PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

malkemid
31-01-2012, 23:22
این جرئت رو داشته باشید که از حرف خودتون برگردید...اگه کسی براتون منطق آورد...دلیل آورد...فهمیدین که اشتباه کردین...رو حرف اشتباه خودتون پافشاری نکنید...با این کار از خودتون یه احمق می سازید.

AliSub
31-01-2012, 23:59
اگر یه وقتی خواستین کسی رو نصیحت کنین یا . . . سعی کنید خیلی کوتاه باشه مثلا در حد یه جمله. زیادی کشش بدی طرف توی دلش فحشت میده.:20:

------------------------------

حتی پرحرفها هم از آدم پر حرف بدشون میاد. پرحرف نباشید. . .:20:

Reza Azimy_RW
01-02-2012, 00:42
هیچ وقت دوست همجنستونو به جنس مخالف نفروشید ... واقعا کاره خزیه

hamid_diablo
01-02-2012, 18:07
اگه دیدید کسی شما رو جلوی جمع و به خصوص غریبه ها مسخره و تحقیر میکنه بدونید به شما حسادت میکنه و نمیتونه با شما رقابت کنه و متوسل میشه به این جور کارها

زیاد به ایت تستهای روانشناسی تکیه نکنید.بعضی از خانومها رو دیدم که وقتی کسی خواستگاریشون میاد 20 تا برگه جلوی پسره میزارن تا با ایت تستها شخصیت طرف مقابل رو بشناسند

Переклад не
01-02-2012, 19:58
دوستان یه تجربه ی جدید و کاربردی که همین الان کسبش کردم.در مورد انتخاب واحد اینترنتی دانشگاه هست:دی
وقتی میخوایید انتخاب واحد کنید.اصلا عجله و اظطراب و استرس نداشته باشید.میدونم که اصلا نمیشه وارد سایت دانشگاه شد چون ترافیکش به طرز فجیهی بالا میره و با سرعت 1 بیت بر ثانیه هم نمیتونی توش وارد شی.اما بعد از تلاشهای بی پایان بلخره میتونی وارد بشی و میری صفحه ی انتخاب دروس .بعد از اینکه تونستی انتخاب کنی ، وقتی ثبت رو میزنی صفحه ارور میده و این کار رو باید از اول بری که هیچ بشری توانایی انجام دوباره ی آنرا ندارد:دی

راه کار بنده:
قبل از انتخاب واحد بیایین و درسهای مد نظرتون رو کد اونهارو مثلا 13245 و ... که جلوشون نوشته یادداشت کنید و بعد برید صفحه ی انتخاب واحد و یکی یکی اون کدهارو وارد کنید و بعدش حله.
معمولا اوردن کاری کردن که کاربر نمیتونه بیش از مدت 40 ثانیه تو سایت بمونه و اتوماتیک وارد از سایت بیرون پریده میشه و کار انتخاب واحد رو غیرممکن میکنه.با این کد وارد کردن هر 6 ثانیه یه بار سایت رو مثله اینکه ریلود میکنید و دیگه بیرون پرتتون نمیکنه:دی

من همین الان با شلوغ ترین وضعیت تونستم برم وکدهارو وارد کنم و انتخاب واحدمو انجام بدم
امیدوارم مفید واقع بشه و همه نگن ای بابا اینو خودمون میدونستیم

payam
02-02-2012, 03:43
به تعداد تمام " نه " هایی که نگفتم ، امروز باید بگم غلط کردم..

( سعی کنیم به این روز نیفتیم پس :) )

vampire girl
02-02-2012, 16:45
تجربه اینکه...چیزی به نام بهترین دوست عملا وجود نداره...پس الکی خودتونو گول نزنید که من با فلانی یه روح در دو بدنم و اون سرش بره به من نارو نمیزنه و ....... پاش که بیفته هر کسی بخاطر منافع خودش هر کاری لازم باشه میکنه...غیر از خانواده...فقط و فقط به خانوادتون تکیه کنید...

hamid_diablo
02-02-2012, 21:43
تا وقتی که کاملا خسته نشدید و خوابتون نمیاد وارد رختخواب نشید.اینطوری فکرهای عجیب و غریب سراغتون میاد

وقتی میخواید کسی رو از خواب بیدار کنید کمی ازش فاصله داشته باشد.اینطوری نه شما آسیب میبینید نه طرف وحشت میکنه

Sha7ab
02-02-2012, 22:09
ما فقط یبار زندگی میکنیم. از ریسک کردن و امتحان کردن چیزای جدید نترسیم. عشق رو تجربه کنیم و از شکستش نترسیم، چون خیلی ناراحت کنندس اگه بمیریم و لذت عاشق بودن رو نفهمیده باشیم.

رابطه ی خوب اونیه که به آدم انرژی بده. رابطه ای که ازت انرژی بگیره به درد لای جرز هم نمیخوره. اگه دوستی داریم که مدام بهمون ضد حال میزنه رابطمونو باهاش ادامه ندیم. آدم تنها باشه خیلی بهتر از اینه که با یه سری افراد رابطه داشته باشه.

hovo
02-02-2012, 22:38
همه چیز ساده نیست
همه چیز هم سخت
هر چیزی به اندازه توانایی شما ساده و به اندازه نا توانی شما سخته

Sha7ab
02-02-2012, 23:50
بزرگترین درس زندگی که به شخصه یاد گرفتم اینه که از اشتباه‌های گذشته درس بگیرم و تکرارشون نکنم. اگه کاری کردم و اتفاقات بعدش باعث شد بهم ضربه ی روحی وارد بشه رو دیگه بعدا تکرار نکنم. (البته هنوز دارم در عمل روی این کار میکنم)

LittLe_BeAr
03-02-2012, 11:58
1-رنگین کمان پاداش کسیست که تا آخرین قطره زیر باران بماند.
همیشه کاریو که شروع میکنید به پایان برسونید حتی اگه به ضررتون باشه.
احساس مسئولیت واقعا چیز باارزشیه که هر کسی اونو نداره

2-به ضمانتهای ایران اعتماد نکنین.چون الکی و دروغن(مگر ایمکه خیلی خیلی مطمئن باشه یا کسی شما رو معرفی کنه)
من از گارانتی ضرر بسیار دیدم.نه فقط برای موبایل یا ام پی تری بلکه حتی براس ماشین.
ام پی فورمو بردم گارانتی که یه قطعشو عوض کنن ولی نه برداشت همون قطعه رو با دست دو عوض کرد و بجای پیچ کردنش با چست آبکی چسبوندش.فقط قطعات دیگشو کلا عوض کرد.
این موضوع برای همه چیز صدق میکنه بجز استثنا هایی که گفتم.
شایدم بد نباشه مثلا هزینه رو پایین بیاره یا عوض کنن ولی چون توی ایران نمایندگی رسمی هیچ شرکتی وجود نداره و خود ایرانیه ضمانت میکنن (همونایی که وارد میکنن) بنابراین گارانتی رسمی هم نیست.
خود دانید.

3-من تجربه خوبی که داشتم، و به خودم به کرار ثابت شده احسان و نیکی به پدر و مادر هستش..
توی زندگی---کار---آینده و آخرت موفق هستی.

وقتی از حرف و اخلاق کسی رضایت نداری تنهاکاری که به مخاطبت میفهمونی که رفتارش رو دوست نداری سکوت هستش.

صداقت و رو راستی باعث موفقیت آدمی می شود

4-واقعا به سرنوشت مقدر برای هر فردی ایمان دارم !
همچنین اگه قلبت رو صاف کنی و چیزی رو از ته قلبت و واقعا بخوای احتمال اینکه بدستش بیاری زیاد میشه . و بعدش همیشه سعی کنید درست ترین مسیر رسیدن به هدف رو پیدا کنید و قدم آخر اینه که هر چیزی بدست میارید قطعا یه چیزهایی رو هم از دست میدین ( منظورم اینه که وقتی به هدفت نزدیکی دیگه برنگرد و پشت سرت رو نگاه نکن ! )

و حرف آخر اینه که هیچ وقت معنویات از زندگی آدم حذف نمیشه و برای آرامش و امید و عبور از سختی ها و مشکلات به کمک آدم میاد .
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .

zr1
03-02-2012, 12:26
توی زندگی هیچوقت منتظر معجزه نباشید چون معجزه ای وجود نداره و همه چیز بر پایه قوانین فیزیکه.این یه تجربه من بود

Eblis 2011
03-02-2012, 13:15
تا وقتی که کاملا خسته نشدید و خوابتون نمیاد وارد رختخواب نشید.اینطوری فکرهای عجیب و غریب سراغتون میاد ( مخصوصا پسرا :31: )

hovo
03-02-2012, 14:12
روزی که بیمه شخص ثالث ماشینتون تموم میشه باهاش نرید بیمه برای تمدید پارکش کنید توی خونه یه تاکسی تلفنی بگیرید برید بیمش کنید بر گردید و فردا از 12 شب ببریدش بیرون
یا قبلش یه روز قبلش با ماشینتون برید برای تمدید
کلا بدون بیمه حتی در آوردنش از پارکینگ هم اشتباه محضه
زندگی آدم نابود میشه
بیمه بدنه هم به هیچ دردی نمیخوره

mehran_286
03-02-2012, 14:18
سعی کنیدهمیشه خودتون باشید و ادای کسی رو در نیارید

غرورتون رو هیچ وقت زیر پا نزارید حتی اگه ضرر می کنید

hamid_diablo
03-02-2012, 16:01
تا وقتی که کاملا خسته نشدید و خوابتون نمیاد وارد رختخواب نشید.اینطوری فکرهای عجیب و غریب سراغتون میاد ( مخصوصا پسرا )
از تجربه ی من کپی کردی ؟

قبل از خرید گوشی حتما اطلاعات کافی در مورد اون گوشی کسب کنید.معمولا فروشنده های گوشی چیز خاصی بهتون نمیگن.در ضمن چند بار با صفحه کلیدش کار کنید و ببینید میتونید باهاش کنار بیاید یا نه

من خودم گوشی 3230 داشتم صفحه کلیدش انگشتمو داغون کرده بود

SIMON137
03-02-2012, 16:06
هیچ وقت به هیچ کس ، اعتماد و اطمینان 100% نکنید ...

Sha7ab
03-02-2012, 16:53
هیچ وقت تمام سرمایه مونو رو یه چیز نزاریم. همیشه یه سری راه های یدکی و راه فرار داشته باشیم. سعی کنیم هیچ وقت به یه چیز 100 درصد دلبسته نشیم بلکه یه روزی روحیه مون داغون نشه.
زندگی پره از فراز و نشیب. معمولا 80 درصد نشیب و 20 درصد فراز داره. همیشه منتظر اتفاقات سخت و ناگوار باشیم تا خدایی نکرده یه زمانی اتفاقی به کلی نابودمون نکنه.
یه چیزی هم که واقعا بهش ایمان آوردم اینه از هر دستی بدی از همون دست هم میگیری. وقتی میخوایم بلایی سر کسی بیاریم اینو بدونیم که روزی یه نفر همون بلا رو سر خودمون میاره.

vampire girl
03-02-2012, 18:43
وقتی یه مشکلی برات پیش میاد نگو واااای لعنت به این روزگار و سرنوشت و .....!!!! هرچی سر ما میاد چه خوب و چه بد همش کار خودمونه...سرنوشت چیزیه که خودت واسه خودت تایین میکنی..هیچوقت اجازه نده موجود بی رحمی به نام روزگار برات تصمیم بگیره و سرنوشتتو رقم بزنه...چون اگه بسپاری دست اون خدا میدونه که چی به سرت میاره...خودت سرنوشتتو بنویس و مطمئن باش تنها چیزی که مهمه اینکه که بخوای وقتی خواستی دیگه تمومه.....هیچی جلودارت نیست.

Masoud-Susa
03-02-2012, 18:49
ســعی کنید در مورد مسـائلی کـه زیـاد در مـوردشون اطلاعات چـندانی نـدارید و یـا اطلاعاتتون بـه حد کـافی نیست با کسی بحث نکنید خصوصا تـو یـه جمعی کـه باهاشون رو در بایستی هم دارید ... یـا اگـه هم حـرف زدیـد زیـاد به اون حــرفی کـه در موردش مطمـئن نیسـتید اصرار نکـنید ... چون هم ممکنه اطلاعات ناقص و بعضا نادرستتون بـه بقیه منتقل بشـه و اون ها رو هم گمــراه کنه و هم اینــکه ممکنـه تو اون جمــع کسـی حضــور داشتـه بـاشه کـه خیـلی بیشـتر از شمـا تو اون حیطـه‌ی مشخص خبــره بـاشه و شمـا خبــر نداشته باشید...همیــن بــلا امــروز سر من در مورد سرمایه‌گذاری کردن تو بورس اومــد و حسابی ضایع هم شدم ! :|
نکــنیــد تـو رو خــدا ! کـه مـث مـن بـد ضـایع میـشید،از مـن گفـتن بـود ! :31:

M e i s a m
03-02-2012, 21:07
...
اگر در مورد یک شغل یا کلا در یک مورد خاص اطلاعات و تجربیاتی دارید که عموما نمیدونن سعی کنید برای همه نگید! بخصوص که طرفتون الکی حرف زن باشه و اصلا گوش نکنه شما چی میگی و بخواد حرف اشتباه خودشو بزور تایید کنه! :31: این جور موقع ها بذارید طرف خوش باشه و حرصشو نخورید :20:

hovo
04-02-2012, 02:03
وقتی یه نفر در مورد چیزی که خریدید ازتون میپرسه نباید همه توضیحات فنی رو براش از اول شروع کنی به گفتن دل زدگی ایجاد میکنه
یه چند تا نکته کوچیک انتخاب کن یه نیشتر با کلامت بهش بزن اگه تشنه بود و میهخواست بیشتر بدونه ازت میپرسه و مشتاقانه گوش میکنه حتی ممکنه ازت بخواد واسه خریدن کمکش کنی
اگه هم خوشش نیومد یه تشکر میکنه و تموم میشه
همیشه همه چیز رو برای همه کس نباید توضیح داد

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

راستی من امشب سعی کردم دوتا نکته بالارو تویمهمونی رعایت کنم

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

ولی راستش رو بخواین کامل کامل نشد یعنی سخته ما کلا پر حفیم میدونی بروبچ ای تی همشون پر از ایده هستن البته خدا رو شکر من ضایع نشدم چون سعی میکردم همش رعایت کنم و رعایت کنم

halfblod
04-02-2012, 17:18
این اتفاق برای دوست من در حال افتادنه الان...
دوستم کاناداس.. بعد از اینجا براش زن پیدا کردن.. اینم یک ماهه رفته اونجا برای ادامه تحصیل!!
امروز ساعت 11 عقدش بوده... عقد غیابیی , غیرحظوری که میگن
دیشب مامانش زنگ زده گفته حق نداری زنگ بزنی خونه , که فامیل بگن داماد حووووله!!!!!!!!
حالا اینو ولش کردن توی حال خودش تا امروز ساعت11 که زنگ زدن بله بگه..... اینم که اصلا دل نداره... از استرس و اینها دقیق مراسم عقدشو بهش کوفت کردن....!!
میگه مثل بز توی خونه نشستم در و دیوارو نگاه میکردم که زنگ بزننن! دیوانه شدم!
بعد هم برای ناهار و جشن و اینها.... دیگه از بس توی شادی و سور ساط عقد بودن.. هیچ کس بهش توجه نکرده(یعنی یکی زنگ نزده تبریک بگه و..) گفتن اونجا نصفه شبه گرفته خوابیده..بذارید بخوابه
اون اون موقع تا حالا آن شده.. داره با من چت میکنه از بی کسی و تنهاییی... :))
این از مراسم عقدش!!!!
خدا باقیشو به خیر کنه

hamid_diablo
04-02-2012, 18:16
برای اینکه لحظه ای دیگران رو بخندونید خودتون رو تحقیر نگنید.خیلی از آدما برای اینکه به دل دیگران بشینند دیت به هر کاری میزنند

اگه از کسی بدتون میاد این موضوع رو به دیگران نگید.مطوئن باشید به گوش طرف میرسه و دشمنی بوجود میاد

Sha7ab
04-02-2012, 19:08
وقتی توی جاده یه پیرمرد جلومون داره رانندگی میکنه ازش فاصله ی زیادی بگیریم چون هر لحظه ممکنه بزنه رو ترمز!

MatinSpider
04-02-2012, 20:47
توی پمپ بنزین که میرین هیچ وقت نازل رو توی باک رها نکنید تا خودش باک رو پر کنه. (فکر نکنید نازل داخل باک گیر کرده و دیگه به این آسونی در نمیاد)
حتما با دستتون هم نازل رو بگیرید و نگه دارید

این تجربه تلخی بود که من امروز تجربه کردم :41::31:
اصن داستانی درست کردم امروز تو پمب بنزین. اه :31:

ba maram
04-02-2012, 21:48
هیچ وقت به پدرتون سرکشی نکنید و نذارید روتون به روی هم باز شه که خیلی بد میشه رابطتون..
مثل چی پشیمون میشید.من این کارو کردم و پشیمونم اما غرورم نمی زاره برم ازش معذرت بخوام...(شب و روزم دعای مرگ می کنم)

M e i s a m
05-02-2012, 00:51
ببخشید طولانیه ولی اگه مثل من تو بعضی موقعیت ها نبودید بخونید...

