ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21

ramshad
21-06-2015, 11:15
در آستانه هفتمین سال حضورم در بازار ؛ مهمترین تجربه ام اینه که چک؛ یک برگه کاغذ واقعا بی ارزشه. چیزی که به چک ارزش میده؛ اعتبار مالی صاحب چکه. دوستان دقت کنن کسی با چرب زبونی فریب شون نده که پولی ازشون بگیره و این برگه بی ارزش رو بهشون بده.
نکته ی دوم اینه که حتی بین افرادی که به مرور زمان بر شما ثابت شده اعتبار مالی دارن و قابل اعتمادن؛ برای پولی که دست شون میدین؛ سقف قائل شین. یعنی مثلا به یکی 10 میلیون میشه پول داد. سقف اعتبارش این قدره؛ پول رو برمی گردونه و سوخت نمیشه. به یکی 50 تومن؛ یکی 100 تومن ....
چند سال پیش؛ یه بار یکی از همکاران نخ فروش (من در بازار نخ هم فعالم) اومد کوالیته (کاتالوگ رنگ بندی نخ) از من گرفت دو ساعته برگردونه؛ دو ماه گذشت و هر چقدر رفتم دنبالش؛ از 20 دقیقه و دو ساعت بعد وعده داد تا ...
یه روز بهش گفتم فلانی؛ اگه به من بگن اعتبارت قدر دو زاریه؛ به من بر می خوره. به تو چی؟ گفت؛ نه!
گفتم خب؛ من دیگه حرفی ندارم.
قطعا اون کوالیته هیچ قیمتی نداشت؛ اما بازار پر از آدمهاییه که قیمت و اعتبارشون در حد دو ریالیه.
بحث پول که میاد وسط؛ بسیار دقت به خرج بدین. تا مرز وسواس.

milad_gta
22-06-2015, 19:11
هر نوع سرویسی که بخواید، سرویس دهنده از قدرت خودش، اینکه چقدر کارش درسته و بهترین خدمات رو بهتون ارائه خواهد کرد میگه. تمام مواردی که باید بشنوید تا کار رو بهش بسپرید. تو تمام خدمات و سرویس دهی ها و خرید و فروش و همه جا همینطور هست. همه دوست دارند به هر شکلی که شده کار رو ازتون بگیرن. حالا میخواد سیم کشی و رنگ زدن ساختمون باشه یا گرفتن سرویس برای بچه هاتون یا هر نوع خدمات و ... دیگه ای.

اما بعضی وقت‌ها این نکته بالا رو تو شرایط خاص فراموش می‌کنیم، ممکنه حق هم داشته باشیم چون تو شرایط خوبی نیستیم. باید به خاطر بسپریم که این موارد هیچ استثنائی ندارن مثلا وقتی به یک وکیل مراجعه می‌کنید برا حل مشکل حقوقی یا ... خودتون، وقتی میگه همه چیز رو ۱۰۰٪ درست میکنه باید بدونید که میخواد هر طور شده پرونده رو بگیره، چون بعید هست بهتون یک ضمانت کتبی بده و بگه: "۱۰۰٪ مشکل شما رو حل میکنم و اگر نشد تمام ضرر و زیان شما رو جبران خواهم کرد".

میده به نظرتون؟ فقط میگه حلش میکنه. چند وقت پیش کار من افتاد به جایی که نباید می افتاد. وکیل و ...، جناب وکیل تا روز آخر به من میگفت حله، ببین اصلا هیچ جای نگرانی نیست، من اگر نمی‌تونستم قبول نمی‌کردم و ... یعنی اطمینان ۱۰۰٪ که آقا (حله)، خلاصه ما رو کاملا فرستاد رو هوا بعد هم انگار نه انگار حتی از وضعیت پرونده هم من رو با خبر نکرد و خلاصه داستانی ردیف کرده که ۱۰ تا وکیل دیگه نمیتونن جمعش کنند.

در کنار این نکته ای که گفتم مدنظر قرار بدید، این رو هم یادتون باشه که خیلی وقتی میشه خیلی ساده با طرف مقابل کنار اومد و لازم نیست کار تو مراحل قانونی و ... قرار بگیره و آخرشم جوری نتایج رقم بخوره که هر دو طرف ضربه بخورند و یک عده دیگه سود ببرند.

البته تو هر حیطه‌ای هستند آدم های با انصافی که حقایق رو میگن اما شما باید تو این موارد خیلی حساس همیشه عدم اطمینان کامل رو مدنظر قرار بدید.

mehrabooni
22-06-2015, 20:01
از یک استاد آخوند درخواست نمره نکنید
اگه پارتی دارین به واسطه بگین باهاش صحبت کنه نمره بگیره

parinaz571
24-06-2015, 15:15
- وقتی می خواهید کالایی خریداری کنید سعی کنید جنس خوب بخرید. من نمی گم بیشتر از وسعتون خرید کنید. اما خریدی کنید که از استفاده از اون کالا بهتون احساس خوبی بده مثلا دوره جنسای چینی رو خط بکشید. جنس خوب خرید شاید اولش یک شوک مالی بهتون وارد شه اما بعدش احساس خوبی که از کالا در طولانی مدت می گیرید به نظر من ارزش داره. مثلا به جای خرید یک کفش 70 تومنی چینی یک 150 یا 200 تومنشو بخرید . کیفیتش در طولانی مدت شمارو راضی نگه می داره.

- زمان برخورد بایک ادم بی مسئولیت و از زیر کار دررو و گستاخ دعوا - گلایه به زیر دست - شکایت به بالا دست رو بگذارید کنار.
خیلی راحت لبخند بزنید و رفتار همون شخص رو متقابلاعین خودش انجام بدین.

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-06-2015, 02:09
سلام
خیلیها رو دیدم که کراوات رو اشتباه مىبندند و یا بیش از حد کوتاهه یا بیش از حد بلنده
طولِ کراوات باید به اندازه ى نفر وسطی در عکس زير باشه . یعنی نوکِ کراوات باید یک سانت روی سگکِ کمربند باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1376MAXIMUM
26-06-2015, 19:10
نکته مهم تو خرید
حرف های فروشنده رو اصلا حساب نکنید چه برسه به این که بخواهید روش هم حساب کنید وقتی داره توضیح میده خودتون رو جعبه و ... رو بخونید و دفتر چه رو ببینید و این کارا
حتما اجناس گرون و چیزایی که تقلبی زیاد داره رو از جای معتبر بگیرید
فروشنده ها اکثرا در مورد جنس هاشون اطلاعات ندارن و نکات نگه داری رو نمیدونن مثلا هنوز میگن باطری رو ۸ ساعت شارژ اولیه بزارید خوب اگر این کار رو کردید مطمئن باشید نصف باتریتون تجذیه میشه بعد ۶ ماه هم باید دوباره بخرید باتری رو
جنسی که میخرید رو اگر میتونید نمونه خوبش حتما نگاه کنید و باهاش کار کنید یه مقدار تا دستتون بیاد کیفیت و .... رو
هیچ برندی نمیاد یک محصول رو با چند کیفیت بده
مثلا اگر ریش تراش میخرید یا ساعت تو مدل یکسان فقط و فقط و فقط یک نمونه و یک کیفیت وجود داره بقیه تقلبی هست اسمش رو عوض میکنن معمولا نمیدونم به اسم های کپی نمیدونم نمونه ازمایشی یا تبلیغاتی و ... اینا همه حرفه فقط یک مدل و اونم اورجینالش هست که در اکثر مواقع گرون ترین و بهترین و با امکانات ترینش هست مثلا تو ساعت اگر ساعت کرنو متر و ... داره حتما باید همش کار کنه نه این که فقط دکوری باشه اگر همش کار کرد یعنی اصل اگر نکرد تقلبی و فاقد ارزش مادی و معنوی (مهرش کردم خخخخ)
یک کالا میشه تو چند تا کشور تولید بشه اما همه یک کیفیت دارن اگر اصلی باشه یا تفاوت خیلی خیلی کمه دنبال نمونه نمیدونم اروپایی و ... نرید اصلا چون فقط پول زیادی میدید و خودتون رو اذیت میکنید
اگر قرار هست چیزی بخرید حتما جنس اورجینال و با کیفیت رو با امکانات کمتر به جنس تفلبی یا کپی و یا هر اسمی براش میزارید ترجیه بدید ۱۰۰٪ پشیمون نمیشید اینو از من داشته باشید توجه کنید خودتون متوجه میشید در اینده که چه خوب شد که اون اصلی رو خریدم
کالای اصل ارزشش خیلی خیلی بیشتر از تقلبی هست هر چیزی هم که میخواهد باشه
کالای اصلا بسته بندی خوب و محکم و شیک و متریال خوب و ظاهر عالی داره معمولا کج کوله و خیس شده و ... نیست در اصل میتونم بگم که بسته بندی داره میگه که جنس چه کیفیتی داره اگر بسته بندی بیخود باشه مطمئن باشید جنس توش هم بی ارزشه چرا؟ چون هیچ ادم عاقلی نمیاد بسته بندی که تناسب قیمتی با جنس نداره براش بزاره همین طور برعکس جنس با کیفیت رو هم تو بسته بندی بی کیفیت نمیزارن چون از جشم خریدار میوفته از هر دو حالت از نظر تولید کننده نگاه کردیم پس معتبره نه؟
مطمئن باشید کالایی که تو اروپا تولید میشه یا تو اروپا طراحی میشه همیشه از نمونه اسیایی گرون تره و نمونه اسیایی با قیمت پایین تر کیفیت و امکانات بیشتری میده بهتون حداقل توجیهش هم میشه گفت اینه که هزینه حمل و نقل کمتر هست
دیگه نکته ای به ذهنم نمیرسه

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

ramshad
27-06-2015, 16:57
لطفا یک بار وقت بگذارید یک لیست تهیه کنید از هر چیزی که زمانی در گذشته دوست داشتید داشته باشید و به هر دلیل نداشتید! به خصوص چیزهایی که دوران کودکی و نوجوانی می خواستید. در مرحله ی نوشتن لیست کاملا بدون سانسور و راحت باشید. این لیست مال شماست و کسی قرار نیست ببیند. بعد که نوشتنش تمام شد تک تک گزینه ها را با دقت بررسی کنید. اگر هنوز تمایلی به داشتن چیزی دارید و فکر می کنید حتی در حد فقط لذت بردن شما را ارضا می کند داشتنش؛ کنارش تیک بزنید.
در انتها شما لیستی دارید از آن چه از مدتها پیش می خواستید داشته باشید. حالا اگر توان تهیه اش را دارید مطلقا تردید نکنید و بروید بخرید. این راهی است برای کنار آمدن و نوازش کودک درون تان. تجربه ام به من می گوید لذت و آرامش بعدش ارزش انجام این کار را دارد.
تو لیست خواستنی های من یک مداد رنگی 56 رنگ جعبه فلزی بود که روبروی دانشگاه تهران در یک مغازه لوازم التحریر فروشی می فروختند و در جعبه به صورت باز شده در ویترین بود. زمانی در نوجوانی از آن خوشم آمده بود ... چند سال پیش برای جبران نخریدن آن مداد رنگی؛ گوشی موبایل و تبلتم ؛ هر دو را گلکسی نوت گرفتم تا این بار نه 56 رنگ؛ که هزاران رنگ با چندین نوع قلم به شکل نرم افزاری در اختیار کودک درونم باشد تا هر وقت دلش خواست خط خطی کند!
ما در هر سن و سالی که هستیم؛ سن کمترش را هم هستیم. آن پسر ( یا دختر) کوچولویی که زمانی بودیم هنوز در ما هست و باید به او اجازه دهیم آزادانه تمام خواسته هایش را یک بار مطرح کند. بزرگسال ما باید برای آن کودک؛ اگر مرد هستیم "پدری" و اگر زن هستیم؛ "مادری" کند.
این لیست را هم اکنون تهیه کنید!

ramshad
28-06-2015, 10:12
بارها دیدم کسی که در روابط عاطفیش؛ سهم زیادی به یک نفر بده؛ چه همسر؛ چه فرزند؛ چه پدر /مادر و چه دوست؛ در واقع "گارد عاطفیش" رو باز کرده و زمینه ی ضربه خوردنش رو فراهم کرده. هر چیزی که براش شروعی هست؛ حتما خاتمه ای هم هست و ما باید پیش از تجربه ی فقدان عزیزان مون خودمون رو برای چنین حادثه ی سخت اما محتوم الوقوعی آماده کرده باشیم وگرنه روز حادثه؛ ضربه ی سختی در انتظارمونه. تنها راهی که وجود داره اینه که روابط صمیمانه ی متعددی داشته باشیم. این تعدد اونجا به درد میخوره که با از دست دادن یک لنگرگاه و تکیه گاه؛ کشتی وجودمون در دریای متلاطم زندگی؛ با حضور دیگر لنگرگاهها و تکیه گاهها؛ تعادلش حفظ میشه. اما کشتی متکی به یک لنگرگاه محکوم به غرق شدنه.
لطفا این هشدار رو جدی بگیرین.

gelayor14
11-07-2015, 21:35
وقتی تو مصاحبه های شغلی میرسید به سنجش هوش
آزمون و... و بعد می پرسیدن از نظر خودت از فلان چند به هوش ات نمره میدی؟ یکم سوال سخت بود جواب دادنش
بگی باهوشم (شاید یکم تصویر خودشیفته بودن و تعریف از خود می گرفت و..)

اما یه جواب پیدا کردم براش ، دوست داشتم اینجا بگم

من خودم رو باهوش می دونم اما از خودم باهوش تر هم زیاد دیدم

milad_gta
11-07-2015, 23:10
دفاتر اسناد رسمی یکی از جاهایی هست که باید شش دُنگِ حواستون رو جمع کنید. قبل از هر حرکتی تحقیق کنید، مراحل کارِتون رو از افراد و دفاتر مختلف به همراه هزینه‌ها پرس‌ و‌ جو کنید.

شاید مثل من فکر کنید همه این دفاتر تعرفه دارند و طبق اون ازتون هزینه دریافت می‌کنند، قسمت اول صحیح هست، یعنی تعرفه دارند و تعرفه‌ها رو می‌تونید تو سایت ssaa.ir به همراه اطلاعات بیشتر مطالعه کنید، ولی متاسفانه همه اونها طبق تعرفه ازتون وجه دریافت نمی‌کنند و برخی از اون‌ها با استفاده از شگردهای مختلف تا جای ممکن ازتون پول می‌گیرند و طبق معمول این شمایید که باید حواستون رو جمع کنید چون هیچ ترحمی در کار نیست.

تو روزهای اخیر خیلی راحت حدود 200 هزارتومان رو 2 دفترخانه مختلف ازم اضافه گرفتند! فقط به این خاطر که من بهشون اعتماد کرده بودم و فکر می‌کردم طبق تعرفه ازم دارند وجه دریافت می‌کنند.

اکثر اسنادی که ثبت می‌کنید ریز هزینه‌هاش مثل تحریر، ثبت و ... به همراه مقدارکل در برگه آخرش میاد، دقت کنید که دقیقا باید همین مقدار پرداخت کنید، هیچ هزینه‌ی اضافی دیگه‌ای رو پرداخت نکنید یا اگر پرداخت می‌کنید حتما براش رسید بگیرید و اگر بهتون رسید ندادن بدانید و آگاه باشید که دارند اضافه می‌گیرند.

یکی از مواردی که برای خودم پیش اومد گرفتن مبلغی از هزینه با استفاده از کارت و بقیه به صورت نقدی بود، به این صورت که گفتند xتومان باید با کارت پرداخت کنید و yتومان رو نقد بدید، تحت هیچ شرایطی هم قبول نکردند که کل هزینه با کارت یا به صورت نقد پرداخت بشه، مقداری که با کارت پرداخت شد رو براش رسید صادر کردند و تقریبا بیش از دو برابر این مقدار رو نقدی دریافت کردند و رسیدی هم ندادند، در نهایت هم وقتی سند الکترونیکی رو دیدم دقیقا همون مقدار که با کارت پرداخت شده بود توی برگه آخر سند به عنوان هزینه کل اومده بود درواقع ۳ برابر قیمت ثبت شده ازم پول گرفتند.

این موارد ساده ترین اتفاقاتی هست که ممکنه رخ بده، اگر حواستون رو جمع نکنید ممکنه دچار مشکلاتی بشید که سال‌ها درگیرتون کنه و آخرش هم نتایج بسیار ناخوشایندی داشته باشه.

Alireza SM
13-07-2015, 08:59
آقا لطفا هیچ چیزی که تاریخ مصرفش به صورت برچسب بهش الصاق شده باشه از هیچ فروشگاهی نخرین. هیچ کارخونه ای چنین کاری نمیکنه این محصولات همگی محصولات فاسد شده و یاد در آستانه انقضا هستن و پخش ها و فروشنده ها برای فروششون مجبور به دستکاری تاریخ مصرف به این شکل میشن.
چیزهای فله ای مانند چای و قهوه و شکلات هم حتی المقدور تهیه نکنین چون استفاده از محصولات تاریخ گذشته داره بیداد میکنه.

1376MAXIMUM
13-07-2015, 09:47
هر کس بهتون گفت نوشیدنی انرژی زا بده نخور بهش بگو باشه و بخور من بعد مصرف حدود ۲ باکس ۲۴ تایی در مدت ۵ ماه میگم که بد نیست بخورید اما هواستون حتما به توصیه های پشتش باشه
مصرف زیادش بده همون طور که چیزی دیگه هم هست مصرف روزانه ازش نکنید به هیچ وجه افرادی که به کافئین حساسیت دارن حتما هواسشون رو جمع کنن بیمارای قلبی و ... هم که نوشته بود روش
درکل چیزی که میتونم بگم اینه که با توجه به تجربه ای که داشتم میتونم بگم تموم مضراتی که براش میگن مربوط به استفاده علط خودمون هست مثلا نوشته پوسدگی دندان خوب معلومه قندش بالا هست باید بعد حداقل دهان رو اب کشید یا مسواک زد با اب ولرم یا مثلا میگن سم تولید میکنه اگر این طور بود حتما استاندارد ایران و سیب سلامت نمیگرفت و همین طور استاندار های جهانی دیگه
درکل توصیه میگنم اما به شرطی که شرایط مصرف رو رعایت کنید حتما
مشکی و ابیش رو من مصرف کردم خوب بود
مشکی بهتر برای من جواب میداد و سطح انرژی رو بالا تر میبرد اما ابی هم خوب بود

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

ehsan_iace
13-07-2015, 13:44
یک توصیه برای نشکستن Lcd گوشی‌تان : 1. قاب محکم برایش بخرید 2. همیشه طوری در جیب شلوارتان قرار بدهیدش که LCD آن به طرف ران‌ پای‌تان باشد اینطوری اگر ضربه‌ایی هم به شلوراتان بخورد به قاب میخورد نه صفحه گوش‌تان!

a6543210
19-07-2015, 17:21
دوستان اگر تجربياتي در مورد خواستگاري از دختر خانوم يا ازدواج تو هر مقوله اي دارم بزارن ممنون مي شم!:n12:

استاد شیفو
23-07-2015, 11:31
با سلام

دوستان یک نصیحت برادرانه .

اگر خرید های اینترنتی زیادی دارید و در کل خرید های الکترونیکی زیادی میکنید . بدترین کارت شتاب که دائما مشکل دار و در حال پردازش است و خطای زیادی در تراکنش ها دارد . حتی بعد از 48 ساعت پول به حسابتون برگشت داده نمیشود

متعلق به بانک مزخرف صادرات است . انقدر از خطا ها بی دلیل و عدم انجام عملیات با این کارت دیوونه شدم که هر چی پول داشتم و نداشتم حدود 46 میلیون رو انتقال دادم به یک بانک دیگه .

بدترین خدمات بانک داری الکترونیکی متعلق به بانک صادرات هستش .

بهترین و امن ترین متعلق به بانک های ملت ، پارسیان ، سامان ، اقتصاد نوین هست . توصیه میکنم همیشه کارت شتابتون از این بانک ها باشه تا به مشکل برنخورید .

farzad02
23-07-2015, 21:50
سلام
در مورد خواستگاری که یکی از دوستان پرسیده بود. در این زمینه حرف زیاده و در اینترنت کلی مطلب هست ولی تفکرات و عقاید خانواده ها خیلی دخیله. پس نمیشه نسخه واحدی برای همه پیچید. یکسری از مطالبی که خودم و دوستان و آشنایان فکر می کنیم درسته در ادامه میگم ولی ممکنه خیلی برای همه قابل قبول نباشه

1- ازدواج مسئله مهمیه در زندگی افراد. 70% قضیه پسر و دختر هستن. 30% خانواده و دوستان و آشنایان و همسایه ها و ...
به دلیل اهمیت بالای این موضوع حتما لیست واقع بینانه ای از ویژگی های همسر ایده آلتون تهیه کنید. اخلاق، قیافه و هیکل، عقاید، دانش، خانواده، وضع مالی و ...
حتما و حتما از اصول ویژگی های مد نظرتون کوتاه نیاید. اگر به خاطر مثلا یک ویژگی خوب، از یکی از اصولتون گذشتید(مثلا قیافه خوب) بعدا حتما پشیمون میشید
با شدت کمتر باید از خانواده و دوستان طرف مقابل هم خوشتون بیاد. بالاخره با اونها هم ارتباط و رفت و آمد خواهید داشت

2- به این حرفها توجه نکنید که شاید اول کار از هم خوشتون نیاد ولی بعد از ورود به زندگی همه چیز درست میشه. این حرف خیلی غیر منطقیه. جز در موارد خاص، هیچوقت نمیشه از چیزی بدمون بیاد و در طول زمان خوشمون بیاد
بحث 1-2 ماه دوستی و آشنایی نیست. بحث یک عمر زندگیه
روی تک تک ویژگی های مد نظرتون بحث و دقت کنید. مثلا اگر از قیافه طرف خوشتون نمیاد، با اینکه همه میگن خوشکله، مهم نظر شماست

3- حتما به سطح مالی و فرهنگی طرف مقابل توجه کنید. بیشتر دخترها حاضر نیستن راحتی زندگیشون یک افت شدیدی نسبت به زندگی در خانه پدر بکنه. یک اقلیتی البته ممکنه براشون این خیلی مهم نباشه و البته پسر هم باید یکسری چیزها داشته باشه که جایگزین اون راحتی مادی بشه
ولی زیاد دنبال دختران با فاصله زیاد از خودتون نرید. حتی اگر اول زندگی خیلی به چشم دو طرف نیاد، در ادامه می بینید که شما در تامین حداقل خواسته های همسرتون ناتوانید

4-در مورد خودتون، عقایدتون، خانوادتون و ... راست بگید. ته قضیه دروغگویی مخصوصا زمانیکه طرف مقابل مورد پسند شما باشه، ضربه روحی شدید به هر دو طرفه

5- نظر دیگران رو در مورد گزینه مد نظرتون گوش بدید. حتی اگر حرف کسی باشه که دشمنی شخصی یا خانوادگی داشته باشه. چه در محل سکونت و چه محل کار
اینکه بدترین حرف و حدیثها در مورد فرد مورد نظرتون رو شنیده باشید و تحقیق کرده باشید، خیلی بهتر از اینه که بعد از ازدواج حرفی رو بشنوید. چون بعد از ازدواج، هر چقدر هم که تحقیق کنید، باز معمولا ته دلتون صاف نمیشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-07-2015, 08:12
سلام
اگه خواستین به پنجره ی اتاق توری بزنین لازم نیست از توری فلزی یا پلاستیکی استفاده کنین
از پارچه ی تور سفید استفاده کنین که منافذش خیلی ریزتر از توریهای صنعتی هست و نصبش هم آسونه
کافیه به اندازه بریده بشه و با چسب حرارتی بچسبونینش توی قابِ پنجره . قبلش باید با پارچه ی مرطوب و کمی مایع ظرفشوئی محلِ چسباندن رو از خاک و چربی تمیز کنین وگرنه چسب حرارتی خوب نمیچسبه
روش دیگه اینه که با "مقوایِ یک تکه" یک قاب درست کنین به اندازه قاب پنجره و تور رو صاف و مرتب با چسب حرارتی بچسبونینن به قابِ مقوائی و بعدش قاب مقوائی رو با چسب حرارتی بچسبونین به قاب پنجره
حُسنِ چسب حرارتی اینه که محکمه اما کندنش از پنجره مشکلی نداره و جاش نمیمونه
اگر هم حوصله و ابزار داشته باشین میتونین با چوب یک قاب درست کنین و از بیرون با دو یا سه لولا نصب کنین به بیرون پنجره و تور رو با منگنه یا چسب بچسبونینش بهش
اینطوری دربِ توری قابل باز و یسته شدن هم هست (برای کسانی که میخوان از پنجره سرک بکشند یا گلدانی چیزی بذارند بیرونِ پنجره )
در ده پونزده سال اخیر یک پشه بسیار ریز در منطقه ی خاورمیانه منتشر شده که از یک دانه س کنجد هم کوچکتره و بالهای بزرگتر از بدنش داره و بدجوری نیش میزنه . خون میمکه و از توریهای صنعتی هم راحت رد میشه و فقط با پارچه ی تور با روزنه های بسیار ریز میشه جلوش رو گرفت
چیزی که در این دو عکس میبینین همون پشه ی عجیب غریب هست . تازه این بزرگش هست !!!
این پشه خصوصیات عجیب غریبی داره:
بیشتر حشره کشها روش اثر نداره
پروازش کاملاً بی صدا هست یعنی صدای ویز ویز بالش رو نمیشنوید
خیلی باهوشه و فقط قسمتی از بدن رو نیش میزنه که جلوی چشم قربانی نیست
خیلی چالاکه و کشتنش با دست بسیار بسیار دشواره
بسیار سریع و در خط مستقیم پرواز میکنه . برای همین قابل دیدن نیست یا به سختی و فقط برای یک لحظه دیده میشه و نمیتونین پروازش رو دنبال کنین
توی هوا متوقف نمیشه مثل پشه یعنی دیدنش خیلی سخته و فقط با سرعت زیاد و روی خط مستقیم پرواز میکنه
بنده هنوز نتونستم وقتی روی چیزی نشسته ببینمش . فقط جنازش رو توی حمام پیدا کردم که از تشنگی مرده بود چون 2 ماه مسافرت بودم و درب حمام بسته بود و آب هم نبود و از بی آبی مرده بود و عکسش رو کنار یک سنجاق قفلی متوسط گرفتم تا کوچکیش رو ببینید .
اگر روزنه های تور بزرگتر از 1.5 میلیمتر باشه این پشه میتونه ازش رد میشه
نیش این پشه سوزش زیادی داره
نمیدونم بیماریِ خاصی رو هم منتقل میکنه یا نه .
ورمِ جای نیش خیلی کم هست .

Reza Azimy_RW
28-07-2015, 18:09
یه مدت کلاس گذاشته بودن واسه اونایی که شغلشون رانندگیه(ماشین سنگین) . یه سری نکاتو میگفتن که من به جای پدرم کلاسا رو رفتم (:دی) و واقعا بعضی چیزا به درد بخور بود که چند موردو میگم :

1 _ اگه وسط جاده گاو دیدین از پشتش رد بشین چون گاو بدون هیچ توجهی به بوق یا ... راه خودشو مسقیم جلو میرن بنابر این از سمت چپ جاده رد شدن احتمال برخوردشو خیلی زیاد میکنه
2 _ مواظب شتر تو جاده های بیابونی باشید ! شتر ها چون پاهاشون بلنده نور چراغ ماشین از زیر پاشون رد میشه و در شب به خوبی دیده نمیشن پس هواستونو جمع کنین
3 _ خرها ( یا همون الاق :دی ) وقتی وسط جاده شما رو ببینن همونجا ساف وایمیسن و به شما نگاه میکنن تا اینکه تصادف رخ بده ! پس با توجه به این نکته باید بهترین مسیر رو اتنتخاب کنید و نگران حرکت خره نشید

Milad4171
28-07-2015, 19:11
سلام.
شاید واسه شما هم پیش اومده باشه که گوشیتون بر اثر ضربه ای شیشه اش بشکنه (‌گوشی های جدید ا که محافظ گوریلا گلس دارن ) اما جوری بشکنه که صفحه گوشی فعال باشه ولی یک شکستگی روش ایجاد شده باشه .

و شما بعد از این ضربه مجبور به هزینه های بسیار زیاد برای تعویض و تعمیر آن بشید.

چند نکته رو لازمه بگم

اینکه در ۹۰ درصد از شرکت های و مراکز تعمیر مبایل برای برطرف کردن این شکستگی شیشه که در اصل فقط شکستگی شیشه گوریلا گلس هست ، گلس + LCD رو تعویض میکنن که تعمیر و تعویض آن از ۴۰۰ هزار تومن شروع میشه به بالا که اصلا صرفه ی تعمیر نداره.

اما این تعمیر و تعویض گلس در این مراکز یک دزدی مطلق هست. چون این گلس در صورت شکستگی به تنهایی تعویض میشه

در سایت آمازون یک گلس +‌تجهیزات تعویض +‌آموزش آن تنها با ۲۰ دلار ممکن هست ـ یعنی کمتر از ۷۰ هزارتومن!

لینک :
[/CODE]
ویدیو آموزش تعویض گلس‌ سامسونگ اس ۴:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B6_%DA%AF%D9%84%D8%B3_%D8%B3%D8%A7%D9%85% D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF_%DA%AF%D8%A7%D9%84%DA%A9%D 8%B3%DB%8C_%D8%A7%D8%B3_4

در بعضی مراکز این تعویض گلس به تنهایی ، انجام میشه . هزینه این کار بستگی به انصاف تعمیر کار بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومن هست . البته این چیزی هست که من پرسیدم . ممکنه بعضی جاها ارزونتر هم حساب کنن.
توصیه من اینه که اگه میخواید گوشی رو تعمیر کنید و حوصله ی و وقت واسه تعمیرش رو ندارین ، بهترین روش همین روش هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%B8%DB%B7%DB%B8%DB%B7%DB%B8.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا اصل موضوع چیزی هست که من میخواستم اینو بگم.
شما میتونید با ۱۰ درصد از هزینه ی تعویض گلس‌( چیزی حدود ۱۰ تا ۲۵ هزار تومن )‌ گوشی خودتون رو درست کنید.

این راه رو خودم کشف کردم. ولی ریسک لازم داشت و داره که من انجام دادم. اما اگر حال و حوصله ندارید و دقت زیادی هم واسه این کار ندارید روش قبلی رو پیش بگیرید و اصلا دنبال این روش نباشید.

روش من این هست که اول از طریق آموزش تعویض گلس که بالاتر لینکش رو قرار دادم گلس شکسته شده رو از گوشی جدا کنید حتما داخل یک سینی یا یک میز صاف این کارو انجام بدین که خورده شیشه ها روی زمین نریزه . هر چند دفه با سشوار روی صفحه رو داغ کنید که چسب گلس شل بشه و راحت جدا بشه و بعد با یک پاچه مرطوب LCD رو خوب تمیز کنید تا چسبی که بین گلس و LCD بوده پاک بشه.

درسته که تجهیزات موجود در فیلم رو ندارید ولی میتونید با تجهیزات مشابه این کارو انجام بدین مثلا از یک سشوار واسه گرم کردن ال سی دی استفاده کنید و با یک پیچگوشتی ساعتی + یک نخ محکم مثل نخ ابریشم استفاده کنید و روش رو تا آخر پیش برید.

بازم میگم. این کار حوصله زیاد میخواد. :V2:

بعد از این کار محافظ صفحه ای که از قبل تهیه کردید ( محافظ هرچی ضخیم تر بهتر )‌ روی ال سی دی نصب کنید.

برای مثال محافظ صفحه نمایش برند موشی حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار تومن قیمت داره ‌

( عکس گوشی خودم به زودی به پست اضافه میشه )

prodoctornuke
31-07-2015, 20:55
هیچ وقت فکر نکنیم تجربیات دیگران درست هست و قابل اعتماد .

AMHSIN
01-08-2015, 20:56
سلام

یکی از مصایب فرهنگ ما این تعارفات الکی هست که خیلی وقتا باعث سو تفاهمات بدی میشن. یکی از این سو تفاهمات زمانی پیش میاد که دارید به ظن خودتون در حق کسی لطف می کنید و طرف با لحن تعارفات معمول به شما میگه نمی خواد این کار رو بکنید، حالا اینجا شما نمیفهید طرف داره تعارف میکنه یا واقعا به دلایلی دوست نداره شما اون کارو انجام بدید!! بنظرم آدم در این مواقع زیاد اصرار نکنه بهتره ...

چند روز پیش جایی مهمونی بودم، صب که پا شدم خواستم رختخوابم رو جمع کنم که یکی از آشنا که تو پذیرایی داشت صبحونه میخورد گفت نمیخواد زحمت بکشی، چون قبلا شنیده بودم طرف موقع غذا خوردن خیلی وسواس داره فهمیدم داره با زبون تعارف میگه دارم دارم غذا میخورم و این کار حالم رو بد میکنه، به همین دلیل سریع رختخواب رو گذاشتم سر جاش...

حالا فرض کنید اگر من این موضوع رو نمیدونستم چه سو تفاهم بدی پیش میومد، خلاصه اینکه بنظرم در مورد لطفها و کارهای خوبی که قصد داریم انجام بدیم بهتره اصراری نداشته باشیم، انجام ندادنش بهتر از اینه که طرف مقابل تو ذهنش یا حتی جلوی دیگران ما رو تحقیر کنه ...

dourtarin
02-08-2015, 11:32
زمانی کتابی رو بخرید که در موردش پیش زمینه فکری دارین یا قسمت کوتاهی از متنش رو خوندید و خوشتون اومده.
با دوستم رفتیم کتاب بگیریم، کتابی رو از هاروکی موراکی خواستم نبود، یه کتاب دیگش رو کتاب فروش پیشنهاد داد، خریدم. کتابی نبود که می خواستم.

Atghia
28-08-2015, 21:40
معمولا فست فودها و کلا رستوران هایی که توی مراکز خرید و محل های پرعبور هستند خدماتشون خوب نیست یا کیفیت مطلوبی ارائه نمیدن علت هم اینه که میدونن مشتری دارن! مخصوصا اگر دور و بر جای دیگه نباشه میدونن با هرقیمت بگن با هرکیفیتی بلاخره ملت میان...

