مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
CRIS Joon CR7
27-04-2012, 10:17
همیشه سعی کنیم کاری رو که میدونیم درسته انجام بدیم یعنی کاری رو انجام ندیم که بعدش بخوایم از کسی معذرت خواهی کنیم و شرمنده بشیم...:11:
............
هیچوقت با کسی دوست نشیم که راز بقیه رو واسه شما برملا میکنه چون مطمئن باشید راز شما رو هم واسه بقیه میره فاش میکنه:18:
..
پ.ن: البته این آخری حدیث بود پا منبری یادم مونده بود:31:
بی باک بی بال
27-04-2012, 15:24
وقتی گوشی رو حالت بلندگو قرار میدهید حتما به شخصی که آنطرف خط هست اطلاع دهید.
بعضی مواقع خیلی گند کاریها اتفاق می افته :31:
milad_gta
27-04-2012, 15:46
اکثر گوشی ها این قابلیت رو دارند که رو قسمت های مختلف رمز بشه گذاشت ، اگر نداشته باشند هم میشه با یک برنامه به راحتی اینکار رو کرد ، سعی کنید رو قسمت های شخصی مثل لیست تلفن ، تماس های اخیر و فایل های شخصی ( مثل تصاویر و ... ) همیشه رمز بزارید .
خیلی وقتها افرادی که فکرش رو هم نمیتونید کنید ، ممکنه بهتون خیانت کنند ، از طرفی من که دوست ندارم وقتی گوشیم رو میدم کسی یک تماس بگیره کل لیست تلفن هام تو دستش باشه ;)
اگر بتونید اطلاعات شخصیتون رو Crypt کنید که عالی میشه دیگه تو سیستم دیگه هم نمیتونند بهش دست پیدا کنند .
mosi_alfa
27-04-2012, 17:03
درسته که باز کردن در نوشابه قوطی ای و رانی ... با صدای زیاد لذت خاصی داره اما توصیه میکنم یک دستمال کاغذی رو درش بذارید بعد بازش کنید،مخصوصا جا های شلوغ، به بور شدنش نمی ارزه.
malkemid
27-04-2012, 23:31
پاکت نامه رو حتما از بالا باز کنید...من امروز اومدم پاکت رو از کنارش پاره کنم و بازش کنم...تو پاکته پول بود همراه پاکت یکم از پول رو هم پاره کردم !:دی
parinaz571
28-04-2012, 11:00
یک تجربه که بیشتر به درد خانوما می خوره شاید به درد اقایونم بخوره!
اوایل بهمن ماه در اوج بی پولی چون کرم دور چشمم داشت تموم میشد رفتم یکی دیگه خریدم . ترسیدم یکهو جنگی چیزی بشه کرم دورچشم من نایاب بشه! الان 8 اردیبهشت هنوز اون کرم من تموم نشده و کرمی که نو خریده بودم بدونه استفاده مونده.
نتیجه اخلاقی : تا یک چیزی که مربوط به زیبایی و مد میشه کاملا تموم نشده یکی دیگه نخرید. (این تجربه در مورد دارو و مواد مصرفی ضروریتون نیست)
Pessimist
28-04-2012, 13:23
سلام بچه ها
1-همیشه سعی کنید به آدم های اطرافتون کمک کنید تا جایی که امکانش هست هم از لحاظ انسانی و هم اینکه بالاخره اونا هم یه روزی به دردتون میخورن هیچوقت نگید من کارم لنگ فلانی نمیشه این حرف کاملا اشتباهه اینا رو بر حسب تجربه دارم میگم!
2-هیچوقت از روی ظاهر کسی قضاوت نکنید این حرف خیلی کلیشه ای شده اما تکرار کردنش ضرری نداره خیلی ها از روی ظاهر افراد قضاوت میکنن که واقعا کار درستی نیست.تو محله ما یه مردی بود که چهره بر افروخته ای داشت و همه وقتی ظاهرش رو میدیدن میگفتن شاید آدم بدی باشه اما یه روز یه موتوری پسرش رو زیر گرفت و جانش رو از دست داد اما با کمال تعجب دیدیدم این اقا حتی شکایت هم نکرد و موتورسوار رو بخشید چون میدونست عمدا این کار رو نکرده.این کارش رو من خیلی تاثیر گذاشت!
3-چه بخواهید چه نخواهید اتفاق بد تو زندگیتون میوفته پس بهترین کار اینه که خودتون رو همیشه برای اتفاقات پیش بینی نشده آماده نگه دارید.
4-تو شوخی کردن هیچوقت از الفاظ زشت استفاده نکنید یه جمله ای شنیدم که میگفت پشت این مدل شوخی ها حقیقتی تلخ نهفته واقعا هم حقیقت داره.من بعضی ها رو دیدم که به همدیگه ناسزا میگن بعد میگن شوخیه این جور آدم ها معمولا زیاد رابطه هاشون با همدیگه صمیمی نمیشه!
5-همیشه از واژه تنبلی نفرت داشته باشید تنبلی به عنوان یه گناه بزرگ شناخته میشه و اگه بتونید نفرت خودتون رو از این واژه بیشتر کنید روند زندگیتون بهتر میشه!
alijigari
28-04-2012, 14:02
وقتی با کارت خرید میکنید سعی کنید مبلغ خرید را خودتون بزنید که یک بار بجای 30/000 تومان 300/000 نزنه
من چند روز پیش با کارت خرید کردم و اخر خرید اصلا به رسید بانکی نگاه نکردم -بعد از طریق اینترنت حساب چک کردم و دیدم طرف صفر اضافه زده بود -اول رفتم پیشش قبول نکرده مجبور شدم پرینت حساب بگیرم تا قبول کنه !
caca_caca888
28-04-2012, 21:10
@alijigari
منم الان اومدم همینو بگم که:دی
ایراد نداره برای تاکید بیشتر منم میگم! واسه این که یکی نشه داستانشو میگم!
من امروز 5 تومن ساندویچ خوردم. قرار شد صاحب مغازه 10 تومن بکشه که 5 تومن بهم برگردونه...
قبضو داد رفتم نشستم رو صندلی بعد همینطوری نگاه کردم دیدم زده 7 تومن!... منم رفتم مثل بچه خوبا 3 تومن بهش برگردوندم:دی
بعد دوباره نشستم سر جام... یهو دیدم . Oo! این که 7 تومن نیست! بیچاره حواسش نبوده 70 تومن کشیده بوده!!! بیچاره:دی
اشتباهشم این بود که جای 1 زده بود 7! دقت کرده باشین شماره های ماشین حساب برعکسه کیبرده! احتمالا واسه این اشتباه کرده بوده...
کلا میگم حواستون باشه اونی که داره پول میده شمایید...
همیشه موقع عصبانیت خودتون رو کنترل کنید و سعی کنید به هر نحوی که خاص خودتون هست خونسرد بمونید و اگه طرفتون یکی از آشناهاتون هست باهاش صحبت کنید یا بزارید برا چند ساعت بعد و اگه شرایط زمونه هست دنبال یه راه حل منطقی باشید
CRIS Joon CR7
28-04-2012, 23:03
بچه ها امشب رفته بودم یه مهمونی خیلی خیلی رسمی و بابام مثل همیشه مراقب بود من سوتی چیزی ندم
خوشبختانه خوب بود تا وقتی که میخواستن شام بیارن موقع شام کشیدن من جو گیر شدم یه کوهی غذا کشیدم:18:
اون جا جو طوری بود که باید مثل آدمی که عصا قورت داده میشستی ولی من:31:
خلاصه به هر بدبختی بود ما این بشقاب ( که چه عرض کنم دیس بود برا خودش:31:) خوردیم ولی ...
هر وقت میخواید غذا بکشید هر چقدر که فکر میکنید میخورید بکشید:11:
essi4300
28-04-2012, 23:15
بعضی وقت ها یک دروغ میگی، هی میای درستش کنی، دروغ بعدی.
اینقدر که آخر سر میبنی توی یک مُرداب داری دست و پا میزنی.
ای کاش هیچ وقت اولین دروغ رو نمیگفتم تا امروز به این وضع بیوفتم.
درسته توی سنی فهمیدم که میتونه برای آینده ام درس عبرت باشه، اما کاری کردم که اعتماد خیلی هارو از دست دادم، هیچ راهی هم برای جبران نیست.
شدم مثل چوپان دروغگو که معلوم نیست سرنوشتش چی میشه !!!!
همه فقط میگن برو.
hamid_diablo
28-04-2012, 23:27
وقتی میرید رستوران یا هر جای دیگه که غذا میل کنید قبل از استفاده از نمکدون امتحانش کنید که درش باز نباشه
وقتی رستوران میرید قیمت غذا از اون چیزی که تو منو نوشته همیشه بیشتره!!! چرا؟؟؟ چون سالاد و سبزی و نوشابه و دوغ و ...بهش اضافه میشه
به عواقب محبت بیش از حد خیلی توجه کنید ! واقعا باید با محبت بود ولی نه همیشه و همه جا و مخصوصا به هر شخصی بیش از حدش ..
K!ng of th3 K!ngs
29-04-2012, 15:31
هر جایی پست میدید،توی هر انجمنی،توی هر فرومی اول به قوانین توجه کنید.چون باعث میشه که اختار بگیرید!
هیچ وقت سر حق و حقوق مردم کوتاه نیاید. حتی اگه فحش بخورید...
همین امروز بحثی بود توی اداره که اگر من بدون اطلاع تائید می کردم، حق 130 نفر تضییع می شد!!
بنابراین برای طرح دو هفته وقت خواستم تا خرابکاری دیگران رو درست کنم و نذارم حق و ناحق بشه..
هر چند باعث شد با رئیسم درگیر شم ولی خیلی خوشحالم چون اون دنیا یقمو دیگه نمیگیرن که چرا حق الناس رو رعایت نکردی...
JoWkErsSs
29-04-2012, 17:56
هیچوقت نگذارید کسی بهتون زور بگه ! چون عادت میکنه و دوباره این کار رو ادامه میده .... نا رضایتی خودتون رو از همون اول نشون بدید !
هرکسی ! هرکجا که میخواد باشه !
hamid_diablo
29-04-2012, 18:21
زیاد حرص کارهای احمقانه دیگران رو نخورید!!
Alireza SM
30-04-2012, 15:10
با کسایی که به حریم خصوصی دیگران اهمیت نمیدن بحث های خصوصی نکنین.
همینطور با کسایی که به حریم خصوصی خودشون اهمیت نمیدن.
مخصوصا مورد دوم؛ اینجور آدما همیشه گوشی موبایلشون دست بقیست و دارن SMS و تماس هاش رو نگاه میکنن و پسورد ایمیل و فیس بوک و ... رو هم به خیلی ها میدن و شما اگه باهاش حرف های خصوصیتون رو زده باشین بقیه هم بدون اجازه شما وارد حریم خصوصیتون میشن .
caca_caca888
30-04-2012, 17:25
حواستون باشه زیرآبتونو نزنن
دیگه نمیدونم چطوری؟!! ولی فکر نمیکردم اینهمه حرف پشتم باشههه
hamid_diablo
30-04-2012, 19:34
سعی کنید از کسانی مشورت بگیرید که تو اون زمینه ای که میخواید مشورت بگیرید تخصص و تجربه داشته یاشند..نه اینهایی که میگن اگه فلان کار رو کنی شاید به نتیجه برسی اینطوری سردرگم میشید
AMIR REZAs
30-04-2012, 19:58
هیچ وقت با حرفای دیگران اعتماد به نفستون رو از دست ندید - خیلی ها دوست دارن شما رو تخریب کنن تا اعتماد به نفس خودشون افزایش پیدا کنه...
خیلی زود از رفتار دیگران تاثیر نگیرید - اکثرا در این مواقع هم رنگ جماعت بودن موجب نابودی کردار صحیح شما میشه.
Mohammad Yek110
30-04-2012, 20:11
سعی کن همیشه با آدمای خوب دوستی کنی
دوست بد تاثیرشو توی تو میذاره و اون خصوصیاتو تا آخر عمرت داری
----------------------------------
خندوندن دیگران خوبه ولی نه بیش از حدش
شاد کردن دیگران هم به اندازه
کار خوبیه ولی بیش از حدش به حرفایی که پشت سرت می زنن نمی ارزه
---------------------------------
پشت سر هیچکس حرف نزن
اگه حرف پشت سرت باشه می فهمی علاوه بر گناه کبیره ای که میکنی،چقد اونی که پشت سرش حرف زدی رو توی فشار روانی قرار دادی
--------------------------------
shahinfarasystem
30-04-2012, 21:12
اگر جنسی رو برای تعمیر میبرید تعمیرگاه
موقع تحویلش همون جا قبل از تصفیه حساب و ترک تعمیرگاه قشنگ تستش کنید
چند بار با وسواس امتحان کنید که مطمئن بشید عیبش رفع شده
بعد از اون پولش رو حساب کنید
shahinfarasystem
30-04-2012, 21:21
سعی کنید از کسانی مشورت بگیرید که تو اون زمینه ای که میخواید مشورت بگیرید تخصص و تجربه داشته یاشند..نه اینهایی که میگن اگه فلان کار رو کنی شاید به نتیجه برسی اینطوری سردرگم میشید
بعضیا تو مشورت دادن فقط میخوان یه چیزی گفته باشند
حواستون به این آدما باشه
خیلی وقتا اون اصلا حواسش نیست یا واسش مهم نیست کار شما چقدر مهمه همینجور یه چیزی میگه که گفته باشه
SIMON137
01-05-2012, 06:37
1. هیچ وقت همه پولتونو خرج نکنید
2. هیچ وقت همه پول تون رو توی یک حساب ، یک جیب ، یک کارت یا ... نذارید ، همیشه تقسیمش کنید و پشتیبان داشته باشید و ترجیحا جای پشتیبان با بقیه متفاوت باشه که اگه به هر دلیلی برای یکیش مشکلی پیش اومد مشکل جدی براتون ایجاد نکنه
اصل کارت های مهم مثل گواهینامه و ... رو که نیاز به حمل روزانشون دارید هیچ وقت حمل نکنید ، به عکاسی برید و ازشون کپی تهیه کنید و اونو همراه داشته باشید
essi4300
02-05-2012, 09:40
نباید از هرکسی به خاطر هر خطایی عذر خواهی کرد.
بعضی وقت ها یک اشتباهی رو در حق کسی انجام میدی و میری ازش عذرخواهی میکنی، اما همین رو بهانه ضعفت میگیرن و مدام به روت میارن و تمسخر و توهین میکنند.
من موندم بعضی آدم ها چقدر میتونن بی معرفت باشن که کسی خودش رو کوچک هم میکنه و میگه ببخشید اونم برای یک اشتباه ساده، مدام توی سرش میزنند و تحقیرش میکنند.
rezarrrr
02-05-2012, 10:01
هر لحظه ممکنه بهترین دوستت بزرگترین دشمنت بشه پس رازهات روو پیش خودت نگه دار
babakiyan
02-05-2012, 11:29
به قول پائولوکوئلیو که میگه:
"همه چیز تنها یه چیز است .
و هنگامی که آرزوی چیزی را داری ،
سراسر کیهان همدست می شود تا بتوانی این آرزو را تحقق بخشی"
پس هر وقت به هدفت ایمان داشتی و براش تلاش کنی حتما به آن خواهی رسید
hamid_diablo
02-05-2012, 14:20
سعی کنید تو شروع رابطه هانون همه چیز اول نگید.بگذارید زمان بگذره و بعدا بعضی از مسائل رو بازگو کنید
در ضمن همیشه اوایل رابطتون کم حرف باشید و بیشتر گوش کنید تا بتونید طرف مقابل رو به خوبی بشناسید
LittLe_BeAr
03-05-2012, 16:29
درد دلهایت را به هیچکس نگو...
چون یاد میگیرند ؛ چگونه دلت را به درد آورند ...!
Ice Pain
03-05-2012, 16:39
وقتی یه دوستی، آشنایی، قومی، چیزی ... داری که هر موقع که میبینی باهاش هر گونه بحثی میکنی اون هیچ وقت با تو موافق نیست و هیچ جوری هم قانع نمیشه و فقط فکر میکنه خودش عقل کله و میفهمه و بس .... با اینجور آدما اصلا رفاقت نکن ... چون اعصابت داغون میشه ! کلا با کسی که باهاش حال نمیکنی رفاقتتو قطع کن . تاثیر خیلی خوبی خواهد داشت : )
essi4300
03-05-2012, 17:58
نیمی از جهان، افرادی هستند که چیزی برای گفتن دارند و نمی توانند بگویند.
و نیم دیگر افرادی هستند که چیزی برای گفتن ندارند ولی همیشه حرف میزنند.
اگر چیزی برای گفتن دارین حتما بگین،نترسین، بعدا حسرتش رو میخورین که چرا میتوانستم بگم و نگفتم.
برعکسش هم هست، بعضی وقت ها هیچی نداریم، اما میخواهیم بگیم همه چیز داریم، با حرف زدن بدتر کارو خراب میکنیم.
8nights&7days
03-05-2012, 18:22
انگلیسی خیلی بدرد می خوره حتی توی ایران
8nights&7days
04-05-2012, 20:23
هر کشوری،هر سایتی،هر فرومی،هر وبلاگی ووووو.......
یک قوانین و یک آداب و رسومی داره.به این قوانین توجه کنید.
-------------
برای خودتون شخصیت قائل بشید
حودتون رو در موقع عصبانیت کنترل کنید
Alireza SM
04-05-2012, 22:54
در مورد آدمای زبون نفهم یه چندتا نکته رو میخوام اشاره کنم. یعنی آدمایی که هرچی باهاشون سنگین میشی و غیرمسقیم حرف میزنی و ... باز هم پر رو بازی میکنن و رفتاری که شما دوست ندارین رو انجام میدن و چاره ای نمیمونه جز اینکه بهشون مستقیما اخطار بدین و بگین که از فلان رفتارش خوشتون نمیاد!
وقتی مجبور میشین رک به کسی بگین که مثلا در کار من دخالت کن؛ سعی کنین غیر مستقیم و رک بگین یعنی بین که : من به خودم اجازه نمیدم در مورد کار تو دخالت کنم. اگه لحنتون جدی و موثر باشه اینجوری طرف کاملا موضوع رو میگیره و میفهمه که دلتون نمیخواد در کارتون دخالت کنه .
این رو هم اضافه کنم که هرچی کمتر با این آدما ارتباط داشته باشین بهتره. کسایی که به اینجور آدما رو میدن هم همینطور.
SIMON137
05-05-2012, 16:59
قبل از زدن هر حرفی یا انجام قطعی هر کاری ، یه مکث چند لحظه ای بکنید ، احتمال اینکه حرفتون رو بخورید یا منصرف بشید زیاده ... !
هر وقت تصمیمی گرفتید کاری انجام بدید نرید به همه بگید. آخه تو کارتون نه میاد. (یعنی کارتون انجام نمیشه)
من شدیدا به این موضوع اعتقاد دارم
سعی کنید کنجکاویتون رو کنترل کنید .....واقعا کار دست آدم میده ....مواظب باشید !:20:
parinaz571
06-05-2012, 21:04
آدمهايي كه پايداري رفتاري ندارن زياد جالب نيستن. فاصله مجاز رو رعایت کنید تا بعدا که ازشون ضربه خوردید زیاد خودتونو ملامت نکنید.
الف) توی مسافرت همیشه این موارد همرات باشن:
1- دمپایی
2- نخ و سوزن
3- انبردست
4- تکه پارچه یا لنگ :دی
5- گیره
6- رادیو
ب) هیچ موقع توی سربالایی با سرعت نرو، تا به جلو مسلط باشی...
ج) هرکی رو دیدی فضوله اذیتش کن، به حدی که خودش کم بیاره !!
د) همیشه یه آشنا که یا شارژ کارت داره یا توی خطش همیشه هست داشته باش، مواقع ضروری هست که دسترسی به مغازه و اینترنت و .... نداری و کارت فقط با یک ستاره 150 حل میشه ...
CRIS Joon CR7
07-05-2012, 09:11
درسته گفتن هنگام گذشتن از خیابون اول به چپ نگاه کنید بعد رسیدید وسط خیابون به راست نگاه کنید و عبور کنید ولی شما این رو همه ی کاری که باید بکنیم ندونید:
برای گذشتن از خیابون به چپ نگاه کردید همونجا به راست هم نگاه کنید و رسیدید وسط خیابون به راست نگاه کردید سریعا به چپ هم نگاه کنید چون خیلی از راننده ها شاید ایران رو با بعضی از کشور های اروپایی اشتباه بگیرن و چپکی بیان:31:
(خودم تجربه کردم و متاسفانه ماشینش بهم نخورد وگرنه یه پول خوبی ازش میگرفتم:27:)
SIMON137
07-05-2012, 12:12
وقتی شما نمی تونید راز خودتون رو تو دلتون نگه دارید و اونو به کسی میگید ، انتظار نداشته باشید کسی که رازتون رو بهش گفتید ، اونو حفظ کنه و به کسی نگه ... ، یه وقتی چشمتون رو باز می کنید می بینید همه رازتون رو می دونن و به روتون نمیارن ، در محاصره دانایان هستید و این خیلی بده ! ، تا وقتی راز رو نگفتید راز اسیر شماست ، وقتی گفتید ، شما اسیرش هستید!!!
Alireza SM
07-05-2012, 15:00
وقتی میبینین کسی حرف غلطی میزنه و ایمان داره که درسته؛ اصلا باهاش وارد بحث نشین حتی برای بار اول !
