ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-10-2014, 15:25
سلام
امروزه دیگه کمتر خانواده ای رو میتونین پیدا کنین که به نحوی با مشکل اعتیاد به مواد مخدر و معتاد درگیر نباشند
یا خودشون توی خونه معتاد دارند یا همسایه معتاد دارند یا بستگان نزدیک معتاد یا همکار معتاد یا دوست معتاد .
این قاعده رو فراموش نکنید :
معتاد تا تحت فشارِ شدید نباشه صد سااااال به فکر ترک اعتیاد نمىافته .
دلسوزیِ شما برای فردِ معتاد چیزی جز ادامه ی اعتیادش و بیشتر غرق شدن و بیشتر آلوده شدنش رو به بار نمیاره .
اگر دوستش دارین و براش اهمیت قائلید و میخواید بهش عاقلانه کمک کنید باید مجبورش کنین به فکر ترک کردن بیافته .
نباید بهش پول بدین بگین داداشمه گناه داره , پسرمه گناه داره , دخترمه تحمل سختی کشیدنش رو ندارم . همسرمه طاقت درد کشیدنش رو ندارم .
این افکار شما با افکار اون بی وجدانی که برای اولین بار مواد رو بهش داد فرق چندانی نداره .
اون معتادش کرد و شما کمکش میکنین تا معتاد بمونه و بیشتر و بیشتر آلوده بشه و ترک کردنش سخت تر و سخت تر بشه .
باید همه ی اطرافیانش رو قانع کنین که یکصدا این رو بهش بگن:
اشتباه کردی و امتحان کردی و گرفتار شدی و معتاد شدی اما توی این خونه و این خانواده جائی برای معتاد وجود نداره . باید ترک کنی .
فقط دو راه داری :
یا درد و رنج کشیدنش رو بکشی یا درد و رنج و وسوسه های نکشیدنش رو بکشی .هر عقلِ سالمی میگه راه دوم صد بار بهتر از راه اوله .
یا ترک کنی
بذار فقط وسوسه های کشیدنش گهگاهی عذابت بده . این خیلی بهتر از اینه که با کشیدنش هم خودت رو نابود کنی هم اقتصاد خانوادت رو نابود کنی هم به آبرو و حیثیتِ خودت و خانوادت صدمه بزنی هم خودت در منجلاب و لجن زار اعتیاد دست و پا بزنی .
بهش بگین تو بکشی نعشه ای نکشی هم نعشه ای!!!! . اینه حکایتِ اعتیادِ تو .
ما دیگه تحمل وجود معتاد رو نداریم . باید ترک کنی و پاک بشی و پاک هم بمونی تا آخر عمرت .غیر از این هم راهی وجود نداره .
برای پاک شدن و پاک موندنت هر کار قانونی و درستی که بتونیم انجام میدیم اما اگر نخوای پاک بشی و پاک بمونی دیگه روی ما حساب نکن چون ما نه دوستِ نادانِ تو هستیم نه دشمنِ دانا تا بشینیم و دست روی دست بذاریم تا تو روز به روز خودت و ما رو به نابودی بکشی .
اگر حرفتون رو جدی نگرفت به خواهش و التماس و حتی گریه هم شده متوسل بشین اما ولش نکنین .
اگر با زبون خوش قانع نشد باید کم کم لحن صحبتتون رو عوض کنین و با شدت باهاش رفتار کنین تا موضوع رو جدی بگیره .
اگر از نظر مالی و تهیه ی مواد به شما وابسته هست باید ظرف یک ماه پول رو تدرجاً کم کنید تا به صفر برسه .
اگر تهدیدتون کرد بهش رحم نکنین . به پلیس خبر بدین و بکشینش توی کلانتری و ماجرا رو به افسر کلانتری خبر بدین و بگین هر چی خواهش و تمنّی کردیم قبول نکرد . ما دیگه نمیتونیم وجود معتاد رو در خانواده تحمل کنیم . اگر بخواد ترک کنه و دیگه پاک بمونه ما باهاش هستیم وگرنه ولش نمیکنیم و شما باید تکلیف ما رو باهاش مشخص کنین .
اگر تعهد داد که ترک میکنه , یک لحظه هم امونش ندین . باید از همون لحظه شروع کنه به ترک کردن ( یک ضرب یا تدریجی ) . به هر حال دیگه بهش فرصت ندین بگه از فردا , از هفته دیگه و اینا .
باید دستتون رو پیش بگیرین و حسابی بذارینش توی فشار شدید وگرنه صد سال به فکر ترک کردن نمیافته .
اگر نان آور خانواده هست هم اصلاً نترسین .
بهش فشار بیارین با همین روشها تا از معتاد بودن خودش متنفر بشه .
اگر لازم شد از قدرت کسانی که قدرتشون برای فشار و تهدید از شما بیشتره استفاده کنین .

========================================
و شما دوست عزیز که مواد مصرف نکردی تا حالا اما از مواد وحشت نداری و بدت نمیاد و احساس خطر نمیکنی , بدون که خیلی موقعیتت خطرناکه چون همه چیز از همون نترسیدن و امتحان کردن شروع میشه .
================-===================
در مهمونیها و جاهای مناسب , سر صحبت رو باز کنین و این سوالها رو مطرح کنین :
1- وقتی اسم مواد مخدر رو میشنوید چی در ذهنتون تداعی میکنه ؟
2- یاد چی میافتید ؟
3- چه احساسی بهتون دست میده ؟
4- اگه عزیزترین عزیزت در لحظه های خوش زندگی مواد رو به اسم دوای درد یا برای لذت یا افزایش استقامت و یا افزایش قدرت جن سی بهت داد و گفت امتحان کن چکار میکنی ؟
باید قبل از اینکه کسی مواد بده دستتون بدونین که عکس العمل صحیح چی هست وگرنه در اون لحظه که مواد میدن دستتون , امکانِ فریب خوردن و تصمیم اشتباه گرفتن و امتحان کردن خیلی زیاده چون احساس خطر نمیکنید
کسی که مواد بهتون تعارف میکنه یا پیشنهاد میده , یا دوست فوق العاده نادان هست یا دشمن فوق العاده دانا که کمر به نابودیِ شما بسته و غیر از این هم نیست .
به همه این دو تا رو توصیه کنین و نگین لزومی نداره . لزوم داره خیلی هم لزوم داره چون وضع خرابه و اعتیاد رسیده به بچه های 13/14 ساله .
1- به همه بگین باید باید باید از شنیدن اسم مواد و استفاده و امتحانش چنان وحشت داشته باشی که مثل موش بلرزی . این ترس از هشیاری و خردمندی هست نه از ضعف .
2- هرگز هرگز هرگز امتحان نکن چون لذت داره و چه بسا از همون بار اول اسیرِ لذتش بشی و بری برای معتاد شدن .
فقط با اجرای همین دو جمله و توصیه به دیگران و نشرش در جامعه خودتون و هر کسی رو که به این دو جمله عمل میکنه رو تا آخر عمر از اعتیاد در امان نگه دارین .
===========================================
بنده جوانی رو میشناختم که در یک خانواده ی اشرافی زندگی میکرد و از وقتی 3 سالش بوده پدرش معتاد به تـریاک بود .
این بچه در سن 16 سالگی تریاک رو امتحان کرد و معتاد شد و بعدش تریـاک میخورد چون نمیتونست توی خونه بساط کشیدنش رو راه بندازه ( منقل و ذغال و وافـور ) و بعدش رسید به جائی که شیره میخورد ( طبق گفته ی خودش ) و بعدش هروئیـنی شد و بعدش کـراکی .
چند بار ترک کرد اما دوباره میرفت میکشید و معتاد میشدچون نتونست زجر نکشیدنش رو تحمل کنه .
آخرین بار با اصرار و فشار خانوادش رفت یه جائی به اسم تولدِ دوباره و ترک کرده .
یک بار دیدمش پرسیدم تو چطوری تو 16 سالگی تریا ک کشیدی ؟؟؟!!!
گفت من از بچگی میدیدم بابام توی خونه یا توی مهمونیها و مسافرت خیلی اشرافی و با کلاس !!!! تـریاک میکشه . همین موضوع در ذهن من جا انداخت که تـریاک کشیدن از نشانه های باکلاس بودنه و اصلاً ازش ترسی نداشتم و همون احساسِ اشتباه فریبم داد و امتحان کردم و لذت بردم و تکرار کردم و معتاد شدم چون وقتی بهم گفتند بکش احساس بزرگی و مرد شدن و باکلاس شدن بهم دست داد نه احساس ترس و وحشت .
همون جوون الان 5 ساله که زیر خروارها خاک خوابیده بخاطر استفاده ی بیش از حد از کـراک .
وقتی از دنیا رفت 33 سالش بود و زندگیش همش درد و رنج بود برای خودش و خانوادش و دیگران .
فقط مواد فروشها ازش سود بردند چون خودش یه بار به بنده گفت تا حالا حدودِ 20 ملیون تومن پول خرج کردم برایِ مواد .
در نشر این اطلاعات بین مردم سهیم بشین . کاری کنین مردم یاد بگیرند که وقتی کسی چیزی بهشون میده و میگه بکش خوب بشی , بکش روشن شی , بکش تا حالت جا بیاد , بکش تا لذت ببری از دنیا , بکش تا احساس کنم رفیقمی !!! و غیره , در اون لحظه فوراً متوجه بشند که این همون لحظه ی خطرناک هست که باید ازش فرار کنه با تمام قدرت .
محاله از نشر این اطلاعات سود نبرید .

امید رض
27-10-2014, 00:47
باسلام میخواستم به 3تا ازتجربیات درباره خانه ای که میخرید یااجاره میکنید بگم که شاید بدردتون بخوره 1. قبل از بازدید از خانه اگه خوشتون اومد حتما تست کنید ببینید خط خونه فیبرنوری داره یا نداره اگه فیبرداشته باشه نمیتونید اینترنت استفاده کنید وتنهاراه تست این است که باخودتون یه تلفن داخل خانه ببرید وشماره یکی از شرکتایه اینترنتو بگیرید ودرجا همون جا تست می کنه بهتون میگه وبه حرفه کسی هم گوش ندید چون اگه مخابرات باشه 11روزالافت میکنه بعدمیگه فیبرداره وصاحب خونه یا بنگاهی هم ازرونادانی میگن اره 100درصد وصل میشه
2.وبعداز گرفتن خونه درهمسایه هایه تویه ساختمانوبزنید وبهشون بگید که ازفضولی کردن توکاره مردم بدتون میادالبته به غیر ازمجتمع ها وازاین حرفا تا همسایه باشوما کارنداشته باشه ما خودمون هرجارفتیم همسایه هافضول بودن میرفتیم بیرون زنه همسایه به مادره میگفت پسرت رفته بیرون همسایه .یا خونه بودیم میگفت چراپسرت خونست ورفت وامدماروزیر نظرداشت ازپنجره ساختمون می پایید مارو که تااخر باجروبحث بامادره .مادره رفت گفت ازفضولی بدمون میاد ودیگه همسایه کاری نداشت وعذرخواهی کرد ودیگه لایه پنجررووانکرد
3.وموقعی که خونه ای رواجاره کردید هنوز اساس هارو نذاشته زمین حتما یه سرویس کاربیاریدتا ابگرمکن وسرویس هایه دستشویی وشیر اشپز خونه روچک کنه وفکتوری بابت سرویس بگیرید که ایرادی نداشته باشه اگرایرادی داشت به صاحب خانه بگید چون ماخودمون هنوز 2مانشسته خونه ابگرمکن خراب شد بعدصاحب خانه گفت شماخراب کردید بدبختی ازاین حرفا

امید رض
27-10-2014, 00:54
یه توصیه که تجربه شده هیچ وقت توبورس حساب وشرکت نکید وسهام نخرید
چون توکل دنیا مردم حساب وامیکنن توبورس وسهام میخرن تا کلی سود کنن وامکانات گیرشون میاد ولی توایران مردم حساب وامیکنن توبورس وسهام میخرن تاکلی سود به دولت برسه وهیچی هم گیرشون ازسهام نمیادیه اردنگی هم میخورن

sia mohamadi
27-10-2014, 04:24
سلام
به کسی اعتماد نکنید
قربونتون
سیا

Demon King
27-10-2014, 22:10
در یادگیری زبان انگلیسی, به غیر آموزشگاه های مختلف, مطالعه کتاب های متناسب با سطح شما فوق العاده موثر است.

تو انجمن زبان دیدم خیلی سوال میپرسن که برای تقویت زبان انگلیسی به خصوص تو مکالمه و دایره لغت چه چیزی موثر است؟
من هم یکی از تجربیات خودم رو میگم:

" همونطور که میدونید مترجم های زبان یه دیکشنری کامل که اصولا " لانگ من " هست رو به طور کامل حفظ هستن. خوب حفظ کردن دیکشتنری کار هر کس نیست. ولی از خودش سوال کردم و این جواب رو شنیدم:

برای یادگیری زبان, مطالعه و خوندن داستان معجزه میکنه. من هر شب بسیار کتاب میخونم. دیکشنری رو کامل حفظم اما به تو توصیه نمیکنم. تنها داستان خونی رو شروع کن. از سطح 1 شروع کن یا سطح دیگه ای که داری. اونقدر در این امر پیشرفت میکنی که دیگه خوندن حملت شکسپیر برات مثل آب خوردن میشه. ( a peace of cake )

من هم طبق توصیه ایشون داستان خونی رو از سطح خودم که تقریبا سطح متوسطه شورع کردم و تا الانم خوب دارم نتیجه میگیرم. در امر زبان و اسپیکینگ هم به شما این توصیه رو میکنم.

حتما موثره. بدون شک !!! "

hamed29
29-10-2014, 17:48
وقتی قراره بابت خرید بخشی از پول رو نقد و بخشی رو با کارتخوان پرداخت کنید حواستون جمع باشه :n26:
بعضی فروشنده ها ( نمیگم عمداً ) پول نقد رو میگیرن و به جای اینکه باقیمانده قیمت رو از کارتتون کم کنن، کل مبلغ جنس رو برمیدارن

یه بار واسه من همینطوری پیش اومد، یه جنس 15 تومنی خریدم، اسکناس 10 تومنی دادم و گفتم بقیه ش رو کارت بزن. طرف به جای 5 تومن ، 15 تومن برداشت
منم حواسم نبود اومدم خونه، بعد که رسید کارتخوان رو نگاه کردم دیدم بله! به جای 15 تومن 25 تومن پرداخت کردم :n27:
اتفاقاً آخر وقت 5 شنبه بود، اگه دیر متوجه میشدم احتمالاً باید قید 10 هزار تومنی عزیزم رو ( که قربون رنگش بشم ) میزدم :n09:
صندوقدار فروشگاه تا بهش گفتم یادش اومد اسکناس 10 تومنی بهش دادم، پولم رو پس داد

البته مبلغ زیاد نبود ولی زور داره اینطوری آدم اشتباه کنه

hossein blak
03-11-2014, 19:45
"هر حرفی رو جدی نگیرید و زیاد در موردش فکر نکنید.".زیرا در روحیه تون تاثیر زیادی میزاه....من یه باره,همین طوری شدم تمام روز رو به خودم و دنیایی که توش هستم و اینکه در آینده چی قراره برام پیش بیاد فکر میکردم و یه جورایی از خودم بیزار میشدم و روز بعدش اصلا انرژی نداشتم.و حتی میخواستم گریه کنم...
"همیشه به خودتون امید وار باشید" و نگید, نه نمی تونم, بگید "من میتونم" این حرف ایجاد انگیزه خیلی زیادی در خودتون به وجود میاره و همچنین یک حس هیجان خوبی بهتون دست میده.
"خودتون رو بادیگران مقایسه نکنید"نگید دیگری فلان کار رو میتونه بکنه و من نه ,نگید دیگری فلان استعداد رو داره و من هیچ و...... همین حرف های شما رو ضعیف میکنه و زمین میزنه.

موفق باشید.../حسین.

Ali_softcenter
03-11-2014, 20:59
سلام دوستان

اول یه تشکر بکنم از دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار میذارن....واقعا میگم خیلی جاها به دردم خورده.

بعد دو تا تجربه رو مطرح کنم...یکیش پاییزی هست و یکیش هم مربوط به زندگی کاری میشه.

همیشه سعی کنید توی این فصل دو تا چتر در دو مکان ثابت داشته باشید....یکی در خانه و یکی هم در خودرو که غافلگیر نشین....اگر خودرو شخصی ندارید مکان دوم میتونه محل کار یا کوله پشتیتون یا کیفتون باشه.چتر های خیلی کوچیکی هستند که توی کیف هم جای زیادی نمیگیرن..از غافلگیر شدن خیلی بهتره.

تجربه دوم هم اینه که اگر رفتید برای شخصی کاری انجام بدید که قرار هست در ازای اون کار دستمزد دریافت کنید...حالا هر کاری..حتی اگر اون شخص آشنای کسی بود یا هر کسی که بود خلاصه! باهاش تعارف نکنید از همون اول نرخ رو تعیین کنید چون تجربه ثابت کرده که حتی کسایی که آشنا هستن یا توسط آشنایی معرفی میشن حتی اگر اولش خیلی گرم و صمیمی باهاتون برخورد کنن و شما هم چندان باهاشون سر قیمت توافق نکنید آخرش به اون قیمتی که آخر کار میگید راضی نمیشن.
دوم اینکه بعد از اتمام کار به هیچ وجه قبول نکنید که هزینه رو بعدا براتون کارت به کارت کنن! باز هم تجربه ثابت کرده که ممکنه خیلیا از قصد اینکار رو نکنند ولی خیلی از کسایی که فکرش رو هم نمیکنید از قصد این رو میگن تا همون موقع پول شما رو ندن و فرداش یه عیبی از کار شما در بیارن و با یه بهونه ای کمتر از میرانی که باید بدن پول پرداخت کنند.....همیشه اولش طی کنید که من هزینه رو موقع تحویل کار نقدا دریافت میکنم یا اگر مبلغ بالا بود در حضور خودم اینترنتی پرداخت کنید..خلاصه بگم موقع تحویل کار دستمزدتون رو همون موقع بگیرید! یا نهایت بگید لطفا با هم بریم خودپرداز بانک مبلغ رو پرداخت کنید...
وگرنه بعدا از خیلی از ادم های به ظاهر خوب باید التماس کنید که آقا چرا پول من رو نریختی؟ یا استرس بگیرید که کی پول شما رو میریزه براتون... چون مردم ما اکثر مردم تنبلی هستن....اگر میگه فردا واریز میکنم زیاد مطمئن نباشید.
در ثانی هزار و یک اتفاق ممکنه بیفته ....بنابر این تعارف نکنید! نگید زشته و این حرفا! شما زحمت کشیدید و پول زحمتتون هست....
پیامبر اسلام چه قبولشون داشته باشیم چه نه حرف بسیاز زیبایی زدند که مزد کارگر رو قبل از این که عرقش خشک بشه پرداخت کنید....مسئله ای که متاسفانه توسط کمتر کسی رعایت میشه.
خودتون بقیه رو مجاب به رعایت این اصل کنید.

alipencia
03-11-2014, 23:40
سلام دوستان..خواستم ی موضوعی رو باهاتون در میون بذارم در مورد دنبال کردن اخبار روزمره....من کلا ادمی بودم که از لحاظ فکری و تمرکز خیلی خوب بودم....کمتر چیزی باعث میشد که ارادم تضعیف بشه....ولی...از چند سال پیش شروع کردم به دنبال کردن اخبار از سایت های مختلف...مثلا در روز چند بار چندین سایت مختلف رو زیر و رو میکردم واخبار میخوندم...غافل از اینکه این کار اثار مخربی روی من داشت...عدم تمرکز...حواس پرتی...بد بینی...نا امیدی...ضعف اراده و...شاید بگید ربطی نداره ولی این کار خیلی موریانه وار ذهن رو تخریب میکنه...حتی اگر هم از لحاظ فکری قوی باشید...
وبگردی و دنبال کردن سایت ها چه اخبار چه سایت های دیگه جز اینکه ی مشت مزخرفات که هیچ جای زندگی بدردتون نمیخوره وارد ذهنتون میکنه هیچ سودی نداره...شرایط زندگی رو هر طور که هست بپذیرید...غر زدن های الکی رو کنار بگذارید...برای زندگیتون ی هدف معقول تعیین کنید و وقتی میخواید بهش برسید چشمتون و گوشتون رو روی همه چیزهای غیر مهم ببندید...و هیچ وقت وارد بحث های منفی توی جمع نشید و فاصله بگیرید چرا که جز نا امیدی چیزی نداره....

sansa
05-11-2014, 08:29
دوستان هیچ وقت ، هیچ وقت قول ازدواج به دختری ندید . هیچ وقت ....

hossein blak
06-11-2014, 13:24
سلام دوستان....
تجربه نشون داده چه خوبی کنید چه بدی ،در همه حال مردم براش در آینده حرف در میارن. پس آقایون و خانوما دقت کنید تورو خدا قبل از این که نگران مردم باشید دلواپس خودتون باشید.

موفق باشید../حسین.

PLAΨMID
06-11-2014, 19:09
(نمیدونم این قبلا گفته شده یا نه!!)
اینو خودم تجربه کرده ام : هیچ وقت در عصبانیت تصمیم نگیرید و هیچ وقت موقع شادی قول ندید !!
تمرین میخواد ولی میشه :n02:.

Atghia
07-11-2014, 01:40
اگر کسی از رشته ای که قبول شده یا از کاری که پیدا کرده و مشغوله یا حقوقی که میگیره براتون گفت یادتون باشه هیچوقت از نوع منفی مقایسش نکنید!
طرف باصد امید و آرزو یک کاری رو شروع کرده ته دلشو خالی نکنید حالا نمیگم به اغراق تعریف بیخود کنیم اما حداقل جوری برخورد نکنیم که اون شخص شرمنده بشه!
این اتفاق در قبال هرکسی باشه بده!
برادر، دوست، دختر، پسر، کوچکتر از ما، بزرگتر از ما....
حسه بدیه، من تجربش کردم

امید رض
07-11-2014, 02:07
خوب 3تا تجربه درباره خانه ای که میخریدیااجاره میکنید
1 .هیچ وقت توتابستون دنباله خونه نگردین چون هم قیمتاش 2برابره وهم جاکمه براپیداکرد همیشه توزمستون برین براخرید یااجاره خونه چون قیمتایه خونه به شدت کاهش پیدامیکنه ومشتری کمه وجازیاده براکردن چون ماخواستیم یه خونه ایبگیریم توتابستون یارواز 300کم ترنمیگفت ولی توزمستون باالتماس 200هم میداد یاچنددفعه دیده شده ازاین قبیل
2.هیچ وقت دنباله خانه ای که شومینه داره نرید چون هم گاز زیادی مصرف میکنه خدادتومن پول گازمیندازه وهم هیچ جایی روهم گرم نمیکنه ومعمولا کم دیده شده خانه ای که شومینه داره جایه لوله بخاری داشته باشه واگه هم داشته باشه بعضی ازشومینه ها دربسته شدن ندارن بخواطرهمین گردوخاک وسرما ازبالابه پایین میاد چون خودمون خونمون شومینه داره واصلا مترسکی بیش نیست باشعله هایه زیادش وخونه هم جایه لوله بخاری نداره وسرما وگردوخاک ازبالا به پایین میاد
3.موقع خرید خونه به 2چیزیادتون باشه یک دست شویی کوچیک وحمام کوچیک نداشته باشه و2 هم این دوتا کناره هم نباشن دست شویی کوچیک واقعا افتضاحیه که تواپارتمان هایه جدید ونوساز یاحتی قدیمی واقعا گند به ببارمیاره ادم توش جانمیشه یادمه تو دوتاخونه قبلیمون دست شوییمون کوچیک بود وخونمون بزرگ مهمون داشتیم که بچه فامیل میخواست بره دستشویی یه دفعه داد زد این دست شویی کوچیکه ومادرش گفت ایرادنداره میریم خونمون مارومیگید مثل مرغ سخاری وهیچ وقت خونه ای که میگیریددستشویی وتوالتتش نزدیک به هم ویاچسبیده نباشه چون موقع لذت بردن ازحمام اتفاقاته عجیبی میفته :n02: داستان داره :n03:

امید رض
07-11-2014, 02:24
2 مورد دیگه تجربیات یادم رفت درباره خرید خانه یااجاره اون بگم
1.سعی کنید خونه ای که میگیرید یا اجاره میکنید
دست شوییش پشت در ورودی خانه وحمامش تواتاق باشه چون بهترین خونه ها دارایه این ویژگی هستن چون یه خونه ای داشتیم درست دستشویی خانه وسط پذیرایی بود میخواستیم سفره غذابندازیم یا از مهمونا پذیرایی کنیم اصلا یه وضعی داشتیم
2. خونه ای که میگیرید یا اجاره میکنید
ببینید راه آب داره اشپزخونه اگه نداشن نرید سراغ همچین خونه ای حتمادنباله خونه ای که راه آب داره برید چون ماخونمون اشپزخونش راه اب نداره لوله اشپزخونه میترکه مجبوریم سطل بزاریم یاکلا اب به وسط خونه راه پیدامیکنه ومجبوریم باروز نامه یا دسمال وهزارتا بدبختی سرو کله بزنیم

Iloveu-ALL
07-11-2014, 11:49
اگه رفتید بیرون، پول (و قصد) خرید رو ندارید بهتره قیمت نکنید... هم خودتون رو خسته می کنید و هم فروشنده رو.
ولی اگه قصد خرید چیزی رو داشتید اگه فکر میکنید ارزش وقت گذاشتن رو داره، براش وقت بذارید، مشاوره بگیرید قیمت بگیرید و بدون عجله اون چیزی رو که میخوایید رو بخرید.
من میخواستم یه ماشین حساب با کیفیت بگیریم ... چندتا اشتباه کردم هم اینکه دقیقه 90 اقدام کردم ... موقع خرید عجله کردم و اولین مغازه ای رو دیدم که یه عالمه مدل داره رفتم اونجا و خرید کردم ...
با 5 تا 10 تومن پول بیشتر میتونستم به جای جنس چینی اونم برند فیک، جنس ژاپنی بگیرم! + رادیکال دار این ماشین حسابی که الان گرفتنم رادیکال هم نداره!
اگه قصد خرید دارید سوال و قیمت کردن عیب نیست البته زیادروی و وسواس بخرج دادنم بده!
باتشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-11-2014, 15:14
سلام
بهترین چمدونِ مسافرتی اونی هست که حالتِ جعبه داره ( یعنی مثل کوله پشتی بی شکل نیست ) و نشکن هم هست تا وسائلِ توی چمدون له نشه وقتی که چمدونها رو میذارند روی هم .
چرخهاش هم باید این شکلی باشه ( چرخ نیمه مخفی )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حُسن این نوع چرخها اینه که وقتی چمدونتون رو با بار و اثاثیه ی دیگران میذارند روی هم , به چرخ ضربه و فشار وارد نمیشه و نمیشکنه .
اگه از اون مدل تایر پیدا نکردین , چمدونِ با این مدل تایر هم خوبه
البته همین مدل هم اگر قطر تایرش بیشتر از 5 یا 6 سانت باشه به درد نمیخوره چون احتمال فشار اومدن بهش از بغل و شکستنش خیلی زیاده
این مدلهای پائینی از نظر شکل خوبه چون شبیه صندوق و جعبه هست و وسایلتون له نمیشه اما تایرهاش اصلاً خوب نیست و امکان شکستنش زیاده خصوصاً در ایران که با بی دقتی زیاد اثاثیه ها ریخته میشه روی هم .
===========================================
تا حالا چند بار دیدم که لباسهای مردم توی چمدونهاشون داغون شده با آب ترشی و روغن و مایعاتِ دیگه که از بار و اثاثیه ی دیگران نشت کرده بوده .
پس بهتره چمدونتون رو پلاستیک پیچ کنین تا ضد آب بشه یا اینکه همه چیز رو در داخلِ یک کیسه ی ضخیم 100x80 سانت بذارین و درش رو چسب بزنین و بذارین توی چمدون یا اینکه چیزهای باارزش رو در کیسه های محکم و دربسته بذارین تا از خیس شدن در امان بمونه .
===============--===================================
بهتره یه جوری چمدونتون رو از چمدانهایِ مشابه متمایز کنین مثلاً با رنگ نارنجی یک خط بزنین دو طرفش یا یک روبانِ کوچیک ببندین به دسته اش به رنگِ زرد یا سبز فسفری یا نارنجی فسفری چون یک عده از مردم یا چشمشون ضعیفه یا هوش و حواس و حافظه ی درستی ندارند و ممکنه چمدونتون رو به جای چمدون خودشون بردارند .
به سر خودم اومده . نفر آخری بودم که از هواپیما پیاده شدم .
وقتی رفتم قسمت تحویل اثاثیه , بار همه اومد جز چمدون بنده !!! . به جاش یک چمدون شبیه به چمدون بنده مونده بود روی تسمه نقّاله . معلوم شد که یک نفر چمدون بنده رو اشتباهی به جای چمدون خودش برده
رفتم خبر دادم . گفتند هر روز کلی از این مشکلات پیش میاد .
چمدون رو برداشتند و شماره ی موبایل بنده رو هم گرفتند .
فرداش زنگ زدند گفتند اونی که چمدونت رو برداشته بوده برگردوندش .
رفتم گرفتمش .
چمدان رو قفل کرده بودم , برای همین خیالم راحت بود که چیزی کم نشده .
پس حتماً همیشه چمدونتون رو قفل کنین تا اگر کسی اشتباهی بردش , چون نمیتونه درش رو باز کنه پس زود میفهمه که گند زده و برمیگردوندش

shi.irani
08-11-2014, 20:10
تجربه من اینه به خدا اعتماد کن
حالم واقعا بهتره
روزای سختی در پیشه پر از تنهایی و مبارزه
و من آماده ام تا به این قانون زندگی تن در بدهم:
باید از همه ی اتفاقاتی که رفت ...بگذشت و به خدا و خاطره ها و زمان سپردشون
و زندگی را با امیدی تازه ادامه داد
:n18:

rozbeh85
08-11-2014, 21:03
من در ادامه مطالب مفید جناب محمد آسمانی اضافه کنم:
توی سفر های هوایی، باربرها چمدان ها رو پرت میکنند روی اون ماشین ها، فرقی هم نداره کدوم کشور، مخصوصا شهر های با ترمینال های شلوغ، مثل آتاتورک، دوحه، دوبی، فرانکفورت، آتلانتا، واشنگتن، شیکاگو، واسه همین دو تا مطلب رو در نظر بگیرید:
1- چمدونتون قابش سفت نباشه و حالت بگیره به خودش، وگرنه با اولین پرتاب میشکنه
2- موقع خرید چمدون، حتما وضعیت میله های دسته پشت رو چک کنید، این میله ها باید بین یک قفسه مانند ببین لباس ها و جلد بیرونی باشند، مخصوصا از طرف جلد بیرونی چک کنید و مطمئن شید که محکم و سفت است، وگرنه در اثر پرتاپ چمدان میله ها خم بر میدارند و دیگه از جایشان بیرون نمیایند.
3- توی سفرهای اروپایی و آمریکایی، به هیچ عنوان قفل به چمدانتان نزنید چون قفل رو میشکونند و توی وسایل شما رو میگردند، مخصوصا اگر تگ تهران یا شهر های دیگر ایران خورده باشه، بعضی وقت ها اگر نتوانند قفل را بشکنند، زیپ رو پاره میکنند و هیچ خسارتی هم قبول نمیکنند.

rozbeh85
08-11-2014, 21:06
من در ادامه مطالب مفید جناب محمد آسمانی اضافه کنم:
توی سفر های هوایی، باربرها چمدان ها رو پرت میکنند روی اون ماشین ها، فرقی هم نداره کدوم کشور، مخصوصا شهر های با ترمینال های شلوغ، مثل آتاتورک، دوحه، دوبی، فرانکفورت، آتلانتا، واشنگتن، شیکاگو، واسه همین دو تا مطلب رو در نظر بگیرید:
1- چمدونتون قابش سفت نباشه و حالت بگیره به خودش، وگرنه با اولین پرتاب میشکنه
2- موقع خرید چمدون، حتما وضعیت میله های دسته پشت رو چک کنید، این میله ها باید بین یک قفسه مانند ببین لباس ها و جلد بیرونی باشند، مخصوصا از طرف جلد بیرونی چک کنید و مطمئن شید که محکم و سفت است، وگرنه در اثر پرتاپ چمدان میله ها خم بر میدارند و دیگه از جایشان بیرون نمیایند.
3- توی سفرهای اروپایی و آمریکایی، به هیچ عنوان قفل به چمدانتان نزنید چون قفل رو میشکونند و توی وسایل شما رو میگردند، مخصوصا اگر تگ تهران یا شهر های دیگر ایران خورده باشه، بعضی وقت ها اگر نتوانند قفل را بشکنند، زیپ رو پاره میکنند و هیچ خسارتی هم قبول نمیکنند.

