ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21

a6543210
06-06-2013, 17:27
Thor God عزیز اگه عنوان تاپیکو توجه کنید نوشته تجربیات!
برا نظرتون با تمام احترامی که براش دارم ولی مخالفم.
برا منم شده تجربه...چون خودم حسش کردم. ولی با این موضوع هم مخالم که مالتو همینطوری به امان خدا ول کنی یه جایی بعد بیای بیبینی نیست... بگی مال من که از راه حلال بدست آومده بود پس چرا دزدیده شد!؟:n14::n02:
یه مثل هست می گه مالتو سفت بچسب همسایتو دزد نگیر!(به زبان ساده گفتم) خودم هم بهش عمل می کنم...

Thor God
06-06-2013, 20:59
البته حرف شما درسته این تاپیک جای این بحث ها نیست اما بالاخره کاره اشتباهی هم نمی تونه باشه

من منظورم این نبود که حرف درسته یا اشتباهه فقط یه نقد از چیزی بود که تو جامعه دیدم. به شخصه هیچ فرقی بین پول حروم و حلال نمی بینم به غیر از اینکه یکیش از راه نا مشروع به دست اومده و باعث شده که آه و ناله مردم پشت اون پول باشه که این اه و ناله باز هم هیچ ارزشی نداره و ما باید خودمون دنبال پولمون باشیم که دزدیده نشه و مورد بعدی هم اینکه وقتی یه پول حروم رو میخورن قطعا عذاب وجدان (که از عذاب جهنم هم بدتره )گریبان گیره آدم میشه که نشات گرفته از همون آه و ناله مردم هست.که فرق اصلی بین پول حرام و حلال همین جاست. البته برای بعضی از مردم وجدانی وجود نداره و با این جور افراد باید به بدترین شکل ممکن بر خورد کرد که نه خدا رو می شناسن و نه انسانیت و نه هیچ چیز دیگه.
این جور طرز تفکر هم اگه زیادی قوی بشه و آدم زیاد بهش فکر بکنه موجب میشه که زیادی نمادگرا بشه و در نتیجه اون از راه اصلی منحرف بشه و به علوم مسخره غریبه روی بیاره که در 90 درصد موارد اشتباه هست ... من به شخصه خودم رو نگه میدارم و کنترل می کنم اما نه با این جور چیز های اسطوره و اساطیری و داستان ها بلکه با مثال عینی خودم رو قانع می کنم.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
و ممنون از اینکه نظرم رو با ارزش شمردی و جواب دادی

موفق باشی:n16:

banii
07-06-2013, 09:01
دخترا از پسرهای افسرده و غمگین اصلا" خوششون نمیاد
نه تنها دخترا که کل آدما دنبال کسی اند که شادشون کنه چون به اندازه ی کافی خودشون غم و اندوه دارند
اگه غم و غصه هم دارید برای خودتون نگه دارید و به دیگران منتقل نکنید.
فکر کنم این جمله از دکتر حسابی هست :
مردان بزرگ دو دل دارند ، دلی غمگین برای خلوت خویش و دلی مهربان و شاد برای دیگران و عزیزانشان. (نقل به مضمون)
:n12:

شاهزاده خانوم
07-06-2013, 09:27
سلام
این مسیرهای پیاده روی فقط مخصوص کسایی هست که میخوان ورزش کنند نه مسیر ویراژ دادن با موتور برای جلب توجه

hamid_diablo
07-06-2013, 10:30
دوستانی که در فیسبوک فعالیت شدیدی دارن مواظب باشند و دقت کنند که ادد کردن هر کسی جایز نیست...شاید طرف مقابل فکر خاصی کنه..مثلا ادد کردن همکلاسی از جنس مخالف که شما حتی 1 با هم بهاش حرف نزنید شاید باعث سوء تفاهم بشه

Atghia
07-06-2013, 12:17
ملامت نکنید کسانی رو که از خودشون بودن(شخصیت اصلیشون) فاصله گرفتند، چون گاهی شرایط و بازی روزگار جوری به چالش میکشونتت که مجبور میشی دیگه خودت نباشی!
اینو خودم تجربه کردم
خودم به دیگری ایراد گرفتم اما خودم مبتلا شدم
تجربه تلخیه...
تلخ!

ehsan_iace
09-06-2013, 23:02
با آدم‌های خلاف معاشرت نکن حتی با آن‌ها همصحبت هم نشو!

شاهزاده خانوم
09-06-2013, 23:58
اگه کسی رفتاری میکنه که شاید هیچ وقت اون رفتارو نداشته شاید شما براش مهم بودی شاید میخواد واکنش شما رو ببینه
ادم ها رو از خودتون ناامید نکنید..

Azot
10-06-2013, 12:36
ممکنه واسه همه ی شرایط صادق نباشه ولی تجربه ی منه!

سعی کنید از دوست، فامیل یا آشنا ماشین نخرید!

یکی از فامیل های خیلی نزدیک میخواست ماشینش رو بفروشه، من ازش خریدم، متاسفانه اصلا به اشکالات ماشین اشاره نکرد، من هم به خاطر اعتمادی که بهشون داشتم ماشین رو به مکانیک و صافکار و ... نشون ندادم (البته اینجاش اشتباه خودمه) نتیجه اش شده این که حداقل هر دو هفته یه بار حتما تعمیرگاهم، صرف نظر از وقت و هزینه و اعصاب خرابی که به وجود میاد، اون اعتماد هم از بین میره. اگه میخواید ماشین یکی از آشنایان رو بردارید بهتره که یا رودرواسی رو بذارید کنار و کاملا وسواس به خرج بدید یا اینکه هرگز این کار رو نکنید.

تجربه ی دوم هم اینکه اگه اونقدری پول دارید که میتونید یه ماشین ارزونتر ولی صفر بخرید بهتره اینکارو بکنید تا اینکه ماشین کارکرده و دست چندم با اون قیمت بخرید.

البته استثنا هایی هم حتما وجود داره و اینایی که عرض کردم صرفا تجربه ی من بوده...

a6543210
10-06-2013, 18:33
آقا جون هر کی دوست دارین فردا می رین یه جا دولتی استخدام می شین زود خودتون رو گم نکنید...برا ارباب رجوعتون احترام قائل بشین...
امروز رفتم جایی پسره تقریبا هم سن سال خودم بود (معلوم بود با پند پ خودشو اونجا جا زده بود...:n15:)گفتم این مشکل واسم افتاده و نتونستم بیایم... گفت نمی شه و منو می گی گفتم یه چیزی پیش همکاراش بگم بر می خوره و درگیری لفظی و... خلاصه گفتم یه درک ! نخواستم ! باشه واسه خودتون... اعصاب داغون اومدم ...

nima_707
10-06-2013, 18:49
ســــــــلام دوستان :n16:

مـــــن به این نتیجه رسیدم که آدم باید تو هر شرایط تلاش کنه بش خوش بگذره و شاد باشه ........:n01:
سخته:n06:......اما بخوایم نخوایم میگذره پس بهتره که کاری کنیم خوب بگذره.......:n18:

باغبون
10-06-2013, 20:57
همیشه سعی کنید اونقدر تلاش کنیدتا به اون سطح علمی ،مالی یا تو هر چیز دیگه ای که علاقه دارین به حد خوبی برسید این روش خیلی بهتر از این هست که بشینید و حسرت دیگران رو بخورید یا تمام عمرتون رو در حسرت این بمونید که به چیزی که میخواستین نرسیدین:n01:

شاهزاده خانوم
10-06-2013, 21:36
حیوون ها رو ازار ندید
واقعا بعضی ها با ازار دادن حیوونات چقدر راحت شخصیتشون و معرفی میکنند

Iloveu-ALL
10-06-2013, 21:49
تا سعی دارین دندان هاتون رو مسواک بزارید چون وقتی دندون خراب شد جدا از اینکه خرج داره و باید درد بکشید و همینطور وقتتون میگیره دیگه مثله اولش نمیشه!

SAMCRO
10-06-2013, 22:08
ســــــــلام دوستان :n16:

مـــــن به این نتیجه رسیدم که آدم باید تو هر شرایط تلاش کنه بش خوش بگذره و شاد باشه ........:n01:
سخته:n06:......اما بخوایم نخوایم میگذره پس بهتره که کاری کنیم خوب بگذره.......:n18:

دقیقا سرلوحه ی زندگی من همین هست ... به شدت قبول دارم حرفتو ... به قول خارجیا : That's My Motto .

nima_707
11-06-2013, 08:31
کاری که دوست داریدو به هر صورت انجامش بدید حتی اگه با مخالفت خیلیا همراه باشه.....
چون اگه انجام ندید پشیمون میشید بعدا...

FOURTH RETURN
11-06-2013, 11:18
تا سعی دارین دندان هاتون رو مسواک بزارید چون وقتی دندون خراب شد جدا از اینکه خرج داره و باید درد بکشید و همینطور وقتتون میگیره دیگه مثله اولش نمیشه!

آره این رو هم اضافه کنم که اگه قند و شکر رو ترک کنید علاوه بر اینکه سلامتیتونو نگه میدارید دندوناتون هم خراب نمیشه همچنین قرقره با آب نمک غلیظ یا خود نمک مرتب هم دندوناتونو حفظ میکنه هم چرکهای لثه رو خشک میکنه و نیازی به دندونپزشکهای متقلب و نامرد هم پیدا نمیکنید هیچوقت من چندتا دندون پر کردم اما بدتر شدن و بعد تکه تکه شدن و ریختن دیگه دندونپزشک نمیرم

skyzare
11-06-2013, 18:38

آره این رو هم اضافه کنم که اگه قند و شکر رو ترک کنید علاوه بر اینکه سلامتیتونو نگه میدارید دندوناتون هم خراب نمیشه همچنین قرقره با آب نمک غلیظ یا خود نمک مرتب هم دندوناتونو حفظ میکنه هم چرکهای لثه رو خشک میکنه و نیازی به دندونپزشکهای متقلب و نامرد هم پیدا نمیکنید هیچوقت من چندتا دندون پر کردم اما بدتر شدن و بعد تکه تکه شدن و ریختن دیگه دندونپزشک نمیرم

با سلام .

من هم يه چيزي اضافه كنم . حتما حنما سعي كنيد روزي يك بار از نخ دندان استفاده كنيد . هيچ چيز مثل نخ دندان نمي تونه مواد غذايي كه بين دندان ها گير كرده رو خارج كنه . دسته اي از پوسيدگي ها از همون محل اتصال دندان ها ايجاد ميشه .

يه مورد ديگه اين كه حتي اگر زماني به هر دليلي نمي تونيد مسواك بزنيد حتي با آب هم كه شده دندان رو بشوييد يكي از عوامل اسيب به ميناي دندان وجود مواد اسيدي داخل دهان هست استفاده از اب حتي به صورت خالي باعث رقيق شدن اسيد داخل دهان ميشه و از اسيب رساندن به مينا دندان جلوگيري مي كنه .

====================================

اگر پوسيدگي دندان داريد حتما پر كنيد چون اگر پر نكنيد چند سال بعد بايد عصب كشي اش كنيد .

دندان ها رو با هر هزينه اي هم كه شده درستش كنيد اون ها رو نكشيد چون باعث ميشه لثه در اون قسمت به مرور زمان ساييده بشه در هر صورت هر هزينه اي براش بكنيد ارزش داره .

===================================

يه بار هم قبلا گفتم ولي باز براي تاكيد مي گم از همون كوچيكي بچه ها رو عادت بديد كه مسواك بزنن اون هم سه مرتبه اش رو . يكي از اقوام بنده يه بچه 7 ساله داره تا الان شايد چيزي حدود يك ميليون خرج دندون هاي بچه اش كرده تازه اون هم شيري . علتش هم اين هست كه دندون هاي شيري اسيابي رو اگر زودتر از زمان مقررش بخواد بكشه خودش باعث اسيب به دندان هاي دائمي اش ميشه .

-=================================
جداي اين ها در اسلام هم به مسواك زدن خيلي تاكييد شده

احاديث مسواك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه هر چي از مسواك زدن ادم حرف بزنه باز هم كم گفته . :n02:

SNOW PATROL
11-06-2013, 21:04
دوستان عزیز تاپیک تجربیات هست نه تاپیک پرسش و پاسخ پزشکی و زیبایی !!!!
لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید ..

اضافه کنم که بعضی از دوستان مثل این که نمیدونند نقل قول در این تاپیک ممنوع هست

Terova
12-06-2013, 00:04
دزد جیبت رو بزنه
تو کنکور قبول نشی
نتونی ازدواج کنی
کار گیرت نیاد
تو خونه مشکل داشته باشی

و هزار چیز دیگه به خدا اینها در مقابل یک بار تصادف کردن هیچی نیست وقتی به فهمی با یک لحظه غفلت چه اتفاقی افتاده چه کسی رو از دست دادی و چه ضربه ها به دیگران که شاید عزیز ترین کست باشن زدی اون وقت میفهمی دیگه نه مردن اهمیت داره نه زنده بودن..

FOURTH RETURN
12-06-2013, 00:17
به هیچ وجه دعوا نکنید

toufan
12-06-2013, 00:50
لطف تون رو به کسی یا کسانی از حد نگذرونید. چون اونها فکر میکنند وظیفه ته که داری انجام میدی و لطف نیست.
هرگز راز دلتو به هیچکس نگو. هیچکس

nima_707
12-06-2013, 09:39
همــــــــــیشه کاری که انجام میدی فکر عواقبش باش....الکی کاری انجام نده یا حرفی نزن سعی کن همه حرفا و کارات با فکر باشه که بعدا نه چشیمون شی نه مشکلی پیش بیاد......

رامینم
12-06-2013, 09:47
هیچوقت سعی نکنید به خود مغرور باشید.:n01:

Master Root
12-06-2013, 15:21
همیشه قدر لحظه هایی که با عزیزت داری میگذرونی بدون .
وقتی باهاشون بحث داری به لحظه ای فکر کن که روزی میاد دیگه برای همیشه پیشت نیست. سخته اما فکر کن...
خیلی تلخه خیلی ...

a6543210
12-06-2013, 18:01
می خوای یکم خوش تیپ دیده بشی لازم نیست لباس گرون خدا تومن بگیری! سعی کن به ست بودن(مثل ست رنگ،نوع و ...) لباس هایی که می گیری بیشتر توجه کنی

ferdfe
12-06-2013, 18:24
همیشه موقعی که می خواهید به کسی خبر بدی مثل تصادف یا هر چیز دیگه بگید اول ارامش خودتون رو حفظ کنید و بعد با ارمش به دیگری بگویید
موقعی هم که بهتون خبر بدی میدن اول ارمش خودمون رو حفظ کنیم ...

Thor God
12-06-2013, 21:25
دوستان يه نكته مي گم تو زندگي به شدت تاثير داره:n11:
دوستاني كه ريش هاشون رو تو حموم ميزنن هميشه با نشستن بخار روي آينه مشكل دارن و هر چه قدر هم كه با دست تميز مي كنن باز هم بخار روش ميمونه
چاره كار اينه كه با شامپو يا صابون شيشه آينه رو بشورين كه بعدش متوجه ميشين بخار ديگه روش نمي مونه :n05:

رامینم
12-06-2013, 21:27
سعی کن کار ها رو در وقت معین انجام بدی و مدیریت پذیر باشی.

mohsen_gh1991
12-06-2013, 21:39
دوستان يه نكته مي گم تو زندگي به شدت تاثير داره:n11:
دوستاني كه ريش هاشون رو تو حموم ميزنن هميشه با نشستن بخار روي آينه مشكل دارن و هر چه قدر هم كه با دست تميز مي كنن باز هم بخار روش ميمونه
چاره كار اينه كه با شامپو يا صابون شيشه آينه رو بشورين كه بعدش متوجه ميشين بخار ديگه روش نمي مونه :n05:
در تکمیل تجربه دوستمون میگم که میتونین با یه لیف یا دستمال خشک اینه رو پاک کنین . شیشه اینه خشک میشه و قاعدتا خیلی دیر بخار میکنه. : دی

ha789di
12-06-2013, 22:19
ممنونم از دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار همدیگه میزارن اینم خودش یه تجربه است
همیشه واسه هرکاری میخواین بکنین با دیگران مشورت کنین واز تجربیاتشون استفاده کنین

ehsan_iace
12-06-2013, 22:31
کار دانشجویی (در انجمن‌ها و گروهای دانشجویی دانشگاه) فقط وقت تان را می‌گیرد و هیچ‌چیز مثبتی برای آینده شغلی‌تان ندارد به جای آن بعد از دانشگاه بروید سر یک کار پاره‌وقت

(من اگر به دوران دانشگاه برمی‌گشتم حاضر بودم به جای کار دانشجویی حتی در پیتزافروشی کار کنم!)

caca_caca888
13-06-2013, 08:21
وقتی حق باهاته واسه گرفتنش طلبکار باش نه اینکه با خواهش پسش بگیری.

pcgamer
13-06-2013, 08:53
اگر دنبال عشق واقعی تو زندگی بودید هیچ وقت تو اصفهان دنبالش نگردید. تجربه 11 سال زندگی در اصفهان

a6543210
13-06-2013, 16:00
در تکمیل حرف pcgamer عزیز
عاشق چش و ابرو و ... نشین.با احساسات تصمیم نگیرین...
یه ماجرا بگم براتون:
یه آشنایی بود نزدیک 7 سال کشته مرده دختره بود... تو دانشگاه و بیرون و خلاصه خواب نداشت واسه دختره... چند بار رفت خواستگاری و به خاطر کار دختره رو بهش ندادن تا اینکه یه کار دولتی هم گیر آورد و با دختره ازدواج کرد! خوب که وارد زندگی با دختره شد و دختره ریشش خوب گرفت دیگه اون لیلی مجنون بودنا تموم شد و دختره با یه افاده ای با پسره زندگی می کنه که آدم فک می کنه باباش چیکارست در صورتی که باباشم یه کشاورز سادست.
تنها چیزی که داشت یکم خوشکل بود و با ناز با پسره تو دوران رفاقت و رابطه برخورد می کرد که همینم باعث شده بود پسره سینه چاک دختره بشه...
خلاصه هواستون واسه ازدواج خیلی جمع باشه.
این داستانی رو که بیان کردم به خانم ها برنخوره... ممکنه تو جامعه ما برعکس هم اتفاق بیفته که این احتمالش چند برابر بیشتره...
یا حق

رامینم
13-06-2013, 17:29
سعی کن وقت ها را غنیمت بشماری زیرا وقت بهترین ثروت انسان است.:n02:

رامینم
13-06-2013, 18:44
سعی نکن با کارهای زشت و بد خود مشکلاتی را برای خود بوجود اوری زیرا تنها خودت ضرر میبینی.

