ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21

Blu-Ray
05-11-2018, 08:12
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه

pro_translator
07-11-2018, 23:44
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه
پول توی بانک پودر میشه

می‌دونم این نقل قول گرفتن خلاف قوانین تاپیکه ولی با عرض معذرت دیگه:

پول توی بانک‌های درست و حسابی پودر نمی‌شه... توی بانک‌های معتبر (مثل ملی، صادرات، ملت) پول بذارین مثل کاسپین ضرر نکنین...

:n16:

Blu-Ray
08-11-2018, 01:35
می‌دونم این نقل قول گرفتن خلاف قوانین تاپیکه ولی با عرض معذرت دیگه:

پول توی بانک‌های درست و حسابی پودر نمی‌شه... توی بانک‌های معتبر (مثل ملی، صادرات، ملت) پول بذارین مثل کاسپین ضرر نکنین...

اونا رو که کلا بیخیال ولی منظور من هم بانک های دولتی بود که توی 6 ماه گذشته ارزش پول توی بانکتون رو یک چهارم کرد توی 8 سال گذشته ارزش پولتون رو یک پانزدهم کرد و توی 40 سال ارزش پولتون رو یک دوهزارمممممممممممم کرد

بعدشم مگه کاسپین مجوز رسمی از بانک مرکزی نداشت ؟؟؟ اعتبار از این بیشتر ؟؟

mojt90
08-11-2018, 10:06
تو زندگی از هیچ کس انتظار نداشته باشید . خودتون مبدا حرکت باشید و نه منتظر دیگران باشید:n16:

radarz
08-11-2018, 10:35
هيچ وقت تو اين كشور كار افريني نكنيد /// :n05:

pro_translator
08-11-2018, 12:40
اونا رو که کلا بیخیال ولی منظور من هم بانک های دولتی بود که توی 6 ماه گذشته ارزش پول توی بانکتون رو یک چهارم کرد توی 8 سال گذشته ارزش پولتون رو یک پانزدهم کرد و توی 40 سال ارزش پولتون رو یک دوهزارمممممممممممم کرد

بعدشم مگه کاسپین مجوز رسمی از بانک مرکزی نداشت ؟؟؟ اعتبار از این بیشتر ؟؟

خوب دلیل هم نمی‌شه که اوضاع اقتصادی کشور باعث بشه مثلا من نوعی ۲۰ میلیون تومن نقد توی خونه نگه دارم اگه منظورتون اینه :n02:

بله، بانک باید مجوز داشته باشه ولی کارنامه و سابقه چیز مهمتریه... بانک‌هایی که گفتم معتبرتر هستن... :n39:

- - - Updated - - -

چرا؟ :n13:

J@viD
08-11-2018, 15:05
خوب دلیل هم نمی‌شه که اوضاع اقتصادی کشور باعث بشه مثلا من نوعی ۲۰ میلیون تومن نقد توی خونه نگه دارم اگه منظورتون اینه :n02:

بله، بانک باید مجوز داشته باشه ولی کارنامه و سابقه چیز مهمتریه... بانک‌هایی که گفتم معتبرتر هستن... :n39:

- - - Updated - - -

چرا؟ :n13:

منظور ایشون این هست که ارزش واقعی 20 میلیون تومان شما از پارسال تا الان شده 5 میلیون تومان حالا اگر این 20 میلیون تومان رو پارسال به جای اینکه به بانک بسپرید طلا یا دلار خریده بودید الان ارزش پولتون حفظ شده بود.در ضمن وقتی شرایط کشور به مرحله ورشکستگی برسه پول شما در هیچ بانکی امنیت نخواهد داشت.

mojt90
08-11-2018, 16:30

با کمال احترام . اینطور پست قابل قبول نیست .

انگام من بیام و در حد یک جمله بگم در فلان بانک سرمایه گذاری نکنید ! و برم !

این نه تجربه هست و نه کسی بهش توجه میکنه . باید دلیل بگید .:n16:

body_guard
08-11-2018, 22:41
راز خودتون رو هرگز به کسی نگین. بعدا نقطه ضعفتون میشه و یارو ازش سوء استفاده میکنه
دردو دل ممنوع

hamid3369
09-11-2018, 09:09
راز خودتون رو هرگز به کسی نگین. بعدا نقطه ضعفتون میشه و یارو ازش سوء استفاده میکنه
دردو دل ممنوع

همچون یک راز ناشناخته باش ادم ها پس از کشف رهایت میکنند

hamid_diablo
09-11-2018, 14:20
سعی کنید مدیر ساختمان نشید
حاشیه و اعصاب خوردکنی فراوانی داره...
از توضیح دادن بدیهیات که ساختمان فضایی عمومی و اشتراکیه تا وصول پول آب و برق و گاز که از توان میندازتون

mojt90
14-11-2018, 16:50
هیچ وقت نقطه ضعفتون رو به همسر ، خواهر و برادرتون به هیچ عنوان نگید !

تاکید میکنم به هیچ عنوان ! مخصوصا خواهر و برادرتون که با پیش آمدن کوچکترین جدال لفظی یا ... ممکن است سوء استفاده می کنند !

چند مورد دیدم که میگم :n12::n16:

alipencia
15-11-2018, 17:12
برای بقیه پله نباشید چون فقط لگدمال میشید و تنها رفیقتون میشه خاک

hamid3369
15-11-2018, 18:47
محافظه کار باشید در سخن گفتن بی پروا هر حرفی نزنید که علیه شما استفاده بشه ..خوبیش اینه کم حرف تر جنتلمن تر از دیدگاه دیگران هم میشه بهتون اعتماد کرد

mojt90
18-11-2018, 18:30
اه خواستید قرص مصرف کنید حتما حتما دستور مصرف رو بخونید سر خود نخورید

vahidgame
29-11-2018, 13:19
تجربه به من ثابت کرده برای شبکه های اجتماعی مختلف مثل اینستاگرام باید یه تایم مشخص در روز در نظر گرفت
وگرنه ممکنه بخش زیادی از روز برای اونا بره و نفهمی چه جوری گذشت!
حالا اینکه یه نفر وقتی که می ذاره بابت بیزنسه، بحثش جداست
ولی برای کارای شخصی و دیدن پست های بقیه، بیش از حد وقت گذاشتن اشتباهه

binamplayer
04-12-2018, 22:37
با کمال احترام . اینطور پست قابل قبول نیست .

انگام من بیام و در حد یک جمله بگم در فلان بانک سرمایه گذاری نکنید ! و برم !

این نه تجربه هست و نه کسی بهش توجه میکنه . باید دلیل بگید .:n16:
بر عکس خیلی هم تجربه
میای کار افرینی میکنی باید بری مجوز بگیری پروانه بگیری بیمه کنی مالیات میاد شهرداری میاد مامور میاد خلاصه میگی غلط کردم

MMDFullHD
04-12-2018, 23:47
افتخار کنید همیشه به اشتباهاتون

مراقب این ادمایی باشین اومدن رو راس کار فرمون به دست ادمایی ک فیک و حزب باد ان هر طرف ک عشق حال و ... هست اونا زودتر از همه هستن باشین

زندونی بودن حبس بودن بهتر ازینه که با هر سگ و لاشی تو این دوره زمونه که پره بخواین بپرین

مدل ما ایرونیا این شده ک از سوراخ مورچه لی میدم میکنیم توش ولی از مشکلات بزرگ خیلی راحت شونه خالی میکنیم همیشه سفت سخت جلوی رویایرویی با مشکلات داشته باشین

پول چیز کثیفه ایه خیلیا باهاش دارن زندگی میکنن ولی سعی کنید با دلتون زندگی کنید

از خوب عالی همیشه بیشترشو بخواید به کم راضی نباشید و فکرتون رو بیشتر باز بذارید تو حاشیه نباشید ولی ریز بین باشید

همیشه سعی کنید ناخدا باشید ن کد خدا

صاحب خونه باشید ن اجاره ای ؛)

زندگی دو روز توش بیشتر سهمتون نیست سعی کنید نهایت استفاده از سهمتون ببرید بکشید بخورید سلامتی ادمای دیروز (اهل دل باشید:n31:)

hamid3369
05-12-2018, 11:13
اگر خانه ای از خودتان ندارید یعنی ملک مال پدر محترم هستش و اختیاری ندارید از کشور های خارجی ممکنه دوستانی داشته باشید که به ایران سفر میکنند را تا حد معقول امکان به خانه دعوت دعوت نکنید و پذیرای انان نباشید فقط اگر میدانید خانواده با شما رابطه خوبی دارند و اتحاد کاملی دارید اشکالی نداره وگرنه ممکنه یک عمر پشیمون و سرافکنده بشید و مهمانداری یک ملت رو زیر سوال ببرید ..

alipencia
05-12-2018, 23:01
پیرو پست قبلی خواستم ی تجربه ای رو بگم...چند سال پیش با یکی از رفیقام که همکلاسی دانشگاه بود کم کم رابطم گرم شد و شد دوست نزدیک من...این بابا بسیار آدم محافظه کار بود...مثلا اصلا با هیچ دختری حرف نمیزد و یک طرز کاملا سن بالا لباس میپوشید و بقیه رو هم که ی جور خاص بودن پایین و جلف میدونست... خلاصه گفتم چه خوبه یکم دیدگاه و طرز زندگیش رو یک تغییری بدم...خلاصه اینکه در حد من نبود و یکم امل بود..تو این چند سال از انواع رفتار من تا لباس پوشیدن من و دیدگاههای من وووو هر چیزی خوبی از طرف من بهش رسید و الان هم به جایگاهی رسید که برای خود من کلاس میذاره و منو تحقیر میکنه! این بود که به غلطی که کردم فکر کردم و اینکه دیگه تکرارش نکنم...دوستان برای رفیق جماعت ارزش قایل نشید..فقط با افراد هم سطح یا بالاتر از خودتون رفیق بشید و به هیچ وجه به هیچ عنوان از سر دلسوزی با کسی گرم نگیرید و نکته مهمتر به هیچ وجه سعی نکنید کسی رو اصلاح و هدایت کنید..یک جای لق زندگی بقیه و افکار و دیدگاهاشون ...وقت و هزینه و پول و ... هرچی حروم رفیق کردن حماقته...بعدا خودتون میمونید و حماقت هایی که به ذهنتون میاد و هر روز به خود لعنت فرستادن

angel7animation
07-12-2018, 07:38
از کتاب باید استفاد کرد نه پَرَستِشِش کرد

- - - Updated - - -

از کتاب باید استفاد کرد ، نه پَرَستِشِش کرد

- - - Updated - - -

از کتاب باید استفاد کرد ، نه پَرَستِشِش کرد

alipencia
08-12-2018, 11:54
تجربه بهم ثابت کرده صرف اینکه یکی چندین سال از شما بزرگتره حتی ۳۰ سال و اینکه طرف زن و بچه هم داره دلیل بر این نمیشه از لحاظ عقلی و احساسی کامل باشه...دیدم کسی رو مدیر یک جایی ولی اخلاقش مثل بچه ده ساله...خصوصا افراد دهه ۲۰و ۳۰ و ۴۰ که فکر میکنن دانشمند زمانه هستن ولی از انواع عقده ها رنج میبرن و حاضر هم نیستن اشتباه خودشون رو قبول کنن و فکر میکنن همیشه کارشون درسته...البته نه همشون

angel7animation
16-12-2018, 04:43
وقتی کسی برای حقی که ازش ضایع شده فریاد می زنه
به آرامش دعوتش نکنید
کمکش کنید صداش بلندتر بشه
کمکش کنید حقش بگیره

angel7animation
19-12-2018, 08:04
رعایت فاصله مناسب بین انسانها :
بوجود نیومدن مشکل
احترام
رشد
شادی

angel7animation
19-12-2018, 08:11
مزایای بازی :
حافظه شما را تقویت می کنند
هماهنگی را افزایش می دهند
برای سلامتی شناختی خوب هستند
استرس و افسردگی را کاهش می دهند
می توانند دقت تصمیم گیری شما را افزایش دهند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

angel7animation
19-12-2018, 08:18
خدا واسه هر مشکلی یه راه حل ساده گذاشته
باید گشت پیداش کرد

angel7animation
19-12-2018, 08:20
درد راهنمایی که میگه یه مشکلی هست

angel7animation
19-12-2018, 09:07
اگه می خواید به بهتر برسید
چیزهای که دارید بزرگ نکنید

body_guard
19-12-2018, 10:52
وقتی با یه عده هم اتاقی میشین ( مثلا5 نفر) و 4 نفرتون با یه نفر دیگه مشکل دارین همگی با هم اون مورد رو به طرف تذکر بدین. خودتون تنها نه. چون ادم بده ماجرا خودتون میشین.

body_guard
04-01-2019, 21:28
اقا دم همتون گرم که درسهایی که گرفتین رو اینجا گذاشتین تا ما هم یاد بگیریم. خوبه که 9 ساله هنوز فعاله این تاپیک. امیدوارم فعال هم بمونه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-01-2019, 20:28
سلام خدمت همگی
.
برای خریدِ یا اجاره ی یک آپارتمان حتماً بررسی کنید که واحدِ مذکور با چند واحد دیوار به دیوار هست . هر چی کمتر باشه بهتره برای آسایش شما
.
توضیح بیشتر:
چند سالی میشه که چیزی وارد بازار شده به اسم آجر سفالی
انبوه سازها و بساز بندازها و بنّاها و کامیون داران عاشق این آجر هستندچون خیلی سبکه , ارزانه , راحت و زود و تند میچیننش روی هم دیگه و ساختمون رو میسازند و میدن تحویل مردم
.
ولی بعدش مردم یک عمر عذاب میکشند توی این آپارتمانهای سفالی
این آجرها توخالی هست و خیلی راحت صدا رو از خودش عبور میده و باعث سلب آسایش مردم میشه
سایز این آجر معمولاً 10 سانت در 20 سانت هست مثل اینها :
بعضی از بساز بندازها اونقدر بی وجدانند که این آجرها رو از طولِ 20 سانتیش روی هم میچینند برای ساخت دیوار یعنی ضخامتِ دیوار بین واحدها میشه حدود 13 سانت !!! با گچ رویِ آجر که تازه وسط آجر هم توخالیه !!!
مثل این
اونهایی که توی این واحدها زندگی میکنند حتی صدای خمیازه ی صدادارِ همسایه رو هم میشنوند !!!!
یعنی اوج بی وجدانی و کلاهبرداری
با پشتِ انگشت ضربه بزنین به دیوار , اگر صدای توخالی میده پس آجر سفالیه و به احتمال 99% آسایش نخواهید داشت در این واحد . هر چی هم تعداد واحدهای چسبیده به این واحد بیشتر باشه سلبِ آسایش هم بیشتره
بعضیهاش طوریه که اتاق خوابِ واحدهای مجاور چسبیده به همدیگه هست و افتضاحه از نظر حریم خصوصی و مسائل شرعی
.
بهترین راهِ خلاص شدن از این مصیبت اینه که دیوار بین واحدها و اتاقها با آجر فشاری (آجر گَری) ساخته بشه .
آجر گری همون آجرهای قدیمه که با گل رس درشت میشه و در کوره پخته میشه و توپُر هست و سنگین . اگر طوری روی هم چیده بشه که ضخامتِ دیوار بشه حدود 23 سانت داخلش هم توپُر هست یعنی دیگه صدا بی صدا . یعنی آسایش 99 درصدی
بنده کسی رو دیدم که واحدشون با 3 واحد دیوار به دیوار بود در یک ساختمانِ ساختِ انبود دزدان و از بس اذیت شدند , آجرهای سفالی رو برداشتند و به جاش با آجر گری ساختند و بعدش گفتند انگار از یک دنیای پر از عذاب رفتیم توی یک دنیای پر از آسایش
البته آجر گری سنگین هست و حدود 2.5 کیلو وزن داره (سایز 20 در 10 در 5 سانت) و نمیشه همه ی ساکنین ساختمان همین کار رو انجام بدند چون ساختمان خیلی سنگین میشه و تیرها و ستونها ممکنه نتونه این وزن رو تحمل کنه خصوصاً در ساختمانهای بساز بندازی
خود همون شخص میگفت حتی اگر آجرهای فشاری رو از عرض بچینیمشون روی همدیگه تا ضخامت دیوار بشه حدود 13 سانت (با گل و گچ و نازک کاری) باز هم 80 درصد صدا رو میگیره و خیلی خیلی بهتر از آجر سفالی هست
خلاصه مراقب باشین وگرنه بدجوری گرفتار میشین
بهترین واحدها از نظر آسایش اونی هست که تک واحدی هست یعنی در هر طبقه فقط یک واحد وجود داره

این واحد اگر با واحدهای ساختمانهای بغلش هم دیوار به دیوار نباشه دیگه حرف نداره
اگه طبقه ی آخر هم باشه پس تاپ و توپِ روی سر هم ندارید و نور علی نور هست .
اگر آسانسور هم باکیفیت و بی صدا باشه یا اتاق موتورخانه ی آسانسور از واحدتون دور باشه دیگه نظیر نداره
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی

angel7animation
11-01-2019, 03:24
زیاد نخواستن = آزادتر بودن

DaaVooD
18-01-2019, 01:31
هشدار: اگر قصد خرید تلویزیون از فروشگاه آنلاین "جوره" را دارید.متسفانه تجربه خرید خوشایند گذشته باعث شد به این فروشگاه یعنی jooreh داتکام برای بار دوم اعتماد کنم و مبلغ 8.5 میلیون در تاریخ 18 دی برای یک تی وی 55 اینچ به جساب شخصی بنام مجید کیومرث نیا واریز کنم.
در ابتدا فراموش کردن انبار برای ارسالو بهانه قرار دادن و سپس خیلی شیک پاسخ تلفن و پیامهای تلگرامی بنده رو ندادن. امروزم بلاکم کردن.
به همین قشنگی :)
مدرک واریز وجه و چت ها در صورت نیاز قابل ارایه هستن.
خلاصه هوشیار باشید.

hamid3369
25-01-2019, 11:06
یک تجربه که خیلی منو نابود کرده
اگه با کسی در فضای مجازی آشنا شدید و عاشق هم شدید و دونستید که بی هم جون ندارید خواهشا با کسی در میان نزارید چون به یک طریقی خراب میشه رابطه و ضربه اصلی رو میخوردید
دوم اینکه خوب تایپ کنید مشکوک رفتار نکنید زیاد از حد اطلاعات ندید بیرون ولی سادگی و شفاف بودن رو چه در تماس تصویری و چه چت حتما رعایت کنید و همون شخصیتی که دارین رو ارائه بدین ممکنه در موقعی دیدار طرف ازتون دلسرد بشه
قبل از ارسال پیام دقت کنید اگه میخواید پیام بدید اول خوب فکر کنید اگه پیامو بفرستید بعد پاکش کنید به شدت بهتون مشکوک میشن و رابطه خراب میشه ..
در پایان اگه خواستید کات کنید 2 یا 3 روز جواب ندید ممکنه نظرتون عوض شه
اینا هر چند ساده هستن ولی توسط من رعایت نشدن :V24: الان یک ماهه پشیمونم و خواب راحتی ندارم
خواهشا رعایت بفرمایید

EhsanCPU
25-01-2019, 20:47
هشدار: اگر قصد خرید تلویزیون از فروشگاه آنلاین "جوره" را دارید.

متسفانه تجربه خرید خوشایند گذشته باعث شد به این فروشگاه یعنی jooreh داتکام برای بار دوم اعتماد کنم و مبلغ 8.5 میلیون در تاریخ 18 دی برای یک تی وی 55 اینچ به جساب شخصی بنام مجید کیومرث نیا واریز کنم.
در ابتدا فراموش کردن انبار برای ارسالو بهانه قرار دادن و سپس خیلی شیک پاسخ تلفن و پیامهای تلگرامی بنده رو ندادن. امروزم بلاکم کردن.
خلاصه هوشیار باشید.
سلام
عجیبه این فروشگاه نماد اعتماد هم داره ( البته تک ستاره هست )
ولی در کل چون نماد اعتماد داره میتونین برای پس گرفتن پولتون پیگیری کنین ...

ژیان
31-01-2019, 19:14

متسفانه تجربه خرید خوشایند گذشته باعث شد به این فروشگاه یعنی jooreh داتکام برای بار دوم اعتماد کنم و مبلغ 8.5 میلیون در تاریخ 18 دی برای یک تی وی 55 اینچ به جساب شخصی بنام مجید کیومرث نیا واریز کنم.
خلاصه هوشیار باشید.

سلام
جریان این به کجا رسید؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-02-2019, 13:14
سلام
.
اگر قصدِ نصبِ تابلو LED دارید تصاویری که باعث وقت تلف کردن و معطلی میشه در اون قرار ندید چون به ضرر شماست
توضیح بیشتر :
سالهاست که تابلوهای خیلی از فروشگاهها و آژانسها و شرکتها و غیره LED شده
اما اکثر سازندگانِ این تابلوها و خودِ مردمی که سفارش میدن , به یک نکته ی مهم توجه ندارند :
خیلی از این تابلوها برنامه ریزی شده تا فقط چند ثانیه اسم فروشگاه یا شرکت رو نمایش بده و چند ثانیه هم کار شرکت یا فروشگاه یا آژانس املاک و غیره رو نمایش بده و بعدش تصاویری پخش میشه که اصلاً سودی نداره برای مردم و صاحب شرکت و فروشگاه !!!!

تصاویری مثل یک پرنده ی در حالِ پرواز !!! یا یه مشت ستاره !!! یا گل و گیاه و کوه یا نورهای الکی و خطوط و اَشکال هندسیِ متحرک !!!!
حالا حساب کنین یکی داره با ماشینش رد میشه و داره تابلوهای اونطرفِ خیابون رو نگاه میکنه و دنبالِ آژانس املاک میگرده .
تابلوی آژانس املاک هم در همون لحظه داره پرنده و نقش و نگار و آتیش بازی و نورافشان نشون میده !!!!
خب این طرف از کجا بفهمه این آژانس املاکه ؟!!
نمیتونه که وایسه زُل بزنه به همون یه دونه تابلو تا ببینه بالاخره کِی اسم فروشگاه و شغلش رو مینویسه . رد میشه میره .

.
پس یادتون باشه فقط اطلاعاتِ مفید رو در حافظه ی تابلو ذخیره کنین یعنی 3 ثانیه اسم و شغل , 3 ثانیه هم شماره تلفنها
.

اگر هم که تابلو بزرگ هست پس بهتره همه ی اطلاعات با همدیگه با خط درشت و پهن نشون داده بشه چون خیلیها چشمشون ضعیفه و عینک هم نمیزنند .
اطراف تابلو هم خطهای متحرک رنگارنگ باشه با نور ضعیفتر برای جلب توجه .
اگه نور اطراف تابلو شدید باشه تداخل میکنه با نور نوشته ها خصوصاً از راه دور و برای کسانی که چشمشون ضعیفه.

mohsenP3000
03-02-2019, 15:33
من تجربه خودم رو می گم و امیدوارم بدردتون بخوره.

سعی کنید تو زندگی آدم قابل اعتمادی باشید و خیانت نکنید دنیا خیلی کوچیکه.

یکی از دوستان قصد معامله ای داشت و من رو هم با خودش برده بود از قضا طرف آدمی بود که دقیقا 15 ماه قبل حدود 3 میلیون سر من کلاه گذاشته بود اینبار اومده بود معامله یه زمین بکنه که 1.2 میلیارد قیمتش بود به دوستم جریان رو گفتم و اتفاقا یارو زندانی بود و مرخصی گرفته بود و خلاصه به خیر گذشت.

نمی دونم چی بگم و یه چیزه دیگه فقط سعی کنید انسانیت یادتون نره حتی تو همین فضای مجازی.

بدی ها و خوبی ها دیر یا زود بهمون بر می گردن.:n16:

mojt90
03-02-2019, 16:47
سلام

تو این شرایط گرونی ، اگر خواستید وسیله ای بگیرید یا چیزی ، حتما از مارک یا برند معروفی بگیرید . برند ناشناخته برای کسی که پول وسیله ای رو میده خیل ضرره و زود شاید خراب بشه
اما برند های معروف امتحان خودشون رو پس دادن .

zeyinab
14-02-2019, 23:04
سعی کن محبت کردن رو یادت نره .
وقتی با یه نفر دوستی یا احساس نزدیکی میکنی هر موقع دلخور بودی یا احساس ناراحتی کردی از هر حرفش یا از هر حرکتش بهش بگو خیلی کمک میکنه برای بیشتر شدن دوستی یا رابطمون با طرف مقابل.
موقع عصبانیت یا از یک تا ده بشمرید یا صدای شر شر یک رود رو توی ذهنتون تجسم کنید یا هر کاری که ارومتون میکنه فقط هواستون به قلب هایی که ممکنه بشکنه باشه .
حتی یه شاخه گل هم میتونه لبخند بیاره رو لب کسایی که دوسشون دارید.

milad_gta
16-02-2019, 00:42
اگر در نقطه‌ای از بدتون احساس درد خفیفی می‌کنید یا تورم و التهاب و هرگونه نشونه خفیفی از ناراحتی می‌بینید سریعا به پزشک معتمدتون مراجعه کنید تا موضوع رو بررسی کنه.

درد، زبان بدن برای ارتباط با ما هست که بگه یه چیزی مشکل داره، اگر بهش رسیدگی نکنید هر روز بدتر ‌می‌شه و خدای نکرده ناگهانی و لحظه‌ای با درد و مشکلاتی چند برابر و غیر قابل تحمل رو به رو می‌شید.

هیچکس (خصوصا در وضعیت کنونی) دوست نداره ساعت‌ها و روزها خودش رو درگیر اورژانس و بیمارستان کنه، اون هم با این هزینه‌های وحشتناک پزشکی حتی تو بیمارستان های دولتی.

جدا از اینکه ۴ روز تو بیمارستان دوندگی کردن نیاز به ۱ ماه ریکاوری داره برای اعصاب خراب، خستگی، ناراحتی، از زندگی عقب افتادن، سر و کله زدن با کلی پرستار و دکتر (که اونا هم خسته و ناراحتن)، و معلوم نیست که حتی نتیجه چه میشه؟ آیا مشکل بر طرف میشه یا روزها و هفته های دیگه هنوز باید درگیر پزشک و بیمارستان و ... باشید.

payam
17-02-2019, 13:27
کمتر حرف بزنید.
درون خود رو نمایان نکنید ، برای هیچ کس

moon60
18-02-2019, 10:51
با کسی ازدواج کن که تو مجردی..

در دسترس تو و بقیه نباشه! ( این آدما قیمتین )

mojt90
27-02-2019, 16:27
سلام
دوستان جایگاهم نصیحت کردن نیست و همه از نصیحت بدشون میاد . پس میگم یک توصیه :

از همه همه کس فرقی نداره رسید بگیرید برای پرداخت مبلغ ، برای پرداخت های اینترنتی کلیه کد های پیگیری و .. رو یادداشت کنید که متضرضرز نشید :n02:

renfield
27-02-2019, 19:35
اگر اقلیت هستید سعی کنید از ایران برید یه جای دیگه برای بعضی ها بیرون از ایران بیشتر ارزش قایل هستند تا تو ایران .

دلصدا
27-02-2019, 22:33
تجربه من اینه که از ما که گذشت ولی در آینده وقتی فرزندتون ۱۵ ساله میشه از همون سن یکسری مهارت ها رو یاد بگیره که در صورت بروز هر نوع گرفتاری در زندگی بتونه پول در بیاره و دستشو جلو دیگران دراز نکنه یا به کار خلاف کشیده نشه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2019, 08:43
سلام
(1)

وقتی به یک ارگان یا اداره یا شرکت مراجعه مىکنین و بهتون میگن باید فلان مدرک یا فلان نامه یا فلان گواهی رو بیارید , اگه نمیدونید اون رو از کجا باید تهیه کنید پس از خودشون بپرسید این چیزی که از من خواستین رو باید از کجا بگیرم ؟ به کجا مراجعه کنم برای گرفتنش ؟ چه مدارکی میخوان لزم برای صدورش ؟
اگه کارمندشون نمىدونه , برید از مسئول یا مدیر اون قسمت بپرسین .
.
بعضیها اینها رو نمىپرسند و خارج مىشند , بعدش سرگردان مىشند و نمىدونند چیزی که ازشون خواشته شده رو از کجا باید تهیه کنند .
.
مثال:
فرض کنین در یک اداره ازتون گواهی عدم سوء پیشینه میخوان .
از خودشون بپرسید این گواهی رو از کدوم ارگان باید بگیرم ؟ آدرسش کجاست ؟ چه مدارکی ازم میخوان برای گواهی سوء پیشینه ؟
.
==============================
(2)
.
اگه در اون اداره یا شرکت , تابلویی هست برای اطلاعیه ها , برید اطلاعیه های تابلو رو بخونید . ممکنه چیز مهمی که به شما مربوط میشه نوشته شده باشه .
بهتره از اطلاعیه ها یک عکس هم بگیرید . شاید بعداً لازمتون بشه .
.
(3)
.
خیلی مراقبِ کیبورد گوگل باشید چون گاهی اوقات خودش کلماتی که مینویسید رو تغییر میده موقع تایپ کردن .
مثلاً شما مینویسید فردا میام . تغییرش میده به فردا نمیام
اینها میتونه برای شما یا دیگران دردسر ساز و مشکل ساز بشه
قبل از زدنِ دکمه ی ارسال , همه ی نوشته رو کلمه کلمه بخونین تا مطمئن بشین همه چیز درسته
در تنظیمات کیبورد گوگل چیزی هست به اسم Auto correction یعنی تصحیح خودکار
همین تصحیحِ اتوماتیک اگه فعال باشه باعث تغییر دادنِ کلمات میشه . چیز به درد بخوری هست مثلاً شهرذاری رو تبدیل میکنه به شهرداری
ولی گاهی هم کلمه رو 180 درجه تغییر میده مثلاً به جای نگو مینویسه بگو ! و اگر همینطوری ارسالش کنین ممکنه مشکل ساز بشه براتون .

(4)
.
اگه برای زدنِ ریش از ماشین ریش تراش استفاده میکنین و از نوعی هست که میتونه با صورت خیس و صابونی هم ریش بزنه , پس کمی صابونِ کرم دار به صورتتون بزنید
این کار خیلی خیلی تاثیر داره در سرعتِ ریش زدن چون ریش تراش لیز میخوره روی ریش و پوست . باعث افزایش سرعت ماشین و کاهش استهلاکِ تیغه و توریِ ریش تراش .
صورتتون هم بسیار نرم میشه چون موها خیلی بهتر و از تَه کوتاه میشه چون ماشین درحقیقت مثل دهها قیچی بسیار کوچک عمل میکنه .
میتونین از صابون داو استفاده کنین و یا از صابونهای کرم دار داخلی
بهتره یک طرفِ صورت رو که زدین , توریِ ماشین رو 5 ثانیه زیر شیر آب بگیرید و بشورید برای طرفِ دیگه صورتتون تا کاراییش بهتر بشه .

توری و تیغه ی ماشین ریش تراش خیلی خیلی گرانتر از قبل شده و بعضیهاش تا 1.500.000 تومن !!! قیمت داره . صابون مالی کردنِ صورت باعث میشه تا تیغه و فویل سالها نیاز به تعویض نداشته باشه
اصلاح هم سریعتر و بهتر انجام میشه
بعد از اصلاح , حتماً فویل و تیغه رو دربیارین و با آب بشورید و در جای خشک بذارید تا هوا بخوره و زود خشک بشه .
.
زیاد صابون نزنید به صورتتون و از اون صابون هم فقط و فقط برای صورتتون استفاده کنین یعنی عمومی نباشه .
صابون در جایی باشه که هوا بخوره و خشک باشه تا باکتری نزنه . در ظرف در بسته نگهداریش نکنید .
قبل از استفاده , دستهاتون رو با یک صابون دیگه بشورید . بعدش صابون ریش تراشی رو 5 ثانیه زیر شیر آب توی دست بچرخونید تا سطحش کمی شسته بشه .
اگه پوستتون خیلی چربه پس بهتره اول با یک دستکش حمام و کمی صابون , صورتتون و زیر چانه رو بشورید ولی لازم نیست خشکش کنید ,
شاید ریش زدن با صورتِ صابونی با صورتِ شما سازگار نباشه . اگه احساس میکنین این روش باعث جوش زدن یا خشکی پوست صورتتون میشه پس یا صابونش با پوستتون سازگار نیست یا باید خشک اصلاح کنین . اینها رو باید خودتون زیر نظر داشته باشین .
هشـــــــــدار:
اگه ریش تراش با برق 220 ولت کار میکنه پس مراقب باشید سیمش خیس نشه وگرنه ممکنه دچار برق گرفتگی بشید .
.

mojt90
07-03-2019, 16:56
برای هر کاری که میخواین بکنین حتما حتما بیعانه بگیرین .

mohsenP3000
07-03-2019, 18:21
یه اوضاعی شده که به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد حتی جامعه پزشکی.

منظورم اعتماد پزشکی و.... نیست اعتماد بین دو آدم هست در زندگی معمولی.

دیروز یه پزشک (که خیلی هم ثروت داره و زندگی عالی و کلی مشتری (بیمار)....) 350 هزار تومن پول ما رو مثل آب خوردن نوش جان کرد.

اعتماد بی جا نکنید. به شغل و شخصیت طرف هم نگاه نکنید.

