PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21

Angel4
09-09-2020, 10:54
اجازه می خوام از بزرگواران بحث رو از ازدواج به مورد دیگه ای تغییر بدم.

این هم همین اول اضافه کنم که خود ما هم اجاره نشین هستیم، منزل مون حدود 60 متر هست.

یک سال و نیم قبل به یک مشکل مالی برخورد کردم به طوری که حتی باور کنید اون موقع 1000 تومن هم تو جیبم نبود از سر ناچاری یه انباری 2 در 2 متر (کلا 4 متر مربع) رو برای یکسال اجاره داده بودم. این انباری کوچیک رو ماهی 100 اجاره داده بودم. بعد قرارداد رو هم در املاک بستیم که کد پیگیری بده و کلی هم هزینه بنگاه شد. مهر ماه 98 موعد سررسید اجاره بود یعنی باید طرف انباری رو بهم تحویل می داد. (اجاره 6 ماه رو هم نداده بود) هر بار هم که زنگ می زدم می گفت جلسه دارم و فلان و بهمان و نمی دونم 100 تومن که پولی نیست می گم برات واریز کنند تا ماه آخر که کلا گوشیش رو خاموش کرد. هیچی انباری ما هم همینطور بسته مونده بود و رفتم دفتر خدمات قضایی فرم شکایت پر کردم. از طرف هم کلا هیچ خبری نبود. نه شماره هاش رو جواب می داد نه آدرس خونه صحیح بود نه آدرس مغازش.

تا نوبت به روز دادگاه در شورای حل اختلاف رسید. جلسه اول قاضی گفت 3 ماه فرصت بهش بدید (خود طرف هم حضور پیدا نکرد) شاید بنده خدا در بیمارستان بستری هست و از این داستان ها....
با این حرکت نگو شکایت من و حدود 350 تومن هزینه شکایت باطل شد.
بعد 3 ماه که مراجعه کردم گفتن دوباره باید بری شکایت ثبت کنی هیچی دیگه 350 تومن دیگه برای شکایت جدید دادم. 3 هفته بعدش شورای حل اختلاف بهم وقت داد. اینبار گیر دادن که چنین شماره ملی با اسم طرف مطابقت نداره. (در حالی که در بنگاه کارت ملی و کپی شو چک کرده بودم) (خود دفاتر خدمات قضایی هم وقتی می خوای شکایت کنی باید اسم و فامیل و شماره ملی طرف رو بدی وگرنه اصلا ثبت نمی شه شکایت) خلاصه قاضی در این جلسه گفت باید دوباره بری محل سکونت و کارش هر چی هم گفتم که الکی هست آدرس ها با لحن بدی گفت پرونده بعدی.
هفته بعد مراجعه کردم قاضی گفت باید از املاکی شکایت کنی. گفتم آقای قاضی من کلا 600 تومن اجاره گرفتم تا حالا که حدود 120 تومنش هم پول بنگاه شده جدای از این مسائل تا الان بیش از 700 تومن خرج شکایت و رفت و آمد کردم جدای از اینکه از کار و زندگیم عقب موندم. گفت تا یاد بگیری همینطوری اجاره ندی ..... خلاصه با کلی خواهش و تمنا گفت 2 هفته دیگه بیا ببینم چی کار می تونم بکنم.
خلاصه خورد به عید و کرونا و این داستان ها... تا اردیبهشت. برام اس ام اس اومد و تو سایت عدل دیدم که نوبت دادن برای مرداد ماه. مرداد قاضی کس دیگه ای بود این بار هم باز 3 هفته بهش مهلت دادن. خلاصه دردسرتون ندم این یکی قاضی می گفت تا پایان کرونا باید انباری در اختیارش باشه تا اینکه من گفتم بابا این طرف همه چیزش تقلبی هست نه آدرس هاش درسته نه اسم و کارت ملیش و .... بالاخره حکم تخلیه داد.

الان (صبح زود) رفتم کلانتری گفت باید کلید ساز هماهنگ کنی من هم مامور ندارم اگر تونستم خودم میام (طرف سرهنگ بود) خلاصه همون صبح زود کلید ساز رو پیدا کردم و یه اسنپ گرفتم مامور و کلیدساز رو از کلانتری آوردم و 4 تا قفل رو باز کردن. یه سری عرق سگی و لاستیک های کهنه و یه دونه ریسور و 2 تا دیش و یه تلفن داخل انباری بود که همه رو خود کلانتری گرفت و گفت برای خودت هم جرم داره برای همین ثبت نمی کنم که تو دردسر بیفتی (خیلی سرهنگ خوبی بودن واقعا کار من رو راه انداخت) گفت فقط جلوی خودم این عرق و دیش و ریسیور رو منهدم کن، من هم انداختم همه رو تو یه سطل. ریسیور هم از این قدیمیا بود اینم بگم. لاستیک و تلفن رو هم گفت اگر می خوای باید ببریم کلانتری تو انبار پلیس بمونه از دادگاه حکم بگیری بیای ببری شون گفتم جناب سرهنگ بیخیال. ضمنا هزینه کلید ساز 300 تومن شد. اسنپ با رفت و برگشت و صبر کردن حدود 60 تومن.

یعنی برای اجاره یه انباری ساده ما یه چیزی هم از جیب دادیم. کلی هم دوندگی و سختی تو این کرونا


والا من نمی دونم این طرح اجاره خانه های خالی خوب هست یا بد. ولی با این شرایط و قوانین اجاره من خودم بودم اجاره نمی دادم. بعد یه مورد دیگه هم تلویزیون اعلام کرد حداکثر افزایش اجاره بها باید 20% باشه. صاحبخونه ما به 70 تومن پیش ماهی 1.5 میلیون راضی بود برای تمدید تا تلویزیون این رو گفت اجاره رو کرد 1.8 میلیون. این هم از داستان زندگی ما در این چند ماهه.

m.b.z
10-09-2020, 10:45
برادری که طلاق گرفته رو نباید دوباره توی خونه راه داد
باید بفرستش برای خودش خونه مجزا بگیره
بزرگوار میخواد جلوی همه هر غلطی که قبلا تو زندگی خوش پیاده کرده رو روی شما پیاده کنه
و هفته ای 2 بار جر و بحث دارید
تازه خرجی هم نمیکنه برای خونه طلبکار هم هست

Angel4
13-09-2020, 12:02
سلام به دوستان عزیزم

حالا من اینجا زیاد مطلب می ذارم فکر نکنید پیرمرد هستم :biggrin: نه اینطور نیست من هم هم سن خودتون هستم فقط انقدر مشکلات در زندگیم داشتم که در همین سه دهه زندگی کلا فقط زخم خوردم.

اما تجربه این بار خیلی آموزنده هست.

یه رفیقی داریم دایی این بنده خدا یه زمینی تو ناکجا آباد شمال داره توی کوچه پس کوچه ها هست. این رفیق ما زن و بچه هم داره و بی کار شده (الان اسنپ کار می کنه ولی راضی نیست) سال 97 همین موقع ها داییش بهش اجازه داد که توی زمینش در ازای مبلغ خیلی کمی یه مغازه بزنه. خلاصه رفت دنبال جواز ساخت و ... با 150 میلیون بهش جواز ساخت دادن بعد می خواست یه مغازه 24 متری بزنه (یعنی کلا 4 تا ستون و 4 تا دیوار ساده بدون هرگونه امکانات فقط برق داشته باشه دیگه گاز و آب و ... نگرفت) اون سال یعنی 97 بنا بهش قیمت داد 60 میلیون و گفت 3 ماهه هم تحویل می ده. این بنده خدا دخترش مریض شد یه بیماری به نام ام اس گرفت و درگیر شد و نتونست بسازه. امسال رفته پیش همون بنا بهش قیمت داده 240 میلیون!!!!!!!!

یعنی در عرض دو سال هزینه ساخت یه 4 دیواری واقعا بدون هیچ لوله کشی و امکاناتی 4 برابر شده.

سال 97 ---- هزینه هر متر مربع ساخت بدون تاسیسات ******* 2.5 میلیون


سال 99---- هزینه هر متر مربع ساخت بدون تاسیسات ******* 10 میلیون


تو همون محله و حتی شهر های اطراف بزرگ مثل نور و ساری هم پیش چند نفر رفته و قیمت ها همه در همین حدود بوده و بعضا حتی بیشتر کمترین قیمتی که گرفته 190 تومن بوده ولی چون بناش ناآشنا بوده و محلی ها گفتن این دبه می کنه بیخیال طرف شده.


خلاصه اگر حوصله خوندن متن بالا رو نداشتید

سعی کنید کار ساخت رو سریع و با قرارداد محکم انجام بدید هرچه هم سریعتر قیمت ها یهو رشد 4 برابری می کنه.


اینجا هم اگر کسی سازنده هست لطفا بیاد قیمت هر مترمربع ساختمان و مغازه رو قیمت بده ببینیم اوضاع از چه قرار هست. (منظورم فقط هزینه ساخت هست نه زمین و مدت تحویل رو هم بگه):»

Angel4
13-09-2020, 12:09
حذف------------تکراری

Angel4
14-09-2020, 22:18
فکر کنم کلا خودم فقط باید براتون پست بذارم.

امشب رفتم از مغازه ای که ده سالی تو محل بود و مرغ سوخاری و بریونی و... می زد غذا بگیرم، این مغازه مشتری های بسیاری داشت چون هم قیمت خوب بود هم کیفیت حتی تو همین ایام کرونایی کلی سفارش داشت، خودتون حساب کنید تو یه مغازه کوچیک 6 نفر کار می کردن، بعد مرغ رو برات نصف می کرد اگر پولت کم بود و خلاصه خیلی کار درست بودن، امشب در کمال تعجب دیدم مغازه رو خالی کرده، از مغازه های اطراف جویا شدم گفتن انقدری مرغ گرون شده بود و اجاره مغازه زیاد کار رو تعطیل کردن برگشتن شهرستان.

یه دوستی حرف عجیبی بهم زد که الان درکش می کنم، بهش گفتم مشغول چه کاری بشم گفت فعلا بهترین کار انجام ندادن هیچ کاری هست، اشاره ای به دیالوگ پاتریک در باب اسفنجی، امشب فهمیدم چی می گه.

sasan.69
15-09-2020, 15:22
فکر کنم کلا خودم فقط باید براتون پست بذارم.

امشب رفتم از مغازه ای که ده سالی تو محل بود و مرغ سوخاری و بریونی و... می زد غذا بگیرم، این مغازه مشتری های بسیاری داشت چون هم قیمت خوب بود هم کیفیت حتی تو همین ایام کرونایی کلی سفارش داشت، خودتون حساب کنید تو یه مغازه کوچیک 6 نفر کار می کردن، بعد مرغ رو برات نصف می کرد اگر پولت کم بود و خلاصه خیلی کار درست بودن، امشب در کمال تعجب دیدم مغازه رو خالی کرده، از مغازه های اطراف جویا شدم گفتن انقدری مرغ گرون شده بود و اجاره مغازه زیاد کار رو تعطیل کردن برگشتن شهرستان.

یه دوستی حرف عجیبی بهم زد که الان درکش می کنم، بهش گفتم مشغول چه کاری بشم گفت فعلا بهترین کار انجام ندادن هیچ کاری هست، اشاره ای به دیالوگ پاتریک در باب اسفنجی، امشب فهمیدم چی می گه.

متاسفانه اوضاع خیلی خراب هست و رفیق من ک ی فست فود داشت و مشتری هم خوب می اومد براش بخاطر کرونا مجبور شد بعد عید جمع کنه و الان بیکار شده

Goudarzi437
09-10-2020, 15:04
سلام .متاسفانه در دوره ایی زندگی رو فقط نظاره گریم که به نظر من کم عقل شبیه تیم ورزشی که سرمربی خودش داره تازه با بازیکنها این ورزش رو با قانون ازمون وخطا یاد میگیره ولی به علت نا معلومی باز دچار خطا وفول میشه .بیچاره من بازیگر////؟؟؟؟؟:wub:

Goudarzi437
09-10-2020, 15:06
سلام .متاسفانه در دوره ایی زندگی رو فقط نظاره گریم که به نظر من کم عقل شبیه تیم ورزشی که سرمربی خودش داره تازه با بازیکنها این ورزش رو با قانون ازمون وخطا یاد میگیره ولی به علت نا معلومی باز دچار خطا وفول میشه .بیچاره من بازیگر////؟؟؟؟؟

Nocturne
14-10-2020, 13:08
در هیچ چیز افراط نکنید حتی در عذرخواهی!

اگر فکر میکنید کاری کردید که طرف مقابلتون رو ناراحت کرده، میتونید محترمانه و بالغانه بهش بگید «احساس میکنم از رفتارم ناراحت شدی، اما من منظوری نداشتم و میخواستم من رو ببخشی» توجه کنید عذرخواهی شما باید متناسب باشه، نه زیاد نه کم! هرچیزی با افراط نتایج منفی میده و معذرت خواهی هم از این مستثنا نیست!

من دوبار این رو توی زندگیم تجربه کردم. در واقع سه بار اما یکیش که در مورد استاد پایان نامه م بود، اون آدم از این قضیه سوء برداشت و سوء استفاده نکرد. اما دو بار دیگه نتیجه واقعا بدی داشت.

وقتی شما در عذرخواهی افراط میکنید، به التماس میفتید، به صورتی احساسی و خلاف واقع دارید تقصیرتون رو حتی بیش از اونچه هست نشون می دید. طرف مقابل ممکنه فکر کنه شما پایین تر از اون هستید، چه بسا کارای دیگه ای هم کردید اون خبر نداشته، یا اگر آدم نااهلی و یا با شخصیت نامناسبی باشه میتونه در این شرایط (و یا حتی بعدا مثلا در دعوای بعدی!) تا میتونه به شما بتازه و شما رو سرزنش کنه یا حتی جلوی دیگران آبروتون رو سعی کنه ببره.

حالا متوجه میشم باید انسان در هر حال بالغانه رفتار کنه و از رفتار احساسی پرهیز کنه. التماس کردن رو کنار بذارید! اما نکته خیلی مهم؛
امکان داره شما خیلی منطقی از رفتاری که کردید و فکر میکنید مناسب نبوده غذرخواهی کنید، اما طرف مقابل عذرخواهی شما رو نمی پذیره! یعنی همچنان به شما حمله میکنه، و یا اینکه بازی روانی درست میکنه و میخواد با قهر کردن ناز بکنه.. اونم برای رفتاری که هیچ صدمه مالی، جانی نداشته و مثلا یک دلخوری و سوء تفاهم ایجاد کرده صرفا..

اینجا دیگه شما کارتون رو کردید! مبادا رفتار طرف مقابل به شما درکی غیرواقعی از موضوع رو القاء کنه. مبادا فکر کنید که حقیقتا حق با اونه که داره بی رحمانه به شما حمله میکنه، تهمت میزنه و ... . خیر حق با اون نیست. مجزای از رفتار اون باید بتونید مساله را منطقی تحلیل کنید. به همون اندازه ای که باید بایستی از رفتارتون خوشحال یا شرمنده باشید. اجازه ندید با بازی روانی شما رو به سمت رفتار احساسی ببرند! اگرم توی رابطه دوستی یا عاطفی هستید احتمالا خیلی رابطه سالمی نیست!..

با نمایش التماس و رفتار احساسی طرف مقابل دفعه بعد شدیدتر برخورد میکنه. حالا یا سوء برداشت داره و خودش رو بر حق و شما رو نالایق میدونه با اون رفتاری که نشون دادید، یا عمدی داره و آگاهانه یا ناآگاهانه از این بازی ناز کردن و سرزنش و تاختن به طرف مقابل لذت میبره..

این اصلا سالم نیست.
در هر چیزی رفتار متعادل و بالغانه داشته باشید، حتی عذرخواهی کردن و دلجویی. اگرم مطمئن نیستید رفتار متعادل چیه با افرادی که عقلشون سرجاشه و متعادل هستند مشورتی بکنید (تاکید میکنم نه با هر کسی! حتی پدر یا مادر شما هم ممکنه گزینه مناسبی نباشند ولو اینکه دلسوز شما هم باشند) با آدم متعادل. از افراد متعادل، آگاه و پخته نظر بخواید یا مشاهده کنید و ببینید اونها چطور رفتار میکنند. از خودتون بپرسید اگر فلانی جای من بود چطور رفتار میکرد!؟

hamid3369
14-10-2020, 18:33
اگه اهل شهر های کوچیک هستین در اینستاگرام زیاد حاشیه ساز نشین سریع میرین تو چشم و اذیت خواهین شد

EHSANRF
15-10-2020, 13:37
درود
کل‌کل و بحث و طرفداری از تیم‌های آبی و قرمز رو به حدی نرسونین که به جای طرفداری یا ضد تیم حریف بودن، ضد شخص مقابل بشین...
شما طرفدار یک تیم یا ضد یک تیم هستین، دلیلی نداره طرف مقابل‌تون رو مسخره کنین یا نقص‌هاش رو توی کل‌کل‌های روزانه‌ی فوتبالی مطرح کنین
ستاره داشتن یک تیم یا ستاره گرفتن تیم دیگری در زندگی شما به هیچ دردی نخواهد خورد این رو باید توجه کنین
متاسفانه در یکی از شهرهای استان ما، پدر و پسری سر این موضوع فوتبال جر و بحث می‌کنن و پسر بلند میشه و تلویزیون رو می‌کوبونه زمین، پدر هم با اسلحه جان پسر رو می‌گیره
موضوع هم - که توسط دختر خانواده در حال فیلمبرداری بوده - این بوده که پدر پرسپولیسی برای فرزندش کل‌کل می‌کرده که آره تیم ما رفته به فینال و شما ...، فرزندش هم میگه تیم ما دو ستاره داره و n افتخار و حالا حالاها مونده به پای ما برسین، شما به خاطر کرونا که بازی رفت و برگشت نیست و حمایت x دارین به اینجا میرسین وگرنه حق‌تون نیست، باباهه هم میگه شما کلا باید دو سال فوتبال رو تعطیل کنین برین از پیش‌دبستانی‌هاتون بازیکن بسازین بیارین، دو ستاره ربطی به تو نداره، اون موقع حتی تو متولد نشده بودی پسر و خیلی حرف‌های دیگه...
مامورین انتظامی این فیلم رو از گوشی دختر خانواده می‌بینن و واقعا متاسف میشن که سر چه چیزهایی یک نفر به قتل رسیده...
ستاره‌ی زندگی خودت باش، پی هیچ ستاره‌ی بی‌تاثیر در زندگیت نباش

بامدادنیکنفس
24-10-2020, 00:53
بحث با عرزشی مثل بحث با یهودی میمونه .

به هیچ جا نمیرسید و با بی منطقی خودشون شما را خسته میکنن و در آخر شما را تنزل سطح میدن به سطح متنزل خودشون.

---------------

کسایی که فکر و ذکرشون رابطه با زنان هست تو بحث با شما هم از منطق زنان استفاده میکنند.

Angel4
24-10-2020, 11:45
سعی کنید خیلی محترم و با ادب صحبت نکنید چون باعث می شه شما رو احمق و دست و پا چلفتی حساب کنند.

با هرکس مثل شخصیت خودش برخورد داشته باشید.

- - - Updated - - -

سعی کنید خیلی محترم و با ادب صحبت نکنید چون باعث می شه شما رو احمق و دست و پا چلفتی حساب کنند.

با هرکس مثل شخصیت خودش برخورد داشته باشید.

بامدادنیکنفس
25-10-2020, 19:12
اگه سگ دارید بیشتر از این که مواظب پلیس باشید . مواظب مردم و نیروهای مردمی باشید
سگ خودا بیامرز ما 18 سال عمر کرد و تو این مدت خونه ما حیاط نداشت مجبور بودیم ببریمش بیرون ، تو این مدت فقط یک بار با پولیس مشکل پیدا کردیم بقیه همش اوباش موتوری و مردم معمولی حتی آدم های خیلی قرتی و اصلاح طلب بودن به ما فحش و ناسزا میگفتن تا آدم های محافظه کار و سنتی

ژرمن شپرد نر نیارید خونه چون خیلی بد اخلاق و شرره . یه چیزی بیارید خونه که تر جیجا آپارتمانی باشه و اگه نبود آروم و خوش اخلاق باشه

ژرمن شپرد سگ کشور آلمان هست درست .. ولی اکثر اینایی که تو ایران میفروشن از اوکراین و روسیه میارن و ممکمنه سرتون کلاه بزارن
اگه سگ بزرگ برای کاربردهای غیر از نگهبانی و مراقیت میخواید Golden retriever یا Red retriever گزینه های مناسبی هستن و خیلی شر نیستن

mojt90
26-10-2020, 11:28
دو تا تجربه :

اول : بعضی وقت ها سر مسائلی (مثل خرید از فروشگاهی ، بد رفتاری کارمندی و ...) کسی که جایی کار میکنه باعث ناراحتی شدید شما میشه .

سعی کنید با تذکر با رفتار خوب با خودش ، به اون تذکر بدید . و هرگز به کارفرما یا مسئول اونجا (اگه ضرری ندیدید و مسئله کوچکه نگید تو این اوضاع اقتصادی )

گذشت داشته باشید ! گذشت داشته باشید ! و باز هم گذشت داشته باشید ! و هیچ وقت کسی رو از نان خوردن نیندازید !

--- برای خودم پیش اومد ولی گذشت کردم .

----------------------------------------------------------------------

تو این اوضاع اقتصادی ، و وضعیت بسیار بد ، خیلی مراقب وسایلتون باشید ! از این لحاظ که خراب نشوند . فوق العاده گرونی شده .

و حدالمکان از خرید هایی که مورد نیازتون نیست بپرهیزید و فقط ضروریات مهم زندگیتون رو بخرید .


mojt90
30-10-2020, 20:47
سلام

میدونم خیلی هاتون به تبلیغ هایی برخوردید :

درآمد دلاری ، روزی 1 میلیون درآمد ، راه پول دار شدن رو یاد میدیم و .....

اما !!!!!!!!!!!!!!! قبلش باید پکیج پولدار شدن یا روش کسب درآمد رو ازشون خریداری کنید !!!!!!!!!!

اگه این ها روش پولدار شدن رو بلدند چرا التماس میکنن پکیج شون رو بخرید ؟! :D:happy::laughing: اگه راهشو بلد بودن مطمئن باش به کسی نمیگفتن .

--------------------------------------

تجربه دوم :

جدیدترین روش کالاهبرداری از بیکاران مظلوم :

استخدام به شرط آموزش ! بعد هزینه آموزش میگیرن و خبری نمیشه !

به تلگرام پیام دهید تا لینک ثبت نام رو براتون بفرستیم ! تنها از طرف یک آی دی دارید و نه مشخصات دیگه ! بازم کلاهبرداری هست و شما رو به فرمی که باید مبلغی

بپردازید هدایت میکنن و یا پول رو میگیرند ازشون خبری نمیشه یا کارت بانکی تون رو ه.ک می کنن !

استخدام تایپیست و ....

استخدام دورکاری و ...

نمونه های دیگری از کلاهبرداری هستند .

italodance
30-10-2020, 21:08
دو تا تجربه :

اول : بعضی وقت ها سر مسائلی (مثل خرید از فروشگاهی ، بد رفتاری کارمندی و ...) کسی که جایی کار میکنه باعث ناراحتی شدید شما میشه .

سعی کنید با تذکر با رفتار خوب با خودش ، به اون تذکر بدید . و هرگز به کارفرما یا مسئول اونجا (اگه ضرری ندیدید و مسئله کوچکه نگید تو این اوضاع اقتصادی )

گذشت داشته باشید ! گذشت داشته باشید ! و باز هم گذشت داشته باشید ! و هیچ وقت کسی رو از نان خوردن نیندازید !

--- برای خودم پیش اومد ولی گذشت کردم .

----------------------------------------------------------------------

تو این اوضاع اقتصادی ، و وضعیت بسیار بد ، خیلی مراقب وسایلتون باشید ! از این لحاظ که خراب نشوند . فوق العاده گرونی شده .

و حدالمکان از خرید هایی که مورد نیازتون نیست بپرهیزید و فقط ضروریات مهم زندگیتون رو بخرید .



مردم تحت استرسند، بانک بودم شماره از قبل گرفته بودم برگشتم دیدم شلوغ، مسئول گیشه رو از نام میشناختم، یک زنی کار داشت تا پاشد رفتم‌ جلو گیشه چون اون گیشه کاری که میخوام رو فقط انجام میده، تا اسم طرف رو گفتم، خانم فلان و...یهو شروع کرد به حمله که آقا تو نوبت باش و مردم تو انتظار اصلا نگذاشت شماره رو نشون بدم ، چیزی نگفتم چون عجله نداشتم و احساس خشم یا اصلا حرفی رو هم نداشتم، ۱ ثانیه بعد اعلام شد شماره من.
همون گیشه همون خانم بود، شماره رو نشون دادم، خجالت کشید. :mellow:

Angel4
31-10-2020, 09:42
اینو از من بپذیرید که هیچ کس کاری رو برای رضای خدا انجام نمی ده (منظورم در بازه زمانی حال هست نه قدیم)

یه پستچی تو محله ما هست که چون سال هاست اینجاست همه به اسم می شناسنش و شماره شو دارن.(خیلی از هم محله ای های ما مدام از خارج بسته و نامه پستی دارند یا از شهرستان ها) بعد من هیچ وقت کار پستی برام پیش نیومده بود تو این چند سال اگرم چیزی بود همیشه آدرس محل کارم رو می دادم که فرسنگ ها دور از این محله هست. کاری ندارم بگذریم.

بعد من می دیدم این پستچی چقدر با ادب و شخصیت هست و جلوی مردم دولا راست می شه و تعظیم می کنه و سلام می کنه و حال برخی از افراد خانواده شون رو می پرسه و .... با خودم می گفتم چقدر مرد محترم و قابل احترامی هست و انقدر عاشقانه کارشو دوست داره. دیدم همه محله شماره تماسشو دارن منم ازش گرفتم. خلاصه یه بار یه سفارش داشتم از شهرستان و آدرس خونه رو دادم و در سایت پیگیری مرسولات پستی دیدم پستچی همین آقای به اصطلاح محترم هست. همون روزی که سفارش رو باید می آورد بهش زنگ زدم و بسته رو ازش گرفتم یه چند تا CD آموزشی بود. اولش خیلی احترام گذاشت ولی موقع رفتن بدجوری رفت. منم چون هزینه های پستی رو داده بودم فکر نمی کردم هزینه دیگه ای باشه حتی گفتم آقای فلانی چیزی باید تقدیم کنم که با کنایه گفت خیر هرچی خیره (دقیقا جمله ش یادمه). یکی از همسایه ها که شاهد ماجرا بود بعد رفتن پستچی گفت شیرینی آقای X رو ندادی؟؟؟ گفتم شیرینی چی؟ پول پست رو که قبلا دادم. گفت این آدم از اون عوضی ها و عقده ای هاست چون تو محل ما هم کلی مشتری داره تا پول بهش ندی بسته تحویل نمی ده برو دنبالش 50 تومن بهش بده!!!!! گفتم هزینه پست حدود 24 تومن شده بعد من 50 تومن بهش بدم؟؟؟ گفت خود دانی و رفت و منم واقعا چنین پولی نه نقدی داشتم که بهش تو این دوره کرونایی بدم نه توانایی شو که مثلا بریزم به کارتش.

خلاصه گذشت و پدرم فوت شد. خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. منتظر شناسنامه باطل شده از طرف بهشت زهرا بودیم که دیدیم نمیاد و پیگیری کردیم دیدیم پستچی همین بوده و گفته ما حضور نداشتیم و پس فرستاده به بهشت زهرا. خلاصه رفتیم دفتر بهشت زهرا و خودمون گرفتیم. بعد یه مدت نامه از دادگاه داشتم که باز هم تحویل نداد و همون داستان و الان هم کارت سوخت المثنی مون صادر شده و گفته 3 بار مراجعه کردم حضور نداشتن.

من نمی دونم چطور می شه از پستچی شکایت کرد آیا مرجعی هست یا نه...... ولی واقعا یه شرایطی شده باید پول زور بدید. الان اگر جواب تلفنم رو بده یا ببینمش تو محل بهش پول زور می دم تا این دشمنی رو کنار بذاره.

خیلی بعضی از مردم بد شدن. حلال و حروم هم براشون یه بازیه.

اینم از تجربه من که پولی که باید بدید رو زودتر بدید و منتظر دردسراش نباشید. بعضی ها خیلی کوته نظر هستن و برای مثلا 50 تومن اینطوری شما رو توی دردسر میندازن و راه شکایت و پیگیری هم وجود نداره. طرف پادشاه یه محله هست.:»

محمد7966
31-10-2020, 10:10
اینو از من بپذیرید که هیچ کس کاری رو برای رضای خدا انجام نمی ده (منظورم در بازه زمانی حال هست نه قدیم)

یه پستچی تو محله ما هست که چون سال هاست اینجاست همه به اسم می شناسنش و شماره شو دارن.(خیلی از هم محله ای های ما مدام از خارج بسته و نامه پستی دارند یا از شهرستان ها) بعد من هیچ وقت کار پستی برام پیش نیومده بود تو این چند سال اگرم چیزی بود همیشه آدرس محل کارم رو می دادم که فرسنگ ها دور از این محله هست. کاری ندارم بگذریم.

بعد من می دیدم این پستچی چقدر با ادب و شخصیت هست و جلوی مردم دولا راست می شه و تعظیم می کنه و سلام می کنه و حال برخی از افراد خانواده شون رو می پرسه و .... با خودم می گفتم چقدر مرد محترم و قابل احترامی هست و انقدر عاشقانه کارشو دوست داره. دیدم همه محله شماره تماسشو دارن منم ازش گرفتم. خلاصه یه بار یه سفارش داشتم از شهرستان و آدرس خونه رو دادم و در سایت پیگیری مرسولات پستی دیدم پستچی همین آقای به اصطلاح محترم هست. همون روزی که سفارش رو باید می آورد بهش زنگ زدم و بسته رو ازش گرفتم یه چند تا CD آموزشی بود. اولش خیلی احترام گذاشت ولی موقع رفتن بدجوری رفت. منم چون هزینه های پستی رو داده بودم فکر نمی کردم هزینه دیگه ای باشه حتی گفتم آقای فلانی چیزی باید تقدیم کنم که با کنایه گفت خیر هرچی خیره (دقیقا جمله ش یادمه). یکی از همسایه ها که شاهد ماجرا بود بعد رفتن پستچی گفت شیرینی آقای X رو ندادی؟؟؟ گفتم شیرینی چی؟ پول پست رو که قبلا دادم. گفت این آدم از اون عوضی ها و عقده ای هاست چون تو محل ما هم کلی مشتری داره تا پول بهش ندی بسته تحویل نمی ده برو دنبالش 50 تومن بهش بده!!!!! گفتم هزینه پست حدود 24 تومن شده بعد من 50 تومن بهش بدم؟؟؟ گفت خود دانی و رفت و منم واقعا چنین پولی نه نقدی داشتم که بهش تو این دوره کرونایی بدم نه توانایی شو که مثلا بریزم به کارتش.

خلاصه گذشت و پدرم فوت شد. خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. منتظر شناسنامه باطل شده از طرف بهشت زهرا بودیم که دیدیم نمیاد و پیگیری کردیم دیدیم پستچی همین بوده و گفته ما حضور نداشتیم و پس فرستاده به بهشت زهرا. خلاصه رفتیم دفتر بهشت زهرا و خودمون گرفتیم. بعد یه مدت نامه از دادگاه داشتم که باز هم تحویل نداد و همون داستان و الان هم کارت سوخت المثنی مون صادر شده و گفته 3 بار مراجعه کردم حضور نداشتن.

من نمی دونم چطور می شه از پستچی شکایت کرد آیا مرجعی هست یا نه...... ولی واقعا یه شرایطی شده باید پول زور بدید. الان اگر جواب تلفنم رو بده یا ببینمش تو محل بهش پول زور می دم تا این دشمنی رو کنار بذاره.

خیلی بعضی از مردم بد شدن. حلال و حروم هم براشون یه بازیه.

اینم از تجربه من که پولی که باید بدید رو زودتر بدید و منتظر دردسراش نباشید. بعضی ها خیلی کوته نظر هستن و برای مثلا 50 تومن اینطوری شما رو توی دردسر میندازن و راه شکایت و پیگیری هم وجود نداره. طرف پادشاه یه محله هست.:»


سلام

اینجا میتونید شکایت کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Angel4
31-10-2020, 12:33
سلام

اینجا میتونید شکایت کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام و تشکر

خیلی عالی بود ممنونم. واقعا خیلی لطف کردید. ثبت شکایت کردم:thumbsup:

alipencia
01-11-2020, 00:34
صد در صد همینه..خیلی با احترم و سنجیده و با ملاحظه حرف زدن باعث میشه طرف مقابل خودش رو بالا بدونه و شما رو پایین و ضعیف و ترسو حساب کنه ..

Angel4
01-11-2020, 13:03
صد در صد همینه..خیلی با احترم و سنجیده و با ملاحظه حرف زدن باعث میشه طرف مقابل خودش رو بالا بدونه و شما رو پایین و ضعیف و ترسو حساب کنه ..

بله فرمایش تون صد در صد صحیحه.

یک بحث هم فرهنگ هاست در همین کشور های درب و داغون اطراف همین احترام زیادی باعث ارزش انسان می شه. بر عکس ایران. البته کاملا با حرف شما موافقم چون حقیقته.

mojt90
01-11-2020, 17:41
با سلام

دوستان همونطور که میدونید فروشگاه های زنجیره ای مثل قارچ رشد کردند . این فروشگاه ها واقعا واقعاً گرون میدن گول تخفیف هاشون رو نخورید ! بعضی وقت ها

حتی سوپرمارکت ها قیمت خیلی بهتری دارند .

تجربه اینه که بیشتر فروشگاه های گمنام رو همیشه امتحان کنید ، بعضی هاشون واقعا تخفیف بسیار بهتری از این فروشگاه های زنجیره ای دارند . :»

alipencia
01-11-2020, 19:03
بله فرمایش تون صد در صد صحیحه.

یک بحث هم فرهنگ هاست در همین کشور های درب و داغون اطراف همین احترام زیادی باعث ارزش انسان می شه. بر عکس ایران. البته کاملا با حرف شما موافقم چون حقیقته.
من الان 30 سالمه ..تا همین 5 سال پیش خیلی معمولی با مردم برخورد میکردم و خیلی هم راحت و موفق بودم بعد گفتم حالا که شده 30 سالم باید با مردم با احترام برخورد کنم ..توی این 2 3 اینقدر ناراحتی کشیدم که حد نداره...اکثر ملت از در سطح پایین فرهنگی هستن منطق و احترام رو به نشانه ضعف میذارن ... با یک یارو همسایه بحث میکردم یعنی منطق در حد بچه 10 ساله با اینکه متاهل بود...نه تنها این خیلی جاهای دیگه اگر داد و بیداد نکنی اگر محکم هاجمی رفتار نکنی هیچی نمیشی تو زندگی...ایران شده یک جنگل بزرگ این یک حقیقته

- - - Updated - - -

Angel4
04-11-2020, 11:58
سعی می کنم از امروز یه سری تجربیات شخصی خودم در مورد ازدواج رو براتون قرار بدم.

من خودم هنوز مجردم ولی به نظرم در طی دورانی که خیلی جدی به ازدواج فکر می کردم و حالا آشنایی هایی که داشتم و مراسم خواستگاری و مشاوره و رفت و آمد ها تجارب خوبی کسب کردم.

به هر حال ممکنه خیلی از این تجارب نادرست باشه و خیلی هاش هم درست و به هر حال به شما برای ازدواج دیدگاه می دم.

روز اول تجربه اول

معمولا دختر هایی که خیلی خودشون رو خوب و عالی از هر نظر نشون می دن و سن شون از مثلا 25 گذشته و بیشتره باید با خیلی دقیق در موردشون تحقیق کنید. راجع به این تحقیق کردن بعدا براتون خیلی دقیق تر توضیح می دم که چجوری هست. اصلا کار سخت و عجیب و بی ادبانه و زشتی نیست. اگر خانواده زحمت شو بکشن که خیلی بهتره ولی گاهی خود ما بهتر متوجه خیلی چیزها می شیم.

معمولا دختری که به این سن رسیده و مجرد باقی مونده یه مشکلی سر راه ازدواجش وجود داشته.(از کسانی که استثنا هستند و مثلا فقط برای درس خوندن یا نگهداری از پدر یا مادر پیر فداکاری کردن عبور می کنیم) مثلا نامزد یا نامزدهایی (همون دوست پسر شما بخونید) داشتن که به دلیلی باهاش بهم زدن.

باز هم دختر ها رو من دو دسته می بینم.

1-دخترهایی که خودشون کلا اهل پارتی و شب گردی و مهمونی و دوست پسر بازی بودن و هستن.

2- دخترهایی که واقعا در یک رابطه شکست خوردن حالا گاهی مقصر پسر بوده و یا گاهی خودشون.

دسته اول اگر خودتون اهل پارتی یا مهمونی و شبگردی نباشید زندگی باهاشون فوق العاده سخته. قید شام و ناهار رو هم باید بزنید چون خیلی تنبل هستن و عادت به غذای بیرون دارن و مثلا نهایت هنرمندی شون یه تیکه مرغی چیزی براتون بتونن سرخ کنن. از نظر مالی هم باید ولخرج باشید و بتونید از پس هزینه هایی مثل لباس های آنچنانی و طلا و جواهر و ماشین فلان مدل و مسافرت و .... بربیاید وگرنه طلاق یا خیانت در انتظارتون هست.

دسته دوم خیلی معقول تر هستند. مشاور به من می گفت قبل از اینکه وارد رابطه جدی با دسته دوم بشی حتما علت جدایی قبلی رو باید بفهمی و بررسی کنی. برای این قضیه هم همونطور که گفتم بهتون کلی راهکار پیشنهاد می دم.
حالا نه اینکه فکر کنید دیگه یه فرشته پیدا کردید ولی زندگی به نسبت آرام تری خواهید داشت. بیشتر توضیح می دم.:»

ادامه دارد....

mojt90
07-11-2020, 11:29
سعی کنید کمتر قرص و دارو بخورید . یعنی خود درمانی نکنید !

خیلی ها هستن برای هر دردی استامینفون میخورند و الان دیگه بدنشون مقاوم شده و دیگر اثر کمتری دارد .

green-mind
16-11-2020, 20:44
هیچ وقت دست از تلاش برندار ،هیچ وقت امیدت و نیاز، هیچ وقت اجازه نده منفی نگری ها و حسادت های آدم ها تو روند موفقیتت تاثیر قراره، چون ی روزی برمبگردی به گذشتت نگاه میکنی که چطور تو بدترین شرایط چونت و بالا گرفتی و ناامید نشدی و از تلاش کشیدن دست نکشیدی ،همیشه بزار گذشتت الگوی خودت تو شرایط ناامیدانه ت باشه ، بزار به خودت بگی لعنتی تو بدترین شرایط و روزها رو سرسختانه از سر گذروندی حالا سر هیچ و پوچ چرا سرخورده میشی؟!
قوی باش هیج کس به اندازه خودت از قدرتت باخبر نیست !
#شاهزاده_خانوم

دختر فردا
21-11-2020, 05:09
همیشه سعی کنیم اززاویه دید بقیه هم نگاه کنیم هیچوقت ظاهر آدما رو قضاوت نکنیم و هیچوقت کسی را به خاطر ظاهرش مسخره نکنیم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-11-2020, 17:05
سلام

مسئله احترام به مشاغل شریف رو جدی بگیریم و در جامعه رواج بدیم .

چرا خیلی‌ها با دیده ی حقارت نگاه می‌کنند به کسی که وانت بار داره ؟؟!!

چرا اگه یه راننده وانت بیاد خواستگاری دخترش اکثراً میگن نه ؟!!! بدون اینکه اصلاً بدونند این آدم آیا شریف و خوب و صالح و خوش اخلاق و مرد زندگی هست یا نه .
کسی که وانت بار یا تاکسی داره ، یک عضوِ ناوگان حمل و نقل کشور هست که یکی از پایه های مهم و اساسی در پیشرفت هر کشوری هست .
وکیل و دکتر و قاضی و مهندس و خلبان و وزیر و استاندار و شهردار و همه و همه به ناوگان حمل و نقل احتیاج دارند
.
اونی که خیابانها رو جارو میزنه (رفتگر - پاکبان ) وجودش باعث پاکی و تمیزی میشه . ولی کسانی هستند که گرانترین خانه ها و ماشینها و لباسها و عطر و ادکلن ها رو دارند ولی وجودشون دنیا رو به گند می‌کشه

احترام یکسان قائل باشیم برای همه ی کسانی که شغلشون شریف هست و شرافتمندانه روزی کسب می‌کنند و به مردم خدمت میکنند .
================================================== ==

از طرف دیگه ، در همه ی مشاغل هم آدمهای بی وجدان و بی رحم و حروم خور و بی فرهنگ و بی ادب و دزد و مال مردم خور و شیاد و کلاهبردار پیدا میشه . از مشاغل سیاسی گرفته تا آموزش و پرورش و تولید و فروش و صادرات و واردات و صنعت و نیروهای نظامی و انتظامی و روحانیون و غیره و غیره .

=======================================
دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..

چند نمونه :
.

میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توصیه های مهم امنیتی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.

سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بامدادنیکنفس
06-12-2020, 08:49
تو مملکت ما ایران ، هر کی هر جا کم میاره اول سعی میکنه قضیه را ربط بده به مسائل جنسی و رابطه دختر پسر ها ، اگه نشد به کلمه "امنیتی" ! و این که این موضوع امنیتی هست ! و انتظامی

مثلا خود من از یک شرکتی وایرلس داشتم . رفتم گفتم این رادیو شما تا 100 مگ میکشه و نصاب گفت تا 100 مگ بخواین بهتون میدیم .

خانومه یه سری چرت و پرت تحویل من داد و آخر سر گفت این قضیه امنیتی ه !!! که از 30 مگ بالاتر نمیره .

آخه امنیتی ! خود مخابرات که مال دولت هست و از همه امنیتی تر داره رو فیبر بالای 100 مگ میده . اون وقت شرکت شما امنیتی ه ؟؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بامدادنیکنفس
09-12-2020, 00:51
نمونه دودره دوزی تو مملکت ما ،
داره فوتبال پخش میکنه ، نوشته قند شکن خودتون را خاموش کنید :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


به خیال خودشون دارن با یه سنگ دو تا گنجشک میزنن

mohsenP3000
09-12-2020, 13:40
سلام خدمت دوستان

خیلی وقت بود به سایت سر نزده بودم و علت اصلیش هم بیان تجربه م در مورد نوعی عمل بود که کلی پیام هر روز برام میومد و آدرس و ... می خواستند و بعضا قیمت.

تجربه من : هر تجربه ای رو نباید به اشتراک عمومی گذاشت.

یه بحث کلی هم راجع به ازدواج خدمت تون بگم. به نظر من برای یک ازدواج پایدار فقط باید با دختری ازدواج کنید که شناخت چندین ساله ازش دارید و خانواده ش رو خوب می شناسید.

اگر می خواهید بدونید که واقعا دوست تون داره یا نه، ببینید با مهریه کم حاضر به ازدواج هست؟

حتما قبل ازدواج هم بعد از شناخت کامل و طی همه مراحل پیش بهترین مشاور شهرتون برید و مشورت بگیرید. نظر یه روانشناس خوب خیلی مهمه.

هیلمن
09-12-2020, 22:17
اینستاگرام رو به سرعت ترک کنید باور کنید بیشتر از اونی که فکرش رو می کنید روی اعصاب و شخصیت و فرهنگ شما تاثیر منفی داره. به هیج عنوان به بچه هاتون اجازه داشتن اینستاگرام رو ندید یوتیوب بسیار شبکه بهتری هستش تا محیط مسخره ای مثل اینستاگرام که اکثر کاربرانش بچه سال هستن.

وقتی وارد اینستاگرام میشی بدون اینکه خودت خبر داشته باشی داری ترور شخصیتی میشی و به روانت آسیب میرسه حیف مغز انسان نیست که با اراجیف زیر پر بشه؟

*از صبح ناشتا دارم از فلان جا میدم*
*دوس پسر بیاد خرجش با من*
*شوهرم منو با چرخ گوشت سامسونگ میزنه*

کلی از این اراجیف که فضا رو مسموم کرده از همه بدتر مثلا یه مرد و زن مسن با سن بالا کامنتی ارسال میکنن چندتا بچه و نوجوان شروع میکنن به فحاشی کردن بهش و اگه دقت کرده باشید سطح فرهنگ جامعه به شدت نسبت به سال های پیش داره پایین تر میاد به جای اینکه بالا بیاد حاضرم قسم بخورم میزان زیادیش مربوط به همین اینستاگرامه این شبکه سودش چیه؟


خودم وقتی چشم باز کردم دیدم انسان بی شخصیتی شدم که دارم سر هر چیزی فحش میدم به کاربرها :دی از وقتی ترک کردم آرامشم بسیار بیشتر شده کلام آخر اینکه واقعا حیف از وقته وقت خودتون رو جای بهتری صرف کنید این شبکه رو همین الان از روی گوشی حذف کنیم و اگه مجبور شدیم یه روزی خواستید برید با مرورگر واردش بشید که راحت تر بتونید ترکش کنید. اهداف بسیار مهم تری تو زندگی هست که بخواهیم واسش وقت بزاریم.

alipencia
14-12-2020, 16:45
تجربه نشون داده به هر کی اجازه بدی باهات درددل کنه از همون موقع ارزش کمتری هم واست قائل میشه یا ولت میکنه!

- - - Updated - - -

تجربه نشون داده به هر کی اجازه بدی باهات درددل کنه از همون موقع ارزش کمتری هم واست قائل میشه یا ولت میکنه!

Shervan360
15-12-2020, 08:14
درود

این سومین بار هست که داروخانه داره ازم دزدی میکنه.
دوستان مراقب باشید
دکتر ۱۰۰ تا قرص نوشته. روزی ۲ عدد بخورم. داروخانه پول ۱۰۰ تا رو گرفته اما به من ۶۰ تا داده. این قضیه اتفاقی یا اشتباهی نیست بلکه عمدی هست چون چندین بار پیش امده.
حتما نسخه هاتون رو چک کنید... ببینید همان مقدار که دکتر نوشته و داروخانه پول گرفته به شما تحویل میدن؟؟؟
دزدی در داروخانه ها رسمی شده.

mohsenP3000
15-12-2020, 11:17
درود

این سومین بار هست که داروخانه داره ازم دزدی میکنه.
دوستان مراقب باشید
دکتر ۱۰۰ تا قرص نوشته. روزی ۲ عدد بخورم. داروخانه پول ۱۰۰ تا رو گرفته اما به من ۶۰ تا داده. این قضیه اتفاقی یا اشتباهی نیست بلکه عمدی هست چون چندین بار پیش امده.
حتما نسخه هاتون رو چک کنید... ببینید همان مقدار که دکتر نوشته و داروخانه پول گرفته به شما تحویل میدن؟؟؟
دزدی در داروخانه ها رسمی شده.
درود بر شما

نكته اي بسيار مهم اشاره كرديد. من فكر كردم اين بلا فقط سر من اومده نگو مافياي دارو پشتش هست.

