده بهش گفت اگه 50 درصدِ بقیه رو هم حل کنی (بو) جایزه نوبل پزشکی رو افتادی . همه خندیدند .
البته کنترل کردن این گازها در فضاهای سربسته نشانه ادب هست
بعضی از مردم هم به غذاهای خاصی حساسیت دارند و باعث تولید گازهای بسبار بدبو در بدنشون میشه مثل شیر یا تخم مرغ و غیره
یعنی بهتره مصرف نکنند مثلا به جای شیر از لبنیات دیگه مثل ماست و دوغ و پنیر استفاده کنند البته کم چرب
Reza Azimy_RW
25-03-2017, 16:12
عاغا تعداد بوسه های امسال 3 تاس من جواب گرفتم همه رو سه تا ماچ کردم اصلا هم مورد ضایعی واسم پیش نیومد امسال دور رو دوره سه ماچه میچرخه :n26:
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-03-2017, 15:47
سلام دوستان
این مطلب رو با دقت بخونین و جدی بگیرین و به دیگران هم اطلاع بدین:
این روزها تعداد کسانی که دائماً به نت وصل هستند زیاد شده . مثل استفاده از تلگرام و واتس اپ و وایبر و غیره
این گوشیها دائماً امواج میفرسته و امواج دریافت میکنه
بعضیها گوشی رو میذارند توی جیب پیراهنشون درست روی قلب و یا توی جیب جلوی شلوار نزدیک کیسه ی بیضه ها و با هندزفری یا بلوتوث شروع میکنن به حرف زدن . این کار اصلاً درست نیست و میتونه صدمات جبران ناپذیر بزنه به بافتهای بدن خصوصاً سلولهای جنسی و قلب
صحبت از چندین ساعت در معرضِ این امواج بودن در روز هست خصوصاً در وضعیت 3G و 4G که موبایل با قدرت بیشتری امواج ارسال میکنه
درسته که محققان هنوز اختلاف دارند در تاثیر امواج موبایل بر بدن اما خیلیاشون میگن یقیناً اثر بد داره و احتمال سرطانزا بودنش خیلی خیلی زیاده و خیلی از مردم هم یقین دارند که صدمه میزنه به بدن خصوصاً سلولهای حساستر مثل مغز و بیضه ها .
سلولهای جنسی بسیار بسیار حساس هست . یادمه در زمان جنگ یک رادار دریائی متحرک توی جبهه بود که آنتنش روی سقف ماشین بود . به همه هشدار داده بودند که موقع روشن بودن رادار کسی نباید بره روی سقف ماشین وگرنه ظرف یکی دو دقیقه بلائی سرش میاد که دیگه هیچوقت بچه دار نشه
این مسئله رو جدی بگیرین . موبایل رو توی جیب شلوار و پیرهن نذارید
در یک برنامه ی پزشکی میگفت موبایل باید حداقل 50 سانت از بدن فاصله داشته باشه تا ضررش کم بشه .
یک گزارش دیگه میگفت رشوه میدن به محققین و شرکتها تا ساکت بمونند
بنده نمیدونم کجای بدن ضرر کمتری میبینه از امواج موبایل اما نظر شخصی بنده اینه که بهترین کار بستن یک کیف مخصوص به مچ دست یا ساعد هست و موبایل در اون کیف قرار داده بشه و یا جائی نزدیک زانو و یا حتی ساق پا (زیر زانو)
دیگه خود دانید
سرعت بالا، بخصوص این روزها، حماقت هست ... به فکر خودتون نیستین به فکر خانواده و پدر مادرهای خودتون و دیگران باشید ... چن وقت پیش یکی از آشناها تو اتوبان با سرعت ۱۶۰ رانندگی میکنه و به خاطر یه موج جزیی تو جاده کنترل خودرو رو از دست میده، زنش و بچه دو سالش درجا فوت میشن خودشم تا آخر عمر ناقص شده ... فقط بخاطر اینکه میخواست چند دقیقه زودتر برسه ... دیروزم پسر همسایه مون که تازه ازدواج کرده بخاطر سرعت بالای 170 و لغزندگی جاده باز کنترل ماشینو از دست میده و درجا فوت میکنه ...
قبل از جوان بازی و کورس گذاشتن و عجله و ... یه لحظه به مادرا و بچه ها و همسراتون فکر کنید ... تمام اینایی که اتفاقی براشون می افته هیچ وقت انتظارش رو نداشتن ...
DJ POLESTAR
27-03-2017, 18:24
این روزها بازار موبایل و کلا گجت ها همه گیر شده و جز لاینفک زندگی بشر امروزی. چند موردی هست که در خرید گجت سرم اومده و تجربه شده واسم یک موردش در مورد خرید گوشی موبایل.
اخیرا بنده برای خرید گوشی موبایل به نمایندگی سامسونگ جهت خرید S7 Edge رفتم، پس از بازگشایی جعبه و تست گوشی نوبت به لوازم جانبی رسید که باید بگم سود بیشتر موبایل فروش ها از لوازم جانبی مثل گلس و کاور محافظ و کیف شارژر و... هست. مخصوصا که اگه گوشی پرچمدار و گرون قیمتی باشه تا میتونن روی لوازم جانبیش قیمت فضایی میزارن و بیشتر خریدارای از همه جا بی خبر بدون دقت به جنس و قیمت، اقدام به خربد میکنن. بذارید اینحوری بگم که چون شما گوشی نو و مخصوصا گرون قیمت میخرید حرف های فروشنده در قیمت گذاری لوازم جانبی ناخودآگاه شما رو مجاب به خرید لوازم قرون میکنه تا بقول معروف گوشیتون با لوازم اعلا همه چی تموم بشه ولی واقعیت امر اینه که بیشتر مواقع یه کلاه گشاد با قیمت فضایی میذارن سرتون که شاید هیچ وقت متوجه نشید.
نمونه بارز روزی که بنده به نمایندگی مراجعه کردم (سود کردن فضایی ربطی به نمایندگی یا فروشگاه آزاد نداره) وقت لوازم جانبی شد و 3 مدل برام محافظ صفحه نمایش تاچ "ژله ای" آوردن گفتن یکی 40 هزار تومن یکی 80 و اون یکی 120 تومن و توصیه میکنیم از 120 هزار تومنی بندازید روش. گفتم حالا نشونمون بده ببینم جریان از چه قراره. 40 تومنی که کاملا معلوم بود هزار تومن هم ارزش نداشت نه بسته بندی درست حسابی داشت و نه جنسش اعلا بود و یک جنس بنجل چینی به تمام معنا. 80 هزار تومنی رو نگاه کردم دیدم هم بسته بندی درست و حسابی داره و هم اینکه جنسش خوبه. گفتم از همین بنداز. فروشنده محترم گفت اشتباه نکن بیا از همین 120 تومنی بنداز. گفتم باشه همین که 120 تومنی رو از جعبه در آورد دیدم همون شرکت 80 تومنی هست (چون رو هر دو 360 نوشته بود و کپی هم بود جلد روش، فقط قوطی فرق میکرد که جالبش اینجاست 120 تومتی رو تو یه قوطی دیگه و بزرگ و چشم نواز! گذاشته بودن و با چب نواری چسبونده بودن سرش ولی 80 تومنی پلمپ بود قوطیش. بعد که فهمید فهمیدم گفت این همون شرکته فقط این چسبندگیش بیشتر و مطمئنتره. من گفتم نه! از همون 80ای واسم بنداز گفت باشه دو بار چسبوند اما باب میل نبود و کلی ایراد داشت که بگذریم... آخرش گفت دیدی به حرفم گوش نمیدی این اینجورین و فلان... بیا از 120 بندازم تخفیفم میدم 6 ماه هم گارانتی (کشک) داره بصورتی که اگه از LCD جدا شد میتونی بیاری تا رایگان عوضش کنم. خلاصه اینا رو گردن ما گذاشتن تا 120 بندازن و انداختن تموم شد و خوب بود. بعد کاور آورد واسم کمترین قیمتشون 50 تومن بود که معلوم بود از جنس بنجل چینی آشغال هستش و 5 هزار تومن هم ارزش نداشت. (اینم بگم اکثرا لوازم جانبی همه از چین با کمترین قیمت وارد میشن و با فضایی ترین قیمت به فروش میرسن!)
کاور رو از نمایندگی نگرفتم. یه جایی تبریز میشناسم که لوازم جانبی رو به قیمت عمده میفروشه و قیمتشون با بازار موبایل فروش ها نصف نصف متغییره! همون کاور ژله ای که واسم 120 تومن آب خورد گفت که همون 80 هزار تومنی بود 40 تومن بود اینجا! و همون کاور محافظی که نمایندگی بهم گفت 85 تومن اینجا گرفتم 35 تومن!
پی نوشت: دوستان در این مواقع با دقت و حواس جمع برید واسه خرید و اصلا خجالت نکشید. گوشی که جعبه گشایی شد اولا همه جوره تست کنید از دوربین، اسپیکر، حسگر ها و... مال سامسونگ که اینه #*0#* بعدش لوازم جانبی رو حتما قرار نیست از همون فروشگاهی که گوشی رو تهیه کردید بخرید به اسم تخفیف تیغ بزننتون. برید بگریدید مطمئن باشید بالاخره کمترین و معقولترین قیمت رو میتونید پیدا کنید. حتی ده هزار تومن هم پوله چرا الکی به این و اون مفت بدید!
اینم مد نظر داشته باشید که بارها شده گوشی کارکرده مخصوصا قرون قیمت مثل آیفون رو ریفریش کردن به صورتی که گوشی چندین ماه استفاده شده و حتی شاید تعمیر قطعه شده اما خیلی شیک و مجلسی تمیزش کردن و گذاشتن تو قوطیش و جوری برچسب زدن به قوطی که شما فکر کنید پلمپ بوده! البته این گوشی ها رو بیشتر به اونایی میفروشن که نه هدفی از خرید اون گوشی گرون قیمت دارن و نه سواد کافی در مورد گجت (فقط پول دارن!) و فروشنده ها چون با همه جور مشتری سرکار دارن آدم شناس شدن با دو کلمه حرف زدنتون در مورد گوشی و کلا تکنولوژی میفهمین تو باغ هستین یا نه!
پیِ پی نوشت: به هیچ وجه به حرف فروشنده تحت عنوان نصب نرم افزارهای لایسنس دار و پرمیوم با آنتی ویروس شرکتی و اینا توجه نکنید همش دروغه و چاپیدن مردم. همه نرم افزارهای لایسنس دار رو رایگان وب سایت فارسروید یا اِی پی کا تروپس موجودن یزای دانلود!
Zachyrock
31-03-2017, 13:31
سلام
بهترین و کار امد ترین متد درس خوندن چگونه هستش ؟ بنده درس میخونم یاد هم میگیرم 4 روز بعد یادم میره سه سال هست فارغ شدم ولی دوست دارم همیشه advance باشم واسه همین هنوز که هنوزه نمیدونم بهترین روش درس خوندن چیه :n22:
وقتی به پزشک مراجعه میکنید حتی برای یک بیماری خیلی ساده حتما و حتما از سوابق سایر بیماری هاتون بگید ... در مورد نحوه صحیح استفاده ی دارو هم بپرسید ... زمان مصرفش... با شکم خالی استفاده بشه یا پر و... حتی در مورد عوارضش بپرسید و اگر به عوارضش مشکوک شدین بگید گزینه های دیگه چه داروهاییه ...
اگر این چیزا رو یادتون میشه بپرسید حتی توی کاغذ بنویسید و با خودتون ببرید ...
سر استفاده ی اشتباه یک نوع قرص آنتی بیوتیک لعنتی به نام تاوانکس یا لووفلوکساسین نمیدونید 3 شبه به چه بلایی دچار شدم... توضیحاتش توی انجمن پرسش پزشکی نوشتم...
بیمارستان دولتی با خصوصی زمین تا آسمون فرق میکنه!!!
تو بیمارستان دولتی رسیدگی خیلی ضعیفه کادر خیلی ضعیفه..ولی بیمارستان خصوصی خیلی حرفه ای و بهتر رسیدگی می کنند..
1 نفر رو بردیم بیمارستان دولتی چون بیمه بود و رایگان قلبشو عمل کنه....قلبشو عمل کردن..ولی ریه و کلیه از کار افتاد...به دلیل عفونت..
حالا طرف داره میمیره در به در دنبال بیمارستان خصوصی هستیم تا پذیرش کنه...
اگر از اول می بردیم بیمارستان خصوصی بیمارمون تا پای مرگ نمی رفت...
درسته بیمارستان خصوصی هزینش بالاست ولی بهتر از مرگ در بیمارستان دولتیه
badboys_87
13-04-2017, 14:04
چیز هایی که من از زندگی فهمیدم شاید بدردتون بخوره .
در زندگی بیشتر از همه آدم های اطراف مهم هستند مراقب آدم ها باشید و در روابط شخصی تاکید میکنم خیلی خیلی خیلی دقت کنید. و نسبت به آدم های اطراف کلا گارد داشته باشید.
به هیچ کس اعتماد نکنید حتی صمیمی ترین دوستتون من که به هرکی اعتماد کردم چوبشو خوردم .
هرکی مهربون و ساده باشه ضرر کرده. اصلا به آدم های این دوره زمونه خوبی و محبت نیومده .
به هیچ کس قرض ندهید و هرگز ضامن کسی نشوید تا مثل من و خیلی ها به دردسر نیوفتید.
غریبه رو تو خونتون راه ندهید
کلا هر بلایی سرآدم میاد از آدم های اطراف میاد.پس باید خیلی پروفشنال و حرفه ای رفتار کنید. تا سرتون کلاه نره .
و از همه مهم تر توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید
badboys_87
13-04-2017, 14:12
تو بیمارستان دولتی رسیدگی خیلی ضعیفه کادر خیلی ضعیفه..ولی بیمارستان خصوصی خیلی حرفه ای و بهتر رسیدگی می کنند..
1 نفر رو بردیم بیمارستان دولتی چون بیمه بود و رایگان قلبشو عمل کنه....قلبشو عمل کردن..ولی ریه و کلیه از کار افتاد...به دلیل عفونت..
بیمارستان های ایران بیمارستان نیستند بلکه کشتارگاه هستند . من که تمام سعیمو میکنم تو زندگیم به هیچ مرضی دچار نشم و پام تو این بیمارستان های لعنتی ایرونی باز نشه فامیلمون کلا همه عمرش سالم بود و مشکلی نداشت فقط یه بار قلبش مشکل پیدا میکنه تو بهترین بیمارستان رشت عمل کردند دیگه بهوش نیومد گفتند خون تو مغزش لخته شده . پول عمل رو هم گرفتند و پول همه روزهای که اونجا بستری بود و هیچی به هیچی ..
اکثر بیمارستان ها ایران امروزه فقط با پول کار میکنند. تا پول ندی هیچ خبری نیست .لدرحالیکه در بعضی کشور ها همه خدمات درمانی و بیمه ها کلا رایگانه مثل کشور دانمارک .
چند روز پیش گوشی مادرم زنگ خورد و جواب داد.دیدم مادرم فقط داره جواب میده : بله ... بله .... باشه .. بله ....
رفتم نزدیک و فهمیدم یکی از همین مخابراتی هاست.به مادرم با اشاره گفتم گوشیو بده به من.مادرم هم گفت اینا رو برای پسرم توضیح بدید.( اینجا طرف به مادرم گفته بود آدرس خونه رو بدید و گفته بود من که نمیتونم دوبار دوبار توضیح بدم بیکار که نیستم )
همین که گوشی رو گرفتم گفت آدرس خونه بده.گفتم برای چی ؟ گفت برای اینکه پیک بیاد و کارت قرعه کشی بده.گفتم رایگانه گفت بعله.گفتم پس بی زحمت توضیح بدید.شروع کرد به توضیح دادن.بله شما توی قرعه کشی مخابرات برنده شدید.تا سه ماه قبض نمی خواد پرداخت کنید.توی قرعه کشی یخ 206 نفر چهارمی هستید و اینترنت هم بردید و آدرس خونه بدید تا پیک بیاد اینترنت رو براتون فعال کنه.مبلغ 35 هزار تومن هم بدید.
گفتم مگه شما نگفتی رایگانه.گفت این فرق میکنه.گفتم نمیخوام.دست شما درد نکنه.گفت مرض و نمیخوام و قطع کرد :n02:
اینو تعریف کردم تا حواستون باشه.
mamad sibil
17-04-2017, 15:26
خیلی خوب بود!:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
mamad sibil
17-04-2017, 15:28
بیمارستانهای تامین اجتماعی خوبن.
تو همشون میلاد از همه بهتره ولی خوب دیگه نوبت گرفتن ازش سخته
Zachyrock
17-04-2017, 17:08
سلام
بهترین و کار امد ترین متد درس خوندن چگونه هستش ؟ بنده درس میخونم یاد هم میگیرم 4 روز بعد یادم میره سه سال هست فارغ شدم ولی دوست دارم همیشه advance باشم واسه همین هنوز که هنوزه نمیدونم بهترین روش درس خوندن چیه :n22:
Mohammad Hosseyn
17-04-2017, 18:53
سلام
مداومت، تکرار، تمرین، خلاصه نویسی، مرور دائم، برنامهریزی غیر زمانی.
فکر میکنم اینهارو رعایت کنید نباید مشکلی داشته باشید. منظور از مداومت اینه که مباحث رو لقمه لقمه کنید و بجای حجم زیاد حجم معقول بخونید ولی همیشه بخونید. بخصوص اگه عجله ندارید در حدی بخونید که خسته نشید اوایل. تکرار هم که مشخصه، همیشه از مباحثی که میخونید اگر تست یا تمرین هایی هست اون تمرین هارو در بازه های زمانی مشخص انجام بدید و در زمان مناسب دوباره و چندباره همون تمرینارو تکرار کنید. صرف یکبار حل کردن به معنی یاد گرفتن نیست. ذهن با تکرار مطالب رو فرا میگیره.
خلاصه نویسی هم میتونه موقع خوندن بهتون کمک کنه که مطالب رو تو ذهنتون دسته بندی شده یاد بگیرید هم بعدا میتونید ازش برای مرور کردن مطالب سریع استفاده کنید. همیشه تو برنامتون همزمان اینکه مطالب جدید میخونید یه وقتی برای مرور مطالب قبلی بگذارید.
برنامه ریزی غیر زمانی هم اینه که بجای اینکه بگید امروز 3 ساعت کتاب X رو میخونم، بگید امروز این این حجم از کتاب X رو میخونم. اینجوری موقع خوندن فکرتون به زمان نیست که کی میشه زودتر تموم بشه و کم کاری نمیکنید. حتما برنامه ریزی بلند مدت میان مدت و کوتاه مدت رو داشته باشید و بدونید در نهایت در یه بازه زمانی مشخص چقدر باید بخونید و هر روز باید چقدر بخونید.
علاوه بر همه اینها تغذیه مناسب و ورزش و خواب کافی و مناسب به بازدهی ذهنی شما تو یادگیری کمک فوق العاده ای میکنه. صرفا همه چیز وقتی که پای کتاب هستید نیست. بقیه جنبه های زندگی هم مهمه.
امیدوارم موفق باشید...
Captain_America
23-04-2017, 19:10
از مشاغل کوچک محلی حمایت کنید ، محله ما یه جوری هست وسطش یه پارک خلوت بود که یه ردیف ۵ تایی مغازه کنارش بود پشتش یه اتوبانه که یه هایپر مارکت بزرگ هم نبش اتوبانه که همیشه مشتری خودش رو داره اولش اکثر اهالی ترجیح میدادن خریداشون رو با کمی مسافت بیشتر از هایپر مارکت داشته باشند واسه همین از اون ۵ تا مغازه فقط یه سوپرمارکت نیمه فعال بود در حد بقالی ، این مغازه افتاد دست یه آدم فعال از صبح زود میومد تا شب یکم هم دکورش رو شیک و پیک کرد و یکم هم اجناس لوکس تر کم کم که اهالی شروع به خرید کردند در عرض یکسال اون ۴ دهنه دیگه هم شدند نانوائی و میوه فروشی و مرغ فروشی و تاکسی تلفنی ۲۴ ساعته الان پارک محله هم رونق گرفته امنیت هم خیلی خوب شده تا ساعت ۲ شب هم مردم و بچه ها تو پارک هستند (اونایی که قشم اومدن میفهمند) سوپر مارکت هم تا دیروقت بازه آژانس هم شبانه روزیه خلاصه بخاطر حمایت از یه کاسبی محلی الان اون پارک و یه ردیف مغازه مثل یه نقطه روشن وسط محله ما هستند حتی از جاهای دیگه هم میان پارک محله ما یه مکان خانوادگی و مناسب شده.
بیمارمون امروز فوت کرد...:n30::n28: لعنت بر هر چی بیمارستان دولتیه..
تو همچین مملکت رشوه بگیری زندگی میکنیم..
بابام رفت اداره مالیات برای پرداخت مالیات خونه...طرف گفتش 4 سال مالیاتتون میشه 20 میلیون..ولی من میتونم براتون بکنمش 5 میلیون..بعد طرف بعدظهر بعد ساعت کاری زنگ زد شماره حساب داد گفتش فردا صبح 1 میلیون از یه حسابی که به نام خودت
نباشه میریزی تو این حساب واسم...اگر نریزی من کاری میکنم 20 میلیون مالیات بدی...اگر برام واریز کنی کمش میکنم به 5 میلیون..
یعنی الان دیگه علنا رشوه میخوان...وضعیت مملکت اینجوری شده..
معلومم نیست طرف راست میگه یادروغ میگه...شاید اصلا مالیات خونه 5 میلیون باشه...طرف داره میترسونه میگه 20 میلیون که رشوه بگیره..اگر بهش ندی لج میکنه کارت رو بدجور گیر میندازه...
Captain_America
09-05-2017, 09:32
تو همچین مملکت رشوه بگیری زندگی میکنیم..
بابام رفت اداره مالیات برای پرداخت مالیات خونه...طرف گفتش 4 سال مالیاتتون میشه 20 میلیون..ولی من میتونم براتون بکنمش 5 میلیون..بعد طرف بعدظهر بعد ساعت کاری زنگ زد شماره حساب داد گفتش فردا صبح 1 میلیون از یه حسابی که به نام خودت
نباشه میریزی تو این حساب واسم...اگر نریزی من کاری میکنم 20 میلیون مالیات بدی...اگر برام واریز کنی کمش میکنم به 5 میلیون..
یعنی الان دیگه علنا رشوه میخوان...وضعیت مملکت اینجوری شده..
معلومم نیست طرف راست میگه یادروغ میگه...شاید اصلا مالیات خونه 5 میلیون باشه...طرف داره میترسونه میگه 20 میلیون که رشوه بگیره..اگر بهش ندی لج میکنه کارت رو بدجور گیر میندازه...
حتما از طریق حراست اداره دارائی پیگیری کنید.
8 روز پیش عموم که 45 سالش بود و یک همسر 40 ساله و پسر 19 ساله و دختر 14 ساله داشت..رفت زیر تریلی با موتور..کلاه کاسکت هم داشت.. ایمنی موتور سوار فقط به کلاه کاسکت نیست...میگن موبایلش زنگ خورده حواسش پرت شده و رفته زیر تریلی...
موقع موتور سواری اگر موبایلتون زنگ زد اصلا پاسخ ندید..حواستون به خیابان باشه..برید یه گوشه امن بعد جواب بدید..کنار اتوبان اصلا نایستید..
الان شاید بگید تصادف مال دیگرانه...ما زرنگیم هزار سال تصادف نمی کنیم..ولی یه روز با 1 اشتباه کوچیک...چندین خانواده داغدار میشن..من 8 روز پیش فهمیدم تصادف مال همست...من زرنگم نداریم..
اگر میتونید اصلا موتور سوار نشید...1 ساعت زودتر راه بیفتید با اتوبوس یا مترو برید...اگر حوصله اتوبوس و مترو ندارید و یک تاکسی بخرید که راحت بتونید وارد طرح ترافیک بشید...
سلام خوب تجربیاتم درمورد بیمارستان هابگم
هیچ وقت بیمارستان های خصوصی نرید چون هیچ چیز جز دوشیدن وکشتن کاره دیگه ای بلد نیستن مخصوصا بااون اسم های مسخرشون
که هی میگن بیمارستان خصوصی خوبه همش الکیه ماعمو رو بردیم یکی ازهمین بیمارستان ها صحیح وسالم بود فقط از نردبون افتاده بود میخواستیم ببریمش بیمارستان دولتی ولی یکی ازفامیلامون گفت نه دولتی خوب نیست ببریدش خصوصی بردن همانا بادفترچه شبی 3ملیون یه روز گفتن دست وپاش شکسته یه روز گفتن حالش خوبه یه روز گفتن کلیه هاش ازکارافتاده هی پیچوندن هی پیچوندن شد 2ماه بستری اخرگفتن سکته کرده فوت شد روزقبلش اونجابودیم وعمو بیهوش بود برایکی دیگه این اتفاق افتاده بود یه زنه دادو فریاد که چرا مادرم رو انقدر بستری کردید چرا این جوری شد که یکی ازپرستاراگفت مادرشما سرمایه بیمارستانه مانمیتونیم به همی راحتی ترخیصش کنیم ........این شد داستان ما بااین بیمارستان خصوصی ....حدود4بار این اشتباه در خانواده ما صورت گرفته که تاماباشیم بریم بیمارستان دولتی
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-06-2017, 13:47
سلام دوستان
قبلاً در همین تاپیک خدمتتون عرض کردم که وقتی چیزی میخرین کاتالوگش و دستورالعملش رو با دقت بخونین . و نوشتم که خودم چند بار نخوندم و ضرر کردم
چند مدت پیش خونه ی یکی از دوستان بودم و میخواست با چسب یک دو سه یک تکه چوب رو بچسبونه به دیوار .
گفت چسبش آشغاله و هر چی میچسبوندش دوباره کنده میشه . (ترکیه ای بود)
میدونین چطوری میچسبوند ؟ . چسب رو میزنه به چوب و میچسبونه به دیوار و روی چوب اسپری میزنه !!!!! و میگه روشش همینه !!!!
بنده توی عمرم با چسب یک دو سه کار نکرده بودم اما دیدم با عقل جور در نمیاد که چسب بزنه به چوب وبچسبونه به دیوار و بعدش اسپری بزنه روی چوب !!!!!
روی قوطیش رو خوندم دیدم نوشته :
اول هر دو قطعه رو تمیز کنین تا کثیف و چرب و خیس و مرطوب نباشه
بعدش چسب رو بزنین به یکی از دو قطعه و اسپری رو بزنین به قطعه ی دیگه و فوراً دو قطعه رو بذارین روی همدیگه و چند ثانیه فشار بدین
دیوار و چوب رو تمیز کردیم و طبق دستورالعمل چسبوندیمش . الان چند هفته گذشته و میگه لامصب دیگه کنده شدنی نیست مگر اینکه دیوار رو خراب کنیم
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-06-2017, 13:25
سلام
تجربه ی بنده با باتری قابل شارژ
قبلاً از شارژرهایی استفاده میکردم که شارژ شدنِ باتری رو نشون نمیداد و معلوم نبود چقدر شارژ شده و از روی حدس و گمان, نیم ساعت یا یکی دو ساعت باتریها رو میذاشتم زیر شارژ و وقتی کمی گرم میشد فکر میکردم به اندازه ی کافی شارژ شده
اما این بار که رفتم بازار 4 تا باتری قابل شارژ بخرم دیدم شرکت energizer یک باتری شارژر داره که وقتی باتری کاملاً شارژ میشه چراغش چشمک میزنه
2 تا باتری ریموت کنترل رســـیــــــور رو باهاش شارژ کردم . 5 ساعت طول کشید تا شروع کرد چشمک زدن
2 ساعتِ اول, باتریها نسبتاً سرد بود اما بعدش کم کم شروع کرد به گرم شدن (حدود 40 درجه)
وقتی باتریها رو گذاشتم توی ریموت کنترل دیدم ریموت اونقدر قوی شده که حتی اگر ریموت سمتِ دستگاه هم نباشه کار میکنه در حالیکه قبلاً باید روبروی دستگاه میگرفتمش
نتیجه:
1- باتری قابل شارژ باکیفیت ارزانتر از باتری یک بار مصرف درمیاد چون تا چند سال قابل استفاده هست .
2- اگر شارژری دارید که شارژ شدن رو نشون نمیده بدونین که وقتی باتری شروع میکنه به گرم شدن, این علامتِ شارژ بودنش نیست بلکه علامتِ اینه که باید حداقل یکی دو ساعت دیگه هم زیر شارژ باشه
3- بهتره باتریهای قابل شارژ معروف و شارژر مخصوص باتریهای قلمی و نیم قلم با چراغ نشان دهنده ی شارژ بگیرین . پولش درمیاد چون تا سالهای سال از خرید باتری بی نیاز میشین و همیشه هم باتریهای قوی استفاده میکنید.