اما فست فودهای تازه کار به دلیل جذب مشتری معمولا سعی در بهترین کیفیت دارن...بنابراین هرازگاهی بهتره برای سفارش غذا سراغ تازه کارها بریم که حداقل به قیمت خدمت میدن:n06:

1376MAXIMUM
29-08-2015, 00:45
اگر چیزیو به کسی میگید لطفا بهش کامل بگید
امروز تو فامیل گفتن فلانی ازدواج کرد من نمیشناختمش گفتم همین که اومد خواستگاری فلانی بعد یهو همون دختره و چند نفر دیگه رنگشون عوض شد و عصبانی شدم بعد دختره اومد گفت که نباید میگفتی و ... و شروع کرد مقصر کردن من هیچ دفاعی نداشتم تنها چیزی که میشد بگم این بود که اول از همه چرا قایم کردی نه کار بدی کردی نه چیزی بعدم کسی به من نگفته بود نباید بگم و چیزی هم نبود که قایم کردن داشته باشه به نظرم و فکر میکردم بقیه میدونن
من اونجا متحم شدم و سر من شکست و ادامش هم خواهد شکست و من با اون دختره دعوام شد اخر کار هر چی از دهنمون در اومد به هم گفتیم بماند که شروع از اون بود نباید جچاب میدادم ولی عصبانی بودم از دستم در رفت و کش پیدا کرد منم نمیفهمم چرا من مقصر شدم اصلا مگه تقصیر من بود مگه من رفته بودم خواستگاریش که من باید جواب چیزای بعدشو بدم
نکته بعدی بسه دیگه ملت این عدا اصولا چیه خودتونو زدید به فرهنگ اروپایی حالا فکر میکنید شما خیلی خوبید و روشن فکرید روشن فکری که نمیفهمه هر منطقه یه فرهنگ خاص خودشو داره هر جایی یه شکلی لباس میپوشن حرف میزنن یه اداب خاص دارن یه ادبیات خاص دارن که این جزو هویت اون افراده خوب با اجازه به درد عمشم نمیخوره این روشن فکریه که طرف دار فرهنگ اروپا باشید به این میگن روشن فکری؟ مثل اونا لباس پوشیدن و مثل اونا رفتار کردن و حرفای اونا رو تکرار کردن و ... رو بهش نمیگن روشن فکری بهش میگن جهالت محض بهش میگن جهان سومی خسته نشدید به قول یکی از دوستان که به نیش و کنایه میگفت فرهنگ ایرانی چیه مگه املی مگه عقب مونده ای نکنه دهاتی شدی؟ ما هر جا بریم اخرشم چه قبول بکنیم چه نکنیم همینیم که هستیم ایران برچسبش رومون خورده اخرش نر جا باشیم با هر مدل زندگی ما ایرانی هستیم بهمون میگن ایرانی یعنی اهل ایران ایرانم فرهنگ و اداب و رسوم و ... مشخص داره چه دوستشون داشته باشید چه نه البته درسته بعضی جاها ناقصی داره بعضی جاها زشتی هم داره اونا رو میشه اصلاح کرد تا پیشرفت داشت و رو به جلو بود اما این که یه فرهنگ رو نابود کنیم درست نیست

alijigari
29-08-2015, 01:11
اگه دعواي زن وشوهري تا مرحله قبل طلاق پيش رفت --فكر بعدش را بكنيد اگه طرف مقابلم رفت بعدش من چي ميشم ؟
وچه چيز هايي را از دست ميدم و چه چيز
هايي را به دست ميارم
فقط به خاطر حرف خواهر و برادر و پدر و مادر تن به عمل طلاق ندين و در نهايت به دله خودتون رجوع كنيد كه دوستش دارين يا نه ؟ چون بحث و دعوا و ... كه اين وسط رد و بدل شده مهم نيست و بعد از يك مدت پاك ميشه اما اگه طلاق صورت بگيره بابد تا يك عمر بگيم كاشكي حرف ديگران را گوش نداده بودم و كار خودم را انجام ميدادم
/--------------
در مورد روابط زن و شوهري سعي كنيد به خودتون دورغ نگيد و معايب را تا موقعي كه كوچيك هستند يك جوري حل كنيد تا تعدادشون زياد نشه -فقط اگه تعداد دروغ به خودمون زياد شد و اخر كار ميبينيم وسط يك درياي بزرك از خودمون هستيم كه ديگه هيچ كاري نميشه كرد
---------------
وقتي متاهل هستيد سعي كنيد بابه حرف هاي افرادي كه
متاهل بودن و حالا مجرد شدن زياد توجه نكنيد -مثلا يكيشون بگه من جاي تو اين كارا را با خانومم ميكردم تا اخلاقش خوب بشه يا اين كارو با شوهرت بكني اخلاقش خوب ميشه ! بعد از يك مدتي كه اين كارها را انجام بدين ديگه اون ادم قبلي و واقعي خودتون نيستيد و اتيش به زندگيتون زديد و خيلي موقع ها هم جاي برگشتي نداره
كه چوبشو من خوردم
--------
اميدوارم براي شما اين ٣ اتفاق تلخ پيش نياد كه با اين كارام زندگيم را از دست دادم-
كاشكي اين ٣ حرف را قبلا كسي بهم زده بود !!!!!!

Sent from iphone6+

استاد شیفو
05-09-2015, 11:39
با سلام

دوستان نمیدونم این تجربه هست یا نه . ولی میتونه تو خرید کمکتون کنه .

دوستان همونطور که میدونید الان کشور تحت پوشش سیگنال تلویزیونی دیجیتال ----T هست . و هر روز داره گسترش پیدا میکنه .

صدا و سیما قراره سال بعد از فرستنده های ----T2 که بهینه شده نخسه ----T1 هستند رونمایی کنه . هنوز به دلایلی اعلام نکرده که میگم خدمتتون .

حال تجربه :

دوستان اگر خواستید گیرنده دیجیتال تلویزیون خریداری کنید حتما حتما از فروشنده بپرسید و روی جعبه کالا رو ببینید که ----T2 رو حتما حتما ساپورت کنه .

----T2 فرقش اینه که علاوه بر شبکه های اصلی و HD میتونه تمامی شبکه های استانی رو در شهر خودتون داشته باشید . و تلتکست رنگی همانند روزنامه رو داره و خیلی دیگه که نیمشه در

چند خط خلاصه کرد ....

اما ----T فقط شبکه های سراسری رو دارید . الان هم فعلا فقط این تکنولوژی داره ارائه میشه .

جدیدا تمام سریال ها ، برنامه های صدا و سیما داره به صورت HD فیلم برداری میشه . تا در اینده بتونن پیاده سازیش کنن.

و در اخر دلیلی که صدا و سیما اعلام نکرده که میخواد از ----T2 در سال بعد رونمایی کنه اینه که میترسه این گیرنده های دیجیتال با تکنولوژی قدیمی ----T رو دستش باد کنن و فروش نکنن .

ehsan_iace
05-09-2015, 12:11
چند تا تجربه درباره مراسم عقد و عروسی :

1. مراسم اگر شب هست بهتر است شروع اش بعد از غروب باشه!
کسی برای مراسمی که قراره تا ساعت 12 شب طول بکشد از 5 عصر نمی‌آید!

2. اگر بلندگوها را تا آخر زیاد نکنید کسی نمیگوید مراسم بدی برگزار کردید! (صدای زیاد و ناهنجار به مهمانها لذت بیشتری نمیدهد!)

3. غذا را داغ سرو کنید و اگر از جای دیگری غذا می‌آورید زمان کافی برای گرم شدن غذا در نظر بگیرید
آن شعله های کوچک زیر سینی‌ها نمیتواند غذایی که کاملاً سرد است را سریع گرم کند

4. اگر آلاچیق در بیرون از محوطه سالن دارید برای افرادی که میخواهند از سر و صدا دور باشند و در آلاچیق‌ها هستند هم پذیرایی در نظر بگیرد

5. اگر غذاهای‌تان بصورت تکی نیست و در دیس کشیده می‌شود حتماً در هر یک از آن دیس‌ها و ظرف‌ها یک قاشق قرار دهید تا کسی از قاشق خودش برای کشیدن غذا استفاده نکند

6. ساعت شام را به ساعات پایانی مراسم نیاندازید!
آن حجم غذا را وقتی کسی ساعت یازده شب به بعد میخورد مطمئناً خواب بدی خواهد داشت!

7. غذای خانمها و آقایان را بصورت همزمان سرو کنید نه اینکه یک عده منتظر باشند تا همسرانشان غذا بخورند تا نوبت آنها شود!

mosi_alfa
08-09-2015, 15:59
هیچوقت رو همکاری یا کمک خانواده مادری تون اعتماد نکنید. به شدت نسبت به شما حسادت دارند و اصلا دوست ندارند شما رو بالاتر از خودشون ببینند. ولی خانواده پدری رو تا میتونید روشون حساب کنید افتخار و پیشرفت شما افتخار و پیشرفت اونها هم هست.
ببخشید ولی اصلن نمیشه رو این تجربه شما حساب کرد؛ کاملا شخصیه.

Sent from my LG-D724 using Tapatalk

Captain_America
09-09-2015, 09:09
ببخشید ولی اصلن نمیشه رو این تجربه شما حساب کرد؛ کاملا شخصیه.

Sent from my LG-D724 using Tapatalk

به طریق شهود عینی میشه، یه دلیلی داره که فامیلی از پدر میرسه نه از مادر.

Atghia
09-09-2015, 14:20
تاپيك نقل قول ممنوع است... البته تجربه نشون داده!
كسايي كه خيلي به فاميلي پدر و ژن پدري و اين صحبتها تكيه دارند داراي افكار پوسيده ي نامعتبري هستند كه در لفافه متجدد بودن سعي در اثبات اون دارند و باز هم تجربه نشون داده كه با اين افراد صحبت كردن و توضيح دادن بي فايده هست و مصداق نرود ميخ اهنين به سنگ است. اما باز هم تجربه ميگه كه ديگران رو بايد مطلع كرد تا طرف فكر نكنه حق باهاشه و جماعتي رو به وادي خود بكشاند. هر چند كه كلا فكر نميكنند اگر فكر ميكردند كه نتيجه چيز ديگري بود:n33:

alijigari
11-09-2015, 18:58
همیشه سعی کنید حرف دلتون و رازتون را به هر کسی نگید ( در بعضی موارد شامل خانواده میشه ) و ازش درخواست نکنید که این حرفو به کسی نگو !
1-چون وقتی رازتون را به کسی گفتید دیگه راز نیست و یک حرف عادی هست
2-اگه تو دلتون نگه دارید و حتی جلوی ایینه بگید بهتر هست تا به کسی بگید چون ممکن هست از همون حرف به ضرر شما در اینده استفاده کنه
---------------------------
اگه پیش مشاور خانواده میرید
در چند جلسه اول فقط حرف های شما را گوش میکنه و مهر تایید میزنه و جلسه ها را کش میده ، بدونید فقط جنبه مالی را در نظر میگیره
----------------------------
سعی گنید پشت سر کسی تو جمع ، حرف نزنید . چون ممکنه رابطه شما با اون افراد تیره بشه و همه اون حرف ها را به دیگران بازگو کنه

h.i.c.h
14-09-2015, 15:28
اگه مشکل روانی دارید به روانشناس و یا روانپزشک مراجعه کنید و خودتون رو خلاص کنید
مشکلاتی مثل وسواس فکری / اضطراب / افسردگی و ... واقعا کیفیت زندگی آدم رو به شدت میاره پایین
حیفه که زندگی ای که می تونه به شادی و همراه با سازنده بودن و مفید بودن برای خود آدم، خانواده و جامعه بگذره، به خاطر این مشکلات اینقدر تلخ بگذره.

- - - Updated - - -

اگه مشکل روانی دارید به روانشناس و یا روانپزشک مراجعه کنید و خودتون رو خلاص کنید
مشکلاتی مثل وسواس فکری / اضطراب / افسردگی و ... واقعا کیفیت زندگی آدم رو به شدت میاره پایین
حیفه که زندگی ای که می تونه به شادی و همراه با سازنده بودن و مفید بودن برای خود آدم، خانواده و جامعه بگذره، به خاطر این مشکلات اینقدر تلخ بگذره.

hossein blak
15-09-2015, 17:56
این روزا باید فقط خوب باشید ......نه کمتر و نه بیشتر
خودتون باشید و بجنگید واسه این که ثابت کنید که کم نمیارید

farid0485
15-09-2015, 18:47
شما همیشه کار خودتو انجام بده و کاری به بقیه نداشته باش

اگه یه جا میری کار و طرف دوست دخترش رو میاره همکارت میکنه و کارا ستخ رو میده به تو کاری به دوست دخترش نمیده و حقوق جفتتون هم یکیه

جای غر زدن، تو کار خودتو بکن، اهمیت نده که بقیه وطیفه اشون. چطور انجام میدن و فقط کار خودتو بکن

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

Atghia
21-09-2015, 20:32
یسری پیام پوسیده چندسال قبل هست که دوستان ندونسته توی تلگرام و بقیه برنامه ها میفرستن...اینا رو همون وقت بهشون بگید که در جریان باشن و به این وسیله الکی کپی نشه دست این و اون! درسته کمی بهشون برخواهد خورد اما مزیتش بیشتره :دی
برای مثال فلان قرص فلان شرکت رو نخرید نخرید فوری فوری (خبر دوسال قبل)
ربات های تلگرام عکساتون رو میدزدن اطلاع بدید اطلاع بدید و...
و حرفای از این دست

استاد شیفو
24-09-2015, 08:34
.................

AhmadReza.
24-09-2015, 13:39
هر روز به دنبال یه چالش جدید باش . سعی کن چیزای جدید یاد بگیری . هر رزو سعی کن ک کمی بهتر باشی .کمی مهربون تر کمی بخشنده تر ..
تو فقط یک بار به دنیا میای .طوری زندگی کن که لحظه مرگت حسرت هیچ چیزی رو نخوری .طوری زندگی کن که بعد از مرگت از تو به عنوان یه قهرمان یاد کنند...

*موفق پیروز و ثروتمند باشین*:n16:

sami343
05-10-2015, 16:39
تجربه من در خوشحال کردن دیگران است دیروز با دوستم دعوام شد بعدش خیلی ناراحت شدم رفتم براش از یه گل فروشی آنلاین گردوک یه گل خریدم و ارسال کردم
بعدش خودش زنگ زد و کلی تشکر کرد
میخواستم شما هم سعی کنید دیگران رو خوشحال کنید راستی دیروز این گل رو برای دوستم خریدم نگاه کنید ببیند قشنگ بود؟؟؟؟
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gelayor14
13-11-2015, 20:06
هر دروغی که گفته میشه ، دروغ بعدی هم پشت سرش میاد و این سلسله ادامه داره..
بدتر از همه اینکه این دروغ برای ناراحت نکردن دیگران باشه
ی نه محکم بگیم طرف ناراحت بشه بهتر از این تسلسل باطل هست

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-11-2015, 09:04
سلام
یک زمستون دیگه از راه رسید
شعله ی بخاری نفتی و گازی باید کاملاً آبی باشه وگرنه ممکنه باعثِ مرگ بشه . مرگی آرام و بی سر و صدا در خواب
اطلاعات بیشتر:
با خیلیها صحبت کردم و پرسیدم چطور تشخیص میدی که بخاری نفتی و گازی مشکل نداره و گاز "قاتل خاموش" (گاز منو اکسید کربون - CO ) تولید نمیکنه ؟
بیشتر مردم همه چیز گفتند جز کاملاً آبی بودنِ شعله
این بزرگترین و مهمترین علامت هست تا مطمئن بشین اکسیژن کافی داره میرسه به بخاری و گاز و یا نفت داره کامل میسوزه و بخار آب و گاز دی اکسید کربون CO2 تولید میشه نه گاز منواکسید کربن CO
•اگر سرهای شعله ها کمی نارنجی هست یعنی اکسیژن یه مقدار کم هست و داره مقدار کمی گاز CO تولید میشه
•اگر نصف شعله نارنجی هست یعنی وضعیت خطرناک هست و داره مقداری زیادی گاز CO (قاتلِ خاموش) تولید میشه
•اگر بیشتر شعله نارنجی هست یعنی وضعیت خیلی خیلی خطرناک هست و داره مقدار زیادی گاز CO تولید میشه و احتمال مرگ در خواب بسیار زیاد هست .
هشدار:
ممکنه قبل از خواب دربِ اتاق باز باشه و هوای کافی به بخاری میرسه و شعله آبی باشه و فریبتون بده اما موقع خواب درب رو ببندید و با خیال راحت بخوابید اما کم کم اکسیژن اتاق کاهش پیدا میکنه و گاز شروع میکنه به ناقص سوختن و شعله نارنجی میشه و مقدار زیادی گاز منو اکسید کربون تولید بشه که باعث خواب بسیار عمیق و دستِ آخر مرگ در خواب میشه
پس اگر کانالهای کولر بسته هست , دربِ اتاق هم بسته هست حتماً یک پنجره رو به اندازه نیم سانت یا یک سانت سانت یا دو سانت باز بذارید تا اکسیژن کافی به بخاری و ساکنین اتاق برسه . مقدار باز کردنِ راهی برایِ تهویه بستگی به اندازه ی بخاری و تعداد افرادِ توی اتاق داره
====================================
حتماً قبل از خواب به اتاق کودکان و کسانی که این چیزها رو بلد نیستند سر بزنید تا مطمئن بشید که شعله ی بخاری کاملاً آبی هست و مطمئن بشید که راهی برای ورود هوای تازه وجود داره در اتاق وگرنه نصف شب اکسیژن کم میشه و میتونه حادثه ساز بشه
=====================================
با لباس بیشتر و پتو یا لحاف ضخیم بخوابید تا مجبور نشید از سرما شعله ی بخاری رو خیلی زیاد کنید و مجبور نشید درب و پنجره ها رو کامل ببندید .
====================================
دودکشها رو چک کنین که محکم به بخاریها وصل شده باشه و دود میره بیرون اتاق و مطمئن بشید که پرنده درونِ دودکش لانه نساخته باشه سر دودکشها رو حتماً با توری فلزی ببندین تا پرنده ها نتونند وارد دودکش بشند . توریها باید درشت باشه تا انگشت راحت از اون رد بشه .اما اونقدر درشت نباشه که گنجشک بتونه ازش واردِ دودکش بشه .
=======================================
تا حالا هیچ انسانی نتونسته کاهش اکسیژن در بدنش و رفتنش به سمت مرگِ خاموش رو درک کنه چون فقط احساس خستگی و خواب آلودگی میکنه و دلش میخواد بخوابه . میخوابه و اگر به موقع به دادش نرسند در خواب مىمیره
یک هواپیمای مسافربری پر از مسافر دچار مشکل کمبود اکسیژن در داخل هواپیما شد . نه خلبان , نه کمک خلبان و نه هیچ کسی از مسافرها متوجه نشدند که مشکل از کمبود اکسیژن هست .
کمبود اکسیژن تمرکز و عقلشون رو از کار انداخت و با تمام آموزشها تشخیص ندادند مشکل چی هست . همه به خواب رفتند و شاید در خواب مردند . هواپیما اونقدر پرواز کرد تا سوختش تموم شد و سقوط کرد .
دو هواپیمای جنگی در کنارش پرواز میکردند و میدند که همه بیهوش شده اند اما هیچ کاری نتونستند انجام بدند و اونقدر کنارش پرواز کردند که موتورهاش خاموش شد و سقوط کرد .
این پیام رو با هر وسیله ای که میتونین بین مردم منتشر کنید
اگر جان یک نفر هم از مرگ نجات پیدا کنه بسیار خوب هست
=======================================
ویرایش در 1-12-2015 ویدئو و جزئیات سانحه ی هواپیما:
برای دیدن فیلمش در یوتیوب بنویسید helios flight 522
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 554290138
خلاصه ی ماجرا:
تکنسین موقع تعمیر , دکمه تنظیم فشار کابین رو از حالت auto میذاره روی دستیmanual
خلبانها هم قبل از پرواز متوجه نمیشند دکمه روی manual هست
با اوج گرفتن هواپیما , فشار هوای کابین و اکسیژن تدریجاً کم میشه و حادثه اتفاق میافته

alijigari
17-11-2015, 18:57
اگه کسی یک بار بهتون دروغ گفت و فهمیدین که دروغ گفته ،مطمئن باشین دفعه بعد دروغ های بزرگتری بهتون میگه !
ازموده را ازمودن خطا هست

ramshad
22-11-2015, 18:56
یکی از مشخصات بزرگ شدن اینه که وقتی فرد دچار رنجش یا خشم میشه با کلام احساسش رو نشون میده نه با رفتار (مثلا قهر). اینو میشه یک بار به فردی که از قهر کردن استفاده می کنه گفت و اگه اون فرد به این روش ادامه داد؛ باید با او قطع رابطه کرد. نه به عنوان قهر؛ به این دلیل که بچه است و شایسته ارتباط با شما نیست. سنش هر چه که می خواهد باشد

years
23-11-2015, 07:44
همیشه از همنشینی با دیوانه ها برحذر باش چون اونها هرکاری کنند شما را هم با خود به درون چاه خواهند انداخت

Captain_America
29-11-2015, 21:12
اگه دختری با علم به اینکه تو رابطه ای هستید اومد جلو شک نکنید هدف نهاییش بهم زدن رابطه شماست. هر چقدر گفت براش مهم نیتس و با شرایط کنار میاد گوش نکنید.

mgh345
01-12-2015, 05:37
هر وقت حس کردین یه چیزی بیش از حد خوبه، مطمئن باشین یه جای کار میلنگه!
---------------
هیچوقت بخاطر قیمت کمتر ریسک نکنن! هم قیمت زیاد و هم قیمت کم تله هستن!
---------------
حتی اگه با برادرت می خوای شراکت کنی همون اول بشینین قرارداد بنویسین و همه چیز رو کتبی مشخص کنین!

یک هواپیمای مسافربری پر از مسافر دچار مشکل کمبود اکسیژن در داخل هواپیما شد . نه خلبان , نه کمک خلبان و نه هیچ کسی از مسافرها متوجه نشدند که مشکل از کمبود اکسیژن هست . کمبود اکسیژن تمرکز و عقلشون رو از کار انداخت و با تمام آموزشها تشخیص ندادند مشکل چی هست . همه به خواب رفتند و شاید در خواب مردند . هواپیما اونقدر پرواز کرد تا سوختش تموم شد و سقوط کرد .
دو هواپیمای جنگی در کنارش پرواز میکردند و میدند که همه بیهوش شده اند اما هیچ کاری نتونستند انجام بدند و اونقدر کنارش پرواز کردند که موتورهاش خاموش شد و سقوط کرد .
این پیام رو با هر وسیله ای که میتونین بین مردم منتشر کنید
اگر جان یک نفر هم از مرگ نجات پیدا کنه بسیار خوب هست

میشه منبع این رو بدین؟ بنظر من اصلا امکان نداره که اکسیژن هواپیما تموم بشه! حتی اگه سیستم تهویه از کار بیفته و کادر پرواز متوجه نشن، سنجشگرهای خودکار داخل هواپیما اخطار میدن، حتی اگه اونا هم از کار بیفتن، بخار آب و دی اکسید کربن موجود در بازدم مسافرها به مرور باعث گرم شدن و دم کردن هوا میشه و افراد متوجه میشن و احساس خفگی می کنن.
حتی اگه بازم کسی متوجه نشه، همه یه دفعه بیهوش نمیشن! اول افراد سیگاری و سالمند که ریه های سالمی ندارن بیهوش میشن، بعد نوزادها و بچه ها که ریه های کوچکتری دارن و در آخر افراد جوون و ورزشکار!
حتی اگه بازم خدمه پرواز متوجه نشن، چون کابین خلبان تقریبا ایزوله هست، اکسیژن اونا به سرعت اکسیژن قسمت مسافرها تموم نمیشه!
اگر به هر دلیلی توی پرواز سطح اکسیژن کاهش پیدا کنه سنجشگرهای خودکار داخل هواپیما ماسک های اکسیژن رو آزاد می کنن، فکر کنم آموزشش رو موقع پرواز دیده باشید. حتی اگه ماسک اکسیژنی نباشه خلبان می تونه فرود اضطراری کنه. حتی اگه امکان فرود اضطراری هم نباشه، خلبان می تونه با کاهش ارتفاع به حدود هزار متری که فشار هوا مناسبه، درهای هواپیما رو باز کنه تا هوای تازه وارد هواپیما بشه.

اون دو تا هواپیمای جنگی کارهای زیادی می تونن انجام بدن! مثلا از اونجایی که حس شنوایی موقع بیهوشی آخرین حسی هست که از کار میفته و اولین حسی هست که برمیگرده، می تونن با شکستن دیوار صوتی نزدیک هواپیما که باعث ایجاد صدای وحشتناکی میشه خلبان ها یا حداقل چند تا از مسافرها رو بیدار کنن! زیر صندلی هر مسافر چتر نجات هست و اونا می تونن از هواپیما بپرن بیرون!
نهایتش اینه که اون دوتا هواپیمای جنگی با یه شلیک کنترل شده یه سوراخ روی هواپیما برای ورود هوا باز می کردن!

aftab_azad20
01-12-2015, 18:26
هر وقت حس کردین یه چیزی بیش از حد خوبه، مطمئن باشین یه جای کار میلنگه!
---------------
هیچوقت بخاطر قیمت کمتر ریسک نکنن! هم قیمت زیاد و هم قیمت کم تله هستن!
---------------
حتی اگه با برادرت می خوای شراکت کنی همون اول بشینین قرارداد بنویسین و همه چیز رو کتبی مشخص کنین!

میشه منبع این رو بدین؟ بنظر من اصلا امکان نداره که اکسیژن هواپیما تموم بشه! حتی اگه سیستم تهویه از کار بیفته و کادر پرواز متوجه نشن، سنجشگرهای خودکار داخل هواپیما اخطار میدن، حتی اگه اونا هم از کار بیفتن، بخار آب و دی اکسید کربن موجود در بازدم مسافرها به مرور باعث گرم شدن و دم کردن هوا میشه و افراد متوجه میشن و احساس خفگی می کنن.
حتی اگه بازم کسی متوجه نشه، همه یه دفعه بیهوش نمیشن! اول افراد سیگاری و سالمند که ریه های سالمی ندارن بیهوش میشن، بعد نوزادها و بچه ها که ریه های کوچکتری دارن و در آخر افراد جوون و ورزشکار!
حتی اگه بازم خدمه پرواز متوجه نشن، چون کابین خلبان تقریبا ایزوله هست، اکسیژن اونا به سرعت اکسیژن قسمت مسافرها تموم نمیشه!
اگر به هر دلیلی توی پرواز سطح اکسیژن کاهش پیدا کنه سنجشگرهای خودکار داخل هواپیما ماسک های اکسیژن رو آزاد می کنن، فکر کنم آموزشش رو موقع پرواز دیده باشید. حتی اگه ماسک اکسیژنی نباشه خلبان می تونه فرود اضطراری کنه. حتی اگه امکان فرود اضطراری هم نباشه، خلبان می تونه با کاهش ارتفاع به حدود هزار متری که فشار هوا مناسبه، درهای هواپیما رو باز کنه تا هوای تازه وارد هواپیما بشه.

اون دو تا هواپیمای جنگی کارهای زیادی می تونن انجام بدن! مثلا از اونجایی که حس شنوایی موقع بیهوشی آخرین حسی هست که از کار میفته و اولین حسی هست که برمیگرده، می تونن با شکستن دیوار صوتی نزدیک هواپیما که باعث ایجاد صدای وحشتناکی میشه خلبان ها یا حداقل چند تا از مسافرها رو بیدار کنن! زیر صندلی هر مسافر چتر نجات هست و اونا می تونن از هواپیما بپرن بیرون!
نهایتش اینه که اون دوتا هواپیمای جنگی با یه شلیک کنترل شده یه سوراخ روی هواپیما برای ورود هوا باز می کردن!
با همه اطلاعات خوبی که دادی اما این اتفاق تو سال 2005 افتاده
منبع هم بالا ذکر شده
فک کنم یه بار هم شبکه های بیگانه :n02: مستندش رو پخش کردند

saeed sx
02-12-2015, 14:40
اگر کسی پشت دستگاه عابر بانک بود و گفت بیا برام پول بکش اینکارو نکنید( مثلا سواد نداره). بعدا میتونه ازتون شکایت کنه و زندان بندازتون به جرم دزدی.چون عابربانک عکس میگیره!

mgh345
02-12-2015, 15:09
با همه اطلاعات خوبی که دادی اما این اتفاق تو سال 2005 افتاده
منبع هم بالا ذکر شده
فک کنم یه بار هم شبکه های بیگانه :n02: مستندش رو پخش کردند
ممنون
البته منبع اون موقع نبود و جدیدا اضافه شده
خیلی تأثیرگذار بود. من قبلش فکر می کردم این اتفاق اگه هم افتاده باشه با این هواپیماهای توپولوف و توی کشورهای جهان سوم رخ داده! الان دیگه به قضا و قدر کاملا اعتقاد پیدا کردم!

امید رض
02-12-2015, 15:43
هشدار!!!!!!
مواظب باشید خیانت کارترین وخطرناک فرد که از رگ دست هم به شما نزدیکترن بهترین دوستان شماهستن
مواظب باشید مواظب ......خطر درکمین شماست!
البته دوست داریم تادوست ولی باید مواظب باشید مواظب باشید
.................................................. .....
این یک هشدار جدیست!!!

hamed29
04-12-2015, 21:52
سعی کنید تا حد امکان اطرافیان و همکارانتون رو از امتیازات و امکاناتی که دارید مطلع نکنید.
متأسفانه بعضی افراد تنگ نظر طوری رفتار میکنند که انگار شما با خوردن حقشون اون امتیازات رو کسب کردید!

ramshad
08-12-2015, 13:25
یکی از مهمترین مهارتهایی که در کمتر جایی بهمون آموزش داده میشه؛ شیوه های صحیح حل و رفع اختلافه. هشدار که قبل از آزمودن عملی شیوه های طرح و حل اختلاف یک نفر با او وارد رابطه نزدیک (شراکت؛ زناشویی و حتی رفاقت) نشیم.

amirmahmod
08-12-2015, 13:39
خواستید گوشی نو بخرید اگه گوشی خش گیر نداشت عجله نکنید اول قاب ژله ای بگیرید ممکن همراش خش گیرم باشه اگه نداشت خش گیر بخرید فروشنده ها که نمیگن 20 تومن ضرر کردم سر همین .:n02:

banii
21-12-2015, 00:20
دقیقا همون زمانیکه خیالت بابت همه چیز راحته اتفاقات پیش بینی نشده میتونه زندگیتو به هم بریزه !

-----

در زندگی برای خودم اصول اختصاصی تعریف میکنم ، برخی چیزها رو چراغ قرمز تعیین میکنم ... از وقتیکه این کارو میکنم خیلی حس خوبی دارم و خیلی دارم رو به پیشرفت میرم ...

mf.designing
21-12-2015, 00:34
به حرف هیچ خانومی اعتماد نکنید مگر اینکه خلافش ثابت بشه !!!
دقیقا کسایی بهتون خیانت میکنن که تو اوج وفاداری با اونا هستید !
اگه میخواید یک عمر عذاب بکشید ، حتما عاشق بشید...!

mehdi 78
21-12-2015, 00:55
هیچ وقت از PSU (پاور ) های ارزون و بی کیفیت استفاده نکنید. یه پاور ارزون کل سیستم 5 - 6 ملیونی رو می تونه به اون دنیا بفرسته:n27: .
همیشه هم نسبت به صدای تق تق فن های کامپیوتر توجه کنید.

استاد شیفو
21-12-2015, 09:36
وقتی شرایط ازدواج رو ندارید و بیکارید . با ازدواج ، یه زبون بسته رو هم بیچاره نکنید . چون خیلی زود مسائل مالی تبدیل به مهمترین دلیل طلاق خواهد شد !!!!!!

hossein blak
28-12-2015, 23:57
اون دسته از آدم هایی که شما رو تحریک میکنند , شما رو عصبی میکنند , وشما تحقیر میکنند و ... در واقع این جور افراد توانایی کنترل شما رو در اختیار گرفته اند پس این قدرت و کنترل دهی رو به کسی ندید که عاقبتی چیز نابودی ندارد.

hamid3369
29-12-2015, 16:59
در زمان غم و اندوه مرافب باشید که چه تصمیمی یا چه کارهایی انجام میدید ممکنه بعدا گریبان گیرتون بشه :n12::n12:

green-mind
31-12-2015, 16:56
این روزا هر روز که ازخواب پا میشم میگم تو قطی بار تو تمام عمرت امروزت و خواهی داشت پس امروزت و نکش امروزت و زندگی کن !
جالا خوشبختم چون سهم هرروزم و تو همون روز زندگی میکنم و به امید فرداهای واهی و خیالی نیستم
دیگه نمیگم ی روزی ... میگم امروز !

- - - Updated - - -

این روزا هر روز که ازخواب پا میشم میگم تو قطی بار تو تمام عمرت امروزت و خواهی داشت پس امروزت و نکش امروزت و زندگی کن !
جالا خوشبختم چون سهم هرروزم و تو همون روز زندگی میکنم و به امید فرداهای واهی و خیالی نیستم
دیگه نمیگم ی روزی ... میگم امروز !

استاد شیفو
31-12-2015, 20:27
هر هدفی دارید نزارید حرف مردم و فامیل در رسیدن به هدفتون مانعتون بشه . فقط به هدفتون فکر کنید .

hamid3369
01-01-2016, 12:06
هیچگاه اجازه ندید زیر منت دیگران باشید ...تاجایی که میشه حواستون رو جمع کنین...با سختی دست و پنجه نرم کردن بهتر از زیرمنت بودن دیگرانه ..یادگاری قبول کردن هم شامل همین موضوعه در زمان مشکلات
طعنه زدن شروع میشه پشت سر دیگه نگو.. ارزش نداره....هیچ دوستی پایدار نمیمونه ....

