مشاهده نسخه کامل
: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
شاهزاده خانوم
15-09-2013, 22:11
دوست دارم از هر اتفاقی ک برام میوفته ی تجربه بگیرم این یکی از بزرگترین تجربه های زندگیمه
هیچ وقت تحت شرایطی زندگیتون و تک بعدی نکنید این تجربه مخصوصا برای خانوم ها خیلی کاربرد داره
اگه کار میکنید کنارش درس بخونید ورزش کنید و عشق داشته باشید ک اگه یکیشون جاش تو زندگیتون خالی بود بتونید بقیه رو پررنگ کنید
با پدر و مادر پا به سن گذاشته ی خودتون ، مدارا کنید..
اگر چیزی رو اشتباه میگن زود توی ذوقشون نزنید
زود مخالفت نکنید
زود به روشون نیارید
زود اخم نکنید
زود از کوره در نرید
یه کاری نکنین احساس کنن ناتوان شدن در مقابل شما..
project-igi
18-09-2013, 14:19
هیچ وقت اگر پسر هستید به دختر ها سلام نکنید . چون بعضی دختر ها از روی غرور یا و ... جواب نمیدن در نتیجه ضایع میشین .
همیشه بزارین اول دختر ها سلام کنند .
اگر خواستید خرید اینترنتی بکنید حتما از فروشگاهی که نماد اعتماد الکترونیکی داره خرید کنید !
مخصوصا اگر خریدتون قیمت بالاست. گوشی می خواستم توی سایت زده بود 7 روز قابل استرداد. زنگ زدم گفتم از کجا معلوم که هزار تا شرط نذارید ؟ گفت ما نماد وزارت چی چی و نمایندگی شرکت ها رو داریم در صورت عمل نکردن به تعهداتمون اونها پیگیر میشن. گفتم گوشی رو بیاره فردا صبحش زنگ زدم گفتم می خوام پس بدم خانومه گفت مشکلی نیست. یعنی شرمنده شدما ! گفتم نه شوخی کردم خواستم ازتون تشکر کنم ساست خوبی دارید . این نماده چوب خوبیه بالا سر فروشگاههای اینترنتی. حتما بهش توجه کنید.
وقتی برای کاری به شرکت،اداره یا بانکی مراجعه میکنید بجای سلام نگید خسته نباشید...
جدیدا دیگه کسی سلام نمیکنه همه میگن خسته نباشید و واقعا واسه من یکی زجر آورده
AMIR MOHAMMAD . M
21-09-2013, 10:17
اگر کسی حرفی بهتون زد یا اذیتتون کرد یا اخلال در کارتون ایجاد کرد یا ...
طوری جوابشو ندید که طرف ناراحت بشه :n24:
چون ممکمه بعدا کارتون پیشش گیر باشه و طرف شما رو ناراحت کنه ...:n04:
در این جور مواقع کافیه که با خنده طرف رو مجاب کنید:n02:
اوایل تو خدمت سربازی خیلی اینو رعایت نمیکردم ولی بعدا روش کار دستم اومد که هنوزم که هنوزه کارآمده حتی اگه طرف غریبه باشه و اصلا به شما ربطی نداشته باشه ولی در آینده شاید ...:n28:
:n01:
a6543210
24-09-2013, 18:35
بدترین رفیق آدم تنهایی هست!
خودتونو از اجتماع دور نکنید.حتی خوشتون هم نمی یاد برین مراسمات و بازار و بیرون رفتن و ... خیلی تاثیر داره تو رفتارو روحیات و اجتماعی شدن شخص...
milad_gta
25-09-2013, 11:13
سعی کنید موقع خرید کفش از فروشنده تضمین بگیرید که در صورت فیت نبودن کفش، براتون تعویضش کنه در غیر این صورت حتی اگر کفش مورد علاقتون رو تنها همونجا داشت ازش خرید نکنید؛ 90% مواقع ( برای من ) هیچ وقت موقع خرید، کفش پام رو اذیت نکرده، ولی بعد از 20 دقیقه پیاده روی کاملا پام منهدم میشه، چند وقت پیش هم بدون توجه به این نکته یک کفش تقریبا گران قیمت رو به خاطر ظاهر تهیه کردم و الان نه میتونم ازش استفاده کنم نه میتونم تعویضش کنم، خلاصه حواستون باشه.
تو خرید هر گونه وسایل خصوصا الکترونیکی از قبیل صوتی و تصویری و... هم حتما با چند نفر مشورت کنید و این نکته تعویض رو مد نظر قرار بدید، تو این اوضاع بد بازار یک مانیتور گرفتم و چون خیلی عجولانه و بدون تحقیق درباره این برند اقدام کردم و به فروشنده اعتماد داشتم، ایشون هم نهایت سو استفاده رو کرد و یک محصول با تراکم پیکسلی بسیار پایین بهم داد در صورتی که با یکم تحقیق و هزینه برابر میتونستم گزینه هایی که چندین برابر بهتر هستند رو تهیه کنم.
درباره اعتماد دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پست در میون قبلی در مورد وارد شدن به اجتماع هست ( نمتونم نقل قول بگیرم )
سعی کنید توی اجتماع در زمینه لباس و ظاهر همیشه یک مرحله از حالت معمولی جلوتر باشید . حالت معمولی یک دانش آموز و یا دانشجو یا .... رو برای خودتون در نظر بگیرید و بعد از این به بعد سعی کنید یک مرحله بالاتر باشید . نمیخوام بگم حتما لباس مارک دار و گرون قیمت بپوشید . نه . ولی حتما لباستون تمیز تمیز باشه . برای آقایون معمولا هر چند روز یک بار کفششون رو واکس میزنن . شما این کار رو هر روز بکنید . هر صبح مسواک بزنید . حداقل دو روز یک بار موهاتون رو بشورید یا دوش بگیریدو .....
یه جمله ای هست که میگه " مردم عقلشون به چشمشون هست " واقعا همین طور هست . وقتی که ظاهرتون یه کم بالاتر از معمول باشه بهتر مورد قبول جامعه قرار میگیرید
من تجربه خودم اینه : هر وقت با کت و شلوار وارد اداره ای میشم زودتر کارم راه میافته تا وقتی که با لباس و شلوار معمولی وارد همون اداره میشم . مثلا بانک ها. نمیخوام بگم این ظاهر بینی خوبه یا بده . شما ظاهرتون رو بهتر بگیرید و از توجه بیشتر جامعه بهتون حداکثر استفاده رو ببرید .
hamid_diablo
25-09-2013, 19:53
دوستان سعی کنید مدارک رو کمتر تو دستتون بگیره و اونارو برای انجام کارها توی کاور یا نایلون و یا پاکت بزارید...معمولا مدارک به خاطر تعریق دست کمی مچاله میشن
حتما از فایل نمرات که تو سایت دامشگاه هست یک پرینت تهیه کنید ...شاید روزی نمرات اتفاقی کم و زیاد شد
sara_program
25-09-2013, 20:00
آخ گفتید :n03:
حتما از ثبت نام دانشگاهتون پرینت مالی بگیرید. چون یهو دیدید بدهکار شدید. بلایی که سرم اومد. 50 هزار تومن زورکی پرداخت کردم
اگر هم دارین انتخاب واحد می کنید حتما مطمئن بشین دروس مربوطه را می تونید این ترم بردارید. درس من بعد از یک ماه حذف شد. علتش هم این بود: این درس حتما باید ترم 4 ارائه بشه!!!!!!!!!!!!!!!
نکته جالب اینکه من اتفاقی فهمیدم درسم حذف شده. آموزش صداشو در نیاورده بود
ehsan_iace
25-09-2013, 20:07
اگر تقویم رومیزی یا سررسید خریدید همان روز وقت بگذارید و همه روزهای اش را چک کنید که داشته باشد و روزی حذف نشده باشد و یا سفید نباشد! (همان روز را برای آن نوشتم که اگر مشکل داشت بروید پس بدهید!)
الان من یک تقویم رومیزی دارم که بعضی از صفحاتاش، برگه یادداشت بدون تاریخ هست!
سعی کنید کارهای خودتون رو به هیچکسی نسپارید! دوستتون هرچقدر هم دلسوزتون باشه اما هرگز به اندازه ی شما برای کارتون ارزش قائل نمیشه و ممکنه که کوتاهی کنه! تجربه به من ثابت کرده تا جایی که امکان داره کارهای خودم رو به تنهایی انجام بدم چون هربار از کسی کاری خواستم پشیمون شدم:n01:
+
به بچه های کوچیک توی خیابون با محبت و لبخند نگاه کنید چون لبخندی که در پاسخ دریافت میکنید صادقانه ترین و ناب ترین لبخندی هست که اینروزها میشه دید!:n12:
AMIR MOHAMMAD . M
01-10-2013, 14:44
سلام
همیشه قبل از پر کردن هر فرمی اونو به طور کامل از ابتدا تا انتها بخونید و اطلاعاتی رو که لازم داره اگر به خاطر ندارید تهیه کنید بعد شروع به پر کردنش بکنید.
بارها شده که :
اسم و فامیل رو کنار هم نوشتم ولی بعد دیدم که برای هر کدوم یه جای خاص مشخص شده:n02:
فرم رو پر کردم بعد آخرش یه اطلاعاتی مثل کد پستی میخواست :n28:
مثلا در بعضی فرمها باید شماره مسلسل شناسنامه رو بنویسید که ممیز داره و وقتی مینویسید ، میبینید که ممیز رو خودش جلوتر گذاشته و فقط باید شما عدد روبزارید :n04:
...
و مهمتراز همه اگر فرمتون اینترنتی بود بعد از رعایت موارد بالا یه بار صفحه رو رفرش کنید بعد پر کنید چون بعد از اینکه پرش کردید یهو یه پیغامی نشون میده که محدودیت زمانی به اتمام رسیده و از سرنو باید پرش کنید:n14:
سعی کنیم اکثرا و بخصوص در امور مهم صداقت داشته باشیم تا دیگران بهمون اعتماد کنن و بدانن بله و خیر مان همان بله و خیر است و هرفمان اعتبار داشته باشه.
اون چیزی را که قرار نیست بدونن را نگیم ولی اون چیزی را که قراره بدون را درست و راست و بدون کم و کاست بگیم.
هیچ وقت به هیچ کسی اعتماد 100 درصد نکنید .همیشه برای بی اعتمادی پیش خودتان جا بگذارید. حتی اگر نزدیکترین کس شما باشد.ولی هیچ وقت به روی هیچ کس نیاورید که به او اعتماد ندارید .با روی خوش و ظاهری مودبانه رفتار کنید .
تا اعتماد او از شما از بین نرود و رابطه متلاشی نشود.اما در عوض از هر گونه احتمال که ممکن است بعدها به ضرر شما باشد جلوگیری میشود.
Eblis.2011
02-10-2013, 22:04
تو این دوره زمونه به هیچکس محبت نکنید ؛ تجربه بهم ثابت کرده هیچکس لیاقت محبت دیدن رو نداره و به وقتش با روش دیگه جواب محبت هاتو میده ...
بهتره همون اول به کسی محبت نکنید تا بعدا پشیمون نشید !
برای اینکه بدانیم در چه شغلی یا رشته تحصیلی در آینده موفقتر خواهیم بود باید بدونیم که به چه شغلی و یا رشته تحصیلی علاقه داریم و هم توانایی های لازم و کافی در مورد اون شغل را داشته باشیم . یعنی فقط علاقه تنها کافی نیست. باید توانایی لازم مثل توانایی مالی، جسمی و روحی و یا حتی علوم لازم مربوط به آن فن و یا شغل برای شروع کار را داشته باشیم.
بعد با توکل به خدا به اون راه یا کار یا رشته وارد شویم.
یکی از همکلاسی هایم می خواست رشته تحصیلی در مقطع دبیرستان را انتخاب کند و به شدت علاقه به ریاضی داشت . با وجود اینکه تمام نمرات ریاضی راهنماییش خوب نبود و با همه مخالفت مدیر و معاون و مشاور مدرسه اما به رشته ریاضی رفت .چون خیلی علاقه داشت . اما نتونست در اون رشته بماند چون بعد از امتحانات دوره اول که تمام نمرات دروس ریاضیش زیر 10 شده بود مجبور شد به رشته انسانی تغییر رشته دهد.
a6543210
03-10-2013, 17:50
از من به شما نصیحت!
به هیچ وجه گوشی سامسونگ مخصوصا سیستم عامل جاوا نگیرید! چون 95 درصد نرم افزارهای جاوا رو پشتیبانی نمی کنه...!!!
یه سامسونگ استار 3 حدودا 250 تومان گرفتم هیچ نرم افزاری روش نصب نمی شد.بردم پس بدم نگرفت و گفت فقط می تونم بزارم برات بفروشمش!(حالا کی به فروش برسه و چقد ضرر کنم خدا می دونه)
پیش هر کسی دردل نکنیم مگر به اهل فنش.
درد دل کردن باعث می شود تا دیگران از زندگی و یا اسرار ما با خبر شوند.
درد دل باعث میشود تا دیگران بتانند در زندگی خصوصی ما دخالت کنند.
درد دل کردن باعث میشود دیگران درباره ما فکر های مختلفی بکنند. مثلا ایجاد احساس ترحم. یا اینکه فکر کنند ما بدبختیم یا دلسوزی های بی خود کنند.یا از کاه کوه بسازند که مشکل داریم.
درد دل کردن باعث میشود از ارزش ما کم بشود وگرنه چیزی را به ما اضافه نمی کند.
اگر دنبال راهی برای حل مسئله ای یا مشکلی هستیم پیش هر کسی دردل نکنیم . مگر اینکه طرف مقابلمان شخص کاردانی باشد .مثلا یا تجربه ای نظیر آنرا داشته یا متخصصی یا مشاوری یا اینکه خلاصه میتواند کاری یا راهی پیش ما بگذارد.
حتما شما هم شنیدید که هرچی بدست اوردنش سختتر باشه ادما بیشتر قدرش رو میدونن و یا اینکه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند!
واقعا مصداق داره .تجربه به من نشون داده بهترین نحوه رفتار با اطرافیان اینه که خوب باشید اما نه همیشه! گاهی باید بی تفاوت باشید (نه اینکه بد رفتار کنید اما خوب هم نباشید!) اینجوری خوبی هاتون بیشتر به چشم میاد
گاهی اینقدر برای اطرافیانت عادی میشی که دیگه اصلا به چشم نمیای برای همین بهتره گاهی ...:n17::n06:
Behroooz
07-10-2013, 17:54
در منجلاب تعویض گوشی اگر افتادی . هم پولت رو به باد دادی هم پولت رو هم پولت رو ......
با هرکسی هرطوری دوس دارید میتونید رفتار کنید ، اما...اما به هیچ وجه و هیچ وقت به کسی رو ندید ...
ali_ranger22
08-10-2013, 23:22
سعی کنید بیماری یا هر مریضی که هست رو زود درمان کنید
حالا به هر دلیلی چه بی پولی و... این مساله رو عقب نندازید که بعدا پشیمون میشین
واقعا راس میگن که پیشگیری بهتر از درمانه
hamid_diablo
08-10-2013, 23:27
تو محیط های جدید سعی کنید در ابتدا همیشه شنونده باشید و کمتر حرف بزنید...کمتر سوال کنید و فقط وظیفتون رو انجام بدین...
از کسانی که همیشه دور و بر کارفرما و رئیس هستند بترسید...
وسائل اهل خانواده مثل برادر رو به هیچ کس قرض ندین... از دیگران بخواید که از خودشون بگیرن...
به دوست گرچه عزیز است راز دل مگشا
که دوست نیز بگوید به دوستان عزیز...سعدی
من به این حرف ایمان دارم.
farzad02
10-10-2013, 21:57
دوستان اگر تجربه ای در زمینه درس خوندن و کار کردن به صورت جدی داشتید و دارید بیان کنید(یا لینک پستی که قبلا زدید رو بدید)
می خوام ببینم کسی تجربه موفقی داشته که درسای سنگین دانشگاه رو در کنار یک شغل جدی و تمام وقت جلو ببره؟
زیاد دیدم آدمایی که کار میکردن و درسشون افتضاح بوده
یا کسایی که اگر درسشون خوب بوده دیگه تو شغلشون موفق نبودن
من خودم تجربه ای ندارم در این زمینه .اما دیدم که کسایی که کاری رو در زمینه رشته دانشگاهی شون در دوران تحصیل پیدا می کنند در هر دوتا موفقن. مثلا کسی که معماری داره میخونه و بره تو شرکتهای ساختمانی و در زمینه رشته خودش فعالیت کنه هم توی درس و هم توی کارش پیشرفت خوبی می کنه.
دوستان خوبه که کمی ملاحظه کنیم وقتی که دوست یا اشنایی رو اتفاقی در خیابون دیدیم بهتره سخن کوتاه باشه و طرف رو معتل به گفتگوهای زمانبر نکنیم شاید اون شخص عجله داره ولی روش نمیشه به شما بگه. الان چند مورد برای خودم پیش اومده ! در حد یک ربع وسط پیاده رو منو به حرف گرفتن و کلی دیرم شد:n27:
امروز رفتم سرمزار یکی از اقوام که فوت شدن چندین سال قبل در واقع سالگردشون بود از فرصت استفاده کردم و به بقیه اقوام فوت شده هم سری زدم،
حس عجیبیه فکر میکنم برای همه ی ماها لازمه هرچندوقت یکبار اینکار رو انجام بدیم! چرا که ارزش زنده بودن و وقتی که داریم بیشتر به چشممون میاد و کوچک بودن غصه های روزمره در برابر عظمت نیستی...
برای تبریک پیامکی اعیاد عجله نکنید :دی تجربه نشون داده اول به چندتا از دوستای صمیمیتون تبریک بگید(حتی شده خیلی معمولی) بعد جوابای باحال و باکلاس که بهتون رسید اونوقت شما به اشخاصی که باهاشون رودربایستی بیشتری دارید بهترینش رو انتخاب و ارسال کنید:n10:
ملا نصرالدین
16-10-2013, 09:28
همیشه از اول ترم هر روز برنامه ی کلاسی و سایت دانشگاه رو چک کنید
این مسئولان دقیق! اموزش یه وقت ها یادشون میره تغییرات بعضی کلاس ها رو توی سایت بزنند
بعد صبح میبینی توی یه تاریخ خاص کلاس نداری بعد از ظهر میبینی کلاس داری!!!!!!!!!!!!!!
کلا اوایل ترم زیاد سایت دانشگاه رو چک کنید
mehrabooni
16-10-2013, 16:28
سعی کنین روزای اولی که وارد یه محیط جدید میشین (مثلا دانشگاه) شدیدا مغرور و کم حرف باشین ، غرور خودتونو با سکوت و کم حرف زدن و تحویل نگرفتن اطرافیان نشون بدین . اگه کسی شمارو تحویل گرفت بهش محل بزارین ولی زود صمیمی نشین . به بقیه ی که با شما کاری ندارن کاری نداشته باشین . انقدر به همه بی توجهی کنین تا خودشون بیان سمت شما،تا وقتی کسی نیومده طرفتون شما اصلا طرفش نرین و آویزون نشین
اگه به کسایی که سمتتون جذب میشن بی توجهی کنین تبدیل به یه آدم منفور میشین،یه ادمی که انگار از دماغ فیل افتاده .. پیشنهاد میکنم تا دوهفته ی اول خیلی سکـــوت کنین و بجا حرف بزنین و بجا شوخی کنین،اصلا خشک نباشین و تا میتونین آدم شوخی باشین (ولی لطفا با شوخی های نسنجیده خودتونو به دلقک تبدیل نکنین) شوخی هایی کنین که همه روده بر میشن از خنده . تا وقتی کسی رو کامل نشناختین به هیچــکسی اعتماد نکنین ، در اوایل رابطه نیازی نیست رازهای خودتونو جار بزنین و مسائل شخصی خودتونو به دوستای جدیدتون بگین پس تا میتونین از خودتون کمتر بگین (راز باشین ولی فاش نشدنی) اگه اینجوری باشین همه میفهمن شما شخصیت پخته و با اقتداری دارین و ضعف رفاقت هم ندارین
آدمای پخته همیشه کم و سنجیده حرف میزنن (کم گوی و گزیده گوی همچون دُرّ) اگه یه سرچ توی نت کنین میبینین یه عالمه حدیث و شعر از فواید کم حرف زدن هست
rafaelmehraban
17-10-2013, 02:06
دیروز رفته بودم شهرک غرب نمایندگی یکی از این کفش های برند ایتالیایی یه کفش بگیرم.خلاصه کفش رو تست کردم و پسندیدم قبل از اینکه حساب کنم از اونجایی که داداشم گیر داده بود که این کفشی که داری می گیری تقلبی و اصلشو من تو سایتش دیدم کناره کفش یه طور دیگس من گفتم خیلی خب باشه الان برچسب شبنم رو تست می کنیم ببینیم چی میگه منتها فروشنده خیلی بهش بر خورده بود و می گفت ما الان 10 ساله نمایندگی هستیم و دبی جنس میاد از ما می بره و نمی دونم ما مدل هایی رو داریم که نماینده ش تو ایتالیا نداره و ...... و خلاصه من گفتم باشه حالا که چیزی نمی شه ما می خوایم مطمئن بشیم کدش رو sms کردیم جواب اومد ماوس لیزری ساخت کشور چین گفت نه حالا این یه دونه اشتباه شده.گفیتم خب یکی دیگه بیار گفت از اون دیگه ندارم و مام یه مدل دیگه کلا برداشتیم اون یکی رو sms کردیم اومد فلش مموری ساخت چین.
خلاصه با این توصیه داداشم یه 700 هزارتومانی سرمون کلاه نرفت و شانس آوردیم.حتما این کد رو چک کنید مخصوصا تو خریدهای گران که امکان تقلب خیلی بیشتره.
یه چیز دیگه هم این که کلا کفش اصل تو بازار نیست بیخود پولتون رو دور نریزید همون چینی از همه بهتره.
Mr_Parham
17-10-2013, 02:19
تاپيك جالبي هست :) اينم يكي از من
صبح كه Alarm داريد اگر ميبينيد فايده نداره و بيدارتون نميكنه موبايلتون رو دور از خودتون قرار بديد كه مجبور بشيد برأي قطع كردن اون بلند بشيد از جايي كه ميخوابيد :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
aftab_azad20
17-10-2013, 12:39
به نظر من زیاد به این برچسب ها نمیشه اعتماد کرد،چند وقت پیش یه مودم وایرلس با برند معروف و2سال گارانتی خریدم،فک نکنم تقلبیش هم اصلا تو بازار باشه ،بعد کد این برچسب رو smsکردم دیدم اسم یه کالای دیگه رو آورد واسم:n13:
هیچ وقت با افرادی که خوی بچگی دارن اصلا رابطه نداشته باشید چون بعد از دو هفته به غلط کردن میندازنتون اینقدر که بی منطق هستند
تجربه دوستان من رو یاد تجربه ای انداخت!
یکبار داشتم از خیابون رد میشدم طی بی ملاحظگی دوتا راننده که یکی خانوم و دیگری اقا بود نیم حادثه ای اتفاق افتاد خلاصه حسابی دعوا شد و اینقدر اون اقا با صدای بلند الفاظ رکیک گفت که کلا هرچی خانم اون دور و بر بود از شدت شرمندگی میشه گفت متواری شدند!
میخوام اینو بگم تجربه من که به چشم شاهد انواع و اقسام دعواها و نزاع ها از زن و شوهری گرفته تا مستاجر و راننده ها و...نشون میده که : جنسیت مهم نیست شعور اجتماعی مهم هست! به همون اندازه که زن بی حیا وجود داره مرد بی حیا هم وجود داره
شعور جنسیت نمیطلبه فرهنگ لازم داره!
هیچ وقت شماره هایی که فکر میکنید به دردتون نمیخوره از تو گوشیتون پاک نکنید خیلی زود کارتون به جاییی میرسه که دربه در دنبال همون شماره ها باشید....
یه سریالی بود که تو ماه رمضون امسال از شبکه یک پخش شد به اسم دودکش.دو تا برادر بودن که وقتی برادر بزرگتر ،برادر کوچکترشو پی کاری میفرستاد و برادر کوچکتر میگفت خیالت راحت باشه برادر بزرگتره همیشه میگفت:"ببین تو هر وقت میگی خیالت راحت رعشه بر اندام من میوفته و فکر میکنم الانه که یه اتفاق بیوفته":n02:
توی معامله کردن با دیگران یا خرید جنس هم اگه فروشنده گفت "خیالتون از بابت جنس راحت باشه" بدون که در اکثر مواقع ریگی تو کفش طرف هست.یا جنسش دسته دومه داره جای نو میده یا مشکلی داره.اگر طرف گفت "خیالتون از هر لحاظ راحت باشه" بدون که خیلی جنس مشکل داره و حتما یه نگاهی به جنس قبل از خرید بکنید.مخصوصا در خرید لوازم الکترونیکی و ماشین
هروقت به مسافرت و یا تفریح دسته جمعی میرید سعی کنید که خودتون کاری کنید که بهتون خوش بگذره چون اگر بخواهید منتظر بمونید تا دیگران کاری کنند تا به شما خوش بگذره ممکنه ایناتفاق نیفته. خودتون سعی کنید خوش بگذرونید
hamid_diablo
19-10-2013, 08:45
دیروز با داداشم داشتیم تو خیابونا چرخی میزدیم که اتفاقی دست داداشم با دست مردی که داشت از روبرو می اومد برخورد کرد و گوشی طرف خورد زمین...برگشت چپ چپ نگاه کرد و گفت داداش آرومتر...دداش منم گفت "خوب مگه چی شده" تا اینو گفت طرف عصبانی شد و گفت چی شده...خلاصه من یه جوری قضیه رو جمعش کردم و به خیر گذشت
میخوام بگم تو این موراد نگید " خوب مگه چی یده" چون طرف مقابل سریع موضع میگیره و عصبانی میشه...بهترین راه یه عذرخواهی سادس
سلام
یک هفته قبل رفتم یه موس کامپیوتر بخرم . دیدم این مارهای معتبر خیلی گرون هستند مثلا یه موس از مارک 4tech حدود 30 تومن بود . همه مغازه ها پر بود از جنس به اصطلاح ایرانی نکو NECO که به اسرار فروشنده منم به قیمت 14 تومن که نصف قیمت موس های معتبر بود خریدم .
یک هفته نشد که ابتدا اول قلتک یا اون کلید دایره وسط موس که میچرخه خراب شد . سپس کلیک راستش و امروز هم که دیگه کار نمیکنه . این موس چینی هست مثل قضیه جی ل ایکس هست و فقط فروشندگان برای سود بیشتر اسم Made in iran رو روش نوشتن .
باید بگم اشغال ترین موسی بود که تا به حال خریدم . مجبور شدم الان رفتم یه موس از مارک های معتبر به قیمت 33 تومن خریدم . (کا باید اول این کار رو میکردم )
توصیه میکنم خواستین موس یا هر جنس دیگه بخرین یه جنس درست و حسابی بخرین و از ماک معتبر و نه از مارکی که تا به حال اسمشم نشنیدید .
وقتی بهتون هدیه میدن جعبه کادو یا ساک کادو رو دور نندازید! نگه دارید چون واقعا لازم میشه!
در حالت عادی یک ساک هدیه یا جعبه کادوی 7الی 10 تومنی چیزی حساب نمیشه ولی وقتی روز موعود رسید :دی و خواستید یک کادوی 20 تومنی بدید به طرف ،10 تومن پول جعبه دادن خیلـــــــــی زوره:n27::n02:
میتونستید 10 رو بگذارید رو پول هدیه یک کادوی بهتر بگیرید و خب جعبه ای که از قبل داشتید رو استفاده کنید:n09:
جون هر کی دوست دارین میرین مهمونی بیشتر از دو ساعت نمونین! حالا فرق نمیکنه چقد فامیل نزدیک باشین!
صاحب خونه هم کار زندگی داره! و رو حساب میزبانی نمیتونی چیزی بگه یا باهاتون گرم نگیره! زیاد هم صمیمی نشین!
یکی که فاصله خونشون با ما یه کیلومتر هم نمیشه دو روز موند خونمون مارو از کار و زندگی انداخته!! روزِ آخر هم میبینم رفته سر کمدم حولمو برداشته رفته زیر دوش!!! الان مریضم کرده (سرما خوردگی) .
---------
سعی کنین اصلا دعوا و مشاجره نکنین تا میشه بیخیال طرف بشین و صحنه رو ترک کنین!
ولی اگه طرف اومد دنبالتون و دنبال شر میگشت و کار از کار گذشته بود دیگه روشن فکری و با شخصیتی رو بزارین کنار نابود کنین طرف رو!!
با بعضی ها باید اینطور بود!
تجربه میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید البته نه همیشه.