شاهزاده خانوم
13-06-2013, 19:35
سلام اگه اجازه هست من هم ی چیزی بگم در مورد روابط

امروز ب چند تا از دوستام زنگ زدم که عصری بریم بیرون . والا همشون اینقدر غمگین بودند که از زنگ زدنم پشیمون شدم . دوستان هیچ اهمیتی نداره اگه کسی تو زندگی شما نیست خوشبختی و داشتن ی حس خوشایند نسبت ب خود به این مربوط نمیشه که کسی تو زندگی شما باشه یا نباشه
خوشبختی/ اعتماد ب نفس / پر انرزی و خندان بودن از خودتون شروع میشه روی خودتون کار کنید
خیلی ها رو میشناسم ک از تنهایی و ترس از تنها موندن ب هر رابطه ای تن دادن و تنها نتیجه اون رابطه این بوده که اعتماد ب نفسشون بیشتر از ب دست رفته و تنهاتر شدن

یاد بگیرید تو زندگی فقط ب خودتون تکیه کنید ادم ها میان و میرن اما خودتون همیشه با شماست خودتون رو فراموش نکنید : )

hamed999
13-06-2013, 23:07
یه سوال از دوستان
شما چطوری شلوار هاتون رو میشورید که بعدش نه بور میشه نه رنگش کم رنگ میشه ؟
میشه واسه هر دو نوع لی و کتان توضیح بدین که چطوری میشورین ؟؟؟

banii
13-06-2013, 23:35
یه سوال از دوستان
شما چطوری شلوار هاتون رو میشورید که بعدش نه بور میشه نه رنگش کم رنگ میشه ؟
میشه واسه هر دو نوع لی و کتان توضیح بدین که چطوری میشورین ؟؟؟
سلام .
برای هر دو نوع کتان و لی : شلوار را پشت و رو میکنید (چپه میکنید) تشت رو آب سرد میریزید به مقدار کافی پودر دستی شستشو لباس میریزید تمام... اگه خیلی چرک نبود بعد از 1 ساعت از آب میکشید و قشنگ میشویید تا کف ها بره اگر هم خیلی شلوارتون کثیف بود شب بزارید صبح که از خواب بیدار شدید یه آب بکشید هرچی چرک و کثافت داشته باشه از بین میره
داخل خشک کن هم نندازید بهتره ...

Ezel
14-06-2013, 20:40
دوستان تاپیک تجربیاته نه پرسش و پاسخ /

لطفا برای این موارد تاپیک مجزا ایجاد کنید در انجمن متفرقه /

ممنون /

banii
14-06-2013, 21:21
آدم بچگیش باید بچگی کنه ... جوونیش باید جوونی کنه ...
چون بهترین زمان زندگی هر فردی توی همین سن هاست
از سن بلوغم به بعد خودم همه چی رو سخت گرفتم ... زندگی و روزگار رو خیلی جدی گرفتم ...
حالا هم میبینم که چقدر از هم سن و سالام سرخورده تر و شکستاده ترم ...
یه وقتایی دیگه فکر میکردم بدتر از این نمیتونه بشه اما اتفاقهایی افتاد که دیدم بدتر هم میشه ... وقتی زندگیمو مرور کردم دیدم هرسالم بدتر از سال گذشته اش بوده ... بطوری که حسرت اون شرایطی که سال پیش داشتم رو در اون زمان میخوردم ... از کجا معلوم که سال دیگه هم حسرت الانمو نخورم ؟
همیشه از همه چیز و همه کس شاکی بودم اما وقتی خوب فکر کردم دیدم مقصر اصلی خودم هستم ...

لحظه لحظه های زندگی را سپری کردیم تا به خوشبختی برسیم غافل از اینکه خوشبختی در همان لحظاتی بود که سپری شد (شریعتی)

شاهزاده خانوم
15-06-2013, 00:57
میخواهید بفهمید شخصیت ی ادم چجوریه؟
خیلی ساده ! بهش بدی کنید اینقدر راحت خودش و معرفی میکنه ک خودتون هم متحیر میمونید
خودم سال ها بی توقعی ب کسی محبت کردم یک بار امتحانش کردم و اون خیلی ساده از امتحان ساده من رد شد!

Atghia
16-06-2013, 07:25
بچه تر که بودم همیشه از ادمهایی که خیلی خوب حرف میزدنند((اصطلاحا چرب زبان بودند)) بدم می اومد میگفتم ادم باید ساده باشه ساده بگه و...
سالها گذشت الان به این نتیجه رسیدم در جامعه ما چه در زمینه کاری(مخصوصا کارهای ازاد) چه در زمینه تحصیلی (برخورد با اساتید) و کلا هر محیطی که کارتون به واسطه ارتباطاتتون باید پیش بره، بهترین نتیجه رو وقتی میگیرید که قدرت کلام بالایی داشته باشید بتونید خوب صحبت کنید باور کنید این مدل ادمها همه جوره همه جا برد دارند!:n06:

a6543210
16-06-2013, 19:23
در اهمیت صحبت کردن و ناراحت نشدن از اینکه کسی عیبتونو گفت بگم:
دوران دبیرستان بود یه بنده خدایی ناخوداگاه بهم گفت فلانی سعی کن بتونی بهتر صحبت کنی و تو اینطوری صحبت نکن...
از حرفش ناراحت نشدم و با خودم فک کردم مشکلاتم تو بهتر صحبت کردن چیه....
از همون موقع دیگه سعی کردم تا می تونم خوب صحبت کردن و روون صحبت کردن و آداب صحبت کردن و... رو یاد بگیرم که خدارو شکر الان تعریف نشه خیلی بهترم !:n22::n02:
جدا از شوخی صحبت کردن واسه مخصوصا مرد خیلی مهمه!
موفق باشین:n12:

شاهزاده خانوم
17-06-2013, 21:26
گاهی وقت ها برای اینکه بشه ب اینده رفت باید گذشته رو حل کرد
گذشتتون و حل کنید ب گذشتتون برگردید و اون سوال هایی ک تو ذهنتونه رو بحل کنید . خیلی وقت ها گذشته نمیزاره ادم از حالش لذت ببره تا بتونه ایندش و بسازه

ZINOSHTAN
18-06-2013, 09:55
1- اگه کفشتون برای مدتی (حتا نیم ساعت) توی فضای باز بوده، حتمن قبل از پوشیدن یه نگاهی داخلش بندازین و یه تکونی بهش بدین...احتمال ورود جانوران موذی(!) به داخل کفش خیلی زیاده، مخصوصن تو این فصل [نصیب گرگ بیابون نشه..^_^]

2- نزدیکای عید یکی از دوستان این مسئله رو گفت و منم الان می خوام تکرارش کنم...بهتره مسواک‌تون رو هر سه ماه یه بار عوض کنید. الان اول فصل هست و...

موفق باشید

samanta.
18-06-2013, 10:12
هيچ كس وهيچ چيز ارزش گريه ي مارونداره
همين طورالكي به خاطر يك مسئله كوچيك گريه نكنيم

banii
18-06-2013, 11:31
گریه آدمو سبک میکنه ... گریه کنید ... بغض آدمو مریض میکنه .

banii
18-06-2013, 13:23
از هر چیزی که بترسی به سرت میاد ... شک نکن ...

VAHID
18-06-2013, 17:10
برای کسایی که میرن خدمت یا دارن خدمت میکنن

موقعی که اسلحه تحویل شماست همیشه پیش خودتون نگهش دارین
مثلا موقعی که میخواین برین دادگاه یا زندان و باید اسلحه رو تحویل بدین
اسلحه رو تحویل بدین اما خشابش رو حتما پیش خودتون نگه دارین

چون مواردی رو من دیدم که اسلحه با خشاب تحویل داده بود و بعد
طرف امده بود چند تیر اولی رو برداشته و از وسط جای یکی مثلا سر خودکار گذاشته
یا چیزهای دیگه و موقعی که شما تحویل میگیرن اون دوتا روزنه روی خشاب رو نگاه کنید
میبینید خشاب کامله ......اما چی,یکی رو برداشته

یا موقع تحویل گرفتن اسلحه از نفر قبلی(حتی دوستتون) حتما کامل نگاه کنید که شکستگی یا خرابی
نداشته باشه سلاح ,چون موقع تحویل دیگه پای شماست..

ziba12
18-06-2013, 20:13
سعی کنید کسانی که بهتون تیکه میندازن و .... رو اصلا بهشون اهمیت ندین ! هر چی جوابشونو ندین اونا دیگه کمتر تیکه میندازن !

هیچ وقت کسی رو از خودتون نرنجونید .

باغبون
18-06-2013, 21:37
همیشه به اطرافیانتون بدون چشمداشت کمک کنید، البته تا حدی که به خودتون ضرری نرسه و طرف مقابل هم آدم پررویی نباشه و قدر کارتون رو بدونه:n06:

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-06-2013, 23:22
سلام .
کسی که وقتی اشتباه میکنه هرگز مشکل رو نمیندازه گردنِ دیگران بلکه با کمال شجاعت میگه من اشتباه کردم و مسئولیتش رو به عهده میگیرم , این شخص به ندرت اشتباه میکنه چون همون اخلاقِ پسندیده ای که داره باعث میشه در کارش و رفتارش و حرفهاش خیلی با دقت و احساس مسئولیتِ زیاد عمل کنه تا مبادا اشتباه کنه چون میدونه اگر اشتباه کنه باید خودش جبرانش کنه .

این یک نعمت هست از خدا به کسانی که به حق احترام میذارند و حق رو انکار نمیکنند .
حسِ مسئولیت پذیریشون باعث میشه خیلی خیلی کم اشتباه کنند .

مثال : اگر تصادف کنه و مقصر باشه , هرگز فرار نمیکنه و سعی نمیکنه با دروغ تقصیر رو بندازه گردنِ دیگران .
برای همین بسیار خوب رانندگی میکنه و ممکنه سالهای سال بگذره و تصادفی براش پیش نیاد که اون مقصر باشه .

mohammd1
18-06-2013, 23:51
پول رو اگه از رو زمین هم که برداشتی بشمار بعد بزار تو جیبت...

^
هرکی اینو گفته باید طلا گرفت دهنش رو. گاهی به خاطر عجله و... پولی که بهم دادن رو نشمردم و هر بار ضرر کردم

ــــــــــــ

ویرایش:
همیشه به اطرافیانتون بدون چشمداشت کمک کنید، البته تا حدی که به خودتون ضرری نرسه و طرف مقابل هم آدم پررویی نباشه و قدر کارتون رو بدونه:n06:
اینو الان دیدم
کمک کردن خوبه اگه طرف لیاقت کمک شما رو داشته باشه... گفتن: برای کسی بمیر که برات تب کنه
هم یه تجربه هم یه نظر

ehsan_iace
19-06-2013, 22:02
وقتی می‌روید رستوران غذای‌تان را چک کنید و سنگ‌های‌اش را جدا کنید تا مجبور نشید هزینه دندانپزشکی بدهید!

این تجربه 57000 تومان خرج روی دست من گذاشت!

skyzare
20-06-2013, 09:59
باسلام .

باور كنيم دنيا ارزش نداره كه با كسي دلخوري و كينه اي داشته باشيم . همه ما يه روزي مي ميريم . اين رو از اين حيث گفتم كه اگر با كسي قهر هستم بريم اشتي فردا پس فردا كه طرف رفت غصه نخوريم كه چرا با هم اشتي نكرديم .

شاهزاده خانوم
23-06-2013, 11:01
میخواهید روحیه داشته باشید ؟ خیلی ساده! ورزش کنید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-06-2013, 15:54
سلام
تو بازار یکی از شهرهای بزرگ ایران مچ یه فروشنده ی خشکبار رو گرفتیم که با یک روش زیرکانه و کثیف , حداقل ماهیانه دو میلیونی دزدی میکرد از مشتریها
روشی که به کار میبرد کم فروشی بود به این نحو :
وقتی پاکت رو میذاره روی ترازوی الکترونیکی , با دست راست به پاکت خکشبار اضافه میکنه و با دستِ چپ وانمود میکرد که سر پاکت رو گرفته اما انگشت کوچیکش کمی روی ترازو فشار میاورد تا وزنِ خشکباری که داره میکشه بیشتر بشه .
حالا شما حساب کنین پسته کیلوئی 50 تومن بود , اگر به اندازه 100 گرم فشار میداد میشد 5000 تومن .
اگر روزی 10 بار این کار رو انجام میشه 50 تومن
در یک ماه میشه یک میلیون و نیم
تازه مغازشون هم خیلی شلوغ بود و راحت میتونست 20-30 بار این کار رو انجام بده .
یعنی بیش از سه میلیون در ماه .
وقتی میخواین خشکبار یا هر چیز گرانقیمت دیگه مثل گوشت و زعفران و اینها , حتماً مراقب باشین ترازو سالم باشه و از این جور کلکها نخورین .
===============================

حُسنِ این روش کلاهبرداری و کم فروشی اینه که فروشنده اگر لو بره نمیتونه انکار کنه چون با وزن کردنِ مجددِ کالا مشتش باز میشه و رسوا میشه .
================================

یکی از دوستان چند صفحه قبل یک حرف طلائی نوشت اما کمتر کسی براشون دکمه ی تشکر زد
نوشته بودند :
اگر میخواین سرتون کلاه نره , به همه چیز و همه کس به دیده ی شک نگاه کنید .
این جمله خیلی ارزشمند هست .
اما یک چیز خیلی مهم هست و اون اینه که :
هرگز بر اساسِ شک قضاوت نکنید بلکه صبر کنین تا شکتون تبدیل به یقین بشه .
مبادا موقع شک کردن تهمت بزنید یا بگین تو دزدی تو کلاهبرداری و غیره .
ساکت و آرام اما دقیق و هشیار همه چیز رو تحت نظر بگیرن بدون اینکه کسی متوجه بشه شما شک کردین . وقتی که مطمئن شدین که شکتون به جا هست اونوقت عکس العمل مناسب نشون بدین .
گاهی باید پلیس رو خبر کنین
گاهی باید طرف رو دستگیر کنین تا فرار نکنه
گاهی هم باید موقتاً سکوت کنین چون جانتون به خطر می افته اگر برملا کنین .

Unexempled Orion
24-06-2013, 20:30
همیشه سعی کنین هر حرفی رو تا مطمئن نیستید از صحتش جایی نگین . چون ممکنه بعد دروغ دربیاد و ابرو و ... تون بره .

هر چیزی رو تا وقتی که از صحتش مطمئن نشدید باور نکنید .

Alinho
27-06-2013, 01:35
آدمها رو ﺑﺎﯾﺪ از روی ﻣﻨﺖﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ وﺳﻂ دﻋﻮا ﺳﺮ آدم ﻣﯽﮔﺬارﻧﺪ ﺷﻨﺎﺧﺖ!:n22:

A.N.A.P
27-06-2013, 01:48
من یه چیز بگم این تاپیک خیلی باحاله تازه پیداش کردم. مرسی از همه . حالا یه چیز بگم که پستم اسپم نباشه شاید خز شده باشه فقط میخواستم پستم اسپم نباشه :

در مقابل یک فرد معلول با سرعت کم راه برید.
در مقابل مادری که فرزندش رو از دست داده بچه تون را نبوسید.
در مقابل یک فرد مجرد از عشقتون نَگید.
و خلاصه...
در برابر کسی که نداره از داشته هاتون مغرورانه حرف نزنید

ملا نصرالدین
27-06-2013, 17:18
برای وقت دیگران ، پول دیگران، کار دیگران ارزش قائل بشید تا دیگران هم برای شما ارزش قائل بشوند
بارها دیدم افرادی که برای وقت دیگران ارزش قائل نیستند کار خودشون یکسره توی تعمیرگاه و اداره و بانک معطل میشن
کسانی که برای پول دیگران ارزش قائل نیستند مرتب چک برگشتی براشون میاد
کسانی که برای کار دیگران ارزش قائل نیستند همیشه یه جای کارشون لنگ میزنه..
خدا جای حق نشسته

Atghia
27-06-2013, 22:01
من یک تجربه بگم که البته ممکنه خیلی ها اینو میدونستن از قبل اما خب من راستش تازه به این امر رسیدم و خیلی هم خوشحالم یه چیزی تو این مایه ها:n19:
خیلی ها از گوشی های ساده استفاده میکنند که نه بلوتوث داره و نه هیچ راه ارتباطی دیگه ای(کابل رابط و...)
حتما شما هم از زنگ های پیام و والپیپرهای نه چندان دلچسبش و رینگتن های تکراری و ساده خسته شدید ...
مرورگر وب داره اما اینقدر صفحه کوچیکه و وای فای هم که نداره خب قاعدتا نمیشه با نت گوشی سرچ کرد و گشت تا بشه چیزی دانلود کرد!
اما
اما تجربه من :دی
خب ابتدا یک بسته اینترنتی برای خطم فعال کردم بعدش یک والپیپر مورد علاقم رو کاهش حجم دادم بعد در اپلود سنتر مناسبی اپلود کردم اونوقت لینک رو در مرورگر گوشی وارد و والپیپیر دانلود شد
در مرحله بعدی رینگتن مورد علاقم رو کاهش حجم دادم و کات کردم و در اپلود سنتر(با لینک مستقیم)اپلود کردم و همین روند
برای زنگ اس ام اس هم همینطور:n09:
واینگونه شد که گوشی نوکیای ساده و ابتدایی من داری زنگخور اس ام اس گوشی گلگسی4 هست:n10:

راستی چرا تا الان به ذهنم نرسیده بود؟:n13::n02:

TURBO_BOY2006
27-06-2013, 22:14
----------خاطره حذف شد :) چه خوب بود که به همین زاحتی حذف میشد---------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یوزرینم و پسورد nod32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Йeda
27-06-2013, 22:38
یه تجربه که ده بار تجربه کردم ولی هیچوقت مثل این بار آخر اوضاع دستم نیومد..:n02:

استاد هم مثل بقیه ی آدم هاست و هیچ فرقی تنها رو حساب اینکه استاده با بقیه نداره...

نمیشه رو استاد صرفا به خاطر اسم استادی حساب کرد و فکر کرد که میشه درد و دل کرد و یا راهنمایی خواست و

انتظار داشت ایشون هم قضیه رو با کسی در میون نذاره...
متاسفانه چون استاد هم هست ،خیلی راحت میتونه اوضاع رو خرابتر از اونی که هست کنه ،طوری که حتی مجبور شی ازون دانشگاه برای همیشه بری...:41:

Samba
02-07-2013, 00:04
همیشه میام و میخونم این تاپیکو
مرسی از همتون

تا میتونید خوش باشید تو زندگی، از فرصتها استفاده کنید تا می تونید

من خودم از وقتی دانشگاه تعطیل شده خونه ولم روزی 15-14 ساعت میخوابم! از خوابیدن خسته شدم

زیاد سریال نبینید ! از بس سریال دیدم دیگه سریالی نمونده ببینم! باور کنید هیچ سودی نداره !(البته برا listening خوبه :) )

حواستون باشه که هوس رو با عشق اشتباه نگیرید...