Captain_America
02-01-2016, 20:41
وقتی دختری از آینده حرف میزنه مثلا دوس دارم خونمون اینجوری باشه یا دوست دارم بچه مون اونجوری حتی اگه هیچ قول ازدواجی بهش نداده باشید اون پیش خودش فکراش رو کرده و اینده اش رو با شما متصور شده ، اصلا راحت نگذرید از این قضیه خیلی صریح بگید اگه نمیخواهید باهاش ازدواج کنید که رابطه تون رو آینده دار و طولانی نمیبینید.
من الان این مشکل برام پیش اومد و اصلا نمیدونم چجوری حلش کنم.

k1ozil
02-01-2016, 21:05
فیزیک رو برای شب امتحان نذارید شوخی بردار نیست:-)) :-))

LG G2

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-01-2016, 01:33
سلام
ماجرای باز کردنِ درب آپارتمان با قوطی نوشابه !!!!
شب ساعت 10 توی آپارتمان یکی از دوستان بودم که یهو شنیدیم از توی پله ها صدای جر و دعوا و داد میاد
هر دو تامون پریدیم بیرون ببینیم چی شده که یهو باد زد و در آپارتمان رو بست !!!!
اب داد بیداد , حالا بیا و درستش کن . همه زندگیمون هم توی آپارتمان بود . موبایلامون , کلیدها و کیف پول و غیره . خلاصه ما موندیم پشت در با دست خالی و جیب خالی
به دوستم گفتم کلید زاپاسی چیزی قایم نکردی توی پارکینگ ؟ گفت نه .
یکی از همسایه ها داشت از پله میومد پائین . ماجرا رو بهش گفتیم و از موبایلش زنگ زدیم به آتشنشانی گفتیم جریان اینه و پنجره هم بازه و آپارتمان هم طبقه ی دومه . میشه یه نردبون شش هفت متری بفرستین ؟
گفتند اگه نوزاد یا آدم معلول و مریض توی خونه باشه ما میایم اما شما باید زنگ بزنید به کلیدساز بیاد بازش کنه
از 118 شماره ی دو تا کلید ساز رو گرفتیم و زنگ زدیم گفتند دورند و فردا صبح میتونند بیان
ای داد بیداد . حالا چکار کنیم ؟ بخوابیم پشت در تا صبح ؟؟؟!!!
چی نجاتمون داد ؟
جواب:

3 ماه قبل از این ماجرا بنده رفتم توی یک فروشگاه قفل فروشی تا قفل بخرم .
یک قفل دیدم که زبانه اش این شکلی بود
با کنجکاویِ همیشگی پرسیدم این قفل چرا زبونه ش این شکلیه ؟ به چه درد میخوره ؟
گفت وقتی زبانه این شکلی باشه دیگه نمیشه از بیرون درب رو باز کرد
گفتم مگه قفلهایی که زبونه ش معمولیه میشه بازش کرد ؟؟!!
گفت بله , با چیزی شبیه به کارت بانک یا کارت شارژ که ضخیم و انعطاف پذیر باشه میتونند راحت بازش کنند به شرطی که در با کلید قفل نشده نباشه یعنی فقط بسته باشه
کارت رو میزنین بین در و چهارچوب . زبونه هم که مثلثی شکله . کارت هلش میده و میره کنار و در باز میشه . راحت و بی صدا .
همین اطلاعات به ظاهر ساده مشکل ما رو حل کرد
به دوستم گفتم وایسا , گمونم فرجی شد و احتیاجی به کلید ساز و نردبان و خوابیدن پشت در و اینها نیست . خودمون بازش میکنیم
گفت چجوری ؟؟؟!!!
گفتم وایسا تا بیام
رفتم توی خیابون تا چیزی پیدا کنم که شبیه کارت بانک و کارت پایان خدمت و گواهینامه و اینها باشه . مثلاً یک تکه پلاستیک پهن
جلوی آپارتمان یک سطل زباله بزرگ چرخ دار بود و خوشبختانه هنوز ماشین شهرداری نیومده بود و پر از کیسه های زباله بود
اما خوشبختانه لازم نشد برم سراغ کیسه ها . یه نفر لطف کرده بود نوشابه خورده بود و قوطیش رو انداخته بود کنار سطل روی زمین . برای اولین بار خوشحال شدم که یه نفر آشغال ریخته توی خیابون . گفتم خودشه .
قوطی نوشابه از ورق نازک آلومینیوم درست شده که تقریباً همه ی آقایون میتونند با دست پارش کنند .
پارش کردم و تاش کردم روی هم تا هم ضخیم تر بشه هم لبه اش تیز و برنده نباشه و بتونه راحت بره لای درب و چهارچوب و زبونه رو هل بده و بزنه کنار
وقتی برگشتم بالا دوستم گفت این چی چیه آوردی ؟؟؟!!!! با این میخوای در رو باز کنی ؟؟؟ چجوری ؟؟؟!!!!
بهش گفتم وایسا تماشا کن فقط
چون بار اول بود , اولش ورق رو زدم لای در , پائین تر از زبونه و تا آخر رفت توی آپارتمان !
فهمیدم که زبونه بالاتر هست . بار دوم درست خورد به زبونه ی قفل و کمی هم درب رو کشیدم سمتِ خودم تا فشاری نباشه روی زبونه .
با یک فشار کوچیک به ورق آلومینیوم زبونه رفت کنار و در باز شد
POWER OF SCIENCE - قدرتِ علم و دانش
:20:
دوستم دهنش از تعجب باز مونده بود .
گفت ایــــــــوَل , عجب کلکی , این رو از کجا یاد گرفتی ؟؟؟!!!
ماجرای مغازه ی قفل فروشی رو بهش گفتم و اینکه چقدر ارزشمنده که وقتی کسی چیزی بلده و داره بهت یاد میده , ساکت باشی و با دقت گوش بدی و یاد بگیری چون دانستن خیلی خیلی بهتر از ندانستنه
همون زبونه ی عجیب قریبی که در مغازه دیدم و کنجکاویِ بنده و سوالم که به چه درد میخوره و جواب مغازه دار و با دقت گوش دادنِ بنده و یاد گرفتن اون معلومات به ظاهر ساده و بی اهمیت , مشکلمون رو اون شب حل کرد .
یادتون باشه دربِ آپارتمان باید از داخل قفل باشه وگرنه میشه از بیرون راحت بازش کرد چون 99% از درها به سمتِ داخل باز میشه و این یک حفره ی امنیتی به وجود میاره برای باز کردن دری که قفل نیست

green-mind
06-01-2016, 15:36
اگه حتی یک درصد احتمال میدین یا حتی به شک افتادین که یک درصد کسی تو رابطه هست به رابطش احترام بزارین و باعث جدایی یا مشغول کردن یک درصد از ذهنش نسبت به خودتون نشین چون قبل از اینکه به رابطه او احترام گذاشتین به خودتون به شخصیتتون به وقار و اصالتتون احترام گذاشتین همیشه برای خودتون اصول و ارزش هایی داشته باشین و به اون اصول و ارزش ها احترام بزارین و یادتون باشه تا زمانی که خودتون به خودتون ارزش و احترام قایل نشین کسی به شما ارزش و احترام قایل نخواهد شد
همیشه خودتون باشین و از اینکه خودتون هستید لذت ببرید
خودتون و دوست داشته باشی تا کاینات شما رو دوست داشته باشن و یادتون باشه خوشبختی شما با خودتون شروع میشه نه با اشیا و اشخاص

aryamehr1368
11-01-2016, 20:27
تجربه من از دوسال بودن تو سایت پرشین تولز اینه ی سری مدیر عقده ای دارن ادارش میکنن بخصوص قسمت پاتوقش عمرتون رو اونجا تلف نکنید

محمد7966
11-01-2016, 20:37
تجربه من از دوسال بودن تو سایت پرشین تولز اینه ی سری مدیر عقده ای دارن ادارش میکنن بخصوص قسمت پاتوقش عمرتون رو اونجا تلف نکنید

ربطی به پرشین تولز هم نداره
در همین سایت پی سی هم مطمئن باشید چنین افرادی پیدا میشه

کلا فرهنگ ممکلت داغونه

aryamehr1368
11-01-2016, 20:52
ربطی به پرشین تولز هم نداره
در همین سایت پی سی هم مطمئن باشید چنین افرادی پیدا میشه

کلا فرهنگ ممکلت داغونه
من در مورد اینجا نمیدونم ولی برات مثال میزنم ببین مثل هم هستن یا نه مثلا تو قسمت پاتوق حرف سیاسی ممنوع باشه قبول خودش هم نوشته سیاسی و مذهبی نگید ولی هرچی دلشون بخواد پاک میکنن یا با دلایل واهی کاربرا رو بن میکنن شما بری اونجا میبینی ی عالمه کاربر بن شده وجود داره اونم بدون دلیل در مورد موسیقی اصلا نمیشه حرف زد حتی اگه در مورد بیماری بهنام صفوی باشه اینا اصلا به کنار من بخوام در مورد مسائل پزشکی حرف بزنم مخصوصا جاهایی ک مربوط ب مسائل جنسی باشه باید از کلمات مخفف مثل مورت جای شورت و مثل اینا استفاده کنم حالا خدا نکنه ی مدیر باهات چپ بیفته فرتی میزنه بنت میکنه اینقد گشاد هستن نمیخونن ببینن چی هست ا نیست فقط بن میکنن یا این عکسارو ببین

این متن چی داره ک باید بدون اخطار منو بن دائم کنن یا مثلا این عکس

طرف ی بوس ب رفیقش فرستاده اونم شوخی, نوشته پست مستهجن شما پاک شد حالا صفحه پاتوق ببینید

به قفل ها تو صفحه دقت کنید 4 تا قفل تو صفحست موضوعاتش چیه گیمر شکایت کرد منصور قیامت فلان کار کرد من ک واقعا نمیدونم چ خبر البته حق با شما هم هست

محمد7966
11-01-2016, 21:05
من در مورد اینجا نمیدونم ولی برات مثال میزنم ببین مثل هم هستن یا نه مثلا تو قسمت پاتوق حرف سیاسی ممنوع باشه قبول خودش هم نوشته سیاسی و مذهبی نگید ولی هرچی دلشون بخواد پاک میکنن یا با دلایل واهی کاربرا رو بن میکنن شما بری اونجا میبینی ی عالمه کاربر بن شده وجود داره اونم بدون دلیل در مورد موسیقی اصلا نمیشه حرف زد حتی اگه در مورد بیماری بهنام صفوی باشه اینا اصلا به کنار من بخوام در مورد مسائل پزشکی حرف بزنم مخصوصا جاهایی ک مربوط ب مسائل جنسی باشه باید از کلمات مخفف مثل مورت جای شورت و مثل اینا استفاده کنم حالا خدا نکنه ی مدیر باهات چپ بیفته فرتی میزنه بنت میکنه اینقد گشاد هستن نمیخونن ببینن چی هست ا نیست فقط بن میکنن یا این عکسارو ببین

این متن چی داره ک باید بدون اخطار منو بن دائم کنن یا مثلا این عکس

طرف ی بوس ب رفیقش فرستاده اونم شوخی, نوشته پست مستهجن شما پاک شد حالا صفحه پاتوق ببینید

به قفل ها تو صفحه دقت کنید 4 تا قفل تو صفحست موضوعاتش چیه گیمر شکایت کرد منصور قیامت فلان کار کرد من ک واقعا نمیدونم چ خبر البته حق با شما هم هست

بنده که خیلی وقت نیست اینجا هستم الان بیشتر از 2 ماهه
ولی یه بار یه تایپیکی بود که خواه ناخواه کشیده شده به مذهب و خدا
اولش مدیرش گفت خواهشند بحث تموم کنید مذهب و سیاست و خدا خط قرمز هستند
ولی آخرش خودش تو بحث شرکت کرد اتفاقا چقدر هم بحث کرد و خیلی هم بد بحث کرد البته با من هم بحث نکرده بود ولی با یکی از دوستان بحث کرد که خیلی خوشم نیومد یه جورایی خشونت تو بحث دیدم
تا اینکه بعدش دیگه بحث خیلی رفت تو خط قرمز و آخر همون مدیر تایپیک قفل کرد
ولی من میگم اگر قرار بود بحث نشه چرا خودتون تو بحث شرکت کردید و نظرات و آرایتون رو هم نشر دادید

hamid3369
11-01-2016, 21:46
فهمیده ام که عملی را که هیچ وقت انجام نمیدهم به ان فکر نکنم ..بگذارم ذهنم ازاد باشد

aryamehr1368
11-01-2016, 22:25
بنده که خیلی وقت نیست اینجا هستم الان بیشتر از 2 ماهه
ولی یه بار یه تایپیکی بود که خواه ناخواه کشیده شده به مذهب و خدا
اولش مدیرش گفت خواهشند بحث تموم کنید مذهب و سیاست و خدا خط قرمز هستند
ولی آخرش خودش تو بحث شرکت کرد اتفاقا چقدر هم بحث کرد و خیلی هم بد بحث کرد البته با من هم بحث نکرده بود ولی با یکی از دوستان بحث کرد که خیلی خوشم نیومد یه جورایی خشونت تو بحث دیدم
تا اینکه بعدش دیگه بحث خیلی رفت تو خط قرمز و آخر همون مدیر تایپیک قفل کرد
ولی من میگم اگر قرار بود بحث نشه چرا خودتون تو بحث شرکت کردید و نظرات و آرایتون رو هم نشر دادید
همیشه صحبت سر دین و سیاست ب جنجال میکشه اونجا اگه ناظراش سرماهم خورده باشن بنت میکنن ربطی ب نوشتت ندار

محمد7966
11-01-2016, 22:32
همیشه صحبت سر دین و سیاست ب جنجال میکشه اونجا اگه ناظراش سرماهم خورده باشن بنت میکنن ربطی ب نوشتت ندار

دقیقا مشکل اینجاست که مدیر تذکر داد گفت بحث نکیند ولی بعدش خودش تو بحث شرکت کرد
ولی در آخر دید دیگه بحث خیلی رفت تو دین و خدا اونوقت تایپیکو قفل کرد
در واقع دچار تناقض شدیم که چرا مدیری که میاد تذکر میده و میگه بحثو تموم کنید چرا خودش میاد تو بحث شرکت میکنه:n13:

aryamehr1368
11-01-2016, 22:37
دقیقا مشکل اینجاست که مدیر تذکر داد گفت بحث نکیند ولی بعدش خودش تو بحث شرکت کرد
ولی در آخر دید دیگه بحث خیلی رفت تو دین و خدا اونوقت تایپیکو قفل کرد
در واقع دچار تناقض شدیم که چرا مدیری که میاد تذکر میده و میگه بحثو تموم کنید چرا خودش میاد تو بحث شرکت میکنه:n13:
شما ی مدت برو پی تی اگه دچار تناقضات حاد نشدی بعد بیا منو بزن:n24:

anti-military
12-01-2016, 02:43
سلام
ماجرای باز کردنِ درب آپارتمان با قوطی نوشابه !!!!
شب ساعت 10 توی آپارتمان یکی از دوستان بودم که یهو شنیدیم از توی پله ها صدای جر و دعوا و داد میاد
هر دو تامون پریدیم بیرون ببینیم چی شده که یهو باد زد و در آپارتمان رو بست !!!!
اب داد بیداد , حالا بیا و درستش کن . همه زندگیمون هم توی آپارتمان بود . موبایلامون , کلیدها و کیف پول و غیره . خلاصه ما موندیم پشت در با دست خالی و جیب خالی
به دوستم گفتم کلید زاپاسی چیزی قایم نکردی توی پارکینگ ؟ گفت نه .
یکی از همسایه ها داشت از پله میومد پائین . ماجرا رو بهش گفتیم و از موبایلش زنگ زدیم به آتشنشانی گفتیم جریان اینه و پنجره هم بازه و آپارتمان هم طبقه ی دومه . میشه یه نردبون شش هفت متری بفرستین ؟
گفتند اگه نوزاد یا آدم معلول و مریض توی خونه باشه ما میایم اما شما باید زنگ بزنید به کلیدساز بیاد بازش کنه
از 118 شماره ی دو تا کلید ساز رو گرفتیم و زنگ زدیم گفتند دورند و فردا صبح میتونند بیان
ای داد بیداد . حالا چکار کنیم ؟ بخوابیم پشت در تا صبح ؟؟؟!!!
چی نجاتمون داد ؟
جواب:

3 ماه قبل از این ماجرا بنده رفتم توی یک فروشگاه قفل فروشی تا قفل بخرم .
یک قفل دیدم که زبانه اش این شکلی بود
با کنجکاویِ همیشگی پرسیدم این قفل چرا زبونه ش این شکلیه ؟ به چه درد میخوره ؟
گفت وقتی زبانه این شکلی باشه دیگه نمیشه از بیرون درب رو باز کرد
گفتم مگه قفلهایی که زبونه ش معمولیه میشه بازش کرد ؟؟!!
گفت بله , با چیزی شبیه به کارت بانک یا کارت شارژ که ضخیم و انعطاف پذیر باشه میتونند راحت بازش کنند به شرطی که در با کلید قفل نشده نباشه یعنی فقط بسته باشه
کارت رو میزنین بین در و چهارچوب . زبونه هم که مثلثی شکله . کارت هلش میده و میره کنار و در باز میشه . راحت و بی صدا .
همین اطلاعات به ظاهر ساده مشکل ما رو حل کرد
به دوستم گفتم وایسا , گمونم فرجی شد و احتیاجی به کلید ساز و نردبان و خوابیدن پشت در و اینها نیست . خودمون بازش میکنیم
گفت چجوری ؟؟؟!!!
گفتم وایسا تا بیام
رفتم توی خیابون تا چیزی پیدا کنم که شبیه کارت بانک و کارت پایان خدمت و گواهینامه و اینها باشه . مثلاً یک تکه پلاستیک پهن
جلوی آپارتمان یک سطل زباله بزرگ چرخ دار بود و خوشبختانه هنوز ماشین شهرداری نیومده بود و پر از کیسه های زباله بود
اما خوشبختانه لازم نشد برم سراغ کیسه ها . یه نفر لطف کرده بود نوشابه خورده بود و قوطیش رو انداخته بود کنار سطل روی زمین . برای اولین بار خوشحال شدم که یه نفر آشغال ریخته توی خیابون . گفتم خودشه .
قوطی نوشابه از ورق نازک آلومینیوم درست شده که تقریباً همه ی آقایون میتونند با دست پارش کنند .
پارش کردم و تاش کردم روی هم تا هم ضخیم تر بشه هم لبه اش تیز و برنده نباشه و بتونه راحت بره لای درب و چهارچوب و زبونه رو هل بده و بزنه کنار
وقتی برگشتم بالا دوستم گفت این چی چیه آوردی ؟؟؟!!!! با این میخوای در رو باز کنی ؟؟؟ چجوری ؟؟؟!!!!
بهش گفتم وایسا تماشا کن فقط
چون بار اول بود , اولش ورق رو زدم لای در , پائین تر از زبونه و تا آخر رفت توی آپارتمان !
فهمیدم که زبونه بالاتر هست . بار دوم درست خورد به زبونه ی قفل و کمی هم درب رو کشیدم سمتِ خودم تا فشاری نباشه روی زبونه .
با یک فشار کوچیک به ورق آلومینیوم زبونه رفت کنار و در باز شد
POWER OF SCIENCE - قدرتِ علم و دانش
دوستم دهنش از تعجب باز مونده بود .
گفت ایــــــــوَل , عجب کلکی , این رو از کجا یاد گرفتی ؟؟؟!!!
ماجرای مغازه ی قفل فروشی رو بهش گفتم و اینکه چقدر ارزشمنده که وقتی کسی چیزی بلده و داره بهت یاد میده , ساکت باشی و با دقت گوش بدی و یاد بگیری چون دانستن خیلی خیلی بهتر از ندانستنه
همون زبونه ی عجیب قریبی که در مغازه دیدم و کنجکاویِ بنده و سوالم که به چه درد میخوره و جواب مغازه دار و با دقت گوش دادنِ بنده و یاد گرفتن اون معلومات به ظاهر ساده و بی اهمیت , مشکلمون رو اون شب حل کرد .
یادتون باشه دربِ آپارتمان باید از داخل قفل باشه وگرنه میشه از بیرون راحت بازش کرد چون 99% از درها به سمتِ داخل باز میشه و این یک حفره ی امنیتی به وجود میاره برای باز کردن دری که قفل نیست

البته به جای این پلیس بازی ها و زنگ زدن به آتش نشانی و برش قوطی نوشابه میشد خیلی راحت یه پیچ گوشتی و یه انبر دست از همسایه گرفت و کمتر از 30 ثانیه درو باز کرد

Reza Azimy_RW
13-01-2016, 20:20
هیچ وقت پین کد خططونو فعال نکنید
چند وقت پیش یه گوشی پیدا کردم معلوم بود از دست یکی از رو موتوری چیزی افتاده بود ال سی دیش شکسته بود فقط من روشنش کردم که زنگ بزنه طرف برم بدمش یا بزنگم بهش که دیدم قفله سیمکارتش ! سیمکارتو توی یه گوشی دیگه گذاشتمو هر کدی تست کردم نشد . گوشیش هم ال سی دیش شکسته بود نمیشد مخاطباشو ببینی .
بنابر این ال سی دیشو تعمیر کردمو هدیه دادم مادرم دیگه مشکل خودش بود :دی

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-01-2016, 08:55
سلام
این مرتب کردنِ فایلها که بهش میگن defragmentation نه فقط برای هارد دیسک کامپیوتر بلکه برای هارد دیسک خارجی external و حتی مموری کارتِ گوشی هم خیلی مفید هست و باعث رفع مشکلات و باز شدن سریع فولدرها و خوندن سریع محتویات فولدرها میشه
==============================
یک بار هاردِ اکسترنالِ 500GB رو زدم به ----- هر چی گشت پیداش نکرد . هر کاری کردم پیداش نکرد که نکرد
بعد هارد رو وصل کردم به کامپیوتر و فایلهاش رو مرتب کردم با دیفراگمنتر DEFRAGMENTER
بعدش تا هارد رو زدم به ----- ظرف چند ثانیه همه ی فولدرها رو پیدا کرد و خوند
مموری کارت گوشی هم هر وقت توی گوشی کند باز میشه , با وصل کردنش به کامپیوتر با کارد ریدر CARD READER و راست کلیک روی آیکانش و مرتب کردن فایلها , اونقدر سریع فولدرهاش باز میشه که انگار خالی هست

چرا مرتب کردنِ فایلها باعث سریعتر باز شدنِ فولدرها و سریعتر خوندنِ فایلها میشه ؟
جواب:

DEFRAGMENTATION یعنی یکپارچه ساختن
فرض کنین توی یک اتاق 10 تا کمدِ مخصوص فایل باشه و هر کمد هم 10 تا کشو داشته باشه و 1000 تا پرونده هم به صورت پراکنده توی این کشوها و کمدها به صورتِ نامنظم بایگانی شده باشه
هر بار که بخواین دنبال یک پرونده بگردین باید همه ی کمدها و کشوها رو بگردین تا پیداش کنین
اما اگر فایلها رو دسته بندی کنین و مرتب و منظم و بدون فاصله کنار هم بچینید اونوقت همشون توی دو یا سه کمد جا میشند و پیدا کردنشون خیلی راحتتر و سریعتر انجام میشه
دیفراگمنتر هم همین کار رو انجام میده
هر بار که یک فایل یا برنامه رو حذف میکنین یا اضافه میکنین , فضاهای خالی به وجود میاد روی حافظه که کم کم باعث پراکنده شدنِ فایلها از همدیگه میشه و پردازنده ی کامپیوتر باید مدت بیشتری وقت صرف کنه برای پیدا کردن فایلهای مورد نظر که باعث کند شدنِ کامپیوتر میشه
بهتره خودِ فایلهای کامپیوتر هم حداقل هفته ای یک بار مرتب بشه با فایل دفراگمنتر . این برنامه قابل تنظیم هست تا خودش هر چند مدت یک بار فولدرها رو مرتب کنه مثلاً در ساعتی که با کامپیوتر کار ندارین

salman2003
26-01-2016, 01:16
1- حتی نزدیک ترین دوستت می تونه از چیزهایی که بهش اعتماد کردی و گفتی به تو زخم بزنه. (این ازین کهن الگوها هستا:n31:)

2- من خیلی خودم از سطحی نگری بدم میاد اما دارم به این نتیجه می رسم ظاهر هم یه بخشی از زندگی ما هست و اگه مشکل مهمی پیش نمیاد عیبی نداره دروغ هاشون رو برملا نکنی. خیلی وقتا شده بنده خداهایی حرف هایی می زنن که خر خون دماغ میشه :n09:اما من واقعا می شینم کنار سرم به کار خودم هست. درسته که ممکنه این افراد از مردم ساده لوح سوء استفاده کنن اما من ترجیح می دم وارد این موضوع ها نشم.

saeed sx
26-01-2016, 09:45
دیروز مردم آزاری کردم بابام تو آسانسور گیر کرده بود منم رفتم موتورخونه که درستش کنم. الکی میگفتم درست نمیشه با اینکه بلد بودم سر 1 ثانیه درستش کنم ( تو دلم میخندیدم به وضعیت بابام) 10 دقیقه بابام تو آسانسور گیر کرده بود منم میخندیدم.

بعد بعدظهرش خودم خواستم برم بیرون آسانسور گیر کرد هیچکس نبود نجاتم بده نیم ساعت تو آسانسور بودم.

نتیجه اینه که مردم آزاری کردم بدترش سرم اومد.:n03:

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-01-2016, 14:11
سلام
بر خلافِ تصور 99% از مردم , جاروبرقی یک وسیله ی غیر بهداشتی هست و وقتی کار میکنه مقدار بسیار زیادی از گرد و غبار و میکروب و جانورهای مضر میکروسکپی رو پخش میکنه توی هوا
مثل اینها
اگر کیسه ی جاروبرقی استاندارد نباشه و یا پوسیده باشه و یا سوراخ باشه گرد و غبار و میکرولهای بیشتری پخش میکنه توی هوا
اگر باهاش زباله های تر که فاسد شدنی هست جارو شده باشه دیگه وامصیبتا چون هزار برابر آلوده کننده هست
وقتی جارو برقی کار میکنه نباید بوی بد یا بوی عجیب غریب ازش متصاعد بشه وگرنه معنیش اینه که کیسه اش کپک زده یا باکتری زده یا چیز فاسد شده توی کیسه اش هست
ریه و بدن نوزاد و کودک خیلی حساستر از انسان بالغ هست
برای همینه که میگن جائی که کودک هست سیگار و قلیون نکشید , مواد مخدر نکشید , در روزهای آلوده کودک رو بیرون نیارید
عقل سالم در بدنِ سالم هست . اگر کودک بیمار باشه همه چیزش تحت تاثیر قرار میگیره حتی اخلاقش و تربیتش
جاروبرقی هم خیلی خطرناک هست برای سلامتی کودک
کودک رو ببرید جائی دور از جاروبرقی , پنجره رو باز کنین تا هوا عوض بشه
بهتره پنجره ی اتاقی رو باز کنین که از اون باد وارد اتاق میشه تا گرد و غبار جاروبرقی به اون اتاق نیاد و کودک هم همونجا باشه .
با وصل کردنِ دو سه شیلنگِ جاروبرقی به همدیگه میتونین جارو رو در حمام (با هواکش روشن) یا توی پنجره یا بالکن بذارید و خانه رو جارو بزنین تا گرد و غبارش نیاد توی خونه
در خانه های مدرن از سیستم جاروبرقی مرکزی استفاده میشه که جاروبرقی در زیرزمین هست و همه ی اتاقها لوله کشی شده از داخل دیوار و فقط شیلنگ وصل میکنند به لوله و مکان رو جارو میزنند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GE_ID10%2C6518827870

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GE_ID10%2C6518827870
عکسهای بیشتر
شما میتونین با وصل کردن پنج شش شیلنگ جاروبرقی به همدیگه یک جاروبرقی بهداشتی درست کنین و جارو رو توی حمام یا تراس یا توی پنجره بذارید و خونه رو جارو بزنید .
شیلنگها رو ار فروشندگان لوازم یدکی جاروبرقی بخرید . خودشون یک تکه لوله ی پلاستیکی دارند که با چسب پاتکس شیلنگها رو به هم وصل میکنه
زباله هائی که ممکنه توی شیلنگ گیر کنه رو با دست بردارین تا نره توی شیلنگ مثل چوب کبریت , تکه های بزرگ مقوا و کاغذ و پلاستیک و غیره

Iloveu-ALL
03-02-2016, 19:09
سلام میخوام چندتا تجربه متفاوت بگم:

اولی:
درباره یه سری حرف ها و سوال هاست که با طعنه و نیش دار گفته میشه ...!
خیلی وقت ها باید از حرفا گذشت ، اکثرا ارزش جواب ندارن!
این نوع حرف ها از اسمشون معلومه فقط حرف هست و نه بیش!!
و کسی هم که اینو میپرسه قصدش تخریب ما ، عصبانی کردن ما یا تمسخر ما و ... هست که این فرد اغلب با عرض معذرت یا کمبود داره یا روانی هستش!

دومی:
راجع به زنده کردن دوستی های قدیمی هستش.
به نظرم باید بررسی بشه... دقیقا مثل بررسی دوست شدن با یک فرد جدید ...
ببینیم تو چه شرایطی با اون فرد دوست شدم؟ آیا اون شرایطو دارم؟ وقت دارم؟ چرا از هم جدا شدیم ؟ آیا اون فرد همون آدم سابقه؟ آیا این فرد ارزش دوستی و محبت رو داره؟ و ...
حالا چه فرد هم کلاس بود همسایه قدیم و ...
چون من چندتا از دوست های قدیمیم میبینم متاسفانه اصلا وضعیت خوبی ندارن ...
یا بعضیا زمین تا اسمون فرق کردن ...
البته من بدبین نیستما! یکی از دوست های قدیمی من دقیقا بر عکس شده ... و طرف زمین تا اسمون فرق کرده گل شده.... ولی یه سری دلایل نتونستیم دوستیمون رو دوباره شروع کنم ولی دوست داشتما ولی متاسفانه شرایطش کنار همدیگه باشیم

سومی:
راجع به دانشگاه هست و انتخاب واحد ...
حتما حتما بعد از پایان ترمتون، سایت دانشگاه (یا سایت انتخاب واحد) حداقل هفته ای 3 بار چک کنید...
و از زمان انتخاب واحد با خبر باشید ... قبل اینکه زمان موعد فرا برسه ، درس های ارائه شده رو ببینید درس هایی که میخوایید رو بگیرید کد هاشون رو بنویسید. و یه چیزی تا سعی دارید مطابق چارت بردارید ... هم برای رعایت پیش نیاز ها ، و هم اینکه ممکنه اون درسی که بخوای تو اونجایی که باید ارائه نشه و عقب بیوفتید... اگه قرار درسی اضافه بشه بهتره در کنار رعایت چارتون انجام بشه.

اینا تجربیات من بودو ممنون میشم اگه شما در این موارد تجربیات بیشتر دارید بگید تا تجربه من و بقیه اضافه بشه:11:

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-02-2016, 02:49
سلام
برای بچه هاتون اسباب بازیهای تنبل کننده نخرید
مثل اسکوتر برقیِ 2 چرخ
2 wheel electric scooter
کلیپهاش
2.wheel.electric.you.tube.scooter - Google Search ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این اسباب بازیها باعثِ تنبل شدنِ مغز و بدنِ بچه میشه
حالا شما حساب کنین بچه توی خونه همش لَم بده پای تلوزیون و کامپیوتر , وقتی هم میره بیرون , سوار این بشه و فقط وایسه و هیچ انرژی قابل ذکری صرف نکنه چی بر سر مغز و بدنش میاد .
دیگه چی میمونه از نشاط و چالاکی و بدنِ این بچه جز یک مغز تنبل و یک بدن تنبل که دائم هم تنبل تر و ضعیفتر و چاق تر میشه ؟
مهربان باشید اما عاقلانه مهربان باشید
هیچوقت اجازه ندین احساساتتون قویتر از عقلتون باشه وگرنه ضرر میکنید
عقل باید سلطانِ بدن باشه نه احساسات .
سلطان یعنی کسی که سلطه و کنترل و قدرت در دستش هست
وقتی عقل سلطان باشه , از خطرها و ضررها خیلی دور میشید و راحتتر و با آرامش بیشتر زندگی میکنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-02-2016, 07:53
تجربه های شخصی بنده با "ساس" !!!
سلام
1- ساس باوجودیکه یک حشره هست اما رفتارش خیلی هوشمندانه و زیرکانه هست . حالا با خواندن بقیه ی مطلب خودتون متوجه میشین چرا این رو میگم
عکسهاش:

2- فکر نکنین اگر برید هتل 5 ستاره و یا حتی 7 ستاره پس ساس نداره
ساس از خودِ هتل نیست . ساس با مسافرانِ هتل میاد به هتل
این مسافرها هم همه جا میرند و کافیه برند جائی که ساس باشه .
ساس در تاریکی یا نور کم , آروم و بی سر و صدا میره سراغ لباس یا ساک و چمدون و خیلی هوشمندانه قایم میشه در زیر لابلا و درز لباسها و ساکها به طوری که دیده نشه
3- وقتی مخفی میشه اصلاً تکون نمیخوره و پاهاش رو کاملاً میخوابونه و اگر لباس مثل حوله پرز داشته باشه پاهاش رو تا آخر فرو میکنه توی پرزها و کاملاً مسطح و پهن میشه تا بدنش برآمده نباشه و آسیب نبینه و جلب توجه هم نکنه 4- , نوع بالغش رنگش قهوه ای تیره هست و روی لباسها و تختها و تشکها و ملافه های روشن راحت دیده میشه مثل سفید , زرد , سبز باز , کرم , آبی باز و غیره
5- امکان نداره در زیر نور بیاد بیرون مگر اینکه مدتهای زیادی باشه که خون نخورده باشه و خیلی گرسنه باشه وگرنه صبر میکنه تا چراغ خاموش بشه و یا نور کم بشه بعد میاد بیرون
6- بنده اصلاً ندیدم بره روی پوستِ بدنِ قربانی برای خون خوردن بلکه روی پارچه راه میره تا برسه به بدن قربانی بعدش روی پارچه میمونه مثل روی ملافه ی تشک و یا داخل آستین پیرهن یا پاچه ی شلوار و شروع میکنه به خون خوردن یعنی عسکهائی مثل این طبیعی نیست و ساس رو خودش گذاشته روی دستش
7- اگر بیدار باشید وقتی که شروع میکنه به خون خوردن فقط کمی احساس خارش میکنین و ممکنه کمی خودتون رو تکون بدین و جابجا بشین
بعدش که بی حرکت شدین دوباره به پوست نزدیک میشه و شروع میکنه به خون خوردن یعنی جاهای مختلفِ نزدیک به هم رو نیش میزنه
8- اگر از قبل تجربه داشته باشین و بدونین که این خارش کم ممکنه از ساس باشه باید فوراً چراغ رو روشن کنین و روی تشک رو نگاه کنین .
اگر رنگ ملافه تیره نباشه راحت ساس رو میبینین
9- تا چراغ رو روشن کنین خیلی هوشمندانه از نزدیکترین راه خودش رو به لبه ی تشک میرسونه تا زیر درز تشک یا ملافه یا زیر تشک و تخت مخفی بشه
وقتی بفهمه راه فرار نداره پهن و مسطح میشه و خودش رو به موش مردگی میزنه و چند دقیقه اصلاً تکون نمیخوره تا حدی که ممکنه فکر کنین مرده اما کافیه با بادِ ملایم و گرم سشوار کمی حرارتش بدین تا پا به فرار بذاره چون گرمای 60 تا 65 درجه فوراً میکشدش چون خونسرد هست و قدرت تنظیم حرارتِ بدنش رو نداره
10- جای نیشش اولش فقط کمی خارش داره اما ظرف چند دقیقه ورم میکنه به قطر یک سانت یا بیشتر اما برای عده ای از مردم خیلی بیشتر از یک سانت میشه .
اگر بیدار نشین داغونتون میکنه و وقتی بیدار بشین میبینین یک قسمت از بدنتون پر از ورم شده
11- بعد از حدود سه چهار ساعت ورمها از بین میره
12- بچه ساس به اندازه تهِ یک سنجاق گرد یا کمی بزرگتر هست و رنگش قهوه ای روشن و یا حتی قرمز روشن هست و دیدنش سخته خصوصاً برای کسانی که چشمشون دوربین هست اما روش خون خوردنش و تاکتیکش درست مثل ساس بزرگ هست
13- بنده ساس بالغ زنده رو با چیزی برداشتم گذاشتم توی یک طشت و حشره کش قوی که مخصوص سوسک و مورچه و پشه هست رو اسپری کردم روش اما تاثیری نداشت و آخ هم نگفت لامصب ولی آبِ داغ آبگرمکن فوری ساس رو میکشه
14- حتی توی قسمت درجه یک ( فِرست کلاس) هواپیما هم ممکنه ساس باشه چون عده ای با خودشون پتو و بالش مسافرتی میارن و یا توی لباسهاشون ساس هست
15- وقتی میرید هتل , چمدون و ساکتون رو روی زمین و تخت و مبل نذارید وگرنه وقتی نیستید یا چراغ خاموشه ساسها میان میرن توی ساک و بین لباسها مخفی میشن
16 - ساک رو بذارین روی میز یا صندلی و یا آویزون کنین به چوب لباسی
17- اگر فهمیدین اتاقتون ساس داره فوراً به پذیرش هتل خبر بدین و بگین باید اتاقتون رو عوض کنند
18- اگر جائی خوابیدین و ساس بسیار ریز اومد سراغتون معنیش اینه که اون تختخواب مدت زیادی هست که پر از ساس شده و زاد و ولد کرده اند

19- سال در باغها و باغچه ها هم وجود داره و بی سر و صدا از روی زمین یا شاخ و برگ درختان میره توی لباستون مخفی میشه بعدش سر فرصت ازتون خون میمکه و یا زاه پیدا میکنه یه خانه

20- اگر در جائی اشتباه کردین و ساک و لباسهاتون رو روی تخت گذاشتین و بعداً فهمیدین اون تخت ساس داره , باید بدونید که به احتمال زیاد رفته توی ساکتون و تنها راهِ مطمئن شدن از در امان بودنتون اینه که همه ی چیزهای توی ساک رو بذارید توی یک کیسه بزرگ و درش رو محکم ببندین و بعداً سر فرصت همه رو برای چند دقیقه بذارید توی آب 60 یا 65 درجه
مبادا بی خیال بشید و برید خونه و لباسها رو بذارید توی کمد و اینها وگرنه با دست خودتون ساس رو به خونه راه میدین
مبادا کیسه رو روی تخت یا فرش خالی کنین و ولش کنین
باید لباسهای توی کیسه رو توی حمام مستقیماً بریزید توی آب داغ و با دستکش ظرفشوئی یا چیز دیگه لباسها رو خوب فشار بدین و زیر و رو کنین تا آب داغ به همه جای لباسها برسه و لباسها برای چند دقیقه کاملاً زیر آب داغ باشه چ کیسه رو هم همون موقع بندازین دور .
19- بهتره وقتی مسافرت میرید با خودتون ملحفه ی رنگ روشن ببرید و پهن کنین روی تخت (بالش هم زیر ملافه باشه) تا هم اگر ساس اومد بتونین ببینینش و هم از نظر بهداشتی بهتره که روی ملافه و بالشهای های هتلها نخوابید چون معلوم نیست درست شسته شده باشه
20- یک بار در تلوزیون دیدم که با CO2 دی اکسید کربنِ مایع که بسیار سرد هست پاشیدند زیر تشکها و مبلها و ملافه ها و توی چمدونها و ساکها و غیره و ساس فوراً میمیره از شدت سرما
21 - توی روزنامه ها آگهی های زیاد دیدم در مورد مواد نابود کننده ی ساس اما خودم تجربه ای در این مورد ندارم .
اگر شما تجربه اش رو دارید لطف کنین درجش کنین
قیمتش , چه بوئی داره , مایع هست یا اسپری یا خمیر یا پودر ؟ , آیا واقعاً اونطور که در آگهی ها نوشته کاملاً نابودشون میکنه ؟
با تشکر

Captain_America
11-02-2016, 11:49
اکثر دخترها سطح توقعشون از پسرها خیلی کمتر از چیزی هست که پسرا فکر میکنن ، پس اصلا تو فکر فیتنس و پول و تحصیلات و ... و کلا سر تر بودن نباشید، کافیه تو حد نرمال جامعه باشید اونوقت میشید ایده آل اکثر دخترا.

