مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Mohammad Hosseyn
08-01-2011, 13:16
چطور میشه مشکلات رو زیبا دید وقتی هر لحظه روحت رو آزار میدن؟:2:
بخاطر همین من عبارت تمرین رو بکار بردم ...
با تمرین میشه اینکارو کرد ...
ولی نیاز داره که درک کنیم که آزرده شدن روح دست خود ما هم هست ...
مشکلات همیشه وجود دارن ، ما هم میتونیم ازشون ناراحت بشیم ... هم خوشحال !! دست خودمونه .
کافی درک کنیم که با نارحتی بیشتر ، ففط مشکلات بیشتر نصیبمون میشه ... ولی با زیباتر دیدن همه چیز ، حداقل به خودمون ضرری نمیرسونیم و مشکلات رو همونجا تموم میکنیم ...
برای همه چیز صادقه ... وقتی شکست میخوریم ... وقتی عزیزی رو از دست میدیم ... وقتی مشکل مالی داریم و ....
بخاطر همین من عبارت تمرین رو بکار بردم ...
با تمرین میشه اینکارو کرد ...
خب یعنی اینکه صبرمونو ببریم بالا!
یه راه تمرینش اینه که وقتی یه اتفاقی میفته، بگی از این بدترم میشد! و به چیزای بدترش که میتونست اتفاق بیفته فکر کنی. البته اگه یه اتفاق خیلی بدی بیفته، این راه تازه ضربه هم میزنه! چون میگی از این بدتر نمیشد.
==
توی هرکاری سعی کنین افراط و تفریط نکنین.
genius_islamic
08-01-2011, 14:33
سلام
هرچی میخوای فقط از خدا بخواه
و به غیر از اون به کسی نه تکیه نکن نه وابسته شو
Mohammad Hosseyn
08-01-2011, 14:42
خب یعنی اینکه صبرمونو ببریم بالا!
یه راه تمرینش اینه که وقتی یه اتفاقی میفته، بگی از این بدترم میشد! و به چیزای بدترش که میتونست اتفاق بیفته فکر کنی. البته اگه یه اتفاق خیلی بدی بیفته، این راه تازه ضربه هم میزنه! چون میگی از این بدتر نمیشد.
==
توی هرکاری سعی کنین افراط و تفریط نکنین.
نه صبر نه ... صبر خوبه ... ولی نه به خوبی عوض کردن دیدمون ... چون صبر میگه سختی رو تحمل کن و صدات در نیاد ... ولی وقتی شما دیدتون رو عوض کنید دیگه سختی براتون معنایی نداره.
حرف من اینه که دیدمون رو عوض کنیم ...
نباید بگی از این بدتر هم ممکنه ... بلکه باید بگی بدی وجود نداره .
مطمئنا کسی نمی تونه مطلقا اینکارو بکنه ... ولی جهت دادن افکارمون به این سمت خیلی نتیجه خوبی داره .
موفق باشید ...
نه صبر نه ... صبر خوبه ... ولی نه به خوبی عوض کردن دیدمون ... چون صبر میگه سختی رو تحمل کن و صدات در نیاد ... ولی وقتی شما دیدتون رو عوض کنید دیگه سختی براتون معنایی نداره.
حرف من اینه که دیدمون رو عوض کنیم ...
نباید بگی از این بدتر هم ممکنه ... بلکه باید بگی بدی وجود نداره .
مطمئنا کسی نمی تونه مطلقا اینکارو بکنه ... ولی جهت دادن افکارمون به این سمت خیلی نتیجه خوبی داره .
موفق باشید ...
خب چطوری بگی بدی وجود نداره؟
مثلا فرض کن خدایی نکرده طرف بره بیرون و یکی ماشینشو بدزده. بعد بشینه بگه چون بدی وجود نداره پس دزده هم بد نبوده، بیچاره فقط نیازمند بوده و شانسی خورد به تور من! وا برای همینم نره شکایت بکنه و بگه نوش جون دزده.
اینطوری روح خودشو آزرده نمیکنه، اما همه ش سرش همه جا کلاه میره! (البته این آخرین مرحله شه، همون مطلق که شما میگی)
در ضمن من هنوز فرق صبر رو با نبودن بدی نگرفتم. خب اگه یکی باشه که صبرش کم باشه، نمیتونه راحت بشینه و بگه نه از یه زاویه دیگه نگاه کنی بدی وجود نداره! وقتی صبرش کم باشه همه ش میپیچه به خودش و حرص میخوره
هر موقع در کاری شکست خوردید خودتون رو مقصر بدونید حتی اگه مقصر نباشید. اینجوری دیدتون نسبت به اون کار بیشتر می شه و می تونید تموم موانع رو ببینید و سر انجام منجر به تصمیم گیری بهتر می شود.
اینطوری روح خودشو آزرده نمیکنه، اما همه ش سرش همه جا کلاه میره! (البته این آخرین مرحله شه، همون مطلق که شما میگی)
خوب شما دوست داری روحت آزرده شه یا سرت کلاه بره ؟
بعد هم اینجوری نیست که سرت کلاه بره !
شما اگه گفتی نیاز داشته بعدش دیگه نباید بگی نوش جونش باید بگی کار اشتباهی کرده . بعد هم باید بری پلیس گزارش بدی ! فرق داره با گاگول بودن !
به هر حال اینجا محل اشتراک گذاشتن ایناست اگه قبول ندارید استفاده نکنید خوب ! ولی من به شخصه میگم دید مثبت خیلی کمکم کرده ! بیش از حد تصور
منم با دید مثبت شدیدا موافقم،
فقط نه اینکه اتفاقهای بد رو هم مثبت ببینیم، منفی هستن، اما بهترین جمله براشون یا همونه که بگیم بدتر هم میشد، یا اینکه بگیم گذشته ها گذشته!
در ضمن، اینجا دوستان جمله های خیلی قشنگی میگن، اگه بحث در موردشون خلاف قانونه، خب بگین دیگه بحث نمیکنیم، فقط تشکر میزنیم.
منم با دید مثبت شدیدا موافقم،
فقط نه اینکه اتفاقهای بد رو هم مثبت ببینیم، منفی هستن، اما بهترین جمله براشون یا همونه که بگیم بدتر هم میشد، یا اینکه بگیم گذشته ها گذشته!
در ضمن، اینجا دوستان جمله های خیلی قشنگی میگن، اگه بحث در موردشون خلاف قانونه، خب بگین دیگه بحث نمیکنیم، فقط تشکر میزنیم.
دید مثبت اصلا همینه ! شما پس میخوای چی رو ببینی ؟ مثبتا رو مثبت ببینی ؟ اون دیگه دید مثبت نیست بش میگن واقع گرایی :دی
دید مثبت یعنی اینکه امتحان شدی 12 نیای بگی خاک تو سرم من هیچی نمیفهمم چقدر بی سوادم چقدر درس نخونم . شاید راستم باشه اما میتونی به جاش بگی آخ جون من 8 نمره سوال گیر آوردم که اگه درست روشون کار کنم تو امتحانای بعدی مطمئنم این 8 نمره رو همیشه خواهم گرفت .
+
مگه من گفتم بحث نکنید ؟ هدف بحث چی هست ولی ؟ اینکه شما تجربه ی فلانی رو قبول نداری ؟ این تجارب شخصین و بحث روشون بی فایدست . مثلا هزار نفر تا حالا اومدن تو تاپیک گفتن به هیچکس کمک نکیند به کسی محبت نکنید . خوب این هم اخلاقا غلطه هم من باش مخالفم اما چیزی هم نمیگم چون ممکنه اینا تو زندگی چیزایی دیده باشن که به این نتیجه که از نظر من غلطه رسیده باشن .
اگه با هرکدوم ازینا موافقید بشون عمل کنید اگر نه که بیخیال . این که بحث خلاف قوانینه یا نه من اینجا هیچکاره ام ! نمیدونم !
Mohammad Hosseyn
08-01-2011, 21:34
خب چطوری بگی بدی وجود نداره؟
مثلا فرض کن خدایی نکرده طرف بره بیرون و یکی ماشینشو بدزده. بعد بشینه بگه چون بدی وجود نداره پس دزده هم بد نبوده، بیچاره فقط نیازمند بوده و شانسی خورد به تور من! وا برای همینم نره شکایت بکنه و بگه نوش جون دزده.
در ضمن من هنوز فرق صبر رو با نبودن بدی نگرفتم. خب اگه یکی باشه که صبرش کم باشه، نمیتونه راحت بشینه و بگه نه از یه زاویه دیگه نگاه کنی بدی وجود نداره! وقتی صبرش کم باشه همه ش میپیچه به خودش و حرص میخوره
نه ... فرض کن شما اینقدر پول دار باشی که دهتا از اون ماشینا رو بتونی بخری ... اگه بعد این اتفاق بشینی و خود خوری کنی و ناراحت بشی به کی کمک کردی ؟
اگه خیلی خسیس باشی میری شکایت میکنی تا بلکه پیدا بشه ... ولی بشینی گریه کنی اثرش چیه ؟
اگر هم ادم بدبخت باشی که با پول بازنشستگیت این ماشینو گرفته باشی هم همینه ... اگه بشینی و بزنی تو سرت چه اثری داره ؟
کاری که باید انجام بدی رو انجام بده ... یعنی شکایت ... ولی بحث من اینه که در درون خودت باید چطور با قضیه برخورد کنی ...
گریه ، ناراحتی ، استرس ... اینا تنها نتیجه ی مواجهه نادرست با مشکلاته ... انتهاش هم آسیب رسوندن روانی و جسمی به خودمونه ... که این هم نتیجه ی ادامه داشتن مشکلات بعدیه ... مریضی ، نداشتن تمرکز ... تصمیم گیری های نادرست د آینده ...
در روانشاسی بحث مثبت اندیشی خیلی مهمه ...
Benyamin100
09-01-2011, 00:04
به نظرم جفت تون دارید تا حدی شبیه به هم صحبت می کنید ولی زیادی به هم دیگه گیر دادید
مثبت اندیشی عالیه،اما واقع بین بودن هم خیلی مهمه
نمی شه که ماشین آدم رو بدزدند بعد آدم بشیینه مثبت اندیشی کن
چه بخواد چه نخواد اشکش در می یاد
ولی این که بخواد تو اون شرایط برای مدت زیادی بمونه ، خب این اشتباهه
باید کاری که از دستش بر می یاد رو بکنه،و برا کاری هم که نمی تونه بکنه و از دستش بر نمی یاد ناراحت نباشه
Mohammad Hosseyn
09-01-2011, 00:35
به نظرم جفت تون دارید تا حدی شبیه به هم صحبت می کنید ولی زیادی به هم دیگه گیر دادید
مثبت اندیشی عالیه،اما واقع بین بودن هم خیلی مهمه
نمی شه که ماشین آدم رو بدزدند بعد آدم بشیینه مثبت اندیشی کن
چه بخواد چه نخواد اشکش در می یاد
ولی این که بخواد تو اون شرایط برای مدت زیادی بمونه ، خب این اشتباهه
باید کاری که از دستش بر می یاد رو بکنه،و برا کاری هم که نمی تونه بکنه و از دستش بر نمی یاد ناراحت نباشه
بله ... بخاطر همین هم گفتم 100 درصد قابل اجرا نیست ... بالاخره اون 5 دقیقه اول طبیعیه ... ولی بعدش به ضرر خودمونه ...
Mohammad Hosseyn
09-01-2011, 02:34
امروز یه ایملی از طرف یه دوست برام اومد ... از زبان برایان دایسون (من ایشون رو نمیشناسم ... ولی حرفش جاله به نظر من) :
فرض کنید زندگی همچون یک بازی است
قاعده این بازی چنین است که بایستی پنج توپ را در آن واحد در هوا نگهدارید و مانع افتادنشان بر زمین شوید
جنس یکی از آن توپها از لاستیک بوده و باقی آنها شیشه ای هستند . پر واضح است که در صورت افتادن توپ پلاستیکی بر روی زمین ، دوباره نوسان کرده و بالا خواهد آمد ، اما آن چهار توپ دیگر به محض برخورد ، کاملا شکسته و خرد میشوند.
او در ادامه میگوید : " آن چهار توپ شیشه ای عبارتند از خانواده ، سلامتی ، دوستان و روح خودتان و توپ لاستیکی همان کارتان است
کار را بر هیچ یک از عوامل فوق ترجیح ندهید، چون همیشه کاری برای کاسبی وجود دارد ولی دوستی که از دست رفت دیگر بر نمیگردد، خانواده ای که از هم پاشید دیگر جمع نمیشود، سلامتی از دست رفته باز نمیگردد و روح آزرده دیگر آرامشی ندارد.
البته به نظر من کار بر دوش گرفتن مسئولیت هست و هرگز از زیر مسئولیت در رفتن خوب نیست. ولی بیش از حد کار کردن هم میتونه باعث افتادن گوی های شیشه ای بشه .
هرچقدر باظرفیت تر خودمونو نشون بدیم جذاب تر خواهیم بود. وقتی مادربزرگ من بهم چیزی میگه که منو ناراحت میکنه، دوست داره من طاقت داشته باشم و اون احساس امنیت کنه که من در هرحالی اونو میخوام و بهش مشتاقم. من اینو کاملا درک میکنم، ولی همیشه به خودم میگم باید یادم بمونه که مادربزرگ شوهرم هم ممکنه دوست داشته باشه منو محک بزنه، پس یادم بمونه که ظرفیت نشون بدم.
نازداشتن زمانی خوبه که بلد باشیم ناز دیگران رو هم بخریم...............
سلام به دوستان گل سایت
تاپیک با ارزشیه به شخصه خودمم به یسری از نکته هاش رسیدم بصورت تجربی به همین خاطر مابقی تجربیات رو هم آویزه گوشم کردم که اگر در موقعیتش قرار گرفتم بدونم چطور برخورد کنم انسان موجودیه که باب طبع و میل خودش کاریرو انجام میده حتی اگه در اون مورد تجربه داشته باشه یا بدونه که به سودش نیست یا صدنفر بگن آقا نکن دادش به صلاح نیست ولی باز تحت تاثیر خواسته اش قرار میگیره که اگه در این وسط بحث پول هنگفت و بی زحمت و قدرت و شهوت پیش بیاد به همون نسبت احتمال حماقت هم بالا میره و...
ولی در کل منم با این صحبت که هر رازی داری هر غمی داری هر گرفتاری مریضی (دور از جونتون) دلتنگی و حتی شادی داریم فقط و فقط با آفریننده عشق و محبت خداوند بی مانند در میون بذاریم اگرهم کاری هست که میخوایم توش با کسی مشورت کنیم اول با خدا در میون بذاریم و ازش بخوایم که وسیلشو جلویه پامون بذاره تنها کسی که تویه همه احوال کمکمون میکنه تنها کسی که سرزنشمون نمیکنه به حرفامون خوب گوش میده و در نهایت کمکمون میکنه خود خود بزرگوارش هرجا بریو کارمون اول و آخر به خودش ختم میشه این به واقع برای من مجسم هست.
rosenegarin13
11-01-2011, 18:47
من یه چیزیو همین امروز درک کردم..همین امروز ِ امروز!
پدر و مادر آدم فقط به فکر خود آدمن هر چی میگن...شاید لحنشون بد باشه و نتونن اون لحن رو تغییر بدن ولی تو دلشون جز سربلندی ما چیزی نمی خوان...اگه بابات یا مامانت نمیتونن نرم باشن ولی پشت حرفایی که باعث میشن عصبی بشی، یه لطافت قشنگ، یه دلسوزی قشنگ پدرانه یا مادرانه س..همیشه احترام بذار بهشون.. حتی اگه ظاهراً احترام نبینی ..
Benyamin100
12-01-2011, 17:08
من یه چیزیو همین امروز درک کردم..همین امروز ِ امروز!
پدر و مادر آدم فقط به فکر خود آدمن هر چی میگن...شاید لحنشون بد باشه و نتونن اون لحن رو تغییر بدن ولی تو دلشون جز سربلندی ما چیزی نمی خوان...اگه بابات یا مامانت نمیتونن نرم باشن ولی پشت حرفایی که باعث میشن عصبی بشی، یه لطافت قشنگ، یه دلسوزی قشنگ پدرانه یا مادرانه س..همیشه احترام بذار بهشون.. حتی اگه ظاهراً احترام نبینی ..
کاملا درسته
این تجربه ی من هم بهش اضافه کنید
سعی کنید تا می تونید با خانوادتون رفیق باشید(مطمین باشید بهترین رفیقیه که می تونید داشته باشید)
هیچ وقت جوری رفتار نکنید که بین تون فاصله بیفته،مثلا با گفتن جمله ی "شما امروزی نیستید و درک نمی کنید و .."
وگرنه بیشتر از همه خودتون ضربه می خورید
اگه وضع مالی باباتون خوبه
اگه بعدا میدونید از لحاظ مایه تیله جیبتون پره پره
درس نخونید مگه اینکه واقعا علاقه داشته باشید ! :دی
والا ! برید یه مدرک پیام نور بگیرید فقط پس فردا نگن بیسواده ! : دی
شما يه جوري از پيام نور ميگي ، انگار پيام نور همين جوري مدرك ميده دست مردم. منم مثل شما فكر ميكردم. تا اينكه وارد دانشگاه پيام نور شدم و تازه فهميدم قضيه چيه.
يه تجربه :
دانشگاه پيام نور ورودش آسونه ، اما مدرك گرفتن ازش خيلي سخته.
پيام نور مثله يه قيفه....همه واردش ميشن....اما از اون طرف خيلي كم ميتونن مدرك بگيرن.
تعداد كسايي كه به پيام نور وارد ميشن و در نهايت يا انصراف ميدن يا به مدرك كارداني قانع ميشن ، خيلي زياده.
دانشگاه پيام نور ورودش آسونه ، اما مدرك گرفتن ازش خيلي سخته.
منم موافقم دانشجوهاش باید همت و پشتکار بیشتری داشته باشن چون درصد زیادی از آموخته ها به عهده خودشون گذاشته میشه و امتحاناشونم تا اونجا که من میدونم از تهران سوالهاش مطرح میشه در کل هیچ چیزی آسون بدست نمیاد شاید در حرف راحت عنوان بشه اما در عمل متفاوت خواهد بود.
قبل از که وارد هر مرحله یا برنامه ی خاصی از زندگیتون میخواید بشید در مورد اون موقعیت، خوب اطلاعات کسب کنید. حداقل در حدی که تلاش خودتونو کرده باشید و از اطرافیانتون هم بهره ای ببرید.
خیلی ها ازدواج میکنن بدون اینکه بدونن وظائفشون چیه، چقدر صبر میخواد، چقدر هنرمندی لازم داره، چقدر گذشت لازمه، اصلا اهداف ازدواج رو نمیدونن؛ بعد بچه دار میشن چون بدون بچه خوش نمیگذره، اما نمیدونن مامان و بابا بودن یعنی چی، هنوز خودشون دوست دارن بچه باشن و بچگی کنن، با بچشون دعواشون میشه و باهاش لج میکنن، اصلا بچه ی بدبخت رو بیچاره اش میکنن. خیلی از خانمها هم که اصلا بچه داری بلد نیستن، فقط میدونن بچه رو باید شیر داد و پاشو تمیز کنن. فکر میکنن وقتی سرما میخوره خودش میخوره، چی بگم خلاصه خیلی چیزهااااااااااااااا.
اگه خدای نکرده هم بخوان طلاق بگیرن، بازم بدون مقدمه و تحقیقی دست به این کار زننده و نادرست میزنن، یکبار باخودشون زندگی بعد از طلاق خودشونو بررسی نمیکنن. نمیگن همونی که الان من ازش متنفرم ممکنه اگه باشعورتر باهاش برخورد کنم خیلی بهتر بشه و به خودشون بگن من آفریده شدم تا اونو به کمال برسونم و اندکی صبر لازمه ی کارمه. نمیگن اون هم داره با بعضی ازخصلتهای من کنار میاد، اصلا هیچی نمیگن، فقط میدونن میخوان جدا بشن.
یکمی بخاطر خودمون هم که شده، قبل از هرکاری جوانب اون کار رو در نظر بگیریم تا عاقلانه تر عمل کنیم.:40:
قبل از که وارد هر مرحله یا برنامه ی خاصی از زندگیتون میخواید بشید در مورد اون موقعیت، خوب اطلاعات کسب کنید. حداقل در حدی که تلاش خودتونو کرده باشید و از اطرافیانتون هم بهره ای ببرید.
خیلی ها ازدواج میکنن بدون اینکه بدونن وظائفشون چیه، چقدر صبر میخواد، چقدر هنرمندی لازم داره، چقدر گذشت لازمه، اصلا اهداف ازدواج رو نمیدونن؛ بعد بچه دار میشن چون بدون بچه خوش نمیگذره، اما نمیدونن مامان و بابا بودن یعنی چی، هنوز خودشون دوست دارن بچه باشن و بچگی کنن، با بچشون دعواشون میشه و باهاش لج میکنن، اصلا بچه ی بدبخت رو بیچاره اش میکنن. خیلی از خانمها هم که اصلا بچه داری بلد نیستن، فقط میدونن بچه رو باید شیر داد و پاشو تمیز کنن. فکر میکنن وقتی سرما میخوره خودش میخوره، چی بگم خلاصه خیلی چیزهااااااااااااااا.
اگه خدای نکرده هم بخوان طلاق بگیرن، بازم بدون مقدمه و تحقیقی دست به این کار زننده و نادرست میزنن، یکبار باخودشون زندگی بعد از طلاق خودشونو بررسی نمیکنن. نمیگن همونی که الان من ازش متنفرم ممکنه اگه باشعورتر باهاش برخورد کنم خیلی بهتر بشه و به خودشون بگن من آفریده شدم تا اونو به کمال برسونم و اندکی صبر لازمه ی کارمه. نمیگن اون هم داره با بعضی ازخصلتهای من کنار میاد، اصلا هیچی نمیگن، فقط میدونن میخوان جدا بشن.
یکمی بخاطر خودمون هم که شده، قبل از هرکاری جوانب اون کار رو در نظر بگیریم تا عاقلانه تر عمل کنیم
آه ه ه ه ه ه......دردمون همینه به کارهامون به حرفامون به زندگیمون به هدفمون به راهمون وبه خیلی چیزهای دیگه یا اصلا فکر نمیکنیم یا خیلی کم و سرسری ازش رد میشیم چرا دخترخانم شما میخوای ازدواج کنید هدفتون چیه؟جوابش تویه بیشتر موقعیتها:والا مامانم خالم دخترعموهام ازدواج کردن منم باید ازدواج کنم از غافله عقب نیفتم رسم دیگه یا اگه دیر بشه ممکنه بترشم،الان هم یه طوری شده من دیدما میگن یه نونخور کمتر بشه بدیمش شوووهر(البته معذرت میخوام ولی واقعیته)آقا پسرا هم که دیگه بعد از سربازی اگه خودشون هم نخوان مادر و خواهرو و فامیلها و در وهمسایه بسیج میشن طرف رو به قول معروف از یللی تللی در آرن مرحله بعدهم نوبت سناریو بچه و.................
lahij_web
13-01-2011, 23:09
همدردی قشنگه ... هم فکری قشنگه ... اینکه جز خودت ، مشکلات انسان ها برات مهم باشن قشنگه ولی هیچوقت یادم نمیره چقدر ضر کردم از اینکه ندونستم :
نیکی چو از حد بگذرد ، نادان گمان بد برد ...
...
تو رو خدا وقتی یه مشکلی سد راهتون میبینین ، وقتی چاره دردتون رو پیدا نمیکنین ، وقتی راه حلی به ذهنتون نمیاد و کلافه ایم فکر خداوند و پدر و مادر و دوستانمون نیفتیم ...
تلخه ، حتی گفتنش . ولی تجربه ش کردم که اون لحظه چقدر همه چیز حتی در میان همنوعانت بودن برات زیبا میشه ...
تموم تلاشم اینه همیشه اینقدر زیبا بیاندیشم
Manager_66
13-01-2011, 23:25
همدردی قشنگه ... هم فکری قشنگه ... اینکه جز خودت ، مشکلات انسان ها برات مهم باشن قشنگه ولی هیچوقت یادم نمیره چقدر ضر کردم از اینکه ندونستم :
نیکی چو از حد بگذرد ، نادان گمان بد برد ...
...
تو رو خدا وقتی یه مشکلی سد راهتون میبینین ، وقتی چاره دردتون رو پیدا نمیکنین ، وقتی راه حلی به ذهنتون نمیاد و کلافه ایم فکر خداوند و پدر و مادر و دوستانمون نیفتیم ...
تلخه ، حتی گفتنش . ولی تجربه ش کردم که اون لحظه چقدر همه چیز حتی در میان همنوعانت بودن برات زیبا میشه ...
