مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
کلا میگن اصلا دست نزنین...کو گوش شنوا؟!میگن...
چرا همه ی ما فکر میکنیم باید عین بقیه فکر کنیم؟؟؟
در هر صورت من با کندنش موافق ترم...
لذتی که در کندن جوش هست در هیچی نیست....این هم یه تجربه دیگه از خودم!!احسنت!!!
مخصوصا موقعی که همشو بریزی بیرون...
ببخشید یه کم چندشناک بود! : دیمنم به عنوان کسی که این بحث رو شروع کرد و به خاطر چندشی بودنش از همتون عذرخواهی میکنم..
لطفا این بحث رو ادامه ندین....
Lady parisa
04-05-2011, 13:11
خیلی خوب می شه اگر بدنمون رو بشناسیم و بدونیم توی چه زمان و برهه ای چه واکنشی نشون می ده.این طوری نیازی نیست هی به دکتر مراجعه کنیم و داروهای بیخود بخوریم!!!!!
سلام
دوستان
اینجا تاپیک تجربیاته . نه تاپیک نصایح اخلاقی و اجتماعی.
hamid_diablo
04-05-2011, 21:04
سلام
یه تجربه خیلی خوب
1.هر موقع که درحال پیاده روی هستی سعی کنید مماس با دیوار حرکت نکنید چون از این دیوارهای خونه ها خیلی چیزهای عجیب مثل ناودون یا کانال کولر یا میخ یا چیزهای برنده دراومده ممکنه چش و چالتون دربیاد
2.اگه دیدید 2 نفر غریبه با هم درگیر شدن و جو نگیرتتون بپرید وسط سواشون کنید چون ارزش نداره به خاطر اون 2 تا شما داغون بشید.همین چند روز پیش بود که پسر عموم تو خیابون دید 2 نفر دارن دعوامیکنن رفت که سواشون کنه یه مشت هم گذاشتن زیر چشماش
تجربه در مورد خرید عینک طبی:
- اگه دکتر تشخیص داد که چشماتون ضعیفه و باید عینک بزنید، شک نکنید که یکی از حساس ترین چیزهایی که می خرید چون خیلی وقتا باید بزنیدش و کم کم جزئی از قیافه ی شما میشه...
- اون عینکی رو بخرید که خوتون می پسندین، اگه فروشنده روی چند تا عینک خاص اسرار داشت و میگفت اینا خیلی بهتون میاد به حرفش گوش نکنید چون برای اون شما مهم نیستید، عینک هایی رو میگه که رو دستش مونده.... (حتی اگر فروشنده یک دختر جوان بود...)
- فریم عینک و عدسی ها رو مناسب با سن و سالتون انتخاب کنید...
- و در پایان یک عینک با کلاس بگیرید تا کسی بهتون نگه چهارچشم، به جاش بگه آقای مهندس...:31:
_ _ _ _
و اما این یکی خیلی مهم
در نظافت (حمام رفتن، اصلاح موی سر و صورت و...) تاخیر نکنید، چون اگه از وقتش بگذره نسبت به انجامش بی میل میشین..
hamid_diablo
06-05-2011, 09:38
سلام
بنزین
1.ما قرار بود که پشب بوم خونمون رو قیر قونی کنیم.رفتیم از همسایمون گاز گرفتیم که قیرها رو آب کنیم .بعد از اینکه کارمون تموم شد مقداری قیر روی گاز ریخته بود و هیچ جور هم پاک نمیشد.شوهر عمم گفت خوب میشه با بنزین پاکش کرد یعنی بنزین رو بریزیم رو گاز بعد آتیش بزنیم تا قیرها آب بشه.باورتون نمیشه این کار رو کردیم و قسمتهایی از قیر پاک شد و و قتی که پدرم میخواست دوباره بنزین رو بریزه اونم از فاصله 1 متری دستاش آتیش گرفت.خلاصه اینکه خدا بهش رحم کن
اینو بگم که مواظب بنزین باشید بد جوری ادم رو غافلگیر میکنه
Lady parisa
08-05-2011, 08:00
یادمون باشه تا حرفی رو نزدیم می تونیم در موردش فکر کنیم که بگیم یا نه و اینکه عاقبتش چی می شه!!!!!!!اما امان از وقتی که گفتیم
تو ارباب سخنانی هستی که نگفتهای،ولی حرفهایی که زدهای ارباب تو هستند.
بعضی مواقع خدا یه موانع کوچیک جلو پای ادم میزاره تا یه لطف بزرگ بهش بکنه.
من چند وقت پیش رفته بودم تسویه حساب نهایی رو با یگان بکنم و خدامتم تموم بشه که یه یارو امضای اخر منو نزد (فقط همون امضا مونده بود) گفت الان وقت اداری گذشته برو بعدا بیا منم با کلی ناراحتی و اعصاب خورد برگشتم خونه دیگه فرداش نرفتم یه هفته بعد رفتم امضای اخرو گرفتم و بردم فرم رو تحویل دادم که دیدم مسول نیرو انسانی داره کارت پایان خدمتهای جدید که اومده رو ثبت میکنه تا اسممو شنید گفت امروز کارتت اومده گفتم :
گفتم خدا قربون حکمتت
هیچ کس باور نمیکرد که کارتم یه هفته بعد از پایان خدمتم دستم رسیده.
Lady parisa
10-05-2011, 08:18
وقتی به کسی می گیم بهت زنگ می زنم: این جمله یعنی اینکه؛ اولین فرصت که تونستم بهت زنگ خواهد زد نه اینکه بری سه روز دیگه طرف مقابل خودش زنگ بزنه بگه من هنوز منتظرما پس چی شد؟ ماهم بگیم .آره خواستم بزنگم ولی دیر شد،رفتم یه شام خوردم یه دوش گرفتم و ....... نشد دیگه!!!!! حالا خب که چی؟
King Of Iran
10-05-2011, 14:28
تجربه من
با هیچ کسی خیلی زود پسر خاله نشو که کار دستت میده
dragon-fly
10-05-2011, 14:47
همیشه به عواقب کاراتون فکر کنید چون ممکنه بعدا کار دستتون بده.
هیچ وقت سعی نکنید بی دلیل از خانوادتون فاصله بگیرید و تنها زندگی کنید.
تا زمانی که یه کتابو هنوز تموم نکردی یه کتاب دیگه نخر.
اگه همیشه در حال تغییر هستید(یه روز اینو دوست دارید فرداش دوستش نداری) تغییراتون به مسیرایی باشه که فقط به خدا ختم شه.
Переклад не
10-05-2011, 15:25
دوستان لطف کنید تجربه هاتونو بگید .تجربه اونیه که کنار پندش یه موردش مثال بزنی که عواقبت متوجه خودت شده و برات ناگوار یا گوارا بوده
نه اینکه فقط آقا این کارو بکن اون کارو نکن .
این هزار و پانصدو شصتو هفت بار
Doctor.Freeman
10-05-2011, 23:22
همیشه به عواقب کاراتون فکر کنید چون ممکنه بعدا کار دستتون بده.
هیچ وقت سعی نکنید بی دلیل از خانوادتون فاصله بگیرید و تنها زندگی کنید.
تا زمانی که یه کتابو هنوز تموم نکردی یه کتاب دیگه نخر.
اگه همیشه در حال تغییر هستید(یه روز اینو دوست دارید فرداش دوستش نداری) تغییراتون به مسیرایی باشه که فقط به خدا ختم شه.
بعضی از صحبت های شما یه خورده جای بحث داره مثلا این :
هیچ وقت سعی نکنید بی دلیل از خانوادتون فاصله بگیرید و تنها زندگی کنید
میشه لطف کنید بگین که دلیل جدا شدن از خونواده چیه ؟ فکر نمیکنم کسی بیخود و بی جهت از خونواده جداشه و به نظر من برای نسل ما که نسل میانی هستیم ( نه بعد از ما از ماست و نه قبل از ما ) بهترین کار اینه که تو اختلافات - حتی سلیقه ای - خودمون رو از خونواده جدا کنیم .
جمله دوم :
تا زمانی که یه کتابو هنوز تموم نکردی یه کتاب دیگه نخرمن کاملا با این قضیه مخالفم . دو نفر رو خودم میشناسم که بر عکس این میگن : 1- دکتر علی شریعتی 2 - پائلو کوئلیو . حالا چی میگن : اولی میگه : هر وقت از جلد یک کتاب خوشتون اومد اونو بخرین .
دومی میگه : تا وقتی که کتاب اولتون تموم نشده برین کتاب دوم رو بخرین وگرنه کتاب اول که تموم شه دیگه کتاب دومو نمیخرین ... ( دقت کردین چی شد ؟!؟!؟! ) :31:
در مورد این :
اگه همیشه در حال تغییر هستید(یه روز اینو دوست دارید فرداش دوستش نداری) تغییراتون به مسیرایی باشه که فقط به خدا ختم شه
اصلا تغییر بی خود و بی جهت خوب نیست حتی اگر برای آموزش ترک عادت باشه چون باز هم تغییر عادت میشه و یک کلام ختم کلام : خدا واحد است و کسی که در راه خدا باشه فقط دنبال واحده . تغییر و تحریف و انحراف در راه خدا نیست ... :13:
حالا من یه جمله میگم واسه تمام بچه های این تاپیک :
اول حرفاتون رو مزه کنید بعد تف کنید بیرون
چرا ؟
چون کلام مقدسه و چون این جا جملات در معرض عموم قرار میگیره شاید با قرار دادن یک جمله نا مناسب زندگی یک نفر به باد فنا بره .
پس :
نه اینجا بلکه همه جای زندگیتون هوای صحبت کردنتونو داشته باشید .
ممنونم که تا اینجای پست خوندین :40::11:
اگر هم دوست داشتین میتونیم این بحث ها رو یکی - یکی ادامه بدیم
dragon-fly
11-05-2011, 09:05
سلام دوست عزیز
در موردجمله اول:
من به خاطر غرور و تجربه یه نوع دیگه از زندگی از خانوادم جدا شدم.که به نظر من کارم احمقانه بود.
اتفاقاتی که توی این زندگی تنها برام افتاده به کنار ولی وقتی ناراحتی پدر مادرمو میبینم واسم کلی عذابه.
اگه قرار باشه با هر اختلاف سلیقه در هر جایی از اونجا رفت که دیگه زندگی نمیشه کرد.
شما رو نمیدونم ولی من هم توی دانشگاه هم توی محل کارم بیشتر از خونه اختلاف سلیقه دارم .حالا شما میگی من دیگه جایی نرم و بشینم خونه ؟
در مورد جمله دوم:
اگه من میخواستم هنوز به این جمله دکتر شریعتی عمل کنم که الان توی خونه جای خوابیدن نداشتم.
همین الان فقط بالای 200 هزار تومن رمان نخونده دارم.کتابای دیگه به کنار.
در مورد جمله سوم:
نتونستم ارتباطی بین حرف شما و جمله خودم پیدا کنم.
ولی منظورمو با یک مثال توضیح میدم.
اگه یه مدت دوست داری تنها باشی چند وقت بعدش دوست داری دورت شلوغ باشه.توی تنهاییت و توی شلوغیت سراغ چیزایی که به خدا ختم نمیشه نرو.مثلا توی تنهاییت به خودکشی فکر نکن.
فکر میکنم از همون اول باید با مثال میگفتم،واز این به بعد خواهم گفت.
اگه سوالی هست بپرسید.
با تشکر.
Doctor.Freeman
11-05-2011, 10:08
سلام دوست عزیز
در موردجمله اول:
من به خاطر غرور و تجربه یه نوع دیگه از زندگی از خانوادم جدا شدم.که به نظر من کارم احمقانه بود.
اتفاقاتی که توی این زندگی تنها برام افتاده به کنار ولی وقتی ناراحتی پدر مادرمو میبینم واسم کلی عذابه.
اگه قرار باشه با هر اختلاف سلیقه در هر جایی از اونجا رفت که دیگه زندگی نمیشه کرد.
شما رو نمیدونم ولی من هم توی دانشگاه هم توی محل کارم بیشتر از خونه اختلاف سلیقه دارم .حالا شما میگی من دیگه جایی نرم و بشینم خونه ؟
در مورد جمله دوم:
اگه من میخواستم هنوز به این جمله دکتر شریعتی عمل کنم که الان توی خونه جای خوابیدن نداشتم.
همین الان فقط بالای 200 هزار تومن رمان نخونده دارم.کتابای دیگه به کنار.
در مورد جمله سوم:
نتونستم ارتباطی بین حرف شما و جمله خودم پیدا کنم.
ولی منظورمو با یک مثال توضیح میدم.
اگه یه مدت دوست داری تنها باشی چند وقت بعدش دوست داری دورت شلوغ باشه.توی تنهاییت و توی شلوغیت سراغ چیزایی که به خدا ختم نمیشه نرو.مثلا توی تنهاییت به خودکشی فکر نکن.
فکر میکنم از همون اول باید با مثال میگفتم،واز این به بعد خواهم گفت.
اگه سوالی هست بپرسید.
با تشکر.
ممنون از پاسختون . آره جملات شما یه جوری بود که تو هر حالت 1000 تا معنی میداد و شما فقط نسبت به دید خودتون اونارو گفتین . مثل همون جمله که در مورد کتاب گفتین . باید از اول مثال میزدین تا من اینجوری تو حرفاتون دخالت و جسارت نمیکردم ... و بچه ها هم بهتر متوجه میشدن . :46:
جسارتم رو عذر خواهم . ولی خوب به نظرم اینجوری شیرین تر و جذاب تر شد بحث ...
:40::11:
hamid_diablo
11-05-2011, 10:58
سلام
یه تجربه خوب
برای خرید سعی کنید حتما روزا برید خرید .چون شبها به خاطر استفاده مغازه ها از لامپهای رنگارنگ شاید برای تشخیص رنگ لباس دچار اشتباه بشید.چند وقت پیش رفته بودم تیراژه یه پیراهن مردونه بگیرم از پشت ویترین دیدم یه پیراهن خوشگل با رنگ سبز تیره هست .رفتم داخل و اونو خریدم به قیمت 30 هزار تومن .....
فردا صبح که خواستم یه بار دیگه بپوشمش دیدم رنگش خاکستریه!!!!!!!
Shadow-Man
11-05-2011, 11:10
خیلی معذرت می خوام پریسا خانوم ولی به نظر من خیلی هم خوبه آدما از هم خبر داشته باشن
من چرا از یه غریبه نمی پرسم خدمت چی شد؟ چون برام مهم نیست تو خدمت هر بلایی که سرش اومده باشه برام مهم نیست
ولی این سوال رو از دوستم میپرسم چون دوست ندارم خدمت بهش بد بگذره. اگه به اون بد بگذره من هم ناراحت میشم. ازش میپرسم کی خدمتت تموم میشه؟ چون من هم مثل اون منتظرم تموم بشه و به بقیه زندگیش برسه و من هم بیشتر اون رو ببینم.
قبول دارم هر کسی باید حد خودش رو بدونه. به همسایه چه مربوطه که آدم بچه دار میشه یا نمیشه؟ ولی می تونی این حرف رو به پدر و مادرت هم بزنی؟ به خواهر و برادرت هم بزنی؟ طبیعیه که اونها هم لحظه شماری بکنن تا یه کوچولو رو ببین طبیعیه که اونا هم از نا زاییه عزیزشون رنج بکشن.
اگه دوستات و کسایی که دوستشون داری این سوالا رو ازت نپرسن. اگه نفهمن که ناراحتی یا خوشحال اگه نپرسن چرا ناراحتی یا خوشحال مطمئن باش که شدیدا احساس میکنی براشون مهم نیستی. پس خدا رو شکر کن که براشون مهم هستی
Lady parisa
11-05-2011, 11:16
به همسایه چه مربوطه که آدم بچه دار میشه یا نمیشه
من خانواده درجه اول و نهایتا فامیل رو منظورم نیست!!!!
بیشتر توی زندگی دقت کنین متوجه حرف بنده میشین
سلام .
دوستان نام تاپیک : "تجربیاتی که داشتید و میتونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید"
لطفا به منظور جلوگیری از انحراف تاپیک از موضوع اصلی ، از پرداختن به مواردی همچون نقد تجارب شخصی دیگران ، درد و دل و اندرز و ... خودداری کنید .
سپاس بسیار از توجه دوستان :11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shahinfarasystem
11-05-2011, 23:54
دوستان در تایید حرف sir0c0 عزیز مجدد خواهشم این هست 7 پیمان دوستانه رو یه نگاهی بندازید....
درود.
این پست را به افتخار همه دوستان بویژه دوستان گلم shahinfarasystem و saboos ارسالمیکنم، که آسودهباشند... مشغله و گرفتاری، دیگه اجازه حضور این شکلی بهمنمیده.
پس از یکی-دو ماه، آخرین مطلبم را در این جستار ارزشمند پستمیکنم. امیدوارم مورد پسند دوستان قراربگبره و چندان از شیوه و قرار تاپیک به دورنباشه. شاید کمی طولانی بشه، به بزرگواریتان ببخشید.
شاید شما آن شعری که عبارت "جهل مرکب" توش هست را شنیده یا خواندید. واقعیتش برام سؤال مطرحه آخر توی عصر انفجار اطلاعات که ما شبانه-روز بمباران اطلاعات میشیم دیگه جهل مرکب چه موضیعتی میتوانه داشتهباشه؟!
ولی رخدادهایی برام در طی سالیان پیشآمده که یک جوری دیگه میشه گفت جهل مرکب، "موردی" رُخمیده! البته نمیتوانم جزئیات را بگم، دوستان قدیمی جستار با سبک عجیب... بیان تجربه من آشنا هستند!
با بیان یک واقعه، شاید منظورم روشن بشه:
همکاری بود در مؤسسه مالی...، اتفاقاً تحصیلکرده هم بود. متأسفانه بدجوری اعتیاد به ماده مخدر پیداکردهبود! همکاران خیلی نگران او بودند و میترسیدند بالاخره اخراجش کنند با وجود لاپوشانیها!
ولی هیچ جوره حاضرنمیشد اعتیادش را ترککنه.
خلاصه، روشی دربارهاش پیادهسازیشد. یک روز توی عالم خماری که اوضاعش بیریختشدهبود، ازش فیلمبرداریشد. وقتی فیلمش را براش نمایشداده شد و وضع فجیعش را دید بهخودشآمد! رفت و با صبر و تلاش اعتیادش را ترککرد!
از این جهالتهای موردی در زندگی ممکنه پیشبیاد، گاهی یک تلنگر، اتفاق، آشنایی، کتاب و هر چیزی دیگه همچون آینه، تصویر جهلمان را به ما نشان بده و ما را به خودمان بیاره... همین!
---------------------------------
من بهره زیادی از تجربیات دوستان بردم و ازشان ممنونم.
همه در آرزوی و به دنبال آرامشند؛ من آرامش را در گذشت و گریز از کینه تجربهکردم. اینکه حسادتنکنم و خوبیها و زیباییهای دیگران را ستایشوتحسینکنم.
بدرود.
همراه اول
13-05-2011, 23:55
با هر دست بدی با همون دست هم پس میگیری
من هر چیزی رو پیدا میکنم به صاحبش میرسونم
وقتی خودم گوشیم گم شد همه ناراحت بودن ولی خودم نه چون مطمئن بودم من که امانتی همه رو بهشون برگردوندم واسه منو هم بهم بر میگردونن، چیزای زیادی گم کردم ویا جا گذاشتم ولی همه رو بهم بر گردوندن
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
مال حروم از دست میره و فقط گناهش میمونه
من یکبار پولی به جیب زدم که راهش درست نبود و میشد گفت پول حروم بود
اون پول از دستم رفت و همونجا فهمیدم راسته که میگن پول حروم از کف میره
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
پول قرض دادن باعث برکت مال میشه - البته اگر از روی ادعا نباشه
پسر عموم بچش بدنیا اومدو پولی نداشت و در بدر دنبال پول بود، کار نداریم که من رابطم باهاش در حد سلام و بای هست ولی غیر مسقیم بهش پول رسوندم. به 3ماه نکشید که رقم پس اندازم 4برابر شد
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
خدا با واسطه راهنماییمون میکنه
یکبار دم باجه تلفن بودم و یه خانومه تو صف بود. چشمم افتاد به کیفش و دیدم کیفش بازه، بهش گفتم خانوم در کیفتون بازه و پولای توشم مشخصه. اونم بست و 2 کوچه بالاتر یه موتوری کیفشو زد
كار امروز را به فردا موكول نكن زيرا بايد فردا كار دو روز را انجام بدهي
همراه اول
14-05-2011, 00:07
هر کاری رو با علم و از کم شروع کنید
تمام آدمای موفق از کار کوچیک شروع کردن، و علم و دانش کار مهم تر از زرق وبرق و هزینه هنگف توی اون کاره و وقتی دیدین جواب میده هزینه های جانبی مثل دکور و .. کنین
همراه اول
14-05-2011, 00:07
هر حسی که بخود داشته باشید دیگران هم همون حس رو به شما دارن،
اگر خودتونو مهم و دست بالا بدونید دیگران هم از شما همین برداشت رو دارن
---------------------------
اعتماد بنفس یعنی با خود حال کردن،
واقعا این یه تجربس بعد از کلی سال فهمیدم چیزی که فکر میکردم غرور و خود پسندیه، اسمش اعتماد بنفسه ، اعتماد بنفس یعنی با خود حال کردن و از خود لذت بردن و قبول داشتن نه از خود مطمئن بودن
--------------------------
ضمیمه مرتبط
جامع ترین کتاب برای پیشرفت در همه ابعاد : کتاب یاد بگیریم چگونه برخود مسلط شویم - پرفسور اسپرینگر
badboys_87
14-05-2011, 10:37
من بهترین تجربه ای که داشتم اینه روحیه و شخصیت خودتو بشناس و مطابق با روحیه ات زندگی کن..هر جور راحتی زندگی کن....هر جور راحتی درس بخون...هر جور راحتی کار کن ...هر جور راحتی عشق و حال کن...ولی به حریم و ازادی دیگران تجاوز نکن..
فلسفه زندگی خودتو داشته باش...اعتقادات خودتو داشته باش ..به نظرات دیگران زیاد اهمیت نده ولی در کارها نظر بقیه رو هم بپرسی بد نیس
زندگی رو آسون بگیر و راحت زندگی کن..در کل ساده زندگی کن و زیاد شلوغش نکن...فقط اطلاعات و کتاب های ضروری که در زندگیت کاربرد دارن بخون .فقط برای زندگیت تلاش کن و واقع بین باش
خودت رو همونطوری که هستی دوس داشته باش و برای ذات خودت ارزش قائل شو و تلاش کن برای بهتر شدن
پسرا هر وقت می خوان برن خواستگاری اول مادر و خواهرتون برن دختر مردم رو ببیند
چون شما هر چی عاشقشم باشید بازم اگر اونا مخالف باشن بهش نمی رسید :41:
rosenegarin13
14-05-2011, 11:53
پسرا هر وقت می خوان برن خواستگاری اول مادر و خواهرتون برن دختر مردم رو ببیند
چون شما هر چی عاشقشم باشید بازم اگر اونا مخالف باشن بهش نمی رسید :41:
ببخشید اینو میگم؛خواهرم یکی از خواستگاراشون رو دقیقاً به همین دلیل رد کردن .
به نظرم همگی با هم برید بهتر باشه :31:
caca_caca888
14-05-2011, 11:57
ببخشید اینو میگم؛خواهرم یکی از خواستگاراشون رو دقیقاً به همین دلیل رد کردن .
به نظرم همگی با هم برید بهتر باشه :31:
خوب بستگی داره خواستگاری چطوری باشه...