Captain_America
11-02-2016, 12:19
چندین تجربه از برخورد با توریستهای هموطن در خارج از کشور بدست آوردم که به اشتراک میزارم:
1. توریست یا تاجر : تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید اگه مغازه دار نیستید بیخود وقتتون رو تو بنجل شاپ ها تلف نکنید، یه لباس راحتی معمولی که مثلا ایران 15 تومن هست دبی 10 تومن واقعا ارزشش رو داره که یه جین ازش بخرید؟! یا 20 تومن اختلاف قیمت قابلمه و کتری برقی میارزه وقت محدودتون رو هدر بدید؟
2. سَبُک بار سفر کنید: با یه کیف کوله ای میشه همه دنیا رو گشت دیگه نیازی نیست از ایران حتی قابلمه با خودتون بیارید.
3. با تور سفر کنید: اگه یه بار رفتید یه جایی فکر نکنید اونجا رو دیگه کامل بلدید و راه بلد بقیه میتونید بشید. تورها بعلت قراردادهایی که دارند میتونن پرواز و هتل و گشت و گذار در شهر رو با قیمت خیلی پایین تر براتون تهیه کنند.

saeed sx
13-02-2016, 03:24
تجربه دردناک امشب من.

اعصاب مردم رو الکی خورد نکنید. در معاملات با لحن خوب با مردم صحبت کنید.کاری نکنید مردم دچار جنون آنی شوند.

ما ساعت 10 امشب رفتیم یه معامله کردیم طرف اومد تخفیف بگیره من بی شعور بد برخورد کردم گفتم همون قیمتی که تو تلفن گفتی باید بدی ناراحتی کنسلش کن. طرف هم ناراحت شد گفت از لحنت خوشم نیومد.منم باز بی شعوری کردم گفتم منم از تو خوشم نیومد. یهویی طرف فکر میکنم دچار جنون آنی شد هر چی تو ماشینش داشت پرت کرد بهم کلی فهش خوار و مادر بهم داد منم ترسیدم اومدم فرار کنم با ماشین اومد دنبالم تا جایی که گفتم غلط کردم ببخشید کتکم زد عینکم شکست دست خونی شد کمرم درد میکنه خلاصه بدنم داغون شد.

خلاصه من دیگه غلط بکنم با کسی بد صحبت کنم.از این به بعد کسی خواست تخفیف بگیره میگم قابل شمارو نداره داداش مهمون ما باش اصلا شما پولشم نده.

Captain_America
14-02-2016, 13:32
تجربه دردناک امشب من.

اعصاب مردم رو الکی خورد نکنید. در معاملات با لحن خوب با مردم صحبت کنید.کاری نکنید مردم دچار جنون آنی شوند.

ما ساعت 10 امشب رفتیم یه معامله کردیم طرف اومد تخفیف بگیره من بی شعور بد برخورد کردم گفتم همون قیمتی که تو تلفن گفتی باید بدی ناراحتی کنسلش کن. طرف هم ناراحت شد گفت از لحنت خوشم نیومد.منم باز بی شعوری کردم گفتم منم از تو خوشم نیومد. یهویی طرف فکر میکنم دچار جنون آنی شد هر چی تو ماشینش داشت پرت کرد بهم کلی فهش خوار و مادر بهم داد منم ترسیدم اومدم فرار کنم با ماشین اومد دنبالم تا جایی که گفتم غلط کردم ببخشید کتکم زد عینکم شکست دست خونی شد کمرم درد میکنه خلاصه بدنم داغون شد.

خلاصه من دیگه غلط بکنم با کسی بد صحبت کنم.از این به بعد کسی خواست تخفیف بگیره میگم قابل شمارو نداره داداش مهمون ما باش اصلا شما پولشم نده.

ببخشید ولی کارت مگه چیه که ساعت 10 شب باید بری دم ماشین طرف؟ با این شرایط من دو نوع کار فقط سراغ دارم!

banii
14-02-2016, 15:21
ببخشید ولی کارت مگه چیه که ساعت 10 شب باید بری دم ماشین طرف؟ با این شرایط من دو نوع کار فقط سراغ دارم!

میشه مثال بزنی ؟

hamid3369
14-02-2016, 17:31
دوستان اول تاپیک رو بخونید گفته نقل و قول ممنونع :n01:

اون دوستی که رفته معامله ....همیشه جمله حق با مشتری خیلی عنصر مهمی هست اقا طرف یه خورده میگه بیشتر تخفیف بده بگو شرمنده قربان طبق قرارمون که گفتی راه نداره حالا اگه میلیونی بود 30 40 بالا پایین یا اصلا نده ..زیر میلیون 5 تا 10 تومن کم بیش ..یا اصلا نده .. با مهربونی و خوش اخلاقی

saeed sx
14-02-2016, 17:59

خواهش میکنم داداش. 2 تا بازی ps4 بود تو سایت دیوار برای فروش تبلیغ گذاشته بودم طرف زنگ زد 250 هزا رتومن پای تلفن قبول کرد و معامله رو تموم کرد وقرار رو گذاشتیم سر 4 راه.

ساعت 10:30 شب رسیدم هر 2 . طرف بازیهای رو چک کرد سالم بود برداشت گذاشت تو ماشینش بعد اومد پول رو بده 230 داد گفت 20 تومنم میخوام تخفیف بگیرم ازت با خنده و لحن خوب گفت.
منم قلدر بازی درآوردم با اخم و پررویی تمام گفتم نخیر همینه که هست ناراحتی کنسلش کن یهویی طرف بهش بر خورد گفت از لحنت خوشم نیومد پول رو داد 250 رو گذاشتم جیبم معامله تموم شد.
منم باز با قلدر بازی گفتم منم از تو خوشم نیومد. طرف اومد سوار ماشینش بشه بره یهویی دیوونه شد از تو ماشینش شیرکاکائو پرت کرد طرفم کلی فهش خوار مادر داد . منم ترسیدم دیدم قاطی کرده .اومدم فرار کنم اومد دنبالم.فکر کردم چاقو داره.
ماشینش رو پارک کرد این طرف خیابون یهویی دووید طرفممنم فرار کردم گفتم الانه که با چاقو بزنه رفتم تو سوپر مارکتی سر 4 راه خوردیم زمین تو سوپر مارکتی به دکورش و نونهاش و بستنی زمستونیهاش ریخت زمین این نشست رو کمر من چنتا مشت زد تو صورتم عینکم شکست هی داد میزد تو میدونی من کیم؟من هی میگفتم ببخشید بابا ببخشید.بعد سوپر مارکتی زنگ زد 110 پسره فرار کرد مارو نگه داشت سوپر مارکتیه 100 هزار تومن خسارت گرفت .منم هم عینکم شکست هم دستم خونی شد و زانوهام هم گردنم بعد 3 روز هنوز درد میکنه.

خلاصه اینه که قلدر بازی نباید در بیاری با مردم با لحن خوب صحبت کنی با مردم احترامشونو نگه داری.تا قاطی نکنن سرت.

من به خاطراون 20 تومن تخفیف که قلدر بازی درآوردم 200 هزار تومن خسارت دیدم هم عینکم شکست هم 100 هزا رتومن سوپر مارکتیه خسارت گرفت

خلاصه دیگه تا آخر عمرم با مردم درست صحبت میکنم قلدر بازی درنمیارم.احترامشونم نگه میدارم. با لحن خوب صحبت میکنم.هنوز که دارم مینویسم گردنم درد میکنه

Captain_America
15-02-2016, 13:29
دفتر تلفن موبایلتون رو بخیال بشید، یه دفتر تلفن بزرگ از نوشت افزار فروشی تهیه کنید اسم هر شخص رو علاوه بر شغلش و یا اینکه از کجا میشناسید رو هم یادداشت کنید.
مثلا آقایفلان نمایندگی سایپا شهرستان تهران ، آقای فلان از دوستان زمان دبیرستان، خانم فلان مسئول امور مالی دانشگاه،

سرهنگ معمر قذافی
15-02-2016, 17:33
از دیجی کالا لنز نخرید . . .

- - - Updated - - -

از دیجی کالا لنز نخرید . . .

super smart
18-02-2016, 00:37
سعی کنید جدی باشید

و الا در نظر برخی ادما ک فقط اسم آدم رو یدک می کشن(ک تعدادشون خیلی زیاده) هم کم اهمیت میشین و هم ازتون سو استفاده میشه

Captain_America
26-02-2016, 20:58
وقتی یه دختر ازتون میپرسه که آیا فلانی (دختر) خوشگله ، گول نخورید و به هیچ وجه جواب مثبت ندید حتی اگه ملکه زیبایی هم باشه بگید اه ایکبیری کجاش خوشگله.

Reza Azimy_RW
28-02-2016, 21:30
وقتی یه دختر ازتون میپرسه که آیا فلانی (دختر) خوشگله ، گول نخورید و به هیچ وجه جواب مثبت ندید حتی اگه ملکه زیبایی هم باشه بگید اه ایکبیری کجاش خوشگله.
در همین مورد بگم یه بار با یکی قرار داشتم اولین قرارمون هم بود یه دختره ای از اونورا داشت رد میشد منم الکی (اثن چشام 4 متر اونورترو نمیبینه ها:دئ) گفتم عجب تیکه ایه ها ,اونجا چیزی نگفت ولی وقتی رفت خونه چـِـت کرد رو این قضیه گفت شانس آوردی با کفش نزدم صافت کنم منم تشکر کردم ازش دیگه هم تکرار نشد :دی من فکرشو نمیکردم اینقد واسش مهم باشه اون موقه فهمیدم قضیه چقد ختریه :دی

1376MAXIMUM
01-03-2016, 15:45
در همین مورد بگم یه بار با یکی قرار داشتم اولین قرارمون هم بود یه دختره ای از اونورا داشت رد میشد منم الکی (اثن چشام 4 متر اونورترو نمیبینه ها:دئ) گفتم عجب تیکه ایه ها ,اونجا چیزی نگفت ولی وقتی رفت خونه چـِـت کرد رو این قضیه گفت شانس آوردی با کفش نزدم صافت کنم منم تشکر کردم ازش دیگه هم تکرار نشد :دی من فکرشو نمیکردم اینقد واسش مهم باشه اون موقه فهمیدم قضیه چقد ختریه :دی
خوب این خیلی تابلو هست دقیقا مثل اینه که دوست دخترت جلوت بگه فلانی از تو بهتره یا جلوت از یه پسر دیگه تعریف کنه
عتماد به نفس و شخصیت طرف رو میترکونه و میره رو مخش[emoji52]

ali_mohandes
01-03-2016, 15:51
عجب بحث جالبی.....

rezapolad
01-03-2016, 16:34
همیشه سعی کنید ابتدای صبح تا اونجا که می تونید همیشه خونسرد باشید و اگر هم یکی سر راهتون قرار گرفت که شما رو ناراحت کنه اصلا تسلیم نشین و از بحث و جدل جدا بپرهیزید چون عواقبش تا شب موقع خواب باهاتون می مونه و ممکنه روزتون رو خراب کنه

mehran_pqqp
29-03-2016, 16:50
اگه مدیریت جایی رو بعهده دارید ، هیچ وقت با پرسنل خودتون صمیمی نشید، حتی اگر پرسنل از اقوام خودتون باشه

موفق باشید

mehran_pqqp
29-03-2016, 16:56
تکراری پست بالا است پاک شود

Azot
29-03-2016, 20:23
چند وقت پیش یه گوشی پیدا کردم معلوم بود از دست یکی از رو موتوری چیزی افتاده بود ال سی دیش شکسته بود فقط من روشنش کردم که زنگ بزنه طرف برم بدمش یا بزنگم بهش که دیدم قفله سیمکارتش ! سیمکارتو توی یه گوشی دیگه گذاشتمو هر کدی تست کردم نشد . گوشیش هم ال سی دیش شکسته بود نمیشد مخاطباشو ببینی .

دوست عزیز، گوشی ها از طریق IMEI ردیابی میشن. ممکنه کسی که گوشیشو گم کرده تقاضای ردیابی بده و چون گوشی رو دارین استفاده میکنین خیلی راحت پیداتون میکنن و میتونه از شما شکایت کنه.

صرفا جهت اطلاع

Captain_America
29-03-2016, 22:05
قبل از استفاده از خدمات هتل ها بپرسید که آیا صورتحساب اون خدمات روی اتاق محاسبه میشه یا خیر. چون هر هتلی متفات هست و حتی ممکنه در بعضی هتل ها بعضی خدمات روی صورتحساب بیاد بعضی جداگانه باشن. از رستوران تا استخر و ارایشگاه و ... حتما قبل از استفاده بپرسید چون ممکنه پولی که شما پرداخت میکنید رو به عنوان انعام در نظر بگیرن و بعدا روی صورت حسابتون هم دوباره بیاد. مثلا یه بار در ابوظبی رفتم ارایشگاه هتل مبلغ درج شده واسه اصلاح رو پرداخت کردم ولی بعدا متوجه شدم روی صورت حساب نهایی اتاق هم محاسبه کردن بعدا متوجه شدم اون نرخ نامه واسه کسایی هست که تو هتل اقامت ندارن و فقط برای اصلاح به ارایشگاه مراجعه میکنند و اگر هم میخواستم انعام بدم باید مبلغ خیلی کمتری پرداخت میکردم نه هزینه یه اصلاح کامل رو! یکی از آشنایان هم یه بار یکی از دوستان رو دعوت کردن رستوران هتلی که اقامت داشتن بعد دوستشون اصرار میکنن که شام رو ایشون حساب کنن یه مبلغی پرداخت میکنن و به صندوق رستوران میگن خورده اش هم باشه که آشنا ما موقع تسویه حساب متوجه میشن هزینه شام اون شب هم براشون در صورتحساب اتاقشون اومده!

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-03-2016, 14:20
سلام
تجربه های بنده از انواع و اقسام فکر کردنِ خودم و مردم
1- بهترين نوع فکر کردن اینه که در یک لحظه یا حدودِ یک ثانیه تمام موضوع رو در ذهنتون بررسی کنین با تمام جزئیاتش
بنده وقتی 10 سالم بود این روشِ فکر کردن برام شروع شد . دو سه سال بعدش به وحشت افتادم و فکر میکردم که اشتباهه این جور فکر کردن و باید درباره ی یک موضوع شمرده شمرده فکر کنم (مثل حرف زدن ) اما بعداً فهمیدم این توانائی خیلی باارزش هست و فردی که توانائی داره با این سرعت فکر کنه میتونه در مدت زمان بسیار کوتاه تصمیم گیری کنه و یا نتیجه گیری کنه و یا به پاسخ برسه و پاسخ رو بیان کنه
2- نوع دوم اینه که فرد مقداری از فکر کردن رو سریع و برق آسا انجام میده و قسمتیش رو درست مثل سخن گفتن یعنی تعدادی از کلمات رو موقع فکر کردن در ذهنش ادا میکنه
3- روش سوم اینه که همه ی کلمات رو در ذهنش شمرده شمرده از ذهن میگذرونه درست مثل موقعی که داره حرف میزنه
4- از نوع چهارم به بعد مشکلاتِ فکر کردن نمایان میشه
در روش چهارم , فرد موقع فکر کردن گاهی سرش رو تکون میده یا کمی انگشتش یا دست رو تکون میده
5- در نوع پنجم , فرد موقع فکر کردن گاهی کلماتی از افکارش رو هم ناخودآگاه زیر لب زمزمه میکنه یعنی آغازِ با خود حرف زدن . ممکنه دیگران ببیننش اما خودش زود متوجه میشه که رفتارش غیر عادی و غیر طبیعی هست . گاهی یهو با گفتن یک یا چند کلمه از چیزهائی که داره بهش فکر میکنه خودش رو لو میده که به چی داره فکر میکنه مثلاً یهو ناخودآگاه میگه نشونت میدم ناصر .
6- وقتی تنها هست ناخودآگاه با صدای بلند فکر میکنه( باخودش حرف میزنه ) اما به محض اینکه کسی میاد ساکت میشه
بعضی بچه ها رو دیدم که موقع مشق نوشتن نمیتونن حرف نزند . لبهاش بیشتر چیزهائی که میخونه یا داره بهش فکر میکنه رو بیان میکنه
کسی که تبِ بالا داره هم دچار این مشکل میشه و با خودش حرف میزنه یعنی افکارش میاد روی زبانش (هذیان گفتن )
7- دیگه واردِ فاز روانی بودن و دیوانگی شده و جلو مردم با صدای بلند بلند با خودش حرف میزنه و در حقیقت داره فکر میکنه اما کلیدِ ارتباطی بین قسمت فکر کردن و قسمت حرف زدن در مغزش اتصالِ دائمی کرده و اصلاً هم متوجه نیست که چه بر سرش اومده . هر چی هم بهش تذکر بدند اصلاً متوجه نمیشه که داره چکار میکنه . در این فرد قسمتِ فکر کردن دیگه متصل شده به قسمت حرف زدن در مغز و کنترلش روی پلِ ارتباطی این دو قسمت رو کاملاً از دست داده و اصلاً هم حالیش نیست که دچار مشکل شده
مراقب باشین از روش سوم فراتر نرید

sia1
30-03-2016, 16:10

دوست عزیز، گوشی ها از طریق IMEI ردیابی میشن. ممکنه کسی که گوشیشو گم کرده تقاضای ردیابی بده و چون گوشی رو دارین استفاده میکنین خیلی راحت پیداتون میکنن و میتونه از شما شکایت کنه.

صرفا جهت اطلاع

در صورتی که به محاکم قضایی دعوت شدند و آنجا شرح وضعیتی که برای ما ارائه داده اند را نیز شرح دهند، هیچگونه خسارتی متوجه ایشان نبوده و مالک گوشی درصورت تقاضای اصل مال خود میبایست هزینه تعمیر گوشی را نیز پرداخت کند.

توصیه خوبی است که بر روی سیمکارت گوشی پین کد را فعال نکنند. چرا که سارق جرات استفاده از سیمکارت شما را ندارد. تنها مسئولیتی که به گردن صاحب سیمکارت است، استفاده غیر مجاز و خلاف قوانین است و در صورتی که مالک در همان روز مفقود شدن و یا در اولین روز اداری پس از مفقود شدن، شکایت خود را در محاکم قضایی ارائه کند، این مسئولیت از جانب ایشان سلب خواهد شد.
ولی حتما بایستی در مدت کوتاهی (دو سه روزه) نسبت به قطع سیمکارت یا دست کم یکطرفه کردن سیمکارت اقدام شود.

iranch
30-03-2016, 19:30
از تابا الکترونیک ، آیفون درب باز کن و پنل تصویری و ... اصلا نخرید.

sia1
02-04-2016, 17:04
از تابا الکترونیک ، آیفون درب باز کن و پنل تصویری و ... اصلا نخرید.

ما نصاب آیفون هستیم و آیفون صوتی تابا به خوبی عمل کرده و کیفیت خوبی در صدا داره. اکثر آیفونهای نصب شده در منازل از نوع تابا هستند. جدیدا انواع دیگر از آیفونها در بازار ارئه شده.

اما اینکه شما میفرمایید نخریم بهتر است یک دلیل هم برایش بیاورید. شاید دلیل شما برای ما هم که تو این کار هستیم قابل توجه باشد.

"R E Z A"
02-04-2016, 17:34
آیفون ما هم تابا هست از روز اول مشکل داشته از پایین که زنگ رو میزنن بعضی وقتا بالا اصلا زنگ نمیزنه یا یه سری از واحدا زنگشون جابه جا میزنه گاها ... آیفون هم نو خریداری شده بود و بعدا این مشکل واسش پیش نیومده

pc!
02-04-2016, 17:39
ما هم تابا داریم از اون قدیمیاش البته، افتضاح بود همش خرابه آخرین بار همین چند ماه پیش خراب شد بردیم بردشو عوض کردن(تو شهرمون نمایندگی هم نداشت فرستادیم یه شهر دیگه) تو عید دوباره خراب شد الان هر وقت کسی زنگ میزنه صدای زنگش نمیاد فقط تصویرش میاد میفهمیم یکی داره میزنگه، یکی رو گذاشتیم آماده باش جلو آیفون هر وقت تصویر اومد بپره ج بده:n02:

jjadm
02-04-2016, 18:44
فریب دانشگاه علمی و کاربردی را نخورید !!!

اساتید تازه وارد و کم تجربه و اکثرا دو شغله و دارای مدرک نامرتبط با درس مورد تدریس

ارائه ندادن منظم دروس

امکانات و کلاس های آشغال و بدرد نخور

قوانین واقعا خنده دار و مضخرف !! :n21:
سیستم آموزشی و سایت پورتال دانشجویی مضخرف
نداشتن برنامه امتحانی از پیش تعیین شده .
تغییر قوانین دانشگاه در هر ساعت و هر لحظ
صدور کارت ورود به جلسه امتحانی فقط صورت تصویه کامل مالی
گم کردن برگه امتحانات و مدارک آموزشی توسط آموزش
تغییر زمان امتحان یک درس به صورت خودسر و ناگهانی
تغییر چارت دروس یک رشته در هر ساعت که منجر به افزایش تعداد ترم های تحصیلی می شود .
و .....

که فقط به یک شعبه در یک شهر مربوط نیست و این اشکلات سراسری هست .

دانشگاه ازاد و پیام نور از این دانشگاه بهتر است .

iranch
05-04-2016, 17:13
ما نصاب آیفون هستیم و آیفون صوتی تابا به خوبی عمل کرده و کیفیت خوبی در صدا داره. اکثر آیفونهای نصب شده در منازل از نوع تابا هستند. جدیدا انواع دیگر از آیفونها در بازار ارئه شده.

اما اینکه شما میفرمایید نخریم بهتر است یک دلیل هم برایش بیاورید. شاید دلیل شما برای ما هم که تو این کار هستیم قابل توجه باشد.

سوخت چند بار
دو تا برقکار اوردیم و برقش از جای دیگه تامین کردیم باز هم سوخت
اینها به کنار. زنگ زدم به دفتر مرکزی میگه اقا میخواستی نخری. با لحن بسیار بد و ناجور
تو گوشی هاش هم همه نویز داره. نصاب و نماینده شهر هم گفت باید گوشی ها بیاری یک قطعه اش عوض بشه تا نویز بره
حالا من نمیخرم و به بقیه توصیه نمیکنم

iranch
05-04-2016, 17:16
با درود
دوستان بسیار مراقب دلالی رانندگان تاکسی در کیش باشید.هر چند این مورد در کیش بیشتر و به وفور دیده میشه اما در شهر های دیگر هم هست.
به این صورت که شما میخواهید مثلا فلان رستوران یا هتل بروید.یا به فلان قسمت برای تفریح بروید.
سعی میکنند شما را فریب دهند که فلان رستوران خوب نیست. فلان جا ارزان تر هست. یا مثلا میگویند منطقه آزاد به فلان کلوب مجوز فروش بلیط را داده.
درصورتی که به این مکان ها هماهنگ کردند که مشتری ببرند و درصد بگیرند.
سعی کنید قبل از سفر از آشناها و افرادی که سفر رفتند پرس و جو کنید و مکان های تفریحی و رستوران ها را معلوم کنید تا در دام دلالان نیوفتید. و گول نخورید..
این دلال ها از رانندگان تاکسی گرفته تا افرادی که در جاهای مختلف اقدام به پیشنهاد دادند میکنند.
مثلا چند بار که مشتری برای فلان رستوران ببره، یک بار غذای رایگان به راننده میدن یا .... .

sia1
05-04-2016, 19:57
سوخت چند بار
دو تا برقکار اوردیم و برقش از جای دیگه تامین کردیم باز هم سوخت
اینها به کنار. زنگ زدم به دفتر مرکزی میگه اقا میخواستی نخری. با لحن بسیار بد و ناجور
تو گوشی هاش هم همه نویز داره. نصاب و نماینده شهر هم گفت باید گوشی ها بیاری یک قطعه اش عوض بشه تا نویز بره
حالا من نمیخرم و به بقیه توصیه نمیکنم

این آیفونها بدلیل داشتن ترانس نبایست در اثر مشکل توزیع برق منطقه ای و یا سیم کشی داخلی خراب شه. و اگر سوخته میتونه اشکال از خود ترانس باشه و شما احیانا بدون تعویض ترانس اقدام به نصب آیفون تعویضی کردین که همون بلا سر آیفون جدید اومده.
هرچند ما طرفداری این برند را نمیکنیم.

این روزها آیفونهای رایج بازار آیفونای تصویری هستند که کمتر از جنس تابا دیده میشه و برندهای مختلفی در بازار هست.
آیفونها تابا فاقد ضمانت هستند و اینکه شما شرکت سازنده رو مقصر بدونی درست نیست. و البته این بی قانونی مربوط به نظام شریف پرورمون میشه.
متاسفانه کم عمر بودن تجهیزات هرچند برای شما حاد بوده ولی شامل تمامی اجناس در ایران میشه که اون هم به خاطر همون نظام بالاییه هستش.

آیفونهای تابا جزء قدیمی ترین و پرفروش ترین برند در ایران بوده و مشکلاتی مثل نویز در این سیستم از همان اول وجود داشته.
در مقابل این آیفون، مدل الکتروپیک کیقیت بهتری را داشته

iranch
05-04-2016, 22:11
این آیفونها بدلیل داشتن ترانس نبایست در اثر مشکل توزیع برق منطقه ای و یا سیم کشی داخلی خراب شه. و اگر سوخته میتونه اشکال از خود ترانس باشه و شما احیانا بدون تعویض ترانس اقدام به نصب آیفون تعویضی کردین که همون بلا سر آیفون جدید اومده.
هرچند ما طرفداری این برند را نمیکنیم.

این روزها آیفونهای رایج بازار آیفونای تصویری هستند که کمتر از جنس تابا دیده میشه و برندهای مختلفی در بازار هست.
آیفونها تابا فاقد ضمانت هستند و اینکه شما شرکت سازنده رو مقصر بدونی درست نیست. و البته این بی قانونی مربوط به نظام شریف پرورمون میشه.
متاسفانه کم عمر بودن تجهیزات هرچند برای شما حاد بوده ولی شامل تمامی اجناس در ایران میشه که اون هم به خاطر همون نظام بالاییه هستش.

آیفونهای تابا جزء قدیمی ترین و پرفروش ترین برند در ایران بوده و مشکلاتی مثل نویز در این سیستم از همان اول وجود داشته.
در مقابل این آیفون، مدل الکتروپیک کیقیت بهتری را داشته

رایتش متوجه منظورتون در مورد ترانس و تعویض ترانس نشدم. من مستقیم برقکار میارود م و بعد میبردم پیش نماینده و اون تست میکرد که نابود شده . می فرستاد تهران
بنده حدودا 600 تومن هزینه کردم. دو-سه بار گوشی پائین کاملا سوخت که بردیم نماینده داخل شهر و گفت سوختگی شدید پاور هست و ارسال کرد تهران
حتی پنل جلوی درب هم خازن هاش پوکیده بود !!!
شاید در این 11 ماه که خریدیم . 1 ماه استفاده کردیم
تازه یادم امد که مشکل نرم افزار ی هم داره. یعنی چند بار درب رو باز میکنه و یک تا دو بار هر چی روی open بزنید ..درب رو باز نمیکنه !!!:n21:

mehran_pqqp
07-04-2016, 15:50
1-قبل از اجاره مغازه یک سر به دارایی بزنید که بدهی قبلی نداشته باشه
2-برای گرفتن جواز کسب عجله نکنید من یک مغازه باز کردم لوازم کامپیوتر عجله کردم پول صنف و ... رو سریع دادم ولی 3 ماه بعد مغازه رو جمع کردم ... 250 تومن الکی از جیبم رفت....
مغازه بعدی که باز کردم 6 ماه بعد از افتتاح ، وقتی دیدم میتونم تو این مکان درآمد قابل قبولی داشته باشم کارهای صنف و ... رو شروع به انجام دادن کردم

salman2003
07-04-2016, 23:54
2 بار سره نصب دوربین مدار بسته سر ساختمانی که ما داخلش هستیم سرمون کلاه رفته و همش هم مقصر یکی از همسایه ها بوده که بدون هماهنگی خرید رو انجام داده. عدم هماهنگی یه طرف و کار زشت نصاب هم یه طرف.

نصاب دوربین های بولت و دوم رو که یک مگا پیکسلی که تقریبا بودن 30 و 60 تومانی بودند رو توی جعبه های بدون مارک گذاشته و هر کدام رو 240 و اندی فروخته ، نزدیک 10 ساعت هزینه نصب گذاشته و بابتش 400 هزار تومان گرفته این ها به کنار عددهای نجومی توی اندازه ی کابل مصرفی هم نوشته. متاسفانه ما دیر رسیدیم و طرف هم می گفت جنسش رو پس نمی گیره تا ما بیایم قیمت بازار رو چک کنیم ببینیم چی کار کرده طرف حداقل یک میلیون برای یه کاری که 600 فوقش هزینه اش بشه گرفته بود. ما بهش گفتیم می ریم اصناف شکایت می کنیم و طرف با پر رویی می گفت حالا به جای یک میلیون و ششصد یک میلیون و 200 می گیره:n13: . دفعه ی قبلی هم همین همسایه مبارک با همین شرکت قرارداد بسته بود و پاچه ی مبارک ما مورد اصابت قرار گرفت:n27:

نکته ی اخلاقی اینه که توی یه ساختمون نزارید یه آدم بی ترمز ضرر مالی بزنه با تصمیمی های عجولانه اش :n09:

Captain_America
12-04-2016, 21:03
اگه دختری از صمیم قلب عاشقتون باشه تو هر شرایطی باهاتون میمونه حتی اگه بهش خیانت کنید یا بی محلی یا دعوا یا هر چی عشق تردید نمیشناسه. اگه دختری تو بودن باهاتون تردید کرد بدونید عاشقتون نیست

Mehrshad-msv
12-04-2016, 21:54
هیچوقت دل نبند. ممنون اما رهم:دی

ولی جدی هیچوقت به هیچکس به غیره خودتون دل نبندید و ارزشه خودتون رو بیشتر از هر شخصی بدونید که میخواد جایه "من" شما رو بگیره. بپا جوون!:دی

Captain_America
14-04-2016, 21:31
وقتی یه جای مهمی هستید ک نیاز به حضورتون هست هی غیبتون نزنه واسه کارای بیخودی!
امروز یه دوست خوب یه حرکتای عجیب غریبی زد که ازش بعید بود. تو اسکله بودیم من رفتم تو صف بلیط شناور این دوستم هم پشت سر من بود یدفعه ای گفت من برم دست و صورتم رو بشورم بیام نوبت بلیط خریدن ما شد شماره ملی اش رو نداشتم (الزامیه چون بلیط هوشمنده) هر چی شماره اش رو گرفتم جواب نداد از طریق اسم و سال تولد بعد از کلی معطلی بلاخره تو سیستم استعلام پیداش کردیم بلیط رو که گرفتم پیداش شد، بهش گفتم بریم تو سالن انتظار یکم نشستیم دوباره گفت میرم یه دوری میزنم میام غیبش زد شناور اومد رفتم تا ورودی که بلیط رو چک میکنن باز پیداش نشد همینطور داشت شناور پر میشد که دوباره پیداش شد نفرات آخر تونستیم سوار شیم و جای مناسبی هم گیرمون نیومد میخواستم بریم سالن مبله بالا که پر شده بود رفتیم سالن پایین صندلی اتوبوسی همش بخاطر اینکه ایشون یدفعه غیبشون میزد.

Captain_America
15-04-2016, 20:21
بازم یه حرکت از همین دوست پست بالایی ، قرار بود با هم درباره یه مساله ای صحبت کنیم رفتیم یه کافه که تلفنش زنگ زد جی افش پشت خط بود قشنگ نیم ساعت چرت و پرت و دل و قلوه میدادن منم بدون خداحافظی و یک کلمه اضافه رفتم پای صندوق حساب کردم و زدم بیرون تلفنش رو هم گذاشتم تو بلاک لیست ، شخصیت خودش رو تو دو روز از بین برد. از ده تا شماره مختلف امروز تماس گرفت رد دادم پی کارش.

Captain_America
17-04-2016, 16:29
شاید به دردتون بخوره:
۸۰ الی ۹۰ درصد اجناس مصرفی وارداتی به کشور همه از یه منبع میان یعنی به احتمال زیاد یه جنسی که یه دست فروش داره پایین شهر میفروشه همونی هست که تو یه پاساژ لوکس بالای شهر چند برابر گرونتر بفروش میرسه.

EHSANRF
17-04-2016, 23:35
تجربیات بانکیم رو در جند بند خدمت دوستان گلم عرض میکنم:

1. اگر دیدین ( حتی عبوری با ماشین یا پیاده ) از جلوی یک بانک یا موسسه اعتباری رد شدین و دیدین سود بالاتر از سود بانک های دیگه میده، حتما یه حساب افتتاح کنید با حداقل موجودی ( چون بعد از چند وقت سود بانکی کم میشه - حتی همین بانک - و شما چون دارنده حساب قبلی و قدیمی هستین و قرار داد دارین نمیتونن به سود حسابتون دست بزنن تا مدت قراردادتون، مگر در مواقع خیلی خاص ).

2. در "ایران" خیلی از موسسات و تعاونی های اعتباری نظیر برخی موارد مطرح کشور، سیستم یکپارچه ندارن - یا اگر دارن فقط برای مبالغ خاص یا حساب های خاص هست - و حساب هاشون هم بیمه نیست، شعبه ی شهر دیگه هم دسترسی به حساب های شعبه ی شهر شما رو نداره ( در موارد معدود ) بنابر این اگه حسابتون دفترچه ای هست و کارت عابربانک، اینترنت بانک و همراه بانک نداره، سعی کنید هرماه ( سر روزی که سود سپرده تون واریز میشه، یا سر موقعی که مبلغ قابل توجهی واریز به حسابتون میشه ) تشریف ببرین بانک یا اون موسسه تا توی دفترچه تون آخرین تغییرات رو ثبت کنه! پیش اومده بانک یا موسسه ای مورد دستبرد قرار گرفته، یا سیل اومده یا هرجیز دیگه ای که اسناد بانکی نابود شدن، و اینها هم سیستم پارالل و سرور نداشتن و طرف هم دفترچه حسابش رو یک ساله که آپدیت نکرده و بخاطر همین پول و سرمایه یک سال اخیرش از دست رفته! توی قراردادهای بانک هم هیچ چیز شفافی راجب به این موارد ننوشته بودن!

3. سعی کنید خریدهاتون رو با درگاه های بانک های رسمی انجام بدین، هر درگاهی رو قبول نکنین چون ممکنه در صورت انجام نشدن عملیات و کسر از حساب شما خیلی اذیت بشین.

4. اینترنت بانک اگه دارین همیشه به صورت ماهانه پرینت از حسابتون بگیرین و توی یک دفترچه حساب ها توی کمدتون نگه دارین :n23: ( چون بعضی بانک ها تا تعداد محدودی ماه یا روز قبل از روزی که پرینت میگیرین رو دسترسی چاپ یا ویزیت بهتون میدن ).