من مجبور شدم در یه حالت بحرانی به این آدم اعتماد کنم و اونم حسابی سو استفاده کرد. ماجراش طولانی بخوام شرح بدم.

angel7animation
08-03-2019, 11:58
بعضی آدمها روانی کننده هستند

silvermanhhh
08-03-2019, 12:44
بعضی آدمها روانی کننده هستند

با رسم شکل توضیح دهید:n02:

با سلام
همین طور که میدونید مهمترین چیز تو زندگی (یا بعد پول یا قبل پول:n02:)سلامتی هست و یکی از علائم تعیین کننده سلامتی میزان تپش قلب در دقیقه است.
تپش قلب به انگلیسی heart rate و برای در اندازه گیری از Bpm استفاده میکنند.
خبر خوب اینه که شما نیازی به دکتر برای اندازه گیری ندارید و با برنامه ای اندرویدی هم راحت میتونید میزان تپش قلبتونو متوجه بشید که اخر پست لینکشو میزارم.
روش کار هم اینه که بعد از راه اندازی برنامه برای اندازه گیری انگشتتونو روی فلش گوشی که روشن شده میزارین و برنامه بتون اندازه رو میده.
خب بریم سر اصل مطلب!هدف ما اندازه گیری تپش قلب در زمانیه که به حداقل خودش میرسه و بهترین موقع زمانیه که تازه از خواب بیدار میشید که بهش میگن resting heart rate یا تپش قلب در حالت استراحت :

افراد غیر ورزشکار بالغ:اصولا باید بین ۶۰ تا ۱۰۰ bpm باشه اگر کمتر یا بیشتر باشه حتما بدن ما دچار مشکل خاص یا بیماری هست خصوصا زمانی که بالای ۱۰۰باشه،خطر بیماری یا عارضه خیلی زیاده و باید جدی بگیریدش.
افراد ورزشکار:اصولا ورزشکاران تپش قلب کمتری نسبت به افراد عادی دارند و حتی گذارش شده که تا ۳۰bpm هم ممکنه،و به همین دلیله که ورزشکاران به نسبت ریلکس تر هستند و کمتر هم دچار مشکلات قلبی میشوند!(ورزش کنید تنبلا،البته من که خودم ورزش نمیکنم:n02:)
این لینک برنامه:
پس همین الان برنامه رو دانلود کنید و تپش قلبتونو اندازه بگیرید،میبینید که رقمش یکم بالاست نه؟؟مثلا برای خودم ۸۰یا ۹۰ هست در حالت عادی،اما رقم واقعی همون زمانی هست که از خواب بیدار میشید،دقیق ترین رقم همون موقع هست چرا که شما با کار کردن ،راه رفتن ،ایستادن،نشستن!و حتی فکر کردن !تپش قلبتون میره بالا و این یه چیزه کاملا عادیه
من شخصا اول صبح تست گرفتم حدود ۶۰بود یعنی خدارو شکر قلبم سالمه:n01:
شما هم تست کنید و اگه مشکل قلبی ای دارید حتما میفهمید ،در نظر هم داشته باشید تپش قلب با فشار خون کاملا تفاوت داره،تپش قلب راندمان کلی خوده قلب رو اندازه میگیره ولی فشار خون بستگی هم به قلب و هم به قند خون و چربی خونتون داره و گرفتگی رگ های بدنتون.
شاد و سلامت باشید:n40:

angel7animation
09-03-2019, 07:52
2 ترفند دشمن : فریب دادن , فشار آوردن

angel7animation
09-03-2019, 07:54
یادداشت کردن افکار 80 درصد سرعت پیشرفت انسان رو افزایش می ده

angel7animation
09-03-2019, 08:53
به کسی تکیه نکردن: روز به روز قویتر شدن ، ضربه روحی نخوردن

mojt90
09-03-2019, 18:27
سلام
دوستان عزیز ، در هنگام ازدواج و شناخت زوج ، گول ظاهر ، رفتار ، لبخند ها و ابراز تمایل برخی دختر ها رو نخورید . (همه اینطور نیستند) .

برخی دختر ها گرگی در لباس زیبا هستند . سعی کنید قبل از ازدواج طرفتون رو به طور مخفیانه زیر نظر بگیرید یعنی حداقل 2 بار در بیرون از خانه زیر نظر بگیرین طرف رو . تا یک عمر پشیمو ننشید .

mojt90
13-03-2019, 10:28
دوستان ، عزیزان ، بزرگواران

جایگاهم نصیحت نیست و در حدی نیستم نصیحتتون کنم . پس یک توصیه برادرانه طلایی :

هیچ وقت ! هیچ وقت ! هیچ وقت ! (حالتی نوشتم که تاکید زیادی داشته باشه)

در بحث ازدواج :
هیچ کس رو به کس دیگه ای معرفی نکنید به هیچ عنوان !!!!!!!!!!! هر مشکلی تو زندگیشون باشه گردن شماست !!!!!!!!!!!!!!

در بحث آشنا :
هیچ وقت ! کسی کاری دارد ، نیاز به شخصی ماهر دارد ، حتی اگر آشناتون هم بیکار هست ، هیچ وقت هیچ وقت کسی رو به کسی معرفی نکید . چون در صورت عدم حل مشکل طرف شما را می شناسد و نه فردی که معرفی کرده اید .

نکته آخر :

هیچ وقت ، هیچ وقت و هیچ وقت ، کسی رو تضمین و تایید نکنید . حتی اگر طرف رو کامل بشناسید .

Iloveu-ALL
13-03-2019, 12:18
تاپیک واقعا جالبی است هنوز که هنوزه و با حرف ها ، کلمه ها و جمله ها در زندگی ، تصمیم گیری ها و انتخاب مسیر ها اثر گذاره سه سالی میشه که اینجا پیام نمیدم
این پستم شامل چند تجربه هستش اگه از یکی شون خوشتون اومد لایکش کنید هر چند لایک به معنی موافقت با کل پستم نیست و میتونید لایک نکیند هر چند با همه اش موافق بودید:

1. سعی کنید به کسی از رو کمک و دلسوزی ، هل هوله ندید
مخصوصا شیرینی و شکلات و ویفر و بیسکوت که یجوریا شکرش اعتیادآوره
همچنین چیپس و پفک
و بستنی
در مورد هل و هوله اضافه کنم
چون یا فقیره و هوس این چیزا رو می کنه و سخت میشه براش و نمیتونه بخره
و یا پول داره که ممکنه در خوردن اینها زیاده روی کنه
از طرفی بسیار از این خوراکی ها مضر هستند.
پس غدا های مضر و شیرینیجات جز بدترین غذا ها هستند برای دادن به کسی

2. حتما اگه میتونید کمک کنید
تا میتونید غذا بدید. یا هر نوع کمک دیگری
باید کمک کرد به والدین و نزدیکان و یتیمان و فقرا و ...
مگه آدم میشه دست برادرشو نگیره؟
درسته به هرکس شاید نشه کمک کرد! اما
به هر کس نمیشه گفت برو خودت کار کن یا تو تنبلی که شاید واقعیت چیز دیگری باشه یا تو سالمی و میتونی کار کنی! و با این حرف ها کمکشون نکنیم اصلا ...البته بعضی وقت ها هست اگه کمک کنی اون آدم هر دفعه میاد مغازه شما ! خیلی وقتا هستند کسایی که روشون نمیشه که دست دراز کنند.

3. گرانی و قحطی و خشکسالی و جنگ و اقتصاد نابود شده و کمبود نیروی متخصص و حرفه ای ؛ این ها بلا های ازدواج و زندگی خوب هستند
در ادامه راجع به ملاک های ازدواج نیز صحبت می کنم

4. هیچ وقت عاشق نشید. تا میتونید وارد هیچ رابطه ای نشید. علاوه بر غیرقانونی بودن در کشورمون مشکلاتی داره. مخصوصا فرهنگی
بعضی رابطه ها خیلی بده ممکنه طرف مقابلتون نامرد باشه و شما که ناخواسته عاشق شدید ضربه های سنگینی بخورید. این رو همیشه یادتون باشه.
و اینکه همه چیتون رو سریعا فاش نکنید! فکر نکنید که این یک افتخاره و باید همه بدونند

5. درباره عقیده تون خوب تحقیق کنید و تا مطمئن نشدید چی درسته و چی نه و چی خوبه و چی نه کار های خطرناک نکنید. در مورد رفتارهاتون هشیار باشید و هیچوقت لجوج و افسار گسیخته نباشید! و به این مهم توجه کنید که پشت رفتار های ما میتونه دلیلی باشه ولی ممکنه دلیلش درست نباشه و مبنای رفتار ما اشتباه باشه باید دقت کنیم که از کجا اطلاعات مون رو میگیرم و آیا درست هست یا خیر

6. هر کسی ارزش دوستی نداره و تنهایی بهتره در این جور مواقع ممکنه کنار دوستتون اصلا اونی که باید باشید و یا می تونید باشید نشید!

7. رابطه تون رو با خدا خوب کنید

8. در باب قدم زدن کنار خیابان مخصوصا جاده های بین شهری از طرف مخالف ماشین ها برید چون احتمال اینکه یکی به سمت راستش منحرف بشه بیشتره تا به طرف دیگر یعنی سمت مقابلش (سمت چپ) منحرف بشه بیشتر است
البته این همیشگی نیست ولی از باب احتمال گفتم.

9. شاید خیلی شنیده باشید اما تکرار می کنم جهت یادآوری:
آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند
و برعکس
«آنچه برای خود می پسندی، برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند؛ با دیگران چنان رفتار کن که دوست داری با تو رفتار شود».
منبع shafaqna
یه مثالش این هست که برای دیگران مزاحمت ایجاد نکنید همانطور که شما دوست ندارید کسی برای شما و نزدیکانتون مزاحمت ایجاد کنه
و اینکه سخته نگاه های بی جا ولی بهتره کنار بذارید

10. درباره ملاک ها:
همانطور که دوست مون بالا گفت گول ظاهر رو نخورید.

چه مذهبی باشید چه نه پیشنهاد میکنم به زیبایی درون بیشتر اهمیت بدید یعنی اخلاق
و اینکه دروغگو نباشه و خیانت نکنه!

برای مذهبی ها:

ایمان و اخلاق مهم ترین چیزه
به جز این ها (اگه خودتون پاکدامن هستید) یکی زن پاکدامن انتخاب کنید و
یک زن دارای پوشش انتخاب کنید.
هرچند سخته ولی مراقب نگاه ها و چشم هاتون باشید. همانطور که شما نمی خواهید کسی به ناموس و نزدیکان شما نگاه کنه یا مزاحمت ایجاد کنه شما هم نکنید. کاری ندارم که گناه است یا نه اما از لحاظ فرهنگی و با شخصیت بودن این قاعده رو رعایت کنید.
به جز اون ملاک ها با زنی ازدواج کنید که سازگار باشه و یا بساز باشه.
با زنی ازدواج کنید که با شما موافق باشه البته در هر زمینه موافقت خوب نیست مثلا آسیه نمیتونه که در همه چیز شوهرش فرعون باهاش موافق باشه
با زنی بهتره ازدواج کنید عقیده اش مثل شما باشه:
در ایران با توجه به اکثریت باید شیعه باشه و یا ناصبی نباشه. (هر چند ممکنه در جامعه زن مورد نظر پیدا نشه) بعلاوه دعا هم برای داشتن زن خوب و فرزند خوب مؤثره! دعای زیاد
البته این قاعده کلی نیست و مثلا ممکن است عقیده شما اشتباه باشه! پس این حرفم نسخه قبلی که پیچیدم رو رد میکنه پس:
ممکنه شما عقیده تون تغییر کنه و اینجا قضیه پیچیده میشه
چون ممکنه زن شما بر عقیده اش باقی بمونه و نمیدونم اینجا باید چیکار کرد ولی فکر می کنم میتونیم با دلایل مون دلیل کارمون رو بگیم و سریعا زن رو مجبور به باور کردن به عقیده مون که ما تازه تغییرش دادیم و تحقیقات مون گسترده نبوده و یا ممکنه تصمیم ما عجولانه باشه و یا ممکنه درست نباشه پس زن رو مجبور به هر چیزی نکنیم و حق انتخاب بدیم.
همه چیز رو نمیشه به زن گفت. مثل همین تغییر عقیده . یا واقعیت های جامعه و افراد مخصوصا در سیاست را نمیشه گفت مخصوصا در مورد ترتیب فرزند این جور مسائل باید گفته نشه.
البته گفتن حرف حق هم خوبه و اگه شرایطش بود به همسرتون بگید.
حرف حق ممکنه به بهای جونتون و زندگی و آرامش تون تموم بشه!

و ملاک مهم دیگر احمق و یا دیوانه نبودن طرفه.
برای جماعت احمق ، زبان از راضی کردنشون و متقاعد کردنشون و فهموندن بهشون قاصر است! همچنین ممکنه در ژن تاثیر بذاره
فکر می کنم هر چیزی عرضه و لیاقت می خواد
مثل همسر خوب بودن و والدین خوب بودن

با تمام اینا میگم:
چه خوبه که با مرد با تقوا ازدواج کنید

آپدیت: با بد اخلاق ازدواج نکنید
و ازدواج با زنی که مهریه اش زیاد باشه و نسبت به شوهرش ، نافرمان باشه یه عذابه!

نظر شما درباره جایگاه شاغل بودن و درآمد داشتن چیه؟
شما هم اگر تجربه و دانشی در مورد ملاک ها و جلوگیری از طلاق یا جهنم نشدن زندگی دارید به اشتراک بذارید!

پ.ن: اسپویل کار نمی کنه!

angel7animation
15-03-2019, 04:14
فکر خطرناک : همه انسانها خوب هستند

angel7animation
16-03-2019, 17:36
وقتی انسان از خودش مواظبت نکنه , محتاج به محبت دیگران می شه

رومنس
16-03-2019, 21:10
یه حالتی پیش اومده که مردم بی ادب شدن، پیشنهاد می کنم جواب افراد رو خیلی محکم و با ادبانه بدید.

اگر جواب ندید فکر می کنن که قدرت دارن در حالیکه از ضعف و نادانی شون هست.

وقتی با ادب جواب کسی که بی ادبی کرده رو می دید طرف مغزش می پوکه و حسابی حالش گرفته می شه.

Nocturne
17-03-2019, 23:48
اگه میخواین برای دانشگاه خارجی اپلای کنید یه سال زودتر یه بار انجامش بدید. امتحانش هزینه و نکته منفی چندانی نداره واقعا. حسنش اینه که یه بار آشنا میشید با مراحل کارا و غافلگیر نمی شید بعدا

green-mind
18-03-2019, 01:37
بزرگترین تجربه زندگی : گور بابای حرف مردم : دی

رومنس
18-03-2019, 10:17
دوستان لطفا تجربه های عاشقونه تون رو هم بگید.:n16:

Thor God
18-03-2019, 12:02

عاشق نشو :n09:
( حداقل تا قبل از 30 سالگی )

mojt90
18-03-2019, 12:39

تو این وضعیت ، تا قبل از 30 سالگی ، اجازه عاشق شدن به خودتون ندید ! مگر اینکه خیلی ثروتمند باشید یا کار و شغل دولتی خوبی داشته باشید .

رومنس
18-03-2019, 21:51
تو این وضعیت ، تا قبل از 30 سالگی ، اجازه عاشق شدن به خودتون ندید ! مگر اینکه خیلی ثروتمند باشید یا کار و شغل دولتی خوبی داشته باشید .

سلام همه اینها درست و خوب.

می شه تجربیاتی که داشتید رو بگید.

مثلا چطور به طرف مقابل اعتماد کنیم. چطور بفهمیم فرد مناسبی هست یا نه. بیماری روانی یا جسمی دارد یا نه. چطور با خانواده او روبرو شویم. چطور با خانواده خود مطرح کنیم. سن و سال و تفاوت سنی چقدر باشه. یا چیزای مشابه. بهترین شیوه آشنایی چیه. خلاصه تجربیات شما از عاشقی البته اگر شدید.

kases
19-03-2019, 00:57
عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید:n02:
خوب هرکی عاشق شد دست خودش نبوده زیاد سخت نگیر خوب میشی :n02:

رومنس
19-03-2019, 12:46
عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید:n02:
خوب هرکی عاشق شد دست خودش نبوده زیاد سخت نگیر خوب میشی :n02:

چشم سخت نمی گیرم :n20:.

angel7animation
27-03-2019, 08:42
بعضی ها مدرک دکترا دارند اما ساده لوح هستند

mojt90
27-03-2019, 08:45
همیشه رو در بایستی رو کنار بگذارید !

با طرفتون هر کی که میخواد باشه ، حتی عزیزترین ، رُک و صادق باشید . به خدا اینطور بهتره هم برای خودتون و هم برای دیگران . :n16:

hamid_diablo
28-03-2019, 13:13
یکی از راه های شخصیت شناسی برای من, بازی " اسم و فامیل "

به راحتی میتونید نوع برخورد طرف مقابل با خودتون رو تشخیص بدین . اینکه خودخواه و خودرای هست یا نه...

Iloveu-ALL
28-03-2019, 21:59
سلام
از بین تمام نعمت ها و دارایی ها هیچ چیزی بهتر از سلامتی نیست. سلامتی و تندرستی خیلی خوبه برای هر آدمی
از بین تمام بیماری ها ، سرطان ها ، کمردرد ها ، پادرد ها ، سردرد ها ، سرماخوردگی ها ، مشکلات روانی!
یک مشکل بزرگ وجود داره و اون هم دندان درد است.
دندان خراب و بی دندونی واقعا بدترین چیزه.
هر چند هنوز که هنوز سر مسواک زدن تنبلی ام میاد و یجوریا نا امید شدم.

وقتی شما دندون خراب داشته باشید جدای از عذاب و دردش ...
لذت غذا خوردن از شما گرفته میشه
به طوری که وقتی کلی دندونت خراب دیگه کباب برات با تخم مرغ فرقی نداره
و طعم غذا براتون بی معنی میشه البته شاید بیماری های دیگه ام روی متوجه نشدن مزه غذا تاثیر بذار
ولی وقتی دندون هات سوراخ هستند نمیتونی مزه گاز زدن غذا ها مثله گوشت و کباب و میوه حتی موز و مخصوصا سیب از شما سلب میشه!
و حتی خوردن پوره مثل پوره سیب زمینی هم احتیاج به دندون داره! تا مزه اش رو بفهمی !
و این واسه زمانی هست که دندون هات هنوز کامل خراب نشدن !
بعد خرابی کلی و کندن باقی مونده دندون ها فقط یه راه میمونه دندون مصنوعی !
کندن و پرکردن و ایمپلنت و ... هم هزینه های زیادی داره و علاوه بر هزینه و وقت! درد شدیدی رو باید تحمل کنید! از بابت عصب کشی و ...

وقتی دندون خرابه دغدغه ات و کارت میشه غذا رو از بین دندون ها و از توی سوراخ های دندان بیرون آوردن و دردش هم بماند!

سعی کنید بفهمید چه غذاهایی قاتل دندون هستند و از شون دوری کنید!
مثل شیرینی خوردن و مسواک نزدن!

دوری کنید از غذا داغ و نوشیدنی داغ و چای داغا داغ خوردن!
یا چیز های یخی خوردن! مثله آلاسکا یا اسکیمو (اسکمو) ... البته پر ملات اش مشکلی نداره اونی که آبکیه سفته که مثل یخ می مونه!
گاز زدن آب نبات (و یا شکلات های سفت آب نباتی) قاتل دندون هست
چیز های سفت و یخی قاتل دندون هستند چون مثله دندون سفت هستند این ها و مثل شکستن فندوق با دندون معلوم نیست که چه بلایی سر دندون هاتون میارند !
هسته بعضی میوه ها مثله زغال اخته و سنگ های نون سنگک سنتی هم قاتل دندون هستند.

Last edited by Iloveu-ALL; 02-04-2019 at 20:01. دليل: اضافه کردن: قرمز و آبی

آپدیت / ویرایش :
آشامیدن آب سرد، بعد از خوردن شیرینی، دندان‌ها را از بین می‌برد...

Last edited by Iloveu-ALL; 03-06-2019 at 15:20. دليل: اضافه کردن: قرمز و آبی - اضافه کردن: بنفش

آپدیت / ویرایش 2 :
آشامیدن آب سرد، پس از خوردن چیز گرم و پس از خوردن شیرینی، دندان ها را از بین می برد

+ در بازار فروشنده ای رو دیدم که منتظر بود چای اش سرد بشه ، به یکی از مشتری هاش گفت من نه چیز (غذا) داغ میخورم و نه چیز سرد دندان هام هم همه سالمه و دندان خراب ندارم. انصافا هم همینطور بود دندان هاش کوچک ، سفید ، سالم و زیبا بود ... الله الصمد و ماشاءالله لا قوه الا بالله

7likes

Last edited by Iloveu-ALL; 08-07-2019 at 20:46. دليل: اضافه کردن: قرمز و آبی - اضافه کردن: بنفش - اضافه کردن: سبز

پس از خوردن غذا دندان هایتان را خلال کنید و آب در دهان بگردانید که این دو کار مایه سلامتی دندان های نیش و آسیا است.

این هم توصیه هایی از طب سنتی که پرسیدم:

قبل از خوردن شیرینی مقداری نان بخورین
با چوب مسواک و پودر سعد مسواک کنین و مسواک پلاستیکی و خمیر دندان استفاده نکنید
مخلوط گلاب و سرکه مرتب تو دهان بچرخانید
قند و شکرتون نیشکر باشه و نمک دریا و روغن حیوانی یا زیتون مصرف کنید. کندر بجوید

angel7animation
30-03-2019, 08:36
زندگی , آموزگار بزرگ

mojt90
30-03-2019, 09:05
حذف شود ........

mojt90
01-04-2019, 17:00
دوستان هیچ وقت فیلم سانسور شده نگاه نکنید . کلا موضوع فیلم رو عوض میکنن واقعا قدر و ارزش وقتتون رو بدونید .

یعنی به قدری محتوا و دیالوگ عوض میشه کلا فیلم اصلی رو منحرف میکنن .

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2019, 08:31
با سلام
بارش بارانِ زیاد در بهار باعث فراوانیِ رویش »قارچها« در طبیعت میشه .
بسیاری از این قارچها »سمی« و کشنده هست و بعضی از اونها شبیهِ قارچهای خوراکی هست .
.
مراقب باشید قارچهای موجود در طبیعت رو نخورید . حتی دست هم نزید به این قارچها . مراقب »بچه ها« هم باشید و بهشون یاد بدین که برخوردشون با قارچ مثل برخورد با »مار و عقرب« باشه یعنی »بترسند« و »دور بشند« از قارچ .
.
از دست فروشهای کنار جاده ها و مغازه های بین راهی که قارچ وحشی میفروشند قارچ نخرید . خیلی از این فروشنده ها خودشون هم نمیدونند که قارچهایی که جمع کرده اند و دارند میفروشند سمی هست .
.
تا حالا چند بار در اخبارها گفتند که عده ای از مردم مُردند و عده ای هم به شدت مسموم شدند و در بیمارستانها بستری شدند به خاطر خوردنِ قارچهای سمی .
تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی کار ساده ای نیست و اصلاً ارزش ریسک نداره پس قارچ رو فقط از فروشگاههایی که معتبر هستند و قارچ پرورشی میفروشند خریداری کنید .
.
بهتره این پیام بین مردم منتشر بشه .
.
.

mojt90
16-04-2019, 08:53
سلام

روی پای خودتون بایستید ! خودتون استقلال داشته باشید . وابسته بودن بیشتر بهتون ضربه میزند .:n04:

angel7animation
18-04-2019, 08:48
اگه خودت از خودت مواظبت کنی ، نیازی نیست به هر کسی اعتماد کنی

angel7animation
18-04-2019, 13:23
برای خوشبخت شدن خوب بودن کافی نیست ، باید هوشیار و عاقل بود

angel7animation
20-04-2019, 11:25
دل مرده نبودن

milad_gta
20-04-2019, 12:54
اگر چیزی **لازم** دارید در خرید اون تعلل نکنید. وضعیت ارزی بسیار وحشتناک هست و متاسفانه اکثر وسایلی که نیاز داریم وارداتی هستند و باید به ریال در بیاریم و به دلار و یورو خرج کنیم.

چیزی که امروز میتونید بخرید رو شاید دیگه هیچ وقت نتونید بخرید.

من چند سال پیش هم همین موضوع رو اینجا گفتم یک عده نقل گرفتند واکنش نشون دادن که نه نباید خرید و این حرفا.
باید قبول کنید اینجا مثل خیلی جاهای دیگه نیست که خرید نکنید فردا قیمتا بیاد پایین.
منظور من هم این نیست که تا یک چیزی گرون شد حمله کنید بخرید نه، اتفاقا اون کار واقعا اشتباه هست.

منظورم اینه اگر واقعا یک وسیله رو لازم دارید بخریدش و صبر نکنید ارزون بشه. تو این چند سالی که ما زندگی کردیم هیچ چیز ارزون نشده و هر روز ما فقط بالا رفتن قیمتا رو تماشا کردیم و گفتیم ای کاش میخریدیمش.

برای مثال یک قطعه الکترونیکی میخواستم قیمتش بود ۲۱۸ ت، چون خیلی نیاز نداشتم گفتم بعدا میخرم، یک ماه بعد واقعا نیازش داشتم شده بود ۳۶۰ گفتم گرونه باشه بیاد پایین، ۲ هفته بعد شد ۶۸۰ ت، دیگه اصلا نمی‌تونستم بگیرمش، دوباره کمی صبر کردم تا یک مدل بهترش رو بگیرم بود ۸۰۰ ت، یک هفته تعلل کردم شد ۱ میلیون تومن... این یک مثال ساده بود فرض کن یک چیزی لازم داری قیمتش باشه ۱۰ میلیون تومن، یک هفته بعد باشه ۳۰ میلیون تومن!

mojt90
20-04-2019, 17:11
پ.ن : واقعا @milad_gta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درست میگن . برای گوشی هم من این اشتباه رو کردم و گرون شد . صبر الکی برای ارزونی باعث شد الان پول زیادی رو (که قبلا میتونستم گوشی عالی بخرم) برای یک گوشی متوسط بدم. :n03:

+ در تکمیل صحبت های کاربر بالا :

سعی کنید تو این شرایط اقتصادی ، صرفه جویی رو یادتون نره . تا حد امکان از خرج های اضافه کم کنید . چیزی که واقعا نیاز دارید خریداری کنید .

pro_translator
20-04-2019, 21:07
اگر چیزی **لازم** دارید در خرید اون تعلل نکنید. وضعیت ارزی بسیار وحشتناک هست و متاسفانه اکثر وسایلی که نیاز داریم وارداتی هستند و باید به ریال در بیاریم و به دلار و یورو خرج کنیم.

چیزی که امروز میتونید بخرید رو شاید دیگه هیچ وقت نتونید بخرید.

من چند سال پیش هم همین موضوع رو اینجا گفتم یک عده نقل گرفتند واکنش نشون دادن که نه نباید خرید و این حرفا.
باید قبول کنید اینجا مثل خیلی جاهای دیگه نیست که خرید نکنید فردا قیمتا بیاد پایین.
منظور من هم این نیست که تا یک چیزی گرون شد حمله کنید بخرید نه، اتفاقا اون کار واقعا اشتباه هست.

منظورم اینه اگر واقعا یک وسیله رو لازم دارید بخریدش و صبر نکنید ارزون بشه. تو این چند سالی که ما زندگی کردیم هیچ چیز ارزون نشده و هر روز ما فقط بالا رفتن قیمتا رو تماشا کردیم و گفتیم ای کاش میخریدیمش.

برای مثال یک قطعه الکترونیکی میخواستم قیمتش بود ۲۱۸ ت، چون خیلی نیاز نداشتم گفتم بعدا میخرم، یک ماه بعد واقعا نیازش داشتم شده بود ۳۶۰ گفتم گرونه باشه بیاد پایین، ۲ هفته بعد شد ۶۸۰ ت، دیگه اصلا نمی‌تونستم بگیرمش، دوباره کمی صبر کردم تا یک مدل بهترش رو بگیرم بود ۸۰۰ ت، یک هفته تعلل کردم شد ۱ میلیون تومن... این یک مثال ساده بود فرض کن یک چیزی لازم داری قیمتش باشه ۱۰ میلیون تومن، یک هفته بعد باشه ۳۰ میلیون تومن!

ایران رو توی یه پاراگراف خلاصه کردی برادر... :n28:

angel7animation
21-04-2019, 03:46
دل زنده بودن

radarz
21-04-2019, 17:43
سلام

هیچوقت راز و هدف های بزرگ زندگیتونو به کسی نگین ...

امید رض
21-04-2019, 18:18
سلام

هیچوقت راز و هدف های بزرگ زندگیتونو به کسی نگین ...

اتفاقا بگین بلندتر ولی برعکس عمل کنید :n33:

mojt90
23-04-2019, 08:11
سلام
دوستان هر چی رو میخواین امضا کنید کامل بخونیدش و وقت بگیرید برای خوندنش . همین طوری امضا نکنید !!!!!

سعی کنید سرو ته متن رو علامت بزارید با خودکار به این صورت __________ !! که دیگه جای اضافه کردن موارد جدیدی نباشه .

pro_translator
24-04-2019, 18:56
سلام دوستان هر چی رو میخواین امضا کنید کامل بخونیدش و وقت بگیرید برای خوندنش . همین طوری امضا نکنید !!!!! سعی کنید سرو ته متن رو علامت بزارید با خودکار به این صورت __________ !! که دیگه جای اضافه کردن موارد جدیدی نباشه .

بله این کار به شدت توصیه می‌شه و برعکسش عامل اصلی کلاه‌برداریه...

بند به بند قرارداد باید خونده بشه و روش فکر بشه و بعضا مشورت با بزرگترها (که اطلاعی ندارن از موضوع) باید گرفته بشه...

تجربه‌ی خودم:

توی شرکتی که قرار بود شریک بشم توی قرارداد نوشته بود من موظف به حضور روزانه توی شرکت هستم در حالی که اسمی از خودش نیاورده بود!!!

یعنی خودش چند روز یه بار می‌اومد و همه‌ی کارهای شرکت روی سر من بود!!!

توی قرارداد نوشته بود ضررها باید نصف بشه در حالی که صحبتی از سود نشده بود و ایشون تمام سود شرکت رو برای خودش نگه می‌داشت!!! :n08:

نوشته بود نصب و راه‌اندازی مودم‌ها توی خونه‌ی مردم وظیفه‌ی منه، ولی ننوشته بود هزینه‌ی رفت و برگشت به حساب شرکته!!! :n08:

و این یعنی روز ۴۰ تومن هزینه‌ی تردد از جیب خودم! :n08:

نوشته بود هزینه‌ی نصب و راه‌اندازی مودم‌ها باید به حساب شرکت واریز بشه...

ننوشته بود من pro_translator باید به حساب شرکت دسترسی داشته باشم!!! :n08:

موقع امضا اصلا روش فکر نکردم ولی بعدا که به بابام نشون دادم قرارداد رو دقیقا کاری که شما گفتی انجام داد...

کنار تک‌تک موارد علامت زد و تقریبا از همه‌اش ایراد گرفت...

به همین علت اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم از تجربه‌ی بزرگترها استفاده کنید...

:n40:

hamid3369
24-04-2019, 20:46
تجربه من اینه تک تنها باشید و به کسی امید همیاری و رفاقت نداشته باشین
راز داری کنید بخدا.اگه راز رو بگین ناخواسته دشمنی رو بیدار میکنید

angel7animation
27-04-2019, 10:38
وابسته بودن در شأن انسان نیست

mojt90
29-04-2019, 08:34
زندگی رو ساده بگیرید ! تجمل گرایی ، چشم و هم چشمی رو کنار بگذارید ! مرگ برای همه هست . زمانش یک ریال از مال و اموالتون دیگه به دردرتون نمیخوره .

خوشبخت کسی که حرص مال دنیا و جمع اوری مال ، تجمل گرایی و چشم و هم چشمی رو نمیخوره و ساده زیست هست و در عین حال خوشبخت زندگی میکنه .

نمونه آن را میتونید در بین آشنایان خودتون ببینید . کسانی که درآمد کمی دارند ولی در عین ساده زیستی از خانواده های ثروتمند ولی تجمل گرا خوشبخت تر هستند .

Iloveu-ALL
30-04-2019, 19:11
1. جوری حرف بزنید که اگه صداتون رو ضبط کردن پشیمون نشید

2. همیشه کار های کنید که اگه لو رفت یا عمومی شد باعث بی آبرویی شما نشه

-----

3. بخشنده باشید و از اشتباهات دیگران بگذرید. اگه کسی به شما فحش داد و بعدش معذرت خواست بپذیرید. شاید طرف مقابل واقعا پشیمون باشه و عدم ببخش یعنی آزار دادن اون شخص. (ویرایش: حتی اگه واقعی هم نبود ببخشید)

4. اگه خدای نکرده شما اشتباهی کردید بعدش اگه کسی معذرت خواهی شما رو نپذیرفت و اگر طاقت عذر خواهی بیشتر رو نداشتید بیخیال بشید و اصرار نکنید. البته ممکنه اصرار جواب بده. و تا جایی به از بین رفتن شما منجر نمیشه اصرار کنید!

hassanhassani
07-05-2019, 15:16

خلاصه هوشیار باشید.