اونایی که مادرشون داره دنبال زن برای بچش میگرده! باید اونطوری برن...چون یهو میبینی 20 تا دختر معرفی میشه باید خونه 20 تا برن.پسره بره ضایس (دخترارو دوستاشون معرفی کردن و شناختی ندارن) (راستی 20 تا به مرور زمانا.نه این که هر روز)
اما پسره وقتی دختررو یه کوچولو میشناسه خودش بره شاید بهتر باشه
اگر پسر اول پسندیده : که بهتر خواهر و مادر برن
اینم حرفیه.اینطوری یه جوری به دختره توهین نمیشه؟ اول پسر بپسنده.بعد خواهر و مادره پسره، اگر مقبول افتاد.حالا دختره؟!اگه اول پسر بپسنده بعد دختر بعد خانواده ها بهتر نیست؟
Lady parisa
14-05-2011, 11:59
دو راه داره
اگر مادر و خواهر پسندیدن که خوب: مادر و پسر به همراه نهایتا پدر برن بهتره
اگر پسر اول پسندیده : که بهتر خواهر و مادر برن
اما در کل چون جلسات اول خیلی معلوم نیست بشه یا نه!!! بهتره با تعداد کم و بدون اینکه همه خبردار شن مراسم انجام بشه که
برای روحیه دختر و پسر مشکلی پیش نیاد(خانواده درجه 1 فقط)
Переклад не
14-05-2011, 13:37
بازم بحث شد
Pessimist
14-05-2011, 13:56
من میخوام یه چیز بگم در مورد انتخاب رشته دانش آموزها
اینکه تو این یه مورد هیچوقت به حرف پدر و مادرتون گوش نکنید و هر رشته ای که خودتون دوست دارید رو انتخاب کنید(سوء تفاهم نشه)
من خودم وقتی اول دبیرستان بودم دوست داشتم برم ریاضی ولی به هر طریقی که بود منو فرستادن تجربی الان هم واقعا مشکل دارم و نمیتونم تغییر رشته بدم.خیلی از دوستان من که الان دانشجو هستن هم به خاطر چشم و هم چشمی فامیلی رشته انتخاب کردن و الان موندن چیکار کنن(مثلا دختر عموش رفته بوده عمران اینم رفته عمران بدون در نظر گرفتن علاقه خودش و صرفا از روی حسودی)
موفق باشید.
سلام دوستان
در مورد دانشجوها، مخصوصا اونایی که سراسری نیستن و یه خرده پاس کردن درساشون سختتره؛
اولا سعی کنین در مورد گرفتن درس با هر استادی، اطلاعات کسب کنین، اما نه اینکه گوشی باشین و هرچی بشنوین قبول کنین، چون یهو طرف درسش خوب نبوده یا استاده باهاش لج کرده و افتاده، اونوقت میگه اصلا با اون استاد نگیر! سعی کنین مشترکات چیزایی که شنیدین رو جمع کنین، اگه باهاتون سازگار بود، با اون استاد بگیرین.
در مورد درس خوندن؛ شاید ترم اول رو با شب امتحان به خوبی و خوشی پاس کردین، اما پاتونو که گذاشتین ترم 2، عمرا! : دی از وقتی میانترم رو دادین تازه متوجه میشین که دانشگاه با دبیرستان و پیش دانشگاهی فرق داره! باید روشتون رو عوض کنین!
و در مورد ترم تابستونی هم بگم که تا جایی که میشه ترم تابستونی رو بگیرین! بعد میفهمین چقدر جلو افتادین و چقدر خوب شد که گرفتین!
فعلا اینا بود
کت و شلوار پوشیدین و میخاین برین عروسی... اگه نمیخاین کتتون چروک بشه قبل از اینکه سوار ماشین بشین کتتونو درارین... بعد موقیعیکه رسیدین دوباره بپوشینش... البته بستگی به جنس کت هم داره... بعضی ها خیلی چروکی میشند....
+
شوخ بودن خوبه ، اما سعی زیادی در خنداندن مردم خوب نیست... تو یکی دیگه از پست هام هم اینو این جوری گفته بودم: برای خنداندن مردم خودتونو تحقیر نکنید....
hamid_diablo
15-05-2011, 09:34
سلام
همیشه پول خرد تو جیبتون باشه
1.چند روز پیش که داشتم از دانشگاه برمیگشتم خونه سوار تاکسی شدم .کرایم شد 450 تومن ولی من پول خرد نداشتم و به طرف 2000 تومنی دادم .آقای راننده هم گفت که منم پول خرد ندارم.باورتون نمیشه تو بارون کلی دنبال خرد کردم پولم افتادم
2.وقتی سوار اتوبوس میشید دقت کنید که دست و پاتون به کسی نخوره.تو اتوبوس بودم که آرنجم به شکل غیر عمد خورد به یه پیرمرد.اون آقا هم لطف کرد هر چی از دهنش دراومد بارم کرد
Lady parisa
15-05-2011, 09:59
حالا که صحبت اتوبوس شد!!!
هوا داره تند تند گرم می شه!!این اتوبوسای مدل جدید پایتخت هم دیگه آخرشه!!تمام شیشه بدون حتی کوچکترین در روی هوا!!!
راننده هم که بی خیال نشسته !!!شما لطف کنین سوار اتوبوس که می شین بگین آقای راننده این فن یا کولر یا هر چیزی که اسمش هست رو بزنه!!!روزای بارونی که هوای اتوبوس خفقان آوره
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
البته بستگی به جنس کت هم داره... بعضی ها خیلی چروکی میشند.
خیلی خوب میشه آقایونی که کت می پوشن موقع نشستن روی صندلی حتما دکمه کت رو باز کنن که کت بد مدل نشه:31:
yashgin128
16-05-2011, 10:58
خب یه چندتا تجربه هست که مینویسم فقط قبلش اینو بگم که وقتی میگیم تجربه شامل همه چی میشه هم خوب و هم بد و هم ....
1.سعی کنید با دخترهایی که باهاشون صمیمی نیستید شوخی نکنید چون بهشون برمیخوره.
مثلا دخترای هم کلاسی تو دانشگاه و اقوام و..
2.برای قفل کردن ماشین همیشه از طریق سوئیچ استفاده کنید یا بهتر بگم همیشه قبل از قفل کردن ماشین از اینکه سوئیچ درون ماشین نیست اطمینان پیدا کنید.
مثلا من همییشه عادت دارم که ماشین(در مورد پراید که اینجوریه)رو با قفل مرکزی قفل کنم سپس دستگیره در رو میگریم و در میبندم با اینکار تمام درها قفل میشه تا اینکه چند روز پیش جایی بودم همینجوری ماشین رو قفل کردم که یه لحظه یادم اومد که سوئیچ داخل ماشینه .خلاصه تا رفتم سوئیچ بیارم دو ساعت طول کشید حالا بماند کار داشتم و نرسیدم.حالا فرض کنید که تو مسافرت این بلا به سر ادم بیاد دیگه مسافرت با همین اشتباه کوچک به گند کشیده میشه
3.(هر چی به خودم گفتم این رو نگم دیدم نمیشه)هنگام رفتن به سرویس بهداشتی مخصوصا این بین راهی ها همیشه قبل از انجام عملیات از وجود اب اطمینان پیدا کنید.مخصوصا زمانی که عملیات شماره 2 دارید.البته بعضی وقت ها ممکنه که اب قطع باشه ولی کمی اب تو لوله جمع شده باشه که حواستون باشه.
4.
hamid_diablo
17-05-2011, 09:38
سلام
یه تجربه خیلی خوب
1.اگه کسی تلفن همراهتون رو خواست که باهاش زنگ بزنه مخصوصا اگه غریبه هست اصلا این کار رو نکنید.آشنا هم بود ازش بپرسید که به کی میخواد زنگ بزنه.تقریبا 1 سال پیش بود که یکی از دوستام گفت حمید گوشیم شارژ نداره اگه میشه گوشیتو بده میخوام زنگ بزنم .منم از خدا بی خبر گوشیمو دادم که زنگ بزنه.چند روز بعد یه آقایی زنگ زد بهم که چرا مزاحم ما میشید شمارتو میخوام بدم رهگیری کنن.خلاصه اینکه گریه ما دراومد و فهمیدم دوستم مزاحم دختر مردم شده
2.از پیاده رو با احتیاط عبور کنید
زمستون پارسال بود که داشتم با دوستم میرفتم کاپشن بخرم.خدا رو شکر هم پیاده روهای شهر ما(تهران)خیلی داغونه .پیاده و هم لیز بود و منم با باسن خوردم زمین
Lady parisa
18-05-2011, 11:29
به نظرم داشتن تیپ ست و شیک توی جامعه و روابط اجتماعی خیلی مهمه.
ما خانوما که به اندازه کافی مرتب هستیم .شاید به دردتون بخوره:27:
برای آقایان مرتب و خوش لباسی که بخواهند همیشه شیک و تمیز به نظر برسند توجه به این سه نکته میتواند مفید باشد:
1- رنگ جوراب تان باید همرنگ شلوار یا تیره تر از آن باشد.
2- رنگ کمربندتان باید با رنگ کفش شما یکسان باشد.
3- کت و شلوار خاکستری و سرمه ای با کفش مشکی و کت و شلوار قهوه ای و زیتونی با کفش قهوه ای «ست» است
4- جنس رويه كفش بسيار مهم است. بهترين رويه براي كفش، همان رويه چرم طبيعی است. چرم طبيعی، به علت دارا بودن منافذ طبيعی در بافتش، امكان تبادل هوا ميان بيرون و داخل كفش را فراهم می كند. رويه مصنوعی به علت عدم تبادل هوا، باعث بوی بد پا و عرق كردن بيش از حد آن می شود.
:8:
امان از این زبان!
اینو خیلی شنیدین، اما خداییش سعی کنین 24 ساعت به فکرش باشین چون 24 ساعت دارین حرف میزنین! : دی
همیشه تو حرف زدن دقت کنین، بدونین چی دارین میگین و آیا اگه طرفتون از اعتمادتون سوء استفاده کرد و حرف پخش شد، طوری نشه!
من همیشه به خاطر تجربیاتی که از بقیه میشنیدم، شدیدا مراقب بودم. اما چند وقت پیش با یکی از دوستای صمیمیم اینقدر بحثمون کش اومد تا رسید به جایی که نباید میرسید!
البته خدا رو شکر چیز مهمی نبود و به خوبی و خوشی تموم شد، با اینحال، من بودم که کنترل رو از دست دادم!
hamid_diablo
18-05-2011, 17:00
سلام
سئوال از چند نفر
1.هر موقع جایی رو بلد نیستید و قراره آدرس رو از کسی بپرسید بهتره از چند نفر بپرسید .شاید اون یه نفر مردم آزار باشه آدرس رو اشتباهی بگه
2.اگه جاهی دولتی و اداری کار دارید با هر کسی روبرو شدید حتما بگید سلام و خسته نباشید!!!
چند وقت پیش تو بیمه البرز کاری برام پیش اومد پیش یکی از کارمندا رفتم و کارمو گفتم ولی جوابی نداد.گفتم ببخشید شما متوجه شدید من چی میگم .اونم ناراحت شد و گفت نه سلام میدی و نه خسته نباشی انتظار داری کارتو راه بندازم!!
arashlolos
18-05-2011, 18:38
حتما بگید سلام و خسته نباشید!!!به نظرتون این جمله خسته نباشید یکم تکراری نشده ؟؟؟
یه جمله جدید پیدا کنید عوضش
یه تجربه:
اول صبحی رفتین اداره ای جایی نگین خسته نباشید!!!
بگین صبح بخیر
vorojak_au
18-05-2011, 21:03
اینم جزء تجربیاتی که داشتید و میتونه تو زندگی کمک کنه میشه!!!:31:
انشالله و تعالی : دی
تو پروف دوستمون رفع ابهام کردم البته رفع نشد مجبور شدم مشتق بگیرم:31:
یه تجربه خفن دیگه وقتی میرید دفترچه بیمه رد کنید حتما بپرسید صف بیمه تهران و شهرستان فرق میکنه یا نه!!! : دی
مثل من دوساعت الاف صف طویل شهرستان نشید بعد خانمه بگه برید این که مال صف تهرانِ:18::18::18:
بعد دختر پشت سرتون بخنده و ....!!! : دی
ولی جدا از شوخی این موردی که من گفتم اصن هیچ تابلویی نداشت از یکی پرسیدم صف بیمه همینجاست گفت آره بعد دقیقا 2ساعت دیدم اشتباه ایستادم و این دختر چش سفید هم بهم خندید ماهم ضایع شدیم و ... : دی
نتیجه اخلاقی
همیشه تو کارای اداری وقتی تو صفی وامیستید حتما بپرسید کارتونو اونجا انجام میدن یا نه!!!:13:
yashgin128
19-05-2011, 17:11
انشالله و تعالی : دی
تو پروف دوستمون رفع ابهام کردم البته رفع نشد مجبور شدم مشتق بگیرم:31:
یه تجربه خفن دیگه وقتی میرید دفترچه بیمه رد کنید حتما بپرسید صف بیمه تهران و شهرستان فرق میکنه یا نه!!! : دی
مثل من دوساعت الاف صف طویل شهرستان نشید بعد خانمه بگه برید این که مال صف تهرانِ:18::18::18:
بعد دختر پشت سرتون بخنده و ....!!! : دی
ولی جدا از شوخی این موردی که من گفتم اصن هیچ تابلویی نداشت از یکی پرسیدم صف بیمه همینجاست گفت آره بعد دقیقا 2ساعت دیدم اشتباه ایستادم و این دختر چش سفید هم بهم خندید ماهم ضایع شدیم و ... : دی
نتیجه اخلاقی
همیشه تو کارای اداری وقتی تو صفی وامیستید حتما بپرسید کارتونو اونجا انجام میدن یا نه!!!:13:
شما یه اشتباه هم کردید...
من اگه جای شما باشم (به این دلیل که خیلی از تمسخر دیگران مخصوصا دخترا دیگه بدم میاد)خیلی با شخصیت و به ارومی بهش میگفتم :"ببند.".همین یه کلمه معجزه میکند.
اما برای اینکه اسپم نباشه این پست :
همیشه هنگام خرید لوازم الکترونیکی اونو تست کنید .چون خرابی اینگونه موارد بشدت زیاده.تو بنادر و جزایر و کلا این مدل شهر ها که قیمت معمولا کمه تست اون وسیله از واجبات هست.
از قشم سه تا فلش گرفتیم که دوتاش کار نمیکنه.به همین راحتی ....
vorojak_au
19-05-2011, 17:49
شما یه اشتباه هم کردید...
من اگه جای شما باشم (به این دلیل که خیلی از تمسخر دیگران مخصوصا دخترا دیگه بدم میاد)خیلی با شخصیت و به ارومی بهش میگفتم :"ببند.".همین یه کلمه معجزه میکند.
اما برای اینکه اسپم نباشه این پست :
همیشه هنگام خرید لوازم الکترونیکی اونو تست کنید .چون خرابی اینگونه موارد بشدت زیاده.تو بنادر و جزایر و کلا این مدل شهر ها که قیمت معمولا کمه تست اون وسیله از واجبات هست.
از قشم سه تا فلش گرفتیم که دوتاش کار نمیکنه.به همین راحتی ....
ببند خوب اومدی:31:
ولی ما قبلش یه چی دیگه میگیم بعد میگیم ببند : دی
متاسفانه من کمی با این مسووله حرف زدم و سر قضیه که چرا تابلویی چیزی نیست باهاش بحثم شد دیگه نخواستم به اینم یه چی بگم:2::31:
این قطعات الکترونیکی خیلی خوب اومدی بنظرم هرچی که میگیری باید تست کنی چن سال پیش 10-12تومن دادم به یه هندزفری بعد خونه دیدم صدا نمیده یعنی بدترین ضدحالی که خوردم بعد با کلی چونه و ... عوضش کردم متاسفانه در این موارد اگه فروشنده انصاف نداشته باشه هزارتا بهونه میاره که قطعه رو تعویض نکنه!!!:13:
دوستان گرامی
برای یادآوری :
به منظور اینکه تاپیک از مسیر اصلی و موضوع اصلی خودش منحرف نشه و بتونه به حیات خودش ادامه بده لطف کنید :
از نقد تجارب شخصی دیگران و نقل قول گرفتن و حالت چت رومی دادن به گفتگوها و ایراد مواردی که جایگاهشون در پروفایل های شخصی هست بیشتر تا در این تاپیک و سایر موارد مشابه و ..... خودداری کنید .
پیشاپیش ممنون از توجه دوستان .
dokhtaremashreghi1
19-05-2011, 23:05
به نظر من همیشه واسه هر کاری که میخوای انجام بدی اول خوب فکر کن بعد مشورت کن بعد انجام بده. من خدارو شکر تا حالا بد نیاوردم. . .
Dr Hannibal
23-05-2011, 22:22
قبل از خرید گوشی از پاساژ علاالدین تهران ، حتی المقدور یک آشنا پیدا کنید.
t.sunami
25-05-2011, 22:19
درسته که عقل و وجدان به انسان میگن که اگه دیدی یه کسی زمین خورده دستشو بگیر و بلندش کن ولی اینو بدونین که خیلیا ارزش این محبت و ایثار شمارو ندارن! و در اولین فرصتی که خدایی نکرده شما بهشون احتیاج پیدا میکنین و اینبار شما نیاز به دستگیری اون دارید نه تنها دست شما رو نمیگیره بلکه چنان ضربه ای بهتون میزنه دیگه نتونین بلند شید!
قبل از کمک به کسی طرفتونو قبلا بشناسید!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ملا نصرالدین
26-05-2011, 07:48
اینو خوب اومدی
در ضمن یادتون باشه اگر جواب بدی کسی رو هم خواستید با خوبی بدید باز هم بشناسیدش.بعضی ها نمیفهمند
khoshgelafi
26-05-2011, 19:50
بابت کارایی که کردید غصه نخورید
چون شما کاری رو انجام دادید که اون لحظه فکر می کردید درسته!
shahinfarasystem
27-05-2011, 12:52
هیچ وقت بدون قرارداد یا حداقل یه دست خط از طرف کاری برای کسی انجام ندید
چون ممکنه آخرش بگه نه بابا من اینو نمی خواستم که من اونجوری می خواستم
کامل شفاف سازی کنید همه رو بنویسید قیمت رو مشخص کنید آخر سر امضا بگیرید
Alamate Soal
27-05-2011, 16:51
وقتي به مهموني بزرگ ( عروسي و ختم و ... ) دعوت ميشين ؛ سعي كنين يه جوري از بقيه مدعوين بپرسين كه ميهمان دهاتي دارن يا نه ؟ ممكنه بري ببيني ميني بوس وايستاده دم در و بجز پسر عمه ها و پسر خاله هات بقيه دهاتي هستن !
وقتي دعوت ميشي جايي كه زياد به آدماش آشنا نيستي به هيچ وجه بهشون سلام نكن و جواب سلامشون رو فط بده اونم با روي خوش .
لازم نيست وقتي جايي دعوت شدي كت و شلوار 800 تومني و كراوات مارك دار بپوشي . اگه زيادي تيپ بزني پررو ميشن و فكر ميكنن كه واست خيلي مهم هستن كه واسه اومدن به مجلسشون تيپ حسابي زدي .
اگه ميخواين دعوتي رو كنسل كنين سعي كنين در لحظه آخر اين كار رو انجام بدين كه بهانتون رو قبول كنن .
وقتي مجلسي دعوت بودين و نتونستين برين و ازتون علتش رو بپرسيدن به هيچ وجه شروع به بهونه آوردن نكنين . فقط اين جمله كه " متاسفانه نتونستم بيام " كافي هست . اگر بازم پرسيدن بگين كه " ايشالا در شادي هاتون خدمت ميرسيم " . به جز اين اگه چيزي بگين مطمعن باشين كه باور نميكنن و شما رو دروغگو و خجالتي خطاب قرار ميدن و پشت سرتون هم حرف مفت ميزنن
hamid_diablo
27-05-2011, 19:26
سلام
1.بی جنبه نباشید
نمیدونم براتون پیش اومده یا نه که با چند تا از دوستاتون برای گردش به پارک یا جای دیگه ای رفته باشید.من وقتی تو این موقعیتها قرار میگرفتم خیلی بی جنبه بازی درمیاوردم البته همراه دوستان.کلا کارمون مسخره بازی درآوردن بود و یا اذیت دیگران.چند وقت پیش بعد از کلاس دانشگاه رفتم به پارکی که نزدیک دانشگامون بود یه کم استراحت کنم.چند نفر که با هم دوست بودن از کنارم رد شدن و شروع کردن به مسخره بازی و اینکه بچه مثبت درسخونم.دیگه تصمیم گرفتم اگه با دوستام بیرون رفتم از اینکارا نکنم چون دیگران به شدت بدشون میاد
2.اگه از افراد مهم شماره دارید به کسی ندید
من شماره یکی از استادامون رو داشتم و غلط زیادی کردم و به چند تا از دوستام دادم.اونا هم که هر کدومشون به 10 نفر داده بودن.از قضا من درس اون استاد رو افتادم .پیش خودم گفتم یه زنگی بهش بزنم شاید قبولم کنه اما وقتی که بهش زنگ زدم گفت که تو 1 هفته 100 نفر زنگ زدن و نمره میخوان ازم.شرمندتم دانشجوی خوبم
Alamate Soal
27-05-2011, 20:08
يكي از مهم ترين تجربه هاي من در مورد دوستي و دوست يابي :
سعي كنين با كسايي كه وقتشون زياد اهميت و ارزش نداره دوست نشين . كسايي كه زياد اينور اونور ميچرخن و وقت اضافه زياد دارن معمولا آدماي ضعيف و بي اراده هستن و منفعتي از دوستي با اونها به شما نخواهد رسيد .
shahinfarasystem
27-05-2011, 20:20
اگر لازم دارید کسی براتون کاری انجام بده
پی گیری رو هیچ وقت فراموش نکنید.انسانها ذاتا فراموشکارند
زود یادشون میره باید چند بار یادآوری بشه تا کارتون انجام بشه
Alamate Soal
28-05-2011, 18:20
جسارتاً آموزشِ خوردنِ موز !!!!!
سلام
:20:
حتماً میگین موز خوردن دیگه آموزش نداره . پوستش رو میکنیم و میخوریمش
بله شما درست میگین اما .....
اما 99% مردم فقط یک پوستِ موز رو می کنند !!!!
بعد از اینکه پوستِ موز رو کندین اگر با دقت به میوه ی داخلش نگاه کنین میبینین که یک لایه ی زبر روش رو گرفته وطعمش گَس هست .
با پشتِ چاقو این لایه ی زبر رو بردارین .
یعنی با لبه ی پشتیِ چاقو اون رو بکرونین .
حالا میل کنین ببینین چقدر شیرین تر میشه
اون لايه از جنس فيبر هست و علاوه بر اينكه مقدار اندگي الياف سلولوزي داره و باعث كمك به گوارش غذاها در روده ميشه ؛ كلي خواص مفيد داره و خواصش مشابه سبوس گندم هست و در جذب نشدن پربي هاي اشباع و قند اضافه به بدن كمك ميكنه :)
shahinfarasystem
02-06-2011, 21:15
اگر احساس ضعف توی بدنتون میکنید و غذاتون هم زیاد شده باید برید سمت یه ورزش
اگه نیم ساعت برید تو پارک بدویید اثرش رو احساس میکنید
اگه ورزش میکنین و بعد از یه مدت گذاشتینش کنار؛ اولا حتما غذاتونو سعی کنین کم کنین (چون چاق میشید)، دوما چیزایی مثل شکلات که در حالت عادی (وقتی ورزش نمیکنین) جوش میارن رو بذارید کنار.
اقا اگه از کسی چیزی قرض میگیرید قبلا اینکه ازتون پس بخواد بهش پس بدین
العان به یه نفر کتاب دادم وقتی میخوامش هم بهم پس نمیده هر روز امروز فردا میکنه این کار اون طرف باعث میشه تا عمر دارم دیگه بهش چیزی ندم
اگه با ماشین بودید و جای پارک درست و حسابی پیدا نکردید و کار فوری و واجب داشتید و مجبور شدید ماشین و یه جای نا مناسب پارک کنید حتما شماره موبایلتون و روی یه کاغذ که توی چشم بخوره بنویسید و بذارید زیر برف پاک کن که اگه یارو کارش گیر افتاد بتونه پیداتون کنه و نیاد از روی عصبانیت بلا ملا سر ماشینتون بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahad_judo
03-06-2011, 19:46
من از تجربیاتم که میتونم بگم اینکه در سنین 18-24 سالگی عاشق نشین که بدجوری ضربه میخورین.
البته نظر شخصی من هست ولی این تجربه رو توی 90% دوستام دیدک که نتیجه منفی داشته.
rangeeeer
03-06-2011, 20:31
هر وقت آرزوی یه چیز داشتید و به دوستتون قضیه رو گفتی و انم خواست کمکت کنه
خودتم پی گیر شو (هزار و یک احتمال پیش میاد) .