دوستان یه تجربه جدید امروز گرفتم که البته حماقت محض بود ولی اسمشو گذاشتم تجربه چون فکرشو هم نمی کردم و انتظار همچین چیزی رو اصلا نداشتم...
اوایل عصر امروز تو ماشین دوستم بودم رسیدیم به یه چهار راه که شمارش زمان چراغ هم نداشت. چراغ سبز شد و تا ما 2 3 متر از خط عابر رد شدیم چراغ زرد شد دوستم که راننده هم بود خواست وایسه من سریع گفتم نه برو برو و 3 4 متر جلوتر یهو یه افسر عین عجل معلق سبز شد و بزن کنار و مدارک و... به هیچ صراطی هم که مستقیم نیستن
تا ما پارک کنیم و پیاده شیم جریمه رو نوشته بود داده بود به همکاراش و خودش رفته بود تو اون چهار راه شلوغ مشغول جریمه دیگران شده بود
ما هم گرفتیم برگه رو دیدیم یه 10 نوشته و یه خط بعدش که گفتیم لابد 10 تومن هست و تازه گفتیم باز دمش گرم :دی و بیخیال راه افتادیم یکمی هم ناله نفرین کردیم که الان یک ماهمونو خراب کردی و... :دی 2 ساعت بعد که جدا شده بودیم رفیقم زنگ زد گفت این 100 تومنه!! خلاصه از چند ساعت پیش گلوم گرفته سر این چیزی که رفته تو پاچم... خود پول زور 100 هزار تومن به ناحق یه طرف (اگرچه حق هم باشه این مبلغ خیلــی زیاده بخصوص واسه ما...) این که رفیقم که تازه هم گواهی گرفته جلو خوانوادش و من در نظر اونا خراب شدم هم یه طرف این که این وسط قضیه تقصیر من هم بود و الان حتی کل جریمه رو هم از جیب خودم به اسم اینکه درستش کردم و اشنا داشتم هم بدم (که همش پای خودم هست در اصل) بازم... این وسط یه خرابکاری بدی بین من و رفیقم شد...
من که از اون افسر به هیچ وجه نمیگذرم و واگذارش کردم به خدا و این دنیا

تجربیاتشم که معلومه و گفتن نداره :41: ولی اگه بازم با اون افسر روبرو بشم حتما از خجالتش در میام

roteal2007
05-02-2012, 09:58
هیچوقت مشکلات رو واسه خودتون بزرگ نکنید اون شونه ها رو که دارید رو میبینید ؟ اونا بعضی وقت ها واسه اینن که بندازیتشون بالا و بگید بیخیال .....

Переклад не
05-02-2012, 11:00
دوستان الان نزدیک 6 باره که جریمه ی کنترل نامحسوس میاد دم خونه.هربار درسته که مقدار ناچیزی جریمه کردن .اما قبول داریم که خلاف کردیم و باید تقاس شو پس بدیم.تجربه کردم که قانون رو جدی تر بگیرم.هر چی باشه قانون ماله ماست و واسه آسایش ما.هر وقت نزدیک 4 راه شدید ، آماده ی ایست بشید مخصوصا ثانیه های آخرین تایمر چراغ راهنمایی.اگه خط عابر رو رد بشید و بایستید 50 تمن جریمشو اونم از طریق دوربین نامحسوس.چون این وسط راه عابرین رو سد میکنیم که اصلا کار خوبی نیست.سریع باشید اما اصلا عجله نکنید.

hamid_diablo
05-02-2012, 13:10
وقتی که دارید با کسی حرف میزنید حتما بهش نگاه کنید و حواستون به طرف مقابل باشه

اصلا با گوشی یا هر چیز دیگه ای که باعث بشه طرف مقابلتون فکر کنه حرفاش برایتون جالب نیست بازی نکنید

shahinfarasystem
05-02-2012, 16:33
این کاملا طبیعیه که وقتی کسی به شما اموزشی یا دستور العملی رو میده دفعه اول حتی با اجرای دقیق اون کار به مشکل بربخورید
توی هر کاری قلق هایی وجود داره که گفتنی نیستند و توی کار باید خودتون لمسش کنید تا به وجودشون پی ببرید

هیچ چیز و هیچ کس اونقدر بد نیست که شما به بدترین شکل باهاش برخورد کنید
و هیچ چیز و هیچ کس اونقدر خوب نیست که بخوایید بپرستیدش (البته غیر از خدا) این مسئله توی روابط با ادم ها خیلی مشهوده که از بعضی افراد بت می سازیم

hamid_diablo
06-02-2012, 12:19
به هر کسی که پول میدید ازش مدرک بگیرید

پارسال بود که به یکی از دوستام مقداری پول قرض دادم و الان پولمو پس نمیده و میگه مدرکی داری که باهاش ثابت کنی بهم پول دادی!!منم الان گیر افتادم و نمیدونم چی کار کنم

malkemid
06-02-2012, 18:55
اگه خواستید از سمساری چیزی بگیرید، دقت کنید اگه نایلون پیچی بود بگید بازش کنه دقیق همه چیو ببینید. من امروز یه چیز گرفتم ظاهرش خوب بود منتها چون تو نایلون پیچیده بود یه تیکش که پاره بود رو ندیدم.

EHSANRF
06-02-2012, 19:06
هیچ وقت از دیگران انتظار نردبان شدن برای شما رو نداشته باشید.
از دیگران نخواید برن پیش فلان شخص سفارش شما رو کنن
خودتون مرد باشید برید
اگه نمیتونید دو دلیل داره
یا ایمانتون ضعیفه، یا اعتماد به نفستون
البته بیشتر موارد ایمان شخص ضعیفه و اعتماد به نفس داره ولی نمیدونه چطور بگه چی بگه کجا بگه
اینجاس که باید همه اشخاص رو کنار گذاشت و از "خدا" طلب کمک کرد
چرا که خدا ما رو به حال خودمون رها کرده ببینه چیکار میکنیم! توی یک لحظه میتونید تصمیم بگیرید به خدا نزدیک شید...
این مورد چندروز پیش برای خودم پیش اومد
خدا رو از یاد برده بودم، برای یه کاری به همه رو مینداختم.
یه لحظه پدربزرگم گفت توکل به خدا کن، تو ازش بخواه حتما کارت انجام میشه.
باور نمیکنید 24 ساعت بعد کارم انجام شد. و بسیار ازش ممنون و متشکرم.

hamid_diablo
06-02-2012, 20:01
اگه سوار تاکسی شدید تا وقتی که به مقصد نرسیدید کرایه رو حساب نکنید

قبل از سوار شدن حتما ببینید پول خورد دارید یا نه.اینو گفتم که مطمئنم سر 50 تومان با راننده باید بگو مگو کنید

تا وقتی که ماشین کاملا متوقف نشده در رو باز نکنید

موقع باز کردن در مواظب باشید که در اتومبیل به جایی برخورد نکنه

هیچ وقت از راننده نخوای که وسط خیابون و یا پشت چراغ قرمز نگه داره تا پیاده بشید

موقع سوار شدن یه بار به راننده بگید که مقصدش کجاست.معمولا این اشتباه پیش میاد که راننده متوجه مقصد شما نشده و یا اشتباهی فکر کرده که شما جای دیگه میرید

قبل از پیاده شدن دور و برتون رو خوب بگیردید که خدایی نکرده کیف پول و گوشیتون رو جا نزارید

roteal2007
06-02-2012, 20:07
همیشه به خدا توکل داشته باشید و وقتی میخوان کاری رو انجام بدین بگید " الیس الله بکاف عبده" ===ترجمه==="ایا خداوند برای بنده اش کافی نیست"
مطمئن باشید هیچوقت نا امید نمیشید.

شـیـفــو
07-02-2012, 09:06
توی گوشیـتون اصلا فیلم و عکس خانوادگـی نگهداری نکنید ، بعد از اینکه مثلا از جشن تولد خانوادگیــتون فیلم و عکس گرفتید سریع روی کامپیوتر بریزید .
شماره های خانواده و خونتون رو هم به اسم ذخیره نکنید . مثلا خونتون رو به اسم "منزل" یا "خانه" ذخیره نکنید .
احتمال گم شدن گـوشـی خیلی زیاده ، اونوقت عکس های خانوادتون دست آدم های غریبه می افته ، یا بعضی از دوستان فضول گوشی رو بر میدارند و میرن تو فایلا یا شماره خانوادتون رو برمیدارند و بعدا ازش استفاده میکنن .

همین دیروز یکی از دوستام گفت گوشیتو بده میخوام یه زنگ بزنم ، گرفته بود دنبال شماره خونم میگشت اما چون به یه اسم دیگه ذخیره کردم چیزی پیدا نکرد .

LittLe_BeAr
08-02-2012, 00:09
1-موعظه ای که الان دم دست دارم چیزیه که بیشتر افراد برعکسش عمل میکنن:
از من به شما نصیحت وقتی کسی که به اندازه کافی باهاش ارتباط دارید(دوست.خواهر.برادر.دوست دوست و ...) کاری میکنه که ناراحتتون میکنه بسته به شخصیت طرف و موقعیت و با لحن مناسب مثلا شوخی یا... سعی کنید به طرف بگید که اقا من از این کارت ناراحت شدم. البته تاکید میکنم نه طوری که اونم از دستتون ناراحت بشه و برخوردی بینتون پیش بیاد.
این کار باعث میشه هم طرف اون حرکت رو دیگه تکرار نکنه هم شما یه کم خالی بشی.
میدونم که بیشتر مواقع گلایه نکردن ما از کارهای ناراحت کننده ی دیگران به خاطر دوست داشتنشونه ولی این گلایه ها جمع میشه و یه وقتی دیگه نمیشه کنترلشون کرد و به شکل خیلی ناراحت کننده ای بروز میکنن.
باور کنید اگر به این حرفم عمل کنید خیلی مشکلات عصبیتون حل میشه و کلا زندگی براتون راحت تر میشه. :20:
اقا رو در وایسی هم حدی داره. زیاده رویش فقط به خودمون ضرر نمیزنه به وقتش که بترکیم به طرف هم ضربه میزنه.
البته زیاده روی تو پررویی و به رو اوردنش هم اصلا خوب نیست و باعث میشه دیگران از دستتون ازرده بشن. :41:
ببخشید طولانی شد ولی تو رو خدا گوش کنید :46:

ویرایش شد : تجربه ها رو بنویسید فقط.

hamid_diablo
08-02-2012, 12:46
با افرادی که وقت و زمان براشون اهمیت نداره دوستی نکنید که جزء ضرر چیز دیگه ای نصیبتون نمیشه
اینگونه افراد تنبل هستند و سر قول و قرارشون نمیمونن و همیشه دیرتر سر قرار حاضر میشن و همین رفتارشون باعث میشه که از کارهاشون عقب بی افتند

با افرادی که هدف و برنامه ندارند و همیشه آس و پاس هستند رفاقت نکنید.امکان داره رفتارشون به شما هم سرایت کنه

hamid_diablo
10-02-2012, 12:41
برای درمان چاقی یا لاغری حتما به متخصص مراجعه کنید.
من خود سر رفتم از عطاری پودر بومبا که برای چاق شدنه گرفتم.الان سنگ کلیه گرفتم و نمیدونم چی کار کنم

حتما هر روز میوه مصرف کنید.بعضی ها هستند که اصلا سمت میوه نمیرن و هزار تا مشکل پیدا میکنن.من خودم اگه 2 روز میوه نخورم با عرض معذرت یوبس میشم

Переклад не
10-02-2012, 16:48
دوستانی که میخوان لاغر بشن اصلا عجله نکنن! مناسبش اینه که ماهانه حد اکثر یک تا دو کیلو لاغر بشیم.زژیم و کم خوری و اینجور مزخرفات رو بذارید کنار .به جاش مثلا عوضه اینکه شام پلو بخورید ، سالاد کلم و سبزی و پنیر و اینچیزا میل کنید بعلاوه ی تحرک یکم زیاد
اگه همینجور پیش برید بعد از دو سه ماه کاملا احساس خواهید کرد که لاغر تر شدید
رژیم گرفتن = ریزش مو/سستی/ضعف/ناتوانی/بی حوصلگی/بیخوابی
من قبلا رژیم گرفتم بدنم ناقص شد.اما بعد از برطرف کردن این نواقصات دفعه ی بعد ورزش و وعده های غذایی کم چرب باعث شد تو یه سال 12 کیلو بذارم زمین:دی

Eblis 2011
10-02-2012, 19:20
بدقول نباشید این اخلاق خیلی زشته

hovo
11-02-2012, 00:55
مرتب نیاید این جا و بقیه رو هی نصیحت کنید یکم هم از تجربیات بقیه استفاده کنید

Farhad
11-02-2012, 13:31
سلام دوستان

توی اینترنت و فروم ها هیچ وقت به هیچ کاربری و یا هیچ شخصی توهین و فحاشی نکنید
و سعی کنید تا حد امکان پست های سیاسیِ خیلی واضح ننویسید
اینو بدونید که ما در همین محیط مجازی هم آزادی نداریم و هر خطری در کمینه ....

پ.ن : قربون همین p30 خودمون که اصن اینجور بحث ها نمیشه :happy:

amir h1999
11-02-2012, 16:09
کاری رو که می دونید می تونید انجام دهید قبول کتید

rezarrrr
11-02-2012, 16:31
اگه دوست جون جونیتم گفت کنکور رو ول کن هنوذ وقت زیاده بهش توجه نکن تا مثل من مدیریت نخونی و اون نره حقوق بخونه

cyber861
12-02-2012, 08:57
همیشه خودت انتخاب کن.اگه انتخاب شدی شک نکن که میخوان از سادگیت سوء استفاده کنن.

hamid_diablo
12-02-2012, 16:49
وقتی میخواید چیزی رو سرخ کنید بدونید کگه روغن خیلی داغه!!

یه بار داشتمک سیب زمینی سرخ میکردم تمام سیبزمینی که تو ظرف بود و از بالا ریختم تو ماهی تابه.چشتون روز بد نبینه هرچی روغن بود از روی ماهای تابه ریخت رو دست من و کلی ....

M e i s a m
12-02-2012, 17:11
هممون از این مطالبی که میگه رفقای جدید و قدیمتون یا دوست های جنس مخالف تون رو به هم جنس ها و امثالهم نفروشید و مسخره و سبک نکنید زیاد دیدیم حالا من تکمیلش میکنم که تو عالم مجازی هم همچنین! بخصوص یه سری از پسرا که خیلی جو میگیرتشون که بگن اره خیلی زرنگ و اجتماعی و... هستن :دی و یه سری از دخترا که هر کدوم ! این که نه تنها جالب و جذب کننده نیست بلکه همه به چشم یه احمق به طرف نگاه میکنن و خیلی هم زننده هست...

hamid_diablo
12-02-2012, 21:24
هیچ وقت شماره تلفن و آدرس کسی رو به کسی ندید

چند روز پیش من شماره تلفن یکی از دوستامو به یه بنده خدایی دادم و بی خبر از هیچ جا.فردا اشنامون منو دید و گفت چرا این کار رو کردی کلی ناراحت شده بود

zr1
13-02-2012, 11:57
یه تجربه ای رو که از یه نفر یاد گرفتم رو براتون بگم.وقتی توی کوچه تنگی هستین دارین ماشین میرونین اگه جلوتون یه پیر زن یا یه پیر مردی بود اصلا بوق نزنین!!!ممکنه طرف در جا سکته کنه!پس بهتره عجله نکنین و بزارین که راه باز بشه.به این موضوع دقت کنین چون یه نفر اینطوری سکته کرده بود.

parinaz571
13-02-2012, 23:46
قدرلحظاتی که با اعضای خانوادتون(درجه 1 یا 2 فرق نداره) هستید بدونید هر کاری از دستتون میاد برای خوشحالیشون و راه افتادن کارشون انجام بدین. حتی اگه اونا به شما بدی کردن شما برای این که بعد از از دست دادنشون دیونه نشید و عذاب وجدان نگیرید فقط خوبی کنید .بعد از مرگ عزیزان حاضرید ازشون فحش و ناسزا بشنوید یا به هر نحوی اذیتتون کنن تا در عوض یکبار دیگه فرصت دیدنشون و خوبی کردن به اونا رو به دست بیارید اما کسی که در خاک گذاشته می شه معنیش اینه که هیچ راه بازگشتی وجود نداره. می دونم بعضی وقتا ادما دل مون رو می شکنن اما از من به شما نصیحت قدر لحظات رو بدونید . لجبازی نکنید . مهربونی کنید فقط به خاطر دل خودتون.

hamid_diablo
14-02-2012, 22:27
برای ازدواج به تستهایی روانشناسی که تو اینترنت هست زیاد تکیه و اعتماد نکنید

معمولا این تستهای روانشناسی بیتر حالتی فانتزی داره و دقیقا صحیح نیست.خیلی از دخرت خانومها وقتی که میخوان با آقا پسری آشنا بشن از این تستهای برای شناخت بیشتر استفاده میکنند که نباید اینطور باشه

AliBaMaram.13
15-02-2012, 22:06
به جای اینکه سعی کنید به بچه ها چیزی یاد بدید ازشون یاد بگیرید!! بچه ها تو لحظه زندگی می کنن نه به گذشته کار دارن نه به آینده از همون لحظه ای که هست لذت کامل رو می برن! تا چشم اشون به ماکارونی می افته برق می زنه با لذت تمام شروع به خوردن می کنن ولی من و تو چی؟ موقع ناهار و شام هر کاری می کنیم به جز لذت بردن از چیزی که می خوریم! در مورد هیچ کسی پیش داوری نی کنن براشون جنس لباس طرف یا رنگ پوست اش یا نحوه ی گویش اش مهم نیست تا باهاش مشغول بازی بشن! قهر می کنن ولی یه لحظه بعد همه چی فراموش می شه! و هیچ وقت به یادشون نمی یارن که همین دو دقیقه پیش با هم قهر بودن! کینه تو دلشون جا نداره! راحت گریه می کنن! می خندن! براشون مهم نیست اطرافیان چه فکری در موردشون می کنن! وقتی یه چیزی رو می خوان انقدر پافشاری می کنن تا بدست اش بیارن! هر چی از بچه ها بگم کم گفتم:20:

saman1371
15-02-2012, 22:32
هیچ وقت فکر نکنین زرنگه عالم هستین .....شک نکنین ..... نیستین.......هیچ وقت برا بدست اوردنه اون چیزی که حقتون نیست تلاش نکین بی فایدست شاید بهش برسین ولی مثله ابه خوردن از دستش میدین

جبران خلیل جبران : چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری .

m6ir
15-02-2012, 23:59
بعضی موقع ها با چشم های خودتان به زندگی نگاه کنید نه چشم های دیگران.

mh_rayaneh
16-02-2012, 00:22
بچه ها من ی کلاسی رفتم به اسم t.a (تحلیل رفتار متقابل) خیلی تو زندگیت کمکت میکنه
بلاخره یه تجربه هست دیگه!!!!!!

hoomi_gta
16-02-2012, 11:13
یه تجربه شخصی برای کاهش وزن. حتما صبحانه و کامل بخورید. نهار سعی کنید برنج و کم کنید و شام و حتما حتما تا قبل ساعت 7:30 بخورید . کلا اگه برنامه شامتون و درست کنید خیلی به کاهش وزن کمک می کنه! اگه دیر تر گرسنه شدید با میوه خودتون و سیر کنید. شبها هم برای یک خواب راحت اگه تونستید برای خودتون شیرموز درست کنید یا شیر خالی بخورید
اگه تونستید روزی 15 تا 30 دقیقه پیاده روی سریع داشته باشید

hamid_diablo
16-02-2012, 11:46
سعی کنید تو تخیلات خودتون از خودتون قهرمان نسایزد.چون بعد از مدتی این تخیلات ملکه ذهنتونمیشه و وقتی اون تخیلات رو با واقعیت خودتون مقایسه میکنید اونوقته که سر خورده میشید.واقع بینی بهترین حالت رو داره و باعث میشه تو تخیلات خودتون غرق نشید

Dark knight
17-02-2012, 14:51
هر وقت میخواید یه چیزی بخرید هیچ وقت از آشنا و فامیل نخرید چون معمولا بعدش پشیمان میشید و میگید ای کاش از غریبه خرید می کردم!
كم حرف بزن اما انسان كم رويي نباش

Dark knight
17-02-2012, 19:00
گاهی وقتها صداقت چیز خوبی نیست.