تنها چیزی که امکانش هست اینه که وقت و اعصابتون بیخودی هدر بره
8nights&7days
07-05-2012, 22:08
هیچ وقت توی دعوا وارد نشین برای جدا شدن!
چون خودتون زخمی می شید
1 : به هيچ كس باج نديد چون بقيه با باج گرفتن ازتون عادت ميكنن.
2: با آدم مغرور رفاقت نكنيد اينطور افراد اصلا معني رفاقت رو نميفهمند.
3: كسي كه راز ديگران رو براي شما ميگه مطمئن باشين راز شما رو هم براي ديگران ميگه.
4: كسي كه هي چپ و راست تحويلتون ميگيره مطمئنن دوستتون نيست.
hamid_diablo
08-05-2012, 14:12
کسی که هیچ وقت اشتباه نمی کند هیچ وقت هم چیز جدید یاد نمی گیرد
پس سعی کنید خودتون رو بسخودی از شکست نترسونید که همین شکستها پله ای میشه برای موفقیتهای بزرگ
8nights&7days
09-05-2012, 15:13
همیشه وقت برای تفریح توی درساتون بزارید.(منظورم استراحت نیست)بازی با کامپیوتر،دوچرخه سواری و...
یه تجربه که به تلخی بهش رسیدم :
ترو خدا توی رابطه های دوستی با جنس مخالف وارد نشید اگه هم وارد شدید بدونید هدفتون چیه ، آیا واقعا میخواید ازدواج کنید باهاش ؟
از قبل همه چیز را مشخص کنید
زود هم دل نبندید که اگه اون رابطه بهم خورد بخدا داغون میشید
مثل الان خود من
خیلی تلخ بود برام این تجربه
hosein_a
11-05-2012, 21:08
همیشه حرفیوکه نزدین مثله تیر تو تفنگ میمونه هرموقه که بخواین میتونین ازش استفاده کنین اماوقتی زدین دیگه نمیتونین ازش استفاده کنین پس مراقب باشین که حرفاتونو زود نگین
essi4300
11-05-2012, 23:21
من هیچ وقت نفهمیدم چرا سهراب سپهری در شعرش گفت :
در چراگاه نصیحت، گاوی دیدم سیر.
فکر کنم اول این نقد رو به خودم وارد کنم، همیشه سعی کردیم به دیگران بگیم چه کنند و چه نکنند، اما خودمان !!!!!
D4Rk knight
12-05-2012, 11:51
همیشه عاشق بهترینها نباش بهترین باش تا بهترین ها عاشقت شوند
اونی که دل کسی رو شکسته مطمئن باش دل تو رو هم میشکنه
Ice Pain
12-05-2012, 20:08
کور کورانه و بدون تحقیق و اطلاع از کسی ، چیزی ، اندیشه ای و ... پیروی و حمایت نکنید ! :11:
5 : هيچ وقت از روي قيافه ي آدمها درباره ي باطنشون قضاوت نكنيد.
6 : با افراد آشنا داد و ستد نكنيد.
7 : هيچ حرفي رو از هيچ كس قبول نكنيد و بريد خودتون دربارش تحقيق كنيد.
8 : كسايي كه تو صحبتاشون خيلي ادعاي فهميده بودن رو درميارن و از 3 4 تا كلمه انگليسي استفاده ميكنند در 99 درصد موارد از اطلاعات بسيار بسيار ضعيفي برخودارند و مصداق طبل تو خالي هستند.
khafan8288
13-05-2012, 15:57
به نظر من پس انداز بهترین کاره
شما میتونید با پس انداز کردن روزی 2هزار کمتر یا بیشتر کلی پول جمع کنید
من خودم از بچگی قلک داشتم با پول قلک کامپیوتر خریدم.گوشی خریدم.دوربین خریدم.ماشین هم خریدم
پس به بچه هاتون هم یاد بدید که پس انداز داشته باشن
Переклад не
13-05-2012, 19:03
وقتی تصمیم میگیرید به انجام کاری مثلا درس خودن و براش برنامه ریزی میکنید دیگه بقیه ی کارهاتون رو کم رنگ کنید یعنی اصلا به چیزه دیگه ای وقتتون رو اختصاص ندید
کلی برنامه ریزی کرده بودم این ترم دانشگاه رو خوب بخونم اما اشتباه بزرگی کردم یه حیوونه خانگی خریدم الان کل وقتم در اختیارشه فعلا که دو سه روزم رو به فنا داده در اولین فرصت میبرم واگذارش میکنم
pro_translator
13-05-2012, 23:08
اگر پشت کنکوری هستید و قراره امسال دانشگاه برید؛ درسهاتون رو از همون اول محکم بچسبید...
محیط دانشگاه مثل دبیرستان نیست... باید جدی بود... باید از وابستگیهایی که دارین (مثل اینترنت و فروم و بازی و...) بزنید...
اگه تا الان برنامهتون جوری بوده که روزی ۱ یا ۲ ساعت درس بخونین و بقیهاشو تفریح باید برنامهتونو عوض کنید... یعنی ۱ یا ۲ ساعت تفریح و بقیهاشو درس... چوب درس نخوندنو هیچکس به غیر از خودتون نمیخوره... فقط به فکر پاس کردن هم نباشید، به فکر معدل بالا باشین (حداقل ۱۴)... اگه مدرک هم داشته باشین و معدلتون پایین باشه باید کار با مدرکو فراموش کنین...
* در ضمن، کارنامهی درسیتون آخر ترم پست میشه به آدرس خونهاتون و اگه دروغ گفته باشین...
نذارید کار به جایی بکشه که شبزندهداری هم نتونه عقبافتادگی درسیتونو جبران کنه...
-------------------------------------
با طناب هیچکس توی چاه نرید... از بهترین دوستتون تا فک و فامیل و آشنا... مخصوصا طناب آدمهای زبر و زرنگ و زبل...
چون توی مدتی کوتاه بارشونو میبندن و این وسط دست شما توی حنا میمونه...
پس گول حرف هیچکس رو نخورید و برای پیشرفتتون خودتون تصمیم بگیرید...
تا مطمئن نشدهاید و تحقیق نکردهاید پیشنهاد کسی رو هر چند هم که سخاوتمندانه و دوستانه به نظر برسه قبول نکنید...
پیداکردن شغل، پاسخی هست کوتاه مدت، به زندگی دراز مدت
saeed_2007r
14-05-2012, 01:49
برای هیچ چیز خودتون رو ناراحت نکنید:هرجا اراده هست...مطمین باشید راهی هم هست.
Mohammad Yek110
15-05-2012, 08:55
سلام
راز هاتون رو به هر کسی نگید
ممکنه وقتی باهاش به اختلاف خوردید بره به همه بگه
دیگه هیچ جوره نمیشه جمعش کرد
مثلا بهش بگین شوخی کردم و فیلم بازی کردم و...
hamid_diablo
15-05-2012, 10:06
سعی کنید تو انجمها همه اطلاعات شخصی خودتون رو ثبت نکنید.در ضمن برای نام کاربری هم از اسم مستعار استفاده کنید
essi4300
15-05-2012, 10:56
یاد ناپلئون به خیر، میگفت :
(مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کُشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد...)
وقتی یکی روی مُختون هست، باهاش کل کل نکنین، چون اون لذت میبره که شمارو به هم بریزه، سریع مکان تو مُخی رو ترک کنین.
.
.
یک احمق هر چه قدر هم که کار کند باز هم جیبش خالی هست.
Mohammad Yek110
16-05-2012, 10:00
برای دانش آموزا
توی این فرصتی که تا اولین امتحان خرداد دارین،درسایی که حجمشون زیاده رو یه مروری بکنین
توی شب امتحان نمیشه این درسا رو خوند
brad pitt
16-05-2012, 13:06
1. کار عار نیست حتی کارگری . فقط دزدی و هیزی بده
2.هیچ وقت برای شروع دیر نیست
با سلام .
توی زندگی میخواید موفق باشید حتما برنامه ریزی کنید ادم بی برنامه به هیچ جا نمی رسه . :13:
meisam317
16-05-2012, 21:31
زیاد کتاب بخونید ، هیچ مشکلی نیست تو دنیا ( هر چی که بگی مشکل مالی ، روحی ، اخلاقی ، خانوادگی و ......) کتابی نباشه که بشه مشکل رو حل و چاره کرد . چند تا معرفی میکنم که زندگی منو متحول کردش و از یه ادم سطح پایین ناراحت افسرده بذبخت و ههههه تبدیل شدم به ادم موفق و شاد امیدوار که خیلی چیزای خوب دار فقط با خوندن کتاب
همه کتابهای اندرو متیوس : راز شادزیستن - آخرین راز شادزیستن یا به دنبال قلبت برو
همه کتابهای دیوید لارنس پرستون 365 قدم به سوی اعتماد به نفس 2 انتشارات دارند جیحون و نسل نو اندیش
365 قانون طلایی زندگی: برای آن که معلم و راهنمای خود باشیم پدیدآورنده: دیوید لارنس پرستون، پرندیس پورصمیم ناشر: فرهنگ رسا
سرزمین نو -- سرزمینی تازه نوشته اکهارت تول << نزدیک 10 ناشر ترجمه خیلی عالیه بعد خوندش خیلی کمتر ناراحت میشم
فعلا اینارو داشته باشین تا بعدا
سختی ها هدیه خداوند به انسانهاست تا ادمارو از چیزایی که خوشش نمیاد تصفیه بکنه و چیزایی بهش بده که خودش دوستش داره
ادمها توسختی یاد میگیرن و بزرگ میشن نه تو خوشی ها
هر کمکی که از دستتون بر میاد انجام بدین "تو نیکی میکن و در دجله انداز تا ایزد در بیابانت دهد باز " مثلا من همیشه هر کی کنار خیابان بمونه ماشینش مشکلی داشته باشه هر کمکی از دستم برمیادش انجام میدم . همین چند روز پیش که توراه ارومیه ماشینمون تایرش پنچر شد ( زاپاس هم مشکل داشت ) یکی پیدا شد تایر داد نه پول گرفت نه کارت شناسایی و ............
همه چیز و همه جا اینطوریه
milad_gta
16-05-2012, 21:44
هر کاری رو شروع کردید تا به نتیجه نرسیدید ول نکنید و تو هر زمان فقط رو یک کار وقت بزارید .
من یکی از اشکالاتی که دارم این هست که تو یک زمان کلی کار میخوام انجام بدم همین باعث میشه تو هیچ کدوم موفق نباشم و بارها هم این مورد پیش اومده ٬ در صورتی که اگر فقط یکی رو با پشتکار پیش میبردم چون توانایش رو داشتم موفق میشدم .
این دو موضوع خیلی به هم مرتبط هستند برا مثال من یک پروژه رو استارت زده بودم سریع بیخیال شدم رفتم رو یک پروژه دیگه و الان میگم اگر اون رو ادامه میدادم الان موفقیت بزرگی رو کسب کرده بودم .
همیشه یکی از دوستانم میگفت میلاد یک کار رو تا انتها برو یا چه میدونم صبر کن مثلا تو فلان پروژه مشکل پیش بیاد بیان ببازداشتت کنند بعدا بیخیال شو :10: نه که همینجوری عشقی :31: هی از این شاخه بپری به اون شاخه ...
الان تا حدودی دارم این موضوع رو رعایت میکنم همین چند وقت پیش تو یک پروژه که اصلا ۱٪ احتمال موفقیت نمیدادم و فقط واسه تجربه واردش شدم با اینکه ده ها بار با شکست مواجه شدم و دیگه فقط گریه نکرده بودم شب و روزم رو گذاشتم و الان به موفقیتی رسیدم که خودمم باورم نمیشه .
8nights&7days
16-05-2012, 22:33
سعی کنید موقع عصبانیت کنترل خودتون رو حفظ کنید
ba maram
17-05-2012, 10:00
وقتی با نامزدتون بیرونید اگه ازین بچه های گل فروش اومدن سمت ماشینتون اول یه نگاه به خانومتون بندازید و بعد براش گل رو حتما بخرید.اکثرا قیمتاشون کمه.4 5 تومان بیشتر نیست اما خیلی کار خوبیه و بس دلربا...
parinaz571
17-05-2012, 13:07
دوستان چند روز پیش می خواستم از یک سایتی یک کرم بهداشتی بخرم قیمتش تو همه سایتا 94 تومه اما تو این سایت 74 تومن بودم. من زود خواستم که از این سایت خرید کنم اما از اونجایی که هیچ ارزونی بی حکمت نیست یک ایمیل زدم به مسئول سایت وازش پرسیدم قیمت این محصول مال قبل از افزایش دلاره. جواب داد بله. دوباره یک ایمیل زدم و پرسیدم تاریخ انقضای این کرم کیه. جواب داد 2012/11 :5:
از اونجایی که یک کرم با این حجم تا 6 ماه استفاده میشه و تا تاریخ انقضای این کرم همحداکثر 7 ماه مونده.یعنی اگه من به فروشنده ایمیل نمی زدم و ازش سوال نمی کردم کرمی با این شرایط رو به من می فروخت. پس حتما در خرید های اینترنتی دقت کنید دوستان. :11:
Alireza SM
17-05-2012, 15:22
سعی کنین اگه مشکلی روحی دارین به جای این حرفای گنده گنده ( اراده و اعتماد به نفس و ... ) به متخصص روان پزشک مراجعه کنین.کمتر از چند ثانیه مشکل شما رو شناسایی و حل میکنه.
من مشکل تمرکز داشتم و همش دنبال راه حل با اراده و اعتماد به نفس و ... بودم ولی وقتی به متخصص روانپزشک مراجعه کردم و برام یه داروی خیلی ضعیف نوشت؛ مشکلم در کمتر از 24ساعت حل شد.
من نمیگم اعتماد به نفس و اراده نداشته باشین ولی به یه متخصص هم مراجعه کنین . این کار حتی هم اعتماد به نفستون رو افزایش میده و هم ارادتون رو قویتر میکنه .
brad pitt
17-05-2012, 16:10
سعی کنین اگه مشکلی روحی دارین به جای این حرفای گنده گنده ( اراده و اعتماد به نفس و ... ) به متخصص روان پزشک مراجعه کنین.کمتر از چند ثانیه مشکل شما رو شناسایی و حل میکنه.
من مشکل تمرکز داشتم و همش دنبال راه حل با اراده و اعتماد به نفس و ... بودم ولی وقتی به متخصص روانپزشک مراجعه کردم و برام یه داروی خیلی ضعیف نوشت؛ مشکلم در کمتر از 24ساعت حل شد.
من نمیگم اعتماد به نفس و اراده نداشته باشین ولی به یه متخصص هم مراجعه کنین . این کار حتی هم اعتماد به نفستون رو افزایش میده و هم ارادتون رو قویتر میکنه .
سلام دوست عزیز
روانشناس منظورتونه یا روانپزشک ؟
منم گاهی در انجام به موقع کارها و اراده و اعتماد به نفس مشکل دارم اما خودم کم کم دارم حلش میکنم . نمیدونم
essi4300
17-05-2012, 16:50
میشه درباره این توضیح بدین؟
یعنی همین دارو خوردین اعتماد به نفستون بالا رفت و تونستین تمرکز کنین؟
CRIS Joon CR7
17-05-2012, 22:00
شاید بحث کنترل کردن خشم به تعداد زیاد گفته شده باشه و تکراری شده باشه ولی من خیلی
تجربه اش نکرده بودم و پیش خودم میگفتم خب کنترلش میکنی دیگه :دی
ولی یه اتفاقی افتاد که خودم فهمیدم عجب آدم داغونیم ها:19:
پنجشنبه غروب بود از سرکار برمیگشتم خسته جنازه داشتم راهم رو میرفتم یه هو یه پیکانی اومد جلو راه و منم با اینکه دیگه خیلی سرعتم کم شده بود زدم بش ولی قبل ازینکه پیاده شم هرچی بدوبیراه فارسی و انگلیسی بود نثارش کردم:31:
هیچی پیاده شدم دیدم واقعا چیز خاصی نشده فقط چراغم شکسته دیگه
اصن روم نمیشد نگاش کنم هیچی رفتم معذرت خواهی کردم و رفتیم
واقعا خیلی مهمه که آدم خشم شو کنترل کنه و موقع عصبانیت تصمیم نگیره:11:
نباید از هرکسی به خاطر هر خطایی عذر خواهی کرد.
بعضی وقت ها یک اشتباهی رو در حق کسی انجام میدی و میری ازش عذرخواهی میکنی، اما همین رو بهانه ضعفت میگیرن و مدام به روت میارن و تمسخر و توهین میکنند.
من موندم بعضی آدم ها چقدر میتونن بی معرفت باشن که کسی خودش رو کوچک هم میکنه و میگه ببخشید اونم برای یک اشتباه ساده، مدام توی سرش میزنند و تحقیرش میکنند.
دقیقا همین طوره
ممنون خیلی قشنگ بود
توی این چند ماهه دقیقا همین رو متوجه شدم
از اون دسته آدمها بودم که به محض انجام هر خطایی از طرف مقابل عذر خواهی میکردم
و تصورم این بود که دارم شخصیتم رو حفظ یا بزرگتر میکنم
اما این طور نیست
مهم اینه اشتباه شما چیه و در مقابل کیه
البته منظور من هم در جمع هم در خصوصی است
به طور کلی یاد بگیریم کی ها عذر خواهی بکنیم کلی به شخصیت اجتماعیمون اضافه میشه
این تاپیک رو خیلی دوست دارم
5 :
6 : با افراد آشنا داد و ستد نكنيد.
وحشتناک موافقم تو پاچتون میکنن بد جور اگه بخرین
تو چشون بکنید بد جور اگه بفروشید آخرش گندش در میاد مایه آبرو ریزی
خوش قیمت بفروشید و مناسب همش باید خدمات بدید
خوش قیمت بخرید و مناسب همش منته
قید آشنا رو بزنید برای معامله
اگه طرفتون در حقتون بدی کردی یا بی ادبی اونم زیاد بهش فرصت عذر خواهی بدید .
essi4300
21-05-2012, 20:35
وقتی میخواهین به کسی اعتماد کنین، زیاد خوش خیال نباشین.
هر رازی رو بهش نگین که فلانی رو قبولش دارم.
موقع گفتن رازهاتون به معتمدین، این احتمال رو بدین که یه روزی ممکنه باهاتون لج بیوفته.
اونوقت اونیکه بیشتر از همه بهش اطمینان کردین و رازی بهش گفتین، بیشتر از همه میتونه له کنه شمارو !!!!
AMIR REZAs
21-05-2012, 21:28
" خوبی که از حد بگذرد ابله خیال بد کند "
هیچ وقت این ضرب المثل رو فراموش نکنید من خیلی ازش ضربه خوردم...
سعی کنید هر چند وقت یکبار خودتون رو یه ریست بکنید -
ببینید چه کارهایی ، اخلاق و رفتار هایی انجام دادید و عمل کردید که باید یا نباید انجام میدادید...
حرف ارزشی ندارد ،(یاد بگیرید) که با چشم هایتان گوش کنید.
عمل کردن ها ، رسا تر از واژه ها صحبت میکنند
بیشتر به آنچه که یک فرد انجام می دهد بنگرید تا به آنچه که میگوید.
وقعا احمقانه هست که وانمود کنی با هوش هستی.
وقتی که وانمود کنی که باهوش هستی، در اوج حماقت هستی.
بد ترین نوع مشاوه ، مشاوره رایگان هست
[QUOTE=AMIR REZAs;7009623]" خوبی که از حد بگذرد ابله خیال بد کند "
من تمام عمرم رو اینجوری زندگی کردم و واقعا خیلیها فکر می کنن یه احمق هستم بعضی وقتها می گم ای کاش یه خرده شرارت داشتم
هر وقت کارمندی بیش از حد اذیتتون کرد، ( بطور مثال دو بار کارتون رو انجام نداد و امروز فردا کرد ) حتما به واحد بازرسی و حراست اداره یا ارگان اطلاع بدین! در آن واحد کارتون انجام میشه.
Mohammad Yek110
22-05-2012, 10:22
دوستان عزیز
هیچوقت سعی نکنید توی امتحانا تقلب کنید
حق خیلی آدما ضایع میشه
خودتون هم توی آینده به مشکل می خورین
به گناهش اصلا نمی ارزه
موفق باشید
AMIR REZAs
22-05-2012, 15:49
من تمام عمرم رو اینجوری زندگی کردم و واقعا خیلیها فکر می کنن یه احمق هستم بعضی وقتها می گم ای کاش یه خرده شرارت داشتم
میدونم چی میگید ....
مشکل از شما نیست مشکل از دیگران هست پس سعی کنید شکیبا باشید و به حرف دیگران اهمیت ندید این تنها راه چارست ، داشتن شرارت باعث میشه ما هم یکی باشیم مثل بقیه ...
میدونم چی میگید ....
مشکل از شما نیست مشکل از دیگران هست پس سعی کنید شکیبا باشید و به حرف دیگران اهمیت ندید این تنها راه چارست ، داشتن شرارت باعث میشه ما هم یکی باشیم مثل بقیه ...
می دونید بد بختی اینجاست همه می خوان ازت سوءاستفاده کنن توقعشون ازت میره بالا انتظار دارن هر کاری براشون انجام بدی کافیه یه بار بگی نه میشی بد عالم .. همه می خوان ازت سواری بگیرن.
اونوقت وقتی میری سراغ خودشون رک و پوست کنده حالتو می گیرن........