پارسال یکی از دوستام قولی بهم داد 20 تومن بهش دادم اخرش بهم خیانت کرد.
davood.2008
04-06-2011, 08:53
سلام خدمت تمام دوستان گلم
امیدوارم حال همتون خوب باشه
از این اپیک خیلی خوشم میاد چون گاهی جملاتی توش میخونم که خیلی برام با ارزشن و تو تصمیم گیریها بهم کمک می کنن
حرفی که میخوام بزنم تجربه نیستو بیشتر شبیه خاطره میمونه اما بی صبرانه منتظر تجربه کردنشم برای تک تک شما هم ( نه تنها در این انجمن بلکه همه جوونای این سرزمین) از ته قلبم آرزوی تجربه کردنش رو دارم ...
روزی از روزهای زندگیم سال 1386 اواخر ترم اول دانشگاه ، جلسه آخر درس زبان پیش و اواخر زنگ بود . تقریبا ساعت 4 بعد از ظهر میشد همه آماده ترک کلاس بودیم که استادمون که مردی جا افتاده و نویسنده بود ازمون خواست چند دقیقه تو کلاس بمونیم تا باهامون حرف بزنه .
وقتی کلاس دوباره ساکت شد. دوجمله برای لذت از زندگی زناشویی بهمون گفت که هنز تو ذهنمه .
اون موقع کلاس ما از 22 نفر خانم و 2 نفر آقا تشکیل میشد که همگی مجرد بودیم.
بمون گفت اگه شما بخواین بهترین لذت رو از زندگی آیندتون ببرین دو کار رو هیچ وقت فراموش نکنین:
رو به ما دو تا پسرا کرد گفت وقتی ازدواج قبل از رفتن از خونه پیشونی، صورت و دست همسرتون رو ببوسین تا قوت قلبی که بتون میده رو با تمام وجود احساس کنید اون وقت اگه تومعدن هم کار کنید بی صبرانه منتظر میشین تا برگردین و همسرتون رو ببینین و وقتی برگشتین هم همین کار رو بکنین. این بوسه شما چنان ارامشی به همسرتون میده که حاضر از جاش تکون نخوره تا لذتش از بین نره....
بعد رو به خانوما کرد و گفت : شما هم خسیس نباشید و در ازای سه بوسه که شوهرتون بتون میده شما یک بوسه روی صورتش بزارین و همیشه سعی کنید بهترین آرایش و بهترین لباس رو برای همسرتون ببوشین تا همیشه تو قلب هم بمونین
بعد رو به همه کلاس گفت اگه این دو اصل رو به کار بگیرین چنان زندگی لذت بخشی رو خواهین داشت که قابل وصف نیست.
با آرزوی خوشبختی برای همه شما عزیزان
داود
سلام گفتم شاید این مطلب به درد دوستان بخوره نکات خوبی توش هست...
آخرين دستاوردهاي متخصصين مرکز ملي هدايت ژاپن
1. هرگز سيگار نکشيد و اگر ميکشيد ، نيمه آخر آن را هيچ وجه نکشيد.
2. در حمام هيچگاه مستقيما زير دوش آب گرم نفس نکشيد. کلر يک قاتل تدريجي است.
3. هنگام شارژ موبايل ابتدا شارژر را به گوشي وصل کنيد و سپس آن را به برق وصل کنيد. بهتر است موبايل خاموش باشد.
4. چاي بيشتر از يک روز مانده را اصلا ننوشيد.
5. هنگام روشن کردن کولر اتومبيل خود ابتدا به مدت حداقل 5 دقيقه پنجره ها را باز بگذاريد و در پمپ بنزينها کولر را خاموش نماييد.
6. غذاي خود را بيشتر از يکبار در مايکروفر گرم نکنيد و بعد از آن درصورت عدم استفاده دور بريزيد.
7. با حيوانات خانگي تعامل مثبت داشته باشيد. آنها ممکن است از خيلي از انسانها سالمتر و تميزتر باشند. عوامل مشترک زياد آنها با انسانها ميتواند به شکل واکسن در بدن عمل کند.
8. هنگام غذا بين هرلقمه حداقل 1 دقيقه فاصله بگذاريد و دو ساعت قبل و بعد از غذا و هنگام آن نوشيدني ننوشيد.
9. هنگام حرکت اتومبیل، پنجره ها را تماما باز نکنيد تا هوا بصورت باد وارد مجاري تنفسي نگردد.
10. لوازم آرايشي را بيشتر از 5 ساعت برروي پوست خود باقي نگذاريد.
سلولهاي پوستي نياز به تعرق و تنفس دارند. درمنزل نيز تا حد امکان از لباسهاي گشاد ، راحت و باز استفاده نماييد.
11. موهاي خود را بيش از يکبار در شبانه روز شانه نکنيد.مراقب ورود شوره سر (حتي بصورت نامرئي) به چشمها و مجراي تنفسي خود باشيد.
12. هنگام دويدن و راه رفتن سر خود را بالا نگهداريد.هنگام نشستن و خوابيدن برعکس سر خود را پايين نگهداريد.
13. توجه بيش از حد به وزن، سودمند نيست. بدن انسان قادر است بصورت خودکار ميزان ورودي، جذب و ميزان دفع را تنظيم نمايد و اشتهاي طبيعي نيز متناسب با آن ميباشد. هرچه قدر دوست داريد بخوريد.
14. اگر نياز مالي نداريد، لازم نيست روزي 8 ساعت کار کنيد. بهترين تعداد ساعات کاري بين 5 الي 6 ساعت ميباشد.
15. هرگز پشت مانيتور (هاي قديمي) که روشن هستند قرار نگيريد. ضرر آنها از خيلي از دستگاههاي عکسبرداري بيشتر است.
16. ورزش و تحرک در ابتداي صبح نه تنها سودمند نيست بلکه خطرناک نيز هست.
سعي کنيد آن را در حداقل 3 ساعت بعد از بيداري و یا عصر انجام دهيد.
17. توجه بيش از حد به امور سياسي، ورزشي و اقتصادي براي سلامت روان مضر
بوده و در دراز مدت به علت عدم امکان تسلط بر کنترل آنها، باعث اختلالات
رواني ميگردد.
18. معجزه جواهر آلات براي خانمها را فراموش نکنيد. حتي اگر صرفا به ديدن
آنها باشد.
19. هيچگاه به پهلو نخوابيد. سعي کنيد در جهت عمود بر محور مغناطيسي زمين بخوابيد.
B U L U T
05-06-2011, 11:54
توی کلاس اگه افرادی بزرگتر از خودتون بیشتر از 2 نفر شدن کلاستون رو عوض کنید شدیدا سوء استفاده میکنن از احترام و سادگی شما(البته اگه دوست های زیادی توی کلاس دارید نه ها )
اگه توی کلاس تک تنها هستید از لحاظ سنی وقت کلاس که تموم شد زود برید توی انترکت ها هم توی کلاس نباشید
اگه دیدی افرادی هستند که زیادی الافن باهاشون دوست نشید
بیشتر دختر ها حسودن نمره اتون رو نگید بهشون
اگه دیدید کسی کاری نمیکنه یا درسی نمی خونه ولی باهوشه قبل از اینکه بری بهش دستور کار کردن رو بدی ازش بپرس چرا کار نمیکنه (اولش تند باهاش برخورد نکنید)
اگه دیدی کسی با استاد میخواهد دوست بشه ازش پرهیز کن یکی از واجبات (در اولین سوء استفاده به استاد بگو)
توی کلاس اگه افرادی بزرگتر از خودتون بیشتر از 2 نفر شدن کلاستون رو عوض کنید شدیدا سوء استفاده میکنن از احترام و سادگی شما(البته اگه دوست های زیادی توی کلاس دارید نه ها )
این رو متوجه نشدم ... بیشتر توضیح میدید ؟!
مسعود جان ، تا حالا کسی بهت گفته شیوه ی نثر نوشتنت خیلی خلاصه و درهم برهمه ؟! :دی
B U L U T
05-06-2011, 12:20
این رو متوجه نشدم ... بیشتر توضیح میدید ؟!
مسعود جان ، تا حالا کسی بهت گفته شیوه ی نثر نوشتنت خیلی خلاصه و درهم برهمه ؟ببین اگه توی کلاس 9 نفر شدید که 5 تاش بزرگتر از شما بودن چه دختر چه پسر حتما کلاس رو عوض کن چون اکثرشون با توجه به سن کمی که داری سیاستشون رو تنظیم میکنن به سوء استفاده (از سادگیت یا از هوشت) اگه بیای مقابلشون وایسی شروع میکنن به زیراب زنی و یه پویین دارن پویینشون هم اینه بزرگن همیشه هم حق رو به اونا میدن طرز فکر همه همینه چند ترم باید بگزره تا بفهمن که نه حق با توست اونهم اگه ظاهر عوض نکنن.
جسارتاً آموزشِ خوردنِ موز !!!!!
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماً میگین موز خوردن دیگه آموزش نداره . پوستش رو میکنیم و میخوریمش
بله شما درست میگین اما .....
اما 99% مردم فقط یک پوستِ موز رو می کنند !!!!
بعد از اینکه پوستِ موز رو کندین اگر با دقت به میوه ی داخلش نگاه کنین میبینین که یک لایه ی زبر روش رو گرفته وطعمش گَس هست .
با پشتِ چاقو این لایه ی زبر رو بردارین .
یعنی با لبه ی پشتیِ چاقو اون رو بکرونین .
حالا میل کنین ببینین چقدر شیرین تر میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ازین لایه مواد درست میکنن با سیگار دود میکنن
به هر حال من به موز حساسیت دارم نمیخورم : دی
بین اگه توی کلاس 9 نفر شدید که 5 تاش بزرگتر از شما بودن چه دختر چه پسر حتما کلاس رو عوض کن چون اکثرشون با توجه به سن کمی که داری سیاستشون رو تنظیم میکنن به سوء استفاده (از سادگیت یا از هوشت) اگه بیای مقابلشون وایسی شروع میکنن به زیراب زنی و یه پویین دارن پویینشون هم اینه بزرگن همیشه هم حق رو به اونا میدن طرز فکر همه همینه چند ترم باید بگزره تا بفهمن که نه حق با توست اونهم اگه ظاهر عوض نکنن.
من تا 3-4 سال پیش کلاس زبان که میرفتم همیشه از من بزرگتر بودن همه . راهنمایی که بودم اونا دبیرستان بودن آخراشم همه دانشگاهی بودن حتی یه پیره مرده هم بود میخواست تافل بگیره :دی
اما هیچ مشکلی پیش نیومد . دانشگاهیا که بچه های خیلی با مرامی بودن اکثرا
دبیرستانیا هم عوضی بودن اما کاری به کار هم نداشتیم عمدتا .
آدم بهتره نزاره ازش سو استفاده شه .
B U L U T
05-06-2011, 12:54
من تا 3-4 سال پیش کلاس زبان که میرفتم همیشه از من بزرگتر بودن همه . راهنمایی که بودم اونا دبیرستان بودن آخراشم همه دانشگاهی بودن حتی یه پیره مرده هم بود میخواست تافل بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما هیچ مشکلی پیش نیومد . دانشگاهیا که بچه های خیلی با مرامی بودن اکثرا
دبیرستانیا هم عوضی بودن اما کاری به کار هم نداشتیم عمدتا .
آدم بهتره نزاره ازش سو استفاده شه .
نه عزیرم اگه توی کلاس 10 20 نفر باشی 4 دوست داشته باشی که هوات رو داشته باشن خیلی هم با مرام میشن ولی نه امان از روزی که تنها باشی عین گرگ میشن
ببین اگه توی کلاس 9 نفر شدید که 5 تاش بزرگتر از شما بودن چه دختر چه پسر حتما کلاس رو عوض کن چون اکثرشون با توجه به سن کمی که داری سیاستشون رو تنظیم میکنن به سوء استفاده (از سادگیت یا از هوشت) اگه بیای مقابلشون وایسی شروع میکنن به زیراب زنی و یه پویین دارن پویینشون هم اینه بزرگن همیشه هم حق رو به اونا میدن طرز فکر همه همینه چند ترم باید بگزره تا بفهمن که نه حق با توست اونهم اگه ظاهر عوض نکنن.
داداش کاملا با این حرفت مخالفم ما تو سربازی 19 نفر بودیم من از همه سنم کمتر بود من 69 بودم بقیع اکثرا 65 یا 66 حتی 62 هم داشتیم ولی به اندازه ی سر سوزن با این بچه ها به مشکل نخوردم اتفاقا دمشون گرم خیلی هم هوای منو داشتن.
این حرف که شما میزنید برا یه بچه ی راهنمایی خوبه که مثلا با یه ادم که داره دیپلم میگیره رفاقت نکنه ولی برا یه جوون بنظرم اصلا مناسب نیست.
البته این نظر شخصی من بود و نظر شما کاملا محترم هست
Shadow-Man
06-06-2011, 10:19
فرهنگ هر شهر و منطقه با جاهای دیگه متفاوته. تجربه این دوستمون خیلی جاها کاملا درست و مهمه بعضی جاها هم مثل مورد hts1369 برعکسه. مثلا تو شهر ما اگه تو دبیرستان و یا راهنمایی اختلاف سنی باشه (که بعضی وقتا هست) این مشکل شدیدا احساس میشه ولی تو دانشگاه که جو بیشتر مال شهر های دیگه است این مسئله دیده نمیشه
arashlolos
06-06-2011, 15:30
فقط به فرهنگ تک تک افراد اون مکان بستگی داره و اینکه اونقد از اخلاق در جمع بدونن که یکی رو تمسخر نکنن
خودم شخصا خیلی رعایت میکنم و بدونم یکی تو جمع ما با دوستان تنها هستش و کسی رو نداره حتما میرم سمتش و اونو مث دوستای خودمون حساب میکنم و مخصوصا الکی یچی میپرسم که اون خودشو تو جمع ما غریبه ندونه
اینم یه تجربست:
وقتی یکی تو جمع شما غریب هستش حتما اونو با آغوش باز تو جمعتون بپذیرین و به هیچ وجه به دوستاتون اجازه ندین اونو مورد تمسخر قرار بدن
Lady parisa
06-06-2011, 15:42
هیچ وقت با کسی که از خودتون بزرگتره شوخی نکنید!
واقعا قدیمی ها راست گفتن که احترام بزرگتر واجبه!
shahinfarasystem
07-06-2011, 11:29
اگر آشناهاتون كسي كسالتي داره و خدايي نكرده مريضه توي طول دوره درمان حداقل نميتوني سر بزني بهش چند روز يه بار حداقل زنگ بزن بهش- خيلي باعث روحيه گرفتن طرف ميشه
Lady parisa
07-06-2011, 12:25
خیلی خوب میشه که به هرکسی متناسب با شخصیت و سنی که داره براش اس ام اس بفرستین!
نگه داشتن حریم و حرمت و خصوصا سن و سال خیلی مهمه
=============
دولتی ایرانسل هم که شده دست هر بچه ای گوشی و سیم کارت هست! وقتی خواهر زاده یا برادرزاده هاتون اس می فرستن حواستون باشه چی براش می فرستین!
:5:
rangeeeer
07-06-2011, 13:39
خیلی خوبه وقتی کسی ازتون میخواد نقطه ضعف هاشو بهش بگید
بدون در نظر کرفتن ناراحت شدن طرف همه چیو که دربارش فهمیدید به
اون بگید . شاید نقطه زعف اون یه جور گناه باشه
ثواب داره
B U L U T
07-06-2011, 21:01
داداش کاملا با این حرفت مخالفم ما تو سربازی 19 نفر بودیم من از همه سنم کمتر بود من 69 بودم بقیع اکثرا 65 یا 66 حتی 62 هم داشتیم ولی به اندازه ی سر سوزن با این بچه ها به مشکل نخوردم اتفاقا دمشون گرم خیلی هم هوای منو داشتن.
این حرف که شما میزنید برا یه بچه ی راهنمایی خوبه که مثلا با یه ادم که داره دیپلم میگیره رفاقت نکنه ولی برا یه جوون بنظرم اصلا مناسب نیست.
البته این نظر شخصی من بود و نظر شما کاملا محترم هست
ممنون بابت نظرتون
فقط یک سوال ایا در سربازی برای چیزی رقابت هست ؟
شـیـفــو
08-06-2011, 10:28
قدر مادرتون رو بدون . تو این دنیا ( به غیر خدا ) هیچکی بیشتر از اون به فکرتون نیست .
شاید نقطه زعف اون یه جور گناه باشه
ضعف
ممنون بابت نظرتون
فقط یک سوال ایا در سربازی برای چیزی رقابت هست ؟
داداش بنظر خدمت نرفتی که یه همچین حرفی میزنی.
رقابت اونجا رقابت برای مرخصی گرفتن هست. تو سربازی طرف واس 10 دقیقه مرخصی بابای خودشم میفروشه اونجا برا مرخصی گرفتن یه کارهایی میکنن که ادم شرمش میاد بگه.
dariushko
09-06-2011, 01:09
رقابت اونجا رقابت برای مرخصی گرفتن هست. تو سربازی طرف واس 10 دقیقه مرخصی بابای خودشم میفروشه اونجا برا مرخصی گرفتن یه کارهایی میکنن که ادم شرمش میاد بگه.
مرسی:10:
خاطراتو زنده کردی
کاملا موافقم چون به عینه دیدم هر چند تک و توکم بودن کسائی که اینطوری نبودن ولی اکثر بچه ها مخصوصا اونائی که محل خدمت تو شهرشون بود :13:
میشه واضح تر توضیح بدین؟
اگه کسی توی سربازی خاطراتی داره یا تجربه ای داره که به دردمون میخوره لطفا بگین
ببین اگه توی کلاس 9 نفر شدید که 5 تاش بزرگتر از شما بودن چه دختر چه پسر حتما کلاس رو عوض کن چون اکثرشون با توجه به سن کمی که داری سیاستشون رو تنظیم میکنن به سوء استفاده (از سادگیت یا از هوشت) اگه بیای مقابلشون وایسی شروع میکنن به زیراب زنی و یه پویین دارن پویینشون هم اینه بزرگن همیشه هم حق رو به اونا میدن طرز فکر همه همینه چند ترم باید بگزره تا بفهمن که نه حق با توست اونهم اگه ظاهر عوض نکنن.
اون وقت از کجا بفهمیم کی چند سال داره؟
اگه چیزی رو که خودتون بصورت پولی بدست اوردید کسی ازتون تقاضای اون رو کرد بهش ندین یا این که اول طرفتونو بشناسید
اگه کسی توی سربازی خاطراتی داره یا تجربه ای داره که به دردمون میخوره لطفا بگین
دوست گرامی این تاپیک برای ذکر خاطره نیست ، در مورد سربازی هم تاپیک موجود هست و میتونید سوالاتتون رو اونجا مطرح کنید .
با تشکر .
میشه واضح تر توضیح بدین؟
ببین داداش شما و هم خدمتیهات میخواهید برید مرخصی فرمانده شما که نمیتونه همه رو بفرسته (اون موقع دستش خالی میشه و بدون نیرو میمونه) پس کی رو میفرسته اونی که ...
گرفتی
ASUS POWER
10-06-2011, 09:12
Do your best at the first
ASUS POWER
10-06-2011, 09:28
هیچ چیز توی این دنیا نیست که ارزش
سلامتی
و ایمان
رو داشته باشه
پس اگه هر کدوم رو داری نذار اتفاقات و افکارت اونو ازت بگیره
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
میگن هر جا گیر کردی به دلت رجوع کن من میگم به عقلت !
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
از هیچ کس یه قهرمان نساز
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
دیگران ، دیگرانند نذار حرفایی که گاهی از روی حسادت یا هر چیز دیگه ای میزنن سستت کنه
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
هیج جا مغرور نباش الا یه جا
سر جلسه ی کنکور !
Ice Pain
11-06-2011, 16:27
سلام.چه تاپیک خوبی!
من همیشه به اینجور موضوعها فک میکردم، به اینکه از تجربیات گذشته عبرت بگیریم و از یه سوراخ دو بار نیش نخوریم...
از اینکه به تازگی عضو این سایت شدم و از این تاپیک عقب افتادم کمی ناراحتم. سعی میکنم طی فرصت شروع کنم و از صفحات اول تا به اینجا رو بخونم (هرچند حجمش زیاده و کار آسونی نیست...)
فعلا اولین پستم رو میزارم تا بعد...
اگر میخاستین برین دستشویی (بیرون از خانه) جیب هاتونو کنترل کنید مخصوصا جیب پیراهن هایی که دکمه نداره... ببینید یک وقت خودکاری، عینکی، موبایلی ، چیزی نباشه، تا یه وقت نیفته...
+) قبل از خرید هر کالایی، سعی کنید اطلاعات لازم رو در مورد اون جنس به دست بیارید که پشیمونی سودی ندارد...
Crawling In MySkin
11-06-2011, 18:40
اگر adsl گرفتید، مواضب حجمش باشید.
automatic update رو غیر فعال کنید
من فک کنم به خاطر همین اشتباه ظرف همون 10 روز اول، حدود 800 مگابایت از بین رفت..
+
هر چیزی رو می بینید برای دانلودش وسوسه نشین!مخصوصا اگه شرکتی هم که ازش گرفتید adsl رو شرکتی مثل صبا نت باشه :)
یه چیز میگم شاید مطرح شده باشه من ندیدم
اگه داشتید با کسی صحبت میکردید و در خونه رو باز کردید حواستون باشه که حواستون پرت نشه...مثل ما کلیدتون رو گم نکنید....
و یه چیز دیگه......اگه خواستید گیمر حرفه ای بشید که خوب باید از سگا و میکرو شروع کنید...ولی اگه روحیاتتون نمیخونه که خوب عادیه.....بازی که میخواید بازی کنید رو همیشه سعی کنید روی +normal برید و پایین تر نیاید......بزارید بازی سخت باشه....بزارید ببازید.....یا به قول معروف صفت شید
اگر میتونین از فروشگاه های زنجیره ایی خرید کنید چون هر چی خواستین میتونید بردارید دوباره بگذارید سر جاش فروشنده هم همش چپ چپ نگاهتون نمیکنه.
یک پزشک عمومی با تجربه بهتر از یک متخصص بی تجربه است.
arashlolos
12-06-2011, 13:11
سلام.
جسارتاً اگر چپ و راست ظلم میکنین به این و اون و گناه میکنین و کسی هم نمیتونه مچتون رو بگیره , خوش و سرمست نباشین و قهقهه نزنین و بگین هاهاها بنازم به زرنگیِ خودم که زدم و بردم و خوردم و هیچ کس هم نتونست جلوم رو بگیره .
بشین و زار زار گریه کن . چون این معنیش اینه که خدا تو رو به حالِ خودت رها کرده . یعنی تو دیگه زیرِ سایه ی خدا نیستی . کسی که زیرِ سایه ی خدا نباشه بدبخت ترین آدم دنیاست .
اگر اومدی کارِ خلافی انجام بدی و نتونستی یا گیر افتادی , مبادا بگی بدشانسی . خدا رو به یاد بیار و سر تعظیم فرو بیار و از خدا تشکر کن چون تو زیر سایه ی خدا هستی و دوستت داره و نمیخواد که غرق بشی .
این همون صفت استدراج خداست که میگه اگه کسی از عمد و به اصطلاح خودم پررویی بخواد نافرمانی خدا رو بکنه خدا ولش میکنه به امون شیطون دیگه نگاشم نمیکنه
البته نگاش میکنه میدونید چجوری؟!!! اینقد بهش خوشی و مال و اموال و ... میده که دیگه فکر خدارو هم نکنه و این پرونده اعمالشو سنگین تر میکنه
اینو تو قرآنم آیش هست ولی نمیدونم کجا
ضمن اینکه من این مورد رو در پسر همسایم به وضوح میبینم
الان هم مهندس شده هم ماشین داره بنزین آزاد میزنه با پول باباش بابا مامانشم دارن از دستش دق میکنند
و البته بدترین کار ممکن رو میکنه!
ضمن اینکه من این مورد رو در پسر همسایم به وضوح میبینم
الان هم مهندس شده هم ماشین داره بنزین آزاد میزنه با پول باباش بابا مامانشم دارن از دستش دق میکنند
و البته بدترین کار ممکن رو میکنه!