در زندگی هیچ چیز عادلانه نیست با این حال زندگی زیباست،بهتر است با این حقیقت کنار بیایید .موفق باشید

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

به هیچ کس اعتماد نکن حتی شیک پوشترین و زبونبازترین آدم
همیشه فرض رو بزار که طرفت آدم درستی نیست و داره دروغ میگه و سرت کلاه میزاره مگر اینکه خلافش ثابت بشه

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

کار به درستی و غلطی این جمله ندارم ولی شخصا دوست دارم به این جمله اعتقاد پیدا کنم ( حتی اگه غلط باشه) چون به طور مثال وقتی کیف پول آدم رو میزنن هرچقدر هم ناراحت بشیم، اعصابمون رو خورد کنیم و خود خوری کنیم که کیف پول بر نمیگرده فقط بیشتر به خودمون ضرر میزنیم پس بهتره همیچین اعتقادی داشته باشیم. اگه درست بود که میدونیم یه شری دفع شده اگه غلط بود حد اقل آرامشون حفظ میشه.

گاهی برای تصمیم گیری چشمات زیادی به موضوع نزدیکه

این جور مواقع باید از یکی که یه کم عقبتره کمک بگیری تا بفهمی دوروبر اون موضوعی که چشمت بهش چسبیده چه خبره؟

Dark knight
17-02-2012, 19:30
همیشه سعی کنید دوست خودتون رو به خوبی بشناسید

هیچ وقت به کسی که ارزش و منزلت محبت کردن رو نمیدونه و تشخیص نمیده محبت نکنید.

هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نگیرید . خدا خودش بهتر میدونه که چه موقع و چه چیزی رو بهمون بده
هیچ وقت به چیزهایی که فنا پذیرند دل نبندید
وقتی تنهایی هر کسی رو مونست قرار نده و تنهایی و ناراحتیت رو با خودت شریک باش
اما شادی هایت رو با همه تقسیم کن

hamid_diablo
18-02-2012, 15:37
یه تجربه مفید
برای شتستن لیوان حتما مراقب باشید که لبه هاش ترک خورده و یا شکسته نباشه که اگه باشه مطمئنا کارتون به بیمارستان میکشه

برای لخت کردن سیم حتما از ابزارش استفاده کنید نه با دندون و دهنتون!!

yas_6969
18-02-2012, 22:30
خوب یه اتفاقی امروز برای من افتاد میخوام بگم جالبه

امروز تو مترو یه گوشی پیدا کردم رفتم تو شماره هاش دیدم یه اسم بابا زنگ زدم گفتم آقا من این گوشی و پیدا کردم الان فلان ایستگاهم بعد طرف با عصبانیت شاکی شده میگه چرا اونجا میگم خوب پیدا کردم دیگه خلاصه گفتم میدم حراست

رفتم حراست میگم آقا این گوشی و پیدا کردم مسولش برگشته میگه: "آقا بیکاری واسه ما دردسر درست میکنی" خلاصه بعد از 15 دقیقه الاف کردن من تحویل گرفته

نتیجه اخلاقی: هرچی پیدا کردی یا دست نزن یا برداشتی بزار جیبت

Переклад не
18-02-2012, 23:34
دوستان وقی سیم کارتی چیزی پیدا کردید خیلی با احتیاط برخورد کنید.ممکنه ماله یه خلاف کاری چیزی بوده باشه و واسه اینکه ردشو نزنن انداختتش دور.یا اینکه گروگانی چیزی گرفته و با پلیس تماس گرفته و پول مول خواسته و بعد انداختتش دور .هر چیزی میتونه باشه
حس انسان دوستانتون گل نکنه و کلا احتیاط شرطه عقله
درضمن هر چی پیدا کردید راحت نذارید تو جیبتون .دور انداختنش بهتره .من که نمیتونم گوشی موبایلو سیم کارت و پول مردمو راحت بالا بکشم

SIMON137
19-02-2012, 04:17
سعی کنید سنجیده صحبت کنید ، اگر در مقابل شخصی حرفی به کار ببرید که زیاد خوشش نیاد هرچند براتون خیلی ارزش قائل باشه و براش عزیز باشید ممکنه به روتون نمیاره ولی نظرش در مورد شما کاملا عوض میشه ، یعنی با یک حرف نسنجیده می تونید 10 سال سابقه و خاطره خوب رو راحت خراب کنید ...

shahinfarasystem
19-02-2012, 13:03
از کتابا یا مطالبی که میخونید اصطلاحا یه چیت کد تهیه کنید تا در صورت لزوم نخوایید کل متن رو دوباره بخونید

هم سرعت بالا میره هم تسلطتتون با مرور سریع اون مطلب بیشتر میشه

چیت کد: اصطلاحا خلاصه ای دسته بندی شده و طبقه بندس شده ای رو میگن که مثلا سرفصل نکات خیلی مهم از یه متن 50 صفحه ای رو توی 3 صفحه خلاصه میکنی

mb1372
19-02-2012, 13:34
کار های احتیاطی رو همیشه انجام بدین.شاید همون وقتی که انجام ندین اون اتفاق انجام بشه...
و اون وقته که خیلی پشیمون میشین

hamid_diablo
19-02-2012, 16:58
دیروز یه جمله خیلی قشنگ خوندم.جمله این بود " کارهای واجبتون رو سریع انجام بدید قبل از اینکه زمان باعث بشه که کارتون ضروری بشه "

D4Rk knight
20-02-2012, 00:37
1-هیچ وقت کار امروز رو به فردا نذار سعی کن کار امروزت را همین امروز انجام بدید.

2-به نزدیک ترین و صمیمی ترین دوستتون هم هیچ وقت اعتماد نکنید....(اعتماد کامل)

3-می بخور،منبر بسوزان مردم آزاری نکن

4-پیش از حد احساساتی نباش

1-وقتی ادامه دادن یه رابطه(هر نوع دوستی)، از نظر تو یا دوستت بی فایده س، قدرت ترک کردن داشته باش و اگه دوستت ترکت کرد تحملش رو داشته باش...

2-کم حرف بزن اما انسان کم رویی نباش

3-تو زندگی برای خودت شرایطی رو به وجود بیار که مجبور بسنجی و انتخاب کنی

4-از چیزای کوچیک شروع کن وگرنه تو انتخابای بزرگ زندگی ات قدرت تصمیم گیری نخواهی داشت...

5-عاشق بهترینها نباش بهترین باش تا بهترینها عاشق تو باشند.

milad_gta
20-02-2012, 06:52
سعی کنید میرید خرید خودتون رو علاقه مند نشون ندید دیروز رفته بودم خرید یه کت رو بهم 480 قیمت دادن ( چون دید خوشم اومده ) رفتم جای دیگه با عدم تمایل :دی قیمت شد 290 ( همون کت ، همون جنس ، همون دوخت ، همون مارک )

badboys_87
20-02-2012, 14:51
چند تا از مهمترین تجربیاتی که توی زندگی بهشون رسیدم:

++همیشه در لحظه زندگی کن از گذشته درس بگیر تا آینده بهتری داشته باشی..

++چشم و گوش بسته نباش در مورد هر چیزی اطلاعات کسب کن ..

++کتاب هایی بخون که افق دیدت رو گسترده تر کنه و در مورد جهان هستی و جهان بینی بشتر بخون

+در روابط با انسان ها طوری رفتار کن که باعث سربلندی و افتخار تو بشه و راضی باشی و گرنه باعث ذلت و خواری تو میشه و تا ابد پشیمان خواهی شد (موجه و منطقی باش)

++ بهانه یا آتو دست بقیه نده چون ممکنه بر علیه تو استفاده کنن.

++هر چیزی که تو را نکشد باعث قویتر شدن تو میشود و همه شکست های زندگی باعث پخته تر شدن تو میشن به سختی ها انطوری نگاه کن و از خودت مراقبت کن زیاد

++در انتخاب دوست و افرادی که با اونها معاشرت میکنی خیلی خیلی دقت کن و محتاط باش

++ گرگ های انسان نما تو این جامعه زیادند تا کسی رو خوب نشناختی با اون صمیمی نشو و اعتماد نکن.

++ساده نباش هرگز و به درخواست های غیر منطقی با اعتماد به نفس کامل نه بگو

++آداب معاشرت و روابط عمومی خوبی داشته باش چون خیلی جاها باعث موفقیت تو میشه

++تو با رفتارت در جامعه به دیگران می آموزی که با تو چگونه رفتار کنند و اگر دیگران به شخصیت تو احترام نمیگذارند دلیلشو باید توی نحوه رفتار خودت پیدا کنی همیشه مانند یک انسان بزرگ و جنتل من و محترم رفتار کن.

++عمر انسان خیلی کوتاه و با ارزشه لطفا" به نحو احسن ازش استفاده کن و حتما" در زندگی خودت کارهای مهم و واجب رو اول انجام بده (تعیین اولویت بندی)

++میانه رو باش و در حد ظرفیتت تلاش کن و سعی کن زیاد سختش نکنی.

++هیچ وقت گول تبلیغات رو نخور تا خودت کالایی رو امتحان نکردی نخر

Alireza SM
21-02-2012, 14:53
برای آدم ها همون قدر باش که برای تو هستن
بیشتر که باشی
براشون باعث سو ء تفاهم میشه.

hamid_diablo
21-02-2012, 15:06
وقتی که ایستادشد اگه خسته شدید و خاستید دستتون رو به جایی تکیه بدید مواظب باشد.همین چند روز پیش بود که دستم لای در موند و داغون شد

وقتی چیزی رو از فروشگاه میخرید فکر نکیند چون برند معروف و معتبریه فاسد شدنی نیست!!حتما تاریخ مصرفش رئ چک کنید

M0H@M@D Z
21-02-2012, 16:06
تو مترو و جاهای شلوغ بهتره همش یکی از دستاتون روی موبایل یا کیف پولتون باشه که اگه نباشه ...
چون من خودم یه بار موبایلم رو دزدیدن تو اتوبوس.

october
21-02-2012, 17:12
همیشه توی یک رابطه سعی کنید که خودتون رو فدا نکنید، از خودتون نگذرید که بگین اشکال نداره بعداً همه چیز اوکی میشه
چون بعد از اینکه مدام چشم پوشی کردین و مدام از خودتون گذشتین دیگه میبینین کم کم "من" وجودتون در حال محو شدنه
اونموقته که روانپزشکا هم بهت به عنوان یه کیس فدا شده نگاه میکنن

پس بهتره از همون اول به یه رابطه منطقی نگاه کنیم

Mehran-King
22-02-2012, 22:35
از اشتباهات خود شرمنده نشويد و آن را جرم ندانيد،سعی کنین اون اشتباه رو دیگه تکرار نکنین و از اشتباهاتتون تجربه کسب کنین تا دچار اشتباه نشین:40:

GoRgAn BoY
23-02-2012, 02:06
به کسی رو نده که روش زیاد بشه
به افرادی که نمیشناسی اعتماد نکن
به افراد بد قول هیچ وقت پول قرض نده اگه بدی قید پول رو باید بزنی

shadmehr87
23-02-2012, 10:29
زودی با کسی پسر خاله نشو.
سعی کن به دیگران احترام بذاری.
جواب خوبی رو با بدی نده

hamid_diablo
23-02-2012, 10:56
سعی کنید برای همدیگه اسم مستعار درست نکنید.

اگه یه گروه پسر هستید وقتی دخترها رو دیدی جو گیر نشد و خودتو رو لوس نکنید چوندخترها از این رفتارها خوششون نمیاد

badboys_87
23-02-2012, 18:37
یه تجربه در زمینه کتاب خونی . وقتتون رو با کتاب های تخیلی و عرفانی مثل کارلوس کاستاندا و قدر ت های فرا روانی و متافیزیک و این جور چیزا بیهوده هدر ندید هیچ کدوم توی زندگی به کارتون نمیان .کتاب هایی رو بخونید که امتحانشو پس داده باشه و بتونه توی زندگی روز مره و روابط اجتماعی واقعا" موثر باشه و بهتون کمک کنه

کتاب های روانشناسی و کتاب های واقع بینانه تر بخونید

shahinfarasystem
23-02-2012, 19:39
سلام اگه با کسی مشکلی داری خیلی مودبانه اما قاطع برو باهاش بشین صحبت کن و مشکل رو حل کن
بگو من با فلان کار شما مشکل دارم و اذیتم میکنه

مودبانه رفتار کردن خیلی مهمه .......

واقعیت اینه که مشکلات خودشون یه پیچ اند
اگر شما بخوای غیر مستقیم به این پیچیدگی جواب بدی (مثلا اگه از دست کسی ناراحتی بهش کم محلی کنی و .... )
دقیقا میشه پیچ تو پیچ

چون ممکنه طرف هم نیت بدی نداشته باشه اما متوجه نباشه رفتارش یکی ر. آزار میده

hamid_diablo
25-02-2012, 11:42
سعی کنید رفتار بزرگان رو الگو قرار بدید نه زندگی ظاهریشون رو.در ضمن از تقلید کردن رفتار دیگران پرهیز کنید و مطمئن باشید اصل بودن بهتر از کپی بودنه

robert
25-02-2012, 11:45
همیشه قبل از دانلود یک برنامه از اینترنت به بخش نظرات آن لینک دانلود مراجعه کنید و نظرات کاربرانی که آن فایل رو دانلود کرده اند بخوانید... شاید اصلا فایلش خراب باشه یا کار نکنه یا سریال نامبر بخواد و نتونید استفاده کنید.

marde tanhayi
25-02-2012, 11:49
همیشه قبل از دانلود یک برنامه از اینترنت به بخش نظرات آن لینک دانلود مراجعه کنید و نظرات کاربرانی که آن فایل رو دانلود کرده اند بخوانید... شاید اصلا فایلش خراب باشه یا کار نکنه یا سریال نامبر بخواد و نتونید استفاده کنید.

اینم من اضافه کنم که امکان داره ویروسی باشه که این برای من گرون تموم شده

badboys_87
26-02-2012, 18:26
اعتبار و آبرو یه عمر واسش زحمت میکشی توی جامعه به دست میاد ولی ممکنه با یه کلمه یا یه حرکت اشتباه کل اعتبار تون زیر سوال بره . پس عادت کنید همیشه در جامعه سنجیده رفتار کنید و روی رفتارتون کنترل داشته باشید...

انسان موجودیست اجتماعی همیشه اونهایی برنده هستند که روابط عمومی بالایی دارند و ارتباطات مثبت برقرار میکنند.

یه مسئله مهم اینه که بیش از 70% زندگی انتخاب خود شماست و به عملکرد خودتون بستگی داره و شاید حدود 30% اتفقاتی میوفته که در کنترل شما نیست و اجبار و تقدیره . پس راه درست و عاقلانه رو انتخاب کنید

skyzare
27-02-2012, 12:50
با سلام .