بهترینها energizer و duracell هست
alipencia
10-06-2017, 13:39
سلام دوستان...جاده های دو طرفه رانندگی میگنید شیشه سمت خودتون رو بدید بالا...چند روز پیش ی ماشین از کنارم رد شد اینه بغلش خورد به اینه من با سرعت زیاد..اینه خورد شد شیشه خورد به صورتم و گردنم خونین شدم شانس اوردم به چشمم اسیب نزد...شیشه بالا بود اینطور نمیشد
hadi-sh00
19-06-2017, 21:48
تاپیک جالبیه.خیلی میتونه مفید باشه.دمت گرم
elyartab
27-06-2017, 18:26
داداشای گلم هر محصولی از سونی خریدین سعی کنید آپدیت نرم افزاری نکنید.
این رو بعد از خرید تلوزیون اندروید و گوشی Z5 سونی خدممتون عرض میکنم.
من همیشه به آپدیت نرم افزاری محصولات الکترونیکی علاقه داشتم و از این یه برند تجربه خوبی ندارم.
سونی بر خلاف کیفیت ساخت و سخت افزاری فوق العاده متاسفانه پشتیبانی نرم افزاری خوبی نداره. هر چند شاید در ظاهر آپدیت های سریع تری میده.
در مورد تی وی مثلا آپدیت که میده هم سیستم عامل سنگین تر میشه هم اینکه یه جاییشو میزنه خراب میکنه.
در مورد گوشی که دو بار آپدیت کردم هر بار زد یه جایی شو خراب کرد.
یعنی انگاری آپدیت زوری میده بیرون. درسته که با آپدیت مثلا 10 درصد امکانات یا اصلاحات میاد ولی 90 درصد هم خرابکاری هست. یعنی شک نکنید که بعد از آپدیت حسرت ورژن قبلی رو میخورید.
گوشی زد 5 اول کار با اندروید 5 اومده بود بیرون که واقعا امکانات بهینه و عالی داشت. بعد از آپدیت به اندروید 6 و 7 تازه مشکلات خودشونو نشون داده. مشکلات آن چنان حادی هم نیست ولی خیلی رو مخ هستن.
در کل پیشنهاد میکنم به ورژن فعلی بسنده کنید یا نهایتا اینکه خیلی محتاطانه جلو برید یعنی تا تحقیق و بررسی نکردید که این آپدیت ایرادی نداره، اقدام نکنید.
ardeshir n
27-06-2017, 20:24
۱.سمت سامسونگ و سونی نرید.
۲.اگر سمت ایسوس رفتی ایسوس نگرفتی،دنیا رو گرفتی!
این دوتا توصیه های من.
Sent from my K00E using Tapatalk
Nocturne
29-06-2017, 01:18
داداشای گلم هر محصولی از سونی خریدین سعی کنید آپدیت نرم افزاری نکنید.
این رو بعد از خرید تلوزیون اندروید و گوشی Z5 سونی خدممتون عرض میکنم.
من همیشه به آپدیت نرم افزاری محصولات الکترونیکی علاقه داشتم و از این یه برند تجربه خوبی ندارم.
سونی بر خلاف کیفیت ساخت و سخت افزاری فوق العاده متاسفانه پشتیبانی نرم افزاری خوبی نداره. هر چند شاید در ظاهر آپدیت های سریع تری میده.
در مورد تی وی مثلا آپدیت که میده هم سیستم عامل سنگین تر میشه هم اینکه یه جاییشو میزنه خراب میکنه.
در مورد گوشی که دو بار آپدیت کردم هر بار زد یه جایی شو خراب کرد.
یعنی انگاری آپدیت زوری میده بیرون. درسته که با آپدیت مثلا 10 درصد امکانات یا اصلاحات میاد ولی 90 درصد هم خرابکاری هست. یعنی شک نکنید که بعد از آپدیت حسرت ورژن قبلی رو میخورید.
گوشی زد 5 اول کار با اندروید 5 اومده بود بیرون که واقعا امکانات بهینه و عالی داشت. بعد از آپدیت به اندروید 6 و 7 تازه مشکلات خودشونو نشون داده. مشکلات آن چنان حادی هم نیست ولی خیلی رو مخ هستن.
در کل پیشنهاد میکنم به ورژن فعلی بسنده کنید یا نهایتا اینکه خیلی محتاطانه جلو برید یعنی تا تحقیق و بررسی نکردید که این آپدیت ایرادی نداره، اقدام نکنید.
دقیقا و فقط هم راجع به سونی نیست. من در مورد گوشی که لااقل سه تجربه عینی دارم یکی xperia mini بود و اونیکی htc m8. سامسونگ مادرمم در اثر آپدیت به شدت کند شده بود..
فقطم آپدیت ورژن سیستم عامل منظورم نیست، حتی آپدیت های معمول روزمره هم تاثیر دارن و کلا بدون خواست شما بی جهت دیتا وارد فضای گوشی میکنن
الانم من یه سامسونگ دارم که تمام آپدیت هاش رو بستم. همه ش رو! چند جا هست از جمله play store، my galaxy،.. اپ bazar هم اگه ریختید.. باید تو همه اینجاها تک تک برید و auto update خاموش کنید! تحت هر شرایطی (وای فای یا دیتا)
جز اینها توی setting خود گوشی برید و کلمه آپدیت رو سرچ کنید. یکی هم اونجا هست که باید خاموش کنید! البته یکی دیگه هم اونجا داره که جهت سکیوریتی نوشته اون رو من فقط روشن باقی گذاشتم..
خودمم به صورت دستی هیچ نیازی نمی بینم که اپ هام رو آپدیت کنم مگر اونایی که واقعا باهاشون کار دارم و نه n تا اپ دیگه که خودش داره و ممکنه هیچ استفاده ای هم نداشته باشم..
خلاصه که الان چند ماهه که این گوشیم رو دارم واقعا هیچ مشکلی نداشتم! هنگ هم بسیار بسیار به ندرت داشته.. خیلی خوشحالم که از روز اول اجازه هیچ آپدیتی رو بطور خودکار ندادم
حالا اینکه چرا واقعا این اتفاق داره میفته از نظر من که قدری با دیده منفی نگاه میکنم به این موضوع اینه که کلا میخوان شما رو وادار کنن گوشی رو عوض کنید! و سال به سال محصولات جدید که میدن رو بخرید
همیشه برای من سوال بوده که چرا یه نوکیایی که بیشتر از ۱۵ سال پیش تولید شده الان هم مثل ساعت کار میکنه اما یه گوشی گرون قیمت امروزی با هزاران برابر cpu قوی تر بعد از یک سال کند میشه!..
در واقع فقط اپله که اینطوری نیست اونم عملا پولش رو داره میگیره.. برای محصول جدیدی که اپل ارائه میکنه باید حداقل دو سه برابر پول بدی...
Nocturne
29-06-2017, 01:40
بچه ها یادتون باشه وقتی کسی بهتون تیکه انداخت، از روی عمد یا غیرعمد مسخره تون کرد یا هرچیزی که ناراحتتون کرد واکنش نشون بدید و نادیده نگیرید! به خصوص توی جمع
منظورم از واکنش اصلا این نیست که مقابله به مثل کنید، اما کاری کنید که طرف مقابل فقط بفهمه که حواستون هست.. ساده ترینش اینه که همونجا برگردی بپرسی منظورت چی بود؟
یا مثلا بگی 'مشکلی پیش اومده..؟' بدون هیچ گونه بی ادبی یا رفتار انفعالی. افراد به سرعت متوجه میشن و خودشون رو تو موقعیت مناسبی نمی بینن
اگر واکنش نشون ندید رفتار اون آدم میتونه در آینده بارها و بارهام ادامه پیدا کنه و به یه چیز عادی تبدیل شه و اون وقته که نه تنها آزارتون میده،احترامتون رو توی جمع نابود میکنه. انگار که تیکه انداختن به شما یه چیز عادیه.. با واکنش نشون ندادن، فرد خودش رو کاملا آزاد می بینه که ادامه بده و هیچ فشاری روی خودش نمی بینه! شما هم نباید از دیگران انتظار داشته باشید از شما دفاع کنن وقتی خودتون مراقب خودتون نیستید و اهمیتی برای احترام خودتون قائل نیستید..
اما با واکنش نشون دادن همون بار اول طوری که فرد بفهمه که شما متوجه هستید و دارید او رو مورد پرسش قرار میدید، اگر مودب باشه دیگه ادامه نمیده و حتی بعد معذرت میخواد. اگرم مودب نباشه باز ادامه دادنش بعیده چون در موقعیت نامناسبی قرار میگیره. ادامه بده هم خودش رو در واقع در جمع خراب میکنه..
DJ POLESTAR
29-06-2017, 02:21
۱.سمت سامسونگ و سونی نرید.
۲.اگر سمت ایسوس رفتی ایسوس نگرفتی،دنیا رو گرفتی!
این دوتا توصیه های من.
حیفم اومد نخندم واسه این تعصب:n02:
ardeshir n
29-06-2017, 10:53
حیفم اومد نخندم واسه این تعصب:n02:
ببخشید قربونت،
ولی من کلی پول دادم برای تلویزیون که Backlight سوخت!
صحنه باحالی بود کیف کردم ولی پولم رفت.
در ضمن اینجا هم تجربیات رو میذارن نه خنده ها :(
لطف کنید درک کنید.یه آدم تعصبی رو باید درک کرد(تعصب از اعصاب و عصبی شدن میاد).
بیشتر وقتا یه نفر اینجوری بهم میگه از کوره در میرم(نمیدونم یادتون هست یا نه)اما بخاطر احترامی که برات قائلم چیزی نمیگم.البته تهدید نیستا،فقط خواستم بگم که ارادتم رو نسبت به خودت بدونی ;)
موفق باشید.
ardeshir n
29-06-2017, 11:06
دقیقا و فقط هم راجع به سونی نیست. من در مورد گوشی که لااقل سه تجربه عینی دارم یکی xperia mini بود و اونیکی htc m8. سامسونگ مادرمم در اثر آپدیت به شدت کند شده بود..
فقطم آپدیت ورژن سیستم عامل منظورم نیست، حتی آپدیت های معمول روزمره هم تاثیر دارن و کلا بدون خواست شما بی جهت دیتا وارد فضای گوشی میکنن
الانم من یه سامسونگ دارم که تمام آپدیت هاش رو بستم. همه ش رو! چند جا هست از جمله play store، my galaxy،.. اپ bazar هم اگه ریختید.. باید تو همه اینجاها تک تک برید و auto update خاموش کنید! تحت هر شرایطی (وای فای یا دیتا)
جز اینها توی setting خود گوشی برید و کلمه آپدیت رو سرچ کنید. یکی هم اونجا هست که باید خاموش کنید! البته یکی دیگه هم اونجا داره که جهت سکیوریتی نوشته اون رو من فقط روشن باقی گذاشتم..
خودمم به صورت دستی هیچ نیازی نمی بینم که اپ هام رو آپدیت کنم مگر اونایی که واقعا باهاشون کار دارم و نه n تا اپ دیگه که خودش داره و ممکنه هیچ استفاده ای هم نداشته باشم..
خلاصه که الان چند ماهه که این گوشیم رو دارم واقعا هیچ مشکلی نداشتم! هنگ هم بسیار بسیار به ندرت داشته.. خیلی خوشحالم که از روز اول اجازه هیچ آپدیتی رو بطور خودکار ندادم
حالا اینکه چرا واقعا این اتفاق داره میفته از نظر من که قدری با دیده منفی نگاه میکنم به این موضوع اینه که کلا میخوان شما رو وادار کنن گوشی رو عوض کنید! و سال به سال محصولات جدید که میدن رو بخرید
همیشه برای من سوال بوده که چرا یه نوکیایی که بیشتر از ۱۵ سال پیش تولید شده الان هم مثل ساعت کار میکنه اما یه گوشی گرون قیمت امروزی با هزاران برابر cpu قوی تر بعد از یک سال کند میشه!..
در واقع فقط اپله که اینطوری نیست اونم عملا پولش رو داره میگیره.. برای محصول جدیدی که اپل ارائه میکنه باید حداقل دو سه برابر پول بدی...اون قسمت آخر رو به نوکیا و اپل باید ایسوس رو هم اضافه کنی. :)
تست کردم که میگم.
متن جالبی هم بود.
کلونازپام را اگر برای high شدن میخورید رنگ سبز بخورید ، اگر برای relax شدن میخورید سفید اش را مصرف کنید
تور های خارجی اگه رفتید ، ارزون و گرون نداره این روزا .. یه مشت بی فرهنگ و مغلطه گر به پست اتون میخوره .. سعی کنید اگه تنها مسافرت میکنید مثل من و آدم اجتماعی نیستید و مردم زود شما را اس میکنند و بهتون میخندند تا نظر دختر ها جلب بشه .. سعی کنید از اول از تو فرودگاه یه کم با این و اون صحبت کنید و خودتون رو همسفر نشون بدید ، بعد که رسیدین و رفتین هتل کم کم ولشون کنید و بگید ** ***تان . چون ما ایرانی ها متاسفانه خیلی ایزوله و چیز ندیده شدیم (خصوصا طی 8 تا 10 سال اخیر و با مدیریت جهانی دکتر ا.ن. ) و کلا بی جنبه هستیم ، چهارتا دختر سفید پوست که میبینیم عنان از دستمون در میره و برای جلب توجه هر کاری میکنیم و برای هر کس و نا کسی حرف میسازیم ! خلاصه امان از دست حرف مردم که به قول معروف "این حرف مردم است که ما را ***ده"
گرجستان هم برید جای خوبی هست ولی با اینکه به اصطلاح مسیحی هست عقل و شعور مردم اش با کشور مسلمان ترکیه خیلی فرق نمیکنه و در یک سطح هست شاید حتی پایین تر ..
لب خیابون های اصلی شهر هیچ وقت خونه نگیرید چون از صدای بوق پارتی در طول روز ، موتور سی جی ارازل و اوباش و عروس کشون 1 نصفه شب دیوونه میشید . من خودم مرز جنون رو رد کردم از رو تجربه میگم . اگه یه اسلحه ای چیزی هم داشتم حتما میرفتم کل عروس کشون رو به رگبار میبستم . خونه تو کوچه پس کوچه بگیرید تا با آرامش زندگی کنید هر چی کوچه پس کوچه اش بیشتر باشه بهتره آرامش را فدای امنیت نکنید ! افسردگی بهتر از هیجان بیخود ه که مردم با بوق و موسیقی تکنو و ترنس و عربده بعد از باشگاه بدنسازی به شما القا میکنند . اینا عقل ندارن میرن عروسی اونجا قرص روان گردان میزنند بعد در تمام طول مسیر از پنجره ماشین میان بیرون مثل گرگ که چه عرض کنم مثل خر عربده میکشن ... لعنت به پیوند زناشویی
تو دهات ما نصفه شب ساعت 1 بامداد عروس کشون هست ، بعد فردا صبح اش هم هنوز تو کف شب قبلش هستن باز بیخود بوق میزنند !!
دوربین گذاشتن سر چهارراه که کسی چراغ قرمز رد نکنه گردش به راست نزنه ، اون وقت باز نصفه شب ساعت 3 بامداد میان سر چهارراه دستی میکشن دور خودشون میچرخن که مس کرمان 4-1 به صبا باتری قم باخته . فشفشه و منور هم روشن میکنن !
بارون هم که میاد باز بوق میزنن از خدا تشکر میکنن ، مثل خارج از ایران که با ماشین میرن دم مک دونالد غذا میگیرن
..... در ادامه پست قبل ،
قبلا تا همین 10 - 15 سال پیش تور و مسافرت خارجی بود که مرد های ایرانی به خانوم های خارجی برسن . جوری که حتی این قضیه تو فیلم و سریال های صدا و سیما متبلور شده بود ... حالا خارج از ایران فقط خانوم های ایرانی اجازه عرض اندام ! دارن . مرد ها باید بشینن تخته نرد بازی کنن . اینم از برکات 8 سال مدیریت جهانی دکتر ا.ن.
گرجستان اگر سفر کردید تا تونستید بخندید ! بعضی ایرانی ها اونجا میشینن برا همسفر هاشون تعریف میکنن که آره ما اصلا گرجی هستیم و اون دخترای گرجستانی گه 600 سال پیش شاه عباس به غنیمت گرفت ما یه جورایی وصل میشیم به همونا و خلاصه از این ادا اصولا یک کلمه از زبونشون بلد نیستند ، هیچ شباهت ظاهری ندارن با اونا بعد سعی میکنند با آرایش کردن خودشون رو گرجی نشون بدن ! بقیه ایرانی ها رو هم مسخره میکنن و متلک میپرونن !
با هواپیمایی زاگرس حتی الامکان سفر نکنید ! زاگرس و تابان و معراج و آتا و قشم و تابدار همه یک مدل هستند .. و معلوم نیست کدوم آقا زاده از خونه باباش قهر کرده رفته با پول رانت خواری و نفت چهارتا ایرباس از ترکیه اجاره کرده و به خیال خودشون هم زرنگی به خرج میدن و همه مسیر های توریستی و چارتری و لحظه آخری رو مثل کیش و ارمنستان و گرجستان ، جا گرفتن برا خودشون ولی زهی خیال باطل و شتر در خواب بیند پنبه دانه .. مردم ما از این حرف ها حساب گر تر و تنوع طلب تر هستند .. همون تور که یه پیتزایی رو هیچ کس دو بار نمیره
مسافر هاش هم مثل خدمه ش یه مشت بیشعور بی فرهنگ عوضی هستند و هواپیما رو میکنند عین طویله !
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-07-2017, 13:25
سلام
اگر تنها زندگی میکنین حتماً با یکی از دوستانتون و یا یکی از خویشاوندانتون قرار بذارید که هر روز یک تک زنگ بهش بزنین و قطع کنین تا بدونه که شما زنده اید و سالم هستید و مشکلی ندارید
بارها شنیدم که جسدِ کسی رو که تنها زندگی میکنه بعد از چندین روز و فاسد شدنِ جسدش در خانه اش پیدا کردند
شاید این مطلب براتون خوشایند نبود و فکر میکنین که بدونِ شک سالهای سال زنده خواهید بود . آرزوی ما هم همینه که صد سالِ دیگه با عزّت و سلامتی و خوشی زندگی کنین
اما حقیقتِ زندگی اینجوری نیست و هییییییچ چیزی ضامنِ بقای عمر نیست
نه جوانی , نه سلامتی , نه هوش و ذکاوت , نه ثروت , نه نفوذ و قدرت , نه زور بازو , نه شهرت , نه پست و مقام , نه مدرک تحصیلی , نه امنیت , نه ایمنی , نه زیبائی , نه ایل و تبار و نه هیچ چیز دیگه ای میتونه ضمانت بده که چند دقیقه ی دیگه زنده باشیم.
این مسئله رو جدی بگیرین
Reza Azimy_RW
04-07-2017, 02:40
! افسردگی بهتر از هیجان بیخود ه که مردم با بوق و موسیقی تکنو و ترنس و عربده بعد از باشگاه بدنسازی به شما القا میکنند . اینا عقل ندارن میرن عروسی اونجا قرص روان گردان میزنند بعد در تمام طول مسیر از پنجره ماشین میان بیرون مثل گرگ که چه عرض کنم مثل خر عربده میکشن ... لعنت به پیوند زناشویی
گرجستان اگر سفر کردید تا تونستید بخندید ! بعضی ایرانی ها اونجا میشینن برا همسفر هاشون تعریف میکنن که آره ما اصلا گرجی هستیم و اون دخترای گرجستانی گه 600 سال پیش شاه عباس به غنیمت گرفت ما یه جورایی وصل میشیم به همونا و خلاصه از این ادا اصولا یک کلمه از زبونشون بلد نیستند ، هیچ شباهت ظاهری ندارن با اونا بعد سعی میکنند با آرایش کردن خودشون رو گرجی نشون بدن ! بقیه ایرانی ها رو هم مسخره میکنن و متلک میپرونن !
شما کلا خودت از حرفات معلومه مشکل روانی فرهنگی داری فرهنگ ملتها رو با هم مقایسه میکنی :n13:
مثلا ملتو شاد نمیتونی ببینی یا تا یه دختر با یه پسر شوخی کرد یا حرف زد فک میکنی داره خودشیرینی میکنه و ... و ...
برو نوک همون کوهی که به دنیا اومدی زندگی کن هم سکوت هست هم آرامش . از کوچه پس کوچه های گرجستان هم بهتره :ئ
مقایسه کردن فرهنگ ملت ها با هم مشکل روانی ه ؟
اون یا حقی ها و کولی ها هستند که میگن آسمان خدا همه جا یک رنگه ..
Nocturne
04-07-2017, 12:12
سلام
اگر تنها زندگی میکنین حتماً با یکی از دوستانتون و یا یکی از خویشاوندانتون قرار بذارید که هر روز یک تک زنگ بهش بزنین و قطع کنین تا بدونه که شما زنده اید و سالم هستید و مشکلی ندارید
بارها شنیدم که جسدِ کسی رو که تنها زندگی میکنه بعد از چندین روز و فاسد شدنِ جسدش در خانه اش پیدا کردند
شاید این مطلب براتون خوشایند نبود و فکر میکنین که بدونِ شک سالهای سال زنده خواهید بود . آرزوی ما هم همینه که صد سالِ دیگه با عزّت و سلامتی و خوشی زندگی کنین
اما حقیقتِ زندگی اینجوری نیست و هییییییچ چیزی ضامنِ بقای عمر نیست
نه جوانی , نه سلامتی , نه هوش و ذکاوت , نه ثروت , نه نفوذ و قدرت , نه زور بازو , نه شهرت , نه پست و مقام , نه مدرک تحصیلی , نه امنیت , نه ایمنی , نه زیبائی , نه ایل و تبار و نه هیچ چیز دیگه ای میتونه ضمانت بده که چند دقیقه ی دیگه زنده باشیم.
این مسئله رو جدی بگیرین
اینکه کسی رو داشته باشیم که نگران ما باشه و بهش حق بدیم از حالمون با خبر باشه قابل درکه اما خود ناراحتی از فاسد شدن جسد نه.. بعد از مرگ چیزی نمی فهمیم و فرقی نمیکنه دیگه برامون. اگر هم حکایت های بیمارگونه یک عده رو در مورد زنده شدن بعد از مرگ توی قبر بپذیریم خب من یکی که نمیخوام توی قبر زنده بشم :دی
مشهد اگر رفتین هتل ساعت 10 شب به بعد یه چیزی بزارین تو گوشتون حتما ! چون خیلی ها که میرن مشهد مخصوصا از پایتخت ! میرن به خاطر خانوم های دور حرم .. یه گواهینامه صیغه میگیرن میرن هتل ! به همین راحتی.. من و بابام رفتیم هتل همای مشهد که 5 ستاره هم بود خیر سرش ، ساعت 11 شب که میشد اول صدای خنده و هرهر کرکر میومد از اتاق کناری بعد صدای شور و شعف دختره ! بابای من که خواب بود خور و پف میکرد فقط تو خواب یه چیزایی حالیش میشد و نیشش باز بود ولی من که بیدار بودم همشو از اول تا آخر میشنیدم ! فقط نفهمیدم اسم پسره بود محمد یا سیاوش
ترکیه هتل هاش از مشهد هم بدتره
تهران هم از این خبرا هست اگه هتل باز هستین
..
این فلش مموری توشیبا 128 گیگ که 129 هزار تومان قیمتشه....تو سایت دیجیکالا
بابای من از چین خرید 8 هزار تومان..دقیقا همینو ..تو چین خیلی ارزونه تو ایران تا ته فشار میدن موقع فروش..از 8 هزار تومان چین قیمتش تو تهران میرسه به 129 هزار تومان..
من الان بابام برام 10 تا فلش خریده 128 و 64 و انواع ظرفیتها دونه ای 8 هزار تومان...
اینجوریه که پولدار میشن تو ایران...میرن از چین جنس میارن میکنن تو پاچه ملت شریف ایران.
بابای من کارش فلش نیست توریستی رفته بود چین...
اینک عکس فلشام الان با موبایلم گرفتم که باورتون بشه دونه ای 8 هزار تومانه:
DJ POLESTAR
05-07-2017, 01:23
بابای من از چین خرید 8 هزار تومان..دقیقا همینو ..تو چین خیلی ارزونه تو ایران تا ته فشار میدن موقع فروش..از 8 هزار تومان چین قیمتش تو تهران میرسه به 129 هزار تومان..
من الان بابام برام 10 تا فلش خریده 128 و 64 و انواع ظرفیتها دونه ای 8 هزار تومان...
اینجوریه که پولدار میشن تو ایران...میرن از چین جنس میارن میکنن تو پاچه ملت شریف ایران.
معمولا اکثر جنسهایی که ما با بالاترین قیمت میخریم دقیقا به همین شیوه از چین فله ای مفت بیار دونه ای خدا تومن بفروش هست.
از لوازم جانبی گوشی و لپ تاپ بگیر تا پوشاک! پوشاک برند و ترک که بحثشون جداست ولی اکثر جنس هایی که معمولا با قیمت حراجی میفروشن از همین چین با قیمت بسیار بسیار بسیار پایین فله ای میارن و دونه ای 5، 10، 20 تومن قیمت میذارن روش میکنن تو پاچه ملت از همه جا بی خبر! جنس و دوخت لباس هم در نگاه اول بسیار شیک و مد روز هست ولی کیفیت اما...!
یا همین لوازم جانبی گوشی های موبایل که گلس رو صفحه گوشی رو 15 حتی 20 تومن میچسبونن و در گوشی های پرچمدار و گرون قیمت این مبلغ تا 100 تومن هم بالا میره! یا کاور رو 20، 30 حتی 100 و بالاتر میفروشن همشون اکثرا چینی هستن و دونه ای شاید هزار تومن ما میفته ولی اینجا با این قیمت نجومی به فروش میرن بدبختی اینجاست که همه هم شاداب و خرم میخرن و ککشون نمیگزه! ما ایرانیا به پولی که زحمت میکشیم و در میاریم اصلا ارزشی قائل نیستیم البته چندان چاره ای نداریم!
قطعات یدکی خودروی داخلی هم که معرف حضور همه هست. بعنوان مثال یک لنت ترمز رو به اسم "های کپی" فلان شرکت مطرح اروپایی میارن میفروشن که قیمتش پایینتره ولی به گفته اونا (فروشنده) درحد همون جنس اصله ولی در اصل هیچ فرقی با لنت ترمز بی کیفیت ایرانی نداره؛ فع الواقع از جنس ایرانی هم هزینهاش پایینتر افتاده واسه فروشنده!
شما کلا خودت از حرفات معلومه مشکل روانی فرهنگی داری فرهنگ ملتها رو با هم مقایسه میکنی :n13:
مثلا ملتو شاد نمیتونی ببینی یا تا یه دختر با یه پسر شوخی کرد یا حرف زد فک میکنی داره خودشیرینی میکنه و ... و ...
برو نوک همون کوهی که به دنیا اومدی زندگی کن هم سکوت هست هم آرامش . از کوچه پس کوچه های گرجستان هم بهتره :ئ
نه دوست گرامی
من ابدا همچین مشکلی ندارم ، شادی ملت اگه برای خودشون باشه اصلا برای من مهم نیست ابدا ... عین خیال من نیست عمرا . من از تضییع حقوق عصبانی میشم . دختره اگه خوشگل باشه پسره اگه سیاه زغالی باشه ممکنه من حسودیم بشه ولی برای خودم نگه میدارم و درباره این پدیده فکر میکنم ..
ولی یه موقع هست پسره مخ دختره رو زده .. بعد باز به هر سوژه ای میرسه یه چیزی میپرونه تا برسن مکان .. این دیگه جای عصبانیت داره و فقط هم من نیستم که اینطوری هستم .. خیلی از همین دعواها و چاقوکشی ها و نهایتا پزشک قانونی ها سر همین مسائل جزئی هست همش ناموسی غیرتی نیست دوست گرامی .. مخصوصا تو شهر های بزرگ تر ..
حقوق شهروندی هم که منشور ش را تصویب کردن همین چیزای ساده است ، وگرنه آزادی کامل بیان و اون چیزای اون ور آبی مثل ا**ل و س** و دمکراسی و این خیالبافی ها به این زودی ها به اینجا نمیرسه .. یعنی به هر جا برسه به اینجا نمیرسه
من هم نوک کوه به دنیا نیومدم ، تو یکی از مجهزترین بیمارستان ها به دنیا اومدم تحت نظارت بهترین پزشک ها ( دوستای بابام) اون نوک ، مال چیز دیگه هست شما فکرشو میکنید ..