Behroooz
02-07-2013, 16:23
با سلام اگه به کسی پول قرض دادید و بعد از مدتی پس داد و چند وقت بعد دوباره پول بیشتری قرض خواست به احتمال زیاد طرف شما رو خر گیراورده من خودم پول زیاد دست مردم داشتمالان همه رو جمع کردم و تصمیم گرفتم دیگه زیاد پول به مردم قرض ندم . در هر کاری اعتدال را رعایت کنید

a6543210
02-07-2013, 18:02
عادت های بد خودتون رو بشناسین و سعی کنید یواش یواش دیگه از بینشون ببرین!(مثل نحوه صحبت کردن، نحوه برخورد با افراد تو خونواده ، حتی نحوه غذا خوردن و ...)
راستش وقتی بزرگ شدین دیگه نمی تونید این عادت هارو ترک کنید و خونواده ازتون زده می شه! مخصوصا تو سن پیری که ایشالله برسیم خوب متوجه این قضیه می شیم.:n12::n15:

Iloveu-ALL
02-07-2013, 18:10
رو هر عادتی بیشتر بمونید به اون بیشتر وابسته میشید و عادت می کنید ... پس بهتره عادت های بد رو هر چه زودتر ترک کنید و کنار بزارید

ziba12
03-07-2013, 10:46
اگر دارید فایل های حجیم دانلود میکنید . هیچ وقت درایوی از کامپیوتر که پارت های rar یا فشرده داخلشون هست رو دیفرگ و یا رفع بد سکتور نکنید . چون باعث یشه پارت ها بیت ها شون جابه جا بشه به علت خرابی دیگر اکسترکت نشن !

microsof
05-07-2013, 13:47
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
میدونید که تن و بدن آدمی میتونه به هر شرایطی عادت کنه ... مثلا میتونیم عادت کنیم زود از خواب بیدار شیم ... کار کنیم ... یا همش پشت نت باشیم و...
یه مثل هست که میگه عقلی که به هفت ساگلی نیومد به هفتاد سالگی هم نمیاد! این مسئله دقیقا درباره تن و بدن انسان هم صادقه ...:n01:
سعی کنید از فرصت هایی که پیش میاد همیشه بهترین استفاده رو ببرید . مثلا همین تابستون به جای اینکه همش پشت نت و ... باشیم میتونیم بریم حداقل تا حدودی نجاری یاد بگیریم ؛ کار فنی یاد بگیریم و ... نمیگم در حد حرفه ای اما همین حدودی هم که یاد بگیریم بهتر از هیچی هست.
اگر عادت کنیم همیشه پشت نت و کامپیوتر باشیم فردا برای بیرون کار کردن و ... برامون مشکل پیش میاد .
من و یکی از دوستام هستیم که من سربازم و اون دانشجو ... با هم شوخی میکنیم :n02: میگیم شنیدم میخوای بری فلان جا کار کنی ... ولی حیف که هیچ کدوم نمیریم ... چون اون موقع که سنمون پایین تر بود هم نرفتیم .. . و الان برامون سخت هست که بخوایم بریم یه کار سخت رو شروع کنیم.

MR.CART
06-07-2013, 04:57
فقط به فکر خروج از کشور باشید.

شاهزاده خانوم
06-07-2013, 10:53
انسان های لایق منتظر انسان های لایق میمونن اگه بهترین ادم ها خواهان وارد شدن ب زندگی شما بودن این چیزی رو ثابت نمیکنه جز اینکه شما ی انسان فوق العاده لایق و شایسته هستید پس خودتون هم ب خودتون احترام بزارید با رفتن سراغ کسایی ک ب خودشون ارزشی قایل نیستند ارزش های خودتون و از بین نبرید

ادم لایق باید با ادم لایق باشه این یک اصله وگرنه یکی حیف میشه : )

___
06-07-2013, 11:33
با 1 تیر چند نشون بزنید!

مثلا: تمیز کردن خانه = خوشحال شدن اعضای خانه - ورزش - تمیز شدن خانه :n16:

banii
06-07-2013, 13:11
'گفتن بعضی حرفا برای آدم ممکنه خیلی گرون تموم بشه
حرفایی که باعث رنجش و دل شکستگی میشه
مسایل خصوصی (خانوادگی)
حرفای احمقانه
و ....
اگر سوالی هم ازتون کسی پرسیدند حتما نباید سریع جواب بدین میتونید مکث کنید و چند لحظه و چند دقیقه فکر کنید که چی باید بگید که بعدا از گفتنش پشیمون نشید یا میتونید بگید جواب شما رو بعدا میدم الان نمیتونم در این مورد حرف بزنم .... همیشه یادتون باشه بعضی حرفا تا آخر عمر فراموش نمیشه ...
شخصیت آدما از خیلی چیزا مشخص میشه ... راه رفتنشون ، نگاه کردنشون ، رفتار ، کارها و ... اما هیچ چیز به اندازه ی حرفاش بیانگر شخصیت و منشش نیست ...

ziba12
06-07-2013, 13:34
همیشه سعی کن طرفت رو بشناسی قبل از اینکه کاری براش انجام بدی .

برای قرض دادن پول برای اطمینان همیشه مثلا اگه طرف 800 مخیواد شما اگه اولین باره که بهش پول قرض میدین و نمیدونین پولتون رو پس میده اول بهش یک چهارم اون پول رو بدین بعد در صورت برگشت پول دیگه میتونید بهشون کم کم اعتماد کنین.

a6543210
06-07-2013, 19:17
سه مورد رو سعی کنید از خودتون به شدت دور کنید:
1- خوردن روغن زیاد 2- خوردن نمک زیاد 3- استرس و فشار عصبی(دقیقا استرس زیاد مساوری مصرف دخانیات بهت ضرر می زنه!)

DariushGreat
06-07-2013, 19:23
همیشه در خوبی کردن به دیگران به ویژه به کسی که عاشقانه دوستش دارید میانه روی کنید؛ و گرنه او را از خود دور می سازید. اگر بیش از حد او را بالا ببرید، در نهایت از او خدایی می سازید که در پایان خودتون بهش کافرش می شوید.

hamid_diablo
06-07-2013, 19:55
اگه تو رابطتون با شخصی احساس کردید که داره پاشو از گیلیمش بیرون میزاره بهتره همون لحظه بهش تذکر بدید..نگید خوب دوستمو و زشته...اگر کوتاه بیای مطمئن باشید بدتر میشه و دیگه نمیتونید جمعش کنید

سعی کنید با اعتقادات مذهبی دیگران شخی نکنید...من تو محیطی بودم که بیشترشون سنی مذهب بودن...اونجا به چشم دیدن که یه شوخی ساده با اعتقادات مذهبیشون چقدر برای خودم دشمن تراشی کردم

علیرضا*
06-07-2013, 20:07
تجربه...مثلا این که سعی کنی کمتر با این و اون بپری و تو فکر دوستی با این و اون نباشی چون پشت سرت کلی حرف میزنن که تو با همه میپری و از این کار لذت میبری یا چیزای دیگه

مصطفی
07-07-2013, 18:48
این تجربه یی که میخوام بگم یه کم خجالت آور هست ببخشید ! :n02:
سعی کنید بدنتون رو عادت بدید که صبح که از خواب پا میشید نیازی به دستشویی رفتن نداشته باشه ! اگه همون شب قبل برید خیلی بهتره . تجربه من به عنوان یه پسر میگه که در موارد زیر و خیلی جاهای دیگه از شر صف های تشکیل شده صبح گاهی در امان میمونید :
توی اردوها
توی سربازی ( مخصوصا آموزشی )
توی مسافرت های دسته جمعی و شلوغ
توی خوابگاه
و ....

A.N.A.P
07-07-2013, 20:34
این تجربه یی که میخوام بگم یه کم خجالت آور هست ببخشید ! :n02:
سعی کنید بدنتون رو عادت بدید که صبح که از خواب پا میشید نیازی به دستشویی رفتن نداشته باشه ! اگه همون شب قبل برید خیلی بهتره . تجربه من به عنوان یه پسر میگه که در موارد زیر و خیلی جاهای دیگه از شر صف های تشکیل شده صبح گاهی در امان میمونید :
توی اردوها
توی سربازی ( مخصوصا آموزشی )
توی مسافرت های دسته جمعی و شلوغ
توی خوابگاه
و ....
اینکه شما میگی صبح دستشویی نریم اشتباهه.شب قبل از خواب باید رفت ولی درست و بهداشتیش اینه که صبح هم باید بری.

milad_gta
07-07-2013, 23:01
یک نکته که ممکنه فراموش کنیم نحوه ایستادن و نوشتن اساتید روی whiteboard هست؛ همیشه عادت استاد رو یادتون باشه و جایی بشنید که بتونید موقع توضیحات مطالبی که مینویسه و تصاویری که رسم میکنه رو ببینید، یادگیری بعضی دروس شدیدا به این موارد مرتبط هست استاد توضیحات رو میده و از جلوی whiteboard میره کنار : :n13:

Atghia
08-07-2013, 14:27
یک تجربه شخصی خیلی مهم میگه که وقتی کسی(اعم از دوست فامیل آشنا...)حرف شما رو نمیفهمه خودتون رو اذیت نکنید! در واقع گاهی ما با روی خوش، با طعنه، مستقیم با به جان خریدن بحث ...هرکاری که میکنیم آقا جان بعضی ها (خیلی ها) متوجه نیستند خودتون رو خسته نکنید! فقط با اعصاب خودتون بازی میشه و بس:n29:
+
با هرکسی در حد خودش رفتار کنید حتی اگر احساس صمیمیت خیلی زیادی دارید با کسی، اما میبینید اون شما رو خیلی محرم نمیدونه و از کارهاش از حرفای دلش از مسائل خصوصیش چیزی نمیگه شما هم با همچین ادمی ولو خیلی عزیز و محترم اما در همون حد باشید نیازی نیست چون دوستش دارید و باهاش خوبید و صمیمی هستید سفره دلتون رو باز کنید براش! این خیلی مهمه با هرکسی در حد خودش رفتار کنید:n22:

Йeda
08-07-2013, 17:22
با سلام
هیچوقت نباید انتظار داشت که درکمون کنند...گاهی تا در موقعیت ما قرار نگیرند درک نمی کنند...اگه کمی انتظاراتمون از اطرافیان( حتی خانواده )
پایین بیاد شاید بشه راحتتر برخوردهاشون رو قبول کرد و اینکه گاهی اوقات کسانی هستند که درکمون می کنند ولی این به این معنا نیست که راه حل هاشون
هم قابل قبوله.در واقع من تجربه کردم که هر کسی راه زندگیش رو خودش باید پیدا کنه و هر چقدر هم دیگران بخواند کمکت کنند باز هم تا خودت به فکر راه چاره نباشی
اوضاع هیچ تغییری نمیکنه..شاید این تجربیاتم بدیهی باشه...شاید همه تجربه کردند و بارها هم خودم،اما گاهی کافیه خودمون با تمام وجود به چیزی برسیم تا بالاخره بهش عمل کنیم...
... :mellow: ... .

a6543210
09-07-2013, 15:50
یه تجربه سوزناک!:n02:
آقا وقتی تو چایی لیمو می ریزین مراقب باشین! چون دیر خنک می شه! :n02:قضیه علمیشو نمی دونم!

banii
09-07-2013, 21:31
1- آدمای سیریش جزو منفور ترین افرادند ... سیرش نباشید ... :n01:
2- به هیچکس نباید التماس کنید... تاثیر منفی داره ...

Amir Hossein
11-07-2013, 21:41
دوستان...
تحت هیچ شرایطی رو آدمی که بچه هستش (بلوغ فکری) حساب باز نکنین...
شدیدا پشیمون میشین :31:

banii
11-07-2013, 22:46
همه حرفایی که میشنوید باور نکنید.

mohammd1
11-07-2013, 23:05
دوستان توی فضای مجازی هر کاری که ازتون درخواست شد انجام ندید.(نظیر کلیک کردن، ثبت نام و... )

ehsan_iace
12-07-2013, 00:02
بخاطر اینکه از شما "تشکر" بشه پست نزنید این‌کار را برای لذت بردن خودتان انجام دهید!

M A S 0 U D
12-07-2013, 00:08
سعی کنید طوری تو زندگیتون رفتار کنید که وقتی از کسی در موردتون پرسیدن بگن فلانی آدم خوبیه ...

caca_caca888
12-07-2013, 01:02
bing.com رو که دیدید؟ واسه ماکروسافته... عکسای قشنگی میذاره...
یه برنامه هم داره به نام bing desktop اینو دانلود کنیدو نصب کنید هرروز یه دسکتاپ جدید رو تجربه میکنید:n01:
به اینصورت که هنگام اتصال به اینترنت خودش عکس دسکتاپتونو عوض میکنه

MR.CART
12-07-2013, 09:52
آقا من واسه رفتن به خونه جدید تجربه میخوام کسی هست؟چطور بهش عادت کنم؟

mb1372
12-07-2013, 10:24
وقتي يكي از وسايلتون رو مثلا گوشي عوض مي كنيد در ابتدا خيلي آروم باهاش رفتار كنين...ابتدا كارهايي رو كه بلديد روش انجام بديد...اينطوري تا دو روز با اكثر امكاناتش آشنا ميشيد البته بدون خرابكاري:n02:

در مورد خونه عوض كردن هم ابتدا ممكنه سخت باشه...مخصوصا حموم و دستشوييش كه شايد دلتون نياد برين داخل:n22:...اگه يه خورده صبر داشته باشين بعد دو سه هفته كاملا عادي ميشه

a6543210
12-07-2013, 10:55
دوستان متاهل از تجربیات ازدواج و دوارن زندگی لطفا بگن!:n02:

banii
12-07-2013, 13:00
آقا من واسه رفتن به خونه جدید تجربه میخوام کسی هست؟چطور بهش عادت کنم؟

خونه مجردی یا نقل مکان به خانه ی جدید همراه با خانواده ؟

banii
12-07-2013, 13:02

من که مجردم

اما چیزی که برای خوشبختی لازمه (با کافی اشتباه گرفته نشه) : درآمد چند میلیونی در ماه و السلام.

codec_pack
12-07-2013, 14:13
دید مثبت و احساس خوش شانسی، احتمال موفقیت و خوشحالی رو افزایش میده!

هیچوقت با دید منفی و و یه ذهنیت بازنده به مسائل نگاه نکنیم!

ایده ئالیست باشیم!

banii
13-07-2013, 00:45
در مورد کوچکترین حرفها و رفتار کسانی که براتون عزیزند فکر کنید ببینید مظورشون چی هست از گفتن یه حرفایی یا یه کارایی ؟ چون یه وقتایی یه چیزی ازتون میخوان رو بهتون مستقیم نمیگند ... شما خودتون باید بفهمید ازتون چی میخوان ! اینجوری اونم میفهمه که تو حواست بهش هست و برات چقدر مهمه ... در غیر اینصورت یا با خودش میگه این بابا چه بی توجهه یا میگه چقدر گیراییش کمه ....

banii
14-07-2013, 22:14
همونطور که ما دوست داریم یه وقتایی ما رو به حال خودمون بزارند بقیه هم یه وقتایی از ما این انتظارو دارند

وقتی حس میکنید یکی حوصله ی شما رو نداره تنهاش بزارید، راحتش بزارید.

:n01:

banii
14-07-2013, 22:29
دنیا هیچوقت اونجوری که شما دوست دارید باشه نیست و نمیشه کاریشم نمیشه کرد دنیا همینه... این که بخواین همه چی رو تغییر بدین عالیه اما توی لحظه نباید چیزی رو بخواید، تحمل کنید، صبر کنید، آرام باشید .

banii
14-07-2013, 22:34
هر چند وقت یبار پستهای خودتونو توی این تاپیک مرور کنید تا تجربیاتی که در گذشته آموخته اید رو هیچوقت فراموش نکنید و از یه سوراخ دوبار نیش نخورید .

hamid_diablo
15-07-2013, 19:39
با دیدن برنامه امشب ماه عسل به این نکته رسیدم که تو هر شرایطی باید قدر داشته هامون رو ولو اگر کم است بدانیم...

و اینکه ظاهر فقط خش سطحی تو هر زندگی میتونه باشه...چ ظاهر صورت و چه ظواهر مادی...اما این سیرت هست که جاودانه میمونه...برای زیباتر شدن سیرتون چکار کردیم؟ باید این سوال رو همیشه از خودمون پرسیم..

a6543210
18-07-2013, 18:47
تو جامعه ما خیلی از راننده ها آدم های عصبی هستن و چیزی از فرهنگ رانندگی نمی دونند! پس زیاد لج نکن باهاشون تو رانندگی! بزار تو همون نفهم بودن بمونند! لازم نیست تو خودتو به خاطر نفهمی اونا ناراحت کنی و اوقاتتو تلخ کنی! راحت بگذر...

banii
18-07-2013, 19:38
تو جامعه ما خیلی از راننده ها آدم های عصبی هستن و چیزی از فرهنگ رانندگی نمی دونند! پس زیاد لج نکن باهاشون تو رانندگی! بزار تو همون نفهم بودن بمونند! لازم نیست تو خودتو به خاطر نفهمی اونا ناراحت کنی و اوقاتتو تلخ کنی! راحت بگذر...
یه چیزی هم من میخواستم بگم بی ارتباط نیست با این موضوع ...

توی تاکسی حرف نزنید ... کار بی شخصیتی ایه ...

SNOW PATROL
19-07-2013, 13:45
چندتاشو معرفی کن ماهم استفاده کنیم ...