دلم می خواد سرمو بکوبم به دیوار:19:
جناب m6ir به به واقعا جملات بسیار آموزنده و طلایی نوشتید اما تو این تاپیک باید از تجربیاتتون بگید.و مجبور نیستید الان یه تجربه رو به یادتون بیارید و اینا بذارید.هر وقت همچین تجربه ی طلایی کسب کردید ، ما مشتاق خوندنش هستیم
سلام رفیق گل:20:
راستش به جون خودم دقیقا اینها تجربه هستند که من با چشم های خودم تو زندگیم دیدم
==>عمل کردن ها ، رسا تر از واژه ها صحبت میکنند
==>وقتی که وانمود کنی که باهوش هستی، در اوج حماقت هستی.
==>بد ترین نوع مشاوه ، مشاوره رایگان هست
بخدا من فقط خواستم با جمله های کوتاه تجربه رو انتقال بدم.
البته شاید شما داری درست میگی من اگه این جملات کوتاه رو با یه خاطره از زندگییم مینوشتم زیبا تر میشد.
AMIR REZAs
22-05-2012, 20:22
می دونید بد بختی اینجاست همه می خوان ازت سوءاستفاده کنن توقعشون ازت میره بالا انتظار دارن هر کاری براشون انجام بدی کافیه یه بار بگی نه میشی بد عالم .. همه می خوان ازت سواری بگیرن.
اونوقت وقتی میری سراغ خودشون رک و پوست کنده حالتو می گیرن........
دلم می خواد سرمو بکوبم به دیوار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو تجربه ای که داشتم در نهایت به این نتیجه رسیدم که
1.باید طرف مقابل رو بشناسیم بعد کاری براش انجام بدیم
2.اگر شناختمون از طرف درست نبود ، سریع متوجه بشیم و نگذاریم بهم توهین کنه (مثلا همینی که شما گفتی سواری بکشه)
تو صفحات قبلی این تاپیک هم نوشتم هرکاری که میکنیم نباید اخلاقمون رو ببازیم ...
من تو تجربه ای که داشتم در نهایت به این نتیجه رسیدم که
1.باید طرف مقابل رو بشناسیم بعد کاری براش انجام بدیم
2.اگر شناختمون از طرف درست نبود ، سریع متوجه بشیم و نگذاریم بهم توهین کنه (مثلا همینی که شما گفتی سواری بکشه)
تو صفحات قبلی این تاپیک هم نوشتم هرکاری که میکنیم نباید اخلاقمون رو ببازیم ...
مرسی امیر رضا
البته منو اونقدر کفری کردن که دیگه منم مثل سابق نیستم البته نه واسه همه . فکر کنم خودشون هم متوجه شدن چند وقتیه دیگه کمتر دور و ورم می پلکن یعنی من محل نمی ذارم.
ممنونم
دوستان گرامی
لطفا قانون اصلی تاپیک که ممنوعیت هرگونه نقل گرفتن در این تاپیک هست رو رعایت کنید و اجازه بدید محیط تاپیک تنها به بیان تجربیات شخصی اختصاص داشته باشه .
ممنون از توجه و همکاری شما
یک تجربه:
تجربیات خود را درقالب جملات کوتاه بیان کنید اگه زیادی کشش بدین در اسرع وقت حالتونو می گیرن و از صفحه روزگار محوتون می کنن.
به جان خودم .بعدا نگین نگفتی ها
anti-military
24-05-2012, 15:27
هیچ وقت از جمع کردن و زیاد کردن پولتون دست نکشید که دنیا خیلی بی رحمه
تو این دنیا کسی که پول نداشته باشه محکوم به مرگه
دنیا خیلی بدی شده. کاری به درک و سواد و دانش و عقل کسی نداره و از همه یه امتحان میگیره و اگه رد بشی بد بلایی سرت میاره
احترام پذیر باشید
هر وقت یکی بهتون احترام میزاره دلیلش این نیست که از شما کوچیکتره یا کمتره دلیلش اینه که بافهم و شعوره
البته اگه این از حدش گذشت (بادمجون دور قاب چینی) شک کنید که نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه طرف (به قول معروف البته ببخشید عامیانه میگم)خرتون نکنه
اگه کسی هم بهتون احترام نمیزاره مشکل از شما نیست مشکل از خودشه بلد نیست ویا شعورش نمیرسه موضوع کوچیک یا کمتر بودن شما نیست
اما اگه توی یه جمع کلا بهتون احترام گذاشته نمیشه مشکل خودتونید توی رفتار های گذشتتون یه تجدید نظری بکنین
pro_translator
25-05-2012, 15:12
اینها رو از روی اشتباههایی که کردهام میگم و نه از شنیدن و حتی تجربه...
همیشه قبل از حرف و عمل فکر کنید. از خودتون سوال کنید:
این حرف من اینجا جاشه؟ اگه این حرفو بزنم طرف مقابل چه فکری میکنه؟ اگه حرف خوبی نباشه برنمیگرده بگه: خوب مشتلق میخوای؟! الان که چی؟ این حرفو زدی که چیو ثابت کنی؟ خوب چی کار کنم؟ اگه اون همچین حرفی بزنه من چه فکری راجع بهش میکنم؟ از کجا معلوم به این حرف من توجه بشه؟ اگه این حرفو بزنم فکر نمیکنه من احمقم؟! اگه این حرف من بد برداشت بشه اونوقت چی؟ به این فکر کنید که اگه یه دفعه طرف برگرده و به من خیره بشه و نگاه عاقل اندر سفیه به من بکنه و توضیح بیشتر بخواد، من چی دارم که بگم؟
این تجربهی من:
استاد فیزیکمون یه امتحان سخت از ما گرفته بود... جلسهی بعدش سر حل سوالها خودش هم شک داشت... کلاس تموم شد ولی بعضیها هنوز دورش حلقه زده بودن و تماشا میکردن که سوالها رو چطوری حل میکنه... بعد من رفتم جلو میخواستم بگم: استاد حالا فرض کنین این سوال سخت رو ما باید سر امتحان حل میکردیم!!! به جاش گفتم: استاد این سوال رو باید توی کلاس حل میکردیم! (که اینطوری برداشت میشد = و نه الان که کلاس تموم شده!!! شما داری وقت ما رو میگیری!!!)دانشجوها میدونن اگه استاد لج باشه دیگه باید بری مستقیم واحدو حذف کنی!!!
شاید فکر کردن قبل از هر چی دفعههای اول سخت باشه، ولی کمکم خودتون عادت میکنید و از خودتون خوشتون میآد و حسرت میخورین که چرا قبلا این کارو نمیکردین... این سوالها قبل از هر چیزی به سرعت از ذهنتون میگذره...
با کسی که ظرفیت نداره شوخی نکنید... مخصوصا شوخیهای سنگین (مثلا یه دفعه از پشت هولش ندین و...)...
با خودتون روراست باشین، اگه دست و پا چلفتی هستین و با هر حرکتتون یه چیزی رو خراب میکنین، عیب نداره، سعی کنین همیشه آروم باشین، اگر میخواین کاری رو انجام بدین (هر چند کوچیک) آروم و آهسته انجامش بدین و حواستون حتی به تکتک گامهایی که برمیدارین باشه... به خصوص در حضور مهمان... عزرائیل که دنبالتون نکرده!!! به تدریج اعتماد به نفستون میره بالا... آرامش این مشکل رو راحت حل میکنه...
اینم یادتون باشه که سعی نکنین هر دفعه روی شکستهاتون برچسب تجربه رو بزنین... تجربهی بیش از اندازه دیگه اسمش اشتباه میشه... مگه آدم چقدر زنده میمونه که از این همه تجربه استفاده کنه؟ مگه آبروی آدم چه مدت میمونه که این همه اشتباه رو از حافظهها پاک کنه؟!
setare.paria
25-05-2012, 17:28
بعضی وقتا برخوردهایی باهاتون میشه که امکان داره خیلی روحیه تون خراب بشه و فکرتون کلی مشغول بشه اما وقتی با آرامش فکر کنید میبینید که تجربه ی خوبی کسب کردین اینکه با افراد مختلف چه برخوردهایی داشته باشید هر کس جنبه ی شوخی نداره و با هرکس نمیشه راحت بود چند وقت پیش توی یه جمع یه بنده خدا از مشکلش حرف زد من بطور خصوصی یه راه حل بهش پیشنهاد دادم چون خودم از این راه حل نتیجه گرفته بودم اما بهم گفت که خوشم نمیاد غریبه ها منو راهنمایی کنن خب مسلما اولش ناراحت شدم هرچند که چیزی هم نگفتم اما بعد با خودم گفتم این یه تجربه باشه برام تا همه رو مثل خودم فرض نکنم من فقط از روی دلسوزی گفته بودم ولی خب هرگز از یاد نخواهم برد که اکثر آدما خودخواه و مغرورن و هرگز نمیفهمن که برخوردشون چه تاثیری بر طرف مقابل داره و من هم هرگز روحیه خودمو بخاطر این آدما خراب نمیکنم
بعضی وقتها مجبور هستی کسایی رو واسه همیشه کنار خودت داشته باشی اونارو همیشه ببینی باهاشون زندگی کنی که از نظر اجتماعی و فرهنگی خونواده و کلا (شاید اصطلاح درستی نباشه ببخشدولی بهترشو پیدا نکردم)از شما در سطح پایینتری هستن اونوقت شما که وجدانتون طلاییه به خودتون میگین واسه اینکه طرف احساس حقارت نکنه خودمو همسطح اون جلوه بدم یه جور رفتار کنم که فکر نکنه بهش فخر می فروشم . تا اینجاش عالیه.
اما امان از روزیکه همین ادم یه پله فقط یه پله کوچیک بالاتر بره یانره اونم شاید به لطف شما مگه دیگه شما رو قبول داره با وجود اینکه شما هنوز هم اون بالایید ها به خدا قسم واسه چند نفر تو زندگیم اینکاروکردم اما عین چی پشیمونم پشیمون .
از من به شما نصیحت هیچ وقت هیچ وقت واسه دلخوشی و دلسوز ی یکی دیگه خودتون رو کمتر از اونییکه هستین جلوه ندین اول میگین طرف ادم خوبیه .اما بعدشو نمی دونین چی میشه......
hosein_a
25-05-2012, 19:35
اگه میخواین یه زندگیه خوبی داشته باشین وبه قولی لیلی و مجنون باشین در زندگیه مشترکتون سعی کنین عشقتونو آک نگه دارین و همشویکجا به همسرتون تقدیم کنین این جوری جفدتون از این زندگی لذت میبرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid_diablo
25-05-2012, 20:06
وقتی از این دست فروشها cd یا dvd میگیرین همونجا یه نگاهی بهش بندازید.من دیروز چند تا فیلم گرفتم که فکر کردم کیفیتش خوبه اما همشون داغون بودن
هر وقت قسمت شد قطعه کامپیوتر تون خراب شدو قرار شد ببرید شرکت گارانتی، اگر دیدید شرکت گارانتی برای تعمیر یا تعویظ قطعه هی شما رو میبره و میاره هی قول فردا یا پس فردا رو میده معطل نکنید سریع بگید میرید اتحادیه ازشون شکایت میکنید اونوقت میبینید که سریع کار شما رو راه میندازن.
این تجربه رو در رابطه با شرکت گارانتی آواژنک و ویستا تو هفته پیش بدست آوردم .
essi4300
26-05-2012, 16:32
همیشه وقتی گریه می کنی اونی که آرومت میکنه دوستت داره.
اما اونی که با تو گریه میکنه عاشقته....
همیشه بابام میگه
همیشه هواستون باشه، آدم تو زندگیش فقط ممکنه 1 بار یا 2بار جفت 6 میاره .
بعضی موقع های تو جامعه ما ایرانی ها یه فرصت خاصی بوجود میاد که میشه حسابی ازش پول درآورد پس بخوبی این فرصت های رو یا پیش بینی یا حداقل ازش درس بگیرید.
مثال: یکی از رفیقام که کلی طلا داشت تو گرانی طلا که بوجود آمد همرو تو بهترین قیمت فروخت وحسابی وضعش خوب شد به این میگن جفت 6 اوردن تو زندگی
باز اگر مثال بزنم براد من تو این گران شدن این ماشین ها برادر من از اون رفیقم هم بیشتر برد کرد و حسابی پولدار شد به این مگن جفت 6 آوردن که بعضی موقع ها ممکنه تو هر جامعه ای پیش بیاد و فقط بعضی افراد هستن که از این موقعیت استفاده میکنن و پولدار میشن .
8nights&7days
30-05-2012, 20:31
توی زندگیم به هیچ کس اعتماد نکردم جزء خانواده
essi4300
31-05-2012, 20:36
درباره غم نخوردن و بی ارزشی دنیا کلی حرفای پر مغز هست مثل این سخن ابن سینا :
( اگر ميدانستيد که يک محکوم به مرگ هنگام مجازات تا چه حد آرزوي باز گشت به زندگي را دارد
انگاه قدر روزهايي که با غم سپري ميکرديد را بهتر ميدانستيد.....)
.
.
.
غم نخوردن بزرگترین تجربه من هم بوده، اما نمیدونم چرا هیچ وقت هیچ وقت نمیتونم از این تجربه درس بگیرم.
همین یک تجربه رو در مورد خودمون پیاده کنیم، حله اما نمیشه. :41:
essi4300
31-05-2012, 20:37
با وجود مرد بودن، این تجربه رو هم توی زندگی بهش رسیدم:
مردان در قابوس مردانگی به وسعت غیرقابل تصوری نامردند.
برای اثبات آن همین بس که در مقابل قلب فریب خورده ی یک زن می پندارند که مردند.......
قدر خانوادتون رو بدونید.مخصوصا پدر و مادر... هیچ خیر خواهی بهتر از اونا پیدا نمیشه.فقط وقتی ارزششون رو می فهمی که دیگه دیره:41:
وقتی تو زندگیت موقعیت خوبی پیش میاد که منفعت خوبی برات داره نه زود اقدام کن و نه خیلی دیر، به موقع اقدام کن؛تحقیق کن،بررسی کن،اقدام کن
essi4300
04-06-2012, 23:24
توی این ایام امتحانات، کیس و لپ تاپ و هرچیزی که امکان وصل شدنش به اینترنت و بعدش این فروم ها هست رو بذارین تو کمد، کلیدش رو هم بدین یکی بذاره تو گاو صندوق. :33:
میایی نیم ساعت ببینی چه خبره، یهو چند ساعت وقتت میره. :19:
اونوقت حسرت این لحظاتی که میشد درس خوند رو چی جبران میکنه؟ :41:
به قولی گفتنی ادم باید مدیریت خشم داشته باشته
کم کم و به جا و به مرور باشه خیلی بهتره تا اینکه روی هم انباشته بشه و بلاخره 1روزی مثل اتشفشان فوران کنه و همه چیز رو ویران کنه
hamid_diablo
05-06-2012, 15:36
اگه قراره با کسی ازدواج کنید اما هنوز جواب مشخصی از طرف مقابل نشنیدید هیچوقت موض.ع رو علنی نکنید
چون اگه رابطتون به هم بخوره کسانی که از موضوع خبر دارن فکر میکنند که طرف شما رو نخواسته و این براتون بد میشه
lovely_killer
05-06-2012, 15:49
اگه از بچگی همیشه کنار خانواده بودین و ازشون زیاد دور نشدین و احساس میکنین وابسته هستین,چنانچه واسه ی دانشگاه رفتن, امکانشو دارین که به یه شهر دیگه برید و اونجا زندگی کنید حتما این کارو بکنید. شاید خیلی سختی بکشید ولی اونقدر تجربه بدست میارید که واقعا ارزشش رو داره. چیزایی که فکر میکنین بلدین و همینطوری هم از پس بر میاین ولی وقتی تو موقعیتش قرار بگیرین متوجه میشین روی پای خودتون ایستادن و مسئولیت واقعی چیه. در کنارش میتونه انقدر بهتون خوش بگذره که تک تک روزهاش بشه بهترین روزهایی که داشتین و توی هیچ مرحله از زندگیتون تکرار نمیشه.
SIMON137
07-06-2012, 18:39
زیاد طول نمی کشه تا بفهمی ، ورود به هر رابطه ای ، نمی تونه تنهایی هات را پر کنه ...
hosein_a
07-06-2012, 21:08
اگه میخواین یه فرد کم انتقادی باشین و همش از خوبیهاتون و نوع رفتارتون تعریف کنن و بطبع تو زندگی مشترکتون موفق باشین
هر چند گاهی به پدر و مادرتون بگین که کجای رفتار من اشتباه بود یا بگین که ازتون انتقاد کنن. چون واقعا انتقادشون دلسوزانس اگه سعی کنین انتقاد پذیر باشین و انتقادات را در خودتون اصلاح کنین میشین الگوی دیگران و یه فرد موفق در روابط اجتماعی و معاشرتی .
من دارم اینکارو انجام میدم سخته چون همه جوونا غرور دارن اما اگه واقعا انجام بدین وخودتونو اصلاح کنین واقعا یه فرد عالیی میشین:40:
essi4300
08-06-2012, 09:54
زمستانی سرد،کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه.
گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند.
زمستان تمام شد و کلاغ مُرد! اما جوجه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:
آخی...خوب شد مرد،راحت شدیم از این غذای تکراری!!!
.
.
.
حالا حکایت ما همینه.
برای خیلی ها که بیشتر دل میسوزونی، بعدا حس میکنند وظیفه ات بوده، طلبکار هم میشن.
آدم های اطرافتون رو با دلسوزی و محبت زیادی و مدام یکطرفه یاد کردن پر توقع نکنین، چون یه ذره به خاطر مشکلات کم بذارین، تبدیل به کینه و نفرت میشه.
milad_gta
08-06-2012, 23:45
فید هام رو چک میکردم به این مطلب رسیدم ، به نظرم قدیمیه ولی مطالب جالبی توشه که اگر کمی تامل کنیم روشون قطعا زندگی بهتری خواهیم داشت .
اونهایی که نظر خودم رو بیشتر جلب کردن با رنگ متفاوت متمایز کردم .
- اکثر مردم ما در هر شرایطی منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح می دهیم.
- با طناب مفت حاضریم خود را دار بزنیم.
- به بدبینی بیش از خوش بینی تمایل داریم.
- کلمه من را بیش از ما به کار می بریم.
- غالبا مهارت را به دانش ترجیح می دهیم.
- زمانی که ما مشغول کیمیا گری بودیم غربی ها علم شیمی را گسترش دادند.
- زمانی که ما با رمل و اسطرلاب مشغول کشف احوال کواکب بودیم غربی ها علم نجوم را بنا نهادند.
- غربی ها اطلاعات متعارف خود را در دسترس عموم قرار می دهند، ولی ما آنها را برداشته و از همکارمان پنهان می کنیم.
- در ایران کوزه گر از کوزه شکسته آب می خورد.
- چشم دیدن افراد برتر از خودمان را نداریم.
- همیشه برای ما مرغ همسایه غاز است.
- بیشتر نواقص را می بینیم اما در رفع آنها هیچ اقدامی نمی کنیم.
- در هر کاری اظهار فضل می کنیم ولی از گفتن "نمی دانم" شرم داریم.
- بیشتر در گذشته به سر می بریم تا جایی که آینده را فراموش می کنیم.
- از دوراندیشی و برنامه ریزی عاجزیم و غالبا دچار روزمرگی و حل بحران هستیم.
- عقب افتادگی مان را به گردن دیگران و توطئه آنها می اندازیم، ولی برای جبران آن قدمی بر نمی داریم.
- دائمن دیگران را نصیحت می کنیم، ولی خودمان هرگز به آنها عمل نمی کنیم.
- همیشه آخرین تصمیم را در آخرین دقیقه می گیریم.
- به هیچ وجه انتقاد پذیر نیستیم و فکر می کنیم که کسی که عیب ما را می گوید بدخواه ماست.
- به مرده هایمان بیشتر از زنده هایمان احترام می گذاریم.
-غربی ها و بعضن دشمنان ما، ما را بهتر از خودمان می شناسند.
- به هنگام مدیریت در یک سازمان زور را به درایت ترجیح می دهیم.
- وقتی پای استدلالمان می لنگد با فریاد می خواهیم طرف مقابل را قانع کنیم.
- در غالب خانواده ها فرزندان باید از والدین حساب ببرند، به جای اینکه به آنها احترام بگذارند.
- اعتقاد داریم که گربه را باید در حجله کشت.
- اکثرن رابطه را به ضابطه ترجیح می دهیم.
- تنبیه برایمان راحت تر از تشویق است.
- غالبا افراد چاپلوس بین ما ایرانیان موقعیت بهتری دارند.
- قبل از قضاوت کردن نمی اندیشیم و بعد از آن حتی خود را سرزنش هم نمی کنیم.
- فکر می کنیم با صدقه دادن خود را در مقابل اقدامات نابخردانه خود بیمه می کنیم.
- هنگامی که به هدف مان نمی رسیم، آن را به حساب سرنوشت و قسمت و بد بیاری می گذاریم، ولی هرگز به تجزیه تحلیل علل آن نمی پردازیم.
- اول ساختمان را می سازیم بعد برای لوله کشی، کابل کشی و غیره صد ها جای آن را خراب می کنیم.
- وعده دادن و عمل نکردن به آن یک عادت عمومی برای همه ما شده است.
- شانس و سرنوشت را برتر از اراده و خواست خود می دانیم
hamid_diablo
09-06-2012, 08:51
دیشب داشت بازی چک و روسیه رو نشون میداد.خوب من پیش بینیم این بود که چک برندس اما اتفاقی که افتاد برعکس پیش بینین بود اونم چی روسیه 4 بر 1 پیروز شد
واقعا زندگی هم همینه و قابل پیش بینی نیست و ممکنه به هزار دلیل اتفاقاتی بی افته که حتی فکرشم نمیکردیم
هرکسی پتانسیل خراب کردن شما رو داره پس هر حرفی رو به هیچکس نزنید..