قبلا هم خونمون بالای 1000 متر بود با 9 تا اتاق بابام طمع کرد خواست بزنه تو کار زمین بازی و آپارتمان و این چیزا یه عموی حقه باز هم داشتیم که میخواست اینجا رو تکمیل کنه .. خلاصه همیشه انقدر بدبخت نبودم
نوک کوه رضا شاه بدنیا اومد نه من
taghi_ramzi
05-07-2017, 10:28
اینک عکس فلشام الان با موبایلم گرفتم که باورتون بشه دونه ای 8 هزار تومانه:
اینا به احتمال 99 درصد تقلبی هستن
تو بانه هم پیدا میشن
وقتی میزنی به پی سی ، ظرفیتشو 128 گیگ نشون میده ، هر چقدر هم فایل بزنی قبول میکنه ، فلشو دربیاری بندازی هم فایلا سرجاشونن، ولی فقط اسم فایلها کپی میشن و قابل استفاده نیستن
در واقع اینها فلشهای قدیمی 64-512 مگابایتی هستن که فرمویرشون دستکاری شده که حجمشونو زیاد نشون بدن و هر چقدر فایل زده بشه قبول کنن و بعد پوسته شون عوض شده
من خودم الان دو تا 16 گیگشو دارم که فقط 128 مگش قابل استفاده ست ، هر کس بخواد رایگان میدم بهش
اگه قرار بود واقعاً انقدر فرق قیمت داشته باشه ، شما دو سری بری چین برگردی میلیاردر میشی و قاعدتاً قیمتش خیلی سریع افت میکنه
درسته ...تست کردم همشون مشکل داشتن...فایل کپی میشه ولی خونده نمیشه...عجب حروم خورهایی هستن این چینیها...کاشکی از تهران می خریدیم...80 هزار تومان پول رفت تو جوب...:n34:
Nocturne
05-07-2017, 21:18
ولی در مورد لباس این قضیه درسته. old collection رو ترکیه و سایر کشورای اروپایی با تخفیفای زیاد برای این که رو رگال نمونه حراج میکنن.. اون وقت اینا میرن الد کالشکشن رو مفت میخرن به ما تازه با تخفیف جوری میفروشن که فکر کنیم برد کردیم!.. حالا اینکه کالکشن قدیمیه یا آپ تو دیت ممکنه برای خیلی از ماها اصلا مهم هم نباشه منتها گفتم که بدونید ساختار این بیزنس اینجوریه و الد کالکشن ها برای اینکه نمونن حراج میشن.. با قیمتای خیلی پایین، طوری که مثلا برای دانشجوها خیلی ایدئاله این نوع خرید کردن ها. اما همون میاد اینجا و مردم صرفا به اسم این که دارن برند خارجی میخرن تصور میکنن خب حتما پولش باید خیلی باشه دیگه
مودم Td-lte را به جای خرید از سایت ایرانسل ، یلو دات آی ار و راستین پوتین ! از دیجی کالا بخرید .. ارزون تر هم در میاد
این چیزایی که در باره مشهد و "بلوار سجاد " اش میگن همش کشکه و دروغه . اصل کاری مشهد همون مرکز شهر ، اون مکان تاریخی و خانم های دور و برش هستن که از پایتخت هم برای ملاقاتشون میرن .. نه بلوار سجاد !
شهر ما بیشتر بلوار سجاد داره تا مشهد !
یه تجربه در مورد دزدی کارمند دارم..
یه دختر خانم 25 ساله زیبا و زرنگی تو مغازه رو به رویی ما 1 سال کار میکرد..کارش صندوق داری بود..خیلی مردم دار بود...همه چیز خوب بود..انگار هیچ اتفاق بدی نمی خواد هیچ وقت بیفته...جنس میفروخت و پولش رو میزاشت تو دخل..اما سر سال اون دختری که همه بهش احترام میزاشتن یهویی مغازه رو با 70 میلیون تومان کسری روبه رو کرد..کار ما یه چیزی به نام مرجوعی داره..یعنی میان جنس رو پس میدن و پولشون رو میگیرن...این خانم به شیوه مرجوعی دزدی می کرد
هیچی خلاصه این خانم تو 1 سال 70 میلیون تومان دزدی کرد ..به این طریق که الکی جنس رو مرجوع میکرد و پولش رو میزاشت تو کیفش...ولی جنس فروخته شده بود و از انبار کم شده بود ...
صاحب کار همیشه باید حواسش به ورودی و خروجی جنسش باشه و به همه کارمندها اعتماد نکنه..
اون دختر الان با وثیقه 70 میلیونی آزاده و به زودی به زندان می ره.البته خودش به 30 میلیون تومان اعتراف کرده اما 70 میلیون جنس از انبار کم شده و پولش نیست
من بعد از سی و اندی سال زندگی و فکر کردن در مورد خانم ها و مخ زنی و پدیده دختربازی به یک اصل رسیدم !
و اونم این که نزدیکی بین زن و مرد یا دختر و پسر اصولا با سوتی گرفتن از دخترها شروع میشه و دخترها در حالت عادی مگه این که یه سوتی ازشون بگیری که حاضر بشن باج بدن ! به این صورت .. اصولا مثل اینکه همیشه همینجوری بوده و اونا از این کار اکراهی ندارن وگرنه در حالت عادی براشون یک نیاز نیست و مثل جنس مذکر پافشاری نمیکنن رو این امر ..
یسری ها هستند تو بازار بدون اینکه هیچ پولی داشته باشند فقط اعتبار دارند درآمد های مفتی در میارند.
یعنی طرف 1 مغازه داره 30 میلیارد تومن می ارزه...مردم میان پولشونو مثلا 1 میلیارد میدن این ماهی 28 میلیون بهره میده ...حالا خودش میره به 1 کاسب دیگه همون 1 میلیاردی رو که از مردم گرفته میده ماهی 35 میلیون بهره میگیره...
یعنی این وسط 7 میلیون تومان فقط رو حساب اعتبارش بدون هیچ سرما یه ای درمیاره...
حالا چرا مردم از اول به همون که 35 میلیون بهره میده نمیدن؟ چون اون اعتبار نداره
اینروزها اعتبار یه شغل پر درآمده
elyartab
08-07-2017, 12:56
درسته ...تست کردم همشون مشکل داشتن...فایل کپی میشه ولی خونده نمیشه...عجب حروم خورهایی هستن این چینیها...کاشکی از تهران می خریدیم...80 هزار تومان پول رفت تو جوب...:n34:
دوستان درسته که تو ایران، اجناس خارجی رو میکشن روش ولی خوب با مقایسه قیمت خیلی از اجناس در سایت های خارجی مثل آمازون میشه به قیمت اصلی پی برد. چین کپی جنس رو میزنه در ظاهر عین خود جنس ولی داخلش تومنی ارزش نداره
elyartab
08-07-2017, 13:18
من بعد از سی و اندی سال زندگی و فکر کردن در مورد خانم ها و مخ زنی و پدیده دختربازی به یک اصل رسیدم !
و اونم این که نزدیکی بین زن و مرد یا دختر و پسر اصولا با سوتی گرفتن از دخترها شروع میشه و دخترها در حالت عادی مگه این که یه سوتی ازشون بگیری که حاضر بشن باج بدن ! به این صورت .. اصولا مثل اینکه همیشه همینجوری بوده و اونا از این کار اکراهی ندارن وگرنه در حالت عادی براشون یک نیاز نیست و مثل جنس مذکر پافشاری نمیکنن رو این امر ..
داداش پست ها و تجربه های خوبی میذاری ولی باور کن من یکی، هر چند بار هم که میخونم متوجه منظورت نمیشم. جمله بندی هات خیلی عمیق و گنگ هستند
milad_gta
10-07-2017, 13:56
این مشکلی که اینجا مطرح کردم رو تونستم با پیگیری مجدد حل کنم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای شرح ماجرا بخونید.
برای آزمایشهای پزشکی که اقدام میکنید حواستون باشه کجا میرید و قبل از اینکه آزمایش رو انجام بدید موارد مرتبط با بیمه رو چک کنید.
من یک سری آزمایش خون داشتم که آزمایشگاه با بیمه حساب کرد و ۵۰۰ شد سهم خودم و بیشتر از نصف هزینه اش رو هم پرداخت کردم همون ابتدا، بعد ۲ - ۳ روز بهم زنگ زدن از آزمایشگاه که شما تو این ماه چون یک آزمایش دیگه دادید بیمه آزمایش جدید رو قبول نمیکنه و باید تمام هزینهاش رو خودتون آزاد حساب کنید. حالا کل هزینه آزمایش قبلی ۵۰ تومن بوده.
درواقع آزمایشگاه خیلی قشنگ من رو تو کار انجام شده قرار داد و بیمه هم میگه به ما ربطی نداره... آزمایشگاه ها برا خودشون کار میکنند و برو یک بیمارستان دولتی آزمایش بده :/
داروی کل.نازپام رنگ سبز که به صورت اورال مصرف میشه با قهوه تداخل داره یعنی با هم نباید مصرف کنید ، ولی رنگ سفید این دارو که تولید یک شرکت دیگر (خوارزمی فکر کنم ) هست تداخل آنچنانی نداره
از برخی تداخل های دیگر هم میتوان به الکل طبی 96 درصد رازی با آمپول هالوپریدول اشاره کرد که شما را دچار حالت های وحشتناک و در نهایت روانه اورژانش میکنه
دوستان اگر کسی قهوه سبز را که به صورت دانه میفروشند و بیشتر تبلیغ ش در سایت های پیپ و سیگار برگ هست استفاده کرده به من بگه لطفا چجوریه ؟ مخصوصا برای کاهش وزن و به وجد اومدن
هنگام آب ریختن کف حیاط خلوت تان مراقب زنبور های وحشی باشید که آنها صبح تا شب دنبال آب میگردن
milad_gta
11-07-2017, 12:09
برای آزمایشهای پزشکی که اقدام میکنید حواستون باشه کجا میرید و قبل از اینکه آزمایش رو انجام بدید موارد مرتبط با بیمه رو چک کنید.
من یک سری آزمایش خون داشتم که آزمایشگاه با بیمه حساب کرد و ۵۰۰ شد سهم خودم و بیشتر از نصف هزینه اش رو هم پرداخت کردم همون ابتدا، بعد ۲ - ۳ روز بهم زنگ زدن از آزمایشگاه که شما تو این ماه چون یک آزمایش دیگه دادید بیمه آزمایش جدید رو قبول نمیکنه و باید تمام هزینهاش رو خودتون آزاد حساب کنید. حالا کل هزینه آزمایش قبلی ۵۰ تومن بوده.
درواقع آزمایشگاه خیلی قشنگ من رو تو کار انجام شده قرار داد و بیمه هم میگه به ما ربطی نداره... آزمایشگاه ها برا خودشون کار میکنند و برو یک بیمارستان دولتی آزمایش بده :/
پیرو این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطالبی که بالا مطرح کردم...
خوب من بیخیال موضوع نشدم و مجددا برای پیگیری از طریق واحد کل بیمه اقدام کردم.
ابتدا رفتم پیش معاونت اداری بیمه که خیلی خوب برخورد کردن و من رو فرستادن پیش یکی از کارمندها که بتونه راهنماییم کنه در نهایت از نظر بیمه هیچ مشکلی نداشتم و باز بهم گفتن از طریق آزمایشگاه پیگیری کنم و اگر هنوز مشکل داشت کجا برای ادامه پیگیری اقدام کنم. ولی متاسفانه آزمایشگاه میگفت شما هنوز مشکلتون برطرف نشده من مجددا رفتم واحد بیمه ای که بهم معرفی کرده بودند و من رو فرستادن پیش مسئول دیگه ای که ایشون لطف کردن نزدیک نیم ساعت فقط وقتشون رو گذاشتن برای حل مشکل من و نهایتا تلفنی با آزمایشگاه مشکل رو بطرف کردند.
مشکل اصلی اشتباه آزمایشگاه در نحوه ثبت اطلاعات بوده.
اینکه چه نکاتی ازش برداشت میکنید رو دیگه خودتون میدونید، مثلا پیگیر باشید یا از جاهای مختلف اقدام کنید...
روز خوش.
Nocturne
12-07-2017, 02:36
پارسال یه جایی جلوی ۳۰۰ نفر پشت میکروفون! اشتباه کردم و به اصطلاح رایج سوتی دادم. راستش باعث شد خیلی احساس شرمندگی پیدا کنم و از خودم بدم بیادش.. اصلا روز خوبی نبود و با این هم دیگه کامل شد
خب من دست کم دو ماهی دپرس شدم.. یعنی شاید اینطور هم نبود که بپرسی برای چی دپرسی صرفا بگم برای اون. خب زندگی مشکلات مختلفی داره و تو یه وقتایی به هر دلیلی حالت خوب نیست.. ولیکن اون اتفاق و تجربه اون روز دائم انگار مزید بر علت میشد و حالم رو توی یه شرایط نامناسبی قرار میداد.. حسابی ناراحت بودم و نمیتونستم خودم رو جمع کنم. اون جمع هم آدمایی بودن که برام مهم بودن نه همینطوری مردم عادی و ناشناس
اما حالا متوجه شدم اگر روی یه اتفاق چند دقیقه ای ۲ ماه تمرکز کنید خب مثل اینست که اثرش رو به همون اندازه زیاد کرده باشید.. در حالیکه که شاید اتفاقات خیلی خوب دیگری که میتونست براتون بیفته تو اون مدت اما با این کار خودتون جلوش رو می گیرید.. انگار انتخاب میکنی که حالت خوب نباشه. روزای خوب و روزای بد برای ما اتفاق میفتن اما این مهمه که ما دائم فکرمون رو به کدوم ها می دیم
دیجی سنگ
15-07-2017, 11:03
تو رفاقت هر گز زیاده روی نکنید
لطف مکرر میشه حق مسلم!!!:n40:
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-07-2017, 13:06
سلام
1- اگر قصد خرید یا رهن یا رهن و اجاره ی مِلکی رو دارین, سعی کنین تخلیه باشه یعنی وقتی میرید میبینینش و موقع قرار داد نوشتن کسی در اون مکان سکونت نداشته باشه
بارها دیدم که جائی که مسکونی هست رو به بنگاه میسپارند تا براش مستاجر پیدا کنه . به مستاجر جدید میگن فلان تاریخ تخلیه میشه . اون هم قبول میکنه و قرارداد مینویسه و چه بسا دهها میلیون تومن هم پرداخت میکنه اما روز موعود که فرا میرسه مستاجر قبلی مِلک رو تخلیه نمیکنه و کلی مشکلات پیش میاد که البته قانوناً آژانس مسکن و صاحب ملک مقصر هستند و میتونین قردادتون رو ببرید اتحادیه آژانسهای املاک و شکایت کنید و درخواست پرداخت خسارت کنید
اگر میخواین دچار این مشکلاتِ نشید بهترین راهش اینه که "مِلکِ تخلیه" بگیرین .
=====================================
2- درضمن , در قراردادِ رهن یا رهن و اجاره یک بند هست که شرطِ جزائی تعیین میکنه برای موجِر و مستأجر که اگر بعد از پایانِ قرارداد تخلف کنند باید روزانه یک مبلغی رو پرداخت کنند به طرفِ مقابل
مراقب باشین که این مبلغ کافی باشه یعنی مثلاً اگر 200 میلیون تومن پرداخت کرده اید برای رهن و صاحبِ ملک پولتون رو نداد ,حداقل باید روزانه 250.000 یا 300.000 تومن خسارت بهتون پرداخت بشه بابت خسارت و ملک رو هم تخلیه نکنین تا پولتون رو بگیرین
======================================
3- ملکی که قولنامه میکنید هر چه مستقل تر باشه بهتره
یعنی سیستم گرمایش و سرمایشش و کنتورهای آب و برق و گازش جداگانه باشه و حتی الامکان تک واحدی باشه . (هر چه تعداد واحدها در یک طبقه کمتر باشه بهتر هست .)
4- ملکهای نزدیکِ مدارس و ادارات و ارگانها ممکنه براتون دردسرساز بشه مثل مشکلاتِ سر و صدا و شلوغی و ترافیک و پارک کردنِ مردم جلوی محل سکونتتون و غیره پس این چیزها رو بررسی کنین . پرس و جو از کسانی که ساکن اون ساختمان و محله و کوچه هستند و دیدنِ عکسهای ماهواره ای گوگل ارت میتونه خیلی مفید باشه و از یک دردسر بزرگ و پشیمانی نجاتتون بده
5- اگر میخواین آنتن بذارین روی پشت بام , مطمئن بشین چیزی مانع نیست مثل یک ساختمان بلند در همسایگی شما یا عدم موافقتِ مالک .
6- همون روز اولِ سکونتتون از همه ی کنتورها فیلم و عکس بگیرین تا معلوم بشه تا اون تاریخ مصرفِ آب و برق و گاز چقدر هست و سعی کنین قبل از سکونتِ شما آب برق گاز و تلفن کاملاً تسویه بشه .
7- قوانین آپارتمان نشینی رو دانلود کنین و بخونین تا هم حق و حقوق خودتون رو بدونین هم حق و حقوق همسایگانتون و مالک رو بدونین
در گوگل بنویسید قوانین آپارتمان نشینی pdf
alipencia
16-07-2017, 17:52
در بین اشنایان و دوستان و فامیل...هیچ وقت تا کسی ازتون درخاست کمک و راهنمایی نکرد این کارو نکنید....نمیدونم واسه چیه تا در یک زمینه دلسوزانه کسی رو راهنمایی میکنی سریع لاک دفاعی میگیره و حق به جانب و عقل کل رفتار میکنه در حالی که مطمعنی کارش اشتباه هست...یکم خودخوهانست ولی اینجوری اعصاب خودتون راحتتره و تو زندگی هیچ چیز جز روان سالم باعث پیشرفت نمیشه...
elyartab
19-07-2017, 18:46
سلام
اگه جایی دیدیدن که از دست سوسک ها زله شدین، حتما از سوسک کش کامن استفاده کنید.
یعنی واقعا معجزه میکنه.
من تو چند جای مختلف که سوسک های زیادی داشت چند تا مورد امتحان کردم، بهترین جواب رو از این گرفتم.
ظرفش مثل آب پاش هست، مشکی و شبیه شکل سوسک.
حرف نداره. یعنی راحت یکی دو فصل تضمین میکنه.
مجبور بودم اسمشو بگم. انشالا ایرادی نداشته باشه
- - - Updated - - -
سلام
اگه جایی دیدیدن که از دست سوسک ها زله شدین، حتما از سوسک کش کامن استفاده کنید.
یعنی واقعا معجزه میکنه.
من تو چند جای مختلف که سوسک های زیادی داشت چند تا مورد امتحان کردم، بهترین جواب رو از این گرفتم.
ظرفش مثل آب پاش هست، مشکی و شبیه شکل سوسک.
حرف نداره. یعنی راحت یکی دو فصل تضمین میکنه.
مجبور بودم اسمشو بگم. انشالا ایرادی نداشته باشه
elyartab
19-07-2017, 18:54
لطفا حذف شود
تجربه ای که همین الان کسب کردم اینه یه عده که خودشون رو به خواب زدن و متاسفانه مختص به ایران نیست در اروپا در زمان کلیسا و هزار سال پیش هم داشتیمشون دنیا رو به گند کشیدن رو نباید زیاد جدی گرفت و به قولی جواب ابلهان خاموشیست:)
خوشا به سعادت انسانها و جوامع ازاد
درود بر شرفشون
یه تجربه دیگه اینه خیلی وقتتون رو در تلگرام و گروه و سایت اینا اصلا هدر ندید برید به کاراتون برسید. جامعه افتضاحه وضعش برید درامد کسب کنید برا خودتون کار کنید جلو برید
کلا اینترنت و معتاد شدن بهش میتونه خطرناک باشه
تو ایران 2 تا چیز خیلی جواب میده..1 تبلیغات 2 گارانتی.
عدسی عینک خیلی ساله که از خارج وارد میکردند..ولی یه پسر 35 ساله ای به نام سهیل.رفت از چین عدسی عینک آورد...هم گارانتیش کرد..و هم کلی تبلیغات کرد...به صورت همه چیز از تیشرت که روش مارک عدسی عینک تا سررسید و هر چیزی که فکر کنید روش تبلیغ کرد و پخش کرد..
هیچی..الان فکر کنم کل ایران از عدسی های سهیل دارن عینکاشون ساخته میشه..
مغازش کنار ماست....خوشگل روزی 30 میلیون تومن فروش داره..حداقل ماهی 500 میلیون تومن سود میکنه..چه خرج هایی میکنه....هفته پیش مرسدس بنز s500 خرید 800 میلیون تومن..شلوار میخره 2 میلیون کفش میخره 3 میلیون..1 روز درمیون میره ارایشگاه 50 هزار تومن میده سشوار میکنه...20 تا کارمند داره..ماهی 100 میلیون تومن فقط حقوق میده به کارمنداش...عروسیش مارو دعوت کرد هتل اسپیناس پالاس بالای سعادت آباد 200 میلیون خرج کرده بود گرونترین غذاها
یادتون باشه گارانتی وتبلیغات.
اگر احیانا ماشینتون خراب شد و رفتید مکانیکی و بهتون گفت برید فلان قطعه رو بخرید حتما شماره طرف رو بگیرید. من شماره طرف رو نگرفتم و به خاطر یک سوال کوچک باعث شد تا کلی راه رو برگردم پیش مکانیکی! بیتجربگی بود!
taghi_ramzi
26-07-2017, 08:06
خمیر دندان ذغالی که الان کلی هم تبلیغ میکنن و به قیمت بالا فشار میدن به مردم آشغال محضه!
یه تیوب سیاه که روش نوشته luxury ! به قیمت یک و نیم دو برابر یه خمیر دندون معمولی، نصفش هواست و مواد توش انقدر شیرینه که انگار داری خامه شیرینی میزنی به دندونت، چهار پنج بار آبو دهنت میچرخونی ولی بازم شیرینیش تو دهنت میمونه. این ذغالی بودنش هم مشخص نیست کجاست و اصلاً چه فایده ای داره، رنگش که بیشتر خاکستریه تا سیاه
اصلاً به مسواک و دندون نمیچسبه و آب دهنتو که خالی میکنی میبینی نصف خمیر دندون همون اول افتاده داخل دهنت!
متاسفانه در طول مصرف این خمیر دندون یکی از دندونام که قبلاً پر کرده بودم خالی شد و شکست و دکتر میگه باید ایمپلنت بشه.
اولین بار تو عمرم یه خمیر دندونو نصفه کاره انداختم دور
میخاید از تولید ملی حمایت کنید؟ مریدنت بخرید که تو قزوین تولید میشه. یا خمیر دندون دکتر عبیدی.نه این آشغال گرونقیمت مضر
hamid_diablo
27-07-2017, 11:08
اگر احیانا ماشینتون خراب شد و رفتید مکانیکی و بهتون گفت برید فلان قطعه رو بخرید حتما شماره طرف رو بگیرید. من شماره طرف رو نگرفتم و به خاطر یک سوال کوچک باعث شد تا کلی راه رو برگردم پیش مکانیکی! بیتجربگی بود!
بخشید که نقل قول گرفتم اما تجربم مرتبط با این پسته
اگر ماشینو تو مکانیکی گذاشتین و رفتین دنبال خرید قطعه حتما یک نفر رو هم ببرید که تو ماشین بمونه که خدایی نکرده آقای مکانیک به سرش نزنه که مشکل جدیدی برای ماشین بوجود بیاره !
چه قدر بعضی آدمها بی معرفتن...اینهمه بهش حال دادم...واسش فیلم دانلود کردم..کامپیوترشو درست کردم..رفتم کمکش کردم کمرم درد گرفت بارشو جا ب جا کردم...این همه کمکش کردم ....رفتم بازار براش فلش پرسرعت خریدم
بعد بهش گفتم پسورد مودمت رو بده..گفت شرمنده...
حالمو گرفت...
آخه بی معرفت من از کمرم مایه گذاشتم...بار 50 کیلویی رو بلند کردم 2 طبقه بردم بالا...
پسورد مودمش رو نداد!!!
تازه پسر عموم هم هست....
خدا میدونه تو گرما 40 درجه 3 ظهر رفتم 1 ساعت براش کابل پاور خریدم...
چرا من اینقدر سادم که به آدما کمک میکنم و اونا بی معرفتی میکنن
1 شب 10 شب گفتش بار اومده بیا بریم انبار تحویل بگیریم...خدا میدونه کمرم درد گرفت جعبه های 50 کیلویی رو بلند میکردم میبردم انبار طبقه 2
چند بار براش ویندوز عوض کردم آنتی ویروس ریختم..
کل زحمتهای من ارزش یه پسورد wifi نداشت؟
شما حق دارید نارحت شین، هر کس غیر از شما هم بود ناراحت میشد ... اما چیزی که هست اینه که بعضی چیزی ها رو بهتره از دیگران نخوایم ... شما خودتون رو جای ایشون بذار، اول اینکه با خودش گفته پس اینهمه کمکم کرده که اخرش رمزم مودم رو بخواد، اینظوری زحمات خودتون رو بی ارزش کردین ... بعد اینکه با خودش میگه الان که رمز رو بش دادم فردا میاد فیلم و ... دانلود میکنه و حجمم رو تموم میکنه ... اتفاقن خوب شد که نداد چون اگه میداد فردا اگه کسی هکش میکرد یا از حجمش استفاده میکرد با خودش میگفت کار شما است!
به تجربه ... بنظرم بهتره خیلی از سوالات رو نپرسیم ... و تا میتونیم از دیگران نخوایم برامون کاری انجام بدن ...
ehsan_iace
30-07-2017, 20:50
اگر کاری را بدون توقع نمیکنید بهتره یک قدم که برداشتید یک کار از طرف مقابل بخواهید اگر انجام داد یک قدم دیگه بردارید اگر انجام نداد شما هم قدم بعدی را برایش برندارید اینطوری بعدش ناراحت و عصبانی نمیشید که من چقدر وسط گذاشتم و اون طرف وقتی ازش چیزی خواستم نداد!
االبته اگر اینطوری به دیگران کمک کنید به زودی تنها میمانید چون همیشه کسی هست که نمیخواهد یا نمیتونه به درخواست شما جواب مثبت بدهد و شما هم به همین خاطر ارتباطتان را باهاش قطع کردید
مواظب تراول 50 تومنی تقلبی باشید...تو دست مردم زیاده...امروز داداشم رفت پمپ بنزین پول بنزین رو بده یهویی یارو گفت آقا تقلبیه...سوراخش کرد..
به داداشم 50 تومنی تقلبی انداختن...مواظب باشید حتما تست کنید تراول رو
مخصوصا کسایی که مثل داداش من فروشندن و با مردم داد و ستد دارن
چه قدر بعضی آدمها بی معرفتن...اینهمه بهش حال دادم...واسش فیلم دانلود کردم..کامپیوترشو درست کردم..رفتم کمکش کردم کمرم درد گرفت بارشو جا ب جا کردم...این همه کمکش کردم ....رفتم بازار براش فلش پرسرعت خریدم
حالمو گرفت...
آخه بی معرفت من از کمرم مایه گذاشتم...بار 50 کیلویی رو بلند کردم 2 طبقه بردم بالا...
پسورد مودمش رو نداد!!!
تازه پسر عموم هم هست....
1 شب 10 شب گفتش بار اومده بیا بریم انبار تحویل بگیریم...خدا میدونه کمرم درد گرفت جعبه های 50 کیلویی رو بلند میکردم میبردم انبار طبقه 2
دقیقا شامل حال ما هم شده.
تجربه شده که : برای کسی معرفت بزار که برات معرف گذاشته باشه.
وگرنه به یک وظیفه برای شما و خود شیفتگی طرف تبدیل میشه که انگار وظیفته که براش انجام بدی و اگر ندی آدم بی ارزشی محسوب میشی
سعی کن خودت رو درگیر پر مشغله جلوه بدی که مثلا خیال نکنه نخواستی بری و سرت شلوغه.
حالمو گرفت...
پسورد مودمش رو نداد!!!
تازه پسر عموم هم هست....
شرط اول کمک انتظار نداشتن است!
binamplayer
31-07-2017, 16:27
شرط اول کمک انتظار نداشتن است!
داداچ این داره نمک نشناسی رو میگه وقتی خودت برای کسی یه کاری بکنی اینطوری (منظورم قدر نشناسیه )جوابتو بده این حرف رو نمیزنی
داداچ این داره نمک نشناسی رو میگه وقتی خودت برای کسی یه کاری بکنی اینطوری (منظورم قدر نشناسیه )جوابتو بده این حرف رو نمیزنی
دادا تجربت کمه
باز هم توصیه دارم این خیلی مهمه از لحاظ روحی عاطفی. کمک با انتظار باشه واقعا بد میگذرد بهتون
کمک با انتظار باشه همینطور میشه !
اگر میخواهید لای پاتون عرق سوز نشه. هر روز دوش بگیرید و لای پاتون رو صابون بزنید.
من هر سال عرق سوز میشد لای پام. امسال دارم هر روز دوش میگیرم و لای پام صابون میکشم . امسال عرق سوز نشدم.
برای اینکه آب هدر نره. سریع تو 5 دقیقه دوش میگیرم. :n40:
Masoud-2014
01-08-2017, 21:36
اگه میخواین تو کارتون موفق بشین قدرت تحملتون رو بینهایت بالا ببرین ...
