مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
caca_caca888
04-11-2011, 16:34
به یه آدم خوشگل بگیم زشت ، عین خیالشم نیست(حتی اگه جدی بگیم)
اما اگه به یه آدم زشت به شوخی هم بگیم زشت ناراحت میشه.اگرچه ممکنه به روش نیاره و بخنده...
.
.
فکر کنید به یه کوتوله بگید دراز! اگرچه نگفتید کوتوله ولی...
.
حالا کاری ندارم که آدم زشت وجود داره یا نه! من که زشتی واسه خودم طوری تعریف شده که وجود داره
.
..Parsa..
04-11-2011, 16:52
اصلي هست که ميگويد ديدنيهايت قشنگ که باشند عکاس ميشوي ; زشت که باشند نويسنده
دنیا به هر دوی اینها نیاز داره اما شما تا اونجا که میتونید زیبا ببینید حتی زشت ترین صحنه ها رو
milad_gta
04-11-2011, 18:18
وقتی کسی عاشق شماست ٬ فقط به خاطر اینکه کسی رو ندارید باهاش همگام نشید ... ! چون خلاصه یک روزی عشق اصلیتون رو پیدا میکنید و اون روز باید کسی که مدتها با شما بود ٬ کنارتون قرار گرفت ٬ تو سختی ها و مشکلاتتون همراهیتون کرد رو کنار بزارید .
خودتون حدس بزنید چی به سر اون بیچاره میاد ...
mehran_286
05-11-2011, 23:28
سلام به همه چند قرن یه بار میام و یه پست میدم و میرم تا قرن دیگه :31:
اول این که شماره تلفن خونتون + آدرس دقیقشو به هیچ کسی ندید + کسایی که تازه باهاشون دوست شدی ونشناختیشون یا 1 الی 2 سال باهاشون رفیقی
شده یه شارژ 2000 هزاری بخری بخر ولی از خونه زنگ نزن
تو محافل دوستی با کسی سر فحش رو باز نکنید که بعدا دردسر میشه براتون
فحش های ....کش دار رو کنار بزارید یه وفت یکی تازه زن گرفته یه دفعه یادت میره زن داره بهش میگی و ......:31:
اگر خونه کسی میری (به خصوص دانشجویی) دست خالی ندارید که ضایع هستش
تا تجربیات بعد خدا فـــــــــــــــــــظ
milad_takjoo
06-11-2011, 10:10
بچه ها هرگز رو یه چیز تعصب نداشته باشین...مثل یه فیلم یا بازی یا یه تیم یا یه برند....
چون تعصب داشتن باعث میشه که کور بشین و واقعیت ها رو نتونین ببینین...
همه دنبال آسیب رسوندن به شما هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
پس احتیاط کنید !
hamid_diablo
06-11-2011, 19:13
زیاد همه چیز رو منفی نبینیم.انسانها خاکستری هستند
اگه کسی ازتون شماره تلفن شخص دیگه ای رو خواست بهش ندید.چون اگه مزاحمتی برای دوستتون بوجود بیاد شما مقصرید که شماره تلفنشو به دیگران دادید
به اس ام اس هایی که به شما وعده جایزه میدن توجه نکنید.من خودم چند بار طمع کردن
تا می تونی گرگ باش که اگه بره باشی تیکه تیکه می کننت .
من گوسفند بودم و ...
setare.paria
09-11-2011, 10:56
این روزها که هوا سرده و کنار بخاری نشستیم به یاد اونایی باشیم که نیازمند کمک ما هستن
بعضی ها شون حتی آبگرمکن هم ندارن هر کس به اندازه بودجه خودش کمک کنه
میتونیم لباسای سال گذشته که استفاده نمی کنیم رو بدیم باور کنید اونا خیلی خوشحال میشن چون واقعا نیاز دارن
این کمک ها هر چند که اجر معنوی داره اما ما بخاطر انسانیت انجام بدیم و مداوم باشه
Lady parisa
09-11-2011, 12:01
در تائید پست بالا بگم که
حتما حواسمون به پرنده ها و گربه ها هم باشه! بد نیست یه کیلو گندم ( که کیلویی 600تومنه بخریم) یا نون خشک یا برنج مونده که میخوایم دور بریزیم رو جایی برای پرنده ها قرار بدیم تا هم شهرمون آلوده و کثیف نشه هم حیوانای خدا بتونن توی این هوای سرد از گرسنگی تلف نشن.که قطعا بی پاداش نمی مونه
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-11-2011, 13:02
سلام
1- بی خبر نرید خونه ی کسی .
2- زیاد نمومید .
3 - زیاد نخورید و نیاشامید .
4- سعی کنید دستِ خالی نرید خصوصاً اگر که میزبان کم درآمد باشه .
5 - در مخارج سهیم بشید یا بعداً حتماً جبران کنید .
========================================
توضیحِ بیشتر برایِ علاقمندانِ به این موضوع :
سر زده (بی خبر ) نرید خونه ی کسی حتی اگر خواهر و برادرتون باشن مخصوصاً اگر که تعدادتون هم زیاد باشه .
یه زنگ بزنین بگین میخوایم بیایم خونتون , مهمون ندارین ؟ نمیخواین جائی برین ؟
==============-===============-====
خصوصاً اگر خانواده ی کم درآمدی هستند دستِ خالی نرید .
مدتِ زیادی نمونید اگر موندین یا در مخارج سهیم بشین یا بعداً با دعوتشون به خونه ی خودتون جبران کنید .
ما ایرانیها مهمان نواز هستیم و دوست داریم آبروداری کنیم . ممکنه میزبان برایِ حفظ اعتبار و آبروش سنگِ تمام بذاره و برایِ پذیرائی از شما کلی خرج کنه . این دلیل نمیشه که هر چی گذاشتند جلویِ شما کلکِ همش رو بکنید .
=============-====-==============
یه نفر با زن و دو بچه اش بی خبر رفتند تهران خونه ی یکی از اقوامشون و بدونِ ملاحظه ی اینکه درآمدشون محدود هست و قدرتِ پذیرائی از اونها رو برایِ مدتِ طولانی ندارند 20 روز موندند !!!.
بنده خدا همه ی پس اندازش رو خرجشون کرد و بعدش شروع کرد به قرض کردن و" آبروداری کردن" .
تا اینکه دستِ آخر مجبور شد بهشون بگه : اگه امکان داره لطف کنین تشریف ببرین ما دیگه نمیتونیم ازتون پذیرائی کنیم .
چقدر زشته ؟ آدم هم تا این حد بی ملاحظه ؟؟؟
بی خبر بره 20 روز خونه ی یه آدم کم درآمد بمونه اون هم تو شهر گرونی مثل تهران و دست تو جیبش هم نکنه و بخوره و بخوابه که چی؟؟؟ اومدیم تعطیلات !!! مسافرت !!!!! .
====================================
یه نفر تعریف کرد برایِ بنده که با هزار بدبختی از شرکت مرخصی گرفتم تا چند روز خانوم و بچه ها رو ببرم مسافرت و زیارت اما یهو یه عده بی خبر از یه شهر دیگه اومدن خونمون برایِ تعطیلات !!!!!!
مجبور شدم مرخصی رو کنسل کنم و بمونیم و ازشون پذیرائی کنیم و همه چیز به کاممون زهر شد . چاره ای هم نبود . مهمون حبیبِ خداست .
================================
مهمان همچون نَفَس است . نفس چون درون رَوَد و بُرون نیاید , جان درآید.
hamid_diablo
09-11-2011, 21:06
هر کاری رو که میخواید شروع کنید قبلش انگیزه و اراده رو در خودتون تقویت کنید تا وسط کاری در جا نزنید
برای اینکه انرژی داشته باشید باید چند تا کار انجام بدبد
1.اولین منبع انرژی خداست.یه جا خوندم که کسی که عاشق دختری میشه حاضره جونشو فداش کنه .اما نمیدونم چرا ما برای خدایی که این جون شیرین رو بدون چشمداشتی به ما نثار کرده نمیخوایم کاری کنیم
2.اعتماد به نفس داشته باشیم.اگه این صفت در درون ما نباشه مطمئن باشید تو کاراتون شکست میخورید
3.داشتن دوستان خوب و پرانرژی که با حرفهای خودشون بهتون امید و انگیزه بدند
4.پشتکار.پشتکار .پشتکار
عوامل دیگری هم در موفقیت و به نتیجه رسیدن اهداف انسانها وجود داره اما اگه یکی از این 4 کار رو رعایت نکنیم به مقصد نهایی نمیرسیم
Atefeh.N
09-11-2011, 21:12
هیچ وقت چیزی رو نگو که نیستی . هیچوقت هم همه ی چیزی که هستی رو نگو .
ملا نصرالدین
11-11-2011, 00:39
این دوستمون خیلی قشنگ در مورد مهمان گفت.
فقط من یه نکته رو اضافه کنم
1-تا طرف گفت بیا خونه ما خوشحال میشیم زود نگید باشه پس فردا میام.
2-اگر با همسرتون پدر یا مادرتون مشکل دارید دیگران که خونشون هتل نیست و تا یه دعوا کردید و قهر کردید زود زنگ بزنید یا سرزده برید خونشون .
3-خانه کسی که تازه ازدواج کرده تا جایی که میتوانید نرید.چون اول زندگیشون هست و مخارج بالا.دست پخت عروس خانم ممکنه خوب نباشه.غذا درست کردن واسه یه خانمی که 10 ساله ازدواج کرده 1 ساعت وقت میبره ولی همان غذا برای یک تازه عروس دقیقا 4 ساعت زمان میبره.
یه چیز هم در مورد عروسی
یا نروید عروسی یا کادو حتما ببرید. چون بعدا 100 درصد عروس و داماد فیلم عروسی را میگذارند و تصویر شما را که میبینند میگویند طرف اومد مفت خورد و رفت.کادویی هم که میبرید اتو و پتو و میوه خوری جهاز مادربزرگتون رو نبرید.چون بعد عروسی با این خانه های کوچک عروس و داماد عزا میگیرند که این اشغال ها که حتی به درد استفاده هم نمیخورد را چکار کنند.
بهترین هدیه پول هست.یا کارت هدیه.
یه چیز دیگه
خیلی دیدم طرف عروسیش مثلا پسرخاله اش بهش یه سکه داده.یا یه هدیه گرون داده.
عروسی پسرخاله اش که میشه با اینکه وضع مالش هم بد نیست ولی یه میوه خوری میبره براش.
این هدیه نیست.این یه فحشه.یعنی انقدر برای من ارزش قائل بودی ولی من تورو اصلا ادم هم حساب نمیکنم
Amin-Nasim
11-11-2011, 10:06
هر وقت خواستین جایی برین حتما زیپ یا دکمه شلوار خود را کنترل کنید که بسته باشه
عواقب بدی داری جلو ملت بد جور ضایع میشی :31:
parinaz571
11-11-2011, 12:21
من دو سال پیش یک جفت چکمه خریدم 80 تومن. هم از مدلش راضیم هم این که گرم نگه میداره. حتی فکر میکنم امسال و سال بعدم به نوش احتیاجی نخواهم داشت. و می تونم بگم 5 ماه سال هر جا می رم پوشم.پس برا من که پولدار نیستم صرف نمیکنه هر سال یک بوت 40 تومنی بخرم . یک بار یک بوت 25 تومنی خریدم . حتی حاضر نیستم باهاش یک دفه بیرون برم. جنس گرون و با کیفیت بخرید و تا مدت ها ازش استفاده کنید.
پیشنهاد دیگه ای که دارم اینه که سعی کنید تو فصل های سرما اگه 100% به چیزی احتیاپج ندارید خرید نکنید. الان همه چیز دقیقا دو براره شایدم سه برابر . تو حراجی های بهمن و اسفند می تونید ما یحتاج زمستانی سال بعد تونو باقیمت مناسبی خرید کنید. پس الان نرید پول پول پالتویی رو بدید 200 و تو اسفتد هموند ببینید 80 و سکته ناقص بزنید!من پارسال تو اسفند یک بارونی خریدم 80 الان قیمت بارونی هست 140 .
shahinfarasystem
12-11-2011, 13:03
هر وقت خواستین جایی برین حتما زیپ یا دکمه شلوار خود را کنترل کنید که بسته باشه
عواقب بدی داری جلو ملت بد جور ضایع میشی
در ادامه صحبت این دوست عزیزمون.....
اگه احیانا اینجوری شد کاملا بی خیال و بدون خجالت زیپ شلوارو راحت بکشید بالا و اصلا نخندید
بعن هم بدون وقفه به کارتون ادامه بدید انگار اتفاقی نیافتاده
این بهترین راه برای ضایع نشدنه
بعد مدت ها دوباره اومد تو این تاپیک پست بدم.......:13:
قبل هر کاری فکر کنید
دوستان جمله ساده و ما هم به همین سادگی از کنارش رد میشیم اما واقعیت چیزدیگست.....
تعمل و تفکر تو هر کاری باعث بزرگترین منفعت ها میشه و جلو بزرگترین ضرر ها رو میگیره.
----------------------------------------------------------
================================
1-برای ادامه تحصیل حتما شرایط خودتون و جامعه رو بسنجید.
2-خدمت سربازی مهمه همیشه سعی کنید به بهترین شرایط سپری کنید(سعی کنید جای مناسب باشید وتا میتونین کسری بگیرید.... چون 100 درصد بیگاریه و باید سعی کنین کمترین ضرر رو از این سالهای جوونی ببینین)
3- هیج وقت ازشروع به کار نترسین ( نابردهرنج گنج میسر نمی شود.... هرکاری سختی برای شروع داره ولی ادم تلاش گر و فکور حتما موفقه
malkemid
12-11-2011, 14:22
آقا ما رفتیم مسافرت 1 بسته قرص سرماخوردگی داشتیم...هم من هم خانمم مریض شدیم ظرف 1 روز قرصه تموم شد ما موندیم بدون قرص!!
هرچیزی همراتون می برید...به اندازه ببرید!
Lady parisa
12-11-2011, 14:36
چه خوب میشد وقتی از کسی ناراحت هستیم راحت بهش بگیم!
کینه داشتن از کسی خوب نیست!
چون عمر دست خداست
و خدا میدونه که ماها تا کی باید زندگی کنیم!
چون انسان خیلی زود پشیمون میشه و افسوس میخوره که کاش تا زنده بود بهش میگفتم یا ....
adamebikarr
12-11-2011, 14:44
هر چیزی رو لازم نیست تجربه کرد.
این جزوه رو من آماده کردم. واسه رابطه با خانم ها و آقایون و در کل ازدواج
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر به دردتون خورد ی تشکر کافیه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-11-2011, 16:35
سلام
يك ليستِ سیاه ( black list ) برایِ خودتون درست کنین و اسم این اشخاص رو در اون درج کنین و تا آخر عمر مراقبشون باشید چون خطرناک هستند :
1 - کسی که بهتون سیگار و قلیان و پیپ تعارف میکنه .
2- کسی که به شما مشروب تعارف میکنه .
3- کسی که به شما قرصِ روان گردان تعارف میکنه .
4- کسی که به شما مواد مخدر تعارف میکنه .
5- کسی که بدونِ اطلاعِ شما در غذاتون یا نوشیدنتون چیزی مُضِر میریزه .
6- کسی که وقتی نماز میخونید یا بهش میگین روزه هستین , میخنده و شما رو مسخره میکنه یا از این کارتون ناراحت میشه .
7- کسی که وقتی کار خلافی انجام میدین , بی تفاوت هست یا خوشحال میشه یا تشویقتون میکنه .
8 - کسی که شما رو به زور مجبور میکنه که کار خوب و ثواب و خداپسندانه ای رو که خیال دارین انجام بدین انجام ندین .
9 - کسی که به زور و تهدید وادارتون میکنه که کار خلاف و گناهی انجام بدین .
10 - کسی که مبتلا به بیماریِ مُسریِ خطرناک مثل ایدز هست .
11- کسی که معتاد به مواد مخدر یا الکل هست .
12 - کسی که دستش کجه و عادت به کش رفتن یا همون دزدی داره .
13 - کسی که اسرار زندگیِ دیگران رو برایِ شما فاش میکنه .
14 - کسی که عیبهایِ دیگران رو به شما میگه در حالیکه دانستنش به شما هیچ ارتباطی نداره .
15 - کسی که به خدا و قیامت ایمان نداره .
16 - کسی که ارزشهایِ زندگیش حسابی درهم برهم هست و اولویّتِ اولِ زندگیش پول و قدرت و شهرت هست و برای رسیدنِ به اینها حاضره همه کاری انجام بده . مثلاً بخاطر شور بودنِ غذا به مادرش یا خواهرش یا همسرش فحش میده و حتی کتک میزنه .
17 - کسی که مُتِهوّر هست یعنی شجاعتِ منفی داره یعنی برایِ کارهایِ خلاف و شر خیلی شجاعت داره .
18 - کسی که با خانواده ی خودش رفتار بدی داره .
19 - کسی که حلال و حرام و قانونی و غیر قانونی براش مهم نیست .
20 - کسی که کلمه ی دوستت دارم مثل آدامس همیشه تو دهنشه و از اون فقط برایِ رسیدن به هدفِ شر استفاده میکنه .
21 - کسی که در همون جلسه هایِ ابتدائیِ آشنائی , حرف از سک س میزنه .
22- کسی که منافق هست . یعنی در حضورتون یه جوره و در غیابتون یه جور دیگه .
23 - کسی که اگر کسی مراقبش نباشه درست کار نمیکنه .
24 - کسی که زبانش کثیف هست ( از کوزه همان تراوَد که در اوست ) .
25 - کسی که حق و حساب دان نیست یعنی انصاف و عدالت نداره .
26 - کسی که رحم و مروت نداره و قَسی القلب هست .
27- کسی که سریع الغضب هست و زود عصبانی میشه و از کوره در میره و فحش میده و چیز پرت میکنه و ملاحظه ی هیچ کس رو نمیکنه .
28 - کسی که چاقو و پنجه بکس و زنجیر میذاره تو جیبش و هدفش هم از این کار خیر نیست .
29 - کسی که قمار باز هست .
30 - کسی که رفیق باز هست .
31- کسی که منحرف هست .
32 - کسی که مبتلا به بیماریِ خطرناکِ تنبلی و تن پروری و بخور و بخواب هست .
33- کسی که زیر پا گذاشتنِ قانون رو زرنگی میدونه .
34 - کسی که الگویِ زندگیش مردم خراب و بی بند و بار و فاسد و دزد و مال مردم خور و بی خدا هست و از اونها تقلید میکنه .
35 - کسی که خائن هست .
36 - کسی که وقتی صدایِ تلاوتِ قرآن یا صدایِ اذان رو میشنوه احساس ناراحتی میکنه و حتی مسخره میکنه و فحش میده .
37 - کسی که شرم و حیا نداره .
38 - کسی که با فرزندِ خودش ارتباط جنسی داره هر چند کم و اندک .
39 - کسی که پول داره اما بدهکاریهاش رو نمیده .
40 - کسی که دو زار غرور و عزّتِ نفس نداره و حاضره با ذلّت گدائی کنه اما کار نکنه .
41 - کسی که برایِ ارضایِ غریزه ی جنسیش هیچ حد و مرزی نمیشناسه .
42 - کسی که وقتی میخواد کار خطا و خلافی انجام بده و گیر میافته و لو میره , به جای اینکه درک کنه که خدا دوستش داره نمیخواد خراب و آلوده بشه , میگه بخشکه شانس من خیلی بدشانسم .