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-11-2014, 23:09
سلام
به کسی که یکی از دوستان یا بستگانش فوت شده نگین إن شاء الله غمِ آخِرت باشه
این حرف یعنی اینکه خودش زودتر از همه ی بستگان و دوستانش بمیره تا مرگِ اونها رو نبینه !
توضیح بیشتر:
بدون شک همه می میرند .
پس اگه قرار باشه یه نفر مرگ هیچکدوم ار بستگان و دوستانش رو نبینه باید خودش قبل از همشون بمیره .
برعکسش :
کسی که مرگ همه ی اقوام و دوستانش رو ببینه پس بعد از مرگِ همه بستگانش مىميره

Demon King
11-11-2014, 12:39
هیچگاه سریع تغییر نکنید، این سرعت تغییر یقینا با اشتباه همراه خواهد بود. !

برای خودم بسیار پیش اومده، یه فردی یه موضوعی رو مطرح کرد که با نظر من مخالف بود و بنده بدون هیچ تفکری و به خاطر حرف یک فرد هر چند عالم، نظرم رو سریع و مطلقا تغییر دادم، بعد که فرد دیگری اومد خلاف نظر دیگری رو گفت، من دوباره تغییر نظر دادم و دوباره به نظر خودم برگشتم. از این تغییر ضربه های زیادی خوردم، تو یه دوراهی قرار گرفتم که نه این نظرو تایید میکردم و نه نظر دیگری رو.

تغییراتی که در نظر انسان به وجود میاد گاه مفیدند و گاه مضر. زمانی مضر هستند که انسان اونقدر سست نظر باشه که به شخصیتی تابع تبدیل بشه، گاه کسی اون رو به سمت راست میچرخونه و گاه فرد دیگری اون رو ب سمت چپ.

تغییر مفید تغییری هست که به آرامی و با تفکر و تحقیق انجام بشه ورنه خیلی زود این نظر توسط دیگری شکسته میشه.

SAEED 120
11-11-2014, 21:50
یه تجربه خیلی دردناکی دارم.

به غریبه بیشتر از خانوادتون اعتماد نکنید. خانوادتون رو به غریبه نفروشید.

ما یک کارمند داشتیم تو مغازمون. من پسر صاحب مغازم.با هم خیلی اوخ شده بودیم صمیمی بیش از حد. می خندیدیم روزهای تعطیل میگشتیم. بعد کم کم من رازها و حرفها ی خانوادمون رو به این میگفتم.خلا صه یه سوئ استفاده بزرگی از ما کرد و فرار کرد من موندم با خانوادم پیش خانوادم خراب شدم.

فقط آبروریزی و شرمندگیش برای من موند.

dourtarin
11-11-2014, 23:55
یه تجربه جالب:
اگه خواستین از تنقلاتی که دوستتون بهتون داده به دیگرون تعارف کنید حتما قبلش امتحانش کنین تا اگه خوب نبود پیش بقیه شرمنده نشین:n02:

alaydyn
12-11-2014, 11:03
وقتی از سر کار برگشتید و وقتی می خواهید لباستون را در بیارد اول شلوارتون را در بیارید بزنید به چوب لباسی بعد پیراهنتون را در بیارید بزنید روی همون شلوارتون میدونید چرا ؟:n02:

چون معلمولا خیلیا برعکس عمل میکنن و مخصوصا وقتی چوب لباسی زیاد جای خالی نداره اون موقع وقتی می خواهند لباس دوباره بپوشند اول می خواهند پیراهن بپوشند (که 90 درصد همه همین کار انجام میدند ) بعد شلوار و گیر می افتاند چرا ؟ چون یا پیراهن پیدا نمی کنند چون زیر شلواره یا اینکه شلوار بر میدارند حالا نمیدونند کجا بگذارنش تا بتونند پیراهن بر دارند :n02::n02:

نکته را گرفتی :n13::n19:

Atghia
13-11-2014, 15:27
حتما برای شما هم اتفاق افتاده که پرتقال بخرید و علیرغم ظاهر خوبش در خانه متوجه بشید که ای وای یخ زده هست متاسفانه!:n15:
اما کاری که کمک میکنه احتمال گول خوردن در این زمینه کاهش پیدا کنه اینه که شما قبل از خرید دو سه تا از پرتقال ها رو بردارید در دست نگه دارید و ببینید که به نسبت اندازه سبک نباشه! منظورم اینه خب پرتقال ریز که نمیشه انتظار داشت وزن زیادی داشته باشه اما پرتقال یخ زده معمولا حتی وقتی اندازه بزرگی داره وزنش کمه و سبک به نظر میاد! اگر دوسه مورد برداشتید و همچین حسی بهتون دست داد مطمئن باشید که پرتقال ها مناسب خرید نیستند:n06:

shi.irani
14-11-2014, 23:33
تجربه من اینه که من در مورد خرید پرتقال اینه که یه عدد کارد میوه خوری همراتون داشته باشید
بعد از خرید یکی رو امتحان کنید اگه خوب نبود همون لحظه پس بدید

skyzare
15-11-2014, 22:29
سلام .

وقتی میرید مهمانی سعی کنید که حتما یه چیزی بخرید و ببرید نمیدونم یه کیلو میوه ای یه چیزی دیگه خلاصه دست خالی نرید از اونطرف وقتی کسی خونتون میاد توقع نداشته باشید چیزی براتون بیارند . :n01:

ehsan_iace
15-11-2014, 23:45
وقتی میخواهید از بین ماشینها در خیابان رد شوید و می‌بینید ماشینی سرعتش پایینه حتماً به چهره راننده‌اش نگاه کنید و چک کنید که سرش بالا باشد!!!

چون بعضی راننده‌ها چون وقتی میخواهند دنبال چیزی بگردند سرعت‌شان را کم میکنند و سرشان را پایین می‌اندازند و به جلو نگاه نمی‌کنند!!!

و عابری که نمی‌بینند را زیر می‌گیرند!!!

B.Russell
16-11-2014, 00:19
در ارتباطتون با آدم ها مخصوصا از جنسی دیگر، مسئله درونگرایی یا برونگرایی اونارو حتما در نظر بگیرید.

برای مثال اگر حس میکنید طرف مقابلتون انسانی درونگرا هست و مدام در افکار خودش هست و به آن خو گرفته، تلاش نکنید یک ارتباط عاطفی با او ایجاد کنید وگرنه هم خودتون و هم طرف مقابلتون آسیب میبینه، مگر اینکه دقیقا مثل او باشید.

ما در درجه اول باید به این فکر کنیم که برای دیگران اسباب دردسر نشیم، کمک کردن و نجات دادن آنها پیش کش ...

worldm
16-11-2014, 15:02
یه سایت بانام همین تاپیک درست کردم ولی فقط تجربیات خودم که تابحال باهاشون سروکار داشتم رو به اشتراک می ذارم کاملم توضیح میدم
اگه کسی دوست داشت تجربه مهمی رو کاملتر توضیح بده میتونید اونجا بذارید
ادرسسایت توامضام هست 1javan.com
پستای دیگم که چندروز دیگه میذارم درمورد تجربه هایی هست که توی شغلم بدست اوردم،تجربه درس خوندنم وتوضیحاتی درمورد رشته ام دادم که مطمئنم به دردتون میخوره
خیلی وقت بود میخاستم تجربه درست کردن سایت رو داشته باشم نکات خیلی ریزی این چندروزه یادگرفتم که کم کم میگم
یچیزی که یادگرفتم اینه که دنبال هاست ارزون قیمت نباشید وقعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست
الان که جوون هستید تا میتونید دنبال یادگیری بیشتر درتمام زمینه ها باشید که سن تون بالا رفت یادگیری سخته.اگه رشته تون کامپیوتره همیشه به روزباشید دنبال یادگرفتن تکنولوژی های جدید باشینوقتتونو الکی توی فیس بوک وشبکه اجتماعی نگذرونید که ضرر می کنید

A.N.A.P
16-11-2014, 15:50
سلام دوستان.
یکی از رازهای ماندگاری و تداوم دوستی ها ، دادن دونگ خودمون هست . یعنی برای مثال میرید رستوران یا سینما ، اگه دوستی هزینه شما رو حساب کرد ، شما در اولین فرصت این هزینه رو به اون برگردونید . یا به روش دیگه این هزینه رو جبران کنید . مثلا دفعه بعد شما حساب کنید . مهم نیست که این دوست وضع مالی خوبی داره یا نه.
شاید دوست شما برای بازگشت این هزینه مستقیم بهتون نگه ، ولی حتما این هزینه رو برگردونید که دفعه های بعد جسارت انجام این کار رو داشته باشه. مطمئنا این اتفاق برای خودمون هم رخ میده .

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2014, 16:49
سلام
دیشب هاردِ اکسترنالِ یک تِرا رو زدم به ر ســیـو ر اما پیداش نکرد انگار که اصلاً وصل نشده باشه به دستگاه !!! . فکر کردم هارد سوخته و کارش تمومه دیگه .
یک فلاش مموری 1GB رو زدم به دستگاه درجا باز شد . بیشتر مطمئن شدم که هارد اکسترنال یه بلائی سرش اومده .
اما وقتی هاردِ اکسترنال رو زدم به لپ تاپ , درجا باز شد !!! یعنی هارد هم مشکلی نداشت و از خطر جستیم .
:20:
ولی پس چرا روی دستگاه کار نمیکنه ؟؟؟!!!
گفتم شاید چون ماهها هست فایلهاش مرتب نشده و ریخت و پاش هست حتماً خیلی سنگین شده و دستگاه باهاش مشکل داره .
هارد رو زدم به لپ تاپ و با برنامه ی FILES DEFRAGMENTER که یکی از برنامه های ویندوز در قسمت ACCESSORIES , SYSTEM TOOLS هست تمام فایلهاش رو مرتب کردم تا فضای خالی بین فایلها از بین بره و همگی چیده بشه کنار هم .
حدودِ نیم ساعت طول کشید تا فایلها مرتب شد
بعدش هارد رو زدم به دستگاه , درجا پیداش کرد و باز شد . سرعتِ باز شدنِ فولدرها هم خیلی سریع شده بود .

arminba
16-11-2014, 16:58
یه روز فکر کردم دوست خوبیه
ولی وقتی همه چی رو فاش کرد
شد بدترین دشمن
دیگه دوستش نداشتم
اصلا دوستش نداشتم میخواستم حرف دلمو بهش بزنم و بگم اصلا ازت خوشم نمیاد
تصمیم گرفتم بهش زنگ بزنم
ولی نتوستم خودمو جمع و جور کنم 6 سال گذشته
سه ماه قبل پدرش زنگ زد و گفت:
تصادف کرد یه هفته تو کما بود ولی مرد اولش باورم نشد ولی بخشیدمش
توروخدا شما هم خطا کننده هارو ببخشید

ali gamma
16-11-2014, 21:04
با کسی که افسرده است و یا مشکل عصبی داره رابطه برقرار نکنید. البته قبل از اینکه تصمیم به دوری از این فرد رو بگیرید چکش کنید ک مشکلش حاد نباشه. اگه حاد بود به هیچ وجه وارد رابظه نشید چرا که اگه وابسته شدید شما رو هم مث خودش تو باتلاقی که هست میکشونه.

arash59b
16-11-2014, 21:16
اخرین دوستی های واقعی دوستی های دوران مدرسه، دانشگاه یا حداکثر سربازی است بعد از اون ممکنه با هزار نفر اشنا بشید ولی هیچوقت طعم و مزه اون دوستی ها نمیشه
همیشه یجاش ملنگه
اونایی که مشغول بکار شدن میفهمن...

Sent from my iPhone using Tapatalk

reza.1370
18-11-2014, 16:23
آخرین دوستی های واقعی دوستی های دوران مدرسه است من تمام دوست هایی که دارم از زمان مدرسه هستن چون معمولا هم محل هستن ولی دانشگاه و سربازی قبول ندارم

Meysam Raz
20-11-2014, 20:08
هر کاری خواستید بکنید به هیچ وجه توی بوق و کرنا نکنید
تا جایی که امکان داره حتی به نزدیکترین افرادتون هم نگید ، حالا چه در محیط کار و چه در محیط های دیگه . این موضوع از مرخصی گرفتن شروع میشه تا خرید خونه و ...
معمولا اولین چیزی که طرف مقابل بهش فکر میکنه اینه که این کار به نفعش هست یا نه
اگر به نفعش نباشه سعی میکنه توی کارتون اختلال ایجاد کنه .
اگر داستان براش خنثی باشه هم نگفتن بهتره ، چون بعدا که پیگیر بشه و شما نتونسته باشید اون کار رو انجام بدید یک جورایی حس میکنه شما بی عرضه بودید ( در صورتی که از مشکلاتش آگاه نیست )
پی نوشته : این حرف رو با مشاوره قاطی نکنید ، مشاوره گرفتن خیلی خوبه . مشاوره رو از فردی میگیرن که یا اون کار رو قبلا انجام داده باشه یا یک نظر به درد بخوری در اون مورد داشته باشه
اون فرد مشاور بهتره از افرادی باشه که این کار شما براش خنثی باشه و سود و ضرری نداشته باشه

farzad02
21-11-2014, 01:40
سلام
در مورد دوست واقعی من در همه جا تک و توک دوست خوب داشتم. اتفاقا 2-3 تا دوست خیلی خوب محل کار قبلیم داشتم که وقتی به کمکشون احتیاج داشتم کم نزاشتن

ببینید دوستی یک عرصه دو طرفس. باید خوبی کنی تا خوبی ببینی
نمیگم به شکل معامله ببینید
ولی یه وقتی کسی مشکلی داره و شما کمکش میکنی. یه وقتی هم شما نیازی داری و کسی کمک میکنه

اگر حس می کنید تو زندگی دوستای خوبتون کمه، یکمی هم به خودتون نگاه کنید. وقتی می تونستید به کسی کمک کنید، کمک کردید؟
حداقل به شخصیت و علم و جایگاه طرف احترام گذاشتید؟
وظیفه دوست خوب یا حتی وظیفه یک انسان کمک به همنوعه. بر فرض طرف داره وظیفش رو انجام میده، شما تقدیر و تشکر سزاوار رو فراموش نکن

البته از هر نوع آدمی هم انتظار دوستی و کمک نداشته باشید. برخی آدما ارزش خوبی ندارن

shi.irani
22-11-2014, 01:04
تجربه من اینه
شکستن آسونه و چسبوندن سخت
اما
اگه خواستی بچسبونی بی منت و بیتوقع باش
دنیا محل اعتماد نیست

ehsan_iace
22-11-2014, 01:16
یک تجربه درباره خوردن پفک!

پفک خیلی آدم را تشنه میکنه پس اگر قبل از خواب پفک خوردید حتماً آب هم بخورید بعد بخوابید اگرنه صبح به قدری دهان‌تان خشک میشه که حتی زبان‌تان را هم نمیتوانید راحت تکان بدهید!

shi.irani
22-11-2014, 01:21
تجربه من اینه
بعد از پفک خوردن حتما مسواک بزنید به دل روده تون مثل من رحم نمی کنید به دندوناتون رحم کنید
چه تجربه خفنی!!!

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-11-2014, 17:39
دیگه فریبِ دنیا رو نمیخورم و تویِ سختیها و مشکلات غصه نمی خورم و دلهره و استرس نمیگیرم چون دیگه یاد گرفتم و یقین دارم که مشکلات هر چقدر هم طول بکشه بالاخره یه روز تموم میشه و میگذره و اگر دچار غصه و دلهره شده باشم ضرر میکنم
زنده باد نورِ پر فروزِ و قدرتمندِ علم و دانش
مرگ بر جهل و نادانی و تاریکیش
==================================
توی مشکلات به خودتون بگین :
چته ناراحتی ؟ واسه چی غصه میخوری ؟ چرا دلهره داری ؟
مگه بارها و بارها غصه نخوردی و دلهره نگرفتی و آخرش هم یا مشکل حل شد یا بالاخره یه طوری شد ؟
غصه خوردنت و دلهره ات چه سودی داشت ؟
تو درس نمیگیری از امور دنیا و کار دنیا ؟
یه بار غصه نخور , دلهره نگیر ببین چی میشه ؟
لبخند بزن , بگو ای دنیای ناقلا , دیگه فریبت نمیخورم . مشکل رو یا حل میکنم یا حل نمیکنم اما غصه بخور نیستم .
============================================
یه بار اینها رو به یکی از دوستان گفتم .
گفت :
منِ بدبخت تا غصه نخورم و دلهره و استرس نگیرم مشکلم حل نمیشه !!!!!!
بهش گفتم :
بکش , حقته , وقتی امورِ دنیا عوضی حالیت شده , حقت همینه که دائم تو غصه و استرس باشی

Demon King
24-11-2014, 15:07
افراد زودرنج، احساسی و به طور کلی تمام افرادی که ارزش دوستی رو نمیدونند و با کمترین حرفی ناراحت میشن لیاقت دوستی رو ندارن، به دام دوستی با اونها نیفتید.

خود من هم فردی زودرنج بودم، با کوچک ترین مسایلی از طرف مقابل ناراحت میشدم و یاحتی رشته ی دوستی رو قطع میکردم، حتی پیش اومده بود که توی فضای مجازی و همین انجمن به خاطر مسایلی پیش و پا افتاده افرادی رو از لیست فرند هام حذف میکرم اما فقط خودم زجر میکشیدم نه کس دیگه ای. اما دیگه این عادت رو ترک کردم.

زود رنجی رو ترک کنید چون هم خودتون رو عذاب میدید هم دیگران رو از خودتون میرونید. همچنین باعث میشه با دلیلی غیر موجه ریشه ی دوستی با کسی رو قطع کنید که دیگه اون صمیمیت قبلی قابل جبران نیست.

ممنون.

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-11-2014, 10:11
با کسی که زبانش رو خوب نمیفهمید ازدواج نکنید .
اذیت میشین . بدبینی و شک و سوء تفاهم بوجود میاد و کار ممکنه به جدائی هم بکشه .
خودم تجربه نکردم ولی اگه نخوردیم نونِ گندم , اما دیدیم دستِ مردم
اینجا خیلی از کویتها فقط چند کلمه فارسی بلدند اما زنانشون ایرانی هستند و برای همین وقتی زنشون با کسی خصوصاً مردها فارسی حرف میزنه کلی جوشی میشن و بعضیاشون به زنهاشون میگن حقِ حرف زدن با مردها به زبانی که نمیفهمیمش رو نداری
. کلی هم دردسر پیش اومده تا حالا خصوصاً اگر زنش موقع فارسی حرف زدن با یک مرد لبخند بزنه . اگر بخنده که دیگه وامصیبتا .
حتی کار کردن با کسی هم که زبانش رو درست بلد نیستید مشکلات بوجود میاره (تجربه ی شخصی) چه برسه به زندگی باهاش زیر یک سقف .

arash59b
28-11-2014, 10:25
حدود 10 سال پیش یه کتاب در زمینه روانشناسی موفقیت می خوندم متاسفانه اسمش رو فراموش کردم از همه اون کتاب چند جمله اش یادم مونده یه جمله اش این بود.

"اگه برای رسیدن به ارزوها و خواسته هاتون تلاش نکنید و بهشون نرسید، یه روزی میرسه که اشباح اون ارزوها به سراغ شما میان و خواب رو از چشمانتون میگیرن".

حالا می فهم که راست می گفت هرچند هنوز هم برای تلاش دوباره دیر نیست ولی افسوس از سالهایی که مثل باد گذشتند...

hossein blak
28-11-2014, 10:52
دوستان تمام محبت خود را به یکباره برای دوستت (دیگران) ظاهر نکنید...

چون هر وقت اندک تغییری در شما مشاهده کرد شما رو دشمن میپندارد.

s_paliz
29-11-2014, 21:47
قبل از انجام هرگونه تهاجم دورو برتون رو نگاه کنید و یه نفس عمیق بکشید.

sansa
30-11-2014, 09:38
دوستان در این درنیا هیچ کس به غیر از پدر و مادرتون خوبی و خیر شما رو نمیخواد ....

تو این دنیا باید برای زنده ماندن جنگید ...با تنبلی و .. نمیشه به جایی رسید ...همیشه رسیدن به خوبی و خوشی نیازمند تلاش فراوانی هست . این تجربه زندگیم شده .

sansa
30-11-2014, 09:44
دوستان در این درنیا هیچ کس به غیر از پدر و مادرتون خوبی و خیر شما رو نمیخواد ....

تو این دنیا باید برای زنده ماندن جنگید ...با تنبلی و .. نمیشه به جایی رسید ...همیشه رسیدن به خوبی و خوشی نیازمند تلاش فراوانی هست . این تجربه زندگیم شده .

Farhad
30-11-2014, 13:36
اگر یک جفت کفش شیک و گران خریدید ؛ روزیکه پیاده اید (ماشین ندارید) با اون کفشا بیرون نرید...
البته مساله راه رفتن نیست ، استفاده از وسایل نقلیه عمومی کفش رو در معرض تهدید قرار میده !

Motaharri
30-11-2014, 13:50
هنگام دعوا و رفتن به سمت جدا شدن از یک دوست فقط به کار بدی که در حقتون کرده یا حتی اگر خیانت کرده، فکر نکنین.
به روزای خوبی که با هم داشتین بیشتر فکر کنین و بعد تصمیم بگیرین.

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-11-2014, 18:36
سلام
ظاهراً هنوز هم عده ی زیادی باوجودیکه به برپائیِ رستاخیز ( قیامِ قیامت ) اعتقاد دارند اما روی سنگِ قبرها مىنویسند آرامگاهِ ابدی !!!!...
نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای این رو رواج داده اما اگر اعتقاد دارین که رستاخیز فرا خواهد رسید , روی سنگِ قبرها ننویسید آرامگاه ابدی چون هیچکسی قرار نیست تا ابددر قبرش بیارامد

Reza Azimy_RW
01-12-2014, 11:22
اگه دیدین جایی دعوا شده اصلا طرفشون نرید ( بخواید جداشون کنید یا ... )
دیگه اگه خیلی بهتون فشار اومد و خواستید یه کاری کنید برید طرفداری اون کسی که داره میزنه :n33:

hamid_diablo
01-12-2014, 13:25
از سیاه نمایی کردن بپرهیزید تو هر شرایط و تو هر مسئله ای

جالبه یکی از دوستام میگفت که دیگه نمیشه ازدواج کرد.همه خانمهای متاهل دوست پسر دارند!!!! به نظرم بدترنی حرفی که میشد زد همین بود.درسته شرایط اجتماعی کمی بد شده ولی قرار نیست با این حرفا خودمون شرایط رو بدتر کنیم.با این حرفا بدبینی زیاد میشه و شراط هم رنج اورتر...

shi.irani
02-12-2014, 13:05
دنیای عجیبیه
به جز خدا در دل ما آدما هیچ کس موندگار نیست

sasan.69
02-12-2014, 13:32
هیچ چیز و هیچ کس ارزش اینو نداره که براش غصه بخوری و خودتو و زندگیتو تباه کنی...

Rossin
02-12-2014, 19:00
سلام
دوستان عزیز جویای کار
برای نوشتن رزومتون از نوشتن چیزهای اضافه خودداری کنید تا باعث خنده کارفرما نشید و بنوعی مورد تمسخر واقع نشید!
رزومه از یه خانومی امروز به دستم رسید که واقعا از خوندش خندم گرفته بود!
نوشته بودن علاقه به کارها و پروژه های تحقیقاتی : شنا موسیقی کارهای دستی!!!
ایشون فوق لیسانسه بودن و میدونستن که فعالیت شرکت ما که براش رزومه فرستادن ربطی به اینا نداشت و بیشتر مربوط به رشته تحصیلیشون بود که حرفی ازش نزده بودن!
واقعا وقتی رزومه رو خوندم نمیدونستم چه جوابی بهشون بدم
حواستون باشه موارد بیهوده و هجو بکار نبرید.

نکته بعدی اینکه:
اگر فکر میکنید مطلبی در مورد درس میدونید در کلاس ارائه بدین تا استاد بدونه بنوعی مطالب رو به چالش بکشید.
بعضی از استاتید بیشتر از اینکه به برگه امتحانی شما نمره بدن به پرو بودن شما در درس نمره میدن مخصوصا استاتید با تجربه
خجالت نکشید از اینکه سایر دوستاتون توی کلاس حرفی نمیزنن شما اگر موردی به ذهنتون رسید بگید و در این مورد با استاد بحث کنید.

tbn
02-12-2014, 21:13
سلام دوستان. تاپیک بسیار عالی هست و من با نظر بعضی دوستان بسیار موافقم..
"بزرگترین بلا نومیدی است"
امام علی علیه السلام

mmf66
02-12-2014, 21:16
به همه چی شک داشته باش حتی همون چیزها که فکر میکنی نباید شک کنی فرق آدم با حیوان همینه

miss_ava7
02-12-2014, 23:42
هیچ وقت کسی رو به خاطر استعداد کمش توی یادگیری با پوزخند و نگاه های عاقل اندر سفیه و عصبانیت و.. مسخره نکنید
و حداقل توی کلام بهش نگید چقدر دیر یاد می گیری و خنگی و از این حرفا..
ناامیدش نکنید. خودش می فهمه توی یادگیری کند هست و با این کارتون فقط دلخورش می کنید و اون آدم پیش خودش خودشو می بازه..

من خودم توی اکثر کارها نسبت به بقیه خیلی سریع بودم و طبق تست های هوشی که گرفته بودم فکر می کردم به خاطر هوش بالام هر چیزی دیگه ای رو هم سریع و توی کمترین زمان یاد می گیرم.. مغرور به هوشم نبودم ولی شکی هم بهش نداشتم ..

بعد وقتی می خواستم به کسی چیزی رو یاد بدم و چند بار توضیح می دادم و طرف متوجه نمیشد (متاسفانه) توی دلم ازش ناامید میشدم و حتی بعضی وقتام مودبانه و غیرمودبانه تو روش می گفتم مگه انقدر فهمش سخته و... :(

اما الان به عنوان مثال توی رانندگی می بینم سرعت یادگیری متوسط و شایدم کندی دارم و الان می فهمم وقتی یکی دست کمت می گیره یا مثل خنگا باهات رفتار می کنه چه حس بدی به آدم دست میده و چقدر اعتماد به نفس و شخصیت طرفت رو حتی با یه نگاه معنی دار یا صدای بی حوصله و خسته، میتونی بشکونی..
من کسایی رو میشناسم که دیپلم ندارن یا حتی شوخی های روزمره رو نمیگیرن ولی خیلی سریع تر و بهتر از من رانندگی رو یاد گرفتن..

ما چند جور هوش داریم و باعث میشه مثلا هوش ریاضی داشته باشیم ولی توی یاد گرفتن زبان دوم یا ورزش ضعیف عمل کنیم..
می خوام بگم لزوما هوش بالا ، تضمین کننده موفقیت و پیشرفت سریع توی همه زمینه ها نیست.
و مهم تر اینکه اگه کسی توی یه زمینه دیر یاد میگیره ، تمام شخصیت و هوشش رو زیر سوال نبرید.
شاید جراح خوبی باشه ولی نتونه با یه گوشی جدید کار کنه اما نباید به این دلیل مسخره شه.
یا مثلا به یه بزرگتر می خوای یه چیز کوچیک مثل کار با مایکروفر رو یاد بدی ولی اون اصلا یاد نمیگیره. بعد پیش خودت میگی چرا انقدر خنگه، غافل از اینکه شاید مثلا خیاط ماهریه و تو هم عمرا بتونی مثل اون لباس بدوزی...
شاید مغزت خوب کار کنه ولی ممکنه جسمت یاری نکنه..

هر کی یه چیزو زود یاد میگیره یه چیزو دیر. دیگه کسی رو دست کم نگیریم و اگه کمکش نمی کنیم تحقیرش هم نکنیم.
شاید ما هم یه نقطه ضعف داشته باشیم که چون هنوز موقعیتش پیش نیومده خودمون هم ازش بی خبر باشیم..
مثلا اینایی که از رابطه زن و شوهری اطرافیانشون ایراد می گیرن یا از طرز تربیت بچه همسایه، بعد خودش توی همون شرایط که قرار می گیره حسابی خراب میکنه..

انقد به خودمون مطمئن نباشیم و یا حداقل انقدر عیب دیگران رو دور از خودمون نبینیم. هیشکی کامل نیست. بیشترم با خودم هستم

یه تجربه دیگه هم اینکه:
یه چسب زخم و یه سنجاق قفلی کوچیک توی کیف داشته باشید. نگید اینا مال مامان هاست. لازم میشه.
پول هم نقدی حداقل 20 تومن همراه داشته باشید. خیلی جاها دستگاه پز دارن ولی ممکنه اونروز سیستم قطع باشه و کارت نکشه.. خیلی وقتا شده گفتم فلان مقدار پول بسه دیگه کارت نبرم بعد یه ضرورتی پیش اومده مثل گشنگی:n02: یا یکی بهم زنگ زده فلان چیزو اومدنی بخر دیدم پولم کمه نتونستم بخرم! یا رفتیم جایی همه کارت همراهشون اورده بودن واسه نداشتن دو هزار تومن پول نقد فکر کرده بودن دروغ میگیم پولشونو ندیم..
پول چیز خوبیه، هر چقدر می تونید دم دست و توی کیف بزارید چون نمیشه از هر کسی قرض گرفت.

N I G H T P E A C E
03-12-2014, 09:55
نشسته بودیم تو مغازه یکی از دوستان که یه مرد خیلی چاق وارد شد, کارش رو انجام داد و رفت، بعد از رفتنش یکی از بچه ها به شوخی از صاحب مغازه که دوستمون بود پرسید این خرسه کی بود! دوستمون هم گفت بابای همین توله خرسی که روبروت نشسته (خودش)!

