ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21]

javad.sch
21-07-2022, 14:25
آزمون استخدام بخش خصوصی ، دروغی بزرگ هست .

پولتون رو میگیرن و به بهانه ای بدون برگزاری آزمونی مردود میکنن .

عبارت زیر رو در اینترنت سرچ کنید . تا از جزئیات دروغ رو بفهمید

>>>>>>>>>>>>>>> دزدی در روز روشن؟ آزمون استخدام بخش خصوصی

sf1010
23-07-2022, 10:32
پیشنهاد می کنم هیچوقت چشم بسته هیچ چیزی به کسی ندید و هیچ چیزی از کسی نخرید؛
بعدا دلیلش رو خواهید فهمید...

لیونل_مسی
25-07-2022, 10:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیونل_مسی
25-07-2022, 13:01
اگر مجرد هستید

نصف شب گرسنه تون میشه و میخواهید یه چیز درست کنید که هم سریع درست بشه
هم یه مزه ای داشته باشه

ماکارونی آب پز با تن ماهی ایده خوبی هست
اگر میخواهید سس تند گلوریا هم اضاف ه کنید .

لیونل_مسی
27-07-2022, 14:41
الان که امریکا از افغانستان رفته
یه عده یهویی شیر شدن میگن بمب اتمی میسازیم کسی هم نیست جلومون رو بگیره

اینایی هم که تو فضای مجازی لات بازی در میارن اکثرا از همین عده هستن

یه سری قداره کش و عربده زن هستن که هر حکومتی باشه همین کاره هستن از این آدم ها تو همه کشورها هست ...

یه سری هم کم سن و بی تجربه و خام هستن ، تبلیغات تو سرشون جمع میشه چت میکنن جو گیر میشن میگن اسرائیل نابوده

حالا دیگه کسی نیست به این جماعت حالی کنه که اگه همین امریکا در مقابل روسیه و چین نباشه همین چین و روسیه همه کستو تو میدون ژاله تهران سرنیزه میکنن
و بگه که اسرائیل همون کاری را میکنه تو منطقه که امریکا در جهان میکنه اسرائیل نبود همین قدرت های عربی چنان *** *** که همه هفت جدتونو یاد کنید .

با سپاس از تحریریه
تولید محتوای تیم پی سی اکسپرس

لیونل_مسی
27-07-2022, 14:52
هموطن عزیز آذری
هموطن کوردستانی

تو که به خاطر لبخند یه دختر سفیدپوست
هم کشوری به اصطلاح "فارس" خودت را مفت میفروشی

دنیا دو روزه
کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم چرا

من که رفتم

angel7animation
01-08-2022, 19:45
جَوْگیر زندگی نکردن

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-08-2022, 18:28
پیام بسیار مهم در مورد انتشار دوبارهٔ کرونا و افزایش تلفاتِ کرونایی
◼️ از اشتباهات خود و دیگران درس بگیریم و دیگه اونها رو تکرار نکنیم . این یکی از علامت‌های هوش و ذکاوتِ زیاد هست .

◼️ تعدادِ مبتلایان به کرونا و بیمارانِ کروناییِ بستری در بیمارستانها و تعدادِ فوتی ‌ها همچنان در حال افزایش هست .

◼️ در حالیکه همین چند هفته قبل ، تعدادِ فوتی‌ها و تعدادِ شهرهای نارنجی و قرمز به صفر رسیده بود .

◼️ ◼️پس چی شد که یکدفعه در سه چهار هفته دوباره تعدادِ فوتی‌ها رفته بالای ۷۰ نفر در روز و هزاران نفر هم در بیمارستانها بستری هستند ؟؟!!!

جواب این هست :

۱ - وقتی مردم در اخبارها می‌بینند و می‌شنوند که تعداد فوتی‌ها به صفر رسیده و دیگه هیچ شهر قرمز و نارنجی هم وجود نداره ، تصور می‌کنند که دیگه کرونا تمام شده و دیگه ویروس کرونا وجود نداره بین مردم و اقدامات پیشگیرانه ی بهداشتی رو کنار میذارند و حتی به دیگران که هنوز رعایت می‌کنند می‌خندند و مسخره می‌کنند میگن:

کرونا تمام شد دیگه . برای چی هنوز ماسک میزنی و فاصله می‌گیری و مهمونی و جشن و مراسم نمیری و محلول ضدعفونی همرات داری ؟ .

چه اشتباهِ بزرگ و مرگباری .

این را همه ی مردم باید درک کنند که :

◼️در جنگ‌ وقتی که دشمن ضعیف میشه و یا تعدادش کم میشه ، اشتباه ترین و خطرناک‌ترین کار ، برچیدنِ سنگرهای دفاعی و متوقف کردنِ اقداماتِ دفاعی هست چون حتی کم ترین تعدادِ دشمن و ضعیف ترین دشمن‌ها هم وقتی مقاومت و دفاعی در مقابلشون نباشه راحت وارد می‌شه و خسارت می‌زنه و مرگ و نابودی به بار میاره .