اگه يه موقعي خواستيد پولي به كسي بديد با مبلغ نسبتا زياد حتما بهش بگيد كه جلوي خودتون شمارش كنه كه از درست بودن مبلغ مطمئن بشه اگه هم تعارف تيكه پاره كرد:31: كه من به شما اعتماد دارم و از اين جور حرف ها زير بار نريد بگيد كه حتما بشماره :20:

hamid_diablo
27-02-2012, 13:32
همیشه وقتی که چایی یا قهوه و با هرچیز داغ دیگه ای رو تو لیوان میریزید مخصوصا اگه شیشه ای بود سعی کنید دسته لیوان رو بگیرید نه خوده لیوان رو که اگه شیشه ای باشه بد چوری داغه

Behroooz
27-02-2012, 20:04
زیاد حرف زدن اخرش پشیمانیه ....

dash_mehdi
28-02-2012, 12:12
بهتره همیشه خونسرد باشیم و در اجتماع درست با هم بر خورد کنیم تا همه روزشون رو به خوبی اغاز و به خوبی به پایان برسونند.
این جوری از بسیاری از هنجار شکنی ها در جامعه جلو گیری میشه.

hamid_diablo
28-02-2012, 17:55
سعی کنید وقتی که در جمعی قرار گرفتید با کسی در گوشی حرف نزنید.این کار باعث بوجود آمدن سوء تفاهم و حساسیت و همچنی بی احترامی به دیگران میشه

mb1372
29-02-2012, 12:58
هر چیز گرونی با کیفیت نیست و بر عکس...
به کسی رو ندید که سوارتون میشه:41:

zr1
29-02-2012, 13:15
یه تجربه ای که نمیدونم میشه بهش تجربه گفت یا نه!شبا گوشیتون رو روشن میزارین؟شده که شب نتونین خوب بخوابین؟دلیلش همینه.چون شما تو یه محیط بسته هستین گوشی دنبال انتن میگرده.و چون شما هم تو اون محیط هستین روی شما هم اثر میزاره.من سال پیش همیشه گوشیم رو روشن میزاشتم و شبا خوب نمیخابیدم و اینکه بعدا تصمیم گرفتم شبا خاموشش کنم و دیدم شبارو راحت میخابم.

Переклад не
29-02-2012, 19:39
دوستان برین از همین الان به فکر کلاس زبان انگلیسی باشید تا مثله من و رفقام به مشکل برخورد نکنید.من سه سال پیش زبانو شروع کرده بودم و مرتب کلاس میرفتم اما به بهانه ی کلاس کنکور قیدشو زدم و الان خیلی خیلی خیلی پشیمونم

Eblis 2011
29-02-2012, 19:41
زیاد مدام پشت کامپیوتر نشینین و هر 15 دقیقه چند لحظه به یک محیط تاریک و دور خیره شین و پلک بزنین تا به چشمتون زیاد فشار نیاد
از عواقب زیاد با کامپیوتر ور رفتن عینکی شدنه که من هم دیروز به جمع عینک زن ها اضافه شدم :31::13:

amir h1999
29-02-2012, 22:48
شاید بهتر یاشه به جای این که تجربیات رو بگید،یکم هم از تجربیات دیگران استفتده کنید.

hamid_diablo
01-03-2012, 11:04
یه تجربه خوب برای جوانها!!!

اگه کسی رو دوست دارید سعی کنید دوست داشتنتون رو کمی پنهان کنید و همیشه بروزش ندید.اینطوری طرف مقابلتون هم جذبتون میشه

با دوست دارم گفتن و محبت زیادی مطمئن باشید طرف مقابل رو ارضا میکنید و اونوقت باید قیدشو بزنید

The Stig
01-03-2012, 23:10
دوستان من فقط دوتا حرف دارم
1.اهل عمل باشید. یک ایده متوسط که کاری روش انجام بشه بسیار بهتر از یه ایده عالی هست که در حد یه رویا باقی بمونه
2.قدر خودتون رو بدونید.شما هم چیز هایی دارید که دیگران حسرتش رو می خورن،حتی مایه دارها:11:

JoWkErsSs
01-03-2012, 23:19
در زندگی سعی کنید بیشتر گوش کنید تا حرف بزنید !

amir h1999
02-03-2012, 06:16
توی هیچ انجمن و فرومی اسپم ندید.
چون ممکنه اختار بگیرید.
بعدشم حال گیریه

Shadow-Man
02-03-2012, 17:33
هر موقع چیزی می خواید بخرید که یه سری وصایل جانبی داره مثل موبایل و دوربین و ام پی تری پلیر و.... همیشه لوازم جانبی رو جدا تهیه کنید و هیچ وقت از مغازه ای که جنس اصلی رو می خرید، لوازم جانبیش رو نخرید.
چون فروشنده قیمت اون موبایل یا دوربین رو پائین میگه که شما رو چذب کنه بعد می خواد با لوازم جانبی چبران کنه
پس اول جنس مورد نظرتون رو جدا و بدون هیچ چیز دیگه تهیه کنید و برای کیف و رم و شارژر باقی لوازم به مغازه های دیگه مراجعه کنید.

hamid_diablo
02-03-2012, 18:09
اگه تو جمعی کسی شما رو مسخره کرد و یا اینکه بهتون توهین کرد همونجا جوابشو قاطعانه بدید.مطمئن باشید اگه سکوت کنید بعدا پشیمون میشید و خودتون رو سرزنش میکنید

بی باک بی بال
02-03-2012, 22:37
حساب حساب کا کا برادر

Sha7ab
02-03-2012, 23:55
هر وقت دستشویی داشتید در اولین فرصتی که دستشویی پیدا کردید خودتون رو خالی کنید تا بعدا یه جایی که دستشویی وجود نداره گیر نیفتید و امانتون بریده نشه!!!!

3Dmajid
03-03-2012, 01:08
تنبلی رو بزارید کنار و مثل آدم درستونو بخونید چون آخرش جز پشیمونی هیچی واسه تون نمیمونه :9:

zr1
03-03-2012, 02:30
توی خونواده اگه مشکلی پیش میاد(خصوصا بین پدر و مادر) حتما شما هم در حل کردنش کمک کنید.شما میتونین تاثیر به سزایی داشته باشین.البته این تجربه من برای کسایی هستش که خونواده اشون درک دارن و به نظرات و صحبت های شما توجه میکنن

D4Rk knight
03-03-2012, 02:37
1-هیچ وقت بدی نکن چون جواب بدی رو می بینی.

2-به کسی که نمیشناسی آمارتو نده و زودی پسر خاله نشو.

3-هیچ وقت کسی رو نترسونید چون ممکنه طزف مریضی خاصی داشته باش و براش مشکلی پیش بیاد.

skyzare
03-03-2012, 10:59
با سلام.

انشاالله برای اینده .....:31:

همیشه سعی کنید در زندگی زناشویی تون احترام همدیکه رو نگه دارید . مشکلات زندگی خودتون رو تا اون جایی که میتونید با هم حل کنید نذارید کسی از مشکلات درونی زندگی شما اگاه بشه .

باور کنید که هیچ کس دلش برای زندگی شما نمیسوزه . اقوام و خویشاوندان دلسوز زندگی شما نیتسند وقتی هم میفهمند توی زندگی شما مشکلی پیش اومده خوشحال میشن تا ناراحت .

پس مشکلاتتون رو برای همه با زگو نکنید .

دعا کنید همسری که نصیبتون میشه ......چند تا خصلت رو نداشته باشه . بخیل و حسود نباشه . دروغگو هم نباشه این ها زندگی ادم ها رو تار و تیره میکنه .

millad1388
03-03-2012, 11:27
من همیشه با این جمله که همه نیاز به یک استاد راهنما دارن مخالف بودم
ولی سرنوشت همیشه به بدترین شکل ممکن اشتباهتون را بهتون ثابت میکنه:41:
نگین خودم علامه دهر شدم و بی هیچ چیز و هیچ راهنمایی احتیاج ندارم و بدتر از اون نگین اگر هر ضربه ایی تو این مسیر بخورم خودم بلند میشم:18:
ضربات روحی هم عین ضربات جسمی هست:31:اگر ضربه کوچک باشه شما را قویتر و ضد ضربه میکنه:21:مثل اشخاصی که با تمرین زیاد دستهای پولادین پیدا میکنند و میتوانند سنگ را خورد کنند:31:
حالا اگر یک فرد که تو عمرش یک مشت هم نزنه چه اتفاقی براش می افته:31: و یک راست بخواهد 10 تا سنگ بچینده و خورد کنه مثلا:18:
اگر یک نفر بدون تجربه ناگهان شدید یک ضربه روحی که ممکنه برای هر دلیلی از موارد مالی تا عشقی باشه بخورد دیگه بسختی میتونه بلند بشه و یا اصلا هیچوقت بلند نشه بطور خلاصه میشه
هر ضربه ای که تو را نکشد قویتر میکند تو را
من اسیر تفکراتی شدم که فکر میکردم ضرر نداره و فهمیدم برای هر کاری حتی تفکر هم احتیاج به شخصی هست که شما را از گرداب و طوفان نجات بده
و مورد بعدی بصورت خلاصه :با یک قایق نمیشه تو اقیانوس رفت!
مجهز بشین قشنگ:18:
مورد بعدی یک جمله کلیدی هست که تازگیها بهش رسیدم
نگویید حداقل این کار را کردم*** بگویید حداقل میتونید این کار را هم بکنید
اگر مثل قسمت اول فکر کنید و به زبان بیارید هر روز کار کمتری از دیروز انجام میدهید و اگر مثل قسمت دوم فکر کنید هر روز کار بیشتری نسبت به روز قبل انجام میدهید:31:
من تا حالا هیچکدوم جملات این تایپیک را نخوندم و الآن میخوام شروع کنم از اول بخونم کلش را:18::11:
مورد آخر
هر شخصی شخصیت متاوتی داره و هیچوقت نمیشه شخصیت یکنفر را عوض کرد
مثل اینه که بخواین از یک درخت سیب برین و بخواین گلابی بچینید!
چیزی از اول بهمون آموزش نمیدن این هست که خودت باش و بطور خلاصه
هر شخصی را بهر کاری ساختند
مثل میوه ها که متاوتند انسانها نیز تفاوت دارند پس سعی کنید نقابها را از صورت بکنید
هر کی استعداد ذاتی داره منتها باید با تلاش اول اون را پیدا کنه بعد با تلاش بیشتر به هدفش برسد
شناخت خود باعث پیدا کردن استعداد و شناخت استعداد خود باعث پیدا کردن هدف میشود و با پیدا کردن هدف تازه اصل ماجرا شروع میشه و تا ابد دنبال به هدف رسیدن و پیدا کردن هدفهای بعدی میشود
هیچوقت از رسیدن به هدف نا امید نشوید چون همان وقت که نا امید شدید شکست خورده اید .
و اینکه تمام تلاشتون را بکنید و خودتون را از پیش شکست خورده تصور نکنید چون اصل همیشه در مسیر هدف بودنه
هر انسانی قدرت بی نهایتی برای رسیدن به هدف داره منتها در این مسیر به یک استاد راهنما و تلاش زیاد احتیاج دارد فقط همین

badboys_87
03-03-2012, 13:37
من هم با پست بالا موافقم .خودم توی زندگی تجربه اش کردم .واقعا" انسان توی زندگیش و در مراحل مختلف نیاز به یک راهنمای آگاه و عاقل داره که ازش مشورت بگیره .و اونو به مسیر درستی هدایت کنه .من خودم تاثیرشو دیدم یکی از دوستای من که خیلی تجربه داشت توی زندگی در موفقیت امروز من خیلی موثر بوده ...

پس سعی کنید همیشه در کنار آدمهای موفق و مثبت باشید و از اونها راهنمایی بگیریم سعی کنید مغرور و متکبر نباشید همه چیز را همگان دانند.

یه تجربه دیگه سعی کنید بین 20 تا 35 سال ازدواج کنید چون بعد از اون دیگه ادم حوصله خودشو نداره چه برسه به بچه هاش و نمیتونه ارتباط بگیره درست..

قبل از ازدواج با چند نفر که ازدواج کردند حتما" مشورت کنید در ضمن دنبال بهترین نباشید چون هیچ وقت پیدا نمیشه دنبال مناسبترین انتخاب باشین.

minol
03-03-2012, 15:49
همیشه 1% به احتمال منفی قضیه فکر کنیم..
یادمون باشه نمیه ی خالی لیوان هم وجود داره همیشه .

hamid_diablo
03-03-2012, 17:06
همیشه سعی کنید واقع بین باشید

زیاد ارمان گرا نباشید.

چیزی که تو تخیلات خودتو دارید رو با واقعیت مقایسه نکنید که جزء سرخوردگی چیزی براتون نمیمونه

ARASH66
03-03-2012, 20:31
یه نکته: روی مدارک و کیف پولتون شماره تلفن خودتون رو ذکر کنید، اینو برای زمانی میگم که مدارک رو گم کردین.

malkemid
03-03-2012, 22:30
قدر دوستان صمیمی تونو بدونید...تو این دنیا یه دوست که بتونی بهش اعتماد کنی نعمت بزرگیه...پس اگه همچین دوستی دارید، به هیچ قیمتی از دستش ندید...

Переклад не
04-03-2012, 08:19
دوستان اگه تو دانشگاه درس فنی کارگاهی چیزی دارید مثله مثلا نقشه برداری ، حتما یادتون باشه که ممکنه لباس 200 هزارتمنیتون پاره بشه! ممکنه اصلا بدن هزار میلیونیتون آسیب ببینه! حتما مراقب باشید دیگه نمیگم چیکار کنیم چیکار نکنید.با توجه به وضعیت و موقعیت کارگاه و... تدابیر لازم رو بکنید تا از این آسیب ای فیزیکی در امان باشید
جمعه که نقشه برداری داشتم، داشتم به طرف کارگاه میرفتم از درب که گذشتم آستین کاپشتم با زاویه ی دقیق 90 درجه به یه پیچ دزار تو درب خورد و پاره شد!
تازه تو جاده باید دوسه نفر کشته شن تا فکری براش بشه . بعد از پاره شدن کاپشنم اون پیچو از درب باز کردن

htvieq
04-03-2012, 15:36
زیاد به فکر زرنگی کردن نباشید. من سر این خیلی ضرر دیدم. همه میگن زرنگ باش... مامان باباها به بچه هاشون میگن ببین دوستتو چقدر زبر و زرنگه و ... آب زیرش نمیره و غیره
ولی زیاد تجربه کردم هر چی رو اول فک کردم واسم خوبه و عجله کردم بهش برسم و به اصطلاح زرنگی کردم، دیدم همون واسم مشکل زا شد. نمیدونم شما هم اینجوری فک میکنین؟

skyzare
05-03-2012, 00:42
با سلام .

خطاب به خانم ها و اقایون انشاالله برای اینده :31:

هیچ وقت از خانواده همسرتون .........نزد همسر خودتون ، بدی هاشون رو نگید . حتی اگه بدی هم از اونها دیدید نباید پیش همسرتون شکایت کنید . بیان کردن این مسائل به مرور زمان باعث ایجاد فاصله بین زوجین میشه .

====================================

هیچ وقت جلوی خانم تون از آشبزی ....خانم های دیگه تعریف نکنید .:31: ذاتا خانم ها خوششون نمیاد .

خانم ها هم پولداری اقایون دیگه رو پیش همسرشون نگن . که اره تو این همه کار کردی هیچی نداری . ببین فلانی صاحب همه چی شده و از این جور حرف ها .

توی جمع خانوادگی و اقوام و خویشان که هستید اگه خواستید همسرتون رو صدا بزنید سعی کنید این کلمه اقا و خانم رو قبل از اسم شوهر یا خانم خودتون بیارید .

در موقعی تنهایی .........مواقعی که خودتون تنها باهمسرتون هستید سعی کنید کلماتی مثل عزیزم ....عسلم ......و از این جور چیزها از دهانتون تراوش کنه :31::31: همین جوری خشک و خالی همدیگه رو صدا نکنید . :31:

mh_rayaneh
05-03-2012, 10:47
همه پاشید برید کلاس t a.تو زندگی بهتون ماهیگیری یاد میده...
زندگی واقعا قسنگ و با حداقل اشتباهات میشه

amir h1999
05-03-2012, 17:16
وقتی یه چیز به نظر میاد که 1% هست
اگر اون یکه برای شما بشه یعنی100% برای شما.
پس ریسکشو نکنید

part gah
05-03-2012, 19:13
وقتی به چیزی شک کردی حتی 1 % تا تهش و برو.همون شک 99% رو جوری به سمت اثبات میره که زمانی که برای رسیدن به 100% میگذره رو باورت نمیشه.
حتی 1% و هم بیخیالش نشین!

caca_caca888
05-03-2012, 20:08
دکترا میگن مسواک باید سه ماه سه ماه عوض بشه.
پس چه بهتره که اول هر فصل یه مسواک بخریم تا زمانو تاریخشو یادمون نره
الانم نزدیکه عیده و اول فصل...

تو سالی که گذشت چند تا مسواک عوض کردین؟! 4 تا بود؟

hamid_diablo
05-03-2012, 20:20
اگه چیزی رو انتخاب میکنید حتما باید تو نگاه اول به دلتون بشینه وگرنه بعدا پشیمونی به بار میاد

تو انتخابتون مشورت کنید اما انتخاب دیگران انتخاب شما نشه

paket
05-03-2012, 21:00
وقتی میخوای یه جنسی بخری مثلا موبایل یا ... قبل از اینکه پولو پرداخت کنی جنستو ببین بازش کن تا مثل من کلا سرتون نره داخل کارتون ایفون 4 اکبند mp3 پلیر بزارن بدن بهت.حتما حتما همونجا بازش کن تست کن .البته بعده ۱۵ روز دزد دستگیر شد اما پول رفته بود متاسفانه.