43- کسی که خلاف کار و شر هست و دیگه کسی دور و برش نمونده که نصیحتش کنه یا کسی حریفش نمیشه و خدا به حال خودش رهاش کرده .
44 - کسی که معتقد هست همه چیز رو باید امتحان کرد و تجربه کرد در زندگی و قبول نداره که بعضی چیزها رو هرگز نباید امتحان کرد .
45- .....
======================================
همه ی این افراد خطرناک هستند اما درجه ی خطورتشون با هم فرق میکنه .
بعضیاشون اونقدر خطرناک هستند که باید تا ابد پروندشون رو بست و ازشون دوری کرد .
بعضیاشون باید در ارتباطمون باهاشون مراقب باشیم تا ضررشون به ما نرسه .
شاید یک نفر مجبور بشه اسم خودش رو هم یک یا چند بار در این لیست سیاه بنویسه .
=========================================
راهِ بازگشت از بدیها تا آخر عمر باز هست . اما چون کسی نمیدونه چقدر تا آخر عمرش مونده , پس باید همین الان دست به کار بشه . کسی نمیدونه فردائی در کار هست یا نه .
نه جوانی ضامنِ بقایِ عمر هست نه ثروت نه قدرت نه سلامتی نه امنیت و نه هیچ چیز دیگه .
aliiiiiii
12-11-2011, 19:06
هیچوقت طمع نکنید.
Lady parisa
13-11-2011, 12:39
گاهی وقتا به جای خاموشی در جواب ابلهان ،
باید یه مشت بخوابونی زیر چشمش!چون آدمی که ابله باشه ،
معنی اون سکوت رو هم نمیفهمه !
:31:
پ.ن: اینجا مشت زدن ایهام داره هاااا! نزنین که اگر زدین! کار به پاسگاه و دادگاه و دیه و ... میکشه!
منظور نویسنده(اینجانب)اینه که جواب ابله رو بدین:31:
همیشه وقتی از کسی که فکرشو نمی کردید، ناراحت شدید...
صبر کنید و کاملا فکر کنید به عکس العملی که میخواید داشته باشید.
وقتی یکی 2 روز فکر کنید و بعد راجب اون موضوع حرف بزنید، لحن شما عوض میشه، و جواب دریافتی هم همین.
چه بسا که سو تفاهم باشه و با عکس العمل سریع کاری کنید که قابل بازگشت نباشه...
تجربه کردم!!!
pezhmantoop
13-11-2011, 16:14
گاهی وقتا به جای خاموشی در جواب ابلهان ،
باید یه مشت بخوابونی زیر چشمش!چون آدمی که ابله باشه ،
معنی اون سکوت رو هم نمیفهمه !
پ.ن: اینجا مشت زدن ایهام داره هاااا! نزنین که اگر زدین! کار به پاسگاه و دادگاه و دیه و ... میکشه!
منظور نویسنده(اینجانب)اینه که جواب ابله رو بدین:31:
من هم با شما موافقم....سعی کردم تو زندگی این کارو انجام بدم...
واقعا باید جواب کسایی که جلوی آدم دهن کجی می کنن رو داد.......:40::40:
A.M.D.D.E.V.I.L
13-11-2011, 16:29
اگه زندگی تون تو خوردن و آشامیدن - مدرسه/دانشگاه رفتن - تلوزیون نگاه کردن - درس نوشتن/خواندن - خوابیدن - بازی کردن خلاصه میشه پس حتما یه تغییر بزرگ ناگهانی در راه هست
Переклад не
13-11-2011, 16:32
دوستان توروخدا مواظب ماشینای درحال تردد تو خیابون و کوچه ها باشید مخصوصا وانت بارها
چند وقت پیش یکی از رفقا میخواسته عرض خیابون رو طی کنه یه نیسان آبیه میاد و کنارش ترمز میکنه.این پشت وانت هارو اتاقک میکننا که در هم داره و با زنجیر قفلشو میبندن و از پشت ماشین رو به خیابون باز میشه ، نگو ماله این قفل نبودش وقتی ترمز میگیره باز میشه و میچرخه میاد میخوره تو سرش و در دم میمیره:37:
A.M.D.D.E.V.I.L
13-11-2011, 16:48
و یه چیز دیگه که خیلی مهمه اینه که همیشه سنجیده حرف بزنید - خواهر و برادر و مادر و پدر بهترین دوستاتون تو زندگیتون هستند
و دوباره همیشه قبل از اینکه حرفی بزنید تصور کنید خودتون مخاطب هستید چه حسی میگیرید وقتی اون حرف رو میشنوید!؟
---------------
یه نکته ی دیگه که متاسفانه باید بگم اینه که بیشتر ایرانی ها خیلی متاسفانه حسود هستند در حد تیم ملی یعنی اگه هیچ کاری هم در حقشون نکنی یه حرفی برات در میان وقتی یه موقع اونو میشنوی شاخ در میاری !! حالا نمی دونم از رو حسادت هست یا چی
--------------
به علت 2 نکته ای که الان گفتم نتیجه میشه گرفت که وقتی داری با آدم خوبی حرف میزنی احتیاط کن و احترام بذار - ولی وقتی داری با یه انسان که با تو هم فرهنگ نیست (چه با فرهنگ تر چه بی فرهنگ تر) حرف میزنی خیلی خیلی سنجیده حرف بزن (با سیاست)
dashakol_basafa
14-11-2011, 14:43
اگه مجبورید خیلی زود تصمیم بگیرید
توصیه من اینه که این تصمیم رو نگیرید!
چون به احتمال خیلی خیلی زیاد تصمیم درستی نخواهد بود.
حالا این تصمیم میتونه برای خرید یه وسیله، انتخاب رشته تحصیلی ، انتخاب یه تور مسافرتی، انتخاب یه نفر برای ازدواج یا یه تصمیم تجاری باشه.
به دلایل مختلفی ممکنه شما وقت کافی نداشته باشید که سر فرصت و با بررسی و مطالعه تصمیم بگیرید.
-ممکنه اشخاص دیگه شما رو تحت فشار بزارن برای اینکه زودتر تصمیم بگیرید
-ممکنه به نظر یه فرصتی بیاد که داره از دست میره
-ممکنه به دلیل مشغله کاری یا تحصیلی وقت برای مطالعه نداشته باشین
مهم نیست دلیلش چیه مهم اینه که وقتی بدون مطالعه یه تصمیم رو میگیرید مثل این میمونه که با چشمهای بسته از عرض یه خیابون رد بشید. پس به نسبت بزرگی و ترافیک اون خیابون (در واقع بزرگی اون تصمیم) باید منتظر عواقب اون تصمیم هم باشید. یعنی اینکه با یه دوچرخه یا موتور تصادف کنید یا یه کامیون با سرعت 110.
اگر دوستان نمونه های این تصادف رو تو زندگیشون تجربه کردن یا در زندگی دیگران دیدن ممنون میشم که اینجا بگن.
milad_gta
14-11-2011, 19:53
در اولین فرصت دشمن خودتون رو از پا در بیارید و مطمئن باشید که فرصت دوباره دادن مساویه با رزرو قبر خودتون ...
اگر دیدید جایی حراجی و شلوار های خوبی با قیمت مناسب داره میده ، حول نشید و 2 ، 3 تا بخرید چرا که چاق میشید و اصلا تنتون نمیره.
ولی اگر کفش خوب با قیمت مناسب دیدید و اونقدر دنبال مد نیستید هر چند تا که تونستید بگیرید چون سایز پاتون بر عکس شکمتون تقریبا ثابت میمونه !
ba maram
14-11-2011, 21:25
هیچ وقت دو تا رابطه احساسی با جنس مخالف رو تجربه هم نکنید...به دردسرای زیادی می خورید از لحاظ ساپورت احساسی
دلم گرفته، من از زندگیم یاد گرفتم که بیخودی به هر کسی به خاطر اعتقاداتش و کار هایی که میکنه برچسب نزنم ولی حداقل تو همین موضوع از پست های دوستان به بر چسب هایی برخوردم!
هيچ وقت به كسي كه از خودت بزرگتره دل نبند! آخر سركوفتش رو ميخوري!
caca_caca888
14-11-2011, 23:18
لوازم بهداشتی و آرایشی چیزی نیست که آدم همینطوری بخره...
اول مطمئن شید که ازش خوشتون میاد یا نه؟باهاتون سازگاره؟اگه میتونید امتحانش کنید قبل از خرید...
چون میخریم یهو خوشمون نمیاد همینطوری میمونه رو دستمون آخرم تاریخش تموم میشه باید بندازیم بیرون !نوی نو
در شروع رابطه هیچوقت به طرفتون دروغ نگید، حتی دروغای کوچیک...
چون ممکنه روزی به بهترین کس تو زندگیتون تبدیل بشه و اونوقت هم نگفتن حقیقت سخته و هم گفتنش....
هیچوقت دروغ نگید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..Parsa..
15-11-2011, 03:42
تجربه 3 ساله ی من توی این فروم اینو بهم میگه که بالاتر رفتن پست ها به هر قیمتی هیچ ارزشی نداره
100 پست مفید از 2000 تا پست بی ارزش و اسپم بسیار با ارزش تره
منظور خاصی نداشتم به هیچ وجه کسه خاصی رو مورد خطاب قرار ندادم حرف کلی بود
نریزید روم دعوا راه بندازیداااا
شاهزاده خانوم
15-11-2011, 04:25
اگه کسی از ظاهرتون با اخلاقتون تعریف کرد نگید نه اصلا
اعتماد به نفس داشته باشید ولی مغرور نشید با گفتن مرسی نشون بدید حرفش و قبول دارید
hamid_diablo
15-11-2011, 14:34
تو این دوره و زمنونه نمیشه رو قول و قرار کسی حساب باز کرد
اگه کسی بهتون گفت صبر کن من برت کار جور میکنم اصلا به این حرفش دل نبندید.چون دیگران برای خودنمایی حرف زیاد میزنند
caca_caca888
15-11-2011, 16:51
یک تجربه از رانندگی
آقا هیچ وقت پدالارو با پای اشتباهی نگیرید...خیلی ناجور میشه
1-یه بار ترمزو با پای چپ گرفتم.چنان ترمزی زدم وسط خیابون که خودم کف کردم:دی چه برسه به ماشین پشتیه!(چون ماشین سرد بود اگه پامو از روی گاز برمیداشتم ماشین خاموش میشد.)
2-یه بارم کلاژو با پای راست گرفتم.فرمون قفل و زنجیر بود میخواستم یکم برم جلوتر که در گاراژیو رد کنم.نصفه نشستم تو ماشین یه پامم بیرون ماشین (زنجیر نمیذاشت کامل برم تو) .مجبور بودم با پای راست کلاژ بگیرم . گفتم یکم کلاژو ول میکنم ماشین خودش گاز میخوره یکم میره جلوتر...همینطورم شد فقط وقتی میخواستم واستم با گاز اشتباش گرفتمو یهو کلاژو ول کردم ماشینم راه افتاد منم نصفه تو ماشین بودم!:دی اصلا یه وضعی نزدیک بود تصادف کنم!
مورد یک رو الانم انجام میدم.ولی برای بار اول خیلی ناجوره.الان حواسم بیشتر جمعه
.
dragon-fly
16-11-2011, 10:25
منم یه تجربه داغ بگم
وقتی که لیوان چای یا هر مایع داغ دیگه ای دستتونه و همون موقع عطسه یا سرفتون میگیره سریع اونی رو که دستتونه رو زمین بزارید چون اگه بریزه بهترین حالتش فقط سوختن دستتونه.
hamid_diablo
16-11-2011, 11:49
یکی از راههایی که باعث میشه به کسی اعتماد کنیم و ببینیم دوست خوبی برای ماست اینکه سر قول و قرارش بمونه
مثلا اگه سر ساعتی قرار دارید که به جایی برید اگه خیلی دیر کرد بدونید قابل اعتماد نیست و یا اینکه شما براش مهم نیستید
ملا نصرالدین
16-11-2011, 23:07
اگر توی سن مدرسه هستید و خانواده ،مخصوصا مادتون رو شما بسیار حساس هست و دلشون میخواد گل دختر یا گل پسرشون رو افتاب مهتاب نبینند لطفا به حرفاشون گوش کنید و الکی لجبازی نکنید
بی زحمت کلا قید جنس مخالف رو هم بزنید.اگر توانستید حتی باهاشون حرف هم نزنید
چون واسه خودتون
خانوادتون
طرف مقابلتون
خانواده طرف مقابل
زحمت و دردسر و اه و نفرین و اعصاب خوردکنی بوجود اوردید
لجبازی هم هیچ فایده ای نداره.بیشتر وقت ها خانواده ها طرز فکرشون غلط هست هیچ کاریش هم نمیشه کرد
ولی اگر مطمئن هستید که بی سر و صدا و بدون اینکه کسی بفهمه میشه سرپیچی کرد اون اشکالی نداره.
شاهزاده خانوم
17-11-2011, 01:19
هیچ وقت تو زندگیتون به کسی بها ندید و خودتون و از همه بیشتر دوست داشته باشید و یادتون باشه شما از همه مهمترید
milad_gta
17-11-2011, 01:34
همیشه به یاد داشته باشید ! فامیل دوست اجباری هست و دوست اجباری به هیچ دردی نمیخوره ٬ پس ! اول هوای بهترین دوستتون بعد فامیل ...
Saeed System
17-11-2011, 02:12
:40:همیشه به دیگران بدون منت کمک کنید و همینطور دل دیگران رو شاد کنید....چه غریبه و چه آشنا مخصوصا پدر و مادر:40:
یه حس خوبی تو وجودتون به وجود میاد...سبک میشید حس میکنید دی نی به این دنیا ندارید..
باور کنید خداوند دل شما رو شاد می کنه...
...من اینطوری نبودم...به دیگران کاری نداشتم به پد رمادرم کا ری نداشتم...همه اطرافیانم رو از دست داشتم میدادم
ولی وقتی اولین جا دل مادرم رو شاد کردم....بعد دل پدرم بعد دل برادرم بعد دل دوستم بعد همینجوری بیشتر شد.....
بعد الان هر روزم برام مثل زندگی تو بهشت شده نمیدونید چی میگم باید تجربه کنید....سبک شدم .....
اگر پسر یا دختر خونه هستی همین الان برو دل مادرت رو شاد کن حالا میپرسی چه جوری؟ برو برگهای درختها که تو حیاط ریخته جارو بزن برو
ظرفها و قابلمه هارو بشور برو خونه رو گردگیری کن ...دلشو شاد کن..حتما نباید که براش گردندبند طلا بخری...
سعی کنید خانواده رو هر چندوقت یک بار شگفت زده کنید!
مثلا میتونید یه مسافرت برون شهری ببریدشون!
و سنگ تموم بذارید
فیلم و عکس هم یادتون نره!
مطمئن باشید بهترین خاطره توی زندگی تون میشه
آقا پسرا گل همه توجه کنن
تو رو خدا توجه کنید :19:
به خدا یه روز پشیمون میشین:41:
بعضی فرصتها کلی تو زندگی تاثیر دارن
مثل این قضیه سربازی
حتما دنبال این باشین که کسری خدمت سربازی بگیرید
تا چند وقت پیش منم مثل خیلی ها برام زشت بود برم دنبال بسی ج و این حرفا کاری به مسائل اعتقادی ندارم ولی به خدا اگه دنبال همینا هم نریم فردا معلوم نیست چه مدت و کجا باید خدمت کنید .... شانس همیشه در خونه رو نمیزنه خیلیا بم گفتن بیا کارت و درست کنیم کسری بگیری و تو شهروخونه خودت بری خدمت ولی وقتی به این حرفا گوش ندادم فهمیدم عجب اشتباهی کردم
در اوج قدرت انسانیت رو حفظ کنید
Переклад не
18-11-2011, 13:13
دوستان هر عملی که انجام میدید عین همون رو خودتون به سرتون میاد .یکیو مسخره میکنید بعدا میبینید که مسخره میشید یا کمک میکنید و بعدا به خوده شمام کمک میشه .براتون قانون نیوتون فیزیک اثبات نمیکنم.این یه تجربه شخصی هست و من خودم شخصا خیلی امتحانش کردم و همیشه صادق بوده
M O B I N
18-11-2011, 13:31
سلام باز من اومدم یکی از تجربیاتم گرانقدرم رو تقدیم جامعه اسلامی کنم تا انشا الله با بکار گیری اون پایه های نظام کفر رو در هم بگوبیم :31:
بیشتر واسه پسرا :31: : دخترا هم میتونن اینکارو بکنن البته
تو کیف پولتون یک متن بنویسید
از یابنده محترم خواهشمند است با این شماره ( شماره خودتون ) تماس حاصل نماید .
حالا میتونین یکم التماسم پاش بنویسید که پولش مال خودت فقط مدارکشو برگردون
یا میتونین بگین مژدگانی شما محفوظ است.. مونده به خودتون :31:
مطمئن باشید اگه اینو انجام ندید روزی که کیف پولتون گم میشه .. شاید به خودتون دشنام بدید چرا اینکارو نکردید :27:
hamid_diablo
18-11-2011, 13:49
سلام
اگه متوجه شدید که 2 نفر دارند پشت سر شما حرف میزنند و یا اینکه بد وبیراه میگن به روی خودتون نیارید و جوری رفتار کنید که انگار چیزی نشنیدید.
قبل از اینکه از چیزی مطمئن نشدید روش برنامه ریزی نکنید.خیلی ها رو دیدم که میگن قراره از فلان ماه برم سر کار و اگه 1 سال کار کنم میتونم یه ماشین بخرم.بعدش میفهمند که کاره جور نشده بد جوری ضد حال میخورند
اگه حوصله خوندن ندارید یراست برید سراغ نتایج تو قسمت پایین : دی
این تجربرو قبلا با یه یوزر دیگه گفتم ولی متاسفانه پاک شد دوباره میگم چون خیلی مهمی و حیاتیه البته اینجا فول ورژنشو میگم قبلا یدونش بود: دی
یه روز بارونی آرایشگاه بودم همش بخار روی این شیشه ها جمع میشد این شاگرده بیچاره هم همش با روزنامه تمیز میکرد ولی متاسفانه باز بخار همونجوری جمع میشد رو شیشه:13:
تا اینکه آراشگره به شاگردش گفت یذره شیشه پاک کن بزن به شیشه تا درست شه:18: این شاگرده هم همینکارو کرد دیگه هیچ خبری از بخار نشد حتی یه اپسیلون!!!:18:
بعدش من تو حموم مشغول اصلاح ریشه گرانبهایم بودم:31:دیدم همش بخار میشینه رو آینه اعصابم داغون میشه از طرفی باید بخار تمیز میکردم از طرفی هم صورتمو میزدم :13:
تا اینکه به داستان 1 مراجعه کردم بجای شیشه پاک کن یکم شامپو زدم به آینه بعد دیدم تا آخر اصلاح یذره بخار هم سراغ آینه نیومد:40: : دی
بعدها کشف کردم با استفاده از مایع ظرفشویی و صابون هم این روش جواب میده:31:
یکی از بهترین تجربیاتم همین بوده فقط کافیه یه بار استفاده کنید اونوقت میبینید خدایی چه تجربه ی خفنیه: دی
نتایج
1- اگه مغازه ای فروشگاهی چیزی دارید روزای بارونی فقط یذره شیشه پاک کن ، مایع ظرفشویی بزنید به شیشه ها تا از بخار گرفتگی شیشه ها جلوگیری کنید
2- وقتی میرید حموم واسه اصلاح همون اول یکم شامپو ( صابون مایع ضرفشویی خلاصه هرچی دم دستتونه : دی) بزنید به آینه تا هیچ بخاری روش جمع نشه و با خیال راحت اصلاحی دقیق و مردونه انجام بدید : دی
تجربه روز : دی
دوستان عزیز دانشجویان نمونه یه نگاه به تفویم بندازید امروز 27 آبان یعنی تقریبا 1ماه و نیم فرصت دارید!!!