تموم تلاشم اینه همیشه اینقدر زیبا بیاندیشم
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی دوست عزیز . اگه تو سختی ها از خدات و نزدیکترین کسات کمک نخوای پس کی میخوای بهت کمک کنن؟ اینکه آدم مستقل باشه خیلی خوبه ولی خوب انسان به خاطر انسان بودنشون از انجام خیلی کارها ناتوانه و باد بهش کمک بشه ...:10:
نمیدونم ... شاید این چیزی که اینجا میگم ، برای خیلی ها جالب نباشه ...
اما : قدر ثانیه هایی که با دوستاتون هستید رو بدونید .
یک هفته پیش ، یکی از دوستهام که رفیق دوستمم میشد ، ( یعنی 3 نفری هم دیگه رو میشناختیم ، اون 2 نفر بچه ی یه شهر بودن و من یه شهره دیگه ... ) خبر آورد که آره ، فلانی امروز تصادف کردش و الان کما هست ... ( در یاهو مسنجر )
بعد از اینکه خیلی ناراحت شدیم و به درگاه پروردگار رجوع کردیم و دعا نمودیم، بعد از یک هفته بی خبری و ... ، امروز دوباره دوستم آنلاین شد و خبر داد که : فلانی تموم کرد ... :37::37::37::37:
نمیدونید که چقدر لحظه ی سختیه ، چقدر دردناکه ، چقدر بده ، اوون روزی که دوستم تصادف کرد تا ساعت 3 شب داشتیم با هم میگفتیم و میخندیدیم ... روز بعد که شنیدم تصادف کرده زیاد ناراحت نشدم چون با خودم گفتم به این نمیاد به این راحتی ها بمیره ! همچین آدمی مرگ رو نمیشناسه ... حتی با این که دکترها گفته بودند ممکنه حافظش رو از دست بده ... :45:
نمیدونید امروز چقدر ناراحت شدم که تموم کرده ، چقدر حرف هایی مونده بود که بهش نگفته بودم ... چقدر لحظات با هم بودن کم هست ... :41:
چقدر سخت هست که آدم جای خالی دوست صمیمیش رو توی ادلیست خالی ببینه ... :sad: ... چقدر سخت هست که الان ساعت 12:30 شب ببینی که کسی نیست تا ساعت 3 صبح باهاش حرف بزنی بخندی .......
چقدر سخت هست کسی که این همه مدت باهاش دوست بودی ، این همه بازی آنلاین باهاش زدی و باهاش خوش گذروندی ، ببینی که دیگه در بینت نیست و تموم کرده ... :41::41:
خدایا ... این چه حکمتیست ! ... :37::37:
:45:
:45::45:
:45::45::45:
:45::45::45::45:
:45::45::45::45::45:
:45::45::45::45:
:45::45::45:
:45::45:
:45:
روحت شاد ... :41::41:
--------------------
ویرایش :
تا امشب احساس میکردم مرگ برای ما جوونا نیست ...
ما بمیریم ؟ هه ! زکی ! بزار 30 -40 سال دیگه ...
مرگ مگه به این زودیا با ما کار داره ؟ مرگ برای پیر هاس ! نه برای ما !
اما ... از امشب ، احساس میکنم که مرگ چقدر میتونه به انسان نزدیک باشه .........
چقدر راحت میتونه دوست های صمیمی رو از هم جدا کنه ..........
چقدر راحت میتونه چشم های یک انسان رو پر از اشک کنه .......
حتی وقتی که شنیدم ممکنه حافظشو از دست بده ... گفتم الکیه باو ... مگه میشه این همه کرمی که براش ریختم رو فراموش کنه ... :9::9:
افسوس ... که اون دوران دیگه تکرا نمیشه .... :41::41:
روحت شاد ................... :41::41::41::41::41::41::41::41:
--------------------
ویرایش 2 :
از تمام دوستانی که چه در پ.خ. و چه در پروفایل تسلیت گفتند ممنونم ، انشاا... همچین ضایعه ای نصیب هیچکس نشه ....
موفق باشید ......
mahdishata
14-01-2011, 00:22
به این مدیا فایر لعنتی اطمینان نکنید:31:
یهو حال کرده پارت 12 یه پک 20 لینیکی رو پاک کرده.پس تا میتونید سریع دانلودتون رو بکنید تا دستتون تو پوست گردو نمونه!این بار سومه یه همچین بلایی سرم میاره!4 گیگ دانلود به خاطر 200 مگ پــَــر:19:
caca_caca888
14-01-2011, 02:07
آدمی رو به خاطر سه چیزشون هیچوقت مسخره نکن (حتی به شوخی)
1-چهره 2-محل تولد 3-خانواده 4-نام
چون تو هیچکدومشون دخالتی نداشتن...
Nocturne
14-01-2011, 03:29
آدمی رو به خاطر چیزهایی که درش دخالت داشته هم نباید مسخره کرد چون اصلا مسخره کردن کار بدیه :31:
rosenegarin13
14-01-2011, 11:43
یاد این جمله افتادم که نمیدونم کجا شنیدم:
به چیزی بناز که خودت به دستش آورده باشی :20:
mohandes e ekhraji
14-01-2011, 11:54
هر که را دیدم خيانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرد و رفت
هر که با من بود یار من نبود
هر که آمد بر دلم زخمی گذاشت
خود ندانستم از این غمها چه سود
چقدر سخت هست کسی که این همه مدت باهاش دوست بودی ، این همه بازی آنلاین باهاش زدی و باهاش خوش گذروندی ، ببینی که دیگه در بینت نیست و تموم کرده ...
واقعا همینطوره حالا اگه این دوست رو در دنیایی واقعی از دست بدیم که خیلی بیشتر هم تاسف میخوریم:41:
به قول یه دوستی رفیق خوب مثل کوه میمونه هرچی ازاش بشتر دور بشی بیشتر به بزرگیش پی میبری
caca_caca888
14-01-2011, 14:02
آدمی رو به خاطر چیزهایی که درش دخالت داشته هم نباید مسخره کرد چون اصلا مسخره کردن کار بدیه :31:
منظورم بیشتر این بود که حتی باهاش شوخی هم نکن.طرف جلوت ممکنه بخنده اما ممکنه ناراحت باشه و الکی بخنده...
یه چی دیگم میخواستم بگم یادم رفت:دی
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
یاد این جمله افتادم که نمیدونم کجا شنیدم:
به چیزی بناز که خودت به دستش آورده باشی :20:
بسی زیبا بود...
tonbaknavaz
14-01-2011, 14:04
اگه شهامتشو داريم جلوي طرف ازش انتقادكنيم وبه خودش بگيم،پشت سر حرف زدن نشانه ضعف ماست......!
Arash4484
14-01-2011, 17:02
واقعا همینطوره حالا اگه این دوست رو در دنیایی واقعی از دست بدیم که خیلی بیشتر هم تاسف میخوریم:41:
به قول یه دوستی رفیق خوب مثل کوه میمونه هرچی ازاش بشتر دور بشی بیشتر به بزرگیش پی میبری
مهردادجان اون دنیا هم واقعی است ....لااقل یه بخشی از همین دنیاست
مهردادجان اون دنیا هم واقعی است ....لااقل یه بخشی از همین دنیاست
نه آرش جان معنی حرفم این نبود که اون دنیا واقعی نیست تو اون دنیا هم عواطف انسانی از قبیل رفاقت ها + غم ها وشادی ها شکل می گیره ولی در دنیا حقیقی این واقعیت ها پر رنگ تره :20:
در کل میشه گفت دنیای مجازی این روزها به تکامل دنیای واقعی کمک می کند:46:
caca_caca888
14-01-2011, 17:22
نزدیک ترین دوست اینترنتی من کسیه که حتی نه صداشو شنیدم نه عکسشو دیدم نه ...
دوست اینترنتی هرچیم که باشه نسبت به خیلیا دوره...
قدر خانواده هاتونو بدونید(یم)...
نزدیک ترین دوست اینترنتی من کسیه که حتی نه صداشو شنیدم نه عکسشو دیدم نه ...
دوست اینترنتی هرچیم که باشه نسبت به خیلیا دوره...
قدر خانواده هاتونو بدونید(یم)...
شما همچین میگین دوست اینترنتیت مرده که انگار ارزشی نداره ....
منظور من این دوستی هایی که شما فکر میکنید نیست که فقط 2 بار چت کرده باشیم ! Webcam . Voice . Meeting . Phone ... اینا برای چیه پس ؟!
caca_caca888
14-01-2011, 17:35
شما همچین میگین دوست اینترنتیت مرده که انگار ارزشی نداره ....
منظور من این دوستی هایی که شما فکر میکنید نیست که فقط 2 بار چت کرده باشیم ! Webcam . Voice . Meeting . Phone ... اینا برای چیه پس ؟!
نه
کی گفتم ارزش نداره؟!
گفتم اون که دوست اینترنتی بوده انقدر آدمو ناراحت میکنه...خدای نکرده.....
نمیدونم کی بود گفت : احساس میکنم که دارم بزرگ میشم . چون مرگ سراغ عزیزانم رفته است...
وگرنه منظوری نداشتم...:11:
Antonio Andolini
14-01-2011, 22:42
سلام!
والله خودم رو در حدی نمی بینم که بخوام تجربه ای داشته باشم و در اختیار دوستان عزیز و گرامی بزارم ولی خدابیامرز مادربزرگم همیشه یه چیزی می گفت که سال هاست میخ کوب شده توی ذهنم ... راستش هنوز بهش عمل نکرده ام ولی این جمله اش رو خیلی دوست دارم:
هر وقت از خدا چیزی خواستی و بهت نداد،داره یه چیزی بهتر از اون چیزی که میخواستی رو آماده می کنه!
ممنونم
:10:
lahij_web
15-01-2011, 21:43
اولین گام به سوی دانایی این است که بدانیم نادانیم ...
بهش اعتقاد پیدا کردم .
جلوبرنده ست ... خیلی ...
این که میخوام بنویسم تجربه نیست، صحبت یک بزرگی توی خانواده ام هست که دوست دارم با اجازه ی سازنده ی تاپیک اینجا بنویسمش:
میگن قدیم وقتی میخواستن ازدواج کنن، حتی اگه پناه برخدا با یک بدکاره هم ازدواج میکردن، اونو نگه میداشتن، یعنی اینقدر پایبند بودن، ولی الان دقیقا مثل این شده که میرن یک بشقاب میخرن بعد از یک مدت از رنگی که انتخاب کردن یا طرحش زده میشن یا راست میگن خوششون نمیاد.................
مرد باشیم، زن باشیم، آدم باشیم، پایبند باشیم، طلاق مثل قهر کردن نیست، ما میخوایم قهر کنیم میریم طلاق میگیریم، توروخدا قبل از انتخاب خوب دقت کنید و وقتی ازدواج کردید باعث رشد و تعالی هم باشید، ازدواج نیک و پسندیده است و طلاق بسیار منفور..............
به امید بهتر زیستن:40:.
وقتی کلاس خیاطی رفتم فهمیدم خیاطی سخت که نیست هیچی، خیلی جذاب هم هست، حالا دلیلش:
اول از همه اینکه لوازم خیاطی رو نداشتم، دوم هم هنرش رو بلد نیودم.
ولی از وقتی که این دوره رو گذروندم فهمیدم هیچ کاری نباید سخت باشه؛ فقط حتما لوازمی داره که باید فراهمش کرد حالا در هرحدی که توانش باشه، و دوم استادی که آموزش بده.
زندگی همش همینه، اگه میخوایم خوب زندگی کنیم لوازمشو تهیه کنیم و از آموزشهای اطرافمون بهره بگیریم. زندگی صبر میخواد، گذشت میخواد، باید محبت داشت، باید تلاش کرد، وقت گذاشت، اسبابهای به دردنخور رو از وسائلتون دور کنید تا زندگیتون بیخودی شلوغ و به هم ریخته نشه. کینه هارو دور بریزیم، بدخلقی رو ترک کنیم، سوءظن که عامل بیشتر بدبختی ها هست رو از خودمون و زندگیمون دور کنیم. هنرمند باشیم این واقعیته نه توهم فانتزی؛ باور کنید............
Enemy Killer
16-01-2011, 17:06
دقیقا مثل من
من تا قیل از این که وارد هنر های رزمی بشم فکر می کردم چه کار سختیه اما از وقتی شروع به کار کردم تازه فهمیدم چه قدر اسونه فقط کمی تمرین و دقت می خواد (مثل تمام کار ها)
در ضمن باعث ارامش روح و جسم هم میشه من که توصیه می کنم حتما امتحان کنید
هيچ كس به اندازه ي ادم قانع إز زندگي لذت نميبره. اينو من توي زندگي خواهرم ديدم....
Arash4484
19-01-2011, 01:23
وقتی کلاس خیاطی رفتم فهمیدم خیاطی سخت که نیست هیچی، خیلی جذاب هم هست، حالا دلیلش:
اول از همه اینکه لوازم خیاطی رو نداشتم، دوم هم هنرش رو بلد نیودم.
ولی از وقتی که این دوره رو گذروندم فهمیدم هیچ کاری نباید سخت باشه؛ فقط حتما لوازمی داره که باید فراهمش کرد حالا در هرحدی که توانش باشه، و دوم استادی که آموزش بده.
زندگی همش همینه، اگه میخوایم خوب زندگی کنیم لوازمشو تهیه کنیم و از آموزشهای اطرافمون بهره بگیریم. زندگی صبر میخواد، گذشت میخواد، باید محبت داشت، باید تلاش کرد، وقت گذاشت، اسبابهای به دردنخور رو از وسائلتون دور کنید تا زندگیتون بیخودی شلوغ و به هم ریخته نشه. کینه هارو دور بریزیم، بدخلقی رو ترک کنیم، سوءظن که عامل بیشتر بدبختی ها هست رو از خودمون و زندگیمون دور کنیم. هنرمند باشیم این واقعیته نه توهم فانتزی؛ باور کنید............
یه پنتیوم وان دارم واقعن نمیدونم باش چه غلطی کنم ... یعنی هیچ کار مفیدی به ذهنم نمیرسید که کشش اجراشو داشته باشه(بدرد اهدا و اینها هم نمیخوره)...15-16ساله که دارمش!:31:ده سالم بود که خریده شد به نهصد تومن:27:من چون اولین PCشخصیم بود نمیدونم چرا هیچ وقت ردش نکردم هی سیستم نو خریدم و هی این باقی موند! هی سیستم های مختلف آپگرید شدن و این دست نخورد!!یه مدت نقش زیر پایی رو زیر میز بازی میکرد:31:
اصلن من کلن قطعه جدید میخرم قدیمیرو نمیفروشم!
خلاصه الان تو انباریه. فردا بایه سری خورده ریز دیگه رفته ضایعاتی ! یه سری کارتهای جواجور(گرافیک32مگ-کارت صداهای قدیمی-کارت TV و...) هم میبرم برای فروش ! قول میدم:biggrin:
پ.ن: دفعه بعد میرم سراغ چیزهای شاختر! این تلویزیون 21 اینچ سامسونگه هم توی انباری جا اشغال کرده! ولی فعلن همتش نیست:31:
ممنون از این تجربه-توصیه
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
دقیقا مثل من
من تا قیل از این که وارد هنر های رزمی بشم فکر می کردم چه کار سختیه اما از وقتی شروع به کار کردم تازه فهمیدم چه قدر اسونه فقط کمی تمرین و دقت می خواد (مثل تمام کار ها)
در ضمن باعث ارامش روح و جسم هم میشه من که توصیه می کنم حتما امتحان کنید
ای بابا قضیه جدی شد:goatee: بابا من همین باشگاه بدنسازی رو هم زوری میرم ! مارو چه به مارشال آرتز!
شرمنده این یکی سخته تو میگی راحته ولی نیست:biggrin:
mehdi_08
19-01-2011, 01:46
هيچ كس به اندازه ي ادم قانع إز زندگي لذت نميبره. اينو من توي زندگي خواهرم ديدم....
دقیقا یکی از فامیل ها
شغلش آزاده 7 روزه هفته رو می تونه کار کنه ولی 3 روز بیشتر در هفته کار نمی کنه بقیه شو پیش زن و بچه شه
خودش می گه درامد این سه روز کافیه حرص برای بیشتر در آوردن نمی زنه
lahij_web
19-01-2011, 15:40
نمیدونم درسته یا غلط !
ولی مشاهداتم حاکی از اینه که :
هر وقت دیدی که دشمنی داری ( دشمن پیدا کردی ) بدون که داری پیشرفت میکنی ...
mohandes e ekhraji
19-01-2011, 19:29
هیچوقت به دختر جماعت دل سادتو نسپر
lahij_web
20-01-2011, 00:09
هیچوقت به دختر جماعت دل سادتو نسپر
بی احترامی شما و جسارت به خانوما نشه ... ولی معتقدم این جمله شان دل و احساس رو پایین میاره ... اینکه منحصرش کنی به دختر و ...
... دل رو که به هیییچکَس نباید سپرد ...
تنها لطفی که در حقش میتونی بکنی اینه که دلی رو با دلت همراه کنی ... نه اینکه بسپار[یم]
Rainy eye
20-01-2011, 02:59
اصلاً فک نمیکردم خوندن تجربیات دیگران اینقد هیجان انگیز و جالب باشه!!!:31:
تجربه های هرکی خیلی کم و شاید ابتدایی و مسخره به نظر میومد ولی یه جاهایی احساس کردم تکمیل کننده همدیگه هستن!کلی چیز جدید یاد گرفتم!!!:27:
اولین تاپیک درست و حسابی بود که تو متفرقه دیدم!
هرگزو هرگز به کسی که درست و حسابی نمیشناسیدش اعتماد نکنید حالا یا از جنس دختر یاپسر
همیشه رفیقتو بشناس و امتحانش کن چون بیشتره رفیقا به یه مشکل که میرسی انگار نه انگار که یه همچین رفیقی دارم میرن خودشونو گم و گور میکنن بعد مشکلت که حل شد به پسر(داوود) چه خبر؟مشکلت حل شد داداش ؟شرمنده ها کار داشتم امتحان داشتم کوفت داشتم نتونستم کمکت کنم
تو دل خودتون نگید که ولش کن بابا نباید بهش رو بندازی اتفاقا بهش رو بنداز ببین روتو زمین میندازه یا نه ؟
ببین پابه پات باهات میاد یا نه واسه مشکله تو خودشو به آب و آتیش میزنه یا نه ؟ یا اینکه یه جورایی میخواد فرار کنه ؟
میگن تا هستی رفیقتم قربون بند کیفتم :41:
میگن تا هستی رفیقتم قربون بند کیفتم:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahinfarasystem
20-01-2011, 09:51
سلام
هر وقت خواستي جايي اداري كار كني
سعي كن شركتي رو انتخاب كني كه دستش به دهنش برسه(ترجيحا پولدار باشه) و صاحب كارش خسيس نباشه
وگرنه سر محاشبه حقوقش ممكنه اذيت بشي
و مثلا اضافه كارات خيلي راحت با دلايل الكي حذف بشه....
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-01-2011, 17:34
نمیدونم درسته یا غلط !
ولی مشاهداتم حاکی از اینه که :
هر وقت دیدی که دشمنی داری ( دشمن پیدا کردی ) بدون که داری پیشرفت میکنی ...
سلام
بله درسته اما فراموش نکنین که اگر آدمهایِ خوب باهاتون دشمن شدند معنیش اینه که تو در کارِ بدی داری پیشرفت میکنی و اگر آدمهایِ بد باهاتون دشمن شدند بدون که تو کارِ خوبی داری پیشرفت میکنی .
به عبارتِ دیگه : اگر دشمنانت فقط آدمهایِ بد و شرور هستند , یعنی تو خوب هستی و در مسیر درست در حرکتی و اگر دشمنانت آدمهایِ خوبی هستند بدان که تو بد هستی و داری راهِ اشتباه میری .
دقیقا یکی از فامیل ها
شغلش آزاده 7 روزه هفته رو می تونه کار کنه ولی 3 روز بیشتر در هفته کار نمی کنه بقیه شو پیش زن و بچه شه
خودش می گه درامد این سه روز کافیه حرص برای بیشتر در آوردن نمی زنه
دوست من ببخشید ، با کمال احترام نظر من اینه که این فامیل شما در زندگیش هیچ پیشرفتی نمیکنه ...
پول در آوردن بیشتر اگر شاغل هستید ، درس خوندن سخت تر اگر دانشجو هستید و ... حرص زدن نیست ! الان انیشتین که مخ فیزیک بود ، یا جی. کی. رولینگ که یک نویسنده ی فقیر بود که الان از ملکه ی الیزابت انگلستان هم بیشتر ثروت داره ، به نظرتون حرص زدن ؟!!
این حرص زدن نیست ، تبدیل شدن به انسانی قابل احترام تر و والاتر هست دوست من
اگر همیشه قانع باشی به هرچی که داری ، هیچ وقت پیشرفتی نمیکنی ...
من حتی اگه توی سخت ترین درسها هم 20 بگیرم ، امتحان بعدیش برای به علاوه ی خوندن مو به موی کتاب درسی و تمرین های کتاب درسی ، کتاب های کمکی رو هم مو به مو میخونم ... اما باز یه عده به من میگن : " تو یه احمقی که کتاب رو حفظ میکنی و هیچی نمیفهمی ! اما من درس رو کاملا درک میکنیم و 11-12 ( از 20 نمره ) میشم ... ! تو خنگ تر از منی ! " ( پ ن : ابله کسیست که فکر میکند دیگران ابلهند ! این به من ثابت شده ! انسان هایی که ضریب هوشی پایینی دارن هم در خیلی مواقع به درد من خوردن و ازشون استفاده کردم ! )
نمیدونم این به بحث بالا چه ربطی داشت ... همینجوری دلم سنگین بود گفتم !
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-01-2011, 17:52
اگر میخواین در یک شرکت خصوصی استخدام بشین , یادتون باشه که وعده ی اضافه حقوق در آینده بیشترش باد هواست .
همون اول کار حقوقِ بالا درخواست کنین .
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
قابلِ توجه دوستانی که درس میخونند :
اگر واسه 15 میخونی , 13 میگیری
اگر واسه 17 میخونی 15 میگیری
اگر واسه 19 میخونی 17 میشی
اگر بیست میخوای باید برای 30 بخونی
:20:
[/COLOR]قابلِ توجه دوستانی که درس میخونند :
اگر واسه 15 میخونی , 13 میگیری
اگر واسه 17 میخونی 15 میگیری
اگر واسه 19 میخونی 17 میشی
اگر بیست میخوای باید برای 30 بخونی
در ادامه ی سخنان گوهر بار شما :31: :
اصل اول تیر اندازی با کمان : هدف رو میخوای بزنی بالاتر رو نشونه بگیر :46:
با عرض پوزش از تمام دوستانی که مجبور شدند در این صفحه 2 بار مارو تحمل کنند .
caca_caca888
20-01-2011, 18:00
آویزونی ، گریزونه . گریزونی ، آویزونه...
دکتر انوشه!
اما تجربه کردم.راست میگه. میخوای با یه نفر دوست بشی هر چی بیشتر بهش آویزون بشی بیشتر گریزون میشه و برعکس!
البته این تا زمانیه که باهاش دوست بشی. نه این که صمیمی شدید همچنان گریزون بمونی...!
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-01-2011, 19:28
قبل از اینکه دنبالِ بخاریِ قوی تر برای خونه بگردین , اول تمام درزهایِ پنجره ها و درها رو با نوارِ درزگیرِ اسفنجی خوبِ خوب کیپ کنین . با اینکار کلی از مخارج انرژی برای گرم کردنِ خونه صرفه جویی میشه و خونتون هم گرم میمونه .
گیمر تو بازم اسپم دادی؟چی مییخوای ول کن دیگه !!!!!!
mohandes e ekhraji
21-01-2011, 10:05
ادم ها وقتی بوی بدبختی میگیرن همه از دستشون فرارین
mohandes e ekhraji
21-01-2011, 10:35
بی احترامی شما و جسارت به خانوما نشه ... ولی معتقدم این جمله شان دل و احساس رو پایین میاره ... اینکه منحصرش کنی به دختر و ...
... دل رو که به هیییچکَس نباید سپرد ...
تنها لطفی که در حقش میتونی بکنی اینه که دلی رو با دلت همراه کنی ... نه اینکه بسپار[یم]
دوست عزیز در جوابت فقط میتونم بگم که:قلب انسان نقطه آغاز پیروزی و شکست در برابر هر دشمنی است.