نتیجه، تا میتونید کسی رو مسخره نکنید که ممکنه این بلا سرتون بیاد ...

shi.irani
03-12-2014, 11:30
تجربه من نیست اما مواظب باشین دچارش نشین

هرکی زیادی گرگ بازی در بیاره
آخرش یه زن گرگی تر از خودش گیرش میاد
بچه هاشم که دیگه گرگ زاده می شه
اینجوری می شه یه روزی می رسه
که گرگ مامانی هاش بزرگ میشن
خودش و زنش رو درسته می خورن...
حالا خدا کنه بخورن بلای دیگه ای سرشون نیارن...
البته اگه تا اون موقع زنشون اونا رو نخورده باشه

حالا هی گرگ بازی دربیارین من بهتون اخطار دادم

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-12-2014, 12:34
سلام
روش استفاده از محافظ پلاستیکی ریموت کنترل
ابتدا اگر باتریهای کنترل ضعیف هست اونها رو تعویض یا اگر قابل شارژ هست شارژ کنین
بعدش کنترل رو با سر واردِ کیسه کنین یعنی لامپِ سرِ کنترل داخل کیسه باشه
کیسه باید حدوداً 4 سانت بلندتر از کنترل باشه . پس اگر خیلی بلند هست اضافه ش رو کاملاً مستقیم ببُرین با تیغ موکت بری یا قیچی تیز .
تهِ کیسه رو با فندک یا کبریت از فاصله ی 3 سانتی برای دو سه ثانیه گرم کنین ( شاید لازم باشه بیشتر گرم کنین )
باید تهِ کیسه خوب داغ بشه و بعدش سریعاً با دو انگشت , لبه های کیسه رو به هم فشار بدین تا به هم جوش بخوره و کاملاً بسته بشه
اگر همه جاش جوش نخورده پس دوباره گرمش کنین و فشار بدین تا کاملاً بسته بشه و به این صورت دربیاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش باید کنترول رو در وسط کیسه قرار بدین بطوریکه لامپش کاملاً چسبیده باشه به تهِ کیسه و از دو طرف هم فاصله اش به یک اندازه باشه . درست مثل عکسهای بالائی
حالا با یک دست نگهش دارین تا توی کیسه تکون نخوره از جاش و با دست دیگه باید با سشوار یا روی شعله ی گاز از فاصله ی دور بغلهاش رو حرارت بدین تا جمع بشه و بچسبه به کنترل .
گرم کردن باید یکنواخت باشه تا یک جا شل یک جا سفت نشه . بلکه در همه جا به یک اندازه کشیده بشه .
تهِ کیسه رو هم که قبلاً جوش دادین باید به همین روش گرم بشه تا بچسبه به کنترل
اگر بیش از حد کیسه رو گرم کنین باعث میشه اونقدر محکم کشیده بشه که بعضی از دکمه ها رو فشار میده پائین و دیگه راهی ندارین جز اینکه کیسه رو پاره کنین بندازین دور و دوباره روکش کنین
شش تا از این کیسه ها 1000 تومن هست پس اگر یکی دو تاش رو خراب کنین تا قِلِقش دستتون بیاد اهمیتِ چندانی نداره .
سعی کنین روی دکمه ها کمتر حرارت ببینه وگرنه ممکنه چروک بشه و کمی بد دست میشه . اما پشتش رو میتونین حرارت بدین اگر لازم شد .
اگر موقع فشار دادن دکمه ها چِرِق چرق صدا میده علتش شل بودنش هست و باید کمی بیشتر حرارتش بدین تا مثل پوست دُمبَک کشیده بشه .
دستِ آخِر این شکلی میشه

این محافظ از کثیف شدن و خیس شدن و جرم گرفتن و آبگوشتی شدن !!!! کنترل جلوگیری میکنه و حتی اگر توی آب هم بیافته صدمه نمیبینه .
موقع فشار دادنِ دکمه ها با ناخن فشار ندین تا دوامش بیشتر بشه و تا زمانِ تعویض باطریِها از کنترل محافظت میکنه
وقتی باتریها ضعیف میشه میتونین با یک تیغ دور درب باتریها رو ببُرین و باتریها رو عوض کنین
میتونین هم کیسه رو بندازین دور و دوباره روکش کنترل رو کنین
بنده اولین بار این کیسه ها رو از یک دستفروش توی متروی تهران خریدم و دیدم چقدر مفید هست .
چیزهایِ به درد بخور دیگه ای هم ازشون خریده ام مثل کفیِ کفش
حالا دیگه هر جا دستفروش میبینم , یه نگاه میندازم ببینم چی داره و بی تفاوت از کنارش رد نمیشم .

ehsan_iace
03-12-2014, 15:19
اگر مجرد هستید (چه دختر چه پسر) سعی کنید اگر از اقوام نزدیکتان بچه دار شدند، برای کمک کردن و در حقیقت تجربه پیدا کردن در زمینه بچه‌داشتن و بچه‌داری حتماً پیش آنها بروید!

من تا قبل از اینکه در حال و هوای بچه‌داری قرار بگیرم فکر میکردم خانمهای خانه‌دار کار خاصی غیر از خرج کردن پول شوهرشان انجام نمیدهند و مرد میره بیرون خونه کار میکنه تا خانم بخوره و بخوابه و خرج کنه ولی حالا نظرم کاملاً تغییر کرده!

کاری که یک زن در خانه برای نگه‌داری نوزادش انجام میده یک کار تقریباً 24 ساعته است بخصوص در دو سال اول بچه داری!

بچه یا شیر میخواد یا باید راهش ببری تا آروغش را بزنه یا خیس کرده و احتیاج به عوض شدن داره یا پی پی کرده (و باید خوشحال بشی که این کار را کرده چون گاهی اوقات یبوست میگیره و دل‌درد داره و مرتب گریه میکنه و درست غذا نمیخوره!) و یا احتیارج به شستن داره یا خسته و کسل شده و احتیاج به راه بردن داره یا لثه‌اش درد میکنه چون میخواد دندان دربیاره و ...
وقتی هم میخوابه (که اون هم راحت نیست و باید همه کارهایش راانجام داده باشی و سعی کنی که بخوابد!) باید هر چند دقیقه یکبار بهش سر بزنی که پارچه را روی دهان خودش نکشیده باشه یا خودش را بین بالشت و زیراندازش گیر نیانداخته باشه! و ...

بچه شیرینه ولی یک مادر 24 ساعته میخواد و یک پدر که آسایش و آرامش مادر را فراهم کنه و در روز چند ساعتی هم کمک مادر کنه (چون مادر باید هر یک 1.5 ساعت هم شبها از خواب بیدار بشه و به بچه شیر بدهد و پوشکش را عوض کنه و این بیدار شدنها و خواب چند تیکه شبانه آن هم در طی چند ماه حسابی خسته و عصبی‌اش میکنه!)

همه این کارها را هم باید با مهربانی و حوصله انجام دهند وگرنه باعث مشکلات زیادی در شخصیت بچه میشه و در طول عمرش، اون مشکلات را به همراهش داره!

اون پولی که مرد ماهانه به همسرش میده در مقابل این زحمات 24 ساعته خیلی کمه و اصلاً جبران زحمات اون را نمیکنه!

farid0485
04-12-2014, 21:13
هیچ وقت سوالی که دوست ندارید جوابش رو بدونید نپرسید...

A.N.A.P
06-12-2014, 21:56
سلام دوستان. وقتی قبل از خروج از تاکسی ، چک کنید که تموم وسایلتون رو بردارید ! چند وقت پیش با راننده اینقدر گرم صحبت بودم که موقع پیاده شدن ، کلاه یادگاریم رو جا گذاشتم.

parinaz571
08-12-2014, 15:06
زمان استفاده از اینترنت جی پی ار اس و هوشمند مبایل دقت زیادی بکنید. من شاید حداکثر 7 روز اونم روزی حداکثر50 مگا بایت ازش استفاده کردم. الان قبض مبایلم 6 برابر امده. ریزمکالماتم دراوردم .چیزی سر در نیاوردم . سرعتشم افتضاح بود و مدام قطع می شد. حرومشون باشه.

javad34
08-12-2014, 18:29
از تجربه من هر چیزی در این دنیا بازتاب داره.

نامردی کنه در حقت نامردی میشه. مال کسی رو بخوری مالت رو می خورن.دل کسیرو بشکنی دلت رو میشکنن.حال کسی رو بگیری حالت رو میگیرن.

DariushGreat
08-12-2014, 23:50
تا میتونید بکاپ بگیرید! فقط بکاپ بگیرید! حتی از نفس کشیدنتان هم بکاپ بگیرید!!! :دی
دیروز ظهر حواسم نبود ناخواسته سایتی رو که یک ماه و نیم براش زحمت کشیده بودم در یک چشم بهم زدن با کلیه اطلاعات داخلش به باد دادم! :n04: تا یه ساعت گنگ بودم... باورم نمیشد چه کردم. متاسفانه بکاپم قدیمی بود و چندی از اطلاعات رو نداشت! ولی خوشبختانه دیتابیس و پوشه محتویات سالم بودن و با چند ترفند و قرار دادن بخشی از بکاپ قدیمی تونستم سایتو دوباره مثل روز اولش کنم. ولی استرسی که بهم وارد شد خیلیییییییی وحشتناک بود! :n37: آخه سایت تا 95% رفته بود و عملا تحویل کارفرما شده بود و اونم داشت اطلاعات میریخت...
حالا یه بکاپ جدید باید بگیرم که شامل همه اطلاعات تازه باشه که اگر مشکلی پیش اومد بشه سریع تر و بی دردسر تر درستش کرد :n25:
خلاصه گرفتن پشتیبان (بکاپ) برای هر کاری که با کامپیوتر انجام میدید هیچگاه فراموش نشه...

Demon King
09-12-2014, 10:00
ایراد آموزش زبان در مدارس و دانشگاه های ما توجه بسیار زیاد به مهارت خواندن و نوشتن منهای صحبت کردن هست.
برای یادگیریه یک زبان به طور کاربردی و قابل استفاده, مهمترین رکن صحبت کردن هست.

برخی از دوستانم هستند که هر تست و سوالی از زبان رو از ایشون بپرسی روی کاغذ میتونن انجامش بدن اما کافیه ازشون بخوای همین دانسته هات رو در صحبت به کار ببرن, فقط بهت خیره میشن.
درسته که در زبان رسمی اونقدر که به دایره لغت و گرامر توجه میشه, توجه خاصی به اسپیکینگ نیست اما باید دقت کنید که هدف شما از یادگیری زبان به کار بردن اون در صحبت های روزانه تون است و مهارت های و نوشتن و خواندن از اهمیت کمتری برخوردارند.

"سر کلاس آموزش زبان موسسه که زمانش 90 دقیقه بود, نشسته بودیم. دبیر حدود 45 دقیقه رو صرف مهارت speaking و Listening کرد بدون اینکه صفحه ای از کتاب رو درس بده. یکی از بچه ها از ایشون سوال کرد که نصف وقت کلاس رفت و از کتاب عقب خواهیم بود و جواب ایشون چنین بود:

« کتاب برای من کوچکترین ارزشی نداره تا وقتی نتونید اون رو در صحبت بکار ببرید. همیشه برای من کتاب در درجه ی آخر هست. » "

danielo
09-12-2014, 14:08
اصولا دلیل درد این هست که مغز ما پیامی میفرسته که مواظب خودمون باشیم و یک جای کار میلنگه.
هیچوقت خودتون را به مسکن ها یا استامینوفون و اسپرین و رانیتیدین عادت ندید.
یکی از بستگان نزدیکم از 2 سال قبل زخم معده گرفت ولی چون عادت کرده بود قبل یا بعد از خوردن وعده غذایی رانیتیدین بخوره.
به خاطر همین هیچوقت درد و مشکلی در معده اش احساس نمیکرد.و در کل متوجه این بیماری نشده بود
متاسفانه الان یک عمل جراحی سنگین باید انجام بده و حتی ممکن هست که معده اش را در بیارند.

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-12-2014, 19:58
سلام
اگر از اینترنت موبایل استفاده نمىکنید يا برای دانلود استفاده نمىکنید گوشی رو بذارین رویِ حالتِ 2G
این کار چند تا حسن داره:
1- در حالتِ 2G موبایل انرژی کمتری مصرف میکنه چون تعداد دکلهای 2G خیلی بیشتر از 3G هست و موبایلتون راحت با نزدیکترین آنتن تماس میگیره و در نتیجه برای ارسال امواج برق کمتری مصرف میکنه و باتری دیرتر خالی میشه .
2- امواج موبایل هم با واتِ کمتر ارسال میشه و ضررش کمتره .
3- احتمال هـک شدن موبایلتون کمتر میشه و به دلیل سرعت پائین , هکـر نمیتونه حجم زیادی از اطلاعات رو سریع سرقت کنه
4- گوشی کمتر داغ میشه چون با وات کمتر کار میکنه و بازری آمپر کمتری مصرف میکنه درنتیجه استهلاک قطعاتش کمتر میشه .
5- گوشی هی دکل عوض نمی کنه و مکالمه کیفیت بهتری داره . در 3G گاهی حتی با چند سانت چپ و راست شدن, گوشی دکل عوض میکنه
حتی اگر از اینترنت استفاده میکنید , بهتره فقط در مواقعی که به سرعت زیاد در اینترنت احتیاج دارین گوشی رو بذارین رویِ 3G و بعدش با سه سوت دوباره بذارینش روی 2G
====================================
به گوشی اجازه ندین بدون اجازه ی شما به نت وصل بشه وگرنه هم اطلاعاتتون راحت سرقت میشه هم هزینه ی تلفنتون زیاد میشه چون در بیشتر گوشیها برنامه هائی هست که اگر گوشی به نت وصل بشه , بدون اجازه و اطلاع شما شروع میکنه به ارسال و دریافت اطلاعات

m-530
10-12-2014, 12:29
سلام

تا وقتی که شرایط تون برای ازدواج فراهم نشده عاشقی را فراموش کنید !!!!!!

N I G H T P E A C E
10-12-2014, 19:41
دوران دانشگاه استادی داشتیم از 16 جلسه ترم فقط 5-6 جلسه میومد کلاس، اساسی اهل دودره بازی و ماسمالی کردن بود و ما هم حقیقتش کیف میکردیم! زد و استاد راهنمای ما شد. با خودم گفتم خوبه دیگه، زیاد هم گیر نمیده و زود میتونم پایان نامم رو تموم کنم. اما چشمتون روز بد نبینه! پرپوزالم (طرح اولیه پایان نامه) رو بش دادم که بخونه، حدود 10 صفحه بود و تو نیم ساعت میشد همش رو خوند. بعد از یک هفته بش زنگ زدم گفت هنوز وقت نکردم بخونم حتما هفته بعد میخونم! هفته بعد بش زنگ زدم گفت خیلی کار دارم ایشاا... هفته بعد میخونم! هفته بعد بش زنگ زدم گوشی رو بر نداشت! چند بار زنگ زدم گوشی رو بر نداشت! اس بش دادم گفت هفته بعد میخونم! خلاصه دو ماه طول کشید تا به قول خودش این 10 صفحه رو خوند و گفت مشکلی نداره. اما به استاد مشاور که دادم صدتا عیب و ایراد ازش گرفت! فهمیدم طرف اساسا این 10 صفحه هم رو نخونده بود! خلاصه پایان نامه ما که باید یک ترم طول بکشه دو سال ما رو معطل کرد و خدا میدونه این بی مسولیتی و دوده بازی این استاد چه بلایی سر ما اورد، از انواع تحقیر و جواب ندادن به تلفن و پیامک و ... گرفته تا نمره بد پایان نامه!

خلاصه اینکه هیچ وقت فکر نکنید برای کسی شما با بقیه فرق میکنید. دیده بودم که اهل دودره بازی و ماسمالی کردن و بی مسولیتی هست اما به اشتباه فکر میکردم فقط سر کلاس اینطوره و با ما بهتر از دگران هست.

نتیجه اینکه اگر دیدید کسی (حتی بهترین دوستتون) اهل دروغ، ریا، غیبت، کلاه برداری و ... هست هیچ وقت فکر نکنید شما براشون فرق میکنید ...

Demon King
11-12-2014, 21:37
در آغاز هر کار نگاه کردن به آخرین پله، لرزه در اندام میاندازد. از پله یک شروع کردن با نگاه کردن به پله ی هزارم متوقف میشود .

در هدف خود به فکر پله ی بعدی باش تا پله ی آخر زمان زیادی مانده. تصور کردن به پله ی آخر تنها جلوی رفتن تو به پله ی دوم را میگیرد.

ba maram
12-12-2014, 01:45
هیچ وقت اگر از چیزی ناراحت و کلافه و عصبی هستین رو عزیزترین کسانتون خالی نکنید اون حرصتون رو ... همینا دعوا میاره و ناراحتی
من خودم همین کارو کردم و بعدش حالم خوب شد اما هنوزم که هنوزه تاثیر بدش رو دارم روی یکی از عزیزترین کسام می بینم
ضمنا اینجا تاپیک تجربیات بوده از ناظر محترم تقاضا دارم نصیحت ها و یا جملاتی از این دست رو اسپم کنند
موفق باشید

shi.irani
12-12-2014, 20:48
هیچ زمان به حس تون اعتماد نکنین
من هرچی بدبختی کشیدم از اعتماد به احساساتم بود
سال هاست دارم چوب یک اعتماد نا به جا رو میخورم
خداکنه هر اتفاقی باید بیفته زودتر بیفته...از صبح هزاران حادثه بد رو مرور کردم ...من منتظرم
منتظر روزی که با روسیاهی شروع خواهد شد و اتمامش پایانی بر یک تجربه تلخ خواهد بود...

sansa
15-12-2014, 15:06
با سلام

دوستان از من به شما نصیحت ! اگر دانشجو هستید ، دانش آموز ، استاد ، و ...

وقتی تحقیقی رو انجام میدید و یا پروژه ای رو انجام میدید . وقتی قصد پرینت برگه های پروژه یا تحقیق رو دارید . این خدمات کامپیوتری ها یک نخسه از اون رو کپی میکنن و برای خودشون برمیدارن تا به نفر بعدی یا کسی که خواهان پروژه یا تحقیق با موضوع مشابه شماست بفروشند !!!!!!!!!!!!!! و مفت و راحت تمام زحمات شما رو صاحب شوند .

پیشنهادم اینه که وقتی فایل office world رو میبرین تا برگه ها رو براتون پرینت بگیرند . همهو یک جا نبرید . تعداد صفحات رو 2 یا 3 دسته بکنید . دسته اول رو به یک خدمات کامپیوتری بدید کپی بزنه . دسته دوم رو به جای دیگه بدید کپی بزنه .

بعد همشو کنار هم بزارید . ایجوری دیگه هیچ کدوم از این خدمات کامپیوتری ها نمیتونن تحقیقتون رو برای خودشون کپی کنند و بفروشند . چون فایل هایی که براشون میبرید ناقص هستن .

Atghia
15-12-2014, 17:01
صحبت از تجربه در زمینه تحقیق شد منم یک تجربه مفید بگم در این زمینه:
سعی کنید که همیشه فایل ورد رو بصورت پی دی اف در بیارید و بعد برای گرفتن پرینت اقدام کنید. چون بعضی اوقات تنظیمات کامپیوتر شخصی که قرار پرینت بگیره با شما یکی نیست و فرضا شما اعداد رو فارسی نوشتید اما انگلیسی پرینت گرفته میشه!:n37:
اما وقتی فایل شما پی دی اف باشه هیچگونه تغییری نخواهد کرد:n39:

parinaz571
16-12-2014, 15:34
وقتی برای خرید کالایی به یک مغازه می رید به حرف فروشنده گوش ندید .فروشنده از نوع سلیقه و نیاز شما خبر دار نیست . واگر حتی نیتشم خیر باشه ممکنه نظر شما رو عوض کنه و یک کالایی که با سلیقه و نیاز شما جور نیست و برای شما استفاده ای نداره رو به شما بفروشه.

shi.irani
17-12-2014, 12:41
تجربه من اینه چه خوبه آدم به حساب خودش برسه قبل از اینکه به حسابش رسیدگی کنن
گاهی اونقدر مشغول دیدن دیگرانی
که دیدن خودت رو فراموش میکنی
تا جاییکه یه حادثه آیینه دیدنه خودت میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-12-2014, 21:32
سلام
آدم عاقل و دانا قبل از اینکه مریض بشه رفتارش مثل کسی هست که مریضه
یعنی چی این حرف ؟
یعنی قبل از اینکه مبتلا به مرض قند بشین و یا بیماری قلبی بگیرین یا پوکی استخوان یا هر بیماری خطرناکِ دیگه و دکتر بهتون بگه دیگه نباید سیگار بکشی وگرنه میمیری , دیگه نباید قند شکر بخوری وگرنه کارت به قطع انگشتان دست و پا میکشه یا کور میشی, یا بگه دیگه نباید نمک و غذاهای چرب بخوری وگرنه کلیه هات رو بخاطر فشار خون زیاد از دست میدی , خودتون رعایت کنین تا به اون جاها نکشه کارتون
نمک , شکر , قند , چربی و روغن رو تا میتونین کم مصرف کنین و اگر مجبور به خوردنش شدین فقط از انواع سالمش استفاده کنین مثل نمکِ یود دارِ واقعی یا استفاده ار خرما به جای شکر و قند اون هم به مقدار لازم .
========================================
نمیدونم شما دوست عزیز چند سالتونه اما باید خیلی سریع برسید به جائی که عقلتون قویتر از هوا ( هوی ) و هوستون باشه .
این کار ممکن نیست مگر با قدرتِ علم و دانش که برای به دست آوردنش باید وقت صرف کنین , پول خرج کنین , تواضع داشته باشین و بخونین و گوش بدین تا بیشتر و بیشتر یاد بگیرین
هوا و هوس شما شیرینی و فَست فود و پبتزا و همبرگر و نمک و نوشابه و دیگر غذاهای خوشمزه ی مُضر و زیان آور و احتمالاً دخانیات رو دوست داره اما عقلتون باید اونقدر قوی باشه تا وسوسه ها رو کنترل کنه تا بدنتون از بیماریهای ناشی از این چیزهای مُضر در امان بمونه وگرنه بدجوری ضرر میکنین . بیش از نیمی از مردم مرض قند یا فشار خون یا پوکی استخوان دارند . برای خودتون زنگ هشدار بزنین چون ممکنه شما هم جزوشون باشین .
بنده خودم رو مثال میزنم که طعم نوشابه های گازدار و غذای پر نمک و شیرینی و انواع فست فوت رو خیلی دوست دارم اما خوشبختانه از سالها پیش پرونده ی این بلاهای زمینی رو بستم و گذاشتم کنار .
اگه بهتون بگن توی اون نوشابه ی خوشمزه یا فست فوتی که دارین با اشتهای تمام میخورین سم ریخته شده چکار میکنین ؟
مسلماً فوراً خوردنش رو متوقف میکنین
خب حالا این چیزها واقعاً پر از مواد سمی هست که بدن رو تا کوری و قطع عضو و از دست دادن کلیه و بیماری قلبی و سکته و فلج شدن و زمین گیر شدن و غیره پیش میبره .
پس چرا هنوز به خوردنشون ادامه میدین ؟؟؟!!!
باید از الان پرهیز کنین نه اینکه وقتی کار از کار گذشت اجباری پرهیز کنین .
=====================================
بدبختی دیگه اینه که وقتی یک آدم سالم از خوردنِ چیزهای مضر پرهیز میکنه , بیشتر مردم فکر میکنند مشکلی داره که از این چیزها پرهیز میکنه !!!!.
مبادا برای اینکه ثابت کنین مشکلی ندارین غذاهای مضر بخورین و از دخانیات یا الکل و غیره استفاده کنین
نظر اشتباهِ مردم اصلاً مهم نیست . اون رو ندیده بگیرین
عادت کنین غذاهای سالم بخورین حتی اگر چندان خوشمزه نباشه , نه اینکه غذای خوشمزه بخورین حتی اگر مضر باشه !!! . عقلتون رو با علم و دانشِ مفید روزبروز قویتر کنید .

Ali_softcenter
19-12-2014, 20:57
سلام

وقتی در فروشگاه زنجیره ای مثل شهروند یا هایپر هستید و میرید تا صندوق حساب کنید...معمولا یه دسته کیسه اونجا هست که خودتون بر میدارید ازش و استفاده میکنید...

برخی مواقع پیش میاد که کیسه تمام شده و خود فروشنده یه کیسه از بغل دستش یا زیر دخل بهتون میده....این جور مواقع حتما داخل کیسه رو چک کنید و بعد اجناس خودتون رو داخلش بذارید.

در یکی از همین فروشگاه های بزرگ و معروف تهران همچین مسئله ای برای من پیش اومد..کیسه رو از دست فروشنده گرفتم و اجناس رو داخلش گذاشتم...وقتی اومدم منزل و داشتم اجناس رو خارج میکردم متوجه شدم همه اجناس های داخل اون کیسه بوی ترشی میده!! در حالی که من ترشی نخریده بودم که بخواد شکسته باشه و....

خلاصه ته کیسه رو نگاه کردم و دیدم ای دل غافل در کیسه آب ترشی ریخته بوده و فروشنده به عمد یا سهوا! کیسه رو به من داده و...

مجبور شدم خیلی از اجناس رو با مایع ظرفشویی بشورم! حتی یکی دو جنس رو مجبور شدم بندازم دور چون بو نمیرفت و با شستن هم خراب شد!

Demon King
20-12-2014, 16:51
بعد از اینکه از بیرون ( محل کار، دانشگاه، مدرسه و ... ) به خانه بر میگردید حتما سعی کنید پای خودتون رو با آب سرد بشویید. در این کار چند مزیت هست:

۱- بوی بد پا رو از بین میبره.
۲- باعث جلوگیری از تجمع قارچ ها در بین انگشتان پا میشه.
۳- باعث ایجاد آرامش و خنک شدن بدن میشه.

امید رض
21-12-2014, 04:27
سلام
نکاتی درباره اجاره یاخرید خانه که باید به ان توجه کنید که خیلی مهمه
1. اگه خونه ای روکه میخواید اجراکنید دنبال خونه ای باشید که صاحب خانه تو اون محل زندگی نکنه واقعا تو زندگیه مستجرا وخونشون سرک میکشن:n22::n22:
2. هیچ وقت دنبال خانه ای که روبه خیابونه یا دمه ریل قطاره نرید واقعا مکافاتیه سروصدا اصلا ادم دیوونه میشه:n34::n34:
همیشه موقع گرفتن خانه حتما چک کنید دیوارهاش یا زمین ودرش توخالی یا نازک نباشه والا راه میریم همسایه میفهمه صحبت میکنیم خیلی راحت همسایمون میشنوه در توالتو میبندیم همسایه میگه چرا محکم درتوالتو میبندی حالا اصلا راجبه ص.. داخله توالت بحث نکنم بهتره:n08::n08::n08:
دنبال خونه ای باشید که دیوار هاش تو پر ومحکم باشه که داد میزنید بالاپایین میپرید زمینو زمانوبه به هم بدوزید ازش یه صدا به خونه هایه بغلی سرایت نکنه اینجورخونه خوبه:n08:
همیشه دنبال خونه ای بگردید که طبقه دوم به بالا باشه هیچ وقت خونه ای که طبقه اوله نگیرید چون هرکی از خونه مادرش فرارمیکنه یا هرکسی دیگه .... 1000دفعه زنگ خونه رومیزنن والا یه روزهنوز نیم ساعت نخوابیده بودیم که یه دفعه یکی از خونه روزد وگفت اشتباه زنگوزدم از دوباره هنوز نیم ساعت خواب نکرده بودم که یهواز دوباره زنگ خونمونو زدن وگفت این ماشین جلودرباسه شماست گفتم نه ازدوباره نیم ساعت چشم روخواب نذاشته بودیم که ازدوباره هی پشت سرهم ....................
زنگ میزدن اخر دادم رفت هوا اقا جوون پیررر پاتال غل...کردیم اومدیم طبقه اول اصلا شکر خوردیم:n08:مگه طبقه یه دیگه ای غیرازمانیست تواین جامعه ودنیا که زنگه مارومیزنید :n34:پس حواستون باشه خودتونو بدبخت نکنید

Demon King
27-12-2014, 11:34
چند وقت پیش فامیلی از راه دور اومده بود و رفته بودند خونه یکی از آشنایان نزدیک. ساعت حدودا ۱۰ شب بود.
ما هم گفتیم یه احترامی بذاریم و زنگ بزنیم بگیم برای خوابیدن تشریف بیارن خونه ی ما، گرچه اصلا آمادگی هم نداشتیم ولی احترام حکم میکرد که حتما یه تعارف کوچولو بکنیم.

در کمال ناباوری اونها هم قبول کردن، یعنی انگار از خداشون بود ...
یبار دیگه هم
ساعت ۱۲ ظهر بود دوباره آشنایی رو از راه دور دیدیم که گویا برای کار اومده اینجا و ما هم گفتیم بفرمایید نهار در خدمت باشیم و ایشون هم گفت الان کار دارم تا یک ساعت دیگه میام. ما هم که آمادگی اصلا نداشتیم.

اگه این عادت ایرانی ها یعنی دروغی به نام تعارف از فرهنگ ما خارج بشه، خیلی از مشکلاتمونم حل میشه.
خیلی وقتا پیش میاد که همین تعارف های الکی تو همه ی موارد کار دستمون میده.

ba maram
29-12-2014, 20:52
سلام
امروز ماشینم تسمه تایم پاره کرد(206تیپ 2)
30 هزار کیلومتر قبلتر تسمه عوض کرده بودم و خیلی عجیب بود بریدنش !!!!
حالا تقریبا 600 700 رو دستم می خواد خرج بزاره
تنها توصیم اینه که موقع خرید تسمه تایم حتما بهترین مارک رو بخرید(هرچند خودم بهترین مارک رو خریده بودم اما..)
و
تسمه تایما اکثرا گارانتی دارن
حتما کارت گارانتی رو نگه دارید
یک اس ام اسی هم باید به یه شماره بدید مثل اینکه(که من اینکارارو نکرده بودم)
اگه همه این کارارو کنید هزینه ی کل خرابی وارده رو خود اون شرکت میده
اینارو گفتم امیدوارم تجربه ی تلخم به دردتون بخوره

ba maram
29-12-2014, 21:11
یک تجربه ی دیگه هم بگم و اونم اینه :
اگه مادیات و محل زندگی و تیپ کسی که قراره بعدا همسرتون بشه(البته علاوه بر خلقیات و طرز فکرشون) براتون مهم هست،باید از اول به این فکر باشید
و
رابطه رو طول و کش ندید
یه زمانی میاد به خودتون و می بینید خیلی کسای دیگه ای بودن که ایده آلتون بودن
منظورم اینه که صرفا اخلاق و مهربانی عشق نمیاره.عشق یعنی همه چیز ها و آیکونایی که یه آدم رو اونی کرده که شما می بینیدش و دوستش دارید
تحصیلاتش-خانوادش-تیپاش-محل زندگی اون شخص-نوع برخوردش-نوع کادوهایی که می پسنده-مردم داریش-دینش-خلقیاتش و ....
کاش اینو خیلیا درک کنن هر چند الان بعضیا اینو قبول ندارن
در کل فلسفه ی عشق بنظرم این هست
اینم یه تجربه ی دیگه من هست

rmd
29-12-2014, 22:39
دخترایی که حس میکنی خیلی خانوم و باشخصیت اند دقیقا همون دخترایی اند که هفت خط و آتیش پاره اند...

Atghia
30-12-2014, 16:09
هرچقدر هم به توانایی خودتون ایمان دارید هرگز انجام چندین کار رو به طور همزمان قبول نکنید چون تجربه نشون داد گاهی یکسری مسائل پیش بینی نشده پیش میاد که باعث میشه نتونید به قولتون عمل کنید و برای کسانی که مسئولیت پذیر هستند این یعنی یک فاجعه!

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-12-2014, 09:33
سلام
24 ساعتِ شبانه روز رو تقسیم کنین به 3 قسمت
8 ساعت خواب
8 ساعت کار
8 ساعت زندگی خصوصیتون
سعی کنین تداخل ایجاد نشه بینشون . به نفعتونه .
البته گاهی مجبورین از یکیش قرض بدین به دیگری , خصوصاً کم کردن از 8 ساعت زندگی خصوصی و اضافه کردن به 8 ساعتِ کار تا بیشتر بشه .
مشکلاتِ زندگی خصوصیتون رو نبرید سر کار
مشکلاتِ کارتون رو نبرید توی زندگی خصوصیتون
ضرر میکنید و مشکلاتتون بیشتر میشه و چه بسا کارتون رو از دست بدین یا زندگی خصوصیتون از هم بپاشه .
سعی کنین از 8 ساعتِ خواب کم نکنین چون اهمیت زیادی داره , البته بعضیها با توجه به سنّشون ممکنه به کمتر از 8 ساعت احتیاج داشته باشند
اگر یه روز این تقسیم بندی به هم ریخت , فراموشش کنین و دیگه بهش فکر نکنین . فردا یه روز جدید هست . سعی کنین تقسیم بندی رو رعایت کنین .
اگر توانائی دارین که مقدارشون رو تغییر بدین بدونِ اینکه زندگیتون به هم بریزه پس تغییرشون بدین مثلا به جای 8 ساعت خواب 6 ساعت بخوابین
اما نذارین خوابتون از 9 ساعت بیشتر بشه که تنبل میشین . مگر اینکه بیماری داشته باشین که لازم باشه بیشتر بخوابین .

shi.irani
31-12-2014, 10:13
خیلی وقت پیش ها زمان قجر که بچه بودم بابام یه جوجه رنگی برام گرفت خیلی دوسش داشتم اونم بهم عادت کرده بود و دوسم داشت
تو دست و پام بزرگ و بزرگتر شد تا اینکه خروسی شد و وقته زن گرفتنش شد
یه مرغ تپلی براش گرفتیم یه روز صبح که مثل همیشه رفتم براش دون بریزم وقتی رفتم براش دون بریزم
به خاطر اینکه به مرغش نزدیک نشم پرید پام نوک زد اونم چه نوکی...
جالب توجه مرغه اصلا محلش هم نمی داد اما مرغ بود دیگه
مرغیش به محبتای چندین وچندساله ی من میچربید...
چندوقت بعد دوتاییشونو سر بریدیم
این جریان یه تجربه خوب برام میباید می بود
اونم این بود که همه که نه اما اکثرموجودات دنیا بی صفت هستن
باید به اندازه محبت کرد محبت بیش از اندازه دیگه لطف و عشق محسوب نمیشه طرف فکرمیکنه وظیفته تازه ممکنه بهت بگه از چشمم افتادی ازبس بهم محبت کردی
و من ارزشش رو نداشتم

mehrabooni
04-01-2015, 08:04
اگه پسر هستین "با هر دختری رابطه برقرار نکنین" و اگه خانوم هستین"با هر پسری رابطه برقرارنکنین" حتی اگه اون دختر خیلی بهتون نخ داد یا پسری بدجور بهتون پیله کرد سعی کنید هرطور شده بپیچونینش و خودتونو الکی درگیر نکنید
ایمان داشته باشین که شما لیاقت کیس های آس و تاپ رو دارید

به نظرم از یک تاریخ مشخص به مدت حداقل یکسال بگردین دنبال خوشگلترین دختر یا پسر،وقتی که پیداش کردین حالا وقتشه که معیارهای اصلی مثل "اخلاق و رفتار و اینجور چیزا" رو بررسی کنید چون اینا از قیافه و پول و همه ی چیزای دیگه مهمتر هستن یا به عبارتی اگه شخصی مولتی میلیاردر باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچوقت از زندگی باهاش لذت نخواهید برد ولی اگه شخصی وضعیت مادی متوسطی داشته باشه اما اخلاقیاتش با روحیه ی شما جور باشه شک نکنین که باهاش خوشبخت میشید

اگه اون شخصی که یکسال دنبالش گشتین به شما میخوره تبریک میگم چون صاحب بهترین همسر باتوجه به سلیقه ی خودتون شدین
ولی اگه اخلاقیاتش به شما نمیخوره پیشنهاد میکنم احساسات خودتونو یه جوری خفه کنین

دوباره شروع کنین به گشتن
بگردین آس ترین و تاپ ترین کیس رو پیداکنین

sansa
04-01-2015, 18:14
دوستان هر موقع رفتید بانک کار بانکی داشتید کارت ملی حتما حتما همراهتون باشه . این دستگاه های خود پرداز وقتی کارت رو میکشن داخل ، حتما باید کارت شناسایی داشته باشی تا بانک کارت عابر بانک تو تحویل بده .