5. همیشه سعی کنید شبای تمامی حساب هاتون رو یادداشت کنید و یک همراه بانک یا اینترنت بانکی رو انتخاب کنید که به راحتی بتونین ساتنا و پایا حواله بدین از طریق شبا.

6. حسابهای پرکاربردتون رو توی همراه بانکتون یا اینترنت بانکتون بوکمارک کنید تا در مواقعی که شماره حساب رو نمیدونین، به راحتی بتونین دسترسی داشته باشین.

7. تا همراه بانک دارین و رسید میده از USSD ها استفاده نکنین.

8. همیشه لیست موسسات و بانک های مجاز رو توی سایت بانک مرکزی چک کنین ( شاید موسسه یا بانکی تازه مجوز گرفته باشه یا برعکس شاید بانک یا موسسه ای که حساب دارین به جرگه بی مجوز ها پیوسته باشه ).

9. سعی کنین همیشه 100 درصد سرمایه تون رو توی یک بانک یا موسسه ( یا خونه، زمین یا هر چیز دیگه ) سپرده گذاری نکنین، حداکثر درصد سرمایه ای که یک جا میخوابونین، چه برای سودش چه برای نگهداری 30 درصد باید باشه تا اگر هرکدوم از موارد به مشکلی برخورد تمام سرمایه تون رو از دست ندین.

10. روی بیمه های عمر و زندگی برای سپرده گذاری بلندمدت به هیچ وجه حساب نکنین، بازاریاب های بیمه ها میان سرتون رو شیره میمالن و شما هم زود باور میکنین.

سپاس

Captain_America
18-04-2016, 21:28
اگر جزو اون دسته از هموطنان متجدد نما که علاقه خاصی به استفاده از لغات انگلیسی در گفتار یومیه دارند هستید باید اطلاع پیدا کنید در ۹۹% موارد اون کلمه اون معنی رو که شما فکر میکنید نمیده بلکه از جهل شما نسبت به هر دو زبان فارسی و فرنگی منشأ میگیره.

Captain_America
19-04-2016, 15:25
یکی از دوستان ما میرن خواستگاری دختری که قبلش هم با هم دوست بودند خانواده پسره تا ۱۱۴ سکه هم راضی بودن که خانواده دختره میان طاقچه بالا بزارن حرف از هزارتا و پانصدتا میزنن این رفیق ما هم دمش گرم میگه نه با این شرط موافق نیستم و برمیگردن خونه اونا هم که یجوری اسم این دخترشون با این دوست ما سر زبون افتاده بود بعدش میگن باشه همون ۱۱۴ خودتون که اینبار اینا قبول نمیکنن آخرش با ۱۴ تا ختم میکنن. کلی حرکتش لایک داشت اونا دیگه فکر اینجا رو نکرده بودن که اینجوری رودست بخورن . کلی نکته اخلاقی آموختم از این قضیه.

DJ_EBI
21-04-2016, 16:27
تو قضیه ی مالی (امانت دادن .سپردن ....) مخصوصن پول نقد به هیچکس به جز خودتون اعتماد نکنید .البته هستن کسایی که بشه اعتماد کرد مثل اعضای خوانواده ولی اینقد پول کثیف و شیطونه که هر کسی رو وسوسه میکنه . متاسفانه من یه پولی دستم اومد به دلیل مشکلی که باسه شناسنامم پیش اومده بود مجبور شدم به یکی از اعضای خانواده که بیشتر از همه اعتماد داشتم حساب و به اسم ایشون بزنم تا اینکه چند وقت پیش احتیاج داشتم به پول گفتم بیاد حسابو ببنده پول بنده رو بده که یه حرکات زشت و حرف های بدی شنیدم که به هم خون بودنمون شک کردم :n04:
.
تو بانک قوامین اگه مجبور نبودید به هیچ عنوان حساب باز نکنید .تو بانک های دولتی آشغالترین بانکه از نظر خدمات حضوری و الکترونیکی . سایت و اینترنت بانکش که روزی چند ساعت مشکل داره . اینترنت بانکش هم ساتنا و پایا نداره :n04:

salman2003
25-04-2016, 17:57
یکی از دوستان ما میرن خواستگاری دختری که قبلش هم با هم دوست بودند خانواده پسره تا ۱۱۴ سکه هم راضی بودن که خانواده دختره میان طاقچه بالا بزارن حرف از هزارتا و پانصدتا میزنن این رفیق ما هم دمش گرم میگه نه با این شرط موافق نیستم و برمیگردن خونه اونا هم که یجوری اسم این دخترشون با این دوست ما سر زبون افتاده بود بعدش میگن باشه همون ۱۱۴ خودتون که اینبار اینا قبول نمیکنن آخرش با ۱۴ تا ختم میکنن. کلی حرکتش لایک داشت اونا دیگه فکر اینجا رو نکرده بودن که اینجوری رودست بخورن . کلی نکته اخلاقی آموختم از این قضیه.

درسته خانواده دختر کارشون نامناسب بوده اما به نظرم اگه خانواده شوهر بیان از این موقعیت استفاده کنن و نشون بدن قوی تر و بالاتر هستن و همین طور بزنن تو سره خانواده بنده خدا و بیان بگن "دیدید چطوری حالتون رو گرفتیم؟" و "دیدید ما بردیم؟" زندگی جالبی نمیشه و اون تفاهم متقابل رو باید گل بگیریم.:n01:

Captain_America
26-04-2016, 18:00
هیچ سرمایه‌گذاری بیشتر از سرمایه‌گذاری روی خودتون بازدهی نداره. ببینید چه جای پیشرفتی دارید مثلا برید کلاس زبان خارجه یا باشگاه ورزشی یا ظاهر خودتون ، خلاصه هر جوری رو خودتون سرمایه گذاری کنید بازگشت سرمایه بدنبال خواهد داشت.

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-04-2016, 18:54
سلام
اگر دوست دارین تلوزیون تماشا کنین اما صداش مزاحم دیگران هست ,شما به یکی از این رابطها احتیاج دارین تا مشکل حل بشه
طول سیمش از 1 متر هست تا 5 متر
گران هم نیست
هدفونِ موبایل بهش وصل میشه
اگر بخواین بیشتر هزینه کنین باید یک هدفون بی سیم بخرین
ویرایش:
در بیشتر تلوزیونهای LED نیازی به کشیدن فیش این سیم از تلوزیون نیست . با ریموت کنترل میتونین صدا رو از HEAD PHONE تغییر بدین به TV SPEAKER

jjadm
02-05-2016, 20:02
سلام

فکر شو بکنید اطلاعات مهمتون یک دفعه به صورت اتفاقی پاک بشه . ظاهرتون دقیقا اینطور میشه :n30::n04::n28:

این Back up خیلی مهمه .

دوستان پیشنهاد میکنم از اطلاعات مهمتون همیشه بک آپ داشته باشید . و حتما بکاپ بگیرید .

نگید بعدا !!!!!!! همین الان اقدام کنید با تاخیر در این کار خودتون رو گول نزنید.

اطلاعاتم از قبیل عکس های خانوادگی و .. به دلیل یک اشتباه ناخواسته و ... پاک شده بود حتی امکان ریکاوری وجود نداشت . داشتم دیوونه میشدم!!!

که یادم افتاد قبلا ازشون بک آپ گرفتم . :n19:

خیلی خوشحالم شما هم این تجربه رو همیشه به یاد داشته باشید تا بعدا پشیمون نشید . :n40:

Demon King
02-05-2016, 20:28
سرطان خیلی بده. کاشکی میشد که چنین بیماری وجود نداشت ... کاشکی میشد که همه ی ادما زودتر خوب بشن و از شر این بیماری وحشت ناک نجات پیدا کنن. خواهش میکنم اگه خدایی ناکرده در خانواده تون کسی مبتلا به سرطان هست یا بوده شما هم حتما تحت نظر باشید چراکه احتمال وقوعش اونطوری زیاد میشه اما زود تشخیص داده بشه درمان هاش کمتر طاقت فرسا خواهد بود.
خود درمانش یه بحثه زجر ناشی از بیماری هم یه بحث دیگه. پس خواهشا فکر سلامتیون باشید قبل از اینکه دیر بشه ...
قبل از اینکه احتمال برگشت کم باشه و قبل از اینکه نا امید بشید ....

مردم کسایی رو که زود به زود ازمایش های مختلف میدن رو ترسو و وسواسی میدونن ولی هرگز اینطور نیست. کاشکی همه اینطور میبودیم و باشیم ...

amin r
03-05-2016, 12:11
اگه چند تا کار دارید سخت ترینش رو اول انجام بدین بعد که تموم شد انگیزتون برای کارای بعدی بیشتره ولی برعکس همش استرس کار اخرو دارید

ادب معجزه میکنه من ناخاسته با ماشین زدم به یه خانومه اولش زمین و زمان رو به هم دوخت ولی آخرش من اصرار میکردم بیا بریم بیمارستان اون میگف نه لازم نیست فقط هم محترمانه برخورد کردم همین

Pr0m3en
03-05-2016, 12:19
غید ریکاوری رو بزنید
بک آپ داشته باشید
مگه اینکه استرس و از دست دادن رو دوست دارید

jjadm
04-05-2016, 20:30
سلام

راه حل نابود کردن از بین بردن مورچه - موریانه - بالدار پردار داخل باغچه .

خیلی وقت بود تو باغچه خومنون پر از مورچه بود و دائما وارد خونه میشدند و خیلی اذیتمون میکردند . روی فرش و مبل و ... پر از مورچه بالدار و معمولی بود از این بزرگ ها ....

هر چی پودر حشره کش داخل لونشون میریختم ...اونور تر لونه درست میکردند و این روال ادامه داشت ........ چیزی که برام جالب بود بالا رفتم خطی مورچه ها از شاخه و تنه درخت تو باغچمون بود .

بعد تحقیق کردم و دیدم که روی شاخه درخت های باغچمون دون های سیاه سیاه مثل انگل چسبیده شده . و با تحقیق فهمیدم که مورچه ها از این دونه های سیاه چسبیده به درخت تغذیه میکنند و از طرفی هم مانع رشد درخت میشوند .

اسم این دونه ها شته هست .

...............

رفتم سم فروشی مخصوص محصولات کشاورزی و قضیه رو توضیح دادم . که سمی به صورت مایع داد که چند سی سی شو با چندین لیتر آب مخلوط کردم و بر روی این دونه های سیاه بر روی درخت ها و در کل شاخه و برگ درخت ها رو سم پاشی کردم برای اسپری کردن سم میتونید از ظرف شوینده های اسپری که تموم شده استفاده کنید :

اسم این سم ، سم شته درخت بود.

شاید باورتون نشه تا 2-3 روز بعد اصلا اثری از مورچه های بالدار و معمولی نبود ........یعنی خلاص !!!!!!!!!

راحت شدم .

محمد 1381
08-05-2016, 14:29
سلام دوستان داروخانه که رفتید داروتونو گرفتید حتما تاریخ انقضا رو نگاه کنید مخصوصا اگر داروهای اعصاب یا خاص یا نوزادان گرفتید.

تا حالا تو تهران چند بار داروی تاریخ مصرف گذشته بهم دادن.
تاریخ انقضا روی دارو ها exp date نوشته میشه

مثلا exp date 2017/8 یعنی که 1 سال دیگه وقت داره تا برج 8 سال 2017
سلامت باشید:n40:

kh_fatemeh76
08-05-2016, 23:33
سلام دوستان.فقط دونستن تجربه ها که مشکل رو حل نمیکنه مهم اینه که بتونیم عملیاتیشون کنیم اینکار هم صبوری میخاد هم درایت میخواد بعنوان مثال ما خیلی چیزارو میدونیم و به خاطر غافل شدن,بهش عمل نمیکنیم.مهم عمل کردنه.تجربیات دوستان علاوه بر اینکه بهمون آگاهی میده,باعث تلنگر میشه و از غفلت بیرونمون میاره تا "عمل" کنیم.منو بیشتر از همه.

kh_fatemeh76
08-05-2016, 23:52
خواستم به اونایی که حس گیرافتادن تو بالاپایینی زندگی رو دارن بگم سختی های تو زندگی بعدها خیلی کمرنگ تر میشن..با یادآوری بعضیاش تا روزیکه زنده ای بغض میکنی به بعضیاش از ته دل میخندی و با فکرکردن ب بعضیاش میفهمی چقدر پخته شدی,چقدرقوی شدی,چقدر دانا شدی..بعضیاشم ب کل از یادت میرن..و اینکه هیچکس هیچ جای دنیا نیست ک توو روزمره اش با مشکلات دست و پنجه نرم نکنه..هیچکس هیچ جای دنیا نیست ک توو عمرش اشتباه نکرده باشه..آره واسه همینه ک میگن زندگی مث آب روان میمونه:n16:

Alireza SM
09-05-2016, 07:47
دوتا توصیه خیلی مهم در مورد خرید اینترنتی دارم براتون. حتما بارتون پیش اومده که جنسی رو در بازار پیدا نکردین و مجبور شدین در اینترنت دنبالش بگردین و حتی با قیمت بسیار مناسب پیداش کنین و وقتی که اون کالا رو سفارش میدین توجهتون به بقیه کالاهای اون فروشگاه جلب میشه و تصمیم میگیرین محصولات دیگری هم خرید کنین. حتما باید در سفارشتون قید کنین که در صورت موجود نبودن اون کالای اصلی مورد نظرتون سفارش کنسل شده و پولتون پس داده شود. برای من پیش اومده که یه کتاب کمیاب رو توی یه سایت مشاهده کردم و به خاطرش کلی کتاب دیگه که سر خیابون هم میفروشن رو سفارش دادم ولی وقتی مرسوله رو دریافت کرم دیدم که اون کتاب اصلی نیست و من فقط الکی 12 تومن پول پست دادم برای چیزی که میتونستم از سر خیابون بخرم.

دوم و مهمتر اینکه از این فروشگاه های اینترنتی که واسطه فروش هستند به هیچ وجه خرید نکنین. ( دایان شاپ و سرکوچه و زنبیل و ... ) حتی اگه ای نماد داشته باشن بازم چون خودشون فروشنده نیستن و انبار کالا و فروشگاه واقعی ندارن هیچ پشتیبانی از محصولاتشون در قبال خرید شما نمیتونن انجام بدن. شما وقتی میرین سایت اینها و سفارش ثبت میکنین و پرداختش میکنین، اینها میرن از بازار و از شرکت های مختلف جنس مورد نیاز شما رو میخرن و براتون میفرستن (قدیما بهش میگفتن دلالی) اگر هم مشکلی پیش بیاد شماره تلفن اون فروشگاهی که ازش جنس رو خریدن بهتون میدن و میگن با اونها تماس بگیرین به ما مربوط نیست. حتی گاها دیده میشه که اینجور فروشگاه ها پس از پرداخت آنلاین وجه فرداش زنگ میزنن میگن فلان کالا گرون شده انقدر هم کارت به کارت کنین ! از هر سایتی خرید میکنین اول مطمعن بشین که اون فروشگاه خودش توزیع کننده فیزیکی اون محصول هست و انبار کالا داره واسش حتی اگه خیلی معروف باشه. من از این دیجی کالا یه گوشی آیفون6اس خریدم به همراهش هم یه قهوه ساز سفارش دادم امروز که آوردن تحویل دادن مشاهده کردم امکاناتی که در سایتشون در مورد قهوه ساز نوشته شده در دستگاه موجود نیست. زنگ زدم بهشون گفتم اینو پس بگیرین گفتن ما فقط گوشی و تبلت و لپتاپ و ... رو پس میگیریم این کالا ها تامین کننده اختصاصی دارن و باید با خودشون حرف بزنین. شماره یه شرکت( فروشگاه بی نام و نشون) رو بهم دادن اونا هم میگن که به ما چه مربوطه ما به شما نگفتیم که این دستگاه مولتی تایمر هست دی جی کالا این حرفو زده خودشم باید پاسخگو باشه ( کاملا هم حق با اینا بود و درست میگفتن) دوباره که به دی جی کالا زنگ زدم گفتن آقای محترم ما جنس رو از فلان جا گرفتیم و آوردیم دادیم به شما اگه مشکلی هست با اوناست نه با ما. الان هم شماره همراه و شماره منزل منو بلاک کردن ! 700 تومن پول الکی برای قهوه سازی خرج کردم که همه امکااناتش رو دستگاه های 300 تومنی هم دارن.

عین این اتفاق قبلا در مورد کوپن تخفیف مودم هم اتفاق افتاده بود و گفته بودن به ما مربوط نیست منم عهد کرده بودم که دیگه از اینا چیزی نخرم ولی واقعا حماقت کردم . . . .

badboys_87
09-05-2016, 15:25
یه جمله ای هست که میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید قبل از اینکه خودتان تجربه دیگران شوید !
برخی از تجربیات من
1- هیچ وقت از روی احساس و وسوسه خرید نکنید هرچیزی رو واقعا لازم و احتیاج دارید بخرید مثلا من یک پرینتر جوهر افشان اپسون چند سال قبل تو نمایشگاه دیده بودم خوشم اومده بود خریدم ولی فقط چند بار استفاده کردم الان الکی تو خونه افتاده قیمت کارتریج هاش هم خیلی بالاست و زود تمام میشه پرینتر لیزری سیاه و سفید اچ پی خیلی بهتره
2- خداشاهده به هرکی قرض دادم پول منو خورد یه آبم روش حتی دوستان نزدیکم .قرض ندید به هیچ کس یا در قبالش رسید بگیرید
3- به هیچ کس اعتماد نکنید هر وقت به کسی اطمینان کردم چوبشو خوردم
4- ضربه ای که دوست آدم به آدم میزنه تا آخر عمر یادتون هست و احساس خیلی بدی دارید. بهترین دوست تون خودتونید تو این دوره زمونه دوست نداشته باشید بهتره
5- هرگز اشتباه نکنید اگر اشتباه کردید دوباره تکرار نکنید
6- از عمرتون حداکثر استفاده را بکنید بزرگترین دارایی شما عمرتان هست
7- کاری نکنید که دردسر بشه یا شر بشه براتون مثلا هیچ وقت ضمانت کسی رو نکنید .

مهمترین تجربه هم
مراقب شخصیت و رفتار تان باشید چون سرنوشت شما میشود .. خجالتی اصلا نباشید پر رو و سرو زبان دار با سیاست و جدی رفتار کنید
خیلی ها به خاطر خجالتی بودن و تعارف سرنوشت شون عوض شد و تو زندگی شون شکست خوردند

badboys_87
09-05-2016, 15:47
چند تا مطلب رو بایذ اضافه کنم
قانون زندگی اینه در هر لحظه بهترین رفتار رو باید انجام بدید چون بازگشت به عقب غیر ممکنه
سعی کنید پیشرفت کنید در مهارت های ارتباطی و طرز برخود
در زندگی باید ماهرانه و حرفه ای رفتار کنید با مردم با مشتریان

دنیا مدرسه شماست تا می تونید از اشتباهات خودتان و دیگران بیاموزید

یهجمله ای هست که میگه آنهایی که گذشته را به خاطر نمیاورند محکوم به تکرار هستند . تجربیات و اتفاقات بد اینقدر تکرار میشه تا شما درس لازم رو بگیرید و یک مرحله جلوتر میروید دقیقا مثل مدرسه میمونه تجدید میشی تو اون درس و باید دوباره تکرار کنی

badboys_87
09-05-2016, 17:10
زندگی به من آموخت فقط باید از آدم ها ترسید چون آدم هایی که دور و برمون هستند خطرناکتر از هر موجودی روی کره زمین هستند .

خیلی مراقب باشید سرتون کلاه نگذارند کلاه برداری و سو استفاده تو جامعه ما خیلی زیاد شده از تجربیات تلخ فریب خوردگان استفاده کنید
به راحتی اعتماد نکنید ... برای خودتون احترام قائل بشید دیگران حق ندارند وارد حریم خصوصی شما شوند ..

taghi_ramzi
09-05-2016, 17:13
فرمایشات برادر محمد 1381 رو اینجوری تکمیل کنم
گاهی بعضی داروها تو مدت طولانی مصرف میشن
مثلاً من برای حمله های گاه و بیگاه آسم ، اسپری سالبوتامول مصرف میکنم ، این اسپری رو من سرجمع میانگین ماهی دو سه بار بیشتر استفاده نمیکنم
یعنی یه اسپری رو ممکنه دو تا سه سال استفاده کنم تا تموم شه ، پس خرید اسپری ای که مثلاً یه سال تاریخ مصرفش مونده برای من هدر دادن پوله.
موقع خرید دقیق میبینم که حداقل دوسال تاریخ داشته باشه. این برای بعضی داروهای دیگه هم صادقه حتماً
مرسی

محمد 1381
13-05-2016, 21:07
دوستان نرم افزار هک پسورد وای فای اومده از طریقwps مودم اگر از این قابلیت مودم استفاده نمی کنید خاموشش کنید.که در 30 ثانیه پسورد مودمتون هک نشه.من نمیدونم چند وقته اومده ولی امروز صبح فهمیدم و تست کردم که مطمئن بشم و به راحتی پسورد مودم های چنتا از همسایه ها رو با سخترین پسوردها پیدا کرد.

پشت مودم:

نیازی نیست وارد کنترل پنل مودم بشید از پشت مودم دکمه wps رو بزنید که اگر روشنه خاموش بشه.این نماد wps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی خود مودم اگر wps روشن باشه چراغی به این شکل روشنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wps چیست :

یک روش امن برای ارتباط بیسیم خانگی هست که در سال 2007 آغاز شده !حالا کارش چیه مثلا شما یک گوشی یک لپتاپ و چند وسیله دیگه دارید که ازش استفاده میکنید و به مودمتون وصل میشید شما وقتی یکبار به این مودم با ابزارتون وصل بشید برای دفعات بعدی دیگه نیازی به زدن پسورد و و.... نیست شما فقط کافیه WIFI دستگاه مورد نظر رو روشن کنید بعد دکمه WPS رو چند ثانیه نگه دارید تا به صورت چشمک زن در بیاد و حالا روتر اطلاعات تنظیم را ارسال کرده و ظرف چند ثانیه یک اتصال امن و رمزگذاری شده با شبکه خود دارید بدونه اینکه نیازی به وارد کردن چیزی داشته باشی.

امروز صبح برادرم که دیشب رفته بود مهمونی گفتش پسر بچه های فامیل تو کوچه اومده بودند راه میرفتند و مودم ها رو هک میکردند و استفاده میکردند.گفتم مگه میشه؟ خلاصه پا پی موضوع شدم و فهمیدم

وقتی که مطمئن شدم وظیفه انسانی خودم دونستم که اول نرم افزار رو پاک کنم سپس به این انجمن پر مخاطب بیام و اعلام کنم که شما هم متوجه موضوع بشید

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-05-2016, 22:03
سلام دوستان
چند وقت پیش در تلویزیون ایران یک هکـر دستگیر شده رو نشون دادند که از حسابهای مردم پول میدزدیده
برنامه ی هکِ کامپیوترهای قربانیش رو در یک برنامه ی هک وای فای همسایه پنهان کرده بوده و زیرش نوشته بوده:
برنامه ی هک وای فای همسایه , زود دانلود کنین تا حذف نشده
قربانیها هم با سر میرفتند توی دیگ و دانلود میکردند و به محض زدن دکمه ی نصب , بدافرار مخفیانه در کامپیوتر قربانی نصب میشده و تمام اطلاعاتش رو میفرستاده برای هکر مثل شماره حسابها , ایمیلها , رمزها , اسکرین شات , فایلها و غیره
بیشتر نرم افزارهای هک, خودِ کسانی که نصبش میکنند رو هک میکنه و قربانی میشند

Captain_America
20-05-2016, 19:22
تجربه یک هفته ای از کم کردن استفاده از اینترنت،
پیام رسان ها: روزی دو سه بار فقظ نرم افزار های پیام رسان رو چک میکنم اگه دوستی مطلب یا چیز بامزه ای گذشته یه اموجی بهش بک میدم و ازش میگزرم به اندازه کافی مطالب اینچنینی دست ب دست میشه نیازی نیست فوروارد کنم به دیگران. اگه کسی سوال یا کار مهمی داشته باشه معمولا یا پیامک میده یا تماس میگیره.
شبکه های اجتماعی : سلبریتی ها کلا انفالو شدند ، همچنین کسانی که نمیشناسم تنها کسانیکه که دنبال میکنم میکنم کسانی که در دنیای واقعی میشناسم . و هفته ای بیشتر از یکی دو پست هم نمیزارم فکر نمیکنم بیرون رفتن با دوستان چیزی باشه که همه دوست داشته باشن ازش مطلع باشند.
سایتها و فارومها :گذاشتم شاید هفته ای یکی دوبار لاگین شم ببینم چه خبره.
اخبار و ... : بجای اینترنت بعد یکم پیاده روی میکنم میرم یه دکه نزدیک پارک روزنامه میخرم یه نیم ساعتی تو پارک میخونم البته هوا داره خیلی گرم میشه باید یه فکری کنم.
و نتیجه : خستگی چشمی خیلی کمتر ، بدست آوردن وقت آزاد خیلی زیاد برای رسیدن به کارهایی که قبلا براشون وقت نداشتم.
مرحله بعد هم میخوام استفاده از تلفن موبایل را فقط به مکالمه و پیام محدود کنم !

Devicestreet
25-05-2016, 12:35
با تشکر از نکته ای که بیان کردید
فقط بعضی از مودم ها من جمله مودم خودم که tp link هست حتی در صورتی که wps خاموش باشه باز هم اون رو روشن نگه میداره در این مودم راهی برای خاموش کردن wps نیست و حتما باید از mac filtering استفاده کنید یا شاید اپدیت framework مودم بهتون امکان خاموش کردن واقعی wps رو بده

Alireza SM
26-05-2016, 13:17
داروهای گرون قیمت که تهیه میکنین (مخصوصا خارجی) علاوه بر تاریخ انقضای روی بسته باید حتما تاریخ انقضای ورق های دارو داخل جعبه هم چک بشه. اخیرا دیده شده تاریخ انقضای روی جعبه یه سال مونده ولی تاریخ انقضای روی ورق هایی که داخل جعبه هست 2 ماه بیشتر نمونده :n35:

Captain_America
27-05-2016, 09:58
اگه چیزی بیش از حد خوب به نظر میرسه پس حتما دروغه.

dourtarin
27-05-2016, 18:28
با توجه به گرم شدن هوا باک ماشین رو کامل پر نکنید
آفتاب بزنه احتمال سرریز شدنش زیاده

banii
27-05-2016, 23:35
امشب یاد یکی از ابلهانه ترین تجربه های زندگی ام افتادم.

همانطور که چندین بار توضیح داده ام وقتی که در جوانی در مورد عقاید مذهبی ام تردید نمودم و همه شان را دور ریختم اما هنوز جوگیر و نادان بودم و از این بر بام افتادم و راه میافتادم و همینطور بد و بیراه به عسلام و مسلمین میگفتم. :rolleye:

در مورد مذهبی های افراطی میگن شیعه تر از علی و مسیحی تر از پاپ ... حالا مثلا در مورد ذهن نادان و مفلوک و در تحمیق بسر برده و جوگیر البته آن زمان بنده مثلا شما در نظر بگیرید ملحد تر از زمعة بن الأسود! :laughing:

خب از موضوع دور نشیم داشتم از تجربه ی مضحک ام میگفتم ... قریب 3 سال پیش در حین بحث دینی با یک دوست بسیار محترم و نازنین داشتم میگفتم سیدها همه از دم حرامزاده اند...! بعدها بعد از تقریبا یکی دو سال متوجه شدم که همان دوست عزیز خودش سید بوده! :n03: (البته شخص مذهبی ای نبود...)

خلاصه که تجربه اینکه اولا از هیچ سمت بام نیافتید دوما ذهنتان را از این جفنگیات تاریخی که هم میهنان حالا بعلت تجاوز عرب، مغول، روس، افغان و ... حرامزاده اند خالی کنید ... در دنیای حاضر و واقعی زندگی کنید ... و مهمتر از همه اینکه به هیچ قوم و طایفه ای توهین های نامعقول نکنید.:n01:

parinaz571
03-06-2016, 13:44
دوستانی که کاری رو برای بقیه انجام میدید و درقبالش پولی رو از بقیه می گیرید و به کیفیت کار توجهی ندارید در جواب اعتراض ارباب روجوع با بی نزاکتی حجم کاری را بهانه نکنید . اگر شما سود بیشتر می خواهید حق ندارید ارباب رجوع را با تکنیک های زشت خودتون زمانی که اعتراض می کنه ساکت بکنید چون دیر یا زود یکی عین خودتون گیرتون می یفته و از پسش برنمییاد!

Nocturne
04-06-2016, 23:41
درود
خیلی از اوقات وقتی میگن زندگی های قدیم ساده بوده و الان پیچیده است انگار برخطا هستند. باید پرسید آیا اگر در همان زمان ها زندگی میکردید باز هم همین عقیده را داشتید یا صرفا چون با پیچیدگی الان قیاس میکنید این قضاوت رو دارید؟ بنظر میاد زندگی های قدیم هم برای خود همان پیچیدگی های الان - مثلا حسادت، فخرفروشی و ... - را داشته و بلکه احتمالا باید اعتراف کرد آنچه جامعه امروز ما درو کرده نتیجه ای از خط فکری و رفتارهای سده های قبل بوده که پیشرفت کرده

انگار خیلی از اوقات در توهمی از یک روزگار خوش دست و پا میزنیم و وقتی به آن "قدیم" ارجاع میدیم نه تنها حرفمون سندیت قوی نداه، مشخص هم نیست که این قدیم دقیقا یعنی چند سال قبل و یا کدام موقعیت جغرافیایی منظور هست

Alireza SM
08-06-2016, 15:38
وقتی از فروشگاهی (چه اینترنتی چه بیرون) خرید میکنین و اون فروشگاه نوشته باشه که بازگشت بدون ششرط کالا تا فلان مدت... وقتی کالایی رو سفارش میدین حتما کسب اطلاع کنین که آیا اون کالا هم مشمول بازگشت بدون قید و شرط میشه یا نه. اگه کالای گرون قیمت باشه حتما به فروشگاه بگین که باید در فاکتور فروش کالا عبارت بازگشت بدون شرط ذکر شده باشه وگرنه خیلی راحت میزنن زیرش و مثلا میگن که بازگشت تا 72 ساعت فقط مختص کالاهای دیجیتال هست !

jjadm
10-06-2016, 14:08
سلام

در تایید فرمایشات جناب Alireza SM

وقتی موبایلی یا دوربینی خریدید و یا در کل کالای دیجیتال که یک سری لوازم جانبی همراهش هست .

از قبل در اینترنت اطلاع پیدا کنید که چه سازنده چه لوازمی رو در باکس کالا ارائه کرده و قرار داده است .

بعد هنگام خرید از فروشنده بخواهید که در فاکتور قید کند که تمامی لوازم جانبی همراه کالا موجود و اصلی هستند .

و روی فاکتور حتما حتما مهر و امضای فروشنده و اسم و ادرس فروشنده باشه . و برای اینکه دیگه خیلی مطمئن بشید که کالای دست و دوم به جای نو تحویلتون

نمیدن میتونید در فاکتور قید کنید که کالا به شرط آکبند بودن خریداری شده .

این مثل سند میمونه :

بعضی جاها موقع خرید گوشی موبایل ، کالای دست و دوم رو به جای نو در یک جعبه با هولوگرام تقلبی می فروشند . که راه حل مقابله همون تاکید بر اکبند بودن در

فاکتور خرید است .

اگر مثلا باتری ارجینال گوشی رو برداشته باشند و باتری با کیفیت پایین چینی در جعبه گوشی قرار داده باشند شما میتونید اقدام کنید و حق به شما داده میشه .

بعضی وقت ها هم مواردی از باکس گوشی برداشته میشه مثل هندزفری ، رم ، هدیه های همراه گوشی و ...

ali gamma
11-06-2016, 20:31
اگر میخواید ارشد بخونید بدونید ک با کارشناسی فرق میکنه و انرژی ک دو سال باید صرف کنید ب مراتب بیشتر از چهار سال لیسانسه. پس با هدف برید و از همون ترم اول برید سراغ کارای پایان نامه وگرنه مثل من بی هدف برید سه سال و اندی وقتتون تلف میشه. از من گفتن بود ...

Sent from my D6633 using Tapatalk

taghi_ramzi
12-06-2016, 11:01
تو خونه های ویلایی یا هر خونه ای که گربه میتونه از پنجرش واردش بشه ، هیچوقت از پنجره به گربه ها غذا ندید
گربه ها فکر میکنن داخل پر از غذاست ، به محض اینکه یه لحظه پنجره باز باشه میان تو و همه چی رو به هم میریزن ، مخصوصاً شبا
گاهی هم میان و بدون سروصدا یه جایی برای خودشون پناهگاه میکنن ، یا میان زیر تختی جایی زایمان انجام میدن
البته اینایی که عرض کردم شاید به نظر بعضیا خنده دار بیاد ، ولی تو خونه های بزرگ این احتمال زیاده

تو اینجور خونه ها غذا رو ببرید جایی دور از پنجره ، در نبود خود گربه ها بریزید زمین تا خونه به نظرشون جای امن و پرغذا نیاد

xxx.ghazal.xxx
18-06-2016, 00:43
هیچ وقت خودتونو در مضان اتهام قرار ندید
اگه واقعا کار خلاف یا مغایر با عرف نمی کنید ، جوری رفتار نکنید که بقیه افراد فکر کنن ریگی به کفش شماست
درسته که نباید برای حرف دیگران زندگی کرد ولی اگه جوری رفتار کنین که پشتتون حرف نباشه (حتی اگه 100% حرفاشون اشتباه باشه) زندگی راحت تری دارین

CafeNet999
18-06-2016, 19:02
هرگز،مطلقا و به هیچ عنوان چیزی رو به کسی پیشنهاد ندید.

شاید بپرسید چرا؟؟ خوب بزارید با مثال قشنگ براتون توضیح بدم

اینحا چیز = محصول فرهنگی هنری (کتاب،فیلم،سریال و ...)
فرض کنید یکی از دوستان شما ازتون میخواد یه فیلم با مضمون روانشناسی بهش معرفی کنید.شما هم فیلم x رو بهش پیشنهاد میدید
حالت هایی که پیش میاد
1. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : این که پر از صـحنـه های ناجور بود.نکنه تو از این فیلما میبینی؟
2. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : 2ساعت منتظر نشستیم دختــرِ توی فیلم لباسش رو عوض کنه!!! نکرد.بدرد نمیخورد اصلا
3. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : ای بابا اون فیلمی که خودم دانلود کرده بودم بهتر بود (طبیعتا اسم یکی از مزخرفترین فیلم های تاریخ رو میاره)

اینجا چیز = کالاهایی مثل تلویزیون،موبایل و ..
یه روز شوهر دختر خاله ی محترمتون میخواد گوشی بخره و از شما کمک میخواد.شما بر اساس تجربه هایی که داشتید و نقدهایی که خوندید و شنیدید یه گوشی بهش معرفی میکنید.حالا موقعیتی که پیش مباد اینه :
طرف میره گوشی رو میخره و هر بار سر کوچکترین مسئله ای که برای گوشی پیش میاد از چشم شما میبینه (انگار شما ساختید و گارانتی کردید)

اینجا چیز = مکان تفریحی،مرکز خرید و ...
دوستتون به شما میگه فصل گرماس و یه مکان خوش آب و هوا بهش معرفی کنید که با زن و بچه بره خوش بگذرونه
شما هم یه آبشار خیلی زیبا با طبیعت بکر بهش معرفی میکنید ولی چی پیش میاد؟؟
دوستتون از سفر برمیگرده و کلی غر میزنه که ای بابا اصلا بدرد نمیخورد یه دستشویی بهداشتی نداشت.جایی نبود آدم 1ساعت بخوابه!!
(حالا طرف تو عمرش صابون از نزدیک ندیده ایراد از دستشویی میگیره.اگر هم میخواستی بخوابی که زیر کولر توی خونه جای بهتری بود بنظرم)

پس اگر کسی خواست چیزی رو بهش پیشنهاد بدیم چیکار کنیم؟؟
خیلی ساده بهش لیست بدید و بگید خودش انتخاب کنه تا تمام مسئولیت انتخاب به عهده ی خودش باشه و روح و روان شما آسیب نبینه
مثلا ازتون فیلم اکشن میخواد بهش 5تا فیلم معرفی کنید ولی هرگز فیلم ها رو بهش ندید حتی اگه توی آرشیوتون دارید.بذارید خودش بره دنبالش

Motaharri
20-06-2016, 14:00
احتمال اینکه یک جوان فروشنده خیلی خوش تیپ و اهل فشن تو حوزه کفش و لباس سرتون رو کلاه بذاره، ده ها بار بیشتر از این هست که یک پیرمرد و مرد میانسال معمولی تو همین صنف این کار رو بکنه.