◼️مردم باید درک کنند که وقتی که در اخبارها گفته میشه تعدادِ تلفاتِ کرونا تک رقمی شده و یا به صفر رسیده ، این نتیجه ی دفاعِ قویِ مردم و انجامِ اقداماتِ پیشگیرانه ی مهمِ بهداشتی توسطِ اکثر مردم هست پس برای حفظِ این وضعیت باید همه‌ی مردم ، همچنان اقداماتِ پیشگیرانه و بازدارنده رو بدونِ سهل‌انگاری ادامه بدند تا دوباره کرونا منتشر نشه و دوباره تعداد مبتلایان زیاد نشه و دوباره آمار بستری ها و مرگ و میرهای کرونایی زیاد نشه .

۲- متاسفانه مسئولین کشورهای جهان هم به این اشتباهِ بزرگ و مرگبار دامن میزنند با صدورِ دستورالعمل های بسیار اشتباه مثل لغوِ ماسک زدنِ اجباری در اماکنِ عمومی در شهرهای آبی !!! و همچنین لغوِ واکسیناسیونِ اجباری .

۳ - دیگه هیچ شکی وجود نداره که همهٔ واکسن‌های کرونا تأثیرِ موقتیِ چند ماهه دارند و حداقل هر ۶ ماه یک بار باید واکسیناسیون انجام بشه برای هم ی مردم از کودکان پنج شش ساله گرفته تا مسنینِ بالای صد سال .

◼️نتیجه‌گیری :

◼️ اگر سلامتیِ خودتون و اطرافیانتون و سایر مردم براتون مهم هست پس اقدامات پیشگیرانه ی بهداشتی رو هرگز متوقف نکنید حتی بعد از صفر شدنِ آمار تلفاتِ کرونایی و آبی شدنِ وضعیتِ همه‌ی شهرها .

✓ ماسک زدن ( ماسکِ سه بعدیِ سالم و باکیفیت )

✓ شستشوی دستها چندین بار در روز به شکل صحیح با آب گرم و صابون .

✓ دست نزدن به دهان و بینی و چشمها با دستهای نشسته .

✓ دوری از تجمعات و مهمانی و جشن و مراسم تا حد ممکن ، خصوصاً در اماکن شلوغ و بسته و حتماً هم حضور با ماسک باشه و حفظِ فاصله ی کافی از دیگران .

✓ رعایتِ فاصله با دیگران (حداقل یک متر و هر چه بیشتر باشه بهتر هست ) .

✓ واکسن زدن و تکرار واکسن ، حداقل هر ۶ ماه و یا طبق دستور مراجع ذی صلاح .

◼️هرگز از یاد نبریم که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که از روزی که مردمِ جهان شروع کردند به ماسک زدن و شستشوی دستها و رعایت فاصله از دیگران و دوری از تجمعات ، آمارِ ابتلا به بیماریهای عفونی ۵۰ درصد کاهش داشته در جهان .

بیماریهای عفونی یعنی بیماریهای ویروسی ، باکتریایی ، قارچی و انگلی .

این خبر یک پیام قوی داره و اون این هست :

✓ رعایت شیوه‌نامه های بهداشتی فوق العاده اهمیت داره در حفظِ سلامت انسانها و فقط منحصر به کرونا نیست چون میلیونها نوع ویروس و باکتری و قارچ و انگل هر لحظه سلامتی و زندگی انسانها رو تهدید می‌کنند .

✓ جداسازی بالشت و پتو و بشقاب و لیوان و قاشق و چنگال و حوله ی دستشویی و حوله ی حمام و شانه و لیفِ حمام و صابونِ حمام بسیار بسیار مهم هست برای جلوگیری از انتشار میکروبها و ویروسها و قارچها و انگلها بین مردم و خانواده‌ها .

✓ استفاده از صابون مایع بسیار اهمیت داره در خانه‌ها و اماکن عمومی .

◼️ استفاده از صابون قالبی ( صابون جامد) می‌تونه انواع بیماریهای عفونی رو به راحتی منتقل کنه به دیگران .

لیونل_مسی
12-08-2022, 12:12
یه نمونه از خاله زنک بازی ما ایرانی ها و اینکه مردم ما مخصوصا خانوم ها زبون مار دارن و میتونن فقط با حرف شون یکی رو بدبخت کنن :

چند وقت پیش برخوردم به یه تاپیک تو نی نی سایت درباره این بود که مثلا طرف خواهرش با یه مردیکه مثلا 10 - 12 سال بزرگتر از خودش بوده میخواد ازدواج کنه

همشون نوشته بودن زود بچه دار بشین !

یعنی مردم داری تو مملکت ما مخصوصا جنوب شهر این قدر مهمه ! زود بچه دار بشین و گرنه براتون حرف درمیارن
زود ازدواج کنین تا براتون حرف درنیاوردن !