موریس دو ساکس(این قلبه که ادمو عاشق میکنه نه عقل!شما حرفهاییی میزنی که نشون میده که دلت هنوز عاشق نشده)
gtairani
21-01-2011, 11:19
هیچ وقت بلایی سر کسی نیارید چون همون بلا سر خودتون میاد از اون خیلی بدتر.
معلممون تعریف می کرد می گفت
من یه دوست داشتم روی یه ماشین از اول تا اخر خط کشید چند روز بعدش تونل خراب شد و ریخت روی ماشینش :18:
mohandes e ekhraji
21-01-2011, 11:24
هیچ وقت بلایی سر کسی نیارید چون همون بلا سر خودتون میاد از اون خیلی بدتر.
معلممون تعریف می کرد می گفت
من یه دوست داشتم روی یه ماشین از اول تا اخر خط کشید چند روز بعدش تونل خراب شد و ریخت روی ماشینش :18:
من یک بار این کارو کردم خیلی پشینوم
gtairani
21-01-2011, 14:07
هیچ وقت یک دوست رو از روی قیافش نشناس :41: چون بعضی ها چهرشون مثل بچه مثبت هست ولی اصلا اینطور نیست مثل دوست خودم :41:
قبل از ورود به هرمرحله اي از زندگي، فكر و خيال در موردش اشتباست. الكي براي خودمون هيچ مرحله اي رو پيشاپيش سخت نبينيم. مثلا اوني كه قراره يك روزي بره سربازي، خوب بسپاره به خدا، بالاخره يك جوري ميشه، خيلي ها رفتن و برگشتن، شما هم ميري و انشاالله به خير تموم ميشه.
خانمي كه از قبل فكر اينه كه زايمان چقدر سخته، آخه براي چي بايد اينقدر از همه چيز ترسيد، مگه ميشه ما توي موقعيتي قرار بگيريم و خدا شرايط رو برامون هموار نكنه!!!!!!!!!
اين فكر و خيال قبل از هر موقعيت، فقط باعث اضطراب و عدم آرامش ميشه.
قبل از ورود به هرمرحله اي از زندگي، فكر و خيال در موردش اشتباست. الكي براي خودمون هيچ مرحله اي رو پيشاپيش سخت نبينيم. مثلا اوني كه قراره يك روزي بره سربازي، خوب بسپاره به خدا، بالاخره يك جوري ميشه، خيلي ها رفتن و برگشتن، شما هم ميري و انشاالله به خير تموم ميشه.
خانمي كه از قبل فكر اينه كه زايمان چقدر سخته، آخه براي چي بايد اينقدر از همه چيز ترسيد، مگه ميشه ما توي موقعيتي قرار بگيريم و خدا شرايط رو برامون هموار نكنه!!!!!!!!!
اين فكر و خيال قبل از هر موقعيت، فقط باعث اضطراب و عدم آرامش ميشه.
Saeed System
22-01-2011, 12:07
خیلی وقتها "نه" گفتن...میتونه جلویه خیلی از مشکلها و مصیبتها رو بگیره..
سیگار تعارفت کرد ..."نه"
shahinfarasystem
22-01-2011, 14:40
اگه خواستي يه تصميمي بگيري تا يه حدي بررسي كن كه بدوني نتيجه خوبي ميگيري
در حد معقول
اگه بخواي زيروبم اش رو بكشي بيرون و ريز ريزش رو بررسي كني خيلي وقتا آخر سر سرگردون مي موني يا نتيجه عكس ميگيري
در حالي كه كسي كه يه بررسي مفيد و كلي تر از تو كرده بودالان كه ميبيني خيلي از تو جلوتره
Arash4484
22-01-2011, 16:47
بله درسته اما فراموش نکنین که اگر آدمهایِ خوب باهاتون دشمن شدند معنیش اینه که تو در کارِ بدی داری پیشرفت میکنی و اگر آدمهایِ بد باهاتون دشمن شدند بدون که تو کارِ خوبی داری پیشرفت میکنی .
به عبارتِ دیگه : اگر دشمنانت فقط آدمهایِ بد و شرور هستند , یعنی تو خوب هستی و در مسیر درست در حرکتی و اگر دشمنانت آدمهایِ خوبی هستند بدان که تو بد هستی و داری راهِ اشتباه میری .
واله شما رو نمیدونم اما دشمنان من همشون آدمای بدین. اونایی هم که خوبن بعد دشمنی با من به جرگه بدها در میان:31:
قسم میخورم 99% بقیه مردم هم اینجورین.
دشمن دانا دیگه وجود نداره.
:11:
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-01-2011, 23:43
سلام
قصد ندارم بذرِ شَک در دلتون بکارم اما اگر کسانی در زندگی شما هستند که بهشون اعتماد دارین ،
یادتون باشه که خیانت همیشه از اعتماد و اطمینان شروع میشه .
کسی که به شما خیانت میکنه همون کسی هست که شما بهش اعتماد کردین
پس در اعتماد کردن به دیگران هشیار باشین چون هیچ تضمینی نیست که از اعتمادِ شما سوءِ استفاده نکنه .
به همون اندازه که بهش اعتماد میکنین به همون اندازه هم مراقبش باشین دورا دور تا همیشه مطمئن باشین که از اعتمادتون سوءِ استفاده نکرده .
هیچ کس رو هم مستثنی نکنید . نه همسر نه فرزند نه خواهر و نه برادر نه دوست نه شریک و نه هیچ کسِ دیگه رو والا زندگیتون پر میشه از افرادِ خیانتکار .
کسی که به شما خیانت میکنه همون کسی هست که شما بهش اعتماد کردین .
دقیقا... من هم به یه دختره اعتماد کردم و بهش دل سپردم ولی اون به خاطر یکی دیگه از من گذشت...
یه کوچولو از خودم بگم:
4سال پیش به یه دختره دل بستم و قرار شد باهم ازدواج کنیم...
من تازه دانشگاه قبول شده بودم تو کرمان، رفتم دانشگاه بعد از اتمام ترم یک برگشتم تهران دیدم که دختره ازدواج کرده...
بعد از اون قضیه درس و دانشگاه و زندگی رو بی خیال شدم...
حدود 3ساله که دچار افسردگی شدم و از داروهای ضد افسردگی استفاده میکنم...
از حدود 2سال پیش هم شروع به کشیدن سیگار کردم و به معنی واقعی کلمه بدبخت شدم...
همه اینها به خاطر اعتماد به کسی بود که باورش داشتم...
... و الان هم تازه یواش یواش دارم بهتر میشم ولی چه فایده جوونیم و درس و زندگیم از دستم رفت، 4سال!:41:
ببخشید که سرتونو درد آوردم!:20:
mehdi 65
23-01-2011, 10:42
بیگاری بهتر از بیکاریه
mehdi 65
23-01-2011, 10:55
قدر مادرت رو بدون، تو این دنیا هیچکی بیشتر از اون به فکرت نیست
تو برخورد اول هرکی قد بازی در آورد و دیدی خیلی خیلی ادعاش میشه بدون این آدم انسان توخالی بیش نیست!از قدیم گفتن:"نترس از آنکه های و هوی دارد بترس از آنکه سر به توی دارد!"چون انسانی که واقعا یه چیزی بارش باشه نیازی نداره خودش به بقیه بگه چون تو عمل ثابت میکنه و با عملش به بقیه میفهمونه از بقیه برتره!
+
هر وقت گفتم:"آزادام"،"جوونم"،"دوست دارم هری کاری رو میخوام انجام بدم چون آزادام"،"فقط یه بار میخوام انجامش بدم"
به شکست خوردم.آدمی که واسه زندگیش چارچوبی خاص نداشته باشه و یه سری فیلتر واسه زندگیش نذاشته باشه به شکست میخوره!هر چیزی تو زندگی ارزش تجربه کردن رو نداره!بعضی چیزها هم ممکنه موقعش نرسیده باشه پس دلیلی نداره انجامش داد.
+
اینکه هی بشینی بگی من با استعدادم و اگه بخونم میتونم موفق بشم و خیلی بارم هست و من از همه سر تر هستم هیچ دردی رو دوا نمیکنه!برتری؟با استعدادتری؟پس چرا چرا تو عمل ثابت نمیکنی؟!اگه انجامش نمیدی مطمئن باش پس برتر نیستی!
+
همه انسان ها هم خوی تنبلی و بیکاری هم خوی تلاش و اراده رو در خودشون دارند!چه کسی که میشه استاد دانشگاه و چه کسی که معتاده و گوشه خیابون افتاده!بستگی به خودمون داره که کدام خوی رو در خودمون پرورش بدیم و کدام خویمون رو سرکوب کنیم!
+
واسه دل خودت زندگی کن نه واسه حرف دیگران.اگه چند سال پیش تو دبیرستان رشته مورد علاقم رو انتخاب کرده بودم الان نیازی نبود تغییر رشته بدم و همه چیز بیفته تو "اما و اگر" که آیا اونی که میخوام قبول میشم یا نه!تغییر رشته واقعا سخته!
به درک که مردم چی میخوان بگند!نهایتش مردم یه تعریف و تمجیدی می کنند و میرند وقتی خودت تنها شدی با کتابات چی کار میخوای کنی؟
+
بهترین دوستت پدرت و مادرت و خواهر و بردارت هستند.کسی که فقط خیر و صلاحت رو بخواد همونان.بقیه رفیق بازی و دوست بازی ها همش کشکه.
پ ن:ببخشید خیلی حرف زدم!
sigma rainy
23-01-2011, 17:14
یه تجربه مهم این چند روز امتحانام بهش رسیدم.
درس را تو طول ترم بخونید و نزارید برا روزهای اخر.
khoshgelafi
23-01-2011, 20:29
دقیقا... من هم به یه دختره اعتماد کردم و بهش دل سپردم ولی اون به خاطر یکی دیگه از من گذشت...
یه کوچولو از خودم بگم:
من تازه دانشگاه قبول شده بودم تو کرمان، رفتم دانشگاه بعد از اتمام ترم یک برگشتم تهران دیدم که دختره ازدواج کرده...
... و الان هم تازه یواش یواش دارم بهتر میشم ولی چه فایده جوونیم و درس و زندگیم از دستم رفت، 4سال!:41:
همیشه دعا کن تن کسانی که دوست داری سلامت باشه.اگه یه بیماری میگرفت اون موقع حاضر بودی هزاربار قبل تر فراموشش میکردی ولی سلامتیش برمیگشت.
باور کن. باور کن :41::41:
Arash4484
23-01-2011, 21:04
قدر مادرت رو بدون، تو این دنیا هیچکی بیشتر از اون به فکرت نیست
نه شعاره-نه لوس بازی/بی قید و شرطترین عشق دنیاست .( بحث فرآیندش رو اینجا ندارم)
مادر من میگه مادری شعبه ای از دیوانگیه!:31:
یعنی تا دیوانه نباشی نمیتونی یکی رو انقدر دوست داشته باشی.
مخلص همه مادرای کاردرست دنیا:40::11: پدرها هم برن دنبال کارو بارشون:31:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه تجربه مهم این چند روز امتحانام بهش رسیدم.
درس را تو طول ترم بخونید و نزارید برا روزهای اخر.
معمولن این تجربیات توی دی و خرداد بدست میان و توی بهمن و تیر از دست میرن:biggrin:
lahij_web
23-01-2011, 21:15
قول میدم همیشه لازم نیست جواب حرف هایی ( کاش بشه گفت حرف ! ) که خطاب به شما زده میشه رو داد ... بخصوص وقتی گویندگان قصد تضعیف دارن ... سکوت بهترین سلاحه ...
البته خیلی جاها نباید ... ولی موقعیت سنجی تو مواقعی که جو خاص و نیازمنده سکوته ، اونو پیشنهاد میکنه ...
همین امروز جایی بودم که حاضرجوابی و پاسخ فرد سوم از روی عصبانیت و اثبات اینکه حرفهای 2 نفر دیگه رو هواست موجبات خوشی بقیه رو فراهم میکرد !
...
به قول بزرگی وقتی از کسی متنفری یا دشمنی عصبانیت و تغییر حالت و فشار تو فقط به خودت آسیب میرسونه و خرسندی طرف مقابل رو به همراه داره
ببینید بچه ها وقتی که پشت موتور میشینید و مدارک لازمو ندارید اول اینکه حواستون کاملا به سر پیچها و به چهار راهها حتما جمع باشه چون تو این روزا یه سری گداگشنه وایمیستنو الکی بهت گیر میدنو موتورتونو میخوابونن
دوم اینکه همیشه سعی کنید بیشتر از 1 نفر پشت موتورتون نشینه چون اگه احیانا خواستید از دست مامور جماعت فرار کنین اگه بیشتر از 2 نفر باشین موتور میخوابه و میقتین تو دام این گداگشنه ها البته اینم بگم مدارکتم کامل کاملم باشه بازم میخوابونن چرا؟؟؟
دلیل:یه موتوری که مدارکش کامل بود همه چی داشت مامور بازم موتورشو خوابوند فکر میکنید واسه چی ؟الان بهتون میگم :ماموره داشت موتورو زیرو رو میکرد تا اینکه یه یه اشکالی از موتور دربیاره خلاصه اینکه به طرف برگشت گفت چراغات چرا زنونه ؟
خلافه پس باید بخوابه.
حالا یه چی دیگه هیجوقت سعی نکنید با این گداگشنه ها دهن به دهن شید چون تو برگه ی پارکینگت یه چیزای الکی مینویسن که موقع ترخیص موتور باباتو درمیارن
بعد اینکه اگه گواهینامه نداشتیدو موتورو خوابوندن اسم یه رفیقه بامرام که میدونید گواهینامشو میده ببرید و مثل من حالتون گرفته نشه و کلی مجبور شدم که جریمه بدم
امیدوارم تجربم به دردتون بخوره :10:
caca_caca888
24-01-2011, 09:35
ببینید بچه ها وقتی که پشت موتور میشینید و مدارک لازمو ندارید اول اینکه حواستون کاملا به سر پیچها و به چهار راهها حتما جمع باشه چون تو این روزا یه سری گداگشنه وایمیستنو الکی بهت گیر میدنو موتورتونو میخوابونن
دوم اینکه همیشه سعی کنید بیشتر از 1 نفر پشت موتورتون نشینه چون اگه احیانا خواستید از دست مامور جماعت فرار کنین اگه بیشتر از 2 نفر باشین موتور میخوابه و میقتین تو دام این گداگشنه ها البته اینم بگم مدارکتم کامل کاملم باشه بازم میخوابونن چرا؟؟؟
دلیل:یه موتوری که مدارکش کامل بود همه چی داشت مامور بازم موتورشو خوابوند فکر میکنید واسه چی ؟الان بهتون میگم :ماموره داشت موتورو زیرو رو میکرد تا اینکه یه یه اشکالی از موتور دربیاره خلاصه اینکه به طرف برگشت گفت چراغات چرا زنونه ؟
خلافه پس باید بخوابه.
حالا یه چی دیگه هیجوقت سعی نکنید با این گداگشنه ها دهن به دهن شید چون تو برگه ی پارکینگت یه چیزای الکی مینویسن که موقع ترخیص موتور باباتو درمیارن
بعد اینکه اگه گواهینامه نداشتیدو موتورو خوابوندن اسم یه رفیقه بامرام که میدونید گواهینامشو میده ببرید و مثل من حالتون گرفته نشه و کلی مجبور شدم که جریمه بدم
امیدوارم تجربم به دردتون بخوره :10:
کلا میخوان موتورارو جمع کنن وگرنه همون گداگشنه ها به ماشین زیاد کاری ندارن...
موتور تو تهران بهترین و بدترین وسیلست...
moneymba
24-01-2011, 09:42
هیچ وقت به ادم های بی حیا و بی ادب حتی نزدیک نشین، چه برسه بخواین باهاشون سلام علیک -- کنین.
تجربه من:
هیچ وقت دروغ نگویید
lahij_web
24-01-2011, 23:35
بهترین دوستت پدرت و مادرت و خواهر و بردارت هستند.کسی که فقط خیر و صلاحت رو بخواد همونان.بقیه رفیق بازی و دوست بازی ها همش کشکه.
بزار یه کم تصحیحش کنم ( البته جسارت نشه )
درسته ... پدر و مادر و خواهر و برادر سر جاش .
رفیق بازی و دوست بازی ... راستش من شاید با بیشتر از نصف شهر مراوده دارم . ولی جرات نمیکنم به همین راحتی اسم دوست رو کسی بزارم ... مطمئن باشید روی اونایی که اسم دوست گذاشتم در کنارش شده لحظاتی رو واقعا دلتنگشون بودم ...
و دیدنش شاید اون لحظه برام روشنی بوده ...
و حرف هاشون آرامش بخش ... و نظراتشون امیدوار کننده ...
قبلا با دلخوری میگفتیم که خیلی حرفها که برای خانواده گفتنی نیست محرمش دوسته ... و چقدر به این حرف معتقد شدم ...
و باز هم میگم ... دوست ... دوست معنای بلندی داره
شاید من اینطوریم ...
هیچ وقت با همکارهای خانمت دوست نشو. مگر اینکه جنبه داشته باشن!!!
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-01-2011, 05:23
یه کوچولو از خودم بگم:
سلام
چیزهایی که الان بهتون میگم برای سرزنش شما نیست بلکه برای اطلاعات بیشتر هست
:)
===================
قول دادن به هم برای ازدواج تا ازدواج خیلی فاصله داره و ممکنه هزار و یک مسئله پیش بیاد که نشه ازدواج کرد . هر کس حق داره بگرده دنبال کسی که در نظرش بهتر هست و بیشتر دوستش داره و آیندش بهتره .
اون خانوم تعهدی به شما نداده که حتما حتما فقط زن شما میشه .
وقتی با شما بوده احساس کرده شما برای ازدواج مناسبی بهتون گفته باشه با هم ازدواج میکنیم اما بعدا با یکی دیگه آشنا شده دیده شرایطش برای ازدواج از شما بهتره و فورا میتونه ازدواج کنه ، ازدواج کرد رفت . ضرب المثل معروف سیلیِ نقد به از حلوای نسیه برای همین جاهاست
در ضمن شما که از زندگی اون خانوم کامل خبر نداشتین . شاید خانوادش بهش فشار میاوردن که باید زود ازدواج کنه .
اون خانوم کار خطایی انجام نداده اما عکس العمل شما در این ماجرا اشتباه بوده .
ازش درس بگیر برای آینده .
شما خودت اگر با یکی آشنا شدی برای ازدواج اما در همون مراحل اولیه ، یکی بهتر از اون پیدا کردی حق داری با اون که بهتره ازدواج کنی .
شما کدوم رو ترجیح میدی ?
اینکه این خانوم الان رفت با یکی دیگه ازدواج کرد یا اینکه بعد از ازدواج باهاش میفهمیدی با یکی دیگه رابطه داره ؟؟؟
در ضمن ، عشق وقتی ارزش داره که دو طرفه باشه
شما هر چی هم کشته و مرده ی یک نفر باشی اما اون اصلا دوستت نداشته باشه و بهت اهمیت نده دیگه عشقِ شما بی معنا و وقت تلف کردنه .
این خانوم رو فراموش کن و پرونده ش رو ببند .
عاشق شو اما دل نبند چون اصلا نمیدونی فردا چی پیش میاد .
این ماجرا ممکنه باز هم تکرار بشه .
جسارتا اگر شما در دوست داشتن ، منطقی و عاقلانه رفتار نکنی شاید خدای ناکرده کارتون به خود کشی هم برسه .
شما این همه به خودت ضرر زدی فقط به خاطرِ اینکه رفت با یکی دیگه ازدواج کرد ؟؟؟
بعضیها حتی بعد از سالها نامزدی از هم جدا میشن .
==============
حرفِ آخر و نصیحت برادرانه
چیزی که زیاده دخترِ دمِ بخته
سریعاً اشتباهاتِ گذشته رو جبران کن . شما تازه اولِ راهی و خیلی فرصت داری برای جبران گذشته .
کسی که شما رو دوست داشته باشه حاضره حتی سالها صبر کنه براتون البته اگر موقعیتش بهش اجازه بده که صبر کنه .
مطمئن باش باز هم در مسير زندگيت با كساني آشنا ميشي كه بهشون علاقمند ميشي و بهت ابراز علاقه ميكنند اما فاصله ي اين حرفها با ازدواج و زندگي مشترك خيلي زياده
در ضمن اين حرف خداوند رو فراموش نكن :
چه بسا چيزهايي كه شما دوست ندارين اما به صلاح شماست و چه بسا جيزهايي رو دوست دارين اما به صلاح شما نيست .
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:48 AM ----------
هیچ وقت با همکارهای خانمت دوست نشو. مگر اینکه جنبه داشته باشن!!!
سلام
اين جمله رو طور ديگه اي هم ميشه گفت :
هرگز با همکاران و دوستانِ خانومت دوست نشو مگر اینکه جنبه داشته باشی !!!
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-01-2011, 05:29
سلام
یه نفر هوس کرد که اخلاصِ نامزدش رو قبل از ازدواج امتحان کنه . به دوستش گفت که بره با نامزدش دوست بشه تا ببینه عکس العملش چی هست .
نتیجه این شد که دستِ آخر ، نامزدش با دوستش ازدواج کرد !!!!
اگر هوس کردین از این کارها بکنین منتظرِ عواقبش هم باشین
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-01-2011, 05:45
بیشترِ مردم دزد نیستند . این ما هستیم که اونها رو دزد میکنیم !
شما که کیفت رو میزاری رو صندلیِ ماشین و در رو هم قفل نمیکنی و میری و میای میبینی کیفت رو دزدیدن ، بدونْ که خودت با فرصتی که به وجود آوردی باعث شدی یک نفر دزد بشه و کیفت رو بدزده در صورتی که اصلاً به هدفِ دزدی از خونش نیومده بوده بیرون اما شما کاری کردی که در یک لحظه دزد بشه و خودت هم قربانیش شدی .
فرصتِ دزد شدن بوجود نیارین واسه دیگران .
<<<حتی خطرناک ترین دزدهایِ دنیا هم اگر فرصتِ دزدی پیدا نکنند ، نمیتونند دزدی کنند . >>>
<<<فرصتِ دزد شدن رو برایِ دیگران بوجود نیارین .>>>
مالِت رو بپا همسایت رو دزد نکن .
یا حق
بیگاری بهتر از بیکاریه
بستگی داره برای کی و چی بیگاری کنی.
AKBAR132
25-01-2011, 12:21
من یه دفترچه دارم که تجربیاتم رو داخلش مینویسم ... چندتاش رو براتون میگزارم
این تجربیات هم برای من خیلی مهمن
1- کاری که میتونی همین الان انجامش بدی رو به بعد موکول نکن
2- همیشه با عقل تصمیم بگیر .... احساس بدترین چیزی بوده که ازش ضربه خوردم
3- سعی کن همیشه با خدا باشی ... باخدا باش و پادشاهی کن ، بی خدا باش و هرچه خواهی کن
4- برنامه ریزی مفید ترین چیز زندگیه
5- همیشه کاری رو انجام بده که بهش علاقه داری
6- شبها خوب بخواب تا در طول روز خواب آلود نباشی
7- بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که رفتم هنرستان برق.... باید میرفتم ریاضی بعدش برق
8- اگه پدر و مادر هستید به فرزندانتون به یک اندازه محبت کنید
9- زندگی زیباست اگه بتونی خودت رو کنترل کنی
10- شیطان پست تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید
11- در نظر کسایی که پرواز رو نمی فهمند هرچه اوج بگیر ی کوچک میشی
12- عشق زیباترین چیزی بود که تو این دنیا دیدم ...... البته ناکام موند
13- انتخاب همسر مناسب تکلیف دنیا و آخرت رو تعیین میکنه
14- خوندن درسهاتون رو به پایان ترم موکول نکنید
15- کامپیوتر ، اینترنت ، موبایل ... اگه مربوط به شغلت نباشه و بهش علاقه داشته باشی و براش برنامه ریزی نداشته باشی " بدبختت میکنه" مثل من
17- رازت رو به کسی نگو چون وقتی خودت نتونستی رازت رو نگه داری نباید از دیگران انتظار داشته باشی
تجربیات من خیلی زیاده اما فعلا باید برم جایی
Behroooz
25-01-2011, 17:22
با خانه نشینی کار پیدا نمیشه
lahij_web
26-01-2011, 00:36
رازت رو به کسی نگو چون وقتی خودت نتونستی رازت رو نگه داری نباید از دیگران انتظار داشته باشی
زیبا و پر معناست ... ممنون .
::..
مثل باران باش و ببار زیرا باران نمیپرسد کوزه ی خالی از ان کیست...
این یعنی دید مثبت . همیشه سعی کردم تو هر کاری که میکنم حتی شخصی کنارش منفعت بقیه رو هم لحاظ کنم . بارها بخاطر همین طرز فکر راهبردهای عجیبی برام مشخص شده . واقعا محبت معجزه میکنه .