چون بعضی از تجربیات فقط مخصوص خود همان اشخاص هست و مربوط به سلایق شخصی و یا خصوصیات فردی هر کسی میشه و اگر کسی اون تجربیات رو برای خودش استفاده کنه ممکنه برایش خوب نباشه.
در واقع برای هر کی یک نسخه آماده وجود نداره.
مثلا گوشی تلفن همراه ممکنه هر کسی یه مدل رو به آدم معرفی کنه و بگه اون گوشی بهترینه و واقعا هم برای خودش مناسب باشه . اما برای ما نه.
سعی کنید همیشه و تا حدی که امکان داره خوش قول باشید . واقعا تاثیر زیادی داره و افرادی که با شما برخورد میکنن یا رابطه دارن حساب دیگه ای روی شما باز میکنن .
سلام :n12:
همیشه وسیله ای که خودت شخصأ دوس داری بخر قیمت برات مهم نباشه ، اینقد پول برا چیزای بیخودی دادی که این مهم نیس ! = برا خودت ارزش قائل باش.
ولو اینکه بخوای چیزای قبلی رو به فروشنده پس بدی یا گوشه ی خونه بندازی !!
تجربه به من نشون داد هربار که نشانه های سرماخوردگی رو داشتم و درابتدا جدی نگرفتم و در مراحل پیشرفته تر به دکتر مراجعه کردم سرماخوردگیم چون پیشرفته تر شد و مزمن! طول مدت درمان هم طولانی شد((این حرفا رو کنار بگذارید که واسه خودش خوب میشه :دی الان همگام با پیشرفت امکانات و تکنولوژی ویروس ها هم پیشرفت کردند:n09:))
بنابراین بهترین کار اینه همون اول به دکتر مراجعه کنیم و خوددرمانی رو بگذاریم کنار تا زمان درمان طولانی نشه:n06:
این تجربه من نیس
معلممون میگفت یه قرص سرما خوردگی خورده و پا برهنه توی برف راه میرفته و اصلا سرما هم نخورده
اینم یه جورشه دیگه
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
ahmad0120
22-10-2013, 10:40
در مورد میزان درآمد افراد ازشون سوال نپرسید، معمولا خوشایند نیست براشون .
:n12:سلام
باید از تغییر کردن فرد در سالهای بعدی تعجب نکنیم - زیرا باید اندکی به خود نگاه کنیم
پیرو صحبتbi منم تجربه ای مشابه داشتم
زمانی منم با کسی بعد سالها صحبت میکردم بهم گفت: چقدر عوض شدی. گفتم خوب همه تغییر می کنن. همه وقتی بزرگ میشن خصوصیات اخلاقی و رفتار و اعمالشون هم تغییر میکنه. همیشه توی دنیای کودکی و آنچه که دیگران برایش تعیین می کند که نمی مانند بلاخره برای خودشون اندیشه پیدا می کنند.
برای همین اگر کسی را بعد مدتها دیدیم که اون آدم ثابق نبود تعجبی نداره .
سلام دوستان
همه روش ها رو برای درس خوندن تو طول سال امتحان کنید خیلی وقت ها میبینید نتیجه ای که میخواین رو نمیگیرید یا خیلی سخت و بی میل به درس، مطالعه میکنید که برمیگرده
به همین پیدا کردن بهترین روش درس خوندن که شما باهاش سازگارید... .
تجربه ی خودم:
من سالها صبح زود به سفارشی که اطرافیانم میکردن بیدار میشدم و شروع میکردم برای خوندن امتحان و میدیدم چقدر کُند پیش میرم و چقدر بی میل هستم به خوندن در اون ساعات روز
تصمیم گرفتم ساعت های دیگه رو امتحان کنم و به نتیجه رسیدم که بر عکس بقیه شب تا صبح با سرعت خیلی بالاتر و نتیجه غیر قابل مقایسه ای میتونم درس بخونم.
حالا این ساعت و نتیجه فوق العاده برای هر فرد زمان متفاوت ـی از روز و شیوه ی مخصوص به خودش رو داره پس تا قبل از شروع امتحانات خوبه این زمان و شیوه معین رو پیدا کرد.
:n16:
در ارزش و بها دادن به ادمهای اطرافتون صادق باشید! یک روز طرف رو تا اوج بالا نبرید و یک روز تا فرش پایین بدونید! هیچی فرضش کنید! خیلی مهمه ...
من واقعا تجربش کردم خیلی سخته واقعا!:n29:
greenmidi
25-10-2013, 21:18
آقا ما یه گربه سمج توی باغچمون بود خیلی اذیت میکرد
حتی تو خونه رفت آمد میکرد
تو انبار زایمان کرد
و.....
تا اینکه من شنیدم از بوی قهوه و پوست پرتقال بدش میاد
الان 2-3 ماهه دیگه تو کوچه هم نمیاد
rafaelmehraban
26-10-2013, 00:08
در مورد تجربه دوست عزیزم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) n.pineapple ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید بگم دقیقا منم تجربه مشابهی داشتم.البته الان که مدت هاست که درس نمی خونم ولی مثلا اگر یه رمان یا کتابی که علاقه دارمو بخوام بخونم از ساعت 2 شب تا 6 صبح بهترین زمانه برای من.شاید بین 100 تا 150 صفحه ای بسته به کتاب جلو برم.
تجربه خیلی مفیدیه.:n18:
آقا منم نسبتا 12 شب به بعد حس کتاب خوندن دارم.
چطور میتونید اون موقع کتاب بخونید؟!؟
بهترین زمان صبح زوده بین نماز صبح تا طلوع آفتاب
کلا طرفای صبح خیلیی بهتره
شب فقط وبگردی کیف میده
Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta
منم شب تا صبح قبل از امتحان، کل کتاب درسیمو می خوندم روزها حوصلم نمی گرفت
Переклад не
27-10-2013, 17:35
دوستان یه تجربه ی تلخی از زبان یکی از رفقا :
مشروبات الکلی صدمه ای به کبد میزنن که یا غیر قابل جبرانه یا جبرانش سخته و در کل آدمو به زحمت میندازه. در کبد یا همون جگر با مصرف مشروبات الکلی آنزیمهایی پیدا میشن که خبر از تورم کبد هست که اول منجر به کبد چرب یا fatty liver میشه و بعدش میزنه تو خطهای دیگه. متاسفانه بعضی از دوستان هم هستن که مصرف میکنن. خداییش مصرف کردن یا نکردن و ترک و اینچیزا کلا به کنار اقلا یه آزمایش بدید ببینید این آنزیم تو کبدتون هست یا نه. اگه بود زود درمانش کنید تا کار به جاهای باریک نکشه
باور ندارید یه سرچی درمورد کبد چرب بکنید
حیفه این بدن سالم.یا با سیگار پدرشو درمیاریم یا با مشروب و یا هزار کوفت دیگه. اگه یه لبتاب خوشگل باشه یا یه ساعت و یه چیزی ، هر روز و شب جونمونو واسه تمیز نگه داشتنش میدیم .اما بدن خودمون ، همه چیزمون ، نور چشممون رو به این فلاکت ها دچار میکنیم که واقعا جای کتک مفصل داره.
M £ H D I
27-10-2013, 17:52
شمایی که مشروب میخوری میشینی پشت رل ، مردم چه گناهی کردن باید تقاص کارهای شما رو پس بدن ؟!!!
کسی به شما نمیگه مشروب نخور ، بخور ولی لااقل دیگه پشت رل نشین با اون حال ... ملت که نباید تاوان کارها و اشتباهات و رفتارهای شما رو پس بدن ...
طرف مشروب خورده نشسته پشت فرمون زده 4 نفر رو در دم کشته .....
توروخدا رعایت کنید .... شاید برای شمایی که این رفتارو انجام میدی کسی منتظر و چشم به راه نباشه .. اما خیلیا چشم به راه عزیزاشون هستند .... /
a6543210
27-10-2013, 19:22
به آدم کم شعور و نادان مشاوره ندین... اگه موفق باشه خودشو دلیل موفقیت می دونه و اگه هم موفق نشه شمارو مقصر می دونه!
تجربه به من یا داده که اگر میتونی و تا جایی که توان و وقت داری از دیگران حتی یک بچه کوچولو هم چیز یاد بگیر...حالا این میتونه یک جمله قشنگ یا کار مثبت باشه یا حتی روش تعمیر وسیله ایی یا حتی نصب یک نرم افزار هیچ وقت نزاریم غرور به ما نفوذ کنه و مانع یاد گرفتن ما بشه...البته یاد دادن یک چیزی یا مطلب یا علم خودش یاد گرفتن هم هست..برای یاد دادن به دیگران(چیزهای مفید) هیچ وقت خصاصت نکنیم.:n02:
کاری به اعتقادات خودم ندارم تو این پست،ولی اکثر پیجای فیسبوکی و وبلاگای که دین رو نقد میکنند،بسیار متعصبانه و مسخره،توهین میکنن به دین نه اینکه نقد کننش،و هرچیزی رو هم که شنیدید باور نکنید،یه تحقیقی بکنین اصلا اون کتاب وجود داره یا آیه و حدیثی که ترجمه میشه درست ترجمه میشه یا نه.
اگه نقد باشه درسته و هرکی جوابشو داره میده نداره هم قانع میشه ولی توهین؟؟عجبا!
چه توی زندگی خودم و یا دیگران همیشه دیدم کسانی توی کاری موفق میشن که از خدا یا ائمه می خوان . .که مثلا توی اون کار کمکشون کنه.
یا برای رسیدن به شغل یا هدفشون نذر می کنن و یا دعا می کنن.
فرقی نمی کنه که اون کار چی باشه از خرید یک اتومبیل گرفته تا راه انداختن شغلی یا قبولی در دانشگاه و غیره.
برای مشورت با دیگران سعی کنید با کسانی مشورت کنید که توی زندگی خودش اون کار یا راه را قبلا تجربه کرده باشه . ممکنه کسی خودش در کاری موفق نشده باشه اما می تونه بگه چه کارهایی را نکنیم که به مشکلات اون بر نخوریم و یا چه کارهایی بکنیم تا موفق بشیم و البته حتما صاحب عقل و درایت باشه. چون اگر عقل درست و حسابی نداشته باشه ممکنه تشخیصش هم غلط باشه و راهنمایی غلط بکنه.
تجربه به من نشون داد ادمایی که خیلی دنبال چرای کارهای این و اون نیستن موفق ترن! یعنی مقبولیت و محبوبیت بیشتری دارن!
چرا رو وقتی از دوستتون بپرسید که میدونید نیاز به همدردی داره و ...نه وقتای دیگه! نه وقتایی که طرف فکر کنه دارید در کارش کنجکاوی(فضولی :دی) میکنید.یا مثلا حتی چراهایی که در پی تعارف بکار میره هم نگیم بهتره! تعارف میکنی به طرف خوراکی رو میگه نه بعد گیر ندید که چرا؟؟؟:n06:
Agame.Arash
29-10-2013, 16:32
سرد و سنگین باشید...
این که مردم فک کنن مغرورین خیلی بهتر از اینه که فک کنن سبک و بی شخصیتین...
خیلیا رو دیدم باطنا باشعور و باشخصیتن و خیلی هم تو مسایل مختلف علم دارن ولی چون تو مکان هایی که تازه وارد شدن مث دانشگاه یا محل کار خودشیرینی میکنن کسی تحویلشون نمیگیره...
تازه اگرم تحویل بگیرن فقط روزای اوله...
ولی دوستایی هم دارم که خیلیا روشون حساب میکنن اونم واسه اخلاق سنگین و موقرشون...
:thumbup::beer::cool:
Sent From my Sony Xperia S using Tapatalk 4 pro
این تجربه همین الان منه
اگه شب سرتون درد گرفت به خواطر انواع افکار گوناگون
کل روزتون رو طبقه بندی کنید
خیلیی تاثیر داره
چند بار دیگه هم تست کردم جواب داده
Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta
ahmad0120
30-10-2013, 02:26
سوالهای احمقانه نپرس تا احمق به نظر نرسی !!!
mehrabooni
02-11-2013, 20:35
برای اینکه بین دخترای کلاس محبوب بشین،از همون اول توی دانشگاه به هیچ دختری نگاه نکنین ! بعد از یک ماه میبینین آس های دانشگاه میان طرفتون،اگه دلتون خاست مخ بزنین ! اگه نخاستین سعی کنین بیش از حد مغرور بشین تا دخترای دانشگاه فکر نکنن از بی عرضگی شماست که نمیتونین باکسی رفیق بشین (وقتی مغرور تر بشین میفهمن این خود شمایین که نمیخاین طرفو) ولی اگه یکم سبک بازی در بیارین هم بین دخترای دانشگاه خراب میشین (بهتون میگن بی عرضه) هم براتون حرف در میارن
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
دوستان لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید اینجا فقط تجارب بیان میشه لطفا نقل قول نگیرید!
a6543210
09-11-2013, 18:48
این روزهارو از دست ندین... چشم ببندی تموم می شه محرم... وقت خوبیه واسه یکم خلوت کردن با خودت !
تو مراسم های بی ریا شرکت کنید.
ehsan_iace
09-11-2013, 18:54
در مغازهایی که برای وقت و خود مشتری ارزشی قائل نیست نمانید و سریع خارج بشید!
به نشانه ها دقت کنید (ببینید با مشتری که جلوتر از شماست چه برخوردی داره!)
سلام .
هميشه قبل از اين كه بخوايد خونه كسي بريد حتما به طرف يه زنگ بزنيد كه قصد اومدن داريد .
کاربر شماره ی یک
10-11-2013, 21:35
وقتی طول سال نتونستی برای امتحان کتبی خرداد توی دبیرستان که تاثیر روی کنکور داره بخونی ، یه فرصت داری ، تقسیم بندی کن و
هرکدومش رو دیدی نمیتونی نمره بیاری ، بزار برای تابستون ...
هیچ فرق خاصی نمیکنه ، فقط یه انتخاب واحد میکنی و یه مبلغ کمی میدی اما راحت معدل کتبیت بالاتر میره اگه درسخون باشی و فقط مشکلت زمان باشه .
nima1221
10-11-2013, 22:02
هیچ وقت زود تصمیم نگیرید هیچوقت
سلام
1. سعـی کنیم از تجربیات و اطلاعاتِ دوستانمون استفاده کنیم...
بارها تجربه کردم خیلی کمک می کنه و به نظرم زرنگ ترین آدم کسی هست که بتونه از هر کدوم از دوستان و اطرافیانش چیزی یاد بگیره.
مثلا دوستی رو داشتم که بر خلاف بقیه دوستانم صمیمیت زیادی باهاشون نداشتم ولی خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم که تو کُل راهِ زندگیم بدردم خورد.
2. برای اینکه بعضی از همین نکات جالب و مفیدی که واقعا در زندگی اساسی هست، فراموشم نشه، تو دفترچه ی کوچیکی می نویسمشون، بارها به طور اتفاقی سر مسائل
مختلف و خیلی به موقع به چشمم خوردن و برام یاداوری شدن که واقعا مفید واقع شده.
:n16:
کاربر شماره ی یک
12-11-2013, 00:47
پولتون رو توی بانکی که وام میده بزارید ، وام رو بگیرید توی بانکی که سود خوب میده بزارید ، بعد پولی رو که توی بانکی که وام میده گذاشتید رو توی یه بانکی که راحت میشه ازش برداشت کرد و باهاش کار کرد بزارید و باهاش کار کنید ...
هر کدوم از بانکها یه سری نقاط قوت دارن ، میتونی از نقاط قوت همشون استفاده کنی ...
کاربر شماره ی یک
12-11-2013, 00:58
روش مقابله با انواع آتش رو یاد بگیرید ...
سیزده بدر بود داشتم میچرخیدم واینا در محیط سرسبز بین جمعتی فراوان که دیدم یه پیک نیکی آتیش گرفته یه تعداد افراد هم جیغ و های و هوی که آب بریز و فلان کن ، همش آب میریختن بازم بدتر میشد ...
با صدای بلند به کسی که وسایل داشت آتیش میگرفت گفتم پتو رو بردار خفه کن ، دیدم جوابی دریافت نشد ، پیک نیک شدیدا داشت
داغ میشد (اگه رنگش بخواد سرخ بشه میترکه) ، توی همین هیاهو ، یکی گفت خب بلدی بردار خفه کن ، برداشتم پتو رو انداختم روی
پیک نیک ، قشنگ محکم بغلش کردم ، همه اومدن جلو و نفس عمیق نگو داره زیر قشنگ گاز جمع میشه و یه جرقه و یه دفعه آتیش
گرفت پتو و من رفتم عقب ، آتیشش کمتر شده بود ، دیگه میشد جلو رفت ، یه نفر رفت شیرش رو بست ...
دست اونی که شیر رو بست سوخت و یکم از پلک و ابروی بنده ...
روی مواد نفتی و برقی که آتیش گرفتند آب نریزید ، آب ریختن و خفه کردن برای آتش سوزی حاصل از گاز تاوقتی گاز رو قطع نکردید روش مناسبی نیست اما خفه کردن برای جلوگیری از بیشترش شدنش خوبه ، آب رو وقتی میریزن که خیلی گرم باشه خطر ترکیدنش باشه ...
تجربیاتی که از این تاپیک یاد میگیرین رو هر چند وقت یه بار مرور کنین.الان من صفحه های قبل رو که میبینم ، بعضی پست ها رو تشکر کردم ولی اصلا یادم نمیادشون.
کاربر شماره ی یک
12-11-2013, 01:36
توی همه ی ابعاد زندگیتون به یه اندازه برید جلو ، نشه که از نظر اقتصادی جلو باشید ولی از نظر هوش اجتماعی یا از نظر عاطفی یا مسائل دیگه
عقب باشید ، آدمی که مثل یه غنچه تمام ابعادش با هم باز بشه ، شکوفا میشه و گل میکنه اما کسی که یه گلبرگش از بقیه جلو بیوفته و
فاصله بگیره ، اون گلبرگش میریزه ...
وقتی یکی مریضه و شما همراه مریض هستید بهش دلداری بدید حتی شده کاذب!
نگید وای چرا رنگت پریده وای چه دستت سرده و...حتی اگه فشارش بالاست وازتون پرسید نگید چنده! چون ممکنه بترسه بدتر بشه...
+
وقتی راه دور عزیزی دارید اگر مریض شدید و قابل تحمل بود تا میتونید نگید قضیه رو براش! چون راه دور هستش شما هزاری هم بگید مهم نیست و خوبم نگرانیش رفع نمیشه
یک کلام ملاحظه خیلی خوبه:n06:
کاربر شماره ی یک
12-11-2013, 13:02
دنبال یه آگهی کار رفتم ، دو روز رفتم و اومدم ، توی اون دو روز توی مسیر سه تا کار بهتر از اون برام پیش اومد ...
اولیش توی اتوبوس بود که بغل دستیم پیشنهاد داد ، دومیش توی خیابون بود که رفتم آدرس بپرسم از یه نفر اون پیشنهاد داد ...
خلاصه بگم که با نشستن توی خونه و خوندن روزنامه ، انتظار پیدا کردن یه کار فوق العاده رو نداشته باشید ، اگه توانایی هایی داشته باشید و کار
نداشته باشید مطمئنا کسی پیدا میشه که کار بهتون بده ...
توصیه میکنم هر موقع که دنبال یه شغل نیمه وقت میگردید به هیچ وجه نگید که من کار نیمه وقت و پاره وقت میخوام ، اینجوری حتی اگه کار نیمه
وقت هم داشته باشه بهتون نمیده چون میدونه شما توی نیمه ی دیگه ی وقتتون روی یه مسئله ی دیگه تمرکز دارید ... بهتر اینه که اون کار رو
معرفی کنه و بعدش تصمیم بگیرید که برید یا نرید ...
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-11-2013, 10:46
سلام
دستگاه الکترونیکیِ ضد سوسک نخرین چون بی اثر هست و فقط باعث میلیاردر شدنِ سازنده و فروشنده میشه .
به جاش از یک خمیر بسیار کارآمد و غیر سمّی به قیمت 3000 ت استفاده کنید
خمیر اِمحا
اطلاعات بیشتر برای علاقمندان
AMIR MOHAMMAD . M
16-11-2013, 15:20
گاهی وقتا شده که یکی مثلا باهاتون درد و دل میکنه و پشت سر یکی دیگه حرف میزنه و میگه که یارو اینجوریه و با من این کارو کرد ، در اون لحظه شما هیچ عکس العملی از خودتون نشون ندید چون اگه حرفی بزنید همونی که داره باهاتون درد و دل میکنه میره حرفاتون رو میزاره کف دست اون یارو و اون موقع است که ...
خیلی از این موارد برام پیش اومده ، در این طور مواقع فقط کافیه که یه گوش در و یکی دروازه باشه ...
Mr_Parham
16-11-2013, 16:08
حساب کتاب دقیق داشته باشید از هر کاری میکنید و دخل و خرجتون رو دقیق بدونید چی هست :یی
----Ali----
16-11-2013, 17:07
مواقعی که احساس کردین نول خونه برقدار شده تمام وسایل خونه رو از برق بکشید بیرون.....
چون تمام وسایل برقیتون میسوزه حتی شارژر مبایل...
زمانی که ولتاژ خونه رفت بالا نول برقدار شده است...
حالا چطور بفهمیم ولتاژ چطور رفته بالا؟
1. از طریق محافظ کولر و یخچال که ولتاژ رو نشون میدن
2. کولر و یخچال رو موتور نمیوفتن...
راه حل...
تماس با حوادث برق شهرتون:n02: شماره = 121
جراتِ "نــه" گفتن داشته باشید.
میبینی کسی که باهاش رو در بایسی داری یا احترام خاصی براش قائلی کاری ازت میخواد ولی به هیچ وجه تمایل به انجام ـش نداری
بعد تو رودربایسی قبول می کنی و با یه قبول کردن ساده تو یه دردسرِ بزرگتر میفتی.
تجربه خیلی بدی داشتم.
درون لحظه حتی فکرم نمی تونی بکنی که ممکنه چقدر بعدا برات سخت باشه انجام کار و یا متقبل شدن مسئولیتی و یا حضور در جایی و شرکت در مهمانی
یا هر کار دیگه ای که در اون لحظه فرصتش رو نداری و یا اصلا بدون هیچ دلیلی دوست نداری راحت بگو "نه" "نه"...نمی تونم و فوقش بگی خیلی متاسفم و تموم.
هر چی بیشتر کش پپیدا کنه و توضیح بیشتر بدی درصد راضی شدنت بیشتر میشه و راضی شدن همانا و بیچاره شدن و تو دردسر افتادن..
پس چه خوبه جرات "نه" گفتن داشته باشیم به معنی واقعی کلمه و بی هیچ توضیح اضافی.. .
کاربر شماره ی یک
16-11-2013, 21:13
نگه داری حیوانات خانگی خیلی کار جالبیه ، حتما یه سری امتحان کنید ...
نگه داری گل و گیاه هم خیلی خوبه ، تجربه اش رو داشتم ...
سعی کنید با حیوانات و طبیعت مهربون باشید و خودتون رو بهشون نزدیک کنید ، اینطوری آرامش بیشتری پیدا میکنید ....
+
بیشتر گزیدگی توسط مار به خاطر اینه که شما اون مار رو نمیبینی و به هشدارهاش توجه نمیکنی...
هروقت دیدید فروشنده ای براحتی راضی شد بهتون تخفیف بده احتماله خیلی زیاد داره بهتون حتی با تخفیف خیلی گرون میفروشه! تجربه من نشون داده هرکی کلا تخفیف نمیده قیمتی که جنس رو میفروشه به قیمت واقعیش نزدیکتره:n01:
+
برای خرید وسایل دیجیتال حتما یک پیش زمینه در مورد قیمتها داشته باشید(از طریق اینترنت و سایتهای خرید اینترنتی) چون اگر همینجوری برای خرید اقدام کنید هر قیمتی فروشنده بهتون بگه براتون قابل قبول هست!(مخصوصا اگر طرف ببینه اطلاعاتتون کمه جای سواستفاده خیلی زیادی هست)امان از فروشنده های بی ملاحظه:n23:{{بهمین علت چندی قبل 30 تومن یک وسیله رو گرونتر بهم فروختند:n29::n30:}}
hamid_diablo
19-11-2013, 21:19
ما یه چند روزی به مناسبت محرم مغازه زدیم برای عرضه محصولات فرهنگی
اولین بارمون بود و تجربه نداشتیم...2 روز اول جلوی مغازه رو جارو میکردیم و با آب کمی تمیزش میکردیم و تقریبا جلوی مغازه های کناری رو هم تمیز میکردیم...2 روز این کار رو انجام ندادیم دیدیم طلبکار شدن که چرا جلوی مغازشون رو تمیز نمیکنیم!!!
تجربه خوب دیگه ای هم که کسب کردیم این بود که اگر جنسی تو مغازه میاریم اولش کم بیاریم تا بفهمیم اصلا بازار فروش خوبی داره یا نه؟ مثلا cd های که اورده بودیم یه تعدادش روی دستمون موند
از تجربه های خوب دیگه این بود که ایرانی جماعت تو هر شرایطی چونه میزنه و فهمیدیم همیشه قیمت رو باید کمی بالا گفت تا بتونیم سوی هم بکنیم...
اگه خدایی نکرده مشکل روانی براتون پیش اومد و رفتین پیش روان پزشک دستورات پزشک رو دقیق اجرا کنین و دارو هاتون رو هم درست بخورین اگه خودسرانه قطع کنین مطمئن باشین عوارضِش دو سه روز دیگه میاد سراغتون -
تو زمینه بیماری های اعصاب و روان همیشه مطالعه داشته باشین در حدی که مریضی ها رو بشناسین و فرقشون رو با هم بدونین یکی از دوستان فرق تنبلی و بیش فعالی و افسردگی رو نمیدونست رفت پیش دکتر الان وضعش خرابه - چون اکثر دارو روی افراد سالم هم یه تاثیر خوب و سرخوشی میزارن (وای به حال اون که سر خود بخوره)
اگه پزشک بهتون قرصی رو داد (که قبلا مصرف نکرده بودین) در مورد عوارض و تاثیراتش از یه داروساز بخواین که بهتون توضیح بده - اگه متاهل هستین دارو ها رو بدون مشاوره با داروساز نخورین (واسه این میگم داروساز چون نمیشه تو مراجعه اول از پزشک بپرسی اگه بخورم فلان جور میشم یا نه)
پیش یه دکتر برین - جوری نباشه تو هفته اول دارو خوردین و بدتر شدین برین پیش یه دکتر دیگه! به همون دکتر اولیه بگین مشکلتون رو اگه برین پیش یکی دیگه به طرف بگین فلان دارو ها رو خوردم اثر نکرد قوی تر میده و میشه قوز بالاقوز
MOHAMMAD_ASEMOONI
23-11-2013, 22:19
سلام
وقتی چیزی قسطی میخرین , تاریخ پرداختِ قسط رو بذارین آخرین روزهایِ ماه مثل 29 یا 30 .
اما وقتی ازتون میخوان تاریخ دریافتِ پولی مثل سودِ بانکی یا اجاره رو مشخص کنین , روزهای اول ماه رو انتخاب کنین مثل اول یا دومِ ماه .
علتش هم کاملاً مشخصه و نیاز به توضیح نداره .
با کسی که چند سال ازتون بزرگتره توقع نداشته باشید دوستی صمیمانه ای داشته باشید و شوخی کنید و .... اون از شما احترام میخواد و به راحتی صمیمی نمیشه ...
سلام .
اين كه احساس كنيم خودمان همه چيز را مي دانيم و بلديم، تفكر خطرناكي است . راز زندگي بهتر در آگاهي بيشتر است و آگاهي با آموزش به دست مي آيد. ( عباس خادم الحسني )
توي يه سمينار در رابطه با زندگي موفق شركت كرده بدوم كه سخنران اقاي عباس خادم الحسني .......خيلي خوب بود .....واقعا ماادم ها خيلي از مسائل زندگي رو بلد نيستيم و بايد اموزش ببينيم ......هر از گاهي توي يه هميچين سمينار هايي شركت كنيد درسته هزينه اش شايد گران باشه ولي ارزشش رو داره ...
ehsan_iace
25-11-2013, 22:04
یک توصیه پزشکی : هر موقع دستشویی داشتید به هیچ وجه خودتان را نگه ندارید و حتماً برید دستشویی حتی اگر دستشوییاش کثیف باشه! حتی اگر حسش نیست حتی اگر احساس میکنید زیاد نیست و میتونید خودتون را نیم ساعت دیگه هم نگه دارید حتماً و سریع برید دستشویی!
قبل از خواب حتماً برید دستشویی و ادرار کنید! نگید نه چیزی نیست صبح میرم!