عزیزم خدا ناودون خونه ظالم رو از طلا میکنه تا فقط تو حال خودش باشه در ضمن این دنیا محل ازمایشه
DJ POLESTAR
12-06-2011, 13:55
اینایی که من میگم عینش سرم اومده!
1. وقتی به مسافرت رفتید بیش از اندازه مراقب سوئیچ ماشینتون باشید (البته اگه ماشینتون ضد سرقت بود : دی) من یه بار گمش کردم از شب تا صبح مسافرت زهرمارم شد ولی فرداش پیداش کردم : دی
2. هنگامی که رانندگی میکنید هیچ وقت از مشروبات الکلی استفاده نکنید!
3. به انجام کاری که نتیجش در آینده ای نه چندان دور اتفاق میفته اگه شدیدا ایمان داشته باشی مطمئن باش موفق میشی!
4. زیاد آدم مذهبی چشم و گوش بسته نباشید منظورم اینکه تابع یه حرف که زمانی گفته شده نباشید! (سعی کنید واقیعت ها رو ببینید و درک کنید!)
دین یعنی روش زندگی، پس ایده آل ترین زندگی رو انتخاب کن. (اثره پولستار : دی)
(خواهش این تیکه ی آخر رو نقل قول نکنید چون حال و حوصله جروبحث ندارم، در اندیشه ی خودت سیر کن!)
5. هیچ وقت مسواک زدن فراموش نشود.
arashlolos
12-06-2011, 14:02
هنگامی که رانندگی میکنید و هنگامی که رانندگی نمیکنید از مشروبات الکلی استفاده نکنید به نفعتونه چون بهتره که همیشه عقل آدم سر جاش باشه
الان حتی یذره هم استفاده نمیکنم چه برسه وسط رانندگی
اگر یه فروشنده نخواست برگه گارانتی رو امضا کنه یا فاکتور نداد ازش خرید نکنید چون حتما یه کلکی تو کارش هست.
تا 74 رو خوندم،بقیش رو هم میخونم چون تجربیا ت و پند! های خوبی بودن.....
----------------
-سعی کنین تو کارایی که بهتون مربوط نیست،یا راجع بهش اطلاع کافی ندارین،نظر ندین!!
تو دانشگاه،همه جور ادمی با همه جور شغلی هستن!!اتفاقا یه خانوم خیلی زرنگ جلو نشین! هم هست که سه چهارتا از پسرهای کلاس ارتباط به قول رفقام فیس تو فیس دارن!!(یعنی زیادی باهمن!با هم میرن،با هم میان و اینا...)همیشه،دوستای من راجع بهشون حرف میزدن و نظر میدادن!!بحث هم این بودش که این دختره مشکل داره و همزمان با همه ی اینا رابطه داره!!
من معمولا اصطلاح دختر مردم! رو دارم و یه تابوه از نظر من که هیچوقت بهشون تیکه نمیندازم،زیاد نیگاشون نمیکنم یا دنبال نمیکنم،عاشقشون نمیشم و از این چیزا!!(امل نیستم!!خیلی هم ادم باحالیم! ولی کلا سرم تو کار خودمه!)....
چند روز پیش،متوجه شدیم که یکی از اقایون،نامزد خانوم هستن،اون یکی،رفیق صمیمی نامزدش،و بقیه هم کسانی بودن که قبل و بعد از اون دو روزی که ما با هم کلاس داشتیم،میرفتن به اموزشگاه پدر خانوم و با استاد خصوصیشون،شی گرا و ساختمان داده کار میکردن.... اینو وقتی متوجه شدیم که یکی از همون اقایون،اومد به من و دوتا از رفیقام(یکیشون سپاهیه و این بحث فیس تو فسی رو شروع کرد اصلا!!) بریم باهاش با این اموزشگاهه تا من براشون شی گرا و ساختمان و زبان کار کنم....
این اتفاق،به من یه شخصیت خیلی خیلی بهتر ارائه داد!!
اما تکرار میکنم اینکه با خانوما رابطم خوب نیست،مثل این نیست که اگه یکی از خانوم ها سلام داد یا چیزی پرسید،چارستون بدنم بلرزه و کم بیارم یا هر چی!! کلا دختر ها رو مثل پسر ها می بینم!!
-به نظر میاد که دختر ها هرگز پسر نیستن!!
طبق گفته ی بالام،با دخترا رابطم زیاد خوب نیست!! یعنی همونجوری که با یه پسر حرف میزنم،با یه دختر حرف میزنم...وقتی فایل ارور دار برنامه نویسیشون رو به من میدن که درست کنم،نمی شینم مثل امل ها از اول حل کنم یا زیاد وقت بذارم...یه بار توضیح میدم،اگه طرف حالیش باشه درست میکنه.....این وسط،سر یه قضیه ی درگیری شدید که دم دانشگاه،و به وسیله ی یکی از رفقا ایجاد شد،من فهمیدم که دخترا هرچقدر هم مثل خانوم قمری کلاس ما محکم و قوی باشن،بازم ممکنه مثل ابر بهار به گریه بیوفتن و ادم هیچ جوری نتونه کنترلشون کنه!!!! باهاشون در حد امکان،نرم رفتار کنین!! نه اونقد که حس کنن دست پا چلفتین،نه اونقد که با یه پسر قوی رفتار میشه!! اونا لطیف ترن!!
- دعوای بی دلیل دوستت،دعوای تو نیست!!
گفتم که ادم باحالیم؟! گاهی اوقات،شوخی هام یه ارتش ادمو تا چند ساعت میخندونه(من معمولا کسی رو مسخره نمیکنم!!دیگه خیلی مایه بذارم،هدف مسخره شدن خودم هستم! که تجربه ی بعدی میشه!!)
معمولا رفقام ادم های باحال،دختر باز،علاف و اینجور چیزاس...البته،چون زرنگم،تو چش اساتید همیشه بچه ی مثبت به نظر میام(واقعا هستم!)...با دوستم که بچه ی ایلام نیست،راه می رفتیم...فهمیدم که دنبال یکی از دخترای هم کلاسی افتاده!!طبق قانون کاری که بهم مربطو نیست،دخالت نمیکنم، سعی کردم تو اولین خیابون جدا بشم چون دختر بازی و دنبال دخترا راه افتادن،تو اخلاقیات من نیست!! قبل از رسیدن به اولین خیابون،به دلیل تنه زدن یه بابایی به این خانوم،این رفیق ما پسره رو گرف و کتکش زد!! من همونجا تصمیم گرفتم که رامو به سمت اولین علی چپ کج کنم!! ولی قبل از رسیدن،اون پسر کوچیک که بعد از خوردن یکی دو تا سیلی در رفته بود،با داداشش یا دو سه نفر دیگه برگشت....
همه چی خیلی سریع اتفاق افتاد....
واسه چی زدیش؟
ب خواهر تنه زد...ما بچه ی اینجا نیستیم باید اینجوری بکنین؟!
من به یارو گفتم ولش کنین بابا اشتباه کرده...
یه لحظه یه جهش از یارو که داشتم میبردمش عقب....
جیغ و داد و بعدشم بیمارستان....تو یه لظه،رفیقم چاقو خورد!! همون یه ثانیه که یارو پرید،چاقو زد و من شانس اوردم...اگه دخالت میکردم،منم چاقو میخوردم..به خاطر بی عرضگی رفیقم که اگه از یه خانوم خوشش میاد،جای اینکه بهش بگه،تعقیبش میکنه و راه حل های احمقانه استفاده میکنه!!
مشکل اینجاست که مادرش از کرمانشاه خودش رو مثل برق و باد رسوند و گریه و زاری و اولین سوالش از من این بودش که چرا از پسرش دفاع نکردم؟!!!
تجربه اینه که اراذل و اوباش،اراذل و اوباشن!! به این دلیل بهشون میگن اراذل که مرامشون چاقو زدنه! ما هم دانشجوییم!چرا؟ چون حتی به راننده تاکسی هم میگیم استاد و با همه با مثبت رفتار میکنیم!(همه نه،شاید فقط خیلی ها!)
-سطح علمی کلاستون،از استادش مهم تره....
درس شی گرای من،با یه سری ادم هایی هستش که حتی برنامه نویسی 1 رو هم بلد نیستن!! کلا هیچی بلد نیستن!! نمیدونم رو چه حسابی این درس رو گرفتن!! وقتی من دارم با استاد حرف میزنم،سوال می پرسم یا هر چیز دیگه،اونا نارحت میشن و فکر میکنن که من زیادی فک میزنم!! حتی دوستخوبم که ترم اول برای اولین تقلب کردم و بهش درس رسوندم،هم میگه درس رو ولش کن!!خفه شو تا درس بده و تموم شه....
من یه روز حرف نزدم،بالاترین سطح سوالی که پرسیده شد این بود که استاد اسم این کلاس رو میشه به جای test بذاریم مثلا x؟!!
استاده چند بار ازم خواست که حرف بزنم،ولی حرف نزدم...اخر جلسه گفتم استاد،کل این ترم رو من تو یه جلسه یاد میگرفتم!!اگه میگفتین سطح کلاس اینجوریه،من حذف میکردم!! اونم گفت که سطح کلاستون اینقده!! بیا به این ادرس.....وقتی رفتم،دیدم اقای استاد ما،مدیر بزرگترین شرکت برنامه نویسی استان ایلامه که من بهش گفتم سطحت پایینه...الان پیشش پاره وقت کار میکنم!!
-دیگری ارزش نداره براش تلاش کنی!!
ترم قبل،سر درس برنامه نویسی،من رسما از بقیه ی کلاس بالاتر بودم!!مشخص بود...من قبلا کار کرده بودم،ولی اونا نه....استاد برنامه نویسی 1،فحاش بود!! مثلا به یکی از بچه ها گفت شتر!خجالت نمیکشی به رفیقت میگی شهری(شهریار!)در شان دانشجو نیست اینجوری حرف بزنه....درس دادن هم افتضاح بودش و همه از دستش ناراحت بودن!!!
اخرین جلسه،یه سری برگه تقیم کرد که انتقادات و پیشنهادات رو بگین!
انتقاد من این بود که به بچه ها توهین میکنی،خیلی بد درس میدین،بچه ها اکثرا درس رو نمی فهمن!!و اینو خودم با دهن خودم هم بهش گفتم که متوجه بشه وبقیه هم بشنون....
مال منو گذاشت کنار و برا بقیه رو خوند،یکی از دخترا که اصلا سر کلاس نیومده بود،بلند شد و با اشاره به اینکه کل درس استاد رو فهمیده،حرف منو رد کرد!!
صحبت های بقیه هم کمتر از مال اون نبود!! استاد دوست دارم!!استاد خیلی خوب درس میدین....استاد بهترین درس رو با شما داشتیم!! استاد ترم بعد درس هامون رو حتمی با شما می گیریم و کلی چرت و پرت های دیگه!!....استاده اخرش به من گفت که دیدی؟! ادما همیشه همونقد بدست میارن که لیاقتش رو دارن!! و بعدشم رو به بچه ها گفت با توجه به نامه هاتون،و اینکه درس رو همه یاد گرفتین،امتحانی براتون بیارم کف کنین....ترم دوم،مشخص شد که از کلاس 63 نفره،فقط 6 نفر قبول شدن!! نیم نمره ی سر 20 من رو کم کرده بود و 19.5 داده بود و دختری که رقیبمه رو 20 داده بود(هرچند لیاقتش نبود!)....
ترم دوم هم باهاش داشتیم،این بار،من از استادی که در طول ترم به من توهین نکرده،درسش رو کاملا و بدون مشکل فهمیدم،از درس دادنش هم راضی هستم کمال تشکر را خواهم کرد،دوستان دیگه رو نمیدونم!!
-عادت هاتون،کار دستتون میدن!!:
شاید فکر کنین که با طرف چقد از خودش تعریف میکنه...!! ولی علاوه بر اینکه اصلا عصبانی نمیشم،خیلی رو حرف هام فکر میکنم...همیشه احمدی نژادی حرف میزنم!(مچ گیری میکنم تاریخی...حرف هایی میزنم که طرف فک کنه احمقانه هستش و جوابی میده که با اون جواب،جواب من دهنش رو میبنده در اون مورد!!)...
اما عادت بدم اینه که وقتی کم کم او میگیرم،سرعت فکر کردنم هم کم میشه!! یعنی یه جایی همه شروع کردیم داریم تند تند حرف میزنیم و با حاله و عشق و حال و همه چی!!اینجور موقاع،من اخلاقیاتم که شدیدا بهشون پایبندم: غیبت،فکر قبل از حرف،احترام به طرف مقابل! و... رو گاهی فراموش میکنم و بدون فکر حرف میزنم...کم میارم و خفه میشم....از غیبت ها و حرف هایی که پشت سر دیگری میگه،انتقاد نمیکنم و برخورد نمیکنم!! و....تجربه های بدی در این مورد داشتم!!من در حالت عادی محل رو ترک میکنم!! ولی هر چی سنم میره بالاتر،جسارتم تو این موارد بیشتر و بیشتر میشه!!
-من ادم به شدت غیر مذهبی هستم...به هیچ نیروی ماورا طبیعه ای اعتقاد ندارم!! هیچکسی نیست که باعث بشه امتحانم خوب بشه یا اینکه مریضیم یا مریضیش بهتر بشه...اهل خیلی چیزام نیستم!! مثلا اخرین باری که فاتحه ی یه نفر بودم،هیچوقت بوده!! همچنین عروسی...این مسئله از اونجا میاد که زیادی قانون مدرام...همین مسئله،باعث میشه که همه فکر کنن یه مشکلی دارم!! من مثل همه نیستم که فکر کنم اگه هفته ای یه دست لباس بخرم و بپوشم،یعنی ادم باشخصیتی هستم و شخصیتم رو با اخلاقم ساختم!! برام مهم نیست کی چی میگه، بزرگترین مشکلش اینه که مامانم میگه من معتادم!!میگه به راه راست برگردم و نماز بخونم...دعوا وقتی بالا و بالاتر میره که گناه های کبیره!! ی خودش تو نیم ساعت گذشته،شامل غیبت،حرف در اوردن،دخالت کردن و ... رو بهش گوشزد میکنم و پاک بودن خودم تو تمام طول روز،همیشه اعصاب خوردی بود برام....
با خریدن یه خونه ی دنج و نقلی برا خودم،دیگه خیلی وقته که با مامانم درگیری ندارم،اون فکر نمیکنه که معتادم و وقتی منو میبینه،تا ساعت ها قربون صدقم میره و بعد از اون چند ساعت من دیگه خداحافظی کردم و اون داره اخرین دعا هاش رو تلفنی به سمع و نظرم میرسونه!! همه چی هم عالیه!! فکر میکردم که میتونم مادرم رو عوض کنم،اونقد مطمئن بودم که خودم تغییر نمیکنم،ولی با دور شدن از مرکز مشکلات،همه چیز حل شده و همه چی ارومه من چقد خوشحالم!!
- غیرت!!
فری! رفیق دوران راهنمایی من بود...یه اسطوره!! اون 24 تا دوست دختر داشت....من همه ی دوست دختر هاش رو میشناختم،راه ارتباطیش با چند تای اونها بودم(چت کردن که خودش بلد نبود!!)،ممد،رفیق دوران دبیرستانم بود!! تقریبا یادم نیست باهاش بیرون رفته باشم،و از چند تا دختر چشمک و شماره نگرفته باشه!!
محسن،رفیق دوران داشنگاهیم،و نیما رفیق دانشگاهیم!! اولی،دختر باز حرفه ای!!همونی که چاقو خورد!! دومی یه سپاهی سهمیه ازاد!!
وجه مشترک همشون اینه که دختر باز های موفق،یا حتی خیلی موفقی هستن!!(شما رو نمیدونم ولی در مقایسه با من با 0 تا دسوت دختر،خیلی بچه های باحالین!!)...اما ویژگی دیگه ی همشون،بی غیرت بودن همشونه!! همشون،اگه میگفتی خواهرت یا ماردت،پاره پاره ات میکنن...ولی،همزمان با 7-8 تا دختر میپرن!!(خیانت)...همشون میدونن که دوست دختراشون،با چند تا پسر دیگه میپره!!(بی غیرتی!)...حرف من مشخصه!! مادرم،باید از شوهرش غیرت ببینه نه از من!
خواهرم از شوهرش،نامزدش،دوست پسرش!
و دوست دخترم/نامزدم/همسرم! از من....
چه معنی ادم با دختری بپره که اون خودش با ده تا پسر میپره؟! متاسافنه ما جزو بی غیرت ترین ادم های دنیاییم!! تو بلوک غرب،طرف اگه ببینه دوست پسر/دخترش با کسی غیر از خودش رابطه داره یا دوسته،باهاش به هم میزنه!! ولی ما خیلی راحت باهاش کنار میایم که هیچ،به رفقای دیگمون هم معرفیشون میکنم!!!بی غیرتی هم حدی داره....بی غیرت نباشیم لطفا...
تجزیه طلب:
مشترک گرامی،دسترسی شما به این پاراگراف،به دلیل بد بیان شدن منظور،امکان پذیر نمی باشد!
اگر فکر میکنین این محتوی به اشتباه پاک شده،برای بحث و گفت و گوی بیشتر،به پروفایلم سر بزنید!!:31:
---------------
ببخشید که خیلی طولانی شد!!
ملا نصرالدین
14-06-2011, 00:05
سعی کنید با همسایه هاتون دعوا نکنید.پس فردا یه اتفاقی میوفته بعدا روتون نمیشه توی چشماشون نگاه کنید
اگه کسی شما رو به عروسی یا مهمونی دعوت کرد و گفت که زنونه و مردونه از هم جداست و از طرفی شما میدونید قبلا این شخص مهمانی هایی که میگرفته قاطی بوده شما حساب رو به همون قاطی بودن بذارید چون این جور افراد شاید اول مهمانیشان سوا باشد ولی وسطش حتما قاطی می شود
شـیـفــو
14-06-2011, 00:38
داداش از همه تجربیاتت خوشم اومد با اینکه از خودت زیاد گفته بودی اما خوب بودن فقط این آخری رو نفهمیدم منظورت از پان و تجزیه طلب چیه ؟!
طمئن باشین اگر خدایی وجود داشته باشه،به خاطر این خوش خدمیت بهتون پاداش میده!!
و این یه جملت دقیقا چه معنی میده ؟
Переклад не
14-06-2011, 11:09
یادتون باشه وقتی خواستید یه حرف سرنوشت ساز مثله اظهار نظر کردن در مورد یه ملیت ، همیشه دوربرتونو ببینید ، مخاطباتونو بسنجید،در مورد حرفتون که میخواید بزنید سنگین سبک کنید و براش دلیل و مدرک معتبر پیدا کنید و بعد حرف بزنید
هیچ گاه حرفو از صافی معدتون به جای مغزتون عبور ندید
چون بعدا یا خودتون پشیمون میشید یا مخاطباتون
دوستان بزرگوار :
هرگونه بحث سیاسی ، دینی - مذهبی ، قومیتی و از این دست خلاف قوانین انجمن بوده و از ظرفیت این تاپیک و کلا انجمن متفرقه خارج هست .
ممنون میشیم چنین مباحثی رو در جاهای دیگه پیگیری بفرمایید ( البته نه در سایر بخشهای انجمن ، جاهایی مثل پی ام )
تشکر از توجه شما /
"R E Z A"
15-06-2011, 07:51
سلام .
اگه خواستین تنهایی کوه برین ، صبح های خیلی زود مثل ساعت 4 اینا نرین و بذارین شلوغ بشه یا کوههایی رو برین که معروفن و همیشه ادم های زیادی اونجا میرن نه جاهای ناشناخته بعد چون ممکنه یه مشکلی پیش بیاد و زمین بخورین و زخمی بشین یا پاتون بشکنه همیشه آروم و با احتیاط حرکت کنین مخصوصا توی سراشیبی ها .
دوستان بزرگوار :
هرگونه بحث سیاسی ، دینی - مذهبی ، قومیتی و از این دست خلاف قوانین انجمن بوده و از ظرفیت این تاپیک و کلا انجمن متفرقه خارج هست .
ممنون میشیم چنین مباحثی رو در جاهای دیگه پیگیری بفرمایید ( البته نه در سایر بخشهای انجمن ، جاهایی مثل پی ام )
تشکر از توجه شما /
از موارد سیاسی ، قومیتی و .... در تجربیاتتون استفاده نکنید . :11:
Lady parisa
15-06-2011, 08:06
همیشه دقت کنید کالایی که از سوپر مارکت ها خریداری می کنید
اولا از برندهای معروف باشه دوما تاریخ مصرف رو دقت کنین که اگه تاریخ انقضا نداره حتما نخرید
t.sunami
15-06-2011, 11:45
قدر فرجه های امتحانی رو بدونین!
اگر شما هم جز دانشجویان و دانش اموزانی هستین که درس در طول ترم درس نمیخونین حتما واسه فرجه دو هفته ای قبل امتحانا برنامه ریزی کنین و حداکثر استفاده رو به شیوه صحیح ببرین! اگه درست استفاده کنین میتونین روی نمرات بالا حساب کنین!
یاس بلور
15-06-2011, 13:33
همیشه نمیشه از برندهای معروف خرید کرد چون قیمتشون بسیار بالاست اصل اینه که کیفیت داشته یاشه .
قدر فرجه های امتحانی رو بدونین!
اگر شما هم جز دانشجویان و دانش اموزانی هستین که درس در طول ترم درس نمیخونین حتما واسه فرجه دو هفته ای قبل امتحانا برنامه ریزی کنین و حداکثر استفاده رو به شیوه صحیح ببرین! اگه درست استفاده کنین میتونین روی نمرات بالا حساب کنین!
این توصییه شما به درد تمام دانشجوهای ایران میخوره چون هیچ دانشجویی تو ایران طی ترم درس نمیخونه
(حالا نه که هیچکی نخونه ولی خیلی کمن)
Majid66_7
15-06-2011, 18:06
صبر!!!عجله....
بخشی از تجربیات اینجانب حقیر ! ...
به قول شاعر معروف قرن شش ، سنایی حکیم :
تو یک ساعت چو افریدون به میدان باش تازان پس --- به هرجانب که روی آری درفش کاویان بینی
که معنی سلیم این بیت زیبا میشه : فقط کافی هست یک لحظه در مقابل نفست مانند افریدون در میدان جنگ باشی ، آنگاه هرجا که روی پیروزی میبینی ...
یا به قول مولایمان ، حضرت علی : قوی ترین انسان روی زمین کسی است که بر نفسش غلبه کند ...
واقعا ، واقعا ، فقط یک لحظه با خودتون دو دو تا چهار تا بکنید !
خیلی هاتون هم ممکنه که بلافاصله با خوندن جملات بالا کلمه ی کلیشه ای در ذهنتون تداعی بشه !
اما یک فرد روشن فکر ، به افتادن برگی از درخت هم دقت میکنه ! ... چه برسه به جملاتی چنین حکیمانه !
ما ، به خواست خودمون به این عرصه ی هستی پا نزاشتیم و به خواست خودمون هم پامون رو از این هستی بر نمیداریم !! ... اما ، وقتی پروفسور حسابی داشت در بستر بیمارستان جان میداد ، تمام پزشکان و پرستاران و پرسنل بیمارستان در اطراف او و اطاق او حلقه زده بودند ، اما ، در همین زمان یک فرد معتاد آسمون جل زیر پلی داشت جان میداد و هیچکی به اون توجه نمیکرد ...
لابد میگید که الان دیگه سنی از ما گذشته ! ما راهی برای برگشت نداریم ، دیگه سرنوشت ما نوشته شده ، ما کجا پیشرفت کجا ... قابل این عزیزان : زکریای رازی ، کاشف الکل و طبیب و حکیمِ کوشا ، از سن 40 سالگی شروع به آموختن علم طبابت کرد و در مدت کوتاهی جزو بزرگترین و مشهورترین طبیبان کشور خود بود !
اما ، هیچکس به سختی هایی که زکرای رازی کشید فکر نمیکنه ! هیچکی به سختی هایی که سجاد فولادی قلعه ، رتبه یک کنکور ریاضی و فیزیک سال 87 کشید فکر نمیکنه ، هیچکسی به سختی هایی که آدولف هیتلرِ پوستر فروش کشید تا شد آدولف هیتلر کبیر فکر نمیکنه ، هیچکی به سختی هایی که آلبرت انیشتین کشید تا از منشی اداره ثبت تبدیل بشه به فیزیکدان نامی قرن 20 فکر نمیکنه !