منم قرص هاي ماهانه داداشم رو گرفتم همين كار رو كردن از هر جعبه 2 تا 3 ورق كم بودش ولي پول كامل رو دريافت كردن.

انسولين نوورپيد براي خواهرزاده م گرفتم 2 تا دادش يكي از اونها خالي بود!!!!

شكايات دارويي و ... زنگ زدم گفتن چون دارو از داروخانه خارج شده حق با داروخانه هست و كاري نمي شه كرد.

بچه ها مراقب باشيد خواهشا و شروان جان چه خوب كه تجربه ت رو گفتي من فكر مي كردم فقط اين بلا سر من اومده.:»

Shervan360
15-12-2020, 17:44
درود بر شما

نكته اي بسيار مهم اشاره كرديد. من فكر كردم اين بلا فقط سر من اومده نگو مافياي دارو پشتش هست.

منم قرص هاي ماهانه داداشم رو گرفتم همين كار رو كردن از هر جعبه 2 تا 3 ورق كم بودش ولي پول كامل رو دريافت كردن.

انسولين نوورپيد براي خواهرزاده م گرفتم 2 تا دادش يكي از اونها خالي بود!!!!

شكايات دارويي و ... زنگ زدم گفتن چون دارو از داروخانه خارج شده حق با داروخانه هست و كاري نمي شه كرد.

بچه ها مراقب باشيد خواهشا و شروان جان چه خوب كه تجربه ت رو گفتي من فكر مي كردم فقط اين بلا سر من اومده.:»

درود بر شما

مردم عادی نمیتونن دست خط دکترها رو بخونن یا بفهمن چند تا براشون نوشته. برای همین فکر میکنن دکتر همین مقدار براشون نوشته.
تنها راهش اینه که از دکتر بپرسن براشون چند تا قرص نوشته تا همون مقدار رو از داروخانه که میگیرن، همان جا چک کنن.

پول عجیبی داره این وسط از مردم خورده میشه:devil::grrr:

Shervan360
17-12-2020, 09:30
اینستاگرام رو به سرعت ترک کنید باور کنید بیشتر از اونی که فکرش رو می کنید روی اعصاب و شخصیت و فرهنگ شما تاثیر منفی داره. به هیج عنوان به بچه هاتون اجازه داشتن اینستاگرام رو ندید یوتیوب بسیار شبکه بهتری هستش تا محیط مسخره ای مثل اینستاگرام که اکثر کاربرانش بچه سال هستن.

وقتی وارد اینستاگرام میشی بدون اینکه خودت خبر داشته باشی داری ترور شخصیتی میشی و به روانت آسیب میرسه حیف مغز انسان نیست که با اراجیف زیر پر بشه؟

*از صبح ناشتا دارم از فلان جا میدم*
*دوس پسر بیاد خرجش با من*
*شوهرم منو با چرخ گوشت سامسونگ میزنه*

کلی از این اراجیف که فضا رو مسموم کرده از همه بدتر مثلا یه مرد و زن مسن با سن بالا کامنتی ارسال میکنن چندتا بچه و نوجوان شروع میکنن به فحاشی کردن بهش و اگه دقت کرده باشید سطح فرهنگ جامعه به شدت نسبت به سال های پیش داره پایین تر میاد به جای اینکه بالا بیاد حاضرم قسم بخورم میزان زیادیش مربوط به همین اینستاگرامه این شبکه سودش چیه؟


خودم وقتی چشم باز کردم دیدم انسان بی شخصیتی شدم که دارم سر هر چیزی فحش میدم به کاربرها :دی از وقتی ترک کردم آرامشم بسیار بیشتر شده کلام آخر اینکه واقعا حیف از وقته وقت خودتون رو جای بهتری صرف کنید این شبکه رو همین الان از روی گوشی حذف کنیم و اگه مجبور شدیم یه روزی خواستید برید با مرورگر واردش بشید که راحت تر بتونید ترکش کنید. اهداف بسیار مهم تری تو زندگی هست که بخواهیم واسش وقت بزاریم.


اشتباه می فرمائید. این مشکل مربوط به اینستاگرام نیست. مشکل در جامعه وجود داره خودش رو در فضای مجازی داره نشون میده.
چون با پروفایل های غیرواقعی میشه فعال بود، پس مردم خود واقعی شون رو به نمایش میزارن.

در جامعه در حضور شما نمیتونن بهتون این حرفها رو بزنن اما در فضای مجازی خود واقعی شون رو به عرضه میکنند.

پاک کردن ایسنتاگرام و ترک شبکه ها ، پاک کردن صورت مساله است.

italodance
17-12-2020, 11:06
اشتباه می فرمائید. این مشکل مربوط به اینستاگرام نیست. مشکل در جامعه وجود داره خودش رو در فضای مجازی داره نشون میده.
چون با پروفایل های غیرواقعی میشه فعال بود، پس مردم خود واقعی شون رو به نمایش میزارن.

در جامعه در حضور شما نمیتونن بهتون این حرفها رو بزنن اما در فضای مجازی خود واقعی شون رو به عرضه میکنند.

پاک کردن ایسنتاگرام و ترک شبکه ها ، پاک کردن صورت مساله است.

صورت مسئله همون نبود حضور در این شبکه ها می باشد. فرهنگ سخیف کنونی حاصل از عدم بی فرهنگی غیر مجازی نشات می‌گیرد، فورا باید این شبکه ها را مسدود نمود.
مردم فرهنگ پذیر نیستند اینو باید قبول کرد، چاره؟! متارکه و عدم ارتباط با چنین جریان‌هایی هست. چنین معضلی در زندگی کنونی هم وجود دارد آیا تاکنون شده با کسی به دلیلی قطع ارتباط نموده باشید؟! مسلما همه میگویند بله خوب این بله در فضای مجازی که سهولتر می باشد.


متاسفانه چنین شبکه های در خارج از کشور و برای خود خارجیان هم معضل هست و شاهد ناهنجاری های بیشماری هم در انور آبها هستیم.

Shervan360
17-12-2020, 11:49
صورت مسئله همون نبود حضور در این شبکه ها می باشد. فرهنگ سخیف کنونی حاصل از عدم بی فرهنگی غیر مجازی نشات می‌گیرد، فورا باید این شبکه ها را مسدود نمود.
مردم فرهنگ پذیر نیستند اینو باید قبول کرد، چاره؟! متارکه و عدم ارتباط با چنین جریان‌هایی هست. چنین معضلی در زندگی کنونی هم وجود دارد آیا تاکنون شده با کسی به دلیلی قطع ارتباط نموده باشید؟! مسلما همه میگویند بله خوب این بله در فضای مجازی که سهولتر می باشد.


متاسفانه چنین شبکه های در خارج از کشور و برای خود خارجیان هم معضل هست و شاهد ناهنجاری های بیشماری هم در انور آبها هستیم.

موافق نیستم.

این مسائلی که میفرمائید نیاز به آموزش داره. از طرق مختلف... از طریق مدرسه گرفته تا صدا و سیما و همین شبکه های اجتماعی.
مشکل اینجاست که مملکت به حال خودش رها شده و کسی اصلا دغدغه این مسائل رو نداره.
مردم و کشور به حال خودشون رها شدن، بعد ما توقع داریم درست رفتار کنند؟(خودم من هم جزئی از همین مردمم)
این فرهنگ سازی که میفرمائید از بالا به پائین باید در جامعه تزریق بشه یعنی از راس حاکمیت به لایه های پائین.
شما تمام شبکه های اجتماعی رو ببند. اصلا اینترنت هم قطع کن. نتیجه ای نمیگیرید. چون مشکل از جامعه به شبکه های اجتماعی در حال سرایت هست..

mohsenP3000
17-12-2020, 12:11
حالا من هم تجربه خودم رو بگم.

نه كاملا با نظر دوستان موافقم نه كاملا مخالف.

مثلا از اينستا مي شه براي معرفي خدمات خودتون استفاده كنيد و بعد يه مدت فعاليت كلي همكار پيدا مي كنيد كه مي تونن در زمينه كاري باهاتون همكاري داشته باشند. بيشتر بر مي گرده كه چجور ازش استفاده كنيد. بله يه مدت ايسنتا فقط محلي بود براي خوردن حجم نت ولي بعد من نحوه استفاده خودم رو عوض كردم و به نظرم الان خيلي هم خوبه. حتي دوستايي كه 15 سالي بود نديده بودم رو پيدا كردم.

يا تلگرام دو سه تا كانال خوب عضو هستم براي معرفي كتاب ها و بخشي از اون ها كه اونم مفيد بوده ولي از طرفي هم پيش اومده كه چون بسته هست حال و حوصله باز كردن برنامه رو نداشتم و مثلا چند پيام رو از دست دادم كه به موقع بخونم.

از واتس اپ هم براي تماس تلفني استفاده مي كنيم معمولا.


يعني نه خيلي سياهه نه خيلي سفيد. خاكستري مثل بقيه چيزها.

در مورد بحث فرهنگ سازي ش هم با هر دو دوست گرامي موافقم.

هیلمن
20-12-2020, 02:06
حالا من هم تجربه خودم رو بگم.

نه كاملا با نظر دوستان موافقم نه كاملا مخالف.

مثلا از اينستا مي شه براي معرفي خدمات خودتون استفاده كنيد و بعد يه مدت فعاليت كلي همكار پيدا مي كنيد كه مي تونن در زمينه كاري باهاتون همكاري داشته باشند. بيشتر بر مي گرده كه چجور ازش استفاده كنيد. بله يه مدت ايسنتا فقط محلي بود براي خوردن حجم نت ولي بعد من نحوه استفاده خودم رو عوض كردم و به نظرم الان خيلي هم خوبه. حتي دوستايي كه 15 سالي بود نديده بودم رو پيدا كردم.

يا تلگرام دو سه تا كانال خوب عضو هستم براي معرفي كتاب ها و بخشي از اون ها كه اونم مفيد بوده ولي از طرفي هم پيش اومده كه چون بسته هست حال و حوصله باز كردن برنامه رو نداشتم و مثلا چند پيام رو از دست دادم كه به موقع بخونم.

از واتس اپ هم براي تماس تلفني استفاده مي كنيم معمولا.


يعني نه خيلي سياهه نه خيلي سفيد. خاكستري مثل بقيه چيزها.

در مورد بحث فرهنگ سازي ش هم با هر دو دوست گرامي موافقم.

منظور منم مسدود کردن و فیلتر اینا نیست اما راه هایی هست که حداقل از ورود نوجوان های زیر 18 سال که شخصیتشون هنوز کامل شکل نگرفته جلوگیری کرد یا اونهایی که دیگه شورش رو در آوردن بهشون پیامک اخطار ارسال بشه و گوشزد بشه که اون شبکه اجتماعی یک جامعه است و مثل حیوان رفتار نکنن (گرچه من رفتار ناهنجاری از حیوانات ندیدم زیاد)
دولت وقتی واسه جیب خودش هزار راهکار و نقشه و سیاه بازی بلده واسه فرهنگ هم باید یه کاری انجام بده

مهم ترین آسیب اینستاگرام اتلاف وقته و اینکه ما تو زمین کسانی بازی میکنیم که سودش واسه اوناست افسردگی و تخریب فرهنگش واسه ماست. حالا درست کار مفید هم انجام میشه اونجا اما ثمره این شبکه معرفی ندا یاسی ها و اون یارو دختر بازه و سحر تبر و این موجودات بوده که هر کدوم سکان فرهنگی میلیون ها انسان (اکثرا کودک و نوجوان) رو به دست گرفتن :eh: ترسناک نیست؟ من با این سنم هنوز وقتی چند ماه با یه نفر گرم میگیرم یه سری رفتارهام شبیه اون طرف میشه چرا یه دانشمند انقدر فالور نداره یه انسان موفق انقدر فالور نداره هرچی انسان مشکل دار و ناهنجاره میلیونی طرفدار داره یعنی اکثریت کج سلیقه شدن

italodance
21-12-2020, 22:29
منظور منم مسدود کردن و فیلتر اینا نیست اما راه هایی هست که حداقل از ورود نوجوان های زیر 18 سال که شخصیتشون هنوز کامل شکل نگرفته جلوگیری کرد یا اونهایی که دیگه شورش رو در آوردن بهشون پیامک اخطار ارسال بشه و گوشزد بشه که اون شبکه اجتماعی یک جامعه است و مثل حیوان رفتار نکنن (گرچه من رفتار ناهنجاری از حیوانات ندیدم زیاد)
دولت وقتی واسه جیب خودش هزار راهکار و نقشه و سیاه بازی بلده واسه فرهنگ هم باید یه کاری انجام بده

مهم ترین آسیب اینستاگرام اتلاف وقته و اینکه ما تو زمین کسانی بازی میکنیم که سودش واسه اوناست افسردگی و تخریب فرهنگش واسه ماست. حالا درست کار مفید هم انجام میشه اونجا اما ثمره این شبکه معرفی ندا یاسی ها و اون یارو دختر بازه و سحر تبر و این موجودات بوده که هر کدوم سکان فرهنگی میلیون ها انسان (اکثرا کودک و نوجوان) رو به دست گرفتن :eh: ترسناک نیست؟ من با این سنم هنوز وقتی چند ماه با یه نفر گرم میگیرم یه سری رفتارهام شبیه اون طرف میشه چرا یه دانشمند انقدر فالور نداره یه انسان موفق انقدر فالور نداره هرچی انسان مشکل دار و ناهنجاره میلیونی طرفدار داره یعنی اکثریت کج سلیقه شدن

بله حرف شما کاملا حقیقت هست
مردم کشور ما فقط از غرب چیزهای منفی رو یاد گرفتند و فقط از دید بصری می‌بینند که گویا دنیای غرب یک دنیای کاملا مرفح و تفریحی هست.
غرب خیلی چیزهای خوبی هم داره که ملت باید دنبال آنها باشند.
برای من جالب است ابتدایی ترین چیزهای بشری مانند غریزه جنسی برای کشور ادعای ١٠٠٠ ساله شده نقطه عطفی نوپا که به اشکال مختلف خودشو نشون میده چیزی که در تمامی کشور ها حتی کشورهای هم مذهب و همسایه پدیده عجیبی نیست.

غرب این همه مزایای خوب داره، کارنامه علمی ، فرهنگی و اجتماعی که افسوس جماعت کنونی ما فقط فرهنگ غلط پذیری آنرا یاد میگیرند.

چنین چیزی دیگر نیاز به فرهنگ سازی ندارد، قرن ٢١، تحصیلات اکادمیک، فرهنگ خانوادگی.
فرهنگ سازی اگر ١٠٠ سال پیش بود عنوان قشنگی بود ولی الان اصلا قشنگ نیست چون معنی و مفهوم ندارد، بشر در عصر اینترنت دیگر نیاز به توضیح فرهنگ ندارد. یعنی کی؟!
حتما یکی باید بالای منبر برود تا بفهمند؟!
اتفاقا ملت خوب فرهنگ را می‌فهمند اما از انجام آن سر باز میزنند. این نشانه بی فرهنگی نیست این نشانه بی مسئولیتی و پوچی است.

ایرانیان تمایل عجیبی به فرهنگ غربی دارند در صورتی که فرهنگ خود را فراموش کردند. البته دلیل این تمایل ریشه در کشور داری دارد.

دیروز ظهر در برنامه طبیب شبکه ٣ یک دکتر روانشناسی آورده بود (مزدور اطلاعاتی ماله کش حدود ٧٠ ساله) به مناسب آماده شدن برای شب یلدای ایرانی ، ایشون خیلی شمرده صحبت می‌کرد و درباره رفتار کردار و فرهنگ مردم سخن می‌گفت که ملت را به آرامش ، سعه صدر در امور زندگی و روابط حسنه خانوادگی تشویق مینمود، خوب تا اینجا خوب و قشنگ ، ناگهان در میان سخنان یا انتهای آن سخنی از یک شخص مذهبی (عرب) آورد و سخن او را قوت قلب و تشویق به مثلا رفتار حسنه مردم و الگویی معرفی نمود.

خوب ای دکتر بی هویت مزدور وقتی که هویت خود و کشورت را فراموش کردی و هیچ سخنی از مردان و زنان این سرزمین نمی‌گویی دیگر چه انتظاری از تبعیت نوع و سبک زندگیشان به سیاق خود داری.

ایران از باستان تا کنون این همه شخصیت ملی و تاریخی دارد دریغ از بیان و سخنان هیچکدامشان. نتیجه؟! نتیجه دوری مردم ، یک ملت از فرهنگ و هویت خود و سپردن به جایگزینی فرهنگ غربی و یا دیگر میشود که نتیجه اش را هر لحظه در هر جا میبینیم و لمس میکنیم.

salman2003
22-12-2020, 03:57
ببینید توضیحش برای من سخت هست اما فقط ایرانی ها نیستن که برداشتشون از زندگی غربی فقط چیزی هست که در برنامه های تلویزیونی و یا فیلم های هالیوودی هست. چندین فیلم و برنامه variety هستن که به پوچی این نوع دیدگاه پرداختن. مثلا فیلمی که جیم کری نقشش همین جور آدم بود در فیلم the cable guy و یا The Eric Andre Show که با پوچی کارهایی که در برنامه اش انجام میده، اعتبار برنامه های talkshow رو زیر سوال می بره.

یه نمونه دیگه در ایالات متحده، برداشت عمومی خوده مردم آمریکا از مردمی که ساکن منطقه آپالاچیا هستند.علاوه بر سابقه تاریخی که این مردم رو خنگ و نامتمدن نشون می داده، این برداشت تحت تأثیر فیلم های مثله Deliverance و سریال هایی مثله outsiders چندین برابر قوی تر شده. اون ها رو افرادی نشون می دهند که فقط مست هستند و به همه تج*ا*وز می کنن و خواهر و برادر (یا دختر عمو پسر عمو) با هم رابطه دارن و مشکلات ژنتیکی بسیاری به این خاطر در اون ها هست، به طوری که عقب مانده ذهنی و وحشی گیری چیزه فراگیری هست. البته بایدگفت این اتفاق ممکنه بیوفته مثلا خانواده Whitakers رو سرچ بزنید یه نمونه اخیرش هست، اما لزوما inbr*eeding یا درون زایی همه گیر نیست.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


. اون قدر این قضیه در مورد stereo type های hillbilly جدی هست که در مورد تاثیراش بر رفتار خوده مردم آپالاچیا تز نوشته شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد اینکه محیط های برنامه های اجتماعی مثله اینستاگرام مسموم هستند، این مطلب واقعا چیزه تازه ای نیست. هر پلتفرم آنلاینی می تونه رفتار گله ای یه سری انسان رو چند برابر کنه.

یکی از مشکلاتی که شاید شما در موردش صحبتی نکردید، محیط های هست که اجازه می ده افرادی که زندگی معمولی اما ایزوله شده ای دارند رو به سمته افراطی شدن سوق بده. راست های افراطی و incel ها محیط های بسته خودشون رو دارن . با دنیای بیرون خودشون تعامل ندارن و محیطی که با هم تعامل دارن تالاری هست برای تأیید باورهاشون و نه نقد دیدگاهشون.
مثلا چیزی که به عنوان lov*ebo*mbing صورت می گیره در این گروه ها، وقتی که عضو جدیدی میاد، همه با حمایت عاطفی باعث می شن که اون فرد که زندگی اجتماعی نداشته و تنها بوده، طوری شخصیت اش تغییر کنه که هر کاری لازم باشه رو انجام میده تا عضو اون گروه افراطی بمونه و بترسه که بخواد حرفی بزنه که مخالف عقاید اون گروه افراطی باشه.

یا به خاطر شرایط اخیر خیلی از افرادی که طرف تئوری های توطئه نمی رفتند، به خاطر اینکه مجبور بودن در خانه بمونن و فقط پست های فی*سبوک می خوندند، این باعث شده که تعامل زیادی داشته باشن با مطالبی که اون ها رو به باور کردن این تئوری ها سوق داده. نمونه اش موح زیادی از مردم آمریکا در سال اخیر باور دارند که QAnon واقعی هست.

نظر شخصی من اینه که باید دیالوگ باشه بین نظرات مختلف و بتونیم تشخیص بدیم هر نظری و یا هر عقیده ای که بیان میشه چه پیش فرض هایی رو داشته که به این باورها ختم شده و یا چه زمینه هایی باعث بروزشون شده. این درسته که ترول ها وجود دارن و بعضی ها پول می گیرن تا فقط پست های بزنن که طرفداری از یه دیدگاه خاصی باشه اما این ها باعث نمیشه که از همه پلتفرو ها کنار کشید. تنها استثنایی که من خودم قائل میشم برای کنار کشیدن وقتی هست که خوده پلتفرم توانایی جلوگیری از این افراد که به قولا bad faith actors هستند رو نمی تونه بگیره.

بامدادنیکنفس
23-12-2020, 04:02
دزد ها روش ها مختلفی دارن برای اینکه ببینن کدوم خونه خالی هست نیست کی هستن کی نیستن

مثلا با موتور سریع رد میشن یه چیزی پرت میکنن تو حیاط خونه تون مثل یه تیکه سیم یه دمپایی یا یه قلوه سنگ

بعد از چند روز بر میگردن ببینن هنوز سرجاش هست یا نه ...


یه روش دیگه که تو کلانشهر ما اجرایی شده اینه که :

زنگ میزنن یه فست فود ، سفارش غذا میدن به آدرس شما. میگن پولشم ما دم در حساب میکنیم
بعد اگه غذا برگشت خورد کسی نبود ، هیچی دیگه مشغول به کار میشن ..

mohsenP3000
23-12-2020, 11:34
دزد ها روش ها مختلفی دارن برای اینکه ببینن کدوم خونه خالی هست نیست کی هستن کی نیستن

مثلا با موتور سریع رد میشن یه چیزی پرت میکنن تو حیاط خونه تون مثل یه تیکه سیم یه دمپایی یا یه قلوه سنگ

بعد از چند روز بر میگردن ببینن هنوز سرجاش هست یا نه ...


یه روش دیگه که تو کلانشهر ما اجرایی شده اینه که :

زنگ میزنن یه فست فود ، سفارش غذا میدن به آدرس شما. میگن پولشم ما دم در حساب میکنیم
بعد اگه غذا برگشت خورد کسی نبود ، هیچی دیگه مشغول به کار میشن ..

سلام و تشكر مطلب بسيار مفيدي بود.

حالا روش كار در محل زندگي ما در تهران به اين صورت هست كه حدودا 5 الي 7 پيرمرد هستند كه كل محل دست شون هست يعني با ماشين تو كوچه پس كوچه ها چرخ مي زنن و آمار مي گيرن. مثلا ميان تو كوچه ما سر كوچه واي ميستن چندتا خونه كه صاحبان شون آشنا هستن و مشخص هست كه هميشه هستن مابقي خونه ها رو كشيك مي كشن كه چه تايم هايي طرف نيست يا مي ره بيرون يا چند نفر ساكن هر خونه هستن و خلاصه آمار كامل دارن. حالا اين وسط چند نفر از هم محلي ها كه جريان رو مي دونن ماهانه به اين ها پول مي دن به هواي همين كشيك هاشون يا مثلا حق سرايداري كه خونه شون رو نزنن. يه چيز جالب تر اينكه اين ها خودشون بنگاه معاملات ملكي دارند و مثلا خونه هايي كه چند سال خالي هست رو شناسايي كردن و به محض اينكه صاحب شون از خارج از كشور مياد پاپي مي شن و به بهانه مثلا وضعيت ارز و ... خونه رو مفت از چنگ شون در ميارن مثلا الان محل متري 42 تومن هست همين ماه قبل يه خونه رو متري 30 تومن از چنگ طرف درآوردن. يه راه ديگه درآمدشون كه غير قابل باور هست توزيع مواد هست. البته من تا حالا به چشم خودم نديدم ولي از همسايه ها شنيدم. خونه ما رو 4 بار زدن. با اينكه درب ضد سرقت داشتيم، دوربين داشتيم، تمام شيشه هاي خونه محافظ فلزي دارند. پليس گفت ما مي دونيم كار كي هست ولي اين چند ساله كه خبري نشده. اتفاقا آخرين بار هم همين تابستون خونه رو زدن. قشنگ عكس و فيلم شون هم هست.

angel7animation
24-12-2020, 05:28
دشمن موفقیت : تو فکر و خیال رفتن

mojt90
01-01-2021, 14:46
دوستان هنگام خرید اجناس خوراکی و غذایی ، خیلی دقت کنید . برخی افراد سودجو قسمت سال تاریخ رو پاک میکنن و در واقع شما تاریخ عادی رو میبینید

ولی برای سال گذشته هست و فاسد شده در این مورد خیلی دقت کنید .

اجناس بسته بندی شده توسط افراد متفرقه رو نخرید چون فاسد شده اند ! مثلا چیپس داخل پلاستیک بسته بندی شده نخرید با بیسکوئیت های که در کارخونه

تولید میشه ولی بسته بندی نایلونی داره . این ها جنس هایی که فاسد شدن رو جلدشو پاره میکنن و دوباره در بسته بندی پلاستیکی با قیمتی ارزون به فروش

میرسونن


italodance
03-01-2021, 20:31
گول حرف مردم و فلان دختر و دوست و فلانی رو نخورید که سنتون رسید ٣٠ و بیشتر باید حتما از خانواده جدا بشید و خانه مجردی و خرج این و اون نمی‌دونم یارو هنوز با پدر و مادر زندگی می‌کنه خیلی بده و.....

این صحبت هم برای پسران هست هم دختران

تا زمانی که ازدواج نکردید خرج بیخودی نمی‌دونم خونه مجردی و خرید برای مایحتاج روزمره آن ....اصلا نکنید.
کار کنید و پس‌انداز کنید و برای آینده خانواده آتی خودتان نگاه دارید. من خیلی از مردان رو تو فامیل و آشنا دیدم پس‌انداز کردن حسابی و سر ۴٠ سالگی ازدواج کردن والان خیلی هم راحت و آسوده هستند.

صحبت سن ازدواج نیست صحبت عدم خرج بیخودی برای این و اون و چیزهایی که واقعا به هیچ درد نمیخوره هست و حیف از دست دادن سرمایه و وقت غیر قابل بازگشت آن.

در آخر گور بابای حرف این و اون که به هیچ دردی نمیخوره.

alipencia
04-01-2021, 13:51
گول حرف مردم و فلان دختر و دوست و فلانی رو نخورید که سنتون رسید ٣٠ و بیشتر باید حتما از خانواده جدا بشید و خانه مجردی و خرج این و اون نمی‌دونم یارو هنوز با پدر و مادر زندگی می‌کنه خیلی بده و.....

این صحبت هم برای پسران هست هم دختران

تا زمانی که ازدواج نکردید خرج بیخودی نمی‌دونم خونه مجردی و خرید برای مایحتاج روزمره آن ....اصلا نکنید.
کار کنید و پس‌انداز کنید و برای آینده خانواده آتی خودتان نگاه دارید. من خیلی از مردان رو تو فامیل و آشنا دیدم پس‌انداز کردن حسابی و سر ۴٠ سالگی ازدواج کردن والان خیلی هم راحت و آسوده هستند.

صحبت سن ازدواج نیست صحبت عدم خرج بیخودی برای این و اون و چیزهایی که واقعا به هیچ درد نمیخوره هست و حیف از دست دادن سرمایه و وقت غیر قابل بازگشت آن.

در آخر گور بابای حرف این و اون که به هیچ دردی نمیخوره.

یک سری روتین ها و کلیشه های مزخرف عقب مونده جا افتاده که همه انتظار دارن انجام بدی ..رسید به 30 حتما ازدواج کنی و خونه جدا بگیری 35 بچه دار شی و ....
باید گفت مردم سرتون رو از زندگی بقیه بکشید بیرون ...ما انسانیم و مثل گاو و گوسفند نیستیم توی گله که فقط ماده پیدا میکنه و تولید مثل میکنه...انسان اختیار داره آگاهانه زندگی و انتخاب کنه

mojt90
05-01-2021, 12:35
در مورد بیت کوین و خرید ارز دیجیتال

دوستان خیلی احتیاط کنید !برای ما ایرانی ها در دنیا خیلی مشکلات وجود داره تحریم و .. .:sad:

اولاً اینکه خرید و فروش بیت کوین اینطور که معلومه قانونی نیست !

در نتیجه صرافی های ایرانی هم میتونن با سرمایه شما غیب بشوند شما قانونی هم شکایت کنید به مشکل میخورید !

صرافی های خارجی هم حساب ایرانی ها رو بلاک میکنن و اگر بلاک بشوید سرمایتون نابود شده !

ارز های دیجیتال به راحتی ه.ک می شوند هم ه.ک شما و هم ه.ک صرافی ها ! یعنی اگر خودتون هم خیلی رعایت کنید . ممکنه وقتی از صرافی استفاده کنید

صرافی خارجی و ایرانی ه.ک بشود .

برای اینکه ه.ک نشوید باید از نرم افزار های فی.لتر شکن و تغییر ای پی استفاده کنید که اون نرم افزار ها هم میتونن بد افزار باشند و بیت کوین شما رو به راحتی

بدزدند !

پس احتیاط شدیدی کنید :»

mojt90
01-02-2021, 12:28
زیادی به کسی خوبی نکنید . حتی نزدیک ترین افراد زندگی تون .

چون وقتی خوبی بیش از حد میشه ، تبدیل میشه به انتظار و وظیفه !

بامدادنیکنفس
01-02-2021, 20:45
مواظب ارازل پژو پارس باشید . خیلی هاشون سگ دزد هستن .

mojt90
02-02-2021, 19:33
میخواین تلویزیون بخرید اکثر برند های داخلی مونتاژی هستن و اگر مشکل دار هم بشود گارانتی هیچ پاسخ گو نیست ! چون طبق ت.حریم هیچ قطعه ای وارد نمیشه .

گارانتی هم شامل پنل نیست در بیشتر موارد و شامل قطعات داخلی هست . تلویزیون مونتاژی سامسونگ و ال جی بی نهایت دچار خرابی می شوند .

تجربه ای که دارم اینه که دنبال برند های ژاپنی باشید مانند تلویزیون پاناسونیک / توشیبا / سونی

چون خرابی بسیار بسیار کمتری دارند و عمر قطعات تلویزیون های ژاپنی بسیار بالاست .

درسته گرونتر هستند ولی خیالتون راحت تره که یکبار هزینه میکنید و یک عمر خیالتون راحت هستش !


DJ POLESTAR
03-02-2021, 04:06
میخواین تلویزیون بخرید اکثر برند های داخلی مونتاژی هستن و اگر مشکل دار هم بشود گارانتی هیچ پاسخ گو نیست ! چون طبق ت.حریم هیچ قطعه ای وارد نمیشه .

گارانتی هم شامل پنل نیست در بیشتر موارد و شامل قطعات داخلی هست . تلویزیون مونتاژی سامسونگ و ال جی بی نهایت دچار خرابی می شوند .


تجربه ای که دارم اینه که دنبال برند های ژاپنی باشید مانند تلویزیون پاناسونیک / توشیبا / سونی


چون خرابی بسیار بسیار کمتری دارند و عمر قطعات تلویزیون های ژاپنی بسیار بالاست .


درسته گرونتر هستند ولی خیالتون راحت تره که یکبار هزینه میکنید و یک عمر خیالتون راحت هستش !



درسته نقل قول کردن تو این تاپیک منع شده ولی یه جورایی شما تنها نظرتون رو که صد البته صحیح نیست دارید تحمیل میکنید تا اینکه تجربه ای ارزشمند در اختیار عموم بذارید.
این بنده حقیر تو حوزه تکنولوژی علاقه خاصی دارم و همیشه سعی میکنم اطلاعاتم رو در مورد تکنولوژی و گجت های جدید که علاقه مندم بهشون بروزتر نگه دارم یکیش همین بحث و بررسی تلویزیونها و برندهایی که اونا رو تولید میکنن.
اولا با یک تجربه نمیشه برای بقیه برندها نسخه بد بودن پیچید حالا میخواد مونتاژی باشه یا کلا اصل. اتفاقا ما هم یه تلویزیون الجی داریم که فکر کنم وقتی برای اولین بار LED به بازار ایران اومده بود، جز اولین نفرهایی بودیم که تهیه کردیم 37 اینچ هم بود که اون موقع بسیار بزرگ به نظر می رسید، مدت‌هاست بخاطر خرید مدلی جدید و تکنولوژی بروز، قبلی رو منتقلش کردیم به خانه باغمون که باز هم داره به خدمت گذاری همچنان ادامه میده!
اینکه میفرمایید تلویزیون پاناسونیک و توشیبا و سونی و برای بقیه توصیه کردید و استنباطتون هم اینه که عمر زیادی دارن کاملا اشتباه هستش. البته منظور این نیست که مارک بدی هستن اما فرایندهایی در تولید و ساخت تلویزیون دخیل هستند که از نظر یک خریدار معمولی کاملا پوشیده هست که عرض میکنم در ادامه... همچنین سیستم ساخت و تولید و کیفیت تصویر برندهایی نظیر پاناسونیک و توشیبا اصلا قابل قیاس و مقایسه نیست با برندهایی نظیر الجی و سونی و سامسونگ!!!
اولا چون ما یک کشور جهان سومی با نرخ بازدهی اقتصادی پایین و در نتیجه قشر ضعف مالی زیاد داریم که وقتی گجت یا لوازم الکترونیکی رو میخرن تقریبا تا زمان از کارافتادن یا در صورت تغییر شگرف در تکنولوژی، قبلی رو بلاجبار تعویض میکنن (بس که دخل و خرجشون همخونی نداره که سراغ تکنولوژی های نو رو بگیرن، بنابراین نسخه ای که شما پیچیدید بیشتر برای جوامع عقب افتاده جهان سومی هست چرا که نه تنها تلویزیون بلکه گوشی، لپتاپ، سخت افزار کامپیوتر، پرینتر و دستگاه های کپی، هارد دیسک که اخیرا حافظه های SSD دارن جایگزینشون میشن و در آینده ای نه چندان دور ممکنه اصلا هارد دیسک به تاریخ بپیونده و مثال های دیگه... در جوامع توسعه یافته هر لوازم الکترونیکی عمر مفیدی داره؛ منظور از عمر مفید هم نه اینکه از کار بیفته، بلکه بلکل بخاطر تغییر اساسی در مورد یک تکنولوژی و بازدهی مثبت اقتصاد کلان جوامع پیشرفته، گجت ها هم نهایتا 5 الی نهایتا 10 سال اونم بعضی هاشون نه همه، وگرنه بیشترشون عمرشون به 2 3 سال هم نمیرسه...
نمیخوام زیاد سراغ حاشیه برم، شمایی که در مورد تلویزیون نظر میدین حتما میدونید که پنل هایی که در حال تولید هستن خلاصه میشه در LCD - LED - VA - OLED - QOLED
همینطور حتما در جریانید که پنل های تلویزیون های ساخت سونی که به OLED مجهز هستند سازندش LG هست!!؟
همینطور حتما میدونید که تلویزیون های امروزی مثل گوشی های هوشمند دارای سیستم عامل هستند که سالهاست برترینش اول اختصاص داره به WEB OS الجی بعد Tizen سامسونگ بعد Android تلویزیونهای سونی که البته تولید داخلی ها هم مثل Xvision و TCL و بسیاری از برندهای گمنام و کمنام از Android استفاده میکنن که البته به هیچ وجه اون کارایی که یه گوشی اندرویدی داره اینا نمیتونن به همون نحوه از Play Store خود گوگل هر برنامه ای رو بتپونن تو تی وی!
همچنین مهمترین اصل انتخاب تلویزیون که عوام اکثرا ازش بی خبرن چیپست یا همون به گفته عام CPU مورد استفاده در تلویزیون ها هست که روانی و سرعت پاسخگویی سریعتر و در نتیجه استفاده یوزر فرندلی رو به ارمغان میاره که جایی که بنده تحقیق کردم سری چیپ های A9 الجی با استفاده از سیستم عامل Web OS و پنل های بسیار با کیفیتش سکاندار این وادی هست. توشیبا و پاناسونیک تو این وادی ها پشه ای بیش نیستن...
سخن پایانی اینکه ممکنه شما یه الجی یا سامسونگ داشته باشید که بعد از چندین سال خرابی به وجود بیاد اما بنده حتی میتونم به برند وطنی شهاب که تولید داخل با پنل ها و چیپست های چینی اقدام به ساخت تی وی میکنه اشاره کنم که از زمان ظهور LED تا حالا همچنان داره کار میکنه پس این کار کردن یا نکردن و ایراد ممکنه دلایل زیادی داشته باشه نه صرفا بد بودن قطعات که برندهای نامداری مثل سامسونگ و سونی و الجی و... هیچ وقت از قطعاتشون نمیزنن مگر برندهای متفرقه چینی زپرتی مثل مارشال و تولیدی های اخیر مونتاژ وطنی!
کسی که پشت پنل OLED الجی بشینه و ریموت کنترلر "مجیک" الجی رو دستش بگیره که پتنت مختص الجی هست و با سیستم عامل Web OS کار کنه همچنین تلویزیونش پایین رده نباشه یعنی یه تلویزیون بالارده یا میان رده به بالا باشه محال ممکنه طرف هر تلویزیونی در این چند سال اخیره بره، کلا چندین سال هم هست که پنل های OLED الجی خیلی بهتر و قوی تر از QOLEDهای سامسونگ عمل کردن و نتیجه بنچمارک ها هم تو وب سایت های خارجی کاملا هویداست. از طرفی اگه بحث سر LED و تلویزیون های میان رده باشه که بحثش جداست و بازم الجی و سامسونگ و سونی سرتر از برندهایی نظیر پاناسونیک و توشیبا و دوو و تی سی ال و... هستند. شما تنها به اسم برندهای ژاپنی که خاطرات خوبی از قدیم ازشون داشتیم کاری نداشته باشید، تو این زمونه و در عرصه تلویزیون فعلا که دو برند الجی و سامسونگ کد خدایی میکنن بعدش سونی.
همچنین اینم عارض بشم خدمت با سعادتتون که اصلا و ابدا تعصبی رو هیچ برندی ندارم اما در مورد لوازم الکترونیکی بعضا سلیقه ای هست اما بیشتر مواقع اگه با دقت موشکافی بشن بعضی ها تو بعضی از گجت ها موفق تر و بادوام ترن نسبت به بقیه و بعضی ها تو یه گجت دیگه؛ مثلا در عصر حاضر گوشی های سامسونگ برترینند نسبت به سایرین، تلفن های بی سیم ثابت خانگی پاناسونیک شاهکارن نسبت به بقیه برندها، تو زمینه مانیتور و تلویزیون ارجعیت مطمئنا با پنل های و طراحی ساخت الجی سپس سامسونگ و طراحی کرود یا خمیده هست، تو هدیونیت (پخش یا ضبط خودرو) برندی ژاپنی آلپاین که خیلی از ایرانی ها حتی اسمشم نشنیدن خیلی برتری دارن از لحاظ کیفیت ساخت و جنس و وضوح و خروجی صدا نسبت به برندهای نظیر پایونییر و کنوود و سونی که هر ننه قمری همچین دو آتیشه طرفداریش میکنن!!! هر چند قیمت جهانی آلپاین هم بالاتر هست تا حدودی. تو عرضه لوازم خانگی الجی و بوش ارجعیت دارن نسبت به سایر برندها چه یخچال باشه و چه لباسشویی یا ظرفشویی، تو زمینه حافظه های SSD حافظه های ساخت سامسونگ تو دنیا بی همتا هستن، هارد دیسک سکاندارش وسترن دیجیتال هست بعدش سیگیت و هیتاچی و توشیبا و بقیه برندها پشت سرش و گجت های الکترونیکی دیگه که مثال براش زیاده... اینایی که گفتم یکم تحقیق کنید همچنین قیمت و امکانات و مشخصات فنی شون و نوآوری‌ها رو بررسی دقیق کنید (که بهترین مرجعش سایت های انگلیسی هست) متوجه عرایض بنده می شید.
تلویزیون بالارده مثل گوشی بالارده بگیرید ببینم حرفی از بقیه برندهای کم فروش جهانی میزنید یا نه؟ مثل گوشی که طرف گوشی دستش سامسونگ J7 2016 هستش یهو یه آیفون 12 پرو مکس میبینه میگه اندروید آشغاله، هنگیه، دوربینش فلانه؛ آیفون شاهکاره، تو دست دوستم دیدم! یکی نیست بهش حالی کنه داداش اول J7 2016 پایین رده ات رو بذار زمین برو یه پرچمدار اندرویدی بگیر دستت ببین دنیا دست کیه اونوقته که میتونه برتری و ضعف دو گوشی رو بیان کنی و بعد ابراز نظر کنی نه اینکه با تیم جانبازان زیمبابوه بری مسابقه با اروپا! البته جسارت نباشه من منظورم از این مثال آخر شما نیستین کلی میگم.

mojt90
03-02-2021, 07:52
درسته نقل قول کردن تو این تاپیک .....


صحبتتون کاملاً درسته . من قصد تحمیل کردن ندارم . سنم هم طوری نیست که با برند های ژاپنی خاطره داشته باشم . ولی اگر به تعمیر کار های تلویزیون شهرتون

مراجعه کنید . میبینید که تلویزیون های مونتاژی (سامسونگ / ال جی / هایسنس / تی سی ال) بیشترین خرابی رو به ترتیب دارند . حال اگر کسی روی برند

نامبرده اصرار دارد حال برند های نامبرده تلویزیون هایکه به صورت وارداتی هستند بسیار بهتر هستند . در مورد تلویزیون های قدیمی که تمامی برند ها عالی بودن

ولی بحث ما امروز هست . شما اگر به سایت های معروف بین المللی خرید تلویزیون بروید مانند BestBuy و آمازون و .... و نظرات کاربران رو برای پرفروش ترین مدل

ها و یا هر مدل مد نظر خودتون بررسی کنید . میبینید که بیشتری رضایت از برند های ژاپنی بوده است و بیشترین نارضایتی از برند های نامبرده بالا است . نظرم

مبنی بر بد بودن برند های نامبرده نیست ! بلکه بهترین تلویزیون ها مثلا OLED جهان متعلق به ال جی است . و سامسونگ هم همینطور که بهترین کیفیت را دارد .

بحث من بر سر کیفیت ساخت و قطعات داخلی و دوام قطعات است برای بیشتر ایرانی ها و نه درصد کوچک که مشکل اقتصادی دارند و کالای با کیفیتی می خواهند

.حتی به سایت های دیوار و شیپور و ... آگهی ها هم که سر بزنید با انبوهی از تلویزیون های برد سوخته و هاله دار و خط دار شده برند های نامبرده مواجه می

شوید که به دلیل خرابی با کمترین کارکرد (مثلا 3 ماه کارکرد) به فروش گذاشته شده اند ! مجدداً تاکید میکنم من نظرمو تحمیل نکردم . و تجربمو با توجه به فرار از

مسئولیت شرکت های گارانتی و نبود قطعات ، و مشکل اقتصادی اکثریت مردم عرض کردم که برند های مانند برند های پاناسونیک - توشیبا - سونی و ...

خرابی بسیار کمتر دارند و حتی در صورت نبودن گارانتی به دلیل دوام قطعات و کیفیت بهتر مورد اعتماد تر هستند . :»

DJ POLESTAR
03-02-2021, 08:19
صحبتتون کاملاً درسته . من قصد تحمیل کردن ندارم . سنم هم طوری نیست که با برند های ژاپنی خاطره داشته باشم . ولی اگر به تعمیر کار های تلویزیون شهرتون

مراجعه کنید . میبینید که تلویزیون های مونتاژی (سامسونگ / ال جی / هایسنس / تی سی ال) بیشترین خرابی رو به ترتیب دارند . حال اگر کسی روی برند

نامبرده اصرار دارد حال برند های نامبرده تلویزیون هایکه به صورت وارداتی هستند بسیار بهتر هستند . در مورد تلویزیون های قدیمی که تمامی برند ها عالی بودن

ولی بحث ما امروز هست . شما اگر به سایت های معروف بین المللی خرید تلویزیون بروید مانند BestBuy و آمازون و .... و نظرات کاربران رو برای پرفروش ترین مدل

ها و یا هر مدل مد نظر خودتون بررسی کنید . میبینید که بیشتری رضایت از برند های ژاپنی بوده است و بیشترین نارضایتی از برند های نامبرده بالا است . نظرم

مبنی بر بد بودن برند های نامبرده نیست ! بلکه بهترین تلویزیون ها مثلا OLED جهان متعلق به ال جی است . و سامسونگ هم همینطور که بهترین کیفیت را دارد .

بحث من بر سر کیفیت ساخت و قطعات داخلی و دوام قطعات است برای بیشتر ایرانی ها و نه درصد کوچک که مشکل اقتصادی دارند و کالای با کیفیتی می خواهند

.حتی به سایت های دیوار و شیپور و ... آگهی ها هم که سر بزنید با انبوهی از تلویزیون های برد سوخته و هاله دار و خط دار شده برند های نامبرده مواجه می

شوید که به دلیل خرابی با کمترین کارکرد (مثلا 3 ماه کارکرد) به فروش گذاشته شده اند ! مجدداً تاکید میکنم من نظرمو تحمیل نکردم . و تجربمو با توجه به فرار از

مسئولیت شرکت های گارانتی و نبود قطعات ، و مشکل اقتصادی اکثریت مردم عرض کردم که برند های مانند برند های پاناسونیک - توشیبا - سونی و ...

خرابی بسیار کمتر دارند و حتی در صورت نبودن گارانتی به دلیل دوام قطعات و کیفیت بهتر مورد اعتماد تر هستند . :»
خرابی کمتری دارن چون خریدار کمتری دارن گرامی، عین ماشین، مثلا پارس و دنا+ که هردو از یه فروغون سازی در میان اما چون تعداد دنا+ کلا کمتر از پارس هست تو ایران، بری هر تعمیرگاهی میگن پارس فلانه، و هر تعمیرگاهی یه پارس عهد بوقی پارکه چون اکثریت جامعه دارن سوارش میشن پس مسلمه که اونی که دست اکثریت هستش درصدی از ایرادات رو ممکنه به سر خریدار بدشانسش بیاره.
هرچند مقایسه فرغون های داخلی با قطعات تلویزیون رو صحیح نمیدونم ولی مثال بهتری در حال حاضر حضور ذهنم نیست که بیان کنم.
شما بری همون دیوار و شیپور میبینی پارس و 206 و پراید زیاد گذاشتن یا دنا+؟!
بری قسمت گوشی میبینی سامسونگ زیاد گذاشتن یا آیفون؟ آیفونی که فقط پرچمدار تولید میکنه از 1000 تا آگهی ممکنه یکی آیفون باشه بقیه مربوط میشه به سامسونگ و شیائومی و هواوی و... چرا؟ چون کلی گوشی پایین رده دارن تولید میکنن هم میان رده پس مسلما فروشش تو دیوار زیاده اما دلیل بر بد بودن این برندها نیست! یا حتی خود نوکیا شما برو بزن نوکیا ببین چندتا گوشی میاره بس که فروش جهانی و حتی ایرانیش پایین هست بعد مقایسه کن با برندهایی که گفتم، بعد نتیجه بگیر که آیا نوکیا گوشی خوبیه که کم گذاشتن؟ یا یه زمانی گوشی های سونی و HTC میومد الان کجا هستن؟! کل بازار جهانیشون رو بخاطر سیاست غلط و عدم نوآوری های خاص و بروز از دست داد و به تاریخ پیوستن پس قرار نیست هر چی ژاپنی باشه بهترین باشه!
علت اینکه تعمیرکارا هم نونشون رو به الجی و سامسونگ میزنن میخورن دقیقا همینه...

mojt90
03-02-2021, 09:18
...