امروز کارت شتابم رو کشید تو بدون هیچ دلیلی !!! کارت همراهم نبود . شماره 16 رقمی + Cvv2 + رمز دوم و اول رو حفظ بودم . اما گفتن باید حتما کارت ملی یا شناسایی چیزی داشته باشی تا کارت رو بدیم ...

بی باک بی بال
04-01-2015, 19:17
ادما ها دوسته هست
یا می توانند ببخشن فراموش می کنند
یا نمی توانند ببخشن و هرگز فراموش نمی کنند
اگه جزه دست دومی مثل من
انتقامتو بگیر خودتو نابود نکنن

Demon King
04-01-2015, 19:28
توی تمام مراحل زندگی هیچوقت در انتخاب هدف کم توقع نباشید و به توانایی های خودتون شک نکنید.

چند روز پیش یه امتحانی داشتیم و چندی از رفقا و دوستان میگفتند که سوال رو فلان دبیر طرح میکنه و اصلا قابل حل کردن نیست. ما هم استرس گرفتمون. گفتیم از این امتحان 18 رو بگیریم عالی میشه. همین توقع رو هم از خودمون داشتیم.

از قضا جوسازی های دوستان دروغ بود و سوال ها رو که دیدم خیلی برام ساده بود. شاید هم برای من ساده بود. ولی هیچوقت فرض نکرده بودم که ممکنه از این امتحان که فلان دبیر طرح میکنه, بتونم 20 رو بگیرم. از جلسه که اومدم بیرون تعداد غلط هارو که حساب کردم, نمره ام تا 17 هم رسید. همونجا بود که برام تجربه شده بود که خودم رو دسته کم نگیرم و همیشه برای بزرگترین هدف بجنگم و نه ساده ترین هدف. از امتحانی که میتونستم 20 بگیرم, 17 گرفتم.

بعد از جلسه همه میگفتن عجب امتحان سختی بود و من در حسرت اینکه چه امتحان راحتی رو خراب کردم ...

یه جمله ی زیبا در آخر بگم:

" محدودیت ها ساخته ذهن خود ماست. یا میتوانیم آنها را نابود کنیم یا با آنها راه موفقیت خویش را ببندیم. "

mehrabooni
05-01-2015, 08:37
به آدمای بی جنبه ، بیشتر از چیزی که هستن بها ندین.کلا اگه آدم حسابشون نکنین بهتره ، چون وقتی به اینجور آدما بیشتر از کوپنشون بها بدی باخودشون فک میکنن کی هستن.درصورتی که مقابل شما هیچی نیستن

ehsan_iace
05-01-2015, 13:03
از کنترل کردن دیگران و اصلاح و تصحیح مداوم آنها دست بردارید!

دیگران حق دارند که اشتباه کنند و نیازی ندارند که شما مرتب نقش غلط گیر و معلم را برایشان بازی کنید!

کلاً تا وقتی دیگران از شما راهنمایی نخواسته‌اند و یا از شما خواهش نکرده‌اند که این لطف! را در حق‌شان کنید که مرتب از آنها ایراد بگیرید و راه درست و کار درست را به آنها نشان بدهید این حماقت را نکنید!

چون دیگران از آدمهایی که مرتب نقش غلطگیر و خانم معلم و آقا معلم را در زندگی دیگران بازی میکنند متنفرند!!!

با این کار هم اعصاب شما راحت است هم دیگران!

Reza Azimy_RW
05-01-2015, 13:54
ehsan_iace ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی به دلم نشست چون تجربش کردم

پی نوشت همین :
پدرم یه غلط گیر اتوماتیک دیکتاتوره
هر جایی از زندگیمو فکر میکنم که به حرفش گوش دادم بدبختیم از همونه . میشه نزدیکترین کست بزرگترین دشمنت باشه که البته اکثر موارد خودشم نمیدونه و فکر میکنه داره کمک میکنه :n21:
همین جایی رو هم که هستم (که افتضاحه) به خاطر اینه که زیاد بچه حرف گوش کنی نبودم اگه به حرف پدرم گوش میدادم که الان به جای برنامه نویس باید کف خواب میبودم سربازیمو هم معاف نمیشدم و... :دی:n29:

_ پس اگه یه بار دیگه به دنیا میومدم به حرف هیچ کس گوش نمیکردم همه چیزو با توجه به درست یا غلط بودنش از نظر خودم و در نهایت آزمون و خطا انتخاب میکردم

miss_ava7
06-01-2015, 22:35
مبل
اگه میخواین پارچه مبلتون رو عوض کنید و میرید خرید پارچه،
حتما یه عکس از رنگ چوب مبل و یه عکس از فضای خونه به همراه مبل (یعنی فرش ها و پرده) توی گوشیتون داشته باشین.
با مادرم رفتیم پارچه بخریم من یه رنگ قهوه ای از چوب مبلمون توی ذهنم داشتم مامانم هم یه چیز دیگه!:n02:
(من میگفتم روشن تره) هر دو مون هم به شک افتادیم..
خلاصه پارچه رو گرفتیم اومدیم خونه دیدیم یکم ترکیب رنگ پارچه و رنگ چوب با اون چیزی که فکر می کردیم فرق داره
و پارچه ای که فکر می کردیم درجه روشنیش خوبه در کنار وسایل دیگه خونه، یکم تیره تره..

هروقت هم خواستید مبل بگیرید بدون خجالت روش بشینید و راحتیشو چک کنید.
بعضی از فوم ها زیادی نرمن یا مسطح نیستن و برآمدگی دارن
یا پشتی خیلی عقبه طوری که بخوای تکیه بدی پاهات خیلی روی هوا میمونه و مجبوری روی لبه مبل بشینی
و اینکه حتما تمام صندلی ها رو چک کنید چوبش زدگی نداشته باشه مخصوصا پایه ها..

البته شاید این حرفها به نظر ارزش گفتن نداشته باشه ولی بعضی خونه ها رفتم روی مبلشون عذاب کشیدم چون راحت نبودم.

کرم، شامپو و سایر محصولات شوینده و بهداشتی
الان که زمستونه، به خودتون رحم کنید از مایع دست نرم کننده و کرم استفاده کنید.
موقع ظرف شستن و کار با سفیدکننده و جرم گیر دستکش ظرفشویی دست کنید.
من بعضی روزا مغازه برادرم که میرم دلم به حالش میسوزه.
بعضی ها میان میبینی دستا پوسته پوسته شده یا زخم شده و به خارش افتاده در حدی که دیگه کرم معمولی دستشونو خوب نمی کنه میاد وازلین می خره به دستش میزنه. دستاش هم پیر و چروک شده. بهش میگم خب کرم بزن و دستکش بپوش میگه دستم لیز میشه! دستکش زود سوراخ میشه! و....
یعنی حاضره پوستش لک بیفته و خراب بشه ولی 4 تومن پول دستکش نده. آخرشم میگه فلان مایع رو از شما بردم دستم اینجوری شد انگار که ما صاحب کارخونه ایم.
مایع های ظرفشویی مخصوصا پریل به خاطر چربی زدایی ظروف، دست رو خشک می کنن. توی یه بار خودشو نشون نمیده ولی به مرور اذیت میکنه..

شامپوهایی مثل کلیر یا هد اند شولدرز خاصیت ضدشوره دارن.یعنی دوره ای باید استفاده شن نه همیشگی.
بعضیا میان میگن یه ساله داریم کلیر میزنیم پوستمون به خارش افتاده! تقلبی شده؟!!
فکر می کنه چون گرونه خوبه و مصرفش پرستیژ میاره اما کاربرد اصلیشو نمیدونه.
ضدشوره ها پوست سر رو لایه برداری می کنن. اگه زیاد استفاده شن خارش میارن.. کسی که مشکل شوره نداره نباید اینارو استفاده کنه.

یا اون زمان که خمیردندون های سنسوداین میومد میگفتن خوب نیست! زیاد تمیز نمی کنه!
در صورتی که سنسوداین برای دندون های حساسه و
قطعا ملایم تره و جز معدود خمیردندونایی بود که واقعا توش فلوراید داشت (به گفته دندون پزشکم که طبق آزمایشی که انجام شده بود اینو گفت)
و منی که دندون هایی حساسی دارم میگم بهترین توی بازار ایران بود..
یا مسواک هارد گرفته میگه چرا لثه هام خون میاد :|

قبل از خریدن یه بسته تعداد بالای پوشک بچه، از فروشنده بخاید 2 تا تستر بهتون بده که اگه به بچه نساخت دیگه یه بسته رو دستتون نمونه.
وقتی بسته باز شه دیگه نمیشه پسش داد..

هزارتا مثال دیگه هم هست که بین آدم های سطح بالا هم دیده میشه نه فقط بیسوادها.

توضیحات و کاربرد هر جنسی رو پشت محصول نوشتن. بخونید بعد استفاده کنید و موقع خرید دقت کنید ببینید جنسی که می خرید مناسب شماست یا نه.

N I G H T P E A C E
07-01-2015, 11:09
با وجود اینکه من هم مثه همه سعی میکنم موقع بروز ناراحتی و دعوا حق رو بخودم بدم، اما تجربه بم نشون داده همیشه طرف مقابلم هم برای کاری که میکنه تا حدی حق داره، حتی اگر بنظرم بی خودترین ادم باشه ...

همه ما معمولا روزانه یکی دوتا اعصاب خوردی برامون پیش میاد، با خونواده، همسر، دوستان، همکار، دیگران و ... در این مواقع با تمام وجود سعی میکنیم حق رو تماما به خودمون بدیم، چون اگر اینکار رو نکنیم و قبول کنیم که حق با طرف مقابل هست، وجدانمون شروع میکنه به سرکوفت زدن و انتقاد کردن و عذاب دادن و شکنجه کردن ما، به همین دلیل ذهن ما برای اینکه از ما در برابر این درد و رنج روحی روانی دفاع کنه به صورت ناخودآگاه سعی میکنه با فیلتر کردن واقعیت حق رو کاملا بما بده ...

ولی همونطور که گفتم من هر وقت کمی به این دعواها و اختلاف ها نگاه میکنم میبینم هر دو طرف به یک اندازه حق دارن، هم من حق دارم که از کار طرف مقابلم ناراحت بشم و هم اون برای انجام کاری که کرده حق داره ... چون وقتی رفتار انسان رو آنالیز میکنم در بسیاری از موارد ردی از اراده به معنایی واقعیش نمیبیم ... تمام رفتارها و اعمال ما ریشه دارن در عواملی که تقریبا بسیاریشون به معنایی واقعی تحت اراده ما نبوده و نیستن! پس چرا باید تمام تقصیرها رو گردن طرف مقابلم بندازم و به خودم اجازه بدم هر چی بزبونم امد بش بگم و بعد هم پشت سرش شخصیتش رو لجن مالی کنم ... میگن قبل از اینکه راه رفتن کسی رو تمسخر کنی اول چند قدمی با کفشاش راه برو، اگه دیدی با اون کفشا میشه درس راه رفت اونوقت مسخرش کن ...

تجربه بم نشون داده اگر با چنین دیدی رفتار طرف مقابل رو تحلیل کنیم راحتتر میتونیم با این اختلافات و دعواها کنار بیایم و کمتر خودمون و دیگران رو برنجونیم .... هر چند غلبه بر اون مکانیسم دفاعی ذهن کار آسونی نیست ...

shi.irani
12-01-2015, 10:13
تجربه من اینه...
آدما وقتی عصبانی میشن ممکنه خیلی کارها انجام بدن
بهتره با آدمایی که عصبانیت میکنن رابطه تت رو قطع کنی و گرنه روزی میرسه که می بینی دست به کارایی زدی که خودتم از اینکه انجامشون دادی تعجب میکنی
انتخاب های نادرست در دوستی ممکنه این حس رو برات به ارمغان بیاره و با قطع دوستی رفع میشه
اما وای به روزی شریک زندگیت انتخاب اشتباه زندگیت باشه دیگه باید فاتحه عاقبت بخیری رو بخونی...
چون تویی که داءم عصبانی هستی و دایم برای رفع عصبانیتی که گریبانگیرته و ازش خلاصی نداری دست به کارای نادرست و قبیح می زنی
اینجوری میشه که نه عصبانیتت فروکش میکنه و نه مشکل حل میشه
فقط یه روزی می رسه میبینی روح و روان خودت رو فرسوده کردی با یه نامه ی عمل سیاه که هرچند بگی دیگری مقصر بوده ولی آویزون گردن خودته...
دوستان خوبم موفق باشید

arash59b
12-01-2015, 19:18
ازمن به شما نصیحت تو نت هر جا دیدید محصولی رو میفروشند و برای بازار یابی تبلیغ می کنند هزینه پست مجانی و بعهده خودشون هست مطمئن باشید چندبرابر هزینه پست رو رو محصولشون کشیدن. پس فکر نکنید سود کردید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-01-2015, 09:59
حتماً براتون پیش اومده که چیزی میره توی نایتون و با چند بار هم سرفه هم خوب نمیشه
خم بشید تا سرتون پائینتر از بدن باشه , بعدش با یکی دو سرفه مشکل رفع میشه
==================================
وقتی پاتون خواب میره , یک دردِ مخصوصی داره و اصلاً نمیتونین پاتون رو تکون بدین
ریه هاتون رو حسابی پر از هوا کنین و نفستون رو حبس کنین . مشکل رفع میشه
====================================
علتِ سکسکه , گیر کردنِ غذا در مری هست و مغز به عضلات شکم و قفسه ی سینه که در کار تنفس نقش داره پیام میده که منقبض بشند تا با مَکِش , غذا کشیده بشه داخل معده
کافیه ریه هاتون رو تا جائی که میتونین پر از هوا کنین و نفستون رو حبس کنین تا غذا هل داده بشه به سمت معده
اگر ورزشکار هستین و عضلاتِ قفسه ی سینه که کار تنفس رو کنترل میکنه قوی هست , حالتِ قورت دادن بگیرین تا راهِ نای بسته بشه بعدش حالت نفس عمیق بگیرین تا قفسه ی سینه حسابی باز بشه , اما هوا وارد ریه ها نمیشه چون راهِ نای رو با زبانِ کوچک بسته اید
با این کار , حالتِ یک سکسکه ی قوی و مُستمِر رو به وجود میارین و غذا کشیده میشه به درون معده , بدونِ اینکه نیاز به خوردن مایعات باشه .
===================================
یکی از علتهای بی حالی موقع بیدار شدن و حال نداشتن برای بلند شدن از رختخواب , کم شدنِ اکسیژن در خون هست . خصوصاً اونهائی که عادت دارند پتو رو میکشند روی سرشون و اکسیژن کافی تنفس نمیکنند
وقتی مغزتون بیدار میشه اما چشمهاتون هنوز بسته هست (گوشها میشنوه ) , آروم شروع کنین به نفس نسبتاً عمیق تا اکسیژن خونتون زیاد بشه .
نیرو و نشاطتون زیاد میشه و خواب از سرتون میپره و راحتتر از رختخواب میاین بیرون .
ناخنهاتون رو بعد از حمام کوتاه کنین چون نرم میشه و خیلی راحتتر با ناخنگیر یا "قیچی ناخن" کوتاه میشه .

ba maram
19-01-2015, 23:12
برای اینکه پست من اسپم نباشه یه تجربه ای رو هم بگم بد نیست
هیچ وقت سعی در پیوند دادن دوستی دو نفری که سالیان سال با هم دوست بودن و صمصمیتشون خیلی بیشتر از دوستی با شما هستن رو نکنید
اونا خودشون راهشون رو پیدا می کنن
من خودم از سر دلسوزی این کار رو کردم
در آخر کسی که خراب و بد نام می شه شما هستید
من ما بین دو تا از دوستام این کار را کردم و آخر سر من .....
دیگه هم تا عمر باقی هست و نفسی در می آید این کار رو نخواهم کرد
مگر در حد پند یا اندرز که دوستیتون ارزشش بالاست و این حرفا.بیشتر کنید به جاهای باریک میکشه...
از ما گفتن بود دوستان...
سر فراز باشید

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-01-2015, 11:45
از وقتی هفت هشت سالش بود , توی خونه معروف بود به خرابکار .
تمام اسباب بازیهای خواهر و برادراش رو یواشکی باز میکرد و قطعاتش رو درمیاورد و توی یه جعبه کفش قایم میکرد و وقتی تنها بود باهاشون بازی میکرد و کلی کیف میکرد . (آرمیچر , چرخ دنده , سوئیچ و کلید و سیم و چیزهای دیگه )
از دستش حتی لوازم برقی مثل درل و آسیاب برقی و مخلوط کن و چرخ گوشت و غیره رو توی یک کمدِ محکم و قفل دار نگهداری میکردند . یا گذاشته بودند روی سقف کمدها تا شاید از دستش در امان بمونه .
عاشق آهنربا و دماسنج و رطوبت سنج و ترازو و ذره بین و میکروسکپ و تلسکوپ و قطب نما و آرمیچر و این جور چیزها بود
یه بار در سن 9 سالگی به خاطر اوراق کردنِ ضبط استریوی گرانقیمت , نزدیک بود یک کتک حسابی نوش جان کنه اگه فلنگ رو نبسته بود بره خونه ی یکی از اقوام .
تو 10 سالگی دینام ماشین باباش رو یواشکی باز کرد فقط از روی کنجکاوی تا ببینه توش چی چیه .
دینام دوچرخه ی خودش رو با چکش خورد کرد تا ببینه توش چیه
یه بار هم تلوزیونشون خراب میشه , میبرند پیش تعمیرکار . 1 ساعت بعدش تعمیرکار زنگ میزنه بهشون میگه:
گفتین تلویزونتون تصویر داره اما صدا نداره ؟
میگن بله
میگه :
نباید هم صدا داشته باشه چون بلندگو نداره اصلاً !!!! . بلنگوش کو ؟؟؟
درجا میفهمند کار خرابکارِ خونه هست . میرن سراغش و با داد و فریاد میگن :
چکار کردی بلندگوی تلویزیون رو بچه ؟ یالله برو بیارش .
ولی دیگه بلندگوئی در کار نبوده . خرد و خمیرش کرده و با هزار بدبختی آهنرباش رو کنده ازش و برداشته . بقیه اش رو هم انداخته دور !!!!
خلاصه خرابکاریها ادامه داشت تا سن 13 , 14 سالگی
از اون به بعد کم کم تغییر کرد . همه ی کنجکاوی و آموخته هاش رو به کار میگرفت برای برای یادگرفتن و درکِ مکانیزم کار قطعات و دستگاهها و عیب یابی و حتی تعمیر .
خیلی وقتها برق گرفتش یا فیوز پرید , بارها پیچها رو زیاد سفت کرد و بُرید . بارها دستش برید یا زخم شد یا تاول زد . اما دائماً رو به پیشرفت و نسبتاً حرفه ای شدن بود چون دوست داشت علم و دانش رو عمقی یاد بگیره و درک کنه
از سن 16 , 17 سالگی , توی خونه و فامیل کم کم به تکنسین معروف شد . وقتی میرفت جائی مهمونی ازش در مورد ایراد یخچالهاشون یا لباسشوئیشون یا چیزهای دیگه سوال میکردند و سعی میکرد مشکل رو حل کنه . خودش هم هی بیشتر و بیشتر یاد میگرفت .
مشترِکِ مجله های دانستنیها (اولین مجله تمام رنگی ایران ) و مجله ی ماشین و مجله ی اسلحه بود .
اون موقع گنجینه ی اینترنت وجود نداشت و یافتن اطلاعاتِ مورد نظر و یاد گرفتن , اصلاً به آسونی الان نبود .
سالها براش سوال بود که موتور هواپیمای c130 که میگن جتِ ملخ دار هست , ملخش چطوری میچرخه اگه موتورش جت هست ؟
بالاخره یک خلبان نظامی این معما رو براش حل کرد .
اما حالا کافیه توی نت بنویسید موتور جتِ ملخ دار چطور کار میکند , تا صدها عکس و کلیپ و مقاله پیدا کنین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی خونه و فامیل هر کسی دستگاه یا خودرو معیوب داشت ازش میخواست نگاش کنه و ببینه مشکلش چیه .
خلاصه اون بچه ی خرابکار بعداً 180 درجه عوض شده تا حدی که از سالها قبل توی نت هم تاپیک میزنه و مطلب مینویسه تا اگر از دستش بر بیاد به دیگران هم کمک کنه در حل مشکلاتشون .
اون ووروجکِ خرابکار بنده هستم .
اگر در خونه بچه ی اینجوری دارین مبادا تو ذوقش بزنین , دعواش کنین , تنبیهش کنین این بچه پر از شوق و ذوقِ یادگیری و کنجکاوی هست . مبادا ذوقش رو کور کنین
براش اسباب بازیهای علمی بخرین (قطب نما , دما سنج , میکروسکپ , انواع آهنربا , آرمیچر و چرخ دنده و ذره بین و غیره )
وقتی اشتباه میکنه بهش نخندین و مسخره ش نکنین و نگین بی سواد , بلد نیستی خب دست نزن , کودن , احمق و ....
این حرفها آدم بزرگهائی که شخصیت قوی ندارند رو هم متاثر و دلسرد و خرد میکنه چه برسه به یک بچه یا نوجوون .
تشویقش کنین با آفرین گفتنها و سعی کنین اشتباهاتش رو با مهربونی بهش گوشزد کنین تا روز بروز هم دانسش بیشتر بشه هم روحیه اش قویتر بشه
حتی اگه در آینده شغلش فنی نباشه اما دانسته هاش خیلی به درد خودش و اطرافیانش میخوره
فقط آرزو کنین آدم پلید و خبیثی نشه وگرنه تبدیل میشه به یک آدم خطرناک و دیگه معلوم نیست کارش به کجا بکشه چون آدم باهوشِ پلید خیلی خطرناک هست .

javad34
21-01-2015, 12:44
مواظب باشید چشم نخورید.نمیدونم چی شد سر ناهار بودم الان یهویی خواستم بیام فقط بهتون بگم که مثل من بدبخت نشید.

آقا تو مجلس مهمونی عروسی هر جا تو فامیل.مواظب باشید خیلی شاد نشون ندید خودتونو خیلی سرحال خیلی سرحالتر از بقیه نشون ندید. مخفی کنید.

آقا ما رفتیم یه مجلسی همه فامیلمون بودن آقا ما بلند شدیم خلاصه جو گرفتمون شدید بلند شدیم حسابی شادی کردیم.آقا همه اون شب میگفتن جواد چه کردی مجلس رو.همه هی میگفتن جواد رو ببین ..چه میکنه

چمشتون روز بد نبینه 1 هفته بعدش یه مشکل بزرگی برام پیش اومد که تا الان که نزدیک 2 سال شده ادامه داره.یعنی از دماغم در اومد خوشحالی اون شب

واقعا مواظب باشید چشم نخورید.

Переклад не
21-01-2015, 12:50
دوستان چند روز پیش یه آیفون 6 خریدم و مصادف شد با مسافرت کوتاه یکروزه به شمال شرقی استان آذربایجان شرقی . از توصیف زیبایی و منحصر به فرد بودن این منطقه (ارسباران) که بگذریم ، آقا چشمتون روز بد نبینه گفتم کنار جاده پیاده شم یه عکس عالی بگیرم از این منظره ی زمستانی :

برای گرفتن این عکس باید از یه تپه ی خیلی کوچیک بالا میرفتی البته کلا پوشیده از برف بودش. حالا به زحمت خودمو به اینجا رسونده بودم و چنتا عکس گرفتم و برگشتنی برای پایین رفتن از اون تپه خواسیم یه حالی کرده باشیم ، اینو روسمت سرازیری بودوییم و از هر دو سه قدم یه پرش جانانه هم میکردم و بلخره خودمو به ماشین رسوندم و کفشارو تکوندم و سوار ماشین شدم و استارت زدم یهو یادم افتاد گوشی تو جیب بیرونی کاپشنم بود و الان نیست! در همون لحظه بود که نابودی رو احساس کردم .
همه ی مورادش جلو چشمم اومد
کلی مخاطب
کلی اس ام اسام
کلی عکس
4 تمن پول
ملامت بروبکس
پشیمانی
و...

حالا من مونده بودم با یه کوه و یه عالمه برق اونم نیم متر و نزدیک شدن به غروب و گرگای گرسته!
خلاصه از ته دل از خدا خواستم بهم کمک کنه و از رو جاپاهام اومدم وجب به وجب گشتم تا با کمکش گوشی رو صحیح سالم از زیر برفا پیدا کردم

نتیجه
حتما لوازم کوچک و گدجت هایی مثله گوشی و جی پی اس که براتون مهمه رو بیرون رفتنی تو جیب زیپ دار یا جای مطمئن بذارید

و اینکه براتون بگم واقعا به شخصه در اون لحظه با تمام وجود خدا و کمکشو احساس کردم .

tbn
22-01-2015, 12:02
سلام:»
اگر بعد از مدتی یکی از دوستان تون رو میبینید، و بعدش متوجه تغییراتی در اون فرد میشید(چاقی،لاغری،رنگ پریدگی، جوش صورت، بیماری و .....)، هیچ وقت اینطوری بهش نگید:وااای چقدر......شدی
خب معلومه که خودش هم متوجه شده و شاید خود اون فرد مدت زیادی داره روی مشکلش کار میکنه...
شاید هم آدم حساسی باشه و در نتیجه با این طرز برخورد اعتماد به نفسش در مقابل برخورد با اون مشکل خیلی کم بشه..

سوگل.
22-01-2015, 17:22
اینکه هیچ وقت روی ادم ها صد درصد حساب باز نکن همیشه به این فکر کن که 90 درصد احتمال داره رو زیر حرفشون بزنن
این طوری خیلی بهت سخت نمیگذره

امید رض
22-01-2015, 18:23
سلام اونایی که بعدازخوردن غذا سوزش معده دارن... سوزش معده بسیار زیاد اذیتشون میکنه بعد ازغذاحتما یه کاسه کوچیک ماست پرچرب خنک بخورن یا چیزی که خنک وچرب باشه
چون سوزش معده بخواطر تند غذاخوردن یا ادویه یارب گوچه فرنگی یا یه غذایه سرد یاشور هست که معده بعضیا حساسیت داره هست ومعده دراین مشکلات غذارو باسختی هضم میکنه وغذا توسینه تلنبارمیشه بایه چیز خنک وچرب راحت هضم میشن اینجورغذا هاوقتی معده لغزنده وخنک باشه حتی سنگ هم هضم میشه ...سریعا دران ثانیه سوزش معده شماهم برطرف میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-01-2015, 19:38
سلام
وقتی قرار دادی مىبندین یا قول مىدین که کاری رو در مدتی معين انجام بدین , همیشه مدت رو بیشتر از اون چیزی که فکر مىکنین لازمه اعلام کنید تا هیچوقت متهم به بد قولی نشین و مشکلاتِ دیر کردن و تاخیر براتون پیش نیاد .
مثال:
اگر مطمئن هستین که 5 روزه کار رو تموم میکنین بگین 7 روزه یا 8 روزه .
اگر گفتند زیاده , بگین نمىخوام بدقولی کنم , اما اگر تونستم زودتر از 8 روز تمومش میکنم .
اما یادتون باشه شما 3 روز به مدتِ لازم اضافه کردین فقط برای احتیاط . کار رو باید 5 روزه تموم کنین .

Demon King
24-01-2015, 17:48
سلام,

مدتی پیش سر موضوع کوچیکی خیلی عصبانی و آزرده خاطر بودم. طوریکه کسی جرئت حرف زدن با من رو هم نداشت. اما خیلی از اون موضوع ضرر کردم و توصیه ی من:

"اصلا کاری به این ندارم که این عصبانیت به خاطر موضوع کوچیکیه یا موضوع بزرگی. اگه تو زندگی یکم عقلانی فکر کنی نه ارزش اینو داره که عصبانی بشی و نه از قضیه ای حرص بخوری.
عصبانیت عقل رو از آدم میگیره. اوضاع جسمیت رو خراب میکنه. ناراحتی های اعصاب, مشکلات روانی و خیلی مشکلات دیگه ...
آرامش داشته باش. وقتی آرامش داشته باشی مردم هم بهت علاقه پیدا میکنن اما وقتی انسان پرخاشگری باشی, دیگران رو از خودت طرد میکنی.
یکبار زندگی افرادی رو که خونسرد و آرومند رو دیدی؟!
شاید باورت نشه ولی انگار دنیا رو دارن. تو بدترین شرایط هیچ وقت اونها رو اخمو ندیدم. به خودت نگاه کن. دیدی وقتی عصبانی هستی در دید مردم عین یک حیوونی؟! پس سعی انسانیتت رو حفظ کنی.
قضایای زیادی تو زندگی هست که آدم رو عصبانی میکنه اما آرامش همیشه بهتره ... شک نکن.

شک نکن که بدترین جنایت ها هم تو عصبانیت انجام شده.

دوست من اگه خودت و زندگیت رو دوست داری. هیچ وقت عصبانی نشو... "

Reza Azimy_RW
24-01-2015, 18:34
اگه خاستین یه چیز غیر قانونی بخرید ( مثل مشروب و ... ) به هیچ غریبه ای اعتماد نکنید هیچ . اگه به کسی پول دادید که بره واستون بیاره مطمئن باشید نمیاره یا یه چیز آشغال میندازه بهت . قانون هم که ازت حمایت نمیکنه

m-530
25-01-2015, 18:38
سلام

دوستان اگر قصد دارید وارد دانشگاه شوید . اگر قصد دارید بدبخت شوید وارد دانشگاه علمی کاربردی ، جهاد دانشگاهی شوید .

اینو کسی به شما میگه که 4 سال از سر ناچاری مجبور به تحصیل در این دانشگاه شده .

این دانشگاه فقط پول براش مهمه ، نه چیزی یادتون میدن ، نه قانون درست و حسابی برای مواردی که برای دانشجو پیش میاد دارند ، نه مدرک با ارزشی دارند ، نه استاد

های به درد بخوری دارند . نه آموزش و کارکنان درست و حسابی دارند ، نه نظم درست و حسابی دارند .

پیام نور ، آزاد ، سراسری بخونید ...ولی وارد این دانشگاه لعنتی نشید .

این دانشگاه ها فقط پول واسشون مهمه . فقط کافیه به شعبه های که مثل قارچ سر درآورده نگاهی بیندازید !!!! اکثرا اپاراتمان مسکونی رو کردن دانشگاه !!!!!!!