Reza31001
09-06-2012, 16:33
سر امتحان اگه وسط حل شک کردین یا کلا خواستین یه سوال رو با روش دیگه یا دوباره حل کنید همون اول اونایی رو که نوشتین خط نزنید وسط کار یادتون بره چی به چی بود!
اول راه حل جدید رو بنویسید از نوشته قبلی تون هم کمک بگیرید آخر کار چیزایی که اضافس رو خط بزنید
bababozorg
10-06-2012, 13:28
هیچ وقت واسه تلاش کردن دیر نیست
همیشه هدف داشته باشید تو زندگی
واسه کنکور کم کاری نکیند که تو ایران یکی از مهم ترین قسمت های زندگیتونه
رسیدن به هدف لذت زیادی نداره راهی که برای رسیدن بهش میری لذت بخشه
Mohammad Yek110
10-06-2012, 19:30
سلام
همیشه به خداتون توکل داشته باشید و بدونید اون همیشه به فکر بنده هاشه
من خودم یه مشکل بزرگ برام پیش اومد که دو تا گره ی سخت جلوش بود.
اصلا فکرشم نمیکردم که خیلی راحت جور شه
فقط باید خالصانه از خدا بخوای
hamid_diablo خبر داره از مشکلم
حمید نگی به کسیا:دی
ویرایش:
این کار به شکلی خودجوش برای شوخی با حمید انجام شد:دی
بیشتر موقع ادم های خوب دشمنان زیادی دارند هر کاری رو که هم انجام میدن چه لطف چه کمک بد تعبیر میکنند
hamid_diablo
10-06-2012, 20:30
hamid_diablo خبر داره از مشکلم
حمید نگی به کسیا
هیچ وقت به دیگران نگید که فلانی مشکلمو میدونه.چون دیگران به فلانی گیر میدن که مشکل طرف چیه به ما هم بگو:31:
همیشه بدونید تو دانشگاه به نمره های خوب و بالا اهمیت میدن و نمره ملاک هست
اما در بیرون دانشگاه به چیزی بیش از نمره اهمییت میدن چیزی هایی شبیه:
شهامت ، شجاعت، باهوش بودن، ریسک پذیر بودن، صداقت ، کم نیاوردن زیر بار مشکلات ،کیفیت کار، خلاقیت و ....
نبوغ یا استعداد همیشه نیازمند اطلاعات فنی و شجاعت هست.
نباید تو زندگی بیش از حد بترسید مخصوصا موقع ریسک کردن ،
اگر بیش از حد بترسید یا جیگر روبه رو شدن با مشکلات نداشته باشید یواش یواش تمام استعداد هاتون نابود میشه.
نا آگاهی یا ندانستن یکی از بزرگترین خطر های زندگی هست.
آگاهی یا دانسته ها یکی از بزرگترین دارایی هاست در زندگی.
پس همیشه تا جایی که میتونید کنجکاو باشید،از کنجکاو بودن لذت ببرید
کنجکاو بودن باعث میشه یه نکته هایی رو ببنید که قبلا خودتون یا اطرافیان اون نکته رو نمیدید.
سر کلاس هی سوال کنید استاد رو به چالش بکشید،
از زیر کاری که بلد نیستید در نرید یه بار انجام میدید یاد میگیرید.
اگه چیزی رو بلد نیستید سول کنید نگی ولش کن مهم نیست.
انیشتین میگه بذار هر اتفاقی که میخواد بیفته مهم اینه که سوال کردن(کنجکاو بودن) رو متوقف نکنی.
تا موقعی که شخص خاصی رو فراموش نکرده باشید مطمئن باشید که اون شخص هم شما رو فراموش نکرده.
اینو شخصا تجربه کردم مطمئن باشید بلوف نیست.
همانا انسان جایزالاشتباه است.واسه اشتباه هم فرصت جبران خیلی وقتها هست. ولی وقتی یه اشتباه رو ۲ بار مرتکب بشی دیگه اسمش اشتباه نیست;بلکه خطاست. آدم خطاکار هم هیچ معلوم نیست تا ابدالدهر فرصت برای جبران داشته باشه... شاید وقتی به خودش بیاد که دیگه دیره و جای فرصت،بهش کارت قرمز داده باشن. پس قدر فرصتها رو بدونیم و نذاریم کار به اخراج برسه. هیچ وقت اجازه ندید کارتون با سهل انگاری،تنبلی و بیخیالی به مشکل بخوره. تا وقتی فرصت دارید به فکر باشید و اقدام کنید و اجازه ندید کار به جایی برسه که حلش براتون سخت بشه. وگرنه مجبورید گرهی رو که میشد چشم بسته و با دست بازش کرد،با دندون بازش کنید.
ملا نصرالدین
15-06-2012, 07:30
هیچ وقت الکی با کسی دعوا نکنید.
اگر دعوا میکنید با قوی تر از خودتون دعوا نکنید (چون میزنه شل و پل میشید)
اگر دعوا میکنید با ضعیف تر از خودتون دعوا نکنید(چون میزنید شل و پلش میکنید طرف میره دنبال کارهای پزشک قانونی و دیه .دادگاه براش حکم میده این پولی که به زحمت در میارید خرج اونی میشه که ...)
اقا کلا سعی کنید اگر دعوا میکنید لفظی باشه.فحش هم ندید.تهمت هم نزنید.(حالا نمیدونم دیگه اسم این رو میشه گذاشت دعوا یا نه؟)
مهم تر اینکه توی هیچ شهرستانی (برای تهرانی ها) و تهران (برای شهرستانی ها) دعوا نکنید.هر نقطه از این کشور مردمش برای دعوا کردن یه کار خاصی انجام میدن .مثلا بعضی ها 30 نفری میریزند سر یه نفر.و کافیه کارتون به کلانتری اون شهر برسه.اصلا نگاه نمیکنند کی مقصره.فقط میبینند کی همشریشونه
essi4300
15-06-2012, 09:23
نقد شدن خیلی خوبه، اما به هر کسی اجازه ندین مدام نقدتون کنه.
همونطور که نقد پذیر بودن جنبه میخواد، نقد کردن هم جنبه می خواد.
به یک عده وقتی میگی نقد کن، این رو به یک موقعیت برای تخریبتون استفاده میکنن و اگه سریع جلوش رو نگیرین دیگه نمیتونین جمعش کنین و روی طرف بهتون باز میشه.
هیچ موقع تو محل کسب دعوا نکنید رو آینده اعتبار و کسب تون تاثییر میزاره.
اگر هم دعوا شد یه ببخشید گفتن کاری نداره که .
یه بار با یه نفر رهگذر از دست من سره یه قضیه ای(بار خالی کردن دمه مغازه تو بازار) از دست من شدید عصبانی شد طرف هم حیکلش 4 برابر من بود شک نداشتم منو بد میزنه چپ و راستم میکنه
من ازش معظرت خواستم تقاضای بخشش کردم ولی طرف خیلی عصبانی شده بود بهش گفتم داداش شرمنده ، ولی طرف بد جوری آمپر چسبونده بود.
رفتم نزدیکش گفتم داداش اگر با زدن من اگه آروم میشی بیا بزن ما گردنمون از مو نازک تره بخدا
یارو یه لحظه مکث کرد . آروم شد گفت: دشمنت شرمنده باشه و ...
نه دعوا شد ، نه من کتک خوردم،آبرومون هم به خاطر یه اشتباه کوچیک نرفت صاحب کارم هم از حرف من خوشش آمد میگفت یه مغازه دار یا کاسب هیچ وقت دعوا نمیکنه.
Hapoofesgeli
16-06-2012, 22:49
خیلی تاپیک قشنگی هست،حیف که تازه دیدمش.
بذارین من هم یه چندتا از تجربه هام رو بگم شاید به درد یه نفر خورد...
اول اینکه به شدت مراقب رفتاراتون مخصوصا با بچه ها باشین.یه نگاه،یه حرف یا هر چیز دیگه میتونه تو زندگی نه تنها فقط خود فرد بلکه تو زندگی خیلی ها تاثیر بذاره.به اینم توجه داشته باشین که مسولیت همه این تاثیرات گردن شماست.
دوم هم اینکه همیشه به حرف عقلتون گوش بدین،اگه فکر درستی باشه بعد از یه مدت میشه حرف دلتون و جوری توش جا میگره که حتی اگه بخواین هم نمیتونین جداش کنین...
در آخر هم اینو بدونین که بالاخره یه روزی دیر میشه...
# اگه هیچی تو زندگی نداری؛اگه سرمایه و یا حتی کار نداری؛اگه از خودت خونه و زندگی نداری، پس لااقل ادب داشته باش!
نه مثل بعضی ها که به خیال خودشون همه چی تمومن ولی حیف ، ۲زار هم ادب ندارن.
# من به شخصه حالم ازین آدمهایی که سعی میکنن خودشون رو باشخصیت و باکلاس نشون بدن به هم میخوره.
ممکنه خوشون کیف کنن ولی بقیه متوجه رفتارشون هستن حتی اگه به روش نیارن.
البته تشخیص اینکه کی داره واسه ظاهر سازی درست رفتار میکنه و چه کسی واقعا خودشه و نقش بازی نمیکنه شاید خیلی هم راحت نباشه.
# مطمئن باشید که تحصیل فرهنگ نمیاره.
تحصیل و مدرک نهایتا بتونه برای شما شغل،ثروت ، وجهه و موقعیت اجتماعی به همراه داشته باشه؛ ولی فرهنگ لزوما نه.
اینجاست که میگن تحصیل لزوما فرهنگ نمیاره.
چه بسیار افراد تحصیل کرده ای که بویی از انسانیت ، نوع دوستی و شرف نبردن.
در عوض آدم های بیسوادی که با شرافت و انسانیت خودشون آدم رو به زندگی امید وار میکنند.و چه بسا حتی روشن فکرتر از افراد تحصیل کرده باشند.
Mohammad Yek110
17-06-2012, 10:16
سلام
دوستان برای هر کسی الکی کار نکنین+وقتی کسی چیزی رو نمیدونه سر اون چیز باهاش کل کل نکنین
دیشب دوستم برام اسمس داد گفت یه ایمیل برام درست کن توی یاهو با آیدی فلان
بهش گفتم فردا یادم بنداز الان دسترسی به کامپیوتر ندارم
کلی تشکر کرد.امروز اسمس داد گفت یادت نره
رفتم براش درست کنم دیدم اون ایمیلی که میخواد رزرو شده
منم با یه آیدی دیگه درست کردم براش
رمز و آیدیشو براش تکست کردم برداشته میگه این اونی که میخواستم نبود
بعد سه ساعت براش توضیح دادم که توی اینترنت و یاهو نمیشه آدرس تکراری گرفت و...
به من اس داده میگه میرم خودم درست میکنم اونوقت می بینی میشه یا نه.گربه دستش به گوشت نمی رسه می گه بو میده
آخه بدبخت مگه من وظیفه دارم برا تو ایمیل درست کنم؟
بعدشم اگه خودت میتونی درست کنی چرا به من میگی؟
منم اصن جوابشو ندادم چون میدونم اون دسترسی به اینترنت پر سرعت نداره و با دایال آپ میاد و میره و برای همین زیاد سر در نمیاره
نمیدونم اینا چه فکری کردن که از آدم انتظار الکی دارن
انقد با این آدم ها سر و کار داشتم که نگو.
یه روز دبیرمون برگه های امتحانو داد و گفت پیش تو باشه اگه تونستی تصحیح کن.
یکی از بچه ها که درسش خوب بود به من گفت برگه هامو بده غلطامو اصلاح کنم مم گفتم نمیشه دبیر به من اعتماد کرده و...
اونم لج کرده بود یواشکی توی دفتر انضباطی مدرسه برام مورد گذاشته بود
جالب اینه که انقد اسمش خوب دررفته بود که دبیرا نوزده شو بیست می کردن.
ما 19.75 میشدیم اصن انگار نه انگار
یه بارم رفته بود سر کمد دبیرا برگشو دزدیده بود
ما هم تقریبا 25 نفر شدیم رفتیم اعتراض کردیم اونا هم فقط به یه تذکر بسنده کردن
:41:
8nights&7days
18-06-2012, 02:02
از گفتن حقیقت نترسید
تو علاالدین بودم یه جوان با لباسای ساده اومد و گوشی نکسوس خواست، فروشنده هم خواست مسخرش کنه گفت الان دوره نکسوس تموم شده، جدیداً گلکسی نکسوپ اومده!
طرف هم گفت از پیشنهادتون خیلی خیلی ممنونم...
خلاصه همه شون خندیدن که این یه داهاتیه و سوژه خندش کرده بودن، من این رفتار رو که دیدم از مغازش زدم بیرون و گفتم به مشتریهات احترام بذار، شاید این بابا ده برابر من و شما سواد و پول و ... داشته باشه...
تا اینکه
دیشب توی تلویزیون دیدم دارن به عنوان یه جوان موفق نشونش میدن که چندین اختراع، مدرک بین المللی و ... داره و حتی گفت که خیلی ها فقط ظاهر طرف رو می بینن...
هیچ وقت ظاهربین نباشین....
# به هر کسی باید اندازه ی لیاقتش بها داد و بهش اعتماد کرد. اکه کمتر از حقش واسش ارزش قائل بشیم در حقش اجحاف میشه و اکه بیشتر بهش میدون بدیم در حق دیکران ظلم میشه.احترامت را نثار همه و اعتمادت را نثار عده ای معدود کن!
setare.paria
18-06-2012, 16:57
مدارک و هرچیز مهمتون رو همیشه یه جای مخصوص نگه دارین که همیشه یادتون بمونه کجا گذاشتین ( گاهی وقتا یه چیزی رو یه جا میزارم که فکر میکنم جای مطمئن و خوبیه بعد فراموش میکنم کجا گذاشتمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
رمز و شماره هایی که انتخاب میکنید رو حتما یه جا برا خودتون یادداشت کنین
گاهی اون لحظه فکر نمیکنید که فراموش کنید اما این احتمال رو بدید که فراموش میکنید
همیشه حساب ریال به ریال (درآمد و خرج کردن) پول توی جیب تون رو داشته باشید،اگر حسابش رو نداشته باشید پس حتما 85% یا 95% اون پول رو از دست میدید.خیلی راحت خرج میکنید و خودتون هم نمیفهمید.
همیشه این نکته رو در مورد پول بدونید. هر سکه یا هر اسکناس دو رو دارد.
1- روی دریافت کردن(گیرنده پول،درآمد و ...)
2- روی پرداخت کردن(خرج کردن،قرض دادن و ...)
ترازوی اقتصادی جیب شما به کدام روی سکه سنگینی میکنه!!؟
به نظر خودم بد ترین حالت ممکن حالتی هست که هر چی جمع کنی(1-دریافت کردن) بعد مدت کوتاهی 95% شو(2- پرداخت کنی)
essi4300
19-06-2012, 11:25
یادمه یکی زمانی خیلی بهم فحش داد و پشت سرم توطئه کرد، بدجوری آبروش رو بردم، همیشه میگفتم من که مثل اون نیستم، اون عوضی بود.
اما روزی رسید خودم کاری بدتر از اون کردم و اینبار خیلی از دوستان آبرویم را بردند و از دو طرف ضربه خوردم.
از اونموقع قبل از هر قضاوتی در مورد هر انسانی، فکر میکنم منم میتونستم جای اون خاطی باشم.
آدم هارو به خاطر اشتباهاتشون سریع قضاوت نکنیم، آبروشون رو نریزیم و :
یادمون نره، هیچکس هیولا نیست.
شاید خانومها ازین حرف دلگیر بشن ولی این یه واقعیته که:
یه راز رو اگه دو نفر بدونن دیگه یه راز نیست؛ مخصوصا اگه اون نفر دوم یه زن باشه.
مواظب باشید چه کسی رو به عنوان سنگ صبور انتخاب میکنید.
سلام بر دوستان .
کمک و اطاعت از پدر و مادر ، بعد از توحید قرار دارد ، جزو بزرگترین اعمال خیر می باشد ، و انصافا هرکسی در اینده شخص بزرگی شد، بخاطره کمک و اطلاعات از پدر و مادر (مادر،مادر،مادر) بوده ( خیلی توفیق اوره)
تو رو خدا گولتون نزنند بگن ، بچه سوسول ... از اینجور حرفا شما رو از پدر و مادرتون دور کنند ، بدونید این افراد یا جاهلان ، یا اوباش یا حسود، ، وگرنه وقتی خدا به این صراحت اعلام کرده، دیگه اینا چی مگن برای خودشون !!!؟؟؟(البته پدر و مادر اگر دستور به کفر دادن نباید انجام بدهیم.. )
سعی کنید بعد از ازدواج یک خونه بگیرید در کنارشون زندگی کنید . (تا ایندگانتون همین طور با شما رفتار کنند) تا صمیمت و محبت و احترام و ارامش و توفیق های بزرگ رو همیشه داشته باشید.
باتشکر:11:
halflife g
22-06-2012, 21:02
من یه چند مورد رو که به نظرم عامل مهمی تو موفقیت آدما هستن رو مینویسم :
سحر خیز باشید.....به موقع بخوابید و به موقع(صبح) پا شید...شب بیداری های بیهوده تمام انرژی کاری فردای شما رو می گیرن
بهترین دوست زندگی انسان در هر وهله ای پدر و مادر انسان هستن....اونها رو به هیچ وجه نرنجونید و تا حد الامکان به حرفاشون گوش کنید....انسان هر چقدر سنش بیشتر میشه قدر اونها رو بیشتر میدونه
زمان مهمترین عامل در موفقیت هست......به موقع درستون رو تموم کنید...به موقع کار پیدا کنید....به موقع و به اندازش تفریح کنید....عقب افتادن از دیگران از بعد زمانیش فقط حسرت رو برای انسان در پی خواهد داشت
به هر محیط کاری که وارد میشید بودن در اونجا رو جدی بگیرید.....وارد دانشگاه شدین : معدل خوب و تحقیق یادتون نره(ول کنید کسایی رو که می گن بیکاریه ومعدل به درد نمی خوره و...)وارد یه محیط هنری شدین سعی کنید بهترین هنر جو یا هنرمند اون جمع باشید.....وارد محیط کاری شدین :خودتون رو نشون بدین و فعال باشین و .....
منظم باشید ...انسانهای شلخته هیچگاه به هیچجایی نمیرسن
تلاش کنید تا نیازمند کسی نباشید.....نیاز به روی پای خودتون ایستادن رو از دوران دبیرستان یاد بگیرید
همواره سعی کنید در کنار شغل اصلی یا درستون یک چیزی رو هم بطور تخصصی یاد بگیرید(زبان رو که دیگه تقریبا همه میرن...به غیر اون هم اگر تونستید بهتره)
حساسیتتون رو نسبت به محیط اطراف پایین بیارید....تا یکیرو دیدین مخالف نظر شماست یا مثلا اوضاع بر وفق مراد نیست سریع عصبانی نشین....خودتونو کنترل کنید تا تسلط بهتری بر زندگیتون داشته باشید
در هر سنی که باشید به فکر خرج کردنتون باشین ...پس انداز رو از یاد نبرید(حالا چه 10 هزار تومن باشه یا 10 میلیون)
با جنس مخالف سریع و احساسی برخورد نکنید...اگر وارد دانشگاه نشدید هنوز برای شروع رابطه عجله نکنید.....در دوران دانشگاه هم احساسی برخورد نکنید و بگذارید آرام آرام و به همرا پخته شدنتون با این مسایل کنار بیایید
اگر پسرید سریع به فکر فارغ التحصیلی(حالا در هر مقطعی) و جذب بازار کار شدن باشین
اگر دخترید سریع به فکر فارغ التحصیلی(حالا در هر مقطعی) و ازدواج باشین
اگر حتی انسان مذهبی هم نباشید یاد خدا و امید اون رو از یاد نبرید.....خدا مال همه انسانهاست
شاید اکثر این موارد برای بعضی ها خنده دار بیاد.........حق هم دارن چون تا انسان خودش یک چیزی رو تجربه نکنه به تبعاتش پی نمیبره......ولی لااقل بیاییم با استفاده از تجربه دیگران تبعات منفی رو از خودمون دور کنیم.....
موفق باشید:11:
.
AnGelS.Of.WaR
24-06-2012, 20:24
سلام به همه . بعد از 7 ماه دوباره برگشتم .
اقا هیچ وقت با خونوادتون جر و بحث نکنین که بعدش مجبور شین قهر کنین و کارتون خوابی کنین یا هر شب برین خونه دوستان اشنایان
هر جور رفتار کنی همونجور باهات رفتار میشه (منظورم از رفتار عمل گفتار و کرداره)
Mohammad Yek110
26-06-2012, 21:23
همیشه کارهاتون رو سر موقع انجام بدین
نذارین تلنبار شن برای بعد
یه دفعه به خودتون میاین و می بینین کلی کار ریخته روی سرتون
وقتتون هم برای انجام دادنش کمه
همیشه تو مشکلات تنها راه حل خداست توکل کردن بهش امید میده به آدم
از من به همه وصیت...
هیچ وقت منت کسی که میدونید یا احتمال میدید کارتون رو راه نمیندازه نکشید.
هم خودتون رو کوچیک میکنید و هم کارتون به احتمال 160 درصد حل نمیشه.