به قول یکی از بزرگان : ما از راهی دور به زندگی بزرگان نگاه میکنیم و فکر میکنیم که آنها در سرزمینی صاف و هموار راه میروند !!
به قول جان ژاک روسو : اگر مردم میدانستند که من در زندگی چه سختی هایی کشیدم ، هیچوقت از آثار هنری فوق العاده ی من تعجب نمیکردند !!
آبی : مطمئنا هیچکی در مورد خودش اینجوری فکر نمیکنه ! من ، شما و همه ی افرادی که میشناسیمشون فکر میکنیم که خیلی بچه های باحالی هستیم ، خیلی کارمون درسته و خدا قوت داریم ! اما اگه با چشم هایی باز به اطراف نگاه کنیم ، گاها میبینیم که خودمون جزو افرادی هستیم که اعتماد به نفس کاذب دارن ، خیلی آدم های مزخرفی هستن اما فکر میکنن که خیلی باحالن !! یک بار تست کنید ، قصد توهین ندارم ، اما گاهی اوقات ضربه ی کوچکی باعث بیداری از خواب غفلت میشه ...
در این پست کمی گسسته و ناپیوسته حرف زدم ، معذرت میخوام ، اما به نظرم همین میتونه هدایتگر باشه ...
موفق باشید ! ...
دلم نیومد جواب ندم :
همیشه نمیشه از برندهای معروف خرید کرد چون قیمتشون بسیار بالاست اصل اینه که کیفیت داشته یاشه .
کیفیت فوق العاده مهم هست ، به قول اجنبی های حکیم : ما اونقدر پول نداریم که یک جنس ارزون بخریم ...
این توصییه شما به درد تمام دانشجوهای ایران میخوره چون هیچ دانشجویی تو ایران طی ترم درس نمیخونه
(حالا نه که هیچکی نخونه ولی خیلی کمن)
کم نیستن دوست من ،
شما یک سر برو دانشگاه صنعتی شریف تهران ، میبینی که تمام دانشجو ها در درسها بلامعارض هستند ،
به نظر من اینکه شما میگید هیچ دانشجویی تو ایران طی ترم درس نمیخونه کاملا اشتباه هست ، به قول یکی از بزرگان : بدترین جمله این است که بگوییم همه اینجوریند !
s-a-l-i-m
15-06-2011, 19:28
شما یک سر برو دانشگاه صنعتی شریف تهران ، میبینی که تمام دانشجو ها در درسها بلامعارض هستند ،
به نظر من اینکه شما میگید هیچ دانشجویی تو ایران طی ترم درس نمیخونه کاملا اشتباه هست ، به قول یکی از بزرگان : بدترین جمله این است که بگوییم همه اینجوریند !
تایید :46:
به قول یکی از بزرگان : ما از راهی دور به زندگی بزرگان نگاه میکنیم و فکر میکنیم که آنها در سرزمینی صاف و هموار راه میروند !!
به قول جان ژاک روسو : اگر مردم میدانستند که من در زندگی چه سختی هایی کشیدم ، هیچوقت از آثار هنری فوق العاده ی من تعجب نمیکردند !!
:40:
خیلی آدم های مزخرفی هستن اما فکر میکنن که خیلی باحالن !! یک بار تست کنید ، قصد توهین ندارم ، اما گاهی اوقات ضربه ی کوچکی باعث بیداری از خواب غفلت میشه ...
اقا این رو تست کردم ...من شاهدم .
من همیشه با دوستای نزدیکم که هستم میگم بد ترین اخلاقیات من رو بگید تا بتونم درست کنم خودم رو جدیدا بهم میگن پررو شدی :31:
ولی کلا داداش خیلی قشنگ صحبت کردی و نقل های بجایی استفاده کردی.
دوستان اینجا محل نقد تجربیات دیگران نیست ها!!
rangeeeer
16-06-2011, 14:23
ولی اگه به زندگی بزرگان نگاه کنید خیلی سر نخ های جالبی گیرتون میاد
که باهاشون میتونید خودتون رو اسلاح کنید من همیشه میگم اگه میخواید
بدونید ادم درستی هستید یا نه از دیگران بپرسید چون هر آدمی تو دل خودش
فکر میکنه تا حدی ادمه خوبیه یه نفر دیگه بهتر از خودتون میتونه از یه دید دیگه
به شخصیت شما نگاه کنه وبه نقایص شما پی ببره سعی کنید از دوست مورد
اعتماد یا از همه مهربانتر برای شما از مادرتون بپرسید
اقا gam3er دمت گرم حرفات درسته .
یکی از بزرگانمون از خدا میخواد دو تا زندگی بهش بده یکی واسه کسب تجربه
یکی واسه استفاده از تجربه . یکم بعد میکه خدایا فهمیدم همین زندگی کافیه
میتونم از تجربیات دیکران استفاده کنم .
سعی میکنم در یادگیری تجربه از دیگران محتات باشم البته عذر میخوام چون
آدم واجب الخطا ست.
آدم قدرت فکر کردن داره میتونه بفهمه چی درسته چی غلط این درست ولی
آدم در تسمیم گییری اشتباه می کنه باید قبل از تسمیم گیری فکر این موقعیت
رو کرد تا بهتر بتونبد فکر کنید و تمام لحاظ رو در نظر بگیرید .
من خودم خیلی خام هستم ولی میدونم باید راهی رو طی کنم که من و هم راهانم
به تجربه ی شما دوستان نیاز دارم .
با تشکر:40::40::40::40::40::40::40::40:
hamid_diablo
16-06-2011, 22:13
سلام دوستان
تابستونه!!
1.اگه بیرون میرید سعی کنید شکلات یا میوه تو کیفتون نذارید .چون وقتی که در کیف رو باز کنید میبینید که یا میوه له شده یا اینکه شکلاتا آب شدن.برای من همین اتفاق هفته آخر دانشگاه افتاد .موز تو کیفم بود وقتی که کیفمو باز کردم دیدم کل کتابا و جزوهام موزی شدن!!
گوشی و سایلنت
2.سعی کنید گوشیتونو جایی نذارید که اگه زنگ خورد و ویبره تکون خورد ضرر کنید!!من گوشیمو تو کلاس گذاشته بودم روی میز بعد که گلاب به روتون رفتم دستشویی ولی گوشیمو نبرده بودم.وقتی برگشتم کلاس دیدم بچه ها میخندن...تازه فهمیدم گوشیم زنگ خورده و از رو صندلی به زمین افتاده
_LOVE_CODER_
16-06-2011, 23:36
حقیقت اون چیزی نیست که شما بهش ایمان واعتقاد داری بلکه چیزی هست که واقعا وجود داره
siyamak2
18-06-2011, 09:41
هر وقت تصادف کردید...تا پلیس نرسید سر صحنه اوضاع رو کنترل کنید که نه طرف در بره....نه با وعده وعید اینکه خسارتتو میدم صحنه رو بهم بزنه...فقط پلیس..
حتی سفارش میکنن که اگه تصادف شدید هست باگوشی تون یه فیلم از صحنه بگیرید. بعدا اگه کار به دادگاه کشید می شه ازش استفاده کرد.
siyamak2
18-06-2011, 09:46
«يـک راه حـاضـر آمـاده براي از دست دادن دوستانتان، پـــول قرض دادن به آنها است. راه حاضر آماده ي ديگـر پول قرض ندادن به اوست. »
جرج جين ناتان
کاملاً مشخص است که پول و دوستان را نمي توان با هـم داشـت. نـمــي دانم چقدر در دوستيتان صميمي هـستيد، اما وقتي صحبت پول مي رسد، دوستي ها هـميـشه کـنـار رفـتــه و نفس انسان ها جلو مي آيد.
زماني که در مورد پول يا مسائل مالي صحبت مي کنيد، هيچگاه خوب تمام نمي شود. صدها بار در زندگي با اين مسئله روبه رو شده ام. دو مرد محترم و دو دوست صميمي چطور از برادران خوني به دشمنان خوني تبديل مي شوند. چرا؟ چون يکي از آنها پولي داشته است که متعلق به ديگري بوده است، حال ممکن است اين پول قرض يا سود يک معامله بوده باشد. حتي اگر ساليان سال هم با هم دوست بوده باشيد، اگر يکي از طرفين احساس کند که معامله ي بدي با او مي شود، اين دوستي به کلي فراموش و نابود خواهد شد.
در اينجا به دو اتفاق که مي تواند يک دوستي را بر هم زند اشاره مي کنيم:
اتفاق اول: شما به دوستتان پول قرض مي دهيد
بله، سريعترين راه براي از دست دادن يک دوست اين است که به او پول قرض بدهيد. مردم به ندرت روي حرفشان مي ايستند و به حرفشان عمل مي کنند. من به طبيعت و سرشت برخي انسان ايمان ندارم و به همين دليل بر طبق همين باور زندگي مي کنم. حتي در بين انسانهاي عاقل و دانا نيز به ندرت به کسي اعتماد مي کنم. به همين دليل من ياد گرفته ام که قرض دادن پول به يک دوست يکي از دو نتيجه ي زير را در بر خواهد داشت:
نتيجه ي 1: متوجه خواهيد شد که آن پول را به او هديه داده ايد نه قرض، چون نمي بينيد که قصد برگرداندن اين قرض را داشته باشد و شما هم قصد نداريد که به زور آن پول را پس بگيريد.
نتيجه ي 2: شما پولتان را از آن دوست پس مي گيريد و آن دوست را از دست مي دهيد چون در گير و دار دعواها و مشاجره ها سر پس گرفتن پول ممکن است توهين هاي زيادي هم به او کرده باشيد. در اين حالت شما پولتان را به دست آورده ايد اما دوستي را از دست داده ايد که حتي نمي داند چرا شما از دستش ناراحت هستيد. از طرف ديگر اين همان دوستي است که قول و قرارهاي خود را فراموش کرده است، حالا بگوييد ارزش واقعي اين دوست چقدر است؟ جواب منفي بدهيد.
اگر شما هم از آن دسته افرادي هستيد که نمي توانيد اين خصوصيت دلرحمي را از خود دور کرده و عادت کرده ايد به همه ي آدم ها کمک کنيد، در اينجا چند توصيه برايتان داريم:
هر ميزان پولي که قرض مي دهيد را به منزله ي پولي که از دست مي دهيد بدانيد. آن را به حساب سادگي خودتان بگذاريد. به خاطر همين بيش از اندازه به کسي پول قرض ندهيد. وثيقه بگيريد. ممکن است در ابتدا از اين کار سر باز زند، اما شما هم بدون دريافت وثيقه هيچ پولي کف دست او نگذاريد. چيزي با ارزشي بيش از پولي که قرض داده ايد از او طلب کنيد چون در غير اين صورت ممکن است پولتان را پس ندهد.
از همان روز اول برنامه اي براي پس دادن پول تنظيم کنيد. آن را روي صفحه اي کاغذ نوشته و آن فرد را مجبور کنيد هر ماه طبق آن برنامه پول را به شما پس بدهد.تا زماني که همه ي پول خود را پس نگرفته ايد، پول بيشتري به او قرض ندهيد.
اتفاق دوم: با دوستتان کاري را شروع مي کنيد.
با بهترين دوستتان وارد کاري مي شويد. در ابتدا همه چيز خوب پيش مي رود. ممکن است در آن کار موفق شويد يا اينکه شکست بخوريد. در هر دو حالت مشکلات آغاز خواهد شد. هر کدام از شما ممکن است اين پيروزي را نتيجه ي اعمال خودتان بدانيد و شکست را تقصير ديگري بيندازيد. در اين دو حالت يا پول وارد جيبتان مي شود يا پولتان را از دست مي دهيد. اينجاست که بيشتر فکر حساب بانکيتان هستيد تا دوستيتان. حتي ممکن است مشکلاتي که وقتي در کار موفق مي شويد ايجاد مي شود بسيار بيشتر از زماني باشد که شکست مي خوريد. چون آنجاست که دعواها و مشاجرات سر پول شروع مي شود و هر کدام طلب پول بيشتري مي کنند. وقتي پول وسط باشد، هر کسي خود را به هر زحمتي مي اندازد تا به آن برسد، حتي ممکن است خيلي چيزها را سر راه خود نابود کند، مثل دوستي هايش. وقتي در آن کار شکست مي خوريد هم که وضعيت کاملاً مشخص است. اينجا هر کسي تقصير را گردن آن ديگري مي اندازد و پول از دست رفته ي خود را از او طلب مي کند. اينجا هم توصيه هايي براي شما داريم:
از همان روز اول بدانيد که دوستي خود را از دست خواهيد داد. به هر نحوي چيزي اتفاق خواهد افتاد که مشکلاتي براي دوستيتان پيش خواهد آمد. ممکن است حتي زنها و دوست دخترهايتان باعث و باني اين مشکلات شوند. دو دوست داشتم که براي ساليان متمادي با هم کار مي کردند. همه چيز به خوبي پيش مي رفت تا زماني که هر دو ازدواج کردند. اين دو زن از يکديگر متنفر بودند و شروع کردند در گوش شوهرهايشان زمزمه کردن تا اينکه کار موفق اين دو دوست کاملاً برهم خورد.
همه چيز را بايد قبل از شروع کار امضا کنيد. چون هر آن ممکن است افراد زير قول خود بزنند. وقتي هنوز کار را به طور رسمي آغاز نکرده ايد، همه هر چيزي را امضا خواهند کرد. اما وقتي که در آن کار کمي پول در آمد، همه فقط فکر منافع خود خواهند بود.
فرضيه سازي نکنيد. هميشه مشخص کنيد که چه کسي چه کاري انجام دهد و هر کس چه مسئوليتي دارد. اگر کسي که مي خواهيد با او کار را آغاز کنيد دوستتان است اما بسيار با سياست و دانا است، اصلا و ابدا فکر جلو زدن از او به مخيله تان خطور نکند. سعي کنيد فقط کار خودتان را انجام دهيد و با ساير مسائل کاري نداشته باشيد. به نفعتان است.
A.M.D.D.E.V.I.L
18-06-2011, 09:51
هیچ وقت نا امید نشو همین شکست هان که آخرسر به پیروزی منتهی میشن (خودم تجربش کردم)
حتی سفارش میکنن که اگه تصادف شدید هست باگوشی تون یه فیلم از صحنه بگیرید. بعدا اگه کار به دادگاه کشید می شه ازش استفاده کرد.
تا اونجایی که میدونم استفاده از فیلمبرداری گوشی برای دادگاه قابل استناد نیست و همینطور دوربین شخصی-ضبط صدا و کاست
Lady parisa
18-06-2011, 09:56
حالا که حمید خان از گوشی گفتن؛
عرض کنم خدمتتون که اگه به لطف ایرانسل چند تا سیم کارت دارید و به تعداد گوشی هاتون نمیرسه
لطفا یادتون بمونه که سیم کارتتون که روش پین هم ندارین رو کجا گذاشتین
چون اگه گم شه برابر قیمت خودش باید بدین بسوزونن و دوباره بگیرین هم اینکه شارژی که داشته به فنا می ره:19:
Alamate Soal
18-06-2011, 10:53
تا اونجایی که میدونم استفاده از فیلمبرداری گوشی برای دادگاه قابل استناد نیست و همینطور دوربین شخصی-ضبط صدا و کاست
كي گفته نيست ؟ حتي تك عكس گرفته شده اگه صحتش معلوم بشه ميتونه قابل استناد باشه .
دادگاه فايل مربوطه رو به كارشناسان معتمدش ميده و اگه صحتش تاييد شد ميشه مدرك .
كي گفته نيست ؟ حتي تك عكس گرفته شده اگه صحتش معلوم بشه ميتونه قابل استناد باشه .
منم مطمئن نیستم اما تا جایی که شنیدم تنها فیلم و عکس هایی قابل استناد هستند که در حضور نماینده قانون (با مجوز قانونی) گرفته میشه در بقیه موارد به عکس ، فیلم و صدای ضبط شده نمیشه استناد کرد
shahinfarasystem
18-06-2011, 16:30
اگه مي خواي كاري رو رسما از يه تاريخي شروع كني غيز رسمي از چند روز پيشش شروع كن تا سوتي هاي كارت در بياد و تو كار اصلي خرابكاري نكنه....
siyamak2
18-06-2011, 19:50
تجربیات جالبی هستن
hamid_diablo
18-06-2011, 20:25
اگه مي خواي كاري رو رسما از يه تاريخي شروع كني غير رسمي از چند روز پيشش شروع كن چون اگه به تاریخ اصلی برسی تنبلی میکنی و کارتو به عقب میندازی!!
Переклад не
18-06-2011, 20:29
دوستانی که آلرژی فصلی دارن حتما یادشون باشه تو اواخر فصل بهار گردش و طبیعت گردی نکنن
سفر یک روزه به دامنه سهند داشتیم دیروز ، برگشتنی حساسیتم خیلی شدید تر شد اونم فقط به این علت که در معرض هوای گرد الود طبیعت فصل بهار بودم.
نخیر ارزش داره ما چند وقت پیش یه تصادف داشتیم که طرف زرنگ بازی دراورد و جای ماشینش رو عوض کرد اما به لطف فیلم برداری یکی از دوستان محکوم شد تو دادگاه
به نظر من همیشه یه گوشی که دوربین داشته باشه با خودتون داشته باشین
ملا نصرالدین
18-06-2011, 23:36
دوستانی که آلرژی فصلی دارن حتما یادشون باشه تو اواخر فصل بهار گردش و طبیعت گردی نکنن
سفر یک روزه به دامنه سهند داشتیم دیروز ، برگشتنی حساسیتم خیلی شدید تر شد اونم فقط به این علت که در معرض هوای گرد الود طبیعت فصل بهار بودم.
در ضمن دوستانی که الرژی دارند اگر در بهار رفتند بیرون حتما دستمال (ترجیحا پارچه ای)-چون دستمال کاغذی الرژی رو بدتر میکنه- همراهشون ببرند.وخصوصا اگر برای اولین بار با نامزد یا دوستتون میرید بیرون.تا مثل من ضایع نشید مجبور بشید با زیر انداز بینیتون رو بگیرید و بعد یه عمر خجالت بکشید
اینو بفهم که خیلی چیزا رو نمیفهمی :11::31::21:
به کسی بر نخوره ... روش فکر کنید ... پر از تجربه بود :20: :31::20:
caca_caca888
19-06-2011, 00:27
هرکسی کاربرد : دی و انواع شکلکارو نمیدونه...
و هرکسی از این شکلکا استفاده نمیکنه : (
استفاده نشه میتونه مشکل پیش بیاره...
البته تو اینترنت اکثرا میدونن تو اس ام اسو اینا بیشتر از این جور مشکلا داشتم...
siyamak2
19-06-2011, 06:46
--------- Post added at 07:46 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------
منم مطمئن نیستم اما تا جایی که شنیدم تنها فیلم و عکس هایی قابل استناد هستند که در حضور نماینده قانون (با مجوز قانونی) گرفته میشه در بقیه موارد به عکس ، فیلم و صدای ضبط شده نمیشه استناد کرد
نخیر ارزش داره ما چند وقت پیش یه تصادف داشتیم که طرف زرنگ بازی دراورد و جای ماشینش رو عوض کرد اما به لطف فیلم برداری یکی از دوستان محکوم شد تو دادگاه
به نظر من همیشه یه گوشی که دوربین داشته باشه با خودتون داشته باشین
این بحث رو تو کلاس های آموزشی گواهینامه ، مدرس که خودش وکیل بود گفت. برای خودم که پیش نیومده ولی فکر می کنم از هیچی بهتره و می شه ازش استفاده کرد.
siyamak2
19-06-2011, 06:59
می خواستم بگم دوستان تا حالا از تجربیات معنوی شون گفتن و خیلی هم استفاده کردیم. ولی می خواستم تقاضا کنم اگر کسی تجربه حقوقی هم داره بگه که واقعا مفید خواهد بود.
ماها اکثرا دانشجو هستیم و خیلی کم کارمون به اداره و بانک و معامله و از این جور کارها می افته.
به نظر من هر انسانی که تو هر جامعه ای زندگی می کنه، باید یه شناختی نسبت به اون داشته باشه. حالا بسته به هدفش این شناخت رنگ می گیره.
مثلا اگر کسی از کارهای بانکی یا کارهای ثبتی تجربه ای داره، خیلی خیلی مفید خواهد بود برای بقیه.
می خواستم بگم دوستان تا حالا از تجربیات معنوی شون گفتن و خیلی هم استفاده کردیم. ولی می خواستم تقاضا کنم اگر کسی تجربه حقوقی هم داره بگه که واقعا مفید خواهد بود.
ماها اکثرا دانشجو هستیم و خیلی کم کارمون به اداره و بانک و معامله و از این جور کارها می افته.
به نظر من هر انسانی که تو هر جامعه ای زندگی می کنه، باید یه شناختی نسبت به اون داشته باشه. حالا بسته به هدفش این شناخت رنگ می گیره.
مثلا اگر کسی از کارهای بانکی یا کارهای ثبتی تجربه ای داره، خیلی خیلی مفید خواهد بود برای بقیه.
موقع قرارداد نوشتن مثلا اگه دو ترم خونه میخواهید بگیرید حتما یه قرارداد 9 ماه بنویسید من خود دیدم ادمهایی که واسه خاطر اینکه موقع قرارداد نوشتن حواسشون نبوده قراداد یه ساله نوشتن و سه ماه واسه یه خونه که خالی هست کرایه دادن.
موقعی که میخواهید خونه دانشجویی بگیرید اصلا بیشتر از 4 نفر نشید.
hamid_diablo
19-06-2011, 12:33
سلام
تابستون
1.دوستان تابستون شده و هوا گرمه.اگه از بیرون اومدید و خیلی گرمتون بود یه دفعه نرید زیر کولر بخوابید.مطمئن باشید که وقتی که بیدار بشید یه سردرد شدید میگیرید که حالتون جا میاد!!
تابستون!!
2.خوب فصل تابستون و تعطیلاتش فرلپا رسیده .بهترین فرصت برای انجام کارای عقب مونده و همچنین یاد گرفتن زبان.روزا بلنده و تا میتونید زبان بخونیدو لغت حفظ کنید
کلید
3.حتما برای کلیداتون یه دونه کلید یدکی داشته باشید.قبل از شروع امتحانات کلید کمدمو که کارت دانشجوییم اونجا بود رو گم کرده بودم و مجبور شدم جلسه اول بدون کارت برم و هزار تا سوال رو جواب بدم تا بزارن امتحان بدم
rangeeeer
19-06-2011, 17:37
همیشه به دوستایی که ازتون دورن یه زنگ بزنید خوشحال میشن
Alamate Soal
19-06-2011, 18:14
هيچوقت به كسايي كه مطمعن هستين فراموشتون كردن زنگ و ايميل نزنين چون وقتتون رو هدر ميدين و خودتون رو سبك ميكنين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
malkemid
19-06-2011, 19:35
هیچ کاری رو تا قطعی قطعی نشده...به دیگران نگید...مثلا شغل جدیدی دارید می گیرید...می خواین برین خارج....چه می دونم از این چیزا!
همیشه به دوستایی که ازتون دورن یه زنگ بزنید خوشحال میشن
هيچوقت به كسايي كه مطمعن هستين فراموشتون كردن زنگ و ايميل نزنين چون وقتتون رو هدر ميدين و خودتون رو سبك ميكنين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد احوال پرسی از دوستی که از شما جدا شده امام علی (علیه السلام) بهترین توصیه رو به فرزندش امام حسن (علیه السلام ) میکنه که می فرماید:چون برادرت از تو جدا گردد , تو پیوند دوستی را برقرار کن ,اگر روی برگرداند تو مهربانی کن, و چون بخل ورزد تو بخشنده باش , هنگامی که دوری می گزیند تو نزدیک شو , و چون سخت گیرد تو آسان گیر , و به هنگام گناهش عذر او بپذیر , چنان که گویا بنده ی او میباشی , و او صاحب نعمت تو می باشد.
مبادا دستورات یاد شده را با غیر دوستانت انجام دهی یا با انسان هایی که سزاوار آن نیستند بجا آوری...