دوستان لطفا مباحث تخصصی که براشون قسمت مجزا وجود داره رو در بخش مربوطه عنوان کنید

سرویس های دانلود و آپلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وب سايت ها و وبلاگ ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

استفاده از لیچر و تورنت و .... خیلی به این تاپیک ارتباطی ندارد
با تشکر

Behroooz
20-07-2013, 18:08
کسی که برای رضای خدا کاری را انجام میدهد ، ان کار را به بهترین شکل ممکن انجام میدهد
و توقع تشکر از کسی ندارد ....

ba maram
20-07-2013, 18:54
یک پندی رو من خوندم از یک آدم بزرگی که می گفت : همیشه کارت رو کامل انجام بده، حتی اندکی بیشتر از حد مجاز، همین مقدار اندک به اندازه تمام کار ارزش دارد
من نمی خوام از کسی نقل قول کنم اما واقعا از این کار کلی تجربه های خوب نصیبم شده
:n16:

constant_boy23
21-07-2013, 06:59
اگه كسي رو تو خيابون ديديد و نميشناختيد و " سيگار " گوشه لبش بود ....لطفا قضاوت نكنيد راجع بهش كه اين آدم هفت خط و معتاد و دنبال 1000 جور خلافه ...از كجا ميدونيد اخه ؟

نگاه سنگين افراد جامعه روي آدم سيگاري واقعا حس ميشه و علاوه بر اين ها اگه غيرسيگاري هستيد حتما سعي كنيد حقوقتون رعايت بشه اجازه نديد جلوتون سيگار بكشند چون هم اذيت ميشيد هم 80 % دود رو استنشاق ميكنيد ...

TLSD
21-07-2013, 08:35
سعی کنید مطالبی بذارید که مدیران انجمن خوششون بیاد وگرنه پاک می کنن براتون !
این هم از تجربه من ! احتمالاً اینو هم پاک می کنن !:n02:

ما یه تجربه خرید ناخوشایند از یکی از فروشگاههای اینترنتی داشتیم اینو نوشتیم که دوستان حواسشونو جمع تر کنن ولی نمی دونم چرا پاکش کردن .

VAHID
21-07-2013, 12:17
سعی کنید مطالبی بذارید که مدیران انجمن خوششون بیاد وگرنه پاک می کنن براتون !
این هم از تجربه من ! احتمالاً اینو هم پاک می کنن !:n02:

ما یه تجربه خرید ناخوشایند از یکی از فروشگاههای اینترنتی داشتیم اینو نوشتیم که دوستان حواسشونو جمع تر کنن ولی نمی دونم چرا پاکش کردن .

قوانین انجمن متفرقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4- از فضای عمومی تاپیکها برای اعتراض و انتقاد به موارد مدیریتی استفاده نکنید و این گونه بحثها را در انجمن ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیری کنید .

در جواب شما دوست عزیز تاپیک پاک نشده ,با ذکر دلیل قفل شد..موقع خرید از اینها احتیاط کنید... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تجربیاتتون رو میتونین تو همین تاپیک قرار بدین ,دلیل قفل شدن تاپیکتون هم خط اخر مطلبتون هست
چون تو این بخش جایی برای پیگیری این مسایل نیست.

از ادامه بحث خودداری کنید//

TLSD
22-07-2013, 09:12
اگر با ماشین تون تصادف کردید و طرف مقابل مقصر بود گفت بیا بریم ماشینتو بدیم صافکاری آشنا دارم بدون رنگ در بیاره حتما کارت و بیمه شو ازش بگیرید مخصوصاً اگر ماشینش مدل بالا باشه

چون اگر سوار شید که برید ممکنه بی وجدان باشه و در بره !

nhybgtvfr
23-07-2013, 16:23
اینم یه تجربه من
هیچوقت به بازارهای طلا و سکه و... در ایران اعتماد نکنین نکنین نکنین نکنین...

nhybgtvfr
23-07-2013, 16:24
اگر با ماشین تون تصادف کردید و طرف مقابل مقصر بود گفت بیا بریم ماشینتو بدیم صافکاری آشنا دارم بدون رنگ در بیاره حتما کارت و بیمه شو ازش بگیرید مخصوصاً اگر ماشینش مدل بالا باشه

چون اگر سوار شید که برید ممکنه بی وجدان باشه و در بره !
درسته!قبول دارم ،چون زیاد دیدم

nhybgtvfr
23-07-2013, 16:51

من 2 ساله عروسی کردم و خدارو شکر راضی ام
و با اینکه میگن باید میلیونها تومان پول داشته باشی و درآمد چند میلیونی داشته باشی شدیدا مخالفم
اینو بگم: هرچه درآمدت بیشتر باشه ،ولخرجی هاتم بیشتره و همچنین برعکس...
باید با کسی ازدواج کنی که مثل خودت و هم طبقه خودت باشه
چون اگه از خودت بالا تر گرفتی روز به روز با درخواستهای عجیبو غریب مواجه میشی که مجبوری بخاطر اینکه دچار اختلاف نشین تسلیم همسرت بشی،اگه تسلیم نشی دیگه...
مثلا همسر خودم در خانواده ای بزرگ شده که خیلی شبیه خانواده خودم بوده(از لحاظ فرهنگی و اجتماعی،اقتصادی...)خب امروز درخواستهایی که از من داره شبیه به خودمونه
اما اگه دختری رو بگیرم که مثلا خونوادش خیلی پولداره،و خیلی ناز نازی بار اومده،و هر روز مد آنچنانی بخواد خب من مجبورم کمر خم کنم چون دیگه اون دختر همینجور بار اومده،مگه اینکه چقدر دختر فهمیده ای باشه یا قبلا باهاش طی کرده باشی که کنار بیاد، و الا میشه یه اختلاف که همه ازش وحشت دارن...

banii
24-07-2013, 23:06
آدم خجالتی ای باشید بهتر از اونه که پررو و بی حیا باشید. :n01:

Javad-ht
25-07-2013, 02:02
سعی کنید روز اول ماه برای بنزین زدن به پمپ بنزین مراجعه نکنید.
چون تازه سهمیه ها رو ریختن ملت هجوم آوردن باک رو پر کنن.کلی معطل میشید.

عجب تجربه ارزشمندی :دی

mohsen_gh1991
25-07-2013, 11:57
این تجربه نیست ولی خب نیاز به استفاده از تجربه بعضیا دارم
دوستان برای اینکه بخوام تو یه شرکت مشغول به کار بشم برای اولین بار به صورت تلفنی تماس بگیرم بهتره یا اینکه حضوری برم خودمو معرفی کنم؟ شرکته اگهی هم نزده یا اگه زده باشه مال خیلی وقت پیشه.
ممنون

ziba12
25-07-2013, 12:12
دوستان برای اینکه بخوام تو یه شرکت مشغول به کار بشم برای اولین بار به صورت تلفنی تماس بگیرم بهتره یا اینکه حضوری برم خودمو معرفی کنم؟ شرکته اگهی هم نزده یا اگه زده باشه مال خیلی وقت پیشه.
ممنون

تلفنی تماس بگیرید میگن تنبل هست و .... این اشتباه رو نکنی

ولی اگر حضوری برید میگن که خیلی مشتاقه برای کار . پیشنهادم اینه که حضوری برید .:n12:

VAHID
25-07-2013, 12:17
ممنون

جای سوالتون اینجا نیست

برای راهنمایی بهتر دوستان یه تاپیک در همین رابطه بزنید //

ziba12
25-07-2013, 18:29
هر وقت میرید اداره ای و .... اتاق های افراد ، سعی کنید محکم در بزنید . اگه اروم در بزنید اون فرد که داخل اتاقه نمیشنوه و یکدفعه در رو باز کنید فکر میکنه شما بی ادبی کردید . پس همیشه ابتدا محمکم در بزنین.:n12:

banii
25-07-2013, 23:35
آدمایی که باهاشون حال نمیکنی نباشند بهتره.

mosi_alfa
26-07-2013, 01:01
دوستان؛ جان من، رفتین علادین(بخونید شارلاتان بازار) گوشی بگیرید این نکات رو رعایت کنید به نفعه خودتونه و جیبتون :

میکرو سیم همراهتون باشه برای تست گوشی که پول پانچ نگیره الکی
هرچی اصرار کرد واسه کارای نرم افزاری مثه اکانت گوگل یا یه اصطلاحی دارن به نام "باکس" که کلا کشکه لازم نیست و GPS و بازی و غیره ذلک بگید نمیخواد -------> از جای دیگه و با پرس و جو تهیه کنید
حتما حتما قاب ضد ضربه و خش گیر رو از همون مغازه که گوشی میخرید نگیرید -------> از جای دیگه و با پرس و جو تهیه کنید
از قبل روی مدل مد نظر شناخت کامل داشته باشید که مثلا شارژ اشتباهی(!) نده بهتون

banii
26-07-2013, 01:06
با آدما باید مثل خودشون باشی زیاد نباید محبت کنی نباید عین سگ وفا کنی.

nhybgtvfr
26-07-2013, 13:42
برای خرید خودرو و یا فروش خودرو تا جایی که براتون امکان داره به نمایشگاه های خودرو نروید، وسعی کنید به قول معروف (کناره)بفروشید یا بخرید
اگر هم مجبور شدید برید نمایشگاه خودرو خیلی حواستون جمع باشه سرتون کلاه نره
اعتماد به بنگاهیها کار اشتباهیه،مگر اینکه خیلی خیلی ... نه اصلا اعتماد نکنین
میخواستم بگم آشنا باشه باز یاد اون مثل قدیمی افتادم که میگه:
من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد
من اون کسانی رو که توی کار خرید خودرو و خانه هستند رو توی بازار به چشم گرگ میبینم،اینو واقعا میگم و زیاد دیدم

a6543210
26-07-2013, 22:35
یه بنده خدایی که اعتیاد داشت بهم یه جمله قشنگی گفت:

" اعتیاد مرخصی داره ولی ترخیصی نداره! "

Alinho
26-07-2013, 22:44
یه بنده خدایی که اعتیاد داشت بهم یه جمله قشنگی گفت:

" اعتیاد مرخصی داره ولی ترخیصی نداره! "
دوست قدیمیه بابام، بعد از 20سال، مصرف سیگار و تریاک و هروئین رو کنار گذاشت و الان 10ساله که پاکه./ خواستن توانستن است!:»

Atghia
26-07-2013, 22:57
همیشه سعی کنید اگر در جایی و جمعی قصد مزاح و شوخی دارید در مورد قومیتی یا دین خاصی و یا ظاهر((مثلا کچل بودن یا بینی بزرگ داشتن و...)) حواستون به جمع باشه! یوقت حضار کسی مورد خطاب نشه! یا مثلا بابای دوستتون شوهرش یا ...خلاصه حواستون باشه دیگه:n28: سوتی دادم یعنی در چه حد!:n30:

nhybgtvfr
29-07-2013, 11:06
همیشه سعی کنید اگر در جایی و جمعی قصد مزاح و شوخی دارید در مورد قومیتی یا دین خاصی و یا ظاهر((مثلا کچل بودن یا بینی بزرگ داشتن و...)) حواستون به جمع باشه! یوقت حضار کسی مورد خطاب نشه! یا مثلا بابای دوستتون شوهرش یا ...خلاصه حواستون باشه دیگه:n28: سوتی دادم یعنی در چه حد!:n30:

میدونی هر کی این مطلبو میخونه با خودش میگه خدایا مگه چه سوتی داده؟؟؟؟
اگه برات اشکالی نداره بگو قضیه از چه قرار بوده؟:n02:
ببخشید که فضولی میکنم:n01:

8nights&7days
29-07-2013, 11:36
تنها یه جمله:
خواستن توانستن است....
همین

nhybgtvfr
29-07-2013, 11:49
به قول یکی از بچه های همین تاپیک نوشته بود:
وقتی کسی چیزی رو نمیدونه سر اون چیز باهاش کل کل نکنین، راست میگفت
منو یاد یه بنده خدایی انداخت
یه روز رفته بودم خونشون،بحث کامپیوتر شد،من دانشجوی کارشناسی کامپیوتر بودم،اما اون هم سن من بود و دیپلمشو (تجربی)گرفته بود و سربازی شو هم تموم کرده بود
میگفت رشته کامپیوتر یه رشته کاملا بیخودیه، و همه بلدن با کامپیوتر کار کنن :sq_6:
میگفت الان داداشم که کلاس پنجم دبستانه کامل همه چیز کامپیوتر رو بلده و خودش یاد گرفته(چون من جلوشو نگرفتم و هر وقت سئوالی در مورد کامپیوتر داشت منم بهش میگفتم انقدر امتحان کن تا خودت یاد بگیری)
و حالا به اندازه ی یه مهندس کامپیوتر بلده...:n27:
آخه یه بچه دبستانی که زبان انگلیسی تا حالا نخونده ،چرا درموردش همچین ادعایی میکنی؟
گفتم تو چی فکر کردی،فکر کردی فقط کامپیوتر همین آهنگ گوش کردن و شو نگاه کردنه؟
خلاصه هر چه بهش درمورد کامپیوتر توضیح دادم توی کتش نمیرفت که نمیرفت...

باز بحث گوشی شد:n08:
من یه گوشی نوکیا c7 داشتم که از همه امکانتش(Gps,WiFi,NFc...)استفاده میکردم و به کارم میومد
گفت چند خریدی گفتم 400
گفت اوه اوه
چه خبره انقدر الکی پول به گوشی دادی
دیدم از توی جیبش یه گوشی صد تمونی درآورد گفت ببین این رو خریدم250 هزار تومن:n02:
ببین چه دوربینی داره؟(3پیکسل)
اما از 8 پیکسل تو هم بهتره،این گوشی اصلیه،سرعت بلوتوثشو ببین.:n25:.. و و و...
گفتم اون گوشی به کار تو بهتر میاد این گوشی به کار من.
امکانتشو بهش توضیح دادم هیچی نفهمید ،باز دوباره گفت یه گوشی فقط میخواد زنگ بخوره جواب بدی بعد قطع کنی:n30:
خلاصه اون روز با نفهمی هاش اعصابمو خط خطی کرد
بعدا باخودم گفتم چه غلطی کردم که با این کل کل کردم
این جور آدمها رو با بزاری توی همون جاهلیت بمونن

Leon-117
29-07-2013, 12:36
به نظرم بهتر بود به جای اینکه بگید "حواستون به جمع باشه" میگفتید با قومیت،ظاهر و ... شوخی نکنید.

"R E Z A"
29-07-2013, 16:01
سلام .

چند روز پیش روز رو با اتوبوس رفتم مسافرت ، حواسم نبود جایی نشستم که تا مقصد آفتاب میخورد البته پرده بود و کولر هم داشت ولی خب هر از گاهی اذیت میشدم . قبل از سوار شدن یا رزرو کردن بلیط یه حساب ساده با

خودتون بکنید _خیلی وقته اینکارو انجام میدم ولی اینبار یادم رفته بود - مثلا شما قراره از تهران با اتوبوس از تهران به تبریز برین یعنی توی مسیری که پیچی بیشتر از 90 درجه نداره و همش توی اتوبانه

یعنی با اغراق زیاد یه خط راست ، افتاب هم که از شرق طلوع میکنه و غرب هم غروب ما هم که تو نیمکره شمالی هستیم پس معلومه کسی که سمت راننده بشینه توی کل مسیر آفتاب بهش میخوره .

آقا اینقدر نقل قول نگیرین -قانون تاپیکه - بدون نقل قول هم میتونین جواب بدین !

alittlequestion11
29-07-2013, 19:35
لطفا تجربیات خودتون رو توی دعوا (خارج از خونه و خونواده) بگید. مثلا باید چه کار کنیم؟ اول زنگ پلیس بزنیم؟ ما هم سر و صدا کنیم؟ یا ... ؟

SNOW PATROL
30-07-2013, 15:55
دوستان عزیز لطفا در مورد تجربیات یک دیگر نظر ندهید اگر تجربه ای دارید بفرمایید
خواهش دیگه ای که دارم لطفا مطالب رو از سایت های دیگه کپی نکنید اینجا قرار بدین
حتی اگه به نظر خیلی پند اموز باشند ...

با تشکر ..

banii
30-07-2013, 17:22
از هیچ کس هیچگونه توقعی نداشته باشید با آدمها مهربان باشید اما از آنها توقع مهربانی نداشته باشید.

ha789di
30-07-2013, 19:58
زمانی که با ماشین تصادف میکنید سعی کنید با طرف زیاد بحث نکنید چون منجر به درگیری میشه فقط کافیه صبر کنید تا پلیس بیاد

Roy Jackson
31-07-2013, 17:14
یه ضرب المثلی هست که میگه "خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند"، این برای خودم کاملا اثبات شد، همیشه وقتی خوبی به کسی میکنید سعی کنید به اندازه باشه نه بیش از اندازه، حتی اگه اون شخص رو خیلی دوست دارید یا حتی اگه عاشق اون شخص هستید، چون آخرش با بدی جواب خوبیهاتونو مگیرید :n28:

Behroooz
31-07-2013, 17:27
وقتی مشکلی برای کسی پیش میاد اگه کاری از دستتان بر نمیاد ، لا اقل همدردی کنید .

این یعنی انسانیت ...

VAHID
31-07-2013, 17:42
برای دانلود سایتهای زیادی هستن که این امکانات رو میدن اما بعضی ها موقع
دانلود کردن فایل مورد نظر ,قبلش یه لینک میاد که مثلا برای دانلود فایل مورد نظر
باید اینو دانلود کنی که ما یه بار گول خوردیم و دان کردیم , حالا چی بود!!!

یه کرم اینترنتی که روی تمامی مرورگرها امد و بزور پاک شد....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پس موقع دانلود حواستون باشه از این فایل های الکی دانلود نکنید.

Behroooz
31-07-2013, 18:44
کسی بدون داشتن استقلال مادی و تنها با کمک پول باباش ازدواج میکند ، خودش را مسخره کرده ...

banii
31-07-2013, 19:28
نگران کسی نباشید هرکسی خودش میتونه از خودش مراقبت کنه

(این بچه هایی که ننه و باباهاشون همش حواسشون بهشونه به حساب خودشون نگرانند رو دیدید گله دارند از این موضوع ؟ شما هم الکی که نگران یکی باشید حس اون بچه رو داره ... ) (نگرانی با گیر دادن فرق میکنه ، آدمی که نگرانه یه کاری نمیکنه که طرفش هم با حرفاش نگران بشه...)

farid0485
31-07-2013, 20:34
لطفا تجربیات خودتون رو توی دعوا (خارج از خونه و خونواده) بگید. مثلا باید چه کار کنیم؟ اول زنگ پلیس بزنیم؟ ما هم سر و صدا کنیم؟ یا ... ؟

همیشه سعی کن تا میشه دعوا نکنی،سعی کن اهمیت ندی...

دعوا کردن شاید تو لحطه بهت احساس قدرت بده ولی غرور و شخصیتت رو خورد میکنه در عین حال باعث کینه میشه...

جز تو موارد خیلی خیلی خاص سعی کن یه هیچ وجهی درگیر نشی...

ولی اگه به بار مجبور شدی سعی بهترین راه حل رو انتخاب کنی...