این رو در تعداد زیاد دیدم (البته میدونم استثنا همه جا داریم)

جوان های الان بیشتر دنبال چاپیدن هستند تا کسب روزی که بهش قانع باشند.

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-06-2016, 18:40
سلام
اگر در جائی زندگی میکنین که رطوبت هوا کمه و هوا خشک هست مثل شیراز,تهران,کرج,تبریز,اصفها ن,مشهد و غیره , و در حمام (معذرت میخوام)توالت وجود نداره و یا ازش استفاده نمیشه , لازم نیست برای حمام هواکش نصب کنین
بعد از استحمام , رطوبتِ داخل حمام خیلی باارزش هست .
دربِ حمام رو کاملاً باز بذارید و یا حدودِ 40 سانت باز باشه تا رطوبتش توی خونه پخش بشه که خیلی سودمند هست چون رطوبتِ کمتر از 40% برای سلامتی پوست,مو,ناخن,بینی,چشم ,سینوسها و ریه ها ضرر داره .
با این کار در هزینه ی خرید هواکش و برقِ هواکش صرفه جوئی میشه , حمام هم ظرف سه چهار ساعت خشک میشه و رطوبتش هم باعث افزایش رطوبت داخل خونه میشه
بنده با ساعت دیواری رطوبت سنج دار کاسیو تست کردم
رطوبت 30% بود , با باز گذاشتنِ درب حمام رطوبت رسید به 35% .
اگر حمام توی اتاق خواب باشه , این کار رطوبت اتاق رو حدودِ 15% افزایش میده و تقریباً 12 ساعت ماندگاری داره به شرطی که پنجره ها باز نباشه و اطراف پنجره ها هم با نوار درزگیر کیپ شده باشه .
رطوبت کمتر از 40% ضرر داره
رطوبت بیش از 55% هم ضرر داره و میتونه باعث رشد کپکها و قارچها در خانه بشه که باعث آلرژی و سرفه و تنگی نفس و بیماریهای دیگه میشه .
================================
اگر در منطقه خشک زندگی میکنین به نفعتون هست که کولر آبی تمیز و سالم نصب کنین با روکشی از جنس کیسه ی پارچه ای جاروبرقی تا مانع ورود گرد و خاک به خانه بشه و لذت ببرین از هوای خنک و مرطوب و تمیز و صرفه جوئی در هزینه های سنگینِ خرید و برق و سرویس و تعمیر کولر گازی. روکش کولر آبی رو هم میتونین هفته ای یک بار با برس جاروبرقی تمیز کنین
===================================
اگر در منطقه ی خشک زندگی میکنین و کولر گازی نصب کردین:
الف - نصبش کنین در ارتفاع 175 سانتی . اگر بالاتر یا زیر سقف نصب کنین کلی ضرر میکنین . این موضوع برای کولرهای مناطق مرطوب هم صدق میکنه . کلاً نصب کولر گارزی پنجره ای و یا اسپلیت در زیر سقف اشتباه هست و کارائیش خیلی کم میشه و استهلاکش و مصرف برقش زیادتر میشه
ب- لوله ی آب کولر گازی رو نبرین بیرون اتاق بلکه بذارین توی یک یا دو گلدان زیر کولر تا رطوبت اتاق کمتر از اونی که هست نشه چون هوای خشک کلی ضرر داره . اینطوری نیاز به سوراخ کردن دیوار برای لوله ی آب کولر هم ندارین
این تاپیکها رو هم اگر دوست داشتین تدریجاً بخونین و دنبال کنین و به دیگران هم پیشنهاد بدین . ضرر نمیکنید
توصیه های امنیتی
صرفه جوئی در هزینه های زندگی
صرفه جوئی در هزینه های خودرو
تعمیر آبگرمکن
مشاوره و سرویس و تعمیر و نگهداریِ دستگاه تصفیه آب خانگی
مشاوره , نصب , سرویس و تعمیر پمپ آب و همچنین لوله کشی

mitac
27-06-2016, 07:23
عرض سلام

از هر پرداخت اینترنتی که انجام دادید . بلافاصله پرینتی داشته باشید (حتی به صورت pdf و عکس از صفحه پرداخت) و ... در مرورگرتون پرینت بگیرید . و در جای مطمئنی نگه داری کنید .

تا مثل من که اشتباه انجام دادم و پرینت نگرفتم خطا نکنید . حالا بیا به طرف بفهمون که من پرداخت کردم .

این پرینت تنها سند پرداخت شماست .

saeedtuborg
01-07-2016, 21:29
ههیچوقت نزارین یه بچه گربه ترسو و از این گربه هایی که مثل سوسک فرار میکنن وارد خونتون بشه چون یکیشون اومد تو خونمون و اومدم بیرونش کنم رفت پشت اجاق گاز و از اونجا رفت زیر شعله های اجاق گاز یه فضای خالی بود اون پشت اجاق گاز خلاصه هر کاری کردم بیرون نیومد و آخر شب هم بود میخاستم بخوابم و یک ساعت منو سرکار گذاشنه بعد که بیرونش کردم رفت پشت یخچال کنار موتور یخچال انقدر با سیخ و مگس کش زدمش که اومد بیرون و اون شب دو ساعت درگیرش بودم که بیارمش بیرون خیلی ترسیده بود و بیرون نمیومد

سعی کنید اگر اوضاع مالیتون خوب نیست به بهترین دوستتون (اگر درآمدی نداره و هشتش گروی نهش هست ) پول قرض ندین چون ممکنه نتونه پولتون رو پس بده و بدتر از اون اینه که شما مثلا یک ماه یا دو ماه بعد لنگ پول باشید و روتون نشه بهش بگید پولتون پس بده از طرفی اون واقعن پول نداره که بهتون پس بده پس در مورد قرض دادن پول خیلی دقت کنید گاهی وقتها گفتن ندارم بهت قرض بدم و این حرفا خیلی بهتر هست البته پول رو باید به آدمش قرض بدین هم خوش حساب باشه و هم امتحانش رو پس داده باشه مثلا من رفیق داشتم بهش پول قرض دادم ولی اخلاقش مثل خودم بوده ( چون من به کسی بدهکار باشم دوست دارم سر موعد پولشو پس بدم و وقتی بدهکار باشم انگار یه چیزی رو دوشم سنگینی میکنه و دوست دارم زودتر بدهیم رو صاف کنم ) و اون رفیقم همین طور بوده و پولم رو با اینکه نداشته بهم سریع پس داده به این جور رفیقا پول قرض دادن خوبه

سعی کنید زیاد از بهترین دوستاتون انتظار وفا داری و مرام و معرفت نداشته باشین و اگر آدمی هستین که به این چیزا حساس هستین و نیاز دارین یه سگ بخرین گاهی وقتها بهترین دوستتون که هزار تا کار انجام دادین یه روزی دستتون رو گاز میگیره ولی واقعن من به وفاداری و عشق سگ ها باور دارم و برای پیدا کردن بهترین دوست سگ ها رو انتخاب میکنم

هیچوقت دیگران رو بخاطر قیافشون یا عیب هایی دارند که واقعن مقصر خودشون نیستن مسخره نکنید مثلن اگر دوستی دارین که زیادی لاغر هست مسخرش نکید شاید اون باهاتون بخنده ولی واقعا از این مشکل رنج میبره و اون خندش مصنوعی هست

در انتخاب رشتتون خیلی خیلی دقت کنید چون سرنوشتتون رو رقم میزنه

اگر قراره بچه کوچک که مثلن برای خواهرتون یا برادرتون یا هر کسی دیگه هست بیرون ببرید یا این مسئولیت رو قبول نکنید یا اگر قبول کردین خیلی خیلی مواظبش باشید که براش اتفاقی نیفته یه وقت دستتون ول کنه بره وسط خیابون یا زمین بخوره منظورم اینه که آسیب جدی ببینه چون واقعاشرمنده پدر مادرش میشید

Reza Azimy_RW
01-07-2016, 22:52
در مورد پول قرض دادن خوب کار خوبیه .
ولی اکثر مواقع آخر کار انگار یه چیزی هم بدهکار طرف میشی به موقع نمیده بهش میگی ناراحت هم میشه از دستت . به غیر از رفیق جینگ و خونواده به هیچکس نباید پول قرض داد . جالب اینجاست صبح 400 تومن به یکی دادم تا شب که اوستا کارشو دید بهم بده ! بعد دو ماه بعدش لازم داشتم گفت ندارم گفتم اشکال نداره از داداشم قرض کردم بعده 6 ماه دوباره بهش گفتم گفت فردا گفتم تو که هر روز میگی فردا الان یه ساله چیکار میکنی گفت با پر رویی گفت خوب تو که یه سال صبر کردی یه سال دیگه هم روش ! یعنی از درون پکیدم از عصبانیت . گفتم گه تو روح خودت و پول نمیخام ببینمت اثن برو حال کن .
کلا به اعصاب خوردیش نمیارزه کسی گفت بگو ندارم فکر کنه آواره ای بهتر از اینهمه اعصاب خوردیه
به قرعان اگه ملت سر موقع که قول دادن قرضشونو پس میدادن خیلی زندگیا راحت تر بود همه میتونستن به هم اعتماد کنن و هوای همو داشته باشن یه سری لاشی گند زدن به همه چی . اینا همش برمیگرده به نبود امنیت مالی / تو سختیا میکنیم پشت همدیگرو خالی (به قول یه سیاه باز شاعر مردمی )

A/|\IR
02-07-2016, 09:38
دو روز پیش تو راه برگشت خونه سر کوچه تعدادی جوان سلحشور و شجاع (!) دعواشون شد و با چوب و زنجیر و چاقو به جون هم افتادن و کلی تلفات هم داد! آقایون سر کوچه رو گرفته بودن و مشغول زد و خورد بودن منم به همین دلیل اصلا نتونستم نزدیک بشم و برم داخل کوچه
از سر ناچاری کمی صبر کردم فضا آروم بشه بعد رد بشم بعد که دیدم آرام نمیگرند راه رو عوض کردم و رفتم خونه

دیروز که اومدم بیرون یه فردی جلمو گرفتم بعد از احوال پرسی و روبوسی زورکی داستان دعوا رو تعریف کرد و گفت ما دیروز رفتیم شکایت و به شاهد نیاز داریم و تو که از اون عقب شاهد همچیز بودی بیا برای ما شهادت بده تو کلانتری!! منم بهش گفتم برو خدا روزی تو جا دیگه حواله کنه و طرف شاکی شد و گفت مرد نیستی و خواست شلوغ کنه که صحنه رو ترک کردم!!

چیزی که بهم ثابت شد اینه، این افراد علاوه بر بی شعور و وحشی بودن خیلی هم پر رو هستن! تا میتونین اصلا به دعوا ها نزاع های خیابانی نگاه نکنید که دو روز دیگه میان پیشتون میگن بریم شهادت بده!!

جالبه چند وقت پیش تو اینستگرام یه صفحه دیدم که مختص این افراد بود، طرف عکس میذاشت مینوشت لات و چاقو کش فلان جا از خوب های فلان جا:n03:

Alireza SM
06-07-2016, 17:44
در مورد درمان های جراحی دوتا نکته رو رعایت کنین.

در جراحی تجربه مهمتر از دانش هست. ممکنه در جریان جراحی (حتی یه مورد ساده مثل آپاندیسیت) حادثه ای پیش بیاد که پزشک شما به دلیل کم تجربگی نتونه کنترلش کنه پس بنابرین سعی کنین به جراح های کم تجربه اعتماد نکنین حتی اگه خواهر برادر خودتون باشن(البته این افراد حق ندارن شما رو جراحی کنن :دی )

به هیچ وجه برای درمان های جراحی، به دوست و آشناهاتون جراح معرفی و توصیه نکنین، چون اگه کارش خوب دربیاد و رضایت بخش باشه قرار نیست از شما به خاطر معرفی پزشک تشکر کنه و اگر هم که کارش رضایت بخش نباشه کاسه کوزه ها سر شما شکسته میشه و اعتماد طرف از شما سلب میشه و بعدا اگه در هر موردی هرچیزی پیشنهاد یا معرفی کنین بهتون اعتماد نمیکنه. بهز در مورد خانواده خودتون لازم نیست در انتخاب پزشک و بیمارستان و پاراکلنیک برای کسی دخالت کنین.

mitac
06-07-2016, 19:05
سلام

هیچ وقت هیچ کالایی و یا پیشنهاد خرید چیزی رو به دیگران نکنید . به همون دلیل تجربه بالایی .

anti-military
06-07-2016, 19:07
دو روز پیش تو راه برگشت خونه سر کوچه تعدادی جوان سلحشور و شجاع (!) دعواشون شد و با چوب و زنجیر و چاقو به جون هم افتادن و کلی تلفات هم داد! آقایون سر کوچه رو گرفته بودن و مشغول زد و خورد بودن منم به همین دلیل اصلا نتونستم نزدیک بشم و برم داخل کوچه
از سر ناچاری کمی صبر کردم فضا آروم بشه بعد رد بشم بعد که دیدم آرام نمیگرند راه رو عوض کردم و رفتم خونه

دیروز که اومدم بیرون یه فردی جلمو گرفتم بعد از احوال پرسی و روبوسی زورکی داستان دعوا رو تعریف کرد و گفت ما دیروز رفتیم شکایت و به شاهد نیاز داریم و تو که از اون عقب شاهد همچیز بودی بیا برای ما شهادت بده تو کلانتری!! منم بهش گفتم برو خدا روزی تو جا دیگه حواله کنه و طرف شاکی شد و گفت مرد نیستی و خواست شلوغ کنه که صحنه رو ترک کردم!!

چیزی که بهم ثابت شد اینه، این افراد علاوه بر بی شعور و وحشی بودن خیلی هم پر رو هستن! تا میتونین اصلا به دعوا ها نزاع های خیابانی نگاه نکنید که دو روز دیگه میان پیشتون میگن بریم شهادت بده!!

جالبه چند وقت پیش تو اینستگرام یه صفحه دیدم که مختص این افراد بود، طرف عکس میذاشت مینوشت لات و چاقو کش فلان جا از خوب های فلان جا:n03:

اکه چیزی دیدی حق اینه که شهادت بدی. اگه حقی ضایع شده یا موضوع مهمی هست ترس رو باید کنار بذاری و حقیقت رو بگی.
اینکه از ترس بگی من چیزی ندیدم خیلی زشته ...

A/|\IR
07-07-2016, 01:45
اکه چیزی دیدی حق اینه که شهادت بدی. اگه حقی ضایع شده یا موضوع مهمی هست ترس رو باید کنار بذاری و حقیقت رو بگی.
اینکه از ترس بگی من چیزی ندیدم خیلی زشته ...

اگه کنار خیابون به فردی تجاوز بشه و کشته بشه و بعد پخته بشه و خورده بشه و من شاهد اون باشم و بتونم حرکتی انجام بدم یا جان فرد رو نجات بدم از نظر اخلاقی درست این است که دخالت کنم و جان فرد رو نجات بدم ولی وظیفه ای بر گردن من نیست و قانونی منو مجبور نمیکنه تا با اخلاق باشم و دخالت کنم، بنده شاید ترجیح بدم اخلاق رو رعایت کنم شاید هم ترجیح بدم دخالت نکنم و این موضوع به خود فرد بستگی داره!
مهم نیست که شما چه فکری میکنی! اینکه فلان کس فکر میکنه فلان کار زشته یا خوشگل و انتظار داشته باشه که مطابق میل خودش بقیه رفتار کنن مغلطه ذهنیت گرایی هست .

در این تاپیک تجربه ها مطرح میشه و برای قضاوت دیگران کسی پست نمیده

در راستای قانون تاپیک بحث رو به هیچ وجه ادامه نمیدم پس بیهوده نقل و قول نگیرید و نظم تاپیک رو به هم نزنید:n01:

Captain_America
08-07-2016, 20:12
تو آسانسور یه مرکز خرید بودم ظرفیت تقریبا تکمیل بود شاید جای یکی دو نفر دیگه بود همه میرفتند طبقه آخر طبقه وسط یه خانواده چهار پنج نفره یه آقا بقیه خانم جوان با کالسکه بچه خواستند بیان هر چی بهشون گفتند تکمیله گوش نکردند یارو گفت نه ما هم دکمه زدیم باید بیایم ، خلاصه اینا اومدن شوهره رفت ته کالسکه بچه وسط زنش و خواهراش یا خواهر زناش همینجور وسط مردهای غربیه کیپ تا کیپ پرس شدن اصلا یه وضعی بود یه غلطی کرده بودن حالا توش مونده بودن ، یعنی آدم با محرمش هم اینقدر تو جمع فشرده نمیچسبید که این وضعیت رو اینا ایجاد کردن
نتیجه اینکه واسه یه کار غیر منطقی و احمقانه و بی اهمیت که حق هم با شما نیست لجبازی نکنید که بعدش تبعات و مشکلاتش هم تقصیر خودتون خواهد بود. کمتر از یه دقیقه اگه صبر میکردند آسانسور بر میگشت . جالبتر اینکه آسانسور هم خالی برگشت !

Zachyrock
08-07-2016, 20:55
سلام

هیچ وقت پولی رو دسته کسی ندید اول کار - حال چه برای خرید باشه حال چه برای انجام کاری - هر وقت کار انجام شد پول رو بدید
بدترین تجربه زندگیم رو دارم چند سال پیش حدود 50 میلیون به کسی دادم که کاری انجام بده واسم حتی ازش سفته گرفتم که نتونه پولمو بوخوره ولی باور کنید در عرض چند ماه خونه و ماشینشو فروخت و دیگه پیداش نشد منم زود متوجه شدم ولی جناب قانون منو یک سال الاف کردن تا حکم جلب طرفو گرفتم اون موقع دیگه فایده نداشت و طرف جیم شده بود و هیچ وقت پولم گیرم نیومد .طرف از چند نفر دیگه هم پول گرفته بود خلاصه همرو چاپید

بازم میگم هیچ وقت هیچ پولی رو تو دست هیچ کس نزارید حتی اگه بهتون سند یا چک یا سفته یا هرچیز دیگه ای بده

اینا هیچ ارزشی ندارن و تا شما بخواین برید کلانتری و پیگیری کنن مطمعین باشید طرف رفته دیگه.:n35:

aryamehr1368
08-07-2016, 23:09
تو آسانسور یه مرکز خرید بودم ظرفیت تقریبا تکمیل بود شاید جای یکی دو نفر دیگه بود همه میرفتند طبقه آخر طبقه وسط یه خانواده چهار پنج نفره یه آقا بقیه خانم جوان با کالسکه بچه خواستند بیان هر چی بهشون گفتند تکمیله گوش نکردند یارو گفت نه ما هم دکمه زدیم باید بیایم ، خلاصه اینا اومدن شوهره رفت ته کالسکه بچه وسط زنش و خواهراش یا خواهر زناش همینجور وسط مردهای غربیه کیپ تا کیپ پرس شدن اصلا یه وضعی بود یه غلطی کرده بودن حالا توش مونده بودن ، یعنی آدم با محرمش هم اینقدر تو جمع فشرده نمیچسبید که این وضعیت رو اینا ایجاد کردن
نتیجه اینکه واسه یه کار غیر منطقی و احمقانه و بی اهمیت که حق هم با شما نیست لجبازی نکنید که بعدش تبعات و مشکلاتش هم تقصیر خودتون خواهد بود. کمتر از یه دقیقه اگه صبر میکردند آسانسور بر میگشت . جالبتر اینکه آسانسور هم خالی برگشت !
مردای غریبه و نا محرم الان دیگه معنی نداره اینم تجربه من:n02:

mojt90
09-07-2016, 21:35
هیچ وقت به حساب کسانی که اصلا نمیشناسید پول واریز نکنید !

taghi_ramzi
09-07-2016, 21:58
یه راه ساده و کلی برای غلبه بر همه مشکلات مالی که تو دو سه صفحه اخیر مطرح شده اینه که اصلاً نذارید تو جیبتون پول بمونه که کسی بخواد بدزده یا ازتون قرض بگیره و پس نده!

بنده پارسال نشستم حساب کتاب کردم دیدم چهار ماه کار کردم حقوق گرفتم ، از حقوق این چهار ماه کلاً 200 هزار تومن بیشتر برام نمونده
با یه بررسی سطحی دیدم پولو خرج کردم ، ولی در راه نادرست. به زبون ساده ولخرجی کردم، یا رفته به جیب دیگران به صورتی که قابل پس گرفتن نیست.
بلافاصله رفتم یه وام گرفتم ، با مبلغ قسط تقریباً بالا. مبلغ وامو گذاشتم تو یه حساب سرمایه گذاری غیرقابل برداشت!
الان تقریباً همه درآمدم میره به قسط اون وامه ، ولی شکل و کیفیت زندگیم هیچ فرقی نکرده. فقط بالاجبار ولخرجی نمیکنم! پولی هم دم دست ندارم که به کسی قرض بدم ، یا کسی بیاد ازم کلاهبرداری کنه ...

elyartab
10-07-2016, 12:26
سلام
موقع تحویل گرفتن خودروی صفر حتما حتما حتما تمامی موارد چک لیستی که قرار امضا کنید رو بررسی کنید. از شماره شاسی گرفته تا بوق!

مخصوصا الان که ایران خودرو طرح به اصطلاح PDS گذاشته و دیگه چیزی تحت عنوان سرویس اولیه رایگان در 5000 کیلومتر نداریم. بر حسب همین PDS مشتری حق داره همه موارد رو مو به مو بررسی کنه حتی تحویل دهنده خودرو (نمایندگی) باید ماشین رو تر رو تمیز و شسته رفته تحویل مشتری بده.
متاسفانه خیلی از ماها دچار هیجان خرید ماشین نو میشیم و اصل قضیه رو فراموش می کنیم.
از چک کردن همه موارد اصلا خجالت نکشید حتی اگه نمایندگی شما رو مسخره کنه! چون بعد از تحویل دیگه آقا/خانم خره از پل رد شده!

برای خودم پیش اومده که نمایندگی زرنگی کرده حتی ماشین رو بیرون محوطه پارک کرده و تحویل داده و بعدا حتی رگلاژ درب رو هم به عهده نگرفته

مراقب باشید. دزدهای به ظاهر متشخص در کمین شما نشسته اند...

Alireza SM
22-07-2016, 14:02
سعی کنیم حریم خصوصی مردم رو در فضای مجازی رعایت کنیم. آقای الف زاده دوست صمیمی من هست و منم تصمیم میگیرم در اینستاگرام اددش کنم ولی نباید فراموش کنم که ایشون به من اجازه داده که به اطلاعات ایشون دسترسی پیدا کنم و عکس ها و لیست فالور ها و... رو ببینم، من حق ندارم به هیچ بهانه ای پسور خودم رو در اختیار دوستانم قرار بدم ( به هر بهانه ای) و موجب این بشم که دوستانم خواسته یا ناخواسته به اطلاعات ایشون دسترسی پیدا کنن. این حرف که پسوردم رو دادم به فلان دوستم که مطمعنم به بقیه کاری نداره و فقط میخوام برای اکانت من فلان کار رو بکنه.... هم دلیل منطقی نیست چون تحت هر شرایطی این کار خیانت در امانت هست. پس بهتره تا میتونیم به حریم خصوصی افراد احترام بزاریم تا بقیه هم به حریم خصوصی ما احترام بزارن.
نسل جدید و خطرناکتر این گروه؛ افرادی هستن که شما به رو عنوان دوست شخصی ادد میکنن و در کنارش چندهزار نفر دیگه هم ادد میکنن و وقتی اکانتشون دارای 10هزار نفر فالور شد اکانت رو میفروشن. بدون هیچگونه فکری در مورد به خطر افتادن حریم خصوصی بقیه و اینکه آیا همه افرادی که ایشون فلوشون کرده راضی هستن که یه غریبه به صورت ناخواسته به تصاویر و اطلاعات خصوصیشون دسترسی پیدا کنه...
این حرف هم که دوستان من اطلاعات خصوصی به اون صورت ندارن، خودش یه توجیه کاملا احمقانه هست، حتی عکس تک نفره یه پسر مجرد نه چندان خوشقیافه بی پول هم وقتی به صورت پرایوت قرار گرفته باشه یعنی من حق ندارم به کسی نشونش بدم. خصوصی بودن یا نبودن هر چیزی فقط یه نشانه داره، اونم حرف صاحبش هست؛ وقتی صحاب عکس یا هر گونه اطلاعات، اون رو خصوصی تشخیص بده یعضی خصوصی هست وتمام.

با ای مقدمه میخواستم بگم که افرادی که به حریم خصوصی خودشون و دیگر افراد اهمیت نمیدن رو به هیچ وجه در شبکه های اجتماعی ادد نکنین( به دلایل بالا) حتی اگه خواهر برادرتون باشن. افرادی که پسورد خودشون در اختیار دوستانشون قرار میدن یا افرادی که چند هزار نفر فالور دارن جز این گروه هستن.

حیزون
22-07-2016, 14:18
کانادا نرین , اگه میخواین برین لاقل امریکا برین ، اگر هم رفتین از برخورد با ایرانی ها پرهیز کنید , ایرانی ها تو خارج از کشور اصولا برای پاچه خواری سفید پوستا هر کاری بگین میکنن و یکی از کارایی که میکنن ، اینه که اگه یه کسی به اصطلاح خودی نباشه مثلا شهرستانی باشه مثل من یا کلا از طرف خوششون نیاد طرف رو اس میکنن که به مذاق سفید پوستا خوش بیاد و خودشون رو هم در این پروسه محبوب اونها کرده باشن .. ممکنه باور نکنین حرف منو ولی خوب به درک

مردم کانادا یکی از بی بته ترین و بی فرهنگ ترین مردم های دنیا هستن و این خود بخشیش به این دلیله که در مجاورت با امریکا زندگی میکنند و امریکا هم راشون نمیدن عموما مثل ایرانی های مهاجر که باید سیتیزن بشن تا راشون بدن

خلاصه رقابت اونجا زیاده و بدترین سناریوی ممکن اینه که شما در رقابت پستتون بخوره به یه ایرانی دیگه انوقته که شما هم میشین منافق هم تروریست و هر چی برچسب منفی دیگه که هست خلاصه مراقب ایرانی ها اونجا باشید که هر چی شره زیر سر خود ایرانی هاست و گرنه خود سفید پوستا عقلشون کمتر از اینه که بخان یه نفر رو اینجوری دور بگیرن !

اصولا سعی کنید هر جا که ایرانی زیاد رفته شما نرین مثلا اگه ایرانی ها همه میرن مجارستان شما بزارین برین یه جای جدید مثلا لتونی یا پرتغال یا هر جای دیگه که ایرانی ها نرفتن یا کم رفتن ..

Alireza SM
23-07-2016, 11:35
وقتی یه مطلبی رو در فضای مجازی مینویسین هرگز زیرش ننویسین که نقل قول ممنوع و لطفا نقل قول نکنین و لطفا بحث نکنین و ... چون این کار حماقت شما رو میرسونه.
این که شما در یه تاپیک عمومی که همه دارن بحث میکنین میرین چیزی مینویسین یعنی در اون بحث شرکت کردین. کسی حق نداره در یه بحث شرکت کنه و دیگران رو نقد کنه ولی بنویسه که نقل قول ممنوع! این کار مغلطه و حماقت هست فقط. اگه شما به خودت حق میدی دیگران رو نقد کنی دیگه نمیتونی تصمیم بگیری که دیگران هم بتونن نقدت کنن یا نه.

البته مسلمه که بعضی تاپیک ها یا تالارها به خاطر ماهیتشون نباید توشون بحث و نقل قول صورت بگیره و این موضوع در هم ابتدای تاپیک نوشته میشه.

farsweb
23-07-2016, 12:23
سلام
من الآن 28 سالمه
6 سال پیش دقیقا ضد تفکراتی بودم که حالا هستم. تعصب باعث میشد عقاید متفاوت رو اونجور که باید بها ندم. اون زمان هرگز فکر نمیکردم که در آینده انقدر تغییر کنم و شبیه آدمهایی بشم که زمانی ازشون متنفر بودم و گمون میکردم لایق مرگ هستن. اما این اتفاق به هر شکل افتاد.
امروز من دیگه به هیچ حرفی نمیخندم. هیچ چیز باعث نمیشه به اندیشه دیگری پوزخند بزنم یا مسخرش کنم چرا که به من ثابت شده فقط احمق ها هستن که فکر می کنن همه چیز رو میدونن.
همه ما در معرض اندیشه های جدید و تفکرات نو هستیم. باور داشته باشیم که هیچ چیز مطلقا درستی وجود نداره (ولو اینکه خیلی ها مدعی درستی و حقانیتش باشن)

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-07-2016, 15:30
سلام
در بیشتر مواقع وقتی که میخواین فلز یا سرامیک یا کاشی یا موزائیک یا ام دی اف رو با مته سوراخ کنین نوکِ مته لیز میخوره و چند میلبمتر اونطرف تر از جائی که علامت زدین سوراخ میشه
راه حلش چیه ؟

یک میخ فولادی . فقط همین
اول مکان مورد نظر رو با ماژیک یا خودکار یا مداد علامت بزنین
بعدش نوک میخ فولادی رو بذارین روی علامت و با چکش فقط یک ضربه به میخ بزنین . روی علامت یک حفره بسیار کوچک درست میشه
نوک مته توی همین حفره قفل میشه و دیگه لیز نمیخوره و دقیقاً همونجا رو سوراخ میکنه
دقت کنین که دریل رو طوری در دست بگیرین که مته دقیقاً عمود بر حفره باشه

سعید سیستم
04-08-2016, 06:16
داشتم تو یه سایتی یه مطلبی در مورد جلوگیری از هک وای فای میخوندم آمار هک وای فای وحشتناک بالا رفته. یعنی مطمئن باشید تو هر کوچه 2-3 تا هکر هستش.
پس :
1: حتما حتما برای پنل ادمین مودمتون پسورد بزارید.( تو همین انجمن طریقه پسورد گذاشتن برای پنل ادمین مودم رو بپرسید)
2:حتما حتما مک فیلتر وای فای رو روشن کنید و مک آدرس موبایل و هر وسیله ای که باهاش به مومتون وصل میشید وارد کنید که غیر از وسایل خودتون وسیله دیگری نتونه وصل بشه به مودم.( تو همین انجمن بپرسید تا یاد بگیرید)
3:wps مودمتون رو خاموش کنید. ( این هم بپرسید تا آموزشش رو براتون بزان)

تمام این کارا زیر 5 دقیقه وقت میبره ولی دیگه براتون 200 هزار تومن پول اینترنت نمیاد.مخصوصا کاربرای مخابرات که بعد از مصرف پول میدن یهویی با قبض سنگین رو به رو میشن.

من اول فکر میکردم فقط wps خاموش باشه کافیه اما دیدم 2 نفر از طریق wpa مودمم رو هک کرده بودند و داشتن با تمام سرعت دانلود میکردن.اما از وقتی که مک فیلتر رو روشن کردم و دستگاهای خودمو تعریف کردم دیگه کسی نتونست وصل بشه.

پسورد وای فای رو میشه بالاخره هک کرد اگر برای پنل ادمین مودمتون پسورد کارخانه ایش که admin هست عوض نکرده باشید هکر وارد میشه و مک فیلتر رو خاموش میکنه.و راحت دانلود میکنه.پس حتما 1 و 2 و 3 رو در کنار هم انجام بدید 1 بار برای همیشه راحت بشید. تا 90% دیگه خیالتون راحته.

مگر اینکه در آینده باز نرم افزارهای هک جدید مودم بیاد.که همه اینها رو دور بزنه.

تمام اینها 1 طرف اگر واقعا طرف هکر باشه میتونه وقتی کامپیوترتون روشنه بعد از هک وای فای بره سراغ محتویات هاردتون و از طریق مودمتون که به صورت شبکه همه دستکاهها با سرعت 50 مگابیت در ثانیه به هم متصل هستند میتونه اطلاعات هاردتون رو به ذخیره گاه خودش منتقل کنه.

همین الان دست به کار شید فقط 5 دقیقه وقت می بره.

اگر واقعا حال و حوصله ندارید این کارارو انجام بدید فقط عکسهای مادر و خواهرتون و فیلمهای عروسی هاتون همه رو پاک کنید یا به هارد اکسترنال یا هر چیزی خارج از شبکه انتقال بدید.cd یا dvd یا فلش و بزارید تو کشو با خیال راحت.

ramshad
09-08-2016, 18:19
اگه امروزتون خالیه و کسی تو زندگی تون نیست؛ سراغ ادمهایی که قبلا تو زندگی تون بودن و به هر دلیل بیرون رفتن؛ نرید! بپذیرید که وقتی؛ یک دوره ای از زندگی سپری میشه هر چی هم تو اون دوره بوده؛ از جمله روابطی که داشتین؛ گذشته.
گذشته؛ درگذشته!

kian98
09-08-2016, 21:08
از ما آدما هر چیزی بر میاد ، بنا براین هیچ وفت نگید نمیشه ...