لیونل_مسی
20-08-2022, 07:33
پوشش متفاوت دو “خانم مجری” تلویزیون
نکبت و غم برای داخل / قمپز برای خارجه :

srx190d
21-08-2022, 15:52
فقط محض اطلاع!
سال ۱۹۷۹ میلادی (١٣۵٧ ش) تولید ناخالص داخلی ما ۹۰ میلیارد دلار و کره‌جنوبی ۶۷ میلیارد دلار بود. الان مال ما شده حدود ۲۳۰ میلیارد دلار (رتبه ۵۱ دنیا) و مال کره شده ۱/۸ تریلیون دلار (رتبه ۱۰ دنیا)!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لیونل_مسی
21-08-2022, 15:57
عوضش اخلاق داریم
امنیت اخلاقی داریم .

italodance
24-08-2022, 05:59
عوضش اخلاق داریم
امنیت اخلاقی داریم .

درست این حرف الان جهت مزاح هست ولی انصافا هیچ امنیتی نداریم، فضا ترسناکه جامعه پر از دزد و سرقت شده ، من اصلا جرات نمیکنم ماشینم را بدون مکان پارکینگ دار بیرون ببرم.

سرقت زیاده، اینقدر که من با چشم خودم میبینم دیگه آن زمان شنیدن هم نیست.

خود نیرو انتظامی هم که متاسفانه رها شده ، این قضیه فولاد مبارکه هم که همه مطلع شدند.

لیونل_مسی
24-08-2022, 07:27
باز خوبه شما متوجه شدی مزاح بود .
بعضی ها همین قدر هم متوجه نمیشن مثل همون ممد جهنمی

یه تجربه بگم ، خودم یه بار رفتم اون سر شهر یه چیز غیر اخلاقی تهیه کنم ، به دقیقه نکشید پلیس از چپ و راست میومد ، کلانتری شماره فلان ... ببینن من چیکار میکنم .
شما باورتون نمیشه چقدر امنیت اخلاقی داریم .

#همه_ایران_تهران_نیست
دروغ میگن همین جاس دشمن ما امریکاس

radarz
24-08-2022, 11:32
به هیچ کس اعتماد نکنید :)

AliJamalifar
25-08-2022, 12:50
آقا یک سوال

srx190d
25-08-2022, 20:00
جغرافیای کمپانیها و صنعتگران بزرگ آلمان. جایی که آلمان شرقی بوده تقریبا خالی است. رفقا عمدتا به توزیع ثروت علاقه داشتند، نه تولید آن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لیونل_مسی
25-08-2022, 21:04
حالا کاش مملکت ما یه شباهت حداقلی به آلمان شرقی سابق داشت .

اونا آخر هفته میرفتن پیک نیک اونی که میخواستن ، قانونی از مغازه تهیه میکردن فیلماش تو یوتوب هست ، اتوبوس ایکاروس اونا رو ما اسقاطی وارد میکردیم .

کمونیزم هر چه قدر هم بد و بیراه بگید بهش ، نمیگه حاجی بره 4 تا عقد دائم 20 تا صیغه بگیره جوون مملکت آخر هفته یه قل دو قل بازی کنه . .

لیونل_مسی
25-08-2022, 23:35
امبر هرد ایرانی

نگاه کنید توروخدا

عقده که میگن یعنی همین

لیونل_مسی
13-09-2022, 05:46
آدم کم هوش و بی ذکاوت همیشه هم خودشو به دردسر میندازه هم به میزان مساوی همه اطرافیانش را

اول همه درها ها را به روی شما میبندند بعد میگن نمیدونستیم . حالا کاری از دستمون برنمیاد . همین که هست

از قدیم هم گفتن ، سنگی که یه دیوونه ته چاه میندازه 10 نفر عاقل باید جمع شن بیارن بیرون

مثال دکتر الف نون و همه روسا که بعد از اون اومدن

italodance
13-09-2022, 06:12
دوستان دقت کنید دزدی در کشور آزاد شده:

برای سرقت‌های با ارزش کمتر از ۲۰ میلیون تومان پرونده تشکیل نمی‌شود

فرمانده فراجا گفت: برابر قوانین موجود برای سرقت های خرد با ارزش کمتر از ۲۰۰ میلیون ریال پرونده تشکیل نمی شود و سارق نیز به زندان نمی‌رود. البته همه همکاران برای پیشگیری و برخورد با سارقان پای کار بوده و اقدامات علمی و عملی زیادی نیز در این رابطه صورت گرفته است

منبع:

خلاصه مواضب مالتان باشید که امنیت از دستشان در رفته.

لیونل_مسی
13-09-2022, 06:18

فرمانده فراجا گفت: برابر قوانین موجود برای سرقت های خرد با ارزش کمتر از ۲۰۰ میلیون ریال پرونده تشکیل نمی شود و سارق نیز به زندان نمی‌رود. البته همه همکاران برای پیشگیری و برخورد با سارقان پای کار بوده و اقدامات علمی و عملی زیادی نیز در این رابطه صورت گرفته است

منبع:

شما حتما تهران هستید که نفس تون از جای گرم بلند میشه

عزیز همینی که گفتی ، عدم برخورد پولیس با اوباش و اشرار تو شهرستان ما از 37 سال پیش بوده

چون خود پولیس همیشه از اوباش بوده

همه ایران تهران نیست .

حرف های شما منو یاد شعرهای محسن چاووشی میندازه

لیونل_مسی
13-09-2022, 06:22

منبع:

البته این را هم بگم که تو ایران نگاه به اینترنت و وب خیلی امنیتی هست .