دوست عزیر به نتیجه ای رسیدید؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-05-2019, 15:40
سلام
هشــــــــــــدار :
آدمهای بی وجدان خیلی راحت میتونند با ترازوی دیجیتالی کم فروشی کنند
عددِ وزن روی صفحه ی ترازوی دیجیتالی باید حتماً صفر باشه
اطلاعاتِ بیشتر برای علاقمندان :
.
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر

.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.

Iloveu-ALL
23-05-2019, 15:59
هیچوقت فکر نکن یه آدم و دوست قدیمی
رفاقت باهاش بشه مثل قدیم
آدم ها تغییر می کنند
خوب میشند
بد میشند
خوب بد میشه
بد خوب میشه
گاهی هم بدون تغییر و لا اقل تغییرات کوچیک

اما بدترین قسمت این ماجرا
باز کردن عشق های قدیمیه
عشق های که با دلیل گاها منطقی تموم شدن
مثل اینکه به این نتیجه برسیم که به جایی نمی رسیم
یا این عشق و رابطه از اولش هم اشتباه بود

اگه قرار بود به جایی می رسید
قبل جدایی به جایی می رسید
و کار دیگه به جدایی نمی رسید
شما هم اگه عشق قبلی و عشق اول داشتید و دارید
بیخیال بشید
مگر اینکه پای ازدواج وسط باشه
یا بچه
مثلا قبلا ازدواج کردید و طلاق گرفتید
و حالا بهتر و آروم تر شدید

این یکی از تجربیاتی هست که من از تجربیات دیگران گرفته بودم ولی بهش عمل نکردم تا خودم بهش رسیدم ... تقریبا به قیمت زندگی ام تموم شد.
یکی دیگه از تجربیاتی که به قیمت زندگی ام تموم شد قضیه دندان بود که همین پست گذاشتم
یکی دیگه از همین تجربیات این هست که گاهی اوقات مسائل بی ارزشی برای ما با ارزش میشن و در اولویت قرار می گیرند
برای من این موضوع دانشگاه بود
نمی خوام بگم برای همه بده
خب قطعا اینطور نیست
ببینید برای کسی که باهاش قراره کار کنه خوبه مثل دانشجو های پزشکی و پرستاری و قضاوت و معلمی و ...
اما برای کسایی که درس نمی خونند
یا مطالبی که خوندن رو تو حافظه بلند مدتش قرار نگرفته
و یا مطالب اصلی و بدرد بخور رو مرور نمی کنند
دانشگاه شاید یک چیز بی ارزش باشه براشون و بدرد نخور ... و خیلی کار ها مثل خانواده و سلامتی روانی و سلامتی جسمانی فرد و ورزش و مخصوصا شغل در اولویت قرار باید بگیره متاسفانه جامعه ما مدرک گرا شده و گرایش داره به تحصیل بدون یادگیری و بدون دانش و بدون سواد و ... چیز های بدرد بخور مثل روانشناسی و مسائل زندگی و مهارت های زندگی و مهارت های فنی و کامپیوتر و زبان های خارجه و یادگرفتن هر نوع حرفه ای برای داشتن یه کار خوب که بشه باهاش زندگی رو چرخوند مثل کشاورزی ، چوپانی ، برقکاری ، مکانیکی و کار در خونه برای خانم ها و ... را یاد نمی دهند
متاسفانه خیلی می بینم که در جامعه ما برای داشتن زندگی راحت باید دو تا یا حتی سه شغل داشت! و خیلی هم راحت در مدارس ما رو بد بار می آورند! خدا به دادمون برسه
لابد میگید دانشگاه کلی خوبی های دیگه داره مثل اینکه آدم سازه و غیره ... که خب صحبت های من بعدی دیگه ای داره ولی خسارتی که دانشگاه می زنه کم نیست میشه این نوع خوبی ها رو دیگه رو در جامعه داشت یا در مدرسه ... همین انجمن برای من خیلی خوب بوده ... باز هم دانشگاه خیلی فاصله داره بنظرم تا آدم ساز باشه

و یک تجربه ی دیگه از این نوع تجربیات... درباره کامپیوتر هست سعی کنید ثبات در اولویت تون باشه ثبات و امنیت اینکه هر سایتی نرید ... با کامپیوتر محل کار تون یا مغازه تون ویندوز جدید نریزید یا لینوکس نریزید برای امتحان اصلا کار های خطرناک نکنید برای تجربه از کامپیوتر دیگه استفاده کنید برای چیز های پیچیده و اینکه نمی دونید نتیجه اش چی میشه و ساز و کار دقیقش رو نمی دونید از یه کامپیوتر دیگه استفاده کنید و خلاصه هر کاری می کنید Stability رو به خطر نندازید مخصوصا وقتی نرم افزار های کاری دارید که نصب شو نمی دونید یا تنظیمات خاص و مهندسی شده ای داره

و اینکه از بعضی از فایل های مهم در یک هارد یا یه سیستم دیگه یا گوشی یا تلگرام back-up بگیرید این موضوعی هست که خیلی ها به شما می گویند به یاد داشته باشید که بعضی چیز ها ممکنه از روی اینترنت حذف شود یا پیدا کردنش غیر ممکن شود.

مورد آخر اینکه مواد مخدر ، نوشیدنی های الکی و موسیقی (اگر از حالت عادی خارجتون میکنه بسته به نوع) و هر چیزی که شما رو از حالت عادی و نرمال خارج می کنه رو اگه میتونید ترک کنید

#4080 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / 15

mojt90
29-05-2019, 07:32
سلام

هیچ وقت به هیچ عنوان سفره دلتون ، عقایدتون ، افکارتون ، ایده هاتون و .... رو جز خانواده تون برای هیچ کس باز نکنید !!!!!!!!!!!!!!

افراد غریبه و حتی نزدیک ترین دوستان میتونند روزی زمینتون بزنن با دونستن این موارد ! :n04::n04::n04::n04:

mohsenP3000
30-05-2019, 01:14
من نمی خوام زیاد چیزی بگم.

فقط با کسی دوستی برقرار کردید ببینید واقعا دوستیه یا تجارت.

امروز دوستی که دو ساله دارم و خیلی هم نزدیک بودیم سر یه اختلاف کوچیک که خودش تو ذهنش پرورش داده بود و اصلا درست هم نبود تمام کارهایی که طی این دو سال کرده بود رو شمرد بعد گفت تو چی کار کردی!!!!!

از 200 تا تک تومنی که برای خرید 4 تا پیچ برای تخت خواب داده بود رو گفت تا نونی که خریده بود، تعداد تماس هایی که برای من گرفته بود.

حالا کاری ندارم که شاید تو این دوسال بیش از 400 شب شام مهمون خونه ما بود سر میز ما شام خورد، براش چیزی کم نذاشتیم. اون مهمون بود و مهمون هم حبیب خدا ولی دقت کنید چی می گم :

با کسی دوست بشید که دوستی رو معامله ندونه از ته قلبش باشه هر کاری براتون می کنه و کنتور نندازه که فردا بیاد بگه آی فلان کارو کردم. دقتم کنید که با ادب باشه. بعضی ها اصلا شخصیت ندارن. همین دو معیار ادب و معامله رو رعایت کنید صد هیچ جلو هستید.

mojt90
30-05-2019, 15:20
سلام
دوستان کارم یکم به دادگاه خانواده مربوط هست . نمیدونید که چقدر چقدر خانم ها در این دوره زمونه پر توقع شدند .

انتظاری که از پدر 60 ساله نداشتن از جوان 25-26 ساله دارند . با کوچکترین فشار اقتصادی در زندگی درخواست طلاق میدهند حتی اگر بچه داشته باشند .

طلاق امروزه انقدر آمارش بالاست که باورتون نمیشه .

اگر مشکل مالی واقعا ندارین ازدواج کنین حتی با درامد متوسط هم ازدواج نکنید که جز بدبختی براتون چیزی همراه نداره .:n04:

renfield
18-06-2019, 08:05
یک نفر که برای خانو م ها یا مثلا یه قشری از خانوم ها جذاب باشه

اولین حرفی که در میارن اینه که طرف به اصطلاح دگرباش جنسی هست و سالم نیست

و این امر در کشور خودمون ایران شایع تر از همه ی جاها هست

و خارج از کشور هم فقط ایرانی ها هستند که این تهمت را به بقیه میزنند

حتی خیلی بچه پولدارای شهر حاضرند یه نفر بی سر و پا را اجیر کنند (مثل پسر سوپر محله)

تا اسم طرف رو لکه دار کنه و اونا بگن دیدین گفتیم طرف اینجوریه ..

الیته خانوم ها خودشون تو یه رابطه فقط پذیرا ومیزبان هستند و چیزی گیرشون نمیاد که بخان اینجوری سایه یکی رو با تیر بزنن

hamid3369
20-06-2019, 12:49
یک نفر که برای خانو م ها یا مثلا یه قشری از خانوم ها جذاب باشه

اولین حرفی که در میارن اینه که طرف به اصطلاح دگرباش جنسی هست و سالم نیست

و این امر در کشور خودمون ایران شایع تر از همه ی جاها هست

و خارج از کشور هم فقط ایرانی ها هستند که این تهمت را به بقیه میزنند

حتی خیلی بچه پولدارای شهر حاضرند یه نفر بی سر و پا را اجیر کنند (مثل پسر سوپر محله)

تا اسم طرف رو لکه دار کنه و اونا بگن دیدین گفتیم طرف اینجوریه ..

الیته خانوم ها خودشون تو یه رابطه فقط پذیرا ومیزبان هستند و چیزی گیرشون نمیاد که بخان اینجوری سایه یکی رو با تیر بزنن

مقصود شما رو فهمیدم ببینید اصلا گوش به حرف مردم ندید اگه قرار باشه برای حرف مردمی که که اگه تشنه باشی یه لیوان آب دستت ندن زندگی کنی چه بهتر بشینی یه گوشه مبادا قضاوت شی اصلا اهمیت ندید اصلا من خودم همین حرف شما زدی بارها شنیدم که گفتن پشت سر این اون :n05:

hamid3369
20-06-2019, 12:52
دوستان تجربه جدید من اینه با هر کسی آشنا میشید و حرف های خصوصی میزنید در اینستاگرام و دایرکت اصلا انجام ندید برین تلگرام و یا واتساپ و بسیار هوشمندانه عمل کنین چون بعدا عواقب انتشار اسکرین شات از چت هاتون ر و کسی گردن نمیگیره

Tethys
23-06-2019, 11:34
هر چی دختر سنش بیشتر، با عقل و با شخصیت تر ...

renfield
24-06-2019, 07:29
مقصود شما رو فهمیدم ببینید اصلا گوش به حرف مردم ندید اگه قرار باشه برای حرف مردمی که که اگه تشنه باشی یه لیوان آب دستت ندن زندگی کنی چه بهتر بشینی یه گوشه مبادا قضاوت شی اصلا اهمیت ندید اصلا من خودم همین حرف شما زدی بارها شنیدم که گفتن پشت سر این اون :n05:

خیلی ممنون که متوجه منظورم شدید

من اون قدر هم به حرف مردم گوش نمیدم

ولی آدم تو گوشش پنبه نمیتونه بزاره

یعنی انسان موجود اجتماعی ه . حتی از سگ هم بیشتر

hamid3369
24-06-2019, 07:38
خیلی ممنون که متوجه منظورم شدید

من اون قدر هم به حرف مردم گوش نمیدم

ولی آدم تو گوشش پنبه نمیتونه بزاره

یعنی انسان موجود اجتماعی ه . حتی از سگ هم بیشتر

انسان های موفق گوش هایشان را بسته اند و گرنه قضاوت مردم به حدی سنگین است باید تابعیت حکومت آنان را بگیری .پیشنهاد من اینه قضاوت هارو که می شنوید تو ذهنتون ازش خود پنداره مثبت بسازید

renfield
24-06-2019, 07:43
انسان های موفق گوش هایشان را بسته اند و گرنه قضاوت مردم به حدی سنگین است باید تابعیت حکومت آنان را بگیری .پیشنهاد من اینه قضاوت هارو که می شنوید تو ذهنتون ازش خود پنداره مثبت بسازید

والا من گو ش م رو نمیتونم ببندم

از همه حرف هایی که آدم ها میرنن بالاخره یکیش میخوره تو ذهن آدم

یعنی اصولا آدم های مریض (که اکثریت آدم های جامعه را تشکیل میدند ) حرف ها شون رو همین جوری مهندسی میکنند

دوس گرامی

renfield
24-06-2019, 07:53
یه تجربه دیگه

خبر چینی و گزارش ها ی مردمی همین طور که در زندگی زیاده در فضای مجازی و اینترنت هم کم نیست ..

خود بنده یه اشتباهی کردم . تو همین فروم به اصطلاح باز و لیبرال نوشتم با سیم کارت رایتل آدم وصل شه به اینترنت همراه اول میتونه یو توب رو بدونه هیتلر شکن ببینه ..

درست دو روز بعدش قطع شد

یعنی یکی تو همین فروم بود آقا هم نیود احتمالا خانوم بود ! که گزارش مردمی داده بود ..

---------------------------

حالا یه راه دیگه هست برا تماشای یوتوب بدون هیتلر شکن و حجم خوری ..

ولی من دیگه نمیگم که نمیگم . ههه 1

..

black sabbath
25-06-2019, 22:23
سلام
شاید این مشکل منو کسی تجربه داشته باشه و بتونه راهنمایی کنه
فشار آب تو ناحیه ما کم شده و مجبوریم از پمپ آب استفاده کنیم(طبقه سوم)
مورد عجیبی که دیدم اینه که چون کولر هم استفاده می کنم هر دقیقه یک بار پمپ استارت می خوره و بعد چند ثانیه خاموش میشه.چک کردم دیدم وقتی ورودی آب کولر رو می بندم این اتفاق نمی افته
ضمناً هر وقت(در این حالت)پمپ آب استارت می خوره پکیج هم به اندازه شاید زیر یک ثانیه روشن خاموش میشه(انگار که یه لحظه آب گرم رو باز کنی و ببندی)!!!!
می ترسم این خاموش و روشن شدن مدام پمپ آب و پکیج آسیب بهشون بزنه

alipencia
17-08-2019, 22:36
هوش و درک و فهم در ایران پشیزی ارزش نداره!

37598
18-08-2019, 09:25
بچه ها تجربه رواشناس دارید؟
روانشناس خوب تهران سراغ دارید معرفی کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-08-2019, 12:03
سلام
شاید این مشکل منو کسی تجربه داشته باشه و بتونه راهنمایی کنه
فشار آب تو ناحیه ما کم شده و مجبوریم از پمپ آب استفاده کنیم(طبقه سوم)
مورد عجیبی که دیدم اینه که چون کولر هم استفاده می کنم هر دقیقه یک بار پمپ استارت می خوره و بعد چند ثانیه خاموش میشه.چک کردم دیدم وقتی ورودی آب کولر رو می بندم این اتفاق نمی افته
ضمناً هر وقت(در این حالت)پمپ آب استارت می خوره پکیج هم به اندازه شاید زیر یک ثانیه روشن خاموش میشه(انگار که یه لحظه آب گرم رو باز کنی و ببندی)!!!!
می ترسم این خاموش و روشن شدن مدام پمپ آب و پکیج آسیب بهشون بزنه
سلام
.
در تاپیک زیر بهتون پاسخ میدم در حد اطلاعاتم
.
.
.

دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش إن شاء الله .
چند نمونه :
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر

.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
.

payam
18-08-2019, 12:59
از یه سنی به بعد، دور دوست های دوران نوجوانی که اکنون دیگر با شما هم مسیر نیستند رو خط بکشید و به مسیر خودتون ادامه بدید و سعی کنین دوستان هم مسیر پیدا کنید. این موضوع بسیار موضوع مهمیه

EHSANRF
18-08-2019, 13:20
درود دوستان

توی سایت معتبر ای‌استخدام و همینطور کانال تلگرام‌شون یکی از دوستان یه آگهی استخدام دیدن که شرایطش رو داشتن

دوست بنده با تهران فاصله‌ی بالای یک‌هزار کیلومتری دارن و آگهی برای استان تهران بود.
فرم استخدامی رو پر کردن و بعد از چند روز تماس گرفتن که تشریف بیارید برای مصاحبه استخدامی، بعد از مصاحبه در صورت قبولی یک دوره‌ی آموزشی یک‌هفته‌ای برای شما در نظر داریم
برای این هفته جای خواب و غذا رو هم براتون فراهم می‌کنیم و با توجه به اینکه دوره فشرده هست نیازی نیست به منزل دوست، آشنا یا اقوام تهرانی تشریف ببرین
گفتن بعد از دوره آموزشی یه آزمون کتبی هم برگزار می‌کنیم و کسانی که قبول و تائید نهایی شدن رو رسما باهاشون قرارداد یک‌ساله می‌بندیم.
شغل مورد نظر، شغلی دفتری بود.
دوستم با بنده تماس گرفت تا انلاین براش بلیت قطار بگیرم تا راهی بشه، ازش پرسیدم جریان چیه، این موارد رو بهم گفت. گفتم که آگهی رو برام بفرست قبل از اینکه این همه خرج رو دستت بیفته برات بررسی کنم...
آگهی رو فرستادن، شرایط استخدامی که داشتن (عدم اعتیاد، داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت، داشتن مدرک دیپلم به بالا، سن از 33 سال به زیر، مجرد بودن، داشتن خوابگاه برای جوانان شهرستانی و ...) گفته بودن که هرکسی توی موارد اعلامی و رزومه اشتباه چیزی گفته باشه و بعدا متوجه شده باشن قراردادش فسخ میشه.
حقوق رو هم به صورت توافق بین 2.5 تا 3.5 میلیون درج کرده بودن.
گذشته از این موارد نکاتی که توجه بنده رو جلب کرد این موارد بودن:
1. فرم استخدام رو از سایت فرم‌ساز طراحی کرده بودن
2. نامی که براش آگهی استخدام زده بودن توی اینترنت زیاد بود، دقیقا ننوشته بودن که کدوم شرکته، فقط نوشته بودن مثلا (فلان شرکت)
3. آدرس پستی و تلفن ثابت یا ایمیلی توی آگهی استخدام درج نکرده بودن
4. فقط یک شماره تلفن همراه ایرانسل اعتباری درج شده بود و کسی که فرم پر کرده بود، با همین شماره باهاش تماس می‌گرفتن و ...
بنده خودم رو جای دوستم گذاشتم و باهاشون تماس گرفتم، خیلی عادی رفتار کردن، احوال‌پرسی خوبی هم کردن و قرار گذاشتم که حتما میام، لطفا آدرس و تلفن دفتر شرکت رو برام بفرستین، چیزی نفرستادن، بعد از یک روز تماس گرفتن گفتن ما شعب مختلفی توی تهران داریم، شما هر وقت تشریف آوردین اعلام کنین تا بگم بیان سراغ‌تون یا اگر نزدیک بودین آدرس میدم خدمت‌تون!

با توجه به وضعیتی که توضیح دادم، بهشون شک کردم، چرا!؟ چون شرکت‌های شبکه‌ای هرمی هم همین وضعیت رو دارن، جوانان شهرستانی رو به بهانه پیدا کردن شغل با حقوق متوسط به تهران میارن و توی دام میندازن، هرمی‌ها معمولا یک‌هفته جوان‌ها رو گروگان می‌گیرن و مجبورشون می‌کنن که اگر پولی دارن یا شی قیمتی همراه‌شون هست بهشون بدن یا اینکه از طریق تلفنی که خودشون در اختیارشون میذارن با خانواده تماس بگیرن و یک سناریوی ساختگی رو مطرح کنن تا به اون واسطه خانواده یا اقوام ثروتمند پول کلانی رو به کارت این جوان شهرستانی (یا حتی تهرانی) واریز کنن و ... غافل از اینکه تمام این موارد نقشه هست و نه پولی نسیب این شخص میشه و نه آینده‌ای در انتظارش هست،‌ فقط امید واهی میدن که شما تا فلان ماه دیگه اون شاسی‌بلند روبروی خیابون رو صاحب میشین، مثلا این دوستمون هیچی نداشت از خانواده و زن و بچه‌اش زد الان 2 تا برج داره تو الهیه و الی آخر...

با شرکتی که آگهی استخدام رو درج کرده بود تماس گرفتم (ای‌استخدام) جریان رو توضیح دادم و گفتم که آدرس، تلفن، سایت یا ایمیلی ندارن، لطفا بررسی کنین و خبر بدین
پشتیبان سایت‌شون گفت که ما مدارک کامل از آگهی دهنده می‌گیریم و تا وضعیت‌شون محرز نشه پنلی برای درج آگهی در اختیارشون نمی‌ذاریم ولی مورد شما چون خاص هست بررسی میشه، اگر بعد از نیم ساعت آگهی تغییر کرد (طبق چیزی که گفتن مثلا نام شرکت و تلفن همراهی که تو اگهی بود و همچنین فرم استخدام حذف شد) بدونین که آگهی مشکوک بوده و جلوشو گرفتیم، اگر بعد از نیم ساعت حذف نشد آگهی مشکلی نداره.
حدود یک ربع بعد چک کردم دیدم بله، آگهی رو منقضی کردن، تلفن همراه و لینک فرم استخدامی و همینطور نام شرکت رو حذف کردن. آگهی صددرصد مشکل‌دار بوده و توی این چند روز مطمئنا جوانان بسیاری به دام این شرکت جعلی افتادن... اون هم به واسطه‌ی عدم شفافیت و اعتماد به سایت استخدامی و البته عدم آگاهی از قوانین و موارد امنیتی.
خلاصه این تجربه‌ای بود که گفتم حتما با شما دوستان در میون بذارم. با این کار و پیگیری‌ها دوستم رو از رفتن به تهران منصرف کردم...
شاید کسی این مشکل براش پیش بیاد و بخواد اقدام کنه و با مطالعه‌ی این تاپیک از نیت پلید آگهی‌دهنده آگاه بشه و جلوی متضرر شدن خودش و خانواده‌اش گرفته بشه.

با تشکر

aryamehr1368
18-08-2019, 15:51
با کسی دوست بشید که دوستی رو معامله ندونه از ته قلبش باشه هر کاری براتون می کنه و کنتور نندازه که فردا بیاد بگه آی فلان کارو کردم. دقتم کنید که با ادب باشه. بعضی ها اصلا شخصیت ندارن. همین دو معیار ادب و معامله رو رعایت کنید صد هیچ جلو هستید.
نقل قول ممنوعه ولی من دیگه نتونستم جوابی ندم ,همه ما دنبال دوستی میگردیم که از ته قلب هر کاری برامون بکنه,شما خودت حاضری هرکاری از ته قلب برای کسی بکنی چه خوب باشه چه بد؟چه اون رفیق بدی باشه یا خوب؟وقتی خودمون منافع خودمون اولویت داره واسمون از دیگران چه انتظاری داریم؟انتظار داری رفیقت از ته قلب واست چیکار کنه ضرر مالی بکنه واست دعوا بگیره واست زندان بیفته تو روی خانوادش واسته؟رفیق اولا انسانه مثل همه ما دوما هر رفیقی دوره ای داره مدرسه دانشگاه سربازی ,وقتی اون دوره تموم شد کمتر رفاقتی باقی میمونه بعدش اگه پای پول وسط باشه همه حتی خود شما منافعش مهمتر میشه ,اول باید خودت حاظر باشی بخاطر رفیق ضرر تحمل کنی بعد انتظار داشته باشی ,توصیه من به شما نه رفیق شو نه شریک اگه آرامش میخوای دوستی فقط تو کتاباست نه واقعی

alipencia
18-08-2019, 17:09
درود دوستان

توی سایت معتبر ای‌استخدام و همینطور کانال تلگرام‌شون یکی از دوستان یه آگهی استخدام دیدن که شرایطش رو داشتن

دوست بنده با تهران فاصله‌ی بالای یک‌هزار کیلومتری دارن و آگهی برای استان تهران بود.
فرم استخدامی رو پر کردن و بعد از چند روز تماس گرفتن که تشریف بیارید برای مصاحبه استخدامی، بعد از مصاحبه در صورت قبولی یک دوره‌ی آموزشی یک‌هفته‌ای برای شما در نظر داریم
برای این هفته جای خواب و غذا رو هم براتون فراهم می‌کنیم و با توجه به اینکه دوره فشرده هست نیازی نیست به منزل دوست، آشنا یا اقوام تهرانی تشریف ببرین
گفتن بعد از دوره آموزشی یه آزمون کتبی هم برگزار می‌کنیم و کسانی که قبول و تائید نهایی شدن رو رسما باهاشون قرارداد یک‌ساله می‌بندیم.
شغل مورد نظر، شغلی دفتری بود.
دوستم با بنده تماس گرفت تا انلاین براش بلیت قطار بگیرم تا راهی بشه، ازش پرسیدم جریان چیه، این موارد رو بهم گفت. گفتم که آگهی رو برام بفرست قبل از اینکه این همه خرج رو دستت بیفته برات بررسی کنم...
آگهی رو فرستادن، شرایط استخدامی که داشتن (عدم اعتیاد، داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت، داشتن مدرک دیپلم به بالا، سن از 33 سال به زیر، مجرد بودن، داشتن خوابگاه برای جوانان شهرستانی و ...) گفته بودن که هرکسی توی موارد اعلامی و رزومه اشتباه چیزی گفته باشه و بعدا متوجه شده باشن قراردادش فسخ میشه.
حقوق رو هم به صورت توافق بین 2.5 تا 3.5 میلیون درج کرده بودن.
گذشته از این موارد نکاتی که توجه بنده رو جلب کرد این موارد بودن:
1. فرم استخدام رو از سایت فرم‌ساز طراحی کرده بودن
2. نامی که براش آگهی استخدام زده بودن توی اینترنت زیاد بود، دقیقا ننوشته بودن که کدوم شرکته، فقط نوشته بودن مثلا (فلان شرکت)
3. آدرس پستی و تلفن ثابت یا ایمیلی توی آگهی استخدام درج نکرده بودن
4. فقط یک شماره تلفن همراه ایرانسل اعتباری درج شده بود و کسی که فرم پر کرده بود، با همین شماره باهاش تماس می‌گرفتن و ...
بنده خودم رو جای دوستم گذاشتم و باهاشون تماس گرفتم، خیلی عادی رفتار کردن، احوال‌پرسی خوبی هم کردن و قرار گذاشتم که حتما میام، لطفا آدرس و تلفن دفتر شرکت رو برام بفرستین، چیزی نفرستادن، بعد از یک روز تماس گرفتن گفتن ما شعب مختلفی توی تهران داریم، شما هر وقت تشریف آوردین اعلام کنین تا بگم بیان سراغ‌تون یا اگر نزدیک بودین آدرس میدم خدمت‌تون!

با توجه به وضعیتی که توضیح دادم، بهشون شک کردم، چرا!؟ چون شرکت‌های شبکه‌ای هرمی هم همین وضعیت رو دارن، جوانان شهرستانی رو به بهانه پیدا کردن شغل با حقوق متوسط به تهران میارن و توی دام میندازن، هرمی‌ها معمولا یک‌هفته جوان‌ها رو گروگان می‌گیرن و مجبورشون می‌کنن که اگر پولی دارن یا شی قیمتی همراه‌شون هست بهشون بدن یا اینکه از طریق تلفنی که خودشون در اختیارشون میذارن با خانواده تماس بگیرن و یک سناریوی ساختگی رو مطرح کنن تا به اون واسطه خانواده یا اقوام ثروتمند پول کلانی رو به کارت این جوان شهرستانی (یا حتی تهرانی) واریز کنن و ... غافل از اینکه تمام این موارد نقشه هست و نه پولی نسیب این شخص میشه و نه آینده‌ای در انتظارش هست،‌ فقط امید واهی میدن که شما تا فلان ماه دیگه اون شاسی‌بلند روبروی خیابون رو صاحب میشین، مثلا این دوستمون هیچی نداشت از خانواده و زن و بچه‌اش زد الان 2 تا برج داره تو الهیه و الی آخر...

با شرکتی که آگهی استخدام رو درج کرده بود تماس گرفتم (ای‌استخدام) جریان رو توضیح دادم و گفتم که آدرس، تلفن، سایت یا ایمیلی ندارن، لطفا بررسی کنین و خبر بدین
پشتیبان سایت‌شون گفت که ما مدارک کامل از آگهی دهنده می‌گیریم و تا وضعیت‌شون محرز نشه پنلی برای درج آگهی در اختیارشون نمی‌ذاریم ولی مورد شما چون خاص هست بررسی میشه، اگر بعد از نیم ساعت آگهی تغییر کرد (طبق چیزی که گفتن مثلا نام شرکت و تلفن همراهی که تو اگهی بود و همچنین فرم استخدام حذف شد) بدونین که آگهی مشکوک بوده و جلوشو گرفتیم، اگر بعد از نیم ساعت حذف نشد آگهی مشکلی نداره.
حدود یک ربع بعد چک کردم دیدم بله، آگهی رو منقضی کردن، تلفن همراه و لینک فرم استخدامی و همینطور نام شرکت رو حذف کردن. آگهی صددرصد مشکل‌دار بوده و توی این چند روز مطمئنا جوانان بسیاری به دام این شرکت جعلی افتادن... اون هم به واسطه‌ی عدم شفافیت و اعتماد به سایت استخدامی و البته عدم آگاهی از قوانین و موارد امنیتی.
خلاصه این تجربه‌ای بود که گفتم حتما با شما دوستان در میون بذارم. با این کار و پیگیری‌ها دوستم رو از رفتن به تهران منصرف کردم...
شاید کسی این مشکل براش پیش بیاد و بخواد اقدام کنه و با مطالعه‌ی این تاپیک از نیت پلید آگهی‌دهنده آگاه بشه و جلوی متضرر شدن خودش و خانواده‌اش گرفته بشه.

با تشکر
من قبلا همین سناریو واسم پیش اومد به طور دقیق که گفتی...میبرنت ..گروگان میگیرنت..مجبورت میکنن پول جور کنی...ولی من تونستم از داخل ساختمون فرار کنم...

aryamehr1368
19-08-2019, 00:03
رفاقت بدترین چیز در دنیاست رفیق صمیمیم واسم یه خونه معامله کرد بهش گفتم کمیسیون یکم تخفیف بده گفت باشه ولی امانتی که پیش من داری واسه من گفتم باشه عیب نداره بردار,دیشب هم اون یکی رفیق صمیمیم عروسیش بود من رو دعوت نکرد از رو عکس پروفایلش فهمیدم براش پیام دادم داداش خوشبخت بشی ولی ما رو دعوت نکردی ,عروسیت مبارک

mojt90
19-08-2019, 08:05
موارد شامل گارانتی شخصی و شرکتی هر چیزی رو که خریدید به طور دقیق در فاکتور قید کنید . به صورت کلی چه چیزی شامل گارانتی هست .

و گارانتی رو همینطوری قبول نکنید .

italodance
19-08-2019, 08:23
رفاقت بدترین چیز در دنیاست رفیق صمیمیم واسم یه خونه معامله کرد بهش گفتم کمیسیون یکم تخفیف بده گفت باشه ولی امانتی که پیش من داری واسه من گفتم باشه عیب نداره بردار,دیشب هم اون یکی رفیق صمیمیم عروسیش بود من رو دعوت نکرد از رو عکس پروفایلش فهمیدم براش پیام دادم داداش خوشبخت بشی ولی ما رو دعوت نکردی ,عروسیت مبارک

من هم داشتم این کیس رو
شما اشتباه کردی اصلا باید صفحه اش رو قطع میکردی و قطع رابطه.

mojt90
13-09-2019, 17:45
در هر زمینه ، تخصص ، اخلاق ، مهارت و ... هر کس گفت من اینطور نیستم ! من اینطور اخلاقی ندارم ! من آدم درستی هستم !

به این طرف شک کنید و مطمئن باشید این خصلت رو داره . (یعنی انسان درست و صادقی نیست !)

hamid3369
15-09-2019, 18:48
تجربه جدید من اینه بدون پول و ثروت مرده به حساب خواهی آمد و هیچ ارزشی نداری..هر کسی هم که بگه پول همه چیز نیست و دانش و فلان بهتره خیلی اشتباه میکنن....
بدون پول هم دلت میشکنه
هم آینده درخشانت و استعداد هات
هم جوانی و هم زندگانیت
آرزو بر جوانان عیب نیست مگر آنکه در این اوضاع فلاکت بار شغلی شرافتمندانه بیابند

رومنس
15-09-2019, 19:57
تجربه جدید من اینه بدون پول و ثروت مرده به حساب خواهی آمد و هیچ ارزشی نداری..هر کسی هم که بگه پول همه چیز نیست و دانش و فلان بهتره خیلی اشتباه میکنن....
بدون پول هم دلت میشکنه
هم آینده درخشانت و استعداد هات
هم جوانی و هم زندگانیت
آرزو بر جوانان عیب نیست مگر آنکه در این اوضاع فلاکت بار شغلی شرافتمندانه بیابند

دقیقا با همه حرفات لغت به لغت موافقم.

ولی این تیکه "مگر آنکه در این اوضاع فلاکت بار شغلی شرافتمندانه بیابند" نمی شه اصلا. شغل شرافتمندانه یعنی حقوقی بین 1 تا 3 میلیون تازه آیا بدن آیا ندن. و مطمئن باش با این پول نمی شه زندگی کرد. همین الان رفتم یه کفش بخرم ایرانی کفش ملی فکر می کنید چند بود؟ 350 تومن!!!!