حالا یه لحظه چشماتونو ببندید به شب امتحان فکر کنید شب امتحانی که ترم قبل گذشت:13:
ناسلامتی قرار بود این ترم بترکونیما بازم امتحانات داره میرسه هیچ کاری نکردیم:19: این تجربه مخصوص خودمه هر ترم میگم انشالله ترم بعد میترکونم:41: اگه از همین امروز شروع نکنیم دو ماه بعد دوباره میگیم ترم بعد میترکونیم!!! و این روند همچنان ادامه دارد...:13:
امیدوارم دوستانی که گفتن این ترم میترکونن واقعا این ترم بترکونن از جمله خودم:40:
دوستان عزیز موفق باشید:11:
absa2004
18-11-2011, 18:08
اگه برنامه ریزی دارید می کنید ...
اگه دارید برای کاری نقشه می کشید ....
اگه دارید خوتون رو برای یه رویدادی تو آینده آماده می کنید ...
مهم نیست نوع و حالت کار و تصمیمتون چیه !!!
فقط برای حالات خاص یا مواقع اضطراری یا بدترین شرایط هم یه برنامه کنار بذارید (یعنی پیش بینی حالت بد رو هم داشته باشید )
تا مثه من احساس نا امیدی و شکست رو نکنید
هر چند می دونم این فقط یه احساسه ولی از اینکه اتفاقاتی باعث شد من برنامه مختل بشه و نتونم به هدفم برسم ناراحتم و چون برنامه ای برای این روزا ندارم احساس سرخوردگی می کنم
ba maram
18-11-2011, 20:10
یک نگاه به دوران زندگیت بنداز ! چشمات رو ببند و برو خوب و عمیق فکر کن! ببین چه کارایی رو می تونستی انجلم بدی اما توش در جا زدی...
این یک پند یا اندز نیست ... اما تجربه ایه که می خوایم خیلیامون کسب کنیم . پس تا دیر نشده زندگی کنیم تا اینکه زنده بمونیم
دوست من: هیچ وقت دنیا به آخر نرسیده
Lady parisa
21-11-2011, 09:05
یه مقدار توی کارهای بانکی دقت کنین دوستان
میبریم پولو کلی توی صف می ایستیم میزاریم بانک.برای هر حرکت مالی که انجام میدیم کارمزد کم میشه .درسته نباید پول نقد خیلی همراهمون باشه ولی میتونیم پولارو هفتگی از حساب برداریم. که فقط یه بار کارمزد بدیم!
حتی توی شعبه هم که بخوای پول برداشت کنی باید کارت بکشی و این کارت کشیدن یعنی دادن کارمزد به بانــــــــــــــــــــــ ــــــــک:13:
milad_gta
21-11-2011, 10:54
پیرو پست قبلی باید عرض کنم که همیشه شماره حساب هایی که قصد واریز بهشون دارید رو چندبار چک کنید ! یک شماره اشتباه مساویه با ...
+ اینکه اگر قصد انتقال وجه ( کارت به کارت ) دارید سعی کنید یک خودپرداز از بانک صادر کننده کارت خودتون پیدا کنید ٬ نخست اینکه ۹۰٪ کارمزد کم نمیکنه ! و اگر مشکلی تو پرداخت پیش بیاد ۹۹٪ تو همون لحظه برطرف میکنند .
ولی اگر خود پرداز بانک دیگه باشه میفرسته شما رو بانک خودتون بعد از اونجا دوباره باید برید به بانکی که سوتی داده و کلی دردسر میشه بعلاوه اون کارمزدی که ۱۰۰٪ میگیره !
این اصل رو تو خرید های اینترنتی هم مد نظر داشته باشید .
majid322
21-11-2011, 11:10
هیچ وقت به کسی که ارزش و منزلت محبت کردن رو نمیدونه و تشخیص نمیده محبت نکنید.
hamid_diablo
21-11-2011, 12:11
به کسی که واسه احساسات تو ارزش قائل نیست دل نبند
پاییز شده و باید مراقب بعضی چیزها بود.مثلا اگه میخواید برید بیرون قبلش صبر کنید تا عرق تنتون خشک بشه بعد برید بیرون از خونه تا خدایی نکرده سرما نخورید
malkemid
21-11-2011, 14:17
سعی کنید خودتون رو تو موقعیتی قرار ندید که وسوسه بشید برای انجام کاری که درست نیست.
قدم اول واسه جلوگیری از یه اتفاق...اینه که آدم خودشو تو اون موقعیت قرار نده...
t.sunami
21-11-2011, 22:34
سلام دوستان
اگر دانش اموز یا دانشجو هستین بهتون پیشنهاد میکنم که به هیچ وجه وسوسه نشین که برین سرکار! به خدا هیچ خبری نیست..درس از هر چیزی مهمتره.بچسبین به درس +زبان بعد از پایان تحصیل ببینید که روی هوا میزننتون!(البته این موضوع 100% نیست.)من خودم حدود 1ساله که توی یک شرکت کار کردم و گرچه حقوقم خیلی خوب بود ولی دیدم اگه به درسم نرسم پس فردا که بخوام برم سر کار کود هم بارم نمیکنن.حالا جسبیدم به درس و از اینکه این کارو کردم خیلی خوشحالم:20:
hamid_diablo
22-11-2011, 11:05
سلام
خوب روزای بارونی شروع شده!!
بعضی ها چتر دارند و بعضی ها ندارند.آقایون تو خرید چتر دقت کنید مخصوصا در انتخاب رنگ.مثلا رنگ صورتی یا سبز فسفری به شما آقایون نمیاد:27:
اگه چتر دارید و با خودتون بیرون میبرید قبل از اینکه از خونه خارج بشید چتر رو باز و بسته کنید تا از خرابی احتمالی مطمئن بشید
وقتی چتر دستتون هست مراقب باشید که به کسی برخورد نکنید.زیاد دیدم کسایی که چش و چالشون بوسیله چتر داغون شده
وقتی وارد خونه یا اتومبیل میشید چتر رو بتکونید تا کاملا آبی که روش جمع شده بریزه رو زمین
SIMON137
22-11-2011, 11:09
کار امروز رو به هیچ عنوان به وقت دیگه ای ننداز مخصوص در این کشور که در لحظه همه چیز ممکنه تغییر کنه ، آخرش ضرر می کنی ، بد جور هم ضرر میکنی ...!!!
Lady parisa
22-11-2011, 11:23
همونطور که حمید خان گفت: فصل بارندگیه! توی خرید البسه گرم دقت کنین!
الان قیمتا الکی و بیخودی بالا رفته و از کیفیت اجناس کم شده.
توی خرید کفش بیشتر دقت کنین! خیلی به ظاهر اهمیت ندیدن! به کف کفش دقت کنین!
که روزای برفی و بارونی سر نخورین! خصوصا روی خط عابر پیاده! (تجربه شخصیه هااااا):31:
Manager_66
22-11-2011, 20:56
دوستان هر کاری انجام میدین انجام بدین فقط به هیچکس نگین دارین اون کار رو انجام میدین ! دقت کنید هیچکس !
وقتی به کسی میگین که میخواید فلان کار رو انجام بدین چند تا ! ضرر داره : 1- اگه خدای نکرده به اونجا نرسید ضایع میشین . 2- از شدت تلاشتون کاسته میشه . اینرو همه جا میگن تلاشتون بیشتر میشه ولی باور کنید خیلی کمتر میشه . 3-در صورت موفقیت در کاری که به بقیه گفتین خیلی طبیعی جلوه میکنه و بقول معروف کسی تعجب نمیکنه ! و اگه نرسید شما یک انسان ضعیف و تنبل و کاهل شناخته میشین ! و ...
پس فقط سایلت باشین و کارتونو انجام بدین و مشکلاتتون رو پیش بقیه بزرگ نکنین . :40:
Alireza SM
23-11-2011, 02:34
سعی کنین برنامه زندگیتون رو طوری تنظیم کنین که اگه در کمتر از 30 ثانیه متوجه شدین با بهترین رتبه های آزمون آزمایشی و شانس کسب رتبه سه رقمی کنکور ؛ قراره طبق قانون جدید از تحصیل محروم شده و باید برین سربازی غ با مشکل مواجه نشن و زندگیتون به هم نریزه
هرکی که به فکر موفقیت ( غیر از موفقیت در تحصیل رشته های مذهبی ) هست باید همیشه به فکر مهاجرت به یه کشور درست و حسابی باشه .
ایران جای پیشرفت نیست
Lady parisa
23-11-2011, 12:12
هيچگاه برای شخصی که از دور برايت دست تکون ميده دست تکون ندید...
چون دراکثـــر مواقع با تو نيست با پشت سريته..!
لذا ضايع ميشــــــــــی..
تو روحیـه ات تاثیر میذاره !
حالا بیا و درستش کن
:31::27:
+
دقت کردین شبای عروسی تا دهنت پر میشه دوربین میاد روت. !?
گفتم حواستون باشه !
:27:
+
دقت کردین بهترین ایده هارو برای دیگرون داریم و برای خودمون عملاً .....(به دلیل عصبانی بودن نویسنده(خودم) محذوف به قرینه لفظیه):31:
majid322
23-11-2011, 12:20
همیشه سعی کنید دوست خودتون رو به خوبی بشناسید
و خودتون رو برای هر کسی
به اب و اتیش نزنید.
اگه میدونید که ارزش کار شمارو متوجه نمیشه و جور دیگه ای برداشت میکنه هرگز اونکارو براش انجام ندید چون هم
باعث ناراحتی خودتون میشه و هم اینکه فکر میکنه وظیفه ی شماست.
mf.designing
23-11-2011, 12:36
سلام به دوستان گلم .
منم چنتا تجربی که داشتم رو مینویسم شاید به درد یکی از دوستان بخوره
1- هیچ دوستی ، هیچ دوستی قابل اعتماد مطلق نیست و در سر دو راهی رفاقت و زندگی خودش ، حتما زندگی خودش رو انتخاب میکنه !
2- با هیچ کس نباید شراکت کرد ، حتی با بابا !
3- اگه کسی پاک زندگی نکنه در آینده اثر اون رو میبینه ! (دقیقا موج منفی که فرستاده شده تو دنیا بیه خود آدم برمیگرده !!)
4- جواب خیانت ، خیانت خواهد بود !
5- قدر پدر رو آدم وقتی میدونه که خودش زندگی داشته باشه کار کنه ، پس از اول باید دونست قدرش رو !
6- ازدواج بدون عشق و بی شناخت کامل ازدواج درستی نیست ، چون آدم از اشتباهات کسی که قلبا دوسش نداره راحت نمیگذره !
7- پایه زندگی مشترک ایثار و گذشته . این نکته رو هم 2 طرف باید بدونن که هر کاری میکنن واسه زندگشونه نه منت برا فرد مقابل !
8- وقت ازدواج و ارتباط با جنس مخالف هیچ وقت در مراحل آشنائی همه داشتهاتون رو رو نکنید چون اون وقت عاشق شما نمیشه ، عاشق داشته هاتون میشه !
9- با وجود اینکه همیشه بعضی ها پاپیچ این پسرهای جلف و فشن فوشون هستن اما آخر سر آدم متین و با وقار هست که مشتری داره !
10- امیدتون به خدا باشه و تلاش خودتون نه خلق خدا !
11- وقتی موقع رفتن بیرون از خونه مامانتون میگه چتر وردارید حتما وردارید چون قطعا هوا خودی نشون خواهد داد ! :دی
12- دردسر راست گفتن خیلی کمتر از دروغ گفتن بدون حافظست !
13- همیشه حقتون رو رک و محکم بخواین ، عقب کشیدن در این مورد همانا پرروئی طرف مقابل رو به همراه داره ! :دی
بقیشم بدن میگم :دی :دی
:11:
hamid_diablo
23-11-2011, 17:55
سلام دوستان
همیشه سعی کنید کاری برای انجام دادن داشته باشید.اگه بیکار باشید حتما حوصلتون سر میره و تنهایی عذابتون میده و افکار منفی و مزاحم میشه کل زندگیتون.حتما که نباید سر کار برید که بهتون نگن بی کار.اگه دانشجویید میتونید زبان و برنامه های کامپیوتری رو یاد بگیرید
حتما تو یه زمینه تخصص داشته باشید.اینطوری نسبت به بقیه متمایز میشید و اعتماد به نفستون بالا میره.
هیچ وقت برای کار از شاخه ای به شاخه ی دیگه نپرید.یه رشته و یا زمینه کاری رو ادامه بدید تا بتونید موفق بشید
اگه تو مسائل ریشه ای و اعتقادی با دوستانتون اختلاف عمیق دارید بهتره که این دوستی رو بزارید کنار.من یکی از دوستام به شدت مذهبی و تو دانشگاه با چند نفر دوسته که فشن مشنن!!!!چند روز پیش تو ماشین بودیم یکی از دوستانبه یه دختر خانوم متلک گفت.نزدیک بود تو ماشین همدیگه رو بکوشند
parinaz571
25-11-2011, 14:46
-وقتی پول داری مثل شاهی ولی وقتی دست کسیش دادی مثل گدایی
- همیشه یک مقدار پول برای حوادث غیر مترقبه پس انداز کنید . این ماه 200 تومن پول می خواستم پس انداز کنم که دندون درد شدیدی گرفتم و همشو تقدیم دندانپزشک باید بکنم!
- همیشه تو دعواها داد و بیداد راه نندازید بعضی موقعا با سکوت می تونید برنده بشید و طرف مقابل از این که مثل دیونه ها داد و بیداد کرده را شرمنده کنید( البته تشخیص این که ایا در همه دعوا ها بدون استثنا باید سکوت کنید یا نه با خودتونه ضمتا اگر بعد از سکوت احساس استثمار شدن و تحقیر شدن پیدا کردین مسئو لیتش با من نیست!!!!!!!!)
هیچ وقت اگه از طرف اداره ای دعوت به کار یا همکاری شدی، از همون اول بحث مالی رو پیش نکشید
ممکنه از رفتار، کار و هوش شما خوششون بیاد و استخدامتون کنن...
( این برای خواهر خودم اتفاق افتاده )
دوماه حقوق نگرفته بود، ولی در عوض الان بهترین سمت رو در بهترین اداره شهر داره...
Scary Feelings
26-11-2011, 01:16
یه جمله یه جا خوندم بهم ثابت شده , هیچوقت یادم نمیره :
یا به اندازه آرزوهات تلاش کن , یا به اندازه تلاشت آرزو کن!
همیشه کپی برابر اصل مدارک خودت رو تهیه کن هزینه هربرگ کپی برابراصل 200 تومن بیشتر نیست....یه باروقت بذار برو دادگستری قسمت کپی برابر اصل .... وقتت هم گرفته نمیشه..
کپی برابر اصل مدارک شناسایی ( کارت ملی - شناسنامه-پایان خدمت و معافی- پاسپورت- .....) مدرک تحصیلی ( دیپلم- پیش دانشگاهی- دانشگاه - گواهی نامه های مهارتی و ....) همیشه به درد میخورن
malkemid
27-11-2011, 16:16
از مجلس عروسیتون هرچقدر که می تونید عکس و فیلم بگیرید...اون موقع ممکنه زیاد به فکرش نباشید یا خسته شید....ولی بعدا خاطره خیلی لذتبخشی میشه...همش می گید کاشکی بیشتر عکس گرفته بودم
mehran_286
27-11-2011, 22:40
هیچ وقت به کسی وابسته نباشید
و سعی کنید راز هاتون رو برای همه نگید
شخصیت خیلی محبوب جمع نباشید چون دشمن زیاد پیدا می کنید
اگر کسی مسخره یا ..... کرد سریع جوابشو بشید تا بعدا براتون شاخ نشه و این که هی فکرتون مشغول این نباشه که چرا جوابشو ندادم
تو حساب و کتاب با کسی رو دروایسی نکنید چون شما صاحب بانک صادرات نیستید و پدرتون هم یه تاجر پولدار نیست
اگر دانشجو شهرستان هستید خیلی خونه دوستاتون که خونه دانشجویی دارند نرید چون ممکنه یکیشون با اومدن شما راضی نباشه ولی به روتون نیاره
اگر کسی براتون قیافه گرفت شما هم خیلی سرد از کنارش رد شید این بدترین کاری هستش که میتونید بکنید
دوستان این اخرین تجربیاتمه دیگه میرم خدمت باید اونجا یاداشت کنم بیارم برا تاپیک......:31:
ولی تجربه جدید
ببخشیدا خودم و بعضی از دوستان املا فارسی خوبی ندارن بعضی وقتا غلط املاء ی دارن مثل (متمئن یا اتماد یا ...... ) ازین جور غلطا های خییییییییییییییلی زشته به خدا آبرو واسه آدم نمیمونه.....اینجا که بچه ها خودی هستن ولی یجا مینویسی که دیگه کار از کار گذشته:27:
پس
همیشه با دقت بنویسیم ..... چون بی سواد که نیستیم همه تحصیل کردن ( محصل - دیپلم -دانشجو - دکتر- مهندس-....) همشم به دلیل بی دقتی نیست بعضی وقتا به خاطر این فینگلیش هم هست که املا کلمات یادمون میره
نکته بعدی دست خط .......... من خودم مشکل پیداکردم ... دست خط داغون داشتم بس که کارام رو تایپ میکنم دیگه نوشتن با دست یادم رفته.... اینقد به تایپ وابسته نشین
Masoud-Susa
28-11-2011, 13:33
نمیدونم گفته شده یا نه ...اما:
همیشه کارهاتون رو سر وقت خودش انجام بدید ...کار دیروز رو به امروز ، کار امروز رو به فردا و کار فردا رو به پس فردا نندازید که بدطور ضرر می کنید...
(به خصوص اینکه اگر دانشجو هستید ،در خصوص درس خوندن اینجور زیاد پیش میاد،پس سعی کنید واستون پیش نیاد که بد ضرر می کنید ... مثل من : (
malkemid
28-11-2011, 14:23
آقا همیشه سعی کنید بجای رفتن از مرکز شهر...از مسیر های فرعی برید...نگید امروز جمعست یا الان دیر وقته خلوته و این حرفها!!
من هر وقت از این استدلال ها آوردم برای خودم آخرش کلی تو ترافیک موندم!!
hamid_diablo
28-11-2011, 14:42
یه جمله یه جا خوندم بهم ثابت شده , هیچوقت یادم نمیره :
به هیچ کس و هیچ چیز دل نبند چون هیچ کس و هیچ چیز مطعلق به تو نیست
sara_girl
28-11-2011, 14:51
قدر لحظه ها و حتی ثانیه های زندگیتو بدون و به خاطر چیزهایی که ارزش نداره بداخلاقی نکن چون در آخر اونی که پشیمون میشه تــــــــویـــــــِ و این همه فرصت از دست رفــــــته.......
ba maram
28-11-2011, 20:52
از رو در دوستی و نصیحت هیچ وقت به دوست جنس مخالف دوستای صمیمیت بی احترامه یا نظر بدی که مد نظرته(به منزله حتی شوخی )رو نکن! دیدم که می گم!