یعنی گفتن که زیر 20 میلیون اصلا رسیدگی نمیکنیم ولی خودتون که دیدید خفت گیر اتوبان فلان را میخوان دار بزنن

مثل اینه که تو اینترنت بری سایت وزارت اطلاعات وواک ببینی تو سایتش چی نوشته چیکار میخوان بکنن

اونجا فقط نوشته تسلیت تسلیت

لیونل_مسی
21-09-2022, 10:56
زود ازدواج کنید فقط یه معنا داره :

یه چیزی دم دستی دختر عمویی دختر خاله ای چیزی برا خودتون پیدا کنید

فقط سر خودتون را گرم کنید

خوشگل هاش هلو ها باشه برا ما

ما غربالگری میکنیم شما تماشا

لیونل_مسی
14-10-2022, 10:41
دیشب رایانه مو گرفتم با معوقات جمعا یک و دویست

باهاش یه اسنپ فود زدم یه هایپ یه رد بول و یه کوکا زیرو خانواده

بازم صداقت رییسی ، روانی که به ما از این چیزا نمیداد

تو سایت ش ثبت نام کردم با این که بیکارم میگفت شما مشمول نمیشوید !

ههههه :دی :D

از پول نفت پارس جنوبی به اسنپ فود

adin00
27-10-2022, 22:20
هیچ وقت به حرف فروشنده ها توجه نکنید که از کالای خاص خود تعریف میکنند . از هر چه تعریف کردند آن را نخرید ! :happy:

تجربه دوم ; وقتی از کالایی که چندین ساله میخرید راضی هستید به هیچ عنوان سراغ امتحان کردن برند های متفرقه نروید !

aryamehr1368
14-11-2022, 20:37
دیشب رایانه مو گرفتم
ویندوز چی نصب کردی روش؟

aryamehr1368
14-11-2022, 20:38
دیشب رایانه مو گرفتم
ویندوز چند روش ریختی؟

aryamehr1368
14-11-2022, 20:42
هیچ موقع سعی نکنید دو نفرو باهم آشتی بدین ,اگه بخوان باهم خوب باشن احتیاج به واسطه ندارن

لیونل_مسی
15-11-2022, 08:00
ویندوز چی نصب کردی روش؟

11 انترپرایز Enterprise اصلی با لایسنس آمریکا

- - - Updated - - -

ویندوز چی نصب کردی روش؟

11 انترپرایز Enterprise اصلی با لایسنس آمریکا

- - - Updated - - -

ویندوز چند روش ریختی؟

11 Enterprise با لایسنس اصیل امریکا

- - - Updated - - -

ویندوز چند روش ریختی؟

11 Enterprise با لایسنس اصیل امریکا

ra20222
03-12-2022, 15:06
اگ خواستین کسی رو دشمن خودتون کنین بهش پول قرض بدین:D

1serendipity
24-12-2022, 01:32
گاهی لازمه برای اثبات حرفات مشت بکوبی،
ولی یادت باشه جوری نزنی همه دیوارایی که ساختی فرو بریزه

shabnam1986
26-12-2022, 18:07
آدما شاید تکراری بشن ؛
ولی وقتی که برن
«دیگه تکرار نمیشن»
پس تا هستن
قدرشون رو بدونید…

shabnam1986
30-12-2022, 10:05
به کسانی که پشت سر شما حرف میزنند ، بی اعتنا باشید
آنها به همانجا تعلق دارند
یعنی دقیقا پشت سر شما

aryamehr1368
30-12-2022, 22:37
از قهر کردن با اونکه باهاش حال نمیکنید نترسید خیلی از اوقات قطع کردن و کاهش رابطه باعث آرامش میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-03-2023, 21:33
با سلام

◼️ قبل از سال نو و یا در همون روزهای اولِ سال نو به پاکبان‌های محله خودتون عیدی بدین .

توضیح بیشتر برای علاقمندان :

◼️از علامتهای کسانی که به خدای یگانه و قیامت ایمان دارند این هست که :

از آنچه که خدای متعال بهشون روزیِ حلال داده اِنفاق می‌کنند در راهِ خدا .

◼️انفاقی بدونِ مقابل ، بدونِ مِنت و اذیت و تا حدِ امکان مخفیانه (قرآن کریم)

◼️سعی کنید در پایانِ هر سال به یاری خدای متعال و همکاریِ ساکنینِ ساختمانتون که داوطلب هستند ، مبلغی به عنوان عیدی پرداخت کنید به پاکبانهای محله‌‌ی خودتون .

◼️ پاکبان‌ها افراد زحمت کشی هستند و بی شک اِستحقاقِ دریافتِ عیدیِ سالی یک بار رو دارند .

معمولاً ۳ پاکبانِ ماشینی هستند (۲ کارگر و ۱ راننده ) و یک پاکبانِ پیاده

بهتره به هر پاکبان ماشینی ۲۰۰,۰۰۰ تومان عیدی بدین که جمعاً میشه ۶۰۰,۰۰۰ تومان

و به پاکبان پیاده هم که خیلی بیشتر زحمت می‌کشند و کارشون نظافت خیابان و پیاده روها و باغچه‌ها و جدولها هست ۳۰۰,۰۰ تومان عیدی بدین.