فقط و فقط و فقط بلدن پول بگیرند .

استاد هایی که برای اولین بار میخوان تجربه کسب کنند میان علمی و کاربردی وقتی که زهرشون رو به دانشجو ها ریختن و تجربه کسب کردند . تازه میرن تدریس درست

و حسابی رو در دانشگاه های ازاد ، پیام نور ، سراسری شروع میکنن .

از ما گفتن بود .

اینو بگم ممکنه حرف های منو نادیده بگیرید . وقتی وارد سیستم علمی کاربردی شدید از ته دل برام دعا میکنید که فلانی همچین حرفی قبلا زده بود .

اگر به این حرف هام شک دارید . میتونید برید مرکز اصلی علمی کاربردی یا جهاد دانشگاهی شهرتون از دانشجو ها پرس جو کنین . میبینید که همشون بلا نسبت مانند ** پشیمونن که چرا از اول این دانشگاه رو انتخاب کردند .

والسلام.

gelayor14
26-01-2015, 11:57
تو مسائل مالی مخصوصاً تو جمع دوستانه تعارف رو باید گذاشت کنار!
بعضی موقع ها یه تعارف خشک و خالی هم جنبه اش وجود نداره!
دوستی ای هم که به خاطر این چیزها بخاد به هم بخوره ،اسمش دوستی نیست !
نمیگم کمک به دوست بده، نمی گم قرض دادن کار قشنگی نیست همه اینها خوبه ولی تو همه این ها باید حد و مرز مشخص باشه!

(تو همین مسائل مالی هست که یه بعد آدم ها رو میشه قشنگ شناخت!)

ehsan_iace
26-01-2015, 14:35
در ارتباط با آدمها همیشه لطف نکنید! همیشه مراعات حالشان را نکنید! چون آنها اینکار را در حق شما نخواهند کرد و کار شما هم بی‌ارزش میشه

و فکر میکنند بخاطر وجود خودشان هست که اینقدر دارید لطف میکنید و احترام میگذارید و کمک می‌کنید!
و وای به آن روزی که بخواهید لباس نوکری را دربیارید که آن روی خودشان را به شما نشان میدهند

البته هرچه زودتر لباس نوکری را دربیارید بهتره!

چون اگر قرار است طرف مقابل ما را بخاطر نوکری‌ دوست داشته باشند همان بهتر که دوست نداشته باشه!

shi.irani
27-01-2015, 10:09
تجربه من...
هیچ کس توی دنیا قابل اعتماد نیست جز خدا...
با این وجود تا وقتی به خودت ودیگران آسیب نزنی فرصت انرژی مثبت دادن و گرفتن هست...
بگذار دیگران هرچه می خواهند فکر کنند نقشه بکشندبخندند و بگویند
تو با همین لحظات و با حفظ چهارچوب هایت و تا به حریم شخصیتیت تجاوز نشده خوش باش...

sansa
01-02-2015, 08:52
برای جوش ها یا به اصطلاح بعضی زیگیل های بسیار کوچک گوشتی ، یک حبه سیر رو له کنید و روش بزارید و چسبی باند پیچی یا چیزی روش ببندید که موقع فعالیت ماده له شده سیر نیافتد . . تا 3 هر روز با یک حبه سیر این کار رو کنید . میبینید که بعد از 3 روز جوری از بین میره که فکر میکنید اصلا انگار زگیل نداشته اید.

Demon King
01-02-2015, 14:10
سلام،

نشسته بودیم تویه جمعی و یکی از عزیزان داشت خاطره ای تعریف میکرد:

میگفت چند وقت پیش دوستشون تو خیابون یا با کسی دعواش شده و یا واسطه ی یه دعوا شده درست یادم نیست.
خلاصه میگفت رفیقش با چاقو از پشت میزننش و میره بیمارستان.

بعد از چند روز مرخص میشه و میارنش خونه. دوستمون میگفت پیشش نشسته بودم و هی بهم میگفت نمیتونم درست نفس بکشم. زنگ زدن آمبولانس مشخص شد که چاقو به ریه اش رسیده و بهش آسیب زده، همه اش به خاطر یک دعوای خیابونی.

یکی از آشناهامون حرف قشنگی میزد: « من اگه تو خیابون، یکی وایسه بدترین فحاشی رو به من بکنه، بهش میگم باشه تو راست میگی، بعد سریع رد میشم. آخه توکه طرفو نمیشناسی، میبینی روانیه الکی الکی میگیره میکشتت. »

البته سخته آدم اینجور مواقع جلوی خودش رو بگیره ولی یکم عاقلانه که فکر میکنی، راست میگه، تا حد امکان باید خونسرد و بی تفاوت بود.

danielo
02-02-2015, 19:38
من چند وقت پیش تحقیقی خونده بودم که مردانی که گروه خونی a دارند شانس بالایی برای سرطان معده نسبت به دیگر گروه های خونی دارند.
دیروز و امروز رفتم بیمارستانی که پدرم بستری هست برای شیمی درمانی.
اولا از 15 نفری که من دیدم سرطان دارند .9 تا شون سرطان معده داشتند.
نکته جالب این جا بود که از این 9 نفر 7 تاشون گروه خونیش a بود.
کلا این تجربه را گفتم که حتما این سرطان را جدی بگیرید و حتما به اون هایی که گروه خونی a دارند و سنشون بالای 50 سال هست توصیه کنید که برند چکاپ و ازمایش بدند.

shi.irani
04-02-2015, 10:22
تجربه من اینه وقتی دلیل رفتاراطرافیانتون رو درک نمی کنید به دلیل اینکه اطرافیانتون در حال تظاهر هستن
چندسالی بود فکرمیکردم من چرا دیگران رو درک نمیکنم چرا درصد اشتباهاتم در مورد شناخت دیگران زیاده
چرا من با اینکه خوبی میکنم آخر هر ماجرا بازم دیگران خوبن من بدم!!!
جواب این سوال این بود که من فرق حرف راست و دروغ رو تشخیص نمی دادم و مابین انواع دروغ های قشنگ اطرافیانم گم شده بودم قسم های دروغی تظاهر به خوب بودن های دروغی قول های دروغی شخصیت های متزلزل و دروغی اظهار دوستیهای دروغی...
و در نهان و در لوای ظاهر زیبا و مهربون و دل سوز و با صداقت...واویلاها بود...
خداروشکر حالا اگه خیلی چیزا رو باختم دست کم خوب مردم رو شناختم...
دنیا زیباست و هرزمان که متوجه شی توی زندگیت در مسیر اشتباه افتادی میتونی با اراده و امید از همون نقطه تغییر مسیر بدی و درمسیری جدید زندگی بهتری رو تجربه کنی...

:n12:

N I G H T P E A C E
04-02-2015, 21:00
هر وقت چیزی میخرین یا میدید براتون تعمیر کنن اگر قیمت و هزینه بالا و قابل توجه هست حتما حتما فاکتور بگیرید...

تابستون بود که کولر ما خراب شد، زنگ زدم یکی این تعمیرکارای سیار امدن کولر رو برد، بش گفتم هر قطعه که تعویض میکنی به اضافه دست مزددت رو برام فاکتور کن، با مهر و امضا ... شب کولر رو اورد گفت درس شده، دیدم یه فاکتور برام نوشته 150 هزار تومن، گفت دوتا خازن عوض کرده و کولر رو گازگیری کرده ... پول رو بش دادم رفت ... یادم امد قبل از اینکه کولر رو بدم ببره خودم بازش کرده بودم و فقط یه خازن داشت، با خودم گفتم این نوشته دو خازن، یعنی ممکنه یه خازن دیگه داشته من ندیدم .... کولر رو دوباره باز کردم دیدم بله! اقا اصلا خازن رو عوض نکره!! همون خازن قبلی که خودم قبلی که بش بدم روشو علامت زده بودم !!! بش زنگ زدم قضیه رو گفتم گفت حتما اشتباه شده، گفت چند دقیقه دیگه میاد پولو خازنا رو بم میده ... اما نیومد. بش دوباره زنگ زدم بر نداشت، هر چی زنگ زدم دیگه بر نداشت!!! بش اس دادم گفتم بیا پولو بم بده وگرنه میرم ازت شکایت میکنم، جواب نداد ... فاکتور رو بردم اصناف قضیه رو بشون گفتم، گفتن شکایتت رو مکتوب بنویس، بعد 36 هزار تومن هزینه کارشناسی ازم گرفتن امدن کولر رو چک کردن دیدن بله خازن عوض نشده، بم گفتن پیگیری میکنن خبرم میکنن ... حدود 20 روز بعد زنگ زدن گفتن بیا پولت رو بگیر!!! طرف رو خواسته بودن، براش پرونده درس کرده بودن و علاوه بر پول خودم 36 هزار تومن کارشناسی رو هم ازش گرفته بودن ... خدا میدونه قبل از من سر چند بیچاره رو کلاه گذاشته بود ...

دیگه به کسی نمی شه اعتماد کرد ... همیشه موقع خرید و فروش، یا تعمیرات اگر مبلغ بالاست از طرف مقابل یه مدرک بگیرید، یه فاکتور، یه سفته، یه چک ... حتی اگر هیچ وقت فکر نکنید ممکنه بخواد سرتون کلاه بذاره .... این روزا ارزش یه صد هزار تومنی برا خیلیا از ارزش خویشاوندی و آشنایی و دوست های چند ساله خیلی بیشتره ...

Nocturne
04-02-2015, 22:39
وای بچه ها یه تجربه تلخ میخوام تعریف کنم که هنوز بعد از 3 ماه اذیتم میکنه! خواهش میکنم این چند خط رو بخونید! تجربه خیلی ساده ای هست، نشون میده آدم چقدر ساده میتونه اشتباه کنه

در یک ظهر نسبتا گرم در یک تاکسی نشسته بودم منتظر که راه بیفته. من جلو بودم و دو تا آقا هم در صندلی عقب. همینطور منتظر بودم که دیدم راننده ازم میخواد که برم عقب بشینم. برگشتم دیدم خانمی ایستاده منتظر که من پیاده شم تا جای من بشینه... خب راستش من قبلا بعضی کارهای مذهبی افراطی رو مشاهده کرده بودم. در واقع بعضیها رو دیده بودم که روی کنار هم نشستن مرد و زن خیلی وسواس بی جا نشون میدن.. حالا از قضا این خانم هم چادری بود... من اون لحظه اول نخواستم جامو به اون خانم بدم و گفتم که من بار دستمه و جلو راحت هستم، بعد هم خب من اول اومدم و این جای منه. لحظه ای بعد اون خانم هنوز ایستاده بود، و من در حالی که به راننده غرولند کردم، پیاده شدم و رفتم عقب نشستم.

وقتی به مقصد رسیدیم و پیاده شدیم اون خانم گفت: "پسرم ببخشید". و من گفتم "خواهش میکنم" و رفتم. اما عذاب وجدان من شروع شده بود! ای کاش "من" ازش عذرخواهی میکردم نه اون. الان که چهره ش رو به یاد میارم... یک زن لاغر و تا حدی سالخورده بود. صورت نسبتا نزار و نحیفی داشت. یه کم یاد مادر خودم می افتم. من فقط یک لجظه توی چشماش نگاه کردم. و صداش... صدای لرزانی بود که انگار نشان از شرمندگی زیادش بود!! تصور کنید تمام اون دقایقی که توی تاکسی بودیم لابد داشت خودش رو سرزنش میکرد. آیا من باعث شده بودم که اون خانم اینطور شرمنده بشه؟؟؟ اگه مادر خودم بود باهاش اینطوری رفتار میکردم ؟؟!

آدم بعضی وقتها جقدر میتونه خودخواه بشه!! یه لحظه س . یه لحظه اتفاق میفته . تو نمی فهمی چطور اتفاق افتاد. من اصلا آدمی نیستم که تو تاکسی با کسی بحث کنم، از طرفی به شدت به عنوان فردی شناخته میشم که همیشه ادب و اخلاق رو رعایت میکنه!... هنوز چهره اون خانم میان سال توی ذهنم هست و نوعی معصومیت، و همینطور شرمندگی ای که توی چهره و صداش احساس میشد. بچه ها نمی دونید چقدر دوست دارم یک بار دیگه اون خانم رو ببینم و ازش معذرت بخوام . حتی نمیدونم اگه ببینم تشخیص میدم یا نه چون فقط یک لحظه به چشماش نگاه کردم.. وقتی چهره و صداش رو به یاد میارم عذاب وجدان میگیرم.

ویرایش: الان که این مطلب رو نوشتم حالا دارم فکر میکنم که کجاها ممکنه بازم از این اشتباها کرده باشم. منظورم توی مسائل مهم زندگی هست. مثلا در ارتباط با اطرافیان! مثلا آیا ممکنه کاری کرده باشم که بی خود و بی جهت ایجاد کدورت کرده باشه؟... از طرفی رفتار اون خانم هم برام خیلی الهام بخش بود. تصور کنید اگر اون زن توی چشمام نگاه نمیکرد و اون دو تا کلمه رو نمیگفت، من الان به این نتایج نمی رسیدم! و اون روز شاید بدون توجه، بدون اینکه چیزی از کاری که کردم بفهمم اونجا رو ترک میکردم! اون خانم در واکنش به کار من غرولند نکرد، کنایه نزد.. فقط با شرمندگی گفت "ببخشید پسرم" :n03:

Atghia
04-02-2015, 23:10
یک تجربه مشابه!
من معمولا خیلی مشکل دارم با اقایونی که کنارم در تاکسی میشینن! خیلی وقتها هم محترمانه میخوام که کمی بهتر بشینن...
یکبار یه اقای میانسالی اومد نشست و من نفر اخر سوار شدم این اقا پاشو اصلا کنار نکشید یعنی در واقع فرض کنید شخصی وسط بشینه اما پاش به جای پاهای نفر سوم باشه:n38:
هی با خودم کلنجار رفتم چیزی بگم نگم هی توو دلم غر زدم و دیگه میخواستم بگم اقا نگه دار پیاده میشم که ...
کسی که جلو سوار بود پیاده شد یهو دیدم این اقاهه که ازش شاکی بودم گفت دخترم میشه پیاده بشی من برم جلو بشینم؟ پاهام مشکل داره:n28::n27:
خب من کلی توی دلم شرمنده شدم بابت بد و بیراه هایی که توو دلم بهش گفته بودم:n14:
نتیجه گیری اینکه سعی کنیم زود قضاوت نکنیم در مورد آدمها:n40:

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-02-2015, 00:18
آخ که چه لذتی داره آدم عجله نداشته باشه و هوا هم خوش و خنک و بهاری باشه و خیابون هم پر از تاکسی باشه , صبر کنه تا یَک فروند تاکسی نو و تر و تمیز و درجه یکِ فردِ اعلا خرامان خرامان از راه برسه که صندلی جلوش هم خالی باشه و راحت لم بدی روی صندلی و کلی کیف کنی تا برسی مقصد
نه کسی جات رو تنگ میکنه , نه کسی بهت میگه یه کم برو اونورتر , نه یه آدم دوبله میافته بغل دستت پِرِسِت کنه به در , نه کسی بهت میگه پیاده شو میخوام پیاده شم , نه یه مسافر که کلی ادوکلانِ عرقِ بدن زده میشینه بغل دستت خفت کنه با بوش
بارها امتحان کردم . خیلی باحاله . احساس خوشی داره , آدم کلی خوشحالش میاد!!!
:31:

shi.irani
06-02-2015, 22:31
تجربه ی جالب اینکه معلوم نیست چرا آدم وقتی از همه چیز دل میبره یا ناامید میشه یاد عشق اولش میفته!!! بیچاره عشق اول یه جورایی آچار فرانسه دوران تنهاییای آدماست احساسات پاک و صادقانه و هیجان و شرم ای شرم ای کبود تنها برای مردمک چشم های اوست گر میپرستمت... الان که همه ماشاالله دریده و شریده شدند...

shi.irani
07-02-2015, 00:31
یه تجربه ی دیگه من اینه و به شما توصیه میکنم هیچ حرفی رو دیگه باور نکن و برو... گاهی اوقات مهم نیست که حرفی میشنوی درسته یا غلط فقط باید رفت تا بیشتر نشکنی همینجور که میری به راهت ادامه بده...

hamed29
07-02-2015, 15:22
سلام

# وقتی اداره و یا جایی میرید که گوشی رو از شما تحویل میگیرن، حتماً باید رسید و یا کلید بگیرید. ( البته اگه نخواید گوشی رو نگه دارید! )
حالا ممکنه بعضی از کمدها قفل نداشته باشن؛ اینجا باید تصمیم بگیرید که چکار کنید! من باشم صبر میکنم تا یه کمد قفل دار خالی بشه و بعد گوشیم رو تحویل بدم. یا اگه کسی همراهتون هست بذارید بیرون بمونه و گوشی رو نگه داره.
صبح جایی رفتم که گوشی رو ازم گرفتن و رسید دادن. گوشی رو هم گذاشتن توی کمدی که در و پیکر نداشت. موقع برگشتن دیدم گوشیم نیست :n04:

چند دقیقه معطل شدیم تا مشخص شد یه نفر برای اینکه مثلاً به مسئول مربوطه بفهمونه مراقب گوشیها باشه، گوشی رو کش رفته بود. بعد هم به دور از چشم طرف به خودم تحویل داد :n13: جلوش هم فیلم بازی کرد که اگه گوشی رو پیدا نکنی باید خسارت بدی
بعدش رفتم یه اداره ی دیگه موقع تحویل گوشی فقط یه کمد بدون قفل مونده بود. منم از ترس چند دقیقه منتظر موندم تا یه ارباب رجوع بیاد و کمد خالی بشه

m-530
09-02-2015, 19:27
سلام
دوستان یک تجربه طلایی ! :n02:

وقتی مریض میشید و یا سرما میخورید ..وقتی وارد یک جمعی میشین یا به مراسمی ، مهمانی خانوادگی دعوت میشید . هیچ وقت به کسی نگید مریض شدید . چون تجربه ثابت کرده هر کس تو اون جمع مریض بشه همه انگشت اتهام میره

سمت شما که شما باعث ویروسی و مریض شدنش شده اید !!! حتی اگر بر اثر عدم مراقبت از خودش یا از کسی دیگه گرفته باشه بازم میگه از که تو این مریضی رو گرفته :n28::n30::n29::n27:

supermax15
09-02-2015, 19:36
داخل کامپیوترتون اطلاعات مهم و شخصی و ضروری ک کم استفاده و مهم هستن براتون حتما داخل ی dvd ی کپی ازشون داشته احتمال پاک شدن و خراب شدن هارددیسک وجود داره و اطلاعات رو دائمی نمیشه نگه داشت

Demon King
09-02-2015, 20:12
در کلاس درس دوستی داشت تعریف میکرد میگفت یکی از بستگانش رو بیمارستان بستری کرده بودند، ماهم علت رو جویا شدیم، گفت که خیلی « فست فود » مصرف میکرد. یعنی نه اینکه بگی دوبار یا سه بار در ماه بلکه سه یا چند بار در هفته. میگفت که تو خونه بیهوش شده و از حال رفته.

خوب ببینید، خدا به انسان عقل داده یعنی خودش میتونه تشخیص بده چی براش بده و چی خوب! پس چرا عقل رو فدای هوس های زودگذر بکنه.
میشه کلا فست فود رو از رژیم غذاییمون حذف کنیم ولی من نمیگم کامل حذف شه چون سخته. خود بنده خیلی که بخوام فست فود مصرف کنم،
یک یا دوبار در ماه.

فقط کافیه یکم منطقی فکرکرد. اگه فرضا بگیم در سوسیس و کالباس ازگوشت خالص هر حیوون حلال گوشتی استفاده میشه پس چرا اینقدر ارزونه. درسته شاید از دید برخی غذاهایی مثل پیتزا خیلی گرون باشن اما یقینا اگه از گوشت خالص در کالباس یا سوسیس اون استفاده میشد خیلی میتونست گرون تر باشه.
قیمت انواع گوشت رو هم که اطلاع دارید.
پس اصلا نه منطق تو استفاده از گوشت خالص هست و نه سودی برای سازنده.

خواهش میکنم سعی کنید، تا حد امکان مصرف فسد فود رو به حداقل برسونید و اگه فست فوی استفاده میکنید سعی کنید تو ساندویچی نباشه و حتما تو خونه درست کنید.

علتش رو میگم براتون:

تو غذای بیرون، علاوه بر اینکه مواد غذایی سالمی مصرف نمیکنی بلکه روغنش هم کاملا غیر بهداشتی و سرطان زا هست چون مدت زیاد و برای افراد زیادی استفاده شده.

اما وقتی تو خونه درست میکنی و بهداشت رعایت میشه لااقل میدونی ضرری که بهت وارد میشه فقط از خود غذا هست و مضراتی مثل غیر بهداشتی بودن بهش اضافه نمیشه.

ممنون.

dourtarin
11-02-2015, 19:13
وقتی قرار دوباره به محل کارتون برگردید چک کنید کلید ها همراتون باشه.:n01:

با دوستان واسه ناهار بیرون رفتیم و شیفت عصر نوبت من بود، موقع برگشت دیدم کلید ها جا مونه، اگه کلید دوستم نبود نمیدونستم چی می شد:n02:

فروشگاه احسان
14-02-2015, 23:28
متاسفانه توی کشور ما حیلی چیزها رو باید از سنین پایین شروع کرد.یکی از اونها پول جمع کردن برای ازدواج هست.البته منظورم به اونهایی که پدر مایه دار دارند نیست

الان به یک پسر 16-17 ساله بگی پول تو جیبی هات رو خرج چیزهای بی خودی نکن-یا اونهایی که از همین سن تابستان ها کار میکنند یا کار نیمه وقت انجام میدن این رو بگی
میگه اوووووووووووو کو تا من ازدواج کنم....من اصلا زن نمیگیرم.:n21:

همین پسر توی 24 سالگی که تازه مدرک گرفته و از سربازی امده 1 ریال پول توی جیبش نیست....حالا تا بگرده کار پیدا کنه و پول جمع کنه اگر شانس بیاره توی 30 سالگی بتونه یه خونه کوچک توی جنوب شهر اجاره کنه و با قرض یه عروسی کوچک بگیره یا کلا حسرت عروسی رو به دل زنش بذاره و یک زندگی سراسر سختی رو شروع میکنه

من خودم از 15 سالگی پول هام رو جمع کردم.البته من عقلم نمیرسید وگرنه خیلی زودتر باید خونه میخریدم.ولی توی 25 سالگی هم خانه خریدم.هم یک عروسی مفصل هم یک مغازه اجاره کردم و کاسبی راه انداختم.اگر خدا کمک کنه به زودی هم مغازه رو میخرم

pars207
14-02-2015, 23:48
سلام
وقتی جایی استخدام میشید اگه ازتون سفته خواستن حتما و حتما ازشون(مسیول کارگزینی یا رییس) رسید بگیرید و قید کنید که برای ضمانت کار دادید، ضمنا قسمت سمت چپ سفته هارا بکنید و پیش خودتون نگه دارید.
من به رییس اعتماد کردم و بدون رسید سفته دادم و ضربه خوردم، بنابراین به هیچکس اعتماد نکنید

DaRyUsH AkRaMi
21-02-2015, 18:41
اقا موقع ماشین خریدن از آشنا حتما حتما حتما(غریبه بماند) قید کنید به مدت 48 ساعت بعد از قولنامه اگر ایرادی تو ماشین دیدید (که به شما نگفتن مثل تصادف، رنگ ،گیرببکس ،موتور )قولنامه فسخ هست !!! و حتی ضرر و زیان لحاظ کنید!!!

ehsan_iace
21-02-2015, 23:03
اکثر اوقات بهترین راه عاقل شدن هزینه دادن است!

ما تذکرات و توصیه‌ها و راهنمایی‌های دیگران را بیشتر اوقات قبول نمیکنیم (یک گوش در یک گوش دروازه!) اما وقتی هزینه آنرا دادیم تازه متوجه می‌شویم دیگران چه میگفتند و باید چه کار میکردیم و اگر این مورد در آینده تکرار شد باید چه کار کنیم!

banii
21-02-2015, 23:07
به کسی نسیه نده / توی مسایل مالی بی رحم و درنده باش .

m-530
25-02-2015, 14:02
ببینید و عبرت بگیرید از ماجرای داخل اتوبوس :

موضوع از این قراره که دیروز عصر برای رفتن به مقصدم . ترجیح دادم به اتوبوس برم . رفتم داخل اتوبوس نشستم . خیلی راحت . بعد مسیر کمی طولانی بود . یک اقایی هم کنار من نشست سنش میخورد 27-28 سال باشه . که بسیار خوش اندام و چهارشون بود .بعد کمی گذشت . بعد دو تا پسر هم سوار اتوبوس شدند سنشون حدود 20 و 22 سال بود . که از این ها بودند که ابروشون رو برمیدارند و از این فشن و موسیخی ها .. :n09:

این دو نفر اومدند ته اتوبوس و سرپا بودند و قسمت خانم ها چشم چرونی میکردند . این دو نفر هم که از رو نمیفتند و پیش هم چیزی میگفتند و میخندیدند . و این موضوع ادامه داشت . و گاهی هم به دختر های مدرسه ای هم تیکه میانداختند و بلند بلند میخندیدند .بعد هی این موضوع ادامه پیدا کرد . چند نفر سن بالا بودند که از این کار بدشون میمود . و با نگاهی تامل برگنیز به این دو فرد نگاه میکردند . بعد من و این اقا که اول گفتم هم ته اتوبوس بودیم و صندلی اخر نشسته بودیم . که یکی از
این دو پسر گفت ببین اون دختره چقدر خوشگله . رفیقش با چشماش اشاره کرد و گفت بابا اونو میگم . بعد این رفیقش میگفت نمیدونم بعد هی چشم چرونی میکردند .بعد دیگه نشونی داد گفت اون که روسری شالی مشکی داره و مانتو قرمزه .
داستان از اینجا شروع شد . :n04: قیافه اون مردی بود که کنار من نشسته بود . مشخصات همون مشخصات همسر اون مرد بود که داخل اتوبوس نشسته بود . اقا بلند شد سرپا ...چشمت روز بعد نبینه . گفت چه غلطی کردی . گردن اون فرد رو طوری گرفت که قصد خفه کردن وی رو داشت . پسر میگفت به تو چه . و به شما ربطی نداره . این یارو گفت به همسر من با چشم بد نگاه میکنی . انقدر پسر رو زد باور کنید باور کنید به چی قسم بودم آنقدر این فرد رو زد صورتش به خون اغشته شده
بود . ته اتوبوس باریکه ای از خون راه افتاده بود . راننده اتوبوس اومد جدا کنه . سن بالا ها و ریش سفید ها اومدن وساطت کنن و نزارند. بعد زنش جیغ و داد و التماس که ولش کن ولش کن...زنش خدا و زمین و اسمون رو قسم میداد که ولش کنن . این یارو هم که به شدت عصبانی بود سر اون پسررو انقدر به شیشه اتوبوس کوبید که علاوه بر این که شیشه ترک خورده بود شیشه خونی شده بود .خلاصه اون پسر بیهوش شد و دوستش فرار کرد .
وقتی قضیه تموم شد و امبولانس اومد . این پسر بینی و .... . صورتش فکر کنم دیگر قابل تشخیص نبود . اون مرد هم دستگیر شد.

. امبولانس و ..اومدن پلیس و ترافیک به وجود آمده رو فقط تجسم کنید ...
این رو به هر کی میدونید تعریف کنید تا بدونه چشم چرونی چه عاقبتی داره ...حال اون مردک بدخت شد . معلوم نشد اون پسر بیهوش شود یا ..:n03:

B.Russell
26-02-2015, 19:54
شوخی کردن با اتفاقات و حوادث زندگی میتونه انسان رو در آرامش بیشتر کمک کنه.
اما مراقب باشید با شوخی کردن زیادی در جمع های مختلف از خودتون شخصیتی سبک سر بروز ندین.

متاسفانه تعداد زیادی از هموطنان عزیز ما برای سرگرمی دنبال انسان میگردن و به محض اینکه حس کنن شما بیش از حد از مواضع جدی بودن پایین اومدین، فرصت رو برای تمسخر شما غنیمت میشمارن و به مرور میبیند به دست خودتون، شخصیتی فرومایه از خودتون ساختین و به دیگران دو دستی جرات تمسخر و تیکه پرانی را داده اید.

miss_ava7
26-02-2015, 23:05
یه تجربه برای دخترخانم ها! ؛)
رنگ مو# ریزش مو# اتوی مو

من توی این چند سال و بعد از اینکه به سن قانونی رسیدم(!) موهامو دائما به خاطر زیبایی و مد روز و هم چند تا تارموی سفید رنگ می کردم. البته هیچ وقت بلاهایی مثل دکلره و مش سر موهام نیاوردم و رنگهای خیلی روشن نزاشتم. در کنارش هم از سشوار و وسایل حالت دهنده مو استفاده می کردم.. نتیجه کار قطعا یه ظاهر آراسته تر بود و ارزششو داشت.
اما الان که عکس های قدیمی مو می بینم به نظرم موهام راحت نصف شده! کم پشت نشده اما خب قبلنا خیلی پرپشت بود و باعث حسادت اطرافیان!:n09:

خانم ها حتما استفاده اجتناب ناپذیر! از اتوی مو برای حالت دادن به موهای بلند رو درک می کنند! همین طور رنگ کردن ماهیانه ریشه مو!
اما خب تهش چی؟ حتی اگه مثل من میانه رو باشید و زیاده روی نکنید باز مواد شیمیایی رنگ مو و حرارت سشوار و اتو کار خودشو می کنه؛ و این طوری نیست که سریعا متوجه ریزش موهاتون شید بلکه به مرور و بعد از چند سال هم جنس مو عوض میشه هم حجمش کمتر میشه. موی بعضی ها وز میشه بعضی نازک مال بعضی هم موخوره می گیره..خیلی ها رو میشناسم که آخرش یا به معنای واقعی کلمه کچل شدند یا موها سوخته و سه سانتی کوتاه کردند یا نهایتا به زور کراتینه و سرم مو و چیزای دیگه کمی درستش کردن:n27:

تصمیم گرفتم دور اتو و رنگ رو خط بکشم، مگر در موارد منطقی و محدود!

توصیه دوستانه و خواهرانه من به خانم هایی که زیاد از رنگ و اتو استفاده می کنن اینه که یه مدت به موهاتون استراحت بدین و نزارین خدای نکرده روزی برسه که بعد بخاین دنبال درمان بیفتین.
ریشه های مو با این کارا توی جوونی ضعیف میشه و بعدها توی میانسالی آسیب زیاده روی به شکل ریزش مو دیده میشه و مویی که بریزه دیگه به این راحتی ها مثل قبلش درنمیاد.
سرب رنگ مو هم ثابت شده سرطان زاست و حتی رنگ موهای خارجی هم وقتی مدام استفاده شن تاثیر بدی روی مو دارن.
زیبایی موی یه خانم به موهای پر و سالم و براقشه نه ضرورتا موهای رنگ شده طبق مد روز اما شاید کدر و کم پشت..