من یک مدت ادرار خودم را نگه میداشتم و دستشویی نمیرفتم چند روزه کلیه درد گرفتم و به جای احساس نیاز به ادرار با درد کلیه متوجه میشوم که باید بروم دستشویی!!! امروز هم رفتم دکتر، دکتر کلی دعوام کرد و قرص داد و سونوگرافی نوشت!
همیشه میخواید درس بخونید یک روز قبل برنامه ریزی کنید . اینجوری خیلی از وقتتون صرفه جویی میشه .:n16:
F l o w e r
26-11-2013, 18:33
تا حالا شده آدامس به لباس هاتون بچسبه ؟! برای پاک کردنش از چی استفاده میکنید ؟
چیزی که همه شنیدیم اینه که باید لباس رو توی آفتاب بزاریم و یا از یخ برای پاک کردنش استفاده کنیم.
تجربه من : با زدن حشره کش روی قسمتی که آدامس چسبیده و کشیدن دستمال مرطوب روی اون، به راحتی آدامس از روی لباس پاک میشه. فقط بعدش یادتون باشه که لباس رو بشورید تا بوی حشره کش از بین بره.
تجربه شخصی من از یکی از مدلهای گوشی جی ال ایکس:
گول ظاهر خوبشون رو نخورید! بدنه بعد از دقیقا یک روز خش افتاد!
کیفیت صدای مکالمه بسیاربسیار ضعیف
کیفیت نمایشگر گوشی پایین
در مجموع یک تجربه بسیار بد!
گفتیم به تولید داخلی (هزاری هم مونتاژ یا هر اسم دیگه) اهمیت بدیم اما انصافا پولم دور ریخته شد...
نتیجه اینکه به برندهای گمنام اصلا فکر هم نکنید!
mohsen_gh1991
01-12-2013, 01:01
سعی کنید هیچ وقت خریدهای اینترنتی و یا عملیات اینترنتی بانکی تونو روزهای تعطیل انجام ندید.چون عملا این تعطیلیا روی پروتالهای اینترنتیشونم تاثیر میزاره. من برای کنکور ارشد روز جمعه خواستم کارت اعتباری رو بخرم هر بار وارد سایت بانک مبدا میشدم میگفت خرید ناموفق است یهو روز بعد شش تا سریال کارت اعتباری برام اسمس شد که همه خریدای ناموفق روز گذشته م از طرف بانک تایید و انجام شد. البته شانس اوردم که سازمان سنجش هزینه کارتهای استفاده نشده رو برگردوند ولی خب تجربه ای شد که هیچ وقت روزهای تعطیل کارهای بانکی رو به صورت اینترنتی انجام ندم و هیچ وقت هم بیش از یکبار شماره کارتمو وارد نکنم
One Minute
01-12-2013, 09:11
درخصوص دوستی که گفته بود روزهای تعطیل از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید ! باید عرض کنم که ...
یکی از دلایلی که کشور های پیشرفته از پول الکترونیکی استفاده میکنند و خرید های اینترنتی رو راه انداختند همین هست که وقتی فروشنده آنلاین نیست ( مثلا نصفه شب شارژ ایرانسل میخوایید ) یا حتی روزای تعطیل بتونید خریدتون رو به راحتی انجام بدید و از زندگیِ بدون مشکل لذت ببرید ! اینکه میگید در روزهای تعطیل از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید یک حرف کاملا نادرست هست !
برنامه نویسیِ سایت هایی که ازشون خرید میکنید از یک سری الگوریتم های منطقی پیروی میکنه ، یعنی چه روزِ تعطیل و چه روزِ رسمی برنامه نویسی و روند اجرای پروسه به یک صورت هست ، اگر اون روز برای شما مشکل به وجود اومد به خاطر مشکلات فنی سایت سنجش و بانک ایران بوده وگرنه این تفسیر که روزِ تعطیل خرید نکنید یک تفسیر کاملا اشتباه هست ...
در کشور های پیشرفته در روزِ تعطیل یک بسته رو سفارش میدن ، چند ساعت بعد بسته میرسه دمِ خونشون ...
ایران هم تا 7-8 سال دیگه به همچین چیزی میرسه ، اما خب ، زمان میبره تا فرهنگش جا بیوفته ;)
ممنونم ;)
"R E Z A"
01-12-2013, 11:37
این اتفاقی که تعریف میکنم مال تقریبا 10 سال پیشه توی جاده فشم بودیم که وسط راه نگه داشتیم که یکم استراحت کنیم و از منظره ی فوق العاده ی اونجا لذتی ببریم یه سمت جاده کوه بود و سمت دیگه دره ما سمت دره
ماشین رو نگه داشتیم بعدش یکی از دوستان گفت که سمت کوه بذاریم ولی قبول نکردیم و مشغول درست کردن غذا شدیم و صدای ضبط رو هم بلند کرده بودیم بعد تقریبا دو ساعت ، یه تخت سنگ بزرگ تقریبا به قطر 4
متر از کوه افتاد دقیقا اونجایی که دوستمون پیشنهاد داده بود ماشین رو نگه داریم و کلا جاده رو بست پس حتما حتما موقع مسافرت حدالامکان اگه خواستین ماشین رو زیر سینه ی کوه نگه دارین مطمئن شین که سنگ های
بزرگ بالای سرتون نباشه بعضی موقع ها اصلا نیازی به صدای بلند برای ارتعاش و افتادن سنگ ها هم نیست و هراز گاهی به خاطر صدای ماشین ها و ... سنگها خودبخود می افتن پایین جاده .
یک تجربه خیلی بد اینکه اگر گوشی اندروید دارید هرگز تحت تاثیر تبلیغات به سراغ خرید مجموعه نرم افزار گوشی های اندروید نروید!
چون همون یدونه نرم افزار "بازار" عالی و کافیه!
تجربه من اینکه: رفتم یک مجموعه نرم افزار خریدم اسمش هست" سونی" کلی توضیحات پشتش که مجموعه کامل نرم افزارهای فلان و فلان و...خلاصه به این امید که گوشی من هم سونی هست و...بعدش در کمال تعجب 5تا دی وی دی بود 3تاش که فقط بازی:n29: دوتاش هم بدترین و زشت ترین والپیپرهایی که تا حالا دیدید به اضافه یک مشت فونت بی سروته و واقعا هیچی نداشت که بدرد بخوره! نکته جالبتر اینکه بخش توضیحاتش همش مثالش گوشی های سامسونگ بود:n08:
و به این گونه 17هزار تومن رو بی دلیل از دست دادم:n14:
خواهشا تجربه ای بشه براتون که اصلا مجموعه نرم افزار گوشی نخرید:n28::n15:
نکته کلیدی: باید دقت میکردم بسته ای که روش نوشته باشه سونی 2014!!! وقتی هنوز 2014 نشده قاعدتا ریگی به کفش داره:n23:
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-12-2013, 13:47
سلام
وقتی 13-14 سالم بود یه دوربینِ دو چشمی داشتم که همه چیز رو دوتائی میدیدم توش !
اولش فكر میکردم که چشمهای بنده یه بلا ملایی سرش اومده
اما بعداً فهمیدم علتش تنظیم نبودنِ یکی از دو منشورِ داخلِ دوربین هست .
با تکون دادنِ بسیار کمِ یکیشون دوربین تنظیم شد
dannyfox
04-12-2013, 14:04
در موقع خرید بازی، هیچوقت به حرف های فروشنده اعتماد نکنین. حتی اگه گیمر باشه. ممکنه سبک مورد علاقه اش با شما فرق داشته باشه. اکثرا هم برای فروش بازی های مونده رو دستشون چنان آب و تابی به بازی های درپیتیشون میدن که نگو.
همین مورد در مورد قطعات الکترونیکی مخصوصا تلویزیون و کامپیوتر صدق میکنه. به فروشنده میگم مدل 6950 میخوام میگه اون خوب نیست بیا 6870 ببر. در صورتی که 1 مدل پایینتره. دلیل حرفاش هم نداشتن 6950 بود.
a6543210
04-12-2013, 18:40
با کارگر یا شاگرد یا ... زیردستتون طوری رفتار کنید که هرگز فکر زرنگی یا پیچاندن به ذهنش خطور نکنه!
سلام...
یه تجربه درباره ی انتخابِ فیلم، قبل از رفتن به سینـما
هرگز و هرگز به تعریف و انتخابِ دوست و یا آشناتون، مطمئن نباشید.
خیلی وقت ها پیش میاد می خواین برید سینما بعد دوستتون میگه، فلان فیلم خیلی عالیه.
برای خودم خیلی پیش اومده و بعد از این که به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم و اون فیلم رو دیدم کلا پشیمون شدم
انگار پولمو ریختم دور، مطمئنا سلیقه ها متفاوت هست و انتظار از فیلم مورد نظر متفاوت و به نظرم شده حتی بلیط رو هم
اگر تهیه کردین و پشیمون شدید، بلیط رو پس بدین یا تغییر بدین، چون برای خودم پیش اومده که انقدر فیلم بی محتوایی بوده مجبور شدم
هنسفری بذارم!
و همینطور هم تبلیغاتی که میشه، اکثرا فقط سکانس های قشنگ رو نشون میدن و یا میذارن، بعد فیلمو که میبینی، متوجه میشی مثلا
بازیگره یه دقیقه بیشتر بازی نکرده یا کلا یه سکانس قشنگ بیشتر نداشته فیلم.
پس:
حتما جدا از تعریفات و فیلم های پیشنهادی، به اسم کارگردان و ژانر فیلم، و در آخر اسامی کل هنرپیشه ها، دقت کنیم.
بانو . ./
10-12-2013, 21:27
.
امرور جهانی حقوق بشر هست بیایید دور از نزاد و جنسیت و به نام انسان همدیگر رو دوست داشته باشیم . .
و تجربه من : معمولا اگه بیرون جایی ( جاوی سوپر مارکت یا .. ) کسی رو ببینم بهش لبخند میزنم ( البته متاسفانه به دلیل بعضی از مشکلات فرهنگی
فقط به جنس موافق ) و در قبال لبخند لبخند میگیرم گاهی حتی کار به خداحافظی کردن شخص مقابل هم میکشه کلا حس خوبی رو منتقل میکنه و حس
میکنم این کار هم اعتماد به نفس شخص رو افزایش میده و هم حس همدلی رو بین افراد جامعه تقویت میکنه ..
.
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-12-2013, 14:16
سلام
اگه دوربینِ دوچشمی رو سر و ته به دست بگیرین تبدیل میشه به یک ذره بین بسیار بسیار قوی .
برایِ امتحانش صفحه ی روشنِ موبایل رو باهاش ببینید
hamid_diablo
11-12-2013, 22:18
سلام دوستان
چند روز پیش مهمان داشتیم...مادرم میوه اورد و پیش دستی هایی که از جنس بلور بودن هم برای هر کدوم از مهمانها گذاشت...
یکی از مهمونامون گوشیش زنگ خورد و رفت حایط جواب بده...وقتی برگشت متاسفانه پاش رفت روی همین پیش دستی های بلوری !!! شانس آورد که اتفاق خاصی نیوفتاد..
پیشنهاد من اینکه پیش دستیهایی بلوری و یا هر نوع دیگه ای که شیشه ای هستند و شاید انسان نتونه تشخیصشون بده بهتره کناری گذاشته بشه تا هر کس خواست خودش برداره
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-12-2013, 14:32
سلام
با خارجیهائی که فقط برای گردشگری و کار و معالجه و تحصیل و دید و بازدید و دیگر اهدافِ خیر به ایران میان رفتار خوبی داشته باشین . این به نفع همه ی ملت هست .
بعضی کشورها فقط از راه جذب گردشگر خارجی سالیانه میلیاردها دلار به جیب میزنند .
توی یکی از شهرهای ایران یه تصادف دیدم .
یه هموطن با نیسانش زده بود به یه خارجی .
خارجیه هی داشت عکس و فیلم میگرفت از صحنه ی تصادف .
هموطنمون هم با داد و فریاد داشت هر چی فحش و ناسزا بلد بود نثارش میکرد .
نگاه کردم دیدم جناب هموطن , خط مُمتدِ وسطِ خیابون رو رد کرده و راست رفته زده به ماشین خارجیه ( انحراف به چپ ) .
اعتماد به دوست خیلی فاکتور مثبت و خوبیه اما از من به شما نصیحت که از دوستانی که زیاد از حد خوب و مهربون هستند کمی بترسید! منظورم اینه احتیاط پیشه کنید چون تجربه بهم نشون داده کسی که بینهایت خوب میتونه باشه به همون اندازه هم میتونه بد باشه
در صورتیکه آدمای با برخورد معمولی خوبی و بدیشون در همون حد نرمال هست:n01:
از قدیم هم گفتن افراط و تفریط بده واقعا راست گفتن:n06:
بانو . ./
14-12-2013, 23:08
.
وقتی وبلاگ میزنید نباید توش پخش موزیک داشته باشید یکی از ابتدایی ترین اصول طراحی وب
این هست که هرگز توی وب سایت تون پخش موزیک نزارید
دلیل : ممکنه شخص چند تا وب رو با هم باز کنه و یا موزیک تو کامپیوترش در حال پخش باشه با این شرایط مطمینا صفحه شما رومیبنده
امروز تو یک وبلاگ تخصصی کامپیوتر رفته بودم موزیک گذاشته بود نمیدونم واقعا اون شخصی که تو کار کامپیوتر هست ایا از اصول اولیه اگاه
نیست ؟! اون کاربری که یک وبلاگ تخصصی رو بهش مراجعه میکنه مطمینا میخواد در حین خوندن مطالب تمرکز داشته باشه !
موزیک فقط و فقط در صورتی مجاز هست که اون پیج یک پیج عاشقانه باشه اون هم فقط موزیک بی کلام باید توش گذاشته بشه نه باکلام !
.
گاهی وقتا که یک دوستی براتون پیام احساسی و قشنگ میفرسته سعی نکنید همون لحظه جوابی براش بفرستید بگذارید که دوستتون در حال و هوای اینکه شما پیام رو ندیدید و وقتی ببینید چقدر خوشحال میشید و ... لحظاتی فکرش برای شما درگیر باشه:n09:
((اشتباه نکنید حس بدی نیست برای طرف! یکجور درگیری احساسی از نوع مثبت!))
بله تجربه شخصی بود:n06:
معمولا توي رابطه هاي دوستي تقريبا صميمي ممكنه دوستتون ازتون پول واسه قرض بخواد.
اگه دوستتون ازتون 2- 3 تومن پول بطور قرضي خواست بهش اعتماد كنين و بدين.اگه بهتون برگردوند ميتونين روي پولهايي بعدا ازتون ميخواد بهش اعتماد داشته باشين.اگه برنگردوند 2 3 تومن ضرر چيزي نيست.چيزي كه از طرف مقابلتون بدست ميارين با ارزش تره ! يعني جايي كه مثلا پول بيشتري خواست ديگه نميشه اعتماد كرد.
milad_gta
16-12-2013, 02:23
دروسی که در اونها قوی هستید رو خیلی جدی بگیرید، شکی نیست که نمره کامل تو این دروس میتونه کمک خیلی بزرگی باشه و از طرفی کنار گذاشتن این درس ها هر چقدر هم که توشون قوی باشید پس از گذشت زمان و زیاد شدن حجم مطالب باعث میشه یک درس خیلی ساده برای شما به یکی از بزرگترین مشکلاتتون مبدل بشه...
فرهنگ دانشجو
16-12-2013, 11:07
- بیاییم تمر ین کنیم در مورد دیگران "قضاوت " نکنیم.
دلیل: اگه به این موفقیت دست پیدا کنیم نشون میده که ما تونستیم خودمونو به جای طرف مقابل قرار بدیم واز نگاه و زا ویهء دید اون به مسائل نگاه کنیم.
فواید : - پرهیز از پیش داوری
- جلوگیری از دشمن تراشی
- پرهیز از خود رایی
- تجدید نظر در افکار و باور های خود به دلیل اینکه شاید این ما هستیم که اشتباه فکر می کنیم
- پرهیز از زدن مهر باطل بر روی اندیشه ها وباورهای دیگران
- دست یافتن به دنیایی که در آن ضمن داشتن اختلاف نظر به عقاید دیگران احترام بگذاریم.
- و ..... :n16:
ریسک میکنید بکنید
ولی قبلش فکر کنید و تمام زیروبم هاش رو بررسی کنید بعد بهش میگن ریسک وگرنه یک حماقت بیش نیست
دوستای اصلی ادم فقط دو سه نفر هستن بهتره باهاشون مهربون باشید و ازشون خاطره بسازید چون وقتی رفتند دیگه خاطره شون میمونه
امروز یه تجربه ی خیلی جالب داشتم، برای گفتن تجربه م، یه اتفاق رو تعریف میکنم:
امروز داشتم با شخصی درباره ی اهمیت عکس العمل های درست در مقابل برخورد های ناخوشایند:n02:، حرف میزدیم و
طرف هم ازین افراد خود شیفته که از هر جمله ش 10 بار میگه، میدونی، من...فلانم،میدونی، من ...و من... و .... .
ولی ازین دسته اشخاص که از طرز برخورد و فن بیان قابل توجهی بهره منده.
خیلی برام جالب بود، دیدید واقعا میگن: تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟! در مورد این اشخاص صدق میکرد.
دقیقا نذاشت یه روز بگذره، در برابرِ یه واکنش و یه برخوردی از فردی که بهتر از این هم ازش انتظار نمیرفت و میتونست با سکوت و بی محلی،
باعث بشه همه انرژی منفی به خود شخص برگرده، برخوردی کرد که در واقع من موندم که پس این همه من همیشه مراعات میکنم و اینا چی شد پس!:n15:
منکه تا بحال چنین برخوردی حتی از بچه هایی که ادعایی تو برخورد مناسب و... ندارن، ندیده بودم. ( البته کاری با مقصر و ... ندارم. )
( البته این یه مثال بود، مصداق افرادی که چقدر نظراتشون درباره برخورد و زندگی و آداب معاشرت و.. ایده آل هست ولی موقع عمل -0- اند. )
تجــــــــربه:
«یه بار یکی از اساتیدمون یه حرف خیلی خوب زد، گفت: بنا بر اینکه من استادتون هستم و یک فردی که براش احترام قائلید، نمیشه
با اطمینان گفت که تمام رفتار ها، حرکات، حرف ها و نظرات من درسته.
این خوب هست که با دوستی تبادل نظر کنیم و تاثیرات مثبتی از این بحث بپذیریم، ولی بنا بر این که طرف خیلی خوب حرف میزنه و یا
میدونه کار درست چی هست نمیشه تصمیم گرفت که: پس رفتار خودش درسته یا کلا انسان درستی هست.»
اتفاقا یه جمله ی مرتبط با تجربه ی من دیدم یک بار دوستی، تو تاپیک "انرژی مثبت" گذاشته بود:
->> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عاشق طرز فکر آدم ها نشید، آدم ها زیبا فکر میکنند، زیبا حرف میزنند، ولی زیبا زندگی نمیکنند.
«رومن پولانسکی»
درسته که نمیشه انتظار داشت همه در مورد همه چیز اطلاعات داشته باشند اما بنظرم برای یک دانشجو خوب نیست که مفاهیم ابتدایی ساده رو ندونه مثلا ندونه مرورگر یعنی چی یا بلد نباشه کلا پاورپوینت چی هست و چجوری باید باهاش کار کرد و...
باور کنید ادم متاسف میشه اینا رو برخورد داشتم که میگم .درسته جامعه خیلی در حال ترقی و پیشرفت هست اما متاسفانه این موارد هم زیاده
پس بنظرم بیایم و هممون حتی شده در حد دونستن مفاهیم اولیه یک دید کلی نسبت به مسائل داشته باشیم:n06:(حتی با وجود گستردگی مطالب و مسائل!)
مثلا یکی از مسائلی که واقعا وقت و حوصلش نبود دنبال کنم و افسوس دارم ازش... شخصا در مورد مکاتبی که در فلسفه وجود داره هیچ اطلاعی ندارم مثلا میگن طرف ...ئیسم هست دقیقا نمیدونم یعنی چی و این خیلی بده:n03:
یا سیستم عامل لینوکس :دی
و خیلی مسائل و چیزای دیگه
بیخودی دور خودتون رو با افراد مختلف با عنوان دوست شلوغ نکنین . بعضی ها فقط در ظاهر دوستن و هیچ کدوم از ویژگی های یک دوست رو ندارن .
دوستانتون رو از بین بهترین ها انتخاب کنید . حتی اگر تنها تعدادشون به سه یا چهار نفر رسید .
rozbeh85
17-12-2013, 12:14
توی مسافرت های هوایی بالای 20 ساعت (چندین کانکشن) سعی کنید در غذا خوردن داخل هواپیما و سالن ترانزیت مراعات کنید، از خوردن مواد نیمه پخته، تخم مرغ و حبوبات پرهیز کنید.
سعی کنید با بیسکویت و آبمیوه خودتان را سیر کنید تا به مقصد نهایی برسید.
اگر در بین راه دچار مسمومیت شدید و نتوانستید هیچ دارویی تهیه کنید بهترین راه حل محلول او آر اس است.
آب معدنی بخرید و داخل یک لیوان یک قاشق سوپ خوری شکر، دو تا سه قاشق نمک، و برای مابقی راه غیر از این محلول هیچی نخورید تا بیرون روی قطع شود و بتوانید این مسیر زیاد رو تحمل کنید.
اینکه عادت کنیم به یادداشت نوشتن خیلی در پیشرفت در برنامهها مؤثر هست.
مثلا یادداشت برنامههای روزانه، کارایی که باید انجام بدیم، حساب و کتابها و حتی آرزوها...
بانو . ./
17-12-2013, 21:37
.
ممکن هست ادم هایی باشند که دروغ بگند به شما تهمت بزنند حسادت کنند یا پشت شما به دیگران حرفایی بزنند در قبال این اشخاص
فقط و فقط سکوت کنید ( سکوت مطلق ) به این دلیل که خودشون خودشون رو رسوا میکنند اما از بودن اون اشخاص خوشحال باشید به
مسایل از بعد سومی نگاه کنید بودن هر شخص یعنی کشف یک نگرش جدید یک دنیای جدید ممکن هست اون شخص در مورد یک مساله
علمی .تخصصی .احتماعی و... از یک بعد دیگری نگاه کنه اینجوری شما دنیای جدیدی رو کشف میکنید هر شخصی مطمینا در یک زمینه ای
اطلاعاتی جالا کم یا زیاد باید داشته باشه اینجوری شما پیشرفت میکنید فقط و فقط روی پیشرفت ( کاری / اطلاعاتی ) تون فوکوس کنید اون
شخصی که روی مسایل حقیرانه تمرکز کنه هرگز پیشرفت نمیکنه روح پیشرفت با کشف دنیاهای جدید امیخته . هر نگاه هر نگرش= کشف یک
دنیای جدیدتر . . و همین کشف دنیاهای جدید تو محیط های علمی / کاری/ فرهنگی / سیاسی و و و.. شما رو متمایز میکنه از بقیه
و در مورد اشخاصی که بدون اینکه شما رو بشناسند باهاتون سلام علیک داشته باشند تنها و تنها بر اساس تعریف شخص ثالث شما رو قضاوت
کنند هم سکوت کنید به این دلیل که مطمینا شخصی که نشناخته قاضی میشه و قضاوت میکنه ثابت میکنه ارزشمند نیست
در نتیجه :
هر مکانی رفتید سعی کنید از قفط و فقط پیشرفت کنید و یادمون باشه پیشرفت هر شخصی در حقیقت پیشرفت خود ماست بیایید یک
زنجیره کنیم با هم بخندیم و با هم رشد کنیم !
ادم منفعل با مرده هیچ تفاوتی نداره . ./
.
alittlequestion11
17-12-2013, 22:16
ببخشید دوستان.
لطفا اگه تجربه در مورد شکست عشق دارید، بگین... آحه خیلی به خاطر این مساله گرفتارم!
...
Elendil1
18-12-2013, 12:52
هیچ وقت به خودتون نگید که من ذاتی "فلان جور" هستم ، مثلآ نگید که که :
من ذاتی اعتماد به نقسم پایینه.
---ذاتی زود عصبی میشم
--------پشتکارم کمه ...
-------- سرکلاس نمی چیزی نمی فهمم
-------- کم رو هستم
-------- اجتماعی نیستم
-------- توی فلان درس خوب نیستم
-------- توی هر کاری مشکل دارم
و ...
شاید تو یکی از این زمینه ها و یا هر زمینه ی دیگه ای همیشه اینجوری بودید و به خودتون گفتید من ذاتآ همینجوری هستم ، و حتی دور و اطرافیانتون هم تایید کردن و شاید حتی اونا خودشون بهتون اینجور چیزا رو گفتن.
اما هر کدوم از این صفت ها و یا هر جور دیگش رو که دارید ، بدونید که قابل تغییر هست ، اون هم با تمرین !! مثلآ آدم کمرویی هستید و می ترسید که تو یه جمع خونوادگی و یا با حتی با جنس مخالف صحبت کنید و بحث کنید ، برای تمرین خودتون رو وادار کنید که این کار رو انجام بدید ! یعنی مثل یه جور امتحان ، چند بار که از " عمد " انجام بدید این مشکل برطرف میشه . یا مثلآ کمرو هستید و یا اعتماد به نفستون پایینه و مثلآ با تنها راه رفتن تو یه جمع ( مثلآ حیاط دانشگاه ) مشکل دارید از عمد این کار رو انجام بدید ، بعد از یه مدت می بینید که همه چی داره عادی میشه. اینا فقط چند تا مثال جزئی بود ، و تو چند زمینه ی مختلف تست کردم و به واقعآ به این نتیجه رسیدم ، خیلی چیزا رو میشه تغییر داد ، واقعآ خیلی چیزا !
hamid_diablo
18-12-2013, 13:13
یکی از دوستان از شکست دعشقی گفت منو برد به اون روزا...کدوم روزا ؟ همون روزا:n02:
تو زندگی هر کسی جدایی پیش میاد...
اولین نکته این هست که دفکر نکنم فقط ما دچار این مشکل هستین.مطمئنا هم نسلهای ما و شما این حس تلخ رو تجربه کردن
دوم اینکه نباید انتظار داشته باشین که تلخی این شکست یک شبه از بین بره ...یه نظرم یه پروسه زمانی لازم داره تا احساسات فروکش کنه
سوم اینکه بهتره بیشتر به اتقاقاتی که افتاده فکر کنی...عقلانی و منطقی...اینطوری متوجه میشی که چرا جدایی پیش اومده!!!خیلی ها تا مدت زمانی طولانی نمتونن چرایی این چرا رو پیدا کنند...
چهارم اینکه باید سعی کنی تو این مدت خودتو مشغول کنی...با مطالعه...با ورزش...
پنجم اینکه از مکانها و زمانها و هر چیز و ناچیزی که شمارو یاد اون رابطه میندازه دوری کنید
ششم اینکه با کسانی که شکست عشقی رو تجربه کردن صحبت کنید...حرف بزنید...اونا میتونند خیلی کمکت کنند...
هفتم اینکه یه مروری به رفتاها و انتظارات و توقعات خودت داشته باشی...معمولا انسانهای خودشیفته و خود رای شکست عشقی رو سخت تر تحمل میکنند...چونکه انتظار این رو ندارن که کسی قبولشون نداشته باشه!!!
هشتم اینکه از این به بعد پخته تر در قبال رابطه های بعدیت عمل کن...شما دیگه نباید شکست عشقی دیگه ای رو تجربه کنی !!!
نهم اینکه اعتماد به نفست رو که 100 درضد صدمه دیده رو ترمیم کن...
دهم اینکه توکل به خدا و یاری جستن از او و اهل بیت رو فراموش نکن...شاید دلیل خیلی از این شکستها این باشه که سیره اهل بیت تو زندگی خیلهامون فراوش شده !!!
unknown47
18-12-2013, 13:23
ببخشید دوستان.
لطفا اگه تجربه در مورد شکست عشق دارید، بگین... آحه خیلی به خاطر این مساله گرفتارم!
...
شکست عشقی!
به نظر من این واژه اساسا اشتباه هست
اگه عشق!در کارباشه که توش شکستی نیست(مگر انکه دست تقدیر دوتا به اصطلاح عاشق رو از هم جدا کنه)
اگر هم شکست باشه (یعنی یکی از طرفین باعثش باشن)که این دیگه عشق نیست.هست؟!:n02:
درکل به نظرم نباید مشکلات رو بیش از حد بزرگش کرد.یه اتفاقی بوده که افتاده حالا ازین به بعد باید به فکر جبران بود اینکه آدم بشینه هی بره توی فکر هیچ چیزی رو عوض نمیکنه و برعکس وضعیت رو ازون چیزی که واقعا هست وخیم تر میکنه.
