مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
گاهی اوقات لازمه که خجالت نکشین و بدون رودربایستی حرفتون رو بزنید
چون حساب حساب هست کاکا برادر
:20:
Doctor.Freeman
09-03-2011, 21:38
هر وقت دوست داشتین بگین آره و هر وقت دوست داشتین بگین نه !
انتخاب دسته خودتوون باشه .
خیلی تاثیر داره .
من حدوده 5 - 6 ماهه دارم این کارو انجام میدم و نتیجه این کار :
دوستایه واقعیم ( کسایی که منو واسه خودم میخوان ) دارن روز به روز بیشتر میشن و نزدیک تر میشن اما دوستایه بیخودی ( توضیح ندم بهتره )
خیلی هاشون رفتن ( Cut ) خیلی ها هم رابطشوون کم شده . چه بهتر ... :31:
:11::40:
هر وقت دوست داشتین بگین آره و هر وقت دوست داشتین بگین نه !
نظر شما محترمه اما من مخالف این یکیم.
به نظر من باید سعی کرد تا جایی که ممکنه همه رو نگه داشت. یه روزی میرسه که یه سری کات شدن، اونایی هم که موندن طی اتفاقی میرن، اونوقته که دیگه هر دوستی بمونه "آره" جواب حرفاشه!
البته بعضیا هم هستن که اگه کات نشن خیلی بده!
vahid0801
10-03-2011, 00:50
حق اینه که باید بدونیم قرار نیست همیشه تو این دنیای فانی بمونیم.
یه روزی هست که مهلت ما هم تموم میشه.اسم ما رو هم رو سنگ قبر مینویسن.
موقش میشه تا ریز و درشت مارو بهش رسیدگی کنن.
هر کس مرئ و امام زمانش را نشناخت به مرگ جاهلین مرده.
یعنی مساوی یا کمتر از یک ظالم.
اگه الان جوابی نداریم مطمئنا اونجا هم هیچ جوابی نخواهیم داشت.
باشد بیشتر به فلسفه زندگی و غم و شادیش فکر کنیم.............
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
این مطلب تجربه ما پس از گزروندن عظیمی از افسردگی و دنبال سوال دویدن و مطالعه و وقت گزاشتن بهش رسیدم.
امیدوارم موارد قابل تامل و سودمندی برای دوستان عزیزم داشته باشه.
.
.
.
میخواهم جملهای که از گفتوگوهای (دیالوگ) سریال... ساخته و پرداختهام را بازگوکنم، یکجورایی بیان تجربهام است!
من این سریال را با عنوان جهالت عریان/نادانی برهنه توصیف میکنم! و اینک جمله:
انتخابها، سرنوشت میسازند.
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-03-2011, 02:22
سلام
هرگز فراموش نکنید که وقتی کسی کارِ اشتباهی انجام می ده , سه علت داره
1- نمی دونه که اون کار اشتباه هست و اگر مودبانه یادش بدین تشکر میکنه و سعی میکنه دیگه هرگز تکرارش نکنه
2- میدونسته که اشتباهه اما فراموش کرده . اگر مودبانه یادش بیارید تشکر میکنه و سعی میکنه دیگه تکرار نکنه
3- خوب میدونه که اشتباه میکنه و فراموش هم نکرده بلکه از روی لجبازی اون کار رو انجام میده .
وقتی کسی کار خطایی انجام میده , قبل از اینکه عکس العمل نشون بدین اول با صبر و حوصله تحقیق کنین علتش چیه تا مرتکبِ قضاوتِ ظالمانه نشین .
مثال :
شوهرِ بدبخت خسته و خورد از سر کار میاد خونه حواسش نیست با کفش میاد رو فرش یک دفعه دادِ خانومش بلند میشه که مگه کوری اینجا فرشه !!!!!!!
یکی نیست بگه خب اول آروم ازش سوال کن چرا کفشت رو دم در در نیاوردی ببین چی میگه
در نود درصد موارد میگه اوخ ببخشید خسته بودم یادم رفت و چه بسا جارو برقی رو هم بیاره و فرش رو تمیز کنه .
مثال 2
اگر اومدین دیدین بچه ی دو سه سالتون دیوار رو با ماژیک خط خطی کرده مبادا سرش داد بزنین و فحش بدین و کتکش بزنین
اون طفلک تو دنیای قشنگِ کودکیِ خودشه . چه میدونه دیوار برای نقاشی کشیدن نیست ؟
بغلش کنین ببوسینش و بگین :
قربونت برم الهی دیوار برای نقاشی نیست . باید تو دفتر نقاشی نقاشی بکشی فدات بشم من ماچ ماچ ماچ
:)
براش دفتر بخرین بدین هر چی دوست داره خط خطی کنه .
اگر روز بعد هم دیدین رو دیوار نقاشی کشیده باز هم مثل روز اول رفتار کنین چون بچه ی شما هرگز از روی لجبازی این کار رو نمیکنه بلکه فقط یاد نگرفته هنوز
اگه ده بار دیگه هم تکرار کرد مبادا سرش داد بزنین . خدا داره صبر و تحملتون رو آزمایش میکنه
مراقب باشين در اين امتحان رفوضه نشين
در ضمن اگر دوست داشتین , خط خطیهایِ رویِ دیوار رو پاک نکنین . هر کی اومد گفت چیه بگین اولین تابلویِ بچه ی هنرمندِ ما هست
سپاس از نیکی نیکان،
نسخت-
نشانه ارجشناسی ماست
و دیگر-
خواسته ماست برای پایداری نیکی!
F l o w e r
10-03-2011, 09:53
وقتی داری بالا میــری مهـــربان باش و فروتـن ..
چون وقتـی که داری سقــوط میکنی از کنار همین آدمـــها رد میشی ..
Doctor.Freeman
10-03-2011, 16:27
نظر شما محترمه اما من مخالف این یکیم.
به نظر من باید سعی کرد تا جایی که ممکنه همه رو نگه داشت. یه روزی میرسه که یه سری کات شدن، اونایی هم که موندن طی اتفاقی میرن، اونوقته که دیگه هر دوستی بمونه "آره" جواب حرفاشه!
البته بعضیا هم هستن که اگه کات نشن خیلی بده!
ممنون . نظر شما هم محترمه ولی من دوست ندارم بعد از چند سال دور و برم پر از آدم هایی باشه که اگه به دلیل هر مشکلی واسه یه کاری گفتم نه ! از دستم ناراحت بشن .
و اگر از تمامه کارهام زدم و به اونا گفتم آره واسشوون فرقی نداشته باشه .
هر کسی برای خودش ارزشنمده و این حرف رو اصلا از روی غرور نمیزنم ... :46:
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-03-2011, 02:25
قابلِ توجهِ خانومها
حتماً با اين مشكل روبرو شدین که وقتی مایونیز یا مربا یا خیار شور و اینا میخرین , درش خیلی محکمه و زورتون نرسیده بازش کنین و مجبور شدین صدای شوهرتون یا برادرتون یا پدرتون بزنین تا براتون بازش کنه
دیگه از این به بعد به کمکِ کسی نیاز ندارین و با یک نیرویِ کم درش رو باز میکنین
فقط با یک میخِ کوچیک یا با نوکِ چاقو خیلی با احتیاط , سرِ فلزیِ شیشه رو سوراخ کنین (یک سوراخِ کوچیک) .
حالا راحت درش رو خودتون باز کنین
توضیحِ بیشتر برای علاقمندان به علم و دانش :
این شیشه ها رو در کارخانه در دمای بالا بسته بندی میکنند و بعداً که شیشه سرد میشه فشارِ درونش از فشارِ هوا کمتر میشه و باعث میشه که فشار هوا در رو محکم بچسبونه به شیشه و باز کردنش رو مشکل کنه .
به محضِ سوراخ شدنِ در شیشه , شما صدای وارد شدنِ هوا بدرونِ شیشه رو میشنوید .
حالا دیگه فشار درون و بیرون با هم برابره و دربِ شیشه راحت باز میشه .
حتی بعداً هم که میذارینش تو یخچال چون سرد میشه و فشار هوای درونِ شیشه کم میشه , باز هم درش محکم میشه و باز نمیشه اما اگر همون اول که میخرینش سوراخش کنین دیگه این مشکل هم پیش نمیاد
===========================
خطرناک ترین جایِ خونه آشپزخونه هست
آبِ جوش - خطر سوختن یا نابینایی با روغن داغ - خطر سوختن با ظرفِ داغ -- زمین خیس یا چرب و لغزنده - اشیاءِ بُرنده مثل چاقو و ساطور - آتش - خطر قطع شدن انگشتانِ دست در چرخِ گوشت و مخلوط کن و غیره - خطر انفجارِ کپسولِ گاز - خطر نشتِ گاز و انفجارش- خطر گاز گرفتگی با گاز co که باعثِ مرگِ خاموش میشه - برقِ بدنه ی یخچال و لباسشوئی که سیمِ بدنشون به زمین وصل نشده - زود پز و خطر ترکیدنش اگر شعله ی زیرش زیاد باشه - موادِ سمی و شیمیائی مثل وایتکس (سفید کننده ) محلولِ لوله باز کن - سمِ ضد حشرات و غیره - امواجِ ماکروفری که استاندارد نیست و امواجش بیرون میزنه از درش - خطر ترکیدن بعضی از مایعات مثل آب گوجه فرنگی در ماکروفر و ترکیدن تخم مرغ و برخی دیگه از مواد غذایی در ماکروفر - خطر بریدگیِ پا با خورده شیشه هایی که درست کامل جمع نشده بعد از شکستنِ لیوان و غیره - خطر برق گرفتگی در موقعِ وصل کردنِ دوشاخه با دستِ خیس - خطر منفجر شدنِ آبگرمکنی که شیر اطمینانش خرابه و ترموستاتش هم با خرابه یا رو درجه ی آخر هست .
باز هم بگم ؟
نه دیگه احتیاجی نیست . حتماً دیگه کاملاً قانع شدین که آشپزخونه چقدر خطرناکه
وقتی خودتون و بچه هاتون پا میذارین تو آشپزخونه , سیستمِ هشیاری و احساسِ خطرِ مغزتون رو بذارید رو ماکزیموم وگرنه پشیمون میشین .
بچه های کوچیک خیلی بیشتر در خطر هستند چون احساسِ خطر نمیکنند و کسی که احساس خطر نمیکنه آسیب پذیرتر هست .
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-03-2011, 03:07
تكرارى ---------
هیچ کس برای آدم عین قوم و خویش نمیشه...
اگه هزار تا رفیق خوب هم داشته باشی؛ آخرش هم، عمو و دایی و پسر عمو و پسر عمه و.... یه چیز دیگست...
Doctor.Freeman
11-03-2011, 16:45
یه تجربه :
هیچ وقت دو تا ادکلن یا عطر رو با هم نزنید .
چون جفتش هم رو خنثی میکنه و بوی جفتش میره :19:
actros 1843
11-03-2011, 17:09
هیچ وقت وقتی که یه سگ بهتون حمله کرد فرار نکنید بشینید و دستتون رو بزارید رو سرتون:31:
اللبته اگه میبینید که میتونید به یه جای امن فرار کنید فرار کنید:31:
وقتی راجع به مساله ای چیزی نمیدونیم و یا حرف خاصی برای گفتن نداریم میتونیم خیلی راحت سکوت کنیم. :13:
aria_electric_fars
11-03-2011, 21:59
هیچکس تو رو به خاطر خودت نمی خواد همه تورو به خاطر خودشون می خوان
همچوقت دنبال فرد ایده آل خودت نباش چون خیالی بیش نیست
اگر بخوای دوستی رو پیدا کنی باید همدیگرو تحمل کنید تا با هم دوست بمونید
وهزار هزار دیگه
افسوس خردن و غصه خوردن فقط یه چیزو به دنبال داره خراب کردن اعصاب و روان تو
حقیقت تلخه ولی چاره ای نیست باید دیر یا زود اونو پذیرفت
یک راه آسون برای کنار اومدن با این سختی ها به قسمت زیبای دنیا نگاه کن اینا رو ول کن
بزارید منم یکی از تجربیات خیلی مهم زندگیمو بگم.
چیزی که من توی چندین سال فهمیدم این بوده که::18:
"باز کردن آبمیوه ساندیس از قسمت زیرش راحت تر از باز کردن از قسمت نوشته شده اش است":31:
امیدوارم به درد بخوره.:11:
mf.designing
11-03-2011, 22:12
به هیچکی اعتماد نکن و رازهای خودت به هر کسی نگو ! دوستانی که اونارو یک زمانی بهترین و نزدیک ترین میدونیم یک روز سر منافع شخصیشون با ما دشمن میشن و اون موقع هست که هرچی گفتی و نگفتی به ضررت تموم میشه !! مطمئن باش که هر دوستی سر دو راهی رفاقت (هرچقدر هم که رفیق بوده باشی) و خواسته های خودش ، حتما منافعش رو انتخاب میکنه ! :46:
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-03-2011, 09:43
اگر به زنت خیانت کردی، زنت هم به تو خیانت میکنه"
سلام
وقتی کسی پی میبره که همسرش بهش خیانت میکنه چند حالت پیش میاد
1- طرف آدمِ خوب و پاکی هست . در اینصورت به هیچ وجه تحمل نمی کنه این وضع رو و جدا میشه و چه بسا بر ضد همسرش هم اعلام جرم کنه (زنا) .
2 - آدمِ خوب و پاکی هست اما اگر طلاق بگیره و جدا بشه سر پناهی نداره و خودش و بچه هاش آواره میشن .
چنین آدمی مجبوره بسوزه و بسازه اما همیشه از همسرش متنفر هست چون مثلِ او نیست .
3- یا از ابتدا خودش هم خیانتکار بوده یا بعدا که میبینه وضع چنینه خودس هم تبدیل میشه به یکی مثل همسرش چون ذاتاً پلید هست . یعنی هر دو مثل هم میشند .
در اینصورت یا با هم علناً توافق میکنند که تو واسه خودت من هم واسه خودم اما با هم زندگی میکنیم !!!! یا بدونِ توافقِ علنی هر دو به هم خیانت میکنند و از وضعِ همدیگه هم خبر دارند و اما به روی هم نمیارند .
چیزی که الان خدمتتون عرض کردم تابعِ یکی از قوانینِ الهی هست که در قرآنِ کریم هم ذکر شده
آیه ی 26 سوره ی نور
زنانِ پلید و بد از آنِ مردانِ پلید هستند و مردانِ پلید از برایِ زنان پلید . و زنان پاک و صالح از آن مردان پاک و خوب و مردانِ پاک و خوب از آنِ زنانِ پاک و خوب .
قوانینِ الهی ثابت و تغییر ناپذیر هستند . علتش هم واضحه . چون حقِ مطلق هستند و اگر تغییر کنند دیگه حق نیست
این هم بارها در قرآن کریم ذکر شده :
فَلَن تَجِدَ لِسُنَّتِ اللهِ تبدیلاً وَ لن تَجِدَ لِسُنَّتِ اللهِ تَحویلا
پس هرگز نخواهی دید که قوانینِ الهی عوض شود یا تغییر کند
واسه همینه که امکان نداره یک انسان خوب حاضر بشه همسرِ یک انسان بد بشه مگر اینکه خبر نداشته باشه .
هر جا دیدین کسی خیانتکار هست و همسرش هم خبر داره اما بی تفاوت هست بدونین که یا از اول مثل هم بودن یا هر دو مثل هم شده اند .
========================
چیزی که الان خوندین , فقط قطره ی ریزی از اقیانوسِ بیکرانِ دانشی هست به نامِ حکمت .
کسی که خدا منت بذاره بر سرش و از دانش حکمت آگاهش کنه , اگر اون رو با همه ی گنجهایِ آسمانها و زمین هم عوض کنه باز هم جز ضرر چیزی نصیبش نمیشه مثل قارون .
و کسی که حکمت بدونه اما مال و منالی نداشته باشه , در این دنیا ممکنه سرما و گرما و تشنگی و گرسنگی و درد بدنی و بیماریِ جسمی ببینه اما روحش همیشه آرامش داره و حتی در سخت ترین لحظاتِ زندگی - لبخندِ امید به رحمتِ لایزالِ الهی از لبانش محو نمیشه چون شکی نداره که کاری نکرده که مستوجبِ عذاب بشه و اینها همه امتحان هست و بی شک یک روز تمام میشه (راز صبر ایوب ع همین بود ) و در لحظه ی آخر زندگیش , با شوق و لبخندِ امید از مرگ استقبال میکنه و در اون لحظه همه ی سختیهایی رو که در طولِ زندگیش تحمل کرده به یاد میاره و میگه :
خدا از تو ممنونم که همیشه همراهِ من بودی .
سختی زیاد کشیدم اما گم نشدم
امتحانم رو در دنیا با سربلندی به پایان بردم
در مرحله ها ی فرزندی و تحصیل و کار و همسایگی و خویشاوندی و همسری و پدری یا مادری و غیره ثابت کردم که فرمانبردار و مطیع هستم .
به خدا قسم که من قبول شدم من رستگار شدم
فُزتُ وَرَبُّ الکعبة
(رستگاری یعنی قبولی در امتحان دنیا)
کَس ندیدم که گم شد از رَهِ راست
سعدی
یا حق
Mohammad asemooni جان، ممنون.
خیلی قشنگ و کامل نوشته بودید و مطلب بنده رو هم تکمیل کردین.
این جمله تون برام خیلی جالب بود:
هر جا دیدین کسی خیانتکار هست و همسرش هم خبر داره اما بی تفاوت هست بدونین که یا از اول مثل هم بودن یا هر دو مثل هم شده اند .
.
ببخشید با اجازتون من میخام در ادامه ی مطلب شما یه حالت دیگه رو هم بنویسم.
.
4- یکی از طرفین (فرض کنیم مرد) به زنش خیانت کرده.. زن میدونه و زن نجیبی هم هست اما عاشق شوهرشه و ازش جدا نمیشه.
MusicManiac
12-03-2011, 20:43
تمام چیزی که باید از زندگی آموخت ، تنها یک کلمه است:
"میگذرد"
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-03-2011, 21:18
"میگذرد"
سلام
کنکور هم تمام میشود و میگذرد اما حسابرسی و نتیجه اش باقی می ماند
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-03-2011, 21:35
.
4- یکی از طرفین (فرض کنیم مرد) به زنش خیانت کرده.. زن میدونه و زن نجیبی هم هست اما عاشق شوهرشه و ازش جدا نمیشه.
این زن در یک قدمیِ شباهتِ کامل به شوهرش هست .
او خیانت را بی اهمیت میشمارد . این هم بی اهمیت میشمارد
او فرصت یافت که خیانت کند و چنان کرد . این هنوز فرصتی برایش پیش نیامده .
=====================
زنی که میداند شوهرش خیانتکار است و بی تفاوت به آغوشش میرود , اگر آغوش دیگری هم بیابد چنان کند .
کسی پلید را نمیپذیرد مگر آنکه خود نیز پلید باشد و یا چاره ای نداشته باشد .
آنکس که پلید را داوطلبانه و با رضایِ خویش و بدونِ اکراه میپذیرد , همانگونه هست
Переклад не
12-03-2011, 22:32
بچه ها اگه دقت کنیم میبینیم که تاثیر زیادی رو نسل آینده مون داریم
هر حرکتی که میکنید در نسل آینده تاثیر میذاره
یه چند لحظه فکر کنید...
Haj_Amoo
12-03-2011, 22:41
بچه ها اگه دقت کنیم میبینیم که تاثیر زیادی رو نسل آینده مون داریم
هر حرکتی که میکنید در نسل آینده تاثیر میذاره
یه چند لحظه فکر کنید... بله! در همین راستا داستان (یا رمان؟) پول (یا شاید هم شیطان!) اثر تولستوی رو توصیه میکنم!!!
زنی که میداند شوهرش خیانتکار است و بی تفاوت به آغوشش میرود , اگر آغوش دیگری هم بیابد چنان کند .
آره... الان که بیشتر فکر میکنم حق با شماست...
در واقع زن قصه ی ما عاشق رنگ و لعاب شوهرشه و نسبت به ارزش های انسانی و معنوی بی تفاوت.
V E S T A
13-03-2011, 13:08
این زن در یک قدمیِ شباهتِ کامل به شوهرش هست .
او خیانت را بی اهمیت میشمارد . این هم بی اهمیت میشمارد
او فرصت یافت که خیانت کند و چنان کرد . این هنوز فرصتی برایش پیش نیامده .
=====================
کسی پلید را نمیپذیرد مگر آنکه خود نیز پلید باشد و یا چاره ای نداشته باشد .
آنکس که پلید را داوطلبانه و با رضایِ خویش و بدونِ اکراه میپذیرد , همانگونه هست
سلام دوست عزیز این چه توجیهی هست که میکنید ؟
احساس خانم ها با آقایون فرق میکنه عزیز ..یه خانم علاوه بر مسئولیت همسر بودنش در قبال بچه هاش مسئول
هست چون مادر هست محبت مادری داره ..کسی که شوهرش بهش خیانت میکنه و مجبور به خاطر آینده و روح
روان بچه هاش سکوت کنه و به رو خودش نیاره بهش نمیگن خیانت کار میگن فداکار .. تو ایران هم کم مرد هوس باز
که هوس خودشون رو به مسئولیت در قبال همسر وفرزندشون ترجیح میدن زیاده همچنین خانم هایی که بخاطر
بچه هاشون حس نفرتشون رو از همسرشون پنهان میکنن ...اگه زنی با جدا شدن از همسرش هیچ سرپناهی
نداشته باشه و خودش و بچه هاش آواره میشن مجبوره با شرایط کنار بیاد .این هم خنده دار و هم بی انصافی هست اگه
بگیم این خانم خودش خیانتکاره که سکوت کرده !!!
.
.
.
در ضمن دوستان به عنوان تاپیک توجه کنید ..
اینجا جایی برای به اشتراک گذاشتن تجربیاتمون هست نه محل به اشتراک گذاشتن برداشتمون از موضوعات
مختلف یاتجزیه تحلیل تجربه دیگران!!
پند و اندرز و نصیحت و هدایت به راه راست !! جذابیت این تاپیک رو از بین میبره لطفا بحث رو از مسیر اصلی خارج نکنید ..:11:
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-03-2011, 15:52
سلام
اگر کارگر یا کارمند دارید
وقتی ازشون میخواین کاری انجام بدهند , سعی کنین به کتباً بهشون ابلاغ کنین و الا ممکنه بعداً بعداً ببینین که کار رو اشتباه انجام داده اند و میگن که شما اینجوری بهشون گفتین اما اگر کتباً (نوشته ای) باشه دیگه کسی قدرت انکار نداره . اگر کتباً نمیشه , حداقل بعد از اینکه بهش گفتین چکار کنه , ازش بخواین حرفشما رو تکرار کنه تا مطمئن بشین درست فهمیده
یا وقتی میاد پیشتون , یک کاغذ و قلم بیاره و دستورات شما رو یادداشت کنه
مثال:
شما دو انبار بزرگ دارین و ازشون میخواین که مقداری کالا از انبار شماره ی یک به انبار شماره ی 2 ببرند اما اونها کار رو برعکس انجام میدند و وقتی میپرسین چرا میگن شما این رو گفتین !!!!!
بعضیها وقتی باهاشون حرف میزنین , چشمش به شما هست و سرش رو هم هی تکون میده اما حواسش جای دیگه هست پس حتماً مطمئن شوید که حرفِ شما رو فهمیده
========================
کارگر یا کارمندی که اشتباه میکنه و سعی میکنه اون را به گردنِ دیگری بندازه یا از اعتراف فرار میکنه بهش اخطار کتبی بدین که دیگه نباید تکرار کنه و اگر باز هم تکرار کرد به فکر کارگر یا کارمندِ دیگری باشید
=========================
حتی اگر یک کارگر یا کارمند هم دارین حتماً از همان ابتدا براش پرونده درست کنین و همه ی مدارک و قراردادها و اخطارها و جریمه ها رو در اون پرونده نگه داری کنین و اون رو در منزل یا گاوصندوق نگه داری کنین یعنی از دسترسِ کارمندان دور باشه
مهمترینِ این مدارکها :
فرمِ درخواستِ کار که در اون این موارد ذکر بشه :
نام و نام خانوادگی - تاریخ تولد -- وضعیت خانوادگی - تعداد فرزند - دیانت - ش ش - ش ک م - آدرس کاملِ منزل - شماره تلفون منزل و موبایل - آخرین مدرک تحصیلی
نام آخرین سه مکانی که در آن کار کرده و شماره تلفونهاشون و مدت کار و سمت و حقوق و علت ترکِ کار - اسمِ دو دوست و شمارهاشون - اسم دو تا از بستگان و شمارهاشون
مهارتهای شغلی (کامپیوتر - -تایپ-کارهای فنی-)
فتوکپی گواهینامه های تخصصی مثل کامپیوتر
علاقمندیها
حداقل حقوق درخواستی
مدارک لازم :
فتوکپی کارت ملی و شناسنامه و مدرک تحصیلی (برای دانشگاهیها) - عکس جدید -
در زیر تفاضای کار بنویسید :
اینجانب ..... بدینوسیله تایید میکنم که تمامی اطلاعاتِ درج شده در این فورم کاملا صحیح میباشد و در صورت اثباتِ خلاف آن , مسئولیتِ قانونی رو بدونِ هیچ اعتراضی میپذیرم
و متقاضی باید اسمش رابنویسد و امضا کند
سفته ی سفید امضا برای ضمان
تعهد به ابلاغِ شرکت در صورت تغییر آدرس محل زندگی و یا شماره تلفن
تعهد به التزام و پایبندی به همه قوانین و مقررات و حضور و خروج در ساعتهای تعیین شده و انجام کار با اخلاص و امانتداری و حفظ اسرار کار .
تعهد به عدم استفاده از وسائل و تجهیزات و ماشین آلاتِ شرکت یا فروشگاه برای کارهای شخصی
تعهد به نوشتن گزارش روزانه از کار و کارهای انجام شده خصوصا اگر در خارج از شرکت کار میکنند
همه ی این تعهدها را میتوان یکی کرد
در جریان قرار دادنِ کارفرما در صورت بروز هر موردی که به منافع شرکت یا مغازه مربوط میشود و پنهان نکردن هیچ موردی از کارفرما تحت هیچ شرایطی
اخطارهای کارمند (اخطار اول - اخطار دوم - اخطار نهایی - نامه های کسر حقوق به علت خلافهای بزرگ و نادیده گرفتنِ اخطارها - صورت تمام استیضاحها و بازپرسیها در صورت انجام خلافهای بزرگ مثل سرقت و خرابکاری و فاش کردن اسرار کار و شتم و ضرب و جرح همکاران
تمام اخطارها و کسر حقوقها باید به امضای کارمند برسد
هر بار که دیر میابد یا غیبت میکند باید علت دیر کردنش یا غیبتش را در نامه ای به طور خلاصه نوشته با ذکر تاریخ و این یادداشتها هم باید در پرونده اش بایگانی شود تا سوابق غیبت و تاخیراتش رو داشته باشین
تمامی درخواستهای مرخصیها
سالیانه - استعلاجی - اضطراری - بدون حقوق
فتوکپی مدارک دوره های تخصصی مثل کامپیوتر و غیره
در صورت دیر برگشتن از مرخصی بایستی کتبا توضیح دهد که علت غیبتش چیست و در پرونده اش بایگانی شود
به کارمندانتان یاد دهید که شما با پرداخت حقوق به او , وقتِ او را در مدت ساعت کار خریده اید و او حق انجام کارهای شخصی در ساعتهای کاری را ندارد وگرنه حقوقی که میگیرد حلال و قانونی نیست .
===================
کارهای خواسته شده را باید به نحو احسن انجام دهد و حق او راکامل و بدون منت پرداخت کنید
حقوقها را بموقع پرداخت کنید چون تاثیر زیادی در روحیه ی کارکنان دارد
کارهایی را که از کارکنان خواسته اید که انجام دهند در کاغذی یادداشت کنید و هر روز چک کنید که آیا انها را انجام داده اند یا نه
عده ای از کارکنان فقط میگویند چشم اما دستورات شما را اجرا نمیکنند و بایستی کارشان را پیگیری کنید
از توجیهِ معنوی غافل نشین که خیلی مهمه
ضرورتِ احترام به کارفرما که ولی نعمت هست
اخلاص و امانتداری و عدم کم کاری و تمارض - - کسب روزی حلال که برترین عبادت هست
==================
اگر کارفرما با انصاف و حق و حسابدان نباشد , کارکنان هم اخلاص و امانتداریشان تغییر میکند .
به کارکنان حرف زشت نزنید . شما نیازی به این کار زشت ندارید . کسی که درست کار نمیکند فقط قانون کار را در موردش به اجرا بگذارید
(تذکر شفاهی - اخطارهای کتبی - کسر حقوق - اخراج با نامه ی رسمی و ذکر علت اخراج و امضا و اثر انگشت کارمند
هرگز پولی را بدون رسید به کارکنان ندهید (حقوق - پاداش - اضافه کاری - عیدی - وام مساعده - و غیره )
در همان جلسه ی اول مصاحبه ی حضوری فرم درخواست را به متقاضی بدهید تا آن را پر کند و نباید چیزی را ننوشته رها کند
شخصیت شما باید طوری باشد که کارکنان احساس کنند اگر درست و با اخلاص کار کنند شما حقشان را کامل و بموقع میدهید و اگر درست کار نکنند یا امانتدار نباشند سر و کارشان با مجازاتهای تعیین شده در قانون کار هست
قانون کار را بخوانید و درک کنید تا کارفرمای شایسته ای باشید
کتاب قانون کار و مجازاتهای قانون کار را در دفتر کارتان داشته باشید
سعی کنید کارِ همه ی کارکنان را یاد بگیرید تا کسی نتواند در کار شما را فریب دهد و در صورت اخراج یکی از کارکنان یا ترکِ کار , بتوانید کارمندِ جدید را آموزش دهید
قبل از اخطارِ کتبی حتماً حداقل یکبار شفاهاً خطایش رو به او گوشزد کنید
اگر باز هم تکرار کرد , اخطار کتبی بدهید و ذکر کنین که بدلیل تکرار خطایش و نادیده گرفتن تذکر شفاهی اولین اخطار را میگیرد .
اگر خطایش بزرگ هست مثل توهین به همکار , از همان بار اول حتما اخطار کتبی بدهید
کسی غیر از خودتان حق دسترسی به پرونده های کارکنان را ندارد مگر رئیس کارگزینی در شرکتهای بزرگ زیرا این پرونده ها حاویِ اطلاعات شخصی هست و امکان سوء استفاده همیشه وجود دارد .
بعضیها اصلا سابقه ی کاری ندارند اما بسیار با استعداد هستند و ارزشِ صرفِ وقت و آموزش و هزینه های آموزش را دارند اما از او تعهد بگیرید که باید تا مدتِ معینی کار کند و حقِ استعفا ندارد زیرا آموزششان هزینه دارد
اگر امکانات مالیتان اجازه میدهد حتما در همه ی مکانهای کار غیر از سرویسهای بهداشتی و رختکنها , دوربین نصب کنید . این حق شماست که بدانید کارکنان در غیابتان چه میکنند .
حتما دستگاه ضبط مکالمات نصب کنید و این را به کارکنان هم بگویید تا بدانند که تحتِ مراقبت هستند زیرا عده ای از مردم متاسفانه درست کار نمیکنند مگر اینکه بدانند که تحتِ مراقبت هستند
اگر فروشگاه دارین حتما دو هفته یکبار (حداقل) دکورِ ویترینها را تغییر دهید تا نظر مشتریان جلب شود
لامپهای درون ویترین را طوری نصب کنید که نور مستقیم آن از بیرون مغازه دیده نشود
نورها باید به کالاها بتابد نه به چشم مشتری وگرنه تاثیر منفی دارد
حدالامکان فروشنده ای استخدام کنید که لبخندش گیرا و زیبا باشد و به او یاد دهید که همیشه در کار خوشرو باشد و لبخند بزند
وقتی مشتری وارد مغازه میشود بایستد و نشسته با او سخن نگوید
اگر مشتری سلام کرد جواب سلامش را با گرمی بدهد
فروشنده ی مودب , خریدار را جادو میکند
به او یاد دهید که اگر مشتریِ بدی به سراغش آمد , همینکه رفت او را فراموش کند و با مشتریِ بعدی کاملا خوشرو باشد
فروشنده ی سیگاری استخدام نکنید چون اگر در محل کار سیگار بکشد , عده ای از مشتریها را فراری میدهد
اجناس را لیست کنید و به فروشنده تحویل دهید و باید هر چه میفروشد ثبت کند روزانه
از انبارگردیِ دوره ای غافل نشوید و این را به فروشنده هم بگویید تا حساب کارش را بکند
به کارکنانتان بگویبد تا بدانند کن شما آنها را استخدام کرده اید و به آنها حقوق میدهید تا مسئولیت قبول کنند پس هر کس در کارش خطا کرد مسئولیتش با خودش هست نه با کارفرما
مثال:
اگر صندوقدار کسر دارد باید از جیبش کسری را پرداخت کند و به کارفرما ربطی ندارد
اگر انباردار در انبارگردی جنس کم آورد مسئولیتش هم با خودش هست چون برای همین کار حقوق میگیرند
فروشنده ای که قشنگ و با ادب حرف نمیزند استخدام نکنید
پرونده کارمند یا کارگری که قابل اطمینان(امانتدار) نیست را برای همیشه ببندید
هر ماه یکبار مخفیانه امانتداریِ فروشنده یا کارمند را امتحان کنید , نتیجه را اصلا به کسی نگویید . همین کافیست که شما او را شناخته اید
مثال:
به او صد و دو هزار تومان بدهید بشمارد اما بگویید صد تومان هست ببینید زیادیش را پس میدهد یا نه
نصبِ دوربین و ضبط مکالمات برای قضاوتِ عادلانه و منصفانه هست و برای اینکه آنان که فقط تحتِ مراقبت درست کار میکنند , درست کار کند
و برای اینکه اگر مشکلی پیش آمد , مدرکِ مادیِ غیر قابلِ انکار داشته باشید
دستگاهِ ضبط مکالمات و ضبط اطلاعات دوربینها رو در صندوق قفل دار قرار دهید تا کسی نتواند اطلاعات را پاک یا سرقت کند
فیلم فاکس بسیار خطرناک هست . آن را دور نیندازید . به خانه ببرید و معدوم کنید یا بسوزانید . اسرار زیادی از کارتان در آن هست .
حتما روی کامپیوترها پاسوورد بگذارید تا کسی غبر از خودِ کارمند نتواند ازش استفاده کند وگرنه اگر مشکلی پیش بیاد سعی میکنه بگه کار دیگران هست .
"میگذرد"
جانا سخن از دلم گفتی، که نشست بر دلم این سخن جانا!
توضیح واسه آنهایی که شاید گمان کنند این صرفاً یک جمله بیمحتواست!
من بارها، با این واقعیت روبرو شدم، گذشتن.
مثلاً اینکه در گذشته از کسی عصبانی شدم، با او دعوا و قهر کردم؛ سالیان سال گذشت و آن فرد دیگه ندیدم ولی در یک اتفاق با او روبرو شدم. یهو به فکرم میرسه ای داد و بیداد دیدی چه شد، کسی که میتوانستم چه دوستیها با او داشته باشم و کلی از رفاقتش بهره ببرم به خاطر مسأله کوچک سالها نعمت مصاحبتش و همدلی را از دست دادم. بله اینجاست که گذر زمان حس می کنی.
و حافظ گوید:
اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را/به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را
بده ساقی می باقی که در جنت نخواهی یافت/کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را
فغان کاین لولیان شوخ شیرین کار شهرآشوب/چنان بردند صبر از دل که ترکان خوان یغما را
ز عشق ناتمام ما جمال یار مستغنی است/به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روی زیبا را
من از آن حسن روزافزون که یوسف داشت دانستم/که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را
اگر دشنام فرمایی و گر نفرین دعا گویم/جواب تلخ میزیبد لب لعل شکرخا را
نصیحت گوش کن جانا که از جان دوستتر دارند/جوانان سعادتمند پند پیر دانا را
حدیث از مطرب و می گو و راز دهر کمتر جو/که کس نگشود و نگشاید به حکمت این معما را
غزل گفتی و در سفتی بیا و خوش بخوان حافظ/که بر نظم تو افشاند فلک عقد ثریا را
از ملموسترین واقعیتها در جهان، زندگیست که گذر کند همچون حقیقتی ملموس!