مطمین باشین منافع بیشتری نصیب شما خواهد شد در عوض غرور و تکبر و هارت و پورت های پوچ
تحمل کنید تحمل تا در اینده نتیجه اش را ببینید
اگر دوست دارید روزهایی که بیکارید 200 هزار تومن پول در بیارید. 1 ماشین جور کنید برید اسنپ ثبت نام کنید..من بعدظهر ساعت 5 که از سرکار تعطیل میشم میرم اسنپ کار میکنم. 5 یا 6 تا سرویس میرم 80 تومن درمیارم بعد ساعت 10 میرم خونه..خیلی خوبه برم بیکار بشینم تو خونه چیکار کنم به جاش تو جیبم همیشه پوله
جمعه ها که تعطیلم و مغازه نمیرم..از 7 صبح تا 10 شب 10 الی 15 تا سرویس میرم..200 تومن درمیارم..
ardeshir n
02-08-2017, 09:45
نابرده رنج گنج میسر نمی شود *** مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.
اینو سر لوحه زندگیتون قرار بدین.
Sent from my ASUS using Tapatalk
MOHSEN_A1371
02-08-2017, 09:48
اگر دوست دارید روزهایی که بیکارید 200 هزار تومن پول در بیارید. 1 ماشین جور کنید برید اسنپ ثبت نام کنید..من بعدظهر ساعت 5 که از سرکار تعطیل میشم میرم اسنپ کار میکنم. 5 یا 6 تا سرویس میرم 80 تومن درمیارم بعد ساعت 10 میرم خونه..خیلی خوبه برم بیکار بشینم تو خونه چیکار کنم به جاش تو جیبم همیشه پوله
جمعه ها که تعطیلم و مغازه نمیرم..از 7 صبح تا 10 شب 10 الی 15 تا سرویس میرم..200 تومن درمیارم..
سلام خیلی ممنون از تجربتون
چند درصد از پولی که توی اسنپ کار میکنید واسه بنزین میذارید؟ این 80 تومن که گفتید سود خالص بود؟
سلام خیلی ممنون از تجربتون
چند درصد از پولی که توی اسنپ کار میکنید واسه بنزین میذارید؟ این 80 تومن که گفتید سود خالص بود؟
با پراید روزی 20 تومن پول بنزینم میشه صبح تا شب کار کنی..13 درصد اسنپ برمیداره..راحت 170 تومن میمونه برام ..
160 میمونه..
با پراید روزی 20 تومن پول بنزینم میشه صبح تا شب کار کنی..13 درصد اسنپ برمیداره..راحت 170 تومن میمونه برام ..
160 میمونه..
استهلاک ماشین رو هم حساب میکنید ؟
توی شهرستان هر سرویس با حداکثر مسافت 12 تومن میشه که یکساعت هم علافش میشی و اگه 8 ساعت کار کنی نهایت 100 تومن بدون کارمزد و هزینه بنزین و استهلاک ماشین میشه
hoophaap
02-08-2017, 13:56
از مالیاتش خبر دارید؟ باید مالیات بدید یا نه؟ فکر کنم درآمدتون ماهی بیشتر از دو میلیون بشه و شامل مالیات میشه!
توی شهرستان هر سرویس با حداکثر مسافت 12 تومن میشه که یکساعت هم علافش میشی و اگه 8 ساعت کار کنی نهایت 100 تومن بدون کارمزد و هزینه بنزین و استهلاک ماشین میشه
کارهایی کاذب هست چنین کارهایی
الان از بقال گرفته تا حتی پزشک مسافر کش شدن
پول استهلاک در بیاری زرنگی
استهلاکی نداره..فقط پول بنزینه
از مالیاتش خبر دارید؟ باید مالیات بدید یا نه؟ فکر کنم درآمدتون ماهی بیشتر از دو میلیون بشه و شامل مالیات میشه!
اسنپ چون کارآفرینی کرده مالیات نه ما میدیم نه خود شرکت اسنپ..مالیات صفر
استهلاک نداره؟! :n15:
استهلاک نداره؟! :n15:
لنت که سالی 1 باره...کمک فنر هم سالی 1 بار...بهترین روغن با فیلتر هوا ماهی 80 تومن
هر ماه باید روغن عوض کنی...
ماهی 100 تومن که دیگه استهلاک حساب نمیشه
لنت که سالی 1 باره...کمک فنر هم سالی 1 بار...بهترین روغن با فیلتر هوا ماهی 80 تومن
گفتنش سادس...
اگه از این خبرها بود، راننده تاکسی ها میلیونر بودن.
گفتنش سادس...
شما پس درآمد تاکسی هیبریدی های فرودگاه امام رو ندیدی...زیر روزی 500 تومن کار نمیکنند
- - - Updated - - -
گفتنش سادس...
شما پس درآمد تاکسی تویوتا هیبریدی های فرودگاه امام رو ندیدی...زیر روزی 500 تومن کار نمیکنند
شما پس درآمد تاکسی هیبریدی های فرودگاه امام رو ندیدی...زیر روزی 500 تومن کار نمیکنند
- - - Updated - - -
شما پس درآمد تاکسی تویوتا هیبریدی های فرودگاه امام رو ندیدی...زیر روزی 500 تومن کار نمیکنند
با نوع خودش مقایسه نکردی...
درآمد بقالی رو با درآمد بنگاه و حجره دار مقایسه نکنید.
و البته 500 تومن اقراق آمیزه
با نوع خودش مقایسه نکردی...
درآمد بقالی رو با درآمد بنگاه و حجره دار مقایسه نکنید.
و البته 500 تومن اقراق آمیزه
داداش بین شهری از تهران میرن رشت 280 تومن میرن
داداش بین شهری از تهران میرن رشت 280 تومن میرن
همینو گفتم دیگه. با نوع خودش مقایسه بشه فرق میکنه.
شما در نوع درون شهر داری مفایسه میکنی. یه چیزی مثل آژانس. به ندرت مسیرهای برون شهری پیش بیاد.
اعتماد به این سامانه برای خانمها بسیار خطرناکه و همچنن راننده ها در معرض خطر سارقین هستن. روشهای دور زدن سرور خیلی زیاده. این پروسه قبلا در کشورای دیگه بوده و هنوز هم هست. عواقب خاص خودش رو داره. و درآمدش هم در حد آزانس وتاکسی.
بطور کل شیوه خوبیه. ولی نه به اون اقراق آمیزی
همینو گفتم دیگه. با نوع خودش مقایسه بشه فرق میکنه.
شما در نوع درون شهر داری مفایسه میکنی. یه چیزی مثل آژانس. به ندرت مسیرهای برون شهری پیش بیاد.
اعتماد به این سامانه برای خانمها بسیار خطرناکه و همچنن راننده ها در معرض خطر سارقین هستن. روشهای دور زدن سرور خیلی زیاده. این پروسه قبلا در کشورای دیگه بوده و هنوز هم هست. عواقب خاص خودش رو داره. و درآمدش هم در حد آزانس وتاکسی.
بطور کل شیوه خوبیه. ولی نه به اون اقراق آمیزی
الان اسنپ ویژه بانوان زده..راننده خانم..فکر اونجاشم کردن
پس ماشین همینطور مفتی راه میره ؟
پس ماشین همینطور مفتی راه میره ؟
اونقدری نیست..که حسابش کنی..
کمک فنر من عوض کردم 65 تومنه..4 تاش میشه 250 تومن..سالی 1 بار خراب میشه..لنتم که سالی 1 بار تموم میشه..روغنم که خودت میدونی...
در مورد همین یه تجربه بگم البته مربوط به دوستم هست
متاسفانه هر چی در ایران شروع میشه به مد شدن فورا مردم میریزن سمتش نمونش آیس پک و اسنپ و دونر کبابی.
اینها تا میخوان یه کاری شروع بشه مردم میبینن اوهو درآمد زیاد داره بریم ما هم پی اش بعد که میرن میبینن نه از این خبرا هم نبود. من با همین اسنپی ها هم صحبت کردم دیگه. اکثرا میگن اوایل خوب بود کم کم گندش در اومد!
در مورد دونری هم که اون دوست ما همینطور بود. اعداد اغراق آمیز شنیده بود و البته نمیدونست استثنا چیه اصلا به همین خاطر رفت و پشیمون شد. نا امید نشدهااا. با شنیده اش خیلی فرق داشت.
نشاط ستارخان روزی خداتومن پول میگیره از مردم...نمیرسه پول بگیره..تازه جدیدا هم انور رو خریده برای جای نشستن..
فکر کنم روزی 10 -20 میلیون کاسبه
Reza Azimy_RW
03-08-2017, 01:10
ماشین که خریدی میفهمی اندازه یه خانواده خرج داره . البته اگه بزاری گوشه حیاط هر روز فقط بشوریش و با خودت حال کنی فرق داره
ماشین که خریدی میفهمی اندازه یه خانواده خرج داره . البته اگه بزاری گوشه حیاط هر روز فقط بشوریش و با خودت حال کنی فرق داره
داداش پراید بی آزاره..استهلاک نداره..برو از راننده تاکسی بپرس..پراید لوازمش ارزونه ..اگر صفر باشه تا 2 سال اول استهلاک نداره...
داداش پراید بی آزاره..استهلاک نداره..برو از راننده تاکسی بپرس..پراید لوازمش ارزونه ..اگر صفر باشه تا 2 سال اول استهلاک نداره...
لوازمش اینقدر ارزونه که استهلاک حساب نمیشه..تازه بعد 2 سال که کارکرد.
پراید به بی آزاری معروف بین راننده تاکسی ها
MOHSEN_A1371
03-08-2017, 11:47
دوستان کسی تجربه از خودش یا دوست و آشنا یا تجربه مشاهده عینی از دست فروشی نداره؟
من بازار تهران که میرم می بینم هرکی یه گونی یا پلاستیک دستشه داره یه محصول میفروشه ... البته منظورم بساط کردن رو زمین نیست اینایی که ایستاده می فروشن که شهرداری گیر نده...کسی میدونه درآمد اینا چطوریه؟
درسته که این کارا بی کلاسه و یه مقدار ضایع هست به خصوص برای ما که تحصیلات دانشگاهی هم داریم ولی بهتر از بیکار گوشه خونه نشستنه یا حداقل واسه شغل دوم بعد از ظهر ها میشه بهش فکر کرد
کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بذاره
دوستان کسی تجربه از خودش یا دوست و آشنا یا تجربه مشاهده عینی از دست فروشی نداره؟
من بازار تهران که میرم می بینم هرکی یه گونی یا پلاستیک دستشه داره یه محصول میفروشه ... البته منظورم بساط کردن رو زمین نیست اینایی که ایستاده می فروشن که شهرداری گیر نده...کسی میدونه درآمد اینا چطوریه؟
درسته که این کارا بی کلاسه و یه مقدار ضایع هست به خصوص برای ما که تحصیلات دانشگاهی هم داریم ولی بهتر از بیکار گوشه خونه نشستنه یا حداقل واسه شغل دوم بعد از ظهر ها میشه بهش فکر کرد
کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بذاره
من محل کارم کنار پاساژ علائدینه...کنار پاساژ حداقل 30 نفر بساط کردن ..یکی موبایل میفروشه..بکی اسپینر..یکی دوغ ابعلی و لیموناد ..یه حاج خانوم غذا خونگی ..یکی محافظ صفحه موبایل...یکی پنکه usb ...یکی ساندویج کالباس 3 تومنی..
همشون رو زمین بساط کردن و شهرداری کاربشون نداره...حالا نمیدونم چه جوریه شاید به شهرداری پول میدن..
فروششونم خوبه من از یکیشون پریروز شارژر خریدم واسه سامسونگم 25 تومن...
فروششون خوبه چون عابر پیاده از اونجا زیاد رد میشه
DJ POLESTAR
04-08-2017, 01:20
سوای کیفیت خودروهای وطنی؛ کی میگه اندازه یه خانواده خرج داره!؟ اغراق نکنیم! ماشین اگه ماشین باشه! حالا میخواد پراید باشه یا پژو یا هرچی... اگه تمیز باشه یا مدل بالا باشه کمتر خرچ میذاره دست آدم و فقط پول بنزین و سالی ماهی روغن موتور و فیلتر و لاستیک و لنت لازمشه (البته استثنائاتی هم هست) فک نکنم اندازه یه خانواده خرچ بخواد مگر اینگه یه ماشین اهل بوق و مدل پایین باشه.
سوای کیفیت خودروهای وطنی؛ کی میگه اندازه یه خانواده خرج داره!؟ اغراق نکنیم! ماشین اگه ماشین باشه! حالا میخواد پراید باشه یا پژو یا هرچی... اگه تمیز باشه یا مدل بالا باشه کمتر خرچ میذاره دست آدم و فقط پول بنزین و سالی ماهی روغن موتور و فیلتر و لاستیک و لنت لازمشه (البته استثنائاتی هم هست) فک نکنم اندازه یه خانواده خرچ بخواد مگر اینگه یه ماشین اهل بوق و مدل پایین باشه.
دوست عزیز معمولا ماشین تازه سخت میره مسافر کشی. بحث اینجا مسافر کشی هست نه روندن معمولی. همون ماشین تازه هم بره مسافر کشی فورا استهلاکش مشخص میشه.
حتی ماشین های مند بالا از لحاظ کیفی بیارین مسافر کشی کنین در گرمای 40 درجه و سرمایه منفی 20 درجه اون موقع عیار اونها هم مشخص میشه
مسافر کشی با روندن معمولی فرق داره.
منظور ایشون اندازه خونه خرج داره کنایه بود از پرخرج بودن وگرنه معلومه خرجش محدود تر هست.
این سیستم ایرانسل که بعد 3 ماه سیمکارتی که خاموش بوده رو میفروشه خیلی منو اذیت کرد. من یه سیمکارت از سایت ایرانسل خریدم .که صاحب قبلیش 3 ماه خاموش کرده بوده خطشو و ایرانسل گذاشته تو سایتش برای فروش.از شانس بد من من این شماره رو انتخاب کردم .ایرانسل هم که توسایت فروش ننوشته بود این شماره قدیمیه و دست دومه و چون 3 ماه خاموش بوده داریم میفروشیم.الان هی طلبکارهای صاحب خط قبلی زنگ میزنن من هر روز توضیح میدم من اون آقا نیستم ایرانسل خطی رو که 3 ماه خاموش باشه میفروشه.بازم هر روز یه طلبکار جدید.خسته شدم شاید برم بسوزونمش
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-08-2017, 21:36
سلام
یونولیت رو با چه چسبی میشه به همدیگه یا به چیز دیگه ای چسبوند ؟
جواب :
1- چسبِ آکواریوم (ترجیحاً خارجی که بوی نفت نمیده و زود هم خشک میشه مثل بلژیکی , آلمانی , ترکی , امریکائی ) . اسم دیگرش چسبِ سیلیکون هست که رنگهاش شفاف و سفید و سیاه و قهوای و کِرِم هست .
2- چسبِ دوقلو
3- چسبِ چوب
یونولیت رو نمیشه با چسبهای تینری مثل اوهو و رازی و پاتکس و اینها چسبوند چون یونولیت رو میخوره
vahid484
14-08-2017, 21:39
حتما نباید برای خوابیدن قرصهای بنزودیازپین مصرف کرد : مثل کلونازپام.
خانواده آنتی سایکوتیک ها خیلی اثر خواب آوری و ریلکسیشنشون قوی تره از بنزودیازپین ها..
1 دونه ریسپریدون 1 بخوری دقیقا 2 ساعت بعدش کله پا میشی...
داروی بسیار بی خطری هم هستش..به بچه های بیش فعال هم میدن..ولی عجیب بعد 2 ساعت خواب آوری و ریلکسیشن قوی داره
vahid484
15-08-2017, 18:55
ساعت 11:45 دقيقه شي عيد قربان سال 87 بود و توي آژانس دوستم نشسته بوديم و داشتيم گوشت ها رو بسته بندي ميكرديم براي فردا . يه هم در باز شد يه مردي كه با تاكسي اومده بود وارد شد در حالي كه لباس خونگي پوشده بود و گريه كنان گفت كه بچه 2 سالش فتق داره و همه چيزش رو فروخته تا خرج عملش رو بده الان دكترش زنگ زده گفته كه بچه چسبندگي روده هم داره و بايد 300 تومن ديگه بياري بدي وگرنه پسرت ميميره :18:
اون موقع 18 سالم بود زياد تجربه نداشتم بدون اينكه كوچكترين فكري كنم كه اون از كج ميدونست ما تو آژانس هستيم و پول همراهمون هست كه بهش بديم ، وقتيم كه داشت ميرفت ديدم كه پلاكش نمره اردبيل نيست اصلا اون تاكسيه ولي وقتي پول رو بهش ميدادم اون بچه معصوم تو ذهنم اومد كه بخاطر 300 تومن قراره ميره !
تصميم گرفتم پول رو بدم و گفت فردا بيا بيامرستان فاطمي اردبيل پسرم اونجا بستريه منم كارمندم هرطور شده پولتو پس ميدم .
منم فرداش با بابام رفتيم عيادت اون پسره . البته پسر بچه اي كه وجود نداشت بابام وقتي فهميد گفت اشكالي نداره . من ناراحت بودم خيلي . داشتم گريه ميكردم تقريبا تا چند روز اعصابم داغون بود البته نه به خاطر پول ! از اين ناراحت بودم كه از احساساتم سوء استفاده شده .
خلاصه عيد امسال رفته بودم آستارا ماشين دوستم رو بزارم تو ويلا و برگردم . برگشتني مجبور بودم با سواري برگردم كه ماشين هاي سواري تو ورودي شهر ( سه راه ويرموني ) نگه ميدارن و من رفتم سوار بشم براي اردبيل كه يهو چشمم افتاد به اون مرده ! فكر كردم از راننده هاي اونجاست ولي ديدم كه نه داره با چندنفر شوخي خركي ميكنه و وايستادم نگاش كنم كه ببينم اگه رفيقاش خيلي زياد نيستن برم حسابش رو برسم . بلافاصله چندتا فحش به رفيقاش داد و رفت سور ماشينش ( زانتيا :18: ) شد و رفت ! سريع يه سواري داخل شهر دربست كردم و گفتم برم تا فرمانداري ( نميتونستم بگم اون يارو رو تعقيب كن ) از شانس خوب من اونم داشت مسير رو درست ميرفت مركز شهر تا اينكه پيچيد طرف بازار . منم فرمانداري پياده شدم و تا بازار رو پياده رفتم كه پيداش كنم :21: ( راه درازي نبود و يه زانتيا سفيد رو راحت ميشد پيدا كرد ) ماشينه رو پيدا كردم ديدم جلوي پاساژ پارچه فروشي پارك شده از مغازه داره پرسيدم اين رفيقم كه ماشينشو اينا پارك كرده كدوم مغازه رفت ؟ اونم گفت كه نيومده اينجا رفته قهوه خونه . قهوه خونه اونور خيابون بود منم رفتم از لوش رد بشم ديدم بله !!!! شازده داره قليون ميزنه :21:
عينك دوديمو زدم و گوشيمو گرفتم دستم كه مثلا دارم با كسي صحبت ميكنم و سرمو انداختم پايين رفتم داخل و نشستم چندتا صندلي پشت اينا . اسمش اكبر بود . داشت به صاحب كافه ميگفت كه هر كشوري رفته همه ايدز داشتن و خدا بركت بده به ايران :39:
قليون دوسب خواستم منم . آوردنش و ميخواستم آتيشش كنم و يخورده به حرفاش گوش بدم كه يادم افتاد چه سوء استفاده اي كرده اين كثافت از من ! گفتم به جهنم . 300 تومنمو خورده يكي دو ميليون هم ديه ميدم ولي بايد حالشو حسابي جا بيارم
قليونو برداشتم رفتم پيشش نشستم گفتم بچت چطوره ؟ فكر كرد دارم شوخي ميكنم ولي منو شناخت و فهميد كه شناختمش ! برداشت منو ماچ كرد هر دو طرف صورتمو :2: به قهوه چيه گفت يه قرآن بيار دستمو بزارم روش قسم بخورم كه اين پسر چه مرديه ! جون بچه منو نجات داده . منم كه ميدونستم اين از اون دزداي هفت خطه و نه زن و بچه دار بودن بهش ميخوره و نه آدم بودن برداشتم شيشه قليون رو بردم تو پياده رو محكم پرتش كردم رو شيشه ماشينش البته شيشش نشكست :13:
گفت چته مومن ؟ چيكار كردي ؟ همه جمعيت هم داشتن منو نگاه ميكردن يه عده هم ريختن تو قهوه خونه . خواست بياد يقمو بگيره كه از پشت موهاش گرفتمش و محكم سرشو اوردم پايين و با زانوم كوبيدم تو دماغش . خواستم كه بكشمش بيرون بندازمش تو جوب ولي گرفتنم مردم . با يكي ديگه هم كه امده بود داخل بهم فحش داده بود دعوا كردم و اونم يه كتك حسابي خورد شاگرد قهوه چيه هم زنگ تفريح بود اون وسط بهم فحش داد و يه ميني آبچاگي زدم بهش انصافن خيلي بهش چسبيد :21:
خلاصه اون بي غيرتاي عوضي هم ريختن سرم ازشون كتك خوردم . عينك اورجينالم رفت پي كارش و شلوار جين خوشگلم كه از نمايندگي هوگو تو دبي خريده بودم پاره شد ولي خداييش همشون رو زدم و هميشه هم به اين دعوام افتخار ميكنم تو زندگيم :40:
زنگ زده بودن 110 و اومدن منو بازداشت كردن با چند نفر . وقتي داشتن ميبردنم تو ماشين يه پيرزنه بود كه تو راه فكر كردم داره منو ميتكونه ولي فهميدم كه داره منو كتك ميزنه مثلا :27: بهش گفتم چيه نه نه جان ؟ نفرينم كرد گفت شيرمو حلالت نميكنم ايشالا كه فردا زنگ بزنن بگن بيا پول طنابو بده جنازه بچتو بگير :18: پليسه بهم گفت مادرته ؟ گفتم مادرم كه هست ولي نميشناسمش :31: به پيرزنه فهموندن كه اون يكي پسر توئه اين يكي ديگست :39:
شاگرد قهوه چي كه رو ديدم كه نميدونم از دماغش بود يا از دهنش ولي بدجوري داشت خون ميومد ازش :27:
خلاصه شوهر عمم كه اون موقع فرماندار آستارا بود اومد و سفارشمو كرد و فرداش آزادم كردن ظاهرا طرف رو هم راضي كرده بود كه از شكايتش بگذره به يكي از شاكيام + شاگرد قهوه چي ديه دادم بعدا . بابام هم هنوز از اين ماجرا بويي نبرده :20:
نتيجه اخلاقي : همينجوري براي هركسي دلتون نسوزه و منطقي باشين تا از احساسات انسان دوستانتون سوء استفاده نكنن .
دمت گرم داداش...خیلی خوب بود...:n11::n12::n40::n16:
ardeshir n
15-08-2017, 23:26
نقل قول ممنوع. vahid484
Sent from my ASUS using Tapatalk
hamid3369
16-08-2017, 23:02
با کاسب جماعت بخصوص کاسب هایی که مجموعه ای دوستن دوست نشید و زیاد در محل کارشون نرید جز مواقع ضروری..پیشنهاد من اینه دلتون نسوزه انعام زیاد بدید ...زیاد کلاس نزارید و بگید باسوادید پیش باسواد باسواد و بی سواد بی سواد شید :n16:
gelayor14
21-08-2017, 21:09
هرچی تو زندگی میرم جلو بیشتر به این نتیجه میرسم که زندگی یه معامله ای هست که داری می کنی اگر برای دیگران زندگی کنی ته ته اش باختی...
اگر برای خودت و نفع خودت کار کنی لااقل پشیمون نمیشی تو دنیا که چرا فلان و بهمان کردم برای دیگران ....
اگر با یه آرمان تو زندگی بری جلو این زندگی معنی پیدا می کنه با یکی معامله باید بکنی که بردنت هم نفع خودته هم نفع دیگران ولی نیتت رضای اون بالایی است
همیشه از اسناد مهمتون بکاپ و یا کپی روی کاغذ داشته باشید
یکدفعه میبینید هارد سیستم به فنا میره و همه اسناد مورد نیازتون نیست و نابود میشه
و اونوقته که به خودتون لعنت میفرستید
hamid3369
23-08-2017, 19:57
تجربه من اینه که اگه به خداوند متعال ایمان داشته باشین و در جهت مثبت ازش درخواست کنین جواب میده برای من ثابت شد اگه مثبت باشه صد در صد کمکت میکنه بخصوص دانش و علم و تکنولوژی باشه اگه میخوای به دانش واقعی برسی خدا رو باور کن و کمک بخوا ازش من یک امتحان سخت داشتم که موفقیت قبولی در ان غیر ممکن بود با امین به خداوند و ذکر یا ابوالفضل به طوری معجزه شد که هنوز گیجم دوبار تکرار شد ...واقعا خدایا منو ببخش که بنده بدی بودم و باورت نداشتم هرگاه به این جمله فکر میکنم که ادولف هیتلر میگه ((
بعضی حقایق به طوری پنهان شده اند که اگر کسی به خوبی دقت نکند آن را نمی شناسد ولی غالباْ اتفاق می افتد که این حقایق روشن را افراد عادی نمی بینند یا لااقل نمی توانند بد و خوب خویش را تشخیص دهند .**********************
- - - Updated - - -
تجربه من اینه که اگه به خداوند متعال ایمان داشته باشین و در جهت مثبت ازش درخواست کنین جواب میده برای من ثابت شد اگه مثبت باشه صد در صد کمکت میکنه بخصوص دانش و علم و تکنولوژی باشه اگه میخوای به دانش واقعی برسی خدا رو باور کن و کمک بخوا ازش من یک امتحان سخت داشتم که موفقیت قبولی در ان غیر ممکن بود با امین به خداوند و ذکر یا ابوالفضل به طوری معجزه شد که هنوز گیجم دوبار تکرار شد ...واقعا خدایا منو ببخش که بنده بدی بودم و باورت نداشتم هرگاه به این جمله فکر میکنم که ادولف هیتلر میگه ((
بعضی حقایق به طوری پنهان شده اند که اگر کسی به خوبی دقت نکند آن را نمی شناسد ولی غالباْ اتفاق می افتد که این حقایق روشن را افراد عادی نمی بینند یا لااقل نمی توانند بد و خوب خویش را تشخیص دهند .**********************
hamid3369
23-08-2017, 19:58
تجربه من اینه که اگه به خداوند متعال ایمان داشته باشین و در جهت مثبت ازش درخواست کنین جواب میده برای من ثابت شد اگه مثبت باشه صد در صد کمکت میکنه بخصوص دانش و علم و تکنولوژی باشه اگه میخوای به دانش واقعی برسی خدا رو باور کن و کمک بخوا ازش من یک امتحان سخت داشتم که موفقیت قبولی در ان غیر ممکن بود با امید به خداوند و ذکر یا ابوالفضل به طوری معجزه شد که هنوز گیجم دوبار تکرار شد ...واقعا خدایا منو ببخش که بنده بدی بودم و باورت نداشتم هرگاه به این جمله فکر میکنم که ادولف هیتلر میگه ((
بعضی حقایق به طوری پنهان شده اند که اگر کسی به خوبی دقت نکند آن را نمی شناسد ولی غالباْ اتفاق می افتد که این حقایق روشن را افراد عادی نمی بینند یا لااقل نمی توانند بد و خوب خویش را تشخیص دهند .
vahid484
23-08-2017, 20:51
وقتی ازدواج کردید و خواستید بچه دار شید حتما فاصله سنی بچه ها بین 20 تا 35 ماه باشه.و حتما 2 بچه بیارید یا نهایت 3.
به خاطر اینکه اگر تک بچه باشه ضربه میخوره. اگر فاصله سنی زیاد باشه بچه دوم ضربه میخوره.اگر بیشتر از 4 بچه داشته باشید مثل کسی میمونه که بخواد 2 تا ماشین رو همزمان رانندگی کنه به تربیت و محبت کردن به هیچکدوم نمیرسید.
اینا همه از بزرگترین رواشناس های آمریکا شنیدم.
بچه بزرگ کردن خیلی خیلی نیاز به آگاهی و دانایی داره.خواهشا الکی بچه دار نشید و بزارید تو کوچه بزرگ بشه.تروخدا اگر نمیخواید وقت بزارید برای بچه بچه دار نشید.
بچه باید بین 1 تا 3 سالگی هر چیزی که گفت سریعا بهش بدین.به خاطر اینکه اگر نکنین ضربه میخوره..
اگر بچه 3 ساله بشقابش رو پرت کرد و شکست بگید آفرین عزیزم چه پرتاب قوی کردی حالا بریم با هم شکسته هاشو جمع کنیم تا پامون اوف نشه...نکه با داد و بیداد بچه رو دعوا کنیم..
بچه بزرگ کردن نیاز به آگاهی و دانایی داره که میتونید با شنیدن دکترهلاکویی از تولد تا 3 سالگی همرو کسب کنید.