مثلا اگه شرایط حاد بود سعی کن به پلیس زنگ بزنی(سعی کن کم اینکار رو انجام بدی)...

hamid_diablo
31-07-2013, 20:51
یه تجربه شاید به در بخور که کسی بهش توجهی نمیکنه

هر گز کسانی رو که کم سواد دهستند رو با القابی مثل چطوری مهندس یا چیزهایی شبیه به این صدا نزنید...چون اونها برداشتتشون از این حرفا تمسخره...

nhybgtvfr
31-07-2013, 21:34
آیا از تشخیص هندوانه رسیده و نارس رنج میبرید؟:n02:
آیا گاهی مجبور میشوید که پولتان را دور بیندازید؟
من تقریبا توی کار میوه ام
غصه نخورید، الان یه روشی رو بهتون یاد میدم که با اطمینان هندوانه بخرید
البته این روشی که بعضی ها به بغل هنداونه میزنن و میگن فلان صدا رو باید بده من بهش اصلا اعتقادی ندارم!
اول اینکه سعی کنید هنداونه گرد بردارید(بیضی نباشه)(نمیگم بیضی ها نارس است اما من به گرد ها بیشتر ایمان دارم:n02:)
بعد هندوانه را بگیرید کنار گوشتون و با دوتا دستتون فشار بدین (خیلی نمیخواد روی خودتون فشار بیارین)و گوش کنید ببینید صدای خش خش میاد یانه
اگه صدای خش خش اومد بدونین که رسیده است، اگه صدا نیومد به احتمال خیلی زیاد نارس است
اگه از این مطلب استفاده کردید و به کارتون اومد منو یاد کنید و برام دعا کنید :n11:

nhybgtvfr
31-07-2013, 21:48
چیزی که همیشه فراموش میکنیم داشتن سلامتیمونه،و باید خیلی مواظبش باشیم که از دست ندیمش
چون هیچ چیز به اندازه سلامتی برای انسان مهم نیست
همیشه بیاد داشته باشید که سالم هستید خدا رو شکر کنید
حتی یه سر درد کوچیک، یا حتی یه زخم کوچیک میتونه باعث بشه تمام روح و روانت به هم بریزه

Eblis 2011
31-07-2013, 21:49
بعضی جمله ها جای تجربه نصیحته !!!! :n27:

alittlequestion11
01-08-2013, 12:21
با سلام

خیلی ممنون جناب farid04585 . راستش من اصلا اهل دعوا نیستم و فقط یک بار که یه موردی پیش اومد فورا زنگ 110 زدم که البته طرف وقتی دید اوضاع داره خطرناک میشه، در رفت!
برای همین خواستم دوستانی که تجربه ی بیشتری دارن راهنمایی کنن که وقتی حق با من باشه ولی طرف آدم بی سروپایی باشه، باید چه کار کنم.

-------------------------------
این هم یک تجربه ی من:
سعی کنیم افق دید تون بالا باشه; مثلا درک کنیم که واقعا ما توی جهان به این بزرگی هیچی هستیم، خورشید ما یکی از میلیارد ها ستاره ی کهکشان راه شیری هست و خود کهکشان هم یکی از میلیارد ها کهکشان هست و همه ی اینها هم روی هم فقط چند درصد دنیا رو تشکیل میده... با این کار مسخره بودن کارهایی مثل غرور، قیافه گرفتن، چهار تومن پول، شهرت، مقام، اون احساس قدرت پس از آزار دادن یک زیردست مون یا یک حیوان و ... رو می فهمیم.

ehsan_iace
01-08-2013, 13:35
به آدم‌های عقده‌ایی زیاد احترام نگذارید چون توهم برای شان ایجاد میشه که خیلی خاص و خواستنی هستند!

شاهزاده خانوم
01-08-2013, 13:38
توی جاده همیشه تحت هر شرایطی حتی اگه صندلی عقب هم نشستید کمربند رو ببندید والا من اصلن صندلی عقب و جدی نمیگرفتم ولی با اون شدتی ک سرم ب شیشه کوبیده شد اگه ماشین ی ذره سرعت داشت الان این دنیا نبودم :دی

A.M.D.D.E.V.I.L
01-08-2013, 13:42
به هیچ چیز باور 100% نداشته باشین

negar56
01-08-2013, 14:19
تجربه من : یه دفعه جلوی بانک یکی از همسایه هام رو دیدم خیلی مضطرب بود . فهمیدم دنبال وامه ولی جور نمیشه. خیلی فردین بازیمون گل کرد پولی رو که از فروش ماشینم دستم بود (8 میلیون تومن) دادم بهش که یک ماهه تا زمانی که وامش درست میشه بهم پس بده. خلاصش کنم پول من رو بعد از 15 ماه بهم پس داد اونهم در قسطهای 2 میلیون و ...
ما که هیچ خیری از اون پول ندیدیم چون هم پولم خرد خرد دستم میرسید و خرج میشد و هم به خاطر تورم ارزشش نصف شد .
بعد از اون پشت دستمو داغ کردم ... و سر زبونم هم میخ کوبیدم

nhybgtvfr
01-08-2013, 21:47
اینم یه تجربه دیگه:
همیشه سر هندوانه شیرینتر از طرف دیگشه;و همچنین برعکس ته خربزه شیرین تر از طرف دیگشه :n06:
(منظورم از سر هندوانه اون قسمتیه که از بوته کنده میشه)

banii
02-08-2013, 01:44
آدمایی که فکر میکنند خیلی با احساس اند (عشقی) در حقیقت اصلااحساسی نیستند همیشه احساساتشون سرکوب شده و کمبود محبت داشتند.

banii
02-08-2013, 01:55
با آدمایی که سر و کار دارید(رفیق آشنا و..) راجع به غم و غصه هاتون نباید صحبت بکنید... خنده و شادی و مسخره بازی و ... درآرید .
مگر اینکه یکی بخواد با شما درد دل کنه اون موقع باید گوش بدید همدردی کنید اگه کمکی از دستتون برمیاد بهش بکنید و ...

mehdig20
02-08-2013, 02:02
به هیچ چیز باور 100% نداشته باشین

و البته سعی کنید به قول ابوعلی سینا هیچ چیز رو هم به طور کامل و صددرصد رد نکنید و منکر نشید!

nhybgtvfr
02-08-2013, 09:07
خرید طلا
دوستان
خیلی کسانی رو دیدم که برای خریدن طلا به مشکل میخورن،ومتاسفانه میبینم به قول معروف خیلی تابلو سرشون کلاه میره،و دلم میسوزه
فرصت دیدم که تجربه ام در اختیار دوستان قرار بدم ،شاید به دردشون بخوره
وقتی میخواین طلا بخرین،ریش و قیچی رو به دست طلا فروش ندین
متاسفانه خیلی از مردم رو دیدم که میگن :به گردن خودفروشنده، اگه فروشنده دزدی کنه اون دنیا باید جواب پس بده :41:
آخه چرا چشمامون رو باز نکنیم و از حقمون دفاع نکنیم
خودتون هم از حساب کتابهایی که طلا فروش با ماشین حساب میکنه،با خبر باشین،
حتما دیدین فروشنده وقتی میخواد وزن کنه و قیمتشو محاسبه کنه،سریعا خودش بدون اینکه هیچ چیزی رو توضیح بده،شروع میکنه به تندتند با ماشین حساب کار کردن؟!!!!
اگه میخواین سرتون کلاه نره،به جوری که بهش برنخوره به فروشنده بگین:اگه ممکنه یه جوری با ماشین حساب،حساب کنه که ما هم متوجه بشیم
دوحالت داره:
1-یا عصبانی میشه، و میگه،نه آقا/خانوم فروشی نیست
که در این صورت شما نباید ناراحت شین،و باید خیلی خوشحال از مغازه فرار کنین،چون معلوم بود میخواست پولاتونو بکشه بالا
2- یا میگه چشم،حتما، و جلوی روتون حساب میکنه و توضیح میده
حالا
کسی که حالت دوم رو داره،بازم دلیلی نداره که بگین این آدم خوبیه پس ازش بخرم
ببینید چه عددهایی رو روی ماشین حساب ،حساب میکنه:

1- نرخ روز هر گرم طلا(به ترازو نگاه کنین ببینید طلایی که میخواین بخرین چند گرم شده)
+
2-نرخ اجرت ساخت طلا (بستگی به مقدار ظرافت طلا داره که متغیر است مثلا هر گرمی 5هزار تومان به بالا)هرچه بیشتر روی طلا کار بشه اجرت ساختشم بیشتره
+
3-درصد سود(که قانونا 7درصد باید بزنن)البته درصد سود رو هم میتونین چونه بزنین وبه 5 درصد هم بیارین،من خودم بعضی وقتا به 4 درصد راضیشون میکنم
=مبلغ قابل پرداخت
در اینصورت اگه طلا فروش باهاتون راه اومد میتونین با خیال راحت خرید کنین
یادتون باشه همیشه بازاری ها رو دلسوز خودتون فرض نکنین ...
موفق باشین:n12:

salar79
03-08-2013, 05:15
با سلام:n18:

من خودم به این نتیجه رسیدم که::n05:

درسته برای جواب دادن به سوال معمولا اون چیزی که اول به ذهنت میرسه درسته:n09:

ولی توی زندگی:n13:

معمولا اونی که دوم به ذهنت میرسه درسته!:n10:

پس توی زندگی همیشه راه دومی هست!!:n06: (پس مواظب باش از زندگی رو دست نخوری! هر چند من خودم،این قدر رو دست خوردم که دیگه...):n28:

موفق باشید!:n12::n16::n12:

negar56
03-08-2013, 09:48
سعی کنین اگه آدم خسیسی هستین خساست رو کنار بذارین. در حساب و کتابها همیشه مو رو از ماست نکشین. بعضی وقتها بعضی جاها بقیه پولتون رو نگیرین.یا اگه یه چیزی دارین که بقیه هم دوست دارن استفاده کنن بهشون بدین. از اینکه بخواین خودتون به تنهایی و در خفا ازش استفاده کنین خیلی لذتش بیشتره. من خودم تا چند وقت پیش این مشکل رو داشتم. از روزی که تصمیم گرفتم دیگه بذارمش کنار خیلی راحت تر زندگی میکنم و در ضمن خدا رو شکر هر چی رو که بیخیال میشم چند برابرش دستم میرسه . ولی البته بخشش هم باید بجا و هم به اندازه باشه

Alamate Soal
03-08-2013, 10:57
تورو خدا وقتي چيزي رو در دست كسي ميبينين و ميخواين ازش قرض بگيرين اول ازش بپرسين كه آيا مال خودته يا نه ؟ همينطوري مستقيم بهش نگين كه امانتش بده به من ! آدم نميتونه چيزي كه مال خودش نيست رو به كسي امانت بده كه. الان يكي از دوستام ميخواست كتاب ازم قرض بگيره با كلي خجالت و شرمندگي اومد گفت ميشه كتابت رو يه هفته بهم قرض بدي تا مال خودم كه ويرايش قبلي هست رو اديت كنم؟؟ منم مجبور شدم روشو زمين بندازم چون كتاب مال من نبود ! هم من خجالت كشيدم هم خودش =/

negar56
03-08-2013, 12:47
اگه دزدگیر ماشینتون مشکل داره تا جایی که میتونین ازش استفاده نکنین . چون اگه یه دفعه بیخود و بیجهت یه جا صداش در بیاد و خود شما هم اونجا نباشین یه بلایی سر ماشینتون میاد. یا لاستیکش پنچر میشه یا یه آجر میاد وسط شیشه ماشین.البته برای خود من دومی اتفاق افتاد . با آجر زدن وسط شیشه جلو ماشین 100000 تومن برام آب خورد. خدا لعنتش کنه ...

ziba12
03-08-2013, 18:21
همیشه هنگام رانندگی هیچوقت پشت سر تاکسی و اتوبوس ها رانندگی نکنید ، این ها یکسره توقف و حرکت میکنند و یکدفعه ترمز میزنن

همیشه وقتی به بریدگی در خیابون میرسید اول بزارید طرف حرکت کنه چون خیلی از تصادفات به خاطر این مساله هست که هر دو میخوان زود تر حرکت کنن و در بریدگی های خیابون با هم تصادف میکنن :n12:

salar79
05-08-2013, 02:18
هیچ وقت و هیچ زمان با کسیکه میبینید رفتار و روش زندگی خیلی درست نیست دوست صمیمی نشین حتی برای مدت کوتاهی!!

چون همون طور که برای خواسته هاش پا روی دین و روش زندگیه درست گذاشته همون طور روی شما میزاره و ابروتون رو میبره!!!

موفق باشید:n16::n12::n16:

farid0485
05-08-2013, 21:45
آدم حسود واسه به بدست آوردن لذت یه لحظه خیلی کوتاه،لذت لحظه به لحظه هاش رو از بین مبیره...

ehsan_iace
05-08-2013, 22:26
تا مسئله را درست نفهمیدید داد و بیداد راه نیاندازید اول خوب مسئله را در آرامش بفهمید بعد واکنش مناسب را انتخاب کنید و به آن عمل کنید!

در نشان دادن خشم‌تان اصلاً عجله نکنید!

(ادم سر سوء تفاهم میتونه با دیگران دعوا و درگیر بشه)

salar79
06-08-2013, 06:54
اینقدر نگید چرا ما باید تاوان کار حضرت آدم رو پس بدیم!! :n14:
چون خدا::n16:

بهشت رو از ما گرفتن تا بهشت ساختن رو یاد بگیریم!:n12:

skyzare
06-08-2013, 17:54
با سلام .

خبر هاي جاهاي مختلف رو هيچ وقت جلو بچه ها نگيد .....:n02: اون ها هم از شما ياد مي گيرند خبرهاي خانه خودتون رو جاهاي ديگه مي گن ....:n02:

=============

اگر ميخوايد زندگي راحتي داشته باشيد تا مي تونيد توقع خودتون رو از ديگران كم كنيد ....

negar56
08-08-2013, 11:10
برای پاک کردن چربی که روی شیشه جلو وعقب ماشین از داخل میشینه از بخارشو استفاده کنین . به راحتی با زدن بخارشو و کشیدن دستمال تمیز میشه.احتیاج به هیچ شیشه پاک کنی هم نیست

Iloveu-ALL
08-08-2013, 11:39
سلام دوستان موقع خریدن دی وی دی به صورت تکی حتما قبلش همه دی وی دی ها رو ببینید که شکسته نباشه. من دیروز چند تا دی وی دی گرفتم یکیش شکسته بود.

hamid_diablo
08-08-2013, 16:59
اگه از دیگران کتا یا مجله امانت میگرید و اگر عادت دارید وقتی تا صفحه ای رو که مطالعه کردید قسمتی از اون صفحه رو " تا : میزنید که دفعه بعد مشخص بشه از کجا خوندید این کارو نکنید...کتابی رو که امانت گرفتید رو همونطور پس بدید

اگر کلکسیونی دارید و کسی خواست اونو ازتون قرض بگیره هیچ وقت این کارو نکنید...میتونید کلکسیونتون رو پیش خودتون هش نشون بدید...من مدتی کلکسیون عکس اتومبیل و هواپیما و موتور داشتم و اونارو به شکل خیلی زیبا توی یه البوم گذاشته بودم..یه ار به پسر عموم قرض دادم و ایشون لطف کردن نصفه کاره آلبوم رو برگردوندن !

Agame.Arash
08-08-2013, 20:42
هیچ وقت سعی نکن چیزی رو در مورد کامپیوتر یا موبایل به یه فرد بالای 40 سال توضیح بدی !!! هیچ وقت !!! ... اگه گفت بلدی یا نه بگو نه !

mojtaba2321
09-08-2013, 01:07
اگه توی دانشگاهی باشید که همه همکلاسی هاتون حداقل 6 تا 10 سال ازتون کوچکتر باشن و تو حال و هوای دبیرستان و رفتارهای بچه گانه داشته باشن چیکار میکنید؟

mosi_alfa
09-08-2013, 01:50
اگه توی دانشگاهی باشید که همه همکلاسی هاتون حداقل 6 تا 10 سال ازتون کوچکتر باشن و تو حال و هوای دبیرستان و رفتارهای بچه گانه داشته باشن چیکار میکنید؟
بنطرم کار خاصی جز تحمل نمیشه کرد
از ترم 2 درست میشه...:n02:

salar79
09-08-2013, 02:10

چند تا بحث تخصصی باهاشون میکنم و کاملا ضایع بشن بفهمن کجا هستن و باید چکار کنن!!

ملا نصرالدین
09-08-2013, 10:18

لطفا این سوال در قسمت اداب معاشرت پرسیده بشود.
این بحث را در اینجا ادامه ندهید

salar79
09-08-2013, 10:19
هیچ وقت لب تاپ و کامپوتر خودتون رو به یک دختر ندید(مثل خواهرتون)

چون فقط خودشو تمیز نگه میداره

ولی فایلاشو ...:n08:

smock-74
09-08-2013, 11:47
من خودم قبلا آدم رکی بودم و تا میتونستم از دروغ گفتن بیزار بودم یعنی اگه کسی ازم می پرسید فرضا امسال معدلت چه طور شد حتی اگه خیلی ضایع بود صاف میگفتم اینقدر شد البته مسئله سر این نیست که حرف دیگرون برام مهم باشه موضوع اینجاست که خیلی از مردم از فردا شروع می کنند هی اینو تو چشمت فرو کنن یا با حرف بی ربطشون دلت رو آتیش بزنند، اونا که از هیچی خبر ندارن نمیدونن مشکلت اون موقع چی بوده یا اصلا این مسئله بالاخره یه موضوع شخصیه حالا خوب یا بد و درست نیست اینقدر راجع بهش حرف زده شه،برا همین شرایطی شبیه این رو با یه دروغ ساده حل می کنم البته اگه مطمئن باشم دستم رو نمیشه خدا رو شکر از اون موقع تا حالا راجع به مسائل شخصیم با دیگران خیلی راحتتر شدم.

در ضمن دوست عزیز سعی کن مسائل شخصیت رو هر کسی نفهمه حتی فامیل، درست نیست از صغیر و کبیر فامیل و غریب راجع به کارات و علاقه هات بدونن، یه خورده مرموز بودن بد نیست.
خودم که خیلی ضربه خوردم بابت این موضوع.

skyzare
09-08-2013, 16:27
با سلام .