H a m e e d
26-01-2011, 01:27
من یه دفترچه دارم که تجربیاتم رو داخلش مینویسم ... چندتاش رو براتون میگزارم
این تجربیات هم برای من خیلی مهمن
1- کاری که میتونی همین الان انجامش بدی رو به بعد موکول نکن
2- همیشه با عقل تصمیم بگیر .... احساس بدترین چیزی بوده که ازش ضربه خوردم
3- سعی کن همیشه با خدا باشی ... باخدا باش و پادشاهی کن ، بی خدا باش و هرچه خواهی کن
4- برنامه ریزی مفید ترین چیز زندگیه
5- همیشه کاری رو انجام بده که بهش علاقه داری
6- شبها خوب بخواب تا در طول روز خواب آلود نباشی
7- بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که رفتم هنرستان برق.... باید میرفتم ریاضی بعدش برق
8- اگه پدر و مادر هستید به فرزندانتون به یک اندازه محبت کنید
9- زندگی زیباست اگه بتونی خودت رو کنترل کنی
10- شیطان پست تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید
11- در نظر کسایی که پرواز رو نمی فهمند هرچه اوج بگیر ی کوچک میشی
12- عشق زیباترین چیزی بود که تو این دنیا دیدم ...... البته ناکام موند
13- انتخاب همسر مناسب تکلیف دنیا و آخرت رو تعیین میکنه
14- خوندن درسهاتون رو به پایان ترم موکول نکنید
15- کامپیوتر ، اینترنت ، موبایل ... اگه مربوط به شغلت نباشه و بهش علاقه داشته باشی و براش برنامه ریزی نداشته باشی " بدبختت میکنه" مثل من
17- رازت رو به کسی نگو چون وقتی خودت نتونستی رازت رو نگه داری نباید از دیگران انتظار داشته باشی
تجربیات من خیلی زیاده اما فعلا باید برم جایی
تجربیاتتون خیلی خوبن فقط مورد 2 و 5 بنظرم با هم در تعارض هست، نمیدونم در نهایت کدومشو قبول دارید:20:
در مورد 17 امی هم این حالت رو نمیشه در نظر نگرفت: ممکنه رازمونو داریم به فردی میگیم که شاید از خودمون هم بیشتر بهش اطمینان داریم و اونو از خودمون بهتر میدونیم چرا که شاید رازمون در واقع گره و مشکلی در زندگی ما باشه که میخوایم با ابراز اون به فرد مورد نظرمون برای حل مشکل ازش کمک و همفکری بخوایم.
بنابراین همیشه هم رازها به اصطلاح نقشه یه گنج نیستن، گاهی هم میتونن کمبودها و ناتوانی های ما باشن.
این رو تجربه کردم اگر سالمندی دائم حرفهاشو تکرار میکنه یه جوری شرطیش کنید!
مثلاً با یه جواب، مانند: باشه، شنیدم، چشم و غیره
چطور بود؟:20:
اصلا به مسائل سیاسی اهمیت نده
چون هر دولت و یا رژیمی که باشه ما بایستی آخرش کار کنیم
پس بهتره وقتمون برای حرفها و مسائل سیاسی ( کلا سیاست ) تلف نکنیم
AKBAR132
26-01-2011, 16:30
تجربیاتتون خیلی خوبن فقط مورد 2 و 5 بنظرم با هم در تعارض هست، نمیدونم در نهایت کدومشو قبول دارید:20:
در مورد 17 امی هم این حالت رو نمیشه در نظر نگرفت: ممکنه رازمونو داریم به فردی میگیم که شاید از خودمون هم بیشتر بهش اطمینان داریم و اونو از خودمون بهتر میدونیم چرا که شاید رازمون در واقع گره و مشکلی در زندگی ما باشه که میخوایم با ابراز اون به فرد مورد نظرمون برای حل مشکل ازش کمک و همفکری بخوایم.
بنابراین همیشه هم رازها به اصطلاح نقشه یه گنج نیستن، گاهی هم میتونن کمبودها و ناتوانی های ما باشن.
ممنون که توجه کردید ......... مورد 2و 5 از نظر من در تعاریض نیستن چون اگه من کاری رو انجام بدم که بهش علاقه دارم پس توی اون کار بیشتر از بقیه کارها موفق میشم و این یعنی تصمیم عاقلانه
مثلا من اگه به نجاری علاقه داشته باشم نباید برم مکانیکی ....و یا توی انتخاب رشته
در مورد راز هم باید بگم من که تا حالا فقط ازش ضربه خوردم و به این تجربه رسیدم که در مورد راز به هیچکس نباید اعتماد کرد ... مگر کسایی که واقعا واقعا واقعا صد در صد میشناسمشون .... حتی خیلی وقتا در مورد همین شناخت هم اشتباه می کنم و برای همین ضربه میخورم .... اما دیگه تموم شد .... به هیچکس رازمو نمیگم.
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-01-2011, 20:59
اصلا به مسائل سیاسی اهمیت نده
چون هر دولت و یا رژیمی که باشه ما بایستی آخرش کار کنیم
پس بهتره وقتمون برای حرفها و مسائل سیاسی ( کلا سیاست ) تلف نکنیم
سلام
شكي نيست كه آدم نبايد در كاري كه ازش سر در نمياره دخالت كنه .
اما نميشه نسبت به اوضاع سياسي كشورمون بي تفاوت باشيم و بگيم با سياست كاري نداريم ولي بايستي عكس العمل درست نشون بديم .
انسان هشيار هرگز نسبت به وضع كشورش و حال و روز هموطناش بي تفاوت نيست اما عكس العملش هميشه عاقلانه و سازنده هست نه مخرب .
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-01-2011, 22:24
قابلِ توجهِ كساني كه از كولرهاي آبي استفاده ميكنند :
در زمستان حتماً کانالهایِ کولر رو از داخلِ اتاقها محکم ببندین . مقدار هوای سردی که از این کانالها میاد تو خونه خودش یک بخاری بزرگ لازم داره تا جبرانش کنه .
کانالها رو با پلاستیک نبندین چون وقتی باد میاد خیلی صدا میده . اذیتتون میکنه . اونها رو با کارتون ببندین .
کارتون رو فقط کمی بزرگتر از خروجی هوا ببرین و بعد با چسب نواری پهن بچسبونین به قابِ فلزیِ دورِ کانال به طوری که چسبها به قابِ فلزیِ کانال بچسبه نه به دیوار تا رنگ دیوار رو خراب نکنه .
یادتون باشه قبل از چسبوندنِ کارتون ، حتماً پره هایِ داخلِ کانال رو ببندین (یک دسته ی کوچیک گِرد هست که وقتی بپیچونینش پره ها بسته میشه .) اگر پره ها رو نبندین وقتی بادِ شدید میاد ممکنه کرتون به مرورِ زمان از جاش کنده بشه .
مثال : اگر طول و عرضِ خروجیِ هوا 25 در 50 سانت هست و طول و عرض قابش 29 در 55 سانت هست ، کارتون (مقوا) رو 26 در 51 ببرین و دور تا دورش رو چسب پهن بزنین به شکلی که نصفِ عرضِ چسب بچسبه به مقوا و نصفه ی دیگرش بچسبه به قابِ دورِ کانالِ کولر . حتماً قبل از چسبوندن ، قابِ کانالِ کولر رو با یک پارچه ی نمدار تمیز کنین چون گرد و خاک مانعِ خوب چسبیدنش میشه .
=======================
شیرِ آبِ کولر رو هم ببندین در زمستون و آبِ کولر رو هم خالی کنین تا زنگ زدگیش کم بشه و عمر کولر هم بیشتر میشه .
=======================
اگر موقعی که درِ آپارتمان رو از بیرون میکشین تا ببندین صدای زیاد میده ( تق) علتش اینه که زبانه ی قفلِ در احتیاج به کمی گریس یا روغن داره تا راحت حرکت کنه . فقط کمی گریس یا روغن به همه جای زبانه ی قفل بزنین و امتحان کنین ببینین چقدر بی صدا بسته میشه
روغن زدن به لولاها رو هم فراموش نکنین . هم بی صدا میشه هم عمرش صد برابر میشه .
مبادا خیلی روغن و گریس بزنین که شر میکنه و تمامِ در رو چرب میکنه . سه چهار قطره روغن کافیه و با دست بنالینش به همه جای زبانه ی قفل .
لولایِ درهای ماشینتون هم همینطور همیشه باید روغنی و چرب باشه وگرنه کم کم بر اثرِ خوردگی باعثِ به اصطلاح افتادنِ درها میشه و احتیاج پیدا میکنه به آهنگری و صافکاری و کلی هزینه و الافی.
=======================
هرگز هرگز هرگز حتی یک قطره آب هم تو رادیاتورِ ماشین نزیزین . فقط از کولانت استفاده کنین . کولانت هم ضدِ یخ داره هم ضدِ جوش هم ضدِ زنگ . سالی یک بار هم عوضش کنین . من گارانتی میدم که تا ده سال یا بیشتر نه واتر پمپ خراب میشه نه رادیاتورِ ماشین نه رادیاتورِ بخاری و نه شیلنگ هایِ لاستیکیِ رادیاتور . (قابل توجهِ کسانی که ماشین میخرند تا سالها ازش استفاده کنند و دوست دارند که هنرِ نگهداری از وسایلِ شخصی رو خوب یاد بگیرند چون میدونند کلی پول صرفه جویی میشه براشون ).
یکی از بزرگترین دشمنانِ عمرِ موتور ماشین ، آبِ معمولی هست . آبِ فیلتر شده هم موتور رو خراب میکنه .
فقط کولانت و بس.
اگر نمیدونین کولانت چیه به سایت زیر مراجعه کنین .
google.com/images?um=1&hl=en&tbs=isch%3A1&sa=1&q=antifreeze gm&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=
نمیدونم در ایران هست یا نه اما بهترین نوعش قرمز رنگ هست و یک گالنِ چهار لیتریش نه هزار تومن قیمتشه ( درجه ی یک ) اما در دراز مدت ، صدها هزار تومن براتون صرفه جویی میکنه با طول عمرِ رادیاتورها و شلنگها و واتر پمپ .
============================
هشدار :
قطعات ترمز ، فرمان ، جلوبندی و لاستیکِ ماشین رو همیشه از بهترین و با کیفیت ترین مارکها بخرین حتی اگر مجبور بشین قرض کنین !!! چون جانِ شما و دیگران خیلی به اینها بستگی داره .
اگر از نظر مالی مشکلی ندارین ، همیشه فقط قطعاتِ اصلی بخرین . گرونتره اما ضرر نمیکنین .
==========================
حتماً شما هم دیدین که شیشه ی پنجره ی بعضی از ماشینها پر از خراشهایِ عمودی هست . مخصوصاً پنجره ی راننده .
میدونین علتش چیه ؟؟؟؟
علتش اینه که به مرورِ زمان ذراتِ شن میره تو پرزهایِ نمدی که در لبه ی در قرار داره و مانعِ ورودِ گرد و خاک و آب به درون درِ ماشین میشه .
دو هفته یکبار باید این نمدهایِ خاکگیر با حوله ی نمدار تمیز بشه .
فقط پرزهایِ حوله ی نمدار میتونه ذرات شنِ چسبیده به این نمدها رو ازش برداره و تمیز کنه .
برای تمیز کردنشون ، ابتدا شیشه رو تا جخرِ آخر بیارین پایین بعد با یک خودکار ، حوله ی مرطوب رو داخل شیاری که شیشه ازش میاد بیرون کنین و خوب تمیزش کنین (چند بار ) . خواهید دید که حوله سیاه سیاه میشه . مخصوصا اگر در مناطقی هستین که شن و گرد و خاک زیاده مثلِ اهواز و آبادان و بوشهر و زاهدان و غیره .
وقتی که شیشه رو بالا میارین ، شیشه درونِ یک شیارِ لاستیکی حرکت میکنه . اون شیار رو هن با حوله مرطوب خوب تمیز کنین .
بعدش میبینین که شیشه چقدر نرم و بی صدا بالا پایین میشه و قیژ قیژ هم نمیکنه ( صدای ساییده شدنِ شیشه با ذراتِ شن )
همیشه واسه آدمایی تب کن که واست تب کنن
مثلا امروز رفیقم مهدی بهم زنگ زد گفت داوود میای آریاشهر ؟بهش گفتم واسه چی؟گفتش که آره یه پیک موتوری میخواییم بیا اینجا !اونم چی رفاقتی برم اونجا ؟مگه تو سرم زدن اگه من موتورمو خودم با 1000 بدبختی آزاد نکرده بودم که عمدش پوله باز دمش گرم علی همون ALI-17 که بچه کوچمونه یه پولی قرض دادو با اون تونستم موتورمو دربیارم بعد اونوقت همون رفیقم مهدی که حداقل یه تعارف خشکو خالی نکرد که داوود پول میخوای یا نه؟ بعد برم واسش کار کنم؟
رفاقت تاوان داره که هرکسی باید تاوانشو بده
shahinfarasystem
27-01-2011, 12:58
دست همگي درد نكنه
چه تاپيك باحالي شده اين تجربيات....
از همه چي داره توش كم كم پيدا ميشه.....
منم اين چند روزه به اميد خدا يه حالي به تاپيك توي امضام ميدم...
دمتون گرم
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-01-2011, 22:07
همیشه واسه آدمایی تب کن که واست تب کنن
مثلا امروز رفیقم مهدی بهم زنگ زد گفت داوود میای آریاشهر ؟بهش گفتم واسه چی؟گفتش که آره یه پیک موتوری میخواییم بیا اینجا !اونم چی رفاقتی برم اونجا ؟مگه تو سرم زدن اگه من موتورمو خودم با 1000 بدبختی آزاد نکرده بودم که عمدش پوله باز دمش گرم علی همون ALI-17 که بچه کوچمونه یه پولی قرض دادو با اون تونستم موتورمو دربیارم بعد اونوقت همون رفیقم مهدی که حداقل یه تعارف خشکو خالی نکرد که داوود پول میخوای یا نه؟ بعد برم واسش کار کنم؟
رفاقت تاوان داره که هرکسی باید تاوانشو بده
سلام
شما مطلبِ بسیار مهمی رو به پیش کشیدین :
اول مطلبی رو خدمتِ دوستانی عرض میکنم که به خدا و آزمایش بودنِ زندگیِ دنیا و قیامت و کیفر و پاداشِ بی حد و حسابِ خداوند ایمان دارند :
وقتی به کسی کمک میکنین ، اون رو فقط برای رضای خدا انجام بدین (یعنی یا به خاطرِ عشقِ به خدا یا به خاطرِ رسیدن به بهشت و لذتهایِ بی حسابِ و بی ضررِ ابدیش یا به خاطرِ دوری از عذاب و خشمِ به حقِ خدای متعال یا برای دو یا همه ی اینها انجامش بدين ) .
وقتی با این نیت و هدف به کسی کمک کردین دیگه منتظرِ تشکر از بندگانِ خدا نباشین .
در دل خدا رو یاد کنین و بگین : ای خدایِ شَکور من از تو ممنونم که به من قدرت و نیرو و توانایی دادی که این کار خیر توسط من انجام بشه . خدایا این کارِ خیر رو از منِ مخلص قبول كن و اون رو در نامه ی اعمال من ثبت کن . من نیازی به تشكرِ بندگانِ تو ندارم . همین کافیست که تو از اون خبر داری و میدانم که اجرِ هیچ کس رو ضایع نمیکنی .
اما یادتون باشه که سامانه ی پاداشِ الهی یک شرطِ بزرگ داره :
اگر میخواین اون کارِ خیر تا روز قیامت در پرونده ی اعمالتون بمونه و حذف نشه باید هرگز نیت و هدفتون رو تغییر ندین یا به اصطلاح پشیمون نشین از انجام اون کار وگرنه از پروندتون خط میخوره
خط خوردنِ اون کار خیر در چند حالت پیش میاد :
1- شما قبل از مرگ ، ایمانتون رو به خدا از دست بدین و بگین حیف از من كه بیخودی کلی پول و وقت و کار صرف کردم برای خدا . عجب اشتباهی کردم که گولِ این حرفها رو خوردم .
2- منت گذاشتن سرِ اون بنده خدا که بهش کمک کردین .
3- اذیت و آزار کسی که بهش کمک کردین
4- بیگاری کشیدن از او
5- سرکوفت و تحقیرش مثلِ کسی که به فقیر پول میده اما هزار تا غر و لُند سرش میزنه و تحقیرش میکنه .
6- تو چشم طرف زدن یعنی چون بعدا کارتون رو راه ننداخته بهش میگين حیف از من که به تو کمک کردم
7- پشیمان شدن و پس گرفتنِ اون چیز
کسی که با این کارها اعمالِ خیرش رو باطل میکنه ، کارهای نیکش درست مثلِ توده ای از خاکستر هست که به یکباره یک تندباد شدید همش رو پراکنده میکنه و چیزی ازش به جا نمیمونه
:41:
اما اگر هدفتون از کمک کردن فقط شنیدنِ تشكر هست و اینکه بعداً بابتش چیزی درخواست کنین ، بدونین که احتمال نا امید شدنتون و غمگین شدنتون خیلی زیاده .
هیچ تجارتی سودمندتر از معامله با خدا نیست .
تو نيكي ميكن و در دجله انداز كه ايزد در بيابانت دهت باز
cyber861
27-01-2011, 22:54
برای کسی ارزش قائل شو که برات ارزش قائله.نه برای کسی که میدونی هیچ وقت کاری برات انجام نمیده!
ebicross
28-01-2011, 09:59
ژرژ هربرت میگه یا درست حرف بزن و یا عاقلانه سکوت کن.
همیشه قبل از حرف زدن در حد یک چشم بهم زدن فکر کنید که اگر این حرف رو نزنید طوری میشه؟
توی هر جمعی آدم لازم نیست حرف بزنه؛ زندگی دادگاه بزرگیه، خیلی حرفها بعدا بر علیه خودتون استفاده میشن.
من خودم با اینکه مواظبم ولی گاهی بعضی حرفها خیلی برام ضرر داشته.
پس قبل از گفتن یک موضوع به این فکر کنید که آیا من این موضوع رو نگم چیزی از من کم میشه؟
اینطوری محبوب تر هم خواهید بود...
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-01-2011, 21:41
سلام.
جسارتاً اگر چپ و راست ظلم میکنین به این و اون و گناه میکنین و کسی هم نمیتونه مچتون رو بگیره , خوش و سرمست نباشین و قهقهه نزنین و بگین هاهاها بنازم به زرنگیِ خودم که زدم و بردم و خوردم و هیچ کس هم نتونست جلوم رو بگیره .
بشین و زار زار گریه کن . چون این معنیش اینه که خدا تو رو به حالِ خودت رها کرده . یعنی تو دیگه زیرِ سایه ی خدا نیستی . کسی که زیرِ سایه ی خدا نباشه بدبخت ترین آدم دنیاست .
اگر اومدی کارِ خلافی انجام بدی و نتونستی یا گیر افتادی , مبادا بگی بدشانسی . خدا رو به یاد بیار و سر تعظیم فرو بیار و از خدا تشکر کن چون تو زیر سایه ی خدا هستی و دوستت داره و نمیخواد که غرق بشی .
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-01-2011, 10:43
سلام
در ادامه ی مطالبِ ارزشمندِ دوست عزیز ebicross
وقتی حرفِ سودمندی برایِ گفتن نداری ساکت بمان . در اینصورت اگر به ارزشت اضافه نشه از ارزشت هم چیزی کم نمیشه.
===========================
با آدمِ احمق بحث نکن وگرنه مردم در تشخیصِ اینکه کدامتان احمق است دچارِ مشکل خواهند شد .
shahinfarasystem
31-01-2011, 13:17
پيشامدهاي روزمره زندگي ات همانگونه كه آنها را پذيرفته اي و باور داري برايت اتفاق مي افتد
دوستان من همین الان یه تجربه ی تلخ یادم اومد باید بهتون بگم....
بچه بودم حدودا 7-8 سال داشتم همسایه بغلیمون یه دختر به اسم مریم داشت و اون هم بازی من بود من از همون بچگی بدجوری عاشقش بودم و تا همین الان که 18 سالمه به غیر از اون عاشق هیچ دختر دیگه ای نشدم اون موقع ها تو عالم بچگی خودم همیشه فک میکردم یه روزی ما زن و شوهر میشیم و اینا غافل از این که یه روزی رسید و اونا از اون خونشون رفتند و حالا دیگه ازش رد و نشونی ندارم..... الان 7 سال و 2 ماه و 21 روزه که ندیدمش.... همش به این فک میکنم که همون موقع ها که بچه بودم باید بی خیال خجالت میشدم و به مامانم قضیه رو میگفتم و حالا اینجوری نبودم.... اصلا نمیدونم این قضیه به این تاپیک ربط داشت یا نه!!!! اما همین جوری گفتم منم یه چیزی بنویسم
بچه ها برام دعا کنین دوباره پیداش کنم و مال من بشه و گرنه بدجوری تا آخر عمر حسرتش توی دلم میمونه
تجربه ای که در مورد زندگی (زندگی که چه عرض کنم:13:) در این کشور خوب (: دی) به دست آورده ام :
در سرزمینی زندگی میکنیم که در آن دویدن، سهم کسانیست که نمی رسند و رسیدن حق آنهایی که نمی دوند...
شـیـفــو
02-02-2011, 03:56
تجربه امروز من برای دریافت نامه مرخصی : به هرکارمندی میرسی اول بهش سلام کن و بعد با خوشرویی البته بدون لبخند و قدبازی بهش خسته نباشید بگو و بعد کارتو بسپر بهش و هرچی گفت بگو چـشـم !!!
چون یه خطای کوچیک یا وجود یک نکته منفی در شما ( اصلا شاید از قیافتون خوشش نیومد ) آنچنان کارتون رو می پیچونه که با هیچ پیچ گوشتی ای باز نخواهد شد .
yashgin128
02-02-2011, 09:45
یه چیزی یادتون باشه
در هر صورت (توی این دنیا)
همه چی میگذره
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-02-2011, 18:38
یه چیزی یادتون باشه
در هر صورت (توی این دنیا)
همه چی میگذره
سلام
شكي نيست که همه چیز میگذره اما تمام نمیشه به این سادگیها .
گاهی سعی میکنیم از وقایع حداکثرِ استفاده رو ببریم قبل از اینکه بگذره
گاهی تمامِ تلاشمون رو بکار میبریم که دیرتر بگذره و زود تمام نشه مثلِ لحظاتِ خوش زندگیمون
گاهی بر عکس تلاش میکنیم که زود بگذره مثل لحظاتِ سخت .
گاهی از رویِ ناچاری صبر میکنیم تا بگذره چون کاری از دستمون بر نمیاد مثلِ کسی که در چاهی افتاده و بهش گفتند صبر کن تا بریم کمک بیاریم و بیاریمت بیرون .
گاهی صبر میکنیم با وجودی که میتونیم زود تمومش کنیم مثلِ زنی که شوهرش بده و میتونه طلاق بگیره و تمومش کنه اما صبر میکنه به خاطرِ آینده ی بچه هاش .
========================================
همه چیز میگذره اما عکس العملِ ما خیلی مهمه
گاهی باید ساکت بمونیم تا بگذره
گاهی بر عکس باید حرف بزنیم تا نگذشته
گاهی باید کاری نکرد تا بگذره
گاهی باید سریع وارد عمل بشیم و کاری انجام بدیم تا نگذشته
عکس العملِ ما و انتخابِ ما , همون چیزی هست که تعیین میکنه ما خوب هستیم یا بد . باهوش هستیم یا نه . هشیار هستیم یا نه . دانا هستیم یا نه و خیلی چیزهایِ دیگه .
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-02-2011, 18:55
دوستان من همین الان یه تجربه ی تلخ یادم اومد باید بهتون بگم....