سلام

فروششون کمه ، قیمت بالاتری در سایز یکسان دارند .

در ایران خریدار کمتری دارند ، در کشور های دیگر و در فروشگاه های بین المللی bestBuy - Amazon و .. چطور ؟

از هر کسی بپرسید به هیچ عنوان نمی تواند منکر کیفیت بالای قطعات و دوام قطعات برند های ژاپنی شود .

با توجه به ودیو های زیاد انگلیسی ، این ودیو نمونه ای فارسی از مقایسه کیفیت ساخت تلویزیون ژاپنی و دیگر برند ها هست .

برای مقایسه برند های دیگر هم گویا صاحب کانال ودیو گذاشته است . و گویای همه چی هست .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به دلیل ممنوعیت نقل قول ، بیایید تصمیم گیری خرید تلویزیون رو بر اساس گفته هایمان به کاربران واگذار کنیم . :»

DJ POLESTAR
03-02-2021, 22:34
سلام

فروششون کمه ، قیمت بالاتری در سایز یکسان دارند .

در ایران خریدار کمتری دارند ، در کشور های دیگر و در فروشگاه های بین المللی bestBuy - Amazon و .. چطور ؟

از هر کسی بپرسید به هیچ عنوان نمی تواند منکر کیفیت بالای قطعات و دوام قطعات برند های ژاپنی شود .

با توجه به ودیو های زیاد انگلیسی ، این ودیو نمونه ای فارسی از مقایسه کیفیت ساخت تلویزیون ژاپنی و دیگر برند ها هست .

برای مقایسه برند های دیگر هم گویا صاحب کانال ودیو گذاشته است . و گویای همه چی هست .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به دلیل ممنوعیت نقل قول ، بیایید تصمیم گیری خرید تلویزیون رو بر اساس گفته هایمان به کاربران واگذار کنیم . :»
همین که به یک ویدیو فارسی ایرانی اشاره کردید، نیازی به ادامه بحث با شما نیست. کل طومار دو پست قبلی من چی گفتم و شما به چی استناد کردید!
تو گوگل سرچ کنید High end ranking of TV flagship 2021 زیاد به حرف این وطنیا گوش ندید!

pro_translator
10-02-2021, 19:00
علت اینکه تعمیرکارا هم نونشون رو به الجی و سامسونگ میزنن میخورن دقیقا همینه...

علت این که تعمیرکارها نونشون رو به LG و Samsung می‌زنن می‌خورن اینه که برخی توی انجمن‌های آنلاین محصولات داخلی رو تخریب می‌کنن و محصولات خارجی رو تبلیغ. بنابراین ملت رو سوق می‌دن به سمت محصولات کره‌ای و ژاپنی تا اون‌ها با پول ما پیشرفت کنن و بیشتر و بیشتر رشد کنن و بینشون رقابت به وجود می‌آد. اگه بودن کسانی که محصولات داخلی رو تبلیغ کنن و مردم ایران پولشون رو حداقل یک نسل بدن محصولات داخلی بخرن اون موقع چهار تا سرمایه‌گذار پیدا می‌شن برند داخلی خودشون رو درست می‌کنن و در نتیجه بین این برندها رقابت به وجود می‌آد و رقابت به وجود بیاد بازار از انحصار خارج می‌شه و کیفیت محصولات می‌ره بالا و در نتیجه صنعت الکترونیک ایران پیشرفت می‌کنن اگه، فقط اگه، افرادی باشن که توی انجمن‌های آنلاین تولیدکنندگان داخلی رو فرغون‌ساز و این چیزها صدا نکنن. مگه هیوندای و سامسونگ و LG از روز اول بهترین محصولات دنیا رو تولید می‌کردن؟ هیوندای انقدر ماشین آشغال مثل Pony تولید کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ولی حمایت دید از مردم کره که الان ماشین‌هاش شده‌ان آرزوی جوون‌های ما توی اینور دنیا. این جملات برای کی آشنا هستن؟

* تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه‌ی ایرانی
* حمایت از کالای ایرانی
* رونق تولید
* جهش تولید

حالا یه سری می‌آن می‌گن آشغاله محصولات که ما نمی‌خریم.

اولا که محصولات تولید خودتونه،‌ دوما اگه محصولات کیفیت عالی داشتن که نیاز به حمایت نبود. همه خودشون می‌رفتن می‌خریدن.


اقتصاد ما ایرانی‌ها رو می‌شه توی این چرخه خلاصه کرد:

یه میهن‌پرست پیدا می‌شه توی ایران یه شرکت دانش‌بنیان می‌زنه معادل داخلی مثل بیسفون به جای تلگرام و واتس‌اپ تولید می‌کنه
مردم ایران انتظارشون چون بالاست انتظار دارن جوون‌های ۱۷-۱۸ ساله‌ی بی‌تجربه‌ی ما چیزی در حد فیس‌بوک تولید بکنن
بعد محصول داخلی رو مسخره می‌کنن و می‌گن کیفیت نداره و چینیه
از اونور پروپاگاندا می‌شه که همه‌ی اطلاعات شما دست سپاه می‌ره و جاسوسی می‌کنن
بعد مردم از محصول حمایت نمی‌کنن
بعد می‌گن چرا حمایت نمی‌شه از محصولات داخلی (انتظار دارن «اون‌ها» این کارو بکنن همه‌چی دست «اون‌هاست»)
بعد دولت یه قدم فراتر می‌ذاره و اپ خارجی رو در حمایت از نمونه‌ی داخلی فیلتر می‌کنه تا مردم رو سوق بده به سمت داخل
بعد پروپاگاندای غرب می‌گه آزادی بیان نداریم و مردم هم همراهش می‌شن طبق معمول و با VPN فیلتر رو دور می‌زنن
بعد اون شرکت ورشکست می‌شه و جوون‌ها بیکار می‌شن
بعد همه می‌گن چرا جوون‌ها بیکارن؟
بعد آمریکا می‌بینه دست ما زیر سنگشه (مثل اپ تیک تاک) و می‌آد ما رو تحریم می‌کنه و علت تحریم رو هم فعالیت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی معرفی می‌کنه تا باز هم مردم حکومت رو فحش بدن
بعد مردم می‌گن چرا اپلیکیشن جایگزین داخلی نداریم؟

:thumbsdow

//

من توی این پست نه چیزی رو تحمیل کردم نه چیزی رو رد، این‌ها صرفا حقایق هستن...

DJ POLESTAR
11-02-2021, 05:43
علت این که تعمیرکارها نونشون رو به LG و Samsung می‌زنن می‌خورن اینه که برخی توی انجمن‌های آنلاین محصولات داخلی رو تخریب می‌کنن و محصولات خارجی رو تبلیغ. بنابراین ملت رو سوق می‌دن به سمت محصولات کره‌ای و ژاپنی تا اون‌ها با پول ما پیشرفت کنن و بیشتر و بیشتر رشد کنن و بینشون رقابت به وجود می‌آد. اگه بودن کسانی که محصولات داخلی رو تبلیغ کنن و مردم ایران پولشون رو حداقل یک نسل بدن محصولات داخلی بخرن اون موقع چهار تا سرمایه‌گذار پیدا می‌شن برند داخلی خودشون رو درست می‌کنن و در نتیجه بین این برندها رقابت به وجود می‌آد و رقابت به وجود بیاد بازار از انحصار خارج می‌شه و کیفیت محصولات می‌ره بالا و در نتیجه صنعت الکترونیک ایران پیشرفت می‌کنن اگه، فقط اگه، افرادی باشن که توی انجمن‌های آنلاین تولیدکنندگان داخلی رو فرغون‌ساز و این چیزها صدا نکنن. مگه هیوندای و سامسونگ و LG از روز اول بهترین محصولات دنیا رو تولید می‌کردن؟ هیوندای انقدر ماشین آشغال مثل Pony تولید کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ولی حمایت دید از مردم کره که الان ماشین‌هاش شده‌ان آرزوی جوون‌های ما توی اینور دنیا. این جملات برای کی آشنا هستن؟

* تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه‌ی ایرانی
* حمایت از کالای ایرانی
* رونق تولید
* جهش تولید

حالا یه سری می‌آن می‌گن آشغاله محصولات که ما نمی‌خریم.

اولا که محصولات تولید خودتونه،‌ دوما اگه محصولات کیفیت عالی داشتن که نیاز به حمایت نبود. همه خودشون می‌رفتن می‌خریدن.


اقتصاد ما ایرانی‌ها رو می‌شه توی این چرخه خلاصه کرد:

یه میهن‌پرست پیدا می‌شه توی ایران یه شرکت دانش‌بنیان می‌زنه معادل داخلی مثل بیسفون به جای تلگرام و واتس‌اپ تولید می‌کنه
مردم ایران انتظارشون چون بالاست انتظار دارن جوون‌های ۱۷-۱۸ ساله‌ی بی‌تجربه‌ی ما چیزی در حد فیس‌بوک تولید بکنن
بعد محصول داخلی رو مسخره می‌کنن و می‌گن کیفیت نداره و چینیه
از اونور پروپاگاندا می‌شه که همه‌ی اطلاعات شما دست سپاه می‌ره و جاسوسی می‌کنن
بعد مردم از محصول حمایت نمی‌کنن
بعد می‌گن چرا حمایت نمی‌شه از محصولات داخلی (انتظار دارن «اون‌ها» این کارو بکنن همه‌چی دست «اون‌هاست»)
بعد دولت یه قدم فراتر می‌ذاره و اپ خارجی رو در حمایت از نمونه‌ی داخلی فیلتر می‌کنه تا مردم رو سوق بده به سمت داخل
بعد پروپاگاندای غرب می‌گه آزادی بیان نداریم و مردم هم همراهش می‌شن طبق معمول و با VPN فیلتر رو دور می‌زنن
بعد اون شرکت ورشکست می‌شه و جوون‌ها بیکار می‌شن
بعد همه می‌گن چرا جوون‌ها بیکارن؟
بعد آمریکا می‌بینه دست ما زیر سنگشه (مثل اپ تیک تاک) و می‌آد ما رو تحریم می‌کنه و علت تحریم رو هم فعالیت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی معرفی می‌کنه تا باز هم مردم حکومت رو فحش بدن
بعد مردم می‌گن چرا اپلیکیشن جایگزین داخلی نداریم؟

:thumbsdow

//

من توی این پست نه چیزی رو تحمیل کردم نه چیزی رو رد، این‌ها صرفا حقایق هستن...
شما نه چیزی رو تحمیل کردی نه رد اما اینکه فکر میکنی حقایق رو بنا کردی تو خیال خودت کردی!:thumbsdow
شما داری یه اقتصاد پویا و آزاد با حکومتی مردمی رو با حکومت ایران مقایسه میکنی که کل حرفت از بیخ و بن اشتباه از آب در میاد دیگه!
حکومتی که اگر اشتباه نکنم در ظاهر 60 درصد اقتصاد کلانش دست سپاه هستش (در باطن عاقلان دانند!!!) با حکومتی های لیبرال دموکراسی مقایسه میکنی!؟
صنعت فرغون سازی ایران و خودروسازی کره مثال جالبی بود اما تا حالا فکر کردی مسیری که ایران و کره جنوبی در خودروسازی طی کردند چه تفاوتی باهم داشته؟! لابد اینم تقصیر ماست که ساپورتشون نکردیم!؟ نه اینکه پاتو میذاری خیابون میلیون ها خودروی سایپایی و ایران خودرویی نمیبینی! این اسمش رقابت نیست انحصاره! 40 و اندی سال داریم حمایتشون میکنیم هر قیمتی میگن صف میکشیم حتی ماشین به قید قرعه با دریافت وجه کامل تحویل سه ماهه و یک ساله میدن باز صف میبندیم! پس کو؟ کو اون پیشرفت و رونق و جهش؟؟؟
کلا مسیرهایی که ما میریم فارغ از ماهیتش سر آخر به انحصار تبدیل میشه و صنعتی که به انحصار تبدیل بشه محکوم به شکسته مگر اینکه در مملکت رو تخته کنی و واردات رو ممنوع اونوقت بزور میتونی مشتری واسه جنست پیدا کنی! مثل همین فرغون ها که مجاب به خریدش میشیم و با خریدش باز هم هر دو غول فرغون ساز ایران زیانده ترین شرکت های دولتی هستند که جز زیان به اقتصاد کلان کشور چیزی عاید این ملت و مرز و بوم نکردند! ایران خودرو زیان انباشته اش به بیش از 25 هزار میلیار تومان در ظاهر رسیده، باطن را عاقلان دانند! مگه آمریکا که خودش تسلا، جنرال موتورژ، فورد، شورلت و... داره درشو برای خودروهای خارجی تخته کرده که خودروهای کرده ای تو خیابونای آمریکا جولان میدن، قیمت جهانی بسیار پایینتری هم نسبت به بقیه برندها دارن.
تو اقتصاد فلجی که توسط کاردان اداره نمیشه و قانون اساسی قرون وسطی‌ای داره حرف از حمایت نزن و با کره و ژاپن و اروپا و آمریکا مقایسه نکن!
کدام محصولتان در طی این چندین سال کیفیت و کارایی یک محصول خارجی را داشته؟! تنها دلیلی که میتونید بیارید و از جواب طفره برید تنها القای تحریم و دژژژمن هستش که 42 ساله دارید نون‌تون رو به تحریم و دژمن میزنید میخورید پس انتظار نداشته باش یه محصول وطنی هم کیفیت و مرغوبیت یه محصول خارجی رو داشته باشه بعد 100 سال دیگه هم با همین شیوه مدیریت بهش نمیتونید برسید. این ربطی به هموطنات نداره این ربطی به عدم حمایت از کالای خودی نداره این یه شیوه مدیریتی و رانتی مازوخیستی هستش که تنها در کشورهای عقب افتاده دیکتاتوری فاشیستی و آنارشیستی یافت میشه!
قرار نیست یه شبه ره صد ساله رو بری وقتی پتانسیلش رو نداری! وقتی پتانسیل تولید گوشی نداری و از غافله عقبی هزینه ای برای خط مونتاژ شاهین و GLX سراسر با قطعات چینی نکن که دستت یه کاسه خالی هم نمیدن، دنبال تولید خودرو با موتور و طراحی کره و فرانسه (که البته مال 30 سال پیششون هست) مباش، دنبال تولید تلویزیون و یخچال و لباسشویی با موتور و بردها و پنل های چینی مباش و اگه پافشاری زیادی برای تولید داری اول فونداسیون حکومتیت و قانون اساسیت رو تحکیم و اصلاح ببخش، بعد!
حرف از میهن پرست میزنی؟! مگه میهن پرستی و اصالت واژه میهن پرستی و عرق ملی گذاشتن که یه فرد عادی بتونه تو این خراب شده استارت آپی شروع کنه! شرکت دانش بنیانی نظیر بیسفون و آی گپ و سروش ده ها کوفت و زهرماره دیگه... مطمئن باش از ارثیه باباشون تمکین مالی نشدن، وام حکومتی گرفنن یا ساپورت حکومتی شدن! و باز تاکید میکنم تا قانون اساسی معلول و حکومتی فلج داریم حرف از این خزبعلات نزنید لطفا!


بعد دولت یه قدم فراتر می‌ذاره و اپ خارجی رو در حمایت از نمونه‌ی داخلی فیلتر می‌کنه تا مردم رو سوق بده به سمت داخل
بعد پروپاگاندای غرب می‌گه آزادی بیان نداریم و مردم هم همراهش می‌شن طبق معمول و با VPN فیلتر رو دور می‌زنن
بعد اون شرکت ورشکست می‌شه و جوون‌ها بیکار می‌شن
بعد همه می‌گن چرا جوون‌ها بیکارن؟
بعد آمریکا می‌بینه دست ما زیر سنگشه (مثل اپ تیک تاک) و می‌آد ما رو تحریم می‌کنه و علت تحریم رو هم فعالیت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی معرفی می‌کنه تا باز هم مردم حکومت رو فحش بدن
بعد مردم می‌گن چرا اپلیکیشن جایگزین داخلی نداریم؟
شما تو اپ گیر نکن همه چیزمون اینجوریه گرامی! و این راهش نیست و هیچ وقت جواب نداده، نمیده و نخواهد داد. تنها که اپ نیست، میبینه کانالهای تلویزیون داخلی حکومتیش بیننده نداره رو ماهواره پارازیت میندازه، میبینه ملت ریختن برای سرگرمی های کوچک و اندک برای دانلود فیلم، میزنه هرچی سایت دانلود فیلم درست و درمون هست فیلتر میکنه بعد فیلیمو و نماوا و... رو به زور قالب میکنه کاسبی هم نداره، میبینه هزینه گمرگ سنگین نکشه رو خودروهای خارجی یه احدی سوار فرغون های اینا نمیشه، میبینه مودم های مطرح و بروز دنیا مثل ایسوس و دی لینک و تی پی لینک کل بازار جهانی و البته ایران رو گرفته و خودش هم تونسته مونتاژ مودم های معمولی و رده پایینی با تجهیزات تمام چینی سر هم کنه، میزنه جلوی واردات اونا رو میگیره بعد قیمت اونا سر به فلک میکشه! خوبه توانایی تولید بیشتر لوازم الکترونیکی اعم از حافظه و هارد و مادربورد و چیپست و رم و فلش و گوشی و هدیونیت و پرینتر و دستگاههای فتوکپی هزارتا چیز دیگه نداره وگرنه سرتاسر مملکت کلا حصار کشی میشد! میخوای تا هزار تا تیتر بنویسم از این انحصار مازوخیستی که نه تنها راه چاره نیست بلکه عامل بدبختی هستش!
اول قانون اساسی تون رو همگام با خواست اکثریت ملت‌تون تدوین کنید، بعد استارت آپی خواستید شروع کنید، شروع کنید، کاری به کار بقیه هم نداشته باشید یه مدت بگذره و آزمون و خطاهاتون برطرف بشه ملت خودشون میان سمتتون و رگ غیرت ملی میهنی هم خود به خود باد میکنه میترکه اما با این روش نه رگی مونده نه یک سی سی خون!

بامدادنیکنفس
11-02-2021, 07:29
هر دو عزیز راست مطلب رومیگن 1-1


هم مردم ما مردم خالطوری هستند که بیخود پاچه خوری اسرائیل و امریکا را میکنند بدون اونکه اون ها ارزنی برای ما ارزش قائل باشند .

هم جکومت ما به فکر مردم نیست و مردم را به این روز انداخته وبه خصوص بعد از دوره دکتر مهرورز روزهاشون به شمارش افتاده و فقط به فکر جمع کردن پول و پله برای خودشون هستند که پس فردا اگر در رفتن پول داشته باشن .

مردم ما هم که مردم آگاهی نیستن یکی فقر اقتصادی هست که اجازه نمیده فراتر از دبی و ترکیه سفر کنن ، یکی فقر فرهنگی که مردم ما همه پول شون را صرف ازدواج و بچه دار شدن و دوباره ازدواج مجدد و هوس بازی میکنن ..

اگه اون سوئدی میره دور دنیا را میگرده و تجربیات ش رو تو اینترنت مینویسه . مردم ما به فکر اینن که چجوری زن اول شون را طلاق بدن برن زن دوم بگیرن . خب معلو.مه مقایسه این مردم با کره جنوبی بیهوده است ...

اینو که دیگه جکومت تو پاچه مردم نکرده دوست گرامی // که مردم ما از هر دوکلمه ای که میگن یکی ش یا غیرت هست یا ناموس .
خودشون صد بار گفتن که دین ما در مورد علم هم حرف زده . ناموس و غیرت فقط باکرگی نیست و زن باید کمالات اخلاقی هم داشته باشه و از این خزبعلات ها (البته همه این ها به دروغ )

تا این مردم به خود بیان یک نسل که نه ، دو سه نسل طول میکشه و به عمر ماها نمیرسه اونم زیر پرچم این حکو.مت ...
جوونی که موهاشو سیخ میکنه پژو پارس سوار میشه ، بعد وسط خیابون داد میزنه که الان ماه فلان هست .. این یارو داره دم غروب تو خیابون دلستر میخوره ... خب وقتی جوون مملکت این باشه دیگه وای به حال این مملکت .

اروپا اگه پیش رفت کرد اول با فلاسفه و ضد دین ها مثل مارتین لوتر و نیچه و کانت و شیلر و غیره شروع شد . اول دین خودشون را زیر سوال بردن ... بعد پیشرفت کردن . پیشرفت های پزشکی و صنعتی و علمی و غیره

ما میخوایم یه شبه ره صد ساله را طی کنیم و به قول اقا از راه های میان بر برسیم . خب نمیتونیم و مسلما توش میمونیم و یه جکومت دست نشونده اسرائیل میاد سرکار و ما همچنان بدبخت و عقب مونده میمونیم .

italodance
11-02-2021, 09:02
* تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه‌ی ایرانی
* حمایت از کالای ایرانی
* رونق تولید
* جهش تولید

حالا یه سری می‌آن می‌گن آشغاله محصولات که ما نمی‌خریم.

اولا که محصولات تولید خودتونه،‌ دوما اگه محصولات کیفیت عالی داشتن که نیاز به حمایت نبود. همه خودشون می‌رفتن می‌خریدن.


اقتصاد ما ایرانی‌ها رو می‌شه توی این چرخه خلاصه کرد:

یه میهن‌پرست پیدا می‌شه توی ایران یه شرکت دانش‌بنیان می‌زنه معادل داخلی مثل بیسفون به جای تلگرام و واتس‌اپ تولید می‌کنه
مردم ایران انتظارشون چون بالاست انتظار دارن جوون‌های ۱۷-۱۸ ساله‌ی بی‌تجربه‌ی ما چیزی در حد فیس‌بوک تولید بکنن
بعد محصول داخلی رو مسخره می‌کنن و می‌گن کیفیت نداره و چینیه
از اونور پروپاگاندا می‌شه که همه‌ی اطلاعات شما دست سپاه می‌ره و جاسوسی می‌کنن
بعد مردم از محصول حمایت نمی‌کنن
بعد می‌گن چرا حمایت نمی‌شه از محصولات داخلی (انتظار دارن «اون‌ها» این کارو بکنن همه‌چی دست «اون‌هاست»)
بعد دولت یه قدم فراتر می‌ذاره و اپ خارجی رو در حمایت از نمونه‌ی داخلی فیلتر می‌کنه تا مردم رو سوق بده به سمت داخل
بعد پروپاگاندای غرب می‌گه آزادی بیان نداریم و مردم هم همراهش می‌شن طبق معمول و با VPN فیلتر رو دور می‌زنن
بعد اون شرکت ورشکست می‌شه و جوون‌ها بیکار می‌شن
بعد همه می‌گن چرا جوون‌ها بیکارن؟
بعد آمریکا می‌بینه دست ما زیر سنگشه (مثل اپ تیک تاک) و می‌آد ما رو تحریم می‌کنه و علت تحریم رو هم فعالیت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی معرفی می‌کنه تا باز هم مردم حکومت رو فحش بدن
بعد مردم می‌گن چرا اپلیکیشن جایگزین داخلی نداریم؟

:thumbsdow

//

من توی این پست نه چیزی رو تحمیل کردم نه چیزی رو رد، این‌ها صرفا حقایق هستن...

همه این صحبتهای شما از خط اول اشتباه و از بی اطلاعی هست.

لفافه بازی میهن پرستی و حمایت هم نکنید. دوست محترم تمامی این اقدامات همگی غیر قانونی هست حتی موسیقی یک تبلیغ تلویزیونی هم دزدی و کپی رایت دور زدن هست بعد فکر کردین هیچکی نمیفهمه ؟ نبوغ ایرانی بوده؟
بخاطر کسب مال همه کار می کنند کپی دزدی ......همه چی تو کشور قطع ارتباطی ما با دنیا بر گرفته از غرب هست.

با دزدی و کپی به منظور کسب پول حرام و سود فلان باید هم مردم ازشون دوری کنند.

کسی محبوب ملت میشه که خودش ایده دار باشه نه با دزدی و متاسفانه با این وضع کشور که بالایی ها خودشون اونجورند امید به پایینش نیست.

alipencia
12-02-2021, 22:54
علت این که تعمیرکارها نونشون رو به LG و Samsung می‌زنن می‌خورن اینه که برخی توی انجمن‌های آنلاین محصولات داخلی رو تخریب می‌کنن و محصولات خارجی رو تبلیغ. بنابراین ملت رو سوق می‌دن به سمت محصولات کره‌ای و ژاپنی تا اون‌ها با پول ما پیشرفت کنن و بیشتر و بیشتر رشد کنن و بینشون رقابت به وجود می‌آد. اگه بودن کسانی که محصولات داخلی رو تبلیغ کنن و مردم ایران پولشون رو حداقل یک نسل بدن محصولات داخلی بخرن اون موقع چهار تا سرمایه‌گذار پیدا می‌شن برند داخلی خودشون رو درست می‌کنن و در نتیجه بین این برندها رقابت به وجود می‌آد و رقابت به وجود بیاد بازار از انحصار خارج می‌شه و کیفیت محصولات می‌ره بالا و در نتیجه صنعت الکترونیک ایران پیشرفت می‌کنن اگه، فقط اگه، افرادی باشن که توی انجمن‌های آنلاین تولیدکنندگان داخلی رو فرغون‌ساز و این چیزها صدا نکنن. مگه هیوندای و سامسونگ و LG از روز اول بهترین محصولات دنیا رو تولید می‌کردن؟ هیوندای انقدر ماشین آشغال مثل Pony تولید کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ولی حمایت دید از مردم کره که الان ماشین‌هاش شده‌ان آرزوی جوون‌های ما توی اینور دنیا. این جملات برای کی آشنا هستن؟

* تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه‌ی ایرانی
* حمایت از کالای ایرانی
* رونق تولید
* جهش تولید

حالا یه سری می‌آن می‌گن آشغاله محصولات که ما نمی‌خریم.

اولا که محصولات تولید خودتونه،‌ دوما اگه محصولات کیفیت عالی داشتن که نیاز به حمایت نبود. همه خودشون می‌رفتن می‌خریدن.


اقتصاد ما ایرانی‌ها رو می‌شه توی این چرخه خلاصه کرد:

یه میهن‌پرست پیدا می‌شه توی ایران یه شرکت دانش‌بنیان می‌زنه معادل داخلی مثل بیسفون به جای تلگرام و واتس‌اپ تولید می‌کنه
مردم ایران انتظارشون چون بالاست انتظار دارن جوون‌های ۱۷-۱۸ ساله‌ی بی‌تجربه‌ی ما چیزی در حد فیس‌بوک تولید بکنن
بعد محصول داخلی رو مسخره می‌کنن و می‌گن کیفیت نداره و چینیه
از اونور پروپاگاندا می‌شه که همه‌ی اطلاعات شما دست سپاه می‌ره و جاسوسی می‌کنن
بعد مردم از محصول حمایت نمی‌کنن
بعد می‌گن چرا حمایت نمی‌شه از محصولات داخلی (انتظار دارن «اون‌ها» این کارو بکنن همه‌چی دست «اون‌هاست»)
بعد دولت یه قدم فراتر می‌ذاره و اپ خارجی رو در حمایت از نمونه‌ی داخلی فیلتر می‌کنه تا مردم رو سوق بده به سمت داخل
بعد پروپاگاندای غرب می‌گه آزادی بیان نداریم و مردم هم همراهش می‌شن طبق معمول و با VPN فیلتر رو دور می‌زنن
بعد اون شرکت ورشکست می‌شه و جوون‌ها بیکار می‌شن
بعد همه می‌گن چرا جوون‌ها بیکارن؟
بعد آمریکا می‌بینه دست ما زیر سنگشه (مثل اپ تیک تاک) و می‌آد ما رو تحریم می‌کنه و علت تحریم رو هم فعالیت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی معرفی می‌کنه تا باز هم مردم حکومت رو فحش بدن
بعد مردم می‌گن چرا اپلیکیشن جایگزین داخلی نداریم؟

:thumbsdow

//

من توی این پست نه چیزی رو تحمیل کردم نه چیزی رو رد، این‌ها صرفا حقایق هستن...

پیشرفت مملکت در درجه اول به دولتشه نه به خرید مردم..دولتی که همه صنایع رو نابود کرده و همه کارخونه ها رو تعطیل..در مورد برند داری حرف میزنی که سرمایه گذار بیاد بزنه؟ میشه بگی سر برندهایی مثل کفش ملی و ارج چی اومد؟!کفش ملی که روزگاری با اروپا هم صادر میشد؟!
واقعا نمیدونم این حرفها رو از کجات در میاری از هیوندا حمایت کردن مردم کره؟ 40 سال مردم دارن آشغالهای ایرانخودرو و سایپا رو میخرن چی شد؟
بعد 20 سال داشبورد پراید رو عوض کردن و به ملت قالب کردن بعد دو تا ماشین مثل دنا با کمک خارجی ها طراحی و تولید کردن با قیمت نجومی کردن توی پاچه ملت اونوقت این صفها و هجوم ها که برای ثبت نام بود چی بود اسمش حمایت نبود؟ تعارف نکن بگو حمایت نبود
...ملت پولشون رو مگه از سر راه آوردن خرج جنس بی کیفیت و آشغال داخل کنن ؟!

- - - Updated - - -

italodance
13-02-2021, 09:28
یک ارگان نظامی بیشترین پول ملت را داره؟!!! یعنی چه؟ کجای دنیا اینجوریه اخه؟ (بجز کره شمالی و سودان و چند کشور افریقایی) کلا اسم دیگرش ارگان پول ساز هست.

شما بین یک ارگان نظامی همینجور بی نهایت پول داره که میاد همه جا سبز میشه. همه صنایع؟ بعد پول ساخت اپ نرم افزار فیلم و سریال گوشی ماشین نیروگاه و ......

یا مردم نمیفهمند یا دوست محترم [pro_translator]

پروگاندا زمانی پروگانداست که مفهوم بده نه شعار. تولید ملی؟ آهان تولید تحمیلی و زوری هستش. :wac: آزادی بیان؟ آزادی انتخاب هم نداریم.

آدم یاد کارتل ها میافته همه جا پول میشورند.

mohsenP3000
28-02-2021, 11:42
این مطلب ربطی به بحث اخیر دوستان نداره. هنوز وقت نکردم مطالعه کنم که جریان از چه قراره.

یه جندتا تجربه داشتم که بد نیست بگم.

ببینید متاسفانه چیزی که ما به اسم عقده یا افراد عقده ای می شناسیم در مملکت فراوان شدن و نادانسته ها و ناتوانی و شکست های خودشون رو بهانه و توجیهی برای آسیب به دیگران می دونن. دیروز یه تاپیک در مورد نت ماهواره ای بالا اومده بود که من چند نکته رو اشاره کردم و بعد طرف از شدت عقده زجرکش شد.:blink: . البته مشخص بود که اهل دروغ و داستان هست و من اصلا جوابش هم ندادم. ولی کسی که به شبکه آشنا باشه می دونه که چه درآمدی داره. بگذریم یه توضیح کلی برای همه حتی خودم.

یه چیز رو در نظر داشته باشید، مد شده توی اینستا آقای x , y , z که حتی شعور صحبت کردن هم ندارن میان و جوون ها رو به فرار از دانشگاه و درآمد چند ده میلیاردی تشویق می کنن و بعد حالا به بهانه فروش کتاب و آموزش شون یا بیت کوین یا بورس و .... اندک سرمایه ملت رو می دزدن.

واقعیت اینه که چنین چیزهایی قطعا امکان پذیر نیست. بله می شه با تحصیلات غیر آکادمیک هم پولدار شد و حتی پولدارتر ولی باید مسیرتون رو بشناسید. مثلا اگر طی 8 ترم دانشگاه قراره مدرک مهندسی کامپیوتر بگیرید و آخرش فقط زبان c و مثلا 3d max یاد گرفته باشید باختید ولی می تونید دانشگاه نرید و در شبکه استاد بشید و مدرک بین المللی بگیرید (حدودا دوسال زمان می بره و هزینه هاش یک سوم هزینه کل 4 سال دانشگاه آزاد درمیاد) راحت روزی 300 تا 1500 درمیارید.(بستگی به این که چه کاری باشه مثلا دوربین مداربسته از 1 تا 4 عدد 300 هزینه داره و نیازی هم نیست چیزی تهیه کنید فقط باید آی پی 4 تا دوربین رو به DVR بدید. همین) حالا این کوچک ترین کار هست.

پولدار شدن هم کار پیچیده و سختی نیست کافیه از مهارت هاتون در زمان درست، استفاده درست کنید. مثلا سال پیش همین موقع ها بود که یکی از دوستان در شمال کشور وضع مالی خیلی بدی داشت و توی آژانس شهرشون کار می کرد (اسنپ و تپ سی حداقل اون موقع در شهرشون فعال نبود) دست بر قضا به علت شکایت یکی از مسافران هم از آژانس اخراج شد. ماشینش هم قسطی بود و خانمش که در مهد کودک کار می کرد قسط ها رو می داد خلاصه این ها تا فروردین ماه دیگه کارشون داشت به جدایی می کشید که متوجه شد به خاطر کرونا و تعداد مریض های بستری از این نگهدارنده های سرم کم شده و بیمارستان ها کمبود دارن (البته قبلا هم توی سرش چنین افکاری بود همیشه) ایشون به جوشکاری آشنا بود و یه مدت که فرفوژه تو ایران مد شده بود در تولیدی ها کار کرده بود. شروع کرد به تولید این نگهدارنده ها و به لوازم پزشکی های شهرشون می فروخت بعد از همون درآمد کارش رو توسعه داد و یه سوله اجاره کرد و این بار علاوه بر نگهدارنده سرم، تخت خواب بیمارستان و یه سری میز و کشو و کارهای اینچنینی هم تولید کرد. الان کار و بارش راه افتاده و یواش یواش داره پول در میاره. تازه برادر زن و داداش و چندتا از دوستانش هم تو همین سوله آورده و کار می کنن. مثال هایی از این دست تو همین ایران کم نیست. تازه مالیات و ... نباید بده.

italodance
28-02-2021, 13:53
باز خوبه تجربه شما تو انجمن
طرف اصلا تو باغ نیست آمده یک متن ۲۰ سال پیش رو کپی کرده تو انجمن به عنوان محدودیتهای اپل نمیدونم بلوتوث نداره، اس ام اس....

بی سوادی بی منطقی دیگه گذشته و آینده نداره، کسی که عقده ای هست و فاقد تجربه و نااگاهی همین میشه دیگه، انگار من برم یک کالایی را بدون هیچ بررسی علم سواد بخرم بعد بندازم یک گوشه بگم بد خریدی بود.

مگه آدمی باید تو همه جا باشه؟!/

pro_translator
06-03-2021, 19:35
پیشرفت مملکت در درجه اول به دولتشه نه به خرید مردم..دولتی که همه صنایع رو نابود کرده و همه کارخونه ها رو تعطیل..در مورد برند داری حرف میزنی که سرمایه گذار بیاد بزنه؟ میشه بگی سر برندهایی مثل کفش ملی و ارج چی اومد؟!کفش ملی که روزگاری با اروپا هم صادر میشد؟!
واقعا نمیدونم این حرفها رو از کجات در میاری از هیوندا حمایت کردن مردم کره؟ 40 سال مردم دارن آشغالهای ایرانخودرو و سایپا رو میخرن چی شد؟
بعد 20 سال داشبورد پراید رو عوض کردن و به ملت قالب کردن بعد دو تا ماشین مثل دنا با کمک خارجی ها طراحی و تولید کردن با قیمت نجومی کردن توی پاچه ملت اونوقت این صفها و هجوم ها که برای ثبت نام بود چی بود اسمش حمایت نبود؟ تعارف نکن بگو حمایت نبود
...ملت پولشون رو مگه از سر راه آوردن خرج جنس بی کیفیت و آشغال داخل کنن ؟!

- - - Updated - - -

یعنی شما اگه محصول داخلی رو بخری باز هم اون برند ورشکست می‌شه؟ همین پراید رو شما داری حمایت می‌کنی وگرنه می‌تونی نخری ببین ورشکست می‌شه یا نه.

برندهای داخلی مثل کفش ملی معمولا به محصولات ترک می‌بازن و این که چون دسترسی ایران به SWIFT قطع شده امکان انتقال پول به داخل وجود نداره و امکان صادرات نیست.

یعنی اگه مردم کره فقط ماشین آمریکایی می‌خریدن برند هیوندای باز هم رشد می‌کرد؟

این که ایران خودرو و سایپا مافیا راه انداخته‌ان علتش همینه که مردم توانایی خرید برندهای خارجی رو ندارن. من نگفتم ما بی‌عیب و نقص هستیم. ولی به این فکر کرده‌ای که کی داره این کارها رو با ما می‌کنه؟ چینی‌ها؟ ژاپنی‌ها؟ روس‌ها؟ خود ما ایرانی‌ها. ما ایرانی‌ها هستیم که داریم خودمون رو بدبخت می‌کنیم. بحث هم بحث ماشین نبود، اپ بیس‌فون یکی از بهترین پیام‌رسان‌های دنیاست که کانال رو معرفی کرد. حتی قبل از تلگرام.

نکرده‌ان، خود ما ایرانی‌ها داریم این کارها رو با خودمون می‌کنیم. شما خیلی دلت می‌سوزه، به بچه‌ات که نسل بعد قراره بیاد کشور رو دستش بگیره حلال و حرام و وجدان کاری یاد بده. وقتی این حرف رو بزن که خودت توانایی اختلاس و دزدی داشتی این کار رو نکنی.

توی ایران مافیا هست سر این چیزها. ولی دلیل نمی‌شه توی همه‌ی بخش‌ها باشه.

مثلا محصولات چینی و ترکی که ملت ما عمری خریدن بهترین اجناس بودن؟ ترکیه زمان جنگ ایران و عرق واسه یه قرون دو هزار لونگ می‌نداخت انقدر ما ایرانی‌ها ازش خریدیم پیشرفت کرد.

بله ملت ما وقتی می‌رن دو برابر قیمت محصولات داخلی می‌ده برند خارجی می‌خره چون چشمش دنبال زرق و برقه و اضافی خرج می‌کنه سر محصولات لاگژری یعنی پول از سر راه آورده‌ان.

:)

pro_translator
06-03-2021, 19:42
یک ارگان نظامی بیشترین پول ملت را داره؟!!! یعنی چه؟ کجای دنیا اینجوریه اخه؟ (بجز کره شمالی و سودان و چند کشور افریقایی) کلا اسم دیگرش ارگان پول ساز هست.

شما بین یک ارگان نظامی همینجور بی نهایت پول داره که میاد همه جا سبز میشه. همه صنایع؟ بعد پول ساخت اپ نرم افزار فیلم و سریال گوشی ماشین نیروگاه و ......

یا مردم نمیفهمند یا دوست محترم [pro_translator]

پروگاندا زمانی پروگانداست که مفهوم بده نه شعار. تولید ملی؟ آهان تولید تحمیلی و زوری هستش. :wac: آزادی بیان؟ آزادی انتخاب هم نداریم.

آدم یاد کارتل ها میافته همه جا پول میشورند.

چی داری می‌گی شما مرد حسابی این اراجیف چیه اینجا نوشته‌ای؟

من می‌گم از اپ داخلی حمایت کنیم پیشرفت کنه دستمون زیر سنگ خارجی نباشه که مثلا تیک تاک فیلتر کرد بدون اپ نمونیم (تجربه) شما توی تاپیک تجربه می‌نویسی ما آزادی بیان نداریم؟

این حرف‌ها اینجا جاش نیست.

کی تولید می‌کنه توی ایران؟ من جوونی که سر کار رفته‌ام؟ کی حمایت نمی‌کنه؟ شمای غرب‌پرست که انتظار داری بدون حمایت من پیشرفت کنم؟

pro_translator
06-03-2021, 19:47
همه این صحبتهای شما از خط اول اشتباه و از بی اطلاعی هست.

لفافه بازی میهن پرستی و حمایت هم نکنید. دوست محترم تمامی این اقدامات همگی غیر قانونی هست حتی موسیقی یک تبلیغ تلویزیونی هم دزدی و کپی رایت دور زدن هست بعد فکر کردین هیچکی نمیفهمه ؟ نبوغ ایرانی بوده؟
بخاطر کسب مال همه کار می کنند کپی دزدی ......همه چی تو کشور قطع ارتباطی ما با دنیا بر گرفته از غرب هست.

با دزدی و کپی به منظور کسب پول حرام و سود فلان باید هم مردم ازشون دوری کنند.

کسی محبوب ملت میشه که خودش ایده دار باشه نه با دزدی و متاسفانه با این وضع کشور که بالایی ها خودشون اونجورند امید به پایینش نیست.

تشنج کردم انقدر حرف‌های شما از این شاخه به اون شاخه پرید... از حمایت از اپ داخلی پریدی به آزادی بیان به کپی‌رایت به دزدی و به غرب.

تمامی حرف‌های شما بی‌پایه و اساس هست و مشخصه شما صبح تا شب نشسته‌ای پای ماهواره و کل ایدئولوژی و تفکرت رو از بالا پایین کردن پیج‌های ضدایرانی اینستا می‌گیری.

کل ایدئولوژی شما همین ۴ خط هست و بیشتر از این حرف‌ها بلد نیستی من امثال شما رو زیاد دیده‌ام حرفی با شما ندارم.

pro_translator
06-03-2021, 19:52
هر دو عزیز راست مطلب رومیگن 1-1


هم مردم ما مردم خالطوری هستند که بیخود پاچه خوری اسرائیل و امریکا را میکنند بدون اونکه اون ها ارزنی برای ما ارزش قائل باشند .

هم جکومت ما به فکر مردم نیست و مردم را به این روز انداخته وبه خصوص بعد از دوره دکتر مهرورز روزهاشون به شمارش افتاده و فقط به فکر جمع کردن پول و پله برای خودشون هستند که پس فردا اگر در رفتن پول داشته باشن .

مردم ما هم که مردم آگاهی نیستن یکی فقر اقتصادی هست که اجازه نمیده فراتر از دبی و ترکیه سفر کنن ، یکی فقر فرهنگی که مردم ما همه پول شون را صرف ازدواج و بچه دار شدن و دوباره ازدواج مجدد و هوس بازی میکنن ..

اگه اون سوئدی میره دور دنیا را میگرده و تجربیات ش رو تو اینترنت مینویسه . مردم ما به فکر اینن که چجوری زن اول شون را طلاق بدن برن زن دوم بگیرن . خب معلو.مه مقایسه این مردم با کره جنوبی بیهوده است ...

اینو که دیگه جکومت تو پاچه مردم نکرده دوست گرامی // که مردم ما از هر دوکلمه ای که میگن یکی ش یا غیرت هست یا ناموس .
خودشون صد بار گفتن که دین ما در مورد علم هم حرف زده . ناموس و غیرت فقط باکرگی نیست و زن باید کمالات اخلاقی هم داشته باشه و از این خزبعلات ها (البته همه این ها به دروغ )

تا این مردم به خود بیان یک نسل که نه ، دو سه نسل طول میکشه و به عمر ماها نمیرسه اونم زیر پرچم این حکو.مت ...
جوونی که موهاشو سیخ میکنه پژو پارس سوار میشه ، بعد وسط خیابون داد میزنه که الان ماه فلان هست .. این یارو داره دم غروب تو خیابون دلستر میخوره ... خب وقتی جوون مملکت این باشه دیگه وای به حال این مملکت .

اروپا اگه پیش رفت کرد اول با فلاسفه و ضد دین ها مثل مارتین لوتر و نیچه و کانت و شیلر و غیره شروع شد . اول دین خودشون را زیر سوال بردن ... بعد پیشرفت کردن . پیشرفت های پزشکی و صنعتی و علمی و غیره

ما میخوایم یه شبه ره صد ساله را طی کنیم و به قول اقا از راه های میان بر برسیم . خب نمیتونیم و مسلما توش میمونیم و یه جکومت دست نشونده اسرائیل میاد سرکار و ما همچنان بدبخت و عقب مونده میمونیم .

همین که شما ایران (وسط خاورمیانه جایی که جنگ هست و تروریسم هست و دور تا دور پایگاه‌های نظامی آمریکا و تحریم و فشار حداکثری و دشمن‌هایی مثل عربستان و اسرائیل و هزار تا مسئله‌ی دیگه) رو با سوئد (شمال اروپا که نه کسی بهش کار داره نه تو تحریمه نه درگیر تروریسم نه محدودیتی برای تجارت بین‌المللی داره و...) مقایسه می‌کنی و فکر می‌کنی حکومت به فکر مردم نیست نشون می‌ده شما هم برداشت درستی از شرایط فعلی ایران نداری. (هدف توهین نیست چون بلاخره بعضی‌ها توی یه زمینه تخصص دارن و بعضی‌ها ندارن. شما هم تخصص‌هایی داری که من ندارم و طبیعیه.)

pro_translator
06-03-2021, 19:57
شما نه چیزی رو تحمیل کردی نه رد اما اینکه فکر میکنی حقایق رو بنا کردی تو خیال خودت کردی!:thumbsdow

بله مشخصه نرود میخ آهنی در سنگ شما هر چقدر برای دیوار حرف بزنی در نهایت برای دیوار حرف زده‌ای جماعتی که شستشوی مغزی شده‌ان پای ماهواره مشخصه با یه پست مغز شستشو شده برنمی‌گرده.

italodance
06-03-2021, 20:17
تشنج کردم انقدر حرف‌های شما از این شاخه به اون شاخه پرید... از حمایت از اپ داخلی پریدی به آزادی بیان به کپی‌رایت به دزدی و به غرب.

تمامی حرف‌های شما بی‌پایه و اساس هست و مشخصه شما صبح تا شب نشسته‌ای پای ماهواره و کل ایدئولوژی و تفکرت رو از بالا پایین کردن پیج‌های ضدایرانی اینستا می‌گیری.

کل ایدئولوژی شما همین ۴ خط هست و بیشتر از این حرف‌ها بلد نیستی من امثال شما رو زیاد دیده‌ام حرفی با شما ندارم.


بله مشخصه نرود میخ آهنی در سنگ شما هر چقدر برای دیوار حرف بزنی در نهایت برای دیوار حرف زده‌ای جماعتی که شستشوی مغزی شده‌ان پای ماهواره مشخصه با یه پست مغز شستشو شده برنمی‌گرده.


دوست محترم همینکه آمدی به من و بقیه تهمت می‌زنی برام کافیه نیازی به بحث نیست. شخصیت گویاست.

pro_translator
06-03-2021, 20:30
دوست محترم همینکه آمدی به من و بقیه تهمت می‌زنی برام کافیه نیازی به بحث نیست. شخصیت گویاست.

بله چشم حق با شماست. بفرمایید. بفرمایید لطفا. :)

DJ POLESTAR
07-03-2021, 21:00
بله مشخصه نرود میخ آهنی در سنگ شما هر چقدر برای دیوار حرف بزنی در نهایت برای دیوار حرف زده‌ای جماعتی که شستشوی مغزی شده‌ان پای ماهواره مشخصه با یه پست مغز شستشو شده برنمی‌گرده.
سلام مومن خوش برگشتی از غیبت صغری!
بله، بله دقیقا منم همین حرف رو در مورد تفکر و تعقل و اندیشه پوسیده شما دارم: نرود میخ آهنی در سنگ جناب!