هر جا كه كار مي كنيد سعي كنيد بيمه بشيد حتب اگر بيمه هم نكردند خودتون بيمه رو آزاد پرداخت كنيد به قول يه بنده خدايي بيمه از نون شب هم واجب تر هست :n02:

hamid_diablo
09-08-2013, 17:39
در مورد چاق یا لاغر شدن فقط پیش منخصص تغذیه برید...یکی از اقوام برای اینکه کمی چاق بشه از پودرهایی که تو بازار هست استفاده کرده و الانم برای کبد و کلیش مشکل پیش اومده

ahmad0120
09-08-2013, 20:42
با قوم و آشنا درددل نکنید

softday
11-08-2013, 01:43
توی فضای مجازی با کسی کل کل نکنید

softday
11-08-2013, 04:46
یه لحظه توجه کنید : کسی رو مسخره نکنید واقعا دارم میگم .من خودم 5 ساله پیش یه پسره صورتش جوش میزد منم هی مسخرش میکردم باورتون میشه من الا ن حدود 3 ساله هست از جوش صورت رنج میبرم ؟ اونم جوش های بزرگ :(

ahmad0120
11-08-2013, 22:48
بعضی وقتا حس نکن بانمکی! با همه شوخی نکن! یه کم سنگین باش ! :hmm:

kalantarahura
12-08-2013, 07:12
چند روز پیش رفتم تا واسه تولد یکی از اقوام هارد اکسترنال بخرم.مجتمع کامپیوتری ایرانیان.در زمینه سخت افزاری اطلاعات کافی دارم و قیمت همه رو داشتم. یه هارد Seagate سفارش دادم طرف اورد.چشمم به برچسب شبنم افتاد.با خانومم بودم و خواستم SMS کنم و همین طوری یه چک بکنم.روی شماره رو میخواستم پاک کنم که طرف گفت اگر نمیخوای پاک نکن.گفتم اگر درست باشه میخوام.شاگردش یکی دوبار اصرار کرد که اگر پاک کردی باید بخری.نمیدونم چرا اصلا شک نکردم.خلاصه شماره رو SMS کردم.جوابش نیومد و هارد رو خریدم.حدود 10 دقیقه بعد SMS اومد که کالای شما موس کامپیوتر است.شاخ در اوردم.اونم مغازه ای که معتبر هم بود.اینقد عجله داشتم که حتی یادم رفت فاکتور بگیرم.البته گارانتی سازگار داره. و بعدا چک کردم و دیدم مشکلی نداشت.
تجربه اینکه اصلا خجالت نکشین.باید توی این دزد بازار باید به در پر رویی زد. هر کی هم گفت که برچسب شبنم الکیه .... کرده.حتما استعلام بگیرین. و اینکه یادتون باشه حتما فاکتور بگیرین (حتی برای خرید سیم رابط!!!!) و یادتون باشه سریال نامبر وسیلتون در فاکتور قید بشه.

Йeda
12-08-2013, 14:07
سلام

برای اینکه تجربه ای کهبدست آوردم رو بگم باید اول یه چیزی رو قبلش تعریف می کنم:

- من همیشه از تقلید متنفر بودم. برای همین حتی برای خریدن گوشی مدت ها چک کردم که گوشی ای که می خرم کسی از دوستانم نداشته باشه.
جالبه، چون به همین خاطر، وقتی قصد کاری رو دارم سعی می کنم تا حدامکان به کسی نگم، چون بعد چند روز دست همه پر میشه.
از این قضیه یه مدتی می گذره، من همیشه با صمیمی ترین دوستم درباره همه چی حرف می زنم و یه جورایی مشورت می کنم.
و جالبه که درباره خرید گوشی تنها کسی بود که خیلی مخالف بود که اصلا بدرد نمی خوره، بگذریم من خریدم و الان بعد از یه مدت لنگشو دست دوستم دیدم.
( البته مثال گوشی یه مورد خیلی کوچک بود که منظورمو بهتر برسونم )
....
و الان که نگاه می کنم، با همین اتفاق ساده، متوجه شدم در تمام مشکلاتی که تو این 2 سال برام پیش اومده همین دوستم یه طرف قضیه بوده و فهمیـدم که حسادت های
بی موردش باعث شده که از همه چی افتادم، حتی بهترین دوست هام و چه حرف هایی که به خاطرش نشنیدم و چه موقعیت هایی که به خاطرش از دست ندادم.
جالبتر اینه که فکر می کردم هر کسی جز دوستم میتونه در این قضایا مقصر باشه.
.
.
- همیشه در انتخاب دوست هام خیلی دقت کردم ولی شاید مهم تر از اون این باشه که اصلا به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد، باید مراقب بود چون بهترین دوستمون میتونه
از هر کس دیگه خطرناک تر باشه و اینکه نذاریم هیچکسـی در انتخاب های زندگیمون دخالت کنه و در مورد هیچکسی، به واسطه ی اینکه دوستمون در موردش حرفی زده، نمیشه قضاوت کرد.

nhybgtvfr
12-08-2013, 16:10
یه تجربه کوچیک:
وقتی میخوایین ماشین تون رو از توی خونتون بیارین بیرون اگه شیشه های جلو بالاست، حتما قبلش یه کم شیشه ماشینو بدین پایین تا صدای وسیله هایی که درحال تردد در کوچه هستند رو بشنوید
چون ممکنه از بیرون یه ماشینی یا موتوری بدون اینکه بوق بزنه(یا حتی شاید بوقش خراب باشه)در حال حرکت باشه و عمدا (شاید هم غیر عمد)با شما تصادف کنه
مخصوصا اونهایی که خودروهای داغونی دارند و گاها عصبانی اند و میگن حق تقدم با ماست پس میزنیم یه چیزی هم میگیریم

Atghia
12-08-2013, 18:02
یک تجربه خیلی جالب من اینه که سعی کنید از دوستانتون از هرکدوم ولو شده یک بهانه کوچیک داشته باشید! یعنی در جریان یک راز از هرکدوم از دوستاتون باشید این خیلی بدرد میخوره و یک روزی به واسطه دونستن اون راز شما میتونید خودتون رو ایمن تر بدونید...((البته بهتره که خودتون بهونه دست کسی ندید اما با این روش حداقل درصد لو رفتن اسرار خودتون رو کاهش دادید!):n06:

hamid_diablo
12-08-2013, 19:17
یه تجربه بامزه
وقتی بطری آب رو برای خنک شدن در فریزر میزارید اونو تا لب پر نکنید ... وقتی این بطری یخ بزنه هم باز کردنش مشکله و هم در صورت باز شدن آب به شدت به بیرون میپاشه

و یه تجربه دیگه و خیلی مهم که خیلی جاها به دردم خورد...سعی کنید برای شناخت دیگران چیزهایی رو که براتون ناخشاینده.خوشایند جلوه بدید.تا طرف مقابل برای خشنودی شما با چیزی که باهاش موافق نیستید مخالفت نکنه...مثلا من برای اینکه یه نفر بشناسمو و بدونم پول حلال چقدر براش مهمه..گفتن اگه من یه روزی پول پیدا کنم همشو برای خودم برمیدارم و عمرا به صاحبش پس بدم و اون طرف هم گفت منم همینطور و از اینجا فهمیدم که برای ایشون پول حلال اهمیتی نداره...

rafaelmehraban
13-08-2013, 09:35
سلام.
یه موردی برام پیش اومده که شدیدا نیاز به تجربه های شما دارم .

یه فامیلی داریم(خاله مادری) که خیلی خودشون رو از طبقه بالا می دونن و تا حالا کسر شانشون می دونستن که اصلا با ما رفت و آمد کنن.خلاصه چند وقت پیش هم عروسی دخترش بود و اصلا ما رو دعوت نکرد حالا امروز زنگ زدن که یه جشنی گرفتیم(جشن همین جمعه باید باشه) براشون و شما هم دعوت هستید و یه سکه هم جدا از هر هدیه ای که گرفتید برای شروع زندگیشون براشون بیارید.
خب قطعا اصلا حضور تو این جشن که اصلا صحیح نیست و خواسته شونم خیلی غیرمنطقی هست. بهترین و مودبانه ترین نحوه برخورد چی می تونه باشه؟ کلا کسی تجربه حضور تو جشنی رو داره که مثلا طرف تقاضای هدیه ای گران قیمت هم بکنه؟یه مساله دیگه هم هست این که احتمالا همه فامیل تو این جشن حضور پیدا کنن با این که خیلی هاشون هم مثل ما به عروسی دعوت نشدن و اگر ما نباشیم بد نمیشه(هر چند که خودم برام اصلا مهم نیست)؟
ممنون میشم تجربتون رو بگید.این روزا این جشنای بعد عروسی مد شده.:n21:

ahmad0120
13-08-2013, 13:03
سلام.

یه فامیلی داریم(خاله مادری) که خیلی خودشون رو از طبقه بالا می دونن و تا حالا کسر شانشون می دونستن که اصلا با ما رفت و آمد کنن.خلاصه چند وقت پیش هم عروسی دخترش بود و اصلا ما رو دعوت نکرد حالا امروز زنگ زدن که یه جشنی گرفتیم(جشن همین جمعه باید باشه) براشون و شما هم دعوت هستید و یه سکه هم جدا از هر هدیه ای که گرفتید برای شروع زندگیشون براشون بیارید.
خب قطعا اصلا حضور تو این جشن که اصلا صحیح نیست و خواسته شونم خیلی غیرمنطقی هست. بهترین و مودبانه ترین نحوه برخورد چی می تونه باشه؟ کلا کسی تجربه حضور تو جشنی رو داره که مثلا طرف تقاضای هدیه ای گران قیمت هم بکنه؟یه مساله دیگه هم هست این که احتمالا همه فامیل تو این جشن حضور پیدا کنن با این که خیلی هاشون هم مثل ما به عروسی دعوت نشدن و اگر ما نباشیم بد نمیشه(هر چند که خودم برام اصلا مهم نیست)؟
به جشن برید اما هدیه ای که گفتند رو ندید تا خوب دهنشون سرویس بشه

ziba12
13-08-2013, 13:05
سلام.

اولین باره میشنوم که یکی میگه هدیه چی برام بیارید :n12:

من مطمئنم که خیلی ها همین سکه رو هم نمیارن اگه خیلی رودربایستی دارین محض احتیاط یک سکه همراه داشته باشید .

پیشنهادم اینه که برید عروسی اگه همه میهمانان سکه رو دادن که شما هم بدین ولی اگه دیدن ندادن و هدیه که در وسعتون بود بگیرین همراهتون باشه ، و فقط هدیه رو بهشون بدین

اعتراض هم کردند بگین مگه برای سکه ما رو دعوت کردین ؟:n24:

ملا نصرالدین
13-08-2013, 13:55
این سوال رو در بخش اداب معاشرت بپرسید...لطفا این بحث رو دراین قسمت ادامه ندید

softday
13-08-2013, 17:36
وقتی سوار تاکسی میشین یا ماشین خودتون وفتی میخواین پیدا بشین نگاه کننین پشتتونو ببینین موتور نمیاد ؟ من یه بار باز کردم موتوری خورد :n02:

alihashtaad
13-08-2013, 17:49
به (هر كسى) غير از پدر ومادر بيش از حد محبت كنيد سوء استفاده مى كنه

ziba12
13-08-2013, 17:59
یه نکته بگم برای دوستان اگه دخترید یا پسر هستید حدالمکان با اشنایان نزدیک ازدواج نکنید ، چون فامیل هاتون میشناسنتون و توقعاتشون و انتظاراتشون از شما بالا هست و بالاتر میره
سعی کنید با غریبه وصلت کنید . اینجوری حداقل مشکلات کمتری براتون پیش میاد . اینو به چشم دیدم که غریبه بهتر است .:n12:

Atghia
13-08-2013, 20:36
تجربه به من نشون داده در هر رابطه ای سعی کنید از جون مایه نزارید! در دوستی ها(با همجنس یا غیر اون) همیشه سعی کنید با همه وجود نباشید! چون معمولا همیشه طرف مقابل در حد شما تلاش نمیکنه اونوقته که آنچنان براتون ناباورانه و غیرقابل تحمل هست که حتی نمیتونید باهاش یک ارتباط معمولی هم داشته باشید(کلا زده میشید)
علتش هم مشخصه این تفاوت شخصیت هاست! یعنی نهایته سعی طرف مقابل شما ممکنه اندازه ی نهایته سعی شما نباشه اما چون شما طرف رو از چشم خودتون میبینید، حس میکنید کم گذاشته!:n06:
اینو بارها با خودم تکرار میکنم اما متاسفانه نمیتونم عملیش کنم ! خوبه که سعی کنیم عملی بشه...:n01:

Reza31001
14-08-2013, 01:06
از زمانی که بازار خودرو قاراش میش شده دیگه ثبات قیمتی اصلا وجود نداره

یکی دو ماه پیش قرار بود یه پراید 83 دوگانه بفروشیم که بچه های انجمن خودمون قیمت دادن 6800
در حالی که تو مشهد خودمون نهایتا تا 7500 میشد فروختش و جالبه که در نهایت تو چنارون (از شهرهای اطراف مشهد) فروختیشم به 8300 :n02: (البته یه بنگاه دار آشنا داشتیم اونجا)
غرض اینکه به نظر میاد شهر به شهر و منطقه به منطقه قیمتها تفاوت داره و هرچی بیشتر بفروشین و هر چی کمتر بخرید خودتون سود کردین

A.N.A.P
14-08-2013, 09:55
یه تجربه بامزه
وقتی بطری آب رو برای خنک شدن در فریزر میزارید اونو تا لب پر نکنید ... وقتی این بطری یخ بزنه هم باز کردنش مشکله و هم در صورت باز شدن آب به شدت به بیرون میپاشه

و یه تجربه دیگه و خیلی مهم که خیلی جاها به دردم خورد...سعی کنید برای شناخت دیگران چیزهایی رو که براتون ناخشاینده.خوشایند جلوه بدید.تا طرف مقابل برای خشنودی شما با چیزی که باهاش موافق نیستید مخالفت نکنه...مثلا من برای اینکه یه نفر بشناسمو و بدونم پول حلال چقدر براش مهمه..گفتن اگه من یه روزی پول پیدا کنم همشو برای خودم برمیدارم و عمرا به صاحبش پس بدم و اون طرف هم گفت منم همینطور و از اینجا فهمیدم که برای ایشون پول حلال اهمیتی نداره...

در مورد راه دوم بگم که اصلا راه درستی نیست که با دروغ شخصیت یه نفر رو بسنجیم !
راه های غیر مستقیم بهتری هست.آدم خودشو دزد جلوه بده که طرف مقابل به دزد بودنش اعتراف کنه ؟
به نظرم اینجوری شخصیت سنجیدن ، اصلا روش خوبی نیست.

Atghia
14-08-2013, 10:16
دوستان عزیز برای چندمین بار در چند صفحه اخیر تذکر داده میشه که در این تاپیک نقل قول نباید بگیرید !
نیاز به بررسی و تحلیل تجربیات دیگران نیست اینجا مکانی هست که صرفا تجربیات در اون بیان میشه
قضاوت و برداشت های شخصی خودتون از تجارب دیگران رو بیان نفرمایید
ممنون

silver65
14-08-2013, 14:14
در آینده اگه ازدواج کردید و صاحب فرزندانی شدید. هرگز پشت سر یکی از اونها جلوی بقیه بچه ها صحبت نکنید و بدیشو نگید
توصیه می کنم وقتی فرزندان خونه نیستن یا حتی وقتی خودتون و همسرتون بیرون منزل هستید راجع به این مسائل صحبت کنید. این کارها باید دور از چشم بچه ها باشد.
و منظورم از بچه ها سنین کم نیست بلکه خصوصا جوانان هستن
همه بچه ها مثل هم نیستن ممکنه حرفاتونو بشنوه و حرفی هم نزنه اما مطمئن باشین از داخل داغون میشه

senaps
14-08-2013, 20:15
سلام....
این پست یه خورده طولانی میشه ولی واقعا واقعا واقعا داره با روح و روانم بازی میکنه و چون نمیشه برای افراد اطرافم بگمش، اینجا میگم که لااقل به دوستان کمکی کرده باشم:
من چند وقتیه اومدم توی یه کارگاه CNG کار میکنم... ماشینای مختلف، مشکلات یکسانی دارن!! ریپ زدن، خفه بودن ماشین و روشن نشدن روی گاز...

این سه دلیل، تقریبا روزی 4-5 تا ماشین رو میکشه کارگاه ما...
خوب، حالا چی با روح و روان من بازی میکنه؟؟؟
1- یه بابایی اومد گفت اقا ماشینم خفس! استاد(بهترین توی شهرما!! و واقعا بهترینه!) که شیر حداکثرت خرابه... برو بیار (4 تومن!)....
درست نشد، گرفت رگولاتورش رو شست....(40 تومن شستن، 55 تومن قطعات!!) که درست نشد...
داد رفت یه رگولاتور دیگه اورد نصب کرد که بازم درست نشد....
دوباره اومد( یکی دو روز بین هر اومدن!!)... گفت اقاجون شمع و وایر ها.... (30+36).... درست نشد....
اومد گفت استپ موتور کثیفه بذار تمیز کنم.... (25)....
اومد دوباره، استاد مربوطه استپ موتور رو جدا کرد و یه دور زدن درست شد..... گفت استپ موتورت خرابه برو عوض کن...

یه پسر 24-5 ساله بود که طی یک هفته، نزدیک به 250 تومن خرج ماشینش کرد برای یه قطعه‌ی 15 تومنی! :| واقعا واقعا براش ناراحت شدم....

2- یه پسر همسن خودم 21-2 ساله، سوار سمند اومد با همون مشکل بالایی.... استاد مربوطه گفت اینکه پولدار اشکال نداره !! برو پسر جون... برو رگولاتور رو عوض کن! برو کلید عوض کن... برو کوفت عوض کن برو زهر مار عوض کن....

بعدشم فرستادیمش بره شمع و وایر رو عوض کنه و اینا(خودش اشنا داشت!)‌ رفت و برگشت استاد کار من نبود، گفتم بذار شمعت رو واز کنم گفت بابا الان 30 تومن دادم تمیز کردن.... وقتی باز کردم دیدم شمعا دست نخوردن(حتی باز هم نشده بودن) و فقط وایر ها رو عوض کرده بودن و این بنده‌ی خدا تا رفته بود وایر بیاره و برگرده، طرف گفته بود که اره شمعا رو عوض کردم....

با چند مورد دیگه که طولانیه.... این پسره واقعا دلم براش سوخت.... چون بهم گفت خدایی پول همرام نیست بهت بدم و من گفتم برو بابا چی میگی پول بدم پول بدم!!!!

یاد خودم افتادم که با سمندم میرفتم دم تعمیرگاه‌ها و ماشینم درست که نمیشد هیچی، چندین و چند هزار تومن هم خرج میکردم.....