توی این مدت هم باید یه جوری آدم خودش رو سرگرم کنه(البته با چیزای خوب)
زیاد نباید سخت گرفت.فرصت ها و آدم های زیادی توی زندگی هر فردی هست بهتره بجای درجا زدن و فکرهای بیهوده کردن به فکر پیشرفت بود:n01:
کسی که در عشق ناکام میمونه باید مدت زمانی رو به خودش فرصت بده تا بتونه با گذر زمان خاطرات رو کنار بگذاره و با قضایا کنار بیاد
هرچقدر زمان بیشتری بگذره کنار اومدن آسونتر میشه
فقط نکته خیلی مهم اینه که نباید از سرِدرماندگی پا به رابطه ی عاطفی جدیدی بزاره! چون در نهایت هم خودش متضرر خواهد شد و هم اون طرف مقابل
((این بخش تجربه شخصیم بود))
------------------------------------
و اینکه مطمئن باشیم اگر چه ممکنه در لحظه برامون غیرقابل تحمل و غیرقابل تصور باشه! اما قطعا خدای بزرگ خیر و صلاحی رو برامون دراین جدایی دیده که ما شاید سالها بعد هم از درک علتش ناتوان باشیم!
اما وقتی به یاری خدا ایمان داشته باشی میتونی با امیدواری به آینده نگاه کنی...یک اتفاق خوب قطعا در راه خواهد بود...:n16:
((اینهم دیدم نسبت به آینده که باعث میشه کمی با قضایا بتونم کنار بیام...))
toolesag
18-12-2013, 13:38
اگه واقعاً عاشق كسي هستيد، مستقيم بريد و بهش بگيد، از هيچي هم نترسيد. اگه واقعاً عاشقش باشي ديگه دليلي واسه ترسيدن وجود نداره، خجالت هم نكشيد، چون تو اينجور مسائل آدم هر چي رك تر باشه بهتره.
از شكست خوردن هم نترسيد. اگه عاشقشي، بهش بفهمون و ثابت كن كه دنيا رو بدون اون نميخواي (فقط با عمل و نه با حرف). عشق واقعي، حتي اگه اوايلش يه طرفه باشه، يه مدت كه بگذره دو طرفه ميشه و طرف مقابل هم واكنش نشون ميده. همه ما انسانيم و قلب داريم، هر چه قدرم كه بي تفاوت و سخت باشيم، وقتي ببينيم يه نفر داره واسمون به چه كارهايي دست ميزنه، نرم ميشيم.
هيچوقت، هيچوقت و هيچوقت به خودتون نگيد: "با تقدير نميشه جنگيد." يادتون باشه كه اين شماييد كه بخش بزرگي از تقديرتون رو رقم ميزنيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
toolesag
18-12-2013, 13:59
ببخشید دوستان.
...
من تو زندگيم رابطه هاى عاطفي زيادي با اشخاص مختلف داشتم. شكست هاي زيادي هم خوردم كه همه ش از روي صداقت و سادگي خودم بوده. نميگم ساده و صادق بودن بده، اما از روي سادگي عاشق كسي شدن خيلي اشتباه بزرگيه. تو زندگي خيلي ضربه خوردم و سختي كشيدم و حرف شنيدم. طوري كه الآن تازه شروع ٢٠ سالگيمه، اما فكر ميكنم اندازه يه شخص ٤٠ ساله پير شدم. همه اتفاقايي كه واسم افتاد، به باارزش ترين چيزهايي زندگيم تبديل شدن: "تجربه". تجربه هايي كه الآن دارم ازشون استفاده ميكنم و به دوستام و مردمي كه دوستشون دارم كمك ميكنم.
اگه فكر ميكني شكست عشقي خوردي و دلت شكسته، اول از همه بايد خودت رو جمع و جور كني؛ يعني تمام افكار و احساسات و عشق و خشمت رو يه چيز خاص متمركز كن، روي يه كاري كه بيشتر از هر چيزي ديگه دوستش داري و هميشه ميخواستي بهش برسي.
بعد كه هدفت رو با تمام وجود مشخص كردي، قدم دوم (كه يه كم سخته) اينه كه با تمام نيرو و احساسي كه تو وجودت هست، بري دنبالش. به هيچ كس و هيچ چيز هم كار نداشته باش و اصلاً يه مدت كر و كور باش در مقابل حرفاي ديگران. فقط با تمام وجود برو جلو.
مثلاً خود من، وقتي واسه اولين بار شكست خوردم، تمام احساساتمُ روي موسيقي متمركز كردم و ٤ سال بي وقفه غير از موسيقي هيچ كار ديگه اي نكردم، وقتي به خودم اومدم ديدم به جاي نشستن و تاسف خوردن و وقت تلف كردن، ٢تا ساز ياد گرفتم و اصلاً يادم رفته كه ٤ سال پيش كي و كجا بودم. باور كن بعداً خودت ميشيني و به اون سالهات ميخندي كه چطوري مثل برق و باد گذشتن.
قدم سوم، تغييرات ظاهريه، شايد به نظر مسخره بياد، ولي خيلي تأثير داره. سعي كن همه چيزت رو عوض كني؛ تيپت، نوع حرف زدنت، حالات چهره ت، نوع دوستي هات و حتي مدل موهات. اينا باعث ميشن اعتماد به نفست دوباره بالا بره.
در آخر هم اگه سؤالي چيزي داشتي، من در خدمتم و خيلي خوشحال ميشم بتونم كمكت كنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A.M.D.D.E.V.I.L
18-12-2013, 20:15
چیزی به نام استعداد وجود نداره ، اینی که میگن یارو استعداد فراوانی در موسیقی یا ..... داره بی خود ترین حرفیست که شنیدم
چیزی که باعث میشه یکی به نظر خیلی با استعداد بیاد عشق و علاقه ای هست که نسبت به یه کار داره که تونسته هزاران ساعت بی وقفه تلاش بسیار سخت انجام بده
چیزی به نام نبوغ وجود نداره ، اینی که میگن یا رو نابغه هست ، فقط یک بهانه هست که فرد برای خودش می تراشه تا از سعی و تلاش فرار کنه ، اینکه فرض کنه با نوابغ فرق داره و هیچوقت نمیتونه مثل اونا باشه.
کتاب زیاد بخوانید اما باور نکنید! همه ی کتاب را یکجا نخوانید که کتاب کاملا شست و شو دهد ذهنتان را
همیشه الان هست ، هیچ وقت نمی توانید الان را فردا یا دیروز بکنید ، پس اساسا وقتی میگید فردا فلان کار رو میکنم ، فردا هیچ وقت نمیرسه ، همیشه الان هست ، همین الان انجامش بدید
خود را بر تر از هیچ چیزی ندانید ، حتی از یک سنگ ، همه ی ما جزئی از یک مجموعه ی بزرگ به نام طبیعت هستیم ، وقتی این اصل رو یادتون بره ، دچار میشین به تکبر و فرد گرایی و خود بزرگ بینی ، اینی که خودتونو دوست داشته باشید عیبی نداره ، بسیار خوب هست که شما جزئی از طبیعت رو دوست داشته باشید ، اما یادتون نره اجزائ دیگه رو هم دوست داشته باشید دقیقا مساوی. یادتون نره شما آینه ای هستید که هرچه رخ میدهد رو باز میتابونید ، دنیا هم آینه ای هست که هر چه شما انجام میدهید باز خواهد تاباند. قضاوت بزرگترین گناه و منکر و بدبختی و کار نجسی هست که میتوانید در حق جزئی دیگر از طبیعت انجام دهید.
اگر به حقیقتی دست یافته اید ، انرا مستقیما بر دیگران نگویید یا تحمیل نکنید ، بلکه عاملی و علتی باشید که دیگران به آن حقیقت برسند
اگه اینارو رعایت کنین زندگی خیلی شیرین میشه :n02:
unknown47
19-12-2013, 21:03
اگه به خرید میرید حتما حواستون جمع باشه که اگه از جنسی خوشتون اومد خودتون رو زیاد مشتاق نشون ندید.اگه فروشنده بفهمه که ازجنس موردنظر خوشتون اومده دیگه اصلا قیمت رو پایین نمیاره(حتی بعضی هاشون قیمت خیلی بالاتری رو بهتون میگن اگه بفهمن دلتون رفته واسه جنس:n09:)
تا اونجایی هم که جا داره چونه بزنید.:n02:
در همين راستا :
درباره پسر هاي مثل خودم : تا وقتي كه مستقل نشدين و دستتون تو جيب خودتون نيست ، به كسي دل نبندين كه آخرش به هيچ جايي نميرسه.(يكم منطقي فكر كنيم)
در ضمن بهتره آدم تو سن كم مثلا 20 سالگي عاشق نشه.چون هنوز آدم تو اين سنين درباره خيلي چيزا ناپخته هست.
عاشقي تو اين سن جز از دست دادن وقت و تمركز و پول ، چيز ديگه اي نداره.بدون شك موقعيت هايي در آينده بدست مياريم خيلي بهتر از موقعيت هاي معدودي هست كه الان باهاشون روبرو هستيم.نظر من اينه كه آدم توي سال هاي اول جووني بايد تمام وقت و تمركزش رو روي ساختن زندگي آيندش بذاره.
و نكته زير رو فراموش نكنيد :
إِنَّ اللّه مَعَ الصَّابِرِینَ
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-12-2013, 15:30
سلام .
اگه مشکل سر و صدای سیفون در موقع پر شدنش رو دارید میتونین مشکل رو به روش زیر حل کنین :
در بیشتر سیفونهای دیواری ( فلاش تانک ) یا سیفونهای فرنگی به صورتیکه هست که آب از بالا میریزه تو مخزن سیفون و دو صدا تولید میکنه :
1- صدای ریختن آب از لوله به درون مخزن ) شُرشُر ) .
2- صدای خروج آب از لوله ) فیشششش)
با یک تغییر ساده هر دو صدا از بین میره .
کافیه که لوله ی آب رو به جای نصب کردن در بالایِ بالا , در کفِ مخزن نصب کنین یا در دیوار مخزن اما تا جائی که ممکنه نزدیک کفِ مخزن نصب بشه .
اینجوری همه چیز زیر آب هست و هیچ صدائی شنیده نمیشه .
برایِ آب بندی لوله و چکه نکردنش میتونین یک تیوپ کهنه ی ماشین از پنچرگیریها بگیرین و دو تا واشر درست کنین که از تو و بیرون نصب میشه به لوله و اصلاً چکه نمیکنه .
تقریباً يه چیزی شبیه این عکس
البته در این حالت باید شناور رو از ریشه به سمت بالای بالا خم کنین تا مخزن کامل پر بشه بعداً آب قطع بشه
همچنین میتونین توپِ پلاستیکی شناور رو از بازوش باز کنین و با یک بندِ 15 سانتی ببندین به سرِ بازوئی که آب رو قطع میکنه .
یا یکی از اینها نصب کنین و خیال خودتون رو راحت کنین .
مراقب باشین اونهائی که مثل عکس زیر هست رو نخرین چون باز هم آب از بالا میریزه توی مخزنِ سیفون و صدا تولید میکنه
=============================
برای سوراخ کردنِ کفِ مخزنِ سیفون هم میشه خیلی راحت از هویه یا یک پیچ گوشتی داغ شده استفاده کرد البته اگر مخزن پلاستیکی باشه
کافیه قطر سوراخ رو با خودکار نصب کنین و با هویه یا پیچ گوشتی داغ , روی اون خط رو سوراخ سوراخ کنین به طوری که سوراخها کاملاً نزدیک به هم باشه .
بعدش هویه یا پیچ گوشتی داغ رو میذارین توی یکی از سوراخها و میکشین به سمتِ سوراخ کنارش تا به هم وصل بشند .
این کار رو تا آخر ادامه بدین تا همه ی سوراخها به هم وصل بشه و جای لوله بریده بشه کاملاً گِرد و نمیز .
برای بریدن هر شیتِ sheet ( لوح ) پلاستیکی میتونین از همین روش استفاده کنین مثل درآوردن جای هواکش روی پنجره ی پلاستیکی
اگر سوالی داشتن پیام خصوصی بدین.
farzad02
21-12-2013, 00:11
این ضرب المثل رو همه شنیدیم که جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته
یکی از موردهای اختصاصیش هم برای ما پسرها بحث سربازیه. اونایی که رفتن دیگه می دونن چه وضعیه... 2 سال از بهترین سالها به چه کارهایی میگذره و ...
اما خوب کاش همین بود. تجربه نشون داده اوضاع مملکت ما همیشه اینطور بوده که کارا هر سال سخت تر و پیچیده تر میشه
سال 91 سربازی از 18 ماه رسید به 21 ماه
سال بعد هم احتمالا میشه 24 ماه
این مورد و موارد دیگه برای من تجربه شده که تو وضع کنونی، به هیچ وجه کارهای مهم رو به هیچ بهانه ای عقب نندازم
از این تجربه استفاده کردم و با وجود اصرار زیاد خانواده و دوستان برای خوندن ارشد، حتی کنکور ارشد هم شرکت نکردم و پارسال بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی رفتم سربازی. الان انگار بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده و خیالم دیگه تا حدود زیادی راحته ... هم به دلیل این 3 ماه که ممکنه اضافه کنن هم اینکه خیلی مسائل دیگه تو این مدت رخ داد که بعید بود 2 سال دیگه به این شکل به نفعم تموم بشه
کلی تر اینکه: اگر امروز می تونی مثلا ماشین بخری و نیاز داری، حتما بخر! معلوم نیست فردا بتونی... در مورد بقیه خریدها هم همینطور
باور کنید این بدبینی نیست. عین واقع بینیه. نمیگم برای همه چیز اینطوریه ولی در اغلب موارد فعلا زمان بر علیه ماست
ملا نصرالدین
21-12-2013, 15:09
دوستان برای خرید های کم اگر پول دارید حتما پولش را نقدا پرداخت کنید و کارت نکشید
دیروز رفتم باغ پرندگان خرید کردم شده 22 تومان.با اینکه پول داشتم ولی کارت را دادم به صاحب مغازه و کارت کشید یه صفر اضافه گذاشت
یعنی شد 220 تومان
به من میگه الان که پول ندارم یه چک بهت میدم برو فردا نقدش کن!!!!!!
خلاصه بهش گفتم من فردا نمیتونم برم بانک برو از یکی پول بگیر
گفت نمیشه.من اینجا به کسی رو نمیزنم !!!!
خلاصه با دلخوری بعد از نیم ساعت چونه زدن راضی شد بره از یکی پول قرض کنه پول منو بده
اخرش هم گفتم کاش از اول پولش رو میدادم انقدر هم اذیت نمیشدم
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-12-2013, 15:48
سلام .
گاهی یه نفر کاری رو اشتباه انجام میده اما باید بهش آفرین گفت و تشویقش کرد که شجاعت و همّت به خرج داده و اون کار رو انجام داده اما با خوشروئی نکاتی رو که اشتباه هست بهش یادآوری کنیم تا دفعه ی بعد بدون اشتباه انجام بده .
مثال :
پسر شما یا دخترتون یا همسرتون یا دوستتون خودش یه چیزی رو تعمیر میکنه .
اما یه پیچ رو بیش از حد محکم میکنه و میبُره .
سرزنش و سرکوفت و تحقیر و تمسخر به خاطر اون پیچ شکسته باعث اثر بسیار بد بر اعتماد به نفس اون شخص میشه و چه بسا باعث بشه تا آخر عمر دیگه دست به اون کار نزنه .
این تاثیر منفی در کم و سن و سالها بیشتر هست .
باید با نرمی و صدای آرام و گاهی نوازش و بوس , اون شخص تشویق بشه و نکات اشتباه رو بهش گوشزد کنیم و درست بهش آموزش بدیم تا مغزش درست برنامه ریزی بشه برایِ "به اندازه محکم کردنِ یک پیچ" .
انسانهای پخته که شخصیت قوی دارند این عکس العملها و سرکوفتها تاثیر منفی نداره براشون .
برعکس با خوشروئی به طرف میگن :
بابا دست شما درد نکنه . به جای اینکه بهم دلگرمی بدی داری سرکوفت میزنی و مسخره میکنی ؟ تو ذوق بچه ی مردم نزن دیگه .
اینجوری اون شخص به اشتباه خودش پی میبره و میفهمه که نباید مسخره میکرده یا سرکوفت میزده .
بانو . ./
23-12-2013, 14:05
.
دوستانی که علاقه مند به شبکه هستید NETWORK + رو خوب یاد بگیرید
وارد هر گرایشی هم بشید مثل سیسکو / مایکروسافت / میکروتیک . . برای هر مشکلی باز برخواهید گشت به کتاب
NETWORK + . . پس از همون اول این کتاب کاملا دقیق بخونید !
در N + مباحث لایه ها و SUBNETING بسیار بسیار مهم و کازبردی هست این قسمت ها رو دقیق تر بخونید
.
ahmadrezaahmad
23-12-2013, 18:36
دوستان یک روش تمرکز ذهنی هست به نام نقش ذهنی یا mind map که اخیرا آشنا شدم باهاش..
راستش تا سال پیش من از جزوه عادی برای مطابعه کارای درسی و غیره استفاد ه می کردم..این یک سال فلش کارت آنکی یا anki و الان هم با مفهومی به نام نقشه ذهنی اشنا شدم که بسیار عالی..نرم افزار های مختلف و نطالب اموزشی مختلفی راجع بهش هست که می تونید سرچ کنید اما خلاصه کنم مرم افزار ها یا پولی هستن یا فارسی رو پشتیبانی نمی کنن یا رو موبایل اندروید کار نمی کنن که عملا نمیشه آنلاین سر جلسه کلاس یا سخنرانی نمیشه ساختش که تنها یک گزینه ایم مشکل رو نداره آن هم mindjet هست که نسخه کامپیوتر ی اش سی روزس که تو همین سایت لینک با سریالش وجود داره...ایشالله بدردتون بخوره. ..
a6543210
23-12-2013, 20:33
این ضرب المثل رو همه شنیدیم که جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته
یکی از موردهای اختصاصیش هم برای ما پسرها بحث سربازیه. اونایی که رفتن دیگه می دونن چه وضعیه... 2 سال از بهترین سالها به چه کارهایی میگذره و ...
.
.
.
این مورد و موارد دیگه برای من تجربه شده که تو وضع کنونی، به هیچ وجه کارهای مهم رو به هیچ بهانه ای عقب نندازم
از این تجربه استفاده کردم و با وجود اصرار زیاد خانواده و دوستان برای خوندن ارشد، حتی کنکور ارشد هم شرکت نکردم و پارسال بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی رفتم سربازی. الان انگار بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده و خیالم دیگه تا حدود زیادی راحته ... هم به دلیل این 3 ماه که ممکنه اضافه کنن هم اینکه خیلی مسائل دیگه تو این مدت رخ داد که بعید بود 2 سال دیگه به این شکل به نفعم تموم بشه
دوست ندارم نقل قول بگیرم ولی ...
واقعا خوب گفتی عزیز
من خودم همین بلا سرم اومد.سال 88 که 4 ماه خدمت کردم و اومدم دانشگاه و بعد لیسانس دوباره اعزام مجدد شدم اولین نفرا همین قانون 21 ماه رفت تو پاچمون! یعنی 4 ماه مفتکی با یک ماه کسر لیسانس(سربازی که یه روزش هم کسری بگیری کلی سود کردی مخصوصا با اون جنگ اعصابی که داره!). باز جای شکر داشت که افتادم شهر خودمون و 6 ماه کسری جور کردم تا همون خدمت 17 ماه برام بشه وگرنه تا الان باید خدمت می کردم که شکر خدا 6 7 ماهی هست حدودا تمومش کردم.
=====================
تجربه می گه فنی کار باشید! وگرنه تو این گرونی بد جوری جیبتونو خالی می کنند!
پست اول همین صفحه در مورد پول نقد و کارت هست . من یه تجربه دیگه دارم :
برای حساب کردن پول خرد در بعضی جاها هم بهتره که از کارت بانکی استفاده کنید .
من و معمولا سایر افرادی که ماشین دارن میدونن که برای حساب کردن پول خرد بنزین یا باید اونقدر هماهنگی بین چشم و مغز و دست زیاد باشه :n02: که در کسری از ثانیه که مبلغ رند شد نازل رو قطع کنید یا اینکه کلی پول خرد زیر ترمز دستی یا توی داشبورد داشته باشن که هر دوش اذیت کنده هست :n27:یا اینکه اگه مشتری یه پمپ بنزین هستین نگاه های چپ چپ کارگراش رو ببینین که بهتون میگن همین یک تومن یک تومن ها توی حساب آخر همون روز چقدر براشون ضرر میاره
حالا من چی کار کردم ؟ رفتم به یه بانکی ( که خوتون میدونید و نمخوام تبلیغش رو بکنم ) و کارت سوختمو شارژ کردم . هم تا قرون آخر رو خودش میپردازه ، هم برای حساب کردنش نباید معطل افرادی که اونجا کار میکنن بشین . معمولا توی پمپ بنزین اعصاب آدم خط خطی میشه ، این یه کم از این موارد خط خطی رو هم کم میکنه
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-12-2013, 19:39
سلام .
چند تا از علتهای آگهی زدنِ بعضی از شرکتها برای گرفتنِ کارمند :
1- کارمندشون میخواد بره مرخصی و فقط یک نفر رو میخوان که تا برگشتنش به جاش کار کنه .
این رو از کارمند جدید مخفی میکنند .
بعد از اومدنِ اون کارمند از مرخصی , عذر کارمند جدید رو میخوان و اخراجش میکنند به بهانه های مختلف مثلاً بهش میگن کارتون موردِ پسند ما نیست .
2- کارفرما برای فرار از پرداخت حق بیمه , دائماً کارمند یا کارگر رو عوض میکنه تا مجبور نشه بیمه اش رو بده . یعنی بهش میگن حالا دو سه ماه آزمایشی کار کن تا ببینیم کارتون چطوری هست .
3- عوض کردنِ کارمند برای فرار از پرداخت حقوق مرخصی سالیانه .
هر کارمند سالیانه 15 تا 30 روز حق مرخصی با حقوق داره . البته مقدارش در کشورهای مختلف فرق میکنه .
4- اخراج کردن کارمند و گرفتن کارمند جدید تا به اسرار کار پی نبرند خصوصاً شرکتهای خلاف کار که مخفیانه کارهای غیرقانونی هم انجام میدند .
5- كار بعضی از شرکتها و مغازه در فصل معینی زیاد میشه و نیاز به کارمند و کارگر اضافه دارند .
بعدش که کار سبک شد عذار کارمند و کارگر موقتی رو میخوان به بهانه های مختلف .
office2007
25-12-2013, 12:03
به کسی که اصرار میکنه برای رفتن، هیچ وقت اصرار نکنید برای موندن.... :n03:
من چند سالی هستش که یک چیزیو در زندگیم اولویت قرار دادم اونم اینه که زیاد یا برخی مواقع اصلا تلاش نمی کنم چیزیو به طرف مقابلم بفهمونم یا حالیش کنم و یا وقتی صحبتی میگم که طرف مقابل باور نمی کنه اهمیتی نمیدم که دلایل و مدارک بیارم تا باورش بشه و بیخیال میشم. این موضوع حتا در جمع هم من استفاده می کنم
و بیشترین سودی که برام داره اینه که اعصابم راحت میشه و حتا سطح انتظارات رو هم پایین میاره.
خیلی جاها شده حتا در یک جمعی بحثی رخ داده که دارن در مورد یک موضوعی صحبت میکنن و من دونستم که بحثشون اشتباه و اطلاعاتشون ناقص هستش فقط یک بار موضوع رو بیان می کنم و بقیشو به بازخورد ها توجه می کنم که اگر اکثریت قبول نکردن و یا حتا ردش کردن بیخیال ادامه موضوع میشم و کلا سعی می کنم هیچ حرفی نزنم چون تا بیام به نفر مقابل موضوع رو حالیش کنم و از این ور اون ور سند و مدرک بیارم چیزی که از بین رفته اعصاب و روان ادم هستش.
البته این مورد نسبت به افراد و دوستان درجه 1 و پایین تر متفاوت هستش ولی خب در کل دیگه سعی می کنم در زندگیم همه چیو راحت بگیرم و ارامش رو برای خودم به ارمغان بیارم.
دوستان برای خرید های کم اگر پول دارید حتما پولش را نقدا پرداخت کنید و کارت نکشید
دیروز رفتم باغ پرندگان خرید کردم شده 22 تومان.با اینکه پول داشتم ولی کارت را دادم به صاحب مغازه و کارت کشید یه صفر اضافه گذاشت
یعنی شد 220 تومان
به من میگه الان که پول ندارم یه چک بهت میدم برو فردا نقدش کن!!!!!!
خلاصه بهش گفتم من فردا نمیتونم برم بانک برو از یکی پول بگیر
گفت نمیشه.من اینجا به کسی رو نمیزنم !!!!
خلاصه با دلخوری بعد از نیم ساعت چونه زدن راضی شد بره از یکی پول قرض کنه پول منو بده
اخرش هم گفتم کاش از اول پولش رو میدادم انقدر هم اذیت نمیشدم
منم این تجربه رو داشتم و تو بخش خرید برگشت کالا وجود داره ومیتونستید کل مبلغ رو برگشت بزنید !!
farzan311
02-01-2014, 21:15
دو تا تجربه در این چند وقت به دست اوردم که امیدوارم هیچ وقت فراموش نکنم
اول: اگه طرز فکرتون اینه که اگه اینقدر وقت گذاشتم برای فلان دوستم و فلان کار رو براش کردم پس هر وقت من هم نیازش داشتم اون هم برام این کار رو میکنه بدونید همه ادم ها اینجوری نیستند و حالا یا نمیخواند یا شیوه و شرایط زندگیشون بهشون اجازه نمیده همچین نقشی براتون داشته باشند پس اول این جور اشخاص رو بشناسید و از بقیه جدا کنید و بعد یا براشون اونقدر مایه نذارید یا اگه میذارید انتظار نداشته باشید طرف مقابل هم همین طور باشه
دوم: هیچ وقت با کسی که به اخرین چیزی که فکر میکنه درس خوندنه قرار نذارید برید مثلا کتابخونه درس بخونید چون هرکاری هم بکنید باز کلی از وقتتون رو میگیرند
تا هفته پیش من با همچین کسی درس میخوندم و با تمام تلاش هام اون شخص درس خوندنش بیشتر نشد که هیچ من هم 3 4 ساعت مجبور بودم بیشتر تو کتابخونه بمونم تا همون مقدار درسی که تو 5 ساعت میخوندم رو تموم بکنم
پ.ن واقعا باید این تاپیک رو هر چند وقت یک بار دوره کرد :n02:
خیلی تجربیات و اشتباهاتی که اینجا بیان شده سر من اومده که اگه قبلش اطلاعات کافی داشتم اینقدر ضرر نمیکردم:n15:
milad_gta
02-01-2014, 23:53
تو ایام امتحانات هستیم؛ همه درباره درس خوندن در طول ترم و فوایدش میدونیم ولی خوب خیلی وقت ها حالا به هر دلیلی ما موندیم و کلی درس عقب افتاده، و چند ساعت تا تحویل پروژه، تمرین، امتحان و...
اوضاع وقتی بدتر میشه که بخواید این کار ها رو همزمان انجام بدید یا بدتر از اون چند تا درس با وضعیت مشابه پیش رو داشته باشید.
اینجا سعی میکنم یک سری نکات خیلی ساده که ازشون تو این مواقع استفاده کردم و نتیجه داده رو بیان کنم...
اولین نکته اینکه خونسرد باشید و اصلا خودتون رو تحت فشار قرار ندید، شما هنوز هم فرصت دارید و میتونید از این زمان باقی مانده نهایت استفاده رو ببرید، مطمئنا اگر درست تصمیم بگیرید و عمل کنید نتایج مثبتی به دست میارید، تحت هیچ شرایطی تلاش برای موفقیت رو کنار نگذارید و به خودتون بگید که حتما این وضعیت رو به خوبی پشت سر میگذارید و نتایج خوبی به دست میارید.
اگر منبع امتحانی رو ندارید، تهیه کنید، اگر جزوه خوبی در طول ترم ننوشتید مشکلی نیست، از افرادی که میدونید جزوه مناسبی رو تهیه کردن بخواید به نحوی اون رو به دست شما برسونند، ولی این موقع ها همکاری دیگران رو خیلی سخت میشه به دست آورد، چون خود اونها هم تو شرایط مشابه ای به نحو دیگه ای قرار دارند، حتی اگر شده از دوستانتون بخواید از جزوشون عکس بگیرند و براتون ارسال کنند قطعا از بدون جزوه بودن گزینه بسیار مناسب تری هست.