از تولد تا 3 سالگی خونه مال بچست..اکر ماژیک برداشت رو دیوار نقاشی کشید بگید آفرین عزیزم چه نقاشی قشنگی ( بچه بال و پر درمیاره) ولی اگر بگی آخه این چه کاریه میکنی؟ دیوار کثیف شد!! بال و پر بچه رو پر پر میکنید و ضربه سنگینی به بچه میخوره..
بچه اگر درست تربیت بشه در بزرگسالی از مواد مخدر و الکل هم نفرت پیدا میکنه.
hamid3369
29-08-2017, 23:03
حالمو گرفت...
پسورد مودمش رو نداد!!!
تازه پسر عموم هم هست....
یه دوست داشتم گفت کاری برای کسی کردی انتضار جبران نداشته باش
ی
enimonte
02-09-2017, 20:07
هیچ وقت هیچ وقت محل کار سعی نکنید به کسی لطف کنید مخصوصا طرف دختر باشه و سن بالای مجرد و متوهم.اگر کاری کردید و فرداش انتظار داشت دوباره انجام بدهید بگید شرمنده وظیفه من نیست.اینطوری به خودتون واقعا لطف خواهید کرد.
hamid3369
02-09-2017, 23:01
گاهی وقت ها ادم باید ارزشو خودشو بدونه و به خودش بها بده و بازیچه دست مردم نشه حتی اگه امیدی به زندگی نداری کاری نکن مردم حس کنن برای خوشحالی خودشون یا وقت گذرونی از شما استفاده کنن ..وقتی کار اشتباهی انجام میدم پدرم این حرفارو میزنه با اینکهاصلا نصیحت نمیکنه شاید 3 سال یکبار از اینجور حرف ها میزنه واقعا باید عمل کنم ایندفعه :n40:
Nocturne
05-09-2017, 18:30
من در اکانت اینستام از ابتدا که ایجادش کردم چیزی قرار ندادم و صرفا برای مشاهده یکسری پیجها ازش استفاده میکردم.. و درخواست هرکسی رو هم از جمله افراد فامیل رو اکسپت میکردم
اما حالا که میخوام تعدادی پست رو صرفا برای هم کلاسیای دانشگاهم قرار بدم مجبورم اونهای دیگه رو بلاک کنم که عملا ممکنه باعث دلخوری بشه!..
بچه ها اگه با کسایی ارتباط آنچنانی ندارید یا به هر دلیلی نمیخواید پست های شما در شبکه های اجتماعی رو ببینن اونها رو اکسپت نکنید. این حق شماست.. وگرنه اکانتتون رو پابلیک میکردید
بدیهیه که یه اکانت پرایوت مخصوص کسانی است که آدم باهاشون ارتباط نزدیک داره و نه صرفا هرکسی که آدم رو میشناسه
hamid3369
05-09-2017, 20:01
تجربه من اینه که ب سخنان بزرگان توجه کنین :n33:
ملا نصرالدین
16-09-2017, 09:05
اگه اطرافیانتان قصد کمک به شما رو دارند یا اگر میتوانید از انها کمک بگیرید حتما این کار رو انجام ندید
صحبتم در مورد شغله
الان خیلی از جوان ها بیکارند.از طرفی توی خانواده یکی هست که میتونه بهشون کمک کنه
مثلا یه دایی بداخلاق دارند که توی بازار مغازه داره
یه پسر عموی برنامه نویس دارن که باهاش خیلی صمیمی اند ولی رودرواسی هم دارند
یه عموی مکانیک دارن که کارش عالیه ولی وضع مالیش افتضاحه
و....
منظورم اینه که یه فامیل با یه شغل که به شغلش هم وارده هست که یه ایرادی (بداخلاق،بی پول و...) داره
به جوان ها میگی خب چرا نمیری شاگرد داییت تو بازار بشی؟میگه برو بابا اون با اون اخلاقش کی میتونه تحملش کنه....ولی به این فکر نمیکنند که با خونه نشستن که کار درست نمیشه.ادم بداخلاق رو اگه هر چی بگه گوش کنید و بگه چشم کم کم خوش اخلاق میشه.یا حداقل دیگه جایی برای بداخلاقیش نمیمونه.در عوض تجربه ی کاسبی پیدا میکنید پول جمع میکنید و بعد از چند سال خودتان یک مغازه دار موفق میشوید
یا پسرعمویی که باهاش رودرواسی دارید...تا کی میخواهید بگید من برم به این جوجه رو بندازم؟اگه رو نندازید هیچ وقت هیچ چیز یاد نمیگیرید.همین امروز بهش زنگ بزنید .غرور الکی هیچ فایده ای نداره.
یا عموی مکانیک عالی ولی بی پول
حتما لازم نیست ادم از اول کار پول پارو کنه.میشه شاگرد این عمو شد.بدون حقوق.دست و لباس ادم شاید کثیف بشه ولی وقتی یه مکانیک عالی شدی و ماشین ها پشت در تعمیرگاه صف بستند میتوانید خستگی در کنید
توی این شرایطی که بیکاری انقدر زیاد شده.اگه همش بخواهیم مغرور باشیم و فقط به علایق یا لیسانسی که گرفتیم فکر کنیم همیشه بیکار می مانیم
غرور بیجا مانع پیشرفته
hamid3369
16-09-2017, 09:24
همیشه مقررات رانندگی رو رعایت کنین تا زنده بمونین :n12:
Netw0rks
18-09-2017, 14:54
هیچوقت همه اسرار زندگیتون رو به هیچکس نگین حتی ... ؛ که بعدها ممکنه ابزاری بشه در دست عزیزانتون علیه خودتون !
منظورتون چیه که اندازه یه خانواده خرج داره؟ یعنی چه قدر؟
یه خانواده تو روستا ماهی 100 هزار تومن خرجشه یه خانواده تو شهر ماهی 10 میلیون تومن خرجشه
لطفا واضح بیان کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-10-2017, 18:51
سلام
اگر کنسرو ماهی تُن میخورید:
1- همیشه قبل از بازکردنش قوطیش رو 20 دقیقه در آب جوش بذارید .
2- 5 دقیقه قبل از تمام شدنِ اون 20 دقیقه اجاق رو خاموش کنین و یک چیزی بذارین روی ظرف تا حرارت کمتر هدر بره . با این کار 5 دقیقه در مصرف گاز یا برق صرفه جوئی میشه.
3- کنسرو رو در ظرف بزرگ نجوشونید چون وقتی آب زیاد باشه انرژی زیاد مصرف میشه برای به جوش اومدنش
4- وقتی ریختینش توی بشقاب , یک قاشق چایخوری زردچوبه رو با 2 یا 3 قاشق غذاخوری آبلیمو قاطی کنین و بریرین گوشه ی بشقاب و با هر لقمه کمی از اون رو بخورید . به احتمالِ زیاد دیگه همیشه اینجوری میخورید . البته بعضیها هم شاید خوششون نیاد . زردچوبه خواص زیادی داره . در گوگل جستجو کنین
5- اگر کمی تمر هندیِ نرم و بدون هسته هم به زردچوبه و آبلیمو اضافه کنین سس خوشمزه ای میشه که سالم و بهداشتی و مفید هست .
6- اونهائی که طعم تند رو دوست دارند میتونند کمی فلفل سیاه هم بریرند روی سس یا گوشتِ ماهیِ تن
7- مقدار زردچوبه و فلفل و تمر و آبلیمو بستگی به سلیقه و مذاق هر فرد داره اما زردچوبه زیاد طعم تلخ داره که بعضیها بدشون نمیاد
8- موقع غذا خوردن متمرکز بشین روی این که چند بار لقمه رو میجوید . باید اونقدر بجوینش تا کاملاً خمیر و نرم بشه و یا کاملاً ریز ریز بشه تا خوب هضم بشه چون معده دندان نداره و کلی از پولتون هدر میره خصوصاً موقع خوردن غذاهای گرانقیمت مثل گوشت پسته و گردو و میوه ها
ملا نصرالدین
18-10-2017, 15:51
سلام
اگر کنسرو ماهی تُن میخورید:
1- همیشه قبل از بازکردنش قوطیش رو 20 دقیقه در آب جوش بذارید .
2- 5 دقیقه قبل از تمام شدنِ اون 20 دقیقه اجاق رو خاموش کنین و یک چیزی بذارین روی ظرف تا حرارت کمتر هدر بره . با این کار 5 دقیقه در مصرف گاز یا برق صرفه جوئی میشه.
3- کنسرو رو در ظرف بزرگ نجوشونید چون وقتی آب زیاد باشه انرژی زیاد مصرف میشه برای به جوش اومدنش
4- وقتی ریختینش توی بشقاب , یک قاشق چایخوری زردچوبه رو با 2 یا 3 قاشق غذاخوری آبلیمو قاطی کنین و بریرین گوشه ی بشقاب و با هر لقمه کمی از اون رو بخورید . به احتمالِ زیاد دیگه همیشه اینجوری میخورید . البته بعضیها هم شاید خوششون نیاد . زردچوبه خواص زیادی داره . در گوگل جستجو کنین
5- اگر کمی تمر هندیِ نرم و بدون هسته هم به زردچوبه و آبلیمو اضافه کنین سس خوشمزه ای میشه که سالم و بهداشتی و مفید هست .
6- اونهائی که طعم تند رو دوست دارند میتونند کمی فلفل سیاه هم بریرند روی سس یا گوشتِ ماهیِ تن
7- مقدار زردچوبه و فلفل و تمر و آبلیمو بستگی به سلیقه و مذاق هر فرد داره اما زردچوبه زیاد طعم تلخ داره که بعضیها بدشون نمیاد
8- موقع غذا خوردن متمرکز بشین روی این که چند بار لقمه رو میجوید . باید اونقدر بجوینش تا کاملاً خمیر و نرم بشه و یا کاملاً ریز ریز بشه تا خوب هضم بشه چون معده دندان نداره و کلی از پولتون هدر میره خصوصاً موقع خوردن غذاهای گرانقیمت مثل گوشت پسته و گردو و میوه ها
در ادامه بگم که تن ماهی با پیاز داغ هم خیلی خوب میشه.اول تن رو میجوشونیم بعد با روغن تن پیاز داغ درست میکنیم .به پیاز داغ هم فلفل سیاه و زرد چوبه میزنیم بعد هم تن رو با پیاز داغ در حد 1 دقیقه تفت میدیم .عالی میشه.برای وقت هایی هم که تعداد نفرات زیاده و تن ماهی کم هست مناسبه.اینجوری حجمش زیاد میشه
ehsan_iace
20-10-2017, 18:38
تجربه مشکل اساسی هارد اکسترنال!
هارد اکسترنالآم با اینکه خیلی کم باهاش کار میکردم (هر دو سه ماه یکبار اطلاعاتم را رویش میریختم) مشکل پیدا کرد و باز نشد و خودم هم با توصیههای روی اینترنت نتوانستم درستش کنم و مجبور شدم بفرستم یکی از شرکتهای بازیابی اطلاعات.
گفتند هارد از کار افتاده و بعد از بازیابی دیگه به درد نمیخوره بنابراین یک هارد نو برایم خریدند به قیمت 250.000 تومان
150.000 تومان هم هزینه بازیابی گرفتند (البته اگر به قول خودشان تعمیر سخت افزاری داشت هزینه بالاتر میرفت)
25.000 تومان هم هزینه ارسال پستی دادم
با اینکه 425.000 خرج روی دستم گذاشت ولی راضیام چون اطلاعاتم برگشت
------------------------
تجربه اول : حتماً اطلاعاتتان را روی 2 تا هارد بریزید و در دو جای مختلف نگه دارید تا اگر یکی از آنها مشکل پیدا کرد بتوانید از کپی اطلاعاتتان روی هار دوم استفاده کنید (قیمت یک هارد اضافه 250.000 تومان هست قیمت یک بازیابی میتونه از هزینه یک هارد اضافه بالا بزنه!)
تجربه دوم : تا جایی که میشه اطلاعاتتان را از روی سیستمتان کات نکنید بلکه روی هارد کپی کنید!
چون هاردهای داخل کامپیوتر معمولاً دیرتر از هاردهای اکسترنال به مشکل برمیخورند
تجربه سوم : اگر هاردتان مشکل پیدا کرده خودتان با نرم افزارهای بازیابی سعی نکنید آنرا درست کنید چون بعضی از این نرم افزارها به جای درست کردن آنرا مشکل دارتر میکنند و یا دیگه بازیابی نمیشه یا شرکت بازیابی پول بیشتر برای بازیابی میگیرد!
hamid3369
20-10-2017, 20:29
هیچ وقت دوستی که یکبار امتحان رفاقت و اخلاق رو رد میشه موجب ناراحتی شماست رو به دوستی اصرار نکنین ..من این کار کردم 4 بار چوبشو خوردم بعضی وقت مهربانی هایمان نشان از ضعف ماست :n35:
kerminio
21-10-2017, 09:30
دوستان اگر اهل استان دلاور پرور کرمان هستید ، و علی الخصوص خود شهر کرمان با مردم خونگرم و مهمان نواز ! و احیانا اینترنت فیبر نوری ثبت نام کردید ، مواظب اون پیمانکار مخابرات باشید ! خود مخابرات هیچ عیبی نداره ، دولتی هست و طبق ضوابط کار میکنه فقط یه کم تبنل هستن مثل همه دولتی ها . تعرفه هاشون هم دولتی ه ..
ولی اون پیمانکار که بهتون معرفی میکنند ... تو شلم شوربای دولت بهار یه بابایی از شهر جیرفت ! شده پیمانکار مخابرات در زمینه فیبر نوری ! یعنی فیبر نوری دکل های موبایل هم دادن به اون ! (برا همینه شاید که ایرانسل هنوز 4.5g نتونسته بیاره کرمان ) جیرفت اگه نمیدونید همون جایی که بچه های توابع اش در کپر تحصیل میکنند و هر از چند گاهی سوژه طنز تلویزیون ایران هستند.. و در صادرات موتور سوار به مرکز استان با کهنوج و شهر های مرزی هرمزگان و بلوچستان رقابت میکنه.. این طرف هم استاد دانشکاه آزاد هست و از این استاد کیلویی های دولت بهار و مدیریت جهانی و مهرورزی . خلاصه کرمان ! هیچ کس نبوده برق کار ، در راستای محرومیت زدایی فیبر نوری کرمان را دادند به یه جیرفتی .. اونم یه دفتر زده تو کرمان چهارتا بچه لیسانسه و مواجب بگیر رو استخدام کردن برا راه گم کردن ولی اونا همش حاشیه هست . خود طرف هست و یه قرقره شکسته فیبر نوری ساخت کارخانه شهید قندی رفسنجان . همونجایی که کابل ماهواره هم میزنند . یعنی خود این جیرفتی ه فیبر کشه مستقیم با اون یکی جیرفتی ه پیمانکار اصلی مخابرات در ارتباطه ..
اگر فقط یه کم شامه اش حس کنه که بچه سوسول هستید و از سر تفریح اینترنت فیبر نوری میخواید ، پول زیر میزی میگیره ازتون تا بتونه ! به بهانه های مختلف و با دوز و کلک و تئاتر بازی های متفاوت ... ساختمان ما هم نوساز بود به جای اینکه فیبر بکشه همش تو سوارخ سنبه های خونه رو میگشت و هی در رو به تخته میکوبید یعنی از این آدم هایی که به اختلاف طبقاتی اعتقاد دارن و میگن بیا یه کرمی خالی کنیم ما که نداریم ..
خلاصه بنده به این طرف 900 تومن پول زیر میزی دادم که کارمو راه بندازه ، البته ممکنه بگید حماقت از من بود ولی اگر اهل استان کرمان باشید میدونید جیرفتی ها تنشون میخاره برای همین مباحث
مخابرات کرمان که دیگه گند کاراش در اومده و سلب امتیاز شده ، یعنی قبلا بود مخابرات کرمان سهامی خاص ! الان شده مخابرات ایران سهامی عام واحد کرمان ..
خدا به ما رحم کنه تو این دزد بازار
از ماست که بر ماست
alipencia
22-10-2017, 23:43
گذشته رو رها کنید...دوستانی که در گذشته باهم بودین و خاطره داشتین و الان محلی بهتون نمیذارن رها کنید و هر خاطره ای هم بوده فراموش کنید...اینجا طوری شده که همه فقط به فکر خودشونن و اصلا بود و نبود شما و گذشته ها هیچ فرقی واسشون نداره...دوست واقعی وجود نداره مگه اینکه عکسش ثابت بشه...ارزش خودتون رو بدونید...هیچ وقت واسه رعایت ادب الکی خوبی نکنید...الکی حرف مثبت نزنید...ی مدت همه چی رو ریختم تو خودم داغون شدم...
ملا نصرالدین
25-10-2017, 15:44
من جدیدا یه سفر هوایی به مشهد داشتم.با هواپمایی زاگرس
پیشنهاد میکنم اصلا از این شرکت بلیط نگیرید
هواپیما بسیار کثیف و البته قدیمی
پذیرایی افتضاح
برخورد پرسنل افتضاح
نقطه مقابل شرکت ساها بود که از همه نظر عالی بود
alipencia
09-11-2017, 12:28
دوستان اگر فکرتون خوب کار میکنه و به خودتون اعتماد دارید لازم نیست از بقیه الگوی رفتاری بگیرید حتی پدرتون...من پدرم ادم احساسی که میتونم بگم تقریبا از همه جای زندگی عقب افتاده حتی بیمه هم نداره...کوچیکتر بودم پدرم الگوی من بود و تقریبا داشتم زندگیمو نابود میکردم...الان خودم الگوی خودم هستم...هر چیزی که باعث رضایت شما میشه انجام بدید به حرف خونواده هم توجه نکنید اگر عاقبت سنجی کردین...هر کاری میدونید درسته انجام بدید
وقتی ازدواج کردید و خواستید بچه دار شید حتما فاصله سنی بچه ها بین 20 تا 35 ماه باشه.و حتما 2 بچه بیارید یا نهایت 3.
به خاطر اینکه اگر تک بچه باشه ضربه میخوره. اگر فاصله سنی زیاد باشه بچه دوم ضربه میخوره.اگر بیشتر از 4 بچه داشته باشید مثل کسی میمونه که بخواد 2 تا ماشین رو همزمان رانندگی کنه به تربیت و محبت کردن به هیچکدوم نمیرسید.
اینا همه از بزرگترین رواشناس های آمریکا شنیدم.
بچه بزرگ کردن خیلی خیلی نیاز به آگاهی و دانایی داره.خواهشا الکی بچه دار نشید و بزارید تو کوچه بزرگ بشه.تروخدا اگر نمیخواید وقت بزارید برای بچه بچه دار نشید.
بچه باید بین 1 تا 3 سالگی هر چیزی که گفت سریعا بهش بدین.به خاطر اینکه اگر نکنین ضربه میخوره..
اگر بچه 3 ساله بشقابش رو پرت کرد و شکست بگید آفرین عزیزم چه پرتاب قوی کردی حالا بریم با هم شکسته هاشو جمع کنیم تا پامون اوف نشه...نکه با داد و بیداد بچه رو دعوا کنیم..
بچه بزرگ کردن نیاز به آگاهی و دانایی داره که میتونید با شنیدن دکترهلاکویی از تولد تا 3 سالگی همرو کسب کنید.
از تولد تا 3 سالگی خونه مال بچست..اکر ماژیک برداشت رو دیوار نقاشی کشید بگید آفرین عزیزم چه نقاشی قشنگی ( بچه بال و پر درمیاره) ولی اگر بگی آخه این چه کاریه میکنی؟ دیوار کثیف شد!! بال و پر بچه رو پر پر میکنید و ضربه سنگینی به بچه میخوره..
بچه اگر درست تربیت بشه در بزرگسالی از مواد مخدر و الکل هم نفرت پیدا میکنه.
اگه بچه دیوار رنگ کنه و بهش یاد ندی دیوار جای رنگ کردن نیس میدونی فردا که بزرگ شد چی میکنه
دمار از روزگارت در میاره
اگه بچه دیوار رنگ کنه و بهش یاد ندی دیوار جای رنگ کردن نیس میدونی فردا که بزرگ شد چی میکنه
دمار از روزگارت در میاره
نباید بهش بگی دیوار جای نقاشی نیست چون در آینده روزی که نقاش میاره که دیوارهای خونشو رنگ بزنه نا خودآگاه احساس بدی پیدا میکنه بدون اینکه خودش بدونه از کجا میاد .. چون اون حرف والدینش که 20 سال پیش بهش گفتن دیوار جای نقاشی نیست در تعارض قرار میگیره با اینکاری که الان داره در 20 سالگی میکنه یعنی نقاش آوردن برای رنگ کردن دیوار..برای همین بهتره که وقتی بچه داره روی دیوار نقاشی میکنه یه دفتر نقاشی بیاریم بگیم عزیزم بیا روی دفتر نقاشیت رو ادامه بده اینجا راحتتری و کاغذ نرمه و خودکار و مداد بهتر میکشه
نباید بهش بگی دیوار جای نقاشی نیست چون در آینده روزی که نقاش میاره که دیوارهای خونشو رنگ بزنه نا خودآگاه احساس بدی پیدا میکنه بدون اینکه خودش بدونه از کجا میاد .. چون اون حرف والدینش که 20 سال پیش بهش گفتن دیوار جای نقاشی نیست در تعارض قرار میگیره با اینکاری که الان داره در 20 سالگی میکنه یعنی نقاش آوردن برای رنگ کردن دیوار..برای همین بهتره که وقتی بچه داره روی دیوار نقاشی میکنه یه دفتر نقاشی بیاریم بگیم عزیزم بیا روی دفتر نقاشیت رو ادامه بده اینجا راحتتری و کاغذ نرمه و خودکار و مداد بهتر میکشه
همانطور که خودتم گفتی فرقی نداره عملا دفتر بیاری یا بگی دیوار جای نقاشی نیست عملا هیچ فرقی نداره و یه جورایی جلوش رو گرفتی. در اصل به حرف هم گوش نخواهد داد. البته روی صحبت من بیشتر بچه ای هست که از عمد داره این کار رو میکنه وو قتی میگی نکش بدتر هم میکنه
حرف اصلی من اینه بچه ها از همون اول باید بدونن چی کار درستی هست چی نیست.
وگرنه در اینده هر غلطی خواستن میکنن!
همین
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-11-2017, 15:31
با سلام
خلاصه مطلب :
کیبورد گوگل دارای محتوای مخفی هست . انگشتتون رو روی هر دکمه نگه دارید تا محتوای مخفی رو ببینید
توضیح بیشتر :
وقتی در نت هستین و از کیبورد گوشی اندروید ۶ و بالاتر استفاده می کنین کیبورد گوگل کلماتی بهتون پیشنهاد میکنه که با خودتون قبلاً تایپ کردین یا مردم تایپ کرده اند
وقتی کلمات تایپ شده توسط مردم رو میبینیم پی میبرین که بسیاری از مردم بلد نیستند که حرکت های اِعرابی ( ً ٌ ِ َ ُ و غیره ) چطوری تایپ میشه
مثلاً مینویسید قبلا ، گوگل اینها رو بهتون پیشنهاد میکنه :
قبلأ قبلآ که همه اش غلطه . درستش قبلاً هست
برای استفاده از اِعرابِ کیبورد گوگل کافیه دستتون رو روی دکمه ی نقطه نگه دارید
================================
برای پاک کردن کلمات پیشنهادی که غلط هست کافیه انگشت بگذارید روش و نگه دارید تا سطل زباله ظاهر بشه و بکشینش بندازین توی سطل .
این کار برای جلوگیری از ترویج کلمات غلط بین مردم خیلی مفید هست
برعکس ، کلماتِ صحیحی که تایپ میکنیم رایج میشه بین مردم
شاید اندروید ۴ هم همینطور باشه
body_guard
21-11-2017, 18:21
در زندگی تان گرسنگی بکشید، فقر را تحمل کنید، تن به دشواری بدهید اما زیر بار منت هیچکس نروید. هیچکس. هیچکس.
خیلی اوقات آدم ها، نزدیک ترین آدم ها را درست موقع منت گذاشتن های وسط یک دلخوری خواهید شناخت. آن وقت با خودتان می گویید کاش گرسنگی می کشیدم، فقر را تحمل می کردم، تن به دشواری می دادم، مثل آن مرد به زندان بر می گشتم اما زیر بار منتش نمی رفتم... حیف که زندگی لاکردار اول "امتحان" می گیرد بعد "درس" دهد
منبع این نوشته از کانال اقای احسان محمدی بود. متاسفانه موقع نوشتن منبع ، پی سی ورلد حذفش کرد.
V E S T A
27-11-2017, 11:30
همه آدم ها از لحاظ شخصیتی ، اجتماعی، فرهنگی و حتی تربیتی یه level و سطحی دارن (دقت کنید نگفتم مالی)
همیشه و همه جا سعی کنید تو ارتباط با آدم ها به سطح خودتون و طرف مقابل دقیق تر نگاه کنید و میزان صمیمیت ،حد و حدود احترام، خصوع و فروتنی و .. رو بر اساس سطح فرهنگی و تربیتی طرف مقابل تنظیم کنید . بعضی ادم ها به خاطر نوع زندگی که داشتن درکی از احترام، گذشت ، خصوع ، ادب ، متانت و .. شما ندارند.
حد و حدود ، حریم ، مرز ، خط قرمز این چند تا کلمه مفاهیم مهمی هستن تو ارتباط با هرکسی اول اینا رو مشخص کنید .
این شامل همکار، فامیل، دوست ، آشنا، همکلاسی، استاد و هر کسی که به طریقی باهاش مراوده ای دارین میشه .
همیشه و همه جا سعی کنید تو ارتباط با آدم ها به سطح خودتون و طرف مقابل دقیق تر نگاه کنید و میزان صمیمیت ،حد و حدود احترام، خصوع و فروتنی و .. رو بر اساس سطح فرهنگی و تربیتی طرف مقابل تنظیم کنید . بعضی ادم ها به خاطر نوع زندگی که داشتن درکی از احترام، گذشت ، خصوع ، ادب ، متانت و .. شما ندارند.
مخالف این کلمات تو جملتون هستم
یکی شخصیت و تربیت کافی نداشته باشه دلیلی نداره ما هم مث اون باشیم و بخوایم جوابشو بدیم
و اینکه همه مثل هم نمیشن...!
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-11-2017, 21:22
سلام دوستان
خلاصه مطلب :
مدیر ساختمان میتونه برای صندوق شارژ ، یک کانال بزنه در تلگرام
================================================== ======
توضیح بیشتر برای علاقمندان :
اگر در مجتمع آپارتمانی زندگی میکنید و شارژ پرداخت میکنید ، مدیر ساختمان موظف هست که دائماً مبلغ صندوق شارژ رو به اطلاع همهٔ ساکنین برسونه . همچنین هزینه ها رو .
تا همه همیشه بدونند چه کسانی شارژ پرداخت میکنند و چقدر پرداخت میکنند و چه وقت پرداخت میکنند و چقدر پول در صندوق شارژ هست
و پولهایی که خرج شده کجا و بابت چی و کِی خرج شده و چه مدرکی هست بابت هزینه ها
تمام این کارها با تلگرام راحت و آسون میشه
کافیه مدیر ساختمان یک کانال خصوصی private بزننه در تلگرام به اسم مثلاً شارژ ساختمان بهار . و تمام پرداختهای ساکنین رو اعلام کنه به علاوه موجودی صندوق شارژ
هر وقت هم هزینه ای پرداخت میکنه ، فاکتورش رو در کانال شارژ اعلام کنه
ساکنین هم میتونند پرداختهای خودشون رو اینترنتی یا با موبایل با با خودپرداز انجام بدند و عکسش رو در گروهِ ساختمان اعلام کنند .
مدیر ساختمان بعد از مطمئن شدن از واریز مبلغ ، اون رو به موجودی صندوق شارژ در کانال اضافه میکنه
اینطوری از سوء استفاده ها هم تا حد زیادی جلوگیری میشه چون موجودی صندوق شارژ همیشه جلو چشم همه هست و میتونند چک کنند که درسته یا نه
ساکنین ساختمان باید حتماً یک گروه تلگرامی هم داشته باشند تا در اون با هم گفتگو و تبادل نظر و اطلاع رسانی کنند .
=======================================
اینطوری حتی ساکنین ساختمان که در مسافرت هستند هم همیشه از همه چیز مطلّع هستند و همه با هم در تماسند .
========================================
مدیر گروه باید به همه اعلام کنه که هیچ کسی حق بدگویی و غیب و توهین و ناسزا نداره در گروه و فقط برای انجام امور مشترک از گروه استفاده میشه و موضوعات خصوصی باید جداگانه مطرع و حل و فصل بشه .
==========================================
این تجربه ی یکی از اقوام ما هست که در یک مجتمع ۳۰ واحدی زندگی میکنند و از وقتی کانال شارژ و گروه درست کردند در تلگرام ، کارهاشون خیلی راحتتر و شفاف تر شده و خیال همه راحت هست که سوء استفاده نمیشه از پولهای جمع شده در صندوق شارژ .