تازه یه تیکه آشغال زشت.

به جز اون یه ماه پیش گوشیم که اولین نسل آندروید ها بود صفحه ش کاملا سوخت، تعویضش حدود 800 هزینه داشت. مجبور شدم یه گوشی دیگه بخرم که دیگه ارزون ترین گوشی بود شد 3.2 میلیون.

یعنی عملا با شغل شرافتمندانه زندگی خوبی نمی شه داشت.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تجربه من برای شغل خوب یه پارتی خوب می خوای. دارم می بینم دوست دوران دبیرستانم که حتی موقع کنکور جدول ضرب رو درست بلد نبود الان ماهی 100 تومن درآمد داره. فعلا تا جاییش رو که من می دونم 2 تا خونه تو تهران داره یکی درست روبروی دریاچه چیتگر یکی توی ولنجک. خودش و زنش(که اگه بگم مدله حق مطلب رو ادا نکردم در زیبایی ش و خانومیش) هر کدوم یه اسب دارن و فقط ماهی 2 تومن هزینه نگهداری هر اسب رو می دن. ماشین X6 BMW.

حالا شغلش چیه؟ یه شرکت الکی برنامه نویسی زده و چندتا کارمند داره (که همه کار ها با اون هاست) تمام پروژه های صدا و سیما و پروژه های ملی مثل همین پیامرسان های داخلی - نرم افزار های درون سازمانی و بیمارستانی دست اینه. چطوری؟ مادرش پارتی داشته.

چند سالشه؟ 28

100 تومن درآمد کم پولی نیست در ماه!!!!!

اینم تجربه من. علم و دانش رو هر کی می گه خوبه بذاره در کوزه و آبش رو بخوره.

mohsenP3000
17-09-2019, 07:27
نقل قول ممنوعه ولی من دیگه نتونستم جوابی ندم ,همه ما دنبال دوستی میگردیم که از ته قلب هر کاری برامون بکنه,شما خودت حاضری هرکاری از ته قلب برای کسی بکنی چه خوب باشه چه بد؟چه اون رفیق بدی باشه یا خوب؟وقتی خودمون منافع خودمون اولویت داره واسمون از دیگران چه انتظاری داریم؟انتظار داری رفیقت از ته قلب واست چیکار کنه ضرر مالی بکنه واست دعوا بگیره واست زندان بیفته تو روی خانوادش واسته؟رفیق اولا انسانه مثل همه ما دوما هر رفیقی دوره ای داره مدرسه دانشگاه سربازی ,وقتی اون دوره تموم شد کمتر رفاقتی باقی میمونه بعدش اگه پای پول وسط باشه همه حتی خود شما منافعش مهمتر میشه ,اول باید خودت حاظر باشی بخاطر رفیق ضرر تحمل کنی بعد انتظار داشته باشی ,توصیه من به شما نه رفیق شو نه شریک اگه آرامش میخوای دوستی فقط تو کتاباست نه واقعی
عزیز جون رفیق واقعی هم وجود داره.

همین یک ماه قبل پول نیاز شدم شدید، دوستم که خودش هم چندان وضعی نداره 3 تومن برام جور کرد بدون هیچ منتی، حتی هنوزم یه زنگ نزده که بگه پول ما رو پس بده یا ..... . تازه اتفاقا همین 2 شب پیش پیام داد این تنها کاری بود که می تونستم برات بکنم ولی بازم کاری داشتی بگو نهایت از خانواده می گیرم.

رفیق تاریخ مصرف نداره. سن و سال نداره. دوره نداره. منافع نداره. حتی دوری و نزدیکی نداره.

ما 17 ساله رفیق هستیم.

شریک هم داریم تو بازار لوازم التحریر و .... تا الان که چیزی کم نذاشته و ذره ای خیانت نکرده.

aryamehr1368
17-09-2019, 18:48
عزیز جون رفیق واقعی هم وجود داره.

همین یک ماه قبل پول نیاز شدم شدید، دوستم که خودش هم چندان وضعی نداره 3 تومن برام جور کرد بدون هیچ منتی، حتی هنوزم یه زنگ نزده که بگه پول ما رو پس بده یا ..... . تازه اتفاقا همین 2 شب پیش پیام داد این تنها کاری بود که می تونستم برات بکنم ولی بازم کاری داشتی بگو نهایت از خانواده می گیرم.

رفیق تاریخ مصرف نداره. سن و سال نداره. دوره نداره. منافع نداره. حتی دوری و نزدیکی نداره.

ما 17 ساله رفیق هستیم.

شریک هم داریم تو بازار لوازم التحریر و .... تا الان که چیزی کم نذاشته و ذره ای خیانت نکرده.
ما که ندیدیم حتما شما خوش شانسی:biggrin:

hamid3369
17-09-2019, 19:58
دقیقا با همه حرفات لغت به لغت موافقم.

ولی این تیکه "مگر آنکه در این اوضاع فلاکت بار شغلی شرافتمندانه بیابند" نمی شه اصلا. شغل شرافتمندانه یعنی حقوقی بین 1 تا 3 میلیون تازه آیا بدن آیا ندن. و مطمئن باش با این پول نمی شه زندگی کرد. همین الان رفتم یه کفش بخرم ایرانی کفش ملی فکر می کنید چند بود؟ 350 تومن!!!!

تازه یه تیکه آشغال زشت.

به جز اون یه ماه پیش گوشیم که اولین نسل آندروید ها بود صفحه ش کاملا سوخت، تعویضش حدود 800 هزینه داشت. مجبور شدم یه گوشی دیگه بخرم که دیگه ارزون ترین گوشی بود شد 3.2 میلیون.

یعنی عملا با شغل شرافتمندانه زندگی خوبی نمی شه داشت.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تجربه من برای شغل خوب یه پارتی خوب می خوای. دارم می بینم دوست دوران دبیرستانم که حتی موقع کنکور جدول ضرب رو درست بلد نبود الان ماهی 100 تومن درآمد داره. فعلا تا جاییش رو که من می دونم 2 تا خونه تو تهران داره یکی درست روبروی دریاچه چیتگر یکی توی ولنجک. خودش و زنش(که اگه بگم مدله حق مطلب رو ادا نکردم در زیبایی ش و خانومیش) هر کدوم یه اسب دارن و فقط ماهی 2 تومن هزینه نگهداری هر اسب رو می دن. ماشین X6 BMW.

حالا شغلش چیه؟ یه شرکت الکی برنامه نویسی زده و چندتا کارمند داره (که همه کار ها با اون هاست) تمام پروژه های صدا و سیما و پروژه های ملی مثل همین پیامرسان های داخلی - نرم افزار های درون سازمانی و بیمارستانی دست اینه. چطوری؟ مادرش پارتی داشته.

چند سالشه؟ 28

100 تومن درآمد کم پولی نیست در ماه!!!!!

اینم تجربه من. علم و دانش رو هر کی می گه خوبه بذاره در کوزه و آبش رو بخوره.

زندگی اصلا عادلانه نیست

enimonte
18-09-2019, 00:02
اگر قرار شد برای کسی خارج از تایم کار انجام بدید حتما قرارداد ببندید

اگر جایی از کسی ضربه خوردید دوباره اعتماد نکنید

رو حساب اعتماد به یک ادم کلاش کلیه زحمات سه ماهه من بر باد رفت.بالغ بر 500 سند انبار ثبت کردم اما یک چهارم مبلغی که اعلام کردم را واریز کرد و گفت که یادش نمیاد مبلغ گفته باشم

به دختر جماعت سعی کنید اطمینان نکنید. همونجا نشسته بود گفت مبلغ را خوب گفتی بعدا همون هم به خاطر اینکه به سودش نبود میگفت یادم نمیاد.هر چقدر هم حرف از عصبانیت زده بودم را بدون کم و کاست به اون ادم کلاهبردار گفته بود.جالب اینجاست میگفت تو عین برادرمی من خیلی کار ازت یاد گرفتم.

اگر از شرکتی رفتید دوباره برنگردید

hamid3369
02-10-2019, 11:43
اگر قرار شد برای کسی خارج از تایم کار انجام بدید حتما قرارداد ببندید

اگر جایی از کسی ضربه خوردید دوباره اعتماد نکنید

رو حساب اعتماد به یک ادم کلاش کلیه زحمات سه ماهه من بر باد رفت.بالغ بر 500 سند انبار ثبت کردم اما یک چهارم مبلغی که اعلام کردم را واریز کرد و گفت که یادش نمیاد مبلغ گفته باشم

به دختر جماعت سعی کنید اطمینان نکنید. همونجا نشسته بود گفت مبلغ را خوب گفتی بعدا همون هم به خاطر اینکه به سودش نبود میگفت یادم نمیاد.هر چقدر هم حرف از عصبانیت زده بودم را بدون کم و کاست به اون ادم کلاهبردار گفته بود.جالب اینجاست میگفت تو عین برادرمی من خیلی کار ازت یاد گرفتم.

اگر از شرکتی رفتید دوباره برنگردید

چه ضربه سختی خوردی برادر من
حرفاتو بیاد میسپارم

body_guard
09-11-2019, 19:47
سر کارم به یه کارمندی که دیپلمه بود و ابدار چی اعتماد کردم و گلایه اقا رئیس رو پیششون گردم که چرا اقای رئیس با من تند برخورد میکنه. همه حرفهامو رفتن به رئیس گفتن و اون هم اخراجم کرد. الان تو این اوضاع کجا کار پیدا کنم. اون کارمند اصلا کار بلد نبود. رئیس همیشه از من تعریف مکیرد و از اون ایراد میگرفت. از سر حسادت رفت زیر ابم رو زد. تو محل کارتون به همکار اعتماد نکنید. حرف دلتون رو به کسی نگین

body_guard
12-11-2019, 13:00
اول جنس رو بگیرین تو دستتون بعد پول رو بدین به فروشنده. با دادشم رفتیم موز بخریم داداشم پولش رو اول داد. یارو هم گذاشت تو جیبش. بعد که کیسه موز رو داد دست داداشم گفت پولش رو بده. دادشم هر چی قسم که پول رو دادم گذاشتی تو جیبت یا رو قبول نکرد. منو هم به عنوان شاهد قبول نکرد. گفت فامیلته طرف تو رو میگیره. خدا رو شکر یکی اونجا بود و دیده بود. شهادت داد.
خلاصه اخر از همه پول رو بدین

italodance
12-11-2019, 13:44
سر کارم به یه کارمندی که دیپلمه بود و ابدار چی اعتماد کردم و گلایه اقا رئیس رو پیششون گردم که چرا اقای رئیس با من تند برخورد میکنه. همه حرفهامو رفتن به رئیس گفتن و اون هم اخراجم کرد. الان تو این اوضاع کجا کار پیدا کنم. اون کارمند اصلا کار بلد نبود. رئیس همیشه از من تعریف مکیرد و از اون ایراد میگرفت. از سر حسادت رفت زیر ابم رو زد. تو محل کارتون به همکار اعتماد نکنید. حرف دلتون رو به کسی نگین

مشکل از کارمنده نبوده
از اون رییس بی معرفت ساده باور و زود تصمیم گیرتون بوده. ان نادان باید تصمیم منطقی می گرفت ممکنه طرف اصلا دروغ گفته باشه واسه سمت و جایگاهش.

body_guard
12-11-2019, 16:48
مشکل از کارمنده نبوده
از اون رییس بی معرفت ساده باور و زود تصمیم گیرتون بوده. ان نادان باید تصمیم منطقی می گرفت ممکنه طرف اصلا دروغ گفته باشه واسه سمت و جایگاهش.

همه مثل شما فکر نمیکنن. من تازه یه ماه بود اونحا بودم. اما اون یک سال. و یکی دیگه شون هم 8 ماه. من هر چی گفتم باور نکردن. همش سو تفاهم بود.اما شد دیگه.

italodance
13-11-2019, 10:09
همه مثل شما فکر نمیکنن. من تازه یه ماه بود اونحا بودم. اما اون یک سال. و یکی دیگه شون هم 8 ماه. من هر چی گفتم باور نکردن. همش سو تفاهم بود.اما شد دیگه.

باز داری اشتباه میکنی. همش اشتباه
در مورد زمان و مکان حرف نمیزنیم که. در مورد اخلاق و خلق و خوی حرف میزنیم.

تا زمانی که اشتباه میکنی اشتباه باقی میمونه اما زمانی که از اشتباه درس بگیری و تجربه بشه دیگه نباید بمونه

hamid3369
27-11-2019, 11:58
بنظرم رییس باید اول منافع شرکتشو بسنجه نه احساسات خودشو اگر من رییس باشم فحشم هم بدن ولی کار بلد باشه کارمندم نگهش میدارم

hamid_diablo
27-11-2019, 16:17
دوستان درباره اداره و همکار تجربیاتشون رو قرار دادن. منم چند تا نکته و تجربه اضافه کنم بهش

سعی کنید از برنامه هی آخر هفته و تفریحی خودتون با کسی در محل کارتون حرف نزنید. کافیه برای اون تفریح درخواست مرخصی داشته باشد و ببینید چطور زیرآبتون زده میشه

سعی کنید تلفنهای مرتبط با منزل و اقوام و حتی شغل دوم رو در محل کار جواب ندید. طوری که همکاران متوجه نشند که اگه بشند تا دلتون بخواد از این اطلاعات سواستفاده میکنند

هیچ کدوم از همکاراتون رو در شبکه های اجتماعی دنبال نکنید و اجازه دنبال کردنتون هم بهشون ندید. اگر کانال تلگرامی دارید اصلا بهشون معرفی نکنید

از دارایی هاتون هیچی نگید. کافیه بفهمند که مثلا یه ویلای کوچیک تو شمال دارید. تمام تلاششون رو برای از کار اخراج شدنتون انجام میدن...

hts1369
28-11-2019, 10:41
دوستان درباره اداره و همکار تجربیاتشون رو قرار دادن. منم چند تا نکته و تجربه اضافه کنم بهش

سعی کنید از برنامه هی آخر هفته و تفریحی خودتون با کسی در محل کارتون حرف نزنید. کافیه برای اون تفریح درخواست مرخصی داشته باشد و ببینید چطور زیرآبتون زده میشه

سعی کنید تلفنهای مرتبط با منزل و اقوام و حتی شغل دوم رو در محل کار جواب ندید. طوری که همکاران متوجه نشند که اگه بشند تا دلتون بخواد از این اطلاعات سواستفاده میکنند

هیچ کدوم از همکاراتون رو در شبکه های اجتماعی دنبال نکنید و اجازه دنبال کردنتون هم بهشون ندید. اگر کانال تلگرامی دارید اصلا بهشون معرفی نکنید

از دارایی هاتون هیچی نگید. کافیه بفهمند که مثلا یه ویلای کوچیک تو شمال دارید. تمام تلاششون رو برای از کار اخراج شدنتون انجام میدن...

من به شما یه توصیه برادرانه میکنم
اگه واقعا محیط کارت اینطور هست از اون کار بیا بیرون
اینطور که شما میگی احتمالا همکارها شما رو دوست ندارن و شما هم از اونها خوشت نمیاد.
اینجور کار بدرد نمیخوره، محیط کار باید صمیمی باشه، با همکار اگه رفیق نباشی که نمیتونی کار کنی
صحبت یک روز و دو روز نیست که مهم نباشه، حداقل یه دوره چند ساله هست.اگه با طرف حال نکنی چطور میخاهی این مدت تحملش کنی.
اکثر افرادی که کارشون رو دوست دارن همکارهایی دارن که با هم صمیمی هستن.
من همکار دارم که مثله افراد نزدیک زندگیم هست
همکارم داشتم سایه همدیگه رو با تیر میزدیم.
اصلا کار با این دو تا رو نمیشه مقایسه کرد

hts1369
28-11-2019, 10:51

اینطور که شما میگی احتمالا همکارها شما رو دوست ندارن و شما هم از اونها خوشت نمیاد.
اینجور کار بدرد نمیخوره، محیط کار باید صمیمی باشه، با همکار اگه رفیق نباشی که نمیتونی کار کنی
صحبت یک روز و دو روز نیست که مهم نباشه، حداقل یه دوره چند ساله هست.اگه با طرف حال نکنی چطور میخاهی این مدت تحملش کنی.

salman2003
29-11-2019, 07:00

راستش من خوش شانس نبودم محیط های کاری که تجربه داشتم مثله زمین پر از مین بود و اکثرشون جو خیلی بدی داشتن، هم مهندسی و هم اداری، اکثرشون این طوری بود که هر روز باید آماده باشی که کسی از کارهایی که می کنی نتونه چیزی علیه ات دربیاره و این قدر استرس کارهای فرعی زیاد بودن که همیشه آخر روز ذهنم دیگه جواب نمی داد. عدم آگاهی، بی هدفی و عدم صلاحیت کسایی که پست مدیریت داشتن هم این وضعیت رو بدتر می کرد. روند پیشرفت کار انگار یه چاله ای بود که فقط عمیق تر میشد. من خودمم فرشته نبودم و بعضی جاها ناشی بودم . محیط کاری که یه نفر با علاقه بیاد فقط کاری که توی شرح وظایف ش باشه رو بیاد انجام بده برای من غیر ممکن هست. البته نمی گن نیستا من بدشانس بودم:worried:.

body_guard
29-11-2019, 18:57
درد و دل موقوففففففففففففففففففف.

body_guard
29-11-2019, 18:58
بنظرم رییس باید اول منافع شرکتشو بسنجه نه احساسات خودشو اگر من رییس باشم فحشم هم بدن ولی کار بلد باشه کارمندم نگهش میدارم

همه مثل شما فکر نمیکنن. من موندم و یه عالمه حسرت و خشم. دستم هم جایی بند نیست

body_guard
29-11-2019, 19:01
رکه هر روز باید آماده باشی که کسی از کارهایی که می کنی نتونه چیزی علیه ات دربیاره:worried:.
وای درک میکنم چی میگی. برای اولین بار تو اون کارم یه اشتباه کردم همکار نامرد برد گذاشت کف دست مدیر که فلانی هنوز فلان چیز رو باد نیست. هنوز یادش که می افتم جیگرم میسوزه

angel7animation
10-12-2019, 04:08
انسانها از اصالت خودشون دور شدن

aidin.x
10-12-2019, 09:51
گزینه حدف پست نیست، ویراش کردم.

mohsenP3000
10-12-2019, 12:37
سعی کنید مراقب گوشی هاتون باشید.

به دلیل قیمت بالای حتی ساده ترین گوشی ها الان دزدی گوشی خیلی زیاد شده.

موردی که برای خودم و چند تا از هم محلی های ما در تهران رخ داد رو براتون می گم.

یه سری بچه های کار (حدود 8 نفر) هستن که اینا اومدن در محله بعد با لباس های خیلی گرون ولی بد سلیقه خودشون رو از اهالی معرفی می کنن و می گن برای یه تماس کوتاه به پدر و مادرشون به گوشی شما نیاز دارن و بعد سریع گوشی رو دست به دست می کنن و فرار می کنن. حداقل 20 مورد ظرف هفته گذشته تا الان این مدلی گوشی دزدیدن.

دیشب با کمک پلیس آگاهی و هماهنگی یکی شون که برای پس دادن گوشی 3 میلیون خواسته بود تو محل دستگیر شد.

بعد کلک های دیگه شون دعوای الکی، غش کردن و .... هست.

خلاصه حواس تون جمع باشه. من خودم وقتی دیدم ازم گوشی می خوان سریع اومدم داخل سرسرای آپارتمان و سریع اومدم بالا.

اگر بهتون حمله کردن و چاقو داشتن مقاومت نکنید چون هم بسیار حرفه ای چاقو می زنن و می دونن به کجاتون بزنن هم بعد اینکه بی حس افتادید با لگد لهتون می کنن. بلایی که سر یکی از پیرمرد های بیچاره محله مون اومد و چندین جراحی روش انجام دادن تا الان.

ببخشید این مورد رو هم بگم ممکنه چاقوشون آلوده به بعضی بیماری های ناجور مثل ایدز و هپاتیت و ... هم باشه.

mohsenP3000
11-12-2019, 12:18
امروز اون رفیقم که گوشیش رو دزدیده بودن و بعد 3 میلیون خواسته بودن رو دیدم و پیگیر ماجرا شدم.

با بدبختی یارو رو سر قرار میارن که پول نقد بهش بدن. بعد تا بچه کار می فهمه پلیس آگاهی هم اونجاست گوشی رو خورد می کنه و بعد فرار می کنه و در نهایت چون 10 نفری دنبالش بودن گیرش میندازن.

ولی چه فایده که گوشی XS Max رو خورد کرده.

body_guard
13-12-2019, 12:31
سعی کنید مراقب گوشی هاتون باشید.

به دلیل قیمت بالای حتی ساده ترین گوشی ها الان دزدی گوشی خیلی زیاد شده.

اگر بهتون حمله کردن و چاقو داشتن مقاومت نکنید چون هم بسیار حرفه ای چاقو می زنن و می دونن به کجاتون بزنن هم بعد اینکه بی حس افتادید با لگد لهتون می کنن. بلایی که سر یکی از پیرمرد های بیچاره محله مون اومد و چندین جراحی روش انجام دادن تا الان.

ببخشید این مورد رو هم بگم ممکنه چاقوشون آلوده به بعضی بیماری های ناجور مثل ایدز و هپاتیت و ... هم باشه.

لازم شد بریم دفاع شخصی یاد بگیریم

pro_translator
19-12-2019, 01:00
لازم شد بریم دفاع شخصی یاد بگیریم

راه بهترش اینه که ۲ تا گوشی داشته باشیم و وقتی بیرون می‌ریم گوشی ارزون رو همراه خودمون ببریم و حد امکان زمانی که پیاده هستیم گوشی گرون رو دستمون نگیریم...

Iloveu-ALL
20-12-2019, 15:07
سلام ، پیشنهاد جالبی دادند یکی از هم انجمنی ها ،
گوشی میتونه هوشمند ارزون باشه بدلیل روش های ارزون قیمت تر مساوی است با امکانات خیلی کمتر
یا معمولی ، مخصوصا که هم ارزون تره ، هم مقاومت تره و از همه مهم تر معمولا باطری شون خوبه و نیازی به پاوربانک ندارید ...
به جز این میتونید یه ساعت هوشمند ارزون بگیرید به جای گوشی (اگه دست تون بزرگه باید ببینید به دستتون میخوره میخوره یا نه) بدیش باطری و با توجه به مدل نیازمند هدفون/هنذفری بودن جهت مکالمه ، در کل انتظار زیادی نمیشه داشت ، ساعت هوشمند به نظر میرسه وقتی که پوشیده باشیم امکان سرقتش کمتره !

body_guard
21-12-2019, 16:22
راه بهترش اینه که ۲ تا گوشی داشته باشیم و وقتی بیرون می‌ریم گوشی ارزون رو همراه خودمون ببریم و حد امکان زمانی که پیاده هستیم گوشی گرون رو دستمون نگیریم...
اخه هی باید سیم کارت عوض کنیم. مگر اینکه گوشی گرونه رو فقط تو خونه استفاده کنیم. بیرون نبریم با خودمون. فقط تو خونه

mojt90
10-01-2020, 19:47
سرویس های گوگل رو برای گوشی های خیلی قدیمی سامسونگ به روز نکنید . خیلی قدیمی منظورم برای 5 سال پیش است . هیچی گوشیم سوخت و رسما با یک اجر فرقی نداره :sad:

mojt90
16-01-2020, 17:25
سلام

دوستان در بحث کالاهای کامپیوتری ، ابداً ابداً جنس ایرانی نخرید !!!! خیلی شنیدیم که حمایت بشه ولی خدایی هر بار جنس ایرانی خریدم جز ضرر هنگفت چیزی برام به همراه نداشته !یک باکس دیسک ایرانی خریدم 90 درصدش سوخت ! یک ماس کامپیوتر خریدم 2 هفته بعد سوخت ! کابل لپ تاپ ایرانی خریدم به خدا آتیش گرفت و ذوب شد ! (با اینکه با همون قیمت می تونستم یک جنس دیگر خارجی بخرم ) و همیشه یاد گرفتم که دیگر در بحث کالاهای مرتبط با کامپیوتری کالای ایرانی نخرم !!!! (البته فقط در بحث کامپیوتر به این مشکلات برخوردم در موارد دیگر همه چیزخوب بوده و مشکلی نبوده مانند تلویزیون ایکس ویژن)

DJ POLESTAR
16-01-2020, 18:43
سلام

دوستان در بحث کالاهای کامپیوتری ، ابداً ابداً جنس ایرانی نخرید !!!! خیلی شنیدیم که حمایت بشه ولی خدایی هر بار جنس ایرانی خریدم جز ضرر هنگفت چیزی برام به همراه نداشته !

یک باکس دیسک ایرانی خریدم 90 درصدش سوخت ! یک ماس کامپیوتر خریدم 2 هفته بعد سوخت ! کابل لپ تاپ ایرانی خریدم به خدا آتیش گرفت و ذوب شد ! (با اینکه با همون قیمت می تونستم

یک جنس دیگر خارجی بخرم ) و همیشه یاد گرفتم که دیگر در بحث کالاهای مرتبط با کامپیوتری کالای ایرانی نخرم !!!! (البته فقط در بحث کامپیوتر به این مشکلات برخوردم در موارد دیگر همه چیز

خوب بوده و مشکلی نبوده مانند تلویزیون ایکس ویژن)
همون تلویزیون ایکس ویژن هیچیش ایرانی نیست و اسمبل شده تو ایران فقط و به اسم کالای ایرانی بفروش میرسه!

body_guard
18-01-2020, 17:27
اقا من سوال داشتم. نمیدونم از کی بپرسم. به جواب که رسیدم پست رو پاک میکنم.
من یه تاپیک زدم با عنوان کلید اسرار( تو همین انجمن) منتهی نمیتونم واردش بشم/چرا؟

aidin.x
19-01-2020, 10:03

از حرف آقا محسن نقل قول گرفتم که منم مطلب مشابهی رو بگم.

چند سال قبل تو شهر ما یکی از مغازه دارای بنام شب دیر مغازه رو میبنده و با ماشین شخصی برمیگرده خونه. یه رفتگر تو همون خیابون پایین تر مشغول کار بوده... میبینه مغازه داره ماشینش رو جلو در خونش پارک کرد و پیاده شد، همینکه پایین آمد سه نفر مرد جلوش رو گرفتن و میخواستن کیفی که همراهش هست رو به اونا بده. این آقا مقاومت میکنه و یکیشون اسلحه داشته میزنه به طرف و کیفش رو بر میدارن و در میرن. مغازه داره فوت شد و نمیدونم ساق های مسلح رو دستگیر کردن یا نه.

واسه همینم یه وقتایی جون آدم مهمتره تا چیزی که همراهشه. جای خلوتی هست بدین بره جونتونو نجات بدین

mojt90
21-01-2020, 16:02
اگر خواستید اینترنت قبض پرداخت کنید ! حتما حتما از طریق سایت خود قبض دهنده پرداخت کنید .

مثلا قبض مخابرات رو فقط از طریق سایت خود مخابرات پرداخت کنید و نه سایت های واسطه ای دیگر

یا قبض برق رو از طریق سایت رسمی خودش

اینطوری هم مبلغ اضافه ای کسر نمیشه و هم در همون لحظه پرداخت میشه !

ولی از طریق سایت های واسطه ای 48 ساعت بعد مشخص میشه و عملیات پرداخت به قبض دهنده اطلاع داده میشه

mojt90
19-02-2020, 13:13
دوستان عزیز !

کالای استوک نخرید ! حتی با گارنتی فروشنده (گارانتی الکی که اصلا بعد از فروش ، فروشنده زیر بارش نمیرود !!!! )

اینو کسی بهتون میگه که 18 میلیون ضرر کرده .

تعریف کالای استوک از نظرم : کالایی که عمر مفیدش رو کرده و بعد تو بازار های دست و دوم می اندازند به ایرانی های نیازمند و با بودجه کم ! :sad:

hamid3369
19-02-2020, 19:52
همیشه ابتدایی ترین اصول مورد بی توجهی قرار میگیره . عاقبت خوشی نداره به اصول ابتدایی همیشه توجه کنین
مثلا: قبل از بارگیری حتما از جنس خریداری شده مطمن باشین

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-02-2020, 23:26
با سلام
.
بنده از سالها پیش به لطف خدا و فقط با استفاده از انگشت کوچک به جای انگشت اشاره برای دکمه های آسانسورها و خودپردازها و کارتخوانها از بسیاری از مشکلاتِ ویروسی و میکروبی در امان بودم و به دیگران هم پیشنهاد کردم که چنین کنند
.
یقین داشته باشید که استفاده از انگشت کوچک به جای انگشت اشاره ، بسیار مؤثر هست در پیشگیری از ابتلا به بیماریها
.
این عکسها رو بین مردم منتشر کنین . خصوصاً حالا که بیماری بسیار مُسری و بسیار خطرناک کرونا هم به ایران رسیده
.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
عکسها رو ذخیره کنید چون در سایت آپلود مجانی آپلود کردم بدون ثبت نام و معلوم نیست چه مدت بمونه

mojt90
24-02-2020, 19:11
دوستان عزیز جون هر کی دوست دارید فست فود استفاده نکنید !!!!!!!!!!هیچ چیز غذای خونگی نمیشه . شده املت یا نیمرو درست کنید بهتر از فست فود هست ! پیتزا پیراشکی ، حتی سیب زمینی سرخ شده در روغن سوخته درست میشه . سوسیس کالباس وو و .... به خدا خیلی مواد بدی داره . نخور عزیز نخور ! :sad::thumbsdow:eh:

ابر_حیزون
01-03-2020, 07:31
اگر شلوار مخصوصا شلوار غیر از جین خریداری میکنید شلوار برند ترک نخرید ! مثلا شلوار مخمل و مخصوصا اگه تو خود ترکیه خرید میکنید . به دو ماه نمیرسه تو همون ترکیه خشتکش پاره میشه .

شلوارایی که از بندر عباس قاچاقی میارن بیشتر عمر میکنن تا مثلا ال سی واکیکی ترکیه .

اگر هم اصرار دارید که ترک بخرید شلوار های کارگاه ساز (مامان دوز) بخرید و جین باشه حتما

esteghlalalireza
01-03-2020, 09:31
چه قدر بعضی آدمها بی معرفتن...اینهمه بهش حال دادم...واسش فیلم دانلود کردم..کامپیوترشو درست کردم..رفتم کمکش کردم کمرم درد گرفت بارشو جا ب جا کردم...این همه کمکش کردم ....رفتم بازار براش فلش پرسرعت خریدم
بعد بهش گفتم پسورد مودمت رو بده..گفت شرمنده...
حالمو گرفت...
آخه بی معرفت من از کمرم مایه گذاشتم...بار 50 کیلویی رو بلند کردم 2 طبقه بردم بالا...

پسورد مودمش رو نداد!!!
تازه پسر عموم هم هست....

خدا میدونه تو گرما 40 درجه 3 ظهر رفتم 1 ساعت براش کابل پاور خریدم...

چرا من اینقدر سادم که به آدما کمک میکنم و اونا بی معرفتی میکنن

1 شب 10 شب گفتش بار اومده بیا بریم انبار تحویل بگیریم...خدا میدونه کمرم درد گرفت جعبه های 50 کیلویی رو بلند میکردم میبردم انبار طبقه 2

چند بار براش ویندوز عوض کردم آنتی ویروس ریختم..