شاید برخی گمان کنند این یک جمله بیمحتوای شبه فلسفی... است ولی نه این طور نیست!
برای بعضی چیزها اگر مثنوی هفتاد من کاغذ بنویسی و توضیح بدهی مثل این جمله نمیتواند مبین باشه یعنی هی داری توضیح واضحات میدهی. این جمله عصاره مهمترین و برجستهترین تجربه شخصیم توی زندگی است یعنی اصل زندگی! از وقتی این عصاره مبین را سرلوحه زندگیم قرار دادم، همواره شاد هستم و از زندگیم لذت میبرم و اگرگاهی غمی دارم غم دیگران/وابستگان، دوستان و آشنایان هست. حالا چگونه به این عصاره رسیدم دقیقاً نمیتوانم بگم! ولی قطعاً کذشتن مواردی که مانع درک گذر زندگی شده. مثلاً اگر از افرادی کینه داشتم مانع و حجابی روی دلم شده بود و وقتی این مانع و حجاب را کنار زدم انگار دنیای تازهای جلوی چشمهایم باز شد. به همین دلیل واقعیت گذر زندگی مثل یا شاید عین حقیقت میماند!
اگر بیندیشی این زمان نیست که پایان مییابد بلکه زندگیست که در بعد زمان میگذرد و پایان میپذیرد، لحظهای دوست نداری تباهش کنی به چیزهای بیارزشی همچون کینه! پس:
کینه، بیارزشتر از آنست زمان هزینهاش کنی، گذشت کن تا از این هزینه بُگریزی!
... محمد دوستی (dusti55) ...:46:
خوب شاید برخی کلاً با جملههای این شکلی، مشکل دارند و نمیتوانند ارتباط بر قرار کنند حالا به شکل دیگهای میگم:
اگه فکر کنی وقت نیست که می گذره این زندگیمانه که در بعد زمان میگذره، اگه این نکته عمیقاً درک کنی یک لحظه را نمیخواهی حرامش کنی. با چی وقت تلف میشه و هدر؟ با چیزهای بیارزش مثل نفرت و کینه. واقعاً از کینه و نفرت چه سودی نصیبمان میشه ؟ جز هدر دادن وقت و زمان یعنی اصلیترین سرمایه زندگمان. حالا شاید بعضی بگویند کجایش ربطی به تجربه شخصی داره؟ راستش موارد متعددی در اینباره تجربه کردم گفتشان تنها باعث به درازا کشیدن مطلب میشه. خوب چطوری از چنین اتلاف سرمایه فرار کردم وقتی که گذشت کردم و کینهای به دل نگرفتم.
خوب این همه توضیح را توی دو خط بالا گفتم.
زیاد به اینترنت دل نبند، یه روز دیدی اینترنت کشور تعطیل شد!!! بعد نمیتونی ترک کنی
زیاد به اینترنت دل نبند، یه روز دیدی اینترنت کشور تعطیل شد!!! بعد نمیتونی ترک کنی
من حاضرم ... اینترنت ... :40: ، فقط واسه اینکه بتونم به چند هموطن، به چند همنوع کمکی کنم، مرا همین اندک، عشق است! :11:
Переклад не
14-03-2011, 10:44
راستی هر وقت خواستین برین مسافرت حتما حتما حتما یه شب قبلش دسشویی زیاد برید
با اینکه ممکنه به نظرتون مسئله ی مسخره ای بیاد ولی خداییش مسافرت رفتنی هلاک میشید:دی
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-03-2011, 11:09
به سیگاریها میگم ترک کنین میگن تا وقتی هست نمیشه . باشه میکشیم اگه نباشه خب نمیکشیم
حالا ما هم همگی همینطوریم .
بود , میایم تو نت نبود خب نمیایم تو نت . مگه قدیما اینترنت بود ؟
ما هم میریم نون بیار کباب ببر و یه قُل دو قُل و اتل متل و هفت سنگ و شش خونه بازی میکنیم مثل قدیمیها
======================
جدی فکرش رو کردین زندگیمون چجوری شده ؟
همش شده هنگ و ویندوز و سافت ویر جدید و ورژنِ جدید و گوشی و کامپیوتر جدید و خرابی خط و قطعی نت و اشتراک و سیم کارت و چات و مسج و ویروس و کرم و تروجان و آیدیت و آپگرید و دانلود و آپلود و تعویض و قبضهایِ جورواجور و غیره
یه کارکاتور یه جا دیدم خیلی جالب انگیز بود
یه بچه کوچولو کنار مامانش وایساده بود مامانش هم روی مبل نشسته بود داشت بهش میگفت :
نه پسرم من تو رو دانلود نکردم من تو رو به دنیا آوردم
نمیدونم کی خوشبختره ؟ ما یا قدیمیا ؟؟؟
چقدر سرد است اینجا
چقدر تنهایی پر درد است اینجا
هوا هم که همیشه مملو از گَرد است اینجا
دلم دستِ قشنگِ مهربانی را بخواهد
که از تنهایی و رنجم بکاهد
یهو شعرم اومد
:31:
Arash4484
14-03-2011, 12:22
هیچ این حرفها نیست : )
فقط نوع زشتی ها عوض شده
معمولن از گذشته که دور میشیم یک حس خوشایند پیدا میکنیم که بهش میگن نوستالژیا یا بیماری عصر طلایی
قدیم خیلی هم زشت بود : )...برای بدست آوردن تصویری واقعی از اجتماع رویایی که افراد مسن تصویر میکنن پیشنهاد میکنم رمان خاطره های اسماعیل فصیح و جعفر شهری رو بخونید
کمبود حافظه و تراشیدن خاطرات در حافظه که حتا چیزهای زشت قدیمی زیبا به نظر میان
یک ساز وکار دفاعی برای مغز
بقول کازانتزاکیس در زوربا خاطرات موم پیچ میکنیم
اغلب افراد نوجوونیشون رو بهترین دوران زندگیشون میدونند ...حتا از اشتباهاتشون بعنوان خاطرات خوش و بی حواسیهای کودکی یاد میکنند
این نمیزاره ما بشکنیم...ببینیم به رویاها نرسیدیم...یادمون نیاد در اوج سلامت جسمی گرفتار استرسهای بلوغ بودیم...گرفتار وسواسهای فکر بودیم...از یک جوش اعتماد بنفسمون میشکست...(دیدید وقتی پیرمردی میگه هـــی جوونی کجایی که یادت بخیر...به شوخی میگن حاجی جوونیهاتم چیزی نبودی )
متاسفانه در تاریخ شفاهی هم وجود داره و طبقه بندی هم داره! مثلن در ایران:
گذشته طلایی 10سال قبل (دهه 70)
دهه 60 نوستالژیک
دهه 50زیبا
دهه 40غریب و ارزان
دهه 30عجیب
رضاشاه و نظم
قاجار و سنت قبیله ای
برووو تا بررسی به 10هزارسال قبل : )
زمانی مطلبی خوندم ... طرف گله کرده بود چرا در مترو و تاکسی همه هدفون بگوش و توی هپروتن...قدیم فلان بود و بیسار
کامنت دادم عزیز اونموقع که شما میگی که مترو نبود... ولی توی اتوبوسها هم حساب کنی که هدفون به گوشمون نبود خیره تو صورت هم دنبال دعوا بودیم ، : )
یا سرمون تو روزنامه بغل دستی بود! ( گل آقا بشوخی خواهش میکرد مانع این کار بشید تا فروش هفته نامه کم نشه)
توی تاکسی هم بجای گوش دادن به موسیقی دلخاهمون از عشق آقای راننده خانم حمیرا مستفیض میشدیم : )
تجربه من : گذشته رو زیاد جدی نگیرید ... روزگار مثل فیلمهای قدیمی سیاه و سفید و عشقی نبود .. همین رنگی بود
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد اعتیاد به نت
ابتدا در بیرون احساس خلا میشه بعد به عاملی پناه برده میشه
مثل اعتیاد به مخدر که برای برطرف شدن دایمی میگن ریشه هاش رو باید برطرف کرد
پس اگر احساس وابستگی بدون کنترل و ناراحت کننده به وب دارید مشکل در خودمون یا اطرافمون باید جستجو بشه نه مجموعه ای از کامپیوترها و دیتا سنترهای بهم پیوسته که صرفن یک ابزار برای زندگی...مثل کتاب-چاقو-لامپ
benyamin 100
14-03-2011, 13:02
تو زندگیتون به هیچکس رو ندید
چون آخرش پشیمون می شید
قبل از تصمیم گیری در مورد کاری, چند پله جلوتر از اون رو هم ببینید...مثل حل جدول کاکورو.
هیچ وقت احساس رو بر منطق مقدم ندونید!
زود قضاوت نکنید!
بعضی وقتها لازمه نسبت به بعضی چیزها بی تفاوت بود!!!این چیزیه که الان دارم تمرین میکنم!
غرور یک مرد همه چیز اونه....ارزون نفروشیدش!
موفق باشید:40:
...
یه کارکاتور یه جا دیدم خیلی جالب انگیز بود
یه بچه کوچولو کنار مامانش وایساده بود مامانش هم روی مبل نشسته بود داشت بهش میگفت :
نه پسرم من تو رو دانلود نکردم من تو رو به دنیا آوردم
نمیدونم کی خوشبختره ؟ ما یا قدیمیا ؟؟؟
چقدر سرد است اینجا
چقدر تنهایی پر درد است اینجا
هوا هم که همیشه مملو از گَرد است اینجا
دلم دستِ قشنگِ مهربانی را بخواهد
که از تنهایی و رنجم بکاهد
یهو شعرم اومد
آقا دمت گرم! نشونی کاریکاتور میتونی بدی- خوندم، کیف کردم، ببینیم چی میشه!
شما تندتند تجربههای جالب و مفیدتان رو میگید و ما هم میخواهیم بدون خوندن مطالبتون تشکر نکنیم!- حالا بخاطر همه مطالبتون که گفتید و هم معرفتی که تا حالا از شما دیدم، یکجا تشکر میکنم. زنده باشی با مرام!
بیکار باشم بهترست تا بیمعرفت باشم! بله، صدسال بیکاری من، شرف دارد به یک لحظه بیمعرفتی تو! :41:
به نمایندگی از دلشکستگان!
caca_caca888
14-03-2011, 20:19
بیکار باشم بهترست تا بیمعرفت باشم! بله، صدسال بیکاری من، شرف دارد به یک لحظه بیمعرفتی تو! :41:
بیکاریم یه جور بیمعرفتیست!
بی معرفتی به کسانی که خرجیمونو میدن!
البته اگه منظورت از بیکاری این باشه...
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
جان من اینارو تجربه کردین؟!
دوستان يه چندتا تجربه شغلي بگين
keyvanb1
14-03-2011, 21:07
شراكت اصلا خوب نيست
keyvanb1
14-03-2011, 21:31
هر چي كشيدم از شراكت بود
keyvanb1
14-03-2011, 21:33
خلاصه شراكت نكنيد
اگه یه خریدار وارد فروشگاهت شد و دیدی که هر لحظه میره سراغ یه چیز ,2 حالت بیشتر نداره:
1-مشتریه خوبیه و اکثر جنس هارو به راحتی میخره:8:
2-مشتریه بدیه و هیچی ازت نمیخره,فقط اومده اوقات فراغتش رو بگذرونه!:4:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
به عنوان یه کاسب سعی کنید امانت دار,شریف,رازدار و راستگو باشید حتی اگه به ضررتون باشه!!!نتیجشو یه جای دیگه میبینید!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی یه تروجان نوشتی و یوزر نیم و پسورد چند نفر رو برداشتی.عقده بازی در نیار و تو بوق و کرنا نکن که من هکرم.اونا می تونند توی آزمایش هات بهت کمک کنند.پس کاری نکن که متوجه بشند.:13:
بی باک بی بال
14-03-2011, 22:37
به صاحب کار مجکوم بگو نه
keyvanb1
14-03-2011, 22:58
يه تجربه تلخ من اينه كه هيچ وقت با دختر خالتون رابطه دوستي برقرار نكنيد .آبرتون رو همه جا ميبره.:31:
keyvanb1
14-03-2011, 23:00
يكي ديگه اين كه هرگز رازتون رو به داداش يه خواهرتون نگيد.با اين كار بهشون آتو ميدي و بدبخت ميشيد ديگه جرات حرف زدن نخواهي داشت.از ما گفتن
بیکاریم یه جور بیمعرفتیست!
بی معرفتی به کسانی که خرجیمونو میدن!
البته اگه منظورت از بیکاری این باشه...
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
جان من اینارو تجربه کردین؟!
جانا! ماجرا را چرا این جوری برداشت میکنی و داستان برایش!
ادامه سخن کلی است، منظورم شما و دوستان نیستید...
بیان تجربه- دست کم برخی- مگر چیزی جز تحلیل ذهنی ما از امور و اتفاقات نیست؟
مگر دانشمند-ریاضیدانی که فرمول ریاضی کشف میکند، بیل دستش میگیرد تا تجربه کند؟!
بعید میدانم تا حال، کسی صدسال یک نفس بیکار بوده باشد(؟)!
البته برخی تفکر و برداشتشان از کار، کموبیش همان تفکر کارگری است که کار مساوی است با پول درآوردن- با این حساب، اعمالی چون کلاهبرداری نیز کار است..! و در اندیشه اینان، کسانی همچون گاندی و مادر ترزا هم یک مشت بیکار هستند! آری اگر با خطکش مادی و پول درباره کار و زندگی مردم قضاوت کنیم، سرانجام ارزش کار را تا همین حد پایین خواهد آمد.
من قبل از این، یک تفکیک اخلاقی-انسانی میان دست کم دو نوع بیکار کردم- بیکار ناهنجار، بیکار بهنجار- کاربرد این تفکیک اینجاهاست که ارزش و معنی پیدا میکند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقاً میخواهم بگویم: هرگز و هرگز بیکار بیمعرفت نیست اگر بیکار بهنجار باشد. هیچ انسان- دست کم معقول و خردمند- نمیخواهد بیکار باشد!
معرفت امری معنوی است:
معرفت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیمعرفت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیکاری مشکلی مادی و معمولاً موقتی یا گاه بیگاه است. بر فرض هم، سرپرستی- خانوادهای، مدتی کمی هزینه مادی برای جوان بیکارش کرده، آیا بیکار چون از کمک و مساعدت خانوادهاش استفاده کرده بی معرفت است؟! بیکاری که خرج برای دیگران بتراشد چیزی فراتر از بیکارست. خوب برخی چنان تنگ نظرند که جوان بیکار ولی باشرف بهنجاری که در خانه والدینش تنها ساعاتی میآساید را هم خرج به حساب میآورند! به گمانم از این بیشتر توضیح بدهم تنها سوء تفاهمها را دامن خواهم زد و شاید سوء استفاده..(؟)!
Arash4484
15-03-2011, 08:27
سلام/جناب دوستی بنظرتون خیلی عجیب و مغلق نگفتید:
گفته بیکار، دیوار بیمعرفت، درِ کر و کور!
بیکار باشم بهترست تا بیمعرفت باشم! بله، صدسال بیکاری من، شرف دارد به یک لحظه بیمعرفتی تو!
شما انتظار دارید یاد گاندی بیفتیم؟
به طور کلی آوردن کلمه تو مجهول در صحبت باعث ایجاد حالت کنایی و شاید سوتفاهم میشود....خوب شما پوست کنده مثل اکثر دوستان مینوشتید بهتر نبود؟ صنایع ادبی جایی دارد ..مکانی دارد
خیلی راحت میگفتید چرا عده ای فکر میکنند مزد کار فقط پول است...پس شادمانی از کاری یا حض معنوی به خود و دیگران چه میشود ...واز تجربیاتتون دراین ضمینه مینوشتید...مثلن اگر فلان کار را انجام دادید حس خوبی کردید و ارزش رایگان بودن را داشت؟
یا طریقه برخورد با جوانان در منازل یا قضاوتهای مردم درباره هم یا هر منظور دیگری که مستتر کردید : )
ساده نویسی هنر است...که در یک مطلب تمام نظر خود را به دیگری اطلاع دهیم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ضمنن فکر نکنم دیگر کلمه بی معرفت و معرفت نیاز به رجوع و لینک لغت نامه داشته باشد
کلماتی هستند که ما همه روزه در سخنانمان بکار میبریم و از بار معنایی که پیدا کرده آگاهیم...زبان زنده و پویاست و معرفت ده نوع معنا در گفتار میگیرد...لغت نامه نویس هم به قول معروف در دهان ما(سخن گویان) باید نگاه کرده و معنیش را بنویسد...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: کارتونی که از آقای آسمانی درخواست کرده بودید را من داشتم ولی هر چی هارد رو گشتم ندیدمش...بهرحال کارتونی روایی است و طرحش چندان اضافاتی بر آنچه آسمانی عزیز گفت نمیکند
سلام/جناب دوستی بنظرتون خیلی عجیب...
و درود بر شما و دیگر دوستان.
با اصل و محتوای کلی نظر شما موافق و همدلم. من این سبک را صلاح دانستم بنویسم اگر به ارسالهایم در پی۳۰ورد نگاه کنید خواهید دید به سبک ساده هم نوشتهام، به نظرم هنر گاهی هم در سادگی دیده میشود ولی سادگی همیشگی و بیش از اندازه، دلزدگی ایجاد میکند- اگر بشود به شکل جالب و خاطرهانگیزی نظرها و تجربهها را گفت که بد نیست؟ هرچند ادعایی ندارم ولی این همه دیگران ساده میگویند بگذارید یکی عجیب... بگوید، دست کم فضا از یکنواختی درمیآید- درباره زیبایی نیز چندارسال قبل هم توضیحی دادم. در مورد معنی، گاهی باید معنای حقیقی کلمهها گفته شود، دست کم آن معنی که مورد نظر نویسنده است. این جوری سوء تفاهم کمتر میشود. اختلاف نظر طبیعی است و قرار نیست ما عین هم فکر کنیم؛ همین اندازه که با احترام به حرفهای همدیگر توجه میکنیم عالیست.
ارادتمند دوستان.
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-03-2011, 19:50
سلام
شغلی که خودتون بر اون نظارت نداشته باشین میتونه خطرناک باشه
مثال :
سرمایه بدین به یه نفر بگین تو خودت برو کار کن بعد سودش رو با من تقسیم کن
یعنی سرمایه از شما کار از اون . اینجور بیزنسها معمولاً با ضررِ صاحب سرمایه به پایان میرسه و تعطیل میشه .
-==========================
شغلی رو انتخاب کنین که خودتون هم بتونین بر اون نظارت داشته باشین و بدون چقدر خرج میشه چقدر درآمد داره .
اگر شراکتی کار میکنین حتماً قرارداد بنویسین و دو نفر هم شاهد بگیرین
پولِ بی مدرک به کسی ندین . حد اقل دو نفر ببینند که شما دارین بهش پول میدین وگرنه بعداً اگر پولتون رو بالا کشید دیگه مدرکی ندارین و بی مدرک هم کسی به دادتون نمیرسه .
====================+=======
قبل از اینکه از کسی چک سفید امضا یا بی تاریخ بگرید اول از یک وکیل بپرسین که آیا حقِ شما رو تضمین میکنه یا نه .
تو کویت یک برگه ی عادی که توش نوشته شده باشه ایجانب فلانِ فلانی به فلانی مبلغِ ..... بدهکارم و هر وقت از من خواست باید پول رو تمام و کمال و نقدا بهش پرداخت کنم , از هر چک و سفته ای قوی تر هست و ظرف سه روز یا باید پول رو بده یا بره زندان .
ایران رو نمیدونم چطوریه .
هرگز همه ی دار و ندارتون رو در یک بیزنس به کار نگیرید . اگر ضرر کنید نابود میشید .
عقلتون رو هرگز دستِ کسی ندین . بعضیها فقط بلدند خوب حرف بزنند اما همش خالی بندیه . اول بهش بگین بشین یک گزارشِ کامل از تجارتی که میخوای راه بندازی تهیه کن . سرمایه - مخارجِ ماهیانه - مدتِ لازم برایِ بازگشتِ سرمایه ی اولیه - میزانِ ریسک -درآمدِ متوسطِ ماهیانه - مدتِ لازم برای سود دهیِ پروژه از لحظه ی شروع به کار (یعنی اگر میخواد مغازه بزنه کالایی بفروشه , از لحظه ی خرید یا اجاره ی مغازه چقدر طول میکشه که کار سود دهی داشته باشه؟)
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-03-2011, 13:39
سلام
كسی که موبایلش رو به هر دلیل خاموش کرده و شما میخواین به محضِ روشن کردنِ موبایلش باهاش تماس بگیرین , یک پیامک بفرستین براش . به محضِ اینکه موبایلش رو روشن کنه برای شما یک پیامک میاد .
=======================
بعضیها با وارد کردنِ کدِ مخصوصی کاری میکنند موبایلشون خاموش به نظر بیاد در حالی که موبایلشون روشنه .
برایِ اینکه مچش رو بگیرین یک پیامک بفرستین براش . اگر این کلک رو زده باشه در جا براتون مسج میاد که پیامکتون بهش رسید و دستش رو میشه
اگر هم که راستی راستی موبایلش خاموش باشه , تا روشنش کنه شما میفهمید یعنی با یک تیر دو نشون میزنید .
Переклад не
17-03-2011, 14:42
بنده به عنوان پیگیر این تاپیک از دوستان استدعا دارم فقط تجربیات مهم خودشونو به اشتراک بذارن و از طرح کردن موارد بیربط که سوال و تفتیش دیگران رو موجب میشه شدیدا بپرهیزید
آخه این موارد آخری چیه گذاشتید که ملت رو به تعجب واداشته و تاپیک به بیراهه رفته؟؟؟
مرسی
هیچ وقت وسیله نقلیه تو دست هیچ بنی بشری نده مطمئن باش تا میتونه گازشو میگیره وهر کاری بتونه باهاش میکنه
چون واقعا خودم هم همینطورم!!!!!:16:
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-03-2011, 15:04
هیچ وقت وسیله نقلیه تو دست هیچ بنی بشری نده مطمئن باش تا میتونه گازشو میگیره وهر کاری بتونه باهاش میکنه
چون واقعا خودم هم همینطورم!!!!!:16:
سلام
آفرین .
کاش فقط مسئله ی گازوندن و ویراژ بود
ممکنه باهاش کسی رو زیر بگیره و بکشه و فرار کنه و در اون صورت صاحب ماشین بیچاره میشه مخصوصاً اگر اون نامرد هم انکار کنه که ازش ماشین قرض گرفته .
ماشین یک آلتِ قتّاله هست . کسی که ماشین بدون نوشته و امضا و شاهد به دیگران قرض میده , درست مثل اینه که تفنگِ شکاریِ جوازدارش رو که به اسمش ثبت شده بده به دیگران !!!!!
اگر مجبور شدین ماشین به کسی بدین حداقل دو نفر حضور داشته باشند تا شاهد باشند .
=====================
وقتی میخواین ماشین به کسی قرض بدین حتماً دور تا دورِ ماشین رو بهش نشون بدین تا بدونه ماشین سالمه و وقتی هم ماشین رو برگردوند قبل از اینکه بره ماشین رو چک کنین .
اگر تصادف کرده نذارین بره . ممکنه به کسی زده باشه و فرار کرده باشه .
در اینصورت بدونِ هیچ رودربایستی ازش نوشته بگیرین که اینجانب ..... در تاریخ ..... ماشین شماره ..... متعلق به ........ برای مدتِ ..... ساعت از ساعتِ ...... تا ساعتِ ...... قرض گرفتم . با آن تصادف کردم و مسئولیتِ قانونیِ آن را میپذیرم .
و باید امضا کنه و انگشت هم بزنه یادو نفر شاهد هم امضا کنند .
====================
هرگز بی گواهینامه رانندگی نکنید و به آدمِ بی گواهینامه هم ماشین قرض ندین .
کسی که گواهینامه نداره اگر کسی رو بکشه , قتلِ عمد هست و مجازاتش به اعدام هم ممکنه برسه اگر که وابستگانِ مقتول رضایت ندند .
Vespoher
17-03-2011, 15:58
خوب اینجا خیلی تاپیک خوبیه . دستش درد نکنه هر کی این ایده به ذهنش رسید . و اما تجربه من ....
از اول با رفیقتون رفاقت کنید ولی باهاش رودربایستی نکنید و اونجاهایی که به نفعتون نیست نه بگید ... و همش به دلش راه نرید و گرنه مجبور میشید تا اخرش مراعاتشو بکنید که نکنه اگه نه بگم ناراحت بشه و دیگه با من رفاقت نکنه .
رفاقت کنید ولی قاطع باشید و از حق خودتون دفاع کنید و راحت هر موقع دوست داشتید نه بگید ...
ehsan_iace
17-03-2011, 18:58
با هیچ کس تعارف نکنید اگر طرف جانتان را نجات داده و درخواست غیرمعقول داره بهش راحت بگوید نه!
سلام
آفرین .
کاش فقط مسئله ی گازوندن و ویراژ بود
ممکنه باهاش کسی رو زیر بگیره و بکشه و فرار کنه و در اون صورت صاحب ماشین بیچاره میشه مخصوصاً اگر اون نامرد هم انکار کنه که ازش ماشین قرض گرفته .
ماشین یک آلتِ قتّاله هست . کسی که ماشین بدون نوشته و امضا و شاهد به دیگران قرض میده , درست مثل اینه که تفنگِ شکاریِ جوازدارش رو که به اسمش ثبت شده بده به دیگران !!!!!
اگر مجبور شدین ماشین به کسی بدین حداقل دو نفر حضور داشته باشند تا شاهد باشند .
=====================
وقتی میخواین ماشین به کسی قرض بدین حتماً دور تا دورِ ماشین رو بهش نشون بدین تا بدونه ماشین سالمه و وقتی هم ماشین رو برگردوند قبل از اینکه بره ماشین رو چک کنین .
اگر تصادف کرده نذارین بره . ممکنه به کسی زده باشه و فرار کرده باشه .
در اینصورت بدونِ هیچ رودربایستی ازش نوشته بگیرین که اینجانب ..... در تاریخ ..... ماشین شماره ..... متعلق به ........ برای مدتِ ..... ساعت از ساعتِ ...... تا ساعتِ ...... قرض گرفتم . با آن تصادف کردم و مسئولیتِ قانونیِ آن را میپذیرم .
و باید امضا کنه و انگشت هم بزنه یادو نفر شاهد هم امضا کنند .
====================
هرگز بی گواهینامه رانندگی نکنید و به آدمِ بی گواهینامه هم ماشین قرض ندین .
کسی که گواهینامه نداره اگر کسی رو بکشه , قتلِ عمد هست و مجازاتش به اعدام هم ممکنه برسه اگر که وابستگانِ مقتول رضایت ندند .
من اولشو گفتم شما دیگه اخرشم حساب کنید اگه اصلا بهش ندین دلتون هم نمی جوشه که چی شد چکارش کرد مدرکم نمیخواد
------------------------------------------------------------------------------------------------
اعتماد کردن برای گفتن راز به دیگری خطاست حتی نزدیکترین آدم تو زندگیت خودم صد بار ازش خوردم ولی.....
داشتن رفیق صمیمی خیلی خوبه...
اما...
صمیمیت بیش از حد... نه!!!
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-03-2011, 00:15
هشدار به خانومها:
اگر برایِ خریدِ لباس قصدِ پرو کردنش رو دارین , وقتی واردِ اتاق پرو میشین اول مطمئن بشین که دوربین مخفی وجود نداره در اتاقِ پرو چون بعضیها وجدان ندارند و این کار رو میکنند و حتی فیلمها رو هم میفروشند
برای مطمئن شدن :
1 - ناخنِ انگشتِ اشاره رو بذارین رویِ آینه ی اتاق پرو بطوری که انگشتتون عمود بر آینه باشه . باید حد اقل 3 یا 4 میلیمتر بینِ ناخنتون و تصویر ناخنتون فاصله باشه .
اگر تصویر ناخنتون چسبیده باشه به ناخنتون معنیش اینه که اون شیشه آینه نیست بلکه یک لایه ی منعکس کننده روش پاشیده شده تا مثلِ آینه به نظر بیاد اما پشتش یا یک اتاق هست یا اینکه دوربین پستش هست ,
(در خانه این آزمایش رو انجام بدین تا خوب متوجه بشین که آینه ی حقیقی چطوری هست ) .
اگر این موضوع رو فهمیدین مبادا به صاحب مغازه خبر بدین . اصلاً برویِ خودتون نیارین . از اتاق و مغازه خارج بشین و به پلیس خبر بدین .
اگر قبل از رسیدنِ پلیس به صاحب مغازه خبر بدین شک نیست که همه ی مدارکِ جرم رو جمع میکنه
2 - بعد که مطمئن شدین که آینه درسته , با دقتِ تمام همه جا رو چک کنین اگر روزنه ای دیدین احتمالاً پستش دوربینه حتی اگر به اندازه ی یک دانه ی ماش باشه .
caca_caca888
18-03-2011, 10:31
هر بی سروپایی شایسته محبت ما نیست.......
هر بی سروپایی شایسته محبت ما نیست.......
اتفاقا همه شایسته محبت ما هستن !!!! اگه این حس رو داشته باشیم که به همه محبت کنیم وضعیت مملکت ما کلا عوض میشه !!!!
ba maram
18-03-2011, 10:48
وقتی به کسی محبت میکنید انتظار زیادی به جبران محبتتون از اون فرد نکنید! شما فقط کار خودتون رو کنید مطمعن باشید ضرر نمیکنید و از محبت کردن خودتون به سایرین احساس شادمانی و خرسندی درونی بهتون دست میده ! همین برای من که کافی بوده
عشق هم به همین معناست! به معنای مهر ورزی بی بدیل بدون هیچ انتظاری
موفق باشید
تاپیک خیلی مفیدیه، مشترک شدیم.
یادگرفتم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد
caca_caca888
18-03-2011, 12:07
اتفاقا همه شایسته محبت ما هستن !!!! اگه این حس رو داشته باشیم که به همه محبت کنیم وضعیت مملکت ما کلا عوض میشه !!!!
اون موقع که اینو گفتم اعصابم خورد بود...اما هنوز سر حرفم هستم...
وقتی جواب محبتو با بدی بدن چی؟
وقتی به کسی محبت میکنید انتظار زیادی به جبران محبتتون از اون فرد نکنید! شما فقط کار خودتون رو کنید مطمعن باشید ضرر نمیکنید و از محبت کردن خودتون به سایرین احساس شادمانی و خرسندی درونی بهتون دست میده ! همین برای من که کافی بوده
عشق هم به همین معناست! به معنای مهر ورزی بی بدیل بدون هیچ انتظاری
موفق باشید
درسته...شاید منظورمو از محبت درست نرسوندم...
جوابتون یه جورایی تو اینه:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
اون موقع که اینو گفتم اعصابم خورد بود...اما هنوز سر حرفم هستم...
وقتی جواب محبتو با بدی بدن چی؟
درسته...شاید منظورمو از محبت درست نرسوندم...
جوابتون یه جورایی تو اینه:
اگه بخوایم به اینده نزدیک نگاهکنیم و تنها بحث مون خودمون باشه کاملا حرفتون درست هست اما اگه کمی به فکر اصلاح فرهنگ و جامعه مون باشیم می بینیم چفدر تاثیر گذار خواهد بود اگه همه تو ذهنشون این باشه که به بقیه محبت کنن
اگه وقتی ما از خونه می ریم بیرون از همسایه و عابر تو کوچه تا مدیر و کارمند همه به هم لبخند بزنیم و به هم محبت کنیم کلی تو روحیه و وضعیت مون تاثیر میذاره کلا تاثیر زیادی می ذاره تو کل ساختار فرهنگی اجتماعی سیاسی اقتصادی:31:
پس همین ادم هایی که اینجا داریم این چیزارو می خونیم سعی کنیم با ادما مهربان باشیم و به اونها هم یاد بدیم که مهربان باشن و به دیگران محبت کنن
Doctor.Freeman
18-03-2011, 13:28
هشدار به خانومها:
اگر برایِ خریدِ لباس قصدِ پرو کردنش رو دارین , وقتی واردِ اتاق پرو میشین اول مطمئن بشین که دوربین مخفی وجود نداره در اتاقِ پرو چون بعضیها وجدان ندارند و این کار رو میکنند و حتی فیلمها رو هم میفروشند
برای مطمئن شدن :
.
یک روش دیگه :
فیلم های عکاسی ( همونایی که میدین واستون عکسو چاپ کنن ) رو بگیرین جلو فلش موبایل - چراغها رو خاموش کنین با همون فلاش موبایل و فیلم عکاسی کل اتاقو چک کنید .
جایی که دوربین باشه مثله یه لیزر قرمز یا بنفش دیده میشه .
یادتون نره : چراغها خاموش باشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-03-2011, 15:42
سلام .
سعی کنین هرگز کسی رو جلو دیگران نصیحت نکنین .
خیلیها با اینکار احساس می کنند که تحقیر شده اند و از نصیحت کننده و نصیحتش متنفر میشند .
مثال:
به یک نفر زنگ زدند از مدرسه و گفتند پسرت اصلاً درس نمیخونه و تکالیفش رو انجام نمیده .
ظهر سر سفره درحالیکه ده تا مهمون نشسته بودند به پسرش گفت که زنگ زدند و تو چرا درس نمیخونی و خلاصه بچه ی بدبخت اونقدر احساسِ حقارت کرد که نهار نخورده با چشمِ گریان بلند شد رفت ,
:41:
=====================
بعضیها از فرزندانشون توقع دارند که همیشه خوب باشند و رفتارشون خوب باشه اما خودشون سعی نمی کنند یاد بگیرند پدر و مادرِ بهتری باشند !!!!!
====================
قبل از اینکه کسی رو نصیحت کنین اول ببینین تنها هست یا نه . اگر میشه صبر کرد تا تنها با خودش صحبت کنین , صبر کنین .
وقتی در تنهایی باهاش صحبت کنین تاثیر نصیحتتون چند برابر میشه .
============================
هرگز کسی رو وقتی که عصبانی و خشمگین هست نصیحت نکنین . انسانِ خشمگین عقلش دچار اختلال میشه . بعضیاشون ممکنه حتی دست به قتل و آدمکشی بزنه و چند دقیقه بعد هم پشیمون بشه و بزنه تو سر خودش .
===================-==========
خودتون هم هرگز در لحظه ی خشم و عصبانیت تصمیم نگیرید . اگر تونستید اینکار رو بکنید اراده ای قوی دارید و اگر بتونید جلوی خشم و عصبانیتتون رو بگیرین , ارادتون خیلی خیلی قوی تر هست .
گفته میشه در لحظه ی عصبانیت اول ده تا صلوات بفرستین (مسلمانها) یا آرام از یک تا ده بشمارید تو دلتون یا هر ذکری که دوست دارین . خواهید دید که چقدر تاثیر داره .
کسی که آدم خلافکار و بدی هست و کسی هم دور و برش نمونده که نصیحتش کنه دیگه کارش تمومه چون مردم دیگه از نصیحتش نا امید شده اند و دست از نصیحتش برداشته اند یعنی این که خدا دیگه اون رو به حالِ خودش رها کرده تا حسابی غرق بشه .
آدمِ خلافکاری که به این مرحله برسه دیگه کارش تمومه .
یک روش دیگه :
فیلم های عکاسی ( همونایی که میدین واستون عکسو چاپ کنن ) رو بگیرین جلو فلش موبایل - چراغها رو خاموش کنین با همون فلاش موبایل و فیلم عکاسی کل اتاقو چک کنید .
جایی که دوربین باشه مثله یه لیزر قرمز یا بنفش دیده میشه .
یادتون نره : چراغها خاموش باشه
ایشان، به موردی پیرامون استفاده از تلفن همراه اشاره کردن، یاد مورد جالبی دیگهای از کاربرد دوربین موبایلها که شاید به نظر برخی بیخودی هستند افتادم که البته از دیگران یاد گرفتم ولی خودم هم تجربه کردم!
موقعی در مورد درست یا خراب بودن چشمی فروسرخ "کنترل از راه دور/دورمهار" مشکوک هستید کافیه چشمی رو روبروی دوربین (در حال فیلمبرداری) موبایل گرفته چندبار دکمهای بزنید، اگر چشمی درست باشه میبایست نور چشمکزن قرمزرنگی رودر نمایشگر همراهتان ببینید که نشانه درست بودن چشمی هستش.