کلی هم در وقت و هزینه های مکالمات و کاغذ و غیره صرفه جوئی میکنند
===============================================
ویرایش در ۸ آذر ۹۶
پول شارژ باید فقط خرج هزینههای مشترک ساختمان بشه . مثل برق مشترک ، آب مشترک که باید کنتور جداگانه نصب بشه براش ، سرویس و یا تعمیر در پشت بام یا راهروها و راه پله ها یا پارکینگ یا محوطه اطراف ساختمان و آسانسور و هر چیز مشترک دیگه در ساختمان.
کسی حق نداره از پول شارژ برای هزینه های خصوصی استفاده کنه .
اما اگر کسی خسارتی بزنه به جایی از اماکن مُشاع ( اماکن مشترک ) باید خودش تنهایی هزینه ی تعمیرش رو پرداخت کنه
================================================
اضافه کردن یک مبلغ به صندوق شارژ در کانال تلگرام میتونه اینطوری باشه
موجودی : ۷۵۰,۰۰۰ تومان
شارژ آذر ۹۶ واحد ۷ ۴۵,۰۰۰ تومان . تاریخ پرداخت ۹۶/۸/۲ و یا عکس واریز درج بشه
موجودی : ۷۹۵,۰۰۰ ت
پرداخت قبض برق مشترک ۵۵,۰۰۰ ت ( عکس قبض و پرداخت پیوست میشه )
موجودی ۷۴۰,۰۰۰ ت
من محل کارم کنار پاساژ علائدینه...کنار پاساژ حداقل 30 نفر بساط کردن ..یکی موبایل میفروشه..بکی اسپینر..یکی دوغ ابعلی و لیموناد ..یه حاج خانوم غذا خونگی ..یکی محافظ صفحه موبایل...یکی پنکه usb ...یکی ساندویج کالباس 3 تومنی..
همشون رو زمین بساط کردن و شهرداری کاربشون نداره...حالا نمیدونم چه جوریه شاید به شهرداری پول میدن..
فروششونم خوبه من از یکیشون پریروز شارژر خریدم واسه سامسونگم 25 تومن...
فروششون خوبه چون عابر پیاده از اونجا زیاد رد میشه
شما تعادل روحی ندارید به مردم راه میزارید
چند نفر از همین کاسب پیاده رو همین شهرداری چند ماه پیش کشت در اخبار هم حتی گفتن!
شما که به فکر خودکشی هستید چرا میخواهید دیگران هم مثل شما بشن
این هم که پروفایلت هست پروفایلی که نشون میده چقدر تعادل روانی داری:) و با چند نام کاربری هنوز هم در حال خراب کردن وجهه ات هستی:)
اسنپ چون کارآفرینی کرده مالیات نه ما میدیم نه خود شرکت اسنپ..مالیات صفر
دوستان این فرد دروغ میگه و در اصل تعادل روانی نداره
شرکت اسنپ خوب مالیات میده خوبم خواهد داد. وقتی چیزی رو نمیدونیم نباید مثل گ... حرف بزنیم
enimonte
06-12-2017, 23:27
وقتی به حقوق ماهیانه وابسته هستید پول قرض ندهید یا اگر قرض میدهید حتما زمان بازگشت پول را مشخص کنید.
همیشه یک نه بهتر از صد تا بله هست.
alipencia
18-12-2017, 12:35
هر بدی کردید...هر اشتباهی کردید...هر کوتاهی کردید...خودتون رو ببخشید دوستان ..با این کار ارامشی رو حس میکنید که حتی فکرش هم نمیکنید...اینقدر با خودتون کلنجار نرید...
body_guard
27-12-2017, 10:45
حد و حدودتون رو با ادمها چه طوری تعیین میکنید؟
چه طوری بهشون میفهمونین که دارن روی مرز شما وارد میشن؟
همیشه موقع خرید هر چیزی که حافظه دارد . با توجه به بودجتون بیشترین ظرفیتش رو بخرید حتی اگر فکر میکنید نیازی ندارید = انتخاب ظرفیت حافظه کم همیشه 100% پشیمونی میاورد /.
مثلا برای فلش مموری ، یا گوشی ، یا رم و هارد اکسترنال و ......
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-12-2017, 17:46
سلام
حد و مرزهای هر نفر با دیگران فرق داره
حد و مرزهای هر نفر و خطِ قرمزهاش بستگی به عقیده اش داره و ارزشهاش و اولویتهاش و علم و دانشش و معنویاتش و تربیتش و ادب و اخلاقش
• بعضیها فهم و هوش و اخلاقشون و تربیتشون و علم و دانششون در سطح بالا هست و حد و مرزها رو به خوبی رعایت میکنند در نگاه کردن و گوش کردن و لمس کردن و حرف زدن و دخالت در امور و زندگی دیگران و حفظ ادب و اخلاق و شرم و حیا و رعایتِ قوانین و مقررات
• بعضیها با یک نگاهِ بی لبخند متوجه میشند که حد و مرز رو رعایت نکردند
• به بعضیها باید با اشاره فهموند و متوجه میشند
• به بعضیها باید تذکر کوچکی داد با حفظ ادب و احترام و در تنهایی و همین کافی هست تا متوجه بشند
• به بعضیها باید با لهجه ی خشک فهموند
• بعضیها تا تهدید نشند حالیشون نمیشه که پاش رو از گلیمش درازتر کرده
• بعضیها رو تا به کلانتری و دادگاه نکشید حالیشون نمیشه
• بعضیها تا جریمه نشند یا بازداشت نشند یا حبس نشند یا کتک نخورند حالیشون نمیشه
• بعضیها هم هیچکدوم اینها براشون بازدارنده نیست و ممکنه حتی جانش رو هم از دست بده به خاطر رعایت نکردنِ حد و مرزها
==============================
بعضیها اگه توی روشون بخندین یا یه شوخی معمولی ببینه دیگه پررو میشه و حد و مرزها رو رد میکنه پس باید بهش رو نداد یا بعدش بهش تذکر تند داد تا حالیش بشه
=================================
کلاً وقتی کسی کار خطا انجام میده چند علت داره :
1- نمیدونه این کار خطا هست . اگر یادش بدین دیگه انجام نمیده
2- فراموش کرده که خطا هست . با یادآوری متوجه میشه
3- عمداً و از روی لجبازی انجام میده . باید باهاش برخورد بشه . بهتره برخورد قانونی باشه با رعایت ادب و احترام .
4- از روی اجبار هست و با اِکراه داره انجام میده یعنی خودش تمایلی به انجامش نداره و اگر علتِ اجبار از بین بره دیگه انجام نمیده .
5- عقلش سالم نیست .
یادتون باشه اگر دیدین کسی کار خطا انجام میده , اول بنا رو بر این بذارید که نمیدونه و بهش یاد بدین با ادب و احترام و حتی الامکان در تنهایی
اگر مطمئنید که میدونسته که خطا هست پس بنا رو بر این بذارید که یادش رفته
اگر مطمئنید که یادش نرفته اونوقت دیگه یا از روی لجبازی هست یا عقلش مشکل داره یا از روی اجبار هست . باید برخورد مناسب رو انتخاب کنین و انجام بدین اما در هر صورت رعایت ادب و احترام مهم هست
حتی قاتلی که مرتکب قتلِ عمد با اِصرار و نقشه ی قبلی شده (قتل عمدِ درجه یک) کسی حق نداره بهش فحش بده . فقط باید باهاش برخورد بشه طبق قانون .
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-01-2018, 01:15
سلام دوستان
کارهای مهم و معجزه آسا برای کسی که سرما خورده :
اینها تجربه های بنده هست و تاثیر معجزه آسا داشته بدون دکتر رفتن و دارو .
1- همون موقع که تمام بدنتون درد میکنه و احساس میکنین کتک خوردین , باید بدنتون رو ماساژ بدین
این ماساژ سمهای توی عضلات رو میفرسته توی خون .
هر عضله ای رو که میخواین ماشاژ بدین باید کاملاً شل باشه مثلا در حالت درازکش عضلات شکم شل میشه
در حالت نیم رکوع عضلات سینه و زیر بغل و جلو ران و بازو شل میشه
در حالت عمودی ایستادن عضبات باسن شل میشه
باید حداقل 30 ثانیه ماساژ بدین و هر چه بیشتر بهتر . (با کفِ دست و پنجه های باز ) و لرزاندنش با کمی فشار
2- همزمان باید آبِ زیاد نبوشید (دمای محیط داشته باشه )مثلاً 1 لیتر یا 2 تا نیم لیتر به فاصله نیم ساعت (2 ساعت بعد از غذا یا 45 دقیقه قبل از غذا ) . با غذا آب نخورید یا فقط یک استکان کوچک .
این آبِ زیاد باعث میشه (معذرت میخوام ) ادرار زیاد بشه و سمها و میکروبها و ویروسها از بدن دفع بشه
3- اگر از اتوبوس و مترو و تاکسی و مونورسیکلت و دوچرخه و پیاده روری استفاده میکنید , همیشه بعد از برگشتن به خانه و یا رسیدن به حمل کار , 20 ثانیه دستهاتون رو با صابون بشورید و با آب کاملاً تمیز بینی رو بشورید . اما بالا نکشید چون برای شستسوی بالای بینی باید آب استریل باشه (جوشیده و سپس ولرم شده )
4- با دستهای کاملاً تمیز و آب تمیز چشمهاتون رو هم بشورین (چشم و دهان و بینی مهمترین راههای سرایت آنفولانزا هست )
5- یک لیوان کوچک ربع لیتری بیارید یک قاشق سرخالی نمک خوراکی بهداشتی بریزین توش و با آبِ گرم مخلوطش کنین و دهان رو خوب باهاش بشورید این آبنمک باید نفوذ کنه بین دندانها و زیر لثه ها . بعد از شستن دهان , غرغره هم انجام بدین (با آب نمکِ تازه) تا حلق هم تمیز بشه .
اثر اینها معجزه آسا هست . هم در درمان و هم در پیشگیری . میکروبها بسیار سرسختند و با کوچکترین غفلتی میتونند دردسر ساز بشند
==============================
شستن دهان با آب نمک یک کار مهم دیگه هم انجام میده . از رشد میکروبها و تولید مواد بد بو در دهان جلوگیری میکنه به شرطی که خوب انجامش بدین تا آب نمک بین دندانها و زیر لثه ها هم بره . بعدش یا چای یا غذا نخورید تا 20 دقیقه
اگر میخواین مسواک بزنین پس نیم ساعت بعد از مسواک از آب نمک استفاده کنین نه فوری بعد از مسواک .
اگر بعد از هر وعده غذا , دندانهاتون رو با آب خالی بشورین (بدون مسواک) تا خرده های غذا که به دندانها چسبیده برداشته بشه و بعدش با آب نمک دهان رو بشورید اثر معجزه آساش در کم شدنِ بوی بد دهان رو میبینید اما مسواک و خمیردندان و نخ هم بسیار مهم هست .
میکروبها قند و اسید رو خیلی دوست دارند . وقتی غذاهای شیرین یا ترش میخورید میکروبها پارتی میگیرند در دهانتون و لابلای دندانها و زیر لثه ها . آب نمک تا حد زیادی نمیذاره این پارتی انجام بشه
==================================
چند روز پیش هم یک برنامه پزشکی دیدم در یک کانال برون مرزی که یک دکتر متخصص گوش و حلق و بینی میگفت عده ی زیادی از مردم که موقع نفس کشیدن در دماغشون بوی معذرت میخوام مدفوع احساس میکردند , بعد از چند روز شستشوی بینی با مخلوطِ آب جوشیده ی ولرم و نمک (محلول یک دهم درصدی آب نمک) و همزمان نوشیدنِ آب زیاد در طول روز , این مشکلشون حل شده
علتش اینه که اگر بو از سینوسهای گونه باشه , آب نمک باعث توقف رشد و تکثیر باکتریها میشه و آب زیاد خوردن هم باعث رقیق شدنِ ترشحاتِ سینوسها و خروج باکتریها و رفتنش به معده و کشته شدنش با اسید معده میشه . خودِ آب نمک هم دخل خیلیهاشون رو میاره
غلظتِ آب نمک نباید زیاد باشه و نباید برای روزهای طولانی انجام بشه . مثلاً روزی یک بار و برای دو هفته . بعدش یک هفته نباید انجام بشه و نتیجه رو ببینید و بعداشت رو هم رعایت کنین تا دوباره سینوسها آلوده نشه
اگر بوی بد مُزمن هست باید با رادیولوژی از سر مکانش مشخص بشه (اگر عفونت در سر باشه ) و درمان بشه با آنتی بیوتیکِ مناسب توسط دکتر متخصص
=================================
6- اگر اهل میوه خوردن نیستین پس بهتره 3 روز یک بار یک قرص جوشان مولتی ویتامین بخورید طبق دستورش . ویتامینها در تقویتِ سیستم دفاعی بدن تاثیر بسیار زیاد داره .
7- هله هوله و کالباس و سوسیس و کنسرو نخورید مگر مجبور بشین .
همین دو سه روز پیش توی تلوزیون ایران یک دکتر گفت اگر مردم میدونستند اینها با چی چی درست میشه دیگه هرگز نمیخورند (آشغال گوشت , پستان گاو , روده و طحال غیره )
8- از دست دادن و روبوسی تا میتونین دوری کنین و با فاصله 60 یا 70 سانتی با مردم صحبت کنین
9- پول , دکمه های خودپردازها و کارتخوانها و آسانسورها بسیار آلوده هست . فقط با انگشت کوچیکتون دکمه ها رو بزنید
دستگیره ها و صندلیهای اتوبوسها و مترو و تاکسی ها هم آلوده هست . تا میتونین لمس نکنین و تا میتونین بعدش به چشم و دماغ و دهنتون دست نزنید تا برسید به جائی و بتونین دستهاتون رو بشورید
10 - استفاده از ماسک و دستکش هم که دیگه همه خبر دارند ازش
11- چیزهایی که باعث ضعف سیستم ایمنی و زود بیمار شدن میشه :
دخانیات , الکل , مواد مخدر , خودسرانه دارو خوری , هله هوله (نوشابه , پفک , چیپس , پیتزا و ساندویچ و کباب کوبیده مغازه ها و غیره ), ناامیدی , غم و اندوه و افسردگی , بدخوری , بی بند و باری جنسی , هوای آلوده و غیره
===========================
هر چه بیشتر این چیزها رو رعایت کنین , به نفع خودتون و دیگران هست
aryamehr1368
10-02-2018, 00:16
بذون پول سمت ازدواج نرید که بدبخت میشید این دنیا فقط پول و پول و پول مهمه نه چیز دیگه فقط پول
تجربه من از روانشناسی رفتن...
میدونید که هر آدمی هفته ای 1 بار به مشاوره روانشناسی نیاز داره برای حمام روانی..یعنی تمام اتفاقات بد و خوبی که طی هفته افتاده و روانمون رو کثیف کرده بریم پیش اون تخلیه کنیم و اون روانشناس کمکمون کنه و تمیز بشیم..
من 2 تا روانشناس رفتم 1 آقا 40 ساله که خیلی ادعا داشت 20 ساله تجربه دارم..ولی جلسه اول که آشنایی سن و سواد میپرسن و ...از جلسه دوم..بلد نبود حال من رو خوب کنه...میومد ریلکسیشن کار میکرد..مشکل من اعتماد به نفس منفی بود
ریلکسیشن کار میکرد و الکی پول و وقت و انرژی همه چیرو هدر میداد...بعد 4 جلسه پیش اون آقا رفتم دیدم نرم بهتره هیچ چیزی فرقی نکرد...
2 سالی گذشت دیگه نا امید شده بودم از زندگی..گفتم ای بابا این چه وضع روانشناسی میشینه ریلکسیشن کا رمیکنه ریشه مشکل رو چرا پیدا نمیکنه و فکر کردم دیگه کل روانشناسای ایرانی همینطورین و نمیتونن به من کمک کنن.
بعد یهویی داداشم اومد که من یه روانشناس پیدا کردم خیلی خوبه جواب گرفتم...گفتم نه بابا؟ آدرسش چیه ؟ شماره منشیش روبده
خلاصه وقت گرفتم و رفتم هزینشم 50 دقیقه 65 هزار تومن بود سال 1396 حالا تعرفه سال 97 رو نمیدونم کارشناسی ارشد 65 هزار تومن 50 دقیقه ...یه خانم 40 ساله
خلاصه رفتم جلسه اول مثل همون آقا بود اسمت چیه چند سالته میزان تحصیلات و خاطره خوب و خاطره بد از کودکی و....و رسید جلسه دوم که درمان شروع شد..
گفت بشین راحت تکیه بده چشماتو ببند..( گفتم اه دوباره مثل اون آقاهه می خواد ریلکسیشن کار کنه فاییده نداره این کار) بعد دیدم یهویی گفت یه کودک رو ببین باهاش سلام کن ( گفتم ازم میترسه ) بعد روانشناسه گفت کوچولو نترس کاریت ندارم شکلات میخوای؟ به کودکی که من میدیدم گفت ..بعد دیدم چه قدر جالبه اون آقاهه ریلکسیشن کا رمیکرد حال آدم بهم میخورد این خانمه چه کارای جالبی میکنه..بعد جلسه دوم کودک بزرگتر شد...جلسه سوم کودک پسر دیدم .جلسه چهارم یه مرد 30 ساله و تا جلسه دهم یه مرد 70 ساله...اینارو میرفتیم باهاشون زندگی میکردیم و کشکلاتشون رو حل می کردیم موقع ترسیدناشون کمکشون می کردیم..بعد جلسه 11 رسیدیم به اعتماد به نفس خیلی خیلی خوب و جالب هر جلسه جلو میرفتیم و من لذت می بردم..
همین فقط میخواستم تجربمو باهاتون در میون بزارم که روانشناس خوبی پیدا کنید...این روانشناسه که من پیدا کردم اینقدر سرش شلوغه که به خودم 2 هفته 1 بار وقت میده...وقتاش همش پره...یعنی الان بعد عید زنگ زدم واسه 26 وقت داد..
بعد یه بدی که داره اعتیاد شدید پیدا کردم به روانشناس و الان که نوبتم نرسیده همش انگار یه چیزی رو گم کردم....اعتیاد شدید داره...مواظب باشید مثل من نشید اگر رفتید زیاد نچسبید به رواندرمانگرتون وگرنه بعد مثل اعتیاد به سیگار ترکش سخت میشه...
همین موفق باشید:n40:
یه چیزی رو یادم رفت بگم که خیلی مهمه هر جلسه بعد که چشمامو باز میکردم احساس آرامش عمیق و سنگینی میکردم..همین اعتیاد داره
پر حرف نباشید و هر حرفی رو در جا و مکانش بازگو کنید / با آدم خبیس همکاری و کار نکنید / سحرخیز باشید / همیشه یک هدف داشته باشید / دوستان اندک بهتر از دوست نماهای بیشمارن / :n26:
hamid_diablo
09-04-2018, 19:26
خشکی جشم !
فکر کنم برخی از دوستان مبتلا به خشکی چشم شده باشند و این موضوع اونارو آزار میده . من مدتی خشکی چشم داشتم , برای درمان چند تا دکتر خوب هم رفتم . هر کدوم تعدادی پماد و ویتامین و قطره اشک مصنوعی تجویز میکردن . اما درمانها موقت بود و هزینه ها بالا . من چشمام ضعیف بود و دکتر عینک هم تجویز کرده بود . گاهی عینک میزدم و گاهی هم نه ...
بطور اتفاقی یه مدت از صبح که از خواب پامیشدن تا وقتی که شب بخوابم عینک رو چشمام بود . این موضوع یک ماهی ادامه داشت و بعد از یک ماه متوجه شدم خشکی چشمم برطرف شده !!!!
بعد از یک ماه باز عینک رو کم و بیش استفاده میکردم و دوباره چشمم دچار خشکی شد . متوجه شدم استفاده مداوم از عینک میتونه خشکی چشم رو از بین ببره ...
البنه برای پیشگیری از خشکی چشم راه حلهایی هم وجود داره . مثلا پلک زدن مداوم و استفاده از قانون 20 20 20 . این قانون میگه موقع استفاده از کامپیوتر یا تبلت یا گوشی تلفن همراه هر بیست دقیقه بیست ثانیه به فاصله بیست متری خیره بشید تا هم دچار نزدیک بینی نشید و هم چشمتون استراحت کنه و خشک نشه
wide-ranging
16-04-2018, 20:02
تجربه من از روانشناسی رفتن...
میدونید که هر آدمی هفته ای 1 بار به مشاوره روانشناسی نیاز داره برای حمام روانی..یعنی تمام اتفاقات بد و خوبی که طی هفته افتاده و روانمون رو کثیف کرده بریم پیش اون تخلیه کنیم و اون روانشناس کمکمون کنه و تمیز بشیم..
من 2 تا روانشناس رفتم 1 آقا 40 ساله که خیلی ادعا داشت 20 ساله تجربه دارم..ولی جلسه اول که آشنایی سن و سواد میپرسن و ...از جلسه دوم..بلد نبود حال من رو خوب کنه...میومد ریلکسیشن کار میکرد..مشکل من اعتماد به نفس منفی بود
ریلکسیشن کار میکرد و الکی پول و وقت و انرژی همه چیرو هدر میداد...بعد 4 جلسه پیش اون آقا رفتم دیدم نرم بهتره هیچ چیزی فرقی نکرد...
2 سالی گذشت دیگه نا امید شده بودم از زندگی..گفتم ای بابا این چه وضع روانشناسی میشینه ریلکسیشن کا رمیکنه ریشه مشکل رو چرا پیدا نمیکنه و فکر کردم دیگه کل روانشناسای ایرانی همینطورین و نمیتونن به من کمک کنن.
بعد یهویی داداشم اومد که من یه روانشناس پیدا کردم خیلی خوبه جواب گرفتم...گفتم نه بابا؟ آدرسش چیه ؟ شماره منشیش روبده
خلاصه وقت گرفتم و رفتم هزینشم 50 دقیقه 65 هزار تومن بود سال 1396 حالا تعرفه سال 97 رو نمیدونم کارشناسی ارشد 65 هزار تومن 50 دقیقه ...یه خانم 40 ساله
خلاصه رفتم جلسه اول مثل همون آقا بود اسمت چیه چند سالته میزان تحصیلات و خاطره خوب و خاطره بد از کودکی و....و رسید جلسه دوم که درمان شروع شد..
گفت بشین راحت تکیه بده چشماتو ببند..( گفتم اه دوباره مثل اون آقاهه می خواد ریلکسیشن کار کنه فاییده نداره این کار) بعد دیدم یهویی گفت یه کودک رو ببین باهاش سلام کن ( گفتم ازم میترسه ) بعد روانشناسه گفت کوچولو نترس کاریت ندارم شکلات میخوای؟ به کودکی که من میدیدم گفت ..بعد دیدم چه قدر جالبه اون آقاهه ریلکسیشن کا رمیکرد حال آدم بهم میخورد این خانمه چه کارای جالبی میکنه..بعد جلسه دوم کودک بزرگتر شد...جلسه سوم کودک پسر دیدم .جلسه چهارم یه مرد 30 ساله و تا جلسه دهم یه مرد 70 ساله...اینارو میرفتیم باهاشون زندگی میکردیم و کشکلاتشون رو حل می کردیم موقع ترسیدناشون کمکشون می کردیم..بعد جلسه 11 رسیدیم به اعتماد به نفس خیلی خیلی خوب و جالب هر جلسه جلو میرفتیم و من لذت می بردم..
همین فقط میخواستم تجربمو باهاتون در میون بزارم که روانشناس خوبی پیدا کنید...این روانشناسه که من پیدا کردم اینقدر سرش شلوغه که به خودم 2 هفته 1 بار وقت میده...وقتاش همش پره...یعنی الان بعد عید زنگ زدم واسه 26 وقت داد..
بعد یه بدی که داره اعتیاد شدید پیدا کردم به روانشناس و الان که نوبتم نرسیده همش انگار یه چیزی رو گم کردم....اعتیاد شدید داره...مواظب باشید مثل من نشید اگر رفتید زیاد نچسبید به رواندرمانگرتون وگرنه بعد مثل اعتیاد به سیگار ترکش سخت میشه...
همین موفق باشید:n40:
یه چیزی رو یادم رفت بگم که خیلی مهمه هر جلسه بعد که چشمامو باز میکردم احساس آرامش عمیق و سنگینی میکردم..همین اعتیاد داره
اون روانشناس آقا که رفتید احتمالا روانشناس عمومی بوده!! روانشناس خانم که رفتید روانشناس بالینی بوده و باهاتون روان تحلیل گری کار کرده...
خیلی مهمه برای درمان افسردگی اضطراب و وسواس روانشناس بالینی بریم چون اونه که درسش رو خونده و آنالیز میکنه و بلده درمان کنه ولی روانشناس عمومی اصلا تحلیل گری بلد نیست کا رکنه چون درسش رو نخونده و بلد نیست
...روانشناس عمومی فقط راهکارهای خیلی کلی میده ولی رواشناس بالینی ریشه ای مشکل رو حل میکنه ...
روانشناس عمومی مثل مشاوره مدرسه میمونه ولی روانشناس بالینی تخصصی روی درمان افسردگی اضطراب وسواس کار میکنه ...
اگر افسردگی وسواس اضطراب یا فوبیا دارید پولتون رو پیش روانشناس عمومی هدر ندید اصلا 1 جلسه برید پش روانشناس بالینی فرقش رو متوجه میشید
wide-ranging
24-04-2018, 18:29
برای روانشناس رفتن اگر آقا هستید پیش روانشناس آقا و اگر خانم هستید پیش روانشناس خانم برید.
چون امکان داره اگر پیش روانشناس با جنس مخالف برید عاشقش بشید..مخصوصا اگر سنش به شما نزدیک باشه ..
من زنگ زدم دکتر هلاکویی آمریکا که 1 دکتری و 3 تا فوق لیسانس داره گفتش برو روانشناس آقا به حرفش نکردم رفتم روانشناسش خانم حدود 40 ساله خودمم 30 سالمه و بعد از چند جلسه عاشقش شدم...خودم نمی فهمیدم عاشق شدم...
وقتی که مدیر مرکز فهمید من براش هدیه می خرم به منشی گفتش به این وقت ندید دیگه....بعد که دیگه اجازه نداشتم ببینمش...دیدم دارم مثل نم نم بارون گریه میکنم..آهنگهای غمگین گوش میدم...
اونجا رسیدم به حرف دکتر هلاکویی گفت روانشناس آقا برو
alipencia
03-05-2018, 22:22
ما نشستیم چند تا فیلم خارجی و مستند و .. دیدیم از از زندگی در غرب که قشنک با بیان جملات و منطق با طرف مقابل حرف میزنن و کار و زندگی پیش میبرن گفتیم بیایم تو زندگی خودمون هم همین راه و پیشه کنیم...
دیدم اصلا تو ایران خیلی جاها و خیلی زمینه ها با منطق با ملت حرف زدن اصلا جواب نمیده! باور کنید حقیقته ...اصلا سعی نکنید زندگی اونطرف و رفتار اونها رو تو زندگی خودتون پیاده کنید...اصلا تو ایران همه چیز برعکس جواب میده...نمونه دیگش که دیدم اینکه در اونجا بیان نقاط ضعف و اعتراف به اون نوعی شخصت قوی رو نشون میده ولی اینجا خدا به دادت برسه ی جا ضعف نشون بدی یا اعتراف کنی...
تجربه من اینکه اولا اصلا فکر نکنید همه مثل شما منطق دارن و با حرف کار پیش میره خیی جاها لازمه ادم تند برخورد کنه...دوما اینکه ضعف ها ی خودتون رو بپوشونید یا رفعش کنید و پیش هیچ بنی بشری به ضعف ها و اشتباهات خود اعتراف نکنید
سوما اینکه برای هر کس و عوام ی رنج مشخص از شخصیت قایل بشید و همیشه مطابق اون رفتار کنید...
enimonte
03-05-2018, 22:59
چند روز پیش عجله داشتم دیدم یکی با لباس کارگری اومد کنارم که کارگرم و گرسنه ام و...گفت پول ناهار بهم بده گفتم پول ناهار نمیدم ولی چیزی میخواهی واست میگیرم.گفت تن ماهی و نوشابه رفتیم مغازه قشنگ رفت 2 تا تن شیلتون و یک نوشابه خانواده برداشت.گفتم برو و پولش را حساب کردم. کمی جلوتر از من داشت میرفت و یهو ایستاد.عجله داشتم و باید طرف دیگه خیابون میرفتم.از اونطرف نگاه میکردم ولی ندیدمش یهو متوجه رفتارش با مغازه داره افتادم انگار آشنای اون بود.
خلاصه یهو یادم افتاد که قبلا هم به همین بهانه کارگری و گرسنه بودن جلوی من را هم گرفته بود.