کل زحمتهای من ارزش یه پسورد wifi نداشت؟

اگه میخوای یه مدار بهت بدم که کل سیم کشی تلفنشون با مودم و... به فنا بره:rolleye::angry::angry::V16::»

ksra
01-03-2020, 10:08
اگه میخوای یه مدار بهت بدم که کل سیم کشی تلفنشون با مودم و... به فنا بره:rolleye::angry::angry::V16::»

بهش بگو سیم تلفن مودم رو بزنه تو برق ......الفاتخه :whistle:
مدار نمیخواد که:whistle:

ابر_حیزون
26-03-2020, 16:33
همسایه ما کرونا گرفت خوب شد

امروز سر عصر براش یه بز شاخدار آوردن ته وانت سر بریدن باسش

حالم بهم خورد سر عصر تو آفتاب عصر بز ه تلو تلو میخورد تو وانت بدبخت نمیدونست کجا میره

به گربه ها غذا میده بز ها رو گردن میزنه و بچه هاش هم سگای ولگرد و اذیت میکنن

hamid3369
26-03-2020, 19:07
تجربه من اینکه اگر شنیدی تو ووهان کرونا اومده روز بعد دفترچه پست نکن برای خدمت چون شانس بدت دیدی روز اعزام که نزدیک بشه کل کشورت قرنطینه بشه و بد شانس تر این که اردیبهشت باشی و فروردین ها و اسفند ها تعویق شدن و کرونا همچنان ادامه داره و اردیبهشتی ها هم صد در صد اعزام هستن
یادتون باشه یک بیماری های ویرسی شیوع دار اسیایی به تمام نقاط جهان توسعه پیدا میکنن

DJ POLESTAR
27-03-2020, 02:31
22 آذر ماه سال 98 تقریبا 4 ماه پیش گوشی موبایل A7 2018 همسرم رو تو اپلیکیشن دیوار جهت فروش به آگهی گذاشتم به قیمت 2900، پس از درج و تایید آگهی، شخصی باهام تماس گرفت و گفت اگه گوشی سالم و تمیز و بی خط و خش هست من میخوام امشب قرار بزاریم بیام ببینم و بخرمش چون السیدی گوشیم شکسته ارزشی نداره خرج پنل امولد سامسونگ کنم بهش گفتم هر خطی و خشی تو گوشی دیدی 100 تومن کسر میکنم 8 ماه نیست خریدیم ولی بنا به دلایلی میفروشم. (لازم به توضیح هست که بنده اولین بارم نبود که تو دیوار خرید یا فروش خرد و کلان انجام میدادم!) و این داستان نسبتا طولانی رو میگم صرفا جهت آگاهی و دقت عمل شما چون شاید برای شما هم اتفاق بیفتد!
بالاخره ساعت 10 همون شب نزدیک خونه پدرم قرار گذاشتیم. با تاکسی تلفنی اومده بودن. شخص خریدار پیاده شده و اومد نشست تو ماشین بنده و گوشی رو وارسی کرد، خلاصه رو مبلغ 2800 راضی به معامله شدیم، پس از انتقال مالکیت کامل گوشی از شماره همسرم به شماره طرف (که به طرز عجله ای و سریع هم خودشون انجام میدادن چون آقای حالا نمیدونم به ظاهر تاکسی تلفنی که نشانگر تاکسی تلفنی روی سقف ماشینش بود هم رو این عجله صحه میگذاشت که سرویس دارم خواهشا سریع باشید، روبروی جایی که بودیم خودپرداز بانک سینا بود رفتیم 2800 رو به کارتم واریز کرد و اس ام اس +2800 واریز به حسابم هم اومد و حتی همون لحظه همراه بانکم رو هم از گوشی چک کردم. پول به حسابم که واریز شد و پس از اطمینان به تراکنش موفق بانکی از گوشی رو بنا به حسن نیت همراه با یک گلس فول + یک کاور نو و با کیفیت دادم بهش و بعد از حدود یک دقیقه از واریز پول به حسابم از هم جدا هم شده بودیم در راه خونه بودم که متوجه پیامک -2800 کسر مبلغ از حسابم شدم!!! سریع ماشین رو نگه داشته و با اظطراب زنگ زدم به شخص خریدار که آقا پولی که واریز کردی از حسابم کسر شده لطف بفرمایید دوباره بزنید که در جواب اول گفتن نه آقا ما اینجور آدم نیستیم الان پولتون رو در عرض 5 دقیقه دوباره واریز میکنم و نمیدونم چرا اینجوری شده و این حرفا... منم گفتم پس منتظرم. بعد از گذشت حدود 10 دقیقه که خبری از تماس تلفنی شخص به من و واریز پول به حسابم نشد، زنگ زدم به طرف و رد تماس دادن (رد تماس پشت رد تماس! نزدیک به 10 بار تماس گرفتم اما هربار رجکت کردن!) SMS دادم آقای محترم پول چی شد من منتظرم چرا جواب تلفن رو هم نمیدین؟! بعد حدود 20 دقیقه در جواب SMS برگشت گفت کارت به کارت نشد نقد دادم دیگه پول نمیدم من!!! گفتم مرد بی ناموس کجا نقد دادی دوربین مداربسته روبروی مجتمعی که کارت به کارت کردی هست اگه نقد داده باشی میفته، من دنبال دردسر و علافی نیستم سریع یا پول رو واریز کن و دنبال دردسر نباش یا تا فیحا خالدون میرم جلو که ببینی با کی طرفی و باز دوباره زیر بار نرفت و گفت پوله دیگه ندارم، تو ماشینت نقد دادم، منم گفتم فردا شکایت میکنم حالت جا بیاد تا آخر میرم جلو! (خوشبختانه دوربین مداربسته هرچند دقیق جلو خودپرداز رو نشون نمیداد اما من کاملا اگه کار به جاهای باریک میکشید میتونستم ثابت کنم که پول نقدی نگرفتم که بیان و تحلیلش از حوصله شما خارج و مجال تایپ برایم نیست...
خلاصه فردای همون روز پس از بروکراسی و کاغذبازی بیش از حد و اعصاب خرد کن ایران از دفتر قضایی ارجاع دادن عریضه نویسی و شرح وقایع بعد به کلانتری و از کلانتری بعد حدود 3 روز لفت دادن الکی که نمیخوام وارد جزئیاتش بشم ارجاع دادن به کارشناس آگاهی و همه مدارک و مستنداتی که قرار هست آماده کنم و بدم به مراجع ذی سمت رو دستور نامه‌اش رو دادن دستم که خودم برم پیگیری نظیر گرفتن فیلم دوربین مداربسته مجتمعی که خودپرداز جلو دربش بود، بانک سینا که از طریق خودپرداز این بانک انتقال و کسر وجه صورت گرفته جهت دریافت سی دی چهره طرف، استعلام بانک قوامین خودم و ریز تراکنش‌های اون روز، بانک ملت حساب طرف که با اون به حسابم زد (که مشخصات طرف رو بگیرم. که مشخص شد کارت مطلق به پسربچه 8 ساله هست نه خود ایشون بعدها هم مشخص شد بچه خودشه! یعنی یه بار نشده که من برم به مکانهایی که عرض کردم! به هر دلیلی که بود یا ایراد از نامه نگاری ناقص کلانتری بود یا بانک در ارائه اطلاعات تکمیلی کوتاهی کرده بود یا از طرف کارشناس آگاهی چند روز منو تو شهر تبریز آواره کردن و دهها مدل اذیت و علافی دیگر، دو بار به بانک ملت رفتم سه بار به بانک سینا و چندین و چندین بار بنا به علت هایی که گفتم بدلیل بروکراسی قرون وسطی ایران، با مدارک کامل برگشتم کلانتری و کلی دویدم و دویدم و کلی هزینه کپی و پرینت و پول بنزین و... تا بعد از حدود 1 هفته (که البته محل کار بنده هم بمدت یک هفته تعطیل شده بود!) تازه کارشناس آگاهی گفتن صبح برم کلانتری تا بفرستنم دادسرا.
خلاصه با هزار بدبختی و پیگیری پی در پی، پروندم رو توسط سرباز شعبه کلانتریم رسوندم به دست بازپرسی دادسرا. شرح وقایع و قضایا رو هم با قاضی در میون گذاشتم هم کتبی و هم شفاهی... در همان لحظه با وارد کردن کد ملی طرف شماره موبایل و چهره طرف رو از برگ ثنا در آورد گفت خودشه گفتم خودِ خودشه... آخر سر و همون روز خود قاضی پیشم زنگ زد و به آقای بی ناموس! گفتن ازتون شکایت شده فردا اول وقت تشریف بفرمایید شعبه بازپرسی دادسرای طباطبایی واقع در میدان آذربایجان و تلفن رو قطع کردن. فردا با مراجعه به بازپرسی و پیگیری از دفتردار قاضی متوجه شدم خودش نیومده و یکی رو فرستاده که پیگیری کنه و بهانه هم این بود که خودشون تبریز نیستن و شهرستان هستن نتونستن خدمت برسن بنده رو فرستادن! دفتردار ابله هم بدون اینکه طرف اصلی رو بخواد قضیه شکایت بنده رو بهش گفته که اصولا نباید بجز شخص اصلی دلیل پرونده به اشخاص غیر مرتبط بازگو بشه مخصوصا که شعبه بازپرسی باشه! به دفتردار گفتم خب چی شد گفت خودش نیومد یکی رو فرستاد قضیه رو گفتم گفت اشکالی نداره ما واریز میکنیم و رفت!!! گفتم حالا چی میشه؟ گفت: ابلاغیه میدیم با مهلت 5 روزه بعد پنج روز اگه خودشو معرفی نکرد حکم جلبش رو میدیم. منم خوشحال منتظر اتمام 5 روزه یا معرفی شخص فوق هستم اما زکی خیال باطل. بعد 5 روز که طرف نیومد بجای حکم جلب، به من نامه ای از طرف بازپرسی دادن که ببر بانک قوامین برای مشخص شدن علت کسری پول که ظرف 72 ساعت اعلام شود آیا عامل داخلی باعث بروز این خطا شده یا خارجی و... هرچی گفتم بابا عامل بانک این وسط بانک سینا و بانک ملت که حساب طرف هست، باید باشه نه حساب من قبول نکردن! گفتن شما کاریت نباشه ببر به بانکت. بردم نامه رو بانک شوتم کرد شعبه مرکزی از اونجا شوتم کردن به دبیرخانه و گفتن دو روز بعد باهاتون تماس میگیریم و جواب نامه رو میدیم. آقا سرتون رو درد نیارم این دو روز تبدیل شد به 2 هفته! اونم با کلی پیگیری و سریش شدن من! دلیلش هم این بود که از طرف شعبه مرکز تهران باید نامه کتبی بدستمون میرسید که نهایتا یا میگفت عامل داخلی و خطای سیستمی هست یا عامل خارجی و هک و سواستفاده و این چیزا پس عملا اعلام 72 ساعت کاری دادگاه یعنی پشکل!!! بعد دو هفته که نامه ام نیومد با پیگیری های زیاد و قانع کردن انفورماتیک بانک قوامین بالاخره ازشون یه نامه گرفتم و بردم دادسرا که سریع کارم را بیفته اون بی شرف رو بدست بیارم، جواب بانک هم این بود که علت این خطا داخلی و سیستمی بوده! همین که نامه رو دادم به قاضی بازپرسی ختم رسیدگی رو اعلام نمود و گفت بقیه شکایتتون رو باید از طریق شورای حل اختلاف حل کنید. (مشکل اصلی اینجاست این استعلام رو روز اول نمیتونستن بکنن و هزینه های عکس های پرینت رنگی و عریضه نویسی و دفتر پیشخوان قضایی، هزینه بنزین و مشکلات اذیت و اعصاب و روان مارو کم کنن و به وقتمون ارج بنهند!؟)
بعدش روز از نو روزی از نو! دوباره پول عریضه نویسی دفتر پیشخوان قضایی و در شورای حل اختلاف، تشکیل پرونده و اثبات دلیل و مدرک و شواهد. دقیقا 98/10/30 ابلاغیه هم برای خوانده و هم خواهان (یعنی بنده و اون بی همه چیز SMS داده شد که در این تاریخ و ساعت 10:30 در فلان شعبه حاضر باشیم. رفتم آقای بی شرف تشریف نیاورده بود! بعد یک هفته رای نهایی صادر و حق 2800 + هزینه تاخیر تادیه و خسارت و دادرسی به حق من صادر و طرف محکوم شد اما 20 روز مهلت واخواهی و 20 روز پس از آن تجدید نظر خواهی دارن ایشون! لازم به توضیح هست که یکی از بهترین کارهایی که کردم این بود که از اجرای احکام در همان روزهای اول معرفی من به شورای حل اختلاف تامین خواسته توقیف اموال درخواست دادم مبنی بر بلوکه و مسدود کردن تمامی بانکهایی که درش پول هست.
98/11/6 شخص فوق که پولمون رو کشیده بالا رفته دفتر پیشخوان و با هزینه 100 هزار تومان درخواست تجدید نظر خواهی داده (خاک به سر میتونست با همون مبلغ واخواهی بده حداقل!) دوباره کار ما شروع شد به من از طریق ابلاغیه با فرصتی 1 هفته ای گفتن اگر دفاعیه ای دارید به شعبه اعلام فرمایید (تبادل لوایح) تبادل لوایح هم با کلی مدرک و مستند دقیق و کپی برابر اصل دادیم دست شورا بعد حدود یک ماه و نیم در ابلاغیه ای باز در حق اون بی شرف قاضی رای صادر کرد که چون ایشون فرصت واخواهی داشتن و استفاده نکردن درنتیجه تجدید نظر خواهی ایشون رو واخواهی طلقی کرده و ادامه پروسه را به شعبه مربوطه ارجاع میدهیم... 98/12/28 دوباره هم به من و هم شخص فوق ابلاغیه اومد که ساعت 11 تو دادگاه جهت رسیدگی حاضر باشیم. یک روز قبل دادگاه زنگ زدم بهش گفتم دفعات پیش نیومدی اینبار به خاطر او بچت رحم میکنم بهت بیا و صلح کنیم رو همون 2800 و... برگشت بهم گفت حالا که اینجوری شد نمیام و حالتم جا میارم! منم گفتم باشه نیا برام اصلا مهم نیست خوش اومدی. قطع کردم و مسلما نیومدن اون روز و دوباره منتظر رای دادگاه بودم که دوم فروردین امسال یه شماره ناشناس که خودش رو برادر شخص متهم معرفی کردن و کلی از من معذرت خواهی کردن گفتن این یه اشتباهی و فوضولاتی تناول کرده شما بزرگواری کن ببخش 5 فروردین من خودم یا برادرزادم رو بفرستم بیاد برید دفترخونه پولتون رو بده رضایت بدین قال قضیه کنده شه. ظاهرا حسابشم مسدود کردید گفتم بله گفت بی زحمت اونا رو هم رفع کنید گفتم کلی هزینه کردم اونارو محبت بفرمایید بنده در خدمتم در غیر اینصورت دادگاه تکلیف رو مشخص میکنه! خلاصه سر 3300 راضی شدیم + اینکه 70 تومن هزینه دفترخانه اسناد رسمی که اونا متقبل شدن رضایت دادم پولم رو هم همونجا گرفتم. بعد کلی تشکر و قدردانی کردن. الان منتظرن بعد 16 فروردین برم حسابش رو از مسدودیت در بیارم.

قرض از توضیح و زیاده گویی اینه که این روزها اوضاع مملکت رو که هممون میبینیم چه قاراشمیشه! خیلی پوزش میطلبم اما شلوارتون رو دو دستی بچسبید! سعی کنید بیقدار به آب نزنید هرچند من بیقدار به آب نزدم و اولین معاملم نبود اما بزرگترین اشتباهم معامله در شب در اون ساعت + عجله کردن طرف (اصلا برام نباید مهم می بود اگه عجله داشت میرفت به من ربطی نداشت!)
و توصیه مهم اینکه یکم دل و جرعت و انگیزه و پشت کار برای گرفتن حقتون داشته باشید چه 1 تومن چه 100 تومن هرچند وقت و انرژی میذاریم و هزینه هایی هم متقبل میشید اما آخرش اگه زرنگ باشید میتونید به حقتون برسید. از خیلی از آشناها یا غریبه ها شنیدم که گفتن فلان میلیون پول منو خوردن اوایل شکایت کردم بعد بخیال شدم اما این بی خیالی شما باعث میشه قربانی بشید و یه عده بی ناموس بدون زحمت صاحب پول مفتی بشن که شما واسه هر ثانیش زحمت کشیدین! ول کن نباشید جون اوضاع اقتصادی مملکت اسفناک و بزه کاری هم شدید هست!
خیلی ها بهم گفتن میتونستی همون اول از بانک سینا شکایت کنی اما اونایی که آگاهی در مسائل حقوقی ایران دارن میدونن که اینجا مدینه فاضله نیست من شکایت کنم در عرض چند روز هم از بانک بدلیل خطای سیستمی غرامت بگیرم هم طلبم رو از دزد! (مثل خیلی جوامع پیشرفته و توسعه یافته که این امر شدنی بود) شکایت کردن یک شخص از یک ارگان بزرگی مثل بانک تو ایران مثل بازی انگشت انسان با راه رفتن مورچه هست!

ارادتمند شما:»

jimtal
27-03-2020, 08:05
سلام . تازه واردم نتونستم تشکر کنم . ممنونم از این همه تایپ و زحمت و اینکه تجربیات ارزشوندتون رو با ما در میون گزاشتید . :»

از تجربیات بالا نتیجه میگیریم .

همیشه خرید و فروش هاتون رو در کنار یک شاهد بی طرف مثلا مغازه دار انجام بدبد . و حدالامکان سعی کنید همیشه معاملات رو در کنار یک جایی که دوربین مداربسته داشته باشه انجام بدید .

سعی کنید به یک فروشنده و خریدار مغازه دار ، گوشیتون و .. رو بفروشید (چون طرف به خاطر مبلغی نمیاد اعتبارشو خراب کند)

سعی کنید ابتدا یک مدرکی از طرف بگیرید مثلا کارت شناسایی از طرف بخواین دست نویسی بنویسه که مدرک صرفاً جهت تست گوشی دریافت شده. از طرف دیگر به طرف مهلت تست 24 ساعته بدید بعد از مهلت تست مدرک رو بدین .و پول کامل رو بگیرید .

و در نهایت حقتون رو به قول دوستمون حتی برای کمترین مقدار بگیرید .

Thor God
27-03-2020, 11:10
22 آذر ماه سال 98 تقریبا 4 ماه پیش گوشی موبایل A7 2018 همسرم رو تو اپلیکیشن دیوار جهت فروش به آگهی گذاشتم به قیمت 2900، پس از درج و تایید آگهی، شخصی باهام تماس گرفت و گفت اگه گوشی سالم و تمیز و بی خط و خش هست من میخوام امشب قرار بزاریم بیام ببینم و بخرمش چون السیدی گوشیم شکسته ارزشی نداره خرج پنل امولد سامسونگ کنم بهش گفتم هر خطی و خشی تو گوشی دیدی 100 تومن کسر میکنم 8 ماه نیست خریدیم ولی بنا به دلایلی میفروشم. (لازم به توضیح هست که بنده اولین بارم نبود که تو دیوار خرید یا فروش خرد و کلان انجام میدادم!) و این داستان نسبتا طولانی رو میگم صرفا جهت آگاهی و دقت عمل شما چون شاید برای شما هم اتفاق بیفتد!
بالاخره ساعت 10 همون شب نزدیک خونه پدرم قرار گذاشتیم. با تاکسی تلفنی اومده بودن. شخص خریدار پیاده شده و اومد نشست تو ماشین بنده و گوشی رو وارسی کرد، خلاصه رو مبلغ 2800 راضی به معامله شدیم، پس از انتقال مالکیت کامل گوشی از شماره همسرم به شماره طرف (که به طرز عجله ای و سریع هم خودشون انجام میدادن چون آقای حالا نمیدونم به ظاهر تاکسی تلفنی که نشانگر تاکسی تلفنی روی سقف ماشینش بود هم رو این عجله صحه میگذاشت که سرویس دارم خواهشا سریع باشید، روبروی جایی که بودیم خودپرداز بانک سینا بود رفتیم 2800 رو به کارتم واریز کرد و اس ام اس +2800 واریز به حسابم هم اومد و حتی همون لحظه همراه بانکم رو هم از گوشی چک کردم. پول به حسابم که واریز شد و پس از اطمینان به تراکنش موفق بانکی از گوشی رو بنا به حسن نیت همراه با یک گلس فول + یک کاور نو و با کیفیت دادم بهش و بعد از حدود یک دقیقه از واریز پول به حسابم از هم جدا هم شده بودیم در راه خونه بودم که متوجه پیامک -2800 کسر مبلغ از حسابم شدم!!! سریع ماشین رو نگه داشته و با اظطراب زنگ زدم به شخص خریدار که آقا پولی که واریز کردی از حسابم کسر شده لطف بفرمایید دوباره بزنید که در جواب اول گفتن نه آقا ما اینجور آدم نیستیم الان پولتون رو در عرض 5 دقیقه دوباره واریز میکنم و نمیدونم چرا اینجوری شده و این حرفا... منم گفتم پس منتظرم. بعد از گذشت حدود 10 دقیقه که خبری از تماس تلفنی شخص به من و واریز پول به حسابم نشد، زنگ زدم به طرف و رد تماس دادن (رد تماس پشت رد تماس! نزدیک به 10 بار تماس گرفتم اما هربار رجکت کردن!) SMS دادم آقای محترم پول چی شد من منتظرم چرا جواب تلفن رو هم نمیدین؟! بعد حدود 20 دقیقه در جواب SMS برگشت گفت کارت به کارت نشد نقد دادم دیگه پول نمیدم من!!! گفتم مرد بی ناموس کجا نقد دادی دوربین مداربسته روبروی مجتمعی که کارت به کارت کردی هست اگه نقد داده باشی میفته، من دنبال دردسر و علافی نیستم سریع یا پول رو واریز کن و دنبال دردسر نباش یا تا فیحا خالدون میرم جلو که ببینی با کی طرفی و باز دوباره زیر بار نرفت و گفت پوله دیگه ندارم، تو ماشینت نقد دادم، منم گفتم فردا شکایت میکنم حالت جا بیاد تا آخر میرم جلو! (خوشبختانه دوربین مداربسته هرچند دقیق جلو خودپرداز رو نشون نمیداد اما من کاملا اگه کار به جاهای باریک میکشید میتونستم ثابت کنم که پول نقدی نگرفتم که بیان و تحلیلش از حوصله شما خارج و مجال تایپ برایم نیست...
خلاصه فردای همون روز پس از بروکراسی و کاغذبازی بیش از حد و اعصاب خرد کن ایران از دفتر قضایی ارجاع دادن عریضه نویسی و شرح وقایع بعد به کلانتری و از کلانتری بعد حدود 3 روز لفت دادن الکی که نمیخوام وارد جزئیاتش بشم ارجاع دادن به کارشناس آگاهی و همه مدارک و مستنداتی که قرار هست آماده کنم و بدم به مراجع ذی سمت رو دستور نامه‌اش رو دادن دستم که خودم برم پیگیری نظیر گرفتن فیلم دوربین مداربسته مجتمعی که خودپرداز جلو دربش بود، بانک سینا که از طریق خودپرداز این بانک انتقال و کسر وجه صورت گرفته جهت دریافت سی دی چهره طرف، استعلام بانک قوامین خودم و ریز تراکنش‌های اون روز، بانک ملت حساب طرف که با اون به حسابم زد (که مشخصات طرف رو بگیرم. که مشخص شد کارت مطلق به پسربچه 8 ساله هست نه خود ایشون بعدها هم مشخص شد بچه خودشه! یعنی یه بار نشده که من برم به مکانهایی که عرض کردم! به هر دلیلی که بود یا ایراد از نامه نگاری ناقص کلانتری بود یا بانک در ارائه اطلاعات تکمیلی کوتاهی کرده بود یا از طرف کارشناس آگاهی چند روز منو تو شهر تبریز آواره کردن و دهها مدل اذیت و علافی دیگر، دو بار به بانک ملت رفتم سه بار به بانک سینا و چندین و چندین بار بنا به علت هایی که گفتم بدلیل بروکراسی قرون وسطی ایران، با مدارک کامل برگشتم کلانتری و کلی دویدم و دویدم و کلی هزینه کپی و پرینت و پول بنزین و... تا بعد از حدود 1 هفته (که البته محل کار بنده هم بمدت یک هفته تعطیل شده بود!) تازه کارشناس آگاهی گفتن صبح برم کلانتری تا بفرستنم دادسرا.
خلاصه با هزار بدبختی و پیگیری پی در پی، پروندم رو توسط سرباز شعبه کلانتریم رسوندم به دست بازپرسی دادسرا. شرح وقایع و قضایا رو هم با قاضی در میون گذاشتم هم کتبی و هم شفاهی... در همان لحظه با وارد کردن کد ملی طرف شماره موبایل و چهره طرف رو از برگ ثنا در آورد گفت خودشه گفتم خودِ خودشه... آخر سر و همون روز خود قاضی پیشم زنگ زد و به آقای بی ناموس! گفتن ازتون شکایت شده فردا اول وقت تشریف بفرمایید شعبه بازپرسی دادسرای طباطبایی واقع در میدان آذربایجان و تلفن رو قطع کردن. فردا با مراجعه به بازپرسی و پیگیری از دفتردار قاضی متوجه شدم خودش نیومده و یکی رو فرستاده که پیگیری کنه و بهانه هم این بود که خودشون تبریز نیستن و شهرستان هستن نتونستن خدمت برسن بنده رو فرستادن! دفتردار ابله هم بدون اینکه طرف اصلی رو بخواد قضیه شکایت بنده رو بهش گفته که اصولا نباید بجز شخص اصلی دلیل پرونده به اشخاص غیر مرتبط بازگو بشه مخصوصا که شعبه بازپرسی باشه! به دفتردار گفتم خب چی شد گفت خودش نیومد یکی رو فرستاد قضیه رو گفتم گفت اشکالی نداره ما واریز میکنیم و رفت!!! گفتم حالا چی میشه؟ گفت: ابلاغیه میدیم با مهلت 5 روزه بعد پنج روز اگه خودشو معرفی نکرد حکم جلبش رو میدیم. منم خوشحال منتظر اتمام 5 روزه یا معرفی شخص فوق هستم اما زکی خیال باطل. بعد 5 روز که طرف نیومد بجای حکم جلب، به من نامه ای از طرف بازپرسی دادن که ببر بانک قوامین برای مشخص شدن علت کسری پول که ظرف 72 ساعت اعلام شود آیا عامل داخلی باعث بروز این خطا شده یا خارجی و... هرچی گفتم بابا عامل بانک این وسط بانک سینا و بانک ملت که حساب طرف هست، باید باشه نه حساب من قبول نکردن! گفتن شما کاریت نباشه ببر به بانکت. بردم نامه رو بانک شوتم کرد شعبه مرکزی از اونجا شوتم کردن به دبیرخانه و گفتن دو روز بعد باهاتون تماس میگیریم و جواب نامه رو میدیم. آقا سرتون رو درد نیارم این دو روز تبدیل شد به 2 هفته! اونم با کلی پیگیری و سریش شدن من! دلیلش هم این بود که از طرف شعبه مرکز تهران باید نامه کتبی بدستمون میرسید که نهایتا یا میگفت عامل داخلی و خطای سیستمی هست یا عامل خارجی و هک و سواستفاده و این چیزا پس عملا اعلام 72 ساعت کاری دادگاه یعنی پشکل!!! بعد دو هفته که نامه ام نیومد با پیگیری های زیاد و قانع کردن انفورماتیک بانک قوامین بالاخره ازشون یه نامه گرفتم و بردم دادسرا که سریع کارم را بیفته اون بی شرف رو بدست بیارم، جواب بانک هم این بود که علت این خطا داخلی و سیستمی بوده! همین که نامه رو دادم به قاضی بازپرسی ختم رسیدگی رو اعلام نمود و گفت بقیه شکایتتون رو باید از طریق شورای حل اختلاف حل کنید. (مشکل اصلی اینجاست این استعلام رو روز اول نمیتونستن بکنن و هزینه های عکس های پرینت رنگی و عریضه نویسی و دفتر پیشخوان قضایی، هزینه بنزین و مشکلات اذیت و اعصاب و روان مارو کم کنن و به وقتمون ارج بنهند!؟)
بعدش روز از نو روزی از نو! دوباره پول عریضه نویسی دفتر پیشخوان قضایی و در شورای حل اختلاف، تشکیل پرونده و اثبات دلیل و مدرک و شواهد. دقیقا 98/10/30 ابلاغیه هم برای خوانده و هم خواهان (یعنی بنده و اون بی همه چیز SMS داده شد که در این تاریخ و ساعت 10:30 در فلان شعبه حاضر باشیم. رفتم آقای بی شرف تشریف نیاورده بود! بعد یک هفته رای نهایی صادر و حق 2800 + هزینه تاخیر تادیه و خسارت و دادرسی به حق من صادر و طرف محکوم شد اما 20 روز مهلت واخواهی و 20 روز پس از آن تجدید نظر خواهی دارن ایشون! لازم به توضیح هست که یکی از بهترین کارهایی که کردم این بود که از اجرای احکام در همان روزهای اول معرفی من به شورای حل اختلاف تامین خواسته توقیف اموال درخواست دادم مبنی بر بلوکه و مسدود کردن تمامی بانکهایی که درش پول هست.
98/11/6 شخص فوق که پولمون رو کشیده بالا رفته دفتر پیشخوان و با هزینه 100 هزار تومان درخواست تجدید نظر خواهی داده (خاک به سر میتونست با همون مبلغ واخواهی بده حداقل!) دوباره کار ما شروع شد به من از طریق ابلاغیه با فرصتی 1 هفته ای گفتن اگر دفاعیه ای دارید به شعبه اعلام فرمایید (تبادل لوایح) تبادل لوایح هم با کلی مدرک و مستند دقیق و کپی برابر اصل دادیم دست شورا بعد حدود یک ماه و نیم در ابلاغیه ای باز در حق اون بی شرف قاضی رای صادر کرد که چون ایشون فرصت واخواهی داشتن و استفاده نکردن درنتیجه تجدید نظر خواهی ایشون رو واخواهی طلقی کرده و ادامه پروسه را به شعبه مربوطه ارجاع میدهیم... 98/12/28 دوباره هم به من و هم شخص فوق ابلاغیه اومد که ساعت 11 تو دادگاه جهت رسیدگی حاضر باشیم. یک روز قبل دادگاه زنگ زدم بهش گفتم دفعات پیش نیومدی اینبار به خاطر او بچت رحم میکنم بهت بیا و صلح کنیم رو همون 2800 و... برگشت بهم گفت حالا که اینجوری شد نمیام و حالتم جا میارم! منم گفتم باشه نیا برام اصلا مهم نیست خوش اومدی. قطع کردم و مسلما نیومدن اون روز و دوباره منتظر رای دادگاه بودم که دوم فروردین امسال یه شماره ناشناس که خودش رو برادر شخص متهم معرفی کردن و کلی از من معذرت خواهی کردن گفتن این یه اشتباهی و فوضولاتی تناول کرده شما بزرگواری کن ببخش 5 فروردین من خودم یا برادرزادم رو بفرستم بیاد برید دفترخونه پولتون رو بده رضایت بدین قال قضیه کنده شه. ظاهرا حسابشم مسدود کردید گفتم بله گفت بی زحمت اونا رو هم رفع کنید گفتم کلی هزینه کردم اونارو محبت بفرمایید بنده در خدمتم در غیر اینصورت دادگاه تکلیف رو مشخص میکنه! خلاصه سر 3300 راضی شدیم + اینکه 70 تومن هزینه دفترخانه اسناد رسمی که اونا متقبل شدن رضایت دادم پولم رو هم همونجا گرفتم. بعد کلی تشکر و قدردانی کردن. الان منتظرن بعد 16 فروردین برم حسابش رو از مسدودیت در بیارم.

قرض از توضیح و زیاده گویی اینه که این روزها اوضاع مملکت رو که هممون میبینیم چه قاراشمیشه! خیلی پوزش میطلبم اما شلوارتون رو دو دستی بچسبید! سعی کنید بیقدار به آب نزنید هرچند من بیقدار به آب نزدم و اولین معاملم نبود اما بزرگترین اشتباهم معامله در شب در اون ساعت + عجله کردن طرف (اصلا برام نباید مهم می بود اگه عجله داشت میرفت به من ربطی نداشت!)
و توصیه مهم اینکه یکم دل و جرعت و انگیزه و پشت کار برای گرفتن حقتون داشته باشید چه 1 تومن چه 100 تومن هرچند وقت و انرژی میذاریم و هزینه هایی هم متقبل میشید اما آخرش اگه زرنگ باشید میتونید به حقتون برسید. از خیلی از آشناها یا غریبه ها شنیدم که گفتن فلان میلیون پول منو خوردن اوایل شکایت کردم بعد بخیال شدم اما این بی خیالی شما باعث میشه قربانی بشید و یه عده بی ناموس بدون زحمت صاحب پول مفتی بشن که شما واسه هر ثانیش زحمت کشیدین! ول کن نباشید جون اوضاع اقتصادی مملکت اسفناک و بزه کاری هم شدید هست!
خیلی ها بهم گفتن میتونستی همون اول از بانک سینا شکایت کنی اما اونایی که آگاهی در مسائل حقوقی ایران دارن میدونن که اینجا مدینه فاضله نیست من شکایت کنم در عرض چند روز هم از بانک بدلیل خطای سیستمی غرامت بگیرم هم طلبم رو از دزد! (مثل خیلی جوامع پیشرفته و توسعه یافته که این امر شدنی بود) شکایت کردن یک شخص از یک ارگان بزرگی مثل بانک تو ایران مثل بازی انگشت انسان با راه رفتن مورچه هست!