به قول معروف کار نشد نداره : دی

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-08-2016, 15:24
حلِ معمای وجودِ پشه های زیاد در خانه با وجودِ بسته بودنِ تمام پنجره ها و توری داشتن پنجره ها !!!
سلام
چند روزی مهمان یکی از اقوام بودم در منطقه ی شاهین تهران (کنار بزرگراههای همت و ستاری )
تمام پنجره ها 2 جداره و توری دار . در آپارتمان هم همیشه بسته و دارای نوار درزگیراما با این وجود توی آپارتمان پر از پشه بود !!! و با کشتنشون هم تعدادشون کم نمیشد !!!!!
میگفتند عاجز شدیم از دست پشه ها و خواب و آسایش نداریم از دستشون
بنده تمام آپارتمان رو بررسی کردم اما هیچ جائی پیدا نکردم که این همه پشه بتونه هر روز ازش وارد خونه بشه .
بالاخره شک کردم به کانالهای کولر (کولر آبی) هوای بیرون گرم هست . داخل کولر هم آب هست هم خنکه و هم تاریک و دِنج . بهترین جا برای مخفی شدنِ پشه ها در روز . چون پشه ها برعکس مگسها روزها در جای دنج و تاریک مخفی میشند و شبها پرواز میکنند البته وقتی خیلی گرسنه باشند در روز هم دنبال قربانی میگردند برای مکیدنِ خونش
بهشون گفتم 2 راه دارید:
1- برای کولر یک روکش درست کنید از جنس پارچه ی تور با روزنه های خیلی ریز
2- جلوی کانالهای کولر پارچه توری ریز بزنید
دومی رو قبول کردند پارچه ی تور با روزنه های ریز خریدند از پارچه فروشی و به انداره ی قابِ دهنه ی کانال های کولر بُریده شد و با چسب pettex شفاف چسبانده شد به تمام کانالها
پشه ها غیب شدند و مشکلشون حل شد البته بعد از کشتن پشه های توی آپارتمان
برای چسباندن تور , اون رو بذارید روی دهنه ی کانال و چسب بزنین روش . خودش میچسبه به قابِ دور کانال و کنده بشو هم نیست
قبل از چسباندن تور , قابش رو تمیز کنین و پرّه های کانال رو هم در جهت دلخواه تنظیم کنین چون بعدش نمیشه پره ها رو حرکت داد
========================================
نکته ی بسیار مهم :
پشه ها در آب راکد تخم گذاری میکنند حتی اگر یک قوطی نوشابه باشه توی بیابون که کمی آب بارون در اون جمع شده باشه
در پایانِ فصل گرما شیر آب کولرهای آبی رو ببندین و آبِ کولر رو هم تخلیه کنید و بریزید پای گیاهانِ اطرافتون وگرنه بهترین جا هست برای تخم گذاری پشه ها .
دهها هزار کولر در هر شهرها و روستاها هست که آبِ راکد داخلش بهترین جا برای تخم ریزی پشه هاست . اگر همه کولرها رو تخلیه کنند , از تخم ریزی ملیونها پشه جلوگیری میشه
روی کولرها رو هم توری ریز بکشید یا جلوی کانالهاش توری بزنید
این مطالب رو در شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی کنید
پشه میتونند بیماریهای خطرناک و کشنده رو منتقل کنند به مردم پس موضوع رو جدی بگیرید
=================================
برای کشتن پشه ها از این وسیله استفاده کنید

از الکتریکیها بخرید
قیمتش حدود 18000 تومنه
قابل شارژ هست و بدون آلوده کردن هوا پشه ها و مگسها رو میکشه
پول خرید حشره کشهای شیمیائی هم صرفه جوئی میشه

دقت کنین لازم نیست با شدت به پشه و مگس ضربه بزنید بلکه فقط پشه بخوره بهش با اولین شوک الکتریکی کشته میشه
مراقب باشید توریش به جائی نخوره آسیب ببینه

Alireza SM
15-08-2016, 08:39
وقتی کسی بهتون میگه بیا بریم از فلان رفیقت فلان جنس رو بخریم سعی کنین از این کار امتناع کنین. چون براتون دردسر میشه. عموم بهم گفته بریم از دوستت تب لت بخریم و رفتیم خریدیم الان خراب شده و نوع خراب شدنش هم ربطی به فروشنده نداره ولی عموم اصرار میکنه بریم به فروشنده مراجعه کنیم... آدم نمیدونه چیکار کنه. حتی عموم اگه خودشم تنهایی بره به مغازه و دوستم در رودرباسی قرار بگیره و تعویض انجام بده واقعا شرمنده دوستم میشم.

set4reh
30-08-2016, 16:08
حذف شه لطفا

siava5h
30-08-2016, 18:01
اگه کنار خیابون به فردی تجاوز بشه و کشته بشه و بعد پخته بشه و خورده بشه و من شاهد اون باشم و بتونم حرکتی انجام بدم یا جان فرد رو نجات بدم از نظر اخلاقی درست این است که دخالت کنم و جان فرد رو نجات بدم ولی وظیفه ای بر گردن من نیست و قانونی منو مجبور نمیکنه تا با اخلاق باشم و دخالت کنم، بنده شاید ترجیح بدم اخلاق رو رعایت کنم شاید هم ترجیح بدم دخالت نکنم و این موضوع به خود فرد بستگی داره!
مهم نیست که شما چه فکری میکنی! اینکه فلان کس فکر میکنه فلان کار زشته یا خوشگل و انتظار داشته باشه که مطابق میل خودش بقیه رفتار کنن مغلطه ذهنیت گرایی هست .

در این تاپیک تجربه ها مطرح میشه و برای قضاوت دیگران کسی پست نمیده

در راستای قانون تاپیک بحث رو به هیچ وجه ادامه نمیدم پس بیهوده نقل و قول نگیرید و نظم تاپیک رو به هم نزنید:n01:

انصافا دوستمون در نقد شما درست میگه. ممکنه طرف زیر بار حرف زور رفته باشه و مجبور به درگیری شده باشه...
ممکنه یک روزی همین اتفاق برای شما هم بیافته

hamid3369
31-08-2016, 16:53
هیچ وقت در هنگام خرید تعصب به خرج ندین دوست و اشنا نزارین رو انتخابتون تاثیر بزاره هر جا بهتر بود خرید کنین ...
با دوستان زیاد خود زیاد عاطفی و یکدل نباشین گاهی محافظه کار بودن میتونه مفید واقع بشه سعی کنین شخصیت غیر قابل نفوذ و شناختی داشته باشین چون هرگاه تغیری در رفتارتون ایجاد بشه شمارو دشمن فرض میکنن و سطح انتظارات ..
دانشگاه شهر های دور نرین تو محیط خودتون خیلی بهتره اینو شک نکنین ...مگه واقعا رشته ای میخونین ارزششو داشته باشه ... در همه چیز اعتدال رو رعایت کنین بخصوص مهربانی
خودتون رو در راه مردمی که که هر کاری میکنی وظیفه تلقی میکنن فدا نکنین ..
به درون خود و احساسات خود اهمیت بدین نزارین دیگران به عنوان ابزار شخصیتتون رو مورد هجوم قرار بدن ...
در حین تصمیم گیری اگه شخص مورد اعتمادی نبود خودتون عمل کنین بهتر از راهنمایی افراد کم تجربه هست ...موقعی لازم هست فکر کنین و موقع عمل فکر نکنین عمل کنین

Demon King
04-09-2016, 17:07
رفته بودم سر کلاس و جمعی از دوستانم داخل سالن آموزشگاه نشسته بودن و بنده هم طبق عادت با همگی سلام کردم و دست دادم. روی صندلی آخر یه بچه تقریبا 8-9 ساله نشسته بود و منم اونو با یکی از دوستان اشتباهی گرفتم و لحظه ای که بهش سلام کردم اینو متوجه شدم. چون برای همه دست دراز کرده بودم و ایشون هم اونجا بود برای اون هم دست دراز کردم و گفتم سلام.

کاری به این ندارم که جواب سلاممو نداد. بعد از چند ثانیه که دستم رو همینطور نگه داشته بودم، پسر از بالا به پایین وراندازم کرد و با یه لحن تحقیر آمیز گفت: دستو بنداز!
طوری که همه ی دوستام شنیدم. منم هیچی بش نگفتم فقط بهش خندیدم و همگی هم به من میخندیدن. خلاصه لحظه ی سختی بود. به کلی نابود شدم.

بعد چند دقیقه یکی دیگه از دوستانم اونو اشتباهی گرفت و دست دراز کرد همین اتفاق افتاد. بهش گفت : دستت کثیفه. اونم کلی ضایع شد.

درسته ماجرای اصلا جالبی نیست و اون موقع اصلا حس خوبی به آدم دست نمیده ولی چند تا تجربه رو متوجه اش شدم. اول اینکه اصلا جلوی غریبه چه کوچکتر از خودم چه بزرگتر دست دراز نکنم. ( مگه اینکه بخوام باهاش آشنا شم.)حالا این پسره که لا اقل ۸ یا ۹ سال از من کوچک تر بود.
دوم اینکه اگر زمانی خودم بچه داشتم هرگز اینطور ادبش نکنم که با غریبه دست نده. چون اگه طرف بزرگتر باشه فوق العاده بی ادبیه. مثلا مگه قراره همین لحظه بری سر سفره غذا که بگی دستت کثیفه؟! خوب پس به میله های اتوبوسم دست نزن. به دستگیره های درم دست نزن.
من با این تربیت که از دست غریبه هم چیزی نگیر بخور هم در برخی مواقع مخالفم. گرچه اینو میشه بگی میل ندارم ولی بخوای دست ندی چه بهانه ی مودبانه ای داری؟

بعدشم من با کلی آدم اونجا دست دادم. بقیه دستشون کثیف نمیشه فقط دست جنابعالی کثیف میشه هان؟
بچه فوق العاده بی ادب و بد اخلاقی بود. حتی موقعی که همگی داشتیم بهش میخندیدیم یکی از دوستان گفت نخندید بهش پر رو میشه!

دوستانی که پدر و مادرید هرگز اینطور بچه رو تربیت نکنید چون فوق العاده روش اشتباهیه.
البته احتمالش هست از غرور و لوسی بیش از حدشم بوده باشه. ( که باز پدر و مادر بی تقصیر نیستن.)
بهشم میخورد که از اون شاخای دهه هشتادی باشه!وای اینا بزرگ بشن چی میشن!

اصلا اینکه دست بده یا نده برام مهم نبود ولی در کل ماجرای آموزنده ای بود. ببخشید طولانی بود. امیدوارم مفید واقع بشه.

set4reh
21-09-2016, 14:45
من خرید از اینستاگرام طلا فروشی

dattelajewelry@

داشتم .
زمانی که سفارشا به دستم رسید واقعا ناراضی بودم .
به جای انگشتر 4 گرمی برای من انگشتر 2.47 گرمی ساختن و نگین های انگشتر ساخته شده هم اصلا مثل اون چیزی که تو عکسشون بود نبود. پلاکی که فرستادن مخراجیش مشکل داشت یعنی سنگ در قاب درست جا نگرفته بود وکج بود و در عکسم می بینید که به سمت راست متمایل شده .
کارهایی که برای من می فرستادن اصلا تمیز کار نمیشد اما اجرت بالایی مثل کار تو ویترین طلا فروشی رو از من می گرفتن.

ایشون ایرادات کارشونو قبول نکردن و منو ارجاع دادن به اتحادیه تهران درحالی که اتحادیه شهر خودم کاملا ایراداتی که من گفتم رو تایید کردن. علاوه بر این زمانی که اعتراض بیشتر کردم با رفتاری واقعا زننده و شرم اور روبرو شدم . من به خاطر این که رفتن به تهران و پیگیری موضوع هزینش برام زیاد میشد مجبورشدم از پیگیری منصرف بشم.

اعتماد به ایشون بزرگترین اشتباه زندگی من بود.

ایشون از این تکنیک استفاده کردن که چون می دونستن فاصله من از تهران دوره و من توانایی پیگیری قضیه از طریق اتحادیه و دادگاه رو ندارم من رو در عمل انجام شده قرار دادن و طلاهای ایراد دار رو به من فروختن.

به من توهین کردن و بسیار زیاد هم منو تهدید کردن که چرا اعتراض کردم.اونقدر منو تهدید کردن که من مجبور به سکوت شدم.

انگشتری که قرار بود با 4 گرم برای من ساخته یشه با 2.47 گرم ساختن با ظاهری که شبیه عکس اصلی نیست و کاملا برای من بی استفاده شده. بابت این انگشتر از من 453 تومن پول گرفتن . اجرت این انگشتر رو با من 30 هزار برای گرمی حساب کردن.

حتی مدالی که در عکس می بینید که زحمت به خودشون ندادن و سنگش رو کج در قاب قرار دادن گرمی 30 هزار از من اجرت گرفتن.

من همیشه خرید اینترنتی می کنم اما خرید از ایشون تلخترین تجربه خرید اینترنتی من بود.

uupload.ir/files/yob_screenshot_2016-07-15-19-50-49.jpg

uupload.ir/files/fna3_m2040051.jpg

uupload.ir/files/ybra_m2040072.jpg

تجربه من از این خرید:

-تحت هیچ شرایطی به افراد اعتماد 100 درصد نکنید چون این امکان وجود داره که سو استفاده کنن.

- از شهر محل سکونتتون طلا بخرید وگرنه قانونا برای پیگیری موضوع باید به اتحادیه و دادگاهی که طلافروشی در ان شهر وجود داره برید.

- اگر از طرف مقابل سیگنال های منفی دریافت می کنید بهشون بی اعتنا نباشید و قبل از این که دیر بشه جدی بگیریدشون.

-البته طلافروش هایی مثل ایشون که از اعتماد مشتری سو استفاده می کنند و جنس معیوب به مشتری میفروشن خیلی نایابن و ایشون با این کارشون نمی تونن ابروی طلافروشای محترم وخداشناس و درستکار کشورمون رو خدشه دار کنن.ایشون یک استثنا هستن.

elyartab
21-09-2016, 17:29
موقع خرید هر نوع وسیله خارجی یا وسیله ای که همزمان با سایت های ایرانی در سایت های خارجی مثل آمازون و علی اکسپرس یا ای بای به فروش گذاشته شده ، حتما حتما حتما برید Review های اونا رو بخونید. به چند دلیل:
1. در سایت های ایرانی به احتمال قوی در مورد اون محصول نظری وجود نداره یا اگه وجود داره با تعصب یا غرض ورزی نوشته شده.
2. انسان های بلاد کفر صادق تر از ما هستند!
3. قیمت واقعی محصول هم دستتون میاد.

من تازگی ها گلس موبایل خریدم که کیفیت فوق العاده ای داره ولی تنهای عیبی که داره زیر نور خورشید یکمی به آبی میزنه ( به خاطر فیلتر نور آبی) موقع خرید هیچ جا اشاره نشده بود ولی بعدا دیدم تو سایت آمازون خیلی ها اشاره کردن که در کنار همه مزایاش این عیب رو داره. یعنی اون افرادی که خرید کرده بودن واقعا Verified purchase

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-10-2016, 09:57
سلام
اگر پنجره شفاف دارین و داخل اتاق پیداست و این وضع رو دوست ندارین و قصد هزینه کردن برای خرید پرده هم ندارین , با استفاده از سفره ی یک بار مصرف مشکلتون راحت و بدون چسب حل میشه . مثل این دو تا پنجره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزئیاتش در این صفحه در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های زندگی :

rahalogo
08-10-2016, 11:49
تچربه کردم وقتی خیلی فجیع زمین میخوری هیچ کس و هیچ کس و هیچ کس جز مادر دستت رو نمیگیره... قدر مادر هاتون رو بدونید . روح مادرانی ام که پیشمون نیستن شاد
تجربه کردم برای بدست آوردن هرچیزی باید سخت جنگجو باشی و صبور . اگه دیدی چیزی که میخواستی و بدست نیووردی حتما یکی از این 2تا رو نداشتی... یا صبور نبودی یا نجنگیدی...

و در آخر تجربه کردم اگر کل دنیا هم سنگ شدن من چشمه بمونم... هیچوقت خوبیامو بخاطر یک یا ده تا آدم بدی که تو زندگیم بودن کنار نمیذارم...

green-mind
11-10-2016, 03:53
.

آهای دخترهای ساده
ترجیح بدید به جای توجه به ادم هایی که هی مث دخترا با ناز عشوه وکرشمه و با سیاست کامل که فردا نشه بارشون کرد که از شما خوششون میاد خوش امدنشون و بروز میدن و معلوم نیست با کی دارن خوش میگذرونن و سیاست های رفتاریشون از پرتجربگیشون نشات میگیره
برید با ادم هایی ارتباط برقرار کنید که توجه میکنن بهتون از وقتشون برای شما میزنن حمایتگر و پشتیبانن و از لحاظ عاطفی تماما ساپورتتون میکنن
اونوقت ببینید چطور حس های خوب جای حس های بد و میگیره
مرسی

sphinxs
11-10-2016, 20:22
هیچ وقت آدمها رو بازیافت نکنید.نه اونا زباله ن و نه شما زباله جمع کن.اگر احساستون نسبت به یه آدمی ترمیم نمیشه رهاش کنید.این که فلانی تا دیروز رفیق صمیمی م بود ولی از الان به بعد مثل یه آشنا باهاش رفتار می کنم غلطه.زمانی میرسه که بابت قاطع نبودنتون در حذف آدمها از خودتون بدتون میاد.

mojt90
13-10-2016, 19:48
سلام

دوستان یک تجربه ای دارم براتون ! پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان دانشگاه علمی کاربردی رو برای تحصیلتون انتخاب نکنید . به قدر اساتید ضعیف ، اساتید تازه کار و با سطح علمی واقعا پایین ، امکانات کم ، قوانین به شدت به ضرر دانشجو ، فضای محدود و .. داره که وقتی واردش بشوید میفهمید به نظرم پیام نور و آزاد بهترند و ارزش علمی مدارکشون بسیار بالاتره . وقتتون و عمرتون رو تو این دانشگاه به درد نخور تلف نکنید . وقتی وارد این دانشگاه شدید روزی به عقیده من می رسید .

سعید سیستم
16-10-2016, 13:56
1 بار چند ماه پیش 1 کاربر اینجا پست گزاشته بود:

هیچ وقت روی سیمکارت گوشی خود پسورد نزارید من یک گوشی پیدا کردم خواستم زنگ بزنم به صاحبش بیاد بگیرتش.اما پسورد داشت منم سیمکارتشو در آوردم انداختم دور و 1 سیمکارت خریدم گزاشتم توش و دادم به مادرم استفاده کنه

من حالا خواستم بگم به هیچ عنوان سیمکارت خودتون رو توی گوشی پیدا شده یا سرقتی یا دست دوم یا حتی مشکوک به دست دوم یا حتی مشکوک به سرقتی نزارید.

الان به راحتی نفس کشیدن صاحب گوشی میتونه سریال گوشی رو بفرسته به همراه اول یا هر سرویس دهنده دیگری.و اعلام سرقت کنه. و پیامکی برای صاحب سیمکارتی که توی اون گوشیه میاد که گوشی شما سرقتیه و باید بیایید پاسخ بدید و تحت تعقیب قضایی قرار میگیره.و باید بیاد ثابت کنه که دزد نیست. احتمالا اون بنده خدا هم الان درگیر این قضیه شده که تو فروم این پست رو گذاشته بود.

baradar ehsan
22-10-2016, 01:14
تجربه ای که من الان میتونم خدمتتون عرض کنم اینه که اجازه ندید هر ننه قمری با حرف و نیش و کنایه زدن دلتونو بشکونه
رندی - حرامزادگی - گستاخی - بی ادبی - زبان درازی و ... یاد بگیرید و صدها که هزاران برابر بدتر جواب اینجور افراد رو بدین و توی دلتون نریزید .

من متاسفانه توی این مورد خیلی گاگول و مظلوم بار اومدم .... با اینکه نازاحت میشم اما حرفی نمیزنم ... :n28:

taghi_ramzi
22-10-2016, 08:50
وصلت با خانواده های دلال یا بنگاه معاملات یه ریسک خیلی بزرگه

نمیخام جمع ببندم و حکم کلی بدم ، ولی بعضی از این تیپ خانواده ها به دلیل اینکه به همه چی نگاه معاملاتی دارن و حتماً باید سود کنن یا حتماً باید سر کسی کلاه بزارن، برای زندگی مشترک مناسب نیستن.
هم پدر خانواده چون تو اون فضاست و هم بچه هاش ، چون پدر اونطوری بارشون آورده.
(توجه کنید نگفتم همشون ، گفتم بعضیا)

hosseinf722
30-10-2016, 10:08
قدر لحضه های خوشی تونو بدونید
وقتی اوضاع زندگی نسبتا خوبه، خدارو شکر کنین و برای بهتر شدن زندگی تون سعی و تلاش کنید
غرق خوشی ها نشین به طوری که یه دفعه ببینین همه اون دل خوشی ها از دست رفته و دستتون به هیچ چیز بند نیست

elyartab
05-11-2016, 12:40
اگه امروزتون خالیه و کسی تو زندگی تون نیست؛ سراغ ادمهایی که قبلا تو زندگی تون بودن و به هر دلیل بیرون رفتن؛ نرید! بپذیرید که وقتی؛ یک دوره ای از زندگی سپری میشه هر چی هم تو اون دوره بوده؛ از جمله روابطی که داشتین؛ گذشته.
گذشته؛ درگذشته!

خیلی حال کردم با این جمله. دمت گرم.

Cyberlife
13-11-2016, 12:21
تا وقتی حالت خوبه و مشکلی نداری و تنها فکر و ذکرت تفریحه خدا رو فراموش میکنی

وقتی گیر میوفتی و به مشکل میخوری و کسی نیست کمکت کنه میشی خدا شناس

فارغ از هر دین و آیینی که داری یا از خانواده بهت منتقل شده شکر خدا کن و تا جایی

که توان داری به هر جانداری که میتونی کمک کن، هر نوع کمکی چه مالی، پرستاری

درسی، اگه تخصصی داری یک روز در هفته یا ماه عام المنفعه کار کن، نون توی دستت

داری به بچه های توی راه و کوچه بده، کارگری کوچتون رو جارو میکنه بهش آب یا چای

یا نون و انگور و پنیر بده به جان خودم تا عمر داره یادش میمونه و همیشه کوچه تون رو

به صورت ویژه مثل دسته گل جارو میکنه یا جدول ها رو تمیز میکنه، خوبی هیچ وقت

بی جواب نمیمونه، خلاصه هر کسی و توی هر جایگاهی هستی کمک کن تا توی وقت

نیاز خدا بهت کمک کنه. این تجربه معنوی من از کمک کردن

Cyberlife
13-11-2016, 12:33
آقا زیر تلویزیونی کوتاه نگیرید من گرفتم راضی نیستم به هیچ عنوان طرف پس هم نمیگیره :n27:

farshad.88
13-11-2016, 13:14
آقا زیر تلویزیونی کوتاه نگیرید من گرفتم راضی نیستم به هیچ عنوان طرف پس هم نمیگیره :n27:

زیر تلویزیونی چیه ؟ میز تلویزیون منظورتونه ؟

Cyberlife
13-11-2016, 15:54
زیر تلویزیونی چیه ؟ میز تلویزیون منظورتونه ؟

د آره دیگه :n02:

dvb595959
14-11-2016, 08:01
از ما گفتن،یا زود ازدواج کنید یا اصلا ازدواج نکنید.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

hosseinf722
14-11-2016, 08:36
از ما گفتن،یا زود ازدواج کنید یا اصلا ازدواج نکنید.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

از ما گفتن به پسرایی که در سن ازدواج قرار دارن، اگه شرایط مالی تون مناسب نیست به هیچ وجه من الوجوه به بهونه های مختلف ( مثلا خدا خودش روزی می رسونه و.... ) ازدواج نکنین.
اولین فشار به خودتون میاد و دومین فشار به خانوم تون و سومین فشار به خانواده هاتون.
پس سری که درد نمی کنه رو دستمال نبدین.

binamplayer
14-11-2016, 10:39
آینده نگر باشید الان ببینید دارید چه کاری انجام و از خودتون بپرسین آخرش که چی، آخر این کاری که دارم انجام می دم چی میشه؟

اینو برای هر کاری استفاده کنید پول خرج کردن ، گذاشتن وقت برای کارهای خودتون مثل بازی کردن این مسخره بازیا

2.همیشه حسابگر مالی خوتون باشید یه سره از خوتون حساب بکشید الکی ول خرجی نکنید همیشه یه خورده پول پس انداز کنید

مثلا اگه حقوق میگیرید همه رو توی جیبتون نذارید ، مطمین باشید همه رو خرج می کنید

3. بلند سلام کنید اصلا خجالت نکشید این معجزه می کنه

4. با کسی هم که نمیفهمه بحث نکنید، فقط بهش بگین تو درست میگی

solook1393
15-11-2016, 09:51
در انتخاب شریک دقت کنید

sasan.69
15-11-2016, 11:05
از ما گفتن به پسرایی که در سن ازدواج قرار دارن، اگه شرایط مالی تون مناسب نیست به هیچ وجه من الوجوه به بهونه های مختلف ( مثلا خدا خودش روزی می رسونه و.... ) ازدواج نکنین.
اولین فشار به خودتون میاد و دومین فشار به خانوم تون و سومین فشار به خانواده هاتون.
پس سری که درد نمی کنه رو دستمال نبدین.

حرف حساب جواب نداره. .ازهمه بدتر اينه واسه س ک س ازدواج نکنيد... ديدم ک مى گما...

p30sezar
15-11-2016, 11:13
بعد از ازدواج تعادل داشته باشید نه خیلی خوب و نه خیلی بد باشید.
این خیلی مهمه، برای اونایی که متاهل هستند: آشتی بدون بخشش آشتی نیست بلکه خاموشی است. یعنی اگر می خواهید آشتی کنید باید همدیگرو و کارهایی که هنگام جر و بحث انجام شده بخشیده و فراموش بشه!!

farshad.88
16-11-2016, 12:52
تاپیک حالت دستوری و کتابی گرفته. فکر کردم اینجا قراره اون چیزی رو تجربه کردین شرح بدین تا دوستان خودشون قضاوت کنن. اما چیزی که میبینم اینه که دستور میدین این کار رو انجام ندین. خوب برادر من حداقل توضیح بده که چی شده به این نتیجه رسیدی. شما بگین کار ایکس رو انجام ندیم. بلاخره یکی پیدا میشه که با انجام اون کار به موفقیت رسیده. لطفا تجربه رو شرح بدین. با مثال و رسم شکل

Cortexan
16-11-2016, 15:04
الان چند هفتست نرم افزار رادیو همراه radio hamrah رو روی گوشیم نصب کردم و گوش میدم(رادیو اینترنتی) . واقعا لذت میبرم.مدیرش دکتر فرهنگ هلاکویی هستش.روانشناس . جامعه شناس. مشاوره خانواده.

ساعت 8 و نیم شب به وقت ایران برنامه دکتر هلاکویی شروع میشه که مشاوره میده به مردم فارسی زبان مردم از ایران و سایر نقاط جهان زنگ میزنن و دکتر جوری راهنمایی میکنه که همه استفاده ببرن هم اونایی که گوش میدن هم اونی که زنگ زده.

بسیار برنامه های شاد دیگه داره که از 5 و نیم بعدظهر به وقت تهران شروع میشه . 12 ساعت برنامه زنده دارند و 12 ساعت بعدش هم تکرار.

واقعا عالیه حتی ما 100 تا کانال فارسی زبان روی ماهوارمون داریم. اونقدری که رادیو همراه رو گوش میدم ماهواره نمیبینم.

برنامه شهد و شکر.برنامه صدا به صدا. برنامه رازها و نیازها.برنامه سلام امروز.

من عاشق برنامه رازها و نیازها هستم اسم همین برنامه ای که دکتر درش مشاوره روانی اجتماعی تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان میده.خیلی کمکم کرده در زنگی.

همین پریشب خانم سالخورده ای از کم بودن یا بد بودن خواب شبش شکایت داشت دکتر یه جوری راهنمایی کرد که منم خواب شبم رو تنظیم کردم.و وسط خواب بیدار نمیشم دیگه. واقعا عالیه

نرم افزارش رو تو گوگل زدم radio hamrah android لینم دانلودش اومد. برای آیپد تو خونه هم radio hamrah رو سرچ کردم تو اپ استور راحت نصب کردم.:n40:

Cyberlife
23-11-2016, 16:52
برنامه مدیریت SMS هدهد رو نصب نکنید 60 درصد مصرف باطری مربوط به این برنامه است.

من چند روز هست درگیر اینم که چرا گوشیم زود باطری خالی میکنه نگو از این برنامه است

البته شاید با گوشی من مشکل داره.

اگه این برنامه رو دارید توی تنظیمات قسمت باطری رو چک کنید ببنید این برنامه چند درصد

مصرف باطری داشته و اگه این درصد بالا بود حذفش کنید و از TrueMessenger استفاده کنید

یا هر برنامه ای که علاقه دارید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-11-2016, 16:55
تجربه ی استفاده از WINDOW 10
سلام دوستان
بنده 10 سال پیش یک لپ تاپ HPخریدم که با ویندوز ویستا کار میکرد
اون موقع ویستا مدرنترین سیستم عامل بود
درسالهای اخیر , همیشه نگران بودم که اگر ارتقاء بدم به ویندوز 7 یا 8 , کامپیوتر کُند کار کنه چون در ذهنم اینجور جا افتاده بود که برنامه های مدرنتر همیشه سنگینتر هست و باعث میشه کامپیوتر کند کار کنه
بالاخره چند روز پیش مشکلاتِ ویستا اونقدر زیاد شد که مجبور شدم سیستم عامل رو ارتقاء بدم چون بعضی دستگاهها و برنامه ها دیگه با ویستا کار نمیکنه
دل رو به دریا زدم و ویندوز 10 نصب کردم
این سیستم عامل اونقدر سبک هست که کامپیوتر در 30 ثانیه روشن میشه و در 10 تا 15 ثانیه خاموش میشه
لپ تاپ بنده پردازشگر 2 هسته ای 2.5 گیگاهرتز داره با 4 گیگ RAM
امکانات این سیستم عامل هم خیلی کاربردیه
مِن بابِ مثال, برنامه ای داره به نام RESOURCE MANITOR میتونین برنامه هایی که ترافیک اینترنت رو مصرف میکنه پیدا کنین و از کار بندازین یا موقتاً متوقف کنین تا مصرف اینترنتتون کم بشه . خصوصاً برنامه هایی که AUTO UPDATE داره و مخفیانه کلی اطلاعات میفرسته و میگیره
میتونین وارد SETTING اون برنامه ها بشین و اتو آپدیت رو از کار بندازین و یا اگر قابل کنترل نیست از ریسورس مانیتور متوقفش کنین
==================================
تغییر سایز پارتیشنها (درایوها ) با یک برنامه ی سبکِ مجانی در 2 دقیقه یا کمتر
موقع نصب ویندوز , حجم درایو C: رو کم گرفتم
بعدش خواستم افزایش بدم اما امکانات خود ویندوز 10 محدود هست
در نت این برنامه ی مجانی رو پیدا کردم که در 2 دقیقه از درایو دیگه به درایو C اضافه کرد
MINITOOL PARTITION WIZARD FREE 9.1
درایو C هر چی بزرگتر باشه کامپیوتر بهتر و سریعتر کار میکنه
عده ای حجمش رو کم میگیرند و یا همه چیز رو میریزند روی C و این مشکل پیش میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون برنامه این مشکل بزرگ رو راحت و سربع از بین میبره
فایلهای شخصیتون رو روی C ذخیره نکنین
هر چند روز یک بار و یا پس از هر تغییر در برنامه ها , یک نسخه ی پشتیبان (backup) بگیرین از سیستم عامل و ذخیره کنین روی D و یا یک فلش مموری
این بک آپ مثل ناجی افسانه ای به دادتون میرسه در هنگامی که سیستم به هم ریخته و نمیدونین مشکل از چیه
در قسمتِ جستجو در ویندوز بنویسید:
create a recovry drive
دستورالعملها رو دنبال کنین و یک نسخه پشتیبان تهیه کنین
همیشه توی چیک چیکِ مستون , باشید فکر زمستون
کامپیوتر صحیح و سالم داره کار میکنه , یهو از کار میافته یا میریزه به هم . اونموقع هست که نسخه ی پشتیبان نجاتتون میده و کلی پول و وقت براتون صرفه جوئی میکنه و مجبور نمیشین ببرینش پیش تعمیرکار
نکته ی مهم دیگه:
اگر ویندوز جونش بالا اومد و دیگه بالا نیومد حداقل 3 راه دارین
1- دیسک ویندوز رو بذارین توی cd drive دستگاه و دستورالعملها رو اجرا کنین تا فایلهای صدمه دیده ی ویندوز رو تعمیر کنه
2- شاید با نسخه پشتیبانی که روی هارد اکسترنال یا فلاش مموری ذخیره کردین هم بشه ویندوز رو برگردوند به زمانی که درست کار میکرده و بک آپ گرفتین ازش . این بازگردانی (RESTORE )اصلاً به فایلهای شخصیتون کاری نداره (صوتی , تصویری , نوشتاری)
3- اگر کاسپرسکی دارین , با راه اندازی سی دیش بهتون امکان میده که فایلهای مهم رو منتقل کنین به هاردِ اکسترنال یا فلاش مموری (RESCUE PROGRAM برنامه ی نجات ). بعدش میتونین ویندوز رو عوض کنین
حداقل هفته ای یک بار هم defragment رو انجام بدین تا فایلها مرتب بشه و کامپیوتر نرم و سریع کار کنه

Cortexan
03-12-2016, 11:15
من هر وقت مشکلات خانواده تحصیلی انتخاب همسر مناسب انتخاب شغل روانشناسی مشاوره خانوادگی و تعلیم و تربیت . مشکلات روانی دارم برای کمک گرفتن به دکتر هلاکویی در آمریکا زنگ میزنم و کمک و مشاوره میگیرم.

تلفن
0013104410555

از ساعت 8 و نیم شب به وقت تهران تا 10و نیم شب مشاوره نوبت اول

از ساعت 3 و نیم صبح تا 5 و نیم صبح مشاوره نوبت دوم

از طریق رادیو همراه هم پخش میشه

دکتر هلاکویی73 ساله 3 فوق لیسانس و دکتری در زمینه های روانشناسی مشاوره و اقتصاد و جامعه شناسی دارند.
تجربه مشاوره با 100 هزار نفر تلفنی دارند .:n40:

امیدوارم خداوند برای من زنده نگهشون داره:n40:

Amir-Rainman
03-12-2016, 16:21
هیچ وقت به خودتون نگین " درس میخونم، میرم سرکار "

هر کی هم بهتون گفت با پشت دست بزنید تو دهنش .

hosseinf722
03-12-2016, 18:17
هیچ وقت به خودتون نگین " درس میخونم، میرم سرکار "

هر کی هم بهتون گفت با پشت دست بزنید تو دهنش .

میشه بیشتر توضیح بدین؟

حیزون
03-12-2016, 19:06
LTE روی آیفون که بهتون اخطار میده مصرف باتری رو میبره بالا ، همون 3g یش هم مصرف رو میبره بالا ! پس اگه میخواین مصرفتون بیاد پایین بزارین رو 2g !

banii
03-12-2016, 21:39
تجربه ی استفاده از WINDOW 10
سلام دوستان
بنده 10 سال پیش یک لپ تاپ HPخریدم که با ویندوز ویستا کار میکرد
اون موقع ویستا مدرنترین سیستم عامل بود
درسالهای اخیر , همیشه نگران بودم که اگر ارتقاء بدم به ویندوز 7 یا 8 , کامپیوتر کُند کار کنه چون در ذهنم اینجور جا افتاده بود که برنامه های مدرنتر همیشه سنگینتر هست و باعث میشه کامپیوتر کند کار کنه
بالاخره چند روز پیش مشکلاتِ ویستا اونقدر زیاد شد که مجبور شدم سیستم عامل رو ارتقاء بدم چون بعضی دستگاهها و برنامه ها دیگه با ویستا کار نمیکنه
دل رو به دریا زدم و ویندوز 10 نصب کردم
این سیستم عامل اونقدر سبک هست که کامپیوتر در 30 ثانیه روشن میشه و در 10 تا 15 ثانیه خاموش میشه
لپ تاپ بنده پردازشگر 2 هسته ای 2.5 گیگاهرتز داره با 4 گیگ RAM
امکانات این سیستم عامل هم خیلی کاربردیه
مِن بابِ مثال, برنامه ای داره به نام RESOURCE MANITOR میتونین برنامه هایی که ترافیک اینترنت رو مصرف میکنه پیدا کنین و از کار بندازین یا موقتاً متوقف کنین تا مصرف اینترنتتون کم بشه . خصوصاً برنامه هایی که AUTO UPDATE داره و مخفیانه کلی اطلاعات میفرسته و میگیره
میتونین وارد SETTING اون برنامه ها بشین و اتو آپدیت رو از کار بندازین و یا اگر قابل کنترل نیست از ریسورس مانیتور متوقفش کنین
==================================
تغییر سایز پارتیشنها (درایوها ) با یک برنامه ی سبکِ مجانی در 2 دقیقه یا کمتر
موقع نصب ویندوز , حجم درایو C: رو کم گرفتم
بعدش خواستم افزایش بدم اما امکانات خود ویندوز 10 محدود هست
در نت این برنامه ی مجانی رو پیدا کردم که در 2 دقیقه از درایو دیگه به درایو C اضافه کرد
MINITOOL PARTITION WIZARD FREE 9.1
درایو C هر چی بزرگتر باشه کامپیوتر بهتر و سریعتر کار میکنه
عده ای حجمش رو کم میگیرند و یا همه چیز رو میریزند روی C و این مشکل پیش میاد:
اون برنامه این مشکل بزرگ رو راحت و سربع از بین میبره
فایلهای شخصیتون رو روی C ذخیره نکنین
هر چند روز یک بار و یا پس از هر تغییر در برنامه ها , یک نسخه ی پشتیبان (backup) بگیرین از سیستم عامل و ذخیره کنین روی D و یا یک فلش مموری
این بک آپ مثل ناجی افسانه ای به دادتون میرسه در هنگامی که سیستم به هم ریخته و نمیدونین مشکل از چیه
در قسمتِ جستجو در ویندوز بنویسید:
create a recovry drive
دستورالعملها رو دنبال کنین و یک نسخه پشتیبان تهیه کنین
همیشه توی چیک چیکِ مستون , باشید فکر زمستون
کامپیوتر صحیح و سالم داره کار میکنه , یهو از کار میافته یا میریزه به هم . اونموقع هست که نسخه ی پشتیبان نجاتتون میده و کلی پول و وقت براتون صرفه جوئی میکنه و مجبور نمیشین ببرینش پیش تعمیرکار
نکته ی مهم دیگه:
اگر ویندوز جونش بالا اومد و دیگه بالا نیومد حداقل 3 راه دارین
1- دیسک ویندوز رو بذارین توی cd drive دستگاه و دستورالعملها رو اجرا کنین تا فایلهای صدمه دیده ی ویندوز رو تعمیر کنه
2- شاید با نسخه پشتیبانی که روی هارد اکسترنال یا فلاش مموری ذخیره کردین هم بشه ویندوز رو برگردوند به زمانی که درست کار میکرده و بک آپ گرفتین ازش . این بازگردانی (RESTORE )اصلاً به فایلهای شخصیتون کاری نداره (صوتی , تصویری , نوشتاری)
3- اگر کاسپرسکی دارین , با راه اندازی سی دیش بهتون امکان میده که فایلهای مهم رو منتقل کنین به هاردِ اکسترنال یا فلاش مموری (RESCUE PROGRAM برنامه ی نجات ). بعدش میتونین ویندوز رو عوض کنین
حداقل هفته ای یک بار هم defragment رو انجام بدین تا فایلها مرتب بشه و کامپیوتر نرم و سریع کار کنه

سلام
بنده به عنوان یک کاربر جوان که مایکروسافت (و کلا کامپیوتر) رو با ویندوز xp شناختم (اینطور گفتم چون بعضی از عزیزان از ویندوزهای قدیمی تر همچون me و 98 و ... شروع کردند و اینجا هم هستند)
و از xp به بعد هم ویندوز های بعدی رو هم کنجکاو بودم تجربه کنم ... (ویستا، 7 ، 8 ، 8.1 و نهایتا 10)

به نظرم بهترین و تکامل یافته ترین سیستم عامل مایکروسافت 7 بود ... کلی تجربه ی خوب و جذاب و دوست داشتنی باهاش داشتم ... و محیط کاربریش هم بر عکس بقیه ویندوزها (از xpگرفته تا 10) خسته کننده نبود ...