من خودم بهم این عمل انجام شده و خودم پشیمون شدم از این که این اجازرو دادم که نظر بده دوستم !!!
Переклад не
28-11-2011, 21:03
از رو در دوستی و نصیحت هیچ وقت به دوست جنس مخالف دوستای صمیمیت بی احترامه یا نظر بدی که مد نظرته(به منزله حتی شوخی )رو نکن! دیدم که می گم!
من خودم بهم این عمل انجام شده و خودم پشیمون شدم از این که این اجازرو دادم که نظر بده دوستم !!!
واضح تر بگو
Shadow-Man
28-11-2011, 23:35
فکر کنم منظورش اینه که اگه با کسی دوست هستین نکات منفیش رو بهش نگین یا اگه عیبی داره بهش نگین چون ممکنه ناراحت بشه
راست میگه دوستم تو خونه دانشجویی با 5-6 نفر هم خونه است بهم میگه وقتی تنها بودن جدا جدا اومدن به دوستم گفتن:"من با تو بیشتر از همه راحت هستم." فقط به خاطر اینکه دوستم همین اخلاق رو داره و عیب کسی رو به روش نمیاره و اصلا حرفی نمیزنه که طرف یه ذره هم ناراحت بشه
البته به نظرم اگه طرف جنبه اش رو داشته باشه بهتره بگین من خودم بارها از اطرافیان نزدیکم ناراحت شدم به خاطر اینکه عیبی که داشتم رو بهم نگفتن که برطرفش کنم مثلا برادرم همیشه خیلی رک و پوست کنده (البته بدون اینکه کسی بفهمه) عیبم رو میگه اوایل ناراحت میشدم حتی یادم یه بار باهاش دعوا کردم ولی همیشه بعدا پیش خودم ازش متشکر بودم حتی اون موقع که باهاش دعوا کردم
Lady parisa
29-11-2011, 09:40
دوستانی که اعصاب ندارن پشت فرمون یا دوستانی که یادشون میره پاشون روی پدال گاز گذاشتن
خواهشا
حواستونو جمع کنین هم دیه خیلی گرون شده هم اینکه ماه محرم (جزء ماههای حرامه) خدایی نکرده هم خانواده ای رو بدبخت نکنین هم آینده و جوونی خودتونو رو از بین نبرین
یه کم دقت و حوصله بیشتر ایشالا که به مقصد می رسیم
Переклад не
29-11-2011, 10:24
به ساعت موبایلتون اعتماد مطلق نکنید .دیروز صب ساعت 7 پا شدم تازه متوجه شدم ساعت 8 هه
موبایل که روز قبلش باطریش خالی شده بود و خاموش شده بود ، یه ساعت ساعتش عقب افتاده بود بعده اینکه شارژ کردم و کوکش کردم این بلا سرم اومد
parinaz571
30-11-2011, 16:56
- شوخي بي مورد براي اينكه كمي بيشتر بخنديد نكن كه سبك ميشي
- به همه احترام بذار چون باعث ميشه بهت احترام بذارن
-رمز موفقيت اينه كه جدي و مهربان و مودب باشي و شوخي نكني
sara_girl
01-12-2011, 10:53
گــــــــاهی اوقات باید از کنار خیلی مسائل راحت رد شین....بزار فک کنن نفهمیدین..........
تو اماکن امنیتی-نظامی..... با دوستانتون شوخی نکنید دردسر میشه
caca_caca888
01-12-2011, 12:45
تایپ 10 انگشتی
روز اولی که هر کدوم از ما نشسته بودیم پای کامپیوتر سرعت تایپمون به حدی پایین بود که با یه انگشت دنبال حرف مورد نظر میگشتیم تا پیداش کنیم.پس نیازی به 10 انگشت نبود.اما به مرور زمان سرعتمون رفت بالا تا حدی که با چند تا انگشت سرعتمون بد نبود...اما دیگه سرعتمون به آخرش رسیده بود و خبری از پیشرفت نبود.چه بهتره که سرعتمون رو
پس از همین امروز لطف کنید 10 انگشتی تایپ کنید ...حیفه
منم تا چند ماه پیش همون طوری تایپ میکردم.اما یه روز دیگه گفتم اینطوری تایپ نمیکنم و دیگم نکردم.الان تایپم خیلی بهتر شده.جدای از سرعت انرژِی کمتری میگیره+هنگام تایپ صدای کیبرد کمتر میشه+نیازی به نگاه کردن کیبرد ندارید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه بهتر بود که از اولین روز اینطوری تایپ میکردیم.
ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازس.
hamid_diablo
01-12-2011, 14:29
یه تجربه خوب که باعث میشه دوستی ها پابرجا بمونه
همیشه تو قلبت یه قبرستون برای خاک کردن خطاهای دوستانت بزار
parinaz571
01-12-2011, 23:48
ممكنه من اشتباهاتي بكنم
اما اشتباهاتي كه در مورد من مرتكب شدن رو هرگز تكرار نخواهم كرد.
Atefeh.N
03-12-2011, 11:38
این بیشتر شامل خانما میشه :
هیچوقت به امید ازدواج وارد یه رابطه نشید . چون هیچ تضمینی وجود نداره که آخرش چی میشه .
علاوه بر این بقیه ی موقعیت ها رو هم از دست میدید و دست آخر تنها چیزی که عایدتون میشه روزهایی که هدر دادین . چون تو اینجور رابطه ها حتی یه ساعت دیگه رو هم نمیشه پیش بینی کرد . ( این بحثش خیلی گسترده ست )
اگر هم وارد رابطه میشید اجازه ندید این رابطه جلوی پیشرفتتون رو بگیره و محدودوتون کنه .
به ازدواج سنتی هم با دید بد نگاه نکنید . به نظر من که خیلی بهتره .
hamid_diablo
04-12-2011, 13:13
سلام
اگه با پدر بزرگ و مادربزرگتون زندگی میکنید سعی کنید تا جایی که امکان داره به حرفاشون گوش بدید.معمولا سالمندان بعضی از حرفها و خاطراتشون رو همیشه تکرار میکنند.مثلا مادربزرگ من در هفته 40 بار از مکه و کربلا رفتنش میگه.انقدر گفته که دیگه تمام دیالوگاشو حفظ شدم.تو این جور مواقع به حرفاشون گوش بدید و نزارید بنده خداها ناراحت بشند
اگه اتفاق تلخی براتون افتاد بهترین کار صبر کردنه.چون زمان خیلی چیزها رو روشن میکنه و به حکمت اون کار پی میبرید
milad_gta
04-12-2011, 13:35
سر پیچ های تند اگه سرعت بالا داشتید و احساس کردید الانه که به جناهین بزنید یک لحظه پا رو از رو گاز بردارید و دوباره گاز بدید ، به طور عجیبی به جلو کشش پیدا میکنید انگار یه آهن ربا شما رو میکشه .
Amin-Nasim
04-12-2011, 14:01
نامردترین و بی معرفت ترین دوست ادم عمرشه به این دوست نامرد اهمیت ندین
Eblis 2011
04-12-2011, 15:39
واقعا از این تایپک لذت میبرم و تمامی پندها و تجربیات رو گوش میدم
واقعا دست زننده ی تایپک رو میبوسم
H A M A S
04-12-2011, 16:08
وقتی میرید دفتر اسناد رسمی برای تظیم سند-قول نامه-دادن تعهد و.... چندتا نکته رو یادتو باشه!
1-حتما حتما حتما مشخصات تنظیم شده سند(اعم از مشخصات فردی خودتون یا افراد ثالث یا مشخصات ملک و....) رو با اصل مدارک تطبیق بدین.چون برای من کد ملی رو اشتباه زدن نزدیک بود یه شر به پا شه!پس حتما تطبیق بدین!
2-مواظب باشید محضردارها سرتون رو کلاه نگذارن-چون این قشر محترم بشدت در کندن پوست آدمها تبحر دارن!!سعی کنید از نرخ واقعی تنظیم سندتون مطلع باشید! مثلا من برای دادن یه تعهد محضری رفتم یه دفتر اسناد رسمی گفت 30 هزار تومن!!! یه جا دیگه 10 هزار تومن!!! و من رفتم محضری که نرخش 10 هزارتومن بود.در حالی که بعدها فهمیدم نرخ اصلیش 2 هزار تومن بوده!!
masoud79
04-12-2011, 23:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخنان امام حسین علیه السلام:
*هیچ امری را نپذیر مگر آن که خودت را شایسته آن بدانی.
*بهترین ثروت آن است که انسان به وسیله آن آبروی خود را حفظ نماید.
*کسی که رضایت مخلوق را به بهای غضب خالق بخرد، رستگار نخواهد شد.
*پشت سر برادر مؤمن خود سخنی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید.
*حرص و آز نوعی فقر روانی است و سخاوت و بخشش نوعی بی نیازی است.
*سلام ۷۰حسنه دارد، ۶۹حسنه از آنِ سلام کننده و یکی، از آن جواب گو است.
*از امام حسین(ع) پرسش شد؛ فضیلت چیست؟. فرمود: “مالک زبان بودن و نیکی نمودن.”
*هر کس ۵چیز نداشته باشد از زندگی بهرهای نمیبرد؛ عقل، دین، ادب، شرم و خوش خلقی.
*کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد میکند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
*آن کس در صله رحم بهتر است که نسبت به خویشاوندانی که با او قطع رابطه کردهاند، دل جویی و صله رحم نماید.
*کاری مکن که از آن پوزش بخواهی، زیرا مؤمن نه بد میکند و نه عذر میطلبد. منافق هر روز بد میکند و عذر میخواهد.
*کسى که از تو حاجتى خواسته است، آبروى خود را با در خواست از تو ریخته است، تو دیگر با رد کردن او، آبروى خود را نریز.
AmirMomtaz
05-12-2011, 03:34
اینروزا اگه میخوای از دوستت پولی قرض بگیری ... خوب فکراتو بکن ببین به کدوم بیشتر نیاز داری؟
اون پول؟
یا اون دوست؟!!
جل الخالق ... عجب روزگاریه ها
یالان دنیا .. :31:
SIMON137
05-12-2011, 13:28
برای خرید عطر و ادکلن عجله نداشته باشید ، سعی کنید قبل از خرید چندتاشون رو تست کنید و در جاهای مختلف لباستون بزنید ترجیحا اگر میشه بدن ولی خب لباس در این موارد بهتر جواب میده
یک روز صبر کنید تا به رایحه اصلیشون برسن ، فردا یا پس فرداش برید عطر رو بخرید. اینطوری آگاهی کاملی راجع به رایحه اون پیدا می کنید و ضمنا موندگاریش رو هم تست می کنید.
Mahast Arya
05-12-2011, 14:56
تمام مشكلات زندگي پله هايي هستن براي روبرويي با مشكلات بزرگ تر
حتي موفقيت ها هم اينطورهستند...!
كه ما آزموده تر بشيم...!
پس
هميشه بگو اين كه چيزي نيست
من آماده ام براي مرحله بعد...!:46:
Eblis 2011
05-12-2011, 15:03
هیچ وقت زمان عصبانیت تصمیم نگیر
سعی کن تو زندگیت به کسی نقطه ضعف نشون ندی حتی بهترین و نزدیک ترین دوستت که بعدا از همون حربه به ضررت استفاه میکنه
اگه میخوای واقعا به آرامش برسی و از غم دنیا رها شی نماز سروقت بخون
vampire girl
05-12-2011, 15:59
همینی که تو امضام نوشتم...قانون اول زندگی اینه که به کسی اعتماد نکنی...آدما میتونن بازیگرای خوبی باشن...
به کسی بد نکن اما اگه زیادی هم خوبی کنی مردم فکر میکنن چه خبره و واست بی جنبه بازی درمیارن...
پشت سر هیچکس هیچوقت حرف نزن...چون اونوقت بی برو برگرد پشت سر خودت حرف میزنن...
وقتی کسی تهدیدت کردن (تو هر شرایطی)حتی اگه خیلی ترسیدی از تهدیدش طوری وانمود کن که انگار اصلا برات مهم نیست یعنی خلاصه آتو نده که طرف بیشتر بچزونتت(من این اشتباهو کردم خیلی خیلی بده)به کسی که تهدیدت میکنه التماس نکن فقط دست پیش رو بگیر که پس نیفتی...
بد بین نباش اما دقیق و نکته بین باش و الکی خوش بینی نکن...سعی کن نیمه پر و خالی لیوان رو با هم در نظر بگیری که بتونی بهترین تصمیم رو بگیری...
...همتون موفق باشید...:46:
Mahast Arya
05-12-2011, 19:51
قانون:
مشابه ،مشابه را جذب مي كند
مواظب باش بد نشي كه بد جذب كني...!!
Eblis 2011
05-12-2011, 19:55
به کسی اونقدر لطف و خوبی نکن که گرمیش کنه و فکر کنه وظیفته که داری این کارا رو انجام میدی . . . این واسه خودم ثابت شده . . . به یکی اینقدر محبت کردم شب و روز که . . .
hamid_diablo
06-12-2011, 00:34
تو موضوعاتی که اطلاعات کافی نداری اظهار نظر نکن.چون ممکنه سئوالی ازت بپرسند که نتونی جواب بدی.
ba maram
06-12-2011, 01:03
تنها بودن بهتر از اینه که با کسی(با غیرهمجنست ) دوست باشی که آینده ای باهاش نمیبینی یا باهاش حال نمی کنی زیاد...
اعصاب تنها چیزیه که این زمونه کسی نداره و همه انتظار دارن که داشته باشی(رو مخ کسی یورتمه نرید)
3D.ARCHITECTURE
06-12-2011, 01:53
برداشت بقیه ازت با برداشتی که خودت از خودت داری یه دنیافرق داره سعی کنید خودتون و مثل نظر دیگران ببینید.
شاد باشید.
caca_caca888
06-12-2011, 03:02
آدم تو بعضی شرایط روحی قرار میگیره میزان سوتی دهیش بالا میره!!!
تو اون موقع ها اظهار نظر نکنید بهتره
و ربطی به خنگیو اینا نداره فکر کنم.
vampire girl
06-12-2011, 11:40
اگه اوایل عضویتتون تو p30world هستین و همش هی مشکل دارید و هر جا میخواید برید با پیغام شما اجازه ورود به اینجارو ندارید مواجه میشید(مثل الان من)تمام تلاشتون رو بکنید که عصبانی نشید و مثل من تمایل به ترکوندن مانیتور به وسیله کیبرد از شدت عصبانیت پیدا نکنید!!!!تو این شرایط میتونید برید تو گودال ماسه بازی و خودتونو تخلیه روحی روانی بکنید(همون کاری که من کردم) به امید روزیکه محدودیت هام از بین برن........(اگه هم بازم مثل من بلد نیستین چه جوری از دیگران بخاطر مطلب مفیدشون تشکر کنید اشکال نداره...مثل من تو دلتون تشکر کنید!!!)
از همتون به خاطر مطالب مفیدتون متشکرم دوستان...:11:
به کسی اونقدر لطف و خوبی نکن که گرمیش کنه و فکر کنه وظیفته که داری این کارا رو انجام میدی . . . این واسه خودم ثابت شده . . . به یکی اینقدر محبت کردم شب و روز که . . .
در راستای تجربه شما:
لطف مکرر=========حق مسلم
swastika
06-12-2011, 16:03
هیچ وقت سعی نکنید خودتون رو از دید دیگران ببینید چون این امر منجر به از بین رفتن اعتماد به نفس میشه.
زندگی خیلی کوتاهه که آدم بخواد از دید بقبه بگذرونتش.
یک بار زندگی میکنی. پس همیشه و همیشه خودت باش.
Eblis 2011
06-12-2011, 16:42
هیچ وقت هم به جنس مخالف رو نده . . . بعد از مدتی به روش زیرکانه ای تیغت میزنه طوری که خودتم نفهمی
Mahast Arya
06-12-2011, 17:21
حواس ام باشه
كه امروز كارايي رو كه ديروز برنامه ريزي كرده بودم و نكردم
فردا هم نمي كنم...!!!
hamid_diablo
06-12-2011, 17:26
هر جا میرید صف رو رعایت کنید و حق دیگران رو ضایع نکنید.باورتون نمیشه امروز به خاطر گرفتن غذای امام حسین چه جوری حق دیگران رو ضایع میکردند
قبل از اینکه در اماکن عمومی عکس بگیرید مخصوصا با گوشی مراقب باشید کسی تو کادرتون نباشه که باعث سوء تفاهم بشه.دیشب یکی از دوستام داشت از یه دسته عذاداری عکس مینداخت که یه آقایی غیرتی شد و گفت چرا از زنم عکس میندازی تا ما بیام طرف رو توجیه کنیم دوتمون یه کتک مفصل خورد
Eblis 2011
06-12-2011, 18:06
سعی کنید تو زندگیتون واسه نظرهای و حرف های دیگران ارزش بذارین و به راحتی ازشون رد نشین . . . وقتی واسه نظرات دیگران ارزش قائل نشین و به سخره بگیرین نباید انتظار داشته باشین دیگران هم به نظرات شما احترام بذارن . . . احترام باید دوطرفه باشه
آنچه را که برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند . . . این جمله رو باید با آب طلا نوشت . . . خیلی ها هستند که به این جمله توجه نمیکنند حتی خود من . .. اما ای کاش . . .
vampire girl
06-12-2011, 19:33
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت خودتونو دست پایین نگیرید(جلو هیچ کس)همه جا با یه اعتماد به نفس غوغا وارد بشین...سعی کنید آدما رو تا جایی که میشه از بالا نگاه کنید منظورم غرور الکی داشتن نیست...یعنی اگه تو کف یکی هستین(چه قیافه چه مهارت های خاص چه هرچی)اصلا نشون ندید چون طرف با خودش فکر میکنه حالا چه آش دهن سوزیه و ... خلاصه طاقچه بالا رو فعال میکنه عجیب مخصوصا اگه طرف جنس مخالفتونه
مات و مبهوت مهر و محبت ظاهری بعضیا نشید بعضیا میخوان اعتمادتونو جلب کنن وقتی جلوشون یه ذره وا بدین اونوقت شروع میکنن به تازوندن...
milad_gta
06-12-2011, 20:44
هیچ وقت مطلبی که یک نفر به شما گفته رو توی جمعی که خودش حضور داره نگید ! شاید برای شما خیلی مطلب ساده ای باشه ولی ممکنه اون فرد رو شدیدا آزار بده ، برا مثال میتونه یکی از علایق فرد باشه ! یا هر چیز دیگه ...
هروقت از کسی وسیله نقلیه قرض گرفتید باکش رو پر کنید و پس بدید ! حداقل 2 لیتر بیشتر از اون حدی که تحویل گرفته بودید ! تو این اوضاع گرونی و ... !! حداقل نزارید اگر باز به وسیله نیاز داشتید بگن شرمنده باکش خالیه :دی
اگه به مهمانی دعوت شدید و کسی پرسید خوش گذشت !؟ حتی اگر مزخرف ترین ساعات زندگیتون رو داشتید بگید عالی بود . مخصوصا اگر صاحب اون مهمانی ازتون پرسیده باشه .
hamid_diablo
06-12-2011, 21:00
تو اماکن عومی مثل مسجد حتی اگر هم پاتون گرفت پاتون رو دراز نکنید.یه عده هستند که خیلی بی شعورند و از رو پاتون رد میشن
سعی کیند زیاد دنبال محبوب شدن نباشید که دشمنانتون زیاد میشه!!
vampire girl
06-12-2011, 22:27
نباشه بهتره!!!!!