لذا، برای دوستان میخواستم بگم که:
1- به هیچ عنوان، تنهایی پیش تعمیرکار نرین...
2- به هیچ عنوان تعمیرکار رو با ماشین تنها نذارین... (اگر قرار بود برین قطعه بیارین، یکی بالا سرش بمونه)....
3- قبل از رفتن پیش تعمیر کار، تو اینترنت و انجمن های خودرویی (همین سایت و سایت تیونینگ تالک!) پرس و جو کنین و یه ایده‌ی کلی از ایراد ماشین بگیرید...
4- یه مغازه‌ای چهار مغازه بالاتر از مال ما هستش که تا 6 ماه کارگر این استاد ما بوده و خودش مغازه زده...!!!! بنابراین حتمی با 5-6 تعمیر کار مشکلتون رو چک کنین...
5- اینکه یه نفر توی تعمیر رادیاتور پراید خوبه و حرفه‌ای، به این معنا نیست که میتونه رادیاتور سمند یا پژو یا پیکان شما رو هم با همون کیفیت تعمیر کنه...

ببخشید که طولانی شد.... ولی واقعا نگاه 10-12 مشتریی که اومدن و صدها هزار تومن پول خرج کردن و مشکلشون حل نشد و راننده‌ی تاکسیی که رنگش پرید و گفت به خدا پول ندارم 30 تومن بهت میدم من صبح تا شب کار میکنم برا 20 تومن و تازه مشکلم رو هم حل نکردی حتی نمیذاره خوابم ببره.... من چند روزه که دارم کار میکنم و هنوز هیچ حقوقی هم نگرفتم... هیچ انعامی نگرفتم... هیچ دروغی نگفتم... هنوز تو حروم خوری هاشون هیچ نقشی نداشتم و میخوام بزنم کنار و میخوام از این کارگاه فرار کنم...

تو رو خدا پولتون رو با سهل‌انگاری و رعایت نکردن چند مورد بالا و سایر موارد موجود که من یادم نمیاد! نریزین تو حلق این نامردا...

a6543210
15-08-2013, 10:18
.
.
.
ببخشید که طولانی شد.... ولی واقعا نگاه 10-12 مشتریی که اومدن و صدها هزار تومن پول خرج کردن و مشکلشون حل نشد و راننده‌ی تاکسیی که رنگش پرید و گفت به خدا پول ندارم 30 تومن بهت میدم من صبح تا شب کار میکنم برا 20 تومن و تازه مشکلم رو هم حل نکردی حتی نمیذاره خوابم ببره.... من چند روزه که دارم کار میکنم و هنوز هیچ حقوقی هم نگرفتم... هیچ انعامی نگرفتم... هیچ دروغی نگفتم... هنوز تو حروم خوری هاشون هیچ نقشی نداشتم و میخوام بزنم کنار و میخوام از این کارگاه فرار کنم...

تو رو خدا پولتون رو با سهل‌انگاری و رعایت نکردن چند مورد بالا و سایر موارد موجود که من یادم نمیاد! نریزین تو حلق این نامردا...
می دونم نقل قول درست نیست ...ولی...
بابت مطالب خوبتون ممنونم. این احساس مسئولیت و انساینتتون قابل ستایشه...:n12: موفق باشین.
--------------------------------
تجربه مشابه شما:
سعی کنید فنی کار باشید و سریع چیزی خراب شد ندوئید تعمیرگاه ها! خودم وسایل مثل جاروبرقی ،موتورو ماشین،کولر،آبگرمکن، پنکه و وسایل های برقی دیگه اگه خراب بشه این طور عمل می کنم:
1- سرچ خرابی وسیله تو نت و گوگل!
2- اگه آشنا داشته باشم و بچه های برق باشن ازشون تلفنی سوال می کنم!
3-کسی نباشه خودم با احتیاط باز می کنم وسیله رو و نگاه می کنم ببینم اگه از دست خودم بر اومد خودم تعمیر می کنم!
4-اگه نشد و دیدم نمی تونم درست کنم دنبال یه تعمیر کار آشنا و معتمد از دوستان می گردم تا برام درستش کنه!
5-اگه هم آفتابه خرج لیحمه و درست نمی شه یا خرج درست کردنش از نوش که یه سال حد اقل بهم بدون دردسر جواب می ده می فروشمش دست دو خریدا و نوشو می گیرم!
:n17:

skyzare
15-08-2013, 12:50
سلام .

هيچ گاه توي پيرامون محيط خود زباله نريزيم حتي پوست تخمك ......

پيامبر گرامي اسلام فرمودند :

ملعون است كسي كه كار خود را بر دوش ديگري بيندازد .....
يه لحظه فكر كنيم اگر واقعا اين حديث توي ما فرهنگ سازي مي شه چه قدر مفيد بود حداقل اش اين بود كه ديگه هيچ گاه توي خيابان و كوچه ها زباله اي نميديدم .........و چه قدر از مشكلات زندگي ما ادم ها حل ميشه . همه اش توقع داريم ديگران براي ما كاري بكنند ......

Atghia
15-08-2013, 12:59
وقتی خواستید شکلات(از این جعبه ای ها ) بگیرید و برای کسی ببرید حواستون باشه فقط به قشنگی و قیمت بالاش توجه نکنید! خوب بخونید نوشته هاشو تا بدونید چه طعم و مدلی هستش! متاسفانه علیرغم صرف هزینه زیاد یک شکلات بسیار بسیار زیبا و خوش قیمت :دی رو تهیه کردم بردم برای یک عزیزی چشمتون روز بد نبینه اینقدر بد طعم بود که خدا میدونه! شکلات با طعم بادام تلخ!!!:n22::n28:
هیچی دیگه کلی خجالت زده هم شدم:n29:

ahmad0120
16-08-2013, 14:41
تو خیابونا ول نگردید قیافتون تابلو میشه

A.N.A.P
16-08-2013, 22:39
من تجربياتي كه خودم كشف ميكنم رو توي گوشيم Save ميكنم.چند تاشون رو براتون مينويسم . مثال هايي رو هم واستون زدم همش توي زندگيم داره رخ ميده !

1-حرف زور رو تا جايي كه ميتونين قبول نكنين و كسي رو هم روز نكنين.

2- " نه " رو خيلي راحت بگين.مثلا دلتون نميخواد با يكي از دوستاتون برين بيرون ، خيلي راحت بگين نه.يا مثلا اگه كسي بهتون قليون يا سيگار تعارف كرد ، اگه نميخواين بكشين راحت بگين "‌ نه " ، باور كنين ارزششو داره !
(درضمن هيچوقت با دورغ طرف رو نـپـيـچـونـيـن !)

3- تا جايي كه ميتونين " راستگو " باشين ! حتي توي كوچيك ترين چيز ها هم سعي نكنين كه از دروغ استفاده كنين ! اگه نميخواين راستشو بگين ، دروغ نگين ! با دروغ ، اعتماد از بين ميره ! مثلا من خودم يه رفيق دارم كه از بس دروغ ميگه و تو حرفاش برزگ نمايي ميكنه ، تقريبا بيشتر حرفاشو قبول ندارم حتي حرفاي معموليشو.

4-عادت هاي بد روزمره مثل تيك هاي عصبي تون رو حواستون بهشون باشه و اونا رو شناسايي كنين. معمولا آدم وقتي يه ذره استرس و تپش قلب ميگيره ، تيك هاي عصبي مثل تكون دادن پا بيشتر خودشون رو نشون ميدن ! سعي كنين اول يه نفس عميق بكشين و بدنـتـون رو شل كنين حواستون به اون تـيـك باشه كه تكرارش نكنين ! خيلي بدرد ميخوره مخصوصا سر جلسه امتحان !

ادامه دارد ...

8nights&7days
17-08-2013, 00:43
کسایی رو مثل من رو هیییچ وقت نصیحت نکنید
منظورم اینه که شاید کسی دوست نداشته باشه شما بهش نصیحتی بکنید
منم دوست ندارم

supermax15
17-08-2013, 02:07
کسایی که الان بزرگن تو سن نوجونی از چه کاری هایی پشیمونن که انجام باید میدادن ولی ندادن

skyzare
17-08-2013, 10:31
سلام .

وقتي توي نزديكانتون كسي مريض ميشه حتما در اولين فرصت به عيادتش بريد ..... يه ادم مريض اونقدر چشمش به اين در هست كه كسي بياد عيادتش ....در ضمن يه چيزي هم براي مريض ببريد هر چند اندك باشد ......

از برخی روایات استفاده می شود كه دعا بر بالین بیمار به اجابت نزدیكتر است زیرا لطف و عنایت خاص خداوند به همراه دلهای شكسته است و مؤمن بیمار از این فضیلت برخوردار می باشد

nhybgtvfr
17-08-2013, 17:11
بعضی وقتا یه تصمیم های عجیبی میگیریم که مثلا فلان موبایلی که امروز دیدیم رو حتما هرجوری که شده بخریم(البته پول هم داریم)
پیشنهاد من اینه که هیچ وقت برای خرید هیچ چیزی عجله نکنید
خوب فکر کنید ببینید آیا اون وسیله ای که میخواین بخرین اصلا به دردتون میخوره؟آیا توی زندگیتون نقشی داره؟یا نیاز اونو احساس میکنید؟
من خیلی وقتا شده که تصمیم گرفتم یه وسیله ای رو عوض کنم و حتی پول هم آماده کرده بودم و به بازار دنبال وسیله مورد نظرم گشتم،اما یه اتفاقاتی افتاد که خرید چند روزی به تعویق افتاد و دوباره که قصد کردم به بازار برم،با خودم که فکر کردم گفتم: چه کاریه؟ مگه همون وسیله ای که دارم چشه؟ و خدا رو شکر کردم که اون موقعی که داغ بودم نخریدم :n02:
پیشنهادم اینه که حتما حداقل برای یه وسیله گرون قیمت چند روز (هرچه بیشتر بهتر)در موردش فکر و تحقیق و مشورت کنید
موفق باشید.

salar79
17-08-2013, 18:02
هر وقت از بسته های اینترنتی یا کلا هر سرویسی از اپراتور های تلفن مخصوصا ایرانسل و همراه اول استفاده کردید قبل از تموم شدنش خودتون غیر فعالش کنید چون قطعا خودش براتون تمدید
میکنه و کل شارژ تون میپره:@

Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta

a6543210
17-08-2013, 18:54
اگه دیدی که به این فکر افتادی که عیب و ایرادات خودتو اصلاح کنی مطمعن باش لطف خدا نصیبت حالت شده.

دیدم خیلی ها رو که قبل ازدواج خصوصیات اخلاقیشون رو عوض نکردن و الانم هنوز به این فکر نیستن که ایرادات خودشونو برطرف کنند.یکم فکر کن ببین فردا بچه با این خصوصیات والیدن باید بزرگ شه...یعنی آینده فرزند به راحتی با اخلاق والیدن درست می شه و والدین می شن آیینه زندگی بچه!

منظورم اینه خصوصیات بد اخلاقی خودمونو بشناسیم و اونا رو تا جایی که ممکنه از بین ببریم .

SNOW PATROL
20-08-2013, 14:42
دوستان از این به بعد تمام پست های که حاوی نقل قول ازتجربیات سایر کاربران چه در جهت تایید و چه درجهت مخالفت با ان نظر باشند
حذف خواهد شد
با تشکر از همکاری شما ..///
موضوع باز شد..

nhybgtvfr
20-08-2013, 15:43
اگه همیشه از یک سوپر مارکت خرید میکنید و با شما آشناست، هیچوقت به قیمتهای او اطمینان نکنید،مثلا نگویید این سوپر مارکت قیمتها را از بقیه جاها ارزان تر حساب میکند،ممکن است او فقط دو قلم جنس را از بقیه جاها ارزان تر حساب کند،پس دلیلی ندارد که همه اجناس را از او خرید کنید
با اینکه با یکدیگر آشنا شده اید اما باز هم همیشه درجریان قیمتها باشید
موفق باشید:n16:

nhybgtvfr
20-08-2013, 15:46
یه تجربه دیگه:
هیچوقت در این تاپیک نقل قول نگیرید،چون اگه نقل قول گرفتید مطمئن باشید که توسط مدیران حذف خواهد شد،و ضدحال خواهید خورد و از همه بدتر ممکنه تاپیک هم بسته بشه :n02:

Atghia
20-08-2013, 16:00
تجربه همچنین نشون داده پست های بی محتوا(اسپم) که صرفا بخاطر بالا بردن تعداد پست ها ارسال میشه هم پاک خواهند شد!
تجربه دیگه ی من میگه که دوستان اگر خیلی بفکر تناسب اندام هستید سعی کنید خوردن بستنی خصوصا در فصل تابستون رو به حالت کنترل شده انجام بدید :دی اگه هرروز بستنی بخورید در نهایت BMI(شاخص توده بدنی) از حالت اصلیش خارج میشه:n03::n06:

nhybgtvfr
20-08-2013, 20:18
هیچوقت به ترمز دستی های خودروهای دیفرانسیل عقب(مثل پیکان،روآ، نیسان و...) هیچوقت اطمینان نکنید،
حتی اگه تنظیم هم باشن

ziba12
20-08-2013, 21:28
مادر مثل یک فرشته میمونه :n12::n17: به خدا به خدا هیچ وقت هیچ وقت به اون بی احترامی نکنید حتی اگه حق با شما باشه .

شاهزاده خانوم
21-08-2013, 03:23
1هیچ وقت نزارید حسرت هیچ چیز رو دلتون بمونه اینکه نرفتید نکردید در حالی ک میتونستید انجامش بدید ولی غرورتون اجازه نداد ادم میتونه با ی غرور جریحه دار شده کنار بیاد اما حسرت مساله دیگه ای ه هنوز ندیدم ادمی روک تونسته باشه با حسرتاش کنار بیاد (واسه خاطر روزهای میانسالیتون میگم)

2.زندگیتون و ب هدف گره بزنید .

3. هیچوقت نترسید تمام ادم هایی ک ترسیدن باختن!

4.همیشه توانایی های خودتون رو باور داشته باشید.
,
5. برای عشق بجنگید اما گداییش نکنید ب گدا چیز باارزشی نمیدن شخصیتتون و خورد نکنید مطمینا اون کسی ک شما رو بخواد میاد دنبالتون اگه نیومد خیلی راحت بزارینش کنار چون عشق , عشق میخواد

6 در مورد شخص خودتون هیچ وقت برای ارزوهاتون سقف نزارید بجنگید واسه اهدافتون

7. هیچ وقت ب دوستاتون نهایت خوبی ونکنید ارزش ندارن

8. ب ادم های سیاست مدار اعتماد نکنید

9.پسرهایی ک از لحاظ مالی تو سطح خاصی(خیلی ثروتمند) هستند و دخترهایی ک شاید یکم از لحاظ ظاهری خاص تر(قد بلند یا زیباتر) باشند تنهاتر هستند احساس خلا بیشتری دارند شاید دلیلش این باشه ک اون ها نهایت همه چی و دیدن تهشون وک نگاه میکنی میبینی فقط دنبال دوست میگردن

10.جوری زندگی کنید ک شب با وجدان راحت بخوابید ساده نباشید اما سواستفاده هم نکنید

11. در نهایت هیچوقت با احساسات ادم ها بازی نکنید برای خودتون شخصیت قایل باشید شاید اون ادم هم برای شما شخصیت و ارزش قایل شده ک شما رو انتخاب کرده

nhybgtvfr
21-08-2013, 08:57
وقتی براتون مهمون میاد سعی کنید همیشه میزبان خوبی باشید، فقط مهمان خوبی نباشید
چون دیدم که پشت سر کسی که فقط مهمان خوبی ست زیاد حرف میزنن...

مصطفی
22-08-2013, 12:03
توی تاپیکی که عنوانش " تجربیاتی که داشتید ..... " هست سعی کنید تجربیاتتون رو مفصل توضیح بدین و با دو سه جمله تمومش نکنید و اگه تجربه شخصی خودتون باشه که دیگه خیلی بهتر میشه . یادمه اوایل تاپیک بعضی ها تجربه همون روزشون رو مینوشتن خیلی مفید بود . نمیتونم نقل قول بیارم چون احساس میکنم ناظرین محترم مثل ترینیتی توی ماتریکس کنارم وایسادن و لوله تفنگشون روی شقیقه ام هست و منتظرن تیر خلاص بزنن بهم :n02:
بعضی مواقع هم تاپیک شده بود محل سخنان بزرگان ( از ارسطو و افلاطون تا .... :n02: ) الان وضعش خیلی بهتر شده ( خدا رو شکر ! )
یه تجربه هم من بگم برای اینکه اسپم نباشه (و از تهدید به دور باشم ! ):
من یه کارمند هستم ( البت نه با 20 سال سابقه کار ! ) . همیشه توی کارم سعی کردم تا حد زیادی صادق و روراست باشم ( با ارباب رجوع و رییس و سایر همکارام ) و میدونیم که زیادی صادق و روراست بودن هم خوب نیست چون به هر حال برای اداره زندگی به کم زرنگ بودن و سیاست داشتتن حتما لازمه . بگذریم .
من یه همکار دارم که حسابی باهام خصومت داره . بی نظم هست ، از کار در رو هست و ... ولی خودش رو پیش روسا خیلی خوب جلوه میداد . ولی من پیش رییسا پاچه خواری نمیکردم ولی خب کار مردم رو هم راه مینداختم . حالا با اینکه اون سابقه کاریش یه 2 سال از من بیشتره ولی برای ترفیع توی اداره مون روسا من رو واجد دونستن . میخوام اینو بگم : همیشه خوب بودن و کار مردم رو راه انداختن یه جایی براتون مفید واقع میشه ( البت خیلی مطلق این رو که میگن تو نیکی کن و در دجله انداز و خدا دهدت باز و .... رو قبول ندارم ولی یه کمش رو قبول دارم) . کاربرای این انجمن معمولا جوونن . سعی کنیم در عین زرنگی هوای کسانی که کارشون دست شماست رو داشته باشین
توی کار آزاد باعث جلب مشتری براتون میشه و توی کار دولتی جلب روسا به شما !