تو مواردی که منبع کتاب(ها) هست، خیلی از اساتید قسمت های خاصی از اون ها رو حذف میکنند، تمرین ها و بخش هایی رو مهم معرفی میکنند اگر این قسمت ها رو ندارید از افرادی که نوت برداری کردند بگیرید، خیلی سخته بعد از کلی تلاش برای یادگیری یک قسمت متوجه بشید حذف شده و تو امتحان نمیاد، وقتی که میتونستید روی بخشی از کتاب بزارید که بهتون کمک قابل ملاحظه ای بکنه رو هدر دادید.
مهم ترین نکته به نظرم بعد از تعیین قسمت های حذف شده بارم فصول و بخش های کتاب یا جزوه هست، قطعا دوست ندارید نصف وقت خودتون رو روی فصلی بزارید که 3 نمره ازش تو امتحان میاد! این فصل ها رو بزارین برای زمانی که به سایر مطالب مسلط شدید.
اگر در طول ترم تو کلاس حاضر نشدید و منبع اصلی کتاب هست، حتما از دوستانتون مطالبی رو که در کلاس نوت برداری کردند بگیرید، خیلی مواقع استاد نکته ای رو میگه که تو منبع نیست، مثالی رو حل میکنه که تو تمرین های کتاب نیومده ولی قطعا یکی از گزینه های مهم برای طرح سوالات امتحانی هستند.
نقاط قوت خودتون رو بشناسید رو اونها تمرکز کنید، رو قسمت هایی از مطالب وقت بزارید که میدونید توانایی یادگیریتون رو اون ها نسبت به سایر مطالب بیشتر هست، تلاش برای یادگیری قسمتی که هیچ چیز ازش متوجه نمیشید نکنید مگر اینکه رو سایر قسمت ها تسلط داشته باشید یا مطالب بعدی وابسته به درک این مطلب باشند و ارزش زمانی که روش میزارید رو داشته باشه، در غیر این صورت وقت گذاشتن رو این قسمت ها مثل خوندن قسمت های حذف شده هست.
موقع مطالعه نوت برداری کنید، اگر درسی حفظ کردنی پیش رو دارید تیتر ها رو یاد داشت کنید و چند خطی مفهوم کلی موضوع رو به عنوان توضیح براش درج کنید؛ هر چند دقیقه یک بار نوت هاتون رو مرور کنید و سعی کنید قسمت های فراموش شده رو به یاد بیارید در مرحله بعد به سراغ مرور مجددشون برید.
موارد مشابه ای رو که با هم اشتباه میکنید رو براشون ویژگی در نظر بگیرید لیست تهیه کنید و تفاوت هاشون رو بنویسید،این همونیه که اینجوری میشد و ...
اکثر فرمول ها به هم ربط دارند سعی کنید با درک یکیشون بتونید به سایر اونها دست پیدا کنید، مطمئن باشید در اکثر موارد اثبات فرمول ها از حفظ کردنشون خیلی راحت تر هست، خیلی های دیگه شبیه هم هستند یکیشون رو حفظ کنید و بقیه رو با ویژگی های مختلف نشونه گذاری کنید و به یاد بیارید. موقع حفظ کردن رو هوا حفظ نکنید! بنویسیدش، بارها! بعد از سایر فرمول ها مجددا تکرارش کنید، وقتی میخواید معادل یک فرمول رو به خاطر بسپرید که نمیدونید از کجا اومده و معادلش چرا به این شکل هست، خلاقانه نشانه گذاریش کنید، هر چند غیر منطقی و مسخره؛ تو فرمول طویلی که یک جاش x به توان n تو معادل x در n اومده رو بگید اینا در هم ضرب میشند نه اینکه فقط حفظ کنید این = اون، اینطوری به جای حفظ کردنش خیلی راحت با دیدن صورت و راه حل های من در آوردی خودمون میتونیم معادل رو بنویسیم.
یک سری از کار ها رو به دیگران بسپرید، قرار پروژه ای رو آماده کنید که روش تسلط دارید ولی وقت ندارید؟ به دوستتون واگذار کنید، یک سری رو کار ها رو حذف کنید، تو این شرایط نمیشه همه کار ها رو پیش برد اما مهمترین ها رو میشه، وقتتون رو در دروسی که توشون خوب هستید خیلی هدر ندید، این زمان رو صرف مواردی که توش ضعف دارید کنید، پروژه و سایر موارد عقب افتاده رو تو این زمان ها انجام تکمیل کنید.
به خودتون استراحت بدید، هر نیم ساعت چند قدم راه برید، از مواد غذایی پر انرژی استفاده کنید، شرایط محیطی رو ایده آل کنید، از ایجاد استرس بی جا برا خودتون پرهیز کنید و به موفقیت فکر کنید، از قهوه زیاد و موارد مشابه برای بیشتر بیدار موندن استفاده نکنید، از قرص هایی که به این منظور مورد استفاده قرار میگیرند تحت هیچ شرایطی استفاده نکنید، به جای این کارا اگر قصد دارید شب رو بیدار بمونید طی یک زمان بندی خاص چای مصرف کنید، آبی به سر و صورت بزنید، محیطی رو برای درس خوندن انتخاب کنید که توش راحت هستید، امیدتون رو از دست ندید، سیستمتون رو خاموش و از همون لحظه شروع کنید...
امیدوارم مفید واقع بشه ...
office2007
03-01-2014, 12:32
زمستانی سرد،کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه.
گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند.
زمستان تمام شد و کلاغ مُرد! اما جوجه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:
آخی...خوب شد مرد،راحت شدیم از این غذای تکراری!!!
.
.
.
حالا حکایت ما همینه.
برای خیلی ها که بیشتر دل میسوزونی، بعدا حس میکنند وظیفه ات بوده، طلبکار هم میشن.
آدم های اطرافتون رو با دلسوزی و محبت زیادی و مدام یکطرفه یاد کردن پر توقع نکنین، چون یه ذره به خاطر مشکلات کم بذارین، تبدیل به کینه و نفرت میشه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-01-2014, 13:43
سلام
پسر یکی از اقوام ما لیسانس داره و الان دانشجوی فوق لیسانس هست .
یه بار دیدمش . از پدرش گله داشت که هر وقت میره پیش پدرش توی مغازشون , پدرش بهش میگه این رو تمیز کن , اونجا رو گردگیری کن , اینها رو بشور .
بهش گفتم حسابِ پدر و مادرت رو از بقیه ی مردم جدا کن .
ما وقتی بچه بودیم کفشهاشون رو واکس میزدیم , ماشین میشستیم , لباسهاشون رو اتو میزدیم و هیچوقت هم احساس حقارت نکردیم از انجام این کارها بلکه یک وظیفه میدونستیم این کارها رو . تا حدی که اگر دوستمون میومد میگفت بیا بریم بیرون , خیلی عادی میگفتیم :
الان کار دارم میخوام ماشین بابام رو بشورم و جارو بکشم .
اصلاً یکی از مزیتهایِ فرزند داشتن همینه که بهش فرمون بدین یعنی ازش بخواین یه کارهایی رو براتون انجام بده مثل شستشو , نظافت , خرید , تعمیر , سرویس , اتو , واکس , ماساژ , تمیز کردن سبزی و ماهی و غیره
مبادا احساس کنین که اینها بیگاری هست .
با میل و رغبت این کارها رو انجام بدین .
اگر از انجام کار برایِ پدر و مادرتون ناراحت میشین و باصطلاح عارتون میشه , متاسفانه شما اخلاقتون مشکل داره .
حسابِ پدر و مادر جدایِ از بقیه ی مردم هست .
این رو به عنوان یک قانون در ذهنتون جابندازین .
kambiz18
03-01-2014, 17:15
سلام
پسر یکی از اقوام ما لیسانس داره و الان دانشجوی فوق لیسانس هست .
یه بار دیدمش . از پدرش گله داشت که هر وقت میره پیش پدرش توی مغازشون , پدرش بهش میگه این رو تمیز کن , اونجا رو گردگیری کن , اینها رو بشور .
بهش گفتم حسابِ پدر و مادرت رو از بقیه ی مردم جدا کن .
ما وقتی بچه بودیم کفشهاشون رو واکس میزدیم , ماشین میشستیم , لباسهاشون رو اتو میزدیم و هیچوقت هم احساس حقارت نکردیم از انجام این کارها بلکه یک وظیفه میدونستیم این کارها رو . تا حدی که اگر دوستمون میومد میگفت بیا بریم بیرون , خیلی عادی میگفتیم :
الان کار دارم میخوام ماشین بابام رو بشورم و جارو بکشم .
اصلاً یکی از مزیتهایِ فرزند داشتن همینه که بهش فرمون بدین یعنی ازش بخواین یه کارهایی رو براتون انجام بده مثل شستشو , نظافت , خرید , تعمیر , سرویس , اتو , واکس , ماساژ , تمیز کردن سبزی و ماهی و غیره
مبادا احساس کنین که اینها بیگاری هست .
با میل و رغبت این کارها رو انجام بدین .
اگر از انجام کار برایِ پدر و مادرتون ناراحت میشین و باصطلاح عارتون میشه , متاسفانه شما اخلاقتون مشکل داره .
حسابِ پدر و مادر جدایِ از بقیه ی مردم هست .
این رو به عنوان یک قانون در ذهنتون جابندازین .
با اجازتون یک خط اضافه کنم
در مقابل زحمتی که پدر مادر برای فرزندشون تا زمانی که بالغ میشه میکشن این کار ها کوچیک ترین کارایی هست که میشه درصدی از لطفشونو جبران کرد
ولی چون اونا بی منت جونشونو در راه تعالی و پیشرفت ما میزارن خیلی ها متوجه این مهم نمیشن و در حق والدین کم لطف تر میشن....
Sent from my C5502 using Tapatalk 2
rozbeh85
04-01-2014, 11:45
صحبت پدر و مادر شد...
البته این تجربه خیلی شخصی هست و احتمالا برای همه صادق نیست.
در مورد ازدواج، رو کمک پدر و مادر حساب کنید ( پسرها) ولی فقط به عنوان پشت گرمی، که اگر روزی این کمک نبود زندگیتان لنگ نماند.
متاسفانه در خانواده ی خودم دیدم که کمک خانواده به تازه عروس و داماد همراه با دخالت در زندگی خصوصی بوده است.
دوستانی که ماشین دارن(مخصوصا اونایی که ماشین تولید داخل دارن) هر چند روز یه بار درب کاپوت رو بدن بالا و داخل موتور رو یه نگاهی بندازن
حتی اگه از ماشین هیچی( درحد صفر) هم نمیدونن
شاید یه روغن یا آبی داخل ماشینتون نشتی کرده و داره کم کم مقدارش کاهش پیدا میکنه
حداقل از موضوع خبردار میشد و بلافاصله عیبو برطرف میکنید
به نظرم چک کردن آب و روغن ماشین هم بسیار کار ساده ایی هست
خیلی اتفاقا از بیخیالی ما رخ میده
نمیگم دست به آچار بشید اما انجام دادن یه سری کارای ساده نیاز به مهارت خاصی نداره
درضمن همیشه آچار و چند وسیله در ماشینتون باشه حتی اگه کم باشه گاهی مواقع خیلی به کارتون میاد
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-01-2014, 23:39
هشــــــــــدار
سلام
امشب تو اخبار 20 گفت :
پرایدهای فرمان هیدرولیک یک نقص فنی مرگبار داره .
هیدرولیکِ فرمان به بدنه وصل هست اما بدنه و پیچها بسیار ضعیف هست .
چند بار درجا پیچیدنِ فرمان باعث شکستن اون دو پیچ یا یکیشون میشه که اگر در حرکت بشکنه باعث انحراف ماشین و چپ شدن یا تصادف میشه .
چند تا مکانیک هم نشون داد همشون گفتند که بدنه و پیچها ضعیف هست و تحمل فشار هیدرولیکِ فرمان رو نداره و خیلیها میان برایِ تعمیرش .
هیدرولیکِ فرمان پرایدتون رو چک کنین , اگر لق شده , در آستانه ی شکستن هست .
هرگز با هیــــــــــچ ماشینی فرمان رو درجا تکون ندین یعنی وقتی ماشین وایساده فرمان رو اصلاً نگردونین .
اول کمی حرکت کنین بعدش با فشار کم فرمان رو بگردونین .
این کار عمر لاستیک و جلوبندی و جعبه فرمان و هیدرولیکِ فرمان رو چند برابر میکنه .
ehsan_iace
08-01-2014, 03:48
من دیروز از یک فروشگاه کلوچه خریدم و از روی شکلش انتخاب کردم و بعد که از مغازه بیرون امدم و شروع به خوردن کردم دیدم مزه خاک میده!!!
مارکش را اون موقع چک کردم دیدم یک مارک ناشناخته و غیرمعروف بود که حتی تلفظش هم سخت بود!
حالا تجربه این ماجرا : تنقلات (و کلاً خوراکیها) را از مارکهای شناخته شده فقط بخرید چون اونها اعتبار مارک و سابقهشان را حفظ میکنند و جنس آشغال به خورد مصرف کننده نمیدهند!
برخلاف مارکهای ناشناخته که معمولاً کیفیت پایینتری دارند و معمولاً با قیمت های پایینتری هم به مغازهداره داده میشوند (یعنی سود بیشتری برای صاحب سوپرمارکتها این مارکهای ناشناخته دارند!)
هیچکس چشم دیدن موفقیت تو رو توی زنگی نداره همه دوست دارند عقب مونده و بدبخت و مفلوک باشی. (مخصوصا قوم و فامیل)
هیچکس چشم دیدن موفقیت تو رو توی زنگی نداره همه دوست دارند عقب مونده و بدبخت و مفلوک باشی. (مخصوصا قوم و فامیل)
خیلی خوشحالم که میبینم از دیشب تا الان پستم این تعداد تشکر داشته و این یعنی اینکه این افراد با حرف من موافقند.... من دیگه به عینه بهم ثابت شده که قوم و آشنا (فامیل) (و به جز یک یا دو استثناء) (مثلا یکی از دایی های آدم) دشمن درجه یک آدم هستند... همشون حسود و مزخرف و بدجنس اند. از این به بعد هم فامیلای من فقط پدر و مادر و خواهر و برادرمند... یه مادر بزرگ و پدر بزرگ رو هم احترامشونو دارم و یکی دوتای دیگه که شخصا باهاشون حال میکنم و بقیه رو دیگه نه میبینمشون و نه میخوام که ببینمشون.... خونشون نمیرم و توی خیابون هم ببینمشون رامو کج میکنم که نبینم قیافه ی نحسشونو :) :)
یه تجربه دیگه : هیچوقت جلوی این موجودات زیرآب زن بی چشم و رو (فامیل) ، بدگویی خانواده ی خودتونو نکنید ... با تمام وجود هوای خانواده ی خودتونو داشته باشید... اگه هر کدوم از اعضای خانواده چه پدر یا مادر و چه خواهر یا برادر (و نیز پدر و مادر برای فرزندشون) اشتباهی کرد هر چند اشتباه بزرگ چشم پوشی کنید و صداشو جایی در نیارید و مشکلات زندگی خودتونو توی خونه ی خودتون حل کنید.
یک وقتایی در گیر و دار کارهای اداری یا دانشگاهی که باید یک پروسه و روندی طی بشه که این روند باید برای تعدادی از شما و دوستانتون طی بشه یکسری اطلاعات هست که لازمه بدونیم
چقدر خوبه هرکسی در جریان قرار گرفت دریغ نکنه و به بقیه دوستاش هم خبر بده
از این بابت خیلی بد ضربه خوردم و به علت در جریان نبودن بابت انجام یک مرحله کلی کارم عقب افتاد در صورتی که بعضی از دوستام میدونستن و هیچی نگفتن!
خیلی بده خیلی و من متاسفم که نه یک مرجع درستی برای راهنمایی هست((طرف مسئوله اما عارش میاد جواب ادمو درست بده)) و نه حتی یک دوست خوب که بخواد کمکی به ادم بکنه
نوشته من هم یک درددل بود هم یک تجربه تلخ .ایشالله برای کسی پیش نیاد:n06:
+
تو رو خدا روزای بارونی اگه پشت فرمون هستید کمی هوای عابرها رو داشته باشید خودتون رو جای اونا فرض کنید
چه نیازی هست واقعا با سرعت توی خیابون فرعی پر از آب گرفتگی رفت و امد بشه؟ که هرچی آب بارون کثیف هست بریزه رو لباس عابرهای بی گناه
کاش هممون کمی مراعات کردن رو در رفتارمون لحاظ میکردیم
این روزا فقط و فقط این افسوس ها برامون مونده که هی بیشتر و بدتر میشه...
milad_gta
13-01-2014, 11:43
هنگام تهیه دارو حواستون باشه، بعضی از داروخانه ها توی نسخه پزشک دست میبرند، که تو نسخه های بزرگ اینکار ساده تره، فرضا 5 تا از یک قرص رو میکنند 50 تا، 1 ورق رو میکنند 10 ورق و یک پاکت میدن و...؛ بعضی موقع ها بعد این کار با عوض کردن شرکت تولید کننده قرص کاری میکنند که اگر حتی از تعداد اون دارو باخبر باشید تو یک نگاه متوجه نشید که از گزینه مد نظر تعداد بیشتری دادند.
sasanm28
13-01-2014, 12:12
شاید اغراق آمیز به نظر برسه ولی همه بدن و نیت سوء دارند مگر اینکه خلافش ثابت بشه!
7 شوخی زشت آقایان با خانم ها !
من در ابتدای این مقاله اعتراف می کنم که به عنوان یک مرد متاسفانه کم از این شوخی ها نداشته ام !
این شوخی ها شاید عادی به نظر برسد و چندان هم مشکلی در زندگی ایجاد نکند ، ولی فکر نکنید زن و شوهری که با هم مشکل پیدا می کنند ، یک اتفاق خیلی بزرگ بین شان افتاده یا فیزیکی با هم درگیر شدند !
بعضی از موضوعات بسیار ریز در زندگی وجود دارد که اگر آنها را رعایت نکنیم ، رابطه ما با همسرمان را به تدریج خراب می کنند ، پس بیایید با هم این رفتارها را بخوانیم و کنار بگذاریم ! باید بگویم بسیاری از آقایان و مخصوصا پسرهای جوانی که ازدواج می کنند ، هنوز در فضای مجردی به سر می برند و نمی دانند جلوی همسرشان چه باید بگویند و چه نگویند ، اجازه بدهید خیلی ساده تر شوخی های رایج بعضی مردان را با همسرشان بگویم ، البته دقت کنید اینها در فضای عادی و شوخی است :
* شوخی های تهدیدی :
- طلاق : مثلا همسر شما می گوید "اگه یکماه آشپزی نکنم چیکار می کنی؟" بدترین جواب این است :"خب طلاقت میدم!" بعد هم غش غش میخندید و در پاسخ ناراحتی همسرتان می گویید :"بابا شوخی کردم" همسر شما هم ناراحت می شود و شما او را "بی جنبه" خطاب می کنید و یک شوخی ساده می شود بهانه ای برای جنجال ! خب حالا فرضا اگر خیلی مرد خوبی باشید از دل همسرتان هر طور شده در می آورید ، اما یک اتفاق خیلی بد افتاده ، همسر شما نگران و مضطرب می شود، به فکر می رود ، ناراحت می شود ، در رابطه زناشویی اش کمی سرد می شود و ... البته منظورم این نیست که با یک شوخی کوچک همه چیز خراب می شود ، منظور این است که وقتی از این شوخی ها کردید کم کم عادت تان می شود و به تدریج تیشه به ریشه رابطه می زنید.
- زن دوم : شب دیر به خانه می آیید ، همسرتان می گوید :"کجا بودی تا این وقت شب؟" شما هم می گویید:"خونه دومی !!!" خیلی شوخی جالبی بود نه ؟ یا مثلا بدون هیچ بهانه ای مسئله زن دوم را مطرح می کنید ! مثلا به بچه هایتان می گویید:" آره دیگه کم کم میخوام یه مامان جدید براتون بیارم!" البته تجربه ی من ثابت کرده مردانی که از این شوخی ها می کنند ، کسانی هستند که هیچ وقت این کار را نمی کنند ! ولی باز هم می گویم این شوخی ها تیشه به ریشه زندگی می زند ، همسر شما مدام در فکر می رود ، شما هم با خودتان فکر می کنید همسرم چقدر شکاک است و زنهای مردم اینطور نیستند و ... !
همین می شود بهانه برای خراب شدن یک رابطه زناشویی. - مرگ و زندان : آقا یک سرماخوردگی کوچک گرفته ، به همسرش می گوید :" خانم اون قلم و کاغذ رو بردار بیار آخرین وصیت هام رو بکنم." یا مثلا زیاد دیدم آقایانی که تا مشکلی در کارشان پیش می آید می گویند :" خانم اون وسایل ما رو جمع کن امروز فرداست که با مامور بیان دنبالم." یا "سعی کن ماهی یه بار بیای ملاقاتم و کمپوت آناناس هم بیاری!" البته اینها نمونه است ولی حرفهایی است که زیاد در زندگی ها می بینم و هیچ پایه و اساسی ندارد و مرد فقط برای شوخی اینها را بیان می کند ، ولی نمی داند با همین شوخی ها به همسرش لطمه روحی می زند و او را نگران و مضطرب می کند.
* شوخی های مردانه
- شوخی های فیزیکی : یک سری شوخی هایی هست که ما در فضای دوستانه خودمان انجام می دهیم ، مثلا با بیل می زنیم توی سر رفیقمان و به مدت نیم ساعت با هم می خندیم ! یا دوستمان با لگد ما را سه متر جلوتر پرتاب می کند ! خب اینها در فضای مردانه همه نشانه محبت و دوست داشتن است ! ولی هرگز از این شوخی ها با همسرتان نکنید ، خانم ها احساسات بسیار قوی ای دارند ، مثلا وقتی شما همسر خود را نوازش می کنید خیلی برای او لذت بخش است ، و برعکس وقتی به شوخی به او ضربه ای می زنید به همان اندازه برایش دردآور و ناراحت کننده است. پس از این شوخی ها هم اصلا نکنید. با یکی از دوستانم بیرون رفته بودیم ، به بهانه ای یک خودکار به همسرش داد ، تا خانم خودکار را گرفت ناگهان از جایش پرید و دوستم زد زیر خنده ، ظاهرا خودکار برقی بود و یک برق چندولت خفیف همسرش را گرفته بود ، این هم جزء شوخی های فیزیکی محسوب می شود که به هیچ وجه ، تاکید می کنم به هیچ وجه نباید مرتکب شوید.
- شوخی های حاوی فحش :
باز هم این یک نوع دیگر از خوشمزگی های به جا مانده از دوران مجردی است ! البته منظورم از فحش ، حرفی است که توهین تلقی شود ، باز هم می گویم ممکن است این الفاظ در بین دوستان ما نشانه محبت باشد - که البته همان هم غلط است ولی هرگز در ارتباط با همسرتان از این شوخی ها استفاده نکنید ، چیزی که جدیدا در شبکه هایی مثل فیس بوک دیده ام با عذرخواهی از همه دوستان واژه "کثافت" است که مثلا با تغییر شکل "کصافط" می نویسند و بسیار زشت و بی ادبانه است ، و متاسفانه آقایان در رابطه های پیامکی با همسرشان از آن استفاده می کنند یا لفظش را به زبان می آورند ، این هم نمونه ای دیگر از شوخی های خراب کننده رابطه است که نباید مرتکب شوید.ميگنا دات آي آر، یا مثلا واژه های دیگر ، بعضی واژه ها را هم مجبورم بگویم که خیلی خانم ها از آن شاکی هستند که آقایان در رابطه با آنها به شوخی به کار می برند مثل "لامصب" "بدبخت" "بیچاره" و ... پس خیلی مواظب این واژه ها باشید ، همسر شما ممکن است چیزی نگوید و یا عادت کرده باشد ، ولی باور کنید شروع با این واژه های ساده زندگی خیلی ها را به مرز طلاق کشانده است. خواهش می کنم از این الفاظ استفاده نکنید.
*شوخی های تمسخر آمیز
- شوخی در مورد اعضای خانواده : مثلا خانمی به همسرش می گوید :" اگر مشکلی پیش اومد بابای من هست که کمکمون کنه" شما هم قصدی ندارید و به شوخی می گویید :" بابای تو هنوز قسط جهیزیه ات رو داده که بخواد کاری کنه حالا !"
این شامل شوخی با اعضای خانواده مخصوصا بزرگترها و پدر و مادر هم می شود ، یعنی فرضا با پدر همسرتان یا مادر همسرتان شوخی ای کنید که دور از شان آنها باشد و یا بی ادبی محسوب شود.
- مسخره کردن : مسخره کردن همیشه بد است ، مسخره کردن همسر بدتر و مسخره کردن همسر در حضور دیگران بدترین کار ممکن ! این مسخره کردن می تواند جنبه های مختلفی داشته باشد ، همسرتان کاری را درست انجام نداده شما با این کلمات او را صدا می کنید " نابغه ! آی کیو ! دانشمند ! "
یا مسخره کردن قد ، هیکل یا لهجه همسر که این هم بسیار بد و زننده است ، مسخره کردن غذا را هم زیاد دیده ام ، مثلا به همسرتان می گویید :" عزیزم میشه بگی این غذایی که پختی دقیقا مزه چی میده ؟"
و یا :"این غذا رو برم بریزم جلو گربه ها ببینم لب میزنن یا نه !" نکته آخر را هم بگویم ، لطفا اگر این شوخی ها را با همسرتان می کنید ، بدون هیچ تعارفی ، انتظار محبت و شادی و گرم بودن خانه و ... را از او نداشته باشید. یکی از دوستان من که اتفاقا خیلی هم به همسرش علاقه داشت ، به خاطر همین ناشی گری ها و شوخی های بی مورد ، الان در دادگاه خانواده در رفت و آمد برای درخواست طلاق همسرش است. پس لطفا مراعات کنید.
دوستان عزیز
یه نصیحت مردونه میکنم. هیچ وقت هیچ وقت و به هیچ عنوان در بعد ازظهر و شب خرید اینترنتی انجام ندین . چون خیلی ها خرید اینترنتی رو انجام میدن و به دلیل شلوغی ممکنه عملیات بانکی ناقص انجام بشه .
صبح ها انجام بدین .
Alireza SM
14-01-2014, 21:43
هنگام تهیه دارو حواستون باشه، بعضی از داروخانه ها توی نسخه پزشک دست میبرند، که تو نسخه های بزرگ اینکار ساده تره، فرضا 5 تا از یک قرص رو میکنند 50 تا، 1 ورق رو میکنند 10 ورق و یک پاکت میدن و...؛ بعضی موقع ها بعد این کار با عوض کردن شرکت تولید کننده قرص کاری میکنند که اگر حتی از تعداد اون دارو باخبر باشید تو یک نگاه متوجه نشید که از گزینه مد نظر تعداد بیشتری دادند.
متاسفانه اين كار در مورد شربت ها و ويتامين ها و مكمل ها و .... انجام ميشه و هزينه هاي زيادي سرش جابه جا ميشه. البته داروهاي اصلي نسخه هاي بزرگ رو كه به هيچ وجه نميشه دستكاري كرد چون بدون استثنا همه ميبرنش پيش پزشك تا چك كنن و اين كار هم خيلي خطرناكه و هم مسئوليت زيادي براي داروخونه داره ( مخصوصا داروهاي مربوط به گوارش و اعصاب و فشار خون ) كلا سعي كنين از داروخونه هاي بزرگ كه اعتبار زيادي دارن خريد كنين هميشه. مخصوصا از داروخونه هاي شبانه روزي و داروخونه هايي كه داروي تركيبي درست ميكنن ( چون امتياز اين جور مراكز خيلي سخت به دست اومده و محاله از اين كارا كنن ) اينجور جاها هميشه هم مسئول فني حضور داره ميتونه بهتون مشورت هم بده.
يه نكته ديگه هم در مورد خريد دارو دقت كنين كه وقتي ميرين دارو بخرين اول حساب كنين ببينين بدون دفترچه با دفترچه چقدر فرق داره بعدا با دفترچه بخرين. چون ممكنه دارويي بدون دفترچه ( بدون نسخه ) بشه 1500 تومن ولي با دفترچه ( كه در اين صورت حق هم بايد بدين ) ميشه 3500 تومن !
استادمون تازه از طرح منطقه محروم برگشته داشت تعريف ميكرد كه يه مرض اومده بود با كلي خواهش و التماس ميگفت يه بسته پروپرانولول بنويس تو دفترچم اينم نوشته و يارو رفته خريده ديده داروهاش به صورت آزاده ( بدون نسخه هم ميشد خريدشون ) ميشده 2400 تومن ولي با احتساب حق فني شده 4500 تومن :n08:
دوستان لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید ذکر شده نقل قول ممنوع!