نمیدونم این مورد کاربردی توی این قضیهای که دوستان بهش پرداختن داره یا نه؟
قصد بی احترامی ندارم ولی توجه کنین که تاپیک در مورد تجربیات هست ، نه توصیه های ایمنی:11:
caca_caca888
20-03-2011, 10:32
قصد بی احترامی ندارم ولی توجه کنین که تاپیک در مورد تجربیات هست ، نه توصیه های ایمنی:11:
موافقم
چند دفعه خواستم بگم گفتم بیخیال...
آخه کی میاد تو اتاق پرو دوربین نصب کنه؟!
اونم تو این دوره زمونه چند سال پیش یه چیزی.تازه حالا فیلم که میگیره هیچی ظبطم کنه بفروشه!کی میاد بخره؟:دی کی میاد ببینه:دی
چند سال پیش یکی تو شهر ما اینکارو کرد اعدامش کردند...:8: حقشه...
اما احتیاط کردن در این مورد خیلی مسخرس...
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
[حذف شود!!]
چه سریع
من دیدم:دی
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-03-2011, 11:19
سلام
مراقب باشین مبتلا به وسواس نشین .
وسواس میتونه شروعِ بیماریِ روانی باشه
وقتی آدمِ روانی رو میبرند بیمارستانِ روانیها , دکتر از همراهانش میپرسه که آیا سابقه ی وسواس داره .
مثال :
کسی که هر چی دستاش رو میشوره باز فکر میکنه کثیفه و دوباره میره دستاش رو میشوره
یا کسی که هر چی اتاقش رو تمیز میکنه و جارو میزنه باز هم آروم نمی گیره
یا ظرفی رو بارها و بارها میشوره
یا به همه میگه کفشهاتون رو دم در به شکلی که میگم بذارین و هی میره نگاه میکنه ببینه کفشها درسته یا نه و اگر نبود ناراحت میشه یا داد و بیداد راه میندازه
مراقبِ رفتار خودتون و اطرافیانتون باشین و اگر احساس میکنین داره کم کم مبتلا به وسواس میشه , فقط این مطلب رو بهش بگین که وسواس میتونه علائم اولیه ی بیماریِ روانی باشه .
اگر معدتون ضعیف شده یا زخم معده دارین بدونین که به احتمال زیاد علتش اینه که آرامشِ فکری ندارین .
آرامش فکری از آرامش قلبی هست .
تلاش کنین برایِ رسیدن به آرامش قلبی بعدش یبینین چطور به آرامشِ فکری میرسین و معدتون به طرز معجزه آسائی خوب میشه .
===============================
اگر سردردتون دائمی نیست , وقتی سردرد میگیرین بدونین که به احتمالِ زیاد یه موضوعی خیلی ذهنتون رو مشغول کرده و خیلی بهش فکر میکنین .
قابل توجهِ کسانی که بعضی وقتها دوست ندارند که کسی بفهمه خونه هستند :
اگر در آپارتمان زندگی میکنید و چشمیِ روی درب ورودی روبرویِ پنجره هست , وقتی که میاین تا از چشمی نگاه کنین بیینین کی پشتِ دره , اون طرف خیلی راحت متوجه میشه که یه نفر داره از چشمی نگاهش میکنه چون نور پنجره ی درونِ آپارتمان براحتی قابل مشاهده هست از بیرون و با ایستادنِ شما جلویِ چشمی اون نور کم میشه و طرف میفهمه شما پشتِ در هستین
یه بار با یه نفر کار داشتم تو خونه قایم شده بود و وانمود میکرد خونه نیست . من میدیدمش که هی میاد پشتِ چشمی نگاه میکنه و میره .
نمیخواستم چیزی بگم که همسایه ها بفهمند جریان چیه .
رویِ یک تکه کاغذ نوشتم لطفا درب رو باز کن کار مهمی باهات دارم در موردِ فلانی
وقتی نوشته رو دید درب رو باز کرد .
بعدها پرسید چطوری فهمیدی من خونه ام ؟
گفتم میدونستم که اون موقع خونه هستی
راستی :
همیشه یک خودکار و چند تکه کاغذ کوچیک تو جیبتون یا کیفتون داشته باشین . بدرد میخوره .
Doctor.Freeman
20-03-2011, 11:26
با توجه به ایرادهایی که دوستان از تاپیک گرفتن من فقط در جواب یک پاراگراف میگمو بس :
چیزهایی که واسه خوده آدم تجربس وقتی واسه بقیه تعریف بشه میشه تذکر و یه چیزایی مثل همون توصیه های ایمنی که گفتین . و حتما تجربه نباید به سره خود آدم بیاد . گاهی اوقات از یه نفر دیگه میشنوی ...
:31:تجربه به روز عید:31:
الان اصلا با ماشین بیرون نرین پیاده خیلی به نفعتونه انگار خیابون ها تبدیل به پارکینگ شده از زور ترافیک
اینم یه نوع تجربست دیگه
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-03-2011, 14:23
سلام
قابلِ توجه دوستانی که به معنویات علاقه دارند و اهمیت میدند :
هرگز رضایِ خدا رو فدایِ رضایِ دیگران نکنید پشیمون میشید .
یعنی اولویّتِ شماره ی یکِ زندگیتون »باید« رضایِ خدا باشه .
مثال:
در مسیر زندگیتون موقعیتهایی براتون پیش میاد که یه نفر که براتون عزیز هست , ازتون میخواد کاری انجام بدین تا ازتون خوشش بیاد یا ازتون راضی باشه و دوستتون داشته باشه .
اگر خواسته اش رضایِ خدا رو در بر نداره اجراش نکنین و حتماً علتش رو هم بهش بگین . اگر بعد از اینکه علت رو فهمید به حرفتون خندید یا ناراحت شد ازتون , بیشتر مطمئن بشید که نباید به حرفش گوش بدین .
===================================
با تمامِ قدرت در مقابلِ ظالم وایسا و هرگز برایِ رسیدن به هدفش کمکش نکن .
هرگز تو سینه ی خدا واینسا و به کارش اعتراض نکن . نه به این خاطر که زورت بهش نمیرسه , به این خاطر که خدا ظالم نیست .
========================== ===
اگر به مرحله ای رسیدی که حتی در سخت ترین شرایط هرگز به کار خدا اعتراض نکردی یعنی هرگر نگی خدایا چرا اینطور شد ؟ چرا اونطور نشد ؟ چرا من چنینم ؟ چرا فلانی چنانه ؟ , بدان که معنویاتت نسبتاً قوی هست اما مبادا مغرور بشی وگرنه معنیش اینه که داری پَسرفت میکنی .
eman_releeh
20-03-2011, 23:29
هیچ وقت خرافاتی نباشید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-03-2011, 00:49
سلام
خیلی چیزها خواستم تو این تاپیک بنویسم اما وقتی تاپیک رو از اول خوندم دیدم بعضیاش رو قبلاً دوستانِ دیگه لطف کردند و نوشتند .
تشکر از همه ی اونها
:11:
در ضمن کلی هم چیزایِ مفید و بدرد بخور یاد گرفتم .
قبل از مطلب نوشتن , تاپیک رو با حوصله بخونین . امکان نداره ضرر کنین .
=============================
همه ی مردم وقتی که می میرند دیگه پرونده ی کارهایِ خیرشون بسته میشه جز سه نفر .
یکی از این سه نفر کسی هست که علم و دانش و اطلاعاتِ سودمندی رو در بین مردم منتشر میکنه . تا وقتی که اون اطلاعاتِ مفید در بینِ مردم رد و بدل میشه و مردم ازش استفاده میکنند , پاداشش برایِ او ثبت میشه حتی اگر هزاران سال از مرگش گذشته باشه .
اطلاعاتِ مفیدتون رو از دیگران دریغ نکنید.
از دانشتون هرگز چیزی کم نمیشه اگر به دیگران هم یاد بدین .
و کسی که با خدا معامله میکنه هرگز ضرر نمیکنه .
==============================
اطلاعات و دانشِ شَر و مضر رو به کسی یاد ندین حداقل بخاطر در امان بودنِ خودتون از خشم و عذابِ خدایِ سریع الحسابِ شدیدُ العِقاب .
shahinfarasystem
22-03-2011, 20:59
سلام من چند روز نبودم پدرم یه تصادف داشتند یه کم پی گیر کارای مربوطه بودم
تجربه ای که توی این چند روز به دست آوردم رو میگم بهتون:
1) توی بیمارستان دولتی مریضتون رو بدون همراه نگذارید و گرنه احتمال اینکه خیلی کم بهش برسن خیلی زیاده
================================================== ====================
2) اگر توی ارگانی جایی کاری بود که باید به واسطه اش منتظر کسی یا اتفاقی می موندید کار رو چند دقیقه یه بار پیگیری کنید
مثلا منتظر دکتر فلانی هستی که گفتن 3 ساعت دیگه میاد چمی دونم از دو - سه نفر بپرس واقعا همون موقع میاد یا نه؟؟
برو با نگهبان یه سلام علیکی بکن ببین اون بیشتر خبر داره یا نه
3) وقتی چیزی رو می خوای برای شخص مهمی توضیح بدی که وقت نداره داستان نباف.....
خیلی شفاف کلیت شروع قضیه رو شمرده شمرده بگو و به اون جایی که به اون مربوط میشه برسون
سعی کن راه حلی ازش بگیری که بتونی بنویسیش یعنی واقعا بفهمی اقدام بعدی ات چیه و باید چی کار بکنی
4) اگر مریض شدید روحیه تون رو تا جایی که می تونید عالی نشون بدید خیلی به روبراه شدم وضع اطرافیانتون کمک میکنه
آه و ناله اصلا کار جالبی نیست
5) اگر مشکلی پیش اومد اولا هول نکنید ثانیا الکی خوش باشید و چرت و پرت بگید بخندید خیلی تو شارژ شدن و کوچیک دیدن مسئله کمکتون میکنه
برای تمامی دوستان سال پربرکتی و سلامتی رو آرزو دارم
ehsan_iace
22-03-2011, 23:22
حالا که بحث تصادفات شد یک تجربه درباره تصادف دارم :
اگر عابر پیاده بودید و تصادف کردید ولی زخمی نشدید به هیچ وجه با راننده توافق نکنید و نگوئید چون فکر میکنید طوریتان نشده طرف بره پی کارش!
1. پلیس در صحنه حاضر شود و کروکی تصادف جرحی کشیده شود
2. ماشین به پارکینگ برده شود
3. شما به بیمارستان بروید و معاینه شوید و آزمایشات لازم نوشته شود و بعد از اطمینان 100٪ درباره سالم بودن و بعد از پرداخت هزینه این معاینات و آزمایشات توسط راننده مزبور رضایت بدهید تا ماشیناش از پارکینگ خارج شود
اگر مصدومی را دیدید و توان امداد و رساندن او به مرکز درمانی داشتید بهش کمک کنید (در صورت نبود اورژانس و یا کمبود فرصت...)، اگر (خدای نخواسته!) در بیمارستان فوت کرد در بدترین حالت مسئولیت حادثه رو میاندازند به گردن شما! و دست بالاش، زندان و دیه! ولی اگر کمکش نکنید از کنار جان انسانی که میتونستید نجات بدید گذشتید! توجه کنید ممکنه این وضعیت (خدای نکرده!) یه روز برای شما پیش بیاد! تصمیم با خودتون، نجات جان مصدوم و یا شانه خالی کردن از وظیفه انسانی..!
بهتره هنگام شارژ باتری تلفن همراهتان، آن را خاموش کنید- براساس تجربه و دانستههایم چند حسن و خوبی این کار دارد:
۱- بهتر و سریعتر باتری شارژ میشه.
۲- در مصرف برق صرفهجویی میشه.
۳- اگر به دلایلی تلفن همراه در حالت روشن، کامل باتری رو پر نمیکنه در حالت خاموش اندازه پرکردن بیشتره!
نکته ایمنی:
بهتره هنگام شارژ باتری با تلفن همراهتان صحبت و هرگونه استفاده دیگه نکنید، چرا که امواج زیانبار در حالت شارژ خیلی بیشتر پخش میشه! همچنین گزارشهایی از ترکیدن/پوکیدن گوشی در این هنگام شده! برخی کارها اصلاً ارزش ریسک نداره!
توصیه:
اگر دم به ساعت از تلفن استفاده میکنید بهتره با هزینهای اندک یه باتری اضافه و شارژره مستقل تهیه و بکارببرید.
caca_caca888
23-03-2011, 10:47
همیشه بزرگ تر دست دراز میکنه بعد کوچیکتر بهش دست میده...(اگه بزرگتر افتخار داد)
حالا یه سوال:بزرگتر که دست دراز کرد.حالا باید بازم بزرگتر بیاد جلو برای دیدوبوسی؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
23-03-2011, 21:44
سلام
عیدتون مبارک و صد سال به از این سالها
=========== ==================
اگه میخواین سرتون کلاه نره باید یاد بگیرین که کلاهبردارها و دزدها و جیب برها و کیف قاپها و غیره چطوری سر مردم کلاه میذارند و چطوری دزدی میکنند .
انتی ویروسِ کامپیوتر شما فقط در صورتی میتونه از کامپیوترتون محافظت کنه که لیستِ ویروسها و تروجانها و کرمها و غیره رو داشته باشه وگرنه کاری ازش بر نمیاد . واسه همینه که باید دائم آپدیت بشه .
برای دفاع از خودتون در مقابلِ خطرها باید قبل از روبرو شدن با اون خطر یاد بگیریم که چطور از وقوعش جلوگیری کنیم و اگر پیش اومد چکار کنیم .
برای این کار هر وقت یه روزنامه دیدین حتماً صفحه ی حوادثش رو بخونین .
توصیه هایِ پلیس رو حتماً با دقت گوش کنید
اگر کسی از دوستان و آشناهاتون سرش کلاه رفته یا موردِ سرقت قرار گرفته , حتماً بپرسین چه اتفاقی براش افتاده .
اگر سوار تاکسی یا اتوبوس شدین یا جایی شنیدین که یکی داره در موردِ ماجرای دزدی یا کلاهبرداری حرف میزنه , با دقت گوش بدین به حرفش .
سایتهای حوادث در نت فراوونه . برید بخونید هم سرگرم کننده هست هم از تجربه هایی که دیگران براش قیمتِ گزافی پرداخت کردند , شما تقریباً مجانی استفاده میکنید .
هر وقت احساس کردین که خطری تهدیدتون »نمیکنه« همان وقت از همیشه بیشتر در خطرید چون انسان همیشه در لحظه ی غفلت آسیب پذیرتر میشه .
این اطلاعات رو به تدریج به فرزندانتون حتماً یاد بدین .
همیشه بزرگ تر دست دراز میکنه بعد کوچیکتر بهش دست میده...(اگه بزرگتر افتخار داد)
حالا یه سوال:بزرگتر که دست دراز کرد.حالا باید بازم بزرگتر بیاد جلو برای دیدوبوسی؟
این گفته تکمیل حرف دوستمونه.
(اگر هم) کسی پا پیش گذاشت و دست دوستی و احترام صادقانهای بسویمان دراز کرد- حتی ناشیانه- شایسته است (دست) او را پسنزنیم و با گرمی آن دست (دوستی راستین) را بفشاریم! :20:
آداب اجماع ادبهای منفرد نیست؟!
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-03-2011, 11:39
سلام
اگه بچه مدرسه ای دارین و با »سرویس« میره مدرسه , حدالامکان سعی کنین راننده زن باشه حتی اگر پسر هست .ا
گر نفر آخری هست که راننده اون رو میرسونه خیلی بیشتر در خطر هست(اگر راننده فاسد و منحرف باشه ) . سعی کنین که نفر آخر نباشه تا با راننده تنها نشه .
حتماً بهش بگین که هرگز جلو نشینه .هرگز با راننده دوست نشه .هرگز با راننده حرف نزنه جز در مواقعِ ضروری .راننده حقِ شوخی کردن با بچه ها رو نداره .
از بچه تون یا خواهر برادرتون دائماً سوال کنین رفتارِ راننده چطوری هست . آیا آهنگ میذاره و شوخی می کنه و با بچه ها گرم می گیره ؟ آیا گهگاهی اونها رو لمس میکنه یا نازشون میکنه ؟ آیا اصرار داره نفر آخر بره جلو بشینه ؟ آیا خیلی به بچه ها یا یکیشون نگاه میکنه ؟ آیا همیشه اصرار داره یک بچه ی معینی کنار دستش بشینه ؟
هر موردِ مشکوکی مشاهده کرد سریع باید به شما بگه و شما هم باید به مدرسه خبر بدین . اما اگر به مدرسه خبر دادین حتماً فوراً سرویسِ بچتون یا خواهر برادرتون رو عوض کنین تا دیگه با اون راننده نره .
======================+=========================== ==========
اگر در خانه بچه مدرسه ای دارین خصوصاً دختر , وقتی میره خونه ی دوستش برایِ درس خوندن یا دیدنِ دوستش یا همسایه , هزار بار زنگِ خطر بزنین .
خانه از خیابون خیلی خیلی خطرناک تره .افرادِ فاسد و منحرف میرند تو خیابون دنبالِ قربانی میگردند تا ببرنش خونه یا یک جای خلوت حالا حساب کنین که اگر قربانی با پایِ خودش بره خونه ش چی میشه !!!!
شما چه می دونین تو خونه ی دوستش چه خبره ؟؟؟؟؟؟ شاید برادر دوستش فاسد باشه یا پدرش یا حتی مادرش یا حتی خودِ دوستش !!!!! یا یک مهمونِ فاسد بیاد خونشون .
حتماً از بچتون یا خواهر برادرتون بپرسین کی بود تو خونه ی دوستش و چکار کردند و آیا کسی اومد خونشون با نه ؟ بهترین راه اینه که تا میتونین بچتون رو خونه ی کسی نفرستین تنها . بگین دوستش بیاد خونه ی شما یا خودتون هم باهاش برین . خلاصه مثلِ عقاب مراقبِ بچتون یا خواهر برادرتون باشید . سعی کنین خودتون برید خونه شون ببینین چجور آدمهایی هستند .
90% بچه هایی که موردِ آزار یا تجاوز جن سی قرار میگیرند از ترس به کسی چیزی نمیگن مگر اینکه درست و اصولی ازشون سوال بشه .هرگز نگین رفته با دختر عموش یا دختر عمه اش درس بخونه . هیچ کس رو استثنا نکنین .سوءِ استفاده ی جنسی در بینِ آشناها واقوام و دوستان خیلی بیشتر از غریبه هاست .
================================================== =====================================
لباسهایِ تنگ و چسبان و تحریک کننده و نیمه عر یا ن برای فرزندانتون نخرید . خصوصاً اگر میره تو کوچه با دوستاش بازی کنه .
بهش یاد بدین اگر غریبه ای ازش چیزی پرسید فقط بگه نمیدونم و سریع برگرده خونه تا اون غریبه بره . اگر تو کوچه و خیابون یا حتی در خانه ی کسی , اگر غریبه ای ازش اسمش رو پرسید اصلا جواب نده و ازش دور بشه یا یک اسم الکی بگه و فورا ازش دور بشه .
اگر کسی ازش آدرس پرسید هرگز جواب نده یا فقط یک کلمه (نمیدونم) و فورا ازش دور بشه .
================================================== =====================================
همیشه مخفیانه وسایل بچتون یا خواهر برادر کوچیکتون رو بگردین ببینین تو جیباش چی هست . تو کیفش چی داره . تو کتاباش و دفتراش چی مینویسه . اگر چیزهای غیر طبیعی دیدین زنگ خطر بزنین .
به هیچکس اعتماد نکنین وگرنه ممکنه بچتون قربانیِ سادگی و غفلت و معذرت میخوام حماقتِ شما بشه .
هرگز نگین با دائیش رفته بیرون یا با عموش یا هر کس دیگه .تعدادِ کسانی که قربانیِ سوء استفاده هایِ جن سیِ خانوادگی میشن کم نیست .
اگر ثروتمند هستین و راننده و مستخدم دارین حتماً مراقبشون باشین و بهتره برای مراقبتشون دوربینهای مخفی وصل کنین در خانه .
حد الامکان سعی کن هیچکس جز خودت خبردار نشه که در خانه دوربینهای مخفی هست .
خیلی حرفهایِ دیگه در این مورد هست . شاید وقتی دیگر !
مراقبِ بچه ها باشین حتی اگر دبیرستانی هستند حتی اگر دانشجو هستند .
هیچکس از هیچ خطری در امان نیست تا آخرِ عمرش .این اطلاعات رو به دیگران هم یاد بدین .
سلام
اگه بچه مدرسه ای دارین و با »سرویس« میره مدرسه , حدالامکان سعی کنین راننده زن باشه حتی اگر پسر هست .
اگر نفر آخری هست که راننده اون رو میرسونه خیلی بیشتر در خطر هست(اگر راننده فاسد و منحرف باشه ) . سعی کنین که نفر آخر نباشه تا با راننده تنها نشه .
حتماً بهش بگین که هرگز جلو نشینه .
هرگز با راننده دوست نشه .
هرگز با راننده حرف نزنه جز در مواقعِ ضروری .
راننده حقِ شوخی کردن با بچه ها رو نداره . ازش بچه تون یا خواهر برادرتون دائماً سوال کنین رفتارِ راننده چطوری هست . آیا آهنگ میذاره و شوخی می کنه و با بچه ها گرم می گیره ؟ آیا گهگاهی اونها رو لمس میکنه یا نازشون میکنه ؟ آیا اصرار داره نفر آخر بره جلو بشینه ؟ آیا خیلی به بچه ها یا یکیشون نگاه میکنه ؟ آیا همیشه اصرار داره یک بچه ی معینی کنار دستش بشینه ؟
هر موردِ مشکوکی مشاهده کرد سریع باید به شما بگه و شما هم باید به مدرسه خبر بدین . اما اگر به مدرسه خبر دادین حتماً فوراً سرویسِ بچتون یا خواهر برادرتون رو عوض کنین تا دیگه با اون راننده نره .
====================== =========
اگر در خانه بچه مدرسه ای دارین خصوصاً دختر , وقتی میره خونه ی دوستش برایِ درس خوندن یا دیدنِ دوستش یا همسایه , هزار بار زنگِ خطر بزنین .
خانه از خیابون خیلی خیلی خطرناک تره .
افرادِ فاسد و منحرف میرند تو خیابون دنبالِ قربانی میگردند تا ببرنش خونه یا یک جای خلوت حالا حساب کنین که اگر قربانی با پایِ خودش بره خونه ش چی میشه !!!!
شما چه می دونین تو خونه ی دوستش چه خبره ؟؟؟؟؟؟ شما برادر دویتش فاسد باشه یا پدرش یا حتی مادرش یا حتی خودِ دوستش !!!!!
یا یک مهمونِ فاسد بیاد خونشون .
حتماً از بچتون یا خواهر برادرتون بپرسین کی بود تو خونه ی دوستش و چکار کردند و آیا کسی اومد خونشون با نه ؟
بهترین راه اینه که تا میتونین بچتون رو خونه ی کسی نفرستین تنها . بگین دوستش بیاد خونه ی شما یا خودتون هم باهاش برین . خلاصه مثلِ عقاب مراقبِ بچتون یا خواهر برادرتون باشید .
90% بچه هایی که موردِ آزار یا تجاوز جن سی قرار میگیرند از ترس به کسی چیزی نمیگن مگر اینکه درست و اصولی ازشون سوال بشه .
هرگز نگین رفته با دختر عموش یا دختر عمش درس بخونه . هیچ کس رو استثنا نکنین .
سوءِ استفاده ی جنسی در بینِ آشناها واقوام و دوستان خیلی بیشتر از غریبه هاست .
لباسهایِ تنگ و چسبان و تحریک کننده و نیمه عر یا ن برای فرزندانتون نخرید .
خصوصاً اگر میره تو کوچه با دوستاش بازی کنه .
بهش یاد بدین اگر غریبه ای ازش چیزی پرسید فقط بگه نمیدونم و سریع برگرده خونه تا اون غریبه بره .
اگر تو کوچه و خیابون یا حتی در خانه ی کسی , اگر غریبه ای ازش اسمش رو پرسید اصلا جواب نده یا یک اسم الکی بگه و فورا ازش دور بشه .
اگر کسی ازش آدرس پرسید هرگز جواب نده یا فقط یک کلمه (نمیدونم) و فورا ازش دور بشه .
همیشه مخفیانه وسایل بچتون یا خواهر برادر کوچیکتون رو بگردین ببینین تو جیباش چی هست . تو کیفش چی داره . تو کتاباش و دفتراش چی مینویسه . اگر چیزهای غیر طبیعی دیدین زنگ خطر بزنین .
به هیچکس رحم نکنین وگرنه ممکنه بچتون قربانیِ سادگی و غفلت و معذرت میخوام حماقتِ شما بشه .
هرگز نگین با دائیش رفته بیرون یا با عموش یا هر کس دیگه .
تعدادِ کسانی که قربانیِ سوء استفاده هایِ جن سیِ خانوادگی میشن کم نیست .
خیلی حرفهاسِ دیگه در این مورد هست . شاید وقتی دیگر !
هیچکس از هیچ خطری در امان نیست تا آخرِ عمرش .
بابا جون من بی خیال !!
اولا شما اگه یه راننده درست و حسابی برات سرویس بچت پیدا کنی ، هیچ نیازی به این همه کنترل بچت نیست
بعدشم ، راننده بچه رو ناز میکنه چی چیه !!! ممکنه راننده بچه هارو دوست داشته باشه و باهاشون شوخی کنه ... بچه ها هم لذت ببرن از این که راننده ی شوخ طبعی دارن ... چرا انقدر گیر هستی بالام جان !
دوما ، شما مطمئن باش روزی اگه بچه دار بشی و هر روز ازش بپرسی راننده سرویس نازت کرد ؟ بهت دست زد ؟ فلانت کرد ؟ مطمئن باش دفعه ی بعد باهات خوب برخورد نمیکنه !
عزیز من ، شما اول مرد خانواده ی همسایه رو میشناسین ، باهاش نشست و برخواست میکنین ... بعد بچتون رو میفرستین پیشش !
خوب نیست انقدر بدبین باشی !
خوشت میاد بری مشهد ، بعد گم بشی اونجا ، از یکی بپرسی حرم کدوم وره ؟ بگه نمیدونم بعد پشت کنه بهت بره در صورتی که میدونه کجاس ؟
اگه همه این افکار رو داشته باشن که جامعه بهم میریزه !
واقعا ، واقعا ، واقعا ، متنفر هستم از اینکه که ببینم بابام یا مامانم داره جیب ها و کیف منو میگیرده !!
و اگر روزی هم ببینم که دارن این کار رو میکنن ، کاری میکنم که از این کارشون پشیمون بشن
من خودم استقلال دارم ، قدرت تعقل دارم ، نیازی هم ندارم که مامان بابام یا داداشام بیان به وسایل خصوصی من دست بزنن
پس حریم شخصی چی میشه ؟
برادر ، جون من بی خیال بشو !
ما خودمون توی فامیل یه همینجوری مورد داشتیم ! پسر داییم میخواست با دوستاش از طرف مدرسه بره اردو
پدره میگفت من خودم با ماشین میبرمت اردو ، همونجا پیشت میمونم ، با هم برمیگردیم
آخه این میشه اردو ؟ همه دوستاش با اتوبوس برن بعد این با ماشین پدرش ؟ و همه جا هم پدرش باشه ؟
این همه محدودیت برای چی ؟
جز این هست که کشور ما الان با این همه محدودیت ، گند تر از قبل شده ؟
50 سال پیش ، ایران یه پوشش فساد داشت اما مردماش سالم بودن ، اما الان فقط پوشش اسلام داره ، داخل ایران فساد کامله ...
بعدشم ، این رو بدون ، دختری اگه بخواد بره دنبال دوست پسر ، کل وسایلش رو هم بگردی و کتکش هم بزنی ، باز هم اون کار رو میکنه ، چه بسا که کار بیخ پیدا کنه ...
دختری هم که نخواد بره دنبال این مسائل ، نمیره ...
انقدر محدودیت ... چرا ؟؟؟؟؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-03-2011, 12:54
بابا جون من بی خیال !!
اولا شما اگه یه راننده درست و حسابی برات سرویس بچت پیدا کنی ، هیچ نیازی به این همه کنترل بچت نیست
بعدشم ، راننده بچه رو ناز میکنه چی چیه !!! ممکنه راننده بچه هارو دوست داشته باشه و باهاشون شوخی کنه ... بچه ها هم لذت ببرن از این که راننده ی شوخ طبعی دارن ... چرا انقدر گیر هستی بالام جان !
دوما ، شما مطمئن باش روزی اگه بچه دار بشی و هر روز ازش بپرسی راننده سرویس نازت کرد ؟ بهت دست زد ؟ فلانت کرد ؟ مطمئن باش دفعه ی بعد باهات خوب برخورد نمیکنه !
عزیز من ، شما اول مرد خانواده ی همسایه رو میشناسین ، باهاش نشست و برخواست میکنین ... بعد بچتون رو میفرستین پیشش !
خوشت میاد بری مشهد ، بعد گم بشی اونجا ، از یکی بپرسی حرم کدوم وره ؟ بگه نمیدونم بعد پشت کنه بهت بره در صورتی که میدونه کجاس ؟
واقعا ، واقعا ، واقعا ، متنفر هستم از اینکه که ببینم بابام یا مامانم داره جیب ها و کیف منو میگیرده !!
و اگر روزی هم ببینم که دارن این کار رو میکنن ، کاری میکنم که از این کارشون پشیمون بشن
من خودم استقلال دارم ، قدرت تعقل دارم ، نیازی هم ندارم که مامان بابام یا داداشام بیان به وسایل خصوصی من دست بزنن
پس حریم شخصی چی میشه ؟
ما خودمون توی فامیل یه همینجوری مورد داشتیم ! پسر داییم میخواست با دوستاش از طرف مدرسه بره اردو
آخه این میشه اردو ؟ همه دوستاش با اتوبوس برن بعد این با ماشین پدرش ؟ و همه جا هم پدرش باشه ؟
50 سال پیش ، ایران یه پوشش فساد داشت اما مردماش سالم بودن ، اما الان فقط پوشش اسلام داره ، داخل ایران فساد کامله ...
بعدشم ، این رو بدون ، دختری اگه بخواد بره دنبال دوست پسر ، کل وسایلش رو هم بگردی و کتکش هم بزنی ، باز هم اون کار رو میکنه ، چه بسا که کار بیخ پیدا کنه ...
سلام
عكس العملِ شما در مقابلِ حوادثِ روزمره ی زندگی و آنچه که می بینید میخوانید و میشنوید , فقط به این بستگی دارد که چگونه انسانی باشید .
سلام
عكس العملِ شما در مقابلِ حوادثِ روزمره ی زندگی و آنچه که می بینید میخوانید و میشنوید , فقط به این بستگی دارد که چگونه انسانی باشید .
عزیز دل یک داستان برات میگم و بس
روزی جوونی از دیاری نا آشنا میره توی شهری که بهلول هست ، میره پیش بهلول و به بهلول میگه : مردم شهر شما چیجور آدمایی هستن ؟
بهلول میگه : مردم شهر شما چیجوری هستن ؟
جوونه میگه : همشون دزد و عوضی و قاتلن
بهلول هم میگه : مردمای اینجا هم همه دزد و عوضی و قاتلن
چند روز بعد ، یه جوونه دیگه از یه دیاری دیگه میره پیش بهلول ، به بهلول میگه : مردم شما چیجور آدمایی هستن ؟
جوونه میگه : همشون آدمای خوب ، عادل و دوست داشتنی هستن
بهلول میگه : مردمای اینجا هم همه خوب و عادل و دوست داشتنی هستن ...
محمد آسمانی عزیز ، شما هستی که به مردم یاد میدی چیجوری باهات رفتار کنن ...
وقتی به هیچکس اعتماد نداری ، طبیعی هست که همینجور چیزاهای بد برات اتفاق بیوفته ...
اما اگه به همه چیز به دیده ی زیبا بنگری ، میبینی منفور ترین آدم توی ذهنت هم میاد میشه دست راستت ... ( تجربش رو دارم )
موفق باشی !
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-03-2011, 13:50
وقتی به هیچکس اعتماد نداری ، طبیعی هست که همینجور چیزاهای بد برات اتفاق بیوفته ...
!
عزیز دل یک داستان برات میگم و بس :
در دادگاه قاضی به دزد گفت : خجالت نمیکشی سر این همه آدم که بهت اعتماد داشتند کلاه گذاشتی ؟
دزد گفت :
خب چکار کنم ؟ آخه سر آدمهایی که بهم اعتماد ندارند که نمیتونم کلاه بذارم !!!!
=================================================
خیانت از اعتماد شروع میشه
عزیز دل ، آدم به دزد اعتماد میکنه ؟!
حرفا میزنی ها ... !! اون کسی که خونش رو دزد میزنه ، به خاطر بی احتیاطی اش هست ، نه اینکه به آقا دزده اعتماد کنه که آقا دزده خونه ی این رو خالی نمیکنه ... !!
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-03-2011, 15:35
سلام
پایانِ کسی که رو میاره به جادو جمبل و دعا نویسی برای بر طرف کردنِ مشکلش یا رسیدن به آرزوهاش هرگز خوش نیست
روانی شدن - افسردگیِ شدید - نا امیدی از همه چیز و همه کس - خودکشی - فقر - آوارگی - بی آبروئی - بدنامی - جدایی - فرار - زندان - قتل - کشته شدن فقط بعضی از این سرانجامهایِ شوم هست .
کسی که به این چیزها رو میاره , راه رو گم کرده . شاید برایِ مدتِ کوتاهی احساس کنه که به هدفش رسیده اما مانند کسی هست که کسی رو به نا حق میکشه و خوشحال میشه که به هدفش رسیده اما سرانجام با چوبه ی دار روبرو میشه .
اگر کسی رو دیدین که این کارها رو انجام میده , مراقب باشین چون انسانِ خطرناکی هست و ممکنه شما هم قربانیِ شَرش بشین .
ازش دوری کنین .
مانند کسی هست که کسی رو به نا حق میکشه و خوشحال میشه که به هدفش رسیده
دعا نویسی چه ربطی به کشتن افراد داره ؟
با توجه به ایرادهایی که دوستان از تاپیک گرفتن من فقط در جواب یک پاراگراف میگمو بس :
چیزهایی که واسه خوده آدم تجربس وقتی واسه بقیه تعریف بشه میشه تذکر و یه چیزایی مثل همون توصیه های ایمنی که گفتین . و حتما تجربه نباید به سره خود آدم بیاد . گاهی اوقات از یه نفر دیگه میشنوی ...
البته بر پایه تعریفی که در لغتنامه دهخدا آمده، تجربه یعنی آزمودن/آزمایش/امتحان است ولی در کاربردها، دانستن و آگاهی یافتن نیز آمده. اگر ما درباره و پیرامون موضوعی تحقیق و پویشی کنیم و به نتایج عملی برسیم هم به نوعی تجربه دست یافتیم! مثل تفکیک اخلاقی-انسانی بیکار بهنجار و بیکار ناهنجار یعنی اینکه نباید به صورت کلی، بیکاران را به چشم گناهکار نگریست و در دل و دیده و زبان و کردار به آنها بیاحترامی کرد و البته توقع پاداش دادن به بیکار بهنجار نیست ولی لایق بیاحترامی نیز نیست! خوب خودم، شکر، دستم به دهنم میرسد و به اندازه کافی مشغله دارم!
در ضمن بیان تجربه برای پند، عبرت و درس گرفتن دیگران است و احتمال دارد در این تعریف (بازشناسی) لحن گوینده/نویسنده اندرزگونه باشد و نباید این را به حساب نصحیتکردن خشک و خالی گذاشت!
صرفاً جهت یادآوری، تجربه در لغتنامه دهخدا:
تجربه. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (از ع ، اِمص ، اِ) آزمایش و امتحان . (ناظم الاطباء). آزمایش. و با لفظ گرفتن و کردن مستعمل است. (غیاث اللغات...
تجربه کار. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (نف مرکب ) ج ، تجربه کاران. شخص آزموده و دانا. (فرهنگ نظام). مردم کارافتاده و کارآزموده. (آنندراج ). عا...
صاحب تجربه. [ ح ِ ت َ رِ ب َ / ب ِ ] (ص مرکب) مجرب . کارآزموده. خبیر. بینا: او مرد صاحب تجربه است باید که بدین جانب شتابد. (حبیب السیر جزء...
تجربه کاری. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (حامص مرکب) آزمایش و عمل و مشق. (ناظم الاطباء).