D4Rk knight
06-03-2012, 01:32
همیشه سر خود و از روی لجباری کاری را انجام نده
کسی را اذیت و آزار نده

Alireza SM
06-03-2012, 13:54
تورو خدا انقدر سر فوتبال با آشنایان و نزدیکانتون کل کل نکنین . به خدا 50% کدورت ها همینجوری استارتش زده میشه
الان دارم میبینم پسرعموم به خاطر کل کل کردنم باهاش با من قهره و منو جشن نامزدیش دعوت نکرده .
ابن فوتبال هرچی ارزش داشته باشه توی اون 90 دقیقه و نهایتا یه ساعت بعدش هست ؛ بعد از اون به زندگی واقعیتون برگردین خودتون رو درگیر مسایلش نکنین مگر در جام ملت ها و جام جهانی و مراحل حذفی چمپیونزلیگ .
حتی اگه کاپ قهرمانی رو بیارن یه مدت توی منزل شما نگه دارن بازم ارزش نداره بخاطرش با عزیزانتون بحث و جدل کنین

erfan ghobadi
06-03-2012, 14:07
آنی و به هرکسی پیشنهاد نده (واسه ی هر چیزی)....

amir h1999
06-03-2012, 23:42
هیچ وقت اولین نباشید!
ولی بهترین باشید

hamid_diablo
08-03-2012, 10:13
برای اینکه رابطتون با دیگران صمیمی تر بشه از اسم کوچیکشون استفاده کنید

roteal2007
08-03-2012, 10:43
هیچوقت توی محیط کار به هیچکس حتی نزدیکترین دوستتون اطمینان نکنید و هر حرفی رو جلوش نزنید

Alireza SM
08-03-2012, 13:22
خیلی از ناراحتی هامون از دیگران ؛ از جایی شروع شده که توقع زیادی ازشون داشتیم :13:

hamid_diablo
08-03-2012, 14:53
فصل خرید و چونه زنی!!

اگه میخواید یه تخفیف تپل و ویژه بگیرید سعی کنید زمانی با فروشنده چونه بزنید که مشتری دیگه ای تو فروشگاه نباشه.چون تو این جور مواقع فروشنده برای اینکه مشتری دیگه هم چونه نزنه جلوش به شما تخفیف نمیده

setare.paria
09-03-2012, 15:10
همیشه یه راه هست حتی زمانی که فکر میکنید به آخر خط رسیدین هیچوقت به خودکشی فکر نکنید اگر کسیو میشناسید که از خودکشی حرف میزنه حتما ازش بخاید بره مشاوره چون مطمئن باشید اگه مشاوره نگیره حتما این کارو میکنه .

Alireza SM
09-03-2012, 15:18
حتی به کسایی که مثل چشماتون بهش اعتماد دارین هیچوقت بدون چک و سفته و ... پول هنگفت قرض ندین ، وقتی به کسی پول قرض میدین حسابش رو بکنین که اگه یه مشکلی برای طرف پیش بیاد شما میتونین برین به بستگانش ادعا کنین ازش طلب داشتین ؟ چطوری میتونین اصرار کنین و پولتونو ازشون طلب کنین ؟
40 ملیون تومن به یکی از فامیلام دادم و الان تصادف کرده و فوت شده ؛ خدا رو شکر که ازش چک گرفتم وگرنه میرفتم به خونوادش میگفتم ازش 40 تومن طلب دارم هزار جور تهمت دروغ بهم میزدن !
وقتی چهلم گذشت میرم پیش خونوادش موضوع رو مطرح میکنم

yoosef_st
09-03-2012, 17:26
اگه یه وقت زیر تابلوی پارک ممنوع یا حمل با جرثقیل پارک کرده بودین
و یهو رسیدین دیدین داره ماشینتون رو میبره
سعی کنین تا جایی که میشه با منت کشی و پول و من بمیرم تو بمیری نذارین طرف ماشینتون رو ببره
و در ضمن این هم یه قانونه که بد نیست بدونین
که حتی اگر ماشینتون رو توی جرثقیل گذاشته باشن
و شما از راه برسین حق ندارن ماشینتون رو ببرن
البته ترجیح اینه که به عنوان آخرین حربه این یک مورد رو رو کنید

HITB0Y
09-03-2012, 17:45
برای اونایی که میخوان انتخاب رشته کنن...
واکسی باش,ولی بهترین باش!

امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

zr1
09-03-2012, 18:57
اگه بیرون هستین و دیدین که یه ادم شر میخاد یه دعوا یا شر برای شما درست کنه کاری نکنید که باهاش دعوا کنید.توی اون لحظه هم نترسین و به خودتون قدرت بدین.حتی اگه دعوا هم بشه اگه طرف شما رو بزنه شما کمه کم میتونین که یه مشت بخابونین بهش.پس از ادمای شر هم نترسین چون زیاد هستن

Alireza SM
09-03-2012, 20:03
وقتی میخواین برین بیرون برای تفریح ؛ سعی کنین به جز قلیون و یخ و آب جوش ؛ هرچی لازم دارین از داخل شهر بخرین و با خودتون ببرین وگرنه قراره همه چیز رو چندبرابر قیمت بگیرین .
اعصاب آدم خورد میشه وقتی برای یه پاکث آبمیوه 1500 تومنی مجبور میشه 2000 تومن پول بده یا مثلا زغال برای منقل کباب رو 4000 تومن بخره !

shahinfarasystem
09-03-2012, 20:33
اگر نیاز به دوره ای یا کلاسی داری حتما سعی کن جوری قبلش برنامه بریزی که بتونی مثلا توی 30 ساعت کلاست هر جلسه اش رو دوره بکنی و تمرین داشته باشی

ترجیحا اگر بتونی صدای استاد توی کلاس رو با اجازه خودش ضبط کنی بسیار کمک کنندست

در یک کلام اگر وقت نداری که بتونی مطالعه و مرور بکنی اصلا ثبت نام نکن که هدر دهی پوله

CRIS Joon CR7
09-03-2012, 21:17
هیچ وقت در مورد چیزی که نمیدونی یا حداقل مطمئن نیستی اظهار نظر نکن:27:
تجربه:اگه عجله داشتی و نشستی پشت ماشین و هرچی استارت زدی دیدی روشن نمیشه حتما یه دربست بگیر:11:
...........
به چیزی یا کسی تکیه کنیم که وقتی نبود نخوریم زمین:20:
البته این آخری از جملات قصار خودم بود:31:

hamid_diablo
09-03-2012, 21:30
هیچوقت به کسانی که شما رو فراموش کردن فکر نکینید.چون با این کار خودتون رو عذاب میدید

nikaien
09-03-2012, 22:06
اگه ميخواي مسافرت بريد شمال فقط طرف نمك ابرود بريد كه از بقيه جاهاي شمال بهتره

mjorh
09-03-2012, 22:13
هیچ وقت تو حرف زدن عجله نکنید ...مخصوصا وقتی عصبانی هستید ....!

بعضی وقتا جبران کردن غیرممکنه !

Переклад не
09-03-2012, 22:38
بچه ها دیشب مادربزرگم متاسفانه سکته ی مغزی کرده اما به لطف خدا حالش خوبه الان. باز یه تجربه ی تلخ اونم اینکه مواظب بزرگترهاتون باشید آدرم پیر تر که میشه عینه بچه ها زود رنج و مستعد مراقب میشه .مامان و بابا یا مادر بزرگ و بابا بزرگ .متاسفانه اکثرا تو خوردن غذا بی دقتی میکنن و کلسترول و ... زیاد مصرف میکنن که ما باید بیشتر حواسمونو جمع کنیم و نذاریم اینطوری بشه و با بالا رفتن فشار خون خدایی نکرده سکته و ...
همیشه براشون از چیزای خوب خوب حرف بزنید و از مشکلاتتون پیششون نگید تا باعث بالا رفتن فشار خونشون نشه .بزرگترا واقعا نعمت های با ارزشی هستن قدرشونو بدونیم

Eblis 2011
09-03-2012, 23:18
به همه بدبین باش

Masoud-Susa
10-03-2012, 15:25
ســلام دوســـتان !
ایــنی کـه مینویــسم بــه جــون بــچه نــداشتم تــجربس آقــا؛ تــجربــه !! :31:
یـه توصــیه خیــلی مـهم به شمــا عزیــزان دلـم دارم ! :31:
تـوی ایــن ایــام پیــش رو مطمـئنا دوسـتـان زیـادی هستنـد کـه بـه مسافرت میرن ؛ خصــوصا بـه شـهر اصفهان ! سـعی کـنید توی این سـفر همیـشه نقشـه شهر مورد نـظر رو تـهیه کـنید و از پــرســیدن آدرس در ایــن شهــر بــه شــدت خــودداری کنــید ... ! :31:چـرا کـه پــرسیــدن آدرس همــان و دور خــودتون چــرخیــدن هم هــمان ! (مصــرف ســوختتون هم بـه شـدت بـالا میره تـازه !:31:)
خــودم چــندیــن مرتبه گیــر افتادم کـه میـگم(به قولی دیدم کـه میگم) ! :31:
+
البــته خـوبه آدم هرجـا میره نقـشه همراهش باشه ! :46:
خــلاصه ما تـوصیــه لـازمه رو انـجام دادیـم !خـواه پــند گیــر.... ! :31:

atrin 1998
10-03-2012, 16:47
1- براي خندوندن ديگران خودتونو تحقير نكنيد
2- جلوي هيشكي كلاس نذارين

atrin 1998
10-03-2012, 16:55
به همه كمك كنيد حتي اگه قدرتون رو ندونست
تو اولين برخوردي كه با غريبه ها داري زود پسر خاله نشو ... مخصوصا كسايي كه ميخواي باهاشون كار كنيد...بايد بشناسيشون بعد .. وگرنه قدرت رو نميدونن

majid_98
10-03-2012, 17:00
وقتی میرید شنا حتما بندلباستون رو چک کنید که محکم بسته باشید تا خدایی نکرده موقع شیرجه زدن مشکلی پیش نیاد!!!!

atrin 1998
10-03-2012, 17:08
به ادمـ بي لياقت خوبي نكن اگه كردي توقعي نداشته باش!!!

دل نبند ولي دوسش داشته باش

atrin 1998
10-03-2012, 17:13
به هركسي اعتماد نكن
تا اونجايي كه از دستت بر مياد كمك كن و از دستش نده
زيادي احساساتي نباش
انتقاد پذير باش

hamid_diablo
10-03-2012, 17:16
سعی کنید هم سن وسالای خودتون رو نصیحت نکنید.چون تجربه نشون داده به خاطر غرور و یا هر چیز دیگه ای به حرف شما گوش نمیدن.معمولا آدما حرف کسی رو گوش میدن که چند سالی ازشون بزرگتر باشه

CRIS Joon CR7
10-03-2012, 18:24
به نظرم تو یه محیطی که خیلی شوخی کنی اینگار عددی هم حسابت نمیکنن خودم یکی رو دیدم که خیلی لوده بود و همین اخلاقش اباهت شو از بین برده:11:

pcsoft
10-03-2012, 18:42
این نکته رو به یاد داشته باش:(یجورایی تجربه هم هست برام)
همیشه وقتی جنسی،تکنولوژی چیز جدیدی میاد. اگر خواستی بگیریش. اولین نفر نباش. آخرین نفر هم نباش.(ضرب المثل هست)

D4Rk knight
10-03-2012, 20:58
هیچ وقت مهریه بسیار زیاد برای زنت نذار یه مهریه بذار که هم بتونی بدی هم طرف راضی باشه
به کسی که نمیشناسی اعتماد نکن

sourena
11-03-2012, 00:11
ســلام دوســـتان !
ایــنی کـه مینویــسم بــه جــون بــچه نــداشتم تــجربس آقــا؛ تــجربــه !! :31:
یـه توصــیه خیــلی مـهم به شمــا عزیــزان دلـم دارم ! :31:
تـوی ایــن ایــام پیــش رو مطمـئنا دوسـتـان زیـادی هستنـد کـه بـه مسافرت میرن ؛ خصــوصا بـه شـهر اصفهان ! سـعی کـنید توی این سـفر همیـشه نقشـه شهر مورد نـظر رو تـهیه کـنید و از پــرســیدن آدرس در ایــن شهــر بــه شــدت خــودداری کنــید ... ! :31:چـرا کـه پــرسیــدن آدرس همــان و دور خــودتون چــرخیــدن هم هــمان ! (مصــرف ســوختتون هم بـه شـدت بـالا میره تـازه !:31:)
خــودم چــندیــن مرتبه گیــر افتادم کـه میـگم(به قولی دیدم کـه میگم) ! :31:
+
البــته خـوبه آدم هرجـا میره نقـشه همراهش باشه ! :46:
خــلاصه ما تـوصیــه لـازمه رو انـجام دادیـم !خـواه پــند گیــر.... ! :31:

ممنون از توصیه دوستمون :11:

بنده هم توصیه میکنم انواع GPS و نقشه و ... برای سفر به تبریز ، همراه داشته باشین! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه بار من گیر کردم تو این شهر :41: خدا نصیب هیـــچ نا مسلمونی نکنه :31: کل شهر منو چرخوندن ... آخرش دیدم یه جا نوشته: به ارومیه خوش آمدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CRIS Joon CR7
11-03-2012, 02:50
هر وقت خواستید کاری رو بکنید اما قبلش خوابتون گرفت همون موقع پاشید یه آب بزنید صورتون تا خواب از تون بپره:31:
من میخواستم یه کاری کنم فوتبال ببینم خوابم گرفت دو ساعت بعد بیدار شدم و دیگه فایده ای نداشت:13:

Saeed System
11-03-2012, 03:03
یه چیزی که واقعا برای من تجربه شده...با مردم کل کل نکنید...سعی کنید با معذرنت خواهی رفع و رجوع کنید...

یه بار رفتم بغالی جنس بخرم بهش پول خورده دادم 100 تومنی50 تومنی..فروشنده گفت داداش پول درشت بده اینارو کسی قبول نمیکنه..... من خیلی راحت میتونستم بگم آقا یعنی چی؟ این چه حرفیه پول پوله دیگه خورده که بهتره کارتو هم راه میندازه...بعد طرف لج میکرد جنس نمی فروخت...

ولی من د رجواب گفتم...شمرنده حاج آقا نمیدونستم الانم همراهم نیست پول درشت..دفعه بعد حتما پول درشت میدم..

بعد طرف دلش نرم شد و سریع کارمو راه انداخت....

:11::20:

ho3in0861
11-03-2012, 20:40
هرچیز که خار آید روزی به کار اید:11:

majid_98
11-03-2012, 22:16
برای انجام کارایی که درموردش تجربه ندارید سعی کنید دلتون رو به دریا نزنید!!!
یه هو شاید دلتون غرق شد!!
میخاستم با یه بنده خدایی صحبت کنم اما درست نمیشناختمش دلو زدم به دریا و پیش خودم گفتم مشکلی پیش نمیاد
درصورتی که خیلی اشتباه میکردم:41:
گند زدم به همه چی!:45:

hamid_diablo
12-03-2012, 10:50
موقع خرید کتاب به عکس داشتنش توجه کنید!!!

چند روز پیش یه کتاب اموزسی براب c# گرفغتم که تقریبا 500 صفحه بود و بدون عکس.همون هفته اول از کتاب زده شدم و رفتم سراغ pdf هایی که عکس هم دارند.اینطوری برام جذابتره

Xx Hossein xX
14-03-2012, 23:17
سعی کنید همیشه در دسترس نباشید، مثلا همیشه توی یک جمع نباشید چون تکراری و بی ارزش میشید.
در حق یک نفر زیادی لطف نکنید، چون به مرور زمان اون لطف رو وظیفتون میدونه.

malkemid
15-03-2012, 19:59
هیچوقت تو کارهای مالی به دلال و واسطه ها اعتماد نکنید که واقعا بخاطر 1 قرون همه کار ازشون بر میاد...به کمتر قانع باشید اما به واسطه ها باج ندید...امروز واقعا به این موضوع اعتقاد پیدا کردم

D4Rk knight
15-03-2012, 20:08
هر وقت میخواهی کاری را انجام دهی قبل از آن در موردش تحقیق کنید تا با مشکل برخورد نکنی.

hamid_diablo
15-03-2012, 20:59
هر موقع که میخوای به چیزی تکیه بدی اول از محکم بودنش اطمینان پیدا کن بعد راحت خودتو بنداز روش!!

farhad1122
15-03-2012, 22:02
بیشتر چیزهایی که میخوام بگم تلخه! اما حقیقت هایی توی زندگیمون وجود داره که با یادآوریشون میخندیم! درسته میخندیم اما این حقیقت ها تلخ ترین اتفاقات زندگیمون هستن!:19:
قبل از اینکه به یکی خوبی کنید یا بهش فکر کنید یا براش وقت بذارید اول ببینید طرف ارزشش رو داره!؟ معمولا بیشتر آدما ارزش ندارن!! ولی دیر میفهیم!....:41:
زیاد یه کسی خوبی نکنید چون بعد یه مدت فکر میکنه وظیفتونه!!.....:41:
همه آدمها مثل هم نیستن لازم نیست از همه انتظار داشته باشیم آدمای باارزشی بشن! در واقع نباید از هر کرمی انتظار پروانه شدن داشته باشیم!!....:41:
وقتتوتو برای آدمای بی ارزش هدر ندین!....:41:
هر کاری رو انجام میدین با علاقه انجام بدین!! و ازش لذت ببرین!:8:
تا حالا اینو فهمیدم که: تعداد کمی از آدمها باهوشن! و تعداد خیلی کمتری عاقلن! :18:
قدر آدما رو تا وقتی هستن بدونید! آدمها همیشه زنده نیستن! وقتی که کنارمون هستن اصلا به یادشون نیستیم وقتی میرن غمگین میشیم و میگیم چقدر جاشون خالیه! میگیم ای کاش بودن تا ...اما دیگه دیر شده...:13:
توی زندگی اگه چیزی رو میخواین با تمام وجود تلاش کنید! همش از دیگران توقع نداشته باشین خودتون هم تلاش کنید! اگه خودتون حال انجام یه کار رو ندارین چطور توقع دارین دیگران بخوان اون کار رو انجام بدن برای شما؟:13:
و آخرش اینکه آدما رو اگه اشتباه میکنن ببخشید! نه به خاطر اونا! به خاطر آرامش خودتون! البته من هنوز نتونستم! ....:41:
موفق باشین.:46:

بی باک بی بال
17-03-2012, 13:43
وقتی از کسی پول می گیری چه بانک :2:چه شخص حتما بشمار وگرنه پشیمان می شوی

mjorh
17-03-2012, 13:50
خیلی وقتا اتفاقای بدی واسمون میفته ک میتونس بدترشم اتفاق بیفته ....پس به جای گلایه کردن .....
خدا رو شکر کنیم که اتفاق بدتر نیفتاد !

hamid_diablo
17-03-2012, 16:20
تو این دوره و زمونه به خاطر رفیق خودتون رو به آب و آتیش نزنید

این حرف برای بستگان هم صدق میکنه.البته از نظر من

.:PAR3A:.
17-03-2012, 18:32
هیچوقت با آدمای خطرناک بحث های خطرناک نکنین ، چون آخر یه جوری پدرتونو در میارن که فکرشو هم نمیکردین :|

Royce
17-03-2012, 21:57
رفیق و رفیق بازی حال میده ولی اگه توش زیاده روی بشه آدمو از خیلی چیزا عقب میندازه

hamid_diablo
17-03-2012, 22:26
این چنذ روزه مونده به عید اگه برای خرید بیرون میرید مطمئن باشید که فروشنده ها قیمتهای نجومی میگن برای تخفیف گرفتن تا میتونید چونه بزنید

majid_98
18-03-2012, 02:19
هیچ وقت سعی نکنید برای باز با بسته کردن پیج از کلید استفاده کنید!
اگه کلید خراب بشه دیگه هیچ قفلی رو باز نمیکنه.
بدتر از اون این که کلید درب خونه یاشه.
(تجربه جدیدم):9:

D4Rk knight
18-03-2012, 21:54
هیچ وقت بدون بیمه ماشین رو بیرون نبرید یکی از آشناهامون بدون بیمه رفته بود و باهاش تصادف کرد و کلی خرج افتاد براش که هنوزم داره پولشو میده دوستان حواستون به بیمه ماشین باشه.