تازه بدتر از همه اینه که وقتی مشکلت حل میشه میان به خاطر کاری که انجام ندادن سرت منت میگذارن!
hamid_diablo
27-06-2012, 13:09
هیچ وقت فکر نکنید زندگی به راحتی جودکیتون پیش میره
تا دلتون بخواد مشکلات و سختی ها براتون بوجود میاد
فکر نکیند فقط خودتون گرفتارید.انسانها در هر رده و مقام و منصب مشکلات خودشون رو دارن
مهم اینکه بتونی از پسشون بربیاد
essi4300
27-06-2012, 14:31
تو خیابان و مخصوصا کوچه های خلوت سرتون رو نندازین پایین موسیقی گوش بدین و خوش باشین.
مخصوصا توی این تهران، که هر لحظه ممکنه با موتور بپیچن جلوتون و خفتتون کنند.
فقط 5 دقیقه رفتم تو خودم و داشتم آواز میخوندم که موتوری پیچید جلو و کیف پولم رو با تهدید قمه گرفت.
همین از عقب صدای موتور شنیدین یا موتوری اومد آدرس بپرسه، هوشیاری کامل داشته باشین که چیزی شد بتونین فرار کنین.
هر وقت دلتون آشوب بود یاد خدا کنید ازش بخواید دلتون رو آروم کنه خیلی کارسازه خیــــــلی
با سلام .
بی اساس ترین و بی پایه ترین تصمیمات ؛ اون تصمیماتی هستن که توی عصبانیت می گیرید هیچ وقت توی عصبانیت تصمیم گیری نکنید بذارید اروم که شدید بعد تصمیم بگیرید .
parsa hs
28-06-2012, 10:06
همیشه همه چیز خوب پیش نمیره
نمی دونم اسم این تجربه است ، دردِ دله و یا ...
هر اسمی دوست دارید روش بذارید
اصلش دل نوشته بود می خواستم بذارم بخش ادبیات ، ولی فکر کردم اینجا باشه بهتره :
آدمهــــــــــــا !!!!
شما را به هر چه خوبی قسم
نه....
بعضی ها خوبی رو نمی فهمن؛ جمله باید عوض شه
شما را به هرچه برایتان مقدس است قسم
قبل از ورود به زندگی آدمها فکر کنید ،دقیقه ای، ثانیه ای، لحظه ای،........
شـــــــــــــاید
شــــــــاید
شـــاید
آن آدم همه دنیای یک نفر باشد که شما نمی شناسید
دنیای آدمها را خراب نکنید ، ویران نکنید
آوار زلزله ترمیم میشه، همه دستگاهها برای کمک می رن
بازار همدردی داغه داغه
وااای به وقتی که همه دنیای یک آدم (همه عشق یک آدم) خراب شود
همه دست به دست هم میدن ویران تر کنن
ویرانه های یک دنیا، ویرانه های دنیای یک آدم، ویرانه های عشق یک آدم تا ابد عزیز است
بوی ناب عشق می دهد
هر چه ویران تر بشه بوی عشقش بیشتر میشه
وااااااای از عشقها و خاطره های ماندگار......
/همین/
اگر تو مسابقه زندگی شکست خوردی، فرقی نداره هر نوع شکستی :28:
اینو بدون شکست برای برنده ها یه انگیزه هست :21:
ولی
برای بازنده ها نابودی:32:
میدونی بدترین نوع شکست چیه؟ اینکه تسلیم ترس بشی(نظر شخصی)
و تو بدترین شرایط هرگز تسلیم نشید حتی موقعی که امیدی به پیروزی نباشه
اونایی که مدام تکرار می کنن هیچ دروغی نمیگن ، جزء آدمهای دروغگو هستن
همیشه شک کنید شاید این جرف بزرگترین دروغشون باشه :
"من هیچ وقت دروغ نمیگم"
roteal2007
01-07-2012, 09:40
[B]هیچوقت جوگیر نشید
و هیچگاه با تمام خلوص تون به کسی هر حرفی رو نزنید
parsa hs
01-07-2012, 10:52
نمی دونم ، شاید یک درصد افرادی که این مطلبو میخونن بخوان برن مدرسه تیزهوشان یا بخوان امتحانای هماهنگ این مدارس رو بدن ، هستن ، ولی خوب اگه نگم رو دلم میمونه
امتحان : تمام مطالب کتابو بخونین حتی اگه بخشنامه اومده باشه از فلان جا سوال نمیاد (مثلا همین امثال به ما گفتن از کتاب تکمیلی سوال نمیاد ،اول خوشحال شدیم که 250 صفحه کمتر میخونیم ، اما سر امتحان هرچی سوال بود از تکمیلی دادن)
امتحان ورودی : آمادگی همه چیز رو داشته باشید ( تستی ، تشریحی ، تستی + تشریحی ) و همین طور هرسال ضد سال قبلشون عمل میکنن
موفق باشید
:46:
تو هرکاری اگه دیدید کاراتون خیلی راحت و بی مشکل پیش میره بدونید که یه جای کارتون میلنگه ...! هر جریانی هر کاری حتما سختی های خاص خودشو داره ...!
jamshidjap
01-07-2012, 15:43
حتی الامکان توی کوچه یا خیابون از پیاده روی جلوی ساختمان های جنوبی ( یا ساختمانهایی که پنجره هاش درست بالای پیاده رو هستش ) رد نشین . مخصوصاً وقتیکه باد زیاد میاد امکان شکستن در و پنجره ها و افتادن شیشه روی سرتون زیاده ... این بلا سر پسر عموی خودم اومده ...
Mohammad Yek110
01-07-2012, 15:50
توی دوستی هاتون زیاده روی نکنید
چون الان 80 درصد آدما از محبت شما سوء استفاده می کنن و چه بسا این لطف رو وظیفه شما بدونن
ولی خداییش بعضی از تجربه ها رو بایــــد تجربش کرد نمیشه با نوشتن یه خاطره یا ... به کسی فهموند.:46:
hosein_a
03-07-2012, 10:42
وقتی به کسی زیادی محبت کنی دشمنی میاره!
طرف مقابل میگه چیه که انقد محبت میکنه وبهت حس بدی پیدا میکنه
پس تو محبت به دیگران متعادل رفتار کنین وبا توجه به ظرفیت طرف مقابل
hamid_diablo
03-07-2012, 17:13
یه تجربه و شاید یه حس
یکی از دوستام چون وضع مالیش خوبه همیشه که بیرون میرفتیم و یا تو داشنگاه ناهارو شام و کرایه و خلاصه همه چیز رو حساب میکرد.اوایلش من خیلی خوشم میاومد اما بعدش حس بدی بهم دست داد و یه جورایی وقتی الان میبینمش احساس حقارت میکنم
سعی کنید نذارید دیگران زیاد از نظر مالی مهمونتون کنند.یه جاهایی باید خرج خودتون رو خودتون بدید
هیچ وقت طرف بازی های انلاین مثل تراوین یا عصر پادشاهان نرید یا اینکه رفتید اول اینکه فقط به چشم یه بازی نگاه کنید و بعد زیاد انلاین نشید که معتاد میشد و از همه مهم تر پول خرجش نکنید چون هیچی گیرتون نمیاد و فقط وقتتون را تلف کردید ...
من هم به این رسیدم
میشه اینطوری هم بیانش کرد :
اگه دوستی دارید که براتون کاری انجام میده ، شما هم حتمأ یجوری جبران کنید تا زیر دینش نمونید
مثلأ اگه با ماشینش رفت و آمد می کنید گاهی پول بنزین رو حساب کنید یا در حین گردش شما مهمونش کنید
یا
اگه یک بار اون شما رو مهمون کرد دفعه بعدی حتمأ شما اینکار رو کنید
فقط حواستون به مگسهای دور شیرینی که همیشه تو جمعها مهمونن باشه چون مجبور میشید به خاطر یه نفر بارها و بارها خرج بقیه رو هم تقبل کنید
سلام بر دوستان .
اگر در حال تحصیل علم هستید ( چه در دانشگاه ، چه در مدرسه ، چه بدون هیچ کدام) درس بخوانید برای انکه علم بدست بیاورید ، تا بتوانید گره از مشکلات خودتان و انسان های دیگر حل کنید . نگران ادم های نباشید ، که فقط به دنبال مدرک هستن . انها معمولا در جهالت به سر می ببرند و تویه مشکلات زندگی نمی توانند راه رو از چاه تشخیص بدهند (شاید به نوعی چوب خدا باشه .)
باتشکر
کمی به این جمله فکر کنید خودتون معنیش رو درک می کنید
شاد بودن بهترين انتقام از روزگار است
essi4300
06-07-2012, 15:10
اگر در حق کسی اشتباهی رو مرتکب شدین، سریعا نروید بهش بگید و فکر کنین شمارو میبخشه.
اعتراف سریع به یک اشتباه، سبب بی آبرویی و کم ارزشی خودتون میشه و ممکنه طرف مقابل هم شمارو به خاطر عصبانیت و گرمی نبخشه..
سعی کنین اشتباه رو اول مخفیانه حل کنین و بعد از گذشت زمان زیاد بهش بگین که سرد شده باشه.
اگر کسی خوبی هات رو فراموش کرد تو خوب بودن را فراموش نکن :6:
hamid_diablo
07-07-2012, 21:41
معمولا دوستی ها بعد از مدتی جذابیت خودشو از دست میده و گسسته میشه
برای اینکه تو دوستیهاتون همیشه جذابیت وجود داشته باشه سعی کنید از خاطرات اول دوستیتون بیشتر حرف بزنید یا جاهایی که اوایل دوستیتون میرفیتید برید .اینطوری یه رفرش تو رابطتون بوجود میاد
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-07-2012, 19:00
سلام دوستان .
هرگز برایِ کسبِ اخبار به یک منبع اعتماد نکنید چون هیچکس اخبار رو کامل و تمام و کمال منتشر نمیکنه بلکه برحسب اقتضایِ منافعش یه چیزهائی رو خذف میکنه یا تغییر میده یا اضافه میکنه . تو همه ی کشورها همینطور هست .
وقتی از چند منبع مختلف اطلاعات کسب کنید میتونید با تجزیه و تحلیلش و مقایسش اخبار دقیقتری بدست بیارید .
Mohammad Yek110
11-07-2012, 12:41
همیشه اگه میخواید کار مهمی رو انجام بدید حتما با کسایی که توی اون زمینه تجربه داشتن مشورت کنید;)
Mohammad Yek110
12-07-2012, 12:11
هیچوقت نسنجیده کاری رو انجام ندین
مثلا وقتی که در مورد اون کار اطلاعات کافی ندارین
ممکنه بعدا خیلی پشیمون شین و به خودتون بگین کاش اون کار رو انجام نمی دادم
و پشیمونی هم که سودی نداره.......
.....
هرگز به یک فروشنده اعتماد نکنید، خصوصا فروشنده فامیل...
چنان بلایی به سرتون میاره که بعدها به اشتباه خودتون پی میبرید و این یه کینه میشه براتون...
ترجیحا همیشه از فامیل مشاوره بگیرین ولی ازش خرید نکنین...
Mr_100_dolari
13-07-2012, 01:05
اگر کسی اومد تو زندگیت و خواستی دوستش داشته باشی عیبی نداره دوستش داشته باش ولی مواظب باش که هیچ وقت به کسی وابسته نشی و الکی دل نبندی
میدونم سخته که کسی رو دوست داشته باشی و بهش وابسته نشی
اما همیشه به این فکر کن که هر سلامی شاید یه روز خداحافظ داشته باشه
اون موقعه به جای این که دنبال دلیل خداحافظی طرفت باشی به خاطر های قشنگی که باهاش داشتی فکر میکنی و میگی :
دوست دارم ولی حالا که داری میری خداحافظ
(گفتنش راحته ...در یک لغت:غیرممکن!)
+
هیچ وقت دوستی هاتون رو با تیکه پروندن خراب نکنید ...واقعا تیکه پروندن واسه پایداری دوستی مث زهر میمونه ...مطمئن باشید بعدن پشیمون میشید !
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-07-2012, 15:30
سلام
خیلیها میگن "دوستت دارم" .
اما همشون صداقت ندارن.
چند تا از نشانه هایِ دوست داشتنِ واقعی :
1- اگر باهاش غذا بخورید , همیشه دوست داره شما اول شروع کنید.
2- در موقع غذا خوردنتون از صدای ملچ ملوچ دهن شما ناراحت نمیشه بلکه لبخند میزنه و خوشحال هست .
3- از صدایِ فین کردنِ شما و صدایِ سیفون ناراحت نمیشه .
4- هر وقت شما رو خوشحال میبینه خوشحال میشه و هر وقت غمگین باشید غمگینه .
5- توی هواپیما اگه جاش کنار پنجره باشه , به شما میگه دوست نداره کنار پنجره بشینه تا شما بشینید کنار پنجره و این کار رو با میل و رضایت انجام میده نه با اکراه و از تماشای شما که بیرون رو نگاه میکنید لذت میبره درحالیکه خیلی دوست داره کنار پنجره بشینه و اگر تنها باشه , موقع کارت پرواز گرفتن حتما میگه یه جا کنار پنجره بهش بدند .
6- اگر تو هواپیما جاتون سر صندلی باشه حتماً جاش رو با شما عوض میکنه تا چرخ دستیهای حمل غذا به دستتون نخوره و دردتون بگیره یا وقتی کسی رد میشه به شما نخوره و این کار رو بدون اکراه انجام میده و بشرطی که یک جنس مخالف کنار پنجره ننشسته باشه چون دوست نداره جنس مخالف کنارتون بشینه.
7- اگه میخواین چیزی بخرید مثلاً مبلمان یا پرده یا موکت , اگر در انتخاب رنگ و مدل با شما اختلاف داشته باشه , چیزی رو میخره که شما دوست دارید و باز هم با میل و رضا نه با اکراه .
8- امکان نداره کسی شما رو دوست داشته باشه و ناراحتتون کنه مگر موقعی که موضوع صلاح و مصلحتِ شما در میون باشه .
9 - وقتی خوابید امکان نداره سر و صدا راه بندازه .
10- اگه ببینه دارید کاری سخت و دشوار انجام میدین یا دارین چیز سنگینی بلند میکنید حتماً میاد کمکتون .
11- تذکرهای شما یادش نمیره چون دوست نداره شما رو ناراحت کنه .
12- امکان نداره یادش بره چیزهائی رو که شما رو ناراحت میکنه .
13 - اگر عاقل و خردمند باشه, امکان نداره ببینه دارید کار اشتباهی انجام میدید اما بهتون نگه اون کار ضرر داره براتون .
14- موقع راه رفتن امکان نداره جلو تر شما راه بره .
15 - اگر بتونه , موقع راه رفتن یا کنار هم نشستن دستتون رو میگیره .
16 - تو خواب هم نمی بینید که شما رو مسخره کنه یا کوچیک کنه .
17 - هرگز با لهجه ی تند و خشن صداتون نمیزنه
18- تا صداش میزنید هر کاری داره میذاره کنار سریع میاد ببینه چکار دارید چون شما براش خیلی مهمترید و هرگز نمیگه "ها چی میگی , چه کار داری" بلکه میگه جانم , چیه عزیزم , بفرما , امر بفرمائین قربان , بله جانم .
19- وقتی شرایط مساعد باشه که شما رو به اسم صدا بزنه, هرگز پسوندِ "جان" یادش نمیره (زهرا جان - علی جان )
20- تمام سعی و تلاشش بر این هست که نذاره مشکلی براتون پیش بیاد و اگر پیش اومد همه ی سعی تلاشش اینه که اون رو زود حل کنه .
21- هرگز کارهائی رو که براتون انجام داده به رختون نمیکشه .
22- امکان نداره ازتون بخواد کاری براش انجام بدین درحالیکه خودش میتونه انجامش بده یعنی امکان نداره ازتون بیگاری بکشه.
23- موقع رانندگی طوری میرونه که شما نترسید و دلهره نداشته باشید.
24-دوست داره همیشه کنارش باشید و از نبودنتون دلتنگ میشه .
essi4300
14-07-2012, 21:00
سیاست گران شدن کالا در کشور ما، چند وقتیه جالب شده.
ابتدا قیمت رو چندین برابر میکنن، که داد همه در بیاد، سپس قیمت رو به نصف کاهش میدن تا همه بگن خدارو شکر.
تجربه زندگی من در ایرانمیگه این کار رو در مورد قیمت مرغ هم میکنند، فقط لطفا وقتی مرغ 3000 تومانی که امروز شده 8000 ، اگر هفته دیگه 4500 شد، نگین خدا خیرشون بوده، مشکلاتمون حل شد.
اینقدر ساده نباشیم........
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-07-2012, 15:01
سلام
دقت کردین بعضی تولیدکننده ها چجوری دارند از آب گل آلود میگو درجه یک میگیرند؟؟؟!!!!
میری کنسرو بخری , می بینی قیمتش دو برابر قبله !!.
میخری میبری خونه درش رو باز میکنی میبینی مقدارش هم کمتر از قبله !!!!
میریزیش تو بشقاب زیر و روش میکنی میبینی مواد غذائیِ گرونقیمتش مثل گوشت هم خیلی کمتر از قبله !!!!!!!!!
ازش میخوری میبینی کیفیتش هم خیلی بدتر از قبله!!!!!!!!!!!
همسایه های جنوبیمون یه مثل دارند میگه :
فلانی عین اَرّه هست , میره بالا میبُره میاد پائین هم میبُره .
حالا بعضی از تولیدکننده ها به اره میگن زکی!!!
میرند بالا میبُرند میان پائین هم میبرند , وقتی هم که وایسادند میبُرند
:31:
New-P30world
15-07-2012, 15:18
سیاست گران شدن کالا در کشور ما، چند وقتیه جالب شده.
ابتدا قیمت رو چندین برابر میکنن، که داد همه در بیاد، سپس قیمت رو به نصف کاهش میدن تا همه بگن خدارو شکر.
تجربه زندگی من در ایرانمیگه این کار رو در مورد قیمت مرغ هم میکنند، فقط لطفا وقتی مرغ 3000 تومانی که امروز شده 8000 ، اگر هفته دیگه 4500 شد، نگین خدا خیرشون بوده، مشکلاتمون حل شد.
اینقدر ساده نباشیم........
|
این سیاست همیشه یا مال سال ها قبل بوده و الان می بینید که دیگه خیلی ها حالیشونه!!
ولی چیکار می تونیم انجام بدیم چندبار چندین راه حل به کار برده شده و نتیجه نداده!!؟؟ :23:
تجربه ثابت کرده اینو! پس :
اذیت نکن! بزار ساده باشیم..!! :45:
|
hamid_diablo
15-07-2012, 16:38
برای خرید لوازم الکترونیک و دیجیتال مثل کامپیوتر و گوشی موبایل به پاساژها و بازارهای مشهور زیادی اعتماد نکنید
بیشترشون سعی میکنن کلاتونو بردارن
aftab_azad20
15-07-2012, 16:47
امروز اونی که براش میمردم خیلی راحت بهم گفت دیگه تمومه،دارم دیونه میشم دل شکستن خیلی راحت شده خیلیییییییییییی،ولی من نا امید نمی شم شاید یه روزی دوباره بیاد
hamid_diablo
15-07-2012, 19:10
امروز اونی که براش میمردم خیلی راحت بهم گفت دیگه تمومه،دارم دیونه میشم دل شکستن خیلی راحت شده خیلیییییییییییی،ولی من نا امید نمی شم شاید یه روزی دوباره بیاد
سلام دوست عزیز.میدونم نقل قول گرفتن جایز نیست اما مجبورم به یه نکته مهم اشاره کنم
ببین این مشکلی که برای شما پیش اومده برای خیلی های دیگه هم پیش اومده و اسمش شده شکست عشقی.از بچه 2 ساله تا پیمرد 82 ساله تو جامعه ما درگیر این موضوع هستند
اما نکته ای که من میخوام بهش اشاره کنم اینه..........رابطه ای که شما داشتی بعد از مدتی تموم شده حالا به هر دلیلی که میخواد باشه و به منم ربطی نداره .اما واقعیت اینکه تموم شده.............
پس.........
اولین کاری که شما باید انجام بدی اینکه امیدی به برگشتنش نداشته باشی
تو هر مسئله ای که تو این دنیا برای ما پیش میاد اولین چیزی که بهش باید توجه داشته باشیم امیده....
امید به قبول شدن در کنکور.امید به سلامتی .امید به پیدا کردن شغل خوب.امید به پیدا کردن همسر مناسب.امید به آینده و هزار تا امید دیگه
اما برای این موضوع استثنا وجود داره و اونم اینکه باید امید رو بزاری کنار
وقتی امید به رابطه مجدد و بازگشتش داشته باشی یعنی اینکه نباید فراموشش کنی و این چیزی هست که بزرگترین ضربه رو به روحت میزنه......
مواظب روحت باش و یه نه مقدس بگو.................نه به بازگشتش..........نه به خاطراتش......
Mr_100_dolari
16-07-2012, 00:20
تجربه ای که من داشتم اینه که یه رابطه ای که تموم شده حالا هر چقدرم که قشنگ بوده یا هر چقدر هم که ازش خاطره داری با هر مدت زمانی که بوده چه کم و چه زیاد باید سعی کنی تموم شده به حسابش بیاری
چون کسی که می خواد بره حالا به هر دلیلی تلاش شما برای برگردودنش چیزی جز کوچیک شدن خودت رو به همراه نداره تازه اگرم بر گرده مطمئنا اون رابطه مثل قبل نمیشه (طبق تجربه خودم)
همیش هم تنهایی بد نیستش بعضی وقت ها آدم باید به خودش یه فرصتی بده تا تو تنهایی بتونه درست فکر کنه و بفهمه که دورو ورش چه خبره و بهتر تصمیم بگیره .