به یکی ننگ نادونی میزنی به یکی دیگه شستشوی مغزی و بقیه هم اراجیف و...
زیاد نمیخوام برای امثال شما دستانم را خسته و نالان کنم. همین که در جواب هموطنای دیگرت که بیان کردی اراجیف و شر و ور و در جواب من که حتی پستم رو بصورت نقل قول ناقص کردی که زیاد دیده نشه و در جواب خزعبلاتی از جنس بدیهیات نوشتی حساب کار دستم اومد...
یه ویژگی فضای مجازی اینه که باید خنده هات صدادار باشه تا طرف مقابل بفهمه داری میخندی؛ پس: ها ها ها:D


_____________
***من متولد 1370 هستم از بدو تولد در اختیار تو بوده ام، با نظام آموزشی تو پرورش یافته ام، به صدا و سیمای تو گوش و چشم داده ام، کتاب های ممیزی تو را خوانده ام، به دانشگاهی که تو تاسیس کرده ای رفته ام، خلاصه در اتمسفر تولیدی تو تنفس کرده ام. اگر باب میل تو نیستم خودت را سرزش کم! من محصول توئم!***
_____________



-‌‌ براي ضرب‌المثل «هم از توبره مي‌خورد هم از آخور» يك مثال بزن.
+ مثل بعضي از رؤسا و مديران عامل شركتهاي دولتی، كه شركتهاي خصوصي تأسيس كرده‌اند و از امكانات دولتي براي شركت خصوصي استفاده مي‌كنند!


-‌‌ به نظر تو ماشين ايراني بخرم يا خارجي؟
+ من فكر مي‌كنم اگر يك ماشين ايراني مثل: پژو ايران! هيلمن ايران! رنو ايران! کیا ایران! و يا بنز مستضعفان ايران! بخري بهتر است!


- کره نداریم چون واردات نداریم.
+ چرا محتاج واردات بودیم؟
- چون گاوداری به اندازه کافی نداریم.
+ چرا گاوداری نداریم؟
- چون دریافت مجوز گاوداری به مراتب سخت تر از هر مجوز دیگری است!
+ لعنت بر خود تحریمی!

درضمن از اعضای بزرگسال اینجا کسی یادشه سال 75 یه برنامه 25 ساله ریختن بنام چشم انداز *ایران 1400*
قرار بود سال 1400 ایرانی آباد، آزاد، مستقل و پیشرفته و قطب اقتصادی برتر منطقه و... باشیم.
خواستم بگم دیگه چیزی نمونده، یه کم تحمل کنید 15 روز دیگه همه این اتفاقا میفته:دی

در ضمنِ در ضمن؛ این جمله رو کی یادشه: اقتصاد مال خر است، مردم ما برای اسلام انقلاب کرده اند نه خربزه!!!

srx190d
07-03-2021, 21:44
همین که هیوندای کره رو با پراید سایپا یکی میدونی مشخص میشه کجای کاری
صنعت خودروی کره جنوبی آموزش ش رو در ایران ناسیونال دیده این و که میدونی دیگه همون ایران خودرو
مردم کره مجبور بودن هیوندا بخرن خوب ماهم مجبور بودیم پراید بخریم
کره کجای ما کجا

pro_translator
08-03-2021, 01:18
سلام مومن خوش برگشتی از غیبت صغری!
بله، بله دقیقا منم همین حرف رو در مورد تفکر و تعقل و اندیشه پوسیده شما دارم: نرود میخ آهنی در سنگ جناب!

به یکی ننگ نادونی میزنی به یکی دیگه شستشوی مغزی و بقیه هم اراجیف و...
زیاد نمیخوام برای امثال شما دستانم را خسته و نالان کنم. همین که در جواب هموطنای دیگرت که بیان کردی اراجیف و شر و ور و در جواب من که حتی پستم رو بصورت نقل قول ناقص کردی که زیاد دیده نشه و در جواب خزعبلاتی از جنس بدیهیات نوشتی حساب کار دستم اومد...
یه ویژگی فضای مجازی اینه که باید خنده هات صدادار باشه تا طرف مقابل بفهمه داری میخندی؛ پس: ها ها ها:D


_____________
***من متولد 1370 هستم از بدو تولد در اختیار تو بوده ام، با نظام آموزشی تو پرورش یافته ام، به صدا و سیمای تو گوش و چشم داده ام، کتاب های ممیزی تو را خوانده ام، به دانشگاهی که تو تاسیس کرده ای رفته ام، خلاصه در اتمسفر تولیدی تو تنفس کرده ام. اگر باب میل تو نیستم خودت را سرزش کم! من محصول توئم!***
_____________



-‌‌ براي ضرب‌المثل «هم از توبره مي‌خورد هم از آخور» يك مثال بزن.
+ مثل بعضي از رؤسا و مديران عامل شركتهاي دولتی، كه شركتهاي خصوصي تأسيس كرده‌اند و از امكانات دولتي براي شركت خصوصي استفاده مي‌كنند!


-‌‌ به نظر تو ماشين ايراني بخرم يا خارجي؟
+ من فكر مي‌كنم اگر يك ماشين ايراني مثل: پژو ايران! هيلمن ايران! رنو ايران! کیا ایران! و يا بنز مستضعفان ايران! بخري بهتر است!


- کره نداریم چون واردات نداریم.
+ چرا محتاج واردات بودیم؟
- چون گاوداری به اندازه کافی نداریم.
+ چرا گاوداری نداریم؟
- چون دریافت مجوز گاوداری به مراتب سخت تر از هر مجوز دیگری است!
+ لعنت بر خود تحریمی!

درضمن از اعضای بزرگسال اینجا کسی یادشه سال 75 یه برنامه 25 ساله ریختن بنام چشم انداز *ایران 1400*
قرار بود سال 1400 ایرانی آباد، آزاد، مستقل و پیشرفته و قطب اقتصادی برتر منطقه و... باشیم.
خواستم بگم دیگه چیزی نمونده، یه کم تحمل کنید 15 روز دیگه همه این اتفاقا میفته:دی

در ضمنِ در ضمن؛ این جمله رو کی یادشه: اقتصاد مال خر است، مردم ما برای اسلام انقلاب کرده اند نه خربزه!!!


همین که هیوندای کره رو با پراید سایپا یکی میدونی مشخص میشه کجای کاری
صنعت خودروی کره جنوبی آموزش ش رو در ایران ناسیونال دیده این و که میدونی دیگه همون ایران خودرو
مردم کره مجبور بودن هیوندا بخرن خوب ماهم مجبور بودیم پراید بخریم
کره کجای ما کجا

ملت ما همه متخصص سیاست و تاریخ و ژئوپولیتیک هستن و ما خبر نداشتیم! :biggrin:

چهار تا جمله جهت سیاه‌نمایی می‌ذارین کنار هم خیال کرده‌این خیلی باهوشین؟

به کسی که نادونه باید گفت نادون و به کسی که شستشوی مغزی شده باید گفت شستشوی مغزی و به کسی که اراجیف نوشته باید گفت اراجیف نوشته‌ای.

به کسی هم که خودش رو عقل کل می‌دونه و ایران رو کشور عقب‌افتاده واقعا باید به حالش تاسف خورد...

توی مغز امثال شما چنین می‌گذره: کسی که از ایران حمایت کنه نون به نرخ روزخوره، ولی کسی که ایران رو بکوبه عمرا نفوذی باشه!!! :D

//


من متولد 1370 هستم

ترجیح می‌دادی توی کدوم کشور به دنیا بیای؟ ۱) عراق ۲) سوریه ۳) لیبی ۴) فلسطین ۵) ایران / جواب بده این رو وگرنه دیگه حرفی باهات ندارم


از بدو تولد در اختیار تو بوده ام

مشخصا برده‌ی بدون دستمزد کدوم فرد هستی؟ منظورم مثل دوران برده‌داری سیاه‌پوستانه.


با نظام آموزشی تو پرورش یافته ام

خداتو شکر کن مدرسه و دانشگاه رفته‌ای مرد حسابی! خیلی جاهای دنیا همین چیزها آرزوشونه!


به صدا و سیمای تو گوش و چشم داده ام

یعنی این حرف‌های ضدایرانی رو صدا و سیما یادت داده یا ماهواره؟


کتاب های ممیزی تو را خوانده ام

پس دسترسی به علم و دانش هم داشته‌ای؟


به دانشگاهی که تو تاسیس کرده ای رفته ام

دانشگاه هم رفته‌ای شما؟ فکر کردم مثل خیلی از مردم دنیا از علم و دانشگاه محرومی!


خلاصه در اتمسفر تولیدی تو تنفس کرده ام

اتمسفر تولید من بهتر از اتمسفر وارداتی عربستان و هوای بدون اتمسفر خاورمیانه‌است.


اگر باب میل تو نیستم خودت را سرزش کم! من محصول توئم!

امثال تو بیگانه‌پرست که از امنیت ایران استفاده می‌کنن و آرزوی غرب دارن مایه‌ی ننگ هستن. ایران امثال شما رو نمی‌خواد. ایران فرزندانی می‌خواد که براش بجنگن نه افرادی که دم از کورش و داریوش بزنن و همزمان صحبت از تسلیم شدن.

//

کره نداریم؟ ما هر روز داریم کره می‌خوریم :|
محتاج واردات؟ بلاخره وارد کنیم یا به خودمون لعنت بفرستیم؟
خوبه فرمودید مجوز گاوداری صرفا سخته گرفتنش. ممنوع نیست. اگه راحت باشه خود شما می‌گی به هر الاغی مجوز گاوداری می‌دن کیفیت پایین اومده!!! سخته باید هم سخت باشه چون خوراک مردمه! اینجور طرز تفکری دارین شما و امثال شما که شستشوی مغزی شده‌این توسط رسانه‌های غربی.
خود تحریمی! واردات خوبه یا لعنت فرستادن؟

//

بله خیلی پیشرفت‌ها هم شد. ایران به تکنولوژی هسته‌ای رسید. ایران به ساخت تانک کرار، سامانه‌های پیشرفته‌ی پدافند هوایی رسید و باور-۳۷۳ رو ساخت. ایران راکت به فضا فرستاد. ایران موشک‌های چندهزار کیلومتری ساخت. ایران به منطقه مسلط شد و جلوی ورود گروه‌های تروریستی رو به ایران گرفت. ایران ۹۶٪ داروهاش رو خودش تولید کرد. ایران بسیاری از صنایع خودش رو داخلی کرد و... ولی توی ذهن شما هر چیزی که ایران بسازه کپی از چینی و روسیه و آشغال. صرف این که خودروسازی ما به دلیل مافیا تا حالا کیفیت نداشته دلیل نمی‌شه همه‌جا همین باشه. شما یه نمه مثل ایرانی‌ها فکر کن نه به سبکی که اسرائیل می‌خواد فکر کنی.

//

اون جمله بریده شده. شما تصور کن وسط صحبت هستی یه نفر هی بحث رو می‌پیچونه به اقتصاد اقتصاد. آخر شما اعصابت خرد می‌شه می‌گی: اااه! هی اقتصاد اقتصاد! ***دم تو این اقتصاد! بعد همین رو چاپ می‌کنن می‌گن فلانی اینو گفت!!! بعد امثال شما هم باور می‌کنن...

pro_translator
08-03-2021, 01:25
همین که هیوندای کره رو با پراید سایپا یکی میدونی مشخص میشه کجای کاری
صنعت خودروی کره جنوبی آموزش ش رو در ایران ناسیونال دیده این و که میدونی دیگه همون ایران خودرو
مردم کره مجبور بودن هیوندا بخرن خوب ماهم مجبور بودیم پراید بخریم
کره کجای ما کجا

همین که موقعیت جغرافیایی کره‌ی جنوبی رو با ایران روی نقشه نمی‌دونی مشخص می‌شه اصلا مدرسه هم نرفته‌ای.

دنیا فرصتی که به کره‌ی جنوبی داد عمرا به ایران نداد چون ایران نفت‌خیز نباید پیشرفت می‌کرد و مستقل می‌شد و جلوی آمریکا می‌ایستاد و ضمنا آمریکا هیچوقت کره‌ی جنوبی رو توی تحریم و فشار حداکثری نذاشت که هبچ، کلی تکنولوژی بهش داد و سرمایه‌گذاری هم کرد و دسترسی به بازار خودش به کره‌ی جنوبی داد. کره‌ی جنوبی از تکنولوژی آمریکا و ژاپن بهره برد و آمریکا و عربستان ما رو درگیر جنگ با داعش و گروه‌های تروریستی کردن... آمریکا زمان شاه هم ما رو توی تحریم گذاشته بود ولی کالاها رو به ما می‌داد ایران همون زمان هم دنبال تکنولوژی بود ولی به ایران چیزی داده نمی‌شد.

شما هم تشریف ببر با کسانی که جغرافیا نخونده‌ان و نمی‌دونن کره‌ی جنوبی روی نقشه کجاست و ایران روی نقشه کجاست بحث کن.

کره‌ی جنوبی هیچوقت تروریسم ندید کره‌ی جنوبی زمان جنگ آمریکا اومد به جاش جنگید و شوروی رو تهدید حمله‌ی اتمی کرد. شما این رو با ایران که همه‌ش درگیر جنگ بوده می‌کنی؟ ;)

pro_translator
08-03-2021, 01:38
-‌‌ براي ضرب‌المثل «هم از توبره مي‌خورد هم از آخور» يك مثال بزن.
+ مثل بعضي از رؤسا و مديران عامل شركتهاي دولتی، كه شركتهاي خصوصي تأسيس كرده‌اند و از امكانات دولتي براي شركت خصوصي استفاده مي‌كنند!


-‌‌ به نظر تو ماشين ايراني بخرم يا خارجي؟
+ من فكر مي‌كنم اگر يك ماشين ايراني مثل: پژو ايران! هيلمن ايران! رنو ايران! کیا ایران! و يا بنز مستضعفان ايران! بخري بهتر است!


- کره نداریم چون واردات نداریم.
+ چرا محتاج واردات بودیم؟
- چون گاوداری به اندازه کافی نداریم.
+ چرا گاوداری نداریم؟
- چون دریافت مجوز گاوداری به مراتب سخت تر از هر مجوز دیگری است!
+ لعنت بر خود تحریمی!

می‌دونم اینجا جاش نیست، ولی این رو تقدیم می‌کنم به دوستانی که ۴ تا ایراد از ایران گرفتن به خیال باطل بهشت بودن آمریکا.

۱۹.۴ درصد از مردم ایالات متحده در سال ۲۰۱۸ از مواد مخدر استفاده می‌کردند. (تقریبا ۶۴ میلیون نفر)
از سال ۲۰۰۰ در آمریکا ۷۰۰ هزار نفر از مصرف مواد مخدر جان باخته‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


حدود ۱۴۰ میلیون نفر در آمریکا مصرف‌کننده‌ی الکل هستند و ۵۳ میلیون نفر مصرف بالای الکل دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


از هر ۸ نفر در آمریکا، یک نفر الکلی است (۴۱ میلیون و ۳۷۵ هزار نفر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در سال ۲۰۱۸ ۷۰ هزار و ۳۶۷ نفر در ایالات متحده اووردوز کرده‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ ۹۵ هزار نفر در ایالات متحده از مصرف الکل جان باخته‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیش از ۲۰ درصد از کل زندانی‌های دنیا آمریکایی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۱۰ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۹۶۰ نفر در سال ۲۰۱۸ دستگیر شده‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۱۰۰ میلیون نفر آمریکایی (تقریبا از هر ۳ نفر ۱ نفر) سابقه‌ی نوعی جرم و جنایت دارند (به جز کسانی که دستگیر نشده‌اند)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در سال ۲۰۱۷ در ایالات متحده ۷۳ درصد قتل‌ها در اثر تیراندازی مستقیم بود و به ازای هر ۱۰۰ نفر در ایالات متحده ۱۲۱ سلاح وجود دارد. (یعنی برخی بیش از یک تفنگ دارند)

از ۳۸ هزار و ۶۵۸ نفری که در سال ۲۰۱۶ مردند، ۲۲ هزار و ۹۳۸ عدد بر اثر خودکشی، ۱۴٬۴۱۵ نفر بر اثر قتل که ۷۱ نفر در کشتارهای جمعی بوند.

قبل از کووید-۱۹، ۱۴۰ میلیون نفر در ایالات متحده در فقر زندگی می‌کردند و روزانه ۷۰۰ نفر از فقر می‌مردند. و این فقط در مورد بی‌خانمان‌ها نیست، فقر ۴۳ درصد از جمعیت آمریکا را فراگرفته و این همه‌گیری را بدتر کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


از سال ۱۹۹۴ تا سال ۲۰۲۰ ۸۹۳ حمله‌ی تروریستی در ایالات متحده انجام شده و ۳٫۴۴۳ قربانی داشته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ایالات متحده سالیانه بالای ۱ تریلیارد و ۲۵۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار هزینه‌ی نظامی می‌کند (بودجه‌ی نظامی ایران در همین سال طبق اعلام رسانه‌های خارجی ۶ میلیارد و ۹۶۰ میلیون دلار برای سپاه و ۲ میلیارد و ۷۳۰ میلیون دلار برای ارتش یعنی 0.772٪ بود / کل نیروهای نظامی ایران + گروه‌های شبه‌نظامی مانند حزب‌الله در برابر نیروهای نظامی مستقر آمریکا / ایران خاورمیانه رو گرفت و این‌ها حریف طالبان نشدند)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در اوج فقر ۱۴۰ میلیون از نیروی کاری ملت آمریکا ۴۷ میلیارد دلار هم کمک‌های خارجی کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایالات متحده ۶ تریلیارد و ۴۰۰ میلیارد دلار در جنگ‌های خاورمیانه هزینه کرده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


بیش از ۶۰۰ هزار نفر قبل از کرونا بی‌خانمان بودند و ۶ میلیون خانه‌ی خالی وجود داشت و بسیاری از آمریکایی‌ها در ماشین‌های RV زندگی می‌کنند و خیلی‌ها شبانه در motelها می‌خوابند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۴۰ میلیون آمریکایی در جریان کروناویروس بی‌خانمان شده‌اند (این‌هایی که از خونه‌هاشون بیرون ریخته شدن فقط دستمال توالت با خودشون برداشتن).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمار بیکاری در آمریکا از ۷۰ میلیون نفر به ۸۰ میلیون افزایش پیدا کرده است که ۳۳ میلیون فقط در خلال کرونا بیکار شده‌اند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چک ماهانه‌ی ۶۰۰ دلاری بیکارهای آمریکا قطع شده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


بیش از نیمی از خانواده‌های آمریکایی پول اجاره و غذا ندارند (غذاهای آمریکایی مانند فست‌فود به نسبت غذاهای ایرانی که سرشار از برنج و گوشت هستند ارزانتر است)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این که دولت آمریکا ۲ تریلیارد دلار به رفاه مردم پول اختصاص داده، هنوز هیچ مشکلی از مردم حل نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ایالات متحده از زمان پیدایش اسرائیل از جیب مالیات‌دهندگان آمریکا ۱۴۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار و علاوه بر کمک‌های مالی و نظامی سالانه، سال ۲۰۱۶ ۳۸ میلیارد دلار به اسرائیل کمک مالی کرده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آمریکا به شرکت چینی ByteDance توسعه‌دهنده‌ی شبکه‌ی اجتماعی Tik Tok که بالاترین آمار دانلود در App Store و Google Play را دارد هشدار داد که در صورتی که Tik Tok را به شرکت مایکروسافت آمریکایی نفروشد (و آمریکا کنترل کامل شبکه‌های اجتماعی و اطلاعات کاربران را به دست بگیرد) و تمام اطلاعات کاربران را به آمریکا منتقل نکند این اپ را تحریم (=فیلتر) خواهد کرد. (آمریکا تجارت با کشور ایران را با عنوان تحریم برای کشورهای دنیا تحریم (=فیلتر برای شرکت‌هایی مانند Boeing و Airbus) کرده است) / فرقش با فیلتر چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


هزینه‌ی دریافت مدرک لیسانس در آمریکا ۱۳۲ هزار و ۸۶۰ دلار (۳ میلیارد و ۵۸۷ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان) و فوق‌لیسانس تا ۱۲۰ هزار دلار است (همین هزینه در ایران برای افراد ممتاز از زمان دانش‌آموزی تا مدارس نمونه و تیزهوشان تا مقطع دکترا در دانشگاه‌های دولتی رایگان است با تمامی امکانات مانند خوابگاه تقریبا رایگان است.) / (خطاب به افرادی که با پول ایران تحصیل می‌کنند، به نظام فحش می‌دهند و برای خدمت به آمریکا از ایران مهاجرت می‌کنند.)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یک دکتر در آمریکا برای تست کرونا به جای ۸ دلار ۱۰٬۹۸۴ دلار از یک بیمار پول گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


۴۴ میلیون دانشجوی فارغ‌التحصیل‌شده‌ی آمریکایی ۱.۶ تریلیارد دلار وام دانشجویی بدهکارند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


طبق بررسی‌های انجام‌شده به دست خبرگزاری بلومبرگ از بین ۵۵ کشور، سیستم خدمات‌درمانی و پزشکی آمریکا با رتبه‌ی ۵۰ یکی از ناکارامدترین‌ها در آمریکاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آمار ۲۰۱۹، هزینه‌ی بیمه‌ی سلامت در آمریکا بیش از ۲۰ هزار دلار است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


سیستم خدمات درمانی آمریکا از فاسدترین‌ها در دنیاست و کلاهبرداری‌در کلاهبرداری روی کلاهبرداریست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در برخی موارد این هزینه را تا ۶٫۹۴۶ دلار بالا برده‌اند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در ایالت سیاتل فردی برای درمان کرونا موظف به پرداخت ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار شد. (هزینه‌ی جان سالم به در بردن از کرونا در آمریکا ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار است که توی صورتحساب صادر شده که ۱۸۱ صفحه‌اس و مسائل فنی توضیح داده‌اش برای مدت اقامت ۶۲ روزه‌اش یعنی روزی ۹٫۸۳۶ دلار (۱۷۵ میلیون و ۲۴۸ هزار تومن) که اکثرش رو بیهوش بوده و ۲۹ روز هم به دستگاه تنفسی وصل بوده ۲ هزار و ۸۳۵ دلار (۵۱ میلیون و ۳۰ هزار تومن) که مجموعا یعنی ۸۲ هزار و ۲۱۵ دلار (۱ میلیارد و ۴۷۹ میلیون و ۸۷۰ هزار تومن) که ۴۲ روزی که توی اتاق قرنطینه بوده ۴۰۸ هزار و ۹۱۲ دلار (۷ میلیارد و ۳۶۰ میلیون و ۴۱۶ هزار تومن) فاکتور صادر شده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آمریکا به علت بالا بودن آمار کرونا، به بیش از ۱۳۹ میلیون تست در ماه نیاز دارد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


۱۲ درصد مردم آمریکا زیر خط فقر زندگی می‌کنند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۷.۶ میلیون نفر شاغل آمریکایی زیر خط فقر هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از سال ۱۹۷۰ ۱٬۳۱۶ تیراندازی در مدارس آمریکا اتفاق افتاده و از سال ۲۰۰۰ بیش از ۲٬۹۰۰ بچه کشته و ۱۵٬۶۰۰ نفر مجروح شده و سالیانه ۲۰ ۳ میلیون کودک آمریکایی در مدارس در معرض تیراندازی قرار می‌گیرند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


هر روز ۸ کودک از تیراندازی در ایالات متحده کشته و ۳۲ نفر دیگر زخمی می‌شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آمریکا از هر ۵ بزرگسال ۱ نفر بیماری روانی دارد (۴۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نصف مردم آمریکا رای نمی‌دن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در آمریکا سالانه از هر ۶ زن به ۱ زن تجاوز می‌شود (هر ۷۳ ثانیه یک نفر، و مجموعا ۴۳۳ هزار و ۶۴۸ قربانی) (۴۳.۶٪ زنان و ۲۴.۸ درصد مردان و مجموعا ۲۷.۳ درصد از کل جمعیت تجاوز را تجربه می‌کنند) این آمار در سال ۲۰۱۸ به ۶۵۲ هزار و ۶۷۶ نفر افزایش یافت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آمار ۲۰۱۵ از هر ۳ دختر به ۱ دختر و از هر ۵ پسر به ۱ پسر زیر ۱۸ سال تجاوز جنسی می‌شود. ۳۰٪ از تجاوزهای جنسی گزارش نمی‌شوند. ۲۰ درصد از این افراد زیر ۸ سال سن دارند. امروز در آمریکا ۴۲ میلیون نفر مورد تجاوز واقع شده‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمارهای دیگر:
از هر ۹ دختر ۱ نفر و از هر ۵۳ پسر ۱ نفر زیر سن ۱۸ سال تجاوز جنسی را تجربه می‌کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آمارهای جدیدتر از هر ۵ دختر ۱ دختر و از هر ۲۰ پسر ۱ پسر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


خودکشی دهمین عامل مرگ در ایالات متحده است. در سال ۲۰۱۸ ۴۸٬۳۴۴ نفر خودکشی کرده‌اند و ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از خودکشی نجات پیدا کرده‌اند. روزانه ۱۳۲ نفر در آمریکا خودکشی می‌کنند. ۵۰.۵۷٪ خودکشی‌ها با نوعی سلاح گرم بوده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آمار ۲۰۱۶ در آمریکا ۱ میلیون فاحشه وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترامپ سربازان ایالات متحده را تبدیل به مزدوران پولی کرده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آمریکا روزانه چندین تظاهرات به دلایل برگزار می‌شود و تعدادی از بزرگترین تظاهرات‌ها برای جورج فلوید (۲۶ میلیون نفر با ۱۲ کشته) و راهپیمایی ۲۰۱۷ زنان (۵٬۶۰۰ هزار نفر) بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دونالد ترامپ دست‌نشانده‌ی روسیه و اسرائیل است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آمریکا به مردمش پول نفت نمی‌دهد و بین شرکت‌های نفتی، صنایع دفاعی و جمهوری‌خواه‌های کنگره‌ی آمریکا تقسیم می‌شود.

آمریکا و سوئیس فاسدترین کشورهای دنیا هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یک شبکه‌ی تلویزیونی در لندن مردم ایران را متقاعد کرده که شاه عالی بود (نشریه‌ی فارین پالیسی در پاسخ به شعار ماه انقلاب کردیم چه اشتباه کردیم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


//

مرد باش این‌ها رو هم ببین. مشکل فقط مال ما نیست... غرب بهشت نیست.

pro_translator
08-03-2021, 01:45
دوست محترم همینکه آمدی به من و بقیه تهمت می‌زنی برام کافیه نیازی به بحث نیست. شخصیت گویاست.

پاسخ شاخه‌به‌شاخه پریدن رو اگه داشتی صحبت تهمت رو نمی‌کردی چون چیزی که گفتم عین حقیقت بود، نه دروغ. :biggrin:

italodance
08-03-2021, 07:19
این مزخرفات چی هست این نوشته ؟! برای چی نقل قول میکنی؟! مگه نگفتی حرفی نداری؟!

شخصیتت بیشتر نشون داده میشه، خجالت بکش مرد، من یاد آن‌ ژیان بن شده انداختی ، آن هم یکجاش جالب بود هر وقت این بحثها میشد میگفت عین این راننده تاکسی ها و مسافرانش این حرفها را میگیید، جالب اینکه که آن راننده ها و مسافران خود مردم‌ هستند.
تو خودت اصلا برنامه نویسی که اینجوری داری میسوزی؟!  چه برنامه؟! کد یا نرم‌افزاری نوشتی!؟
حرفهای اولیه من ریشه ای و از ریشه بود اگر متوجه نمیشی یا نمیخوای بشی این شخصیت خودت هست که نمیفهمه کسی که درد و رنج مردم رو‌ نمیفهمه می‌خواد کجا رو بفهمه؟! فقط آن تهش که اره چرا مردم از محتوای داخلی حمایت نمی کنند...اول ریشه و زیر ساخت مشکل را درک کن بقیه آش پیش کش.

هر چیزی از پایه تشکیل میشه نه از آخرش. بیشتر از این خود و آن سابقه ات را خراب نکن که هویتت را بیشتر خدشه دار میکنی.

ksra
08-03-2021, 08:19
می‌دونم اینجا جاش نیست، ولی این رو تقدیم می‌کنم به دوستانی که ۴ تا ایراد از ایران گرفتن به خیال باطل بهشت بودن آمریکا.

۱۹.۴ درصد از مردم ایالات متحده در سال ۲۰۱۸ از مواد مخدر استفاده می‌کردند. (تقریبا ۶۴ میلیون نفر)
از سال ۲۰۰۰ در آمریکا ۷۰۰ هزار نفر از مصرف مواد مخدر جان باخته‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


حدود ۱۴۰ میلیون نفر در آمریکا مصرف‌کننده‌ی الکل هستند و ۵۳ میلیون نفر مصرف بالای الکل دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


از هر ۸ نفر در آمریکا، یک نفر الکلی است (۴۱ میلیون و ۳۷۵ هزار نفر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در سال ۲۰۱۸ ۷۰ هزار و ۳۶۷ نفر در ایالات متحده اووردوز کرده‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ ۹۵ هزار نفر در ایالات متحده از مصرف الکل جان باخته‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیش از ۲۰ درصد از کل زندانی‌های دنیا آمریکایی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۱۰ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۹۶۰ نفر در سال ۲۰۱۸ دستگیر شده‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۱۰۰ میلیون نفر آمریکایی (تقریبا از هر ۳ نفر ۱ نفر) سابقه‌ی نوعی جرم و جنایت دارند (به جز کسانی که دستگیر نشده‌اند)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در سال ۲۰۱۷ در ایالات متحده ۷۳ درصد قتل‌ها در اثر تیراندازی مستقیم بود و به ازای هر ۱۰۰ نفر در ایالات متحده ۱۲۱ سلاح وجود دارد. (یعنی برخی بیش از یک تفنگ دارند)

از ۳۸ هزار و ۶۵۸ نفری که در سال ۲۰۱۶ مردند، ۲۲ هزار و ۹۳۸ عدد بر اثر خودکشی، ۱۴٬۴۱۵ نفر بر اثر قتل که ۷۱ نفر در کشتارهای جمعی بوند.

قبل از کووید-۱۹، ۱۴۰ میلیون نفر در ایالات متحده در فقر زندگی می‌کردند و روزانه ۷۰۰ نفر از فقر می‌مردند. و این فقط در مورد بی‌خانمان‌ها نیست، فقر ۴۳ درصد از جمعیت آمریکا را فراگرفته و این همه‌گیری را بدتر کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


از سال ۱۹۹۴ تا سال ۲۰۲۰ ۸۹۳ حمله‌ی تروریستی در ایالات متحده انجام شده و ۳٫۴۴۳ قربانی داشته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ایالات متحده سالیانه بالای ۱ تریلیارد و ۲۵۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار هزینه‌ی نظامی می‌کند (بودجه‌ی نظامی ایران در همین سال طبق اعلام رسانه‌های خارجی ۶ میلیارد و ۹۶۰ میلیون دلار برای سپاه و ۲ میلیارد و ۷۳۰ میلیون دلار برای ارتش یعنی 0.772٪ بود / کل نیروهای نظامی ایران + گروه‌های شبه‌نظامی مانند حزب‌الله در برابر نیروهای نظامی مستقر آمریکا / ایران خاورمیانه رو گرفت و این‌ها حریف طالبان نشدند)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در اوج فقر ۱۴۰ میلیون از نیروی کاری ملت آمریکا ۴۷ میلیارد دلار هم کمک‌های خارجی کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایالات متحده ۶ تریلیارد و ۴۰۰ میلیارد دلار در جنگ‌های خاورمیانه هزینه کرده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


بیش از ۶۰۰ هزار نفر قبل از کرونا بی‌خانمان بودند و ۶ میلیون خانه‌ی خالی وجود داشت و بسیاری از آمریکایی‌ها در ماشین‌های RV زندگی می‌کنند و خیلی‌ها شبانه در motelها می‌خوابند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۴۰ میلیون آمریکایی در جریان کروناویروس بی‌خانمان شده‌اند (این‌هایی که از خونه‌هاشون بیرون ریخته شدن فقط دستمال توالت با خودشون برداشتن).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمار بیکاری در آمریکا از ۷۰ میلیون نفر به ۸۰ میلیون افزایش پیدا کرده است که ۳۳ میلیون فقط در خلال کرونا بیکار شده‌اند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چک ماهانه‌ی ۶۰۰ دلاری بیکارهای آمریکا قطع شده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


بیش از نیمی از خانواده‌های آمریکایی پول اجاره و غذا ندارند (غذاهای آمریکایی مانند فست‌فود به نسبت غذاهای ایرانی که سرشار از برنج و گوشت هستند ارزانتر است)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این که دولت آمریکا ۲ تریلیارد دلار به رفاه مردم پول اختصاص داده، هنوز هیچ مشکلی از مردم حل نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ایالات متحده از زمان پیدایش اسرائیل از جیب مالیات‌دهندگان آمریکا ۱۴۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار و علاوه بر کمک‌های مالی و نظامی سالانه، سال ۲۰۱۶ ۳۸ میلیارد دلار به اسرائیل کمک مالی کرده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آمریکا به شرکت چینی ByteDance توسعه‌دهنده‌ی شبکه‌ی اجتماعی Tik Tok که بالاترین آمار دانلود در App Store و Google Play را دارد هشدار داد که در صورتی که Tik Tok را به شرکت مایکروسافت آمریکایی نفروشد (و آمریکا کنترل کامل شبکه‌های اجتماعی و اطلاعات کاربران را به دست بگیرد) و تمام اطلاعات کاربران را به آمریکا منتقل نکند این اپ را تحریم (=فیلتر) خواهد کرد. (آمریکا تجارت با کشور ایران را با عنوان تحریم برای کشورهای دنیا تحریم (=فیلتر برای شرکت‌هایی مانند Boeing و Airbus) کرده است) / فرقش با فیلتر چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


هزینه‌ی دریافت مدرک لیسانس در آمریکا ۱۳۲ هزار و ۸۶۰ دلار (۳ میلیارد و ۵۸۷ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان) و فوق‌لیسانس تا ۱۲۰ هزار دلار است (همین هزینه در ایران برای افراد ممتاز از زمان دانش‌آموزی تا مدارس نمونه و تیزهوشان تا مقطع دکترا در دانشگاه‌های دولتی رایگان است با تمامی امکانات مانند خوابگاه تقریبا رایگان است.) / (خطاب به افرادی که با پول ایران تحصیل می‌کنند، به نظام فحش می‌دهند و برای خدمت به آمریکا از ایران مهاجرت می‌کنند.)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یک دکتر در آمریکا برای تست کرونا به جای ۸ دلار ۱۰٬۹۸۴ دلار از یک بیمار پول گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


۴۴ میلیون دانشجوی فارغ‌التحصیل‌شده‌ی آمریکایی ۱.۶ تریلیارد دلار وام دانشجویی بدهکارند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


طبق بررسی‌های انجام‌شده به دست خبرگزاری بلومبرگ از بین ۵۵ کشور، سیستم خدمات‌درمانی و پزشکی آمریکا با رتبه‌ی ۵۰ یکی از ناکارامدترین‌ها در آمریکاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آمار ۲۰۱۹، هزینه‌ی بیمه‌ی سلامت در آمریکا بیش از ۲۰ هزار دلار است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


سیستم خدمات درمانی آمریکا از فاسدترین‌ها در دنیاست و کلاهبرداری‌در کلاهبرداری روی کلاهبرداریست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در برخی موارد این هزینه را تا ۶٫۹۴۶ دلار بالا برده‌اند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در ایالت سیاتل فردی برای درمان کرونا موظف به پرداخت ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار شد. (هزینه‌ی جان سالم به در بردن از کرونا در آمریکا ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار است که توی صورتحساب صادر شده که ۱۸۱ صفحه‌اس و مسائل فنی توضیح داده‌اش برای مدت اقامت ۶۲ روزه‌اش یعنی روزی ۹٫۸۳۶ دلار (۱۷۵ میلیون و ۲۴۸ هزار تومن) که اکثرش رو بیهوش بوده و ۲۹ روز هم به دستگاه تنفسی وصل بوده ۲ هزار و ۸۳۵ دلار (۵۱ میلیون و ۳۰ هزار تومن) که مجموعا یعنی ۸۲ هزار و ۲۱۵ دلار (۱ میلیارد و ۴۷۹ میلیون و ۸۷۰ هزار تومن) که ۴۲ روزی که توی اتاق قرنطینه بوده ۴۰۸ هزار و ۹۱۲ دلار (۷ میلیارد و ۳۶۰ میلیون و ۴۱۶ هزار تومن) فاکتور صادر شده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آمریکا به علت بالا بودن آمار کرونا، به بیش از ۱۳۹ میلیون تست در ماه نیاز دارد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


۱۲ درصد مردم آمریکا زیر خط فقر زندگی می‌کنند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۷.۶ میلیون نفر شاغل آمریکایی زیر خط فقر هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از سال ۱۹۷۰ ۱٬۳۱۶ تیراندازی در مدارس آمریکا اتفاق افتاده و از سال ۲۰۰۰ بیش از ۲٬۹۰۰ بچه کشته و ۱۵٬۶۰۰ نفر مجروح شده و سالیانه ۲۰ ۳ میلیون کودک آمریکایی در مدارس در معرض تیراندازی قرار می‌گیرند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


هر روز ۸ کودک از تیراندازی در ایالات متحده کشته و ۳۲ نفر دیگر زخمی می‌شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آمریکا از هر ۵ بزرگسال ۱ نفر بیماری روانی دارد (۴۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نصف مردم آمریکا رای نمی‌دن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در آمریکا سالانه از هر ۶ زن به ۱ زن تجاوز می‌شود (هر ۷۳ ثانیه یک نفر، و مجموعا ۴۳۳ هزار و ۶۴۸ قربانی) (۴۳.۶٪ زنان و ۲۴.۸ درصد مردان و مجموعا ۲۷.۳ درصد از کل جمعیت تجاوز را تجربه می‌کنند) این آمار در سال ۲۰۱۸ به ۶۵۲ هزار و ۶۷۶ نفر افزایش یافت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آمار ۲۰۱۵ از هر ۳ دختر به ۱ دختر و از هر ۵ پسر به ۱ پسر زیر ۱۸ سال تجاوز جنسی می‌شود. ۳۰٪ از تجاوزهای جنسی گزارش نمی‌شوند. ۲۰ درصد از این افراد زیر ۸ سال سن دارند. امروز در آمریکا ۴۲ میلیون نفر مورد تجاوز واقع شده‌اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمارهای دیگر:
از هر ۹ دختر ۱ نفر و از هر ۵۳ پسر ۱ نفر زیر سن ۱۸ سال تجاوز جنسی را تجربه می‌کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آمارهای جدیدتر از هر ۵ دختر ۱ دختر و از هر ۲۰ پسر ۱ پسر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


خودکشی دهمین عامل مرگ در ایالات متحده است. در سال ۲۰۱۸ ۴۸٬۳۴۴ نفر خودکشی کرده‌اند و ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از خودکشی نجات پیدا کرده‌اند. روزانه ۱۳۲ نفر در آمریکا خودکشی می‌کنند. ۵۰.۵۷٪ خودکشی‌ها با نوعی سلاح گرم بوده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آمار ۲۰۱۶ در آمریکا ۱ میلیون فاحشه وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترامپ سربازان ایالات متحده را تبدیل به مزدوران پولی کرده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آمریکا روزانه چندین تظاهرات به دلایل برگزار می‌شود و تعدادی از بزرگترین تظاهرات‌ها برای جورج فلوید (۲۶ میلیون نفر با ۱۲ کشته) و راهپیمایی ۲۰۱۷ زنان (۵٬۶۰۰ هزار نفر) بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دونالد ترامپ دست‌نشانده‌ی روسیه و اسرائیل است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آمریکا به مردمش پول نفت نمی‌دهد و بین شرکت‌های نفتی، صنایع دفاعی و جمهوری‌خواه‌های کنگره‌ی آمریکا تقسیم می‌شود.

آمریکا و سوئیس فاسدترین کشورهای دنیا هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یک شبکه‌ی تلویزیونی در لندن مردم ایران را متقاعد کرده که شاه عالی بود (نشریه‌ی فارین پالیسی در پاسخ به شعار ماه انقلاب کردیم چه اشتباه کردیم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


//

مرد باش این‌ها رو هم ببین. مشکل فقط مال ما نیست... غرب بهشت نیست.


سلام.
درمورد این چیزهایی که بالا فرمودید درباره ی مصرف الکل در آمریکا بنده مخالفم...
دوست عزیز تاحالا به محیط بیرون دقت کردید؟! چقدر خرده فروش دیدید؟! یا اصلا متوجه خرده فروشا شدید؟! نه دیگه!
اینجا من از هر 10 نفر میبینم حداقل 8 تا شون موادی شدن !!!! شما مینویسی الکل ولی وضع ما از نوع مواد بدتره!!!
اگرم مواد نباشه سیگارین بیشتریا!(از نظر من سیگارم نوعی مواده و اونم بدتر از مواد)
کارترا تن تن مواد میارن تن تن هم روزانه میفروشن!!! (دقت کردید به این موضع آیا؟! )
دوست عزیز مقایسه شما یک موضوع کاملا بی معنی هست!!
بحث فقر هم که جلوکشیدید!!
یه دقت کوچولو به محلتون کنید (اگر مرفه نشین نیستید! ) میبینید حداقل 3 زباله گرد حداقل 14 15 ساله! رفتن تو سطل زباله و پلاستیک و .... جمع میکنن روزیشون رو دربیارن!!!! (بخدا قسم میخورم قبلا اصلا از این موارد ندیده بودم تا امسال)
14 15 ساله باید بشینه درس بخونه روزشو توی گیم نت و پشت سیستم و ... بگذرونه! نه سطل زباله جمع کنه!!!
دیگه بقیه مقایسه هارو خودتون فکر کنید روش .
درکل پاک کن این پست خزعبلاتت رو! برات زشته کاربر سابقه داری هستی با این چندتا پستت شخصیتتو خدشه دار نکن!
درضمن دلیل اخراج ژیان و mjx (اگر اشتباه نکنم ) همین بحث های بی معنی بود . لطفا دست بکشید از این حرفای بی معنی و...

italodance
08-03-2021, 09:08
سلام.
درمورد این چیزهایی که بالا فرمودید درباره ی مصرف الکل در آمریکا بنده مخالفم...
دوست عزیز تاحالا به محیط بیرون دقت کردید؟! چقدر خرده فروش دیدید؟! یا اصلا متوجه خرده فروشا شدید؟! نه دیگه!
اینجا من از هر 10 نفر میبینم حداقل 8 تا شون موادی شدن !!!! شما مینویسی الکل ولی وضع ما از نوع مواد بدتره!!!
اگرم مواد نباشه سیگارین بیشتریا!(از نظر من سیگارم نوعی مواده و اونم بدتر از مواد)
کارترا تن تن مواد میارن تن تن هم روزانه میفروشن!!! (دقت کردید به این موضع آیا؟! )
دوست عزیز مقایسه شما یک موضوع کاملا بی معنی هست!!
بحث فقر هم که جلوکشیدید!!
یه دقت کوچولو به محلتون کنید (اگر مرفه نشین نیستید! ) میبینید حداقل 3 زباله گرد حداقل 14 15 ساله! رفتن تو سطل زباله و پلاستیک و .... جمع میکنن روزیشون رو دربیارن!!!! (بخدا قسم میخورم قبلا اصلا از این موارد ندیده بودم تا امسال)
14 15 ساله باید بشینه درس بخونه روزشو توی گیم نت و پشت سیستم و ... بگذرونه! نه سطل زباله جمع کنه!!!
دیگه بقیه مقایسه هارو خودتون فکر کنید روش .
درکل پاک کن این پست خزبلاتت رو! برات زشته کاربر سابقه داری هستی با این چندتا پستت شخصیتتو خدشه دار نکن!
درضمن دلیل اخراج ژیان و mjx (اگر اشتباه نکنم ) همین بحث های بی معنی بود . لطفا دست بکشید از این حرفای بی معنی و...

کسری جان درست میفرمایند اصلا نیاز به ارایه آمار نیست و نبوده

نگه آمار 40 ساله همش سالمه و اصلا در دست جهت ارایه بوده؟؟؟؟؟ باز طرف بالا خوشحاله و قبول داره که آمار ارایه و گرد آوری کرده و قبول داره که درست و موثق هست این خودش نوعی تناقض هست.

مرد حسابی اصلا نیاز به آمار نیست شما ارزش پول ملی را از سال 1357 ببین؟ تو گینس ثبت میشه. :D

آمار تورم 40 ساله خودش سبب هر چی بدبختی به صورت اتوماتیک میشه بطوری که از سرشماری خارج و به مشاهدات عینی در جامعه تبدیل میشه یعنی چه آمار درست و چه غلط در جامعه و عصر کنونی ایران نمیتونه آمار لمس واقعی اثرات 40 ساله بی ارزش شدن پول ملی بر زندگی مردم را محفی سازی کنه.

ksra
08-03-2021, 09:51
کسری جان درست میفرمایند اصلا نیاز به ارایه آمار نیست و نبوده

نگه آمار 40 ساله همش سالمه و اصلا در دست جهت ارایه بوده؟؟؟؟؟ باز طرف بالا خوشحاله و قبول داره که آمار ارایه و گرد آوری کرده و قبول داره که درست و موثق هست این خودش نوعی تناقض هست.

مرد حسابی اصلا نیاز به آمار نیست شما ارزش پول ملی را از سال 1357 ببین؟ تو گینس ثبت میشه. :D

آمار تورم 40 ساله خودش سبب هر چی بدبختی به صورت اتوماتیک میشه بطوری که از سرشماری خارج و به مشاهدات عینی در جامعه تبدیل میشه یعنی چه آمار درست و چه غلط در جامعه و عصر کنونی ایران نمیتونه آمار لمس واقعی اثرات 40 ساله بی ارزش شدن پول ملی بر زندگی مردم را محفی سازی کنه.