همیشه دورنمای کاری که می کنید رو در نظر داشته باشید و فقط به لحظه فکر نکنید. هیچوقت نزارید ضرر چیزی رو به چشم ببینید بعد عادت بدتون رو ترک کنید، حالا هر چیزی که باشه:n40:

brad pitt
27-02-2015, 10:02
سلام

توی زندگی تون هیچوقت اسیر و غرق یک چیز خاص نشید
مثلن اسیر مدگرایی . اسیر پول یا ... ( چیزای جانبی زندگی )

مثلن سعی کنید تیپتون خوب باشه . تمیز باشید . اگر اسپرت پوش هستید اسپرت بپوشید ژل بزنید شیو شده باشید اما اسیر مدگرایی نشید
مثلن این دختر پسرا دیدید که دیگه توی زبونشون . گونه شون هم سوراخ میکنن یا بعضی پسرا که دیگه لباسای عجیب غریب که این فلان مده و ...
میدونید چرا ؟ چون پوچ گرایی میاره . و پوچ گرایی هم باعث میشه آدمو از هدف اصلی دور کنه
چیزی که توی جامعه ما روز بروز داره زیاد میشه و بجای اینکه جوونها مثلن دنبال درس خوندن و کار باشن همه ش فکرشون توی چیزای جانبی باشه که امروز فلان گوشی میاد من ندارم ؟ پس بدبختم . فلان کفش با پاشنه ی 15 سانتی اومده پس من نپوشم مورد توجه قرار نمیگیرم
اگر بدنم خال کوبی نکنم بی کلاسم ؟ اگر دوربین گوشی م سلفی خوب نندازم آبروم میره
در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه فرد پوچ گرا میشه و بدنبالش عواقب بعدی در زندگی یعنی بیکاری . ناسازگاری . در زندگی آینده طلاق
درسته کار نیست و ... تفریح نیست و ... ولی خودمون هم باعث میشیک که به روند بعضی چیزا سرعت ببخشیم
من نظرم اینه که تیپ بزن به موهات اندام پوستت برس اما غرق یچیز نشم چون دیدم آدمهایی که واقعن با این کارا نابود شدن و از لحاظ روحی و عاطفی و ... نابود شدن
شاید خودم هم بعضی مواقع این فکر و نمیکردم اما وقتی میبینی حقیقت زندگی چیز دیگری هست سعی میکنی همیشه یه حد فاصله ای بگذاری

brad pitt
27-02-2015, 10:09
اگر در آمد تون متوسطه یا خانواده و خودتون عادی هستید هیچوقت خودتون و با افراد خیلی پولدار مقایسه نکنید

به نظرم آدم مقایسه با فرد دیگر به شرط الگو پذیری از اون شخص و رساندن و تلاش جهت ارتقا خوب هست
اما مقایسه ای که اینروزا که در زندگی ها میبینم این چشم و هم چشمی هست و به مرور باعث تخریب میشه

چون خیلی افراد خیلی پولدارن و هر کاری دلشون بخاد انجام میدن و هر کالایی میخرن و .. چون ممکنه خیلیهاشون از روی تلاش اینها به این ثروت نرسیده باشن و پول مفتی بهشون رسیده باشه
اگر فرد بخاد با این افراد خودشو مقایسه کنه هم از لحاظ فکری و هم روحی تخریب میشه

به نظرم مقایسه ی زیاد کار خوبی نیست . من اگر درآمدم 1.5 میلیونه همه ش فکر کنم که مثلن فلان رفیقم چرا با وجود اینکه کارش کمتره 10 میلیون میگیره فقط به خودم ضربه میزنم . مقایسه ام زمانی میتونه خوب باشه که ببینم اگر اون از راه خاصی رفته که به این درآمد رسیده اون و یاد بگیرم در غیر اینصورت جز لطمات فکری و روحی و حسادت چیزی به خودم وارد نکردم . گاهی تفاوتها بخاطر تفاوت شرایط زندگی . محیط و ... هست و مقایسه نمیتونه درست باشه

javad34
27-02-2015, 11:01
تو غذا پختن اساس غذا رو دستکاری نکنید اگر تجربه ندارید.
من بعضی وقتها که آشپزی میکنم مثلا میگم یه چیزو کمتر بزنم یه چیزیشو بیشتر تا خوشمزه تر بشه...بد میبنم اصلا مزه اون غذا رو نمیده آخرش.اهل خانواده هم با این قیافه میخورن :n37:.

این همه وقت میزارم با یه مقدار کم یا زیاد کردن مواد اولیه مزه غذا عوض میشه اون مزه خوب و خوشمزه رو نمیده.

مثلا میخوای سالاد ماکارونی درست کنی من میگم سس سفیدشو بیشتر بریز خوشمزه تر بشه مثلا جای 1 قوطی 2 قوطی بریز.بعد آخرش مزه سس میگیره .

امید رض
01-03-2015, 23:05
یک نصیحت درباره جادو هایی که ادم هایی میکنن برا نابودیه کسی یا نابودیه یه خانواده یا میگن ستاره بختتو میسوزونیم وجونمو گذاشتم برایاد گیریه این کارو با دوتا اسم زندگیتو ازاین روبه اون رومیکنمو ووووووو
اول اینکه جادویی وجود نداره خودتونو برا حرف هایه یه مشت کف بین وعقب افتاده تلف نکنید
دوم این که کسی دنبال این کارا باشه واگر هم جادوش جواب بده اونی که با این جادو اسیب دیده مطمعن باشید درد انچنانی نمی کشه
اون جادو کنندس که عواقب این دنیا ودنیایه دیگرو بشدت میبینه حتی جادو در راه درست ...ساخته شده باشه ازدیدگاه امامان وپروردگار ..پست ترین کار در دنیا جادو کردن هست وعواقب بدی رو همراه داره برا کسی که جادو میکنه
اگر مشکلی براتون پیش اومد یا بدبختی درزندگی براتون پیش اومد به حساب جادو شدن ننویسید به حساب این بنویسید که چه کاری کردید که این اتفاق براتون پیش اومده
.................................................. ..............
یکی از فامیلامون که دیده بود 5 تااز خانواده فامیل باهم رابطه زیادی دارن به همشون گفت جادوتون میکنم فجیح چون چشم نداشت وحسودی میکرد ..خلاصه ازاین سخن مدتی گذشت که این 5تا خانواده باهم بدشدن دعوا کردن ورفت وامد قطع شد وبه شدت از هم تنفرپیداکردن بعدهمون فامیلی که جادو کرده بود کلی خوش حال بود
عاقبت این فامیل جادگر که 4نفر بودن این بود: 1.این که پسرش تصادف کرد قطع نخاء شد 2.زنش به علت عجیب دوتاچشش کورشد ..خودش هم به علت قند دوتا پاشو قطع کردن ..یکی دیگه از پسراش هم معتادشد

نتیجه : جادو کردن دیگران عواقب بدی دار..................خودتونو برا حرف کف بین ویه مشت خرافات درگیر نکنید .........و چیزی در دنیایه واقعی به عنوان ستاره بختو ..جادو ووووووووووهزارتا دیگه وجود نداره وبه یه مشت ادم بدبخت توجه نکنید
کسی که کارش تخریبه دیگرانه خودش بدبخته عالمه که ازاین کارا میکنه

اینم بدونید همین حرفایه ادم هایه بدبخت وگداهست که کشورمون جهانه سومه باتمام ثروت

ehsan_iace
02-03-2015, 18:43
بعضی اوقات عصبانیت لازمه ولی اکثر اوقات بهتره خودتان را عصبانی نکنید چون حال‌تان را تا ساعتها یا تا چند روزی خراب میکند و انرژی و تمکزتان را کم میکند!

بهتره از خودتان بپرسید ارزش‌اش را داره که این هزینه را بدهید یا نه؟
گاهی اوقات بله و اکثر اوقات نه

brad pitt
02-03-2015, 21:11
گاهی وقتها قدر لحظات و دوران هر چند عادی‌ای که داریم نمیدانیم
بعدها حاضریم برای داشتن حتی نیمی از اون لحظات هزینه‌های بسیاری بدهیم

قدردان و شکرگزار لحظات خوبمان باشیم
قدر پدر و مادرمان را بدانیم بخصوص وقتی پیرتر میشند و حتی اگر حرفی نصیحتی کردند که به مزاجمان خوش نیامد مشاجره و کل کل نکنید .

javad34
03-03-2015, 01:23
اگر خواب شبتون خرابه.

هر شب موقع خواب 3 دقیقه به خودتون بگید سنگین و عمیق و یکسره تا فردا صبح می خوابم و فردا با شادی و خوشحالی و لذت و پر نیرو از خواب بیدا رمیشم و آماده ام برای کار روزانه.اگر به مدت 2 ماه اینو به خودتون بگید مغز این دستور رو قبول میکنه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2015, 15:37
سلام
با این تله موش 4000 تومنی و این تکه شکلات کِشی معمولی که به اندازه ی یک گیلاس هست 17 موش شکار شده در مدتِ 1 ماه !
=====================================
مزیتهای شکلات کشی:
1- خیلی ارزانه . از خشکباریها میتونین یه دونه بگیرین چون فله ای میفروشند . برای یک سال کفایت میکنه . چون یک سومش کافیه برای هر دفعه و اگر تله حساس باشه موش اصلاً فرصت نمیکنه ازش چیزی بخوره
2- خوردنش خیلی سخته . مثل پنیر راحت گاز زده نمیشه و موش مجبوره با فشار دادنِ سرش گاز بزنه که باعث در رفتنِ ضامن و آزاد شدنِ فنر میشه .
3- مثل چسب به تله میچسبه و موش نمیتونه طعمه رو برداره ببره جای دیگه بخوره .
4- موش بو و مزه اش رو خیلی دوست داره و بالاخره میاد سراغش (جان فدای شکم)
به ضامن نگاه کنین که تا چه حد حساس نصب شده تا با کوچکترین فشار آزاد بشه
بهتره موقع برداشتن جنازه ی موش از تله , یک کیسه نایلون به درد نخور دست کنین
بعد از نصب تله هم دستتون رو با آب صابون خوب بشورید اما وسواس نداشته باشین .
برای نصب تله , یک دستتون باید روی فنر باشه و با دست دیگه ضامن رو نصب کنین . بعد از نصبِ ضامن , اول دستی که سمتِ ضامن هست بردارین بعدش دست دیگرتون رو از روی فنر بردارید
اگر بچه ی کوچیک دارین باید جائی تله بذارین که در دسترس بچه ها نباشه وگرنه ممکنه دست یا پاشون آسیب ببینه . بهترین جا زیر کابینت آشپزخونه , پشت یخچال و اجاق گاز هست یا توی انباری , پشتِ درب (اگر در انباری لانه ی موش هست )
حتی بعد از گرفتن همه ی موشها باز هم تله بذارین چون موشها زیر همه ی خونه ها تونل میزنند و اینور و اونور میرند و بالاخره یه روز دوباره موشهای دیگه ای راه پیدا میکنند به خانه یا مغازه یا انبار شما .
نباید از کشتن یک جاندار احساس خوشحالی کنید بلکه باید متاسف باشید که از سر ناچاری مجبورید جانش رو بگیرید .
موشِ مرده رو در عمق 20 سانتی زیر خاک مدفون کنید . توی کوچه و خیابون و توی سطل آشغال نندازین .
خیلیها نمیدونند که توی خونه یا محل کارشون موش هست . وقتی تله میذارند تازه متوجه میشند موش هست
موش بویائی بسیار قوی داره و شکمش هم بیشتر وقتها خالیه پس هر جا که دور از دید باشه اگر تله بذارید بالاخره میاد سراغش .

Demon King
04-03-2015, 08:32
سلام؛

چون نزدیک خونه تکونی های عید هم هستیم یه تجربه خیلی مفید بگیم:

ماه ها پیش یکی از اقوام یه میز دراور رو درست یادم نیست خریدن یا میخواستن کار دیگه ای کنند به هر حال میز روی وانت بود. مرد اون خونه به تنهایی اقدام کرد به میز رو از وانت بیاره پایین.
میز دراور به اون سنگینی رو به سختی آورد پایین. خب تا چند روز درد کمر عذابش میداد و بلافاصله هم به یک مسافرت راه دور رفتند و همه اش ایشون پشت فرمون بودن.
از سفر که برگشتن، بله کمرش کار دستشون داد. تقریبا تا فکر کنم یکی دوماه رو تخت خونه بود. وقتی رفتیم عیادتش گریه میکرد مرد به این بزرگی. خوب خیلی سخته برای مرد که از کارش بیفته و نتونه از جاش بلند شه.

دوستان عزیزم خواهش میکنم دقت کنید، کمر شوخی بردار نیست. تنهایی وسایل سنگین رو بلند نکنید، موقع برداشتن وسایل هرچند سبک بشینید ولی سر پایی خم نشید.
اونکه با برداشتن یه دراور سنگین اینجور شد اما گاه برداشتن یه وسیله های نه چندان سنگین هم ممکنه باعث این مشکلات بشه اگر اصولی و با شرایط مناسب برداشته نشه.

خانوما و آقایون، پدرا و مادرای عزیز تو این خونه تکونی های نزدیک عید مباد وسیله ای سنگین روتنهایی جابه جا کنید،
مباد دم عیدی کار دست خودتون بدیدا ...

ehsan_iace
04-03-2015, 13:26
اینترنت همراه اول دو تا مشکل مهم داره :

1. گاهی اوقات (و برای من چندین بار) پیش آمد که با فرستادن 0 به 8080 اعلام نمی‌کنه که حجم مصرف شده‌ات تا اون لحظه چقدره و یک حجم تکراری را اعلام میکنه! و بعد از چند ساعت اعلام میکنه که چند ساعت قبل حجم‌ات تمام شده! و البته بقیه ترافیک مصرف شده را آزاد پای‌ات حساب می کنه!

راه حل : یک قسمت در گوشی هست که تعیین میکنی که تا چه حجمی میخواهی مصرف کنی و بعد وقتی که به حجم تعیین شده رسید آلارم می‌دهد و یا حتی اینترنت را قطع میکند! اگر این قسمت در گوشی‌تان هست فعال‌اش کنید (data usage) یا به دنبال نرم افزاری بگردید که این کار را برای‌تان انجام بدهد

2. همه بسته های همراه اول حتی آنهایی که در سایت‌شان اعلام کرده بصورت خودکار تمدید نمی‌شود، بصورت خودکار تمدید می‌شود!
اگر فکر میکنید با فرستادن 8 به 8088 تمدید خودکار قطع می‌شود بدانید که نمی‌شود!
(همین طور که برای من دو بار بسته اینترنت را تمدید کردند و وقتی 8 را به 8088 میفرستادم اعلام میکرد که بسته شما بصورت اتوماتیک تمدید نخواهد شد اما وقتی بسته تمام میشد اعلام میکرد که بسته شما در این ساعت تمام شد و مجدداً تمدید شد!)

تنها راه برای قطع کردن تمدید خودکار این است که بروید مخابرات (نه دفتر خدمات ارتباطی) و شکایت کتبی کنید (کاری که من امروز کردم)
و با شکایت قطعی بالاخره تمدید خودکار بسته قطع شد و پیامکش برایم آمد که بسته شما غیرفعال شد!
البته پول آخزین بسته‌ایی که بصورت خودکار تمدید کرده بودند و استفاده نکرده بودم در قبض میان دوره‌ام آمده!

A/|\IR
05-03-2015, 19:53
وقتى براى تعمير و سرويس بعضى وسايل مثل آبگرمکن با نمايندگى تماس ميگيرين مواظب باشين سرتون کلاه نذارن تازگيا مد شده سرويسکار مياد تو خونه آبگرمکن يا وسيله ى ديگه رو نگاه ميکنه بعد ميگه درست نصب نشده جاش غير استاندارده! بعد يه نگاه ميندازه و پول اياب و ذهاب ميگيره ميزنه به چاک! با توجه به مملکت آرمانى ما هيچکس هم جوابگو نيست! من چند بارى با اين قضيه روبرو شدم جالبه عيب هاى بزرگ و پر خرج رو دستتون ميزارن که اگه به يه سرويس کار معمولى بگين بهتر و صادقانه رفتار ميکنه، حواستون باشه بعد شنيدن بهانه هاى الکى و بيخود سريع بيرونشون کنين و اجازه ندين به چيزى دست بزنن تا نتونه چيزى بگيره!

ehsan_iace
09-03-2015, 13:19
به هیچکس اجازه ندهید تحقیرتان کنه و حتی باهاتون بد حرف بزنه!

لازم نیست عربده بکشید و یا فحاشی کنید یا دست به یقه شوید خیلی اوقات اینکه با یک قیافه جدی ازش بپرسید منظورت از این حرف چی بود؟ و بعد با چند تا سئوال دیگه آنرا تو موقعیت دفاعی بگذارید کافیه!

باید کاری کنید که بد حرفزدن یا تحقیر شما برایش هزینه داشته باشه تا دیگه کارش را تکرار نکنه! و اولین بار و آخرین بارش بشه!

در غیراینصورت احتمال تکرار این رفتارش زیاد هست!

Atghia
09-03-2015, 20:29
وقتی سوار ون شدید حتما بمونید اون اخر کرایه رو حساب کنید
چون برای من پیش اومده کرایه رو پرداخت کردم اون اخر راننده گفته نه شما کرایه ندادی!! حالا بیا و ثابت کن:n29:

Reza Azimy_RW
14-03-2015, 15:21
اگه دیدین یه دختر یه جایی مدام صاف تو چشاتون نگا میکنه بدونید داره آمار میده باید بری بهش شماره بدی :دی

"R E Z A"
15-03-2015, 03:18
3 روز پیش از شرکت هواپیمایی کاسپین یه بلیط اینترنتی گرفتم ، پرواز کنسل شد هوا هم خوب بود و منم برای استرداد مبلغ بلیط با شرکت تماس گرفتم و اطلاعاتم رو ایمیل کردم و اونا هم فرستادن امور مالی . حالا زنگ میزنم بهشون میگن نامه شما برامون رسیده منتها چند تا پرواز کنسلی داشتیم داریم اونا پرداخت میکنیم و شاید مال شما بیفته اونور عید . مثل اینکه روش جدیده ، دارن حسابهای اخر سالشون رو میبندن میبینن کم میارن ، یه پرواز میزارن و کنسل می کنن و ....
اگه بلیط اینترنتی بگیرین این دردسرها رو هم داره ولی اگه از آژانس بگیرین هر موقع که پرواز کنسل شد و شما مراجعه کردین به آژانس باید پولتون رو همون لحظه برگردونه و برمیگردونن همیشه .

Reza Azimy_RW
17-03-2015, 00:40
دوربینایی که سر چراغ قرمزها هستن و تخلفها رو ثبت میکنن پلاک جلو رو میگیرن . بنابر این موتورسیکلت چون پلاک جلو نداره تخلفی براش ثبت نمیشه میتونین با خیال راحت از چراغ قرمزتون رد شید (البته کلا" جهت اطلاع گفتم برای موقعیتای خاص نه اینکه بگم چراغ قرمزو رد کنید !)

vahidgame
19-03-2015, 20:15
الان به سال جدید خیلی نزدیکیم
من چندین سال مختلف تجربه دارم که مثلا قبل شروع سال گفتم امسال دیگه سال منه(به قول فوتبالی ها) و عالی کار می کنم... بعد جالبه اول سال چون آدم توی حال و هوای سال جدیده فک می کنه واقعا هم یه کارایی داره می کنه و یه چیزای جدیدی هم توی خودش می بینه ولی قیافه آدم توی آخر سال دیدنیه :دی

نمی خوام کسی رو ناامید کنم ولی تجربه بهم ثابت کرده که این حال و هوای اول سال یه چیزی بیشتر شبیه توهمه!
اگه می خوایم توی سال جدید کاری کنیم و یا تغییری کنیم همین جوری الکی صرفا به خاطر سال جدید معجزه ای رخ نمیده و خودمون رو گول نزنیم و واقعا تلاش کنیم که کارای جدیدی رو انجام بدیم...

Captain_America
20-03-2015, 12:48
هر وقت یه دختری شروع کرد به پرسیدن سوالاتی مثل اینکه الان نقش من در زندگیت چیه؟ یا مرحله بعدی تو رابطه مون چیه؟ یا در مورد آینده مون چه تصمیمی داری؟
سریعا و در اسرع وقت باهاش بهم بزنید هر گونه تعلل موجب پشیمانی است!

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-03-2015, 13:26
در حیرتم از همت و اراده ی معتادها !!! که با چه پشتکاری تلاش میکنند از هر راهی که شده پول مواد مخدرشون رو جور کنند.
اگر فقط یک دههم این اراده و همت و پشتکار رو به خرج میدادند برای ترک اعتیاد , دیگه از شر اعتیاد و مشکلاتش راحت میشدند

1376MAXIMUM
22-03-2015, 08:07
دوستان کن خواهش دارم ازتون تو جمع هایی که تشکیل میشه به ظاهر هم دیگه اشکال نگیرید مخصوصا زن ها و دختر ها دیروز تقریبا اشک دختره رو در اوردن اطرافیانش از اقایون و خانوما خواهش میکنم که در مورد سیاست و کار و اوضای بازار و کشور توافق هسته ای سیاست نبافید شما هیچی سرتون نمیشه از این موضوعات بحث روانشناسی و اجتماعی نیاز به تخصص داره نمیخواهد حرف بزنید در موردش چون نتیجه گیری های غلط میکنید و استدلال های غلط خواهش دارم التماس میکنم اقا بزنید و برقصید از حال هم جوایا بشید خوشحال باشید و تفریح کنید خواهش دارم بحث فلسفی نکنید این موارد نیاز به تخصص و دلیل و مدرک داره بامیانگین مطالعه صفر توی کشورمون نمیشه اقا اطلاعات ندارید در موردش نکنید الکی نتیجه گیری میکنید و بحث بیخود میکنید در مورد تفریحاتتون حرف بزنید خاطاراتتون رو تعریف کنید نمیدونم بازی های مختلف رو انجام بدید هر کار میکنید بحث نکنید ما ایرانیا مطالعه نداریم سواد نداریم فقط حرف مفت میزنیم اقا هر کی بلده سازی بزنه هر هنری داره بریزه نمیخواهد بحث های این طوری بلنید چون مایه ی جهل بیشتر هست
همدیگه رو تخریب نکنید دوستان دیروز در اومده طرف بهم زنگ زده که تا رفتم خونه مادر بزرگم شروع کردن بهم حمله کردن که چرا ارایش میکنی و تخت فشار گذاشتنش و شخصیتش زو خورد کردن طرف رو تقریبا اشکش رو در اوردن یک ساعت حرف زدن تا یکیو اروم کنی کار اسونی نیست یک ساعت دلیل و منطق اوردن اسون نیست یک ساعت از ناراحتی شنیدن اسون نیست مخصوصا اگر شب قبلش کلی از طرف تعریف کرده باشی و سعی کرده باشی بهش روحیه بدی و خوش حالش کنی سعی کرده باشی اعتماد به نفسش رو برگردونی چند ساعت فکر کردن که چه نکته کثبتی داره که بهش یاد اور بشی که خوش حالش کنه خیلی سخته بعد تو یه جمع چند تا ادم برات همه رو پنبه کنن یعنی قربون اون کسی که در اومده گفته چون موهات رو رنگ کردی شبیه بز سرخ شدی مردشورشو ببرن بیشعور نفهم رو سر اعتقاداتتون نمیخواهد باهم بحث کنید شما هیچی نمیفهید الکی دلیل و مدرک ها اشغال میارید برای هم استدلال درست رو بلد نیستید تو این زمینه ها شما تو همه چیزا رو خبر ندارید تو سیاست از موقعیت و مشکلات و ... خبر ندارید نویخواهد برید بیخودی از اینا حرف بزنید حداقل تو عید

ممنون به نظر اومد اینا رو باید بگم شاید یک نفر رو هم که شده درست کنم همون یکنفر یک نفر دیگه رو هم که بتونه درست کنه همین طور زنجیر وار درست میشه اوضا بقیه هم یاد میگیرن

ehsan_iace
22-03-2015, 14:18
سعی کنید تا آنجا که میتونید تو دعواهای خانوادگی واسطه نشید بخصوص اون مدلش که باید با هر کدام جداگانه صحبت کنید و حرف این را به اون بگویید و جواب آنرا به این!

چون به احتمال زیاد نه تنها مشکل حل نمیشه بلکه هر دو نفر هم تقصیر را می‌اندازند گردن شما!

بگذارید هر موقع مایل بودند خودشان بروند رو در رو بنشینند و حرفهایشان را به هم بزنند و مشکلشان را حل کنند! و اگر این تمایل الان وجود نداره اصرار نکنید که مشکلاتشان سر شما آوار میشه!

shi.irani
22-03-2015, 21:23
تجربه جالب من اینه
احمق ترین مردم کسایی هستند که دیگران رو احمق فرض میکنند...:n02:

farid0485
23-03-2015, 12:58
سوالی که جوابش رو دوست ندارید بشنوید رو هرگز نپرسید...

1376MAXIMUM
23-03-2015, 13:49
تا وقتی گوشیتون پیشتونه حتی بلند نمشید که کاری انجام بدید و تا وقتی تلویزیون روشنه هیچ کاری انجام نمیشه

shi.irani
23-03-2015, 21:31
تجربه من اینه وقتی کسی ترکتون میکنه معنیش این نیست که نقص از شماست و هیچگاه هم کسی کامل نخواهد بود
معنیش اینه که طرف مقابلتون دیگه به این یقین رسیده شما و اون مناسب هم نیستید
شاید ترکتون کنه ولی در عوض کلی تجربه و درس براتون به یادگار می زاره
و شما باید اطمینان داشته باشید با کسی و در جایی دیگر خوشبخت تر خواهید بود
البته اگر جدا نقص اساسی نداشته باشید...

Captain_America
23-03-2015, 21:45
وقتی میخواهید بهم زنید همیشه با خوبی و نرم خویی اینکارو کنید اینجوری میتونید طرف رو به عنوان بک آپ حفظ کنید. اگه یه روزی تنها شدید بهش بگید نظرت چیه یه شانس دوباره به رابطه مون بدیم.

shi.irani
23-03-2015, 22:15
تجربه من اینه با کسی بهم زدید دیگه پیشش برنگردید چون اگه علاقه ای با تفاهم بود شما رو مجاب به موندن میکرد
ولی اگه محض تنهاییه بازم پیشنهاد میدم که شخص جدیدی رو وارد زندگیتون کنید چون هر نوع جدا شدن هم باشکستن غرور طرف مقابل همراهه
و با برگشتن فقط شرایط تلافی برای طرف رو مهیا کردید و نه تنها تنهاییتون پر نمیشه کلا خودتون ضایع میکنید و تنهاتر میشین

Captain_America
23-03-2015, 22:36
هیچ وقت به یه دختر نگید زشته تو رو خدا اینکارو نکنید خیلی آثار بدی روش میزاره برای همیشه :n30: ، قلبش رو بشکونید باهاش بهم بزنید سر کارش بزارید بهش دروغ بگید همه اینا میشه واسش درس زندگی ولی هیچوقت ظاهرش رو زیر سوال نبرید هیچ وقت. :n28:
هر خانمی هم زیبایی خاص خودش رو داره به هیچ زنی نمیشه گفت زیبا نیست. :n40:

shi.irani
23-03-2015, 23:16
پست قبلیمو پس میگیرم
خداکنه کسی شخصی روقلبا بخواد پدرغرور روهم داشته باشه به بدترین طریق قلبشو هم بشکنی
بدترین حرف ها رو بهم بهش بزنی
فقط کافیه تو رو بخواد بازم برگردی میبخشت
اتفاقا با هر کسی بهم می زنید بد بهم بزنید محک خوبیه که ببینید واسه خودخواهی های خودش شما رو میخواد
یا با همه ی حسن و برتری های خودش، شما رو با عیب تون پذیرفته و دوست داره و حاضره خطای شما رو ببخشه
و به شما فرصت دوباره بده
من توی زندگیم یه بار همچین شانسی رو از دست دادم
اگه نداد همون بیخیالش شین چون پشیزی ارزش براتون قایل نیست
حتی اگه پولدارترین معشوق دنیا باشه

به خدا...

Captain_America
24-03-2015, 09:50
تجربه منه شاید واسه همه اینجوری نباشه: همیشه اول خودم و احساسات و رضایت درونی خودم رو در نظر میگیرم اینجوری وقتی خودم رو دوست دارم میتونم به یه نفر دیگه هم حس دوست داشته شدن رو بدم.
هیچ وقت بخاطر عواطف یه نفر دیگه یا حسی که اون بهم داره تصمیم گیری نمیکنم ، اگه بخوام قطع رابطه کنم (که همیشه در آخر میخوام فقط بحث زمانه) اینکارو میکنم هرچقدر طرف مقابل بخواد بمونه برام مهم نیست هر چقدر بگه به خانواده اش میگه شکایت میکنه ازم خودکشی میکنه و... (هیچکدوم رو هم انجام نخواهند داد!)
البته همه اینا تو روابطی هست که از اول میدونم آخرش رو تموم میکنم مگه نه تعهد بلند مدت فرق داره.

A/|\IR
24-03-2015, 17:27
درود بر همه
جديدن يکى از آشنايان زعفران به عنوان سوغاتى آورده که بعد استفاده براى برنج با يک چيز عجيب مواجه شدم، برنج به رنگ قرمز و کاملن سرخ در اومد!! خيلى تعجب کردم بعد از مدتى کنکاش و ور رفتن با زعفران ها متوجه شدم که دوستان زحمت کش و دزد ريشه زعفران رو رنگ قرمز زدن تا به رنگ قرمز دربياد!!
زعفرا دو قسمت داره که بالاش قرمزه و استفاده ميشه و قسمت ديگه سفيه و دور ريخته ميشه که اون سفيده رو رنگ کردن جاى قرمزش دادن به ما!!

از تهيه زعفران هاى بدون نشان استاندارد و وزارت بهداشت خوددارى کنيد.

ehsan_iace
24-03-2015, 19:31
پشت سر رئیس‌تان به هیچ وجه بدگویی نکنید چون همانها که دارند کله‌شان را به علامت تائید تکان میدهند دارند فکر میکنند که چطور سریعتر از دیگران خودشان را به رئیس برسانند و شما را بفروشند!

shi.irani
25-03-2015, 15:26
تجربه من اینه زندگی میتونه خیلی زیبا باشه
به شرط تصمیمات معقولانه و قدم در مسیر درست...
و میتونه خیلی زشت باشه
بااتخاذ تصمیمات احساسی و عجولانه و رفتن در راه بی مقصود و مبهم
یادمون همیشه باشه
با خشم تحقیر و توهین به اهدافمون هرگز نخواهیم رسید و تنها از شخصیت خودمون کاستیم
هرگاه از کسی خشمگین هستید اونو ترک کنید تا حداقل به جز مواردیی که باعث نابودیش شده احترام به خوتون رو ازتون ندزده
و همیشه بزرگ منشی خودتون رو حفظ کنید

far2009
28-03-2015, 16:05
نظرتون چیه یه اپلیکیشن اندرویدی برای به اشتراک گذاری این تجربه ها بنویسیم ؟

الان واقعا تجربه ها خیلی پخش هستند ، اصلا نمیشه موضوع بندی کرد.
همین طور متن ها بعضی وقت ها خیلی طولانی می شوند، شاید تو یک اپلیکیشن بشه انسجام بیشتری به آنها داد ...