Alireza SM
20-03-2012, 17:33
امروز یه تجربه ای رو دارم براتون میگم که فوق العاده با ارزش هست برای کسایی که زیاد به بانک مراجعه میکنن .

اگه دارین دسته اسکناس درشت از بانک میگیرین ( ده تومنی یا پنجاه تومنی ) قبل از اینکه اپراتور باجه نفر بعد رو صدا بزنه به کارمند بگین که من هنوز پولم رو نشمردم ( این کار یعنی از نظر قانونی شما هنوز پول رو تحویل نگرفتین ) . بشینین و با دقت پول رو بشمارین مخصوصا تو بانک های دولتی کارمندها تازگیا دزدی زیاد میکنن ( این کار دلایل روانی هم داره ) . پارسال با پدرم بانک رفته بودیم که داشت حسابش رو نقد میکرد و دسته اسکناس 50تومنی گرفت ولی کارمنده دوتا از اسکناس ها رو دزدیده بود و وقتی تحویل پدرم داد بهش اجازه نداد که دسته اسکانس ها رو بشماره و گفت بانک شلوغه برین بیرون و بشمرین . وقتی پدرم شمرد دید که یکی از دسته اسکانس ها بجای 50تا 48 تا هست و هرچقدر هم به طرف گفتیم زیر بار نرفت و گفت که جلوی خودت هر کدوم از دسته ها رو دوبار با دستگاه شمردم .( درست هم میگفت و این کار رو کرده بود ) ولی این نکته رو عرض کنم که به هیچ وجه امکان خطا از بانک وجود نداره در این موارد و همه دسته های اسکناس ها چند بار شمرده میشن و امکان نداره بانک یه دسته اسکناس رو 100هزار تومن کمتر دسته بندی کنه و به مشتری تحویل بده و دستگاه اسکناس شمار بانک هم بعضی وقت ها کم نشون میده ولی امکان نداره اضافه نشون بده و دسته 48تایی رو 50 نشون بده .

ماجرا از این قراره که وقتی کارمند بانک اسکناس ها رو گذاشت توی دستگاه و جلوی مشتری شمرد , بعدش میزاره روی میزش و یه دسته اسکناس دیگه رو برمیداره تا بزاره داخل دستگاه ؛ در همین حین به طرز کاملا زیرکانه با اونیکی دستش از اون دسته اسکناس شمارش شده چندتا اسکناس خارج میکنه . دلیل اینکه ما متوجه این کار نمیشیم اینه که حواسمون فقط به دستگاه شمارنده هست و فقط به دستگاه دقیت میکنیم که چه عددی رو نشون میده و اینطرف غافل هستیم که کارمند بانک با اینکی دستش چه کاری انجام میده . ضمن اینکه کسایی که میرن جلوی باجه و میشینن روی صندلی اصلا روی دست های کارمند دید ندارن و نمیتونن ببنن که طرف داره چیکار میکنه .

برای همین همیشه حواستون به هر دوتا دست کارمند باشه و سعی کنین وقتی برای دریافت پول به باجه مراجعه میکنین خودتون رو زرنگ نشون بدین .

imanpod
21-03-2012, 03:10
همیشه قبل از خرید لوازم کامپیوتری و الکترونیکی یه سری به فروم p30world و جاهای دیگه بزنین و بنچمارک ها و نظرات کاربرا رو بخونید تا بعدش پشیمون نشید .
من تا حالا دو سه دفعه بد پشیمون شدم .

Majid_17_206
21-03-2012, 16:42
سعی کنید که زیاد به کسی وابسته نشید حتی اگه اون فرد آدم حیلی خوبی باشه به این خاطر که اگه یه روزی به هر دلیلی رابطه تون با طرف قطع شد یه جوری بتونید باهاش کنار بیاید(این اشتباهیه که من خودم تا حالا چند بار انجام دادمش)
و اینو بدونید که هر کسی لیاقت خوبی و عشق شما رو نداره

Mohammad Yek110
21-03-2012, 18:05
پاک شود .....................

"R E Z A"
21-03-2012, 18:48
یه سری فندکهای دستی هستن که برای روشن کردن گاز و ... توی آشپزخانه استفاده میشه شبیه تفنگ هم هستن و با ایجاد یه جرقه ی خیلی کوچیک میشه گاز رو روشن کرد و کبریت استفاده نکرد بچه های کوچیک ممکنه علاقه داشتن باشن به این جور فندکا و والدین هم ممکنه به بچه ها بدن ولی بچه ی یه بنده خدایی سر همین قضیه فندک رو میکنه توی دهنش و جرقه میزنه و اون بچه فلج دائم العمر میشه

hamid_diablo
21-03-2012, 21:12
اگه کسی که باهاش تازه رابطتون رو شروع کردید گفت که خیلی باهوش و ریز بینه ازش بترسید.این جور افراد همه چیزو به خاطر میسپارند و همیشه بدیهاتون رو یاداوری میکنند

farhad1122
22-03-2012, 14:47
البته یه بار یه برنامه علمی نگاه میکردم فکر کنم کانال 4 نشون داد درباره مغز بود میگفت مغز بیشتر خاطرات بد رو در ذهن نگه میداره تا خاطرات خوب! اگه دقت کرده باشین وقتی به یه نفر فکر میکنین اول خاطرات بد و اشتباهاتش به ذهنتون میاد! اما برای خوبی ها یا خاطرات خوبش باید فکر کنید تا یادتون بیاد! برای همینه که در برابر بیشتر آدمها اگه هزار تا خوبی کنید خیلی وقتها به چشمشون نمیاد و حتی تشکر هم نمیکنن اما وقتی یه اشتباه بکنید دیگه فقط همون یک اشتباه رو میبینن! دیگه هزار تا خوبی رو اصلا فراموش میکنن! و چشمشون رو به همه چی میبندن! این خصلت عادی آدمهاست! اما اون آدمی یه انسان واقعیه که وقتی همیچن شرایطی میشه به خوبی های اون آدم هم فکر میکنه اون وقت آروم میشه و اون اشتباه رو هم میبخشه. کلا رابطه چیز سخت و پیچیده ایه! آدم میتونه از سخت ترین قوانین علمی دنیا سردربیاره اما فکر نکنم از رابطه بشه خیلی زیاد سردراورد! اما کلا اون آدمی لیاقت یک رابطه رو داره که خصوصیاتش شبیه شما باشه شخصیتش شبیه شما باشه و اون توی یه دنیا دیگه نباشه و شما یه دنیا دیگه! و اینکه آدم باارزشی باشه! عاقل باشه! معرفت داشته باشه! و ...
که البته اگه کسی همچین موجودی پیدا کرد به منم خبر بده!:31:
یه چیز دیگه اینکه قبل عید توی دانشگاه یکی از دوستام توی مسجد داشت نماز میخوند موبایلش رو دراورد گذاشت توی جیب کاپشنش و گذاشت کنارش. بعد نماز دید توی جیبش موبایل نیست! همیشه حواستون به وسایلتون باشه! خیلی جالبه که یه دانشجو توی مسجد (طرف مذهبی هم نباشه بد نیست یه حرمتی برای اعتقادات دیگران قائل باشه!) توی دانشگاه موبایل یکی رو بدزده! همیشه حواستون رو جمع کنید و همه جا دقت کنید...
موفق باشین.:11:

ahad_judo
25-03-2012, 19:42
بزرگترین تجربه:
در وهله اول فقط و فقط به فکر خودتون باشین نه دیگران.

hamid_diablo
26-03-2012, 11:33
اگه کسی کاری رو به شما سپرد و دیدید زیاد پیگیریش نمیکنه کاسه داغ تر از آش نشید و شما هم بی خیالش بشید

essi4300
26-03-2012, 11:40
تا میشه دایره اعتماد و انتظارتون از آدم هارو کوچک و کوچک تر کنین.

اولا همه لیاقت اعتماد رو ندارند و ثانیا اعتماد یکطرفه انتظاراتی رو در شما ایجاد میکنه که وقتی طرف توی ذوقتون زد، آسیب های زیادی بهتون وارد میشه.

skyzare
26-03-2012, 11:55
با سلام .

وقتی یه نفر میخواد که یه کاری رو براش انجام بدید همه جوانبش رو در نظر بگیرید ببینید میتونید انجامش بدید یا نه ! الکی به طرف قول بی مورد ندید . :41: که عاقببتون میشه مثل من !!!! :41:

shahinfarasystem
27-03-2012, 10:08
وقتی برای اولین بار میخوایید کاری رو انجام بدید.... حتما تحت نظارت کسی که یه بار اون کار رو کرده جلو برید
هم سرعتتون بیشتر میشه هم خطاهاتون کمتر....

همراه اول
27-03-2012, 11:58
به نظر من گفتن تجربه کافی نیست، باید دلیلش رو هم گفت، اون وقت دیگران درک خواهند کرد و به داناییشون اضافه میشه. مثلا گفتن اینکه اینکار کن یا نکن بدرد نمیخوره باید دلیلش و نتیجه رو هم گفت.

آزادی روانی:
برای بدست آوردن چیزی و یا کسی به اون وابسته نباش و احساس نیاز نکن، چون وقتی وابسته نیستی خوب و درست عمل میکنی، چون اعتماد بنفس داری و از بدست نیاوردن اون احساس بدی بهت دست نمیده و همین تفکر باعث میشه وقتی با خودت میگی اگه بدست نیاوردم(که طبیعیه ولی نوع برخورد با اون شرطه اینکه بپذیریم و آشفته بشیم و یا بگیم اهمیتی نداره) احساس دلهره و ترس نکنی و محکم و استوار بایستی و همین محکم و استوار ایستادن و آرامش سبب جذب و بدست آوردن میشه. که این منشا گرفته از آزادی هست و بر عکس هم میشه عمل کرد و سبب میشه آزادتر باشین و رفتار کنید و بخود بیشتر اعتماد کنید و بخود باوری برسین

Majid-6120
27-03-2012, 18:01
تا میتونین به بچه های کوچیک عشق بورزین . بچه های خاله ، عمه ، دایی و ... نه از روی تظاهر ! بلکه واقعی !

باور کنین هیشکی به اندازه این چه ها قدر محبت و علاقه انسان رو نمیدونن .

انقدر ساده ازشون رد نشین !

به عینه دیدم و تجربه کردم !

یه دختر عمه دارم شیش سالشه ... از بچگی من خیلی اینو دوست داشتم ... بسکه بانمک و شیرینه ( چه پارادوکسی : دی )

حالا انقدر به من وابسته شده که هفته ای یه بار باید ببینمش ! یعنی هر روز به مامانش میگه مامان بریم خونه دایی با مجید بازی کنم : دی

ولی در عوض بودن کسایی که جون واسشون میدادم ولی اگه یک سالم نمی دیدنم ، عین خیالشون هم نبود ! بعد اسمش رو هم میذارند : عشق !

D4Rk knight
27-03-2012, 19:28
وقتی میرید بنزین آزاد بگیرید حتما مطمئن شوید که بنزین هست یا نه.بعضی ها یکم بنزین میریزن و بقیه اش هم شربت و از این چیزا.خیلی دقت کنید.

در موقع خرید اجناس حتما از درست بودن آن مطمئن شوید.

hamid_diablo
27-03-2012, 19:36
هیچ وقت فکر نکنید حادثه و اتفاقات دردناک برای دیگرانه

اگه براتون حادثه ای پیش اومد اول از همه خونسردیتون رو حفظ کنید و بعدش صبر رو فراموش نکنید

essi4300
29-03-2012, 10:55
سقراط یک حرف خیلی جالبی داره،که من دقیقا توی زندگی خودم تجربه اش کردم،میگه:

براي دوست خود محبت را يكدفعه ظاهر نكن ، زيرا اگر اندك تغييري در تو بيابد تورا دشمن مي داند....

یکی از دوستانی که که زیادی بهش احترام گذاشتم،امروز شده دشمن من !!!
فقط به خاطر همین محبت زیادی و یک تغییر به خاطر برخی مشکلات.

به همه آرام و به اندازه ظرفیتشان محبت کنیم.

T_rex
29-03-2012, 13:39
یه بار از یه دست فروش که لباس مفروخت و مرد مسنی بود خواستم خرید کنم منم زیاد اهل چونه زدن نیستم خلاصه یه قیمتی داد من چند هزار تومن کمترش قیمت خودمو گفتم و فروشنده قبول نمیکرد دیگه داشتم بی خیال میشدم که خود فروشنده گفت هر وقت میخوای تخفیف بگیری اول پولتو در بیار تا فروشنده پاهاش شل بشه بعد تخفیف بگیر :20:
منم پول در اووردم و به همون قیمت خودم ازش لباس گرفتم:46:
الان این فن رو همه جا اجرا میکنم و تا حدودی جواب گرفتم

amir h1999
30-03-2012, 20:44
don't leave the best for last!
هیچ وقت بهترین را برای آخرین رها نکنید!

essi4300
31-03-2012, 10:40
یکی از بدترین صفات که میشه داشت سوء ظن نسبت به دوستان و اطرافیان هست.

از این موضوع هم متاسفانه ضربه خوردم،بی جهت به کسانی شک کردم که بهترین دوستان من بودند اما همین سوء ظن سبب شد،خیلی از اونهارو از دست بدم.

به قول فرانسیس بیکن :

سوء ظن، در جمع خصال، به گونه جُغد در حلقه پرندگان است.

آن‌ها همیشه در تاریکی پرواز می‌کنند.....

hamid_diablo
31-03-2012, 20:52
اگه از جنس مخالف کسی رو به شدت دوست داری سعی کن این موضوع رو تو رفتارت نشون ندی.چون طرف مقابلت از این بابت اشباع میشه و کارت سخت تر

ASUS POWER
31-03-2012, 21:42
به نظر من آدمی خوشبخته که فکر می کنه خوشبخته نه این که واقعا خوشبخت باشه و همین برای آدم کافیه تا از زندگیش در هر سطحی لذت ببره ...
بنابرین اگه فکراتونو کنترل کنید احساسات که زاده ی تفکرن رو کنترل کردید و زندگی با خوشبختی یعنی احساس خوب داشتن
من خودم تجربه کردم ... بارها و بارها ...

Reza Azimy_RW
31-03-2012, 21:58
بعضی افراد کلا" نمیخان این موضوعو بفهمن که دوست دخترشون واسه خودشون جذابیت داره فقط
چند روز پیش بعد از مدتها یکی از دوستان رو دیدم یه کله 3-4 ساعت در مورد دوست دخترش حرف میزده
جدا" دیگه حوصلشو نداشتم پا شدم رفتم
خوبه آدم از رفیقش با خبر باشه از کارایی که میکنه ولی نه اینکه 3-4 ساعت مدام مثل این ندید بدیدها از دوست دخترش بگه

Ehsan-8
31-03-2012, 23:03
تجربه این چندروزه به من ثابت کرده سی دی ویندوزی که سالها باهاش بودیو دور ننداز ! دلش میشکنه بدبختت میکنه !
سی دی و پگ ایکس پی قدیمیمو دور انداختم حالا لنگ فونتای توی سی دیم .............توروخدا

کمکم کنید من خیلی فوری و جدی نیاز به فونت سری H دارم که قدیمی شده . خیییییییییییلییییییییییی نیاز دارم لطفا یکی دوباره آپلود کنه . اون قبلیا آپلودش پاک شده . هیچ جای این دنیای مجازی پیدا نکردمممممممم
توروخدا یکی آپلود کنه .سی دی هم خریدم سری اچ رو نداشت !
من تمام مدلهای H nazanin رو میخوام . bold / light .....normal......

:37::37::37::sad::41:

help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

erfan ghobadi
01-04-2012, 11:04
زود قضاوت نکنیم...........
وای.......