سلام /
دوستانی که از قدیم همراه هستند با این تاپیک در جریان مسیر این تاپیک هستند ، فقط برای اون دسته از دوستان که یا عضو جدید هستند (و از همینجا بهشون خوشآمد میگیم) و یا تازه با این تاپیک آشنا شدند ، قانون اصلی این تاپیک رو یادآوری میکنم :
نقل قول گرفتن از مطالب دیگران در این تاپیک ، به هرشکل و عنوان ( چه به منظور تشکر و تایید و یا نقد و ... ) ممنوعه و چنین پستهایی بدون اغماض حذف خواهند شد /
ممنون از توجه و همکاری دوستان /
caca_caca888
06-12-2011, 23:28
قول بدید و خوش قول باشید.
من یه عادتی دارم که قول نمیدم:( ! جدیدا دارم باهاش مبارزه میکنم...نه این که بد قول باشما ، نه . اصلا قول نمیدم!
تو کاغذ مینویسم که یادم نره...
واسه چیزای کوچیک کوچیک میگما...اینو ببر ، اونو بیارو اینا . وگرنه خیلی جاها بگید سعیمو میکنم خیلی بهتره...اما قول بدید و انجامش بدید خیلی بهترتره!
ba maram
07-12-2011, 00:08
سعی کنید کانکشتون رو با دوستای قدیمی حفظ کنید چون بدردتون می خورن خیلی وقتا
پس همین الان یه اس ام اس قشنگ نثار دوستت کن
3D.ARCHITECTURE
07-12-2011, 00:59
تو زندگی دانشجویی هیچ وقت قرارداد خونتون رو به اسم یه نفر از هم خونه هاتون ننویسید.بذارید به اسم همه باشه تا اگه اون دوستتون سر ناسازگاری داشت نره قراردادو فسخ کنه و آوارتون کنه:11:
vampire girl
07-12-2011, 10:50
سعی کنید تو محیط های اجتماعی مثل دانشگاه یا سر کار با کسایی ارتباط برقرار کنید که به دردتون میخورن و افراد قابل احترامی هستن نه آدمای بنجلی که شمارو هم با خودشون ته چاه میکشونن...
نهایت استفاده رو از روابطتون بکنید...از آدما و اشتباهاشون خیلی میشه درس گرفت...
سعی کنید تو زندگی مشترک گذشت داشته باشید و غرور رو بزارید کنار، هیچی هم از زنتون پنهان نکنین به خدا قسم خوشبختی غیر اینها نیست
Mahast Arya
07-12-2011, 15:29
تجربه نكردم
ولي يكي به من ياد بده كه
وقتي يكي به دردم نميخوره و ميخواد بره ،
بذارم بره
اينقدر هي براش خودمو توضيح ندم،توجيح نكنم...
اگه ميخواست بمونه و بدرد بخور بود
نميرفت
اين لطف خداس،ولي من هميشه مثل احمق ها،لطفشو در رفتن بعضي هاو نشدن بعضي خواسته هام نميفهمم....!
:41::41:
S@nti@go_s&k
07-12-2011, 16:14
اگر یه زمانی رفتید توالت عمومی قبل از اینکه دست به کار بشید :دی شیر آب رو باز کنید ببینید آب میاد یا نه
بعدا با خیال راحت .......
hamid_diablo
07-12-2011, 18:16
برای اینکه موی سرتون نریزه به حرف هیچ کس گوش ندید.بعضی ها یه چیزایی میگن که باعث میشه ریزش موی سرتون بیشتر بشه.خیلیها موهاشون رو به خاطر داروهایی که نزدیکانشون تجویز کردن ازدست دادند!!!
اگه تو خیابون جو گیر شدی خواستی یه دهن بخونی اول ببین کسی نیست بعد بزن زیر آواز تا خدایی نکرده فکر نکنند خل و چلی!!
caca_caca888
08-12-2011, 18:49
تا میتونید میوه بخورید...
به جان خودم تو همه چیز اثر میذاره!اصلا انگار آدم زنده میشه!
من روزی 6 تا میوه باید بخورم حالا بماند که انجامش میدم یا نه! سه تا میان وعدس هر کدوم 2 تا
hamid_diablo
08-12-2011, 20:31
برای اینکه دیگران رو خوب بشناسی از هدفاشون بپرس.معمولا انسانهای درست هدفهای منطقی و معقول دارند
اگه دیدی کسی بهت گفت که اگه یه بار دیگه اشتباه کنی نمی بخشمت بدون به دردت نمیخوره
shahinfarasystem
08-12-2011, 21:00
حفظ تعادل توی زندگی همیشه بهترین نتیجه رو برات به ارمغان میاره
نه خیلی شور نه کاملا بی نمک
vampire girl
08-12-2011, 21:41
میدونم خیلی ممکنه تکراری و کلیشه ای باشه ولی هیچوقت با جنس مخالف دوست نشید البته منظور اینه که رابطه عاطفی و عشقی و اینا با کسی نداشته باشید...بخدا آخرش هیچی نیست جز کوه تجربه تلخ...هرکی میگه من بهش رسیدم و خیلی خوبه مطمئن باشید زندگی که با دوستی شکل بگیره با خوبی و خوشی تموم نمیشه!!!چون بعد از ازدواج هیچ چیز جالبی واسه همدیگه ندارن دو طرف...و البته خیلی دلایل دیگر.....
تو دانشگاه هم با هیچ جنس مخالفی دوست نشید!!!(خیلی خطرناکه)
یک تجربه اینه که منتظر نباش که کسی در مورد چیزی که شک داری کنترل انجام بده اگه فکر میکنی اتصالی هست چک کن . اگه فکر میکنی قطعی هست چک کن . اگه فکر میکنی برنامه رو باید عوض کنی عوض کن .
vampire girl
09-12-2011, 18:00
اصولا صبر کردن تو زندگی خیلی جواب میده!!!صیور باشید و خونسرد...اگه آتیشی باشید و سریع به همه چی واکنش نشون بدین نشونه عجول بودن و غیر قابل اعتماد بودنه...
صبور باشید...اینجا که واسه من نتیجه داد...بالاخره محدودیت هام برداشته شد... :دی
Eblis 2011
09-12-2011, 20:42
دوستان سعی کن واقع بین باشین تو زندگیتون . . . با شنیدن یک حرف از دهن یکی زود درمورد اون مسئله قضاوت نکنید . . . به شایعه ها توجه کنید
malkemid
09-12-2011, 20:48
تو زندگی همیشه به حق خودتون قانع باشید....اگه بیشتر از اینی که دارید می خواین...باید بیشتر تلاش کنید...نه اینکه حق دیگران رو ضایع کنید
Eblis 2011
09-12-2011, 21:28
براي رسيدن به هر چيزي كه ميخوايم اولين قدم و اخرينش سپردن اون بدست خداست
هميشه قبرستاني در قلبت براي خاكسپاري خطاي دوستانت بساز
به این نتیجه رسیدم که اگه بخوای آدم خوبی باشی سرت کلاه می گذارن،فرصتها رو از دست می دی و بالاخره شرط پیشرفت تو این دنیا زیر پا گذاشتن اخلاقیاته،هر چه بدتر باشی موفق تری.
همیشه برای مشوت گرفتن در موضوع خاصی از کسایی مشورت بگیر تو اون ضمینه یه تجربه ای داشته باشن
خیلی ها از هر کی میرسن در مورد هر موضوعی یا هر چالشی در زندگی شون هست از هر کسی که میبینن ازشون مشورت میگیرن و غفل از این که اون شخص ها رو معلوم نیست که مشورت شون مفید هست یا نه
hamid_diablo
09-12-2011, 22:21
سعی کنید با بچه های کوچیک زیاد شوخی نکنید.من با دختر عموی کوچیکم که 7 سالشه زیاد شوخی میکردمو سر به سرش میزاشتم.الان هر چی از دهنش در میاد بهم میگه و پر رو شده.پس جایگاه خودتون رو بشناسید
اگه کامپیوتر قدیمی دارید و خیلی خوب هم کار میکنه، ولی کارها رو با سرعت افتضاح راه میندازه به فکر یه کامپیوتر قوی باشید، اون کامپیوتر عمر خودش رو کرده، منقلش کنید یه اتاق دیگه فقط برای روزهای مبادا!
من خودم سه ساله هی میخواستم کامپیوتر بگیرم، هی میگفتم اینی که دارم جواب کارامو میده! ولی چه جوابی مثلا یه تبدیل فیلم کوچیکش 3 ساعت بود، الان یه سیستم قوی گرفتم 1800 که همون تبدیل رو سه دقیقه ای انجام میده!!!
خرید یه سیستم جدید صرفه جویی در هزینه، وقت و ... رو به همراه داره...
این قدر سنگ سیستمهای قدیمی تون رو به سینه نزنید!
mehran_286
10-12-2011, 01:23
سلام بازهم بعد 1 ماه و کلی تاخیـــــــــــــــر:31:
اول این که سعی کنید کلمه نه رو یاد بگیرید ولی خیلی زیاد ازش استفاده نکنید
از کسی توقع نداشته باشید جتی پدرتون چون باعث به وجود اومدن مشکلات میشه
اگه تو یه رشته خاص (موبایل یل کامپیوتر - اتومبیل و...) تخصص دارید هیچ وقت برای کسی یا با کسی نرید براش وسیله بخرید که اگر بعدا جنس خراب بشه یا ....... باعث اعصاب خوردی و کلی حرف پشت سر شما میشه
Eblis 2011
10-12-2011, 01:24
به این نتیجه رسیدم که اگه بخوای آدم خوبی باشی سرت کلاه می گذارن،فرصتها رو از دست می دی و بالاخره شرط پیشرفت تو این دنیا زیر پا گذاشتن اخلاقیاته،هر چه بدتر باشی موفق تری.
من فک می کنم لازم نیست آدم بد باشه تا پیشرفت کنه
فقط باید آدم بدا رو بشناسه (تجربه من)
در ضمن تعریف آدم ها از موفقیت متفاوته
shahinfarasystem
10-12-2011, 08:44
قانع بودن به داشته های کنونی یا همون درجا زدن یه نوع پس رفت حساب میشه
همیشه در همه حال بهتره به فکر خوب تر شدن اوضاع باشیم.....
تازه موقعی که تغییر ایجاد میشه و چیزای جدید ترم میبینی متوجه میشی چقدر عمرت در تباه بوده وقتی به شرایط کنونی ات قانع بودی
تو قوانین زندگی به سه گزینه تاکید دارم، 1- به کسی نخند. 2- کسی رو مسخره نکن. 3- دلت برا کسی نسوزه. به خدا امتحان کردم کسی هر کدوم از این سه گزینه رو رعاین نکنی به سرت میاد. تجربه چندین ساله اینو میگه
Lady parisa
10-12-2011, 10:03
تا حد امکان سعی کنید توی درمان بیماریها حتی اگر جزئی باشه به حرف کسانی که تخصص ندارن گوش ندید!
+
از دست هر کسی هر قرصی رو بدون اینکه کارایی قرص و عوارضش رو بدونین نگیرین! خصوصا اینکه قرص رو بدون بسته بندی بخواد بده
hamid_diablo
10-12-2011, 13:05
یه تجربه جالب
سعی کنید به جانورهای پر رو غذا ندید.چند روز پیش که کلی غذای نزری گرفته بودیم یه تیکه گوشت به یه گربه دادم و الان چند روزه که میاد پشت بوم خونمون و میو میو میکنه و غذا میخواد.بد جوری رو اعصابم داره راه میره
تو پول قرض دادن به دوستانتون بهتره که یه بار این کار رو امتحان کنید.البته مقدار پول کم باشه .ببینید پس میده یا نه
shahinfarasystem
10-12-2011, 13:17
فراخوان همکاری در ساماندهی و مرتب سازی تاپیک تجربیات زندگی انجمن متفرقه
اعلام آمادگی شما دوست عزیز جهت همفکری و برنامه ریزی برای شروع کار ==> 17 الی 22 آذر ماه
از طریق پیغام خصوصی ... ممنونم
SuperSt@r
10-12-2011, 13:20
اگه ميشه درباره اين فراخوان همكاري بيشتر توضيح بديد ببينيم كه چيكار ميخايد بكنيد اگه تونستيم كمك كنيم
Eblis 2011
10-12-2011, 13:22
خلاف نظر دوست عزیزم hamid_diablo
به حیوانات اطرافتون کمک کنین اون زبون بسته ها تو این سرما به من و شما نیازدارن . . . سعی کنین که بهشون غذا بدین
AMIR MOHAMMAD . M
10-12-2011, 16:45
احتمالا همتون این رو شنیدید که میگن به علامت قرمز و آبی روی شیر های آب توجه کنید .
حالا من میخوام اضافه کنم که قبل از استفاده از آب حتما امتحان کنید ببینید که کدوم گرمه کدوم سرده ، شاید این علامت ها رو جا به جا نصب کرده باشن .
من در مورد اولی از تجربه دیگران استفاده کردم ولی نمیدونستم که این تجربه همه جا صادق نیست .
سسسسسسووووووختم !!!
:18::19:
توصیه ای از کسی که واقعا داغ دیده .
حالا خارج از این بحث ،
از این تجربه یه تجربه دیگه هم به دست میاد ، اونم اینه که ما همیشه در حال تجربه کردن هستیم و باید اینو بدونیم که هر تجربه با توجه به شرایط خودش بدست میاد و ممکن هست که در شرایط دیگه جوابگو نباشه .
:10:
Mahast Arya
10-12-2011, 16:58
بايد اعتراف كنم
اعتماد به نفس ام در حد يك موريانه پايين اومده...
همه اش بخاطر اينه كه به خودم و توانايي هام ايماااان ندارم.....!
:41:
vampire girl
10-12-2011, 17:08
یادمون باشه همه چیز اونطور که به نظر میاد نیست...اول تو چیزایی که میبینیم تامل کنیم...بسنجیم...بفهمیم...حتی اونموقع هم قضاوت نکنیم...
تا با چشمای خودمون چیزی بهمون ثابت نشده نه باور کنیم نه اعتماد...
ملا نصرالدین
10-12-2011, 17:42
یه تجربه که خیلی به دردم خورده تا حالا
به ادم های زبون باز که این روزها خیلی زیاد هم شده اند و با حرفاشون ادمو مجذوب میکنند مخصوصا هنگام معامله نه تنها اصلا اطمینان نکنید بلکه کلا قید اون معامله را هم بزنید.اگر دقت کنید توی اکثر کلاه برداری ها این جور ادم ها هستند که کلاه ادم رو بر میدارند.
a6543210
10-12-2011, 22:48
آقا یکی این تجربه هارو جمع آوری کنه یه کتاب PDF تبدیل کنه واقعا خوب می شه ها! منم خودم اولین نفریم که دانلودش خوام کرد!:21::46:
هیچ وقت در انتخاب همسر عجله نکنید، همیشه اولین بهترین نیست...!
با یافتن اولین، نکنیدش تمام دنیاتون تا عواقبش دست و پاتون رو بگیره...
shahinfarasystem
11-12-2011, 12:03
با عرض سلام و روز به خیر خدمت تمامی دوستان گرامی
احتراما ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که با نوشتن تجربیات خودشون در پربار کردن این تاپیک سهیم هستند،
به اطلاع میرساند با توجه به تعداد زیاد پست ها و وجود موضوعات متعدد در تاپیک از سمتی و از سمت دیگر عدم وجود دسته بندی موضوعی در نمایش مطالب ارائه شده و به موجب آن عدم بهره مندی کافی از تجربیات ارائه شده ، تصمیم گرفته شد با کمک هر کدام دوستان که مایل باشند یک دسته بندی موضوعی روی مطالبی که تا کنون ارائه شده انجام داده و نتیجه رو در صفحه اول تاپیک قرار بدهیم
روند کار:
فاز اول
1) به هر کدام از دوستان که طی بازه زمانی 17 الی 22 آذر ماه اعلام آمادگی کنند تعدادی از صفحات این تاپیک (احتمالا بین 10 تا 20 صفحه) که تا الان به 141 صفحه رسیده است به عنوان بخش کاری اون ها سپرده میشه
فاز دوم
2) این عزیزان زحمت میکشند دو کار روی این صفحات انجام میدهند:
- تمامی تجربیاتی که توی 20 صفحه اختصاص داده شده به هر فرد نوشته شده، ابتدا توی یک فایل word کپی میکنند
(فایل شماره 1 - فایل خام جهت هماهنگی توسط خودم تهیه و خدمتتون ارائه میشه)
- موضوعاتی که توی این 20 صفحه به نظرشون میتونه براساس اون دسته بندی موضوعی تاپیک انجام بشه رو طبق نظر خودشون بیان میکنند – مثلا دسته بندی موضوعات تجربیات میتونه چنین مواردی باشه:
روابط اجتماعی- کسب کار- درس و دانشگاه-مراقبت از گیاهان و حیوانات خانگی – اعتماد به نفس- امور بانکی و پولی .... که هر کس با توجه به دیدگاه خودش اون رو انجام میده
(فایل شماره 2 - فایل خام این مورد هم جهت هماهنگی توسط خودم تهیه و خدمتتون ارائه میشه)
فاز سوم
3) دسته بندی موضوعی که دوستان انجام دادند لطف میکنند برای بنده ارسال میکنند و با توجه به همه موارد ارسالی، بنده یه دسته بندی استاندارد رو به عنوان دسته بندی نهایی روی تاپیک تجربیات قرار میدهم
( زحمت میکشید فایل شماره 2 رو توی این مرحله برای بنده ارسال میفرمایید)
4) توی این مرحله دوباره با توجه به دسته بندی نهایی که انجام دادیم همه سراغ 20 صفحه خودشون میرن و تمامی تجربیاتی که توی این 20 صفحه بیان شده رو براساس دسته بندی استاندارد فایل word مرتب میکنند
( زحمت میکشید فایل شماره 1 رو توی این مرحله براساس موضوع مرتب میکنید)
فاز چهارم
5) نهایتا فایلشون برای بنده ارسال میشه و من با تجمیع ارسالی های دوستان تمامی تجربه ها رو احتمالا به صورت عکس یا pdf ، در صفحه اول تاپیک قرار میدم واز زحمات کسانی که با ما همکاری کردند رو هم در اون تاپیک با بیان اسم شریفشون تشکر ویژه ای رو انجام میدیم....
( زحمت میکشید فایل شماره 1 رو توی این مرحله برای بنده ارسال میفرمایید)
توضیحاتی که عرض کردم ممکنه به نظر یه کم گیج کننده بیاد
نگران نباشید....
فعلا فقط با فاز اول و فاز دوم کار داریم
منتظر اعلام نظر دوستان از طریق پیام خصوصی هستم
با اجازه مدیران محترم و درصورت عدم وجود مشکل ، تاپیک جدیدی با عنوان ساماندهی تجربیات زندگی ایجاد میشه که هماهنگی کار ها و سوالات رو میتونیم اونجا بهش بپردازیم
با اجازه مدیران محترم و درصورت عدم وجود مشکل ، تاپیک جدیدی با عنوان ساماندهی تجربیات زندگی ایجاد میشه که هماهنگی کار ها و سوالات رو میتونیم اونجا بهش بپردازیم
سلام /
برای این مورد از گروه های اجتماعی استفاده کنید /
ممنون .