ترجمه نامه 31 قسمت حقوق دوستان
malkemid
20-06-2011, 10:34
در مورد احوال پرسی از دوستی که از شما جدا شده امام علی (علیه السلام) بهترین توصیه رو به فرزندش امام حسن (علیه السلام ) میکنه که می فرماید:چون برادرت از تو جدا گردد , تو پیوند دوستی را برقرار کن ,اگر روی برگرداند تو مهربانی کن, و چون بخل ورزد تو بخشنده باش , هنگامی که دوری می گزیند تو نزدیک شو , و چون سخت گیرد تو آسان گیر , و به هنگام گناهش عذر او بپذیر , چنان که گویا بنده ی او میباشی , و او صاحب نعمت تو می باشد.
مبادا دستورات یاد شده را با غیر دوستانت انجام دهی یا با انسان هایی که سزاوار آن نیستند بجا آوری...
ترجمه نامه 31 قسمت حقوق دوستان
عجب نسخه ای!!همه اینا رو که زحمت بکشی و انجام بدی...آخرش می رسی به این ضرب المثل که :
محبت چو از اندازه گذشت، نادان خیال بد کند!:46:
عجب نسخه ای!!همه اینا رو که زحمت بکشی و انجام بدی...آخرش می رسی به این ضرب المثل که :
محبت چو از اندازه گذشت، نادان خیال بد کند!:46:
درسته مولا علی هم این نکته رو میگه که
malkemid
20-06-2011, 11:12
درسته مولا علی هم این نکته رو میگه که
خوب تعریف دوست چیه؟ کسی که به سمتش میری از تو رو برگردونه...یا کسی که ارتباطشو باهات قطع کرده دوسته؟!
خوب تعریف دوست چیه؟ کسی که به سمتش میری از تو رو برگردونه...یا کسی که ارتباطشو باهات قطع کرده دوسته؟!
متوجه منظور شما نمیشم ولی منظور مولا علی اینکه شما از یه نفر جدا شدی (مثلا رفیق دوره ی دانشگاه) حالا اگه به این طریقی که مولا فرموده عمل بکنی بهترین نتیجه رو میگیری.
malkemid
20-06-2011, 11:25
متوجه منظور شما نمیشم ولی منظور مولا علی اینکه شما از یه نفر جدا شدی (مثلا رفیق دوره ی دانشگاه) حالا اگه به این طریقی که مولا فرموده عمل بکنی بهترین نتیجه رو میگیری.
نه...دقت کنید چی نوشتید:
اگر روی برگرداند تو مهربانی کن...اگر بخل ورزد تو بخشنده باش...دوری می گزیند تو نزدیکی بجوی...و ...
کدوم عقلی میگه اگه کسی همه این بدی ها رو در حقت کرد ...تو فقط در حقش خوبی کن؟!!
اینکه مثلا من از همکلاسی قدیمیم به علت حالا مشکلات زندگی دور افتادم و حالا بیام بهش یه زنگ بزنم خیلی خوبه...
ولی اگه همین رفیق سابق منو تو خیابون دید روشو کرد اونور...من باز به زور برم بگم سلام که چی بشه؟؟
چه منطقی تو این قضیه هست؟
نه...دقت کنید چی نوشتید:
اگر روی برگرداند تو مهربانی کن...اگر بخل ورزد تو بخشنده باش...دوری می گزیند تو نزدیکی بجوی...و ...
کدوم عقلی میگه اگه کسی همه این بدی ها رو در حقت کرد ...تو فقط در حقش خوبی کن؟!!
اینکه مثلا من از همکلاسی قدیمیم به علت حالا مشکلات زندگی دور افتادم و حالا بیام بهش یه زنگ بزنم خیلی خوبه...
ولی اگه همین رفیق سابق منو تو خیابون دید روشو کرد اونور...من باز به زور برم بگم سلام که چی بشه؟؟
چه منطقی تو این قضیه هست؟
ببین داداش اولا این متن رو دقیقا از نهج البلاغه نوشتم.
ببین داداش چه ایرادی داره شما با یه نفر که بخاطر داشتن یه مشکل چیزی از شما دوری میکنه خوبی کنی تا بتونی دلش رو بدست بیاری ولی مسلما هیچ عقل سلیمی چنین رفتاری رو با کسی لایق نیست انجام نمیده و مولا هم میگه که شما چنین رفتاری رو با کسی انجام بده که لیاقت این چنین رفتاری رو داشته باشه مثلا قبلا تو مشکلات به یاری تو اومده ولی حالا به هر دلیل از تو دوری میکنه مثلا بخاطر یه سوتفاهم از تو کینه به دل گرفته.
Переклад не
20-06-2011, 11:45
بازم که تجزیه و تحلیل تجربیات شروع شد!
گاهی لطف زیاد تبدیل به حق مسلم میشود
دوستان توجه داشته باشید هیچگاه ماشینتونو با پارچه ای دستمالی چیزی اصلا تمیر و پاک نکنید !
همین جوری بشورید با لوازم شسشتو مثله ماشین شو و این چیزا و بعد بذارید خشک بشه و فقط شیشه هاشو با پارچه خشک و تمیز کنید.وگرنه بدنه ی ماشینتون مثله سی دی خط و خشی میشه و امتحانش مجانیه
حتی رو رنگهای متالیک اصله اصله اصل هم خش میندازه
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
کاش کلید نفرت بود و من 200 تا امتیاز منفی میدادم به این پست عمو محسن
Переклад не
20-06-2011, 11:52
دوست عزیز همیشه نبین! بلکه دقت کن و ببین
«چون برادرت از تو جدا گردد، تو پیوند دوستی را برقرار کن. اگر روی برگرداند تو مهربانی کن و چون بخل ورزد تو بخشنده باش. هنگامی که دوری می گزیند تو نزدیک شو و چون سخت گیرد تو آسان گیر. به هنگام گناهش عذر او را بپذیر، چنانچه گویا بنده او هستی و او صاحب نعمت توست.... دشمن دوست خود را دوست مگیر تا با دوست دشمنی نکنی.... اگر خواستی از برادرت جدا شوی جایی برای دوستی باقی بگذار تا اگر روزی خواست به سوی تو باز گردد بتواند....»
درمورد برادرفرموده شده
MasterGeek
20-06-2011, 13:21
همیشه هم هوای عقلتون و هم هوای قلبتون رو داشته باشین...
در خیلی از کارا هم سعی کنین بر عقلتون تکیه کنین و هر چیزی رو همینجوری قبول نکنین...
پی نوشت: در مورد آیات و روایات هم ولو اینکه روایت نقل شده معتبر هم باشه باز نمیشه بهش استناد کرد چون زمینه ی نقل مشخص نیست. مثلا یه بار در شرف جنگ بودند یه جور گفتن یه بار دیگه در شرف صلح بودند یه جور دیگه واسه همینه که وقتی بدون در نظر گرفتن زمینه نقل قول میکنین کلی روایت های ضد و نقیض داریم....دوستان به این مسئله توجه داشته باشند....
akharwarbaz
20-06-2011, 19:36
اقا هیچ وقت سعی نکنید سیمی رو که جایی گیر کرده با زور زدن و کشیدن آزادش کنید..خیلی وقتا سر این مورد هد ست و چیزای دیگم به ... رفتن :31:
hamid_diablo
20-06-2011, 20:04
از روی ظاهر دیگران درباره باطنشون قضاوت نکنید!!!
shahinfarasystem
21-06-2011, 13:19
ببخشيد ميشه اين بحث برادر ديني و حرف هاي مشابه رومتوقف كنيد باز داره همون بحثاي هميشگي پيش ميادا
آقا اينجا فقط تجربه بيان ميشه هر كي خواست استفاده ميكنه هر كي هم نخواست ميگذره....
خواهشا نقد كردن رو بذاريد براي جايي كه مناسبش هستش
Behroooz
21-06-2011, 17:52
همه چیز رو به همسرت نگو ...
shabnam1986
21-06-2011, 18:32
همیشه کشنده ترین ضربه رو از نزدیک ترین دوستت میخوری...
ba maram
21-06-2011, 20:09
همیشه با دخترای بزرگتر از خودتون و دخترا هم با پسر کوچکتر از خودشون دوست نشن !
اولش شاید خوب باشه از نظر جفتشون اما بعد مدتی وا میره رابطه !
caca_caca888
21-06-2011, 23:15
پسری که برای دختر به چت روم میرود 100 ها برابر خرتر از دختری است که به چت رووم میرود.
پسری که برای دختر به چت روم میرود 100 ها برابر خرتر از دختری است که به چت رووم میرود.
بلانسبت دوستان....
واضحه که منظورم از چت روم،چت روم آسیا در یاهو هست.
prodoctornuke
22-06-2011, 01:12
هیچ وقت به حرفه زنی که میگه قرص ضد بارداری میخوره یا لوله هاش روبسته اعتماد نکن
موقع خرید کتابهای قطور سعی کنید از اون تیپش که جلدشون صحافی شده بخرید درسته قیمتش چند تومن بیشتر ولی ارزش داره من امسال دوتا کتاب قطور درمورد برق گرفتم هر دوتا داره از وسط وا میره حالا اگه بخوام بدم صحافی هم خیلی بیشتر باید از جیب بدم.
malkemid
22-06-2011, 09:13
ببخشيد ميشه اين بحث برادر ديني و حرف هاي مشابه رومتوقف كنيد باز داره همون بحثاي هميشگي پيش ميادا
آقا اينجا فقط تجربه بيان ميشه هر كي خواست استفاده ميكنه هر كي هم نخواست ميگذره....
خواهشا نقد كردن رو بذاريد براي جايي كه مناسبش هستش
به شرطی که واقعا تجربه شخصی باشه...نه نقل احادیث!!
تجربه جالبی که من داشتم:
من در کتابفروشی اول: سلام...کتاب دکتر ژیواگو رو دارین؟
کتابفروش: نه ..ولی شماره 2 شو دارم...دکتر هانیبال!!!
من در کتابفروشی دوم: سلام...کتاب دکتر ژیواگو رو می خواستم.
کتابفروش: کتاب زیاد نوشته...کدومشو می خوای؟
و....
کتابفروش سوم: کتابهای پزشکی نداریم.
هیچ وقت فکر نکنید شخصی که تو فلان صنف هست ، لزوما کارشو خوب بلده و بنای تصمیم گیریتونو رو حرفهای فروشنده نذارین!! ممکنه این شخص مغازشو دیروز باز کرده باشه و از اونطرف بخاطر وارد نبودن در کار...1 ماه دیگه جمع کنه بره!
عقل یار خوش آدمیه...همه چیز رو با عقل خودتون بسنجین نه با حرفهای دیگران.
ملا نصرالدین
22-06-2011, 10:32
کتاب فروشی های ناصرخسرو همه ی کتاب های ممنوعه و غیر ممنوعه رو دارند.اگر دنبال کتاب ممنوعه میگردید حتما به یک شخصی که
1-ریش کامل داشته باشه
2-سنش بالا باشه(ترجیحا مسن)
3-جدی باشه
بگید براتون بخره .چون به افراد کم سن و سال نمیدن.ولی وقتی میگن کتابی نداریم 100 درصد دارند
rangeeeer
22-06-2011, 15:08
اگه کسی باهات بده باید منشاش رو در خودت پیدا کنی
ملا نصرالدین
22-06-2011, 22:49
خب مسئله اینه که همه که صداقت ندارند.خیلی ها هم دروغ میگویند.پس به همه نمیشه اعتماد کرد
Ice Pain
22-06-2011, 23:28
من امروز به یک نتیجه ای رسیدم واقعا میگم ، برام همین چند ساعت پیش اتفاق افتاد
با یکی از رفیقام رفتیم خوشگذرونی و تا تونستیم تو خیابونا خوردیم و خندیدیم
تو این دنیا دور غم وغصه رو یه خط پر رنگ و قرمز بکشین
بزنین به در دیوونگی ، آخ نمیدونین چی حالی داره
برین با دوستاتون بگین و بخندین
برین مردمو فیلم کنین
قهقهه بزنید
شاد و مستان باشین
تا جایی که میتونید عشق و حال کنید
))
زنده باد دیوونگی :31:
ملا نصرالدین
23-06-2011, 11:16
من امروز به یک نتیجه ای رسیدم واقعا میگم ، برام همین چند ساعت پیش اتفاق افتاد
با یکی از رفیقام رفتیم خوشگذرونی و تا تونستیم تو خیابونا خوردیم و خندیدیم
تو این دنیا دور غم وغصه رو یه خط پر رنگ و قرمز بکشین
بزنین به در دیوونگی ، آخ نمیدونین چی حالی داره
برین با دوستاتون بگین و بخندین
برین مردمو فیلم کنین
قهقهه بزنید
شاد و مستان باشین
تا جایی که میتونید عشق و حال کنید
))
زنده باد دیوونگی :31:
تا وقتی مجردی این کارها رو میتونی بکنی.چون متاهل ها اگه از این کارها بکنند زندگیشون خراب میشه
از طرفی همیشه که نمیشه مجرد موند-تا جوانی نیاز جنسی و عشق و عاشقی وادارت میکنه زن بگیری سنت که بالا رفت نیاز به همدم و...
دیوونگی هم خوبه واسه مجرد ها.ولی اندازه داره.در ضمن دیوونگی با مردم ازاری فرق داره
یادت باشه تو یه رابطه عشقی هیچ وقت از گذشته عشقیه طرفت و دوست داشتنش نسبت به طرف قبلیش نپرسی چون مثل خوره به مرور زمان روحت رو میخوره و تورو به موجودی حسود و بی اعتماد برای طرفت تبدیل میکنه و نهایتا چیزی جز حسرت داشتن عشقت برات باقی نخواهد ماند !
arashlolos
23-06-2011, 22:58
به نقل از یکی از دوستان در تاپیکچند تا اشتباه بزرگ که توی زندگی مرتکب شدی رو بنویس تا دیگران مرتکبش نشن :
گفتن جمله ی "فردا انجام میدهم" بزرگترین ضربه رو همیشه تو زندگی به من زده. جالب اینه که منشا گفتن این جمله ، بی برنامگیه!!
سعی کنید همیشه برنامه داشته باشید نه این که خودتون رو مثل روبات کنید ولی در همین حد که تا حدود زیادی بدونید دارید چیکار میکنید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
خودم:
این مهمترین مشکل زندگی منه که همه چی با این حل میشه از پول و زن و خونه و درس و فوق لیسانسو اعتماد به نفسو خوش اخلاقیو معنویتو و ...
چرا که فقط با برنامه میشه به اینایی که گفتم دست پیدا کرد و بس . حالا میخواد این برنامه رو کاغذ نوشته شه یا تو ذهن آدم باشه.خلاصه باید اجراش کرد
من با حرف این دوستم همین حالا میرم سراغ برنامه ریزی...انگار دوباره متولد شدم. واسه جواب پیامای بچه ها و پست های جدید هم تو برنامم وقت میزارم
لینک تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamid_diablo
24-06-2011, 11:24
در رابطه عشقی سعی کنید از همون اول حقیقت خودتون رو به طرف بگید و خودتون رو یه انسان کامل و بدون مشکل و دقدقه معرفی نکنید .چون همه انسانها کم وکاستی هایی دارند که به مرور مشخص میشه
من خودم تو رابطه اولم که زیاد هم طول نکشید همین شیوه رو در پیش گرفتم که بعد از 3 ماه طرف متوجه شد که هر چیزی که درباره خودم بهش گفتم ساخته تخیلاتم بود
rangeeeer
24-06-2011, 22:14
فیلمها فقط فیلمند از زهن یه نویسنده در اومده که مثل من و تو ادمه واشتباه میکنه
_ هيچوقت دروغ نگو ، هر حرف راستي رو هم ، بيخودي نزن...
_ وظيفه اتو در قبال تك تك افراد خانواده ،دوستات و اجتماعي كه درش زندگي ميكني صادقانه انجام بده ولي توقعي از اونا نداشته باش (تا اگه كسي هم كاري برات انجام نداد ناراحت نشي)...
_ سعي كن در هر رشته اي كه تحصيل مي كني يا هر مهارتي كه داري تا آخرش بري و وسط راه ولش نكني...
_ هميشه يادت باشه چيزي واسه شكر كردن از خدا تو زندگيت هست كه ممكنه بهش توجه نكرده باشي.پس قدر نعمتهايي رو كه داري بدون...
EhsanCPU
26-06-2011, 23:00
تو مشکلات امیدتون فقط به خدا باشه و فقط از خودش کمک بگیرین
من به شخصه و تو زندگیم اینو تجربه کردم
Manager_66
27-06-2011, 06:28
-اگر با وسایل عمومی تردد میکنید هیچوقت برای درس خوندن رو اتوبوس و مترو و ... حساب نکنید چون هر وقت نیاز به مطالعه داشته باشید شلوغترین روز همون وسیله است !
-هر وقت کسی نصیحتتون کرد (بزرگتر و موی سپید) بدون بحث کردن باهاش بپذیرید (لازم نیست بهش عمل کنید فقط بپذیرید)
-اگه میخواین با دوستاتون برین بیرون تفریح هیچ فرد غریبه خارج از گروهی رو همراه نبرید که 99% نه به اون خوش میگذره نه به شما!
فکر میکنم این خوبه:
برام مهم نیست که کی میگه!! فقط مهم اینه که اصلا میدونه راجع به چی حرف میزنه؟!!
برام مهم نیست که مامان یا خان دایی یا عموم دربراه ی اینترنت چی میگن،چیزی که مهمه اینه که کسانی که میدونن اینترنت یعنی چی راجع بهش چی میگن!!
میخوام بگم،تو همه ی موارد،نظر کارشناس یا کسی که میدونه راجع به چی حرف میزنه خیلی مهم تره!! مثلا تو خرید ماشین،من به ماشین های قدیمی علاقه دارم....چند تا ادمی که کارشون رو بلدن،بهم گفتن ماشین 3 خوبه...ولی تو نمایشگاه های ماشین،میگفتن که مزخرف تر از این 3 پیدا نمیشه و بیا همین 1 رو بهت بدیم!!(هر دو از یه کمپانی!!)نکته اینه که امکانات 3 خیلی خیلی جدید تر و بهتره از 1 ولی چون اونا حالیشون نیست از چی حرف میزنن(همشون نه!!بعضی هاشون!!) نظرشون مهم نیست....
به نظرم موقع خرید کردن،به این نکته باید خیلی توجه بشه که فروشنده ها لزوما نمیدونن دارن چی می فروشن یا کاربردش چیه!!گاهی حتی اسمش رو هم بلد نیستن درست بگن!!
------------------
به هیچ وجه زود تصمیم گرفتن خوب نیست!!مخصوصا راجع به افراد مختلف....
مثلا،یه دوستی رو از روبرو میبینی که یه دفعه می پیچه تو کوچه...به حرف بغل دستیت که از ما خوشش نیومد گوش نکن چون ممکنه وقتی رسیدی به کوچه ای که پیچید،ببینی داره با داییش حرف میزنه و در اصل اون صداش زده!!!!:10:
اینم 2 تا چیز خاص تو زندگی من که رعایتشون میکنم!!شاید به درد شما هم خورد!
hamid_diablo
27-06-2011, 10:00
سلام
کفش
1.برای خریدن کفش به رنگش دقت کنید .سعی کنید کفش سفید رنگ نخرید چون هزار تا بدبختی برای نگه داریش دارید.نه میشه واکسش زد و نه به راحتی تمیز میشه
کیف
2.مواظب باشید که حتما زیپ کیفاتونو ببندید .چون اگه یادتون بره مثل من خیلی چیزاگم میکنید
3.سر جلسه امتحان حتما چیزایی که لازمه رو ببرید مثل پا کن.من تو 5 تا امتحانی که دادم پاک کن نبرده بودم به خاطر همین کلی رنج کشیدم!!!
اگه رفتین خواستگاری از دختره بپرسین ایا کسی در فامیل و اشناهاشون هست که حرفشو بدون هیچ قید و شرطی قبول کنه اگه گفت آره باهاش ازدواج کنین اگه گفت نه بی خیال بشین
Lady parisa
27-06-2011, 11:08
اگر پستی یا مقام یا نه اصلا! اگه توی کارای دولتی یا خصوصی هستین.یا کلا کار می کنین صبح به صبح که سر کار می رین به خودتون قول بدین ارباب رجوع را راه بندازین! چون باور کنین خود شما هم توی ترافیک و آلودگی و حوادثی که روزانه اتفاق می افته جواب بدین
به زور مشتری رو به دفتر یا اداره نکشونین! که اگه اتفاقی بیفته شما هم مسئولین حتی اگه خودتون ندونین
مخلص کلام اینکه؛
تلاش کنین کاری رو به عهده شماست صحیح و کامل انجام بدین
اگه رفتین خواستگاری از دختره بپرسین ایا کسی در فامیل و اشناهاشون هست که حرفشو بدون هیچ قید و شرطی قبول کنه اگه گفت آره باهاش ازدواج کنین اگه گفت نه بی خیال بشین
دوستان لطف کنید تجربه ای رو که بیان میکنید ، کامل باشه !
راستیش من اصلا نفهمیدم شما چی گفتید !
یعنی اینکه حتما باید توی فامیلِ دختر یک فردی باشه که هرچی میگه ، دختره بدون هیچ قید و شرطی قبول کنه ؟
مثلا طرف بگه برو بمیر ! دختره هم بره بمیره ؟!
شما بر چه اساسی این تجربه رو بیان کردید ؟
من خودم مخالف هستم که توی این تاپیک به بحث بپردازم ، اما گاهی آدم چیزهایی میخونه که تعجب میکنه !
دوستان لطف کنید تجربه ای رو که بیان میکنید ، کامل باشه !
راستیش من اصلا نفهمیدم شما چی گفتید !
یعنی اینکه حتما باید توی فامیلِ دختر یک فردی باشه که هرچی میگه ، دختره بدون هیچ قید و شرطی قبول کنه ؟
مثلا طرف بگه برو بمیر ! دختره هم بره بمیره ؟!
شما بر چه اساسی این تجربه رو بیان کردید ؟
من خودم مخالف هستم که توی این تاپیک به بحث بپردازم ، اما گاهی آدم چیزهایی میخونه که تعجب میکنه !
عزیزم این حرف من نیست این نتیجه تحقیق یه روانشناس بزرگ ایرانی هست نکته ریزی هم که داره اینه بعضی وقتا تو زندگی مشکلات و سو تفاهوماتی به وجود میاد که توسط زن و شوهر قابل تجزیه و تحلیل نیست و لازمه یه فرد اشنا دخالت کنه اگه همسرتون حرف شخصی رو بدون قید شرط تو فایمل قبول داشته باشه خیلی میتونه کمک کنه
عزیزم این حرف من نیست این نتیجه تحقیق یه روانشناس بزرگ ایرانی هست نکته ریزی هم که داره اینه بعضی وقتا تو زندگی مشکلات و سو تفاهوماتی به وجود میاد که توسط زن و شوهر قابل تجزیه و تحلیل نیست و لازمه یه فرد اشنا دخالت کنه اگه همسرتون حرف شخصی رو بدون قید شرط تو فایمل قبول داشته باشه خیلی میتونه کمک کنه
زن و شوهری که نتونن مشکلشون رو حل کنن،همون بهتر از هم جدا بشن و برن پی کارشون!!
-----------------------
استاد های عقده ای رو شناسایی کنین،سر کلاسشون جیک نزنین!! اگه ازتون پرسید 2+2 خودتون رو هنگ کرده نشون بدین!!
من درس های تخصصی کامپیوتر رو خیلی خوب بلدم چون کارمه!!
سر کلاس این استاده هر چی میگفت سریع اولین کسی بودم که جواب میدادم،هیچوقت هم سر کلاسش پر رویی نکردم و ازش اجازه گرفتم برا بیرون رفتن!!!
اونوقت،اومده کلاس گذاشته،8 نفر از خل و چلای کلاس که فقط بلدن مخ استاد بزنن تو کلاسش جمع شدن،عین سوالای امتحان رو براشون گفته!! سالن 130-40 نفری امتحان به مدت 3 ساعت داشت به مخ خودش فشار می اورد که اساسا این سوالات هیچوقت اسمشون رو هم شنیدن تو جزوه یا نه؟!!!!
اونوقت بچه ها اعتراض کردن که چرا اینقد سخت اوردی،گفته تو کلاس فلان،اقای فلانی تو رو من وایساده و خواسته نشون بده بیشتر از من حالیشه!!!! الان همه اعتراض ها به منه!!