ویندوز 10 هم حرف و حدیث های زیادی پشتشه و به گفته کاربران مایکروسافت جاسوسی میکنه از کاربرانش... و هم از نظر ساپورت نرم افزار/ بازی و ... خیلی ضعیفه ...
روی ویندوز 10 64 بیتی خیلی از بازیها همچون PES16 نصب نمیشه ... خودم همه راه ها رو رفتم ... تکمیل فایلهای dll ، نرم افزار های جانبی ای که توسط خود مایکروسافت توصیه شده بود و ...
تا اینکه بعد از کلی سرچ در اینتر نت متوجه شدم کلا روی 64 بیتی نصب نمیشه و باید سراغ 32 بیتی رفت...

الان هم روی 32 بیتی نرم افزارهایی مثل ArcGIS نصب نمیشه ... والا ما که همه ی زورمونو زدیم و نشد ....
حالا شاید مشکل از dvd من بوده ... اما از دو سه نفر که کار و تحصیلاتشون هم نرم افزار بوده پرسیدم همه موافق بودند که ویندوز 10 افتضاحه ...

من اتفاقا همین امشب یک DVD ویندوز 7 خریدم که دوباره به دوران طلایی ویندوز برگردم...

البته من یک لپتاپ بهتر و به روز تر هم دارم و روی اون فقط از توزیع های لینوکس استفاده میکنم (فعلا مینت) .... اصلا قصد ندارم به ویندوز آلوده اش کنم ... مایکروسافت رو فقط بطور موقت و برای انجام برخی کارها دارم تحملش میکنم ... و گرنه ویندوز در برابر لینوکس مثل پشه است در مقابل حبشه! :) (بقول قباد:n02:)

AMHSIN
04-12-2016, 00:10
بعد از بارون اگه ماشینتون مشکل برقی پیدا کرد، دست کاریش نکنید، پیش مکانیک و برق کار هم لزومی نداره ببرید اگه مشکل حاد نیست، دلیلش معمولا اتصالی هست که یکی دو روز بگذره به احتمال بسیار زیاد خودش درست میشه

sasan.69
04-12-2016, 00:18
از راستين بازار خريد نکنيد...

puriya14
04-12-2016, 11:28
همه ما برای اینکه خوب زندگی کنیم و بتوانیم همگام با پیشرفت دنیا ما هم پیشرفت کنیم نیاز به این داریم که بدانیم چطور باید تغییر کنیم.
چون هر پیشرفت و هر حرکت رو به جلویی نیازمند یک تغییر است. توصیه می کنم مقاله زیر را یخوانید....در مورد تغییر...لینک زیر رو در نوار مرورگرتون کپی کنید
hamedmatin.com/niaz-be-taghyir

misagh1372
04-12-2016, 11:40
از راستين بازار خريد نکنيد...

چرا عزیز؟
من می خوام ازش یک انتن بخرم

sasan.69
04-12-2016, 12:10
چرا عزیز؟
من می خوام ازش یک انتن بخرم

من يکشنبه صبح سفارش دادم اس ام اس تاييد اومدم و ظهر هم اس ام اس بعدى ک تحويل پست شد.. دوشنبه ک تعطىل بود س شنبه زنگ زدم گفتن که ارسال کرديم و خيالتون راحت باشه!! چهارشنبه هم تعطىل پنج شنبه مجددازنگ زدم گفتن ک بله همون يشنبه فرستاديم.. تااين ک ديروز زنگ زدم گفتن ک ببخشيد نفرستاديم!! گفتم يعنى چى گفتى ک هفته پيش ارسال شده اينو چرااول نگفتى يا چرااصلا ارسال نکردى... مسئولشم فقط عذزخواهى مى کرد منم گفتم ازاول مىگفتى هفته اينده مى فرستم دگه قول داد ک ي روزه دستم برسه مثلا فردا!!!!.... والا خودم رفته بودم تهران مى گرفتم سريع تر مى شد..،مشکلم اينه چرا حقيقتو نمى گن و روراست نيستن ادعاشونم مى شه راستينن!!!!

silvermanhhh
04-12-2016, 13:22
تجربه ی من از زندگی (خوب بخونیدش)
شما صبح یا ظهر بلند میشید میرید سرکار یا دانشگاه مدرسه،یا در کل پیش رفیقاتون یا جایی که رفیقاتون باشن،بعد میبینید دارن درمورد یه چیزی که توش خرید و فروشو سود باشه،پچ پچ میکنن،نزدیک تر میشید ببینید دارن دقیقا دارن در چه موردی میکنن،خلاصه بحث رو باز مینید و میگید این چیه کاریه دلالیه دقیقا چیه ،میان میگن ما یه کار توپ پیدا کردیم تازه و داریم باش سود میکنیم!!!!(دروغ گویی ها از اینجا شروع میشه)وشما هی ازشون سوال و اینا میپرسید و اونا هم هی میگن نه نمیشه و از این حرفا نمیشه این چیزارو اینجا گفت و خلاصه میگن یه روز تعیین کن بیا یه ادرسی خودم بات میام تا کارو بت معرفی کنیم!خلاصه شما هم بلند میکنی میری اوجا و وارد یه خونه یا دفتر یا حتی فضای باز!میشید و چند نفر که خیلی م دارند کلاس میزارن و بقول خودشون شکم سیری میزنن،شروع میکنن به اینکه شما برای ایندتون چه برنامه ای دارید و دوست دارید شغل ایندتون چقد حقوقش باشه و اینا ،بعد اینکه گفتید اینا رو ،اون اقا با اون لحن باکلاس و مجلسی که داره(و البته لباس های نه انچنان مجلسی)روی یک تخته یا برگه یا هرچی شروع میکنه کشیدن چارت که مثل همون ماجراهای شرکت هرمی هستش ،اما اینا طوری زبون میریزند که انگاری اینشرکت با تمام شرکتا فرق میکنه،بعد از درامد ۱۰۰۰تومن شروع میشه و دونه دونه میاد پایین و میشه ۱۰ت،۱۰۰ت،۱ملیون،۱۰ملیون وهی بیشتر میشه تا جایی که دهنت باز بمونهو اون چارت هم چون منطقیه شما کلا طلسم میشید،خب ایشون طبق معمول بعدشم میاد جنسای شرکتو نشون شما میده و اخر سر هم میگه که این بازاریابی شبکه ایه،و قانونیه و مشکلی نداره و برای صحت قانونی بودنش برین وزارت فلان بهمان اونجا مطمعن بشید(توجه بکنید تقریبا یازده تا شرکت هستن که تو ایران فعالیت میکنن و مجوز گرفتن،مثلا بادران،پنبه ریز،تک سو و غیره،بنده رفته بودم بادران)خلاصه بین راه برگشتن به خونه هم رفیقتون میاد بقول خودشون فالوت میکنن (مساوی واژه ی نرم کردن خر کردن هر چی شما اسمشو بزارید)بعدش میرید خونه،خب بعدش ای رفیقتون هی زنگ میزنه که ایا میای یا نه ،تو هم میگی نمیدونمو باید فکر کمو اینا،،،مهم اینجاست اگه یه ادم نزدیک داشتین که تجربه کرده بود ویا شما خودتون خبر داشتید که میگید نه و تمام نقشه هاشون نقش براب میشه،اما اگه گفتید بله،شمارش معکوس برای خالی شدن جیبتونو بگید!وبا اولین زنگ رفیقتون شروع میشه!خرید ماهانه حداقل ۱۰۰تومن به بالا(بستگی به شرکت و مرام رفیقتون داره)جنسایی که هیچکس ازتون نمیخره چون یا بقولی overprice هستن یا بنجلن،ودر نتیجه شما هی میخرید هی میزارید تو خونه انبار میکنید،نکته ی جالب هم بگم اینهم بازم بسته به مرام و معرفت رفیقتونه،میاد میگه اگه میخای ادم بزاری زیر دستت باید مثلا ۴۰۰تومن یدفه خرید بزنی!(برای من ۷۰۰بود!)و شما هم که با فالو های اونا و خودتونکه پول جلو جشماتون داره بندری میرقصه، میرید از هزار راه پول جمع میکنید و خرید میزنید،ازاینجا یدفه جلسه ها شروع میشن!(پروسه ی نرم نگه داشتن)هی باید برید تو جمعشون یکی میاد بالای منبر و شروع میکنه ک...شر گفتن(واژه ی بهتری سراغ ندارم)و حرفاشونم معمولا با اد و فریاده که مثلا شما بچسبه به مغزتون،عروسی بعدی میشه ادم جمع کردن !شما باید ادمای نزدیکتونو به کار دعوت کنید و و تمام بلاهای که سرتون اوردنو سر اونا هم بیارید!و واویلا ادم جمع کردن!خیلیا بتون میگن نه،و شما فکر میکنین که اونا نفهم هستن(در صورتی که بر عکسه)یه مدت میگذره و شما هر چی هم که فالو بشین باز هم دیگه امیدی ندارین،اینجاست که میفهمید چه غلطی کردین !وقتی هم که میزنید بیرون با توپ پر و تمسخر میگن که ما با ماشینای انچنانی و کلید و یلا و حقوق فلان بهمان میایم پیشت بت سر میزنیم!و میخان بگن که شما کار اشتباهی کردین زدین بیرون،وداستان هم تموم میشه با ده کیلو جنس بنجول تو خونه که خوابیده...خاهش میکنم تو زندگی اگه کسی اومد بتون گفت براتون کار پیدا کردم اول پیگیر بشین ببینید چیه اصلا این،چون تو زندگی هیچکس عاشق چشمو ابروتون نیست الا مادر و شااااید خواهر و برادر ،برای من که اینطور بوده شما رو نمیدونم،یه چیز جالبم بگم همونایی که حرف از ماشین جنسیس و تویوتا کمری و کامارو و موستانگ میزدن،دو سه ساله گذشته و هنوزم یه پرایدم نخریدن،خواهش میکنم تو زندگی ادمای اطرافتونو بشناسید کسی میاد پول کرایتونو حساب میکنه از فلافلش بتون میده یا جزوه بتون میده رفیق نیست،وقتی این اقا رفیق میشه که مثلا شما ظامن بخاید برای وام و اون اقا بیاد ظامن بشه و پول هم بالای ۴ملیون باشه،اونوقت اون رفیقه،،،میگن رفیقو با معیار پول نسنجیم،اما هر کی اینو گفته شر و ور گفته تو این دنیا اول پول بعد هم خون بعد خدا،دنیا همینه

ehsan_iace
04-12-2016, 19:27
ممنون که تجربه‌تان را درباره شبکه‌های هرمی نوشتید پیشنهاد میکنم این چند مطلب و بخصوص کامنتهای زیر آنرا بخوانید چون فکر میکنم تنها مطلبی باشه که بصورت علمی در اینترنت به زبان فارسی نوشته شده و بازاریابی شبکه‌ایی (هرمی سابق) را بی‌اعتبار میکند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درباره-شبکه-های-هرمی-۱-چهار-معیار-سنجش/

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درباره-شبکه-های-هرمی-۲-شبکه-هایی-که-کال/

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درباره-شبکه-های-هرمی-۳/

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رابطه-میان-اعضای-یک-شبکه-هرمی/

VAHID
04-12-2016, 20:55
من يکشنبه صبح سفارش دادم اس ام اس تاييد اومدم و ظهر هم اس ام اس بعدى ک تحويل پست شد.. دوشنبه ک تعطىل بود س شنبه زنگ زدم گفتن که ارسال کرديم و خيالتون راحت باشه!! چهارشنبه هم تعطىل پنج شنبه مجددازنگ زدم گفتن ک بله همون يشنبه فرستاديم.. تااين ک ديروز زنگ زدم گفتن ک ببخشيد نفرستاديم!! گفتم يعنى چى گفتى ک هفته پيش ارسال شده اينو چرااول نگفتى يا چرااصلا ارسال نکردى... مسئولشم فقط عذزخواهى مى کرد منم گفتم ازاول مىگفتى هفته اينده مى فرستم دگه قول داد ک ي روزه دستم برسه مثلا فردا!!!!.... والا خودم رفته بودم تهران مى گرفتم سريع تر مى شد..،مشکلم اينه چرا حقيقتو نمى گن و روراست نيستن ادعاشونم مى شه راستينن!!!!

شاید برای شما اینجوری شده

من یبار ی مودم 4g خریدم ازشون و مشکلی نبوده
سایت خیلی خوبیه

sasan.69
04-12-2016, 21:02
شاید برای شما اینجوری شده

من یبار ی مودم 4g خریدم ازشون و مشکلی نبوده
سایت خیلی خوبیه

بله اما دگه غلط کنم ازايناخريد کنم.... عوض اينکه پاسخ قانع کننده بدن دارن فعلا مارو سرکار مى زارن

STTIGER
10-12-2016, 00:51
سعی کنید تا جایی که میشه تعارف کردن رو کنار بزارین، واقعا واسه خودتون مضره
همین تعارف کردن باعث میشه که آدم نفهمه چه وقت یه نفر داره راستش رو میگه و چه وقت داره تعارف میکنه، کلا همه چیز مبهم میشه
سعی کنیم تا جایی که میشه این آفت روابط خودمون ایرانیها رو از بین ببریم

حیزون
10-12-2016, 18:52
ترکیه اگه رفتین , هر کاری خواستین بکنین فقط کلاب ملاب و بار و دیسکو نرین ! چون همش از اول تا آخرش کلاه برداریه مگه اینکه شما خودتون یه حرفه ای باشین و ارمنستان و گرجستان و همه ی کشورهای منطقه رو رفته باشین و اصولا این کاره باشین , دبی از این نظر راحت تره تا ترکیه ! من گیر یه کلاه بردار تو ترکیه افتادم به خدا هنوز خجالت میکشم تو روی بابام نگاه کنم انقدر یارو مارو چاپید ، روسیه از این نظر شرف داره به ترکیه ! البته آدم اگه بتونه دور روسیه و اوکراین و کشورهای اروپای شرقی رو خط بکشه بهتره بره اروپای غربی یا ترجیحا امریکای شمالی ! الان قیمت های تور امریکا هم شرف داره به ترکیه و روسیه و امثالهم ، البته من نمیخام بگم آدم به بو و نفهمی هستم , ولی این سفر ترکیه که رفتم بعد از 5 6 هفت هشت ده سال بود که پامو از ایران بیرو ن میزاشتم و خر شدم به همین سادگی , کشورش فقط ظاهرش لیبراله ، کلا بار و کلاب یکی میره که یا خیلی جذاب باشه که من به شخصه نیستم یا بخاد چونه بزنه سر 100 دلار آخرش همو ن آشه و همون کاسه

J@viD
12-12-2016, 21:28
تجربه ی من از زندگی (خوب بخونیدش)

سلام
شما اگه داخل همین انجمن یه سرچ میکردی تجربه و نظر سایر دوستان رو میدیدی ممکن بود کارت به ضرر مالی نکشه.
من از یه جنبه مثبت میخوام به تجربه شما نگاه کنم اونم اینه که با هفتصد تومن یاد گرفتی که راحت تر نه بگی.
همینطور یادت باشه این موضوع جاهای دیگه ای هم ممکنه اتفاق بیفته که ضررهای خیلی سنگین تری داره.اونوقته که این تجربه به کمکت میاد.

حیزون
15-12-2016, 11:58
آیفون 7 دیجی کالا رو تا از کف تون نرفته بخرید ، من آیفون 6 اس گرفتم سه میلیون و سیصد هزار ! حالا با همین قیمت به شما آیفون 7 میدن با 256 گیگ حافظه ! این یعنی اندازه یه لب تاب surface pro مایکروسافت ! حالا اس نیست که نیست مهم نیست

Persianhb
15-12-2016, 19:23
ترکیه اگه رفتین , هر کاری خواستین بکنین فقط کلاب ملاب و بار و دیسکو نرین ! چون همش از اول تا آخرش کلاه برداریه مگه اینکه شما خودتون یه حرفه ای باشین و ارمنستان و گرجستان و همه ی کشورهای منطقه رو رفته باشین و اصولا این کاره باشین , دبی از این نظر راحت تره تا ترکیه ! من گیر یه کلاه بردار تو ترکیه افتادم به خدا هنوز خجالت میکشم تو روی بابام نگاه کنم انقدر یارو مارو چاپید ، روسیه از این نظر شرف داره به ترکیه ! البته آدم اگه بتونه دور روسیه و اوکراین و کشورهای اروپای شرقی رو خط بکشه بهتره بره اروپای غربی یا ترجیحا امریکای شمالی ! الان قیمت های تور امریکا هم شرف داره به ترکیه و روسیه و امثالهم ، البته من نمیخام بگم آدم به بو و نفهمی هستم , ولی این سفر ترکیه که رفتم بعد از 5 6 هفت هشت ده سال بود که پامو از ایران بیرو ن میزاشتم و خر شدم به همین سادگی , کشورش فقط ظاهرش لیبراله ، کلا بار و کلاب یکی میره که یا خیلی جذاب باشه که من به شخصه نیستم یا بخاد چونه بزنه سر 100 دلار آخرش همو ن آشه و همون کاسه

تا تو باشی دیگه دنبال کارهای خاک بر سری نری :n02::n31:

ehsan_iace
26-12-2016, 19:28
برای آزادی زندانی دوست و فامیل و آشنا سند ملک‌تان را وثیقه نگذارید

اگر هیچ راهی بجز سند گذاشتن ندارید حتماً با یک وکیل مشورت کنید و اگر وکیل تائید کرد سند بگذارید

یکی از آشنایان ما برای یکی از افراد فامیل که چک برگشتی داشته سند گذاشته که طرف بیاید بیرون و طلب طلبکارش را بدهد او هم آمده بیرون و خیال پس دادن پول را ندارد دادگاه هم دستور به مزایده گذاشتن ملک و تصفیه بدهی چک برگشتی را داده (آش نخورده و دهان سوخته! آخر عمری دارند خانه‌اش را میفروشند و باید از این به بعد باید مثل افراد نیازمند خونه این و آن زندگی کنه!!)

Nocturne
26-12-2016, 22:27
معمولا ما بر اساس برنامه های اتوماتیکِ عمدتا ناآگاهانه زندگی می کنیم. از جایی که به دنبال خودآگاهی و به اصطلاح Mindfulness برید کم کم متوجه میشید
می فهمید شما خودتون این زندگی رو طراحی نکردید و فرایندها صرفا بر مبنای اتوماسیون هایی که در شما جا افتادن انجام می شن و شما نسبت به رفتارتون آگاهی ندارید
جالب اینکه هر مرحله رو که طی میکنید و مثلا یک حوزه از زندگیتون رو که بهبود میدید و خوشحالی میکنید بعدش تازه می فهمید n تا کار دیگه بوده که باید انجام میدادید و چقدر عقبید
انگار خواب بودید این همه وقت و تازه شاکی هم بودید که چرا در فلان زمینه پیشرفت نکردم.. هر چه زودتر خودآگاهی رو شروع کنید و بطور مداوم بهش توجه کنید بهبودتون بیشتره
از اینها گذشته آدمی که از خودآگاهی برخوردار نیست عملا اصلا زندگی نمیکنه. نمیفهمه زندگی چطور میگذره و در لحظه حال به سر نمی بره

binamplayer
26-12-2016, 23:22
به بچه رو ندید همون اول چکیش کنید اگه بهش بخندید دیگه بدبختید فایدم به حالتون نداره

وقتی این کارو بکنید خیالتون راحت، هم حساب میبره هم جلو اشناهاتون ابروتونو نمی بره

والا به خدا

robert
28-12-2016, 00:02
.............

Cyberlife
28-12-2016, 00:08
معمولا ما بر اساس برنامه های اتوماتیکِ عمدتا ناآگاهانه زندگی می کنیم. از جایی که به دنبال خودآگاهی و به اصطلاح Mindfulness برید کم کم متوجه میشید
می فهمید شما خودتون این زندگی رو طراحی نکردید و فرایندها صرفا بر مبنای اتوماسیون هایی که در شما جا افتادن انجام می شن و شما نسبت به رفتارتون آگاهی ندارید
جالب اینکه هر مرحله رو که طی میکنید و مثلا یک حوزه از زندگیتون رو که بهبود میدید و خوشحالی میکنید بعدش تازه می فهمید n تا کار دیگه بوده که باید انجام میدادید و چقدر عقبید
انگار خواب بودید این همه وقت و تازه شاکی هم بودید که چرا در فلان زمینه پیشرفت نکردم.. هر چه زودتر خودآگاهی رو شروع کنید و بطور مداوم بهش توجه کنید بهبودتون بیشتره
از اینها گذشته آدمی که از خودآگاهی برخوردار نیست عملا اصلا زندگی نمیکنه. نمیفهمه زندگی چطور میگذره و در لحظه حال به سر نمی بره
کتاب یا راهنمایی در این زمینه سراغ دارید که از این حلقه خارج بشیم

After4Ever
29-12-2016, 13:27
در یک کلام: در انتخاب دوست دقت کنید، من الان در سن 23 سالگی تقریبا به این نتیجه رسیدم اصلا دوست درست حسابی پیدا نکردم، همه ی اینایی که اطرافم بود فقط برای منفعت خودشون بوده....

Nocturne
30-12-2016, 02:19
کتاب یا راهنمایی در این زمینه سراغ دارید که از این حلقه خارج بشیم
به من نیروی حال اکهارت تول پیشنهاد شده. منتها من هنوز نخوندمش. ازش تعریف زیاد شنیدم البته.. ولی اونچه مسلمه اینه که این یه راه طولانیه. چیزی نیست که به یکی دو کتاب تمام بشه. هر کتابی هم ممکنه از یه منظر نگاه کرده باشه.. منتها بنظر من قسمت پرکتیکال قضیه خیلی مهمه یعنی در زندگی واقعی و روزانه باید به خودت یادآوری کنی که "باشی". من وقتایی که این کارو میکنم اصلا احساس میکنم حتی روی راه رفتنم تاثیر داره. بعد ما هرتغییر و رشدی هم که میخوایم در خودمون ایجاد کنیم از همین طریق باید شروع بشه. فکر میکنم بدون خودآگاهی حتی دیدن مشکلاتمون ناممکن نشون میده چه رسد به حل کردنشون

Cyberlife
30-12-2016, 12:46
این به من ثابت شده که رسیدن به هدف 50 درصد لذت رو به انسان منتقل میکنه،

اما پیمودن مسیر رسیدن به هدف 100 درصد لذت رو منتقل میکنه.

به عبارت دیگه مسیر رسیدن به هدف لذت بخش تر از خود هدف هست.

Cyberlife
30-12-2016, 13:08
به من نیروی حال اکهارت تول پیشنهاد شده. منتها من هنوز نخوندمش. ازش تعریف زیاد شنیدم البته.. ولی اونچه مسلمه اینه که این یه راه طولانیه. چیزی نیست که به یکی دو کتاب تمام بشه. هر کتابی هم ممکنه از یه منظر نگاه کرده باشه.. منتها بنظر من قسمت پرکتیکال قضیه خیلی مهمه یعنی در زندگی واقعی و روزانه باید به خودت یادآوری کنی که "باشی". من وقتایی که این کارو میکنم اصلا احساس میکنم حتی روی راه رفتنم تاثیر داره. بعد ما هرتغییر و رشدی هم که میخوایم در خودمون ایجاد کنیم از همین طریق باید شروع بشه. فکر میکنم بدون خودآگاهی حتی دیدن مشکلاتمون ناممکن نشون میده چه رسد به حل کردنشون

خیلی ممنون، کتاب صوتی این اثر هم هست

saeediranzad
06-01-2017, 06:42
اولأ سپاس از محمد آسمونی بابت معرفی این تاپیک.
بعد حسابی خندیدم. زندگی یه وجه اش طنزه. اینها هم که تجربه های زندگیه.
یه چیزی خواستم بگم: فکر کردم الآن بعضیها میگن بی ادبیه. هیچی...

meisam317
07-01-2017, 02:31

اصول و مبانی مایندفولنس مدیتیشن قرن 21 ترجمه آیدا رشیدی

ترجمه کتاب پرفروش و زیبایی mindfulness for dummies هست. تو ایران که هیچ تو کل دنیا بهترین کتاب تو این زمینه هست حتما توصیه می کنم فوق‌العاده است... زندگی من بعد خوندن اش خیلی بهتر شد.
کتاب های اکهارت تولی هم خیلی خوبن . ترجمه نشر آزادگان و مسیحا برزگر توصیه میشه

banii
07-01-2017, 17:10
سلام دوستان شاید این حرفها براتون حال به هم زن باشه اما خب بالاخص حالا که دیگه در خانه های آپارتمانی اغلب دستشویی ها هم نزدیک به فضای نشمین هستند و حفظ بهداشت محیط خانه مساله کم اهمینی نیست ... بگذریم ... عارضم به حضور شریفتون که بنده پاییز امسال سینوزیت سختی رو سپری کردم و هنوز نیز بطور کامل احساس سلامتی نمیکنم ... یک ماه پیش از یک آشنا توصیه ی استفاده از عنبرنسارا شنیدم ... روم به دیوار عنبر نسارا هم مدفوع الاغ ماده است که در یک روز خاصی هم برداشته میشه ... اما ارتباطش به بحث الانم چی بود ؟ عرض میکنم ... خب معمولا بعد از استفاده (داغ کردن و مقداری بو کردن ) اونو قاطی زباله ها میکردم... اما یک شب که زباله ها رو برده بودیم پایین و دیگه حس پایین رفتن نبود و اینها به داخل چاه دستشویی انداختمش ... و این گونه بود که تا حدود 12 ساعت پس از اون بوی مطبوع و جالبی توی فضای دستشویی پیچیده بود ...

حیزون
07-01-2017, 17:15
پرداخت بانکی را هیچ وقت با 3g انجام ندید چون موقع برگشت گیر میکنه ، یا با 4g انجام بدید یا با Adsl ، که اولی چیز پی ان خورش هم ملس تره

حیزون
07-01-2017, 17:24
گول کسایی که تو اینترنت و در دنیای واقعی تبلیغ وطن پرستی افراطی (بیشتر در خارج از کشور) و زبونم لال تبلیغ یه دین و مذهب دیگر (در داخل کشور) میکنند ، رو به هیچ وجه نخورید ! چون اول از همه شما رو بازیچه ی دستشون میکنن مثل ناسیونالیست های افراطی که یه مشت بچه ایرانی مایه دار هستند و همه ی کاراشون ترول و به سر دووندن طرف هست .. و اونایی هم که تبلیغ ادیان دیگر رو میکنن مثل شرکت های هرمی هستن و بیشتر دنبال استثمار جنسی و روحی هستن که کم هم نیستن تو همین ایران

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-01-2017, 17:45
سلام
اگر خودتون به دلیل بالا رفتنِ سنتون سبیل خاکستری(جو گندمی) یا سفید دارین یا کسی رو میشناسین که سبیل خاکستری یا سفید داره و به خاطر رنگش مجبورین سبیلتون رو بتراشید اما دوست دارید که سبیل داشته باشین و سیاه رنگ هم باشه این مطلب برای شما و اونهاست:
این تجربه ی یکی از همکاران بنده هست که 50 سالشه و خواهرش آرایشگر هست
این همکار بنده سبیل جو گندمی داشت و چون از رنگش خوشش نمییومد مجبور بود سبیلش رو همیشه بتراشه . سبیلش این شکلی بود :
رفت کشور خودشون برای مرخصی و وقتی برگشت سبیل داشت و سیاه رنگ هم بود !!!
بهش گفتیم تصمیم گرفتی سبیل بذاری رو رنگش کنی ؟ تو که میگفتی رنگ کردنش دردسر داره و هر روز موهای سیبل رشد میکنه و ریشه اش سفیده و هی باید رنگش کرد و حوصله نداری هر روز رنگ کنی . چطور شد نظرت عوض شد ؟
گفت خواهرش بهش یک روش بسیار ساده و ارزان یاد داد که ظرف 30 ثانیه میتونه سبیلش رو رنگ کنه !!!
گفتیم چطوری؟
گفت با استفاده از ریمل !!!
نکات مهم:
سبیل کم پشت راحت تر و سریعتر رنگ میشه. با موزر و به روشی که خطِ شقیقه میندازند میشه سبیل رو کم پشت کرد البته با فشار دادنِ دسته ی موزر تا شانه اش سه چهار میلیمتر عقب بره
برس ریمل باید شبیه همین عکسها باشه
باید 4 یا 5 قطره آبِ تمیز چکانده بشه توی ریمل تا رقیق بشه و ضخامت نده به موهای سبیل بلکه فقط رنگش کنه
ریملِ خوب ضد آب هست و فقط با آب ولرم و کمی صابون شسته میشه
سبیل کم پشت ریمل کمتری هم میبره . گفت یک ریمل مثل اون زرد رنگه حدوداً 30 تومن قیمتشه و برای 5 یا 6 ماه کافی هست
باید برس رو از بالا به پائین بکشه روی سبیلش . فقط همین
اگر چیزی آسانتر و سریعتر و ارزانتر و کارآمدتر از ریمل سراغ دارین برای رنگ کردن سبیل خبر بدین

elyartab
08-01-2017, 13:24
امروز میخوام یه تجربه توپ از خرید ماوس و کیبورد بی سیم براتون تعریف کنم که برای من نزدیک صد و خرده ای آب خورد.
من با ماوس و کیبوردهای وایرلس هر دو مارک معروف Logitech و A4 Tech کار کردم و این نظرات منه:

1. قبل از خرید ماوس و کیبورد وایرلس حتما میزان کارکرد خودتون رو در نظربگیرید. به این خاطر که مصرف اینا با باطری قلمیه و اگه 24 ساعته پشت سیستم هستید باید یه خشاب باطری بغل دستتون باشه همواره

2. طبق تجربه خودم از هر دو مارک در محل کار و خانه به این نتیجه رسیدم که مصرف باطری لاجیتک به طرز فاحشی از A4 کمتره. یعنی من تقریبا همزمان ماوس و کیبورد وایرلس برای خونه و محل کار گرفتم . باطری ماوس خونه هنوز آخ نگفته ولی برای شرکت دیگه مجبور شدم باطری قابل شارژ بگیرم از بس که کفاف نمی داد.

3. یه مسئله فنی مهم که خیلی به ندرت تو راهنمای ماوس یا سایت ها اشاره شده بحث تداخل امواج ماوس با مودم و شبکه بیسیم وکلا وسایل بی سیم اطراف هست. این مسئله توی عمل باعث لگ تو حرکت ماوس یا تایپ حروف میشه که واقعا رو اعصابه. چاره این کار تعویض کانال موج ماوس هست که نیازمند نصب برنامه هست . باز خود این تعویض کانال هم مکافاتیه. یعنی شاید تو یه محلی باشین که تراکم امواج بالا هست و اصلا کانال مناسبی برای تظیم پیدا نشه. علاوه بر همه اینها خود این تداخل باعث مصرف بیشتر باطری میشه

4.به هیچ وجه سعی نکنید که ماوس و کیبورد بیسیم به صورت ست یخرید. یعنی اینکه برای هر دو تا یه دانگل وجود داشته باشه. مشکلی که پیش میاد اینه که شما شاید بخواهید ماوس رو بدید به کسی دیگه ای یا جای دیگه ای باهاش کار کنید که با این اوصاف نمیشه

نهایتا اینکه در جاهایی که بحث تداخل امواج و کارکرد زیاد مطرحه ، همون ماوس وکیبورد سیمی خودمون از همه بهتر و مطمئن تره

alibaba24
09-01-2017, 18:36
در هر زمینه ی فعالیت دارید حتما برای خودتون کانال تلگرام ایجاد کنید !!!

بدون داشتن کانال تلگرام موفق نخواهید شد

alibaba24
09-01-2017, 21:35
هشدار ...

از سایتهای خرید از خارج خرید نکنید واستون خیلی گرون در میاد

کلاً تقریبا همه تو ایران جنس فیک استفاده می کنند

خرید اجناس مارک دار اصل مانند نایک ، آدیداس و... اصلا مقرون به صرفه نیست
طرف اینجور اجناس ، سایت ها و کانال های تلگرام نرید

alibaba24
10-01-2017, 07:45
سعی کنید هیچ چیزی رو اقساطی نخرید چون دستتون بسته میشه برای تحقیق
در موقع خرید اصلا عجله نکنید عجله = حسابی جنس بنجل با قیمت بالا بهتون می ندازن
قبل از خرید یه مدت خوب تحقیق کنید
حداقل از طریق اینترنت تحقیق کنید
در مورد مشخصات کالا ، میزان رضایت مصرف کننده و مخصوصا قیمت
تو ایران قیمت ها با هم متفاوته
قبل از خرید از چند جای مختلف قیمت کنید همه چی دستتون میاد

Nocturne
11-01-2017, 22:14
اصول و مبانی مایندفولنس مدیتیشن قرن 21 ترجمه آیدا رشیدی

ترجمه کتاب پرفروش و زیبایی mindfulness for dummies هست. تو ایران که هیچ تو کل دنیا بهترین کتاب تو این زمینه هست حتما توصیه می کنم فوق‌العاده است... زندگی من بعد خوندن اش خیلی بهتر شد.
کتاب های اکهارت تولی هم خیلی خوبن . ترجمه نشر آزادگان و مسیحا برزگر توصیه میشه

من اینو خریدم :12:
ولی عنوان دامیز رو ننوشته. زده introduction to mindfulness. the 21st century meditation جالب اینکه سرچ کردم چیزی نیافتم. روی جلدم همون فرد مترجم رو زده «مترجم و مولف» :blink:
شما چاپ اولش دارید؟