بعضی دوستان صرفا میان نقل قول میگیرند و مثلا میگن اره واقعا! یا دمت گرم! یا نه من مخالفم! اینا که هیچی کلا حذف میشه
ولی سایر دوستان که توضیحات اضافه ای دارند میتونن بدون نقل قول گرفتن بگن در ادامه پست فلانی منم اینو بگم که تجربه من در این زمینه....
چون این پست ها پست های خوبی هستند حیفه بخاطر رعایت نکردن قانون تاپیک حذف بشه! مثلا پست بالا دقیقا مصداق همین امر هست
پس:
لطفا نقل قول نگیرید
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-01-2014, 01:28
سلام
نقل قول ممنوع شد چون شما یک کار رو هر چقدر هم درست انجام بدین باز هم کلی مخالف و موافق داره و بحث پیش میاد , هر کس میخواد اظهار نظر کنه , قضاوت کنه , ایراد بگیره , تائید کنه و این باعث کش اومدن موضوع و چه بسا جر و دعوا بشه .
بهتر همونه که شما تجربتون رو بگین , هر کسی خوشش نیومد و موافق نیست فراموشش میکنند .
هر کی هم موافق بود دیگه دلیلی نداره نقل قول بگیره چون حرف حرف میاره .
اما اگر کسی در مورد یک رفتار میخواد بحث و گفتگو کنه میتونه در تاپیک آداب معاشرت مطرح کنه و نظر موافق و مخالف رو جویا بشه
چیزی که بعضی از دوستان بهش کم توجه هستند اینه که اینجا باید ماجرائی رو تعریف کنند که عملاً اتفاق افتاده براشون یا شاهد رخ دادنش بودند نه اینکه فقط پند و نصیحت بنویسند .
unknown47
15-01-2014, 14:37
هیچوقت دعوا نکنید!
این یه توصیه خیلی جدی به آقا پسراست
سعی کنید تا جایی که ممکنه از دعوا کردن پرهیز کنید چون آخرش چه کتک بزنی چه کتک بخوری باختی.
فرار بهترین راه حل ممکنه.
باور کنید.
توی ورزش های رزمی هم اولین چیزی که یاد میدن دویدن و فراره:n09:(اینو بعد از چندین سال ورزش کردن فهمیدم:n02:)
تا اونجایی که میتونید از دعوا کردن اجتناب کنید ولی وقتی دیدید راهی ندارید تا اونجایی که جون دارید بزنید:n25:
این روزا دیگه قدرت به زوروبازو نیست به پول هست متاسفانه:n03:
درضمن :
داداشی رو کشتن:n28:
تختی رو کشتن:n28:
منو شما که جای خود داریم:n08::n02:
در ادامه صحبتتون بگم که این روز ها به دلیل مشکلات اقتصادی و ... خیلی ها تنشون میخواره و کتک میخوره و بعدش میاد دیه میگیرن .
سعی کنید همیشه با یه lمعذرت خواهی ساده قضیه رو تموم کنید . :n16:
سلام. يه استاد داشتيم كه خيلي بد درس ميداد و سوالايي كه توي امتحاناش مياورد با چيزي كه درس ميداد زمين تا آسمون فرق داشت.حالا آخراي ترم بود كه يه تيكه از دهن من در رفت كه حق با من بود ولي به استاد برخورد.حالا ايشون اسمم رو ياد گرفت تا آخر ترم تيكه منو يادآوري ميكرد.ديگه از اون موقع خودم رو توي اين درس افتاده فرض ميكردم.ديگه تجربه واسم شد كه از هيچ استادي ايراد و خطا نگيرم چون معمولا اين جور استادا قبول نميكنن كه هيچ ، بدتر لج ميكنن ! پس اگه ديديد استادتون داره لج ميكنه يا بد درس ميده هيچوقت ازش هيچ ايرادي نگيريد يا شما پيش قدم نشين.بذارين هر كدوم از همكلاسي ها كه مخالفه پيش قدم بشه.
inceptro
16-01-2014, 23:40
دوستان به هیچ وجه تو کارهای مهم زندگیتون روی قول یا حرف کسی هرچقدر هم که معتبر و آشنا باشه حساب باز نکنین،همیشه درصدی رو قایل بشین برای بدقولی و رخداد غیر قابل انتظار!
همین موضوع و اعتماد من به فردی باعث شد که ایشون در کمال خونسردی دست بنده رو تو پوست گردو بذاره!
جالبش اینجاست که آخر سر هم نمیتونین گله ای داشته باشین چون ایشون موظف نبودن کاری برای شما بکنن و همه هم حق رو به ایشون میدن!
سلام
من همیشه از کسایی که همچون مگس به دور شیرینی، همیشه تو گروه، پیش مدیر گروه بودن بدم میومد، به همین خاطر سنگین و رنگین میرفتم کلاس و برمیگشتم خوابگاه
مکانیک سیالات، یکی از درس های مهم مهندسی پتروشیمی هست، امتحان سیالات داشتم، Open Book بود، سر جلسه n تا کتاب و جزوه برده بودم، دیدم یکی اومد و گفت
امتحان Open Book ئه معنیش این نیست که میتونید هرچی که میخواید با خودتون بیارید و خلاصه کلی بهونه گرفت و جر و بحث کرد با بچه ها... بعد از امتحان به رفیقم گفتم این
کی بود اومد اول جلسه اعضابمون رو خرد کرد؟ با چشمانی از حدقه بیرون زده نگاهم کرد و گفت واقعا نمیدونی کی بود؟ گفتم نه، گفت بدبخت این مدیر گروه بود، دکتر فلانی !
روی همین عدم شناخت چندین بار که میتونست از اختیاراتش استفاده کنه و با یه امضای ساده عملا منو یه ترم بندازه جلو، این کار رو انجام نداد...
خلاصه اینکه سعی کنید جزء گروهی که پاتوقشون اتاق مدیر گروه هست نباشید از طرفی، و از طرف دیگه حداقل چند باری با مدیر گروه سلام و علیک داشته باشید که شما رو
اقلا به قیافه، به اسم بشناسه، مدیر گروه اختیارات زیادی داره، گاهی با یه امضای ساده میتونه کلــی کارتون رو جلو بندازه. :)
با تشکر مهران...
a6543210
21-01-2014, 21:31
تجربه شخصی منه در مورد پسر بودن.
زیاد به فکر درس خوندن نباشید.به فکر کارو زندگی و سرمایه واسه آینده و ازدواج هم باشین!
اگه وضع مالیتون خوبه حتما درستونو تا جایی که راه داره بخونید ولی اگه نمی تونید رو پول بابایی حساب باز کنید تو دوران دانشجویی هم شده دنبال کار باشید. آدم فوق لیسانسو بعدا هم می تونه ادامه بده به نظرم همین لیسانس فعلا کافیه.(ولی بعد کارتون اکی شد حتما واسه فوق هم برنامه داشته باشن.) یادتون باشه فوق هم چند سال دیگه مثل لیسانس می شه یه مدرک عادی!
خودم فوق هم قبول شدم ولی نرفتم .هزینش یه طرف و دو سال هم اوقت گزرونیش یه طرف. زدم تو خط کار و سرمایه واسه آیندم .واسه فوق هم سرمایم جمع شد ادامه می دم.
هرجا رفتید خرید که تعداد خریدهاتون زیاد بود مثلا سوپر مارکت
حواستون باشه وقتی اجناس رو حساب کردید دادند بهتون حتما یکبار چک کنید که چیزی جا نمونده باشه چون بعضی وقتها پیش میاد طرف سهوا جا میگذاره وسیله یا وسایلی رو
اونا هم سرشون شلوغ و ...اگر متوجه نشید و بعدا برگردید شاکی بشید ممکنه جوابگو نباشن!:n29:
تا وقتی که یک چیز رو با چشم ندید باور نکنید . این قضیه ضربه بزرگی به من زد .
همون کسی که از سر تا پا بهش اعتماد داری ، یه روز گَندش در میاد.
پس مواظب باش پیش کی ، چی میگی..
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-01-2014, 05:16
سلام
تا حالا به زندگی روزمره دقت کردین ؟
از صبح تا شب و از شب تا صبح هر کاری انجام میدیم فقط برای رسیدن به لذت و آسایش و آرامش و امنیت و ایمنی هست .
و همه ی تلاشهامون در شبانه روز چیزی نیست جز بده بستان .
یه چیزهائی رو از دست میدیم تا به جاش یه چیز یا چیزهای دیگه بگیریم .
میدونین چرا ؟
چون این دنیا طوری طراحی و ساخته شده تا مجانی چیزی به کسی نده . یعنی هر چیزی بخواین از این دنیا بگیریم به جاش باید بهایِ اون رو پرداخت کنیم .
این فقط یکی از قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیری هست که دنیا بر اساسشون طراحی و ساخته شده .
بعضیها توی این معامله بدجوری ضرر میکنند .
چیزهائی بسیار ارزشمند رو میدن تا چیزهائی کم ارزش و حتی بی ارزش و بگیرند که دوامی هم نداره !!!
مثل کسی که برای چند لحظه لذتِ گذرایِ قلیان کشیدن , پولِ باارزش و سلامتی بسیار باارزش و جانِ بسیار بسیار باارزش رو از دست میده .
عاقل و هشیار باشید
چیزهای ارزشمندتون رو ندین چیزهای بی ارزش بگیرین به جاش .
مبادا معاملاتتون با دنیا طوری باشه که یه روز به پشتِ سرتون ( گذشته ) نگاه کنین و بگین :
من ضرر کردم توی دنیا .
بلکه باید در اون لحظه بگین :
کلی پول خرج کردم , کلی کار کردم , کلی سختی کشیدم , از خیلی از خوشیها و لذتها گذشتم , جوونیم رو دادم اما حالا راضی هستم چون چیزهای ارزشمند زیادی به دست آوردم که با همه ی گنجهای آسمون و زمین هم حاضر نیستم عوضشون کنم .
==================================
یه لیست خلاصه از چیزهائی که انسان تلاش میکنه از این دنیا بگیره :
مال و ثروت
زیبائی
سلامتی
جوانی
قدرت
شهرت
علم و دانش
مدرک تحصیلی
شغل
راحتی و آسایش
ایمنی
امنیت
شادی
نفوذ
عمر
شرف
آبرو
ایمان
================================
یه لیست کوچک از چیزهائی که انسان از دست میده برای به دست آوردنِ چیزهائی از لیستِ بالائی :
با لیستِ بالائی هیـــــــــچ فرقی نداره چون ما یه چیزهائی از همونها رو میدیم تا یه چیزهای دیگه ایش رو به دست بیاریم .
هیچ کس رو دست کم نگیرید و از روی ظاهز قضاوت نکنید.
سعی کنیم از کسی کینه به دل نگیریم یا حداقل اون بدی رو سریع فراموش کنیم حداقل سود این
کار سلامت جسم و روحمون هست.همه این موارد رو تجربه کزدم:n26:
aligoodbeh
24-01-2014, 20:08
در کنار دوستان گل ما کسی نیستیم که بخایم ابراز وجود کنیم . فقط در بحث اعتماد یه چیز به عزیزان بگم که به هیچ کس اعتماد نکنید البته نه این که شورشو در بیارید ولی تو معامله ها تو خرید تو پول قرض دادن تو همه چیز سعی کنین یه امتیاز از طرفتون بگیرین خداییش این حدیثو سرلوحه زندگی قرار بدین خیلی موفق می شین :
امام علی ( ع ) : دوستی کنید چون برادران ، معامله کنید چون بیگانگان
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-01-2014, 07:03
سلام
من کسانی رو میشناسم که تو درس خوندن موفق نبودند اما تو زندگی موفق هستند
یکی از دوستان تو ابتدائی خیلی درسش ضعیف بود .
یه روز معلم پنجم بهش گفت تو که پدرت نجار خوبی هست .به جای وقت تلف کردن تو مدرسه برو حرفه ی پدرت رو یاد بگیر .
سال دوم راهنمائی با سه چهار تجدید و با بدبختی و معدل 11 - 12 قبول شد و دیگه ترک تحصیل کرد و رفت پیش باباش .
این حرف مال سال 59 هست .
حالا تو بازار مبل تهران یک فروشگاه و کارگاه بزرگ داره و داداش مهندسش ازش پول قرض میگیره
اما راز موفقیتش چی بود ؟
1- وقتی ترک تحصیل کرد نرفت دنبال الّافی و وقت گذرونی . رفت تو نجاریِ باباش به صورت تمام وقت مشغول به کار شد .
2- کارش رو دوست داشت
3- تو درس خوندن ضعیف بود اما آدم تنبل و کودنی نبود و خوب یاد میگرفت کار پدرش رو .
4- پدرش نجار ماهری بود و خوب هم بلد بود آموزش بده
5- چون بچه ی خودش بود , با دلسوزی همه ی فوت و فنها رو بهش یاد داد و چیزی رو ازش مخفی نکرد .
6- روزهای اول که با دوستان میرفتیم پیشش برای کار نجاری یا احوالپرسی کمی خجالت میکشید و احساس حقارت میکرد اما توی بچه ها یکی بود که ذهن باز و روشنی داشت و نمیذاشت کسی مسخره ش کنه بلکه به همه یاد داد که باید با احترام باهاش برخورد کنیم و یه جوری باهاش حرف نزنیم که احساس کنه از بقیه کمتره .
همون پسر فهمیده چند سال بعد تو عملیات فاو شهید شد . خدا رحمتش کنه .
6- پدرش وقتی دید پسرش نجار خوبی شده دستش رو گرفت و نذاشت شاگرد و زیر دست بمونه .
براش یه مغازه کوچیک خرید تا مستقل بشه .
7- اهل عیاشی و سیگار و مشروب و رفیق بازی نبود و برای خودش و پولش ارزش زیادی قائل بود
9- با درآمد همون مغازه زن گرفت و بعدش هم با وام گرفتن از بانک یه آپارتمان صد و چند متری خرید و
10 - بعد از فوت پدرش با ارثیه ای که بهش رسید و سرمایه ی خودش و پول مغازه و آپارتمان رفت تهران تو بازار مبل فروشها مغازه گرفت و یه کارگاه خرید
.
حالا ما شاء الله یه زندگی مرتب داره .
================================
نفر دوم یه بچه که تو درس خیلی ضعیف بود و همش دنبال بازی بود .
تا اینکه پدرش باهاش دعوای سختی کرد و گفت نون خور بی هدف و مفت خور تنبل نمیخوام .
یا درس میخونی یا خودت کار میکنی مخارجت رو درمیاری
سوم راهنمائی رو که گرفت رفت تو همون پارکی که بازی میکرد مشغول کار شد . اولش متصدی دستگاه بود
بعدش بلیط فروش شد
بعدش خودش دو سه تا دستگاه کوچیک خرید و توی پارک کاسبی میکرد .
حالا 20 سال از اون روزها گذشته .
خودش چند تا پارک تفریحی داره که با خانه های بادی درست شده کنار دریا .
وقتی درآمدش شش هفت هزار دینار کویت هست میگه کار بده !!!!
حالا حدود 40 تا کارمند و کارگر داره .
راز موفقیتش :
وقتش رو بیخودی تلف نکرد .
به کم قانع نبود و میگفت من لیاقت بیشتر از اینها رو دارم
اهل عیاشی و سیگار و مشروب و مواد و رفیق بازی نبود .
آدمی بود با غرور و تکبرِ مثبت که دوست نداشت محتاج و زیر دست و جیره خوار و سربار باشه .
حالا پدرش پیر شده اما دستش رو میبوسه و ازش تشکر میکنه به خاطر اینکه نذاشت بخوره و بخوابه و عمرش رو تلف کنه .
خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو یا خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
طی این 23سال عمرم همیشه با کسایی که بدون تفکر و چشم بسته چیزی رو قبول میکردن مخالف بودم و باهاشون بحث میکردم. طی این بحثها با خیلیا اختلاف پیدا کردم از جمله همکلاسی هام اعضای خانوادم مهمتر از همه خانمم و البته کاربرای اینجا و خیلی آدمای دیگه. آخر این بحثها این بود که اکثرشون رو از دست دادم و از من متنفر شدن و فهمیدم که اگه خلاف جهت آب شنا کنم باید بمیرم. اینو به یاد داشته باشید که برای اینکه بدون مشکل زندگی کنید باید خیلی از عقاید و تفکراتتون رو لگدمال کنید تا کسی از دستتون ناراحت نشه. هیچوقت دوست نداشتم حزب باد باشم ولی امروز فهمیدم که اطرافیانم دوست دارند که منم مثل خودشون خودمو به خواب بزنم و خیلی چیزا رو که بهشون معتقد نیستم قبول کنم و باهاشون کنار بیام. تا این لحظه از زندگیم به جمله خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو اعتقاد داشتم ولی روزگار بهم تحمیل کرد که برای اینکه رسوا نشم باید همرنگ جماعت بشم.
milad_gta
26-01-2014, 19:37
یک امضا
دوستان، خواهشا تحت هیچ شرایطی، تا یک برگه رو کامل نخوندید، در حدی که تا 100% اطمینان ندارید نقطه یک کلمه بالا هست یا پایین، زیر هیچ برگه ای رو امضا نکنید، حتی به عنوان شاهد یا...، همیشه موقع بستن هرگونه قراردادی یک نسخه از اون رو بگیرید و پیش خودتون نگه دارید تا امکان دست بردن در اون رو نداشته باشند، جمله بعدا در اختیارتون میزاریم رو قبول نکنید! همیشه با یک وکیل قبل از امضا هر برگه ای مشورت کنید، باور کنید ارزشش رو داره، دوست، آشنا، فامیل و ... رو بگذارید کنار، فقط خدا میدونه با یک امضا ساده شما چه کارهایی که نمیکنند، به هیچ کس اعتماد نکنید تا زندگیتون رو دگرگون نکنند، تا روز های روشنتون تیره و تار و پر از استرس فشار نشه؛ تا ... تا .. تا ...
به امید عدالتـ، روز های شـاد...
mohammad0119
26-01-2014, 22:02
سلام به همگی...
به نظر من ما انسان ها داریم زندگی روخیلی به خومون سخت میگیریم.من همیشه فکر میکردم:n13: اگه تو کنکور رتبه ی خوبی بیارم و بهترین دانشگاه درس بخونم خوشبخت میشم اگه تو اینده فرد پولداری:king: بشم خوشبخت میشم در کل همیشه تو فکر اینده بودم.وهمیشه از این که چرا تو گذشته این کارو انجام ندادم یا چرا فلان کارو انجام دادم ناراحت بودم ..اما امروز که دارم این مطلبو مینویسم با این حال که تو کنکور رتبه خوبی نیاوردم و بهترین دانشگاه نرفتم اصلا حسرت گذشته رو نمیخورم و تو زمان حال زندگی میکنم نه زمان اینده.ما یک بار فرصت داریم زندگی کنیم و بالاخره یه روز میمیریم پس چه دلیلی داره از زندگی لذت نبریم و همیشه حسرت گذشته رو بخوریم و نگران اینده باشیم.حالا که دارم اطرافمو نگاه میکنم میبینم من چقد خوشبختم مامان مهربون و دلسوز پدر فداکاری که واسه راحتی ما خودشو به آب و اتش میزنه برادرای خوبی که هوامو دارن و خدایی ناکرده اگه یه روز از دستشون بدم اونوقت با خودم میگم کاش هیچی تو زندگی نداشتم ولی اینا کنارم بودن. حالا دیگه سعی میکنم از بودن در کنار خانوادم لذت ببرم شاید دیگه فردایی نباشه یا اتفاقی بیفته که از هم دور شیم .یه خدای مهربون که همیشه باهام و وقتی باهاش درد دل میکنم حس خیلی خوبی بهم دست میده.بیشتر ما انسان ها در واقع چیزی از خدامون طلب نمیکنیم اونوقت میگیم چرا خدا چیزی بهون نمیده.من که هر وقت از ته دل چیزی از خدا خوستم بهم داده و الان خییییییییییییییلی خدارو شاکرم.من نمیگم برای داشتن اینده خوب تلاش نکنیم بلکه میگم در زمان حال زندگی کنیم نه در اینده و همیشه قدر چیزایی رو که داریم و ممکن یه روزی از دستش بدیم رو بدونیم.شاید الان با خودتون بگین حالا کجاشو دیدی فردا که مشکلات زندگی رو سرت هوار شد از زندگی زده میشی و به حرفای امروزت میخندی ولی مطمئن باش تا خدارو دارم و خودمو سپردم دست اون از هیچی باکی ندارم و امادم تا با این مشکلات با کمک خدا دست و پنجه نرم کنم.
درآخرهم از این که وقت گرانبهاتون رو برای خوندن این مطلب در اختیار من گذاشتین ممنونم.:n12:
صداقت
صادق باش ولی سفره ی دل باز نکن !
بعضی وقتا صداقت خوبه ولی وقتی شورش در بیاد مخل آسایشتون میشه .
من توی زندگیم سعی کردم با همه روراست باشم و چیز پنهانی از کسی نداشته باشم بخصوص کسی که دوسش دارم . ولی تجربه به من ثابت کرد که همه چیز رو نباید گفت . من میخواستم کسی که داره با من وارد یه رابطه میشه کاملا منو بشناسه و از گذشته ام با خبر باشه و با چشم باز انتخاب کنه . ولی این مساله باعث شد سر هر چیز کوچیکی توضیح پس بدم و خودمو توجیه کنم و خیلی جاها زیر سوال برم .
به نظر من صادق بودن خوبه ولی نباید تو یه رابطه تمام همه چیز در مورد خودتون رو کف دست طرف بذارید .
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
سلام.ساعت 3 هست.دارم پیش خودم فکر میکنم که چرا تا وقتی چیزایی رو که داریم قدر اونا رو نمیدونیم.فکر میکنیم همیشه هستن.یکی از این چیزهایی که اصلا تکرار نمیشه پدر مادرمون هستن.قدر پدر مادرمون رو بدونیم.ناسپاسی نکنیم.پدر مادر تنها کسانی هستن که بی دلیل فقط خوب ما رو میخوان.ما هم باید بدون شرط و دلیل سپاسگزارشون باشیم.خدایی نکرده اگه یه روز نباشن تموم کارهایی که واسشون نکردیم میشه حسرت !
اگه چیزی رو متوجه نمیشن یا از یک علمی که ما ازش اطلاعات داریم و اونا ندارن ( مثلا میخوایم والپیپر گوشی پدرمون رو عوض کنیم)، سعی کنیم آروم و نرم واسشون توضیح بدیم و متوجهشون کنیم.نه اینکه بدون توضیح واسشون انجام بدیم.توضیح خوب باعث میشه که فکر کنن هنوز از دنیا عقب نموندن.خوبی کنیم و انتظار خوبی متقابل نداشته باشیم.کمکشون کنیم.اگه بهمون دستوری دادن و ازمون کاری میخوان که انجام بدیم یا ندیم ، اگه نمیتونیم بگیم چشم ، لا اقل هیچ حرفی نزنیم سکوت کنیم و عمل کنیم.
از پشت کامپیوتر و گوشی و دنیای مجازی بلند شیم و واسه چند لحظه بریم کنارشون بشینیم باهاشون حرف بزنیم ، بذاریم فکر کنن که بچه هاشون فراموششون نکردن.
اتفاقایی که میوفته رو با اونا در میون بذاریم.
پدر هیچوقت دلش نمیخواد بگه وضعم خوب نیست یا پول ندارم.بدون شک وقتی چنین شرایط بد مالی پیش میاد خودمون هم این شرایط رو درک میکنیم بدون اینکه پدر خودش بگه.پس حرفی نزنیم یا خواسته ای نداشته باشیم که پدر شرمنده ی ما و خانواده بشه.
خلاصه ما خیلی بدهکاریم.
امیدوارم هممون قدر بدونیم. کسانی که پدر مادرشون رو از دست دادن ، ایشالله روحشون شاد باشه.آمین.
khafan8288
30-01-2014, 21:02
سلام
در رابطه با تجریه دوست گرامیمون
ماکالو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم مثه ایشون بودم سعی میکردم همیشه روو راست باشم و کامل همه چیو توضیح بدم اما آخرش سرم به سنگ خورد
به خصوص توو رابطه دختر و پسر
میای خوبی کنی که طرف شمارو خوب بشناسه و با چشم باز انتخاب کنه
اما متاسفانه طرف سو استفاده میکنه
سلام
ممنون میشم دوستان تجربیات خودشون رو در زمینه ی درس خوندن بگن
چطوری میشه به درس خوندن عادت کرد ؟ و اینکه هر روز درس بخونی تا شب امتحان مجبور نشی تا صبح بیدار بمونی و به هر زحمتی که شده واسه یه دور جزوه رو بخونی !
و یا کلا چطوری میشه توی دانشگاه موفق بود ؟
سپاس
در مورد درس خوندن
خیلی خوبه که ادم از دوره دبیرستان عادت کنه که شب امتحانی نباشه! چون اگه تبدیل به عادت بشه دانشگاه هم ادامه پیدا میکنه متاسفانه و چون حجم کتابهای دانشگاه زیاده گاهی وقتا عملا غیرممکن میشه :دی
در دوره دانشگاه بهترین کار اینه که قبل از شروع هر جلسه سعی کنیم حداقل یکی دوساعتی به مرور درس جلسه قبل بپردازیم اینجوری واسه میان ترم و پایان ترم کار سخت نمیشه و شب امتحان با جزوه ای روبه رو نیستی که تا حالا ندیده باشیش! (من امتحان کردم واقعا تاثیر داره:n06:) یعنی اگرچه ممکنه که یادمون نیاد چی به چی بود ولی وقتی مرور میکنیم خیلی زودتر و بهتر متوجه میشیم مطالب رو
در ایام امتحانات از یکماه قبل باید براش برنامه گذاشت
یعنی باتوجه به تعداد درسها و تاریخ امتحان دقیقا باید یک برنامه نوشت که فلان درس رو 4 روز براش وقت میزارم تا فلان تاریخ برسم (اگرچه که معمولا عملی نمیشه-اینقدر که پشت گوش میندازیم تا دو روز مونده به زمان امتحان اون درس :دی- و زمان کم میاد اما خیلی کمک کننده هست و از استرس شب امتحان کم میشه:n01:)
یک تجربه دیگه هم که خیلی اموزنده هست اینه که :
واقعا برای پروژه باید ذره ذره شروع به نوشتن کرد! یعنی اگر کار عملی دارید و در نهایت لازمه گزارش کار ارائه کنید نگذارید گزارش نوشتن بمونه اخره کار! خیلی خیلی بد میشه (خیلی از کارهایی که انجام دادیم یادمون میره در انتها) بهتره که ذره ذره نوشته بشه و در نهایت در پایان کار که میخوایم گزارش بدیم یک جمع بندی فقط صورت بگیره
:n17:
کاربر شماره ی یک
01-02-2014, 13:26
درس خوندن مث ورزش کردنه ،کم کم قوی تر میشید ... هر وقت هم که دیدید دارید خسته میشید ، یعنی دارید قوی تر میشید ...
farzad02
01-02-2014, 14:19
سلام
در مورد صداقت و راستگویی که صفحه قبل مطرح شد، منم تجربو میگم
همین ابتدا بگم که دروغ اغلب به نتیجه خوش آیندی ختم نمیشه و به اصطلاح دروغ دروغ میاره و میفتیم توی دور تسلسل باطل. قسمتی از شکستهای زندگی سرچشمه در دروغ به خود و دیگران داره
اما چی به کی بگیم؟
بهترین روش رو سعدی شیرازی قرنها قبل به ما یاد داده: جز راست نباید گفت،هر راست نشاید گفت
هر وقت خواستید مطلب مهم یا مسائل شخصی و خانوادگی خودتون رو با کسی مطرح کنید، حداقل سعی کنید جواب 2 سوال زیر مثبت باشه:
1- آیا شخص نیازی به دانستن این مطالب داره و براش کاربردی داره؟
2- در نهایت می تونه کمکی به من داشته باشه و در روابط ما تاثیر مثبت بزاره؟
مثلا من با دوستم دعوام شده....
حالا خانواده لازمه بدونن؟ کم خودشون مشکل دارن؟
اگر هم بگم، چه کمکی می تونن بکنن؟
یه بحث دیگه هم اینکه وقتی با افراد جدیدی آشنا میشیم و می خوایم 2 طرف همدیگرو بشناسیم، لازم نیست 0 تا 100 زندگی رو بریزیم وسط. اصلا شاید 2 روز دیگه به مشکل برخوردیم. طرف ممکنه از دانسته ها سوء استفاده کنه
باید بر اساس گذشت زمان و میزان اعتمادی که داریم، بیشتر مسائل رو باز کنیم ولی با توجه به همون 2 سوال بالا. گفتن چیزی که هیچوقت ممکنه نیازی نباشه، چه لزومی داره؟
خودم سعیم این بوده که این روند رو دنبال کنم و در کل کم پیش اومده که از زیادی راستگو بودن، به مشکلی بر بخورم. چون فقط چیزی میگم که به قول معروف ضرری نداشته باشه
ehsan_iace
01-02-2014, 14:47
سعی کنید زود اعتماد نکنید و زیادی مهربون نباشید اگرنه ممکنه خیلی هزینه بدهید!