اصحاب تجربه. [ اَ ب ِ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (ترکیب اضافی ، اِ مرکب) صاحبان تجربه و آزمایش. آنانکه در دانش بجای نظر تنها از تجارب و آزمایش...
تجربة. [ ت َ رِ ب َ ](ع مص ) آزمودن کسی را. (منتهی الارب ) (ناظم الاطباء).تجریب. آگاهی یافتن و آزمودن کسی را. (از اقرب الموارد) (از قطر الم...
Переклад не
24-03-2011, 18:21
سلام
اگه بچه مدرسه ای دارین و با »سرویس« میره مدرسه , حدالامکان سعی کنین راننده زن باشه حتی اگر پسر هست .ا
گر نفر آخری هست که راننده اون رو میرسونه خیلی بیشتر در خطر هست(اگر راننده فاسد و منحرف باشه ) . سعی کنین که نفر آخر نباشه تا با راننده تنها نشه .
حتماً بهش بگین که هرگز جلو نشینه .هرگز با راننده دوست نشه .هرگز با راننده حرف نزنه جز در مواقعِ ضروری .راننده حقِ شوخی کردن با بچه ها رو نداره .
از بچه تون یا خواهر برادرتون دائماً سوال کنین رفتارِ راننده چطوری هست . آیا آهنگ میذاره و شوخی می کنه و با بچه ها گرم می گیره ؟ آیا گهگاهی اونها رو لمس میکنه یا نازشون میکنه ؟ آیا اصرار داره نفر آخر بره جلو بشینه ؟ آیا خیلی به بچه ها یا یکیشون نگاه میکنه ؟ آیا همیشه اصرار داره یک بچه ی معینی کنار دستش بشینه ؟
======================+=========================== ==========
خانه از خیابون خیلی خیلی خطرناک تره .افرادِ فاسد و منحرف میرند تو خیابون دنبالِ قربانی میگردند تا ببرنش خونه یا یک جای خلوت حالا حساب کنین که اگر قربانی با پایِ خودش بره خونه ش چی میشه !!!!
شما چه می دونین تو خونه ی دوستش چه خبره ؟؟؟؟؟؟ شاید برادر دوستش فاسد باشه یا پدرش یا حتی مادرش یا حتی خودِ دوستش !!!!! یا یک مهمونِ فاسد بیاد خونشون .
حتماً از بچتون یا خواهر برادرتون بپرسین کی بود تو خونه ی دوستش و چکار کردند و آیا کسی اومد خونشون با نه ؟ بهترین راه اینه که تا میتونین بچتون رو خونه ی کسی نفرستین تنها . بگین دوستش بیاد خونه ی شما یا خودتون هم باهاش برین . خلاصه مثلِ عقاب مراقبِ بچتون یا خواهر برادرتون باشید . سعی کنین خودتون برید خونه شون ببینین چجور آدمهایی هستند .
90% بچه هایی که موردِ آزار یا تجاوز جن سی قرار میگیرند از ترس به کسی چیزی نمیگن مگر اینکه درست و اصولی ازشون سوال بشه .هرگز نگین رفته با دختر عموش یا دختر عمه اش درس بخونه . هیچ کس رو استثنا نکنین .سوءِ استفاده ی جنسی در بینِ آشناها واقوام و دوستان خیلی بیشتر از غریبه هاست .
لباسهایِ تنگ و چسبان و تحریک کننده و نیمه عر یا ن برای فرزندانتون نخرید . خصوصاً اگر میره تو کوچه با دوستاش بازی کنه .
بهش یاد بدین اگر غریبه ای ازش چیزی پرسید فقط بگه نمیدونم و سریع برگرده خونه تا اون غریبه بره . اگر تو کوچه و خیابون یا حتی در خانه ی کسی , اگر غریبه ای ازش اسمش رو پرسید اصلا جواب نده و ازش دور بشه یا یک اسم الکی بگه و فورا ازش دور بشه .
به هیچکس اعتماد نکنین وگرنه ممکنه بچتون قربانیِ سادگی و غفلت و معذرت میخوام حماقتِ شما بشه .
هرگز نگین با دائیش رفته بیرون یا با عموش یا هر کس دیگه .تعدادِ کسانی که قربانیِ سوء استفاده هایِ جن سیِ خانوادگی میشن کم نیست .
اگر ثروتمند هستین و راننده و مستخدم دارین حتماً مراقبشون باشین و بهتره برای مراقبتشون دوربینهای مخفی وصل کنین در خانه .
حد الامکان سعی کن هیچکس جز خودت خبردار نشه که در خانه دوربینهای مخفی هست .
خیلی حرفهایِ دیگه در این مورد هست . شاید وقتی دیگر !
هیچکس از هیچ خطری در امان نیست تا آخرِ عمرش .این اطلاعات رو به دیگران هم یاد بدین .
بابا جون من بی خیال !!
پس حریم شخصی چی میشه ؟
عزیز دل یک داستان برات میگم و بس
روزی جوونی از دیاری نا آشنا میره توی شهری که بهلول هست ، میره پیش بهلول و به بهلول میگه : مردم شهر شما چیجور آدمایی هستن ؟
جوونه میگه : همشون دزد و عوضی و قاتلن
بهلول هم میگه : مردمای اینجا هم همه دزد و عوضی و قاتلن
چند روز بعد ، یه جوونه دیگه از یه دیاری دیگه میره پیش بهلول ، به بهلول میگه : مردم شما چیجور آدمایی هستن ؟
جوونه میگه : همشون آدمای خوب ، عادل و دوست داشتنی هستن
بهلول میگه : مردمای اینجا هم همه خوب و عادل و دوست داشتنی هستن ...
محمد آسمانی عزیز ، شما هستی که به مردم یاد میدی چیجوری باهات رفتار کنن ...
اما اگه به همه چیز به دیده ی زیبا بنگری ، میبینی منفور ترین آدم توی ذهنت هم میاد میشه دست راستت ... ( تجربش رو دارم )
موفق باشی !
با عرض معذرت شدید از محضر یکا یک مشترکان و ناظران این تاپیک باید عرض کنم بنده قبلا ها یه دوستی داشتم (مذکر) که دقیقا همون مرجع ضمیر فرمایشات محمد آسمانی بودش و الان هم هستش ...
عرض کنم ایشون (اون دوست بنده که الان بهم زدیم) مشکل روانی (یا بهتر و واضحتر بگم انحرافات اخلاقی ) دارن
وقتی باهم میرفتیم بیرون چارچشمی افراد رو میپایید و دقیقا معلوم بود که قصدش چشم چرونی دخترا نبود
بهم همیشه میگفتش که مردم خیلی راحت بچه هاشونو به امون خدا رها میکنن
اتفاقا این لحن نوشته های محمد جا داره که اینطوری باشه.جدی بگیرید لطفا.اقلا بنده که درجریان هرچه نزدیک تر این موضوع هستم
ایشون(همون دوست بنده) مهمترین حسنش این بود که اکیدا اقدام به این کار نمیکرد اما دوست داشت معاشرت داشته باشه
منظورم که معلومه؟
پس ایشون نباشه حتما بدون شک کس دیگری کاره نکردشو انجام خواهد داد یا اصلا مشغول به انجام همچین چیزایی هستش
موارد بسیار زیادی دیدم
انصافا قربانی (یا بهتر بگم صید) خیلی زیاده .واقعا زیاده.و این زیاد بودن همون بر میگرده به بی توجهی والدین.چرا پسرتو که خطر تهدیدش میکنه آرایش میکنی (لبایس/کلاه/شلوار/کفشو...)!
جدی بگیریم
یعنی خیلی خیلی جدی بگیریم
malkemid
24-03-2011, 18:39
با عرض معذرت شدید از محضر یکا یک مشترکان و ناظران این تاپیک باید عرض کنم بنده قبلا ها یه دوستی داشتم (مذکر) که دقیقا همون مرجع ضمیر فرمایشات محمد آسمانی بودش و الان هم هستش ...
عرض کنم ایشون (اون دوست بنده که الان بهم زدیم) مشکل روانی (یا بهتر و واضحتر بگم انحرافات اخلاقی ) دارن
وقتی باهم میرفتیم بیرون چارچشمی افراد رو میپایید و دقیقا معلوم بود که قصدش چشم چرونی دخترا نبود
بهم همیشه میگفتش که مردم خیلی راحت بچه هاشونو به امون خدا رها میکنن
اتفاقا این لحن نوشته های محمد جا داره که اینطوری باشه.جدی بگیرید لطفا.اقلا بنده که درجریان هرچه نزدیک تر این موضوع هستم
ایشون(همون دوست بنده) مهمترین حسنش این بود که اکیدا اقدام به این کار نمیکرد اما دوست داشت معاشرت داشته باشه
منظورم که معلومه؟
پس ایشون نباشه حتما بدون شک کس دیگری کاره نکردشو انجام خواهد داد یا اصلا مشغول به انجام همچین چیزایی هستش
موارد بسیار زیادی دیدم
انصافا قربانی (یا بهتر بگم صید) خیلی زیاده .واقعا زیاده.و این زیاد بودن همون بر میگرده به بی توجهی والدین.چرا پسرتو که خطر تهدیدش میکنه آرایش میکنی (لبایس/کلاه/شلوار/کفشو...)!
جدی بگیریم
یعنی خیلی خیلی جدی بگیریم
من که نفهمیدم شما چی گفتی؟!
Переклад не
24-03-2011, 18:42
ایشالا یه بار تجربه کنی عین آب خوردن میفهمی
malkemid
24-03-2011, 18:50
ایشالا یه بار تجربه کنی عین آب خوردن میفهمی
قراره اینجا از تجربیات هم استفاده کنیم...اگه قرار باشه خودمون تجربه کنیم که به درد نمی خوره!
Переклад не
24-03-2011, 18:59
پس بشین استفاده کن
لطفا یه باره دیگه بخون و یا بیخیالش شو برو سراغ مورد بعدی
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-03-2011, 21:45
سلام
هرگز گوشِ کسی رو نکشید . دیگه گمان نکنم احتیاج باشه بگم چرا .
به فرزندانتون یاد بدین که هرگز به کسی اجازه نده گوشش رو بگیره .
اگر معلمش این کار رو کرد حتماً به مدیر مدرسه شکایت کنید .
به فرزندتون یاد بدین برایِ پوشیدنِ جوراب یا کفش , روی زمین نشینه بلکه ایستاده بپوشه یا بشینه رو لبه ی تخت یا رویِ صندلی یا روی پله اما هرگز رویِ زمین نشینه .
اگر کسی نمیدونه چرا بگه تا بیشتر توضیح بدم .
================ ===============
به بچه هاتون تو خنده و لحظه ها ی قشنگ توضیح بدین که شما چطوری پول درمیارین و زحمت میکشین و کار میکنین و عرق میریزین و گرما و سرما و آفتاب و سر و کله زدن با این و اون و بی خوابی و غیره (با توجه به نوع شغلتون ) تا بدونه که شما دوستش دارین براش زحمت میکشین در حدِ توانتون تا راحت زندگی کنه و بهتر قدرِ پول رو بدونه .
اما مراقب باشین یه طوری بهش نگین که احساس کنه شما دارین سرکوفش میزنین یا قصد دارین منت سرش بزارین .
این کار فقط برایِ این هست که درک کنه زحمتِ شما ارزشمند هست و باید سعی کنه مخارجش عاقلانه و معقول باشه .
مثال : یه وقت که باهاش دارین میگین و میخندین بهش بگین بیا باباجون یه کم شونه ی من رو ماساژ بده . وقتی داره ماساژ میده بگین آخیش دستت درد نکنه خستگی کار از تنم در رفت . این کار هم خیلی آدم رو خسته میکنه اما بخاطر تو پسر/ دختر خوبم ,من خستگی کار رو تحمل میکنم . خلاصه یه چیزهایی مثل این چیزها بگین تا خیر داشته باشه پولهایی که خرج میکنه از زحمت و کاذ شما هست .
اگر هم این امکان وجود داره که گهگاهی باهاتون بره سر کار , با خودتون ببرینش چون شنیدن کِی بود مانندِ دیدن .
وقتی بچتون حرف میزنه حرفش رو قطع نکنین و مسخرش نکنین . این کار به شخصیتِ بچه خیلی صدمه میزنه .
در انتخابِ اسم برایِ بچه هاتون فراموش نکنین که اسم هر کس جزئی از شخصیتشه .
اسمی انتخاب کنین براش که معنیِ زیبایی داشته باشه در هر سنی مناسب باشه براش و از گفتنش خجالت نکشه و حتماً معنیِ اسمش رو بهش یاد بدین چون در دوست داشتنِ اسمش خیلی تاثیر داره .
مثال :
علی از اسمهایِ مناسب برای خردسال و بزرگ سال هست .
فارسی و عربی و انگلیسیش فقط سه حرفه با تلفظِ آسان در همه ی کشورها و زبانها و با معنایی بسیار زیبا
علي , صفتِ مشبهة از مصدر عُلُو بر وزنِ فعیل به معنایِ آنکه آنقدر بالاست در مقام یا در مکان یا هر دو که دست نیافتنی هست .
علي از اسماء الله هست .
برایِ همین اسم عبدالعلي هم داریم
اسم برترین شخصیتِ اسلام بعد از پیامبر ص هم هست .
دانستنِ این اطلاعات به بچه یا آدم بزرگ این روحیه رو میده که همیشه با افتخار اسمش رو بگه نه با خجالت .
یا اسم عیسی که اسم یکی از برترینِ انسانهاست
یا موسی که اسم تنها انسانی هست که خدایِ متعال بی واسطه با او سخن گفت . یکی از برترینِ انسانهای تاریخ بشریت و یکی از بهترین پیامبران .
یا اسمهای اصیل ایرانی مثل آرش
================================
وقتی پدر یا مادرتون صداتون میزنه سریع برین ببینین چکار دارند و هرگز نگین : ها چی میگی یا چکار داری . بگین بله قربان , جانم , امر بفرمایین , بله مامان جان , بله باباجون .
اگه جلویِ کسی شما رو نصیحت کردند یا دعوا کردند فقط بگین چشم .
بعداً که تنها شدین با ادب و احترام و آروم بهش بگین باباجون / مامان جون من رو جلوی دیگران نصیحت نکن یا دعوا نکن . من هم شخصیت دارم دوست ندارم جلوی دیگران کوچیک بشم . من میدونم تازه اولِ راهِ زندگی هستم و خیلی چیزها رو بلد نیستم و مثل همه ی آدمها من هم اشتباه میکنم . اشتباهاتم رو به من گوشزد کنین . من رو نصیحت کنین تا یاد بگیرم اما خواهشاً جلو دیگران این کار رو نکنید . دست شما هم درد نکنه . من مخلصِ شما هم هستم
========================== =====
هرگز عیبِ فرزندانتون رو به دیگران نگین مگر اینکه مجبور بشین
=========================== ===
هرگز جلو دیگران با پدر و مادرتون یکی به دو و بحث نکنین
====== ========================
هرگز عیبِ پدر و مادر و خواهر برادرتون رو به کسی نگین مگر اینکه مجبور بشین .
==================================
اگر سنّ فرزندتون بیشتر از 4-5 سال هست همیشه با لباس (خودتون) ببرینش حمام و خودتون همیشه تنها حمام برید .
با این کار شرم و حیا رو از کودکی به فرزندتون یاد میدین و آموزش از کودکی مثل نقشی هست که بر سنگ زده میشه .
متاسفانه بعضی از والدین این مسئله رو بی اهمیت حساب میکنند و کار به جاهای باریک هم میرسه به اسم " بچمه اشکالی نداره " .
اگر بچتون گهگاهی پیشِ شما میخوابه , همه ی شئونِ اخلاقی و انسانی و معنوی رو رعایت کنین وگرنه بدآموزی داره . متاسفانه نمیشه بیشتر توضیح داد . إن شاء الله که منظور رو رسونده باشم
===============================
به بچه هاتون فحش ندین حتی فحشهایِ باصطلاح محترمانه مثل گم شو , بی شعور , پست فطرت , خنگ , احمق و خاک بر سرت و غیره . بچه ها آینه ی تمام نمایِ پدر و مادر هستند و خیلی سریع این اهانت ها رو منعکس میکنند به سمتِ خودتون . حتی اگر از ترس , جلوی شما چیزی نگند اما پشتِ سرتون میشند مثل خودتون .
به نظافت و تمیزی لباسهای بچه هاتون خیلی اهمیت بدین خصوصاً لباس زیرشون .
براشون لباس زیر راحت و کمی بزرگ و تمام نخی بخرین فقط cotton100%
دو یا سه روز یکبار لباسهاشون رو عوض کنین خصوصا در مناطق گرمسیر و تابستون .
============= ================
هرگز لباسهایِ زیرتون رو تنها روی بند پهن نکنید (خصوصا خانومها ) بلکه اونها رو زیر یک لباس دیگه یا یک ملافه پهن کنین .
لباس زیرهای کثیف رو در مکانِ قابل دید نگذارید
======== ======================
شب از تو کوچه یا خیابون چک کنین ببینین آیا درون خانه پیدا نباشه و آیا پرده ها بخوبی خانه رو میپوشونه یا نه خصوصا اگر همسایه روبرو دارین .
هرگز گوشِ کسی رو نکشید . دیگه گمان نکنم احتیاج باشه بگم چرا .
به فرزندانتون یاد بدین که هرگز به کسی اجازه نده گوشش رو بگیره .
اگر معلمش این کار رو کرد حتماً به مدیر مدرسه شکایت کنید .
اینو گفتی، یاد قضیه ادیسون افتادم.....حتما میدونید که ادیسون کر بود و دلیل کر شدنش هم چندین اتفاق برای گوشش بوده، از جمله اون اتفاقات اینه که یه نفر گوششو کشید.....همین معدود دفعاتی که به گوشش آسیب کوچیک رسید اول باعث شد گوشش سنگین بشه و بعد از مدتی کر بشه.....پس همیشه باید مواظب خودمون و رفتارمون باشیم....
بی باک بی بال
24-03-2011, 22:57
به فرزندتون یاد بدین برایِ پوشیدنِ جوراب یا کفش , روی زمین نشینه بلکه ایستاده بپوشه یا بشینه رو لبه ی تخت یا رویِ صندلی یا روی پله اما هرگز رویِ زمین نشینه .
اگر کسی نمیدونه چرا بگه تا بیشتر توضیح بدم .
توضیح بده :41::31:
Переклад не
24-03-2011, 23:43
ما معلمی داشتیم که لعنتی همیشه خیلی دردناک گوشمونو میکشید
اگه معلمید گوش کسی رو نکشید که زمانی برسه مثله من بهتون لعنتی نگن:دی
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-03-2011, 18:50
توضیح بده :41::31:
سلام
اول كه ممنون از سوالتون که دلیل بر این هست که این مسئله براتون مهم هست
رویِ زمین نشستن برایِ پوشیدنِ جوراب و کفش , نه برای بچه ها خوب هست و نه بزرگسالان .
علتهاش :
1- بعضی از دختر بچه ها یا حتی خانومها (در کشورهایِ غربی) لباسِ مناسبی به تن ندارند و روی زمین نشستن برای پوشیدنِ کفش وجوراب اصلاً صحیح نیست .
2- اُفت داره که انسان رویِ زمین بشینه برای اینکار یعنی باصطلاح کلاسش میاد پایین و این رو باید از بچگی به فرزندان یاد داد تا درک کنند که برای خودشون احترام و ارزش قائل باشند .
البته به وقتش هم اگر لازم بشه باید با رویِ خاک خوابید مثل کسی که تو جاده ماشینش خراب شده یا مکانیکی که از این راه کسبِ درآمد داره یا سربازی که برای آموزش یا جنگ روی زمین سینه خیز میره .
به فرزندانتون یاد بدین که برای حفظ ارزش و احترامش نباید روی زمین بشینه کفش بپوشه اما به وقتش هم باید پیشانی بر خاک گذاشت در کمالِ تواضع و خشوع .
3- وقتی رو زمین بشینه اگر زمین کثیف باشه لباسش هم کثیف میشه .
4- بیماریِ بسیار خطرناکی همه ی مردم رو تهدید میکنه . از بچه های یکی دو ساله گرفته تا آدمهای مُسن .
این بیماریِ خطرناک اسمش "تنبلی" هست .
إن شاء الله بعداً در یک تاپیکِ جدا میذاریمش زیر ذره بینِ اندیشه تا ببینید چقدر خطرناک هست .
رویِ زمین نشستن برای پوشیدن جوراب و کفش , یکی از نشانه هایِ بیماریِ تنبلی هست . بچه هایی که قاعدتاً باید پر انرژی ترین انسانها باشند اگر عادت کنند نشسته جوراب و کفش بپوشند , نشان از تمایلِ زیادِ اونها به تنبلی هست . این بچه هر چی بزرگتر میشه تنبل تر میشه .
توضیح بیشتر باشه واسه اون تاپیک .
بهترین طریقه برای پوشیدنِ کفش و جوراب اینه که بایستید و پا رو اندکی بالا بیارید (نه زیاد) و اندکی هم خم بشید تا دستتون به کفِ پاتون برسه و جوراب و کفش رو بپوشین و بند کفشتون رو ببندین یا باز کنین .
با اینکار شما بیشترین انرژی رو مصرف میکنید و عضلاتِ زیادی هماهنگ با هم کار میکنند و مغز بسیار فعال میشه چون تعادلِ بدن رو هم باید حفظ کنه تا نیافتید .
اما نباید تقلب کنین و به چیزی تکیه بدین یا دستتون رو به جایی تکیه بدین
با اینکار بدنِ شما نشاط و انرژیش رو حفظ میکنه و از بیماری تنبلی جلوگیری میکنه .
=================================
اگر خدا بهتون پسر داد , وقتی داره راه رفتن یاد میگیره , وقتی میخوره زمین ولش کنین تا خودش بلند بشه بدون کمکِ شما . حتی گاهی اوقات اگر زمین چمن یا ماسه هست , خودتون هم آروم هلش بدین تا تعادلش به هم بخوره تا یاد بگیره همیشه زمینِ هموار قابل اطمینان نیست و باید هشیار باشه
اما اگر دختر بود کمکش کنید تا بلند شه ولی بعضی وقتا هم ولش کنین تا خودش از زمین بلند بشه تا زیاد هم لوس نشه .
بهشون یاد بدین وقتی از زمین بلند شدند خودشون رو بتکونند و مرتب کنند همیشه .
=========================== =
همیشه قبل از بیرون رفتن از خونه بچهاتون رو ببرید دستشویی حتی اگر بگه احتیاج نیست به حرفش گوش نکنید . قبل از خروج از منزل دستشویی یک بایده
راستی , خودتون رو فراموش نکنید
اینکار شما و فرزندانتون رو تا حدِ زیادی از سرویسهایِ باصطلاح بهداشتیِ عمومی بی نیاز میکنه .
همیشه برای مسافرت با ماشینِ شخصی , یک گالون آب و یک قبضه سلاحِ انفرادی از نوعِ آفتابه به همراه داشته باشید
همچنین :
یک کپسول کوچیک آتشنشانی (درکنار صندلی)
کمکهای اولیه
چراغ قوه
انواع آچار
دستکش یا جوراب کهنه
تسمه پروانه
چسب دقلو و نواری و قطره ای
چک کردن زاپاس و جک و آچار چرخ
یدکیِ لامپ ترمز عقب و لامپ چراغ جلو
Переклад не
25-03-2011, 20:54
حتما دم دستتون اسپری فلفل یا شوکر 1000 وات باشه
تهیه کردن این وسایل بسیار آسونه
برای اسپری مجوز لازمه اما شوکر نه
چون قربانی هیچ نوع اثری دربدنش دیده نمیشه که بتونه باتوجه بهش شکایت کنه
و اگه اهل کوهنوردی و گردش (در حد تیم ملی) هسید حتما از شوکر های 8000 وات برای مقابله با حیوانات وحشی استفاده کنید
ehsan_iace
26-03-2011, 11:13
حد اقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشا کن
هر روزبه سه نفر اضحار ادب کن
سالروز تولد دیگران را به خاطر بسپار
به پیش خدمتی که برایت صبحانه می آورد.بیشتر انعام بده
با صمیمیت دست بده
در چشم دیگران نگاه کن
از عبارت "متشکرم "به وفور استفاده کن
از عبارت "خواهش می کنم" به وفور استفاده کن
نواختن یک ساز را یاد بگیر
در حمام آواز بخوان
از نقره ی مرغوب استفاده کن
درست کردن غذاهای تند را یاد بگیر
در هر بهارگلی بکار
یک سیستم صوتی عالی برای خودت دست وپا کن
اول سلام باش
کمتر از درآمدت خرج کن
اتوموبیل های ارزان قیمت سوار شو. اما بهترین خانه ای را که در توان داری بخر
کتاب های خوب را بخر حتی اگر نخوانی
خود را ودیگران را ببخش
سه لطیفه ی مودبانه یاد بگیر
کفش های واکس خورده به پا کن
از نخ دندان استفاده کن
بی هیچ علت خاصی بگذار بهت خوش بگذرد
هر وقت احساس کردی استحقاقش را داری درخواست ارتقا کن
لطفاً مطالب دیگر سایتها را در این تاپیک کپی نکنید ما به تجربه شخصی افراد در این تاپیک نیاز داریم نه به تجربیات "جکسون بران"
مساله ای که تو زندگیم بار ها بهم ثابت شده:
خوب ها خیلی زود می روند...
ma_softnet
26-03-2011, 18:02
همیشه به نماز اهمیت بالایی بدهید و سعی کنید در اول وقت بخونیدش.
من که خیلی جاها کارم راه افتاده
H a m e e d
26-03-2011, 18:10
مساله ای که تو زندگیم بار ها بهم ثابت شده:
خوب ها خیلی زود می روند...
شاید همیشه هم اینطور نباشه، اما مسئله اینه که آدم در حضور و مصاحبت با اونها گذر زمانو فراموش میکنه و براش زود سپری میشه
البته خوبها وقتی بدیها و سیاهی های دنیا رو میبینن واقعا رنج میکشن و اذیت میشن
خیلی از آدما ظلم و زور رو تا اونجایی که بتونن با مقابله به مثل دفع میکنن، ولی آدمای خوب خیلی از اوقات قدرت انجام این برخوردها رو هم دارن ولی نمیکنن، اینجاست که طرف مقابل اگه یک ذره سراغ وجدانشو بگیره باید از سرافکندگی خُرد بشه بنظرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گاهی میبینیم این اتفاق میفته و طرف به دست و پای اون شخص میفته که فکر میکنم باز هم هیچوقت باعث نمیشه زشتی کارشون فراموش بشه و تنها حُسنش اینه که خود اون طرف به این زشتی پی بُرده و احتمالا (همیشه هم اینطور نیست) تکرارش نمیکنه
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-03-2011, 20:45
سلام
این مطلبِ شما بنده رو یاد یه موضوعِ مهم انداخت :
خدا هیچ جا هیچ تعهدی به هیچ کس نداده که اگر ایمان بیاره یا متدین بشه دیگه کارهاش رو براش راه میندازه , مشکلی براش پیش نمیاره یا مشکلش رو براش راحت حل میکنه یا آرزوهاش رو براش برآورده میکنه .
خدا به یک نفر پسر میده , مومن میشه , با یک مرض یا یک حادثه پسرش رو ازش میگیره کافِر میشه !!!!!! یا در حقیقت دستش رو میشه .
یکی دیگه کارش میگیره کلی پولدار میشه مومن میشه میره مکه , نجف ,کربلا , مشهد اما تا ورشکست میشه کافر میشه !!!!!
یکی دیگه تا مشکلات داره نماز و روزه ش ترک نمیشه اما تا مشکلش حل میشه میره و پیداش نمیشه .
یک همچین دین و ایمانهایی به دردِ در کوزه میخوره
=========================== ====
ما نیومدیم تو این دنیا برایِ مهمونی و خوشگذرونی . اینجا سالنِ امتحانه .
اگر به شما یک خط کشِ چوبی و یک تیرآهن بدند و بگن استقامتشون رو امتحان کنید چکار میکنید ؟؟؟
رویِ خط کش وزنه ی چند کیلویی میذارید و روی تیرآهن وزنه ی چند هزار کیلویی .
هر چه معنویات قوی تر میشه امتحانات هم سخت تر میشه کسی هم حقِ اعتراض نداره وگرنه اصلاً معنویات نداره .
آیا امتحاناتِ دکترا مثل امتحاناتِ دبستان هست .
طرف براش مصیبتی پیش میاد میگه :
خدایا مگه من چه گناهی کردم که باید اینجوری به سرم بیاد ؟؟؟!!!!!
بنده خدا فکر میکنه که هر کس بلایی به سرش بیاد حتماً مجازات هست و از یاد برده که میتونه امتحان باشه .
کسی که به کارهایِ خدا اعتراض میکنه , باید سعی کنه خودش روبکشه بالاتر (با علم و دانش ). اونوقت میرسه به جایی که هر وقت یادِ اعتراضهاش میافته شرمنده میشه و از خدا معذرت خواهی میکنه .
خداوند میفرماید:
مردم فکر کرده اند که ولشان میکنیم بگویند ایمان آورده اند و امتحانشان نمیکنیم ؟
این مطلب هم برایِ خردمندانِ اندیشمند :
یک خط کش به شما میدند و میگن استحکامش رو آزمایش کن .
دو سر خط کش رو میذارید روی لبه ی دو چیز و وزنه ی نیم کیلویی رو روی اون میذارین .
خط کش اندکی خم میشه .
بعد 750 گرمی . بیشتر خم میشه .
بعد 1 کیلویی . بیشتر خم میشه اما هنوز هم مقاوت میکنه .
بعد دو کیلو . فوق العاده خم میشه اما هنوز مقاوت میکنه . شما لبخندِ رضایت بر لب دارین .
بعد 2.5 کیلو . توقع دارین کن بشکنه اما با وجودِ فشار زیاد هنوز هم تحمل میکنه . شما بسیار خرسند هستین .
بعد 3 کیلویی . خط کش میشکنه بعد از تحملی «سخت» و «طولانی» . اما شما میگین به به عجب خط کشِ محکم و با دوامی !!!
و در گزارشِ کارتون مینویسید این خط کش فوق العاده عالی و با دوام هست .
در حالیکه خط کش شکست.
اما چرا مثال میزنیم و ضرب المثل میگیم ؟؟؟؟
جواب:
همه چیز در جهانِ ما تابع و تحتِ کنترل یک سری قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیر قرار داره .
واسه همینه که به یک پولدار که مشکلات داره یا کسی که چند تا زن داره میگیم هر که بامش بیش برفش بیشتر .
همه ی درسهایی که در مدرسه و دانشگاه میخونیم فقط قطره ی بسیار ریزی از این قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیر هست .
حتی امتحانات و آرمایشهایِ مردم در دنیا هم تابعِ همین قوانینِ ثابت هست .
واسن همینه که میگیم تاریخ , سرگذشتِ گذشتگان و عبرتِ آیندگان هست .
قوانینِ آزمایشِ دنیا رو یاد بگیرین و به فررندانتون هم یاد بدین .
یک نفر که بسیار سریع میدوه , خسته هم نمیشه و چشماش مثل چشمهای عقابه و بسیار باهوش هم هست و تسلطش بر توپ و پاس دادن و دریپ و شوت بسیار عالی هست رو فرستادند تا در یک مسابقه ی فوتبال شرکت کنه اما یک دقیقه نشد از بازی انداختنش بیرون !!!!
میدونین چرا ؟؟؟؟؟
چون با تمام قدرت و سرعت و استقامت و هوش و مهارتش , هیچ چیز از قوانین و مقرراتِ بازی فوتبال بلد نبود .
امکان نداره در امتحان دنیا قبول بشین مگر اینکه قوانینِ امتحان رو بلد باشین (فاکتورهایی که باعث بالا رفتن معدل یا پایین رفتن اون میشه و بایدها و نبایدها ) .
حتی اگر زیباترین و باهوش ترین و تحصیلکرده ترین و ثروتمندترین و قوی ترین آدم دنیا باشین .
اگر براتون مهم هست که از گذرگاهِ دنیا به سلامت و با موفقیت عبور کنین , قوانین و مقرراتِ امتحانِ دنیا رو یاد بگیرین تا روزی که نتیجه ها اعلام میشه از شادی گریه کنید نه از پشیمانی و حسرت و ترس .
امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست
caca_caca888
26-03-2011, 22:46
سلام
این مطلبِ شما بنده رو یاد یه موضوعِ مهم انداخت :
خدا هیچ جا هیچ تعهدی به هیچ کس نداده که اگر ایمان بیاره یا متدین بشه دیگه کارهاش رو براش راه میندازه , مشکلی براش پیش نمیاره یا مشکلش رو براش راحت حل میکنه یا آرزوهاش رو براش برآورده میکنه .
خدا به یک نفر پسر میده , مومن میشه , با یک مرض یا یک حادثه پسرش رو ازش میگیره کافِر میشه !!!!!! یا در حقیقت دستش رو میشه .
یکی دیگه کارش میگیره کلی پولدار میشه مومن میشه میره مکه , نجف ,کربلا , مشهد اما تا ورشکست میشه کافر میشه !!!!!
یکی دیگه تا مشکلات داره نماز و روزه ش ترک نمیشه اما تا مشکلش حل میشه میره و پیداش نمیشه .
یک همچین دین و ایمانهایی به دردِ در کوزه میخوره
ایشون هم گفتن خیلی جاها کارشون راه افتاده...یعنی خیلی جاهاهم کارشون راه نیافتاده...
میشه این دعا رو کرد:خدایا هرچی که صلاح من در آن است را ...
شاید صلاح در این باشه که ورشکست بشه ...شاید صلاح باشه بچش بمیره...
حالا اگه با نماز ارتباطتو با خدا بهتر کنی خدام صلاحتو بیشتر میخواد:40:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
چه بسا با ورشکست شدن خدارو پیدا کنی...چه بسا با پول خدارو گم کنی...
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-03-2011, 00:11
ایشون هم گفتن خیلی جاها کارشون راه افتاده...یعنی خیلی جاهاهم کارشون راه نیافتاده...
میشه این دعا رو کرد:خدایا هرچی که صلاح من در آن است را ...
شاید صلاح در این باشه که ورشکست بشه ...شاید صلاح باشه بچش بمیره...
حالا اگه با نماز ارتباطتو با خدا بهتر کنی خدام صلاحتو بیشتر میخواد:40:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
چه بسا با ورشکست شدن خدارو پیدا کنی...چه بسا با پول خدارو گم کنی...
سلام
بله قربان کاملاً صحیح هست .
بنده اعتراضی به حرفِ دوستِ خوبمون ma_softnet نکردم .
فقط با خوندنِ مطلبِ ایشون یه اطلاعاتی رو به یاد آوردم و مقداریش رو نوشتم گفتم شاید به دردِ شما دوستان بخوره .
====--=================== ======
قابل توجه دوستانی که کار می کنند چه در خانه چه محلِ کار :
در هر کاری چند چیز خیلی مهمه :
ایمنی - دقت - سرعت
ایمنی که بسیار ضروری هست
هرگز دقت رو فدایِ سرعت نکنین . یعنی سرعت رو اونقدر نبرید بالا که باعث بشه دقتتون بیاد پایین .
وگرنه اکر کارتون خراب بشه , نمیگن اومد سریع کار کنه خراب شد . میگن شما در کار بی دقت هستی .
وقتی تازه کاری رو شروع میکنین , اصلاً به سرعت فکر نکنید فقط به دقت و درست انجام دادنِ کار فکر کنید تا اون کار رو خوب یاد بگیرید .
بعد خواهید دید که اون کار واردِ قسمتی از مغز که کارها رو اتوماتیک وار انجام میده میشه (شعور یا عقلِ باطن) و شما بدون اشتباه اون رو با سرعت انجام میدین اما باز هم سرعتِ مطمئنه رو در نظر داشته باشین .
اگر در خیابان در حالِ راه رفتن هستین و یک بچه یا خانومی جلو شما در حال راه رفتن هست و احساس میکنین که نگران هست یا ترسیده از اینکه پشتِ سرش راه میرین , سریعاً مسیرتون رو تغییر بدین (مثلاً بریداون طرف خیابون و بهش نگاه نکنید اصلاً ( یا بایستید تا حسابی دور بشه از شما .