بله متأسفانه اصلا دوست ندارم این رو بگم ولی ارزش پول (حالا نمیگم نسبت به 40 سال گذشته ) نسبت به همین 5 سال گذشته چقدر افت کرده؟ واقعا آمار فجیحی هست!!
یکی از دوستان بنده 1 ماه پیش کارشون جهت مهاجرت به کانادا درست شد رفتند !! هر ماه یه مکاتبه ی کوچک شبا با هم داریم ... باورتون نمیشه میگه همه ی قیمتا بیش از 10 سال هست همون هست!!! یعنی نه تورمی نه چیزی ...
والا این آماری که کاربر pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درمورد آمریکا داد بنده یک حساب و کتابی که با خودم کردم اگر این آمار واقعی بوده باشه باید تا الان آمریکا منقرض میشد!!!:D واقعی نیست شایعه هست وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه که!!
من به این پست هایی که این کاربر گذاشته به هیچ وجه و عنوان اعتقاد و باور ندارم ... چون جور درنمیاد تو همشون تناقص هست!!
من این آمار هایی که جناب pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتند رو که دیدم ناراحت شدم ... گفتم ایشان مشکلات اینجا را ول کردند و رفتند مشکلات کشور های دیگر رو عنوان میکنند و کاسه ی داغ تر از آش میشوند!!! (جلوی چششان را نمیبینند و دورتر را میبینند !!) و من از ایشون و شما و سایر دوستان خواهش دارم که این بحث رو تموم کنند چون اینچنینی بحث ها طبق سابقه ای که از کاربران دیگر و .... داشتم ته نداره و بالاخره هم با دلخوری تموم میشه هم با بن شدن کاربری ..... و بنده هم این بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم چون اگر بخوام ادامه بدم موجب دلخوری و بن شدن و .... میشه.

italodance
08-03-2021, 10:19
بله متأسفانه اصلا دوست ندارم این رو بگم ولی ارزش پول (حالا نمیگم نسبت به 40 سال گذشته ) نسبت به همین 5 سال گذشته چقدر افت کرده؟ واقعا آمار فجیحی هست!!
یکی از دوستان بنده 1 ماه پیش کارشون جهت مهاجرت به کانادا درست شد رفتند !! هر ماه یه مکاتبه ی کوچک شبا با هم داریم ... باورتون نمیشه میگه همه ی قیمتا بیش از 10 سال هست همون هست!!! یعنی نه تورمی نه چیزی ...
والا این آماری که کاربر pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درمورد آمریکا داد بنده یک حساب و کتابی که با خودم کردم اگر این آمار واقعی بوده باشه باید تا الان آمریکا منقرض میشد!!!:D واقعی نیست شایعه هست وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه که!!
من به این پست هایی که این کاربر گذاشته به هیچ وجه و عنوان اعتقاد و باور ندارم ... چون جور درنمیاد تو همشون تناقص هست!!
من این آمار هایی که جناب pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتند رو که دیدم ناراحت شدم ... گفتم ایشان مشکلات اینجا را ول کردند و رفتند مشکلات کشور های دیگر رو عنوان میکنند و کاسه ی داغ تر از آش میشوند!!! (جلوی چششان را نمیبینند و دورتر را میبینند !!) و من از ایشون و شما و سایر دوستان خواهش دارم که این بحث رو تموم کنند چون اینچنینی بحث ها طبق سابقه ای که از کاربران دیگر و .... داشتم ته نداره و بالاخره هم با دلخوری تموم میشه هم با بن شدن کاربری ..... و بنده هم این بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم چون اگر بخوام ادامه بدم موجب دلخوری و بن شدن و .... میشه.

بله متاسفانه ذهنیت چنین افرادی برای جامعه خطرناک هست و باید متارکشون کرد. چنین افرادی هستند که سبب بدبختی دیگران می شوند نه بخاطر مقایسه بخاطر عدم پذیرش مشکلات جامعه و مشکلات ریشه ای آن. ریشه عصابانیت و توهین و تهمت بیانگر شخصیتی غیر مردمی دارد.

طرف بحث را با مشکلات نرم افزار نویسان و عدم اعتماد و حمایت ملی و نگاه بد بینانه مردم محکوم کرده و انگ غرب پرستی داده دقیقا همون ذهنیت هم رفقای بن شده پیشین ایشان. یعنی همان سبک و دنباله.

بر گردیم به موضوع مطرح شده ایشان و خلاصه شده از دید بنده: موضوع: تولید نرم افزار ملی و حمایت مردمی با شرایط 1 کپی برداری / 2 خفقان آزادی / 3 خفقان انتخاب / 4 محدودیت های اینترنتی

مورد اول که کاملا بارز هست طرف رفته کل تلگرام رو کپی کرده !!! با حمایت کی؟ پول کی؟ کشوری که بیشترین زندانی سیاسی را داره.
مورد دوم و سوم خفقان؟ یعنی همه عذر میخوام خفه خون بگیرند فقط همین که هست.
مورد چهارم محدودیت کامل اینترنت قطع کامل آن قیمت گذاری داخلی و خارجی

نتیجه: آیا انتظار اعتماد و اطمینان جامعه برای بستر یک سرویس به ظاهر بومی منتطقی است؟

مثال میزنند تیک تاک چین . دوست به ظاهر ملی . تیک تاک یک سرویس کپی برداری نیست یک سرویس کاملا جدا و نوین هست اصلا ربط و مشابه سرویس های دیگر نیست ابتکار و استعداد هست.

من اگر فردا بروم یک نرم افزار و سرویس به اسم اموجی بزنم که تمامی ارتباطات بر پایه اموجی باشه نه کلام این میشه استعداد و سرویس متفاوت و جدید

اگر برم یک چیزی مانند تلگرام بسازم کپ کامل تازه اصلاعاتش هم از فلان دروازه خفقان رد بشه و......اسم این دیگه استعداد و ملی نیست این میشه یک سرویس ....

درکتان را عمیقتر کنید و همیشه این نکته را بخاطر بسپارید: با مردم باشید نه شخص یا فردی

pro_translator
08-03-2021, 12:53
سلام.
درمورد این چیزهایی که بالا فرمودید درباره ی مصرف الکل در آمریکا بنده مخالفم...
دوست عزیز تاحالا به محیط بیرون دقت کردید؟! چقدر خرده فروش دیدید؟! یا اصلا متوجه خرده فروشا شدید؟! نه دیگه!
اینجا من از هر 10 نفر میبینم حداقل 8 تا شون موادی شدن !!!! شما مینویسی الکل ولی وضع ما از نوع مواد بدتره!!!
اگرم مواد نباشه سیگارین بیشتریا!(از نظر من سیگارم نوعی مواده و اونم بدتر از مواد)
کارترا تن تن مواد میارن تن تن هم روزانه میفروشن!!! (دقت کردید به این موضع آیا؟! )
دوست عزیز مقایسه شما یک موضوع کاملا بی معنی هست!!
بحث فقر هم که جلوکشیدید!!
یه دقت کوچولو به محلتون کنید (اگر مرفه نشین نیستید! ) میبینید حداقل 3 زباله گرد حداقل 14 15 ساله! رفتن تو سطل زباله و پلاستیک و .... جمع میکنن روزیشون رو دربیارن!!!! (بخدا قسم میخورم قبلا اصلا از این موارد ندیده بودم تا امسال)
14 15 ساله باید بشینه درس بخونه روزشو توی گیم نت و پشت سیستم و ... بگذرونه! نه سطل زباله جمع کنه!!!
دیگه بقیه مقایسه هارو خودتون فکر کنید روش .
درکل پاک کن این پست خزبلاتت رو! برات زشته کاربر سابقه داری هستی با این چندتا پستت شخصیتتو خدشه دار نکن!
درضمن دلیل اخراج ژیان و mjx (اگر اشتباه نکنم ) همین بحث های بی معنی بود . لطفا دست بکشید از این حرفای بی معنی و...

خیر این مطالب در مورد ابرقدرتیه که دستش بازه و توی تحریم و فشار حداکثری نیست. کشوری که به قول خودش جهان اوله و دوستانی که فکر می‌کنن مشکل فقط و فقط مال ایرانه...

SuperfoodNBS
08-03-2021, 12:56
تا جایی که میتونین سعی کنید زندگی سالم عاری از هرگونه دود داشته باشید که بنیان خانواده با این چیزها خراب میشه :tongue:

pro_translator
08-03-2021, 12:56
بله متأسفانه اصلا دوست ندارم این رو بگم ولی ارزش پول (حالا نمیگم نسبت به 40 سال گذشته ) نسبت به همین 5 سال گذشته چقدر افت کرده؟ واقعا آمار فجیحی هست!!
یکی از دوستان بنده 1 ماه پیش کارشون جهت مهاجرت به کانادا درست شد رفتند !! هر ماه یه مکاتبه ی کوچک شبا با هم داریم ... باورتون نمیشه میگه همه ی قیمتا بیش از 10 سال هست همون هست!!! یعنی نه تورمی نه چیزی ...
والا این آماری که کاربر pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درمورد آمریکا داد بنده یک حساب و کتابی که با خودم کردم اگر این آمار واقعی بوده باشه باید تا الان آمریکا منقرض میشد!!!:D واقعی نیست شایعه هست وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه که!!
من به این پست هایی که این کاربر گذاشته به هیچ وجه و عنوان اعتقاد و باور ندارم ... چون جور درنمیاد تو همشون تناقص هست!!
من این آمار هایی که جناب pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتند رو که دیدم ناراحت شدم ... گفتم ایشان مشکلات اینجا را ول کردند و رفتند مشکلات کشور های دیگر رو عنوان میکنند و کاسه ی داغ تر از آش میشوند!!! (جلوی چششان را نمیبینند و دورتر را میبینند !!) و من از ایشون و شما و سایر دوستان خواهش دارم که این بحث رو تموم کنند چون اینچنینی بحث ها طبق سابقه ای که از کاربران دیگر و .... داشتم ته نداره و بالاخره هم با دلخوری تموم میشه هم با بن شدن کاربری ..... و بنده هم این بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم چون اگر بخوام ادامه بدم موجب دلخوری و بن شدن و .... میشه.

ایران رو با آمریکا مقایسه می‌کنید؟ انگار سیاستمداران دنیا برای لاپوشانی خرابکاری‌هاشون بگن ببینین لااقل وضعیتمون از ایران بهتره!!! :biggrin:

pro_translator
08-03-2021, 13:28
آمار تورم 40 ساله خودش سبب هر چی بدبختی به صورت اتوماتیک میشه بطوری که از سرشماری خارج و به مشاهدات عینی در جامعه تبدیل میشه یعنی چه آمار درست و چه غلط در جامعه و عصر کنونی ایران نمیتونه آمار لمس واقعی اثرات 40 ساله بی ارزش شدن پول ملی بر زندگی مردم را محفی سازی کنه.

کدوم کشوری که الان دارین ایران رو باهاش مقایسه می‌کنین شرایط ایران رو داشته؟

فکر می‌کنین چرا کشورهای دنیا انقدر از تحریم می‌ترسن؟ چون اگه یه سال تو تحریم باشن اقتصادشون از هم فرومی‌پاشه...

هر کشوری جای ایران بود تا حالا نابود شده بود... فکر می‌کنین عربستان می‌تونست انقدر فشار رو تحمل کنه؟

شما مثل افرادی هستین که دنیا رو مثل مورتال کمبات می‌بینین یعنی فکر می‌کنین هر کسی رو می‌شه جلوی هر کسی گذاشت و قدرتشون رو مقایسه کرد.

شما تصور کن به عربستان و کشورهای دیگه هواپیما و تجهیزات نظامی نفروشن... فکر می‌کنین چه بلایی سرشون می‌آد؟

قطر رو یادتون عربستان تحریم کرد ۴ سال پیش؟ داشت از گرسنگی تلف می‌شد تا ما به دادش رسیدیم :biggrin:

بعد شما می‌گی ارزش پول ما ۴۰ ساله داره پایین می‌آد؟ اگه مشکل ماییم چرا ارزش روبل روسیه داره توی تحریم پایین می‌آد؟

مقایسه‌های شما فوق‌العاده سطحیه...

کسانی که از آشغالی غذا جمع می‌کنن؟ توی آمارها نوشته بودم چند میلیون نفر توی آمریکا خونه ندارن و کنار خیابون می‌خوابن... خونه ندارن! باز این افراد شب یه جا می‌خوابن!

توی کشور جهان اولی ابرقدرت دنیا! از گرسنگی به گدایی افتاده‌ان در حالی که کشورشون ۶ تریلیارد و ۴۰۰ میلیارد دلار توی جنگ‌های خاورمیانه هزینه کرده...

بدترین سیستم خدمات درمانی رو داره بعد شما هی عیب و ایرادهای ایران که توی تحریم و فشار حداکثری راکت و ماهواره به فضا فرستاده و تقریبا تمام صنایع خودش رو داخلی کرده توی سر ما می‌زنی...

داداش ایران تویی! پاشو یه کاری بکن! نشستی تو خونه پاتو انداختی رو پات فقط غرغر می‌کنی که چرا اینجوریه چرا اونجوریه!

پول ما اگه ارزشش پایینه به خاطر اینه که بر اثر تحریم‌ها نمی‌شه با ایران تجارت کرد و با پول ایران نمی‌شه چیزی خرید!

شما فکر می‌کنی اگه جمهوری اسلامی نبود یهویی همه پولدار و صاحب خونه می‌شدن؟ یهویی همه سر کار می‌رفتن و پول نفت و پول مفت توی جیب‌ها می‌اومد؟ :دی

pro_translator
08-03-2021, 13:31
کسری جان درست میفرمایند اصلا نیاز به ارایه آمار نیست و نبوده

نگه آمار 40 ساله همش سالمه و اصلا در دست جهت ارایه بوده؟؟؟؟؟ باز طرف بالا خوشحاله و قبول داره که آمار ارایه و گرد آوری کرده و قبول داره که درست و موثق هست این خودش نوعی تناقض هست.

مرد حسابی اصلا نیاز به آمار نیست شما ارزش پول ملی را از سال 1357 ببین؟ تو گینس ثبت میشه. :D

آمار تورم 40 ساله خودش سبب هر چی بدبختی به صورت اتوماتیک میشه بطوری که از سرشماری خارج و به مشاهدات عینی در جامعه تبدیل میشه یعنی چه آمار درست و چه غلط در جامعه و عصر کنونی ایران نمیتونه آمار لمس واقعی اثرات 40 ساله بی ارزش شدن پول ملی بر زندگی مردم را محفی سازی کنه.


تورم زمان شاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تورم+زمان+شاه)... (+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

عالی و بهشت بود ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... ملت بیخودی انقلاب کردن...

pro_translator
08-03-2021, 13:39
والا این آماری که کاربر pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درمورد آمریکا داد بنده یک حساب و کتابی که با خودم کردم اگر این آمار واقعی بوده باشه باید تا الان آمریکا منقرض میشد!!!:D واقعی نیست شایعه هست وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه که!!
من به این پست هایی که این کاربر گذاشته به هیچ وجه و عنوان اعتقاد و باور ندارم ... چون جور درنمیاد تو همشون تناقص هست!!
من این آمار هایی که جناب pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتند رو که دیدم ناراحت شدم ... گفتم ایشان مشکلات اینجا را ول کردند و رفتند مشکلات کشور های دیگر رو عنوان میکنند و کاسه ی داغ تر از آش میشوند!!! (جلوی چششان را نمیبینند و دورتر را میبینند !!) و من از ایشون و شما و سایر دوستان خواهش دارم که این بحث رو تموم کنند چون اینچنینی بحث ها طبق سابقه ای که از کاربران دیگر و .... داشتم ته نداره و بالاخره هم با دلخوری تموم میشه هم با بن شدن کاربری ..... و بنده هم این بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم چون اگر بخوام ادامه بدم موجب دلخوری و بن شدن و .... میشه.

خوبه منابع از اخبار خودشون دادم و ادعای توخالی نکردم و این که بله، آمریکا رو به فروپاشی هست... همونجوری که شوروی از هم فروپاشید، آمریکا هم به زودی تموم می‌شه...

همین که با منبع خودشون قبول نمی‌کنین دیگه با شما نمی‌شه حرف زد... مشخصه منبعتون کجاست: ذهن خیال‌پرداز خودتون...


مشکل شما همینه... امثال شما حقایق رو قبول نمی‌کنن و فکر می‌کنن اعتقاد و باور توخالی حقایق رو تغییر می‌ده... منم آمار شما در مورد ایران رو قبول ندارم!!! چیزی تغییر کرد؟ :دی

خیر، آمارها برای افرادی مثل شما هستند که فکر می‌کنن مشکل فقط و فقط مال ایرانه و اگه سران این حکومت برن افرادی که وضعیت خودشون ۱۰۰ برابر بدتر از ماست می‌آن ایران رو برای ما می‌سازن و بهشون پول مفت (ببخشید، پول نفت) می‌دن...

ترامپ اینجا داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با افتخار می‌گه نیروهامون رو از سوریه خارج کردیم ولی نفتشون رو نگه داشتیم!

ولی اشتباه نکنین، عاشق چشم و ابروی ماست که بهمون دارو نمی‌ده!

آمار اونجا رو دیدی قلبت درد گرفت آمار اینجا رو می‌شنوی خوشحال می‌شی؟ :biggrin:

pro_translator
08-03-2021, 13:51
بله متاسفانه ذهنیت چنین افرادی برای جامعه خطرناک هست و باید متارکشون کرد. چنین افرادی هستند که سبب بدبختی دیگران می شوند نه بخاطر مقایسه بخاطر عدم پذیرش مشکلات جامعه و مشکلات ریشه ای آن. ریشه عصابانیت و توهین و تهمت بیانگر شخصیتی غیر مردمی دارد.

طرف بحث را با مشکلات نرم افزار نویسان و عدم اعتماد و حمایت ملی و نگاه بد بینانه مردم محکوم کرده و انگ غرب پرستی داده دقیقا همون ذهنیت هم رفقای بن شده پیشین ایشان. یعنی همان سبک و دنباله.

بر گردیم به موضوع مطرح شده ایشان و خلاصه شده از دید بنده: موضوع: تولید نرم افزار ملی و حمایت مردمی با شرایط 1 کپی برداری / 2 خفقان آزادی / 3 خفقان انتخاب / 4 محدودیت های اینترنتی

مورد اول که کاملا بارز هست طرف رفته کل تلگرام رو کپی کرده !!! با حمایت کی؟ پول کی؟ کشوری که بیشترین زندانی سیاسی را داره.
مورد دوم و سوم خفقان؟ یعنی همه عذر میخوام خفه خون بگیرند فقط همین که هست.
مورد چهارم محدودیت کامل اینترنت قطع کامل آن قیمت گذاری داخلی و خارجی

نتیجه: آیا انتظار اعتماد و اطمینان جامعه برای بستر یک سرویس به ظاهر بومی منتطقی است؟

مثال میزنند تیک تاک چین . دوست به ظاهر ملی . تیک تاک یک سرویس کپی برداری نیست یک سرویس کاملا جدا و نوین هست اصلا ربط و مشابه سرویس های دیگر نیست ابتکار و استعداد هست.

من اگر فردا بروم یک نرم افزار و سرویس به اسم اموجی بزنم که تمامی ارتباطات بر پایه اموجی باشه نه کلام این میشه استعداد و سرویس متفاوت و جدید

اگر برم یک چیزی مانند تلگرام بسازم کپ کامل تازه اصلاعاتش هم از فلان دروازه خفقان رد بشه و......اسم این دیگه استعداد و ملی نیست این میشه یک سرویس ....

درکتان را عمیقتر کنید و همیشه این نکته را بخاطر بسپارید: با مردم باشید نه شخص یا فردی

ذهنیت من که با ایرانه باید طرد بشه ذهنیت شما که می‌خواین ایران رو تبدیل به لیبی و سوریه و عراق کنین باید در آغوش گرفته بشه؟!!!

این تکنیک انگ زدن که فلانی حق می‌خوره چون از ایران دفاع می‌کنه قدیمی شده... یا سند می‌دی یا حرفت باطله...

چرخه ساده‌اس، شما پاسخ هیچ کدوم از حرف‌ها رو ندادی چون من خواستم از اشتغال‌زایی ایرانی حمایت کنم شما می‌گی باید بریم دستمون رو بذاریم زیر سنگ آمریکا...

اگه همین الان زندگیت به خاطر تحریم آمریکا به قول خودت نابود شده به خاطر اینه که تا قبل از تحریم خودکفا نبودی و قدرت تحریم به آمریکا دادی. فقط وارد کردی!

الان ایران می‌تونه صنعت خودروسازی آمریکا رو تحریم کنه؟ مگه دست آمریکا زیر سنگ ماست برای خودروسازی؟ پس نمی‌تونه!

ما هم باید به جایی برسیم که تحریم کرد هم خودمون لازم نداشته باشیم بخریم...

اول این که مگه کپی‌برداری چیز بدیه؟ مگه موبایل کپی‌برداری نشد؟ مگه هواپیما کپی‌برداری نشد؟ مگه صنعت هسته‌ای کپی‌برداری نشد؟ مگه لپ‌تاپ کپی‌برداری نشد؟ مگه تانک کپی‌برداری نشد؟ مگه تلویزیون کپی‌برداری نشد؟ مگه تلگرام کپی‌برداری نشد؟ مگه ماشین کپی‌برداری نشد؟ چه حرف احمقانه‌ایه مرد حسابی؟ همه دارن می‌کنن عیب نداره ما بکنیم عیب داره؟

یعنی شما فکر می‌کنی توی سرویس‌های خارجی آزادی هست؟ چرا اینستاگرام داشت پست‌های سردار سلیمانی رو پاک می‌کرد؟ چرا من هر چی توی سایت‌های خارجی بحث می‌کنم تا می‌بینن به ضرر اسرائیله می‌رن پاک می‌کنن؟ چرا آفکام قراردادش با پرس‌تی‌وی رو لغو کرد؟ چرا شبکه‌ی پرس‌تی‌وی حق نداره توی آمریکا و اسرائیل و اروپا پخش بشه؟ چرا وقتی توی رسانه‌های خارجی کارشناس طرف ایران رو می‌گیره بهش می‌گن مزدور ایران و روش قطع می‌کنن فورا؟ اینه آزادی بیان؟

آزادی بیان = فحش دادن به ایران. طرف رفته توی آمریکا و انگلیس ضدایران حرف می‌زنه شما فکر می‌کنی آزادی بیان داره؟ مگه اینجا نمی‌شه به آمریکا فحش داد؟

آمریکا چرا خواست چین سرورهاش رو به آمریکا منتقل کنه؟ چون می‌خواد دسترسی به کل اطلاعات کاربرها داشته باشه.

خفقان انتخاب از خارج به شما تحمیل می‌شه. این که نمی‌ذارن تیک تاک استفاده کنی. اون داره انتخابت رو محدود می‌کنه. بفهم. اونه که نمی‌ذاره تو بری تیک تاک استفاده کنی. اونه که نمی‌ذاره تو سایت‌هاشون بری می‌زنه رنج IP شما ایرانه.

محدودیت اینترنتی به خاطر فرصت‌ها و جاسوسی‌های گسترده‌ای هست که آمریکا داره علیه ایران انجام می‌ده و این رو که نمی‌شه انکار کرد برادر من. دارن نهایت استفاده رو از اینترنت می‌کنن برای شستشوی مغزی تو.

منطقی است؟ بله کاملا منطقی است. بومی‌سازی در شرایطی که توی تحریم هستی کاملا منطقی است.

خیر شما انتظار داری من ۱۸ ساله بیام بهتر از تلگرام برات بسازم؟ بلاخره از یه جایی شروع می‌شه دیگه. الان شما می‌تونی شباهت سرویس‌های پیام‌رسان رو با هم انکار کنی؟ بلاخره هر کدوم از هم دارن کپی می‌کنن.

هفته‌ی پیش همزمان WhatsApp و Telegram قابلیت Auto-delete رو اضافه کردن. خوب یکی از اون یکی کپی کرد دیگه :|

//

مردم؟ مردم همون‌هایی هستن که می‌ریزن تو خیابون می‌گن مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاااااااااه بعد ۴۰ سال بعد می‌ریزن تو همون خیابون می‌گن ما انقلاب کردیم چه اشتباه کردیم. مردم از مسائل سیاسی و ژئوپولیتیک سردرنمی‌آرن... مردم نمی‌دونن سر لیبی و سوریه و عراق و افغانستان چه بلایی اومد. نمی‌دونن این کشورها قبل از ورود آمریکا آباد بودن...

مشکل اینجاست که مردم قیمت گوجه رو می‌بینن و جمهوری اسلامی قطب جنوب رو...

شما الان می‌گی گوجه گرون شد توی آمریکا که گوجه گرون نشد مردم نه حقوقشون رو می‌گیرن یا حقوق انقدر پایینه همون گوجه رو با همون قیمت نمی‌تونن بخرن... بسه انقدر مقایسه‌های رنگارنگ و احمقانه...

الان هم جمهوری اسلامی بره آمریکا بیاد ایران تجزیه بشه جنگ داخلی راه بیافته همین مردم می‌آن تو خیابون می‌گن خامنه‌ای کجایی مملکتو بیابی آمریکا نابودم کرد و... از این چرت و پرت‌ها... همونجوری که الان توی لیبی مرده می‌گه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من اسلحه برداشتم علیه قذافی جنگیم اگه قذافی امروز بود براش می‌جنگیدم...

مردم فکر می‌کنن ایران تافته‌ی جدابافته‌است انقدر که منوتو و ایران اینترنشنال نگاه کرده‌ان. که آمریکا عاشق چشم و ابروی ماست که نگرانه چرا پول نفت توی جیب تو نمی‌ره...

شما چشمتون رو باز کنین...

pro_translator
08-03-2021, 14:13
من دیگه با این افراد بحثی ندارم دوست عزیزی که مسئول این تاپیک هست اگه امکانش هست لطفا کنن پست‌های نامربوط بنده رو پاک کنن ممنونم. :n16:

italodance
08-03-2021, 14:19
کاربر محترم

هی بیا وقت ما رو با اراجیفت بگیر و هی نقل کن کن مگه نگفتی حرفی نداری؟! چقدر حرف داری. :tongue:

همونکه ۴ نفر آمدند وقت برای تو گذاشتند و خواستند اصلاحت کنند برام کافیه ، همه اینجا اشتباهند تو خوبی . به هر ۴ نفر ما تهمت و توهین کردی.

اگر آگاهی داشتی این مزخرفات را نمینوشتی ، زمانی که تغییر به وجود میاد ، دیگه تو وجود نداری. حرفهاتو در حد سوال دو صفحه قبل بت گفتم اگر نمیفهمی مثل یک نا آگاه چند وقت دیگه تو سرت دوباره نزنه بیایی پست بدی با سوال مبتدیانه و ناشیانه :

چرا مردم از چیز ملی حمایت نمیکنند!؟


پاسخ کافی داده شد، سوال شما همون جوابتان هست. موفق در جواب گرفتن باشی :»

srx190d
08-03-2021, 16:10
یعنی اگه مردم کره فقط ماشین آمریکایی می‌خریدن برند هیوندای باز هم رشد می‌کرد؟

:)

چی مصرف میکنی
ساندیس با الکل نخور باشه

جغرافیای اسلامی برای آقا


Sent from my iPhone using Tapatalk

srx190d
08-03-2021, 16:17
وزیر بازرگانی اتریش:
کیفیت تولید پیکان ایران ،در سطح استاندار اروپای غربی است

اطلاعات_ پنج‌شنبه ۹ اسفند ۱۳۵۲
اتریش ها نه گینه بیسائو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


Sent from my iPhone using Tapatalk

srx190d
08-03-2021, 16:22
همین که موقعیت جغرافیایی کره‌ی جنوبی رو با ایران روی نقشه نمی‌دونی مشخص می‌شه اصلا مدرسه هم نرفته‌ای.

دنیا فرصتی که به کره‌ی جنوبی داد عمرا به ایران نداد چون ایران نفت‌خیز نباید پیشرفت می‌کرد و مستقل می‌شد و جلوی آمریکا می‌ایستاد و ضمنا آمریکا هیچوقت کره‌ی جنوبی رو توی تحریم و فشار حداکثری نذاشت که هبچ، کلی تکنولوژی بهش داد و سرمایه‌گذاری هم کرد و دسترسی به بازار خودش به کره‌ی جنوبی داد. کره‌ی جنوبی از تکنولوژی آمریکا و ژاپن بهره برد و آمریکا و عربستان ما رو درگیر جنگ با داعش و گروه‌های تروریستی کردن... آمریکا زمان شاه هم ما رو توی تحریم گذاشته بود ولی کالاها رو به ما می‌داد ایران همون زمان هم دنبال تکنولوژی بود ولی به ایران چیزی داده نمی‌شد.

شما هم تشریف ببر با کسانی که جغرافیا نخونده‌ان و نمی‌دونن کره‌ی جنوبی روی نقشه کجاست و ایران روی نقشه کجاست بحث کن.

کره‌ی جنوبی هیچوقت تروریسم ندید کره‌ی جنوبی زمان جنگ آمریکا اومد به جاش جنگید و شوروی رو تهدید به بمباران اتمی کرد. شما این رو با ایران که همه‌ش درگیر جنگ بوده می‌کنی؟ ;)

همان‌قدر شعور نداری حداقل کره شمالی و جنوبی رو با هم مقایسه کنی ببینید در کدام کشور مردم زندگی بهتری دارند
دو کشور با یک دین زبان آب و هوا چرا اینقدر اختلاف دارند
بعد میای ایران رو میبینی که هر طرف بچرخید ی صف ی تشکیل شده یکی برای روغن یکی برنج یکی نان یک مرغ


Sent from my iPhone using Tapatalk

donkeyoxte
08-03-2021, 16:36
کدوم کشوری که الان دارین ایران رو باهاش مقایسه می‌کنین شرایط ایران رو داشته؟

فکر می‌کنین چرا کشورهای دنیا انقدر از تحریم می‌ترسن؟ چون اگه یه سال تو تحریم باشن اقتصادشون از هم فرومی‌پاشه...

هر کشوری جای ایران بود تا حالا نابود شده بود... فکر می‌کنین عربستان می‌تونست انقدر فشار رو تحمل کنه؟

شما مثل افرادی هستین که دنیا رو مثل مورتال کمبات می‌بینین یعنی فکر می‌کنین هر کسی رو می‌شه جلوی هر کسی گذاشت و قدرتشون رو مقایسه کرد.

شما تصور کن به عربستان و کشورهای دیگه هواپیما و تجهیزات نظامی نفروشن... فکر می‌کنین چه بلایی سرشون می‌آد؟

قطر رو یادتون عربستان تحریم کرد ۴ سال پیش؟ داشت از گرسنگی تلف می‌شد تا ما به دادش رسیدیم :biggrin:

بعد شما می‌گی ارزش پول ما ۴۰ ساله داره پایین می‌آد؟ اگه مشکل ماییم چرا ارزش روبل روسیه داره توی تحریم پایین می‌آد؟

مقایسه‌های شما فوق‌العاده سطحیه...

کسانی که از آشغالی غذا جمع می‌کنن؟ توی آمارها نوشته بودم چند میلیون نفر توی آمریکا خونه ندارن و کنار خیابون می‌خوابن... خونه ندارن! باز این افراد شب یه جا می‌خوابن!

توی کشور جهان اولی ابرقدرت دنیا! از گرسنگی به گدایی افتاده‌ان در حالی که کشورشون ۶ تریلیارد و ۴۰۰ میلیارد دلار توی جنگ‌های خاورمیانه هزینه کرده...

بدترین سیستم خدمات درمانی رو داره بعد شما هی عیب و ایرادهای ایران که توی تحریم و فشار حداکثری راکت و ماهواره به فضا فرستاده و تقریبا تمام صنایع خودش رو داخلی کرده توی سر ما می‌زنی...

داداش ایران تویی! پاشو یه کاری بکن! نشستی تو خونه پاتو انداختی رو پات فقط غرغر می‌کنی که چرا اینجوریه چرا اونجوریه!

پول ما اگه ارزشش پایینه به خاطر اینه که بر اثر تحریم‌ها نمی‌شه با ایران تجارت کرد و با پول ایران نمی‌شه چیزی خرید!

شما فکر می‌کنی اگه جمهوری اسلامی نبود یهویی همه پولدار و صاحب خونه می‌شدن؟ یهویی همه سر کار می‌رفتن و پول نفت و پول مفت توی جیب‌ها می‌اومد؟ :دی

احسنتتتتتتتتتتتتتت
واقعا خوشحال شدم از این نظر
متاسفانه الان غرب برای مردم ما حالت بت رو پیدا کردند البته حق هم دارن به چند دلیل:
1. مردم مردمند (عوام)
2. بی لیاقتی مسئولان کشور در تبلیغ ( نظام ما متاسفانه یا خوشبختانه نمیتونه تبلیغ کنه اصلا بلد نیست فقط اداش رو درمیاره که همین کار رو خراب تر می کنه)
خوشبختانه که عرض کردم به این دلیل بود که اگه بلد بود پس با غرب تفاوتی نداشت
3. تاثیر رسانه ( یه اینستاگرام باز میشه فلان شخص تو فلان جای دنیا بهترین خونه, ماشین, زن های مختلف و ... رو داره )
4. خودمون

pro_translator
08-03-2021, 17:55
همان‌قدر شعور نداری حداقل کره شمالی و جنوبی رو با هم مقایسه کنی ببینید در کدام کشور مردم زندگی بهتری دارند
دو کشور با یک دین زبان آب و هوا چرا اینقدر اختلاف دارند
بعد میای ایران رو میبینی که هر طرف بچرخید ی صف ی تشکیل شده یکی برای روغن یکی برنج یکی نان یک مرغ


Sent from my iPhone using Tapatalk

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ksra
08-03-2021, 18:04
این بحث ها آخرش ته نداره اگر بخواید همینجور کل کل کنیم تاپیک تا 1000 صفحه هم میرسه!!!!
آقا کسی که گوشش بدهکار نیست نیست دیگه! چه اصراریه .... صبح اومدم اینجا یه چندتا پست دادم و با دقت پست های این کاربر رو خوندم دیدم الکی دارم وقت میزارم ...همش بی فایده هست .
این پستیم که میزارم جهت سایر دوستان عزیز مثل ایتالودنس و.... هست وگرنه همچنین پستی نمیزدم.
این بحث زمانی تموم میشه که یا من یا .... بالاخره یکی اخراج میشه مثل چندتا بحث قبلی .... که واقعا به این تاپیک بی مربوطه ..
لطفا از همینجا اگر بنده رو قابل میدونید و احترام قائل هستید ! به این بحثا خاتمه بدید و تمومش کنید ...
و اصلا از طرز سخن گفتن شما دوست عزیز pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوشم نیومد.. لطفا خواهش میکنم جاهای دیگه اینگونه سخن نگویید...

pro_translator
08-03-2021, 18:18
و اصلا از طرز سخن گفتن شما دوست عزیز pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوشم نیومد.. لطفا خواهش میکنم جاهای دیگه اینگونه سخن نگویید...


شخصیت گویاست.


سلام مومن خوش برگشتی از غیبت صغری!
بله، بله دقیقا منم همین حرف رو در مورد تفکر و تعقل و اندیشه پوسیده شما دارم: نرود میخ آهنی در سنگ جناب!

به یکی ننگ نادونی میزنی به یکی دیگه شستشوی مغزی و بقیه هم اراجیف و...
زیاد نمیخوام برای امثال شما دستانم را خسته و نالان کنم. همین که در جواب هموطنای دیگرت که بیان کردی اراجیف و شر و ور و در جواب من که حتی پستم رو بصورت نقل قول ناقص کردی که زیاد دیده نشه و در جواب خزعبلاتی از جنس بدیهیات نوشتی حساب کار دستم اومد...
یه ویژگی فضای مجازی اینه که باید خنده هات صدادار باشه تا طرف مقابل بفهمه داری میخندی؛ پس: ها ها ها:دی

(چه لجی گرفته ایشون رو :biggrin:)


همین که هیوندای کره رو با پراید سایپا یکی میدونی مشخص میشه کجای کاری


این مزخرفات چی هست این نوشته ؟!

شخصیتت بیشتر نشون داده میشه، خجالت بکش مرد،
تو خودت اصلا برنامه نویسی که اینجوری داری میسوزی؟! چه برنامه؟! کد یا نرم‌افزاری نوشتی!؟
حرفهای اولیه من ریشه ای و از ریشه بود اگر متوجه نمیشی یا نمیخوای بشی این شخصیت خودت هست که نمیفهمه کسی که درد و رنج مردم رو‌ نمیفهمه می‌خواد کجا رو بفهمه؟!
بیشتر از این خود و آن سابقه ات را خراب نکن که هویتت را بیشتر خدشه دار میکنی.


دوست عزیز مقایسه شما یک موضوع کاملا بی معنی هست!!
درکل پاک کن این پست خزبلاتت رو! برات زشته کاربر سابقه داری هستی با این چندتا پستت شخصیتتو خدشه دار نکن!
درضمن دلیل اخراج ژیان و mjx (اگر اشتباه نکنم ) همین بحث های بی معنی بود . لطفا دست بکشید از این حرفای بی معنی و...



بله متاسفانه ذهنیت چنین افرادی برای جامعه خطرناک هست و باید متارکشون کرد. چنین افرادی هستند که سبب بدبختی دیگران می شوند نه بخاطر مقایسه بخاطر عدم پذیرش مشکلات جامعه و مشکلات ریشه ای آن. ریشه عصابانیت و توهین و تهمت بیانگر شخصیتی غیر مردمی دارد.

طرف بحث را با مشکلات نرم افزار نویسان و عدم اعتماد و حمایت ملی و نگاه بد بینانه مردم محکوم کرده و انگ غرب پرستی داده دقیقا همون ذهنیت هم رفقای بن شده پیشین ایشان. یعنی همان سبک و دنباله.

درکتان را عمیقتر کنید و همیشه این نکته را بخاطر بسپارید: با مردم باشید نه شخص یا فردی


هی بیا وقت ما رو با اراجیفت بگیر و هی نقل کن کن مگه نگفتی حرفی نداری؟! چقدر حرف داری. :tongue:

همونکه ۴ نفر آمدند وقت برای تو گذاشتند و خواستند اصلاحت کنند برام کافیه ، همه اینجا اشتباهند تو خوبی . به هر ۴ نفر ما تهمت و توهین کردی.

اگر آگاهی داشتی این مزخرفات را نمینوشتی ، زمانی که تغییر به وجود میاد ، دیگه تو وجود نداری. حرفهاتو در حد سوال دو صفحه قبل بت گفتم اگر نمیفهمی مثل یک نا آگاه چند وقت دیگه تو سرت دوباره نزنه بیایی پست بدی با سوال مبتدیانه و ناشیانه :


چی مصرف میکنی
ساندیس با الکل نخور باشه

جغرافیای اسلامی برای آقا


همان‌قدر شعور نداری حداقل کره شمالی و جنوبی رو با هم مقایسه کنی ببینید در کدام کشور مردم زندگی بهتری دارند

(ایشون رو که از بیخ و بنیان کوبیدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) :biggrin:

این‌ها رو هم من گفتم یا رفیق‌هات؟ :biggrin:

ksra
08-03-2021, 20:10
(چه لجی گرفته ایشون رو :biggrin:)
















(ایشون رو که از بیخ و بنیان کوبیدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) :biggrin:

این‌ها رو هم من گفتم یا رفیق‌هات؟ :biggrin:

دوست عزیز سوء تفاهم پیش آمده. خزعبلات سخن زشتی هست ؟ یا موضوع بی معنی؟
بگذارید قضیه را یکم روشن تر بکنم. بنده منظورم از مقایسه شما یک موضوع بی معنی هست این بود که مقایسه شما معنی دار نیست و به این موضوع و تاپیک مربوط نیست ...وگرنه خدایی نکرده فکر نکنید منظور خاصی داشتم .... و توهین هم نکردم .
پست شما (دوست ندارم اینو بگم به هیچ وجه! ) واقعا معنی کلمه ی خزعبلات (بنده کلمه ی ع رو داخل پست هایی که صبح گذاشتم جا انداختم متأسفانه ضعف کیبردم هست و الان اگر قابلیت ویرایش پست باشه درستش میکنم تازه متوجه شدم . ) به معنای سخنان پوچ هست ! یعنی اصلا سخنان شما هیچکدامش تأیید نمیشه ! درواقع حرفهایتان با حقیقت 180 درجه متفاوت هست! وگرنه بنده خدایی نکرده هیچ منظور بدی نداشتم فقط منظورم روشن کردن شما از واقعیت بود که متأسفانه شما خودتون سخنان بنده و سایر دوستان رو رد کردید...و بنده هم قبول کردم.
بنده هم اصلا از این لحن شما توی این پست به هیچ وجه خوشم نیومد لطفا دوست عزیز شما با حالت (خیلی خیلی از همه کاربران عذر میخوام ) متلک بار و با لحن تمسخر کننده با بنده تو این پست حرف زدید ! این اصلا برای بنده قابل قبول نیست و نخواهد بود. لطفا کمی برخوردتون رو با کاربرا کمی بهتر کنید .

srx190d
08-03-2021, 21:35
این ترول مزدور رو بها ندین
ی منبع از تابناک و مرکز حفظ و نشر آثار امام هم بذار شاید منطقی تر باشند
کاربر قلم به مزد کم نداریم اینجا این هم روی ش


Sent from my iPhone using Tapatalk

pro_translator
08-03-2021, 21:58
دوست عزیز سوء تفاهم پیش آمده. خزعبلات سخن زشتی هست ؟ یا موضوع بی معنی؟
بگذارید قضیه را یکم روشن تر بکنم. بنده منظورم از مقایسه شما یک موضوع بی معنی هست این بود که مقایسه شما معنی دار نیست و به این موضوع و تاپیک مربوط نیست ...وگرنه خدایی نکرده فکر نکنید منظور خاصی داشتم .... و توهین هم نکردم .
پست شما (دوست ندارم اینو بگم به هیچ وجه! ) واقعا معنی کلمه ی خزعبلات (بنده کلمه ی ع رو داخل پست هایی که صبح گذاشتم جا انداختم متأسفانه ضعف کیبردم هست و الان اگر قابلیت ویرایش پست باشه درستش میکنم تازه متوجه شدم . ) به معنای سخنان پوچ هست ! یعنی اصلا سخنان شما هیچکدامش تأیید نمیشه ! درواقع حرفهایتان با حقیقت 180 درجه متفاوت هست! وگرنه بنده خدایی نکرده هیچ منظور بدی نداشتم فقط منظورم روشن کردن شما از واقعیت بود که متأسفانه شما خودتون سخنان بنده و سایر دوستان رو رد کردید...و بنده هم قبول کردم.
بنده هم اصلا از این لحن شما توی این پست به هیچ وجه خوشم نیومد لطفا دوست عزیز شما با حالت (خیلی خیلی از همه کاربران عذر میخوام ) متلک بار و با لحن تمسخر کننده با بنده تو این پست حرف زدید ! این اصلا برای بنده قابل قبول نیست و نخواهد بود. لطفا کمی برخوردتون رو با کاربرا کمی بهتر کنید .

این آقا چطور؟ لحن ایشون رو می‌پسندید؟ :thumbsdow


این ترول مزدور رو بها ندین
ی منبع از تابناک و مرکز حفظ و نشر آثار امام هم بذار شاید منطقی تر باشند
کاربر قلم به مزد کم نداریم اینجا این هم روی ش


Sent from my iPhone using Tapatalk

ظاهرا هر کس با این آقا هم‌عقیده نیست یه «ترول مزدور»ه چون مثل ایشون فکر نمی‌کنه چون عقاید ایشون ۱۰۰٪ حقیقت محض هستند و هیچکس توی دنیا به اندازه‌ی ایشون نمی‌فهمه...

آدم تا این اندازه متوهم من ندیده بودم... :puke:

ما که با ایرانیم مزدوریم ایشون که ضدایرانه مزدور دشمن نیست :worried:

ایشون که فحش می‌ده همه می‌پسندن من که حقیقت رو می‌گم شما نمی‌پسندی. :ohno:

اگه طرف حق هستین همین الان به ایشون هم بگین که خیلی بد داره صحبت می‌کنه...

آخه می‌دونین دیگه، کلاس داره. همه باید ضدحکومت باشن تو ایران طبق تنظیمات پیش‌فرض کارخونه.

خدا نکنه این وسط یکی مطالعه کنه و بخواد بگه نه حرف شما درست نیست و کسی که ما رو تحریم دارویی می‌کنه رفیق شیش ما نیست...

//

در پاسخ به خودت، انقدر سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به عمرت دیده بودی؟

جواب این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چرا نمی‌دی؟

من گفتم «شما اطلاعات نداری» شما برگشتی گفتی من یه «ترول مزدور» هستم...

من اگه برم تو سایت خامنه‌ای مزدورم، تو اگه توییت‌های ترامپ و سایت کاخ سفید رو بخونی مزدور نیستی؟

ksra
08-03-2021, 23:19
این آقا چطور؟ لحن ایشون رو می‌پسندید؟ :thumbsdow



ظاهرا هر کس با این آقا هم‌عقیده نیست یه «ترول مزدور»ه چون مثل ایشون فکر نمی‌کنه چون عقاید ایشون ۱۰۰٪ حقیقت محض هستند و هیچکس توی دنیا به اندازه‌ی ایشون نمی‌فهمه...

آدم تا این اندازه متوهم من ندیده بودم... :puke:

ما که با ایرانیم مزدوریم ایشون که ضدایرانه مزدور دشمن نیست :worried:

ایشون که فحش می‌ده همه می‌پسندن من که حقیقت رو می‌گم شما نمی‌پسندی. :ohno:

اگه طرف حق هستین همین الان به ایشون هم بگین که خیلی بد داره صحبت می‌کنه...

آخه می‌دونین دیگه، کلاس داره. همه باید ضدحکومت باشن تو ایران طبق تنظیمات پیش‌فرض کارخونه.

خدا نکنه این وسط یکی مطالعه کنه و بخواد بگه نه حرف شما درست نیست و کسی که ما رو تحریم دارویی می‌کنه رفیق شیش ما نیست...

//

در پاسخ به خودت، انقدر سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به عمرت دیده بودی؟

جواب این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چرا نمی‌دی؟

من گفتم «شما اطلاعات نداری» شما برگشتی گفتی من یه «ترول مزدور» هستم...

من اگه برم تو سایت خامنه‌ای مزدورم، تو اگه توییت‌های ترامپ و سایت کاخ سفید رو بخونی مزدور نیستی؟

ایشون با بنده صحبتی در این تاپیک نکردند و کسی هم تا با بنده صحبتی نکند نظری در مورد لحن و ... اش نمیدهم چون ارتباطی با بنده تا زمانی که با من صحبت نکردند ندارد. و یک نوع توهین هست به ایشون که ایشون با بنده صحبتی نکردند در موردشون نظر بدم.
شما با بنده صحبت کردید و بنده هم از لحنتون ناراحت شدم و به خودتون هم گفتم ( چون آدم رکی هستم )
لطفا از من نخواید که در مورد کسی که با بنده تاحالا صحبتی نکرده در موردش قضاوت کنم .

pro_translator
08-03-2021, 23:56
لطفا از من نخواید که در مورد کسی که با بنده تاحالا صحبتی نکرده در موردش قضاوت کنم .

مگه من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با شما صحبت کرده بودم شما دخالت کردین و پست اون آقا رو تشکر زدین؟ :thumbsdow

ksra
09-03-2021, 08:06
مگه من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با شما صحبت کرده بودم شما دخالت کردین؟ :thumbsdow

خیر دخالتی نکردم .... چون به صورت عمومی و یک مطلبی رو نوشتید و یک بحث کلی بود .... ایشون چیزی نگفتند که بخواهند من جوابشان رو بدم .. شما یک چیز کلی عرض کردید و بنده هم شمارو میخواستم متوجه اشتباهتون کنم که خودتون نخواستید.و باز هم میگم منم قبول کردم و مشکلی درش نیست.
زمانی میشه گفت دخالت که کاربر خاصی رو خطاب کرده باشید وقتی شما هیچ کاربری رو خطاب نکردید!! و به صورت عمومی پست گذاشتید !! ببخشید که به طور عمومی پست گذاشتید و من از شما اجازه ای جهت شرکت در آن نگرفتم!
ایشون شما رو خطاب قرار داده و به شما حرفی زده من باید جوابش رو بدم؟! ببخشید خیلی عذر میخوام این رو دارم میگم اما سخنان این کاربر که شمارو خطاب داده من باید جوابش رو بدم؟!
اگر جمعی چیزی میگفتن میگفتم آره یه سمتش به منم مربوطه میومدم جوابش رو میدادم اما ایشون شمارو خطاب قرار دادن!
دوست عزیز موضوعات رو باهم ترکیب نکنید.... شرکت کردن من در این بحث یک قضیه کاملا جدا و حرف زدن آن کاربر هم که شمارو خطاب کردن ارتباطی به من نداره . شما یک موضوع کلی رو اشتراک گذاشتید و من اومدم یه شرکتی هم توش کردم در مورد کاری دخالتی نکردم!
به هر حال من حرفام رو زدم و دیگه بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم چون از حوصله ی بنده خارجه که دوباره موضوعات رو مرور کنم.... و پاسخ به این سوأل شما کاملا ضروری بود. که دادم ...

pro_translator
09-03-2021, 11:43
بنده هم شمارو میخواستم متوجه اشتباهتون کنم که خودتون نخواستید.و باز هم میگم منم قبول کردم و مشکلی درش نیست.