Переклад не
01-04-2012, 13:00
وقتی دسته جمعی مثلا سه چار خونواده ای یا دوسه خانواده ای جایی مسافرت میرید حتما حتما هوای همدیگرو تو تمامی مراحل مسافرت مخصوصا تو جاده داشته باشید
ما فامیلی داریم تو جاده که میریم هیش کیو مراعات نمیکنه و تخته گاز میره و از همه جلو میوفته بی توجه از این که شاید واسه رفیقایی که پشت سر گذاشته مشکلی پیش بیاد و به کمک نیاز داشته باشن و یا اینکه خودش جلو بیوفته و راهو گم کنه و سر از بیراهه دربیاره
دیروز داشتیم چهار خانواده ای با 4 تا ماشین تو مسیر جلفا-تبریز در حال برگشت از مسافرت بودیم که باز ایشون تخته گاز کرد و واسه اینکه نشون بده پژو پارسش از ماکسیمای یکی از ماها خوش رکابتر و قدرتمند تره جلو افتاد و رفت و گم شد با زنگ زدن و رد گیری و هزار مکافات دیدیم راهو اشتباهی از مرند پیچیده به ناکجا آباد رفته
در ضمن پشت سرش هم خیلی حرفا میشه و همه میگن تو مسافرت و رفاقت و مرام دستی نداره و ...

m.ali_110
01-04-2012, 15:08
خیلی خیلی زیبا بود و استفاده کردم از نوشته های دوستان...

به نظر من خیلی مهمه که تو زندگی، در هر حال، سعی کنیم تا تفکر مثبت رو از دست ندیم و با همون چیزی که داریم حال کنیم.

من زمانی که بچه بودم فکر می کردم کسایی که بنز سوارن خیلی خوش به حالشون شده. گذشت و گذشت تا الان که خدا لطف کرد و به ما یه بنز داد. حالا می بینم اصلا هیچ ربطی به بنز و ... نداره. آدم اون جایی خوشه که دلش خوش باشه...

هیچ وقت قانون جذب را شوخی نگیریم و همیشه مثبت فکر کنیم و در حال آموختن باشیم...

در نبرد روزهای سخت با انسان های سخت، آنچه که می ماند انسان های سخت است نه روزهای سخت.

hamid_diablo
01-04-2012, 17:44
برای اینکه امیدتون به زندگی بیشتر بشه سعی کنید با افرادی رفت و آمد داشته باشید که به زندگی امید دارن.

اونا با حرفای مثبتی که از زندگی میزنن و همچنین اعتماد به نفسی که دارن و انرژی مثبتی که به شما میدن شما رو هم به زندگی امیدوار میکنند

Majid_17_206
01-04-2012, 17:56
دلتون رو پیش فروش نکنید منتظر بمونید تا خریدارش پیدا بشه
یعنی به اولین کسی که تو زندگیتون میاد دل نبندید و نگید این همونیه که میخواستم
شاید اشتباه کنید

Majid_17_206
01-04-2012, 18:27
اگه با دوستان بیرون میرید یا اینکه تو خوابگاه هستید ومیخواید برای اتاق خرید کنید سعی کنید هیچوقت مادر خرج نشید چون آخرش یه چیزی باید از جیب خودتون بزارید و همیشه یکی هست که بگه فلان چیز خوب نبود یا اینکه چرا فلان چیزو چرا خریدی؟
یه بار سر همین قضیه با یکی از هم اتاقیام دعوام شد
برای ناهار ماست گرفته بودم هم اتاقیم گفت چرا با پول ما ماست خریدی؟شاید ما نمیخواستیم ماست بخوریم
منم اعصابم خورد شد چون زحمت خرید با من بود آخرش هم یه منتی رو سرم گذاشته بود
بهش گفتم نمیخوری؟گفت نه منم گفتم به جهنم نخور همشو خودم میخورم همه ی پولش هم خودم میدم(البته یه سری چیزای دیگه گفتم که اینجا جاش نیست:دی)خلاصه که هر چی از دهنم در اومد گفتم
یه چیز دیگه هم بگم که رو حرف جنس مخالف زیاد حساب باز نکنید و صرفا به خاطر حرفاش همه ی دوستای خوبی که دارید رو از دست ندید چون امکان داره که یه روز بی دلیل زیر همه ی حرفاش بزنه و شما بمونید و این همه دوست خوب که به خاطر کارایی که باهاشون کردید حالا دیگه مثل یه غریبه باهات رفتار میکنند اونوقت تو میمونی وتنهایی...
بعضی ها هستن که ادامه دوستی باهاشون از غرورتون بیشتر ارزش داره(یادتون باشه که فقط بعضیا)

M e i s a m
01-04-2012, 19:57
تو ماشین در حال حرکت هی به راننده نگید که از فلان جا برو فلان نکن اونجوری برو چون حواسش پرت میشه و کلا کار اعصاب خورد کنی هست
یه بار که با خودتون این کار رو بکنن متوجه میشید که بد هست

farhad1122
02-04-2012, 11:09
من میخوام در مورد یکی از تلخ ترین تجربه های این چند سال اخیر زندگیم بگم! :45:چون شاید شرایط مشابهش برای شما زیاد پیش بیاد شاید به دردتون بخوره.:46: تا حالا هر چی اینجا پست داده بودم کلی بود اما این دفه در مورد یه تجربه یا یه شخص خاصه!
من پارسال کنکور داشتم و یکی از کاربرای اینجا واقعا به من کمک کرد و منو راهنمایی کرد. و راهنمایی هاش مفید بود و تا حدود زیادی کمک کرد که به دانشگاه و رشته ای که دوست داشتم رسیدم. و من دیدم اون شخص آدم خیلی خوبیه و تصمیم گرفتم محبتش رو جبران کنم. سعی کردم هر چه قدر میتونم بهش خوبی کنم! حتی شماره موبایلشو گرفتم و هر وقت پیامک قشنگ داشتم براش میفرستادم! اگه ایمیلی داشتم که خوشم میومد یادش میفتادم و براش میفرستادم! تاریخ تولدشو نگاه کردم و روز تولدش بهش زنگ زدم! که خوشحالش کنم! خیلی وقتها به فکر بودم و با تمام وجود میخواستم خوبی که در حقم کرده بود جبران کنم! ولی به هر حال از فاصله هزار کیلومتری بیشتر از این نمیتونستم کاری انجام بدم! ولی سعی کردم هر وقت میشه موردی هست بهش کمک کنم اگه میتونم! اونم گاهی خوبی میکرد مثلا تولد منو تبریک گفت و ... اما بعد یه مدت دیدم اولا اینکه چون خیلی از هم دوریم نمیشه چندان صمیمی شد! دوم اینکه بعضی وقتها الکی سوتفاهم پیدا میکردیم و مشکل داشتیم! و کلا دیدم نمیشه تو نت با کسی زیاد صمیمی شد مثل دنیای واقعی و اون شخص هم کلا شخصیتش متفاوت بود با من! گفتم بهش ما به هم نمیخوریم و بهتره دوستی مونو ادامه ندیم! جوابی نداد! و یکماه گذشت و نزدیکای عید شد! من حس کردم شاید از دستم دلخور شده و دوست نداشتم کسی که بهم خوبی کرده از دستم دلخور باشه ازش معذرت خواستم! گفتم اگه ازم دلخوری منو ببخش و بعدش از هم خداحافظی کنیم! حداقل با قهر از هم خداحافظی نکنیم! با یه حس خوب باشه که نه اون ناراحت باشه نه من! اون شخص گفت بعدا جواب میده اما جواب نداد! دوباره براش پیغام دادم! یکبار دیگه هم معذرت خواستم! بازم هیچ! و آخرش هم هیچی جواب نداد! و با این کارش منو آزار داد! و این برام خیلی عجیب بود که کسی که خوب بود و من چند ماه تمام فکر خوبی بهش بود گفتم شاید دلخور باشه ازش معذرت خواستم که دلخور نباشه و به فکر بودم بعد اون خوشش میاد منو آزار بده! شاید دو تا جمله میگفت که ناراحت نیست یا ... و هم اون حس خوبی داشت و هم من و تمومش میکردیم. اما...
چند سال قبل یه دختری بود که پسره که ازش جواب منفی شنیده بود برا ازدواج تو صورتش اسید ریخت! بعد چند سال اون دختر، پسره رو بخشید! توی تلویزیون هم نشون داد! بعضی آدمها واقعا بزرگوارن! اما همه این طور نیستن!
و من اشتباه کردم! تجربه تلخی برام بود! یاد گرفتم این انجمن یا هر جای دیگه تو نت جایی برای صمیمی شدن و دوستی نیست هر چقدر هم شخص مقابل خوب باشه به خاطر دوری و ... سوتفاهم پیش میاد و درست کردنش مکافاته! بلکه این جاها جاییه برای اینکه اگه سوالی داریم به هم کمک کنیم و ... اگه کسی خوبی کرد با یه تشکر ساده تمومش کنیم یا نهایتش یه مدت بهش خوبی کنیم و بریم! کاسه داغ تر از آش نشیم! :13:در مقابل هر کسی غرورمونو نشکنیم بریم معذرت بخوایم که بعد بخوره تو ذوقمون!:41:
و حدی رو در دوستی همیشه حفظ کنیم! یه دوستی معمولی خیلی بهتر از اینه که با یکی یه مدت خیلی دوست باشیم بعد با قهر جدا شیم!
و یاد گرفتم چقدر کار زشتیه که یکی معذرت بخواد و ما محل نذاریم! تا حالا نشده کسی ازم معذرت بخواد من نبخشمش اما دیگه از این به بعد اگه حس کنم شخص مقابل پشیمونه قبل معذرت خواهی میبخشمش! :8:
یکی از فامیلامون بچه کوچیک داره! یه بسکوئیت دستش بود خواستم ازش عکس بگیرم ازش گرفتم یه لحظه با نفرت نگاهم کرد! دو دقیقه بعد یادش رفت و میخندید و دوست داشت بیاد تو بغلم! ای کاش همه مثل بچه ها گذشت داشتن! همه اشتباه میکنن! بد نیست ببخشیم و نه خودمون رو آزار بدیم و نه شخص مقابل رو!
این تجربه برام خیلی سخت بود! ولی دیگه تجربه شد...
یه چیز دیگه اینکه! یاد بگیریم هیچ چیز اون طور که به نظر میرسه نیست! دنیا پر از وقایع عجیب و راز و معماست! همه چیز! و در مورد هر چی بیشتر تحقیق کنیم شاید سوالهایی که در ذهنمون هست جواب داده بشه اما سوالهای جدیدی ایجاد میشه! و تا ابد ادامه داره! در گذشته وقایعی پیش اومده که شاید هیچ وقت نشه واقعا دلیلشو فهمید! آینده هم همین طور! دنیا جای خیلی قشنگ و عجیبیه! سعی کنیم درکش کنیم!
عمر کوتاهه! به جای آزار دادن هم به هم خوبی کنیم! به بچه های خیلی کوچیک و آدمهای خیلی مسن بیشتر اهمیت بدیم! اونا باارزش تر از بقیه آدمهان! پاک ترن!
حدی رو در دوستی نگه داریم! توی نت نخوایم با کسی خیلی صمیمی بشیم! حتی اگه آدم خیلی خوبی باشه! اون شخصی هم که گفتم آدم خوبی بود اما به هر حال نت جای این کار نیست! برای دوستایی که در زندگی معمولی داریم بیشتر وقت بذاریم! ولی بازم زیاده روی نکنیم! بعضی وقتها با سکوت همدیگه رو آزار میدیم! چند تا جمله میتونه همه چی رو به خوبی و خوشی تموم کنه! چرا همو آزار میدیم؟! آشتی کردن آسونه! البته نه برای همه! این تجربه ها برام تلخ بود! گفتم و امیدوارم شما هیچ وقت این جور تجربه ها براتون پیش نیاد...
هیچ وقت زیاده روی نکنیم و حد هر چیزی رو نگه داریم! انجمن و ... جای رفیق بازی نیست جای جواب به سوالهای هم و کمک به همه! همین! نه جای رفیق بازی!:13:این تجربه برای من خیلی سخت تموم شد امیدوارم برای کسی پیش نیاد...!
توی زندگی اگه شخصی بهمون خوبی کرد و حس خوبی داشت شاید اشتباه هم کرد یکبار ! همه اشتباه میکنن! میشه بخشید و آشتی کرد و حسهای خوب داشت....:13:
هیچ چیز رو زیاد سخت نگیرید! دنیا زودگذره! زندگی کوتاهه! این جهان با تمام شگفتی هاش فانیه!:jealous:
و وقتی به گذشته نگاه کنیم میبینیم چقدر اشتباه کردیم! تنها راهی که داریم اینه که ادامه بدیم و از تجربه ها درس بگیریم!:8: و به آینده امیدوار باشیم...:46: امیدوارم که تجربه های تلخ برای هیچ کس پیش نیاد! چون هم سخته و هم تلخ...! ولی تجربه راحت به دست نمیاد...
موفق باشین.:11:
1391/1/14

♥raha♥
03-04-2012, 12:54
هر وقت جنس مخالفتان خواست تا از شما جدا بشه جلوی اون اظهار ناراحتي نکنید.

سعی کنید مثل یک جنتلمن باشید.

و هیچ وقت اصرار برای ماندن او نکنید.

htvieq
03-04-2012, 15:48
آقا من یه چیزو تازه یاد گرفتم.
بهتره خودم باشم تا کسی که دیگران میپسندن.
از اینم نترسم که آبروم میره. خب بره بهتره از اینه که یه عمر جوونیم پای حرف اینو اون بره!

eman619rv
04-04-2012, 04:35
آقا من یه چیزو تازه یاد گرفتم.
بهتره خودم باشم تا کسی که دیگران میپسندن.
از اینم نترسم که آبروم میره. خب بره بهتره از اینه که یه عمر جوونیم پای حرف اینو اون بره!

دمت گرم ........

همیشه حرفای دیگران رو گوش بدید(بشنوید و بیاندیشید)اما هیچ وقت حرف دیگران ملاک زندگیتون نذارید به نظراتشون احترام بذارین اما نظراته خودتون رو هم قابل احترام بسازین

اولین کسی که باید از "من" راضی باشه "منه" :46:

alijigari
04-04-2012, 08:56
امسال اگه تصادف کردین و خسارت وارده به طرف مقابل تا 300 یا 400 بود از جیب بدین و نگذارید برگ بیمه را بکنن
بیمه ماشین من امسال با 7 سال عدم خسارت میشد 233 تومان اما چون یک برگ کنده بودن شد 753 تومان !
دلیلش هم چون دیه قبلا 60/000/000 بوده حالا شده 126/000/000 !!!!!!!!!!!!!!!!

mjorh
04-04-2012, 09:44
آدما خیلی راحت عوض میشن ،ممکنه بعد از چن ماه اون آدمی ک میشناختید نباشن که این خودش دو حالت مثبت و منفی داره که من خودم منفیشو تجربه کردم ....
+
هیچ وقت رو حرف دوستو آشنا حساب باز نکنید و آیندتون رو رو حساب حرفای اونا نسازید ....میتونن یه قولی بدن اما بعد از چن ماه بزنن زیرش...
موفق باشید :40:

hamid_diablo
04-04-2012, 10:46
برای اینکه با مشکلاتتون راحت تر مواجه بشید از دیگران بخواید نظرشون رو درباره مشکلت بگن.اینطوری با نگاه های مختلف آشنا میشی و شاید اون مشکلی که فکر میکنی کمر شکنه برات اصلا مهم نیست و این تو هستی که بیخودی بزرگش کردی

Переклад не
04-04-2012, 12:05
دوستان اگه قصد انجام کاری دارید، واسش برنامه ریزی کردید از همین الان پیگیر باشید و برید سراغش
من الان از قبل از عید قرار بود واسه ارشد برنامه ریزی کنم اما تا الانش موفق نشدم چون تنبلی کردم و امروز فردا کردم

Alireza SM
06-04-2012, 12:02
وقتی میرین این فروشگاه های بزرگ و هایپرمارکت ها و ... هیچوقت به تاریخ تولید و انقضا که فروشگاه با برچسب به محصولات خوراکی و بهداشتی چسبونده اعتماد نکنین و حتما تاریخ تولید و انقضا رو از روی محصول بخونین . اگر هم دیدین که برچسب رو روی قسمت تاریخ انقضا محصول چسبوندن مطمعن باشین که تاریخش گذشته هست و نخرینش .
پدر من شکلات بسته ای 19 تومن رو برداشته وقتی هم داشته برش میداشته دیده که روی برچسب نوشته تاریخ انقضاش شهریور سال 92 هست امروز صبح برچسبش رو که کندم دیدم روی جعبه خود محصول نوشته تاریخ انقضاش ماه 04 سال 2012 هست ( یعنی آپریل 2012 که میشه همین الان )

خلاصه حواستون باشه که در کلیه این هایپرمارکت ها و ... از این کارها میشه و اصولا اینجور جاهای بزرگ راحت از این کار ها میکنن

A M ! N
06-04-2012, 13:01
تجربه که زیاده اما خب دل خوشی ندارم بگم یادم میفته اعصابم خورد میشه :دی

یه سررسید 91 بهم عیدی دادن داخلش پر از حرفای قشنگه گفتم بزارم اینجا یه سریهاشون رو کیفشو ببرین :دی

میگه که.... :دی

1-- بعلاوه خدا که باشم منهای هرچیزی زندگی میکنم:26:

2-- بارون رحمت خدا همیشه میباره...تقصیر منه که لیوانم رو برعکس گرفتم..:41:

3-- به جایی که زمین خوردم نیگاه نمیکنم..به جایی که پام سرخورد ، می نگرم..:thumbsdow

4-- اونقدر پیچیده زندگی کردم که تا تو یه جاده ساده پا گذاشتم ، گم شدم..:34:

5-- اگر میخواهم عسل جمع کنم نباید به کندو ضربه بزنم..:35:

6-- فایده تجربه اینه که انتخاب رو آسون میکنه:5:

7-- تا وقتی که توقف نکرده ام ، مهم نیست که چقدر آهسته میروم:12:

8-- با اراده اگر دری رو بکوبم باز میشه:47:

9-- پیاده شطرنج هم اگه تا آخر راه ادامه بده ، وزیر میشه:3:

10-- تنها راه تغییر عادتها ، تکرار رفتارهای تازه هست..