◼️ اونهایی هم که به لطف خدا تواناییِ مالیِ بیشتری دارند می‌تونند مبلغ بیشتری پرداخت کنند .

◼️ اگر ساختمان دارای صندوق شارژ هست پس میتونید با موافقت اکثریت ، مبلغی از این عیدی رو از صندوق شارژ ساختمان پرداخت کنید و بقیه اش توسط داوطلبان پرداخت بشه .

◼️اگر هم مبالغ داوطلبانه کافی بود پس دیگه نیازی نیست که از صندوق شارژ ساختمان پولی پرداخت بشه .

◼️ بهتره قبل از سال نو این عیدی پرداخت بشه و یا در همون روزهای اولِ سال نو .

◼️ بهتره که این مبلغ ها با کارت به کارت پرداخت بشه و عکس واریز و اسم و شماره موبایل پاکبان هم به همه اطلاع داده بشه و یک گروه در یک برنامه‌ از شبکه های اجتماعی تا همه چیز واضح و شفاف باشه .

◼️ سنت‌های غلط رو بشکنیم و حذف کنیم و سنتهای خیر و خوب و خداپسندانه رو رواج بدیم در جامعه و خودمون هم پیش قدم باشیم در انجامش .

Mahary
19-03-2023, 15:59
با سلام

◼️ بهتره که این مبلغ ها با کارت به کارت پرداخت بشه و عکس واریز و اسم و شماره موبایل پاکبان هم به همه اطلاع داده بشه و یک گروه در یک برنامه‌ از شبکه های اجتماعی تا همه چیز واضح و شفاف باشه .

◼️ سنت‌های غلط رو بشکنیم و حذف کنیم و سنتهای خیر و خوب و خداپسندانه رو رواج بدیم در جامعه و خودمون هم پیش قدم باشیم در انجامش .

شعور هم چیز خوبیه.........

عکس و شماره موبایل بد بخت رو همه جا پخش کنید که بگید ما بهش کمک کردیم تا ابرو و حیثیت و کرامت اون شخص رو خرد و داغون کنید

نمی دونم اون موقعی که تو دستگاه خلقت شعور پخشمی کردن بعضی ها کجا بودن ؟ رفته بودن زنگ تفریح ؟

لیونل_مسی
19-03-2023, 20:58
یک تجربه شخصی

وای فای اکستندر کارش اینه که بی سیم مودم شما را در محیط خانه توسعه بده .
ولی تو مملکت ما خیلی ها میخرن که از وای فای همسایه ها استفاده کنند

- - - Updated - - -

یک تجربه شخصی

Mahary
20-03-2023, 19:33
اسم بعضی ها میاد زیر پست های ادم که لایک کردن ادم متهوع میشه

متهوع = باب تفعل از مصدر تهوع

shabnam1986
20-03-2023, 19:52
یک تجربه شخصی

- - - Updated - - -

یک تجربه شخصی

مگه پسورد رو هم هک میکنه؟

mehdi_diplomat
05-04-2023, 15:10
یکی از بزرگ ترین درست های زندگیم توی سال گذشته این بود که خودم رو دست کم نگیرم
وب رای شروع یک کار خیلی منتظر نمونم و کمال گرا نباشم

لیونل_مسی
20-04-2023, 21:20
یکی از راه هایی که ارزشی ها را میشه در فضای مجازی شناخت استفاده از واژه های ارزشی هست .

مثل "نخ نما"

- - - Updated - - -

یکی از راه هایی که ارزشی ها را میشه در فضای مجازی شناخت استفاده از واژه های ارزشی هست .

مثل "نخ نما"

radarz
20-04-2023, 21:55
فردایی وجود نداره ...

boy iran
21-04-2023, 08:09
دیروز دیدم اردوغان داره به مردمش میگه یکسال گاز و برق رو مجانی میکنم
اونم دم انتخابات
خوب همه میدونیم این شعار برای کی هست؟
جهالت تا کجا

لیونل_مسی
21-04-2023, 09:54
اونم دم انتخابات
جهالت تا کجا

برای ایرانی ها میگه دوست من.
که برن خونه بهخرن

- - - Updated - - -

اونم دم انتخابات
جهالت تا کجا

برای ایرانی ها میگه دوست من.
که برن خونه بهخرن

Hunter Man
21-04-2023, 10:52
سلام داشتم از اینجا رد میشدم
دیدم این فروم هنوز هست
باورم نمیشه در دنیای امروزی هنوز هم بعضی از فروم ها فعال هستن
من زمانی که 20 سالم بود اومدن این فروم
چقدر زود گذشت