درکل پاک کن این پست خزعبلاتت رو! برات زشته کاربر سابقه داری هستی با این چندتا پستت شخصیتتو خدشه دار نکن!
درضمن دلیل اخراج ژیان و mjx (اگر اشتباه نکنم ) همین بحث های بی معنی بود . لطفا دست بکشید از این حرفای بی معنی و...

(به دستور شما پاک کنم یعنی؟ :blink:)

بله الان متوجه شدم هر کسی با شما هم‌عقیده نیست و کلی هم سند و مدرک داره حرفش خزعبلاته :rolleye:

توی دنیای خیالی خودتون سیر کنین... شما رو چه به سند و مدرک؟ :tongue:

pro_translator
09-03-2021, 12:15
همان‌قدر شعور نداری حداقل کره شمالی و جنوبی رو با هم مقایسه کنی ببینید در کدام کشور مردم زندگی بهتری دارند
دو کشور با یک دین زبان آب و هوا چرا اینقدر اختلاف دارند
بعد میای ایران رو میبینی که هر طرف بچرخید ی صف ی تشکیل شده یکی برای روغن یکی برنج یکی نان یک مرغ


Sent from my iPhone using Tapatalk

سرچ کنین جهنم کره‌ی جنوبی (Hell Joseon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تا ببینین چرا ۷۵ درصد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جوون‌های کره‌ی جنوبی می‌خوان از اون جهنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کره فرار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و چرا کره‌ی جنوبی دهمین آمار خودکشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_list_by_the _World_Health_Organization)دنیا رو داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...

مطالعه و نظرسنجی رسانه‌های خود کره‌ی جنوبی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Diagnosis of Gender Conflicts from a Youth Standpoint and Suggested Policy Responses for an Inclusive State: A Gender Analysis of Fairness Perceptions


The survey found that 79.1% of young women and 72.1% of young men want to leave Korea, that 83.1% of young women and 78.4% of young men consider Korea “hell” and that 29.8% of young women and 34.1% of young men consider themselves “losers.”


۷۹.۱ درصد دخترها و ۷۲.۱ درصد پسرها می‌خواهند از کره (جنوبی) بروند. ۸۳.۱ درصد دختر و ۷۸.۴ پسرها کره را جهنم می‌دانند و ۲۹.۸ درصد دخترها و ۳۴.۱ درصد پسرها خودشان را بازنده می‌دانند.

مصاحبه با خود جوون‌های کره‌ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...

جهل خودتون رو به رخ دیگران نکشید... خلافش ثابت می‌شه مجبور می‌شین توی افق محو شین...

خدا به آدم شخصیت داده... انقدر خودتون رو تحقیر نکنین اون دنیا باید جواب پس بدین...

italodance
10-03-2021, 12:24
در انجمن از بحث با افراد مریض گونه بپرهیزید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در محیط بیرون همیشه با افرادی در ارتباط باشید که فضیل و آگاه از امور زمان باشند. هیچگاه به مزدور فرصت ندهید.

srx190d
10-03-2021, 19:25
راست میگه دارو تحریم
واکسن فایزر امریکایی رو زده شروع کرده به برپایی مراسمات هفتگی آن هم بدون ماسک برای چهار تا احمق ساندیسی که باید دنبال واکسن روسی و چینی بگردن

مردم انسولین پیدا نمیکنن بعد برای کمک به سوریه 50 تن دارو از زیر زمین سبز میشه میره دمشق

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%87-%D8%B4%D8%AF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



20کانتینر دارو خارجی میاد داخل بعد میره مرز عراق کشف میشه هیچ کسی هم گردن نمیگیره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مزدور فقط جیره خور نیست یک انگل اجتماع

pro_translator
10-03-2021, 23:42
در انجمن از بحث با افراد مریض گونه بپرهیزید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در محیط بیرون همیشه با افرادی در ارتباط باشید که فضیل و آگاه از امور زمان باشند. هیچگاه به مزدور فرصت ندهید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



کاربر محترم

هی بیا وقت ما رو با اراجیفت بگیر و هی نقل کن کن مگه نگفتی حرفی نداری؟! چقدر حرف داری. :tongue:

همونکه ۴ نفر آمدند وقت برای تو گذاشتند و خواستند اصلاحت کنند برام کافیه ، همه اینجا اشتباهند تو خوبی . به هر ۴ نفر ما تهمت و توهین کردی.

اگر آگاهی داشتی این مزخرفات را نمینوشتی ، زمانی که تغییر به وجود میاد ، دیگه تو وجود نداری. حرفهاتو در حد سوال دو صفحه قبل بت گفتم اگر نمیفهمی مثل یک نا آگاه چند وقت دیگه تو سرت دوباره نزنه بیایی پست بدی با سوال مبتدیانه و ناشیانه :

چرا مردم از چیز ملی حمایت نمیکنند!؟


پاسخ کافی داده شد، سوال شما همون جوابتان هست. موفق در جواب گرفتن باشی :»

چرا قبل از عکس من از این پستت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عکس نذاشتی؟ :worried:

چرا هر کس با شما مخالف باشه فردی «مریض» تلقی می‌شه؟ صرف این که شما ماهواره خریده‌این بقیه مریض هستن؟

کسی که با ایرانه مزدوره کسی که با دشمن ایرانه مزدور نیست؟

انگار بگین کسی که با دست راست می‌نویسه راست‌دسته ولی کسی که با دست چپ می‌نویسه چپ‌دست نیست :biggrin:

فضیل و آگاه :biggrin: اگه فضیل و آگاه شما هستین باید به حال فضیل و آگاه تاسف خورد...

pro_translator
10-03-2021, 23:50
راست میگه دارو تحریم
واکسن فایزر امریکایی رو زده شروع کرده به برپایی مراسمات هفتگی آن هم بدون ماسک برای چهار تا احمق ساندیسی که باید دنبال واکسن روسی و چینی بگردن


می‌شه توضیح بدین چطور «احمق ساندیسی» توهین نیست؟

یعنی چی این جملات؟ واسه ۴ نفر از حزب خودتون هم فرستادم نتونستن معنیش کنن :weird: عین باقی حرف‌هاتون نیست یه نمه بی‌سر و ته‌تره... :blink:


مزدور فقط جیره خور نیست یک انگل اجتماع

چطور این جملات توهین تلقی نمی‌شن؟

کسی که می‌گه باید خودمون کار کنیم دستمون زیر سنگ خارجی نباشه که بتونه ما رو تحریم کنه از محصولات خودمون حمایت کنیم مزدور و جیره‌خور و انگل اجتماعه، تویی که نشسته‌ای تو خونه پاتو انداخته‌ای رو پات غرغرهات رو پست می‌کنی انگل اجتماع نیستی؟

به امثال شما می‌گن نوکر بی‌جیره مواجب اسرائیل و آمریکا که تفکرات اسرائیل رو دارن به مردم تزریق می‌کنن :tongue:

اگه کمک به متحد کار اشتباهیه، با توجه به منابعی که دادم در مورد فقر و شرایط مردم آمریکا، چرا آمریکا ۱۴۶ میلیارد دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به اسرائیل که وضعیت اقتصادیش بسیار بهتر از سوریه هست داده و فقط ۴ سال پیش ۳۸ میلیارد دلار کمک نظامی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کرد بهشون؟ چرا کمک نظامی ایران ۱۶ میلیارد دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(ادعای ایران اینترنشنال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (سهم شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که از سال ۲۰۱۲ بوده (۹ سال پیش) بوده (آمریکا وقتی می‌گه تروریست منظورش داعش و القاعده نیست، منظورش حزب‌الله و حشدالشعبی و انصاراللهه) خیلی زیاده ۱.۲ تریلیارد دلار آمریکا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کمه؟

یعنی نه ایران می‌فهمه نه آمریکا بلکه شما می‌فهمی؟ :rambo:

pro_translator
11-03-2021, 00:12
چی مصرف میکنی
ساندیس با الکل نخور باشه

جغرافیای اسلامی برای آقا


Sent from my iPhone using Tapatalk

این آقا تو این پستش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه مطلب درخشانی گفت که لایق ۲ تا تشکر بود؟

اگه همه‌تون از پست‌های هم همینجوری بی‌دلیل تشکر می‌کنید هیچ ارزشی نداره...

بهتر که از پست‌های من تشکر نمی‌کنین چون ظاهرا توی این بحث برعکسه...

توهین تشکر می‌خوره این همه مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با مدرک و سند نمی‌خورن... :D

همون مثال کره‌ی جنوبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در اثبات جهل شما عزیزان کافی بود...

salman2003
11-03-2021, 01:18
کلا تاپیک به :whistle: کشیده شده اما می خواستم در مورد یک موضوعه دیگه صجبت کنم.

یه پیشنهاد داشتم از تجربه خودم با افسوس زیاد خوردن و نوستالژی .

اگر زیاد به گذشته فکر می کنید و در فکرتون این خیال ها هست که "اگر فلان اتفاق نمی افتاد و یک اتفاق دیگه به جاش می افتاد" شرایط این طوری نبود!، این امکان هست که شما احتمال وقوع اتفاق ها رو یکسان بینید. به این خاطر احتمال اتفاق های به میل شما بیشتر می شه. اگر متوجه این موضوع باشید یه مقداری اثر نوستالژی و افسوس به گذشته تون کمتره می شه. برای من که این طور بوده.

البته این نوع برداشت من برای همه مسایل درست نیست. من این موضوع رو در مورد تحلیل های اتفاق تاریخی دیدم که مثلا می گن اگر اتفاق A نمی افتاد حتما جنگ جهانی اول صورت نمی گرفت.

برای مطالعه بیشتر "سوگیری گذشته نگارانه" یا " Hindsight bias " رو جستجو کنید. البته این تجربه من حاصل از برداشت شخصی من بوده و مطالبی که شما شاید در مورد این نوع سوگیری شناختی بخونید، شاید برای شما معنای دیگری داشته.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Stream
11-03-2021, 02:19
دوستان لطفا بحث های چند صفحه قبل رو تموم کنید (یا خصوصی با هم ادامه بدید) و اجازه بدید تاپیک به موضوع اصلیش برگرده.

srx190d
12-03-2021, 01:39
به هیچ عنوان از موتور جستجوی زره بین استفاده نکنید
بومی .... نمیدونم حالا معنای دقیق بومی ممکنه تعابیر مختلفی داشته باشه
ولی امیدوارم هزینه زیادی صرف نکرده باشن چون ظاهرا همه میتونن با کمک گوگل سرچ موتور جستجو بسازن
بومی یعنی از گوگل بگیری بعد سانسور کنی نمایش بدی

سایت مرجع برای تست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


Sent from my iPhone using Tapatalk

angel7animation
13-03-2021, 04:15
پرهیز از دو چیز دیوونگی هوس

EHSANRF
15-03-2021, 17:44
سلام دوستان

تجربه‌ای که خیلی اتفاقی به دست اوردم رو دوست دارم با شما عزیزان در میون بذارم...

چندوقت پیش دنبال یه خونه برای خرید بودیم، هر خونه‌ای که پیدا می‌کردیم استعلاماتش رو (با کد شناسایی و یا شماره پروانه شهرداری) از شهرداری می‌گرفتیم تا ببینیم به اصطلاح عیب و ایراد و عقب‌نشینی و این چیزها داره یا خیر، اینهایی که ایراد داشتن که هیچ، اینهایی که ایراد نداشتن، اگر سند رسمی داشتن که در گام اول مشکلی نبود ولی اگر سند نداشتن باید حتما چک کنین ببینین صاحب اول خونه یا زمین زنده هست یا خیر، اگر زنده نیست در صورت پیگیری فرزندان یا نوادگان صاحب زمین یا خونه، می‌تونن براتون دردسرهای زیادی ایجاد کنن، این مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی قابل پیگیری هست...
طبق عادت دیرینه، پس از توافق اولیه و مختصر، با کسب اجازه از اجاره نشین،‌ رفتیم که خونه رو ببینیم، با توجه به اینکه مایل بودم خانواده هم این خونه رو ببینن، از اجاره‌نشین خواهش کردم که اجازه بده از خونه عکس بگیرم، ایشون هم اجازه دادن و از بخش‌های عمومی خونه جزء به جزء عکس گرفتم، با توجه به اینکه صاحب‌خونه و املاکی هم همراه‌مون بود هرجایی که ایرادی مشاهده کردم مستقیما به صاحب‌خونه گفتم و توضیحاتی رو که عنوان می‌کرد به خاطر می‌سپردم، مثلا جایی از دیوار آثاری از نم داشت و گچش خراب شده بود، سوال کردم که آیا این قسمت ممکنه مشکلی پیش بیاره، گفت نه خیالتون راحت این قبلا مشکل داشت و درستش کردم هیچ مشکلی نداره، آرشیو عکس‌هایی رو که گرفتم شب رفتم خونه و کامل نگاه کردم دیدم این بخشی که نم داره از اون‌طرف (حیاط خونه) هم مشکل جزیی داره و خلاصه یه ایرادات دیگه که در کل گفتن مشکلی نیست خیالتون راحت...
حدودا یکماه بعد از معامله، اجاره‌نشین تماس گرفت که سقف خونه داره چکه می‌کنه و لوازم‌مون دارن آسیب می‌بینن، قابلمه گذاشتیم و ...
بنده هم با املاکی تماس گرفتم و ایشون هم با صاحب‌خونه‌ی قبلی هماهنگ کردن رفتیم بنگاه املاک، ایشون که اصلا حاضر به قبول ایرادی نبودن چون طبق قرارداد خونه تحویل گرفته شده بود و اگر مشکلی بود باید در متن قرارداد نوشته میشد، اما چون پای تصاویر در میان بود ناچار شد، با وساطت بنگاه و یک بحث 3 ساعته ناچار شد که قبول کنه و لکه گیری اساسی انجام بده، هزینه‌ی لکه گیری کلی رو املاکی گفت خودتون قیمت کنین هر چقدر بود یا به ما بدین تحویل صاحب‌خونه میدیم تعمیر کنه یا خودتون تعمیر کنین، ایشون هم هزینه‌اش رو در دو قسط داد و ما هم به جای لکه گیری، برای اینکه در آینده این مشکل دوباره پدیدار نشه کاملا اون رو عایق (ایزوگام) کردیم. البته که چندین برابر اون وجه رو خرج همین عایق و کندن گچ و مجدد گچکاری و رنگ کردن قسمت خراب شده‌ی ملک کردیم...
اما نکته مهم اینکه وقتی کسی جنس یا مالِ ایرادداری رو بفروشه، اگر حتی بعد از خرید متوجه ایراد بشین با پیگیری و شکایت می‌تونین احقاق حق کنین ولی خیلی سخته، اما با استفاده از تصاویری که گرفتین خیلی راحت‌تر و بدون مراجعه به مراکز قضایی میشه این موضوع رو حل کرد...

به امید روزی که انسانیت بالاتر از همه چیز باشه

ksra
15-03-2021, 21:46
سلام.
دوستان و مخصوصا خانم ها توجه کنید که محیط بیرون خیلی نا امن تر از اون چیزی شده که فکرشو میکنید!! واقعا اگر لازمتون نیست کیف و جواهر و .... همراهتون نبرید مخصوصا انگشتر که تو دید سرقت گران نباشه!! چون که من امروز اینجا از یه اتفاق خیلی بدی جلوگیری کردم (البته با 2 نفر از دوستانم )
چشتان روز بد نبینه در محله ستارخان تهران داشتیم امروز قدم میزدیم دیدیم در یک خیابان شلوغ دست انداختن گردن خانمه یکیشون نگه داشت دستای خانمه رو یکیشون هم بزور داشت گردنبند رو از گردن خانمه (یک خانم بزرگسال ) بزور میکشن!!! ملت نگاه میکردن فیلم میگرفتن!!! (خیلی بدم میاد از این حرکت که دارن طرفو بیچاره میکنن با اون لامصب وایستادن دنبال سوژه هستن فیلم میگیرن !!! نمیرن طرفو کمک کنن یه کاری کنن همه مثل مجسمه جمع میشن فیلم میگیرن تماشا میکنن لذت میبرن!! ) ما دویدیم گرفتیم دزد هارو و حتی تماس گرفتیم با پلیس و با اهل محل تحویل دادیم و بقیش رو سپردیم به آن خانم محترم که مراحل قانونی و شکایت و .... رو طی کنند.
نزدیک 2 ساعت کارشان طول کشید صورت جلسه و التماس دزدا و .... بالاخره آن خانم هم یک دعا برامون کرد و رفت...
چند وقت پیش هم 2 تا از مردان افغان دویدن سمت بنده و میخواستن جیب بنده رو بزنن و گوشی و.. رو ازم بگیرن که از چند روز قبلش بیرون بودیم و میوه و ... صرف کردیم توی جیبم مونده بود یادم رفته بود و خیلی هم کند بود ... دیدم دارن میان سمت من چاقو رو از جیب در آوردن!!! منم از جیبم سریع شانسی مجبوری (نمیدونم تو شرایطش بودید یا نه . ولی کسایی که تو این شرایط قرار گرفتن میدونن من چی میگم. ) در آوردم نشون دادم سریع مسیرشونو عوض کردن رفتن و منم اومدم خونه ....
هواستون باشه خیلی نا امن شده ....
فقط من با یه چیز ملت مشکل دارم همینه!! هر اتفاقی میوفته هر بلایی سر یکی میاد رد میشن میخندن یا فیلم میگیرن یا .... دوستان اینکارو نکنید. هوای همو داشته باشید ... ما همه از یک ملتیم وقتی میبینیم یکی تو دردسر افتاده یا داره اتفاقی براش میوفته تا حد ممکن کمکش کنیم نزاریم اتفاق بیوفته ... بخدا از وقتی این صحنه رو دیدم خیلی ناراحت شدم . خودمو جای خانمه تصور کردم که اگر من جاش بودم و نمیتونستم دفاع کنم و... همه چیمو میبردن و کتکمم میزدن!! تورو قرآن ترس رو بزارید کنار چند نفر بشید بالاخره اهالی محل یا دوستی رفیقی آشنایی یا ... تو اینجور مواقع هست مگر اینکه تنها باشید اون موقع شرایط یه مقداری تفاوت میکنه!! خودتون باید ببینید چیکار میتونید بکنید!!
دارم فکر میکنم داره مردونگی میمیره!!! نزارید بمیره !!!
دیگه حرفی ندارم ... این تجربه ی مهم من بود و حتما هواستون باشه!!!
موفق باشید.

alipencia
16-03-2021, 00:31
اینجا ایرانه!به هیچ عنوان گند کاری ها ...حماقتها ...شکستها ...کوتاهی ها ... و نقاط ضعف خودتون رو برای بقیه تعریف نکنید چون که از اعتبار و ارزشتون کم میشه
تجربه ای که بدست آوردم اینه توی مدتی هر چی با ملاحظه تر و با فروتنی با بقیه برخورد کردم بیشتر من و منافعم رو نادیده گرفتند ...همیشه نقاط قوت خودتون رو پر رنگ کنید و برتری های خودتون رو عیان کنید...
نکته بعدی اینکه اینقدر به خیر و صلاح بقیه فکر نکنید شما مسئول زندگی بقیه نیستید چون یک روزی به خودتون میاید فقط دارید برای بقیه کاری میکنید و خودتون همواره دارید به ته و ته هل داده میشید

باید گفت بیشترارزش های اخلاقی و فرهنگی و اجتمائی که در بیشتر جاهای دنیا وجود داره در ایران وجود نداره ...بخوایم نخوایم این یک حقیقته

بامدادنیکنفس
16-03-2021, 03:55
کسایی که فکر میکنن تو زندگی خیلی زرنگ هستن همه را غال میزارن و به قول مردم شمال کشور اسکل میکنند ، معمولا وقتی زمین میخورن با کله زمین میخورن
تو مملکت ما هم عمدتا این تیپ زرنگی فقط و فقط برای جلب توجه جنس مخالف هست .
کسی که الکی زرنگ بازی در نمیاره و محافظه کار هست ، اگر هم زمین بخوره یه سقوط نرم خواهد داشت ولی اونی که زرنگه یه راست سر از دادگاه و زندان درمیاره

خود من همین چند روز پیش یه نفر تو تلگرام یه چیزی میخواست بهم بفروشه به اسم **ی رجبی ، پول گرفت برام نفرستاد . خب من راهی ندارم که از این شکایت کنم ، ولی میدونم که همین فرد بالاخره حالا 5 سال 10 سال دیگه مسلما سر از زندان در میاره
حالا یه تقی به توقی خورده ایران یه ترکیب نحس اجتماعی پیدا کرده ، یکی دو تا از همه جا بی خبر به پست یه بچه زرنگ میخورن ، طرف سرشون را کلاه میزاره پیش خودش هم فکر میکنه ای ول ما این کاره بودیم خبر نداشتیم
یا مثل بچه کنکوری هایی که تو دانشگاه برای دخترای مردم بند و بساط پهن میکنند که هم ازدواج کنن هم از پول خونواده طرف چیزی بهشون برسه
یا اینایی که دیروز پول شون را میزاشتن موسسه مالی خصوصی و تو همین اینترنت طرف میگفت این قدر درآمدم هست .. پس فرداش همه شون جمع شدن جلو مجلس هی شعار بده هی فحش بده
یا امروز میرن تو بورس سرمایه گذاری میکنن ، پز میدن ، تو امریکا اگه بورس و وال استریت هست اقتصاد اونجا همین جوریه و سابقه چند صد ساله سرمایه داری دارن . قانون هست . دفتر دستک هست ، نه مثل اینجا که بورس فقط منبع درآمد برای دولت تحریم زده هست
میان تبلیغ بورس و سجام و از این چرت و پرت ها میکنن بعد دو روز بعدش خودشون میگن این قدر میلیارد تومان یا دلار از محل بورس دولت درآمد داشته ..

شما دوست عزیز هم که سر هم وطن خودت را کلاه میزاری امروز این جوری هست پس فردا که فلانی باشه یا نباشه معلوم نیست چه خبر باشه شما که به حساب قومیت و نژاد به خودت میگی این از ما نیست بزار پولشو بالا بکشیم .
40 سال پیش کسی فکر نمکرد این جوری بشه پس فردا هم ممکنه ایران مثل سوریه بشه همونی که سرشو کلاه گذاشتی یا هم مسلک ها ش جوابتو با سرب داغ بدن .
اون چیزایی که شبکه های ماهواره فارسی زبان تبلیغ شو میکرد ،خیلی وقته پوسیده و همه مردم ایران از دم میدونن که ایران اونجوری نمیشه .. که مجری های شبکه بی بی سی فارسی بیاد و مثلا تو دمکراسی ایرانی برنامه اجرا کنه ..
آینده ایران مسلما جور دیگه ای رقم خواهد خورد .

Dr Nima
16-03-2021, 14:50
سه اصل مهم در زندگی:


هیچ وقت با کسی بیشتر از ظرفیتش رفاقت نکن، درد دل نکن، شوخی نکن؛
"حرمت ها شکسته می شود"


هیچ وقت به کسی بیشتر از ظرفیتش خوبی نکن، محبت نکن، لطف نکن؛
"تبدیل به وظیفه می شود"


هیچ وقت از کسی بیشتر از ظرفیتش خوبی نخواه، کمک نگیر، انتظار نداشته باش؛
"تبدیل به منت می شود"

Stream
18-03-2021, 20:52
دوستان لطفا بحث های چند صفحه قبل رو تموم کنید (یا خصوصی با هم ادامه بدید) و اجازه بدید تاپیک به موضوع اصلیش برگرده.

دوستان در ادامه این نکته، لطفا بحث رو سیاسی نکنید. حتی اگه صحبتی که می کنید کاملا صحیح است باعث میشه افرادی که نظر متفاوتی دارند شروع به پاسخ دادن بکنند و کلا فلسفه این تاپیک تجربیات شخصی است و قرار نیست خیلی به تجربیات همدیگه گیر بدیم.

در انجمن علوم انسانی برای خیلی از مسائل اقتصادی، اجتماعی یا فلسفی تاپیک داریم و اگه نیست میتونید تاپیک جدید درست کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yamani47
22-03-2021, 05:10
اینجا ایرانه!به هیچ عنوان گند کاری ها ...حماقتها ...شکستها ...کوتاهی ها ... و نقاط ضعف خودتون رو برای بقیه تعریف نکنید چون که از اعتبار و ارزشتون کم میشه
تجربه ای که بدست آوردم اینه توی مدتی هر چی با ملاحظه تر و با فروتنی با بقیه برخورد کردم بیشتر من و منافعم رو نادیده گرفتند ...همیشه نقاط قوت خودتون رو پر رنگ کنید و برتری های خودتون رو عیان کنید...
نکته بعدی اینکه اینقدر به خیر و صلاح بقیه فکر نکنید شما مسئول زندگی بقیه نیستید چون یک روزی به خودتون میاید فقط دارید برای بقیه کاری میکنید و خودتون همواره دارید به ته و ته هل داده میشید

باید گفت بیشترارزش های اخلاقی و فرهنگی و اجتمائی که در بیشتر جاهای دنیا وجود داره در ایران وجود نداره ...بخوایم نخوایم این یک حقیقته


ساده اش کنم برادر.......... ارتباطی به ایران و غیر ایران نداره.......البته از نظر بنده.........در تمام نقاط این سیاره همین صحبت های که شما گفتید صادق است.........

کم یا بیش.........مقدارش متفاوت است ولی هیچ جایی نیست که این صحبت شم در انجا صدق نکند............

کفتار صفتان زشت خو............همان گونه که در دست های آفریقا منتظر اند تا ببنید موجودی و جانوری کوچکترین ضعفی از خودش نشان دهد و به نمایش بگذارد تا دخلش را اورند..............و برایشان هم فرقی نمی کند که ان موجود آهو بچه ایی ظریفو نرم و بی دفاع باشد یا نره شیری با یالو کوپالو پر ابهت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در جوامع انسانی هم همچنین است کفتار صفتان زشت خو..................هیمن دیسیپلین و دکترین و تز و روش را دنبال می کنند................

گرچه درایم سعی می کنیم انسان باشیم و مثل حیوانات رفتار نکنیم ولی برخی مواقع خب نمی شود و نمی گذارند و مجبویم برخی ها رو الخصوص بوزینه صفتان رو باهاشان رفتار قهری داشته باشیم. و صفت بوزینه ایزم و بوزینه اییت درونشان را لای فک و آرواره های رفتاری و شخصیتی خود خورد کنیم که چاره ایی جز این متاسفانه طبیعت جامعه برایمان باقی نگذاشته..............

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

srx190d
25-03-2021, 00:04
با هیچ ساندیس خور انگل ی بحث نکنید


Sent from my iPhone using Tapatalk

MXRX
25-03-2021, 13:52
خری با ر.ای‌گیری حاکم جنگل شد. خر حیوانات را مجبورکرد که ساعت ۶ صبح بیدار و ۶ عصر بخوابند! دستور داد که هرکدام از چارپایان و پرندگان و سایر حیوان ها فقط حق دارند ۶ لقمه غذا بخورند. اگر خواستند پینگ پنگ بازی کنند، هر تیم ۶ بازیکن داشته، و زمان بازی نیز ۶ دقیقه باشد! و خر قوانین ششگانه وضع میکرد. در یک روز دل‌انگیز، خروس ساعت ۵:۲۰ دقیقۀ صبح بیدار شد و آواز خواند، خر خشمگین شد و در یک سخنرانی جنجالی گفت: قوانین ما از همه قوانین دیگران کاملتر است و خروج از اینها و تخلف از قانونهای ششگانه جرم محسوب و منجر به اشد مجازات میشود، و طی مراسمی خروس را ا.عدام کرد همه حیوانها از ا.عدام خروس ترسیدند و از آن پس با دقت بیشتر قوانین را اجرا میکردند بعد از گذشت چندین سال خر بیمار شد و در حال مرگ بود شیر به دیدارش رفت و گفت: من و تعدادی دیگر از حیوانها میتوانستیم قیام کنیم، ولی نخواستیم نظم جنگل به هم بریزد، حال بگو علت ابلاغ قوانین ششگانه چه بود؟ و چرا در این سالها سختگیری کردی؟ خر گفت: حالا من بخاطر خریت یک چیزهایی ابلاغ کردم، شماها چرا این همه سال عین بُـز اطاعت کردید؟!!:laughing: یک روز ملا نصر الدين براي تعمير بام خانه خود مجبور شد مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد. الاغ هم به سختی از پله ها بالا رفت. ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پايين هدايت كرد. ملا نميدانست كه خر از پله بالا ميرود، ولی به هيچوجه از پله پايين نمی‌آيد. هر كاری كرد، الاغ از پله پايين نيامد. ملا الاغ را رها كرد و به خانه آمد كه استراحت كند. در همين موقع الاغ را ديد که داره روی پشت بام بالا و پايين ميپره. وقتی كه دوباره به پشت بام رفت، ميخواست الاغ را آرام كند كه ديد الاغ به هيچوجه آرام نميشود. برگشت و بعد از مدتی متوجه شد كه سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف آويزان شده. بالاخره الاغ از سقف به زمين افتاد و مُرد. بعد از آن، ملا نصرالدين گفت لعنت بر من كه نمیدانستم كه اگر خری به جايگاه رفيع و پست مهمی برسد، هم آنجا را خراب میكند و هم خودش را ميكُشد. یه داستان و حکایت دیگه هم بود ولی همه میدونن تکرار نمیکنم همون قضیۀ مالیات و دروازه و سکوت... خلاصه کلام، هر چیز و قانون مسخره‌ای را نپذیرید از حق خود نگذرید... همچنین به احمقها و مزدورها پر و بال ندهید و با آنها هم‌کلام نشوید کلاً آنها را نادیده بگیرید.

srx190d
25-03-2021, 22:06
به هیچ عنوان واکسن بی نام و نشان نزنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


Sent from my iPhone using Tapatalk

srx190d
25-03-2021, 22:17
برنامه‌های جهت دار صدا و سیمای ج ا رو نه ببینید و نه بگذارید مخصوصا بچه ها تماشا کنن
یکی از این دست برنامه‌های قدیم‌ی برنامه کودک صداوسیما یه بخش داشت به اسم علی کوچولو که برای اشاعه فرهنگ شهادت و مقاومت ساخته شده بود.

الان بازیگر نقش علی کوچولو (امید آهنگر) توی شبکه منوتوئه، همسرش (نوشین حسین‌خانی) مجری اینترنشناله و مادر علی کوچولو (فرزانه کابلی) از معروفترین مربی‌های رقص مملکته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


Sent from my iPhone using Tapatalk

body_guard
06-04-2021, 20:25
برنامه‌های جهت دار صدا و سیمای ج ا رو نه ببینید و نه بگذارید مخصوصا بچه ها تماشا کنن
یکی از این دست برنامه‌های قدیم‌ی برنامه کودک صداوسیما یه بخش داشت به اسم علی کوچولو که برای اشاعه فرهنگ شهادت و مقاومت ساخته شده بود.

الان بازیگر نقش علی کوچولو (امید آهنگر) توی شبکه منوتوئه، همسرش (نوشین حسین‌خانی) مجری اینترنشناله و مادر علی کوچولو (فرزانه کابلی) از معروفترین مربی‌های رقص مملکته


Sent from my iPhone using Tapatalk

مطمئنین مربی رقصه؟ اگه بود تا حالا زندانی شده بود

بامدادنیکنفس
20-04-2021, 23:11
زن یا دختر ! (مخصوصا زن و دختر ایرانی که عقده ای و تو سری خوره ) چیزی به اسم قوه جنسی ندارن
اگر هم داشته باشن تو ایران الان با این فرهنگ مسموم چیزی ازش نمیمونه

هر چی هم لنگ و پاچه بیشتر بیرون بندازن بچه بازیشون و مسخره کاریشون بیشتره
روسیه تو حکومت کاترین سیاه ترین روزهای خودشو دید حتی بدتر از زمان استالین اگه استالین مردم را میفرستاد کار اجباری یه سازندگی هم داشت
کاترین فقط از روی عقده شخصی میداد مردم را زنده زنده بسوزونن
کشتار ارامنه و کولی ها تو عثمانی به تحریک زنان ترکیه بود
یا همین ایران قاجاری امروز خودمون که زن ها هنوز فکر میکنن سگ کثیفه
یا از روی عمد جلوی هال و هول بقیه را میگیرن

زن ایرانی فقط ادای روشن فکری را درمیاره وگرنه موقع انتخاب شریک زندگی که بشه الدنگ ترین و عمله ترین مردها را انتخاب میکنه

---------------

یه تحربه دیگه »

تو ایران عزیز ما

خیلی ها اسامی فارسی را مسخره میکنن !
این هم از عجایب مملکت ما که اسم عربی حرمت ش بیشتره تا اسم فارسی
عجایب یعنی همین مملکت ما

مثلا تو مدرسه میگن فرشاد ** گشاد
یا فرنود ان دماغو

یا خود من اسمم بامداد هست
رفتم بانک کارمند بانک بهم گفت فامیل تون بام داده ؟

Reza Azimy_RW
10-07-2021, 03:13
عاغا هرچی بگی که میگن شایعه میکنی میگیرن میبندنت یک کلام :
تو فامیل ما 70 درصد کرونا گرفتن خدارو شکر فوتی نداشتیم الان 10 درصد فامیل واکسن نزدن 3 تا فوتی و دم مرگ 10 الی 30 روز بعد از واکسن با لخته شدن خون و سکته مغزی
قطعا بقیه هم نمونشو تو فامیل دیدن یا دارن میبینن تنها دور و بر من که این اطفاقا نیفتاده ؟! نمیفهمم چرا اینقد هول میزنید واسه واکسن آزمایشی که نه تنها حتی به صورت اضطراری تایید نشده 90 سال دیگه هم قرار نیست تایید بشه
بگذریم که نزدیک بود خودم به دست خودم پدر مادرمو زوری واکسن بزننونم خدا رو شکر به خیر گذشت :hmm:

mahdyshr
11-07-2021, 16:46
عاغا هرچی بگی که میگن شایعه میکنی میگیرن میبندنت یک کلام :
تو فامیل ما 70 درصد کرونا گرفتن خدارو شکر فوتی نداشتیم الان 10 درصد فامیل واکسن نزدن 3 تا فوتی و دم مرگ 10 الی 30 روز بعد از واکسن با لخته شدن خون و سکته مغزی
قطعا بقیه هم نمونشو تو فامیل دیدن یا دارن میبینن تنها دور و بر من که این اطفاقا نیفتاده ؟! نمیفهمم چرا اینقد هول میزنید واسه واکسن آزمایشی که نه تنها حتی به صورت اضطراری تایید نشده 90 سال دیگه هم قرار نیست تایید بشه
بگذریم که نزدیک بود خودم به دست خودم پدر مادرمو زوری واکسن بزننونم خدا رو شکر به خیر گذشت :hmm:

می دونید کدوم واکسن رو زدند ؟

Reza Azimy_RW
12-07-2021, 00:31
اینو میدونم که احساس میکنید من اطلاعات ضعیفی دارم و توهم طوطئه و ... و شما فکرت بازتره بنابر این به واکسن اعتماد داری چون ویروس ضعیف شدس ( این که ویروس ضعیف شدس رو دوران راهنمایی فک کنم تو کتابامون بود چیز خفنی نیست ) منم موافق بودم همین الانم هستم ولی نه با واکسنی که خودم نتیجشو دارم میبینم نیازی به آمارگیری از بالای 100 نفر نیست ! حتی اطلاعات واضحی از ازمایشاتش در دسترس نیست ( لابد به ضررشونه انتشار این اطلاعات وگرنه منتشر میکردن. اصل انجام آزمایشه که انجام شده تایید جهانیشم بگیرن از نظر اقتصادی هم بهتره براشون) .
این مورد هم هست که فقط ویروس نیست این ویروس باید تو راکتورهایی تولید انبوه بشن بعد با واکنشی تا مقدار معینی ضعیف بشن که هم مواد داخل راکتورها هم نحوه ضعیفسازی که میتونه شیمیایی باشه و هم نگهدارنده ها تو تولید نهایی تاثیرگذارن در نهایت خلاصه اینکه اینی که تذریق میشه
اگه فقط ویروس ضعیف شده بود غیر ممکن بود تاثیراتی خارج از تاثیرات خود ویروس داشته باشه و منطقا" برای هیچ گروهی حده اعقل مضر نبود .


می دونید کدوم واکسن رو زدند ؟
ویرایش : سینو فارم
امروز به خالم زنگ زدن بیا واکسن بزن گفته شوهرمو 20 روز پیش واکسن زدید کشتید حالا میگید بیا واکسن بزن ؟! جوابشون خیلی جالبه :

گفتن این واکسن چون خیلی قویه (!) افراد ضعیف اینجوری میشن (بگذریم که این فرد کرونا گرفته بود ولی اونقدرا قوی نبود که بکشتش ولی واکسن... ! )
باز پرسیده بود خوب شما که میدونید اینجوری میشه واسه چی واکسن میزنید به مردم دوباره جالب جواب داده :

خوب باید بعدش مایعات زیاد بخوری خونت سفت نشه شوکی چیزی هم بهت وارد نشه فشارت پایین بالا شه وگرنه لخته میشه !

حالا حده اعقل بدونید بعدش مایعات و آسپرین واسه شل شدن خون مثل آبنبات بریزید بالا ایشالله خوب میشی :دی

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-07-2021, 17:22
سلام بر همگی

◼️ ترویج فرهنگِ شهادت در راهِ صحیح و ترویج مقاومت ضدِ ظلم و ظالم و دیکتاتوری و استبداد و استکبار و اشغالگری چیز بسیار خوبی هست .

◼️ پس چه کسی رژیم‌های ظالم و زورگو و دیکتاتور و ضحاک صفت و دروغگو و ریاکار و دزد و مال مردم خور و منحرف و گمراه و آتش‌افروز و فتنه‌گر و خائن و اشغالگر رو سرنگون کنه ؟!!

ملتی که از مرگ می‌هراسند هرگز به آزادی نمی‌رسند

◼️ و سرنوشت هیچ ملتی تغییر نمی‌کند مگر آنکه تغییر کنند و آنگاه که ملتی اراده کنند برای تغییر ، سرنوشت هم چاره‌ای جز اطاعت و تغییر مسیر نداره (قانونِ الهی )
◼️ یعنی اگر بد شدند ، سرنوشت و عاقبتشون هم به سمت بد و بدتر میره .
اگر خوب شدند ، سرنوشت و عاقبتشون هم به سمتِ خوب و خوبتر می‌ره .

◼️ ضمناً خدای متعال برای انجامِ آنچه که میخواد ، فعال هست و آنچه که بخواهد همان میشه .‌
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
فَعَّالٌ لِمَا يُرِيدُ

(سوره مبارکه البروج ، آیه ی شریفه ۱۶ )

◼️ فرعون خبردار شد که پسری به دنیا آمده و به دست اون پسر نابود میشه .
دستور قتل همه ی نوزادان پسر رو صادر کرد .
خدای متعال به مادر موسی ع فرمود :
او را در صندوقی چوبی بگذار و روی رود نیل رهایش کن ، بقیه‌اش با ما .

با اراده‌ی خدای متعال ، نابود کننده ی فرعون در قصر خودش مستقر شد و همانجا هم به آغوش مادرش بازگشت و در دامانِ مادرِ خودش در قصر فرعون بزرگ شد . این همان خواست و اراده و مشیتِ الهی هست .
( سوره مبارکه طه ، آیاتِ شریفه ۳۸ تا ۴۰ )
◼️ مرحوم پروین اعتصامی شعر زیبایی سروده در همین مورد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مادر+موسی+چو+موسی+را+به +نیل+درفکند+ازگفته+رب+جلیل&source=hp&ei=9EbsYLj1HZ-r5NoPx6SA4AU&oq=مادر+موسی+چو+مپسی+زا+به+نی +درفکند+از+&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyBggAEAoQEzo ICAAQsQMQgwE6AgguOgIIADoFCC4QkwI6BggAEBYQHjoICAAQD RAeEBM6BwghEAoQoAE6BQghEKsCUJsBWNlVYJZzaABwAHgBgAH QBYgB0nOSAQwyLTUuMTcuOS41LjGYAQCgAQE&sclient=mobile-gws-wiz-hp


◼️ البته گاهی هم عدو شود سببِ خیر اگر خدا خواهد .

گاهی یک حکومت ظالم و دیکتاتور‌ به دستِ یک حکومتِ ظالمِ دیگه ساقط شده .

امپراطوریِ خونخوار و‌ جهانخوارِ ژاپن به دستِ حکومت جهانخوار آمریکا کمرش شکست و تسلیم شد .

حکومتِ صدام به دستِ حکومتِ آمریکا سرنگون شد .

=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )


میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

توصیه های مهم امنیتی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.

سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

srx190d
15-07-2021, 12:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


Sent from my iPhone using Tapatalk

Yamani47
17-07-2021, 17:12
..........................................

aryamehr1368
18-07-2021, 11:16
حاج اقا داروغه........................بزرا من برات فرهنگ شهادت رو توصیفش کنم خوب گوشاتو باز کن...................

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


فرهنگ شهادت یعنی ما سیاست مدارا وقت با هم دعوا داریم............ با هم در گیرنمی گیمک و خودمونو در گیر نمی کنیم................

شما ادم های که با هم مشکلی هم ندراید........................بردی همیدگرو به خاطر ما ..........و در راه ما بزنین لت و پار کنین


و ما هم دست به سیاه و سفید نمی زنیم می شینیم خونمون لذتمونو از زندگی می بریم.....................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داروغه جان اینقدر بار گناهان خودتو سنگین تر نکن با این حمایت هایی که از حکومت می کنی و داروغه جان



داروغه عزیزم...............متاسفم که بهت بگم با عر عر استکان تعلبکی.............................و با ان جزعولاتی که شما .............بهش می گی فرهنگ شهادت......................

هیچ چی عوض نمی شه........................

هیچ .................چی .........................عوض ..........................نمی .............شه.....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اون بد بختی هایی هم که جونشونو تو این راه می دن.....................متاسفانه......... .........به نظرو عقیده من هدر می دن جونشونو..........................برا همار کردن راه ضحاک بعدی .................و ظالم بعدی.......................

چرا که

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]





کل تلویزون ها و رسانه های عالم...............ابزار دست حکومت هاست...............

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث کردن با ایشون بی فایدست ایشون طلبه هستن

Yamani47
18-07-2021, 14:57
.....................................

javad2015
18-07-2021, 17:00
ذهنیت همچین افرادی تحت تاثیر تبلیغاتی که برا اسلام میکنن قرار گرفته.خیلی خوب میشه فهمید چجور فک میکنن.
تو نظرشون اسلام و خداش مظهر پاکی هستن و تمام کسانی که تو این خط نباشن ناپاک و نجس و مفسد فی الارض و .... هستن.
خیلی راحت میشه به فکرشون جهت داد چون شالوده ذهنشون اینه که اسلام مظهر پاکیه از جملاتی که مینویسن مشخصه:
کلماتی مثل سوره مبارکه و خداوند متعال(اسلامی) از همچین ذهنیت هایی بیرون میاد.

Yamani47
19-07-2021, 00:52
.................................................. ...

Yamani47
19-07-2021, 17:21
........................

Yamani47
22-07-2021, 13:56
............................

Yamani47
24-07-2021, 07:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yamani47
27-07-2021, 19:32
...................................

Yamani47
27-07-2021, 19:42
.........................

javad2015
27-07-2021, 20:29
با این کاری که شما کردی فک نکنم روش بشه اصلا برگرده........
حالا طرف ذهنیتیش مذهبیه......خیلی ساده میشد قانع کرد که ذهنیت دینی چیز خوبی نیست و نباید ادم خودشو درگیر کنه با این تفکرات.

Yamani47
27-07-2021, 21:37
.........................

بامدادنیکنفس
28-07-2021, 22:03
اگه به پست دزدای تلگرامی یا اینستاگرامی خوردین و مطمءن نبودید :

اول کارت به کارت را با نرم افزار آپ امتحان کنید .
آپ معمولا هشدار میده بهتون که طرف دزده
مثلا من یه پولی کارت به کارت کردم به حساب یه نفر به اسم ع*ی رجبی قرار بود جنس برام بفرسته
پول مو کشید بالا
آپ بهم گفت دزد ه
ولی همراه کارت که باسه دزداس بهم نگفت
ای دل غافل
اشکال نداره
اسمشو بزار کمک خیر ، یا مثلا کمیته امام
جناب رجبی

javad2015
28-07-2021, 22:10
ادمی که کم رو و با حیا باشه که نمی تونه طلبه باشه که ...........
وقتی ادم واقعا یه کم فک میکنه میفهمه واقعا همین جوره.
به صورت اتفاقی منزل یکی از اشنایان بودیم برنامه یه اخوند اورده بود صحبت میکرد درباره اسلام و اینکه خلاصه این اسلام اومده بشر رو به راه راست هدایت کنه و اخلاق انسانی فلان کس و از این صحبتا........تو همین حین داشت خیلی چیزا از ذهنم رد میشد.
یعنی اینا یا خیلی احمقن یا خیلی پر رو که میان همچین صحبتایی میکنن تو رسانه یه جوری حرف میزنن انگار این اسلام و خداش و پیروانش دلسوز بشر هستن.
هر کی نفهمه خیال میکنه ملت داشتن همیجوری سر اعتقاد همو میکشتن یهو این الله مدینه دلش به حالشون سوخته و گفته بریم بینشون صلح ایجاد کنیم.

بامدادنیکنفس
28-07-2021, 22:15
وقتی ادم واقعا یه کم فک میکنه میفهمه واقعا همین جوره.
به صورت اتفاقی منزل یکی از اشنایان بودیم برنامه یه اخوند اورده بود صحبت میکرد درباره اسلام و اینکه خلاصه این اسلام اومده بشر رو به راه راست هدایت کنه و اخلاق انسانی فلان کس و از این صحبتا........تو همین حین داشت خیلی چیزا از ذهنم رد میشد.
یعنی اینا یا خیلی احمقن یا خیلی پر رو که میان همچین صحبتایی میکنن تو رسانه یه جوری حرف میزنن انگار این اسلام و خداش و پیروانش دلسوز بشر هستن.
هر کی نفهمه خیال میکنه ملت داشتن همیجوری سر اعتقاد همو میکشتن یهو این الله مدینه دلش به حالشون سوخته و گفته بریم بینشون صلح ایجاد کنیم.