11-- زندگی دریای متلاطمیه که قطب نمای اون محبته..

12-- دنیا کاردستیه نیمه کاره ی کودکیه که همیشه قیچی رو به چسب ترجیه میده..:weird:

13-- از امروز لذت میبرم ، شاید فردا رو دیگه نبینم:16:

14-- برکت خدا مث بارونه اگه خیس نمیشم ، باید جام رو عوض کنم.

15-- اگه به موقع شروع کنم ، دیگه نیازی به دویدن نیست

16-- بر زمین لجبازی ، پافشاری نمیکنم ، آخه خیلی لغزندس

17-- قبل ازینکه فکرم کار دستم بده ، من یکاری دستش میدم..:22:

18-- زندگی ارزش دویدن داره ، حتی با کفشهای پاره..:33:

19-- همیشه چند قدم آخر سخت ترین قسمت راهه..

20-- در زندگی به کسی اعتماد میکنم ، که بهش ایمان دارم نه احساس..:36:

21-- من زندگیم رو مدیون کسانی هستم که به من ، نه گفتن..:28:

22-- باران با پشتکارش سنگ رو سوراخ میکنه ، نه با قدرتش..:47:

23-- اگه خدا اهل پز دادن بود ، الان زیر چشمامون نوشته بود چند مگا پیکسله !!

24-- چه کلمه ی مظلومی است این " قسمت" ، تمام تقصیرهایم رو به دوش میگیره.

25-- هیچ چیز در این دنیا اتفاقی نیـســـــــــــــــــت..:18:

26-- اگه زیر سایه ی دیگری راه برم ، خودم سایه ای ندارم..:23:

27-- به صلیب اگه کشیده شدم هم مسیح میشم ، نه مترسک سر جالیز..

28-- میشه از لمس کردن یک برگ ، به حقیقت جنگل پی برد..

29-- شکهام رو باور نمیکنم..و هیچوقت به باورهام شک نمیکنم.

30-- اگه دردم رو پنهان کنم ، درمان نمیشم

31-- بی رحمانه ترین دروغ ها اغلب با سکوت گفته میشه.:19:

32-- یادم باشه که روز و شب ، منتظر هیچ کس نمیمونه !

33-- وقتی به دنیا اومدم ، از تعجب تا چندسال نمیتونستم حرف بزنم !!:sad:

34-- همیشه عشق رو با کسی تقسیم میکنم که میدونم با دیگری تقسیم نمیکنه.:40:

35-- به حال شاخه ای گریه میکنم که دسته تبر شده..:37:

36-- اگه ببازم لبخند میزنم ، تا حریفم به پیروزیش شک کنه..:22::22::22:

37-- کلیدها به همون راحتی که در رو باز میکنن ، قفل هم میکنن..:15:

38-- خدایا کمکم کن تا جهانم بد الف نباشد..:45::42:

39-- رابطه ای که مرده مرده !! هی دوباره نبضش رو نمیگیرم...:43::9:

40-- هر سلام ، سرآغاز دردناک یک خداحافظیه..:41:

شاد باشید..:26::16::39::20::31:

hamid_diablo
06-04-2012, 14:12
بعضی عا فکر میکنن برای رسیدن به اهدافشون فقط 1 راه وجود داره وبس.اما وقتی مشورت میکنی با دیگران میبینی برای رسیدن به همون هدف 1000 تا راه دیگه وجود داره که تو حتی فکرشو نمیکردی

hosein_a
07-04-2012, 21:17
عاشق کسی باش که حتی اگه تو ساده ترین لباس بودی حاضر باشه تورا به همه دنیا نشون بده و بگه این دنیای منه
واقعا عشق واقعی چه کارا که نمیکند

LittLe_BeAr
16-04-2012, 18:23
همیشه گذشت خوب نیست گاهی اوقات باید قاطع بود...

براي كسي كه واست وقت نميذاره وقت نذار. اون وقتت رو بده به درس خوندن يا هر كاري كه دوست داري يا با خانوادت بگذردوني خيلي بهتره تا با كسي كه بهت اهميت نميده باشي.

Mohammad Yek110
19-04-2012, 18:17
به اینا اعتقاد داشته باش
1.یک نگاه
2.یک ثانیه
3.یک حرف ناراحت کننده
4.یک اخم
و...
همین چیزا که به نظرمون کم میان خیلی کارا میتونن بکنن

mahdimb
19-04-2012, 19:13
سلام، این هم اولین پست من، چند روز پیش رفتم دانشگاه قبلیم تا از ریزنمرات دانشگاهیم یک کپی رو بهم بدن الان که آوردم این دانشگاه میگه قبول نیست باید مهر داشته باشه. نتیجه--> همیشه وقتی کپی مدرکی رو برای جایی ازتون خواستن حتما بگید که یه مهری چیزی بزنه که برابر با اصل هستش.:46:

CRIS Joon CR7
19-04-2012, 19:28
تا قبل ازین که کامپیوتر زندگیت هنگ کنه از زندگیت لذت ببر.............:11:

essi4300
19-04-2012, 22:29
بنجامین فرانکلین یک حرف خیلی جالبی داره،میگه:

(اگر انسان سرمایه اش را در مغزش بگذارد،نه در کیف پولش، هیچ کس نمیتواند آنرا از او برباید.)

من الان حس میکنم واقعا چنین سرمایه ای رو توی مغزم ندارم، ای کاش توی زندگی میتونستیم اینقدر فکرمون رو قوی کنیم که هرجایی گیر افتادیم بتونیم گلیم خودمون رو از آب بیرون بکشیم.

احساس میکنم نسل ما زیاد نسل باعرضه ای بار نیومده.

LittLe_BeAr
20-04-2012, 00:05
هیچوقت غــــرورتون رو تیغ نــــزنید...واسه هیشکـی از غــــرورتون مــــایه نذارید...

هیچ وقـــت زمــان عصــبانیت تصمیمـ نگـــیر

به کـــسی که واسه احـساسات تـــو ارزش قـــائل نیــست دل نبــند

هـیچ وقـــت به چـــیزهايــي کـــه فـــنا پــــذیرند دل نــــبندید

mjorh
20-04-2012, 00:44
سعی کنید در کنار درس خوندن تو دانشگاه ،یه کاری واسه خودتون پیدا کنید...یه حرفه ای یاد بگیرید....فقط به رشتتون اکتفا نکنید حتی اگه بهترین رشته باشه...!

EHSANRF
20-04-2012, 01:23
همیشه اول گوش بدید بعد حرف بزنید...
هیچ وقت حرف کسی رو قطع نکنید خصوصا حرف پدر رو
یکی از دوستام گفت یه بار حرف پدرش رو قطع کرده درحالیکه داشته صحبت مهمی میکرده و پدرش خیلی ناراحت شده...
حالا هم پدرش به رحمت خدا رفته و ایشون عذاب وجدان شدیدی دارن...

D4Rk knight
21-04-2012, 08:29
تا ميتوني هيچ وقت دروغ نگو يكي از آشناهامون خالي بسته بود كه خونشون تركيه هست به يكي.يارو هم گفته چه خوب منم تركيه زندگي ميكنم كجاشي تو همينطوري مونده بود چي بگه.اگه خالي ميبنديد يه چي بگيد كه بتونيد جمعش كنيد:دي ولي بهتره خالي نبنديد.

به هيچ كسي الكي اعتماد نكنيد و چيزهاي با ارزش رو بهش نسپاريد.

به كسي زيادي رو نده كه پررو بشه بعدش هم نتوني از پسش بر بياي.

با كسي هم زود پسر خاله نشو و كسي هم نذار زياد باهات پسر خاله بشه.:46:

Mohammad Yek110
21-04-2012, 16:39
ویکتور هوگو:
برایت آرزومندم صبور باشی
نه با کسانی که اشتباهات کوچک می کنند
بلکه با کسانی که اشتباهات بزرک می کنند
همیشه بخشنده باشین
البته اگه می دونید اشتباهات دیگران بهتون ضرر نمی زنه
صفت خیلی پسندیده ای هست

hamid_diablo
21-04-2012, 21:45
همیشه قبل از اینکه از خونه بیرون برید تو آینه خودتون رو نگاه کنید.خیلی وقتها میبینی موتون نافرمه و یا اینکه یقه پیراهنتون بدفرمه و کلی چیزای دیگه که اگه حواستون نباشه براتون بد میشه

SIMON137
22-04-2012, 13:22
وقتی کسی داره مستقیم باهاتون صحبت می کنه یا با تلفن ، وقتی بخشی از حرفاش رو متوجه نشدید چه حالا صداش بد می اومد چه لهجه داشت چه لغت خاصی به کار برد یا... ، بگید ببخشید نفهمیدم ، سعی نکنید الکی سر تکون بدید !

CRIS Joon CR7
22-04-2012, 14:04
سعی کنید جرات نه گفتن رو تو خودتون ایجاد کنید یا اگه دارید پرورش بدید که تو زندگی خیلی کمک تون میکنه
من این رو تجربه کردم البته چیزای مهمی نبود و این تجربه رو ارزون بدست آوردم:11:

SAY NO!

D4Rk knight
22-04-2012, 14:20
همیشه موقع خرید وسیله تاریخ انقضا رو نگاه کنید ممکنه گذشته باشه.

هیچ وقت ناامید نشید و کارتون رو انجام بدید هیچ کاری نشد نداره.

قبل از رفتن به جایی جیب یا کیف پولتون رو نگاه کنید ببینید پول دارید یا نه.

هر کاری که میخواهی انجام بدی قبلش در موردش تحقیق کن ببین خوبه یا نه.الکی کاری رو انجام نده.

__________________________________________________ _______

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است! (شریعتی)

Mohammad Yek110
22-04-2012, 16:25
هر وقت قلب کسی رو شکستی یه میخ به دیوار بزن

وقتی دلشو بدست آوردی میخو در بیار

ولی یادت باشه اثر میخ همیشه روی دیوار می مونه

AMIR MOHAMMAD . M
23-04-2012, 14:46
یه تجربه راجع به دوست یابی :
من همین دیشب از آموزشی خدمت سربازی برگشتم و یه تجربه مهمی که یاد گرفتم اینه که برای دوست یابی اول فرد مورد نظر رو زیر نظر بگیرید و خصوصیات و رفتارش رو آنالیز کنید بعد اگر دیدید که اون فرد میتونه دوست خوبی برای شما باشه برید و باهاش دوست بشید .
من این کارو نکردم و به طور مستقیم با افراد ارتباط برقرار میکردم بدون اینکه شناختی از طرف داشته باشم که همین باعث شد که با افرادی که نباید دوست بشم دوست بشم و به ضررم تموم بشه .:41:
مضراتش رو نمیتون بگم ولی همین روش دوستیابی که گفتم پیش بگیرید نتیجش رو میبینید .:46:

موفق باشید .

essi4300
24-04-2012, 01:25
بعضی وقت ها که از همه جا نا امید میشم و میخوام دست از تلاش بکشم، یاد حرف نلسون ماندلا میوفتم.
به من که بعضی وقت ها در این طبیعت نامرد انگیزه میده، البته بعضی وقت ها.
شاید به درد دوستان هم خورد:

( در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بیدار می شود که می داند باید از شیر تندتر بدود وگرنه طعمه او خواهد شد و شیری که می داند باید از آهو تندتر بدود وگرنه از گرسنگی خواهد مرد .

مهم نیست شیر باشی یا آهو ....

مهم این است که با طلوع آفتاب با تمام توان شروع به دویدن کنی !)

hamid_diablo
24-04-2012, 09:15
همیشه سعی کنید تو بحثهای مختلف با دیگران به عقاید و سلایق و نظراتشون اهمیت بدید تا اونها هم رفتار متقابل داشته باشند

یادتون باشه یه شبه نمیشه آدمارو تغییر داد.

mali.sh
24-04-2012, 19:56
درست 23 یهمن 88 یود مهمترین حرف زندگیم رو زدم و 30 یهمن 88 مهمترین جواب زندگیم رو گرفتم. تا دیروز 30 بهمن 88 یه روز بد بود ولی حالا فهمیدم که چقدر خدا دوسم داشت که اون موقع بهترین جواب رو گرفتم.
هیچ وقت فکر نمیکردم بعد 2 سال و 2 ماه و 4 روز حکمت تلخی زندگیم رو بفهمم.
هیچ وقت نسبت به سرنوشتی که برات رقم میخوره مغموم نباش خدا بیشتر از اونی که فکر کنی دوست داره.

LittLe_BeAr
24-04-2012, 20:06
هـــرجــــا دلــــت شکــــست خــــــــودت شـــکسته هـــارو جمـــع کـــــــــن...
نــــذار هــــر نــــاکــسی مـــــــنت دســـت زخــــــمیشو ســرت بــــذاره...

بـــــه هــــیچ کــس اعتمـــاد کـــامـل نـــکنیـد. (مــــــخصوصـا اگـــــر غـــریبه باشـــد!)

بـــا آدمـــــهای بــــی مــــــنطق اصـلــا بــحـث نکـــنید چـــــون وقــتــــتــونــــــــو تلـــــف کــــــــــردید.....

K!ng of th3 K!ngs
24-04-2012, 23:44
میبینید جایی آشغال ریخته.مثل محیط مدرستون:
اشغال ها رو جمع نکنید چون اونجا خدمت کار داره و وظیفه ی اون فرد است که تمیز کنه.وظیفه ی شما می دونید چیه؟
آشغال نریزی

شـیـفــو
25-04-2012, 00:22
نصیحت من به موتوری ها :
1. یه مقدار پول (حدود 60 تومن) برای کلاه خرج کنید تا بیشتر از اینو خرج دوا و درمون نکنید .
2. هیچــ ـجوره نذارید کـفـی موتورتونـو ببره ، حتی شده رشوه بدید ، التماس کنید ، گریه کنید ، فرار کنید و .... اما نذارید این قوم ظالمین موتورتونو ببرن .

malkemid
25-04-2012, 00:28
آقا خواستین برین جایی شاباش بدین...قبل اینکه برین جلو اون مبلغی که مد نظرتونه جدا کنین...یهو نرین وسط میدون یه دسته پول در بیارین شروع کنین به شمردن...اصلا قشنگ نیست !

استاکس نت
25-04-2012, 12:39
اگه خواستین ازدواج کنین مهریه ای بزنین که هر وقت طرفتون خواست بتونین پرداخت کنین که بعدا کارتون به دادگاه و زندان توقیق اموالتون نرسه

mjorh
26-04-2012, 01:08
واسه کسی دلسوزی نکنید ....یا اگه میخواید اینکارو بکنید خوب درمورد عواقبش فک کنید خیلی خوب و دقیق .....! ک یه موقع به داغون شدن زندگی خودتون ختم نشه !

mosi_alfa
26-04-2012, 11:57
حتما یک دوربین دیجیتال ۳۰۰، ۴۰۰ تومنی بخرید، اگه درامدتون کمه واسه خریدش پس انداز کنید، هیچ چیزی با ارزش تر از ثبت خاطرات نیست،واسه اینکار هیچ وسیله ای هم بهتر از عکس نیست

A M ! N
26-04-2012, 15:06
حتما یک دوربین دیجیتال ۳۰۰، ۴۰۰ تومنی بخرید، اگه درامدتون کمه واسه خریدش پس انداز کنید، هیچ چیزی با ارزش تر از ثبت خاطرات نیست،واسه اینکار هیچ وسیله ای هم بهتر از عکس نیست
:11:
گل گفتی واقعا ، منم ندارم دوربین ، واس همین مجبورم برا دوستمو بگیرم !!! فعلا ندارم بخرم اما توی فکرش هستم :دی خیلی نیازه..

و اینکه یه چیزی من اضافه کنم، اگه بچه دارین مدام ازش عکس بگیرین تا وقتی بزرگ شد ، به خودش نشون بدین ، آخه براش خیلی جالبه ببینه بچگی هاشو..
:40::40::40::40:

LittLe_BeAr
26-04-2012, 18:16
در هـر کــاری کــه هــستی سعی کــن بهــترین باشــی

هيــچ وقــت، زود تصـمـيم نگيــريد.

قــبل از ایــنکه کــاری رو شـروع کنـید حتـما مـشورت کنـید.چــون چیــزهایی که تــو ســرمون در مــورد اون کــار میــگذره شــاید درسـت نبـاشه!!

بــرای فــکر کــردن بــهتره پــیاده روی کــنید!!

hamid_diablo
26-04-2012, 18:56
هیچوقت خانوادتون رو با دیگران مقایسه نکیند.مثلا اگه پدر دوستتون درامد بالای 5 میلیون داره دلیلی نداره اینو به پدرتون بگید و ناراحتش کنید

alijigari
26-04-2012, 19:27
اگه تو خونه تنها هستید و کسی زنگ در را زد و باید برین دم در-حتما کلید خونه همراهتون باشه چون ممکنه تحت هر اتفاقی در پست سرتون بسته بشه و خودتون با لباس تو خونه و خنده همسایه ها بمونید !!!!

masoud8
26-04-2012, 23:17
فکر نکنیم که End تجربه هستیم و همه تجربه ها برای ما خاطرست!!
گاهی به این تاپیک و موارد مشابه سربزنیم و از تجارب بقیه استفاده کنیم، حتی اگه شده برای "یادآوری":20:!

K!ng of th3 K!ngs
27-04-2012, 01:18
هیچ وقت توی google برای آهنگ جدید فلان خواننده سرچ نکنید.چون همه ی نوشته ها مال لااقل1سال پیشه!!!