بچه بودم حدودا 7-8 سال داشتم همسایه بغلیمون یه دختر به اسم مریم داشت و اون هم بازی من بود من از همون بچگی بدجوری عاشقش بودم و تا همین الان که 18 سالمه به غیر از اون عاشق هیچ دختر دیگه ای نشدم اون موقع ها تو عالم بچگی خودم همیشه فک میکردم یه روزی ما زن و شوهر میشیم و اینا غافل از این که یه روزی رسید و اونا از اون خونشون رفتند و حالا دیگه ازش رد و نشونی ندارم..... الان 7 سال و 2 ماه و 21 روزه که ندیدمش.... همش به این فک میکنم که همون موقع ها که بچه بودم باید بی خیال خجالت میشدم و به مامانم قضیه رو میگفتم و حالا اینجوری نبودم.... اصلا نمیدونم این قضیه به این تاپیک ربط داشت یا نه!!!! اما همین جوری گفتم منم یه چیزی بنویسم
بچه ها برام دعا کنین دوباره پیداش کنم و مال من بشه و گرنه بدجوری تا آخر عمر حسرتش توی دلم میمونه
سلام
اگر قسمتِ شما باشه بهش میرسی حتی اگر بری چین
اگر قسمتتون نباشه , اگر عالَم و آدم هم باهاتون باشند بهش نمیرسید
حکمتی هست که میگه
أنا اُرید وَ أنتَ تُرید وَ اللهُ یَفعَلُ ما یَرید
I WILL. YOU WILL AND GOD DOES WATH HE WILLS
همه ی تلاشتون رو به کار ببرید تا از راههای خداپسندانه بهش برسید اما اگر با این وجود به هم نرسیدین دیگه شک نکنید که قسمتِ شما نبوده .
این حکمت رو فراموش نکنین :
اگر چیزی براتون اتفاق نیافتاده , فقط به این دلیل هست که اصلا قرار نبود براتون اتفاق بیافته
و اگر چیزی براتون اتفاق افتاد فقط به این دلیل هست که اصلا قرار نبود که براتون اتفاق نیافته .
این وسط تنها چیزی که مهم هست عکس العملِ شماست .
اگر همه ی تلاشتون رو از راههایِ خداپسندانه انجام دادین اما به هدفتون نرسیدین , هرگز پاتون رو از حد و مرزی که خدا تعیین کرده فراتر نذارین برای رسیدن به هدفتون .
Vespoher
02-02-2011, 23:06
تاپیک خیلی جالبه . از خوندن تجربیات دیگران لذت میبرم و احساس میکنم خیلی مفیده ... ممنون از دوستانی که اینجا از تجربه هاشون گفتن ..:20:
V E S T A
03-02-2011, 23:26
اگه تجربه ای اینجا باشه که توهین آمیز باشه آقای بابک حذفش میکنه ...
بهتره به نظرات هم احترام بذاریم هر کس آزاد نظر و تجربشو اینجا بذاره البته بدون توهین کردن به کسی ..
amirfiri
04-02-2011, 00:19
تو فرومها افراد عقده ای هستند که در محیط بیرون سرکوب شدند و هیشکی تحویلشون نگرفته.میان در فضای مجازی فحش و ناسزا می دن بلکه مورد توجه قرار بگیرن.
اینم تجربه من بود :5:
سلام به همه.
باور کنید نمیخوام درس اخلاق بدم و در کل دوست ندارم نصیحت کنم ولی لطفاً به مطلبم توجه کنید!
میتونید این حرفها را تجربه من فرض کنید!
خوب برخی برای تاپیک، معادل گفتمان انتخاب کردند حقیقتاً معادل خوبیه! البته معادلهای دیگهای هم گفتند:
فرنام، جُستار، سرگفتار، سرنامه، رشتهی گفتوگو (فرهنگ پارسیمان- بابیلون).
خوب وقتی میگیم گفت و گو یعنی دو نفر یا بیشتر به همراه آرامش و ادب با هم صحبت میکنند.
من قوانین پی۳۰ورد رو دوباره مرور کردم دیدم صحبتهایی که بین بعضی از دوستان در این تاپیک رد و بدل شد چندان مطابق قوانین تالار گفتگوها (انجمن) نیست! به گمونم این دوستان هیچ کدوموشون آدمای بدی نیستند و این حرفها بیشتر بخاطر عصبانیت یا سوءتفاهم است که برای هر کسی میتونه پیش بیاد. واقعیتش اینه ما معصوم نیستیم به قول معروف انسان جایز الخطاست.
این گفتمان یکی از بهترینهایی است که تا حالا توی انجمن پی۳۰ورد دیدم و منم واسه مشارکت یه نظری دادم! هر از گاهی هم سری بهش میزنم؛ واقعاً حیفه درِ این گفتمان تخته بشه!
هرچند قانونهایی که پی۳۰ورد گذاشته کامله ولی بهتره این پیشنهادها رو نیز رعایت بشه تا بلکه مشکل کمتر باشه:
۱- وارد هیچ بحثی که منجر به جدل میشود نشوید بخصوص در موارد مربوط به جنسیت (زن و مرد).
۲- اگر از نظر و مطلب شخصی ناراحت شدید بلافاصله پاسخ ندهید، جواب را برای زمانی بگذارید که آرامش دارید. البته ناسزا و تهمت و موارد از این دست به عقیده من نظر و مطلب نیست ولی باز هم سعی کنید آرامش داشته باشید.
۳- اگر در برابر نظر کسی میخواهید انتقاد کنید ابتدا به او سلام کنید. مطمئن باشید تأثیر مثبتی میگذارد.
۴- نظرهایتان را چندبار مرور کنید، شاید با بررسی دوباره مطلبتان ترجیح بدهید برخی کلمات و جملهها را حذف یا اصلاح کنید.
در مورد کسانی که در پروفایلشان نام قوم و شهر و این گونه اطلاعات را نوشتهاند (کلی میگم به همه) متوجه باشند بالقوه نماینده قومیت و دیارشان هستند پس توی گفتههاشون متانت بیشتری بخرج بدهند وگرنه توی هویتشان شک خواهند برد چرا که هیچ عاقلی نمیخواد نماینده بدی برای... هویتش باشه!
کلام آخر: بدی از هر کسی شاید بروزکند از جمله منی که اینها را نوشتم! بدانیم آن بدی شاید روزی از سوی ما و شما بروزکند پس در گفتارمان این نکته را در نظر داشته باشید و دیگران را تا میتوانید ببخشید!
amir_toos
04-02-2011, 13:02
من با یک جا مخالم. آچار فرانسه نباشید!!!
الان من خودم بار ها شده یک کسی رو برای یک کاری پیدا کردم که برام 1000تا کاره دیگه هم داشتم انجام داده و همین طور خودم. به نظر من اگه واقعا کسی رو می شناسیم و واقعا می تونیم کمکش کنیم باید انجام بدیم.تا فردا روز به خودمان کمک شود!
shahinfarasystem
04-02-2011, 14:36
من به شخصه از آقای بابک عزیز میخوام اگر براشون ممکنه پست های این دو سه روز رو در اولین فرصت حذف کنند
یه بار تاپیک بسته شده با مذاکره و خواهش تونستم بازش کنم
حالا که به جاهای خوبش داره میرسه خواهشا خرابش نکنید.....
در ضمن به هر 3 دوستمون عرض میکنم
تو قوانین اخلاقی و همینطور تو آمیزه های دینی مون هم گفتن
اگه می خوای ایرادی به کسی بگیری جلو بقیه این کار رو نکن
و طرف رو خرد نکن
می تونستید تو پیغام خصوصی بهشون بگید
نه اینکه کار به جایی کشیده بشه که پای ناموس همدیگه رو وسط بکشید....
آخه مردونگی تون کجا رفته؟؟؟
سلام
تاپیک ویرایش شد. و با دوستانی که تاپیک رو از مسیز خارج کردن برخورد شد.
لطفا به هر شکل از درگیری خود داری کنید. فروم جای تبادل آرا ست. نه کوبیدن نظرات همدیگه. اگر احساس میکنید کسی از مسیر گفتمان خارج شده و وارد محدوده توهین شده خیلی راحت روی این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و موضوع رو گزارش کنید و برخورد رو به تیم مدیران واگزار کنید و بی خودی فکر با ارزشتون رو صرف بیهودگی و پوچی نکنید.
ممنون از توجه و بردباریتون.
هیچوقت منتظر یک تحول خاص نباشید که خوب زندگی کنید، خیلی ساده میشه زندگی رو دوستداشتنی کرد، کافیه از توجه به خودتون شروع کنید.
یک بار هم خودتون با لفظ عزیزم خودتونو صداکنید و برنامه ی روزتون رو برای خودتون یادآوری کنید. به ظاهر خودتون وقتی تنهایید بها بدید، یک کوچولو مایه هایی رو که برای دیگران میذارید برای خودتون بذارید تا ببینید زندگی چقدر قشنگ تره.............:40:
هیچ وقت زود قضاوت نکنید ...
میدونم بارها و بارها اینجا گفته شده و تو گوشمون هم خوندن، ولی متاسفانه خیلی کم بهش عمل میکنیم ... پیش داوری چیزیه که همیشه ازش ضربه میخوریم و بعداً چیزی جز پشیمونی برامون نداره ...
این پیشداوری که میگم خیلی ابعاد گستردهای رو شامل میشه ... از کوچکترین غیبتهای روزانه که به راحتی از روی ظاهر آدمها در موردشون قضاوت میکنیم، تا اختلافات شدید با کسی که دوستش دارید و با دیدن کوچکترین چیزها در موردش قضاوتهایی میکنید که با روشن شدن اصل ماجرا، نه تنها از طرز فکرتون شرمنده میشید، بلکه عذاب وجدان میگیردتون و فکرتون رو واسه مدت زیادی مشغول میکنه ...
همیشه به تمام جوانب کاری که میکنید یا تصمیمی که میگیرید نگاه کنید ...
اون قدر به فکرتون عمق بدید که ذهن اجازهی سطحی نگری پیدا نکنه ... وقتی با ظاهر یه چیز در موردش تصمیم میگیرید، خودتون هم میدونید که انتخاب و تصمیمتون درست (ترین) نیست ... همیشه بهتره به عمق قضایا نگاه کنید و بعد از بررسی همهی ابعاد قضیه، در موردشون فکر کنید ...
چیزیه که همیشه ازش جواب گرفتم ... اگه میخوام چیزی بگم، کاری بکنم یا تصمیمی بگیرم، قبلش خیلی سریع اما دقیق به عواقبش فکر میکنم و بعد اون کارو انجام میدم ...
ebicross
04-02-2011, 20:50
من میخوام به رسم خودم بنویسم. یعنی حرفهایی که نتیجه ی آموزنده داره.
نمیدونم اگر نباید اینطوری باشه بهم بگید؛
اما آیا خودتون رو به عنوان یک تغییر دهنده باور دارید؟ ظرفیت شما در برابر دنیا چقدره؟ آیا بزرگتر از ظرفیت یک ذره ی کوچک غباره در برابر شما؟ اون غبار میتونه باعث ایجاد حساسیت و آلرژی در شما بشه و حداقل چند ماه از کار و زندگی شما رو بندازه.
حالا ما انسانها که عقل و شعور داریم یعنی نمیتونیم دنیا رو تغییر بدیم؟
بعضی آدمها خیلی زیاد دنبال تغییر هستند، دنبال عوض کردن چیزها، دنبال بهم زدن سرنوشت.
آیا میتونی سرنوشت و تقدیر رو عوض کنی؟ هرگز
چرخه ی دنیا قابل تغییر نیست. شما در زمان حال زندگی میکنی و میتونی زمان حال رو عوض کنی.
درسته که هیتلر یهودیها رو ریخت توی کوره و کبابشون کرد (فقط یه مثاله و ربطی به اعتقاد به هلوکـاسـت نداره) و باعث شد اسرائیلیها مدعی بشن.
اما آیا هیتلر این آینده رو ایجاد کرد؟
آیا ادیسون که برق رو اختراع کرد باعث شد من الان پشت کامپیوترم باشم؟
نه اصلا اینطور نیست. اگر هیتلر اون کار رو نمیکرد خب یکی دیگه میکرد. اگر ادیسون برق رو اختراع نمیکرد حتما یکی دیگه میکرد.
این بازی سرنوشته.
آیا تو میتونی رسم پنج میلیارد ساله ی تکامل بشر رو تغییر بدی؟ آیا میتونی عاشق نشی؟ آیا میتونی متنفر نباشی؟ میتونی خونسرد از کنار هرچیزی بگذری؟
آیا فکر میکنی در حال تغییر سرنوشتی؟ نه این سرنوشته که داره تو رو تغییر میده.
بیایید ابلهانه فکر نکنیم. احمق نباشیم. کنترل در دست ماست ولی محدود.
کنترل کنید، از فرصت زندگی سوء استفاده کردن اشکالی نداره. بی نهایت زندگی کنید ولی به کسی آسیب نزنید.
Doctor.Freeman
04-02-2011, 21:33
..:: امروزی که توش هستیم همون فردایی هست که دیروز نگرانش بودیم ::..
NOTHING ELSE MATTER
---------------------------------
من میخوام به رسم خودم بنویسم. یعنی حرفهایی که نتیجه ی آموزنده داره.
نمیدونم اگر نباید اینطوری باشه بهم بگید؛
...
بیایید ابلهانه فکر نکنیم. احمق نباشیم. کنترل در دست ماست ولی محدود.
کنترل کنید،... بی نهایت زندگی کنید ولی به کسی آسیب نزنید.
با برخی از گفتههاتون موافقم (رنگ سبز) ولی شما احتمالاً از جبر و اختیار صحبت کردید و این قضیه یک سرش عقاید معنوی و شبیه اونه و یک سر دیگرش هم فلسفه و عقله. بنظرم هنوز این قضیه جبر و اختیار رو نتونستن حل کنند..!
H a m e e d
04-02-2011, 22:32
هیچ وقت زود قضاوت نکنید ...
میدونم بارها و بارها اینجا گفته شده و تو گوشمون هم خوندن، ولی متاسفانه خیلی کم بهش عمل میکنیم ... پیش داوری چیزیه که همیشه ازش ضربه میخوریم و بعداً چیزی جز پشیمونی برامون نداره ...
این پیشداوری که میگم خیلی ابعاد گستردهای رو شامل میشه ... از کوچکترین غیبتهای روزانه که به راحتی از روی ظاهر آدمها در موردشون قضاوت میکنیم، تا اختلافات شدید با کسی که دوستش دارید و با دیدن کوچکترین چیزها در موردش قضاوتهایی میکنید که با روشن شدن اصل ماجرا، نه تنها از طرز فکرتون شرمنده میشید، بلکه عذاب وجدان میگیردتون و فکرتون رو واسه مدت زیادی مشغول میکنه ...
همیشه به تمام جوانب کاری که میکنید یا تصمیمی که میگیرید نگاه کنید ...
اون قدر به فکرتون عمق بدید که ذهن اجازهی سطحی نگری پیدا نکنه ... وقتی با ظاهر یه چیز در موردش تصمیم میگیرید، خودتون هم میدونید که انتخاب و تصمیمتون درست (ترین) نیست ... همیشه بهتره به عمق قضایا نگاه کنید و بعد از بررسی همهی ابعاد قضیه، در موردشون فکر کنید ...
چیزیه که همیشه ازش جواب گرفتم ... اگه میخوام چیزی بگم، کاری بکنم یا تصمیمی بگیرم، قبلش خیلی سریع اما دقیق به عواقبش فکر میکنم و بعد اون کارو انجام میدم ...
اتفاقا یه بار به این نکته فکر کرده بودم که اگه قرار بود این تاپیک فقط یه پست داشته باشه یا در واقع یک جمله همه جملات دیگرو زیر چتر خودش قرار بده همینه که قبل از انجام هر کاری به سرانجامش فکر کنید، جمله ای که برای اکثر ماها (از جمله خودم) خیلی از اوقات خصوصا در تصمیم گیریهای مهم زندگی در حد حرف باقی مونده و چه خوب که برای تو تبدیل به تجربه ت شد.
نظر خودم در این باره اینه که حداقل مزیتی که این کار داره اینه که در صورت متحمل شدن ضرر بعد از انجام کاری درسته باز هم آزرده و غصه دار میشیم، اما این ناراحتی کمتر بخاطر قصور و کوتاهی خودمونه؛ طبیعیه که موقع انجام کار همه جوانب موجود یه جا به ذهن آدم نمیرسن، بعضیاش هیچوقت به ذهن آدم نمیرسن مگر اینکه به دل آدم الهام بشن که اونم برای همه پیش نمیاد، پس آدم نمیتونه خودشو بخاطر درنظر نگرفتن جوانبی که حتی به ذهنشم خطور نمیکرده سرزنش کنه، اما یه نکته هم وجود داره که هر چقدر تو زندگی بیشتر اهل فکر کردن و دقت و احتیاط باشیم، این جوانب خیلی بیشتر خودشونو به ما نشون میدن و ما رو از وجودشون آگاه میکنن.
حسرت خوردن، روخوانی یه اتفاق این بار با در نظر گرفتن تمام جوانب اون واقعه س که دیگه همگی عیان شدن (مثبت و منفی و پنهان و آشکار). درست مثل نگاه کردن به جواب معما یا راه حل یه معادله ریاضی ای هست که خودمون درست حلش نکردیم؛ هیچ تضمینی برای درست جواب دادن به معادلات بعدی زندگی در اختیار آدم قرار نمیده.
تاپیک خیلی جالبه . از خوندن تجربیات دیگران لذت میبرم و احساس میکنم خیلی مفیده ... ممنون از دوستانی که اینجا از تجربه هاشون گفتن ..:20:
تشکر به خاطر قدردانیتون.
Doctor.Freeman
05-02-2011, 15:41
----------------------------------------------------------
..:: هر چقدر که عظمت داشته باشی از دنیا کوچیک تری ::..
... یعنی دنیا همیشه یه چیزی واسه اذیت کردنت داره ...
----------------------------------------------------------
mahammad_reza
06-02-2011, 17:37
گاهی وقتها فکر میکنم که ما ادم ها چقدر نکات مشترک با هم داریم.
از این جمله خیلی خوشم اومد.
"5 - بالا بریم پایین بیام، خدا و دنیا رو فحش بدیم، تف به همه چی بندازیم، بازم کارمون پیش اوس کریم گیره. "
حقیقتا ما که غیر اون کسی رو نداریم.
Behroooz
06-02-2011, 18:38
از سفر کردن قافل نشو
N O V A L I S
07-02-2011, 00:08
اگر آدم احساساتی ای هستی و اتفاقا ادراکات حسی قوی ای داری،
"هیچ وقت" (قریب به مطلق) به احساست شک نکن! شاید بعدا شرمنده اش بشی و شاید این نعمت رو از دست بدی!
هیچ وقت نون بر نباش، هر وقت احساس کردی کسی حقت رو پایمال کرد تلاش کن، وقتی دیدی قدرتی شیطانی داره بسپرش به خداوند... دیگه کارت نباشه، خودش میدونه چطور حقت رو ازش بگیره...
Davood_titan
08-02-2011, 16:40
خیلی مطالبتون خوبه
ممنون
خیلی استفاده کردیم
Mohammad Hosseyn
08-02-2011, 17:44
همیشه یادتون باشه همه ی چیزها اونجوری نیستند که به نظر میان
Desperate
08-02-2011, 17:56
الان به یه نتیجه ای رسیدم: یه استاد فیزیک خوب یه استاد مردست:31:
Arash4484
08-02-2011, 23:09
"هیچ وقت" (قریب به مطلق) به احساست شک نکن! شاید بعدا شرمنده اش بشی و شاید این نعمت رو از دست بدی!
واله معمولن احساسات من راجع به آدما و موقعیتها حرف مفت میکنه:31:
چقدر قضاوتهای منفی که روی افرادی کردم و مثبت بودن و چقدر هم معکوسش....
خوش به حال کسانی که به صورت ژنتیکی این قابلیتی که شما میگی رو دارن
بی باک بی بال
09-02-2011, 00:05
هچوقت به کش شلوار چینی اعتماد نکن:41: پشیمون می شی
shahinfarasystem
09-02-2011, 08:55
تو زندگي 90 درصد چيزا دست خودته اقداماي به موقع، پيدا كردن كار خوب، محل سربازي و ميزان اعتبارت پيش ديگران......
فقط بايد درست فكر كني و به موقع عمل كني
روحيه خوب رو فراموش نكن......
راست گویی بهترین سیاست است ، این جمله معروف هستش اما همیشه به درد من خورده
من جدیدا دارم شدیدا به این موضوع میرسم که در خیلی موارد مرز رو خودت تعیین میکنی.
مثلا وقتی داری یه بازی استراتژیک انجام میدی که اینجا هرچی بری جلوتر زمین بیشتری داری، منابع بیشتری هم داری، طرف هرچی هم زور بزنه بیاد جلو، فوقش قسمتهایی رو تصرف میکنه که حتی برای تو هم زیادی بود! تو فقط از قسمتهای جلویی دفاع میکنی که طرف جلوتر نیاد!
حتی توی رابطه دوستی هم این مورد جواب میده.
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-02-2011, 19:25
بخور تا خورده نشی
سلام دوست عزیز
خبر دارین چیزی که شما نوشتین یک قانون هست ؟
میدونین قانونِ کجا ؟؟؟
قانون جنگل !!!
یکی از ملتهایِ دنیا هم همین ضرب المثل رو دارند . میگن :
باید برایِ نهار بخوریمش قبل از اینکه ما رو برای شام بخوره !
خودمون هم شبیهش رو داریم :
دستت رو پیش بگیر تا پس نیافتی
===================
با تمامِ قدرت سعی کنین در زندگی نه ظالم باشید نه مظلوم اما اگر موقعیتی پیش اومد که مجبور شدین یا ظالم باشین یا مظلوم و راه دیگه ای نداشتین , مبادا ظالم بودن رو انتخاب کنین .
وگرنه حتی اگر در ابتدا کارتون راه بیافته اما دست آخر بدجوری پشیمون میشین .
یکی از ملتهایِ دنیا ضرب المثلی دارند که میگه :
زرنگ اون کسی هست که دستِ آخر میخنده نه اونی که الان میخنده .
کسی که ترجیح میده ظالم باشه , دستِ آخر نمیخنده بلکه زار زار گریه میکنه .
اگر کسی قبول نداره این حرفها رو , بعداً با تمامِ وجود باور میکنه .
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-02-2011, 19:34
ترسِ از خدا خیلی زیبا هست :
از هرکس و هر چیز میترسیم ازش فرار میکنیم
اما وقتی از خدا می ترسیم بهش پناه می بریم و چه خوش پناهگاهی
کسی که از خدا میترسه ( از خشم و غضب و عذابِ به حقِ خدا ) دیگه از هیچ کس و هیچ چیز نمیترسه . دلیلش هم واضح هست چون به خاطرِ خداترس بودنش , هرگز کاری نمیکنه که مجبور بشه از کسی بترسه .
در پناهِ خدا باشین تا همیشه
B U L U T
13-02-2011, 19:35
عزیزم من شدیدا احساساتی هستم اکثر اوقات احساساتم باعث فهمیدن نوع رفتار شخص مقابل میشه و نقطه اصلی اینجاست که من تصمیم میگیرم که کار این فرد درسته یا غلت که در اینجا امکان اشتباه هست. احساسات قوی خوبه در عوض داشتن منطق بسیار قوی یا حداقل متوسط به بالا که با حوندن کتاب میتونی تقویتش کنی.
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-02-2011, 23:01
سلام
حتماً یک کلیدِ یدکی از سوییچِ ماشین درست کنین و اون رو تو کیفتون داشته باشین و به هیچکس هم نگین که کلید یدک دارین
نوعِ المینیومیش خیلی سبکه و برای توی کیف خیلی مناسبه
این کلید خیلی به دادتون میرسه اگر یویبچ اصلی رو گم کنین یا تو ماشین جا بذارین و در رو قفل کنین .
یه جعبه های کوچیک با آهنربای بسیار قوی هم هست که برای همین کار ساخته شده
میتونین بچسبونینش زیر ماشین در یک جای مخفی .
در روز مبادا خیلی به درد میخوره اما غیر از خودتون هییییییچکس نباید جاش رو بدونه
N O V A L I S
13-02-2011, 23:43
واله معمولن احساسات من راجع به آدما و موقعیتها حرف مفت میکنه:31:
چقدر قضاوتهای منفی که روی افرادی کردم و مثبت بودن و چقدر هم معکوسش....
خوش به حال کسانی که به صورت ژنتیکی این قابلیتی که شما میگی رو دارن
عزیزم من شدیدا احساساتی هستم اکثر اوقات احساساتم باعث فهمیدن نوع رفتار شخص مقابل میشه و نقطه اصلی اینجاست که من تصمیم میگیرم که کار این فرد درسته یا غلت که در اینجا امکان اشتباه هست. احساسات قوی خوبه در عوض داشتن منطق بسیار قوی یا حداقل متوسط به بالا که با حوندن کتاب میتونی تقویتش کنی.
من این نظر رو ندارم که شدید بودن احساسات به معنی خفیف بودن منطق و عقل هست!
یه آدم می تونه به شدت احساساتی باشه ولی با قدرت تمام (منطق) اون رو کنترل کنه!