Iloveu-ALL
22-08-2013, 12:34
تو ماشینتون همیشه سیم بکسل داشته باشید. ممکن یه بار ماشینتون خراب شده باشه یا ماشین یکی از آشنا هاتون خراب شده باشه و بخواهید بکسلشون کنید و موارد دیگه !

rafaelmehraban
24-08-2013, 00:31
اگر خیلی اهل مطالعه هستید و کتاب های سبک خاصی مثلا تاریخی یا جنایی یا ..... هر سبک خاص دیگه ای رو دنبال می کنید بعد از مدتی مثلا 3 یا 4 سال تقریبا تمامی نویسنده های معروف و مترجمین و سبک نگارششون در اون زمینه دستتون میاد.
به عنوان یه تجربه در مورد یک موضوع من مدت ها تحقیق می کردم که بیشتر مربوط به تاریخ و هنر توی یه دوره خاص می شد و تقریبا تمام منابع رو مطالعه کرده بودم و یه خلاصه ای ازش داشتم چند هفته پیش که رفته بودم انقلاب یه کتاب از یه نویسنده بسیار به نام و عزیز در اون زمینه دیدم و خب چون در رابطه با همین موضوع کتاب دیگری هم داشت و من خونده بودم این کتاب جدید ایشون رو هم خریدم.خلاصه از اول تا آخر کتاب رو 2 باری خوندم هرچی دقیق تر می شدم می دیدم که بسیار چرت و پرت توش گفته شده و خیلی غلط داره و تازه غلط املایی هم یه چند تایی تو کتاب داشت.خیلی برام جالب بود که توی این کتاب نویسنده حرف هایی زده بود که کاملا ناقض حرف های قبلی بود.خلاصه 2 روز پیش از طریق یکی از دوستان تونستم با ایشون ملاقات داشته باشم جالب بود که نویسنده روحشم از این کتاب جدید خبر نداشت بعد از تماس با انتشاراتی و پیگیری فهمیدیم به عنوان یه شغل جدید افرادی اسمشون رو به اسم نویسنده ها و مترجم های معروف تغییر دادن تا از این طریق کتابشون پر فروش بشه و جالبه که موسسات انتشاراتی هم از این قضیه استقبال کردن.پس اگر کتابی خریدید از یه مترجم یا نویسنده خوب و دیدید که نگارشش براتون آشنا نیست یا غلط های فاحشی داره و مخصوصا از انتشاراتی هست که اون نویسنده تا حالا با هاش کار نکرده به این شک کنید که احتمالا از این نویسنده قلابی هاست.

ببخشید که پر حرفی شد.

mahpesar
24-08-2013, 02:35
بعضی اوقات دعا می کنم :

خدایا یک راهی نشون بده .

بعدش خدا یک معجزه ای میکنه که پشتم لرزیده

و نشونی میده در زندگی که من آگاه به امورم و دارم میبینم صبور باش

دوبار باز هی نق میزنم آخه چیکار کنم الان

بعد معجزه دوم و سوم هم چند وقت بعد نشونم میده

تا ایمانت قوی باشه -

ولی من باز ناشکری میکنم

گاهی اوقات میخوام کاری کنم

خدا یک بار اخطار میده نکن

بار دوم مانعی میذاره نکن

بار سوم جلوی راهت رو میگیره گوش بده و این کارو نکن

ولی باز آدم نمیشم

تا آاخر سرم به سنگ میخوره و میگم :آه چه اشتباهی !

خدا در قران می فرماید: نشانه هایی قرار دادیم برای اهل ایمان

چشتون باز کنید-

یک درسی که خدا بهم یاد داده در زندگی قناعت ،

سعی کنید به همه چیز قانع باشید

مثل من نباشید

راضی باشید به رضای خدا

یادتون نره خدا در همین نزدیکیه

یَا أَیَّتُها النَّفسُ المُطمَئِنَّة (۲۷) إِرجعی إِلی ربِّکَ راضیةً مَرضیة(۲۸) فَادخلی فِی عِبادی(۲۹) وَادخلی جَنَّتی(۳۰)

ای جان آرام یافته (۲۷)به سوی پروردگارخویش بازگرد در حالی که تو از او خشنود و او از تو خشنود است
(۲۸)پس در میان بندگان من درآی(۲۹) ودر بهشت من داخل شو(۳۰)-سوره فجر

Atghia
24-08-2013, 14:32
سعی کنید اول هفته ها برای کار بانکی اقدام نکنید! خصوصا که همزمان با اول ماه هم بشه:n27:(امروز بیچاره شدم یعنی:n29:)
بعد ترجیحا وقتی دارید از دستگاه نوبت دهی ، نوبت میگیرید یکی اضافه بگیرید :دی یه وقتی میبینید خیلی شلوغه بعدش یک پیرزن یا پیرمردی که نشستن براشون سخته و واقعا طاقت منتظر موندن رو ندارن اون اخری که داره نوبتتون میشه تازه وارد بانک میشن اونوقت حس بسیار زیبایی خواهد بود که اون نوبت اضافه رو (ترجیحا اونی که زودتره) بهشون بدید:n12:

rafaelmehraban
26-08-2013, 00:03
سلام.
من همیشه تابستونا عاشق این هستم که از این گردو ها هست که توی آب کولی ها به صورت فالی می فروشن کنار جاده (حتما توی جاده چالوس مخصوصا دیدید ولی جاهای دیگه هم هستند.) بخرم و همونجا با نمک بخورم.یعنی از بچگی این مدل گردو رو خیلی دوست داشتم چون هم پوستشون راحت تر جدا می شه و هم یه حال دیگه داشت.هفته قبل با فامیل رفته بودیم سمت جاده یه رستوران غذا بخوریم و برگردیم منم خب طبق معمول تو راه گردو هم خریدم اونم خیلی زیاد که به همه برسه اتفاقا دختر عمه من که توی آزمایشگاه یه کارخونه کار می کنه و علوم تغذیه و آزمایشگاه خونده هم با ما بود از اونجایی که این گردو ها آبشون (همون آب زرد رنگی که توی شیشه ها می بینیم) طوری هست که هم پوست گردو خیلی راحت تر کنده می شه هم نسبت به آب نمکی که تو خونه خودمون درست می کنیم خیلی بهتر گردو رو تازه نگه می داره بهش گفتم یه تست کنه ببینه به جز نمک چیه توش؟(البته قطعا باید بخشی از اون رنگ زرد به خاطر رنگ خود گردو باشه)که خونه خودم هم که گردو پاک می کنم بتونم همون طوری در بیارم.اتفاقا این سوال رو از چندتا از این کولی ها هم کرده بودم ولی همه گفته بودن که نمکه خالیه.خلاصه دختر عمه جان پس از تست کردن زنگ زد و گفت که اون ترکیبات جادویی شامل ادرار هست که چون توی ادرار آمونیاک(یا یه همچین چیزی) هست باعث میشه پوست گردو هم راحت تر کنده بشه و هم تازه تر بمونه.
خلاصه از همون لحظه که بهم زنگ زده تا الان حال تهوع دارم. شما هم حواستون باشه که دیگه طرف این گردو فروش های کولی و به اصطلاح گردوی فالی نرید.

Йeda
26-08-2013, 15:36
سلام دوستان

یه تجربه در مورد انتخاب واحد:

برای انتخاب واحد همیشه آماده باشید و حتی زمانی که دارید انتخاب می کنید لباس پوشیده و حاضر باشید خیلی مواقع بعضی سایت های دانشگاه ها با مشکل مواجه میشند و یا میبینید پروفایلتون بسته ست و یا...

مخصوصا تابستون زمان انتخاب واحد رو هیچ وقت نسپارید تا دوستاتون بهتون خبر بدند چون گاهی به امید دوستاتون پیش میاد سفر برید بعد میبینید از انتخاب واحد جا می مونید یا درسی دچار مشکل میشه

که باید خودتون به دانشگاه مراجعه کنید و اگه کار رو به دوستتون بسپارید ممکنه حتی واحد و یا ساعتش رو اشتباهی انتخاب کنه و بعد هم نتونید تغییرش بدید.

برای خودم پیش اومده دوستم ساعت درس رو اشتباهی برداشته بود و موقع حذف و اضافه تمام ساعت هاش پر شده بود استاد گرامی هم کوتاه نیومدن و مجبور شدم حذفش کنم وحتی یه بار به امید
دوستام سفری پیش اومد و به کل جا از انتخاب واحد جا موندم. :n23:

موفق باشـــید:n01:

amir.orc
27-08-2013, 00:34
من همیشه رو برند خاصی از نوشابه تعصب داشتم و بقیه مارک ها رو آشغال می دونستم تا این که از حدود 6 ماه پیش متوجه شدم کیفیتش تغییر کرده.خلاصه چند روز پیش خواهرزادم می خواست بره از طرف مدرسه(کلاس های تابستونی) به یکی از کارخانه های نوشابه خوشبختانه یه همراه هم اجازه داشتن ببرن چون خانوادش درگیر بودن و منم علاقه مند بودم رفتم.جالب بود شرکت نوشابه سازی x شیشه های نوشابه y رو پر می کرد که من طرفدارش بودم جالب بود پرسیدم مگر شما نباید فقط مارک تولیدی خودتون رو بچسبونید رو شیشه؟ بهم جواب دادن به خاطر هزینه حمل و نقل برای اون شرکت به صرفه بود که ما براشون تولید رو انجام بدیم.
جالبه که یه دوغ معروف هم هست که شرکتش فقط دوغ می زنه بازم اون دوغ رو همین کارخونه x پر می کرد.
خلاصه برای خرید نوشیدنی زیاد تعصبی نباشید که مثلا من عاشقx کولا یا z کولا یا .... هستم هرچی داشتن بخرید چون دیگه مثل قدیما لزوما برند x رو شرکت x پر نمی کنه.ممکنه y یا z یا .... پر کرده باشه .

hamid_diablo
27-08-2013, 19:13
یکی از اوفام ما متاسفانه بچه دار نمشن...الان نزدیک 8 ساله که ازدواج کردن...برای درمانشون هم خیلی تلاش کردن اما مثل اینکه خبری از بچه نیست...اقوام بهشون پیشنهاد دادن که میتونن از پرورشگاه بچه بیارن اما قبول نمیکنن...چند وقت پیش همین زوج خونه ما دعوت بودن...فامیلهای دیگمون هم بودن...یکی از فامیلامون تازه صاحب دوقلو شده...اون روز همه این دوقلو رو ناز و نوازش میدادن و کلی ذوق میکردن...بعد از مهمونی وقتی که همین خانمه که بچه نداره داشتن میرفتن ا بغض به مادرم گفت خوش به حال اونا که 2 تا بچه دارن...بنده خدا خیلی اون شب به نظرم ناراحت شد...

به نظرم بهتره جلوی کسانی که فرزند ندارن زیاد با بچه کوچیکا بازی نکنیم...

Atghia
29-08-2013, 23:09
خوب بودن ، انسانیت و حس ترحم درسته که صفات بسیار پسندیده ای هستند اما مثل هرچیز دیگه ای حد و مرز دارند!
گاهی وقتها نباید به هرقیمتی خوب بود! مثلا در یک رابطه عاطفی هرگز از سر دلسوزی و ترحم با طرفتون ادامه ارتباط نداشته باشید(منظورم فقط جنس مخالف نیست)
من ترحم کردم نهایتا خیری ندیدم که هیچ بدجوری هم متضرر شدم!
خلاصه کلام اینکه هرچیزی به اندازش خوبه حتی ویژگی های خوب!

Atghia
31-08-2013, 22:55
نزدیک تخت خوابتون یک شیشه عطری که خیلی دوستش دارید بگذارید صبح که از خواب بیدار شدید اولین کاری که میکنید چند دقیقه استشمامش کنید:n02: بسیار در روحیتون تاثیرگذار خواهد بود .باور ندارید؟ امتحان کنید:n09::n06:

ziba12
01-09-2013, 14:36
یک تجربه طلایی اما تلخ !

راستش قضیه از امروز صبح شروع شد. رفتم فروشگاهی یک جنسی بخرم . قیمتش رو گفت 50 هزارتومان . خب منم از بس مغازه شلوغ بود و دستم به فروشنده نمیرسید یک چک پول 50 هزارتومنی

دادم به یه اقایی که اونم اومده بود خرید کنه و کمی به فروشنده از من نزدیک تر بود تا پول رو به فروشنده بده . همین لحظه داشتم اون جنسی که خریدم میدیدم بعد اومدم بیرون . فروشنده گفت هی خانم ببخشید ها پولش رو پرداخت نکردید . منم گفتم دادم به این اقا

که بهتون بده یک دفعه دیدم اقا ناپدید شده ........ و دزدیدن پول همانا .........مجبور شدم دوباره یک 50 هزارتومنی به فروشنده بدم .

الانم انقدر ناراحتم ......:n03: :n14: خدا لعنتش کنه . دیگه بعضی ها رحم و مروت ندارن .:n03:

همیشه برای خرید یا ... پول رو اخر حساب کنید و با دست خودتون به فروشنده بدین . و به کسی ندین تا به فروشنده یا طرف بده .

nhybgtvfr
01-09-2013, 18:51
یه تجربه دیگه شبیه تجربه ziba12:
یه روز رفتیم واسه خرید یه جفت لاستیک خودرو به یه فروشگاهی
قیمتشو پرسیدیم و به توافق رسیدیم، پولو دادیم و گفتیم یه جفت بیار،اونم از مغازه رفت بیرون،گفت میرم از انبار بیارم...
دیگه بقیشو خودتون حدس بزنید چی میخوام بگم ...
(البته این قضیه خدا رو شکر به خیر گذشت،اما تجربش موند)

Atghia
02-09-2013, 12:25
دوستان اینجا تاپیک نصیحت گویی نیست! توجه کنید تجربیاتی که خودتون اون رو گذروندید
اگر بنا به توصیه های ایمنی باشه میشه پست های بیشماری از بایدها و نبایدها ارسال کرد
برای بیان دیدگاهها میتونید از تاپیک های موجود در زمینه های مورد صحبتتون استفاده کنید و یا در صورت تمایل تاپیک جدید ایجاد کنید
ممنون از توجهتون

Atghia
04-09-2013, 19:57
تجربه اول اینکه به پروفایل بعضی از دوستان هنرمند و هنردوست انجمن حتما سر بزنید :دی چون بعضا آهنگها و والپیپرهای بسیار زیبایی یافت میشه به شخصه خیلی بهره بردم و میبرم:n12:

تجربه بعدی اینکه بعضی از ادمها هستند که همیشه باید جوری باهاشون برخورد کنید که جرات نکنن پاشون رو از گلیمشون درازتر کنند این ادمها خصلتشون اینه که کوچکترین کوتاه اومدنی از شما ببینن بدجوری طلبکار میشن ازتون! پس محکم باشید:n01:(اینو در چند مورد به عینه دیدم)

8nights&7days
05-09-2013, 00:50
یه ضرب المثل هست که میگه: خواستن توانستن است!!!( می دونم فکر می کنید بی ربط بود)
ولی... واقعا بهش رسیدم. تونستم تو 5 سال بدون 1 ثانیه با مربی کار کردن بتونم رو دستام راه برم. و یه جورایی به خودم افتخار می کنم.
شما و هر کس دیگه ای می تونه فقط به توانایی هایی که دارید ایمان داشته باشید و هیچ وقت نا امید نشید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله!!!! همه می تونن
البته این بیشتر نصیحت بود تا تجربه!
اما تجربه ای که من تو دوران تحصیل گرفتم اینا بودن!:
1- با معلمت در نیفت بد می خوری زمین
2- از درس قافل نمون

skyzare
05-09-2013, 07:00
سلام .

چرا ما ادم ها عيب هايي كه در ديگران مي بينيم رو به همه مي گيم بجز خودش ! خوب عيبي رو مي بيبنم اول به خودش بگيم .

به صورت اتفاقي عيبي رو درون خودم از يكي شنيدم كه داشت براي ديگري تعريف ميكرد اما به خودم هم هرگز نگفت ....ناراحت شدم چرا به خودم نمياد بگه و ميري به ديگري ميگه ...

payam
05-09-2013, 07:40
سعی کنید خط خوبی داشته باشید ! چه جاهایی که معجزه نمیکنه..

a6543210
06-09-2013, 16:48
قدیمی ها یه حرف خوب دارن می گن: دلت قُرس باشه!(محکم باش)
بعضی موقع تنها هم شده برو سمت هدف هات...! حتی یک نفر هم ازت حمایت نکنه!

شاهزاده خانوم
10-09-2013, 17:29
وقتی درس میخونید نکات مهم و نت برداری کنیدچون اگه مطالب حجم ش زیاد باشه از یادتون میره شاید وقتتون و بگیره اما وقتی به ی چکیده نیاز داشتید خیلی سریع میتونید مرور کنید

Atghia
10-09-2013, 18:07
وقتی چیزی بهتون میسپارن و قراره کاری انجام بدید نگذارید بمونه برای بعد که فراموشتون بشه سعی کنید اولین فرصت انجام بدید من شخصا چندین بار فراموش کردم و بدقول شدم:n03:

ahmad0120
10-09-2013, 21:10
هر چیزی که گرونه لزوما چیز خوبی هم نیست (بیشتر در مورد لباس و کفش و... منظورم هست) (یه وقتایی خدا تومن پول میدی و جنس آشغال بهت میندازند و یوقتایی جنس عالی رو مفت (قیمت مناسب) میخری!!! )

Atusa 021
10-09-2013, 21:25
بچه ها این پیرمرد یا پیرزن هایی که تو اتوبوس و مترو و ... آدمو گیر میارند شروع میکنند به حرف زدن ;
اولا که نذارید زیاد بهتون نزدیک بشن و هوای وسایلتون و جیب و ... داشته باشید
دوما اگه نمیخواید باهاشون هم صحبت بشید یکاری نکنید که دلشون بشکنه شاید کسی رو ندارند که باهاشون حرف بزنند دنبال یه هم صحبت هستند ، یجوری محترمانه برید کنار .
سوما اگه دید واقعا حرف خوبی دارند میزنند خوب گوش کنید مگه چقدر میخوان صحبت کنند فوقش 5 دقیقه بعدش دیگه همون حرفا تکرار میشه اونوقت برید کنار .
:n16:

malkemid
14-09-2013, 14:50
آقایون هیچوقت برای دست دادن به خانومها پیشقدم نشید. اگه با این موضوع اوکی باشن خودشون دستشونو میارن جلو. ممکنه اوکی نباشن و دست ندن باهاتون خیط شید! شایدم طرف معذب شه و به اجبار باهاتون دست بده که بازم خوب نیس. پس تصمیمش رو به خانومها واگذار کنید:n06:

mojtaba2321
14-09-2013, 17:27
همیشه قیمت به روز چند تا هتل توی شهرتون رو بدونید تا وقتی یکی ازتون خواست نگید ما چون خودمون استفاده نکردیم قیمتشو نمیدونیم.

Rhodes
14-09-2013, 20:32
دوستان یه تجربه جدید : اگر دندونتون خون میومد بند نمیومد چای کیسه ای بردارید دم کنید بزارید خنک بشه.حود کیسه رو بزارید جای گاز استریل بند میاد !

s_paliz
14-09-2013, 21:01
هروقت امتحان کتاب باز یا open book داشتید اول شروع کنید سوالات رو به خاطر سپردن بعد کتاب رو ورق بزنید و جوابها رو پیدا کنید

Behroooz
15-09-2013, 17:35
در هر شغل و حرفه اي كه هستيد سعي كنيد بهترين باشيد
خيلي زشته كه يك كارمند در استانه بازنشستگي كارهاي ساده رو بلد نباشه و از كارمند جواني مثل من بپرسه . مخصوصا در محلي مثل بانك ....