یک مثالش میتونه در مسافرت باشه که بهتر است به مسافرین غریبه اعتماد نکنید یعنی حتی اگر دیدید طرف بار زیاد داره و ازتون میخواد که ساک یا چمدانش را برایش بیاورید یک بهانه جور کنید و از انجام اینکار در بروید چون اگر مواد مخدر و یا اسلحه یا هر چیز غیرقانونی در ان ساک پیدا شود شما را به همان اتهام دادگاهی میکنند و اثبات اینکه من فقط قصد کمک داشتم خیلی خیلی خیلی سخته (و تقریباً جزو محالاته)!!!
دیدید توی مغازه هایی که متراژ زیادی ندارن و ادم باید خودش وسیله ها رو برداره و تا نصف مغازه هم پر از وسایل هستش؟مثلا سوپرمارکت
بعد همیشه یکسری از افراد سر راه هستند هی باید بگی ببخشید اقا ببخشید خانوم تا بتونی به یخچال یا قفسه برسی
همیشه پیش خودم فکر کردم چقدر بده که من هم مزاحم و سر راه کسی باشم! بنابراین چه بهتر که اگر به عنوان همراه با کسی هستید و خودتون چیزی نمیخواید بیرون وایستید دراینجور موارد یا اگر مجبور هستید حضور داشته باشید هرچند دقیقه به اطراف نگاه کنید تا سرراه نباشید :دی
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-02-2014, 13:22
سلام
یه چیزی رو خوب درک کنین تا انگیزه ی درس خوندنتون قوی تر بشه :
همه ی ما بدونِ استثنا این رو خوب میدونین که هر یک دقیقه که وقت صرف میکنیم برای درس خوندن میتونه نمره ی ما در امتحان رو یک درجه یا بیشتر بالا ببره و سرنوشت ما رو تغییر بده .
بنده کسانی رو دیدم که با حسرت گفتند اگر رتبه ام فقط ده تا بالاتر بود فلان رشته قبول میشدم یا دانشگاه سراسری قبول شده بودم .
پس محض رضایِ خدا بشینین و وقت صرف کنین و درس بخونین مطمئن باشین تاثیر داره خیلی هم تاثیر داره .
===========================
اگر از کسانی هستین که درس خوندن براتون سخته و به جای درس خوندن میرن دنبال بازی و تفریح و گردش و کامپیوتر و نت گردی و خواب و غیره , گوشِ خودتون رو بگیرین ببرین بشونینش رویِ صندلی و به خودتون بگین :
میشینی مثل بچه آدم دو سه ساعت درس میخونی بعد میری دنبال بازی اون هم فقط يک ساعت . وای به حالت اگه بلند شدی . تو کِی میخوای بفهمی که بازی و تفریح و اینترنت همیشه هست و جایی نمیره بچه ؟
کِی میخوای بفهمی که درس و امتحان اگر از وقتش گذشت بد جوری ضرر میکنی ؟ حالیته چی چی میگم بهت یا نه ؟؟؟ وای بحالت اگر دو سه ساعت ننشستی درس بخونی .
وسط درس خوندن هم هی میخواد به یه بهانه ای بلندتون کنه .
برم چایی بیارم
برم به فلانی زنگ بزنم
=
برم یه کم دراز بکشم
=
مبادا فریبش رو بخورین . داره دروغ میگه . فقط میخواد از از درس خوندن فرار کنه .=
=======================
باید بشین پدر و مادر و دوستِ دلسوز و خردمندِ خودتون .
این "خود" (نفس) رو اگر به حالِ خودش رها کنی میره دنبال خوشگذرونی و بازی و بخور و بخواب و عيش و نوش و اصلاً به فکر آبرو و آینده ی تو نیست و بدجوری بهت ضرر میزنه پس رهاش نکن هرگز . پَسِ گردنِ "خودت" رو بگیر ببر بشونش پایِ کتاب و بگو یا درس میخونی یا خورد و خمیرت میکنم تنبلِ بی عارِ بی فکر . من نمیذارم تو با بی فکریت و بی خیالیت و بی عاریت آینده ی من رو تباه کنی . از امروز جنگ هست بین من و تو . نشونت میدم که تو بی غیرتِ بی عار قوی تر هستین یا منِ بااراده و عاقل و دوراندیش .
==============================
میبخشید که با این لهجه نوشتم .
موضوع شوخی بردار نیست و خیلی مهم هست . برایِ آشکار شدنِ اهمیتش با این لهجه نوشتم .
این " خود " (نفس) خیلی بی غیرته . لذت و راحتی و بخور و بخواب رو هم خیلی دوست داره . اگر به حالِ خودش رهاش کنین بدجوری بهتون صدمه میزنه با بی عاریش و بی خیالیش . نه آبرویِ شما براش مهم هست نه سلامتیتون نه ایمنیتون نه آیندتون نه هیچ چیز دیگه . فقط میخواد وِل بگرده و خوش بگذرونه پس ولش نکنین وگرنه نابودتون میکنه ها .
همه چیزهای خوبتون رو ازتون میگره و نابود میکنه . از توجه به بهداشتِ دهان و دندان گرفته تا سلامتی و پاکیزگی و آراستگی و امنیت و ایمنی و عقل و دوراندیشی و عاقبت اندیشی و آینده نگری و آبرو و شرف و غیرت و عزتِ نفس , همه رو آروم آروم ازتون میگیره و نابودتون میکنه .
بیدار باشین .
جلویِ ضرر رو هر وقت بگیرین نفع هست .
نگین باشه اما فردا شروع میکنم وگرنه باز هم "خود" داره فریبتون میده .
سلام
زیاد شیرنی نخورید . خیلی ها اصلا ژن چاقی ندارن اما شیرینی میتونه همه رو چاق کنه .:n16:
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-02-2014, 11:11
سلام دوستان .
استفاده از گوگل مپ google map شما رو تا حد زیادی از پرس و جو بی نیاز میکنه و مانع میشه از گم شدن شما و فریب خوردن توسط بعضی از راننده های بی وجدان که از بلد نبودنِ شما سوء استفاده میکنه و برای رفتن به یک جای نزدیک , الکی تو خبابونها میچرخه تا بگه راه طولانی بود و ازتون پول بیشتر بگیره .
کلی در وقت صرفه جوئی میشه .
دهها و صدها هزار تومن صرفه جوئی میشه در کرایه یا بنزین .
جاهائی رو که باید برید یا قبلاً رفتین رو ذخیره کنین در لیست favorite تا با یک ستاره روی نقشه مشخص بشه
بعدش هر جا باشین , اگه بخواید برید اونجا گوگل مپ نزدیک ترین راهها رو بهتون پیشنهاد میده
بنده گاهی با استفاده از این برنامه پی بردم جائی که میخوام برم , در فاصله ی نزدیک هست و پیاده رفتم اونجا
گاهی هم راننده ای یک عمر تو خیابونهای تهران رانندگی کرده بود , بهش میگفتم داری راه اشتباه میری , اون خیابونی که من میخوام برم پشت سرمونه دور بزن .
بیستر موبایلها دارای گوگل مپ آفلاین هم هست یعنی با استفاده از اینترنت میتونین نقشه های شهرها و خیابونها و کوچه پس کوچه ها و جاده ها رو با جزئیات بسیار دقیق ذخیره کنین روی گوشی و بعداً نیازی به اینترنت و
حتی سیم کارت ندارین و میتونین هر جای کره ی زمین که باشین راحت ازش استفاده کنین .
البته عکسهای بعضی کشورها خیلی واضحتر از عکسهای ایران هست
مثل شهر نیویورک :
از گوگل مپ در هر جا که سقف ضخیم بالای سرتون نباشه و موبایل بتونه امواج ماهواره های GPS رو دریافت کنه میشه استفاده کرد در ماشین و هواپیما و کشتی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استفاده از نقشه هاش هم ( نقشه خوانی ) نیاز به ارتباط با ماهواره ها و اینترنت و سیم کارت و غیره نداره .
فقط کافیه که نقشه ها رو قبلاً دانلود کرده باشین و روی گوشیتون داشته باشین .
اگر از برنامه ی GPS TRACKER هم استفاده کنین امکانات بیشتری بهتون میده مثل سرعت , جهت , ارتفاع , فاصله تا مقصد و فاصله تا مبدأ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mosi_alfa
04-02-2014, 11:54
سعی کنید یه خودکار ترجیحا فنری سرجیبدار همراه داشته باشید، مخصوصا اگه دانشجو یا محصل هستید، هم تو محیط فعالیت به کارتون میاد هم وقتی بیرونی جایی هستید و نکته آموزنده ای می بینید یادداشت کنید. خیلی خوبه.
استادی داشتیم وقتی میدید همه چشممون به دست جزوه نویسای کلاسه و چیزی یادداشت نمیکنیم می گفت: هیچ وقت از نوشتن فرار نکنید، نوشتن برکات زیادی داره، یکیش اینکه خضوع و فروتنی آدم رو میبره بالا.
همیشه سعی کنید هنگام خرید اینترنتی نظرات مشتریانی که ان جنس رو خریدند رو ببینید و بعد تصمیم بگیرید . من با توجه به همین نکته قرار بود یه چیزی رو نزدیک 300 تومان خریداری کنم که با مشاهده نظرات مشتریانی قبل منصرف شدم . چون راضی نبودند .
و نکته اخر از سایت های دارای eNamad یا نماد الکترونیکی خرید کنید .
brad pitt
11-02-2014, 14:14
1.سعی کنید با افراد با تجربه در هر امری مشاوره کنید . و سپس مشاوره های اون فرد و با معیارهای خودتون تطبیق و تعدیل کنید تا بتونید تصمیم نهایی و بگیرید . سعی کنید از آدمای عادی هم مشاوره بگیرید اما زیاد تحت تاثیر حرفای نابخردانه و دم دمی مزاج برخی تحت تاثیر قرار نگیرید . چون دهر فردی در نهایت در نهایت خودشو و سلایق و علایقشو بهتر از هر کسی میشناسه .
2.سعی کنید در بسیاری از موارد از جز به کل نرسید . یعنی نگید که مثلن 4 تا آدم اطرافمون فلان جور هستند همه یآدمها هم اینطور شده . من چیزی که اینروزا خودم جوون هستم 25 سالمه دارم بین جوونا میبینم اینه که مثلا دوستام که میخان ازدواج کنند میگند نکنه این دختره قبلن دوست پسر داشته و فلانه و ... چرا میگند ؟ چون در اطرافشون یا آشناهاشون پسرا اینجور بودند که دوست دختر زیاد داشتند یا با دوستاشون رابطه داشتند و بالعکس در مورد دخترا
درسته اینروزها دوستی و دوست پسر دوست دختر زیاد شده اما دلیل بر این نیست که حالا هر کسی دوست داشته حتمن ..
خواهشت اینو از سرتون بیرون کنید
حتی خیلی پسرا و دخترا هستند هم که خوش تیپ اند و خوشکل اند و به خودشون میرسند اما هرگز با جنس مخالف دوستی نداشتند
3.سعی کنید با دختری که برای ازدواج آشنا میشید قبل از ازدواج زیاد در مورد تمام مسائل صحبت کنید با اجازه ی خانواده ش . مثلن از پدرش اجازه بگیرید و بگید کجا میرید در دوران نامزدی و از عقاید و تفکرات هم آشنا بشید . در همین آشنایی ها هست که میتونید شناخت پیدا کنید و تفکرات طرف رو با معیارهای خودتون به عرصه مقایسه بگذارید .
4.اینو بدونید که همیشه جنگ اول به از صلح آخر هست در تمام موارد . این مورد اگر در ما ایرانیها نمود پیدا میکرد خیلی بهتر بودیم . در هر امری . مثلن چیزی میخاید بخرید به فروشنده انتظاراتتون رو بگید با باهاش حتمن شرط کنید . نه اینکه کالا رو بخرید بعد به خودتون و اون فروشنده فحش بدید و ...
5.سعی کنید اینو بدونید در زندگی که :
حتمن نباید همیشه اتفاقی سرمون بیوفته یا اونو تجربه کنیم تا در موارد بعد اون اشتباه و رعایت کنیم . میتونیم از تجربیات و اشتباهات دیگران نیز عبرت بگیریم
6.منطقی باشید تا احساسی . منطقی بودن دلیل بر بی احساس یا کم احساس بودن نیست . ترکیب منطق و احساس در هر امری با تسلط نسبی منطق بهتر هست
brad pitt
11-02-2014, 14:27
اینو هم جدیدن خودم دریافتم :
در تمام امور میانگین باشید واقعا خیر الامور اوسطها :
بروز باشید . از تکنولوژی آگاه باشید ولی زیاد غرق تکنولوژی نشید چون هرروز یک چیز جدید میاد و فرد از لحاظ روانی خودشو عقب مونده فرض میکنه
مثلن در مورد گوشی و لپ تاب و .. من همیشه تفکرم این هست که آدم بسته به نیازش این فرد و داشته باشه
دیدیم در جامعه طرف درآمدش ماهی 300.000 تومنه و گوشی ش اپل هست . طرف برج سازه گوشی ش 1100 نوکیا
نه این و نه اون . بسته به نیاز . مثلن هنوز در جامعه ما 60 درصد افراد استفاده شون فقط پیامک و اس ام اس هست اما بسته به نیاز خرید کردن میتونه اون پول و براشون در جای دیگه بهتر صرف کنه
یه ضرب المثل هم خودم برای خودم درست کردم
تا آب پرتقال هست چرا الکل ؟؟ تا وقتی ورزش هست چرا دود ؟ تا وقتی عشق و ازدواج هست چرا هوس و رابطه ی ناصحیح؟
( زیاد مخالف دوست دختر داشتنن اینها نیستم اما با دوستی هایی که رابطه ی جنسی ایجاد میشه موافق نیستم چون وقتی فکرت بره در این چیزا به زندگی آینده ت با اون فرد دائمی هم لطمه میزنه . یادش . فکرش و .. . من خودم آشنایی با جنس مخالف و بیشتر با تفکر آشنایی از شناخت جنس مخالف و رفتارهاشون و اینکه در جامعه ی امروزی مثلن دیگه آدم نتونه با یه دختر هم حرف بزنه یا دختر ببینه سرخ بشه و رنگش بپره میدونم )
پس به نظر من این هست که زیاد غرق بعضی چیزا نشید
موفق باشید
ملا نصرالدین
12-02-2014, 09:42
اگر اولین روزهای کارتون هست به نکات زیر توجه کنید
اولا اگر ایرادی اشکالی چیزی دیدید و حتی شک داشتید که این ایراد هست یا نه سریع نرید به مدیر بخش بگید.با یه نفر یه مشورت کوچکی بکنید اگر اون گفت به مدیر بگو شما به مدیر بگید
من روز اول یه اشکالی توی یک نمودار دیدم.ولی شک داشتم از مدیر پرسیدم این چیه؟بی زحمت برای من توضیح بدید من متوجه نمیشم راستش اصلا فکر هم نمیکردم این یه اشتباه باشه.نگو اشتباه یکی از کارکنان بود و خلاصه کلی اون دختر رو دعوا کردند.الکی الکی همه با من بد شدند
نکته ی دوم اینه که اگر اطلاعاتی دارید همون روز اول نگید
من دیدم یکی از همکاران کارش رو سخت میکنه اروم بهش گفتم که من چند تا مقاله خوندم به نظرم بهتره این کارو انجام بدی.از شانس بدم یکی از مدیران بخش نزدیک بود شنید یک دفعه بلند گفت خانم ...همون کاری رو انجام بده که خانم... میگه...
هیچی دیگه دومین دشمنی هم درست شد.
دیگه از اون روز من اصلا میترسم حرف بزنم.
سلام . از تمامی مدارکی که فکر می کنید ممکنه یه زمانی که بیرون از خانه هستید بهشون احتیاج داشته باشید مثلا کپی شناسنامه یا کارت ملی و غیره یه اسکن کنید و اون رو توی یه جایی آپلودش کنید ....اگه یه موقع توی خارج از خونه بهشون نیاز داشتید از اون ها استفاده کنید .
توی رانندگی اگر کسی اومد پشت سرتون و چراغ داد بهش راه بدید!
شما نمیدونید اون توی چه شرایطی هست، شاید مریض داره یا یه چیز اورژانسی پیش اومده، اصلا دوست داره خلاف بره، بهتره راهنما بزنید و راه رو باز کنید رد شه.
همچنین تا جایی که میتونید از چراغ نور بالا استفاده نکنید، خصوصا وقتی با فاصله ی نزدیک پشت اتوموبیل دیگه ای حرکت می کنید.
فاکتور خرید
فاکتور رو جدی بگیرید، خصوصا وقتی جنش گرون قیمتی میخرید.
یه لپ تاپ فرستاده بودم گارانتی، امروز تماس گرفتم با اینکه همه چیز درست بود شرکت فاکتور میخواست!!! گفتند اگه تحویل ندی بدون گارانتی حساب میشه و حدود 400 خرج داره، خوشبختانه فاکتور رو پیدا کردم اما معمولا به این فاکتورهای فروش اهمیت نمی دادم.
برای گوشی های تلفن همراه هم انگار پیگیری سرقت اش فقط با ارائه فاکتور خرید انجام میشه.
mohammadi_4u
16-02-2014, 14:09
با سلام
به هیچ عنوان اگه کسی (اعم از اقوام) خواست سیمکارتشو به دلایلی از قبیل شارژ تموم کردن و .... تو گوشیتون بزاره یا بلعکس سیمکارت شمارو تو گوشی خودش.اصلا قبول نکنید.اصلا کمتر 13 ثانیه لازمه که گوشی شما یا خط شما هر گونه تهمتی را براتون رقم بزنه.
یکی از دوستام گوشی ای اورد و گفت فلش بزنمش و اپدیت بشه .منم انجام دادم و موقع. تح یل گوشی گفت میشه یه تست کنید با خط خودت خط باهام نیست.منم گوشیو روشن کردموبا خط خودم. و تست کردم.
بعد ۹ ما گوشیسرقتی درومده و امروز که روحم خبر نداره منم باید به عنوان استفاده کنننده از گوشی سرقتی دادگاه میرفتم!!!
بنا به جویا شدن موضوع رفتم و دیدم گوشی 9 زنجیره چرخیده و من هم نفر سومم !! در عرض کمتر از یک دقیقه برای تست گوشی شرکت مخابرات سیم منو تو اون گوشی ثبت کرده بود که به هزار بدبختی شاهد بردم و .... تا قانع کنم من هیچکارم!!!
دوستان مراقب اینجور قضایا باشید.امید وارم از این تجربم استفاده کنید.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
پرداخت با کارت خوان
سلام
دوستان یک بار یک روز یک خریدی رو انجام دادم . کارت رو کشیدم و رسید گرفتم اما به رسید توجهی نکردم . وقتی اومدم خونه دیدم یه دونه صفر بیشتر زده و همانا بدبختی همانا ...سریعا رسید رو برداشتم و بردم و با کلی کلنجار مبلغ رو گفتم ....
گفتم هر چی خریداری میکنید با کارت خوان همیشه به رسیدش توجه داشته باشید .:n16:
قبول داری که همیشه بعد از دعوا فحش یا حرف مناسب برای زدن به طرف دعوا یادت میاد؟
قبول داری که وقتی می ری مدرسه هی میگی چه قدر این دس ها سخته ولی وقتی بزرگ می شی و ازدواج می کنی وقتی بچه ات می گه چه قدر درس ها سخته می گی ما که بچه بودیم این درس ها برای ما به قدری راحت بود که نمی خوندیم.
قبول داری که همیشه بعد از ازدواج و بچه دار شدن ادم میگه این چه غلطی بود کردیم و ازدواج کردیم(همش تقصیر پدر و مادرم بود).
mohammad_87
19-02-2014, 03:08
سلام
یکی از مسایلی که من اصلا دوست ندارم برای خودم و خانواده ام رخ بده و مسلما هیچ کس دیگه هم دوست نداره،این هست که ازم دزدی بشه یا مدارک مهم یا پول نقد رو گم کنم
پول و مالی که با رنج و مشقت خودمون بدست اومده با یک سهل انگاری از دست میره،خوشبختانه تا حالا مورد جدی برای من و اطرافیانم پیش نیومده شاید برای این هست که تا میونم حواسم به خودم هست
اگه بیرون دارید یه مسیری رو پیاده میروید همیشه سعی کنید که از پیاده رو استفاده کنید.کیف یا ساکتون همیشه سمتی باشه که دیوار هست.
هر وقت از داخل کیف استفاده کردید حتما مجددا اون رو ببندید.مثلا بعد از خرید یا بانک
در بانک اگه دارید پول نقد تحویل میگیرید یا تحویل میدید(مخصوصا مبالغ زیاد) پول رو روی پیشخوان نزارید.وقتی نوبت شما شد،از کیفتون دربیارید و بعد تحویل بدید، یا در هنگام تحویل گرفتن از متصدی،سریعا پول رو داخل کیفتون بذارید و اون رو ببندید
در تاکسی،مترو،اتوبوس و........ همیشه حواستون به کیف و موبایل و وسایل همراه خودتون باشه و تا حد امکان اونها در روی پای خودتون بذارید نه در کنارتون چون احتمال افتادن و گم شدن هم هست
در جاهای شلوغ مثل بازار،مترو و مکانهای عمومی،حواستون به جیب هایی که کیف پول و موبایلتون هست باشه مثلا قبل از تغییر مسیر(مثل سوار شدن به تاکسی)،یه دست به جیب خود بزنید و از بودن وسایل خود مطمئن بشید!!!! چون وقتی به یه مکان دیگه برید و تازه متوجه گم شدن کیفتون بشید اونوقت باید کل مسیر طی شده رو جست جو کنید
حواس جمع بودن خوبه اما در این کار زیاده روی نکنید.برخی افراد چنان کیفشون رو در آغوش میگیرن که خودبخود باعث جلب توجه افراد متخلف میشوند.
از سالم بودن کیف،ساک،کوله پشتی خود اطمینان حاصل کنید مثلا ممکنه یک پارگی کوچک در گوشه کوله،باعث افتادن اقلام ریز داخل کوله شود
در هنگام وارد کردن رمز در عابربانک،کاملا در جلوی دستگاه باشید تا از سو استفاده های احتمالی جلوگیری کنید.همچنین وقتی در صف هستید فاصله مناسب رو با فرد جلوی دستگاه حفظ کنید و حریم شخصی رو نقض نکنید.
حتی الامکان پول نقد زیاد همراه خود نداشته باشید.خیلی از کارها با کارتهای بانکی قابل انجام هستند.
در هنگام خرید و پرداخت با دستگاه های خودپرداز،سعی کنید خودتون مبلغ و مشخصات رو وارد کنید یا حداقل فروشنده جلوی شما این کار رو انجام دهد.
و...........
من نگاه بدبینانه به دور و برم ندارم،اما باید واقعیت جامعه رو پذیرفت.اگه در کارهایمان دقت داشته باشیم از خیلی موارد پیشگیری میکنیم.
polestar98g
19-02-2014, 09:08
در تأييد مطالب پست قبلي، چند سال پيش رفتم از بازار يه جوجه خريدم گذاشتم توي يه پلاستيک سياه و از دسته دوچرخه آويزون کردم حرکت کردم به سمت خونه،
نزديک محلهمون از جلو يه موتورسيکلت اومد اين پلاستيک رو محکم کشيد و گاز داد فرار کرد!
يارو فکر ميکرده حتماً پوله يا يه چيز قيمتي هستش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون به بعد از موتورسيکلت ها خيلي احتياط ميکنم و همچنين در مورد مراقبت از وسائلي که توي دستم دارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-02-2014, 15:43
سلام
هر طور که لباس بپوشید , تیپ و قیافتون هر طور که باشه و هر عقیده ای که داشته باشید , همیشه یه عده پیدا میشند که از شما خوششون میاد .
همین مسئله باعث میشه که یه عده که تیپّشون یا لباس پوشیدنشون یا عقیده و افکارشون درست نیست , متوجه نشند که در اشتباه هستند .
V E S T A
19-02-2014, 16:54
اگر یکی از عزیزانتون فشار خون دارن و دسترسی به دارو نداشتین میتونید فشار خون رو (اگر فشار خون رو اندازه گرفتید و بالاتر از 90/140 بود) تا حدودی تنظیم کنید.
10 دقیقه نفس عمیق و آروم.
استفاده از آب گریپ فروت که فشار خون رو خیلی خوب پایین میاره (کسایی که فشار خون دارن همیشه گریپ فروت تازه داشته باشن).
آلو فوق العاده به کاهش فشار خون کمک میکنه و سرشار از پتاسیم هست ( پتاسیم تاثیرات سدیم (عامل بالابردن فشارخون) رو از بین میبره.)
اگر بیمارتون تو محیط استرس زا یا نا آروم هست به یه جای ساکت و آروم منتقلش کنید.
برای اینکه در طول روز فشار خون بالا نره هم از میوه وسبزی که سرشار از پتاسیم هستن استفاده بشه (سیبزمینی ، گوجه فرنگی، آب پرتقال، موز، نخود فرنگی و کشمش)
از چایی کم رنگ روزی 3 لیوان استفاده بشه.
از کاکائو تلخ استفاده بشه.
هر روز حداقل دو لیوان آب پرتقال یا آب گریپ فروت تازه استفاده کنید.
کاربر شماره ی یک
19-02-2014, 22:46
پست #3462 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تایید میشه و اضافه میکنم :
جایی برید که بقیه مثل خودتون هستند وگرنه مجبور میشید خودتون رو مثل بقیه کنید . ترک کردن افراد و بعضی جمع ها ، خیلی موثر تر از حرف
زدن و نصیحت کردنشونه ، اگه دیدید که به اشتباهشون پی نمیبرند خیلی راحت ترکشون کنید ...
هیچ وقت از خودتون نگذرید.. مهم نیست شرایط چی باشه، خودتونو تا جایی که میتونید بشناسید و اگه سعی میکنین تا حدی که امکان داره توی عمق خودتون فرو برید، بدونین که بیرون اومدن ازش تقریبا غیر ممکنه و دیگه نمیتونین سطحی فکر کنین.
اگه خودتونو هر طوری که هستین قبول کنین و بدونین برای چی میجنگین، دیگه مجبور نیستین هیچ چیزی که خلاف عقیده تونه رو قبول کنین و مجبور نیستین همرنگ هیچ شرایط یا افرادی بشین.
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-02-2014, 16:26
سلام
وقتی تاثیر گذاشتنتون بر دیگران بیشتر از تاثیر پذیریتون از دیگران باشه , این معنیش اینه که شما شخصیت قوی دارین .
اما شخصیت قوی داشتن به هیچ وجه دلیل بر این نیست که شما دارین مسیر درست طی میکنین .
خیلیها بودند و هستند که روی عده ی زیادی تاثیر گذاشتند و اونها رو با خودشون هم عقیده و هم مسیر کردند اما دست آخر همگی بیچاره شدند
.
پس اگر شخصیت قوی دارین مراقب باشین
اگر شخصیت قوی هم ندارین و بیشتر وقتها دنباله روی دیگران هستین , باز هم مراقب باشین چون ممکنه دنباله روی کسی باشین که داره راهِ اشتباه میره .
mojtaba2321
23-02-2014, 19:09
ظاهر حرفای دیگرانو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم
بعضی حرفا فقط حرفای قشنگی هستن و ممکنه برای اون شخص کارایی داشتن و برای ما سودی نداشته باشن.پس هی هر چیزی خوندید افسوس نخورید(مخصوصا حرفای همین تاپیک)
سلام
یه تجربه رو اجازه بدید در قالب یه خاطره عرض کنم خدمتتون...
تابستون امسال نه، تابستون سال قبل بود، ترم تابستونه داشتیم، یکی دو تا از بچه ها بودن که امتحان آخرشون بود و دیگه درسشون تموم میشد.