منظور من این نبود که "احساس" و "ادراکت" رو رو کن و او رو هوار بزن.. (همون طور که گفتم "قریب به مطلق" و نه مطلق و امکان اشتباه هم وجود داره.) من شخصا در این موارد سعی می کنم دلایلی بر خلاف چیزی که احساس کردم پیدا کنم تا از صحت یا سقم اون مطلع شم، و معمولا هم کسی از این پروسه با خبر نمیشه تا بعدا شرمنده اش بشم یا این که تحسین ام کنه!
به هر حال این یه نظر و تجربه ی شخصی بود و نمی دونم چرا بیشتر کاربردش رو به "آدم شناسی" مربوط کردید.. :46:
موفق باشید..
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-02-2011, 23:54
با احترام به همه ی دکترهای شریف و با وجدان و خدا ترس
هرگز به حرف یک دکتر اعتماد نکنین اگر امکان داره براتون , به یک یا چند دکترِ دیگه هم مراجعه کنین تا مطمئن بشین تشخیصشون اشتباه نیست و به هیچکدومشون نگین که پیش دکتر دیگه ای رفتین .
ببینین آیا تشخیصشون مثل هم هست یا نه خصوصاً اگر بیماریِ شما یا ناراحتیِ شما از حدِ یک بیماریِ ساده مثل سرماخوردگی بیشتره .
پزشکان معصوم نیستند و احتمال اشتباه در تشخیصِ بیماری یا علاجِ بیماری هرگز صفر نیست و اشتباه در تشخیص و در علاج , خیلی خطرناک هست .
===================
بدبختانه بیشتر مردم فکر میکنند اگر رفتند دکتر و دارو بهشون نداد اون دکتر خوب نیست !!!!
بعضی از بیماریها اصلا به دارو احتیاج نداره . فقط به مراقبت وپرهیز از یک سری چیزها احتیاج داره و بعد از چند روز خودش از بین میره .
===================
خیلی از مردم , فرقِ بینِ داروهایِ مسکن با داروهایِ علاج کننده رو نمیدونند
یکی سرما میخوره , آبریزش بینی داره , عطسه و سرفه میکنه میره استامینوفن میخوره !!!!
اولا که استامینوفن یک دارویِ مسکن هست یعنی کارش مخفی کردنِ درد هست .
استامبنوفن بیماری رو علاج نمیکنه و عامل درد رو هم از بین نمیبره . بلکه فقط باعث میشه که ما درد رو حس نکنیم یا کمتر حس کنیم در حالیکه هم بیماری و هم درد در بدن وجود داره .
ثانیاً استانینوفن از داروهای خطرناک هست که بعید نیست تولیدش و فروشش ممنوع بشه ,
====================
داروهایی که باعث چاقی یا لاغریِ سریع میشه خیلی خطرناکه
این مواد , باعث میشه که سرعتِ متابولیسمِ بدن به شدت بالا بره و باعث داغون شدنِ کلیه ها میشه که فیلتر و تصفیه خانه ی بدن هست .
دوستِ من چاق بود . زنش بهش گفته بود حتما بابد لاغر بشی
این بنده خدا هم رو آورد به داروهای لاغری اما یک ماه نشد که کارش کشید به بیمارستان و جراحی کلیه
یکی دیگه هم از پروتئین های ورزشی و بدن سازیِ باصطلاح تایید شده استفاده کرد اما بعد از چند ماه یکی از کلیه هاشو از دست داد .
سریع چاق و لاغر شدن , کلیه ها رو داغون میکنه . از این کارها دوری کنین
=================
رَهرو آن نیست که گَه تند و گَه آهسته رود --- رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-02-2011, 00:40
حتی اگر گوینده دیوانه باشه باز هم سخنانش مي تونه آموزنده باشد به شرطِ اینکه شنونده عاقل باشه.
caca_caca888
14-02-2011, 01:19
خیلی از مردم , فرقِ بینِ داروهایِ مسکن با داروهایِ علاج کننده رو نمیدونند
یکی سرما میخوره , آبریزش بینی داره , عطسه و سرفه میکنه میره استامینوفن میخوره !!!!
اولا که استامینوفن یک دارویِ مسکن هست یعنی کارش مخفی کردنِ درد هست .
استامبنوفن بیماری رو علاج نمیکنه و عامل درد رو هم از بین نمیبره . بلکه فقط باعث میشه که ما درد رو حس نکنیم یا کمتر حس کنیم در حالیکه هم بیماری و هم درد در بدن وجود داره .
ثانیاً استانینوفن از داروهای خطرناک هست که بعید نیست تولیدش و فروشش ممنوع بشه ,
حرفاتو قبول دارم.اما در این مورد خیلی وقتا شده من از این مسکنا خوردمو خوب شدم.نمیدونم چرا؟! شاید تلقینه...
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-02-2011, 13:20
]حسابدار اگر خیانتکار باشه خیلی خطرناکه .
با دستکاریِ اعداد و آمارها و گزارشها راحت میتونه نشون بده که شرکت داره سود میبره در حالیکه سودی در کار نیست یا نشون بده که شرکت داره ضرر میده و باید تعطیل بشه در حالیکه شرکت سود دهی داره یا راحت دست به دزدی و اختلاس بزنه .
هرگز حسابدارتون رو تنها نذارین و به امان خدا رها نکنید بلکه هر چند ماه یکبار یک حسابرسِ کارکشته و باهوش و امانتدار بیارین تا همه ی دفترها و حسابها و مدارک رو کنترل کنه .
این حسابرس رو بی خبر بیارین تا کسی فرصت نکنه کارهای خلافش رو مخفی کنه .
آدمِ امانتدار به این معنا نیست که ولش کنین هر کار دلش میخواد انجام بده چون بهش اطمینان دارین . آدم امانتدار و قابلِ اطمینان کسی هست که هر وقت بی خبر و با خبر , حساب و کتاب و کارش رو چک میکنید میبینین که کار خلافی انجام نداده .
=========================
فراموش نکنین که شما حق دارین به هر کسی شک کنین اما تا مطمئن نشدین , حقِ قضاوت و متهم کردنِ کسی رو ندارین .
مثال :
اگر مغازه یا شرکت دارین و به یکی از کارکنان شک دارین , یا میتونین خیلی محترمانه حق و حقوقش رو بهش بدین و اون رو از کار برکنار کنین و کسی دیگه رو استخدام کنین یا دورا دور مراقبِ کارش باشین تا مطمئن بشین که آیا شکّتون به جا هست یا نه .
============================
اگر بر اساسِ شک و تردید قضاوت میکنید , شما ظالم و دیکتاتور هستید .
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-02-2011, 13:33
دو نفر به شما ضرر میزنند :
دشمنِ دانا و باهوش
دوستِ نادان و احمق
هر دو خطرناک هستند اما دوستِ نادان خطرناکتر هست
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-02-2011, 13:46
هشدار به کسانی که سیگاری نیستند اما از بوی سیگار بدشون نمیاد :
مبادا امتحان کنی وگرنه به محضِ اینکه لذتِ سیگار رو درک کنی , دیگه گرفتارش میشی
بعدش فقط دو راه داری :
یا سیگار بکشی یا زجرِ نکشیدنش رو بکشی !!!
پس هرگز سیگار رو امتحان نکن و هر کس بهت تعارف کرد بهش بگو :
سیگار ضرر داره ؟؟؟
با خنده و شرمندگی میگه بله
بهش بگین اگه ضرر داره پس چرا به من تعارف میکنی ؟؟؟؟!!!!
قول و گارانتی از من که دیگه تا آخرِ عمرش به شما سیگار تعارف نمیکنه و اگر آدمِ باهوش و خیرخواهی باشه , به هیچ کسِ دیگه ای سیگار تعارف نمیکنه تا آخر عمرش
==================
کسی که به شما سیگار یا مشروب یا مواد مخدر تعارف میکنه یا دوست نادان هست یا دشمنِ دانا
از اونها دوری کنید
B U L U T
14-02-2011, 20:27
من این نظر رو ندارم که شدید بودن احساسات به معنی خفیف بودن منطق و عقل هست!
یه آدم می تونه به شدت احساساتی باشه ولی با قدرت تمام (منطق) اون رو کنترل کنه!
منظور من این نبود که "احساس" و "ادراکت" رو رو کن و او رو هوار بزن.. (همون طور که گفتم "قریب به مطلق" و نه مطلق و امکان اشتباه هم وجود داره.) من شخصا در این موارد سعی می کنم دلایلی بر خلاف چیزی که احساس کردم پیدا کنم تا از صحت یا سقم اون مطلع شم، و معمولا هم کسی از این پروسه با خبر نمیشه تا بعدا شرمنده اش بشم یا این که تحسین ام کنه!
به هر حال این یه نظر و تجربه ی شخصی بود و نمی دونم چرا بیشتر کاربردش رو به "آدم شناسی" مربوط کردید.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.من در هیج جای حرفم نگفتم داشتن احساسات به معنی نداشتن منطق هست من گفتم در مقابلش نیاز به منطق هست
من شخصا در این موارد سعی می کنم دلایلی بر خلاف چیزی که احساس کردم پیدا کنم تا از صحت یا سقم اون مطلع شمتوی این جمله کاملا مشهود هست که نیازمند هستیم به یک منطق قوی برای نتیجه گیری بهتر
که هرچقدر منطق بهتر باشه (قویتر) انسان بهتر به نتیجه کامل تر میرسه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-02-2011, 20:30
جسارتاً آموزشِ خوردنِ موز !!!!!
سلام
حتماً میگین موز خوردن دیگه آموزش نداره . پوستش رو میکنیم و میخوریمش
بله شما درست میگین اما .....
اما 99% مردم فقط یک پوستِ موز رو می کنند !!!!
بعد از اینکه پوستِ موز رو کندین اگر با دقت به میوه ی داخلش نگاه کنین میبینین که یک لایه ی زبر روش رو گرفته وطعمش گَس هست .
با پشتِ چاقو این لایه ی زبر رو بردارین .
یعنی با لبه ی پشتیِ چاقو اون رو بکرونین .
حالا میل کنین ببینین چقدر شیرین تر میشه
با بخشی دیگر از تجربیات گرانبهای گیمر در خدمت شما هستیــم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه دوستیتون رو کنترل کنید ، فقط با کسی بسیار صمیمی باشید که بدونید ظرفیتش رو داره و همینطور یک نکته ی بسیار مهم : حتی اگه از دوستتون متنفر هستید ، باهاش دعوا افتادید و برخورد فیزیکی هم داشتید و ... ، کاری نکنید که دوستیتون به قهر و صحبت نکردن برسه ! چون بعدش هرچند از اون فرد خوشتون نمیاد ، اما تا ابد این لکه ی سیاه توی زندگیتون میمونه و هر موقع به اون فرد فکر میکنید این فکر آزارتون میده که همه رو دور خودتون دارین ، اما اون رو ندارین ... همینطور ، آشتی کردن مجدد هم انقدر سخته که فکرش رو نمیکنید ! ممکنه خیلی مسخره به نظرتون بیاد ، اما هر 2 تاتون غرور دارین و دست اول دوستی رو به هم نمیدید .... همیشه سعی کنید بعد از بدترین دعوا ها ، بعد از دود کردن همه رشته های دوستی ، یک رشته ی نازک برای تقویت رشته های سابق بزارید
توی زندگیم ، خیلی آدم ها دیدم ! باسواد ، بی سواد ، مغرور ، خودخواه ، عقده ای ، باحال ، دوست داشتنی ، اخمو ، گریو ، خندون ! و ... ! طرز برخورد باهاشون رو هم خیلی خوب یاد گرفتم ! اونی که کرم داره و همیشه از اذیت دیگران لذت میبره ، وقتی براش کرم میریزی انقدر ذوق میکنه که انگار دنیا رو بهش دادی ! یا اونی که جدی هست ، دوست داره میشه باهاش جدی صحبت کنی ! به قول بزرگان : با هرکس مثل خودش رفتار کن ! این باعث میشه که همه هم از شما خوششون بیاد !
اولای سال دوم دبیرستان از یکی خیلی بدم میومد ! مثلا هر موقع حرفی میزد که لبخند کج و کوله ی تحقیر آمیز میزد ، حرفای نیشدار میزد و ... ! چیکار کردم ؟ سعی کردم تا میتونم بهش محبت کنم ! نه به خاطر اینکه لایق محبت هست ، به خاطر اینکه من لایق آرامش بودم ! همین باعث شد که رفتارش کم کم تغییر کرد و هرجا مینشست میگفت فلانی عجب بچه ی باحالیه !!! تا حالا دقت کردین که با محبت میشه خارها رو به گل تبدیل کرد ؟ من به این جمله ایمان کامل دارم ! شما رو نمیدونم ؟!
سعی کنید کاملا بخشنده و سخاوتمند باشید ، اگه کسی پولی نیاز داره بهش بدید ، اگه کسی یه فیلم میخواد و اگه شما هم اون فیلم رو دارید ، بلافاصله بگید فردا میریزم توی DVD میارم ، یا هرکاری از دستتون برمیاد انجام بدید ... راه دوری نمیره ! همه اش فردا به خودتون بر میگرده ! کافی هست فقط یک چیز بخوایین ... یک خودکار سر یک امتحان که با خودتون خودکار نبردین ! یهو میبینین کلی دست دراز شده که بهترین خودکار هر فرد توشه !
اعتماد به نفس ... تنها چیزی که خانوم هارو فلج میکنه در مقابل آقایون ... اعتماد به نفس چیزی که هست که اگر آقایی داشته باشه ، هیچ خانومی نمیتونه در مقابل اون مقاومت کنه ... این رو من به شخصه تجربه کردم ! مخصوصا اینکه اعتماد به نفس با هوش و خرخونی مخلوط بشه ، ترکیبی رو ایجاد میکنه که هرکسی کشته مرده ی شما میشه ! :چشمک
در شرف دادن یک کنفرانس در کلاس درس هستید و از اون روز وحشت دارید ؟ هیچ نترسید ! چاره ی شما در 3-4 خط پایین نوشته شده ! 2 هفته قبل از روز فرا رسیدن کنفرانس ، یک رمان تخیلی یا هر کتابی که باهاش حال میکنید ( ترجیحا رمان چون دایره ی کلماتش وسیع تره ) انتخاب کنید و بخونید ، این باعث میشه که کلمات بسیار زیادی در ذهن شما بچرخه و در هنگام کنفرانس مِن مِن نداشته باشید ! همینطور ، اگر ازحُضار میترسید ، سعی کنید ارزششون رو در اون لحظه انقدر پایین بیارید که بتونید با خیال راحت صحبت کنید ...
همیشه سعی کنید که یک دوست خیلی صمیمی داشته باشید تا به هم عیب ها و ایراد هاتون رو بگید ، خیلی وقت ها شده که وقتی مدل موی خودتون رو تغییر میدید، بقیه به شما میگن مدل قبلی خیلی مضخرف بود اما چون میترسیدیم ناراحت بشی بهت چیزی نمیگفتیم ! یک دوست خوب میتونه اینجور چیزارو به شما بگه و شما رو اصلاح کنه ، هرچند اگر دردناک باشه !
و در آخر ... دستمال هیچ استاد و معلمی نباشید ! اکثر استاد ها از دستمال بدشون میاد ! میخوایید نمره ی بالا بگیرید ؟ سر کلاس به تک تک چیزهایی که استاد میگه به صورت انتقادی گوش کنید ! اکثر مواردی که باعث میشه استاد چهره و اسم شمارو حفظ بشه اینه که به گفته های استاد گیر بدید و سوال های سنگین و به جا بپرسید ! نه چرت و پرت ! چون هیچکس از یک آدم خود شیرین خوشش نمیاد !!
فعلا ... موفق باشیـــد !
کنفرانس
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-02-2011, 11:11
سلام
یک دندانِ خراب , همه ی بدن رو داغون ميكنه .
بی اشتهایی - سر درد - دل درد - بی حوصلگی - بوی بد دهان - ضعف - درد وحشتناك دندان - بی خوابی - از دست دادن تمرکز - ضعف حافظه - عصبی شدن و غیره
همه ی اینها فقط از یک دندانِ خراب و پوسیده
زود برید اگه راهی داره درستش کنین یا بکشینش حتی اگه شده قرض کنین
===================
دیدین اونهایی رو که لبه ی یکی از دندونهایِ جلوییشون خورده شده و قوس پیدا کرده و قهوه ای شده ؟؟؟
می دونین چرا دندونشون اینجوری شده ؟؟؟؟؟
این همون دندونی هست که باهاش تخمه میشکنند .
حالا اگه دوست دارین دندونتون مثلِ اونها بشه هی تخمه بشکنین باهاش .
بعضیها با دندونِ آسیایِ کوچیک تخمه میشکنند و به خیالِ خودشون از پوسیدگی در امان میمونه اما اشتباه میکنند .
هر یک دونه تخمه ای که میشکنید , یک ضربه ی جبران ناپذیر میزنه به دندون شما و شمارشِ معکوس برای داغون شدنش شروع میشه
حالا هی تخمه بشکنین
:9:
چند روز پیش رفته بودم مغازه داییم بهش کمک کنم.... بورس لباس بچه گانه داره..... بیرون از مغازه یعنی جلوی در یک سبد بزرگ گذاشته بود و لباسای تو اون سبد حراج بود یعنی قیمتش خیلی کمتر از بقیه جنس ها بود... منتها کسی به اونا توجه نمیکرد و نمیخرید..... اما چیزی که برام جالب بود این بود که همین که یک نفر میومد جلوی سبد و شروع میکرد لباسا رو ببینه نفر دوم و سوم و.... هم سریع میومدند و اونا هم نگاه میکردند ( اینجوری هر کی میدید فک میکرد چیز خیلی جالبیه که همه میاند دور و برش ) من متوجه همین موضوع شدم و 1-2 نفر رو مامور کردم هر چند دقیقه یک بار بیاند و به صورت سوری جلوی سبد وایستند و لباسا رو الکی نگاه کنند و دقیقا همونجوری که انتظار داشتم اتفاق افتاد یعنی هر کی تو بازار بود حتما یه نگاهی به سبد حراجی ما مینداخت شاید باورتون نشه اما اون روز همه ی لباسای سبد به فروش رسید تازه اون آخرا یه یارویی که از لبنان برای زیارت امام رضا اومده بود مشهد بهمون سفارش داد براش به صورت کلی و البته با قیمت کمتر از همون لباسای حراجی بیاریم...... داییم هم کلی حال کرد و از فکرم خوشش اومد.... شما هم اگه احیانا کاسب هستین از اینجور ترفند ها هم استفاده کنین.
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-02-2011, 21:12
دوباره سلام
وقتی میرید خرید , اگه چیزی تو ویترین دیدین
که ازش خوشتون میاد , قبل از هر چیز قیمتش رو سوال کنین .
اگر قیمتش با بودجه ی شما جور در نمیاد دیگه تشکر میکنید و میرید و نه وقتِ خودتون تلف میشه نه وقتِ فروشنده
اگر هم که قیمتش به نظرتون مناسب بود بعداً به مغازه دار بگین بیاردش تا ببینینش
======================
بسیاری از مغازه دارها تا مشتری واردِ مغازشون میشه فوری میرن جلو و میگن بفرمایین چی میخواستین
برای اینکه با خیال راحت بتونین همه جنسهای توی مغازه رو برانداز کنین , تا جناب فروشنده اومد جلو , بهش بگین میبخشین , میخوام جنسهاتون رو ببینم
تا این رو بگین دیگه میره کنار و میتونین با خیال راحت همه ی جنسها رو برانداز کنین .
فقط جسارتاً یادتون باشه اگه از چیزی خوشتون نیومد قبل از رفتن حتماً تشکر کنین
در ضمن هرگز از اینکه تا وارد مغازه میشین فروشنده میاد سراغتون ناراحت نشین .
فروشنده کارش همینه و اگه اینکار رو نکنه اصلاً فروشنده ی خوبی نیست
Alireza_SA
15-02-2011, 22:21
هیچ وقت به کسی ظلم نکنید
چه خیلی دیر چه خیلی زود نتیجش رو می بینید
ایمان داشته باشید که :
آن کس که بنای ظلم بنیاد نهاد
روزی به سرش شود خراب از بنیاد...
این تجربه شخصی من بود که خیلی هم واسم گرانبهاس ...
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-02-2011, 01:01
هر جا دیدین دو نفر با هم درِ گوشی حرف میزنند و یکی از این کار ناراحت شده یا احساس شک و تردید بهش دست داده , اون آدم حتما یک ریگی به کفشش هست
آدمی که کارِ بدی نکرده و ریگی به کفشش نیست , اگر دید دو نفر دارند در گوشی حرف میزنند امکان نداره احساس ناراحتی و شک بهش دست بده . بلکه با خودش میگه :
لابد یه موضوعِ خصوصی بینِ خودشونه و دوست ندارند من بدونم چیه
=================
اما فراموش نکنید :
در گوشی حرف زدن در حضورِ دیگران از ادب به دور هست
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-02-2011, 01:11
هیچ وقت به کسی ظلم نکنید
چه خیلی دیر چه خیلی زود نتیجش رو می بینید
ایمان داشته باشید که :
آن کس که بنای ظلم بنیاد نهاد
روزی به سرش شود خراب از بنیاد...
این تجربه شخصی من بود که خیلی هم واسم گرانبهاس ...
سلام
در ادامه ی سخنِ ارزشمندِ شما :
و اونی که ظلم میکنه و در این دنیا سزایِ ظلمش رو نمیبینه خیلی بدبخت و بیچاره هست .
چون پرونده ی ظلمش فرستاده شده به دادگاهِ رب العالمین
اونجا دیگه نه وکیل هست نه پول نه میشه رشوه داد نه میشه فرار کرد نه میشه شاهدِ دروغ آورد و تبرئه شد نه میشه انکار کرد
اگر خواستین ظلم کنین اما نتونستین یا ظلم کردین و گیر افتادین و جزاش رو دیدین , لبخند بزنین و بگین :
خدایا شکر که من رو دوست داری
خدایا هرگز من رو در ظلم (گناه) موفق نکن .
Amir Hossein
16-02-2011, 02:54
خودتو برای کسی توصیف نکن...
amirfiri
16-02-2011, 12:23
به هر کسی به اندازه ظرفیتش رو بده
بعضی ها فقط می خوان سواری بگیرند.چون تو خونشونه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-02-2011, 13:04
خودتو برای کسی توصیف نکن...
سلام
قطعاً منظورتون اینه که بیخودی توصیف نکنیم خودمون رو .
بنده وقتی میخوام کارمندِ جدید بگیرم , در مصاحبه ی حضوری , اول از همه ازش میخوام که خودش رو توصیف کنه واگر بلد نباشه خودش رو توصیف کنه یک اکس قرمز میزنم رو درخواستش و ازش تشکر میکنم و بهش میگم بره .
هر چیزی هم که میگه یادداشت میکنم تا اگر رفت واسه دوره ی آزمایشی , ببینم حرفاش درسته یا نه .
اگر هم خدا به من دختر داد و یکی اومد خواستگاریش همین کار رو میکنم . بعد با رفتارش و اعمالش مقایسه میکنم ببینم رفتارش هم خوبه یا فقط خوب حرف میزنه .
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-02-2011, 02:07
شش تا بیماریِ خطرناک هست که به جانِ هر که افتاد وَر افتاد :
حسادت
حرص و طمع
غرور و تکبر
شهوتِ حرام
بخل و خساست
کینه و غضب
هر جُرم و جنایت و گناهی که در تاریخِ بشریت اتفاق افتاده فقط به خاطرِ همین شش بیماریِ خطرناک هست
===================
خیلیها به اشتباه فکر میکنند که خودِ این شش بیماری گناه هست
این شش بیماری گناه نیست بلکه انگیزه ی گناه و جرم و جنایت رو در انسان بوجود میاره
مثال :
یک نفر به خاطر حسادت کسی رو میکشه یا رو ماشینش خط مینداره
یا به خاطر شهوت حرام مرتکب تجاوز به عنف میشه
یا به خاطر حرص و طمع , دست به دزدی و رشوه خواری میرنه
==================
کسی که یک یا چند تا از این بیماریهای خطرناک , وجودش رو تسخیر کنه , کارش تمومه حتی اگر زیباترین و باهوش ترین و ثروتمندترین و قوی ترین و تحصیلکرده ترین و مشهورترین و با نفوذترین آدم دنیا باشه .
بهترین مثالها :
قارون
فرعون
هیتلر
صدام
تنها راهِ تحتِ کنترل درآوردنِ این شش بیماری , معنویات هست .
این بیماریها کاری نداره شما دکتر هستی یا دانشمند یا معلم یا کارمند یا تاجر یا کارگر یا وزیر یا پادشاه .
هر کی باشین نابودتون میکنه مگر اینکه با قدرتِ معنویات بهش اجازه ندی وجودِ شما رو تسخیر کنه .