Mr_100_dolari
16-07-2012, 00:25
تمام شدن یه رابطه ای که احساس مکینی این تو بودی که تو این رابطه دچار شکست عشقی شدی با همه بدیهاش بزرگترین خوبیش اینه که از تجربه تلخی که داشتی و با تمام وجودت لمسش کردی نه اینکه دیگران برات تجربه هاشون رو تعریف کرده باشن درسی میگیری که تو رابطه های جدیدت دیگه هیچوقت یک اشتباه رو دوبار تکرار نکنی (تلخ ترین تجربه ها تو گذشته می تونن شیرین ترین تجربه ها رو تو آینده به وجود بیارن)
(البته متاسفانه بعضی ها فراموش کارن و خیلی زود یادشون میره که اشتباهی که دیروز کردند رو امروز دیگه مجدد انجامش ندند )
Mohammad Yek110
18-07-2012, 09:44
در مورد خرید بازی توی ایران باید بگم اگه بازی اورجینال نمی خرید به هیچ عنوان از این بازیهای تکثیر شده توسط شرکت های ایرانی نخرید.
من هرچی خریدم 99 درصدشون مشکل داشتن.
یکیشون پلمپ بود پشتش نوشته بود 4 دی وی دی ولی توش 3 تا دی وی دی بود:18:
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-07-2012, 10:37
در مورد خرید بازی توی ایران باید بگم اگه بازی اورجینال می خرید به هیچ عنوان از این بازهای تکثیر شده توسط شرکت های ایرانی نخرید.
من هرچی خریدم 99 درصدشون مشکل داشتن.
یکیشون پلمپ بود پشتش نوشته بود 4 دی وی دی ولی توش 3 تا دی وی دی بود:18:
سلام
بايد خدا رو شکر کنید که قوطی خالی بهتون نفروختند
=============================
دوستان در موردِ چیرهائی هم که از تلوزیون تبلیغشون رو دیدن و خریدین هم تجربه هاتون رو بگین استفاده کنیم .
==============================
یکی از آشناهای ما قدش 145 بود.
تبلیغ دمپائی افزایش قد رو دیده بود .
با کلی امید و شوق و ذوق رفت خرید و بنده خدا میگفت حدود صد هزار تومن پول داده بود براش و شب روز تو خونه میپوشیدش .
سه ماه بعدش رفتم پیشش دیدم دمپائیه نیستش .
گفتم کو دمپائیه ؟
گفت تو انباری افتاده . اصلاً اثر نداشت . فقط استخونهای مچ پام درد گرفت از بس پوشیدمش .
تو تبلیغش میگفت ماهیانه 10 سانت بد رو بلند میکنه !!!!!!
خندیدم و گفتم ما که گفتیم اینا کلاهبردارند , دزدِ با چراغند . خب چرا نبردی پسش بدی پولت رو بگیری ؟؟؟
گفت فکر کردم شاید فقط رویِ من اثر نداره !!!!!
(همین جمله و همین طرز فکر مشتریها یا در حقیقت قربانیهاست که این کلاهبردارها رو ملیاردر کرده )
بیشتر مردم تصور میکنند فقط روی اونها اثر نداشته !!!!.
==========================
یه نوع شامپو تو نت و ماهواره خصوصاً کانالهای فیلم عربی تبلیغ میشه که اسمش black hair serume هست .
ادعا میشه که با سه بار شستشوی مو در هفته , ظرفِ سه هفته موهای سفید کاملاً سیاه درمیاد و دیگه هم سفید نمیشه !!!!
تو نت جستجو کردم یه فروم پیدا کردم که خانمهای عرب اون رو خریدند و امتحان کردند و فهمیدند همش دروغ و کلاهبرداریه و فقط باعث سیاه شدنِ آب شستشو میشه !!!!!
و همدیگر رو نصیحت میکنند که نخرند و فریب نخورند .
گرچه تا مردم بیان بفهمند دروغه , یارو چند صد ملیونی با شاید هم چند ملیاردی زده به جیب و بای بای .
کانالهای ماهواره ای هم که فقط پول براشون مهمه .
هر کسی بهشون پول خوب بده براش تبلیغ میکنند و هیچ چیز دیگه ای هم براشون مهم نیست .
مثل اونهائی که تو ماهواره عَلَناً مواد مخدر میفروشند به اسم دارویِ ترکِ اعتیاد!!!!
=============================
اگر چیزی از این کالاها خریدین لطفاً تجربتون رو اینجا مطرح کنین .
با تشکر
:11:
Переклад не
18-07-2012, 10:54
وقتی احساس میکنید که مصموم شدید و یا میخوایید بالا بیارید، نوشابه مشکی بخورید!
من الان بار چندمه که به خاصیت ضد مصمومیت نوشابه کولا پی بردم
درسته که در حالت عادی نوشیدنی مضری هست اما تو همچین مواقعی نجات بخشه
درمورد این فراموش کردنواینا... ، اولا هرچقد ب خودتون زور بزنید تا بتونید کسیرو ک بش علاقه داشتید فراموش کنید ، فایده ای نداره ! اصن امکان نداره ! چون هنوزم بش علاقه دارید !
فراموش کردن کار اشتباهیه ...باید با این موضوع زندگی کنید ...باید بزارید جزئی از زندگیتون شه ...(البته این حرف بم گفته شده و منم تجربش کردم ..خیلی درسته)
در مورد اخباری که از رسانه ها میشنوید مخصوصا از مطبوعات سریع جوگیر نشید و قضاوت عجولانه نکنید.درسته که همشون مدعی هستن که هدفشون اطلاع رسانی و آگاهی هست اما اگه بخوایم منصفانه نظر بدیم رسانه ها با انتشار هدفدار اخبار و وقایع بیشتر از اینکه آگاهی رو گسترش بدن سعی دارن منظور خودشون رو به مخاطب القا کنن.حالا این منظور همیشه ممکنه عین حقیقت نباشه.که این جور وقتها بیشتر اعصاب خوردی و استرس نصیب آدم میشه تا آگاهی.
برای خرید لوازم الکترونیکی مثل گوشی و لپتاپ قبلش در مورد مدل ها خوب تحقیق کنید و وقتی برای خرید مراجعه کردید روی مدل خودتون پافشاری کنین:21: و سریع پیشنهاد های به ظاهر بهتر فروشنده رو قبول نکنین
milad_gta
20-07-2012, 23:37
وقتی تو زندگی ، کار ، درس ، رابطه و ... به یک نتیجه ای میرسید اون رو ثبت کنید برای استفاده مجدد ! خیلی وقت ها بعد کلی وقت گذاشتن به یک نتیجه ای میرسم و مدتی بعد دوباره درگیر همون ماجرا میشم و دوباره صرف وقت و انرژی و ... و در آخر باز هم همون نتایج .
خوب از ابتدا از همون نسخه ثبت شده استفاده کنیم قطعا بهتره . مثل درس گرفتن از تجارب دیگران که عموما میخونیم ، میبینیم ، میشنویم و فراموش میکنیم .
به هیچ وجه از دست غریبه ها یا مشتری خوراکی نگیرید
یه مشتری دختر داشتم اومد در مغازه چندتا سوال پرسید راهنماییش کردم بعد چند دقیقه رفت و برگشت
برام هویج بستنی خریده بود و گفت بابت راهنماییتون
من خودم آدم محتاطی و شکاکی هستم سریع هویج بستنی را نخوردم گفت بذار یکم مزش کنم آقا جا دشمنتون خالی به اندازه یه سر سوزن که خوردم سرم داشت گیج میرفت و یک لحظه احساس کردم دارم بیهوش میشم
توش داروی بیهوشی ریخته بود تا منو بیهوش کنه و دخل را خالی کنه
خدا خیلی بهم رحم کرد
t.sunami
21-07-2012, 13:33
سلام دوستان!
خیلی وقت بود که این طرفا نیامده بودم..یه تحربه ای رو براتون میگم که ممکنه دوستان قبلا گفته باشن ولی باز من تکرارش میکنم...
*عزیزان اینو بدونین که در با توجه به جمیع جوانب مردم ما مردم واقعا حسودی هستن! نمیدونم چرا ولی چشم ندارن موفقیت کسی رو ببینن! نمیدونم با من موافقید یا نه ولی حرف مردم واقعا میتونه یه نفر یا یه خانواده رو به خاک سیاه بنشونه!!
تا جایی که امکانش هست خودتونو توی چشم مردم نکنین! مطمئن باشید اینطوری خودتون هم راحت هستین!
**افراد دور و برتون رو بشناسین و سعی کنین اونایی که ویژگی های رفتاریشون با شما در تضاد هست رو بیخیال بشید...رابطتونو کم کنین ولی جوری رفتار نکنین که بهشون بربخوره چون اینجوری وارد یه چالش جدید میشید!!
با سلام .
اگه یه موقع خواستید برید برای پایان نامه صحافی و پرینت بگیرید حتما قبلش یه نمونه کار از پرینت و هم چنین برگ آچار رو اول از ش بخواید رفتم برای یکی از اشناهامون پرینت پایان نامه انجام بدم وقتی پرینت رو نشونم داد هم برگ های اچارش خیلی نازک و بد بود هم این که جوهر دستگاهش خیلی کم رنگ بود . :13::13:بهش هم گفتم ولی چه فاید ه . یعنی حسابی دپرس شدم :44:
Mohammad Yek110
23-07-2012, 19:03
سلام به همگی
یه تجربه بزرگ از خودمو در قالب حدیثی از امام علی ( ع ) می ذارم :
تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را
still alive
23-07-2012, 22:27
این تجربه رو واسه خانومای سایت میگم.البته حتما خودتون میدونین ولی شاید بعضیاتون مثل من و دوستم این اشتباه و انجام بدین پس بهتره درس عبرت بگیرین :46:
اگه به تاکسی تلفنی زنگ میزنید که نمیشناسید (محلی نیست و با راننده ها اشنا نیستین) مثلا از آرایشگاه زنگ زدین،خونه دوستی آشنایی بودین،از خرید برمیگردین..... حتما اول بپرسین که آژانسه یا نه اگه گفت اره حتما اسم تاکسی تلفنی و ازش بپرسین.تا قبل از اینکه مطمئن نشدین همون تاکسی تلفنی مورد نظرتونه یا نه سوار نشین
تجربه خودم:با دوستم رفته بودیم واسش کیسشو ارتقا بدیم کارمون طول کشید نزدیک ساعاتای 10 شد خونه دوستم دور بود کیسشم که بود گفتش تل میکنم به همین تاکسی تلفنی نزدیک پاساژ که خیالش راحت باشه زود میرسه خونه. منم گفتم منتظر بشم اون بره بعدش من برم.بعد یه 10 دقیقه یه پراید سفید اومد (از منشی اژآنس هم پرسیده بود گفته بود پراید سفید) بوق زد واستاد قیافشم خیلی عادی بود ما هم به هوای اینکه آژانسه.دوستم پرسید آژانسه پسره گفت آره. منم زود کیسو برداشتم که بزارم تو ماشین یه دفعه به عقل دوستم رسید گفت از کدوم آژانسین یدفعه دیدیم پسره پاشو گذاشت رو گاز دِ برو.خدا رو شکر شانسمون گرفت
ولی امشب یکی دیگه از دوستام همین اتفاق واسش افتاد اما مثل خنگا گفته بود شما از آژانس فلانین پسره هم از خدا خواسته گفته اره اونم سوار شده.میگه بعد یکم که رفته تازه فهمیدم این اصلا تاکسی تلفنی نیست.فقط خدا بهش رحم کرده بود که هر طور شده بود با جیغ و داد تونسته بود پسره رو مجبور کنه ماشینو نگه داره.فقط خدا میدونست اگه نمیتونست مقاومت کنه چه بلایی سرش میومد.
ببخشید طولانی شد ولی خوب خیلی این روزا مواظب باشین.مخصوصا شبا حتی واسه سوار شدن تاکسی های آرم دار هم احتیاط کنین:20:
essi4300
24-07-2012, 01:28
هیچ وقت فکر نکنین آدم خیلی زرنگی هستین، همیشه احتمال بدین زرنگ تر از شما هم هست.
خود زرنگ پنداری اکثرا سبب اقدامات نابخردانه میشه که جبرانش هم ممکنه خیلی سخت باشه.
اگر کسی به اصطلاح خودش زرنگی کرد و حالتون گرفته شد، ازش بگذرین، سعی نکنین با زرنگی مضاعف جبران کنین.
بذارین دنیا دست بچه زرنگ ها بمونه.........
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-07-2012, 13:27
سلام .
اگر خواستین تاکسی تلفنی بگیرین :
1- اگه چند تا چمدون و اساسیه دارید و تعدادتون هم زیاده , این رو به منشی بگید وگرنه ممکنه یه پراید گاز سوز براتون بفرسته !!!!
پراید خودش صندوق عقبش کوچیکه , با کپسول گاز و خِرت و پِرتهایِ خودِ راننده دیگه چی میشه؟
:20:
2- اگه هوا گرمه و ماشین کولر دار میخواین حتماً موقع زنگ زدن بگید ماشین کولر دار میخواین .
3- اگر خیلی عجله دارید حتماً اول بپرسید ماشین هست ابآن چون من عجله دارم .
بعضی از آژانسها نمیگن الان ماشین نداریم تا مشتری نپره!!!. بعدش هر چی منتظر میشین ماشین نمیاد و آخرش وقتی ماشین میرسه , به راننده میگین چرا اینقدر دیر اومدی؟ میگه والله من تا رسیدم آژانس فوراً اومدم برای شما (یعنی ماشین تو آژانس نبوده ).
وقتی زنگ میزنید بپرسید ماشینی که قراره بیاد چیه و چه رنگیه تا هم مطمئن بشید که ماشین هست و هم به قول دوستمون اشتباهی سوار یه ماشین دیگه نشید.
میتونید از راننده هم بپرسید که سرویس به نام کی هست ؟ باید اسم شما رو بلد باشه .
4- اگر یک مسیر مشخص رو میخواید برید مثلا فرودگاه یا ترمینال یا فلان خیابون , حتماً بپرسین کرایتون چقدر میشه چون بعضی از راننده ها از مشتریها پول زیادی میگیرند .
بعضیاشون حتی به آژانس هم نمیگند پول زیادی گرفتند تا پورسانتِ کمتری پرداخت کنند به آژانس .
اینطوری اگر خواست ازتون پول زیادی بگیره بهش بگین "من از آژانس پرسیدم گفتند کرایه .... تومن میشه .
5- با راننده زیاد گرم نگیرید , بعضیاشون خیلی پر رو هستند و عی میپرسند کارتون چیه ؟ بارتون چیه؟ اهل کجائین ؟ درآمدتون چقدره؟
پس بهتر هست که باهاش حرف نزنید بیخودی.
6- قبل از اینکه بره , خوب بررسی کنید چیزی جا نذاشته باشید , چیزی از تو جیبتون نیافتاده باشه رو صندلی .
7- تا به مقصد نرسیدید کرایه رو پرداخت نکنید اما کرایه رو آماده کنید تا زیاد معطل نشید .
بعضی از راننده ها به علت ترافیک یا خرابی ماشینش وسط راه یا دعوا با شما , شما رو به محل مورد نظرتون نمیرسونند پس تا به مقصد نرسیدید کرایه رو بهش ندین .
8- اگه مهمانِ مهمی دارید یا از ماشین کهنه خوشتون نمیاد , به منشی بگین ماشین مدل بالا براتون بفرسته .
9- اگر بی ادبی ازش دیدین یا پول زیادی ازتون گرفت یا رانندگیش بد و خطرناک بود حتما به آژانس خبر بدین اما به منشی نگین چون بعضی از منشیها هوایِ راننده ها رو دارند و به مدیر یا صاحب آژانس خبر نمیدند .
بپرسید اسم مدیر آژانس چیه و بگین میخواین با خودش صحبت کنید .
10 - وقتی با صاحب آژانس حرف میزنید انصاف رو رعایت کنید و فقط چیزی رو که اتفاق افتاده بگین و یک کلاغ چهل کلاغ نکنید و به راننده تهمت نزنید .
11- اگر راننده وضعش خیلی خرابه یعنی فهمیدین مواد فروشه یا فاسده یا یا تو کار فحشا هیت یا چیزی از شما سرقت کرد , حتماً شماره ی ماشین رو یادداشت کنید و به پلیس خبر بدین .
12- چهره ی راننده رو بخاطر بسپارید , شاید بعداً لازمتون بشه .
13- اگر راننده در حمل و پیاده کردنِ بار بهتون کمک کرد حتماً بهش انعام بدین چون وظیفه اش فقط رانندگی هست نه چیز دیگه . البته بشرطی که خودش بابتِ کمک کردن به شما کرایه ی بیشتر نگیره ازتون .
14- اگر قراره خودش به تنهائی چیزی رو ببره به کسی تحویل بده حتماً اون چیز رو و تعدادش رو بهش نشون بدین تا بدونه که شما چِکِش کردین و مراقب هستین که چیزی ازش کم نشه وگرنه ممکنه ازش چیزی کِش بره (اگر بی وجدان باشه).
15 - اگر میخواین بچه یا بچه هایِ کم سن و سال با آژانس به جائی بفرستین حتما :
الف : قبلش اسم راننده رو بپرسین از آژانس .
ب- به بچه ها بگین عقب بشینند و شیطنت و شلوغ نکنند تو ماشین و نذارین با بستنی سوار شند .
ج - با راننده اصلاً حرف نزنند و اگر باهاشون شوخی کرد جوابش رو ندند ;
د- بعد از رسیدنِ بچه (ها) به مقصد بپرسین ازشون که راننده چی گفت و چکار کرد ؟
اگر احساس کردین راننده از بچه ها سوء استفاده کرده حتماً به پلیس خبر بدین .
16- دربِ ماشین رو آروم ببندید .
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت جنس بدون گارانتی نخرین . واقعا ارزش اون پول اضافه رو که میدید داره . هرچند توی ایران گارانتی به اون شکل واقعی اجرا نمیشه ولی من خودم 2-3 مورد ضرر کردم .دو تا گوشی یه سینما خانگی یه تلویزیون که دیگه درست نشد ....
marde tanhayi
24-07-2012, 19:03
این تجربه رو واسه خانومای سایت میگم.البته حتما خودتون میدونین ولی شاید بعضیاتون مثل من و دوستم این اشتباه و انجام بدین پس بهتره درس عبرت بگیرین :46:
اگه به تاکسی تلفنی زنگ میزنید که نمیشناسید (محلی نیست و با راننده ها اشنا نیستین) مثلا از آرایشگاه زنگ زدین،خونه دوستی آشنایی بودین،از خرید برمیگردین..... حتما اول بپرسین که آژانسه یا نه اگه گفت اره حتما اسم تاکسی تلفنی و ازش بپرسین.تا قبل از اینکه مطمئن نشدین همون تاکسی تلفنی مورد نظرتونه یا نه سوار نشین
تجربه خودم:با دوستم رفته بودیم واسش کیسشو ارتقا بدیم کارمون طول کشید نزدیک ساعاتای 10 شد خونه دوستم دور بود کیسشم که بود گفتش تل میکنم به همین تاکسی تلفنی نزدیک پاساژ که خیالش راحت باشه زود میرسه خونه. منم گفتم منتظر بشم اون بره بعدش من برم.بعد یه 10 دقیقه یه پراید سفید اومد (از منشی اژآنس هم پرسیده بود گفته بود پراید سفید) بوق زد واستاد قیافشم خیلی عادی بود ما هم به هوای اینکه آژانسه.دوستم پرسید آژانسه پسره گفت آره. منم زود کیسو برداشتم که بزارم تو ماشین یه دفعه به عقل دوستم رسید گفت از کدوم آژانسین یدفعه دیدیم پسره پاشو گذاشت رو گاز دِ برو.خدا رو شکر شانسمون گرفت
ولی امشب یکی دیگه از دوستام همین اتفاق واسش افتاد اما مثل خنگا گفته بود شما از آژانس فلانین پسره هم از خدا خواسته گفته اره اونم سوار شده.میگه بعد یکم که رفته تازه فهمیدم این اصلا تاکسی تلفنی نیست.فقط خدا بهش رحم کرده بود که هر طور شده بود با جیغ و داد تونسته بود پسره رو مجبور کنه ماشینو نگه داره.فقط خدا میدونست اگه نمیتونست مقاومت کنه چه بلایی سرش میومد.