ارادتمند شما:»

دلیل برگشت خوردن پول بعد کارت به کارت چی بود ؟ خریدار گوشی ( متهم ) کار خاصی کرده بود ؟

DJ POLESTAR
27-03-2020, 18:42
دلیل برگشت خوردن پول بعد کارت به کارت چی بود ؟ خریدار گوشی ( متهم ) کار خاصی کرده بود ؟
من با شیطنت و حواس پرتی انفورماتیک بانک سینا تونستم لیست تراکنش مالی اون حساب رو در همان روز که دست کارمند اونجا بود و قرار نبود به من بده رو ازشون گرفتم! دقیق مطمئن نیستم و هیچ کس هم توجهی بهش نکرد چه قاضی و چه کلانتری! ایشون ساعت 10 با من تماس گرفته بود و قرارمون ساعت 10 بود. ساعت 9:30 تو خیابونی که من گفته بودم از قبل رفته بود و دقیقا تو همون خودپرداز بانک سینا 2 تا مبلغ 800 هزار تومان به یک حساب و 1 50 هزار تومان نقد برداشت کرده بودن و موقعی که من اومدم مبلغ 2800 رو زدن به حسابم یعنی یه جورایی بانک باید خطا میداد که سقف تراکنش شما به اتمام رسیده اما نداده ولی بعدش که از حسابم کسر کرده و دلیل رو خطای سیستمی اعلام کردن اگه دستم باز میبود و میتونستم وارد جزئیات تراکنشات بانکی بشم احتمال میدادم به همین خاطر باشه.
یعنی اون زمان سقف تراکنش اکثر بانک ها 3 میلیون تومان در یک روز بود، ایشون درواقع 1650000 میلیون تومانش رو تو یک روز استفاده کرده بود میمونه چند؟ 1،450،000 میلیون اما مبغلی که باید بهم واریز میکرد 2،800،000 بود پس عملا بانک باید همون اول خطا میداد که شما بدلیل استفاده از سقف تراکنش بالا امکان ادامه فرایند رو ندارید اما به هر علتی این اجازه رو داده (و شاید خود طرف هم از این باگ سیستمی خبر داشته) و بعد یک دقیقه کسر شده از حسابم.
در کل علت خطا دقیق مشخص نشد و هیچ بنی بشری هم از من علت دقیق رو جویا نشد مسلما بانک شوخی بردار نیست ما به واسطه بانک و اطمینان خاطر پولامون رو امانت میذاریم و تراکنش انجام میدیم ولی وقتی بانک ها سیستم هاشون ایراد داره سریعا باید جریمه و غرامت بپردازن اما همونطور که گفتم اینجا هیچکس با بانک کاری نداره و هیچ بانکی هم قابل اعتماد نیست!
یه سناریو دیگه هم این میتونه باشه که حالا به هر عللی که این اتفاق از طرف بانک صورت گرفته؛ شاید طرف واقعا مشتری بود ولی وقتی دیده پول برگشت خورده شیطونه بقول معروف گولش زده گفته طرف (یعنی من) چجوری میتونه ثابت کنه پول ندادم بذار ندم مفتی گوشی رو صاحب بشم انتقال مالکیتم که زده... این روزا کی حوصله شکایت و هزینه اضافی داره اما فکرش باطل بود چون سیریش تر از من باز خود منم!!!
خلاصه آخرش آبروش جلو بردار و خواهرش رفت شدید! از اون ور اون حسابی که بنده مسدود کردم فک کنم حقوق و عیدی و... بهش واریز شده اما این اصلا نمیتونسته بهش دسترسی داشته باشه و دم عیدی لنگ مونده از طرفی متهم هم میشده جریان رو با خانواده اش در جریان گذاشته یا ازشون پول قرض کرده و یه جورایی به هر حال سر قضیه باز شده که برادرش زنگ زده گفته من تازه متوجه قضیه شکایت شما شدم، ایشون یه غلطی کرده من پوزش میطلبم همه جوره در خدمتم تورو خدا لغو مسدود کن و رضایت بده...

srx190d
27-03-2020, 19:02
هر جور حساب کنی برگشت پول معنی نداره
اگر اطمینان دارین پول اومده و بعد برگشت خورده که هیچی
ولی ممکن پیامک از سر شماره دیگه اومده باشه غیربانک
اصل موضوع همین برگشت پول

Sent from my iPhone using Tapatalk

italodance
27-03-2020, 20:44
بله این باگ بانک مرخرف هست و امیدوارم دیگه با اون بانک ادامه نداده باشی و به یک بانک دیگه منتقل کنی

DJ POLESTAR
28-03-2020, 02:15
هر جور حساب کنی برگشت پول معنی نداره
اگر اطمینان دارین پول اومده و بعد برگشت خورده که هیچی
ولی ممکن پیامک از سر شماره دیگه اومده باشه غیربانک
اصل موضوع همین برگشت پول
دوست هموطن برگشت پول کاملا هم معنی داره اما زمانی معنی داره که به هر عنوانی اگه مشکلات سیستمی یا آپدیت سیستمی بانک یا... باشه پول از حساب طرف کسر اما به حساب شخص دیگر واریز نشه و پیام بیاد مبلغ کسر شد و ظرف 48 الی 72 ساعت کاری به حسابتون واریز میشه اگه نشد تشریف بیارید بانک.
بعدشم کاملا اطمینان دارم که پول واریز شده و برداشت شده! که اصولا نباید میشد پولی که به حساب فردی واریز میشه هیچ بنی بشری حق برداشتش رو نداره یا نباید از طرف سیستم بانکی اجازه واریز داده بشه یا اگه اجازه داده شد هیچ بانک یا شخص حقیقی یا حقوقی حق نداره دست ببره به حساب طرف و پول رو کسر کنه و علت رو بنویسه تصحیح خطا!
پیامک هم از سرشماره دیگه ای نیومده، با همون شماره ای اومده که من روزانه ازش از تراکنشاتم خبردار میشم.

بله این باگ بانک مرخرف هست و امیدوارم دیگه با اون بانک ادامه نداده باشی و به یک بانک دیگه منتقل کنی
بحث این بانک یا اون بانک نیست بزرگوار، بعضی تکنولوژی ها هر چند دهه ها هم از عمر تولدشون گذشته باشه به نظر شخص این بنده حقیر هنوز خیلی زوده وارد کشورهای جهان سومی بشه و در دسترس عموم قرار بگیره نمونش همین خودپرداز! شما وقتی نمیتونی یه قطعه از خودپرداز رو تهیه و تولید کنی و همه خودپردازهای کشور از چین وارد میشن، از طرفی جمله اقتدار و اقتدار و اقتدار کردنت گوش مردمت رو کر کرده ولی از هر طرف به خاطر بی تدبیری و جاهلیت تحریمی، تو تهیه مایحتاج اولیه مردمت گیر کردی، زورت به فیل نمیرسه زینشو کتک میزنی و وقتی تو خزانت کم میاری جیب مردمت رو با افزایش پول بنزین و عوارض خروج از کشور و هزار تا خیانت دیگه خالی میکنی تا حداقل خزانت جلبک نبنده و مملکتت توسط کاردان اداره نمیشه هنوز زوده برات این چیزا. یا گوشی های هوشمند با اپلیکیشن های حساسش مثل همراه بانک، وقتی بستر و فرهنگ و دانش و آموزش و آگاهی جامعه در مورد یه چیزی در پایینترین حد هست پس باید فعلا دست نگه داشت یا اگه میخوای همگان با مردم پیشرفته جهان بری جلو باید مثل اونا رفتار کنی و همینطور بسترش رو برای شهروندانت فراهم کنی!
یا همین کارتهای عابر بانک ها که دیدیم روزانه اگه در جریان اخبار روزمره باشید میفهمیدید که اخیرا هم زیاد شده بود چقدر از کارت های مردم به راحتی شماره کارت و رمز اول و دوم و CVV و تاریخ انقضا رو با یه بار کشیدن به یه دستگاه پوز میشه به دست آورد و و حساب رو خالی کرد. سال گذشته تو کلان شهری مثل تهران شکایت سر کلاهبرداری با کارت های بانکی انقدر زیاد شده بود اگر اشتباه نکنم نزدیک به 4000 پرونده روزانه!!! شکایت سر همین موضوع در دادسراهای تهران تلنبار شده بود که خود بانک مرکزی هم منگ مونده بود و جریان رمز دوم پویا رو راه انداختن اما بدون مهندسی و نظم و انظباط و میبینید که هر بانکی ساز خودش رو میزنه، یکی دوتا اپلیکیشن میزنه یکی برای واریز و پرداخت و یکی برای دریافت رمز دوم پویا، اونیکی بانک تو یه برنامه همشو جا داده اما هزارتا باگ داره، یکی کلا بدلیل مشکلات نرم افزاری چندین هفته سیستم رمز پویاش از کار میفته و هزارتا مشکلات دیگه واسه مردم ایجاد شده و میشه فعلا!
بانک های ایران اکثرا دارن با سیستم های قرون وسطی ای کار میکنن کافیه یه بار برید پشت سیستم یکی از کامپیوترهای اپراتورها بشینید میبینید تمامی اطلاعات و سیستماشون مال عهد عتیق و ویندوز XP و برنامه های شبیه به MS-DOS و برنامه نویسی شده شبیه به ++C هست. ملت و قوامین و کوثر و سینا و سپه و... هم نداره تا بوده همین بوده!

aryamehr1368
03-05-2020, 15:58
دوست هموطن برگشت پول کاملا هم معنی داره اما زمانی معنی داره که به هر عنوانی اگه مشکلات سیستمی یا آپدیت سیستمی بانک یا... باشه پول از حساب طرف کسر اما به حساب شخص دیگر واریز نشه و پیام بیاد مبلغ کسر شد و ظرف 48 الی 72 ساعت کاری به حسابتون واریز میشه اگه نشد تشریف بیارید بانک.
بعدشم کاملا اطمینان دارم که پول واریز شده و برداشت شده! که اصولا نباید میشد پولی که به حساب فردی واریز میشه هیچ بنی بشری حق برداشتش رو نداره یا نباید از طرف سیستم بانکی اجازه واریز داده بشه یا اگه اجازه داده شد هیچ بانک یا شخص حقیقی یا حقوقی حق نداره دست ببره به حساب طرف و پول رو کسر کنه و علت رو بنویسه تصحیح خطا!
پیامک هم از سرشماره دیگه ای نیومده، با همون شماره ای اومده که من روزانه ازش از تراکنشاتم خبردار میشم.

بحث این بانک یا اون بانک نیست بزرگوار، بعضی تکنولوژی ها هر چند دهه ها هم از عمر تولدشون گذشته باشه به نظر شخص این بنده حقیر هنوز خیلی زوده وارد کشورهای جهان سومی بشه و در دسترس عموم قرار بگیره نمونش همین خودپرداز! شما وقتی نمیتونی یه قطعه از خودپرداز رو تهیه و تولید کنی و همه خودپردازهای کشور از چین وارد میشن، از طرفی جمله اقتدار و اقتدار و اقتدار کردنت گوش مردمت رو کر کرده ولی از هر طرف به خاطر بی تدبیری و جاهلیت تحریمی، تو تهیه مایحتاج اولیه مردمت گیر کردی، زورت به فیل نمیرسه زینشو کتک میزنی و وقتی تو خزانت کم میاری جیب مردمت رو با افزایش پول بنزین و عوارض خروج از کشور و هزار تا خیانت دیگه خالی میکنی تا حداقل خزانت جلبک نبنده و مملکتت توسط کاردان اداره نمیشه هنوز زوده برات این چیزا. یا گوشی های هوشمند با اپلیکیشن های حساسش مثل همراه بانک، وقتی بستر و فرهنگ و دانش و آموزش و آگاهی جامعه در مورد یه چیزی در پایینترین حد هست پس باید فعلا دست نگه داشت یا اگه میخوای همگان با مردم پیشرفته جهان بری جلو باید مثل اونا رفتار کنی و همینطور بسترش رو برای شهروندانت فراهم کنی!
یا همین کارتهای عابر بانک ها که دیدیم روزانه اگه در جریان اخبار روزمره باشید میفهمیدید که اخیرا هم زیاد شده بود چقدر از کارت های مردم به راحتی شماره کارت و رمز اول و دوم و CVV و تاریخ انقضا رو با یه بار کشیدن به یه دستگاه پوز میشه به دست آورد و و حساب رو خالی کرد. سال گذشته تو کلان شهری مثل تهران شکایت سر کلاهبرداری با کارت های بانکی انقدر زیاد شده بود اگر اشتباه نکنم نزدیک به 4000 پرونده روزانه!!! شکایت سر همین موضوع در دادسراهای تهران تلنبار شده بود که خود بانک مرکزی هم منگ مونده بود و جریان رمز دوم پویا رو راه انداختن اما بدون مهندسی و نظم و انظباط و میبینید که هر بانکی ساز خودش رو میزنه، یکی دوتا اپلیکیشن میزنه یکی برای واریز و پرداخت و یکی برای دریافت رمز دوم پویا، اونیکی بانک تو یه برنامه همشو جا داده اما هزارتا باگ داره، یکی کلا بدلیل مشکلات نرم افزاری چندین هفته سیستم رمز پویاش از کار میفته و هزارتا مشکلات دیگه واسه مردم ایجاد شده و میشه فعلا!
بانک های ایران اکثرا دارن با سیستم های قرون وسطی ای کار میکنن کافیه یه بار برید پشت سیستم یکی از کامپیوترهای اپراتورها بشینید میبینید تمامی اطلاعات و سیستماشون مال عهد عتیق و ویندوز XP و برنامه های شبیه به MS-DOS و برنامه نویسی شده شبیه به ++C هست. ملت و قوامین و کوثر و سینا و سپه و... هم نداره تا بوده همین بوده!
سلام خوشحالم که تونستی پولتو پس بگیری ,من کارتخوان بانک قوامین دارم تو عابر ملیم صد تومن پول بود و کشیدم بعد چند دقیقه پیغام صدتومن برداشت اومد و بعد چند دقیقه دوباره صد تومن برگشت به عابر ملی حالا شما فکر کن اگه مشتری خرید کنه و مثل کلاه بردار شما نخواد پولو پس بده چه گرفتاری واسه کاسبایی مثل من پیش میاد

V E S T A
04-05-2020, 10:40

فکر میکنم بتونید از بانک بابت مشکلی که داشته شکایت کنید و مطمئنن انفورماتیک بانک جریمه میشه و باید خسارت بده..

درسته .. خیلی از بانک ها از نظر تکنولوژی عقب هستن و این هم بخاطر هزینه بالایی هست که به روز رسانی براشون داره به اضافه اینکه به دلیل تحریم زیرساخت لازم برای به روز رسانی رو ندارن. ولی اگر پولتون رو به جای بانکی مثل قوامین یه بانک معتبر تر بذارین مطمئن باشین اولا به این راحتی این مشکلات پیش نمیاد دوما اگر پیش بیاد حق و حقوق مشتری محفوظ می مونه و قابل پیگیری هست.

DJ POLESTAR
04-05-2020, 12:48
فکر میکنم بتونید از بانک بابت مشکلی که داشته شکایت کنید و مطمئنن انفورماتیک بانک جریمه میشه و باید خسارت بده..

درسته .. خیلی از بانک ها از نظر تکنولوژی عقب هستن و این هم بخاطر هزینه بالایی هست که به روز رسانی براشون داره به اضافه اینکه به دلیل تحریم زیرساخت لازم برای به روز رسانی رو ندارن. ولی اگر پولتون رو به جای بانکی مثل قوامین یه بانک معتبر تر بذارین مطمئن باشین اولا به این راحتی این مشکلات پیش نمیاد دوما اگر پیش بیاد حق و حقوق مشتری محفوظ می مونه و قابل پیگیری هست.
شما رو به مطالعه دقیق پست های قبلیم (البته با صبر و حوصله و دقت) دعوت میکنم.
همین که تونستم پولمو از طرف بگیرم شق القمر کردم. ایران و تو این سیستم و مدیریت فاصد و بغرنج و اسفناک، هیچ ارگان بزرگی جریمه نمیشه.
در مورد بد یا خوب بودن بانک ها نسبت به هم توضیح دادم. با دقت بخونید. بحث امنیت بانک و برتری یه بانک نسبت به دیگری نیست چون همشون سر و ته یه کرباسن!

V E S T A
04-05-2020, 22:24
شما رو به مطالعه دقیق پست های قبلیم (البته با صبر و حوصله و دقت) دعوت میکنم.
همین که تونستم پولمو از طرف بگیرم شق القمر کردم. ایران و تو این سیستم و مدیریت فاصد و بغرنج و اسفناک، هیچ ارگان بزرگی جریمه نمیشه.
در مورد بد یا خوب بودن بانک ها نسبت به هم توضیح دادم. با دقت بخونید. بحث امنیت بانک و برتری یه بانک نسبت به دیگری نیست چون همشون سر و ته یه کرباسن!

پست تون رو خوندم .. به قول خودتون تو هیچ مرحله ای نباید بی خیال شد .

من از بخش فنی بعضی بانک ها تا حدودی اطلاع دارم ( دولتی- خصوصی)اینکه مواردی مشابه شما پیش اومده و با پیگیری مصرانه مشتری مسئله پیگیری شده . در اینکه سیستم تمام بانک ها مشکلات اساسی داره شکی نیست ولی بین بد و بدتر میشه انتخاب داشت من با توجه به تجربه ای که داشتم به نظرم بعضی بانک ها امکان اینکه چنین خطایی اتفاق بیفته خیلی کمتر از بقیه بانک هاست.

DJ POLESTAR
05-05-2020, 21:52
پست تون رو خوندم .. به قول خودتون تو هیچ مرحله ای نباید بی خیال شد .

من از بخش فنی بعضی بانک ها تا حدودی اطلاع دارم ( دولتی- خصوصی)اینکه مواردی مشابه شما پیش اومده و با پیگیری مصرانه مشتری مسئله پیگیری شده . در اینکه سیستم تمام بانک ها مشکلات اساسی داره شکی نیست ولی بین بد و بدتر میشه انتخاب داشت من با توجه به تجربه ای که داشتم به نظرم بعضی بانک ها امکان اینکه چنین خطایی اتفاق بیفته خیلی کمتر از بقیه بانک هاست.

گرامی حرف شما کامل صحیح و بجاست اما همینجوری که شما می فرمایید یه نفر بیکار علاف (و بی‌خیال ویروس کرونا) لازمه که سوای شکایت از شخص متهم و پیگیری و هزینه هایی که سر شکایتش متقبل شده و میشه، یه شکایتی هم واسه بانک جور کنه که تو این اوضاع قاراشمیش کلی مملکت از نظر اقتصادی، سیاستی و فرهنگی فلج و معلول و از طرفی ویروس لعنتی کرونا که کمر قشر 90 درصد جامعه رو سر چیزایی که گفتم شکسته بود اینم اومد روش! بازم میگم همین که تونستم تا گرون آخر + هزینه تاخیر تادیه و هزینه دادرسی و... رو بگیرم ازش "شق القمر" کردم.
بروکراسی اداری قرون وسطی ای حاکم بر ایران امروزی هم مجال در افتادن هر شخصی رو ازش سلب میکنه بنا به مشکلاتی که چندخط بالا گفتم تا اینکه بخواد با ارگان های بزرگی امثال بانک سر اختلالات سیستمی و ضعف امنیتی و... در بیفته چون همونطور که چند خط بالاتر گفتم یه شخص بیکار و علاف و بی دغدغه میخواد که پیگیر ماجرا بشه که از عهده من یکی خارج هستش، تو این اوضاع اسفناک کنونی هزینه های اساسی خونوادم و خودم و تامین مایحتاج زندگیم رو بتونم از عهدش بر بیام "شق القمر" کردم. من گفتم سمج و سیریش هستم و از حقم نمیگذرم تو هیچ زمینه ای اما دیگه نه تا این حد که هر روزم تو دادگاه و کلانتری و بانک ها بیفته. بروکراسی مضخرف و قرون وسطی و ناقص موجود در کلانتری ها، دادگاه ها، بانک ها رو دیدم کافیه برام.

mojt90
05-05-2020, 22:24
سلام
دوستان تجربه ای برادرانه به مذکرها :D چیزی که خیلی از پسر های ساده رو گول میزنه .

هیچ وقت در زمینه عشق ، به یک دختر اعتماد نکنید . :sad:
به قول یکی از کاربران انجمن دختر ها همیشه در چند رابطه هستند . مهم نیست چقدر دوستش داشته باشید ! مهم نیست رابطه شما چند ساله باشد .

شاید رابطه ای یک روزه باعث شود یک دختر رابطه ای چند ساله را به راحتی فراموش کند !

دخترا با چندتا در رابطه هستن
اونی که موقعیتش از همه بهتره اونو انتخاب میکنن برای ازدواج
در واقع گلچین میکنن
پسرا که همه تو کف هستن تا یه دختر خوش اندام خوش چهره میبینن...عاشق میشن ..گول میخورن
هزارتا سکه و نیم دانگ خانه زمین مهر میکنن
سال بعدش میرن دادگاه

حرف این کاربر رو باید با طلا نوشت !

mgh345
09-05-2020, 13:44
سلام
دوستان تجربه ای برادرانه به مذکرها :D چیزی که خیلی از پسر های ساده رو گول میزنه .

به قول یکی از کاربران انجمن دختر ها همیشه در چند رابطه هستند . مهم نیست چقدر دوستش داشته باشید ! مهم نیست رابطه شما چند ساله باشد .

شاید رابطه ای یک روزه باعث شود یک دختر رابطه ای چند ساله را به راحتی فراموش کند !

الزاما اینجوری نیست!
رابطه ی چندساله ای که یک روزه فراموش بشه، رابطه نبوده «توهم رابطه» بوده!
حدس من اینه که توقع تون از رابطه ای که با اون دختر داشتین زیادی بالا بوده. دوست داشتین بیشتر در موردش صحبت کنیم

mojt90
12-05-2020, 15:33
در ازدواج بسیار دقت کنید ! دختر سن پایین نگیرید که بدبختی نصیبتون میکنه . تحقیق کنید حسابی .

پ.ن :

الزاما اینجوری نیست!
رابطه ی چندساله ای که یک روزه فراموش بشه، رابطه نبوده «توهم رابطه» بوده!
حدس من اینه که توقع تون از رابطه ای که با اون دختر داشتین زیادی بالا بوده. دوست داشتین بیشتر در موردش صحبت کنیم

براتون پی وی کردم . تازه فهمیدم چند تا جوان بدبخت رو هم سرکار گذاشته بود .

به خدا دختر های امروزی مخصوصاً دهه هشتادی واقعا دختر های توقع بالایی هستند درکی از زندگی ندارند . فقط به فکر پول خرج کردن و عیش و نوش هستند .

mojt90
13-05-2020, 17:03
درباره تبلیغات کلاه برداری کسب درآمد تحت عنوان :

کسب درآمد روزانه دلاری / کسب درآمد روزی فلان میلیون تومان و ... و و وو و

نظر کاربری رو دیدم گفتم اینجا بزارم براتون .

" یکی گفته بود شما که بلدید اینقدر روزی پول دربیارید پس چرا کاسه گدایی گرفتید و گاهی التماس هم می کند که کاربر پکیجتون رو بخره :دی"

sms11
14-05-2020, 23:07
من تقریبا یک سال هست که نیت کرده بودم که بتونم یه خونه ای خیلی کوچیک برای خودم به کمک خانواده و وام و قسط و قرضه هزار راه دیگه بگیرم. اما از یک ماه پیش تا الان به طور جدی اقدام به این کار کردم.متاسفانه این روزها شرایط برای خرید خونه فوق العاده و به طرز باورنکردی بد و افتضاح هست. الان شرایط جوری هست که فروشنده سواره هست و خریدار پیاده. فروشنده هزار جور ناز و ادا درمیاره که خونشو بفروشه. من 4 بار تا پای نوشتن قولنامه رفتم و دقیقه آخر مالک دبّه کرد و از اومدن سر باز زد. هنوزم نتونستم خونه را بگیرم و همچنان درحال جستجو هستم.

چند تا نکته کوچیک در خرید خونه میخوام بهتون بگم که مخصوص این دوران نیست و در هر زمانی باید بهش توجه بشه:

1- از نظر من املاکیه خوب به هیییییییییچ عنوان وجود نداره. املاکیا در 99.99999999999999999 درصد مواقع دارن دروغ میگن. به هییییییچ عنوان (تاکید میکنم به هیچ عنوان) بهشون اعتماد نکنید.حتی اگه بهتون گفت ماست سفیده، تا تحقیق نکردید باور نکنید. میخوام بهتون بگم حتی ساده ترین مسائل رو هم چک کنید. این تجربه من بعد از سر زدن به حدود 100 املاکی در اکثر نقاط تهرانه.

2- در خرید خونه فقط و فقط و فقط وفقط به خودتون تکیه کنید. برادر، خواهر، پدر و مادر، دوست، آشنا، همسر، فامیل و... هیچ کاری براتون نمیکنه. از همه بدتر املاکیا هستن. املاکی هییییییچ کاری براتون نمیکنه. خودتون وقت بزارید و بگردید تا موردی که میخواید رو پیدا کنید. مطمئن باشید اگه وقت بزارید به اون چیزی که میخواید میرسید. این فرآیند خیییییلی سخته اما ارزش داره که یه ملک خوب بخرید. چون بزرگترین سرمایه یه پسر در ادامه زندگیش فقط و فقط خونه اس

3- خونه بی پارکینگ رو میشه راحت فروخت اما خونه بدون آسانسور که خود واحد هم طبقه 4 باشه مالک اول و آخرش خودتونید. نمیگم فروش نمیره (مخصوصا تو این شرایط) اما بسیار سخت فروش میره. حالا اگه طبقه اول و دوم باشه و آسانسور نداشته باشه میشه تحمل کرد اما طبقه 3 و 4 بسیار سخته فروشش

4- محلیت ملک بسیار مهمه. بنظرم خرید یه خونه با متراژ پایین تر از خرید یه خونه با متراژ بالاتر اما در یک محله اراذل و اوباشی بسیار ارجحیت داره.

5- خدا برکت بده سایت هایی مثه دیوار و شیپور رو. از طریق این سایتا این امکان وجود داره که با خود مالک در ارتباط باشید و به املاکی جماعت نیاز نداشته باشید

6- شده واسه خرید خونه قرض و وام بگیرید اینکارو بکنید. چون ملک چیزیه که خرج کردن براش واقعا ارزش داره. حتی اگه شده قرض بکنید که حتی یک متر به متراژ خونه اضافه کنید اینکارو انجام بدید.

7- وقتی برای بازدید خونه میرید همه چیو توی اون خونه چک کنید و تعارف رو بزارید کنید. هزینه خرید خونه خیلی کم نیست پس همه چیو مدنظر داشته باشید.

من اهم نکات رو خدمتتون گفتم. قطعا نکات بیشتری وجود داره که با تجربه کسب کردن بهش می رسید. امیدوارم این نکات به کارتون بیاد

نکته آخر:

جوون هایی که هنوز خونه ندارن و در فکر خرید خونه هستن، اگه شرایطشو دارید هرچه زودتر اقدام کنید. اگه امسال خونه خریدید که خریدید. اگه نه برای سال آینده اینکار به طرز وحشتناکی سختتر خواهد شد. موج گرونیه بسیار شدیدی در راهه. اگه میتونید از همین فردا اقدام کنید چون حتی از فردا هم شروع کنید دیره.

alipencia
03-06-2020, 23:47
سلام

من دو ساله تنهام...اصلا هم با چند دختر نمیپریدم خیلی کم لطفی دیدم از دخترها...ولی اینطور که فهمیدم دخترها قدر آشغال هم واسه شخصیتی که واسشون میذاری و چیزی که هستی اهمیت نمیدن همش دروغه که میگن شخصیت مهمه( البته تیپم و وضعم خوبه)..خیلی هم جتلمن رفتار میکردم..هواشونو داشتم...البته نه ابنکه محبت افراطی کنم...متاسفانه دخترها برای چیزی که هستی براشون هیچ ارزشی قایل نیستن...فقط به ظاهر توجه میکنن چه ظاهر شخصیت چه ظاهر زندگی...هر چی میگن پسرها بد شدن دروغه..دخترها بدتر هستن...

mojt90
04-06-2020, 16:04
deleted ... pls

بامدادنیکنفس
04-06-2020, 19:29
امریکا سرزمین فرصت هاست. چون پت و پهن و وسیع هست ، جاهایی پیدا میشه که ایرونی نرفته یا کم رفته .

ولی کانادا سرزمین فرصت ها نیست . کانادا یک دهم جمعیت امریکا را دارد و چندین برابر ایرونی بیشتر . پس شما هر جای کانادا که بروید ایرونی انقدر زیر آب تون رو میزنه که مجبور شید برگردید .

این تجربه من

بامدادنیکنفس
04-06-2020, 19:46
در ازدواج بسیار دقت کنید ! دختر سن پایین نگیرید که بدبختی نصیبتون میکنه . تحقیق کنید حسابی .

پ.ن :

براتون پی وی کردم . تازه فهمیدم چند تا جوان بدبخت رو هم سرکار گذاشته بود .

به خدا دختر های امروزی مخصوصاً دهه هشتادی واقعا دختر های توقع بالایی هستند درکی از زندگی ندارند . فقط به فکر پول خرج کردن و عیش و نوش هستند .

این دوست عزیز 100 درصد درست میگن .

لطفا فقط برای اینکه حرف خودتون را به کرسی بنشانید مخالفت نکنید بگید : اطلاعات غلط میدی !

دخترا و خانوما تو ایران به خاطر یه سری مسایل و چیزایی که بی بی سی فارسی در گوششون میخونن به طور وحشتناکی مرد ستیز هستن. و عملا کشور را تبدیل کردن به یه جهنم فمینیستی - اس***ی باسه مرد ایرونی
شما لازم نیست به قاره امریکا سفر کنید ببینید چه خبره . همین ارمنستان و ترکیه هم بروین میبینید هیشکی به اندازه ایرونی خرخره هموطن شو نمیجوه .

توجه داشته باشید حسادت و چزوندن دیگران و افرادی خاص انگیزه اول و مهم ترین چیز برای خانوم اس .

پولدار و بی پول بودن شما . قیافه و تیپ هیکل شما .. اولویت های آخر و یکی مونده به آخر هستن

مردهای زرنگ هم این واقعیت را خوب درک میکنند و فقط زیر آب یکی رو که دختره بدش میاد ازش ، خوب می زنن دیگه بقیش حله ......
یعنی از خودشون مایه نمیزارن . دختر هیچ وقت اینو نمی خواد

بامدادنیکنفس
04-06-2020, 20:16
مشکل اینجاست که تو مملکت ما همه یه عده قلیل را میبینند که برای پول بیشتر بدست آوردن صبح تا شب سگ دو میزنند و خب طبعا به خاطر پولی که دارند گزینه های بیشتر ی تو رابطه دارن و خوب ها گیرشون میاد .

دیگه هیشکی نمیگه که این هام یه روزی به بن بست میخورن . ته دیگ شون به کف دیگ میخوره . سن اشون میره بالا ، ازدواج میکنن . بچه دار میشن ... خارج میرن طلاق میدن مهر میدن گوشه زندون میرن

سرمایه داری ا****ی

hamed_korn
04-06-2020, 21:11
فکر ازدواج رو از کلتون بندازید بیرون.
الان دخترا ۷ خط هستند
دخترا دنبال پسرن برای تفریح و خالی کردن جیبشون شایدم تونستن آویزون یکیشون بشنو خرش کنن که بیاد بگیرتشون.
پول مفت براشون خرج نکنید.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

mojt90
06-06-2020, 19:51
مراقب آگهی های استخدام تقلبی باشید . اگهی هایی که شما را به لینک ثبت نامی که مبلغ کمی رو دریافت می کنند (تا بعدا به خاطر مبلغ کم شاکی نشوید!)

در قالب آگهی های معتبر هم هستن که آدم عاقل رو هم گمراه می کنند. مراقب باشید !

mojt90
11-06-2020, 09:25
ماس کامپیوتر خواستید بخرید فقط و فقط بیسیم بخرید . به طول عمر باتری ماس هم توجه ویژه شود.

ماس سیم دار اکثرا به دلیل پیچ خوردن سیمش خراب می شود و دچار اتصالی می شود .

dvb595959
11-06-2020, 11:40
درود
پکیج موس و‌کیبورد شرکت فراسو خریدم،موس مشکل داشت تماس گرفتم شرکت و بعد از شرح خرابی موس ازشون خواستم فقط موس رو ارسال کنم جهت تعمیر یا تعویض،قبول نکردن، گقتن باید هر دوتاش رو‌بفرستی،مجبور شدم طبق توافق هزینه پستی رو‌پرداخت کنم و‌چون کیبورد رو‌هم ارسال کردم هزینه بالا رفت ،در نهایت هم چندین بار تماس گرفتن که این مدل رو‌نداریم و امکانش تعمیر هم نیست اگه بخواین با مدل دیگه ای جایگزین کنیم.سرتون رو درد نیارم،نه تعمیر کردن و‌ نه تعویض،همون موس خراب رو‌پس فرستادن،ضررم بیشتر شد.
به خودم قول دادم از فراسو خرید نداشته باشم دیگه

mojt90
11-06-2020, 18:32
گوشی اندروید رو آپدیت نکنید !

(دوستان این صرفاً نظر شخصی هست . و نظر شما هم قابل احترام)

دیده اید که وقتی گوشیتون رو اپدیت کردید درسته یک سری قابلیت نرم افزاری اضافه شده ولی یکم عملکرد سرعتش مانند زمانی که که گوشی رو خریده بودید نیست

! شرکت ها برای اینکه مجبورتون کنند گوشی جدید بخرید با اپدیت یک سری کندی عمدی به وجود می آورند که شما مجبور به تعویض گوشی شوید .

آپدیت فقط ظاهر جدیدی به نرم افزار گوشی میده ، با چند تا قابلیت نرم افزاری گول میخورید ولی در نهایت پشیمون میشید .

mehdi_vsgh
11-06-2020, 19:19

دیده اید که وقتی گوشیتون رو اپدیت کردید درسته یک سری قابلیت نرم افزاری اضافه شده ولی یکم عملکرد سرعتش مانند زمانی که که گوشی رو خریده بودید نیست

! شرکت ها برای اینکه مجبورتون کنند گوشی جدید بخرید با اپدیت یک سری کندی عمدی به وجود می آورند که شما مجبور به تعویض گوشی شوید .

آپدیت فقط ظاهر جدیدی به نرم افزار گوشی میده ، با چند تا قابلیت نرم افزاری گول میخورید ولی در نهایت پشیمون میشید .