Lady parisa
11-12-2011, 15:11
هرگز به احساساتی که در اولین برخورد از کسی پیدا میکنید اعتماد نکنید . . .
هـــــــــــرگـز
Eblis 2011
11-12-2011, 17:36
زمان خستگی به هیچ عنوان رانندگی نکنید . . . در روزهای بارانی تا حدالامکان از کناره های بلوار حرکت نکنید ( امکان آب گرفتگی دارد موجب برهم زدن تعادل ماشین میشود )
خوشبختی یه چیزه نسبی است. دو انسان در یک شرایط مساوی را فرض کنید. ممکنه یکی از شرایط ناراضی باشه و احساس بدبختی کنه. ولی نفر دیگه خود را در آن شرایط ، خوشبخت تریـــــــــــن آدم دنیا بدونه.
من الان احساس خوشبختی می کنم ها. گفتم بگم که سوء تفاهم نشه!!!!!:31:
SA.JJ.AD
11-12-2011, 18:21
هرگز و برای هیج چیز یا شخصی غرور و شخصیت خودتونو زیر سوال نبرید !! حتی 1 بار !! تو دراز مدت این رفتار ها و کارهایی که انسان خودشو تحقیر کنه درش !! باعث میشه شخصیت ضعیفی یا بهتر بگم ناجوری پیدا کنه که برا خودش ارزش قائل نشه !! و حتی تو بعضی موارد از خودش هم بدش بیاد و با کمبود اعتماد به نفس روبرو شه !!:20:
clickestan
11-12-2011, 18:49
اعلام آمادگی شما دوست عزیز جهت همفکری و برنامه ریزی برای شروع کار ==> 17 الی 22 آذر ماه
به راستی کار بزرگی هست این کار
حیف کمی وقتم کمه در این دو هفته وگرنه حتما در این امر خطیر شما را یاری میکردم.
shahinfarasystem
11-12-2011, 20:20
به راستی کار بزرگی هست این کار
حیف کمی وقتم کمه در این دو هفته وگرنه حتما در این امر خطیر شما را یاری میکردم.
سلام
توی این کار عجله ای نداریم کیفیت مطلوب نهایی مد نظر هستش
دست همه دوستانی که توی این تاپیک فعالیت میکنند رو برای کمک هر چند کوچک به گرمی می فشاریم....
چون واقعا تنهایی نمیشه جمعش کرد
vampire girl
11-12-2011, 23:41
واسه خودت دشمن نساز...اگه ساختی آتو دستش نده...
نقطه ضعف به کسی نده...که اونوقت راحت میشه ازت استفاده کرد...
ملا نصرالدین
12-12-2011, 19:00
هنگام سوار شدن به قطار یا وقتی منتظر قطار در ایستگاه مترو هستید به هیچ عنوان چیزی از داخل جیب یا کیفتان بیرون نیاورید
امروز توی ایستگاه صادقیه یه بنده خدا فلشش رو از کیفش بیرون اورد یه دفعه از دستش افتاد کنار مسیر ریل.حالا کلی پروژه و تحقیق هم توش بود.خلاصه با اینکه دیرش هم شده بود یه نیم ساعتی از این ور به اون ور پاسش دادند تا توانست فلشش را از اون پایین در بیاورد
Переклад не
12-12-2011, 20:32
ببخشید دوستان من قصد حاشیه رفتن ندارم اما توجه داشته باشید که طبق قانون تاپیک فقط تحربیات رو اینجا میگیم نه پند و اندرز و نصیحت.یکی از دوستان نوشته بمیر مثله مرد .آخه قربونه اون شکلت آخه مردن مثله مرد هم شد تجربه؟ مثلا چیزی بگید که خودتون تجربه کردید
=================================
تجربه ای که دیشب کسب کردم :
وقتی دارید تایپ میکنید /چیزی مینویسید حتما یاتون باشه لحظه به لحظه اون نوشته ها رو سیو کنید .ممکنه یه لحظه برق بره یا صفحه آبی بیاد یا کامپیوتر هنگ کنه اونوقت کل نوشته هاتون از دست میره
دیشب درمورد یه مطلبی که با هزاران مکافات از سایتهای مختلف نتیجه ی کلی تجزیه و تحلیل و برداشت خودمو داشتم مینوشتم که یهو صفحه آبی مرگ اومد دیگه کل نوشته هام و 3 ساعت وقتی که گذاشته بودم رفت به باد فنا.کاش قبلش حتما ذخیرش میکردم
همشو باید از اول برم
Переклад не
12-12-2011, 20:42
راستی یک از رفقا هفته ی گذشته که محلشون برف و یخبندان بوده بیچاره لیز میخوره .هی بهش می گفتم که کفش مناسب بخر همه جا برف و بورانه .لیز و یخه .مگه به گوشش میرفت
الانم با دست شکسته در خدمت دوستاشه.حتما کفش مناسب بخرید + شلوار مناسب اون کفش.مثلا نیایین کفش اسپورت رو با شلوار پارچه ای بپوشین.خیلی ضایع میشه.اصلا سنخیت نداره
سلام !!
تجربه چیزی نیست که اینجوری بشه گفت و ما ازش استفاده کنیم حتی بعضی موقعها خودمون به تجربه ای میرسیم اما باز دفعه ی بعد همون اشتباه رو میکنیم ......
البته بعضی از پست های این تاپیک بسیار آموزنده اند اما منظور من تجربه های بزرگ زندگیه
به هر حال امیدوارم همتون از بالا و پایینی های زندگی چیزهای جدید یاد بگیرین و همیشه در زندگی خوب و خوش باشید:40:
hamid_diablo
12-12-2011, 21:28
اگه دختر خانومی به پیشنهاد شما نـــــــــــــه گفت دیگه زیاد پیگیرش نشید.اگه چند بار دیگه این پشینهاد رو مطرح کنید و دوباره نه بشنوید هم به روحیتون ضربه میخوره و هم باعث میشه از اون دختر خانوم کینه به دل بگیرید و دنبال طلافی باشید
تو صفحه حوادث زیاد خوندید که خواستگارا چه بلایی سر طرف مقابلشون آوردن
milad_gta
12-12-2011, 23:33
سعی کنید هیچوقت برای کسی چیز بدی نخواید ! جدا از اینکه هر چی برای دیگران بخوای برا خودت هم پیش میاد ... ممکنه باعث !! بزارید توضیح بدم :
حدود 7 - 8 سال پیش یه دوستی داشتم ، یه قولی به ما داد که فلان روز یک سری اجناس رو به ما تحویل میده ، ایشون خیلی زحمت کشیده بود و واقعا در حقم لطف کرده بود که تهیه اون اجناس و به عهده گرفته بود و همینطور محل زندگیش با ما یکم فاصله داشت و خلاصه همه جوره لطف کرده بود در حق ما ...
زد و یه مشکلی پیش اومد و شب قبل موعد تماس گرفت که به این دلیل فردا نمیتونه بیاد و چند روز دیگه میاد . منم که خیلی انتظار کشیده بودم کنترلم رو از دست دادم و تو خلوت خودم چند تا جمله به کار بردم که ... !
گذشت و این دوستمون که از قبل عاشقش بودیم از برادر هم به ما نزدیکتر شد و روز به روز هم نزدیکتر ، کلا صمیمیتی غیر قابل تصور ...
شانس بد 5 سال پیش تو یه حادثه تصادف فوت کرد ، هنوز هم که هنوزه من خودم رو به خاطر حرف های اون روزم و اون چیزای بدی که براش خواستم نبخشیدم ، فکر نکنم هیچوقت هم بتونم اینکار رو کنم ، حتی یادم نمیاد چه چیزایی اون روز گفتم ولی به یاد دارم مطالب جالبی نبود .
خلاصه تا مرگ ...
shahinfarasystem
13-12-2011, 09:14
با سلام
احتراما فایل خام دسته بندی تجربیات ،به شرحی که در پست شماره 1141 عرض کردم خدمت دوستان محترم ارائه میگردد
ضمنا تصمیم گرفتم برای بهبود روند کار ابتدا فقط فایل اکسل سرفصل تجربیات رو درست کنیم
و بعد به سراغ دسته بندی موضوعی در فایل ورد بریم که دوباره کاری پیش نیاد
یعنی دوستانی که اعلام آمادگی فرمودند از تاریخ 22 الی 30 آذر ماه صفحات مربوط به خودشون رو صرفا فقط مطالعه میکنند و دسته بندی موضوعی تجربیات رو توی فایل اکسلی که در پایان پست آدرسش گذاشته شده رو انجام میدهند
و فعلا تا 30 آذر با فایل ورد کاری نداریم
عزیزانی که به بنده اعلام آمادگی کردند میتونند براساس صفحاتی که خدمتشون اعلام کردند کارشون رو شروع بفرمایند
================================================== ====================
آدرس دانلود فایل اکسل طبقه بندی موضوعات
در ضمن این گروه اجتماعی هم با نام ساماندهی تاپیک تجربیات زندگی در آدرس ذیل تشکیل شده که دوستان میتونند عضو بشوند و مشکلات و نظرات حین کار رو با بنده و دیگر عزیزان در میون بگذارند که با هم حلش کنیم
یکی از مهمترین تجربه هام اینه که افرادیکه زندگی رو جدی نمیگیرند موفق تر و شاد ترند
خیلی مقرراتی نباشید و خودتون زندگی رو برای خودتون سخت نکنید :10:
3D.ARCHITECTURE
13-12-2011, 19:45
همیشه واسه اهداف بزرگتون یه چیزایی رو فدا کنید.نمیشه به همه چی رسید.
Eblis 2011
13-12-2011, 19:48
الان که زمان اماتحانات نزدیکه : دوستان همش سرتون تو درس و خوندن نباشه ( مثل من ) لابه لای درس خوندن یه تفریحات کوچیک هم اضافه کنین + خوردن یک شکلات شیرین . . . تا مثل من مختون هنگ نکنه
3D.ARCHITECTURE
13-12-2011, 19:51
یکی از بزرگترین تجربیات زندگیم اینه که:
یاد گرفتم همیشه نسبت به فردا نادان ترم.
پس کاری نکنیم که فردا حسرت بخوریم.
همیشه برای بقیه دعا کن به جای اینکه برای خودت دعا کنی، باور کنید دعاتون زودتر برآورده میشه
Lady parisa
14-12-2011, 11:46
وقتی وارد یه جمعی میشید یا یه جایی، چون تازه وارد هستید، هستند کسانی که بخوان راجع به اعضا یا افراد داخل اون جمع یا مجموعه حرفی بزنن! یا نصیحتی بکنن!
خوبه که همیشه این حرفها رو بشنویم و یادمون بمونه اما خودمون بدون پیش داوری با دیگران باهاش ارتباط برقرار کنیم! در نتیجه یا حرف اونا درست درمیاد یا نه مهمل بوده یا دشمنی و کینه توزی
در ضمن
اگه بعدا با اون افراد دوست از آب دراومدیم کار درستی نیست اگر که بهشون بگیم پشت سرشون چه رفتاری می کنن:21:
پ.ن: " این روش من توی برقراری ارتباطاتم توی جامعه است"
خدمت سربازی فقط تلف کردن عمره دوستان به خدا هیچی نداره
vampire girl
14-12-2011, 20:03
قدر دوران مدرسه و مخصوصا دبیرستان رو بدونید...
الان که تازه تموم شده میفهمم چقدر شیرین بود چه راحت از دستش دادم...
حتی تلخی هاش هم الان شیرین به نظر میرسه...
vampire girl
14-12-2011, 20:15
هرجا دلت شکست خودت شکسته هارو جمع کن...
نذار هر ناکسی منت دست زخمیشو سرت بذاره...
hamid_diablo
14-12-2011, 20:19
اگه یه زمانی احساس تنهایی کردی برای درد و دل هر کسی لایق شنیدنش نیست.معمولا تا انسانها به یه مشکلی میخورند و یا اینکه تنها و بی کس میشن تمتام مشکلات و گرفتاریاشون رو پیش همه باز گئ میکنند.
M e i s a m
15-12-2011, 01:58
دوستان هیچ وقتِ هیچ وقت سیستمتون رو بدون فایروال و انتی ویروس کار نندازید!
یه نصف روز انتی ویروس نداشتم تا نسخه جدیدش رو بگیرم رفتم یه زیرنویس دانلود کردم شانس بد ما ویروسی بوده الان 7 ساعته دارم با سیستم کلنجار میرم تا درستش کنم...
lukylouk
15-12-2011, 08:25
سلام
.من يه تجربه گرفتم و بهش کاملا ايمان پيدا کردم: به کسي اعتماد کن که بهش ايمان داري نه احساس
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
اگه یه زمانی احساس تنهایی کردی برای درد و دل هر کسی لایق شنیدنش نیست.معمولا تا انسانها به یه مشکلی میخورند و یا اینکه تنها و بی کس میشن تمتام مشکلات و گرفتاریاشون رو پیش همه باز گئ میکنند.
کاملا درسته ,من خيلي اين اشتباه رو مرتکب شدم و دست خودم نبوده و خيلي پشيمونم که " چرا حرف زدم؟"
t.sunami
15-12-2011, 11:03
تجریه ثابت کرده که انجام ورزش باعث میشه که ذهن انسان بهتر عمل کرده و سطخ یادگیری رو بالا ببره.پس اگه اهل ورزش هستین توی این ایام مونده به امتحانات ورزش و درس رو با هم داشته باشید و از نتایج خیلی خوب اون برخوردار بشید
درضمن یادتون باشه وقتی دارید واسه امتحان میخونید چیزای بی اهمیت (البته از نظر خودتون) رو حذف نکنید..من خودم امتحان اندازه گیری الکتریکی داشتم همه چیزو خونده بودم از شکل تا تعریف و تحلیل شبکه ها اخر سر 2تا سوال مزخرف که هیچ کس فکر نمیکرد داد و ما هم دست از پا درازتر امدیم از جلسه بیرون:41:
hamid_diablo
15-12-2011, 13:25
هیچ وقت برای خنده و شوخی دیگران رو نترسونید.
من یه گربه داشتم که زمانی که خیلی کوچیک بود باهاش دختر عموی کوچیکمو ترسوندم.یعنی وقتی که حواسش نبود گربه رو از پشت بهش نزدیک کردم.حالا بنده خدا هم از من میترسه و هم وقتی از 100 کیلومتری گربه میبینه جیغ میزنه
اگه جایی درگیری و دعوا پیش اومد هیچ وقت برای جدا کردنشون اقدام نکنید.تا دلتون بخواد دیدم و شنیدم کسی که خواسته جدا کنه بیشتر از همه ضرر کرده
اگه یه روز کسی با حرفش نارحتت کرد حرف دلت رو بزن چون شرافت و پاکی آدما چیزکمی نیست که بخوای به سادگی ازکنارش رد شی.....
حتی اگه دوستی بدون اگاهی ازدرون تو همچین نظری بده
t.sunami
15-12-2011, 21:50
سلام دوستان
همیشه انسان بزرگترین و بدترین ضربه هارو از کسانی میخوره که بهش نزدیک هستند.خیلی حواستون باشه.نگید این دوستمه این داداشمه این...
milad_gta
15-12-2011, 23:24
سعی کنید همیشه نحوه درست نشستن رو رعایت کنید ! من عموما خیلی بد می نشستم ، پشت سیستم که دیگه واقعا به بد ترین شکل ، چون کارم هم همیشه با کامپیوتر هست ساعتها رو در عنوان حالات مختلف و غلط گذروندم .
الان به انواع درد ها دچار شدم در ابتدای جوانی ! باور کنید هنوز شروع نشده ... فقط یک نمه درد هست ولی همون اینقدر وحشت ناک هست که احساس میکنید الان گردنتون میشکنه ...
خلاصه مواظب باشید .
---
هیچ وقت زمانی که یه خانواده به هم به مشکل میخورند شما پیش یک دسته از اونها طرفشون رو نگیرید و نگید حق با شماست و ... یا بد طرف مقابل رو نگید چون اونا خانواده هستند خلاصه با هم کنار میان و این شما هستید که خراب شدید .
---
هیچ وقت رازتون که دوست ندارید فاش بشه رو به هیچ کس نگید ، من خیلی سعی کردم جلو خودم رو بگیرم و به کسی که خیلی اعتماد داشتم نگم با کلی قول گرفتن و اینا براش گفتم 10 دقیقه بعد همه فهمیدن .
vampire girl
16-12-2011, 00:48
همیشه لازم نیست آدم خوبه باشید...گاهی واسه اینکه خودتونو از یه مخمصه نجات بدین لازمه یکی دیگرو درگیر کنید...
اجازه ندید انسانیت سر راهتون قرار بگیره...گاهی لازمه خاموشش کنید...گاهی نه...
بی رحمانه به نظر میاد...ولی امنیت خودتون از همه چی مهم تره...
خودتونو واسه نجات دیگران جلو نندازین باور کنید هیچ جایزه نوبلی بهتون نمیدن...من مدتها اینکارو میکردم...به دیگران لطف میکردم بدون کوچیکترین انتظاری تا اینکه سر آخرین لطفی که به یه دوست کردم نزدیک 2سال زندگیم فنا شد...تباه شد...واسه همین...راهمو عوض کردم منظورم افکارمه...
هیچ وقت دل کسی را نشکنید
حقارت کسی را به رخش نکشید
در مورد مردم قضاوت نکنید
با آدمها مهربان باشید / لبخند زیباترین هدیه ایست که میتونید به آنها بدین
همیشه جواب تلفن رو بدین / Reject نکنید . ××
هیچ وقت به کسی نگویید من از تو بهترم
بخدا دنیا ارزش نامردی رو نداره
آخرش همه می میرند اما خیلی فرقه که وقتی مرد بقیه بگن حیف / یا بگن آخ جون از شرش راحت شدیم
به جای اینکه دائم از تنهایی خودت گلایه مند باشید سعی کنید دل های تنها را از تنهایی به در بیاری
سعی کنید زندگی را برای دیگران زیبا کنید حتی اگر زندگی خودتان زشت است
در کل سعی کنید همیشه خوب و مهربان و دلسوز مردم باشید / از درد مردم خوشحال نشوید ، با آنها همدردی کنید
حضرت علی (ع) فرمود : نمازخوان به بهشت نمیرود ، خوش اخلاق به بهشت میرود
نتیجه »» : اونیکه نماز میخونه و به نظر خودش هم خیلی آدم با خدایی است اما دل مردم از حرفاش و کاراش زخمیه رو خدا نمیبره بهشت
:)
+
گاهی واسه اینکه خودتونو از یه مخمصه نجات بدین لازمه یکی دیگرو درگیر کنید...
گاهی برای اینکه مردم و آنهایی که دوستشان دارید را از مخمصه و گرفتاری در بیارید خودتونو گرفتار کنید
فداکار باشید و از خود گذشتگی کنید .
malkemid
16-12-2011, 17:42
رو هیــــــــچ چیز تعصب نداشته باشید...تعصب باعث میشه نتونید حقیقت رو ببینید و این بالاخره یه روزی به ضررتون تموم میشه...