خدا را بر آن بنده بخشایش است که خلق از وجودش در آسایش است
اگر آدمهایِ خوب از وجودِ شما خوشحال نمیشند و بر عکس احساس ترس و ناراحتی میکنند و وقتی نیستین احساس امان و راحتی میکنند , زنگِ خطر بزنید
حتما دم دستتون اسپری فلفل یا شوکر 1000 وات باشه
تهیه کردن این وسایل بسیار آسونه
برای اسپری مجوز لازمه اما شوکر نه
چون قربانی هیچ نوع اثری دربدنش دیده نمیشه که بتونه باتوجه بهش شکایت کنه
و اگه اهل کوهنوردی و گردش (در حد تیم ملی) هسید حتما از شوکر های 8000 وات برای مقابله با حیوانات وحشی استفاده کنید
ضمن تشکر از دوست گرامی...
احساس کردم یکم اطلاعرسانی لازمه:
در یه برنامه تلویزیونی مسؤول انتظامی مربوطه گفت (نقل مضمون): همه وسایل دفاع شخصی نیاز به مجوز داره و اتفاقاً تأکید کرد شوکرها وسایل خطرناکی هستند و چند مورد مرگ گزارش شده چرا که بسیاری از این شوکدهندهها و افشانهها غیر استاندارد هستند و آسیب جدی و بیشتر از توان، بر بدن وارد میکنند و اگر از کسی ابزارهای دفاع شخصی این چنینی بدون مجوز بگیرند حکمش، حمل سلاح بدون مجوزه! -اگر هم کسی نیاز داشته باشه درخواست بده تا خود پلیس در اختیارش بذاره- حالا خود دانید، از ما اطلاعرسانی بود.
royaye_talkh55
27-03-2011, 07:38
منم یه تجربه سنگین رو به همتون بگم
هیچوقت تو انتخاب همسر سراغ کسی نرین که بالاتر از سطح خودتون هست!برعکس یا مساوی یا پایین تر
چون اینجوری کسی که تو زندگیتون میاد قدر شما و زندگی رو که براش تهیه کردن رو میدونه
اماامان از دست روزی که بالاتر از شما باشه...شما اگه تموم زندگیتون رو هم برای اون بذارید چه از حیث مالی و چه روحی باز هم طلبکارتونه و میگه من تو خونه بابام اینجوری بودم اینجا.....
اینو واقعا میگم بهتون کلاه سرتون نره
Переклад не
27-03-2011, 08:44
ضمن تشکر از دوست گرامی...
احساس کردم یکم اطلاعرسانی لازمه:
در یه برنامه تلویزیونی مسؤول انتظامی مربوطه گفت (نقل مضمون): همه وسایل دفاع شخصی نیاز به مجوز داره و اتفاقاً تأکید کرد شوکرها وسایل خطرناکی هستند و چند مورد مرگ گزارش شده چرا که بسیاری از این شوکدهندهها و افشانهها غیر استاندارد هستند و آسیب جدی و بیشتر از توان، بر بدن وارد میکنند و اگر از کسی ابزارهای دفاع شخصی این چنینی بدون مجوز بگیرند حکمش، حمل سلاح بدون مجوزه! -اگر هم کسی نیاز داشته باشه درخواست بده تا خود پلیس در اختیارش بذاره- حالا خود دانید، از ما اطلاعرسانی بود.
خیلی ممنون رفیق
مجوز گرفتن کار بسیار دشواری هم نیست
پس بشتابید
راستی من تفنگ کالیبر 5/5 بدون مجوز دارم .درحالی که این میتونه یه نفرو تو 20 متری از پا دربیاره
پس چرا گیر نمیدن واسه این؟ چون خودشون مجوز ندادن که
Переклад не
27-03-2011, 08:51
اینم موارد تکمیلی درباره ی شوکر:
شوکر، سلاح غیر مجاز شد
سلامت نیوز :کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب کرده که شوکر سلاح غیر مجاز است
به گزارش خبرآنلاین کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب کرده که شوکر سلاح غیر مجاز است. در آخرین جلسه اعضای این کمیسیون، مقرر شد علاوه بر شوکر، مواد رادیواکتیو، مواد شیمیایی و سلاحهای بیهوشکننده نیز در زمره گروه سلاحهای غیر مجاز قرار گرفتند.
هر چند پیش از این نیز، پلیس، نظارت بر استفاده کنندگان از شوکر را بر عهده داشت و بر اساس آئین نامه های انتظامی خود، برای افرادی که مجاز می دانست، پروانه حمل و استفاده صادر می کرد، ولی با مصوبه اخیر کمیسیون حقوق و قضایی، این اقدام پلیس از این پس، پشتوانه قانونی مناسبی خواهد داشت.
چون در متن قانون تصویب شده نیز تعیین مصادیق اشخاص مجاز و نحوه استفاده قانونی از این قبیل تجهیزات به عهده آئین نامه های دولتی گذاشته شده، به نظر می رسد تصویب این قانون در کمیسیون، برای اعتباربخشی بیشتر به آئین نامه های قبلی است، زیرا چندان نکته مبهمی در نظارت و کنترل پلیس روی استفاده از سلاحهایی مانند شوکر و افشانه های دفاعی، وجود نداشت.
هشت گروه مجاز شوکردار
پیش از این، پلیس اعلام کرده برای اصناف مختلف، با احراز شرایط قانونی، مجوز حمل و استفاده از شوکر و افشانه ها داده می شود. در مرحله اول، این اصناف، هشت گروه را شامل می شد که در بین آنها، نام طلافروش ها، صراف ها، متصدیان جایگاه عرضه سوخت، جامعه پزشکان، کانون وکلا، رانندگان وسایل نقلیه درون و برون شهری تحت نظارت اتحادیه مربوطه شامل اتحادیه تاکسیرانی، فروشندگان سلاح و مهمات و متصدیان داروخانه های شبانه روزی به چشم می خورد.
رییس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا همچنین برای شهروندانی که عضو اتحادیه و انجمن صنفی های فوق نیستند اما می خواهند این نوع تجهیزات را همراه داشته و استفاده کنند، گفته بود: "در خواست این افراد در کمیسیونی متشکل از نمایندگان پلیس امنیت، آگاهی و پیشگیری و در استان ها و به تبع آن در شهرستان ها به صورت مستقل بررسی می شود که پس از بررسی در صورت مثبت بودن نظریه نسبت به صدور این گونه تجهیزات دفاع شخصی اقدام صورت می گیرد."
به بیان دیگر، در صورت منطقی بودن درخواست افراد و تشخیص کمیسیون های پلیس امنیت و آگاهی، پروانه حمل شوکر و افشانه، صادر می شود. با این وجود، واقعیتها نشان می دهد فروش اسپریهای آسیبزا، شوکرهای قوی که با قانون جدید، غیرمجاز، شناخته می شوند، همچنان در جامعه به راحتی انجام می گیرد.
فروش پستی شوکر، با هدیه افشانه فلفل
با یک جستجو ساده در بازار غیر مجاز این تجهیزات می توان دریافت انواع و اقسام شوکرهای خارجی با قیمتهای مختلف در بازار به فروش می رسد. انواعی که گفته می شود نزدیک به 2 هزار ولت برق را در کسری از ثانیه روی بدن هدف تخلیه می کنند و در صورتی که هدف، بیماری زمینه ای مانند مشکلات قلبی یا تنفسی داشته باشد، دچار ایست قلبی و احتمالا مرگ خواهد شد.
قیمتهای اعلام شده در بازار برای خرید شوکر، از 150 هزار تومان تا 300 هزار تومان، بسته به شرکت وارد کننده، ولتاژ تخلیه، کشور و کارخانه سازنده و همچنین سال ساخت، متفاوت است. جالب اینجاست برخی از فروشندگان برای جذب مشتری بیشتر، قول هدیه هایی از جمله افشانه فلفل را می دهند. عموما در معاملات این گونه از اقلام، فروشنده و خریدار، یکدیگر را نه می شناسند و نه می بینند، پیکها و اداره پست، وظیفه رساندن کالا و انتقال وجه را بر عهده دارد. دلیل اصلی آن نیز این است که هر دو طرف معامله می دانند این کار، غیر قانونی است.
پلیس درباره این گونه معاملات، علاوه بر تاکید بر "غیر قانونی بودن" آن، به خریداران توصیه کرده اقلام دفاعی مورد نیاز خود را از طریق مجاری قانونی تهیه کنند تا کلاه سرشان نرود، زیرا به گفته سرهنگ سیفیان، شوکرهای موجود در بازار، علاوه بر یکبار مصرف بودن، قیمت کاذبی دارند. این مقام پلیس پیشگیری می گوید: " قیمت گازهای اشک آور و شوکرالکتریکی از طریق مجرای قانونی 24 هزار و 500 و 89 هزار و 500 تومان است و قیمت این گونه تجهیزات، سالیانه در کمیسیون نظارت بر سلاح و مهمات شورای امنیت کشور نرخ گذاری می شود
Lady parisa
27-03-2011, 08:57
ـ بهترین دوست اون دوستیه که بتونی باهاش روی یه سکو ساکت بشینی و چیزی نگی و فقط تو چشماش نگاه کنی و وقتی ازش دور میشی٬ حس کنی بهترین گفتگوی عمرت روداشتی.
تا وقتی دوستی رو از دست ندادیم٬ قدرش رو نمی دونیم ولی در عین حال تا وقتی نخوایم اونو دوباره بدست بیاریم٬ نمیدونیم کیو از دست دادیم.
در عرض یک دقیقه میشه کسی رو خرد کرد٬ در یک ساعت میشه کسی رو دوست داشت در یک روز میشه عاشق شد ولی یک عمر طول میکشه تا کسی رو فراموش کرد.
دقایقی تو زندگی هستن که دلت برای کسی اونقدر تنگ میشه که میخوای اونو از رویات بکشی بیرون و توی دنیای واقعی بغلش کنی.
شادی برای اونایی که گریه میکن و یا صدمه میبینن زنده است٬ برای اونایی که دنبالش میگردن و اونایی که امتحانش کردن.چون فقط اینها هستن که اهمیت دیگران رو تو زندگیشون میفهمن
عشق با یک لبخند شروع میشه٬ با یه بوسه رشد میکنه و با اشک تموم میشه.روشنترین آینده همیشه روی گذشته فراموش شده شکل میگیره.نمیشه تا وقتی که دردها و رنج ها رو دور نریختی٬ توی زندگی به درستی پیش بری.
شما میتونید یک رابطه دوستی را پایان دهید اما هرگز نمیتونید چشمان خود را بر احساس عاشق بودن که همچون قطراتی در قلب شما برای همیشه باقی میمونه٬ ببندید.اگر هم چنین کاری بکنید٬ این قطرات عشق هستن که از قلب شما به صورت قطرات اشک بر گونه شما پدیدار میگردند.
اینکه تمام عشقت رو به کسی بدی٬ تضمینی بر این نیست که اون هم همین کار رو بکنه٬ پس انتظار عشق متقابل نداشته باش.فقط منتظر باش ته اینکه عشق آروم تو قلبش رشد کنه و اگه این طور نشد٬ خوشحال باش که توی قلب تو رشد کرده.
با هرکس همانطور رفتار کن که او با تو رفتار میکنه٬ نه خودت رو برای کسی بکش که فکر کنه حالا چه خبره و نه اینکه اونقدر کم محلی کن که رابطتون روز به روز سردتر بشه٬ همیشه در زندگی اعتدال رو رعایت کن٬ حتی در عشق ورزیدن به دیگران.
هیچگاه غرورت رو زیر پا نذار و در همه زمان و همه مکان در برابر مسائل محکم برخورد کن و از خودت اعتماد به نفس نشون بده٬چون در غیر این صورت نقطه ضعفی برات بشمار میاد که میتونه بلاخره در یه جایی بهت ضربه بزنه.به خصوص در مورد پسرها این مسئله باید حتما رعایت بشه٬ چون دختر ها از پسرایی که اعتماد به نفس ندارن و غرور خودشونُ زیر پا میذارن٬ خوششون نمیاد.حق هم دارن چون همچین پسری با چنین شخصیت سستی چطوری میتونه دختری رو اداره کنه و اون دختر چطوری میتونه بهش تکیه کنه.
تا کسی رو به طور کامل۱۰۰٪ نشناختی بهش اعتماد نکن و بهش دل نبند٬ چون ممکنه اون لیاقت عشق پاک تو رو نداشته باشه. حتی اگر فکر کردی این میتونه همون فرشته رویاهات هم باشه٬ باز تو تصمیم خودت شک کن و با اگاهی بیشتری در این مسیر قدم بردار.
سعی کن کمتر مسائل و پیشامدهای دوستیت با جنس مخالف رو برای دیگران و به ویژه خانوادت تعریف کنی.این یه چیز شخصی هستش و لزومی نداره که اونو با همه درمیون بذاری ٬ چون یه مواقعی پیش میاد که مجبور میشید به خاطر حرفای اونا یا مسائلی که برات پیش میاد یا میارن٬ دست ازین رابطه دوستیت به خاطر هیچ و پوچ بکشی و تازه اون موقع است که می فهمی که چه اشنباهی کردی که هرچی بود و نبود رو براشون تعریف کردی
بعضی وقتا در دوستی ها ختلافات کوچکی پیش میاد که قابل حل هست٬ نباید در اینمواقع کینه از طرف مقابل به دل بگیری و از سر غرور بیجا همه چی رو یک باره بهم بریزی.میشه با یک صحبت منطقی ومهرآمیز و با یک معذرت خوهی ساده قضیه رو به طور کامل حل و فصل کرد
هرگاه در عشقی شکست خوردی ٬ ناراحت نشو بلکه اونو نشانه ای برای موفقیت درعشق دیگری بدان.زیرا با تجربیاتی که بدست می یاری٬ میتوانی پایه های عشق بعدیت رو از ابتدا محکمتر بسازی
هیچگاه با احساسات صادقانه ی دیگران بازی نکن .اگه نمیخوای به دوستیت ادامه بدی تا دیر نشده اقدام کن و مسئله رو با طرف مقابلت درمیون بذار.چون هرچی بگذره وابستگیش بهت بیشتر میشه و اون وقته که اگر دیر بجُنبی ٬ اثرات روحی بدی ُبراش به یادگار میذاری
یه روزم ممکنه یکی دیگه احساسات خودت رو به بازی بگیره و تازه می فهمی که ازون عشق صادقانه و ساده ای که نثارت کرده بودن و تو نتونسته بودی درکش کنی خبری نیست و هرچه هست دروغ و فریبی بیش نیست.اون موقع است که تازه قدرشُ رو میفهمی که دیر شده و گرفتار یکی بدتر ار خودت شدی
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-03-2011, 21:50
سلام
در هر کاری , اگر یک شروعِ خوب رو از دست دادین اصلاً ناراحت نباشین . فقط با تمام قدرت سعی کنین که پایانِ کار خوش باشه چون " آغاز " هر طور باشه میگذره اما " پایان " ماندگار هست .
" آغاز " چندان اهمیت نداره . " پایان " هست که فوق العاده اهمیت داره .
حتی خدا هم فقط " پایان " براش اهمیت داره .
برایِ همین هست که میگیم إن شاء الله " عاقبت " بخیر بشی .
و میگیم خدایا چنان کن " سرانجام کار " تو خوشنود باشی و ما رستگار
پایانتان خوش باد
اینم موارد تکمیلی درباره ی شوکر:
شوکر، سلاح غیر مجاز شد
سلامت نیوز :کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب کرده که شوکر سلاح غیر مجاز است
به گزارش خبرآنلاین کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب کرده که شوکر سلاح غیر مجاز است. در آخرین جلسه اعضای این کمیسیون، مقرر شد علاوه بر شوکر، مواد رادیواکتیو، مواد شیمیایی و سلاحهای بیهوشکننده نیز در زمره گروه سلاحهای غیر مجاز قرار گرفتند.
هر چند پیش از این نیز، پلیس، نظارت بر استفاده کنندگان از شوکر را بر عهده داشت و بر اساس آئین نامه های انتظامی خود، برای افرادی که مجاز می دانست، پروانه حمل و استفاده صادر می کرد، ولی با مصوبه اخیر کمیسیون حقوق و قضایی، این اقدام پلیس از این پس، پشتوانه قانونی مناسبی خواهد داشت.
چون در متن قانون تصویب شده نیز تعیین مصادیق اشخاص مجاز و نحوه استفاده قانونی از این قبیل تجهیزات به عهده آئین نامه های دولتی گذاشته شده، به نظر می رسد تصویب این قانون در کمیسیون، برای اعتباربخشی بیشتر به آئین نامه های قبلی است، زیرا چندان نکته مبهمی در نظارت و کنترل پلیس روی استفاده از سلاحهایی مانند شوکر و افشانه های دفاعی، وجود نداشت.
هشت گروه مجاز شوکردار
پیش از این، پلیس اعلام کرده برای اصناف مختلف، با احراز شرایط قانونی، مجوز حمل و استفاده از شوکر و افشانه ها داده می شود. در مرحله اول، این اصناف، هشت گروه را شامل می شد که در بین آنها، نام طلافروش ها، صراف ها، متصدیان جایگاه عرضه سوخت، جامعه پزشکان، کانون وکلا، رانندگان وسایل نقلیه درون و برون شهری تحت نظارت اتحادیه مربوطه شامل اتحادیه تاکسیرانی، فروشندگان سلاح و مهمات و متصدیان داروخانه های شبانه روزی به چشم می خورد.
رییس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا همچنین برای شهروندانی که عضو اتحادیه و انجمن صنفی های فوق نیستند اما می خواهند این نوع تجهیزات را همراه داشته و استفاده کنند، گفته بود: "در خواست این افراد در کمیسیونی متشکل از نمایندگان پلیس امنیت، آگاهی و پیشگیری و در استان ها و به تبع آن در شهرستان ها به صورت مستقل بررسی می شود که پس از بررسی در صورت مثبت بودن نظریه نسبت به صدور این گونه تجهیزات دفاع شخصی اقدام صورت می گیرد."
به بیان دیگر، در صورت منطقی بودن درخواست افراد و تشخیص کمیسیون های پلیس امنیت و آگاهی، پروانه حمل شوکر و افشانه، صادر می شود. با این وجود، واقعیتها نشان می دهد فروش اسپریهای آسیبزا، شوکرهای قوی که با قانون جدید، غیرمجاز، شناخته می شوند، همچنان در جامعه به راحتی انجام می گیرد.
فروش پستی شوکر، با هدیه افشانه فلفل
با یک جستجو ساده در بازار غیر مجاز این تجهیزات می توان دریافت انواع و اقسام شوکرهای خارجی با قیمتهای مختلف در بازار به فروش می رسد. انواعی که گفته می شود نزدیک به 2 هزار ولت برق را در کسری از ثانیه روی بدن هدف تخلیه می کنند و در صورتی که هدف، بیماری زمینه ای مانند مشکلات قلبی یا تنفسی داشته باشد، دچار ایست قلبی و احتمالا مرگ خواهد شد.
قیمتهای اعلام شده در بازار برای خرید شوکر، از 150 هزار تومان تا 300 هزار تومان، بسته به شرکت وارد کننده، ولتاژ تخلیه، کشور و کارخانه سازنده و همچنین سال ساخت، متفاوت است. جالب اینجاست برخی از فروشندگان برای جذب مشتری بیشتر، قول هدیه هایی از جمله افشانه فلفل را می دهند. عموما در معاملات این گونه از اقلام، فروشنده و خریدار، یکدیگر را نه می شناسند و نه می بینند، پیکها و اداره پست، وظیفه رساندن کالا و انتقال وجه را بر عهده دارد. دلیل اصلی آن نیز این است که هر دو طرف معامله می دانند این کار، غیر قانونی است.
پلیس درباره این گونه معاملات، علاوه بر تاکید بر "غیر قانونی بودن" آن، به خریداران توصیه کرده اقلام دفاعی مورد نیاز خود را از طریق مجاری قانونی تهیه کنند تا کلاه سرشان نرود، زیرا به گفته سرهنگ سیفیان، شوکرهای موجود در بازار، علاوه بر یکبار مصرف بودن، قیمت کاذبی دارند. این مقام پلیس پیشگیری می گوید: " قیمت گازهای اشک آور و شوکرالکتریکی از طریق مجرای قانونی 24 هزار و 500 و 89 هزار و 500 تومان است و قیمت این گونه تجهیزات، سالیانه در کمیسیون نظارت بر سلاح و مهمات شورای امنیت کشور نرخ گذاری می شود
با سپاس دوباره.
راستش با مطلب جامع شما چیز قایل عرضی ندارم که بگم! فقط آرزو میکنم همگی به درک متقابلی برسیم که دیگه میون برزخ افراط و تفریط در نوسان نباشیم. هر چه میکشیم از افراط و تفریط و عدم تعادل و تناسبه!
توی یه کشور ابزارها و اسلحه دفاعی و کشنده گرم و سرد رو مثله نقل و نبات به فروش میرسه، رقابت لجامگسیخته و جایی دیگه آخرین حد انحصار و محدودیت و رقابت صفر!
M . Sayid
29-03-2011, 10:33
مشکل اینجاس که نمی دونم چمه ؟؟
هر چند وقت یه بار یه روز کامل خیلی بهم می ریزم !! هیچی خوشحالم نمی کنه !! دلم به هیچکاری نمی ره !!
کسی نظری نداره ؟؟
yashgin128
29-03-2011, 11:52
قدر لحظات رو بدونید ...
یه جاهایی هست که باید کم رویی رو کنار گذاشت ....
یه لحظاتی هست که طرف مقابل منتظر حرف هاش شماست اما شما ....
ولی شما میمونید و یه عمر پشیمانی و حسرت..
اینا رو من دارم تجربه میکنم دلم نمیخواد شما هم مثل من شید...
روزی صدبار با گریه اینو دارم برای خودم میگم کاش الان 6 ماه پیش بود و لی الان دیگه کاری جز گریه از دست من بر نمیاد..
خداکنه هیچ که مثل من نشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-03-2011, 11:56
سلام .
لطفاً با دقت بخونين تا سوء تفانم نشه .
دستگاههایِ پولشماری که در بانکها هست ممکنه 100 برگ اسکناس رو 99 تا یا کمتر بشماره (بدلیلِ چسبیدگی دو اسکناس به هم اما امکان نداره که 99 اسکناس رو 100 تا بشماره .
یعنی امکان داره دو اسکناس رو یکی حساب کنه اما هرگز یک اسکناس رو دو تا حساب نمیکنه .
متاسفانه " بعضی " از کارمندها در بانکها از این مسئله سوء استفاده میکنند . اما چطور ؟؟؟؟
جواب :
حتماً دقت کردین که وقتی یک باند اسکناس رو میدین به کارمندهایِ بانکها , »بعضیاشون « اون رو »فقط یک بار « با ماشین میشمارند اما وقتی میخوان به شما پول بدند اون باند رو » حداقل « دو بار با ماشین میشمارند !!!!!
اگر کسی از دوستان متوجه نشد منظور بنده چی هست بگه تا بیشتر پرونده رو باز کنم .
توجه , توجه , توجه
هرگز این مسئله رو به کارمندی که این کار رو انجام میده نگین چون حتی اگر کارش درست نباشه , این حرفِ شما چیزی رو ثابت نمیکنه و میتونه خیلی راحت شما رو متهم کنه که شما بهش تهمت زدین .
خب حالا چاره چیه ؟؟؟؟؟
جواب خیلی ساده هست . همیشه پولهاتون رو »چند بار با دقت« بشمارید قبل از اینکه اون رو بدستِ " کسی " بدین حتی اگر نزدیکترین شخص باشه .
محمد آسمانی عزیز ، یا پست نده یا اگه میدی کامل توضیح بده ! منکه متوجه نشدم چی گفتی ... !!
+
تاپیک از روزهای جوونیش خیلی فاصله گرفته ...
یادش بخیر قدیما هرکی میومد توی یه پستش 10-12 تجربه از بهترین تجربه هاشو میزاشت ....
عجب دورانی بود !
تاپیک کمی منحرف شده از مسیر . به جای تجربه، بعضی دوستان نصایح و نظرات فرهنگی اجتماعیشون رو قرار میدن.
پست های غیر تجربی رو حذف میکنم از تاپیک.
rami_hemi
29-03-2011, 14:07
دوستان تجربه جالبی بود که هم برام تلخ بود هم خیلی عبرت اموز بود
من با کسی اختلافی داشتم و ایشون من رو تهدید میکرد ولی خب من زیاد تحویل نمیگرفتم
یه روز با اصرار زیاد ازم خواست به ملاقتش برم
منم چون کار زیادی داشتم اول کلی پیچوندمش(اگه آدم حسابی بود و بهش اعتماد داشتم نمیپیچوندم) بعد تو این مدت فکر میکردم بهترین جا واسه اینککه ببینمش کجاس واسه همین واگذار نکردم اون بگه کجا برم
و بدون اینکه بگم کجا هستم رفتم سمت آرایشگاهی که همیشه اونجا میرم و دوستام اونجا همیشه هستن
به اونها هم چیزی نگفتم فقط رفتم نوبت گذاشتم و اومدم بیرون به بهانه ای فقط اونا میدونستن من اونطرفام
طرف اومد اول خواست خودش رو منطقی نشون بده
من یه عادت بد دارم گوشیم رو دستم نگه میدارم طرف واسه اینکه من رو مجاب کنه به کاری که میخواد بکنم گوشیم رو از دستم قاپید من اول نذاشتم در بره محکم گرفتمش بعدا کشوندمش طرف آرایشگاه مکه محنم من رو کوبید به دیوار من این موقع آرایشگرم که بهش اعتماد دارم صدا کردم و با دوستام اومدن کمک کردن بعد هم کشوندیمش تو مغاذه و با کمی نرم کردن و حرف زدن گوشیم رو هم چس گرفتم
و تجربه من همیشه تو مواقع بحرانی به کسایی که اعتماد دارم حبر بدم
نزدیک دوستان و کسانی که من رو خوب میشناسم باشم تا بتونم کمک بگیرم
هیچوقت گوشی و وسایل شخصی خودم رو پیش کسانی که میخوان ازم یه آتو بگیرن جلو چشم نذارم
و اینکه تا میتونم آدمهای معاند رو بپیچونم تا طرف کلافه بشه
و همیشه نزدیک جاهایی با افرادی که نمیشناسم قرار بذارم که جایی واسه در رو داشته باشم
و اما آخر از همه اون همه تهدیدی که شنیدم فقط مال یک شب بود و ساگی که زیاد هارت و پورت میکنه گاز نمیگیره از گرگی که ساکت نشسته بترس که بعد تیکه پاره کردنت هم صداش در نمیاد
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-03-2011, 15:40
تاپیک کمی منحرف شده از مسیر . به جای تجربه، بعضی دوستان نصایح و نظرات فرهنگی اجتماعیشون رو قرار میدن.
سلام . خسته نباشید . ممنون از زحماتِ شما .
مطلبی رو به استخضارتون برسونم :
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم ,این چیزهایی که شما میگین نصیحت اجتماعی و فرهنگی هست , نتیجه ی تجربیات شخصی هست . البته فقط مطالبِ نوشته شده توسط بنده رو میگم .
مثلا همین ج
مطلبِ ماشینِ پول شمار , نتیجه ی دهها بار مراجعه ی بنده به بانکها و همچنین اطلاعاتی که در طولِ زمان از مکانیزم کار ماشینهای پولشمار بدست آوردم .
حالا اگر بخوام تک تکِ اون تجربه ها رو بنویسم اونقدر زیاد میشه که دیگه کسی نمیخوندش .
واسه همین اون رو مختصر توضیح میدم و دستِ آخر هم میگم چکار کنیم که اون جریان برامون پیش نیاد .
بیانِ تجربه و نصیحت رو نمیشه از هم جدا کرد . چون هدف از بیانِ تجربه , استفاده از اون به عنوانِ مدرکی برای نصیحت هست .
و نصیحت هم نتیجه یک یا چند تجربه هست .
با عرض پوزش، ... تصمیم شما هستم، نظرها مفیدند! دوستان بخوبی دارند همکاری میکنند. این چند بایت دیتای پندگونه توی دنیای درندشت سایبری جایی را تنگ نمیکند!
اگر اصرار... دارید چند روز فرصت بدید تا دیگران صفحات را ذخیره کنند.
N O V A L I S
29-03-2011, 17:56
جالبه ! کاش همه جای مملکت این قدر "نظم" و دموکراسی (!!) وجود داشته باشه!
مگر تجارب سایر دوستان رو با سر قبول می کنیم که "نصایح و نظرات فرهنگی"شون رو قبول نکنیم؟!
بنده هم با 2 پست قبلی موافقم و از شنیدن نصیحت ناراحت نمیشم!
Arash4484
29-03-2011, 18:06
پیشنهاد : دوستان مخالف، تاپیک مستقل نظرات و تجربیات غیر مستقیم و خاص هم میتونند ایجاد کنند
عنوان و هدف این تاپیک مشخصه
با عرض پوزش، مخالف تصمیم شما هستم، نظرها مفیدند! دوستان بخوبی دارند همکاری میکنند. این چند بایت دیتای پندگونه توی دنیای درندشت سایبری جایی را تنگ نمیکند!
دوست عزیز اینجا فقط تاپیک تجربه هاست؛ اینطوری دوستان خیلی خوب با حرفها ارتباط برقرار میکنن و هدف تاپیک هم همینه.
اگه کسی بخواد سخن پندآموز بخونه، میره یه سرچ توی گوگل میزنه و کلی براش میاد!
سلام . خسته نباشید . ممنون از زحماتِ شما .
مطلبی رو به استخضارتون برسونم :
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم ,این چیزهایی که شما میگین نصیحت اجتماعی و فرهنگی هست , نتیجه ی تجربیات شخصی هست . البته فقط مطالبِ نوشته شده توسط بنده رو میگم .
مثلا همین ج
مطلبِ ماشینِ پول شمار , نتیجه ی دهها بار مراجعه ی بنده به بانکها و همچنین اطلاعاتی که در طولِ زمان از مکانیزم کار ماشینهای پولشمار بدست آوردم .
حالا اگر بخوام تک تکِ اون تجربه ها رو بنویسم اونقدر زیاد میشه که دیگه کسی نمیخوندش .
واسه همین اون رو مختصر توضیح میدم و دستِ آخر هم میگم چکار کنیم که اون جریان برامون پیش نیاد .
بیانِ تجربه و نصیحت رو نمیشه از هم جدا کرد . چون هدف از بیانِ تجربه , استفاده از اون به عنوانِ مدرکی برای نصیحت هست .
و نصیحت هم نتیجه یک یا چند تجربه هست .
با عرض پوزش، مخالف تصمیم شما هستم، نظرها مفیدند! دوستان بخوبی دارند همکاری میکنند. این چند بایت دیتای پندگونه توی دنیای درندشت سایبری جایی را تنگ نمیکند!
جالبه ! کاش همه جای مملکت این قدر "نظم" و دموکراسی (!!) وجود داشته باشه!
مگر تجارب سایر دوستان رو با سر قبول می کنیم که "نصایح و نظرات فرهنگی"شون رو قبول نکنیم؟!
بنده هم با 2 پست قبلی موافقم و از شنیدن نصیحت ناراحت نمیشم!
عزیزان ، احیانا شما زمانی که تاپیک توی اوج بود ، در تاپیک حضور نداشتید ...
بچه ها تجربه هایی میزاشتن که هیچ جای دیگه ای نبود ... بچه ها خودشون اون هارو لمس کرده بودن و به تحریر در آورده بودن ... برای همین ، واقعا فوق العاده مینوشتن
من با بابک جان کاملا موافق هستم ، و تعداد تشکر هایی که زیر پست بابک جان هست و زیر شماها ، نشون میده که سایر کاربرانی که یا زمان کافی برای پست دادن ندارند یا به دلیل دلزدگی از تاپیک پست نمیدن ، با چه کسی موافق هستند ...
من به شخصه ، چندی پیش از سر زدن به تاپیک کاملا نا امید شده بودم ...
اگر مکانی میخوایید که تک جمله ها و خاطرات روزانه و اتفاقاتی که براتون میوفته رو بنویسید ---> وبلاگ !!
در وبلاگ میتونید تمام این چیزهارو با کلی عکس و ... قرار بدید که خیلی خوشگل هم میشه !!
نمیدونم چرا از قدیم الایام این تاپیک دستخوش ، کل کل بین دختر و پسر ، تک جمله و جملات بی محتوا بوده ... ( با عرض پوزش از تمام دوستان صاحب نظر ! )
به چندی از پست های زیبای این تاپیک نگاه کنید ، کدوم یکی از پست های این چند صفحه شبیه این پست ها بوده ؟
forum.p30world.com/showpost.php?p=5614547&postcount=75
forum.p30world.com/showpost.php?p=5658811&postcount=139
forum.p30world.com/showpost.php?p=5670805&postcount=178
forum.p30world.com/showpost.php?p=5670851&postcount=180
forum.p30world.com/showpost.php?p=5673313&postcount=183
forum.p30world.com/showpost.php?p=5676678&postcount=190
forum.p30world.com/showpost.php?p=5680324&postcount=193
forum.p30world.com/showpost.php?p=5684614&postcount=194
forum.p30world.com/showpost.php?p=5685697&postcount=198
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686638&postcount=201
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686709&postcount=202
forum.p30world.com/showpost.php?p=5687022&postcount=206
forum.p30world.com/showpost.php?p=5721423&postcount=245
forum.p30world.com/showpost.php?p=5737718&postcount=256
forum.p30world.com/showpost.php?p=5761627&postcount=303
چند نمونه از پست های خودم توی این تاپیک ... اما الان رغبت این رو ندارم که به تاپیک سر بزنم !!
forum.p30world.com/showpost.php?p=5624803&postcount=99
forum.p30world.com/showpost.php?p=5666815&postcount=166
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686914&postcount=205
forum.p30world.com/showpost.php?p=5752429&postcount=277
forum.p30world.com/showpost.php?p=5768964&postcount=311
Haj_Amoo
29-03-2011, 20:22
شیطونه میگه بیام به سبک سقراط کل مفهوم نظم و نصیحت و تجربه و ... رو به زیر سوال ببرم!!!
ابن خلدون میگه هر حکومتی دورهی کودکی، جوانی، پیری و مرگ داره! تجربهام بهم میگه خیلی از چیزهایی که زمانی با اهداف بلند و والا ایجاد شدن پس از مدتی از هدفشون منحرف گشتن!! این مبحث و حتی این انجمن هم مستثنا نیستند! دلایل زیادی هم داره که شدیدن بهتره از بحث پیراموناش خودداری کرد!! چون فقط مبحث رو منحرفتر میکنه!!!
توصیه میکنم اگه کسی فکر میکنه دوستان پست منحرف میدن، خب اون پست مرتبط بده!!
Arash4484
29-03-2011, 20:39
شیطونه میگه بیام به سبک سقراط کل مفهوم نظم و نصیحت و تجربه و ... رو به زیر سوال ببرم!!!
ابن خلدون میگه هر حکومتی دورهی کودکی، جوانی، پیری و مرگ داره! تجربهام بهم میگه خیلی از چیزهایی که زمانی با اهداف بلند و والا ایجاد شدن پس از مدتی از هدفشون منحرف گشتن!! این مبحث و حتی این انجمن هم مستثنا نیستند! دلایل زیادی هم داره که شدیدن بهتره از بحث پیراموناش خودداری کرد!! چون فقط مبحث رو منحرفتر میکنه!!!
توصیه میکنم اگه کسی فکر میکنه دوستان پست منحرف میدن، خب اون پست مرتبط بده!!
خیلی نیاز نیست توی موضوعات به این سادگی پیچیده فکر کنیم
عزیز بعضی موقعها فضا یکجوری میشه...سقراط به جو اعتقاد داشت؟ : )) الان این جو تاپیک نیست جو وبلاگه
برای اینکه دوستان بدونن این بحث شخصی نیست...به این پستها نگاه کنند که مدتها قبل از این بحثها در این تاپیک داده شده
(سه ماه پیش)
خوشم میاد بیشتر بچهها شعار ندادند،دل سوخته نوشتند، یعنی اونی که لمس کردند یا حس میکنند درسته رو نوشتند.
برای همینم هست که اینقدر طرفدار پیدا کرده؛ :40: وگرنه همه میرفتیم ضرب المثلها رو میخوندیم. :20:
از قديم گفتن سخني كه از دل بر آيد لاجرم بر دل نشيند
منم موافق اینم که پست های اضافی باید حذف بشه... هرچه سریعتر....
.سه تا از پست هایی که gm3r انتخاب کرده خیلی جالب بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و مخصوصا این یکی:
و در آخر اگر کسی یهو جلوی شما رو تو خیابون گرفت و گفت : آقا یه بوس می دی ؟
اینم انجام ندید چون هیچ وقت اتفاق نمی افته . من امتحان کردم جواب نداد !!