ببخشید ولی اصلاحرفتون رو قبول ندارم با اپدیت خیلی وقتا باگ ها برطرف میشن و امکانات خوبی اضافه میشه و ربطی به سرعت و کندی هم نداره!
شما بعد از اپدیت باید ترجیحا یه بار گوشیتون رو ریست فکتوری کنید تا همه چی به خوبی کار کنه!

mojt90
11-06-2020, 19:31
ببخشید ولی اصلاحرفتون رو قبول ندارم با اپدیت خیلی وقتا باگ ها برطرف میشن و امکانات خوبی اضافه میشه و ربطی به سرعت و کندی هم نداره!
شما بعد از اپدیت باید ترجیحا یه بار گوشیتون رو ریست فکتوری کنید تا همه چی به خوبی کار کنه!

حق باش شماست . صحبت شما رو قبول دارم . :»دو نوع آپدیت داریم . آپدیت رفع و مشکل و آپدیت بزرگ .

آپدیت بزرگ شامل ارتقای کلی اندروید هست . آپدیت کوچک برای رفع باگ ها هست که خوبه .

منظور من آپدیت بزرگ ارتقای اندروید مثلا از 9 به 10 هست .

ولی تجربه خودم بود پس از داشتن گوشی های اندروید .

srx190d
11-06-2020, 20:51
با هیچ ساندیس خوری دهن به دهن نشید

italodance
11-06-2020, 21:00
امریکا سرزمین فرصت هاست. چون پت و پهن و وسیع هست ، جاهایی پیدا میشه که ایرونی نرفته یا کم رفته .

ولی کانادا سرزمین فرصت ها نیست . کانادا یک دهم جمعیت امریکا را دارد و چندین برابر ایرونی بیشتر . پس شما هر جای کانادا که بروید ایرونی انقدر زیر آب تون رو میزنه که مجبور شید برگردید .

این تجربه من

چطور؟ بیشتر از تجربتون توضیح دهید. ممنون میشوم.

بامدادنیکنفس
12-06-2020, 05:19
چطور؟ بیشتر از تجربتون توضیح دهید. ممنون میشوم.

من توضیح میدم دوست گرامی .. ولی شما خودت هم میتونید یه چیزایی متصور بشید از همینجا .

شما یه حساب سر انگشتی کن ببین همین آقای ترامپ که طرفداراش تو ایران بیشتره تا مثلا بین یهودی های اسراییل .. دیگه ما چه مردم فلک زده ای هستیم

تو رژیم صهیونیزمی با شک و تردید به پدیده ترامپ نگاه میکنن . اون وقت تو ایران طرف میره با اسپری سیاه رو دیوار خونه مردم مینویسه : دمت گرم ترامپ
حتی مجری های اخبار صدا و سیما هم نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن و عملا نشون میدن بیشتر طرفدار ترامپ هستن تا اوبامای سیاه پوست (برعکس شعارهایی که میدن)

یعنی همین ایرانی با همین ذهنیت ترکیه که میره اون کارا رو میکنه .. حساب کن امریکا و کانادا بره چه قش قرقی به پا میکنه. تصورش ساده ست سخت نیست

من خودم سال فک کنم 83 سا 84 رفتم کانادا اون موقع که دلار کانادا بود 800 و خوردی اواخر ریاست جمهوری آقای حاتمی همون سال که دکتر الف نون شد رییس جمهور

شما کانادا بری خود کانادا یی ها هم یه جورایی بهت میگن که اینجا جا نیست و مقصد اصلی امریکاست .

همه مهاجرها هم که میرن ..میرن که بعد از 5 سال شهروند کانادا بشن راحت برن امریکا

در مورد جمعیت هم الکی نگفتم کانادا 30 ملیون جمعیت داره .. کلی مها جر من جمله ایرانی راه میده
امریکا بالغ بر 350 -360 ملیون جمعیت داره
تو امریکا اصل کاری لس آنجلس و نیویورک هستن که ایرانی کم نداره ..
جاهایی مثل میامی فلوریدا و سیاتل واشنگتن هم حاشیه هستن
وسط امریکا هم که خالی ه میگن Midwest همونجاها هست که ایرانی کم رفته سرزمین فرصت ها همونجاست

جمعیت ایرانی های امریکا تخمین زده شده که یک و نیم ملیون هست
حمعیت ایرانی های کانادا خدا میدونه چقدر هست

بعد هم ایرانی اونجا (اکثر به خاطر مسائل اسراییل و تو چشم بودن) به ایرانی رحم نمیکنه
اکثرا هم شعار میدن که آی ما آذری هستیم ایرانی نیستیم و اینایی که میبینین همه عرب هستن
و حرف های مشابه

یعنی غیر از اون ایرانی ها که هیچ وقت انگلیسی یاد نمیگیرن و کارشون اینه که همش دور هم جمع بشن بزن و برقص را بندازن ..
غیر از اون ها بقیه ایرانی ها تا به چم و خم اونجا آشنا میشن و دم در میارن دیگه خدا رو بنده نیستن .
مخصوصا اگر تو ایران اقلیت قومی چیزی بوده باشن

italodance
12-06-2020, 06:02
من توضیح میدم دوست گرامی .. ولی شما خودت هم میتونید یه چیزایی متصور بشید از همینجا .

شما یه حساب سر انگشتی کن ببین همین آقای ترامپ که طرفداراش تو ایران بیشتره تا مثلا بین یهودی های اسراییل .. دیگه ما چه مردم فلک زده ای هستیم

تو رژیم صهیونیزمی با شک و تردید به پدیده ترامپ نگاه میکنن . اون وقت تو ایران طرف میره با اسپری سیاه رو دیوار خونه مردم مینویسه : دمت گرم ترامپ
حتی مجری های اخبار صدا و سیما هم نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن و عملا نشون میدن بیشتر طرفدار ترامپ هستن تا اوبامای سیاه پوست (برعکس شعارهایی که میدن)

یعنی همین ایرانی با همین ذهنیت ترکیه که میره اون کارا رو میکنه .. حساب کن امریکا و کانادا بره چه قش قرقی به پا میکنه. تصورش ساده ست سخت نیست

من خودم سال فک کنم 83 سا 84 رفتم کانادا اون موقع که دلار کانادا بود 800 و خوردی اواخر ریاست جمهوری آقای حاتمی همون سال که دکتر الف نون شد رییس جمهور

شما کانادا بری خود کانادا یی ها هم یه جورایی بهت میگن که اینجا جا نیست و مقصد اصلی امریکاست .

همه مهاجرها هم که میرن ..میرن که بعد از 5 سال شهروند کانادا بشن راحت برن امریکا

در مورد جمعیت هم الکی نگفتم کانادا 30 ملیون جمعیت داره .. کلی مها جر من جمله ایرانی راه میده
امریکا بالغ بر 350 -360 ملیون جمعیت داره
تو امریکا اصل کاری لس آنجلس و نیویورک هستن که ایرانی کم نداره ..
جاهایی مثل میامی فلوریدا و سیاتل واشنگتن هم حاشیه هستن
وسط امریکا هم که خالی ه میگن Midwest همونجاها هست که ایرانی کم رفته سرزمین فرصت ها همونجاست

جمعیت ایرانی های امریکا تخمین زده شده که یک و نیم ملیون هست
حمعیت ایرانی های کانادا خدا میدونه چقدر هست

بعد هم ایرانی اونجا (اکثر به خاطر مسائل اسراییل و تو چشم بودن) به ایرانی رحم نمیکنه
اکثرا هم شعار میدن که آی ما آذری هستیم ایرانی نیستیم و اینایی که میبینین همه عرب هستن
و حرف های مشابه

یعنی غیر از اون ایرانی ها که هیچ وقت انگلیسی یاد نمیگیرن و کارشون اینه که همش دور هم جمع بشن بزن و برقص را بندازن ..
غیر از اون ها بقیه ایرانی ها تا به چم و خم اونجا آشنا میشن و دم در میارن دیگه خدا رو بنده نیستن .
مخصوصا اگر تو ایران اقلیت قومی چیزی بوده باشن

والا من اصلا یک کلمه هم از حرف‌هاتون رو متوجه نشدم، گفتم تجربه اتون رو از نحوه زندگی در کانادا و عواملی مانند مزاحمت و یا مشکلی که سبب برگشتتان شده است بفرمایید.

بامدادنیکنفس
12-06-2020, 07:41
والا من اصلا یک کلمه هم از حرف‌هاتون رو متوجه نشدم، گفتم تجربه اتون رو از نحوه زندگی در کانادا و عواملی مانند مزاحمت و یا مشکلی که سبب برگشتتان شده است بفرمایید.

والا من خلاصه شو گفتم دوست گرامی شما خودتون توضیح خواستید .

سفید پوست های کانادا (چه کانادا چه اروپا) به خودی خود آدم های بی خاصیت و خنثی هستند یعنی خیلی اهل اذیت کردن نیستند. (مثل جنگ های صلیبی که شروع کننده ش خود مردم اینجا بودن)

ولی وقتی شما یه جایی باشی که ایرونی هم اونجا زیاد باشه .. اگر ازت خو ششون نیاد زیرآب تو میزنن. یعنی برات حرف درمیارن میگن عربه تروریسته ...

منم همین بلا سرم اومد

حالا چه شما حرف های من رو باور کنی چه نکنی ..

الان متوجه شدید دوست گرامی ؟

radarz
12-06-2020, 07:53
- ترس برادر مرگه

- کم رویی و غیر اجتماعی بودن عامل پیشرفت نکردن

italodance
12-06-2020, 10:17
والا من خلاصه شو گفتم دوست گرامی شما خودتون توضیح خواستید .

سفید پوست های کانادا (چه کانادا چه اروپا) به خودی خود آدم های بی خاصیت و خنثی هستند یعنی خیلی اهل اذیت کردن نیستند. (مثل جنگ های صلیبی که شروع کننده ش خود مردم اینجا بودن)

ولی وقتی شما یه جایی باشی که ایرونی هم اونجا زیاد باشه .. اگر ازت خو ششون نیاد زیرآب تو میزنن. یعنی برات حرف درمیارن میگن عربه تروریسته ...

منم همین بلا سرم اومد

حالا چه شما حرف های من رو باور کنی چه نکنی ..

الان متوجه شدید دوست گرامی ؟

والا صحبتهای شما و تجربتون در قسمت اول که اصلا مربوط به خودتون نبود، از این و اون گفتید که این بد و اون بدتره، من اصلا کاری ندارم کی چه مذهبی داره چه تفریحی داره چه زندگی داره....

بنده تجربه شخصی شما را خواستم که الان اشاره کردید برام زیراب زدند، منظور شما از مشکل پس این نتیجه هست؟! درسته؟! پس باید این تجربه رو توضیح دهید.

بعد شما امریکا نبودید میگید اونجا از کانادا خیلی بهتره؟!

نمیدونم این تجربه است یا عقاید، والا با عرض پوزش من همچنان هیچی نفهمیدم، این تاپیک مربوط به تجربی شخصی هست نه افکار و عقاید و سلایق و مذاهب....

بامدادنیکنفس
13-06-2020, 07:37
والا صحبتهای شما و تجربتون در قسمت اول که اصلا مربوط به خودتون نبود، از این و اون گفتید که این بد و اون بدتره، من اصلا کاری ندارم کی چه مذهبی داره چه تفریحی داره چه زندگی داره....

بنده تجربه شخصی شما را خواستم که الان اشاره کردید برام زیراب زدند، منظور شما از مشکل پس این نتیجه هست؟! درسته؟! پس باید این تجربه رو توضیح دهید.

نمیدونم این تجربه است یا عقاید، والا با عرض پوزش من همچنان هیچی نفهمیدم، این تاپیک مربوط به تجربی شخصی هست نه افکار و عقاید و سلایق و مذاهب....

دوست گرامی

شما تجربه من را در مورد کانادا خواستید و من در دو قسمت به تفصیل و به طور خلاصه برا شما گفتم و تاکید کردم هر جا که ایرونی باشه جای امنی نیست .
شما هم به نظر میرسه بیشتر از اینکه اطلاعات بخوای جمع کنی مثل دوست عزیز ژیان اهل یکی به دو ، کل کل ، و به کرسی نشاندن حرف خودتون هستید. من هم همچین آدمی نیستم .. اطلاعات میدم مردم خواستن باور کنن خواستن نکنن . حرف من اینه که هم بی بی سی فارسی دروغ میگه . هم اخبار صدا سیما . دستشون تو یه کاسه است.

من امریکا نرفته ام ولی فامیل و آشنا اونجا کم نداریم . خدمتتون عرض کردم کسایی که هر دو را رفتند میدونند که امریکا جا برای جولان دادن بیشتره . مثلا من پسر عموم از زمان رژیم سابق اونجا بوده ..
این یک و دو اینکه کسی که کانادا بره به امریکا هم شناختی پیدا میکنه .. مثل افغانستان و ایران . بیخود نیست که به دوتاش میگن امریکای شمالی . مثلا شهر همیلتون که من 1 سال اونجا تحصیل میکردم درست لب مرز امریکا هست و کلی امریکایی از اونجا رد میشن

والسلام
نامه تمام

- - - Updated - - -

دوست گرامی

شما تجربه من را در مورد کانادا خواستید و من در دو قسمت به تفصیل و به طور خلاصه برا شما گفتم و تاکید کردم هر جا که ایرونی باشه جای امنی نیست .
شما هم به نظر میرسه بیشتر از اینکه اطلاعات بخوای جمع کنی مثل دوست عزیز ژیان اهل یکی به دو ، کل کل ، و به کرسی نشاندن حرف خودتون هستید. من هم همچین آدمی نیستم .. اطلاعات میدم مردم خواستن باور کنن خواستن نکنن . حرف من اینه که هم بی بی سی فارسی دروغ میگه . هم اخبار صدا سیما . دستشون تو یه کاسه است.

من امریکا نرفته ام ولی فامیل و آشنا اونجا کم نداریم . خدمتتون عرض کردم کسایی که هر دو را رفتند میدونند که امریکا جا برای جولان دادن بیشتره . مثلا من پسر عموم از زمان رژیم سابق اونجا بوده ..
این یک و دو اینکه کسی که کانادا بره به امریکا هم شناختی پیدا میکنه .. مثل افغانستان و ایران . بیخود نیست که به دوتاش میگن امریکای شمالی . مثلا شهر همیلتون که من 1 سال اونجا تحصیل میکردم درست لب مرز امریکا هست و کلی امریکایی از اونجا رد میشن

والسلام
نامه تمام

- - - Updated - - -

دوست گرامی

والسلام
نامه تمام

- - - Updated - - -

دوست گرامی

والسلام
نامه تمام

hamid3369
13-06-2020, 09:35
تجربه من اینه وقتی خونه ساختین اجرش مشکل داشت گچ زیر کار شوره زد زرد شد سفیدش بکنین گچ رو کار هم زرد میشه پس قبلش یک فکری براش بکنین مثل من نشین

mehr-dad2
15-06-2020, 23:12
قدر سلامتی رو بدونید و برای سالم ماندن تلاش کنید چون بدون سلامتی از انجام هر کاری ناتوان می شید :jealous:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mojt90
25-06-2020, 21:52
با آشنا و فامیل هیچ وقت ، معامله نکنید !
(اگر مورد معامله شما هیچ مشکلی نداشته باشد در هر صورت وجود موارد جزئی باعث می شود ، طرف مقابل تا آخر عمرش می گوید که شما سرش کلاه گذاشته اید و همیشه این مورد را به شما می گوید . )

و اگر برای انجام کاری به متخصص نیاز دارید ، سپردن این کار به غریبه بسیار بهتر از سپردن آن به آشنا است ! مگر آنکه آشنا واقعا حرفه ای باشد.

(زیرا در صورت نقصان کار به دلیل آشنا بودن شاید نتوانید اعتراضی کنید. مجبور شوید پول بیشتری بپردازید ، یا غریبه ممکن است آن کار را به نحو بهتری انجام دهد. )

aidin.x
26-06-2020, 07:21
چه تاپیک جالبی

من یمدته دچار مشکل با نامزدم شدم و الان میخوام جدا شم. ( نامزدم سنش کمه و متاسفانه برای پول من نقشه کشیده بود )
با یه وکیل که دوست خودم هست صحبت کردم، یه نکته ی خوبی بهم گفت که برای شمام قرار میدم . میگفت اکثر زنانی که جدیدا طلاق میگیرن حداقل تا سقف ۲۵ سال هستن و سنشون پایین بوده که ازدواج کردن. اینا اصلا نمیتونن با همسن های خودشون تو نسل های دیگه مقایسه بشن، وقتی دلیل طلاقشونو میپرسم یکسری بهانه میارن ولی دست آخر از من درباره مهاجرت و سرمایه گذاری میپرسن.

میگفت میتونن بعد از طلاق با پول خوبی که بدست میارن یا حتی بدون پول ( اما با بدست آوردن استقلال نسبت به خانه ی پدرشون ) برن تنها عشق و حال یا با یه پولدار زندگی کنن.

میگفت واسه ارتباط عاطفی با دختر سن بالا وارد رابطه شو، چون فرصتی برای خوب و بد کردن ندارن و در نتیجه شرط و شروطشون کم هست. میدونن حتی فرصتیم برای جدایی یا طلاق ندارن ... پس میچسبن به زندگی و رابطه، هیچ آدم عاقلیم بدش از آرامش و ثبات نمیاد!

.

mojt90
30-06-2020, 09:42
دوستان امروز تجربه ای داشتم :دی:blush:

دوستان نکته ای رو براتون بگم . همیشه از فایل های مهمتون پشتیبان بگیرید و در 3 محل ذخیره کنید .

البته من در دو محل ذخیره کردم بودم ، یکی حذف شد و خیلی ناراحت بودم بعد یادم بود که جای دیگه هم ذخیره کردم .

و به راحتی پیداش کردم . این کار رو بکنید . :»

mojt90
02-07-2020, 20:51
دوستان هر وقت عصبانی هستید ، دست به چیزی نزنید ، تصمیمات مهم نگیرید .حرفی نزنید که بعد خجالت بکشید . تو عمرم اینقدر از حرف غیر منطقی که به من زده شده بود اینقدر عصبانی نبودم . اینقدر عصبانی بودم داشتم دیووونه میشدم گوشیمو از عصبانیت زدم زمین و شکستم :n28::n28::n28::n28:

موقع عصبانیت کاری نکنید که بعد پشیمون بشوید ! :37::41:

ksra
02-07-2020, 21:53
دوستان هر وقت عصبانی هستید ، دست به چیزی نزنید ، تصمیمات مهم نگیرید .حرفی نزنید که بعد خجالت بکشید . تو عمرم اینقدر از حرف غیر منطقی که به من زده شده بود اینقدر عصبانی نبودم . اینقدر عصبانی بودم داشتم دیووونه میشدم گوشیمو از عصبانیت زدم زمین و شکستم :n28::n28::n28::n28:

موقع عصبانیت کاری نکنید که بعد پشیمون بشوید ! :37::41:

سلام
منم دیوونه بازی در آوردم موس قبلیم رو شکوندم . هنوز دلم میسوزه.....:sad: با مشت خوردش کردم ......:sad::sad:
همیشه اول به فکر خودتون باشید بعد به فکر دیگران . زر های زیادی مفت دیگران رو بیخیال.... به فکر خودتون باشید.
ولی خود کرده را تدبیر نیست ...... سعی کنیم که کاری نکنیم بعدا پشیمون بشیم.. ( آقا مجتبی گفته من خیلی این جمله رو می پسندم و تحسین میکنم .)

srx190d
02-07-2020, 22:50
سلام
منم دیوونه بازی در آوردم موس قبلیم رو شکوندم . هنوز دلم میسوزه.....:sad: با مشت خوردش کردم ......:sad::sad:
همیشه اول به فکر خودتون باشید بعد به فکر دیگران . زر های زیادی مفت دیگران رو بیخیال.... به فکر خودتون باشید.
ولی خود کرده را تدبیر نیست ...... سعی کنیم که کاری نکنیم بعدا پشیمون بشیم.. ( آقا مجتبی گفته من خیلی این جمله رو می پسندم و تحسین میکنم .)

از دست پیکان قراضه

ksra
03-07-2020, 08:59
از دست پیکان قراضه

نه اتفاقا پیکان قراضه نه.
تو فشارم و از یه طرف وضعیت بد اقتصادی از یک طرف سرطان مادرم از یک طرفم حرف های اینو اون ....
واقعا کلافم کرده . عصبیم کرده بدجور.....

ژیان
10-07-2020, 16:42
خوابیدن پشت فرمان

یه بار دیگه خدا از مرگ حتمی نجاتم داد همیشه زمان رانندگی این تجربه ای که الان میگم رو یادتون باشه شاید جونتون رو نجات بده.

تو جاده سمنان تهران داشتم به سمت تهران برمیگشتم و خسته بودم اما اصلا تصور هم نمیکردم واقعا خوابم ببره پشت فرمان یعنی شنیده بودم بعضی ها خوابشون میبره و چپ میکنن اما اصلا فکر نمیکردم اینجوری راحت خوابم ببره. در حال رانندگی بودم که نمیدونم چی شد به خواب فرو رفتم و کلی خواب های عجب و غریب دیدم وقتی بیدار شدم دیدم تو جاده دارم رانندگی میکنم :blink: خیلی حس بدی بهم دست داد و حسابی ترسیدم که یک قدم تا مرگ یا ناقص شدن فقط فاصله داشتم واقعا نمیدونم تو این مدتی که خواب بودم و خواب می دیدم چطور از جاده منحرف نشده بودم بعد از بیدار شدن حس بسیار بدی داشتم که انقدر به مرگ نزدیک بودم حالا فکر کنید خدایی نکرده اون لحظه واژگونی یهو از خواب بپرید این حس بد هزاران برابر میشه خدا به داد همه ماها برسه از شر این حوادث و بدبختی ها.

نتیجه اینکه تو زمان خستگی و کسالت رانندگی نکنید واقعا بدترین مرگه اینجور مردن. هوای دیگران رو داشته باشید و ظلم و نامردی هم نکنید تا اینجور جاها کائنات به کمکتون بیان

mojt90
13-07-2020, 19:06
سلام

دوستان حسابی دارم در یک سایت مالی ، یکبار تو خیابون منتظر بودم اومدم کنار جایی ، پسورد رو روی گوشیم وارد کردم و وارد شدم .

بعد این ماجرا گذشت . چند روز بعد دیدم با توجه به قابلیت خاص اون سایت ، کسی وارد حسابم شده بود . سریع همه چیز رو تغییر دادم .

حافظه ام خوبه با خودم یاداوری کردم که کجا من پسورد وارد کردم تو فضای عمومی ، بعد یادم اومد جایی که وارد کرده بودم . بعد اون روز از کنار اونجا رد شدم دیدم

بله ، جایی که داشتم پسورد وارد میکردم تا وارد سایت بشوم ، قسمت بالایی ، دوربین امنیتی اون محل بود ، و دونستم اپراتور نگهبان دوربین زوم کرده روی گوشی و

پسورد رو یادداشت کرده و وارد حسابم شده ! که به عقل ... هم نمیرسید این کار ما ایرانیا ! فضولی در گوشی !

خلاصه تجربم این بود که کنار جایی که دوربین هست هیچ وقت پسورد و .. وارد نکنید که فضول زیاد هست . :D:»

mojt90
16-07-2020, 11:45
سلام

دوستان حتماً شنیدید نام فناوری فست شارژ رو ، که باعث شارژ باتری موبایل در یک چهارم زمان شارژر های معمولی می شود . اما جالبه بدونید که این فناوری

باتری رو بسیار تحت فشار قرار میده و باعث کاهش سلامت باتری میشه .یعنی باتری تون رفته رفته سریع شارژ خالی میکنه . بهتره وقتی که خیلی خیلی کارتون

عجله ای هست از این فناوری استفاده کنید و در باقی مواقع از شارژر معمولی استفاده کنید .

........................

نرم افزار هست به نام Battery Alarm >> لینک پلی استور گوگل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این نرم افزار بسیار بسیار کم حجم و مفید هست . برای اینکه باتری شما بیشترین طول عمر را داشته باشد و دیرتر خراب شود .دو درجه بندی بالا و پایین رو به ترتیب روی 85 و 20 درصد تنظیم کنید . در این صورت فشار کمتری روی باتری شما خواهد آمد ، طول چرخه عمر باتری بیشتر می شود و باتری دیرتر خراب می شود .
وقتی شارژ گوشی 85 درصد شود آلارم می زند که گوشی را از شارژ بکشید .وقتی هم شارژ گوشی 20 درصد شود ، آلارم اتصال به گوشی پخش می شود .

با فعال کردن علامت باتری دومی در کنار باتری شما فعالی می شود / برای غیر فعال کردن آلارم Close app را بزنید و بعد yes/no

Angel4
16-07-2020, 13:05
یه تجربه خدمت تون می گم بعد خودتون قضاوت کنید.

یه کار بنایی کوچیک داخل منزل داشتم (عوض کردن کاشی های کف و دیوار حمام 4 متری) 4 شنبه هفته قبل بهم 13 تومن قیمت داده بودن و دیشب که پول جور کردم زنگ زدم که امروز بیان برای انجام کار می گن شده 22 تومن!!!!!

بعد چطوری قرار هست خونه و دلار و ماشین ارزون بشه؟

تازه پست ترین و ساده ترین نوع کاشی بود.

mojt90
26-07-2020, 10:24
هر ارزانی بی حکمت نیست ! نمیگم گرون بخرید . حداقل خیلی تحقیق کنید . :»

mojt90
08-08-2020, 18:09
تو کشورمون هر چی رو خواستی بخری همین امروز بخر ، اگر نخرید دیگه نمیتونی بخری .

کالایی رو میخواستم بخرم که 980 هزارتومان بود الان شده 2780.000 تومان ! :»

CORTANA
08-08-2020, 19:52

درود

با نهایت احترام همانطور ک دوست خوبم عرض کردند من هم با نظر شما موافق نیستم

آپدیت های سیستم عامل، باگ ها و مشکل ها را حل میکنند و قابلیت های جدید هم ب آن اضافه میکنند، دمای گوشی هم کمتر بالا میرود و سرعت در انجام کار ها هم بالاتر میرود

بعد از آپدیت همانطور ک دوست خوبم عنوان کردند باید یکبار گوشی را Factory Reset کنید تا فایل های نسخه قبلی پاک شوند و کش ها و Temp های باقیمانده هم از بین بروند
:»:»:»

Переклад не
09-08-2020, 21:56
درود

با نهایت احترام همانطور ک دوست خوبم عرض کردند من هم با نظر شما موافق نیستم

آپدیت های سیستم عامل، باگ ها و مشکل ها را حل میکنند و قابلیت های جدید هم ب آن اضافه میکنند، دمای گوشی هم کمتر بالا میرود و سرعت در انجام کار ها هم بالاتر میرود

بعد از آپدیت همانطور ک دوست خوبم عرض کردند باید یکبار گوشی را Factory Reset کنید تا فایل های نسخه قبلی پاک شوند و کش ها و Temp های باقیمانده هم از بین بروند
:»:»:»

سلام . با تشکر از راهنمایی دوست عزیز بنده هم تجربه ی شخصی خودم رو از بروز رسانی گوشی شیاومی note 8 pro رو عرض میکنم که اتفاقا بعد از آپدیت گوشی ، اون رو فکتوری ریست کردم . با اینکه این گوشی استفاده ی فقط بازی پابجی موبایل رو داره و حتی روش سیم کارت هم نصب نیست فعلا ، بعد از آپدیت سرعت گوشی در اجرای این بازی کمتر شده . و حتی لگ هم میزنه . من این بازی رو در حالت smooth ، 60 فریم بر ثانیه میگرفتم اما الان هم لگ میزنه و هم بین 40 تا 60 اونو پلی میکنم . البته نمیدونم ممکنه این گوشی فقط اینجوری باشه

پ.ن : جسارتا وقتی خواستید از کسی نقل قول کنید نگویید "فلانی عرض کردند" در ادبیات تشریفاتی و تعارفات (:thumbsdow)زبان فارسی میگن "فلانی فرمودن یا فرمودند" و وقتی میخوایم از خودمون نقل قول ویا یادآوری بگیریم میگیم "من عرض کردم"! این حرف من نیست این از جمله قوانین قواعد تشریفات و تعارفات گرفتار کننده ی کشور ما هست . یا از این تشریفات استفاده نکنید یا اگه استفاده کردید حتما دقت کنید:biggrin:

jahangir1400
10-08-2020, 01:32
این حرف یه زمانی تئوری توطئه بود ولی الان این مساله تایید شده که با آپدیت سرعت گوشی های قدیمی رو پایین میارن تا گوشی های جدیدشون بهتر فروش بره، جریمه هم شدن برای این کارشون:

radarz
10-08-2020, 10:24
هيچ گنجي با ارزشتر از عقل نيست ...

saeedtuborg
26-08-2020, 13:05
این کسایی که کلاهبردار هستن و میخاین براشون پول بریزید و شک داشتین بهشون باید به اسم صاحب کارت هم دقت بکنید مثلا اسم صاحب کارت هوری قاسمی هست خب اینجا معلومه این هوری خانوم حداقل 70 سال سن داره و یک پیرزن هست توی یکی از روستاهای صعب العبور و دور افتاده ناکجا آباد چون نسل جدید از این اسم های قدیمی و عجیب نمیزارن حداقل این اسم ها برای قبل از انقلابه
یا یکی دیگه بود اسم دارنده کارت بود گلندام رجبی
یا یک سایت پوکر بود که کلاهبرداری نبود ولی از اسم و فامیل صاحب کارت معلوم بود ساکن روستا بوده
این کلاهبردارهایی که کارشون اینه معمولا میرن توی روستاهای دور افتاده یک پیرزن یا پیرمرد که حالا فقیره یا کسیو نداره پیدا میکنن واسش حساب باز میکنن و پول هارو میریزن به حساب اون و یه چیزی هم به بهونه کمک بهش میدن مالباخته هم وقتی استعلام میگیره از بانک میبینه صاحب کارت ادرسش واسه ناکجا آباده این مورد توجه داشته باشید اسم و فامیلی هایی عجیب غریب دیدید شک کنید و پول نریزید

hamid3369
27-08-2020, 16:11
سعی کنین توی حاشیه نرین و زیاد تو چشم نباشین تا حدی که مقدوره بزارین ناشناس بمونین توی جامعه

mojt90
27-08-2020, 20:38
سلام

تجربه ای برای خریداران موبایل

دیگه هر کی میخواد گوشی بخرد ، در یوتوب و شبکه های اجتماعی ودیو ها بررسی آن گوشی را می بیند . نکته ای که به اون برخورد کردم .اینکه که یوتوبرهای چینی به طور سازمان یافته گوشی های غیر چینی را در ودیوهایشان بدگویی می کنند و از گوشی های ساخت چین حمایت می کنند .گفتم حواستون باشه گول بررسی های موبایل در یوتوب رو نخورید و با دیدن تعداد ودیو های زیاد جمع بندی کنید و نه صرفاً بر اساس یک ودیو .

J@viD
28-08-2020, 20:21
سلام

تجربه ای برای خریداران موبایل

دیگه هر کی میخواد گوشی بخرد ، در یوتوب و شبکه های اجتماعی ودیو ها بررسی آن گوشی را می بیند . نکته ای که به اون برخورد کردم .اینکه که یوتوبرهای چینی به طور سازمان یافته گوشی های غیر چینی را در ودیوهایشان بدگویی می کنند و از گوشی های ساخت چین حمایت می کنند .گفتم حواستون باشه گول بررسی های موبایل در یوتوب رو نخورید و با دیدن تعداد ودیو های زیاد جمع بندی کنید و نه صرفاً بر اساس یک ودیو .

به نظر من از یه زمانی مردم ما باید به این نتیجه برسن که جنس چینی تهیه نکنن، دلیلش هم این هست که اولویت اول چین بدست گرفتن بازارهای مختلف هست و هرجا به این موقعیت دست پیدا کنه دریغ نمیکنه از فرو کردن جنس بنجل و در اصل ما با خریدن جنس های آشغال چینی داریم قدرت بیشتری به وارد کننده و تولید کننده این جنس های آشغال میدیم.