اگه یه روزی داغون بودی ، دلت شکسته بود ، چشات بارونی بود
بدون اولین کسیکه از این حال تو دلش خون میشه " :40: پدر :40: " تو است / اگه بتونه همه ی دنیا رو زیر و رو میکنه ، آسمونو به زمین میرسونه تا تو رو خوشحال کنه ...
" عاشق پدرت باش "
حساب " پدر " از همه ی دنیا جداست
تقدیم به همه ی پدران دنیا ... :11:
وقت دعوا به دوستتون بد و بیرا نگید تا وقت آشتی روی دیدن همو داشته باشین
رابطه ای که مرده ، هر ۵ دقیقه ۱ بار نبضش نگیرید چون دیگه مرده
SuperSt@r
17-12-2011, 11:27
سلام
تلقین منفی خیلی بد هستش خواهشا به خودتون تلقین های منفی از قبیل من نمیتونم نمیشه نخواهد شد یا هر نوع دیگه نکنید.
مثلا خودم امتحان میانترم داشتیم قبل از اینی که برم سر جلشه به فکر حذف این درس بودم و میگفتم که نمیتونم سوالا رو جواب بدم و امتحان رو خراب میکنم نمیدونم فلانی که درساشم خوبه دو بار این درسو افتاده پس ما هم میفتیم عیبی نداره فوقش خراب میکنیم البته با یه دوستام بودیم و اونم عین من این حرفا رو میزد و جفتمون با هم مچ شده بودیم و از نقاط منفی صحبت میکردیم خلاصه سر جلسه رفتیم و انصافا هم امتحان سختی بود من که خودم با این تلقینا اصلا روی بعضی سوالا فکر نمیکردم و راحت از روشون رد میشدم در حالیکه با فک کردن میشد حلش کرد یا حداقل یه اندک نمره ای ازش گرفت خلاصه تلقین و من نمیتونما شد و امتحان رو خراب کردیم و الان که نتایجش اومده من و رفیقم نمرات پایین کلاس شدیم و خلاصه.........
ولی در عوض تا میتونید از نکات مثبت صحبت کنید و بگید که من میتونم حتما میتونید
موفق باشید
hamid_diablo
17-12-2011, 13:11
اگه با جنس مخالف رابطه دوستی داری اصلا روش تعصب نداشته باش.اگه دیدی کسی بهش تیکه انداخت به خاطرش دعوا نکن.چون اگه مشکلی پیش بیاد تو رو میزاره و میره سراغ یکی دیگه
AMIR-AIRGUNNER
17-12-2011, 13:33
قبل از دوچرخه سواری همیشه صحت ترمز ها و باد لاستیک ها رو چک کنید . مخصوصا اگه به سرعت زیاد(بالای 40 ) علاقه دارید چون اگه موقع پیچ ها ترمز عمل نکنه جاده می پیچه ولی دوچرخه شما نمی پیچه!
من خودم سر همین ترمز نگرفتن 1 دستم شکست :41:
vampire girl
17-12-2011, 14:53
هیچوقت غرورتون رو تیغ نزنید...واسه هیشکی از غرورتون مایه نذارید...
من یاد گرفتم که حتی اگه یکی قصد کشتنمو هم داشت بهش التماس نکنم...
همیشه بیشترین درجه احترامو واسه خودتونو شخصیت و غرورتون قائل بشید...اینجوری هیشکی جرئت نمیکنه ذره ای توهین کنه بهتون
تا موقعی که شخص خاصی رو فراموش نکرده باشید مطمئن باشید که اون شخص هم شما رو فراموش نکرده.
milad_gta
18-12-2011, 09:43
یه مطلبی هست که شاید بارها سایر دوستان تو تایپیک ارائه کردن ، بارها شنیدیم و... ولی به نظرم بازم باید بگم . چون خیلی کم به کار میگیریم ، 70% تا 80% درگیری ها ، دلخوری ها ، گره هایی که توی کار ها ایجاد میشه و ... از روی حرف نسنجید هست ! همیشه فکر کنید و حرف بزنید ، چه لزومی داره مطلبی که میدونید طرف را ناراحت میکنه بگید ؟ چه لزومی داره مشکلتون رو به کسی که نمیتونه حلش کنه بگید ؟ واقعا چه دلیلی داره کاری رو که میخواید انجام بدید ، و به نفع خودتون هست رو به کسی بگید که فکر کنه به ضررتون هست و مانعتون بشه ( مثل خانواده ) و هزاران مثال دیگه ! من که شده یه کاغذ بنویسم اول فکر بعد حرف بزن و همیشه تو دستم بگیرم که یادم نره این کار رو میکنم .
SuperSt@r
18-12-2011, 09:55
سلام
وقتي توي اتوبوس يا مترو يا... روي صندلي نشستيد و همه صندلي ها پر هستش و يه شخص سالخورده يا مثلا يه نفر با بچه كوچيك سوار ميشه خوبه كه ما هايي كه فعلا جوون هستيم بلند شيم و اجازه بديم اون اشخاص بشينند چرا كه به هر حال ما راحتتر ميتونيم توي اتوبوس يا ... بايستيم درحاليكه يه شخص سالخورده ممكنه كه نتونه مثه ما به راحتي بايسته يا يه شخص بچه دار بايد حواسش به بچشم باشه ديگه و ممكنه خدايي نكرده اتوبوس بد ترمز كنه و ..... به هر حال ما هم ممكنه يه زماني همين وضعيت برامون پيش بياد
پس گاهي وقتا از خودگذشتگي چيز بدي نيست
hamid_diablo
18-12-2011, 13:42
به خاطر فوتبال و طرفداری از یه تیم با کسی بحث نکنید.من یادمه چند سال پیش به خاطر بازی پرسپولیس و استقلال با پسر عموم بحث کردم و طوری که به دعوا کشید و هنوز که هنوزه با هم حرف نمیزنیم
SIMON137
18-12-2011, 17:10
سعی کنید خاطراتتون رو بنویسید ، کوتاهی نکنید بگید یادم می مونه چون قطعا از یادتون خواهد رفت.
بعد وقتی به خاطراتتون رجوع می کنید و یاد گذشته می کنید حسی بهتون دست میده که قابل وصف نیست ، این یه سرمایس
-----------------
سن انسان اجازه نمیده همه چیز رو تجربه کنه ، از تجربیات سایرین استفاده کنید و هیچوقت فکر نکنید انسان کاملی هستید حتی اگر دور و اطرافیانتون ازتون تعریف و تمجید کردن ، بدونید همیشه بهتر از شما هم هست
hamid_diablo
18-12-2011, 19:10
قبل از هر کاری قوانین اون کار رو به خوبی یاد بگیرید.بعد از ورود به محیطهای جدید مثل کار و یا مدرسه و دانشگاه جدید مقررات رو مطالعه کنید.هر جا شرایط و مقررات خاص خودش رو داره
تجربه بسیار مهم از طرف متاهل ها!!
اگه میخوای کسی رو به عنوان همسرت انتخاب کنی از همون اول اونو با تمامه عقایدش دوست داشته باش و سعی نکن اونو عوض کنی
چندروز پیش بیمار شدم که باعث شد این نکته ها رو یادم بمونه و فراموش نکنم
1 . اگه تحت پوشش هر نوع بیمه خدمات درمانی ای هستین و قصد سفر دارید ؛ حتی قبل از جمع آوری لباس دفترچه بیمه رو همرا داشته باشید
مهم نیست که عمر سفرتون کوتاهه یا طول مسیرش کمه
ممکنه خدای نخواسته بیماری به سراغتون بیاد و لازم بشه که از دفترچه استفاده کنید وگرنه مجبور میشید مثل من برای یک بیماری ساده کلی خرج کنید
2 . وقتی بیمار میشین خود درمانی رو کنار بذارید
ممکنه به نظر خودتون یه بیماری ساده باشه مثل دفعه های قبل و تصمیم بگیرید از روشهای قبلی برای بهبود استفاده کنید ولی بعد از مراجعه به پزشک متوجه اشتباهتون میشین
من با توجه به تجربیات قبلم ؛ غذاهایی رو مصرف کردم که فکر می کردم برام مفیده ولی پزشک گفت که نباید از اونها استفاده کنم چون حالم رو بدتر می کنه
3 . در مراحل اولیه بیماری به پزشک مراجع کنید
هر بیماری باید دوره خودش رو طی کنه ولی مصرف داروها می تونه دردتون رو کاهش بده
AMIR MOHAMMAD . M
19-12-2011, 10:28
همیشه قبل از خروج از ماشین اگر در طرف خیابان هستید اول به پشت و کنار خودتون نگاه کنید ببینید کسی یا ماشینی نباشه .
نمونه : داشتم با دوچرخه از کنار خیابان میرفتم که یک دفعه یکی در ماشینش رو باز کرد و نتیجش این شد که من مرگو با چشمای خودم و در 1.5 متری یک کامیون دیدم و تا دو هفته هم دستم تو گچ بود .
Lady parisa
19-12-2011, 12:10
آدمها نه دروغ می گن
نه زیر حرفشان می زنند ...!!
اگرچیزی می گن صرفا " " احساسشان درهمان لحظه ست ...!!
نباید روش حساب کرد ...!!
وقتی برای استخدام میرید اداره ای و رئیس اداره میگه که چند ماه آزمایشی کار کنید تا نتیجه کارتون رو ببینم قبول کنید!
و وقتی قبول کردید، تمامی اسناد و مدارکی که ربطی به شما دارن ( هر چیزی ) و ممهور به مهر اداره هستن رو کپی بگیرید داشته باشید، فردا پس فردا دیگه نمیتونن بزنن زیرش که ایشون اینجا نبوده و اگه بیرونتون کردن میتونید برید بیمه شکایت کنید و حداقل دو سه میلیونی ضررکرد بگیرید...
hamid_diablo
19-12-2011, 13:12
سعی کنید تا جایی که امکان داره از برنامه های مالی و هدفهای آیندتون کمتر پیش دیگران و به خصوص خانومها حرفی بزنید
تو محیطهایی که تازه وارد شدید فقط و فقط سکوت کنید و اگه ازتون سئوالی شد جواب بدید.
setare.paria
20-12-2011, 02:54
داشتم از بدی یه نفر به دوستم میگفتم که گفت این که میگی اقواممون هست . ضایع بود خیلی شرمنده شدم .:31:
کاش اول پرسیده بودم که میشناسیش یا نه بعد حرفمو زده بودم
vampire girl
20-12-2011, 10:42
دنیای تو مثل یه صفحه بازی میمونه که آدما مهره هاشن...صفحه بازیو پهن کن...مهره هاتو بچین توش...اونجور که میخوای حرکتشون بده...
تو آدما رو بازی بده...نذار اونا بازیت بدن...اونا وسیله بازین...نه روح تو وسیله بازی اونا...اونا فقط مهره های تحت اختیار توان...
milad_gta
20-12-2011, 10:51
به کسی که از نظر عقاید با شما همگام نیست ( جور دیگه فکر میکنه ) به هیچ وجه اعتماد نکنید و دوستی باهش رو کنار بزارید ، حتی اگر برادر یا خواهرتون باشه بهترین دوست و فامیل و ... هم نداره . برا هر کس اولین انتخاب عقاید خودش هست .
shahinfarasystem
20-12-2011, 14:17
سلام روز به خیر
خلاصه روند ساماندهی انجمن متفرقه
فاز اول
17 الی 23 آذر ماه 90
منتظراعلام آمادگی اولیه دوستان برای همکاری مینشینیم
به هر نفر چند صفحه براساس وقت آزادشون داده میشه
فاز دوم
23 الی 30 آبان ماه 90
اول این فایل اکسل دانلود میشه
هر کس صفحات خودش رو میخونه و براساس دید خودش ، تجربیات افراد رو موضوع بندی میکنه
یعنی مثلا از دید من روابط اجتماعی- کسب کار- درس و دانشگاه-مراقبت از گیاهان و حیوانات خانگی – اعتماد به نفس- امور بانکی و پولی کل موضوعاتی هست که توی این تاپیک دربارش صحبت میشه
موضوع بندی در قالب فایلی که گذاشتم انجام میشه و تا روز 30 آبان برای من فرستاده میشه
فاز سوم
1 تا 3 دی ماه
لیستی جامع از تمامی موضوعاتی که دوستان زحمت کشیدند فرستادند توسط بنده تهیه میشه و روی همین پست گذاشته میشه
فاز چهارم
3 تا 17 دی ماه
این فایل word دانلود میشه
براساس موضوع بندی استاندارد که من روی تاپیک گذاشتم تجربیات مربوط به صفحات هر کس توی این فایل word گذاشته میشه و برای من ارسال میشه
فاز چهارم
17 تا 20 دی ماه
بنده اولین فاز تجربیات مرتب شده رو توی همین تاپیک قرار میدهم
نکته: دوستان اگه 5 صفحه هم میتونند کمک بکنند دریغ نکنند کار بزرگی برای سرانجام رسیدن به کمکتون احتیاج داریم
از طریق پروفایل و پیغام خصوصی می تونید با بنده در تماس باشید
ممنون از همگی....
خوش باشید
زندگی زیباست ، خیلی جدی نگیرید و بی خیال باشید. غصه نخورید که بعدا پشیمان میشید غصه و غم غیر از پیری هیچی نداره (زندگی رو هر طوری بگیری میگذره)
Переклад не
20-12-2011, 18:42
علم روان شناسی پر از دروغ هایی است که مفهوم همه ی آنها میشه جمله ی " زندگی زیباست"
اما زندگی هیچ وقت زیبا نیست و بهتر میبود به جای اینکه روان شناسان بر سر این عدم توافق بخواهند به ما این نوع نگرش رو تحمیل کنند باید کسانی میبودند که با ما همدردی میکردند
ببینید مثلا همراه همین تاپیک یک تاپیکی میبود و در اون با هم درد و دل میکردیم و از غم و غصه هامون میگفتیم اون جوری قدری سبک میشدیم حد اقل
خود من آدمی ام که زندگیم سالهاست که به تباهی کشیده شده
تو خیابون آدمها رو میبینم همه ی چهره ها خسته اند ، اعصاب همه داغون
توی اینترنت میایم میبینم همه از دلتنگی هاشون مینویسند .....
این چه بلاییه که سر بشریت آمده
farhad
راستی گزارش اسپم خودمو زدم الان پاک میکنن
SuperSt@r
20-12-2011, 19:50
ايني كه من ميگم بيشتر به درد دختر خانومها ميخوره پس جدي بگيريد:
اگه احساس كرديد كه يه نفر قصد مزاحمت براتون داره و يا هر چيز ديگه اي و دنبالتون مياد حتي داخل اتوبوس يا مترو به راحتي ميتونيد بپيچونيدش وقتي كه توي اتوبوس هستيد و ميبينيد كه طرف هم حواسش به شماست كه ببينه كجا پياده ميشيد تا دنبالتون راه بيفته يه كار خوبي كه ميتونيد بكنيد اينه كه يه نمايش اجرا كنيد و يه ايستگاهي كه قصد پياده شدن نداريد جوري وانمود كنيد كه ميخايد از اتوبوس پياده بشيد مثلا اگه روي صندلي نشستيد از روي صندلي بلند بشيد و بريد به طرف در اتوبوس و طوري حرفه اي اين كار رو بكنيد كه خودتون هم باورتون بشه ميخايد پياده بشيد اونوقت با اين كار طرف هم قصد پياده شدن ميكنه و خلاصه پياده ميشه و شما تو دلتون ميخنديد چه لذتي هم داره:31: من خودم اين تجربه رو نداشتم ولي ديدم هر دو مدلش رو هم اينكه يه نفر اين كار رو بكنه و طرف اشتباهي پياده بشه و هم اينكه يعد از اين كه از اتوبوس پياده شد به راحتي طرف دنبالش بيفته البته ديدنش هم يه نوع تجربست ديگه
به اميد روزي كه ديگه از اين نوع اتفاقات رو شاهدش نباشيم:13:
اينم تو پرانتز بگم شايد فك كرديد كه من يه دخترم ولي اينطور نيست من يه پسرم:31:
Shadow-Man
20-12-2011, 20:07
یکی دوصفحه قبل بحثی شد که نمی خوام ادامه اش بدم ولی باعث شد تجربه خودم رو بنویسم نتیجه گیری باشما
چند وقت پیش از یکی از دوستام یه کاری خواستم که گفت نه بد جوری هم گفت. بگذریم قضیه چی بود. ولی من هم یه مقدار باهاش بد برخورد کردم یه مقدار بهش بی اعتماد شدم یه جورایی میشه گفت دیگه بهشت به چشم یک دوست نگاه نمیکردم. یه مدت کوتاه بعد این بنده کاری برام کرد که شاید هیچ کس دیگه اینطور که این کرد برام نکنه. بهش نگفتم ولی از کار خودم فکری که در موردش کردم پشیمون شدم ازش خجالت کشیدم.
==================================
یه نکته خیلی مهم در مورد تجربه هست که بعضی ها بهش توجه نمیکنن
ما یه مسئله ای رو تو زندگی مون تجربه می کنیم. اینجا مطرحش می کنیم تا اینجاش درست ولی هیچ الزامی نداره این تجربه ما حالت کلی داشته باشه و برای همه کس و همه شرایط صدق کنه. پس ما نباید نتیجه گیری خودمون از تجربه امون رو مثل یه حالت کلی بیان کنیم. حتی اگه بار ها این تجربه رو بار ها کرده باشیم
این تاپیک تجربه های عملیه نه نتیجه اونا ما باید تجربه امون رو بگیم بقیه هر نتیجه ای خواستن بگیرن. متاسفانه بعضی ها برعکس عمل میکنن. یه اتفاقی برامون افتاده. یه نتیجه ای گرفتیم حالا فکر میکنیم همیشه همین طوریه بعد نتیجه این میشه:
زندگی زیباست
زندگی زشت است
شرافت انسان فلان است (سوء تفاهم نشه منظورم دو پست قبلی نیست اتفاقا یه جورایی با جفتشون موافقم)
یه لفظ " همیشه " هم می اندازیم تهش
البته منکر نیستم خیلی مسائل هست که در طول زندگی آدم متوجهش میشه و حالتی کلی داره و تقریبا در تمام موارد صدق میکنه ولی کمتر اینجا مطرح میشه
من نمی خوام بحثی رو شروع کنم فقط متوجه موضوعی شدم گفتم شاید بهتر باشه بیان کنم
دوستان گرامی :
در کمتر از 5-6 ساعت از آخرین چک کردن این تاپیک ، بیش از 12 پست شامل نقل قول و چت روم کردن تاپیک و ... ارسال شده که همشون هم حذف شدند ،
برای دوستانی که ظاهرا قانون اصلی این تاپیک رو نمیدونند :
نقل قول گرفتن از پستهای دیگران در این تاپیک به هرشکل و فرم ، چه به منظور نقد و چه به منظور تایید و چه به منظور تشکر و ... کاملا ممنوعه و پستهای این چنینی بدون اغماض حذف میشن /
عذر میخوام که فونت رو بزرگ کردم ولی احساس میکنم لازم بود /
ممنون از توجه دوستان .
در این باره هم بحثی بود از طریف پروفایل و پ.خ . انجمن انتقادات مطرح کنید .