اگر باور نمیکنین , این شما و این هم دنیا
befermatooo
17-02-2011, 10:51
تجربه اینکه :
p30world به هیچکس وفا نکره . زمانش که برسه باید بری از اینجا ، اگه با پا یخودت هم نری ، میندازنت بیرون .
خیلی ها ازدواج میکنن و خانمشون نمیزاره ، بعضی ها قید نت و نت بازی رو می زنن و بعضی ها هم شاید خدا قید زندگیشونو بزنه .
خلاصه زندگی یه بازیه .
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-02-2011, 11:38
خلاصه زندگی یه بازیه .
سلام
زندگی امتحان و آزمایشه .
خوب به زندگیِ روزانه دقت کنید :
از لحظه ای که از خواب بیدار میشیم تا وقتی که دوباره برگردیم و به خواب بریم , فرصتهایِ خوب و بدی برای ما پیش میاد و این عکس العملِ ما هست که تعیین میکنه ما چگونه انسانی هستیم .
فقط سه چیز در این امتحان (زندگی) هست که ما در اونها آزادیِ صد در صد داریم :
نیّت
عقیده
ایمان
روزی هم که قراره به حسابِ همه رسیدگی بشه , فقط همین سه تا برای خدا مهم هست .
در اون روز , یکی که مسجد ساخته مجازات میشه چون برایِ خدا نساخته
و یکی که آدم کشته پاداشِ بی حساب میگیره چون برایِ رضای خدا کشته .
====================
در این امتحان , واسه خدا نه ثروت اهمیت داره نه زیبایی نه مدرک تحصیلی نه سوادِ خوندن و نوشتن نه سلامتیِ بدنی نه اصل و نسب نه زورِ بازو نه زمان نه مکان نه جنسیت نه ایل و تبار
هر کس تو زندگیش یک چیزهایی داره و چیزهایی نداره .
عکس العمل ما در مقابل همین داشتن ها و نداشتن هاست که واسه خدا اهمیت داره .
shahinfarasystem
17-02-2011, 12:20
اگه از زندگي ات خسته شدي و برات يكنواخت شده به هر ضرب و زوري هست
يك هفته خودت رو از كاراي روزمره ات دور كن....... كلا يه كار ديگه بكن ..
حالا اگه تفريح بكني چه بهتر
ضرر مالي اش مي ارزه به شارژ شدنش...
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-02-2011, 14:27
اگه از زندگي ات خسته شدي و برات يكنواخت شده به هر ضرب و زوري هست
يك هفته خودت رو از كاراي روزمره ات دور كن....... كلا يه كار ديگه بكن ..
حالا اگه تفريح بكني چه بهتر
ضرر مالي اش مي ارزه به شارژ شدنش...
سلام
البته فقط سراغِ تفریحاتِ سالم برید
پیک نیک - کوهنوردی - ماهیگیری - هواپیما یا هلیکوپتر یا ماشینِ رادیو کنترل - کایت سواری - پرواز بادبادک - پرواز بالن مدل با گاز هلیوم یا هوای گرم - نقاشی - دوچرخه سواری - موتور سواری یا رعایت نکات ایمنی و در پیستِ مخصوص - ساختِ کاردستیهایِ الکترونیکی و غیره - مجسمه سازی - پرورش گیاهان - زراعتِ انواعِ سبزیجات تو باغچه ی خونه - نشانه گیری با تفنگِ بادی با رعایتِ اصول ایمنی و شکار نکردنِ پرنده ها و دوری از مردم آزاری - روغنکاری و سرویسِ ماشین تو خونه - نقاشیِ اتاق و غیره
===============================================
برایِ ازدواج هم حتماً قبل از ازدواج تحقیق کنین ببینین همسرِ آیندتون اوقاتِ فراغتش رو چطوری میگذرونه .
اگر اهل رفیق بازی و مردم آزاری و مواد و فساد و اینها هست , اسمش رو خط بزنین و فراموشش کنین وگرنه بعد از ازدواج خیلی اذیت میشین در زندگی باهاش .
کسی که عادت داره اوقاتِ فراغتش رو با کارهایِ سودمند بگذرونه , خدا نعمتِ بسیار ارزشمندی بهش داده که اگر با همه ی گنجهایِ دنیا هم عوضش کنه باز هم ضرر میکنه .
همراه اول
18-02-2011, 13:20
همه، بعنوان یه آدم ایده آل ازت انتظار دارن.
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-02-2011, 12:09
همه ميگن :
دنبالِ یک همسرِ خوب و مناسب میگردم اما کسی از خودش نمیپرسه آیا خودِ من همسرِ خوب و مناسبی هستم ؟؟؟؟
malkemid
19-02-2011, 12:42
یه بزرگی گفته : سخت ترین کار دنیا قانع کردن یک احمق هست.
بدجوری درست گفته...انرژیتونو اینطوری هدر ندید...
آفــریــــــــــن!
دقیقا همینطوره...
caca_caca888
19-02-2011, 14:53
حالا یه بزرگ دیگه گفته:
هر وقت تونستی یه مساله ای رو طوری به مادربزرگت بفهمونی که بفهمه چی میگی ; اونموقع است که کاملا اون مساله رو درک کردی!
نمیدونم انیشتن بود کی بود؟! حالا بورو انتگرال بفهمون بینم چند مرده حلاجی:دی
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-02-2011, 15:04
سلام
گاهي وقتها طرف احمق نيست بلكه خيلي هم باهوشه اما به خاطر غرور و تكبر و لجبازي هست كه نميخواد قانع بشه .
=====================
حالا بيايم مسئله رو از يك زاويه ي ديگه ببينيمش :
اگر ما در اشتباه باشيم و حرفمون غلط باشه , اون بنده خدا چطوري قانع بشه و حرف غلط ما رو قبول كنه ؟؟؟!!!
پس قبل از اينكه بريم ديگرون رو قانع كنيم بايد خودمون مطمئن بشيم كه حرفمون منطقي و درست و حق هست وگرنه اگر كسي قانع نشد , جاي تعجبي نداره
بیشتر صلاح در اینست نزد استاد یا فرد باتجربهتر از خود نظرتان را به صورت سؤالی بگویید و نه خبری!
اگه گفتید چرا؟:20:
ملا نصرالدین
19-02-2011, 17:11
اگر چاق هستید و میترسید برای درس تربیت بدنی دانشگاه نمره کم بگیرید یا استادتان سختگیر است یه دکتر اشنا پیدا کنید (بهتر است به مطب دکتر خصوصی مراجعه کنید )و بگید براتون یه گواهی بنویسه . اون وقت میبینید بدون هیچ زحمتی 20 شدید.
شاید این به نظرتون چیز مسخره ای بیاد ولی من خودم این موضوع رو نمیدونستم.و همینجوری 20 شدم
اگر چاق هستید و میترسید برای درس تربیت بدنی دانشگاه نمره کم بگیرید یا استادتان سختگیر است یه دکتر اشنا پیدا کنید (بهتر است به مطب دکتر خصوصی مراجعه کنید )و بگید براتون یه گواهی بنویسه . اون وقت میبینید بدون هیچ زحمتی 20 شدید.
شاید این به نظرتون چیز مسخره ای بیاد ولی من خودم این موضوع رو نمیدونستم.و همینجوری 20 شدم
اصل فرمایش شما درست است بدین معنی که «آدم نگذارد دیگران بیشتر از توان ازش کار بخواهند»؛ این هم روایتی دیگر از تجربه شما!
B U L U T
19-02-2011, 17:58
اصل فرمایش شما درست است بدین معنی که «آدم نگذارد دیگران بیشتر از توان ازش کار بخواهند»؛ این هم روایتی دیگر از تجربه شما!
به نظر من بعضی از افراد هستند که اگه بدونند شخصی توانای یا استعداد خواصی داره شروع میکنن به سو استفاده
یکی از دوستان بلد بود گیتار بزنه توی دانشگاه توی یه کلاسی که گیتار اورده بودند شروع کرده بود به زدن که حراست گرفتش
میگفت داشتن مینداختنش بیرون که به زور ننداختنش میگه پایین ترم امده بودن ازم میخواستن که مطرفی کنم واسه اون استاد های کندشون توی مراسم تشکر و قدردانی از اساتید و دانشجویان نمونه اون هم مفت و مجانی
Arash4484
19-02-2011, 22:13
یه تجربه جدید:
تو این تاپیک صبر کنید تا تاپیک بره صفحه ی بعد ، اونوقت پستتون رو بزنید.که پستتون اولای صفحه باشه و تشکر ازش زیاد شه:21::31:
این در تاپیک " آخرین فیلمی که دیدم" هم صدق میکنه!:دی
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
البته خیلیا ماشالله بهش آشنا هستن!!!
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
منظوری نداشتما:11:
عزیز البته من موافق اینکه در مورد تجربیات دوستان نظرو اعلام موضع بشه نیستم چون دوستان رو از گفتن صادقانه اونچه با گوشت و پوستشون حس کردن میترسونه. چون میترسن اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگه نصیحت بشن.
این تاپیک نصیحت نیست تاپیک تجربیاته. یعنی چیزهای که توی زندگی واقعن رخ داده و بعد شده درس.
پس منم اینجا منبر نمیرم که فروم بری شماره تشکر و ستاره و اینها نیست...چون شاید برای خیلیها این یه علاقه مندیه .
اما چون تجربه شما حالت یک ترفند کوچک بود میخاستم اشکالات تکنیکیش رو بگیرم:31:
اولن اگه همه اینجوری بکنن که هیچ تاپیکی پست نمیخوره و همه میرن تو حالت استندبای:31:
دومن خیلیا صفحاتشون رو میزارن روی تعداد متفاوتی از پست (مثلن من 20تایی) و لزومن اونی که شما اول میبینید و رو من اول نمیبینم
مثلن شماره این صفحه برای من الان 24ه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی قاعدتن برای شما لابد 50-60ه
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-02-2011, 23:16
بیشتر صلاح در اینست نزد استاد یا فرد باتجربهتر از خود نظرتان را به صورت سؤالی بگویید و نه خبری!
اگه گفتید چرا؟:20:
سلام
بنده سوالی دارم از حضورتون و حضورِ بقیه ی دوستان :
نظرتون چیه در موردِ اینکه اگر خواستیم نظرمون رو در موردِ یک موضوع با یک فردِ دانا و با تجربه در میان بذاریم , اون رو به صورتِ سوالی مطرح کنیم تا اگر در اشتباه باشیم , اون شخص درستش رو به ما یاد بده بدون اینکه افت داشته باشه برامون و کلاسمون بیاد پایین ؟
و اگر درست باشه نظرمون , میگه بارک الله و آفرین کاملاً درسته .
نظرتون چیه ؟؟؟
سلام
من درست نگرفتم منظورتون چیه؟
خب اگه اون شخص داناتر از ماست، حتما فروتنی هم داره و اگه نظرمون اشتباه بود، ضدحال نمیزنه که چرا اشتباه میکنی.
پس مشکلی نداره هرچی بهش بگیم (البته منظورم همون شیوه سوالیه)
caca_caca888
20-02-2011, 01:49
عزیز البته من موافق اینکه در مورد تجربیات دوستان نظرو اعلام موضع بشه نیستم چون دوستان رو از گفتن صادقانه اونچه با گوشت و پوستشون حس کردن میترسونه. چون میترسن اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگه نصیحت بشن.
این تاپیک نصیحت نیست تاپیک تجربیاته. یعنی چیزهای که توی زندگی واقعن رخ داده و بعد شده درس.
پس منم اینجا منبر نمیرم که فروم بری شماره تشکر و ستاره و اینها نیست...چون شاید برای خیلیها این یه علاقه مندیه .
اما چون تجربه شما حالت یک ترفند کوچک بود میخاستم اشکالات تکنیکیش رو بگیرم:31:
اولن اگه همه اینجوری بکنن که هیچ تاپیکی پست نمیخوره و همه میرن تو حالت استندبای:31:
دومن خیلیا صفحاتشون رو میزارن روی تعداد متفاوتی از پست (مثلن من 20تایی) و لزومن اونی که شما اول میبینید و رو من اول نمیبینم
مثلن شماره این صفحه برای من الان 24ه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی قاعدتن برای شما لابد 50-60ه
ooooooooooooo
8 خط برات جواب نوشته بودم.جواب اونطوری نه!همین توضیح
اما خوب چون پستم پاک شده بود.حوصله اخطار مخطار ندارم دوباره همشو پاک کردم.
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2011, 02:09
اگر فرزند دارین یا در آینده فرزنددار شدین , جسارتاً یه چیزی رو خوبِ خوب درک کنین :
بچه هاتون مِلک و املاکِ شما نیستند . بچه ها ملکِ خدا هستند و فقط امانت هستند دستِ شما . همونطور که همه ی ما از آنِ خدا هستیم .
( إنّا لِله )
خدا شما رو با فرزندانتون آزمایش میکنه (در مرحله ی پدری و مادری ) و فرزندانتون رو با شما آزمایش میکنه (در مرحله ی فرزندی ) .
به همون اندازه که به شیک بودنِ لباسشون و قشنگیِ موهاشون و ظاهرشون اهمیت میدین , هزار برابر بیشتر از اون , به معنویاتشون و تربیتشون اهمیت بدین .
هر کارِ خطایی که انجام بده فرزندتون و اون رو از شما یاد گرفته باشه یا بخاطر کوتاهیِ شما در تربیتش باشه , خدا از سرتون نمیگذره .
hermione
20-02-2011, 08:15
راز زندگیتو حتی به صمیمی ترین دوستتم نگو
caca_caca888
20-02-2011, 10:18
میگم خوبه که به تیتر تاپیک یه توجهی بشه:
تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید...
فکر کنم باید اینایی که میگیدو تجربه کرده باشید.نه این که یه حرف حکیمانه ای بزنید.چون حرف های حکیمانه که میزنید شبیه نصیحت میشه...
هميشه انتقادپذير باش، انتقاد پذير كه باشي همه چيز حل ميشه، شايد مشكلي داري يا چيزي هست كه خيلي ها نميتونن بهت بگن و ميترسن بهت بر بخوره...
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2011, 13:19
خب اگه اون شخص داناتر از ماست، حتما فروتنی هم داره و اگه نظرمون اشتباه بود، ضدحال نمیزنه که چرا اشتباه میکنی.
سلام
مشکل همینه که ممکنه دانا باشه (در اون موضوع ) اما فروتن نباشه .
افرادِ دانا دو دسته هستند :
1- اونهایی که علم و دانشِ لاصطلاح زیادی دارند در مورد بعضی چیزها اما نمیدونند که دانسته هاشون در مقابلِ ندانسته هاشون بسیار کم هست به همین دلیل مبتلا بیماریِ به غرور و تکبر میشند .
این اشخاص علم و دانشِ مادیشون زیاد هست اما معنویاتشون بسیار کم هست .
اگر با این افراد گفتگو کنید , هی میزنه تو ذوقتون یا تحقیرتون میکنه یا مسخرتون میکنه یا میگه من عارم میشه با تو بی سواد حرف بزنم .
دسته دوم معنویاتشون زیاد هست و به درجه ای رسیده اند که درک کرده اند که علمشون در مقابل جهلشون بسیار کم هست .
این افراد به مرحله ی تواضع میرسند و حتی اگر دانشمندِ زمان هم باشند , از گفتگو با یک کودک یا فردِ بی سواد ابایی ندارند .
======================
حالا ما چون نمیدونیم کسی که میخوایم باهاش گفتگو کنیم جزءِ کدوم دسته هست , بهتره که مطلب رو به صورت سوالی مطرح کنیم .
====================
حالا یه چیز مهم :
حتی اگر اون طرف , دانایِ متکبر و مغرور باشه , اگر شما معنویاتتون قوی باشه از اینکه شما رو مسخره کنه و کوچیک کنه ناراحت نمیشین !!!!
چون میدونین که اون آدمِ ضعیف و بیچاره ای هست که فقط اندکی اطلاعات داره
بنابراین از حرفش ناراحت نمیشین
"
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2011, 13:39
میگم خوبه که به تیتر تاپیک یه توجهی بشه:
تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید...
فکر کنم باید اینایی که میگیدو تجربه کرده باشید.نه این که یه حرف حکیمانه ای بزنید.چون حرف های حکیمانه که میزنید شبیه نصیحت میشه...
سلام
دوستِ عزیز , این حرفهایِ حکیمانه خودش تجربه ی انسانهایِ حکیم و دانشمند و اندیشمند هست .
ما هم در زندگی به کار بستیم و دیدیم که واقعاً سودمند هست .
مثال :
یکی از موفق ترین انسانهایِ تاریخ بشریت گفته :
هر وقت حرفِ سودمندی برای گفتن نداری ساکت بمان . در اینصورت اگر به ارزشت اضافه نشه , از ارزشت هم چیزی کم نمیشه .
حیف نیست که ما این تجربه ی ارزشمند رو که به صورت حکمت در اومده اینجا ننویسیم ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2011, 13:51
اگر دوست دارین معنویاتتون قوی بشه , قدمِ اول این هست که حق رو انکار نکنید .
کسی که حق رو دوست نداره و انکارش میکنه , ممکنه حتی تاجر و دکتر و مهندس و خلبان و استادِ دانشگاه و پروفسور بشه اما باطنش خراب و ویران هست .
حق را هر جا دیدین و شنیدین قبول کنین حتی اگر سخنِ یک کودکِ بی سواد باشه .
=====================
یکی از موفق ترین انسانهایی که در این دنیا زندگی کردند گفت :
عقلها کامل نمیشود مگر با پیروی از حق
محمد آسمانی عزیز ، به نظر شما بهتر نیست که نظرات خودتون رو خلاصه تر و در پست های کمتری بگید دوست من ؟
من ( یا شایدم دیگر دوستان ) میاییم به این تاپیک سر میزنیم که از تجربیات جدید مطلع بشیم و لذت ببریم و به اندوخته هامون اضافه بشه اما شما میایید تجربیات دیگران رو به صورت های دیگر بیان میکنید ! و آدم هم حوصلش نمیگیره بخونه ... !
مخصوصا اینکه در هر صفحه ی 10 پستی هم 3-4 پستش برای شماست !
به هر حال این نظر من بود دوست عزیز !
ممنون !
به همون اندازه که به شیک بودنِ لباسشون و قشنگیِ موهاشون و ظاهرشون اهمیت میدین , هزار برابر بیشتر از اون , به معنویاتشون و تربیتشون اهمیت بدین .
هر کارِ خطایی که انجام بده فرزندتون و اون رو از شما یاد گرفته باشه یا بخاطر کوتاهیِ شما در تربیتش باشه , خدا از سرتون نمیگذره .
منم همیشه به این موضوع فکر میکنم که هر کی آدم خوبی بشه تاثیر تربیت صحیحشه و هر کسی که نا خلف میشه مقصر اصلیش پدر و مادرشند... البته نباید نقش جامعه ، دوستان ، ذات خود شخص و... رو فراموش کنیم...
تو رسانه ها، تو مجالس مذهبی و.... در مورد احترام به پدر و مادر حرفای زیادی میزنند اما ای کاش در مورد وظایفی که اونا در قبال فرزندانشون دارند هم حرف میزدند.
یک روانشناس میگفت: "به فرزندانتان بگویید دوستشان دارید و به آنها افتخار میکنید"
به نظر من جمله ی دومیش خیلی مهمه... برای من جوون هیچ چیز سخت تر از این نیست که پدر و مادرم منو باور نداشته باشند، من مایه ی افتخار اونا نباشم، منو با بقیه مقایسه کنند و اونا رو از من خیلی بهتر بدونند و........
من همیشه آرزو میکنم سالها بعد که صاحب فرزند شدم خدا به من و مادر فرزندم این قدرت رو بده که بتونیم براش یک پدر و مادر نمونه باشیم.
ملا نصرالدین
20-02-2011, 14:23
راز زندگیتو حتی به صمیمی ترین دوستتم نگو
موافقم.من سر این موضوع خیلی ضرر کردم
ولی باید بدونیم بعضی چیزها راز نیست و حتما باید گفته بشه
یه بنده خدایی بیماری قلبی داشت خودشم نمیدونست.رفت دکتر متوجه شد.بعد به خواهرش گفت و قسمش داد که به کسی نگه.1هفته بعدش مرد.
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2011, 15:23
محمد آسمانی عزیز ، به نظر شما بهتر نیست که نظرات خودتون رو خلاصه تر و در پست های کمتری بگید دوست من ؟
من ( یا شایدم دیگر دوستان ) میاییم به این تاپیک سر میزنیم که از تجربیات جدید مطلع بشیم و لذت ببریم و به اندوخته هامون اضافه بشه اما شما میایید تجربیات دیگران رو به صورت های دیگر بیان میکنید ! و آدم هم حوصلش نمیگیره بخونه ... !
مخصوصا اینکه در هر صفحه ی 10 پستی هم 3-4 پستش برای شماست !
به هر حال این نظر من بود دوست عزیز !
ممنون !
چشم
shahinfarasystem
23-02-2011, 11:23
اگه حريم انسان ها اعداد ا تا 10 باشه
اگه شما به مقدار 1 تا 6 حريمتون رو حفظ كنيد
خيلي از افراد به محض اينكه بفهمند در مورد اون 4 تاي ديگه اطللاعاتي نداريد وارد 4 حريم باقيمونده شما ميشن
و ازتون سو استفاده ميكنند
يه وقتا بايد كاملا جدي برخورد كني افراد حساب كار دستشون بياد
سلام
من درست نگرفتم منظورتون چیه؟
پس مشکلی نداره هرچی بهش بگیم (البته منظورم همون شیوه سوالیه)
تجربه به معنی آزموده و آزمایششده است، هر تجربهای را همه جا نمیشود استفاده کرد؛ هر آزمودهای را در جای و بهنگامش میبایست بکاربرد. میبایست شخص دانا حتماً فروتن باشد و البته که بسیاری از دانایان هم فروتن نیستند!
شما داستانی که از (یا برای) بوعلی سینای جوان گفتند را نشنیدید؛ داستان گردو انداختن پیش یک استاد با حالت غرور که اگر میتوانی مساحتش را بگو... و در نهایت پورسینای جوان شرمگین از گفتار و کردار خود، ره بالندگی در پیش گرفت تا زمان که گفت: دانستم که ندانم!
براستی میان این دو گفته تفاوتی نیست و نمیتواند دو نتیجه متفاوت بهمراه داشته باشد:
استاد نظرم مخالف آنچه شما گفتید است (بخصوص در حضور جمع).
استاد آیا این نظر من که گویا چندان موافق نظر شما نیست، درست/بهتر نیست؟
انتقاد در معنا، یعنی تشخیص اصل از بدل و سنجش و بازشناخت سره از ناسره است. انتقاد تنها ایرادگیری نیست بلکه شناخت عیب و پیشنهاد برای اصلاح آنست. بهترست که خودمان نخستین منتقد از خود باشیم!
به تجربه دریافتم که انتقادپذیری چیزی فراتر از یک مرام و خوی است. انتقادپذیری یک فضیلت است و برتری یافتن از دید معرفت. واگرچه باید گفت:
انتقادپذیری فضیلتی است که ازآن هر کسی نمیشود.
leopard7
25-02-2011, 00:04
در یک امتحان سختی چیزی بلد نبودم و سوالات کمی رو جواب دادم. بعدم زود با ناامیدی پاشدم رفتم بیرون. بعد از برخی دانشجوها خبر بهم رسید که تو اون امتحان جمع کثیری با تقلب موفق شده بودند. اتفاقا میگفتند که یک کاغذی هم حاوی تقلبها به طبقه بالا یعنی جایی که من بودم دست به دست فرستاده شده بود.
نتیجه اخلاقی: آدم شاید بهتر باشه از تمام فرصتی که داره استفاده کنه.
نتیجه غیراخلاقی: تقلب توانگر کند مرد را !
نتیجه با نگاهی دیگر: من اهل تقلب نبودم و نیستم. شاید این اتفاق افتاد تا همچنان همینطور بمونم!
lord of salmas
25-02-2011, 08:45
اول طرفت رو کاملاً بشناس، بعد بهش اعتماد کن، اونم نه اعتماد کامل؛ شناخت تو ممکنه نقص داشته باشه..
گاهی اوقات حق بامن نیست و من هم میتونم مقصر باشم.
تجربه ی امروز من:
اگه میخای موهات نریزه: نه اتو ، نه تافت، نه ژل ، نه چسب، نه یخ ، حتی نه سشوار و هیچ چیز دیگه.....
فقط یه دونه شامپو!!! والسلام.
arash66_2m
26-02-2011, 21:10
تجربه ی امروز من:
اگه میخای موهات نریزه: نه تافت، نه ژل ، نه چسب، نه یخ ، حتی نه سشوار و هیچ چیز دیگه.....