ببخشید طولانی شد ولی خوب خیلی این روزا مواظب باشین.مخصوصا شبا حتی واسه سوار شدن تاکسی های آرم دار هم احتیاط کنین:20:
برای اینکه مطمئن بشین راننده همون ارژانس ناشناس شما رو به مقصد می رسون قبل سوار شدن به ماشین شماره پلاک ماشین رو حفظ کنین سوار ماشین که شدین زنگ بزنین به یکی از اقوام نزدیک بگین دارم میام نوع ماشین و شماره پلاک رو با صدای بلند بگین اگه بلند گوی موبایل رو هم باز کنین چه عالی
اینطوری هر کی باشه حساب میاد کف دستش
اگه یه کار اداری دارین که که توش نامه نگاری و این حرف هاست حتما بعد از طی مراحل امضا و قبل از تحویل یه کپی از کل برگه ها بگیرید.من خودم که دو بار نامه هام گم شدن!بارها هم برخورد کردم ملت مدارکشون و نامه ها شون گم شده،جالبه یه بار آموزش دانشگاه بودم,یه نفر یه نامه ش گم شد،مسئولش گفت این طوری نمیشه،باید صبر کنید تا خودش پیدا بشه!!!# حتما شماره نامه ها رو یادداشت کنید،تلفن دبیرخونه و تلفن خونه رو هم بگیرید که حداقل تلفنی پیگیر کارتون بشید.# کارتون رو رها نکنید به امان خدا،پیگیر باشید. مثلا خودم درخواست تأییدیه تحصیلی رو پست کردم آموزش پرورش منطقه،ولی از آموزش دانشگاه که می پرسیدم خبری نبود، یک ماه بعدش حضوری رفتم آموزش پرورش منطقه فرمم توی یه پوشه بغل دست مسئول امتحانات بود که هنوز کارش رو انجام نداده بود! من که رفتم فکر کنم فرداش پستش کردن به دانشگاه.
milad_gta
25-07-2012, 01:22
بحث آژانس داغه منم تجربه خودم رو بگم ... امکان اتفاق افتادنش نادره ولی ممکنه برای شما هم پیش بیاد
چند سال پیش پسر عموم اومد خونمون و ساعت 11 - 12 شب میخواست برگرده شهرستان ، ما هم گفتیم خوب با آژانس برو ... منتهی چون زیاد با آژانس سر و کار نداریم شماره آژانس خاصی رو به یاد نداشتیم فقط یادم بود که اطرافمون یک تاکسی چلسی با شماره ای که آخرش به 4030 خطم میشه هست و منم با پیش شماره ای که معمول بود تو اطراف ما شماره رو گرفتم و گفتم تاکسی چلسی طرفم گفت آره :دی خلاصه ماشین رو فرستان و بعد متوجه شدیم طرف بیکار بوده گفته خوب تا شهرستان میرم و یک پولی هم در میارم !
حالا ممکنه همیشه موضوع به همین سادگی پیش نیاد .
بهتره همیشه تو این موقعیت ها با 118 تماس بگیرید ، آدرس رو بدید و بخواید چند تا آژانس تو اون محل بهتون معرفی کنه ، به نظرم تو محل هایی که رفت و آمد زیاد دارید هم شماره آژانس رو بگیرید تا هر وقت هر جای شهر ماشین خواستید راحت تهیه کنید .
من خودم خیلی سخت با دیگران ارتباط بر قرار میکنم ولی با این حال سعی میکنم همیشه با یک آژانس و چند تا راننده خوب رابطه خوبی داشته باشم ، بعضی وقتها واقعا مفید واقع میشند .
Mohammad Yek110
31-07-2012, 18:35
حیف این تاپیک نیست که بره صفحه دوم ؟
همیشه وقتی مشکلی توی زندگیتون دارین و چیزی اذیتتون می کنه حتما با کسی که خودتون صلاح میدونین درددل کنین
دیگه توضیح اضافه ندم خودتون امتحان کنید تاثیرشو می فهمین:11:
این رو هم امتحان کنید : کاری کنید توی قسمت "مشخصات" کاربری تون توی تب "درباره من " در قسمت "آمار و ارقام" رقم "تشکر از دیگران" بیشتر از رقم موادی باشه که ازتون تشکر شده . یه حسی به آدم میده که تعداد کسایی رو که میتونه در بعضی مواقع روشون حساب کنه زیادن
hamid_diablo
01-08-2012, 09:31
سعی کنید اگه دعوای فیزیکی اتفاق افتاد و میخوای دو طرف رو از هم جدا کنید این اشتباه رو مرتکب نشید که یه نفر بگیرید تا دعوا نکنه.چون زمانی که یه نفرو میگیرید طرف مقابل از این موقعیت سوء استفاده میکنه و اون شخصی رو که شما گرفتید رو بدجور کتک میزنه!!
اینو تجربه کردم....بعدش براتون بد میشه
با توجه به زیاد شدن تضییع حقوق شهروندی توسط همه
در صورتی که رفتار کسی اذیتتون کرد دلخور نشین این اتفاقی هست که برای همه می افته
پس خونسرد باشید و ارامش خودتونو به هم نزنید
Devicestreet
02-08-2012, 11:24
اگه یه گوشی یا لپ تاپ گرون خریدید
روز اول کاری بهش نداشته باشید چون 100 درصد از دستتون میفته
(امتحان شدست)اگه باور نداری امتحان کن
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-08-2012, 11:43
سلام بر همگی .
اگه دوست ندارین اشیاء گرانقیمتتون مثل موبایل و لپ تاپ و ساعت و غیره از دستتون بیافته, وقتی میخواین بردارینش باید کاملاً تصور کنید که میخواین یک نوزادِ چند روزه رو بگیرین تو دست !!!.
گمون نکنم اینجوری دیگه چیزی از دستتون بیفافته.
استاکس نت
02-08-2012, 13:29
همیشه موقع خرید لوازم برقی جلوی فروشنده چکش کنین اگه ایراد داشت دیگه بعدا نمیتونه زیرش بزنه
secretman
03-08-2012, 00:33
اگه یه روز سرباز شدین تو یگانی که هستین سعی کنین با همه سربارا خوب باشین
حتی اگه از سربازی بدتون می آد رفتار خوبی باهاش داشته باشین
حتما بعدا به کارتون میآد اگه نیومد لااقل زیر آبتون رو نمیزنه
ملا نصرالدین
03-08-2012, 08:52
کلا بعضی چیز ها رو یا نباید خرید یا باید بهترین نوعش رو خرید.واسه اونهایی میگم که قصد خرید ابنما برای خونشون دارند
بهترین ابنماها اونهایی هستند که زیرشون چوب داره.وقتی میرید مغازه ابنما رو بلند کنید باید براتون خیلی سنگین باشه.معمولا هم بپرسید ضمانت تعمیر دارد یا خیر.اگر سبک بود با وجود اینکه مغازه دار براتون امتحان میکنه ولی حداکثر 1 سال دیگه سوراخ میشه
_LOVE_CODER_
04-08-2012, 07:14
زندگی رو سخت نگیرید
SIMON137
04-08-2012, 08:43
در رانندگی طبق گفته ی هیچ کسی پیش نرید ، چه جهت دهی عابرین پیاده و چه نظر سرنشین ، مثلا اگر جایی رو می خواید مویی رد کنید و سرنشینا میگن رد هست تا خودتون مطمئن نشدید جلو نرید ، حتی اگر لازم باشه پیاده بشید و چک کنید
hamid_diablo
04-08-2012, 14:18
از برخی از شوخی خا که هم زمانشگذشته و هم خیلی خطرناکه بگذرید....یکیش جیغ زدن تو گوشه یه نفر دیگش....یا تو فصل تابستون آب ریختن رو دیگران
hosein_a
04-08-2012, 14:57
همیشه سعی کنین به مسائل و مشکلات پیشه روتون با دید مثبت نگاه کنین و منفی گرا نباشین
سعیتونو بکنین در اوکار و با دید مثبت برین جلو این جوری یه انرزی مضاعف پیدا میکنین
با ديدن آدمايي كه سر و صداشون زياده و ظاهر خوبي دارن ، اعتماد به نفستون رو از دست ندين(مخصوصا سر كلاس و دانشگاه)...كافيه مثل هميشه رفتار كنيد و كار خودتون رو انجام بديد...
آخر پاييز! معلوم ميشه كه چه كسي اهل حرف ه و چه كسي اهل عمل:27:
اكثر اين افراد تو خالي هستن
essi4300
06-08-2012, 12:17
اگر رفقایی دارین که مدام سر هر چیزی بهتون سوء ظن دارن و مشکوک هستند، بهتره رابطه تون رو باهاشون به مرور کات کنین.
هرچی هم بیشتر تلاش کنین سوء ظن رو بردارین و خودتون رو اثبات کنین اوضاع بدتر میشه و آسیب بودن با این افراد به مراتب بیشتر از نبودن باهاشون هست.
اینو بارها تجربه کردم و بهش رسیدم.
.
.
.
فرانسیس بیکن :
سوء ظن، در جمع خصال، به گونه جُغد در حلقه پرندگان است.
آنها همیشه در تاریکی پرواز میکنند.....
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-08-2012, 13:21
سلام.
اگر کباب درست کردن رو دوست دارین میتونین بدون ذغال ,کباب ذغالی درست کنین!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول توضیح مختصر برای اونهائی که وقت و حوصله ی مطالب طولانی رو ندارند :
اگر یک تکه ورق آهنیِ چهل سانت در چهل سانت روی شعله ی گاز بذارید درست کار همون ذغال رو انجام میده .
==============================
توصیح بیشتر -
گرما از سه طریق منتقل میشه :
جابجائی سیال
انتقال
تابش (مادون قرمز)
آتش ذغال, اشعه ی مادون قرمز بسیار شدید هست و با تابش گوشت رو کباب میکنه.
برای همین اگر فاصله ی گوشت تا ذغال و سرعتِ چرخش سیخ و ضخامت گوشت متناسب باشه با هم , گوشت مغز پخت میشه بدون اینکه بسوزه .
ورق آهنی هم همینکار رو انجام میده . حرارت شعله ی ناهموار رو تبدیل به یک حرارتِ تابشی یکنواخت میکنه حتی بهتر از ذغال.
اگر ورق آهن با ضخامت حداقل 2 میل پیدا نکردین از در درام رنگِ 20 لیتری هم میتونید استفاده کنید .
فقط اول بذارینش رو آتیش تا خوب همه ی رنگ و روغن های سطحش بسوزه و فقط آهن خالیش بمونه . احتیاج به شستن هم نداره . آتیش حسابی حال میکروبهاش رو جا میاره .
فقط بعد از اینکه حسابی داغ شد و رنگها سوخت چند بار بزنینش زمین تا خاکستر رنگها بریزه یا با برس سیمی تمیزش کنین.
البته اگه از علاقمندان کباب هستین بهتره برید آهنگری و سفارش یک تکه ورق 3 میلی با طول 40 و عرض 30 سانت رو بدید .
بهش بگین دو تا تکه آهن به طول 40 سانت و ارتفاع سه سانت هم جوش بده لبه ی دو ضلع متقابلش که سیخها روی اونها قرار میگیره تا گوشتها به ورق آهن نچسبه .
جوجه کباب , کباب برگ ,کنجه , کوبیده , ماهی و هر چیزی که کباب شدنی باشه روی این ورق آهنی درست مثل ذغال کباب میشه و حتی بهتر .
================================================== ====================
درست کباب کردن گوشت خودش یک هنره .
گوشت رسانایِ خوبی برای گرما نیست .
اگر حرارت زیاد باشه و سرعت چرخش کند باشه , روی گوشت میسوزه اما درونش خام میمونه .
برای رسیدن حرارت به داخل کباب باید حرارت فرصت پیدا کنه در گوشت نفوذ کنه .
میتونین بین تکه های گوشت هم حدود یک سانت فاصله بدین خود سیخ هم حسابی داغ بشه و حرارت رو با انتقال برسونه به درون گوشت .
به به چه کوبابی بشه ها .
Open-minded
07-08-2012, 06:20
کلیشه نیست!!!!!
این ها یک سری حرف هایی است که من باور دارم:
1.برای هرچیزی که می خواهی بجنگ تو می توانی به هر چیزی که می خواهی برسی چون هیچ چیز برای هیچ انسانی غیر ممکن نیست.
2.آره یک نه جدید است.
3.اگر در حال دوباره زنده شدن و تغییر نیستی مرده ای.
برای سرنوشت تا آخرین نفس خواهم جنگید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
07-08-2012, 15:35
سلام.
بعضی از مردم حوله ی حمامشون و حوله ی صورت رو خیلی دیر به دیر میشورند و فکر میکنند چون بعد از حمام و شستن دست و صورت ازشون استفاده میکنند پس دیگه کثیف نمیشه !!!!.
چه اشتباهِ بزرگی.
سلولهای پوست بدن دائم در حالِ زاد و ولد هست و حتی اگر دو ساعت هم کیسه بکشین تو حمام, باز هم تا بیاین خودتون رو خشک کنین کلی پوست مرده به سطح بدن اضافه شده .
اگر هم که درست حمام نکنین , اون پوستهای مرده خیس میخوره و با کشیدنِ حوله به سطح پوست , اون سلولهای مرده کنده میشه و میچسبه به پُرزهایِ حوله .
بعدش میگنده و بوئی شبیه به بویِ میگو میگیره چون محل مناسبی میشه برایِ باکتریها و قارچها مخصوصاً اگر حوله رو پهن نکنین تا خشک بشه .
حداقل ده روز یکبار حوله ی دست و صورت رو بشورید البنه با مقدار کمی پودر.
حوله ی حمام رو هم بعد از 5-6 بار حمام حتماً بشورید البته با مقدار کمی پودر چون خاکی و کثیف نمیشه مثل لباس .
============================
بالش و ملافه ی روی تشک رو هم حداقل 20 روز یکبار بشورید مخصوصا اگر عادت دارین بدون لباس بخوابین .
هر بار که تکون میخورین تو رختخواب , ملیونها سلول مرده از پوستتون جدا میشه میره تویِ تار و پودِ پارچه ی روبالشی و ملافه ی روی تشک و غذای مناسبی برای حشراتِ بسیار ریز و باکتریها و قارچها میشه و ممکنه باعث خارش, حساسیت وبیماری بشه .
دوست دارین این حشراتِ چندش آور و بیماری زا تو رختخوابتون لانه کنه ؟
part gah
11-08-2012, 03:47
سیم کارته جدید میخرید مخصوصا ایرانسل این جایزشو هم باز کنید فعال کنید شمارشو ببینید بعد ازش استفاده کنید.
شماره گرفتم از 0 تا 9 توشه یه شماره نجومی.بعد جایزشو دادم دوستم فعال کرده میگه چقدر این شماره رنده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahinfarasystem
16-08-2012, 14:01
وقی کارجدیدی رو شروع میکنید بدونید که اوایل کار جذابه....
زیبا و جدیده و شما خوشتون میاد ازش
یه مدت که میگذره احتمال سرد شدنتون زیاد میشه
باید برای خودتون چند وقت یه بار یه تقویت کننده بگذارید
یعنی مثلا موقتا کارتون رو رها کنید،به چیزی که تو اون موقع ازش لذت میبرید بپردازید، هدفهاتون رو دوباره مرور کنید و وسایل تون رو مرتب کنید و مجدد شروع کنید
با این کار دوباره جون تازه ای میگیرید و میتونید مثل قبل با انگیزه کارتون رو ادامه بدید و به هدفتون برسید...
کسی که خیلی تند میره به هدف نمیرسه
هیچ وقت جلوی همسرتون فیس بوکتون رو چک نکنین
مخصوصا اگه از این چیزا بی خبره و فکر میکنه که هر کسی که اون تو به عنوان فرند هست دوست دخترتونه
سلام.
هر وقت تصمیم به خرید یا فروش چیزی می گیرین ( مخصوصا ملک ) حالا هر چیزی کوچک یا بزرگ از این که توی لحظه آخر با توجه به اطلاعات جدید اعلام انصراف کنین یا شرایط از جمله قیمت رو تغییر بدین خجالت نکشین. من چند سال قبل ملکی رو فروختم که بنگاهی و خریدار از به روز نبودن من سوء استفاده کردن. درست روز قبل از معامله با یکی از فامیل که بنگاهی بود مشورت کردم و نمی دونستم خودش چقدر از مرحله پرته. بعدش چون "حرف" زده بودم زیرش نزدم و فکر کردم نامردیه. ولی بنگاهی و خریدار با وجود این که بزخری کرده بودن و سود عجیب غریبی برده بودن از هیچ خلف وعده و نامردی و حرومزادگی توی انجام تعهداتشون کوتاهی نکردن.
البته من کاملا مسئولیت اشتباه خودمو به عهده می گیرم ولی منظورم اینه که معامله ، فردین بازی یا رو درواسی ور نمی داره. اگر فهمیدین اشتباه کردین بلافاصله اشتباهتونو تصحیح کنین و نذارین کلاه سرتون بره.
من هنوز که هنوزه از نامردی اون دو نفر ( و نه ارزون فروشی فقط ) جیگرم می سوزه.
Star.H.CH
18-08-2012, 16:47
سلام دوستان اینجا مطالب خیلی قشنگ و بدرد بخورن اگه میتونستید با اونها یه کتاب می ساختید عالی میشد ........البته یه پیشنهاده
khafan8288
19-08-2012, 20:43
اگه فروشنده ای اگه تولیدی داری یا هرچی دیگه وقتی میخواید یه کاری واسه مردم انجام بدید سعی کنید نصف پولتونو به عنوان بیعانه ازش بگیرید تا بعدا واستون مشکلی پیش نیاد
یه هفته واسه طرف کار کردم توو آخر بهم گفت یک ریال هم بهت نمیدم
سلام؛اگه با اتوبوس مسافرت میرید و اگه ساک یا چمدون رو میگذارید توی انبار،وقتی اتوبوس جایی توقف میکنه یا مسافری پیاده میشه،حواستون باشه کسی وسائلتون رو اشتباهی بر نداره.حتی وقتی با تاکسی جایی میرید و وسائلتون رو میگذارید توی صندوق عقب.
حواستون باشه،مخصوصا اگه چیز مهمی توش گذاشتید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-08-2012, 16:57
سلام.
زرنگی با زرنگ بازی فرق داره.
زرنگی یعنی اینکه سعی کنیم چیز بهتر یا سهم بیشتری گیرتون بیاد یا کمتر ضرر کنین اما بدون اینکه به کسی ظلم کنین و حق کسی رو پایمال کنید.
زرنگ بازی یعنی با نامردی و ظلم و دوز و کلک و پایمال کردنِ حقِ دیگران چیزی رو که حقتون نیست بگیرین یا چیزی رو بیشتر از حقتون بگیرین یا ضررتون رو بندازین رو یه نفر دیگه.
چند تا زرنگی:
1- اگر یک نفر هستین و میخواین سوار تاکسی بشین و زیاد هم عجله ندارین ,صبر کنین تا یه تاکسی بیاد که صندلی جلو خالی باشه چون راحت تره.
البته بعضی از خانومها ممکنه دوست نداشته باشند جلو بشینند.
2- برای مسافرت با اتوبوس چند روز قبلش بلیط بخرین تا جای خوب گیرتون بیاد.
در اتوبوس صندلیهای ردیف اول (1-2-3-4) اصلاً خوب نیست چون هم خطرناک ترین جا هست هم نور ماشینها در شب اذیتتون میکنه هم اینکه صدای ضبط صوت جناب راننده نمیذاره بخوابین .
صندلیهای 5-6-9-10 بهترینه . هم به تلوزیون نزدیکه هم از راننده دوره و هم از موتور . در ضمن سمت راست هست و در تصادف خطرش کمتره .
13و14 هم بد نیست .
3-اگر مبخواین راحتِ راحت باشین , VIP (تک صندلی) بگیرین که خیلی راحته و صندلیش میخوابه و زیر پائی هم داره و میشه راحت روش لم داد و خوابید .
در اتوبوس VIP صندلیهای 6-9-12 بهترین جاهایِ تک صندلی هست که کسی بغل دستتون نمیشینه .
13 هم بد نیست چون کنار درب وسط هست و کسی تو ردیف بغلتون نمیشینه چون اصلا صندلی نداره .
قیمت VIP (VERY IMPORTANT PERSON) الآن حدوداً 23 هزار تومنه .
اگر VIP گیرتون نیومد و از نظر بودجه مشکل ندارین , دو تا صندلی کنار هم بخرین .
بهترینهاش 5-6 و 9-10 هست .
7-8 و 11-12 هم بد نیست .(سمت چپ).
1-2 و 3-4 بدترین جا هست .
4-اگر میرید جائی میخواین دوچرخه یا قایق کرایه کنین,کمی صبر کنین و خودتون تمیز ترین رو انتخاب کنین .
5- اگر میرید هتل حتماً سوال کنین اتاقتون سمت خیابون هست یا نه اگر بود بپرسین پنجرش دو جداره هست یا نه . اگر نبود و از سر و صدا خوشتون میاد ,اتاق دور از خیابون بگیرید.
6- قبل از گرفتنِ اتاق برید ببینیندش .
7- بنده دو هتل دیدم در یک خیابون و با یک قیمت اما یکی اسپیلت دار و شیشه ی دو جداره و تازه ترمیم شده (نو نوار) و دیگری درب و داغون با پنجره ی عادی و کولر آبی . پس در اتاق گرفتن عجله نکنید .
اتاق رو ببینید و قیمت بگیرید و بعد برید هتلهای نزدیکش رو هم ببینید .
8- اگر در هواپیما دوست دارید حتماً کنار پنجره بشینید,زودتر برید فرودگاه تا جزءِ نفرایِ اول باشید و با خوش روئی از متصدی بخواین که یه جا کنار پنجره پشت بال بهتون بده (پشت بال ایمنیش بیشتره , روی بال کنار پنجره اید اما پائین رو نمیبینبد,جلویِ هواپیما خوبه چون رودتر میرسید هاهاها.... اما از نظر ایمنی از همه جا بدتره .
9- حتی اگر جاتون کنار پنجره نبود باز هم تسلیم نشید. اگر هواپیما جای خالی داره به مهماندار بگید و برید یه جای خوب بشینید .
10- اگر جای خالی نبود باز نا امید نشید,بعضیها دوست ندارند کنار پنجره بشینند البته پیدا کردنش سخته اما شاید بغل دستیتون یکیشون باشه.
11- در شهرهای گرمسیر که بعضی تاکسیها کولر دارند اگر عجله ندارین صبر کنین کولر دار بیاد.