.
.
نمیدونم چرا از قدیم الایام این تاپیک دستخوش ، کل کل بین دختر و پسر ، تک جمله و جملات بی محتوا بوده ... ( با عرض پوزش از تمام دوستان صاحب نظر ! )
منو یاد اون ماجرای Weekend انداختی... یادش به خیر ما هم یه سهمی تو این کل کل ها داشتیم... که البته چوبش رو هم خوردم... یک هفته تعلیق
ولی واقعا مساله ی عجیبیه که همه میاند اینجا با هم دعوا می کنند... بنده خدا Shahin System چقدر بد شانسه که عدل همون تاپیکی که اون باز کرده این جوری شده........
M . Sayid
29-03-2011, 22:33
با خوندن چند پست معرفی شده بسی به این تاپیک علاقمند شدیم !!
---------------
من فقط می خوام یه چیزو بگم !!
من 20 سال تمام با کینه و نفرت زندگی کردم ، از زمین و زمان کینه به دل گرفتم ، هر کسی چیزی می گفت که ناراحتم می کرد امکان نداشت فراموش کنم حرفشو حتی زمان و مکاانشم یادم می موند !!
چند ماه پیش ( تو مهر بود ) تو یه کتاب یه جمله خوندم واقعا جا خوردم !!
جمله این بود :
آدمی که با نفرت زندگی می کنه فکر می کنه می تونه با نفرتش به اون شخص صدمه بزنه ، در حالی که از درون خودشو نابود می کنه !!
اقرار می کنم که درست می گفت فقط خودم نابود شده بودم نه اون کسایی که ازشون ناراحت بودم !!
تصمیم گرفتم کینه هامو بزارم کنار و به جای نفرت به کائنات عشق بورزم !!
بعد از اینکه کینه ها رو گذاشتم کنار به این نتیجه رسیدم که واقعا ارزششو نداشت و فقط خودمو نابود کردم !!
خب الان خیلی بهتر شدم منه اخموی عنق الآن تو خیابون ، دانشگاه یا هر جا یه لبخند رو لبامه
به قول:40: داییم :40:که دید من راحت می خندم و لبخند می زنم ( بنده خدا جا خورده بود )
(( مردم می رن دانشگاه عاقل میشن این زده به سرش همش می خنده !! ))
...
لطفاً ... (چون این قسمت بر خلاف منظورم موجب سوء تفاهم شد، پاک کردم)!
در جریان آغاز راهاندازی گفتمان درستنویسی و... به خاطر غفلت از وضعیت... تالارهای داخلی-ایرانی و چند اشتباه شاید کوچولو، مرتکب خطای... عدم مقدمهچینی و توضیح... شدم- که موجب... پیشداوری و اتقاق "سوء تفاهم" شدم! بهانهگیران و... را فاکتور گرفتم!
بجز موارد خاص آموزشی و اطلاعرسانی در تاپیک/گفتمان درستنویسی، من کپی-پیستی نکردم. همه نظرهایم جنبه تألیفی -یعنی از خودمه- (جدا از کم و کیفش) دارند و اگر در لابلایشان نقل قولی شده (با ذکر منبع/مؤلف) احساس کردم مناسب مطلبه.
من موافق نظر دوستی هستم که اشاره کرده خیلی قضیه معنای چی تجربه شخصی است و چی نیست کش ندهیم!
پیشنهاد می کنم در موضوعی این چنینی که معانی عام و وسیعی دارد منظور کاملاً مشخص شود و به هر حال چند مورد برای مصداق هم هست که مدنظر برپاکننده تاپیکه. امیدوارم دیگه سوء تفاهمی پیش نیاید.
در مورد خودم، همه ارسالهایم را خ-حذف کنند... غمی ندارم (مشکلی نیست)! فقط آرزو میکنم مطالب ارزشمند و مفید کسانی مثل ... (در عین برخی دگراندیشیهایم نسبت به ایشان) را ... حذف.. نکنند، نگرانی من از بابت این مواردست!
به خاطر ذکر نام جناب "محمد آسمونی"که شاید صحبتهایی را متوجه وی سبب شد از ایشان معذرت میخواهم و امدیوارم من را ببخشند.
وبلاگ (وبلاگستان) هم نوعی شبکه اجتماعی مثل تالارهای گفتوگو است! شاید برخی منظورشان از وبلاگ دفترچه یادداشت شخصی باشد ولی وقتی یادداشتهایتان را دیگران میخوانند و در موردشان نظر میدهند آنها نیز داخل شبکه اجتماعی هستند، این یک تعریف شخصی است و لزوماً نمیتواند بیانگر نظر جمعی باشد!
من اشاره به شبکه اجتماعی کردم،... ولی نظر دوستان محترمه. خوب بسیاری از سرویسهای وبلاگدهی به عنوان رسانه شخصی بلکه فراتر به عنوان تابلو اعلانات و اعلامیه و... استفاده میکنند به طوری که حتی اجازه نظردادن و فرستادن ایمیل به دیگران نمیدهند و کلاً متکلم وحده هستند! به نظرم وبلاگ چه رسانه شخصی بدانیم و چه چیزی دیگری، وبلاگستان در شبکه اجتماعی جای میگیره و نوعی از آن.
این هم تجربه شخصی یکی مانده به آخر من در این تاپیک پی۳۰ورد!
همه دوستان کاربر را به آن چند قرار پیشنهادی رجوع میدهم که قبلاً به خاطر اتفاقات بدی که بین چند کاربر افتاد گفتم بخاطر داشته باشند. البته خودم توی بند ۴ کمی کوتاهی کردم!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن از برپاکننده تاپیک و همه دوستانی که لطف کردن تجربههایشان در اختیار دیگران گذاشتهاند (چه مرتبط به موضوع تاپیک و چه غیر مرتبط) که بقیه بهره بردن از جمله خودم، تشکر میکنم:40:
شما هم اگه گمان کردید از طرف من جسارتی شده ببخشید (هر چند هیچ وقت چنین قصدی نداشتهام).
این هم قرارهای پیشنهادی:
۱- وارد هیچ بحثی که منجر به جدل میشود نشوید بخصوص در موارد مربوط به جنسیت (زن و مرد).
۲- اگر از نظر و مطلب شخصی ناراحت شدید بلافاصله پاسخ ندهید، جواب را برای زمانی بگذارید که آرامش دارید. البته ناسزا و تهمت و موارد از این دست به عقیده من نظر و مطلب نیست ولی باز هم سعی کنید آرامش داشته باشید.
۳- اگر در برابر نظر کسی میخواهید انتقاد کنید ابتدا به او سلام کنید. مطمئن باشید تأثیر مثبتی میگذارد.
۴- نظرهایتان را چندبار مرور کنید، شاید با بررسی دوباره مطلبتان ترجیح بدهید برخی کلمات و جملهها را حذف یا اصلاح کنید.
در مورد کسانی که در پروفایلشان نام قوم و شهر و این گونه اطلاعات را نوشتهاند (کلی میگم به همه) متوجه باشند بالقوه نماینده قومیت و دیارشان هستند پس توی گفتههاشون متانت بیشتری بخرج بدهند وگرنه توی هویتشان شک خواهند برد چرا که هیچ عاقلی نمیخواد نماینده بدی برای... هویتش باشه!
یک قرار دیگر هم اضافه میکنم:
۵- قبل از انتقاد و موضعگیری علنی علیه کسی ابتدا خصوصی مطلب را با او در میان بگذارید، شاید او حواسش نبوده یا بعداً نظرش عوض شود و بیاید گفتههایش را اصلاح کند.
اگر دکمه تشکر نماد قدرشناسی بدانیم، دکمه ویرایش نماد اصلاح و انتقادپذیری است!
در هر صورت آماده اصلاح اشتباهاتم هستم و عذرخواهی به خاطرشان! گاهی شرایط اشتباه را موجب میشود، احتمال خطا همیشه هست و از این روی شاید خطا جائز باشه ولی ماندن بر خطا جائز نیست.
از همه کاربران ارجمند به خاطر ویرایش چندباره این پست/ارسال، عذر میخواهم، به دلایلی ناچار به این کار شدم و سعی کردم مواردی که سوء تفاهم ایجاد کرده یا میکند اصلاح کنم و اگه تصمیم ناظر تاپیک بر اینه همه ارسالهای اخیر شبیه این را حذف کنند، مختارند.
سپاس از دوستانی دارم که در مورد من همدلی کرده یا مدارا پیشه کردند.
Arash4484
30-03-2011, 04:07
وبلاگ (وبلاگستان) هم نوعی شبکه اجتماعی مثل تالارهای گفتوگو است! شاید برخی منظورشان از وبلاگ دفترچه یادداشت شخصی باشد ولی وقتی یادداشتهایتان را دیگران میخوانند و در موردشان نظر میدهند آنها نیز داخل شبکه اجتماعی هستند، این یک تعریف شخصی است و لزوماً نمیتواند بیانگر نظر جمعی باشد![SIZE=2]
وبلاگ یک رسانه فردی است،
به وبلاگ علاقه مندان نظرات یک شخص مراجعه میکنند ، نه یک موضوع ..
اگر هم آن شخص پیرامون یک موضوع خاص در بلاگش نظر بدهد، فقط نظر آن شخص است و باقی کامنتهای حول نظر ایشان.
ضمنن در وبلاگ قید و بندی نیست، در فروم هست.انجمن اسمش با خودش است.
(وبلاگ مشارکتی البته داریم ...ولی مفهومی کم استفاده در نت فارسی است، البته آن هم با فروم فرق دارد.)
benyamin 100
30-03-2011, 09:14
به نظر منم تاپیک دیگه خیلی خسته کننده شده
من قبلا خیلی به این تاپیک سر میزدم والان نه
قبلا بچه ها تجربه هاشون رو می گفتند که عالی بود
اما الان اطلاعات به ظاهر علمی می دن که جاش اینجا نیست با یه سرچ راحت تو گوگل می شه انبوهی از سایت ها رو آورد
shahinfarasystem
30-03-2011, 09:34
سلام
ببخشید اینو می گما ولی دلیل اصلی انحراف این تاپیک اینه که مثلا یه بنده خدایی که میاد یه تجربه ای می نویسه
60 جور براش نقد و نظر پیدا میشه که آره منم موافقم و خیلی خوبه
یا میاد نظر اون بنده خدا رو تفسیر میکنه و .....
دوستان خواهش میکنم چیزیهایی حدالمقدور بنویسید که تو حوالی یکی دو خط خط تجربتون بیان بشه......
و من نوعی که خوندم به این نکته پی ببرم که راست میگه هاااا اینجوری خیلی بهتره
یا آهان اگه اینجوری شد منم اینجوری میکنم
حالا به هر دلیلی خواستم استفاده میکنم نخواستم و مخالف بودم نمی کنم......
دیگه لازم نیست هر کی بیاد در مورد تجربه یکی دیگه نظر بده حتما که..
باور کنید اصلا چیز پیچیده ای نیست که اینقدر داره سرش بحث میشه....
دوستان سلام :
نام تاپیک : "تجربیاتی که داشتید و میتونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید"
همونطور که دوستان هم اشاره کردند بسیاری از پستهای تاپیک شده توصیه های عام و نه تجارب شخصی و تصور میکنم اگر این تاپیک قرار باشه به روند اخیرش ادامه بده این نام چندان سنخیتی نخواهد داشت براش ، و پیشنهادم اینه که اگر قراره تاپیک با روند موجود ادامه ی حیات بده اگر نام تاپیک به چیزی مثل "جملات راهگشا ، تجربیات ارزشمند" تغییر پیدا بکنه که وجهه ی شخصی تجربیات رو هم از بین ببره و مفهوم عام رو دلالت بکنه بهتر باشه . ( البته احتمال این میره که غالب پستها تبدیل بشه به کپی پیست ) .
به نظرم در تاپیکهای این چنینی باید در پست اول توسط ایجاد کننده ی تاپیک یک خط مشی شفاف ، تدوین و بیان بشه ( البته با هماهنگی با مدیریت ) و مشخص بشه که هدف تاپیک چیست و چه مسیری رو دنبال میکنه تا در ادامه ی راه چنین مشکلاتی پیش نیاد ،
الان هم میبینیم که خود ایجاد کننده ی تاپیک هم معترض هست به وضع موجود و این یعنی این که تاپیک از چیزی که ایشون مد نظرشون بوده فاصله گرفته و مسیر دیگه ای رو دنبال کرده .
با تشکر.
این چند بایت دیتای پندگونه توی دنیای درندشت سایبری جایی را تنگ نمیکندتنگ نمی کنه ؛ اما شلوغ و شلخته می کنه... از قدیم هم گفتند هر سخن جای و...
mansoooooooor
30-03-2011, 21:00
سعي كنید احساسات خود رو کنترل کنید و جو گیر نشوید !!!
اگر هم جو گیر شدین سعی کنید اول تحقیق کنین بعد عاشق کسی شوید !!
shahinfarasystem
30-03-2011, 22:32
خیلی از کارا صبر می طلبه....
سعی کنید با این قضیه کنار بیایید وگرنه اعصاب خودتون خرد میشه
من مثلا تو تصادف پدرم مجبور شدیم یه سری آزمایش ازشون بگیریم
مسئول مربوطه گفت 3 ساعت دیگه آماده میشه
برای همه همین بود
باید آروم و منطقی برخورد کرد.....
yashgin128
31-03-2011, 13:26
خب سلام به همگی
وقتی داشتم این حرف های دوستان تو این تاپیک رو میخوندم باز گریم گرفت...
با خودم گفتم منو باش اینا رو باش ...
من چه دردی میکشم... دوستان گل اینجا رو چه موضوعاتی چت کردن..
به خدا ارزششو نداره..البته مطمئنا همه درست میگن ولی...
بعد از اینکه این تجربه تلخ رو تو این عید متحمل شدم دیگه دار یه سری از افکارم دگرگون میشه..
قبلا برای خودم یه سری از مسائل رو مشکل فرض کرده بودم ولی الان تو این نقطه ای که هستم میبینم که اونا برای من نافهم موقعیت بودن نه مشکل..
دوستان تو این عید کسی که یه عمر عاشقش بودم رو ناخواسته از روی بی عرضه گی خودم از دستش دادم...
اون الان با یکی دیگه هست(البته اولش از رو اجبار ولی الان دیگه دوستش داره...)
من موندم و تنهایی و بی امیدی .دیگه دنیا برام رنگی نداره..
خیلی از دوستان دارن بهم امید میدن ولی ..افسوس..
برگشت بهم گفت دیر اومدی ...
بهم گفت برات یکی رو پیدا میکنم که از خودم صد برابر بهتر باشه..تو هم بشو جای برادر بزرگترم تا اخر عمر..
ولی من وافعا عاشقش بودم..بهش گفتم مهم نیست با من یا با یکی دیگه ...هر وقت که شاد باشی و خوشحال همون برای من کافیه ...من با درد خودم میسازم...
باز دم یکی از بچه های همین انجمن(اقا مجتبی )گرم (با اینکه نه اون میشناخت منو و نه من ..حتی وقتی مسیج داد منو با اسم کاربریم صدا زد)که زنگ زد و کلی بهم امید داد ولی....
چرا ما ایرانی ها هیچ وقت به عشق اولمون نمیرسیم....؟
خلاصه یه روز میرسه که میبینید خیلی از عقایدتون تو اون دوره اشتباه بوده...
خدا کنه هیچ کی مثل من نشه...
اینا رو کسانی درک میکنن که مث من درد کشیده باشن....
نمیدونم سرنوشت من چی قراره بشه...ولی هر چی هست باید قبول کنیم...
اصلا نمیدونم باید به سرنوشت اعتقاد اشت یا خیر ...؟
دوستان از من حقیر اینو قبول کنید دیگه اینجا کل کل یا هر چی ...نداشته باشید..چون ارزششو نداره..البته اکثر دوستان خیلی باشخصیت و متین تو این دو سه صفحه اخر نظرات خودشون رو داده بودن..
زندگی ارزش خیلی چیزها رو نداره..بچسبیم به چیزهایی که ارزششو دارن
شرمنده دوستان با این پستم هستم...
منو بببخشید..
-------------------------------------
عیده و امسال عیدی ندارم گذاشتی رفتی عزیزم من بیقرارم
عیده و امسال تنهای تنها به جای عیدی عزیزم من تو رو میخوام
از وقتی رفتی غمگینه خونه گریم میگیره با هر بهونه
رفتی و موندم با این همه درد هرگز نمیشه فراموشت کرد
اگر چه نیستی یاد تو اینجاست عشقت توی قلب ماهاست
هر جا که هستی خدا به همرات دعای خیر پشت و پنات!
-----------------
خداحافظ عزیزم
Doctor.Freeman
31-03-2011, 13:46
خب سلام به همگی
-----------------
خداحافظ عزیزم
دوست عزیز بزار فقط یه چیزی بهت بگم و اصلا هم نزار رو حسابه نصیحت .
حرفمو خلاصه میکنم :
من دقیقا مثل تو بودم شاید کمتر یا بیشتر .
ولی اینو گوش کن :
به هیچ وجه العان که مشکل داری در مورد هیچ چیز تصمیم نگیر و نتیجه گیری نکن به هیچ وجه .
و اینم بگم که هر چی باشه یه رووزی فراموش میشه 100% . مطمئن باش ولی فقط به یک شرط داره که خودت بتونی باهاش کنار بیای و فراموشش کنی همه چی دسته خودته . مطمئن باااش
به قول زد بازی ( علیرضا جی جی ) :
اگه قراره فردا من فرطی بمیرم ... باید خنگ باشم دنیا رو جدی بگیرم
با آرزوی موفقیت برای تمام کسانی که چنین مشکلی دارن . همه چی درست میشه ... :40::40::40:
به هیچ وجه من الوجوه ماشینتونو جایی پارک نکنید که حتی 1 درصد احتمال حمل با جرثقیل وجود داره!
حتی اگه به قیمت گذشتن از کارتون باشه چون اگه اون 1 درصد اتفاق بیوفته
اولا باید خلافی و صاف کنی که خودش پدرتو درمیاره از گرفتن حلافی تا پرداختش تو بانک
دوما 2-3 تومن و کلی وقت فقط برای کپی کردن کل یوم ! مدارک ماشین!
سوما 30 - 40 تومن برای حمل . پارکینگ باید پیاده بشی
چهارما 100 درصد یه بلایی سر ماشینت میاد, مثلا برای من یه خط از سپر عقب تا سپر جلو (کلی) به عمق
2 سانت بود !!! (پدر سوخته ها رو رسید ماشین که جلو پلیس راهنمایی رانندگی پر میشه نوشته بودند دور تا دور خط و خش
دارد!!!!!)
از همه بیشتر چیش زور داره؟ اینکه دستت به هیجا نمیرسه! (مملکت گل و لبلبل!)
آخر اینکه حداقل دو روز باید بدویی دنبال ماشینت.
هیچوقت کسایی رو که تو جملاتشون با "میگن" میخواهند حرفی رو به شما ثابت کنن جدی نگیرید یا اگه میخواهید به حرفشون تکیه کنین حتما دربارش تحقیق کنیین چون احتمال داره میخواهند هر طور شده چیزی رو به شما ثابت کنن یا شما رو هر طور شده از انجام عملی باز دارند شاید اون عمل به نفعشون باشه!!!!
ardalan_zapata
31-03-2011, 17:14
هیچ وقت از شارژر فندکی غیر استاندارد برای موبایلتون استفاده نکنید که مثل من گوشی خشگلتون داغون نشه :41:
حدالمکان از شارژر های فندکی اصل و مخصوص همون گوشی استفاده کنید
Doctor.Freeman
31-03-2011, 17:32
هیچ وقت از شارژر فندکی غیر استاندارد برای موبایلتون استفاده نکنید که مثل من گوشی خشگلتون داغون نشه :41:
حدالمکان از شارژر های فندکی اصل و مخصوص همون گوشی استفاده کنید
یعنی اگه شارژر فندکی اصل و ماله همون شرکت باشه هیچ مشکلی واسه Device پیش نمیاد ؟؟؟
mehran_286
31-03-2011, 23:24
اگر گواهینامه ندارید و ماشین بیمه شخص و بدنه نداره حتی اگر شوماخر هستید یا راهنمایی رانندگی مال باباتون هستش پشت ماشین نشینید
من 4 سال بدون گواهی نامه رانندگی کردم حتی با ماشین سنگین هم کار کردم
ولی یه جا تصادف کردم به دلیل نداشتن گواهینامه + بیمه= 3.5 میلیون واسه یه پراید خسارت دادم
1.5 هم خرج ماشین خودم شد
تا ته اعماقم سوخت:19:
تازه شانس اوردم خودم کمربند نبسته بودم با صورت تو شیشه رفتم و شیشه شکست شانس اوردم کور نشدم یا شیشه تو صورتم نرفت
arashlolos
01-04-2011, 11:47
به هیچ وجه من الوجوه ماشینتونو جایی پارک نکنید که حتی 1 درصد احتمال حمل با جرثقیل وجود داره!
حتی اگه به قیمت گذشتن از کارتون باشه چون اگه اون 1 درصد اتفاق بیوفته
اولا باید خلافی و صاف کنی که خودش پدرتو درمیاره از گرفتن حلافی تا پرداختش تو بانک
دوما 2-3 تومن و کلی وقت فقط برای کپی کردن کل یوم ! مدارک ماشین!
سوما 30 - 40 تومن برای حمل . پارکینگ باید پیاده بشی
چهارما 100 درصد یه بلایی سر ماشینت میاد, مثلا برای من یه خط از سپر عقب تا سپر جلو (کلی) به عمق
2 سانت بود !!! (پدر سوخته ها رو رسید ماشین که جلو پلیس راهنمایی رانندگی پر میشه نوشته بودند دور تا دور خط و خش
دارد!!!!!)
از همه بیشتر چیش زور داره؟ اینکه دستت به هیجا نمیرسه! (مملکت گل و لبلبل!)
آخر اینکه حداقل دو روز باید بدویی دنبال ماشینت.
دقیقا
یا 500 متر اونورترم پارک کنید بقیشو پیاده بیاین یا با تاکسی بهتره تا...
من روز هشتم عید 90 ماشینو تو یجای ممنوع(حمل با جرثقیل)پارک کردم که 5 دقیقه ای برم تو یه شرکت همونجا و برگردم.
ساعتم 8.30 صبح!!!خیابونم خلوت خلوت!
اومدم دیدم بستنش به نیسان هنوز زنجیرو بالا نبرده...افتادیم به منت:31:...گفتش خلاف کردی و ... گفتم ببخشید...گفتند یه قبض مینویسیم باید 10000 بدی...گفتم پول ندارم اول صبحی...گفتش پس باید ببریمش اگه ببریم 30000 باید اونجا پول پارکینگ بدی تازه 40000 خلافی داشتم...گفتم نه لطف کنید اینبارو ببخشین اینجا که خلوته و 5 دقیقه نیست پارک کردمو حلیم گرفتم واسه صبحونه سرد میشه...گفتش باشه پس گواهیتو بیمه و کارت ماشینو بده 1 ساعت دیگه بیا پارکینگ 10000 بده مدارکو بگیر!!!!!!!!!!!!
جالبه اینو راننده نیسان گفت نه اون سروانه...فکر کردن من خرم بلا نسبت...گفتم باشه کارت ماشینو دادم با بیمه رفتند...منم با سرعت 110 تو خیابونای تنگ رفتم خونه صبحونه خوردم پاشدم مستقیم واسه شکایت!!!!!! میدونستم اینا خلاف کردن
رفتم یجا کلانتری همچین چیزایی به شرهنگه جریانو گفتم گفتم دانشجوامو...دیدم با گوشی من زنگ زد به یکی جریانو گفت فهمیدم اینا خلاف کردن
(طبق قانون اگه قبل از بالابردن ماشین با زنجیر جرثقیل صاحب ماشین بیاد اینا حق داشتن ماشینو بدن بهم یا فوقش 7000 تومن واسه زحمتش بگیرن نه 10000 تومن!!!!!!:27:
مستقیم زنگ زد به مدیر اون پارکینگه گفتش این آقا (بنده:31:) میخواد بره شکایت کنه و شما خلاف قوانین عمل کردین
خلاصه مدیر پارکینگ خودش زنگ زد به گوشیم گفتش بیا پارکینگ مدارکتو بگیر!!!
چقدم رو دارن گفتش به راننده نیسان پررو هم زحمت کشیده کارگره 7000 یا 5000 بده!!!
رفتم دیدم این سروانه که ماشینمو گرفته بود داغ کرده میگه برم صورت جلسه کنم و... گیرت بندازم که توهین کردیو از این حرفا!
حیف شد که مدارکم دستش بود و اون عددی نبود که بخوام وقتمو واسش بزارم اگه مدارک دستم بود جوابشو میدادم
اون لحظه واسه اینکه داغتر نشه و مدارکمو بده الکی الکی میگفتم لطف کردین دادین ماشینو بهم شما چه آدم خوبی هستینو...خلاصه کلی خنده و مظلوم بازی درآوردمو...مدارکو گرفتمو دیگه بهش فکر نکردم خواستم بیام راننده نیسان سریع مدارکو از دستم گرفت گفت 7000 تومن.گفتم ... !
گفتم ندارم(واقعا هم نداشتم 3000 جیبم بود که اونو قبول نکرد) چه جالب با گوشی خودش زنگ زد به مدیر پارکینگ که این پول نمیده من گوشیو گرفتم گفتم 3000 میخواست زیادی بگیره حالا پولش فدای سرم این آقا به من بی احترامی کرده فکر کرده هیچی بلد نیستم خواسته پول زورکی بگیره بعد بیام بگم زحمت کشیدی این 7000 تومن واسه تو یعنی فکر کردی من واسه 3000 تومن رفتم کلانتری یعنی اون پیگیریم واسه کم کردن 3000 تومن بود؟!!!!!!!
خلاصه مدارکو بهم دادو رفتم
البته فکرم هست که اون سروانرو اگه بازم دیدمش جوابشو بدم
(اون خلاف کرده بود ولی من به خودش نگفتم خلاف کردی چرا که قاطی میکرد مدارکو نمیداد منم که از راه قانونی میتونستم بگیرم ولی وقت و حوصله بدو بدو ندارشتم)
نتیجه اینکه حقتونو بگیرید
ardalan_zapata
01-04-2011, 12:02
یعنی اگه شارژر فندکی اصل و ماله همون شرکت باشه هیچ مشکلی واسه Device پیش نمیاد ؟؟؟
شارژری که من خریدم 3 هزار تومن بود زد گوشی 600 تومنی منو داغون کرد :31:
قطعا اگر شارژر اصل خریده بودم اینطوری نمیشد :41:
H a m e e d
01-04-2011, 21:34
سلام
ببخشید اینو می گما ولی دلیل اصلی انحراف این تاپیک اینه که مثلا یه بنده خدایی که میاد یه تجربه ای می نویسه
60 جور براش نقد و نظر پیدا میشه که آره منم موافقم و خیلی خوبه
یا میاد نظر اون بنده خدا رو تفسیر میکنه و .....
دوستان خواهش میکنم چیزیهایی حدالمقدور بنویسید که تو حوالی یکی دو خط خط تجربتون بیان بشه......
و من نوعی که خوندم به این نکته پی ببرم که راست میگه هاااا اینجوری خیلی بهتره
یا آهان اگه اینجوری شد منم اینجوری میکنم
حالا به هر دلیلی خواستم استفاده میکنم نخواستم و مخالف بودم نمی کنم......
دیگه لازم نیست هر کی بیاد در مورد تجربه یکی دیگه نظر بده حتما که..
باور کنید اصلا چیز پیچیده ای نیست که اینقدر داره سرش بحث میشه....
عنوان این تاپیک خیلی کلی هست و این چیزایی که الآن شما انتظار دارید رو اصلا اونجا قید نکرده بودید
اینجاست که اهمیت این نکته که صرفا ایجاد یه تاپیک کافی نیست معلوم میشه
تبادل نظر پیرامون یک تجربه به خودی خودش چیز بدی نیست و اینکه میگید عامل اصلی انحراف تاپیک بوده مخالفم، مگه میشه گفت هر تجربه ای منحصر به یه نفر هست؟ در بین تجربه های مشابه میون افراد مختلف نقاط مشترکی دیده میشه و نمیتونیم دیگرانو از بیان زاویه دیدشون نسبت به اون تجربه کم و بیش مشترک، منع کنیم؛ به هر حال اینجا فرومه و فضای گفتگوی دو یا چند طرفه س، نه اینکه لزوما هر کی اومد یه پست فرستاد رفت، نفر بعد هم پست خودشو فرستاد الی آخر..
ضمن اینکه یک نفری که توی تاپیک پست میده باید خودش اینو درک کنه که مخاطب از اینکه تاپیک مدام از پستهای اون پُر شده باشه خسته و دلزده میشه حالا هرچقدر جملاتش قصار و خلاقانه و مفید میخوان باشن، شاید فکر میکنن چون تاپیک پربازدیدیه مدام باید آپدیت بشه در صورتی که همچین لزومی وجود نداره و فقط همونطور که دیده میشه کیفیتو میاره پایین.
یه نکته دیگه اینکه من از اول که این تاپیکو دیدم فکر میکردم و از ظواهرش هم اینطور بنظر میومد که این تاپیک قراره در مورد رفتارها و تجربیاتی که به ویژگیهای روحی و شخصیتی انسان مربوط میشه بحث بشه، ولی بعدا دیدم که پیش پا افتاده ترین نکات روزمره مثل لباس پوشیدن یا حتی توصیه های ایمنی و سایر نکات بی ربط هم در اینجا مطرح میشه که با کمی دقت فهمیدم برای اینجور موضوعات هم تاپیکهایی وجود داره اما کم بازدیدتر یا اصلا سوت و کور هستن که بهتره بجای پُر کردن این تاپیک نذارن اون تاپیکها خاک بخورن:
زندگی برتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیادگیری مسائل کوچک اما در اصل بزرگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدظاهرا فضای مجازی جاییه که آدما فقط با افکار و ذهنیات همدیگه سر و کار دارن اما دعواها و اختلافاتی که من معمولا تو این فروم میبینم، کم از گلاویز شدن های آدما سر مسائل مادی تو محیط واقعی نداره
امیدوارم خونسردی و بردباری خودمونو در برابر همه این مسائل در آینده افزایش بدیم
ظاهرا این بحثا مال دیروز پریروز بوده اما من چون جدیدا دیدمشون گفتم بهتره به همچین پستی ختم بشه
با تشکر:40:
mehran_286
01-04-2011, 22:57
از خرید وسایل دست دوم الکترونیکی به شدت پرهیز کنید حتی مفت
چون طرف مقابل شما تست می کنه دستگاه سالمه میبری خونه میبینی دیگه روشن نمیشه
اگر پول دارید سکه بخرید یا بورس چون اگه به کسی قرض بدی حتی بهترین رفیق با هزار عذر والتماس باید پس بگیری
انگلیسی ها شعار زیبایی دارند : من هنوز انقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم
تو خرید لباس همیشه اینو شعار انگلیسی ها یادتون باشه
موفق باشید
من تو موبایل و تلویزیون زیاد دیدم
mortezaon
02-04-2011, 12:36
هر وقت خواستین جنس دست دوم بخرید حتما از فروشنده فاکتور بگیرید
مخصوصا موبایل که احتمال دزدی بودنش زیاده و حتما به فروشنده بگید که سریال گوشی و ime گوشی را براتون تو فاکتور بنویسه
.
Doctor.Freeman
02-04-2011, 23:24
وقتی دکتر بهتون قرص تجویز میکنه حتما سر ساعت بخورین ( دقیق )
یعنی مثلا هر 6 ساعت دقیقا بخورید تا وقتی کاملا اثر بیماری بره
این چیزی که میگم تو چرک خشک کن واسه من تاثیر زیادی داشته
همیشه 2 - 3 تا پنی سیلین میزدم تا 4 - 5 روز هم حالم بد بود و نا مرتب قرص میخوردم . این دفعه فقط دو روز هر 6 ساعت یک بار یه سرماخوردگی و یک آموکسی سیلین خوردم العان حالمخووبه خووبه :31:
mehran_286
02-04-2011, 23:36
سعی کنید اجناسی که براتون خیلی مهم هست مثل ساعت - گوشی موبایل یا لباس یا قطعه خودرو و هرچیزه مهم مثل دارو ها شامپوها قرص ها رو همیشه به دنبال نمایندگی اون ها بگردید و از نمایندگی بخرید
چون هم خیالتون راحت هستش که سرتون کلاه نمی گزارند و جنس تقلبی نمی دن
شاید قیمتش کمی گرون تر باشه که معمولا نیست ولی در عوض مطمئن هستند
تو ایران تو دارو ها خیلی دست زیاد شده و هر کی شده وارد کنند
الان قرص ضد ریزش مو فیناسترویید(فینی پژیا) چند مدل داره
1-ایرانی ( از 3 شرکت) که هر کدوم یه دوز داره ولی تاثیرش متفاوته(نمیدونم چجوریه- بالاخره ایرانین دیگه)
2- هندی
3- سوییسی
یا شامپو های هد اند شولدر رو فقط از داروخانه بگیرید نه سوپر مارکت
اون هم انباری داره - فرانسه داره - دبی داره - ویه نوع هم هست تو بانه پر می کنند:31:
روغن کاسترول جی تی ایکس یا شل هلیکس یا هر روغن خوبه دیگه تقلبیش زیاده
موفق باشید :40:
Haj_Amoo
03-04-2011, 13:08
خب پست مرتبط بده!!
حرف را به کناری گذاشته و اندکی عمل کنیم!! ... این هم کوچکتجربهی من:
[قید "هیچوقت" رو نمیارم چون تجربههای شخصی الزامن برای همه یک نتیجه ندارن!] به سخنان و تصمیمهایی که درحال جوگیری یا برای اولین بار و بدون درک درستی از اونچه ممکنه بعدن پیش بیاد، گرفته میشن بها ندین و براساسشون قولی ندید، که چون جو از سر بپره، با کوچک فشاری همون کسی که قول داده، بر زیر قول خواهد زد!! و این موقعی خودش رو نشون میده که تصمیم شما عواقبی هم داشته باشه ... !!!
مثلن سی نفر قرار میزارن که یه روز به مدرسه نیاین و همه هم با مشتهای گره کرده و فریادهای الله اکبر و یالثاراتالحسین (!!!) پشتیبانی میکنن بعد ...!!!
caca_caca888
03-04-2011, 13:27
وقتی دکتر بهتون قرص تجویز میکنه حتما سر ساعت بخورین ( دقیق )
یعنی مثلا هر 6 ساعت دقیقا بخورید تا وقتی کاملا اثر بیماری بره
این چیزی که میگم تو چرک خشک کن واسه من تاثیر زیادی داشته
همیشه 2 - 3 تا پنی سیلین میزدم تا 4 - 5 روز هم حالم بد بود و نا مرتب قرص میخوردم . این دفعه فقط دو روز هر 6 ساعت یک بار یه سرماخوردگی و یک آموکسی سیلین خوردم العان حالمخووبه خووبه :31:
کپسول (فکر کنم چرک خشک کن هم کپسول باشه) رو باید حتما تا آخرش مصرف کنید.حتی اگر یکی دو روز اول خوب شدید...
اگر تا آخر مصرفش نکنین فکر کنم بدن در برابر چرک خشک کن مقاوم میشه و بعدن که دوباره کارتون بهش خورد دیگه اثرشو درست و حسابی نذاره...
shahinfarasystem
05-04-2011, 15:59
سلام
اقا توي تصميم هاي عادي توي زندگي ات اگه بين چند تا چيز مرددي يكي اش رو زود تر انتخاب كن
ترديد باعث ميشه آدم بيشتر از كارش عقب بيوفته و اعصابشم داغون شه
و يه نكته ديگه اگه مي خواي چيزي رو انتخاب كني عموما بايد جوري باشه تو نگاه اول و با بررسي اوليه خيلي كوتاه به دل بشينه
ماشين، لباس، دوست و.... در مورد همه صدق ميكنه
اگه بخواي چيزي رو كه خوشت نمياد ناديده بگيري يا بخواي با دليل و مدرك بگي فلان چيز خوبه اذيتت ميكنه.....