امید رض
28-08-2020, 21:28
به نظر من از یه زمانی مردم ما باید به این نتیجه برسن که جنس چینی تهیه نکنن، دلیلش هم این هست که اولویت اول چین بدست گرفتن بازارهای مختلف هست و هرجا به این موقعیت دست پیدا کنه دریغ نمیکنه از فرو کردن جنس بنجل و در اصل ما با خریدن جنس های آشغال چینی داریم قدرت بیشتری به وارد کننده و تولید کننده این جنس های آشغال میدیم.
ببین دوست عزیز جنس چینی درجه بندی داره و اجناس درجه یک تا سه که کل جهان صادر میشه
کسی که این اجناس وارد میکنن تاجر های ایرانی هستن با خرید اجناس درجه ۶ چینی و ریختن تو بازار ایران به قیمت سوبل پول پارو میکنن
بعد ما یک کشور جهان سوم هستیم :)و مردم توان خرید اجناس باکیفیت اصلا ندارن!! مخصوصا با درامد ریال .
هدفون چینی درجه استاندارد 2میلیون تومنه بعد فیکش درجه ۶اون ۵۰هزارتومنه!تاجر ایرانی بدلیل واردات میلیونی 5هزازتومنم براش نیفتاده!
بعد 60درصد کارخانه هاش دست کشور های خارجی هست ...
زندگی ایرانی اینجوریه که خرج اروپایی باید داشته باشی ولی درامدت مثل کارگر چینی:biggrin:برا همین تولید داخل همش ضرر زیان هست

mojt90
29-08-2020, 20:03
سلام

نمیدونم این تجربمو چطوری توضیح بدم . شغل خوب و بی دردسری داشتم . حقوق کمی داشتم ولی راضی بودم .تا حالا دیدید هر کاری میکنید مردم حرف خودشون رو

میزنن . من ساده گول خوردم . یک سری افراد شاید بعضی هاشون حسود میومدن میگفتن حقوقت اینقدر است ؟!!!!!! من اینقدر حقوق میگیرم . من فلان مزایا رو دارم

و و و ... اینقدر گفتن منم رفتم دنبال کار دیگه و به مشکل برخوردم من از آشنایان و مخصوصاً دوستان ضربه بدی خوردم . و در واقع من شغل خوبمو از دست دادم :sad:

میخواستم بگم راه خودتون رو برید . به هیچ وجه اگر شغل خوبی دارید و راضی هستید از دستش ندید . گول ظواهر و دوستان به ظاهر دوست را نخورید !!!!

J@viD
29-08-2020, 21:32
ببین دوست عزیز جنس چینی درجه بندی داره و اجناس درجه یک تا سه که کل جهان صادر میشه
کسی که این اجناس وارد میکنن تاجر های ایرانی هستن با خرید اجناس درجه ۶ چینی و ریختن تو بازار ایران به قیمت سوبل پول پارو میکنن
بعد ما یک کشور جهان سوم هستیم :)و مردم توان خرید اجناس باکیفیت اصلا ندارن!! مخصوصا با درامد ریال .
هدفون چینی درجه استاندارد 2میلیون تومنه بعد فیکش درجه ۶اون ۵۰هزارتومنه!تاجر ایرانی بدلیل واردات میلیونی 5هزازتومنم براش نیفتاده!
بعد 60درصد کارخانه هاش دست کشور های خارجی هست ...
زندگی ایرانی اینجوریه که خرج اروپایی باید داشته باشی ولی درامدت مثل کارگر چینی:biggrin:برا همین تولید داخل همش ضرر زیان هست

خب اگر هرکس به جای اینکه یه هدفون چینی 50 تومنی بخره دوماه بعد هم خراب بشه پس انداز کنه مدتی بعد جنس بهتر بخره بهتر نیست؟ ماها اکثرا دنبال جنس ارزونتر میریم و همین باعث میشه واردکننده آشغال وارد کنه، اگر نخریم اونم میره جنس بهتر وارد میکنه. البته پائین اومدن ارزش پول هم رو این قضیه خیلی تاثیر گذاشته.

امید رض
30-08-2020, 00:23
خب اگر هرکس به جای اینکه یه هدفون چینی 50 تومنی بخره دوماه بعد هم خراب بشه پس انداز کنه مدتی بعد جنس بهتر بخره بهتر نیست؟ ماها اکثرا دنبال جنس ارزونتر میریم و همین باعث میشه واردکننده آشغال وارد کنه، اگر نخریم اونم میره جنس بهتر وارد میکنه. البته پائین اومدن ارزش پول هم رو این قضیه خیلی تاثیر گذاشته.
مسئله فعلی کیفیت نیست.اقا باشه دومیلیون هدفون خرید موس و کیبورد و گوشی ووووووووووووووووو خوراک چیکار کنه؟از جمعیت 80میلیونی چند نفر میتونن بخرن؟ پس انداز کردن مرد خدابیامرزدش مثل جوک میمونه من خودم کالایی رو میخواستم 14تومن بود دوماه پس انداز کردم یک شبه شد 50تومن!مجبورشدم چینی 8تومنی استفاده کنم قبلا 2تومن بود!چرا چون هرچی بدوم باید بدوم این براکشور هایی معنا داره که اقتصادشون ثابت هست نه ایران.من دوست دارم تو کلمبیا با خنده میگه قیمت اجناس قرن هاس تغییری نداشته من نمیتونم ادعا کنم قانون کپی رایت و با کیفیت پس انداز میخوام در صورتی که در کشور من روزانه زندگی ها رشته و پنبه میشن.

J@viD
31-08-2020, 13:25
مسئله فعلی کیفیت نیست.اقا باشه دومیلیون هدفون خرید موس و کیبورد و گوشی ووووووووووووووووو خوراک چیکار کنه؟از جمعیت 80میلیونی چند نفر میتونن بخرن؟ پس انداز کردن مرد خدابیامرزدش مثل جوک میمونه من خودم کالایی رو میخواستم 14تومن بود دوماه پس انداز کردم یک شبه شد 50تومن!مجبورشدم چینی 8تومنی استفاده کنم قبلا 2تومن بود!چرا چون هرچی بدوم باید بدوم این براکشور هایی معنا داره که اقتصادشون ثابت هست نه ایران.من دوست دارم تو کلمبیا با خنده میگه قیمت اجناس قرن هاس تغییری نداشته من نمیتونم ادعا کنم قانون کپی رایت و با کیفیت پس انداز میخوام در صورتی که در کشور من روزانه زندگی ها رشته و پنبه میشن.

الان بحث ما خریدن جنس بنجل هست به خوراک چه ربطی داره؟ نظر من این هست که به جای خریدن جنس ارزون قیمت و بی کیفیت تا جای ممکن بهتر هست که جنس با کیفیت بهتر و قیمت بالاتر گرفته بشه. در ضمن در زمانی که ارزش پول کشورمون روز به روز کاهش پیدا میکنه بهترین راه برای حفظ ارزش پول تبدیل کردنش به ارز و فلزات ارزشمند هست.

امید رض
31-08-2020, 14:39
الان بحث ما خریدن جنس بنجل هست به خوراک چه ربطی داره؟ نظر من این هست که به جای خریدن جنس ارزون قیمت و بی کیفیت تا جای ممکن بهتر هست که جنس با کیفیت بهتر و قیمت بالاتر گرفته بشه. در ضمن در زمانی که ارزش پول کشورمون روز به روز کاهش پیدا میکنه بهترین راه برای حفظ ارزش پول تبدیل کردنش به ارز و فلزات ارزشمند هست.
من دیگه واقعا توضیحات رو دادم:biggrin:
این راه شما برا حفظ ارزش پول هزاران ضربه رو به کشور میزنه یک خیانته دلار 23 تومن میخری کجا ارزش پولت حفظ میشه؟ درصورتی که هزاران قلم جنست بعدش 23تومن میشه...
بهتره مردم این پولی که دارن همه تو اقتصاد و تولید در داخل کشور سرمایه گذاری کنن..هرچی ارز اوری درکشور باشه هرچی سرمایه گذاری تئ اقتصاد و صنعت باشه دلار ارزش خودش رو از دست میده اندازه دستمال کاغذی با گردش پول در اقتصاد کشور
نصف اینایی که ارز میخرن و خیانت به مردم و مملکت میکنن سرمایه گذاری تو ترکیه و کانادا میکنن :evil2:یعنی ارز کم نابودی مردم ایران و گردن ترکیه و کانادا کلفت شدن

J@viD
31-08-2020, 15:34
من دیگه واقعا توضیحات رو دادم:biggrin:
این راه شما برا حفظ ارزش پول هزاران ضربه رو به کشور میزنه یک خیانته دلار 23 تومن میخری کجا ارزش پولت حفظ میشه؟ درصورتی که هزاران قلم جنست بعدش 23تومن میشه...
بهتره مردم این پولی که دارن همه تو اقتصاد و تولید در داخل کشور سرمایه گذاری کنن..هرچی ارز اوری درکشور باشه هرچی سرمایه گذاری تئ اقتصاد و صنعت باشه دلار ارزش خودش رو از دست میده اندازه دستمال کاغذی با گردش پول در اقتصاد کشور
نصف اینایی که ارز میخرن و خیانت به مردم و مملکت میکنن سرمایه گذاری تو ترکیه و کانادا میکنن :evil2:یعنی ارز کم نابودی مردم ایران و گردن ترکیه و کانادا کلفت شدن

الان شما با پولت بری طلا یا نقره بخری چه ضربه ای به کشور میزنه؟
این حرف هایی که شما میزنی به موضوع اصلی صحبت ما هیچ ارتباطی نداره. حرف من این بود که با خریدن جنس بنجل ما خودمون به وارد شدن بیشتر اینجور اجناس کمک می کنیم. حرف شما این بود که تورم بالاس و تا بخوای جنس مورد نظرت رو بخری قیمتش گرونتر میشه. منم پیشنهاد دادم برای اینکه ارزش پول شما حفظ بشه میتونی ارز و فلزات ارزشمند تهیه کنی. حالا اگر شب خوابیدی صبح بلند شدی ارزش داراییت یک سوم نمیشه.

بامدادنیکنفس
31-08-2020, 15:43
الان شما با پولت بری طلا یا نقره بخری چه ضربه ای به کشور میزنه؟
این حرف هایی که شما میزنی به موضوع اصلی صحبت ما هیچ ارتباطی نداره. حرف من این بود که با خریدن جنس بنجل ما خودمون به وارد شدن بیشتر اینجور اجناس کمک می کنیم. حرف شما این بود که تورم بالاس و تا بخوای جنس مورد نظرت رو بخری قیمتش گرونتر میشه. منم پیشنهاد دادم برای اینکه ارزش پول شما حفظ بشه میتونی ارز و فلزات ارزشمند تهیه کنی. حالا اگر شب خوابیدی صبح بلند شدی ارزش داراییت یک سوم نمیشه.

من نمیخوام با حرف شما مخالفت کنم دوست گرامی . ولی فروش ارز و فلزات گرانبها به چه صورته ؟ مخصوصا اگه شهرستان باشی .. سکه و دلار قبلا خریده باشی چه جوری میتونی بفروشی که قیمت خوب ازت وردارن ؟

در مورد بنجل هم حق 100 درصد با شماست . نمونه کار چینی مترو برقی پر سر و صدا کوچک و مسخره تهران است که در شاید بدترین مترو دنیا باشه و از متروی مسکو هم بدتره

بامدادنیکنفس
31-08-2020, 16:00
هیچ وقت تو انتقام عجله نکنید .

اگر خدایی وجود نداشته باشد که ندارد .. تقدیر یا همون کارما وجود دارد. مثل اون ضرب المثل انگلیسی What goes around comes around

خود شخص بنده خیلی از کسایی که به ناحق تو زندگی بهم ظلم کردن الان گوشه قبرستون خوابیدن لا لا

یه کابوس همیشه موقعی تموم میشه که هیشکی انتظارشو نداره

J@viD
31-08-2020, 16:21
من نمیخوام با حرف شما مخالفت کنم دوست گرامی . ولی فروش ارز و فلزات گرانبها به چه صورته ؟ مخصوصا اگه شهرستان باشی .. سکه و دلار قبلا خریده باشی چه جوری میتونی بفروشی که قیمت خوب ازت وردارن ؟

در مورد بنجل هم حق 100 درصد با شماست . نمونه کار چینی مترو برقی پر سر و صدا کوچک و مسخره تهران است که در شاید بدترین مترو دنیا باشه و از متروی مسکو هم بدتره

شما میتونی از طریق سایت های معتبر قیمت روز بگیری و بعد به صرافی و بازار شهر خودتون برای فروش مراجعه کنی. لینک یکی از سایت هارو برات ارسال کردم.

به نظرم ما تا زمانی که مفهوم عرضه و تقاضا رو متوجه نشیم همچنان درگیر این مشکلات خواهیم بود و بدتر هم خواهد شد. تا وقتی تقاضا برای هر چیز ارزون و بی کیفیت وجود داره عرضه هم وجود داره. به نظرتون اگر مردم ما به هر قیمتی پراید رو نمیخریدن باز هم تولید میشد؟

بامدادنیکنفس
31-08-2020, 16:30
شما میتونی از طریق سایت های معتبر قیمت روز بگیری و بعد به صرافی و بازار شهر خودتون برای فروش مراجعه کنی. لینک یکی از سایت هارو برات ارسال کردم.

به نظرم ما تا زمانی که مفهوم عرضه و تقاضا رو متوجه نشیم همچنان درگیر این مشکلات خواهیم بود و بدتر هم خواهد شد. تا وقتی تقاضا برای هر چیز ارزون و بی کیفیت وجود داره عرضه هم وجود داره. به نظرتون اگر مردم ما به هر قیمتی پراید رو نمیخریدن باز هم تولید میشد؟

بله حرف شما صد در صد درسته مردم ما مردم آگاهی نیستند.

قضیه پراید مثل شاندیز مشهد که به هیچ جا نرسید و پولشون رو خوردن یا موسسه مالی کاسپین یا ثامن الامه

یا همین اینترنت بی کیفیت Adsl

امید رض
31-08-2020, 20:26
خوب اگه چین همون مترو تهران نمیزد ..کدام کشور حاضر میشد بیاد ایران مترو بزنه؟ فرانسه:blink:ایتالیا؟ یا امریکا این کشور ها درسته بهترین مترو دنیا دارن ولی علاوه بر هزینه بالا که از ایران بگیرن ایا یه میخ اون مترو به ایران میفروشن؟ کسی با اینا کار میکنه؟ تنها کشوری که اینارو کمک کنه همون چین روسیس که روسیه که ضرر باز چین کار میکنه
یا ما داشتیم با شتر اسب کل تهران دور میزدیم:D

بامدادنیکنفس
31-08-2020, 21:18
خوب اگه چین همون مترو تهران نمیزد ..کدام کشور حاضر میشد بیاد ایران مترو بزنه؟ فرانسه:blink:ایتالیا؟ یا امریکا این کشور ها درسته بهترین مترو دنیا دارن ولی علاوه بر هزینه بالا که از ایران بگیرن ایا یه میخ اون مترو به ایران میفروشن؟ کسی با اینا کار میکنه؟ تنها کشوری که اینارو کمک کنه همون چین روسیس که روسیه که ضرر باز چین کار میکنه
یا ما داشتیم با شتر اسب کل تهران دور میزدیم:D

خب دوست گرامی شما خودت بگو چرا ما باید به خاطر واق واق برای یه کشور که طی همین چند سال و ماه اخیر بهمون ثابت شده اصلا زورمون به سرش نمیرسه همه چیمون رو هوا باشه .

چرا هاجی میاد ایران رو به چین اجاره میده خودش میره کانادا ؟

در ضمن روسیه تکنولوژی از اروپا میاره نه چین

VAHID
01-09-2020, 19:36
خب دوست گرامی شما خودت بگو چرا ما باید به خاطر واق واق برای یه کشور که طی همین چند سال و ماه اخیر بهمون ثابت شده اصلا زورمون به سرش نمیرسه همه چیمون رو هوا باشه .

این حرفت منو یاد حرف یکی از روحانیون انداخت که چند وقت پیش یبار گفت اگر فلسطین با اسراییل صلح کنه ما قبول نداریم و کوتاه نمی اییم!

ما نخود هر اشی هستیم بزور....بعد توقع داری همچین اشخاصی فکر مملکت یاشن...!!

alipencia
01-09-2020, 22:55
سلام

نمیدونم این تجربمو چطوری توضیح بدم . شغل خوب و بی دردسری داشتم . حقوق کمی داشتم ولی راضی بودم .تا حالا دیدید هر کاری میکنید مردم حرف خودشون رو

میزنن . من ساده گول خوردم . یک سری افراد شاید بعضی هاشون حسود میومدن میگفتن حقوقت اینقدر است ؟!!!!!! من اینقدر حقوق میگیرم . من فلان مزایا رو دارم

و و و ... اینقدر گفتن منم رفتم دنبال کار دیگه و به مشکل برخوردم من از آشنایان و مخصوصاً دوستان ضربه بدی خوردم . و در واقع من شغل خوبمو از دست دادم :sad:

میخواستم بگم راه خودتون رو برید . به هیچ وجه اگر شغل خوبی دارید و راضی هستید از دستش ندید . گول ظواهر و دوستان به ظاهر دوست را نخورید !!!!

دوست غیر از موارد خاص قدر گوه تو زندگی آدم بدرد نمیخوره...همیشه مانع..همیشه آیه یاس..همیشه سنگ اندازی و منفی بافی..ازین دسته افراد فاصله بگیرید و برای نظراتشون قد پهن ارزش قایل نشید ..همین ها فردا زمین بخورید ولتون میکنن و برید بالا حصرت میخورن...

بامدادنیکنفس
02-09-2020, 15:14
این حرفت منو یاد حرف یکی از روحانیون انداخت که چند وقت پیش یبار گفت اگر فلسطین با اسراییل صلح کنه ما قبول نداریم و کوتاه نمی اییم!

ما نخود هر اشی هستیم بزور....بعد توقع داری همچین اشخاصی فکر مملکت یاشن...!!

بله فرمایش شما صحیحه .

نمونه اش هم روابط اسرائیل با امارات ه . با وجود اینکه سفیر ما را احضار کردن و کتبا بهش گفتن روابطشون با اسرائیل به ایران ربطی نداره ما هنوز به زارت زورت ادامه میدیم .

البته اصل قضیه چیز دیگست .. اسرائیل هم مثل فوتبال یه چیزیه برا سرگرمی مردم . باسه اینکه مردم نگن چرا هاجی داره پولا رو برا خودش بالا میکشه در میره کانادا

mojt90
04-09-2020, 09:17
وقتی کارت یا پول نقد می دهید وقتی چند تا کالا رو از یک جا میخرید . دقیقا به قیمت روی کالا و مبلغ کل توجه کنید .

بعضی وقت ها مبلغ بیشتر دریافت می کنن یا موقع کارت کشیدن ازتون میگیرن .برای من پیش اومده و رفتم گفتم چقدر حساب کردید چرا مبلغ 5 تومان بیشتر گرفتید .

بعد گفت ببخشید اشتباه شده تا پولم رو برگردوند دیدم دو نفر از مشتریان هم به این موضوع اعتراض داشتند . معلوم شد طرف از قصد از همه مبلغی بیشتر می گرفته

است . این مورد بیشتر برای خرید های گروهی اتفاق می افتد . پس همیشه مجموع قیمت روی کالا و مجموع هزینه دریافتی رو محاسبه کنید . :»

dvb55
04-09-2020, 11:59
از ادمهایی که عقاید و باورهاشون در بیست سالگی و چهل سالگی یکسانه بشدت دوری کنید

saeedtuborg
04-09-2020, 12:07
هر چیزی خاستید بخرید همیشه چند جا قیمت کنید توی این آشفته بازار هر کسی هر قیمتی بخاد میفروشه جنسش رو
دیروز توی پاساژ کاشانی تهران بودم دنبال یه قطعه برای ماشین میگشتم و میخاستم 5 عدد ازش بخرم چند جا پرسیدم نداشتن یک جا گفت داریم دونه ای 18 هزار تومانه
رفتم چند تا مغازه دیگه پرسیدم نداشتن و یکی گفت داریم و قیمتش 9 هزار تومنه و پنج عدد گرفتم (اون یه قطعه پلاستیکی بود و چیزی نبود که بگی اونی که گرون میداد جنسش خوب بوده حتما )
دقت کنید دو برابر قیمتش بود واقعا مملکت ما دیگه الان نرخ نداره و همیشه سعی کنید چند جا قیمت کنید طرف میشناسم سرمایه داره یه چیزی میخاد بخره از ده تا مغازه قیمت میگیره

ژیان
04-09-2020, 22:52
اگه از مانیتور استفاده میکنید در اولین فرصت پرنور ترین لامپی که پیدا می کنید رو بخرید اگه نور مانیتورتون خیلی بیشتر از نور اطراف اتاق باشه چشم هاتون سریع خسته و قرمز و مریض میشه و در دراز مدت و استفاده های طولانی که چشم هاتون حتی کوچیک تر و خسته تر به نظر میرسه.

من همیشه چشم هام به درشت بودن معروف بود امروز تو سلمانی دیدم چقدر کوچیک تر و خسته تر شده چشم هام دلیلش اینکه چندین ماه مدت زیادی رو تو اتاقی که نورش تنظیم نبود پشت مانیتور بودم.

DJ POLESTAR
05-09-2020, 19:25
:exclamatiصرفا جهت آگاهی:exclamati
هر گردی گردو نیست! این مثال رو برای مانیتور میزنم چون اکثرا جامعه فکر میکنن مانیتور همشون یه نوعن و اونی که گرون تر هست فقط سایزش بزرگه اما در اشتباهن. علت گرونی بسیار زیاد برخی مانیتورها بر میگرده به پنل اون‌ها و نه سایزشون. تا جایی که میدونم 4 نوع پنل داریم که ارزونترینش پنل TN و گرونترینش OLED هست. پنل های TN تو اکثرا خونه ها و مغازه یا شرکت و شوربختانه طراحان گرافیست اکثر ایرانی ها قابل مشاهده هست بنا به دلیل ارزونیشون؛ پنل های TN تکنولوژی قدیمی و ارزان قیمت هستند ولی بنا به زمان پاسخگویی پایینتر و قیمت پایین هنوز هم در عرصه پنل های نمایش مورد استفاده کمپانی ها هستند که زاویه دید بسیار پایین و عمق رنگ بندی ضعیف و مصنوعی اما زمان پاسخگویی پاینتی که دارن به مراتب در گیمینگ مورد توجه هست و یک امتیاز محسوب میشه. پنل IPS جزء یکی از گرانترین که رنگ بندی بسیار عالی و "واقعی" و عدم حساسیست به فشار انگشت یا اجسام ولی با زمان پاسخگویی بالا که نتیجتاً مد نظر گیمینگ نیست اما بهترین انتخاب برای مصارف طراحی و عکاسی و حتی خانگی مناسب هست. پنل VA مابین دو پنل مذکور یعنی TN و IPS هست که هم کیفیت و وضوح و زاویه دید IPS رو به ارث برده (البته نه در حد IPS) و هم سرعت زمان پاسخگویی پایین پنل های TN (نه در حد TN). (شخصا خودم از مانیتور VA استفاده میکنم)
پی نوشت: منظورم از *زاویه دید به زبان ساده: از روبروی مانیتور بلند بشید و از کنار به نمایشگر نگاه کنید اگه پنل TN باشه که صفحه تیره و سیاه میشه ولی در IPS این ایراد در مقدار حداقل هست.
*زمان پاسخگویی: سرعت واکنش به نمایش صحنات سریع که بیشتر در گیمینگ قابل درک خواهد بود و همه مانیتور های گیمینگ که شرکت ها ادعا به سری گیمینگ مانیتور دارند معمولا از پنل TN یا VA استفاده میکنند.
این دو مشخصات از بین چندین مشخصات از مهمترین تفاوت پنل ها میباشد که باید مد نظر قرار بدید.
پنل های اولد OLED هم که دیگه قیمتشون اندازه یه ماشین هست تو ایران و همونطور که میدونید و شایدم ندونید جز بهترین پنل های موجود کره خاکی هستن. همون پنلی که از قبل ها روی گوشی های میان رده به بالای سامسونگ بود به اسم AMOLED و بعدها با قرارداد میان دو شرکت سامسونگ و آیفون؛ الان آیفون هم از پنل های AMOLED سامسونگ در سری های جدیدش بهره میبره و اخیرا اکثرا شرکت های تولید کننده گوشی مثل هواوی، شیائومی، موتورولا و... در سری پرچمداراشون رو آوردن به این پنل بنا به دلایلی که عرض میکنم. از عمده مزیت های این پنل ها دقت رنگ بسیار شفاف و بالا و وضوح دقیق و بسیار چشم نواز و رنگ بندی اغراق آمیز (که بیشتر برای طراحی و عکاسی مناسب نیست) ولی در نمایش تصویر و جلوه بصری توجه همه رو به خودش جلب میکنه و عمده تفاوتش هم رنگ سیاه هست یعنی وقتی صفحه سیاهی روی مانیتور هست اون پیکسل خاموش هست بنابراین مثل پنل های VA - TN - IPS رنگ سیاه به خاکستری متمایل نیست چرا که شما رنگ سیاه رو در این پنل ها استفاده کنید باز LED های پشت مانیتور درگیر هستن برخلاف OLED!

mojt90
06-09-2020, 12:16
سلام

بعضی وقت ها دیگران باعث تحریک شما و زود قضاوت کردن شما نسبت به فردی می شوند !

دوستان به هیچ عنوان زود قضاوت نکنید ! :eh:

قضاوت زود فقط شرمندگی خجالت زدگی می آورد .. باعث شرم و ایجاد کدورت;) می شود .

زود قضاوت نکنید !!!!!!!!!!!!!!!! :»

AMHSIN
07-09-2020, 11:15
چند سال پیش جایی کار میکردم که بعد منتقل شدم به جای که الان هستم ... بعد از انتقالم یکی از همکارای که در مکان قبلی با هم کار می کردم تماس گرفت که می تونی برا بانک ضامنم بشی ... ایشون خیلی مذهبی هستن و اهل مراسمات و نمازه و روزه و ... همون سال هم عضو شورای شهر شدن ... علاوه بر این مشکلی برام پیش امده بود قبل از انتقالی که ایشون برام حلش کرده بودن ... همه اینها دست به دست هم دادن که من قبول کنم و به این شک که "چرا من؟" اونطور که باید اهمیت ندم ... چرا از شهر خودش از کسی نخواسته با وجود اینکه اونجا عضو شورا شده و صدها قوم و همکار و آشنا داره ... یه بار که ازش پرسیدم گفت نمیخواد اونجا که عضو شورا شده مدیون کسی باشه ... که من ساده هم باور کردم

خلاصه الان که 3-4 سال از اون زمان می گذره ایشون هنوز نصف وام رو هم نداده و بانک هر روز داره به من زنگ می زنه ... کار ما به دعوا کشیده ... وامی که خیلی لازم داشتم هم بخاطر خوش حسابی ایشون نتونستم بگیرم ...

نتیجه اینکه اگر کسی ازتون خواست ضامنش بشید یا کاری براش انجام بدید و دیدید مشکوکه از این بابت که چرا اومده سراغ شما با وجود اینکه افراد نزدیکتری هم هست که می تونست بره سراغ اونها ... اولین و محتمل ترین احتمالش اینه که خیلی بد حسابه و بقیه می شناسنش و امده سراغ شما که شناخت کمتری ازش دارید ...

AMHSIN
07-09-2020, 11:18
تکراری ... حذف شود

Angel4
07-09-2020, 11:42
نمی دونم تو این سایت کسی هست که در شرف ازدواج هست یا نه. ولی با این قیمت های نجومی کالا ها خیلی جدی بهتون پیشنهاد می کنم اگر طرف مقابل تون بهترین و زیباترین و وفادار ترین دختر دنیا هم هست اصلا فکرشو هم از سر بیرون کنید.

واقعا باورم نمی شه یه خرید ساده داشتم تازه رفتم از فروشگاه های زنجیره ای که تخفیف دارن خرید کردم. شامل بیسکوییت، دستمال کاغذی و توالت، آدامس ایرانی، روغن پخت و پز، مایع ظرفشویی خاکستر (ارزون ترینش بود) و یه مسواکو خمیردندان پاتریکس که فکر کنم ایرانی باشه، شامپو معمولی و یه ذره سبزی خوردن. پای صندوق بهم گفتن 480 تومن. اصلا یه لحظه موندم که چی شد.... حقوقم ماهی 1900 هست تازه اگر بدن.

مهریه و نمی دونم این ها هم به کنار.

باز هم تصمیم با شماست فقط خواستم با حقایق زندگی روبرو بشید.:»

hamed_korn
07-09-2020, 18:35
سلام. بله مخارج بالا هست . و احتمالا بالاتر هم میره.
۳ دسته افراد تو این شرایط ازدواج میکنن
۱. طرف میلیاردر هست براش این مخارج ۱۰ برابر دیگه هم باشه چیزی نیست.
۲. پسره با یک دختر آشنا شده که میگه من تو چادر هم زندگی میکنم و نان تو آب بزنیم بخوریم هم من هستم.
۳.طرف از مغز خلاص هست.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

mojt90
07-09-2020, 20:06
حذف شود .................

Dr Nima
07-09-2020, 20:35
دوستان حرف های این دو دوست عزیزم را باید با طلا نوشت . دقیقاً حرف من هم هست . نکاتی را اضافه میکنم :

نکته اول : مخارج به قدری بالاست و هر روز وضعیت بدتر می شود و کسی از آینده خبر ندارد .

نکته دوم : این جمله را که خدا می رساند فراموش کنید ! خدا می رساند ولی ..... خودتان را با این جمله گول نزنید !

نکته ای درباره صحبت حامد جان اضافه میکنم . مربوط به مورد دوم .

( گول دختر هایی که می گویند فقط ازدواج کنیم من فقط نون و آب میخورم را نخورید !!!!!! به خدا وقتی وارد زندگی شدند عاشقی

یادشان می رود و گرگ می شوند !!! فقط انتظار دارند و پول می خواهند !!! خودشان را با دیگران مقایسه می کنند !!!

خدا بیامرزد کسی که این ضرب المثل را گفته است "گشنگی نکشیدی عاشقی یادت برود ! " )

اینم اضافه بر متن شما

تورم ۱۰۰ درصدی در چهار ماه !

در طی چند ماه ابتدای سال ۹۹، در کنار افزایش بیسابقه قیمت مسکن، خودرو، طلا و لوازم خانگی و...، اقلام خوراکی ساده و پرمصرف هم افزایش قیمت عجیب داشته.

قیمت یک برند معروف تن ماهی در طی چهار ماه، بر اساس تاریخ تولید به صورت زیر بوده:

۴ اسفند ۹۸: ۱۴۳۰۰ تومان
۳ اردیبهشت ۹۹: ۱۸۰۰۰ تومان
۴ تیر ۹۹: ۲۰۶۰۰ تومان
۱۸ تیر ۹۹: ۲۷۵۰۰ تومان

به عبارتی قیمت تن ماهی در دو ماه، ۵۰درصد و در طی چهار ماه حدود ۱۰۰درصد افزایش یافته!

تن ماهی غذای ساده کارگر و کارمند و دانشجو با حقوق ثابت هست، که حداکثر افزایش حقوق این قشر در طول یکسال ۲۰درصده!

u0k
07-09-2020, 22:09
دوستان حرف های این دو دوست عزیزم را باید با طلا نوشت . دقیقاً حرف من هم هست . نکاتی را اضافه میکنم :

نکته اول : مخارج به قدری بالاست و هر روز وضعیت بدتر می شود و کسی از آینده خبر ندارد .

نکته دوم : این جمله را که خدا می رساند فراموش کنید ! خدا می رساند ولی ..... خودتان را با این جمله گول نزنید !

نکته ای درباره صحبت حامد جان اضافه میکنم . مربوط به مورد دوم .

( گول دختر هایی که می گویند فقط ازدواج کنیم من فقط نون و آب میخورم را نخورید !!!!!! به خدا وقتی وارد زندگی شدند عاشقی

یادشان می رود و گرگ می شوند !!! فقط انتظار دارند و پول می خواهند !!! خودشان را با دیگران مقایسه می کنند !!!

خدا بیامرزد کسی که این ضرب المثل را گفته است "گشنگی نکشیدی عاشقی یادت برود ! " )

به نظر من شما جای رجز خوانی داخل انجمن همین رجز خوانیتو به گوش دولت برسونی بهتره چون استعداد خوبی داری تا این که همه دختران رو به یک چشم نگاه کنی شما جای این که موضوع اصلی که خود کشوره بحث کن چسبیدی به موضوع انحرافی
-تورم
-عدم امنیت مالی
-عدم امنیت حتی جانی
-عدم رشد اقتصادی
-بی ارزش ترین پول دنیا
- بی اعتبار ترین پاسپورت دنیا
-نداشتن آبرو در سطح جهان

شما یک مقدار اول ببین باعثو بانی این موضوع ها کیه بد به رجز خوانیت ادامه بده و متن هارو بلد کن
طوری نوشتی فقط پول می خواهند انگار داری با برده صحبت می کنی خب زن قراره چی بخواد جز رفاه آسایش و پول؟
شما فکر کردی مشکل زن ها هستن؟نه عزیزم مشکل فساد اجتماعی-مالی و ... جامعس زن ها مشکلی ندارن شاید در نهایت به این فکر کنی وبگی که مثلا من چه کاری از دستم بر میاد برای تورم و گرانی بکنم؟
بنده ام حرفتو قبول دارم ولی دیگه نیازی به رجز خوانی و این حرفو باید با طلا نوشت و نمیدونم فقط پول می خواهند نیست
اگه نمی تونی از دردی کم کنی دیگه لازم نکرده اضافه کنی یه جوونم بیاد این پست شمارو ببینه اندک انرژی و انگیزه ای که داره ام از بین میره
شما طوری میگی گول دخترارو نخورید مثلا پسرا میرن می گن من فقط تورو واسه خودت می خوام یه لطف کن اینم اضافه کن و بگو که گول نخورن دیگه دخترا
من یک پسرم سن ازدواجمم هست ولی خب نمیشه ازدواج کرد به دلیل وجود انواع گرفتاری ها
در نتیحه بزار به طور خلاصه و سخن پایانی اینم بهت بگم که تا وقتی همین زن هایی که شما داری میگی البته زن ها و دخترن باسواد جامعمون سر کار نیان و قدرت رو در دست نگیرن این جماعه و این مملکت درست بشو نیست