استاد های با مرام رو بشناسین!!!
زنگ زدم به استاده،میگم استاد امتحان رو خوب دادم،ولی برا معدلم احتیاج دارم بهم کمک کنین! میگه تو رو که سفید تحویل میدادی همون 20 رو بهت میدادم چون فعال بودی!!به بچه های کلاس هم بگو نگران نباشن به همه نمره قبولی میدم!!:10:
فرقشون تو اینه که دومی،وقتی میبینه سر کلاسش بچه ها فعالن،حال میکنه،سوال اسون تر میاره،به همه هم نمره میده!! اولیه وقتی میبینه بچه هاش سر کلاس فعالن،فک میکنه دارن باهاش کل کل میکنن و سوال سخت میاره و همه رو هم میندازه!!
ملا نصرالدین
28-06-2011, 18:33
واسه دوستای دانشگاهیتون که باهاشون خیلی صمیمی نیستید اسرار زندگیتون رو فاش نکنید .خیلی هاشون خنجر میزنند
همیشه پیگیر کارهای اداری و دانشگاهی باشید .وقتی میگن انجام میدیم باز هر روز بهشون زنگ بزنید و هر هفته مراجعه حضوری داشته باشید.کارتون رو زودتر انجام میدن .چون میخوان دست از سرشون بردارید.اگر هم گفتن یک بار گفتیم فلان چقدر شما مراجعه میکنید چرا اذیتمون میکنید اعتنا نکنید
Переклад не
28-06-2011, 18:47
دوستان وقتی تو روزی هستید که فرداش امتحان دارید ، حتما کامل استراحت کنید به به گفته ی دوستاتون واسه کمک و رفع اشکالاتشون زود تر نرید دانشگاه یا مدرسه
چون واقعا خسته میشید و سرجلسه خمار میشید و همه ی سوالاتو قاطی میکنید
حس کمک به همکلاسیتونو تو اون موقع بیخیال بشید و به روزهای طول ترم های بعدی موکول کنید.چون اون موقع وقت کمک نیس.
ehsan_iace
28-06-2011, 21:07
توی اتوبوس شلوغ خیلی مواظب جیبتان باشید
در ساعات شلوغی سوار اتوبوس نشوید
legolas 224
28-06-2011, 21:11
اینم تجربه من : سعی کنید فقط به کیبورد و سیستم خودتون عادت نکنید چون آخرش میشین مثل من که باید 4-5 ساعت پشت یه میز کامپیوتر دیگه باشین :31:
Ice Pain
28-06-2011, 23:35
بزرگترین تجربه م که امروز بهش رسیدم
واژه ی رفیق خیلی وقته که مرده...
hamid_diablo
29-06-2011, 12:56
یه تجربه خوب
در رابطه ها و رفاقتاتون سعی کنید همون ابتدا خودتون و شخصیتتون رو به طور کامل معرفی نکنید.بزارید زمان بگزره تا طرفین خودشون با هم آشنا بشن و بعدش از خصوصیات رفتاری و اخلاقیتون بگید
اگه از ابتدا این کار رو بکنید شاید طرف مقابل قضاوت درستی دربارتون نکنه و همین مسئله بعد ها مشکل ساز میشه
من تو دوستی اولم با جنس مخالف این رو تجربه کردم.اگه خلاف چیزی که از اول گفته بودم رفتار میکردم بهم میگفت که دروغگویی و قابل اعتماد نیستی
mehran gorji
30-06-2011, 20:57
الان نیازه تا برای اینکه با ماشین از تو کوچه ای که بچه توش بازی میکنند.
هم جلوتو نیگاه کنی هم بغلاتو و هم در ماشینو باز کنی و زیر ماشینو هم نیگاه کنی تا بچه 21 با چراغای ماشینت بازی نکنه و شما گاز بدی.
بچه رو زیر گرفتم دستش زیر ماشین بود و یکی صدا زد نیا پیاده شدم دیدم بچه زیر ماشینه
داشتم میمردم.
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
من نگرفتم منظورت چیه؟
iq من پایینه.
توضیح میدی تا ما از دختره سوال کنیم؟
:13:
فکر میکنم منظور اینه اگه یه دختری حرف کسیو بدون قید و شرط قبول نکنه آدم خود رای و خود خواهیه و کسی حریفش نمیشه ،لذا به درد زندگی ام نمیخوره!!!
------------------
تجربه ثابت کرده اینجا همیشه
رابطه ها بالاتر از ضابطه ها!
پس بیاب رایطه را!
mehran gorji
01-07-2011, 14:52
اهان پس انجوریه؟
حالا ما پسرا هم اینجوری باشیم تکلیف اون دختر چیه؟
اهان پس انجوریه؟
حالا ما پسرا هم اینجوری باشیم تکلیف اون دختر چیه؟
فکر میکنم منظور اینه اگه یه دختری حرف کسیو بدون قید و شرط قبول نکنه آدم خود رای و خود خواهیه و کسی حریفش نمیشه ،لذا به درد زندگی ام نمیخوره!!!
------------------
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
من نگرفتم منظورت چیه؟
iq من پایینه.
توضیح میدی تا ما از دختره سوال کنیم؟
این بحث رو همون دوستی که مطرح کردند توضیح دادند ، برای جلوگیری از انحراف تاپیک ، لطفا ادامه ندید /
متاسفم که این رو میگم : علیرغم میل باطنیم فقط و فقط به علت جلوگیری از انحراف تاپیک و شکل گرفتن بحث های بی نتیجه :
زین پس تمام پست هایی که به نقد تجربیات دیگران بپردازه بدون هیچگونه تذکر و یادآوری هدف تاپیک حذف میشن ،
اگر تجارب دوستان با معیارهاتون منطبق بود و میتونست مفید باشه برای شما ، فقط از کلید تشکر استفاده کنید و اگر مخالف اون مساله ای که ذکر میشه بودید ، فقط از کلید تشکر استفاده نکنید/
تشکر از توجه همراهان /
amir h1999
05-07-2011, 07:47
تجربه ی من:
چیزی به نام دوست وجود ندارد.
اگر از دچرخه استفاده میکنید کلاه ایمنی فراموش نشود که جان من را 5بار نجات داد
ازتکان های هواپیما نترسید
Romina.M
05-07-2011, 10:56
بي پروا نباشين و هر چيزي رو به خاطر اين كه حسش رو بفهمين تجربه نكنين گاهي همين تجربه ها آدم رو نابود مي كنه ، در ضمن به هر كسي اعتماد نكنين و نذارين بي خودي بهتون اعتماد بكنن! شايد واقعاً مخاطبتون شخصيت شما رو كامل نشناسه و دچار سوء تفاهم بشه:46:
هیچ وقت تو خیابون دو طفه با موتور بدون نگاه کردن سمت راست دور نزنید ! :31:
mehran gorji
05-07-2011, 16:30
هیچ وقت مسائل شخصی زندگی تان را پیش صمیمی ترین دوستتان هم نگویید.
اگر در زندگی در هر چیزی با همسرتان مشورت میکنید در مسائل کاری و مالی از همسرتان مشورت نگیرید.
شاید نیت خوبی داشته باشه اما اکثرا همه چیز را خراب میکنند.
Ice Pain
05-07-2011, 18:56
اول از همه جیبتو سفت بچسب
اما.....
اگه توی خیابون پولتو گم کردی نرو دنبالش پیدا نمیکنیش
اولین نفری که ببینش قروت میشه :27:
arashlolos
05-07-2011, 20:46
متاسفم که این رو میگم : علیرغم میل باطنیم فقط و فقط به علت جلوگیری از انحراف تاپیک و شکل گرفتن بحث های بی نتیجه :
زین پس تمام پست هایی که به نقد تجربیات دیگران بپردازه بدون هیچگونه تذکر و یادآوری هدف تاپیک حذف میشن ،
اگر تجارب دوستان با معیارهاتون منطبق بود و میتونست مفید باشه برای شما ، فقط از کلید تشکر استفاده کنید و اگر مخالف اون مساله ای که ذکر میشه بودید ، فقط از کلید تشکر استفاده نکنید/
تشکر از توجه همراهان /
ببخشین داداشای عزیز این تاپیک...خواستم دوباره یادآوری بشه
بعد اینکه خودتون پسر هستید مرد هستین میدونید که مردا از جمله هایی که میگن ««اینکارو بکن یا نکن»» بدمون میاد و غرورمون نمیزاره...حالا میخواد درست باشه یا غلط...خوب باشه یا بد!!!
کاش که میشد به عنوان توجه کنیم و عین اون رو بنویسیم.یعنی اینطوری بگیم که من رفته بودم فلان کار رو کردم و این اتفاق بد افتاد تا دوستان دیگه اون تجربتونو دیگه تکرار نکنند.یعنی نوع نگارش تغییر کنه.ترجیحا ببخشید لحظه نوشتن تجربه یه لحظه خودمونو بزاریم جای یه بچه ابتدایی که داره واسه باباییش تعریف میکنه که مثلا امروز چی شده بود(همون تجربه)
الزاما نیازی نیست که تاپیک حتما پیش بره و صفحاتش زیاد بشه...یخورده به پست های قدیمی بندازین چقد تجربیات نابی هستند
دیگه هرطور میلتونه ولی یکم رعایت کنیم تاپیک یه مرجع تجربیات پربارتری میشه
mehran gorji
05-07-2011, 20:59
تو زندگیت سعی کن اگه کسیو بار اول دیدی دوسش داری هرچه سریعتر بهش بگی.
mehran gorji
06-07-2011, 14:33
سعی کنید وقتی سیستم میخرید تمام کارتون های قطعات را از فروشنده تحویل بگیرید
و از لحاظ گارانتی رسمی هم اطمینان حاصل کنید و تمام کارتون ها را با مدل قطعات تست کنید.
amir h1999
06-07-2011, 15:30
اگر میتوانید کامپوتر را خودتان ببندید
چون ممکن است که اشنتیون داشته باشدو آن رابرای خود بردارد
اگر دیروقت رانندگی میکنیدنگویید که کسی نیست وچراغ قرمز را رد کنید ویا برعکس بروید ویا...
دیر وقت خیلی بد تر است
به حیوان خانگی خود خیلی وابسته نشوید اما آن را دوست داشته باشید که اگر مرد یا گم شد ناراحت نشوید
قابل توجه:
ملا نصرالدین
hamid_diablo
07-07-2011, 20:44
وقتی یه گوشی میخرید تمام وسایل و امکاناتشو پیش فروشنده چک کنید
از همه مهم تر از یه رم استفاده کنید که رم خور گوشی مورد نداشته باشه
حتی از بلوتوث هم استفاده کنید ببینید که درست عمل میکنه یا نه
برای اینکه سیستم بخرید سخت افزاری رو که لازم دارید رو لیست کنید و پیش چند تا کار بلد و یا اینکه مغازه دار نشون بدید تا قیمت رو بهتون بگن
ملا نصرالدین
07-07-2011, 23:34
اگر میتوانید کامپوتر را خودتان ببندید
چون ممکن است که اشنتیون داشته باشدو آن رابرای خود بردارد
اگر دیروقت رانندگی میکنیدنگویید که کسی نیست وچراغ قرمز را رد کنید ویا برعکس بروید ویا...
دیر وقت خیلی بد تر است
به حیوان خانگی خود خیلی وابسته نشوید اما آن را دوست داشته باشید که اگر مرد یا گم شد ناراحت نشوید
قابل توجه:
ملا نصرالدین
دست شما درد نکنه حسابی ابروی ما رو بردی : دی
به نظر من حیوانات را دوست داشته باشید.بهشون کمک کنید ولی برای رفع تنهایی و سرگرمی ازشون نگهداری نکنید.چون همونجور که شما به حیوانات وابسته میشوید انها هم به شما وابسته میشوند
malkemid
08-07-2011, 19:56
هیچوقت هوس نکنید بفهمید توی کپسول ژلوفن چیه...من گاز زدم یه چیز وحشتناک توشه ریخت رو زبونم بدجوری سوخت!!
سلام
این موارد اخیرا برام اتفاق افتاده...
جایی که سر و کار دارین (مثلا محل کار ، اداره ی فلان جا ، منزل اقوام و...) و معمولا هر از چند گاهی باید به اونجا برین رو سعی کنید از مسیرهای مختلف آدرسش رو بلد باشین ، مثلا از یه سمت میشه راهنمایی 14 از اون طرف میشه فلسطین 11 و از اون طرف فلان خیابون دیگه...
(البته برای خودم هم اتفاق افتاد اما مطمئن نیستم فک میکنم این جمله رو قبلا هم تو همین تاپیک خونده بودم، اگه تکراریه به بزرگی خودتون ببخشین)
پشت هر عکسی نوشتن تاریخ اون روز رو فراموش نکنید ، زنده شدن خاطرات شیرین قدیمی بعد از سالها ، زیباست.
اگه تو گوشیتون فیلم یا عکسی دارین که جنبه ی خصوصی داره یا مثلا عکس اون دوستتونه :31: و دوست ندارین احیانا وقتی کسی گوشیتونو میگیره چشمش بهش بیفته ، حتما ازش یه کپی تو هارد کامپیوترتون داشته باشین و بعد ، از حافظه ی گوشی پاکش کنید.
بعضی چیزها رو نباید به صورت کلی خرید کرد مثلا یه هو نرین 20 تا dvd فیلم نخرین چون زمان زیادی لازمه تا همشو ببینید یا شاید بعضیاشو اصن نبینید
هیچ گوجه سبزی تلخ نیست ، اگه با دندون دانه ش رو بشکنید اون موقع تلخ میشه...
دوستان خوبم ، این 33 ومین و شاید آخرین پست من توی این تاپیک باشه.
خدا نگهدار :11:
Переклад не
09-07-2011, 15:35
دوستان لطفا دقت کنن مایع ظرف شویی یا کلا مواد شوینده مثله پودر و وایتکس و اینچیزارو تو طبقات بالایی کابینت آشپزخونشون و یا کلا محلهایی که بالاتر از قد خودشون هست ، قرار ندن .چون ممکنه حین برداشتن ، این مواد رو صورت و چشمتون ریخته بشه
چه بسا کسایی بودن که در اثر همین بی توجهی ها چشم شونو از دست دادن
malkemid
11-07-2011, 00:44
سعی کنید در عین اینکه به شاگردهاتون احترام می ذارید...بهشون به هیچ وجه رو ندید!! خصوصا تو نمره
genius_islamic
13-07-2011, 03:46
سلام
به نظر من توی زندگی الگو داشته باشین هدف داشته باشین خیلی مهمه همینجوری جلو نرین بی هدف اول ببین میخواین چیکاره بشین چی بشین اخرش چی میشه میخواین مثل کی باشین یکی را الگو داشته باشین
---------- Post added at 05:44 AM ---------- Previous post was at 05:41 AM ----------
به نظر من داشتن اشکال نداره وابسته شدن اشکال داره
2-همه چیز را از خدا بخواین خدا رحمتش زیاده
---------- Post added at 05:46 AM ---------- Previous post was at 05:44 AM ----------
همیشه سعی کنید مرد باشید سنگین باوقار(نه با غرور)مردونه حرف بزنید اروم متین باشید
genius_islamic
13-07-2011, 03:55
من سریال را دنبال میکنم به شما هم توصیه میکنم سریال هایی را دنبال کنین مثل دکستر خیلی خوبه به ادم خیلی درس میده و واقعا زندگی را متحول میکنه هرچیزی ارزش دیدن نداره اما سریال دکستر خیلی عالی هست
Переклад не
13-07-2011, 22:07
یادتون باشه کوچکترین حرکت شما در نسل آیندتون تاثیرمیذاره
خوب و بد درس خوندن-تلاش و سعی نکردن-تحرک و تنبلی-مطالعه و اتلاف وقت - یادگیری و گوشه گیری و ... همه و همه در نسل آیندتون تاثیر میذاره
فقط کافیه یه لحظه بهش فکر کنید
*Necromancer
14-07-2011, 02:26
هر وقت طرف خواست باهات بهم بزنه، فقط یه لبخند بزن و بهش بگو: خیالمو راحت کردی! مونده بودم چطوری بهت بگم که رابطه رو کات کنیم! اصلا" مهم نیست که احساس واقعیتو به اون منتقل کنی فقط وانمود کن این تو بودی که پیشدستی کردی!
genius_islamic
14-07-2011, 11:10
سلام
حتما یه ورزش را دنبال کنید نه تنها روی جسم تاثیر میذاره بلکه بهتون ارامش میده اگه هم واقعا نمیتونین برین ورزش سعی کنین روزی 50 تا شنا برین بعد زیادش کنین
----------------------------------
اگه ازدواج کردین همیشه سعی کنین به همسرتون ابراز علاقه کنین بهش بکین چه احساسی بهش دارین حواستون باشه که همین چیز ها رابطه ها را خیلی قوی میکنه
همیشه سعی کنین راستش را بگین مهم نیست ضرر میکنین یا نفع حتی اگه فروشنده هستین باور کنین اگه راستش را به مشتری بگین مشتری بیشتر جذب میشه
با تاکید مینکنم اروم و با وقار باشین تو هی هر کاری مثلا رانندگی از دید دیگران همیشه ادم های با وقار محترم هستند
اگه میخواین کاری رو شروع کنین سعی کنین ابتکار داشته باشین بعد از شروع کارتون هم همیشه تخقیق کنین نو اوری داشته باشین حتی اگه یک شغل کوچیک دارین سعی کنین توش بهترین باشین
سعی کنین دلسوز مردم باشین و به فکر مردم باشین
سعی کنین یک کاری را شروع کنین میتونه خیلی کوچک باشه بعد اروم اروم توسعش بدین شرکت های بزرگی مثل گوگل و... هم ابتدا فقط شروع کردند بعد اروم اروم کارشون را توسعه دادند (منظورم زمان های بیکاری و فراغت هست)
شما وفتی توی اتوبوس میشینید ایا مدام نگرام این هستین که راننده اتوبوس را جپ نکنه بدبخت شین نه خیلی راحت مشینید تا برسین حتی خیلی ها میخوابند میدونین چرا ؟چون بهش اعتماد دارین که کارش را بلده توی زندگی هم همینطور اگه به خدا توکل کنین دیگه نباید نگران چیزی باشین
hamid_diablo
15-07-2011, 11:19
اگه هحساس میکنید و مطوئنید که تا 3.4 سال دیگه شرایط ازدواج رو ندارید وارد دوستی و یا آشنایی با جنس محالف نرید
چون تو این زمان هزار تا اتفاق ناخوشایند میافته که ختم به خیر نمیشه و 2 طرف ظرر میکنند
amir h1999
17-07-2011, 00:43
به افراد غریبه هیچ وقت اعتماد نکنید وراض هایتان را به ان ها نگویید
چون راضی که فاش شود دیگر راض نیست
mehran gorji
17-07-2011, 10:22
هر وقت جنس مخالفتان خواست تا از شما جدا بشه جلوی اون اظهار ناراحتي نکنید.
سعی کنید مثل یک جنتلمن باشید.
و هیچ وقت اصرار برای ماندن او نکنید.
mehran gorji
17-07-2011, 16:43
تو زندگیتون اگر میخواهید یک محصول بخرید{کالا.لوازم ارایشیو ....} تا از ان محصول اطلاع کافی پیدا نکردید ان را نخرید.
حتما قبل از خرید هر چیزی از اون محصول اطمینان پیدا کنید تا پشیمانی در کار نباشد.
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
اگر از شغلی که دارید رنچ میبرید و از سر ناچاری {نیاز به پول سرکوفت دیگران} در ان کار بمانید و ان را ادامه دهید.
شما نصف زندگیتان در تنفر سپری میشود{این یعنی سیاهی}
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
تو زندگی تان اگر شنیدید فلان خانمی به شوهرش خیانت کرده.
این را بدانید 99.5% مرد مقصر است و 0.5 درصد بر میگردد به خود زن.
این بی عرضه بودن ان مرد را میرساند
mehran gorji
17-07-2011, 16:58
انسانی که تو زندگیش اشتباه نکنه یعنی کاری نمیکنه.
اشتباه یعنی تجربه.
من خودم وقتی که کارمو شروع کردم تو 6 ماه اول {وقتی که شاگرد مغازه بودم} 1 تومن وسیله خراب کردم.
و همین خراب کردن ها باعث شد تا تو کارم موفق شوم.
.:PAR3A:.
18-07-2011, 01:36
هیچ وقت سعی نکنین ارزون ترین چیز ممکن رو بخرین که در حال حاضر جوابگوئه...
هر چی گوشی خریدم این طوری شده ، پی سی هر چی بستم همین طور شد و بسیاری موارد دیگه :دی وقتی چنین چیزی بخرین ، به زودی از رده خارج میشه و دلتون رو میزنه و باز مجبورین واس اون چیز خرج کنین...
caca_caca888
18-07-2011, 17:19
تو زندگیم همیشه سعی کردم به هر چیزی از زاویه های متفاوت نگاه کنم .
همیـــــــــــــشه سعــــــــی کردم هیـــچ دروغـــــــــــــــــی نگـــــــــــم.
سعی کردم همرو خوب ببینم.
سعیم این بوده کسیو مسخره نکنم.
کسیو از خودم نرنجونم.
اما دوباره الان که دیدمو عوض میکنم میبینم ممکنه اینطوری که گفتم نباشم:(
Rainy eye
18-07-2011, 17:37
اگه یه جا حس کردی ،فقط حس کردی که داری یه کار غلط انجام میدی دیگه ادامش نده
حتما باید سرت به سنگ بخوره که بفهمی راهی که اومدی اشتباه بوده؟!!
منظورم اینه که همیشه لازم نیست تجربه کنی!!یه موقعایی بدون تجربه کردن میشه خیلی درسا رو از اشتباهات نکرده گرفت...
یکی بزرگترین نتایجی که تو زندگیم گرفتم همین بوده!!!:31:
تو دنيا يه نفر يا مظلومه يا ظالم! پس تو يا مظلومي يا ظالم!
سركش باش تا ديگران براي تو سركشي نكنن!!!
! Alex !
18-07-2011, 18:23
به هیچ دختری نگو دوستش داری اگه میخوای برات بمونه
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-07-2011, 19:52
انسانی که تو زندگیش اشتباه نکنه یعنی کاری نمیکنه.
اشتباه یعنی تجربه.
من خودم وقتی که کارمو شروع کردم تو 6 ماه اول {وقتی که شاگرد مغازه بودم} 1 تومن وسیله خراب کردم.
و همین خراب کردن ها باعث شد تا تو کارم موفق شوم.
سلام
:10:
در ادامه ی سخنِ ارزشمندِ شما :
و کسی که از اشتباهاتش درس نمیگیره یعنی اشتباهاتش رو فراموش میکنه و اونها رو تکرار میکنه , انسانِ خردمندی نیست .
در ارتباط برقرار کردنِ با او مراقب باشید چون بعید نیست خودتون قربانیِ اشتباهاتش بشین .
genius_islamic
19-07-2011, 10:17
سلام
اگه ازدواج کردین سعی کنین همیشه بهش بگین چه احساسی نسبت بهش دارین بهش بکین که دوستش دارین چقدر دلتون واسش تنگ شده
genius_islamic
19-07-2011, 10:36
هروقت دیدین یک نفر یا چند نفر ریختن توی سر یک نفر دارن میزننش برین کمک اون ضعیفه مهم نیست کتک بخورین یا بزنین
مهم اینه که مرد باشین ناایستین نگاه کنین بعدشم سعی کنین یک ورزش رزمی برین غیر از اینکه اعتماد به نفستون را زیاد میکنه و خصوصیات مردونه بهتون میده یک همچین جاههایی به درد میخوره
hamid_diablo
19-07-2011, 11:12
قبل از اینکه کاری رو شروع کنید حتما مشورت کنید.چون چیزهایی که تو سرمون در مورد اون کار میگذره شاید درست نباشه!!
سعی کنید بعضی از کارها رو که شاید با بالارفتن سن دیگه حوصله و قدرتشو نداشته باشید رو انجام بدید.مثل تحصیل و گرفتن گواهی نامه!!
همیشه برایگرفتن آخرین اطلاعات به منبعی مطمئن مراجه کنید و حرفهای مردم رو در مورد موضوع مورد نظر جدی نگیرید
همین موضوع قتل روح ا... داداشی یه نمونشه که تو کوچه و خیابون هزار تا نظر و شایعه دارن میگن دربارش!!