The Stig
13-08-2023, 14:56
منگه الان چند سالته؟

The Stig
13-08-2023, 14:59
دیدم این فروم هنوز هست
چقدر زود گذشت
مگه الان چند سالته؟

ksra
07-09-2023, 16:03
اینو میدونم که احساس میکنید من اطلاعات ضعیفی دارم و توهم طوطئه و ... و شما فکرت بازتره بنابر این به واکسن اعتماد داری چون ویروس ضعیف شدس ( این که ویروس ضعیف شدس رو دوران راهنمایی فک کنم تو کتابامون بود چیز خفنی نیست ) منم موافق بودم همین الانم هستم ولی نه با واکسنی که خودم نتیجشو دارم میبینم نیازی به آمارگیری از بالای 100 نفر نیست ! حتی اطلاعات واضحی از ازمایشاتش در دسترس نیست ( لابد به ضررشونه انتشار این اطلاعات وگرنه منتشر میکردن. اصل انجام آزمایشه که انجام شده تایید جهانیشم بگیرن از نظر اقتصادی هم بهتره براشون) .
این مورد هم هست که فقط ویروس نیست این ویروس باید تو راکتورهایی تولید انبوه بشن بعد با واکنشی تا مقدار معینی ضعیف بشن که هم مواد داخل راکتورها هم نحوه ضعیفسازی که میتونه شیمیایی باشه و هم نگهدارنده ها تو تولید نهایی تاثیرگذارن در نهایت خلاصه اینکه اینی که تذریق میشه
اگه فقط ویروس ضعیف شده بود غیر ممکن بود تاثیراتی خارج از تاثیرات خود ویروس داشته باشه و منطقا" برای هیچ گروهی حده اعقل مضر نبود .

ویرایش : سینو فارم
امروز به خالم زنگ زدن بیا واکسن بزن گفته شوهرمو 20 روز پیش واکسن زدید کشتید حالا میگید بیا واکسن بزن ؟! جوابشون خیلی جالبه :

گفتن این واکسن چون خیلی قویه (!) افراد ضعیف اینجوری میشن (بگذریم که این فرد کرونا گرفته بود ولی اونقدرا قوی نبود که بکشتش ولی واکسن... ! )
باز پرسیده بود خوب شما که میدونید اینجوری میشه واسه چی واکسن میزنید به مردم دوباره جالب جواب داده :

خوب باید بعدش مایعات زیاد بخوری خونت سفت نشه شوکی چیزی هم بهت وارد نشه فشارت پایین بالا شه وگرنه لخته میشه !

حالا حده اعقل بدونید بعدش مایعات و آسپرین واسه شل شدن خون مثل آبنبات بریزید بالا ایشالله خوب میشی :دی

درود به شما.
حدودا بیش از 2 سال از این پست شما میگذره...
من پدرم رو متاسفانه پارسال سر خونریزی مغزی از دست دادم و دکترش هم گفت که علت این اتفاق همین واکسن سینوفارم بوده!!! 2 دوز ازش تزریق کرده بودن ...
وتنها در پدر من نبوده در بخش آی سی یو بیمارستان خیلی هاهم بودن که به این مشکل دچار شده بودند و حتی 1 نفرشان جان سالم به در نبرد یا از ایست قلبی فوت میکردند یا در همان کما دار فانی رو وداع میگفتند!!!
سکته مغزی یا ایست قلبی از عوارض این واکسن است و در افراد خیلی زیادی از این نوع عوارض دیده شده !!!
حداقل در فامیل های خودمون از 30 نفری که واکسن زدند حداقل 8 نفر مشکلات مداوم دارند یا در خطر مرگ هستند!!! دقیقا این عوارض بعداز تزریق واکسن دیده شده....
من خودم به شخصه دوز 3 و 4 رو تزریق نکردم و نخواهمم کرد...

9vin
08-09-2023, 00:53
دیدم این فروم هنوز هست
چقدر زود گذشت
منم همینطور دقیقااااا :worried:

- - - Updated - - -

دیدم این فروم هنوز هست
چقدر زود گذشت
منم همینطور دقیقااااا :worried:

Mohsen952
13-09-2023, 13:21
پاک شود.........

shabnam1986
13-09-2023, 14:21
بهترین تجربه ای ک تو سن 37 سالگی میتونم بهتون بکنم و جنسیت نمیشناسه اینه ک رو پاهای خودتون وایسین و هرگز انگشت اشتباهاتتون رو سمت کسی نگیرین،از کسی توقع کمک بخصوص مالی نداشته باشین حتی پدر و مادرتون:»

Reza Azimy_RW
14-09-2023, 02:54
درود به شما.
من پدرم رو متاسفانه پارسال سر خونریزی مغزی از دست دادم و دکترش هم گفت که علت این اتفاق همین واکسن سینوفارم بوده!!! 2 دوز ازش تزریق کرده بودن ...
وتنها در پدر من نبوده در بخش آی سی یو بیمارستان خیلی هاهم بودن که به این مشکل دچار شده بودند و حتی 1 نفرشان جان سالم به در نبرد یا از ایست قلبی فوت میکردند یا در همان کما دار فانی رو وداع میگفتند!!!
سکته مغزی یا ایست قلبی از عوارض این واکسن است و در افراد خیلی زیادی از این نوع عوارض دیده شده !!!
حداقل در فامیل های خودمون از 30 نفری که واکسن زدند حداقل 8 نفر مشکلات مداوم دارند یا در خطر مرگ هستند!!! دقیقا این عوارض بعداز تزریق واکسن دیده شده....
بله الان دیگه واسه کسی پوشیده نیست که این واکسنها زودتر از خود بیماری آدمو میکشه حتی 1 دوز .
عده زیادی از کسایی که واکسن زدن دچار لخته خون شدن که خیلی خترناکه و میتونه سکته مغذی و قلبی ایجاد کنه حالا بعضی شانس آوردن توی پاشون گیر کرد یا ...