من خودم برنامه نویس اندروید هستم و اگه شما هم ابراز علاقه بکنید من حتما چنین برنامه ای را خواهم نوشت.

shi.irani
29-03-2015, 08:13
یکی از تجربه های ارزشمن من اینه که
رهایی گاهی برات آسون میشه اما رها موندن آسون نیست
رها بودن و موندن از احساسات بد...
عاشق بعضی اخلاقای پدرم هستم میخوام با کمی تغییر بیشتر شبیه اون شم
زود میبخشه ولی فراموش نمی کنه
البته نه به قصد انتقام
به اندازه ای که دیگه به طرف فرصت سواستفاده نده
در یه جمله باید همیشه خوب بود و موند ولی ساده نبود...

shi.irani
30-03-2015, 12:11
به هیچ وجه با مادرتون کل کل نکنین چو اگه حتی حق با شما باشه فقط خودتونو ضایع میکنین...
مثل الان من ...:n03:

Mr.World.Wide
30-03-2015, 12:15
تجربه شخصی من از امنیت حساب های کاربری

سلام دوستان
چند وقتی هست که سرویس دهنده های اینترنتی مثل گوگل و مایکروسافت و یاهو و فیسبوک ، برای وارد شدن به حساب کاربری
یک لایه امنیتی جدید اضافه کردند به نام تایید دو مرحله ای
که در این روش بعد از وارد کردن پسورد ، برای ورد نیاز به یک کد فعالسازی دیگه هم دارید
که اون کد یا از طریق اس ام اس برای شما ارسال میشه یا از طریق ایمیل یا از طریق اپلیکیشن های شخص ثالث که در دستگاه های تلفن همراهتون نصب کردید
مثل اپلیکیشن Google Authenticator
برای حساب گوگل

و اپلیکیشن Microsoft Account
برای حساب های مایکروسافت

این رو در نظر داشته باشید که رمز های گوگل و یاهو و مایکروسافت و فیسبوک به صورت پیش فرض اینکریپت یا رمز گذاری میشن
و به همین راحتی نمیشه پسور ها رو به دست آورد
به دست آوردن پسورد در سرویس های جدید در صورتی که پسورد یک پسورد قوی باشه ، اگر نگیم غیر ممکن ، اما خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخت هست
مخصوصا گوگل و مایکروسافت
اما ضعف این تایید دو مرحله ای چیه؟؟؟
میشه خیلی راحت با به دست آوردن تلفن طرف (حال یا از طریق دزدیدن گوشی تلفنش یا از طریق حکم قضایی و رفتن به مخابرات و دسترسی به دیتا بیس اس ام اس ها)
پسورد هایی که به صورت پیش فرض رمزنگاری شدند و برای باز کردن رمزش نیاز به تخصص و وقت زیادی هست رو از طریق یک اس ام اس ، ریست کرد
و این خیلی بده
یعنی نقطه ضعف بزرگی محسوب میشه

حالا تجربه من از استفاده اینها این هست که بین همه اینها گوگل روش عاقلانه تر و امن تری رو داره
چطور؟؟
گوگل حتی با داشتن شماره تلفن هم اجازه ریست کردن پسورد رو نمیده
حداقل من که ندیدم هر چقدر هم امتحان کردم نشد
وقتی که شما درخواست فرامشوی رمز میزنی
گوگل چندین گزینه رو جلو روی شما قرار میده:
ورود از طریق کامپیوتری که به عنوان کامپیوتر مورد اعتماد بهش معرفی کردید
از طریق کد های ریکاوری دهگانه که هر کدومشون فقط یکبار قابل استفاده هستند
از طریق ارسال کد به ایمیل پشتیبان
گوگل یک کد تاییدیه به ایمیل پشتیبان میفرسته
و همراه اون ازت سوال های امنیتی رو هم میپرسه و چندین روش احراز هویت مثل محتوای جیمیل یا تاریخ فعالسازی حساب کاربری یا .. ازت میپرسه
و بعد از همه اونها میگه از سه روز تا یه هفته طول میکشه تا ما اطلاعات شما رو بررسی کنیم و ببینیم مطابقت داره یا نه
اگر مطابقت داشت لینک ریست کردن پسورد رو به ایمیل پشتیبان میفرسته
خب این خیلی خوبه

باز مایکروسافت اینجا برای این یک راه دیگه گذاشته تا کمی بشه این ضعف رو جبران کرد
و اون هم این هست که برای فعالسازی تایید دو مرحله ای میشه هم از طریق اس ام اس اقدام به فعالسازی کرد و هم از طریق ایمیل پشتیبان
یعنی میشه اینجا کلا شماره اس ام اس رو حذف کرد تا فقط از طریق ایمیل پشتیبان بشه به ریست کردن پسورد دسترسی داشت
این باز خوبه

اما یاهو بیشعور نکبت ، علاوه با اینکه ایمیل پشتیبان هم بهش دادم ، اما وقتی میخوام تایید دو مرحله ای رو فعال کنم فقط از من شماره موبایل میخواد
و وقتی شماره موبایل بهش بدم ، از اون شماره برای ریست کردن پسورد استفاده میکنه
و این خوب نیست

فیسبوک خر هم همین هست

پس طبق تجربه من
میشه به حساب کاربری گوگل خودتون اعتماد کنید
بعد از گوگل هم میشه به مایکروسافت اعتماد کرد

اما یاهو و فیسبوک اینطور نیست
ولی باز هم میگم این تایید دو مرحله ای چیز خوبیه
اگر اینقدر به خودتون اعتماد دارید که هیچ وقت گوشی شما رو کسی نمیدزده و هیچ وقت درگیر مشکلات قضایی نمیشید ، از این روش های ورود و تایید دو مرحله ای حتما استفاده کنید

far2009
30-03-2015, 15:25
-- تو هر پروژه ای که با کسانی دیگه کار می کنید، قبل از این که هر پولی بیاد وسط ( کم و زیاد هم ندارد ) تکلیف آن را خیلی دقیق مشخص کنید.

payam
31-03-2015, 02:00
به فامیل اعتماد نکنید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Captain_America
31-03-2015, 09:24
سیگارتهای لایت و اولترا و فیلتر پلاس و ... همش بهانه است بهترین کار ترک کردن سیگار در اسرع وقت هستش.

Captain_America
31-03-2015, 23:23
ممکنه زیاد مهم نباشه ولی جالبه، هر وقت کسی گفت بطور اتفاقی فلان چیز رو دیدم یا شنیدم که معمولا هم مطالب زرد هست بدونید اصلا اتفاقی نبوده اینجور افراد وقتشون رو صرف میکنن تا همچین چیزایی رو ببینند و بشنوند بعد بخاطر اینکه در موردشون قضاوت نشه میگن به طور اتفاقی!

Captain_America
01-04-2015, 23:32
در مقابل استانداردهای جامعه سرکشی نکنید عاقبت خوبی نداره، اگه موردی رو هم نمیپسندید خیلی راحت انجامش ندید یا موردی رو بر خلاف اون میپسندید در خفی انجامش بدید.

ehsan_iace
01-04-2015, 23:47
بعضی آدمها هستند که عاشق بحث کردن هستند و هر وقت هم در بحث کم میارند یا داد میزنند یا فحش میدهند یا مسائل قبلی را که ربطی به این بحث نداره و شما را ناراحت میکنه وارد بحث میکنند!

بهترین خدمتی که به خودتان میتوانید کنید و بدترین ضدحالی که به اینطور آدمها میتوانید بزنید این است که اصلاً با آنها وارد بحث نشوید!

با اینکار روحیه و انرژی بیشتر و بهتری برای رسیدن به کارهای روزانه زندگی‌تان خواهید داشت!
بگذارید خیال کنند که حق با آنهاست و خیلی دانا و صاحب نظر هستند!

Captain_America
02-04-2015, 17:19
از این آدمایی نباشید تا وارد یه جمعی شدن سریع صمیمی میشوند یا بر عکس سریع جبهه مخالف می گیرند، تو هر محیطی که تازه وارد هستید یه مدت صبر کنید نوع رفتار و برخورد افراد رو بسنجید بعد خودتان رو با شرایط اونجا وقف بدید.

SADEGH 7
02-04-2015, 18:28
به خاطر مشکل دیگران، چشمتون رو روی مشکلات خودتون نبندین.

MoH_@_MaD
02-04-2015, 21:08
اگر معامله و خرید و فروشی انجام میدین خیلی خیلی حواستون رو جمع کنین

شیادی و کلاهبرداری فراوان شده
یکسال و نیمه که درگیر دادگاهیم و هیچی به هیچی....

ARASH66
07-04-2015, 19:20
ماشین دست دو میخرید حتما زیر و روشو چک کنید (حتی زیر پای راننده چه از داخل چه از بیرون)، حتما به کارشناس رنگ معتبر نشان بدهید.
دقت داشته باشید که در موتور ضد یخ ریخته شده باشد نه آب خالی، در حین رانندگی اتاق ماشین صدای اضافی نداشته باشه

1376MAXIMUM
08-04-2015, 09:16
همیشه زمان از شما جلو تره حتی وقتی فکر میکنید که از زمان جلو تر هستید

زمان خیلی نامرده نامرد ترین زمانه حتی وقتی دارید فکر میکنید که داره بهتون لطف میکنه باید بگم داره بد ترین خیانت رو بهتون میکنه

Reza Azimy_RW
08-04-2015, 23:49
کلا فکر دعوای فیزیکی رو نکنید
دو حالت داره یا میزنی که ازت شکایت میکنن و اخر سر مجبوری به طرف التماس کنی یا پول هنگفتی بدی
یا میخوری که ضایع میشی میره, شانس هم که نداری طرف فرار میکنه نمیتونی ازش شکایت کنی :دی البته اگه زنده باشی !

soroosh_cz
09-04-2015, 02:24
هیچوقت کاری رو رفاقتی انجام ندید...
اگر هم دوستی، درخواستی داشت، اول با عقل محاسبه کنید!

خیلی از اوقات، دوستان به اسم رفاقت کارهای غیرمعمولی از آدم میخوان که یا بار خودشون رو سبک کنن یا از شما سوءاستفاده کنن.

چندوقت پیش، یک نفر(x) از من میخواست که به خاطر رفاقت با یک نفر دیگه(y) کاملا قطع رابطه کنم!
بعدا ثابت شد خود x هم با y قطع رابطه نکرده... فقط میخواست منو این وسط خراب کنه!

رفاقت مرد!

یا نمونه داشتیم یک نفر از دوستان تو اهواز، به اسم رفاقت بجای یک نفر دیگه، مشروب جابجا کرده که گرفتنش و شخص اصلی هم انکار میکنه که خبری از مشروب و ... نداره.:n24:

Atghia
09-04-2015, 09:33
برای کارهایی که نیاز به مطالعه ی دقیق و زیاد هست من تجربه بهم نشون داده که بهتره پرینت بگیرید و مطالعه کنید و با پی سی و تبلت بازده زیاد جالب نیست!
چشم ها در اثر استفاده ی طولانی مدت و در زمان محدود از این وسایل بسیار خسته میشه! و تمرکز هم کمتره

مصطفـی
09-04-2015, 18:39
کادوی روز زن رو فراموش نکنید ...
رودربایستی هم نداره ...
بعضیا فکر میکنن فقط به همسر یا دوست صمیمیشون کادوی روز زن بدهند و مادر و خواهر رو به همون گفتن تبریک شفاهی قناعت میکنن ...
طبع زن ها رو بشناسین .... زن چه مادر باشه ، چه خواهر باشه ، چه همسر و غیره از کادو گرفتن خیلی خوشحال میشه .... اکثر مواقع هم به روی خودش نمیاره ....
کادوی تکراری هم نگیرین ... نقطه مقابل خوشحال کردنشون هست ....
یه شاخه گل .... یه سی دی آهنگ .... یه کتاب داستان جالب ( مثلا میتونم عطر سنبل عطر کاج رو پیشنهاد بدم ) .... یه وسیله زینتی رو بگیرین
روز زن به همه کاربرای خانم هم تبریک میگم
:n16:
:n40:

shi.irani
09-04-2015, 23:29
امروز یه برنامه جالب دیدم
تجربه خیلی قشنگی رو منتقل کرده بود
چیزی که برای انتخاب یه همراه ملاک خیلی جونداریه
و الحق هم هدفی و فکر مشترکه...

Reza Azimy_RW
11-04-2015, 20:25
دوستان این تایپیک به من ربطی نداره ولی خرابش نکنید این تایپیک درد و دل و توهمات عشقی نیست :n21:
یا طرف میاد میگه سیگار بده نکشید ! الان چقد زور زده طرف این تجربه رو به دست اورده من نمیدونم :|
یه چیز مفید بنویسین که آدم میاد تو تایپیک استفاده کنه نه هر چرت و پرتی به ذهنتون رسید

mb1372
12-04-2015, 18:19
اگه یه زمانی مجبور شدید از بیرون خونه پرینت بگیرید ، حتما دقت کنید که اون صفحات به درد هیچ کسی نخوره. چون خیلی راحت مسئول پرینت می تونه یه نسخه از اونو برای خودش نگه داره...

از اون مهم تر دقت کنین تا تحقیق ، پروژه ، عکس خصوصی یا هر چیز مهم دیگه ای رو توی فلشی که تحویل مغازه دار می دید ، نریزید. چون بعضی از کاسب ها از این طریق هم درآمد دارن و بعد مدتی شما میمونید و:n28: حتی نمی دونید از کجا ضربه خوردین؟!

Mohammad Yek110
15-04-2015, 15:18
سلام
همیشه حداکثر دقت رو توی انتخاب دوست به خرج بدید ... هیچوقت تا با کسی خیلی خیلی صمیمی نشدید رازهای زندگیتونو بهش نگید ...
خدای نکرده دور از جونتون یه روزی مثلِ امروزِ من نشید که توی سر خودتون بزنید و وقتی کار از کار گذشته و دوستاتون (!) روی واقعیشون و تربیت خانوادگیشونو نشونتون دادن به خودتون بگین این "کثافتا" چیَن که من دور و بر خودم جمع کردم...

radarz
15-04-2015, 17:16
تو محل کار فقط سرت تو کار خودت باشه و وظیفه تو ب درستی انجام بده !!! کاری نداشته باش اطرافیانت کار نمی کنن و کار رو میپیچونن :n26:

استاد شیفو
19-04-2015, 18:46
یک تجربه برای فروشنده ها ی پوشاک ، بوتیک ، کفش فروشی :

1- دوستان به هیچ عنوان ممکنه به هیچ عنوان وقتی مشتری میاد داخل مغازه به مشتری حمله نکنید و با سوال های رگباری مشتری بیچاره رو گیج نکنید .

شده مشتری میاد فروشگاه طرف انقدر مشتری رو سوال پیچ میکنه مشتری اصلا زده میشه نمونه : چی میخواید ، قرمز یا ابی؟ ، سبز یا بنفش؟ ، این جنس مد روزه ، چی

شد ؟ ، خوشت اومد ؟ ، خوشت نیومد ؟ ، به دلت نشست ؟ ، یکی دیگه بیارم ، برو همینو پرو کن ،پسندیدی ؟ نپسندیدی ، الان یکی دیگه میارم ، وایسه زنگ بزنم انبار ....و

........

اینطوری مشتری زده میشه و به هیچ عنوان ممکنه دیگه پاشو فروشگاهتون نمیزاره .

مشتری عادتش این هست . وارد فروشگاه شما بشه ، همه جنس ها در دسترس باشند ، اگر خوشش اومد خودش صدا تون میکنه و جزئیات بیشتری میخواد.

وقتی مشتری وارد مغازه میشه . بگید سلام . درخدمتتون هستم . بعد اگر چیزی خواست راهنمایی و اگر گفت اجازه بدید جنس ها رو ببینم . با سوال های رگباری گیجش نکنید و راحتش بگذارید .

2- وقتی مشتری اومد تا زمانی که ازتون نخواسته 100 تا جنس نریزین جلوی دستش . اینطوری فکر میکنه به اجبار باید خرید کنه حتی اگر خوشش نیومد .

3- وقتی مشتری از جنسی خوشش نمیاد و عذر خواهی میکنه از فروشگاه میره بیرون . با حالت طلبکارانه نگاه نکنید و خشم نکنید . این رفتارتون باعث میشه اخرین باری

باشه که وارد فروشگاهتون میشه . و تبلیغ منفی برای فروشگاهتون میشه .

>>>> اگر بدونید رفتار با مشتری چقدر روی فروشتون تاثیر داره برای مشتری فرش قرمز پهن میکنید . <<<<

1376MAXIMUM
19-04-2015, 20:07
تو دنیای واقعی از کسی حمایت نکنید بهش لطف نکنید بهش محبت نکنید بهش اعتماد به نفس ندید عزت نفسش رو بالا نبرید دنیای واقعی کوچیک تر از اونه که بتونه محبت رو تو خودش جا بده دنیای واقعی جایی برای مهربون ها با قلب بزرگ و بخشنده نیست چون کوچیکه قلب بزرگ و صاف و صادق توش جا نمیشه از من داشته باید این حرف رو

ehsan_iace
20-04-2015, 13:01
فلش ترنسند من دیشب خراب شد و فرمت هم نمیشد!
با جستجو روی اینترنت متوجه شدم که ترنسند نرم افزاری به نام OnLineRecovery برای برطرف کردن مشکلات فلش ارائه کرده اما وقتی نرم افزار را دانلود و اجرا کردم یک صفحه بالا می‌آمد و بعد از چند دقیقه پیغام Time Out میداد و بسته میشد! و یک ساعتی هر کاری کردم درست نشد که نشد!
امروز که سایت ترنسند را نگاه کردم متوجه شدم که اسم iran بین کشورهای خاورمیانه‌ایی آن نیست و حدس زدم که این نرم افزار در حالت عادی برای کاربران ایرانی مسدود باشد (و حداقل یک پیغام هم نمیداد که در کشور شما امکان ارائه پشتیبانی نیست!)
ایندفعه با فیلشکن امتحان کردم و در عرض چند دقیقه مشکل را برطرف کرد!
پس تجربه این شد که اگر نرم افزار آنلاینی کار نمیکند شاید کاربران ایرانی را تحریم کرده و برای استفاده از آن نرم افزار باید از فیلشکن استفاده کرد!

parinaz571
21-04-2015, 17:50
زمانی که قراره کاری رو دونفره انجام بدین، همون ابتدای کار تقسیم وظایف کنید که مشخص بشه هرکسی دقیقا باید این قسمت از کارو انجام بده، اگر تو رو در واسی گیر کنین و منتظر شین که نفر دیگه هم همت کنه تا کاری انجام بده، یکهو می بینید که زمان تحویل کار رسیده و تمام کار رو شما مجبور شدین تنها انجام بدین. تازه نفره دوم هم طلبکاره که چرا کیفیت کار خوب نیست، (در دلش هم به شما می خنده که این قدر زرنگه). شما هم مجبورید برای دیدن نتیجه کار و ملامت نشدن از طرف صاحب کار تمومشو خودتون انجام بدین.

دوستان خواهشا اگر تو انجام کار یا مسئولیتی شریک میشین خودتونو به زرنگی نزنین و اعتبار خودتونو زیر سوال نبرین، شاید احساس زرنگی بهتون دست بده ولی مطمئن باشین که اعتبار تون از دست می ره.

gelayor14
22-04-2015, 08:41
اگر قراره از شرکت (خصوصی) که توش کار می کنید بیاید بیرون و روی حقوق تون حساب کردید برای اون ماه، آخر ماه بعد از گرفتن حقوق تون این کار رو بکنید
(همکاری داشتم که آخر اسفند قصد استعفا داشت قشنگ عیدی، حقوق و.. رو گرفت و بعد استعفاش رو داد و تنها مدارک ضمانت اش موند پیش شرکت نه حقوق ماه جاری اش)
چون معمولاً این حقوق آخر رو به دلایل مختلف عقب می اندازند دو ماه بعد و..یا بعد این مدت چک یک ماه بعد میدن تازه و..

tbn
22-04-2015, 18:58
سلام:»
از مشاوره دادن به افرادی که قدرت تصمیم گیری بسیار پایینی دارند(اگر شما متخصص آن مسئله نیستید) و به مقدار زیادی به رأی و نظر شما وابسته هستند، تا جایی که برایتان ممکن هست، بپرهیزید و احتیاط را رعایت کنید. این افراد معمولا اگر در انتخاب شکست بخورند شما را مقصر می دانند و شما علاوه بر زمان باارزشی که از دست دادید، مسئول شکست بقیه خواهید شد

A/|\IR
24-04-2015, 01:26
سلام
اگه يکى از آشناها، دوستان يا اقوامتون فرزندى دارن که بيمارى خاص داره ويا از ناهنجارى رنج ميبره از اونا در مورد بچه شون سوال و کنجکاوى نکنيد تقريبا همه شون ناراحت ميشن، در تربيت فرزندان بقيه هم دخالتى نکنيد اگه کودک کار بدى انجام داد بهش تذکر بدين ولى پدر مادرش رو سرزنش نکنيد
اينجور مواقع به اونا خيلي فشار مياد

Reza Azimy_RW
24-04-2015, 12:37
اگه مثل من از اون دسته افرادی هستید که وقتایی که میخاید فردا صبحش دیر بیدار شین واسه اینکه صبح زود گشنتون نشه زیاد غذا میخورید و میخوابید , بدونید » من تجربه کردم ( چند نفر دیگه هم تست کردن ) شب اگه زیاد غذا بخورید صبح بیشتر گشنتون میشه ! (جالبه ولی دلیلشو نمیدونم !) علاوه بر اینکه خابتون هم خراب میشه

Nocturne
25-04-2015, 21:02
واقعا نکات درستی اشاره کردید. من به عینه این ها رو به خصوص در بوتیک ها دیدم. بنظر من اساساً در بوتیک باید به مشتری اجازه بدید هرقدر دلش خواست با لباس ها تنها باشه! و با سوال کردن بی جا، پیشنهاد دادن های زوری یا حتی ایستادن و زل زدن به مشتری هنگام بررسی لباسها، اذیتش نکنید!
پیشنهاد های به جا و درست میتونه هنگام سردرگمی مشتری رو راهنمایی کنه، اما اگر به صورت رگباری انجام بشه و مخصوصا مشتری احساس کنه شما فقط میخواین تعداد اجناس بیشتری بهش قالب کنین اعتمادش بهتون از بین میره.. بعضی وقتا تو فقط دوست داری فروشنده ساکت بشه تا بتونی چند لحظه راحت تصمیم گیری کنی

farid0485
26-04-2015, 20:37
کسی که نتونه به خودش اعتماد کنه و خودش رو لایق ندونه، هیچ وقت نمیتونه کاری رو انجام بده...

ملا نصرالدین
27-04-2015, 14:09
تجربه من از استفاده از اینترنت سیم کارت

حواستون باشه تا پیامک بسته ی اینترنت خریداری شده نیامده وارد اینترنت نشوید....حتی اگر عجله دارید.چون در اون صورت خیلی خیلی گران حساب میکنند

Mehran
28-04-2015, 00:26
سلام

از اونجایی که روزانه بـــــالای ده بیست تا اس ام اس تبلیغاتی میاد، من وقتی میبینم شماره ای هست که سیو نکردم و از سیستم های پیامکی ارسال
شده، بلافاصله mark as read میکنم و یا Block contact حتی ! چون شماره ی بانک ها و سامانه های مهم رو سیو کردم...

امروز ساعت 6 صبح یه مسیج اومد رفتم سمت گوشی و دیدم نوشته "مشترک گرامی به دلیل عدم دریافت اطلاعات پرداختی آخرین صورتحساب صادره،
ارتباط شما یکطرفه می گردد." نگاه کردم به مسیج قبلی که نوشته بود "جهت جلوگیری از قطع ارتباط، ظرف مدت 72 ساعت نسبت به پرداخت بدهی خود
اقدام فرمایید" و جالب اینجا بود که قبلا با یه شماره ی دیگه اس ام اس میدادن و من اون رو سیو کرده بودم...

خلاصه رفتم با ATM و قبض رو پرداخت کردم. (همیشه اینترنتی پرداخت میکردم و این اولین دفعه ای بود که با خودپرداز پرداخت میکردم) گذشت و گذشت
خبری نشد، چند دقیقه پیش (بعد از 12 شب) تماس گرفتم با 9990 گفت هنوز پولی واریز نشده ! 24 ساعت اقلا ! طول میکشه تا پول به حساب ما بیاد و
24 ساعت دیگه بازم اقلا !! طول میکشه تا خط شما مجددا وصل بشه هر چند موضوع اس ام اس رو بهش گفتم و به نوبه ی خودش عذرخواهی کرد ! اما
گفت اگر از طریق سایت همراه اول یا 9990 واریز میکردید، آنلاین میومد به حساب و خودکار وصل میشد.

با تشکر مهران...

parinaz571
29-04-2015, 11:50
- اگر کسی تو زندگی بهتون بی احترامی کرد ، بدون دعوا بهش بفهمونین که داره بیشتر از حدو حدودش رفتار می کنه، اگر واکنش درست نشون ندید رفتارشو تکرا ر می کنه.

- اگر می خواهید کسی رو بشناسید لازم نیست باهاش سفر برید، یک کار گروهی باهاش انجام بدین، روی واقعیشو به شما نشون می ده.

- قبل از گرفتن نتایج کار ، فایلاتونو برا همه فاش نکنید ، چون راحت ازش کپی می کنن و هم زحماتتون به باد می ره.

- از تجربیات بقیه و تجربیات قبلی خودتون درس بگیرید، تا مجبور نباشید همش در حال تجربه کردن باشید.

- چرا افراد طوری رفتار می کنند که محبت نکردن به دیگران تو زندگی رو مجبور بشیم سرلوحه خودمون کنیم.

آيدين22
29-04-2015, 12:09
قبول دارم هركسي تا يه حدي توان اين رو داره كه مقابل مشكلات وايسته ولي تا جايي كه تا ميتونيم واس ايستاد خيليا ميگن زندگي يه تفريحه ولي ما فقط يه مبارزه ديديم كه همه به فكر خودشونن:n16:

امید رض
01-05-2015, 18:29
یکی از اشتباهات همین عکسه

برابری معنیش اینه که همه یکسان ویک اندازه باشن
وعدالت هم برا حق کسی پایمال نشدن هست
پس درنتیجه این سخن برا این عکس اشتباه هست
جمله برابری به معنای عدالت نیست .کاملا درسته ولی اون کجا واون کجا ...باهم هیچ ربطی ندارن ..تو عکسی که عدالت رونشون داده برابری هم همون معنی رومیده ..ولی عدالت هیچ برطی به این عکس نداره
اینم گفتم چون بعضی ازسایت ها پرشده ملت گمراه نشن!

NaughtyCat
03-05-2015, 20:10
در ادامه ی پست قبلی، اون عکس میتونه خیلی گمراه کننده باشه و برداشت های غلطی ازش بشه.

اصلش اینه: برابری (Equality) در کنار «تساوی حقوق یا انصاف» (Equity)

برابری زمانی مطرح میشه که ما در یک مجموعه همه ی اعضا رو کاملا یکسان ببینیم و فرقی بینشون قائل نشیم. برای مثال: برابری جنسیتی (برابری زن و مرد) = Gender Equality

اما تساوی حقوق به معنی دادن فرصت های برابر به همه اون اعضاست صرف نظر از اینکه از چه قشر و نژاد و دین یا مذهبی هستن. در واقع میشه بهره مندی از فرصت های برابر برای همه اعضا با وجود تفاوت ها یا احیانا محدودیت هایی که برخی از اون اعضا ممکنه داشته باشن. برای مثال: فراهم کردن امکان تحصیل برای گروهی که از نوعی معلولیت رنج میبرن.

توی عکس بالایی که برابری و عدالت به اون شکل کنار هم قرار گرفتن ممکنه برداشت های خیلی غلطی بشه طوری که یه سری بخوان اینجوری تفسیر کنن که برابری در نهایت منجر به بی عدالتی میشه! واضحه که برابری و عدالت دوتا مساله کاملا جدا هستن.

بدون تساوی حقوق؛ برابری تحقق پیدا نمیکنه و بدون عدالت هم هیچکدوم.

ehsan_iace
03-05-2015, 21:55
امشب غذا از بیرون گرفتم (مرغ بریان) و نان ساندویچی هم جداگانه از همانجا گرفتم
دو تا مشکل نان‌های‌اش داشت:
اول اینکه مشخص بود که نان تازه ساندویچی نیست چون وقتی خمیر را خارج میکردی نان چند تکه میشد!
دوم در خانه متوجه شدم یکی از نانها باز شده بود و زیرش سس مایونز بود!!!
(با این کارش دیگه ازش خرید نخواهم کرد!)

تجربه: اگر میخواهید غذا از بیرون بگیرید بهتره نان ساندویچی‌اش را از فروشگاهی که کارش فقط تولید نان ساندویچی است تهیه کنید چون معمولاً نان تازه پخت روز را به شما میدهند و دیگر لازم نیست چک کنید که آیا بین نان ساندویچها سس نزده باشند!

SIMON137
04-05-2015, 03:35
پس از دریافت نسخه از داروخانه ، توجه داشته باشید که حتما مهر داروخانه روی نسخه زده شده باشه ، در غیر این صورت در صورت بروز هر مساله ای هیچ مسئولیتی متوجه داروخانه نیست.

DJ_EBI
08-05-2015, 19:41
یه سری تجربه هامو بعد از چند ماه کار کردن تو بازار صنف صوتی تصویری در اختیار دوستان قرار میدم
به هیچ عنوان رو ظاهر فرد قضاوت نکنید شده مشتری اومده چند میلیون پول لباسو وسایلش بوده ولی کلی وقت و انرژی ما رو گرفته و هیچی نخردیده و رفته و عکس همین قضیه
همیشه سعی کنید سود رو تو فروش زیاد بگیرید این قضیه باعث میشه خود مشتری که قیمت خوب خریده یه جور تبلیغ مجانی باسه شما انجام بده
به هیچ عنوان مشتری که اومد گفت پول نقد و کارت ندارم یه شماره کارت بدید از طریق موبایل بانک بریزم اعتماد نکنید یا اگه اعتماد کردید سعی کنید موجودی جدید بگیرید بعد جنس تحویل بدید صرفا به شماره پیگیری و.... که بهتون نشون میده اعتماد نکنید
سعی کنید به حرفی که به مشتری می زنید دقت کنید مثلا یه جنسو از خودتون گارانتی نکنید بعدن به شدت مشکل ساز میشه باستون
به کسایی که میان آدرس محل خاصی رو میپرسن اگه نمیدونین آدرس الکی ندید چندین مورد بوده باسه ما نزدیک بوده دعوا شه! بهتریت جواب نمیدونم هستش
و در آخر اخلاق و انصاف مهمترین تبلیغ و جذب مشتری هستش

Sent from my HTC D816h using Tapatalk

dourtarin
08-05-2015, 22:34
وقتی با یکی تازه دوست میشین، دوست جدید رو جاهایی که خیلی وقته رفت و آمد دارین، نبرین.

با یکی از بچه ها تازه دوست شده بودم و باهم رفتیم به موسسه خیریه ای که خیلی وقته رفت و آمد دارم اونجا.
الان اون دوستی تموم شده و دیروز مجبور شدم به خاطر حضور ایشون به اردوی موسسه مزبور نرم( با اینکه دلم خیلی می خواست برم):n28:

1376MAXIMUM
11-05-2015, 19:33
هر جور که دلتون میخواهد زندگی کنید هر جور که دوست دارید لباس بپوشید و هر تفریحی که دوست دارید انتخاب کنید چون به هر حال هر جور هم که باشید باز هم بهتون ایراد میگیرن باز هم مورد قضاوت قرار میگیرید بازم بهتون تحمت میزنن بازم بهتون صفت های مختلف میدن با تغییر دادن و جلو گیری کردن و ... خودتون فقط این شمایید که تغییر میکنید اطراف شما ثابته شما باز هم مورد قضاوت و مورد تحمت و مورد باز خاست و .... قرار میگیرید فقط شکل افراد و نحوه کارشون فرق داره

babakgol70
12-05-2015, 10:29
از روي ظاهر ديگران قضاوت نكنيم. (همش اين رو ميگيم ولي كجاست يك ذره عمل)

دوستان اين آرايشگر محله ي ما هر دفعه من ميرم پيشش به من ميگه "كمتر س*كس كن" (ببخشيد براي اين جمله بي شرمانه)

ميگم آخه چرا اين رو به من ميگي؟ من خودم آدم متعادلي هستم و كاري نمي كنم آخه! آدم هيزي نيستم به جان تو.:n30:

ميگه آره جون خودت از سياه بودن زير چشمات معلومه.

.خب دوستان من چشمام ضعيفه. بخاطر چشمام از سربازي معاف شدم.
به خاطر شغلي هم كه دارم خوابم نامنظم هست و بيشتر شب ها بيدارم.
رفتم دكتر به من ميگه سياهي و گودي زير چشم ربطي به رابطه جنسي نداره.
علتش فشاري است كه عينكت به چشمت مياره و بي خوابي و يك عامل هم وراثت است.

من مي دونم كه فقط اون آرايشگر نيست كه در مورد من اين قضاوت رو كرده و مي دونم كه خيلي ها هستند.

پس در مورد هم قضاوت نكنيم.