Lady parisa
05-04-2011, 16:03
توهین به رانندگان عزیز نشه!!!ببخشید
خواهشا وقتی یه راننده عطسه می کنه حتما شیشه ماشین رو پائین بکشین وگرنه آنفولانزای....... نمی دونم چی ؟ می گیرین
arashlolos
05-04-2011, 16:10
خواهشا وقتی یه راننده عطسه می کنه حتما شیشه ماشین رو پائین بکشین وگرنه آنفولانزای....... نمی دونم چی ؟ می گیرین
راننده بنده خدا ناراحت میشه
من خودم که عطسه میکنم یعنی هنوز عطسه نکردم شیشه رو میدم پایین:20:
caca_caca888
05-04-2011, 16:15
حالا یکی از مسافرا عطسه بزنه ایرادی نداره؟!
آهان فکر کنم تجربت اینطوری بوده!!
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
سر سفره بدترین جا برای عطسه کردنه...
Lady parisa
05-04-2011, 16:31
نه که بی ایراد باشه نه.مسافر و راننده نداره
ولی چون این اتفاق برای من افتاده.و انفولانزای بدی گرفتم.تمام بدنم (سلول به سلول) درد می کرد.
ولی خوب خیلی چیزای توی وسایل نقلیه عمومی رعایت نمی شه
1- همین با تلفن همراه صحبت کردن.ببخشید یارو چکش برگشت خورده یهو توی ماشین شروع می کنه به فش بییییییییییییییییب
2- اول صبح چت خواب زدی. راننده صدای این خانوم صداقتی رادیو زیاد می کنه کلی با صدای اون حال می کنه و می خنده
3- ماشین بغلی بد می پیچه راننده توی ماشین یهو داد می زنه و شروع می کنه به فش بییییییییییییییییییییب
و ....
از همه بدتر وقتی که یهویی راننده هوس می کنه شیشه رو بده پائین .ببخشید حموم هم نرفته دیگه داشته باش شرایط ماشینو
یا اینکه مونده پشت چراغ می خواد یه عطری ادکلنی چیزی بزنه.(خوب مرد عاقل نمی گی شاید مسافرت از این بو حالت تهوع بگیره
یا خدا نصیب گرگ بیابون نکنه(توهین به آقایون نشه هاااااا) دیرت شده عجله داری. قسمتت یه پراید میشه که دو تا آقای می چپن عقب و تو می مونی.از این ور دستگیره در هم هست که مثل خنجر رفته توی پهلوت از اونور آقای وسطی که خدا خدا می کنه ترمزی پیچی ، یه حرکتی بشه یا خوابش ببره ..............دیگه خودتون بهتر می دونید
واقعا متاسفم برای بعضی از آدما توی این جامعه
Doctor.Freeman
05-04-2011, 16:40
تابستون نزدیکه و به هیچ وجه تویه وسایل نقلیه خودتون از این آیتم ها استفاده نکنید :
1 - روکش چرمی واسه صندلی ( هر چی تیره تر بد تر )
2 - خوشبو کننده های گرم و شیرین ( مثل توت فرنگی - آلبالو و ... )
3 - خز و روکش چرم یا فوم برای روی داشبرد ...
یا خدا نصیب گرگ بیابون نکنه(توهین به آقایون نشه هاااااا) دیرت شده عجله داری. قسمتت یه پراید میشه که دو تا آقای می چپن عقب و تو می مونی.از این ور دستگیره در هم هست که مثل خنجر رفته توی پهلوت از اونور آقای وسطی که خدا خدا می کنه ترمزی پیچی ، یه حرکتی بشه یا خوابش ببره ..............دیگه خودتون بهتر می دونید
سلام
این مورد منو خیلی اذیت میکنه. به خدا بارها شده نفر وسط افتادم (یا تک با 2 تا خانوم پشت) تا سر حد آبمیوه گیری مچاله شدم، تا مبادا ناراحت یشن ولی در 100 درصد موارد دیدم زن ریز ریز بیشتر نزدیک میشه، شونه به شونه میشه، خودشو سر پیچا راحت ول میکنه. الکی با زیپ کیف ور میره.
یکی بود که دیگه خیلی راحت راحت بود و من ناراحت گفتم خودمو خلاص کنم و منم راحت بشینم که جلوی همه آبروی ما رو برد. آقا یعنی چی.... درست بشینین و .... . میخواستم همونجا دستمه بندازم دهنمه جر بدم.:27:
arashlolos
05-04-2011, 16:44
تو بانک با موبایل حرف میزنن رو چی میگی؟؟؟!!!!!!!
صداشون بیرون از بانکم میرسه!
مرده بغلت تو صف واستاده(بعضی بانکای عقب افتاده هنوز صفیه نه شماره ای!) یهویی میبینی یه آهنگ شاد با ولوم آخر به گوشت میرسه گوشیو از جیبش درمیاره صداش تیز میشه همه نیگا میکننش بعد با صدای بلند میگه:سلام ...قربانت...چاکرم...الان دارم واریز میکنم کلی هم حرفای الکی میزنه تا قشنگ ارضا بشه...بعد که تموم میکنه با دوبرابر صدای قبلی با متصدی بانک صحبت میکنه کلی هم قربونش میره و خداحافظی و نوکرشم هست...!
ولی بگم نسل اینا دیگه داره منقرض میشه این دیگه اوجش بود بعید میدونم شماها بازم از این چیزا ببینید
Lady parisa
05-04-2011, 17:00
در 100 درصد موارد دیدم زن ریز ریز بیشتر نزدیک میشه، شونه به شونه میشه،
خوب به این شدت ها هم نیست!!!!ولی خوب نباید بی انصاف بود همه جا و همه قشرها خوب و بد داره قبول دارم.
من خیلی اهل سوار شدن وسیله نقلیه شرکت واحد نیستم .هیچ رقمشو چه پولی چه تند رو چه کند رو چه کارتی
بدم می یاد عمر ادم تلف میشه.به خاطر همین خیلی تجربه پیدا کردم
اما انصافا بوده زمانی که یه آقای کاملا محترم کنار دستم نشسته و انقدر معذب بوده که خود من خجالت کشیدم.اینم هست
-----------------------
تو بانک با موبایل حرف میزنن رو چی میگی؟؟؟
ماشالا اون که دیگه مرز نداره
Переклад не
05-04-2011, 19:10
آقایون اون دسته هاشون که با اتوبوس اینور اونور میرن...دانشجوئن دانشگاشون شهرای دیگس مجبورن با اتو برن توجه کنن که وقتی دختری خواست پیاده بشه و بلند میشه و می ایسته که راننده تو مکان مورد نظر توقف کنه و شما هم دقیقا جایی نشستید که دختره کنار شما ایستاده(ردیف جلو مثلا) ، دقت کنید تو این مواقع ممکنه از کنار اتوبوس ماشینی رد بشه که راننده مجبور به کج کردن ناگهانی فرمون بشه و منجر بشه اون فردی که ایستاده بیوفته بغلتون
چون بعدا دیگه نمیشه به مسافرا جواب پس داد که فلان و بهمان
:دی
این بلا دو بار سر من اومده
مواظب باشید
shahinfarasystem
05-04-2011, 20:12
حالا حال دوستان بد نشه.اونم وقتی یه قاشق پر از برنج و خورشت گذاشتی دهنت
بیچاره اون بغل دستی و از همه مهتر روبروئیت
نه که بی ایراد باشه نه.مسافر و راننده نداره
ولی چون این اتفاق برای من افتاده.و انفولانزای بدی گرفتم.تمام بدنم (سلول به سلول) درد می کرد.
ولی خوب خیلی چیزای توی وسایل نقلیه عمومی رعایت نمی شه
1- همین با تلفن همراه صحبت کردن.ببخشید یارو چکش برگشت خورده یهو توی ماشین شروع می کنه به فش بییییییییییییییییب
2- اول صبح چت خواب زدی. راننده صدای این خانوم صداقتی رادیو زیاد می کنه کلی با صدای اون حال می کنه و می خنده
3- ماشین بغلی بد می پیچه راننده توی ماشین یهو داد می زنه و شروع می کنه به فش بییییییییییییییییییییب
و ....
از همه بدتر وقتی که یهویی راننده هوس می کنه شیشه رو بده پائین .ببخشید حموم هم نرفته دیگه داشته باش شرایط ماشینو
یا اینکه مونده پشت چراغ می خواد یه عطری ادکلنی چیزی بزنه.(خوب مرد عاقل نمی گی شاید مسافرت از این بو حالت تهوع بگیره
سلام
این مورد منو خیلی اذیت میکنه. به خدا بارها شده نفر وسط افتادم (یا تک با 2 تا خانوم پشت) تا سر حد آبمیوه گیری مچاله شدم، تا مبادا ناراحت یشن ولی در 100 درصد موارد دیدم زن ریز ریز بیشتر نزدیک میشه، شونه به شونه میشه، خودشو سر پیچا راحت ول میکنه. الکی با زیپ کیف ور میره.
یکی بود که دیگه خیلی راحت راحت بود و من ناراحت گفتم خودمو خلاص کنم و منم راحت بشینم که جلوی همه آبروی ما رو برد. آقا یعنی چی.... درست بشینین و .... . میخواستم همونجا دستمه بندازم دهنمه جر بدم.
تو بانک با موبایل حرف میزنن رو چی میگی؟؟؟!!!!!!!
صداشون بیرون از بانکم میرسه!
مرده بغلت تو صف واستاده(بعضی بانکای عقب افتاده هنوز صفیه نه شماره ای!) یهویی میبینی یه آهنگ شاد با ولوم آخر به گوشت میرسه گوشیو از جیبش درمیاره صداش تیز میشه همه نیگا میکننش بعد با صدای بلند میگه:سلام ...قربانت...چاکرم...الان دارم واریز میکنم کلی هم حرفای الکی میزنه تا قشنگ ارضا بشه...بعد که تموم میکنه با دوبرابر صدای قبلی با متصدی بانک صحبت میکنه کلی هم قربونش میره و خداحافظی و نوکرشم هست...!
ولی بگم نسل اینا دیگه داره منقرض میشه این دیگه اوجش بود بعید میدونم شماها بازم از این چیزا ببینید
انقدر بدم میاد این زنا هی میان تو قسمت مردونه ... چه تو اتوبوس چه تو مترو
پرروها میان تو اتوبوس زنونه خالیه خالیه ها اما باز میان تو مردونه!
این دفعه منم سوار اتوبوس شدم مردونه خالی بود رفتم تو زنونه .قشنگ رفتم اون ردیف آخر آخرم نشستم خیلی ضایع بود . همون یه بار بسه همه ی زنا چپ چپ نگام میکردن
همیشه برای مردای مسن پا میشم اما برای زنای مسن عین پرروها میشینم سرجام.......دوستان ببخشید باز داریم میریم سر خونه اولااااااا
تجربه ای باید نوشته بشه که به درد من نوعی بخوره که تو فلان موقعیت استفاده کنم
اینا بیشتر شبیه درد دل و انتقاد بود......
mehran_286
06-04-2011, 22:44
در مورد خرید ماشین و ....
اول این که اگر ماشین ایرانی می خرید حتما صفر کیلومتر بگیرید اگر پول صفر ندارید نگیرید چون همش ضرر
من ماشینم تو خرج افتاده میخوام ردش کنم
ماشین کارکرده اگر خوب باشه صاحبش نگه میداره یا میفروشه با آشناهاش (تجربه خرید 8 ماشین)
ماشین کارکرده خرج داره و خرج _ خرج میاره
من امروز ماشینمو بردم کولرشو گاز کنم 250 هزار پیاده شدم( جوش رادیاتور7000 - گاز کولر40000 - تعویض اواماتور(68000تومان) در اوردن دیاق و تعویض 45000چون قبلا یه ضربه کوچیک داشته زده کل دستگاه کولر رو داغون کرده 25000 دستمزد تعویض و کلی خرج دیگه )
در صورتی که کسی (خیلی اروم) به سپر جلو زد سریع کولر رو تست کنید چون رادیاتور و شیلنگ کولر زود خراب میشه
همیشه پیش اشنا برید اگه ندارید برید نمایندگی
هر 8 ماه با دستگاه انژکتورتون رو بشورید
Doctor.Freeman
07-04-2011, 16:19
همیشه شبا زود بخوابید تا صبحا زود بیدار شید - یه هفته این کارو بکنید تاثیرشو خودتون میفهمید .
در ضمن اگر صبح دیر بیدار میشید تا 1 ساعت هیچ تصمیمی نگیرید . به هیچ وجه .
چون هنوز ذهن خسته اس و به حالت عادی بر نگشته ... :40::11:
----------
نمیدونم من چرا بیشتر تجربیاتی که میگم میره به قسمت اسپم . یعنی واقعا انقدر پیش و پا افتادس تجربیاتم که Delete بشه ؟؟!! :41:
افسرده و منفی گرا نباشید.باعث میشه از زندگیتون عقب بیفتید.از اشتباهات گذشتتون درس بگیرید.
به دوستان دبیرستان،دانشگاه که رفتن پی زندگیشون فکر نکنید.مخصوصا اونهایی که حتی بهتون یه زنگ یا ایمیل هم نمیدن.
من که از این موضوع خیلی ضرر کردم
اگه یه وقت میخاستین دوغ، دلستر، نوشابه یا...... یخرین و رفتین سوپر مارکت و بسته بود بر نگردین خونه... یا راه دور تر نرین...
چون جاهای دیگه هم از اینجور چیزا داره:
ساندویچی، رستوران ، هتل، بعضی از روزنامه فروش ها و.....
Переклад не
11-04-2011, 11:24
یه تجربه ی خیلی طلایی از یکی از بزرگان هست که میگه
برای بدست آوردن چیزهایی که تاکنون نداشتید باید کسی باشید که تاکنون نبودید
MasterGeek
11-04-2011, 13:21
تجارب رو باید تجربه کرد تا بشه ازشون استفاده کرد واسه همین:
سعی کنید از اونچه که میترسید غلبه کنید و در واقع با این غلبه بر ترس ها یاد بگیرید.
shahinfarasystem
12-04-2011, 07:40
اون چيزي كه ازش خيلي ميترسي واقعا اونجوري ترس آور نيست كافيه با فكر بري جلو ....
ميبيني شرايط خودشون جور ميشن....
hamid_diablo
12-04-2011, 20:23
سلام
اینم از تجربه تلخ خرید گوشی
1.حتما وقتی میخواد گوشی تلفن همراه بخرید با خودتون یه نفر رو ببرید.چند روز پیش یه گوشی خریدم ولی یادم رفت بلوتوثشو امتحان کنم.آوردم خونه دیدم بلوتوثش کار نمیکنه بردم که پس بدم آقای فروشنده گفت که باید اول امتحانش میکردی بعد میبردی الان هم نمیتونم کاری برات کنم!!!!!
2.همیشه وقتی برای خرید میرید مطمئن باشد که پول تو کیف یا جیبتون هست.هفته پیش با پسر عموم رفته بودیم کباب ترکی بخوریم(جاتون خالی)خوردیم و بعدش فهمیدیم که پولمون تقریبا 200 تومن کمه.مونده بودیم چی کار کنیم.خلاصه 2 تا سسی که برامون گذاشته بودن رو نخوردیم و اینجوری شد که پولمون رسید
ba maram
12-04-2011, 23:02
اگه رابطه ای رو خواستید تموم کنید هیچ وقت خودتون رو پایین نیارید....همیشه از خودتون یک افسانه بسازید
hamid_diablo
13-04-2011, 10:57
sسلام
1.سعی کنید تو جمع کسی رو ضایع یا مسخره نکنید چون مطمئن باشید همین بلا سرتون میاد
2.برای کارای دفتری مثل بیمه و یا امور دانشجویی تمام مدارک لازم رو ببرید فکر نکنید که فلان برگه به دردتون نمیخوره
چند روز پیش رفته بودم ذانشگاه تا فیش غذایی رو تمدید کنم یادم رفته بود برگه انتخواب واحدمو ببرم به خاطر همین دوباره
برگشتم خونه و مدارک رو بردم
3.خیلی مهم تقریبا 1 ماه پیش بود که تو تاکسی سر 50 تومن کرایه کلی با راننده بحث کردم داستان از این قرار بود که یکی
از مسافرا که میخواست پیاده شه به راننده گفت که کرایه 400 تومنه ولی راننده میگفت که نه 450 تومنه .تو همین گیر و دار
که داشتن بحث میکردن من هم برگشتم گفتم که آره کرایه 400 تومنه.تا من این حرف رو زدم مسافر کناری که داشت بحث میکرد گفت آقای راننده نگه دار و بعدش هم 450 تومن داد.چشتون روز بد نبینه من مونده بودم و راننده محترم که تا آخر مسیر هر چی از دهنش دراومد بهم گفت
benyamin 100
13-04-2011, 15:43
هیچ وقت تو گذشته و آینده زندگی نکنید، چون از زندگیتون عقب می مونین
همیشه تو حال زندگی کنید
caca_caca888
13-04-2011, 20:31
از سلام دادن خجالت نکشید.
اگه تو مهمونی ای جایی بودید و شک داشتید که به این سلام دادید یا نه؟! حتما برید سلام بدید.(فوقش اینه که طرف میگه خنگه هی سلام میده دیگه:دی)
جایی که شک داشتید باید دیده بوسی کنید یا نه هم باز دید و بوسی کنید بره
من سر سلام دادن خیلی مشکل دارم همیشه:دی
benyamin 100
13-04-2011, 22:45
هیچ وقت به کسی اجازه ندید جلوتون غیبیت کنه
کار خیلی کثیفیه ، باعث می شه نسبت به اون طرف دل چرکین بشید، و چه بخاید و چه نخاید رابتتون رو با اون ضعیف تر کنید
برعکش رو هم در نظر بگیرید که مثلا یکی از دوستاتون از یه دوست دیگتون تعریف می کنه، و چقدر باعث می شه که شما نسبت به اون طرف حس بهتری پیدا کنید
+
شما می گی دیده بوسی ولی به نظر من بیشتر شبیه تف مالیه
از این رسم زیاد خوشم نمیاد :31:
ba maram
14-04-2011, 00:02
همیشه دعوایی باشید...کسی خواست شاخ بازی در بیاره حالشو همونطوری که بی احترامی کرده در بیارید
بعد دعوا به هیچ وجه عذاب وحدان نگیرید و گل ببرید(تجربه نشون داده طرف پروتر میشه)
hamid_diablo
14-04-2011, 13:28
سلام
.همیشه وقتی از زیر ساختمانهایی که در حال ساختن رد میشین به شدت مراقب باشید یا اصلا رد نشید
همیشه دعوایی باشید...کسی خواست شاخ بازی در بیاره حالشو همونطوری که بی احترامی کرده در بیارید
بعد دعوا به هیچ وجه عذاب وحدان نگیرید و گل ببرید(تجربه نشون داده طرف پروتر میشه)
زياد از اين قضيه خوشم نيومد
من خودم همينكارو كردم و يكي رو از دست دادم
بعدا خيلي پشيمون شدم
به نظر من بايد سنجيده عمل كرد تا بعدا پشيمون نشيد
قصاب ها و مرغ و ماهی فروش ها مواظب گوشت هاشون باشند که یه وقت گربه ها... : در ضمن چقدر خوبه چه اونایی که شغلشون با گوشت سر و کار داره و چه ماها که قصاب نیستیم اون تیکه های اضافی از مرغ و گوشت و... (ما مشهدیا بهش میگیم پلنچه) رو بزاریم یه جایی که گربه ها در رفت و آمدند... صواب داره....
Doctor.Freeman
15-04-2011, 14:23
قصاب ها و مرغ و ماهی فروش ها مواظب گوشت هاشون باشند که یه وقت گربه ها... : در ضمن چقدر خوبه چه اونایی که شغلشون با گوشت سر و کار داره و چه ماها که قصاب نیستیم اون تیکه های اضافی از مرغ و گوشت و... (ما مشهدیا بهش میگیم پلنچه) رو بزاریم یه جایی که گربه ها در رفت و آمدند... صواب داره....
اصلا این چیزی که میگی خوب نیست .
چرا ؟
چون گربه جزو حیوونایه وحشیه ولی ما آدما با کثافت کاری هامون آوردیمشون تو شهر وگرنه جاش تو جنگله .
همین چند روز پیش یه برنامه داش تو تلوزیون نشون میداد که خرس ها تو یه شهری به خاطر اینکه مردم آشغالاشونو اینور اونور میریزن اومده بودن تو شهر .
قضیه گربه هم همینجوری شروع شده .
البته عذر میخوام نسبت به نظر شما جبهه گیری کردم ولی واقعیت همینه ...
:40::11:
موقع دیدن فوتبال ایرانی همیشه سعی کنید اول بچه های کوچیک رو از تلویزیون دور کنید :21: حتی الامکان خوابشون کنید !
malkemid
16-04-2011, 11:18
تجربه شخصی من....
هیچوقت با یه پزشک وارد مسائل مالی نشید...حتی الامکان سعی کنید کارفرماتون پزشک نباشه.
تجربه شخصی من....
هیچوقت با یه پزشک وارد مسائل مالی نشید...حتی الامکان سعی کنید کارفرماتون پزشک نباشه.
:18::18::18:
به نکته ی شدیدا ظریفی اشاره کردی! :18:
جدی چرا اینطورن؟ (البته اگه کسی اینجا پزشکه قصدی ندارم)
Doctor.Freeman
16-04-2011, 15:42
بیش تر افراد از دندون پزشکی به خاطر دردش میترسن ...
یه پیشنهاد .
اگه دندونتون خرابه و چرک کرده و میخواین برین دندون پزشکی .
قبلش . حتما به مدت 4 الی 5 روز هر 8 ساعت 1 بار یک کپسول آموکسی سیلین یا کو آموکسی کلاو بخورین تا چرک دندون کاملا از بین بره .
اینجوری زیر عمل دندون پزشکی درد دندونتون به 0 میرسه .
موفق باشید .
Переклад не
16-04-2011, 15:53
هیچ وقت خودسر دارو مصرف نکنید!
ممکنه بدنتون حساسیت داشته باشه و منجر به سکته بشه
Arash4484
16-04-2011, 16:37
چون گربه جزو حیوونایه وحشیه ولی ما آدما با کثافت کاری هامون آوردیمشون تو شهر وگرنه جاش تو جنگله .
مسلمه اینکه میگم یک اظهار نظر در مورد تجربه دیگران نیست ، یک صحبت علمیه
چند هزار سال پیش نژادی از گربه شهری-خانگی که ما صحبتشو میکنیم در طبیعت و جنگلها و...منقرض شده و دیگه هم برنمیگرده(مگر روزی که بشر منقرض بشه-اگر خودش هم منقرض نشه)
اولین قومی که گربه ها رو اهلی کردن مصریان باستان بودن و از اون زمان بین آدمهان ؛و ربطی به آشغال پروری و کثافتکاریهای اخیر تمدن نداره
گربه سانان جزو حیواناتین که بذات با انسان خو میگیرن و این دسته شهر نشین شده شان: ) در روستاها و در هرجا که ردی از انسان خورده هم پیدا میشود
این قضیه یا سگها یا ...مبنای متفاوتی داره با اونچه از حیواناتی مثل موش یا خرچنگ یا گرگ یا...در هجوم به شهرها انجام میدن، هرکدوم عامل متفاوتی داره
MasterGeek
16-04-2011, 20:58
فرهنگ ما تا حد زیادی ضد حیوانی است. در حالیکه مریضی و کثافتی که از اعضای خانوداده مون تهدیدمون میکنه به مراتب بیشتر از حیواناتی هست که اغلب بیماریهاشون تهدیدی برای انسان نیست و بعضا هم نقش واکسیناسیون طبیعی در مقابل نمونه های انسانیشو دارن....
hamid_diablo
18-04-2011, 12:46
سلام دوستان
1.از گوشی موبایلتون به شدت محافظت کنید!!!!!!!!!:5:
دیروز بعد از دانشگاه با موتور دوستم داشتیم برمیگشتیم که یهو گفت که حمید گوشیم نیست.یه گوشه نگه داشت و هر چی جیب و کیفشو گشت پیداش نکرد.اول فکر کردیم که دزدیدن بعد شب بهم زنگ زد گفت که گوشی پیدا شده و تو مسیری که اومدیم از جیبش افتاده بود تو خیابون شانس آورده بود که گوشی له نشده بود
2. تو هر کاری حتما مشورت کنید
پسر عموی بنده به حساب اینکه شماره جفت چشماش 8 هست و میتونه معافیت پزشکی بگیره از دانشگاه پیام نور انصراف داده بود(برای گرفتن معافیت پزشکی باید از دانشگاه انصراف داد!!!!!!)بنده خدا بعد از پست کردن دفترچه و حضور در شورای پزشکی متوجه شد که شماره چشماش کمتر از 7 هست و باید بره خدمت مقدس سربازی.از دانشگاه رونده شد و به سربازی روانه شده!!!!!!!!:2:
3.سعی کنید کمتر به کسی پول قرض بدید!!!!!!!!:20:
یک ماه پیش یکی از دوستای قدیمیم بهم زنگ زد و گفت پدرم بیماری قلبی داره و الان تو بیمارستانه .30 هزار تومن پول داری بهم بدی !!!!بعد از یه هفته برمیگردونم !!!!!منم چون خیلی دلسوزم جای 30 توم 40 تومن بهش دادم گفتم شاید لازمش بشه.دوست گلمون الان 1 ماه که جواب تلفنمو نمیده!!!!!!!
Переклад не
18-04-2011, 13:26
تو انتخاب دوستتون خیلی دقت کنید
نگید ای بابا ما با بقیه فرق داریم هیچ چی رومون تاثیر نمیذاره و اینا
من تو روال دانشگاه با یکی دوست شدم که مشکل اخلاقی داشت (گرایش زیادی به بچه ها داشت) منظورم که ایشالله معلومه دیگه
منم از اونجایی که مغرور شدم و گفتم این که سهله بزرگتر از این هم نمیتونه روم تاثیر بذاره و منو به سمت افکار خودش بکشونه ، بعد از یکی دوسال یواش یواش دیدم که منم کشیده شدم به همون سمت .یعنی منم مثله خودش شدم
خدارو شکر که الان 3 - 4 ساله خبری ازش ندارم و همه چی به حالت اول برگشته
دوست خیلی تاثیر رو آدم داره
شاید 99 درصد
shahinfarasystem
18-04-2011, 19:53
اگر مشکلی دارید که از نظر فکری اذیتتون می کنه حتما به یه مشاور یا روانشناس مراجعه کنید
تا کمکتون کنه حل شه
سازش با این جور مسائل هیچی رو حل نمیکنه
اگه با هزینه اش هم مشکل دارید میتونید به خانه های سلامت که شهرداری زحمت تاسیس اش رو کشیده
و توی سطح شهر توی هر منطقه هم چند تایی هست مراجعه کنید
حداقل مشاور اونجا میتونه راهنمایی های اولیه رو براتون انجام بده .....
اگر مشکلی دارید که از نظر فکری اذیتتون می کنه حتما به یه مشاور یا روانشناس مراجعه کنید
تا کمکتون کنه حل شه
سازش با این جور مسائل هیچی رو حل نمیکنه
اگه با هزینه اش هم مشکل دارید میتونید به خانه های سلامت که شهرداری زحمت تاسیس اش رو کشیده
و توی سطح شهر توی هر منطقه هم چند تایی هست مراجعه کنید
حداقل مشاور اونجا میتونه راهنمایی های اولیه رو براتون انجام بده .....
در مورد چه مشکلاتی میتونند راهنمایی کنند؟
shahinfarasystem
19-04-2011, 21:33
در مورد چه مشکلاتی میتونند راهنمایی کنند؟
همه جوره هست
روانشناسی فردی اضطراب- وسواس- اختلال جنسی- مشکلات زوج های جوان و موارد مشابه....
arashlolos
21-04-2011, 10:08
از سلام دادن خجالت نکشید.
اگه تو مهمونی ای جایی بودید و شک داشتید که به این سلام دادید یا نه؟! حتما برید سلام بدید.(فوقش اینه که طرف میگه خنگه هی سلام میده دیگه:دی)
من سر سلام دادن خیلی مشکل دارم همیشه:دی
این تیکه مال خودمه 100 بارم شده سلام کنید تا نگه این چرا سلام نمیکنه
کوچیک که بودم داییم و زن داییم اومدن خونمون من از پنجره اتاقم (داشتم درس میخوندم) بهشون سلام گفتم بعدش که رفتم پیششون گفتم خوب یبار بسه دیگه سلام نکردم همینطوری نشستم روبروشون حالا تصور کنید اون لحظه رو :43::43::43::43::43::43: (دیدم یجوری نگام میکنن!!!:34: :9:)
گیر ندین گفتم که بچه بودم:santa:
تازه توی مهمونی های شلوغ طرفم یادش میره که ما باهاش سلام کردیم اون موقعم شما 2باره سلام نکنید خودتون ضایع میشین
هیچ وقت به کسی اجازه ندید جلوتون غیبیت کنه
کار خیلی کثیفیه ، باعث می شه نسبت به اون طرف دل چرکین بشید، و چه بخاید و چه نخاید رابتتون رو با اون ضعیف تر کنید
برعکش رو هم در نظر بگیرید که مثلا یکی از دوستاتون از یه دوست دیگتون تعریف می کنه، و چقدر باعث می شه که شما نسبت به اون طرف حس بهتری پیدا کنید
+
شما می گی دیده بوسی ولی به نظر من بیشتر شبیه تف مالیه
از این رسم زیاد خوشم نمیاد :31:
من و خونوادم (مخصوصا داداشم) غیبت رو ترک کردیم البته با آگاهی کامل و اینکه غیبت چقدر کثیفه و...
بوس = تف (غیر از...!):46::40:
ثوابه رو موافقم تو دانشگامون همون یه تیکه گوشت کوچیکی که میزارن یخوردشو گاهی میدم به گربه های گرسنه اونجا (که یکیشونو که بچه بود و خونمون بود اذیت میکرد خودم به اصرار پدرم آوردمش دانشگامون!)
اصلا این چیزی که میگی خوب نیست .
چرا ؟
همین چند روز پیش یه برنامه داش تو تلوزیون نشون میداد که خرس ها تو یه شهری به خاطر اینکه مردم آشغالاشونو اینور اونور میریزن اومده بودن تو شهر .
قضیه گربه هم همینجوری شروع شده .
البته عذر میخوام نسبت به نظر شما جبهه گیری کردم ولی واقعیت همینه ...
:40::11:
خوب اگه گوشتو ببرن جنگل بدن به گربه ها موافقین؟:39::39::39:
Doctor.Freeman
21-04-2011, 11:39
حالا چرا گیر دادین به این قضیه گربه .
اونایی که گربه دارن ( خودم قبلا داشتم ) میدونن گربه چقدر نامرده . بچش بیفته اگه 2 روز بهش غذا ندی تو رو یادش میره .
اگه یه روز به گربه غذا بدی هر روز میاد همون جا دمبال غذا ( چون پر توقع ) .
یه چیز دیگه : راه ثواب کردن خیلی زیاده حالا چرا دم خونتون گربه جمع کنید که میخواین یه ذره ثواب کنید .
یه پیشنهاد : اگه دور تر از خونتون خرابه دارین میتونین گوشت های اضافه رو اونجا بریزین تا هم به قول خودتون ثواب کنید هم به قول من گربه دم خونتون جمع نشه و کثیفی بوجود نیاره :10:
موفق باشید . :11::40:
shahinfarasystem
21-04-2011, 19:53
با عرض سلام و احترام خدمت تمامی دوستان عزیز
بر حسب مشکلات پیش آمده در پست های ارسالی گذشته نه چندان دور و با عنایت به تاکید مدیران محترم بر قانون مندی
و بهره گیری از روال درست پیشبرد تاپیک های انجمن، به پیشنهاد دوست خوبمون dusti55 عزیز و با کمک خود ایشون که دستی هم
بر ادبیات غنی فارسی دارند 7 پیمان دوستانه به عنوان قوانین 7 گانه تاپیک در نظر گرفتیم که دوستان عزیز میتونند توی پست اول
تاپیک جاری پیمان های دوستانه ای رو که در نظر گرفتیم مطالعه بفرمایند تا انشاالله با در نظر گرفتن موارد گفته شده در جمع هم و به
خوبی بتونیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم
با آرزوی موفقیت
Shahinfarasystem
arashlolos
21-04-2011, 20:28
با عرض سلام و احترام خدمت تمامی دوستان عزیز
بر حسب مشکلات پیش آمده در پست های ارسالی گذشته نه چندان دور و با عنایت به تاکید مدیران محترم بر قانون مندی
و بهره گیری از روال درست پیشبرد تاپیک های انجمن، به پیشنهاد دوست خوبمون dusti55 عزیز و با کمک خود ایشون که دستی هم
بر ادبیات غنی فارسی دارند 7 پیمان دوستانه به عنوان قوانین 7 گانه تاپیک در نظر گرفتیم که دوستان عزیز میتونند توی پست اول
تاپیک جاری پیمان های دوستانه ای رو که در نظر گرفتیم مطالعه بفرمایند تا انشاالله با در نظر گرفتن موارد گفته شده در جمع هم و به
خوبی بتونیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم
با آرزوی موفقیت
Shahinfarasystem
با عرض سلام و احترام
تا اینجاش بدک نبود خوب بعضی تجربیات واقعا کاربردی بود بعضی ها هم خوب کمتر.
ولی خداییش هیچ تاپیکی تو کل انجمن هایی که عضو هستم اینقدر برام مفید نبوده حتی اون تاپیک هایی که جملات کوتاه و ناب بزرگان رو مینویسند
تاثیرگذاری جملاتی که دوستان مینویسند که به زبان ساده و خودمونیه هر کاربری هستش خیلی بیشتره بخصوص که تجربه شخصی افرادی هستش که در یک زمان و در یک جامعه در شرایط تقریبا مساوی زندگی میکنند
در پست اول اون جملاتم که آقا شاهین نوشتند که دیگه حرفی ندارم براش بزنم همین که قسمت هایی که واقعا مورد نیازم بود که همیشه یادم بمونه رو دیوار اتاقم زدم
شخصا از همگی که پست زدند و میخوان بزنن تشکر میکنم :11::11::11:
با 7 پیمان دوستانه هم موافقم
(فکر کنم این تشکر ارزش یه پست مجزا رو داشت:20:)
shahinfarasystem
22-04-2011, 16:03
گاهی برای تصمیم گیری چشمات زیادی به موضوع نزدیکه
این جور مواقع باید از یکی که یه کم عقبتره کمک بگیری تا بفهمی دوروبر اون موضوعی که چشمت بهش چسبیده چه خبره؟؟؟؟
منم میگم مهمترین تجربم رو
"تا آبروت نرفته از کار اشتباهت از بی دقتی ها از سهل انگاری ها پشیمون شو! اگه آبروت رفت دیگه هیچی فایده نداره؛ همیشه از رفتار گذشتت درس بگیر"
من که آبروم رفت دیگه هم آدم سابق نمیشم
Переклад не
22-04-2011, 19:03
من که آبروم رفت دیگه هم آدم سابق نمیشم
همیشه بسته به موقعیت هر فرد ، راه سومی هم هست :20:
به هیچ کس اعتماد نکن حتی شیک پوشترین و زبونبازترین آدم
همیشه فرض رو بزار که طرفت آدم درستی نیست و داره دروغ میگه و سرت کلاه میزاره مگر اینکه خلافش ثابت بشه
Doctor.Freeman
22-04-2011, 19:59
به هیچ کس اعتماد نکن حتی شیک پوشترین و زبونبازترین آدم
همیشه فرض رو بزار که طرفت آدم درستی نیست و داره دروغ میگه و سرت کلاه میزاره مگر اینکه خلافش ثابت بشه
اصلا ربطی به تیپ و قیافه نداره و ربطی هم به اطمینان نداره .
کلا به نظر من آدم چیز هایی که واسش با ارزش هست و اگه از دست بده یا آبروش میره یا بد بخت میشه رو به هیچ کس نه باید بده و نه باید بگه حتی به نزدیکترینش ...
یا به قولی نه باید توقع ایجاد کنی نه توقع داشته باشی .
چه دلیلی داره آدم راضهای خودشو بیاد واسه کسی تعریف کنه یا چیزی که واسش خیلی ارزش داره رو به کسی بده ... ؟
:40:
با بخشـــی دیگر از تجربه های گرانبهای گیمــــر در خدمت شما دوستان عزیز هستیم ...