تو زندگیتون هیج وقت با کوجیکتر از خودتون اونقدر صمیمی نشید که احساس بکنه میتونه هر کاری جلوی شما بکنه حتی اگه اون شخص برادر کوجیکتون باشه جون بعدا مطمعا باشین طوری تو روتون وای میسته که از هر جی برادرو برادری حالتوم به هم بخوره همین الان نزدیک به سه ماهه که با تموم وجود دارد این حس و تجربه میکنم احمق طوری حرف میزد انگار برادر بزرگترش نیستم و یکی از دوستای لات مثل خودشم
caca_caca888
20-12-2011, 22:28
امروز داشتم با سرعت تو خیابون میرفتم یهو یه دختر بچه هه همینطوری اومد وسط...
منو میگی...
نتیجه گیری با خودتون...:46:
111111564vsdgfsdfkljsfkl111111564vsdgfsdfkljsfkl11 1111564vsdgfsdfkljsfkl111111564vsdgfsdfkljsfkl
hamid_diablo
21-12-2011, 01:10
تو رابطه هاتون با اسم و فامیل کسی شوخی نکنید
اسم هر کس رو همونطور که هست بگید نه کم نه زیاد.مثلا اگه اسم دختر خانومی مژگان بود خلاصش نکنید و نگید مژه.یا محمد رو ممد نگید
در روستا های دور افتاده که افراد کمی در اونجا زندگی میکنند و تعداد این روستا ها در ایران خیلی زیاد هستند و در این روستا(دهات) اسراری پنهان وجود دارد که ما هر چه قدر چشمان مان رو از دور باز کنیم باز چیزی نمیبینیم ولی وقتی با یکی از افراد آنجا صحبت می کنیم یک دنیای دیگر را در آن روستا ها لمس میکنیم.
(کتاب مینا و پلنگ که در اروپا به چاپ ششم رسیده بر گرفته از خاطرات یه پیرزن کهن سال یکی از روستا های مازندران بوده)
همیشه زبان اصلی یا محلی اصلیتون رو یاد گیرید می دونم زیاد به کارتون نمیاد ولی اون زبان و زنده نگه دارید.
یا اگر اون زبان رو یاد نمیگیرید یک لغت نامه 80 ،90 صحفه ای درست کنید، هم قابل ثبت و انتشار هست هم یه ایده جالب و هم سوغات اون شهر برای آشنا کردن مردم دنیا با زبان قدیمی روستا های کوچک ایران عزیز.
Lady parisa
21-12-2011, 14:18
دوستان سلام
وقتی از محل کار برمی گردین خونه و با تلفن همراه صحبت می کنید همیشه یادتون باشه که شاید یکی از همکارانتون هم همسیر شما باشه! (در نتیجه غیبت و زیرآب زنی پشت سر همکار دیگه رو نزدیک محل کار یا توی تاکسی حوالی اداره تون انجام ندید یا حداقل اسم طرف رو به زبون نیارید ) این مطلب برای پارکینگ هم هست شاید همکارتون هم نزدیک ماشینشه:27:
پ.ن: طرح زوج و فرد خیلی دردسر داره هااااا! اینم یه نمونشه
( من که از همکارم گذشتم و حلالش کردم اما خوب نیست)
+
پیشاپیش شب یلدای همگی مبارک
:11:
AMIR-AIRGUNNER
22-12-2011, 21:36
موقع پیاده روی از فعالیت هایی که باعث پرت شدن حواستون از جلوی پاتون میشه (مانند گوش کردن موسقی و خوردن و اشامیدن و غیره ) پرهیز کنید ((مخصوصا تو جاهایی که چاله زیاد دارن ))
مدتی پیش با دوستم تو پیاده رو راه میرفتیم و هر دو داشتیم کیک و رانی به بدن میزدیم که یهو پای دوستم تا زانو رفت داخل یه چاله کوچیک !
خوشبختانه مشکلی خاصی پیش نیومد :46:
hamid_diablo
22-12-2011, 23:34
تو جمعهایی که تازه وارد شدید سعی کنید کمتر بخندید .فکر نکنید که دیگرامن شما رو یه انسان پرانرژی و شاد تصور میکنند درست برعکسش صادقه و شما رو یه احمق فرض میکنند و در ادامه برای شما ارزشی قائل نمیشن
vampire girl
22-12-2011, 23:38
هیچ وقت دنبال جواب سوالای معنویتون نرید مثلا مثل اینکه خدا کجاست یا ابدیت یعنی چی یا سوالایی راجع به اینکه سرنوشت آدم دست خودشه یا تقدیرو خدا واسه آدم رقم زده.
من یه مدت غرق این سوالا شدم به هیچ جوابی نرسیدم هیچ .... 100تا سوال دیگم روش برام پیش اومد!!!تازه همم بهم میگفتن تو کافری!!!!!!!!!
Behroooz
23-12-2011, 17:16
دوست خوب را به هر قیمتی نگهدار
مرتضی nvcd
23-12-2011, 17:47
زندگی مثل چاله می مونه ... همونطور که زندگی می کنیم ( از مصدر کردن )... چاله می کنیم ( از مصدر کندن ) ... نه اینکه چاله و مشکلات ... منظور خود طی مسیر و کندن چاله است
گاهی اوقات باید از چاله اومد بیرون و یکم به مسیری که کندیم هم نگاه بندازیم ... شاید باید مسیر رو عوض کنیم ... شاید باید یکم بیشتر بکنیم ... شاید باید یکم صاف تر بکنیم و هزار تا شاید دیگه ..
خلاصه یه وقتایی باید از زندگی کردن بیای بیرون و برای چند لحظه هم که شده ببینی چیکار می کنی ... خیلی از ماها هیچ وقت بیرون نمیایم و فقط می کنیم ...
malkemid
23-12-2011, 17:54
هر وقت خواستید چیزی بخرید، سعی کنید بهترینش رو بخرید... 2 تا موردی که برای خودم اتفاق افتاده:
5-6 سال پیش می خواستم ماشین بخرم...گفتم 206 بگیرم...تیپ چند؟ 2 و 5 فکر کنم 2 میلیون تفاوت قیمت داشت( دست دوم)...
خلاصه من هم اینکه ذوق داشتم می خواستم زودتر بگیرم ماشینو و هم اینکه یکم خسیسی کردم...گفتم حالا مگه من می خوام با ماشین ویراژ بدم...همون تیپ 2 خوبه...
6 ماه نشده پشیمون شدم چرا تیپ 5 نگرفتم... به اندازه همون 2 میلیون هم فکر کنم تا الان تصادف کردم بخاطر نداشتن ترمز abs و ...
تجربه دومم تو این زمینه 6 ماه پیش بود.
اومدم گوشی بگیرم...بعد از کلی تحقیق موندم بین galaxy s و galaxy sII ...اختلاف قیمتشون 250 بود...
بازم از همون توجیه ها واسه خودم آوردم و بازم کمی خسیسی...s رو گرفتم و الان بازم پشیمون شدم :دی
خلاصه اینکه تا الان 10 تا از این 250 تومن ها خرج چرت و پرت شد و اصلا معلوم نشد چی شد و کجا رفت...ولی این گوشی الان تو دست منه و مثلا یه بازی نصب کنم اگه نتونه اجرا کنه این حسرت دوباره میاد جلو چشمم که کاش این اشتباه رو نمی کردم.
موفق باشید.
hamid_diablo
23-12-2011, 20:11
هر موقع خواستید از خیابون رد بشید مثل کشورهای خارجی اول سمت چپ و بعد از رسیدن به خط وسط خیابون سمت راست رو نگاه نکنید!!!!!!
میدونید چرا ؟چون اینجا ایرانه و باید همه طرف رو دید.میگید نه به چهار راه ولیعصر یه سری بزنید متوجه منظورم میشید
mehran_286
23-12-2011, 22:27
سلام
یه تجربه خیلی با حال این که اگه اطلاعات عمومی بالا دارید اون رو در اختیار دیگران نزارید چون تو این دوره زمونه کسی که اطلاعات عمومیش بالا بشه بهش میگن خالی بند
اگر رفیقتون دماغشو تازه عمل کرده زیاد دور و برش نرید که خطرناکه (یه بی احتیاطی 2 میلیون خرج میزاره)
shahinfarasystem
24-12-2011, 08:05
سلام روز به خیر
خلاصه روند ساماندهی انجمن متفرقه
فاز اول
17 الی 23 آذر ماه 90
منتظراعلام آمادگی اولیه دوستان برای همکاری مینشینیم
به هر نفر چند صفحه براساس وقت آزادشون داده میشه
فاز دوم
23 الی 30 آبان ماه 90
اول این فایل اکسل دانلود میشه
هر کس صفحات خودش رو میخونه و براساس دید خودش ، تجربیات افراد رو موضوع بندی میکنه
یعنی مثلا از دید من روابط اجتماعی- کسب کار- درس و دانشگاه-مراقبت از گیاهان و حیوانات خانگی – اعتماد به نفس- امور بانکی و پولی کل موضوعاتی هست که توی این تاپیک دربارش صحبت میشه
موضوع بندی در قالب فایلی که گذاشتم انجام میشه و تا روز 30 آبان برای من فرستاده میشه
فاز سوم
1 تا 3 دی ماه
لیستی جامع از تمامی موضوعاتی که دوستان زحمت کشیدند فرستادند توسط بنده تهیه میشه و روی همین پست گذاشته میشه
فاز چهارم
3 تا 17 دی ماه
این فایل word دانلود میشه
براساس موضوع بندی استاندارد که من روی تاپیک گذاشتم تجربیات مربوط به صفحات هر کس توی این فایل word گذاشته میشه و برای من ارسال میشه
فاز چهارم
17 تا 20 دی ماه
بنده اولین فاز تجربیات مرتب شده رو توی همین تاپیک قرار میدهم
نکته: دوستان اگه 5 صفحه هم میتونند کمک بکنند دریغ نکنند کار بزرگی برای سرانجام رسیدن به کمکتون احتیاج داریم
از طریق پروفایل و پیغام خصوصی می تونید با بنده در تماس باشید
ممنون از همگی....
خوش باشید
با عرض سلام و روز به خیر
احتراما طی برنامه ریزی انجام شده لیست اولیه دسته بندی موضوعی ذکر شده به شرح ذیل اعلام میگردد
از همه دوستان خوبی که در این کار به بهمون کمک کردند (vampire girl , ملانصرالدین و lady parisa در امر مرتب سازی و کمک های
شایان Sir0c0 عزیز در انجام به روز رسانی های مربوطه ) تشکر ویژه دارم
لیست اولیه دسته بندی موضوعی به ترتیب حروف الفبا
1- استفاده از لوازم مختلف و ابزار آلات
2- اعتماد به نفس
3- امور بانکی، خرید و فروش و معاملات
4- امید به زندگی و انرژی مثبت
5- تصمیم گیری
6 - تعیین هدف در زندگی و برنامه ریزی
7- توصیه های بهداشتی ، سلامت و بیماری ها
8 - حرف زدن و وروابط کلامی
9 - خدمت سربازی
10 - درس، تحصیل و امتحانات
11- دین, مذهب، معنویات و رابطه با خدا
12 - رانندگی، حمل و نقل و تصادفات
13- روابط با غریبه ها، دوستان،آشنایان وجنس مخالف
14- زندگی مشترک و ازدواج
15 - مسائل روزمره اجتماعی
16 - فیلم ، تلویزیو ن وبرنامه های ماهواره ای
17 - کامپیوتر و فناوری اطلاعات
18 - کمک به دیگران
19 - لباس و پوشش
20 - مسافرت های داخل و خارج از کشور
21 - مشاغل؛ روابط کاری و شراکت
22 - میمهانی و مجالس
23 - ورزش و تحرک
24 - هنر
دوستانی که صفحهاتشون تعیین شده بود میتونند کار خودشون رو توی فاز چهارم به شرحی که توی نقل قول بیان کردم شروع بفرمایند
فاز چهارم
3 تا 17 دی ماه
ممنون و روز خوش
hamid_diablo
25-12-2011, 21:57
اگر با کسی دشمنی دارید .دشمنی رو بیشتر نکنید بزارید تا همون حد بمونه.امکان داره همون دشمن روزی بشه بهترین همراهت
milad_gta
26-12-2011, 01:34
همیشه از فایل هاتون بک آپ بگیرید . خصوصا اگر برنامه نویس هستید ( یا موارد مشابه ) از پروژه ای که روش کار میکنید بعد از هر روز کار یا تغییرات یک بک آپ جای دیگه ازش داشته باشید .
برنامه نویسای وب ، از PHP Designer استفاده نکنید ! من امروز یک کلاس نوشتم بیا و ببین ... تستش کردم همه چیز مرتب شد اومدم آخرین خط توضیحات رو اضافه کنم برق نوسان پیدا کرد محافظ برق رو قطع کرد ! الان اومدم کلاسم رو ببینم دیدم اینجوری شده :
درود دوستان ...
گاهی میبینم که در این تاپیک مسایلی که کمی تخصصی تر است و به زمینه ی خاصی مربوط میشه هم گفته میشه
خواستم چند تا تاپیک مشابه دیگه رو بهتون معرفی کنم تا نظرات خوبتون رو در اون تاپیک ها هم بیان کنید ...
تجربیات مفید شما در زمینه سلامتی ، بیماری و پزشکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تجربیاتی که در مورد کامپیوتر کسب کرده ایم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تجربیات شما در یاد گرفتن زبان انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه بگردین احتمالا بازم هست ....
:40::40::40:
caca_caca888
26-12-2011, 03:47
تجربه بزرگ امروزم:
آقا به دوستاتون "نه" بگید تا پررو نشن... یکم خودتونو واسشون بگیرید... یکم سر خودتونو شلوغ نشون بدید... یکم مهم جلوه کنید...
امروز مجبور شدم تو روی 7-8-10 تا از دوستای نزدیکم سر هیچی واستم. خیلی بد بود اما فکر کنم ارزششو داشت.
ماهیرو هر وقت از آب بگیری تازس...
اگه از اول باهاشون درست برخورد میکردم و خودمو یکم براشون میگرفتم هیچوقت اینطوری نمیشد...
یعنی واقعا اصلا کاری نکردم که بخوان ناراحت شن...یه لطفی میخواستن واسشون بکنم که نکردم همین...لطف، نه وظیفه
من خودمم اصلا از این وضع خوشم نمیاد... اما چی کار میشه کرد؟ ما آدما اینطورییم دیگه
Mahast Arya
26-12-2011, 12:30
شنیدم،خوندم،تجربه کردم بخدا که:
وقتی تو به چیزی گیر میدی و عرف و عقل اونو نفی میکنه،وتو هی میخوای بشه ،بدست بیاد،مال تو بشه
داری راه ورود یک موهبت،یک هدیه،...رو به زندگیت می بندی..
پس
رهایی رو یاد بگیریم
بذاریم هر چیز و هر کسی راه خودشو بره
مطمئن باشیم که شاید اون موردخاص بدست نیاد ولی بهتراز اون نصیبمون میشه...
و یکروزی هم که خواسته نابجامون برآورده میشه
سطح آگاهیمون در حد بنز اینقدر بالا رفته که دیگه نمیتونیم قبولش کنیم...
Mahdi JooNss
26-12-2011, 13:04
هر کاری که به نظر خودت درسته را انجام بده
به حرف مردمم کار نداشته باش
AMIR MOHAMMAD . M
26-12-2011, 14:48
اگر کسی بهتون گفت فلان کار( مثلا تک چرخ زدن با موتور ) رو نمیتونید انجام بدید و بچه هستید و بهتون گفت ترسو ، شده بگید آره من همه اینها هستم ولی اون کارو انجام ندید.
نمونه : یکی از فامیلا با دوستش کل کل کردند که دوستش گفت من این سرپایینی رو با سرعت زیادبا ماشین میرم و همین چیزایی که میگن ( تو بچه ای ، نمیتونی ، ترسو، ... ) اونم بلد نبود نه بگه و این کارو کرد و همچنین احتیاط کامل هم رعایت کرد ولی یک لحظه سپر ماشین به جدول گرفت و ماشین با سرعت 150 کیلومتر در ساعت شروع به چرخیدن به دور خودش کرد و از ماشین هیچ چیز نموند .
دست آخر جون سالم به در برد ولی باز هم یک ماشین رو نابود کرد.
این افراد صلاح آدم رو نمیخوان و فقط برای خود نمایی یه کاری رو انجام میدن و اگه مشکلی برای شما پیش بیاد خودشون رو عقب میکشن ، و از نظر روان شناسی این افراد ترسو تر بقیه هستند .
Переклад не
26-12-2011, 18:03
اگه همکلاسی و ... تون اسم روتون گذاشت ، مثلا خواست اذیتتون کنه و جلو در و همسایه (سایر همکلاسیا و ..) ضایعتون کنه ،بهتون گفت گوزن (:دی) یا هر چی که ناراحتتون میکنه، پیش دستی کنید و تو جمع همکلاسیاش با همون اسم صداش کنید :دی
در عرض ایکی ثانیه همه فکر میکنن لقب جدیدشه و با اون اسم صداش میکنن و توهم جیگرت حال میاد
البته کلا کار خوبی نیست ولی در هو صورت مقابله به مثله!
mehran_286
27-12-2011, 01:44
سلام
همیشه سعی کنید توی زندگیتون نسبت به دیگران خاص باشید و ایجاد یکنواختی نداشته باشید
هر جایی میرید سعی کنید به تعداد کم عکس بگیرید چون خاطره های بسیار قشنگی میشه (حتی بهتر از فیلم هستش)ولی سعی نکنید زیاد عکس بگیرید که بی مزه میشه
هیچ وقت با پدر مادرتون با صدای بلند و مغرورانه حرف نزینید چون تنها کسانی که دوستان شما هستند و خوبی شما رو می خواهند در درجه اول پدر و مادر هستند
دوستانی که دارن تحصیلات دانشگاهیی رو انجام میدن سعی نکنن فقط دروس رو پاس کنند بلکه از رشته ی خود یک تخصص را انتخاب کرده و همراه درس های روزانه مطالعه کنند چون مدرک داشتن بدون تخصص و عملی به هیچ دردی نمی خوره
در رابطه با جنس مخالف همیشه سعی کنید یک پل برای برگشت بگزارید(چه پسر و چه دختر)
ba maram
27-12-2011, 15:14
همیشه سعی کنید در مورد خرید اجناس توی فروما و اینترنت یه جستوجوی کلی کنید ( خودم دیدم که می گما :دی)
در مورد رابطه دوستی با جنس مخالف سعی کنید دوست صمیمی و قدیمی همجنس خودتون رو جلوش ضعیف نشون ندید یا سعی نکنید تخریبش کنید یا ضایعش کنید تو یه جمع ... ( چون کسی که این کارو کنه داره نشون میده خودش خیلی ضعیفه .... )
دوست هم جنس چند سالتون رو به یک دوست جنس مخالف چند ماهتون نفروشید ! آخرش این شمایید که بازنده می شید...
به اون دسته که موسیقی سنتی رو فوهش میدن : موسیقی سنتی رو چاشنی موسیقیاتون کنید. به خدا خیلی لذت داره ! اینقدر ادای تازه به دوران رسیده ها رو در نیارید!
مرتضی nvcd
27-12-2011, 22:36
سعی کنید عشق رو گدایی نکنید ... می دونم سخته و برای همین گفتم سعی کنید :41:
Mahast Arya
28-12-2011, 12:10
به خودت برس...
هرچقدر ، هر چقدر که وقتی جلو آیینه ایستادی و داری از قیافه خودت حالت بد میشه...
بدون که یکی هست تو رو همینطوری که هستی میخواد و دوستت داره...!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.