شما حتما پایتخت نشین هستی همچین حرفی میزنی
همین شهرستان ما از این آدم های یه قول شما *** پر هست

من خودم چن وقت پیش با یکی از فامیل ا رفتیم یه روستای خوش آب و هوا بساط پهن کردیم
شب شمردیم از شش 6 جهت ! صدای اسلا* میومد اصلا نمیشد خوابید شش تا بلندگوی نوحه خون داشتن تو این روستا

Yamani47
28-07-2021, 22:17
.....................................

Yamani47
28-07-2021, 22:29
.................................

Yamani47
28-07-2021, 22:33
شغل شریف بانک داریرو هم یادم رفت اضافة کنم


جزو مشاغلی که توش بشر و انسان و فردی که حلال و حرام سرش می شود و خدا شناس است نمی تواند وارد آن مشغال بشود.

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-08-2021, 13:23
با سلام به اعضای محترم سایت

◼️ همه روزه به جز جمعه ها از ساعت ۱۳:۱۵ تا ۱۳:۴۵ در کانال سلامت ، دکتر متخصص به سوالات مردم در مورد کرونا پاسخ میده

سوالات و جوابها بسیار مفید هست برای پیشگیری از کرونا و همچنین درمانِ سریعتر و بهتر و همچنین واکسن زدن

مطالب بسیار مهمی هست که کسانی که میخوان واکسن کرونا بزنند باید از اونها مطلع باشند

مثال :

به هیچ وجه فردی که علائم سرماخوردگی داره نباید واکسن کرونا بزنه چون ممکنه کرونا داشته باشه
تست دادن هم تضمینی نداره و ممکنه کرونا داشته باشه ولی در تست مشخص نشه .
پس بهترین کار اینه که صبر کنه تا علائم سرماخوردگی برطرف بشه و یا مشخص بشه که کرونا داره و بره برای معالجه .



◼️ فردی که مبتلا به کرونا هست هم نباید واکسن بزنه .

◼️ فردی که به هر دلیل داروهای کورتون دار مصرف می‌کنه بهتره واکسن نزنه و ابتدا باید تدریجاً کورتون رو متوقف کنه و بعدش بره واکسن بزنه .

قطع ناگهانی داروی کورتون خطرناک و حتی مرگبار هست

=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )


میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

توصیه های مهم امنیتی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.

سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MMDFullHD
04-08-2021, 15:39
تنها تجربه ای ک الان دارم و میتونم بهتون بگم اینه که
واقعا کرونا رو جدی بگیرید
جدی جدی بگیرید جون عزیزتون جدی بگیرید که خیلی بیماری لجنی

Yamani47
05-08-2021, 16:23
تمام جهان واکسنشونو زدن و دیگه دراند به حالت نرمال بر می گردن

ما هنوز عن در خم یک گروه سنی مثبت لایکیم

چرا ؟؟؟؟ و به چه علت


زیرا که ملتی که تفکرو طرز فکرو شعورشون مال 1400 سال پیشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] imgur com/goHhy5A jpg


واکسن می خاد چی کار ؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] imgur com/p03bTVF jpg


دیجیتالم کجا بود بابا

Yamani47
05-08-2021, 18:31
...................

Yamani47
19-08-2021, 21:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aryamehr1368
17-09-2021, 20:10
از آدمهایی که ادعای دین و خدا و پیغمبر میکنن فاصله بگیرید تجربه ثابت کرده اونا بر تشخیص خودشون یه برچسب از طرف خدا به کاراشون میزنن و همه جور آسیب به شما میرسونن

b800900
21-09-2021, 17:06
سلام خواهش میکنم چربی کمتر بخورید.
من نمیدونستم صبحونه پنیر خامه ای می خوردم رو تخم مرغم همیشه پنیر پیتزا می ریختم به برنجم کره میزدم خلاصه این شد که یه روز شکم درد گرفتم رفتم سونوگرافی پولیپ کیسه صفرا درآوردم یعنی اون چربیها که خوردم تو کیسه صفرا یه پولیپ تشکیل دادن...و تو جوونی کیسه صفرام رو عمل کردم و خارج کردم

خواهش میکنم لبنیات کم چرب بخورید رو غذاتون کم روغن بریزید سوسیس کالباس نخورید که مثل من تو جوونی کیسه صفراتون رو در نیارید

انوقت وقتی کیسه صفراتون رو خارج بکنید تا آخر عمرتون هر وقت چربی بخورید دلپیچه میگیرید

Yamani47
22-09-2021, 01:25
........................

ghnjfg
22-09-2021, 13:23
هر جا دیدید یک نفر داره خیلی جدی صحبت میکنه ، بدونید احتمالا هیچی حالیش نیست :ohno:
کسی که چیزی بارش نیست شما نباید حرف های این شخص رو جدی بگیرید
این شخص میخواد توجه همه رو به خودش جلب کنه ( در واقع خودش هم خبر نداره از این موضوع چون جلب توجه کردن ویژگی خیلی از آدم ها هست)
ویژگی هایی مثل:
با صدای بلند یا خیلی جدی صحبت میکنه
با دست صحبت میکنه
یـا اصلا خیلی زیاد صحبت میکنه
:cool:

Yamani47
27-09-2021, 00:03
..............

milad_gta
28-09-2021, 20:09
تجربه من میگه دیگه این تایپیک ارزش دنبال کردن نداره. قبلا جایی بود برای اشتراک تجارب به درد بخور. الان شده جای شکوه و گلایه و اه و ناله.

aryamehr1368
09-11-2021, 10:47
یکی از بدی های پولدار بودن تنهاییه,ما یه رفیق داشتیم که وضع مالیش خوب نبود کلی رفیق داشت باهم بودن براش مرام میذاشتن همیشه کمکش بودن آقا این زد گنج پیدا کرد دیگه هیچکی به اون صورت تحویلش نمیگرفت رفیقای قدیم آشناها چنان از دوروبرش محو شدن تعجب برانگیز بود الان رفیق ما وضعش توپ شده ولی روابط اجتماعیش فقیر شده,البته همه میگن پول خیلی مهمه داره حال میکنه نمیدونم خوبه یا بد

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-12-2021, 13:06
سلام علیکم

◼️ متاسفانه حقایقی تلخ تر از زهر مار هست که بیش از ۹۹ درصد از مردم ایران و منطقه ازش غافلند :

◼️از صدها سال پیش ، ایران و رژیم های ایران و دولتهای ایران بازیچه ی دست یک یا چند ابرقدرت شرقی یا غربی یا هر دو بوده اند و هستند . همچنین سایر کشورهای منطقه .

◼️ رژیمهای ایران همیشه بازیچه بوده‌اند هرگز بازیگر نبوده‌اند و اگر جایی هم ظاهراً بازیگر بوده‌اند ، این بازیگری جزئی از بازیچه بودنمون بوده یعنی به دستور و موافقت و تحت اشراف و حمایتِ یک یا چند قدرت جهانی بوده و هست .

◼️ از صدها سال پیش هیچ رژیمی در این منطقه نمیتونه مستقل و خودکامه و خودسر باشه وگرنه فوراً نابود میشه و عوض میشه با انجام ترور یا کودتا یا انقلاب یا حمله ی مستقیم یک یا چند ابرقدرت و همدستانشون . درست مثل رژیم شاه که گفت دیگه به چشم آبی ها باج نمی‌دیم . و درست مثل صدام که پاش رو خیلی از گلیمش درازتر کرده بود .

◼️ ما دچار توهمِ خود بزرگ بینی شده‌ایم . هندونه زده‌اند زیر بغلمون .
ما بدون حمایتِ یک یا چند ابرقدرت هیچ قدرتی نداریم و زود نابود میشیم .
نیروهای مسلح ایران هم از صدها سال پیش ، بدون چراغ سبزِ و موافقت ابرقدرتی که بر ایران و رژیم ایران و دولت ایران تسلط داره اصلاً به وجود نمی‌آمد و حتی یک سرباز ایرانی هم نمیتونه بره بیرون از مرزهای ایران .
اصلاً بدون موافقت و حمایت و کمک اونها ایران دارای نیروهای مسلح نمیشد .
سایر کشورهای منطقه هم همینطور .


◼️ سلاح‌هایی هم که کشورهای این منطقه دارند ، فقط سلاح‌هایی هست که باهاش توی سر و کله ی همدیگه بزنند .

هیچ کشوری در این منطقه حق داشتن سلاح سرنوشت ساز رو نداره .

هیچ کشوری در این منطقه حق نداره رژیم یک کشور دیگر رو ساقط کنه .

هیچ کشوری در این منطقه حقِ برنده شدن در جنگش و رسیدن به اهدافش رو نداره .‌

یعنی همه ی فعالیتهای نظامی کشورهای منطقه باید با اجازه و تحت اشراف و دستورات ابرقدرتِ مسلط بر همون کشور باشه وگرنه وای به حالش .


◼️ در ایران ، نظامیان تصمیم گیرنده های اصلی هستند . نه مجلس و دولت و دیگران .
اما همین نظامیانِ به اصطلاح تصمیم گیرنده ، خودشون دستوراتِ کلیدی و مادر و اساسی رو بعد از اجازه از ابرقدرتِ مسلط بر ایران که فعلاً چین و روسیه هستند اتخاذ می‌کنند .

◼️ امپراتوری ژاپن هم که یک قدرت بزرگ در شرق این بود سعی کرد با جهانخواری در شرق آسیا تبدیل بشه به یک قدرت جهانی ولی آمریکا کمرش رو شکست .

◼️ اروپایی‌ها حدود ۳۰۰ سال پیش ریختند آمریکای سرخ پوستان رو اشغال کردند و با قتل عام و نسل کشی توانستند آمریکا رو اشغال کنند و بالا بکشند .

انگلیس بهشون حمله کرد تا تبدیل نشند به قدرت مستقل و جهانی ولی انگلیس رو شکست دادند و مستقل شدند و بعدش هم چون در اون زمان رقیبی نبود ، شدند یک ابرقدرت .

◼️ جهانخوارانِ که همگی هم از خدا بی خبرِ بی‌وجدان هستند منطقه ی ما رو هم بین خودشون تقسیم کرده‌اند و بر سر کشورهای منطقه و ثروتهاشون و درآمدهاشون و بازارهاشون با همدیگه معامله میکنند . میگن فلان کشور و فلان کشور برای شما . بزنید و ببرید و بخورید . ما هم فلان کشورها رو تحت سلطه میگیریم .

◼️ البته خودشون هم با همدیگه دشمنند و اگر بتونند دیگری رو نابود کنند و به تنهایی کشورهای دنیا رو قبضه کنند ، یک دقیقه هم صبر نمی‌کنند .

◼️ برای مثال :
رژیم فعلی ایران خیلی دلش میخواست که بتونه پروژه ی ایجاد داعش و تسلط داعش بر بعضی از کشورهای منطقه رو به شکست بکشه و ناکام کنه ولی نیروهای مسلح ایران نه توانِ جنگ طولانی در خارج مرزهای ایران رو دارند و نه اجازه اش رو .
رفتنِ نیروی زمینی ایران به سوریه فقط با دستور و موافقت روسیه بود . علتش هم به توافق نرسیدن روسیه و آمریکا بر سر اوکراین بود . درنتیجه روسیه برای انتقام از انقلاب آمریکایی در اوکراین و تحریم‌های آمریکا ، تصمیم گرفت پروژه ی آمریکا و مزدورانش رو در سوریه و عراق به شکست بکشونه . اگر دستور و موافقت و حمایت روسیه نبود ، یک سرباز ایرانی هم نمی‌رفت سوریه . و اگر حمایت نیروی هوایی و نیروهای ویژه ی روسیه نبود ، ایران قدرت شکست دادنِ داعش رو نداشت . داعشی که با نقشه و اجازه و دستور و حمایت غرب و کمکِ کشورهای تحت سلطه ی غرب مثل عربستان و امارات به وجود اومد و قدرت گرفت .

◼️ سخنِ معروفِ کمتر از ۳ ماه دیگر پایان حکومت داعش در این کره ی خاکی ، بعد از اطمینان از کمک و همراهی روسیه گفته شد وگرنه نیروهای مسلح ایران به تنهایی توان و تجهیزات جنگ طولانی در خارج مرزها رو نداشته و ندارند .

◼️ ما همراه روسیه و چین نیستیم بلکه مثل کره ی شمالی فقط ابزاری در دست اونها هستیم برای فشار بر رقیبشون آمریکا و همراهانش (انگلیس و فرانسه و غیره ). درست مثل عربستان و امارات که ابزاری در دست آمریکا هستند .

◼️ این رو هم به یاد داشته باشید :

چین و روسیه برنامه دارند برای تبدیل کردن ایران به یک ابزار اتمی ضد آمریکا در این منطقه درست مثل کره ی شمالی در شرق آسیا که دست نشانده ی اتمیِ روسیه و چین هست علیه آمریکا و اهرمی بسیار قوی برای تهدید و فشار بر آمریکا در وقتِ لزوم .
برای روسیه و چین اصلاً مهم نیست که فقر در ایران از این هم بیشتر و بیشتر بشه و مثل مردم کره شمالی به فلاکت و بدبختی و فقری بیش از این بیافتیم . .

◼️ رژیم فعلی ایران هم مثل رژیم محمد رضا پهلوی و رژیم رضا شاه و رژیم‌های قاجاریان خوب می‌دونه نمیشه بدونِ بودن زیر سلطه ی یک ابر قدرت ماندگار بشه .
◼️ رژیم فعلی ایران ، روسیه و چین رو انتخاب کرده برای بودن زیر سلطه شون چون روسیه و چین کاری با مذهبی بودنِ رژیم و رعایت حجاب و رعایت حقوق بشر و حقوق اقلیت‌های دینی و زندانیان سیاسی و حقوق همجنسگرایان و اینها ندارند . با دشمنی با صهیونیستها هم کاری ندارند .
◼️ پس کاملاً مشخصه که رژیم فعلی ایران ، بازیچه بودن و ابزار بودن در دست چین و روسیه رو ترجیح میده به بازیچه بودن در دست آمریکا و انگلیس و غیره چون اونها رژیم مذهبی نمیخوان . زندانی سیاسی نمیخوان ، میخوان همه ی اقلیتهای دینی و مذهبی کاملاً آزاد باشند حتی شیطان پرستان . همجنسگرایی و ازدواجشون و فعالیتشون کاملاً آزاد باشه . الکل خوری آزاد باشه . پوشش و حجاب اجباری نباشه . و خیلی چیزهای دیگه .
پس رژیم ایران خوب می‌دونه آزادیش در زیر سلطه ی چین و روسیه بیشتر از زیر سلطه ی آمریکا هست .
رفاه و آسایش مردم هم هرگز اولویت این رژیم نبوده و نیست . بلکه بقای رژیم اولویت هست و هر چیزی فدا و فنا میشه برای این منظور .


◼️ در هر ۲ سلطه ی شرقی و یا غربی هم ثروت‌ها و درآمدهای کشورهای تحت سلطه رو غارت میکنند ولی زیر سلطه آمریکا ، وضعیت مالی بهتر از زیر سلطه ی چین و روسیه هست . یعنی پول ملی خیلی قویتر میشه . فقر خیلی کم میشه ولی کشور تبدیل میشه به یک کشور غرب زده ی حسابی . این شرطِ مهمِ غربیهاست برای بودن زیر سلطه ‌شون وگرنه با ناامنی و ترور و جنگ و تحریم و دشمنی و غیره میان به سراغمون مثل همین وضعیت فعلی .

◼️ خیلی حقایق دیگه هست که شاید وقتی دیگر گفته بشه .‌

آینه چون روی تو بنمود راست ، خود شکن ، آینه شکستن خطاست .

◼️ دست از خیال‌پردازی و خود بزرگ بینی و رجز خوانی برداریم و بیدار بشیم و درک کنیم که کجاییم و چه وضعی داریم

=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )


میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

توصیه های مهم امنیتی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.

سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

italodance
01-12-2021, 14:30
باز این محمد آسمونی از کلاس فقه حوزه غیر علمیه خارج شد و صحبتهای غیر علمی اقتصادی کشوری ......اعلام نمود.

نمیخواد آقا اخوند نخوایم کی باید ببینیم؟

برادر من الان خودت کشور را استعمار کردی یک طایفه ای هست این وسط همه جا حضور داره نظامی غیر نظامی پزشکی تفریحی عمرانی نفتی سرمایه گذاری بانکی بورسی.....تو هر سوراخی اینها هستند.

کشور مستعمره هست وضع مردم وخیم و بدبختی موج میزنه اما وضع خودشان خوب و گرمه

مشکل ما استعمار داخلی هست و بس اینهمه نوشتن و حالی کردن نداره.

الان همین امارات و عربستان و کشورهای دیگه از استعمار خارجی دارند میمیرند؟ بیچاره مردم محروم مسلمان منطقه که صبح تا شب گدایی تبعیض تورم فقر و....میبینند. پاسپورت هم مثل ما ندارند که بدبختها در بروند.

italodance
01-12-2021, 14:45
بعدش هم "رژیم آن همه جناهت" اگر ترجیح میده چین و روسیه چون دقیقا مانند چین و روسیه هست. یعنی یک نفر بالاست و ماداالعمر و 4 سال 4 سال هم نمیرود. مردم کشور را می کشند و مخالفان را معدوم می کند.

توی امریکا گفتند فلانی بده اصلا یارو نمیخوایم عوض شد و رفت. توی این 3 رژیم کمونیستی و غیر مذهبی همشون مردم را گروگان گرفتند. کسی حرف بزنه خفه.
الان قیمت فلان چیز 10000000000000 شده باز مهم نیست که چون مستعمره داخلی هست مشکلی برای استعمارگران نیست خودشون نقدینگی تولید می کنند خرج می کنند.


بعد تو چجوری این همه مینویسی که ویرایش هم نداری؟ :eh: انصافا تو حوزه خوب مطلب انشایی میرید هان. استاد غیر-علمی به نسخه میده دستتون شما همون.

aryamehr1368
01-12-2021, 17:00
بعدش هم "رژیم آن همه جناهت" اگر ترجیح میده چین و روسیه چون دقیقا مانند چین و روسیه هست. یعنی یک نفر بالاست و ماداالعمر و 4 سال 4 سال هم نمیرود. مردم کشور را می کشند و مخالفان را معدوم می کند.

توی امریکا گفتند فلانی بده اصلا یارو نمیخوایم عوض شد و رفت. توی این 3 رژیم کمونیستی و غیر مذهبی همشون مردم را گروگان گرفتند. کسی حرف بزنه خفه.
الان قیمت فلان چیز 10000000000000 شده باز مهم نیست که چون مستعمره داخلی هست مشکلی برای استعمارگران نیست خودشون نقدینگی تولید می کنند خرج می کنند.


بعد تو چجوری این همه مینویسی که ویرایش هم نداری؟ :eh: انصافا تو حوزه خوب مطلب انشایی میرید هان. استاد غیر-علمی به نسخه میده دستتون شما همون.
نقل قول ممنوعه ولی دیگه نتونستم هیچی ننویسم,اینکه محمد اسمونی کاملا وابسته ب حوزه علمیست شکی نیست ولی نکات فنی که میگه یا این حرفها همشون اشتباه نیست,بعد از جنگ های جهانی و بخصوص دوم بشر به نتایج زیادی رسید برای نمونه تا قبل از جنگهای جهانی مردم دنیا نسبت ب همدیگه نسبت به جغرافیا نژاد تکنولوژی و خیلی چیزهای دیگه اطلاعاتی نداشتن بعد از جنگ مشخص شد یک شخص و یک انسان چطور میتونه انسان های کره زمین رو حتی کاملا نابود کنه برای مثال با بمب های شیمیایی میکروبی و اتمی جمعیت کره زمین نابود میشه نمونه بارزش بمب های هیروشیما و ناکازاکی بود تازه اونها نمونه های آزمایشی بودن و بمب های هیدروزنی که الان ساخته شدن اصلا قابل قیاس دیگه نیست,بعد از این جریانات و درجنگ جهانی کدوم گروه آسیب سختی دید آفرین یهودیان,انقدر آسیب دیده بودن و اینقدر تکه تکه شده بودن که ب فکر راه چاره افتادن حالا به نظر شما چرا نازی ها اینجور وحشیانه یهودی ها رو تکه تکه میکردن چرا مسلمان ها یا مسیحی ها یا گروه های دیگه رو نمیکشتن؟جوابش مشخصه نازی ها و بخصوص هیتلر از خطر یهودی ها آگاهی پیدا کرده بودن فهمیده بودند که میخوان دنیا رو تصاحب کنن,اینها حرفهای من نیست هیتلر تو یک کتاب یا نامه ای که به اعراب داده بود نسبت ب خطر یهود هشدار داده یه جمله معروف هم داره دقیقش یادم نیست ولی تو این مایه ها بود که هر دیناری که به یهود میدید به همون اندازه زمین هاتونو ازتون میگیرن.
بعد از این داستان ها یهود به فکر چاره افتاد با خودشون گفتن اینو که کشتیم اگه شخص دیگه ای بیاد و بخواد دوباره همین کارو کنه باید چیکار کنیم آخرش ب این نتیجه رسیدن که تنها راه حل ثروت و مخفی بودنه,و همینطور هم شد ,الان یک سوال پیش میاد که چرا آمریکا که قوی ترین و ثروتمندترین کشور دنیاست از یک کشور نه ملیونی که نه حجم تجاری آنچنانی داره نه چیز خاص دیگه ای داره حساب میبره؟یا چرا بزرگترین لابی اونجا که حتی کاندیدهای ریاست جمهوری برای سخنرانی و گرفتن رای باید نظر اونها رو جلب کنند لابی آیپاک یهودیه؟
تقسیم دنیا به بلوک شرق و غزب کاملا درسته اینطوری کشورهای یاغی و کشورهایی که پتانسیل یاغی گری دارن مطیع میشن و همچنین احتمال راه افتادن جنگ های جهانی کمتر میشه,ولی در واقع بلوک شرق هم زیر نظر بلوک غرب اداره میشه برای مثال چین 30 سال پیش به کمک امریکا پیشرفت کرد اگه الان آمریکا خرید از چین رو قطع کنه کی بیشتر ضربه میخوره؟چرا چین با اینهمه پیشرفت هنوز پولش به قدرت دلار نرسیده یا سیستم بانکی مثل سوییفت نداره؟
پشت پرده دنیا پیچیده تر از این حرفهاست ما اینها رو میدونیم ولی کاری ازمون برنمیاد,شاه ایران خواست کاری کنه کله پا شد آخوندا هم کاری بخوان بکنن کله پا میشن

italodance
01-12-2021, 19:57
ممنون از آریامهر عزیز

البته من اضافه کنم این مورد را چون خیلی جاها میبینم میگند آمریکا آمد و چین را ساخت و صنایعش رو برد آنجا و...

ولی حقیقت برعکس هست، این چین بود که آمریکا را ساخته یعنی واقعا ساخت.
چینی ها که جمعیتشان خیلی زیاد بوده و هست در ۲۰۰ الی ۱۵۰ سال پیش خبر دار شدند سرزمینی در غرب کره خاکی به نام آمریکا کشف شده.
بنابراین خیلی ها به امید ثروت و پول و زندگی بهتر مهاجرت کردند آنجا. مردها به دنبال طلا و شغل پر پول بودند تا با دست پر برگردند پیش خانواده. اما به مسائل نژاد پرستانه اکثرا اصلا تحویل گرفته نمی‌شدند.
آمدند گفتند ما اصلا بی ارزش عوضش ما حقوق و دستمزد خیلی کم میگیریم به اصلاح کارگر ارزون قیمت و مفت نسبت به اروپایی ها به خصوص انگلیسی زبانها ( ایرلند و اسکاتلند و خود انگلیس) ، همین شد خیلی هاشون در همه جا و به سرعت استخدام شدند. خود کارفرماهای آمریکایی اصلا اینارو بخاطر حقوق کم از چین هم می آوردند.
خلاصه کل آمریکا رو ساختند از راه آهن ساختمان پل و خیابان بگیر تا حتی در ارتش هم استخدام شدند.

China town اولین منطقه پر جمعیت خارجی ها در یک کشور بیگانه بود چیزی که در تاریخ تا قبل از آن اصلا مفهوم و وجود نداشت یعنی یک community در یک کشور دیگر.

srx190d
02-12-2021, 00:11
حمایت از تولید ملی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Yamani47
02-12-2021, 06:32
سلام علیکم

◼️ [b]متاسفانه حقایقی تلخ تر از زهر مار هست که بیش از ۹۹ درصد از مردم ایران و منطقه ازش غافلند :
\

دفعه دیگه از بزرگان عرفان بدون اجازه شعر بنویسی میامن هر جا هستی بهت متجاوز می شم ها
شعر بزرگان عرفان و ادب می خونی برو دهنتو اب بکش تا نیومدم با چکش نزدم وسط دندونات

silvermanhhh
02-12-2021, 10:27
اسم تاپیک:تجربیاتی که داشتید و میتونه به بقیه در زندگی ....

محتوای فعلی تاپیک :جنگ بین انقلابی و ضد انقلابی ،جنگ بین خداپرست و خدا ناباور ،جنگ بین کاربران و توهین به همدیگه


این خودش یه تجربه در زندگیه :
تا این شکلی رفتار کنیم ،وضعیتمون تغییر نمیکنه

nimahandsomboy
02-12-2021, 10:48
عنوان تاپیک عوض کنید
بزارید چت روم
خوش به حالتون اینقدر وقت ازاد دارید
اینجا بحث میکیند

aryamehr1368
02-12-2021, 15:37
من نمیدونم چرا در هر تاپیکی یه سری در مورد موضوع و صحبتهای کاربران و ارتباط اونها نگرانند مگه اینجا مدیر نداره مگه تجربه حتما باید فیزیکی باشه بحث در مورد ادیان و کمکی که ب زندگی میکنه مگه تجربه حساب نمیشه؟مگه بحث در مورد سیاست و ارتباطش با زندگی تجربه نیست,تجربه رو بعضیها احتمالا فقط در کلاهبرداری و رابطه با دوست دختر میدونن در کل ببخشید که وسط بحث دوستانی که مدیر عامل شرکت های بزرگ هستند و وقت ندارن ما اومدیم نظر دادیم

radarz
03-12-2021, 19:14
به هیچ ایرانی اعتماد نکن :rambo::rambo:

Yamani47
05-12-2021, 01:43
من نمیدونم چرا در هر تاپیکی یه سری در مورد موضوع و صحبتهای کاربران و ارتباط اونها نگرانند مگه اینجا مدیر نداره مگه تجربه حتما باید فیزیکی باشه بحث در مورد ادیان و کمکی که ب زندگی میکنه مگه تجربه حساب نمیشه؟مگه بحث در مورد سیاست و ارتباطش با زندگی تجربه نیست,تجربه رو بعضیها احتمالا فقط در کلاهبرداری و رابطه با دوست دختر میدونن در کل ببخشید که وسط بحث دوستانی که مدیر عامل شرکت های بزرگ هستند و وقت ندارن ما اومدیم نظر دادیم

چون بعضی ها وقتی می بینند چند نفر در مقابل یه مزدور وایسادن و دارند باهاش مقابله می کنن بهشون فشار میاد و عصبی می شن نمی تونن حرف حق رو تحمل کنن

italodance
05-12-2021, 13:49
اصلا بحث و پاسخ و عصبانیت و ...این چیزا نیست

42 سال بودند کشور را نابود کردند
42 سال فرصت بود نتیجه ویرانی بود

بعد هنوز هم حرف و زر مونده براشون

نمیتونی باید بری بزور چسبیدی با گفتار دروغ درمانی برامون بیانیه و متن میخونی!

Yamani47
06-12-2021, 07:36
اصلا بحث و پاسخ و عصبانیت و این چیزا نیست

42 سال بودند کشور را نابود کردند
42 سال فرصت بود نتیجه ویرانی بود

بعد هنوز هم حرف و زر مونده براشون

نمیتونی باید بری بزور چسبیدی با گفتار دروغ درمانی برامون بیانیه و متن میخونی!

420 سال دیگه هم باشه باز هم نتیجه همیه

بابا حرب الهی جماعت تو کل تاریخ بشر هاکلا حزب الهی جماعت یعنی مذهبی جماعت در تمامی ادیان در طول کل تاریخ کل بشر و در تمام عرصه جغرافیای بشر کجا تا حالا کاری به جز ضرر به جز به بار اوردن فلاکت به جز به بار اوردن بد بختی و بیچارگی

مگه کار دیگه ایی تا حالا کردن که شما می گی چرا تو این 42 سال خراب کردن زندگی ما رو ؟

42 سال که تازه در مقابل تاریخ بشر چیز خاصی نیست که بعد هم تازه این ها حد اقل به جان و ناموس ما * البته فعلا هنوز کاری ندارند فقط به مال ما کار دارند و می دزد اند اموال و پول های ما رو

در طول تاریخ این ها به ناموس و جان ملت هم کار داشتند

بعدش هم برا چی برن ؟؟؟؟ کجا اصلا برن ؟؟؟؟

هنوز درصد بالایی از ملت به ایدئولوژی اینها یعنی ایدئولوژی مذهب و مذهبی اعتقاد قلبی دارندخب وقتی همچنین ملتی هست اینجا این ها کجا برن ؟

برن هلند ؟ برند سوئد ؟ برن ژاپن یا کره جنوبی ؟ اونجا که حرف و منطق ایدئولوژی این ها خریدار نداره که اینجاست که خزعولات این ها خریدار داره و ملت هنوز اعتقاد دارند به این جور چیز ها

من خودم از حدودای کلاس چهارم و پنجم ابتدایی که بودم این ها رو خوب شناختم خدا رو شکر از همون سن کم می دونستم این ها اصلاح پذیر نیستند این ها رو فقط با کشتار درمانی باید درمانشون کرد بندگان خدا رو این ها درست بش و نیستند رفتنی هم نیستند

ما هم که روزمون نمی رسه بکشیمشون و لذت ببریم از مرگشون

پس دو راه داریم یا بریم از این سگ دونی خاور میانه که معلوم نیست توالت جهانه چیه از بدو پیداش بشر تمام فلاکت ها و جنگ ها اینجا بوده همش

لامصب همش هم در راه خدا بوده

یا مجبوریم خودمونو تطبیق بدیم با این شرایط که به عقیده بنده در 10 الی 15 سال آینده بد تر هم خواهد شد

تطبیق دادن با این شرایط هم برا ادمی که بشر باشه انسان باشه اخلاق مدار باشه بخاد مثل انسان زندگی کنه تقریبا غیر ممکنه و سخت و عذاب اور

چون باید ادم چشمشو بنده به خیلی چیز ها و خیلی اصول اخلاقی رو نادیده بگیره

شرایطو و قرائن اینجوری نشون می ده که این ها اولا توانایی بر قراری مذاکرات رو با غرب ندارند دوما اصلا دلشون هم نمی خاد که بر قرار بشه براشون بهتره که بر قرار نشه بیشتر می تونن جیب ما رو بزنن و اموال ما رو بدزد اند

شما تا حدود 4 سال دیگه دلار رو رو 100 به بالا حساب کن و وضعیت مملکت رو هم رو منفی هزار به پایین حساب کن

و یادت نره برادر من اینها تقاصهتقاصه نسل های پیش از خودمونه که داریم پس می دیم

در عالم طبیعتطبیعت یا اسمشو بزاریم روند تکامل یا همونی که حزب الهی ها بهش می گن خدا

اگر یه چیزی رو به یه موجودی بدهاگر یک امکان رو به یک موجود بده و اون موجود ازش استفاده نکنهطبیعت در روند تکاملی اون امکان رو از اون موجود چی کار می کنه ؟ پس می گیره این مطلب تو تاریخ طبیعتی این سیاره و زیست شناسی به وفور هست

حالا همون بحث تو تکامل اجتماعی جوامع هم هست آقا زده بود و شانس به این ملت الاغ رو کرده بود و یه حکومتی گیرشون امده بود که هواشونو داشت و به فکرشون بود حالا نمی گیم 100% و بی عیبو نقص بود ولی حد اقل مثل این ها بی پدرو مادر نبود نطفشون خراب حد اقل نبود

بعدا چی شد ؟ این ملت چی گفتن ؟؟؟

گفتن نهما اینو نمی خایم ما حکومت مذهبی دوست داریم


دنیا هم گفت ععععععع مشکلی نداره که بیا اینو ازتون پس می گیرمبه جاش همونی که خودتون دوست دارید رو بهتون می دم

و باز هم تکرار می کنم منو شما تو غذابیم اینجا هنوز خیلی ها بابا تو توهمات این که ارهاینها بر حق اند و این ها رو خدا تپونده تو ماو این ها انداین ها حال می کنن همینجا لذت می برند و تو خیال خودشون فکر می کنن که ما ملت بر گوزیده اییم و خدا عنایت ویژه ایی به ما داره و برا ما نوشابه باز کرده و فلافل با قارچ و پنیر برا ما سفارش داده وتو اینم مایه ها

من فقط یه سوال علمی فرهنگی هنری از خداوند متعال دارم از همین تیریبون ازش می پرسم

اقا تو که می دونستی اخلاق ما رو سیستم فکری ما روچرا ما رو فرستادی وسط اینجا با این ایدئولوژی و این ملت ؟؟؟؟

Yamani47
06-12-2021, 08:01
..........................

srx190d
06-12-2021, 21:50
تصویر ماهواره ای از ناو درحال ساخت طلائیه که روز شنبه در حوضچه خشک صنایع کشتی سازی ارتش در بندرعباس چپ کرد و یکی از پرسنل نداجا را هم کشت.


ساخت محصولی به پیچیدگی هواپیما یا کشتی جنگی در سطح حتی متوسط جهانی نیازمند سطحی از دیسیبپلین و مهندسی سیستم است که ج.ا از بنیان فاقد آن است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-01-2022, 17:42
قسمتِ دومِ حقایق تلخ‌تر از زهر مار:

سلام خدا بر هدایت شده‌ها و هدایت شدنی ها
مقدمه:

انسان طوری طراحی و آفریده شده که می‌تونه در روز روشن ، خورشید رو در آسمان بهش نشان بدند ولی وجودش رو انکار کنه و بگه نخیر ، این خواب و خیاله و خورشید وجود نداره و این انکارش ممکنه به دلیل نادانی و علم و دانشِ کم و یا به دلیلِ حق پذیر نبودنش و انکارِ حق و حقیقت و لجبازی با حق باشه .

حتی می‌تونه 4=2+2 رو ببینه ولی انکارش کنه و بگه نخیر غلطه ( به همان ۲ دلیل که جهل و نادانی هست و یا انکار حق و لجبازی با حق و حقیقت )

◼️همچنین می‌تونه ایمان بیاره به وجود خدای متعال و فرشتگان قدرتمندش و پیامبرانش ص و امتحان بودنِ زندگیِ دنیا و وقوعِ حتمیِ قیامت بدون اینکه اصلاً خدای متعال و فرشتگان قدرتمندش و پیامبرانش ص و معجزاتشون و قیامت رو دیده باشه (فقط از روی علامتها و نشانه‌ها و حق پذیر بودنش و عاقلانه فکر کردنش و عاقلانه نتیجه گیری کردنش هست که به ایمان می‌رسه ).

◼️ خیلی از انسانها هم بودند که پیامبرانِ خدای متعال و معجزاتشون و بسیاری دیگر از آیات و نشانه ها و علامتها و مدرکها رو دیدند اما نه تنها ایمان نیاوردند ، بلکه کفر و انکارشون بیشتر شد .

بله . انسان این هست

عکس العملِ انسانها در مقابل آنچه که می‌بینند و می‌شنوند و می‌خوانند ، به این بستگی داره که چگونه انسانی هستند (حق پذیر ، حق ناپذیر ، خبیث و پلید ، خوب و صالح ، تیزهوش ، کم‌هوش ، دانا ، نادان ، منطقی ، غیر منطقی ، شجاع ، ترسو ، هوشیار ، غافل ، واقع بین ، خیال‌پرداز ، مؤمن ، کافر ، مشرک ، منافق ، گمراه ، هدایت شدنی ، هدایت نشدنی ، هدایت شده ، هدایت نشده ، عادل ، ظالم ، حق دوست ، باطل دوست , باسواد ، کم سواد ، بیسواد و غیره و غیره ) .
================================================== =====

◼️حقایق گفته شده در این تاپیک که هنوز بقیه اش گفته نشده ، جلوی چشم همه بوده و هست درست مثل «جاذبه ی زمین» که میلیاردها نفر در تمام عمرشون تحت تاثیرش بودند ولی شاید فقط یک نفر به وجودش پی برد .


◼️ در مورد این «حقایقِ تلخ‌تر از زهرِ مار» ، مشکل اینه که هیچ رادیو و تلویزیون و روزنامه ی درون مرزی و برون مرزی هم هرگز این حقایق رو نمیگه چون اکثراً ازش بی‌خبرند و همشون هم بدون استثناء زیر سلطه ی شرق یا زیر سلطه غرب هستند پس نمی‌تونند چیزی از این حقایق رو منتشر کنند وگرنه نابود می‌شند

◼️ رسانه‌های داخلی میگن :
آمریکا می‌خواد ما رو به زور ببره زیر سلطه ی خودش . ولی نمیگن : آمریکا میخواد ما رو به زور از زیر «سلطه ی شرق» دربیاره و ببره زیر سلطه ی خودش

◼️ رسانه‌های داخلی و خارجیِ مخالفِ رژیم ایران هم میگن :
روسیه و چین ، ایران رو زیر سلطه ی خودشون گرفته‌اند و این سلطه داره بیشتر و بیشتر میشه در سیاست و نیروهای مسلح و اقتصاد و تجارت و غیره و غیره . ولی نمیگن که هدف رسانه‌های مخالفِ رژیم در داخل و خارج از کشور اینه که به آمریکا کمک‌ کنند که ایران به زور از زیر سلطه ی شرق دربیاد و بره زیر سلطه ی غرب

◼️◼️هیچ پادشاه و شاه و سلطان و امیر و شیخ و رهبر و رئیس جمهور و نخست وزیر و رئیس مجلس و فرمانده ی کل ارتش و فرمانده ی نیروی های مسلح هم در این منطقه نمی‌تونه بیاد بشینه و به ملت بگه :
ببینید مردم ، باید رک و پوست کنده باهاتون صحبت کنم . ای مردم حقیقت اینه که قدرتهای غربی و شرقی دست از سر ما (رژیم ) و کشور ما و ثروت‌ها و درآمدهای ما و ملت ما برنمی‌دارند و ما (ملت و رژیم )هم چاره‌ای نداریم و یا باید زیر سلطه ی شرق باشیم یا زیر سلطه ی غرب و راه سومی هم جز «نابودیِ رژیم» وجود نداره و ما (رژیم )انتخاب کردیم که زیر سلطه ی غرب باشیم و یا بگه ما انتخاب کردیم زیر سلطه ی شرق باشیم به این دلیل و آن دلیل

◼️◼️ در همه‌ی کشورهای تحتِ سلطه ، اگر رژیمش «دمکراسی» باشه پس رژیم به نظرِ اکثریتِ مردم اهمیت میده و با توجه به انتخابِ اکثریتِ مردم می‌ره زیر سلطه ی شرق یا غرب .

◼️◼️ در کشورهای تحتِ سلطه ، اگر رژیمش «دیکتاتوری» باشه پس رژیم به نظرِ مردم اصلاً اهمیت نمیده و با توجه به منافعِ خودش می‌ره زیر سلطه ی شرق یا غرب .

◼️ اینها همه حقیقت و واقعیت هست ، چه گفته بشه ، چه گفته نشه و چه پنهان نگه داشته بشه .

ایران از زمانِ شاهان قاجار مستعمره ی غرب یا شرق هست و فقط مدل و شکلِ این استعمار در رژیم‌های مختلف عوض شده .

◼️عید استقلال در تقویمِ کشورهایی مثل عربستان و کویت و بسیاری دیگر از کشورهای جهان هم نمایشی هست و هرگز به استقلال نرسیدند بلکه فقط مدلِ مستعمره بودنشون و زیر سلطه بودنشون عوض شده .

◼️ در تقویمِ ایران ، عید استقلال وجود نداره . ولی نه به این دلیل که ایران هرگز مستعمره نبوده تا به استقلال برسه و عید و جشنِ استقلال بگیره . بلکه به این علت که ایران هرگز از زیرِ سلطه و مستعمره بودن خارج نشده اصلاً تا عید استقلال داشته باشه در تقویمش .

◼️ بله . اینها گوشه‌ای از حقایق تلخ‌تر از زهر مار هست که مردم منطقه ی ما و مردم بسیاری از کشورهای جهان باید بیدار بشند از خواب غفلت و خیال پردازی بشند و یا سرشون رو از زیر برف بیرون بیارند و بهش پی ببرند و درکش کنند .


◼️◼️خودِ رژیمِ فعلیِ ایران اگر سختگیری‌ها و شرط و شروط های زیادِ غرب نبود ، دوان دوان می‌رفت زیر سلطه ی غرب چون وضعیتِ اقتصادیِ رژیم و مردم در زیر سلطه ی غرب خیلی بهتر از زیر سلطه ی شرق هست . ولی لامصبِ غرب شرطهاش جور درنمیاد با رژیم فعلیِ ایران .

◼️ این رو هم همه باید بدانند که اگر این رژیم سقوط نکنه پس بعد از اتمامِ رهبریِ رهبر فعلی ، رهبر آینده که به احتمال زیاد ابراهیم رئیسی خواهد بود ، به احتمال زیاد فتوای حرام بودن سلاح اتمی را صادر نمی‌کنه و اگر هم صادر کنه پس یا نادیده گرفته می شه‌ و یا باطل میشه درست مثل فتوای آیت‌الله خمینی در مورد شطرنج و موسیقی و آلات موسقی که چند ماه قبل از فوتش شطرنج و موسیقی و آلات موسیقی و خرید و فروشش رو حلال اعلام کرد به شرطها و شروطها .
.
◼️ تازه احتمال تغییر و یا ابطالِ فتوای رهبر فعلی در مورد سلاح اتمی هم صفر نیست .

◼️◼️ همه چیز بستگی به تصمیم سلطه گران و وضعیت اختلافاتِ قدرتهای شرق و غرب داره.
هر چه اختلاف شرق و غرب بیشتر بشه ، ایران هم بیشتر و بیشتر شبیهِ کره ی شمالی میشه یعنی شرق بیشتر از این به رژیم ایران کمک می‌کنه تا بالاخره سلاحِ هسته ای رو بسازه و موشکهای پیشرفته تر برای حملش و سپس زیردریایی های قادر به حمل و پرتاب موشک‌های اتمی و غیره و غیره ، دقیقاً مثل روندِ پیشرفت کره ی شمالی در ساختِ سلاحهای اتمی و موشکها‌ و زیردریایی های قادر به حملش و افزایش بُرد و افزایش سرعت و افزایشِ دقت و افزایشِ رادار گریزی


◼️ اینها حقایق تلخ‌تر از زهر مار هست ولی نمیشه کاریش کرد . وضع همینه که می‌بینیم . کاری هم از دستمون برنمیاد .
ولی انکار این حقایق، علامت خوبی نیست .
انکارش علامتِ جهل و نادانی و غافل بودن و یا علامتِ خبیث و پلید و همدستِ سلطه گر بودن هست و یا کسبِ منافع شخصی از این وضعیت



ادامه دارد ...

Yamani47
10-01-2022, 04:19
قسمتِ دومِ حقایق تلخ*تر از زهر مار:



ادامه دارد ...

قسمت سوم حقایقِ بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر مار بار دگر روز گار چون
دست من اگر باشه بمب رو وسط مدرستون ( حوزه جهلیتون ) تستش می کردم با یه تیر دو نشون می زدم هم شما رو می فرستادم بهشت حال کنید هم در نبود شما یه نفسی می کشیدیم یه زندگی ایی می کردیم

خیلی از وجود شما حال می کنیم هی مایید برا ما گزارش هم می دین از گند هایی که به اعصاب ما می زنید اره ؟

Yamani47
10-01-2022, 04:26
ضمننا ادرس تلگرامتو بده میخام اونجا روزی 17 رکعت بهت ( سزا ) بگم به جای نماز خوندمنه و بر من واجب کفاییه و اگر ندی اون دنیا جواب خدا رو خودت باید بدی که منو از این کار واجب باز داشتی

aryamehr1368
12-01-2022, 18:00
ضمننا ادرس تلگرامتو بده میخام اونجا روزی 17 رکعت بهت ( سزا ) بگم.........به جای نماز خوندمنه و بر من واجب کفاییه و اگر ندی اون دنیا جواب خدا رو خودت باید بدی که منو از این کار واجب باز داشتی
حیف وقت که با اینجور آدمها تلف بشه تجربه من وقتتو با اینا تلف نکن خودشون از علم صحبت میکنن بعد میگی دلیلت چیه اون که تو رو آفرذیده از چیه میگن تو سواد نداری خورشیدو نگاه کن آقا خدا از چی به وجود اومده میگن به درخت نگاه کن

AMHSIN
14-01-2022, 12:52
چه تاپیکی بود ... چی شد ...

srx190d
03-02-2022, 23:45
در یک گزارش کلی از نشریه اکونومیست هزینه انقلاب ایران برای مردم این کشور تاکنون چیز در حدود ۳۰ تریلیون دلار آمریکا تخمین زده شده است.


١.جنگ هشت ساله ۳ تریلیون دلار.
٢.هسته‌ای شدن و کل هزینه‌های جانبی ٩ تريليون دلار.
‌‏٣.حمایت‌های گسترده نظامی و غیر نظامی به کشورهای منطقه و گروهک‌های تروریستی ۵ تریلیون دلار.
۴. خسارات وارده به زیر ساخت های معادن و صنایع مادر،منابع زیر زمینی نفت و گاز و انواع حمل و نقل ریلی، زمینی دریایی و هوایی ۴ تریلیون دلار.


‏۵-صدمات جبران ناپذیر به محیط زیست و عدم مدیریت آب کشور ٣ تریلیون دلار.
۶.عدم سود حاصله در اثر قهر این کشور طی چهل سال گذشته با جامعه جهانی که برجسته ترین آن تحریم‌های هسته‌ای و نابودی توریسم است ۶ تریلیون دلار.


‏در خوشبینانه ترین حالت بعد از دستیابی به ایران به صلح پایدار و ثبات و حکومتی کارآمد طی یک دوره سی ساله ایران دوباره می‌تواند خسارات را ناشی جبران و به حالت عادی بازگردد. این پژوهش تازه برای ۴ سال پیش است.


‏و به همهٔ این‌ها باید ویرانی‌های این چهار سال اخیر را افزود. چونکه ایران بهترین الگوی پسرفت در جهان است.
به عنوان مثال سهم ایران از خزر قبل از انقلاب ۵٠% و بعد از انقلاب فعلاً ۱۳% است.
نرخ دلار در سال ۵٧ ده تومان و اینک ٢٨٠٠٠ تومان است که این یعنی ٢٨٠٠ برابر افت ارزش.


‏یا پاسپورت یا همون اعتبار ملت در سال ۵۶ جزو ۱۰ پاسپورت معتبر دنیا بود و الان رتبه ١٩١ از ١٩٩ کشور.
برای بهتر روشن‌ شدن قضیه کافی است ایران و کره‌جنوبی را در این ۴۵ سال مقایسه کنیم تا بفهمیم چه‌قدر از پیشرفت و توسعه جا مانده‌ایم.