حساب کردم دیدم که با یکم زبون ریختن حاصل 2 ساعت کار منو به جیب زد.به قول دخترخاله ام اگر میخواهی کمک هم کنی یک هزاری بده دستشون نه اینکه ناهار واسشون بگیری و ...
درسی شد واسم که دیگه دلم واسه اینجور افراد نسوزه.
رفاقت بین دو نفر اونجایی شروع میشه که دو طرف به هم احساس نیاز عاطفی / روانی کنن. موقعی که یکی از طرفین احساس بی نیازی کنه رابطه تموم شده است و طرف مقابل هم حتما باید با واقع بینی از رابطه تموم شده بیرون بیاد و اون رو مثل یک مرده خاک کنه و برگرده به ادامه زندگیش.
Thor God
12-05-2018, 14:49
رفاقت بین دو نفر اونجایی شروع میشه که دو طرف به هم احساس نیاز عاطفی / روانی کنن. موقعی که یکی از طرفین احساس بی نیازی کنه رابطه تموم شده است و طرف مقابل هم حتما باید با واقع بینی از رابطه تموم شده بیرون بیاد و اون رو مثل یک مرده خاک کنه و برگرده به ادامه زندگیش.
این متن شما حقیقت تلخی بود که ما همه ته ذهنمون میدونیم، ولی همیشه ازش فرار میکنیم و سعی میکنیم قوانین دیگه ای رو جایگزین کنیم. :n37:
Nocturne
27-05-2018, 14:58
نصیحت مانند شد
ولش کن پاک شود...
hamid3369
27-05-2018, 18:54
برای روانشناس رفتن اگر آقا هستید پیش روانشناس آقا و اگر خانم هستید پیش روانشناس خانم برید.
چون امکان داره اگر پیش روانشناس با جنس مخالف برید عاشقش بشید..مخصوصا اگر سنش به شما نزدیک باشه ..
من زنگ زدم دکتر هلاکویی آمریکا که 1 دکتری و 3 تا فوق لیسانس داره گفتش برو روانشناس آقا به حرفش نکردم رفتم روانشناسش خانم حدود 40 ساله خودمم 30 سالمه و بعد از چند جلسه عاشقش شدم...خودم نمی فهمیدم عاشق شدم...
وقتی که مدیر مرکز فهمید من براش هدیه می خرم به منشی گفتش به این وقت ندید دیگه....بعد که دیگه اجازه نداشتم ببینمش...دیدم دارم مثل نم نم بارون گریه میکنم..آهنگهای غمگین گوش میدم...
اونجا رسیدم به حرف دکتر هلاکویی گفت روانشناس آقا برو
دوست عزیز مشکل شما این بوده که اصول پایه روانشناسی رو ندونستی روانشناس بالینی اموزش دیده با مراجعه پیوند قلبی برقرار کنه بتونه مشکلات رو ریشه یابی کنه از اصل شخصیت بخشی و ارزش قائل شدن به مراجع استفاده میشه روانشناس ها اصول گرا اینفرمن اقا و خانم نداره
hamid3369
27-05-2018, 19:14
چند تا توصیه در زمینه الکترونیک و کامپیوتر it
هر وسیله ای رو نباید بروزرسانی کرد مثل دستگاه های پخش صوتی و تصویری
گوشی های سامسونگ در زمینه بروزرسانی خیلی خوب عمل میکنن و درحالی که هواوی افتضاح
همیشه از اطلاعات گوشیتون روی یک usbبه واسطه otg بکاپ داشته باشیم
اگه خواستین سیستم pcاسمبل کنین روی پاور حسابی سرمایه گذاری کنین یک مارک مثل کولر مستر بخرین سلامت هارد رو تامین کردین
همیشه در پارتیشن بندی چند درایو با حجم کم بزارین
شارژر گوشی همیشه اصل بخرین ولتاژ های خروجی برابر کارخانه بگیرین باتری همیشه سالم
اینستاگرام دارای قابلیت صرفه جویی مصرف داده هست فعال کنین حتما
mehranvito
27-05-2018, 21:12
نصیحت مانند شد
ولش کن پاک شود...
دوست عزیز خیلی بدرد بخور بود چرا پاکش کردید من میخواستم کپی کنم تو اینستاگرامم دیدم پاک شده اگر میشه تو پروفایل من بنویسید :n40:
سلام
اگه وسواسهای فکری عجیب غریب دارید هیچ وقت ب هیچکس نگید معمولن ادما بیشعورن و درک نمیکنن و فقط مسخرتون میکنن ک باعث میشه علاوه بر وسواس احساس حقارت هم بکنید پس فقط و فقط با روان شناس و روانپزشک در میون بذارید
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
alibaba24
08-06-2018, 20:21
در مورد خودرو
سعی کنید توی ماشینوتن هیچ وسیله ی نزارید
به غیر از مواقعی که گردش میرید کلا داخل ماشین بجز دستمال کاغذی و صندوق عقب بجز جعبه ابزار چیزی نزارید
هر جا هم گردش رفتین برگشتنی چیزی تو ماشین جا نزارید.
و از سوار کردن افراد ناشناس خودداری کنید.:n34:
قبل این که وارد رابطه دوستی یا همسری با کسی بشین؛میزان هوش هیجانیش رو بسنجید. اگه ارزیابی تون اینه که با آدم خنگی مواجه شدین؛ احتمال جدی بدین که طرف از نظر هوش هیجانی هم بهره زیادی نداشته باشه. شک هاتون رو جدی بگیرید و به هشداری که حس می کنید توجه کنید.
mohsen14014
10-06-2018, 21:15
خشکی جشم !
فکر کنم برخی از دوستان مبتلا به خشکی چشم شده باشند و این موضوع اونارو آزار میده . من مدتی خشکی چشم داشتم , برای درمان چند تا دکتر خوب هم رفتم . هر کدوم تعدادی پماد و ویتامین و قطره اشک مصنوعی تجویز میکردن . اما درمانها موقت بود و هزینه ها بالا . من چشمام ضعیف بود و دکتر عینک هم تجویز کرده بود . گاهی عینک میزدم و گاهی هم نه ...
بطور اتفاقی یه مدت از صبح که از خواب پامیشدن تا وقتی که شب بخوابم عینک رو چشمام بود . این موضوع یک ماهی ادامه داشت و بعد از یک ماه متوجه شدم خشکی چشمم برطرف شده !!!!
بعد از یک ماه باز عینک رو کم و بیش استفاده میکردم و دوباره چشمم دچار خشکی شد . متوجه شدم استفاده مداوم از عینک میتونه خشکی چشم رو از بین ببره ...
البنه برای پیشگیری از خشکی چشم راه حلهایی هم وجود داره . مثلا پلک زدن مداوم و استفاده از قانون 20 20 20 . این قانون میگه موقع استفاده از کامپیوتر یا تبلت یا گوشی تلفن همراه هر بیست دقیقه بیست ثانیه به فاصله بیست متری خیره بشید تا هم دچار نزدیک بینی نشید و هم چشمتون استراحت کنه و خشک نشه
چند سال پیش چشمهام درد میگرفت و خشکی چشم داشتم ، دکتر رفتم گفت آب بخور !
سر حساب شدم دیدم از صبح تا ظهر اینقدر سرم شلوغه که متوجه نیستم آب نمیخورم . مواظب میزان آبی که میخوریم باید باشیم .
.
aryamehr1368
10-06-2018, 23:48
تو فروم پرشین تولز عضو نشید به خصوص قسمت پاتوق تو همین صفحه یکی از مدیران پرشین تولز و پاتوق هست که در مورد خشکی چشم جواب داده, من چند سال اونجا عضو شدم بدون دلیل و بدون تذکر کاربران رو بن دائم میکنن,ازشون با آی دی دیگه سوال می کنی دلیل بن من چیه دوباره بن دائم میشی,انتقاد میکنی بن دائم یا طولانی مدت میشی کاملا یک سایت دیکتاتوری راه انداختن, حیف این سایت از لحاظ مدیریت بهتره ولی امکانات پرشین تولز با اسکریپت زن فورو فوق العادست مثلا تو این فروم تشکرها شمارش نمیشه و همچنین بچه های خوبی هم اونجا هستن البته با این مدیران عقده ای خیلی هاشون رفتن واقعا حیف
Thor God
11-06-2018, 07:15
تو فروم پرشین تولز عضو نشید به خصوص قسمت پاتوق تو همین صفحه یکی از مدیران پرشین تولز و پاتوق هست که در مورد خشکی چشم جواب داده, من چند سال اونجا عضو شدم بدون دلیل و بدون تذکر کاربران رو بن دائم میکنن,ازشون با آی دی دیگه سوال می کنی دلیل بن من چیه دوباره بن دائم میشی,انتقاد میکنی بن دائم یا طولانی مدت میشی کاملا یک سایت دیکتاتوری راه انداختن, حیف این سایت از لحاظ مدیریت بهتره ولی امکانات پرشین تولز با اسکریپت زن فورو فوق العادست مثلا تو این فروم تشکرها شمارش نمیشه و همچنین بچه های خوبی هم اونجا هستن البته با این مدیران عقده ای خیلی هاشون رفتن واقعا حیف
تشکر ها در بخش مشخصات کاربر، تب درباره من، زیر عنوان آمار و ارقام قابل مشاهد هست :n26:
aryamehr1368
11-06-2018, 09:24
تشکر ها در بخش مشخصات کاربر، تب درباره من، زیر عنوان آمار و ارقام قابل مشاهد هست :n26:
بله درسته ولی تو زنفورو زیر تعداد پست ها تعداد تشکر رو هم میزنه و اینکه اون کسی که از شما تشکر کرده هم مشخص میشه:n01:
renfield
11-06-2018, 09:37
اگر آی پی تی وی استفاده میکنید 4 جی پلاس همراه اول استفاده کنید. و در ضمن یه کار دیگه هم ازش بکشید مثلا دانلود کنید چون اینترنت همراه اینجور یه هر چی بیشتر بره زیر بار بهتر جواب میده حسابی تو کارش نیست.
بعضی موقع ها آدم بهتر ه یه پولی بیشتر بده جنس خوب از خارج تهیه کنه مثلا مودم کت 16 نت گیر آنلاک گلوبال اش آنقدر گرون نیست ولی یه فروشگاه اینترنتی
sasan.69
11-06-2018, 15:45
سعی کنید وقتی کار و پول و آینده ای ندارید عاشق نشید
alipencia
05-07-2018, 14:32
به همون اندازه که فهم و درک به میزان خوبه دو برابرش درک و فهم و شعور بالا باعث افسردگی و ناراحتی و رنج و مشکلات روانی میشه
sasan.69
05-07-2018, 15:43
خودتونو و زندگیتونو اسیر یه ادم بی لیاقت و بی وفا نکنید
hamid3369
05-07-2018, 18:56
تجربه من اینه مطالعه روزانه 20 دقیقه فلسفه خیلی کاربردیه
star7sky
12-07-2018, 10:42
سلام من مشکل کم حرفی خجالت ترس از اجتماع و وسواس و افسردگی و حالتهای روانپریشی داشتم و دارم..و 8 ساله دارو ضد افسردگی قوی می خورم..
و روزی یک پاکت وینستون لایت باریک میکشیدم..
یه روز اینو خوندم :
روان پریش شدن با مصرف سیگار
آیا می دانستید سیگاری بودن شما را به ابتلا به اختلالات روانی یک قدم نزدیکتر می کند!
تحلیل دادههای 61 تحقیق از سالهای 1980 تا 2014 و مقایسه 15 هزار سیگاری با 273 هزار غیرسیگاری نشان میدهد 57 درصد از افرادی که روانپریشی در آنها تشخیص داده شده بود، سیگاری بودند. در واقع برای افرادی که اولین نشانههای روان پریشی را داشتند احتمال سیگاری بودن سه برابر بیشتر وجود داشت.
علاوه بر این مشاهده شد افرادی که روزانه سیگار میکشند یک سال زود تر از غیر سیگاریها علائم بیماری روانپریشی را نشان میدهند.
محققان خاطرنشان کردند که سیگار باید به عنوان عامل خطر ابتلا به روانپریشی در نظر گرفته شود و نباید به عنوان پیامد این بیماری تلقی شود.
محققان چنین استدلال کردهاند که تغییرات در سیستم دوپامین مغز جوابگوی این روابط است؛ در واقع دوپامین بیش از حد بهترین توضیح بیولوژیکی برای بیماریهای روانی مانند اسکیزوفرنی است.
به گفته محققان ممکن است که افزایش ترشح دوپامین ناشی از قرار گرفتن در معرض نیکوتین باعث پیشرفت روانپریشی شود.
نتایج این پژوهش در مجله ” The Lancet Psychiatry ” منتشر شده است.
و الان 15 روزه سیگار رو ترک کردم ...حالم بهتر شده...تو خونه با افراد خونه حرف میزنم...شادتر شدم...یه حس خوبی دارم...
خواستم بگم اگر مشکلات روانی دارید سیگار رو ترک کنید حالتون بهتر میشه این بود تجربه من
من یه تبلت فب 2 دارم معمولی حافظه داخلی 32 :n19::n19::n19::n19:
کار امروز را به فردا ننداز :n18:
DJ POLESTAR
15-07-2018, 09:55
کار امروز را به فردا ننداز :n18:
من یه تبلت فب 2 دارم معمولی حافظه داخلی 32 :n19::n19::n19::n19:
خودتونو و زندگیتونو اسیر یه ادم بی لیاقت و بی وفا نکنید
کاش یه گزینه دیس لایگ هم بود!
renfield
25-07-2018, 11:54
اگر شهرستانی هستید مثل من یک واقعیت را بهتان بگم میخواید باور کنید میخواید نکنید :
فارسی استاندارد همون طورکه در تهران صحبت میشه بیشتر به ترکی شبیهه تا فارسی و اونهایی که تو اینترنت و استودیوم فوتبال بهتون میگن فارسی گویش 33 ام عربی هست دروغ در دروغ تحوبلتان میدهند
اون هایی هم که میگن فارسی اصیل همون دری هست و از خراسان و اونجاها میاد هندونه میزارن زیر بغلتون
همین اهالی تهران و سمنان و دور برش تا زنجان و قزوین هستن که در به کار بردن فارسی نهایت تبهر را دارند و بعضا لغات عربی آزری و روسی بهش اضافه میکنند و پیچ و تابش میدن
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-07-2018, 11:14
سلام دوست
اگر کولر آبی دارید و وقتی روشن میشه تا چند دقیقه بوی بد میده این مطلب رو بخونید:
خلاصه ی مطلب:
باید تا 15 یا 20 دقیقه فقط پمپ آب کار کنه تا پوشالها کاملاً خیس بشه و خیس بخوره . فقط همین .
.
توضیح بیشتر :
یکی از اقوام ما همین مشکل رو داشتند . با روشن کردنِ کولر آبی به شدت بویی شبیهِ بوی مرغدونی و اینها ازش پخش میشد توی خونه
پوشالها رو عوض کردند حل نشد
خوشبوکننده ی لباس ریختند توی آب کولر حل نشد
پوشالها رو با مایع دیتول شستند باز هم حل نشد
خیلی از مردم هم همین مشکل دارند
ولی بعضی مناطق ایران این مشکل رو ندارند چون چوبی که ازش پوشالها درست شده چوب بدبو نیست .
پوشالهای بدبو علتش بوی خودِ اون چوب هست
وقتی که کاملاً خیس بشه و خیس بخوره دیگه بو نمیده
.
پس اگر این مشکل رو دارین فقط کافیه مدت طولانی پمپ کولر کار کنه تا پوشالها کاملاً خیس بخوره
علتهای دیگر بدبو بودنِ کولر آبی:
نزدیک بودنِ کولر به لوله ی تهویه ی فاضلاب . باید لوله ی فاضلاب رو امتداد بدین به بالا تا از کولر کاملاً دور بشه
نیم سوز بودنِ پمپ کولر یا موتور کولر و تولید بوی ناخوشایند
نزدیک بودنِ کولر به مرغدانی یا قفس کبوترها یا محل نگهداری سگ وگوسفند و اینها
بدبو بودنِ روغنی که یاتاقانهای پردانه ی کولر باهاش روغنکاری شده
جلبک زدنِ داخل کولر و گندیدنِ آب و خیس شدنِ پوشالها با اون آب گندیده
استفاده کردن از آبِ بودار برای کولر مثل آب مانده ی حوض یا استخر
لانه کردنِ پرندگانی مثل کبوتر و یاکریم روی سقف کولر و ریختن فضله روی پوشالها و خیس شدنِ فضله ها و متصاعد شدنِ بوی بد
روی یک خط نبودنِ پولی موتور کولر و پولی پنکه ی کولر و درنتیجه کج بودنِ تسمه و داغ شدنِ تسمه ی کولر و متصاعد شدن بوی لاستیک سوخته
اگر روزنه های اون قسمت از بالای پنجره های کولر که آب ازش مثل دوش میریزه روی پوشالها گرفته باشه و یا نامیزون باشه آب نمیتونه همه جای پوشالها رو خیس کنه درنتیجه بوی بد قطع نمیشه چون بعضی از جاهای پوشالها همیشه خشکه و چوب پوشالها هم ذاتاً بدبو هست .
.
====================================
نکته مهم :
یاتاقانهای کولر یک مخزنِ کوچکِ روغن داره که نباید خالی بشه . پس باید در فصل گرما هر ماه روغن باکیفیتِ کافی بریزید توی هر دو تا یاتاقانها وگرنه یاتاقانها و محور پروانه صدمه میبینه و کولر هم صدای مزاحم و آزاردهنده میده و پرتابِ بادِ کولر هم کم میشه به علتِ سفت شدنِ پروانه و کم شدنِ سرعتش . به موتور کولر هم فشار میاد
اگر به موقع به دادش نرسید پروانه جام میشه و موتور کولر هم میسوزه اگر که به فیوز اتوماتیک مجهز نباشه (موتورهای الکتروژن فیوز اتوماتیک داره و مصرف برقش هم کم هست ولی قابل تعمیر نیست)
.
تسمه پروانه هم باید تا حدی شل باشه تا به یاتاقانها و محور موتور فشار نیاد یعنی وقتی کمر تسمه رو که بین دو تا پولی هست با انگشت فشار بدین بتونه حدود 5 سانت حرکت کنه
اگر بیش از حد شل باشه پس موقع کار کردنش خیلی لرزش پیدا میکنه و ممکنه از جاش دربیاد و یا روی پولیها درجا بزنه و زود ساییده و خراب بشه . سرعتِ چرخش پروانه هم کم میشه و درنتیجه پرتابِ بادِ کولر از کانالها کم میشه .
.
.
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و هزینه های زندگی
renfield
31-07-2018, 05:33
دزدی سر گردنه :
آسانسور ساختمان ما 1 سال هم عمر نکرده یک سری باتری داره برای موقعی که برق میره پریروز سرویس کاراومد گفت باتری ها تموم باید عوض کنید. بعد گفت باتری ها گارانتی ه بعد زنگ زدیم شرکت شون گفتن نه باید پول بریزین به حساب پول ریختیم به حساب حالا میگن دلار گرون شده قیمت باتری ها دو برابر .. حالا باتری هاش رو من دیدم یه چیزای زاغارت شبیه باتری ماشین که راحت میشه حدس زد تولید وطن هست ! !!
چند تجربه رایگان :n02:
*حرف ها و اسرار دلتون رو غیر از پدر و مادرتون در اختیار سایر اعضای خانواده ، دوست صمیمی و ... قرار ندید . مطمئن باشید در اثر کوچکترین بحث و داعوا لفظی ازشون سوء استفاده خواهند کرد *
*در مسائل مهم زندگی تان مشورت بگیرید اما تصمیم گیری رو خودتون انجام بدید نزارید دیگران براتون تصمیم بگیرند *
:n40:
فروم یعنی تجربیات خودت رو رایگان در اختیار بقیه بذاری یا مشکل کسی رو حل کنی.
یه چیزا و اتفاقاتی در همین فروم افتاده که من نظرم عوض شده ولی همین تاپیک باعث شد دوباره آدم قبلی بشم و با آغوش باز به همه بخوام کمک کنم. بیخیال اون احمق ها .....
تجربه من :
فقط از خدا کمک بخواهید نه بنده خدا.:n16:
renfield
31-07-2018, 09:44
سلطان سکه همان سلطان قلب هاست و در ونک تهران سکنی گزیده است.
pro_translator
28-08-2018, 10:59
از آخرین باری که توی این تاپیک پست گذاشتم چند سال میگذره... :n26:
ولی توی همین چند سال انقدر اتفاقهای بزرگ و شکست توی زندگیم رقم خورده که همهاش ناشی از دخالت توی روابط و مشکلات دیگران بوده... :n14:
همهاشون رو به ترتیب تا جایی که یادم بوده براتون نوشتهام و یادتون باشه که پشت تکتک هر کدوم این جملهها چند تجربهی متعدد خودم و دیگران هست... :n01:
امیدوارم حداقل به یه موردشون برخورده باشین تا بتونین بفهمین بقیه هم به همون ترتیب برای من اتفاق افتادهان...
نکته: توی این پست هر جا نوشتم بقیه و دیگران، منظورم به ترتیب: ۱. بهترین دوستت ۲. رفیقهای چندسالهات ۳. فامیلهای عزیزت که عمری با هم خوش بودین ۴. اونی که فکر میکردی مثل داداشته یا مثل خواهرته ۵. اون فامیل جدید که کلی با هم خندیدین و ظاهرا وجه مشترک با هم دارین. هست.
بریم سراغ تجربیات این ۹ ساله اخیر زندگی من (۲۰۱۵-۲۰۲۴) : :n02:
به هیچکس رو نده. / مثلا یکی تو جمع اومد برای اولین بار باهاش بگو بخند نکن که یهویی ببینی طبیعی کرد باهات و حرف زشت زد بهت. زیادی هم به کسی احترام نذار.
با احمق بحث نکن. / میبینی یه نفر به چیزی اعتقاد داره که تو اصلا میدونی دروغه و اراجیفش سر و ته نداره. این آدم منطقی نیست. صرفا احمقه. هی وقت نذار برای جر و بحث و اعصاب خودت رو خرد نکن.
نسنجیده حرف نزن. / موقع حرف زدن اول فکر کن چی میخوای بگی یه بار تکرارش کن با خودت بعد بیانش کن که پشیمون نشی و احساس حماقت هم نکنی. کمکم برات عادت میشه.
خرافات را باور نکن. / منظورم مسائل دینی نیست. خودتون توی زندگیتون قطعا به موردی میخورین که نیاز به توضیح من نداشته باشه. خودتون میفهمین اون موقع.
به امید دیگران نباش. / یه وقت فکر نکن مثلا حیاتی بود بری جایی به بهترین دوستت یا فامیلتون بگی ماشین پیدا نکردم منو میبری یا هر چی.
اسم آدمها رو تتو نزنین / بعدا پشیمون میشین
از شراکت پرهیز کن. / اول میبرنت شرکتشون، کلی از دستاوردهای دروغینشون بهت میگن، سوال جواب بدی میپیچونن، آب دهنت که راه افتاد، پیشنهاد شراکت میدن با وعده و سرت رو کلاه میذارن. فیلم برادران لیلا یه مورد مشابه داشت.
حرص دیگران را نخور. / آقا یکی دیگه خره، احمقه، خرافاتیه، انتخاب اشتباه کرده، به تو چه؟ مگه آرامش اعصاب روانت رو از سر راه آوردهای؟برو یه فیلم نگاه کن. برو بازی کن. برو هر چی به جز این.
برای خود دشمن نتراش. / بگی مثلا فلانی به دوستم یا فامیلم بدی کرده پس دشمن من هم هست نخیر، از این خبرها نیست. فردا با هم دوست میشن شما احساس خریت میکنی.
شک خود را هیچگاه نادیده نگیر. / شک نعمته. برای کسی بازگو نکنش هر دفعه ولی هر وقت فعال شد تحویلش بگیر به جای این که سرکوبش کنی.
در شوخی زیادهروی نکن. / حالت خوبه خوشحالی هی شوخی نکن که شان و شخصیت خودت رو پایین بیاری مجبور بشی بگی ببخشید شوخی کردم.
وقتی حالت خوبه به کسی قول نده و وقتی حالت بده خرج نکن. / بعدا از جفتش پشیمون میشی.
اسرار خود را به کسی نگو. / فامیلت یا رفیقت که الان پیششی داری درد دل میکنی باهاش، فردا دشمنته، اصلا چرا اعتماد الان بکنی بهش؟ شب میخوای بخوابی میگی نکنه بره بگه آبرو بره؟ آقا تو خونه تنهایی راه برو با خودت حرف بزن هزینه هم نداره برات نگرانی هم نداره. جلوی هر کسی سفرهی دلتو باز نکن.
به دوستان خود وابسته نشو. / یه روز پیام ندن مدام فکر نکنی که شاید دوستت ندارن و فراموشت کردهان با هم رفتهان جایی به تو نگفتهان و...
اعتقاد و تعصب مضر است. / منظورم مسائل دین نیست. اعتقاد به دوستی، به معرفت، به وفاداری، دفاع بیش از حد از دیگران وقتی نمیشناسیشون و... غلطه. طرف میره. حتی اگه ۱۰ سال رفیق ۷ بوده باشین.
نتیجهی اعتماد خیانت است. / رفیقته، ۱۵ ساله شب و روز با همین از جیک و پوک هم خبر دارین و برات فرق داره با بقیه و توهم میزنی که براش فرق داری با بقیه. نه عزیزم، اون تنها کسیه که وقتی باهات کات کنه آبروت رو پیش همه میبره. اعتماد نکن. دوستدخترت/دوستپسرت رو نشونش نده. حتی عکسش. نگو رو فلانی کراش زدهام و... میره دنبالش رفیقت.
در انتخاب دوست به شدت دقت کن. / این که اول با چه آدمی دوست بشی دست خودت نیست چون نمیشناسیش. ولی محتاط باش اگه دیدی یارو آدم نیست و قالتاق میزنه، فاصله بگیر از همون اول.
خودت را دوست داشته باش. / مردم وقتی دوستدارت میشن که خودت خودت رو دوست داشته باشی. هیچکس (دختر یا پسر) سراغ کسی که خودش رو دوست نداره نمیره.
شنیدهها الزاما حقیقت ندارند. / پشت سر من و شما حرف زیاد میزنن. حالا طرف دشمنته، هر چی از دهنش درمیآد میگه با چهار تا چیز هم روش. بقیه هم دشمن دارن. هر چی شنیدی باور نکن.
محبت دیگران را جبران کن. / نذار اصلا زیاد بهت محبت کنن. خواستن بکنن هم مانع شو مثلا نذار زیاد برات خرج کنن.
خوشرویی حد و اندازه دارد. / یه جوری نباش که هر جوری دلشون خواست باهات رفتار کنن و بداخلاقی ازت نبینن. یه وقتهایی جدی باش.
در رفع نیاز جنسی مراقب باش و تلاش بیش از اندازه نکن. / اگه گیرت نیومد موقعیتش ندو دنبال دختر مردم به هوای این کارها.
از تجربهی دیگران استفاده کن. / همین الان من. الان حرفهام مضره؟ :دی
گاهی از مشکلاتت فاصله بگیر. / یه وقتهایی بگو ولش کن بابا بذار برم یه چرخی بزنم یه دریایی جنگلی استخری سینمایی چیزی... همهاش حرص خوردن که نشد زندگی.
در زندگی و مشکلات دیگران دخالت نکن. / آخ آخ آخ... بکش بیرون از رابطهی دو نفر دیگه... اصلا نرو توش! به تو چه؟؟؟ به خدا چهار روز دیگه رابطهاشون تموم میشه هر چی تهمته مال تو میشه و هر چی کاسه کوزهاست سر تو شکسته میشه و عمر حرومشدهات برنمیگرده.
بدون مدرک چیزی را باور نکن. / تهمته دیگه. آدم به بدخواهش و بدخواه به دشمنش تهمت میزنه. طبیعیه.
یاد بگیر چجوری صداتو ببری بالا، عصبانی بشی و دعوا کنی با غریبه. / این مورد خیلی مواقع به کار میآد. نباید صفر تا صد رو یهویی پر کرد. یه ذره اول باید یاد بگیری صداتو بالا ببری.
لطف زیاد تبدیل به وظیفه میشود و در نهایت با نکردنش همه از تو طلبکار و ناراحت خواهند شد. / این به کی ثابت نشده؟ به یه گدا هم هر روز ۱۰ هزار تومن بدی دیگه ندی ازت طلبکار میشه. چه برسه رفیق و فامیل.
به کسی سواری نده. / یه بار محبت کردن اوکی، دوبار هم عیب نداره. ولی دیگه بهانه بیار بگو وقت ندارم کار دارم. خر گیرت میآرن ازت سواستفاده میکنن. حتی کسی که فکر میکنی بهترین دوستته بالای ده سال.