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-07-2011, 21:06
سلام
بعضیها به شدت به چشم شور و چشم زدن و نظر زدن اعتقاد دارند تا حدی که ممکنه بخاطر فرار از مردم شور چشم و نظر خوردن , حتی از یک شهر برند به شهر دیگه یا حتی به یک کشور دیگه !!!!.
هرگز به کسی نگین :
وای چقدر ماشینت قشنگه .
وای چقدر موهات صافه . وای چقدر براقه .
وای چقدر بچه ات تپول و نازه .
چقدر صدات قشنگه .
وای چقدر لباست قشنگه .
عجب خونه ی بزرگی دارین .
عجب بابای خوش تیپی داره .
و غیره و غیره ....
اگر بلائی سرش بیاد به اولین چیزی که فکر میکنه اینه که شما بسیار چشمتون شوره و نظرش زدین . ممکنه تا ابد ازتون فرار کنه . یا حد اقل تا میتونه سعی میکنه باهاتون روبرو نشه و شما رو دشمن حساب میکنه .
پس دور از شتر بخوابین و خوابِ آشفته نبینین .
احساستون رو طور دیگری بیان کنین .
بگین :
این بچه ی تو هست ؟ خدا حفظش کنه . اسمش چیه ؟
در مورد مو و لباس و ماشین و زیبائی هم تا میتونین نظر ندین اصلاً یا اینطوری بگین :
خدا موهایِ قشنگی بهت داده , قدر این نعمتِ خداوند رو بدون و ازش درست استفاده کن .
==================================
حسادت کردن در دلِ همه وجود داره . اگر فکر میکنین اصلاً حسود نیستین , به یاد بیارین اون لحظه ای رو که دیدین کسی نعمتی داره مثل لباس زیبا یا ماشین یا صدا یا چهره ی زیبا یا قبولی در کنکور یا هر نعمتِ دیگه , و در حالی که لبهاتون خندان بود و زبانتون بخاطر اون نعمت بهش تبریک گفت , اما در دلتون احساسِ خوبی نداشتین . همون احساس , کمترین درجه ی حسادت هست .
شدیدترین درجه ی حسادت باعثِ جرم و جنایت و حتی قتل میشه .
مراقب باشین که حسادت رو با غبطه اشتباه نگیرین .
حسود آرزو میکنه که اون نعمت از طرف گرفته بشه
اما کسی که غبطه میخوره از اینکه اون شخص اون نعمت رو داره ناراحت نیست بلکه میگه ای کاش من هم اون نعمت رو داشتم .
================================
حسادت با ایمان رابطه ی معکوس داره .
هر چه ایمان قوی تر میشه حسادت ضعیف تر و ضعیف تر میشه .
اگر دوست دارین ایمانتون رو بسنجین ببینین تا چه حد بیماریِ حسادت وجودِ شما رو تسخیر کرده .
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-07-2011, 11:13
سلام
دوستِ عزیز , انسانِ حسود فقط وقتی خطرناک میشه که آتشِ حسادت در دلش شعله ور میشه .
برایِ همین هست که خداوند در قرآن میفرماید :
وَمِن شَرِّ حاسِدٍ { إذا حَسَد } و از شر حسود هنگامی که حسادتش برانگیخته میشود .
درست مثل عقربی که در کوهها و بیابونها هست و از شما دوره و خطری براتون نداره اما وقتی به شما نزدیک میشه اونوقت هست که خطرناک میشه و شما تصمیم به کشتنش میگیرید .
===================================
کاری نکنید که آتشِ حسادت در دلِ مردم شعله ور بشه چون ممکنه بدجوری بهتون صدمه بزنند.
مثال:
تا میتونین به کسی نگین که بچتون یا خواهر یا برادرتون همه ی نمره هاش در درس عالیه و شاگرد اوله وگرنه امکانِ شعله ور شدنِ آتش حسادت در دلِ انسانِ حسود هست و فقط خدا میدونه برایِ خاموش کردنش و به آرامش رسیدن , دست به چه کاری بزنه .
هرگز موبایل گران قیمت یا ساعتِ گرانقیمت یا زیورآلات رو به نمایش نذارین ( پز دادن) .
اگر از این کار خیلی خوشتون میاد معنیش اینه که معنویاتِ شما قوی نیست .
چرا ؟؟؟؟
چون کسانی که اون اشیاءِ گرانقیمت رو میبینند چهار دسته هستند :
1- دسته ی اول که انسانهایِ خوبی هستند یعنی حسادت نمیکنند به شما اما با دیدنِ اون اشیاء قیمتی غبطه میخورند یعنی دلشون میشکنه . دلتون میاد دلِ اونها رو بشکنید ؟ کسی که معنویاتِ قوی داره امکان نداره این کار رو انجام بده و اگر انجام داد ممکنه برایِ جبرانِ این اشتباهش اون شیءِ قیمتی رو ببخشه به اون شخص .
2- انسانهایِ حسود که با دیدنِ اون اشیاء , حسادتشون تحریک میشه و خدا میدونه که کار به کجا بکشه .
3- انسانهایی که حلال و حرام سرشون نمیشه و با دیدنِ اون اشیاء قیمتی , طَمَعشون به شدت برانگیخته میشه و تصمیم میگیرند اونها رو از شما بدزدند یا باصطلاح کش برند .
4- دسته ی چهارم بسیار اندک هستند و بسیار هم خردمند هستند با معنویاتِ بسیار قوی و وقتی که اون اشیاء قیمتی رو میبینند , نه حسادتشون تحریک چون میدانند آنچه دارید از خداست و فقط برایِ آزمایشِ شماست .
نه غبطه میخورند چون میداند به اون چیزها نیازی ندارند و اگر هم احتیاج داشته باشند هر وقت خدا روزیِ حلال بهشون بده میتونند بخرند ( در حدِ نیازشون فقط ) و هرگز حسرتِ مالِ دنیا رو نمیخورند .
و نه به فکر دزدیدنِ اون اشیاء میافتند چون حد و مرزی رو که خدا تعیین کرده در استفاده از نعمتهایِ دنیوی به خوبی رعایت میکنند (حدودَ الله ) .
میدونین وقتی این اطلاعات در ذهنتون جا بیافته چه اخلاقی پیدا میکنید ؟؟؟؟
دیگه وقتی میرید چیزی بخرید , اول از خودتون میپرسید : هدفِ من از خریدِ این کالا چی هست ؟؟؟ آیا من واقعاً به این کالا نیاز دارم ؟؟؟ آیا هدف من از خریدش خدا پسندانه هست ؟؟؟؟
اگر پی بردین که هدفتون فقط پز دادن هست از خریدش منصرف میشین . چون میدونین نیت و هدفتون خیر و خداپسندانه نیست .
با این معنویاتِ قوی , شما خیلی راحت از خریدش منصرف میشین بدونِ اینکه حسرتش رو بخورین .
این اخلاقِ پسندیده یک حسنِ بسیار بزرگ داره :
مخارج شما بسیار کم میشه .
وقتی مخارجتون کم بشه اونوقت با درآمدِ کمتر میتونید راحت زندگی کنید .
چون اسراف و تبذیر ( ریخت و پاش) در زندگیِ شما از بین میره .
اسراف یعنی تهیه ی چیزی بیش از حدِ نیاز مثل خرید موبایل یا ساعتِ بسیار گرانقیمت .
تبذیر یا ریخت و پاش یعنی تهیه ی چیزی که اصلاً بهش نیازی نیست مثل خرید یک گلدانِ نقره یا حتی طلا .
وقتی به این مرحله از معنویات برسید , یک نعمتِ بسیار ارزشمند بدست میارین :
تا 99,99999% , از رزقِ حرام و غیرقانونی بی نیاز میشید . بیشتر کسانی که درآمد حرام و غیر قانونی و نامشروع دارند , اون درآمدها رو در اسراف و تبذیر خرج میکنند !!!!
یعنی میدزدند و خرج چیزهایی مثل قمار و فحشا و پز دادن و مواد مخدر و مشروب و مهمونیهای آنچنانی و پر زرق و برق و جشنها و پارتیها و مسافرتهای داخلی و خارجی و غیره میکنند .
می بینید چطور همه ی امور این دنیا مثل دانه هایِ یک زنجیر به هم متصل و مرتبط هست .
اگر چیز زیادی درک نکردین از مطالبی که الان خوندین یا براتون بی اهمیت یا کم اهمیت هست , برای خودتون زنگِ خطر بزنید .
ممنون از وقتتون و اینکه منت گذاشتین و این مطلب رو خوندین
:11:
hamid_diablo
23-07-2011, 18:59
سعی کنید برای تفریح حتی 1 بار هم که شده به جاهایی برید که بچه گیها زیاد میرفتید
هفته پیش یه سر رفتم پارک لاله همونجایی که مجسمه ها وجود داره.تقریبا 12_13 سالی میشد که نرفته بودم.تمام خاطراتم زنده شد.کلی شاد شدم
dashhosein38
23-07-2011, 20:20
خیلی زود دیر میشه
هر وقت با یکی از عزیزانت قهر کردی به این فکر کن زندگی خیلی کوتاه ادم از نفس بعدیش خبر نداره:13:
من یکی از دوستام رو رنجوندم می خواستم از دلش در بیارم ولی تکبر باعث میشد امروز فردا کنم :37: تصادف کرد فوت کرد
همیشه خودم رو سرزنش می کنم
hamid_diablo
24-07-2011, 10:57
برای فکر کردن بهتره پیاده روی کنید!!
این تجربه منه و شاید برای شما کاربرد نداشته باشه ولی امتحانش ضرر نداره
من هر وقت به پیاده روی میرم راحت تر و بازتر فکر میکنم!!وقتی آدمها رو میبینم و حس میکنم زندگی پویا ست و جریان داره فکرم آزاد و رها میشه و چیزایی به ذهنم میرسه که تو تنهایی نمیرسه!!
hamid_diablo
24-07-2011, 15:06
دوباره شروع شد
به نقد کشیدن تجربیات دیگران:18:
دوستان اگه پستی نظرتونو به خودش جلب کرد و متوجه شدید که میتونه براتون مفید باشه.اگر خواستید از کلید تشکر پائین همین پست استفاده کنید.اگر نخواستید استفاده نکنید:5:
خواهش دارم از نقد و تحلیل و بررسی و جواب دادن به پستها بپرهیزید:10:
یه خواهش کوچیک دیگه دارم که مسائلی که در شان این تاپیک نیست مطرح نشه.مـــــــــــثل:
اگر با خانمتان تو بازار دارید میرید.
یه اقایی بیاد بهتون بگه اقا ببخشید میخوام خانمتونو ببینم و لذت ببرم.
Rainy eye
24-07-2011, 15:06
اگه داری واسه کاری تلاش میکنی یه اتفاق خوب افتاد که فک کردی داری مو فق میشی به خودت مغرور نشو که درستش کردم!!!:27: بعضی اتفاقای خوب مثه گرمایین که تو زمستون میاد و همه جوونه هارو خراب میکنه!!! به تلاشت ادامه بده که شاید اون اتفاق خوب موقت بوده تو هنوز به اون نتیجه اصلی نرسیدی
.................................................. ..........................................
میخوام خانمتونو ببینم و لذت ببرم
این واقعاً تجربه بود!؟!؟! یعنی هست کسی که همچین حماقتی کنه!؟!؟
من تجربه نکرده میگم خودتم با همون ماشین دربستی برو!!!چون همچین شخصی حتماً دیوونس!!!
دوستان تا کی باید این موارد تذکر داده بشه ؟
دوستان سلام /
تاپیک موقتا رفع توقیف! :31: میشه /
امیدوارم دوستان گرامی فقط به بیان "تجربیاتی که داشتند و میتونه توی زندگی به بقیه کمک بکنه " تمرکز کنند و نقل قول گرفتن و نقد کردن تجربیات دیگران که معمولا حاصلی بیش از بحث های بیهوده و طولانی و کش دار و بعضا دلخوری رو به همراه نداره پرهیز کنند /
استفاده از کلید تشکر نشوندهنده ی مفید و کاربردی بودن تجربیات دوستان هست و بالعکس .
ممنون از توجه و همکاری دوستان .
برای آقایون: از ازدواج با خانم های بیشتر از 5 سال بزرگتر از خودتون هستن پرهیز کنید.
برای خانمها: از ازدواج با آقایونی که بیشتر از 5 سال بزرگتر از خودتون هستن پرهیز کنید.
caca_caca888
28-07-2011, 08:52
آدم باید بعضی جاها خودشو بزنه به اون راه!
hamid_diablo
28-07-2011, 17:25
قبل از وارد شدن به محیط جدید حتما از قوانین اونجا با خبر بشید تا خدای نکرده دچار مشکل نشید
خوب من تازه وارد یه شغل جدید شده بودم و از هیچ چیز خبر نداشتم.بقیه دوستان هم که خوب چیزی نمیگن!!!!!
تا 1 ماه کارم شده بود سوتی دادن در حالی که میتونستم با سئوال کردن از کارفرما از مقررات آشنا بشم
اینکه میگن یکی دو روز قبل از کنکور دیگه درس نخونید چرته من خودم دیروز کنکور داشتم شب قبلش تا ساعت 2.5 خوندم صبح هم ساعت 5 پاشدم یه نیم ساعت خوندم و یه صبحانه خوردم و رفتم حوزه اتفاقا از همون چیزهایی که صبح خوندم یه سوال اومد و از اون چیزها که شب قبل خونده بودم دوتا تست اومد بود
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-07-2011, 16:45
سلام
بعضی وقتها نمیشه حرفهایِ جدی رو با جدیّت به دیگران گفت بلکه باید در قالبِ شوخی منظورمون رو بیان کنیم .
مثال : پدری که میبینه فرزندش درس نمیخونه , به شوخی و خنده بهش میگه اگر دل به درس ندی و نمره هات بد باشه , از پدریِ تو استعفا میدم و از مسافرت و جایزه و اینها هم خبری نیست .
شما با شوخی و خنده میگین اما فرزندتون متوجه میشه که شما از بی توجهیش به درس ناراضی هستین .
اگر نتیجه ی مثبت نگرفتین , دفعه ی بعد اندکی با جدیت حرف بزنین و یادآوریش کنین با شوخی که این بار دومه .
بعضی اوقات واقعا لازم میشه بیخیال یه سری چیزا بشی و ریسک ترک کردنشونو بپذیری،
ولی تا جایی که میشه باید احتمال ریسک رو پایین بیاری، به نظرم بهترین کارایی که میتونی بکنی اینه که اولا منطقی همه ی جوانبو در نظر بگیری، آیا واقعا خوبیاش بهتر از بدیهاشه؟ دوما اینکه مشورت کنی و اطلاعاتتو در اون زمینه تا جایی که میتونی بالا ببری، شاید داری از شرایط الانت فرار میکنی و این درست نیست! سوما اینکه، بعد از اینکه تصمیم گرفتی، پلهای پشت سرتو خراب نکن، چون تو داری واسه چیزی تصمیم میگیری که هنوز داخلش نشدی!
دیدم که میگم : دی
malkemid
29-07-2011, 18:42
اگر دوست دارین به عقاید و سلایقتون احترام گذاشته بشه...باید به عقاید و سلایق دیگران هرچند غلط یا مسخره، احترام بذارید.
یادتون یاشه عقاید و سلایق دیگران شاید به نظر شما پیش پا افتاده یا اشتباه بیاد...اما برای خودشون ارزشمنده.
mehran_286
29-07-2011, 21:43
سلام دوستان
این تجربیاتی که بد نیست بدونید
به هیچ کس پول دستی قرض ندید چون تو این دوره زمونه دیگه برگشتش با خداست
رفیقمبه یه بنده خدایی پول قرض دادم قرار بود 2 هفته ای بده شد 6 ماه اونم انقدر التماسش کرد تا آخرش تیکه تیکه داد خواهش می کنم نصیحت منو گوش کنید و به کسی قرض پول قرض ندید الان همه بی پول شدن
در ضمن اسراتون به خصوص رازهایی که خانوادگی هستش رو به کسی نگید حتی به بهترین رفیقاتون
با کسی که خیلی منم منم می کنه رفاقت نکنید چون خیلی خودشون دست بالا می گیرن و توقعشون بالاست در صورتی که هیچی نیستن
hamid_diablo
30-07-2011, 09:16
تو روابط با دیگران انتظاراتمون رو پائیین بیاریم
یکی از دوستام چند روز پیش اومد خونمون و گفت دستگاه DVDپلیر رو بهش قرض بدم.منم به خاطر دلایلی که داشتم این کار رو انجام ندادم.اون دوستم هم از دستم دلخور شده و چند وقته که زنگ نمیزنه!!!
در رایطه با جنس مخالف احساسات رو کنار بزاریم تا بتونیم راحت تر با شرایط برخورد کنیم
t.sunami
30-07-2011, 11:13
اگه اهل ورزش و باشگاه بدن سازی هستید سعی کنید که حرکت هایی رو که بلد نیستید حتما حتما از خود مربی بپرسید! از هر ننه قمری که میاد نپرسید.اگه دقت کرده باشید هرکی هر حرکتی رو یه جور انجام میده.
mehran_286
30-07-2011, 12:04
یه جاهایی باید رو در وایسی رو بزاری کنار و رک و پوست کنده حرف بزنی
مثلا یه جایی میخوای بری رفیقت هم 3 پیچ شده میخواد بیاد که اون جا مناسب اون شخص نیست دراین مواقع باید طرف رو متقاعدش کنی که نیاد نه این که بپیچونیش بهش بگی دارم میرم یه جای دیگه چون بعدا 100% میفهمه که پیچوندیش(انسان ها همیشه سوتی می دهند):31:
رفیق های قدیمی تون رو هیچ وقت فراموش نکنید چون هر چی باشند یه زمانی رفیق بودند وممکنه به درد آدم بخورند
برای خرید یه جنس ارزان ومعمولی پا نشید با 5 تا از رفیقاتون برید مغازه و 1 جنس بخرید برگردید می بینید که فروشنده برخورد بدی باهاتون می کنه
همیشه اگر میخواهید تیکه خنده دار بندازید اول از یه کوچیکش شروع کنید ببینید طرف جنبه داره یا حال می کنه یا نه یه دفعه یه تیکه خرکی نندازید طرف ناراحت بشه یا خرابتون بکنه
اگر قصد خرید یه جنس رو دارید و خریدار هستید وارد یه فروشگاه بشید (به خصوص نمایندگی های خاص) وگرنه برای قیمت گرفتن و دیدن اجناس از همین اینترنت هم میشه استفاده کرد
Lady parisa
30-07-2011, 12:08
گاهی اوقات دیدین! چیزی به دلتون می افته! همون حس ششمه:31:
بهش ایمان بیارین! انجام بدین که بعدا پشیمون نیشین! :31:
نگین گفتما........ حیف شد کاش اون کار و کرده بودم یا از اون راه رفته بودم یا بهش گفته بود و.....
Ice Pain
30-07-2011, 12:36
بزرگترین تجربه ای که تا حالا داشتم و خیلی هم ازش ضربه خورده ام ، هوس آدم رو آتیش میزنه...:41:
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-07-2011, 05:53
سلام
اگر در سایتی مطلبی نوشتین و عده ای براتون دکمه ی تشکر رو زدند , معنیش این نیست که حرفِ شما حتماً و بدونِ شک صحیح هست .
بلکه معنیش اینه که کسانی که دکمه تشکر رو زده اند با شما هم عقیده هستند .
اما اینکه آیا حرفتان صحیح هست یا نه , این یک موضوع دیگه هست و به تعداد تشکرها هیچ ارتباطی نداره .
شاید هیچکس تشکر نکنه اما حرفتون کاملاً صحیح باشه .
شاید 1000 نفر تشکر کنند اما حرفتون صحیح نباشه.
============================================
نتیجه ی منطقی :
نه از تشکر نکردن ناراحت و دلسرد بشین و نه از تشکرها خرسند .
فقط در فکر این باشید که اطلاعاتِ صحیح و مفید و خداپسندانه بنویسید .
اما اگر اطلاعاتی مفید و سودمند خواندید حتماً تشکر کنید . کسی که از مخلوق تشکر نکنه , از خالق تشکر نکرده .
مَن لَم یَشکُرُ المخلوقَ لَم یَشکُرُ الله
================================ ==
وقتی کار خیری انجام میدین به هیچ وجه منتظر تشکر بندگانِ خدا نباشین .
فقط در دل بگین :
خدایا ممنون که افتخار انجام این کار خیر رو به من دادی . اجر من با تو خدایِ شکور هست که اجر هیچ نیکوکاری رو ضایع نمیکنی . و چه خوش اجردهنده ای . به تشکر بندگانت هم نیازی ندارم .
ملا نصرالدین
31-07-2011, 10:58
من چون فروشنده ام این تجربیات رو میذارم
برای مغازه هایی که اجناس ریز و تزیینی دارند یا لباس فروشی هستند حتما وارد مغازه بشوید.وقتی از دور به مغازه نگاه میکنید نه چیزی میتوانید ببینید نه از قیمت ها خبردار میشوید.
وقتی وارد مغازه شدید نگاه کنید که قیمت ها به ریال هست یا تومان.اگر ندانستید از فروشنده بپرسید.بارها شده جنسی که قیمتش به تومان هست رو مشتری پسندیده و کادو کرده ام و بعد وقت پول دادن...
فروشنده فقط برایش فروش مهم هست.خجالت نکشید اگر سر و وضع مناسبی نداشتید و خیلی هم دلتان میخواهد آن مغازه را ببینید وارد مغازه شوید.
چانه زدن خوب هست ولی اول ببینید آن قیمتی که فروشنده میگوید به جنس میخورد یا خیر.بارها شده جنسی که قیمتش صد وپنجاه تومان بود را ما گفتیم پانزده تومان.بعد مشتری میگوید اقا ده تومان می شود؟؟؟اینجوری فقط مورد مسخره فروشنده قرار میگیرید..(این را گفتم چون ایرانی ها به شدت چانه میزنند.گاهی جنس را هم نمیخواهند بخرند ولی باز چانه میزنند.
هیچ وقت برای کسی بیشتر از توانتون مایه نذارین اگه انجام کاری براتون مقدور نیست بدون تعارف به طرف بگین
به عبارت دیگه همیشه خودتون و احساسات خودتون رو دز اولویت قرار بدید
امروز و دیروز برای من یه چیزی پیش اومد که اصلأ فکرشو نمی کردم افرادی که همه جوره باهاشون همراه بودم تو هر شرایطی خیلی راحت منو فاکتور گرفتن مجبور شدم خودم به تنهایی کارم رو انجام بدم
اینجا بود که فهمیدم جز خودم کسی دلش برا من نمی سوزه
البته برای من که خیلی نیاز به تمرین هست تا بتونم این کار رو انجام بدم :41:
ویه نکته دیگه اینکه :
وقتی به کسی زیاد محبت می کنی بعد از مدتی براش این تصور بوجود میاد که داری وظیفه ات رو انجام می دی و اگه بخوای یه جا کات کنی محبت رو رفتارش باهات تغییر میکنه
mastaneeh
01-08-2011, 10:21
سعی کن تو زندگیت همیشه برای خودت یه چهارچوب داشته باشی
کسی که تو زندگی اش چهارچوب داره یعنی برای خودش ارزش قائله
یعنی من ارزشمند هستم
هیچ وقت تابع یه زندگی علی اصغری نباشید
....
Behroooz
01-08-2011, 18:31
هر چیزی رو به همسرت نگو ....
Behroooz
01-08-2011, 18:37
در هر کاری که هستی سعی کن بهترین باشی
هيچ وقت، زود تصميم نگيريد.
من از اين موضوع ضربه خوردم شما نخوريد. هميشه براي هر كاري حتي يك اس ام اس اول فكر كنيد و زود كاري رو انجام نديد. وقتي احساس ميكنيد از چيزي حرصتون گرفته اصلآ قضاوت نكنيد و كار خاصي انجام نديد.
Ice Pain
01-08-2011, 22:44
هیچ وقت عاشق نشین
عشق فقط عشق بچه به پدر و مادر و نیز برعکسش
و همچنین عشق خدایی
دختر و زن و... به غیر از اشک و زاری چیزی نداره..:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.