شاد باشيد.

hamed_yazdani
13-05-2015, 22:03
چند روز پیش مشهد طوفان شده بود. بارون پرزور و رگبار و رعد برق شدید. یه توصیه دارم همیشه از رعد و برق دوری کنید! چرا؟ داستانی که اون شب برام اتفاق افتاد رو مینویسم!
تازه سرم رو گذاشته بودم و خوابم برده بود. با صدای رعد و برق از خواب پریدم. فهمیدم رعد و برقه. یه فحشی دادم و دوباره سعی کردم بخوابم. داداشم بیدار بود و صدام زد الان که بیدار شدی بیا از پشت پنجره ببین چه خبره. رعد برق های قشنگی میزد. رفتم طبقه پایین پیش مادرم و اینا نشستم گفتم با این سرو صدا خوابم نمیبره. یهو برق رفت. همون طور که نشسته بودیم اومدم پشت پنجره بارون حدود 1 ربع همون طور شدید میومد. کنجکاو شدم که تو کوچه چه خبره . حتما یه 20 سانتی اب جمع شده. مادرم هی میگفت از پشت پنجره بیا اینصرف خطرناکه.( تو دلم میگفتم بیخیال دیگه قرار نیست که از این پشت شیشه کاریم بشه) بعد گفتم میخوام برم ببینم تو کوچه چه خبره. داداشم گفت نرو خطرناکه. گفتم خطر چی نکنه میخواد رعد برق بهم بزنه!( با حالت تند و طعنه امیز)
داداشم که داشت پشت تلفن با خواهرم حرف میزد و مادرم هم حواسش یه همون بود یهویی رفتم بیرون همین که در حیاط رو باز کردم دیدم حدود همون 20 الی 30 سانت اب داره میره. مثل یه رود بود. توی اون سرو صدای بلند رعد. بلند با خودم گفتم......( سانسور شده)..... چه ابی جمع شده. هنوز جمله تو دهنم بود یه رعد زد به تیر چراغ برق که حدودا 10 الی 15 متر باهام فاصله داشت. دقیقا 3 بار صدای انفجار داد. قلبم اومد تو گلوم. اتیشش تا ته کوچه پرت شد( چیزی حدود 30 متر از خود چراغ برق) بدو بدو خودم رو پرت کردم تو حیاط و به سمت خونه رفتم. داداشم رو دیدم که داره کلی فحش بارم میکنه که چرا رفتی؟ چی رو میخوای ببینی؟ مگه دیدن داره؟ به قدری انفجار شدید بود که کل کوچه مث روز روشن شد. داداشم که منو دیده بود گفتش فکر کردم زد به خودت و اتیش گرفتی( دقیقا همین کلمات رو گفت). و ادامه داستان که همش سرزنش و غیره خانواده بود. حالا نکته: من با خودم میگفتم مگه جا قحطه که رعد بخواد به من بزنه اون همه دکل مخابرات و اسکلت نیم کاره ساختمون 5 طبقه و و و ....... گفتم اونا بلند تره اگر هم بخواد بزنه حتما میزنه به همونا. حالا شانس من یکیش خورد کنار دست من. نمیدونم اسمش خوش شانسیه که به من نخورد با اسمش بد شانسیه که کنار من بخوره ، چون هر ساله فقط 22 میلیون در کل دنیا رعد میزنه به زمین حالا شانس من یکیش خورد کنار من! یه رعد به طور میانگین حدود 100 کیلو ولت قدرت داره که با امپر 100 هزار وارد میشه. به عبارتی 1 گیگا وات برق مصرفی شهری.( اینا رو بعدا سرچ کردم که ببینم چه خطری از بیخ گوشم رد شده)
خلاصه همیشه همه چیز رو جدی بگیرین( مخصوصا رعد و برق) و حرف بزرگ تر ها. ببخشید یکم طولانی شد!

SIMON137
17-05-2015, 21:43
سعی کنید تا جایی که امکان داره ، زمانی که عصبانی و یا گرسنه هستید ، برای خرید عمده ( انواع اقلام مصرفی در جاهایی که تنوع در دسترس کالا وجود داره ، مثل انواع هایپرمارکت ها ) اقدام نکنید. عمدتا در این مواقع خرید منطقی انجام نمیدید و وقتی تازه حالتون سر جاش اومد متوجه میشید چقدر هزینه پرداخت کردید برای مواردی که گاها عقلانی نیست ، پشیمون میشید و گاهی هم ممکنه به شدت در تنگنای مالی قرار بگیرید.

__________________________________________________ ___________

نسبت به اطلاعات خودتون حساس باشید ،
صرفا روزی رو تصور کنید که از خواب بلند میشید طبق معمول کامپیوتر رو روشن می کنید و هیچ یک از اطلاعات هارد دسترسی ندارید ، اون وقته که مجبور میشید هزینه های میلیونی برای بازیابی اطلاعاتتون پرداخت کنید
در ساده ترین شکل ممکن در زمان های مشخص اقدام به تهیه بکآپ و Restore Point کنید.
همچنین به میزان کارکرد هاردتون دقت داشته باشید و با نرم افزارهای مانیتورینگ مربوطه ، باقیمانده عمر هارد رو رصد کنید تا به موقع متوجه نزدیک شدن زمان پایان عمر هارد و وجود انواع نقص های احتمالی بشید و بتونید تا دیر نشده اطلاعاتتون رو به هارد جدیدی منتقل کنید.

Demon King
23-05-2015, 01:47
سلام؛

امشب یه تجربه خیلی خوب کسب کردم. تو مجلس عروسی شرکت کرده بودیم.
دو طایفه غریبه بودن و با فرهنگ های مختلف ...

یکی از طایفه ها میگفت برای ظهور آقا صلوات یکی دیگه میگفت آقا موزیکو پخش کن. چه دعوا و چه جنگ و مرافه ای شد ... !

خلاصه اختلاف فرهنگی معضله! اون رو جدی بگیرید ...

نمیخوام دنبال مقصر بگردم اما طایفه مخالف پای کوبی هم عذادار بودن ولی در کل اون یکی هم دنبال بهانه بود که شر درست کنه ...

حرف اصلیم اینه که ( بدون تلاش برای پیدا کردن درست و غلط ) :

خانواده ای که از حجاب چیزی براشون تعریف نشده، جلوی هر کس و ناکسی برای رقصیدن شرمی ندارن

با خانواده ای که تو مجلس عروسی هم عذادارند و از دین فقط صلوات رو بلدن، کاملا متفاوتن.

پس خواهشا به این نکته دقت کنید تا مثل عروس و داماد مظلوم امشب، بغض کرده و گریان نباشید ....

میبخشید رک گفتم ...

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-05-2015, 18:22
سلام
اگه برای اسباب کشی با باربری قرارداد میبندین , همون اول از مسئول باربری بپرسین اگر کارگرها چیزی رو انداختند و شکست و خسارت وارد شد کی مسئوله ؟ خسارت رو کی پرداخت میکنه ؟
اگه گفت کارگرها باتجربه هستند و کارشون درسته و چیزی خراب نمیشه و خیالتون راحت باشه و از این حرفها , دلتون رو به این حرفها خوش نکنین که باد هواست .
برای یکی از آشناهای بنده همین ماجرا پیش اومد . یکی از کارگرها اجاق گاز 3 ملیونی رو توی پله ها انداخت و درب جلوش داغون شد .
کارگرها گفتند پیش آمد بوده و قضا و قدر
صاحب باربری هم گفت گناه دارند عمداً که نشکستند . اتفاقه دیگه
خلاصه همشون خواستند شونه خالی کنند از مسئولیت خسارت
زنگ زدیم تهران گفتند تعویض شیشه ی شکسته و روکش درب 500,000 تومن
کارگرها میگفتند ما کارگریم !!! و عمداً نشکستیم , صاحب باربری هم قبول نمیکرد
به صاحب باربری گفتیم اینها پول میگیرند که درست کار کنند پس در ازای پولی که میگیرند باید مسئولیت خسارت رو هم قبول کنند
خلاصه کار رو کشوندیم به کلانتری و گفتیم پول کارگری که گاز رو داغون کرده نمیدیم و ازش شکایت کردیم و از صاحب باربری .
با وساطتِ افسر نگهبان 250 تومن از باربری گرفتند و جریان تموم شد.
اگه از همون اول مسئله خسارت احتمالی موقع بار کردن و تخلیه رو با باربری و کارگرها مطرح کنین , دقت و احساس مسئولیتشون در کار خیلی بیشتر میشه و تکلیف خسارتِ احتمالی هم همون اول مشخص میشه
این جریان درس عبرتی شد برای باربری و کارگرها که فکر نکنند کارشون فقط اسباب کشی و پول گرفتنه و خسارت وارد شدن به اثاثیه به اونها ربطی نداره

AMHSIN
24-05-2015, 09:23
اگر دیدید کسی با شما نمی سازه و از شما خوشش نمیاد، معمولا تغییر نخواهد کرد و همیشه اینطور خواهد بود، ممکنه در مواقعی که هر دوی شما یک هدف مشترک پیدا میکنید یا بعد از دعواهای شدید کمی نرم بشه اما این حالت زودگذر هست، مثه کف روی آب، بعد از مدتی دوباره برمیگرده به شخصیت و رفتار قبلیش. لذا پشیمان خواهید اگر دچار این توهم بشید که طرف عوض شده و بدتر اینکه اگر بخاطر این توهم خودتون رو کوچیک کنید یا مسایل شخصی تون رو بش بگید

s.k.y
27-05-2015, 08:59
تجربه :

اگر قصد داشتید کارت شتاب از بانکی تهیه کنید .

لطفا برای خرید الکترونیک نظیر خرید شارژ و خرید اینترنتی از فروشگاه ها و ... هیچ وقت از بانک صادرات کارت شتاب نگیرید !!!!!!!! بدترین نوع خدمت رسانی ور بخش

شتاب رو داره . همیشه مختل هست و خطا میده و یا از حساب کسر میشه به حساب طرف واریز نمیشه !!!!!!!!!!!! به سرور متصل نمیشه و دائما خطا پشت سر خطا!!!

بهترین بانک ها برای تهیه کارت شتاب به نظرم به ترتیب این ها هستند :

1- بانک اقتصاد نوین
2- بانک پارسیان
3- بانک ملت

هیچ وقت با این سه بانک در خرید اینترنتی ، خرید شارژ و پرداخت قبض به هیچ عنوان به مشکل برنخوردم ........

dourtarin
27-05-2015, 10:22
یه وقتایی هست که باید مدارک خاصی رو بدست یکی برسونین.
اگه موقع مراجعه ایشون در محل کارشون نبودن
زمان برگشت فرد مورد نظر رو از خودشون جویا بشین( اگه شماره تلفن دارین)

قراره بود مدارکی رو به یکی از دوستان تحویل بدم وقتی رسیدم محل کارش تو اتاق نبود
از همکار اتاق بغلی پرسیدم کی میان؟ گفت یکی دو ساعت بعد
چون عجله داشتم باهاشون تماس گرفتم ببینم کی میاد
گفت که تو سالن هستم و الان میام
( این واسه وقت هایی هست که همکار بدون اطلاع دقیق جواب میده)

Alireza SM
29-05-2015, 10:23
وقتی پزشک براتون نسخه مینویسه حتما بگین که Brand Name و اسم شرکت داروها رو توی نسخه تون بنویسه تا داروخانه نتونه به جای دارو، داروی مشابه بهتون بده. وقتی داروی مشابه میده و پزشکتونم قبولش نمیکنه و داروخونه هم تعویضش نمیکنه(مخصوصا اگه با دفترچه خریده باشینش) خیلی ضرر میکنین. جالبه بدونین اون چند هزار تومن حق فنی که داروخونه میگیره به خاطر همین تطابق دارو با داروی تجویز شده و ... هست.
وقتی پزشک براتون پاراکلینیک درخواست میکنه حتما حواستون باشه که اون مرکزی که قراره خدمات رو بهتون ارائه کنه چیز اضافه ای انجام نده چون بیمه تقبلش نمیکنه. اخیرا این مراکز یاد گرفتن که چیزهای اضافی در آزمایش خون انجام میدن و پولش رو آزاد مینویسن بهتون میدن. یکی از نشانه های این کار اینه که فاکتور بهتون صادر ننمیکنن و فقط رسید پول رو میدن بهتون. حتما بگین که باید فاکتور داده بشه بهتون و مبلغ بیمه و فرانشیز و ... مشخص بشه ( بگین که ادارتون گفته یا بیمه خواسته که بیارین .... )
مورد داشتیم پزشک براش آزمایش CBC و قند خون و تری گلسیرید و چندتا چیز دیگه نوشته بوده ولی آزمایشاه سرخود برداشته بوده آزمایش هورمون های کبد بهش اضافه کرده بوده و یه 30 تومنی بیشتر پول گرفته بوده :n04: پزشک هم هرچی فکر میکرده نمیفهمیده برای چی آزمایش هورمون های کبد رو نوشته تا اینکه از روی برگه دفترچه مخصوص پزشک نگاه کرده دیده که اصلا همچین چیزی تجویز نکرده !

milad_gta
30-05-2015, 19:43
سعی کنید تا حد امکان روی حرف کسی که بهتون قول کمک کردن میده (رو هوا) حساب نکنید. خصوصا تو کارهای اداری و موارد مشابه اون. مثلا فلان نامه رو برات می‌گیرم، تو برو بسپار به من، رو من حساب کن، این رو من برات ردیف میکنم یا می‌رسونم به فلانی و... تجربه به من نشون داده وقتی تو این موارد منتظری که کاری برات انجام بدن فقط منتظری، کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من.

ali_agha1981
30-05-2015, 20:19
من سربازم..خواستم یه تجربه در اختیارتون قرار بدم برای کسایی که میخوان خدمت برن...و حتی کسایی که خدمت نمیرن چون یه نکته پند آموز داره آخرش...:n02:

وقتی تصمیم گرفتید برید خدمت...حتما حتما حتما از 0 تا 100 کار رو اگه میتونید از طریق آشــنا یا پــ..ارتـــی اقدام بکنید..تا مثل من بدبخت نشید..

من قبل از خدمت خیلی راحت میتونستم از طریق آشنا ، پذیرش سپاه بشم و خیلی راحت خدمت کنم ولی خر شدم و گفتم بذار ببینیم قسمت چی میشه و شاید شانسی جای خوبی افتادم..این تفکر منو بدبخت کرد...
و این کار رو نکردم دفترچه پست کردم و افتادم بدترین ارکان : نیروی انتظامی...:n28: و بدترین جای برای آموزشی : کرمان....:n30:

بعد از دو ماه آموزشی که اومدم تهران.... موقع تقسیم تو یگان بازم خیلی راحت از طریق یه آشنا میتونستم اقدام کنم تا یه جای خیلی خوب خدمت کنم ولی بازم اون تفکر احمقانه که بذار ببینیم قسمت چی میشه و شاید شانسی جای خوبی افتادم منو بدبخت کرد و متاسفانه بدترین جا تو یگان انتظامی افتادم : تو بیابون های کهریزک تهران...:n28: و هنوز دارم چوب ندونم کاری هام رو میخورم...

خلاصه تمام حرفم اینه ::

هیچ وقت به شانس و شاید و قسمت و.......تکیه نکنید و همیشه تا میتونید کارتون رو ریشه ای و دقیق و روی اصول و حساب و کتاب پیش ببرید...

tajrobenik
01-06-2015, 15:06
اگه تو شرکتی که دارین کار می‌کنید......... بنا به هر دلیلی می‌خواین بیاین بیرون ............ اول کار بعدی که قرار برین رو درست کنید بعد از شرکت قبلی استعفا بدین .................. شاید کار بهتری پیدا نکردین..............

dourtarin
08-06-2015, 10:43
تو مسیر هایی که همیشه رفت و آمد می کنید موقع سوار شدن مسیرتون رو بگین یا مسیر راننده رو بپرسین!

سوار تاکسی شدم و با توجه به مشخص بودن مسیر تاکسی های اون منطقه مسیرم رو نگفتم
وسط های راه راننده یهویی راهش رو کج کرد که من مسیرم از این طرف نیست.
چون مسیرم رو نگفته بودم نتونستم اعتراض بکنم و مجبوری پیاده شدم

taghi_ramzi
08-06-2015, 11:14
اگه دنبال دانلود فيلمهاي آموزشي انگليسي هستيد (تو سايتهاي تورنت و وارز) سعي كنيد تا جايي كه براتون ممكنه
از ويدئوهاي سايت udemy دانلود نكنيد يا قبل از دانلود از درست و حسابي بودن مربي (فرد آموزش دهنده) مطمئن شيد

چون سايتهايي مثل lynda , pluralsight,tutplus,packt و امثال اونها ،‌ مربي رو خودشون بررسي ميكنن و اگه مطابق با استانداردهاي بالاشون بود ويدئوشو ميزارن
ولي udemy ،‌مثل يه واسطه ست كه هر كسي ميتونه ويدئو بزاره و ازش كسب درآمد كنه
به همين دليل ويدئو هاي غير علمي - با لهجه - مشكوكش اخيراً زياد شده.

وین رونی
08-06-2015, 11:54
اگه مجرد هستید و قصد ازدواج دارید سعی کنید عاشق کسی نشید که خونش(خونه پدر و مادرش)- کیلومترها از خونه شما دوره!!!چرا چون بعد ازدواج یا باید دائم در سفر باشید یا شما باید قید نزدیکی به پدر و مادر خود را بزنید یا شریک زندگیتون مجبوره هر چند ماه درمیان پدر و مادرش را ببینه...

behnood1367
08-06-2015, 12:42
گداهای سر چهارراه درآمد میلیونی دارند. دلتون زیاد نسوزه براشون.

آقا باورم نمیشه تا اینکه خودم با چشام دیدم. امروز رفتم قصابی خرید کنم. این گدا سر چهار راه 25 هزار تومن پول خورد 500 تومنی و... آورده بود درشت کنه. قصابی پول درشت بهش داد. و گدا رفت. از قصابی پرسیدم این درآمد چند روزشه؟

گفت این رو تا همین ظهر در آورده تا شب 80 تا 100 هزار تومن میاره پول درشت میگیره. ماهی 3 میلیون تومن ا زگدایی درآمد دارن.

سرهنگ معمر قذافی
09-06-2015, 22:36
اگه Smooth هستید در ایران هیچوقت شلوارک نپوشید ! شلوارک همانا Rape نیز همان . :n30:

laser1
13-06-2015, 00:09
من سر شراکت با یه بابایی خیلی اذیت شدم
توصیه میکنم کلن با کسی شریک نشید اینقدر تجربه بدی بود!!!!!!
همه کار هارو من میکرم اون 50% سود میگرفت
مخصوصا اگه آدم زرنگی هستید و کارهارو خودتون انجام میدید شریکی کار نکنید که اون یکی حتما کارهارو به شما میسپاره و دست به سیاه و سفید نمیزنه

ملا نصرالدین
13-06-2015, 17:46
موقع خرید وسایل خانه اگر بودجه دارید حتی شده قسطی اون وسیله ای که از لحاظ کیفیت بهتر هست رو بخرید.همون موقع هم که بهش نیاز دارید بخرید.نگید حالا موقتا این رو میخریم چند سال دیگه بهترش رو میخریم .یا حالا این وسیله ای که داریم کار میکنه چند ماه بیشتر استفاده کنیم بعد عوضش میکنیم

تجربه نشان داده اگر وسیله ای رو که میخوای همون موقع نخری گران میشه.و ضرر میکنید
دوستم 5 سال پیش میخواست یک یخچال ساید بای ساید بخره.اون موقع 2 میلیون بود.1 میلیون نقد داشت و بقیه اش رو هم میخواست قسط بده ولی چون دید سودی که فروشنده برای اون 1 میلیون میگیره زیاده بیخیالش شد و گفت صبر میکنم تا پولم جمع بشه.صبر کردن همانا و گران شدن یخچال همانا.الان اون یخچال 8 میلیون هست و این بیچاره هنوز قادر به خریدش نیست.

ramshad
13-06-2015, 18:08
دوست تو کسی است که "می خواد" و "می تونه" با تو تجارب لذت بخشی رو سپری کنه و خاطرات خوشی برای هر دو ساخته شه. کسی که نسبت به دریافت محبت از تو مثل دیوار رفتار می کنه و بودن / نبودنت براش فرقی نداره حتما دوست تو نیست. شاید همکار؛همسایه ؛همکلاس باشه اما دوست نیست.
کسی که وقتش رو به تو نمیده و زمانی رو به بودن باهات اختصاص نمیده؛ خیالت تخت؛ از دادن هر چیز دیگه ای هم دریغ می کنه. از اون رابطه باید اومد بیرون. اگه امروز با انتخاب خودت نیای؛ فردا روزی با پرداخت هزینه میای بیرون!

ramshad
15-06-2015, 19:34
یه تجربه ی خیلی ساده و شاید پیش پا افتاده!
تو سفر اخیری که به اردبیل داشتم؛ تو پیست دیدنی آلوارس؛ در یک مغازه ی محلی ؛ قره قروت کشک مانندی رو تست کردم؛ اما کشک خشک شده خریدم. رسیدم تهران تست کردم دیدم زمین تا آسمون تفاوت دارن. همون چیزی رو که تست کردین بخرین. به حرف فروشنده که میگه این یکی شبیه همونه؛ اعتماد نکنین. به خصوص وقتی مسافر هستین و دیگه فروشنده رو نمی بینین!

parinaz571
16-06-2015, 19:28
- با ذوق و شوق از یک سایت اینترنتی معتبر کیف چرم توی حراجی خرید کردم. امروز به دستم رسیده . یکی از کیف ها که کلا مثل کیف چرمی بود که حداقل 1 سال استفاده شده بود. چرمش له شده بود.
یکیش هم که یک کیف که انگار چرمش سوخته بودو جمع شده بود.

این بود خرید اینترنتیه من. اگر خرید اینترتی می کنید به یادداشته باشبد دارید ریسک در کیفیت کالا رو قبول می کنید.

البته من زنگ زدم به سایتشون و گفتم که کیفا و رو پس می فرستم و اونام قبول کردن. اما خیلی بی حوصله شدم با کلی ذوق خرید کرده بودم. چرا همچین کاری با اعتماد انسان می کنن.

Captain_America
17-06-2015, 15:26
هیچوقت رو همکاری یا کمک خانواده مادری تون اعتماد نکنید. به شدت نسبت به شما حسادت دارند و اصلا دوست ندارند شما رو بالاتر از خودشون ببینند. ولی خانواده پدری رو تا میتونید روشون حساب کنید افتخار و پیشرفت شما افتخار و پیشرفت اونها هم هست.

ehsan_iace
17-06-2015, 22:19
از دیگران ایراد بگیرد تا از شما متنفر شوند!!!

وظیفه شما نیست که عیب دیگران را به آنها بگویید بخصوص وقتی آنها این را از شما نخواسته‌اند!

پس با بستن دهان‌تان و نگفتن عیب دیگران، احترام تان را حفظ کنید

DJ POLESTAR
18-06-2015, 13:39
- با ذوق و شوق از یک سایت اینترنتی معتبر کیف چرم توی حراجی خرید کردم. امروز به دستم رسیده . یکی از کیف ها که کلا مثل کیف چرمی بود که حداقل 1 سال استفاده شده بود. چرمش له شده بود.
یکیش هم که یک کیف که انگار چرمش سوخته بودو جمع شده بود.

این بود خرید اینترنتیه من. اگر خرید اینترتی می کنید به یادداشته باشبد دارید ریسک در کیفیت کالا رو قبول می کنید.

البته من زنگ زدم به سایتشون و گفتم که کیفا و رو پس می فرستم و اونام قبول کردن. اما خیلی بی حوصله شدم با کلی ذوق خرید کرده بودم. چرا همچین کاری با اعتماد انسان می کنن.

درست که نقل قول کردن پست دوستان تو این تاپیک ممنوع هست ولی منم تجربیاتی در مورد خرید و نحوه خرید اینترنتی دارم که میخوام با دیگران درمیون بذارم.
فروشگاههای اینترنتی اتفاقا خیلی هم برای خرید پیشنهاد میشه تا فروشگاهای بازار و خیابون. (البته نه هر فروشگاه اینترنتی!) اینترنت پر هست از سایت های فروش انواع و اقسام لوازم که هیچ نظارتی بر قیمت و نحوه فروش یا خدمات پس از فروششون نیست... ولی در این بین تعداد معدودی وب سایت فروش اینترنتی هست که اطلاعات کاملی در مورد محصولات میدن.
مثلا بعنوان مثال یک نفر که اطلاعات و تخصص کافی در مور کیفیت های تصویری و صوتی و قیمت برندهای مختلف نداره و میخواد TV بخره میره بازار و بین ده‌ها برند با مدل های مختلف گیر میکنه و در آخر از فروشنده سوال میکنه تا راهنماییش کنه! فروشنده هم به احتمال زیاد بخاطر سود شخصی و برخی مسائل دیگه مثل نماینده فروش اون برند یا... بهش مدلی رو پیشنهاد میده که شاید میتونست با اون پول ایده آل‌تر از اون برند رو هم مدل خریداری کنه. آخه یه آدم معمولی چه میدونه رزولیشن چیه، توان خروجی صدا و دارا بودن وای فای و پشیبانی از گجت های مختلف مثل موس و کیبرد و هارد اکسترنال چیه! نهایت انتخابش بین آپشن فلش خور بودن یا نبودن میتونه باشه! که این اطلاعات کامل در سایت های فروش اینترنتی کاملا توضیح داده میشه.
سایت Digikala بهترین سایت فروش اینترنتی تو ایران هستش (سایت فروش اینترنتی آمازون ورژن ایرانی!) که به شخصه چندین بار از اینجا خرید داشتم. هارد اکسترنال، آی پاد، موس و کیبرد، کیف لپ تاپ، ضبط و باند ماشین و... کاملا هم از قیمت و نحوه ارسال و کیفیت بسته بندی محصولات راضی بودم. 7 روز هم مهلت باز پسگیری کالا داره در صورتی که گجت معیوبی به دستتون برسه. کلی هم تنوع محصولات داره که آدم عمرا بتونه تو بازار انقدر راحت و دقیق با اطلاعات کافی که برای هر محصول هست خرید کنه.

1376MAXIMUM
18-06-2015, 20:44
به کامنت هایی که اشگال میگیرن تو دیجی کالا اعتماد نکنید من هر چی گرفتم که زیرش اشگال گرفته بودن دقیقا برعکسش بود مثلا یه موس خریدم که هی گفته بودن نمیدونم کند هست و ... اما گرفتم با این وجود ولی فوق العاده خوب بود برعکس چیزی که گفته بودن اتفاقا اصلا کند .... نبود کاملا راضی کننده و با کیفیت خوب بود
در کل در مورد خرید اینترنتی از جایی خرید کنید که یه مقدار اشنا باشه براتون و ... کلا سایت هایی که نماد رو دارن مورد اعتماد هستن و خوبن تاحالا نشده از سایتی که نماد داره خرید کنم و بد باشه

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

Mehran
19-06-2015, 13:50
"تسلیت"

سلام دوستان

میخوام یه تجربه ی تلخی که چند ساله بدستش آوردم رو براتون بگم، امیدوارم تجربه ش نکنید، هرچند واقعیته و...

من تا تیر 91، تجربه ی از دست دادن کسی که باهاش زندگی کردم و خـاطره دارم رو نداشتم، تیر 91 مادر پدرم و تیر
پارسال هم مادر مادرم به رحمت خدا رفتن.

من تو این بیست و چند سال زندگی، معنی جمله "حضور شما سروران گرامی باعث شادی روح آن مرحوم و تسلی
خاطر بازماندگان خواهد بود." رو نفهمیده بودم تا اینکه خودم تو موقعیتش قرار گرفتم، واقعا در لحظات اول آدم باورش
نمیشه، حالا این بماند که من بخاطر آخـرین تصویری که از مادربزرگ هام داشتم، هنوز نمیتونم نبودشون رو باور کنم
حرف در این باره زیاده، فقط این رو از من داشته باشید که واقعا حضور دوستان و آشنایان هـرچقدر هم دور باشن اما
باعث آرامش بازماندگان میشه و بهشون میگه که فلانی اون رفته، ولی ما پیشتیم، تو تنها نیستی و...
امیدوارم که هیچ وقت تو موقعیتش قرار نگیرید ولـی اگر میشنوید که دوستی، آشنایی، عزیزی از دست داده حتما
برید پیشش و کنارش باشید.

چند وقت پیش مـادر یکی از دوستان نه چندان نزدیک و صمیمی به رحمت خدا رفت، به همین دلیلی که گفتم رفتم
مراسمش و بهش تسـلیت گفتم، چند روز پیش گفت فلانی حضور تو خیلی برام مایه ی دلگرمی بود و... از اون روز
به بعد هر از گاهی زنگ میزنه، صحبت میکنه، آروم میشه.

با تشکر مهران...

hamid_diablo
19-06-2015, 14:54
سعی کنید تو زندگی خودتون رو از نظر سن و شرایطی که دارید با بقیه مقایسه نکنید
مثلا نگید من 25 سالمه و الان فلان کارو دارم .اما دوستم که همسن منه هم خوه داره و هم ماشین و ...

این تفکرات باعث میشه اعتماد به نفستون رو از دست بدید و دست از تلاش و فعالیت بکشید
هر کسی شرایط خاص خودش رو داره.گاهی مسائلی تو زندگی پیش میاد که یک شبه از هم سن و سالای خودتون جلو یا عقب می افتید ...

ramshad
19-06-2015, 21:54
من در سالهای 66-70 دبیرستان درس می خوندم. یک فامیل ؛هم مدرسه ایم بود که بسیار رفیق بودیم و سری از هم سوا داشتیم. سالها گذشت ... حدود 19 سال بعدش؛ که دیگه ارتباطها بسیار ضعیف بود و شاید سالی یک بار هم نمی دیدیم هم رو؛ پدرش مرد و رفتم مراسم خاک سپاری. خیلی گرم در آغوش گرفتمش و تسلیت گفتم؛ اما خیلی زود متوجه شدم؛ براش غریبه ام! انگار بقال سر کوچه شون داشت بهش تسلیت می گفت! به رسم ادب تشکر کرد اما درسی که آموختم این بود که :
فقط کسانی که ارتباط "زنده"باهاشون داریم؛ حضورشون در مجالس شادی و عزا برامون مهمه. بقیه بودن نبودنشون خیلی فرق نمی کنه. گاهی یادمون میره که رابطه یک موجود کاملا زنده است و امکان مردن داره و بعد مردنش باید رابطه ی مرده رو خاک کنیم و بریم دنبال ادامه زندگی و به رابطه های زنده مون بپردازیم!
رابطه؛ قاب عکس خاطرات مون نیست. گلی است که باید مدام نور و آب و ... دریافت کنه. نور و آبش چیه؟ تماس های نسبتا منظم ؛ دیدارها؛ حس کردن حضور در دنیای همدیگه؛ خاطره ساختن های مکرر با همدیگه؛ نزدیکی به هم بر اساس اشتراکها ...
رابطه ی مرده رو اگه خاک نکنیم؛ درست مثل یک مرده واقعی که هوا رو متعفن می کنه؛ فضای ذهن مون آلوده میشه. به خصوص اگه رابطه از جنس عاشقی باشه.
مواظب باشیم تنها بودن مون؛ ما رو گرفتار پرداختن به روابط مرده نکنه!

ramshad
20-06-2015, 21:54
نمیدونم همه ی آدمهایی که پا تو سن میذارن این تجربه رو می کنن یا نه. ولی به نظرم میاد؛ به خصوص برای طبقه متوسط به بالای جامعه از نظر فرهنگی؛ این تجربه کاملا محتمل باشه:
رضایت شغلی عامل بسیار مهمیه که برامون احساس خوشبختی یا ناکامی رو رقم میزنه. خوش به حال کسانی که در سنین کمتر متوجه میشن به چی علاقه دارن؛ با آزادی می تونن مسیر زندگی شون رو مشخص کنن؛ در این راه از راهنمایی و حمایت بزرگترهاشون برخوردار میشن و نهایتا به شغل دلخواه شون میرسن. شاید دوستان جوان تر فاکتوری مثل درآمد بالاتر رو بیشتر بهش اهمیت بدن؛ اما بعد از این که خیال شون راحت شد که از یکسری حداقلها برخوردارن و امنیتی براشون وجود داره به لحاظ مالی؛ احتمالا مهمترین مساله ای که باهاش دست به گریبون میشن رضایت شغلیه. اگه استعداد و علاقه ی دیگه ای داشتن و دنبالش نرفتن؛ حسابی اذیت میشن ... من خودم اگه برمیگشتم به 24/25 سال پیش؛ نه مهندسی شیمی می خوندم؛ نه بعدها دنبال جامعه شناسی می رفتم!
از همون اول میرفتم سراغ عطر و موسیقی. از خوندن روان شناسی پشیمون نیستم؛ خیلی به کارم میاد. اما حیف از سالها وقتی که میتونست حروم نشه و حروم کردم. ..
الان هم پیانو میزنم؛ اما اگه اون موقع رفته بودم دانشگاه ؛ موسیقی خونده بودم؛ حداقل یکی بودم مثل هومن خلعتبری!
الان هم عطر میسازم؛ اما اگه از اون موقع رفته بودم تو کارش؛ الان شاید تو شرکتی مثل تام فورد مشغول عطرسازی بودم!
سوال اساسی اینه: مسیری که داری میری؛ 10و 20 و 30 سال بعد تو رو به کجا میرسونه؟
خواستم به دوستان جوان خودم یک تصویر بدم از این که احتمالا حدود 25 سال بعد چطور نگاه می کنن به گذشته! یک نفر هم خوندن این مطلب به دردش بخوره؛ خوشحال میشم.