و مهمتر از همه : کسایی که واکسن زدن حتی از نزده ها بیشتر دچار این ویروس شدن که اینو فک کنم همه فهمیدن(ولی دیر)

اگه نگیم در مورد کرونا تاثیر منفی نداشت هیچ تاثیر مثبتی هم نداشت خودشون هم فهمیدن جمعش کردن اصلا این ویروس کارش پاکسازی بود و واکسنی جز مدرنا و فایزر کمک کننده نیست نبود اصلا معلوم هم نشد چی شد آخرش
خدا و شکر هیچ کدوم از خانواده ما نزد الان هم که نه ویروس هست نه واکسنی این بیماری طراحی شده بود تاریخ انقضا داشت :blink:

وین رونی
16-09-2023, 00:42
کل خانواده ما تقریباً چهار دوز سینوفارم زدیم.خودم همسرم فرزندم و پدر و مارد خودم و همسرم
و خیلیای دیگه
خدا رو شکر کسیمون نمرد!!!!

Reza Azimy_RW
28-12-2023, 14:08
خدا رو شکر شما خانواده سالمی هستید این ویروس بیشتر خانواده های دارای بیماری ژنتیکی یا غیر قابل درمان رو هدف میگیره

شوهر خاله من حدود 5 روز بعد از زدن واکستن سکته مغزی کرد و ...
خوده دکترا گفتن از واکسن بوده باید بعد از واکسن مایعات زیاد مصرف کنی تا خون لخته نشه و حتی از داروهای رقیق کننده خون استفاده کنی البته بعد از مرگش این نسخه رو تجویز کردن :jealous:
اطفاقات مشابه تو فامیل ما زیاد افتاد اونایی هم که زندن بعد از واکسن هرکی دچار یه جور اختلال شده مثلا مرض قند .

البته توی جمع دوستان خیلیا زدن خصوصا دوز اول و دوم ولی چون جوون بودن خدا رو شکر هنوز مشکلی براشون پیش نیومده یه روز نزدیک بود رفقا واکسنو زور تپون کنن بهم خدا رو شکر دَر رفتم :دی

Reza Azimy_RW
07-01-2024, 22:31
اونم دم انتخابات
جهالت تا کجا

یعنی باج دادان / یعنی با پول خود مردم به صورت مثلا قانونی رای خریدن :thumbsdowنشانه شاخص یک دیکتاتور
که هر دیکتاتوری شکل بگیرد . یعنی :
حقوقش را به دیگران تحمیل کردن یعنی :
بی عدالتییِ در چرخش و زیر میز در چند سال , و در نهایت رشد بی عدالتی به صورت بهمنی

enimonte
15-01-2024, 10:33
اگر قرار شد برای کسی خارج از تایم کار انجام بدید حتما قرارداد ببندید

اگر جایی از کسی ضربه خوردید دوباره اعتماد نکنید

رو حساب اعتماد به یک ادم کلاش کلیه زحمات سه ماهه من بر باد رفت.بالغ بر 500 سند انبار ثبت کردم اما یک چهارم مبلغی که اعلام کردم را واریز کرد و گفت که یادش نمیاد مبلغ گفته باشم

به دختر جماعت سعی کنید اطمینان نکنید. همونجا نشسته بود گفت مبلغ را خوب گفتی بعدا همون هم به خاطر اینکه به سودش نبود میگفت یادم نمیاد.هر چقدر هم حرف از عصبانیت زده بودم را بدون کم و کاست به اون ادم کلاهبردار گفته بود.جالب اینجاست میگفت تو عین برادرمی من خیلی کار ازت یاد گرفتم.

اگر از شرکتی رفتید دوباره برنگردید

بعد از چهار سال دوباره همون اتفاق افتاد.بنا به دلایلی یک ماه بعد از تاریخ این پست به محل کار قبلیم برگشتم.البته چاره دیگه ای هم نداشتم.اما باز از طرف همون دختر ضربه خوردم.
توی این چهار سال هر بار که هم صحبت میشد برعلیه یکی صحبت میکرد.من فقط شنونده بودم.اما یکبار که گفتم فلان حرف را به اون نفر نزن.جلوی خودم حرفو گذاشت کف دست طرف.
اگر دیدید یکی خیلی بهتون احترام میذاره.اقا اقا میکنه هول برتون برنداره.شما برای 99 درصد ادمها فقط پل پیشرفت هستید و بس.وقتش برسه و چیزهایی که لازم دارند را ازتون یاد بگیرند به پوست پیازی فروخته میشید.

Scale
15-01-2024, 15:19
به پوست پیازی فروخته میشید.

اون که گرونه باز

خیار............خیار بگو..........

Scale
15-01-2024, 15:29
.شما برای 99 درصد ادمها فقط پل پیشرفت هستید.