‏۴۵ سال پیش، ایران و کره‌ی جنوبی در یک سطح قرار داشتن و هر دو برنامه‌ای برای توسعه را آغاز کرده بودن.
امروز پاسپورت کره‌ی جنوبی با عبور از پاسپورت آلمان به قدرتمندترین پاسپورت دنیا تبدیل شد و تکنولوژی‌شان هم همه ما می‌دانیم کجاست.
انقلاب ۵۷ چه بلایی سر ما آورد...

k-19widowmaker
04-02-2022, 14:52
در یک گزارش کلی از نشریه اکونومیست هزینه انقلاب ایران برای مردم این کشور تاکنون چیز در حدود ۳۰ تریلیون دلار آمریکا تخمین زده شده است.


١.جنگ هشت ساله ۳ تریلیون دلار.
٢.هسته‌ای شدن و کل هزینه‌


انشا للا
رضا پ*لوی میاد و 30 تلریون دلار رو از جیب خودش میده خ

srx190d
04-02-2022, 18:45
در شریعت شیعه عملی هست به نام «مباهته» که طبق اون اگر فردی محبوبیت و مقبولیت فراوانی بین مردم داشت ولی به نفع اسلام کار نمی‌کرد، مسلمون‌ها مجازن به دروغ بهش تهمت بزنند تا مردم از دورش پراکنده بشن. این صافی گلپایگانی که پس از یک قرن ریق رحمت رو سر کشید از مفسرین مروج این حکم بود.


اینا تو عراق به دنیا میان تو عراق هم دفن میشن فقط برای ریدن میان ایران

k-19widowmaker
05-02-2022, 08:11
در شریعت شیعه عملی هست به نام «مباهته» که طبق اون اگر فردی محبوبیت و مقبولیت فراوانی بین مردم داشت ولی به نفع اسلام کار نمی‌کرد، مسلمون‌ها مجازن به دروغ بهش تهمت بزنند تا مردم از دورش پراکنده بشن. این صافی گلپایگانی که پس از یک قرن ریق رحمت رو سر کشید از مفسرین مروج این حکم بود.


اینا تو عراق به دنیا میان تو عراق هم دفن میشن فقط برای ریدن میان ایران



به نفع اسلام ؟
الان کی تو سال 1400 به نفع اسلام کار میکند ؟
سردار طلایی که سر از کانادا در آورد ؟
یا همین عرزشی که به اسم خیریه پول ها را بالا میکشید . همین دیروز پریروز دست گیرش کردن ؟

italodance
05-02-2022, 08:24
به نفع اسلام ؟
الان کی تو سال 1400 به نفع اسلام کار میکند ؟
سردار طلایی که سر از کانادا در آورد ؟
یا همین عرزشی که به اسم خیریه پول ها را بالا میکشید . همین دیروز پریروز دست گیرش کردن ؟

ایشان منظورشان چیز دیگری بود مجددا بخوانید.

واقعا جای تاسف هست که این فرد رفته کانادا اصلا میزان دارایی و اموال و دزدی و حتی نقاب دورویی این افراد برام تعجب ندارد. اما ویزا دادن دولت کانادا بدون فهمیدن ایشان یا حتی بدتر نفهمیدن هویت این فرد جای تعجب دارد.

این فرد یک جنایتکار هست موسس گشت ارشاد است و نه جنایت کار جنگی ولی جنایتکار غیر جنگی و مردم ایران هست.

شما تو گوگل یک سرچ ساده هم بزنید مطلع میشید طرف کی هست حتی اگر فرم ویزا را کاملا دروغ پر کرده باشه.


دولت کانادا از یک طرف میگه شهروندان ما را کشتید از طرف دیگه قاتلین شهروندان را اجازه ورود میده. قتل که فقط تو هوا نبوده توی خیابان بازداشگاه ماشین گشت ارشاد همگی قتل و تجاوز هست.

از این افراد زیاد در غرب هستند. امریکا هم نمونه بسیار دارد. ادم هاج و واج میمونه. بعد میبینم خیلی از مردم عادی ویزا نمیتونند بگیرند ولی اینها میروند.

k-19widowmaker
05-02-2022, 08:48
ایشان منظورشان چیز دیگری بود مجددا بخوانید.

واقعا جای تاسف هست که این فرد رفته کانادا اصلا میزان دارایی و اموال و دزدی و حتی نقاب دورویی این افراد برام تعجب ندارد. اما ویزا دادن دولت کانادا بدون فهمیدن ایشان یا حتی بدتر نفهمیدن هویت این فرد جای تعجب دارد.

این فرد یک جنایتکار هست موسس گشت ارشاد است و نه جنایت کار جنگی ولی جنایتکار غیر جنگی و مردم ایران هست.

شما تو گوگل یک سرچ ساده هم بزنید مطلع میشید طرف کی هست حتی اگر فرم ویزا را کاملا دروغ پر کرده باشه.


دولت کانادا از یک طرف میگه شهروندان ما را کشتید از طرف دیگه قاتلین شهروندان را اجازه ورود میده. قتل که فقط تو هوا نبوده توی خیابان بازداشگاه ماشین گشت ارشاد همگی قتل و تجاوز هست.

از این افراد زیاد در غرب هستند. امریکا هم نمونه بسیار دارد. ادم هاج و واج میمونه. بعد میبینم خیلی از مردم عادی ویزا نمیتونند بگیرند ولی اینها میروند.



من نمیدونم منظور ایشان چی بود . برام مهم هم نیست
چند بار خوندم، ایشان مال مشهد هستن ... . چیزی که عیان است چه حاجی به بیان است


تازه سوال اصلی اینه که سردار طلایی پول سرمایه گذاری در کانادا را از کجا آورده ؟
اون خاوری رئیس بانک ملی بود. ایشون هم حتما در ارشاد بیزنس داشته اند .
بد حجاب ها را میگرفتن ، به جای شلاق ازشون پول میخواستن ...

همه نظام هم بره کانادا باز مردم اسکل ما ،
کارشون اینه که اینستا مهناز افشار را بخونن
ببینن دخترش زن کی شد.

خ

italodance
05-02-2022, 08:56
من نمیدونم منظور ایشان چی بود . برام مهم هم نیست
چند بار خوندم، ایشان مال مشهد هستن ... . چیزی که عیان است چه حاجی به بیان است


تازه سوال اصلی اینه که سردار طلایی پول سرمایه گذاری در کانادا را از کجا آورده ؟
اون خاوری رئیس بانک ملی بود. ایشون هم حتما در ارشاد بیزنس داشته اند .
بد حجاب ها را میگرفتن ، به جای شلاق ازشون پول میخواستن ...

همه نظام هم بره کانادا باز مردم اسکل ما ،
کارشون اینه که اینستا مهناز افشار را بخونن
ببینن دخترش زن کی شد.

خ

بله شما درست میگید. مردم نااگاه هستند. همین سر مشکل اینترنت میان گله و ناله می کنند. بجای اتحاد فقط غر می زنند.

اونکه پول طرف از کجاست اصلا تعجب ندارد خودشون غارتگرند پول دارند این عجیب نیست اصلا جای تامل نداره. مشکل سر دورویی کشورهای حامی آزادی بیان و حقوق انسانی هست داستان و مضحک.

الان هم کشور سر اعتراضات قشرهای مختلف هر روز یک داستانی داره اما همون مردم هم فقط به خودشان فکر میکنند یعنی الان بیان پول معلمان سهام داران پرستاران کشاورزان رانندگان کارگران ................بدهند مشکل گویا مادامالعمر حل شد و قشر فلان از مشکل خارج بشه به فکر قشر و هموطن دیگرش نیست.

k-19widowmaker
06-02-2022, 07:12
آیا میدانستید که سعدی شاعر پارسی گو، طوطی شکر شکن

در جنگ های صلیبی اسیر صلیبیون شد و چندین سال در اسارت مسیحی ها عملگی میکرد ؟

و خیلی ها نبوغ شعر او را به همین دوره اسارت نسبت میدهند .

و
و

hamednc
06-02-2022, 09:26
کد معرف بلو بانک بهترین بانک تمام اینترنتی
MHU6KY

srx190d
14-02-2022, 23:32
‏یه خرافه فرهنگی وجود داره که تصور می‌شه توسعه‌یافتگی جهان غرب یا مثلا ژاپن بخاطر کتاب خواندن مردمه! در صورتی که مطالعه نتیجه و رهاورد پیشرفت و رفاه اون کشورهاست! که خود اون هم محصول سیستم سیاسی-اقتصادی‌ و ده‌ها متغیر دیگه‌ست! توسعه در هیچ‌ کشوری با کتابخوانی شروع نشده!


‏کتاب،کتابخوانی و دعوت به مطالعه کار خوب و مفیدیه؛ صدها دلیل هم برای مطالعه وجود داره! وقتی برای تشویق دیگران به مطالعه از برگ «جهان اول اوله چون مردمش کتاب می‌خوانند» استفاده می‌کنید، یعنی چیزی نیستید جز گاو مجسم و حمال کتاب!

srx190d
21-02-2022, 17:26
ج ا تنها حکومت عالم است، که دارای پرنده نظامی خاصی ست، که چون برمی‌خیزد "کوثر" ساخت صنایع فوق پیشرفته هوافضای نظام است و چون سخت بر زمین اصابت کند "F - 5" ساخت آمریکای ملعون !
‏وقتی پرواز میکنه اسمش ابابیل و جعفر طیار و قاسم‌الجبارینه، وقتی می‌افته میشه جنگنده F5!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza Azimy_RW
05-03-2022, 14:25
ببینید بچه ها یه آدم حسابی هیچ وقت با یه روانپریش کار خیر نمیکنه (:دی)
اگه حسابی هم داشت یعنی اگه کاری برای یه روانپریش انجام بدین قبلش فکر بعدا باشید که قشنگ با یه پیام که این آخرین اخطاره طرف آنچنان خودشو خراب کنه که نه تنها هزینه رو با دیرکرد پرداخت کنه کلا دیگه جرآت آنلاین شدن از ترس هک رو هم نداشته باشه ++ واسه اینجور مواقع بابت هر پنجاه هزار تومن ماهانه 20 تومن هزینه دیرکرد رو باید لحاظ کنید یعنی قانونش همینه ما هم که همه تابع قانون :n09::n10:
در اینجور مواقع میتونید در ابتدا تخفیف هم بدین ولی در انتها دیرکرد یاتون نره / در ضمن چه 5 هزار تومن چه 500 ملیون فرقی نداره باید دریافت بشه اونم نقدی هرچی هم اصرار شد جور دیگه حساب نکنین (:10::دی) تا فکر بد دربارت نکنن بالاخره کاسب باید اعتبار داشته باشه اگه تخفیفی هم میده طوری باشه که طرف فکر نکنه طوری شده :دی :wink:
اینم از فنون کاسبی :دی

angel7animation
16-03-2022, 04:39
بنده خدا باش تا آزاد بشی

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-03-2022, 18:09
با سلام به محترمینِ سایت .

◼️ عیدی دادن به پاکبان‌ها کار پسندیده‌ای هست .
◼️ پاکبانان ها افراد زحمت کشی هستند و لایقِ این عیدیِ سالی یک بار هستند .
◼️ اگر هر خانواده فقط سالی ۱۰,۰۰۰ تومان برای عیدی پاکبانان منطقه ی خودشون پرداخت کنند میشه میلیونها تومن .
◼️ مدیر ساختمان می‌تونه این پول رو جمع کنه و واریز کنه به کارت پاکبان و عکس واریز و شماره موبایلش رو برای همه ی پرداخت کننده‌ها ارسال کنه .


◼️ معمولاً ۳ پاکبان ماشینی هست و یک پاکبان پیاده که کارش جارو زدن خیابانها و کوچه‌ها هم هست .
کار و زحمتِ پاکبان پیاده بیشتر هست پس بهتره عیدی بیشتری بگیره .

◼️ اونهایی که وضع مالیشون متوسط و یا خوبه میتونند بیشتر از ۱۰ تومن پرداخت کنند . مثلاً ۵۰ تومن و یا حتی ۱۰۰,۰۰۰ تومان .

◼️◼️این کار اگر برای کسبِ رضای خدا هم باشه دیگه نور علیٰ نور هست به شرطی که بدون منت و بدون آزار و اذیت و بدون تحقیر و تمسخر و تا حد امکان مخفیانه باشه و نیتِ فرد هم تا آخر عمر تغییر نکنه یعنی هرگز پشیمان نشه از انفاق برای کسب رضای خدای متعال .

◼️ یکی از علامت‌های کسانی که به خدا و قیامت ایمان دارند همین هست که از آنچه که خدای متعال بهشون روزیِ حلال داده انفاق می‌کنند با شروطِ ذکر شده در بالا .
◼️معامله با خدا هرگز ضرر نداره بلکه سود اندر سود هست .
تازه این پول و مال و اموال هم از خودِ خداست و فقط یک امانت هست دست مردم برای امتحان انسانها و دستِ آخِر باید جان و مال رو تحویل بدند و تک و تنها و فقط با پرونده ی اعمالشون برگردند پیش پروردگارشون برای حسابرسی و پاداش و جزا .
◼️ پس انسانی که انفاق می‌کنه باید بگه:
خدایا از خودت هست و برای خودت هست تا در روزی که نه مال و اموال به درد می‌خوره و نه فرزندان ، توشه‌ای باشه برام.
◼️ برای پدر و مادرِ از دنیا رفته هم میشه اتفاق کرد ..

=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )


◼️ میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

◼️ تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

◼️ تجربه های زندگی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

◼️ توصیه های مهم امنیتی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
◼️ تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javad.sch
26-03-2022, 20:14
نکته خرید تلویزیون داخلی


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

دوستان همنطور که میدونید رزولیشن 4k حدود 4 برابر کیفیت Full HD هست .

فیلم های با کیفیت پایین تو این تلویزیون ها نیاز به Cpu قدرتمندی داره تا محتوای تصویر رو به صورت واضح ، روشن و بدون نویز نشون بده .

در واقع تلویزیون های 4k قابلیتی به اسم Upscale دارند که محتوای با کیفیت پایین مانند فیلم های 720P و پایین تر (SD و شبکه های داخلی) رو ارتقا میده و به صورت با کیفیت در تلویزیون های 4k نشون میده .

و خروجی شما تصویر با کیفیتی دریافت میکنید .

چیزی که امروز من فهمیدم با جستجو و دیدن سایت رسمی و بررسی های (سایت دیجیاتو در اپارات) متوجه شدم هیچ کدوم از تلویزیون های داخلی (ایکس ویژن - اسنوا - دوو - تی سی ال)

قابلیت ارتقای تصویر یا Upscale رو ندارن ! بنابر این کیفیت شبکه های داخلی رو نمیتونن خوب نشون بدن ولی در نمایش تصویر های با کیفیت 4k و Full HD عالین .

اما تلویزیون های سونی ، سامسونگ و ال جی تمامی مدل ها قابلیت ارتقای تصویر رو به لطف Cpu و پردازنده گرافیکی دارن .

پس اگر شبکه ها و محتوای با کیفیت پایین براتون مهمه به موارد بالا دقت کنید .

لیونل_مسی
12-04-2022, 02:23
هر کی میگه در مملکت ما قومیت گرایی وجود نداره

یه نگاهی به همین تاپیک اخیر شاتل بندازه

یکی اومده پاچه یکی دیگه را از اون استان شهیر جنوب غرب بگیره

همه هم استانی هاش مثل بچه های زباله گرد جمع شدن بریزن سرش

ههه

AVAVA
12-04-2022, 03:41
هر کی میگه در مملکت ما قومیت گرایی وجود نداره

یه نگاهی به همین تاپیک اخیر شاتل بندازه

یکی اومده پاچه یکی دیگه را از اون استان شهیر جنوب غرب بگیره

همه هم استانی هاش مثل بچه های زباله گرد جمع شدن بریزن سرش

ههه
هم استانی؟ من ندیدم! داری سر این موضوع اشتباه میزنی
ولی چیزی که میگی در کلیت جامعه هست ، تو همین فروم شما نظر مخالف بده یک عده دسته ای به بقیه حمله میکنن ، متاسفانه مشکل از اون کاربرا نیست مشکل از مدیریت هست که نظارتی روی این همه توهین یک عده کوچک از این افراد نمی کنن، طبق قانون همین فروم باید خیلی وقت پیش بن میشدن ولی ... نمیدونم ، خلاصه سر خودت رو درد نیاز یک عده ای تو این فروم فکر میکنن توهین کردن به دیگران جز وظایف روزانه اشون هست بنابراین بگذر و بخند بزار فکر کنن خیلی عالی ند

لیونل_مسی
15-04-2022, 05:26
هم استانی؟ من ندیدم! داری سر این موضوع اشتباه میزنی
ولی چیزی که میگی در کلیت جامعه هست ، تو همین فروم شما نظر مخالف بده یک عده دسته ای به بقیه حمله میکنن ، متاسفانه مشکل از اون کاربرا نیست مشکل از مدیریت هست که نظارتی روی این همه توهین یک عده کوچک از این افراد نمی کنن، طبق قانون همین فروم باید خیلی وقت پیش بن میشدن ولی ... نمیدونم ، خلاصه سر خودت رو درد نیاز یک عده ای تو این فروم فکر میکنن توهین کردن به دیگران جز وظایف روزانه اشون هست بنابراین بگذر و بخند بزار فکر کنن خیلی عالی ند

والا شاید
شما درست میگی
هم استانی نبودن

ولی تو مملکت ما غیر از دار و دسته اصلاح گرا که تو اینترنت چند نفر میشن سر یکی
فقط قومیت گرایی هست
همون استان هایی که عکس سردار دل ها را آتش زدند ، تندیس شو بدرن آب کردن
اکثرا همونا هستن غرب و شمال غرب
فکر میکنن تخم دوزرده گذاشتن

پسر عموی من همه شهرهای ایران را بوده
یه بار به من گفت آدم یا باید تو شهر خودش بمونه یا حداکثر تهران
من هم تجربه هم تا این جا همین بوده
بعضا خارجه رفتار شون با ما بهتره تا بعضی از همین هم وطنان به اصطلاح عزیز !!
خارج از ایران هم همینا گروه میشن یکی را دور میگیرن

.

!

لیونل_مسی
15-04-2022, 10:21
کسانی که تو زندگی از همه چی گل و بلبل میسازن
به به چه چه میزنن
وای این میوه چه عطری داره !

یا مثلا من خیلی آدم مثبت اندیش ی هستم ، مثبت قضایا را نگاه میکنم
اکثرا هم در حضور خانم ها این حرف ها را میزنن

از همه کلاه بردارتر هستن
من خودم گیر یکی از اینا افتادم هنوز دارم تقاص پس میدم

کسی نیست تو مملکت ما راست و رک گو باشه
چون مردم ما اکثر قریب به اتفاق به خودشون میگیرن
واقعیت براشون تلخه نمیخوان ببینن

خانم های ما هم مغز کوچیک گوسپندی دارن
تر جیح میدن تو دنیای اینستاگرام غرق بشن

صادق هدایت و میرزا آقا خان که رک گو بودند سرنوشت دردناکی داشتن
خانم ها تو مملکت ما تو همون فرهنگ قاجاری - صفوی گیر کردن و بیرون نمیان حالا حالا ها

تهرانی ها ش خودشون را شبیه توریست ها درست میکنن
شهرستانی ها شبیه تهرانی ها
واقعا جای تاسف داره

.

El Pipita
15-04-2022, 11:18
والا شاید
شما درست میگی
هم استانی نبودن

ولی تو مملکت ما غیر از دار و دسته اصلاح گرا که تو اینترنت چند نفر میشن سر یکی
فقط قومیت گرایی هست
همون استان هایی که عکس سردار دل ها را آتش زدند ، تندیس شو بدرن آب کردن
اکثرا همونا هستن غرب و شمال غرب
فکر میکنن تخم دوزرده گذاشتن

پسر عموی من همه شهرهای ایران را بوده
یه بار به من گفت آدم یا باید تو شهر خودش بمونه یا حداکثر تهران
من هم تجربه هم تا این جا همین بوده
بعضا خارجه رفتار شون با ما بهتره تا بعضی از همین هم وطنان به اصطلاح عزیز !!
خارج از ایران هم همینا گروه میشن یکی را دور میگیرن

.

!

سلام ژیان چطوری؟

Ezel
15-04-2022, 12:20
سلام ژیان چطوری؟

حالا ایشون که ژیان نیست ولی من میتونم بگم شما مولتی یوزر کدوم کاربرهستی :D

Movafighiatt
16-04-2022, 18:57
قسم نخوریم؛ اونقدر مردونه حرف بزنیم که حرفمون از قسم برش بیشتری داشته باشه

چقدر این جمله عاااااالی بود :»:»:»

srx190d
17-04-2022, 20:29
پله های برقی تهران به تحریم ها گره خورد! / سخنگوی شورای شهر: تقریبا بیشتر پله برقی های تهران به خاطر تحریم ها خرابند
نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران:
وقتی در سطح شهر تردد می‌کنیم، تقریبا بیشتر این پله برقی‌ها خاموش نیستند، بلکه به طور کل خراب هستند.
به طور کلی می‌توان گفت که وضعیت پله‌برقی‌ها به علت نبود قطعات یدکی و تحریم‌ها دچار مشکلات زیادی شده‌اند و هزینه زیادی هم به دنبال دارند.
با این حال موضوع تعمیر پله برقی‌ها چون با سازمان زیباسازی است، دوستان قبول کرده‌اند که ظرف مدتی تعمیراتش را انجام دهند.
بگذریم از اینکه بزرگواران در دوره قبل مدعی بودن تحریم ها نعمته الان همه چیزو میندازن گردن تحریماولی
یه خبری اومده بود که تو کره شمالی بخاطر تحریم ها و... آسانسورهای اغلب ساختمانها و برج ها کار نمیکنن و به این خاطر فقرا پنت هاوس نشین شدن(اونهمه پله رو با خط 11 گز کنن)
همین فرمون جلو بریم احتمالا آسانسورها هم بخاطر تحریمها از کار می افتن و دهک های پایین ما هم لذت پنت هاوس نشینی رو بچشن

srx190d
20-04-2022, 14:52
الان جوری ماله میکشن که بریم از قالی باف و همسر و دختر و دامادش عذرخواهی کنیم که مرسی که رفتید از ترکیه خریدید



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

srx190d
27-04-2022, 22:04
مرکانتیلیسم یا ممنوعیت واردات هیچ وقت به هدفش نرسیده و نتیجه‌اش نابودی منابع و سرمایه‌های مردم بوده
بنز و ترابانت مثال‌های خیلی خوبی برای این تفکر هستند. این دو‌ خودرو در آلمان غربی و آلمان شرقی تولید شدند
یک ملت اما دو تفکر مدیریتی متفاوت در یک زمان
ترابانت همون پراید ماست!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

javad.sch
29-04-2022, 09:29
بعضی وقت ها بعضی آدم ها هستن به هیچ نحو ممکن اصلا و ابداً زیر بار اشتباهاتشون نمیرن . حتی هزار نفر عاقل تشخصیص بدن اشتباه کردن و هم به اون طرف بهفمون اشتباه کرده قبول نمیکنه .

سعی کنین از این آدم ها دوری کنید . :rambo:

javad.sch
29-04-2022, 09:37
مرکانتیلیسم یا ممنوعیت واردات هیچ وقت به هدفش نرسیده و نتیجه‌اش نابودی منابع و سرمایه‌های مردم بوده
بنز و ترابانت مثال‌های خیلی خوبی برای این تفکر هستند. این دو‌ خودرو در آلمان غربی و آلمان شرقی تولید شدند
یک ملت اما دو تفکر مدیریتی متفاوت در یک زمان
ترابانت همون پراید ماست!



در تایید حرف های ایشان ، مثلا الان واردات لوازم خانگی خارجی ممنوع شد ! با هدف پیشرفت تولید داخل .

با ممنوع کردن واردات خودرو های بسیار عالی خارجی ، الان پراید چند ده ساله تولید میشه آیا به عنوان یک خودروی داخلی بعد از چند ده سال پیشرفت داشته ؟ لوازم خانگی داخلی هم همینطور به نظرتون بعد از چند ده سال پیشرفت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

نتیجه این تصمیم

1- گران شدن لوازم خانگی داخلی به دلیل نداشتن رقیب و یکه تازی
2- عدم تمایل به پیشرفت شرکت های تولید کننده لوازم خانگی به دلیل نداشتن رقیب و تمایل به مونتاژ برند های ناشناس ؟!

.................

به دور از انصاف است که همه لوازم خانگی داخلی را بد بدانیم . (با وجود برند های عالی پارس خزر و الکترواستیل و جی پلاس ...) .. منظور با برخی برند های داخلی هست .

اما برای روشن شدن موضوع به نظرات دیجی کالا ارجاع میدم ! ..... که اکثرشون بعد از چند ماه به تعمیرگاه مراجعه کرده اند .

Movafighiatt
30-04-2022, 19:05
«- در هر حالت به پدر و مادر خودمون احترام بگذاریم حتی اگر تو مواقعی که حق با شماست چون اگه یکم باهاشون کلنجار بریم 2 دقیقه بعد از کارمون پشیمون میشید
خانوادت رو حتی اگه واقعا بد هستند هم دوست داشته باش

- قدر خانواده تون رو بدونین موقع اعتماد کردن به کسی خیلی محتاط باشید حتی نزدیکترین اطرافیان!حتی اعضای خانواده خود!!!بیشتر زمانی که میخواید با یکی درد و دل کنید...

- هوای پدرو مادرتون رو داشته باشید و بهشون خدایی نکرده تندی نکنید یه وقت ممکنه بچه دار که شدید به سر خودتون بیاد

- به پدر و مادرتون احترام بذارید و محبت کنید که بعد از 120 سال دیگه که فوت کردند احساس عذاب وجدان نکنید»

این نوشتتون خیلی جیگرم رو سوزوند
آخه امروز با مامانم دعوام شد
خیلی بدجور

لیونل_مسی
01-05-2022, 07:30
از قدرت ارازل و اوباش در جامعه هیچ وقت غافل نشوید ..

ارازل و اوباش پلیس افتخاری هستند .

FOURTH RETURN
21-05-2022, 16:34
تجربه من این هست که هیچ دارویی را مصرف نکنید هیچ واکسنی را نزنید و به پزشک مراجعه نکنید مشروب و هیچ محصول کارخونه ای را نخورید ورزش کنید و در طبیعت سیر کنید تغذیه طبیعی داشته باشید و خام گیاه خوار باشید کتابهای خام خواری آوانسیان و کتاب قابلمه را فراموش کن را برای آغاز بخوانید و وارد این راه بشید تا از شر همه بیماری ها رها بشید

- - - Updated - - -

dvb55
30-05-2022, 23:04
بعنوان آخرین ...
اگر کاری در زندگی باعث می شه حس بهتری داشته باشین اصلا دنبالش نباشین. بزارین یه افسرده بدبخت که در حسرت آرزوهاشه از این دنیا برین:rolleye:

:n16:

pro_translator
02-06-2022, 02:15
مرکانتیلیسم یا ممنوعیت واردات هیچ وقت به هدفش نرسیده و نتیجه‌اش نابودی منابع و سرمایه‌های مردم بوده
بنز و ترابانت مثال‌های خیلی خوبی برای این تفکر هستند. این دو‌ خودرو در آلمان غربی و آلمان شرقی تولید شدند
یک ملت اما دو تفکر مدیریتی متفاوت در یک زمان
ترابانت همون پراید ماست!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])




باز هم یک پست دیگه از روی مقایسه‌های سطحی و کودکانه که «اینورو ببین اونورو ببین» بدون این که شرایط سنجیده بشن...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


مردمی که توی جنگ بودن، بمباران شده‌ان و زیرساختشون از بین رفته، تا دیروز کاپیتالیست بودن امروز کمونیست شده‌ان به زور اسلحه، بهترین کسانشون رو از دست داده‌ان، توی تجاوز شبانه‌روزی ناشی از جنگ بوده‌ان، خودکشی بالا بوده، فقر بوده، غذا نبوده و قحطی بوده، بین خانواده‌ها جدایی افتاده، همه‌ی صنایع بخش غربی آلمان بوده، سرمایه‌گذاری توی آلمان غربی بوده (توی برنامه‌ی مارشال یا Marshall Plan که آمریکا اومد به کشورهای اروپای غربی وام چند میلیارد دلاری داد)، بازار دنیا در اختیار آلمان غربی بوده، آلمان شرقی مسئول پرداخت غرامت به شوروی شده با یک سوم مساحت و جمعیت و... باید با کشوری که دقیقا برعکس این‌ها بوده رقابت کنن...

بعد به نظر یه سری این‌ها هیییییییچ تاثیری توی پیشرفت یک ملت ندارن...

البته بعید می‌دونم کسی که این پست رو نوشته اصلا از چیزها خبر داشته باشه...

ایشون احتمالا پیش خودش فکر کرده مسابقه‌ی دو بوده و جفت کشورها همزمان با همدیگه شروع کرده‌ان :biggrin:

ضمن این که فلسفه‌ی کمونیسم اصولا لاگژری‌بازی و تجمل‌گرایی رو نماد کاپیتالیسم و باعث ایجاد اختلاف و شکاف طبقاتی توی جامعه می‌دونه و از اساس ساخت چنین محصولاتی در شوروی و اقمارش مردود بودن...

وگرنه کشوری که زودتر از آمریکا رفت فضا، بیشتر از آمریکا سلاح هسته‌ای و جنگنده‌ای مثل میگ-۲۵ و میگ-۲۹ و سو-۲۷ ساخت، از عهده‌ی ساخت یه ماشین لاگژری برنمی‌اومد؟

از اول هدف و برنامه ساخت چنین محصولاتی نبود...

پیشرفت آلمان شرقی با در نظر گرفتن شرایط بسیار هم بهتر از بقیه‌ی کشورهای بلوک شرق بود. این رو من نمی‌گم، نیویورک تایمز می‌گه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...

آلمان شرقی بزگترین اقتصاد بلوک شرق شد، مهم‌ترین صادرکننده‌ی ماشین‌آلات و اقلام تولیدی دیگه شد و سطح کیفی زندگی مردم آلمان شرقی مایه‌ی حسودی کشورهای دیگه‌ی بلوق شرق بود و با توجه به این که دسترسی به فناوری غرب نداشت، آلمان شرقی یک موفقیت تلقی می‌شد.

باید این نکته رو هم در نظر گرفت که کشورهای بلوک شرق هیچوقت به لحاظ فناوری (حتی امروز که شوروی نیست) قابل مقایسه با انگلیس و فرانسه و آلمان و ایتالیا و اسپانیا نبودن که بخوایم بحث رو سر کمونیسم بشکنیم

قابل توجه بعضی‌ها، شوروی تحت همون ایدئولوژی کمونیسم و سوسیالیسم و استالینیسم بود که زودتر از آمریکا به فضا رفت، زودتر از آمریکا آدم به فضا فرستاد، زودتر فضاپیما و ایستگاه فضایی در مدار زمین قرار داد، فضاپیمای Venera روروی عطارد نشوند، ارتشش بسیار قدرتمند شد، بمب‌های هسته‌ای بسیار بیشتر و قوی‌تری از آمریکا ساخت (Tsar bomba) و بسیاری مردم روسیه‌ی امروز از شرایط شوروی کمونیستی تا سیستم کاپیتالیستی امروزشون بسیار راضی‌تر هستن.

وگرنه چطور کشوری که جنگنده‌ی میگ-۲۵ ساخت که آمریکا دهنش باز موند یه ماشین بنز نمی‌تونست بسازه؟ مثلا چرم داخلش رو بلد نبود درست کنه؟

با مقایسه‌های سطحی و بی‌سر و ته فقط داری اعصاب بقیه رو خرد می‌کنی...

radarz
02-06-2022, 11:56
همیشه راه حق رو برید ...

srx190d
02-06-2022, 16:19
باز هم یک پست دیگه از روی مقایسه‌های سطحی و کودکانه که «اینورو ببین اونورو ببین» بدون این که شرایط سنجیده بشن...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مردمی که توی جنگ بودن، بمباران شده‌ان و زیرساختشون از بین رفته، تا دیروز کاپیتالیست بودن امروز کمونیست شده‌ان به زور اسلحه، بهترین کسانشون رو از دست داده‌ان، توی تجاوز شبانه‌روزی ناشی از جنگ بوده‌ان، خودکشی بالا بوده، فقر بوده، غذا نبوده و قحطی بوده، بین خانواده‌ها جدایی افتاده، همه‌ی صنایع بخش غربی آلمان بوده، سرمایه‌گذاری توی آلمان غربی بوده (توی برنامه‌ی مارشال یا Marshall Plan که آمریکا اومد به کشورهای اروپای غربی وام چند میلیارد دلاری داد)، بازار دنیا در اختیار آلمان غربی بوده، آلمان شرقی مسئول پرداخت غرامت به شوروی شده با یک سوم مساحت و جمعیت و... باید با کشوری که دقیقا برعکس این‌ها بوده رقابت کنن...

بعد به نظر یه سری این‌ها هیییییییچ تاثیری توی پیشرفت یک ملت ندارن...

البته بعید می‌دونم کسی که این پست رو نوشته اصلا از چیزها خبر داشته باشه...

ایشون احتمالا پیش خودش فکر کرده مسابقه‌ی دو بوده و جفت کشورها همزمان با همدیگه شروع کرده‌ان :biggrin:
پیشرفت آلمان شرقی با در نظر گرفتن شرایط بسیار هم بهتر از بقیه‌ی کشورهای بلوک شرق بود. این رو من نمی‌گم، نیویورک تایمز می‌گه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...

آلمان شرقی بزگترین اقتصاد بلوک شرق شد، مهم‌ترین صادرکننده‌ی ماشین‌آلات و اقلام تولیدی دیگه شد و سطح کیفی زندگی مردم آلمان شرقی مایه‌ی حسودی کشورهای دیگه‌ی بلوق شرق بود و با توجه به این که دسترسی به فناوری غرب نداشت، آلمان شرقی یک موفقیت تلقی می‌شد.

باید این نکته رو هم در نظر گرفت که کشورهای بلوک شرق هیچوقت به لحاظ فناوری (حتی امروز که شوروی نیست) قابل مقایسه با انگلیس و فرانسه و آلمان و ایتالیا و اسپانیا نبودن که بخوایم بحث رو سر کمونیسم بشکنیم

قابل توجه بعضی‌ها، شوروی تحت همون ایدئولوژی کمونیسم و سوسیالیسم و استالینیسم بود که زودتر از آمریکا به فضا رفت، زودتر از آمریکا آدم به فضا فرستاد، زودتر فضاپیما و ایستگاه فضایی در مدار زمین قرار داد، فضاپیمای Venera روروی عطارد نشوند، ارتشش بسیار قدرتمند شد، بمب‌های هسته‌ای بسیار بیشتر و قوی‌تری از آمریکا ساخت (Tsar bomba) و بسیاری مردم روسیه‌ی امروز از شرایط شوروی کمونیستی تا سیستم کاپیتالیستی امروزشون بسیار راضی‌تر هستن.

آخه [حذف شد] از چی داری دفاع میکنی

سطح رفاه و آزادی بلوک شرق و غرب قابل مقایسه بود چرا کسی فرار نمیکرد به شرق دیوار همه به غرب میرفتن
چرا کسی به کره شمالی مهاجرت نمیکنه همه میرن پایین حتی از چین
چرا این همه نکبت زاده دارین کسی به روسیه مهاجرت نمیکنه
حداقل ی چیزی بگو بگنجه آخه [حذف شد]
پیشرفت ی ملت به چه چیزی بستگی داره چرا ما نداریم بعد 40 سال
مردم چقدر باید صبر کنن برای ی زندگی عادی و معمولی
تو الان مثلا از چی خبر داری
ما باید الان با چه کشور هایی خودمان رو مقایسه کنیم

pro_translator
03-06-2022, 10:59
آخه انگل از چی داری دفاع میکنی

سطح رفاه و آزادی بلوک شرق و غرب قابل مقایسه بود چرا کسی فرار نمیکرد به شرق دیوار همه به غرب میرفتن
چرا کسی به کره شمالی مهاجرت نمیکنه همه میرن پایین حتی از چین
چرا این همه نکبت زاده دارین کسی به روسیه مهاجرت نمیکنه
حداقل ی چیزی بگو بگنجه آخه مرتیکه مزدور
پیشرفت ی ملت به چه چیزی بستگی داره چرا ما نداریم بعد 40 سال
مردم چقدر باید صبر کنن برای ی زندگی عادی و معمولی
تو الان مثلا از چی خبر داری
ما باید الان با چه کشور هایی خودمان رو مقایسه کنیم



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javad.sch
05-06-2022, 08:08
سلام

دوستان خوب بودن بیش از حد باعث سو استفاده میشه . قرار نیست همیشه خوب باشید و به رضایت همه عمل کنید .

حال دلتون رو هم داشته باشید . :»

sadegh862
08-06-2022, 12:04
سلام دوستان. کسی هست که تجربه زندگی در ترکیه رو داشته باشه؟ ممنون میشم مختصر توضیح بدید به صورت کلی در چه چیزهایی تفاوت داره شرایط زندگی اونجا با داخل کشور. تشکر

FOURTH RETURN
09-06-2022, 19:18
سلام دوستان. کسی هست که تجربه زندگی در ترکیه رو داشته باشه؟ ممنون میشم مختصر توضیح بدید به صورت کلی در چه چیزهایی تفاوت داره شرایط زندگی اونجا با داخل کشور. تشکر

خودم زندگی نمیکنم اما آشناهام رفتن اگه ترکیت خوب نیست باید حمالی کنی تا یه نونی گیر بیاری بخوری یعنی از افغانی های توی ایران وضعت بدتره
اول باید زبان ترکیت خوب باشه اگر هم اقامت نگیری هیچ وقت کار خوب و حقوق خوب گیرت نمیاد چون میگن اومده از کشور ما مفتخوری کنه بعد بره اروپا یا کانادا

sadegh862
10-06-2022, 14:01
درمورد زبان کاملا درست میفرمایید. حتی انگلیسی رو هم قبول ندارن؟؟ حتما باید ترکی بلد باشی؟

srx190d
11-06-2022, 00:16
می دونید تو گاوبازی جایزه اول به کی تعلق میگیره؟
به کسی که نسبت به حمله گاو،بهترین جا خالی ها رو داده نه به اون کسی که با گاو درگیر شده!
تو زندگیتون هم وقتی گاوی به سر راهتون قرار میگیره، حتما بکش کنار!
درگیری با یه سریا بی فایده اس

لیونل_مسی
11-06-2022, 13:11
گاو بازی کار غیر انسانی هست

Yuri Gagarin
12-06-2022, 05:06
یه بنده خدایی تعریف می کرد که برا این گرد همایی سلام زهر مار تو ورزشگاه آزادی که آهنگش و ریتم و نت موسیقیش هم پدر سگ ها یه جوری ساختن که چسبناک باشه و بچسبه تو مخ وقتی یه بار شنیده میشه مغزتو مورد تجاوز قرار بده

این فامیلشون تاکسی دار بوده بهش گفتن پاشو برو اونجا ملت غیرو رو در خدمتشون باش این هم گفته من کمرم رگ به رگ شده ماشینم هم صفحه کلاجش تموم شده شرمنده ام و ما از این فیض الهی محروم ماندیم

این پدر سگ ها هم فهمیدن که داره بهونه میاره دو روز ماشنشو خوابوندن

خواستم بگم این ها خیلی خار مادر تر از اونی اند که بشه تصورشو کرد

FOURTH RETURN
13-06-2022, 11:34
درمورد زبان کاملا درست میفرمایید. حتی انگلیسی رو هم قبول ندارن؟؟ حتما باید ترکی بلد باشی؟

انگلیسی که خوبه بلد باشی اما اگر ترکی بلد نباشی چه فایده اونا فقط ترکی حرف میزنن و اصلا انگلیسی با کسی حرف نمیزنن

- - - Updated - - -

FOURTH RETURN
13-06-2022, 11:39
گاو بازی کار غیر انسانی هست

البته بریدن سر گاو و کشتن و خوردن اونها انسانیه

pro_translator
13-06-2022, 19:46
می دونید تو گاوبازی جایزه اول به کی تعلق میگیره؟
به کسی که نسبت به حمله گاو،بهترین جا خالی ها رو داده نه به اون کسی که با گاو درگیر شده!
تو زندگیتون هم وقتی گاوی به سر راهتون قرار میگیره، حتما بکش کنار!
درگیری با یه سریا بی فایده اس


بله چون ممکنه زورت نرسه و کتک بخوری وقتی انتظار داری با بزرگتر از خودت دربیافتی و پیروز بشی :biggrin:

پس اصلاح حرف شما می‌شه: با بزرگتر از خودت درنیافت :thumbsup:

جاخالی دادن هم کار ترسوهاست کسی که ادعای توخالی نیست می‌جنگه برای عقایدش به ویژه اگه حرفش حق باشه به جای این که فرار کنه و در حال فرار تهمت بزنه و فحش بده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):rolleye:

Stream
13-06-2022, 21:26
دوستان عزیز بحثهای سیاسی و همینطور استفاده از لحن نامناسب و توهین خلاف قوانین است. تفاوت نظرها رو میشه با لحن مناسب و منطقی هم بیان کرد.

لطفا این چیزها رو ادامه ندید.

italodance
14-06-2022, 06:10
کل کشور را اعتراضات مردمی در بر گرفته، واقعا چشمگیره، مردم ایران خدا قوت و همراهتان باد. پیروزی با شماست.

لیونل_مسی
14-06-2022, 07:00
متحجر اونی نیست که عرق چین داره

اونی ه که شلوار جین آبی و تی شرت صورتی میپوشه !

تو سال 2022 ایلان ماسک به فکر اینه که آدم بفرسته مریخ تو مملکت ما جین آبی هنوز مساله هست

Yuri Gagarin
15-06-2022, 16:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]







ببین این اروپایی ها و غربی ها شعورشون هنوز نمی رسه .......که به هر اعتقاد و عقیده ایی نباید احترام گذشت.................و نباید هر اعتقاد و عقیده ایی رو ازاد کذاشت

اللخصوص اگر عقیدشون از نوع رحمانی باشه


ببین من کی گفتم این خط + این هم نشون

ببین تا حدود 15 الی 20 سال دیگه ببین به چه لجنی کشیده بشه جامعه اروپا و آمریکای شمالی............

و اون وقت.....................

و اون وقت وقت و زمان خنده ماست...........................

Yuri Gagarin
15-06-2022, 16:24
کل کشور را اعتراضات مردمی در بر گرفته، واقعا چشمگیره، مردم ایران خدا قوت و همراهتان باد. پیروزی با شماست.

یه چیزیرو هم بگم فقط شما مخاطب این پست بنده هستید ....یعنی فقط دارم به شما می گم این مطلب رو که بهش فکر کنی ................


تو این 43 -44 سال...............که حقشونو خوره بودن اعتراض کردن ؟؟؟


کردن ها نه که نکردن ولی گسترده نکردن...............


می دونی برادر چرا ؟ الان گسترده شده و همه گیر این اعتراض ها ..........؟

sadegh862
16-06-2022, 16:26
سلام دوستان. این مطلب درسته که ترکیه کسایی که بار اولشون هست که درخواست اقامت میدن، رو رد میکنه؟

sadegh862
17-06-2022, 18:11
سلام دوستان. این مطلب درسته که ترکیه کسایی که بار اولشون هست که درخواست اقامت میدن، رو رد میکنه؟


مشکلم برطرف شد. ممنون

sadegh862
26-06-2022, 20:24
سلام. دانشگاه های ترکیه برای تحصیل، فاند هم میدن؟!

لیونل_مسی
27-06-2022, 08:39
بعیده بدن
ترکیه اختراع شده که جیب امثال منو شما را خالی کنند

دانشگاه های استرالیا و کانادا از این کارا میکنن .

لیونل_مسی
27-06-2022, 09:36
سلام. دانشگاه های ترکیه برای تحصیل، فاند هم میدن؟!


خود ترک ها خیلی هاشون از استرالیا و کانادا و امریکا امثالهم سر در میارن

اگر مملکت قانونمند و کلاهبرداری نبود اونجور که خیلی هموطنان در اینترنت ادعا دارن که اینجوری نبود .

ایرانی ها که ترکیه و گرجستان میرن سریع تر و دست از پا دراز تر برمیگردن تا اونایی که میرن امریکا کانادا استرالیا و امثالهم

:D:دی

sf1010
27-06-2022, 09:46
سعی نکنید به آدم احمق چیزی یاد بدید چون یه آدم احمق هیچوقت درست نمیشه

sf1010
27-06-2022, 09:49
تجربه ثابت کرده که نشست و برخاست با آدم های احمق، خود شما رو هم به تبدیل به یه احمق می کنه

EHSANRF
27-06-2022, 19:17
اگر در سن 18 تا 23 سالگی خدمت نرفتی و الکی تو خونه و خیابونا چرخیدی و کاری نکردی
دهه چهل زندگیت میفتی به غلط کردم و پشیمونی و هزار بار آرزوی مرگ - یا بازگشت به دوران جوانی برای اصلاح این مشکل - می‌کنی
تا کِی روت میشه به بابات بگی پول شارژ و اینترنت و شلوار و تیشرت بده؟ خجالت آوره کسی بالای سن 18 سال به فکر استقلال مالی نیفته و سربار خانواده بشه

sadegh862
02-07-2022, 23:46
خود ترک ها خیلی هاشون از استرالیا و کانادا و امریکا امثالهم سر در میارن

اگر مملکت قانونمند و کلاهبرداری نبود اونجور که خیلی هموطنان در اینترنت ادعا دارن که اینجوری نبود .

ایرانی ها که ترکیه و گرجستان میرن سریع تر و دست از پا دراز تر برمیگردن تا اونایی که میرن امریکا کانادا استرالیا و امثالهم

:D:دی

قضیه پیچیده شد:D:D

sf1010
03-07-2022, 22:38
حواستون باشه تو انجام هر کاری؛ صبر داشته باشید...
تجربه ثابت کرده عجله همه چی رو نابود می کنه...

javad.sch
04-07-2022, 10:37
مثل اینکه کرونا با نوعی جدید برگشته !!!!!!

خیلی هابا وجود زدن تمام دز های واکسن باز هم کرونا گرفتند ! بیمارستان ها باز داره شلوغ میشه !!!!!

همچنان ماسک بزنید ، مراقب باشید . مراقب باشید . مراقب باشید .

sadegh862
06-07-2022, 18:15
انقدر ایرانی مهاجرت کرده به ترکیه ( و متاسفانه بعضی هاشون انقدر خراب کاری کردن) که الان دیگه ظاهرا به کسایی که اولین باره میخوان درخواست اقامت بدن، 100% رد میکننشون. در مورد اجاره خونه هم که قبلا ماه به ماه میگرفتن، الان هر 12 ماه رو یه جا میگیرن.:sad:

لیونل_مسی
08-07-2022, 05:22
همه پول ها تون را خرج مبارزه تخیلی با رژیم صهیونیستی و ی*ود بین الملل کردید
هیچیبراتون نمونده
حالا به جاش میخواهید ساده زیستی بیارید سر سفره مردم
یارانه آرد ممنوع اما فقط برای نان فانتزی
مبارزه با سگ گردانی
واقعا خاک تو سر ما