به مسائل زیادی فکر نکن. / زیادی فکر کردن و زوم کردن و قفلی زدن روی افراد دیگه و نیتهاشون فقط فکرت رو خراب میکنه. همیشه هم بعدش پشیمون میشی. خیلی از ماها یه مشکلی داریم به نام FOMO یا Fear of missing out یا ترس از جا ماندن. این مال وقتیه که شما مثلا خونه هستی تنهایی بعد به سرت میزنه که دوستهات کجان نکنه با هم بیرون برن و بهشون خوش بگذره و بعدها در موردش حرف بزنن و تو نباشی و چرا اصلا به تو نگفتهان و نکنه دوستت ندارن و ... اینها ناشی از زیادی فکر کردن و اینستاگرام دیدنه. وقتی این فکرها زد به سرتون به خودتون مدام یاداوری کنین که «طبیعیه و ۱۰ دقیقه دیگه یادم میره» و برید یه فیلمی چیزی ببینین یا هر سرگرمی دیگه که دارین.
به روابطی که اطرافیانت داری فکر کن ببین توی این رابطه لطفها دوطرفه هستن یا طرف صرفا داره از تو میکَنه؟ / باورش سخته ولی یهویی میبینین بهترین دوستتون ازتون یه عمری سواستفاده کرده.
پولدوست نباش ولی قدر پول را بدان و خرج دیگران را نده. / مفت که از آسمون برات نباریده. یا پول بابات بوده یا زحمت خودت. اونی که داری خرجش رو میدی خرجت رو میده؟
دنیا به احساسات ما اهمیت نمیدهد. / یه روزهایی خوبه یه روزهایی بده. بعضی وقتها ایام به کامه بعضی وقتها هم نه. طبیعیه. برای همه همینه. عادت کن.
خودت را فدای خوشی دیگران نکن. / این دیگه خریت محضه. من اکثر این ضربهها رو از بهترین دوستهام خوردهام.
سر تفاوت سلیقه با کسی بحث نکن. / همونجوری که شما یه چیزی رو دوست داری، اون یارو هم یه چیز دیگه رو دوست داره. چه اهمیتی داره آخه؟ استقلال یا پرسپولیس. فوتبال یا بسکتبال. کاراته یا موی تای. پیانو یا گیتار. زرشکپلو یا قرمهسبزی. نظام یا ضدنظام. حقیقت یا دروغ. هر چی.نظرت رو گفتی نظرش رو شنیدی. تموم شد رفت.
به امید روز قیامت از حق خودت نگذر. / والله که سواستفاده بخشی از ذات بعضیهاست. حق دادنی نیست، گرفتنیه. جایی لازم شد صدات رو ببر بالا. نه واسه پول مثلا. برای این که بفهمن خر نیستی و نمیتونن زرنگبازی دربیارن سرت.
با شوخیهای بیجا و دلقکبازی شخصیت خودت را به حراج نگذار. / توی جمع بعضیها انقدر میگن و مسخرهبازی درمیآرن روی بقیه بهشون باز میشه که بابا خفه شو دیگه.
اکثر آدمها لیاقت لطف و محبت را ندارند. / همه یادشون میره چی کارها کردی براشون. بهترین دوستت بهویژه. اونه که بالقوه خائنترینه.
به امید جبران به کسی محبت نکن. / یه کاری واسه کسی کردی انتظار نداشته باش فردا بیاد پاچهخاریت رو بکنه یا هر چی گفتی بگه چشم. توقعت رو پایین بیار.
فریب تعریفهای دیگران از خود را نخور. / طرف قصد پول دادن نداره میآد سراغت میگه به به، بهترین برنامهنویس/مترجم دنیا، من خیالم از کار تو راحته، میدونم به تو پسپرم در اسرع وقت تحویلم میدی، بهتر از تو نیست، چه سری، چه دمی، عجب پایی و...خرت میکنن کار رو انجام بدی که پول ندن بهت.
خانواده بدون شک به دوست ارجحیت دارد. / پدر و مادرت تنها دلسوزهای تو هستن توی این دنیا و مجربترین آدمها. گور پدر بهترین دوستت و رفیقهات. از کجا معلوم چهار روز دیگه خودشون به خانوادهاشون گوش نکنن به جای تو؟
به خاطر حماقت دیگران خودت را آزار نده. / دختره یه خریتی کرد رفت با فلانی که تو میدونی آدم نیست. اون یارو یه کاری کرد که تو میدونی غلطه. گور پدر هر جفتشون. حرص خوردش چرا مال توئه؟ پاشو برو یه چرخی بزن بیرون برو اینستاگرام چهار تا کلیپ خندهدار ببین برو اخبار ببین. اون یارو خره. چرا خریتش مشکل توئه؟
کمک گرفتن از دیگران را به حداقل برسان. / یه کاری از توانت خارجه یعنی خارجه. نگو به فلانی میگم این کارو بکن به اون یکی میگم این کارو بکن. اومد و نکرد باید یک ساعت التماس کنی باز بگه نه.
از هیچکس انتظار لطف و محبت نداشته باش. / اینها یعنی عزیزترین کسانت، رفیق ۱۵ سالهات، فامیلت، اون دخترعموت که فکر میکنی مثل خواهرته، اون فامیلتون که کلی باهاش خندیدی اون سری.
آدمی که خود را به خواب زده بیدار نمیشود. / به یارو هزار بار یه چیز رو بگو هی برو تلاش کن بهش ثابت کنی یه چیز رو. طرف با این که میدونه حق با توئه غرورش نمیذاره قبول کن. خب فدای سرت و به ته پات.
اگر دختری دو بار تو را پس زد، رهایش کن. / حالا یه بار ناز کرد چون دختره و نمیشناستت. دو بار گفت نه بیخیالش شو. منظورم این نیست که دخترها فوری پا بدن. منظورم پسرها هستن و بحث جدی ازدواج نه دختربازی.
برای گرم کردن دیگران خودت را آتش نزن. / چرا قرض کنی واسه یه بیلیاقت آس و پاس؟ عقل هم خوب چیزیه به خدا. کی واسه تو کرده آخه تو واسه اون بکنی؟
جنس مخالف به درد دوستی معمولی نمیخورد، به خصوص کسی که در رابطه با شخص دیگری است. / این رو صد بار بخونین و روی بدنتون تتو کنین. دختری که دوستپسر داره، کلا اصلا دیگه باهاش صحبت هم نکن. سلام خداحافظ. تمام. برعکسش هم همینه.
در قرض دادن و قرض کردن پول مراقب باش. / کلا قرض نگیر حرمتها رو از بین میبره اون هم واسه چیزهای غیرلازم و اگر هم مجبور شدی یاداوری کن که شاید بازپرداختش دیر بشه.
اگر دوستی سه بار به تو بدی کرد، از او جدا شو. / یه بار قرض کرد پس نداد عیب نداره، بار دو بیاحترامی کرد تو جمع بخشیدیش، دفعهی سوم رفت دنبال کسی که تو میخواستی؟ نچ. این آدم کنسله و دکمهی خاموشش رو بزنین.
به ادعاها و دروغهای قابل باور دیگران شک کن. / بعضیها خیلی قشنگ دروغ میگن. اتوماتیک تصور کنین طرف داره در بهترین حالت اغراق میکنه. مثلا میگه اون ساختمون ماست نگو اونجا فقط نگهبانشه. میگه من روزی صد میلیون در میآرم نمیگه هزار تا خرج و بدبختی کنارش دارم چیزی برام نمیمونه.
دنبالهرو جمع نباش و هدایت جمع را به عهده بگیر. / اگه توی یه جمع حس کردی همهاش تو باید دنبال این و اون بدویی خداحافظی کن و برو. مگه تو پاسبونشونی؟
دوستان حقیقی خود را بشناس و آنها را از دست نده. / خیلی از ما هیچوقت تو عمرمون یه دوست واقعی پیدا نمیکنیم.
اگر در کاری تخصص داری هرگز رایگان انجامش نده. / کسی خواست خیلی عزیز بود یا تو رودروایسی گیر کردی بگو یک کمش رو انجام میدم برات ولی واقعا دیگه وقت ندارم.
دنبال علائق خودت برو و سعی کن در آن بهترین باشی. / نرو سر هر کاری که گیرت اومد به هوای این که «کار عار نیست». نخیر، اولویت علائق خودت باشه.
در مورد پول، درامد و دارایی خود با کسی صحبت نکن. / پرسیدن هم مجبور نیستی عین حقیقت رو بهشون بگی.بگو مثلا خدا رو شکر بهتر شده ولی ننال از نداری.
برای عدهای تنها زمانی وجود داری که چیزی نیاز دارند. به خودت لطف کن و از این افراد جدا شو. / این آدمها کنسل هستن. بریزینشون توی سطل آشغال.
اطلاعات شخصی خود مانند شمارهی کارت و رمزهایت را در اختیار افراد ثالث قرار نده. / به غلط کردم میافتی وقتی رمزت رو یکی دیگه داره. بری عوضش هم بکنی طلبکار میشن ازت.
به خاطر دیگران دروغ نگو و اعتبار خودت را از بین نبر. / آقاجان بگو نمیدونم، نبودم، درست نمیشناسم، باهاش کار نکردهام، هر چیزی جز ضمانت الکی و دروغ.
اکثر آدمها از رابطه با تو به دنبال منفعت خودشان هستند. / و منظورم طبق معمول بهترین دوستت و نزدیکترین فامیلهات هستن.:دی
قسم خوردن مکرر نشانهی دروغگوییست. انقدر راستگو و جدی باش که حرفت نیاز به قسم آیه و پیغمبر نداشته باشد. / بهخصوص اون دوستت که کاسبه. کاسب کارش همینه. به خدا سود خودمون صفره، ما داریم ارزونتر از همهجا میدیم. به قرآن همهجا قیمت همینه و والله کف قیمت سقف کیفیت...
لازم نیست دیگران از جزئیات زندگی تو خبر داشته باشند. / فردا با هم رابطهاتون کم میشه معلوم نیست بره پیش کی بگه آبروتو ببره.
به خاطر هیچکس تجربههای پدر و مادر خود را ندید نگیر. / تجربهی پدر و مادر = جواهر مفت.
در دنیا عدالت وجود ندارد و بیعدالتی بخشی از زندگی است. / چرخش گیتی همینه تا بوده همین بوده. استقلال تو زمین خودش باخت شما که دیگه جای خود داری :biggrin:
از طریق لطف و محبت به دختر نمیتوانی با او همبستر شوی. / دختری که ازت خوشش نیاد خوشش نیومده و خداحافظ. هی بهش حال بدی بخوای کمکش کنی بهش محبت کنی، داری سواری میدی. مشکلاتش میشن مال تو، عشق و حالش میشه مال یکی دیگه و در نهایت شما Just friend و داداشی میشی. این که ببرمش شرکتمون سر کار یه شغل خوب با درامد بالا بهش بدم و برم برسونمش و غذا با هم بخوریم و فالو کنم کلیپ خندهدار براش بفرستم و... نه داداش. وقتت رو حروم نکن. آخر شب میری تو پروفایلش میبینی عکس با یه پسر دیگه گذاشته.
یک دوست خوب سگش به هزار دوست بیارزش شرف دارد. / بیشرف گاهی همون اول مشخص میشه گاهی بعدها. بلاخره خودتون میفهمین و به میزان صمیمیت طرف با خودتون هم ربطی نداره.
دوستانت با تغییر منافع، وفاداریشان به تو هم تغییر خواهد کرد. / میگی داداش از فلان دختر خوشم میآد میگه مبارکه، فرداش زنگ میزنه میگه ببخشید داداش دارم میرم پیشش خونه خالی. التماس و خواهش و تمنا هم فایده نداری.
دوست حقیقی و واقعی خود را زمانی بشناس که به خاطرت از جنس مخالف و پول بگذرد. / این خیلی مهمه. اصولا هم پیدا شدنشون خیلی کمه.
از ویژگیهای دوست حقیقی این است که زمانی در کنار توست که دلش میخواهد جای دیگری باشد. / مثلا تو جمع فامیلش باید باشه، جایی عروسی دعوته، یا هر چی، وقتی میبینه تو بستری شدهای، عزیز از دست دادهای، نیاز به کمک مهم داری، میآد پیشت جای عروسی رفتن مثلا. توقع نیست و عامل کات کردن هم نیست. فقط بدونین و زیاد روی طرف حساب نکنین اگه چنین آدمی نبود.
کسی به تو خیانت کرد، دوست تو نیست و لیاقت وفاداری ندارد. / حتما تا حالا فهمیدهاین که من سر دختر از بهترین دوستم ضربه خوردهام. ضربهی فنی هم بوده. ۴ ماه افسردگی شدید بهم داد. همونجا جدا شین ازش و فرصت دوباره ندین.
بسیاری از خواستههای تو ممکن است در سرنوشت دیگران باشند. / گفتم دیگه، یه دختری رو یا یه پسری رو شما میخواستین، بعد رفت با یکی دیگه مثلا. خب تموم شد دیگه رفت. سخته، ولی چارهای هم نیست.
اگر چیزی واقعا برای دوست حقیقی تو اهمیت دارد، خواهشش را پس نزن. / اگه دیدی رفیقت وقتی یه چیزی بهش گفتی حالش بد شد، ازت خواست و خواهش کرد بگو چشم به رفیقت.
شکست بخشی از زندگی است. با آن کنار بیا و از آن درس بگیر. / قرار نیست که همیشه شما هر کاری کردی موفق بشی. شکست هم میخوری یه جاهایی.
در دوستی و روابط خود فاصلهها را حفظ کن و حرمتشکنی نکن.
اگر به عشقت نرسیدی، شکست خود را بپذیر و به زندگیت ادامه بده.
بسیاری از آدمها احمق هستند و الزاما آدم خوبی را برای رابطه انتخاب نمیکنند و این به تو هیچ ربطی ندارد.
با لطف و محبت (و خرج و هدیه) نمیتوان دل کسی را به دست آورد.
در زندگی به دنبال منافع خودت باش، تا زمانی که به دیگران صدمه نزند.
داشتن سه دوست در زندگی کافی است، بیشتر از آن مانع پیشرفت توست.
خواندن چتهای قدیمی باعث شکنجهی روح است.
داشتههایت را (خانه، ماشین، لوازم شخصی و...) به راحتی در اختیار دیگران نگذار.
تا زمانی که هزینهی کامل به تو پرداخت نشده کار را تحویل نده.
نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند: ۱. شما وظیفهاته. ۲. انجامش برای شما سخت نیست هر چند هم که باشه
از بدیهای بزرگ دیگران به خود راحت نگذر و زود فراموش نکن تا خودش هم راحت فراموش نکنند و باورشان شود که کار بدی نکردهاند.
شخصیت دوستانت را میتوانی از داستانهایی که در مورد دیگران تعریف میکنند و افتخارهایشان از کلاهبرداری و خیانت بشناسی.
کسی که جلوی تو بد دیگران را میگوید، جلوی دیگران هم بد تو را میگوید. تو استثنا نیستی.
اگر دختری و میخواهی از کسی بپرسی که قبل از ازدواج با کسی کاری بکنی یا نه، از کسی که خودش بند عفتش را دریده و شهرهی شهر است نظر نپرس. او قطعا تلاش خواهد کرد تو را مانند خودش پسرباز، هرزه و بیعفت کند و این عمل را معمولی و طبیعی جلوه خواهد داد تا تو نیز... ممکن است پا گذاشتن در این مسیر، تو را به فاحشگی و پسربازی بکشاند و در نهایت نتوانی مادر شوی یا در حالت بدتر، مادری مجرد بشوی.
اگر دختر هستی، مدرن بودن، امروزی بودن، و عقبافتاده نبودن در این نیست که به پسرها فورا جواب مثبت بدهی و چندین و چند دوستپسر در کارنامهی خودت داشته باشی. خفن بودن، باحال بودن، محترم بودن، همه و همه در «نه» گفتن است. پسرها برای دختری احترام قائل هستند که به آنها نه بگوید. نه دختری که ول و آویزان باشد.
فریب مخالفان نظام جمهوری اسلامی را نخور و پا در مسیر مخالفت نذار به امید این که براندازی خواهد شد. مخالفت با جمهوری اسلامی، برای تمامی مخالفان، نتیجهای جز اعصاب خرد، فحش و بددهنی، انتظار واهی براندازی، ترس و رعب و وحشت، بحثهای سیاسی بیسر و ته و... هیچ چیزی به همراه ندارد. عملا ول معطل خواهی شد. تلاش کن به زندگی شخصی خودت بپردازی به جای این که فقط اعصاب خودت را خرد کنی.
هیچکس، تاکید میکنم، هیچکس، ماندنی نیست. بهترین دوست تو، که بیش از ده سال برایش وقت گذاشتهای، ممکن است در کمال ناباوری تو را رها کند و سراغ زندگی خودش برود. برای هیچکس انقدر وقت نگذار که بعدا پشیمان بشوی. در زندگی تو، اول باید مشکلات خودت را حل کنی تا مشکلات دیگران. نگذار با مفهوم انتزاعی «رفاقت» از تو سواستفاده کنند و از تو سواری بگیرند.
دارایی خودت را به کسی اعلام نکن. عدهای اگر بفهمند پول داری تلاش خواهند کرد به هر بهانهای تیغت بزنند و حسابت را خالی کنند.
در دنیای کسب و کار به کلاهبردارهای زیادی برخواهی خورد که با تعریف بیش از اندازه از خودشان و دستاوردهایشان (!) تلاش میکنند با وعدههای واهی درآمد بالا تو را مجبور به همکاری و شراکت بکنند. این افراد کلاهبردار با مانورهای متقلبانه (یعنی شما را به شرکت خودشان برده، از دستاوردهایشان و درامد نجومی خودشان تعریف میکنند تا تو را نیز توی راه بیاورند)، تعریف بیوقعه از خودشان (یعنی نمیگذارند شما به حرفهایشان فکر کنید و ادعاهایشان را زیر سوال ببرید) و درست و حسابی پاسخ پرسش را ندادن شما را فریب داده و دهها میلیون تومان پول شما را بالا میکشند. این افراد تلاش میکنند با اعتبارسازی دروغین برای خودشان شما را در مارپیچ سکوت فروبرده و شک شما را از بین ببرند.
خیلی از کسانی که وعده میدهند که به شما در گرفتن مدرک معتبر خارجی کمک کنند، دروغ میگویند و مدرکشان جعلی است. اگر دنبال مدرک تحصیلی یا مهارتی معتبر هستید، به مراکز فنی حرفهای یا موسسات دارای مجوز مراجعه کنید.
اگر میخواهی آرامش اعصاب داشته باشی، از شبکههای تلویزیونی و صفحات مجازی که اخبار منفی و دروغ (تظاهرات، شکنجه، دستگیری، تحریم و...) منتشر میکنند فاصله بگیر و این اخبار را کلا پیگیری نکن. دنبال کار و زندگی خودت باش. کسی به جای تو زندگی نمیکند. تو هم در پارانویا و توهم دیگران زندگی نکن.
عقاید سادهی مذهبی خودت را دودستی بچسب و فریب آتئیسم و ملیگرایی و... را نخور. این بیاعتقاد شدن نه به معنی منطقی بودن است، نه به معنی مدرن بودن، نه به معنی رها شدن از خرافات. اینها اساسا نون و آب نمیشوند. اگر اهل نماز و روزه و مسجد و عزاداری و خمس و زکات و... هستی، خدایت را شاکر باش و به عقایدت بچسب.
توی دهن کسی غذا نریزید. / این دست باید بشکنه چون نمک نداره. هر چی بیشتر تو دهن خلقالله بریزید معدهاشون بزرگتر و گرسنهتر میشن. / من هر وقت رفتیم بیرون خرج رفیقمو دادم لفت داد از زندگیم. پسرعموم کوچهی بالایی ماست خونهاشون. یک ماه مامانش نبود هر روز براش غذا بردم ظرفهاش هم نیاورد. الان بدون هیچ توضیحی با ما قهر کرده. با کل فامیل در ارتباطه و بدون این که حتی چیزی به ما بگه با ما قهره فقط. هیچ توضیحی. یه همسایه هم داشتیم یه ماه زنش سفر بود خودش تنها بود هر روز براش غذا بردیم وقتی داشتن از خونهاشون میرفتن زنش حرف درآورد که زنهای همسایه چشمشون دنبال شوهر منه.
--
* برای ترک عادتهای بد از نرمافزار Quit That! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنید.
* این پست آپدیت خواهد شد... :n16:
alipencia
30-08-2018, 13:20
سلام ...ی تجربه کوچیک...چند روز پیش با ۳ تا از دوستان رفتیم جنگل با یک نفر به واسطه اون دوتای دیگه دوست بودم و ۲ سالی میشناختمش...خلاصه موقع برگشت تو وسیله هام چاقوی ویکتورینوکس ۳۰۰ تومنیم بود ..گذاشتم تو ماشین وسیله هارو موقع برگشت اون به اصطلاح رفیق جلو نشسته بود و من عقب...یهو دیدم چاقوم از جیبش افتاد پشت جلو پای من! گرفتم و به روش هم نیاوردم..نگو که داشت وسیله ها رو مثلا جا به جا میکرد چاقوی منو کش رفت...این شد تجربه ای تا واقعا بفهمم یکی که باهات هست و میخنده میاد تفریح اصلا روی دوستیش و اعتمادش حساب نکنید...اصلا دوستی ها روی اون چیزی که توی کلیشه ها براش تعریف میکنید نیست...خلاصه اینکه از دوست انتظار خوبی نداشته باشید ولی انتظار بدی داشته باشید! ی نکته دیگه اینکه از جمع های رفاقتی که همیشه توش بحث دیگران و بررسی زندگی بقیه هست فاصله بگیرید اگر روزی شما توی جمع نباشید موضوع بحث خواهید بود!
hamid3369
30-08-2018, 15:00
همیشه بیماری ها را دست کم نگیرید همیشه در کمین هستند حتی انان که نادر و به ندرت رخ میدهند
هیچ وقت ، هیچ وقت ، هیچ وقت قول ازدواج به کسی ندید !!!! چون انسان از فردای خودش و شرایطش خبر ندارد ...
hamid3369
10-09-2018, 08:23
هیچ وقت با افراد تازه به دوران رسیده امید نداشته باش که بتوانی موضوعی را به نتیجه برسانی
گاهی بی محلی و قطع امید از یک نفر میتواند به پیوند عمیق رابطه منجر گردد
مغز خیلی قدرتمنده باید تمام توانش را به کار گرفت
ghomeishi
10-09-2018, 10:06
پول زیاد دادن برای خرید یک کالا ،دلیلی بر خوب بودن اون نیست
نمیدونم کسی این رو نوشته یانه
هرگز کسی رو دوست خودت ندون جز یکی اونم پول تو جیبت
درباره ی این مسئله بد پس گردنی خوردم .....:n03:
درباره ازدواج :
1. همه چیز به زیبایی یک دختر منتهی نمیشه ..(چیزی که آفایون رو گمراه میکنه زیبایی )... به خدا زیبایی بدون اخلاق زندگی رو براتون زهر میکنه . اما بعضی ظاهری متوسط دارند اما اخلاقشون خیلی خوبه .
2. اگر شرایط ازدواج (کار و وضعیت مالی) شما خوب نیست . به هیچ وجه رویا پردازی نکنید . به هیچ وجه حتی فکرشم اشتباهه . کسی وابسته نشید و خودتون وابسته کسی نکنید . چون در حق خودتون و دیگری ظلم میکنید با این کار .
Enemy Killer
19-09-2018, 19:23
سلام دوستان
من داشتم به صفحات اول این تاپیک نگاه می کردم دیدم سال 2011 اینجا پیام گذاشته بودم .
اگر قبلا در تهران رانندگی نکرده اید به هیچ وجه اقدام به رانندگی در تهران نکنید !!!
اگر تازه وارد هستی تو رانندگی تمرین حسابی کن
چون تو ایران رانندگی یعنی خودکشی..:n41:(اگر زرنگ نباشی از همه جات صبقت میگیرن....:n38:)
واسه خانوادتون و آدمهای پاک اطراف تا حد بی پایانی از خود گذشته باشید. یکی از راه های رسیدن به آرامش واقعی همینه.
اما واسه رفیق و غریبه که مرد و نامردیش مشخص نیست اینکارو نکنید که پشیمونی بدی داره.
hamid3369
23-09-2018, 07:39
ارزشی که شخصی ندارد را به او نده که مبادا روزی برایت سروری و آقایی کند
1) در نگهداری دفترچه بیمه سربازیتون خیلی دقت کنید.
من میخواستم تسویه کنم (خدمتم تموم شد) ولی دفترچه بیمه ام رو گم کرده بودم و دفترچه ام تا 6 ماه بعد اعتبار داشت. گفتند چون خدمتتون تموم شده براتون دفترچه المثنی صادر نمیشه و از طرفی برای ابطال دفترچه اتون باید هزینه اون 6 ماه رو پرداخت کنید (108,000 تومان به ازای هر ماه). یعنی من باید 648,000 تومان پرداخت میکردم تا بتونم دفترچه ام رو ابطال کنم.
2) اگه دفترچه اتون رو گم کردید، تا یکماه قبل از پایان خدمتتون فرصت دارید تا اقدام به گرفتن المثنی کنید وگرنه کمتر از یک ماه، دفترچه المثنی بهتون نمیدن و باید جریمه بدید.
3) اگه نمیخواهید جریمه بدید، باید تا اتمام مدت اعتبار دفترچه اتون صبر کنید و بعدش یه نامه میدن که تازه 3 ماه بعد از اون نامه، دفترچه اتون ابطال میشه.
پول نقد به هیچ عنوان دستتون نگه ندارین حتما در اولین فرصت تبدیل کنین به فلزات گرانبها و ارز.
hamid3369
27-09-2018, 09:11
رفتم پیام نور گواهی بگیرم 50 نفر دور یک پرینتر جمع شده بودن نتونستن توسط سیستم شناسایی کنن گفتم یک لحظه اجازه بدید درایور از سایت گرفتم شناسایی شد همه مثل دشمن نگاهم کردن بدهکارم شدم ..فقط در شرایط اظطراری که کارت گیر بود انجام بده :n16:
هیچ وقت پرخوری نکن ! که چاقی بدترین درده ... پایین امدن اعتماد به نفس .. دیگه لباس ها بهت اندازه نیستن ...همه مسخرت میکنن ...جنس مخالف کمتر اینطور ادمی دوست داره و ...
alipencia
03-10-2018, 16:14
سلام...دوستان همه میدونن خانواده مهمه ولی طبق تجربه میگم از مدتی که سعی کردم بیشتر با خانواده همراه باشم و به فکرشون باشم انواع فشارهای عصبی بهم وارد شد! دلیلش هم یک چیز بود اینکه با لطف و محبت زیادم اونها رو پرتوقع کردم...مثلا یک روز اعصابت خراب باشه یک چیز بگی انگار دشمنی کردی باهاشون...چون حتی نزدیکترین افراد هم
گاهی ادم رو و فشار رو ادم رو درک نمیکنند...زندگی من مهم تره و اعصابم یا تک تک اعضای خانواده؟ خود رو برای هیچ کس به اب و اتیش نزنید دوستان با لطف و محبت و درک مداوم اطرافیان رو پر توقع نکنید...تا حد امکان کمک کنید ولی اینقدر برای راحتی بقیه از خودتون نگذرید...زندگی حق شماست...نکته بعد اینکه به هیچ عنوان رازهای مهمتون رو حتی به پدر و مادرتون نگید مثلا اینکه چقدر پول دارید بیچاره میشید! :n35:
hamid3369
03-10-2018, 18:30
وقتی از یک ورزش فاصله گرفتید نرید توی جمع همون ورزشکارای قدیمی نصیحت و ادعا کنید تواضع و فروتنی با ارزشتره چون مثل قبل توانایی ندارین
سلام
با توجه به افزایش قیمت موبایل ، گوشی دزدی به شدت زیاد شده .
اکثر این دزدی ها با توجه به اخبار منتشره به وسیله موتور ، دزدیدن از داخل ماشین و .. انجام میشه . پس توصیه های زیر رو جدی بگیرید خیلی جدی :
1- سعی کنید تو جاهای خلوت حدامکان از مکالمه با تلفن همراه خود داری کنید .
2- همیشه وقتی صحبت میکنید گوشی در دستی باشه که سمت پیاده رو هست . مثلا پیاده رو سمت راست هست هنگام مکالمه گوشیتون سمت دست راستتون باشه . (به دلیل اینکه موتوری جماعت زیاد داخل پیاده رو نمیاد)
3- گوشی تون رو روی داشبورد ماشین نزارید .
4- از کاوری استفاده کنید که حدالمکان گوشی رو بپوشنوه . مثل کاور لپ تابی .
5- از نرم افزار ردیاب گوشی استفاده کنید . توی کافه بازار پره .
6- وقتی در داخل ماشین از گوشی استفاده می کنید شیشه کاملا بالا باشه .
7- حدالمکان از هندزفری استفاده کنید که به شدت موثره .
خواهشا مطلب بالا رو تا میتونید منتشر کنید . :n24:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.