هرچه پیش آید به سود توست ... نمیدونم تا حالا این جمله رو شنیدین یا نه ، شاید خیلی هاتون شنیده باشید ولی بعد از کمی فکر کردن با خودتون گفته باشید که چه جمله ی چرتی ... اما دوستان خوب من ، مطمئن باشین ، مطمئن باشین که حتی وقتی بدترین اتفاقات برای شما میوفته ، وقتی تصادف میکنین ، وقتی کیف پولتون زده میشه یا وقتی هر اتفاق دیگه ای براتون میوفته ، مطمئن باشین که به نفعتون هست . این برای خود من اثبات شده هست که این حرف رو میزنم . ممکنه اون لحظه توی اوج بدبختی من هم مثل شما گفته باشم : این جمله خیلی چرت هست !! اما بعد ها ، بعد از گذشت چندین ماه فهمیدم که اگر این بدبختی برام پیش نمیومد ، به خیلی چیزهایی که الان دارم نمیرسیدم ... به قول شاعر : گر ز حکمت ببند دری ، ز رحمت بگشاید در دیگری ...
نمیدونم چرا مردم همیشه اشتباهات خودشون رو خیلی بزرگ تر از اشتباهات دیگران میبینن ... خیلی وقت ها شده که دیدم یکی به خاطر یه سوتی یا یک اشتباه کوچیک ، عذاب وجدان گرفته بود و هی از همه میپرسید این کاری که کردم ضایع بود یا نه ! در صورتی که وقتی طرف اون سوتی رو داد هیچکی دقیق نشده بود ... همه توی ذهنشون میگفتن : بی خیال بابا ، پیش میاد دیگه !! در صورتی که اگه همین سوتی رو خودشون داده بودن فکرشون رو خیلی مشغول میکرد ... پس بیاییم کمی به خودمون آسون بگیریم ! چون هیچکی به اشتباهات و سوتی ها و رفتار های نابهنگام و زشت ما به اندازه ی خودمون توجه نمیکنه ...
گاهی اوقات شده ، به یکی به خاطر یک عملی تذکر دادم ... تذکر رو هم به لحن بدی دادم ... طرف مقابل انقدر باشخصیت بود ، انقدر با شخصیت بود که بلافاصله خودش رو جمع و جور کرد ، طوری که من واقعا خجالت کشیدم بهش تذکر دادم ، ... واقعا گاهی اوقات همچین افراد با شخصیتی پیدا میشن که آدم خودش خجالت میکنه که طرف چقدر سریع خودش رو جمع و جور کرده ، در صورتی که بعضی از افراد دیگه هستند که بلافاصله جواب میدن و این بدتر دعوا رو تشدید میکنه . به شخصه میگم ، اگر معلمی توی کلاس درس به شما تذکری داد ، با متانت کامل معذرت خواهی کنید ، این برای یک معلم خیلی شیرین تر هست که ببینه شاگردش انقدر فروتن هست ... هیچوقت جواب ندید ، احمقانه ترین کار اینه که برای کارهای خودتون دلیل های غیر منطقی بیارین ، که متاسفانه اکثر افراد همینکار رو انجام میدن ... استاد به صورت کامل کاری که شما انجام دادید رو دیده ، اما شما کتمان میکنید و این بیشتر استاد رو خشمگین میکنه ...
اگر میبینید که کسی به شما نمیخنده ، علتش رو در لبهای بسته ی خودتون ببینید ... من اول اولا ، اصولا جدی بودم و زیاد نمیخندیدم ، دورم هم زیاد شلوغ و پلوغ نبود ... منظورم چند سال پیش هست ، اما چند باری ، برای خودم پیش اومد که عاشق لبخند چند نفر شدم ، فقط به خاطر لبخندشون عاشقشون شدم ! نمیدونم تا حالا برای شما پیش اومده یا نه ! آدم همیشه وقتی یاد طرف میوفته ، یاد لبخند روی لباش میوفته و یه احساسی توی قلبش به اون فرد پیدا میکنه ... سعی کنید همیشه بخندید و لبخند به لب داشته باشید ، هرچند اگر هیچ چیز خنده داری وجود نداره !
قلب هارو تسخیر کن ، تا همه به خدمتت در بیان ... واقعا همینطوره ! من قبلا نسبت به بسیج ، بسیجی و هرچیزی که به سپاه ربط داشت دید خوبی نداشتم ، فکر میکردم یه عده افراد بی مصرف جذب اینجور بسیجی بازیها میشن ! اما یک سردار به قول امروز ها روشن فکر دید من رو عوض کرد ... واقعا راست هست که میگن هرچی افراد بزرگتر و عمیقتر باشن ، فروتن تر هستند ... ما توی یک سفر 5 روزه ی اجباری به مناطق جنوب که باید حتما میفرتیم ، همراه این سردار گرامی بودیم ... این سردار گرامی انقدر به ما احترام میزاشت که به مافوقش احترما نمیزاشت ... اول فکر کردم اسکوله ! بعد کم کم احساس کردم که چقدر آدم بزرگیه ... به طوری که آخر سفر واقعا ناراحت بودم ازش جدا میشم ، نه من ، تمام رفیقام که نسبت به بسیج حال بهم زنی داشتن ناراحت بودن ... واقعا ناراحت بودن ... هیچوقت آخرین جمله ی سردار گرامی یادم نمیره ، وقعی آخرین دقایقی که با هم بودیم و دیگه هم دیگه رو نمیدیدیم رسید ، سردار برگشت رو به همه ، با صدای بلند و رسایی گفت : اگر فردا من رو توی خیابون دیدید ، خواهش میکنم من رو صدا کنید تا من به شما سلام کنم ... به جمله دقت کنید ، گفت من رو صدا کنید تا من به شما سلام کنم ... هیچ وقت این جملش رو فراموش نمیکنم ... تازه میفهمم که چرا جوون هامون توی اون دوره میرفتن جبهه و جون میدادن ، اگه جنگ میشد من حاضر بودم پا به پای این سردار گرامی از وطنم دفاع کنم ، نه من ، تمام دوستام ...
ممکنه کمی غلط املایی داشته باشم که به خاطر سریع نوشتنم بوده که معذرت میخوام از تمامی دوستان ...
انشاالله که در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشید
هرچه پیش آید به سود توست
من فکر میکنم این جمله به دید ماها بستگی داره.
وقتی همه چیز رو قشنگ و خوب میبینی، به احتمال زیاد به این جمله اعتقاد پیدا میکنی.
اما وقتی به زندگی بد بینی، به جای این، میگی "هرچی پیش میاد بد میاد!"
اگه هم هیچکدوم نباشه، میگی "دنیا قانون جنگله!"
Shadow-Man
23-04-2011, 09:28
کار به درستی و غلطی این جمله ندارم ولی شخصا دوست دارم به این جمله اعتقاد پیدا کنم ( حتی اگه غلط باشه) چون به طور مثال وقتی کیف پول آدم رو میزنن هرچقدر هم ناراحت بشیم، اعصابمون رو خورد کنیم و خود خوری کنیم که کیف پول بر نمیگرده فقط بیشتر به خودمون ضرر میزنیم پس بهتره همیچین اعتقادی داشته باشیم. اگه درست بود که میدونیم یه شری دفع شده اگه غلط بود حد اقل آرامشون حفظ میشه.
یه تجربه دیگه از کوچیک بچه های فروم
خیانت نکن که بدجوری تلافی میشه........... به قول شاعر اون چیزی که عوض داره <گلایه نداره !!!!! البته به شاعر همچین چیزی نگفته ها ااااااااااااااا......... تو همین مایه ها یکی یچیگفته:20:
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
همیشه بسته به موقعیت هر فرد ، راه سومی هم هست :20:
کاش راه سومی بود. اگه بود هم من ندونسته پل های پشت سرم رو خراب کردم :41:
Shadow-Man
23-04-2011, 17:02
تجربه تمام زندگیم:
هیچ وقت جر و بحث نکنید. گذشت کنید.
اگه طرف غریبه است که به درک بذار فکر کنه حالتو گرفته، تو رو سرجات نشونده، روتو کم کرده یا هر مزخرف دیگه
اگه طرف آشناست که به احترام دوستی تون به خاطر رابطه خانوادگی ببخشید و بگذرید.
اگه با دوستتون هر روز این مشکل رو دارید و نمیشه هر روز گذشت کرد، بعضی وقتا اتمام رفاقت خیلی بهتر از جنگ اعصاب بدون نتیجه است (البته بعضی وقت ها هم نتیجه داره و دیگه لازم نیست تکرار بشه)
اینایی که تا اینجا گفتم اصلا مهم نیست چیزی که می خوام در موردش بگم در رابطه با خونه خونواده ست.
هرگز هرگز هرگز اجازه ندین تخم جر و بحث تو خونه اتون کاشته بشه. ازتون خواهش میکنم اگه لازم باشه التماستون میکنم(نمیخوام کس دیگه مثل من بشه)
یه موقع به خودت میای که می بینی سر یه لیوان آب ریخن، سفره رو کج پهن کردن، نیم ساعت دیر بیدار شدن و چیزای مسخره تر جنگ اعصاب دارین. شاید بگید این چور چیزا رو که به بچه ها میگن ولی وقتی تخمش کاشته بشه دیگه به جون 22 ساله هم میگن. میبینی روز اول فروردین نود هنوز از جات بلند نشده عزیز ترین کست به جای تبریک و روبوسی سر رخت خواب جمع کردن داره باهات جر و بحث مکنه. بلند میشی و می بینی همه سر سفره هستن و همه ی پتو ها بالش ها رو زمن ولو هست. (انگار شاخ از سر تو در اومده) بعضی وقتا که دو نفر تو خونه دارن یه چیز مسخره رو هی کش میدن دوست دارم داد بزنم خفه شین... دهنتون رو ببندین
فکر میکنی وقتی ازدواج کنی و بری سر خونه خودت دیگه اینطوری نیست ولی اگه دیر بجنبی میبینی که این علف هرز اونجا هم جونه زده (دارم تمرین میکنم که به اونجا نرسه)
الان که به دوستام نگاه میکنم می بینم که چقدر اعصابم ضعیفه. تو کلاس زبان که بودم بعضی وقتا در مورد یه موضوعی اظهار نظر میکردم هیچ وقت تحمل طولانی شدن بحث رو نداشتم.
یکم شبیه درد دل شد ولی خواستم بفهمید یه موضوع به این کوچیکی چقدر می تونه بغرنج و مسئله ساز بشه.
Pessimist
23-04-2011, 18:04
یادم میاد چند سال پیش دلمون به حال یکی از رفقا سوخت و باهاش یه کار شریکی شروع کردیم بعد از یه مدت حسابی کارمون گرفته بود تا اینکه یک سال بعد چنان خنجری از پشت به ما زد که هنوز جاش درد میکنه!
البته نمیخوام بگم هیچوقت خوبی نکنید نه منظورم اینه که یادتون باشه تو این دنیا همه آدم ها جواب خوبی رو با خوبی نمیدن!
ali gamma
23-04-2011, 19:07
با بخشـــی دیگر از تجربه های گرانبهای گیمــــر در خدمت شما دوستان عزیز هستیم ...
، سردار برگشت رو به همه ، با صدای بلند و رسایی گفت : اگر فردا من رو توی خیابون دیدید ، خواهش میکنم من رو صدا کنید تا من به شما سلام کنم
انشاالله که در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشید
فکر کنم این جمله رو یه مدت پیش به استادت نسبت داده بودی توی این کامنت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:
اگر استاده میگفت همه برین وسط اتوبان دراز بکشین همه این کار رو میکردن ...
مثلا ، آخرین جلسه گفته بود : اگر بعدا من رو توی خیابون دیدین ، من رو صدا کنین تا بهتون سلام کنم ...
به کلماتش دقت کن ! به این میگن استاد قابل احترام ... استادی که همه فداییش هستن !
حالا بالاخره کدومشون گفتن اینو:21:
dariushko
23-04-2011, 19:10
اینم تجربه من:
در زندگی هیچ چیز عادلانه نیست با این حال زندگی زیباست،بهتر است با این حقیقت کنار بیایید .موفق باشید
فکر کنم این جمله رو یه مدت پیش به استادت نسبت داده بودی توی این کامنت
:
حالا بالاخره کدومشون گفتن اینو:21:
هر 2 تا دقیقا همین جمله رو گفتن ...
+
حافظت خوبه ها ! ترشی نخوری یه چیزی میشی ... !! :دی
من فکر میکنم این جمله به دید ماها بستگی داره.
وقتی همه چیز رو قشنگ و خوب میبینی، به احتمال زیاد به این جمله اعتقاد پیدا میکنی.
اما وقتی به زندگی بد بینی، به جای این، میگی "هرچی پیش میاد بد میاد!"
اگه هم هیچکدوم نباشه، میگی "دنیا قانون جنگله!"
در ادامه ی تایید صحبت های دوست عزیزمون Shadow-Man در جواب پست شما :
فرنوش عزیز ، قبول داری که خداون همیشه محافظ ماست و خداوند هیچ وقت بدِ بنده اش رو نمیخواد ؟
برای من خیلی پیش اومده که اول فکر کنم یک چیزی برام خیلی بد هست ، اما بعدا کلی ازش سود ببرم ... یکیشون رو مثال میزنم ...
تقریبا 1 سال پیش ، یک برخورد فیزیکی شد که کاملا سوتفاهم بود ، طرف مقابل ( یک پسر 21 ساله ) فکر میکرد که من بودم به خواهرش شماره داده بودم و مزاحم میشدم ( اشتباه گرفته بود !! ) و یهو اومد و تا خوردم من رو زد !! :دی من هم که توسط عنصر غافلگیری به چالش کشیده شده بودم ( !! ) کتکه رو خوردم هرچند که مطمئن بودم اگه آمادگی داشتم میتونستم مقابله کنم ... خلاصه ... اون روز فکر میکردم چقدر شانسم مزخرفه و ... !!
اما چند روز بعد طرف فهمید اشتباه گرفته بوده و کلی معذرت خواهی کرد که عجولانه تصمیم گرفت و ... !! از اون موقع تا حالا 10 جا کارِ من رو راه انداخت و خیلی جاها کمکم کرد ...
مثال های خیلی بیشتری هم هست که جایز نیست بگم !
موفق باشید ...
تازه میفهمم که چرا جوون هامون توی اون دوره میرفتن جبهه و جون میدادن ، اگه جنگ میشد من حاضر بودم پا به پای این سردار گرامی از وطنم دفاع کنم
سلام Gm3er عزیز...
یعنی اگه این سردار نمی بود ، نمی رفتین؟؟؟
پاسدار وطن به عشق یک سردار نمیره... به عشق یک ملت میره... به خاطر رضای خدا میره....
arashlolos
23-04-2011, 21:54
قلب هارو تسخیر کن ، تا همه به خدمتت در بیان ... واقعا همینطوره ! من قبلا نسبت به بسیج ، بسیجی و هرچیزی که به سپاه ربط داشت دید خوبی نداشتم ، فکر میکردم یه عده افراد بی مصرف جذب اینجور بسیجی بازیها میشن ! اما یک سردار به قول امروز ها روشن فکر دید من رو عوض کرد ... واقعا راست هست که میگن هرچی افراد بزرگتر و عمیقتر باشن ، فروتن تر هستند ... ما توی یک سفر 5 روزه ی اجباری به مناطق جنوب که باید حتما میفرتیم ، همراه این سردار گرامی بودیم ... این سردار گرامی انقدر به ما احترام میزاشت که به مافوقش احترما نمیزاشت ... اول فکر کردم اسکوله ! بعد کم کم احساس کردم که چقدر آدم بزرگیه ... به طوری که آخر سفر واقعا ناراحت بودم ازش جدا میشم ، نه من ، تمام رفیقام که نسبت به بسیج حال بهم زنی داشتن ناراحت بودن ... واقعا ناراحت بودن ... هیچوقت آخرین جمله ی سردار گرامی یادم نمیره ، وقعی آخرین دقایقی که با هم بودیم و دیگه هم دیگه رو نمیدیدیم رسید ، سردار برگشت رو به همه ، با صدای بلند و رسایی گفت : اگر فردا من رو توی خیابون دیدید ، خواهش میکنم من رو صدا کنید تا من به شما سلام کنم ... به جمله دقت کنید ، گفت من رو صدا کنید تا من به شما سلام کنم ... هیچ وقت این جملش رو فراموش نمیکنم ... تازه میفهمم که چرا جوون هامون توی اون دوره میرفتن جبهه و جون میدادن ، اگه جنگ میشد من حاضر بودم پا به پای این سردار گرامی از وطنم دفاع کنم ، نه من ، تمام دوستام ...
خوب من که ابتدایی بودم برای اولین بار میخواستم برم مشهد (از طرف سپاه) رفتیم تهران تو یه ناحیه مربوط به سپاه یه آدم سپاهی دیدم روم میفتاد خردو خمیر میشدم ولی من مونده بودم که این کیه از کجا اومده چرا اینطوریه یخورده مقایسش کردم با آدم های هم هیکلی خودش مونده بودم که این اخلاق این فروتنی مهربونی و ... از یه چنین مردی بعیده من با خونوادم بودم مگه نگاه میکرد؟!! سرش پایین بود!
چی باعث شده این مرد اینطوری بشه؟
به نظرتون به انسان غیر این باشه با ... فرقی داره؟؟؟ نمیدونم شما بگین
یا گاهی پیش آدم های خاصی(!) میشینم خود بخود یه آرامش روحی عمیقی پیدا میکنم که بعدا تحقیق کردم فهمیدم جریان چیه
این یه نمونش بود
arashlolos
23-04-2011, 22:04
سلام Gm3er عزیز...
پاسدار وطن به عشق یک سردار نمیره... به عشق یک ملت میره... به خاطر رضای خدا میره....
الان دارین شوخی میکنین دیگه...:27:
ولی اگه شوخی نیست بدونید همینشم حسابه کلی هم ارزش داره
shahinfarasystem
24-04-2011, 14:41
عمدتا افراد از همون چيزي كه در حال حاضر قابل بررسي و عيني هست قضاوت هاشون رو انجام ميدن نه چيزهايي كه عمدتا توبطنشون هست:
1: اولين بار جايي ميري از سر و وضعت
2: جلسه اي برگزار كردي از صورت جلسه و موصوبات اون جلسه
3: .........
yashgin128
25-04-2011, 21:01
یه نکته خیلی کوچیک ولی مفید امیدوارم قبلا بیان نشده باشه:
1.تا وقتی که تاکسی حرکت نکرده به هیچ وجه کرایه رو حساب نکنید.
2.کرایه تاکسی رو تا قبل از اینکه برسین به مقصد حساب کنید .
من همین امروز یک تجربه کسب کردم...
کار اداری دارین، این موارد رو رعایت کنین:
1- تا حد امکان خوشرو و خوش برخورد باشین
2- اصلا اخم نکنید
3- صداتونو بلند یا کلفت نکنین
4- اگه کاری دارین که کمی طول میکشه، تا لحظه ای که قرار کار تون تموم بشه پشت میز رییس واینستین... برین روی صندلی بشینین
البته به طرف مقابلتون هم بستگی داره......
...
الان دارین شوخی میکنین دیگه..
نه شوخیم چیه؟؟؟
hamid_diablo
27-04-2011, 21:46
یه تجربه خیلی خوب
سعی کنید هیچوقت خودتو و شرایط خودتون رو با دیگران مقایسه نکنی
دوحالت پیش میاد
1.یا اینکه برترید که احساس غرور و خود بزرگ بینی بهتون دست میده
2.یا اینکه ضعیف ترید و دچار احساس حقارت میشید
پس سعی کنید خودتون رو با گذشتتون مقایسه کنید تا پیشرفت رو تو زندگیتون احساس کنید
Doctor.Freeman
28-04-2011, 00:08
یه چیزی رو واستون توضیح میدم :
وقتی وارد یک جمع جدید میشید دو حالت بیشتر نداره یا قراره یه مدت کم با اونا باشید یا قرار هستش که طولانی مدت ( حداقل 6 ماه با اونا باشید ) .
واسه دسته اول که هیچی اما واسه دسته دوم به مرور زمان دو مدل در شما و بقیه بیشتر رخ نمیده :
1 - شما : تا ثیر پذیر
2 - شما : تا ثیر گذار .
حالا انتخاب با خودتونه .
من که دومی رو انتخاب میکنم ... :40:
caca_caca888
28-04-2011, 00:19
هر 2 تا دقیقا همین جمله رو گفتن ...
+
حافظت خوبه ها ! ترشی نخوری یه چیزی میشی ... !! :دی
در ادامه ی تایید صحبت های دوست عزیزمون Shadow-Man در جواب پست شما :
فرنوش عزیز ، قبول داری که خداون همیشه محافظ ماست و خداوند هیچ وقت بدِ بنده اش رو نمیخواد ؟
برای من خیلی پیش اومده که اول فکر کنم یک چیزی برام خیلی بد هست ، اما بعدا کلی ازش سود ببرم ... یکیشون رو مثال میزنم ...
تقریبا 1 سال پیش ، یک برخورد فیزیکی شد که کاملا سوتفاهم بود ، طرف مقابل ( یک پسر 21 ساله ) فکر میکرد که من بودم به خواهرش شماره داده بودم و مزاحم میشدم ( اشتباه گرفته بود !! ) و یهو اومد و تا خوردم من رو زد !! :دی من هم که توسط عنصر غافلگیری به چالش کشیده شده بودم ( !! ) کتکه رو خوردم هرچند که مطمئن بودم اگه آمادگی داشتم میتونستم مقابله کنم ... خلاصه ... اون روز فکر میکردم چقدر شانسم مزخرفه و ... !!
اما چند روز بعد طرف فهمید اشتباه گرفته بوده و کلی معذرت خواهی کرد که عجولانه تصمیم گرفت و ... !! از اون موقع تا حالا 10 جا کارِ من رو راه انداخت و خیلی جاها کمکم کرد ...
مثال های خیلی بیشتری هم هست که جایز نیست بگم !
موفق باشید ...
خوب این برای شما خوب بود.
برای اون که گرفت شمارو کتک زد چی؟:دی
بالاخره آدم بزرگترین اشتباه رو هم که انجام بده یه تجربه بزرگ و خوبی رو به دست میاره
اگه اینطور که شما میگی باشه گناهکاری وجود نداره.اختیاری وجود نداره...بازخواستی...جهنمو بهشتی...
خدا بد بندشو نمیخواد . اما اگه بنده بد خودشو بخواد چی؟
ببخشید اگه خیلی بی ربط بود:دی من پستای قبلیشو نخوندم:11:
دیدم دوستان زیادی پست من رو نقل قول کردند ، گفتم اگر جواب ندم زشته و ممکنه فکر کنن که بی احترامی کردم ، هرچند که میدونم این تاپیک جای صحبت نیست فقط جای گذاشتن تجربیات هست ... معذرت در کل !
سلام Gm3er عزیز...
نه ، معلومه که نمیرفتم ! چون اگه این سردار نبود من اصلا معنی و مفهوم محبت ، همدلی و اتحاد رو توی بسیج متوجه نمیشدم ! با وجود همچین سردار هایی یا امثال چمران ها بود که بچه ها فوج فوج میرفتن خون میدادن
[/LIST]
خوب من که ابتدایی بودم برای اولین بار میخواستم برم مشهد (از طرف سپاه) رفتیم تهران تو یه ناحیه مربوط به سپاه یه آدم سپاهی دیدم روم میفتاد خردو خمیر میشدم ولی من مونده بودم که این کیه از کجا اومده چرا اینطوریه یخورده مقایسش کردم با آدم های هم هیکلی خودش مونده بودم که این اخلاق این فروتنی مهربونی و ... از یه چنین مردی بعیده من با خونوادم بودم مگه نگاه میکرد؟!! سرش پایین بود!
چی باعث شده این مرد اینطوری بشه؟
به نظرتون به انسان غیر این باشه با ... فرقی داره؟؟؟ نمیدونم شما بگین
یا گاهی پیش آدم های خاصی(!) میشینم خود بخود یه آرامش روحی عمیقی پیدا میکنم که بعدا تحقیق کردم فهمیدم جریان چیه
این یه نمونش بود
حالا برای چی بود ؟
یه چیزی رو واستون توضیح میدم :
وقتی وارد یک جمع جدید میشید دو حالت بیشتر نداره یا قراره یه مدت کم با اونا باشید یا قرار هستش که طولانی مدت ( حداقل 6 ماه با اونا باشید ) .
واسه دسته اول که هیچی اما واسه دسته دوم به مرور زمان دو مدل در شما و بقیه بیشتر رخ نمیده :
1 - شما : تا ثیر پذیر
2 - شما : تا ثیر گذار .
حالا انتخاب با خودتونه .
من که دومی رو انتخاب میکنم ... :40:
میشه مورد دوم رو توضیح بدید که چیجوری تاثیر گذار باشیم ؟
من نمیدونم چرا جدیدا همه رفتن توی کار نسیه !! :دی
خوب این برای شما خوب بود.
برای اون که گرفت شمارو کتک زد چی؟:دی
بالاخره آدم بزرگترین اشتباه رو هم که انجام بده یه تجربه بزرگ و خوبی رو به دست میاره
اگه اینطور که شما میگی باشه گناهکاری وجود نداره.اختیاری وجود نداره...بازخواستی...جهنمو بهشتی...
خدا بد بندشو نمیخواد . اما اگه بنده بد خودشو بخواد چی؟
ببخشید اگه خیلی بی ربط بود:دی من پستای قبلیشو نخوندم:11:
من کی گفتم بازخواست و جهنم و بهشت وجود نداره ؟!
عزیز من ، من اگه مقابله به مثل میکردم و همون کار زشت رو تکرار میکردم میشدم مثل همون ! و همینطوری نتایجی که الان بدست آوردم رو اون موقع از دست میدادم ...
omid.pari
29-04-2011, 00:19
سلام دوستان
تشکر از تجربیات خوبتون
همیشه به خودتون مسلط باشید.
یعنی چی همیشه به خودمون مسلط باشیم؟ یعنی اینکه گاهی اوقات خودتون رو کنترل کنید. در هنگام عصبانیت زیاد حرف نزنید. برایه اینکه به تاثیر حرفتون بر دیگران پی ببرید یه نگاهی به دیگران بکنید و فکر اینکه چه چیزی در مورد شما فکر خواهد کرد و یا در مورد خودش.
یعنی چی همیشه به خودمون مسلط باشیم؟یعنی اینکه گاهی اوقات خودتون رو دست کم نگیرید. دارید با یکی با ملایمت حرف میزنید ولی میبینید هر چقدر ملایمت نشون میدین طرف داره شدت میبخشه بر حرفاش در این موقع شما با تسلط حرفی را که بزنید را باید بزنید تا طرف ببینید شما چقدر بر خودتون و شاید هم اون مسلط هستید.
malkemid
29-04-2011, 00:23
گاهی وقتها صداقت چیز خوبی نیست...
Doctor.Freeman
29-04-2011, 11:02
میشه مورد دوم رو توضیح بدید که چیجوری تاثیر گذار باشیم ؟
من نمیدونم چرا جدیدا همه رفتن توی کار نسیه !! :دی
من فقط یه چند روش رو واسه این کار بلدم .
شما فقط خودتون باشید . حدودا 2 - 3 هفته وقت لازم داره . هر خصوصیت از خودتون میدونید یادداشت کنید یا یادتون بمونه که تو این 2 یا 3 هفته تغییر نکنید .
به سلیقه هیچ کس کاری نداشته باشد و نزارید کسی در مورد سلیقتون نظر بده .
یه طوری رفتار کنید که انگار به هیچ کس نیاز ندارید .
هر وقت ازتون خواستن یه کار رو بکنید و اصلا بی خودی کار انجام ندین .
تعارف وقت در حد احترام نه بیشتر نه کمتر .
خود شیرینی و مزه ریختن بی خودی ممنوع .
به هیچ وجه به خاطر خندیدن جمع یه نفر رو مسخره نکنید .
من تا جایی که یادم بود گفتم . یه سری چیزایه دیگه هم هست که العان یادم نیست . ( اینا تجربه بود )
:40:
ملا نصرالدین
30-04-2011, 09:53
بچه ها من یه سوال دارم.
جلو ادم های افاده ای که وضع مالیشون بهتره چجور باید رفتار کرد که کم نیاری؟
من قبلنا اینجور افراد رو ادم هم حساب نمیکردم کاری هم به کارشون نداشتم ولی جدیدا یکی پیدا شده هرچی من ازش دوری میکنم اون میاد طرفم و هی میخواد پز بده .(انصافا وضع مالیشم بهتر از منه) بدجور داره میره رو مخم چکار کنم
Lady parisa
30-04-2011, 09:56
این آکوای پست خوار هی پست،جدیدا گیر داده به پستای من
این قبول نیست.:19:
===========
یه تجربه بگم امیدوارم تکراری نباشه
دوستان،به محض خرید البسه ای که دکمه دار هستن به خاطر اینکه این لباسها حاضری دوز هستن . بعد از خرید در منزل خواهشا .دکمه ها رو چک کنین که یهویی وسط خیابون گیر نکنین!!!!!!!:27:
ehsan_iace
30-04-2011, 13:02
لطفاً پاک شود
Переклад не
30-04-2011, 13:50
بچه ها من یه سوال دارم.
جلو ادم های افاده ای که وضع مالیشون بهتره چجور باید رفتار کرد که کم نیاری؟
من قبلنا اینجور افراد رو ادم هم حساب نمیکردم کاری هم به کارشون نداشتم ولی جدیدا یکی پیدا شده هرچی من ازش دوری میکنم اون میاد طرفم و هی میخواد پز بده .(انصافا وضع مالیشم بهتر از منه) بدجور داره میره رو مخم چکار کنم
رفتار خودش را در نزد نفر سوم طوری که متوجه نشود منظورت او هست تعریف کن
مثلاً :
آره اتفاقاً یکی از بچهها هست به قدری تازه به دوران رسیده و نوکیسه هست که نپرس!
فکر کنم صبح با این امید از خواب بیدار میشه که بیاید جاهایی که رفته و چیزهایی که خریده را برای دیگران تعریف کنه!
طرف فکر میکنه با این کار دل بقیه را میسوزنه اما نمیدانه بقیه میفهمند چقدر حسرت به دل چهار تا سفر و خرید چهار تا وسیله بوده!
آدم اگر عزت نفس داشته باشد داشتههایاش را به رخ دیگران نمیکشه!
دوستان عزیز اگه مایلید در مورد این تو تاپیک زیر بحث کنیم:
لطفا پست بنده پاک شود
hamid_diablo
30-04-2011, 17:29
یه تجربه که حتما به درتتتون میخوره
سعی کنید به کسی خیره یا اینکه زول نزنید
چون امکان داره ناراحت بشه:41: و بعدش.........
Lady parisa
01-05-2011, 09:14
به یکجایی از زندگی که رسیدی، میفهمی رنج را نباید امتداد داد.
باید مثل یک چاقو که چیزها را میبرد و از میانشان میگذرد؛
از بعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی...
hamid_diablo
03-05-2011, 10:11
سلام
1.سعی کنید خودسر از قرص و چیزهایی که اطلاعاتی دربارش ندارید استفاده نکنید
من یه مدتی افسردگی گرفته بودم به پیشنهاد یکی از دوستان قرصی رو مصرف کردم که برای یه مدت حالم رو خوب کرد ولی بعدش داغون شدم .چه از لحاظ جسمی چه از لحاظ روحی
2.وقتی که 2 نفر یا هم اختلاف دارن با اینکه با هم قهرن سعی نکن اختلافاشون رو بیشتر کنی .چون امکان داره یه روز روابطشون با هم خوب بشه و اونوقت تو بد میشی
shahinfarasystem
03-05-2011, 10:45
هميشه اون چيزي كه مدنظرته به دست بياري براش امكانات و تجهيزات جانبي فضايي در نظر ميگيري
مثل بهترين موبايل يا بهترين كانفيگ لپ تاپ و موارد مشابه
سعي كن واقعا با خودت كناربياي كه آيا واقعا استفاده اش ميكني كه ميخواي براش هزينه كني يا نه؟؟
Lady parisa
03-05-2011, 11:26
توی رفاقت ، تا زمانی که طرفتو نشناختی بهش اعتماد نکن و 100 برام مایه نذار !!!!
چون اگر شکست بخوری یا اینکه طرف مقابلت چه دختر و یا چه پسر تو زرد از آب دربیاد!!!!!!خیلی عذاب می کشی!!!
malkemid
03-05-2011, 13:05
سعی کنید تو جمع های دوستانه بازی رو زیاد جدی نگیرید...پانتومیم...PES!! ورق بازی...فوتبال...هرچی...سر بازی بحث نکنید
جر نزنید...جنبه باخت داشته باشید...سعی کنید فقط لذت ببرید و یادتون باشه این فقط یه بازیه...گند نزنید به برنامه اون روزتون!!
با آدمی که هر روز میبینیدش دعوا نکنید (همسایه، هم خانه، هم کلاس و...) چون اگه دعوا کنی مجبوری هر روز دعوا کنی...
_ _ _ _
میرین مغازه چیزی میخرین اگه یه کم از پولش موند به بقیه ی خانواده نگین چون ممکنه هم اونا پولو بدهند و هم شما...
_ _ _ _
در مورد استفاده از اینترنت:
دیال آپ برای افرادی که خیلی کم مثلا در ماه نیم ساعت استفاده می کنند
کافی نت برای افرادی که هر از چند گاهی مثلا هفته ای نیم ساعت
و اما افرادی که استفاده ی مرتب دارند فقط ADSL
_ _ _ _
اینم مخصوص جوونترهاست:
جوش صورتتونو می کَنین، اولش شاید خون و بعدش یه مایع دیگه میاد، اون مایع یا خون رو هی با دستمال تمیز نکنید بزارین خشک بشه بعد بکَنیدش...
جوش صورتتونو می کَنین، اولش شاید خون و بعدش یه مایع دیگه میاد، اون مایع یا خون رو هی با دستمال تمیز نکنید بزارین خشک بشه بعد بکَنیدش...
من میگم اصلا جوش رو نکنید!
اگه سر سفید یا سیاهه و خیلی ضایعه، به هیچ وجه نکنید، فقط فشارش بدین. اگه بکنین، حتی اگه زخمش خوب هم بشه، تا چند وقت جاش میمونه، اما فشار بدین بعدش خوب میشه.
بعدم، سعی کنین کامل خالیش کنین تا خون بیاد، وگرنه هر دفعه دوباره میزنه بیرون!
الکل هم یادتون نره.
ببخشید یه کم چندشناک بود! : دی
caca_caca888
03-05-2011, 16:04
من میگم اصلا جوش رو نکنید!
اگه سر سفید یا سیاهه و خیلی ضایعه، به هیچ وجه نکنید، فقط فشارش بدین. اگه بکنین، حتی اگه زخمش خوب هم بشه، تا چند وقت جاش میمونه، اما فشار بدین بعدش خوب میشه.
بعدم، سعی کنین کامل خالیش کنین تا خون بیاد، وگرنه هر دفعه دوباره میزنه بیرون!
الکل هم یادتون نره.
ببخشید یه کم چندشناک بود! : دی
من میگم اینجوریم نکنین...
اگه سیاه باشه که خودش میره
سفیدم باشه زیرش خشک میشه و سفیده تو جوش میمونه و وقتی جوش میافته سفیدم خودش تو جوش خشک شده! خیلی پیچیدس:دی
کلا میگن اصلا دست نزنین...کو گوش شنوا؟!
malkemid
03-05-2011, 16:33
من میگم اینجوریم نکنین...
اگه سیاه باشه که خودش میره
سفیدم باشه زیرش خشک میشه و سفیده تو جوش میمونه و وقتی جوش میافته سفیدم خودش تو جوش خشک شده! خیلی پیچیدس:دی
کلا میگن اصلا دست نزنین...کو گوش شنوا؟!
لذتی که در کندن جوش هست در هیچی نیست....این هم یه تجربه دیگه از خودم!!
hamid_diablo
03-05-2011, 17:07
سلام
1.همیشه از لوازم شخصی خودتون استفاده کنید
باورتون نمیشه یه بار رفته بودیم اردو رامسر من با خودم حوله نبورده بودم و مجبور شدم از حوله دوستم استفاده کنم.چشتون روز بد نبینه تمام صورتم داشت میخارید.....
2.حتما از برنامه های مدیریت دانلود استفاده کنید
یه بار دنبال یه برنامه بودم به اسم STYLE XP که برای تغیرر تم ویندوز بود .حجمش تقریبا 15 مگ بود .منم داشتم با دیال آپ دانلود میکردم که تقریبا نزدیک 95 درصد رفته بود که کارت اینترنت تعطیل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.