فوقش دیدین دوووم نمیارن آب بزنید به سرتون مثل من !:5::31:
سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
گاهی اوقات حق بامن نیست و من هم میتونم مقصر باشم.
سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
چه تناقضی!!!
اولی رو قبول دارم.... گذشتگان همین اشتباه (دومی) رو کردند که الان هر کسی یه دین داره و یه خدا...
خداییش چند نفر از این دوستان به این جمله های قشنگ
یا تجربیات خودشون عمل میکنن و ازش درس میگیرن؟؟
سلام.
راست میگید، مهمتر، عمل است و نه حرف. ولی همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز متولد نشدند! برخی معارف و دانستهها را خودمان متوجه میشیم و برخی را هم دیگران بهمان میگند حتا اگه خودشان عمل نکرده باشند و تنها گفتههاشون بواسطه تجربه بد و یا ناموفقشان باشه.
خودم، شاید صدی، نود به حرفهایی که این جا زدم عمل کردم!
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-02-2011, 00:29
سلام
هزار آفرین هم کمه برای شما
این حرفِ شما بنده رو یاد یکی از مهمترین درسهایِ زندگی انداخت :
وقتی کسی شما رو صادقانه نصیحت میکنه , اصلاً کاری نداشته باشین که خودش بهش عمل میکنه یا نه . فقط به نصیحتش توجه کنین و اون رو به کار ببندین .
مثال:
اگر یک آدم چاق بهتون گفت پرخوری نکن مبادا بهش بگین برو خودت رو نصیحت کن اول
انسانِ باهوش و خردمند و پخته هرگز چنین عکس العملی ازش سر نمیزنه
نصیحتِ صادقانه رو با گوش جان بشنوید و تشکر کنین و کاری به نصیحت کننده نداشته باشین.
در مورد فعالیت در محیط کاری:
هرگز تند تند خودت رو برگ نزن، یه هو دیدی تمام شدی و رفتن سراغ یه کتاب دیگه!
به هر حال، انسان جائز خطاست ولی ماندن بر خطای دانسته، جائز نیست!
hamed malekpour
27-02-2011, 12:50
اگه چشمت ضعیفه برو به چشم پزشک.
هه هه
اسم تاپیک و استقبال دوستان از این تاپیک و که میبینم یاد این سخن حضرت علی میفتم که میگه :
پند و اندرزها چقدر زیاد و پند پذیرها چه اندکند
کافیه فقط یکی از این تجربیات یا نصیحت های دوستان که اینجا مطرح میشه رو آویزه گوشمون کنیم و به معنای واقعی بهش عمل کنیم تا زندگیمون از این رو به اونرو بشه ولی هممون فقط شنونده ایم و یاد
گرفتیم یه نفر بیاد یه جمله با مسمی یا مصمی یا مسما یا مصما :دی بگه ما هم روی دکمه تشکر کلیک کنیم و همون مسیر قبلیمونو ادامه بدیم
دوستان جملات زیبای نوشتن من هم تا 130 جمله ( پست دوم ) رو به صورت کتاب همراه ( نرم افزار کتاب موبایل ) مرتب کردم
اگه دوست داشتین دانلود کنید و برای دوستان تون هم بدین............
تجربه من تجربه توست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shahinfarasystem
27-02-2011, 13:59
دوستان جملات زیبای نوشتن من هم تا 130 جمله ( پست دوم ) رو به صورت کتاب همراه ( نرم افزار کتاب موبایل ) مرتب کردم
اگه دوست داشتین دانلود کنید و برای دوستان تون هم بدین............
تجربه من تجربه توست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم دوست عزيز خلاقيت زيبا و به جايي بود
اگه چشمت ضعیفه برو به چشم پزشک.
البته برای ضعف چشم باید به بینایی سنجی مراجعه کنیم نه چشم پزشک!
چه تناقضی!!!
اولی رو قبول دارم.... گذشتگان همین اشتباه (دومی) رو کردند که الان هر کسی یه دین داره و یه خدا...
خلاصه کردن جمله باعث برداشت اشتباه بشه .
من گفتم به جای اینکه بی دلیل و به هوای دوستان کاری را انجام بدی یا به خواهی خودت را جور دیگه ای جلوه بدی بهتر قبلش مصلحت خودت را در نظر بگیری و حتی اگر به صلاحت نیست با آنها مخالفت کنی.
امیدوارم این بار منظورم را رسانده باشم.
amir h1999
27-02-2011, 23:19
ما باید سخن درشتی راکه می گیریم...
سخنی نرم تحویل دهیم تابین مردم درست باشیم
ومارا به عنوان دوست،دوست داشته باشن
جرات " نه " گفتن داشته باشید!ممکنه بعدا به خاطر نگفتنش خیلی پشیمون بشید.
تا زمانی که سوالی ازتون نپرسیدن پاسخ ندین!
همیشه به خدا توکل کنید...و امیدتون رو از دست ندید.یادتون نره که تاریک ترین ساعت شب , یک ساعت قبل از طلوع خورشیده!
تا حد امکان به هیچ خانمی(حتی دوست و آشنا) اعتماد نکنید!!!
هیچ وقت کسی رو به خاطر خانوادش مسخره نکنید,حتی دشمنتون!
موفق باشید:40:
huti_421
28-02-2011, 01:46
ندانستن عیب نیست، با پرسیدن وقت خود را تلف نکنید :دی
گشتم نبود، بگرد سرگرم شی :دی
باسلام و روز بخیر
برا گفتن هیچ موقع دیر نمیشه تا میتونید سکوت سکوت سکوت
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2011, 11:55
سلام
موضوعی که اگر مطرح بشه و باز بشه به نفعِ تو نیست , خودت مطرحش نکن
مثال :
احتیاجی به مثال نداره . در مسیر زندگیتون خودتون خیلی مثالها خواهید دید
با معلم های خودتون کل کل نکنید حتی اگه حق با شما باشه چون میندازتون برید شهریور برگردید :31:
نمیدانم چقدر با مفهوم دموکراسی و یا به تعبیر دیگر، مردمخواهی موافق هستید یا نه (؟)! حالا در محیطی نسبتاً اخلاقی-فرهنگی و به دور از پلیدیهای سیاست و... یک گفتارگاه/تریبونی ایجاد شده که افراد تجربهها و نظرهای خودشان را به صورتی که دوست دارند بیان کنند، این کمترین حد و سادهترین شکل آزادی بیان عقیده است. اینجا بیشتر افراد، هویتی ناشناس دارند و در کل، منفعت شخصی از یاری و همراهی در این گفتمان و دیگر گفتوگوهای تالار و انجمنها ندارند! براستی چه سودی ما از گفتن تجربههای خود میبریم بجز همدلی و دوستی؟!
دوستان چرا چشمه زلال گفتارهای صادقانه و دوستانهیمان را گلآلود کنیم؟
مگر زیبایی بدست؟
مگر سخن قشنگ بدست؟
مگر تمرین خوبگفتن بدست؟
مگر مشق مردمخواهی و گفتن آزاد نگرش در محیط اخلاقی-فرهنگی بدست؟
بیایید دمکراتمنشی و مردمخواهی را تمرین کنیم! به نظرم اینها زیبا هستند!
:11: مگر زیبایی بدست؟ :40:
shahinfarasystem
01-03-2011, 13:14
توي همه چي تعادل رو حفظ كن
چون اگه معمولا تعادل حفظ نشه كار خراب ميشه
دقت، محبت، نرم خويي، جديت، عصبانيت، درس خوندن، غذا خوردن، رابطه اجتماعي همه جورش توش صدق ميكنه
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
مهم اينه كه تشخيص بدي
يه وقتا بايد از در دروازه رد نشي يه وقتا بايد از سوراخ سوزنم رد شي
يه وقتا نبايد تنت يه لكه خاك هم برداره يه وقتا بايد تموم تنت خاكي شه
يادت باشه سعي كني ياد بگيري كدومش رو تو كجا انجام بدي.. :)
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2011, 13:59
یه جمله با مسمی یا مصمی یا مسما یا مصما
سلام
مُسمى درسته
اسمِ مفعول از مصدرِ تَسمیة
بر وزن تفعیل
فعلهاي مشابه :
تقوية - تربية - تنمية - تعبئة -
خودمون هم تسمیه رو به کار میبریم . میگیم وجهِ تسمیه اش چیه یعنی چرا این اسم را روش گذاشتند .
به هیچ کس اعتماد نکنید. هیچ کس جز پدر و مادر.
محتوای این مطلب برگرفته از تجربه است. تصور کنید دو فرد، مثلاً دو جوان، دارای مشکل بیکاری مشابه هستند ولی خصوصیات و ویژگیهای متفاوت و حتی متضادی دارند، به طور خلاصه آنها را به دو دسته یا قسم تفکیک کردهام؛ برای تصور آسانتر برخی خصوصیات احتمالی که کمابیش این افراد میتوانند داشته باشند را بازگو میکنم، این افراد به هر دلیل و بهانهای مدت طولانی بیکار هستند و به هر دلیل و بهانهای در آینده نزدیک نیز کار درست و حسابی پیدا نخواهند کرد! شما، نگاه و احساستان را بدون هیچگونه پند و اندرز و سفارش و نصحیت بگویید، برای هریک فقط نگاه و احساس خود را در حد یک جمله و یا یک پارگراف و بند کوتاه بفرمایید. این درخواست نظرخواهی و مشارکت دستهجمعی برای بیان تجربه است چرا که همه ما کمابیش چنین تجربهای (نگاه و احساس) را نسبت به موضوع بیکاری داشتهایم!
بیکار ناهنجار: بداخلاف، پرخاشگر، استعمال مواد مخدر و دیگر مواد مضر، گرایش به خلاف (دزدی و...)، مزاحم ناموس مردم،کینهتوز، بدبین، مخل آسایش دیگران و...
بیکار بهنجار: این فرد ضمن تلاش از آلوده نشدن به ناهنجاریی که برخی را در مثال نخست آورده شده، فردی خوش اخلاق، دوستار دیگران،احترام به دیگران بویژه بزرگان خانواده، آماده کمک و یاری دیگران بویژه خانواده، پرکردن اوقات فراغت با تفریحات سالم و مطالعه و ورزش و..، یادگیرنده،تلاش برای اینکه کمترین دشواری و هزینه مادی را به دیگران تحمیل کند و به عبارتی سربار نباشد و...
اگر دوست داشتید نگاه و احساستان را به این دو بگویید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2011, 10:06
اگر فرزندتون به شما بی احترامی و توهین می کنه , گذشته رو به یاد بیارین . گذشته ای که حالا داره تکرار میشه .
MusicManiac
04-03-2011, 15:46
بهترین روزهایت را به کسانی هدیه کن که بدترین روزها در کنارت بوده اند.
حتما كتاب :چه كسي پنير مرا جابه جا گرد رو بخونيد خيلي تاثير گذاره
MusicManiac
04-03-2011, 18:48
همیشه غمگین ترین و رنجورترین لحظات توسط کسی ساخته میشه که شیرین ترین و شاد ترین لحظات را برای او ساخته ای.
F l o w e r
04-03-2011, 22:12
خشمگین شـــدن ، انتقام خطاهای دیگــران را از خــــود گرفتن اســـت ..
Doctor.Freeman
04-03-2011, 23:32
شما یه بشقاب غذای خوشمزه رو بیشتر دوست داری یا یه قابلمه غذای بد مزه .
این یه مثاله که من همیشه موقعی که دارم موهامو اتو میکشم و تافت میزنم به بقیه میگم . یارو میگه موهات میریزه نزن .
حالا جوابش :
دوست دارم موهام کم پشت باشه ولی خوشگل و به سلیقه خودم باشه تا اینکه بخواد پر پشت باشه و یه مدله درست درمون نداشته باشه . . .
:11::40:
MusicManiac
05-03-2011, 00:23
حتی وقتی می خواهید از عرض خیابان یکطرفه عبور کنید، حتما به دو طرف نگاه کنید؛ چون اینجا ایران است! هر چیزی امکان پذیر است!
هیـچ وقت تـو رودربـایسـتی گیــر نکنید :41:
vahid0801
05-03-2011, 01:05
یادمون باشه همیشه رو هر پله تو این زندگی باشیم....خدامون یه پله از ما بالاتره....
نه به خاطر اینکه خداست...نه...به خاطر اینکه دستمون رو بگیره..
caca_caca888
05-03-2011, 01:05
شما یه بشقاب غذای خوشمزه رو بیشتر دوست داری یا یه قابلمه غذای بد مزه .
این یه مثاله که من همیشه موقعی که دارم موهامو اتو میکشم و تافت میزنم به بقیه میگم . یارو میگه موهات میریزه نزن .
حالا جوابش :
دوست دارم موهام کم پشت باشه ولی خوشگل و به سلیقه خودم باشه تا اینکه بخواد پر پشت باشه و یه مدله درست درمون نداشته باشه . . .
:11::40:
اگه یه قابلمه غذای خوش مزه داشته باشی یه بشقاب بیشتر نمیتونی بخوری!
عوضش میتونی بقیه غذایی که تو قابلمسو بذاری تو فریزر و بعدا ازش استفاده کنی...
در ضمن قابلمه ی بدمزه بهتر از قابلمه خالیه(کله تاس!)
منظورم اینه نیازی نیست هر روز اتو بکشی.میتونی جاهای خاص اتو بکشی و بقیه وقتا به سشوارو تافت اکتفا کنی:46:
vahid0801
05-03-2011, 01:10
یادمون باشه همیشه رو هر پله تو این زندگی باشیم....خدامون یه پله از ما بالاتره....
نه به خاطر اینکه خداست...نه...به خاطر اینکه دستمون رو بگیره..
Doctor.Freeman
05-03-2011, 07:02
اگه یه قابلمه غذای خوش مزه داشته باشی یه بشقاب بیشتر نمیتونی بخوری!
عوضش میتونی بقیه غذایی که تو قابلمسو بذاری تو فریزر و بعدا ازش استفاده کنی...
در ضمن قابلمه ی بدمزه بهتر از قابلمه خالیه(کله تاس!)
منظورم اینه نیازی نیست هر روز اتو بکشی.میتونی جاهای خاص اتو بکشی و بقیه وقتا به سشوارو تافت اکتفا کنی:46:
عزیز من هر روز که اتو نمیکشم . مثال زدم .
بعدشم بحثه من واسه العانه . العان که کچل نیستم .
تا به 35 برسم کچل نمیشم .
تازه اون موقع اگه کچل بشم بهتره بهم میگن مهندس :31::31:
...
آینده نگری خوبه اما حیف نیست فکر و اندیشه خودتو بزاری واسه آینده این مبحث ؟؟!!
به زن و بچه و شغل و زندگیت فکر کن نه به موهات !!!
موفق باشید :40::11:
---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 06:58 AM ----------
..:: بقیش به نقل قوله بالا ربطی نداره ::..
یه جمله یاس ( خواننده رپ ) اوله یکی از آهنگاش میگفت :
بدترین شرایط زندگی من و تو آرزوی یکی دیگست ...
خیلی خوووبه .
هر وقت بهش فکر میکنم یه جوری میشم ...
-----------------------------------------------------------------------------
یه چیز جالبه دیگه :
من دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود ولی این جمله نتونست بهم کمک کنه .
همه آدما رو مثال نمیزنم خودمو میگم : چرا نمیتونم تو شرایط سخت به جمله های خوب فکر کنم ؟ چرا ؟
--
چرا وقتی افسردم یا غم دارم یا دلم تنگه هیچ جمله امیدوار کننده ای نمیتوونه بهم امیدواری بده ؟ چرا ؟
امان از مُردهپرستی و بیگانهپرستی!
گذشته برای آدم یعنی بر چسبی که هیچ وقت پاک نخواهد شد... تو تاریخ افراد زیادی بودند که یه هو عوض شدند(حر، ناصر خسرو و....) اما آدمای این دوره و زمونه ما رو به شک میندازند که تاریخ راسته یا دروغ؟؟؟ سرتونو درد نیارم... نمیخام برم بالای منبر.... چیزی که برام به یک تجربه تبدیل شده رو میگم.. این که یه آدم وقتی اسمش به خوبی در بیاد همه به خوبی میشناسندش ، اگر هم به بدی معروف شد میشه بد دو عالم... یعنی میخام بگم آدما اکثرشون تو گذشته سیر میکنند... شاید یکی مث من گذشتش خراب باشه، اما وقتی سر عقل میاد و خودشو تغییر میده باز هم این آدمای بی وفا گذشته ی خرابشو فراموش نمیکنند، به رخش میکشند و...
ای دنیای بی وفا!!!
امان از مُردهپرستی !
یارو وقتی میمیره تازه میفهمن که یه روزی زنده بوده :31:
اگر فرزندتون به شما بی احترامی و توهین می کنه , گذشته رو به یاد بیارین . گذشته ای که حالا داره تکرار میشه .
این جمله خیلی معروفه... اما به هیچ وجه منصفانه نیست و من اصلا قبولش نمیکنم!
منظور شما اینه که اگه من نوعی احترام بابامو نگه ندارم فردا بچم هم به من بی احترامی میکنه.
اما اعتقاد من اینه که اگه من نوعی زمانی که صاحب فرزند شدم فرزندم رو درست تربیت کردم و براش همه جوره پدری کردم اون موقع دخترم یا پسرم احترام منو دارند...
یعنی میخام اینو بگم که من برای پدرم، پسر خوبی نبودم (و البته پدرم هم برای من پدر خوبی نبود) اما من نمیخام برای فرزندم پدر بدی باشم... حالا یه سوال... منی که قراره برای فرزندم پدر خوبی باشم، آیا مستحق این هستم که فرزندم بهم بی احترامی کنه فقط به این دلیل که من برای پدرم ، پسر خوبی نبودم ؟؟؟
هیـچ وقت تـو رودربـایسـتی گیــر نکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی قربون دهنت!!!
من یکی که تا حالا خیلی این اشتباه رو کردم... به هر کی هم خوبی کردم جوابمو جز با بدی نداد!!! حالا دیگه پشت دستمو داغ کردم که یاد بگیرم برای کسی تب کنم که برام بمیره...
من دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود ولی این جمله نتونست بهم کمک کنه .
همه آدما رو مثال نمیزنم خودمو میگم : چرا نمیتونم تو شرایط سخت به جمله های خوب فکر کنم ؟ چرا ؟
--
چرا وقتی افسردم یا غم دارم یا دلم تنگه هیچ جمله امیدوار کننده ای نمیتوونه بهم امیدواری بده ؟ چرا ؟
من فکر میکنم چون اون موقع خیلی جو ناراحتی گرفته آدمو و شدیدا احساسی داره فکر میکنه، نمیتونه یه جمله منطقی مثل "از من بدتر هم هست" بگه. نمیتونه با اون اوضاع روحی، این حقیقت رو قبول کنه! در صورتی که در حالات دیگه، مخصوصا وقتی میخواد به یکی دلداری بده همه ش همین جمله رو میگه!
ولی آخرش، اگه سعی کنیم همیشه این جمله رو به خاطر داشته باشیم، میتونیم وقتی هم ناراحتیم اینو تو ذهنمون بیاریم و باورش کنیم.
یا حتی هر جمله دیگه رو!!!!
یاد یکی از دوستام افتادم، دیوارهای اتاقشو پر از جملات این طوری + اعتماد به نفس و اینا کرده بود! راست میگن وقتی یه چیزو خیلی تکرار کنی یا بخونی، باورت میشه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
05-03-2011, 18:09
امان از مُردهپرستی و بیگانهپرستی!
آفرین
ما همیشه بیشترین احترامها رو به غریبه ها میذاریم !!!!!!
:13:
مثال :
یک غریبه میره خونه ی یک نفر مهمونی . همه چنان احترامی بهش میذارند که بیا و ببین .
اگر حواسش نباشه لیوان شربت رو بریزه رویِ قالی , صاحب خونه با لبخند بهش میگه مسئله ای نیست فدای سرتون عیبی نداره .
اما اگر پدر یا مادر خودش یا همسرش یا بچه ش همین کار رو انجام بده چنان قشقرقی راه میندازه که بیا و ببین و بعید نیست کار به کتک هم بکشه !!!!!
:13:
به اینجور افراد فقط یک چیز میشه گفت :
برایِ اینکه همیشه به پدر و مادر و همسر و فرزندت احترام بذاری و خوشرو باشی باهاشون , اونها رو غریبه فرض کن
یک غریبه میره خونه ی یک نفر مهمونی . همه چنان احترامی بهش میذارند که بیا و ببین .
اگر حواسش نباشه لیوان شربت رو بریزه رویِ قالی , صاحب خونه با لبخند بهش میگه مسئله ای نیست فدای سرتون عیبی نداره .
اما اگر پدر یا مادر خودش یا همسرش یا بچه ش همین کار رو انجام بده چنان قشقرقی راه میندازه که بیا و ببین و بعید نیست کار به کتک هم بکشه !!!!!
البته درسته که ما به اون فرد بیگانه چیز خاصی نمیگیم و میگیم مهم نیست؛ اما توی دل خودمون همونقدر از کارش ناراحت میشیم که ممکنه از کار نزدیکانمون ناراحت بشیم یا حتی شاید بیشتر هم ناراحت بشیم
من اینجوری برداشت میکنم که:
ما چون با غریبه رو در بایستی داریم، به روش نمیاریم
و چون با آشنا صمیمیت داریم و به قول معروف باهش از این حرفا نداریم، رک برخورد میکنیم
befermatooo
05-03-2011, 19:50
مگه جزو تاپیکهای مهم نبود ؟ چی شد ؟
مهم ها رو هر چند وقت یک بار تغییر میدم.
vahid0801
05-03-2011, 23:44
با تمام وجود گناه کردم و در تکرار آن اصرار اما نه نعمتش را از من گرفت و نه گناهم را فاش کرد
اگر اطاعتش کنم چه میکند؟!!!
caca_caca888
06-03-2011, 00:20
چهارشنبه سوری خونه بشینید...اصلا به ریسک پشیمونیش نمی ارزه...
با تمام وجود گناه کردم و در تکرار آن اصرار اما نه نعمتش را از من گرفت و نه گناهم را فاش کرد
اگر اطاعتش کنم چه میکند؟!!!
ما که دشمن را چنین میپروریم......................دوستان را از نظر چون میبریم؟
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
اوخ اوخ
حواسم نبود.الان با کلی انتقاد راجع به سنتو اینا ازم میشه.
برید تو باغ آتیش درست کنید ازش بپرید...
جلوی بزرگترها با دست صحبت نکنید .
موقع خمیازه کشیدن جلوی دهن خود را بگیرید .
برادر خود را نزنید .
تا هنگامی که مسئله ای ازتون نپرسیدن جواب ندهید .
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-03-2011, 09:19
سلام
كسی که به همسرش خیانت میکنه و همسرش هم خبر داره اما بی تفاوت هست , بدونین که هر دو مثل هم هستند .
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-03-2011, 10:20
البته درسته که ما به اون فرد بیگانه چیز خاصی نمیگیم و میگیم مهم نیست؛ اما توی دل خودمون همونقدر از کارش ناراحت میشیم که ممکنه از کار نزدیکانمون ناراحت بشیم یا حتی شاید بیشتر هم ناراحت بشیم
من اینجوری برداشت میکنم که:
ما چون با غریبه رو در بایستی داریم، به روش نمیاریم
و چون با آشنا صمیمیت داریم و به قول معروف باهش از این حرفا نداریم، رک برخورد میکنیم
سلام
سوال :رودربایستی یعنی چی ؟
اگر رودربایستی با غریبه باعث میشه با احترام و ادب و خوشرویی باهاش برخورد کنیم , خب پس با پدر و مادر و مواهر و برادر و همسر و فرزند هم رودربایستی داشته باشیم .
================
طرف با مادرش یه جوری حرف میزنه انگار داره با کلفتش حرف میزنه . اما با یه غریبه که تازه باهاش روبرو شده چنان با ادب و احترام حرف میزنه که بیا و ببین .
خوش اخلاقی قله ی ایمان هست .
کسی که با بستگانش با ادب و احترام برخوذد نمیکنه در ایمان لَنگ میرنه .
اگر خواستین ایمانِ کسی رو امتحان کنین ببینید اخلاقش چطوره .
برای اینکه ببینین اخلاقش چطوریه ببینین با بستگانش چه رفتار و برخوردی داره .
اگر خوب نیست رفتارش با اونها , بدونین که فردا با شما هم همونطور برخورد میکنه چون دیگه باهاتون باصطلاح رودربایستی نداره .
قبل از ازدواج حتما این مسئله رو چک کنین .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.