99 کمه...............1 % یعنی ادم خوب داریم ؟؟؟؟ یعنی تو ایران 1 میلون نفر ادمی داریم که نمی خان شمارو بخورند ؟؟؟ و ازتون استفاده کنن ؟؟؟

من که بعید می دونم

یه ممیز بزارید پشتش و یه 9 اضافه کنید بشه 99.9 شاید به واقیعت نزدیک تر باشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-03-2025, 10:42
سلام

◼️ پیشاپیش سال نو بر شما پر خیر و برکت و معنویت.

◼️ به پاکبانان منطقه ی خودتون عیدی بدین

◼️ این کار خیر رو بین مردم رواج بدین .

◼️ این هموطنان زحمتکش ، لایقِ این عیدیِ سالی یک بار هستند .

◼️ معمولاً یک تیم سه نفره ی پاکبانان ماشینی هستند (۲ نفر پاکبان و یک زاننده)
همچنین یک نفر هم پاکبان پیاده که کار نظافت و جارو زدن خیابان و کوچه و جدولها و باغچه‌ها ی کنار خیابان رو بر عهده داره .

◼️ ازشون نام و شماره کارت و شماره موبایل بگیرید و بفرستید برای تمامی ساکنین محله که باهاشون تماس دارید و یا به تابلو داخل ساختمان بزنید و یا بدر گروه ساختمان در شبکه‌های اجتماعی اطلاع رسانی کنید .

◼️ اگه هر واحد و مغازه و فروشگاه حتی ۵۰,۰۰۰ تومان هم عیدی پرداخت کنند ، هر نفرشون میلیونها تومن عیدی عایدش میشه إن شاءَ اللّٰه.

◼️ معامله با خدای متعال ، سود اندر سود هست .

◼️ از علامتهای کسانی که به خدا و قیامت ایمان دارند اینه که از مال و منالی که خدای متعال بهشون داده ، انفاق می‌کنند و صدقه میدند .

◼️ شرط قبول شدن این انفاق و صدقه ها :

★ برای رضای خدای متعال باشه . نه برای ریا و عوام فریبی و ظاهرسازی و خودنمایی.

★ از پول و مال و اموال حلال باشه .

★ تا حد امکان مخفیانه انجام بشه مگر اینکه چاره‌ای جز آشکار شدنش نباشه و یا با هدفِ ترویجِ کار خیر ، آشکارا انجام بشه .

★ بدون منت و اذیت و تحقیر و تمسخر و بدون مقابل و عَوض باشه .

★ تا آخِر عمر ، نیـتِ فرد تغییر نکنه .
یعنی اگه بعداً پشیمان بشه از انفاق و صدقه و اِحسان برای رضای خدا و بگه حیف از اون کارهای خیر و پولها که خرج کردم . کدام خدا ؟ کدام قیامت ؟ ، همه ی اعمال خیرش حذف میشه از نامه ی اَعمالش و چه خسارتِ سنگینی (قرآن کریم) .

◼️ اعمال خیر و خداپسندانه ی شما قبولِ خدای شنوای بینای شَکور

Yuri Gagarin
09-04-2025, 00:53
سلام

اقای بسیجی با صاحبانت بگی کمتر پول ما رو بدزدند می دیم به اونها هم عیدی چشم

- - - Updated - - -

سلام

اقای بسیجی با صاحبانت بگی کمتر پول ما رو بدزدند می دیم به اونها هم عیدی چشم

radarz
09-04-2025, 11:08
همکارت رفیقت نیس :exclamati فقط همکارته !!! تو محیط کار مراقب ادم های سمی باشید

- - - Updated - - -

همکارت رفیقت نیس :exclamati فقط همکارته !!! تو محیط کار مراقب ادم های سمی باشید

aryamehr1368
19-05-2025, 23:21
هیچ اعتقادی احترام نداره هرجا گفتن ب اعتقادات احترام بذار اغتشاش کونید توش

Yamani47
27-05-2025, 02:41
هیچ اعتقادی احترام نداره هرجا گفتن ب اعتقادات احترام بذار اغتشاش کونید توش

یادت فقط نره به خاطر یک مشت ملت زباله زباله پرست اعصاب خودتو بهش آسیب نزنی

به چشم هات عادت بده این ها رو شبیه سوسک و باکتری و دیگر آفات ببینی و این که در جسم انسان هستند تو رو گول نزنه که باور کنی این ها انسان اند

radarz
27-05-2025, 10:00
قدر پدر و مادرتون رو بدونید و همین الان ازشون حلالیت بطلبید ... :rambo:

Yamani47
28-05-2025, 04:45
با آدم های حکومتی معامله نکنید پولشون اغشته به حرام است

hoornaazam
28-05-2025, 13:54
یکی از تجربیات بدم که دیشب اتفاق افتاد، اینه که داییم گفت داداشم آماده باشه تا تابستون که میاد، ببرتش. این در حالی هست که پدر و مادرم هنوز زنده ان و ما نمیدونیم که چی با خودش فکر کرده این حرف رو زده.

hoornaazam
28-05-2025, 13:57
در حالی که خوانواده ام در کنارم هستن، پدر و مادر والدینم توی زندگی مون دخالت میکنن.