12- اگه از ماشین کهنه یا کوچیک مثل پراید خوشتون نماید صبر کنین تا ماشین نو و جادار بیاد.
اما هرگز به راننده ای نگین ماشینت کهنه هست یا کوچیکه یا کولر نداره چون دل شکستن رسم جوانمردی نیست . وقتی براتون بوق میزنند یا با دست تشکر کنین ازشون یا سرتون رو بندازین پائین تا فکر کنه ماشین نمیخواین.
13- بعضی از کاسبها جنس خوب میذارند جلوی مشتری اما وقتی میخواد بخره جنس کم کیفیت بهش میدند(مثل میوه و میگو و ماهی).
باهاش شرط کنین اول که از همونی که واسه جلب مشتری گذاشته بهتون بده.
14- تو سینما زودتر برید و بگین بلیطِ وسطِ سالن و سر صندلی میخواین که کنار راه رو باشه تا راحت بتونید برید بیرون .
15- وقتی تو گرما میخواین منتظر تاکسی بشین سعی کنید جائی رو پیدا کنید که زیر سایه ی درخت باشه .
16- وقتی تو ویترینِ مغازه ها چیزی دیدین که خوشتون میاد ازش, اول قیمتش رو بپرسین تا اگر متناسب با بودجه ی شما نبود نه وقتِ خودتون رو تلف کنین نه وقتِ مغازه دار و فروشنده رو .
17- بعضی از میوه ها ظاهرش سالمه اما از تو خرابه . بهتره به جای گاز زدنش با چاقو ببرینش تا اگر داخلش خراب بود نخوربنش.
18- لیمو رو قبل از بریدن, آبلمبو کنید بعد که میبرینش خودش کلی آب ازش در میاد و با فشار کم راحت آبش در میاد. (خصوصاً قابل توجهِ خانومها).
برای آبلمبو کردنش بذارینش روی میز و یک بشقاب محکم بذارین روش و با کمی فشار غلطش بدین تا نرم بشه .
اما قبل از بریدنش خوب بشورینش و موقع بریدنش بگیرینش روی غذا چون به محض بریدنش کلی آب ازش میریزه بیرون .
19- اگر حساسیت دارین به گرد و غبار جاروبرقی, براش دو سه تکه لوله ی اضافه بخرید و بذاربنش کنار حمام یا دستشوئی تا هوائی که از پشت جاروبرقی خارج میشه و پر از گرد و غبار بسیار ریز هست از هواکش بره بیرون و تو خونه پخش نشه .
20- اگر کیسه ی جارو برقی پارچه ای هست , دو ماه یکبار باید شسته بشه تا باکتری نزنه .
اگر سوراخ شده درجا بندازینش دور که خیلی خطرناک و بیماری زا هست .
یک کیسه ی نو و ضخیم و با کیفیت بخریرید .
21- حتما ماشینهای صفر کیلومتر رو دیدین که کنار قفل درشون از بیرون یک تکه اسفنج فشرده چسبونده شده که ضربه گیر هست .
همین اسفنج فشرده توی خونه خیلی بدرد میخوره .
وقتی دربِ اتاق یا کمد رو باز میکنید معمولا میخوره به دیوار و صدا میده و دیوار و درب رو هم خراب میکنه .
ببینید درب دقیقا به کجا میخوره, یک تکه از همون اسفنج رو با کمی چسب حرارتی بچسبونین به دیوار یا درب .
دیگه صدا نمیده .
اندازه اش بستگی به خودتون و سلیقتون داره.
از مغازه هائی که لاستیک و اسفنج صنعتی دارند بخرینش.
اگر ووروجکِ آتیش پاره دارین تو خونه (بچه ی کوچیکِ کنجکاو و شیطون) , اسفنج رو در بالاترین جای ممکن بچسبونین تا دستش بهش نرسه .
22- برای پاک کردنِ غبار و تار و پود لباس از چسبِ نواریِ پهن استفاده کنید(شفاف یا تیره). چنان تمیز میشه که بیا و ببین .
یک وجب از چسب رو ببُرید و دو سرش رو به اندازه ی یک سانت روی هم بچسبونید تا بصورت حلقه در بیاد و چسبش به سمتِ بیرون باشه .
حالا 4 انگشتتون رو وارد حقله کنین و انگشتاتون رو از هم باز کنید و بگیرینش.
حالا باهاش بزنید به لباستون و نتیجه رو ببینید .
وقتی خیلی پود گرفت و چسبندگیش کم شد, بگردونینش تو دستتون .
خصوصا لباسهای تیره و پشمی رو چیزی بهتر از این تمیز نمیکنه.
LORD0098
21-08-2012, 17:09
سلام
رازتون به هیچکس نگید شاید یه جمله کلیشه ای باشه ولی واقعا به درد بخور هستش
khafan8288
22-08-2012, 12:04
وقتی سوار ماشینتون میشید خوب چکش کنید و مطمئن شید که هیچ مشکلی نداره
به خصوص لاستیک و ترمز که خیلی مهمن
سلام
رازتون به هیچکس نگید شاید یه جمله کلیشه ای باشه ولی واقعا به درد بخور هستش
دقیقا
اصن رازی که به کسی بگیم دیگه راز نیست!
milad_gta
22-08-2012, 13:08
وقتی گوشی یا سیستم و ... خودتون رو میبرید تعمیر بعد از تحویل گرفتن کاملا چک کنید ، من پارسال گوشیم رو بردم تعمیر کنند ، به جزئیات دقت نکردم ، وقتی رسیدم خونه دیدم کاملا از هر جهت قابش رو شکستن جالب اینکه قیمت قاب اصلیش 3/4 خود گوشی بود ، دیگه کاریشم نمیشد کرد ولی همون لحظه اگر میدیدم میتونستم پوست سرش رو بکنم ، هر چند به دوستان گفتم از خجالت طرف در بیان ...
نکته دیگه ، حتما و حتما ( فکر کنم قبلا هم گفتم ) رو لیست تلفن هاتون رمز بزارید ! شما که نمیخواید کلی شماره تلفن رو 2 دستی تقدیم هر کسی کنید ، حتی وقتی بیرون میرید این احتمال رو بدید که گوشیتون سرقت یا گم بشه ! شما در قبال افرادی که تلفنشون رو ذخیره کردید مسئول هستید .
قبل از اینکه گوشیتون رو به تمیرکار تحویل بدید :
- حتما مموری و سیم کارت خودتون رو خارج کنید ، اونا خودشون کلی سیمکارت دارند نگران نباشید .
- تمام اطلاعات گوشیتون رو پاک کنید یا انتقال بدید ، ( اما کافی نیست ) بعد از انتقال یا حذف حداقل حافظه رو 3 بار و حداکثر 7 بار با اطلاعات سوخته پر و خالی کنید البته بسته به نوع حافظه استفاده شده ممکنه حذف کافی باشه ولی این کار اطمینان بیشتری رو حاصل میکنه .
سلام،
یه سری از تجربیاتمو میگم امیدوارم که بدرتون بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه حرفی که تو دلتونه رو بگید
+
هیچ وقت فراموش نکنید که ممکنه برای رسیدن به یه نفر یا برقرار کردن یه رابطه عاطفی ،دوستاتونو نرنجونید چون اگه از اون یه نفر خاص صدمه بخورید میفهمید که واقعا تنهایید
روابطتون رو در حد عادی و متعادل پیش ببرید تا کسایی رو که دوست دارید نرنجونید
+
یادتون نره اگه شما کسیو دوست دارید ، فقط دنبال یه بهونه یه حرف یه کلمه یه نگاه یا هرچیزه دیگه ای نباشید تا بفهمید که اون شخص دوستتون داره یا نه!حرفتون رو حتما بش بزنید ،البته شرایط گفتن و جاش هم خیلی مهمه
+
طرف مقابلتون هم قطعا تو خیلی چیزی اطلاعات خوبی داره پس خودتونو دانای کل ندونید ،حتی اگه با یه بچه صحبت میکنید ،هیچ وقت خودتونو بالاتر از کسی نگیرید این یه جور توهینه شاید طرف چیزی نگه ولی به مرور زمان رابطه سرد میشه
+
هیچ وقت با یه دختر وارد بحث کل کل دخترونه پسرونه نشید ،مخصوصا اگر میبینید که طرف یه جوری داره بحثو عوض میکنه !عواقب بدی داره مطمئن باشید : دی
+
هر آدمی برای خودش غرور داره، روی غرور کسی پا نذارید ،من به این معتقدم که دل هرکیو بشکونی بالاخره یه روز دلتو میشکونن
اگر هم زیاد دلتو شکوندن ،آدمایی که هر روز میبینی نباید تاوان کارای بقیه و نامردی هایی که در حقت شده رو بدن
+
اگر یه روز بخاطر یه مسئله خاص خیلی نارحت بودی دلیلی نداره نارحتیتو سر کس دیگه ای خالی کنی! شاید طرف مقابلت هم همین حالو داشته باشه
+
اگر با کسی بحثتون شد و کار به دعوا کشید بدونید که اونی برنده س که اول کوناه بیادو جلوی زبونو عکس العملای بعدیشو بگیره
+
اگر با کسی در مورد مسئله ای که ازش اطلاعاتی نداره صحبت میکردین ،لازم نیست تحقیرش کنید ،خیلی راحت و با روی باز براش توضیج بدین تا جایی که امکان داره
+
در مورد چیزی ک اطلاعاتتون ناقصه ،لازم نیست حتما حرفای دیگرون رو تایید کنید اونم با کلماتی مثل ها!- آها!- بله !- درسته !- حق با شماست - این واقعا تاثیر منفی روی مخاطبتون میذاره
+
زندگی پر از سختیه شما بد بخت ترین آدم دنیا نیستید ! فقط شما نیستید درگیر یه مشکل مالی یا خونوادگی یا حتی عاطفی شدید ،همه ی ما یجورایی درگیرشیم
پس بجای اینکه انرژی منفی به خودتون بدید یه کوچولو نگاهتونو به اطراف عوض کنید همش حل میشه ، این دنیا که هتل نیست عزیز من !
+
هیچ کس غیر از خودت نمیتونه راه زندگیتو تغییر بده !خودت تلاش کن و به هرچیزی که میخوای برس ! چیزی به ناتم شانس وجود نداره خودتونو از توهم اینکه شما یک آدم بد شانسید نجات بدید ، بقیه فقط واسطه هستن ، اصل کار خودتونید!
+
با آدم های مختلف نشست و برخاست کنید ، سعی کنید چیز های جدیدی ازشون یاد بگیرید
+
بعضی وقتا لازمه که روی عقیده خودتون پا فشاری کنید اما بعضی وقتا هم واقعا لازمه که عقایدمونو تغییر بدیم ، در ضمن احترام به نظر و عقاید دیگرون واقعا مهم و اجباریه
Mr_100_dolari
23-08-2012, 13:41
دوستان هر وقت رفتید تو یه نهادی که کار اداری داشتید و یا جاهای دولتی (مخصوصا جاهایی که ادعای ارائه خدمات خوب به مشتری رو دارند) در ابتدا با احترام از کارمند مربوطه بخواین که کارتون رو انجام بدهند اما اگر دیدید که دارند شما رو به قولی مپیچونند و یا میخوان کار شما رو به فردا یا پس فردا بندازند سعی کنید یه کم تند تر با هاشون رفتار کنید و یا پیش رئیس مربوطه برید متاسفانه خیلی جاها کارمنداش عادت کردند تا جایی که میتونند کار مردم رو انجام ندهند یا عقب بندازند و اصلا هم براشون مهم نیستش که شما چند بار برید و بیاید .
مثالی که میتونم بزنم اینه که بارها توجایی که خودم کار میکردم میدیدم وقتی مردم میومدن متاسفانه شیوه کاری همکاران به صورتی بودش که اگر مشتری آرام بود و یا خیلی تند رفتار نمیکردش خیلی راحت کاری که باید تو 5 دقیقه انجام میشد رو نیم ساعت طول میدادند و در ابتدا حتی اگر راه داشتش کارشو به فردا و پس فردا می انداختند ولی کسی که میومدش و تند رفتار میکردش یا میگفتش الان میرم پیش رئیس حتی زودتر از تایم معمولی کارش انجام میشد .
با سلام .
سعی کنید روزی حداقل نیم ساعت ورزش صبح گاهی رو انجام بدید جدا از این که برای سلامتی خوبه توی روحیه ادم هم خیلی اثر می زاره بهتره صبح ها به نزدیک ترین پارک برید و نرمش انجام بدید . خودم امتحان کردم خیلی مفید بوده ...:20:
اگه متاهل هستید سعی کنید بعضی وقت ها برای همسرتون یه هدیه کوچولو بگیرید با اینکه ما مردها به این ریزه کاری ها توجه نداریم ولی باورتون نمی شه خانم ها چقدر در این موارد دقیق هستند و براشون مهمه (هر چند به روی خودشون نمیارن). بهترین و زیباترینش هم گل طبیعی هست . یه گل فروشی پیدا کنید و مشتریش بشید و گاه گداری یه گل بگیرید (حتی یه شاخه گل رز با تزیینش رو بگیرید کمتر از 5 هزار تومن می شه ) اگه دسته گل عالی هم بگیرید با گل رز بیشتر از 15 تا 20 تومن نمی شه که توی 1 یا 2 ماه خرج سنگینی نیست)
pirate sea
28-08-2012, 18:43
سعی کن هیچ کس برات خسته کننده نشه اگه از یکی خسته بشی زود تر از اونی که فکرش رو بکنی ترکت میکنه
( مردمان کنار دریا
بعد از مدتی
دیگر صدای امواج را نمیشنود
)
همیشه سعی کنید طوری دوستی کنید که
دوستان شما را به عنوان ک دوست به خاطر بیاورد نه یک تجربه ی دوستی
marde tanhayi
28-08-2012, 18:54
قدر چیزی که دارید را بدانید اگه اون رو ازدست بدین تمام مسائل که به نحوی با اون ارتباط برقرار می کنن براتون بی ارزش می شه به اندازه ای که دیگه خودتون رو نسبت به اون به بی خیالی می زنین حتی اگر مهمترین چیزتون باشهبه اندازه ای که براتون حیاتی باشه باز افسرده می شین و حس می کنین که اون کار وارد یک بن بستی شده که راه فراری برای ان نیست حتی اگه سالها براش وقت گذاشته باشین
hamid_diablo
28-08-2012, 21:04
اگه فایلی فشرده رو دان میکنید حتما اسم اون سایتی که ازش فایل رو دانلود کردید رو حفظ کنید
چون وقتی میخواید از حالتن فشرده خارجش کنید پسورد میخواد که به احتمال 99 در صد اسم همون سات هست
خوش بینی با خوش خیالی فرق داره و در مقابل بدبینی هم با محتاط بودن و عاقبت اندیشی فرق داره.
آدم خوش بین ضمن اینکه نقاط قوت،راه ها و کلیدهای حل بحران ها رو میتونه تشخیص بده واقعیاتی مثل نقاط ضعف،مشکلات و ... رو هم میبینه(راه رو از چاه میتونه تشخیص بده)، چیزهایی که آدم خوش خیال قادر به تشخیص و دیدن اونها نیست (و به همیل دلیل هم در زندگی ضربه میخوره)
آدم بدبین هم که نیازی به معرفی نداره!
ضمنا فکر نکنید آدم های بدبین ذاتا بدشانس هستن،نه این طورها هم نیست
من کلا به این موضوع اعتقاد دارم که:
اگه به آدم بدبین کلید بهشت رو هم بدن،فکر میکنید چی کار میکنه؟
میره با کلیدی که خدا بهش داده،درهای جهنم رو چک میکنه.(که این کلید کدوم در جهنم رو قراره باز کنه!)
اگه فایلی فشرده رو دان میکنید حتما اسم اون سایتی که ازش فایل رو دانلود کردید رو حفظ کنید
چون وقتی میخواید از حالتن فشرده خارجش کنید پسورد میخواد که به احتمال 99 در صد اسم همون سات هست
این حرفتو قبول دارم چون برای خودم پیش امده چند بار تاحالا
معنی زیادی داره این حرف....
خودم گفتم:27:
یه گرگ همه جارو میبینه ولی یه کفتار فقط جلو رو......
parinaz571
29-08-2012, 22:21
وقتی یک کتابی می خرید اول دقت کنین ببینین روی جلد کتاب عکس سی دی هست یانه؟ بعدش دقت کنین ببینین ایا سی دی داخل کتاب گذاشته شده یا نه؟بعدش سی دی رو چک کنین ببینین ایا خش داره یا نه ؟وگرنه پیدا کردن محتویات اون سی دی دیگه با خداست.
سعی کنید جلو رفیق و آشنا هی چیزی رو که دارید نگید.
یعنی مثلاً نگید من فلان کتاب و جزوه و یا CD و نرم افزار و... را دارم.
چون واسه خودتون دردسر میشه.
به احتمال زیاد طرف مقابل آدم بی شعوری هست چون سریع در میاد میگه خوب بیارش برام!
اونقدر این اتفاق برام افتاده که نگو.
خب چون خیلی هواس پرتم همش این ور و اون ور از زبونم می پره که فلان چیز رو دارم و اکثر مواقع طرف مقابل بی شعور از آب درمیاد.
خیلی مواقع اون چه که داشتم دادم و اون آدم عوضی برده دیگه نیاورده.
دیگه هر جا از زبونم در رفت چیزی دارم و یارو گفتم بیارش واسم فرداش بهش میگم گشتم پیداش نکردم. دروغ بگم بهتره تا اینکه اموالم رو از دست بدم.
Milad4171
05-09-2012, 20:58
1- اسرار كاريتون رو فاش نكنيد. هميشه سعي كنيد ديگران محتاج شما باشن .توي دنيايي كه رقابت در مدرسه و دانشگاه و محل كار و حتي زندگي وجود داره بايد هميشه به برگ برنده دستون باشه.
دليل :اگه زياده شرمنده
( من قبل از خدمت چندين سال توي يه شركت كار ميكردم و يه روش واسه بايگاني و آرشيو كردن و باركد زدن به صورت مجزا با اكسل و ديتا بيس درست كردم. كه كار باهاش رو خودم انجام ميدادم. بعد ازاينكه از شركت رفتم ( كه بخاطر حقوق كم و كلا اذيت كردنهاي بيخود و مهمترينش خدمتم بود ) فايل رو با خودم بردم. دليلش هم اين بود كه اونا قبل از اون روش به صورت كاملا سنتي سريال ها رو مينوشتن يا باركد ميزدن بعد جدا ميكردن .
من به صورت خودكفا اي برنامه رو ساختم و كارشون رو كلي سريعتر كردم. و فقط بخاطر اينكه هيچ علاقه اي به اون كار من نشون ندادن بعد از رفتنم و اينكه كارشون نسبتا سنگين شد، براي ثبت كردن و انبار كردن اجناس بايد تا ساعت 9 شب ميموندن شركت كه اجناس رو طبقه بندي و جدا سازي كنن واسه فردا كه فروش شروع بشه.
در صورتي كه به اون روش راحت در عرض كمتر از يك ساعت همه ي محصولات دسته بندي ميشد. اين شد كه ازم ميخواستن بيام واسه انجام اين كار منم با لپ تاپ خودم ميرفتم اونجا و كارشون رو ميكردم . بعدم برنامه رو بهشون فروختم )
milad_gta
06-09-2012, 19:24
امروز یک اتفاق برام افتاد سه تا نتیجه گرفتم ، یکی کلی و دوتا جزئی
1. رو در بایستی رو کنار بزارید ( کلا ) و تحت هر شرایطی
2. هر وقت میرید آرایشگاه طرف رو دقیقا توجیح کنید که چی میخواید ، امروز گند زدن به موهام .
3. فقط بزارید آرایشگر خودتون رو موهاتون کار کنه ، من امروز واقعا تو رو دربایستی گیر کردم و گذاشتم همکارش اصلاحم رو انجام بده واقعا گند زد .
چشم و هم چشمی پدر زندگی هامون رو در آورده! مگه نه؟!
لابد میفرمایید اگه همرنگ جماعت نباشیم آبرومون میره؟!
من خودم رو میگم.پس لطفا دلگیر نشید...
به هر حال انتخاب با شماست...
دلتون میخواد آسوده و با آرامش زندگی کنید یا اینکه مدام دغدغه تون این باشه که آخرین مد لباس و مو و ... چیه ؛ که مبادا یک لحظه از دنیا عقب بمونید
دلتون میخواد با آرامش زندگی کنید یا اینکه همه ش چشمتون دنبال زندگی مردم باشه که فرضا آخرین کالایی که واسه خونشون خریدن چی بوده و اینکه مبادا ازشون عقب بمونید.
آخه ما چرا اینطوری شدیم؟!
خودمون رو تبدیل به یه مانکن کردیم که چی؟
خونه و زندگی مون رو تبدیل به ویترینی برای نمایش کردیم که چی بشه؟!
حتما میگید کسایی که اینطوری زندگی نکنن عقب افتاده ی ذهنی و در واقع جزء حیات وحش هستند، درسته؟!
در این صورت باید بگم ساده زیستی و دنبال تجملات نرفتن به معنی زندگی در فقر و ذلت نیست. کسی هم که به بهانه ی ساده زیستی اینطور زندگی میکنه مطمئن باشید یا عرضه ی کار کردن و تلاش رو نداره یا اینکه برداشت غلطی از ساده زیستی داره.
بیاید لااقل به این خط قرمزی که خدا واسمون کشیده توجه کنیم که: خدا اسراف کاران رو محروم میکنه.
لابد میگید خدا دروغ میگه؛ باشه، امتحانش مجانیه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.