با خودمون گفیم شب بریم بیرون، یه چرخی بزنیم، فری بخوریم، خاطره ای بشه این شب آخری.. رفتیم بیرون و بعدش رفتیم پارک کنار خونه، یـکم
بستکبال بازی کردیم به یاد ایام جوانی / خسته و کوفته برگشتم خونه، هفت نفری بودیم و گفتیم همه بریم سوار آسـانسور بشیم، چهار طبقه که
بیشتر نیست ! زور چپون تو آسانسور خودمون رو جا دادیم و دکمه رو زدیم تا طبقه ی دوم بدون هیچ مشکلی رفت بالا، یه دفعه آسانسور یه تکونی
خورد و یه خورده رفت پایین و متوقف شد هرچی دکمه ی آژیر رو زدیم فایده ای نداشت، یکی از بچه ها گفت بابا ! افت داره واسه ما و با زور و فشار
خواستم در آسانسور رو باز کنه که نتونست، این وسط دعوایی شده که فلانی، چرا گفتی همه سوار بشیم و... هرچی داد زدیم، فریاد زدیم فایده
ای نداشت، تصور کنید هفت نفر آدم خسته و کوفته، از ورزش برگشته، توی یه آسانسور کوچـیک نهایتا 1.5 متر در 1.5 متری، عصبی از دست هم
این وسط یکی از بچه ها داشت نفسش میگرفت و حالش بد میشد، یکی میخواست زنگ بزنه به مادرش و ازش خداحافظی کنه، یکی دیگه میگفت
ببین شب آخرین امتحان لیسانسون چه بلایی سرمون اومد، یکی داشت داد میزد، اون یکی داشت باش دعوا میکرد و...
بالاخره با خرد جمعی یاد آتش نشانی افتادیم ! (دقیقا همه هنگ کرده بودیم) با هر دردسری بود (به خاطر آنتن) زنگ زدیم آتش نشانی.. چند دقیقه
بیشتر طول نکشید که دیدیم یکی داد میزنه کسی تو آسانسوره؟ ما هم با داد جوابشو دادیم و در آسانسور رو باز کرد و نجاتمون داد ! بعد از اینکه از
آسانسور بیرونمون آوردن مامور آتش نشانی گفت یکی بیاد صورت جلسه رو امضا کنه رفتم امضا کنیم و تشکر کردم ازشون گفتم چقدر زود رسیدید
گفت با خط اعتباری زنگ زدید یا 912؟ گفتم 912. گفت به این خاطر بوده احتمالا که زود گزارش دادن اگه ایرانسل بود شاید دفعه اول اعزام نمیکردن!
خلاصه اینکه ظرفیت آسانسور رو جدی بگیرید ! الکی ننوشتن ظرفیت حداکثر 4 نفر :دی
اگر مشکلی پیش اومد به اعصابتون مسلط باشید و در اولین فرصت تماس بگیرید با آتش نشانی / کلا آیینه ی آسانسور خراب شد بعد از اون شب
دیگه مات نشون میداد، مامور آتش نشانی گفت یه خورده دیرتر زنگ میزدید آسانسور دیگه ترمزهاش عمل نمیکرد و سقوط میکرد !
در موارد این چنینی سعی کنید حتما با خط دائمی تماس بگیرید تا اعتباری
با تشکر مهران...
mahpesar
25-02-2014, 23:13
تجربه شخصی درمان دندان درد با استفاده از سیر
اگه یک موقع دچار دندان درد شدید یک راه حل درمان طبیعی و ساده هست
که در بیشتر موارد برای من جواب داده بدون نیاز به قرص و رفتن به دکتر که به این شکل :
اول یک مشت سیر رو به قطعات ریز تبدیل کنید با کمی آب سه تا چهار دقیقه بذارید روی اجاق گاز
تا جایی که فقط کمی تندیش گرفته بشه ( نه بیشتر /نه کمتر)-بعد آب رو خالی می کنید
بعد اون قسمت از دهان که دندونش درد میکنه یکی دو مشت خرده سیرها رو به دندون می گیرید
کمی مثل آداماس می بجوید تا خوب بره لای دندونتون مقدارش بیشتر باشه تاثیرش هم بهتر
خوب اون سمت دهانتون که درد داره رو از سیر پر کنید و چند دقیقه بذارید سیرها لای دندون ثابت بمونن
میتونید دو سه بار دیگه هم برای تاثیر بیشتر این کار رو تکرار کنید ، سیر چون خاصیت عفونت زدایی داره
عفونت دهان و دندان رو به خودش جذب میکنه برای من که این شیوه چند بار جواب داده امیدوارم
اگه نیاز پیدا کردید برای شما هم جواب بده. در حقیقت خودم این روش رو از یک سایتی یاد گرفتم
البته کمی تجربیات شخصی رو به روش درمانش اضافه کردم و در نهایت این شد که گفتم.
(کلا خوردن سیر خواص زیادی داره این یکی از خواصش بود که گفتم)
امیدوارم همیشه سلامت باشید :»
jamshidjap
26-02-2014, 12:11
سلام
حرف هیچکس رو بغیر از اعضای خانوادتون مخصوصا پدر و مادر رو همون اول باور نکنید ... نمیخام بگم کامل بدبین باشین ولی یکم بدبینی ضرر نداره... هر حرفی رو که میشنوین ( به جز در موارد محدودی که گفتم ) فکر نکنین کاملا درسته . برید صحت اون حرف رو بررسی کنید و بعد تائیدش کنین . درست مثل کارآگاه ها که میگن هر چیزی ممکنه دروغ باشه مگه اینکه خلافش ثابت بشه ...
باور کنید در روزگار امروز که همش دوز و کلک دروغ مرسوم شده باید آدم خیلی حواسش جمع باشه ... مخصوصا اگه توی کار معامله و کارای اقتصادی و تجاری باشه ... صمیمی ترین دوست هم ممکنه سر پول و منافع شخصی ، به آدم رکب بزنه ... پس به هر کسی به راحتی اعتماد نکنید...
یادتون باشه آزمونهای استخدامی ورودی برای اداره جات که هم امتحان کتبی و هم شفاهی و هم مصاحبه دارند کشکی بیش نیستند و وقتتون رو براش تلف نکنید مگر اینکه پارتی کلفت داشته باشید ! چون وقتی مصاحبه در امر استخدام در کنار آزمون کتبی مطرح بشه مطمئن باشید دلیلش چیزی جز تقلب و پارتی بازی در امر استخدام نخواهد بود . به قولی طرف میشینه حسابی زحمت میکشه درس میخونه آزمون کتبی قبولش میکنند اما ازون ور سر آزمون شفاهی یا مصاحبه تخصصی به یه بهونه الکی ردت میکنند که بگند شما صلاحیتش رو نداشتی به راحتی فامیلها یا آقازاده ها رو به جاتون وارد اون اداره کنند (دهن مردم هم بسته بشه ) ..
a6543210
27-02-2014, 10:01
آزمون استخدامی می گی دل آدم کباب می شه!
ولی به نظرم زیاد هم بد نیست.اگه آدم درس خون و زرنگی هستین حتما شرکت کنین... یکی از بچه ها با ما شرکت کرد...الان دو تا جا قبول شده ... پسر زرنگی بود.ما هم که واقعا زحمت کشیدیم ولی چون بافرمون ضعیفه قبول نشدیم.
ولی از من نصیحت زیاد به فکر استخدامی نباشه آدم بهتره! اون که کلا از 100 نفر هم رشته ایت 2 نفر می خوان! اون دو نفر هم بچه های تیز هوش و زرنگ قبول می شن...
آدم به فکر کار آفرینی باشه بهتره... تونست یه رشته خوب تو هر زمینه (اول اولویت با رشته تحصیلیش باشه بهتره چون تخصص داره تا حدودی ) باشه انتخاب کنه .البته باید کاری که انتخاب می کنه به آینده و درآمد و موقعیت شغلی و اجتماعیش هم نگاه کنه و انتخاب کنه...
مثلا رشته نرم افزار کامپیوتر می تونه کارای شبکه ، دوربین مداربسته، خدماتisp یا هر کاری که هنوز کسی زیاد طرفش نرفته و اطلاع مردم ازش کمه رو بره دنبالش پی بگیره!(خدمات کامپیوتری و کپی و ... که تو بازار زیاده.نره طرفش!)
------------------------------------
پ.ن
دعا کنید هفته بعد قراره نتایج آزمون بیاد که واسه شهری زدم که فقط من برا اون اداره آزمون دادم(شهر تازه تاسیس و دور افتاده ای هست! یعنی قبول نشم دیگه احتمالا نرم طرف استخدامی ها!:n15:)
در این زمانه اگه بخوای به مردم خدمت کنی سرت کلاه میزارن.
ولی اگر به خوای به مردم ظلم کنی همه طرفداریت رو می کنن.
اگر آدم درس خوانی باشی میگن یارو چه قدر ( خر خوانه)
ولی اگر درس نخوانی میگن (خاک بر سرت که درست رو نخواندی حالا برو تابستان بدبختی بکش )
mosi_alfa
02-03-2014, 00:53
هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز خودتون در مقام قضاوت درباره آدمها قرار ندید...این قضاوتها در دنیا و آخرت کار دست آدم میده...
راه تمرینش اینه که درست بعد اینکه ذهنتون برای خودش یه قضاوتی کرد، شما توجیهش کنید که هیچ تضمینی نیست که این قضاوت درست باشه.
ازدست فروش چیزی نخر! پشیمون میشی
هرگز به دوستی که میبینید جلو دیگران بهشون محبت میکنه و پشت سرشون یه جور دیگه حرف میزنه، اعتماد نکیند چون مطمئنا در رابطه با شمام همینجوریه دورو و دو چهره:n10:
+ f.a.r.i
02-03-2014, 14:47
هیچ وقت زود در باره کسی قضاوت نکنید . هیچ وقت ........همیشه از این که زود قضاوت کردم پشیمون هستم ......:n03:
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2014, 04:05
سلام
قبل از خارج شدن از خونه , محل کار و ماشین , خودتون رو خوب برانداز کنین و از آینه که دوست مخلص و راستگوئی هست هم کمک بگیرین ببینین همه چیز مرتبه ؟
بارها و بارها دیدم که یه نفر سر وضعش یا لباس پوشیدنش درست نیست و خودش هم خبر نداره
مقنعه ی وارونه
تی شرتِ پشت و رو
جورابهای دو رنگ
زیپ باز
دکمه ی باز
خشتک پاره
زیر بغل پاره
خاکِ پشت لباس
موهای فراموش شده ( شانه نخورده )
خورده های غدا روی لباس یا دور دهن یا روی ریش و سبیل
عینکِ کثیف و پر از اثر انگشت
بینیِ تمیز نشده
گوش پر از ترشحات خشک شده
ریش زیر گوش که فراموش شده و تراشیده نشده
یقه ی باز ( فراموش شده )
کمربند وارونه ( نوشته ی روش وارونه بوده )
یقه ی نامرتب
سبیلِ نامیزون ( یه طرفش بلندتر )
سر جیبِ کت ( یکی تو یکی بیرون )
بیرون زدگیِ پیرهن از پشتِ شلوار
پشتِ مانتوی بالا مونده بر اثر نشستن
گیر کردنِ پاچه ی شلوار به لبه ی پوتین ( یه پاچه بالا یکی پائین )
چادر وارونه
کراواتی که بر اثر باد افتاده روی شونه ی طرف
ontology
03-03-2014, 18:09
خوب باشید اما ساده نباشید
چطوری؟ فقط کافیه قبل از انجام هرکاری و گرفتن هر تصمیمی خوب فکر کنید و از روی منطق و عقل تصمیم بگیرید و نه احساسی
اما کو گوش شنوا...
remis555
04-03-2014, 13:26
بهتره تویزندگی درختی بکاری که وقتی بزرگ و زمین گیر شدی بتونی بهش تکیه کنی.
یه چیز دیگه اینکه برای اینکه از زندگی خسته نشی به هنر رو بیار و سعی کن چیزی خلق کنی که در نبودت هم از تو یاد باشه-هنر یار تنهائیهاست
remis555
04-03-2014, 13:37
اگه میخ کوبیدن به دیوار سخته و ممکنه چکش به دستت بخوره میتونی از دندانه های شانه برای نگهداری میخ استفاده کنی - این مطلب رو از یه قسمت خوندم که گفتم شاید با موضوع اینجا مرتبط باشه.
برای کسانی که خودشون واسه کارشون و هدفشون مایه نمیگذارن زیادی وقت و انرژی نگذارید!
مثلا اگر قراره به کسی کمکی کنید میبینید خوده طرف تلاشش کم هست و عین خیالش نیست شما هم خیلی جدی نباشید
چون علاوه بر حروم شدن وقت و انرژی شما تازه ممکنه از شما متوقع هم بشه!
هیچ وقت با یه دوست زیاد صمیمی نشید . اصلا و ابدا .. یه جا جمله ای شنیدم نیمدونم تو این انجمن بود یا نه ..........گفته بود برای اینکه دوستت رو بشناسی یک بار در خلاف جهت خواستش عمل کن .
milad_gta
12-03-2014, 18:49
سعی کنید برای پرداخت های آنلاین از درگاه بانک هایی استفاده کنید که قبل از کسر موجودی امکان پذیر بودن تراکنش رو برسی میکنند؛ مثل سامان و ملّی، در این صورت احتمال بروز مشکلاتی مثل کسر شدن موجودی و عدم تایید پرداخت خیلی ضعیف میشه. همین الان ملّی پرداخت نمیکرد، با درگاه بانک دیگه یک بار امتحان کردم، حالا باید 48 ساعت صبر کنم، شاید برگرده :n02:
Iloveu-ALL
13-03-2014, 14:38
بعضی از گوشی های معمولی (نوکیا) خروجی صداشون هنگام مکالمه ضعیفه. اگه گوشی رو از پشت بگیرید و گوشتون رو بذارید رو باند گوشی، صدا خیلی واضح و بلند میاد. Nokia 1280 و ... اینطوریه
سلام میخواستم یه شغل یا یه کار پر سود رو معرفی کنم..هندوستان کشوریه که طلا توش خیلی گرونتر از کشورهای دیگست..
شما اگر بتونید به هندوستان برید و با خودتون طلا ببرید اونجا میتونید به قیمت بیشتری بفروشید ..
مثلا 150 گرم اگر ببرید 2 میلیون و پونصد سودشه! ...300 گرم ببرید دور و ور 5 میلیون تومان...
یعنی شما 1 بلیط رفت و برگشت به هندوستان بگیرید 1 میلیون تومانه با خودتون 300 گرم طلا ببرید ..5 میلیون تومان سود میکنید هم هزینه بلیطتون و سفرتون و کادوهاتون رایگان د رمیاد ..
فقط یک مشکلی هستش که هر نفر بیتشراز 150 گرم نمیتونه خارج کنه ا زکشور..اما خانمها فرق میکنه خانمها اگر بپوشند راحت میتونند ببرن ..اگر با خانم یا همسرتون برید میتونید یه سرویس 1 کیلویی به گردنش بندازید یعنی بپوشه ( به عنوان طلای خودش حساب میشه )و اونجا حدود 20-30 میلیون تومان سود میکنید...
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-03-2014, 20:53
سلام .
چهارشنبه سوری در راهه . مراقب بچه هاتون و خواهر برادرهاتون باشین که پشیمونی به بار نیاد .
هر سال عده ی زیادی کارشون به بیمارستان و کلانتری میکشه به خاطر چهارشنبه سوری .
اون قدیم ندیما که چهارشنبه سوری اختراع شد , نه باروت بود نه زرنیخ نه فشفشه نه بنزین نه نفت نه گاز نه ترقه و فشفشه و بمب و نارنجک و غیره و غیره . بنابراین اگر هدف از برپائی این مراسم , زنده نگه داشتن اون هست باید به همون صورتِ هزاران سال پیش هم اجرا بشه ( سوزاندن چوب ) تا چهارشنبه سوری تبدیل نشه به چهارشنبه سوزی و چهارشنبه کوری و چهارشنبه گوری .
brad pitt
15-03-2014, 23:30
دوستان در سفرهای جاده ای و بین راهی در نوروز حتمن از سرویس های بهداشتی که مناسب هستند از لحاظ بهداشتی استفاده کنید
حتمن قبل از استفاده از سرویس های بهداشتی ( با کیفیت پایین اگر دیگه مجبور شدید ) شیر آب رو تست کنید که حتمن آب و صابون برای شستشو داشته باشه
از رستوران های بین راهی بخصوص جاده های پرت سعی کنید کمتر استفاده کنید
در مورد پیدا کردن آدرس در راهها سعی کنید یه مسیر و در اون شهر مورد نظر از 2 نفر بپرسید . مثلا آدرس x رو از یه فرد بپرسید و 100 متر بالاتر دوباره باز بپرسید تا مطمئن بشید درسته .
اگر در شهری خواستید مثلن 6-7 روز بمونید و از سوپرمارکت جایی خواستید خرید کنید یا سوار تاکسی بشید یا .. زیاد غریب خودتون و نشون ندید . از آشناتون یا افراد قبل از سوار شدن در مورد اون منطقه و نرخ تاکسی و .. اطلاع داشته باشید . اگر مثلن پرسیدن مسافری ؟ بگو نه . من هر سال زیاد میام اینجا تقریبن با این شهر آشنا هستم
ایشالا به همه تون خوش بگذره هر جا رفتید . حواستون هم به خودتون . اموال . اطلاعات شخصی و آشنایان باشه . به پدر و مادرتون هم کمک کنید
در زندگی CTRL+Z وجود ندارد.
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-03-2014, 01:50
سلام
این شماره ها رو همیشه همراتون داشته باشین :
1490 برای شکایت در مورد بهداشت یک مکان عمومی مثل رستوران , مغازه , فروشگاه و همچنین برای شکایت در مورد دارو .
110120 برای فرستادن پیامک در مورد تخلفات راننده های اتوبوس ( سیگار کشیدن , سرعت غیر مجاز , کمربند نبستن راننده یا مسافران , سبقتِ غیر مجاز , صحبت کردن راننده با موبایل موقع رانندگی , رعایت نکردن ضوابطِ اخلاقی , مشکلات ایمنی در اتوبوس مثل لاستیک فرسوده , برف پاک کن معیوب , شیشه شکسته و غیره
همچنین برای ارسال پیامک در مورد رانندگی با موتورسیکلت در بزرگراهها و سوار کردن مسافر در قسمت بار وانت بارها
09669 امداد رسانی خودرو
124 برای شکایت در مورد گرانفروشی
115 اورژانس
1540 شکار غیر قانونی حیوانات
پلیس 110
انتقاد و پیشنهاد و تقدیر از پلیس فتا 197
آدرس و تلفن و ایمیل پلیس فتا در استانهای مختلف
h t t p : / /w w w .cyberpolice.ir/page/23881
برای اطلاعات بیشتر در گوگل بنویسید
شماره ضروری پلیس اورژانس آتشنشانی
Mr_Parham
17-03-2014, 01:55
اگر فقط یک تعداد افراد خاص با شما مشکل دارند مشکل اون ها هستند، ولی اگر این تعداد زیاد شد و هر روز هم زیاد تر میشه مشکل شما هستید، سعی کنید از نزدیک ترین افراد کمک بخواهید تا به شما بگویند مشکل شما چیست
مورد دیگه سعی کنید وقتی عصبانی و ناراحت هستید تصمیم نگیرید و بحث و صحبت نکنید، اول خودتون رو اروم کنید بعد، مخصوصا با عزیزانتون چون ممکنه این امر باعث از دست دادن اون ها بشه و بعضی وقت ها هیچ راه برگشتی نمیمونه ... :)
mahpesar
17-03-2014, 19:51
آموزش چند برابر کردن گنجایش taskbar
گاهی اوقات شاید پیش بیاید هنگام کار با اینترنت یا برنامه های مختلف پنجره های زیادی باز بشه و میخواید همه رو ببینید
برای مشاهده و راحت تر کار کردن با پنجره های زیاد یا موقعی که صفحات وب زیادی لازمه باز باشه(در ویندوز سون )
و برای اینکه از جمع شدن اونها جلوگیری بشه به روش زیر عمل می کنیم :
اول رو تسک بار راست کلیک می کنید از properties>taskbar button حالت never combine رو
انتخاب میکنید تا تب تمامی پنجره ها بر روی تسک بار قابل مشاهده بشه بعد دوباره کلیک راست میکنید
و قفل تسک بار رو برمیدارید (lock taskbar) /حالا وقتی که مثلا در مرورگرتون تبهای زیادی باز شده و تبهای
تسک بار هم پر شده (یا مثلا برنامه های دیگری باز باشه) برای اینکه از جمع شدن تبها جلوگیری کنید
فقط کافیه لبه تسک بارتون رو به سمت بالا درگ کنید در این حالت تا هر چند ردیف تب که بخواید میتونید
در قسمت تسکبار اضافه کنید و به آسانی بینشون جستجو کنید . برای من این روش خیلی سودمند بوده شاید
برای بعضی دوستان دیگر هم مفید باشه- برای مثال نمایش دو ردیف تب در taskbarدر تصویر زیرقرار دادم :
B.Russell
20-03-2014, 19:54
کلید کردن به آدما برای بودن در کنارتون، تبعات خوبی نداره.
میتونه به تخریب کامل شخصیت تون منجر بشه.
اینی که میگم رو واقعا تجربه کردم، نمیدونم شاید تا کسی تجربه نکنه متوجه اش نشه :
قهرها بهانه است، کسی که دوستت دارد برای ماندن در بین هزاران نقطه ی سیاه شب حتی اگر یک نقطه سپید بیابد، دلیلش میکند برای ماندن.
و کسی که میخواهد برود، در سپیدی روز حتی اگر نقطه سیاهی را هم نیابد، با انگشتش به گوشه ای اشاره میکند که انگار نقطه ای سیاه یافته.
کسی که رفتنی است، بگذار برود...
B U L U T
20-03-2014, 23:01
همه مون میدونیم که این روز ا همه چیز پارتی و رابطه هست :n05:مشکل اینجاست وقتی میگی:n02:، بهشون بر میخوره نمیدونم :n21:میخوان فکر کنیم که با شایستگی امدن یا نابغه بودن ما نمیدونستیم.:n07:
مصرف مداوم مواد اشتهاآور مثل عرق نعنا یا ترشیجات یا هر چیز دیگه به سرعت باعث چاقی میشه .
پس اگه مث من (بخاطر نفخ شدید معده باید عرق نعنا و قطره کارمینت و... مصرف کنم) حواستون باشه....
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-03-2014, 08:56
سلام
اگه از دست گربه ها عاجز شدین , شاید اینجوری مشکلتون حل بشه :
مقداری آویشن رو توی آب بجوشونین و آبش رو صاف کنین بریزین توی آبپاش و بپاشین به دیوارهای مسیر رفت و آمد گربه ها .
البته زیاد نجوشونینش تا بوش عوض نشه .
میتونین خود آویشن رو هم یک روز در آب بریزین و بعدش آبش رو بپاشین به در و دیوار چون گربه عادت داره همش مسیر حرکتش رو بو میکشه .
گربه از بوی آویشن بیزاره .
البته بنده خودم درست نکردم اما اینجا یه همسایه داشتیم که گربه ها تمام ماشینش رو با چنگولاشون خط خطی کرده بودند برایِ بالا رفتن از ماشین و خوابیدن روی سقفش وقتی که هوا گرمه چون بدنه ی ماشینها در شب خنک هست .
رفت یک اسپری امریکائی خرید 30 هزار تومن مخصوص دور کردن گربه و سگ
زد به دیوارهای اطراف و تنه ی درختها و چرخ ماشین .
گربه اصلاً دیگه نزدیک خونش هم نشد .
البته حدوداً دو هفته یک بار باید بپاشید دوباره .
بنده بوش کردم , فقط بوی آویشن میداد .
حالا اگه دوست داشتین امتحان کنین نتیجه رو هم خبر بدین لطفاً تا اگه موثر هست دیگران هم استفاده کنند خصوصاً اونهائی که پرنده دارند توی خونشون یا روی پشت بام .
Amir Hossein
23-03-2014, 16:47
سلام
اکثر شماهایی که میاین همین انجمن ممکنه از کسایی باشین که یه خورده اطلاعاتتون در زمینه کامپیوترو لوازم خانگی زیاد باشه
و معمولا تو یه محله یا آپارتمان وقتی درو همسایه یه چنین کسای رو پیدا میکنن کاراشون رو به اون میگن
ولی از من به شما نصیحت...هروقت یکی گفت یه سر تا خونه ما پیو ببین کامپیوتر من چشه تلویزیون من چشه و ....
خیلی راحت بگین من بلد نیستم یا انجام نمیدم...ببرین تعمیر گاه...
عاقا ما یکبار ال سی دی یه بنده خدایی مشکل داشت به من زنگ زد گفت بیا ببین این چشه...ما هم رفتیم
این بابا هم گفت من برم خونه بغلی برگردم...منم همینطور که داشتم ور میرفتم دیدم که این جدی جدی روشن نمیشه و بوی سوختگی میاد از توش...
گفتم یه چنین مشکلی پیش اومده...حالا این اومده گیر داده که اینو تو خراب کردی باید درستش کنی :|
ما یک هفته درگیر همین مسائل بودیم تا بلاخره از سرمون گذشت...حالا شما حواستون باشه دیگه از این موارد براتون پیش نیاد
یه تجربه من کسب کردم که امیدوارم به کسی برنخوره.
توجه کردید که همیشه کاربران انجمن اگه یه کاربر ساده مطلب مفیدی نوشته باشه زیاد ازش تشکر نمیشه ولی اگه یه کاربر رتبه بالا مثل ناظر یا مدیر انجمن یه مطلبی بنویسه و زیاد هم جالب نباشه صدنفر ازش تشکر می کنن.
یک تجربه جالب اینکه سعی کنیم وقتی عید هست برای بچه های کوچیک اقواممون (اونایی که نزدیکتر هستند) عیدی بگیریم چون واقعا خوشحال میشن و حس خیلی خوبی به خوده آدم القا میشه (مثلا یک بسته مداد رنگی یا خرس عروسکی کوچیک...)
مطلب بعدی هم اینکه دوستان خیلی خوبه که هرچیزی که مد میشه (مدل مو یا لباس) طرف به خودش نگاه کنه ببینه واقعا در شان و برازندش هست؟ بعد بره اون تیپ رو بزنه تجربه نشون داده که جنبه های خانواده ها مخصوصا در عید که رفت و امدها زیاده متفاوته و خب واکنش ها ممکنه زیاد جالب نباشه! اگرچه حرف مردم مهم نیست اصطلاحا ولی خب فکر دل پدر مادرمون هم باشیم یک کمی:n06:
سلام.
اگه شما توانایی مثبتی دارید ، اگه اخلاق خوبی دارید یا هر نکته مثبتی که توی زندگیتون دارید ، اون رو با زبون اثبات نکنید ! سعی کنید با عمل اون رو اثبات کنید !
به زبون آوردن توانایی انتظار رو بالا میبره. ولی اثبات توانایی با عمل ، نمود بهتری در اشخاص مقابلتون داره و نیازی به زبون آوردنش نیست.
mahpesar
23-03-2014, 23:06
درباره رفاقت
سعی کنید هیچوقت با کسی که مطمئنید مشکل اخلاقی زیاد داره نگردید
و دچار غرور نشید که روی ما تاثیر نداره بیشتر علمای دین و دانشمندا گفتن
که نشست و برخاست با افراد با وِیژگی های بد روی شخصیت آدم تاثیر میذاره
تنها باشید بهتره تا با این افراد دوست باشید گاهی فقط فکر میکنید که
اگه کسی پولتون رو بدزده آدم بدیه ولی بعضی ها هستن ممکنه سالهای
عمرتون رو باهاشون هدر بدید که به نظرم قیمتش خیلی بالاتر از پول پس
مراقب باشید با چه کسی رفیق میشد.امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
و یادتون نره کتاب از بهترین دوستای آدمه.و امیدتون بخدا باشه همیشه
szh_1367
24-03-2014, 12:26
شاید برای شما هم پیش اومده باشه که با دوستت با خانواده ات با . . . بحثت شده
تو همون لحظه هرچی سر زبونت اومده گفتی و به خودت افتخار میکنی که بله جوابش رو دادم لهش کردم و . . . اما بعد از این که اروم میشی و مدتی از این مسئله میگذره پیش خودت میگی سر چه موضوع بخودی با فلانی اینجوری برخورد کردم یا اون با من برخورد کرد
برای خودم هنوز موقعیتش پیش نیومده که جمله زیر رو امتحان کنم اما یکی دو مورد دیدم و پیش خودم گفتم اگر طبق جمله زیر عمل کرده بود الان وضعیت به شکل دیگه بود
سکوت جوابی بی پاسخ هست
B.Russell
24-03-2014, 13:25
اگر در حق کسی اشتباهی رو مرتکب شدین، سریعا بهش نگین و بعدش خوش خیال باشین که شمارو میبخشه.
اعتراف سریع به یک اشتباه، سبب بی آبرویی و کم ارزشی خودتون میشه و ممکنه طرف مقابل هم شمارو به خاطر عصبانیت و گرمی نبخشه ...
سعی کنین اشتباه رو اول مخفیانه حل کنین و بعد از گذشت زمان زیاد بهش بگین که سرد شده باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.